Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

OmĂrĂ Un Fuhrer Cheal Cu Un Cest De MuscĂ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Adolf Hitler a fost ucis în urma unei conspirații a generalilor. Dar acest lucru nu a făcut decât să înrăutățească situația pentru URSS. Din moment ce aliații au încheiat un armistițiu cu al Treilea Reich și au început să ajute Germania. Și Rommel a devenit noul comandant suprem. Și asta a făcut totul extrem de dificil pentru Rusia sovietică. Și rezultatul războiului a devenit neclar. Desigur, fetele sovietice, ca întotdeauna, sunt în vârf și aruncă grenade, pumnale, fragmente de sticlă cu picioarele goale și chiar și tancurile Sherman vândute pe credit celui de-al Treilea Reich sunt neputincioase împotriva lor!

  OMĂRĂ UN FUHRER CHEAL CU UN CEST DE MUSCĂ
  ANNATOCIE
  Adolf Hitler a fost ucis în urma unei conspirații a generalilor. Dar acest lucru nu a făcut decât să înrăutățească situația pentru URSS. Din moment ce aliații au încheiat un armistițiu cu al Treilea Reich și au început să ajute Germania. Și Rommel a devenit noul comandant suprem. Și asta a făcut totul extrem de dificil pentru Rusia sovietică. Și rezultatul războiului a devenit neclar. Desigur, fetele sovietice, ca întotdeauna, sunt în vârf și aruncă grenade, pumnale, fragmente de sticlă cu picioarele goale și chiar și tancurile Sherman vândute pe credit celui de-al Treilea Reich sunt neputincioase împotriva lor!
  . CAPITOLUL 1
  La 20 aprilie 1944, Adolf Hitler a fost asasinat în urma unei conspirații a generalilor. Au fost arestați și executați, Himmler, Goebbels, Goering, Bormann.
  Mai mult, au fost evitate războiul civil și bătăliile serioase.
  Albert Speer a devenit noul cancelar al Germaniei cu puteri extraordinare.
  Dar Erwin Rommel a fost numit Fuhrer și Comandant Suprem. Era un comandant mare și talentat. Reichstag-ul le-a aprobat și, de asemenea, a abrogat toate legile rasiale și antisemite ale celui de-al Treilea Reich.
  Aliații au suspendat imediat ostilitățile împotriva Germaniei și aliaților săi. Și au încheiat un armistițiu pe toată durata negocierilor.
  O altă pacoste pentru URSS a fost suspendarea livrărilor cu împrumut-închiriere.
  Albert Speer a declarat că este un adept al valorilor democratice occidentale și că va duce război pentru eliberarea URSS din lanțurile dictaturii bolșevice și ale totalitarismului.
  Occidentul a aprobat acest lucru și a cerut lui Stalin reforme democratice. Care a fost urmat de un refuz decisiv.
  Armata Roșie și-a continuat ofensiva în Crimeea. În ciuda activității sporite a germanilor, Sevastopolul a căzut. Și URSS s-a întărit în Crimeea.
  Albert Speer a introdus serviciul universal de muncă. Germanii au început să se bazeze pe noi tipuri de arme.
  Speranțe speciale au fost asociate cu avioanele cu reacție. Aici, desigur, nu totul este bine în Germania. Este nevoie de timp pentru a reconstrui. Dar Rommel a decis să înghețe proiectul FAA în favoarea bombardierelor cu reacție. Tot în cel de-al Treilea Reich, tancurile din seria "E" au fost dezvoltate cu forță, iar producția avionului de luptă ME-262 a crescut rapid.
  Dar pentru moment, după ce am discutat cu experții perspectivele pentru aviația cu reacție. Și aceasta a necesitat crearea unei infrastructuri speciale și prelungirea pistelor și recalificarea piloților și a unor tipuri speciale de combustibil și așa mai departe .... Pe scurt, Rommel a ordonat o creștere a producției TA-152 a unei modificări mai avansate a Focke-Wulf și producția de avioane de vânătoare cu elice ME-309 și bombardier Yu-288.
  Acum germanii, în vederea încetării loviturilor din partea aviației aliate, au devenit mai ușori. Și au crescut rapid producția de echipamente. În special, o lună mai târziu, producția Pantera a atins cele șase sute de unități cerute de armată pe lună. Pentru mai mult, nu erau suficiente echipaje instruite.
  Producția "Tiger" -2 și "Tiger" obișnuit în modificarea "E", cu un pistol EL-71 mai lung de 88 mm, a crescut, de asemenea, rapid. Această armă a învins cu ușurință tancurile sovietice de la distanță lungă.
  Panther-2 a intrat și el în serie, deși cu același pistol de 75 mm, dar mai bine protejat și cu o turelă îngustă.
  De asemenea, germanii au transferat trupe de pe frontul de vest și din Italia. Mai mult, a început schimbul de prizonieri de război. Și piloții au început să se întoarcă la aviația Luftwaffe. Da, și sunt, de asemenea, mulți infanterie pierdute în Africa.
  Numai în Tunisia, un sfert de milion de soldați și ofițeri au fost luați prizonieri, dintre care jumătate au fost selectați, forțe germane. Și au început să se întoarcă și acești soldați.
  Stalin s-a trezit singur. Chiar înainte de lovitura de stat, germanii au ajuns din urmă cu URSS în producția de avioane. Și acum l-au depășit. Asta cu arme mai puternice și cu viteza vehiculelor. Și în ceea ce privește numărul de tancuri și tunuri autopropulsate, au ajuns din urmă într-o lună. Și apoi au făcut un pas înainte.
  Pentru a nu pierde superioritatea cantitativă, Stalin a decis chiar să amâne dezafectarea tancului învechit T-34-76, în ciuda armamentului său insuficient de puternic. Astfel, T-34-85 a continuat să fie produs în cantități mici. Cu toate acestea, vechiul tanc sovietic avea și avantajele sale - în special, este mult mai dificil să intri într-un turn mic, plus ergonomie. Adevărat, vechii treizeci și patru nu puteau pătrunde nici măcar aproape de bordul "Tigrului" -2. Dar putea să bată.
  De asemenea, germanii au început să primească pușca de asalt MP-44 în cantități mari în serie. Ea era la acea vreme cele mai bune arme de calibru mic din lume.
  În plus, americanii au început să vândă pe credit pistoale-mitralieră. Și au unele bune. Și mitralierele simple.
  În Germania s-au format și divizii străine. În primul rând, de la polonezi. Și alți europeni. Dar Rommel le-a promis polonezilor să revigoreze Commonwealth-ul și s-au format rapid numeroase unități.
  În cel de-al treilea Reich, au început să cheme la armată de la vârsta de paisprezece ani. Și au folosit femeile mai activ în producție și ca supraveghetori.
  În plus, numărul femeilor piloți, lunetiste și tancuri a crescut, de asemenea, brusc.
  Și asta a însemnat și schimbare. Al Treilea Reich avea multe divizii și numărul lor pe frontul de est era în creștere.
  În aceste condiții, Stalin a avut o dilemă: să aștepte ofensiva sau să lovească mai întâi? Timpul a lucrat împotriva URSS. Apariția seriei "E" le-ar putea oferi germanilor mai mult avantaj în calitatea tancurilor. Da, iar cel mai recent "Panther" -2, datorită protecției mai bune, în special a lateralelor, ar putea deveni o problemă. Mai mult, nemții au reușit să mențină greutatea mașinii în limita a patruzeci și cinci de tone și a fost instalat un nou motor de 900 de cai putere. Iar noul "Panther" -2 s-a dovedit a fi nu numai mai bine protejat, ci și mai mobil decât cel vechi.
  Tancurile germane tocmai au început să-l stăpânească, dar...
  Și pe 22 iunie 1944, Armata Roșie a lansat totuși Operațiunea Bagration pentru eliberarea Belarusului.
  Adevărat, de data aceasta nemții nu au putut fi luați prin surprindere. Rommel, ca strateg major, a prevăzut că lovitura principală va fi dată pe balcon.
  În plus, avea o bănuială că în sud circula trenurile ziua, iar în centru noaptea.
  De remarcat că britanicii și americanii au furnizat și o mulțime de informații de informații pentru a preveni câștigarea Armatei Roșii.
  SUA și Marea Britanie au vândut, de asemenea, un număr de tancuri și avioane germanilor pe credit. Dar "Pantera" germană era superioară în calitate de luptă față de "Sherman" american, iar numărul echipajelor antrenate era limitat. Așa că această mașină nu a fost foarte binevenită de către germani. Doar Challenger-ul englez, comparabil ca armură și armament cu Panther, dar cu douăsprezece tone mai ușor, a fost primit pozitiv. Și tot Challenger-ul, foarte bine protejat cu blindaj de 152 mm, dar puține dintre aceste tancuri au fost oricum cumpărate de la germani.
  Totuși, ținând cont de propria lor producție, germanii au încă un avantaj cantitativ în tancuri și tunuri autopropulsate pe frontul de est. A fost în istoria reală, dar URSS a întrecut informațiile germane și a reușit să câștige un avantaj în centru.
  Dar acum nemții sunt în alertă. În plus, au mai multe vehicule cu armură mai bună. Și nu trebuie să păstrați zece tancuri și cinci divizii SS în Franța, plus trupe în Italia, Norvegia și așa mai departe.
  Stalin a trebuit să atace, neavând superioritate în tancuri și avioane, pe o linie de apărare puternică pregătită dinainte.
  Dar nu avea de ales.
  În comparație cu istoria reală, URSS avea puțin mai multe tancuri, din cauza refuzului de a dezafecta T-34-76. Dar, desigur, o calitate mai proastă.
  Dar infanteriei a recrutat încă câteva milioane de soldați. Au răzuit rezervele, au pus școlari la mașini, chiar au adăugat prizonieri.
  Și au recrutat și tineri de la vârsta de șaisprezece ani în armată. Și nu era altă cale de ieșire.
  Cumva a crescut numărul trupelor. Nemții au adăugat și cantități. Dar nici calitatea lor de infanterie nu este foarte bună.
  Atât aceștia, cât și alții au ajuns sub arme și bătrânii și adolescenții și femeile.
  Dar totuși, în tancuri, nemții au avut un avantaj. Și nu doar în cantitate, ci și în calitate. Pantera este mai puternică decât vechiul treizeci și patru, mai ales în bătălia care se apropie.
  Și întreaga ofensivă a lui Stalin a devenit un pariu.
  Cu toate acestea, nici nu a existat niciun motiv de amânare. Și Armata Roșie s-a repezit înainte.
  A început operațiunea "Bagrație". URSS are un ușor avantaj în infanterie, dar mai puține tancuri și avioane și chiar mai mult în artilerie.
  Dar Rommel nu este atât de simplu și și-a retras rezervele de la loviturile armelor sovietice.
  Și germanii au rezistat în apărare mult mai eficient decât în istoria reală.
  Și așa a început ofensiva Armatei Roșii. A fost după o pregătire puternică de artilerie.
  Și chiar în primele zile, am reușit să ne blocăm pe poziții germane. Totodată, au acționat și partizanii.
  Dar germanii și americanii au cumpărat o parte din partizani, înscriindu-i în Armata Albă a Radei Centrale. Deci, sabotajul s-a dovedit a fi slăbit și nu a provocat aceleași pagube.
  Iar agenții germani au început să acționeze mai eficient. Mulți polițiști care au început să lucreze după victoriile Armatei Roșii împotriva partizanilor au dezertat din nou la germani.
  Deci iată... o sabie cu două tăișuri. Fără Statele Unite, nu este ușor să lupți împotriva celui de-al Treilea Reich, nu doar financiar, ci și moral.
  Elizabeth și echipajul ei se luptă în vehiculul T-34-76. Este înghesuit cu un mic turn. Dar agil. Vara si fierbinte.
  Fetele cu mare plăcere se luptă desculțe și aproape goale.
  Și le place. Singurul lucru este că mașina răcnește ca o sută de bivoli într-un abator, iar motorul diesel pute. Legendarul treizeci și patru nu este confortabil pentru echipaj să lucreze, dar nu este atât de ușor să intri în turnul său și are o viteză bună.
  Euphrosinia își apasă degetele goale pe pedale. Și mașina ei ocolește lovitura Panterei.
  Germanul poate pătrunde de la o distanță de doi kilometri. Și să nu-l iei în frunte și în gol.
  Da, mașina sovietică este depășită, dar este ușor de fabricat și cu o cantitate mare de obuze.
  Ekaterina trage cu degetele goale de la picioare. În mișcare, cei treizeci și patru se scutură și este aproape imposibil să-l lovești pe german. Deși "Pantera", dimpotrivă, este nemișcată.
  Fritz înțeleg că tancul sovietic nu poate decât să-i ia la bord. Așa că se străduiesc să-i țină pe cei treizeci și patru la distanță. Ca un boxer cu brațe lungi.
  Și stând nemișcat încercând să intre. Și Pantera este periculoasă - trage cincisprezece focuri pe minut.
  Elizabeth a cântat:
  - Tancurile noastre nu se tem de murdărie,
  S-a repezit ca o săgeată în zbor...
  Credem că știm întotdeauna să luptăm,
  Fata îi va distruge pe toți fasciștii!
  Ekaterina a tras și și-a folosit degetele goale de la picioare. Și a mai ciripit:
  - Pentru URSS!
  Aceasta este o luptă în care există un remorcher. Mai exact, "Pantera" trage, iar mașina sovietică se apropie.
  Și fetele frumoase cântă:
  - Și doar o coloană de zăpadă până la înălțimi,
  Dar doar sărim pe autostradă...
  Dar numai caii, caii adaugă râs,
  Scoaterea lunii la galop!
  Și așa au lovit cu dibăcie Pantera de la bord. Și tancul german a luat foc.
  Dar, în general, nu a fost posibil să spargem frontul naziștilor. Aveau, de asemenea, echipaje feminine de tancuri.
  Aici, în special, Adala a tras și cu ajutorul unui toc gol, rotund, și a fluierat.
  Și tunul Panterei a străpuns tancurile rusești și destul de încrezător. Și de la mare distanță.
  Armata Roșie nu a putut să dezvolte ofensiva și a suferit pierderi uriașe.
  Iar germanii au lansat o contraofensivă. Au dat o lovitură tăioasă de la balcon, prin Polissya.
  Și apoi a izbucnit luptele.
  În aer, germanii au preluat dominația. Au produs mai multe avioane și de mai bună calitate decât URSS. În plus, Occidentul a oprit livrările în regim de împrumut-închiriere, iar industria aviației sovietice s-a confruntat cu o lipsă de aluminiu.
  Și asta a devenit și o mare problemă. Și nemții au început să preseze.
  În aer, din ce în ce mai des au lovit aeronava roșie TA-152, care este o aeronavă foarte polivalentă. Și în armament și viteză, sunt mult mai puternice decât mașinile sovietice.
  Și nemții, desigur, au ași mai buni. Pe lângă noul star Huffman, care pentru prima dată în istoria lumii a depășit rezultatul a trei sute de avioane doborâte, la bătălii iau parte și femei piloți.
  În special, Albina și Alvina. Sunt niște fete blonde atât de cool.
  Și se luptă curajos în bikini.
  Albina apasă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare. Dă o explozie de tunuri cu aer. Și l-au doborât pe iac sovietic.
  Fata urlă:
  - Sunt cel mai puternic din lume,
  Îi voi înmuia pe toată lumea în toaletă!
  Alvina trage și ea în trupele sovietice. Mai doboară unul
  Mașină rusească și scârțâituri:
  - Slavă forțelor infernale!
  Și ambele fete o vor lua și vor striga:
  Suntem cei mai puternici din lume
  Să omorâm toți inamicii din toaletă!
  Și își vor mișca limba și, în unanimitate, își vor arunca sutienele și stacojiu
  Sfarcurile sânilor sunt presate.
  Apoi cuplul va cânta:
  Fete bune
  Prieteni buni...
  Suntem doar porci
  Avem o încercare!
  Atunci războinicii l-au luat și au răcnit:
  - Woof, woof, woof, woof, woof, woof -
  Un boa constrictor se va târî din cer!
  Și acest cuplu dulce continuă avioanele Armatei Roșii,
  Treiera.
  Acestea sunt femeile... Și apoi lipesc prizonieri sovietici în față,
  Picioarele lor goale și grațioase. Și forțat să lingă limbi
  tocurile sunt atât de roz și rotunde. Și sărută tare, talpa,
  fete frumoase.
  Pe cer, germanii au preluat dominația. Și au început să spargă sovietul
  Constructii. Și așa le zdrobesc.
  Tancul "Panther" nu este rău. Are o armă ca o armă bună.
  Și tragere rapidă și precisă în același timp. Nu-i pot rezista.
  Cu toate acestea, Alenka, luptând cu naziștii, a cântat:
  Nu putem fi luati de boala,
  Cinci examene...
  diavolul de mare,
  Luați un butoi de rom
  Nu poate rezista!
  Anyuta a fost de acord cu asta, aruncând o lămâie cu degetele goale de la picioare,
  - Nu, nu rezista!
  Alla cu părul roșu chicoti:
  - Hitler în lateral!
  Și călcâiul ei gol a aruncat un pachet de explozibili.
  Aceste fete sunt pur și simplu uimitoare!
  Alenka remarcă destul de logic, dezvăluind dinții:
  - Nu este loc pentru cei slabi!
  Alla a adăugat, mâzgălind pe germani:
  - Vii la cină!
  Maria, trăgând în naziști, a emis agresiv:
  - Pentru victorii de cea mai înaltă clasă!
  Și războinicul a luat-o și a făcut cu ochiul, cu ochii ei de safir.
  Olimpia urlă:
  - Așteptând victoria, așteptând victoria,
  Cei care vor să-i învingă pe naziști...
  Victoria așteaptă, victoria așteaptă
  Vom putea învinge hoarda!
  Iar fata eroică, în timp ce lansează un butoi întreg cu picioarele goale,
  cu nitroglicerină.
  Va zbura și va exploda, distrugând întregul pluton.
  Dar totusi germanii prevaleaza. Și apăsează tare. Și au bătut
  soldaților sovietici.
  Armata Roșie a adus rezerve în luptă și a oprit avansul german.
  Până acum, totul era într-o stare de echilibru dinamic.
  Rommel a pariat pe bombardament. mai ales reactiv,
  "Arado". Dar germanii au încă puține astfel de mașini.
  Dar, pe de altă parte, sunt eficienți, iar luptătorii sovietici nu îi pot ajunge din urmă.
  Noul avion de luptă NE-162 nu s-a justificat pe deplin,
  S-a dovedit a fi greu de gestionat, deși ușor, ieftin,
  aeronave manevrabile. Huffman a arătat cele mai bune rezultate la el.
  Albina și Alvina sunt super fete.
  În toamnă, germanii foloseau deja cele mai protejate,
  și tancul de mare viteză "Panther" -2, care a străpuns literalmente,
  apărarea Armatei Roșii.
  Cu toate acestea, frigul și zăpada i-au forțat pe germani să își reducă activitatea.
  Și în ianuarie, Armata Roșie a avansat din nou în centru.
  Și din nou, protecție dură și utilizarea primelor arme autopropulsate,
  Clasa "E", care aveau siluetă foarte joasă, agile și
  cu arme puternice.
  Gerda și Charlotte s-au luptat împreună în E-10. Mașina era ușoară
  A reușit să mențină unsprezece tone cu un motor de 400
  Cai putere. În același timp, armura frontală este de 82 mm, iar armura laterală este de 52. Pistolele autopropulsate sunt realizate cu o siluetă joasă de 1,2 metri și numai cu doi membri ai echipajului întinși.
  Este atât de practic. E-10 din cauza pantei armurii este practic impenetrabil în frunte. Și asta îl face o mașină foarte puternică. IS-2 chiar și atunci ricoșează un proiectil din frunte.
  Astfel, a fost creat un pistol autopropulsat foarte eficient. Care este atât de ușor să nu spargi în lateral, deci este jos și nu este ușor să intri.
  Tunurile autopropulsate E-10 au fost finalizate de cei mai buni designeri ai celui de-al Treilea Reich. Au schimbat ceva în proiectul original. Înălțimea pistolului autopropulsat a fost redusă și mai mult prin plasarea echipajului întins, iar motorul și transmisia nu numai într-un bloc, ci și transversal. De asemenea, au redus numărul membrilor echipajului de la trei la doi.
  Drept urmare, mașina s-a dovedit a fi bine protejată, mică și foarte agilă și ușoară.
  Astfel, a luat naștere un pistol autopropulsat de mare eficiență.
  Și Gerda și Charlotte sunt cu adevărat diavoli. Singurul lucru care lipsește din noile tunuri autopropulsate sunt tunurile lui Panther. Mai are o armă de la T-4, dar și foarte bună.
  Cu toate acestea, tancurile sovietice trebuie trase din spatele unei ambuscadă, permițându-le să se apropie.
  Fetele germane se bat în bikini. Pistolul lor autopropulsat este vopsit în alb și aproape invizibil.
  Și trimite obuze înțepătoare ca un umăr.
  Aici Gerda a tras cu ajutorul degetelor goale de la picioare. Ea a lovit sovietica treizeci și patru și a cântat:
  - Pentru războinicii curajoși!
  Apoi a tras și cu ajutorul degetelor goale de la picioare și cu Charlotte. Ea a tras extrem de precis. Și a lovit tancul sovietic.
  Apoi a cântat, dezvăluind dinții:
  - Slavă Patriei noastre, slavă fetelor cu lapte închegat!
  Și ambii războinici cum să râdă.
  E-10 este un pistol autopropulsat de succes, deși tocmai a început să intre în față. Este destul de simplu și ieftin de fabricat, capabil să schimbe valul ostilităților.
  Între timp, principalul vehicul de apărare al germanilor este Panther, parțial deja Panther -2 cu protecție și viteză mai bună, și pistolul autopropulsat Jagdpanther. Ultima mașină a fost în istoria reală a seriei, dar nu suficient de masivă.
  Și apoi naziștii l-au ștampilat și este eficient în apărare. Dar Jagdtigr este și o mașină puternică, dar nu eficientă. Deși încă se aplică. Dar "Yagdtrigr" este doar pentru a se arăta. De fapt, această mașină nu merită lumânarea și este foarte grea. Rommel nici nu a vrut să-l lanseze într-o serie.
  Deci, este clar că un pistol autopropulsat de șaptezeci și cinci de tone este un coșmar. Și rezervorul Maus este și mai rău. Rommel, la sfatul lui Guderian, a interzis dezvoltarea tancurilor mai grele de o sută de tone. Doar "Tiger" -2 mai era în serie. Dar acest rezervor a fost modernizat într-o nouă modificare.
  În special, a fost instalată o turelă mai mică și mai îngustă, ceea ce a făcut mașina mai ușoară, precum și un motor de 1000 de cai putere.
  După aceea, "Tigerul" -2 a devenit mai acceptabil de armată și mai satisfăcător în ceea ce privește performanța de conducere. Și este folosit și în lupte.
  În general, germanii au fost pregătiți și au respins ofensiva Armatei Roșii.
  În februarie, au încercat să atace în sud. Dar nici acolo nu s-a putut sparge apărarea.
  Armata Roșie a pătruns doar parțial, dar germanii au restabilit apărarea prin contraatacuri.
  Luptele au continuat ca un remorcher. Naziștii aveau un nivel mai eficient de structuri defensive și au rezistat cu încredere.
  Armata Roșie nu avea plusuri în aer, dimpotrivă, Luftwaffe s-a dovedit a fi
  mai puternic. S-a dovedit a fi mai dificil cu infanterie.
  Rommel și Speer au abandonat ideea proastă a superiorității naționale și au organizat Euroreich. Și, ca urmare, au fost folosite trupe din toată Europa.
  Iar URSS nu mai avea superioritate în infanterie. Și pușca de asalt germană MP-44 s-a dovedit a fi foarte eficientă și de luptă. Și a cosit părțile care înaintau.
  Neavând succes, Armata Roșie s-a retras la liniile sale originale.
  Desigur, germanii încă își construiau forțele. În primul rând, aveau nevoie de un rezervor puternic de descoperire. "Tigru" -2 i-a potrivit doar parțial armatei în acest statut, cum ar fi "Panther" -2. Crearea "Tigerului" -2 sau E-75 a fost realizată. Acest vehicul trebuia să aibă o armură mult mai groasă, dar de preferință fără o creștere semnificativă a greutății și cu o silueta joasă.
  Astfel, șaptezeci de tone de armură frontală ar trebui să fie introduse în 250 mm, iar armura laterală 170 mm sub pante. Și faceți un motor cu turbină cu gaz de 1500 de cai putere. Și a fost nevoie de timp.
  Dându-și seama că "Tiger" -3 și "Panther" -3 cu o schemă de layout mai avansată nu sunt încă gata, pariul a fost făcut pe "Tiger" -2 și "Panther" -2 în versiuni modernizate.
  Și aceste mașini, deși imperfecte, ar putea încă să spargă apărarea sovietică în număr mare. Performanța lor de conducere a fost normală, iar armura frontală nu era rea, cu arme decente.
  În mai, s-au adunat forțe mari, inclusiv cel mai recent tanc american Penshing, care i-a mulțumit mai mult sau mai puțin pe germani. Și, de asemenea, Germania a cumpărat Tortillas din Marea Britanie pe credit, de asemenea, datorită protecției puternice, au fost solicitate de naziști.
  Și germanii nu au nevoie de un Sherman. În URSS, au scos totuși T-34-76 din producție și au încercat să construiască T-34-85 și IS-2. În mai, IS-3 a apărut în serie cu protecție frontală bună.
  T-44 nu a avut succes în totalitate și, în schimb, s-a decis să se dezvolte T-54.
  Toate acestea sunt, desigur, foarte cool. Dar în ceea ce privește numărul de tancuri, nemții erau încă înainte. Mai ales pe tunurile autopropulsate. Au industria întregii Europe și forța de muncă. Și Occidentul chiar ajută.
  În competiția tehnologică, URSS pierde: de când al treilea Reich are mai multă capacitate de muncă și industrială. Și cel mai important, guvernul Speer elimină efectiv de ele, spre deosebire de Hitler.
  Deci, germanii au mai multe avioane și tancuri și sunt prinși de artilerie.
  Mai mult, bombardierele cu reacție s-au dovedit a fi foarte eficiente. De fapt, un luptător nu îi va ajunge din urmă și este aproape imposibil să obții de la un tun antiaerian la o viteză de zbor atât de mare.
  Bombarderii Arado s-au arătat bine. În plus, avioanele de atac cu reacție au intrat și ele în serie. Care, de asemenea, nu este slab.
  XE-162 este un bun luptător dacă are un pilot înalt calificat și este foarte agil și manevrabil.
  Avioanele TA-152, care au fost folosite atât ca avioane de luptă, cât și ca avioane de atac, și ca bombardiere de primă linie, s-au arătat bine în aceste planuri. URSS nu avea așa ceva.
  ME-309 este, de asemenea, o aeronavă eficientă cu elice. Bombardierul cu șurub U-488, care are patru motoare și o zonă mică a aripii, a intrat și el în producție. Și a apăsat pe Armata Roșie.
  Și TA-400 cu șase motoare a bombardat deja fabrici din Urali și dincolo de Urali.
  Era greu pe cer.
  Și pe drum, crearea unui avion de luptă ME-262X mai avansat, care nu avea egal, cu aripi măturate și o viteză de 1150 de kilometri pe oră.
  Aceasta este cu adevărat putere.
  Apariția lui a fost să le ofere așilor germani un mare avans.
  Între timp, germanii încearcă să avanseze în sud. Din Moldova, Ucraina de Vest și Polisia.
  Dar Armata Roșie are o apărare puternică. Și în timp ce ambele părți suferă pierderi grele.
  Cu toate acestea, germanii au fost încă capabili să pătrundă și să pătrundă în pozițiile sovietice.
  Am înaintat șaizeci până la șaptezeci de kilometri. Și încă au fost opriți de contraatacurile furioase ale Armatei Roșii.
  În iunie, trupele sovietice au încercat deja să avanseze. Dar din nou bătăliile se apropiau, iar germanii aveau un avantaj în aer.
  Linia frontului se deforma. Germanii au folosit pentru prima dată în iunie "Panther" -3. Această mașină, cu o greutate de cincizeci de tone, era echipată cu un motor de 1200 de cai putere și un pistol de 88 mm 100 EL. Armura era ca cea a "Tigrului" -2, dar cu mai multe pante.
  "Panther" -3 în ansamblu s-a dovedit a fi o mașină bună, mai ales în viteză și protecție frontală. Mai mult, fruntea carenei s-a dovedit a fi complet impenetrabilă din cauza pantei raționale mari.
  Și pistolul este foarte precis și a făcut douăsprezece focuri pe minut. "Panther" -3 trebuia să fie principalul tanc german.
  Fritz a dat lovitura principală de-a lungul Niprului în direcția Kiev. Și ei, deși cu prețul unor pierderi mari, au reușit să avanseze.
  Rommel a folosit tactici de atac de noapte și paravane de fum.
  Până la sfârșitul lunii iulie, germanii s-au apropiat de Kiev din nord, creând o amenințare serioasă.
  Stalin a ordonat o ofensivă în Țările Baltice. Dar acolo au dat peste apărarea dură a naziștilor.
  Situația a escaladat. În mod neașteptat, Suedia a intrat în război și de partea celui de-al Treilea Reich. Au ezitat multă vreme, dar noul președinte american Truman a vândut un număr mare de tancuri și avioane pe credit suedezilor.
  În plus, germanii au primit pe credit și un B-29 din Statele Unite, singurul bombardier pe care au acceptat să-l ia, întrucât restul aeronavelor germane din cel de-al treilea Reich sunt mult mai bune decât cele americane.
  Suedia a intrat în război. Și acum noi divizii au venit dinspre nord. Și din nou Leningradul este o amenințare.
  Plus un alt atac asupra Murmanskului.
  În august, germanii au reușit să ocolească Kievul, iar din nou în Ucraina au obținut succes, au luat Jitomir.
  În septembrie, din cauza unei situații foarte dificile, Stalin a ordonat totuși să se retragă dincolo de Nipru și să treacă la o apărare surdă.
  Situația a fost complicată de intrarea Turciei în război. Acum s-a deschis un alt front.
  Situația a devenit extrem de agravată. În octombrie, linia frontului s-a stabilizat. Dar deja dincolo de Nipru.
  Germanii au ocupat complet malul drept al Ucrainei. Și s-au stabilit acolo.
  Avionul de luptă ME-262X a apărut în sfârșit în serie, care a depășit cu un cap avioanele sovietice. Și bombardierul cu reacție Yu-287, care nu avea egal, și chiar cu aripi inversate.
  Situația a devenit critică.
  Turcii înaintează dinspre sud, care au luat Batumi și au înconjurat Erevanul. Și nu uita de Japonia.
  După încetarea ostilităților dintre Occident și al treilea Reich, samuraii s-au trezit într-o situație fără speranță.
  Iar împăratul tot insista asupra păcii. Truman a fost de acord să renunțe la formularea predării. Dar Japonia a trebuit să cedeze mult.
  Acum samuraii își lingeau rănile și se pregăteau să compenseze pierderile lor din Oceanul Pacific cu achiziții în nordul Siberiei și alte țări ale URSS.
  Situația părea atât de lipsită de speranță. Deși germanii sunt încă departe de reperele pe care le-au atins în anul patruzeci și unu sau patruzeci și doi.
  A venit noiembrie, iar Stalin a luat decizii, totuși, până vin zăpada și gerul. Și încearcă cu orice preț să schimbi valul războiului.
  . CAPITOLUL 2
  Între timp, confruntarea virtuală dintre URSS și al treilea Reich a continuat.
  La sfârșitul lunii noiembrie 1945, în centru a început o nouă ofensivă sovietică. Nemții, desigur, sunt pregătiți. Și sunt capabili să respingă asaltul Armatei Roșii, cu tancurile lor și mai ales cu pistolul autopropulsat E-10. Sau chiar mai protejat cu un pistol Panther, E-15. Această mașină este cu cinci tone mai grea, dar cu o armură mai groasă și un motor de 550 de cai putere. Iar pistolul ei de 75 mm 70 EL este mult mai eficient și mai rapid.
  Douăzeci de lovituri pe minut este cool.
  Dintre tancurile sovietice, doar IS-3 avea suficientă protecție pentru frunte, dar aceste tancuri erau prea complexe pentru a fi produse în serie. În plus, are și performanțe la volan, mai ales pe zăpadă, lipsite de importanță.
  IS-3 cântărea patruzeci și nouă de tone, cu un motor de 520 de cai putere, iar turela s-a înclinat prea mult în față.
  Deși acest tanc era doar pistolul lui Panther, nici măcar nu putea să-l lovească frontal.
  Dar până acum, tancul principal al URSS a fost T-34-85, deoarece T-54 nu era încă pregătit pentru producția de masă.
  Rommel a preferat apărarea iarna. Germanii plănuiau să lanseze o ofensivă în primăvară. Și de preferat cu japonezii.
  Și trupele turcești luptau deja pe flanc. Și chiar au încercat să ia cu asalt Erevanul asediat.
  Tancurile americane Sherman și Pershing, vândute otomanilor pe credit, au intrat în luptă.
  Desigur, au fost întâmpinate de un batalion de fete sovietice. În ciuda iernii, fetele erau doar în bikini și desculțe.
  Și așa se luptă cu vitejie.
  Natasha a dat rândul otomanilor. Le-a cosit.
  Apoi a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a cântat:
  - Pentru spiritul rusesc!
  Zoya, evitând un glonț, i-a tăiat pe mujahedin, și le-a eliberat măruntaiele și, cu călcâiul gol și rotund, cedând în fața darului morții, vyaknula:
  - Și va fi o mare victorie!
  Augustina a tras și o linie bine îndreptată spre otomani. Ea i-a tăiat ca un snop de paie și a strigat:
  - Pentru comunism!
  Svetlana, trăgând în turci și, de asemenea, aruncând ucigașul cu degetele goale de la picioare, a emis:
  - Pentru victorii decisive!
  Dar fetele în bikini sunt de obicei în top.
  Anastasia Vedmakova a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare, lovindu-l pe inamicul și a guturat:
  - Slavă erei comunismului!
  Akulina Orlova luptă și ea cu înverșunare și eficiență. Și sfârcurile ei stacojii sunt mereu în afaceri.
  Fetele, însă, sunt mari stăpâne în orice. În special, le plac foarte mult bărbații. Și le place foarte mult.
  Și în timpul războiului din Armenia împotriva turcilor, acest lucru este extrem de important pentru a vă ridica karma și aura. Atunci devii o femeie foarte puternică, care a absorbit energia bărbaților.
  Akulina intră din nou într-o scufundare și trimite rachete cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor grațioase. Îi convine atât de bine.
  Și acum aviația sovietică lovește otomanii și o face rapid, pe scară largă.
  Mai exact, în măsura în care au suficiente avioane. Acest lucru trebuie recunoscut ca fiind stresant.
  Și sunt o mulțime de turci. Și au avioane decente - americane.
  Aceasta este de fapt problema. Mai ales dacă Airacobra se luptă. Această mașină este foarte formidabilă.
  Turcii au și ME-309. Această mașină are șapte puncte de foc. Trei tunuri de avioane de treizeci de milimetri și patru mitraliere. Încercați să învingeți un astfel de Messerschmitt. Nemții au luat o mașină formidabilă și foarte periculoasă, dar de data aceasta cu un echipaj german. Așa că au presat bine Armata Roșie.
  Cu toate acestea, Erevan a fost încă păstrat. Deși o parte a orașului a fost capturată de otomani, cu prețul unor pierderi grele.
  Iarna este în plină desfășurare și încă se încearcă să străpungă sau cel puțin să submineze apărarea germană.
  Și cele șase cinci fete din forțele speciale și băiatul Leshka luptă pe un cuirasat terestră - un IS-6 experimental, un tip special de tanc greu, dar în același timp mobil.
  Acum am decis să joc niște cărți. Șase dintre noi jucăm foarte repede. Și cărțile zboară dintr-o parte în alta.
  Alenka a aruncat asul cu degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Ei bine, am plecat!
  Leshka rânji. Jocul este foarte simplu și necesită îndemânare, precum și memorare.
  Învinsul face zece flotări.
  De data aceasta, Olimpiada a trebuit să facă flotări. Este cea mai mare fată dintre cele cinci și foarte musculoasă.
  Se apasă ușor. Dar Leshka, un băiat de vreo doisprezece ani, stă pe spate.
  Ce este mult mai interesant. Copilul cu părul blond se odihnește cu călcâiele goale ale fetei pe omoplații spatelui lat.
  Olympias rânjește și a făcut douăzeci de flotări. Corpul ei este foarte bronzat, iar părul e blond, iar mușchii sunt puternici.
  Lyoshka a sărit de pe spate și a început din nou să împartă cărți. Ei i-au distrus complet pe naziști în rezervorul lor cu un motor diesel.
  Leshka a trebuit să facă singur flotări data viitoare. Anyuta și-a pus piciorul gol pe omoplații ascuțiți ai băiatului. Lyoshka a făcut flotări, fata a apăsat. La numărarea de zece, băiatul s-a ridicat și, jucându-se cu plăcile presei, a scos:
  - Sunt rus nu învins,
  Încă nu s-a născut...
  Cine m-ar putea sparge!
  După aceea, băiatul s-a așezat din nou să se joace... Alla cu părul roșu i-a gâdilat călcâiul gol, rotund, aspru, dar copilăresc al băiatului și a observat:
  - În curând vei deveni bărbat!
  Alexei a răspuns zâmbind:
  - Ce vrei?
  Vulpea de foc a chicotit.
  - Iar noi, cu ajutorul magiei, te vom părăsi pentru totdeauna ca un băiat!
  Leshka a chicotit ca răspuns și a răspuns:
  - Vreau să cresc și să devin ofițer!
  Maria, această fată cu părul auriu, a remarcat:
  - Îți va plăcea să fii copil!
  Dar acum pauza s-a încheiat și cei șase se târăsc în rezervor. Potrivit statului, un vehicul greu cu o duzină de mitraliere și un tun de 130 de milimetri ar trebui deservit de șase persoane.
  Inițial, echipajul trebuia să fie de sex feminin. Dar Alyoshka a scăpat din orfelinat și a călătorit în toată URSS. Și chiar am ajuns în Iran.
  Acolo a fost prins de Allah. Și s-a oferit să devină fiul unui regiment.
  Băiatul a fost de acord. Și acum este cu fetele terminatoare.
  Și cum frumusețile i-au luat pe talibani și îi bat pe naziști cu o forță colosală și letală.
  Alenka a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a guturat, dezvăluind dinții:
  - Slavă Rusiei și vom avea comunism!
  Anyuta confirmă energic, apăsând butonul cu sfarcul stacojiu al pieptului și lovindu-l pe Fritz cu rachete:
  Să avem comunism!
  Alla cu părul roșu, zdrobindu-i pe naziști, a emis energic:
  - Slavă erei glorioase a comunismului!
  Și cu călcâiul gol, cum să apăsați. Și grenade cu gaz vor zbura.
  Dar Maria, cu un mamelon de căpșuni, a apăsat pe butoanele joystick-ului și a lovit cu fulgerul. Iar trupele celui de-al Treilea Reich au avut dificultăți.
  Și războinicul a lătrat:
  - Pentru Patrie, mama noastră!
  Olympia este cea mai mare dintre fete și, ca și cum mușchii țesuți din frânghii, țipă:
  - Pentru marea Patrie!
  Și cu degetele picioarelor goale, va apăsa butoanele, și așa mai departe naziștii au fost exploziți, cu o forță letală.
  Și băiatul Lyoshka a apăsat și el maneta cu călcâiul gol... Și naziștii au fost loviți de o descărcare electrică. Tancul super-greu ucigaș al armatei sovietice este în acțiune și nu îi permite lui Fritz să plece - lovindu-i cu sute!
  Și un băiat de vreo doisprezece Leshka chiar a cântat:
  Suntem pionierii copiilor comunismului -
  Un foc, un cort și un zgomot!
  Invazia fascismului blestemat -
  Cine așteaptă o destramă furioasă!
  
  Ce am pierdut în aceste bătălii?
  Și apoi în lupte cu inamicul dobândit?
  Am fost doar copii ai lumii -
  Și acum războinicii țării natale!
  
  Dar Hitler a făcut un pas spre capitala noastră,
  Bombe aruncate fără a număra cascada!
  Suntem Patria și mai frumoasă decât cerul -
  Acum a venit apusul sângeros!
  
  Vom răspunde agresiv agresiunii -
  Deși ei înșiși sunt mici ca statură!
  Dar sabia în mâinile unui adolescent fragil -
  Mai puternic decât legiunile lui Satan!
  
  Lăsați tancurile să năvălească avalanșă după avalanșă,
  Și împărțim pușca în trei!
  Lăsați poliția să țintească cu răutate în spate,
  Dar Sfântul Dumnezeu îi va pedepsi cu înverșunare!
  
  Ce am decis? face treaba lumii
  Și pentru asta, vai, a trebuit să trag!
  Calmul este deja dezgustător.
  Există și violență!
  
  Cu fata alergăm desculți împreună -
  Chiar dacă a nins, o năvală arde ca cărbunele!
  Dar nu vă temeți, cunoașteți copiii -
  Fascistul va fi împins cu îndrăzneală în sicriu de un glonț!
  
  Aici au pus ticălosul companie Fritz,
  Iar restul lașilor sunt pe fugă!
  Zdrobim infanteriei ca o coasă în luptă -
  Nu suntem o piedică pentru verile tinere!
  
  Realizarea victoriei, va fi în mai,
  Acum viscolul este zăpadă înțepătoare, tare!
  Băiatul este desculț, sora lui este desculță,
  În zdrențe, copiii au întâlnit perioada de glorie!
  
  De unde vin aceste puteri?
  Îndură durerea și frigul, acea nevoie!
  Când un prieten a măsurat fundul mormântului,
  Când un prieten geme - voi muri!
  
  Hristos ne-a binecuvântat pe noi, pionierii,
  El a spus: Patria vă este dată de Dumnezeu!
  Aceasta este prima credință dintre toate,
  Țară sovietică, sacră!
  Tancul a ieșit bine - acest IS-6 este într-o modificare super-grea, dar este singurul din Armata Roșie.
  Dar germanii deja în față aveau primul exemplar al "Panther" -4 și această mașină este foarte serioasă. Și fete germane foarte luptatoare se luptă în ea.
  Cu toate acestea, este de înțeles că ei scot efectiv tancurile sovietice din tunul lor.
  Și nu este chiar atât de interesant.
  Și în Erevan, fetele din Armata Roșie se luptă cu turcii și foarte bine.
  Și Natasha a dat și ea o întorsătură otomanilor. Le-a cosit ca un grâu de seceră.
  Ea a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Slavă zeilor ruși!
  Zoya, zdrobind armata imperiului semilunii și doborând mormane de cadavre, a emis:
  Și glorie eroilor noștri!
  După aceea, călcâiul ei gol, hoțul cu părul auriu, a aruncat un cadou criminal al morții.
  Dar Augustinul cu părul roșu îi va tunde pe otomani. Lupanet cu ajutorul unui mamelon stacojiu de la bazooka și fluieră va da:
  - Pentru Rusia noastră Svarog!
  Apoi în luptă Svetlana. Fata asta este si foarte agresiva.
  Și îi zdrobește pe otomani cu o furie colosală. Iar degetele ei goale aruncă o forță letală colosală - un dar al morții.
  Svetlana spune:
  - Pentru Patrie, mama noastră -
  Ucide nenorociții!
  Aceștia sunt cei patru în luptă, atât de agresivi și unici. Și i-au luat pe otomani, iar exterminarea lor totală este în curs.
  Dar Armata Roșie nu câștigă întotdeauna. Uneori, adversarii ei au succes și au propriile lor fete care luptă.
  Și de sus, Albina cum să lovească armata sovietică cu rachete. Ei bine, fata asta nu este deloc slabă. Și cum distruge dușmanii.
  Albina este blondă și frumusețe naturală. Și racheta ei lovește din cer pur și simplu dărâmă pavajul în direcții diferite. Și ca și cum ar trimite o balenă din masa fântânii de pământ și metal arzând. Este foarte tare.
  Și Alvina, cu piciorul gol, cizelat, va apăsa butonul și cum după aceea va exploda. Și masa de pâraie mortale merge spre cer.
  Iar fata blondă naturală urlă:
  - Pentru slava patriei și a raiului!
  Așa se zdrobesc fetele soldaților sovietici.
  Dar astea sunt fete rele, dar sunt și bune.
  Câte dintre aceste fete frumoase sunt pe fronturi.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena se luptă pe T-44, deja scos din producție.
  Trei fete de pe un tanc sovietic sunt foarte fierbinți. Și trimit obuz după obuz către inamic.
  Elizabeth, dezvăluind dinții, toarcă:
  - Și nimeni de la începutul lumii,
  N-am mai văzut o astfel de sărbătoare!
  Catherine dădu din cap, aruncându-i în aer pe otomani:
  - Câștigăm punând un ban -
  Ni se oferă mult din partea familiei!
  Elena, trăgând în trupele turcești, a emis:
  - Țara noastră este faimoasă,
  Satana nu va învinge!
  Iar triada fetelor acționează foarte energic. Ei trimit proiectile cu un mare efect distructiv puternic exploziv.
  Elizabeth apăsă butoanele de pe panoul de comandă cu degetele goale de la picioare, dovrănește inamicul și cântă:
  - Trăim pe pământul tatălui nostru!
  Catherine și-a apăsat mamelonul stacojiu pe cârligul lunetei, a doborât un întreg pluton de soldați turci și a scârțâit:
  - Nepoții lui Svarog sunt copii glorioși!
  Elena a dat cu piciorul, apăsând butonul cu călcâiul gol și rotund și a țipat:
  -Și zboară pe un cal înaripat...
  Și toate fetele au urlit la unison:
  - Rusia în milenii îndepărtate!
  Acesta este modul în care tancul T-44 își arată puterea colosală și puterea uimitoare.
  Așa funcționează energic triada fetelor. Războinicii sunt acrobații, mai ales când sunt aproape goi.
  Elizabeth a cântat inteligent, apăsând butonul cu sfarcul ei stacojiu:
  - Rusia a râs, a plâns și a cântat,
  La toate vârstele, de aceea ea și Rusia!
  Acestea sunt fetele care luptă aici... Dar otomanii nu glumesc.
  Au capturat-o pe Veronica. Așa că fata a fost prima dată dezbrăcată. Și atunci au început să se biciuie cu mare entuziasm. Au bătut-o nu doar cu biciul pe spate, ci și cu bastoane pe călcâiele goale, rotunde.
  Veronica chiar a țipat, de durere sălbatică. Și a fost bătută cu un bici și cu bastoane până și-a pierdut cunoștința. Apoi au stropit rănile cu sare. Și picioarele goale, umflate de bătăi, au fost strânse într-un ciop și au aprins un foc sub ele. Și au prăjit călcâiele goale ale fetei.
  Veronica și-a pierdut cunoștința de mai multe ori din cauza șocului de luptă. A fost adusă în fire. Și, în același timp, au adus torța la cufă, după ce au lubrifiat-o în prealabil cu ulei. Și cum ardeau sfârcurile stacojii fetei.
  Veronica a fost torturată multă vreme. Sânul lui Venus a fost și el incendiat... Ce poți lua - otomanii în acest caz s-au dovedit a fi aproape barbari.
  În cele din urmă, Veronica a fost schimbată cu unul dintre comandanții de teren. Iar fata a jurat că se va răzbuna pe otomani.
  Dar turcii sunt bătuți cu rachete. Stalenida și Victoria atacă direct asupra țintelor.
  Și ei distrug munții în bucăți...
  Stalenida și-a apăsat degetele goale de la picioare pe butoanele de pe panoul de control și a răcnit:
  - Cred că întreaga lume este pentru noi!
  Victoria și-a apăsat sfarcul stacojiu pe butonul clapei pistolului și a răspuns:
  - Da, lumii nu-i pasă de noi!
  Și, de fapt, mass-media mondială a fost mai probabil de partea naziștilor. Și au relatat, savurând detaliile, despre bombardamentele barbare la care ar fi supus Forțele Aeriene Sovietice orașele turcești.
  Bineînțeles că nu a fost fără ea. Războiul în general a fost extrem de crud și sângeros.
  Steelenida și-a apăsat din nou mamelonul rubin pe țintă și a scârțâit:
  - Pentru Patria viselor!
  Și a oftat... Ea a visat cumva la un vis absolut infinit de ireal și fantastic. În URSS, se presupune că au loc alegeri pentru președintele GKO. Lupta principală este între bătrânul și evident nesănătos Iosif Stalin și comisarul tinerilor pentru industria grea și planificarea statului, Nikolai Voznesensky. Și tocmai așa, tocmai tânărul și talentatul comunist este cel care iese în față.
  Stalenida, Viktoriya și Tamara țintesc din nou rachetele către ținte. Fetele se bat doar în chiloți. Dar este grozav.
  Steelenida a cântat:
  - Desculț, numai desculț,
  Sub tunetul de iulie
  Și sub sunetul fluviului...
  Victoria apăsă butonul cu călcâiul gol și continuă:
  - Desculț, numai desculț,
  Avem voie să dansăm cu tine!
  Și aici Tamara și-a apăsat degetele goale și a ciripit:
  - Pentru Patrie - sora noastră!
  Aceste fete sunt minunate!
  Ar fi frumos aici, ar fi posibil să se învingă forțele superioare ale fasciștilor lui Rommel, dar...
  Și iată mai multe fete din Japonia - mercenari ninja. Asta este serios.
  O fată ninja cu păr albastru a luat-o și a lansat fulgerul din sfarcurile ei stacojii și a ars o mulțime de soldați sovietici.
  Apoi a făcut o moară cu săbii, tăind capetele soldaților Armatei Roșii.
  Apoi, degetele ei goale au aruncat un bob de mazăre cu explozibili.
  Rușii au fost sfâșiați, iar fata a guturat:
  Pentru binele Japoniei!
  O fată ninja cu părul galben și-a explodat și oponenții cu sfârcurile de căpșuni. Războinicii aveau doar chiloți subțiri din haine. Și săbiile au reprodus tehnica fluturelui, forțând capetele din căștile sovietice să cadă. Și apoi degetele goale ale picioarelor fetiței au lansat un bumerang, tăind capetele soldaților roșii.
  Războinicii au guturat:
  - Pentru zboruri ninja!
  O fată ninja cu păr roșu a emis pulsari de moarte din sfarcurile ei rubin cu o putere mortală. Și apoi săbiile, lungindu-se, tăiau capetele soldaților sovietici. Și apoi degetele goale au aruncat discuri ascuțite, șlefuite, care tăiau capetele ca un brici.
  Războinicul a guturat:
  - Zeii noștri japonezi atacă!
  O fată ninja cu păr alb a aruncat și ea asupra inamicilor cu un bulgăre de foc care a zburat din sfarcurile purpurie. Apoi ea a guturat:
  - Zeii noștri sunt super!
  Iar degetele ei goale au aruncat un pachet de explozibili de cărbune, sfâșiind soldații sovietici în bucăți mici.
  Și acum săbiile decapitează din nou. Iată fetele - cel mai înalt zbor al unei păsări.
  Aceștia sunt mercenarii care au venit din Japonia. Și să treieram ca un cotlet cu o liliac de soldați sovietici.
  Dar există și fete bune, rusești sau nu tocmai rusești pentru fetele rele ale inamicului.
  Alice și Angelica își duc și ele propriul război. Ei folosesc puști de lunetist.
  Ei trag asupra otomanilor...
  Alice, cu ajutorul unei puști, a lovit inamicul, care încerca să obțină elicopterul sovietic al americanului, primitiv, dar deja periculos, Stinger. Apoi ea a ciripit:
  - Pentru Patria noastră, să vină din nou fericirea URSS!
  De asemenea, Angelica a lovit inamicul cu mare precizie, a doborât un avion inamic și a mormăit:
  - Pentru Lada noastră!
  Avionul otomanilor, însă, este doar un avion de casă. Ei înșiși produc o cantitate mare de aeronave într-un mod artizanal. Și se luptă cu disperare.
  Alice aceasta blonda se lupta cu mare entuziasm. Ea este o războinică de cel mai înalt nivel.
  Și ucide un alt soldat turc. Iată o frumusețe frumoasă. Și țipă în vârful plămânilor:
  - Slavă erei comunismului!
  Angelica, această fată cu părul roșu și mare în bikini, a fost de acord cu asta:
  - Mare glorie va fi epoca comunismului!
  Și ambele fete se ascund în spatele stâncilor. Sunt frumuseți foarte bronzate și musculoase. Dar, în același timp, agil dexter.
  Alice a aruncat darul morții cu degetele goale ale puterii criminale și a scârțâit:
  - Pentru lumea comunismului!
  Angelica a remarcat în timp ce trăgea:
  Ce intelegi prin comunism?
  Alice a răspuns hotărât, cu călcâiul gol cedând în fața exploziei pachetului:
  - Un adevărat rai pe pământ!
  Angelica a fost de acord cu asta:
  Ei bine, paradisul este paradis!
  Iar fata roșcată cu degetele goale de la picioare a aruncat o grămadă întreagă de grenade.
  Iată o bravada atât de agresivă pe care au primit-o aici. Și fetele au lucrat împreună. Și a trimis glonț după glonț.
  Tocurile lor goale și rotunde erau ușor prăfuite. Și fetele și-au clătit picioarele în bălți. Și din nou au început să arunce cu degetele goale în inamic, ceva care aduce distrugere.
  Alice a cântat cu entuziasm:
  Întunericul infinit al odihnei
  Cufundat în abisul necazurilor mărunte...
  Rupe tăcerea, flacăra luptei,
  Rupe tăcerea cu bubuitul victoriilor!
  Angelica a remarcat agresiv, doborând un alt otoman rău cu ajutorul unui mamelon stacojiu:
  - Fetele bune merg în rai, iar femeile războinice merg în Hyperparadise!
  Alice a fost de acord cu asta:
  - Vom ajunge acolo unde aspira toti patriotii Patriei!
  Războinicii s-au dovedit a fi pregătiți pentru cea mai reală victorie...
  Și apoi un alt soldat otoman a căzut prin ei. Acestea sunt fetele - sunt trivial un uragan.
  Natasha, între timp, l-a prins pe comandantul local. Toate cele patru fete l-au pus pe conducător în genunchi și l-au forțat să le sărute tălpile goale și întărite.
  Liderul a făcut-o cu blândețe. Și chiar i-a plăcut.
  Zoya a postat pe Twitter:
  - E bine că ai fost făcut prizonier de femei?
  El mormăi, lingându-și buzele:
  - Sunteți adevărate ore!
  Augustin a sugerat:
  "Poate că ar trebui să fii apăsat cu o scânteie?"
  Liderul a gâfâit:
  - Nu este nevoie!
  Svetlana, dezvăluind dinții agresiv, mârâi:
  - Așa că vorbește înainte să ne enervăm.
  Și generalul marelui Imperiu Otoman a început să depună mărturie.
  Totuși, campania de iarnă a Armatei Roșii a eșuat. Și a venit primăvara.
  De data aceasta, Fritz-ii sunt gata să atace. Și japonezii au adunat o armată din est.
  Pentru ofensiva din serie, tancurile Tiger-3 într-o modificare mai avansată și agile Panthers-3 și chiar și primele Panthers-4 s-au pregătit deja.
  Și pe cer, germanii au deja dominație completă și apariția ME-363, ȘI TA-283 avioane cu reacție mai avansate. Plus ME-263 ei fără coadă pe un motor cu rachetă, mai avansat și mai rapid. Și datorită dimensiunilor sale mici, aproape că nu este vulnerabil.
  Germanii au atât planoare, cât și bombardiere cu reacție mai avansate, inclusiv TA-500, care pot bombarda literalmente întregul teritoriu al URSS.
  Adică trupele lui Rommel sunt puternice. Și au primit chiar și o mitralieră MP-64 mai avansată, care a tăiat literalmente Armata Roșie.
  Numărul de Fritz și transportatori a crescut. La fel și un puternic lansator de gaz.
  Armata lor a fost atent pregătită. Și această descoperire a fost realizată la un nivel înalt.
  Și pistoalele de diferite calibre au condus multe. Și lovitura era zdrobitoare în centru.
  Pozițiile Armatei Roșii au fost sparte. Și germanii au înaintat, acoperindu-și calea cu cadavre.
  Gerda și echipajul ei au luptat cu Tiger-4 experimental. Acest vehicul avea un tun puternic: 105 mm în 100 EL, și blindaj frontal de 250 mm la o pantă de 45 de grade și blindaj lateral de 170 mm tot cu pante.
  În același timp, a existat un nou motor cu turbină cu gaz de 1800 de cai putere, iar greutatea rezervorului a fost redusă la șaizeci și cinci de tone.
  Deci a existat o mașină mai perfectă și mai formidabilă. Și primul dintre ei are un echipaj feminin.
  Gerda trage cu degetele goale de la picioare. Străpunge un tanc sovietic și țipăie:
  - Furtunile celor șapte mări,
  Sunt mai puternic decât toți dușmanii!
  Tancul lor se repezi cu toate vitezele.
  Charlotte a tras și cu degetele goale de la picioare, a străpuns IS-2 sovietic și a ciripit:
  - Pentru prietenie și dragoste!
  Apoi Christina s-a lovit cu un tun. Ea a ars o gaură într-un tanc al Armatei Roșii, a rupt turela și a ciripit:
  - Pentru frontiere remarcabile!
  Magda a lovit și inamicul. Și, făcând asta, și-a coborât sutienul folosind mamelonul stacojiu.
  Apoi ea a țipat:
  - Fie ca iubirea să fie cu noi!
  Și fetele vor râde la unison.
  Mai 1946 s-a dovedit a fi fierbinte. Iar nemții trec prin apărare.
  Între timp, Japonia a atacat brusc Vladivostok. Lovitura a fost dată de aproape toate forțele.
  Chiar și piloții kamikaze au luat parte la atac. Și au izbit navele sovietice.
  Și literalmente au explodat. Flota sovietică din Vladivostok nu era puternică.
  Așa că i s-a dat o lovitură zdrobitoare.
  Iar trupele sovietice de frontieră au fost atacate de infanteriști și tancuri japoneze.
  De asemenea, fetele ninja.
  Aceștia sunt cu adevărat războinici de cea mai înaltă clasă, cu săbii foarte ascuțite.
  O fată ninja cu păr albastru a luat și a alergat cu săbiile morile de vânt, tăind capetele soldaților ruși.
  Apoi picioarele ei goale și cizelate au aruncat un cadou mortal al morții, care i-a ucis pe soldații sovietici și le-a tăiat capul.
  Fata ninja a cântat:
  - O să-i atacăm pe banzai!
  O fată ninja cu părul galben îi taie și pe soldații sovietici cu săbii katana foarte ascuțite și letale. Și, în același timp, picioarele ei aruncă stele ascuțite care străpung soldații ruși.
  Fata țipă:
  - Slavă erei cavalerilor samurai!
  O fată ninja cu păr roșu își învârte săbiile fără oprire ca lamele de elicopter.
  Și degetele ei goale aruncă ace otrăvitoare. Și frumusețea din Japonia strigă:
  - Toți ucidem până la capăt! Să ne luminăm inimile pentru gloria Japoniei!
  O fată ninja cu părul alb tunde și ea soldați ruși. Ea le taie în jumătate. Și stropește sânge stacojiu în toate direcțiile.
  Și acum călcâiul ei gol și rotund lovește maxilarul unui general sovietic.
  Și literalmente a lovit dinții.
  Fata ninja cu părul alb răcnește:
  - Aducem moartea dușmanilor Japoniei,
  Și vom doborî capetele tuturor cavalerilor!
  Aici sunt fetele.
  Totuși, pe de altă parte, Malvina și Faina se luptă.
  Și fetele astea împușcă în japonezi din mitraliere.
  Și în același timp arunc cu degetele goale picioarele puterii criminale a unei lămâi.
  Care sfâșie samuraiul târâtor.
  Fetele din Komsomol cântă:
  Și lupta continuă din nou
  Și inima este îngrijorată în piept...
  Și Lenin este atât de tânăr
  Și tânărul octombrie este înainte!
  . CAPITOLUL 3
  Nemții înaintau, sfâșiați în direcția Moscovei. Și acum au înconjurat deja Smolensk. Și am făcut pași mari și în alte domenii.
  Situația s-a înrăutățit. Lupta s-a desfășurat pentru orașul Kalinin. Și aceasta este deja foarte aproape de Moscova.
  Aici fetele s-au luptat cu disperare. Este deja vara lui 1946. Fetele se luptă aproape goale, dar o fac cu disperare.
  Batalionul de lunetişti feminin sub comanda căpitanului Vladlena Strelţova a ocupat o poziţie defensivă în ruinele de pe strada Volodarsky. Fete cu mitraliere și puști, legate cu mănunchiuri de grenade, s-au ascuns în spatele ruinelor.
  Vladlena însăși este într-o tunică cu pete deasupra corpului gol, în pantaloni scurți și desculță. O fată frumoasă și curbată, cu șolduri puternice, o talie subțire, o tunsoare scurtă sub o jumătate de cutie. Fața este foarte expresivă, cu bărbia bărbătească, ochii albaștri larg depărtați. Părul castaniu deschis a devenit gri cu praf, piept înalt, aspect dur. Căpitanul Natasha se luptă de mai bine de doi ani și în ciuda tinereții ei a văzut multe. Picioarele fetei sunt acoperite de tăieturi și vânătăi. O fată este mai agilă să se miște descultă decât cizmele aspre și stângace.
  Talpa goală simte cea mai mică vibrație a solului, avertizează despre apropierea unei mine, iar pământul-mamă însuși adaugă rezistență. Pe de o parte, picioarele fetei s-au întărit și nu le era frică de metalul fierbinte sau de molozul ascuțit al ruinelor, dar, pe de altă parte, nu și-au pierdut sensibilitatea și flexibilitatea, avertizând prin vuietul mișcării tancuri.
  Draga Vladlena ține în mână o grenadă cu un pachet de explozie atașat. Este necesar să se târască până la formidabilul tanc german "Royal Lion", udând străzile cu mitraliere.
  Această mașină are o greutate de o sută de tone și grosimea armurii: o frunte de trei sute de milimetri la un unghi și laturi de două sute de milimetri, de asemenea, cu pante.
  Nicoletta se târăște lângă ea. Tot desculțe, așa că toate fetele din batalion s-au dovedit a fi din cizme, imitându-și comandantul. Tălpile ei prăfuite se ascuți în timp ce se târăște în patru picioare. Părul galben al Nicolettei este dezordonat și lung... Puțin încrețit. Fata însăși este slabă, slabă, de statură mică. Ea poate fi chiar confundată cu o fată, cu umerii îngusti și un cap aparent mare.
  Dar Nicoletta a experimentat deja multe. Ea a reușit să viziteze atât captivitatea fascistă, care a supraviețuit unor torturi crude, cât și minele, de unde, printr-o minune de neînțeles, a reușit să scape. Dar privind chipul ei copilăresc, tandru, nu poți spune niciodată că a fost bătută cu bețișoare de cauciuc pe călcâie, i-a trecut un curent prin corp.
  Nicoletta împușcă... Un soldat al celui de-al treilea Reich, în acest caz un arab, cade mort, botul ridicând nisip și moloz.
  Vladlena strecură o grămadă de grenade sub o grămadă de gunoaie. Acum un Tiger-4 de nouăzeci de tone se va târa aici și îl va arunca în aer. Ochii albaștri ai fetei strălucesc ca niște safire pe fața ei, negri de arsurile solare și praf.
  Experiența sugerează că un rezervor bine protejat își va schimba acum poziția. "Tiger"-4 are o armură laterală de 170 mm și chiar și într-un unghi. Treizeci și patru nu pot pătrunde în el, doar IS-7 grele sau ceva de genul ăsta au șanse. Dar omizile sunt scopul. Principalul lucru este să privați mașina de mobilitate...
  Blonda Svetlana trage o rafală dintr-o mitralieră... Un soldat, nimeni nu știe ce naționalitate, cade. Germanii, ajutați de cea mai mare parte a emisferei de est, prețuiesc sângele arian și aruncă în luptă trupele coloniale: arabi, africani, indieni, diverși asiatici și europeni. A crescut și numărul polonezilor - care sunt obișnuiți din leagăn să urască Rusia bolșevică. Aici luptă naționaliștii ucraineni, cazacii Don, cecenii și întregul Khaganat caucazian. Rommel a crescut un întreg internațional.
  O mulțime de dușmani...
  Svetlana, desculță, evită cu dibăcie focul mitralierei. Glonțul aproape despicat, înnegrit de praf, un călcâi rotund, de fetiță. Frumoasa căpitan a simțit chiar cât de aproape a trecut un cadou de calibru mare. Fata își făcu cruce, șoptind:
  Nici măcar un glonț nu ne va opri!
  Nicoletta trage înapoi... O altă fată Angelica - foarte roșcată, înălțime peste medie și musculoasă, în ciuda rațiilor slabe. De asemenea, o fată foarte drăguță, cu șolduri luxoase, o talie în sus, umerii largi nu feminini și sânii înalți.
  Angelica se luptă doar în pantaloni scurți, tunica este ruptă în bucăți și se dă praf, iar uniformele noi nu sunt livrate peste Volga. Doamne ferește să transfere mai multă muniție și o picătură de mâncare pentru trupele sovietice epuizate.
  Așa că Angelica este aproape goală, picioarele sunt zgâriate, mai ales genunchii. O bucată de șrapnel a lovit talpa piciorului drept și doare, e greu de mers.
  Angelica roșcată, prăfuită, aproape goală, își răsucește fața drăguță, dar în același timp dură. Fata, trăgând, spune:
  - Domnul, Moscova și Stalin sunt deasupra noastră!
  Și îi întrerupe pe naziștii atacatori, ea însăși abia având timp să se retragă.
  Ruinele și străzile înguste fac dificilă întoarcerea formidabilelor tancuri germane. Aici, aproape două sute de tone de "Mamuți" -3 nu pot trece deloc...
  Așa cum se aștepta Svetlana, "Leul Regal" a condus puțin și s-a îngropat într-o grămadă de gunoi. A avut loc o explozie. Omida a izbucnit, câteva role avariate au zburat.
  Tancul rănit s-a oprit și un obuz a zburat din butoiul său...
  Undeva a bubuit în depărtare, lăsând ruinele. Terminatorul blond Svetlana șuieră ca un șarpe:
  - Acesta este calculul meu! A deschis un cont...
  Fata-căpitan este din nou forțată să se târască departe. Germanii și sateliții lor nu își pot folosi superioritatea tehnică în dărâmături. Din vina încăpăţânatului Hitler, hoardele celui de-al Treilea Reich au fost blocate în bătălii de poziţie într-un oraş destul de mare şi bine fortificat.
  Nicoletta aruncă o grenadă. Forțându-i să facă capriole asupra germanilor sau arabilor doborâți, întorcându-se. Unul dintre militanții naziști îi smulge mâna și atârnă de ea un ceas englezesc cu busolă.
  Nicoletta spune zâmbind:
  - Ce-ți arată busola - drumul spre iad!
  Și o fată frumoasă scutură de pe călcâiul ei prăfuit o bucată de ceramică aderă.
  Si Angelica face praful, cu sanii fermi, plini. Sfarcurile sunt aproape negre de la murdărie și mâncărime. Și încearcă să te speli. Din nou, trebuie să vizuini când pistoalele-mitralieră germane mâzgăleesc. Și târăște-te într-un mod plastunski.
  Batalionul de fete își ține funcțiile, deși există bombardamente. Și rup obuze grele, iar bombele cad din cer... Dar nimic nu va rupe curajul eroinelor sovietice.
  Aici Svetlana vede cum se târăște "Panther" -3. Ei bine, acest rezervor nu mai este atât de înfricoșător.
  Îl poți lovi în lateral. Fata a strănutat, a scuipat praful care i-a urcat în gura elegantă. Ea a luat în mână o grenadă, cântărită cu un pachet de explozie. Trebuie să te furișezi neobservat. Dar este atât de mult fum în jur.
  Angelica începu să se strecoare în sus, sprijinindu-se pe canalizare cu degetele și coatele goale. Era ca o pisică care urmărește un șoarece. Fata și-a amintit războiul din acea vară îngrozitoare a anului patruzeci și unu, când Wehrmacht-ul a invadat cu perfidă întinderile URSS. Nici fata, aproape fata nu era speriată? La început da, dar apoi te obișnuiești. Și deja percepi exploziile constante de obuze ca pe un zgomot obișnuit.
  Și acum a explodat foarte aproape. Fata și-a plesnit pe burtă. Fragmente se repezi de sus ca un stol de albine sălbatice. Angelica șoptește cu buzele crăpate:
  - În numele dreptății, Doamne!
  Fata își accelerează târâșul și aruncă o grenadă cu un pachet exploziv atașat. Prezentul zboară într-un arc. Se aude o explozie, armura laterală mai subțire a Panterei se pretează. Tancul german începe să ardă, trusa de luptă detonează.
  Svetlana șoptește zâmbind:
  Mulțumesc Doamne Isuse! Eu cred doar in tine! Mă rog ție singur!
  Rupe pantera. Sfâșiat, un trunchi lung este îngropat în moloz. Armura frontală, desprinsă de armura laterală, seamănă cu o linguriță.
  Svetlana, ai cărei ochi, pe o față maro de praf și arsuri solare, strălucesc cu flori de colț, spune:
  - Cu cât are inamicul mai mulți stejari, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Angelica este foarte sexy, în chiloții ei negri și trupul gol, prăfuit, puternic. Fata este foarte deșteaptă. Poate arunca cioburi de sticlă cu degetele goale.
  Acum a aruncat un obiect ascuțit cu piciorul ei grațios, acoperit de praf. Și blocat, chiar în gâtul unui fascist. Frumoasa Angelica a bolborosit:
  - Și eu sunt un simbol sexual și un simbol al morții!
  Fata, după care s-a târât din nou, trăgând. Focul condus și Svetlana.
  Căpitanul frumuseții, Vladlena, după ce l-a doborât pe fascist, a ciripit:
  - Viața este un lanț, iar lucrurile mărunte din ea sunt verigile...
  Nicoletta a tras, a deschis capul lui Fritz și a adăugat:
  - Este imposibil să nu acordați importanță link-ului!
  Svetlana, trăgând din nou cu precizie, grăună:
  - Dar nu poți merge în cicluri pe fleacuri...
  Nicoletta a tras cu precizie și a adăugat:
  În caz contrar, lanțul te va învălui!
  O altă fată Olimpiada, de asemenea foarte frumoasă, împreună cu pionierul Vladislav au pregătit o mină pe sârmă. Cei doi au împins-o... Muc insidios s-a târât în omida "Tigrului"-2. Și cum va exploda această mașină germană cu țeava lungă.
  Băiatul cu părul blond Slavka a exclamat:
  - Rusia noastră, ai o găleată!
  Și abia a avut timp să sară înapoi, fulgerând, cu călcâiele negre, doborâte, de pe acoperișul care cade.
  Olympias l-a mângâiat pe gâtul băiatului și a spus:
  - Esti foarte inteligent!
  Pionierul a făcut drum spre front și s-a alăturat batalionului de femei. Băiatul este și el foarte creativ. De exemplu, a făcut avioane pentru a doborî avioane de atac fasciste. Când Focke-Wulfs sau TA-152 se ridică, se aude un vuiet incredibil de asurzitor.
  Germanii lovesc cu acompaniamentul unei simfonii Wagner. O melodie atât de maiestuoasă.
  Olimpia spune cu enervare:
  - Încă încearcă să ne sperie!
  Băiatul pionier a cântat cu patos:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Moartea nu ne va duce sub cerul înstelat!
  Căci Sfânta Rusie va lupta din greu,
  Am încărcat marea mitralieră!
  Olympias, o fată înaltă, musculoasă, cu șoldurile și umerii largi, este o țărancă tipică. Hainele au fost sfâșiate în timpul luptei în zdrențe, picioarele puternice sunt goale, părul este țesut în două împletituri și foarte praf.
  Vladislav are doar unsprezece ani, băiat subnutrit, zgâriat și murdar, în doar pantaloni scurți. Părul alb natural al băiatului a devenit gri, iar coastele se văd prin pielea subțire, bronzată și murdară. Picioare doborâte îngrozitor, și în arsuri, vânătăi, cu vezicule. Adevărat, soarta l-a ferit pe copil de răni grave.
  Pe fondul lui, Olimpiada pare mare și grasă, deși fata nu este deloc grasă, ci cu carne tare și dresată pe oase. Mai mult, foamea nu părea să-i afecteze deloc silueta corpuloasă și mare.
  Fata trage dintr-o pușcă antitanc grea. Mașinile germane nu pot fi străpunse în frunte, dar există o șansă în șine.
  Și puternicul "Leul Regal", după ce a primit un exploziv greu în trenul de rulare, a început să arunce fum ca un fumător greu.
  Slavka a cântat cu răutate:
  - Stinky Fritz fără să stea pe gânduri și-a aprins o țigară la intrare! Desigur, a intrat în mari probleme!
  Olympias, pâlpâind cu gambe musculoase și bronzate, a întrerupt un dans tip tap cu picioarele ei goale și frumoase. Fata a cântat:
  - Sfinte fețe rusești pâlpâie din icoană... Doamne ferește să înmuiați măcar o mie de Fritz! Și dacă cineva bâzâie mai mult decât fasciștii, nimeni, credeți-mă, nu vă va condamna pentru asta!
  Apoi a reîncărcat pușca antitanc și a tras din nou. Transportatorul german a scos din nou fum.
  Batalionul de fete a provocat pagube semnificative lui Fritz. Dar a suferit și pierderi. Aici o fată a fost ruptă în jumătate, iar fața ei a devenit atât de palidă, în ciuda prafului.
  Cea mai mare parte a Stalingradului a fost deja capturată de naziști, dar ceea ce rămâne din oraș nu vrea să cedeze și să se predea.
  Svetlana, între timp, încearcă să spargă "Tigrul". O mașină germană puternică, a primit o grenadă în lateral, dar nu a cedat. Se întoarce pentru a trage cu un tun. Fata trebuie să se îngroape în pământ, și moloz, pentru a nu fi zdrobită de valul de explozie eliberat de prezent.
  Svetlana șoptește încet:
  - Mamă, tată, îmi pare rău!
  Nicoletta a aruncat o grenadă în Tiger-3, care i-a explodat pe frunte. Fata șuieră:
  - Despre faptul că predarea luminii în timpul iernii primăvara... repet fără excepție că Hitler este un ticălos de ciumă!
  Angelica, rupând vederea naziștilor și turnând apă peste ei cu o explozie, se încordă:
  - În sicriu, l-am văzut acum pe Fuhrer! Și l-a lovit pe bietul om direct în ochi!
  Fata cu părul roșu chiar a aruncat cu degetele goale o grenadă în rezervor. A lovit țeava... A urmat o explozie și botul "Tigrului" a fost stricat.
  Lașul german a luat-o și s-a dat înapoi.
  Svetlana pufni prin nări:
  - Al nostru, al tău nu va ceda!
  Nicoletta a doborât cu un glonț un mercenar hitlerist și a cântat:
  - Și ticălosul nu glumește! Mâinile și picioarele, răsucește frânghiile rusești! Își înfundă dinții chiar în inimă... Bea patria până jos!
  Svetlana, chicotind, lătră:
  - Fuhrer-ul strigă sălbatic, se lacrimează!
  Nicoletta a concediat, a adăugat:
  - Ei bine, pufăi moarte, rânjește!
  A apărut un "Shtumrtiger" și mai periculos. Distruge clădiri întregi și buncăre. Mai mult, nu se apropie de pozițiile trupelor sovietice. Mașina este ținută sub acoperire de mitralieri germani.
  Svetlana vede că apropierea de pozițiile lui Fritz este nerealist. Dar pe cer, modificarea avionului Focke-Wulf. Una dintre aceste mașini zboară mai aproape de pozițiile sovietice. Fetele deschid focul asupra ei.
  Angelica aruncă o grenadă și spune furioasă:
  - În moarte profundă - nu există iertare!
  După aceea, fata dă o întoarcere de la mitralieră. Se întoarce repede. Un tanc german relativ nou "Panther" -2 cu o turelă mică și o siluetă inferioară urcă rapid.
  Mai multe fete aruncă grenade în mașina germană. Ea, după ce a primit cadourile, îngheață și nu se poate întoarce.
  Angelica fluieră șuierând:
  - Acesta este un nou atac! Îi vom rupe gura!
  Panther-4 a mârâit și a tras cu arma mai puternică.
  Coloana de foc a divizat aerul și a încălzit și a electrolizat instantaneu atmosfera.
  Angelica chicoti, scoicile zburau pe lângă fata pe jumătate goală. Nerușinată roșcată și-a scuturat șoldurile și a spus:
  - Și Newton a învins dușmanii, a aruncat jugul de pe tron! Fritz și-a decretat legea lui Newton!
  Stalingradul a fost cuprins de incendii, când limbi de foc păreau să lingă cerul și să trosnească scântei violete, portocalii și stacojii! Și fiecare scânteie este ca o fantomă care scapă dintr-un castel infernal.
  Svetlana, doborând un luptător german, și-a fulgerat ochii albaștri, a cântat:
  - Ce te vaici bătrână rea? Crede-mă, doar un spital de psihiatrie plânge după tine!
  Nicoletta a cântat, trăgând în naziști:
  - Ce bine e să te întinzi pe iarbă și să-l lovești pe Fritz în cap! Aranjați o cataplasmă pentru Fuhrer și trimiteți gloanțe de la o mitralieră!
  Fata a chicotit sălbatic și s-a răsturnat de la burtă la spate. Am făcut o bicicletă cu picioare. A zburat o grenadă. Zburătorul Focke-Wulf-490, după ce a primit schije sub burtă, s-a înălțat cu viteză mai sus. Se vede că l-au rănit fragmente ascuțite. Creatura fascistă a luat foc și a început să piardă bucăți de aripi rupte.
  Svetlana, văzând cum Fokke pierdea altitudine, a grămăit:
  - E un semafor! Un topor atârnă la bord!
  Avionul german a explodat, împrăștiind resturi în toate colțurile îndepărtate ale cerului. Și unde s-a dus asul fascist. Mi-am făcut ultima tură. Călăul a plecat în scrum, nu pilotul!
  Nicoletta strănută, împrăștiind praful și spuse:
  - A fi sau a nu fi? Nu este o întrebare!
  Angelica a aruncat din nou cu piciorul o bucată de sticlă, încât, lovind-o în ochi, i-a ieșit pe Fritz, prin ceafă:
  - Sunt o armată de tancuri! Și trebuie să fii tratat!
  Nemții și sateliții lor au încercat să avanseze, aruncând grenade în fața lor. Asemenea tactici împotriva fetelor nu au funcționat. Aici Slavka a desfășurat o catapultă și cum a lovit inamicul ca răspuns.
  Băiatul pionier a urlat:
  - Moș Crăciun sfâșie gura lui Hitler!
  Încărcarea catapultei, străpungând mulțimea de naziști, i-a făcut să se împrăștie și, în același timp, să se răstoarne în aer. Fritz a căzut și s-a spart de dărâmăturile pereților.
  Tancul "Tiger" -3, care și-a pierdut echilibrul, a intrat în coliziune cu "Leul Regal". Oh, Leva, unde este numele tău formidabil?
  Svetlana a zâmbit și a răspuns:
  - Ei bine, Slavka!
  Băiatul mârâi agresiv.
  - Pioneer este întotdeauna gata!
  Fata și-a scuturat piciorul gol drept răspuns.
  Fata-căpitan a început să bată din nou cuie. Iar Olimpiada i-a gâdilat piciorul îngust al lui Slavka, ce tare îl are! Nu e de mirare că băiatului nu îi este frică să alerge prin foc.
  Nicoletta într-o cântare, a spus:
  - Tinerețea este bună - bătrânețea este rea!
  Angelica, această roșcată veselă, a fost de acord:
  Nu există nimic mai rău decât bătrânețea! Aceasta este într-adevăr cea mai dezgustătoare stare dintre toate posibile!
  Și fata a făcut un salt cu o lovitură de stat. Ea și-a imaginat pentru o clipă bunici dezgustătoare. Nu, nu compara, o bătrână cu o fată. Și ce frumusețe, în trupuri zvelte.
  Angelica a luat-o și a cântat:
  - Curge după an, ani într-o rulotă,
  O bătrână freacă henna într-un mojar...
  Și cum rămâne cu silueta mea zveltă,
  Nu înțeleg cum a trecut tinerețea!
  Svetlana și-a fulgerat ochii, l-a doborât pe german cu o lovitură în vintre și a remarcat:
  - Nu! Totuși, în război există un astfel de farmec - să rămâi pentru totdeauna tânăr! Întotdeauna beat!
  Olympias a pus o nouă sarcină în catapultă. Acesta este ceva ca un mortar bun. Fata șuieră:
  - Nu treci, ci treci!
  Seryozhka și-a amestecat piciorul subțire, dar agil și a lătrat:
  - Față de Fritz!
  Și o grenadă, împreună cu un pachet exploziv, a zburat cu toată puterea în pozițiile naziștilor, chiar dacă sub comanda lui Rommel.
  Da, Kaliningradul nu le-a fost dat. De o lună, de la sfârșitul lunii iunie, asaltul continuă, dar orașul nu a putut să ia totul. Pe alte sectoare ale frontului, naziștii au obținut succes, dar nu și pe acesta.
  Svetlana a tras cu pistolul și a mârâit:
  - Totul este imposibil, se întâmplă să fie posibil... Nu e nevoie să complici foarte mult universul!
  Și a lovit rezervorul de benzină al unei motociclete. Mașina a explodat și vârtejuri de foc au luminat peisajul înfumurat. Și neamțul a fost sfâșiat de o labă de foc.
  Fata-căpitan Vladlena a strigat:
  - Îmi place să ucid răul! Și acesta este cel mai înalt bine!
  Nicoletta i-a lovit pe nemți cu o explozie și a șuierat:
  - Hai să ne jucăm cu porcul!
  Angelica a deschis focul, mai exact. Câțiva negrii au rămas întinși pe moloz acoperit cu sulițe:
  - Ucide inamicul! - șopti fata.
  Nicoletta a cântat jucăuș:
  - După ce l-am pictat pe Hitler cu ruj, pe Mainstein cu fixativ, te voi târî în captivitatea prințesei, credinciosul câine te va roade!
  Svetlana, trăgând, șuieră:
  - Hai seara, Adolf, spânzură-te... Nu te mai păcăli capul! Haide seara, zboară ca un girșoim - să-i învingi tare pe naziști!
  Nicoletta spuse furioasă, trântind casca de pe capul soldatului de asalt:
  - Putem! Și noi vom!
  Fetele din batalionul "Lenin" au oprit înaintarea trupelor străine. Fritz a înaintat, aruncând literalmente cadavre în spațiu. Nici tancul "Royal Lion", cu care s-au pus speranțe, nu a ajutat nici el. Iată o modificare a mașinii cu un pistol de 150 mm.
  Angelica dă jos o piatră lipită de mamelonul ei gol. Fata are sânii atât de frumoși și plini. Fata aruncă o grenadă cu piciorul. Piciorul este mai puternic decât brațul, iar aruncarea merge mai departe.
  Leul Regelui a primit o ruptură în omidă și s-a oprit. Împușcat din gura lui puternică. Bubui și se prăbușește.
  Angelica, scuipând, spune:
  - Războinicul rus nu geme de durere!
  Și fata împușcă din nou. Și o face extrem de bine. Fascistul aplecat din turn cade înapoi.
  O fată roșcată, aproape goală spune:
  - Degeaba crede duşmanul că a reuşit să-i spargă pe ruşi! Cine îndrăznește, el atacă în luptă, vom bate cu înverșunare pe dușmani!
  Iar Angelica rostogolește mușchii presei, pe care i-a imprimat foarte mult în relief.
  O, ce frumoase sunt fetele! Nu vreau ca niciunul dintre ei să moară.
  Stalenida a alergat... O fată foarte frumoasă, cu părul pufos, alb. Ea reușește cumva să-i unge cu un fel de poțiune ca să nu se murdărească.
  Fata este foarte frumoasa, cu figura lui Venus, doar mai tonifiata si in relief. Haine pe ea, doar sutien și chiloți. Orice altceva a fost deja sfâșiat. Dar cât de grațioase sunt picioarele! Aceasta nu este o fată, ci o pecete a perfecțiunii, o coroană a frumuseții.
  Se mișcă într-un mod special, ca o veveriță. Picioarele goale și pâlpâirea și călcâiele rămân în mod surprinzător curate. Stalenida trage, iar fascistului i se face un ulcer în piept.
  Fata spune:
  - Loialitatea față de patria-mamă este cuvântul cel mai înalt!
  Angelica remarcă râzând:
  - Scoate-ți sutienul și stai ca mine în pantaloni scurți!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu este potrivit!
  Angelica și-a scuturat șoldurile, a tras în mod potrivit și a cântat:
  - Ceva membru Komsomol a devenit neobișnuit! Mersul așa cu pieptul gol este foarte indecent!
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - De ce să aduci bucurie lui Fritz, uită-te la frumusețea noastră!
  Angelica a răspuns hotărât:
  - Frumusețea noastră este mortală!
  Fata de oțel a chicotit și a tras în TA-200. Mașina nazistă a luat foc. Și frumoasa blondă a țipat:
  - Moarte răului!
  Angelica chicoti.
  - Și viața e bună!
  Steelenida, văzând că germanul cădea, mârâi:
  - Aceasta este cea mai mare valoare! Nu credeți naziștilor că ați câștigat!
  Angelica canta:
  - În așteptarea victoriei! Victoria îi așteaptă... Cei care tânjesc să rupă lanțurile! În așteptarea victoriei! În așteptarea victoriei! Vom reuși să-i învingem pe naziști!
  O fată frumoasă și sânii goi îi tremură. Bun cu torsul gol la căldură, care este intensificată de foc.
  Svetlana părea acum mult mai hotărâtă. Ea a tras în Fritz cu o mitralieră și a lătrat:
  - Te voi castra!
  Și într-adevăr naziștii au primit cadouri și sicrie mortale! Și fata le-a arătat o siluetă, să construim degetele goale de la picioare. Și a fluierat ca un tâlhar de privighetoare. Și prin degetele extremităților inferioare.
  Fata căpitan este foarte inteligentă. Și sclipitoare. Și deloc crud. Și ei îi este uneori milă de soldații inamicului, care pot avea copii care vor plânge după părinții lor morți.
  Svetlana, totuși, alungă astfel de gânduri departe de ea însăși, așa că vrei să plângi din ele. Dar nu rușii au venit la germani să jefuiască și să omoare. Nu, aceștia sunt nemții și un întreg pachet agresiv de străini din toată lumea a pătruns în întinderile rusești.
  Svetlana și-a făcut cruce și a tras în Fritz, care încerca să se apropie în liniște de pozițiile rusului Fritz... Ochiul și creierul lui, care fuseseră doborâți de un glonț, i s-au scurs.
  Fata-căpitan Vladlena a zâmbit și a spus plin de duh:
  - Drept ochi la ochi, cap la cap!
  Svetlana a împușcat cu precizie și a lovit o motocicletă cu un sidecar. Mașina a început să se rupă, iar mitraliera a zburat, răsturnată de mai multe ori. Apoi botul i s-a scufundat în dărâmături.
  Fata și-a frecat talpa goală și prăfuită de dărâmături. Și ea a țintit din nou. Fața ei tânără și veselă zâmbi mai degrabă rânjită. Fata a cântat:
  - Nu, le-am spus fasciștilor, oamenii noștri nu vor tolera ca pâinea rusească parfumată să fie numită cuvântul vad!
  Nicoletta a tras o lovitură foarte precisă, care a dat foc lui Focke-Wulf și a ciripit:
  Pentru un ticălos, desigur, alegerea este clară,
  Pentru dolari, el este gata să trădeze Rusia...
  Dar rusul este atât de frumos
  Că este gata să-și dea viața pentru Patria Mamă!
  Fata, a făcut o capotă și le-a arătat naziștilor smochinul și a derulat, iar gloanțele nu au atins frumusețea.
  A apărut Angelica, această frumusețe, aproape goală, și murdară ca un diavol, a aruncat deodată o grenadă cu două picioare. Și ea a verificat:
  - Ce am este... Fritz într-o latură ascuțită!
  Olympias a corectat-o pe Angelica:
  - Ascuțit, în lateral, și nu în partea ascuțită!
  Fata a chicotit și și-a scuturat sânii de pepene verde și a lansat o grenadă folosind o grenadă cu un pachet de explozie. "Tigrul" -3 a fost lovit la bot, iar această operă de artă strâmbă s-a eschivat.
  După aceea, creatura nazistă a dat înapoi. A început să se târască ca o țestoasă prinsă în foc.
  Svetlana cânta, făcând cu ochiul veselă:
  - Și "Tigrul" se dă înapoi, iar nemții se ascund!
  Batalionul Maiden a manevrat sub atac, lovituri aeriene și tunuri grele. Aici bombardierele cu reacție au lovit, rupte, abrupte încinse s-au ridicat spre cer. Și pietrele ardeau. Din fericire, nici una dintre fete nu a murit, dar bărbații au plecat în lumea de dincolo - cărora nu le pare atât de rău! Și sufletele zboară - unele spre rai, iar altele către iad! Unde diavoli cu furci îi așteaptă deja pe cei care nu au crezut în Isus.
  Angelica este cea mai sexy dintre războinicii furioasă: ei bine, pot naziștii din "Sturmtiger" lor să tragă cu adevărat în pozițiile trupelor sovietice și să-i omoare pe războinicii roșii?
  Iar fata a apucat o grenadă cu picioarele goale și s-a răsucit în cascade de capriole. Și se învârte din ce în ce mai repede. Și apoi, cu toată puterea ei, a aruncat darul morții în botul larg al Stormtigerului. Picioarele goale și bronzate ale frumuseții au fulgerat, iar grenada a zburat în botul larg. Iar mașina puternică s-a înecat mai întâi, apoi s-a repezit. Doi "Tigri regali" care stăteau pe părțile laterale ale "Sturmtiger" au fost aruncați în sus și împrăștiați în direcții diferite. Rolele au fost smulse din ele și au căzut, zburând ca un colier rupt al reginei.
  Valul de explozie a aruncat-o pe Angelica, iar fata a zburat cu susul în jos. Și a fost răsturnată, legănată și aruncată. Dar frumusețea a aterizat totuși, moloz ascuțit și pietre zdrobite i-au săpat în tălpile goale. Fata o durea și chiar și prin piciorul calos, vârful a străpuns.
  Dar Angelica a găsit puterea să se ridice și să strige:
  - Voi, fasciștii, veți fi în cenușă!
  Svetlana și alte fete au fost aruncate în sus de un val exploziv și chiar ușor zdrobite. Dar niciunul dintre frumoșii războinici nu a murit. Fetele s-au întâlnit cu foc de uragan și bine țintit. Suprimarea naziștilor care au sărit și a altor insecte agresive care asediau URSS.
  Nicoletta a cântat cu mare entuziasm:
  - Și când trâmbița Domnului ne va duce la luptă, vom fi prieteni cu Komsomolul! Și prin voia lui Iehova, voi fi la apelul nominal ceresc!
  Angelica, scuturând praful de pe tălpile însângerate, a cântat:
  - Lenin, petrecere, Komsomol! Îl trimitem pe Fuhrer-ul la o casă de nebuni!
  Fetele au început să râdă asurzitor, iar Vladislav a spus alarmat și supărat:
  - Și catapulta mea, nu atât de precisă - ca acele picioare goale și puternice ale Angelicei!
  Olympias, jucându-se cu mușchii brațelor ei, a spus:
  - Asta este în ordine! Inca te gandesti. Ceva mai misto!
  . CAPITOLUL 4
  Germanii au început acum asaltul asupra Tula. Părea că a mai rămas destul de mult, dar a fost incredibil de greu să treci de ultimul. Nici măcar utilizarea masivă a "Sturmtigers" nu a ajutat. Deși distrugerea bombardierelor cu reacție a provocat enorm. Un alt mijloc au fost bombele cu napalm.
  Batalionul de fete se rărise, dar frumusețile încă se luptau. Pe 20 octombrie 1946 a nins, iar frumusețile erau toate desculțe. Lasa urme gratioase pe cuvertura alba si tocurile lor rotunde, goale, nu ingheata!
  Fete frumoase, s-au rostogolit puțin în zăpadă și au devenit mai curate. Olympia puternică, după ce tânărul pionier Vladislav a fost capturat, nu și-a găsit un loc pentru sine. Încă trebuie să pierd un băiat atât de inteligent și frumos. Și ce îl aștepta în captivitate fascistă? Mai întâi tortura, apoi pedeapsa cu moartea!
  Băiatul a fost într-adevăr aproape de a fi împușcat, dar a ajuns în mine. Munca șaisprezece ore pe zi, și rații slabe, biciul supraveghetorului îl aștepta pe copilul Slavka.
  Mai exact, băiatul este deja carieră, și muncește din greu acolo ca un măgar. Dar sub pământ este mult mai cald decât la suprafață. Iar războinicii, pentru a nu îngheța, sunt nevoiți să sară și să fugă. Și fetele se luptă. Aici este puternicul tanc "Royal Lion" într-o modificare mai mult de asalt. Are un pistol de 150 mm, mult mai eficient și practic pentru luptele din oraș. Fritz iubesc acest rezervor pentru că este bine protejat din toate părțile.
  "Mouse" -3 se strecoară puțin în urmă. Vehiculul german, sub două sute de tone, era înarmat și cu un tun de 150 de milimetri și un cu tragere scurtă de șaptezeci și cinci. Mult mai practic. Numărul de mitraliere a crescut la patru și, ca și înainte, este ușor să nu te apropii de rezervor.
  Svetlana, Nicoletta și Angelica încearcă să crească mastodontul împreună. Alese cu grijă pentru el.
  Svetlana a cântat cu entuziasm:
  - Cum am trăit, luptându-ne și fără teamă de moarte... Deci de acum înainte, tu și cu mine vom trăi! Și în înălțimile înstelate, și liniștea munților, în război naval și foc furioasă! Și în furios, și în foc furioasă!
  Maus-4 a fost cea mai recentă modificare, cu până la șase mitraliere, două coaxiale cu țevi și patru rotite pe balamale.
  Nicoletta, târându-se pe zăpadă, șuieră:
  - Nu ne vom da bătuți niciodată! La urma urmei, Isus Dumnezeul Preaînalt este cu noi!
  Fata, după ce s-a apropiat, a aruncat un pachet exploziv în omida Mouse-4. A bubuit, sub scut, iar patinoarul a izbucnit.
  Fetele sandale au strigat de încântare:
  - Ia un fascist!
  Și tocuri goale, ușor prăfuite au fulgerat.
  Angelica a făcut o leagăn și a aruncat o grenadă cu fragmente în Fritz. Fascistul a fost aruncat în sus de un val exploziv, împreună cu el au fost smulse capetele a doi luptători negri din trupele coloniale.
  Frumusețea cu părul roșu fluieră:
  - Pentru Patria și Stalin!
  Svetlana a aruncat din nou pachetul exploziv... De data aceasta nu cu atâta succes, a lovit armura și a explodat la suprafața carcasei de oțel.
  Fata supărată a spus:
  - Oh, m-am mânjit!
  Și m-am târât după o nouă porție de explozibili de casă. Tocurile ei rotunde, roșii de frig, pâlpâiau. Fată aproape goală, târându-se în zăpadă, puțin inconfortabilă. Dar ai rabdare. Mai mult, atunci când decojirea are loc de la căldură excesivă, zăpada se topește.
  Svetlana chiar a cântat:
  - Știu, frigul va dispărea în curând,
  Pârâul se repezi zgomotos...
  Și deja aleargă prin bălți -
  Fete desculțe!
  Fata trage, iar arabul din trupele coloniale se prăbușește. Încercările inamicului de a acționa în grupuri mici duc la pierderi grave.
  Tunul scurt "Maus"-4 trage din nou fragmentare. Obuzele au izbucnit undeva în fum. Și multe pauze...
  Germanii aproape au capturat Tula... A mai rămas foarte puțin. Dar tocmai acesta este ceea ce împiedică Wehrmacht-ul să folosească bombe mari și artilerie grea. Soții Fritz i-au lăsat pe străini să meargă înainte, cărora nu le pare rău.
  Nicoletta a tras cu pușca. Mercenarul fascist s-a prăbușit și s-a rostogolit peste pietrele ruinelor.
  Fata și-a frecat sânii goi cu sfarcurile stacojii. I-au îmbrăcat complet pe războinici - ei sar în pantaloni scurți. Dar, pe de altă parte, aproape că nu există hit-uri asupra lor. Aparent nuditatea protejează cumva în special frumusețile. Din moment ce sunt capabili să supraviețuiască într-un astfel de iad!
  Angelica scutură amestecul de zăpadă și noroi și trage din nou. A lovit un soldat negru chiar în ochi. Târfa proastă, nu spune nimic.
  Cele trei fete se apropie din nou de Maus-4. Este dificil să pătrunzi într-o mașină care are o armură atât de groasă din toate părțile. Dar războinicii sunt plini de optimism. Dacă nu puteți sparge carcasa în sine, atunci de ce să nu rupeți butoiul.
  Angelica, lovind cu picioarele goale din bulgări murdari, cânta:
  - Adevărul nostru, adevărul nostru... Ca razele soarelui! Mâinea noastră va fi strălucitoare, vor curge pâraie din munți!
  Războinicii au fost de mult înarmați cu MP-64 capturate. Aceste puști de asalt au o rază lungă de acțiune. Frumusețea foc cu încredere. Negrii cad din nou. Ei împușcă fântâni de sânge stacojiu.
  Nicoletta, trăgând, cu o pușcă și o mitralieră capturată pe umeri, a cântat:
  - Păianjenul insidios și-a ascuțit înțepătura,
  Și bea sânge sacru, rusesc din Rusia!
  Totul este mic și mic pentru adversarul său, el va ucide,
  Cine are dragoste pentru Rusia!
  Dragoste pentru Rusia!
  Fata a trimis un glonț în "garda" asortat care a ieșit din crăpături. Frumusețea a zâmbit, chipul ei, deși slăbit, și-a păstrat farmecul și farmecul.
  În general, toate fetele din batalionul lor sunt frumoase. Aici, de exemplu, serafimii tătari. Tatăl ei este tătar, dar mama ei este din Belarus, iar din părul ei Serafima a moștenit culoarea grâului copt. De asemenea, o fată frumoasă, desculță și aproape goală. Și trage dintr-o mitralieră capturată, în rafale scurte. Și fasciști din alte trupe se târăsc pe ea.
  Serafima trage destul de precis. Lângă ea zăcea Nicoletta cu părul auriu. Ambele fete trag și cântă.
  - Patria! Nicoletta a început...
  - Și armata! - A continuat, împușcându-i pe Serafim.
  Nicoletta a postat pe Twitter:
  - Acest...
  Conducând focul și lovind pe cei colorați, Serafim a raportat:
  - Doi stâlpi!
  Nicoletta a chicotit și a ciripit:
  - Pe...
  Serafim a tras și a adăugat:
  - Care...
  Nicoletta, întrerupând cinci, continuă:
  - Stai așa!
  Serafim, trăgând, salută:
  - Planetă!
  Nicoletta, trăgând, a ciripit:
  - Sânul...
  Serafim, trăgând, toarcă:
  - Protejează...
  Nicoletta a zdrobit capul fascistului și a dat afară:
  - Noi tu ....
  Serafim tăindu-i pe naziști cu gloanțe, șuieră:
  - Tara!
  Nicoletta, trimițând gloanțe bine îndreptate, ciripit:
  - Toata lumea....
  Serafim, trăgând din ce în ce mai precis, a adăugat:
  - Oameni!
  Mirabela, aruncându-și părul auriu și murdar de pe frunte, cânta:
  -Sobolan...
  Glonțul de serafim și trimiterea de focuri a dat:
  - Ta...
  Nicoletta, lovindu-l pe fascist în gât, a continuat:
  - Cald!
  Tătarul blond, trimițând focuri, a continuat:
  - Norii...
  Nicoletta, trăgând cu precizie, a adăugat:
  - Misto!
  Serafim, rânjind, ciripit:
  - Bine si...
  Nicoletta a tras cu precizie și a mârâit:
  - Soarele!
  Serafimii, bătând în rafale, a tăcut:
  - Zoy!
  Nicoletta a continuat râzând:
  - Automat...
  Serafimii, parcă ar fi tras, lătră:
  - Nather...
  Nicoletta a adăugat lovituri bine țintite:
  - Umărul...
  Serafim a adăugat râzând:
  - Soldat!
  Nicoletta a cântat cu entuziasm în timp ce trăgea:
  - Voi sapa...
  Serafim, conducând un foc de luptă, a adăugat:
  - Mormânt...
  Nicoletta l-a doborât pe african și a continuat:
  - Adversar!
  Fetele au rămas fără muniție. Și a fost forțată să alerge repede să se adăpostească. Alimentarea prin canal este foarte dificilă. Bombardări și bombardamente constante. Aici vine o companie de întăriri din cealaltă parte.
  Fântâni de pulverizare și fragmente fierb în jurul bărcilor. Stormtroopers urlă pe cer. Aici zboară avionul Focke-Wulfs. Și aruncă bombe.
  Mai multe bărci s-au rupt. Soldații sovietici se îneacă și mor.
  Focul de artilerie inamic este prea dens. Dar fetele desculțe nu pot fi intimidate de asta nici măcar pentru un cent.
  Chiar și noaptea, Fritz țin totul sub foc. Și bombardierele lor sunt uzate. Inclusiv bunicul lui Yu-87. Deși avioanele cu reacție au intrat deja în serie.
  Iată legendarul sovietic Yak-9. Se luptă cu un ME-609 german. Manevrabilitate agreată, împotriva vitezei și a armelor. Germanul încearcă să învingă mașina sovietică de la primul apel. Dar nu reușește. Iacul, la rândul său, se străduiește să intre în coadă, dar nazistul pleacă din cauza vitezei mari.
  Un german mai rapid, cu arme mai puternice, împotriva unui rus mai manevrabil. Dar zborul rapid continuă. Fascistul folosește șapte puncte de tragere împotriva șapte și atinge mașina sovietică. Ea își pierde viteza și începe să cadă.
  Emite stropi de fum. Si motorul este pornit...
  Ce este acest război! Este dificil să te opui unei mașini la fel de puternice în armament precum ME-609, în care șapte puncte de tragere compensează greutatea excesivă și manevrabilitatea slabă.
  Viteza mare permite fascistului să intre într-o scufundare, iar fruntea luptătorului german este bine blindată.
  Svetlana încearcă din nou să submineze Maus. Fata își riscă viața. Ea este deja zgâriată, târându-se goală prin fortificații. Toată frumusețea în zgârieturi și pisuga. Dar apoi aruncă o grenadă cu un pachet atașat la explozie. Este lovită chiar de o explozie de la o mitralieră. Zgâriește umărul frumuseții.
  Dar, pe de altă parte, pachetul exploziv a lovit botul unui tun de 150 mm. Și germanul a primit deja pagube semnificative. Cu mare dificultate, mașina se mișcă de la locul său și se târăște înapoi la locul trupelor sale pentru a-și linge rănile.
  Focke-Wulfs și mai multe TA-152 apar pe cer. Încep să bombardeze pozițiile sovietice. Au apărut și câteva dintre cele mai recente HE-183, vehicule cu reacție de atac. Acești vulturi atingeau viteze de până la opt sute de kilometri pe oră și era aproape imposibil să-i lovești.
  Fetele împușcă înapoi în nemți. Există întotdeauna o șansă de a agăța inamicul, în ciuda protecției puternice a aeronavelor de atac de focul de la sol.
  Svetlana și Anzhelika au recuperat Luftfaust-ul capturat. Această armă, constând din nouă interconectate fără recul de douăzeci de milimetri.
  Poți trage ca un mic tun antiaerian.
  Iar războinicii arată spre inamic. Apăsă lin pe start... Ambele frumuseți și-au odihnit picioarele goale pe dărâmături, simțind o întoarcere lină.
  Focke-Wulf cu șase pistoale cu aer comprimat, începe să fumeze - i s-a rupt burta.
  Fetele urlă de încântare:
  - Pucul! Mașină de spălat! Poartă!
  Alte avioane germane încep să se rotească peste capetele fetelor. Frumusețile se aruncă în pasajele subterane, evitând rachetele Focke-Wulf.
  Svetlana a primit un toc rotund aspru, cu o sclipire. Fata a murmurat:
  - O, flăcări infernale!
  Talpa fetei era acoperită de vezicule și o durerea dureros. Am vrut să înțepe ceva rece.
  Și la suprafață, golurile continuă. Zăpada șuiera din flăcări, ruinele sunt sfâșiate. Germanii inundă pozițiile cu foc, dar nu are foarte puțin sens din asta. Războinicii s-au ascuns ca șoarecii în nurci. Lasă-i să se calce singuri.
  Angelica i-a șoptit la urechea Svetlanei:
  - Cred că în curând naziștii se vor epuiza în sfârșit. Au multă putere, dar la Stalingrad nu au ocazia să se întoarcă!
  Fata blondă a răspuns mândră:
  Suntem aici ca trei sute de spartani! Reflectăm forțele superioare ale inamicului!
  Angelica cu părul roșu a chicotit și i-a făcut cu ochiul fetei partenere:
  - Și n-o să ne ocoliți!
  Când fetele au ieșit la suprafață, raidul s-a încheiat. Au apărut noi soldați negri. Au urcat înainte, iar fetele au fost nevoite să deschidă focul, forțând inamicul să sape pământul cu nasul.
  Din nou, "Leii regali" și "Tigrii" -3 au intrat în luptă. Germanii au încercat să apese armata sovietică cu tancuri grele. Din când în când ploua obuze. "Tigrul" mai vulnerabil a încercat să nu se desprindă de formațiunile sale. Mortarele au bubuit de asemenea.
  Fetele au tras în germani și mercenarii lor. Adversarii eliminati. Angelica și Svetlana au tras în perechi. Boturile inamicului au apărut și s-au instalat. Apoi, un nou strat, avansarea inamicilor.
  Fetele au cântat în timpul luptei.
  Angelica a început prin a trage:
  - Față...
  Svetlana, împușcând, a continuat:
  - De tine...
  Angelica oftă și adăugă:
  - Legiunea...
  Svetlana, tăindu-i trei, a tăcut:
  - Inamici...
  Angelica, bătând în cuie pe adversari, a scapat:
  - Sunt....
  Svetlana, după ce a demolat jumătate din craniul arabului, a continuat:
  - Ei vor...
  Angelica, zdrobind inamicul, a continuat:
  - Tu...
  Svetlana, trăgând, șuieră de furie:
  - Fărâmă...
  Angelica, străpungând craniul arabului, mârâi:
  - Distruge...
  Svetlana, continuând să bată cuie, șuieră:
  - Note...
  Angelica, de parcă trăgea, fluieră:
  - Nu-ți fie frică...
  Svetlana, după ce a făcut o lovitură precisă, mârâi:
  - Dusman...
  Angelica, trăgând ca un lunetist, a continuat:
  - Ştikov...
  Svetlana, trăgând mai departe, lătră:
  - Capabil să...
  Angelica, fără să se oprească să tragă, șuieră:
  - Putere...
  Svetlana, trăgând furioasă, mârâi, corectându-și prietena:
  - Curaj...
  Angelica, în extaz tare, trăgând prin capetele africanilor, lătră:
  - Putere...
  Svetlana, galopând cu foc, șuieră:
  - Crește...
  Angelica, scuturându-și buclele roșii, continuă:
  - Și adversarii...
  Svetlana, după ce l-a lovit pe arab în stomac, a emis:
  - Pe loc...
  Angelica, trăgând cu toate calibrele, lătră:
  - Distruge...
  Fetele au respirat. Și după ce au mai împușcat puțin, au strigat:
  - Suntem cavalerii puștii cu lunetă, sună vocea crimei!
  Valul de împingere a trupelor coloniale s-a domolit oarecum. Naziștii au mutat din nou tancurile înainte. "Tigrii" -4 au apărut cu boturile lor lungi și au tras obuze în tot ceea ce au reușit să observe.
  "Tigrul" -4 avea forma originală a turnului și pantele plăcilor de blindaj din laterale. Acest lucru l-a făcut puțin mai tenace. Femeile războinice au ales din nou urmele tancului ca țintă. Fascistul trebuia să fie ca un șarpe într-o tigaie.
  Svetlana a aruncat un pachet exploziv, zdrobind rola frontală a "Tigrului" -2 și a cântat:
  - Te-am întâlnit cu un cadou... Bineînțeles, ți-am conturat un loc în sicriu!
  șuieră Angelica, aruncând fericită un pachet mare și exploziv către fascist:
  - Dar Pasaran!
  Și de la explozie, botul lung al tancului german s-a răsucit. Și Regele Tigru a început să se întoarcă. Din nou, fascistul a fost grav rănit. Angelica o luă și lătră, aruncând cu degetele goale un ciob de sticlă:
  - Să fii tu într-un sicriu de stejar!
  Glass, zburând, a aterizat chiar în gâtul unui indian, din rândul trupelor germane coloniale.
  Svetlana i-a făcut cu ochiul partenerului ei și a cântat:
  - Îmi voi scufunda capul în acest butoi! Îi voi scufunda pe toată lumea!
  Angelica a tras o rafală din mitraliera. Germanii erau din nou atacați. Fata șuieră:
  - Putem face totul! Și vom câștiga!
  Svetlana a tras cu pușca și a spus:
  - Vă așteaptă un mare câștig! Bunicii noștri să fie în glorie!
  Angelica a făcut o capotaie și s-a rostogolit, învârtindu-se ca un pom de Crăciun. Fata, făcând cu ochiul, a cântat:
  - Domnule succes, unde mergeti... Domnule succes - rad fascistii...
  Tancurile germane, care nu salvau obuzele, și-au mărit focul. Și-au turnat cadourile explozive. Și s-au apropiat de pozițiile sovietice, încercând să evite golurile.
  Svetlana, folosind un fir, așa cum i-a învățat prizonierul Seryozhka, a tras o mină grea. "Leul Regal" s-a târât încet până la pozițiile sovietice. Pistolul său de 150 mm a tot scuipat obuze. Fetele șuieră și făcură cu ochiul.
  Svetlana a cântat:
  - Germani-ardei, fascisti-nazisti... Te asteapta sfarsitul unui pacifist!
  Angelica a spus zâmbind:
  - Pacifism... E chiar o prostie să vorbești despre pacifism când vine vorba de naziști!
  Svetlana a lovit nasul unui arab din garda colonială cu o lovitură bine îndreptată și a ciripit:
  - Și sunt infirmi în gândire... Și în treburile militare nu sunt atât de puternici! În curând le vom șterge de pe fața planetei Pământ!
  Angelica a tras o altă explozie, și-a frecat sânii goi de moloz și a cântat:
  - Sunt un cavaler rus pe genunchii sălbaticilor... îi voi mătura pe dușmanii Patriei de pe fața Pământului!
  Fetele și-au scuturat împreună sânii goi.
  Frumusețea cu părul roșu făcu cu ochiul, ridicând privirea spre cer. Acolo se învârteau "Frames", tunieri germani.
  S-a târâit, din când în când, rămânând blocat în "Leul" german paravan. Și arma lui a tot scuipat.
  Svetlana, deplasând o mină sub șenile unui tanc german, șuieră:
  - Pentru Slava...
  Germanul s-a oprit și a tras din nou. Obuzul a explodat în spatele fetelor.
  Svetlana a spus:
  - Coji de lapte, cine are creier de bebeluș!
  "Leul Regal" a stat ceva timp. Indiferent dacă echipajul cu experiență germană a simțit un pericol în față, fie că doreau să folosească trusa de luptă. Dar "Leul Regelui" a stat ceva timp și a scuipat obuze letale.
  Svetlana a remarcat că tancul german are o armă mai bună și trage mai des decât KV-2. Și asta, desigur, face această mașină mult mai periculoasă. Svetlana își făcu cruce și șuieră:
  Fie ca cei răi să meargă în iad!
  Angelica a tras în fascistul din plexul solar și a lătrat:
  - Victoria noastră este inevitabilă! Și totul se va termina cu bine!
  Svetlana l-a tăiat și pe turc și a cântat:
  - Deși, se pare că în curând viața va fi întreruptă când necazul îi va bate în cornul negru... Caii nechează și sângele curge ca un râu, iar pământul pleacă de sub picioarele tale!
  Angelica, după ce l-a înmuiat pe iranian, a adăugat:
  - Dar pământul are și propriul său gardian... Și între stele întinse spre el... Fire salvatoare invizibile pentru a-l exila pe Hitler la Kolyma!
  Fetele, trăgând, cântau la unison:
  - Să-l spargem pe Adolf, că-l va răni! Cred că fascismul va fi învins! Și în Rusia noastră va apărea Mesia, Domn al popoarelor tuturor țărilor!
  Iar războinicii au continuat să tragă. Dar infanteria inamică s-a culcat și a început să tragă și să arunce grenade. Hoardele fasciste au încercat să le afume pe fete cu foc de mortar. Și aruncând o mulțime de grenade.
  Angelica a remarcat filozofic:
  - Puteți lua numărul la alegeri, priceperea la alegeri fără război!
  Svetlana a chicotit și a remarcat:
  - Războiul este un domeniu în care calitatea bate cantitatea, alegerile, de regulă, sunt invers, iar asta este o glumă!
  Războinicii s-au retras ușor, grenadele și fragmentele lor curgeau prea gros. Angelica chiar a interceptat cadoul aruncat cu piciorul și l-a aruncat înapoi. Grenada a zburat și i-a lovit pe naziști pe căști. Și cum explodează...
  Parcă o altă legătură ar fi detonat undeva.
  Angelica a remarcat filozofic:
  - Norocul este a doua fericire, succesul este a treia, dar prima abilitate!
  Svetlana a chicotit și a intervenit:
  - Norocul este o recompensă pentru curaj, dar nu pentru nesăbuință!
  Angelica a scos ochiul unui hindus din armata colonială și a șuierat:
  - Cine are noroc, îi cântă sufletul!
  Svetlana a zâmbit și a ciripit:
  - Ei bine, când ai noroc, înseamnă că Dumnezeu te va salva!
  Fetele sunt puțin mai deștepte. Apoi, "Leul" german a mers totuși înainte și a lovit o mină. Omida a lovit un dispozitiv exploziv și a fost sfâșiată.
  "Leul Regal" rănit s-a învârtit și s-a ridicat... Războinicii au fost încântați și au cântat din răsputeri:
  - Un leu este un infirm în gândire, un tigru este o sursă de tot felul de necazuri... Nu există nimic mai interesant decât o persoană pe lume!
  Svetlana a dat un rând lung, doar o armată străină a luat asalt și a cântat:
  Avem rachete, avioane,
  Cel mai puternic spirit rusesc din lume...
  La cârma celor mai buni piloți -
  Inamicul va fi zdrobit în praf!
  Leul Regelui pare a fi grav deteriorat. Ea a înghețat, scuipând încă câteva scoici.
  A apărut o "Panteră" -3 agilă. Totuși, i-a fost frică să intre adânc în pozițiile trupelor sovietice și a început să tragă. Obuzele fluierau peste capetele fetelor. Și au spart moloz și incendii.
  Svetlana s-a pregătit să arunce o grenadă, gata să prindă momentul în care tancul fascist s-a apropiat la o distanță accesibilă. Dar nici în Pantera nu există proști. Germanii au tras, așezând obuze într-un model de șah, încercând să nu rateze nicio bucată de pământ. Și literalmente a scos fiecare piatră.
  Angelica și-a bătut mâna pe pieptul gol și a remarcat:
  - Tactica lui Fritz este defectuoasă... Cât de mult vor realiza așa?
  Svetlana a remarcat cu înțelepciune:
  - O găină ciugulește bob cu bob și se îngrașă mult mai repede decât un porc care înghite bucăți mari!
  "Panther" -3 a tras mai mult de optzeci de focuri și, după ce a epuizat muniția, sa întors, întorcându-se înapoi în bârlogul său. Un nou mastodon "Sturmtigr"-3 a apărut în locul său. Aparatul și-a acoperit portbagajul larg cu un capac. Se vede, astfel, sperând să se salveze.
  "Sturmtigr" -3, a tras în pozițiile trupelor sovietice de la distanță. Racheta trasă. Pământul s-a ridicat și o fântână de foc a vărsat jeturi de flăcări.
  Fetele abia au supraviețuit, erau destul de acoperite. Svetlana a fost chiar ușor asurzită. Fata s-a văzut deodată galopând pe un cal. Și că ea comandă o echipă care a atacat armata tătară. Și războinicii călăresc cu ea pe cai. Mongol-tătarii, incapabili să reziste loviturii, se retrag și mor în mii de copite.
  Svetlana, pe de altă parte, leagănă două săbii și tăie inamicii. Dar viziunea a fost brusc întreruptă.
  Angelica își lovește partenerul în obraji, o scutură, spunând:
  - Ei bine, totul! Acum încetează să mai stai întins!
  Svetlana a răspuns furioasă:
  - Nu m-am culcat, ci m-am luptat!
  Fata a sărit de furie și a aruncat o grenadă. Prezentul, după ce a zburat, a aterizat în botul tancului "Lev". După ce a suferit avarii, mașina și-a șifonat portbagajul greu.
  Svetlana a exclamat din plin:
  - Sunt cavalerul Rusiei!
  Angelica a tras o explozie din mitralieră și a mârâit:
  - răspunse băiatul, încruntându-și sprâncenele,
  Vreau să slujesc Sfânta Rusie...
  Lasă o mare de sânge să se reverse
  Dar Dumnezeu ne poate salva!
  Svetlana a căzut pe dărâmături cu burta și pieptul gol. Exact la timp, în timp ce sute de explozii de mitralieră i-au trecut peste cap. Fata a scos limba și a spus:
  - Nebunia soldaților curajoși este salvatorul generalilor abstruși!
  Angelica a fost de acord.
  - Soldatul este curajos, generalul este prudent, dușmanul este viclean, succesul este solidaritate numai cu curaj înțelept!
  Fetele au deschis din nou focul și au ciripit în semn de solidaritate:
  Deasupra lui escadrile
  Urlând la unison
  Adolf este un prost puternic -
  Plantarea Sodomei!
  A apărut un alt "Rege Leu" blindat. Doi soldați au fugit de el, judecând după fețele negre - arabi. Au încercat să arunce un lanț pe cârlig pentru a trage tancul dezvoltat de pe câmpul de luptă.
  Anzhelika și Svetlana au tras, în același timp dând jos tehnicienii. Războinicii au cântat:
  - Nu te distruge și ajută un tovarăș, ajută-i pe alții să iasă din incendiu!
  Au apărut trei negri. Au alergat cu lanțul cât de repede au putut, dar au fost și împușcați de fete. Mai mult, Svetlana a tras dintr-o armă, apăsând câinele cu degetele goale de la picioare.
  Și a reușit să-și lovească adversarii extrem de bine, precum Robin Hood.
  Angelica a remarcat:
  - Marca nu este cel care lovește cu succes, ci care ratează cu ghinion!
  Svetlana a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a șuierat:
  - Cel mai precis cu vederea unui pumnal poate rata, dar o minte impardonabil de ascuțită poate scăpa de țintă!
  Grenada a lovit mortarul și a început să explodeze, detonând minele.
  Da, Tula nu a fost ușor pentru germani. Le-a luat în cetatea ei înfiorătoare a morții!
  
  
  TAMERLAN CUCERȘTE CHINA
  ADNOTARE
  O fată frumoasă și foarte puternică din secolul douăzeci și unu va cădea în vremea imperiului Tamerlan și va salva de boală pe marele comandant Timur. Drept urmare, Tamerlane începe o campanie împotriva Chinei. O întreagă forță de aterizare de asasini ia parte la lupte și, ca urmare, Imperiul Celest suferă o înfrângere gravă. Și cursul istoriei lumii se schimbă.
  . CAPITOLUL 1
  Vladlen s-a întâlnit în februarie 1405, cu Tamerlane care s-a îmbolnăvit de febră. Fata lovită a luat cu ea un set întreg de antibiotice și, după ce i-a făcut mai multe injecții, a reușit să-l pună în picioare pe marele comandant al Evului Mediu.
  Tamerlanul era încă într-o formă destul de bună și, ca întotdeauna, viguros și rezistent. Studiile mumiei lui Tamerlan au arătat că era încă suficient de puternic pentru a continua să comandă armate și să desfășoare campanii.
  Cel mai greu pentru Vladlena a fost să-l întâlnească pe acest comandant și să treacă prin gărzi. Dar o blondă superbă cu o siluetă atletică s-a prezentat ca doctor. Și un doctor grozav și faimos.
  Este înaltă și mare pentru o femeie a secolului XXI. Și pentru Evul Mediu, o uriașă deloc.
  Și când a doborât doi războinici cu o singură lovitură a piciorului ei gol și puternic, cu siguranță ei au crezut-o și au lăsat-o să ajungă la conducătorul unei părți semnificative a lumii.
  Mai mult decât atât, poziția lui Tamerlan era deja recunoscută de medici de seamă drept fără speranță.
  Și de ce să nu crezi o femeie-erou și, mai mult, o blondă? Mai ales să mergi curajos desculț pe zăpadă? Nu orice femeie este capabilă de acest lucru și chiar are mușchi puternici, de relief.
  În orice caz, totul pare foarte teatral și extrem de convingător.
  Fetele trebuie spuse aici simplu - super!
  Mai exact, nu fete, ci o fată foarte tare. Și a devenit extrem de criminală. Dar în același timp, desigur, și capabil să se vindece. Și vindecă și schilodește pe toți.
  Tamerlan a prins viață și a adus-o pe Vladlena aproape de el. Și o armată uriașă de musulmani și hinduși în mare parte devotați s-a mutat spre est pentru a pune mâna pe China.
  Acest imperiu ceresc s-a eliberat deja de puterea mongolilor. Și Tamerlan a vrut să restaureze fostul imperiu uriaș și să-l depășească pe strămoșul său Genghis Khan.
  Și iată armata lui în marș. A mărșăluit împotriva Chinei și se mișcă ca o rolă de oțel. Care nu poate fi oprit. Deși Imperiul Celest a adunat o armată uriașă.
  China are o populație foarte mare. Și erau gata. Au sosit detașamente din toate provinciile Imperiului Celest.
  Și s-a dovedit brusc că erau de trei ori mai mulți soldați chinezi decât imensa armată a lui Tamerlan adunată din întreg imperiul.
  Și a urmat o bătălie aprigă.
  Desigur, în visul Vladlenei, un băiat și cinci fete din viitor au venit în ajutor. Și așa și mai interesant.
  Războinicii din secolul XXI s-au ciocnit din nou cu chinezii din secolul al XV-lea.
  Sunt prea mulți soldați în Imperiul Celest. Curg ca un râu nesfârșit.
  Oleg Rybachenko, tăindu-l pe chinezi cu săbiile, urlă:
  - Nu cedati niciodata!
  Și un disc ascuțit a zburat din piciorul gol al băiatului!
  Margarita, zdrobind adversarii, mormăi:
  - Există un loc pentru ispravă în lume!
  Și ace otrăvitoare s-au împrăștiat din piciorul gol al fetei, lovindu-i pe chinezi.
  Natasha și-a aruncat și ea degetele goale, ucigaș și urla:
  Nu vom uita și nu vom ierta niciodată.
  Și săbiile ei au trecut prin moară pe chinezi.
  Zoya, tăind dușmanii, scârțâi:
  - Pentru o noua comanda!
  Și ace noi s-au împrăștiat din picioarele ei goale. Și ce este în ochi, ce este în gâtul soldaților chinezi.
  Da, era clar că războinicii deveneau entuziasmați și furioși.
  Augustin i-a tăiat pe soldații galbeni și a scârțâit:
  - Voința noastră de fier!
  Și un nou cadou mortal îi zboară din piciorul gol. Iar luptătorii galbeni cad.
  Svetlana îi taie morarului, săbiile ei sunt ca fulgerul.
  Chinezii cad ca snopii.
  Fata aruncă cu ace cu picioarele goale și scârțâie:
  - Pentru că mama Rusia va învinge!
  Vladlena i-a tăiat și pe chinezești cu ajutorul tehnicii fluturelui, tăiați-i bucăți. Apoi a aruncat cu ace otrăvitoare cu degetele goale de la picioare, lovind inamicii și a scârțâit:
  - Pentru noii tineri lideri ai Rusiei!
  Oleg Rybachenko avansează împotriva chinezilor. Băiatul terminator dă jos trupele galbene.
  Și, în același timp, degetele picioarelor goale ale băiatului aruncă ace cu otravă.
  Băiatul urlă:
  - Slavă viitoarei Rusii!
  Și în mișcare taie capul și botul tuturor.
  Margarita zdrobește și adversarii.
  Picioarele goale îi zvâcnesc. Chinezii mor în număr mare. Războinicul țipă:
  - Pentru noi frontiere!
  Și apoi fata va lua și va tăia...
  Masa de cadavre ale soldaților chinezi.
  Dar Natasha este în ofensivă. Își taie propriul chinez și cântă:
  - Rusia este grozavă și strălucitoare,
  Sunt o fată foarte ciudată!
  Și discuri zboară din picioarele ei goale. Care a tăiat gâtul chinezilor. Da, aceasta este o fată.
  Zoya este în ofensivă. Taie soldații galbeni cu ambele mâini. Scuipat dintr-un tub. Și aruncă ace mortale cu degetele goale.
  Și, în același timp, își cântă:
  - O, maciucă, hai să mergem,
  Oh, preferatul meu va merge!
  Augustin, tăind pe chinezi și distrugând soldații galbeni, țipă:
  - Toate zdruncinate și în pielea unui animal,
  S-a repezit la poliție cu o bâtă!
  Și cu degetele goale, cum să lansezi în inamic, ceva care va ucide un elefant.
  Și apoi scârțâi:
  - Lupii!
  Svetlana în ofensivă. Tăiați, tăiați chinezii. Cu picioarele goale, le lansează cadouri ale morții.
  Conduce o moară cu săbii.
  Ea a zdrobit o mulțime de luptători și țipăi:
  - Vine o mare victorie!
  Și din nou fata este într-o mișcare sălbatică.
  Iar picioarele ei goale lansează ace mortale.
  Vladlen tăie din nou, săbiile ei lungi. Și apoi fata și-a smuls sutienul și, ca un fulger dintr-un mamelon stacojiu, a guturat:
  - Pentru unitatea omenirii!
  Oleg Rybachenko a sărit în sus. Băiatul s-a răsucit într-o capotaie. A tăiat o mulțime de chinezi la salt.
  A aruncat acele cu degetele goale și a gâlgâit:
  - Fii faimos pentru curajul meu frumos!
  Și din nou băiatul este în luptă.
  Margarita trece la ofensivă. Distruge toți inamicii la rând. Săbiile ei sunt mai dure decât lamele morilor de vânt. Și degetele goale aruncă cadouri ale morții.
  Fata este în ofensivă. Extermină războinicii galbeni fără ceremonie.
  Și sare din când în când, și se răsucește!
  Și darurile anihilării zboară de la ea.
  Și chinezii înșiși cad morți. Și grămezi întregi de cadavre.
  Margarita scârțâie:
  - Sunt un cowboy american!
  Și iarăși picioarele ei goale au aruncat acul.
  Și apoi încă o duzină de ace!
  Natasha în ofensivă este, de asemenea, foarte cool.
  Și aruncă cu picioarele goale și scuipă dintr-un pai.
  Și țipă în vârful plămânilor:
  - Sunt o moarte sclipitoare! Tot ce trebuie să faci este să mori!
  Și din nou frumusețea în mișcare.
  Zoya asaltează un blocaj de cadavre chineze. Și bumerangi de distrugere zboară și din picioarele ei goale.
  Iar războinicii galbeni continuă să cadă și să cadă.
  Zoya țipă:
  - Fata desculță, vei câștiga!
  Și o duzină de ace zboară din călcâiul gol al fetei. Care direct în gâtul chinezilor sapă.
  Au picat morți.
  Sau, mai degrabă, complet mort.
  Augustin în ofensivă. Zdrobește trupele galbene. Săbiile ei sunt purtate în două mâini. Și ea este o războinică atât de mare.
  O tornadă străbate trupele chineze.
  Fata cu părul roșu răcnește:
  - Viitorul este ascuns! Dar va fi învingător!
  Și la ofensivă, o frumusețe cu păr de foc.
  Augustin răcnește în extaz sălbatic:
  - Zeii războiului vor rupe totul!
  Și războinicul aflat în ofensivă.
  Iar picioarele ei goale aruncă o mulțime de ace ascuțite, otrăvitoare.
  Svetlana în luptă Și atât de strălucitor și de luptă. Picioarele ei goale aruncă atâtea lucruri mortale. Nu un bărbat, ci moartea cu părul blond.
  Dar dacă se rupe, atunci nu o poți opri.
  Svetlana cântă:
  - Viața nu va fi miere,
  Acel salt într-un dans rotund!
  Lasă visul să devină realitate -
  Frumusețea transformă un bărbat într-un sclav!
  Și în mișcarea fetei din ce în ce mai furie.
  Vladlen a făcut un opt cu săbiile ei. Ea a tăiat capetele războinicilor din Imperiul Celest.
  Apoi, cu călcâiul gol, a lovit un pachet de explozibili care îi sfâșiea pe chinezi și a guturat:
  - Pentru spiritul rus și zeii!
  Oleg în ofensivă accelerează totul. Băiatul îl bate pe chinez.
  Picioarele lui goale aruncă ace ascuțite.
  Tânărul războinic scârțâie:
  - Imperiul nebun va sfâşia pe toată lumea!
  Și din nou băiatul este în mișcare.
  Margarita este o fată furtunoasă în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și va arunca imediat o sută de chinezi în sus.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și conduc moara cu săbii.
  Natasha și-a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii galbeni. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe chinezi într-un ritm accelerat.
  Natasha este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească.
  Zoya este în ofensivă. Săbiile ei par să taie salata de carne. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja nici o sută de chinezi. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de chinezi au fost sfâșiați de o explozie puternică.
  Augustin a cântat:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe chinezi. Și masa de luptători galbeni a căzut deja în șanț și de-a lungul drumurilor.
  Cei șase erau furioși. A făcut o luptă sălbatică. Mai exact, chiar și cei șapte mari războinici.
  Vladlena ca un vuiet. Și din mamelonul rubin va izbucni cu fulgere mortale și va arde întreg batalionul.
  Apoi murmură:
  - Pentru Rusia și victorie până la capăt!
  Oleg Rybachenko a revenit în acțiune. Și înaintează fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Chinezii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de trupuri însângerate.
  Băiatul își amintește o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Performanță cu adevărat cool și cool s-a dovedit. Și câți au ucis chinezi. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii galbeni.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește armatele galbene și urlă:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei îi sparg pe chinezi. Masa de luptători galbeni s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari.
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți chinezi au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de chinezi cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici galbeni.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți chinezi. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa din sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici a tăiat o mulțime de cranii. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou ace mortale îi zboară din picioarele goale.
  Vladlen a observat că îi tăia pe chinezi cu săbiile și îi arunca mazăre de anihilare cu degetele goale:
  - Pentru Patria Mamă, slava Toiagul meu sfânt!
  Oleg Rybachenko sare și sare.
  Băiatul desculț scoate o grămadă de ace și cântă:
  - Hai să mergem la camping, deschide un cont mare!
  Tânărul războinic este cel mai bun.
  Este destul de bătrân, dar arată ca un copil. Doar foarte puternic și musculos.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și din nou, ace mortale și zdrobitoare i-au zburat de pe picioarele goale.
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă mortală de ace în chinezi și a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Și de îndată ce războinicul aruncă un bob de mazăre cu degetele goale, o mie de chinezi au zburat imediat în aer. Da, armata Imperiului Celest se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și mulți chinezi mor.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya într-o mișcare sălbatică. Atacă chinezii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Străbate adversarii și cum să urlă:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și conduce o moară sălbatică cu săbii. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei în acțiune și tăiați carnea.
  Svetlana trece și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. Cum se toacă, astfel încât masa de cadavre să fie plină.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Vladlen a executat o tehnică de sepie cu săbii.
  Și dintr-un mamelon de căpșuni a luat și a plantat un fascicul de lasere magice, a tăiat o masă de războinici ai imperiului ceresc și a scârțâit:
  - Pentru victorii viitoare!
  Oleg din nou o sută de chinezi, purtând un meteor, i-au tăiat. Și va ridica o bombă și o va arunca.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum se rupe în bucăți mici.
  Băiatul terminator urla:
  - Tinerete furtunoasă de mașini groaznice!
  Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători galbeni. Și reduce goluri mari.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Natasha la ofensivă este și mai furioasă. Asa bate chinezii. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Alergarea pe loc este un reconciliator comun!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei galbene s-a rostogolit înapoi.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Bate-te cu o astfel de armada galbena.
  Zoya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie.
  Zoya a luat-o și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și a lovit mulți luptători.
  Augustin în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită!
  Augustin o luă și șuieră:
  - Capul de taur va fi - nu înnebuniți luptătorii!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Vladlen a tăiat și el reversul, de parcă săbiile ei ar fi lame de elicopter. Opriți o mulțime de luptători chinezi.
  Apoi călcâiul ei gol și rotund a aruncat în sus darurile mortale ale anihilării totale și a ciripit:
  - Sunt cea mai puternică zeiță din lume!
  Oleg Rybachenko a mormăit:
  - De ce ai nevoie! Iata fata!
  Margarita, aruncând un pumnal cu piciorul gol, confirmă:
  - Fata mare si misto!
  Aurora a fost de acord cu asta:
  - Sunt un războinic care va mușca pe oricine!
  Și din nou, cu degetele goale, va lansa unul criminal.
  Svetlana în luptă nu este inferioară adversarilor. Nu o fată, ci un sfârșit de flacără.
  Și țipă:
  - Ce cer albastru!
  Augustine, eliberând lama cu piciorul gol, a confirmat:
  - Nu suntem susținători ai jafului!
  Svetlana, doborând dușmanii, a ciripit:
  - Un prost nu are nevoie de cuțit....
  Zoya scârțâi, aruncând ace cu picioarele ei goale și bronzate:
  - Îl vei minți din trei cutii!
  Natasha, tăindu-i pe chinezi, a adăugat:
  - Și fă cu el pentru un ban!
  Și războinicii vor lua și vor sări. Sunt atât de sângeroase și mișto. În general, au multă emoție.
  Vladlena din sfarcurile purpurie a lovit cu jeturi de antiparticule, a ars multă chinezească și a scârțâit:
  - Pentru noua comandă rusească!
  Oleg Rybachenko arată foarte elegant în luptă.
  Margarita a cântat:
  - Lovitura este puternică, iar tipul are un interes...
  Băiatul genial a lansat cu piciorul ceea ce părea o elice de elicopter. Le-a tăiat câteva sute de capete chinezilor și a scârțâit:
  - Destul de sportiv!
  Și amândoi - un băiat și o fată în plin ajurat.
  Oleg, tăind soldații galbeni, gâgâi:
  - Și va fi o mare victorie pentru noi!
  Margarita șuieră ca răspuns:
  - Omorâm pe toți - cu picioarele goale!
  Fata este într-adevăr un terminator atât de activ.
  Natasha a cântat în ofensivă:
  - Război sfânt!
  Și războinicul a lansat un disc-bumerang ascuțit. A zburat într-un arc, a tăiat o mulțime de chinezi.
  Zoya a adăugat, continuând exterminarea:
  - Va fi victoria noastră!
  Și ace noi au zburat din picioarele ei goale. Și au lovit o mulțime de luptători.
  Fata blondă a spus:
  - Sahmat adversarul!
  Și și-a arătat limba.
  Augustine, fluturând picioarele și aruncând svastici cu muchii ascuțite, gâgâi6
  - Steagul imperial înainte!
  Svetlana a confirmat cu ușurință:
  - Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele au strigat la unison, zdrobindu-i pe chinezi:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și acum un disc zboară din picioarele goale ale războinicilor. Carnea este ruptă.
  Și urlă din nou:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Natasha a zburat în aer. Ea a rupt adversarii și a dat afară:
  - Suntem lupi, prăjiți inamicul!
  Și din degetele ei goale, un disc foarte mortal va zbura afară.
  Fata chiar se răsucește în extaz.
  Și apoi murmură:
  - Tocurile noastre iubesc focul!
  Da, fetele sunt foarte sexy.
  Vladlena a executat tehnica cozii de păun cu săbiile ei. Taie o mulțime de soldați chinezi.
  Și apoi a tras fulgere din buric și a ciripit:
  - Pentru un iPhone nou!
  Oleg Rybachenko despre gâlgâit:
  - Oh, devreme, dă securitate!
  Și le-a făcut cu ochiul războinicilor. Ei râd și își dezvelesc dinții ca răspuns.
  Natasha a tăiat chinezii și a scârțâit:
  - În lumea noastră nu există bucurie, fără luptă!
  Băiatul a răspuns:
  "Uneori nici lupta nu este distractivă!"
  Natasha a fost de acord:
  - Dacă nu există putere, atunci da...
  Dar noi, războinicii, suntem întotdeauna sănătoși!
  Fata și-a aruncat degetele goale la acele adversarului și a cântat:
  - Soldatul este întotdeauna sănătos,
  Și gata de acțiune!
  După aceea, Natasha a tăiat din nou inamicii.
  Zoya este o fetiță foarte rapidă. Iată un butoi întreg în chineză lansat. Și a rupt câteva mii de la o explozie.
  Apoi ea a țipat:
  - Nu te opri, călcâiele ne sclipesc!
  Și o fată în dantelă de luptă!
  De asemenea, Augustin în luptă nu este slab. Asa bate chinezii. Ca și cum dintr-un snop de lanțuri iese.
  Și din sfarcurile rubin, plasmă magică, pete zboară.
  Și tăierea adversarilor - cântă:
  - Atentie, va fi de folos
  Va fi o plăcintă în toamnă!
  Diavolul cu părul roșu chiar ară în luptă ca un diavol într-o cutie de tabaturi.
  Și iată cum luptă Svetlana. Și chinezii o primesc de la ea.
  Și dacă lovește, va lovi.
  Din el ies stropii sângeroase.
  Svetlana a observat cu asprime când stropi de metal i-au zburat din piciorul gol, topind craniile:
  - Slavă Rusiei, foarte mult chiar glorie!
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziune în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Aici fetele i-au luat pe chinezi. Deci sunt tăiate și mărunțite. Nu războinici, ci cu adevărat pantere care au rupt lanțul.
  Vladlen urlă în vârful plămânilor, aruncând cu degetele goale un bumerang cu margini ascuțite și tăind capetele războinicilor Imperiului Ceresc:
  - Pentru victorii mari cu noi!
  Oleg este în luptă și îi atacă pe chinezi. Îi bate fără milă și țipăie:
  Suntem ca taurii!
  Margarita, zdrobind armata galbena, ridica:
  Suntem ca taurii!
  Natasha a luat-o și a urlat, tăindu-i pe luptătorii galbeni:
  - Minciuna nu este sub control!
  Zoya i-a sfâșiat pe chinezi și a scârțâit:
  - Nu, nu scăpat de sub control!
  Și o va lua și el și va elibera steaua cu piciorul gol.
  Natasha a luat-o și a scârțâit:
  - Televizorul nostru este pornit!
  Și un mănunchi ucigaș de ace zboară din piciorul ei gol.
  Zoya, zdrobindu-i de asemenea pe chinezi, a scârțâit:
  - Prietenia noastră este un monolit!
  Și din nou o astfel de aruncare încât cercurile se estompează în toate direcțiile. Aceasta este o fată - exterminarea pură a adversarilor.
  Fata cu degetele goale va lua și va lansa trei bumerang-uri. Și cadavrele din asta au devenit și mai multe.
  După aceea, frumusețea va da:
  - Nu vom da milă dușmanului! Va fi un cadavru!
  Și din nou lucrul mortal zboară de pe călcâiul gol.
  Augustin a remarcat, de asemenea, destul de logic:
  - Numai că nu un cadavru, ci multe!
  După aceea, fata a luat-o și a mers desculț prin bălțile însângerate. Și a ucis o mulțime de chinezi.
  Și cum urlă:
  - Crimă în masă!
  Și apoi se lovește cu capul de un general chinez. Rupe-i craniul și da:
  - Banzai! Vei merge în rai!
  Svetlana, foarte furioasă în atac, scârțâie:
  - Nu vei fi cruțat!
  Și o duzină de ace îi zboară de pe degetele goale. Cum îi bate pe toți. Și chiar și războinicul încearcă să distrugă și să omoare.
  Și Vladlen, ca răspuns, ciugulește cu ajutorul sfarcurilor stacojii ale pieptului său, împrăștiind șiroaie de vârtej de foc:
  - Pentru victoria asupra dragonului!
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Ciocan glorios!
  Și băiatul aruncă și cu piciorul gol o stea atât de cool în formă de svastică. Hibrid complicat.
  Și masa chinezilor s-a prăbușit.
  Oleg urlă:
  - Banzai!
  Și băiatul este din nou într-un atac sălbatic. Nu, doar arde de putere, iar vulcanii gâlgâie!
  Margaret în mișcare. O să rupă burțile tuturor.
  O fată cu piciorul va arunca cincizeci de ace deodată. Și masa este ucisă de tot felul de dușmani.
  Margarita a cântat din punct de vedere al veseliei:
  - Unu doi! Durerea nu este o problemă!
  Nu trebuie să te descurajezi niciodată!
  Ține nasul și coada mai sus cu o țeavă.
  Să știi că un prieten adevărat este mereu alături de tine!
  Aceasta este o companie atât de agresivă. Fata se bate si striga:
  "Președintele Dragon va deveni un cadavru!"
  Natasha în luptă este doar un fel de terminator. Și hohotind despre gâlgâit:
  - Banzai! Ia-o repede!
  Și o grenadă a zburat de pe piciorul ei gol. Și chinezii sunt ca unghiile. Și sparge.
  Aici este războinicul! Tuturor războinicilor - un războinic!
  Zoya este și ea în ofensivă. O cățea atât de furioasă.
  Și ea l-a luat și a gâfâit:
  - Tatăl nostru este însuși Dumnezeul Alb!
  Și taie o moară triplă pentru chinezi!
  Și Augustin a urlat înapoi:
  - Și Dumnezeul meu este negru!
  Într-adevăr, roșcata este întruchiparea înșelăciunii și a ticăloșiei. Pentru inamici, desigur. Și pentru prieteni, este o dragă.
  Și cum cu degetele goale va lua și va arunca. Și o mulțime de grămezi de războinici ai imperiului ceresc.
  Roscatul a strigat:
  - Rusia și zeul negru sunt în spatele nostru!
  Un războinic cu un potențial de luptă foarte mare. Nu, sub asta e mai bine să nu te amesteci.
  Augustin șuieră:
  - Vom zdrobi toți trădătorii în pulbere!
  Și face cu ochiul partenerilor săi. Da, această fată de foc nu este tocmai ceva care poate da pace. Dacă pacea nu este mortală!
  Svetlana, zdrobind dușmanii, a emis:
  - Vă punem la coadă!
  Augustin a confirmat:
  - Îi vom ucide pe toți!
  Și din picioarele ei goale, zboară din nou darul anihilării totale!
  Vladlen a ținut un truc - cercul lui Conan și a tăiat o mulțime de soldați inamici, într-un compot sângeros.
  Apoi a bătut din buric cu un pulsar tare și a țipat:
  - Pentru o nouă generație de politicieni!
  Oleg a cântat ca răspuns:
  - Va fi un banzai complet!
  Augustin, sfâșiind chinezii cu mâinile goale, tăindu-i cu săbiile și aruncând ace cu degetele goale, a spus:
  - Pe scurt vorbind! Pe scurt vorbind!
  Natasha, distrugând războinicii galbeni, scârțâi:
  - Pe scurt - banzai!
  Și să tăiem adversarii cu amărăciune sălbatică.
  Oleg Rybachenko, reducând adversarii, a emis:
  - Acest gambit nu este chinezesc,
  Iar debutul, crede-mă, este thailandez!
  Și din nou, un disc ascuțit, tăiat de metal, a zburat din piciorul gol al băiatului.
  Margarita, doborând războinicii Imperiului Celest, a cântat:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Să nu glumim cu asta...
  Să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Apoi au făcut o treabă bună cu chinezii... Și imperiul lui Tamerlan a învins imperiul de sub cer.
  
  . JOC STALKER FĂRĂ REGULI
  ADNOTARE
  Un urmăritor, un bărbat destul de obișnuit, este întâmpinat de fete care sunt foarte extraordinare. Și au superputeri și ciudații atât de grozave. Aceste fete sunt doar super și hiper.
  . CAPITOLUL 1
  Trebuie să fi trecut vreo treizeci de secunde până să înceteze bâzâitul din urechi. A suflat foarte tare. A fost aruncat câțiva metri în spate, mai aproape de marginea mlaștinii, unde a simțit că o duhoare urâtă începe să-i pătrundă în plămâni.
  A ridicat mâna, și-a atins capul, verificând dacă era ceva neplăcut în ea sub forma unei găuri de la un glonț sau a unui fragment înțepenit. Dar totul era în regulă, dacă acest lucru era deloc aplicabil în starea în care nu te poți ridica și orice mișcare provoacă o astfel de durere încât poți muri involuntar din cauza șocului de durere.
  Cercurile înotau în fața ochilor mei, pieptul meu ciupit și mâna mi-a ajuns imediat la buzunar, unde era o trusă de prim ajutor cu o seringă. Cu greu ar fi putut fi suficientă forță pentru mai mult, dar în acel moment era măcar ceva.
  După ce a găsit medicamentul necesar, urmăritorul a înfipt acul cu ultima sa putere și a stors tot conținutul, simțind cum lichidul și puterea se răspândesc prin vene, curățând mintea și umplând mușchii cu energie.
  Curând putea deja să vadă normal, durerea din piept s-a domolit treptat, iar în cele din urmă a reușit să se ridice și să vadă că în tot acest timp stătuse în mijlocul stufului, mirosului și murdăriei. Arma a fost aruncată înapoi de explozie puțin mai departe. Nu erau răni vizibile pe corp și toate încercările lui de a găsi măcar ceva care să confirme durerea pe care o simțea înainte de injectare au eșuat. Era intact, deși puțin stricat.
  Aerul era saturat de moarte. Se simțea cu fiecare respirație și cu porțiunea de aer care i-a pătruns în plămâni în timp ce se târa la armă și văzu prin peretele de plante cenușii și iarbă de mlaștină câteva trupuri de urmăritori care zăceau chiar în fața ochilor lui. În apropiere, s-au auzit urletele pseudo-câinilor și ale altor creaturi, mârâind, simțite foarte aproape de acest loc. Mirosind sânge și carne proaspătă, erau pe cale să apară aici.
  Omul a verificat frenetic revista - cartușele ar fi trebuit să fie suficiente pentru câteva minute, dar numai dacă creaturile nu s-ar arunca asupra lui în masă, atunci i-ar fi fost greu.
  "Grenadă" - i-a strălucit prin cap. Acesta a fost ultimul argument în disputele cu mutanții, dar, din păcate, nu avea nimic de acest fel acum.
  "Poate să verifici cadavrele? Unul dintre ele trebuie să fi avut cel puțin unul."
  S-a ridicat în picioare, a scos dispozitivul de siguranță automat și cu grijă, parcă ar fi mers printr-un câmp minat, a început să înainteze, apropiindu-se din ce în ce mai mult de locul în care explozia tunăse și tovarășii lui fuseseră uciși.
  Aici. aproape la crater, unde era clar pusă o mină, mi-a dat pe nas duhoarea de carne arsă. A așteptat puțin, înăbușind senzația de vărsături, apoi a făcut un pas, a căzut într-un genunchi și a întors pe spate corpul mutilat al urmăritorului.
  Ghinion, îşi spuse el, verificându-şi buzunarele pentru grenade.
  Apoi a trecut la al doilea, al treilea. A trebuit să scot mai multe reviste de rezervă și să mă îndrept spre vechea colibă, lăsată aici de la prima ejectare și baricadă, lăsând o singură ieșire de unde era posibil să trag asupra mutanților dacă o simțeau și călcau direct spre casă.
  - La naiba, spuse el în cele din urmă din piept.
  Bărbatul a scos un walkie-talkie, l-a pus la ureche și a început să rostească cuvinte de mult învățate, în speranța că va fi auzit înainte ca mutanții să-i roadă ultima bucată de carne.
  - Baza, acesta este Șoimul, am fost prinși în ambuscadă, doar eu am supraviețuit.
  A repetat asta de mai multe ori, ascultând golul eterului. Apoi a mai făcut-o o dată, sperând că recenta lansare ar fi de vină, iar aceasta a interferat cu comunicațiile radio, dar după ce apelul său de ajutor nu a primit răspuns, a oprit radioul, apăsând mitraliera la piept.
  La vremea aceea era cald în cazarmă. Pe la ora nouă seara, când echipele de recunoaștere și vânătorii de artefacte s-au întors la locurile lor obișnuite de cazare pentru noapte, camera a devenit supraaglomerată. Sala s-a umplut de lume, zgomot, povești și anecdote s-au otrăvit.Cei care au reușit să scoată din campanii ceva mai scump decât pantalonii rupti s-au dus imediat la negustor, a cărui canisa se afla la etajul doi chiar în spatele biroului lui Borov.
  Bătrânul nu era dispus să ia legătura. Era în general o persoană tăcută. Aceștia sunt de obicei ocoliți, considerați nebuni sau nu din lumea asta. Dar din moment ce bunicul (așa îl numeau respectuos toți urmăritorii locali pentru vârsta și experiența lui) era șeful sanatoriului, nevoia de a apela măcar ocazional la el pentru ajutor i-a forțat pe urmăritori să se închine în fața lui.
  Nu pot să cred că suntem din nou la zero.
  Victor a intrat obosit în hol, uitându-se în jurul încăperii aglomerate, unde, ca de obicei, mirosea a transpirație, țigări, alcool și povești împuțite. Apoi a mers puțin înainte, unde a zărit o măsuță chiar în colț și s-a alăturat altor doi urmăritori care își terminau berea după călătorie.
  -Păi cum? Cu ce te-ai întors, Vitya? Judecând după fața ta, este o mizerie.
  Era într-adevăr epuizat de un drum lung și periculos. Mlaștinile Polissya nu au fost niciodată prietenoase cu străinii, mai ales dacă s-au repezit în posesiunile ei pentru artefacte. Chiar din momentul în care Zona s-a mutat spre nord și a acoperit o parte din regiunile Brest și Gomel, mulți urmăritori au lăudat aceste locuri, scoțând de acolo o multitudine de slujbe și artefacte rare. Caravane întregi au intrat în urmăritorii de mlaștină, până când sursa a început să se usuce. Din acele zile a trecut multă apă pe sub pod. Khabar a devenit mult mai mic, iar riscul a crescut de multe ori. Altcineva a reușit să găsească câteva exemplare rare pentru care oamenii de știință erau gata să-și rupă gâtul unul altuia, dar o dată nu s-a întâmplat și au fost o duzină absolut zero pentru o călătorie reușită. Și e bine dacă nu au existat pierderi. La urma urmei, au fost cazuri când jumătate din detașament s-a întors dintr-un raid cu totul obișnuit, spunând cum pseudo-câinii s-au destrămat pe restul în drum spre locuri, sau chiar mai rău. Au fost multe povești despre acele locuri, dar asta nu i-a oprit pe urmăritori. Setea de profit este așa ceva. Este dificil să te ferești de un risc mare când kush-ul poate oferi o viață confortabilă până la bătrânețe.
  "Totul este rău", a spus Victor, scoțând din rucsac ultima cutie de tocană, rămasă din campanie. A deschis-o repede, trecând vârful unui cuțit peste capac, după care a mâncat tot conținutul într-o clipă, înghițind aproape fără să mestece - urmăritorul avea o senzație atât de puternică de foame.
  Am mers până la Crater însuși.
  - Ai fost acolo? - a întrebat unul dintre urmăritorii care stăteau în apropiere.
  A râs încet.
  Poate că nu mă credeți, nu vă oblig la nimic.
  - Și cum e acolo? Am auzit că bandourile au ales acele părți. Este convenabil să prinzi gură galbenă - locurile sunt surde. Nu are sens să cauți pe cineva care dispare, așa că se sfiesc acolo în mulțime.
  Ambii urmăritori s-au uitat unul la altul. Victor și-a dat seama că știau asta direct.
  -O mulțime de tot felul de gunoaie acolo și bandiții sunt cele mai mici dintre relele pe care le-am întâlnit acolo.
  După ce termină rămășițele mesei lui modeste de pânditor, și-a ridicat rucsacul pe umeri, a mulțumit țăranilor pentru companie și s-a dus la negustor. Erau ceva mai puțini oameni la etajul doi, dar din cauza suprafeței mici a camerei și a lipsei ferestrelor și a unei bune ventilații, mirosea ca și cum un pseudo-gigant tocmai ar fi fost ucis și eviscerat aici, al cărui rămâne acum împuțit chiar sub picioarele lui. Au terminat simțul mirosului lui Victor și țigările mocnind pe masa de la negustor. Nu mai fumase de câțiva ani și, spre deosebire de colegii săi fumători, simțea ticăloșia tutunului la fiecare răsuflare.
  Era o coadă. Câțiva soldați de la serviciu, trecând aparent prin aceste locuri până la baza lor și trecând pe acolo pentru a reface muniția și proviziile, au examinat cu atenție bunurile așezate pe masă. Armă. Muniţie. Echipament și uniforme. Toate acestea erau într-o stare mai mult sau mai puțin adecvată, ceea ce uneori a provocat nu mai puțin surpriză decât burerul din zonele învecinate, deoarece ansamblul sanatoriului și anexele de locuit și anexe adiacente erau foarte departe de continent și s-a dovedit a fi extrem de dificil să obții asta. Dar Vitold era un huckster pentru asta, pentru că știa să găsească orice produs și, dacă se atașează bani buni de asta, atunci nu se putea face griji pentru rezultat - totul va fi livrat la timp și la timp. Și acum, când un grup de debitori, după ce au făcut în sfârșit o achiziție și au umplut portofelul lui Vitold cu bancnote, s-au făcut deoparte, un zâmbet a domnit pe chipul lui.
  - Nu se petrece degeaba o zi când clientul pleacă mulțumit, iar eu fac profit.
  - Mă bucur că totul este în regulă la tine, - spuse Victor apropiindu-se de tejghea.
  - Păi, domnule, de ce v-ați plâns? N-ai mai fost de ceva vreme. Timp de o oră am crezut că sunteți toți morți, ca să zic așa, zona v-a luat și v-a transformat într-unul dintre acei ciudați de la arzător.
  Dar sunt aici și creierul meu este bine.
  - Și îmi face plăcere, înseamnă că ai un produs bun.
  Victor a tăcut. Sincer vorbind, nu avea nimic de oferit lui Vitold și nu voia să recunoască. Din ultimul raid, urmăritorul a ieșit gol și lipsit de putere, abia ajungând la sanatoriu. Cu toate acestea, el avea ceva, ceva valoros care nu putea fi atins sau evaluat vizual, ceva ce chiar și Borov visa să-l obțină.
  - Am informații, Witold. Știu unde s-a dus himera uriașă. Pot sa arat.
  Negustorul se uită suspicios la clientul său, apoi se uită la ceilalți urmăritori din spatele lui, așteptându-le rândul, după care se aplecă puțin în față, atârnându-și trupul peste biroul școlii care îi servea lui Vitold drept birou.
  - Mai bine nu menționezi această creatură ruginită. Ultima dată a ucis doisprezece oameni la RUES. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o și ar fi mai bine dacă ar cădea direct în iad decât să-mi sperie clienții cu prezența ei.
  Într-adevăr, mulți oameni o numeau ruginită din cauza culorii lânii grosiere, care semăna cu sârmă ghimpată ruginită înfășurată pe aceeași piele aspră și durabilă. Mai mult decât toți ceilalți indivizi de acest tip, s-a săturat de urmăritori la o dimensiune incredibilă, motiv pentru care grupurile locale și-au suspendat chiar ostilitatea pentru a o uni și a o ucide. Dar după raidul pe RUES, creatura a dispărut fără urmă și de atunci nimeni nu a mai văzut-o.
  -Deci nu ești pregătit să plătești pentru asta?
  Witold s-a întors la poziția anterioară, lăsându-se pe spătarul scaunului, strângând sub greutatea proprietarului acestuia. Poștind din degete și frecându-și fruntea largă, a arătat cu toată înfățișarea cât de lăcomia și curiozitatea se luptau în interiorul său.
  - La naiba, spuse el, lovind palmele pe masă. - Nu am fost de mult zăpăcit de astfel de propuneri.
  -Deci întrebarea este prețul?
  - Nu numai, se opri o clipă. - Și dacă minți? Dacă primești banii și nu spui nimic sensibil. Atunci caută vântul pe câmp. Zona este mare, diavolul știe unde te va duce.
  - Te-am mințit vreodată?
  Nu, dar există o prima dată pentru toate.
  - În principiu, vă înțeleg prudența, spuse Victor, aruncându-și rucsacul peste umeri.
  - Sunt foarte bucuros că am găsit înțelegere reciprocă. Mai bine mergi la Borov. El este chiar acolo chiar acum. Bătrânul este perspicace, distinge imediat o minciună, dacă îl poți convinge, te voi ajuta cu ceva la vânătoarea ta, dar în rest - îmi pare rău. Aici, fiecare a doua persoană fie a văzut fantome, fie a comunicat cu Dumnezeu, fie a văzut mutanți ciudați în pădure pe lună plină. Și toată lumea are nevoie de bani, arme și echipament.
  Victor a plecat, auzind încă vechile mormăieli ale negustorului. S-a oprit la ușă - cineva a deschis mai multe ferestre de la mansardă, unde o pereche de lunești este situată mai aproape de noapte, din motive de siguranță, iar aerul proaspăt, împins de vântul crescut, a început să pătrundă în sanatoriu.
  Victor respiră adânc. Îi era plăcut să respire, dacă nu perfect curat, dar aer proaspăt, care dilua amestecul zaharat de duhoare care atârna în tot acest timp la etajul doi. Pas cu pas, a respirat mai des, de parcă acest aer i-ar fi cuprins toată viața și nu și-ar putea satura corpul cu el înainte de a întâlni inevitabilul.
  A bătut la ușă în mod vechi: de trei ori scurte, ținând seama de reticența bunicului său, reflectată în aproape orice. Răspunsul obișnuit la bătaie nu a fost urmat, dar din anumite motive Victor s-a gândit că poate intra deja, după care a deschis ușor ușa grea de lemn și a pășit în biroul bine luminat.
  Borov stătea la o masă mare și se uita la ceva de pe ecranul monitorului. Persoana care a intrat nu l-a interesat deloc, doar o dată și-a ridicat privirea pentru a arunca o privire spre oaspete, după care s-a înecat din nou în rândurile documentului text care curgea în jos.
  Victor se apropie de masă, se aşeză pe un scaun din apropiere şi aşteptă. I s-a întâmplat bătrânului când a ignorat ce se întâmpla în jurul lui, după care s-a întors din nou în lumea noastră de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Și acum Victor trebuia să aștepte cincisprezece minute înainte ca Borov să-și ridice privirea de pe computer și să-și îndrepte, în cele din urmă, atenția asupra urmăritorului.
  "Vorbește", a tunat bunicul cu o voce de bas.
  - Am informații despre himeră, cea care ne-a zdruncinat în mod notabil nervii în urmă cu șase luni. Am văzut-o la granița regiunii Brest din regiunea Zhadin. Localnicii au spus că creatura atârnă mai departe: Stolin, Rechitsa, Ravens. Oamenii dispar din ce în ce mai mult. Se pare că se instalează în noile ei terenuri de vânătoare.
  Borov nu spuse nimic. Fără să se ridice de pe scaun, se întoarse către harta atârnată pe perete și se uită fix la locul despre care vorbea Victor.
  - Am ajuns departe.
  - Am întâlnit-o în drum spre crater. Ea dormea în câmpie, chiar în stuf, așteptând căldura amiezei. In general am avut noroc, daca ma prind de ea putin mai tarziu, cand avea sa devina mai misto, cine stie cum s-ar termina totul.
  Bătrânul a tăcut. Părea să cântărească toate argumentele pro și contra, ca și Vitold, chinuit de îndoieli cu privire la informații, nu se grăbea să ia o decizie, care a pus la încercare în mod deosebit răbdarea lui Victor. Era pe cale să se întoarcă și să plece, scuipând pe toate regulile, să recruteze oameni și să rezolve în mod independent creatura ciudată și să treacă drept un vânător legendar, când deodată bătrânul a prins viață. S-a întors din țara reflecțiilor, în care fusese în tot acest timp. Se întoarse cu fața pe urmăritor și rosti același lucru laconic.
  -Ce vrei?
  -Am nevoie de arma potrivită. Tocmai m-am întors azi dintr-un raid și sunt gol ca un șoim. Nu am fondurile pentru a cumpăra tot ce am nevoie, dar dacă mă ajuți cu această afacere și reușesc să umplu creatura, atunci urmăritorii se vor aduna aici în mulțime și vor fi multe bătăi de cap.
  Bunicul tăcu o clipă.
  -Si daca nu?
  Aici Victor nu a găsit nimic de spus. Într-adevăr, întreaga vânătoare a Rusty a fost pură nebunie și sinucidere. Ea a ucis oameni puternic înarmați la RUES, ca să facă același lucru cu un grup mic de urmăritori și chiar pe propriul ei teritoriu.
  -O să încerc să funcționez.
  În cele din urmă l-a stors pe Victor. Dar Borov a rămas în picioare. Bunicul și-a repetat întrebarea.
  - Și dacă nu poți?
  După ce Victor a lăsat întrebarea fără răspuns, bunicul s-a întors în tăcere către computer și și-a continuat lectura. Asta însemna că conversația s-a încheiat. Bătrânul a acceptat decizia și nu se putea vorbi de vreo armă.
  A ieșit pe coridor, unde încă puțea a gunoi, a trecut pe lângă alți doi urmăritori care își așteptau audiența la Borovp, apoi a coborât la primul etaj. Oamenii erau toți acolo. La un moment dat, au fost atât de mulți, încât era imposibil să faci un pas pentru a nu lovi pe cineva cu umărul.
  Cu toate acestea, a reușit să se strecoare până la ieșire și să iasă, unde Victor a putut să respire adânc. Fumul de tutun nu-i mai strângea plămânii - respirația a devenit mult mai ușoară, iar amestecul stânjenitor de sudoare și alcool a rămas în urma lui. Ușile ruginite, dar încă puternice, s-au închis trântit în urma lui și Zona sa deschis în fața ochilor lui.
  Când a ajuns pentru prima dată aici, era puțin locuit de oameni și totul în cartier semăna cu un haos liniștit, mort, care se produce atunci când o ciupercă nucleară crește la orizont și unda de șoc te aruncă în iad. Ceva asemanator s-a intamplat si aici. Cu toate acestea, o anumită forță: Domnul sau natura, după cum este interesat pe oricine, a început să restabilească ordinea și în curând aceste locuri s-au umplut de creaturi vii, cumva adaptate la radiații, iar când acest atac a început să se estompeze, dus de forțe necunoscute mai departe. nord, au început să apară și oameni. Mutanții au venit după ei. Vânătorul și victima (în funcție de ce parte să se uite) s-au trezit brusc unul în fața celuilalt, ceea ce a forțat fiecare dintre grupuri să-și contureze cu strictețe posesiunile. Oamenii s-au stabilit în clădirea sary a sanatriei. Complexul vremurilor târzii URSS, este al naibii de bine conservat chiar și după toate cataclismele și zecile de erupții, devenind un refugiu sigur pentru sute de rătăcitori și vagabonzi care își căutau fericirea în Zonă. O mică zonă din jurul celor trei campusuri ale sanatoriului era păzită și de oameni, dar totul în spatele ei era o sălbăticie, totul aparținea mutanților. Au fost alte legi. Animale primitive, când instinctele adormite în interiorul urmăritorilor s-au trezit și s-au transformat în aceiași prădători, uitând de existența lor umană.
  Și acum, privind înaintea lui, în depărtarea îndepărtată, unde rămășițele marelui imperiu de odinioară erau înecate în desișuri înalte de stuf, unde clădirile cu mai multe etaje s-au transformat în focare de mutanți și creaturi necunoscute științei, Victor și-a simțit întregul trup. s-a pregătit, iar mâinile lui se întinseră automat după arme.
  Lumea s-a schimbat cu adevărat. Nu atât de repede pe cât le părea multora, dar în mod dramatic, schimbând nu atât peisajul întregului teritoriu cât sufletele oamenilor care au decis să-și dedice viața Zonei. Ea a absorbit oamenii, a stăpânit mințile la fel de mult pe cât nu putea face niciun drog. Stăpâniți de miracolele petrecute în acest loc, mânați de visele de a se îmbogăți sau pur și simplu de a cunoaște o altă viață, oamenii s-au revărsat în aceste locuri în todpas, indiferent de orice pericol.
  Victor a mers pe o stradă lungă care se întindea ca un boa constrictor într-un desiș, între clădirile înalte, cândva rezidențiale. Ei au murit. Cu mult timp în urmă, oamenii și-au părăsit casele, lăsându-i pe giganții cărămizii să-și trăiască viața în lumea nouă.
  Metalul zgâia sub picioare - șinele tramvaiului tocmai circulau în acest loc. Adevărat, acum erau ruginite și semănau cu vene umflate, de mult lipsite de sânge, dar nu mai puțin groaznice pentru asta.
  Goliciunea.
  Victor a văzut deodată niște urme ciudate de pași. Erau ca iepurii, dar destul de mari. Ce înseamnă ghearele aici tigru și foarte ascuțite. Până și metalul șinei a fost zgâriat.
  Victor se încruntă. Nu a fost suficient să dau peste un iepure mutant. Acest animal, de mărimea unui leu bun, putea scuipa otravă la distanță. Și nu e ușor să te oprești
  chiar și un glonț exploziv. Este clar că întâlnirea cu un astfel de iepure și un tigru otrăvitor în același timp nu a fost de bun augur. Este într-adevăr un monstru.
  Victor coti într-o alee și involuntar se ghemui. Nu căuta aventuri inutile.
  A scos un pistol de la centură. Am ascultat. O fiară atât de mare nu se poate strecura pe furiș neobservată. Deodată, urmăritorul a văzut un schelet din partea lui. Era atât de...
  Teribil de stricat și roade. Și de oase atârnau fragmente din formă și, evident, fuseseră ucise și roade recent - sângele care curgea nu avusese timp să înghețe.
  Victor a blestemat:
  - Acesta este un polițist japonez!
  Și a înghețat... A ascultat din nou. Totul părea să fie liniștit. Dar intuiția a sugerat că cel mai bine ar fi să te întorci în compania altor urmăritori sau să alegi o casă
  mai sigur. Victor se mișcă ghemuit... Și în linii scurte.
  Și apoi s-a auzit cu adevărat un mârâit înăbușit și scărpinatul labelor puternice ale cuiva. Victor a accelerat, s-a repezit spre uşă. În aceeași clipă, în spatele lui s-au aprins flăcări.
  Și focul a lovit costumul murdar. Victor se uită înapoi. Un monstru l-a urmat. Dimensiunea unui taur era un amestec de iepure cu urechi și un leu cu labe puternice.
  Și totuși, această fiară ardea de foc.
  Victor auzise că iepurii mutanți pot scuipa otravă, dar nu credea că această abilitate se extinde la a respira foc.
  Bărbatul aproape că a murit de frică. Și fiara a redus rapid distanța. Acum l-a depășit deja pe Victor și l-a lovit pe urmăritor cu laba. Impactul l-a doborât pe bărbat din picioare.
  Cadavrul l-a călcat pe Victor de sus și l-a zdrobit. Apoi o gură carnivoră clacă.
  Încă un moment și s-a terminat. În acel moment, o rază a fulgerat și o forță necunoscută a aruncat iepurele mutant. Parcă ar fi fost lovit de fulger.
  Monstrul a încercat să se zvâcnească din nou, dar a fost din nou lovit de moarte. Și uriașa carcasă carbonizată, s-a domolit.
  Victor era în mare șoc. Nu se aștepta niciodată la asta. Și astfel încât să existe o armă atât de puternică în zonă încât să tragă cu raze.
  În același timp, frica l-a cuprins pe bărbat. Și deodată el însuși va fi ucis. Cine are nevoie de el - un alt stalker numeros...
  Jumătate din Belarus a fost deja acoperită de zona anormală, iar aventurieri din întreaga lume vin aici în căutarea artefactelor. Și cineva caută anume ce
  poate fi jefuit. Puteți găsi încă o mulțime de lucruri valoroase în case. Și mafia are și ea propriile interese în zonă.
  Victor a încercat să se târască departe. Și apoi, deodată, o siluetă a apărut în fața lui. Victor clipi din ochi. Părea că delirează.
  În față era o fată de o frumusețe fabuloasă. Purta o salopetă strânsă care nu-și ascundea silueta cu capul deschis și puteai vedea cum ea aurie,
  păr luxuriant. Și chipul este curajos și în același timp frumos.
  Victor a încercat să se ridice, în timp ce fata îl luă brusc și îl apucă de nas cu degetele goale de la picioare. Chiar era ceva de mers pe acoperiș.
  O fată fabulos de frumoasă se plimbă prin zonă desculță. Și așa am apucat-o.
  Victor a simțit o durere intensă. Nările îi erau ciupite ca un clește. Și această fată frumoasă avea degete atât de puternice. Și apoi a simțit că ceva îl apucă
  el şi în spatele coamei.
  Victor a auzit vocea unei alte fete, a fost foarte plăcută și în același timp sinistră:
  - Ei bine, Gerda a prins copilul?
  Fata blondă a răspuns râzând:
  Cum o vezi pe Charlotte? Un bărbat adevărat mic și nu prea frumos!
  Victor era confuz. De fapt, ce este el: o miriște de trei zile, nespălată de mult, transpirată, mirositoare. Da, și nu strălucește de frumusețe și are deja peste treizeci de ani.
  Victor este, în general, un bărbat atât de așa... Cel mai obișnuit. Înălțimea este medie, nimic deosebit nici în pat. Mai mulți dinți lipsesc deja și nu există nimic de introdus.
  Cea mai simplă persoană, nu un erou de la Hollywood. Și aici sunt fetele. O a doua fată a apărut în fața lui. Era roșie aprins. Și, de asemenea, în strâmt
  salopete care nu ascund silueta. Mai mult, era clar că fetele sunt foarte musculoase și au abdomene cu gresie. Ambele sunt foarte frumoase, cu fețe curajoase,
  si inalt. Măcar au metrul optzeci și cinci și e desculț. în tocuri înalte, fetele ar fi deloc înalte.
  Roșcata era înarmată cu un fel de mitralieră sofisticată, iar de brâu îi atârna diavolul știe ce altceva. Da, și o blondă cu un arsenal plin.
  Victor i s-a părut ciudat că fetele erau desculțe. La urma urmei, există atât de multă infecție în zonă, iar solul în sine este otrăvit și plin de diverse mucegaiuri otrăvitoare, ciuperci, urzici și
  diverse tipuri de insecte.
  De fapt, aceste fete au riscat mult cu tălpile goale, care, în mod ciudat, sunt roz și curate, murdăria și praful nu se lipesc în ele.
  În general, aceste fete sunt atât de neobișnuite.
  Sunt mult mai puține femei în zonă decât bărbați. Și este ușor să obțineți infertilitate în ea și nașterea unui copil mutant. Deși există aventurieri rari - doamne bandiți,
  și prostituate. Deși, desigur, femeile complet degradate merg la prostituate, dintre care multe sunt groaznice și beate. În general, alcoolul este popular în zonă.
  El crede că neutralizează cel puțin parțial radiațiile și multe otrăvuri. Dar din beție, femeile îmbătrânesc repede și își pierd aspectul comercial. Asta e trist.
  Și aceste fete, atât de tinere, proaspete, bronzate și sănătoase - doar o sărbătoare pentru ochi.
  mormăi Victor, apucându-l cu mâinile de piciorul gol al Gerdei, care continua să-l țină de nas:
  - Dă-i drumul că doare!
  Fata a râs spunând:
  - Da, doare... Dar ce spui patsuk. Te-am salvat!
  Victor a răspuns cu un oftat:
  - Te-as putea plati, dar nu am aproape nimic!
  Gerda a chicotit și a remarcat:
  - Și ce să iei de la un astfel de sărac ca tine!
  Red Charlotte a spus:
  - Poate ne va lins?
  Gerda pufni disprețuitor:
  - Pute!
  Și l-a dat pe Victor departe. Bărbatul l-a tras pe spate... Fetele au râs la unison. Erau atât de sexy încât Victor s-a trezit involuntar.
  Între timp, Charlotte s-a apropiat de carcasa iepurelui mutant și i-a plesnit blana, observând:
  - Persoană nobilă! Dar numai coada lui este valoroasă!
  Gerda a dat din cap și l-a întrebat pe Victor:
  - Dacă nu vrei să-ți tăiem capul, spune-ne unde este piatra norocului!
  Victor mormăi confuz:
  - Da, eu... As fi asa daca as avea o piatra de noroc!
  Charlotte a tăiat coada stufoasă a leului iepure. L-a pus în geantă și a mârâit:
  - El minte! Bătrânul i-a spus unde este piatra! Să-i tăiem capul?
  Victor mormăi confuz:
  De ce ar spune asta? Cine sunt eu pentru el? Mai mult, tu însuți ai ști de la el...
  Gerda mârâi:
  - Nu va merge... Dar simt că nu este atât de simplu pe cât pare. Poate îl vom duce la subsol și îl vom tortura conform regulilor!
  Charlotte dădu din cap în semn de acord.
  - Cu siguranță ar trebui făcut! Du-l la subsol și încearcă acolo!
  Gerda a vrut să spună ceva, când a auzit înjurături și obscenități murdare.
  Fetele s-au întors. Pe drum au apărut o duzină de bărbați murdari și zdrențuiți. Se îndreptau spre fete. Și în același timp au înjurat, și destul de murdari.
  Charlotte chicoti.
  - Aceasta este o gașcă de pumni... Cât de plină de kritini e lumea!
  Și ea a scos o armă.
  Gerda dădu din cap în semn de acord.
  - Să-i omorâm! Este prea multă murdărie în zonă!
  Și ambele fete și-au luat și și-au dezvăluit fețele. Victor tremura de frică. Atâta furie părea în ochii acestor fete extraordinare. Mă întreb cine sunt ei?
  Și ce putere fenomenală au! Ceea ce pur și simplu nu pot.
  Din pistoalele lui Charlotte și Gerda au zburat grinzi. Au lovit bărbații care se mișcau în direcția lor, dorind clar să violeze frumusețile.
  Și apoi căldura infernală și... Câțiva oameni au fost tăiați deodată de raze. S-au prăbușit cu un urlet. Ceilalți și-au ridicat mitralierele și puștile tăiate.
  Ambele fete: roșcata și blonda s-au răsturnat. Și îndată vor lua și vor planta. Acestea erau condamnații la moarte. Și aici cad din nou, înăuntru
  masa omului. Mulțime destul de urâtă...
  Gerda a tras înapoi și a scârțâit:
  - Fa papusa!
  Charlotte a remarcat:
  - Repede suntem cu ei!
  Doisprezece bărbați din banda de kulak au fost uciși. Au fost bătuți cu o armă neobișnuită. Doi dintre ei încă se zvârcoliau și zvâcneau.
  Gerda a strigat:
  - Corb negru în fața morții,
  Victima așteaptă miezul nopții...
  Charlotte a confirmat:
  - Va exista nemurire pentru războinici,
  Dacă lovești cu îndrăzneală în ochi!
  . CAPITOLUL 2
  Fetele au jefuit cadavrele. Au luat toți banii din buzunare și curele, au luat câteva pietricele-artefacte mici.
  Apoi, ridicați armele. Și atunci lui Victor nu-i venea să-și creadă ochilor. Toate aceste cuțite, pistoale, mitraliere, puști tăiate, au intrat în genți de mână
  războinici și literalmente au dispărut acolo...
  Victor a întrebat surprins:
  - Cum o faci?
  Gerda a chicotit și a răspuns:
  Nu intelegi omule!
  Charlotte a spus logic:
  Ei bine, e prea lung de explicat! Haide, ridică-te și urmează-ne! Îți vei fi în continuare util dacă nu vrei să fii tăiat
  cap!
  Gerda a chicotit și a remarcat:
  - Da, și imediat!
  Și l-a prins pe Victor de gât. L-a smuls cu ușurință de pe pământ și l-a purtat.
  Bărbatul plutea și se bătu neputincios în aer. Charlotte luă pistolul lui Victor cu degetele goale de la picioare și o aruncă în el.
  A apucat automat arma.
  Roșcata dădu din cap aprobator.
  - Nu este o reacție rea!
  Victor a răspuns cu un oftat:
  - Altfel nu supraviețuiești!
  Gerda îl puse în picioare și dădu din cap.
  - Vino cu noi! Și să nu îndrăznești să fugi. Ne mișcăm mai repede decât cel mai rapid om din lume.
  Și l-a împins pe Victor cu o mitralieră.
  S-a aplecat și a mers împreună cu fetele. Arăta ca un câine bătut.
  Fata și-a plesnit din picioare, lăsând urme goale și grațioase în praf. Mai mult decât atât, Charlotte și-a înmuiat picioarele în sânge.
  Se pare că amândoi nu au furat pe nimeni să se teamă. Și sunt atât de sexy - doar sfidător.
  Victor le-a întrebat pe fete:
  - Cine esti?
  Războinicul cu părul roșu a răspuns zâmbind:
  - Ce crezi?
  Bărbatul și-a aruncat mâinile în sus.
  - Nu știu! Dar ești atât de special!
  Gerda dădu din cap, dezvăluind dinții.
  - Noi suntem cei care te pot ucide... Dar în acest caz suntem capabili să oferim o recompensă. depinde deja de tine!
  Viktor chicoti sceptic.
  - Cum pot fi de folos unor femei atât de cool ca tine?
  Ca răspuns, Gerda și-a ridicat piciorul și l-a prins din nou de nasul lui Victor cu degetele goale și l-a strâns mult mai tare. Și ea urlă:
  Nu suntem femeile tale! Femeile vând semințe în piață!
  Charlotte dădu din cap.
  - Dreapta! Dar știi multe! De exemplu, un astfel de artefact ca o piatră de întinerire!
  Victor se cutremură și remarcă:
  - Aceasta este o piatră foarte rară. Și are efecte secundare. Poți chiar să devii băiețel dacă îl ții în mâini mult timp.
  Mai mult decât atât, în afara zonei, cei care au primit astfel de tineret pur și simplu mor. Și în interiorul zonei, transformându-se în copii, pierd și adulții
  punctele forte și aptitudinile și adesea memoria adultului.
  Gerda dădu din cap în semn de acord.
  - Da, am auzit că piatra tinereții are proprietăți laterale și nu foarte plăcute. Cu toate acestea, atunci când este combinat cu o piatră norocoasă,
  și cu alte artefacte, el poate face o persoană din afara zonei un supraom nemuritor și pentru totdeauna tânăr. Asa de...
  Charlotte a confirmat cu ușurință:
  - Dacă vrei să trăiești, ajută-ne!
  Victor se cutremură și întrebă:
  -Cine esti oricum?
  Gerda remarcă zâmbind:
  - Cunoștințe suplimentare vă vor scurta viața!
  Charlotte a confirmat:
  Avem doar mai multe motive să te ucidem!
  Victor făcu o pauză... Trecură pe lângă groapa fetidă. Un vagabond, văzând fetele, s-a repezit la ele și a început să cerșească:
  - Dă-i orfanului... o crustă de pâine!
  Charlotte luă un ciob de sticlă cu degetele goale de la picioare și îl aruncă. Un vagabond care a sărit prea aproape a primit un punct chiar în ochi. Și o bucată de sticlă
  a străpuns tulpina și a intrat în creier. Necinstitul s-a prăbușit.
  Viktor fluieră.
  - Lovno! Foarte isteț!
  Gerda a notat:
  - Nu putem face asta!
  mârâi Charlotte.
  - Da, am înmuiat microbul!
  Victor a remarcat:
  - Și acesta este un bărbat și uciderea este atât de crudă!
  Charlotte a râs și a remarcat:
  - Sau poate invers. Decat aici sa vegetati in lumea cealalta va fi mult mai bine pentru cei fara adapost!
  Gerda remarcă zâmbind:
  - Dreapta! De ce ar trebui să trăiască un ticălos... Pentru umanitate, aceasta este o mică pierdere!
  Roșu a adăugat:
  - Și poate profit!
  Victor nu spuse nimic, gândindu-se că nu era un exemplar atât de important pentru omenire și că frumusețile l-ar putea termina. Și ei merg și desculți, rotund,
  tocuri roz flash.
  Victor s-a gândit de ce nu le este frică să meargă desculți. La urma urmei, există atât de multe tipuri diferite de infecții și fragmente și alte murdărie.
  Bărbatul a ezitat și a întrebat:
  - Și de ce ești... fără pantofi!
  Gerda a chicotit și a răspuns:
  - E mai ușor să trăiești desculț și...
  Charlotte a adăugat:
  - Tu însuți ai văzut cât de deștept l-am bătut în cuie!
  Viktor dădu din cap.
  - mult mai practic. Dar de ce nu ți se murdăresc picioarele?
  Gerda spuse aspru:
  Nimic nu scurtează viața ca o limbă lungă. Deci mai bine taci!
  Charlotte a răspuns pe un ton serios:
  - Pentru că picioarele noastre nu percep murdăria...
  Așa că au ajuns la casa părăsită. Acolo, de asemenea, era o companie de trei vagabonzi băutori. Fetele nu iroseau raze pe ele. Charlotte a sărit și în zbor
  ea a apucat de biciurile care căzuseră cu degetele goale de la picioare și cum le-a lovit. Lovitura a fost puternică, iar craniile au crăpat. Sânge a vărsat.
  Gerda a mutat al treilea subiect cu călcâiul gol, rotund, până la bărbie. i-a căzut falca. Și s-a prăbușit mort și a tăcut.
  Acum fetele se simt ca reginele.
  Roșcata a apucat sticla de cerneală cu piciorul gol și a aruncat-o de perete, rupând-o. Apoi ea a guturat:
  - Sunt cel mai puternic din lume!
  Terminatorul blond a aruncat o gustare pe fereastră și a scârțâit:
  - fără adăpost înmuiat în toaletă!
  Și fetele au râs în hohote. Iar războinicii erau acum doar fete - super.
  Victor se dădu înapoi spre ieșire. Dar Gerda l-a prins din nou de nasul îndelung răbdător și a tras:
  - Calmează-te, capră! Vă vom interoga acum!
  Viktor murmură:
  - Nu știu nimic!
  Ochii de smarald ai lui Charlotte străluciră.
  - Atunci vei muri!
  Bărbatul s-a scuturat... Fata blondă s-a apropiat de el și l-a prins de umăr. Ea și-a strâns degetele și a urlat:
  - Spune ce ai spus despre artefactele Borov7
  Victor mormăi:
  - Nimic specific! Îi urmărește și el...
  Gerda dădu din cap.
  - îl poți interoga. Iar tu noi...
  Charlotte a sugerat:
  Poate că nu-l vom ucide încă. Există o idee.
  Terminatorul blond a dat din cap.
  Întotdeauna putem ucide un gândac. Și avem idei diferite!
  Războinicul cu părul roșu a sugerat:
  - Să încercăm o piatră care deviază gloanțe pe ea. ȘI...
  Gerda a răspuns:
  - Am încercat deja, dar nu funcționează împotriva razelor. Ce alte idei mai sunt?
  Charlotte a sugerat zâmbind:
  - Îi putem spune despre isprăvile noastre?
  Blonda a raspuns:
  - Nu aruncați perle în fața porcilor. Nu dați adevărul câinilor!
  Charlotte a răspuns la asta:
  - Poate că atunci își va aminti ceva! E inutil să întrebi. Și avem nevoie de o piatră norocoasă. Apoi se poate dovedi super în combinație cu alte pietre.
  Gerda dădu din cap în semn de acord.
  - Atunci îi voi spune! Lasă-l să stea și să asculte.
  Și terminatorul blond a început să țese o poveste;
  O anomalie care se târa din senin le înconjura pe fete din toate părțile. Piatra pulsa și bătea cu frecvență pe mâini. Până și aerul din jur părea să înghețe și să devină mort. În același timp, fetele au simțit o creștere a radiațiilor.
  Ea a străpuns aerul, provocând fuziunea nucleelor de azot și oxigen. Din care totul era saturat de o prospețime extraordinară care chinuia nasul.
  - Trebuie să plecăm de aici! spuse Gerda.
  Charlotte a fost de acord.
  - Să luăm hyperfit-uri și să încercăm să pătrundem!
  Fetele s-au injectat imediat cu un lichid care reduce expunerea la radiații. Avea impresia că mii de albine radioactive îți ustură pielea.
  Gerda a scârțâit:
  - Hai să mergem înainte!
  Charlotte a fost de acord:
  - Da! Nu am vrut să ocol din nou această supraanomalie. Dintr-o dată are o aparență de instinct de prădător și ne va înconjura.
  Terminator blond a remarcat:
  - De regulă, astfel de câmpuri nu sunt continue și vom găsi un gol.
  Vulpea cu părul roșu și-a amintit:
  - Principalul lucru este să definiți corect limitele.
  Acesta din urmă nu este atât de ușor de făcut. Unii au încercat, imitând scriitori care nu aveau pricepere practică, să arunce pur și simplu șuruburi și piulițe.
  Nu este de încredere, fierul poate zbura fără să încetinească și să cadă, dar va sparge materia organică.
  Aici aveți nevoie de o abordare mai subtilă, turnați praf fin rindeluit din plumb obișnuit, îl aruncați și apoi urmați cea mai mică abatere a fasciculului unui felinar.
  Acolo unde raza este dreaptă există un decalaj între câmpurile anormale. Știință dovedită de oamenii de știință.
  În general, de ce zona obișnuită Cernobîl a devenit brusc atât de abruptă - încălcând legile naturii.
  Oamenii de știință nu au dat un răspuns clar la acest lucru. Iar disputele și disertațiile au fost scrise în multe sute de volume. Este bine că fetele pot citi cu viteza unui computer, altfel s-ar îngălbeni din cauza cărților.
  Pentru scriitorii de science-fiction, zona a devenit și o vacă de bani, dar încă mai scriu oarecum monoton: capcane, farters, artefacte, mutanți, bandiți!
  Cineva ucide pe cineva! Dar dragostea pură imaculată și femeile nici măcar nu miros! Dar războiul este feminin!
  Fetele și-au croit drum încet, ajungând prin aerul vibrator. Apoi li s-a dat brusc căldură în față, de parcă cineva ar fi aranjat încălzirea.
  Tinerii cercetași aveau un mic dispozitiv special, iar plumbul sau fierul din zonă este un scuipat de găsit.
  Un strat subțire de praf pâlpâie în lumina reflectoarelor unei lanterne. Pentru primii zece metri anomalia a fost solidă.
  Apoi, pe măsură ce fetele înaintau, pe câmp au început să apară niște crăpături. Cercetașii au urmărit îndeaproape urzeala.
  - Există! a observat Charlotte.
  - Poti pleca.
  - Hai sa incercam! Gerda a sprijinit-o.
  Fetele mergeau în vârful picioarelor de-a lungul liniei. În față era o aparență de mlaștină și a trebuit să adaug un pas vizibil pentru a nu fi absorbit.
  Brusc, aerul a oftat, iar cercetașii au fost stropiți cu șuvoaie de noroi.
  - Ea pare să simtă pătrunderea noastră. Gerda observă.
  mârâi Charlotte.
  - Pot fi! Vorbește mai liniștit.
  Fetele au continuat să se miște. Deodată, metalul pulverizat s-a învârtit într-un vârtej. Apoi a gâfâit atât de mult, încât fetele nu au căzut doar datorită dexterității gimnastice.
  Grilajul care stătea pe o parte a fost sfâșiat, iar fragmentele au fost pliate într-o dantelă elegantă. Dar calea din față a devenit puțin mai largă.
  Iarba este ofilită, pământul arată ca după un cataclism seismic. În fața pasajului, poteca a fost blocată brusc de un gard de beton.
  Urcă peste, nu a fost posibil, de deasupra zonei anormale a respirat moartea.
  Charlotte a spus zâmbind:
  - Nu are sens să te întorci. Am mers prea departe și nu se știe dacă vom găsi un alt gol. Sugerez să arunci în aer cu o grenadă.
  - De ce, dacă poți zdrobi cu o lovitură de Ross-karate. spuse Gerda.
  Charlotte se încruntă.
  - Ești sigur că gardul este destul de gros.
  Terminator blond a remarcat:
  - Exista puncte speciale de energie in beton care permit spargerea intregii structuri. Da, iar antrenamentul picioarelor nu va strica.
  Războinicul cu părul roșu remarcă aspru:
  - Atunci sunt cu tine.
  Pentru a nu deteriora pantofii, fetele și-au scos cizmele și cu picioarele lor grațioase, ca niște sculpturi ale unor maeștri străvechi, au început să bată în beton.
  În mod ciudat, picioarele lor bronzate și goale erau atât de bine antrenate încât părea că sunt bătuți de rangele de oțel.
  Încă din copilărie, fetele au primit antrenament de luptă, iar pentru ele douăzeci și cinci de centimetri de beton.
  Zidul era acoperit de crăpături, după câteva secunde s-a prăbușit.
  Deși picioarele zumzăiau ușor din cauza comoțiilor cerebrale, sângele bătea prin ele, cercetașii au fost mulțumiți.
  Charlotte a tipat:
  - Am spart cu tine!
  Gerda a confirmat:
  - În același timp și încălzit! -
  A devenit distractiv pentru tinerele frumuseți, doar că le mâncăria fețele din cauza bărbilor și a camuflajului Dushman.
  Calea mai departe era mai ușoară, fetele învățaseră deja să distingă limitele anomaliei doar prin refracția luminii.
  Tot ce trebuia să faci era să aprinzi lanterna și puteai vedea totul. Adevărat, a trebuit să merg cam o jumătate de kilometru, aplecându-mă, riscând să trec o linie periculoasă: pasajul s-a îngustat din nou.
  - L-ai băut vreodată pe Gerd? întrebă Charlotte.
  Blonda a raspuns:
  - Nu! Adevărat, mi-au injectat alcool pentru a verifica reacția organismului la alcool.
  Roșcată miji ochii.
  - Si cum?
  Gerda a răspuns sincer:
  - Capul doare, intestinele ies. Au dat mini-capsule de mărimea meiului. Au crescut rezistența organismului la alcool.
  Deși beția este un păcat, nu poți face fără ea în inteligență.
  Charlotte chicoti.
  - Un alt păcat! Deci, până la urmă, preoții beau! Și în general, dacă intrăm într-o anomalie, vom experimenta o mahmureală, doar de o mie de ori mai rea.
  Vârful puștii de asalt AKM a intrat accidental în anomalie și s-a îndoit ușor. A trebuit să-l îndrept. Ploaie turnată de sus, cu picături mari, destul de caldă.
  În interiorul anomaliei, pur și simplu șuierau și s-au evaporat. Un depozit de fier vechi era îngrămădit pe lângă: camioane răsturnate, stricate, tractoare, fragmente de utilaje agricole grele, butoaie ruginite.
  În afara depozitului, ignorând fundalul mortal, stătea o reptilă, o țestoasă roșie de cristal cu cap de rechin. Ea a devorat metal fără probleme, iar labele ei sunt ceva între gheara unui crab, ghearele unui tigru.
  - Rifulik! şopti Charlotte.
  Gerda a confirmat:
  - Amestec de formă de viață neproteică de cuarț și litiu.
  Războinicul cu părul roșu a mormăit:
  - Împotriva lui, armele noastre sunt probabil lipsite de putere.
  Blonda a ridicat din umeri.
  - Nu știu! Cei care au tras într-o astfel de creatură, de regulă, nu au supraviețuit. Adevărat, de ce are nevoie de carnea noastră proteică, este mai probabil să se ospăte cu o mitralieră.
  Charlotte a avertizat:
  - Nu grăbiți mișcarea, aceasta va provoca rifulika.
  Fetele sunt încă lin, dar se mișcă din ce în ce mai repede. Adevărat, s-au împiedicat curând de sârmă ghimpată. A trebuit să fie tăiată.
  Fetele s-au descurcat perfect, evitând profesional scârțâit.
  După câțiva pași, Charlotte îi șopti la ureche Gerdei: - Uite, draga mea, iată primul nostru premiu.
  Ea arătă spre o piatră de culoarea lămâiei.
  Terminatorul blond a răspuns:
  - Nimic special, acesta este cel mai comun artefact "kulesh". Mai mult de o mie de dolari, nu te poți abține.
  Roșcată dădu din cap.
  Poate chiar mai puțin, dar nici asta nu e rău.
  Anomalia din jurul fetelor a început să prindă viață, ea a extras un sunet scârțâit special, rupând timpanul.
  Era dincolo de percepția urechii umane, dar fetele l-au auzit.
  - Diavolul e îngrijorat! a observat Charlotte.
  Gerda a confirmat:
  - Deși aici pe marginea prăpastiei, nu vorbi despre necurat.
  Războinicul cu părul roșu a scârțâit:
  - Haide!
  Sâsâitul și căldura au crescut vizibil, picăturile de ploaie s-au evaporat înainte de a ajunge la pământ, iarba a început să-și schimbe culorile, iar luminescența a apărut la graniță.
  În general, spectacolul este atât frumos, cât și teribil. Fetele s-au uitat înapoi la reefulik, el era deja destul de departe, dar părea că a mâncat, "mormăitul" nu a ajuns la urechile lor sensibile.
  Cercetașii s-au calmat pentru că această ceață trebuie să se termine în cele din urmă.
  Gerda a remarcat logic:
  "Nu poți aduce o forță mare aici!" Vom strica atât oamenii, cât și echipamentele, uite.
  Într-adevăr, un elicopter MI-8 a apărut pe cer, observând zona, a început să urce, dar era prea târziu. Tentacule încețoșate se îndreptară spre el și se înfășurară în jurul mașinii.
  "Pinwheel" s-a înecat și a început să cadă. Elicea a încetat să se mai întoarcă, dar mașina sa scufundat încet, ca în apă. Pe parcurs, s-a transformat într-un fel de acordeon.
  Fetele, însă, nu au admirat atât de mult acest spectacol, încât au încercat să iasă din zona de pericol. Aerul fierbinte le sufla în față, ridicând fire de iarbă, praf, pietricele într-un vârtej.
  Ochii fetelor, natural safir la Gerda, dar pictați sub maro, și smarald în Charlotte, erau lacrimați. Apoi o descărcare a trecut prin pământ, un șoc electric a lovit.
  Fetele gâfâiau. Am alergat puțin. Apoi a devenit complet rău, pământul a devenit brusc ca untul și cizmele lipite.
  Apoi un legănat mortal de sus, zona a zdrobit fetele la pământ.
  - Se pare că suntem în căutarea unui mare kildyk, spuse Charlotte.
  Blonda a scârțâit:
  - Pocăiți-vă înainte de a fi prea târziu!
  Roșcată a ridicat:
  - Nu, Gerda, nu vreau să mor înrobită spiritual. În plus, ce te face să crezi că ne așteaptă moartea.
  Blonda a fost de acord.
  - Sper ca nu! E greu să mori atât de tânăr. Nu am avut timp să fac nimic pentru Patria Mamă.
  Charlotte pufni dispreţuitor.
  - Nici măcar nu a omorât-o! Am pe contul meu, există cel puțin un lunetist.
  Gerda a fost surprinsă:
  - Și nu ați participat la operațiuni militare.
  Roșcata a confirmat cu ușurință:
  - Nu! Eu, ca și tine, am fost îngrijit de chestiuni mai importante. Suntem doar doi în toată țara.
  Terminatorul blond a dat din cap.
  - Așa că am nevoie de unul pentru a naște copii de la el.
  Războinicul cu părul roșu chicoti:
  - Nu știu sigur! Probabil că ne este imposibil să rămânem însărcinate de la o persoană simplă.
  Elicopterele au coborât în cele din urmă la ei, doi reefulik au alergat spre ei. Ei, văzând fier proaspăt, au mers la masa lor de prădător.
  - Ce forță teribilă trebuie să ai pentru a rupe un fier de călcat atât de puternic. Gerda observă.
  - Au un metabolism diferit cu incluziuni ultra-radioactive. spuse Charlotte.
  Blonda a ciripit:
  - Totuși, de parcă nu ne-au înghițit armele. Milioane de dolari sunt reticente în a arunca.
  Fetele au sondat rinichiul cu un cuțit, de câteva ori cuțitele s-au înfipt, dar i-a fost smuls vârful. Apoi, aruncând o minge de plastic, au descoperit că mai departe solul a devenit normal.
  - Bine că avem un simplu camuflaj pe picioare, nu e păcat să tăiem. spuse Charlotte.
  Gerda a luat-o și a scârțâit:
  - Va trebui să mă scufund ca un pește, dar să sar.
  Roșcata a observat în mod activ:
  - Am fost învățați să sărim din orice poziție, ne descurcăm.
  Blonda a remarcat agresiv:
  - În război, o bună pregătire este ca aerul pentru plămâni, un amestec rău de gaze paralizează și ucide!
  Fetele și-au tăiat cizmele, au ezitat puțin și au sărit brusc. Gerda aproape că s-a blocat din nou, și-a zgâriat piciorul.
  Acum pasajul a devenit mult mai larg și fetele ar putea ieși din el. Cercetașii s-au mișcat încet, până când, în cele din urmă, anomalia a încetat să se legăne.
  Charlotte spuse cu o privire încântată:
  - Vii sora! Și am crezut că toată lumea a fost înșelată.
  Gerda a remarcat logic:
  - Acum trebuie să găsim cizme, altfel picioarele noastre sunt prea frumoase pentru mujahedinii cu barbă.
  Roșcata a fost de acord cu asta:
  - Vom porni o ambuscadă și vom trânti pe cineva.
  Blonda și-a fluturat fundul.
  - Dacă îl găsim!
  Fetele, în ciuda încărcăturii, s-au hotărât să iasă la fugă, nu deosebit de grăbite, ca să nu fie zgomot. Auzul lor ascuțit a captat împușcăturile din dreapta.
  - Asta e ceva! Arată ca vânătoare sau dezasamblare. a observat Charlotte.
  Fetele au făcut un pas, au trecut dealul, de acolo se deschidea o priveliște, un drum. S-a auzit deasupra lui un zgomot caracteristic unui Jaguar.
  Această mașină puternică cu opt locuri a sărit din spatele unei curbe acoperite de pădure. În el stăteau o duzină de tipuri într-o jachetă de piele și armură.
  Fețe insolente și capetele ras trădau bandiți, unii dintre ei aveau tatuaje pe mâini. Și cel mai mare avea un tatuaj pe față. Arăta ca un răufăcător de benzi desenate.
  - Când o persoană își dă artificial o înfățișare formidabilă, acesta este un semn sigur de slăbiciune spirituală. a observat Charlotte.
  - Probabil că lupul în haine de oaie este atât de groaznic, și nu oaia în piele de lup! a continuat Gerda.
  Bandiții erau înarmați cu PKU - o mitralieră Kalashnikov îmbunătățită. Gloanțele sale de 14,7 mm ar putea străpunge salopeta fetelor.
  Totuși, conform jachetei obișnuite, fetele aveau o armură ușoară, dar foarte puternică, din hidrogen titan, de trei ori mai rezistentă decât titanul natural, de două ori și jumătate mai ușoară.
  Adevărat, o astfel de poștă în lanț costă ca un întreg tanc T-90. Dar le-a lovit cu un glonț atât de mare, nici măcar oasele puternice ale fetelor nu au rezistat.
  Dar "Kalashnikov" sau "Abakan" nu este groaznic de la nicio distanță. Liderul, ca întotdeauna, a înjurat.
  - Atunci cucul ne-a spus că doi farters se târau. Trebuie să le mesteci.
  Urlet sălbatic ca răspuns:
  - Nu e în șeful nenorocit, dar are un punct. Doar ceva a sosit și nu a pus mâna pe buton.
  De asemenea, un mârâit amestecat cu obscenitate:
  - Aceștia sunt arabi, ceea ce înseamnă că probabil au "verde" și droguri.
  Charlotte a decis să concedieze AKM. Principalul dezavantaj al mașinii este răspândirea relativ mare a gloanțelor, în special la distanțe mari. Adevărat, dacă nu folosiți calibrul 7.62, ci 5.45, atunci precizia crește.
  Capetele brutale ale bandiților sunt deschise. Charlotte a deschis focul, iar Maria, ca întotdeauna, a început să se roage. Patru bandiți au fost uciși imediat. Unul dintre ei a strigat:
  -... izdets!
  Bandiții se caracterizează printr-un răspuns instinctiv. Nu este clar de unde trag, este mai bine să încetinească și să se întindă, dar liderul, fără ezitare, a apucat o grenadă FU-12, tot cu o întindere de până la două sute de metri, dar cu incluziuni de uraniu pe plăcile și explozivii mai puternici.
  Și unde a scos-o, pentru că acestea sunt în serviciu doar cu forțele speciale ruse. Gerda a tras, glonțul ei a lovit exact centrul grenadei.
  A suflat teribil, FU-12 nu este F-1. Bandiții au fost ciuruiți, iar Jaguarul, după ce și-a pierdut controlul, și-a redus treptat viteza. Șoferul a trântit frâna în chinuri.
  Puternica bestie de marcă s-a oprit. Fetele cu toate vitezele alergau spre ea. Erau unsprezece cadavre împreună cu șoferul. Păreau îngrozitor de bătuți.
  Charlotte începu să inspecteze pungile. Ea era interesată în primul rând de artefacte. I-a examinat cu atenție. În plus față de "kulesh", cel mai comun artefact care are capacitatea de a străluci în întuneric și de a reîncărca o baterie mică.
  Mai mult, această piatră și-a pierdut proprietățile la numai un an după ce a părăsit zona. Printre alte obiecte de valoare a existat o pereche de "Cutters" capabile să taie prin oțel aliat.
  Ele trebuie acoperite cu lână, altfel metalul mașinii va arde. Aici a existat o piatră roz "Iubire", care crește semnificativ potența masculină și foarte valoroasă în zona "Scut", care neutralizează efectele radiațiilor obișnuite.
  - Nu bandiții au adunat toate astea? se întrebă Gerda.
  Charlotte a răspuns:
  - Nu, cel mai probabil l-au luat de la farters.
  Blonda a întrebat naiv:
  - Și ce au făcut cu ei?
  Roscatul a strigat:
  - Ucis! Ce altceva! Și e bine dacă înainte nu era fără tortură. Unii farters au ascunzitori care așteaptă creșterea prețurilor la swag.
  În plus, la urma urmei, oamenii de știință nu stau cu mâinile în sân. Ei caută modalități de a îmbunătăți proprietățile artefactelor și, în special, de a le extinde durata de valabilitate în afara zonei.
  - Stiu! Ochii Gerdei s-au umplut de lacrimi. "Dar mi s-a întâmplat ceva. Eu însumi am devenit un criminal, șapte oameni au murit din cauza împușcăturii mele.
  Nu mă voi ierta niciodată pentru asta. Parcă mi s-a rupt o sfoară în suflet.
  Charlotte zâmbi.
  - Ei bine, de ce ești așa de prost.
  Blonda a scârțâit:
  - Biserica împotriva violenței.
  Roșcata atotștiutoare a replicat:
  - Este? Uciderea unui răufăcător nu este un păcat. Traducerea literală din ebraică a poruncii celei de-a șasea porunci Să nu ucizi: sună: să nu comiți o crimă rea!
  Adică nu este bine să omori doar oameni buni, iar răul trebuie pedepsit.
  Gerda remarcă timid:
  Dar Isus însuși nu a urmat acest lucru.
  Charlotte a răspuns:
  - Ei bine, nu! Dumnezeul întrupat nu era un pacifist. În Vechiul Testament, Hristos a fost comparat cu regele David și a fost un mare războinic.
  Isus însuși spune - nu am adus pacea pe pământ, ci o sabie. O sursă proastă este sângele desfrânaților. Da, în plus, înainte de întruparea sa trupească, fiind chipul lui Iehova, Isus a dat condamnări la moarte, a ordonat exterminarea tuturor Amialikanilor, a ars Sodoma și Gomora.
  Adică dreptatea cere pedeapsa răului. Cine sunt bandiții locali? Bătăuși din ticăloși, fugari din locurile de detenție, maniaci care sunt pe lista de urmăriți internaționali, doar teroriști pe care îi prindem.
  Adică este rău și, de dragul binelui, ar trebui distrus. O sursă proastă este sângele nenorociților, a spus Isus.
  Lacrimile din ochii Gerdei s-au uscat. Ea a întrebat surprinsă:
  - De unde știi atât de bine Scriptura?
  Charlotte a răspuns sincer:
  - Ei bine, cum să trăiești într-o țară formal ortodoxă și să nu cunoști catehismul. Dar cunoașterea trebuie aplicată cu înțelepciune pentru a nu se apleca la pacifismul cavernos al Martorilor lui Iehova.
  Blonda dădu din cap.
  - Cunosc secta asta! Ei nu-L recunosc pe Hristos ca Dumnezeu. Totuși, să vorbesc despre eretici nu este interesant pentru mine, nici pentru tine.
  Red a fost de acord.
  Să reparăm mai întâi mașina.
  Mașina a fost ușor avariată, de-a lungul marginilor erau plăci metalice, iar mitralieră, care nu a avut timp să tragă, era încărcată cu bandă proaspătă.
  - În primul rând l-am ucis pe mitralierul. se lăuda Charlotte.
  - În mod logic! Acum să încercăm să începem. - Găsiți cizmele potrivite. Gerda era dezgustată să încerce pantofi după picioarele de bandit mirositoare.
  Ea era pur și simplu disprețuitoare, la fel ca și Charlotte. Fetele s-au dus la pârâu și și-au clătit cizmele. Erau puțin prea mari, dar după puțină gândire și-au tras cârpele pentru picioare.
  Nu foarte convenabil, dar atunci când înfăptuiți rugăciunile, farmecele lor nu vor atrage prea multă atenție. Acum fetele, după ce au aruncat cadavrele în șanț, puteau să conducă pe roți.
  Cu toate acestea, trageți, atrageți atenția altor creaturi: șobolani-iepuri. Era o mutație sinistră, un amestec de rozătoare obișnuite și iepuri de câmp. Cum au reușit aceste specii să se încrucișeze este un mister, dar s-a dovedit a fi un amestec foarte sinistru cu dinți otrăvitori.
  Iepurii de șobolan au fugit în drum. Erau cel puțin cincizeci, mari de mărimea unui câine. Și-au descoperit dinții subțiri ca ace.
  S-au rupt adesea, dar după câteva zile au crescut altele noi. Corpul în sine este ponosit, doar partea din spate și o coadă luxuriantă, aproape ca de vulpe. În afara zonei, o astfel de blană era apreciată.
  Mai ales doamnele. Dar animalele însele erau foarte dibace și tenace, nu disprețuiau trupurile. În plus, ei au moștenit de la șobolani un anumit spirit iute.
  De exemplu, un cadavru poate să nu fie atât de gustos, dar este sigur, dar în zona morților...
  - Ei bine, ce să faci cu ei! întrebă Gerda.
  Charlotte a răspuns hotărât:
  - Să tragem și să tăiem cozile! Va fi ceva de vândut.
  Blonda s-a indoit::
  De ce avem nevoie de bani. FSB ne-a dat numerar, iar în buzunarele bandiților au fost găsite treizeci de mii de bani verzi.
  Roșcată a râs.
  - Da! Am observat că teroriştii şi mafia preferă dolarul euro, în ciuda diferenţei de curs.
  Dolar viclean după inimile bandiților
  Cei care vor să distrugă Rusia!
  Bancnota este ticăloasă, moneda paraziților
  Mercenarul ajunge să omoare!
  
  Atrage sângele spre sine și abominația
  Nu degeaba culoarea verde a ochilor necazului!
  Să fie bunătate și onestitate în inimă
  Hai să-ți facem visele să devină realitate!
  . CAPITOLUL 3
  Citit de Charlotte.
  - Poeziile cui? - a întrebat Gerda
  - Am scris-o singur! - a răspuns fata roșcată.
  Blonda a râs.
  - Bună idee. Și cel mai important, este real și adevărat. Dar ai dreptate, vânzarea de swag în plus ne va permite să facem cunoștințe profitabile printre vânzători.
  Fetele au luat iepurii-șobolani cu pistolul și au tras o salvă. Trebuie să trageți numai în cap, deoarece corpul este ușor de restaurat, chiar și sângele verde lipicios aproape că nu curge afară.
  Lovitura a străpuns craniile a zece monștri. S-au prăbușit, alții au început să fugă.
  - Uau, și au apreciat imediat puterea noastră de luptă.
  - Nu sunt pseudo-câini care urcă înainte. Cu toate acestea, au fost deja împușcați atât de mult, încât și-au tăiat și coada doar puțin mai rău decât cele de iepure. Gerda observă.
  - Cozile vulpilor de șobolani sunt cele mai apreciate. Ei plătesc de trei ori mai mult decât pentru sable. - Burknual Charlotte.
  Blonda dădu din cap.
  - Se spune că blana lor își poate schimba culoarea.
  Fetele au mai împușcat zece iepuri-șobolani. Apoi au coborât. Cozile luxuriante au fost tăiate cu mișcări sigure.
  - Ai grijă cu dinții, în principiu există un antidot pentru otrava lor, dar costă o mie opt sute de dolari pentru o fiolă. a avertizat Charlotte.
  Gerda a notat:
  - Nu am fost instruit mai rău decât tine. În plus, dacă dinții se rupe și rămân în organism, va avea loc un proces inflamator grav.
  "Foarte dureros, deși corpurile noastre sunt puternice și nu sunt atât de ușor de infectat. - a adăugat blonda.
  Fetele se îndreptau deja spre mașină când au apărut pseudo-câinii. Nu mulți, vreo cincisprezece. Se pare că a atras și împușcăturile.
  - E păcat să irosești un glonț cu ei? a observat Charlotte.
  Gerda a confirmat:
  - Deși nu sunt otrăvitoare, mușcă și se pot infecta cu rabie. Să-i îmbrățișăm cu pistoale, astfel încât cartușele automate să nu fie transferate degeaba.
  -Doar persuasiunea care ratează va primi o crăpătură, în frunte! a sugerat Charlotte.
  Blonda a chicotit.
  - Și ai multă copilărie.
  Fetele au tras din TT-100 îmbunătățit. Dimensiunile, recul și calibrul sunt mai mici decât cele ale unui TT tradițional, iar forța letală și cadența de foc sunt mai mari datorită designului special al botului.
  Și o rezervă de douăzeci de cartușe pe baril. Nu fotografiere, ci distracție. Fără să cheltuiască un singur glonț în plus, fetele au zdrobit capetele unor pseudo-câini.
  Adevărat, mai târziu s-a auzit apropiindu-se o altă turmă.
  - Tu stii! a sugerat Charlotte. Să nu risipim muniția cu ele.
  Gerda a confirmat:
  - După părerea mea, avem destule arme de bandit. Da, și TT-100, puteți împinge aproape orice cartuș.
  Charlotte hotără:
  - Cu toate acestea, nu este interesant pentru noi. Să ne riscăm fundurile și să ne întâlnim cu nimic altceva decât cuțite.
  Blonda a ciripit, dezvăluindu-și dinții:
  - Sună tentant, dar avem dreptul la un risc gol.
  Roscatul a raspuns:
  - Când ne-am antrenat la școala FSB, nu am fost amenințați cu moartea sau răni grave. Și iată o bună oportunitate de a te testa.
  Gerda zâmbi:
  - Apropo, mușcatul în cur este o tehnică preferată a pseudo-câinilor. Despre acest lucru este descris chiar și în memoriile primilor urmăritori, așa cum s-au numit la început.
  Charlotte dădu din cap.
  - Farter sună mai frumos și hoți! Acum să luăm cuțitele.
  Fetele stăteau spate în spate, erau cel puțin treizeci de pseudo-câini. Lupta nu avea să fie ușoară.
  Deodată, Charlotte și-a aruncat pumnalul în cel mai apropiat câine, lovindu-l chiar în gât. Și apoi a rămas neînarmată. Un salt spre câini, o lovitură puternică în capul câinelui.
  Animalul șocat s-a prăbușit. Apoi o pasă, ca un deget de la picior în ochi, un pumn în maxilar. Fata lovește ca un ciocan, dinții i se sfărâmă ca mazărea uscată.
  Gerda se repezi după ea, picioarele zdrobitoare ale fetei îi aruncă pe bărbați. Câinii cad, se răstoarnă. O lovitură cu un pumnal atinge gâturile.
  - La o lovitură puternică, ai nevoie de un cadou! a declarat Charlotte.
  - Cine nu bate, se va pierde! a adăugat Charlotte.
  Fetele s-au despărțit. Charlotte a sărit sus, a făcut o roată, zburând deasupra capetelor, a doborât trei câini într-o săritură. Ea a tăiat una peste gât, tăindu-și capul.
  Gerda repetă manevra, întinzându-se patru și terminând cu o lovitură în inimă. Adevărat, câinele a putut să o zgârie puțin.
  Blonda a scârțâit:
  - Cățea murdară.
  Roșu corectat:
  - Trebuie să spun cățea.
  - Nu e civilizat să numi așa nici măcar un câine.
  Charlotte a strigat:
  - Dar nebun.
  Câinii își doreau foarte mult să muște fetele de fund. De obicei, farters și bandiții au jachete blindate și nu poți doar să muști prin ele. Și pantalonii vor fi mai subțiri.
  Gerda l-a înjunghiat în ochi, iar Charlotte și-a înjunghiat degetele cu o mână și a folosit pumnalul cu cealaltă.
  Blonda a scârțâit:
  - Asta e, acum ce?
  Roșcată a remarcat:
  - Am aruncat cuțite în cap, așa că poate e mai bine în piept.
  Fetele au repetat manevra, pseudo-câinii proști erau complet lipsiți de viclenie și instinct de autoconservare. Au mers înainte, s-au repezit, săriturile lor erau previzibile.
  Și toți i-au dat lui Charlotte o mică zgârietură cu ghearele.
  Roșu a remarcat:
  - Nu, sunt lacune în pregătirea noastră. Și brusc ar fi creaturi cu gheare extrem de otrăvitoare.
  Blonda a scârțâit:
  - Cum sunt șobolanii?
  - Așa să fie! Apropo, acele lor sunt mai puternice decât oțelul. Creaturi foarte urâte.
  - În general, ceva din multe derivate diferite de la șobolani.
  Charlotte a tăiat un alt cap în timp ce mergea și a rupt spatele câinelui. Gerda nu era în niciun fel inferioară ei.
  Blonda a remarcat zâmbind:
  - Toate pentru că radiațiile nu ucid șobolanii, ci îi face și mai puternici și mai viabili. Este ca o distopie. Poate că un război nuclear va duce la apariția unui fel de civilizație a șobolanilor.
  - Crezi că șobolanii vor putea merge în spațiu. - Dacă se contopesc cu primatele, atunci nu este exclus. - Se spune că astfel de oameni au apărut deja în zonă.
  Gerda a rupt gâtul câinelui cu o smucitură ascuțită. Charlotte a terminat ultima creatură.
  - A trebuit să sărim.
  Blonda a scârțâit:
  - Asta nu sunt toți tocilari, există și mai rău.
  Roșu a remarcat:
  "Știu, dar lupta cu monștrii nu este domeniul nostru de expertiză.
  Fetele, după ce au întins trei duzini de creaturi, și-au tăiat cu grijă coada. Acum aveau ceva de vândut. Apoi s-a întâmplat neașteptat, unul dintre bandiții răniți de moarte a început să se ridice.
  Charlotte chicoti.
  - Uau, uite, se pare că una dintre ele nu a fost terminată!
  Gerda a spus râzând:
  Sau poate se transformă într-un zombi.
  Roșcată a remarcat:
  - Am auzit despre asta, dar pentru a deveni zombi trebuie să mori dintr-o anomalie.
  Blonda a scârțâit:
  - Sau din mâna unei persoane foarte păcătoase.
  Charlotte a scârțâit:
  - Nu glumi asa!
  Banditul se ridică și se repezi să fugă. Viteza lui nu a fost inferioară campionului mondial la sprint.
  Charlotte a scârțâit:
  - Oh, du-te după el.
  Gerda remarcă râzând:
  - Poate că are o bună capacitate de cros pe Jaguar.
  Roscata a scapat:
  - Vom vedea!
  Mortul reînviat a alergat într-adevăr pe drum. Prin urmare, a fost posibil să-l urmărești cu mașina. Fetele s-au grăbit, fără să accelereze în mod deosebit.
  Se întrebau unde fuge banditul.
  Gerda a notat:
  - Este un joc interesant, dar este posibilă o ambuscadă?
  Charlotte a scârțâit:
  - Si o vom vedea, pentru fidelitate iti propun sa porti lentile miracol.
  Lentilele de contact speciale sunt o altă minunăție costisitoare a științei ruse. Îți permiteau să vezi în intervalul infraroșu și ultraviolet, în întuneric complet și sub apă.
  În plus, au făcut posibilă mărirea imaginii atât a obiectelor obișnuite, cât și utilizarea lentilelor ca microscop.
  Adevărat, invenția este încă imperfectă, nu o poți folosi mult timp: se arde.
  Fetele le-au îmbrăcat și au fost aproape imediat surprinse:
  - Aleargă și nu numai că nu se încălzește, dar se răcește. Diferența dintre acesta și mediu nu este mai mare de cinci grade. spuse Gerda.
  mârâi Charlotte.
  Da, este un zombi! Poate că un artefact l-a făcut atât de cool.
  Fuga a continuat, banditul s-a întors într-o parte, au fost nevoiți să se scuture. Denivelări, gropi, denivelări amenințau să răstoarne mașina.
  - Își poate despica capul? a sugerat Charlotte.
  Maria a remarcat cu înțelepciune:
  - Să vedem dacă ne conduce la bârlogul lui.
  Roșcata a punctat cu inteligență:
  - Vrei să lupți?
  Blonda a chicotit.
  - Nu-i aşa?
  Charlotte a râs.
  - Desigur, dar inima ta va izbucni de milă.
  Gerda a remarcat logic:
  - S-ar putea să fie ostatici în bârlogul lor! Nu știi?
  Red s-a îndoit:
  - Incredibil! Ei bine, de ce au nevoie de ostatici?
  Blonda a remarcat logic:
  - Ia o răscumpărare! Sau fă-le să lucreze pentru tine.
  Charlotte ezită.
  - Ei, ei tot pot da ceva pentru un străin, dar pentru un rus, indiferent cum s-au împușcat.
  Gerda a remarcat cu sinceritate:
  - Este surprinzător că, cu o asemenea atitudine față de oamenii de știință, am fost atât de bine aprovizionați.
  Roșcata a remarcat cu scepticism:
  - Cercetarea militară este finanțată decent, SUA cumpără oameni de știință și doar ștergem informațiile de la ei. Charlotte chicoti.
  - Mai exact, furăm?
  - Colectăm informații, procesăm și emitem propriile noastre informații! În general, toată această secretizare împiedică progresul. Nu ar fi spioni, eram mult mai înapoiați, mă refer la întreaga lume.
  Gerda oftă.
  - Și când va deveni umanitatea una? -
  Charlotte remarcă zâmbind:
  Nu stiu! Dar pentru extinderea spațiului, trebuie să combinați eforturile.
  Blonda a oftat:
  - Dar până acum se întâmplă contrariul. Dacă la începutul secolului al XX-lea nu existau decât treizeci și șapte de state, acum sunt două sute patruzeci. Unde se îndreaptă lumea noastră, omenirea are nevoie de un mare lider.
  - Și unde să găsești asta! a observat Charlotte. - Mai degrabă, există o creștere a haosului. - A fost fragmentare feudală, iar acum capitalistă. Dar mai devreme sau mai târziu se va termina.
  Cred că va exista în continuare fericire universală și o lume fără rău.
  Gerdo a scârțâit:
  - Când va veni Hristos?
  Charlotte spuse cu insistență:
  - Când o persoană, fizic și spiritual, devine zeu.
  Conversația a fost întreruptă, un turn a apărut în față. Două tipuri cu o mitralieră stăteau pe el, fumând.
  - Obicei prost! - Fetele au tras, înlăturând bandiții. Fruntea blindată a "Jaguarului" a rupt gardul, iar frumusețile au izbucnit în curte. Acolo, două duzini de bandiți au băut băuturi și au mâncat kebab.
  Mitraliera a tras, scuipând puternic plumb. În mâini pricepute, PKU este o armă prea groaznică care a transformat corpurile în cadavre în două secunde, eliminând fântâni de sânge.
  Apoi gloanțele au străpuns veranda, spărgând pereții de lemn. Sticla s-a spart, așchii au zburat din bușteni. Totul s-a zdrobit la rând, scândurile s-au zdrobit, cădeau așchii însângerați.
  Rareori o luptă se simte atât de mult ca un abator. Dar cine poate rezista când șase mii de gloanțe erup într-un minut.
  Pentru o secundă, vreo sută, calibrul exploziv 14.7, pentru cinci cinci sute. A fost nevoie de cinci secunde pentru a ucide douăzeci și cinci de bandiți care se ospătau în curte, din moment ce vremea era uscată și alți cincisprezece pe verandă.
  Gerda nici nu a avut timp să citească Tatăl nostru când totul s-a terminat.
  - Lupta a fost scurtă! "Deși încă doi se târăsc în clădirea în sine.
  Au întors focul asupra fetelor și, destul de exact, trei gloanțe au lovit-o pe Charlotte într-o vestă antiglonț, dar o împușcătură de la un lansator de grenade a pus capăt bombardamentelor.
  - Uau, eram cu gura căscată, gândurile mi-au fost distrase de neconcordanțe profunde, te lupți și te rogi în același timp.
  - Fiecare păcat trebuie ispășit! spuse Gerda.
  Charlotte a spus logic:
  - Există sfinți care patronează războinicii. De exemplu, Gheorghe Cel Învingător, Arhanghelul Mihail și mulți alții!
  Blonda a remarcat râzând:
  - Dreapta! Dar tot e dezgustător! Acum hai să verificăm casa.
  Roșcată a râs.
  - Și nu am mai ucis niciun prieten.
  Banditul zombi a sărit pe cercetașul Juliana, dar a fost lovit în mărul lui Adam cu o cizmă. A zburat și fetele l-au aruncat pe Kalash în el. Cu toate acestea, zombiul nu s-a oprit imediat.
  De ceva vreme a mârâit și a răcnit, la rândul său de la PKU nu s-a prăbușit complet.
  - Un drog complet pentru tine! Ei bine, o ființă vie! Gerda era surprinsă. - Puteți vedea imediat produsul diavolului.
  Charlotte remarcă râzând:
  - Am auzit că zombii pot face orice persoană vie. Ceea ce vedem este un alt sărut de zonă.
  Blonda era sceptică.
  - Știi, în acțiunile noastre nu există nimic eroic. Cu ajutorul unei mitraliere, am cosit inamicii, dar nu am făcut pe nimeni mai bun.
  Roșcata chicoti.
  - Ești o idealistă Gerda. Vrei să repari lumea întreagă, fără să știi măcar în ce direcție.
  Blonda a comentat:
  - Cred că în primul rând este necesar să se respecte interesele Patriei.
  Charlotte a spus fericită:
  - Omorând cincizeci de bandiți, am făcut deja un serviciu decent țării. Închisorile sunt deja supraaglomerate, iar moartea este probabil mai umană.
  Gerda a adăugat cu inteligență:
  - Cum să spun, cei vii se pot pocăi întotdeauna, mai ales cei condamnați la închisoare pe viață. Într-adevăr, într-o închisoare specială există mult mai puține ispite și stimulente la păcat.
  Roșcată a schimbat subiectul.
  - Vom examina incinta, poate vom avea noroc pentru ostatici și, în același timp, ne vom uita la trofee.
  Fetele au căutat în buzunarele bandiților morți. S-a putut extrage sume decente în numerar, dolari și euro.
  Precum și mai multe artefacte, printre care și prețiosul Turcoaz, care poate crește rezistența metalului.
  Adevărat, proprietarul lor, o umflătură destul de mare, judecând după numărul mare de bancnote, nu a ajutat. Glonțul a rupt stomacul descoperit și a spart în piept.
  Temându-se ușor de mine și vergeturi, fetele au examinat casa. După cum sa dovedit, temerile lor nu erau neîntemeiate. Trei mine și două grenade au trebuit curățate.
  Cu toate acestea, aparent temându-se că straturile nu vor fi aruncate în aer din cauza ochilor de beat, ușile minate au fost marcate cu o cruce.
  - Ce capcană idioată! Gerda era surprinsă.
  Charlotte a scârțâit:
  "Nu se luptă mereu așa?"
  Blonda a spus:
  - Cred că aceste mine sunt mai periculoase pentru bandiții înșiși. Uite, și aici au fost explozii, totul a fost stricat.
  Pereții sunt într-adevăr tăiați cu fragmente, sângele stropit este vizibil. Curățat aici la vedere nu des.
  - Murdare, gangsterii ăștia, așa se îngrămădesc cutii și sticle, trebuie greblat. Charlotte bătu paharul cu piciorul.
  Gerda a răspuns aspru:
  - Au asemenea principii morale. Vom căuta un cache, cache și zindan.
  Fetele au jefuit casa, scanând podeaua, apoi au coborât la subsol. După cum era de așteptat, primul cache cu artefacte, bani și obiecte de valoare furate s-a dovedit a fi sub o placă de marmură într-o nișă specială.
  Era și o întreagă colecție de dinți de aur, cercei, probabil rupti împreună cu urechi, inele și alte bijuterii.
  Erau și pietre, inclusiv cele ale căror nume fetele nu le cunoșteau, iar proprietățile lor erau misterioase.
  Charlotte a frecat una dintre ele, a luat foc și a început să-și ardă mâinile.
  - Uau, acesta este aparent "Bill", spun ei, este capabil să strice orice computer, la o distanță destul de mare. În plus, dezactivează camerele video.
  Gerda a fost surprinsă:
  - Artefact valoros?
  Părul roșu care se îmbucănește a răspuns amenințător:
  - Mult mai valoros doar în afara zonei de putere pierde în două sau trei săptămâni. Mai mult, eficacitatea impactului scade imediat, merită să părăsești această zonă infectată de Dumnezeu știe cine.
  Blonda se încruntă.
  - Și unde este piatra "Armura"? Se spune că dă gloanțe un rever.
  Charlotte a subliniat agresiv:
  Da, este un artefact celebru. Curbează traiectoria nu numai a gloanțelor, ci și a fragmentelor de grenadă. Este deosebit de puternic dacă combinați mai multe pietre.
  Este adesea descris în memorii, iar în afara zonei este valabil timp de două până la trei luni.
  Gerda se îndoia:
  - Ceva nu se vede pe lider!
  Roșcata a remarcat zâmbind:
  - Trebuie să fi fost vândute! Pentru un mercenar, această piatră este valoroasă, probabil tentată de preț.
  Gerda a spus râzând:
  - Sau nu l-au găsit, ai nevoie de un ciupercă! Există o mulțime de "Kulesh", nu este atât de ușor să vinzi această pietricică.
  Charlotte și-a ciulit urechile.
  - Aud pe cineva mormăind în subsol, mai sunt prizonieri aici.
  Blonda a confirmat:
  - Da, și eu, se pare, aceasta este limba arabă.
  Războinicul cu părul roșu a remarcat:
  - Amintiți-vă ce am fost învățați, mai ales în mișcarea plastică. Arabii se caracterizează prin gesturi ascuțite, bărbații în general ar trebui să fie mai grosolan.
  Gerda dădu din cap.
  - Știu să imit arabii. În viitor, pot exista războaie între Rusia și lumea islamică.
  - Mai ales dacă americanii sunt expulzați din Golful Persic și Afganistan. I-am înhămat pe yankei la căruță, forțându-i să ne acopere granițele! Charlotte a râs.
  Blonda era îngrijorată.
  - Dar Sultanul Negru pare să aibă o ranchiună față de Rusia. Mai mult, teritoriul Statelor Unite este departe de lumea islamică, iar al nostru este în apropiere. În primul rând, extinderea va avea loc pe teritoriul Rusiei. Gerda dădu din cap. -
  Genul ăsta de lucruri este îngrijorător.
  Charlotte a remarcat:
  - În timp ce americanii răi urlă cu arabii, vom avea timp să creăm o armată atât de puternică și avansată din punct de vedere tehnologic, încât războiul cu hoardele sudice nu va fi groaznic.
  Principalul lucru este să câștigi câțiva ani. - termină războinicul cu părul roșu în șoaptă.
  Fetele se duceau la "zindan", coridorul ducea în lateral, unde era amplasată o ușă blindată în spatele zidăriei.
  Era, ca un submarin, montat în siguranță și închis cu un cod.
  - Hai sa incercam! spuse Gerda.
  Folosind o asemănare în miniatură a stetoscopului fetei, au ascultat seiful. O mică diferență a sunetelor a făcut posibilă calcularea codului și deschiderea ușii groase.
  - Și dacă liderul uită? - Și l-a notat! Charlotte scoase o bucată de hârtie.
  Gerda a fost ofensată:
  - Și de ce ai tăcut?
  Roșcata a răspuns cu îndrăzneală:
  - Am vrut să-ți testez abilitățile de hoț.
  - Fetele vorbeau arabă pentru orice eventualitate. Ei cunoșteau chiar și jargonul oriental specific.
  Gerda a terminat de vorbit și și-a dezvăluit fața:
  - Bine? Acum îmi amintesc unde este piatra norocului?
  Victor a răspuns cu un oftat:
  -Acest eu... ei bine, se spune că va scăpa de unul dintre mercenarii sultanului negru. Și dacă este undeva în apropiere în mlaștini. Dar găsiți...
  Charlotte a răspuns aspru:
  - Nu avem de ce să rătăcim prin mlaștini! Ești inutil pentru noi așa că...
  Viktor s-a înfiorat de frică.
  Gerda l-a prins pe bărbat de ureche cu degetele goale de la picioare și l-a scuturat.
  În acel moment, un vuiet sălbatic s-a auzit printr-un megafon:
  - Renunță la curve! Esti inconjurat!
  Charlotte chicoti.
  - Ei bine, iată binevoitorii noștri în acțiune!
  Gerda dădu din cap către Victor:
  - Vii cu noi! Dacă nu a fost ucis în timpul descoperirii!
  Fetele au pus pietre. Iar Charlotte i-a aruncat o lesă la gâtul lui Victor. Am auzit un zgomot, un elicopter plutea evident peste acoperiș.
  Gerda a spus râzând:
  - Nu este nimic mai ușor decât doborarea elicopterelor!
  Charlotte luă mazărea cu degetele goale de la picioare și dădu din cap.
  - Nu va fi aici acum!
  O explozie de calibru mare a lovit geamul. Sticlă a căzut. Fata cu părul roșu a aruncat cu piciorul gol și bronzat un bob de mazăre.
  Afară a fost o explozie. Și carcasa mare a elicopterului s-a prăbușit fără ceremonie.
  Gerda a aruncat și o mazăre cu piciorul gol și a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și două fete frumoase: o roșcată și o blondă s-au repezit din mediul înconjurător. L-au târât pe Victor pe o frânghie. A fost nevoit să alerge după ei cu toată puterea.
  Gerda aala izbucni din mitralieră. Câțiva dintre bandiți s-au prăbușit cu un hohot.
  Charlotte s-a lovit cu un laser. Și ea urlă:
  - Vom tăia temeinic inamicii!
  Gerda a aruncat cu degetele goale un bob de mazăre cu explozibili. Tancul masiv, care era acoperit cu ramuri pentru camuflaj, s-a răsturnat cu un vuiet.
  Rolele i-au fost rupte și au zburat peste câmp, învârtindu-se și sărind. Unul dintre ei l-a lovit pe bandit în cap, zdrobind craniul. Nemernicii au încercat la întâmplare
  foc. Dar războinicii erau invulnerabili. Au tras mitraliere și lasere ca răspuns. Victor gâfâia puternic după ei.
  Părea că bucla care îl acoperea era pe cale să se sufoce.
  Gerda a chicotit și a remarcat:
  - În curând inamicul se va îmbolnăvi!
  Charlotte a remarcat:
  Nu se distrează acum! Sau poate te vei ruga Gerda?
  Blonda a chicotit și a remarcat:
  - Am fost dezamăgit de Dumnezeu și cred doar în putere!
  Fetele au continuat să tragă și să arunce mazăre cu explozibili mortali.
  Iată un alt rezervor dintr-un gol puternic răsturnat și s-a ridicat până în vârful omizilor. A fost cu adevărat impresionant. gerdla mişcă gangsterul cu pielea întunecată în bărbie şi
  a intrat în falca zburată cu susul în jos. Și a doborât încă trei tipuri de atacuri.
  Charlotte a cântat agresiv:
  - Corb negru în fața morții,
  Victima așteaptă la miezul nopții...
  Gerda, trăgând în bandiți, ridică:
  - Vom fi cei mai tari dintre toti, credem noi
  Ne vedem la mormânt!
  Aceștia sunt războinicii care luptă. Gașca care a decis să-i încercuiască, evident, nu și-a calculat puterea. Trei mitraliere puternice din clasa Dragonului păzeau abordările spre bârlogul liderului.
  Dar fetele, împreună cu Victor, au dispărut brusc, apoi au apărut în spatele unei arme puternice și letale. Aici Gerda a pătruns pe lider. L-a prins cu degetele goale de la picioare
  de nas și smucind brusc a aruncat-o peste ea. A zburat și și-a lovit propriile mitraliere. Jeturile de plumb l-au străpuns ca un berbec cu vergele.
  Charlotte a cântat:
  -Unu doi trei! Rupe banditul!
  Și ea însăși va apuca o mitralieră și îi va lăsa să sfărâme inamicii. Gerda făcu un pas înainte. Mitralieră banditului a apărut pe neașteptate la cufăr și Victor.
  Bărbatul apucă trăgaciul. Și cum bate... Ploaia de plumb a căzut. O forță violentă i-a ridicat pe bandiți și i-a zdrobit din mers. Victor deja
  trebuia să omoare. Dar atât de multe deodată. Simțea în el o transă de luptă. Și să-i batem pe adversarii care roiesc ca gândacii. Și era vizibil
  cum gloanțe de calibru mare străpung cadavrele și stropesc fântâni de sânge.
  Gerda îi aruncă o privire lui Victor și scârțâi:
  - Terminator!
  Charlotte, mâzgălind pe bandiți, a cântat:
  - Imnul Patriei ne cântă în inimile noastre,
  Suntem cele mai atrăgătoare fete...
  Strângeți mitralieră cavaler mai puternică,
  Pentru că fetele așteaptă lucrurile cool!
  Am încercat să pun tancul Ambrams pe fete, o mașină destul de cochetă pentru gașcă. Și a udat spațiul de la șase mitraliere montate pe acoperiș.
  Gerda a aruncat o altă oală cu piciorul gol și cizelat. Ea a zburat în omida tancului. A urmat o explozie... Mașina mai întâi pe partea ei, apoi Charlotte
  a mai aruncat un bob de mazăre. Mastodontul s-a rostogolit, iar mitralierele i-au lovit pe bandiți. Și au început să le cosi cu zeci. Se poate observa că acest lucru a făcut o impresie asupra militanților supraviețuitori.
  Și au început să se împrăștie cu strigăte lași și rogojini murdare!
  Devonki i-a lovit după.
  Charlotte chiar a cântat:
  Nu-i cruțați
  Omoara toti nenorocitii...
  Cum să zdrobești ploșnițele -
  Loviți ca gândacii!
  Gerda, trăgând după el, a cântat:
  - Fără milă, fără milă, fără milă pentru dușman!
  Fete din iad, fete din iad, voi doborî toate caprele!
  Victor a tras și pe inerție, a fost foarte apt.
  Charlotte a remarcat:
  - Wow! Și nu este atât de simplu pe cât pare!
  Gerda dădu din cap în semn de acord.
  - Nu e deloc usor! Nu-l putem ucide?
  Charlotte a remarcat:
  - Timpul suferă!
  Iar fetele l-au ridicat pe Victor și l-au târât cu el. Bărbatul a scăpat mitraliera și abia a avut timp să o atingă cu picioarele. Fetele aflate în mișcare au continuat să tragă din mitraliera "Dragon".
  Au căutat să pună capăt tuturor bandiților și să nu lase pe nimeni să scape. Războinici frumoși și fără milă. Presiunea lor este pur și simplu nebună.
  Victor nu a mai putut să țină pasul cu ei și a căzut. Un laț era legat de gât. Cât m-a durut. Iar Gerda și Charlotte, împreună cu degetele goale de la picioare, au lansat așchii
  sticlă lovind lupta curgătoare în ceafa și ceafa.
  Gerda și Charlotte au cântat împreună:
  - Iubire și moarte, bine și rău,
  Ce este sfânt, ce este păcătos, suntem sortiți să înțelegem!
  Și apoi un alt elicopter a plutit deasupra lor. Prin ceața ochilor înfășați, Victor a văzut vag cum Charlotte a întors mitralieră în sus, iar Gerda a lovit călcâiul gol.
  militantul din stomac, din care i-a zburat sânge din gură. Elicopterul a explodat... Și fragmente s-au împrăștiat pe cer. Și Gerda și-a speriat o fâșie de sânge stacojiu de pe obraz.
  Victor a încetat brusc să vadă toate astea. Prea mult laț i-a strâns gâtul. În fața ochilor lui, viziuni din copilărie, atât de îndepărtate și
  fericit. Precum și multe tipuri diferite de performanțe. Aici este școala. Și se luptă cu cineva. El primește un doi. Și sună ultimul apel. Și cineva râde.
  Și apoi totul s-a oprit brusc și pentru o clipă lumina s-a stins.
  . CAPITOLUL 4
  Victor s-a trezit. Gâtul era foarte dureros, frecat cu o frânghie. În general, se simțea rău. Oasele s-au rupt. Și am vrut să mănânc și să beau.
  S-a întins pe ceva moale. A urmat vocea aspră a lui Charlotte:
  - Păi, slabul și-a venit în fire?
  Victor șuieră:
  Aproape m-ai sufocat...
  Vulpea cu părul roșu a chicotit:
  - Aproape că nu contează!
  Pe un ton mai blând și mai afectuos, Gerda a spus:
  Omul s-a trezit! Poate hrănește-l!
  Vulpea cu părul roșu lătră furioasă:
  - Dă-i trofeul conserve! lasa-i sa se bucure!
  Blonda a deschis un borcan cu carne de urs cu mazăre și a răspuns:
  - Poți încerca... și bea puțin lapte!
  Ea a strecurat sticla înăuntru și un jet cald îi curge pe gâtul lui Viktor. A devenit mult mai ușor pentru el.
  Gerda remarcă zâmbind:
  - Ai tras foarte bine. Poate că era în forțele speciale!
  Victor clătină din cap.
  - Nu! Doar că, atunci când sunt foarte îngrijorat, totul începe ca prin minune să meargă la mine!
  Charlotte a confirmat cu un zâmbet:
  - o abilitate valoroasa! Dar alergi prea încet!
  Victor a ridicat din umeri.
  - Sunt o persoană simplă, iar tu ești super!
  Roșcata a râs și a răspuns:
  - Da, simplu! Dar te putem face mai bun. Să preparăm o poțiune pentru a întineri corpul și vei putea să alergi mult mai repede și să câștigi putere!
  Viktor a fost surprins:
  - Poți să o faci?
  Gerda a confirmat:
  - Suntem în zonă! Și apoi există plante mutante care, în combinație cu artefacte și o combinație specială, sunt capabile să întinerească corpul și să-l facă mai puternic și mai rapid.
  Viktor fluieră.
  - Colosal! De ce nu faci asta pentru toată lumea?
  Charlotte a răspuns zâmbind:
  - Oameni? Practic sunt vite care să facă ceva pentru ei!
  Gerda dădu din cap în semn de acord.
  Și nu suntem chiar oameni!
  Victor a întrebat curios:
  -Cine ești tu?
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  -Poțiune mult timp pentru a-l pregăti pe Gerd! Spune-i povestea noastră de la bun început!
  Gerda a ridicat din umeri.
  - De la bun început?
  Roșu a confirmat:
  - Ei bine, de la începutul sarcinii! Și apoi ai început să-i spui nu chiar la început!
  Gerda dădu din cap.
  - Da, nu am calculat puțin. Ei bine, ascultă, un om care nu este atât de gol!
  Prizonierul dădu din cap.
  - Poți să-mi spui Vitya!
  Terminatorul blond a dat din cap.
  - Păi, ascultă-mă Vitya!
  Și i-a țesut cea mai interesantă poveste.
  Soarele timid de iarnă a aurit ușor zăpezile luxuriante, dând scurte momente de lumină atât de rare în nordul îndepărtat.
  A domnit un îngheț sever de cincizeci și cinci de grade, când scuipatul, ajungând la pământ, se transformă în gheață.
  Este cu atât mai neașteptat să vezi cum o fată bronzată aproape goală, în bikini, aleargă repede ca un ren prin zăpadă.
  Picioarele ei goale și înroșite pâlpâie foarte repede, aproape că nu lasă urme, iar părul ei auriu arată ca o flacără strălucitoare.
  O figură impecabilă, poate prea musculoasă, cu proporții ideale, o adevărată zeiță, întruchiparea forței și a erotismului.
  Mușchii aspri se ondulează ca niște ondulații. Dacă te uiți cu atenție, poți vedea senzori minusculi pe corpul ei.
  După ce făcuse un cerc și dând mai multe lovituri pinilor într-un salt, din care s-au înfiorat, scoarța doborâtă a căzut, fata se întoarce la mașina de teren, uriaș ca un KAMAZ, vopsit cu vopsea albă.
  Un bărbat cu cască se aplecă pe ușa laterală. Chipul lui inteligent și inteligent se sparge într-un zâmbet:
  Super, Gerda. Corpul tău poate face față perfect frigului, iar viteza ta este uimitoare: poți doborî cu ușurință toate recordurile mondiale la alergare!
  - Nu numai la alergare, ci și la înot și chiar la mreană! - a răspuns fata.
  - Lăudat să fie Atotputernicul că m-a înzestrat cu un asemenea dar. - Dabavil blondă călcându-și piciorul gol.
  A urmat un răspuns încurajator:
  - Nu chiar, geneticienii au lucrat la tine și au folosit tehnologii invazive, inclusiv pregătire specială.
  Gerda a spus cu entuziasm:
  - Cunosc programul "Perfecțiunea" cu scopul de a crea un om al viitorului! Din cauza ei mi-am pierdut copilăria!
  - Dar acum poți servi Marea Rusie mult mai eficient!
  Fata s-a înclinat și a făcut o triplă capotaie, luând o gustare în aerul geros și a spus patos:
  - Patria este cel mai de preț lucru pe care îl are o persoană, fără ea viața nu are sens! Un om fără patrie este ca un trup, fără suflet!
  Ofițerul dădu din cap.
  - Cuvinte bune Gerd! Sper că aveți ocazia să slujiți țara!
  Cuvintele lor au fost întrerupte de apariția unui elicopter mare pe cer. Era cel mai recent model cu elice pliabile și motoare cu reacție.
  Acest lucru a făcut posibilă combinarea tuturor calităților pozitive ale unui luptător de mare viteză și ale rechinului negru.
  Mașina se numea "Vepr" - 2, primul elicopter din lume cu viteză supersonică.
  Spinerul plutea, două elice învârtindu-se, coborând mașinile pe ventuze cauciucate. Elicopterul era raționalizat: semăna cu o balenă.
  Din el au sărit mai mulți parașutiști, s-au aliniat în semicerc. Apoi a ieșit cu decor un oficial cu epoleții unui general locotenent al FSB. îi făcu semn fetei.
  Apropiindu-se, a spus:
  Nu avem timp să facem stropi! Deci direct la obiect. Ați auzit de atacul terorist fără precedent de la Moscova?
  Gerda pe jumătate goală a răspuns:
  - Da! E oribil!
  Generalul a răcnit asurzitor:
  - Președintele este furios, chiar ne temem pentru sănătatea lui. Au fost declarate zece zile de doliu. Afurisitul terorist "Sultanul Negru" a provocat o țară grozavă!
  Nu s-a mai întâmplat până acum ca guvernul în întregime să piară, iar acest nenorocit chiar a avut îndrăzneala să prezinte un ultimatum.
  Gerda dădu din cap.
  - A dat cincisprezece zile!
  Generalul a confirmat:
  - Așa e și au trecut optsprezece ore. Deci trebuie să ne grăbim.
  Blonda a întrebat îngrijorată:
  - Și cum rămâne cu măsurile de întărire a protecției președintelui?!
  Generalul a răspuns cu un oftat:
  - Adoptat fără precedent, dar dacă adversarul folosește artefactele diavolești ale zonei, atunci va fi prea greu să-l oprești.
  Este primul-ministru - un om cu adevărat grozav prost păzit. Teroriştii, în special cei ceceni, îl vânează de multă vreme, dar nici nu l-au putut apropia.
  Acum, toată țara este sub amenințare, nu distrusă și nu intimidată: un prim-ministru interimar a fost deja numit și se formează un nou cabinet.
  - Nu există nimeni care să înlocuiască o persoană atât de mare ca prim-ministru. Gerda observă.
  - A avut cel mai mare rating din întreaga istorie a Rusiei, oamenii nu iubeau pe nimeni atât de mult.
  Generalul se încruntă.
  - Si ce ai facut?
  Fata a răspuns cu un zâmbet trist:
  - S-a rugat pentru sufletul lui! Sper că biserica îl va clasifica ca sfânt pe omul care a salvat Rusia?
  Generalul clătină din cap.
  - Sunt ateu! Și pentru mine, principalul este să-l păstrez, deși premierul este mult mai demn de canonizat decât Nicolae al II-lea. Acum despre afaceri!
  Veți fi dus la Moscova și de acolo vor fi transferați în zona miracolelor.
  Sincer, trebuie să te arunci în aparența lumii interlope, dar Sultanul Negru trebuie distrus.
  Cu toate acestea, dacă îl capturați în viață, veți primi alte cincizeci de milioane de recompense.
  Gerda fluieră.
  - Wow! Care este suma totală?
  Generalul mârâia:
  - Două sute de milioane de euro pentru morți și două sute cincizeci pentru cei vii!
  Blonda a guturat cu un zâmbet:
  - Impresionant! Deși personal am avut de-a face cu "Sultanul Negru" gratuit, doar pentru a-l răzbuna pe Svyatoslav Vladimirovici!
  Generalul făcu cu ochiul energic.
  - Bine! Vei avea un partener! De asemenea, un model îmbunătățit al unei persoane ca tine!
  Gerda a spus zâmbind:
  Am bănuit că nu sunt singurul. Dar aș vrea să fiu asociat cu un bărbat.
  Generalul a răspuns cu un oftat:
  - Nu există bărbați ca tine! Toți băieții au murit, spre regretul nostru. Știința este încă atât de imperfectă.
  Iată-te, de exemplu, mergând pe marginea prăpastiei, nici nu știm cât trăiesc astfel de oameni. Poate nu vei îmbătrâni, sau poate vei muri într-un an.
  Gerda a declarat cu încredere:
  - Nu mă sperie prea tare. La urma urmei, sunt aceeași persoană ca toți ceilalți oameni, ceea ce înseamnă că am un suflet nemuritor.
  - Religia este consolarea celor slabi - orice nenorociri par nesemnificative daca sunt temporare! a remarcat generalul.
  - Iar tu, fată, trebuie să fii puternică, totuși, hai să lăsăm conversațiile, nu e niciun minut de pierdut.
  În cinci secunde, fata și-a îmbrăcat camuflajul și a sărit în elicopter.
  Mașina s-a întors ușor, dând dovadă de o manevrabilitate remarcabilă, apoi a urcat brusc în sus.
  În general, ideea de a echipa elicopterele cu motoare cu reacție a apărut încă din anii cincizeci, dar nu a putut fi realizată.
  Acum mașina a depășit instantaneu viteza sunetului, era aproape la fel de bună ca și Migu-35.
  Generalul s-a lăudat:
  - Electronica noastră este casnică, în general avem dezvoltări excelente, doar probleme apar uneori cu implementarea.
  "Dacă tehnica este un înger păzitor, atunci spiritul de luptă este zeul războiului!" Gerda observă.
  Generalul a răspuns cu regret în glas:
  - Din păcate, majoritatea recruților au o sănătate precară și mi se pare că ar trebui să se acorde mai multă atenție acestui lucru.
  Și apoi a adăugat:
  - Trebuie să ne schimbăm mult în natura umană și la asta lucrăm. Crezi că Dumnezeu l-a creat pe om după chipul și asemănarea Sa.
  Gerda a scârțâit:
  - Asta ne învață Biblia!
  Generalul a întrebat destul de logic:
  "Dar nu este Dumnezeul Atotputernic într-adevăr la fel de slab și fragil ca o ființă umană?"
  Blonda a dat aspru:
  - Acestea sunt consecințele păcatului!
  Generalul nu a fost de acord.
  - Titanul nu ruginește și chipul lui Dumnezeu nu se tocește! Dacă, desigur, o persoană nu este într-adevăr o imagine.
  Gerda spuse cu insistență:
  - Știi, e mai ușor să scoți oceanul cu o lingură decât să te cert cu un ateu! De aceea nu vreau să vorbesc despre asta!
  Generalul întinse mâinile.
  - Și ce să mai facem avem o oră întreagă de zbor în față.
  - Iubesc natura! Aici puteți activa o revizuire excelentă a video-ului cibernetic." - a declarat Gerda.
  Foarte interesant de observat lumea virtuală. Computerul îmbunătățește imaginea: arătând râuri, lacuri, păduri, munți pictate colorat.
  Tot ceea ce este atât de neobișnuit poate fi mărit și micșorat din imagine.
  Gerda se uita, din când în când, schimbând unghiul imaginii. Așa arăta totul în gama electronică pâlpâind, făcând lumea să arate ca un joc.
  În cele din urmă, Moscova a apărut înainte. O metropolă imensă, puteți vedea cele mai recente zgârie-nori, bănci de mașini, monumente de artă.
  Una peste alta, impresionant, mai ales pentru o fată care și-a petrecut scurta viață pe poligon antrenându-se în arta uciderii.
  Cu toate acestea, Gerda a înțeles electronica mai bine decât Academia de Științe.
  - Protecția dumneavoastră antivirus nu este de încredere. - Ea a observat. În general, antivirusul Kaspersky este depășit și este complet neputincios împotriva unui vierme sau sepie.
  Generalul dădu din cap.
  - Da, programarea este puțin în urmă! Prea mulți tineri talentați intră în afaceri, iar oamenii în vârstă fac știință.
  Și tu însuți cunoști computerul ca o fată - îi iubește pe cei tineri și încăpățânați!
  Gerda a strigat:
  - Pot vedea programul.
  Generalul se răsti:
  - Mai tarziu! Programul nostru este calculat în secunde.
  Au aterizat pe un aerodrom subteran, iar apoi pe o mașină blindată special de curse, fata a fost dusă într-o cameră subterană.
  Acolo o aștepta noul director al FSB, generalul colonel Apollonov. Literal, o altă fată în camuflaj a intrat cu ei pe potecă.
  De asemenea, înaltă, puternică, superb construită, dar părul ei, spre deosebire de Gerda aurie deschisă, este roșu aprins, asemănător cu un banner roșu.
  Ea a strâns ferm mâna noului ei partener și s-a prezentat:
  - Charlotte!
  Blonda a raspuns:
  - Gerda!
  Roșcata chicoti.
  - Sa ne cunoastem!
  Colonelul general a fost scurt.
  - În acest moment, o amenințare de moarte planează asupra patriei. Prin urmare, tinerele fete trebuie să vă grăbiți! Tikhomirov vă va oferi instrucțiuni detaliate.
  Îşi împunse cu degetele pe general-locotenent. - Până vă spun următoarele. Cea mai mare parte a zonei este situată în străinătate pe teritoriu, țara cu care avem deja relații tensionate, sau mai bine zis două țări.
  În plus, specificul zonei minunilor este de așa natură încât este dificil să desfășoare forțe mari asupra acesteia. Deci, în afară de tine, acolo vor opera doar forțele speciale.
  Bineînțeles, avem propria noastră rețea de recunoaștere în zonă, dar în ultimul timp am avut eșecuri.
  Tikhomirov a dat cuvântul:
  - Cercetașii noștri au început să ucidă. Chiar și cele mai secrete. Există chiar și o versiune conform căreia teroriștii au învățat să citească mințile.
  Gerda a confirmat:
  - Asta e! Unele artefacte sporesc abilitățile telepatice. Ceea ce au făcut Wolf Messing și alții a devenit disponibil teroriștilor obișnuiți.
  - Nu chiar simplu! - Pe scurt, cei care rămân îți vor oferi sprijin.
  Charlotte a remarcat: - Stepafany, cel mai probabil, a fost ucis.
  - De unde stii ca? - Directorul FSB era alert.
  - Uneori simt, alteori nu! - Am observat fata.
  Gerda, oarecum proastă, a adăugat: - Nu te supăra! În spatele tău nu există abateri grave și doar leneșii nu se culcă cu secretara.
  Directorul FSB a izbucnit:
  Așa că poți citi gândurile!
  Terminatorul blond a dat din cap.
  - Nu întotdeauna și deloc! Dar dacă nu aveau superputeri, atunci de ce ne-au chemat.
  Șeful poliției secrete dădu din cap.
  - Eu respect! Va fi pacat daca nu te intorci!
  - Moartea diferă de iubita prin faptul că ei încearcă mereu să amâne întâlnirea cu ea! - A observat Charlotte roșcată.
  - Moartea difera de iubita prin aceea ca vine intotdeauna la momentul nepotrivit, dar nimeni nu ii reproseaza ca a intarziat! a continuat Gerda.
  Șeful poliției secrete dădu din cap.
  - Voi, fetelor, aveți un IQ mare, dar corpul vostru este aceeași proteină ca și al meu. Deci un glonț la cap și la capăt.
  Bine, am o grămadă de lucruri de făcut. Nu va fi atât de greu să-l ucizi pe Sultanul Negru încât să-l găsești. Pe urmele lui, vom lansa o mulțime de câini. Să știi că Patria este cu tine.
  Fetele s-au înclinat politicos, însoțite, Tikhomirova s-a dus la ieșire. De la Moscova la zona de aproximativ o mie de kilometri.
  Charlotte a vorbit cea mai mare parte pe parcurs:
  - Pistoale-mitralieră germane de calibrul patruzeci și cinci UMP cu amortizoare detașabile, personal am demontat și am făcut o pușcă excelentă.
  Micile modificări în design au făcut posibilă combinarea avantajelor mai multor sisteme simultan.
  - Eu însumi am lucrat la pușca Armalight AR 10, un analog american al tăietorului de șuruburi, precum și la M-16. Modificând ușor parametrii, am reușit să măresc și mai mult viteza glonțului și țintirea acestuia.
  Și cel mai important, pentru a crește fiabilitatea puștii în sine. La urma urmei, se știe că M-16 este superior Kalashnikov-ului în viteza inițială a glonțului de aproape 300 de metri pe secundă și în precizia de tragere de două ori. Dar este un lucru complicat.
  Dacă americanii ar fi știut, mi-ar fi dat un mare premiu! În general, sunt surprins de prostia designerilor lor.
  Tikhomirov a răspuns: - Asta pentru că au producția de arme în mâini private. O pușcă nesigură se sparge adesea, ceea ce înseamnă că pot fi vândute mai mult, ca să nu mai vorbim de industria de reparații.
  În general, cei mai buni oameni de știință din întreaga lume lucrează pentru Statele Unite, dar pentru că capitaliștii se gândesc doar la profituri, randamentul muncii lor este mult mai mic decât al nostru.
  Charlotte a remarcat:
  - Cred că capitalismul va distruge umanitatea!
  Au intrat într-un birou spațios, unde deja îi așteptau instructori. Întrebarea era despre detalii individuale.
  - Ai un aspect prea atrăgător. a remarcat Tihomirov. - Atrageți imediat atenția. Cred că ar fi mai bine să te îmbraci în bărbați în vârstă.
  În acest caz, pătrunderea ta în zonă va fi destul de naturală.
  Gerda a fost surprinsă:
  - Cum?
  - Pass pentru urmăritorii obișnuiți. Este atât de simplu, sunt mii de ei în zonă.
  Poate, dar nu este cea mai bună idee. Acum, dacă ajungem ca fete strălucitoare, atunci asta va trece. a declarat Charlotte.
  Generalul a eclozat Zenki-ul:
  - Serios!
  Vulpea cu părul roșu dădu din cap.
  - Destul de! Putem lucra ca prostituate. Sunt destui în zonă și poți afla multe despre pat.
  Gerda clătină din cap.
  - A dormi cu bărbați este un păcat.
  Charlotte a remarcat agresiv:
  Nu este un păcat să ucizi? În general, ești călugăriță sau războinică. De ce i-au dat doar o Biblie în mână?
  Blonda a spus timid:
  - Atunci preotul a binecuvântat proiectul, l-a lăsat.
  - O mare greseala, trebuie sa alegi intre Hristos si Patria Mama! a declarat Charlotte.
  - Dreapta! Tihomirov a fost de acord. - Nu poți servi țara doar în mănuși albe.
  Gerda a ezitat, apoi a stors:
  - Eu aleg Patria!
  Generalul chicoti de satisfacție.
  - Asta e minunat! Desigur, va trebui să-ți folosești farmecele feminine în zonă, fără acest lucru misiunea este lipsită de sens, dar vei pătrunde ca niște urmăritori bărbați obișnuiți.
  Faptul este că, dacă vii în zonă imediat în toată gloria ei, atunci va trebui să tragi înapoi de la bărbați lipicios.
  Iar o femeie care vorbește fluent în arme este imediat clar un agent FSB.
  Charlotte dădu din cap.
  - Sunt de acord! Poate că nu trebuie să străluciți prea mult.
  Generalul a confirmat:
  - Da, și mai mult! Nu vei fi rus, ci Ucraina de Vest. Poți copia accentul?
  Roșu a confirmat:
  - Cu siguranță! Nu suntem străini, dar atunci de ce nu femeile musulmane.
  Generalul chicoti.
  - Cu aspectul tău pronunțat slav.
  - Nu poți să-l schimbi, mai ales că avem piele de ciocolată. spuse Gerda.
  Generalul a ridicat din umeri.
  - Nici nu m-am gândit la asta! Totul se face prea repede. Numai că aici ești prea musulman pentru femeile musulmane.
  Blonda a remarcat:
  - Cărând aruncătoare de grenade peste munți, nu e păcat să-ți pompezi mușchii. Și vorbim fluent limba cecenă.
  Generalul a decis:
  - Nu, e mai bine pentru tine să fii mercenari arabi. Ne vom face bărbi, pieptul poate fi apăsat, iar dacă vor întreabă de sex, veți spune că Coranul interzice dragostea în afara căsătoriei.
  - Hai să facem asta! au spus fetele la unison.
  Generalul a confirmat:
  - Numai că vor fi probleme cu toaleta, dar te vom învăța.
  - Falus și te poți atașa! Gerda observă.
  Generalul mârâia:
  - Bine! Ai deja experienta?
  Charlotte chicoti.
  - Am fost învățați cum să schimbăm imaginea și cunoaștem limba arabă.
  Generalul a spus cu intenție:
  - Vorbește mai bine în rusă cu accent, în zona internațională, această limbă este internațională.
  Fetele au strigat la unison:
  - Super, am prins!
  Au fost livrate în zonă pe un luptător de mare viteză, acest lucru nu trezește suspiciuni. Apoi au zburat peste granița cu Ucraina cu un Dragonfly -5.
  Acesta este un monoplan ușor, cu un strat special, care nu se poate distinge de cele mai moderne radare.
  În plus, aripile sale își schimbă culoarea pentru a se potrivi cu culoarea terenului, făcându-l practic invizibil.
  Înainte de plecare, instructorul le-a înmânat fetelor ghiozdane speciale. În ele erau ascunse în special două mașini asemănătoare jucăriilor pentru copii.
  Instructorul FSB, colonelul Ruslan Ibragimov, le-a explicat fetelor.
  - Aceștia sunt cercetași robotici. Apropo, au costat zece milioane și jumătate de dolari fiecare. Ei folosesc cea mai recentă nanotehnologie.
  În special, mascarea computerizată, reflectă terenul și transferă reflexia către conturul exterior, făcând mașina invizibilă.
  Ea este capabilă să zboare pe distanțe scurte, să sară până la cinci metri înălțime, să strângă pentru a pătrunde într-un gol de până la trei centimetri în diametru.
  În plus, orice informație este transmisă prin ochelari. Bateriile sunt de asemenea speciale pentru radiu. Ele pot funcționa foarte mult timp, mai mult decât stai tu în zonă.
  Fetele se uitau la mașini. - a remarcat Charlotte: - Am văzut modele similare. În special, un robot de recunoaștere sub formă de șarpe.
  - Nici asta nu este rău, dar pierde viteză. spuse Ibragimov. - Ai grija de ei! Există doar șapte dintre acestea pentru întregul FSB. Da, și vi s-au dat mașini speciale.
  Gerda se uită la armă. În exterior, era un simplu "Abakan", doar cu optică și cutie atașată.
  Instructorul le-a observat privirea:
  - Această mașină are accelerație electromagnetică, iar viteza inițială a glonțului său este de cinci mii de metri pe secundă.
  - Wow! Gerda era surprinsă. - Și întoarcerea?
  - Este inmuiat de o balama speciala. În plus, calibrul gloanțelor este neobișnuit, doar 3,15 milimetri.
  - Nu vei ucide un purice de la unul atât de mic! Revolverul doamnelor are și mai mult. a declarat Charlotte.
  Instructorul a explicat:
  - Acestea nu sunt gloanțe obișnuite! Ei folosesc uraniu 435 super-greu. Este complet sigur și non-radioactiv, dar de două ori și jumătate mai dens decât uraniul obișnuit și de opt ori wolfram cu duritate mult mai mare.
  În plus, gloanțele sunt echipate cu explozibili de zece ori mai puternici decât TNT. Sunt încă teribil de scumpe, nici nu vreau să spun cât de mult, altfel nu vei dori să tragi.
  - Cine economisește la securitate - du-te la înmormântare! spuse Gerda.
  Colonelul dădu din cap.
  - Probabil că ai dreptate, dar un glonț mic de aproape o mie de dolari este ceva!
  Charlotte a spus:
  - Uau, văd că ne apreciază!
  Instructorul dădu din cap.
  "Este prea important să-l capturezi pe Sultanul Negru. Veți avea două mii cinci sute din aceste cartușe. În plus, mitralierele au opt moduri de tragere. De la o mie două sute de gloanțe pe minut, la moduri simple, precum și intermediare.
  Gerda a scârțâit:
  - Impresionant! O astfel de armă în toate forțele noastre speciale?
  Instructorul a răspuns:
  - Nu! Nu există mai mult de douăzeci de astfel de mașini. Atenție la computerul în miniatură. Îi poți da ordine cu vocea ta, iar el răspunde, poate chiar pornește muzica pentru tine.
  În plus, acest lucru mărunt te va asculta doar de tine.
  Charlotte a remarcat logic:
  Nu este deloc rău, dar nu se observă prea mult. Versiunea că suntem pur și simplu, arabii nu vor funcționa.
  Colonelul a fost de acord.
  - Așa e, o mașină de pliat: e mai bine să o ascunzi într-un rucsac și să o folosești atunci când este absolut necesar.
  Există alte două duzini de grenade deosebit de puternice cu ace otrăvitoare, dar acest lucru este periculos, îl puteți obține singur.
  În general, generalul sfătuiește să nu vă supraîncărcați în mod special cu know-how tehnic. Iată principalele trucuri și ingeniozitate!
  - Este adevărat că mintea naturală poate înlocui computerul, dar niciun computer nu poate înlocui mintea naturală! spuse Charlotte.
  Instructorul dădu din cap.
  - Și acum ascultă mașina ta, în timp ce el cântă Dima Bilan. Era muzică și un cântec cunoscut.
  - Tot imposibilul este posibil, știu sigur... - O altă melodie! - o întrerupse Gerda.
  O mică proiecție luminoasă tridimensională a apărut deasupra automatului:
  - Ce melodii vrei să asculți! Avem trei mii de cântece, atât interne, cât și străine!
  Gerda ridică mâinile.
  - Vreau o orgă cu Bach!
  - Fac!
  Muzica era frumoasă, dar Charlotte o întrerupse.
  - Ai jocuri?
  Holograma scârțâi:
  - Cu siguranță! Recomand treizeci și nouă de modificări diferite ale "Stalker" și optzeci și cinci de "Farter", în special cel mai nou model "Dawn of the Zone".
  - Poți să înnebunești! Era o mitralieră, jucătorul a devenit trăgătorul. Acolo a apărut tehnologia. Charlotte a fost surprinsă.
  Ibragimov zâmbi prin mustața lui caucazian:
  - De asemenea, are cursuri de pregătire, pregătire pre-conscripție și multe altele. Aceasta este arma viitorului, mașina în sine îi va explica cadetului ce să facă.
  Arma în sine vă va învăța cum să o manevrezi.
  - Minunat! spuse Gerda.
  Instructorul a confirmat:
  Păcat că așa ceva va trebui să fie ascuns. Apropo, care este numele acestei mașini?
  - "Striking" - 1, un model și mai perfect va apărea în curând. Și în timp, astfel de mașini vor intra în serviciu cu armata rusă.
  Blonda dădu din cap.
  - Lesne de înțeles!
  Instructorul a adăugat:
  - Da, iar optica este si computerizata, da o crestere cat doriti, raza de vizare este de doisprezece kilometri.
  Există, de asemenea, un punct roșu reglabil, o lumină tactică, indicatoare laser, mânere de asalt combinate cu un bipied compact.
  Dar, în general, această mașină costă un milion și jumătate de dolari.
  - Uneori mi se pare că cel mai bogat om din lume este directorul FSB. - se răsti Charlotte.
  Colonelul a zâmbit.
  - Știți de ce sunt cecen după naționalitate și servesc Rusia atât de devotat?
  Roșcata a întrebat:
  - De ce?
  Colonelul a răspuns prompt:
  - Aceasta este singura țară din lume în care fondurile sunt eliberate armatei fără limită. Crede-mă, viitorul aparține țării noastre, o armată bine hrănită este o garanție a prosperității!
  - Dacă un prost sau un nenorocit nu ajunge la putere. Charlotte a fost de acord. Și apoi au existat tipuri precum Gorbaciov și Elțin, aproape că au distrus țara.
  - Nu pot da garanții, dar oamenii au devenit mult mai înțelepți, chiar dacă președintele va fi ucis, realegerile se vor schimba puțin.
  - Sarcina noastră este să-l găsim pe sultanul negru. - Deci hai să lăsăm discuția mârâi Charlotte.
  Instructorul a avertizat:
  - Principalul lucru este să luați aceste pietre, un detector de anomalii, vă vor avertiza de pericol.
  Gerda s-a încruntat și a întrebat:
  - Și restul, de exemplu, piatra Diffa, care deviază gloanțe în limba populară "Armura"?
  Ibragimov a răspuns cu o privire tristă:
  - Din păcate, aproape toate artefactele își pierd puterea în afara zonei, chiar suntem surprinși de cum le-ar putea folosi teroriștii.
  Este posibil ca aflarea este chiar mai importantă decât uciderea Sultanului Negru.
  Charlotte dădu din cap.
  Vom ține legătura și vom încerca să aflăm secretul.
  Instructorul dădu rămas bun din cap.
  - La revedere, încearcă să-l găsești pe Ali Maskhadov. Va avea ceva interesant pentru tine.
  Fetele, care căpătaseră înfățișarea mujahedinilor, s-au apropiat de marginea zonei.
  - Sunt mine! remarcă Charlotte.
  Gerda a confirmat:
  - Hai să mergem cu grijă!
  Aruncând ghetele de armată ale fetei, au alergat de-a lungul versantului înzăpezit, picioarele goale nu lăsau aproape nicio urmă. Sărind la graniță, s-au scufundat într-o sferă translucidă.
  Un miros puternic de ozon mi-a lovit fața, apoi un ușor. Fetele s-au mutat, și-au pus cizme, în caz că s-au lovit de supraveghere aleatorie.
  Deși în interiorul zonei iarna vremea era toamnă, aproximativ zece grade, și nici zăpadă.
  Cercetașii s-au uitat cu atenție în zona, atât de misterioasă cunoscută din povești și jocuri.
  La un moment dat au încercat chiar să filmeze filme video, dar întreaga imagine a fost ștearsă, a fost imposibil chiar și să facă fotografii.
  Au fost multe lucruri minunate în zonă, dar a fost și mortal. Era atât de mult în ea. Până și copacii sunt speciali, frunzișul este violet și roz, plin de spini.
  De asemenea, iarba arată de rău augur, parcă acoperită de pete de sânge. Lăcuste cu douăsprezece picioare și pete portocalii sări peste el.
  Mișcându-și mustața, încearcă să se așeze pe fete. Charlotte îi alungă cu putere, iar Gerda îi prinde cu degetele.
  Unghiile i-au fost tăiate, iar machiajul cu mănuși speciale de cauciuc i-a făcut degetele mai groase și mai aspre.
  Fata blondă îi mângâie afectuos și vorbește.
  Sunt vii și au nevoie de afecțiune.
  Printre lăcuste există exemplare de mărimea unui porumbel. Când erau mângâiați, toarcau, săreau înapoi. Ce fălci de lăcuste mușcă pot fi periculoase.
  Da, sunt otrăvitori! a observat Charlotte.
  - Risci foarte mult.
  - Poate că saliva noastră este otrăvitoare pentru unii. Aici, în zonă, agresivitatea revine de o sută de ori. Gerda observă.
  - Și pacifismul.... - Charlotte nu a găsit o definiție potrivită. Pietricica a pâlpâit, avertizând despre o anomalie.
  În față, direct în direcția lor, aerul vibra. Ca peste un semineu, doar in loc de caldura, dimpotriva, sufla rece ca gheata.
  Charlotte a remarcat: "Poate putem face un experiment, putem intra într-o anomalie".
  Gerda a fost surprinsă:
  - Vrei să-ți riști capul?
  Roscatul nu a fost de acord::
  - Uneori anomaliile oferă abilități suplimentare. Nu ai citit science fiction?
  - Dar de obicei din anomalii au ieșit doar cadavre. Uite aici. Fata blondă arătă cu degetul spre schelet.
  - Cadavrul a apartinut unui barbat, in general, cei mai multi "farters" sunt masculi. Aici, multe femei se tem, vei primi radiații și nu vei putea da naștere copiilor. a observat Charlotte.
  - Farter, ăsta e un termen interesant. - La un moment dat s-au încercat să introducă termenul de "pânditor", dar hoții l-au refăcut în farter, din cuvântul fart, prinderea norocului.
  Deci Farter este ca un pirat de pământ. Pirat înseamnă, de asemenea, literalmente - un vânător de noroc. - a continuat blonda.
  Cercetașii au trecut pe lângă această capcană aproape invizibilă, dar imediat aproape că au dat peste o a doua! Un schelet atârna în aer și separa carnea și intestinele.
  Blânda Gerda sa simțit rău, iar partenerul ei mai obrăzător a intrat la întâlnire.
  - Nimic special! Este doar un cadavru. - Ea a observat. Un stâlp de înaltă tensiune prăbușit și ruginit zăcea în apropiere, mirosea a ulei și putregai.
  Mirosul de descompunere era atât de acru încât mă doare maxilarul.
  - Ceva ciudat în el! Ma simt amenintat! spuse Gerda. Deodată, scheletul a sărit asupra lor. Fetele au tras reflex din "Kalash".
  Gloanțele au spulberat ciobul, doborând ghoul din picioare. Cu toate acestea, s-a ridicat imediat și a încercat să atace frumusețile. E greu să pescuiești pe cineva care este deja mort.
  Fetele și-au rupt genunchii cu lovituri bine țintite ale genunchilor. Cu toate acestea, un deget de os i-a zgâriat obrazul Charlottei, stricând masca și străpungând pielea.
  Ea a răspuns tăindu-l cu un cap, rupându-i mai multe coaste. Scheletul a căzut și, după ce a primit mai multe focuri bine țintite în membre, s-a calmat.
  - Am terminat cu asta! - strigă Gerda. - Se pare că ești rănită. S-a aplecat și a șters sângele lui Charlotte.
  - Un fleac, tu însuți știi cât de repede se vindecă zgârieturile asupra noastră.
  Gerda a notat:
  - Camuflajul este deteriorat!
  - Nu este o problemă să-l lipim. - Fata cu părul roșu a băgat mâna în rucsac.
  Hyperclay a îndepărtat tăietura, iar chipul arab urât a reapărut în fața lor.
  "De ce prostia asta este o barbă, îmbătrânește un bărbat și rănește o femeie!", a spus Charlotte.
  Gerda a răspuns succint:
  - Așa a decis Dumnezeu.
  Vulpea cu părul roșu a remarcat:
  De ce are nevoie de el! Dacă există o minte superioară, atunci ea nu ar înzestra oamenii cu calități inutile.
  În sine, prezența unei barbi și slăbiciunea generală a corpului uman pune la îndoială existența creatorului.
  Terminatorul Blond a remarcat:
  - O știi pe Charlotte! Aici suntem muritori și s-ar putea să nu ne întoarcem din zonă, care în acest caz ne așteaptă.
  Charlotte a remarcat cu înțelepciune:
  - Citesc science fiction, există o teorie a matematicii. Sufletul, constă din simboluri informaționale. Deci nu poate dispărea în universul infinit.
  Pur și simplu își va schimba caracteristicile de calitate. Sau schimbați taxa.
  Gerda chicoti.
  - Deci în suflet, tu crezi, dar nu există Dumnezeu care l-a creat!
  Războinicul cu părul roșu remarcă cu fervoare:
  - Nu există Dumnezeu în versiunea ortodoxă sau biblică, dar în Supraminte, de ce să nu crezi. Și în ceea ce privește sufletul, zburăm în vis.
  Aceasta nu este o amintire a stării noastre spirituale, când noi eram la un moment dat dintr-o substanță informațională specială capabilă să gândească și să simtă fără corp.
  Blonda se încruntă.
  "Poate că asta te împiedică să crezi în Biblie.
  Charlotte a răspuns sincer:
  - Mult! În special, cruzimea, ciudată pentru o minte superioară, mai ales în Vechiul Testament.
  De asemenea, dacă Dumnezeu este iubire, atunci de ce nu toată creația sa este absolut fericită!
  Gerda a strigat:
  - Poate despre ceea ce nu este demn!
  Roșcata a remarcat destul de logic:
  - Suntem copiii Celui Atotputernic și trebuie să fim educați ca să fim vrednici! Unde este creșterea? Cum se comportă cu părinții care își lasă copiii să plece?
  Blonda a confirmat:
  - Sunt privați de drepturi de autor! Dar nu îl poți măsura pe Dumnezeu după standardele umane.
  Charlotte a remarcat destul de rațional:
  - De ce, dacă noi suntem imaginea și asemănarea ei, atunci moralitatea noastră este asemănătoare. Și conceptul despre ceea ce este bine și ce este rău este același pentru diferite națiuni.
  Poate fi bine să nu le oferim copiilor lumină și cunoștințe despre ei înșiși? întrebă Charlotte. Gerda a vrut să răspundă, când deodată a sărit ceva peste ei și fata abia a avut timp să sară deoparte.
  Era o meduză de pădure dijj, trăia în copaci și vâna, atacând de sus. Deoarece corpul ei este aproape transparent, este greu de observat.
  Cu toate acestea, fetele, chiar înainte de a fi trimise, au studiat materialele de pe zonă. Mulți farters, inclusiv reprezentanți ai serviciilor speciale și oameni de știință, au descris natura zonei și creaturile mutante, în cea mai mare parte, prădătoare și periculoase.
  Cine ar ucide-o cu siguranță, trebuie să loviți cu gheare punctul albastru din mijlocul corpului ca de jeleu. Însă creatura este mobilă, nu orice farter este capabil de asta.
  Fetele trag în vskidku și nu țintesc. Lovite, meduzele din pădure explodează, emitând fântâni de sânge și caustică, ca un lichid acid.
  Iarba la contactul cu ea a început să se ofilească.
  - E ca în filmul "Alien" - a spus Gerda. - Nu acidul apei.
  - Pe această zonă a miracolelor a apărut un tip special de sub-hiperradiere. Emite izotopi cu o viteză de două sute de ori mai mare decât lumina, iar puterea de penetrare este pur și simplu uimitoare.
  - După ce a împușcat patru meduze acide, Charlotte a fost mulțumită.
  - E bine că nu afectează ochii.
  O altă creatură a încercat să se îngroape în pământ, dar și-a luat-o de la Gerda.
  Fetei, însă, nu i-a fost rușine:
  - Câți oameni au murit din cauza urâciunii.
  Charlotte dădu din cap.
  - Nu numărați, dar numărul total al celor uciși în zonă ajunge la zeci de mii.
  Blonda a sugerat:
  - Atunci trebuie să mergi mai repede, poate chiar să alergi. Camuflajul armatei NATO este confortabil, cizmele aproape că nu interferează cu alergarea, deși există o mare tentație de a le arunca.
  Norii au început însă să se risipească, mai strălucitori și mai mult. În stânga, un lift vechi din vremea sovietică plutea pe lângă fete.
  După dezastrul de la Cernobîl, a fost abandonat. Cu toate acestea, în vârf era un lunetist. Fără ezitare, a deschis focul.
  Fetele l-au scos într-o secundă și se îndepărtează în zig-zag de glonț.
  Charlotte și apoi a găsit ceva de care să se plângă:
  De ce nu ai împușcat.
  Gerda a răspuns zâmbind:
  - Acesta este un om, dar judecând după chipul lui, un slav.
  Roșcata a obiectat agresiv:
  - Era singur și nu a avut timp să trimită un semnal despre demersul nostru. Este o prostie sa stralucesti, dar si mai stupid este comportamentul de a trage imediat.
  Au fugit la cadavru. Capul de sub cască este ras, pe mâini sunt "inele" de hoți, un frate tipic.
  - Poate că e rusă, dar nu de la echipa noastră.
  Gerda spuse consternată:
  - Cu toate acestea, chiar și un criminal are dreptul la pocăință.
  Charlotte și-a răsucit degetul la tâmplă: - Nu vei ucide pe nimeni așa!?
  Blonda cu patos a răspuns:
  - Dacă interesele Patriei cer: îmi voi trece peste conștiință.
  Roșcata a punctat agresiv:
  - Știi că Biblia este o carte care ar trebui interzisă în primul rând.
  - De la ce?
  Charlotte spuse aspru:
  - Promovează pacifismul. În general, să nu mai vorbim despre religie.
  Gerda mârâi furioasă:
  - De acord! Nu aruncați perle înaintea porcilor.
  Roșcata a făcut bofă:
  - Ma insulti?
  Blonda a vorbit puțin mai blând.
  - Nu! Aceasta este o expresie figurativă.
  Charlotte se linişti.
  - L-am inteles! Bine, să mergem, va trebui să luăm contact cu cineva.
  Fetele au continuat încet, ocolind suportul liniei electrice. În cele din urmă, cerul s-a limpezit, iar apoi Gerda a observat.
  - Nu se poate!
  Deasupra lor, într-adevăr, se întâmpla un lucru incredibil, trei sori străluceau: Galben, verde, roșu. Adevărat, ultimele două erau mici și aproape că nu dădeau căldură.
  Charlotte a răspuns:
  - Acesta este efectul aberației, de fapt există un singur Soare.
  Gerda a scârțâit:
  - Și motivul fenomenului nu este rezolvat?
  Roșcata dădu din cap nerăbdătoare.
  - Nu încă! Dar afectează clima din interiorul zonei.
  O viespe mare a zburat repede. Charlotte tăie aerul cu un pumnal.
  - Acesta este, de asemenea, un mutant și destul de periculos.
  - "Zhalik" l-am recunoscut! spuse Gerda. - Otrava a supraviețuit mutației și poate provoca alergii severe.
  Roșcată dădu din cap.
  - Deci aici, ceea ce nu este otravitor este penibil.
  Pe drum, au dat de mai multe ori peste cadavre erupte. Iar pe un stâlp curbat al unei linii electrice, încarnat în argila îmbibat cu fire de fire, un spânzurat atârna.
  - Uau, acesta este actul oamenilor! Gerda observă.
  - Omul este cel mai periculos animal din lume. Charlotte a fost de acord.
  Blonda a scârțâit:
  - Auzi, elicopterul face zgomot, hai sa aterizam.
  Roșcată se încruntă:
  - Poate e al nostru?
  a mormăit fata blondă.
  - Mai mult, conform legendei, suntem dușmanii lor.
  Fetele s-au întins și au pornit un scaner radio miniatural cu toate frecvențele. Erau două elicoptere, MI-8 tipice, poate, învechite.
  Forțele speciale ruse nu mai zboară pe așa ceva. În aer, se aud un partener și un set de cuvinte caucaziene și rusești. Fetele știau să se deghizeze, dar era tentant să tragă?
  - Hei tu, fraer! Nu este nimic de valoare aici! Chiar dăm în cerc.
  Hoar ca răspuns:
  - Pot exista artefacte!
  Urlet urât:
  - Nu fi un fraier, în această zonă s-au ales de mult farters.
  - Poate apărea din nou. și redați muzică cool.
  Era o mare tentație de a doborî lansatoarele de grenade în miniatură, dar asta însemna să se aprindă. Gerda s-a rugat, iar Charlotte s-a cufundat în amintiri. Cum a îmbrățișat și a sărutat un tip.
  Apoi s-au dus. Senzațiile sunt ascuțite, foarte plăcute, prietena ei proastă probabil că este încă virgină, nu cunoaște dragostea. Mai ales când aceștia sunt bărbați diferiți, de regulă, forțe speciale tinere și sănătoase.
  Platanele, întorcându-se, au tras o salvă și au părăsit sectorul. Se pare că nu aveau ce să prindă.
  - Hai să jucăm la cordon, înainte de dispersare! - Apoi a răspuns mat beat și complet de neînțeles.
  În timp ce elicopterele se învârteau, Gerda a distins nu numai mirosul de kerosen, ci chiar și cadavrele pasagerilor care nu fuseseră spălate de mult timp. Se simte ca și cum miroase ca o zonă.
  - Și de unde l-au luat bandiții! La urma urmei, nu poți cumpăra doar un elicopter.
  - Poate ucrainenii au vândut! Au prea multă urâțenie. Cu toate acestea, avem și o mulțime de echipamente anulate. a observat Charlotte.
  Fetele au trecut mai departe, iar un prieten i s-a întâmplat un fenomen rar poreclit "colaps". Cei care au căzut în ea aveau o șansă din o sută de a supraviețui!
  Gerda s-a oprit aici și a răspuns cu un zâmbet:
  - Și ce s-a întâmplat în continuare, ți-am spus deja.
  Viktor a întrebat timid:
  - Ai aflat detaliile despre acel atentat terorist de mare profil?
  Charlotte dădu din cap.
  - Da, ceva a reușit să afle! Pe scurt, o să vă povestesc despre asta!
  Și de data aceasta, vulpea cu părul roșu a fost cea care a început să vorbească;
  Cerul plângea în hohote, împrăștiind șiroaie de ploaie amestecate cu firimituri urâte de zăpadă pe pământ.
  Uriașa capitală a Rusiei, Moscova, în ora dinaintea zorilor părea cenușie și plictisitoare, în ciuda numeroaselor lumini și a nenumăratelor șiruri de mașini scumpe.
  Zulfiya Maduyeva, într-un apartament subteran închiriat prin nominalizați, a încheiat ritualul.
  O strălucire de foc sub forma unui craniu neobișnuit de urât ardea chiar în aer.
  Un atacator sinucigaș în camuflaj cu pate, cu fața acoperită cu un voal verde, a citit o aparență de rugăciune. Mai multe pietricele strălucitoare de diferite forme zăceau în fața lor.
  O femeie în camuflaj a început să le pună pe rochia strictă a lui Zulfiya.
  - Deja se ivește și gerul se întărește. Acest lucru ar trebui să vă ajute să îndepliniți cea mai dificilă și responsabilă sarcină!
  - Grâcni, foarte jos, de parcă venea dintr-o voce adâncă de tunel.
  - Sunt gata să servesc cauza jihadului! - Ca un soldat pe terenul de paradă, fata s-a tăiat, făcându-și mâna subțire.
  Vocea groaznică, îngrozitoare, a continuat:
  - Deși unii cred că femeile nu au suflet, eu nu sunt de acord cu asta. Oricine face o ispravă în numele lui Allah va câștiga nemurirea și un ocean nenumărat de comori!
  Fata sinucigașă (vocea ei era atât de pură și nevinovată) a spus disperată:
  - Sunt gata nici nu atât de dragul nemuririi, cât de pedeapsa! Ceea ce mi-au făcut mie și celor dragi, necesită răzbunare!
  Strălucirea de foc s-a schimbat din roșu în verde și a devenit și mai strălucitoare. Ochii femeii în camuflaj s-au înnegrit ca niște găuri negre.
  Părea că întregul univers s-ar putea îneca în ele:
  - Nu-mi plac discursurile pompoase, sunt înaintea magiei credincioșilor!
  Degetul vrăjitoarei, camuflat, s-a alungit monstruos și a izbit din el, clocotind, o fântână galbenă otrăvitoare.
  Zulfiya se uită la el ca un iepure la un boa constrictor, incapabil să-și smulgă ochii.
  În sfârșit a răsărit, a lovit "gerul", cerul a început să se limpezească.
  - Iată-i semnul nostru de sus!
  Acum artefactele minate în zonă vor dobândi putere distructivă. Vocea vrăjitoarei a devenit tunătoare, de parcă nu ar fi vorba doar de o femeie, ci de un întreg cor de bărbați cu voce adâncă.
  Teroriștii au finalizat ritualul, Zulfiya, cu ajutorul partenerului ei, a pus toate pietrele, iar unul dintre ei a strâns unul mare cu șase fețe pe o centură cu explozibili.
  Părul ei negru era striat de gri, iar pe față, când vălul batut de vânt s-a despărțit puțin, a devenit vizibilă o cicatrice zdrențuită, negru-violet.
  - Acum ești gata! Mergi la obiectivul tău!
  - Vocea a devenit brusc mai subțire.
  Terorista a făcut câțiva pași și a dispărut brusc, doar o mișcare ușoară a arătat că se află în apropiere.
  - Catâr de piatră, a lucrat, acum ești invizibil și aproape inaudibil, nici cei mai selectivi câini nu-ți vor lua urmele.
  - Vrăjitoarea în camuflaj a devenit cu un cap mai înaltă, iar părul scurt i s-a lungit.
  - Stiu! - A aruncat pentru scurt timp atacatorul sinucigaș.
  - Acum du-te! Și lumina lui Allah să vă lumineze inima.
  - Ucigașul-vrăjitoare s-a aprins ca o duzină de torțe cu gaz, iar părul ei s-a transformat într-un puiet de șerpi înspăimântători și, în același timp, neobișnuit de dezgustători.
  Zulfiya nu părea să observe astfel de schimbări. Atentatorul sinucigaș a ieșit, mersul ei era ușor, chiar s-a mișcat mult mai repede.
  Se apropia ora de vârf, au apărut blocaje, tradiționale pentru Moscova.
  Gazele de eșapament, mirosul de benzină, zgomotul neîncetat al unui oraș mare, chinuind urechile, toate acestea sunt deja familiare, dar odioase unui nativ din munții abrupți Zulfiya.
  Așa că mersul pe jos era mult mai convenabil decât sufocarea cu transportul public aglomerat.
  Adevărat, odată visând cu ochii deschiși, teroristul a doborât un trecător. El, căzut, a blestemat, apoi, ridicându-se, a scuturat pumnul în gol.
  - Așa este creșterea necredincioșilor! - a observat Zulfiya, bucurându-se sincer că opinia ei a fost din nou confirmată.
  - Uciderea lor este cel mai înalt obiectiv la care te poți gândi pe Pământ.
  Și aici este ținta dorită: casa guvernamentală din Moscova, care se mai numește și albă. Astăzi va avea loc o întâlnire importantă cu participarea premierului.
  Care este soarta asta! Aici puteți vedea mașina, securitate sporită, un gard înalt cu cel mai recent sistem de alarmă care înconjoară Casa Albă.
  Fata tocmai s-a dus la poartă cu ministrul de Finanțe. A strecurat pasul și a trecut de paznicii vigilenți.
  Câinii unei rase de elită (un amestec de mai multe specii, pompați cu steroizi, crescând dintr-un vițel de un an și din pieptul unui rezervor) se pare că încă auzeau foșnetul aproape indistinguit al pantofilor moi ai teroristului, mârâiau.
  Gardienii de doi metri și-au fulgerat ochii, câinii, în ciuda parfumului lor subtil, nu au putut distinge cel mai mic miros și s-au liniștit (Mai mult, demnitarii mărșăluiesc împodobiți - lătrați-i și veți primi un pistol paralizant).
  Zulfiya și-a simțit inima bătând cu putere, părea că bătea atât de tare încât o puteau auzi.
  Au depășit patru inele de protecție, la ultima frontieră: chiar și ei au fost luminați cu o aparență de raze X.
  De la cele mai recente radiații de scanare, atacatorul sinucigaș a fost protejat de piatra Efa, un set dintr-o colecție neprețuită de artefacte.
  Mișcarea prin etaje și coridoare pare nesfârșită, din fericire liftul este încăpător, dar Zulfiya trebuie să se întoarcă de câteva ori pentru a nu se ciocni cu rezumatele ministrului.
  În cele din urmă, se mută în holul central. Întâlnirea este închisă, nu sunt jurnalişti. Ministrul a intrat în sală, deja erau membri ai guvernului în picioare la capotă.
  Și iată-l pe însuși premierul. Un bărbat de statură mică, cu ochi vioi. Ca întotdeauna, el se comportă, dă mâna politicos, dar este clar că miniștrii sunt înfricoșați de el.
  Întâlnirea a fost deschisă, iar prim-ministrul unei mari puteri a spus, cu o voce joasă și blândă:
  - Astăzi vom discuta despre situația din așa-numita zonă a miracolelor. Îngrijorarea este că zona, deși încet, crește.
  La fel și faptul că acolo s-au refugiat mulți teroriști. În special Sultanul Negru.
  Cine se ascunde sub acest nume este necunoscut, nu avem o singură fotografie a fizionomiei lui. Doar un hanorac fără formă și o mască.
  Recent, acoliții săi au comis șase atacuri teroriste. Mai mult decât atât, de regulă, împotriva oficialilor guvernamentali de rang înalt, fără a cruța nici măcar civilii.
  Mi-au trimis chiar și un semn negru!
  A luat cuvântul directorul FSB. Transpira peste tot din cauza efortului, fața lui bine hrănită se înroșise, vocea îi tremura:
  - Propun să numim o recompensă de zece milioane de euro pentru șeful sultanului negru. Și trimiteți, de asemenea, în zona grupului special "Alpha" și "Vympel".
  Lasă-i să-l aducă pe sultan viu sau mort...
  Premierul a corectat făcând un gest de nerăbdare cu palma:
  - Mai bine viu! Din moment ce nu știm cine este persoana respectivă, teroriștii îl pot declara oricând înviat.
  Șeful FSB pentru teatru (trebuie să dai dovadă de diligență) ridică vocea:
  - Să fie așa! Acum luați în considerare datele privind infracțiunile economice.
  Zulfiya nu mai era interesată. Ea a recitat rugăciunea pentru ultima oară, întorcându-se către Allah, apoi cu mâinile tremurânde a întors piatra cu șase laturi a lui Titra.
  Proprietatea sa a fost o creștere de o mie de ori a puterii încărcăturii.
  Un fulger super-luminos, ca de la o explozie atomică, a cuprins întreaga clădire, iar o clipă mai târziu, pe locul clădirii guvernamentale a apărut o ciupercă nucleară groaznică.
  În același timp, un clopoțel a sunat la Kremlin. O voce urâtă și stângace spuse:
  - Salutați președintele de la sultanul negru. Vă dau exact cincisprezece zile să retrageți complet toate trupele din nordul Caucazului și să încetați să susțineți americanii din Afganistan.
  Dacă în cincisprezece zile cererile noastre nu vor fi îndeplinite, președintele va merge după premier.
  O jumătate de oră mai târziu, acest mesaj s-a răspândit în întreaga lume, evocând diferite sentimente, de la simpatie la bucurie.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  sclavii iubirii
  O profesoară care s-a întors din vacanță descoperă cadavrul unei fete goale în apartamentul ei, iar dimineața însăși profesoara este găsită moartă sub ferestrele casei ei. Străinul misterios este identificat ca fiind o actriță pornografică americană. S-a dovedit că ultima împușcare a defunctului a fost în Rusia cu o fată care a fost prinsă cu un cuțit în mână la locul uciderii directorului lor. Dar amprentele digitale și evazivul maniac Tula au fost găsite pe cuțit.
  
  O poveste polițistă faimoasă întortocheată este împletită cu povești uluitoare de șoc și dragoste interzisă pentru eroine. Un profesor care se întâlnește cu un student, un sclav BDSM care caută să-și facă pe plac stăpânului ei, o iubită a unui criminal în serie, gata să-și asume vinovăția de dragul iubitului ei.
  
  Atenţie! Strict +18! Poveștile de dragoste sunt descrise extrem de sincer, există scene de sex.
  
  Voi încerca să postez produsul în fiecare zi și voi termina cartea la sfârșitul lunii noiembrie. Pentru a fi la curent, vă rugăm să adăugați cartea la favorite.
  
  
  Vom avertiza despre capitolele și episoadele nedorite pentru cei care doresc să urmărească o poveste polițistă, dar nu le place sexul neconvențional și scenele dure
  
  , vom evidenția în mod special capitolele și episoadele nedorite. Capitolele vor fi alocate astfel: Polonia (-al-lea capitol, integral, nerecomandat). Episoade de genul acesta: .HP (-I capitol, nu este un episod recomandat).
  
  Atenție cititorilor LN! Vânzarea va fi afișată imediat ce va fi gata. Voi încerca în fiecare zi. planificat o dată pe săptămână
  
  Pentru a fi la curent cu toate modificările, vă rugăm să adăugați cartea la favorite, vă recomandăm să faceți clic pe "urmărește autorul"
  
  
  Știi despre șoc și dragostea interzisă și consecințele ei? Despre cum poate iubi o actriță porno celebră, despre ce se gândește o profesoară când își întâlnește elevul, despre ce este gata să facă iubita unui criminal în serie pentru iubita ei.
  
  povești de dragoste non-standard cu dependență, sclavie psihologică și sexuală cu filmări de eroine în hard BDSM, descrieri ale unor astfel de scene de sex despre care mulți nu știu, plus o poveste polițistă interesantă ar trebui să atragă cititorii cu originalitatea lor.
  
  
  Era de îndepărtat
  O profesoară care s-a întors din vacanță descoperă cadavrul unei fete goale în apartamentul ei, iar dimineața însăși profesoara este găsită moartă sub ferestrele casei. Tanarul ei iubit este suspectat, dar totul se dovedeste a fi mult mai complicat! Străinul misterios este identificat drept o actriță porno americană.Se pare că ultima împușcare a decedatului a fost în Rusia cu o fată care a fost surprinsă la locul uciderii directorului lor cu un cuțit, pe care au găsit amprentele lui. evazivul maniac Tula.
  
  
  
  Atenţie! Strict +. Textul conține scene explicite, inclusiv sex greu și dragoste neconvențională. Unii eroi au prototipurile lor reale.
  
  Pentru cei care vor să urmărească intriga, dar nu le place sexul netradițional, vă voi avertiza despre capitolele și episoadele nedorite.
  
  
  Atenţie! Strict +! Nu este recomandat persoanelor cu mintea slabă. Textul conține scene explicite, inclusiv sex greu și dragoste neconvențională. Mulți eroi au prototipurile lor reale.
  
  Pentru cei care doresc să urmărească povestea polițistă, dar nu le place sexul netradițional și scenele dure, vom evidenția în mod special capitolele și episoadele nedorite. Capitolele vor fi alocate astfel: Polonia (-al-lea capitol, integral, nerecomandat). Episoade de genul acesta: .HP (-I capitol, nu este un episod recomandat).
  
  Atenție cititorilor LN! Vânzările sunt planificate o dată pe săptămână. Cu toate acestea, cu un interes slab al cititorului, textul nu va mai fi postat pe site. Pentru a fi la curent cu toate modificările, vă recomandăm să faceți clic pe "urmărește autorul". Nu intenționăm să încărcăm complet romanul pe alte resurse!
  
  
  O profesoară care s-a întors din vacanță descoperă cadavrul unei fete goale în apartamentul ei, iar dimineața însăși profesoara este găsită moartă sub ferestrele casei. Tanarul ei iubit este suspectat, dar totul se dovedeste a fi mult mai complicat!
  Străinul misterios este identificat ca fiind o actriță pornografică americană. Numai datorită intuiției și intuiției talentatului detectiv Vasily Krasin este posibil să deslușești încurcătura misterioasă.
  
  Atenţie! Strict +! Textul va conține mai multe povești de dragoste sfâșietoare, dar există și scene explicite.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  Sclavii IUBIRII
  (A 2-a carte din seria SHOCK LOVE. Prima carte, DEATH CONCERNED, poate fi citită pe site-ul Phantom Worlds)
  
  Capitolul 1.
  Profesorul de fizică Maria Novikova s-a întors acasă după o excursie la mare. În așteptarea odihnei după o noapte grea fără somn, ea a urcat scările și a scos cheile. Acum va fi posibil să faceți un duș, asigurați-vă că dormiți de pe drum. Și apoi o va suna pe Pavlusha. Îi așteaptă o întâlnire mult așteptată: o cină ușoară, muzică înfundată, un pat moale...
  Ușa apartamentului nu s-a deschis imediat. La început, cheia s-a blocat, de parcă încuietoarea nu funcționa corect. Acest lucru a alarmat-o pe Maria, dar a alungat gândurile rele și a intrat pe hol.
  Deodată, o cuprinse o frică bruscă. Profesorul a pus lucrurile pe jos și a ezitat. Ce s-a întâmplat? Ușa camerei este întredeschisă! Și un fel de miros străin slab, abia perceptibil, în același timp ceva familiar. Dar mirosul nu este apartamentul ei!
  În mare agitație, Maria privi în cameră. Lucruri, cum ar fi, pe alocuri, nu există semne de jaf. Dar cuvertura de pat de pe pat... Atârnă până la podea! Nu l-a lăsat așa! Poate a intrat Pavlusha? Da, probabil că este.
  Femeia s-a apropiat de pat, a tras cuvertura înapoi și... a țipat de groază când a văzut picioarele goale ale femeii! Maria și-a acoperit instinctiv gura cu mâna pentru a înăbuși țipătul, sa dat brusc înapoi și s-a rezemat de perete. S-a rostogolit pe perete și s-a așezat pe podea. Privirea i-a trecut peste picioarele goale, a văzut clar un corp de femeie gol, fără viață, sub pat.
  Abia reținându-și dorința de a vomita, Maria a sărit în picioare și s-a repezit în toaletă. S-a aplecat peste toaletă și a vărsat de mai multe ori. Spasmele i-au strâns gâtul și un singur gând i-a găurit capul: avea un cadavru în apartamentul ei!
  Profesorul i-a luat telefonul mobil, a sărit pe scări și s-a așezat pe treaptă. Ea a respirat greu, simțind ritmul frenetic al inimii ei. Degetele îi tremurau cu mici tremurături, Maria a tastat cu greu două cifre "02".
  Polițiștii nu au mai ridicat telefonul de mult, de parcă ar fi așteptat ca apelantul să se răzgândească și să-i lase în pace. În cele din urmă, la celălalt capăt al firului, ei au răspuns neprietenos:
  - Al douăzeci și cincilea departament de poliție. Datoria Neelov. Te ascult.
  Nesigură, cu o voce tremurândă, ușor bâlbâită de emoție, Maria spuse:
  "Am un... se pare... un cadavru!"
  Raspunsul a fost rece:
  esti beata doamna? Ce cadavru? Vorbește normal și clar.
  Maria gemu:
  Nu, nu, nu sunt beat! Am o femeie moartă în apartamentul meu!
  - De ce e moartă? a întrebat polițistul.
  - Nu știu! Sincer, nu stiu! M-am întors din vacanță și e moartă sub pat! Și gol!!!
  "Și gol?" a întrebat din nou curiosul Neelov. Cum a intrat sub patul tău?
  - De unde știu? - strigă din nou emoționată Maria, - vino curând!
  - Spune adresa...
  Maria nu a îndrăznit să intre în apartamentul ei. S-a așezat pe scări, încercând să înțeleagă ce fel de femeie era sub pat, de ce era moartă și cum a ajuns la casa ei. Profesorul era în disperare: nu știa răspunsurile la aceste întrebări. Nici nu puteam ghici.
  Poliția a apărut pe neașteptate. Un ofițer și cu el doi oameni în civil. Am intrat in apartament. Ofițerul și un angajat plinut au intrat imediat în cameră, iar tânărul i-a sugerat Mariei să aștepte în bucătărie, după care el însuși s-a alăturat colegilor săi.
  Femeia nu știa ce se întâmplă în camera apartamentului ei cu o cameră. Cel mai probabil, l-au fotografiat pe decedat, au luat amprente, au căutat urme. Totul este conform prevederilor legale. Profesorul a văzut asta în filmele cu detectivi. Acum aceasta este casa ei...
  Curând, un tânăr angajat a venit să o întrebe pe Maria. Mai întâi, a pus întrebări oficiale despre numele de familie al Mariei, vârsta ei și a întrebat cum a fost descoperit cadavrul. Profesorul a răspuns succint, uneori plângând.
  "Tocmai am zburat dinspre mare", a explicat Maria, care stătea pe un scaun la masa din bucătărie și se juca nervos cu părul cu mâinile tremurânde. "Nu îmi pot imagina cum ar putea ajunge un cadavru într-un apartament.
  Bărbatul a întrebat:
  - Poate cineva să confirme că ați lipsit din oraș?
  Profesorul a dat imediat din cap și a spus cu încredere:
  - Acest lucru poate fi confirmat de mulți oameni, printre ei se numără și prietena mea, eu și ea am zburat cu avionul abia dimineața, mama ei a avut un accident vascular cerebral. Din această cauză, ne-am întors devreme dinspre sud.
  Cine altcineva avea cheile apartamentului tău?
  Maria se cutremură, răspunse nu imediat și vag:
  "Vedeți, sunt o femeie singură, nu invit pe nimeni la mine, nu dau cheile.
  Polițistul s-a uitat suspicios la profesor și a spus:
  - Da?! Nu a avut nimeni cheile sau nu vrei să vorbești? Nu vrei - dar trebuie!
  - Sper că nu mă bănuiești? Maria era speriată.
  Bărbatul a ridicat din umeri.
  - Apartamentul este al tău. Hai să terminăm aici acum, vino cu noi...
  - De ce? profesorul a fost surprins.
  - Discutați cu anchetatorul care vă va conduce cazul.
  - Treaba mea? Si cine esti tu?
  - Sunt anchetator. Nu-ți face griji, cred că nu te vor reține multă vreme, te vor interoga și te vor lăsa să pleci.
  A apărut un bărbat robust, îmbrăcat în civil.
  - Ce pot să spun, Andryusha? se întoarse către anchetator. " Cadavrul este destul de proaspăt, încă nu s-a răcit complet. Cel mai probabil, moartea a venit astăzi pe la cinci dimineața. Nu există nicio brazdă de strangulare pe gât; nu am văzut alte semne de moarte violentă. Dar există vânătăi de diferite vârste pe corp. Vânătăi proaspete pe pubis și piept, vechi pe coapse. Doamnă ocupată. Zveltă, înaltă de aproximativ o sută optzeci, un tatuaj pe pubis sub formă de trandafir, de aproximativ șapte centimetri. Probabil o prostituată. Trimite-ne la birou, o autopsie va arăta ce și cum.
  - Ei bine, va trebui să ocolim vecinii, spuse Andryusha gânditor. Și apoi s-a întors către profesor:
  - Când toată lumea va termina, veți inspecta apartamentul, poate se vor găsi unele lucruri ale defunctului.
  Nu, Maria nu a găsit nimic, nimic străin acasă. Cadavrul unui străin a fost dus într-o mașină specială, iar profesorul a fost nevoit să ia actele și să conducă cu un polițist. Până atunci, ofițerii în civil plecaseră deja.
  În mașină, polițistul tăcea, gândi Maria nervoasă. Pe cine a enervat atât de mult? De ce au plantat pe ea cadavrul unei fete? Si cine? Mai ales, femeia era îngrijorată de întrebarea interogatorului despre cheile apartamentului ei. Erau cu Pavlik. Dar el este atât de tânăr! Doar șaisprezece în septembrie vor fi îndeplinite.
  Dacă Pavlusha ar fi mai mare, ar fi posibil să semneze, să nască un copil de la el. Mary a vrut să aibă copii. Recent, își dorea foarte mult să se căsătorească, era chinuită de singurătatea feminină. Și s-a bucurat că Pavlik a apărut în viața ei. Cel care cunoaște bine sufletul unei femei nu o va condamna pentru dragoste. Este un lucru complex, imprevizibil, uneori interzis. Nu știi când va veni, cu cine vei avea noroc...
  Maria și-a amintit de primele îmbrățișări cu Pavlusha, de săruturile lor timide. Cum îi bate inima cu pasiune atunci! Deși este de două ori mai în vârstă decât băiatul. Și cât de dureros este pentru o femeie să iubească când un articol din codul penal atârnă peste ea. Trebuie să-ți ascunzi dragostea de toate privirile indiscrete, nici măcar nu o poți împărtăși cu cel mai bun prieten al tău. Ce face mai exact greșit? Pavlik însuși și-a dorit această intimitate! Ar trebui o femeie să fie închisă pentru dragostea pe care o dă unui adolescent? Pentru iubire ușoară reciprocă. Este corect? Mary a crezut că nu...
  
  
  CAPITOLUL 2
  Maria Aleksandrovna Novikova stătea pe coridorul comisiei de anchetă, uitându-se din când în când pe fereastră: gardul înalt și sârma ghimpată nu făceau decât să-i exacerbeze frica. Profesorul era nervos, i s-a spus să aștepte, dar trecuse mai bine de jumătate de oră, iar femeia părea să fi fost uitată.
  Deodată ușa s-a deschis, anchetatorul îi dădu din cap Mariei, invitând-o să intre în birou.
  "Vasili Krasin", s-a prezentat bărbatul, "da-mi pașaportul, te rog".
  La masa din colțul camerei era un alt bărbat în același costum întunecat ca al lui Vasily.
  Krasin s-a uitat la pașaport, l-a pus deoparte și a spus:
  - Ei bine, spune-mi cine este acea femeie și cum a intrat cadavrul în apartamentul tău.
  - Nu știu! Sincer, nu stiu! a implorat profesorul. Anchetatorul a întrebat deja.
  "Am întrebat... Este un mister complet", a spus Krasin sceptic și a privit cu atenție în ochii femeii. Văd că minți.
  "Pune-o într-o casă pentru maimuțe!" - se auzi deodată vocea celui de-al doilea angajat. - Va sta câteva zile, își va aminti imediat totul.
  - Dacă taci, va trebui să te luăm în arest! a confirmat Krasin.
  Cu toate acestea, Maria a simțit intuitiv că este pur și simplu intimidată. Și nu are de ce să se teamă! Are toate dovezile nevinovăției sale. Profesorul a răspuns calm cu o voce monotonă:
  "Uneori e bine să fii în închisoare. Oferă înțelepciune. Dar chiar nu am ce să-ți spun. Deci am bilet, tocmai am sosit dimineața.
  Krasin s-a întors către un coleg:
  Un sondaj al vecinilor a dat ceva?
  "Ca de obicei, nu am văzut nimic, nu am auzit nimic. Doar o vecină de pe palier a spus că a văzut cum această fetiță a părăsit apartamentul într-o îmbrățișare cu un băiețel. Și acest tip a venit recent la ea acasă în absența ei și a deschis ușa cu o cheie.
  - Ei bine, ce zici? întrebă Krasin și se uită din nou la Maria.
  "Deci vecina asta este o bârfă, nu poți avea încredere în ea", a început femeia să se justifice și s-a întors către asistentul anchetatorului:
  - a smuls bunica Marfa, nu?
  Asistentul nu a răspuns, dar Krasin a întrebat:
  - Cum îl cheamă pe băiat?
  - Acesta este studentul meu. Îl trag la fizică.
  - Vacanta de vara? Krasin nu credea. - Spuneți numele, prenumele și adresa.
  - Deci Pavlik Rybachenko este numele lui, - Maria a trebuit să mărturisească. - Locuiește cu părinții săi pe strada Savushkina.
  Krasin a notat în caiet și a întrebat din nou:
  - Pavel - cine este el?
  Maria a zâmbit cu forță.
  - E încă un copil. Sunt profesorul lui de școală! Nu-l vei suspecta pe băiat de o crimă, nu-i așa?
  Anchetatorul a răspuns la întrebare cu o întrebare:
  - Deci are cheile apartamentului tău?
  Maria întinse mâinile.
  - Și ce dacă? Nu crezi că el a plantat cadavrul...
  - Cum să știi, cum să știi! Adolescenții sunt uneori atât de cruzi!" a spus Krasin gânditor.
  "Pavel este un băiat minunat, un atlet, nu va răni nicio muscă!" Maria a început să-și apere elevul.
  - Când l-ai văzut ultima oară? întrebă Krasin.
  - La începutul lui august. Pavlik m-a însoțit la tren. Era... pe a șaptea. Doar m-a ajutat să port lucruri.
  Krasin a mai pus câteva întrebări. A întrebat cu cine era prieten Pavel, dacă era ceva suspect în comportamentul lui, dacă a arătat cruzime față de animale. Maria a răspuns că nu l-a văzut niciodată pe Pavlik maltratând animale. Dar băiatul a știut să se ridice singur, era angajat în arte marțiale și hochei.
  Deodată, Vasily Krasin a pus o întrebare neașteptată:
  Ai făcut sex cu el?
  Maria s-a cutremurat și timid, nesigur, a răspuns:
  - Cu Pavlik? Nu... E încă un copil...
  Krasin a urmărit cu atenție reacția femeii. Maria chiar păli la o astfel de întrebare, și-a lăsat ochii în jos, s-a agitat pe scaun, și-a strâns mâinile în castel.
  - Da? a întrebat anchetatorul. - Nu-mi vine să cred! Fii sincer cu mine. Înțelegi că ți se poate da o sentință decentă pentru că ai o relație cu un minor?!
  Maria și-a ridicat ochii spre bărbat și a răspuns cu un oftat cu voce tremurândă:
  "Nu trebuie să dau timp pentru...
  Vasili a chicotit și a spus:
  - Și îl interogăm pe băiat! El ne va spune totul.
  Maria s-a cutremurat din nou și a răspuns cu suferință:
  "Băieților le place atât de mult să compună și să exagereze. Dar sunt sigur că nu vă va spune nimic care să mă discrediteze.
  Anchetatorul a zâmbit și a spus cu severitate:
  "Putem să vă reținem și să vă trimitem în instanță pentru a aproba arestarea pentru două luni. Deci nu ispiti soarta. Spune numărul tău de telefon.
  - A caror? Ale mele?
  - Să fim amândoi: al tău și al lui Rybachenko.
  Și Pavlik? Ei bine nu stiu...
  Nu stii daca sa spui sau nu? Poate mă uit la smartphone-ul tău?
  "Vă spun," Maria a dat din cap și a dictat telefoanele.
  Anchetatorul a luat o fotografie fetei decedate din dosar, i-a pus-o în fața Mariei și i-a spus:
  Privește din nou cu atenție, poate ai mai văzut-o pe undeva.
  Maria i-a fost greu să se uite la cadavrul celui care s-a dovedit a fi mort în apartamentul ei. Dar trebuia făcut, profesoara s-a forțat să se uite la fotografie. Un chip frumos, dar desfigurat de moarte. Nu, nu știe nimic despre ea, a văzut-o prima dată pe fata sub patul ei.
  Krasin s-a uitat la ceas și a spus:
  - Dar! E timpul să termin. Tot ce trebuie să faceți este să vă luați amprentele și să vă înscrieți. Bine, deocamdată te vom lăsa să pleci acasă pe cauțiune.
  La scurt timp, Maria a părăsit clădirea comisiei de anchetă, a scos hârtia care i-a fost eliberată, s-a uitat la sigiliu și a văzut semnătura procurorului adjunct al orașului. A ascuns hârtia în buzunar, a oftat din greu și a început să se gândească la Pavlik. Și-a dorit atât de mult să-și mulțumească iubitul cu o sosire neașteptată devreme. Era foarte îngrijorat că va trebui să se despartă timp de trei săptămâni întregi. A sosit mai devreme, multumita tipului...
  Pavlusha a adus o prostituată în lipsa ei? Unde sunt hainele fetei? L-ai luat cu tine? Bună Pavlik. Păun...
  La naiba, trebuie să-l sun! Cum de nu ai ghicit imediat?
  Maria a apăsat butonul de pe smartphone-ul ei cu numele iubitului ei. Vocea altcuiva a spus: "Telefonul este deconectat sau nu este acoperit de rețea".
  
  
  capitolul 3
  Gorynych a deschis ușa apartamentului, a lăsat fata și însoțitorul ei să intre, a intrat în el, a aprins lumina și a spus:
  - Modest aici avem pentru asemenea oaspeți dragi.
  "Nu-i nimic, vom rezista cumva până dimineața", a spus un bărbat înalt, cu umeri largi, de vreo treizeci de ani, "hai să mâncăm ceva pe drum și în dormitor". Mi-a fost dor de cadavrul lui Lucy. Să-ți arătăm dragostea adevărată!
  Fata a zâmbit și s-a uitat cu dragoste în ochii tovarășului ei. Au intrat în bucătărie, Gorynych a pus ibricul și a început să facă sandvișuri, aruncând o privire pe furiș la fată. Îi plăcea de ea! Blonda zveltă, cu ochi albaștri și busti, a tăcut aproape tot drumul greu dinspre sud în Zhiguli, nu a cerut să oprească mașina sau să-i cumpere nimic, nu a arătat nicio nemulțumire, nu i-a reproșat inconvenientul. Lui Gorynych nu-i plăceau femeile vorbărețe și capricioase.
  "Utrish și cu mine am plecat exact la timp", a spus el, deschizând o sticlă de bere. - Există un shmon acum. Nadia a fost luată. De ce l-a înjunghiat pe regizor cu un cuțit?
  - Prost! A durut, nu poți suporta, i-aș fi spus lui Achintsev, împușcătura ar fi fost oprită.
  - Așa că l-a înjunghiat după împușcătură.
  - Am îndurat. Și apoi a dat drumul la emoții. Achintsev însuși este de vină - nu poți bate joc de fete așa! Uite, eu am inventat tortura. I-au târât pe furnicar, au introdus furtunuri transparente în vagin și au filmat prim-planuri, ca furnicile acolo...
  "Da, Sasha, este greu", a fost de acord Gorynych.
  "A mea e bine, răbdătoare, dar Nadya este o proastă", a spus Sasha și s-a întors către însoțitorul său:
  - Ce faci înăuntru - te doare?
  - E în regulă, dragă, răspunse fata cu un zâmbet ușor.
  - OK să vedem.
  Au mâncat și s-au dus în dormitor.
  - Te superi pe Lucy să se dezbrace? l-a întrebat Sasha pe Gorynych. Îmi place când dansează goală. Este atât de erotic! - Mergem acolo la noi acasă complet fără haine.
  - Îmi place striptease-ul! Singura păcat este că nu există muzică, - a răspuns Gorynych. - Da, și deja e târziu, aud vecinii.
  - Nimic, o să pornesc muzica în liniște de la telefon, - spuse Alexandru.
  A preluat niște melodie de sală de bal, fata și-a slăbit părul care îi cădea chiar sub umeri, a clătinat energic din cap de câteva ori și a început încet, aplecându-se și dansând, să scape de rochie. Luce nu avea sutien. Scoțându-și încet rochia, s-a învârtit în dans, acum scoțându-și sânii frumoși, apoi aplecându-se, arătându-și fundul.
  Apoi striptizatoarea s-a așezat pe despicate, dar apoi a sărit energic în picioare, și-a scos chiloții, i-a răsucit puțin în mâini și i-a aruncat în direcția lui Gorynych, care stătea într-un fotoliu. A văzut tatuajul de pe pubisul fetei și a devenit și mai excitat.
  Rămasă goală, Lucy și-a mângâiat fesele, le-a despărțit cu mâinile și a mers pe degete spre uşă. Acolo, ea a îngenuncheat, aplecată astfel încât fundul ei să fie vizibil mai înalt decât capul ei, s-a întors și cu mișcări elastice, ușor aplecându-și și desfăcându-și brațele la coate, s-a târât spre Alexander, și-a înfipt buzele în lățimea blugilor lui, apoi s-a lipit. și-a scos limba, a scuturat-o și, zâmbind, a lins odată pantalonii Sashai. Și-a desfăcut fermoarul, și-a eliberat penisul ușor erect.
  Fata a zâmbit din nou cu vârful buzelor, a luat demnitatea partenerului ei în gură și a început să mângâie, încercând să-l aducă în starea dorită. Apoi a înghițit complet penisul deja entuziasmat, impresionant al unui bărbat, pentru câteva secunde și-a sprijinit fața de pubisul partenerului ei și a înghețat. Apoi ea s-a dat înapoi, dar nu a eliberat membrul din gură, ci i-a sut ușor capul, a făcut mai multe muie, a luat din nou penisul bărbatului în gură și a înghețat zece secunde, i-a luat respirația și și-a continuat mișcările caracteristice.
  - Nu te grăbi, îi porunci Sasha.
  Fata se întoarse spre el, astfel încât Gorynych să vadă cum se odihnea pe buza lui Lucy un membru al unui prieten.
  Alexander și-a bătut ușor iubita pe obraz, dar apoi s-a îndepărtat de fată, și-a eliberat penisul și i-a făcut semn cu mâna.
  Lucy s-a întors, s-a târât înapoi câțiva pași, s-a aplecat din nou, astfel încât organele genitale să devină clar vizibile și a început să-și zvâcnească fesele.
  - Grozav! a şoptit Gorynych.
  - Nu putem face asta! spuse Alexandru. - L-ai văzut pe Strake pe penis?
  Gorynych nici măcar nu știa ce este.
  Iar fata a făcut un cerc în patru picioare în jurul camerei, dându-și îmbietor prada, apoi s-a lăsat în coate și s-a târât până la iubitul ei.
  De data aceasta ea desfăcu agrafele sandalelor lui și cu dinții începu să-i smulgă cu grijă șosetele lui Alexandru.
  - Fata buna! a lăudat el.
  - Te iubesc! - terminând cu șosetele, răspunse Lucy. Ea l-a sărutat mai întâi pe unul, apoi pe celălalt picior al prietenei ei și cu limba a început să-i mângâie degetele de la picioare, lingându-le și îndesându-și limba umedă între degete.
  - A suge! porunci Sasha.
  Fata și-a luat cele patru degete de la picioare ale iubitului ei în gură.
  - Mai adânc, spuse Alexander.
  Lucy s-a așezat pe fund, și-a tras obrazul cu degetul, și-a strâns degetul mare al partenerului ei în gură, a încercat să prindă piciorul cât mai adânc posibil.
  - Fată bună, a lăudat Alexander. - Îndreptă-te, lasă-mă să te mângâi.
  Fără să-și lase piciorul din gură, fata s-a ridicat și s-a arcuit în direcția iubitului ei. El a început să-i mângâie păsărica și pubisul cu piciorul liber.
  - Patul este jos, - spuse Sasha, - este incomod să te întinzi.
  Fata se aplecă înainte, desfăcându-și picioarele mai larg. Alexandru și-a mângâiat cu degetele burta iubitei, apoi a apăsat pe un sân, apoi pe celălalt, a tras încet din punctul dintre sâni prin buric până la fundul abdomenului.
  Lucy încă ținea piciorul drept al lui Alexander în gură cu o mână, cu cealaltă a luat degetele de la piciorul lui stâng și l-a introdus în vagin.
  "Bravo", a lăudat Sasha din nou. - Știi cât de mult îmi place.
  Fata a făcut o mișcare energică cu pelvisul ei, încercând să-și bage degetele iubitului mai adânc în corp. Dar ea a țipat și s-a îndepărtat. Pe fața ei apăru o grimasă de durere.
  - Este ceva în neregulă după tortura lui Achintsev? întrebă Alexandru. - Te doare tare?
  "Tolerabil, dragă", a răspuns fata.
  "Nu vei țipa doar așa", a spus Sasha și s-a întors brusc către Gorynych:
  Vrei să vezi ce e înăuntrul ei?
  - Cum e? Gorynych a pus o întrebare stupidă.
  - Ah ah ah! Am un fix. În același timp, vom efectua un examen genital. Lyusenka, adu-mă acolo, în servieta mea, știi ce.
  O fată goală s-a strecurat pe hol și a apărut curând cu o lanternă, un fel de tub și un pahar rotund transparent în mâini. Cu toate acestea, Gorynych a văzut că paharul nu avea fund.
  Alexandru a eliberat patul. Fata s-a așezat în locul lui, s-a întors în direcția lui Gorynych și și-a desfășurat larg picioarele îndoite la genunchi. Sasha s-a afundat lângă ea, astfel încât Gorynych să poată vedea totul, a bătut energic pubisul ras al iubitei sale cu palma, apoi și-a trecut degetele peste păsărica ei, a masat ușor clitorisul fetei, și-a tras buzele și le-a despărțit, arătând intrarea în sânul frumuseții. . Apoi s-a ridicat, i-a dat fetei să-i lingă și să-i suge degetele mâinii.
  Gorynych îi urmărea pe îndrăgostiți în așteptarea voluptuoasă a continuării. Și ea a urmat! Alexander a introdus o pereche de degete în vaginul lui Lucy și a început să facă mișcări smucituri intense.
  Fata gemu încet.
  "Uite, nu-i face un pat", a zâmbit Alexander, și-a scos degetele și i le-a dat din nou iubitei lui să-l lingă și să suge.
  Apoi a luat un pahar, i-a uns marginea fără fund cu gel dintr-un tub și a început să-l introducă cu grijă în corpul fetei.
  - Ai! Lucy țipă din nou încet.
  - Dureros? întrebă Sasha. "Poate că ai nevoie de un analgezic?"
  - Nu, dragă, e în regulă. Admisibil.
  Sasha a introdus paharul aproape complet în vaginul fetei, i-a ordonat să-l țină cu degetele și a strălucit o lanternă înăuntru, a examinat-o cu atenție și a spus:
  - Totul e bine! Aproape nicio inflamație. Abia aici, la început, a rămas semnul mușcăturii. Facem sex azi? nu va doare?
  - Voi avea răbdare, dragă! răspunse Lucy blând.
  "Îi place să trateze, mai ales cu mine", i-a spus Sasha lui Gorynych. Vino aici, o să-ți arăt ceva interesant. Și dă-mi un pix.
  Gorynych a sărit la fată și și-a fixat ochii pe fanta faringelui uterin care ieșea într-un pahar.
  - Bine? La ce te holbezi? întrebă Alexander mai degrabă. - Nu ai văzut asta încă?
  - Nu sunt ginecolog, mormăi Gorynych.
  - Nici eu, spuse Alexander. Dar îmi iubesc iubita...
  L-a lăsat pe Lucy să-și lingă degetul arătător și și-a introdus perna mică prin sticlă în crăpătura gâtului fetei. L-a răsucit puțin, l-a scos și din nou i-a lins. Apoi a luat un stilou de la Gorynych și l-a băgat în orificiul uterin aproape până la suportul de montare.
  "Ține-o", i-a ordonat el lui Lucy și și-a invitat din nou prietenul să admire poza.
  Cu mâinile tremurânde, încântatul Gorynych și-a scos smartphone-ul și a făcut câteva poze.
  - Ai o clismă în casă? întrebă Alexandru.
  - De ce ai nevoie de o clismă? întrebă Gorynych.
  "Vedeți, îmi plac jocurile anale. Pentru a nu te murdari, este mai bine să faci asta după o clismă.
  - Ah-ah, spuse Gorynych cu poftă. Nu folosim clisme.
  - Bine, atunci dă-mi o sticlă de bere. Ea va face totul pentru ea însăși. Du-te, Lucy, pregătește-te. Să-i arătăm bărbatului sex real!
  
  
  capitolul 4
  - Frumos pui! spuse Gorynych entuziasmat când fata a dispărut în baie. - Mi-ar plăcea asta!
  - Și apoi! - spuse Alexandru mulțumit.
  - Unde ai găsit-o? întrebă Gorynych.
  - L-a luat de la prietenul său, unul dintre liderii comunității lor. Lucy a fost crescută în așa fel încât cea mai înaltă virtute i-a fost bătută în cap de dorința de a fi pe plac unui bărbat.
  - Ce sexy este! Nu am întâlnit încă astea.
  A mers la Charm School din Ohio. Acolo li s-a învățat ascultarea și tot felul de trucuri erotice.
  - Ce este scoala?
  - Secret. Fetele sunt antrenate pentru divertismentul elitei și pentru filmări în porno. Luska era atașată acolo de-a lungul liniei Lunii.
  Acționează des în porno? întrebă Gorynych din nou.
  - Înainte de multe ori. Lucy este o femeie frumoasă, a existat o cerere.
  - Ar fi interesant să vedem scenele cu participarea ei!
  Ai spus că nu te uiți la porno!
  - M-aș fi uitat la Lucy cu plăcere.
  "Văd că m-am entuziasmat când mă uitam la noi", a zâmbit Sasha. - Mi-aș da jos pantalonii, am văzut o mulțime de membri erecți.
  - Nu devii gelos când te uiți la porno cu participarea ei, așa cum e cu alți bărbați...
  - Nu... De ce să fii gelos pe ceva?
  - Înțeleg că nu sunt geloși pe muncă, spuse Gorynych conciliant.
  - Și uneori exersăm swing acasă. Prietenul meu este Scott. Are o tipă - una dintre cele mai cunoscute vedete porno. Numele este Roxy Ray. Nu ai auzit? Oh, da, nu cauți... Așa că uneori ne întâlnim împreună. Aș ști doar ce facem cu junincile! Organizăm tot felul de competiții, care dintre ele va arunca mingea mai departe din păsărică, cine sare mai bine pe vibrator sau îi îndesă mai multe mingi de tenis în corp. Și de Crăciun au îmbrăcat prietenele mai cool decât pomii de Crăciun. Pe mameloane erau prinse lanțuri cu greutăți, iar între picioare, corpurile erau bogat împodobite cu ventuze și agrafe de rufe cu globuri de Crăciun. Și apoi le-au folosit pe rând în această formă. Au fost bătute multe mingi, dar a fost distractiv.
  - Te distrezi bine, spuse Gorynych visător.
  - Ai agrafe de rufe? întrebă Alexandru.
  "Trebuie să-mi văd mama în baie." Și de ce ai nevoie?
  "Vedeți, îmi place să trag când agrafele de rufe atârnă de sfârcurile lui Lyuska, mă entuziasmează", a spus Sasha, s-a uitat din nou la pantalonii bombați ai lui Gorynych și a întrebat:
  - Practici MZHM?
  - Cum e?
  - Ei bine, când o fată cu doi bărbați.
  - Nu, ce ești! Pot doar unu la unu și fără martori.
  - Ei bine, degeaba. Apoi mă voi descărca mai întâi cu Lyuska și voi adormi, iar apoi poți vorbi cu ea.
  Putem în camera aceea! - Gorynych a fost încântat. - Am un pat acolo!
  - În regulă, mă voi duce să mă spăl pe mâini și să mă grăbesc pe Luska, spuse Alexander și plecă.
  Curând și-a scos iubita din baie. Din sânii frumoși ai fetei ieșeau agrafe de rufe atașate de mameloane. Dând din mers, legănându-și seducător șoldurile, fata a trecut încet pe lângă Gorynych, care o devora cu ochii, s-a așezat pe pat, și-a desfășurat din nou picioarele larg, dar de data aceasta nu le-a îndoit la genunchi, ci s-a întins. le-a scos ca o balerină într-o întindere și le-a ridicat sus deasupra capului ei.
  Alexander s-a apropiat de ea, și-a scos blugii și pantalonii scurți. În același timp, fata și-a scuturat îmbietor din picioare și și-a scos șosetele. Dar Sasha nu a început imediat să mângâie. Și-a scos brusc o curea de la blugi și și-a lovit prietena destul de tare în organele genitale.
  Lucy a țipat încet și a spus:
  - Senkyu, domnule! Te iubesc!
  - Vorbesc rusă! Suntem în Rusia, - a spus Alexandru și a lovit-o din nou pe fată cu o curea.
  - Ce ești tu? întrebă încântat Gorynych.
  - Asta e pentru încălzire, - răspunse Alexander. - E obişnuită. Acasă, uneori îi pun o pompă.
  Alexandru întinse mâna către fată. Fără să-și coboare picioarele întinse, și-a lins din nou degetele iubitei și și-a luat mâna în gură.
  Un minut mai târziu, Sasha și-a scos mâna din gură, a adus-o în vaginul iubitei, a pus un deget acolo, apoi celălalt, dar nu s-a masturbat. Începu încet să-și introducă palma în sânul lui Lucy. Ea nu a protestat, doar a gemut puțin.
  - Nu te doare? întrebă Alexandru.
  "Tolerabil, dragă", răspundea de obicei fata și închise ochii.
  Sasha a făcut un efort și toată palma lui era în corpul lui Lucy. Ea țipă din nou încet. Sasha a înghețat câteva secunde, apoi și-a mai mișcat mâna puțin în corpul iubitei sale și a început să-l rotească ușor.
  În acel moment, Gorynych, care urmărea toate manipulările, a simțit că se sfârșește: sămânța lui s-a stropit spontan, murdărindu-i chiloții.
  Și noaptea tocmai începuse!
  
  
  capitolul 5
  În biroul anchetatorului, Maria era foarte nervoasă, dar entuziasmul ei nu a trecut nici pe stradă. Numai că acum femeia era mai îngrijorată nu de cum a intrat cadavrul în apartament, ci de situația cu Pavlusha. Va povesti băiatul despre legătura lor păcătoasă? De ce nu răspunde telefonul lui?
  A fost nevoie de câteva stații de metrou pentru a ajunge acasă. Câți paznici au devenit în metrou! Acum asta a început să o enerveze pe Mary. I s-a părut că este pe cale să fie oprită, încătușată și dusă la închisoare. Apoi vor fi judecați pentru seducerea unui minor.
  Dar gardienii nu i-au dat atenție Mariei. Profesorul a ieşit din metrou şi s-a simţit uşurat. Acum o mică plimbare, va fi casa ei. Așa că dimineața a mers aici cu lucruri, s-a gândit la Pavlik, și-a amintit de plajă, pietricele fierbinți sub picioarele goale, mare caldă cu valuri care mângâiau ca atingerea unei persoane dragi.
  Dragostea ei pentru Pavlusha nu s-a răcit de câteva săptămâni dintr-o vacanță în sud. Tipul a visat la ea noaptea, profesorul și-a amintit corpul de ușurare, fața curajoasă, părul deschis tuns sub o jumătate de cutie, albaștri, ochi foarte expresivi. Un băiat remarcabil, frumos. Poate face un actor de film minunat, s-ar arăta pe un afiș.
  Maria voia să-l vadă pe Pavlusha cât mai curând, să-l îmbrățișeze și să-l strângă de ea, să inspire mirosul unui corp tânăr și puternic, să-i facă săruturi pe față, pe gât, pe obrajii netezi, rumeni. Ea a format numărul lui de telefon din nou și din nou, care tot nu a răspuns.
  Profesorul s-a liniștit: acum era vară, băieții erau în vacanță, Pavlusha plecase undeva, nu luase telefonul cu el sau pur și simplu l-a oprit. Dar de ce să-l oprești? Iar iubitul ei nu i-a spus nimic despre o posibilă călătorie când l-a sunat de la Soci în urmă cu două zile. Și apoi această poveste teribilă s-a întâmplat cu mama unui prieten, taxe rapide, plecare devreme...
  Poate că părinții lui Pavlusha au fost duși brusc în străinătate? Voia să meargă în Franța.
  Însăși Maria a visat încă din tinerețe să facă o călătorie în luna de miere în Europa. Vizitați Praga, Varșovia, Berlin, Paris. Îmi doream mai ales să merg la Paris, orașul visurilor și al iubirii romantice. I-a spus lui Pavlik despre dorința ei. El a răspuns că ar merge cu plăcere în Franța, pentru că francezii tuturor popoarelor europene se aseamănă cel mai mult cu rușii atât ca caracter, cât și ca mentalitate. Maria nu s-a certat, deși a crezut atunci că popoarele noastre nu se aseamănă prea mult. Ea a avut dorința de a se căsători cu Pavlik în câțiva ani, când el va deveni adult, și de a merge într-o excursie cu el.
  Acum profesorul nici nu voia să creadă că Pavel o înșela, că a adus o altă fată în apartamentul ei. Nu își merita Mary fericirea feminină? Anterior, în visele ei, și-a desenat un soț solid bogat, dar s-a îndrăgostit de un băiat care s-a dovedit a fi cu cincisprezece ani mai tânăr decât ea. M-am îndrăgostit atât de mult încât mi-am pierdut mințile.
  Profesorul arăta destul de atractiv. Silueta este zveltă, talia este subțire, picioarele lungi frumoase, pielea este curată, fața este proaspătă, nu există riduri, părul este foarte luxuriant, părul este ușor creț, blond deschis până la umeri. Recent, ea a ținut periodic o dietă, unsă cu creme. Astfel de femei le plac bărbații. În aparență, nu i s-au dat mai mult de douăzeci și cinci, deși profesorul depășise recent treizeci.
  Dar Maria era singură, în ciuda frumuseții și a formei fizice bune. În tinerețe, logodnicul ei, pe care l-a iubit cu fiecare fibră a sufletului ei, a ajuns în Cecenia și a murit acolo. Drept urmare, inima fetei s-a întărit și a înghețat de câțiva ani.
  Profesorul a răspuns tuturor încercărilor de curte ale bărbaților cu atâta răceală încât potențialii pretendenți au dispărut imediat. Maria nu s-a îndrăgostit de mulți ani, nici nu s-a uitat în direcția bărbaților. A simțit foarte profund, lumea i s-a părut alb-negru după moartea tragică a primului ei iubit.
  Și abia de curând profesorul a început să se dezghețe treptat, să se gândească din ce în ce mai mult la nuntă și la nașterea unui copil. Dar Maria era timidă cu bărbații, nu frecventa dansuri și alte locuri unde era mai ușor să ne cunoaștem.
  Femeia a avut ideea să facă reclamă unei cunoștințe în scopul căsătoriei într-un ziar sau pe un site corespunzător de pe Internet. Dar apoi Pavlik a apărut în viața ei. Și lumea a început să se joace cu culori noi.
  Acest bărbat chipeș s-a remarcat printre toți elevii prin înfățișarea și sociabilitatea sa, băiatul frumos a devenit pasiunea din suflet a profesorului, Maria s-a îndrăgostit de el. Deși am înțeles că este greșit, chiar periculos din punctul de vedere al legilor existente.
  Pentru prima dată, profesoara a văzut-o pe Pavlik în urmă cu aproape un an în clasa ei la o școală nouă, unde și-a găsit un loc de muncă când s-a mutat în cartierul Primorsky. Aproape imediat a făcut-o să se dezghețe, inima dornică de dragoste să tremure. Pavlusha s-a trezit în femeie la început vise vagi, apoi sentimente destul de puternice.
  Maria a decis să caute o abordare față de acest băiat, dar i-a fost teamă că băiatul o va respinge. Profesorul a început să aibă grijă de ea însăși cu mai multă grijă, a ținut o dietă. Ea a încercat să arate bine și să-i trezească dispoziția lui Pavlik, supraestimându-i notele. Cu toate acestea, o lungă perioadă de timp nu a făcut niciun pas pentru a se cunoaște mai bine.
  În aprilie, vremea era frumoasă, însorită, Maria s-a îmbrăcat potrivit pentru primăvară, iar la lecție l-a sunat pe Rybachenko să răspundă.
  Primul bărbat frumos al clasei, Pavel, stătea la tablă. Maria l-a devorat cu ochii, iar el s-a uitat cu interes la profesoara lui, care în ziua aceea era într-o fustă destul de scurtă, cu un machiaj frumos și o coafură cochetă.
  Cu un zâmbet, Paul a spus:
  - Legea lui Kirkorov spune...
  Au fost râsete în clasă. Pavlik era ușor stânjenit și roși ușor. Profesorul a corectat politicos:
  - Kirchoff... Deci despre ce este legea asta?
  Maria a auzit că Rybachenko a fost îndemnat de fata de la primul birou, dar s-a prefăcut că nu observă nimic.
  Animalul ei de companie, privind în ochii profesorului, a răspuns:
  - Suma curenților din circuit la intrare este egală cu suma curenților din circuit la ieșire ...
  Maria a dat din cap și a spus:
  - Stai jos, Pavel, cinci!
  Elevii au fluierat. Băiatul s-a așezat și a început să-l examineze sincer pe profesor.
  Atunci Pavlik i-a mărturisit Mariei că tocmai în acea zi au început să clocotească în el sentimentele. Îi plăcea de Maria înainte, dar ca profesor. Și apoi a studiat această femeie adultă, chipul ei frumos aristocratic, părul blond și ondulat, picioarele seducătoare. A privit și a simțit cum bărbăția lui se umflă în mod perfid, devine fierbinte și chiar pulsează.
  Fetele l-au plăcut, au vorbit cu ele și chiar au sărutat-o de câteva ori pe frumoasa Vera. Dar nu a făcut încă sex cu nimeni, a văzut procesul doar pe un videoclip pe care l-a găsit pe internet. Dintr-un astfel de videoclip, el era entuziasmat la fel ca acum de la simpla vedere a unei profesoare, cei cinci nemeritati ai ei.
  Pavlik a vrut brusc să facă dragoste cu fizicul. Like pe video. Dar a înțeles că acest lucru este imposibil, cel puțin nu în viitorul apropiat. Cu toate acestea, starea dureroasă necesita o cale de ieșire. Pavlik simți un înfior puternic, stele îi săriră în fața ochilor. Căldura din vintre a școlarului a devenit insuportabilă. Băiatul ridică mâna și întrebă roșind:
  - Pot sa merg la toaleta?
  Maria a permis condescendent:
  - Du-te!
  Pavlik alergă cu toată puterea lui. Numai în toaletă a reușit să elibereze tensiunea și să-și liniștească demnitatea încă proeminentă.
  Apoi, râzând, i-a spus Mariei despre entuziasmul lui brusc. Și apoi s-a întors la curs exact la timp pentru sonerie. A trebuit să merg la următoarea lecție.
  Dar imaginea profesorului de fizică a stat în fața ochilor mei. Ea a reușit să aprindă un foc de sentimente puternice în băiat. Voia să o revadă pe Maria Alexandrovna.
  Pavlik abia a stat la lecții. Picioarele lui înseși l-au condus la sala de fizică.
  Cu inima care bătea rapid, Pavlik se opri la uşă, făcându-şi curaj. Nu știa ce va spune, cum se va purta cu profesorul, dar totuși a deschis ușa.
  Profesorul le explica ceva băieților din clasa superioară, lecția se terminase, dar încă nu plecase toată lumea. Maria se întoarse către Pavel, care stătea în prag, aşteptându-se să-i explice motivul vizitei sale. Ea a zâmbit binevoitor, dar nici măcar acest zâmbet sincer prietenos nu a putut înlătura jena lui Pavlik, el părea să-și fi pierdut vocabularul și doar se uită în gol la profesor. Și Maria Alexandrovna s-a uitat la iubitul ei student, drept în ochii lui.
  Pauza a prelungit, Maria a întrebat afectuos:
  Ești aici, Pavel? Ceva probleme?
  Vocea lui Pavel a izbucnit în cele din urmă:
  - Eu... vreau să scriu un eseu despre fizică. Aceste legi... cum e? În general, actualul...
  "Stai puțin, acum termin cu băieții și vom discuta totul cu tine", a spus profesorul și a zâmbit din nou.
  Și Pavlik a simțit că din înfățișarea ei, zâmbetul ei binevoitor, bărbăția lui din nou s-a răscolit involuntar în pantaloni.
  A ieșit pe coridor, a încercat să-și distragă atenția de la gândurile voluptuoase și să se calmeze.
  Desigur, i-ar fi mai ușor să comunice cu un coleg, dar acum băiatul era foarte entuziasmat de această femeie adultă. Aparent, atracția ei a fost transferată lui Pavel la nivel intuitiv, iar el nu a suportat-o, a cedat pasiunii reciproce, deși nu știa să se comporte cu profesorul.
  Pavlik simțea că demnitatea lui crescuse din nou foarte mult și că pantalonii îi erau vizibil bombați. Era prima dată când băiatul întâmpina o asemenea pasiune. A fost ceva nou și diferit. Niciodată tânărul Pavlik nu fusese atât de încântat. A vrut deodată să o vadă pe profesoară goală, să-i atingă picioarele subțiri, pieptul gol.
  Și Maria? Era bucuroasă că Pavel a intrat, a încercat să-i trimită pe ceilalți băieți cât mai curând posibil și să-i spună băiatul iubit. Ea a visat să comunice cu acest băiat frumos, uitându-se în ochii lui tandri și expresivi. Maria a înțeles că acesta era doar un adolescent. Și va trebui să fie tratat în consecință. Nu plănuia să-l seducă pe student, voia doar să vorbească cu el. Deci, despre viață, despre studiu.
  Și a intrat și s-a uitat la picioarele ei. Tipul nu și-a putut opri atracția. Pantalonii lui... Erau bombați!
  Maria a observat asta, s-a conectat la o dispoziție de glumă, a zâmbit veselă și a întrebat:
  Îți plac picioarele mele?
  Pavlik se strânse cu greu:
  "Foarte... îmi pare rău..."
  Maria nu a putut rezista și a pus imediat a doua întrebare:
  Te întâlnești cu fete?
  Tipul nu a răspuns imediat, iar profesorul a clarificat:
  Te întâlnești cu colegii tăi?
  Nu... sunt proști. Și tu... așa deștept... și frumos. Îmi placi.
  Maria a zâmbit din nou și a spus cu voce joasă:
  "Ești un băiat frumos, dar nu am voie să mă întâlnesc cu studenți decât dacă este vorba de afaceri de școală.
  Pavlik oftă greu și șopti:
  "La naiba de convenții!
  Maria a ridicat din umeri.
  - Un tip cu o asemenea înfățișare ca a ta nu poate fi lipsit de atenția feminină. Vei găsi o fată care este mai potrivită pentru vârsta ta.
  Păun a mormăit:
  "Nu vreau să... sunt atras de tine.
  Maria a zâmbit.
  - O sa treaca!
  Încă câteva minute au vorbit despre viața de școală și colegii de clasă, apoi Pavlik s-a dat înapoi cu precauție la ieșire, trebuia urgent să meargă la toaletă. Se grăbea să se ușureze, să amelioreze mâncărimea dureroasă și tensiunea supraomenească.
  Un tip puternic din punct de vedere fizic nu și-a putut încă controla dorințele și a ușura o erecție. Dorința subconștientă de dragoste și sex cu o doamnă matură a copleșit literalmente corpul antrenat al unui tânăr atlet.
  Şcolarul a fugit, Maria nu l-a aşteptat, a părăsit şcoala. Și Pavlik a plecat acasă. Părinții au observat că fiul lor este extrem de posomorât și abia mănâncă.
  Mama l-a întrebat pe fiul ei:
  - Pavlik, ai luat un doi?
  Studentul făcu semn cu mâna.
  - Ce nonsens!
  Tatăl a zâmbit.
  - El, aparent, s-a îndrăgostit, nu te bulversa cu întrebări, altfel va exploda.
  Pavel s-a închis în camera lui. Pentru a fi distras și eliberat, am intrat pe internet și am activat porno.
  Noaptea, băiatul nu dormea bine, tot timpul și-a amintit de profesor, ultima lor conversație, a fost stânjenit de comportamentul lui și a visat.
  Adesea, elevii se îndrăgostesc de profesorii lor, chiar dacă sunt mult mai mari decât ei înșiși. Îi iubesc pentru înțelepciunea și autoritatea lor. Uneori, profesorii le fac reciproc: le place tinerețea și frumusețea. Se întâmplă ca profesorii înșiși să încerce să-și facă elevii să se îndrăgostească de ei. Maria a reușit. Ea a părăsit școala, dar apoi a regretat că nu l-a așteptat pe tip și nu a continuat să comunice cu el în acea zi.
  
  
  Capitolul 6
  A doua zi dimineață, Pavel era îmbufnat și retras. Era nepoliticos cu părinții săi, la școală nu vorbea deloc cu colegii săi, le răspundea nepotrivit profesorilor. Cu entuziasm, aștepta ultima lecție - fizica.
  Înainte de lecție, nu a fost posibil să discutăm cu profesorul: ea a lăsat copiii să intre în clasă doar cu un clopoțel și a început imediat să explice materialul.
  Paul îi atrase privirea. Și Maria Alexandrovna se uita uneori la iubitul ei student. Ea a observat că băiatul era palid și îi era milă de tip.
  Când lecția s-a încheiat, băieții au început să părăsească sala de clasă, iar Pavel și-a făcut curaj, a venit și i-a spus profesorului:
  - Nu am aflat despre rezumat ieri.
  Maria a intrebat:
  - De ce ai fugit?
  "Trebuia să... merg la toaletă."
  "Poți să vii la mine acasă după școală", a permis profesorul.
  Păunul s-a simțit inspirat! Așteaptă cu nerăbdare sfârșitul orei. Și s-a grăbit imediat la sala de fizică. Maria Alexandrovna era singură.
  "Ceva care nu arăți prea bine astăzi", a spus mai întâi profesorul. - Nu te-ai îmbolnăvit?
  "Nu", a răspuns Pavel, "pur și simplu nu am dormit suficient.
  - Asta se intampla. Chiar vrei să scrii un rezumat? întrebă Maria.
  Pavel dădu din cap, deși amândoi știau că asta era doar o scuză. Profesorul a început să explice cum sunt scrise eseurile. Și Pavlik a spus deodată:
  "Poate că putem discuta detaliile acestei lucrări în altă parte?" E prea aglomerat aici... Avem o vilă în Alexandrovskaya. Nimeni nu ne va opri acolo.
  Noaptea, elevul s-a gândit la ceea ce i-ar spune profesorului la întâlnire și a emis o frază pregătită.
  Maria a zâmbit, a pus mâna pe gâtul studentului și a spus:
  - Și tu ești special, nu ca ceilalți băieți...
  Pavlik tresări la atingerea ei. Simți din nou agitația perfidă din pantaloni. Dar de data aceasta nu a fugit nicăieri, ci a spus din nou despre dacha:
  - Puteți merge oricând. Am cheile, părinții mei nu merg acum la Alexandrovskaya.
  Maria și-a îndepărtat mâna și a răspuns:
  "Desigur că nu voi merge nicăieri. Dar poți să vii la mine acasă.
  - Când pot intra?
  Mary a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Da, chiar şi astăzi.
  - Grozav! Paunul se bucura. - Acum trebuie să merg la secția de hochei și apoi pot veni la tine.
  "Atunci, să-mi notăm numărul de telefon", a sugerat profesorul, "vei suna când vei fi liber, eu îți voi spune unde să mergi".
  Băiatul a înflorit de fericire:
  - Foarte bun! Ești pur și simplu super!
  "Te rog, te rog, nu spune nimănui că mergi la mine acasă."
  Pavlik dădu din cap, i-a trebuit mult efort să-și ia ochii de la pieptul femeii. Pe picioarele vatuite, școlarul a plecat. La un chioșc din apropiere, băiatul și-a cumpărat un pachet de chipsuri și o sticlă de Cola. A înghițit cu lăcomie ceea ce cumpăra, și-a calmat tremurul nervos și s-a simțit mai încrezător.
  La antrenament, Pavel a fost activ, a jucat dur. A fost primul care a sărit din locul de joacă, s-a repezit la vestiar și a sunat-o pe profesor. Maria Alexandrovna a numit strada, numărul casei și apartamentul.
  
  Profesorul a deschis ușa, a zâmbit și a spus:
  - Mă bucur că ai venit. Nu fi timid, fă-te ca acasă.
  Purta o rochie albastră frumoasă până la genunchi, papuci, părul slăbit și machiaj ușor. Maria îl aștepta pe băiat, zâmbetul ei prietenos l-a ajutat pe Pavel să scape de entuziasmul inutil, dar el a pus totuși o întrebare destul de stupidă:
  - Și suntem singuri aici, nu ne vom amesteca... oamenii tăi?
  "Din păcate, sunt încă singur", își întinse profesoara mâinile. - Haide.
  Pavel și-a scos pantofii, Maria l-a luat de mână și împreună au intrat în cameră. Era o masă deja pusă. Maria s-a pregătit să-și cunoască elevul iubit. Am cumpărat o prăjitură, am făcut sandvișuri și chiar am deschis o sticlă de vin sec. Pe masă era și un pahar cu lumânări.
  "Îți voi spune despre eseu mai târziu", a spus profesorul. "Să luăm mai întâi o gustare... la lumina lumânărilor."
  Maria a stins lumina și a aprins lumânările.
  Pavlik a spus cu entuziasm:
  - Atât de romantic! Dar la lumină arăți și mai bine.
  - Și vreau romantism, sunt atât de singur...
  "Ne ai pe noi, studenții tăi", a obiectat Pavlik.
  - Dar nu există inimă cavaler...
  Așa că pot deveni unul! spuse băiatul entuziasmat. Acum era mai puțin nervos decât la școală, când și-a făcut o programare cu profesorul.
  Maria a zâmbit din nou și l-a invitat pe Pavlik să stea pe canapea lângă masă. S-a așezat lângă ea și a șoptit:
  - Eu voi bea niște vin, iar tu mănânci tortul. E cu nuci. Nu știu dacă îți plac dulciurile.
  "Te iubesc", a răspuns Paul.
  - Asta e bine.
  Pavlik a luat o bucată de tort cu o lingură și a înghițit fără entuziasm. Băiatul mânca uneori prăjitură acasă. Dar îi plăcea mai mult ciocolata.
  Maria luă o înghițitură de vin și puse paharul la loc. Părea indecent să bei singur. Și cu atât mai mult pentru un adolescent. Ea l-a admirat pe student în flacăra lumânărilor, i-a spus lui Pavlik că are o față fotogenă și expresivă, iar silueta era ca a unei statui grecești.
  Băiatul deschise gura la astfel de complimente, iar profesoara a luat mâna lui Pavlik în mâna ei, i-a pus-o pe picior și i-a șoptit:
  - Îl poți călca.
  Băiatul s-a înroșit, i-a tremurat palma și a devenit imediat transpirat. Pavlik îl mângâie ușor pe picior. Maria a zâmbit: atingerea unui tip chipeș este plăcută pentru corpul feminin. Profesorul și-a pus mâna pe pieptul musculos al lui Pavlik și a început să-l maseze. Băiatul respira des, Maria simțea cât de puternic bătea inima adolescentului. Tipul ardea de entuziasm. A frământat genunchiul femeii cu mâinile, a vrut brusc să-i dea jos rochia și să-și rupă propriile haine. Intuitiv, dorinta puternica...
  Dar Maria, din colțul conștiinței, și-a dat seama că ar trebui să se oprească pentru a nu pierde controlul asupra ei. Ea i-a smuls mâna lui Pavel de pe genunchi, l-a sărutat pe băiat pe frunte și a spus:
  - Bine, e de ajuns! Să revenim la abstract.
  Paun a soptit:
  - Te rog... Rezumat mai târziu. Imi este cald. Pot să-mi dau jos cămașa?
  Maria a vrut să continue o întâlnire intimă, a visat să vadă torsul gol al unui tânăr frumos, femeia nu s-a putut abține, a întins mâinile și a răspuns:
  - Hai, te ajut eu.
  Și i-a scos tricoul băiatului.
  Desenul ușurat și grațios al mușchilor băiatului a încălzit și mai mult căldura din stomacul femeii, care amenința să devină insuportabil. Dar Pavlik era extrem de entuziasmat, perfecțiunea i-a crescut, corpul a început să strălucească de sudoare. Cu o voce tremurândă, băiatul a spus:
  - Poți și te voi ajuta... să-ți scoți rochia...
  Maria dădu din cap condescendent.
  - Cu siguranță!
  Pavlik se aplecă și cu degetele tremurătoare desfăcu elementele de fixare...
  Maria a rămas în niște chiloți subțiri și sutien. Pavel a văzut în sfârșit corpul profesorului aproape fără haine. Grațios, emoționant, foarte dulce și erotic.
  Pavlik a spus sincer:
  - Cu harul tău, poți deveni model de modă.
  "Prefer să lucrez ca profesor", a răspuns Maria Alexandrovna.
  Băiatul și-a trecut mâna pe spatele iubitului său profesor. Maria respiră adânc. Atingerea băiatului a încântat-o. Am vrut să renunț la toate convențiile și să mă contopesc cu tânărul frumos în extaz. Iar Pavlik tremura de mare entuziasm. Era prima dată când i se întâmpla asta. Băiatul a fost copleșit de emoții, instinctele i-au stăpânit mintea.
  Maria s-a dus să-l întâlnească pe băiat. S-au îmbrățișat și s-au sărutat...
  Pavlik s-a trezit pentru prima dată pe un pat de dragoste, a fost supraexcitat și la sfârșitul întâlnirii chiar a devenit epuizat. Abia atunci Maria se uită la ceas și strigă speriată:
  - Wow! E deja ora unsprezece! Părinții tăi vor fi îngrijorați. Haide, sună-i repede și îmbracă-te.
  Pavlik obosit se mișcă încet. Cearcănele au apărut sub ochii lui albaștri expresivi. Emoția s-a domolit, dar băiatul se simțea gol. Mary l-a asigurat:
  "Întotdeauna este așa după prima dată", îl sărută femeia pe Pavlik pe buze. - Ești un tip extraordinar! M-am simțit bine cu tine, dar pasiunea noastră este criminală. Voi fi amenințat cu închisoare dacă vor afla că am trecut granița.
  Paun a soptit:
  Jur că nu voi spune nimănui. Îmi dau cuvântul de onoare.
  Maria a zâmbit și a întrebat:
  "Și nu te vei lăuda cu prietenii tăi?"
  Pavlik și-a făcut chiar semnul de convingere:
  - Nu! Iată crucea ta!
  Legal nu avem voie să ne iubim. Nu vrei ca dragostea ta să meargă la închisoare, nu-i așa?
  Păunul a răspuns cu încredere:
  - Nu Nu vreau sa!
  Maria a dat din cap și a șoptit:
  "Aș putea fi judecat pentru că am sedus un minor.
  Pavlik clătină energic din cap.
  - Nu! Nu mă seduci, te vreau eu însumi.
  Maria a raspuns:
  - Nu conteaza. Acuzat că îl seduce pe cel mai în vârstă.
  - Legi nedrepte!
  "Legea este bună sau rea, dar este legea, trebuie să ții cont de ea", a spus Maria. - Și te duci acasă mai repede. Ce le spui părinților tăi?
  Peacock a spus:
  - O să spun că am stat cu un prieten, ne-am jucat pe calculator.
  Ce se întâmplă dacă cer numele unui prieten? întrebă profesorul.
  Păunul a răspuns cu încredere:
  - Prietenii mei sunt de încredere, mă vor spune.
  Maria a întrebat din nou:
  "Te rog să nu spui nimănui.
  Pavlik îşi făcu semn din nou:
  "Jur pe mama mea, nu voi spune nimănui!"
  Profesorul și elevul s-au sărutat la revedere.
  Acasă, băiatul s-a explicat repede părinților, s-a prăbușit pe pat și a adormit imediat.
  A doua zi nu erau cursuri de fizică în clasa lui Rybachenko. Și-a revenit după o întâlnire romantică, a vrut din nou să-și vadă femeia iubită, la o pauză a mers la Maria Alexandrovna.
  Pentru a nu stârni bănuieli și bârfe suplimentare, profesoara i-a cerut lui Pavel să nu mai vină în biroul ei când nu era lecție de fizică, dar i-a permis să se întoarcă la ea acasă.
  Și din nou a fost o cină romantică la lumina lumânărilor. Doar în loc de vin, Maria a deschis o sticlă de Coca-Cola. Și apoi profesorul ia făcut un masaj elevului. Pavlik se simțea mai calm și mai încrezător decât înainte, era gata să continue să învețe știința iubirii.
  S-au despărțit cu sărutări tandre.
  De data aceasta, băiatul a venit acasă fericit și vesel. Mama, văzându-i ochii fericiți, a întrebat:
  - Ți-ai găsit deja o prietenă?
  Pavel se cutremură și roși, dar nu răspunse.
  Mama a intrebat:
  Te-ai sărutat deja?
  "Nu", a mințit Paul.
  - Fii atent, nu fi obraznic. Pentru că ești atât de tânăr...
  Tipul nu a vrut să asculte instrucțiunile, s-a dezbrăcat, s-a culcat. Și-a imaginat că Maria stă întinsă lângă el și s-a cufundat într-un somn dulce.
  Profesorul și elevul au început să se întâlnească în secret. Formal, băiatul a mers la profesor să scrie eseuri. Dar aceasta a fost doar o acoperire pentru dragostea lor romantică, care s-a dezvoltat armonios. Îndrăgostiții plănuiau de-a lungul timpului să fie căsătoriți legal. Maria a încercat să nu creadă că relația lor secretă ar putea fi dezvăluită până când Pavlik va ajunge la majoritate și va fi acuzată că a sedus un student. Astăzi, însă, această viziune a devenit realitate.
  Ei bine, de ce i-a trecut prin minte unui maniac să planteze cadavrul unei fete în apartamentul ei? Maria nu voia să creadă că Pavlik ar putea face așa ceva. Dar telefonul unei persoane dragi era tăcut.
  Acasă, profesoara s-a urcat în baie și a continuat să se gândească la cadavrul abandonat și la relația ei cu Pavel. Nu, nu au avut o relație vicioasă, ci dragoste adevărată! Fără gânduri murdare și intenții rele. De ce a fost? Poate că nu este chiar atât de rău. Poate că Pavlik nu a înșelat-o, în lipsa ei nu a adus pe nimeni în apartament. Dar cine a aruncat apoi cadavrul? Mister...
  Maria a făcut apă caldă în speranța de a se calma. Femeia s-a frecat cu o cârpă de spălat și s-a gândit din nou la ce avea să spună Pavlik poliției.
  Deodată sună soneria.
  "Pavlusha?! gândi profesorul. - In cele din urma! Dar de ce atât de târziu și fără avertisment?
  Și-a pus halatul de baie și a intrat în grabă pe hol.
  
  
  Capitolul 7
  Dimineața, Krasin și-a întâlnit asistentul Andrei Kovalev lângă birou.
  "Vasya, avem un alt cadavru", a spus Kovalev.
  "Ei bine, cel puțin nu sunt două", a răspuns Krasin automat.
  - Și știi cine? Doamna de ieri, al cărei cadavru a fost aruncat în apartament.
  - Ce? întrebă Krasin.
  - Ei bine, cel care a fost interogat seara.
  - Deci, oră de oră nu devine mai ușor!
  "A fost găsită moartă sub ferestrele casei, a căzut pe fereastră", a explicat Kovalev.
  - A căzut? întrebă Krasin. - Cu ajutorul cuiva?
  - Pot fi. Vor atârna și acest cadavru de noi.
  "Va trebui să fie unită într-un singur lucru", oftă Krasin.
  Ofițerii au intrat în birou.
  - Din nou, un sondaj al vecinilor va fi necesar, - a spus Kovalev.
  "Și identitatea celui care a fost aruncat în apartamentul lui Novikova trebuie stabilită cât mai curând posibil", a reamintit Krasin.
  - Aceeași problemă, flutură Kovalev cu mâna. Vecinii au susținut că nu au mai văzut-o până acum.
  - Există un tatuaj de copil găsit pe pubis, există vreun specialist în tatuaj în zona noastră? Trebuie să afli, poate va spune cine a făcut acest trandafir. Acestea sunt rare.
  - Ar fi necesar să-l interoghezi, ca și el, Rybachenko, în primul rând. Probabil că știe ceva. Sau implicat.
  "Așa este, începe cu el", a spus Krasin.
  Dă-mi telefonul, îl voi suna.
  Telefonul lui Pavel era tăcut.
  - Ciudat, - spuse Kovalev, - telefonul este în afara zonei de rețea.
  - Așa că du-te la adresă, și acolo vei interoga pe loc, - a ordonat Krasin.
  Kovalev a plecat, în timp ce investigatorul principal Vasily Krasin, în așteptarea datelor examinării post-mortem, se gândea. Chiar și lui, un anchetator cu zece ani de experiență, cazul i s-a părut foarte complicat și confuz. Nu se știa nimic despre fata care a ajuns în apartamentul profesorului. Frumoasă, arătând nu mai mult de treizeci de ani, cu un tatuaj original pe un loc intim. De asemenea, vânătăi pe popă și pe piept. Nu pare că un tip minor ar "mângâia"-o așa.
  Rezultatele examenului vor veni în curând. De ce a murit străinul? Foarte asemănător cu sufocarea.
  Desigur, este îndoielnic că băiatul ar aduce această doamnă în apartamentul profesorului său, dar în lumea noastră orice este posibil.
  Krasin a sunat la camera copiilor de la poliție. Nu aveau niciun material despre Pavel Rybachenko. Nu a fost implicat, nu a fost înregistrat în camera copiilor. Dar băiatul, se pare, este vioi. Odată ce am întâlnit o profesoară, am avut chiar și cheile apartamentului ei.
  Vasily Krasin nu-i plăceau delincvenții juvenili. Sunt cei mai aroganți, cruzi și cinici. Încrezători în impunitatea lor. Mulți nu au nimic sacru. Personal, minorii i-au stricat mașina, au spart cauciucuri. Copiii sunt acum alfabetizați, știu că până la vârsta de paisprezece ani nu vor avea aproape nimic. Și după paisprezece ani, trebuie să comiți o infracțiune foarte gravă pentru a fi trimis la o școală specială sau, mai mult, la o colonie. Iar termenele sunt scurte, iar zonele în sine sunt similare cu taberele pentru copii. Ei iau băieți condamnați în excursii, există o sală de calculatoare și o piscină.
  Nu, zona de tineret actuală nu este deloc muncă silnică. Băieții se leagăn și nu lucrează. Pleacă după zona pregătită în specialitate. A fost crescut umanismul în relație cu ticăloșii juvenili, iar ei îl folosesc. Nu le este frică de nimic.
  Dacă un adolescent a comis crimă și apoi, poate, l-a eliminat și pe profesor, ar putea fi plantat timp de zece ani. Măcar vom salva societatea de un astfel de monstru pentru o vreme. Dar are Pavel ceva de-a face cu aceste crime?
  Intuiția profesională i-a spus lui Krasin că Rybachenko nu a comis crime. Cu toate acestea, a fost necesar să-l interogheze pe băiat.
  În orice caz, Vasily Krasin a decis să-i dea lui Pavel o apăsare bună. Mă întreb ce fel de relație a avut cu regretatul profesor?
  Femeie drăguță. De ce singur? Fără soț, fără copii. Deși aspectul ei este foarte atrăgător. O astfel de doamnă poate întoarce capul oricărui adolescent excitat sexual. Daca vrea.
  Iubirea îi leagă, poate chiar sexul? Profesorul s-a speriat ieri când au dat de înțeles că am putea pune un minor la închisoare pentru că am sedus un minor. Este păcat să presați și să puneți sub arest o femeie frumoasă. Lansat pe bază de abonament, dar a ieșit așa cum s-a întâmplat. Există chiar și un sentiment de vinovăție. Kovalev ar fi trebuit să fie trimis la Pavel aseară. Sau du-te singur. Deși nu suntem plătiți suplimentar pentru procesare. Poate că nu ar exista un al doilea cadavru...
  
  
  Capitolul 8
  Kovalev a găsit rapid apartamentul lui Rybachenko. Deschis de mama lui Pavel. Andrei s-a prezentat, a spus că vrea să-i pună tipului câteva întrebări.
  - Vadim a scris o declarație? a întrebat femeia. "Te implor, nu te atinge de băiat!" El este într-o depresie severă.
  "Spune-mi ce s-a întâmplat cu tine și ce declarație a scris Vadim", a întrebat Kovalev.
  - Da, profesorului. Nu vrei să-l întrebi pe Pavlik despre ea? femeia a fost surprinsă.
  - Despre profesor am nevoie să obțin informații.
  "Nu-ți deranja încă fiul, te rog!" a implorat mama lui Pavel. - Se îndepărtează de... Vezi, Pavlik a vrut să-și pună mâinile pe el, își făcuse deja un laț. Ei bine, Vadim a văzut... Acum Pavlik s-a mai liniștit puțin, nu vrea să comunice cu nimeni. Să-ți spun tot ce știu, hai să mergem la bucătărie.
  - Deci ce sa întâmplat cu tine? întrebă Kovalev, aşezându-se la masa din bucătărie.
  - Pavlik a avut o ceartă mare cu tatăl său. Din cauza acestui profesor. Eu sunt de vina. Și-a lăsat jacheta pe hol. L-am ridicat și niște chei, nu ale noastre, au căzut din el și telefonul fiului meu. Nu am putut rezista, m-am uitat cu cine vorbea Pavlik. Și am găsit o scrisoare de dragoste...
  - Cu profesorul? a ghicit Kovalev.
  - Cu ea. Am văzut-o pe această doamnă la școală. Ea este de două ori mai în vârstă decât fiul ei. Pavlik este încă un copil. Și iată... Am fost în stare de șoc, i-am arătat soțului meu. Vadim s-a enervat, a luat cheile și telefonul de la Pavlik, a promis că va vorbi cu mătușa lui. Băiatul este isteric...
  - Și unde a fost Vadim în noaptea aceea? Kovalev continuă să întrebe.
  - La munca. Lucrează ca paznic la bază. Trei zile mai tarziu.
  - Când ai plecat de acasă?
  "Aseară, avea opt.
  - Și înainte de asta, alaltăieri, soțul tău era acasă? întrebă Kovalev.
  Da, am fost acasă. M-am certat cu Pavlik, ne-am uitat toată seara ca Pavlusha să nu-și facă nimic. Acum Pavlik este deprimat, nu-l atinge, te implor.
  - Bine, am înțeles, o să las ordinea de zi, de îndată ce fiul se îndepărtează puțin, să vină la comisia noastră de anchetă. Și Vadim va trebui să fie întrebat la fel.
  - Bine, o voi da mai departe.
  - Spune-mi, unde sunt cheile pe care le-a luat Vadim? Kovalev a pus o întrebare importantă.
  "Așa că a făcut", a ridicat femeia din umeri, "probabil că o poartă cu el.
  - Lesne de înțeles. Spune-mi, te rog, și în noaptea de după cearta cu Pavel, Vadim cu siguranță nu a părăsit casa?
  - Cred că nu. M-am culcat, el a rămas să aibă grijă de Pavlik.
  - Lesne de înțeles! Deci nu știi sigur. Pe ce bază lucrează Vadim?
  - La baza noastră de legume din regiunea de coastă. Trebuie să vin acasă seara, o să-ți spun că ai venit.
  Kovalev a părăsit apartamentul și a chemat imediat comisia de investigație la Krasin:
  - Vasia! Există un suspect! Trebuie să mergi urgent la arest.
  Pe cine vom reține? întrebă Krasin. - Acest şcolar?
  Ne vom ocupa de student mai târziu. Tatăl lui! El este în afaceri și are cheile apartamentului profesorului ", a explicat Kovalev.
  
  Vadim Rybachenko a fost adus la comisia de investigație direct de la locul său de muncă. A fost interogat împreună de Kovalev și Krasin. Kovalev a luat inițiativa.
  "Ei bine, spune-mi ce ai făcut în apartamentul profesorului", a ordonat Kovalev.
  - Care profesor? întrebă Vadim, nemulțumit de faptul că a fost dus la comisia de anchetă.
  "Cel care a avut milă de fiul tău", a clarificat Kovalev. - Știm totul!
  - Oh, vorbeşti despre târfa asta. Nu am fost niciodată în apartamentul ei.
  Kovalev a trântit cu pumnul pe masă:
  - Nu minti! Primești o închisoare pe viață pentru dublă crimă! Singura modalitate de a atenua vinovăția este să ne spui întregul adevăr.
  Suspectul a dat ochii peste cap.
  - O crimă dublă? Cine a fost ucis? Ce ești tu? Nu știu nimic!
  "Cabana mea este pe margine, nu știu nimic", a spus Kovalev sceptic. - Și cine a luat cheile de la fiu la apartamentul profesorului, a promis că va avea de-a face cu această doamnă?
  "Eu... nu am fost la ea", a spus Vadim entuziasmat, "Nu m-am apropiat de ea.
  - Minți! Vecinii te-au văzut! - a mințit Kovalev. - Vrei un față în față?
  - Nu am fost acolo! Sincer! Pavel a spus că a plecat în vacanță. Am vrut doar să vorbesc cu ea. Mai târziu, când se întoarce.
  - Ei bine, cum ai vorbit? întrebă Kovalev furios. L-ai aruncat pe geam? Dacă nu ne spui adevărul, începem să aplicăm măsuri fizice!
  Bărbatul a căzut complet, mâinile îi tremurau, a spus din nou:
  - Adevărat, băieți, nu am fost acolo...
  Krasin i-a înmânat suspectului o fotografie a străinului decedat și a spus destul de politicos:
  - Te rog, uită-te la fotografie. Ce știi despre această femeie?
  Vadim a luat fotografia în mâini și a răspuns:
  - Nu se știe nimic. Nu suntem familiari.
  - Și dacă te gândești bine? întrebă Kovalev. - Priveste mai atent.
  "Nu o cunosc sigur! insistă Vadim. - O văd pentru prima dată.
  - Ce ai făcut în noaptea de douăzeci și unu august? întrebă Krasin.
  - Alaltaieri? A fost acasă toată noaptea. Eu și fiul meu ne-am certat, nu am mers nicăieri.
  - Și unde ai plecat aseară de la serviciu? întrebă Kovalev.
  - Nu m-am dus nicăieri! Era la serviciu tot timpul. Colegii pot confirma. De ce mă bănuiești?
  "Vedeți", a spus Krasin, "cadavrul unei femei a fost găsit în apartamentul profesorului și în acea noapte însuși profesoara a fost aruncată pe fereastră. Aveai cheile apartamentului ei și motivul tău era să ai de-a face cu amanta fiului tău.
  Dar nu am fost acolo! Jur!
  "Să-l trimitem în instanță să aprobe arestarea pentru două luni. Lasă-l să stea, gândește-te, poate își va aminti ce ne va spune, - a continuat să-l sperie pe suspectul Kovalev.
  Dar Krasin a simțit că bărbatul nu se afla cu adevărat în acel apartament nefericit. Vadim Rybachenko a fost eliberat pe cauțiune.
  Dar situația nu s-a lămurit. Pentru a face lumină asupra unei astfel de crime misterioase ar putea afla identitatea fetei aruncate. A trebuit să le întreb pe prostituatele care lucrează în zonă, să iau din nou interviuri cu vecinii, să studiez raportul celor dispăruți. Dar mai întâi, Krasin l-a trimis pe Kovalev la un specialist în tatuaj.
  Andrei s-a întors, zâmbind enigmatic.
  "Vasya, vei cădea", a spus Kovalev. - Tatuajul de pe corpul străinului nostru este un semn al unui sclav sexual al sectei Ordinului Iluminatorilor.
  - Ce? întrebă surprinsul Krasin. - Pur și simplu nu aveam destui sclavi sexuali...
  "Astfel de trandafiri delicati pe încheietura mâinii și pubis sunt făcuți în sectă pentru fetele care sunt folosite pentru plăcerile sexuale", a confirmat Kovalev.
  - Ai aflat cine face exact astfel de tatuaje? întrebă Krasin.
  - Specialistul nu a dat nume. Nu știe cine în orașul nostru este angajat în astfel de desene.
  - Ce fel de sectă?
  - Foarte larg. În SUA, sediul său, și avem filiale în mai multe orașe.
  Nu este aceasta aceeași sectă pe care Brown a descris-o în romanul său senzațional? întrebă Krasin. - Citit?
  - Nu, nu l-am citit și nu m-am uitat la filmul bazat pe carte, dar un specialist în tatuaje mi-a spus deja despre romanul lui Brown. Iluminatoarele sunt construite pe un principiu similar, dar au o sectă mai mare, în țara noastră există filiale la Moscova și în altă parte. În Sankt Petersburg, se pare că nu există nicio filială.
  "De fapt, o femeie ar putea să-și facă un trandafir conform modelului, fără a intra în detalii despre ce ar putea însemna un astfel de tatuaj", a sugerat Krasin.
  - S-ar putea să fie, a fost de acord Kovalev. - Răposatul meu tată i s-au îndepărtat rămășițele unui tatuaj de pe braț. A venit din armată și undeva pe plajă a văzut tatuajul unui bărbat în formă de soare cu raze pe dosul mâinii. Am vrut la fel. Și prietenul lui a bătut bine tatuajul. Și-a făcut tatăl conform descrierii. După aceea, tatăl meu a observat că bărbații, care păreau niște condamnați cu experiență, au început să se apropie de el cu cuvintele: "Bună, frate!" Odată ce călărea într-un tren electric, un urka tatuat s-a așezat lângă el și l-a întrebat: "În ce zonă ai înșelat?" Tata nu a stat niciodată și nu i-a plăcut lecția. Așa că i-am spus că nu a fost condamnat. "Și atunci de ce ți-ai făcut un tatuaj?" S-a dovedit că numele său în mediul criminal înseamnă: "Bună ziua hoților." Acest lucru este făcut în zonă de către cei condamnați pentru furt major. Tata a decis să-și facă tatuajul. Și nu le-a mai făcut.
  "Se întâmplă", a zâmbit Krasin. - Și totuși, versiunea străinului nostru aparținând unei secte trebuie verificată cu atenție.
  "Bine, mă voi ocupa, voi naviga pe internet", a spus Kovalev.
  
  
  Capitolul 9
  Examinarea a arătat că străinul a fost sugrumat prin strângerea arterei carotide. După cum era de așteptat, Krasin. Rămâne de aflat identitatea decedatului.
  Kovalev a apărut din nou cu un zâmbet enigmatic.
  - Ascultă, prietene Vasia! Am aflat, se pare. străinul nostru. Nu vei ghici niciodată cine este ea.
  - Ei bine, cine este? întrebă Krasin intrigat.
  - Lasă-mă să-ți spun totul în ordine. Am început să caut material despre sectă și ramurile ei din țara noastră. Am dat peste un mesaj că o femeie a fost arestată recent în Anapa pentru uciderea unui director BDSM...
  - BDSM - acesta este porno pervertit cu elemente de violență? - a clarificat Krasin.
  - Este la fel, sex greu cu constrângere, durere, umilire, - a confirmat Kovalev. - Așadar, femeia arestată în Anapa aparține și ele sectei Iluminatorilor, sau mai bine zis, este din filiala lor din orașul Soci. În Anapa, ea a participat la filmări, apoi și-a înjunghiat regizorul cu un cuțit.
  - Doamna noastră, care a fost ucisă la Sankt Petersburg, ce legătură are ea cu asasinarea Anapa? întrebă Krasin.
  "Poate că nu", a răspuns Kovalev. "Tocmai am devenit interesat de ceea ce a filmat regretatul regizor. Achintsev numele său de familie...
  - Vrei să spui că doamna noastră a jucat alături de el? a sugerat Krasin.
  - Nu l-am văzut pe decedat în filmele lui Achintsev. Dar într-o altă filmare similară a studioului american King, specializat în BDSM, Vasya, am recunoscut-o! Aspect, tatuaj... Regata noastră doamnă este o actriță pornografică americană.
  - Nu încurci nimic? Krasin a fost surprins. Cum ar putea o americancă să fie complet goală într-un apartament obișnuit din Sankt Petersburg?
  - Va trebui să aflăm. Dar numele regretatei actrițe, cel sub care a jucat, Lucy Starr.
  "Acesta este cel puțin ceva", a spus Krasin. - Totuși, trebuie să afli cum a ajuns în Sankt Petersburg.
  "Cel mai probabil, ea a zburat pentru a participa la filmări", a sugerat Kovalev.
  - Foarte posibil, încuviinţă Krasin. - Aflați cine în Sankt Petersburg este specializat în BDSM, unde și când a filmat Lucy ultima dată.
  Kovalev s-a confruntat cu o sarcină dificilă. Din nou a trebuit să caut pe internet, să comunic cu cea mai faimoasă figură din industria porno din oraș, să caut informații despre Lucy și secta ei. Nu s-au găsit informații despre ceea ce făcea regretata Lucy Starr la Sankt Petersburg. Dar dealerul de porno i-a spus lui Andrey că, potrivit zvonurilor, Lucy a fost într-adevăr filmată în Rusia de regizorul porno Vladimir Achintsev, care a fost ucis la Anapa în urmă cu câteva zile.
  Kovalev a contactat-o pe Anapa, a cerut informații despre uciderea lui Achintsev și s-a aruncat din nou în jungla Internetului.
  A doua zi i-a raportat lui Krasin:
  - A fost posibil să se stabilească numele real al fetei - Lyudmila Starkova. După cum am spus mai devreme, a jucat în porno sub numele de Lucy Starr. A fost luată în copilărie din Ucraina, împreună cu părinții ei a fost membră a sectei Iluminatorii. Există o presupunere că fata din copilărie a fost supusă unui tratament psihologic sever, a fost forțată să se implice în porno și apoi a devenit sclavă sexuală.
  - Și ce, de fapt, sclavia sexuală este larg răspândită în America? întrebă Krasin.
  - Da, este comun. Și există și pedofilia. Toate acestea sunt reduse la tăcere pentru că sunt folosite și acoperite de elita conducătoare americană, care este cumva conectată cu Iluminatorii. Materialul pe care l-am găsit chiar și pentru mine a fost un șoc. De la o vârstă fragedă, constrângere, sex murdar...
  - Dar cazul nostru? întrebă Krasin.
  - Trebuie să studiem ultima împușcătură a lui Achintsev. Poate că există un indiciu. Este posibil ca defunctul să fi jucat alături de el, iar apoi să se fi mutat la Sankt Petersburg.
  "Cereți material despre uciderea directorului, contactați Anapa", a ordonat Krasin.
  - Deja solicitat. De îndată ce se întâmplă ceva interesant, vă voi anunța.
  
  
  Capitolul 10
  S-a dovedit că comisia de anchetă din Anapa are ultima împușcare a regretatului Achintsev. Kovalev s-a uitat la copia trimisă a dosarului și a materialului despre crimă. Câteva minute mai târziu, a împărtășit informații unui coleg:
  - Răposatul nostru Lyusya Starkova filma imediat înainte de uciderea regizorului la locul său din Anapa, împreună cu o altă actriță, aceeași care este acum reținută pentru uciderea regizorului lor.
  "Oh, sper că Lucy cel puțin nu este implicată în această crimă", a spus Krasin.
  - Cum să știi, cum să știi, - a răspuns Kovalev.
  "Încă nu am avut destule să avem de-a face cu regizorul porno", a oftat Krasin.
  - O să înjuri, dar nu există doar un regizor porno, există și un maniac în caz.
  "Hai, spune-mi mai multe", a întrebat Krasin.
  - Îți spun ce am aflat. Se pare că ultima împușcătură a misterioasei noastre găzduite Lucy a avut loc tocmai în ziua uciderii regizorului. Am filmat o porcărie groaznică cu sadismul fetelor din natură. După filmări, cea de-a doua actriță l-a înjunghiat pe regizor cu un cuțit. Ea a fost prinsă la locul crimei.
  - Prins in flagrant? spuse Krasin.
  Da, cu un cuțit. Acolo fostul procuror era în vacanță. A organizat totul, nu l-a lăsat pe suspect să plece, a călcat în picioare urmele în parcarea directorului și și-a tras lucrurile. S-a chemat politia, suspecta a fost luata, acum se afla in comisia de ancheta a Anapa. Fata tace, nu vrea sa spuna absolut nimic. Dar cel mai neașteptat lucru a fost expertiza. Tocmai anunțat: pe lângă degetele suspectei actrițe, pe cuțit au fost găsite și amprente ale maniacului Tula, căruia i se atribuie cinci crime în apropiere de Tula și mai multe în orașul Soci. Dar identitatea criminalului în serie nu a fost încă stabilită.
  - Și conform examinării noastre, degetele maniacului căutat nu au fost găsite în apartamentul profesorului, nu-i așa? - a precizat din nou Krasin.
  Da, nu l-au găsit. Dar ar fi bine să verificăm din nou.
  - Aduceți informațiile expertului, îi ordonă Krasin. "Deși nu cred că amprentele vor fi găsite după reverificare.
  Kovalev a plecat, iar Krasin a rămas pierdut în gânduri. Anchetatorul nu a crezut că însuși profesoara, de bunăvoie, a sărit pe fereastră. A vorbit cu această femeie. Sunt incapabili de sinucidere!
  În apartamentul ei nu au fost găsite urme ale lui Vadim Rybachenko sau ale maniacului Tula. Este puțin probabil să fi fost implicați în moartea actriței și apoi a profesorului.
  Ciudat, dar gândurile lui Krasin s-au concentrat brusc asupra maniacului Tula. Undeva în adâncul sufletului său, intuitiv, simțea că își va da seama de acest maniac, al cărui nume nu era cunoscut autorităților. Vasily a decis să studieze toate informațiile care se aflau în baza de date despre criminalul în serie. A existat un motiv: maniacul s-a intersectat cu regretata actriță pe Utrish, nefiind exclusă implicarea sa în dosarul cercetat de Krasin.
  Intuiţie. Vasily l-a folosit la școală. Intuitiv, a găsit răspunsuri la întrebările care l-au îngrijorat, prezicând uneori rezultate neașteptate ale meciurilor de fotbal. Nu știa cum funcționează. Trebuia doar să te gândești, să "conduiți" informațiile disponibile în creier și decizia a venit de la sine, ca o perspectivă. Și la locul de muncă, în mare parte datorită intuiției sale profesionale, Krasin a reușit deja să rezolve câteva cazuri foarte complicate. Era în stare bună cu Comisia de anchetă.
  Și acum Krasin a studiat cu atenție materialul primit și a simțit un semnal-iluminare intuitiv: băiatul dispărut este maniacul Tula!
  Apoi, lângă Tula, patru persoane au fost ucise deodată în câteva zile. Și a dispărut un școlar, al cărui trup nu a fost găsit. Această pierdere a fost atribuită unui criminal neidentificat. Dar dintr-un motiv oarecare, nimeni nu a început să verifice în mod corespunzător tânărul la acel moment pentru implicarea în crime. Apoi, degetele ucigașului, care a moștenit în regiunea Tula, au apărut la Soci și, recent, pe Utrish, lângă Anapa.
  Dar nu există amprente ale lui Boris Solntsev dispărut în cabinetul de dosare. Este foarte posibil ca băiatul să fie același maniac Tula.
  Cu toate acestea, aceasta a fost doar o presupunere care trebuia testată. Și iată cum a ajuns un american gol într-o casă de panouri din Sankt Petersburg, intuiția lui Krasin era încă tăcută. S-a concentrat iar și iar, dar nu a venit niciun răspuns. Era doar încredere că maniacul Tula nu a fost implicat în crimele de la Sankt Petersburg.
  Krasin a decis să găsească o fotografie a școlarului dispărut. De asemenea, a fost necesar să se organizeze o călătorie de afaceri la Anapa pentru a interoga fata reținută acolo pentru a se familiariza cu actrița care a murit la Sankt Petersburg. Cel mai probabil, inculpatul îl cunoaște și pe maniacul Tula, întrucât amprentele ambelor sunt pe același cuțit.
  Krasin i-a cerut lui Kovalev să-l contacteze pe Tula și să solicite de urgență o fotografie a adolescentului dispărut acolo, oricine, chiar și unul de la școală, dacă tipul era bine recunoscut. Anchetatorul însuși a început să se pregătească pentru o călătorie pe teritoriul Krasnodar. El a vrut să-l ia cu el pe Kovalev, dar numai Krasin a fost eliberat, Andrey a promis că îl va termina înainte de sfârșitul săptămânii, își va lua o scurtă vacanță și se va alătura șefului său. În același timp, stați câteva zile la mare: chiar la sfârșitul lunii august este bine în sud, apa este caldă, nu sunt atât de mulți turiști.
  Kovalev a sunat-o pe Anapa, a avertizat despre viitoarea vizită a lui Krasin.
  "Vasya, am fost de acord cu totul", i-a spus el anchetatorului. - Avionul este noaptea, maine dimineata vei fi in Anapa. De la zece ești așteptat în comisia de anchetă. Nu poți închiria un hotel, au promis că te vor ajuta cu locuințe. Cazul este tratat de căpitanul Bergman. Și voi încerca să vin sâmbătă.
  
  
  Capitolul 11
  Noaptea a fost nesomn, dar așteptarea unei întâlniri cu marea, precum și dorința de a dezlega încurcătura unei chestiuni complexe, i-au umplut sufletul lui Vasily de așteptarea a ceva vesel și plin de sens. De la aeroport, a mers imediat la autogară, și-a aruncat lucrurile în magazie și s-a grăbit spre cea mai apropiată plajă. Din fericire știam că plaja este situată în apropiere de gară, la doar câteva minute de mers pe jos. În copilărie, Vasya și părinții lui s-au odihnit în Anapa. Câți ani avea atunci? Doisprezece ani. S-au oprit în Dzhemet, într-un sector privat, nu departe de gară. Vasya a mers de-a lungul țărmului până în centrul orașului împreună cu părinții săi și, odată singur, a înotat și pe plaja din apropierea stației de autobuz. O dorință intensă de a vedea din nou locuri familiare a pus stăpânire pe Krasin. Mai mult, până la zece era timp suficient.
  Vasily și-a amintit încă de acea vacanță din copilărie. Și sectorul privat cu o toaletă din lemn pe stradă și o bunica-amantă curioasă de vreo șaptezeci, căreia îi plăcea să-l întrebe pe băiat despre Sankt Petersburg, despre treburile lui școlare. Mă întreb dacă bătrâna mai trăiește? Ce vârstă are ea acum? Cam nouăzeci de ani, nu mai puțin. Dar în sud trăiesc mai mult. Se va putea vizita cumva, pentru a vedea dacă s-a păstrat casa ei, care locuiește acolo acum.
  Vasily iubea marea, iar lui Anapa îi plăcea. Păcat că nu am reușit să vin măcar o dată aici. Cu părinții, a fost atunci în Crimeea, în anii studenției a mers la Adler la o tabără sportivă de la universitate. Și apoi la muncă, până și mama bolnavă a trebuit să aibă grijă de tatăl ei, care, după moartea mamei sale, a murit complet. Nu era spre sud.
  Și iată o nouă întâlnire mult așteptată. Plaja în sine s-a schimbat puțin. Tot același nisip, același peisaj. La intrare erau doar mai multe tarabe și se simțea un miros mai puternic de noroi.
  O briză ușoară proaspătă a mării a împins valurile. Unii turişti, majoritatea băieţi, au înotat. Vasili a vrut și el să înoate. Dar și-a lăsat costumul de baie în magazie. Încă va avea timp să facă o baie, acum poți doar să-ți înmui picioarele în apă și să pleci la afaceri, în curând zece, îl vor aștepta. Și apoi se va decide cu privire la locuință...
  La autogară, Krasin a precizat încă o dată adresa comisiei de anchetă și numele anchetatorului, după care s-a urcat într-un autobuz urban.
  Cazul de crimă de pe Utrish a fost condus de un anume Bergman. I. E. inițialele lui. La școală, Krasin avea un profesor de fizică Bergman Efim Borisovich. Nu este o rudă? Și există și un regizor foarte faimos cu un astfel de nume de familie...
  Era multă lume în autobuz, Krasin stătea nu departe de ușa din spate. La stația de autobuz a intrat o fată în salon. Iar privirea lui Vasily s-a concentrat imediat asupra ei. O blondă înaltă și zveltă, într-un costum strict de afaceri, s-a remarcat prin frumusețea ei în mulțimea de turiști și localnici care au umplut autobuzul în această dimineață.
  Lui Vasily îi plăcea să se uite la femei frumoase. Uneori, când se gândea la ceva, ochii lui păreau să se fixeze pe o față drăguță. Și acum se gândea la conversația care avea loc cu Bergman și, ca în meditație, se uita la fată. Se uită cu privirea la bărbatul care o privea. Această privire a spus elocvent: "La ce te uiți? Nu te apropia de mine, uită-te în altă parte! Nu am de gând să te întâlnesc!"
  Dar Krasin nici măcar nu s-a gândit să facă cunoștință, să înceapă o conversație. Nu știa deloc să facă cunoștință cu fetele, nu era amoros și timid cu sexul opus. Poate de aceea la treizeci și cinci de ani nu și-a întemeiat o familie. În anii studenției, a avut o iubită care îl plăcea. Dar chestiunea nu a ajuns la registratura. Fata și-a găsit un fel de antreprenor, dar Vasily nu a luptat pentru ea. Apoi a avut loc o aventură leneșă cu un vecin de la ușa din față, care a dispărut treptat. Krasin era liber, inima și mintea lui nu erau ocupate de experiențe amoroase.
  Privirea expresivă a străinului îl derută pe Vasily. A ieșit din mini-meditația sa și s-a uitat pe fereastră. Krasin era puțin nervos: nu știa cum îl vor întâlni colegii și cum se vor dezvolta acțiunile de investigație.
  O fată în costum de afaceri a ieșit în fața lui la stația lui de autobuz. Krasin a urmat-o, cu câțiva pași în urmă: trebuia să meargă în aceeași direcție.
  Deodată străinul s-a întors și s-a oprit. Din nou, în privirea ei se citi nemulțumirea, chiar mânia: "De ce te-ai atașat, omule?! Coboara imediat!" Lui Krasin chiar se temea că doamna îi va spune ceva nepoliticos. Dar fata nu spuse nimic, se întoarse și grăbi pasul.
  Vasily s-a dus la chioșcul de ziare, a așteptat până când domnișoara nemulțumită a dispărut din vedere.
  În comisia de investigație, Krasin s-a întors către paznic:
  - Eu la Bergman.
  Bărbatul a răspuns:
  - Acum urcă scările până la etajul doi, apoi mergi la stânga de-a lungul coridorului până la capăt. Camera două sute douăsprezece.
  Lângă birou, Vasily s-a oprit nehotărât, încercând să-și potolească entuziasmul. Este un anchetator cu o reputație solidă, dar din anumite motive este încă îngrijorat. În copilărie, eram îngrijorat când trebuia să vizitez străini. inca nu am dormit...
  Vasily era pe cale să bată, când deodată ușa i s-a deschis în fața nasului. Aceeași fată din autobuz s-a uitat din birou! Ea a strigat la Vasily cu mare entuziasm:
  - Tu?! Ce iti permiti?! Cine te-a lăsat să intri aici?
  - Eu... trebuie să-l văd pe anchetatorul Bergman...
  Ei bine, eu sunt Bergman. Si cine esti tu?
  - Sunt anchetator din Sankt Petersburg. Aici am un certificat cu mine, - Krasin și-a scos certificatul. Ar fi trebuit să fii avertizat de sosirea mea.
  Fata a fost surprinsă:
  - Deci ești din Sankt Petersburg?
  Busuiocul a confirmat:
  - Da, sunt din Sankt Petersburg. Investigator al Comisiei de anchetă. Krasin este numele meu de familie. Nu ai fost avertizat?
  - a spus Petrov... Îmi pare rău, dar șeful a spus că va sosi o furtună a detectivului din Sankt Petersburg, un fanatic al muncii, a fost necesar să-i pregătească toate materialele anchetei privind uciderea directorului de pe Utrish. . Deci asta înseamnă tu?
  - Nu sunt o furtună și nici un fanatic, dar, într-adevăr, mă interesează uciderea regizorului, - a răspuns Krasin. "Trebuie să-ți intervievez inculpatul. Prietena ei a fost ucisă în orașul nostru.
  - Credeam că vei arăta diferit, a zâmbit Bergman. - Și în autobuz ne-am ciocnit brusc. Mă grăbeam să lucrez, șeful m-a înșelat. Unul de-al tău se numește Petrov...
  - A sunat Kovalev, nu știu ce a făcut despre mine. Și nu mi-a spus că ești femeie. Am crezut că bărbatul conduce cazul.
  "Numele meu este Inna, știi numele meu de familie", s-a prezentat fata. - Du-te la birou. Când vrei să interoghezi inculpatul?
  "De preferință astăzi", a răspuns Krasin. "Dar mai trebuie să mă stabilesc undeva pentru câteva zile. Mi-am lăsat geanta cu lucruri în depozitul de la stația de autobuz.
  - Da, Petrov m-a întrebat despre locuințe. Suntem liberi, va invit sa ne vizitati, eu si mama locuim langa mare intr-o casa privata. Vara inchiriem cateva camere turistilor, acum oamenii s-au mutat deja. Dacă ți se potrivește, ești binevenit. Nu voi lua bani de la tine.
  Krasin și-a amintit de angajatul său și a spus:
  - Poimâine ar trebui să zboare și asistentul meu Kovalev, cel care l-a sunat pe Petrov.
  "Și avem suficient spațiu pentru el", a răspuns ospitaliera Inna. - Cum pot să te sun?
  - Poți doar după nume. Numele meu este Vasiliy.
  - Și prin patronimic?
  "Mai bine fără un patronim", a spus Krasin și a adăugat:
  - Profesorul nostru de la școală a fost Bergman Efim Borisovich. Când conduceam aici, m-am gândit dacă ești o rudă cu el. Poate chiar un fiu. Și te-ai dovedit a fi o fată.
  - Nu, Efim Borisovich nu este ruda noastră. Numele tatălui meu era Eugene. Da, a fost puțin amuzant. Am crezut că ești un afemeiat, o să mă urmărești.
  - Scuze, dar nu aveam de gând să urmăresc pe nimeni, te-am urmărit la oprirea mea. Și nu eram deloc un afemeiat, pur și simplu nu am dormit suficient azi, nu m-am gândit bine.
  Apoi, la oprire, Inna a simțit brusc disconfort, s-a oprit brusc și a privit în jur. Tipul sportiv în cămașă albă și jachetă bleumarin care se uitase la ea cu insolență în autobuz o urmărea acum. Inna se grăbea să lucreze, nu voia deloc să comunice cu escrocii. Ar fi putut să trimită un urmăritor într-un mod nepoliticos, dar tipul a privit în grabă și a rămas în urmă. Acum el, un tânăr investigator destul de chipeș, stătea modest în fața ei, iar Inna era puțin stânjenită.
  - Văd că nu ești un afemeiat, spuse fata conciliantă. - Ne poți vizita chiar acum. Luați o pauză de la drum câteva ore. O voi suna pe mama. Se va bucura. Notati adresa...
  - Și când se va putea lucra cu persoana cercetată?
  Să mergem astăzi la ora trei. ți se va potrivi?
  - Complet.
  - Bun. Voi pregăti totul. Speranța va fi livrată aici.
  "Aș dori, de asemenea, să sărbătoresc o călătorie de afaceri", a spus Krasin.
  - Este oricând în biroul de la parter.
  
  
  Capitolul 12
  Vasily s-a dus la autogara după o geantă, apoi a găsit adresa indicată de Inna. Anchetatorul din Sankt Petersburg a întâlnit-o pe mama prietenoasă a Innei, s-a mutat în camera propusă, a dormit puțin și a mers să o interogheze pe fata suspectată de crimă.
  Numele ei era Hope. Ea practic nu a răspuns la întrebări. Cu o privire sticloasă, indiferentă, fixată pe perete, inculpatul părea să nu fi auzit despre ce era întrebată.
  Așa că, atunci când Krasin a întrebat dacă o cunoștea pe Lucy Starr sau pe Lyudmila Starkova, fata nici măcar nu și-a deschis gura, nici măcar nu și-a ridicat o sprânceană.
  "Întotdeauna o face", a spus Inna, care era prezentă în birou. Taci, nu spune nimic. Privind la un moment dat pe perete, chiar și dansând în fața lui - nu are rost.
  "Ei bine, este dreptul ei", a răspuns Krasin cu amabilitate. - Nu vrea să spună, ne putem lipsi de mărturia ei. Și am o surpriză pentru această fată.
  Anchetatorul a pus în fața celui cercetat o fotografie școlară a lui Boris, care a fost trimisă din regiunea Tula. Dar Nadejda a continuat să privească în gol la perete.
  - Oricum, aruncă o privire, te rog, spuse Krasin cu afecțiune. Poate că prietenul tău s-a schimbat, dar trebuie să-l cunoști.
  Vasily a adus fotografia pe fața fetei. În același timp, el a urmărit cu atenție reacția ei.
  Hope s-a uitat fără tragere la poză. Și imediat s-a cutremurat! Ea s-a cutremurat cu siguranță, Krasin a prins-o bine. Obrajii palizi ai fetei au început să se înroșească în fața ochilor ei din cauza entuziasmului crescând.
  Anchetatorul a triumfat: nu poți ascunde reacția corpului! Presupunerea lui s-a dovedit a fi corectă: Nadejda îl cunoaște foarte bine pe maniac.
  "Trebuie să-l stoarcem", se gândi Krasin și întrebă:
  - Spune-mi de ce l-a ucis Boris pe director.
  - El... din cauza mea, - a tăiat în cele din urmă vocea inculpatului.
  - Așa credeam, spuse Krasin.
  Nu, nu a ucis! Hope și-a amintit. - Sunt eu.
  "Dar știu că nu ai nimic de-a face cu asta", a spus Krasin. Amprentele lui Boris pe cuțit. De ce îl acoperiți?
  Fata nu a răspuns.
  - Bine, să nu mai vorbim de Boris deocamdată, spuse Krasin încet. - Să vorbim despre Lyudmila Starkova, care a jucat alături de tine la Achintsev. ai cunoscut-o bine?
  Maria nu a mai răspuns. S-a închis din nou.
  - Știi că Lyudmila a fost ucisă la Sankt Petersburg? întrebă Krasin.
  Fata s-a uitat la Krasin cu un fior, dar apoi și-a mutat în tăcere privirea către perete.
  "A fost sugrumată", a explicat Krasin. - Și încerc să înțeleg cine și de ce.
  Nadejda nu a reacționat în niciun fel la aceste cuvinte ale anchetatorului. A fost inutil să continui interogatoriul.
  Femeia cercetată a fost luată, iar Krasin i-a explicat Innei:
  - Cred că directorul a fost ucis de un maniac Tula, amprentele lui sunt pe cuțit.
  - Este posibil, m-am gândit la asta, - a spus Inna. - Fata putea scoate cuțitul din corpul lui Achintsev chiar în momentul în care au apărut turiștii.
  - Numele ucigașului în serie Solntsev. Este un tip destul de tânăr.
  - Cum ai reușit, Vasily, să-ți dai seama de acest maniac misterios? întrebă Inna.
  - Haide, sugeră Krasin. - Am comparat faptele, intuiția a îndemnat. Avem o fotografie de școală a lui Solntsev, rămâne doar să-l reținem și să-l interoghem. Deși tipul este considerat dispărut.
  - Ești sigur că e cu adevărat el?
  - Nu cred că greşesc. După ce am interogat-o pe Nadejda, mi-am confirmat presupunerea că el a fost cel care ți-a ucis directorul. Încă nu știu dacă Boris Solntsev are legătură cu crimele din Sankt Petersburg. Dar la Soci, acest maniac a moștenit. Pare crime rituale cu mai multe înjunghiuri și tăierea urechilor.
  - Regatul Vladimir Achintsev este din Soci. Este un fotograf și un regizor porno destul de cunoscut", a amintit Inna.
  - Da, știu, confirmă Krasin. - Poate că fotograful a intervenit cu cineva și Boris a decis să-l elimine. În romanul lui Brown, este descris ucigașul obișnuit al sectei. Este posibil ca maniacul Tula să îndeplinească funcții similare.
  "Hai să o facem", a răspuns Inna. - Dar de ce l-a ucis pe regizor nu la Soci, ci aici pe Utrish?
  - A fost mai convenabil aici. Mă interesează mai mult de ce Nadia îl protejează pe tip.
  "Probabil dragoste", a sugerat Inna. - Astfel de doamne pot iubi foarte mult! Și de dragul unei persoane dragi să se sacrifice.
  "Nu știu, nu știu", a spus Krasin sceptic. "Nu cred în dragostea de sacrificiu.
  Vă este greu să înțelegeți. Majoritatea bărbaților sunt capabili să se simtă îndrăgostiți de una sau de cealaltă fată. Aceasta este natura bărbatului.
  "Unele iubite se găsesc și printre bărbați", a obiectat Krasin.
  - Nu m-am întâlnit încă. Omul este o ființă rațională. Se gândește: ce este special la aceasta sau acea femeie să o consideri singura? Deși, în felul său, fiecare persoană este unică... Dar o femeie se poate îndrăgosti ca într-un film: pe bune, în mormânt, să înnebunești de la o persoană, să nu doarmă noaptea, să-l consideri ca unul singur, pentru a fi gata să-și dea viața pentru iubitul ei, urmează-l până la marginile pământului.
  Se întâmplă rar totuși...
  - Nu atât de rar pe cât crezi, insistă Inna. - Foarte probabil, Nadezhda este una dintre acele femei. Ea este, de asemenea, sectantă.
  "Creierul sectanților nu este în ordine", a fost de acord Krasin.
  Dar Inna a obiectat:
  De ce nu? În sectele religioase, există uneori oameni educați și inteligenți. Le place să fie într-o echipă strânsă, prietenoasă, unde dragostea este predicată. Oamenii melancolici merg adesea la secte, oameni jigniți de viață, singuri. Ei se bucură de părtășie în fraternitate. Unele secte au în exterior învățături destul de logice care pot atrage mulți oameni.
  "Nadezhda nu mi s-a părut inteligent sau educat", a spus Krasin. Cu toate acestea, ea este închisă. Este greu să lucrezi cu asta. Înțeleg de ce ai probleme cu ea.
  - Ce crezi să faci în continuare? întrebă Inna.
  - Ar fi necesar să-l introducem pe omulețul nostru în mijlocul lor. A fost dusă în Utrish? Ce fel de loc este acesta?
  - La marginea orașului, în spatele satului Sukko. Cunoscut pentru plajele pentru nudiști și locurile de campare sălbatice. Acolo se adună tot felul de oameni. Hippie, diverși punki, alcoolici, iubitori de a face zgomot departe de ochii cetățenilor normali. Clienții noștri, infractorii și cei care sunt căutați, vin uneori. Sectarii se adună uneori.
  "Da, trebuie să prezentăm un angajat acolo pentru a colecta informații", a confirmat Krasin propunerea. - Pentru a vorbi cu nativii locali, pentru a afla ce și cum este cu adevărat...
  - Implementare? O idee buna! Doar tu, - spuse Inna și explică:
  Anapa este un oraș mic. Nu avem mulți angajați. Oricine dintre noi poate fi recunoscut. Publicul din Utrish este oaspeții frecventi la departamentul de poliție. Poliția și controlul de stat al drogurilor au început să efectueze raiduri regulate acolo. Oameni suspecti sunt aduși în oraș pentru lămuriri. Localnicii merg și ei în Utrish. Mai ales in weekend. Dacă este implementat, atunci nu angajatul nostru. S-ar putea să te fi potrivit atâta timp cât nu erai luminat.
  - Vezi tu, Inna, tot sunt un vierme de fotoliu. Analist, anchetator. Munca operațională nu este a mea. Dar am o sugestie. Asistentul meu, Andryukha Kovalyov, ar trebui trimis acolo. Jokerul care te-a sunat. Am vrut imediat să-l iau cu mine. Superiorii lui nu au fost de acord cu călătoria. Dar el însuși va zbura aici sâmbătă.
  
  
  Capitolul 13
  Andrei Cherkasov nu s-a înșelat. Acum știa numele maniacului Tula. Până acum, doar numele unui băiat schilodit de viață.
  Boris a fost un paria de la o vârstă fragedă. La școală, colegii l-au ignorat pe băiatul tăcut și asuprit. Era închis, stătea singur la ultimul birou, nu participa la jocurile generale. Dar numai școala ar fi bine, propria sa mamă nu l-a iubit și disprețuit, care-l ura pe tatăl lui Bori și s-a răzbunat subconștient pe fiul ei pentru trădarea fostului ei soț și viața ei eșuată.
  Tipul era sub control strict și dictatele mamei sale. Și după o altă ceartă cu ea, a fugit complet de acasă în pădure, unde, împins la disperare, a vrut să se sinucidă. Dar nu era capabil de un pas atât de disperat. Urmărit de foame și frig, adolescentul pleacă în sat să fure mâncare, totuși, luat prin surprindere, într-un acces de furie, comite o crimă ridicolă. Această crimă accidentală pare să producă o revoluție în mintea lui. Dintr-un băiat tăcut, intimidat, el se transformă într-un criminal în serie.***
  
  *** Povestea lui Boris poate fi citită în cartea coautorului meu Alexei Bolshakov "Proscris".
  
  Dar dacă prima crimă a fost spontană, atunci Borka simte un gust din ea și începe să ucidă în mod conștient. Viața l-a făcut pe școlar un maniac.
  Și tipul a avut un vis - să vadă marea. În casa bătrânei pe care o omorâse, Borka a găsit o sumă mare de bani. A ajuns la Soci și a plecat din nou la vânătoare.
  Maniacul se simțea ca un lup flămând care caută pradă. A vrut din nou să vadă trupul femeii tremurând de frică, să bage un cuțit în el, ca să curgă sânge suculent. Când Borka a ucis, și-a simțit superioritatea, s-a simțit puternic și rece. Privind viața unei alte persoane, maniacul a împrăștiat și amestecul de ură aprigă și resentimente inerente sufletului său pentru toată această lume crudă. Prin uciderea, el și-a dovedit capacitatea de a distruge, s-a prezentat drept arbitrul destinului oamenilor. Boris s-a răzbunat pe societate pentru respingerea sa, în timp ce a luat mâncare de la primele două victime, o femeie în vârstă și un bărbat, apoi a ucis-o pe bătrână pentru a intra în posesia economiilor ei. Apoi a plecat la vânătoare pentru un corp de femeie tânără.
  Și s-a trezit o nouă victimă - o fată drăguță, asemănătoare celei de care era îndrăgostit fără speranță, iar ea l-a respins nepoliticos pe Boris. L-a ucis pe străin fără îndoială. Maniacul nu avea nicio remuşcare, nici un regret puternic pentru că a luat viaţa unei persoane nevinovate. Boris nu a suferit de insomnie, victima nu a venit la el în vis. Tipul a regretat mai mult că nu a putut avea relații sexuale cu frumoasa femeie și încă nu cunoștea dragostea trupească.
  În Soci, Borka a închiriat o cameră în sectorul privat. Dar setea de sânge nu l-a părăsit pe tânăr. Și-a luat cuțitul și a mers să omoare din nou.
  Maniacul s-a așezat pe o bancă într-o poiană de lângă poteca care ducea la mare și a început să aștepte. Nu avea un plan clar, a decis să acționeze spontan, în funcție de situație, iar deocamdată doar stătea și privea.
  Chiar la începutul lunii aprilie, sunt încă puțini oameni, trecători rari nu au acordat atenție băiatului singuratic. Și a așteptat, destul de mult. Și am văzut o victimă potrivită! Blondă cu picioare într-o rochie scurtă. O coroană țesută din flori de primăvară devreme îi acoperea părul luxuriant, până la umeri.
  Într-o fată înaltă și drăguță, Borka a observat ciudățenii încă de la început. Mergea încet, desculță, pe potecă, oprindu-se adesea și atingând cu degetele ramurile și trunchiurile copacilor. În același timp, frumusețea a mormăit ceva în liniște.
  Nebun, se gândi Boris. Un val de milă a izbucnit brusc în inima maniacului, dar odată cu el, dorința de a ucide nu s-a retras. A apărut gândul: ar fi mai ușor din punct de vedere moral să-l ucizi pe nebun. De ce să suferi așa? Desi e frumoasa! Picioarele ei goale și goale l-au trezit pe Boris: el a simțit dorință sexuală. 333
  Tânărul maniac a împlinit recent șaptesprezece ani. Nu făcuse niciodată sex înainte, nici măcar nu sărutase fete. Boris a fost puțin în urmă în dezvoltarea sexuală față de colegii săi, dar pe măsură ce s-a maturizat, a intrat în vârful obișnuit al adolescenților. Tipul a vrut să-și violeze ultima victimă. Nimic nu a reușit. Dar acum voia nu doar să omoare, ci mai întâi să stăpânească frumusețea fetei.
  Boris pregăti un cuțit și se uită în tăcere la fată. Ea îi aruncă o privire gânditoare străinului singuratic și trecu încet pe lângă.
  Maniacul se uită în jur: în afară de ei, nu era nimeni în apropiere. Planul s-a maturizat instantaneu: să aducă cuțitul la gât, să-i atins gâtul, apoi, amenințător, să ducă fata mai adânc în pădure, unde să se umple pe pământ și să ia stăpânire. Boris era înalt și destul de puternic, cel puțin pentru a se descurca cu o fată.
  Încercând să se miște în tăcere, Borka a început să ajungă din urmă cu frumusețea, dar din anumite motive a ezitat: inima tânărului maniac bătea cu putere de parcă ar fi fost pe cale să-i iasă din piept.
  Iar străinul s-a întors brusc și i-a aruncat lui Boris o privire pătrunzătoare. Ochii celor doi nenorociți s-au întâlnit. Fata a citit în ochii tipului un imens dor și... dorință. S-a ciocnit cu privirea unui proscris, a unui băiat proscris de societate, dar a prins ceva apropiat, drag în această privire. Fata însăși a fost o proscrisă din copilărie. Desigur, ea nu a ucis pe nimeni, dimpotrivă, a încercat să nu facă rău nimănui. A fost bună, dar închisă, a suferit din cauza violenței tatălui ei vitreg și a neînțelegerii din partea propriei ei mame.
  Iar Borka a rămas uluit, uluit de privirea unui străin. Această privire l-a lovit până la inimă. A simțit o bunătate neobișnuită pentru Boris și, odată cu ea, o asemenea suferință și singurătate îi sunt familiare...
  Ochii fetei, care inițial i s-a părut nebună lui Boris, au căpătat o expresie plină de sens. Și maniacul a fost atacat de tetanos, dorința de a-și duce la îndeplinire planul s-a evaporat, a stat doar în picioare și a tăcut.
  Fata a întrebat:
  De ce ai nevoie de un cuțit? Poate vrei să mă omori?
  Boris băgă cuțitul în geantă și continuă să se uite în tăcere la străin. A așteptat ceva timp ca tipul să-i răspundă, dar, fără să aștepte, ea însăși a întrebat din nou:
  "Spune-mi, de ce m-ai urmărit cu un cuțit?"
  Boris a stors cu greu cuvinte timide:
  - Doar.
  "Și am crezut că vrei să mă omori", a spus fata, scoțându-și cununa și clătinând din cap. Pe gâtul ei frumos străluciră amulete.
  Boris a continuat să simtă în sine o teamă incitantă, care este de obicei trăită de tinerii nesiguri în fața fetelor frumoase. Această frică a îngreunat să vorbești, iar Boris nu a răspuns. Iar fata a spus:
  - Știi, la un moment dat am vrut să pun mâna pe mine, dar m-au împiedicat.
  "Am vrut și eu, când mama m-a dat afară din casă", a tăiat vocea lui Borka.
  - Și eu însumi mi-am părăsit tatăl vitreg și mama...
  Fata s-a oprit o clipă și s-a prezentat:
  Numele meu este Nadezhda, ce mai faci?
  Tânărul a răspuns:
  - Și eu sunt Borka. Boris...
  Din nou a fost o pauză grea. Maniacul care a ucis mai multe persoane a continuat să fie timid în fața modestei fete pe care o alesese drept victimă în urmă cu câteva minute.
  Hope și-a spus din nou:
  "Știi, este un mare păcat să te sinucizi. Dar să te ajute să mori... poate fi o ieșire bună.
  - De ce este asta? întrebă Boris, făcându-și curaj.
  "Vedeți, suntem aici pe pământ și ne ispășim pedeapsa în închisoare. Fiecare are un anumit număr de ani. Nu poți tăia ceea ce trebuie. Sinuciderea este ca și cum ai evada din închisoare. Se pedepsește acolo, în rai. Va exista un termen nou, mai dur, o existență mai dureroasă în următoarea încarnare. Cu leziuni fizice, într-o familie foarte disfuncțională. Chiar și aici pe pământ, sinuciderile sunt disprețuite. Ortodocșii nu-i îngroapă. Odinioară erau îngropați în afara cimitirelor. Și dacă moartea nu a fost vina ta, atunci o altă abordare.
  - Care ți-a spus că? întrebă Boris.
  Acum locuiesc într-o fraternitate. Acolo avem o stareță aproape de Dumnezeu. Ea ne învață pe proști.
  "Dar toată lumea se agață de viață", a obiectat Boris. Am vrut să plec, nu am putut. Deși am suferit mult...
  Destinul nostru este să suferim. Cu cât suferim mai mult, cu atât mai repede vom ajunge la Nirvana. Sau următoarea încarnare va avea mai mult succes.
  Boris nu le-a vorbit niciodată fetelor despre viață. Comunicarea lui se limita la fraze generale. Dar acum îi plăcea să vorbească, tensiunea nervoasă slăbea încet, se simțea confortabil cu Nadezhda, toată dorința de a-i face rău se secase. Boris a vrut să vorbească mai mult cu această fată, i-a fost teamă că va pleca și, pentru a continua conversația, a întrebat-o:
  Cum ai intrat în fraternitate?
  - Când am plecat de acasă, am venit aici într-un popas. Nu erau bani, aceleași cunoștințe. Aici au venit două femei la mine, au povestit despre frăție, am mers cu ele. M-au acceptat bine, așa că am rămas cu ei să trăiesc.
  "De ce ai fugit de acasă?" întrebă Boris.
  "Tatăl meu vitreg m-a violat", a răspuns Nadejda sincer. - Mama, o proastă îndrăgostită de el, nu a vrut să știe nimic despre asta. Când i-am spus, nu m-a crezut, a țipat la mine de parcă aș fi compus să-și defăim soțul.
  "Și am o mamă rea", a spus Boris. "Ea nu mă iubește deloc.
  Inima băiatului încă bătea cu putere. Totuși, acesta nu a mai fost un prevestitor al agresiunii. Da, iar plânsul instinctiv dureros al fricii, caracteristic lui Boris atunci când comunica cu străinii, s-a retras treptat. Ochii albaștri luminoși ai Nadezhdei au alunecat încet peste chipul adolescentului. Nu se grăbea să plece și întrebă:
  - De unde esti?
  Boris nu a răspuns imediat. S-a gândit să spună local. Nu am vrut să-mi numesc satul natal, totul legat de el a rămas în trecut. Dar tipul nu putea să mintă pe această fată. Nu putea să compună deloc. Și a numit orașul cel mai apropiat de satul său:
  - Sunt din Tula.
  Hope a zâmbit.
  "Ți-ai încrețit atât de mult fruntea încât am crezut că nu-ți poți aminti. Ei bine, ce oraș bun. Nu departe de Moscova. Eu și tatăl meu am venit să te vizităm într-un tur. Ea însăși este moscovit nativ. Sau, mai degrabă, era. Și cum ai ajuns aici?
  "Am venit să văd marea", a răspuns Boris sincer.
  - Și eu iubesc marea. Încă e frig pentru înot. Dar vara vine în curând. Ai trecut pe aici?
  - Cum e? întrebă Boris.
  - La trecerea mașinilor gratuit.
  Nu, am cumpărat un bilet de tren. Eu am bani.
  - Si unde ai stat? a întrebat Hope.
  Am închiriat o cameră de la bunica. E aproape aici.
  Boris se simți brusc îndrăzneț și sugeră:
  - Vrei să vii să mă vizitezi.
  se gândi Hope. Văzând buzele tipului zvâcnind de nerăbdare, ea a întrebat:
  - Ai o prietenă?
  "Nu", a răspuns Boris.
  - M-am gândit eu. Și nu am un iubit permanent. Și ești drăguț cu mine.
  Ochii lui Nadezhda, la aceste cuvinte, s-au uitat direct în fața lui Boris și l-au găurit literalmente în tânăr. Își dorea foarte mult ca fata să meargă cu el. Nu, Borka nu mai avea dorința de a ucide, doar o scânteie interioară de iubire pătrunsese deja în inima lui chinuită și ceruse o acțiune decisivă. Frica aproape a trecut, făcând loc curiozității și dorinței naturale instinctive masculine de a fi aproape de o femeie frumoasă, de a o seduce. Cu o voce scăzută, Boris a început să convingă jenat:
  - Locuiesc foarte aproape aici. Hai, o să-ți arăt. Dacă nu vă place, puteți pleca imediat.
  "Ei bine, poți să pleci", a fost de acord fata. "Tocmai mi-a fost foame. Aș vrea să mănânc ceva.
  "Deci voi cumpăra mâncare chiar acum!" a scapat Boris. - Am luat banii. E un magazin alimentar acolo, hai să intrăm și să cumpărăm ce vrei.
  Au intrat în magazin. Boris a cumpărat cârnați fierți, câteva prăjituri, o pâine albă, o cutie de lapte condensat, câteva brânzeturi procesate și două pachete de suc. Hope a aprobat achiziția:
  - Hai să luăm o masă bună acum. Nu am mai mâncat cârnați de mult. În comunitatea noastră nu se obișnuiește să se mănânce carne. Masa comuna, pregatita pentru toata lumea. Paste, cereale, uneori tocană de legume.
  S-au așezat pe o bancă.
  "Pot să cumpăr mai multe produse alimentare", a spus Boris.
  Chiar voia să-i facă pe plac Nadezhda. Și ea l-a lăudat:
  Văd că nu ești lacom. Mulțumesc!
  La aceste cuvinte, fata l-a înclinat ușor pe tânăr spre ea și l-a sărutat pe obraz cu buzele pe băiat.
  Borka tremura deja de surprindere. Pentru prima dată a fost o fată care nu disprețuia să-l sărute! Fată frumoasă. Tipul a fost încântat. Hormonii dragostei au început să joace mai activ în sânge, care, ca o lovitură perfectă, bate o tobă pe creier, cerând săruturi noi și o întâlnire intimă. Și a umbrit toate celelalte gânduri și emoții ale proscrisului.
  
  
  Capitolul 14
  Băieții au mâncat ceva și au mers în camera lui Boris. Acolo, fata a luat inițiativa în propriile mâini. Ea s-a așezat pe genunchii tipului, i-a desfăcut nasturii cămașei și i-a îndepărtat-o cu grijă. Apoi a început să ducă corpul tipului năucit și gol cu sărutări ușoare. Și apoi și-a scos rochia! Și a ajuns fără lenjerie intimă, ceea ce l-a stârnit și mai mult pe Boris. Parcă vrăjit, se uită la sânii goi ai frumuseții.
  "Îți place de mine?" a întrebat Nadia.
  - O, foarte mult! a expirat proscrisul.
  Fata s-a lăsat pe canapea lângă Boris și l-a sărutat pe buze, pasional, ca un vampir, iar Borka s-a îmbătat din asta. Bietul tânăr a tremurat peste tot, a cedat instinctului și nu s-a deranjat, savurând sărutul îmbătător. Ce buze dulci are fata!
  Dar Nadezhda s-a tras și s-a aplecat peste șoldul tânărului. Mâinile ei agile îi desfăceau deja nasturii pantalonilor. Demnitatea destul de mare și entuziasmată a lui Boris a izbucnit.
  Fata, fără să întrebe, a luat în mână o tijă de jad, a sărutat-o și a început să lucreze dezinteresat cu limba. Perfecțiunea masculină a proscrisului a simțit pentru prima dată atingerea buzelor și a limbii aspre de fetiță. Buzele stacojii ale lui Nadezhda l-au mângâiat cu lăcomie pe tip, limba ei puternică și fierbinte a lucrat din ce în ce mai energic, fata a început să respire mai greu, demonstrând experiență și artă în această chestiune, încercând să ofere cea mai mare plăcere partenerului ei.
  Borka era în al șaptelea cer, dar a simțit rapid apropierea orgasmului. Cu un efort disperat de voință, a încercat să se abțină, să prelungească procesul, dar pofta și neruşinarea situaţiei au fost atât de mari încât a erupt într-un vulcan puternic. Fata nu și-a exprimat nicio nedumerire în legătură cu orgasmul accelerat, dimpotrivă, a lins apetisant fluxul alb al secretului lui Borka.
  Boris s-a simțit minunat de bine, chiar fericit. Sentimentul de jenă a dispărut. Se simțea ca un adevărat macho.
  Iar fata a înghițit toate picăturile, și-a lins buzele, a zâmbit și a spus:
  - Delicios...
  Boris a întrebat cu îndoială:
  - Vă place?
  Hope dădu din cap.
  - Unde ai învățat asta? a întrebat Boris și a fost imediat stânjenit de lipsa lui de tact.
  Dar fata nu s-a supărat deloc, ea a spus sincer:
  "M-a făcut tatăl meu vitreg.
  - Iată nenorocitul! Boris era revoltat.
  Nu ai idee câtă umilință am suferit din cauza lui.
  "De ce mi-ai făcut asta?" întrebă Boris.
  - Pentru a-ți face plăcere. Eu însumi am fost mulțumit. Nu ca cu tatăl meu vitreg. Există o mare diferență când o faci singur și când o faci sub constrângere.
  Boris a răspuns cu îndoială:
  - Poate fi frumos pentru un tip, dar pentru o fată...
  Hope a zâmbit.
  - Este o plăcere să faci plăcere unui partener dulce. Ți-a plăcut?
  Boris a răspuns sincer:
  - În mod divin... Era clasa cea mai înaltă!
  - Vezi! - fata și-a îndreptat părul, aruncându-l la spate și a spus:
  - Văd că nu ai experiență în relațiile amoroase. Nimic, te învăț eu!
  Boris s-a gândit, a vrut să răspundă ceva, dar a simțit mâinile lui Nadezhda pe perfecțiunea lui: a început să maseze penisul tipului. Și era din nou entuziasmat, demnitatea lui a început să se umfle rapid.
  Boris nu mai simți frică și jenă. Și Nadejda s-a aplecat în față cu șoldurile și s-a înșirat cu putere și pe un membru deja proeminent. Fata nebună l-a înșelat sincer pe băiatul neexperimentat și a început să-l călărească. S-a mișcat dezinteresat, cu mare entuziasm, oferind multă plăcere partenerului ei.
  Tânăra fecioară nu a suportat tensiunea și după mai multe mișcări a terminat din nou, sămânța sa a scăpat din nou din glande. Dar asta nu l-a deranjat pe diavol. A început să lucreze și mai energic, astfel încât băiatul supraexcitat și-a păstrat erecția. Nadezhda gemea din ce în ce mai tare, era acoperită de un val de orgasm...
  Apoi a fost nebunesc, dureros și voluptuos. Tipul era amețit, fata a continuat să lumineze. Corpurile nervoase ale îndrăgostiților s-au împletit, au supraviețuit mai multor orgasme. Boris a rămas fără suflare primul și a leșinat.
  Când a venit, Nadezhda stătea lângă el în rochia ei simplă. Ea a zâmbit și a spus:
  - M-am simțit bine cu tine. Dar acum trebuie să pleci. Dacă vrei, vino cu mine, îți voi prezenta frăția noastră.
  După tot ce se întâmplase, Boris era gata să meargă cu această fată până la capătul lumii. În câteva ore, ea l-a schimbat, i-a dat încredere tipului, de la un proscris însetat de sânge care căuta să omoare și să se răzbune pe societate, s-a transformat într-un tânăr complet normal. Îi plăcea bunătatea Nadiei, deschiderea și sexualitatea ei. Își dorea foarte mult să fie cu ea, deși încă îi era rușine să fie intruziv.
  Boris a întrebat politicos, pe nerăsuflate:
  - Ar trebui să merg la tine? Deranjez pe cineva acolo?
  Își dorea foarte mult ca Nadejda să-și risipească îndoielile, iar ea s-a ridicat din nou la înălțimea așteptărilor lui:
  Avem oameni buni. Vor fi bucuroși să te vadă. Vă voi prezenta prietenilor mei.
  Boris nu a vrut să întâlnească pe nimeni. În această lume, el era acum interesat de o singură persoană - Nadezhda. Ar fi avut suficient contact doar cu ea. Dar fata era pe cale să plece, Boris s-a îmbrăcat repede și a urmat-o pe Nadia.
  
  
  Capitolul 15
  Au mers și au vorbit animat, Nadejda a vorbit despre Moscova și despre ea însăși. Ea, ca și Borka, a fost jignită de semenii ei. Dar a absolvit liceul și abia după aceea a fugit de acasă. Nu comunică cu mama lui, nu vrea să audă nimic despre tatăl său vitreg. Toate acestea erau aproape și de înțeles pentru Boris. Oh, cât de mult a iubit-o pe fata asta! Scânteia iubirii care a izbucnit în inima proscrisului a izbucnit din ce în ce mai mult.
  Fascinați de conversație, îndrăgostiții au ajuns într-un loc de la marginea orașului, împrejmuit cu un gard înalt, înalt de trei metri.
  Nadezhda a apăsat butonul și, după o scurtă așteptare, s-a auzit un clic de încuietoare care se deschidea sub camera video. Fata a deschis ușa și l-a condus pe Boris pe teritoriul frăției. Pe un teren de aproape jumătate de hectar se afla un conac cu trei etaje, vreo duzină de case de lemn, un fel de hangar, precum și o platformă cu bănci sub baldachin. Oamenii se plimbau prin zonă. Unii dintre ei și-au făcut semn cu mâinile către Nadezhda și Boris, salutând cuplul nou sosit. Se pare că Nadia se bucura de autoritate printre adepți.
  "Trebuie să vă prezentăm stareței noastre", îi spuse Nadejda lui Boris.
  Nu s-a opus iubitei sale, deși s-a simțit din nou timid în fața străinilor.
  Băieții s-au apropiat de conac. Nadezhda apăsă pe butonul interfonului. Câteva minute mai târziu, le-a ieșit o doamnă plinuță, roșcată, de vreo patruzeci de ani, cu sâni magnifici și șolduri luxoase. Ochii femeii erau vicleni, studiind-forând. Cu toate acestea, doamna a zâmbit amabil, expunând un rând de dinți albi ca zăpada.
  Hope a spus:
  "Am decis să-l aduc pe acest băiat la noi. L-am cunoscut doar azi. A plecat de acasă.
  Ai plecat complet din casa tatălui tău? întrebă stareța.
  Ca răspuns, Borka a mormăit ceva neclar din cauza entuziasmului puternic.
  Tipul este normal? întrebă din nou Maica Superioră.
  - Destul, spuse Nadejda. Este bun, dar foarte timid.
  - Este de iertare. Cum îl cheamă?
  - Borya.
  Deci, da, Boris. Bun nume. Și eu sunt Albina. La noi, Borya, ai decis să mergi? Decizia corectă. Dar unde să te plasezi?
  "Am un pat de rezervă în camera mea", i-a amintit Nadejda.
  - Așa că pune-l imediat pe băiat în camera ta? Albina era surprinsă.
  "Îl cunoaștem bine, este ca un frate pentru mine", a explicat Nadejda. - Ne înțelegem de minune.
  "Bine, nu mă deranjează", a permis stareța. "Lasă-l să se oprească la tine deocamdată și apoi vom vedea." Veniți la predică în douăzeci de minute, amândoi.
  - Da, desigur. Îmi amintesc de predică.
  Stareța s-a ascuns în spatele unei uși masive de oțel, iar Nadejda a spus fără reproș:
  Ar fi trebuit măcar să-i sărute mâna. Albina este principala aici. Dar totul a ieșit bine. Chiar te-a lăsat să stai cu mine. Locuiam cu un prieten. Dar ea ne-a părăsit recent... Hai, o să-ți arăt camera mea.
  Speranța l-a adus pe Boris la una dintre casele de lemn. Avea un coridor îngust și trei camere. Ușile nu erau încuiate, cel puțin Nadejda nici măcar nu avea lacăt. Deschise ușa și îl conduse pe Boris într-o cameră în care erau două paturi cu arcuri, unul făcut evident de Nadezhda, celălalt fără lenjerie. Noptiere stăteau aproape de paturi, iar o măsuță abia încăpea între paturi. Tavanul era jos, puteai să-ți treci cu ușurință mâna de-a lungul lui, Boris nu mai văzuse niciodată tavane atât de joase: o persoană de doi metri nu putea sta aici la toată înălțimea. Nu era nici măcar un candelabru, sau măcar un bec pe tavan.
  Boris nu s-a putut abține să întrebe:
  - Ai lumina?
  - Am o lampă în noptieră. În general, de obicei dormim doar aici. Toate evenimentele au loc la fața locului. Vorbim și gătim. Avem un cazan comun, o masă comună. Am întârziat deja la prânz, dar acum va fi o predică de după-amiază. Tu însuți vei vedea și auzi totul.
  Au ieșit în curte și s-au apropiat de zona de lângă scena mică. Erau bănci acolo. Nadezhda și Boris au ocupat un loc în primul rând. Încet, s-au adunat și alți oameni, care au zâmbit și s-au salutat cu exclamații de "Multă sănătate!"
  Un tânăr a întrebat-o pe Nadia, arătând spre Boris cu un semn din cap:
  - Cine este aceasta?
  "Noul meu prieten", a răspuns Nadejda zâmbind, "Albina i-a permis să se alăture frăției noastre.
  Boris era încă tăcut și privea cu tensiune.
  La scurt timp, pe scenă a apărut spectaculoasa Albina roșcată. Spre aplauzele publicului, ea și-a început discursul:
  "Toți trebuie să fim pregătiți pentru sfârșitul viitor al lumii. Doar cei care duc un mod de viață drept și cred în zeul nostru Vishnu vor fi salvați și vor rămâne să trăiască pe Pământ. Iluminarea îi așteaptă pe toți și intrarea ulterioară în nirvana. Restul va avea de suferit...
  Boris nu a ascultat predica. Avea o durere puternică de cap, dar a încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat, și-a amintit întâlnirea sa furtunoasă cu Nadia.
  Predica nu a durat mult. Curând, muzica a început să sune. O melodie simplă care se repetă la fiecare două minute. Dar sub această melodie oamenii au mers să danseze. Au urcat chiar pe scenă și s-au zvârcolit unul în fața celuilalt în ritmul muzicii. În centrul scenei, Albina i-a aprins pe toată lumea. Evident, îi plăcea să danseze și să fie lider în această comunitate.
  Nadezhda l-a tras pe Boris pe scenă și a început să danseze într-un cerc de adepți lângă Borey. S-a ridicat și a admirat-o pe fată. Deodată Albina strigă: "Acum să bem din paharul consimțământului!"
  Un bărbat cu barbă a scos un corn puternic cu un fel de băutură. S-a dat cornul, toată lumea a luat câteva înghițituri din el la exclamațiile de aprobare ale celorlalți și l-a transmis celui care stătea lângă ei. Toată lumea părea să se descurce bine. Acum este rândul lui Hope. A luat o înghițitură din băutură zâmbind și i-a dat cornul lui Boris. Băiatul a ezitat puțin, astfel încât iubita lui l-a grăbit chiar: "Bea repede și dă-i cornul vecinului tău!"
  După ce lichidul dulce-acrișor i-a curs pe gâtul lui Boris, el a simțit o ascensiune spirituală în sine. Frica lui dispăruse complet, lumea nu mai părea mohorâtă și ostilă. Deci oamenii din jur nu sunt animale deloc, ci destul de normali și chiar amuzanți. O mulțime de fete drăguțe. Și Nadia lui este cea mai bună! Boris i-a făcut chiar cu ochiul iubitei sale.
  Se mai cânta muzica, dar Albina și niște sectanți au început să părăsească scena și să plece undeva. Boris a întrebat-o pe Nadezhda:
  - Unde merg?
  Fata a răspuns cu un zâmbet permanent:
  "Există de lucru pentru ei. Vezi tu, adepții trebuie uneori să lucreze și să beneficieze frăția.
  Boris a fost de acord cu asta:
  - Dreapta! Așa ar trebui să fie.
  "Dacă nu muncești, atunci înnebunești", a spus Nadejda. Dar nu sunt ocupat azi. Să mergem la noi, vom avea timp să vorbim înainte de cină.
  Și s-au dus. Și a făcut dragoste din nou! Chiar pe podeaua camerei! Patul scârțâit și îngust al Nadiei nu era prea potrivit pentru a face dragoste.
  Un adevărat maraton sexual s-a dovedit pentru o virgină recentă și un proscris în această zi semnificativă pentru el. Este grozav că Nadezhda s-a inflamat și l-a lovit literalmente pe Boris. Pasiunile au făcut furori, lumea ardea, orgasmele măturau ca un uragan. Părea că sute de vulcani au erupt, era o căldură sufocantă.
  Pentru a nu atrage atenția, Boris și Nadezhda au fost nevoiți să-și rețină țipetele de la orgasmele care i-au rostogolit. Borka a uitat de durerea de cap și de complexele lui. Nimeni nu se amesteca cu ei, doar timpul se străduia inexorabil pentru cină, iar îndrăgostiții au început să obosească încetul cu încetul.
  În cele din urmă s-au obosit complet. Nadezhda și-a pus rochia și a spus:
  - Ești deștept! Te iubesc!
  - Si eu pe tine! - răspunse Boris strâns.
  - Cati ani ai? întrebă deodată Nadejda.
  - În martie, am împlinit deja șaptesprezece ani! Borka a răspuns sincer.
  - Wow! Am crezut că ești mai în vârstă, am crezut că ești major. Și voi împlini douăzeci și trei de ani în iunie. Cel vechi este pentru tine. Avem o diferență de vârstă de șase ani...
  Nu, nu, nu ești bătrân! Boris aproape că țipă. - Te iubesc foarte-foarte!
  Și apoi a fost o cină sectantă modestă. Dar lui Boris îi plăcea masa vegetariană comună. Nu se mai simțea ca un proscris. Tipul a fost fericit ca niciodată în viața lui.
  După cină, Boris a părăsit secta, dar numai pentru a dormi, pentru a câștiga putere după o zi atât de obositor de strălucitoare, pentru a plăti gazda pentru locuința închiriată și pentru a se întoarce din nou la iubita lui Nadya.
  
  
  Capitolul 16
  Desigur, există dragoste la prima vedere. Iar pentru oamenii respinși de societate, poate fi cel mai izbitor, consumator. Cum se pot iubi două singurătăți, doi foști proscriși? Bland, devotat, altruist. Lumea s-a schimbat pentru ei, s-a umplut de noi culori, viața și-a găsit sensul. Și acest sens era în grija reciprocă unul pentru celălalt. Nu era nimic în lume pentru Boris și Nadezhda mai important decât dragostea lor. Sentimentul unei persoane apropiate și dragi a fost inspirator. S-au găsit unul pe altul. Și erau fericiți.
  Cu toate acestea, iubita lui Boris s-a remarcat printr-o mare extravaganță. Îi plăcea să meargă desculță, a vizitat o plajă pentru nudiști. Frumoasa Nadia! Corpul este flexibil, sexy. L-a învățat pe Boris să facă plajă și să înoate gol.
  Și fata a purtat și bijuterii din sticlă cehă, nu a ratat predicile sectare și i-a predicat însăși lui Boris.
  Odată ajunsă pe plajă, ea a început din nou să-i instruiască iubitul:
  - Trebuie să trăim drept, să luptăm pentru Iluminare, să o onorăm pe Albina și pe ceilalți lideri ai noștri. Prin ei devenim mai aproape de Dumnezeu. La urma urmei, numai Dumnezeu ne poate aduce în Nirvana, iar după moarte să ne lase în cea mai bună dintre lumi, unde ne putem bucura de multe plăceri interzise.
  Boris a răspuns:
  - Am o idee despre religia ortodoxă, chiar am citit mai multe cărți pe această temă când eram la școală. Sfânta Scriptură învață că nu vor exista plăceri interzise în lumea următoare. Noi, în cazul unei vieți drepte, vom locui în paradis sub forma unor îngeri fără sex.
  - Nu! Albina spune lucrurile potrivite! Credința noastră este mai bună. Paradisul este prea plictisitor pentru creștini.
  - De ce, mă rog? întrebă Boris.
  Fata a răspuns imediat:
  - Nu vreau să fiu un înger fără sex, nici măcar nu fac sex. Și Dumnezeul nostru Vishnu nu condamnă deloc relațiile sexuale.
  Boris s-a uitat la picioarele frumoase bronzate ale iubitei lui, a zâmbit și a spus:
  "Da, și nu mi-aș dori să fiu cu voi ca îngerii din rai. Este bine că în comunitatea noastră Dumnezeu încurajează sexul să fie venerat.
  - O persoană trebuie să creadă în Dumnezeu! spuse Hope cu încredere. "Vishnu este adevăratul Dumnezeu.
  Boris a decis să nu se certe cu iubita lui. De asemenea, a înțeles că este greu să trăiești fără credință. Fiind un proscris printre semenii săi, tipul de la școală a fost atras de religie, încercând să-și găsească alinare în ea. A citit cărțile bisericii și a ajuns la concluzia că Hristos a fost un pacifist care s-a rugat pentru călăii săi. Boris a îndurat cu răbdare toate umilințele și insultele, justificându-și comportamentul prin faptul că acționează după Hristos: te lovesc pe obrazul drept, întoarce-te la stânga. I-a devenit mai ușor să îndure umilința, de parcă ar fi făcut-o prin credință. Băiatul a încercat să găsească mângâiere în Dumnezeu, care este atotputernic și drept. Credința i-ar putea oferi nu numai smerenie, ci și posibilitatea de a-și schimba comportamentul, viața. Dar Boris nu a avut norocul să cunoască un mentor spiritual, un predicator al Cuvântului lui Dumnezeu. El nu a crezut în Isus și a devenit un ucigaș. Și în timp ce ucidea, maniacul și-a simțit puterea și a ajuns la concluzia că Ortodoxia este o învățătură bună pentru oamenii slabi.
  Și totuși este firesc ca Nadejda și el însuși după ea să ajungă într-o sectă. Aici nu se simțeau proscriși. Sectarii și-au găsit sufletele pierdute în această lume crudă și i-au făcut adepți ai credinței lor.
  Nadezhda i-a explicat lui Boris:
  "Cred că vei realiza în curând că Vishnu al nostru este Dumnezeul Suprem. El este Creatorul universului, care ne inspiră pe toți și își dă spiritul pentru a expune crezul care poate împăca omenirea. El este Tatăl nostru iubitor, care nu vrea ca noi, copiii lui, să ne jucăm pentru totdeauna în cutia cu nisip. Și își dorește ca copiii să crească, să câștige independență și să reușească. Trebuie să trăim conform poruncilor Lui. Cei mai ascultători și de succes dintre noi vor deschide calea către Nirvana. Cei care nu s-au maturizat sau au ofense în fața lui Dumnezeu vor fi trimiși pe Pământ pentru corectare în noi încarnări.
  Dar Dumnezeu nu își propune pur și simplu să pună capăt păcatului, așa cum îl reprezintă preoții ortodocși de orice tip. Scopul Celui Atotputernic este de a-și crește și educa copiii astfel încât aceștia să se maturizeze și să devină Iluminați, asemănător cu Dumnezeu însuși. În același timp, relațiile sexuale nu sunt deloc interzise. Nu este considerat un păcat, ci mai degrabă o virtute.
  Boris a zâmbit și a spus:
  "Dar Isus a mai spus: "Fiți roditori și înmulțiți-vă." Și liderii noștri cred că pentru creșterea abilităților intelectuale trebuie să faceți sex. Prin urmare, se pare că frații noștri practică promiscuitatea între ei și acționează în porno.
  Tânărul glumea, desigur. În opinia sa, sexul promiscuu nu contribuie deloc la o viață dreaptă și la Iluminare, la care conducătorii sectei i-au condus. Dar Boris și-a ținut părerea pentru sine. El însuși i-a rămas fidel lui Nadezhda, nici iubita lui nu a căutat legături pe partea laterală, doar că ea a fost obligată să participe la orgii colective, care au fost filmate de un fotograf apropiat al sectei.
  Lui Boris nu-i plăcea datoria iubitei sale, era gelos, dar a trebuit să o suporte, s-a convins că filmarea porno este doar o slujbă, o datorie pe care o are toată lumea din frăție, care ajută să câștige bani pentru adepți pentru mâncare. și întreținerea comunității. Boris însuși a rămas rapid fără bani personali, a cheltuit mult pe Nadezhda, i-a cumpărat mai multe ținute și bijuterii.
  Fostul proscris însuși nu a vrut să participe la orgii, nu i-au cerut încă acest lucru, deși s-a transformat într-un tip frumos. Singura lui treabă era să prindă pește. Împreună cu alți câțiva tineri, mergea din când în când la pescuit pe o barcă aparținând sectei.
  În principiu, o astfel de viață i se potrivea lui Boris. Era plin, sănătos, locuia cu iubita lui, nimeni nu i-a umilit sau reproșat. A trecut mai bine de un an de când a cunoscut-o pe Nadya și s-a stabilit în sectă. În tot acest timp, Boris s-a bucurat de pasiunea care i-a captat întreaga ființă.
  Deși se plictisea puțin iarna. Nu exista TV, jocuri pe calculator, nici cărți, cu excepția literaturii sectare speciale, în sectă. Înainte, când era la școală, lui Boris îi plăcea să citească. Broșurile sectare au devenit rapid plictisitoare, singura distracție rămasă a fost sexul cu Nadejda, rugăciuni rituale și prelegeri, la care fostul maniac, spre deosebire de Nadejda, nu a participat întotdeauna. Plimbările în oraș cu o prietenă în timpul iernii erau rare și, la un moment dat, Borka avea dorința de a merge la vânătoare și de a ucide din nou pe cineva. Cu toate acestea, s-a reținut, a reușit să stingă această atracție demonică bestială în sine.
  Vara mult așteptată a sosit în sfârșit. Toată plictiseala a dispărut. Acum Boris mergea mai des la mare, iar în zilele lui libere a vizitat plaja cu Nadezhda.
  Acum iubita lui a început să vorbească despre Vishnu și despre relațiile sexuale. Dar Boris nu a ascultat-o foarte atent. Albina l-a întâlnit dimineața și i-a spus să vină la ea seara pentru o conversație importantă. Tipul s-a întrebat ce poate fi. A decis că, cel mai probabil, va fi acum obligat să acționeze în porno.
  Sectarii au aderat la un stil de viață sănătos. Dieta, în principal orez, legume și fructe de mare, precum și antrenamentul fizic regulat practicat de frăție, au făcut ca trupul lui Boris să fie foarte sculptat, ca o statuie a lui Apollo. Tânărul arăta spectaculos, nu mai semăna cu fostul adolescent osos și vânat care se ascundea de societate. Boris ar arăta bine pe ecran. Dar nu a vrut să participe la orgii sectare, nici măcar doar să ia dracu cu altcineva decât Nadezhda. Și cu ea - doar singur.
  
  
  Capitolul 17
  Albina m-a întâmpinat zâmbind la datorie, m-a invitat în sufrageria conacului ei și s-a pus imediat la treabă:
  - Borya! Trebuie să faci un sacrificiu zeului nostru Vishnu. Pentru a face acest lucru, va trebui să participați la crima rituală. Vishnu te-a ales ca executor al testamentului său.
  Picioarele lui Boris au devenit imediat umplute. Nu se aștepta niciodată la această întorsătură a evenimentelor. Albina păru să simtă confuzia băiatului și spuse:
  "Văd că ai deja sânge nevinovat pe tine, dar nu am nevoie de pocăință de la tine. Vishnu te-a iertat pentru păcatele tale trecute. Tot ceea ce se referă la viața ta trecută nu ne interesează. Dar acum trebuie să îndepliniți ordinele lui Vișnu, pe care le transmite prin mine. Dumnezeul nostru vă cere să vă sacrificați!
  Boris era foarte speriat. Această femeie imperioasă a aflat de undeva că a ucis deja, deși nu și-a împărtășit teribilul secret cu nimeni, în afară de Nadia. Tipul se gândea cum să refuze, astfel încât să rămână în urmă cu astfel de solicitări, dar Albina părea să-i citească gândurile. Ea a avertizat cu severitate:
  - Nu îndrăzni să refuzi! Altfel, Vishnu te va pedepsi! Destinul tău este să fii executorul voinței lui Vishnu, să-i elimini pe acei oameni fără valoare care dăunează frăției noastre.
  Boris a tăcut. Albina, văzând că tipul era jenat, a continuat procesarea psihologică:
  "Uite, suntem o singură familie. Dumnezeul nostru știe exact de ce avem nevoie fiecare dintre noi. Și toți suntem obligați să-i împlinim voința. Numai atunci va fi pace și liniște în frăția noastră, iar oamenii vor obține Iluminarea.
  Boris nu știa ce să spună, iar Albina a cerut:
  - Ia cuțitul de pe masă! Acum vei veni cu mine și vei face un sacrificiu sacru.
  Parcă sub hipnoză, Borka s-a supus. Au coborât la subsol. Era un tânăr legat de perete. Boris l-a recunoscut pe Andrei, care locuia într-o casă de lângă el. A dispărut acum trei zile. Și înainte de asta, le-a spus prietenilor săi că vrea să părăsească frăția.
  - Nenorocitul ăsta a decis să fugă de noi, spuse Albina cu voce tare. - Rutina, spune el, este obosită, a încetat să mai creadă în Iluminism. Dar nu poți să pleci de lângă mine!
  Adevărul era că Andrei chiar a părăsit secta, dar nu a putut părăsi orașul. Doi tipi care au jucat rolul gărzilor ei sub Albina l-au descoperit rapid pe fugar și l-au adus la liderul sectei. Și a decis să scape de adept și, în același timp, să-l lege pe Boris cu sânge. Avea propriile ei planuri pentru Borka.
  "Pedepsim fugarii", și-a continuat Albina discursul. Aceasta este ceea ce cere zeul nostru Vishnu.
  - Neadevarat! Nu există Vishnu. Ne înșeli pe toți! - scuipă furios tip în direcția Albinei.
  Șeful sectei totalitare s-a apropiat de prizonier și l-a lovit puternic în stomac cu pumnul. Andrew se zvârcoli de durere. Dar acesta a fost doar începutul pedepsei cu moartea.
  Albina apucă un bici și începu să-l bată pe tânăr cu el. Da, atât de tare încât a tăiat pielea până la sânge. Andrew gemu de durere.
  După ce a dat câteva zeci de lovituri, Albina i-a întins biciul lui Boris și i-a ordonat aspru:
  - Acum tu!
  Borka a ascultat din nou. Era năucit, aproape în stare de șoc și nu putea obiecta la adresa Albinei. Fostul proscris biciuia pe jumătate gol, cu rămășițele de haine rupte, trupul cunoscutului său. Și îi plăcea să facă asta! Se vede că demonul care se instalase în Borka a reînviat.
  "Acum ia pokerul de lângă șemineu și lovește-l cu el!" porunci Albina.
  - Suntem și noi? Boris a decis să întrebe. "La urma urmei, acesta este prietenul nostru!
  Liderul sectei pufni disprețuitor:
  - Fost! După cum spune Dumnezeul nostru Vishnu: cruzime, cruzime și mai multă cruzime.
  Boris a întrebat surprins:
  Acestea sunt cuvintele lui Vishnu?
  Albina a răspuns pe un ton care nu accepta obiecții:
  - Exact! Cruzimea cimentează fraternitatea. Fă ce spun eu, sau vei fi în locul lui!
  Boris, în ascultare, a luat pokerul în mâini și l-a lovit pe tânăr. Tipul a scos un geamăt, deși Boris nu a lovit deloc puternic. Totuși, îi era milă de vecinul său.
  - Trebuie să dai bine! - Albina s-a indignat și a ordonat din nou:
  "Acum pune pokerul în șemineu și lovește-l din nou!"
  Boris a pus pokerul în șemineu pentru câteva secunde, apoi l-a balansat, dar... a scăpat instrumentul de execuție pe podea. Mâinile îi tremurau, gândi rău tânărul.
  - Slab! - aruncă cu dispreț Albina.
  Ea a ridicat pokerul și l-a lovit pe tipul legat de perete cu un produs încins. Andrew a scos un strigăt sfâșietor. Dar nici acest lucru nu a fost suficient pentru diavol, ea a pus din nou pokerul în șemineu și a început să-l înfigă în locurile goale ale corpului victimei ei. Nici măcar vuietul, gemetele lui Andrei și mirosul de carne arsă care s-a răspândit prin subsol nu l-au oprit pe sadic. Tipul se zvârcolea de durere sălbatică, iar sadicului, evident, i-a plăcut.
  Ea a izbucnit în râs și i-a ordonat din nou lui Borka:
  - Acum tu! Bagă pokerul în foc și dă-i foc bun!
  - Poate nu ar trebui? întrebă Boris cu îndoială.
  - Necesar! Fă-o! Sau ți-o facem noi.
  Boris a ascultat. Și din nou, lovitura nu a fost puternică. Mâinile criminalului în serie tremurau, inima îi bătea sălbatic, din ochi îi cădeau scântei.
  Albina a smuls pokerul din mâinile lui Boris, a lovit-o din nou pe Andrei, apoi a început să-și ducă arma preferată sub axile și peste corpul victimei, savurând durerea severă a tipului care era în toată puterea ei.
  După ce și-a batjocorit destul de Andrei, Albina i-a ordonat lui Boris:
  "Acum tăiați-i urechile, lăsați-l să sângereze!"
  
  
  "Eu... nu pot... să tai urechile... unei persoane vii", a bolborosit Boris, șocat de ceea ce se întâmpla.
  "Bine, atunci termină-l mai întâi. Bine! Sau acum chem securitatea, iar tu vei fi în locul lui!
  Boris luă un cuțit de pe masă. Și a înghețat.
  - Bay! întrebă Albina. - Pedepsește-l pentru trădare! Bay, îți spun ei!
  Și Borka s-a supus din nou. De data asta a lovit puternic. Cuțitul l-a străpuns pe Andrei în piept, a străpuns pieptul. Băiatul a scos un alt țipăt și în curând a tăcut. Sângele victimei a picurat abundent pe podea. Iar Albina i-a cerut lui Boris să scoată un cuțit din corp și să taie urechile cadavrului. Borka, care a continuat să fie în stare de șoc, a executat și acest ordin.
  Înainte de a-l elibera pe tipul legat cu sânge, sadicul i-a ordonat să nu spună nimănui despre crimă. Chiar și iubita lui Nadia. Pentru divulgarea secretului, Albina a amenințat cu represalii.
  Boris l-a lăsat pe răufăcător la locul crimei, lângă cadavru, în timp ce el însuși a sărit din conac în stradă și s-a grăbit spre casa lui, unde s-a lăsat pe pat.
  Din fericire, Hope dispăruse. Borka nu a avut timp de explicații, a vrut să se uite de sine în vis. Dar somnul nu a venit. Tipul s-a simțit ca un criminal condamnat la moarte. Îi era teamă că în orice moment însetată de sânge Albina își poate trimite gărzile la el, iar aceștia îl vor elimina ca martor și complice inutil, sau îl vor duce la sadic în locul lui Andrei ca o altă victimă...
  De ce avea nevoie Albina de o crimă atât de sadică? Boris nu putea înțelege asta. Ce rost are o asemenea cruzime? De ce i-au făcut asta lui Andrew? Doar pentru că a decis să părăsească fraternitatea? Acest lucru este fără rost și fără milă!
  Așa a gândit criminalul în serie, care a luat însuși viața a patru oameni nevinovați. Se gândi dacă să încerce sau nu să scape din sectă. Dar Boris acum nu-și putea imagina viața fără Nadia. Poate spune totul iubitei tale și convinge-o să părăsească frăția? Dar unde pot fugi? Da, iar Albina este puțin probabil să le permită scăparea, așa cum nu i-a permis lui Andrei să scape. Un gând fulgeră: nu ar fi mai bine s-o omoare pe Albina însăși? Ei bine, ce urmează?
  Au fost mai multe întrebări decât răspunsuri, Borka a decis să nu facă încă nimic. A rămas în sectă, nu a spus nimănui cum a murit Andrei, nici măcar nu și-a împărtășit durerea cu Nadezhda, deși nu avea secrete față de iubita lui înainte.
  
  
  Capitolul 18
  După acel incident, viața lui Boris nu s-a schimbat deloc. La următoarea predică, Albina, ca de obicei, a vorbit despre Vishnu și despre cum să se poarte pentru a nu împovăra karma. Ea însăși părea să nu aibă nicio remușcare și nicio îngrijorare că uciderea i-ar putea submina propria karma. Poate că aceasta nu a fost prima crimă în care a fost implicat direct șeful sectei lor. De ceva vreme nu a cerut nimic de la Boris.
  Rutina vieții de zi cu zi a continuat. Rugăciuni sectare, pescuit, muncă în paturi, datorie în bucătăria comună, uneori mers la plajă cu alți sectari sub supravegherea unuia dintre gardienii Albinei. Vara s-a terminat repede. Și lunile de toamnă au zburat. Pentru a-i ține ocupați pe adepți, Albina a adus o cutie întreagă de cărți despre Dumnezeu Vișnu, despre sfârșitul viitor al lumii și despre o viață fericită în rai. Șeful sectei a ordonat să memoreze literatură, a amenințat că va aranja examene. Adepții au citit cu atenție broșurile, deoarece a fost destul timp liber. Borka citea și el uneori. Deși nu prea credeam în ceea ce era scris.
  
  
  În decembrie, Albina i-a spus lui Boris să-și viziteze conacul pentru o problemă importantă.
  Femeia insidioasă a declarat imediat:
  "Dumnezeul nostru Vishnu este nemulțumit de faptul că nu i-am adus un alt sacrificiu la timp. Din această cauză, am avut multe probleme. Vishnu cere răzbunare, iar răzbunarea necesită sacrificii!
  Boris a înțeles că toate acestea erau o prostie, dar nu a obiectat, iar Albina a continuat:
  - Pentru a îndepărta cu orice preț spiritele rele de la Dumnezeu Vishnu, care îl înnebunesc pe el și pe noi toți, trebuie să sacrifici un om respectabil. Îți voi arăta fotografia lui, îți voi spune cum să-l găsești.
  "Dar nu pot ucide o persoană dintr-o fotografie!" a implorat Boris.
  Albina s-a gândit o clipă și a spus:
  - Bun. O să merg cu tine să arăți victima și să supraveghez execuția.
  - El cine? Boris a pus o întrebare inutilă.
  - Treaba ta! - a raspuns Albina suparata, dar imediat a devenit mai amabila si a explicat:
  "Acesta este un om răutăcios care este de vină pentru toate. El este răul universal, el este blestemul nostru. Vom ucide răul cu el și vom face plăcere zeului nostru Vishnu.
  Și din nou Boris a trebuit să meargă la vânătoare. Acum, nu la chemarea propriului demon, ci la porunca nenorocitului diavol care i-a condus secta. Tipul a urmat-o pe Albina, simțind un fior laș. Nu știa exact pe cine vor ucide, nu mai voia să participe la crime, dar nu putea rezista voinței acestei femei.
  Au venit într-un parc și s-au așezat pe o bancă de la intrare. Se auzea muzică - un restaurant era luminat în apropiere. Se întuneca, amurg peste oraș.
  Albina a spus:
  Trebuie să plece acasă prin parc. Dacă ar fi fost unul.
  
  
  Diavolul urmărea oamenii care părăseau restaurantul. Ea a așteptat. Și a așteptat: în curând a ieșit din instituție un bărbat înalt și înalt, cu un diplomat. Era evident că era beat. Boris a simțit-o pe Albina încordată, l-a prins pe tip de braț și l-a târât într-un colț întunecat al parcului. Legănându-se ușor, bărbatul se îndreptă spre ei.
  Diavolul a scos un cuțit din geantă, i-a dat lui Boris și i-a șoptit:
  - Du-te! El este al tău!
  Boris a ezitat. Bărbatul se apropia deja de tufișurile în spatele cărora se ascundeau Albina și sectantul ei. Diavolul l-a înghiontat ușor pe Borka. Tânărul a strâns mai tare cuțitul de sacrificiu ascuțit și a sărit pe potecă.
  Bărbatul este beat, dar puternic, înalt de vreo doi metri. Și cântărește mult mai mult decât ucigașul lui. Boris simțea teamă: era riscant să înfrunți o astfel de față. Borka a trebuit să lovească în timp ce țăranul nu l-a văzut, ucigașul s-a strecurat până la victimă în vârful picioarelor, și-a adunat puterile și a încercat să investească într-o lovitură, l-a lovit în gât. Dar de data aceasta, mâna a tremurat, lama a trecut pe o tangentă, doar a tăiat pielea, dar nu a făcut niciun rău tangibil.
  Bărbatul a țipat surprins și s-a întors. Boris l-a înfipt disperat în stomac cu un cuțit, dar în același timp i-a luat un pumn în ureche. Lovitura l-a zguduit pe tânăr, multe scântei au dansat în fața ochilor lui. Bărbatul este puternic, iar doza de alcool pe care a luat-o era încă departe de cea la care cad la pământ dintr-o împingere uşoară.
  Borka a găsit puterea să sară deoparte, în întuneric, s-a dat înapoi, iar bărbatul și-a lăsat diplomatul scăpat și a zguduit isteric prin aer cu pumnii grei.
  Se auzi o voce liniștită, dar solicitantă a Albinei:
  - Bate-l! Sau te omor!
  Amenințarea i-a dat lui Boris hotărâre. S-a apropiat de inamicul pe o platformă relativ iluminată de lumina slabă a lămpilor îndepărtate. Era clar că bărbatul era plin de sânge. Sângele îl trezi brusc pe Borka. S-a repezit la bandit și i-a înjunghiat pumnul cu un cuțit. A răcnit de durere, dar Boris i-a înfipt imediat un cuțit în stomac. Și apoi a primit un pumn în coaste. Oasele puternice ale tipului au supraviețuit, dar a fost foarte dureros, și-a tăiat răsuflarea.
  Boris abia reuși să se ridice în picioare. Dar bărbatul nu a putut profita de problema criminalului. Paralizat de șocul dureros și pierderea de sânge, a început să se scufunde la pământ cu un cuțit în stomac.
  
  
  Această întorsătură a evenimentelor i-a dat lui Borka putere și furie. De îndată ce ucigașul și-a revenit puțin, s-a repezit la inamic, a scos cuțitul și l-a lovit din nou. Și apoi din nou și din nou. Boris a terminat și a lovit cu furie corpul care se zvârnea deja în agonie. Ucigașul și-a sfărâmat victima.
  - Suficient! Se auzi vocea autoritară a Albinei.
  Borka a părăsit corpul inamicului, a făcut câțiva pași de-a lungul căii în direcția diavolului. Ea a ieșit din ascunzătoarea ei, s-a dus la cadavru, s-a asigurat că bărbatul este mort, și-a luat servieta și i-a spus complicelui obosit:
  - Totul a decurs bine. Liniște, fără spectatori.
  Boris nu răspunse. Iar Albina a ordonat să taie urechile cadavrului.
  - De ce? Borka a fost surprins.
  "Avem nevoie de ea pentru ritual", a răspuns diavolul. "Grăbește-te, cât nu este nimeni acolo, taie-ți ambele urechi și pleacă de aici."
  Din nou, în ciuda dezgustului său, Boris s-a supus. Era la cheremul acestei femei, urmându-i ordinele ca în hipnoză.
  Apoi cuplul purtător de moarte a părăsit parcul pustiu. Pe drum, Albina l-a instruit pe tipul prost gândit. Ea a ordonat să nu spună nimănui. Dacă Nadejda întreabă, răspunde că s-a dus să sacrifice un berbec la prietenii Albinei, unde s-a murdărit cu sângele unui animal. Diavolul mi-a spus să mă schimb imediat și să-i aduc haine pentru spălat.
  Acasă, nu a trebuit să vorbesc mult timp cu concubinatul meu. spuse Boris așa cum i-a ordonat Albina. Nadezhda l-a crezut sau s-a prefăcut că-l crede. Nu avea obiceiul să întrebe, mai ales dacă vedea că iubitul ei nu voia să dezvăluie detalii.
  Boris i-a spus iubitei sale că are o durere puternică de cap, s-a întins pe pat și a început să se gândească. În termeni morali, este mai ușor să umpleți un bărbat beat decât o fată pe care a ucis-o lângă Tula. Un bețiv este un obiect consumabil care nu provoacă simpatie. În același timp, există o mare diferență: când alegi singur o victimă și când acționezi la ordine. De data aceasta Albina l-a forțat să omoare. Ca și în cazul lui Andrew.
  Dar de ce ucide deloc? Boris și-a amintit cu regret crimele sale anterioare. Cel mai mult, îi era milă de fată. De ce a tăiat-o? Ei bine, și-a ucis vecinul pentru prima dată - desigur, a fost prins într-un furt forțat, a acționat spontan, în stare de pasiune. Bunica a fost ucisă mai târziu pentru că avea mare nevoie de bani. De altfel, bătrânei nu mai avea mult în orice caz, într-un fel o scutise de chinurile trupești ale dispariției lente. Un bărbat în vârstă a murit pentru că s-a cățărat singur...
  Dar de ce a ucis-o pe fata? Da, chiar și frumos... Ce fel de sadism ticălos era în sufletul și în capul lui? Cum îndrăznește să doboare o creatură frumoasă? În același timp, spre rușinea lui, Boris a trebuit să recunoască că atunci a simțit plăcere, chiar excitare sexuală de la o crimă atât de josnică și fără sens. Deși o asemenea bucurie este nefirească.
  Apoi, aici, la Soci, a plecat din nou la vânătoare. Din fericire, nu și-a făcut treaba. Cu toate acestea, astăzi, după ce a ucis cu brutalitate un bețiv, a simțit satisfacție. Nu, cumva trebuie să scapi complet de demonul din sufletul tău.
  Apoi Boris și-a amintit că lăsaseră cuțitul la locul crimei. De ce nu l-a luat Albina cu diplomatul? Nu ai vrut să te murdărești cu sânge? Dar astfel de dovezi le-ar putea da foc.
  Un lucru este când a dispărut Andrei, care nu va fi căutat. Dar acum cadavrul va fi descoperit, se va deschide un dosar penal pe acesta și se va începe căutarea ucigașilor. Cu toate acestea, a ucis chiar înainte de a intra în comunitate. Și nimeni nu l-a găsit.
  În același timp, Boris s-a temut din nou serios pentru propria viață. Și dacă Albina de data aceasta vine cu ideea de a-l elimina? Trimite gărzi de corp. Și asta... Este ciudat că pentru uciderea lui Andrei, și apoi a țăranului, ea l-a folosit pe el, și nu pe băieții ei.
  
  
  A fugi undeva departe, departe, a părăsi secta împreună cu Nadenka. Ea a spus că vrea să viziteze Parisul, capitala romantică a Franței cu legendarul său Versailles. Dar cum poți ajunge acolo fără bani și acte?
  Boris a înțeles că nu poate rezista influenței Albinei. Abia dimineața tânărul s-a cufundat într-un somn greu. Din fericire, nu a avut coșmaruri. A dormit până aproape de prânz și s-a trezit mai mult sau mai puțin alert.
  
  
  Capitolul 19
  Viața în sectă a continuat. Din fericire, temerile lui Boris că ar putea fi eliminat ca un participant inutil la crime nu s-au adeverit. Nu a aflat niciodată de ce era necesar să-l omoare pe acel om plinuț și ce era în diplomatul lui, pe care Albina l-a luat cu ea. Cu toate acestea, tipului nu-i păsa cu adevărat. Îi era teamă că va fi forțat să omoare din nou.
  Și nu s-a înșelat, Albina a cerut din nou victime. De Crăciunul ortodox, diavolul l-a sunat pe Boris și a spus că va trebui să aducă un alt sacrificiu sfânt lui Dumnezeu Vișnu.
  Tânărul a rugat-o pe Albina să nu-l oblige să facă asta. Dar liderul sectei a fost necruțător. Ea însăși s-a dovedit a fi un criminal în serie. Îi plăcea să omoare și să privească cum, la ordinul ei, ei iau viețile bărbaților. Nu a fost păcat ca diavolul să omoare un om.
  Câțiva maniaci, o femeie atletică și un tânăr frumos, cu o bună ușurare musculară, au plecat din nou la o vânătoare mortală.
  Nu a durat mult pentru a găsi o victimă. Într-o zonă pustie din afara orașului, Albina a văzut doi bărbați bând razele de lună dintr-o sticlă de doi litri. La rândul său, din gât. În același timp, o înjură pe mamă. Albina a dat porunca: - Ei!
  Boris se uită surprins la diavol: "Sunt doi!" Dar Albina a confirmat: "Hai să mergem!"
  Împreună s-au apropiat de bețivi. Boris a sărit în tăcere din spate și l-a înjunghiat pe cel mai apropiat de el sub omoplat. Bărbatul s-a întors și a primit imediat o lovitură în mingi de la Albina, care în același timp a strigat:
  - Spre slava Dumnezeului nostru Vishnu!
  Lovitura s-a dovedit a fi atât de puternică, încât bărbatul a eructat sânge, apoi a început să se scufunde la pământ. Boris, la vederea lichidului purpuriu, a zburat din nou din frână. A atacat-o pe a doua persoană. A strigat: "Ce faci?!" - și a încercat, așa a fost, să apuce ramura pentru protecție, dar nu a avut timp. Tânărul maniac îl înjunghiase deja cu un cuțit. Și a bătut până când bărbatul a dat semne de viață.
  Albina a intrat și ea în furie, o emoție diabolică a aprins în ea. Era logodită cu primul nefericit care a căzut la pământ. A vrut să se ridice, dar a primit o lovitură de la diavol cu tibia unei cizme masive feminine pe cap. Apoi furia a continuat să-l lovească pe țăran în toate părțile corpului. Apoi a luat o sticlă și și-a lovit victima în cap cu ea.
  Bărbatul a tăcut, iar Albina i-a ordonat lui Borka:
  "Și termină-l cu un cuțit!"
  Boris a înfipt un cuțit în gâtul nefericitului, eliberând o fântână de sânge stacojiu. Și a spus triumfător:
  - Gata! Nu moare!
  "Zeii noștri caută sânge!" răspunse Albina. - Hai să ne spălăm!
  Boris a fost bucuros să părăsească locul crimei. În drum spre casă, el i-a pus totuși diavolului o întrebare incomodă:
  - De ce le avem?
  "Vedeți", a răspuns Albina calmă, "zeii noștri sunt zeii războiului!" Ei cer sacrificii. Acum pot, în sfârșit, să raportez puterilor superioare: am făcut o treabă serioasă. Și în acest fel am realizat multe.
  Boris nu a răspuns, a crezut că fiarei pur și simplu îi lipsește adrenalină, îi este sete să omoare, să sfărâme, să chinuiască pentru a se simți ca un supraom.
  Acasă, tipul din nou nu a putut dormi mult timp. Din nou, a vrut să fugă de sectă, ca să nu-i mai vadă sau să audă pe psihopații Albinei, să nu-i urmeze ordinele.
  
  
  Capitolul 20
  Câteva săptămâni mai târziu, Albina l-a sunat pe Boris și i-a spus:
  "Acum tu însuți trebuie să-ți alegi victima și să privezi o persoană de viață. Nu voi merge cu tine. Alege un bărbat și, ca dovadă a muncii depuse, adu-mi urechile lui tăiate.
  - Pe cine sa aleg? întrebarea a izbucnit de la ucigașul în serie uluit.
  "Trebuie să găsești victima a cărei karmă este coruptă și care, în consecință, trebuie pedepsită în funcție de deșerturile ei", a explicat vag Albina. "Găsiți victima chiar în noaptea asta!" Zeii au nevoie de sacrificiul nostru.
  - Dar de ce eu? Ai alti oameni...
  "Nu ți-e frică de sânge, spre deosebire de ceilalți. Ai mai ucis înainte, te-ai obișnuit! De aceea îți încredințez o chestiune atât de delicată. De data aceasta trebuie să acționați pe cont propriu.
  Boris spuse ezitant:
  - Toate aceste crime... este un păcat! Sunt atât de grele pentru suflet și îmi strică karma.
  Ochii diavolului s-au luminat cu o sclipire nebună. Ea a răspuns nemulțumită:
  - Depinde de mine să decid ce este păcat și ce nu este păcat! Trebuie să mă ascultați, pentru că fac voia zeului nostru Vishnu.
  "Dar de ce trebuie să ucidă Vishnu?" Boris nu putea înțelege.
  "Chiar și Biblia spune că fără vărsare de sânge nu există iertare. Sângele nevinovat curăță universul și salvează multe vieți. După ce am comis uciderea sacră a unuia, vom salva mii de alții. Zeii au nevoie de victime, fără victime omenirea se va autodistruge într-un război nuclear, - vocea diavolului suna din ce în ce mai amenințătoare. "Numai organizația noastră poate preveni un război nuclear și poate salva umanitatea. Dar acest lucru nu se poate face fără sacrificii. Nu vă faceți griji: o persoană moartă așteaptă o nouă încarnare sau Nirvana în rai. Victima îți va fi recunoscătoare doar pentru că l-ai smuls din această viață aspră și lipsită de valoare și l-ai trimis direct în rai.
  
  
  Boris și-a amintit că Nadejda spusese deja ceva similar despre recunoștința ucigașului în timpul primei lor întâlniri. Tipul era amețit, simțea că nu mai poate rezista voinței Albinei. Dar el a întrebat oricum:
  "Poate că nu avem nevoie de urechi tăiate?"
  Diavolul a spus supărat:
  - Necesar! Îți poruncesc să nu mai amânezi! Ia un cuțit și pleacă!
  Boris își întinse mâinile neputincios.
  Voi încerca să ucid...
  Albina și-a amintit din nou:
  "Și nu te întoarce fără urechi!"
  Boris nu s-a putut abține. Ordinul Albinei pentru el este ca o lege care trebuie aplicată cu strictețe. Fără abateri, fără revolte și obiecții!
  Și a plecat la o "vânătoare" aproape tradițională. I-au prins masca călăului, voia altcuiva l-a mânat. Rătăcea într-o zonă rezidențială de la marginea unui oraș adormit ca un lup singuratic nebun. Gândul că va trebui să omoare din nou un bărbat sau să apară în fața Albinei fără a-i îndeplini ordinul îl roade pe Boris.
  Prima noapte de primăvară a început. Surprinzător de cald pentru începutul lunii martie. Cât de grozav este să mergi sub un cer senin și înstelat, cât de frumos este totul acum în natură, prind viață după hibernare. Și trebuie să suporte durerea și moartea. Cum poate! Și cum să trăiești cu ea, cât să o înșeli pe Nadezhda?
  Boris a regretat acum că nu a fumat. Ar fi frumos să tragi o țigară. Acest lucru ar ajuta la ameliorarea stresului mental, altfel fiecare celulă a corpului său tremură. Și mă doare sufletul.
  El însuși trebuia să aleagă un sacrificiu ritual și habar nu avea ce. Trecători rari s-au grăbit acasă. Boris s-a uitat la ei și s-a gândit: acesta merită moartea? Nu a fost nici un raspuns. A vrut să cunoască un bețiv sau o persoană fără adăpost, dar din anumite motive nu a întâlnit astfel de oameni. În curând, zona a fost complet goală.
  
  
  Boris s-a plimbat fără scop aproape toată noaptea. A început să se lumineze puțin, dar cerul era acoperit de nori. Criminalul în serie se gândea deja să se întoarcă, așteptând cu nerăbdare reacția Albinei la ordinul neîndeplinit. Dar atunci tânărul a auzit o femeie pătrunzătoare strigând din centura pădurii. Și a alergat cu toată puterea la strigăt!
  S-a repezit la salvare și a văzut că un bărbat plinuț pe jumătate gol apăsa corpul unei fete goale de un copac. Violatorul aproape a pus stăpânire pe fată. Ea a ripostat cu disperare, dar forțele nu erau egale.
  - Las-o! Boris a țipat și, fără ezitare, s-a repezit la violator.
  Un tip de vârstă mijlocie destul de puternic nu se aștepta să fie interferat. Se întoarse către băiatul care alergă. Bărbatul era vizibil mai greu decât tânărul. Dar Borka era peste tot ca o suită de mușchi, a sărit în sus și l-a lovit brusc cu un picior în stomac. Bărbatul avea o idee despre luptă, dar nu a avut timp să blocheze complet lovitura, care a fost parțial atenuată de un blocaj întârziat. Violatorul s-a clătinat, dar s-a ridicat în picioare și s-a dus la Boris.
  
  +
  Tânărul l-a întâlnit cu o lovitură puternică, neașteptată, în vintre. Inamicul a țipat și a început să cadă cu fața înainte. Boris a împrumutat o lovitură la mingi de la Albina. Nu vei scăpa de asta imediat.
  Fata își trăgea rochia în acel moment.
  - Pleacă repede de aici! Boris i-a strigat, nu a vrut să omoare în fața unui martor. - Și uită de tot!
  Bărbatul în acel moment a încercat să se ridice, dar a primit o lovitură puternică în cap de la Borka. Străinul, o fată drăguță de vreo douăzeci de ani, din anumite motive nu se grăbea să plece.
  - Pleacă repede de aici, ordonă din nou Boris. "Dar nu mergeți la poliție și nu spuneți nimănui despre mine!"
  - Bun! Mulțumesc! - a răspuns fata și a mers repede, apoi a alergat în direcția celei mai apropiate case.
  Boris a scos un cuțit din geantă, a sărit la țăran și, cu o leagăn, a înfipt arma crimei în gâtul violatorului. A șuierat și a început să se sufoce cu sânge. A murit în convulsii sufocante.
  "Fapta s-a făcut, nu este păcat", s-a gândit Boris, dar și-a amintit că violatorul încă mai trebuia să-și taie urechile. Ucigașul în serie a simțit brusc un val de furie demonică în el însuși, și-a scos un cuțit din gât, l-a mai lovit cu o forță frenetică de mai multe ori pe corpul unei persoane deja moarte, apoi a tăiat o ureche, apoi cealaltă.
  Abia după aceea ucigașul și-a venit puțin în fire, a observat că era tot pătat de sânge. Picături calde au ajuns chiar și pe fața maniacului care a salvat-o pe fată.
  Boris i s-a făcut rău, respira greu. Dar greața zguduitoare și ploaia rece care a lovit Soci l-au ajutat să se calmeze.
  Era urgent să ieșim de la locul crimei. Cu toate acestea, Boris nu se grăbea, indiferența îl cuprinse. Maniacul s-a surprins brusc crezând că Albina era un monstru, mai curat decât el. Trebuie să fie o psihopat. De ce are nevoie de urechile unei persoane ucise?
  Tipul avea ochii lăcrimați, s-a făcut frig, ploaia s-a intensificat, amenințând să se transforme în ploaie.
  
  -
  Lui Borka nu-i plăceau ploile reci. Ploaia i-a stricat starea de spirit. Aici a plouat des iarna. Zăpada ar fi mai bună, Boris este încă obișnuit cu faptul că iarna este zăpadă, ceea ce creează o senzație de curățenie și liniște. Și aici zăpada a căzut doar de câteva ori în timpul iernii și s-a topit în aceeași zi.
  Criminalul în serie a plecat acasă și a plâns în liniște. A mers din nou la vânătoare și a ucis, a arătat din nou o slăbiciune a caracterului, a continuat despre Albina. Teribil, desigur, dar în șeful sectei există un fel de putere diabolică căreia Boris nu poate rezista. Să presupunem că de data aceasta a salvat-o pe fată, dar i-a tăiat urechile cadavrului, acum le poartă ca dovadă a atrocității sale, neputând să arunce această urâciune.
  Maniacul și-a amintit din nou de oamenii distruși de el. Și din nou, dintre fostele victime, Boris a regretat cel mai mult fetița pe care o omorâse lângă Tula. Era plină de energie, putea să nască copii, să aducă bucurie persoanei iubite.
  Totuși, pe de altă parte, nu este rău că plouă. Cel puțin va spăla unele dintre urmele crimei. Boris nu voia să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce făcuse. Foarte curând, majoritatea lui, după care nu ar trebui să mai contezi pe o reducere în fața legii. Iar faptul că nu a fost încă prins și trimis la închisoare nu a dat impuls la noi crime.
  Totuși, prin fire, Boris era un tip amabil. Și această bunătate a trezit în el o conștiință și note de remuşcare. Era îngrijorat acum că devenise un criminal, că și-a lovit propria mamă înainte de a fugi de acasă. Poate că el însuși este de vină pentru faptul că a fost tratat rău. Adolescenții tind să agreseze băieții liniștiți și modesti. Ei încearcă să-i umilească și să-i insulte. Totuși, ar fi trebuit să fii mai sociabil încă din copilărie, dovedindu-și valoarea cu pumnii. Și s-a comportat ca un struț. Nemulțumirile s-au acumulat treptat în suflet și, în cele din urmă, s-au răspândit în crime. El poate fi înțeles, dar Albina este ca întruchiparea forțelor demonice, fără rușine sau conștiință...
  Dar Borka nu a fost capabil să-l termine pe diavol sau să scape din sectă. Era obișnuit cu secta, se simțea aici ca în propria familie, trăia în pace și armonie cu iubita lui fata și cu toți ceilalți adepți, era egal între egali și doar Albina se ridica deasupra tuturor. Și Boris a înțeles că nu va ridica mâna împotriva liderului sectei. Cu toate acestea, ultimele crime l-au ajutat pe Borka să vadă parțial lumina. S-a dus imediat la Albina, i-a aruncat urechile tăiate și a declarat hotărât:
  "Nu mă trimite altundeva!" Nu pot juca rolul călăului. Nu e al meu! O să dorm eu însumi și te voi dormi pe tine.
  Albina nu răspunse. Mi-a spus doar să-mi scot hainele pătate de sânge și să plec acasă.
  Când Boris a intrat în camera lui, Nadejda nu a întrebat unde și-a petrecut noaptea. Din faptul că nu este nevoie să inventeze și să explice nimic, Boris s-a simțit imediat mai bine la suflet.
  Nadenka îl iubea foarte mult și, se pare, nu era geloasă. Ea a avut încredere în iubita, a spus că gelozia este un sentiment al oamenilor inferiori, slabi la minte. Boris era liber de obligații și suspiciuni, putea iubi pe cine dorea. Și o dorea doar pe ea, Speranța lui. Și ea a prețuit dragostea lui, nu a căutat conexiuni în lateral. A fost filmată, însă, în porno. Dar acest lucru nu este considerat înșelăciune, deoarece ea nu a avut nicio intimitate spirituală cu partenerii. Nadejda a înțeles că Boris însuși va spune unde se află dacă ar vrea să împărtășească și să ceară sfaturi.
  Acum tânărul a tăcut, nu a vrut să explice nimic, doar și-a sărutat iubita, iar ea a răspuns la sărutul lui. Au făcut sex ușor și natural. Destul de repede, Boris a simțit un fior puternic, a venit un orgasm, neobișnuit de puternic, la fel de puternic ca atunci când au cunoscut-o prima dată pe Nadezhda. Probabil, adrenalina acumulată de cadavru în timpul crimei sa împroșcat.
  Și apoi au mers la un mic dejun comun în hangar. Sectarii au făcut o rugăciune rituală și au început să mănânce. Totuși, aici se gătește delicios pilaf vegetarian!
  Deodată, a apărut diavolca Albina. Ea a pornit muzica ritmică și a început să execute un dans ritual, energic, oarecum asemănător cu un dans din buric. De obicei, Albina nu a fost prezentă la masa comună . Boris s-a gândit că aspectul ei, cel mai probabil, are ceva de-a face cu urechile pe care le-a adus.
  Dansul liderului a fost preluat treptat de sectanții mâncați, a devenit distractiv. Dar Boris și Nadezhda s-au dus la locul lor pentru a face din nou dragoste. Mâncarea mi-a trezit din nou libidoul. De ce să nu te zbuci din nou, dacă ai puterea și dorința? Totuși, crimele, când el însuși a ales victima, au trezit o energie sexuală puternică în Boris. În ceea ce privește Nadezhda, o astfel de energie nu era agresivă, bună, cu dorința de a-și mulțumi partenerul, de a-i face plăcere. Borka nu putea înțelege de ce se întâmpla asta, dar după atrocități a fost deosebit de politicos și simpatic, de parcă acest lucru ar putea compensa crimele sale sângeroase.
  În ciuda nopții nedormite, Boris s-a dovedit a fi un macho puternic. Descărcări curgeau prin trupurile îndrăgostiților din când în când, provocând cea mai puternică încântare. Un vârtej de orgasm i-a lovit, mușchii convulsându-le. Capul lui Boris se învârtea, iar trupul îi cânta și tremura. Hope gemu de încântare.
  Boris s-a oprit doar când s-a simțit complet epuizat. Și-a părăsit iubita după câteva ore de sex destul de mulțumit.
  
  
  Capitolul 21
  Nadia a crescut un copil închis, necomunicativ. De la o vârstă fragedă, ea a preferat singurătatea jocurilor cu semenii ei. Îi plăcea să stea undeva pe margine, să citească un basm sau doar să se uite la imagini dintr-o carte. Părinților nu prea le păsa. Fata era ascultătoare, răspundea cu ușurință la solicitările de a spăla vasele, de a merge la magazin sau de a sta cu fratele ei mai mic.
  Fata a devenit și mai retrasă când tatăl ei a murit brusc. Nadyusha, așa cum o numea tatăl ei, tocmai împlinise unsprezece ani atunci. Tatăl ei era cea mai apropiată persoană de ea. Nu putea să-i spună tatălui ei decât problemele și experiențele ei școlare, în timp ce mama ei își iubea mai mult fiul, nu-și înțelegea propria fiică, putea să țipe la ea din orice motiv, uneori să o umilească, să o insulte.
  Acesta este, parțial, motivul pentru care Nadia a crescut notorie, nesigură. Nu avea prieteni, nu a dezvoltat relații cu colegii de clasă. Fetele au privit-o de sus, iar băieții nu i-au dat atenție, au considerat-o nebună pe școlarița nesociabilă și gânditoare. Dar la vârsta de paisprezece ani, ea s-a îndrăgostit prima dată de un băiat, Sasha, din clasa a zecea. Tipul era cu doi ani mai în vârstă decât ea, a surprins privirea entuziastă a "prostului", iar într-o zi a venit la pauză și s-a oferit să facă o plimbare după școală. Sasha a dus tremuratul de frică, dar ascultătoarea Nadya la un hambar abandonat, unde și-a scos chiloții și a lipsit de virginitate.
  Acesta a fost sfârșitul iubirii dintre ei. Nadezhda a primit o altă traumă mentală, chiar a vrut să pună mâna pe ea însăși. Cu toate acestea, mama a oprit tentativa la timp, nu și-a lăsat fiica să înghită pastilele.
  
  +
  După acel incident, semnele sincere de atenție față de fiica vitregă au început să fie oferite de tatăl ei vitreg.
  Mama Nadiei, Valentina, și-a îngropat soțul, a îndurerat câțiva ani, apoi a decis să-și aranjeze viața personală, l-a adus pe Anton în casă. Era cunoscut ca afemeiat și grebla, era cu cinci ani mai tânăr decât Valentina. Dar ea a decis cu orice preț să se căsătorească cu acest bărbat, de parcă el ar fi ultima ei șansă. Valentina a fost descurajată de prietenii ei, dar mama Nadiei a răspuns tuturor obiecțiilor: "Îl iubesc!"
  Au semnat, tatăl vitreg s-a instalat în camera mamei sale. Nu-i plăcea să muncească. Din când în când se angajează ca paznic sau paznic, dar nu a stat mult timp într-un loc.
  Lui Anton îi era frică să se implice cu o fecioară, dar fraza stupidă a Valentinei că Nadya fusese răsfățată i-a dezlegat mâinile tatălui ei vitreg.
  
  
  Mama lucra ziua, Anton se plimba prin apartament fără să facă nimic, iar când Nadia a venit acasă de la școală, a încercat să fie în fața ei. La început, ca întâmplător, a dat peste o fată pe hol sau în bucătărie, în timp ce putea să-i atingă părul, să spună cât de frumoasă era, uneori o apăsa pe neașteptate de perete și o săruta pe obraz sau o pălmuia ușor. fundul ei cu palma lui. Treptat, Anton a început să-și permită și mai mult. El putea să-i apuce sânii, să-i pună mâna în chiloții fiicei ei vitrege.
  Speranța nu este obișnuită să se plângă. Da, și nu a avut prietene, iar o relație de încredere cu mama ei nu a funcționat. Valentina a venit obosită acasă, fiica ei a fost din ce în ce mai folosită ca mijloc de a-și dezvălui furia.
  Într-o zi, Anton a dat buzna în camera Nadiei, și-a desfăcut fermoarul în fața ei, și-a scos penisul erect.
  "Îți place să sugi bomboane", i-a spus tatăl vitreg fiicei vitrege uluite, "uite ce tare sunt". Trebuie să-l lingi, să-l lingi și să-l lingi din nou și să muști ușor capul cu dinții de perle.
  Nadiei iubeau acadele, dar a refuzat să suge penisul bărbatului.
  "Este uimitor să simți cum tija de jad pulsa în gură, cât de dulce îi este capul, ca și cum ar fi o acadea. Acum vei simți un bâzâit inexprimabil, - cu aceste cuvinte, tatăl vitreg a apucat-o pe Nadia cu o mână de cap, și-a luat penisul în cealaltă și a început să-l ducă de-a lungul buzelor strânse ale fetei.
  Nadia a rezistat: tatăl ei vitreg a încercat să-și deschidă buzele și să-și strângă averea prin ele. Nu s-a putut abține și i-a dat o palmă pe față copilului. Și a terminat bullying-ul abia după ce Nadia a avut un reflex de căderi.
  "Nu-i nimic, te voi învăța cum să faci o muie", a spus Anton și a plecat.
  A doua zi, a venit din nou să-și învețe fiica vitregă sex oral, hărțuirea lui a devenit constantă. Iar după câteva săptămâni, tatăl vitreg a intrat în posesia fetei ca femeie în întregime. Și din nou, Nadezhda nu a îndrăznit să se plângă mamei ei.
  Mai mult, tatăl ei vitreg a amenințat-o cu violență dacă dezvăluie cuiva "secretul lor". A devenit obiceiul lui Anton să vină la adolescent în absența soției sale.
  Nadia a îndurat, abia a terminat școala și a fugit imediat de acasă. După câteva săptămâni de rătăcire, a ajuns la Soci, unde s-a alăturat unei secte. La început, a fost înconjurată de grijă și dragoste, apoi au început să o implice în munca în paturi și să filmeze ca model pentru fotografii erotice. Fotograful local Vladimir Achintsev a găsit-o pe fată fotogenică și a făcut o mulțime de ședințe cu ea. Apoi, fotograful a trecut la filmarea porno, unde a folosit și Nadezhda și alți adepți ai sectei. Albina a făcut comerț cu pornografie.
  Odată cu trecerea timpului. Relațiile sexuale ușoare gratuite cu membrii sectei și sexul în timpul filmărilor nu au adus satisfacție Nadezhda. Ea își dorea dragoste adevărată, senzuală, atotconsumătoare.
  În acea zi de primăvară, Nadia nu avea îndatoriri în comunitate, avea voie să meargă la mare. Iubea marea, ea a calmat, a alinat durerile mentale, a dat un sentiment de libertate. Nadya putea să urmărească peisajul mării ore în șir, să urmărească valurile care se spargeau în stâncile de piatră, răspândindu-se de-a lungul țărmului și întorcându-se înapoi în adâncurile nemărginite ale mării. Marea putere a naturii s-a simțit în mare, stingând pasiunile omenești.
  
  +
  Nadia a mers pe cea mai apropiată plajă de comunitate. Aici a vrut să se înece când a sosit de la Moscova după abuzul tatălui vitreg și o ceartă cu mama ei, aici a întâlnit două femei care au descurajat-o și au ademenit-o în frăție.
  Puteți merge de la comunitate la mare în douăzeci de minute. Dar Hope nu se grăbea. Pe drum, a țesut o coroană de flori de primăvară care creștea într-un poiană, apoi și-a scos sandalele, hotărând să meargă desculță: îi plăcea să simtă pământul cu tălpile picioarelor.
  În pădurea de lângă plajă, fata se oprea uneori și saluta copacii, pe care îi considera vechii ei prieteni. Ea făcea adesea asta înainte, când mergea singură la mare.
  Deodată, pe bancă, Nadia a văzut un tânăr care părea de vreo optsprezece ani. Tipul înalt și slab i s-a părut imediat drăguț, s-a uitat la ea. Nadia și-a îndepărtat privirea, a trecut încet pe lângă străin, fără să se întoarcă, dar și-a îndreptat auzul în direcția lui. Și a simțit că tipul se ridică și o urmărește.
  Speranța sa întors. Ochii li s-au întâlnit, iar fata a fost brusc acoperită de un val cald. Ceva aproape, dragă, a prins ea într-un străin. A trecut prin gândul că o relație profundă ar putea avea loc cu acest bărbat frumos. Hope nici măcar nu era jenată că tipul se plimba cu un cuțit. Ea a întrebat, mai degrabă de dragul formei, de ce avea nevoie de un cuțit și a fost mulțumită de un răspuns nu prea inteligibil. Fata a spus ea însăși ceva, primul lucru care mi-a venit în minte, ceva despre crimă și sinucidere, deși nu se gândea serios că băiatul ar putea fi cu adevărat un criminal. Apoi, când au devenit oameni apropiați, Boris a lăsat totuși să scape că a avut mai multe crime pe seama lui. Nadezhda a încercat să întrebe mai detaliat, dar Borka nu a vrut să vorbească despre acest subiect, a spus doar că a fost forțat să ucidă, deoarece nu avea altă opțiune. Nadezhda, care era îndrăgostită de un tip, nu s-a mai deranjat cu întrebări.
  Și în acea zi memorabilă, Nadia și-a dat seama imediat că tipul nu avea experiență în relațiile cu femeile și, prin urmare, era foarte stânjenită și îngrijorată. Dar i-a plăcut. Ea însăși era foarte timidă. Hope a decis să se întâlnească și să discute cu un tip. Cu toate acestea, străinul a tăcut, pauza s-a prelungit. Nici Nadia nu știa de unde să înceapă conversația. Cu toate acestea, ea este o fată, prima care se familiarizează cu un tip nu este foarte convenabilă. Dar Nadia a decis să înceapă o conversație, din care și-a dat seama că băiatul a suferit în viață, poate nu mai puțin decât ea, că și el este un proscris.
  Scânteia care a străpuns inima la prima vedere aprindea deja încet focul iubirii la care a visat fata. Și a decis să nu-și rateze șansa, să-l captiveze pe băiat, să seducă. De fapt, își dorea o simplă fericire feminină: să se iubească și să fie iubită. În comunitate i se cerea doar sex, avea destulă experiență în relațiile sexuale. Dar uneori se simțea ca o prostituată, copulând la îndrumarea regizorului. Și nu avea un cavaler permanent. În comunitate se practicau relații libere, țăranii își făceau grosolan treaba și plecau. Și cu băiatul ăsta și-a dorit să creeze o adevărată dragoste.
  Hope și-a lăsat coroana de flori împreună cu planurile ei de a lua niște soare. Și a mers să-l viziteze pe Boris de îndată ce acesta s-a oferit. Au rămas singuri. Fata a încercat să fie sexy și a văzut curând că tânărul era entuziasmat, demnitatea lui începea să iasă din pantaloni scurți. Acest lucru a încântat-o pe Nadezhda: tipul o vrea! Este atrăgătoare și seducătoare.
  Fata a decis să acționeze, pentru că a înțeles că Boris era mai tânăr decât ea și deloc experimentat în relațiile amoroase. Ea a fost partea activă, a scăpat ea însăși de haine și l-a eliberat pe tânăr. Hope a vrut să-i ofere tipului o plăcere maximă. Și ea a știut cum să o facă. Au un sex extraordinar!
  Și apoi l-a chemat pe tânăr cu ea. Și Boris a plecat! Au început să trăiască împreună într-o comunitate, bucurându-se de dragostea lor. Inimile lor erau pline de fericire, părea că va dura pentru totdeauna.
  Nadejdei nu i-a păsat de trecutul lui Boris, nu s-a deranjat cu întrebări nici atunci când iubitul ei a venit în haine pătate de sânge. Ea credea, voia să creadă că Borka ei nu ajuta decât la sacrificarea animalelor. Nu s-au certat niciodată, aproape niciodată nu s-au certat între ei. Obiceiul de a ceda și de a nu lupta pentru conducere a jucat un serviciu bun în viața împreună.
  
  
  Capitolul 22
  Boris a trăit în sectă, deși de mai multe ori i-a apărut gândul în cap - să fugă. Convinge-o pe Nadezhda și mergi undeva cu ea, astfel încât să nu existe Albina, crime, filmări în porno în viața lor. Obstacolul a fost lipsa banilor și a documentelor. Nadezhda nici măcar nu a fost plătită pentru filmări. Albina ar putea, sub forma unui stimulent, să o elibereze de la alte lucrări obligatorii în bucătărie sau pe teren, dar nu a dat mai mult de o sută de ruble "pentru înghețată" în mâini. Și Borka nu a primit nimic pentru crime. E bine că, după violator, Albina nu i-a cerut noi victime.
  Lui Boris nu i-a plăcut că iubitul ei a fost filmat în porno. Cam o dată pe lună, regizorul venea și participanții la filmări erau adunați în hangar.
  Boris a vrut să știe cum decurge împușcătura și într-o zi i s-a permis să participe la ele. A stat deoparte și a urmărit procesul, în special pentru iubita lui. Un tip dezbrăcat, bronzat, de vreo douăzeci de ani, s-a apropiat de ea. Boris îl cunoștea din comunitate, lucra cu el în grădină. Numele tânărului era Kolya. A ajutat-o pe Nadezhda să se dezbrace, a dus-o pe canapea sub reflectoare.
  Boris s-a simțit gelos, a existat dorința să alerge și să-și ia iubita, dar nu s-a putut decide să strice filmarea. O voce interioară urâtă l-a liniştit: e doar o meserie, nu vei fi gelos pe munca ta, nu-i aşa?! Nu face scandal, fii o persoană inteligentă. Lasă fata să se relaxeze și să se bucure.
  
  
  Nadia și Kolya au devenit din ce în ce mai entuziasmate. Procesul de filmare a început. Trupurile tinerilor s-au împletit. Nadia gemu, iar demnitatea lui Boris se umfla dureros. În mod ciudat, gelozia a dispărut brusc. La naiba, iubita lui se ia cu un tip chiar în fața ochilor, dar provoacă emoție, gemetele Nadiei mângâie urechea.
  Nikolay a galopat energic pe partenerul său, zâmbind fericit. Alți participanți la filmări, încă trei cupluri, la fel au început să se împerecheze. Adepții au gemut și au zâmbit cu o prefăcută voluptate.
  
  +
  Directorul îi făcu apoi mâna către Boris: dezbracă-te și alătură-te lor. Ca, vei fi al doilea cu Nadia. Dar Borka a sărit din sala în care se petrecea toată această desfrânare.
  Și apoi a auzit-o pe Albina plângându-se regizorului că vânzările de videoclipuri au scăzut și a spus că acum filmările în stilul hard BDSM sunt solicitate. Boris nu știa ce este. Întrebați, desigur, rușinat. Și Nadejda nu i-a putut explica cu adevărat.
  Iar vara, sectanții au fost duși în Utrish, un loc liniștit îndepărtat, cu plaje puțin populate și păduri pitorești, care se apropie în lagune aproape de apă. Aici erau programate sesiuni de iluminism nu numai pentru membrii sectei filialei conduse de Albina, ci și pentru adepții de la Moscova.
  A sosit și Vladimir Achintsev, același fotograf chel și regizor porno care a lucrat la Soci.
  Boris și-a dat seama că era de așteptat să împușcăm în natură. Nu a greșit. Curând, Nadezhda și câțiva tipi au fost duși în pădure. Boris s-a strecurat în spatele echipei de filmare.
  Ceea ce a văzut l-a șocat pe Borka. Iubita lui a servit o companie de cinci bărbați deodată! Un astfel de gangbang amintea de o "nuntă de câine" în timpul estrului la o cățea, când se urcă pe rând pe una. Mai mult, bărbații au început atunci să acționeze în același timp! Gura fermecătoare a Nadiei, găurile ei grațioase erau pline de băieți de jad emoționați.
  Ceea ce a făcut Nadezhda a fost vulgar și dezgustător. Dar Boris din nou nu a găsit puterea să intervină. Era gelos și în același timp îi parea rău pentru iubita lui. După împușcare, au purtat o conversație serioasă.
  
  
  Nadia și-a făcut scuze, asigurată: era necesar conform scenariului, Borya nu trebuie să fie geloasă și indignată, îl iubește numai pe el. Boris știa asta. Și și-a iubit Nadenka și, prin urmare, a iertat-o totul. S-au împăcat. Dar asta nu a oprit filmarea Nadiei. Câteva zile mai târziu, ea și o altă femeie necunoscută lui Boris au fost duși în pădure.
  În acea zi fatidică, Boris și Nadezhda s-au trezit când soarele răsărise deja din spatele munților și a încălzit plaja de nudiști, unde oamenii goi se adunau pentru a înota în marea calmă a dimineții. Boris s-a uitat la nudiști pentru câteva minute, dar nu a mers la plajă. După somn, a simțit o dorință în sine, s-a întors la Nadejda, care stătea întinsă în cort, și a atras-o la el. Fata a zâmbit larg și i-a întors sărutul. Tinerii au făcut dragoste. Corpurile lor ardeau de pasiune.
  De data aceasta Boris s-a comportat nepoliticos, încă nu și-a iertat pe deplin iubitul pentru indecența ei în ultima împușcătură, iar Nadezhda a fost afectuoasă și de ajutor. Îndrăgostiții s-au zbătut, reținându-și gemetele pentru a nu atrage atenția curioșilor.
  Când Boris a terminat, a scos-o pe Nadezhda afară din cort și în apă. Marea era caldă, la fel și aerul, care se încălzise până la aproape treizeci de grade. Adevărata vară de sud!
  În apă, Nadezhda aproape goală părea deosebit de frumoasă, părul ei auriu strălucea la soare.
  Îndrăgostiții s-au bălăcit mult timp. Când au ajuns la țărm, Boris s-a dus la izvor după apă, iar Nadejda, în lipsa lui, a fost dus la împușcături. Întors Borka nu știa unde: pădurea Utrish este vastă. Își aștepta iubita și l-a înjurat pe regizor.
  Și apoi a apărut Nadya, a fost adusă de asistentul lui Achintsev, fata cu greu se putea ridica în picioare și nu se putea mișca fără ajutor din exterior. Pubisul și coapsele îi erau pline de sânge.
  - Ce s-a întamplat dragă? întrebă Boris încordat.
  Speranța a răspuns cu lacrimi:
  "Sunt doar un fel de pervertiți...
  - Chiar acum, o să-i arăt, va răspunde pentru tot! - spuse Boris, apucă un cuțit de bucătărie întins pe masă și se repezi să-l caute pe director.
  Hope a strigat: "Nu!" - și l-a urmat pe Borka. Premoniția că iubita ei va crea necazuri i-a dat fetei putere.
  Vladimir Achintsev s-a întors deja după ce a tras în parcare. Auzi pașii lui Boris și se întoarse în direcția lui:
  - De ce ai nevoie?
  Borka nu răspunse. A ajuns la răufăcător în două sărituri, l-a înfipt cu un cuțit în stomac și abia după aceea a spus un singur cuvânt: "Scum!"
  Bărbatul nu se putea acoperi. Cuțitul a intrat adânc în corp. Regizorul șocat nu a strigat, nu a manifestat nici cea mai mică rezistență, a întrebat doar uluit:
  - Pentru ce?
  Boris din nou nu răspunse. Și-a smuls cuțitul din stomac și a înjunghiat din nou. De data aceasta în clavicula regizorului. Sângele ţâşnea, iar Borka, furioasă, l-a înjunghiat iar şi iar pe ţăran.
  Apropiindu-se, Nadezhda s-a repezit la tânăr cu cuvintele:
  - Nu este nevoie! Încetează!
  Fata i-a smuls cuțitul din mâinile lui Boris. Directorul s-a prăbușit la pământ, iar Borka a simțit o persoană care se apropia. Lipsit de curajul firesc, tânărul s-a repezit instinctiv să fugă în pădure. Speranța după filmările sadice nu a putut rula. A făcut câțiva pași după iubita ei, dar s-a oprit cu un cuțit în mâini. Fata era confuză, șocată.
  A apărut un bărbat, i-a blocat calea Nadezhdei. Apoi au venit mai mulți oameni. Cineva a sunat la poliție. Dar Nadia nu a fost atinsă, cetățenii curioși s-au uitat doar la cadavrul regizorului și al fetei, pătate de sânge.
  Și Boris a dispărut în pădure. Norocul nu l-a părăsit pe tânărul ucigaș și de data aceasta, nimeni nu i-a ieșit în cale, nimeni nu i-a dat atenție.
  Borka a intrat adânc în munți. Se simțea rău: iubita lui a rămas la locul crimei, ea putea fi reținută și interogata. Dar slăbiciunea mentală nu ia permis tipului să se întoarcă și să se predea.
  Cu toate acestea, noaptea Borka a coborât la mare. Sectarii au plecat, taberele lor erau goale. Nu era nicio speranță, dar cortul în care locuiau a rămas pe loc. Boris a ghicit că iubita lui a fost dusă la Anapa pentru interogatoriu.
  
  +
  Capitolul 23
  Speranța a fost dusă la anchetator. S-a dovedit a fi o femeie. Cu toate acestea, Nadiei nu-i păsa cine a interogat-o. După întrebările de control: nume, prenume, patronim, anchetatorul s-a pus la treabă.
  - Situația ta, Nadejda Petrovna, mi se pare așa: un țăran s-a urcat la tine, te-ai apărat, ai apucat un cuțit și l-ai lovit. Am dreptate?
  Hope dădu din cap.
  - Înțeleg, în principiu, poți. Dar nu poți ierta, va trebui să răspunzi pentru crimă.
  Hope a oftat trist și a confirmat:
  - Sunt gata...
  Anchetatorul se uită atent la fată. Avea ochii roșii de lacrimi, era încă în stare de șoc.
  "Da, există un termen pentru crimă, dar vreau să te ajut", a trecut anchetatorul la tine.
  Nadejda aruncă o privire către doamna care o interoga. O tânără cu ochi pătrunzători, vicleni, pătrunzători. Nadezhda nu o plăcea. Probabil că nu va ajuta!
  Iar membrul Comisiei de anchetă a continuat:
  - Vă vom emite o mărturisire, asta vă va înmuia poziția. Dacă recunoști că crima a fost comisă în stare de pasiune, nu poți primi mai mult de patru ani. Este posibil să fie condiționat. Totul depinde de tine. Spune-mi în detaliu cum ai ucis, o voi scrie și o voi aranja. Desigur, vom efectua examinări pentru a vă confirma cuvintele.
  Nadezhda suspină, clipind des din ochii ei înroșiți. Fata nu știa ce să spună. Ea nu a comis crima, dar nu a vrut să-l trădeze pe Boris, iar cuțitul, dovada directă, era în mâinile ei. Va trebui să scriu ceva. S-au încordat și cuvintele anchetatorului despre examinări. Am vrut să fac totul corect.
  Hope a întrebat nesigur:
  - Ai putea crede?
  Anchetatorul a răspuns:
  - Bine, gândește-te! Dar în timp ce stai într-un centru de detenție preventivă, este bine să te gândești acolo.
  Femeia cercetată a fost dusă pe coridoare lungi până la subsol. Acolo a fost întâmpinată de un bărbat cu epoleții unui maior și două tinere în haine albe. Unul este înalt, celălalt este sub înălțimea medie. Maiorul le-a ordonat doamnelor:
  - Răspundeți cetățeanului în cameră, luați amprente, examinați cu atenție și căutați.
  Femeia înaltă dădu din cap.
  - S-o facem!
  Maiorul repetă furios:
  - Vă rugăm să rețineți că căutarea ar trebui să fie cea mai amănunțită! Ea este un ucigaș periculos.
  O femeie scundă, cu sprâncene înguste, vopsite în culori vii, îmbinate la podul nasului, a răspuns:
  "Sigur, vom face tot ce este nevoie!
  Nadezhda a fost dusă într-o cameră cu pereți albi, spoturi și o oglindă mare. Femeia înaltă a aprins lumina suplimentară, care i-a rănit ochii Nadezhdei cu o înțepătură. I s-a dat o tablă și i s-a spus să stea dreaptă. Faceți clic în profil, față completă. Apoi și-au uns mâinile cu vopsea și au luat amprente. Nadezhda apăsă ușor pe hârtie, fiecare deget separat, apoi palma.
  Apoi inculpatul a fost dus la box pentru examinare, sub lămpi strălucitoare care străluceau din toate părțile și nu dădeau umbră. În cutie era o masă medicală cu rechizitele necesare, în colț era un scaun ginecologic înșurubat pe podea.
  - Dezbracă-te! ordonă doamna înaltă. Scoate-ți toate hainele și urcă-te pe un scaun.
  Speranța era confuză. Ea și-a dat seama că trupul ei va fi percheziționat, poate prin înfigerea degetelor în locuri intime. Și după filmare, vaginul ei s-a inflamat și s-a mâncărime. Ea a încercat să se calmeze mental: e în regulă, tratează-l ca pe un examen medical obișnuit.
  Inhibată, Nadezhda și-a scos încet rochia, sutienul, colanții și sandalele. Femeia înaltă și-a luat hainele și a simțit fiecare cusătură, fiecare pliu. Directoarea joasă și-a pus hainele într-o grămadă și s-a uitat ironic la inculpat. Ambele femei erau relativ tinere și frumoase. Acest lucru a liniştit-o puţin pe Nadejda. Și totuși i s-a părut incomod să-și scoată chiloții.
  Cu toate acestea, cel înalt a spus cu voce tare:
  Scoate-ți și chiloții!
  Femeia scunda a adaugat:
  - Grăbește-te! În caz contrar, te vom ajuta. Și urcă-te pe un scaun, simți că ai fi la programarea unui medic ginecolog.
  Dar femeile și-au început inspecția din cap, pieptănând părul lung și des al Nadezhdei, eviscerând fiecare șuviță.
  "Coama ta este frumoasă", a spus cel înalt. - Fă doar un duș. Taci, sau ne bărbierim!
  Gardienii s-au uitat la urechile deținutului și au folosit chiar și o lupă. S-au uitat și în nări, lărgindu-le cu grijă cu penseta. Femeile nu provocau aproape nicio durere, dar Nadezhda se simțea ca un cobai. A fost umilitor, mai ales când o mână înmănușată i-a intrat în gură, a început să pufnească în spatele buzelor, a atins cerul, i-a tras ușor limba.
  Hope i s-a făcut rău, gura îi avea gust de cauciuc. Ea nu înțelegea de ce era necesară o examinare atât de amănunțită.
  Iar gardienii i-au zdrobit sânii, i-au pipăit sub axile. Apoi unul dintre ei a provocat prima durere serioasă apăsând pe buric. Hope a icnit și a tresărit.
  - Acestea sunt încă flori, spuse doamna înaltă. - Acum te vom căuta în locuri intime. Vă rugăm să vă desfășurați picioarele, noi le reparăm. Si relaxeaza-te. Această procedură nu este foarte plăcută, dar este necesară pentru o inspecție completă. Voi încerca să provoc cât mai puține neplăceri.
  Nadezhda oftă din greu, își desfăcu picioarele și simți curând mișcarea unei femei care își introducea degetul arătător lung în sânul lui Venus.
  țipă Nadia. A durut foarte mult! Durerea cauzată de o mână aspră într-o mănușă medicală s-a suprapus pe durerea adormită câștigată în timpul filmării.
  Tare ca o bucată de deget de lemn a băgat-o pe Nadezhda adânc în vagin, provocând o dorință chinuitoare de a urina.
  Nadia și-a reținut cu greu impulsul, iar doamna care a examinat-o a spus:
  - O, aici sunt probleme! Inflamaţie. Ar trebui să aplic unguent.
  "Nu aceasta este preocuparea noastră", a răspuns matrona inferioară. Spune-i medicului să o verifice mai târziu.
  Cea înaltă și-a introdus al doilea deget, atât de tare și de adânc încât Nadejda simți spasme. O durea și îi gâdila și avea o dorință insuportabilă de a scrie. Fata nu a putut suporta, un firicel de urină s-a repezit afară.
  - Este o infecție! - a înjurat înalt, dar nu și-a scos degetele din vagin. - Mi-am udat halatul.
  "Lasă-l să se trezească", a răspuns cel scurt râzând. - Sunt o mulțime de halate uscate.
  
  
  Matroana înaltă făcu o pauză, apoi își întinse degetele până la uter și începu să le răsucească acolo. Nadia gemu de durere și rușine, a început să tremure. Și matroana a zâmbit și a continuat să-și răsucească degetele. Ea nu s-a grăbit, a făcut toate acestea nu fără plăcere. Părea să-i facă plăcere să provoace durere în cel mai intim loc al unei femei. În același timp, femeia a despărțit labiile Nadezhdei cu degetele mâinii libere și a apăsat pe clitoris. Inculpatul a gemut, căutarea s-a transformat într-o batjocură. Înaltul gardian a examinat vaginul mult mai mult și mai atent decât ar fi trebuit să se facă în timpul inspecției. Acest lucru a fost făcut intenționat pentru a umili și răni prizonierul.
  Femeia scundă nu a deranjat, i-a spus lui Nadezhda:
  - Stai liniştită, frumuseţe! Când rezisti, te doare mai mult.
  În cele din urmă, doamna înaltă și-a tras mâna din locul ei intim, dar Nadejda nu a fost eliberată. Matroana a pus la loc mănușa, a scăpat puțină vaselină pe deget și a intrat brusc în anusul fetei. Chipul inculpatului a devenit și mai roșu de rușine. Dar matroana a introdus un al doilea deget.
  Nadezhda, fixată pe scaun, gemu de indignare, iar doamna înaltă doar zâmbi, adăugă un al treilea deget și intră adânc în rect. Cât de dezgustător și umilitor este când îți sapă în anus!
  Speranța tremura de durere și de neputință. Inferioară matronă a liniştit-o:
  - Trebuie să ne uităm. Nu-ți face griji, totul s-a terminat acum.
  Lacrimile Nadiei îi curgeau pe obraji, iar femeia înaltă pătrundea din ce în ce mai adânc în anus, de parcă ar fi vrut să-l rupă.
  Prietena slabă:
  - Nu o rupe...
  "Ea are experiență, punctul ei a fost dezvoltat", a spus înaltul director, dar și-a relaxat presiunea, și-a răsucit puțin degetele în anus și a spus:
  "Ar trebui să punem o sondă acolo."
  Low a răspuns:
  - Sonda veche a fost ruptă, dar cea nouă nu a fost adusă... Și, în general, nu-ți mai bate joc de ea. Am rănit-o destul.
  Înalta matronă a obiectat:
  - Maiorul a ordonat ca căutarea să fie cea mai amănunțită!
  Low explicat:
  - Așa ordonă în legătură cu toți suspecții de crime pentru a încălca voința celor cercetați.
  Înalta matronă și-a scos mâna din anus și a spus:
  "Și aici arată curat.
  Apoi se întoarse către Hope:
  - Păi, trăiește!
  Apoi a rupt mănușile și le-a aruncat la gunoi. Nadejda răsuflă uşurată: căutarea se terminase în sfârşit. Dar gardianul a scos încă o pereche de mănuși de cauciuc și le-a pus la loc. Inculpatul s-a scuturat din nou: executia continua?
  Cel jos a liniştit-o:
  - Nu-ți fie frică! Acum îți va verifica picioarele și gata!
  Înaltul gardian simți mușchii picioarelor antrenate ale Nadezhdei, genunchii ei, apăsând gambele. Ea a coborât până la tălpi, a simțit fiecare picior. Și-a deschis chiar degetele de la picioare. Se pare că nu doare nimic. Dar, totuși, dezgustător, rușinat, înfricoșător. De ce toate astea?
  În cele din urmă, doamna scundă a anunțat:
  - Căutarea s-a încheiat. Acum trebuie să vă spălați sub duș și în cameră.
  Nadezhda a primit un prosop, o bucată de săpun de rufe și a fost condusă pe coridor până la duș. Starea de spirit era dezgustătoare, vaginul era foarte dur, capul se învârtea. De ce a fost agresată atât de mult? De ce atâta cruzime? Iar gardienii o priveau cu dispreţ.
  Hope a luat o decizie: va tace! Prin toate mijloacele, taci. Nu va spune un cuvânt despre Boris. Nu va spune deloc un cuvânt! Nu vor exista mărturisiri sincere, nici informații pentru anchetator. Nimic!
  Se va comporta ca o surdomută și va refuza să semneze vreun protocol.
  
  
  Capitolul 24
  Kovalev a sosit sâmbătă dimineață. Stabilit într-o cameră cu Vasily. S-a hotărât să-l trimită în Utrish chiar a doua zi. Inna a promis că va da cortul fratelui ei, că va ridica haine hippie, iar seara să-i facă tunsoarea angajatului, să-l aducă într-o înfățișare potrivită, astfel încât să nu se deosebească de locuitorii permanenți din Utrish și să nu le stârnească neîncrederea.
  Sarcina de urmat l-a încântat pe Kovalev. Era vesel, presărat de glume, îi făcea complimente Innei.
  Vasily Krasin i-a plăcut această femeie. Dar datorită modestiei sale firești, de obicei necaracteristică polițiștilor, nu a făcut niciun pas către o apropiere mai strânsă. Inna și mama ei au fost politicoși cu oaspetele. Au luat masa împreună, dar cu Inna Vasily au discutat în principal probleme de lucru.
  Kovalev s-a purtat imediat dezinhibat cu fata. A povestit povești și anecdote amuzante, iar seara s-a dus complet în camera Innei.
  Vasily era gelos: din spatele zidului se auzeau râsete și voci animate, dar Krasin nu a îndrăznit să se alăture cuplului vesel, deși era îngrijorat: avea planuri pentru Inna. Dar iată-o, imediat cu Kovalev... E un afemeiat, nu vorbește serios, se gândește doar la sex.
  Totul era liniștit în camera alăturată. "S-au culcat", se gândi Krasin. "O femeie frivolă și am vrut să mă împrietenesc cu ea."
  Kovalyov a fost plecat mult timp, a apărut târziu în noapte.
  - Cum se află Inna în pat? - întrebă supărat Vasily, care nu putea să adoarmă.
  Nu aveam nimic! a răspuns Kovalev. Nici măcar nu ne-am sărutat.
  - Mă întreb ce au făcut atunci jumătate din noapte? Krasin nu credea.
  - Mi-au făcut părul, apoi am citit o carte despre Utrish și locuitorii săi. Pentru a înțelege ce se întâmplă acolo.
  - Era necesar ca ea să citească, nu se putea aici?
  - Deci acolo cartea putea fi citită doar de pe computer. Despre Utrish, Inna avea doar "Formula Libertății" *, descărcată ca fișier pe Internet. Citeam și ea s-a culcat. Arată mai bine, cum mi-au făcut un eroz?
  
  *Discurs despre cartea lui Alexei Bolshakov "Formula libertății. Utrish"
  
  Un angajat al comisiei de anchetă, Andrei Kovalev, a arătat foarte amuzant cu noua sa coafură. Dar Krasin nici măcar nu a zâmbit, a spus:
  - Bun! Arăta ca un cocoș.
  Kovalev nu a fost jignit, a adormit în așteptarea lucrărilor viitoare.
  A doua zi, un angajat a mers la Utrish pentru a colecta informații despre regretata actriță și anturajul ei.
  De la stația de autobuz până la a treia lagună, unde a avut loc crima, trebuie să mergeți patru kilometri de-a lungul mării. Era posibil să se ajungă acolo și cu barca, ceea ce ducea turiștilor pentru bani, dar Kovalev a decis să meargă pe jos, așa cum au făcut localnicii.
  În fața lui, a văzut o fată într-o rochie scurtă, cu un rucsac și un cort pe umeri. Kovalev îl examina pe străin pe furiș. Puțin slabă, de înălțime medie, dar cu picioare lungi, zveltă, i s-a părut imediat drăguță lui Andrei: părul ei lung era rulat în codițe ieșind în diferite direcții, ceea ce o trădau apartenența la informal.
  Kovalev a decis să acționeze. L-a ajuns din urmă pe străin și a spus:
  - Hei! Sunt aici pentru prima dată, prietenii mi-au povestit despre Utrish. Se spune că cel mai bine este să te oprești la a treia lagună.
  "Bună dimineața", a răspuns fata zâmbind, deși ziua trecuse deja ecuatorul. - Da, e un loc grozav. Eu însumi stau acolo, pe a patra lagună.
  Piept înalt, față dulce ovală, zâmbet plăcut. Am vrut să cunosc asta mai bine. Kovalev a spus:
  Să mergem împreună, că suntem pe drum.
  "Putem face asta împreună", a fost de acord fata. - Ai apă de băut?
  Kovalev a cumpărat niște apă minerală din Anapa. I s-a instruit că apa poate fi luată de la izvor și nu și-a făcut provizii pentru a putea căra mai puțin.
  
  
  
  - A mai rămas puțin, - spuse Andrew. "Acum am să-l iau, îți voi da o jumătate de pahar din rezervele mele slabe." Mi s-a spus că este apă într-un izvor într-o crăpătură din spatele celei de-a treia lagune. Vreau să-l ridic azi.
  - O poți lua la cascadă. El va fi pe drum.
  - Poți bea apa cascadei? întrebă Andrey.
  - Cel de jos trebuie fiert, dar te poți ridica deasupra cascadei, acolo, la munte, iese sursa. Apa este limpede, vreau să merg acolo, ca să nu plec imediat din lagună, - a spus fata cu un zâmbet dulce.
  "Și m-aș duce ca să nu sufere de sete", a spus Kovalev cu entuziasm.
  - Ei bine, hai sa iti arat sursa, a raspuns fata. - Cum te numești?
  - Andrei. Tu ce mai faci?
  - Sunt Nimfa.
  Este cu adevărat o nimfă? Kovalev a fost surprins.
  - E aici. Aici adoptat prin porecle. Și într-o viață trecută, numele meu era Lena.
  "Ei îmi spun Kal. Dar prefer numele.
  Andrei a scos o sticlă de apă, o cană, i-a turnat fetei.
  Și-a scos și rucsacul, și-a aruncat rochia, lăsând doar chiloții mici, și-a pus rochia în rucsac și a întrebat:
  - Fumezi?
  Nu, Andrew nu a fumat.
  - Va trebui să tragem. Și găsiți sticle pentru apă. Ar trebui să existe un coș de gunoi în fața cascadei. Vom vedea acolo.
  Au stat câteva minute pe mal, iar Lena s-a oferit să înoate în mare. Și-a aruncat mini-chiloții și s-a aruncat cu îndrăzneală în valul care se apropia. Kovalev a urmat exemplul. A fost prima dată când a înotat fără trunchi de baie, dar i-a plăcut imediat! La senzațiile obișnuite s-a adăugat un sentiment de libertate nelimitată, de dragul căreia nudiștii, de fapt, își dau jos hainele.
  Kovalev și Nimfa au înotat departe, Andrei nu înotase niciodată atât de departe, dar în prezența unui coleg drăguț de călătorie nu i-a fost deloc frică. Nici măcar nu s-a gândit la faptul că oamenii care treceau pe acolo puteau să-și apuce lucrurile.
  După ce s-au uscat puțin, băieții și-au luat rucsacii și au mers încet spre cascadă. Lui Andrei îi plăcea foarte mult să meargă cu o fată goală și să vorbească cu ea. Kovalyov și-a gândit lucrurile în timp ce mergea, spunând că era artist, dar lucra temporar ca îngrijitor în Sankt Petersburg. Fata i-a spus că îi place să facă autostopul și că a călătorit în acest fel pe jumătate din țară. Ea a povestit cum a ajuns aici din Altai, cum a așteptat o furtună puternică pe autostrada de lângă Voronezh. Kovalev a întrebat dacă îi era frică să călătorească singură, dacă țăranii o deranjează.
  - Pentru ce? - fata a fost surprinsă. - Poți găsi întotdeauna o prostituată pe autostradă.
  Cu toate acestea, ea a avut un caz cu un camioner care a început să o apuce de picioare, să-i deranjeze, chiar a oprit mașina și a început să draperii geamurile. Lena i-a oferit o sută cincizeci de ruble pentru că a condus-o și a vrut să coboare din mașină. "Nu am nevoie de bani, vreau sex", a spus bărbatul în cauză. Dar Lena a fost găsită, a spus că nu era pregătită pentru sex, pentru că avea menstruația. "Măcar fă o muie", a întrebat camionierul. "Bine! spuse Lena. "Trebuie să ies și să fac pipi." Șoferul a deschis portiera, fata și-a apucat lucrurile și a sărit din mașină.
  "Așa că bărbatul a rămas fără bani și fără sex, iar eu am plecat la o altă plimbare", a spus veselă Lena-Nymph și a adăugat că de fapt crede în predestinarea destinului și a îngerului ei păzitor care o va salva în vremuri dificile.
  Andrey a întrebat cât timp va rămâne Lena pe Utrish, ea a răspuns că nu are planuri precise, dar dacă va întâlni prieteni, va rămâne mai mult.
  Kovalev s-a uitat la picioarele zvelte ale fetei, la sânii frumoși și s-a gândit că iubita lui din Sankt Petersburg ar trebui să aibă grijă de ea însăși. Sala de sport, sau ceva, de vizitat.
  În același timp, Kovalev nu a uitat de caz. El a spus cu prudență că a auzit că anul acesta un regizor care a filmat porno a fost ucis pe Utrish.
  Lena nu știa nimic despre crimă. A petrecut aproape toată vara în Altai.
  La cascadă, tovarășii de călătorie au înotat din nou, apoi s-au uscat pe țărm, urmărind oamenii făcând un duș, au găsit câteva sticle goale și au urcat pe potecă. Lena a arătat drumul către sursa care alimentează cascada. Andrei a urmărit-o cu îndrăzneală pe fată, ascultându-i povestea despre cum, anul trecut, el și prietenii lui au cățărat peste tot Utrișul.
  Pe drumul de întoarcere, Lena goală, regretând că nu luase săpun, stătea cu îndrăzneală sub o coloană de cascadă de apă proaspătă rece care cădea de pe o stâncă pe plajă. Andrei nu a făcut duș. O admira pe fată. Îi plăcea din ce în ce mai mult de ea. Spontaneitatea ei, ușurința în comunicare, dorința de a vorbi cu el pe orice subiect i-au mituit un angajat al comisiei de anchetă. Așa că s-au dus la lagună și au stat de vorbă ca niște vechi prieteni buni care au mereu subiecte de discuție plăcută.
  În a treia lagună, Andrei a găsit imediat o parcare bună pe mal. Lena a vrut să meargă mai departe, dar Kovalev i-a sugerat fetei să se oprească temporar lângă el și să mănânce până se întunecă. Lena a fost imediat de acord: agentul a ajutat-o pe fată să-și ridice cortul și împreună au mers în pădure după lemne de foc.
  În pădure, nu strângeau atât de mult tufiș, cât admirau frumusețea naturii locale, stejarii maiestuoși seculari și și mai mulți ienupări bătrâni. Alegând unul dintre cei mai puternici stejari, fata a încercat să-i măsoare lățimea și abia se potrivește în trei circumferințe.
  "Da", a spus Lena cu admirație, "acest stejar a stat aici cu mult înainte de a ne naște noi, în Evul Mediu și, cel mai probabil, va sta după noi, pentru a ne bucura copiii și nepoții.
  Andrey, fascinat de fată, nu și-a putut îndepărta privirea admirativă de la ea. S-au întors în parcare, au făcut foc și au făcut terci de hrișcă. Kovalev a vrut să o umple cu tocană, dar Lena a refuzat să-și mănânce conservele, invocând faptul că era vegetariană. Ei bine, cina vegetariană în prezența unei fete drăguțe s-a dovedit a fi foarte gustoasă.
  Lena a spus că aici există o energie specială a naturii sălbatice. Prin urmare, cea mai simplă mâncare gătită pe foc, chiar și terciul obișnuit fără lapte, are un gust plăcut, saturează organismul și se absoarbe mai bine decât delicatesele orașului.
  Kovalev a ascultat cu atenție pe Lenochka, a uitat complet de sarcina lui.
  După ce a admirat apusul, Lena a pledat pentru oboseală și s-a culcat, în timp ce Andrei a stat mult timp lângă mare, gândindu-se la fată, gândindu-se la viață.
  Aici se simțea bine și calm. Cu toate acestea, acest loc este fertil - rezervația Utrishsky. O bucată de idilă caucaziană. Absența completă a mașinilor și a civilizației, aer curat și proaspăt, mare blândă. Stai, ticălos de plăcere, inspiră aerul mării cu sânii plini, admiră frumusețea din jur. Harul deosebit al acestor locuri dă pace și liniște, atinge niște coarde bune în suflet, care încep să cânte și apoi să atragă din nou aici. Sentimentele de calm și liniște, securitate, lentoare și bunătate provoacă un val de emoții pozitive, un sentiment de fericire, armonie cu lumea exterioară, o dorință de a face bine, de a face viața mai bună și mai fericită.
  Andrei nici nu știa până acum cât de plăcut este să admiri poteca luminată de lună și strălucirea strălucitoare a stelelor, să privești sateliții care se deplasează pe cer, arătând maiestuos întinderile nesfârșite sau stele căzătoare și meteoriți care se repezi rapid în abis.
  În astfel de momente nu este timp de muncă, vreau să mă gândesc doar la etern. Păcat că Lenochka a mers la cortul ei. Ar fi frumos să stai cu ea sub cerul înstelat, să vorbim despre viață și dragoste, să înoți pe poteca luminată de lună fără haine. Ei bine, mai este timp.
  
  
  Capitolul 25
  A doua zi dimineața Andrei s-a trezit cu intenția fermă de a face ceva frumos pentru Lenochka. A fost atras de această fată, inima severă a operei era umplută de un fior dulce în așteptarea comunicării cu un omuleț drag.
  Soarele tocmai răsărise, Utrish încă dormea. De-a lungul țărmului, chiar pe marginea apei, un tânăr subțire, vârnos, înalt, ușor aplecat, mergea singur într-o jachetă murdară de toamnă și blugi, ceea ce era neobișnuit pentru Utrish.
  "Ce tânăr ciudat", a gândit Kovalev. "Este cald și el este îmbrăcat așa."
  Ochii lor s-au întâlnit. Andrew încremeni. Părea să fie uluit: un fior înfiorător a trecut ca pielea de găină pe tot corpul operei. Era ceva animal, teribil în acest tânăr. Kovalev a văzut o mulțime de criminali, dar, poate, nu s-a întâlnit încă cu o privire atât de sinistră.
  Știa deja ce fel de uragan se ascunde, uneori, în ochii unui criminal. S-a întâmplat să văd cum scânteiau cu un luciu metalic. Aspectul unei persoane simple, nesupusă pasiunilor, este cu totul diferit, calm, binevoitor.
  Oper stătea ceva timp ca în stare de amețire. Iar străinul părea să-i fie frică de ceva. Pe cea mai apropiată potecă, s-a întors în pădure și a început să se îndepărteze repede. Kovalev și-a venit în fire, și-a amintit de ce era aici și s-a grăbit după tip. Dar urma lui s-a stins.
  Andrei s-a întors și s-a așezat în parcare. În gând, nici nu a observat cum Lena a ieșit din cort.
  - Buna dimineata! - zâmbind fericit, spuse fata.
  - Bună dimineața, strânse cu greu Kovalev un zâmbet.
  - Ai de gând să înoți? întrebă Lena.
  Acum câteva minute, Andrew ar fi fost fericit. Dar acum era supărat că îi ratase un străin.
  - Voi fi mai târziu, spuse Kovalev. - Ceva ce nu vreau încă.
  "Bine, orice vrei", a răspuns Lena, a coborât la mare, și-a scos rochia și a înotat de-a lungul coastei, împingând ușor valurile și meduzele rare care i-au trecut în cale.
  Un zâmbet fericit nu a părăsit fața fetei. Andrei a admirat-o din nou, gândurile lui au început să vină la ordine.
  Andrey a decis să-i dea lui Lenochka un prosop de îndată ce fata iese din apă. Totuși, pe plajă a apărut un bărbat înalt, cu barbă de aproape doi metri, în vârstă de aproximativ treizeci de ani, într-un tricou găurit. În loc de pantaloni, a fost legat cu un prosop. Bărbatul o recunoscu imediat pe Lena.
  - O, a apărut Nimfa! spuse el cu voce tare. - Ce oameni și fără protecție!
  - Dobrynya, tu ești? - fata a fost incantata, a sarit din apa si a alergat la taran cu o alergare usoara.
  Dobrynya își întinse larg brațele. Lena goală îi atârna în jurul gâtului, ridicându-și picioarele deasupra solului. Dobrynya a îmbrățișat-o, a ținut-o în brațe câteva secunde, apoi a așezat-o ușor pe pământ.
  Ce este târziu anul acesta? întrebă Dobrynya cu voce tare: se pare că avea obiceiul să vorbească așa.
  - Am fost în Altai.
  - Ei bine, te-ai luat. Avem ceva mai bun. E cald, marea este în apropiere, petrecerea este răcoroasă.
  - Sunt și băieți interesanți. Îți amintești de Yurka Shaggy? Am stat cu el. Dar aici, ai dreptate, e mai bine. Prin urmare, trage aici...
  - Ai ajuns acolo pe jos? întrebă Dobrynya. - Pentru mult timp?
  - Patru zile. După Novosibirsk cu mult succes. La Moscova cu o singură schimbare. Acolo am prins o mașină până la Voronezh. La Voronezh, am intrat într-o ploaie, dar am ajuns la Anapa fără transferuri. Și la început, imaginați-vă, o capră aproape că m-a violat. Îngrozitor, vechi, toate în tatuaje criminale. La Irkutsk, ea l-a oprit. "La Moscova", spune el, "mă duc". Am fost încântat, am condus puțin, am vorbit despre asta și asta. Dintr-o dată a ieşit de pe drumul principal şi s-a oprit. A tras draperiile camionului, "Vreau sex", spune el. Eli se dădu înapoi. Capră! Am incercat si fara prezervativ...
  cu cine te-ai trezit? întrebă Dobrynya și se uită spre Andrey.
  - Unu. Acolo, vezi tu, cortul meu galben, - a răspuns Lena și a adăugat, coborând vocea:
  - L-am întâlnit ieri. Andrey este un artist, este prima dată aici.
  Kovalev avea o ureche excelentă. A urmărit îndeaproape conversația.
  - Și ce te-ai oprit la pasaj? întrebă Dobrynya din nou. - Să mergem la elicopter.
  Există un loc decent pentru a parca acolo?
  - Ei bine, da, ieri s-au mutat băieții din Krasnodar. Locul a fost eliberat. A rămas doar Rostov, cinci persoane, iar Rada cu o iubită.
  "Îmi amintesc de Rada de anul trecut", a spus Lena. - E amuzantă. Ea ne-a învățat cum să conjurăm.
  - Da! Este o adevărată vrăjitoare! În timp ce fumează iarbă, el comunică cu diavolii, - a glumit Dobrynya.
  - Și cu îngerii, a zâmbit Lena. - Nu ai fost văzut ieri.
  - Și toată seara am căutat-o în pădure pe Danka, fiul Ankei. Imaginați-vă, în iunie fata a dispărut, iar ieri Danka a dispărut. Dimineața, oamenii din Krasnodar s-au mutat, Anka a fost tratată. A adormit beată, iar când s-a trezit, fiul ei nu a fost găsit nicăieri. Cineva l-a văzut mergând în pădure. Ne-am uitat peste tot acolo și nu l-am găsit. Să mergem din nou astăzi.
  - Îmi amintesc de Danka, spuse Lena. - Terorist natural!
  - Iată, iată, anul acesta Mamai aproape că a murit din lume! Dobrynya zâmbi. - La început m-am certat cu el, am încercat să-i înfig un cuțit în fundul bărbatului. Mama s-a dus la el. Așa că Anka a spart ceainicul de pe capul prostului. Singurul fierbător bun era în parcare. Imaginați-vă, cu un ibric cu apă clocotită, Mamai e pe cap!
  "Este distractiv aici cu tine", a spus Lena zâmbind.
  - Ei bine, da! Și apoi a fost și mai distractiv. Anka și fiul ei au ieșit cu mașina din parcarea Mamaiei și s-au oprit nu departe de noi. Și lui Mamai îi este frică de pisicile cu pasiune...
  - Temerile? Pisici?" a întrebat fata. - De ce s-a întâmplat?
  - Ei bine, a avut lichen acum câțiva ani. Spune că a luat-o de aici, a tratat-o cu mare dificultate. A amenințat cu mulți bani. Acum, de îndată ce vede o pisică, o urmărește imediat, aruncă cu pietre în ea. Și el iubește femeile. M-am cunoscut aici pe plaja Mamai cu o doamna din Anapa. Saltea, toata supraimbracata, vopsita. Blonda cu impletituri africane pana la talie. A luat foc, ceea ce înseamnă că Mamai depinde de această femeie. Au băut și au vorbit. Pe scurt, a târât-o în cort. Și Danka a văzut, a prins o pisică pe plajă, s-a strecurat până la cortul lui Mamai, a deschis brusc fermoarul cortului, a aruncat pisica acolo și imediat a închis fermoarul cortului.
  Dobrynya râse cu un râs neplăcut, grosolan. Helen a râs împreună cu el.
  - Imaginați-vă, în cort procesul este în plină desfășurare, iar apoi o pisică speriată zboară chiar la Naked Mamai. Îl strânge cu frică. Apoi a agățat codițe africane și i-a tras de pe mătușa lui. În fața ochilor lui Mamai, ea s-a transformat dintr-o blondă cu părul lung într-o brunetă cu părul scurt.
  Dobrynya râse din nou. Râzând puțin, a continuat:
  - Doamna este în stare de șoc, Mamai e la fel. Tot coșmarul este că Mamai nu-și poate smulge averea în niciun fel: doamna este blocată de o frică, nu se pot desprinde, nu se pot întoarce, nu pot prinde pisica, nu pot. deschide cortul. Ha ha ha!!!
  Lena a râs în hohote.
  "Pe scurt, pisica a făcut niște afaceri acolo", a continuat Dobrynya în râs. "I-am rupt tot spatele mamei, i-am zgâriat fata doamnei. Dar amuzant este că Mamai a dat drumul gazelor din cauza stresului, iar odată cu ele a sărit o surpriză. Un străin atât de bun! El însuși s-a murdărit până s-au putut desprinde, a murdarit-o pe doamnă, cortul. Ha ha ha!!! Și pisica de la surpriză a fost și mai brutalizată. Ha ha ha!!!
  "Aici trebuie să plângi, nu să râzi", se gândi Kovalev, privind cuplul care râdea.
  - Oh, boală! Alena a râs. "Întotdeauna se întâmplă ceva cu Mamai...
  "Asta nu este tot", și-a continuat Dobrynya povestea. - Cumva s-au eliberat, pisica a fost eliberată. Biata doamnă s-a dus să se spele. Iar Mamai a alergat la toaletă - era foarte nerăbdător. În curând auzim un strigăt către toată pădurea: "Dă-mi drumul penisului, infecție!". Ha ha ha! Imaginați-vă, Mamai, când era într-un prezervator, a fugit cu el la groapă. S-a așezat să facă față unei nevoi mari, simte: cineva i-a apucat penisul și îl trage în groapa de lângă penis. Haha! La naiba, sau ceva, a visat în groapă, care trage. Imaginează-ți cum este să scrii cu un prezervativ bine întins.
  "Oh, îmi pare rău pentru biata Mamai", a râs Lena.
  - A plecat acasă în Sankt Petersburg la câteva zile după ceainic. Tocmai în ziua crimei. Imaginează-ți, avem un bărbat ucis aici. Fotograf din Soci.
  - Wow! Lena își ridică mâinile.
  Auzind că vorbeau despre crimă, Kovalev s-a apropiat de Dobrynya cu Lena și s-a prezentat:
  Numele meu este Andriukha. Pseudonim - Kal.
  - Și eu sunt Dobrynya, îi întinse bărbatul mâna.
  "Am auzit povestea ta", a spus Kovalev. "Mi-au spus și că bărbatul care a fost ucis aici filma porno. Pentru asta a fost bătut.
  - Care ți-a spus că? întrebă Dobrynya.
  "O cunoştinţă care a fost aici în ziua crimei.
  - Da, shmon era atunci să fii sănătos. Au venit polițiștii, fata a fost dusă.
  "L-a omorât ea?" întrebă Kovalev. Poate avea un asistent?
  - Da, îi făcu mâna Dobrynya. "Are propria sa istorie, dar nu este treaba noastră. Nu vreau să știu nimic despre asta. Lasă polițiștii să-și dea seama singuri.
  Mă poți ajuta să-mi mut cortul? o întrebă Lena pe Dobrynya.
  "Voi ajuta, desigur", a promis Dobrynya și l-a întrebat pe Kovalev:
  - De unde esti?
  "Sunt din Sankt Petersburg", a răspuns Kovalev.
  - Deci Mamai a fost cea care ți-a spus despre crimă? întrebă Dobrynya.
  "Nu, nu-l cunosc", a răspuns Kovalev. - Unde locuiește în Sankt Petersburg?
  - De unde știu! spuse Dobrynya nemulțumită. - Nu a fost niciodată.
  "Sunt o mulțime de oameni din Sankt Petersburg aici", a spus Lena.
  "Da, singura Katya Ogonyok merită ceva", a răspuns Dobrynya.
  - Katya este aici acum? întrebă Lena.
  - Da! Nu e departe de noi.
  "Și ne mutăm în alt loc", i-a spus Lena lui Andrey. - Există o parcare bună în pădure, nu departe de Lotus. Elicopterul este chemat. Vii cu noi?
  Voi fi bine primit acolo? întrebă Kovalev.
  Dobrynya s-a uitat apreciativ la Andrei și a spus:
  - Dacă te porți bine. Suficient spațiu pentru toată lumea. Dacă nu vă place, puteți pleca oricând. Oamenii pleacă, sunt locuri de parcare gratuite. Vei fuma?
  "Nu, nu fumez", și-a cerut scuze Kovalev.
  "Este în regulă, vei fi alături de noi, vei învăța", a spus Dobrynya. "Bine, pregătește-te dacă vii cu noi.
  
  
  Capitolul 26
  Kovalyov a plecat, orele dureroase de așteptare prelungite, înseninat pentru Vasily Krasin printr-o plimbare duminică cu Inna de-a lungul Anapa.
  Krasin se înțelegea greu cu fetele, era timid în comunicare. I-a fost rușine să facă cunoștință și s-a simțit stânjenit prima dată după întâlnire. Prin urmare, în multe privințe, el nu s-a dezvoltat cu sexul opus. A fost sugrumat constant de complexe, fetele nu i-au dat atenție. Dar Inna l-a îndrăgit imediat pe Vasily de ea, el se simțea confortabil cu ea. O scânteie de simpatie care a izbucnit pentru o femeie frumoasă a aprins treptat un foc de dragoste în inima aspră a lui Krasin.
  Îi plăcea totul la colegul său. Și aspectul, și ochi expresivi, și silueta. Și a mai știut să vorbească interesant despre munca ei, despre ea însăși. Iar Krasin, timid cu femeile, de data aceasta a comunicat de bunăvoie cu Inna.
  Nu puteau vorbi suficient în acea seară afectuoasă, caldă și liniștită. Pe plajă, Inna, un maestru al sportului în înot, a vorbit despre întâlnirea ei cu un stol de delfini în larg:
  - Am înotat cumva mai ales departe în mare. Mă uit, un stol de delfini a apărut între mine și țărm. Uneori vin destul de aproape de mal. Probabil, este interesant pentru ei să se uite la creaturile misterioase bipede, dintre care sunt atât de multe în zonele de coastă. Există o legătură mistică străveche între oameni și aceste animale marine.
  Delfinii înotau încet, vorbind leneși cu scârțâitul lor caracteristic, care se auzea clar în apă.
  M-am oprit, aproape că am oprit orice mișcare, doar m-am legănat ușor pe valuri și am privit turma în mișcare. Le-am ascultat conversația, care din anumite motive a devenit din ce în ce mai activă. Delfinii discutau despre ceva propriu. Mă întreb ce!
  Și deodată turma s-a întors spre mine. S-au împărțit în două grupuri. Cinci au început să se rotească în jurul meu. Dar trei au mers direct pentru mine! Am încremenit când i-am privit apropiindu-se uluit. ...
  - O, câtă lume ar vrea să întâlnească delfini în mare! - Vasili și-a introdus fraza în conversație.
  - Dar toate încercările turiștilor de a înota până la ei se termină fără succes. Și acești delfini înșiși au înotat la mine! Am văzut cum respiră, lăsând aer cu un zgomot, le-am văzut ochii mici, înotătoarele apropiindu-se. Mi-am amintit povești despre prietenia dintre delfini și oameni. Și am vrut să mă împrietenesc cu aceste frumuseți, să o mângâi pe cea mai apropiată dintre ele. Mai mult decât atât, înotătoarea primilor trei delfini era foarte aproape, literalmente la trei metri distanță de mine!
  - Ești o fată curajoasă, spuse Vasily.
  Am făcut o mișcare blândă spre ei. Dar turma a intrat imediat sub apă...
  - Speriat? întrebă Krasin.
  "Se pare", a răspuns Inna și și-a continuat povestea:
  "Am înotat înapoi la țărm sperând să văd unde vor apărea delfinii. Nu au fost văzuți de foarte mult timp. Apoi au apărut abia perceptibil în depărtare și au intrat din nou sub apă. Și am fost copleșit de supărare, amestecată cu curiozitate. Ce-a fost asta? De ce au înotat delfinii până la mine?
  "Se spune că delfinii ajută oamenii care se află în mare, departe de coastă", a sugerat Vasily.
  Da, am auzit povești despre delfinii care salvează oamenii înecați.
  "Și uneori din anumite motive sunt aruncați pe pământ", a spus Vasily.
  - Se spune că își pierd orientarea, dar mi se pare că navighează pentru a muri.
  Sunt sinucigași? întrebă Vasily.
  - Se pare ca. Poate că rudele sunt obligate să facă asta. Vedeți, delfinii, ca și oamenii, respiră aer și sunt susceptibili la boli virale. Aceasta înseamnă că se pot infecta reciproc. Când o persoană se îmbolnăvește, pentru a nu infecta toată turma și a nu polua marea cu cadavrul său, este obligat să se arunce la țărm.
  - Versiunea logică, aprobă Krasin.
  - Odată am văzut un delfin venind să moară. Era o toamnă adâncă. Nu este nimeni pe plajă, turiștii au plecat cu toții, iar eu am decis să merg la stânci. Îmi place să mă plimb acolo.
  Văd un delfin întins pe mal. În viaţă! Plămânii îi lăsau aer zgomotos. Delfinul respiră greu, are ochii închiși. Coada și partea inferioară a burtei sunt în apă, dar cea mai mare parte a corpului este pe mal. Delfinul este mare. M-am apropiat și l-am examinat cu atenție. Nu s-au găsit sânge sau răni. Îl plesnesc cu grijă pe locuitorul adâncului mării cu palma pe spate. Ca răspuns, delfinul își mișcă slab aripioarele. El simte atingerea mea! Dar nu poate sau nu vrea să se miște.
  Încerc să intru în apă. Dar delfinul este greu. Nu-l pot muta. Dar el însuși nu vrea să meargă la mare. Acest lucru poate fi văzut din aripioarele care abia se mișcă. Delfinul îi vâslă la aterizare! Nu știu ce să fac, nu-l pot ajuta. Îi mângâie doar capul săracului.
  Și apoi delfinul deschide ochii, mă privește cu o privire tristă. Arăt cu mâna: înot, spun ei, în mare. Ca răspuns, delfinul își mișcă doar slab aripioarele. Încerc să-l împing în apă. Inutil! Deodată văd o lacrimă mare care iese din ochiul delfinului. Nu este la fel de transparent ca a unei persoane, destul de tulbure, culoarea laptelui foarte diluat. Prima lacrimă coboară încet pe a doua, apoi pe a treia... Delfinul plânge. Are o tragedie.
  O femeie se apropie de noi. Împreună examinăm din nou delfinul. Nu, nu este rănit.
  Femeia spune: "Voi merge la centrul de recreere, voi raporta delfinul" și pleacă.
  Și rămân. Stau lângă o carcasă pe moarte. plâng cu el...
  Și apoi au venit salvatorii și l-au târât pe bietul animal în mare. Am încercat să-i explic că delfinul era bolnav și avea nevoie de ajutor medical, dar nu m-au ascultat. Eram în liceu atunci, eram adolescent...
  
  
  Capitolul 27
  Povestea Innei l-a atins pe Krasin, iar o seară plăcută petrecută cu fata l-a încântat pe Vasily. A doua zi, s-a gândit mai mult la Inna decât la muncă. Acesta a încercat însă din nou să-l interogheze pe inculpat. Dar fără niciun rezultat.
  Nadezhda ar fi trebuit să fie lăsată să plece și să fie instalată în aer liber în spatele ei. Trebuia să ducă la un maniac. Doar așa o urmărești pe fata din pădure? A rămas de așteptat informații de la Kovalev.
  A apărut marți seara entuziasmat.
  "Ascultă, Vasek, am suferit atât de mult! Un pui groaznic aproape m-a violat acolo.
  "Ar fi trebuit să te relaxezi și să te distrezi", a glumit Krasin.
  "Îți spun că nu vei avea plăcere din asta." Dacă numai boli venerice...
  - Treci direct la obiect, a întrebat Krasin.
  - Stai, nu te grăbi. Trebuie să vă spunem totul în ordine, - Kovalev era dornic să-și împărtășească impresiile. - Am ajuns, atunci, la Utrish. Mai sunt patru kilometri până la lagună, unde directorul a fost ucis. M-am uitat în jur, văd: fata merge singură, târând lucruri. Wow, atât de drăguț, deși cu dreadlocks și un tatuaj pe picior, dar atrăgător. Am decis să fac cunoștință cu ea, am spus că pentru prima dată în Utrish, vreau să merg la a treia lagună, pentru că știu despre asta de la prieteni. Fata și-a numit Nimfa, dar de fapt o cheamă Lena. Ea a spus că vine aici pentru a cincea oară, îmi va spune ce este. am mers impreuna...
  "Tocmai am spus că juninca este groaznică", a intervenit Krasin în poveste.
  - Deci nu vorbesc despre ea! Ascultă, nu întrerupe.
  "Aventurile tale sexuale nu mă îngrijorează prea mult", a spus Krasin. - Mai exact.
  "Iată că vorbesc despre caz. În general, Nimfa m-a adus la ea. M-am alăturat lor în parcare. Pețitorul s-a atașat imediat de Nimfa, cunoscută ei din anii precedenți. Se numea Dobrynya, părea de vreo douăzeci și cinci de ani. Un om cu un intelect slab. În tabăra hippie, el era principala autoritate. Pentru mine, l-am numit un ticălos. Îi lipsesc mai multe degete pe mâini și la fel pe picioare. Le-a spus tuturor că a luptat în Cecenia. Și în mâinile lui, se presupune că, o grenadă i-a explodat în mâini. Estimați, nu există o singură cicatrice pe corp, doar degetele lipsesc. A fost necesar să țineți o grenadă cu mâinile și picioarele goale în același timp , purtând o cască și o armătură puternică pentru a primi astfel de daune. Dar tovarășii lui l-au crezut. De aici a fost necesar să aflăm informațiile. Îl întreb despre sectanți și îmi spune cum a învățat să înoate la grădiniță. Au ajuns cu mama lor la Soci, mama lui l-a dus la un instructor de înot. I-au dat lui și altor copii saltele pneumatice și le-au spus cum să-și miște brațele pentru a înota. Ei bine, a înotat. Atât de mult încât l-au oprit la doar zece kilometri de Turcia...
  - De ce îmi spui toate prostiile astea despre el? întrebă Krasin.
  - Deci știa despre tot ce se întâmpla pe lagune. A trebuit să comunic cu el și apoi aproape că ne-am certat...
  Pe hol s-au auzit pași. Kovalev a alergat spre uşă şi a deschis-o.
  - Și aici a venit Innochka! Andrei era încântat. - Vino la noi!
  - Hei! salută Inna. - Vreo informație interesantă?
  - Îi spun doar lui Vasily prin ce am trecut. Și totul pentru cauză. Deci, ticălosul mi-a spus că maniacul nostru este acum pe Utrish. Are o vizuina undeva la munte. Unde exact, nimeni nu știe. Dar uneori coboară la mare.
  Știi, se pare că l-am văzut pe acest maniac în prima mea dimineață pe lagună. A mers de-a lungul țărmului, apoi s-a întors în pădure. M-am repezit după el, dar părea să se fi evaporat. Sunt atât de multe poteci forestiere.
  Mai târziu i-am întrebat pe noii mei cunoscuți despre acest tip. Este ciudat: nu a comunicat cu nimeni în afară de iubita lui. Băieții au confirmat că el a fost prieten cu Nadezhda, iar acum, se pare, o așteaptă. Hippiei cred că el l-a ucis pe regizor, iar prietena lui a luat vina.
  "Așa credem și noi", a spus Vasily. - Mă întreb ce mănâncă maniacul? Fură, poate, mâncare din parcări în timp ce turiștii dorm?
  Nu am auzit nimic despre furtul de alimente. Poate are provizii, poate găsește ceva în pădure.
  "Așa cum credeam: maniacul își așteaptă iubita", a spus Krasin. - Ai aflat ceva despre actrița noastră porno?
  - A venit în Utrish cu iubitul ei. În ziua crimei, împreună cu el, un anume Mamai și Gorynych, au condus la Sankt Petersburg cu mașina lui Mamai.
  - Ți-a fost frică? Dar ce? întrebă Inna.
  - Oricum, Mamai avea să plece în ziua aceea. Nu i-a mers anul acesta. Actrița și tipul erau vecinii săi în parcare. Și apoi mai este crima. Mamai s-a oferit să meargă cu el. S-au adunat repede și înainte de sosirea poliției au aruncat prin Micul Utrish. La Mamai, mașina era parcata acolo într-un oraș de corturi de sălbatici sub supravegherea unor cunoștințe.
  - Ce fel de fată? întrebă Krasin.
  - Este actrița noastră decedată? - a spus Kovalev. "Și ea este ciudată, nu sociabilă. Acolo, Dobrynya a încercat să o doboare. I-am spus deja lui Vasya despre el. Așa că ea a respins politicos: "Îmi pare rău, nu sunt liberă. Soțul meu nu îmi permite să comunic cu alți bărbați fără știrea lui." Se pare că au ajuns la Utrish din State. Dar vorbeau fluent rusă. Ambii.
  Cum îl cheamă pe iubitul actriței? întrebă Krasin.
  - I-am răspuns lui Sasha. Nu s-a mai putut afla nimic despre el.
  - De ce au venit la noi în Anapa? întrebă Inna.
  - Se spune că Sasha are fie o cunoștință, fie o rudă în conducerea sectei. Iar sectanții de pe Utrish aveau o colecție.
  - Va fi necesar să aflați mai multe despre Mamai și Gorynych în detaliu, - a spus Krasin. "Numele lor adevărate, adresele...
  le-am întrebat prietenii. Nu s-a putut spune nimic concret.
  "Trebuie să verificăm din nou lista locuitorilor de la ușa din față unde actrița a fost ucisă. Dacă apare ceva, - a spus Krasin Kovalev.
  - Cum propui să te descurci cu Nadezhda? întrebă Inna.
  "Trebuie să dăm drumul", a răspuns Krasin. - Și instalați o scenă bună în aer liber pentru ea, fata ar trebui să ducă la maniac.
  "Va fi greu să o urmărești în pădure", a spus Inna. - Nu vei putea închide toate traseele.
  Andryukha va ajuta. El este aproape ca acasă pe lagună, - a spus Krasin.
  Mă trimiți să fiu sfâșiat din nou de hippies? întrebă Kovalev. "Abia am putut să scap de ei. La început, Katya Ogonyok m-a molestat, m-a forțat să merg goală, apoi m-a prins de păsărică. Eu spun: "Nu sunt pregătit pentru sex și nu am prezervativ". "Nimic", răspunde el, "am o pungă de plastic, o poți folosi în loc de prezervativ". Pui îngrozitor, mirositor - groază. Cu mare dificultate a coborât. Ea însăși este din Sankt Petersburg. Mi-a povestit despre compatrioții ei, Mamai și Gorynych. Mamai căuta colegi de călători, ca să fie mai distractiv să plece acasă și să arunce puțini bani pe benzină. Katya s-a oferit, dar a decis să rămână pe Utrish până la sfârșitul toamnei. Și Gorynych a fost de acord. Și actrița noastră și iubitul ei li s-au alăturat...
  - Unde locuiesc Mamai și Gorynych Katya, ea nu știe sigur? întrebă Krasin.
  - Vă spun: nu știu, ca numele adevărate ale acestor țărani. Hipoii și-au dat seama repede că nu sunt unul dintre ei. Dobrynya a început să deranjeze: ce încerci să ajungi aici. Aproape că m-am certat cu mine. Trebuia să spun că mă duc la Anapa la femeia mea pentru băutură. A promis că se va întoarce în câteva zile, dar a trebuit să părăsească cortul.
  - Nimic, spuse Vasily zâmbind. - Voi merge cu tine. Și vom lua cortul și vom găsi bârlogul maniacului. Șansa de a-l lua este bună, nu o poți rata.
  "Instinctul unui vânător s-a trezit în tine", a răspuns Kovalev. - Ar trebui să ne dezvăluim cazul.
  "Ne vom descurca", a asigurat Krasin. Cred că răspunsul este aproape.
  
  
  Capitolul 28
  Hope a fost eliberat după câteva zile. Inna i-a spus fetei uluite că a reușit să-l rețină pe adevăratul ucigaș, iar acum, după ce a semnat oficial actele necesare, ar putea fi liberă.
  Așa cum se așteptau anchetatorii, fata a mers imediat la Utrish.
  Kovalyov, Krasin și alți câțiva polițiști îmbrăcați în civil o așteptau pe a treia lagună. Contrar așteptărilor, Nadejda nu a trebuit să dea de urmat mult timp. Boris părea să prevadă întoarcerea iubitei sale și a coborât el însuși la mare.
  Nadia l-a văzut pe poteca care ducea spre plajă
  - Boris! Nu esti arestat?! - a strigat fata incantata si a sarit pe iubitul ei ca o pisica. S-a îmbrățișat, și-a înfășurat brațele, picioarele, a început să se sărute.
  Dar un minut mai târziu, cătușele s-au pus la loc pe mâinile maniacului.
  Speranța era isterica. Boris, dimpotrivă, părea calm în exterior.
  - Dragă, iartă-mă! tipa fata. - Nu am vrut! Nu le-am spus despre tine! O sa te astept!
  "Douăzeci și cinci de ani, în cel mai bun caz, vor aștepta", i-a spus Krasin lui Kovalev. "Atunci îi vor da o închisoare pe viață."
  - Dacă mi-aș alege o soție, aș alege una ca Nadia, - a răspuns Kovalev. - Devotat, afectuos. Să părăsești slujba și să te trezești dimineața în îmbrățișarea blândă a cuiva ca ea, de parcă ai fi în nirvana. Este păcat că fata este devotată maniacului ei. Și atunci aș ajunge să o cunosc mai bine.
  "Da, asta poate fi o soție bună", a încuviințat Krasin, "Dar noi nu suntem până la nirvana. Trebuie să mergi la Sankt Petersburg, să te ocupi de crime.
  - Informațiile primite nu sunt atât de fierbinți, - a amintit Kovalev. - S-a aflat doar numele iubitului actriței și chiar și poreclele colegilor lor de călători. Cum să găsești o persoană după nume într-un oraș imens? Dacă sunt implicați în crime, cel mai probabil i-au aruncat din Sankt Petersburg.
  "Și am o presimțire că vom rezolva rapid acest caz", a răspuns Krasin.
  După ce au completat toate actele necesare, detectivii au comandat un bilet spre Sankt Petersburg și au plecat acasă la Inna.
  "Mâine dimineață zburăm", i-a spus Vasily stăpânei casei. Am rezervat deja bilete pentru ora unsprezece.
  - Și trebuie să lucrez mâine, - spuse Inna. "Voi putea conduce la stația de autobuz la timp."
  A doua zi dimineața a fost însorită, caldă și liniștită. Ziua promitea să fie caldă.
  - Marea ar fi chiar acum, spuse Kovalev visător la poartă. Ia o săptămână liberă.
  "Sezonul de catifea este un moment grozav pentru relaxare", a fost de acord Inna.
  - Te-ai odihnit câteva zile lângă mare pe Utrish, îi aminti Krasin. - Dar este păcat să te despart de Inna.
  - Așa că mai vino la noi, - răspunse Inna. "Eu și mama vom fi fericiți.
  "Acum, dacă îmi dau concediu, cu siguranță voi veni", a promis Krasin.
  Pe drum, Andrei s-a oprit la o tarabă cu flori, a cumpărat un buchet de garoafe și i-a dat Innei.
  - Mulțumiri! Foarte dragut si frumos! - Inna a fost încântată și și-a îngropat fața în flori, inspirând aroma lor cu plăcere. - Miroase bine!
  Fata s-a apropiat de Krasin și i-a șoptit la ureche:
  - O sa te astept.
  Vasily a zâmbit fericit și a spus:
  - Cu siguranta te voi suna din Sankt Petersburg.
  - Voi aștepta, repetă Inna.
  
  
  Capitolul 29
  În Sankt Petersburg, Krasin a cerut în primul rând informații de la biroul de pașapoarte despre locuitorii ușii din față, în care locuia Maria Novikova.
  - Uite, Andryukha, în apartamentul vizavi de regretata Maria Novikova este înregistrată o anume Gorynycheva Tatyana Alexandrovna. Au intrebat-o? întrebă Krasin.
  "Ea a fost la spital în noaptea crimei", a răspuns Kovalev.
  - Ai întrebat despre rudele ei?
  - Crezi că... Gorynych... Același din Utrish? Ar putea foarte bine să fie!
  "Da, regretata actriță a plecat cu Gorynych", a spus Krasin. - Trebuie urgent să îi intervievăm pe Tatyana Alexandrovna și Gorynych, dacă locuiește acolo.
  "Am înțeles", a fost de acord Kovalev. Nu l-am văzut în ziua crimei. Dar, poate, Gorynych a fost implicat... Dar cum a intrat în apartamentul profesorului?
  "Atât trebuie să aflăm.
  - Bun! spuse Kovalev. - Mă duc la Tatyana Alexandrovna.
  
  Deja seara Gorynych stătea în biroul lui Krasin. Kovalev l-a adus la interogatoriu. Vasily Krasin a pus imediat o întrebare dificilă.
  - De ce ai ucis-o pe Lucy Starr, Viaceslav Anatolevici?
  Contrar așteptărilor, Gorynych nu a negat.
  - Nu e vina mea! Ea însăși! suspectul aproape că țipă. "Uite, nu am vrut să o rănesc. Mi-a plăcut foarte mult Lucy. Așa sa întâmplat. Din întâmplare. Am scos perna, ma uit: s-a sufocat. Ea nu mai respiră. Sasha și cu mine am încercat să o pompăm. Nu a funcționat.
  - Vrei să spui că femeia s-a sugrumat cu o pernă? Fără ajutorul tău? întrebă Krasin. - Cum este posibil?
  - Am făcut sex cu ea. I-a acoperit fața cu o pernă pentru acuitate. Așa a făcut Sasha înaintea mea. Nu o deranja. Și am intrat în extaz, am terminat, iar când am scos perna, mă uit: Lucy nu mai respiră.
  - Ce fel de distracție este asta, a sugruma o fată în timpul actului sexual?! întrebă Kovalev nepoliticos.
  Deci acesta este genul de sex. Îți spun că nu a deranjat-o.
  - Te superi dacă o sugrumi? Kovalev apăsă.
  - Dar Sasha? Care este numele lui de familie? întrebă Krasin.
  se gândi Gorynych.
  Răspunde la întrebarea! spuse Kovalev.
  - Nu-mi amintesc... nu-i cunosc numele de familie. Sincer! A spus ceva despre sine, dar nu părea să-și spună numele de familie.
  - Sasha nu era împotriva faptului că ai făcut sex pervertit cu iubita lui? Kovalev nu a crezut.
  - El însuși ne-a invitat pe mine și pe Lucy să ne distrăm în timp ce dormea. Nu o deranja.
  - Deci te cred, ceea ce a sugerat el. Nu este foarte ușor pentru tine să minți", a spus Kovalev.
  - Nu mint, sincer! Sasha era calmă când prietena lui era cu alți bărbați... Lucy era o vedetă porno...
  - Să zicem o fată sufocată din întâmplare, dar de ce i-ai aruncat cadavrul unui vecin? întrebă Krasin.
  "Am vrut doar să ne ascundem până seara. Sasha, când s-a întâmplat totul, m-a bătut, apoi a spus că nu are rost să-l arunci cu fulger, a cerut să o scoată pe Lucy și să mă îngroape. Am sunat-o pe Mamai, putea să ajungă doar seara. Și să iei un cadavru într-un taxi, înțelegi...
  - Am să repet întrebarea lui Vasily: de ce ai plantat cadavrul lui Lucy unui vecin? - Kovalev a intervenit din nou în interogatoriu.
  - Era imposibil să lăsați un cadavru în apartamentul nostru. Mama mea a fost externată din spital în acea zi. Ea și sora ei au trebuit să ajungă cu mașina.
  - Cum ai intrat în apartamentul vecinului? întrebă Krasin.
  - Deci mama avea cheile apartamentului ei...
  De ce nu ne-au spus? Krasin a fost surprins. "Nici mama mea, nici profesoara mea.
  "Profesorul poate nici măcar să nu știe despre chei", a răspuns Gorynych.
  - Cum așa? întrebă Kovalev.
  - Vezi tu, un bunic bătrân locuia în apartament înaintea ei, mama îl ajuta la treburile casnice. A avut încredere în mama lui, a dat cheile pentru orice eventualitate. Și apoi bunicul a murit și în curând profesorul s-a mutat. Ea este nepoata lui, sau așa ceva. Și am uitat de chei. Și cu profesorul relațiile de prietenie nu au funcționat.
  De cât timp locuiește în casa ta? întrebă Kovalev. Sau, mai degrabă, a trăit.
  - Trei ani. Nu, nici măcar patru. La scurt timp după moartea bunicului meu, mi-au dat patru ani pentru droguri. Tocmai am fost eliberat condiționat. Am petrecut vara pe Utrish, am fost acolo chiar înainte de eliberare. Și mama m-a externat, nu am putut lăsa cadavrul lui Lucy în apartamentul nostru. Mama nu m-ar fi înțeles și m-ar fi dat afară imediat.
  De unde ai știut că profesorul nu este acasă? întrebă Krasin.
  - Când am început să mă gândesc cum să scap de cadavru, am sărit afară în stradă. Am vorbit cu un prieten de acolo. Era prietena unui profesor. Ea a spus în treacăt că Maria era în vacanță la Soci. Și mi-am amintit cheile. Erau doi. Le-am aruncat pe birou înainte de a fi eliberat. M-am ridicat și m-am uitat: cheile s-au păstrat.
  - Dar mama? întrebă Kovalev. Ai întrebat de chei?
  - Ea a intrebat. Cu mult timp în urmă, înainte de eliberarea mea. Am spus că i-am dat afară. Apoi a uitat de chei, dar ele, se pare, au fost păstrate în gunoiul meu.
  - Vrei să spui că profesorul nu s-a obosit să schimbe ambele încuietori după moartea unei rude în toți acești ani și au apărut cheile? întrebă Krasin.
  - Da! Exact. Am încercat, ușa s-a deschis. Ei bine, Sasha și cu mine am luat-o pe Lyusya la apartamentul profesorului.
  De ce era cadavrul îndesat sub pat? întrebă Kovalev. - Ar putea să o pună pe pat sau să o lase pe hol.
  - Nu știu. Nu ne-am gândit. L-au adus în cameră și acolo s-a întâmplat.
  - Înțeleg, spuse Krasin. "Dar nu a mers să ridic cadavrul. Profesorul s-a întors devreme. Și ai decis să o arunci pe fereastră ca martor inutil.
  - Nu, nu așa. Nu cu siguranță în acest fel. Am venit și ea a început să amenințe că va chema poliția. Ne-a insultat. Așa că Sasha a izbucnit, a ajutat-o să iasă pe fereastră.
  Unde este Sasha acum?
  - A zburat la locul lui în SUA.
  - Asta e sigur? întrebă Krasin. Cine poate confirma?
  - Mamai. L-a dus la aeroport.
  - Cum se numeste Mamaia, unde locuieste?
  - Undeva pe strada Kamyshovaya, nu știu numărul exact al casei, sincer! Nu am fost cu el, am vorbit doar la telefon.
  "Dă-ne numărul lui de telefon", a ordonat Krasin. Să verificăm ce ai spus. Și același lucru este valabil și pentru apartament.
  Vasily notă telefonul, îi întinse hârtia lui Kovalev și spuse:
  - Rămâne să o interoghem pe Mamai, să aflăm în ce zi și pe ce zbor a zburat Alexandru, apoi, conform listei de pasageri, să calculăm datele pașaportului clientului nostru. Și vom avea o altă persoană implicată în uciderea unui profesor.
  "Am înțeles", a răspuns Kovalev. - Voi avea grijă de asta.
  
  
  Capitolul 30
  Fiodor Semionovici Orlov s-a trezit vesel, surprinzător de vesel pentru un bătrân împovărat de numeroase răni. Spatele nu se durea ca de obicei, nici ficatul, nici picioarele nu deranjau. Fără bagheta, se duse la fereastră și trase draperiile înapoi. Camera era plină de lumină veselă! Ce bucurie să revăd soarele, cerul albastru, nori pufosi. Soarta i-a mai dat o zi!
  A venit primăvara mult așteptată, vremea era bună afară, Fiodor Semenovici era înflăcărat de dorință. Visa la seri lungi de iarnă pentru a merge în satul natal, pentru a vizita locuri dureros de familiare. S-a rugat cerului pentru o asemenea oportunitate. Poate azi, poate acum?
  Fiecare persoană are locuri de care este atașat cel mai mult. Pentru Fedor Semenovich, un astfel de loc era o plajă sălbatică în satul său natal Lisy Nos. De ce? Nu se putea explica. Probabil amintiri din copilărie, dar aceasta era plaja la care visa uneori noaptea.
  Bătrânul avea dureri puternice la picioare, capul se învârtea constant. Aproape toată iarna Fiodor Semionovici nu a părăsit casa. Ei bine, cel puțin Lidochka de la Securitatea Socială și nepoata Mașenka îl vizitau uneori. Dar acum pensionarul s-a simțit grozav! S-a hotărât să plece și a tremurat de nerăbdare.
  Fiodor Semionovici a luat un băț și a coborât mult timp de la etajul al treilea al lui Hrușciov. Când ușa de la intrare s-a trântit în urma lui, bătrânul a inspirat adânc aer proaspăt de primăvară. Păsările ciripeau, mugurii se umflau pe copaci. Pentru o clipă, Fiodor Semionovici se simţi din nou tânăr, plin de putere. Copiii se jucau în curte, vecinii stăteau pe bancă și vorbeau despre ceva. Ce plăcere este să inspiri aromele primăverii, o viață sănătoasă, fără griji. Ce bucurie să fii printre oameni, să-i privești!
  În grădinița din spatele casei, Orlov a găsit o bancă liberă la soare și s-a așezat să se odihnească înaintea drumului greu. Vrăbii, pițigoi, porumbei, corbi își făceau treburile aici, uneori schimbând exclamații vesele. Pisica de alături s-a cățărat într-un copac și s-a lăsat la soare. Câinii se plimbau cu stăpânii lor, unul dintre ei a alergat la Fiodor Semionovici, a adulmecat, a dat din coadă, dar proprietarul a sunat-o, iar câinele prietenos a fugit.
  "Câte păsări astăzi, câte animale și oameni! gândi Fiodor Semionovici. Și toată lumea este fericită de primăvară. Ce binecuvantare!
  Dar Fyodor Semenovich era într-o dispoziție specială, voia să facă o excursie și să stea pe țărmurile Golfului Finlandei.
  Pensionarul a mers la stația de autobuz. Drumul spre Zelenogorsk trece doar prin Lisy Nos. Conduceți nu mai mult de jumătate de oră.
  Abia a trebuit să așteptăm autobuzul. Fiodor Semenovici a urcat în cabină fără ajutor exterior. Oamenii erau bine. Toate locurile erau ocupate. Fiodor Semionovici s-a sprijinit de balustradă, dar un tânăr de pe scaunul din apropiere i-a spus:
  - Stai jos, tată! și a cedat.
  "Avem o tinerețe bună", a gândit Fedor Semenovici cu recunoștință. A fost încântat să i se adreseze - "tată". Politicos, simplu.
  Orlov nu avea suficientă comunicare, voia să vorbească cu unul dintre pasageri, dar nu îndrăznea. Lupta zilnică pentru viață a ascuțit toate simțurile. Dar acum Fiodor Semionovici era fericit. S-a uitat pe fereastră, a privit oamenii care intrau și ieșeau din autobuz. Asta e viața! Fierbe și clocotesc. Și aceste observații simple i-au făcut inima slabă să bată mai repede.
  La Lisiy Nos, Fyodor Semyonovich a coborât la cea mai apropiată oprire și a mers încet pe poteca către plaja sălbatică. Ce fericit era! Parcă s-ar fi întors în patria sa după o lungă absență. Un călător rar trăiește astfel de senzații vii precum Orlov în aceste momente.
  Dar treptat un val de amintiri l-a acoperit pe bătrân. Și-a trăit viața cu modestie, a încercat să nu iasă în evidență, să fie departe de publicitate, de ochii superiorilor, soacrei și vecinilor proști. A lucrat ca mecanic la o fabrică militară. Avea aceeași, ca și el, o soție modestă. Și fiul său, Volodia, era un simplu băiat sovietic.
  În anii săi de declin, Fedor Semenovici a rămas singur. Volodya a murit în Afganistan, după aceea soția sa s-a îmbolnăvit și nu și-a putut recupera după boală. Fedor Semenovich a regretat adesea că el și soția sa nu au putut da naștere unui frate sau a unei surori fiului lor. Ei locuiau într-o casă mică de cealaltă parte a satului. Cinci dintre noi în două camere cu părinții lui. Și m-am gândit: "Unde este alt copil? Și așa doarme fiul într-un colț pe piept, că nu e unde să pui pătuțul.
  Apoi Fedor Semenovich a primit un apartament prin linia de servicii. Dar soția a decis că vârsta și starea de sănătate nu mai sunt aceleași pentru a naște și a crește copii: "Toți au un copil și să avem unul". Și apoi a venit vestea morții fiului său...
  Fedor Semenovici a mers pe poteca pădurii, dureros de familiar din copilărie. Aici, chiar înainte de război, mama lui l-a dus pe malul golfului. Femeile purtau lenjerie pentru a se clăti, iar copiii stropiau în apropiere, pe plaja sălbatică. Fiecare astfel de excursie în golf în timpul verii a evocat un sentiment de sărbătoare în sufletul Fedyei. Și acum Fedor Semenovici și-a amintit de acele vremuri îndepărtate și a simțit cum i se ridică un nod în gât.
  În copilărie, părea: întreaga viață uriașă pe care o aveam. Cât de mult poți face, cât de mult poți face!
  Fedya nu a devenit nici astronaut, nici pilot. Și viața nu este atât de mare...
  Cândva, vecinul lor, unchiul Fedya, care nu avea nici măcar șaptezeci de ani, părea un bătrân străvechi. Copiii îl tachinau: "Unchiul Fedya a mâncat ursul!"
  Și acum Fedor Semenovich însuși a depășit deja optzeci și cinci de ani. Dar nu-l tachinați băieți. Și aproape niciunul dintre băieții orașului nu știe numele bătrânului. Casa lor din Lisyy Nos a fost demolată cu mult timp în urmă. În locul ei a fost construită o grădiniță, iar lângă ea erau case de la Uzina de Nord. Nu există grădină acum. Terenul a fost vândut unui proprietar privat. A fost greu, mă durea mereu inima când Fiodor Semionovici a venit la casa tatălui său. Astăzi nu va merge acolo, astăzi se va bucura de natură.
  Bine în pădurea de primăvară! Ghioceii sunt plăcuti ochiului. Acolo, după colț, ar trebui să fie o plantație de stejari. Da, este corect. Sunt stejari! Ei stau în picioare de pe vremea lui Petru.
  În această pădure, Fedya a găsit o ciupercă porcini uriașă. În al patruzeci și șaselea an de foame. A fost ca un cadou de sus! Fedor Semenovich a fost un bun culegător de ciuperci. Atâta timp cât îi permitea sănătatea, în fiecare vară mergea la o vânătoare liniștită la iubita lui Lisy Nos, uneori pe autostrada Levashovskoye. Dar Orlov nu a mai găsit niciodată ciuperci atât de uriașe! Două kilograme s-au dovedit a fi un gigant. Vierme, într-adevăr. Dar mama a fiert viermii acasă și a fost o cină delicioasă: ciuperci cu cartofi cultivați pe propriul teren.
  Fiodor Semionovici a coborât la mal și s-a așezat pe o bancă. Nu este nimeni în apropiere. Este zi lucrătoare și oamenii nu mai vin aici. Femeile nu s-au mai spălat în golf de mult timp, iar plaja este complet acoperită de stuf după ce a fost construit barajul. Acum este o rezervație naturală, o zonă protejată.
  Fedor Semenovich este obișnuit să fie singur. Soția a murit de mult. Înainte de asta, părinții lui. Tatăl meu s-a întors din război cu handicap, fără ambele picioare. Mama lui l-a alăptat ca pe un copil. Au plecat unul după altul la câțiva ani după ce familia s-a mutat în oraș.
  La amintirea părinților săi, ochii lui Orlov i-au curățat lacrimi. A plâns mult în ultima vreme. Acest lucru mi-a făcut inima să se simtă mai ușoară. Dar în public bătrânul a încercat să nu-și arate lacrimile.
  Lui Fiodor Semionovici i s-a părut deodată milă de el însuși. Ei bine, ce bine a văzut în viața asta? A trăit liniștit, a lucrat ca toți ceilalți. Nu s-a amestecat cu nimeni, nu a cerut nimănui nimic, a încercat să fie amabil cu oamenii, dar bunătatea lui părea să nu fie observată. A trăit corect? La urma urmei, ar putea, probabil, cumva să-și ia fiul departe din Afganistan? Ei bine, Dumnezeu să fie cu el.
  Gândurile i-au fost întrerupte de zgomotul cauciucurilor de biciclete. Fiodor Semionovici și-a șters în grabă lacrimile. Dar omul a trecut cu mașina fără să-i dea atenție bătrânului.
  Și Orlov și-a amintit cum a înotat aici când era băiat. Pe mâini s-a deplasat de-a lungul fundului, doar capul ieșit deasupra apei. Cu adevărat, Fedor Semenovici nu a învățat niciodată să înoate. Și nu am fost niciodată la mare...
  Odată aproape că s-a înecat aici. Au construit o plută împreună cu prietenul lor Oleg și au pornit din acea poiană care se apropia de apă. Mai întâi s-au mutat de-a lungul coastei. Apoi am urmărit un stol de pescăruși adânc în golf. În turmă era un pui, care s-a clătinat în apă și nu a putut decola. Au înotat departe într-un acces de emoție copilărească. Dar puiul a fost depășit și luat la bord. Și atunci toată turma, douăzeci de păsări, nu mai puțin, a început să-i atace pe băieți. Pescărușii se învârteau chiar deasupra capetelor lor, țipând, cacăndu-se, unele păsări au încercat literalmente să-și rupă părul cu labele. Pluta s-a legănat și s-a răsturnat, prietenii erau în apă.
  A, și apoi Fedya s-a speriat! Ar fi putut să se înece atunci, oare! A luat o înghițitură de apă, dar prietenul lui l-a scos afară, încet băieții au înotat până la țărm. Au trecut aproape șaptezeci și cinci de ani, dar îmi amintesc de parcă ar fi fost săptămâna trecută.
  Ah, viața omului este scurtă! Ești tânăr de mult timp? Era ocupat cu fiul său, își iubea soția. Totul a dispărut. În curând va pleca. Plecat complet, irevocabil, în eternitate. Și stejarii seculari vor rămâne și această plajă. Din nou, în fiecare an, primăvara va încânta oamenii cu căldură și noi speranțe. Numai că acum nu va mai vedea splendoarea primăverii, nu se va bucura de natură...
  Ar fi interesant să vedem ce este acolo după moarte. Există altă viață? Poate nu va fi rău, poate chiar este paradisul?
  Deci, în esență, de ce a trăit? De ce trăiesc păsările? Evident, de dragul posterității, pentru procreare. Deci, se dovedește că și-a trăit viața degeaba? Nu, nu degeaba! A trăit modest, dar cu demnitate. Nu s-a eschivat, nu a umilit. Pământul se odihnește pe astfel de oameni. Nu toată lumea poate fi politicieni și artiști.
  Da, a eșuat mult, ar fi procedat mult altfel dacă ar fi început viața de la început. Dar a existat un punct în existența lui! Pentru soție și fiu, pentru părinți, țara natală. Nu, poate muri cu conștiința curată!
  O adiere ușoară din golf făcea stufurile să foșnească leneș și purta răcoarea plăcută a Mării Baltice. Fiodor Semionovici se uită la drum, șerpuind și mergând adânc în pădure, copacii care o înconjurau, încercă să distingă contururile celuilalt mal, asculta ciripitul lăcustelor și alte sunete ale pădurii. Bătrânul părea că încearcă să-și amintească, să fixeze toate acestea în memoria lui încă destul de puternică. Și deodată a început să plângă din nou. De data aceasta din emoție, pentru că a reușit să vină, să-și îndeplinească visul.
  Orlov a inhalat cu plăcere aerul pur al mării. Și-a simțit unitatea cu natura sa iubită. Și era fericit.
  Fedor Semenovici a stat mult timp pe bancă, găzduindu-se de razele soarelui de primăvară. Dar, treptat, luminatorul a început să se ascundă în spatele copacilor, iar Orlov a pornit în călătoria de întoarcere. M-am simțit obosit. Dar era destul de plăcută. Picioarele, însă, au început să doară din nou. Bătrânul a ajuns încet la oprire, surprins că nu a întâlnit pe nimeni pe drum. Iar oprirea era goală.
  Autobuzul s-a apropiat repede, pensionarul a ocupat un loc liber în cabină și a început din nou să privească cu nerăbdare pe fereastră peisajele care treceau. Oamenii s-au oprit . Mai ales tineret. Oameni drăguți, calmi. Au toată viața în față, poți să te bucuri de primăvară, să-ți faci planuri de viitor.
  La una dintre stații, o femeie în vârstă s-a urcat în autobuz. Convinsă că nu sunt locuri goale, stătea lângă Orlov, care stătea lângă uşă. Era evident că îi era greu să stea în picioare. Fedor Semenovici i-a oferit locul lui.
  "Nu, ce ești, ce ești", a refuzat străinul.
  - Stai jos, oricum ies afară, insistă bătrânul.
  - Mulțumesc mult!
  Orlov nu a înșelat, chiar trebuia să coboare la următoarea oprire. Se uită la femeie și văzu ușurare și recunoștință pe chipul ei.
  Fiodor Semionovici a uitat de picioarele lui bolnave, era mândru de el însuși. Deci este încă bărbat! A fost primul care s-a gândit să cedeze loc unei femei obosite.
  Când ușile autobuzului s-au deschis, Orlov a coborât cu greu pe trotuar și a strigat în cele din urmă șoferului și pasagerilor:
  - Să ai o călătorie plăcuta!
  Și m-am gândit în sinea mea:
  "Nimic, voi trăi! Și la optzeci și cinci de ani viața continuă. Mâine va veni Lidochka, iar sâmbătă ar trebui să vină Mashenka. Bun!"
  Încet, bătrânul a intrat în apartamentul lui. El a fost recunoscător sorții pentru această zi și a urat sincer binele lumii întregi.
  
  
  Însă bătrânețea își face taxă. Toată vara Fedor Semyonovich a fost bolnav, iar toamna s-a îmbolnăvit în cele din urmă. Nepoata Maria a avut grijă de bătrân. În ultimele două luni din viață, profesorul s-a mutat în apartamentul său, iar după moartea bunicului său, ea a rămas în el să locuiască.
  Fedor Semenovici a povestit multe despre el însuși nepoatei sale, despre plajă, pe care a iubit-o atât de mult încă din copilărie. Era mândru că la o vârstă atât de înaintată a putut să-și împlinească visul - să vadă locurile dragi inimii lui, să-și ia rămas-bun de la stejarii natali, de la plajă, de cărarea pădurii dureros de familiară. Bunicul a murit liniștit în somn. Cu zâmbetul pe buze...
  
  
  Capitolul 31
  Raportarea către autorități cu privire la munca depusă este mai mult o formalitate decât o nevoie urgentă. Cazul, de fapt, este soluționat, ce să mai spun șefului comisiei de anchetă? Dar debriefing-ul este prevăzut de îndatoririle oficiale.
  Krasin a raportat lui Vladimir Cherkasov.
  - A fost posibil să rezolvăm nu numai crimele noastre, dar pe parcurs, uciderea directorului din Anapa, precum și maniacul Tula a fost reținut cu ajutorul nostru.
  Ce fel de maniac? întrebă Cerkasov.
  Numele meu este Boris Solntsev. Un tânăr din regiunea Tula. Acum mărturisește. După cel puțin patru crime în patria sa, unde și-a lăsat degetele, tipul fuge la Soci, unde întâlnește o fată sectantă și se alătură unei secte. Fata pe care am sugrumat-o era și ea înrudită cu această sectă.
  - Ce fel de sectă?
  - ramura rusă a sectei Iluminatorilor.
  "Nu ați stabilit imediat identitatea fetei sugrumate", a amintit Cherkasov.
  - Nu are acte sau haine albe. Nimic! Apoi, după tatuaj, au aflat că era o actriță de hard BDSM american. Numele fetei era Lyudmila Starkova, a jucat în porno sub numele de Lucy Starr. Au spart informațiile despre ea, s-a dovedit că a fost dusă în copilărie din Ucraina în Statele Unite, unde a ajuns cu părinții ei în secta Illuminator. A venit în Utrish cu iubitul ei. Acolo a fost filmată în porno cu iubita lui Boris, maniacul pe care l-am prins. Boris a lăsat o moștenire la Soci, el a fost și cel care a comis recent crima din Utrish.
  "Are crima asta are vreo legătură cu noi?" întrebă Cerkasov.
  - Mediat. Decedatul nostru a jucat alături de un prieten al unui maniac.
  - Raportează cum l-ai dat seama pe maniac.
  - Au fost împușcături foarte dure și sadice pe Utrish. Maniacul, văzând cum iubita lui a fost batjocorită, într-un acces de furie ia un cuțit, îl ucide pe regizor și fuge în pădure. Iubita lui cu un cuțit însângerat este prinsă la locul crimei, predată poliției, băgată în închisoare. Ea este suspectată de uciderea directorului. Dar fata tace, iar amprentele maniacului Tula se gasesc pe cutit. Identitatea lui nu a fost stabilită, sunt doar degete. Am cerut o fotografie a lui Boris dispărut, care însuși era considerat victima unui maniac și crimele nu aveau legătură cu el. Iar la Anapa i-a prezentat fotografia fetei cercetate.
  - Știați? ghici Cherkasov.
  - Da! Dar ea nu ne-a spus nimic despre Starkov. A trebuit să-mi dau seama de totul.
  - Maniac a fost reținut fără probleme? întrebă Cerkasov.
  - Da, calm! Nu era nevoie să alergi prin pădure. Luat pe plajă. Nu exista niciun pericol pentru turiști. Nu a încercat să opună rezistență. Iubita lui Boris a fost eliberată din arest preventiv, în aer liber a fost instalat. Și eu și Kovalev așteptam pe lagună. Maniacul însuși a mers la plajă, de parcă ar ști când va veni iubita lui.
  "Să revenim la crimele noastre", a spus Cherkasov. - Cum a ajuns cadavrul la profesor și cine l-a aruncat pe fereastră?
  "Uciderea lui Lucy Starkov a avut loc accidental, în timpul sexului. Iar inculpatul nostru Gorynychev avea cheia apartamentului profesorului, el și complicele lui Alexandru, iubitul lui Lucy, au decis să lase cadavrul în apartamentul altcuiva până seara pentru a-l scoate și îngropa în pădure. Gorynychev nu se putea părăsi. Dar profesorul s-a întors devreme din vacanță.
  "Am înțeles", a spus Cerkasov. - Și profesorul a fost înlăturat ca martor inutil.
  - Da. Gorynychev susține că Alexandru l-a ajutat pe profesor să iasă pe fereastră. Dar Alexandru nu a putut fi interogat. Este fostul nostru compatriot, acum cetățean american, după uciderea unui profesor, a zburat în Statele Unite.
  - Înțeleg, spuse Cerkasov. - Cum ai ajuns la Gorynychev?
  - Mulțumită informațiilor primite de Kovalev pe Utrish.
  "Ar trebui să fii mustrat pentru că nu ți-ai intervievat vecinii în mod corespunzător și că nu ai rezolvat crimele în urmărire. Dar capturarea maniacului Tula compensează decalajul tău. Trebuie să spui mulțumesc.
  - Vladimir Nikolaevici, mai bine îmi iau o vacanță acum. Îmi doresc foarte mult să prind putere înainte de o iarnă grea, să mă odihnesc puțin la mare. Sezonul catifeiului nu s-a încheiat încă...
  - O călătorie de afaceri la Anapa nu a fost suficientă?
  - Așa că am lucrat acolo, neobosit. Nu era la mare.
  - Bine, scrie o declarație, o voi semna. Împărțiți-vă vacanța în cel puțin două părți. Restul se va face mai târziu, când va fi mai puțină muncă.
  - Bun! Ar fi necesar să-l încurajez pe asistentul meu Kovalev cumva. Datorită lui, aceste crime au fost rezolvate. Și-a asumat un mare risc în bârlogul informalelor, obținând informații.
  - O plângere împotriva lui Kovalev a fost primită de la Vadim Rybachenko. A amenințat o persoană nevinovată cu închisoarea pe viață, l-a forțat să se autoincrimineze. În timp ce te relaxai în Anapa, eu personal a trebuit să comunic cu Vadim și să-mi cer scuze. El a promis că îl va pedepsi pe Kovalev.
  "Este un angajat foarte valoros", a spus Krasin.
  - Bine, du-te și scrie o declarație cât sunt amabil...
  
  
  Epilog.
  În seara aceleiași zile, Vasily a comandat un bilet de avion și a sunat-o imediat pe Inna, spunându-i că i s-a dat concediu.
  - Grozav! răspunse Inna. Vei veni la noi așa cum ai promis?
  Am primit deja biletul! Plec cu avionul mâine după-amiază.
  - Minunat! Te aștept. Avem vreme grozavă, în weekend mergem la plajă și înotăm.
  - De ce maniacul nostru dă mărturie? întrebă Krasin.
  Da, el vorbește despre totul în detaliu. Este ușor să lucrezi cu el. Iubita lui a venit la mine, m-a implorat să dau o întâlnire. Ea a promis că îl va aștepta pe tip toată viața, vrea să semneze cu Boris și să nască un copil de la el.
  "Dar el poate primi o închisoare pe viață."
  - Nu, este puțin probabil să i se condamne pe viață. În Tula, el a ucis când era minor, la Soci a comis crime rituale la ordin și l-a înjunghiat pe regizor într-o stare de emoție nervoasă puternică când a aflat cum a fost batjocorită iubita lui. În plus, cooperează cu ancheta, se pocăiește. Are o soartă grea, multe circumstanțe atenuante.
  - Cu toate acestea, vor da mult, - a spus Krasin.
  - Cred că Nadezhda îl va aștepta.
  "Nu înțeleg un asemenea devotament feminin...
  - Din moment ce o fată iubește, atunci există un motiv...
  "Bine, voi veni să vorbesc despre acest subiect", a spus Krasin.
  Vasily însuși era într-o stare de dragoste. A înțeles ce îi plăcea Innei și avea de gând să-i ceară în căsătorie...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - POVESTE ADEVĂRATĂ
  ADNOTARE
  Povestea lui Oliver Twist este mai reală și mai credibilă decât cea a lui Charles Dickens și, cu siguranță, mai dramatică. Aici totul este așa cum ar trebui să fie în realitate, fără înfrumusețare.
  . CAPITOLUL 1
  Oliver Twist în istoria reală nu a fost la fel de norocos ca Charles Dickens. Și, în general, Charles Dickens părea să aibă puține cunoștințe despre curțile engleze. De altfel, judecătorul bătuse deja cu ciocanul și pronunțase o sentință: trei luni de muncă silnică pentru băiat. Și acest lucru este încă destul de ușor, după standardele justiției engleze.
  Așadar, instanța pedantă l-a înștiințat amabilului unchi care a cerut-o în calitate de martor în apărare că sentința deja pronunțată trebuie atacată cu apel în modul prevăzut de lege. Între timp, Oliver urmează să fie dus la o unitate de corecție pentru minori. Iar contestația va fi luată în considerare abia săptămâna viitoare... Și atunci dacă vine rândul!
  Iar dacă se va prezenta domnul, va fi arestat pentru sfidarea instanței!
  Ce este logic... Și pare să fie adevărat... Cu o singură diferență: trei luni de muncă grea nu sunt cumva suficiente pentru cooperarea cu hoții. Iar judecătorul l-a blocat pe Oliver timp de patru ani. Și mai e bine că nu mai e Evul Mediu, altfel ar fi putut fi spânzurați, chiar dacă erai copil de trei ori.
  Obrajii lui Oliver au fost pălmuiți, iar băiatul și-a revenit în fire. Ce este el în viață. Și au fost duși la locul executării pedepselor. Oliver mergea cu capul în jos și îi era foarte rușine. L-ar fi înlănțuit ca un cățeluș de un polițist.
  Și cătușele îi clincăneau pe mâini...
  Oliver se simțea ca un criminal, un prizonier și un om terminat, sau un copil. Cu toate acestea, el se afla deja în casa de muncă și a încercat să se consoleze că închisoarea nu este prea diferită de orfelinat.
  Dar s-a dovedit prost - imaginația i-a pictat pe criminali împietriți care țineau pumnale.
  Cu toate acestea, Oliver a fost dus la închisoarea de băieți, la secția în care erau ținuți copiii până la vârsta de paisprezece ani. Acest lucru este bun pentru el și mai sigur...
  Oliver, de exemplu, a fost forțat să se dezbrace de trei mătuși-gărzi și a fost stropit mai întâi cu rece, apoi cu apă caldă de la o pompă. Apoi și-au bărbierit capul. Nici măcar nu și-au spumat părul, dar după apa fierbinte briciul din mâna gardianului închisorii a alunecat ușor și nici nu i-a tăiat capul băiatului. Apoi Oliver a primit o pijama cu dungi cu un număr. Și din moment ce vara a fost lăsată desculț, promițând că vom da pantofi doar pe vreme rece.
  Apoi Oliver a fost biciuit ușor, ca o propiska, și dus într-o celulă. Închisoarea era mohorâtă cu gratii și polițiști răi. În celulă erau paturi tari și scânduri goale, cu pături. Ca într-un adăpost. Și lui Oliver i s-a dat un pat, pe al doilea nivel, și i s-au dat fulgi de ovăz să mănânce, spunând că va merge mâine la muncă.
  Oliver s-a întins pe patul de lemn, fără pernă, așa cum era cazul în atelier, și s-a acoperit cu o pătură aspră. Numai capul este neplăcut să fii gol. Cu toate acestea, uneori, copiii erau bărbieriti chelii în atelier, așa că aceasta nu a fost o noutate pentru Oliver. Doar că nu erau gratii la ferestre. Și mergeau desculți până la îngheț, erau încălțați doar ca să nu răcească copiii înainte de vremea morții.
  Oliver se simți ca și cum s-a întors la zidurile native ale casei de lucru. Si m-am linistit...
  Și a adormit mai profund, și în vis a visat la o mamă pe care nu o văzuse niciodată, și chifle luxuriante și bucăți de carne.
  Copiii s-au întors de la muncă. Erau obosiți și i-au stropit cu apă rece și le-au dat să mănânce fulgi de ovăz și pâine. S-au trezit și i-au dat de mâncare lui Oliver. În general, totul este ca într-o casă de muncă, cu excepția faptului că mâncarea din închisoarea copiilor nu este atât de mai bună, dar ei dau mai multă mâncare. Și băieții nu sunt la fel de slăbiți ca în orfelinat. Dar muncesc și mai mult și pe lângă asta încă sunt predați la școală.
  L-au salutat pe Oliver cu moderație și l-au întrebat pentru ce este. Oliver a răspuns:
  - Niciodată!
  Și a stârnit râs prietenesc.
  Și cuvintele că toate sunt degeaba!
  Băieții erau obosiți, la semnalul gardienilor s-au rugat repede, și-au dat jos pijamaua și s-au întins sub haine. Neplăcut să dormi pe scânduri goale, dar de obicei și Oliver a adormit.
  I-au trezit dimineața, i-au făcut să se roage din nou, să se spele pe mâini și i-au dus la micul dejun. Apoi câteva ore de studiu și douăsprezece ore de muncă. Copiii au muncit din greu la mașini. Oliver a trebuit să împingă pânza cu picioarele goale. Copiii de aici erau încă mici și încă nu fuseseră trimiși la mină. Dar după paisprezece ani, poți ajunge în mine. Cu toate acestea, ele pot fi trimise în continuare la mină pentru o defecțiune. Sau, de exemplu, într-o colonie, pe o plantație.
  Când Oliver a întrebat unde era mai rău: copiii au spus fără echivoc că minele. Există o duhoare groaznică de la cei care se ușurează chiar în crăpătură și de la torțe. Și nu soarele cu vapori toxici. Și pe plantație, măcar aer curat și cald. Și în India și la tropice, vara veșnică este plăcută. Deși bat foarte mult, sunt perioade pe plantații când aproape că nu este de lucru. Dar mina, nicăieri nu este mai grea.
  Oliver era atât de obosit în prima zi, încât s-a târât până la pat. A trebuit să mă mișc cu picioarele, să împing axul cu mâinile. Și picioarele erau complet înfundate, iar tălpile mâncărime atunci când erau doborâte de un liliac.
  Copiii au alternat însă. A doua zi era deja de lucru, stăteam, iar mâinile îmi amorțeau, dar picioarele mi s-au mișcat puțin.
  Douăsprezece ore de muncă au fost foarte obositoare. Dar erau hrăniți de trei ori pe zi, și mai bine decât un adăpost, iar duminica era carne și pește de trei ori pe zi. Corpul a durut foarte mult în primele zile, dar apoi Oliver s-a implicat și durerea s-a stins.
  Trupul tânăr s-a obișnuit cu încărcăturile. Duminica a fost studiu suplimentar și rugăciuni și aproape că nu era muncă.
  E greu în închisoarea pentru copii din Regatul Marii Britanii, dar poți trăi. Și din muncă corpul devine mai puternic, iar mușchii sunt mai puternici. O mâncare simplă, dar sănătoasă îmbunătățește organismul.
  Oliver s-a obișnuit treptat cu această viață... A încercat chiar să-și imagineze mental ceva în timp ce lucra, astfel încât să nu fie atât de plictisitor.
  Desigur, judecătorul a amânat tot timpul recursul sub diverse pretexte, cazul lui Oliver Twist nefiind revizuit. În cele din urmă, bunul domn a scuipat și a decis că nu-i pasă de băiatul necunoscut. Mai mult, închisoarea copiilor este hrănită, predată în mod tolerabil și există un acoperiș deasupra capetelor lor. Și este mai bine decât rătăcirea pe străzi.
  Și este mai scump pentru tine să iei una zdrențuită...
  Dar dacă bunul domn a făcut deja semn cu mâna către Oliver, atunci Dodgerul nu a uitat de el.
  La început, toată lumea se temea că băiatul îi va trăda. Dar timpul a trecut și fricile s-au risipit. Și nici lor nu le pasă de Oliver. Numai că aici este Dodgerul, a vrut să-și întoarcă prietenul cu gura galbenă bandei.
  Dar, deși închisoarea este pentru copii, nu poți scăpa pur și simplu de ea. Și gratiile și pereții sunt înalți și de securitate, totul este ca niște criminali adulți. Doar dacă nu sunt multe femei printre gardieni, spre deosebire de prizonierii mai în vârstă.
  Unul dintre ei era o cunoștință a lui Dodger. Și a decis să încerce să aranjeze o evadare pentru Oliver.
  Și așa băiatul hoț a decis să se apropie de ea. Matroana l-a întrebat pe Dodger:
  - Cum pot să-l scot afară?
  Băiatul hoț a remarcat:
  - Foarte simplu! Veți spune că era nevoie de un băiat pentru lucru într-un atelier vecin pentru producție privată și îl veți scoate de pe poartă!
  Gardienii au obiectat:
  - Am să mă enervez pentru asta! Nu merge!
  Pluto a sugerat:
  - Așa că dă-i un bilet de la mine!
  Matroana dădu din cap.
  - Pentru asta de la tine o guinee de aur!
  Băiatul hoț a răspuns:
  - Un șiling va fi de ajuns!
  Matroana mârâia:
  - Este interzis!
  Plut a remarcat logic:
  - Nimeni nu va ști! O notă atât de mică. Și un șiling întreg de argint! Pentru această monedă până de curând, hoții erau spânzurați!
  Femeia a ridicat din umeri și a spus:
  - Doi șilingi!
  Dodgerul a ridicat din umeri și a remarcat:
  - Oliver nu-mi este destul de drag ca să dau doi șilingi pentru un bilet!
  Matroana se scărpina pe frunte și remarcă:
  - Și de ce ai nevoie!
  Băiatul hoț a răspuns logic:
  - Care este diferența pentru tine? Vrei un șiling, aproape degeaba!
  Femeia a fost de acord:
  - Da, voi trimite o notă! Nu-i nimic!
  Necinstitul a schițat câteva rânduri pe o bucată de hârtie și i-a dat-o matroanei. A luat-o ascunzându-se în sutien.
  Totul este simplu...
  Dodgerul i-a dat un șiling și a regretat imediat. De fapt, cine este acest Oliver pentru el. Și nu este clar dacă asta va ajuta.
  Plut însuși era sub amenințare de arestare în orice moment. Banii au fost obținuți cu riscul libertății. Și uneori se mai întâmplă să fie spânzurați băieți pentru furt sau trimiși la mine. Și în mine, aproape nimeni nu a rezistat mai mult de cinci ani și adesea chiar înainte de a fi îndoiți.
  Poate că ar fi mai bine pentru Oliver să petreacă patru ani într-o închisoare pentru copii, să obțină o educație și o profesie și apoi să ducă o viață cinstită. La urma urmei, toți hoții, mai devreme sau mai târziu, ajung într-un laț, sau chiar mai rău. Rareori vreunul dintre criminali a trăit până la bătrânețe și nu exista așa ceva ca să nu fie prins. Mai devreme sau mai târziu, toți sunt prinși.
  Aici proprietarul lor nu se fură, ci doar comandă hoților minori. Dar, mai devreme sau mai târziu, cineva va renunța.
  Necinstitul a oftat din greu și a încercat să nu se gândească la ce se va întâmpla după capturarea sa. Și cum este Oliver - cât de des este biciuit?
  Oliver era mai tăcut decât apa și mai jos decât iarba. Erau copii în celula de zece sau unsprezece ani, majoritatea stând pe fleacuri și destul de calmi. Așa că viața în închisoare a fost plictisitoare, măsurată și destul de liniștită. Nu era timp sau energie pentru farse. Nu existau rebeli în acest detașament. Noaptea era de serviciu un polițist care se uita din spatele gratiilor și bea cafea, sau un gardian. Așa că copiii au fost nevoiți să tacă și să doarmă. Și sunt sub supraveghere tot timpul.
  Este plictisitor, desigur, dar pe de altă parte, niciunul dintre băieți nu te terorizează. Totul merge conform cartii, ca in armata fara hazing. Doar dacă e mult de muncă... Și nu e suficient timp pentru somn, dar te și obișnuiești. Dar după activitate fizică, adormi fără dificultate. Ca niște copaci cădem pe pat, neștiind insomnia liderilor.
  Oliver a devenit mai puternic din punct de vedere fizic în două luni și jumătate din munca grea constantă și aproape că nu a suferit. Până la sfârșitul mandatului este încă foarte departe, și este prea devreme pentru a număra zilele. Din fericire, cel puțin un acoperiș deasupra capului și o cantitate suficientă de mâncare - o casă de muncă este o instituție privată în care economisesc pe copii. Și aici este hrana de stat, iar în timp ce în Marea Britanie nu există foame și eșec de recoltă în cușcă, sunt hrăniți conform normei, astfel încât să funcționeze mai bine. Tinerii hoți nu par epuizați. Uneori muncesc din greu în aer curat, mătură curtea, strunesc pietre de moară, pompează pompe.
  Dacă nu se lucrează în atelier - depozitul este deja plin, atunci copiii sunt nevoiți să transporte pur și simplu pietre dintr-un loc în altul sau să macine făina cu pietre de moară de mână. Uneori, chiar dacă gărzile sunt bine dispuse, joacă fotbal.
  În orice caz, Oliver a beneficiat de închisoare. A devenit mai sănătos, mai puternic, mai calm și a zâmbit mai des.
  Matroana l-a dus într-un colț, când avea loc o conversație, și i-a predat biletul, șoptind:
  - E de la Dodger!
  Oliver a simțit sentimente amestecate. Bine că nu este uitat, dar, pe de altă parte, este deja obișnuit cu un loc atât de calm și relativ satisfăcător ca o închisoare pentru copii. Și din nou nu am vrut să mă întorc în lumea hoților.
  Oliver nu cunoștea căldura maternă și familia încă din copilărie, iar pentru el celula cu gratii nu era un iad, ci ceva familiar din naștere. Și paturile sunt destul de uscate și i-au dat o pernă din paie pentru bună purtare. Și te acoperi cu o pătură și dormi. Băieții cu greu sforăie, iar tu ai vise simple, dar plăcute. Puteți citi și duminică în biblioteca închisorii. Iar de la serviciu, dacă depozitul este plin, uneori te lasă să pleci devreme.
  Nu, închisoarea pentru copii nu este încă la fund. De ziua reginei au promis chiar că vor oferi prăjituri de ciocolată. Iar cei care s-au purtat bine de Crăciun vor primi cadouri.
  Prin urmare, Oliver a ezitat. Dodger l-a sfătuit să leșine în timpul lucrului și să se scuture ca și cum ar fi avut febră. Copilul va fi trimis la infirmeria copiilor. Este pentru cei mici din afara închisorii, căci sunt compătiți și tratați de cei mai buni medici. Până la urmă, în infermeria închisorii, medicii sunt cei mai răi și nu există medicamente. Și copiii, chiar și criminalii, sunt încă așteptați să fie corectați și sunt tratați mai bine decât adulții.
  Iar de la spital pe gratis, poți scăpa pe fereastră, așa că nu există gratii. Chiar dacă există un polițist de serviciu.
  Oliver a înțeles asta, dar a ezitat. Să devii din nou hoț? Nu mai are altă opțiune pentru el ca condamnat fugar. Dar apoi, în cazul unei capturi, pentru recidivă, cu siguranță vor fi trimiși în mine sau spânzurați. În cel mai bun caz, plantațiile așteaptă. În plus, vor adăuga pentru evadare.
  Dar ce altceva? El poate, ca un tânăr care are doar nouă ani la momentul arestării sale, și în prima călătorie, să taie un an de închisoare. Va pleca la doisprezece ani, iar ei îi vor da un loc de muncă - îl vor atașa poliția, va fi deja ucenic artizan. Și viața de acolo poate să nu fie la fel de interesantă, dar mai sigură. Marea Britanie este în creștere, muncitorii nu mai trăiesc atât de rău. Salariile cresc, zilele lucrătoare se micșorează pe măsură ce tehnologia avansează. Filmele vor veni în curând...
  Ar trebui să fie un hoț?
  Dar diavolul îi spune lui Oliver - fugi - libertatea este raiul! Și ce nu vei face pentru libertate!
  Da, uneori și deținuții adulți fug cu o săptămână înainte de eliberare. Și iată copilul!
  Și Oliver a decis să fugă!
  Nu am împărtășit ideea cu alți copii...
  Escape a decis să facă a doua zi. Băiatul a avut coșmaruri noaptea. Inclusiv modul în care a fost prins și prima dată biciuit. Și apoi l-au condus la spânzurătoare... Oliver se trezi cu o sudoare rece. Mi-a trecut prin cap că era destul de cald în celula de sub pături. De jur împrejur, băieți cu părul scurt, dar mai degrabă calmi își mișcă nasul. Și îl așteaptă acel mic dejun cu pește și pâine normală. Și că mâine vor fi eliberați devreme de la serviciu și se va putea citi în biblioteca închisorii a Fericitului Augustin sau Robinson Crusoe.
  Deci ce va primi?
  Oliver s-a răsturnat pe cealaltă parte și, așa cum se întâmplă la o vârstă fragedă, a adormit fără dificultate.
  A doua zi, hotărârea lui de a scăpa s-a întărit. Măcar puțin romantism. A furat este atât de interesant... Și a intra în casa altcuiva cu comori.
  După micul dejun, copiii au avut un scurt studiu. A fost necesar să se scrie un dictat cu penne de gâscă. Și apoi matematica și Legea lui Dumnezeu. Și după aceea, muncă.
  Copiii se plimbau... Deja era răcoare și într-o lună trebuiau să dea haine și pantofi de iarnă. Oliver la locul de muncă a împins din nou partea retractabilă a mașinii, aceasta nu este o sarcină mică, mai ales dacă o faceți timp de douăsprezece ore la rând. Și mai important, este plictisitor.
  Determinarea lui Oliver a crescut și, după ce abia a așteptat încă patru ore pentru a face să pară mai credibil, a leșinat și s-a lovit într-o criză.
  Calculul a fost pe deplin justificat. Oliver a fost ridicat, înfășurat și dus la secția de copii a spitalului orașului. Băiatul a fost dus la secție, unde erau doar alți doi băieți. Camere pentru patru, destul de spațioase, cu tavan înalt. Și ferestre fără gratii, cu o fereastră în sus. Pentru un băiat care nu are încă zece ani, ieșirea nu este o problemă. Oliver este destul de priceput și întărit de munca grea.
  Doi băieți în secție, nu hoți, ci mincinoși. Unul avea un picior rupt și era în ghips, celălalt se pare că era răcit puternic și delira. Oliver se urcă pe pervaz și se ridică pe mâini, trecând în deschizătură.
  Băiatul din distribuție a întrebat:
  - Unde te duci!
  Oliver a răspuns:
  -Mamei tale! Nu-ți fie teamă, mă întorc într-o oră, doar să nu le spui medicilor!
  Băiatul a remarcat:
  - Sari sus!
  Chiar a fost ridicat. Oliver coborî trupul, în brațe. Apoi și-a prins picioarele goale pe margine și apoi a sărit. A aterizat cu dibăcie, deși simțea durere și tremurări în călcâie.
  Dar nimic... În spital, Oliver a fost spălat înainte de a fi băgat și i s-au dat pijamale galbene și papuci. Băiatul, desigur, și-a lăsat papucii și a rămas în pijama. Ea este în spital, dar cel puțin nu în închisoare. Și poate totul se va rezolva.
  Pentru orice eventualitate, Oliver s-a cufundat într-o băltoacă murdară, de toamnă. Și a devenit mai mult ca un tânăr vagabond obișnuit. Și nu atât de suspect....
  Necinstitul a sărit deodată să-l întâmpine și a scârțâit:
  - Ești un învățat rapid, urmează-mă!
  Tocurile aspre, copilărești ale lui Oliver, prăfuite rapid în pământ, au alergat după un băiat mult mai bogat îmbrăcat, cu pantofi cumsecade, aproape noi.
  Păreau destul de contrastanți, pantofi strălucitori și picioarele goale și murdare ale unui băiat care evadase dintr-o închisoare pentru copii, sau mai degrabă dintr-un spital, dar de fapt din custodia.
  Pentru o evadare, l-ar fi putut pălmui pe Oliver timp de zece ani. În Marea Britanie, instanțele pentru copii sunt foarte stricte, uneori chiar mai stricte decât pentru adulți. Sunt duri în secolul douăzeci și unu, dar apoi...
  Oliver nu se gândește la asta, desigur. Se bucură de sentimentul de libertate și inspiră. Și e plăcut să alergi desculț, în ciuda frigului de toamnă. Mai mult, atunci când alergi, nu este deloc frig. Și chiar și invers, tălpile goale și caluse ale băiatului sunt gâdilatoare.
  Chiar te simți mândru că ai fost după gratii. Și ai putut să scapi și să arzi totul cu foc. N-o să ne prindă.
  După curățenia închisorii pentru copii din bârlogul bătrânului Feigin, Oliver părea puțin murdar. Dar i-au dat carne prăjită. Băiatul a fost întâmpinat ca pe un erou. Nu a trădat pe nimeni și a scăpat din închisoare. Și aceasta este o ispravă. Nu există încă un astfel de sistem rigid de pașapoarte, așa că te poți ascunde mult timp, mai ales pentru un băiat. Și nu au luat amprente. Ceea ce e grozav. Oliver a fost considerat un criminal prea mic, iar semnele nu au fost rescrise și poate că nu se vor căuta prea multe. Și nici atunci nu au fotografiat criminali, așa că camerele sunt încă atât de rare și imperfecte.
  Așa că este mai ușor pentru Oliver să se piardă într-un oraș mare precum Londra.
  Și băiatul a plecat din nou la muncă. I s-au dat haine decente și pantofi noi.
  Totuși, în Anglia, chiar și pentru copiii să meargă desculți nu este în întregime decent și vorbește despre sărăcia extremă. Deși picioarele băiatului sunt puțin incomode, dar există mult mai multă mândrie și stima de sine.
  Oliver și Plut furau batiste. Băiatul s-a comportat cu dibăcie și tăcere. Era deja a doua ieșire. Și Oliver și-a găsit liniștea și calmul.
  Dar adevărata afacere îi era în fața lui.
  Bill Sykes, un criminal și tâlhar, a decis să-l ia pe băiat ca asistent în afaceri. Și acesta este un test serios. Bill însuși arăta ca un tâlhar cu barbă roșie și o față destul de urâtă.
  Oliver, desigur, nu era prea entuziasmat. Mai mult, pentru cauza, a trebuit să se schimbe în zdrențe și să meargă desculț. Și este deosebit de frig noaptea.
  Bill a declarat că costumul ar trebui să fie simplu și confortabil. Și băiatul va merge desculț în tăcere, ceea ce este important în casă. Cu toate acestea, lui Oliver îi era neplăcut să meargă cu tălpile goale pe trotuarul rece, acoperit de ger, iar din când în când accelera să se încălzească.
  Noaptea, la Londra ardeau lămpi cu gaz, cu ochelari colorați, iar orașul bogat arată destul de frumos, mai ales în cartierele centrale.
  Oliver se uită la această bogăție și își bate ochii.
  Totul ar fi bine, dar e frig în zdrențe și picioarele goale, copilărești sunt bronzate.
  Cu toate acestea, au atins deja obiectivul, iar Oliver este împins pe fereastră. El trebuie să se urce pe fereastră și să deschidă fereastra pentru un tâlhar mai mare și mai adult.
  Băiatul se ridică pe mâini și urcă cu grijă înăuntru. Este mult mai cald înăuntru, iar când picioarele goale ale lui Oliver au atins covorul din țesătură, s-au simțit fericiți. Băiatul începu să deschidă cu grijă obloanele ferestrelor. Inima îi bătea ca o tobă de emoție. Și aici, într-adevăr, pe măsură ce botul roșcat al lui Bill se târăște, devine atât de înfricoșător.
  Și acum tâlharul este în cameră și scârțâie cu cizmele. Oliver s-a simțit enervat că a rămas desculț, dar nu avea nimic de făcut. A început vânătoarea, iar Bill s-a repezit la dulap cu bani. Evident că era un bacșiș, unul dintre servitori și tâlharul știau ce caută.
  Și Oliver s-a simțit entuziasmat și a măturat câteva obiecte strălucitoare de pe masă. Și pune-le într-o pungă. Inclusiv un câine aurit. Iar Bill se juca cu dulapul blindat, lucrând la lacăt. Oliver a intrat desculț în camera alăturată. Acolo a găsit și câteva mărunțișuri mici și ale noastre și o furculiță de argint pe masă.
  Furtul s-a dovedit a fi neașteptat de ușor și interesant. Oliver a zâmbit și a fost foarte mulțumit. Dar, din păcate, nu poți scăpa de soartă. Numai că de data asta glonțul l-a găsit pe Bill. Este mult mai zgomotos și proprietarul a sunat la poliție. Ucigașul a fost rănit și nu a avut timp să scape cu prada. Și Oliver, mai ușor și mai mic, pur și simplu a reușit să scape, deși au tras și în el. Dar băiatul era abil și a reușit să scape de linia de foc a unui pistol primitiv.
  Și cu un fulger de tocuri goale, a sărit pe fereastră, cu un sac de pradă. Așa cum este, în teorie, și ar fi trebuit să fie în Dickens. Într-adevăr, de ce au lovit un copil, și nu un bandit mai mare și mai stângaci?
  Starea în închisoare și o experiență de hoț l-a avantajat pe Oliver, flerul lui s-a agravat și nu vei intra atât de ușor în el. Iar poliția, ca întotdeauna, a întârziat și băiatul a reușit să plece, și chiar cu prada.
  Autoritatea lui Oliver printre hoți a crescut și mai mult. Și el însuși a început să se urce în case și să se angajeze mai activ în furturi.
  Băiatul avea zece ani. În timpul iernii a reușit să facă mai multe raiduri în case și să fure o mulțime de batiste, sau poșete de câteva ori mai grele. Iar furtul unui alt portofel cu diamante s-a dovedit a fi o adevărată capodopera.
  Unul dintre bandiții adulți a putut chiar să încaseze nota de plată pe care băiatul a furat-o.
  A venit primăvara... Oliver s-a urcat din nou într-una din case. Băiatul era prea încrezător. Poate că ar fi putut pleca acum. Dar Bill Cysk s-a îndepărtat de rană și și-a trădat tânărul partener, spunând că și el a scăpat din închisoare. Și mi-a spus de unde să-l iau.
  Poliția a pus o ambuscadă. Și l-au prins pe Oliver chiar în bârlog la întoarcere.
  Și toată gașca de hoți de minori era acoperită. Și acesta a fost succesul poliției.
  Oliver este încă un băiat, doar un copil, dar deja un recidivist înrăit și un condamnat fugar. După ce a fost prins, a fost dus la o închisoare pentru persoane deosebit de periculoase și trimis la izolare. De data aceasta, Oliver a fost dezbrăcat și căutat amănunțit, uitându-se atât în gură, cât și în anus. Măsurat, cântărit. A rescris din gol toate semnele din jurnal. Și-au bărbierit capul și le-au spălat, închizându-i într-o celulă separată. Oliver era din nou în pijamaua de închisoare, tuns și desculț și singur.
  Și a fi singur este mult mai înfricoșător și mai neplăcut. Da, iar în celulă primăvara tot e răcoare, spre deosebire de închisoarea pentru copii. Da, și se hrănesc mai rău, cu o fulgi de ovăz goale. Oliver este acum judecat ca adult și are un lanț la gât.
  E murdar și plictisitor, exact așa se bat cu bastoanele.
  De fapt, polițiștii l-au lovit pe călcâiele băiețelului de zece ani cu bastoane, iar acesta este doar începutul.
  Șobolanii scârțâie în celulă, iar tu dormi pe pietre, ceea ce este mult mai rece decât pe paturi de scânduri de lemn.
  Și se hrănesc doar o dată pe zi și o porție foarte mică, dacă nu mori de foame. Aici ești ca un atacator sinucigaș.
  Totuși, și Oliver a fost nevoit să muncească: să întoarcă pietrele de moară, ceea ce este foarte greu când călcâiele goale sunt bătute. Și încă ți-e foame și te biciuiesc cu lovituri.
  În Marea Britanie, tortura nu a fost încă abolită, iar Oliver poate fi interogat cu prejudecăți. Adevărat, aceasta necesită o decizie judecătorească.
  Şchiopătând şi clincând cătuşe grele, Oliver a intrat în curte. Cu ochiul negru, chel ras, slăbit de câteva săptămâni de închisoare, un băiețel de zece ani părea jalnic. Din moment ce multe furturi și efracții atârnau deja asupra lui, se aștepta ca procesul să fie mai lung, iar despre Oliver s-a scris deja în ziare. Băiatul a fost cu adevărat amenințat cu spânzurătoarea.
  Dar asta nu a fost tot. Oliver a reușit deja să pună cap la cap un capital și a ascuns un cache.
  Judecătorul i-a adresat lui Oliver o întrebare:
  - Unde ai ascuns banii?
  Băiatul a început să scuture din cap.
  - Nu am ascuns nimic, nu am!
  Judecătorul s-a uitat și a anunțat:
  - Dau permisiunea de tortură, doar că fără să provoace răni, el trebuie să dea de unde a ascuns rezervele.
  Oliver se cutremură și spuse:
  - N-am furat nimic!
  Băiatul a fost dus în pivnița de tortură. Acolo ardeau braziere, iar călăii experimentați prăjeau unelte. De când Oliver este încă un copil, a fost torturat de torționara roșcată Margaret, specialistă în torturarea copiilor, ai cărei clienți încă nu au murit.
  Oliver a fost torturat gol... Margaret și-a pus mâna la pieptul băiatului, a ascultat pulsul și a spus:
  - Copil sănătos și tenace!
  După aceea, băiatul a fost pus în mașină, iar brațele și picioarele i-au fost fixate în cleme. Și au început să se răsucească foarte încet. Sub comanda roșcatei, adolescenții au făcut-o. Copiii erau de obicei torturați de o roșcată cu călăi ereditari care studiau. Mai mult, s-au întors provocând dureri groaznice, dar nu paralizante.
  Oliver Twist gemu, dar se încăpățână să se mențină. Deși brațele lui erau atât de răsucite în unghiuri nefirești încât durea să vorbească. Băiatul era înclinat în mașină, respira greu și picura transpirația din el.
  Apoi roșcata a decis să încerce brazierul. Băiatul călăului i-a adus o sticlă de ulei de măsline. Iar Margaret a uns tălpile aspre, copilăroase ale lui Oliver, ca să nu se ardă.
  Băiatul a întrebat:
  - Mă vei arde?
  Margaret dădu din cap.
  Da, dacă nu spui nimic!
  Oliver gemu.
  - Nu am nimic!
  Brazierul a funcționat pe gaz și s-a aprins la început cu o flacără mică. Margaretei îi plăcea foarte mult să prăjească călcâiele băieților. Tortura ar putea dura până la jumătate de oră, provocând dureri severe. Și în același timp, tălpile băieților erau acoperite doar cu mici vezicule, care au dispărut după câteva zile și s-a putut repeta tortura într-un mod nou.
  Oliver suferea foarte mult, respira greu și gemea, dar nu dădea depozitul. Era o cantitate considerabilă, inclusiv acele diamante pe care băiatul nu voia să le vândă.
  În plus, băieții sunt adesea încăpățânați și, uneori, depășesc adulții în rezistență. Obișnuit să sufere cu un văl, Oliver a îndurat. Și a încercat să distragă mintal atenția de la durere.
  Aici el este liderul campaniei pentru copii a cruciaților. Au pătruns deja în pământurile sarazinilor. Și este luat prizonier. Nisipurile fierbinți ale Galileii ard picioarele goale ale copiilor. Și doare tare când coace tălpile băieților. Și sunt duși în sclavie, iar biciurile fluieră...
  Focul devine mai puternic. Margaret are grijă ca flăcările să nu ardă toată pielea de pe picioare. Ar trebui să fie dureros, dar nu schilod băiatul. Să mai aibă puterea să lucreze în mine sau în plantații. Uleiul de măsline înmoaie tălpile aspre ale tânărului prizonier, făcându-le mai sensibile și mai puțin arse. Oliver își imaginează că este torturat de sarazini ca Ivanhoe... Apoi, ca un roman pe care l-a citit într-o închisoare pentru copii, o duce desculță pe Rebecca la execuție. Iar fata își lovește picioarele fragede de pietre.
  Și, de asemenea, foc. Și acolo este Oliver călare pe un cal cu o suliță și doborând inamicul, ca un snop de fân. Și cade...
  A trecut o jumătate de oră și clepsidra a expirat. În cele din urmă, Oliver a fost biciuit, ceea ce a durut și el, dar băiatul este obișnuit. Și stropite pe răni cu apă sărată. Oliver chiar a leșinat din cauza durerii groaznice, pierzându-și cunoștința pentru câteva minute.
  Margaret oftă.
  - Suficient! Lasă-l să se odihnească!
  Oliver a fost dus înapoi în celula lui. Numai că de data aceasta au pus scânduri pe pietre și au dat pături pentru ca băiatul să nu răcească de moarte.
  Încă două torturi îl așteptau pe Oliver înainte. Deci obiceiul cerea să întreb de trei ori. Și apoi o altă sentință și pedeapsa cu moartea.
  Băiatul epuizat a adormit și a visat la ceva teribil și dureros.
  . CAPITOLUL 2
  A doua zi lui Oliver i s-a dat să mănânce puțin mai mult decât la ocaziile anterioare, inclusiv pește. Se vede că băiatul s-a odihnit mai repede și și-a revenit pentru următoarea tortură. Oliver era clar deprimat, dar nici nu avea chef să plângă. Am vrut să trăiesc și să mă mut.
  Era o idee ce se va întâmpla după execuție? Raiul, iadul sau nimic? Ultima m-a speriat cel mai mult. Întuneric nesfârșit, când nici măcar gânduri nu sunt. E înfiorător... Deși nu există nici durere, nici frică... Sau poate mai există un suflet.
  Într-un vis, zbori, uneori planezi peste acoperișuri... Poate că aceasta este o amintire a modului în care ai fost un spirit? Și, de asemenea, s-a înălțat, pe suprafața pământului. Și undeva pe cer sunt stele, între ele sunt și alte lumi locuite de oameni, sau alte ființe inteligente.
  Poate după moarte sufletul tău va zbura pe o altă planetă și vei găsi deja o altă esență acolo? Cum ar putea fi asta.
  Ce se întâmplă dacă, chiar înainte de a se întrupa într-un corp, sufletul tău ar fi și a trăit în cineva dintr-o altă lume?
  Și acest lucru este, de asemenea, foarte distractiv... Și dacă într-o viață trecută ai fi rege sau han? Sau poate un mare războinic sau un om de știință faimos? Ai putea fi oricine.
  Oliver Twist a cântat:
  - Probabil în viața următoare,
  Voi deveni împăratul întregului pământ...
  Și voi sluji Patriei glorioase,
  Suntem oameni din aceeași familie!
  Da, este foarte grozav în viața următoare să devii împărat sau han. Se pare că Genghis Khan a supus jumătate din lume și înainte de asta a fost un simplu sclav.
  Povestea lui Genghis Khan este ceva ca un basm. Dar a existat o astfel de persoană de fapt și a reușit să facă multe. Dar imperiul lui s-a scufundat în uitare. Chiar acum Marea Britanie este în răsărit și soarele ei răsare. Tot mai multe colonii sunt incluse în imperiu, care poate deveni cea mai mare din imperiul Pământului. Și asta e grav. Și undeva în Europa era Napoleon, marele comandant și conducător. Cine a putut cuceri întreaga lume, dar a ruinat armata șase sute mii din Rusia. Și apoi a avut loc o bătălie la Waterloo. Și acea luptă a fost specială. Napoleon ar fi putut câștiga, dar mai multe accidente l-au împiedicat deodată.
  Mai ales potrivirea în timpul atacului asupra trupelor britanice. Atunci francezii ar fi putut câștiga dacă ar fi atacat cu infanterie. Dar mareșalul Ney a ratat-o.
  Oliver se răsuci și se întoarse. Este incomod să stai întins pe spatele unui copil care a fost tăiat de un bici. Dură și umerii, clavicula, brațele și picioarele răsucite. vezicule dureroase pe tălpi. Rănile de la tortură începuseră deja să se vindece și să mâncărime. Am vrut să le zgârie, dar este periculos.
  Oliver a încercat să-și distragă atenția de la mâncărime și durere cu gânduri. În special, întrebarea pe care a pus-o în timp ce citea cărți. Și biblioteca închisorii este destul de bogată - există multă literatură confiscată de la criminali. Iar criminalii nu sunt doar tâlhari cu pumnale, printre ei se numără și oameni de știință, politici și preoți și mulți alții.
  Așa că Oliver, care a citit repede, a reușit să citească multă literatură istorică în închisoarea pentru copii. În plus, a vizitat și biblioteci în sălbăticie și a reușit să citească și să memoreze multe.
  În special, istoria Romei: despre doi frați hrăniți de o lupoaică și care au întemeiat orașul. Mare oraș!
  Imperiul Roman a existat de mult timp și a devenit cel mai faimos în antichitate. S-a scris mai ales despre toate și au rămas numeroase documente istorice. Dar, după ce a atins apogeul, imperiul era în declin. Și apoi s-a prăbușit complet și a dispărut. Și a rămas doar în cărțile istorice. În ea erau mulți împărați. Printre ei se numără Nero și Caligula - călăi cruzi și mari generali. Iulius Cezar și Troian, mulți alții. Inclusiv Pompei.
  Deși acesta din urmă nu a devenit împărat... Dar și mai interesantă este răscoala lui Spartacus. Când un simplu gladiator a zguduit imperiul și i-a învins pe consuli. Era ca un basm.
  S-au scris mai multe cărți despre Spartacus. Într-una dintre ele, la nouă ani, a intrat în cariere. Și acolo a lucrat cu toți sclavii. Iată acest băiat musculos târând un coș greu de pietre care cântăresc mai mult decât el. Și până și stomacul copilului se prăbușește din cauza tensiunii. Și picurând grindină de sudoare, din trupul plin de nervi al băiatului, întunecat de arsurile solare și murdărie.
  Și supraveghetorul încă îl îndeamnă cu o lovitură de bici. Iar picioarele goale ale băiatului scârțâie din cauza calusurilor. Apoi copilul-sclav la sfârșitul zilei mănâncă mecanic tocană de terci, poate cu puțin pește și pâine adăugat, apoi cade pe pietre și doarme în îmbrățișare cu alți băieți, în ciuda durității patului. Iarna, cariera este rece, iar tinerii sclavi sunt complet goi și desculți. Și noaptea, în cel mai bun caz, este acoperit cu bucăți de țesătură și își presează corpurile împreună pentru a se încălzi.
  Și vara, căldura dogoritoare din sudul Italiei, munca obositoare. Lucrează în cariere după principiul: un sclav fie muncește din greu, fie doarme. Desigur, au murit mulți băieți, dar Spartak, foarte puternic din fire, a crescut și a devenit mai puternic. Și a avut norocul să aibă o șansă la libertate și să fie vândut școlii de gladiatori.
  Acolo a început cariera lui, glorioasă și eroică. Un gladiator care a supraviețuit unei sute de lupte, conform obiceiului Romei Antice, a primit libertate și a luptat deja pentru bani. Spartacus putea trăi relativ bine, dar a organizat o revoltă. Zeci de mii de oameni au murit de ambele părți și cazul s-a încheiat cu crucificarea sclavilor captivi.
  Într-un roman, Spartacus a fost spart până la moarte. În altul, sclavii nu l-au dat, ci a murit pe cruce. În a treia lucrare, Spartacus a fost acoperit cu cadavre, dar a reușit să iasă și a plecat, hotărând să renunțe la luptă. S-a căsătorit și și-a crescut proprii copii.
  Spartacus a făcut o impresie asupra lui Oliver, dar s-a dovedit a fi un eșec. Deși numele lui a rămas în secole și chiar milenii. Spartacus este, desigur, un simbol, iar despre el s-au scris diverse cărți de ficțiune. Prescripția timpului și inconsecvența informațiilor istorice lasă loc imaginației.
  Aici, într-o carte, Spartacus este fiul unui nobil, dar îi datora mulți bani lui Crassus, un patrician. Și acum întreaga familie este arestată și vândută ca sclav pentru datorii. Spartak este încă un băiat, dar mândru. El, împreună cu mama și sora sa, sunt conduși la comerț cu sclavi. I-au luat mamei haine scumpe, pantofi, iar ea este doar într-o tunică ruptă, nu goală și desculță. Picioarele îi sunt bătute în sânge și arse pe pietre, iar pielea ei este arsă la soare. Și suferă foarte mult, nevoită să danseze în fața clienților.
  Spartacus, bronz de la arsurile solare, lipsit și el de haine bogate, desculț și gol, arată încă ca un animal tânăr.
  Și când cumpărătorul încearcă să intre în gură, își mușcă degetele. Pentru care primește un bici. Apoi un proprietar cumpără băiatul și mama, iar sora este separată... Mama lui Spartak este frumoasă și educată, primește slujba de servitoare în casă. Dar băiatul, prea mândru, ca pedeapsă, este nevoit să întoarcă piatra de moară pentru două-trei zile. În ciuda faptului că este înlănțuit, băiatul încă întrerupe fierul de călcat și scapă.
  Dar este prins și marcat. Apoi proprietarul îl trimite la cariere. Dar chiar și acolo băiatul obrăznic și fiul unui patrician și al unei familii nobile s-a remarcat. Deși ar trebui să fie răstignit, în disperare, tânărul războinic scapă de pe cruce. Și acesta vede managerul șef al gladiatorilor. Îi place foarte mult cel de luptă, deși este un băiat de ani de zile și îl cumpără. Și din nou cariera de gladiator.
  Spartacus, deși mai târziu romani nobili, este în război cu imperiul. Și chiar rămâne în viață și are copii obișnuiți într-un sclav din Tracia. În plus, nepotul lui Spartacus a devenit împăratul Romei. Care este deja imaginația autorului.
  Aceste cărți nu au ajuns în secolul douăzeci și unu, dar Oliver le-a înghițit și și-a amintit de ele acum. Odihna și restabilirea puterii după tortură. Acest lucru a făcut posibil să se uite de pielea dureroasă și de rănile care mâncărime puternic din apa sărată pe care o stropeau tinerii călăi.
  Oliver făcu câțiva pași șchiopătând în jurul celulei - lanțul din jurul gâtului lui interfera. Și m-am gândit, e bine că nu i-au pus încă un blocaj. Deși ar putea fi un chin major care urmează să vină.
  În plus față de lațul banal, deși erau rar executați prin roată, iar acest lucru este foarte dureros. Sunteți literalmente sfâșiat în bucăți, iar frânghiile îți trage brațele și picioarele în direcții diferite.
  Oliver a fluierat și a cântat de bucurie:
  Dacă ploaia - hei-ho, dar fără umbrelă,
  Dacă vântul - hei-ho - fluieră după tine, Dacă frigul - hei-ho - este până la oase, Și nu sunt vești bune de acasă - Nu da sus, nu renunta, nu renunta! orice ar fi, nu plange si nu fi timid! Zambeste, zambeste, zambeste! Esti pe drum, asa ca totul va fi ok!
  
  Dacă mai departe - hei-ho - nu poți merge, Și tâlharul - hei-ho - stă în cale, Dacă corbul - hei-ho - țipă deasupra urechii, Dacă inima îți bate de frică - Nu da sus, nu renunta, nu renunta!orice ar fi, nu plange si nu te sfii!
  Zâmbește, zâmbește, zâmbește!
  Ești pe drum, așa că totul va fi bine!
  
  Nu renunța, nu renunța, nu renunța! Orice s-ar întâmpla, nu plânge și nu fi timid! Zâmbește, zâmbește, zâmbește! Ești pe drum, așa că totul va fi ok !
  După aceea, Oliver Twist a devenit mai vesel... I-au adus din nou mâncare, iar băiatul s-a întins pe o parte, dând pătura pe spate, a adormit din nou. Și a visat...
  Într-un vis, băiatul avea o personalitate divizată. Când acesta și el, parcă, își amintesc de trecut și nu tocmai, se privește din lateral. De exemplu, numele este James Morgan. Apropo, cel mai faimos pirat. Și în același timp un băiat.
  Deși ultima afirmație ar putea strica starea de spirit, într-un vis le este frică să știe că acesta este doar un vis este o prostie. Visul este cu adevărat real, de exemplu, cizmele supradimensionate și-au frecat picioarele, iar durerea după ce a fost lovită în vintre a beatului a devenit mai clară. Poate că Oliver a fost prins, că i-a fost teamă că pantofii prețioși nu vor zbura și a încetinit. Iar buza, ruptă în timpul detenției, și-a amintit din nou de ea însăși. Din fericire, dinții sunt intacți, dar lovitura de pe frunte de la lovitură a format una considerabilă și mâncărime atât de dezgustător.
  James Morgan a spus ceva spiritual într-un vis: apoi m-a făcut să râd. Așa că au vorbit despre lucruri diferite timp de încă trei ore și... Morgan, desigur, a început să compună și să vorbească despre propriile isprăvi. Pentru a argumenta în termeni - se spune că nu poți face asta: ai nevoie de minte.
  Furtul este o artă. Deși, desigur, Morgan James a repetat poveștile polițiste. Deși trebuia să ducă ceva. Mai ales când a fugit și apoi a căutat o modalitate de a rămâne cu o unitate partizană.
  În acest caz, nu s-a descurcat mai bine decât Oliver. Cu excepția cazului în care vara ucraineană aduce nopți calde și poți, de exemplu, să te împrospătezi cu fructe de pădure sau oamenii nu sunt încă atât de întăriți încât să împiedice un băiat flămând să mănânce.
  Dar iată câteva furturi
  a comis... Furtul nu era mâncare. Dar asta este o cu totul altă poveste.
  Când în sfârșit a anunțat că va merge în instanță, James-Oliver nu a tresărit. Știa perfect cum s-a terminat totul și chiar și în toate adaptările de film (un fel de amintire falsă într-un vis, despre minunile viitorului îndepărtat!) Twist era justificat. Deși, bineînțeles, văd involuntar filmul, îmi doresc foarte mult să fie mai interesant, ceea ce înseamnă nu ca în carte, ci imprevizibil.
  Curtea a fost destul de stângace și bineînțeles că era necesar să stea la coadă. Și picioarele îi erau deja obosite, așa că într-o celulă murdară și plină de scuipat, James, încăpățânat, nu a vrut să se așeze.
  Pentru a fi mai ușor, puștiul s-a sprijinit de perete și s-a gândit din nou la abstract. Mai precis, mi-am amintit ce a trăit Oliver.
  În prima zi, băiatul a mers peste douăzeci de mile, ceea ce este destul de mult pentru un copil. Cel mai rău lucru este că cizmele aspre cu tălpă de lemn și-au frecat rău picioarele. Da, mâncarea este rară. Deși pedeapsa a fost suficientă pentru o pâine, iar apa nu este o problemă de găsit în Anglia: ceaiul nu este Sahara.
  Nu a fost posibil să dormi bine, primăvara fiind încă rece. Vițeii suprasolicitați durea dimineața și veziculele umflate pe picioare. Băiatul a decis să continue să meargă desculț. Nu i s-a părut înfricoșător, așa că în copilărie erau purtați desculți până chiar înghețul. Cu toate acestea, una este să păstoriți gâște sau să aveți grijă de vaci sau să lucrați la fermă și alta este să călcați în picioare zeci de kilometri pe un drum stâncos. Aceasta nu este iarba moale a pajiștii, unde tu, împreună cu un alt copil fără adăpost, alungi rațele și alte viețuitoare (băieții mai mari pasc vitele!).
  Oliver a simțit la început doar o furnicătură neplăcută și din când în când ieșea de pe drum, pe marginea drumului, încercând să calce pe iarbă. Dar apoi au venit tufișurile și băiatul a ieșit din nou pe drum. Era încă mai mult sau mai puțin suportabil timp de câteva ore, dar când în cele din urmă s-a oprit, epuizat, tălpile lui doborâte i-au ars literalmente. A trebuit să caut un pârâu și să le scufund în apă.
  După aceea, băiatul Oliver a făcut o concluzie simplă, dar nu pe deplin corectă - evitând drumurile, mergeți de-a lungul peluzei și... Ei bine, nici pe vremea aceea nu erau atât de multe păduri în sudul Angliei, ci mai mult ca arborele, adesea plantat într-un dreptunghi.
  Dar a te pierde este încă real... Așa că drumul spre Londra a durat mult mai mult și a dat naștere unei frici bune. Pentru Oliver, la care imaginația copilului a atras lupi, bufnițe și chiar tigri misterioși cu lei infernal. Căci cel mai teribil înger și aproape atotputernicul dușman al lui Dumnezeu, Satana, merge ca un leu care răcnește. Și dacă o crenguță a scârțâit sub călcâiul zgâriat, atunci...
  Drumul spre Londra s-a dovedit a fi mai lung, iar oamenii care au întâlnit au fost ceva mai buni decât înfățișa Dickens. Emaciat, cu picioarele doborâte, un copil cu părul blond putea conta bine pe o crustă de pâine și un colț cald. Și odată ce Oliver aproape că a rămas - șansa de adopție a fost reală, dar un fel de forță l-a condus mai departe.
  Apropo, și un partener, despre care Dickens nu a scris, dar asta
  un băiat cu pielea întunecată, a arătat cum se cățără în grădinile altora și sechestrează grădinile cu mult înainte de a-l întâlni pe "The Dodger".
  Toată lumea și-a dorit prea mult să facă din Oliver un erou pozitiv, fără să-și dea seama că un băiat ar trebui să fie un băiat. Mai exact, că în viață totul este puțin diferit decât în munca unui copil.
  Prima urcare în grădina de legume a fost mai degrabă prozaică, iar Oliver, în general, nu s-a îngrijorat prea mult de acest lucru. Am vrut să mănânc - a luat puțin. Proprietarii nu vor deveni mai săraci! Este bine? Un stomac gol a spus că personal se simțea bine în privința asta.
  Cu un partener, aparent un țigan, s-au despărțit repede. Probabil că bărbatul cu pielea întunecată nu l-a găsit pe Oliver un conversator interesant cu care să stea mult timp.
  După aceea, Twist însuși a fost aproape schilodit de un câine în timpul unei alte încercări de a face "raiduri". Se pare că tânărul țigan știa mai bine unde să se cațere, ca să nu se așeze mai târziu. Și Oliver nu are încă experiență...
  În același timp și-a semănat pantofii aspri. Ei bine, până atunci era deja obișnuit să se descurce fără ele, dar priveliștea, desigur, a devenit cerșetoare, dar picioarele copiilor au fost îngrozitor dărâmate. Apropo, Dodgerul nu arăta ca în carte, ci mult mai respectabil. Ei bine, este clar că un hoț are mult mai multe șanse să spargă spuma dacă nu se uită la el ca pe un cerșetor. Stereotipurile sunt tenace - și dacă hoții nu au mai întâlnit de atâta timp, este tocmai pentru că arătau destul de decent și nu săraci în exterior.
  De ce l-au luat pe Oliver cu ei? Poate din cauza feței angelice a lui Twist, în speranța că va fi cel mai puțin suspicios. Sau poate că Dodgerul a regretat cu adevărat, pentru că aspectul lui Oliver: slăbit, zgâriat, cu picioarele rupte și murdare evoca o compasiune vie. Și hoții sunt și ei oameni, mai ales când sunt tineri și nu au avut timp să-și împietriască sufletul.
  În orice caz, Twist a căpătat un acoperiș peste cap și nu a înghețat noaptea, în general erau bine hrăniți, mai ales în comparație cu casa de lucru.
  Mergând la afacerile băiatului, au pus costumul în ordine, au dat o asemănare cu un servitor respectabil.
  Și dacă Oliver n-ar fi fost atât de prost încât a scos un țipăt, dar acționează mai inteligent - ori ține hoțul însuși sau pur și simplu stă în picioare și arate de parcă ar admira pe fereastră, cine s-ar fi gândit la el?
  Poate de aceea l-au justificat atât de repede, dar domnul
  i-a plăcut imediat chipul. Deși pare a fi ruda lui?
  James a scuipat printre dinți și a remarcat furios:
  - De ce este judecătorul ăsta ca o țestoasă proastă adormită?!
  Polițistul a înnebunit de obrăznicie și s-a uitat în gol la băiat, iar băieții au nechezat zgomotos. E amuzant că tânărul hoț nu se teme de autorități.
  Insolența, se pare, este într-adevăr a doua fericire, iar polițistul a devenit mult mai politicos. Poate că gândul a fulgerat - ce dacă acesta este fiul unei persoane foarte influente sau...
  James Morgan a primit un snuff de la unul dintre vagabonzii mai mult sau mai puțin curați ca semn de încredere. Am vrut să aprind o țigară, dar în ultimul moment mi-am dat seama că un tutun grosier te-ar face să tusești și apoi tot luciul ei ostentativ s-ar desprinde ca pielea de șarpe.
  Judecătorul Fang în mod clar nu are chef - galben cu pete roșii pe față, aparent supărat ... Și vederea unui băiat care, chiar și într-un pix de lemn, se simțea ca un rege pe tron.
  Aspectul este obrăzător și chiar disprețuitor, mâinile sunt ascunse sfidător în buzunare și pieptul este umflat. La naiba, nici cea mai mică teamă și o astfel de vedere încât...
  James, într-un vis de percepție alternativă, și-a amintit cartea pe de rost, dar în acest caz, domnul în vârstă s-a dovedit a nu fi în totalitate bun. Da, a existat o suprapunere cu biblioteca de filme. Probabil, rolul unei baghete magice bune urma să fie jucat de un alt martor. Cel care i-a văzut pe Plut și Kolya furând...
  Băiatul nu este foarte, apoi a ascultat ce i-a spus judecătorului domnul în frac. Dar judecătorul s-a întors în cele din urmă către el:
  
  - Cum te cheamă, ticălos înnebunit? întrebă domnul Fang cu venin în voce.
  James Oliver a răspuns cu îndrăzneală:
  - Cine este ticălosul, deci tu ești! Nu îndrăzni să-mi spui bătrân osificat!
  Judecătorul chiar s-a înecat de surprindere. Nici măcar bandiții împietriți nu și-au permis să fie atât de obrăznici și de obrăznici în raport cu o persoană care putea fi trimisă la spânzurătoare. Deși, de fapt, nu chiar - pentru o condamnare la moarte, se întrunește de obicei o instanță de altă instanță superioară, cu participarea unui avocat desemnat. Deși un astfel de apărător este inutil, ca un scaun de lemn. Dar, desigur, nu pot condamna la moarte în Anglia fără o aparență de legalitate. În orice caz, Evul Mediu nu mai este în curte.
  Dar dacă hoțul de buzunare este tratat și chiar comis de un băiat, te poți descurca fără avocat.
  Fang, clocotind de mânie, aruncă o privire amenințătoare către băiat și prinse... Dispreț, de parcă nu ar fi un om cu autoritate, ci un bălegar. A îndura așa ceva este tolerabil! (Pun!)
  Judecătorul a aruncat scurt, sau mai degrabă repede:
  - Pentru săvârșirea de hoț de buzunare cu acord prealabil, băiatul este condamnat la trei ani de muncă silnică, iar alți doi pentru atitudine sfidătoare față de instanță!
  James-Oliver scuipă disprețuitor în cioc.
  - Da, te-ai dus! În general, este un hoț în lege... Mai exact, eu sunt un hoț, pe care lumea nu l-a văzut niciodată!
  Domnul a încercat să intervină:
  - Băiatul este clar bolnav, domnule judecător. Cruță-l pe copil!
  Fang trânti ciocanul pe masă.
  - Luați nenorocitul! Cinci ani de muncă grea este maximul pe care îl pot oferi, dar un judecător mai înalt îi va lipi spânzurătoarea.
  Oliver l-a lovit pe polițist... Tot în zona inghinală - este puțin probabil ca un corp neantrenat să-i permită să ajungă la bărbia unui subiect înalt. Adevărat, inamicul era sobru și suficient de experimentat pentru a se schimba ușor și din care lovitura s-a dovedit a fi dureroasă, dar deloc șocantă. Dar însuși polițistul și-a mișcat bastonul drept răspuns. Oleg a înmuiat atacul, dar totuși, urechile i-au răsunat și au devenit puțin tulburi. Și a doua lovitură a atins obiectivul...
  Sufletul băiatului i-a zburat din corp din cauza comoției... E bine că ștafeta este elastică, iar paznicul cu experiență a calculat corect puterea... Altfel, Oliver ar fi fost ucis cu siguranță... Altfel, au trecut cinci minute și un duș rece răcoritor. ...
  Acum bătrânul s-a întors și lucrurile au mers incomparabil mai rău decât în carte. Desigur, martorul apărării a întârziat și nimeni nu avea de gând să-l asculte. Judecătorul a remarcat sec:
  - Tot verdictul a fost dat, dar dacă doriți o nouă audiere, contactați procurorul și solicitați revizuirea cazului din cauza circumstanțelor nou descoperite! Atunci lăsați această creatură să atârne!
  James Morgan, al cărui spirit plutea în apropiere, s-a gândit brusc - și de fapt, după ce a fost pronunțat verdictul, judecătorul ar putea obliga martorul să scrie procurorului... Conform legii, așa este. Un verdict care a fost deja pronunțat nu poate fi anulat decât în modul prevăzut de procedura specială.
  Așa că aici Oliver Twist a fost foarte norocos... Sau mai bine zis, în carte... Apropo, ceea ce nu se credea într-un film, judecătorul, după ce a pronunțat sentința de a spânzura băiatul, s-ar fi dat înapoi atât de repede pentru că a unui martor nu deosebit de autoritar. Da, iar martorul însuși ar putea să se teamă de judecător... Ce ar fi mai real.
  Dar aici deja publicul nu a simpatizat cu obrăzniciul Oliver și cu domnul care a abandonat aplicația...
  James Oliver, amintindu-și târziu, a încercat să se întoarcă înapoi la corpul abandonat anterior, dar... S-a strecurat prin el ca un gol sau o coloană de fum... Se pare că nu intră de două ori în același râu. Acum Oliver este din nou acolo și... noi aventuri.
  James Morgan putea încă să empatizeze și să citească gândurile. La băiat, după comoție, sunt extrem de haotici. Cătușele erau strânse bine - în Anglia copiii sunt adesea arestați și se pregătește în prealabil mărimea potrivită. Un băiat obraznic trebuie să primească o lecție. Complet oborzel - șacal!
  Simțind durerea în mâini, micuțul Oliver s-a ofilit și lacrimi i-au ieșit din ochi.
  Închisoarea de muncă silnică semăna cu o fortăreață străveche, cu turnuri și lacune. Paznici posomorâți, dinți pe pereți și buldogi santinelă.
  Oliver încă se gândea din greu și directorul chiar l-a lovit pe băiat cu un bici pentru a-l face să se miște mai repede. Băiatul a icnit și a spus:
  - Cum doriți, domnule!
  Băieții și fetele nu mai mari de paisprezece ani erau ținuți într-o secție specială a închisorii. Oliver îşi venise deja în fire şi se uită cu curiozitate în jurul închisorii. În special, în spatele gratiilor groase am văzut curtea închisorii unde condamnații adulți în salopete și saboți tăiau și târau bușteni, rindeau ceva. Polițiștii și gardienii au țipat la ei cu sălbăticie.
  Jumătatea copiilor era amplasată separat și se distingea prin trei, că o linie albastră era trasată de-a lungul pereților groși și umezi.
  Curtea în sine era și ea aproape goală, doar că ei mărșăluiau în depărtare... Oliver, uitându-se la capetele lor goale, a crezut că sunt băieți, dar... Băieții nu merg în rochii cenușii care arată ca sutanele călugărițelor. . Doar sutanele erau scurte, dezvăluind aproape complet picioarele goale ale fetelor, lipsite pe vreme caldă, subțiri și doborâte.
  Unii dintre ei erau chiar mai tineri decât Oliver și, deși distanța făcea dificilă examinarea în detaliu a fețelor lor subțiri și a surprinde în ochi tristețea teribilă, băiatul a simțit de la ei un flux teribil de suferință și durere!
  El este Oliver în închisoare! Este clar că este un criminal: în ochii tuturor, un criminal și un hoț! Cuvântul ucigaș nu este în întregime clar, dar îmi sună cu încăpățânare în cap și bate cu clopoței pe tâmple!
  Iar zidurile ei groase, crăpate și mucegăite par să fie vii în închisoarea ei, iar respirația răgușită și grea a prizonierului părea să se audă prin găuri mici.
  Ușile grele, din fier forjat, s-au deschis scârțâind și polițistul a predat o hârtie pregătită de secretarul de arbitraj. Numele lui Oliver Twist nu a fost dat, dar a fost aplicat un număr. Ei bine, da, dacă acesta este un fel de hoț obrăzător sau ultimul vagabond, atunci numele nu contează. Un număr este suficient - să fie fără chip și ascultător... Dar nu, sistemul penitenciar nu le-a spart pe acestea!
  Câțiva paznici l-au privit pe Oliver cu zâmbete carnivore. Băiatul părea deja speriat și teribil de palid. Frica, frica puternică de care nu a experimentat nici după ce a cerut mai mult terci, a fost biciuit de paznicii casei de muncă l-a inundat...
  Aceasta este deja o lume diferită - un loc destul de comparabil cu lumea interlopă și nu degeaba toată lumea este atât de dornică să evite robia cu orice preț... Picioarele lui Oliver s-au încremenit și a căzut înainte... temnicerul cu experiență a apucat cu îndemânare. băiatul de păr și l-a pocnit pe băiatul condamnat pe obrajii roz și albi:
  - Nu avem trucuri de genul ăsta aici! Ai de gând să joci ca toți ceilalți sau...
  Iar omul mare și-a trecut elocvent marginea mâinii pe gât.
  Oliver Twist s-a trezit. Trei paznici au intrat în celulă, deschizând broasca cu un scârțâit. Au pus mănuși de piele și au început să-l pipăie pe băiat și să se uite la rănile lui pentru ploșnițe sau vreun fel de mizerie. Apoi au început să se frece cu alcool.
  Oliver strânse din dinți la durerea arzătoare a rănilor uscate. Dar, pe de altă parte, dintele aproape a trecut și a încetat să mai mâncărime. Băiatul i s-a dat o băutură de bulion, o bucată de aripă cu pâine.
  Unul dintre paznici a remarcat:
  - Destul de ciudat, dar multora le este milă de tine, nu executa!
  Oliver a întrebat cu speranță:
  - Și poate nu va fi nicio tortură?
  Matroana clătină din cap.
  - Va fi tortură! Solicitați de până la trei ori comenzi personalizate!
  Oliver a oftat din greu și a decis că poate suporta... Și a avut un vis nebun...
  Deși a citit și o carte despre James Morgan. Mai mult, da, James a fost un băiat care a fost otrăvit la muncă silnică în Jamaica. Acolo a muncit din greu la plantațiile de trestie de zahăr. Apoi, în timpul raidului, s-a alăturat piraților, devenind pentru început un caban. Și apoi s-a remarcat ca ajutor de căpitan, iar apoi căpitanul însuși. James Morgan a jefuit multe și în cele din urmă a devenit guvernatorul Jamaicii.
  Aceasta este toată povestea. Mai întâi un băiat-hoț cerșetor, apoi un tânăr condamnat care aproape s-a sufocat în cală. Mai departe, sclavul care, sub biciul supraveghetorului, lucrează gol pe plantații.
  Oliver se gândi că poate și plantațiile îl așteptau. Se pare că nu vor fi executați. În coloniile sudice, organismul nici măcar nu are iarnă: acesta este un plus. Dar te poți infecta. Mâncarea nu contează, dar poți trăi. E multă muncă, uneori sunt zile relativ libere. Sclavii sunt adesea bătuți. Uneori, condamnații își obțin libertatea și devin ei înșiși plantatori.
  Băiatul a oftat și s-a gândit că ar fi bine pentru el să devină ca Morgan un pirat, apoi un guvernator.
  Adevărul nu sunt acele vremuri. Pirateria nu a dispărut, dar a fost sever înăbușită. Și în Jamaica nu mai este atât de masiv. La fel ca și în alte locuri. Deși în Africa, pirații sunt încă activi și în Oceanul Pacific.
  Oliver și-a imaginat atacul galionului. Câți băieți sar peste soldații spanioli, fulgerându-și tocuri goale și rotunde. Și tăiați dușmanii cu sabiile.
  Și du-te Oliver. Al ei este destul de băiat, dar slăbănog și puternic. Cine călăuzește moara cu două săbii și strigăte;
  - Cel mai puternic echipaj al nostru,
  Ne vom urca pe săgeată!
  Și cad marinarii și soldații doborâți ai Imperiului Castilian. Și este atât de cool și distractiv.
  Oliver deschide cufere cu comori și își scufundă mâinile pline de sânge în aur.
  Și băieții pirați cântă, plesnindu-și pruncul, cu picioarele goale, bronzate pe punte;
  Tremurăm de furie și de furie
  Dar atrocitățile noastre se vor opri imediat, imediat Dacă doar aurul de la cel mai înalt standard Soarta ne va arunca atât de mult cât ne dorim.
  
  Eh - da, pe ocean, eh - da, sub vele, O, da, zburăm pentru bogăție fabuloasă, Păcat, nimeni nu știe, și noi înșine nu știm De cât aur avem nevoie, o, de cât noi vrem.
  
  Jefuim pe toată lumea, dar nu suntem de vină Și trebuie să ne hrănim familiile, avem nevoie și de rude.La urma urmei, nimeni nu se gândește să ne plătească un salariu Și trăim fără sărbători și fără zile libere.
  
  Eh - da, pe ocean, eh - da, sub vele, O, da, zburăm pentru bogăție fabuloasă, Păcat, nimeni nu știe, și noi înșine nu știm De cât aur avem nevoie, o, de cât noi vrem.
  
  Eh - da, pe ocean, eh - da, sub vele, O, da, zburăm pentru bogăție fabuloasă, Păcat, nimeni nu știe, și noi înșine nu știm De cât aur avem nevoie, o, de cât noi vrem.
  . CAPITOLUL 3
  Băiatul a încercat din nou să se plimbe prin celulă pentru o vreme. Dar nu era foarte bun la asta. Adevărat, veziculele de pe tălpi erau deja ușor dispărute și nu era atât de dureros să mergi. Oliver Twist fluieră un cântec prin nări. Și era cumva prost din cauza asta, că era în închisoare. Oliver nu a citit încă despre contele de Montecristo. Romanul va fi scris puțin mai târziu. Dar ceva nu atât de cunoscut i-a rămas în memorie.
  De exemplu, un băiat a furat mărul tinereții veșnice și a ajuns în Bastilia. Ludovic al XIV-lea a vrut la început să execute copilul. Dar apoi am decis să-l las pe copil să stea în celula secretă a Bastiliei pentru totdeauna. Și copilul, după ce a câștigat tinerețea veșnică, a ajuns într-o celulă izolată, subterană... Și a petrecut șaptezeci de ani în izolare. Până când l-au eliberat, pur și simplu fără să creadă că un băiat care părea de aproximativ doisprezece ani ar trebui să se afle în celula secretă a Bastiliei ca un criminal deosebit de periculos.
  Copilul etern a fost bine biciuit și eliberat pe toate cele patru părți. După ce băiatul a rătăcit pe drumurile Europei, a avut o aventură. Ea din armata lui Napoleon Bonaparte a devenit fiul unui regiment.
  A fost un roman destul de interesant. Șaptezeci de ani, dar pentru a servi - e mișto să fii de acord! Și înfricoșător! Și acesta este aproape în întuneric complet, înlănțuit în jurul gâtului. Apropo, el este Oliver. Sărmanul băiat... Și cum nu a înnebunit încă. Visele erau singura lui consolare. Erau lungi și foarte interesante.
  Într-un vis, de exemplu, un băiat rătăcește pe potecile de munte și dă peste o comoară sau ceva mai distractiv. Iar picioarele goale devin un morman de monede de aur...
  Oliver își imaginează cercuri galbene, metalice și pare atât de cool. Și le aranjezi și le scuturi în pumni. Și sclipesc atât de tentant. Și un astfel de aur aici este frumos, dă o tentă roșie.
  Oliver a gustat chiar și mental din rotundul galben de pe dinte. Și a zâmbit fericit. Pentru aur, este delicios - și foarte plăcut, emanând miros de miere ... Și acum vi se pare că albinele bâzâie în cameră, iar vara vine cu raze blânde.
  Băiatul a zâmbit. Și din nou a început să se plimbe prin celulă... Desculț, picioarele copilului se vindecă repede și vreau să mă mișc. Va fi spânzurat? Nu vreau să fiu blocat într-o buclă.
  Oliver și-a imaginat cum i-ar atârna călcâiele goale, copilărești, când lațul era strâns în jurul gâtului subțire. Și apoi vor arde talpa goală cu un fier înroșit pentru a se asigura că băiatul este mort. Și îi vor arde cadavrul în cuptor - ceea ce este foarte neplăcut...
  Oliver a cântat cu amărăciune pentru a se înveseli cu o poveste de dragoste cu pirat:
  Degeaba au trântit ușile bogații,
  La urma urmei, calea este ordonată până la prag pentru săraci!
  Acolo, într-o cușcă încuiată, peri se plictisește,
  Ea vrea ca cavalerul s-o ajute!
  
  Și m-am dus când eram băiat la pirați,
  Să te înclini în fața unui demnitar să nu bată!
  Acum este timpul răscumpărării pentru toți lacomii,
  Vânătorul s-a transformat în hrană în joc!
  
  Și mari sunt băieții mei de putere,
  Când în mâinile sabiei am început să mă învârt!
  Voi trimite dușmani răi să se plictisească în morminte,
  Luna de pe cer strălucește cupru strălucitor!
  
  Curajul fierbe cu furie în inimă,
  Cabanul verde este gata de îmbarcare!
  M-am încrucișat cu un ofițer pe săbii,
  Intră în luptă într-o furie sălbatică, violentă!
  
  Adversarul este înalt, ca un taur dintr-o tarabă,
  Vrea să zdrobească masa sălbatică!
  Dar tânărul luptă cu demnitate,
  Lama țese un fir invizibil!
  
  Iată o fante - au străpuns burta,
  Tâlharul a urlat, și-a aruncat sabia!
  El a trăit în întindere și nu a cunoscut durerea,
  Acum și-a pierdut puterile cailor!
  
  Prima mea îmbarcare a fost atât de reușită
  O mână de aur este turnată în buzunar!
  Și noi pirații cântăm cântece
  Împărțind în luptă duvanul obținut în cinste!
  
  Desigur, mâine ar putea fi mai rău
  Pistole de fregate și de crucișător sunt înțepenite!
  Trimite-mă să sar desculț prin bălți,
  Prin sângele pe care l-a vărsat ticălosul inamic!
  
  Destul de băiat, nu există antene,
  Dar în bătălia de îngăduință nu există nici un moș!
  Kohl este sortit să moară în culoarea anilor,
  Este o decizie voluntară!
  După ce Oliver sa simțit puțin mai vesel și chiar a început să frece lanțul. O legătură de metal împotriva alta. Deși este puțin probabil să aibă timp, dar măcar există o șansă.
  Băiatul a acţionat energic şi a cântat furios;
  stând in spate zăbrele în Temniță crud .
  Un vultur tânăr crescut în captivitate,
  Tovarășul meu trist, făcându-și aripa,
  Mâncarea sângeroasă ciugulește sub fereastră,
  ciugulește, aruncă și se uită pe fereastră,
  De parcă ar fi gândit același lucru cu mine;
  Mă sună cu ochii și strigătul lui
  Și vrea să spună: "Să zburăm!
  Suntem păsări libere; e timpul, frate, e timpul!
  Acolo, unde muntele devine alb în spatele norului,
  Acolo, unde marginile mării devin albastre,
  Acolo, unde mergem doar vântul... da, eu! .. "
  Iar băiatul a lovit paturile cu piciorul gol. Și apoi a luat-o și a adormit din nou. Și a visat și la ceva inspirat din romanele citite anterior. În special, despre Iulian Apostatul. Ce s-ar fi întâmplat dacă Julian ar fi trăit mai mult!
  Și acest vis este interesant;
  Într-un vis, băiatul a văzut ceva neobișnuit...
  Iată-l lângă Iulian Apostatul. Celebrul împărat roman în bătălia cu parții a căzut într-o situație dificilă. Dar moștenitorii lui Cezar au luptat curajos și i-au alungat pe parți. Dar însuși împăratul a fost înconjurat de un mic detașament, încercând cu disperare să pătrundă spre a lui.
  Oliver Twist a sărit pe nisipul fierbinte. Băiatul terminator și-a dat seama imediat că acesta nu era chiar un vis, mai ales că bășicile de pe tălpi nu s-au vindecat complet dureau. Dar nu este timp să ne certăm - împăratul ar trebui să fie salvat!
  Băiatul-ranger a doborât cinci parți care îl asediaseră deja pe împărat cu o lovitură dintr-o săritură. Apoi, Oliver Twist, a ridicat cu mare pricepere ambele săbii și a început să ceartă. Primii patru războinici persani au căzut cu capul tăiat. Apoi băiatul a aruncat pumnalul cu degetele goale, iar acesta s-a răsucit în timpul zborului și a tăiat gâtul a trei arcași.
  Oliver Twist a exclamat fericit:
  - Este o luptă de bărbați!
  Apoi a trecut la o ofensivă decisivă. Leagănele lui cu sabia erau ca o mașină de tuns iarba. Au tăiat pe toți la rând și au disecat membrele perșilor. Iată un cap important al parților care încearcă să-l facă pe împăratul însuși să-și piardă mâna. Și apoi capul.
  Oliver Twist a aruncat deodată cinci pumnale de pe platoul turnanți cu picioarele și a tăiat un șir întreg de arcași. Apoi a strigat:
  - Ora norocului! E timpul să te joci!
  Și săbiile lui au dat o tunsoare armatei parților. Conducătorul armatei, regele Persiei, Indemon, a eclozat zenki-ul. Un băiat pe jumătate gol, musculos, ia tăiat pe toți la rând și a presărat cu cadavre toate abordările către Julian. Niciodată până atunci conducătorul Parthiei nu mai văzuse un luptător atât de înverșunat. Iar faptul că acesta este doar un tânăr fără barbă a inspirat o teamă serioasă.
  Deodată, zeii cu adevărat păgâni au decis să ajute Roma Antică și, în loc să se retragă, Julian a returnat religia strămoșilor săi pe Pământ! Și acum este fie Hercule, fie fiul lui Hercule care luptă cu armata parților.
  Și Oliver Twist a intrat din ce în ce mai mult în frenezie. A aruncat obiecte grele și ascuțite. El a înjunghiat și a spulberat dușmanii Romei Antice, iar săbiile lui păreau un fulger irezistibil. Băiatul terminator ia inspirat pe restul romanilor. Strigând: Hercule! Hercule cu noi! S-au repezit asupra parților, dublându-și puterea de trei ori. Împăratul însuși a luptat.
  Julian era doar puțin peste medie, dar era bine construit și frumos. La momentul morții sale, avea doar treizeci și doi de ani și nu se știe ce ar fi așteptat Imperiul Roman dacă apostatul ar fi trăit mai mult. Dar acum, se pare, parții s-au mutat înapoi și au început să se îndepărteze.
  Iar restul armatei romane a adăugat căldură. Regele Indemon a încercat să schimbe valul luptei și, cu o mie de nemuritori selectați, a intrat în luptă. Dar aceasta a fost greșeala lui fatală.
  Oliver Twist a atras atenția asupra unui bărbat foarte mare - mai înalt decât Valuev, purtând o coroană și umeri, ca un dulap în zale de aur. Și băiatul, văzând cum ascultă poruncile acestui domnitor, a înțeles: e timpul să acționeze. Și a ridicat arcul aruncat de persan. L-a tras repede cu piciorul, astfel încât coarda arcului aproape că a spart. Și apoi a lansat o săgeată, însoțindu-i mental zborul.
  Și grăbindu-se, o înțepătură înțepătoare l-a străpuns pe regele Parthiei în gât, rupând artera carotidă. Și o greutate uriașă de un și jumătate, sau chiar doi cenți, rigla s-a prăbușit de un elefant de tracțiune.
  Moartea regelui, desigur, o lovitură zdrobitoare pentru armată. Mai ales când moștenitorul mai tânăr a încercat să preia comanda, așa cum Oliver Twist i-a trimis o săgeată. Drept urmare, acest adversar s-a dovedit a fi un scorpion străpuns. Romanii, văzându-l pe împărat năvălindu-se în luptă, strigau acum: Apollo, Apollo este cu noi!
  Și Oliver Twist i-a bătut pe parți cu mâinile și picioarele.
  Și această armată barbară s-a transformat într-un zbor angro. Acum romanii urmăreau Parthia și în această rasă de lupi nu se punea problema iertarii și milei. Vai de cei ce fug, și vai de cei care fug dublu de romani.
  Armata de Est se topea sub ochii noștri, iar regimentele, legiunile și cohortele latine erau inexorabile. Fier și puternici, sparg și sfărâmă totul și ucid nobilii...
  Băiatul, în schimb, a fulgerat cu tocuri goale, roz și a condus o moară cu săbii, tăind cinci adversari deodată.
  Victorie completă. Parții supraviețuitori cad în genunchi și cer milă.
  Oliver Twist a venit la chemarea împăratului. Se uită la el cu afecțiune. În cele mai vechi timpuri, oamenii sunt puțin mai mici decât în secolele următoare, iar într-un vis băiatul își imaginează că este mai în vârstă. Deci, după standardele romane, Oliver pare să aibă paisprezece, cincisprezece ani. Adică poate fi considerat deja un bărbat, deși fără barbă. Julian s-a uitat la zgârieturile și vânătăile lui și a întrebat cu un zâmbet larg:
  - Ești un zeu?
  Oliver Twist a răspuns sincer și corect:
  - Sunt om!
  Julian a oftat greu și a răspuns, de asemenea, sincer:
  - Păcat... Îmi pare rău!
  Acest lucru l-a înfuriat pe băiatul terminator și el a răspuns aspru:
  - Nu este nimic de regretat! Omule, asta sună mândru!
  Julian dădu din cap aprobator și îl bătu pe băiat pe umăr:
  - Bine zis! Omul acesta sună mândru și trebuie să fie mândru, și nu lut în mâinile unui olar!
  Armata murmură în semn de aprobare. Preotul de marș a început să pregătească o slujbă de rugăciune păgână cu ocazia biruinței. Julian a decis să reînvie vechile culte. Una dintre ele este venerarea lui Jupiter, Marte și Mithra. Deși este clar că credința păgână trebuie modernizată. Aici au fost propuse diverse idei. La urma urmei, există deja o învățătură despre Champs Elysees - un paradis pentru războinici și oameni eroici, experti. Deci de ce să nu o facem doctrină oficială. Vei fi supus împăratului, te vei putea distinge în slujbă și îți vei face rost de un harem în lumea următoare, iar acolo vei celebra sărbători nobile, fiind pentru totdeauna tânăr și puternic! Deci, de ce elita atunci doctrina lui Hristos?
  Oliver Twist, care nu era prea pasionat de creștinismul tradițional, cu două inimi și crud, a remarcat:
  - Omul însuși este fierarul propriei fericiri și el este olarul succesului său!
  Julian îi întinse mâna băiatului, o strânse cu căldură și sugeră cu toată sinceritatea:
  - Fii fiul și moștenitorul meu! Ești înțelept dincolo de anii tăi și ai o putere supraomenească!
  După aceea, împăratul a scos din brâu inelul Cezarilor. Acest inel este de obicei purtat de împărat oricui alege să-i fie succesor și este de obicei un semn de adopție.
  Oliver Twist și-a pus un inel pe degetul arătător și a spus cu entuziasm:
  "Sper să fiu vrednic să devin fiul împăratului..."
  Julian a învins armata parților și a asediat din nou capitala lor bine fortificată. Apariția lui Oliver Twist a fost întâmpinată cu bucurie. Împăratul roman l-a sărutat pe băiat și l-a ridicat cu mâini puternice deasupra lui, zicând:
  - Slavă Domnului! Am crezut deja că ești mort!
  Oliver, realizând că adevărul nu este atât de ușor de explicat, a răspuns:
  - Sincer, Majestatea Ta este adevăratul meu tată, acesta este Apollo și mă duce uneori în Olimp și în alte lumi ca să nu mă obișnuiesc prea mult cu oamenii!
  Împăratul, poreclit în istoria reală drept apostat, a fost surprins:
  - Ai văzut Olimpul?
  Oliver Twist, la fel ca toți băieții dezvoltați intelectual, îi plăcea să compună și, prin urmare, a confirmat cu ușurință:
  - Da!
  Julian a exclamat admirat:
  - Și l-am văzut pe Jupiter!
  Băiatul-cavaler, zâmbind larg cu dinți de perle, răspunse:
  - Bunicul meu Jupiter te salută! Și vă urează succes!
  Împăratul a exclamat din răsputeri:
  - Mulțumesc zeilor! Fie ca ei să aducă victoria!
  Băiatul-moștenitor s-a oferit imediat să nu amâne asaltul, deoarece zona din jur era devastată și era prea greu pentru trupele romane să-și obțină singuri mâncare și băutură.
  Oliver, înarmat cu cel mai bun arc roman, pe care l-a îmbunătățit și el, a plecat la vânătoare. Este mai bine să vă gândiți la planul de asalt, să văd cetatea însăși și, în același timp, să ucideți inamicii.
  Oliver Twist a tras de la distanță în războinicul cu pene stacojii pe coif. Ca răspuns, nori de săgeți au zburat spre băiat. Dar tânărul războinic nu le-a acordat nici cea mai mică atenție: ei tot nu au ajuns și au doborât cu răceală adversarii, iar el însuși, cu un pas rapid, din când în când, ieșind la fugă, ocoli zidul.
  Orașul era într-adevăr mare, nu cu mult mai mic decât Roma și înconjurat de ziduri înalte. Traian cel Mare și mulți alți cuceritori nu l-au putut lua în seama lor. Dar aici este de fapt principala forță a Parthiei. Cucerește-o și stăpâniile tale ale Romei se pot extinde până în India.
  Oliver a observat că zidurile orașului sunt aproape peste tot mari, groase și zimțate. Pentru a lua un astfel de oraș, ai nevoie de o mulțime de scări lungi și nu este sigur că le vei găsi. Protecția este oarecum mai slabă, acolo unde orașul este spălat de râu, există un pârâu furtunos. Este posibil să devii râul, dar va dura cel puțin două luni de muncă grea. Deci care sunt celelalte moduri?
  De exemplu, aruncați în aer peretele și spargeți breșa! Cel mai simplu mod, dar ai nevoie de explozibili. Dar nu departe de oraș există o pădure impresionantă. Și cu oarecare îndemânare, explozivii pot fi fabricați din... rumeguș, adăugându-le cele mai simple minerale și săruri. Și cu călcâiele goale, băiatul a simțit că există astfel de minerale și săruri în sol.
  Cel mai bine este să subminați cea mai înaltă parte a zidului, unde s-a acumulat cel mai mare număr de soldați inamici. Acum, parții vor regreta că au îndrăznit să meargă împotriva Romei.
  Oliver Twist, după ce a tras patru tolbe, s-a întors în tabără și l-a informat fericit pe Julian:
  - Zeii mi-au spus cum să iau cetatea! Dar lăsați-vă războinicii să ne servească ritualul!
  Împăratul roman a ordonat cu strictețe:
  - Ascultă-te de fiul meu, așa cum tu ascultă de mine!
  Iar armata, care îl văzuse pe Oliver Twist în acțiune, a lătrat un salut în schimb. Și băiatul, Țesareviciul, dădea activ ordine. Trebuie să amesteci mult rumeguș cu minerale și apoi obții o bombă puternică a timpurilor străvechi. Ar trebui să funcționeze mult mai eficient decât praful de pușcă și nu mai rău decât nitroglicerina. Acesta este cu adevărat băiatul terminator conceput. Mai mult, Oliver însuși a tăiat personal pădurea și a măcinat buștenii în scuturi și rumeguș.
  Crezând în voia zeilor, armata romană a lucrat foarte amiabil, armonios și energic. S-au construit rapid rumeguș și scuturi puternice din lemn. Adevărat, parții au încercat să facă o ieșire.
  Oliver Twist și-a fluturat fericit cele două săbii, iar cavaleria a pornit din ambuscadă. Câteva mii de perși au fost înconjurați. Băiatul-cavaler își dă dracu liderul cu piciorul în falcă, forțându-l să-și piardă o mulțime de dinți. Și apoi perechea lui de săbii a funcționat ca și cum ar fi brici. Și parții erau într-o pungă și înconjurați de cea mai curajoasă armată din lume.
  Da, mulți barbari luptau acum în armata romană, dar acest lucru a făcut-o mai puternică, absorbind atât sânge proaspăt, cât și noi tehnici de luptă.
  Oliver Twist a excelat mai mult decât alții în această doborare. Și intenționat, puștiul a vărsat în bălți mari de sânge pentru a stropi soldații romani. Și le-a plăcut, s-a dovedit că primesc har divin, putere și noroc de la însuși fiul lui Apollo.
  La fel de mulți în Roma s-au bucurat de revenirea vechilor culte păgâne. Și cu mare plăcere s-au rugat Norocului. Creștinismul, pe de altă parte, părea prea ostil plăcerilor vieții și, prin urmare, neatrăgător. Mai mult, va mai exista acel paradis? Și l-a văzut vreunul dintre cei care trăiesc în secolul al patrulea pe Hristos înviat?
  Iar zeii lor sunt simpli, de înțeles, umani... Și nimeni nu a oferit o rezistență serioasă cultelor reînviate!
  Și acum războinicii de orez, chiar dacă jumătate dintre ei nu sunt latini, ci barbari îndeplinesc cu entuziasm ordinele împăratului și ale Fiului său și ale Fiului lui Apollo.
  Noaptea este deja pregătit suficient rumeguș și minerale. Oliver Twist nu a așteptat până în zori, dar a ordonat ca căruța să fie mutată imediat în punctul central al apărării inamicului.
  Și trofeul caii parți s-au repezit împreună cu încărcătura mortală către turnul regilor. I-au condus mai departe, arzând capul și picioarele cu torțe aprinse și lovituri din bici lungi. Și, deși perșii au deschis trageri fără discernământ în întunericul nopții, era deja prea târziu.
  Oliver Twist, pentru a-și amplifica vocea, a strigat printr-un corn uriaș de alamă:
  - Fie ca numele Zeilor să se împlinească! Fie ca Jupiter să ajute!
  A explodat astfel încât chiar și la câteva mile de capetele romanilor le-au dat coifurile de pe cap. Dar parții au suferit de o mie de ori mai mult. Adăpostul principal împotriva valului de explozie a fost aruncat mai sus, iar pereții s-au ridicat. Multe sute de soldați persani au fost uciși pe loc și chiar mai infirmi...
  Oliver Twist, care a fost și el împins de explozie, a căzut în genunchi, dar a sărit imediat în sus. Băiatul-cavaler a lătrat din nou:
  - Și acum prietenii atacă! Spre slava Dumnezeului nostru Apollo!
  Și s-a repezit primul, fulgerând desculț, cu praful lipit de sângele tocurilor băiețelului. Și în spatele lui s-a repezit toată armata romană, nenumărate, în orice caz, într-un coșmar.
  Oliver a fost primul care a ajuns pe pozițiile parților și a urcat cu viteză pe sub zidul prăbușit. Băiatul terminator era foarte entuziasmat. I-a tăiat pe toți la rând, deși era deja clar că parții își pierduseră capacitatea de a rezista cu adevărat. Le-a scăzut moralul și toată dorința de a se opune romanilor s-a evaporat. Dar totuși, exterminarea a continuat și a avut loc un adevărat masacru.
  Oliver Twist, ținând săbiile și tăind o altă poiană, a cântat o baladă întreagă:
  Sunt un cavaler al Romei și sabia...
  Domnul m-a chemat la luptă!
  Lumea a primit imediat un călău,
  Și mai bine îl lăudați pe Svarog!
  
  Hotărât să reînvie marele vis
  Omul acela a devenit puternic ca Dumnezeu!
  Și m-am îndrăgostit, înțelepciunea, frumusețea,
  În care se întruchipează goana inimilor în metal!
  
  Nu, nu un păgân, Cezar a fost,
  Nu-și cunoștea egalul în rata...
  Și Roma cu slavă strălucitoare,
  Sfidează frica-Satana!
  
  Totul se va transforma în praf
  Dar numai spiritul este nemuritor!
  Găsește puterea în cuvinte
  Care nu ne spune cu voce tare!
  
  Crede-mă, o persoană nu este un cadavru,
  Este cel mai bun, trăiește mereu...
  Raza gloriei nu s-a stins...
  Steaua în inimile iubirii!
  
  Și ce este sângele
  Ea ne dă viață...
  Din durere există iubire
  Și ține-te de ea!
  
  Crede că nu ești slab
  Și era puternic în spirit!
  Să piară robul în trup,
  Ne ocupăm noi de căpăstru!
  
  Când învingi lașitatea
  Și groaza sălbatică va pieri...
  Apoi te înalți deasupra acoperișurilor,
  Zeii numărând fețele!
  
  va veni Olimpul, va aprinde focul,
  Și va fi lumină...
  Dar nu atingeți eroul slab,
  Client oftalmolog...
  
  Cine calcă un vierme mic,
  El însuși este lipsit de valoare la inimă!
  Și marea mea pasiune
  Sub coada doua chipsuri de piper!
  
  Pe scurt, vino Belobog,
  Voi deveni Apollo...
  Vom tăia zerourile cu un pix,
  Avem milioane în spate!
  Capitala Parthiei căzuse, iar steagul roman flutura acum deasupra ei. Oliver Twist a luat cheia Asiei în mâinile sale puternice și s-a apropiat de împăratul Julian. I-a mulțumit moștenitorului și i-a înmânat-o înapoi, spunând: "Slavă lui Apollo".
  Julian construiește o nouă capitală. Oliver a început și el să viseze... Aici l-a întâlnit din nou pe împăratul Julian. Regatul parților, din care romanii au avut atâtea probleme înfrânți, și Iulian, care era deja numit cel Mare, au decis să restaureze Babilonul.
  Apariția lui Oliver Twist, fiul numit al împăratului și care era considerat fiul lui Apollo, a fost percepută de romani ca un semn al zeilor.
  În fața băiatului, Fecioarele Vestale au presărat petale de trandafiri. Oliver i-a călcat în picioare cu picioarele goale și, umflându-și mândru pieptul, a mărșăluit ca un triumfător. Petalele îi gâdilau plăcut călcâiele goale și starea de spirit s-a ridicat din asta. Julian i-a strâns mâna băiatului, calos din cauza muncii militare, spunând:
  - O, fiule! Am ordonat de la comorile capturate de la parți să arunce o statuie de aur pentru tine, introducând smaralde în loc de ochi! Din moment ce ești fiul lui Apollo, atunci ești ca însuși Dumnezeul frumuseții și al artei militare!
  Oliver Twist a răspuns modest, încrucișându-și brațele peste pieptul musculos al unui adolescent puternic:
  - Sunt ca un zeu, fiind bărbat!
  Julian dădu din cap către băiat și anunță:
  - Din partea ta și în cinstea începutului renașterii Babilonului, vom aranja lupte cu gladiatori!
  Oliver a spus sincer:
  - Mai puțin sânge! Zeii noștri nu cer sacrificii, ci curaj și vitejie!
  Julian a fost de acord cu asta:
  - Să fie așa! Dar acei parți care nu s-au resemnat trebuie să moară în bătălii de gladiatori pentru a nu cauza noi necazuri Romei!
  Oliver Twist Jr a răspuns la asta:
  Lasă zeii să-și decidă soarta! Lăsați doar femeile și copiii să nu participe la acestea!
  Julian a răspuns ambiguu:
  - Cei care nu sunt periculoși pentru noi nu vor participa la dansul morții!
  Statuia turnată lui Oliver Twist era chiar mai înaltă decât dimensiunea naturală, iar ochii de smarald ardeau. În mâinile sale, zeitatea băiat ținea două săbii cu lame de oțel și mâner împodobite cu rubine. Mușchii de relief erau destul de în concordanță cu originalul.
  Apoi a fost o sărbătoare somptuoasă și deja în timpul sărbătorii a avut loc prima luptă de gladiatori. Doi parți spălați cu grijă și unsați cu ulei au luptat. S-au atacat unul pe altul cu săbiile. Cel mai mare a ratat mai multe lovituri de sabie în piept și stomac, s-a prăbușit pe nisip. Lupta s-a dovedit a fi trecătoare și aproape toți romanii, nemulțumiți de un astfel de rezultat, și-au înclinat degetele în jos - termină-l! Oliver se abținu. Nu voia să pară crud sau milos.
  Parthul fără nicio strângere de conștiință și-a înjunghiat compatriotul. Pe aceasta, de fapt, spectacolele de gladiatori s-au încheiat. Abia spre sfârșitul sărbătorii, când Iulian, la fel ca Nero, a cântat un cântec, soldații au fost chemați din nou pe stadion. De data aceasta au fost doi adolescenți.
  Au luptat destul de mult, provocându-se multe răni unul altuia. Și până la urmă, complet epuizați, s-au străpuns unul altuia în piept cu săbiile și au înghețat.
  Oliver Twist, bătând cu piciorul gol, remarcă nemulțumit:
  - Tatăl tău a promis că nu vor fi copii în duelul de gladiatori!
  Julian a răspuns hotărât, lovind cu pumnul pe masă:
  - Și aceștia nu sunt copii! Au deja paisprezece!
  Acest rezultat a provocat o anumită dezamăgire în rândul romanilor, iar aceștia i-au huiduit pe combatanții morți.
  Oliver nu s-a opus. El însuși nu a luat în considerare copiii de paisprezece ani. Dacă un băiat poate fi deja cu o femeie, atunci nu este un copil!
  Luptele cu gladiatori au început a doua zi.
  Parții s-au luptat între ei. Erau furiosi, aruncandu-se si injunghiand. S-a vărsat mult sânge și sudoare.
  Deja în prima bătălie, douăzeci de oameni au luptat de fiecare parte. Cei care au ieșit primii cu pânze verzi, iar al doilea cu galbeni. Bătălia a continuat cu succes diferite. Au câștigat cei verzi, dintre care doar trei au rămas în picioare, chiar și cei răniți grav.
  Al doilea duel s-a dovedit a fi puțin mai puțin sângeros decât primul.
  De data aceasta erau cincisprezece bărbați de fiecare parte. Unii în bandaje portocalii, alții în albastru. Cizmele grele zăngănesc de nisip. Gladiatori înșiși sunt pe jumătate goi, mulți sunt păroși, așa că spectacolul este destul de barbar și tensionat. Orange părea a fi mai puternic, deși în general lupta s-a dovedit a fi competitivă. A fost un schimb încăpățânat de lovituri, sângele picura.
  Ambele părți se legănau ca o adiere a valului.
  Orange s-a dovedit a fi mai puternic, dintre care cinci războinici stăteau în picioare. Și acei albaștri care au fost grămezi, dar au fost uciși, romanii nu i-au iertat.
  Bătăliile erau în plină desfășurare. Aici, de exemplu, trei lei și cinci parți cu săbii contondente. Banya s-a dovedit a fi sângeroasă... De data aceasta norocul le-a zâmbit leilor, cu excepția animalelor și, iar săbiile au fost date captivilor scurte, ruginite și neascuțite de mult.
  Apoi adolescenții au intrat în ring, înarmați doar cu pumnale. Au fost atât de multe țipete, țipete, mușcături. S-au împletit într-o îmbrățișare și s-au înjunghiat unul pe altul cu vârfurile lor, s-au bătut, s-au lovit cu piciorul. Băieții erau atât de furioși încât nici nu s-au uitat la cine era în ce echipă. S-au ucis unul pe altul, s-au mutilat și au terminat pe loc.
  Unul dintre ei a smuls chiar perfecțiunea celuilalt, forțându-l pe acesta din urmă să moară din cauza unui șoc dureros sever.
  Cât de greu și dezgustător este, dar în același timp al naibii de emoționant. Când experimentezi un amestec de emoție, plăcere și în același timp dezgustător, când adolescenții goi, transpirați, însângerați și tăiați se chinuie și se mușcă unul pe altul cu armele.
  Și în cele mai vechi timpuri, se nasc mulți copii, iar un număr mare de băieți participă la luptele cu gladiatori. Sunt bunuri mai puțin valoroase și nu sunt atât de jalnice. Adesea, tinerii sclavi se luptă complet goi și întotdeauna desculți.
  Femeile gladiatori sunt, de asemenea, aproape întotdeauna desculțe, cu excepția celor mai faimoase dintre ele. Astfel de fete își pun sandale elegante pentru a-și sublinia statutul superior.
  Sclavii nu trebuie să poarte încălțăminte până când ajung la vârsta adultă, doar pe vreme rece li se oferă pantofi de lemn aspri, pentru ca vitele valoroase să nu se îndoaie de frig. Iar dacă un copil este puternic în mod natural și poate rezista zăpezii, preferă să-l lase fără tunică. Copiii romanilor liberi, și mai ales ai patricienilor, poartă sandale sau papuci și cizme pe vreme rece, pentru a fi mai puțin ca sclavii.
  Oliver Twist, desigur, ca fiu al zeului Apollo, este mai presus de astfel de prejudecăți. Dar unii captivi parți, privindu-l pe băiatul în pantaloni scurți singur care stă lângă împărat, se pare că l-au confundat cu un kozhnik onorific și au șoptit.
  Și auzul lui Oliver este foarte ascuțit și este neplăcut când mă gândesc la tine așa. Doi sclavi pe jumătate goi s-au apropiat de prinț și au început să facă masaje plăcute picioarelor goale ale băiatului. E atât de bine să fii atins de fetele asiatice. Aparent, au capturat și sclavi în Partia cucerită.
  Doar unul dintre adolescenți a rămas în picioare, care, însă, nu a putut să stea drept din cauza numeroaselor răni și a stat în patru picioare.
  Următoarea luptă a fost puțin mai exotică. Patru crocodili împotriva a două duzini de parți cu bastoane. Și doar unul avea un topor în mâini. Aligatorii s-au repezit asupra prizonierilor, iar aceștia au bătut cu bastoane ca răspuns. Unii parți au fugit. Crocodilul este un animal foarte înfricoșător. Pe măsură ce gura clacă, așa și partul mușcat a murit în astfel de dinți.
  Și celălalt războinic și-a pierdut deja picioarele și celălalt braț. Iar crocodilii gladiatori mănâncă foarte mult cu bucurie.
  Un persan înalt cu un topor a tăiat aligatorul cu un topor. Nici nu a reacționat: s-a dovedit o piele atât de puternică. Și totul bate la rând și se grăbește să-i devoreze pe toți cei care au căzut sub colți.
  A apărut mizeria sângeroasă. Și a început să se răspândească peste nisip și pietriș.
  Oliver Twist a început să flirteze cu sclave... Și s-a trezit!
  . CAPITOLUL 4
  Oliver Twist, după ce a dormit, este hrănit din nou și anunță:
  - Ei bine, acum te așteaptă a doua tortură, băiete.
  Mai întâi, gardienii au intrat în celulă și cu ea o doctoriță în haină albă. Ea i-a ordonat lui Oliver să-și scoată halatul și a dat din cap după ce a examinat-o.
  - Ce repede se vindecă pe un câine! Este timpul pentru un al doilea interogatoriu cu pasiune!
  Băiatul a gâlgâit:
  - Sunt încă un copil, poate nu?
  Femeia în haina albă dădu din cap.
  - Nu-ți face griji, nu vei fi rănit. Și atunci va fi o singură tortură. Legea interzice mutilarea copiilor sub vârsta de paisprezece ani prin tortură!
  Oliver oftă din greu.
  A fost spălat cu apă caldă, nici nu au cruțat săpunul de stat. Și băiatul a devenit curat și gata de tortură.
  Au intrat mai mulți paznici. Au desprins gulerul de la gâtul băiatului și au pus cătușele. Și l-au condus, clincând cu lanțuri, la departamentul de tortură.
  Oliver era nervos, picioarele îi tremurau, tălpile goale simțeau umezeala rece a pietrei. El este încă un copil și va fi sever torturat, iar acest lucru a provocat un fior.
  O femeie călău cu părul roșu îl aștepta deja în camera de tortură. Ea a zâmbit, cu dinți mari, sidefați.
  - Ei bine, a venit puiul acela drăguț? Acum te ciupim!
  Pijamalele cu dungi ale lui Oliver au fost rupte și a fost condus afară gol. Roșcata a fost ajutată de adolescenții călăi. Era o echipă specială pentru tortura copiilor.
  Oliver a fost plasat într-un krepe special cu vârfuri care au început să-i înțepe dureros pielea spatelui și a feselor.
  Apoi brațele și picioarele lui au început să se îndoaie în unghiuri nefirești. Oliver gemu de durere. Ligamentele au fost întinse, iar brațele și picioarele erau literalmente scoase din umeri și șolduri.
  Roșcata a zâmbit.
  - Ei bine, ce doare? Poți să-mi spui unde ai ascuns depozitul?
  Oliver clătină negativ din cap.
  Călăii adolescenți au răsucit pârghiile, iar brațele și picioarele băiatului s-au răsucit mai mult. Oliver gemu, dar strânse din dinți ca să tacă.
  Roșcată dădu din cap.
  - Unge-i călcâiele! Sunt deja în viață!
  Tinerii călăi s-au apucat de entuziasm. Au uns tălpile băiatului spălate cu praf, încă destul de dure, chiar și degetele lui copilărești. Roșcata s-a uitat la copil și și-a lins buzele. Îi plăcea să tortureze băieții.
  In final, talpa este lubrifiata si brazierul este fixat prin alimentarea cu gaz. Înălțimea flăcării poate fi reglată și linge călcâiul unui copil cu o limbă carnivoră. În același timp, călăii continuă să răsucească brațele și picioarele băiatului, arcuindu-l literalmente într-un arc.
  Durerea era groaznică și Oliver gemu și strigă. A încercat cu disperare să-și distragă atenția, dar asta, dar nu a reușit bine. Și de parcă vulcanii au erupt peste tot corpul și lava a curgeat.
  Gândul a fulgerat: mai degrabă decât să înduri o asemenea durere, ar fi mai bine să spui. Mai mult, este puțin probabil să se poată folosi bogăția ascunsă. Dar micul diavol încăpățânat din capul lui a cerut rezistență la violență. Și Oliver a tăcut ca un tânăr pionier interogat de naziști. Deși din când în când gemete și chiar țipete izbucneau de pe buze.
  Brazierul a copt călcâiele băiatului, iar acestea s-au înroșit, dar datorită uleiului de măsline nu s-au ars și nu s-au carbonizat. Și veziculele au ieșit încet, a fost un chin lung. Și, în același timp, ligamentele brațului și piciorului și omoplaților lui Oliver Twist s-au dovedit, astfel încât a mai rămas puțin înainte de pauză.
  Roșcata a chicotit și a strălucit de fericire. Oliver era un băiat frumos și musculos și era o mare plăcere pentru vulpiră să-l tortureze. Dar nu a mărturisit. Oficialul care supraveghea tortura a întors clepsidra. Prin lege, tortura copiilor sub vârsta de paisprezece ani este limitată în timp. Și doar geme și strigă, iar cărturarii nu au ce să scrie.
  Apoi roșcata luă un ac lung, al cărui vârf era înroșit în șemineu, și se duse la Oliver.
  A început să-l înțepe pe băiatul gol și musculos în terminațiile nervoase. Oliver a țipat de durere sălbatică... Roșcata s-a înțepat încet și a cântat:
  Ce durere, ce durere!
  Fraternitățile bat Spania! Cinci este zero!
  Și râde dezvăluindu-și dinții sidefați. Și din nou, injecții care se adaugă la suferința băiatului.
  Oliver încearcă să-și distragă atenția de la durere... Se uită la roșcată, iar ea nu i se pare înfricoșătoare. Arată nu mai mult de treizeci de ochi de smarald, drăguți, dar diabolici. Oliver a auzit că există o femeie călău care de obicei torturează micii hoți. Și puțini puteau rezista torturii. Oliver și-a amintit și de romanul despre Robin Hood.
  Micul Joe, un băiat de vreo paisprezece ani, a fost cumva capturat. Și a fost torturat pe grătar cu foc și bici. Micul Joe era epuizat, dar nu a dat afară unde era bârlogul tâlharilor. Apoi călăul a fost răpit, iar în locul lui a apărut însuși Robin Hood. Și Micul Joe a dormit. Deși călcâiele goale i-au ars de fier înroșit, l-au vindecat pe băiat și a fugit din nou.
  Deci nu e mare lucru. Doare doar, dar nu va deveni invalid și chiar se va răzbuna...
  Roșcata a făcut o duzină de injecții în diferite părți ale corpului și a coborât acul rece.
  Ea a luat un bici în mâini și a început să-l bată pe Oliver în piept și stomac. Loviturile au căzut greu și au căzut uniform. Băiatul, al cărui cap era deja destul de amețit de dureri groaznice, a leșinat...
  Călăii adolescenți i-au turnat apă cu gheață. Oliver îşi veni în fire.
  Roșcată a luat o bucată de fier înroșit din șemineu și a adus-o la pieptul băiatului.
  Aici a intervenit oficialul:
  - Poti afecta muschiul pectoral! Copiii nu sunt mutilați!
  Roșcata a lătrat agresiv:
  - Atunci sare!
  Și își băgă laba în paharele de vin și turnă o mână întreagă pe rana lui Oliver. Băiatul a țipat și a tresărit.
  Oficialul englez dădu din cap.
  - Tot timpul a trecut! Legea interzice continuarea torturii!
  Roșcata a înjurat și a mârâit:
  - La naiba! E un nebun dur! Poate continua?
  Oficialul a clătinat din cap.
  - Nu! Legea este lege! Băieții de vârsta lui nu ar trebui să mai fie torturați! Mai este o tortură! Și veniți cu ceva mai sofisticat!
  Călăul adolescent a sugerat:
  Rupe-i degetele de la picioare!
  Oficialul a făcut semn să oprească.
  - Nu poți schilodi!
  Roșcata dădu din cap supărată.
  - Lasă-l să se odihnească! Pentru a treia oară îi voi pregăti ceva mai sofisticat și mai eficient!
  Oliver a fost eliberat din cleme și capre. Doctorița i-a simțit pulsul băiatului și a spus cu satisfacție:
  - Este foarte tenace! Și poate dura mult!
  Oficialul a notat:
  - La minele lui! Lasă-l să funcționeze! Sunt atât de mici, dar puternice pe cât trebuie să fie!
  Roșcata chicoti.
  - Cu atât mai bine! Poate că va cădea în mâinile mele de mai multe ori!
  Oliver a fost spălat cu apă cu gheață și dus la celulă. Tortura s-a încheiat, iar băiatul a răsuflat uşurat.
  Au trecut două treimi din drum și a mai rămas foarte puțin, iar coșmarul se va termina.
  Adevărat, atunci, probabil din cauza vârstei mici, nu-l vor executa, ci îl vor trimite la mine. Și asta e cel mai rău! Există o duhoare groaznică și semi-întuneric și o slujbă care nu durează mult.
  Mai bine pe plantațiile din Jamaica sau India, sau pe insule. Este cald și însorit și aer plăcut, proaspăt. Miroase a plante tropicale.
  Iar picioarele goale ale băieților sunt gâdilate de iarba plăcută, iar munca este și mai distractivă.
  Oliver, epuizat de tortură, s-a întins pe spate, care era mai puțin rănit, doar învinețit de acele contondente ale scaunului și a încercat să doarmă. Ar fi frumos să uiți într-un vis de vindecare.
  Gulerul de pe gâtul copilului aproape că nu a interferat și nu a înțepat .... Dar a existat o umilire morală ca acest câine în lesă. Ei bine, au regretat și nu au introdus picioarele în bloc.
  Iată-l pe Micul Joe, după ce a fost torturat, a fost ținut în cătușe și nici nu a putut să se întoarcă. Și Oliver Twist știa deja ce este durerea. Cu toate acestea, în atelier a fost biciuit de mai multe ori. Și biciul nu mai e atât de înfricoșător.
  Focul și eversia articulațiilor sunt mai dureroase. Și ace în terminațiile nervoase. Doare corpul, mai ales ligamentele entorse.
  Ușa celulei s-a deschis... Supraveghetorul a intrat și a adus un ulcior cu lapte și pâine moale și a zis:
  - Bea și câștigă putere!
  întrebă Oliver cu voce joasă:
  - Nu voi fi executat?
  Matrona a remarcat:
  - Mulți vă e milă, fiți puternici!
  Oliver a băut lapte, a mâncat pâine albă. Stomacul îi era greu. Iar când gardienii au plecat, băiatul s-a întins pe spate și a adormit aproape imediat.
  Și a visat...
  În trupul unui bărbat adult, Oliver Twist călărea un cal negru. Tocmai își părăsise tovarășii și se trezi singur. Starea de spirit s-a deteriorat și mi-a apărut o ceață în cap, cum să fac toate acestea, astfel încât să fie cât mai eficiente. Acest cuvânt interesant a fost inventat de greci - în mod eficient! Tu însuți ești cel puțin al șaptelea fiu din familie, dar deja o persoană nobilă, apropiată de împărat. Dar aici trebuie doar să-ți moderezi statutul și să devii mai discret. Infiltrați-vă în rândurile conspiratorilor care vor să ardă din temelii cel mai mare oraș din lume.
  Este necesar să deslușești încurcătura complexă.
  Oliver Twist și-a oprit călărul. Prea bun și pursânge are un cal. Este imediat clar că aceasta va fi o persoană nobilă și nu va fi posibil să se relaxeze sectanții.
  Oliver Twist a coborât de pe armăsar și s-a gândit unde să-l atașeze. Leagă doar de un copac? Îl vor lua, dar nu vreau să pierd un cal atât de nobil. Închiriez la cea mai apropiată vilă? De exemplu, nu vor risca să păcălească mâna dreaptă a prefectului gărzii imperiale?
  Lui Oliver Twist nu prea i-a plăcut această opțiune, dar se pare că nu a existat altă ieșire. Dar cum rămâne cu întoarcerea? Și apoi mergi? De asemenea, nu părea foarte atractiv. Poate luați și luați un cal mai modest, sau chiar transferați la un măgar?
  Ultima opțiune încă părea puțin mai logică și nu la fel de obositoare ca târarea pe jos.
  Totuși, a trebuit să urc din nou armăsarul și să mă deplasez pe drumul stâncos. În jurul valorii de palmieri slabi au crescut și priveliștea nu este cea mai bogată. Și asta este în Italia înfloritoare. Unele locuri aici. Aici, însă, este un stejar ramificat și spart. În depărtare, un ciobanesc bronzat și pe jumătate gol conduce caprele.
  Oliver Twist și-a dat pinteni calului pentru a se înveseli și și-a grăbit pasul.
  Aici a simțit un val de forță în sine și a cântat;
  Cineva seamănă, cineva ară
  Ei bine, cineva va spune doar, m-am săturat să mă chinuiesc, vreau să tachinez puțin fericirea Eh, voi lua calul drept gaj și mă așteaptă noroc!
  
  DerapatEh, derapat undeva Am derapat
  
  !
  
  A derapat Eh, a derapat undeva M-a derapat M-a derapat Eh, a derapat undeva A derapat din nou A derapat Eh, a derapat undeva M-a derapat Am derapat oh, a derapat undeva A derapat din nou! A derapat Eh a derapat undeva M-a derapat
  
  Am derapat
  oh a derapat undeva A derapat din nou!
  Aici Oliver Twist tăcu brusc și clipi speriat. În fața lui a apărut o fată de o frumusețe fără precedent. Era aproape goală, doar sânii ei magnifici erau acoperiți cu șiraguri de mărgele făcute din pietre scânteietoare de toate culorile curcubeului, iar șoldurile îi erau învelite în ghirlande de perle, diamante mari și smaralde. În același timp, figura este magnifică, o fată înaltă, păr gros căzut în valuri de culoarea foii de aur și trei ace de păr: un rubin în formă de fluture, unul de safir. de pește și unul de smarald în formă de tigroaică.
  Totodata, in ciuda bogatiei tinutei, fata era desculta, doar pe glezne aveau bratari din flori pretioase. Și silueta ei este foarte musculosă și respirată forță animală, frumusețe și erotism. Placi de presă, bile de mușchi care se rostogolesc sub coaja de ciocolată.
  Oliver Twist a simțit că perfecțiunea lui masculină se umflă dintr-o dată, sângele îi fierbe în trup și inima îi bătea ca un rulou de tobe.
  Nu văzuse niciodată o fată atât de frumoasă, încântătoare și incitantă.
  Timp de câteva zile, Oliver Twist nu a avut nicio femeie în memoria lui falsă de vis și a simțit amețeli și instinctele animale trezite. Este o persoană în care împăratul însuși are încredere, iar în buzunarul lui se află o hârtie sigilată cu sigiliul și semnătura Cezarului. Iar ziarul scrie: - Ce n-a făcut purtătorul acestei scrisori, s-a făcut pentru binele Romei și din porunca mea! Deci, dacă e ceva, chiar dacă ar fi regina barbarilor, Oliver va fi îndreptățit.
  Când mâna dreaptă a prefectului a sărit de pe cal, apoi pe neașteptate, fata s-a dovedit a fi mai înaltă decât romanul încântat de pofta animalelor. Oliver Twist nu era jenat și se repezi asupra ei. Dar piciorul gol, bronzat și musculos al fetei a fulgerat, iar degetele ei goale i-au prins strâns nasul. Durerea a lovit ca un baros în craniu, iar Oliver Twist a strigat:
  - Ah-ah-ah-ah! Mă omori!
  Fata cu bijuterii a râs, a ridicat Centurionul Garzii de pe pământ și l-a aruncat ca un pisoi.
  S-a răsturnat pe spate și a gemut. Fata cu articolul regal a spus calm:
  - Reacția ta macho este de înțeles pentru mine și chiar măgulitoare! Dar când ai de-a face cu o zeiță, nu te poți grăbi ca un mistreț în călduri. - Vocea frumuseții a devenit mai strictă. Pune-te în patru labe și târăște-te. Apoi sărută-mi urmele pașilor în nisip. Nu meriți să-ți atingi corpul.
  Oliver Twist s-a simțit ca un boxer după ce a fost eliminat. Capul îi pulsa, nasul îi pulsa de durere chinuitoare. Cumva, centurionul gardienilor s-a pus în patru picioare și s-a târât spre o fată înaltă, fabulos de frumoasă.
  Excitația, în ciuda durerii, nu a trecut. Și Oliver Twist a aruncat cu pasiune amprenta desculță și grațioasă a unei frumuseți uluitoare.
  Simți nisipul pe buze și chicoti. În același moment, un călcâi gol i-a apărut pe gât, apăsat.
  Oliver Twist a pufnit:
  - Ai milă!
  Frumusețea a răspuns cu un rânjet viclean al dinților:
  - Merita!
  Oliver Twist a răspuns cu un geamăt:
  - Cere, oh grozav, voi face totul!
  Fata a râs și a răspuns:
  - Bun. Ești un roman mândru și mâna dreaptă a împăratului. Devino fată acum, fii ea până mă răzgândesc!
  Centurionul Oliver Twist era pe cale să spună ceva când s-a simțit cufundat în unt topit. A fost cuprins de o febră sălbatică, apoi aruncat în frig. Fulgerul fulgeră, se auzi un tunet zdrobitor și totul s-a învârtit în fața ochilor bărbatului. Și după o clipă totul a fost liniștit. Oliver Twist nu mai simțea durerea în nas, dar corpul lui era vesel. A sărit în sus și și-a aruncat privirea în jos. În fața lui se legăna un piept plin de fată, abia acoperit de o fâșie de pânză. Mai departe se vedea un corp de femeie bronzat, șolduri luxoase, abia acoperite de chiloți, coapse puternice, tibie în relief, picioare grațioase goale. Părul a devenit lung, iar când Oliver l-a apucat cu degetele, a simțit moliciunea mătăsii și a decis să se uite la el. În fața ochilor fostului centurion și a hoțului au apărut șuvițe albastre și ondulate.
  Nu-ți poți vedea propria față, dar corpul tău este sănătos, tânăr, fin, doar fără ornamente, brunet de arsuri solare, aproape gol, presat cu gresie și o formă grozavă.
  Oliver Twist se simțea și mai puternic și mai vesel decât înainte. Și fluierând, remarcă:
  - La naiba! Ce sunt, fata?
  Frumosul războinic cu bijuterii dădu din cap.
  - Da, acum ești femeie și trebuie să mă slujești!
  Oliver Twist a răspuns cu un oftat:
  "Datoria mea este să-i slujesc personal pe împărat și pe orice superior pe care îl pune peste mine.
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol și a spus:
  - Sunt mai înalt decât împăratul. Eu sunt zeița zeițelor! Și trebuie să mă asculți, altfel, în loc de fată, o să fac din tine un gândac!
  Feta Oliver s-a cutremurat și a îngenuncheat, spunând cu umilință:
  - Voia ta, o, cel mai mare dintre cei mai mari. Dar împăratul mi-a dat o sarcină și sunt obligat să o îndeplinesc.
  Zeița a remarcat agresiv:
  - Fără voia mea, nu că Roma nu va fi arsă, dar nici măcar o muscă nu va zbura. Deci nu vă fie frică.
  Oliver Twist a cântat cu entuziasm ca răspuns:
  - Cât de mult să fii laș nu înțeleg,
  Se naște un războinic puternic pentru luptă...
  Frica este slăbiciune și, prin urmare,
  Cei cărora le este frică sunt deja învinși!
  Zeița a bătut cu piciorul de furie și a cântat:
  - Masa si podea vopsite
  Împăratul este încă capră!
  Și apoi i-a făcut cu ochiul lui Oliver și i-a spus pe un ton încurajator:
  - Tânără, fii o fată tânără,
  Și nu te grăbi să crești.
  Câștigă cu presiune zgomotoasă,
  Și lupta cu fasciștii!
  Să nu cunoști niciodată pacea
  Plângi și râzi deplasat
  Eu însumi am fost
  Acum miliarde de ani!
  Oliver Twist fluieră.
  - Gosha! Acum miliarde de ani. Și cine sunt fasciștii?
  Zeița făcu cu ochiul și spuse încet:
  - Află mai multe. Va trebui să se întâlnească.
  Oliver Twist și-a alergat piciorul gol, de fetiță, pe drumul cu pietriș. Ea a simțit causticitatea cu talpa ei elastică și a remarcat logic:
  - Interesant, dar cine sunt eu? El sau ea?
  Zeița a răspuns zâmbind:
  - Ești sută la sută bărbat la suflet, sută la sută fată puternică și frumoasă la trup. Nu fi trist, eu te voi invata magia, iar tu ma vei sluji si mai fidel si mai credincios decat imparatul.
  Frumusețea cu bijuterii a spus arogant:
  - Te las să-mi săruți tălpile picioarelor.
  Oliver Twist a vrut să obiecteze, dar privirea Zeiței l-a ars. Iar prima mâna dreaptă a căpeteniei pretorienilor i-a căzut cu fața. Și sărutat cu cuviință picioarele goale ale celei mai mari frumuseți de pe pământ. Buzele se simțeau dulci, ca pielea de miere și foarte plăcute, ca un amestec de o mie de flori ale paradisului, aroma de la picioarele grațioase, cizelate, sexy ale zeiței.
  Mai mult, încă nu se știe dacă recompensa este să săruți un astfel de farmec sau o încercare de a umili.
  Zeița a spus cu indulgență:
  - Prietenele vor veni la tine în curând, pentru că un bărbat nu este un războinic pe câmp!
  Oliver Twist a sărutat încă o dată cu lăcomie zeița goală, dăltuită, dulce ca ambrozia, pe care o beau zeii romani, și a vrut să continue să ducă săruturi. Dar avea un călcâi gol în nas, din care curgea chiar și un firicel subțire de sânge stacojiu, răspândindu-se pe pielea bronzată.
  Zeița spuse pe un ton sever:
  - Te ridici și pleci! Dacă vrei să știi ceva despre viitorul incendiu de la Roma, atunci cu o astfel de apariție este cel mai ușor să o faci. Privindu-ți pieptul, șoldurile, picioarele unui bărbat va înnebuni!
  Oliver Twist a fost confuz:
  - Cum așa? Voi fi o ispită pentru ei?
  Zeița a chicotit și a remarcat:
  - Crede-mă, o femeie simte mult mai multă plăcere din dragoste decât un bărbat și nici măcar nu vrei să devii bărbat din nou!
  Oliver Twist a mormăit:
  - E oribil!
  Zeița a răspuns:
  - Dimpotrivă, e grozav! O astfel de piele sensibilă la femei, o atingere provoacă plăcere.
  Fata îi făcu cu ochiul lui Oliver Twist și adăugă:
  - Si ca sa nu crezi ca te-am lasat intr-o splendida izolare si esti singurul barbat din trupul unei femei, iti voi transfera prietenul.
  Zeița a sărit în sus, a învârtit roata și a eliberat fulgere de pe călcâiul ei gol. Iar in fata, inca o data uimita de Oliver Twist, a aparut o fata de culoare rosie aproape goala, de asemenea foarte musculosa si frumoasa.
  Ea s-a ridicat și a clipit confuză.
  Zeița, cu aerul unui mare învingător, a răspuns:
  - Acesta este centurionul Cicero. Nu era un bărbat foarte tânăr și frumos și acum vezi ce frumusețe înflăcărată a devenit!
  a fluierat Oliver Twist, fata este cu adevărat drăguță. Numai că poate prea musculos, ca el. De obicei, fetele gladiatoare sau cele care lucrau în cariere au astfel de mușchi.
  Dar, în același timp, sânii înalți și șoldurile luxoase nu au lipsit deloc frumusețile de feminitate.
  Fata Cicero se uită în jur uluită. Apoi s-a înclinat în fața Zeiței Demiurge și a mormăit:
  - O mare, fă-mă din nou bărbat!
  Zeița a exclamat, scuturându-și șoldurile luxoase:
  - Nu! Ești în carnea feminină, am nevoie de mai mult. Acum amândoi se pun în genunchi și îmi sărută călcâiele goale.
  Fata Cicero și fata Oliver Twist au îngenuncheat. Au sărutat cu ascultare picioarele zeiței. Dar apoi o umbră a pâlpâit și a apărut un băiat în pantaloni scurți. Fata demiurg a dat din cap.
  - Și băiatul, de asemenea, ar trebui să săruți tălpile goale.
  Băiatul era blond și frumos, părea de vreo doisprezece ani. Și sărutarea picioarelor lui era umilitor. Un ticălos, și iată doi romani, în niciun caz ultimii cetățeni.
  Fata Oliver a spus cu insistență:
  - Nu voi săruta picioarele unui snotler!
  Ca răspuns, băiatul a lovit o blondă frumoasă cu părul albăstrui cu tibia în față și a mârâit:
  - Te transform în viermi?
  Fata Cicero îi sugeră oftând:
  - Și acesta este Dumnezeu! Nu doar un băiat. Și Dumnezeu nu este atât de umilitor.
  Iar fata l-a sărutat pe călcâie pe băiatul demiurg.
  Băiatul-creator a dat din cap și a spus:
  - Și eu sunt Dumnezeu! Și Oliver a refuzat marea onoare. Cu toate acestea, îl iert. Dar dacă vrei să trăiești, atunci va trebui să lupți împotriva celor pe care îi ordonăm Zeii Demiurgi. Altfel, va veni asupra Romei un dezastru incalculabil.
  Zeița și-a fulgerat ochii amenințători și a declarat:
  - Băieți, fie că vă place sau nu, voi, fetelor, va trebui să luptați împotriva Romei și să ajutați la învingerea lui Spartacus.
  Oliver și Cicero, aceste fete cu inimă de bărbați adevărați, au exclamat din răsputeri:
  - Niciodată! Nu ne vom întoarce niciodată împotriva Romei!
  Zeița bătu amenințător cu grațiosul ei picior gol. O blondă cu părul albăstrui și o fată cu părul roșcat de foc erau pe rafturi. Au apărut mai multe fete goale, bronzate, cu fețele acoperite cu măști roșii.
  Au început să le chinuie pe fetele centurion. La început, picioarele goale ale frumuseților au fost prinse în ciocuri și au început să atârne încărcături de ele. Este foarte dureros, ligamentele sunt intinse si rasucite.
  Fata Oliver scrâșni din dinți și scrâșni.
  - Cu toate acestea, nu voi merge împotriva Romei!
  Fata Cicero șuieră:
  - Nu fi trădătorul centurionului roman!
  Fetele romane au continuat să fie torturate. Atârnau încărcături, smulgând articulațiile de pe umeri. Atunci călăii-fetele, goale, dar în măști, cu părul roșcat, au început să bată cu bice pe spatele frumuseților întinse. Loviturile au fost mai întâi tratate cu o forță moderată.
  Zeița porunci, bătând furioasă cu grațiosul ei picior gol:
  - Loviți mai tare!
  Și apoi s-au dus biciurile de fier, care au rupt pielea femeii. Oliver și Cicero strânseră din dinți, dar loviturile care le zguduiau trupurile întorse făceau să iasă din gâtlejul lor gemete înăbușite.
  Aici, din ordinul zeiței, brazele ardeau sub picioarele goale ale fetelor chinuite. Incendiul călăilor a fost reglementat prin alimentare cu gaz. La început a fost mic, dar apoi s-a intensificat. Pentru a nu arde imediat pielea, torționarii au uns tălpile goale ale fetelor cu ulei vegetal.
  Și a fost o durere atât de groaznică încât Oliver și Cicero, acele fete, au țipat. Dar apoi și-au strâns dinții, încât până și colțurile gurii sângerau.
  Dar ce efort supraomenesc a costat. Călăul l-a înfipt pe Oliver Twist sub axilă cu o tijă roșie. Gâfâi și țipă din nou. Acum ambele fete centurioane au început să fie bătute cu vergele de oțel încinse în șemineul care a apărut imediat. Și durerea a devenit și mai groaznică și mai monstruoasă.
  Iar femeile călăi au luat clești cu dinți înroșiți și au început să rupă pieptul. Ceea ce este extrem de dureros. Ca fulgerul te străpunge de la călcâie până la ceafă. Oliver se gândi: - Poate că e de ajuns? De ce să suport o asemenea suferință, să spunem: alegerea este clară, sunt de acord cu totul! Dar pentru a ajuta inamicul ardent al Romei Spartacus și a-și trăda patria - nu! Un roman trebuie să fie mai greu decât un diamant.
  Când Cicero fata țipă:
  - O, mami! Nu e nevoie, vă spun totul!
  Fata Oliver a strigat:
  - Taci! Nu-ți trăda patria!
  Și în acel moment, mamelonul stacojiu al pieptului i-a fost rupt. Și durerea m-a făcut să mă sufoc.
  Cu toate acestea, aceasta nu era încă limita. Aici a apărut, după ce Zeița-demiurg și-a bătut piciorul gol, un dinam cu fire. Torționarii au început să introducă electrozi în fete de pe suportul din sânul lui Venus, al cincilea punct, gura și între degete de la mâini și de la picioare. Acest lucru este într-adevăr extrem de crud.
  Iată o fată goală cu o mască roșie care învârte roata unei mașini dinam. Și prin trupurile războinicilor centurion torturați, au trecut descărcări distructive de curent.
  Durerea a depășit toate limitele posibile. Oliver și Cicero nu și-au pierdut cunoștința din cauza șocului de durere doar pentru că au fost întăriți de magia Zeiței Demiurge. Bietele fete centurion au experimentat o suferință pur și simplu de neînțeles, părea că fiecare celulă a corpului era inundată de metal încins, iar turme de cai de tracțiune cu copite de oțel galopau de-a lungul terminațiilor nervoase.
  Oliver fata și Cicero fata se înfiorară de o durere incredibilă. Durerea era peste tot, nu era sânge, nici venă, nici celulă în corp neatinsă de durere. Și era ca și cum te-ai scufunda în cel mai sălbatic cerc al iadului.
  Ambele fete centurion erau atât de paralizate încât nici nu puteau să țipe. S-au sufocat ca peștii spălați pe un țărm uscat.
  Oliver a primit rang după rang, la fel ca partenerul său. Așa că a doua fată călău și a treia au început să rotească roțile dinamului.
  Între timp, alți torționari au început să rupă degetele picioarelor goale ale centurionelor agățate de suport.
  Deși era deja atât de multă durere încât era imposibil să o digerați cu mintea și să nu o percepem.
  Băiatul demiurg a ordonat, dezvăluindu-și dinții mari și sidefați dincolo de ani:
  - Pentru părul lor!
  Imediat, doi torționari le-au prins pe fetele torturate și le-au tras de păr, amenințând că vor smulge scalpul. Și mai multă durere.
  Aici fâșii largi de fier înroșit atingeau pântecele fetelor. Mirosul de carne arsă a devenit mult mai sensibil. Cuvintele au prăjit o turmă întreagă de oi.
  Zeița Demiurge a întrebat cu un zâmbet infernal:
  - Ești de acord să mă slujești și să lupți cu Roma?
  În ciuda celei mai monstruoase dureri, în ciuda suferinței incredibile, ambele fete centurion au urlit la unison:
  - Nu! Nu ne vom trăda patria!
  Zeița s-a aprins de fulger, fluturând o baghetă magică care a apărut brusc în mâinile ei. Și prin ele, fetele centurion torturate, au trecut descărcări atât de puternice de electricitate, încât pielea a afumat mai întâi, iar apoi ambele fete torturate au aprins ca torțe.
  Oliver și Cicero s-au înecat literalmente de durere. Iar măsura suferinței a depășit tot dincolo, iar conștiința lor a căzut în întunericul neexistenței.
  Băiatul demiurg remarcă cu un zâmbet teribil:
  - Sunt grozave, bine intretinute!
  Zeița-demiurgul a remarcat supărată:
  - Pentru a finaliza o serie de misiuni, am nevoie doar de Oliver și Cicero. La urma urmei, ei sunt aleșii! Pot face totul, chiar și să creez universul, dar voința umană nu este supusă celor mai puternici zei.
  Băiatul demiurg remarcă:
  - Putem schimba înfățișarea unei persoane, corpul, dar nu îi putem schimba personalitatea și "eu", care este slăbiciunea noastră!
  . CAPITOLUL 5
  Oliver Twist s-a trezit... Tremura de frică de ceea ce îl aștepta în curând. Dar, deocamdată, rănile de la torturile anterioare nu se vindecaseră, ceea ce înseamnă că îl aștepta o întârziere a pedepsei...
  Băiatul a început să frece verigile lanțului, una de alta. A fost cumva distrage atenția și este neplăcut să stai în lesă ca și cum ai fi un câine. Oliver a frecat veriga de veriga de oțel. Și a fredonat în sinea lui... Timpul a trecut... I-au adus mâncare. Pe lângă rațiile obișnuite de închisoare, există și lapte. Pentru ca băiatul să se îndepărteze rapid de tortură, femeile care lucrau în închisoare au devenit generoase. Păcat când un băiat de zece ani este torturat de călăii englezi. Și îndurase deja două torturi, ultima a rămas - a treia.
  Cu toate acestea, chiar și închisoarea în sine este zdrobitoare. Deși privirea la baruri este deja destul de familiară.
  Iar tălpile pârjolite pe brazier mâncărime dureroase și dor foarte mult, iar vezicule umflate pe ele. Dar a început deja să se diminueze. Și nu mai doare. Probabil că tocurile goale ale băiatului vor fi încă prăjite, pentru că nu poți schilodi, iar talpa se vindecă perfect, mai ales dacă este unsă cu ulei de măsline.
  Oliver se simți entuziasmat și termină o cană mare de lapte. Are doar zece ani și deja îl chinuiesc, încercând să trădeze secretul. Și în timpul torturii, medicul se asigură că aceștia nu schilodesc, iar un oficial special măsoară timpul torturii, determinat de legea engleză pentru un copil care nu are încă paisprezece ani.
  Băiatul a mâncat și, din plictiseală monotonă, l-a luat și a ațipit.
  Și a visat...
  Ca flutura unui râu care izbucnise de pe malurile unei inundații, o hoardă uriașă de barbari s-a repezit spre fortăreața proaspăt tăiată. Pe un turn separat, deloc frică de săgeți, stătea un bărbat înalt, în armură ușoară de bronz și o sabie într-o mână puternică și musculoasă. Păr creț, pe un cap mare, deja destul de atins de gri și strâns împreună cu un cerc de argint. Aspectul este calm în exterior, doar pupilele care se îngustează și apoi se extind dau o emoție puternică! Stând pe mâna dreaptă, un bărbat neobișnuit de înalt și cu umeri largi a tunat într-un bas puternic:
  - Suntem atacați, marele! Din toată Galia s-au adunat triburi ostile. Măreția Romei este în joc!
  Bărbatul a răspuns calm, jucându-se cu un pumnal cu mâner prețios:
  - Și credeai că Antony a decis că am venit aici să culegem ciuperci și să nu ne luptăm crunt?
  Marc Antoniu a spus confuz:
  - Dar ce rost avea Julius să le permită galiilor barbari să adune toate forțele, sute de triburile lor, în loc să folosească o tactică simplă și de încredere: bate, bate pe părți!
  Cezar a răspuns cu un rânjet:
  - Alexandru cel Mare i-a dat lui Darius doi ani să adune o armată uriașă din întregul său imperiu vast și să-l învingă în luptă deschisă. Suntem în război de opt ani acum. Dacă vom continua să facem campanie cu aceleași metode, atunci toată viața noastră nu va fi suficientă pentru asta!
  Arcașii romani au tras cu precizie din cauza dinților aflați pe perete, totuși erau atât de mulți gali și au fugit într-o mulțime atât de densă încât era incomparabil mai greu să-i ratezi decât să-i lovești. Acei barbari care au căzut, străpunși de săgeți, au fost călcați în picioare de tovarășii lor de trib. Copitele cailor și cizmele aspre cu tălpi de lemn sorbeau urât, un amestec de noroi și sânge. Caesar nu a putut rezista și el însuși a tras cu o săgeată, țintând spre un tânăr care se ridica pe un cal alb. În rândul galilor, se obișnuiește ca liderii de clan să călărească un cal dintr-un costum alb ca zăpada, care simbolizează puritatea și patronajul spiritelor ușoare.
  Caesar a fost un împușcător excelent, fiind învățat tir cu arcul încă de când era mic. Un profesor strict pentru fiecare ratare, prescria cinci lovituri cu o viță de vie pe spatele copilului. Cu toate acestea, micul Julius nu a fost doar biciuit, ci și învățat să se concentreze, regula de a respira, suprimând oboseala. Chiar acum, Cezar încearcă să-și ajusteze respirația controlând pulsul.
  Și barbarii atacă deja zidurile. Galii nu sunt barbari atat de densi, din multi copaci lungi, au facut sute de scari diferite, uneori atat de late incat chiar si un car ar putea circula de-a lungul lor.
  Galii urlă ca urșii care n-au mâncat toată iarna. În același timp, băteau săbii împotriva săbiilor și fluieră. Arcașii romani trag aproape în gol, luptătorii cu ajutorul praștilor împing scările în jos. Dar sunt mulți dintre ei și galii se târăsc ca niște omizi, fără să acorde atenție pierderilor. Chiar și la distanță, se poate simți că barbarii miroase a alcool, se pare că reprezentanții poporului din Köln au luat o cantitate destul de mare de strălucire de lună străveche pe piept.
  În vârf, sunt întâmpinați cu lovituri puternice de la topoare romane cu două tăișuri și săbii scurte. Iată primele pierderi în rândul romanilor, un centurion străpuns de un corn cade, galii furioși îi sfâșie trupul, doi soldați romani au căzut deodată.
  Caesar spuse scurt:
  - Toarnă gudron pe barbari!
  Cazanele de fierbere sunt instalate pe corpuri speciale. Sunt ridicați de o macara primitivă, se răstoarnă și se toarnă pe capetele galilor. Lava fierbinte îi arde pe barbari, înnebunesc literalmente de durere. Mirosul sufocant de carne arsă se ridică în vârf. Orbiți și arși, galii s-au lăsat pe spate, dar sulițele și topoarele unei armate mari care înaintau în spate nu le-au permis să se retragă. Deja curge mult sânge, dar atunci când este amestecat cu rășină, este atât de înfiorător...
  Mark Antony strigă:
  - Da-i foc!
  Torțele zboară în jos, rășina se aprinde. Galii ard și se repezi înapoi. Sunt călcați în picioare de rândurile din spate, scările se lasă. Și iar și iar barbarii cad. Dar atacul, în ciuda pierderilor teribile, nu se gândește să se oprească.
  Coarne uriașe ale galilor, nu buzele care sufla în ele, dar războinicii grei călcă în picioare burdufuri speciale din piele de bivol. Din ceea ce bubuitul este neobișnuit, vâscos, acționează într-un mod deosebit asupra psihicului galilor, precum sunetele zeilor întunecați care cheamă la împliniri.
  Cezar este încă calm, spunând cu un zâmbet:
  - Barbarii, pentru ei sunetele sunt mai importante decât sufletul!
  Antony a răspuns:
  Preotul Claudius a făcut un sacrificiu generos lui Jupiter și Marte, iar zeii au spus: aprobăm angajamentele tale și îți vom da biruința!
  Cezar a răspuns în stil versuri:
  Zeii olimpici sunt puternici
  Dar ei nu îi ajută pe cei slabi!
  Dacă suntem credincioși lui Jupiter,
  Să construim o putere mondială!
  Pentru victorie avem nevoie de soldați,
  Din oțel, o mână și multă ingeniozitate!
  Din lovitură, hoarda rea se va prăbuși,
  Și atunci ne așteaptă un drum mare!
  Anthony a aprobat:
  - Fie ca strălucirea lui Jupiter să fie glorificată!
  În ciuda a miilor de morți, avalanșa galilor a început din nou să se miște, semăna cu un mistreț rănit, care încă nu avusese timp să sângereze și, ca și înainte, se repezi înverșunate și periculoase spre vânător. În plus, galii au început să arunce săgeți și pietre în ziduri. Triburile lor barbare nu au stăpânit încă arcul, săgețile sunt prea grele pentru a trage eficient din cea mai mare parte a războinicilor, dar în cazul unei ieșiri, aceștia își pot juca totuși rolul.
  Galii barbari trec peste cadavre, ignorând focurile care aprind sub picioarele lor. În același timp, sulițele zboară în sus, iar unul dintre barbari a aruncat toporul cu atâta dibăcie încât i-a zburat capul legionarului.
  Deși pierderile romane sunt încă relativ mici, galii își mențin o superioritate numerică covârșitoare, iar noi mulțimi urlatoare fug din pădure.
  Mark Antony este încă foarte tânăr, deși umerii lui sunt lați, este capabil să poarte o duzină întreagă de legionari înalți asupra lui sau chiar să alerge cu ei. Pe când era încă tânăr fără barbă, a reușit să scoată șase hetaire pe jumătate goale în timpul unui incendiu dintr-un bordel și apoi să le facă pe plac. Mark era faimos nu numai ca un mare războinic, care nu se temea să se angajeze în luptă cu campionii gladiatori, ci și ca un iubitor priceput. În armata lui Cezar, el este primul dintre primele săbii, gata să meargă acolo unde poruncește cel mare.
  Galii urcă din nou pe ziduri, iar romanii au rămas fără rășină și trebuie să întâmpine inamicul cu săbii, precum și cu topoare și sulițe. Deja într-unul dintre gali, conduși de Jeanne cea Neînfricată, au înșelat deja unul dintre turnuri. Jeanne însuși, în ciuda creșterii sale uriașe, este foarte rapidă și abil. Umerii sunt lați, iar talia îngustă. El luptă gol până la talie în timp ce mânuiește două săbii. Și are mușchi pe care Hercule i-ar invidia.
  Marc Antoniu își aruncă și el cu nerăbdare săbiile din mână în mână:
  - Lasă-mă să-l lovesc pe cel mare!
  Cezar, fără grabă, a băgat calm săgeata în arc, și-a înșurubat cu viclenie ochii, a răspuns:
  Ordinul comandantului în timpul războiului,
  Când sună în jurul săgeților!
  Plin de dragoste și preț bun,
  Sacru, pentru soldații romani!
  În ciuda faptului că Jeanne se mișcă rapid, Cezar își anticipează mișcările, o lovitură precisă și o săgeată tăind aerul, străpungând un piept musculos, chiar sub inimă. Căderi fără teamă, sânge curgând dintr-o gură plină de dinți mari de cal. Barbarul se sufocă, murind repede.
  Cezar a șoptit:
  - Păcat în armata noastră, i-aș încredința o cohortă!
  Mark a expirat.
  - Ești ca întotdeauna înțelept marele Cezar!
  Caesar ridică capul.
  - Un conducător care iubește răzbunarea dulce are inteligența unei muscă! Poate că, dacă Jeanne ar fi cunoscut trucurile viclene ale armatei noastre, ar fi fost în stare să cucerească cetatea. Până atunci, fii cu ochii pe luptă.
  Generalul roman, din nou de data aceasta mult mai repede, și-a încărcat arcul și a tras, apoi a tras din nou, alegând conducătorii galilor.
  Din fericire pentru romani, majoritatea scărilor galilor au ars și nu și-au putut arunca imediat toate forțele asupra romanilor, dar aici s-au adunat peste două sute cincizeci de mii dintre ei. Niciodată până acum Roma nu s-a confruntat cu atât de mulți soldați într-un singur loc. Caesar are doar două legiuni în cetate, douăsprezece mii de legionari. Raportul de forțe, mai mult de douăzeci de gali, pentru un roman.
  Caesar este și el îngrijorat, dar fața lui păstrează impenetrabilitatea măștii. Îmi amintesc, în tinerețe, a fost capturat de pirați. Au cerut o răscumpărare foarte mare de douăzeci de talanți de aur pentru tânărul încă fără barbă. Iar talentul este o bucată de aur, puțin mai mică decât un ou de găină. Deși Cezar și nepotul Mariei (legenda singurului patrician care a reușit să fie ales consul al Romei Antice de șapte ori), dar pare pentru un tânăr care abia a intrat în vârsta capacității parțiale și a primit dreptul de a se căsători . (Pentru băieții peste 14 ani), aceasta este o sumă uriașă și nimeni nu vrea să o plătească. Și asta înseamnă moarte sau sclavie.
  Caesar a râs în fața piraților ca răspuns. A spus că a fost apreciat prea puțin, dar se gândește mult mai bine la sine și își numește o răscumpărare - 50 de talanți. Pirații copleșiți și mirositori sunt încântați și strigați. Unul dintre ei chiar și-a rupt stomacul pe securea fratelui de mare. Cezar a continuat:
  - Dar după ce îmi voi obține libertatea, te voi urmări până vei fi prins și atârnă în curți! Liderul este crucificat.
  Pirații au fost uimiți de o asemenea obrăznicie, iar atamanul tâlharilor mării, cu un rânjet răutăcios, a întrebat:
  - Nu ți-e frică, flăcău obrăzător, că te vom răstigni singur! La urma urmei, ești legat și în mâinile noastre!
  La aceasta, tânărul Cezar a răspuns:
  - Viața nu este atât de mare valoare pentru a renunța la onoare și a trăda demnitatea de dragul ei! Onoarea și demnitatea sunt două aripi, fără de care pasărea vieții nu poate fi ținută decât în captivitate!
  Până și conducătorul înrăit al fraților de mare a fost surprins:
  - Ești un dușman curajos și îți vom cruța viața. În plus, nu a trebuit să vedem niciodată 50 de talente deodată.
  Caesar pufni batjocoritor.
  - Dacă mă dezleg, atunci îți voi înlocui răstignirea cu un mod mai puțin dureros de a te despărți de viață: un laț!
  Atamanul a râs oarecum forțat, dar totuși a ordonat să-l dezlege. Cezarului nu-i plăcea că gura liderului era ciobită, iar dinții lui erau prost îngrijiți. Tânărul a vorbit cu mare dispreţ.
  - Oricui intră limba în petrec, rămâne mereu cu nasul! Ei bine, o gură murdară este refugiul unei limbi libere!
  Liderul era confuz, dar Cezar a tăcut și pirații păreau să uite repede de amenințare.
  Prietenii băiatului au colectat rapid răscumpărarea necesară și au trimis 50 de talanți. Cezar s-a ținut de cuvânt asupra unui lucru și nu avea de gând să amâne pe al doilea pentru mult timp. Deși sarcina dinaintea lui a fost dificilă, nu este atât de ușor să găsești și să prinzi o galere de pirați, mai ales printre numeroasele insule, golfuri și golfuri ale Mării Mediterane. Da, și există o mulțime de pirați, iar navele Romei sunt încă neputincioase împotriva lor. Dar Cezar, încă în adolescență, se distingea printr-o mare ingeniozitate.
  În timp ce se afla pe o corabie de pirați, a reușit să se împrietenească cu un băiețel. Cezar i-a promis un post în armata romană și posibilitatea de a-și câștiga peculium-ul cu sclavi. I-a lăsat băiatului o scrisoare, în care spunea că o galeră plină cu argint se îndrepta din Sicilia. Și de când au început tulburările la Roma, protecția galerei este pur simbolică. Băiatul -cabana a trebuit să pescuiască scrisoarea însăși, ca întâmplător, în mare, pentru aceasta a fost chiar ușor stricată de apa mării. Planul nu era dificil, pirații lacomi și cu mintea îngustă nu s-au putut abține să cadă într-o capcană.
  În timpul îmbarcării, puntea s-a ridicat brusc, iar soldații romani au căzut asupra piraților. Iar din spate, din fericire noaptea, s-au apropiat două bărci cu soldați. Pirații uluiți au rezistat cu greu. Au cerut doar să nu-i spânzureze, ci doar să-i vândă în sclavie. Iar conducătorul, pentru a-și răscumpăra viața, a povestit unde își ascund comorile, inclusiv cele care nu au reușit încă să intre în abis, cincizeci de talanți.
  Dar Cezar a răspuns:
  "Îți poți cumpăra viața, dar nu poți cumpăra onoare!" Închide!
  Așa că zvonul a fost despre Cezar, deși atunci abia avea cincisprezece ani, iar un an mai târziu s-a căsătorit, și blânda Aqualeria. Dar asta e alta poveste!
  Cezar a ordonat lui Antoniu să se alăture bătăliei, cu o puternică rezervă. Romanii au folosit construcția de tip falangă. Pe un perete îngust a fost foarte eficient. Valul de galoi năvăliți se sufocă. Unii dintre ei au fost străpunși cu două sau trei sulițe deodată.
  Iulius Cezar a remarcat:
  - Falanga macedoneană poate fi o tehnică foarte eficientă. Nu degeaba au cucerit toată Asia, sau mai bine zis, aproape toată! Când vom termina cu Galia, voi merge în ținuturile persane și acolo în India. Cleopatra va aduna noi legiuni pentru mine, inclusiv cavaleria arabă.
  Sub Cezar, a rămas doar tânărul scutier Oliver Twist. Au existat zvonuri că băiatul ar fi fiul lui. Și asta era adevărat, cu singurul avertisment că mama lui Oliver era o simplă sclavă din ținuturile germane. O fată blondă frumoasă, dar obrăzătoare, din ținuturile slave, nu a vrut să devină concubină și hetero, iar pentru aceasta a fost trimisă să muncească din greu la plantațiile de cânepă și in. Dar și acolo era îndrăzneață, din cauza căruia a ajuns în cariere. Ea, însă, a reușit să supraviețuiască acolo și să devină mai puternică. A fost dusă chiar la gladiatori, unde Cezar a fost captivat de ea în arenă. După care s-au retras, s-a îndrăgostit și Erastella, așa cum se numea sclavul înalt slav.
  Au cunoscut bucuria unul în brațele celuilalt. Apoi gladiatorul a rămas însărcinată. Și au avut un băiat, Brutus. Curând, Erastella și-a adus numărul victoriilor în ring la o sută și, conform obiceiului, a primit libertatea. Dar Cezar nu se putea căsători cu ea, deși era văduvă. Avea o altă pasiune, fiica celui mai influent războinic roman, primul general Pompei. S-a căsătorit cu ea, iar Erastella s-a dus să lupte în ținuturile răsăritene. Cezar a fost alături de ea de ceva timp, reprimând încercarea egiptenilor de a se separa de Roma. Acolo a cunoscut-o pe Cleopatra, pe care a pus-o pe tronul antic.
  Curând, această iubire a înlocuit-o pe prima, iar Cezar nu este constant. Cleopatra a avut un fiu, dar fiica lui Pompei a murit curând în timpul nașterii, după care Cezar a urat-o și pe Cleopatra, declanșând un război la nord-vestul Italiei, departe de fostele sale amante. Adevărat, Oliver, nerecunoscându-și fiul, a plecat totuși cu el. Băiatul era mare și s-a dezvoltat peste ani, moștenind părul blond, statura înaltă și forța fizică remarcabilă de la mama sa slavă. Semăna puțin cu tatăl său, dar era mult mai frumos, mai puternic și mai mult decât Iulius Caesar la vârsta lui. Deși băiatul nu are încă nouă ani, pare deja un adolescent și rotește cu ușurință doi legionari adulți de elită. Aceste săbii sunt de aproximativ o ori și jumătate mai lungi decât cele standard.
  Oliver Twist întreabă timid:
  - Dă-mi voie marele (Cezar nu i-a numit niciodată fiu și, desigur, i-a interzis băiatului să-și spună așa), grăbește-te în luptă, vreau să-mi beau lama cu sânge!
  Julius răspunde zâmbind:
  - În acest caz, voi rămâne singur, și atunci cine îl va păzi pe Cezarul lor?
  Băiatul a zâmbit sincer.
  - Cea mai bună apărare este un atac, pentru că marginea este întotdeauna mai puternică decât pielea!
  Caesar îl bătu pe băiat pe umărul lui puternic.
  - Bine făcut! Ei bine, haide, taie-te cu o sabie! Fie ca aceasta să fie întărirea ta.
  Oțelul este călit în apă, băieți de oțel în sânge!
  Băiatul Oliver era încântat și, fulgerându-și călcâiele goale (în ciuda vremii răcoroase de toamnă, Cezar, temperându-și fiul, i-a lăsat doar pantaloni scurți din haine). Mușchii tinereții: fiul legendei romane și sclavul-gladiator se legănau ca niște ondulații pe apă.
  Așa că l-a tăiat cu sabia în cap pe barbarul păros. A căzut, răsturnându-se cu susul în jos.
  Cezar a remarcat:
  - Dacă bătrânețea nu știe întotdeauna, dar tinerețea poate întotdeauna! Eh, sincer să fiu, sunt puțin gelos pe băiatul ăsta.
  Caesar are deja peste patruzeci de ani și mai ales în toamna rece, galică, cicatricile vechi dor atât de dureros, iar atacurile de epilepsie insidioasă devin mai dureroase și mai dese. Se temea chiar că fiul său Oliver și fiul Cleopatrei, Alexandru, vor moșteni boala tremurătoare. Nu a avut vești despre acesta din urmă de mult timp, iar Twist este în mod natural foarte sănătos, nu a strănutat niciodată, deși aleargă gol în zăpadă și înoată în groapă iarna. Se pare că în el a câștigat sângele mamei slave, cu războaie intestine constante și iernile grele ale rușilor!
  Și când ți-ai schimbat al cincilea deceniu, este timpul să te gândești la scopul vieții. Caesar a avut una simplă, chiar și în tinerețe, a ajuns la concluzia că forma republicană de guvernare, cu dezbateri interminabile, plebiscite pentru a face pe plac mulțimii, diverse intrigi sub acoperire, mituirea alegătorilor, nu era suficient de eficientă și nu mai putea servi unui obiectiv îndepărtat: ascensiunea Imperiului Roman!
  Republica - de ce Roma este aproape singura țară de pe pământ cu o republică, iar în jurul vecinilor sunt monarhii solide. De asemenea, la Roma este necesar să se aprobe principatul, cu puterea împăratului, transferată nu prin alegere, ci prin moștenire sau, în cazuri excepționale, printr-o constituție specială a împăratului. Acesta din urmă poate fi necesar dacă moștenitorul, ca să spunem ușor, nu este un geniu. Desigur, un rege slab poate prelua tronul, dar, în orice caz, va avea putere și capacitatea de a lua decizii independente.
  Iar programul pe termen lung va deveni mult mai ușor de implementat, spre deosebire de consuli, care sunt aleși doar pentru un an, și împreună! Și dacă există o ceartă între ei.
  Nu, Roma are nevoie de o monarhie și din mai mulți fii, Cezar va putea întotdeauna să aleagă unul demn. Adevărat, și trebuie să facă compromisuri în această călătorie lungă. În special, făcându-l un aliat și chiar un partener senior al lui Pompei. Aici Cezar nu l-a respectat cu adevărat. Ca mâna dreaptă a dictatorului Sulla, Pompei, după moartea acestui bătrân de gonoree, ar putea deveni conducătorul suveran al Romei. Pompei avea în mâini o armată, inclusiv o legiune de elită care păzește Senatul. Dar a rămas credincios republicii, restituind vechea ordine. El este Cezar în locul lui Pompei nu l-ar fi ratat
  Șansele tale. În general, Pompei, se pare, va fi principalul dușman al lui Cezar, care visează la tron. A mai fost și Crassus, dar a murit în războiul parților. Apropo, ca Cezar, a trecut prin toată Partia și a căzut într-o capcană, fiind închis cu o armată epuizată într-o cetate. Un alt lucru este că Cezar a permis în mod deliberat hoardelor de barbari să se adune împotriva lui. Galii sunt fataliști și, după ce au pierdut ultima speranță că unitatea îi va salva, ei se vor supune Romei în sfârșit și pentru totdeauna.
  Apropo, Oliver este un tip bun, este încă, de fapt, un copil, dar deține o armă de rinichi, ca și Hercule însuși. Un războinic mai puternic decât Mark Antony poate crește din el. Poate că va fi un rege vrednic și un succesor al Cezarului. Dar .... sper să nu fie foarte curând, pentru că marele om are multă treabă în față.
  Treptat, presiunea galilor s-a slăbit, mii de oameni au fost uciși și mutilați, movile întregi de cadavre sub ziduri. De asemenea, romanii lânceau, el era tensiune inumană. Atunci Cezar, care deja descărcase o tolbă întreagă, scoase a doua sabie, observând:
  - Comandantul care intră în luptă este ca un pai care sparge spatele unei cămile. O cămilă al cărei spate este rupt de un pai este ca un conducător militar care a evitat o luptă!
  Mulți soldați romani au fost răniți, cadavre zăceau în jur, iar printre cei căzuți, se afla Stefa chestorul, cunoscut pentru că l-a doborât pe Grannik de pe cal. Și unde, de altfel, este Grannik însuși, Cezar l-ar fi îndepărtat cu o săgeată întărită. Da, din punct de vedere al sabiei, El Cezar nu este rău, dar departe de cel mai puternic din armata romană, dar unul dintre cei mai buni la tir cu arcul. Mai mult, trage de sfoară cu ajutorul unui cârlig special purtat pe armură și își îndreaptă brațul drept. Astfel, poți trage o coardă mult mai strânsă decât în mod obișnuit și poți lovi la o distanță mai mare!
  Dar ai nevoie și de o sabie! - Cezar a tăiat cea mai apropiată Galie.
  Strigăte de bucurie:
  - Ava! Cezar este cu noi!
  - Slavă Cezarului! Vom câștiga pe toți!
  Romanii s-au înveselit vizibil. Prezența lui Cezar - acest talisman al victoriei i-a inspirat pe luptători. O lovitură puternică și galii, după ce au ezitat, au început să se retragă. Furtuna a început să se potolească, valurile s-au retras. Totuși, galii s-au retras într-o manieră destul de organizată, fără să-și ia zborul. Se pare că ardoarea lor militară nu s-a stins încă complet. Iulius Cezar, bănuind o capcană și dându-și seama că pe un câmp deschis, romanii vor fi zdrobiți de un număr superior, a poruncit:
  - Toată lumea în picioare! Relaxa!
  Războinici epuizați și transpirați ai Romei au început să ridice răniții. Câțiva vindecători și preoți au lubrifiat rănile cu poțiuni și au bandajat membrele. Alți soldați au început să facă focuri, pregătind mâncare.
  Fiul Oliver Twist a fost foarte mulțumit, deși pieptul său musculos, dublu pliat, a fost tăiat de o zgârietură lungă de la securea galică. Băiatul a exclamat:
  - Așa le-am dat greu! Și Cezarul nostru este cel mai bun! Slavă marelui Cezar!
  De asemenea, soldații, deși mai cumpătați, s-au bucurat:
  - Slavă marelui Cezar!
  Oliver Twist, brandindu-și săbiile, a declarat:
  - Când vor apărea din nou galii, îi voi tăia în mere amare! Pentru că fiul Marii Rome!
  Cezar l-a chemat pe băiat, spunând cu afecțiune:
  - Te-ai dovedit a fi un războinic glorios! Acum te fac scutier meu de onoare și, în semn de recunoștință, îți ofer asta...
  Celebrul comandant și-a scos de la deget un inel cu un smarald, de mărimea unei fețe de porumbel.
  Băiatul Oliver era stânjenit:
  - Da, nu sunt demn să port o asemenea bijuterie!
  Cezar a zâmbit.
  - Nu-l purta! Ascunde-l undeva, sau nu, lasă ca acest inel să fie considerat al tău, dar deocamdată va rămâne cu mine. Iar tu, băiete, luptă, iar când vei ajunge la paisprezece ani vei primi peculia ta. Între timp, începe scrima cu Mark Antony.
  Uriașul asistent al lui Cezar, deși era mult mai mare decât ilustrul comandant, apropiindu-se de șeful său, cocoșat involuntar, încercând să se aplece. Caesar însuși avea o înălțime puțin peste medie, îndesat, cu un nas acvilin. Mark a întrebat posomorât:
  - De ce nu i-am urmărit pe gali?
  Cezar a repetat încă o dată aforismul:
  -Un general care pleacă la luptă este ca un pai care sparge spatele unei cămile. O cămilă al cărei spate este rupt de un pai este ca un conducător militar care a evitat o luptă! Acest lucru este adevărat, dar vremea victoriei nu a venit încă. Grannik este principalul nostru dușman, regele neîncoronat al Galiei rebele, și-a pus încă toate atuurile. Și nici nu a apărut! Sa asteptam inamicul, inca o data, in plus, mai am niste idei!
  Mark Antony s-a animat:
  - Și mă întreb care sunt aceste idei? - Și imediat m-am încurcat. - Sunt toți în atenția celor mari.
  Caesar a început să explice condescendent:
  - În cetate sunt multe paie uscate pregătite pentru cai. Dar nu vom sta în ambuscadă prea mult timp, ci pur și simplu prin înmuierea paielor în ulei, gudronul și grăsimea se vor împrăștia pe abordări.
  Anthony mârâi:
  - Pentru ce?
  Caesar chicoti.
  - Și apoi așteptăm! În cel mai critic moment al atacului. A doua oară galii își vor arunca toate rezervele în luptă, în plus, se va întâmpla și altceva!
  Asistentul a încercat să ghicească singur:
  - Vor veni întăriri noi, puternice?
  Caesar, îngustând ochii, dădu din cap:
  - Asta e! Noi întăriri puternice! Dar este necesar ca ei să lovească chiar în momentul în care toate forțele Galiei vor fi aruncate în asalt:
  Anthony întinse mâinile.
  - Nu putem trimite știri despre mare. Eram înconjurați din toate părțile!
  . CAPITOLUL #6
  Băiatul s-a trezit... A început să se simtă mai vesel... Deja arsurile lui Oliver Twist ies de pe tălpile goale. Și urmele genelor sunt cicatrici... Dar există speranță că astăzi nu va fi interogat cu prejudecăți.
  Cu toate acestea, următoarea tortură este ultima și limitată în timp.
  Băiatul i s-a adus mâncare. A mâncat fulgi de ovăz cu un pahar de lapte. Și relaxat. m-am plictisit.
  Oliver și-a făcut exercițiile, așa cum l-a învățat Dodgerul. Unul atât de special pentru cameră. Puțin interferat cu gulerul și lesa de pe lanț. Dar tot un antrenament. Și venele întinse nu se mai scâncâie atât de mult.
  În special, băiețelul face și colțul pentru presă. După încărcare, Oliver a început să frece o verigă de lanț de alta. Poate să se mențină ocupat sau să spere încă să scape.
  Picioarele goale erau puțin reci și băiatul le-a îngropat în paie. îşi spuse Ter.
  Faptul că prizonierii suferă în închisoare. Și ar fi mult mai bine într-o celulă cu alți băieți. Compania este mult mai distractivă. Aici, în casa de muncă și în închisoarea pentru copii, deținuții s-au distrat...
  Oliver și-a frecat și și-a frecat lanțul și nu a observat cum a adormit din nou.
  A visat că a devenit puternic și puternic, un bărbat adult și mâna dreaptă a unui mare comandant.
  Cezar l-a bătut cu condescendență pe erou pe umăr:
  - Acolo unde leul nu poate trece, șoarecele va aluneca. Deși, desigur, rolul comunicării cu Catonnes, care îmi vine în ajutor, nu îl joacă șoarecii, ci porumbeii.
  Oliver Twist a exclamat cu o admirație neprefăcută:
  - Este ingenios de grozav!
  Cezar a răspuns neașteptat și sincer:
  - Erastella m-a învățat asta. Slavii au folosit de mult timp pachete de porumbei. Și nu știai despre asta.
  Oliver Twist mormăi confuz:
  - Am fost mereu surprins cum generalii voștri: țin mereu pasul atât de îndemânatic și la timp, dar nu credeam că este vorba despre porumbei. Am crezut că ești fiul cerului sub protecția specială a lui Jupiter!
  Cezar a remarcat:
  - Patronatul zeilor nu este un lucru de încredere, nu va înlocui nici curajul, nici ingeniozitatea.
  Credeți o invenție: mai bine decât o mie de rugăciuni!
  Oliver se înclină.
  - Un cuvânt înțelept al Cezarului valorează cât o mie de trăsnet!
  Comandantul a decis să fie modest:
  - Nu-mi exagera abilitățile! Dacă nu ar fi fost atât de viteji războinici sub comanda mea, iar soldații romani sunt cei mai buni luptători din lume, atunci cu greu aș fi reușit nici măcar o zecime din ceea ce am făcut. Așa că dă-i drumul și fă ce ți se spune. Și apropo, nu uitați să amestecați paiele cu frunzele căzute, ca să nu fie atât de vizibil!
  Oliver Twist se înclină și mai jos.
  - Mă supun domnului meu!
  Caesar clătină din cap.
  Nu încă, din păcate! Și nu mă numi mare atât de des, nu am făcut atât de multe ca să fiu lăudat la fiecare pas în acest fel. Apropo, când ai terminat cu paiele, nu te culca, ci scrima puțin cu Brutus. Încă câțiva ani și băiatul ăsta va putea să dea jos chiar și un astfel de bandit ca tine!
  Oliver s-a grăbit să răspundă:
  - Fără îndoială marele Cezar!
  După aceea, s-a retras, mișcările sale, în ciuda masei musculare mari, nu au fost disponibile, ceea ce este tipic pentru mulți uriași, constrâns, dar Oliver, care a devenit un erou adult, nu a fost la fel de rapid ca Brutus.
  Cezar a dat din cap și a întrebat:
  - Gatiti-mi o tinctura de miere! Și acum servește vin cu carne de porc!
  Ca răspuns, un sclav desculț, într-o tunică uzată, a adus o tavă. Este una dintre puținele femei din tabără, o femeie destul de blondă. Caesar însuși, deși brunet, iubea mai mult blondele, deși Cleopatra a fost o excepție în acest sens, o cățea cu părul roșcat de foc! Da, o fată magnifică și, potrivit zvonurilor, tatăl ei nu este deloc un faraon, ci unul dintre legionarii romani, dintre cei care au spulberat armata lui Epifan al cincilea.
  Sclava puse tava jos și începu să curețe cizmele lui Cezar. Julius a observat că pielea bronzată a sclavei era acoperită de coșuri, degetele grațioase ale picioarelor goale au devenit albastre. Într-adevăr, soarele aproape coborâse sub linia orizontului și era vizibil mai rece. Sclavii din Roma merg de obicei pe jumătate goi, deși uneori li se dau niște cârpe pentru iarnă. Dar în Italia însorită, zăpada cade o dată la zece ani iarna, iar aici iernile sunt uneori severe. Ei bine, lasă această frumusețe să încălzească patul astăzi și poate i se va permite să se îmbrace mai cald.
  Părul ondulat al sclavului, precum și chipul tânăr și tandru, îi amintesc lui Cezar de prima soție și a doua dragoste (prima a fost una dintre fetele drăguțe ale sclavelor, deși după ce a rămas însărcinată, pasiunea viitorului comandant). a dispărut.Și propria sa fiică, acum căsătorită cu unul, din numărul de prieteni Julius!) Akvaleriyu. Și de dragul acestei fete, a îndrăznit să-l refuze pe însuși dictatorul Sulla!
  Ce se poate spune despre acest conducător al Romei? La început, Cezar l-a admirat pe Sulla. A fost impresionat că acest comandant a început să restabilească ordinea și să lupte împotriva corupției, jafului, a încercat să-i facă pe bogați să-i respecte pe săraci și să le împartă veniturile cu ei. Au existat chiar și spitale gratuite, numărul spectacolelor de divertisment a crescut. S-a zvonit că Sulla pregătea o mare campanie spre est. Dar acest conducător poftitor a luat o boală rea, și nici măcar de la o femeie, ci de la un băiat negru. Drept urmare, dictatorul a început să putrezească de viu și, pe fondul suferinței fizice, a dezvoltat suspiciune și manie de persecuție. Au început represiunile în masă, interzicerea torturii și a crimei. Sulla a ordonat la început să ucidă toți negrii, dar după ceva timp, dimpotrivă, a ordonat să aducă un lot mare de sclavi din Africa și să formeze garda neagră. Între el și Mary a izbucnit un război . Ca urmare, multe mii de romani au fost răstigniți.
  Aici i-au chemat pe Sulla și pe Iulius Cezar. Atunci era încă tânăr, o barbă neagră tocmai îi străpungea bărbie. Palatul Sulla, recent reconstruit, strălucea de lux, era plin de statui, picturi și decorațiuni încă relativ noi precum fântânile.
  Unele dintre sculpturi descriu orgii, dezgustătoare prin sinceritatea lor și acte de copulare. Tânărul Cezar era dezgustat să se uite la asta, mai ales dacă un bărbat se împerechea cu un bărbat. Deși în Roma antică era considerat destul de normal să folosești un sclav bărbat ca femeie, dar... Pentru Cezar, acest lucru i se părea greșit și josnic. Ei bine, cu atât mai nedemn că cei mai buni sculptori ai Romei surprind asta în statui și chiar în zeii olimpici.
  Sulla însuși arăta dezgustător, acoperit de abcese, ulcere, negi, cu un cap ponosit, a făcut o impresie respingătoare. Un dictator cu adevărat bisexual a putrezit de viu. Pentru a-i ușura suferința, patru sclavi: doi băieți frumoși și două fete frumoase goale au frecat monstrul cu ulei de trandafiri. În plus, la sfatul preoților, Sulla bea de trei ori pe zi un castron mare dintr-un amestec infernal: sângele bebelușilor tocmai tăiați și laptele matern. O dată la trei zile, Sulla făcea o baie, din sângele curat al copiilor și al fecioarelor. Cu toate acestea, boala acestui monstru care și-a pierdut aspectul uman a continuat să progreseze, iar întregul popor roman s-a rugat ca lumea interlopă să-și ia urmași cât mai curând posibil.
  Cezar, învingând dezgustul, se înclină, plecând ușor capul:
  - Mă bucur să-i urez bun venit dictatorului Sulla.
  Monstrul mârâi răgușit:
  - Și cum te înclini în fața mea ticălos! Dacă Iuliei îi este prea lene să-și aplece spatele, atunci am să ordon să fii pus pe un țăruș, ca să nu se mai poată îndrepta niciodată!
  Cezar a răspuns simplu:
  - Urechile se pleacă jos în faţa vântului, dar, cu toate acestea, este doar aer, ceea ce nu înseamnă nimic! Arcurile joase nu vor înălța domnitorul dacă nu are fapte mari!
  Sulla, înmuiindu-se brusc, întrebă:
  - Am fapte mari?
  Cezar a răspuns fără viclenie:
  - Dacă răul este mare, atunci da!
  Dictatorul, după o scurtă pauză, a mângâiat obrazul băiatului blond și a mârâit:
  - Ești sinceră și îmi place! Știi, în orice moment pot ordona să fii aruncat într-o cușcă cu lei sau răstignit pe cruce. Cu toate acestea, aveți șansa să rămâneți în viață și chiar să deveniți prietenul meu!
  Cezar, forțând să zâmbească, a răspuns:
  - Și cu ce preț pot cumpăra prietenia lui Sulla însuși?
  dictatorul a răspuns:
  - Ai o soție Aqualeria?!
  Tânărul Julius a răspuns:
  - Da, un dictator!
  Sulla cu prudență, parcă i-ar fi teamă să se ardă, mângâie sânii goi ai sclavei și mormăi mai de neînțeles:
  - Așa că divorțează de ea!
  Cezar, învingând timiditatea, a întrebat:
  - Nu prea te inteleg!
  Sulla a lătrat brusc, lovindu-l pe băiat pe buze, apoi a gemut când a sărit înapoi:
  - Nu te preface că ești un ticălos! Ai auzit! Îți comand, lasă-ți soția Aqualeria!
  Tânărul Julius a plecat capul. A simțit că refuzul lui Sulla era același lucru cu a merge gol într-o cușcă cu lei flămânzi, dar a trăda Aqualeria de dragul acestui monstru putrezitor - nu, niciodată!
  Cezar, încercând să-și facă vocea fermă, a răspuns:
  - Nu pot face asta dictator!
  Surpriza se auzi în vocea lui Sulla:
  - Și de asta! Ți se cere să înfăptuiți isprava lui Hercule, sau pur și simplu spuneți da celor mai mari oameni de pe Pământ!
  Cezar a răspuns:
  - Uneori, cea mai înaltă manifestare a bunătății, un simplu cuvânt nu este rău, mai ales dacă implică un risc pentru viață!
  Fizionomia lui Sulla se întindea cu ulcere:
  - Deci îmi spui că nu?
  Învingând o frică complet naturală, Cezar a răspuns:
  - Da, un dictator! Din pacate, nu! Și din nou nu!
  răspunse Sulla cu o voce calmă
  Dar ți-ai semnat propriul mandat de moarte! La urma urmei, este imposibil să spui nu crainicului și să rămâi în viață!
  Cezar trase adânc aer în piept.
  - Ce este, sunt gata să merg la tartar! Deși cine știe, poate zeii mă vor considera demn de Champs Elysees!
  Sulla își ridică sprâncenele căzute.
  - Deci nu vei muri! Vei fi torturat, și nu numai tu, ci și iubita ta soție Aqualeria. Cred că îți va fi foarte plăcut să privești cum călăul arde călcâiele fragede ale fetei cu un fier înroșit, apoi cleștele încep să-i rupă sânii goi.
  Caesar se îndreptă spre Sulla, când deodată șase războinici înalți și negri săriră de pe perdea. Pe lângă ei, a mai apărut o persoană. În aparență, nu avea mai mult de douăzeci și cinci de ani și el însuși era un adevărat uriaș. Cezar l-a recunoscut imediat pe deja legendarul Pompei, mâna dreaptă militară a lui Sulla. Adevărat, au existat zvonuri că Pompei, fiind un băiat foarte frumos în copilărie, s-a îndrăgostit de Sulla și părea că chiar îl seduce din care s-au împrietenit. Dar Pompei a câștigat foarte repede autoritatea, arătându-se a fi un lider militar foarte capabil și un soldat curajos și foarte puternic din punct de vedere fizic. În special, în acest moment, el a reușit să realizeze o ispravă foarte cunoscută, și anume, să-l omoare pe regele Parthiei. Cezar a fost mereu gelos pe Pompei, deși din cauza faptului că el însuși abia a ajuns la umărul acestui bărbat înalt. Dar acesta nu a fost singurul motiv.
  Pompei și-a scos sabia:
  - Mă supun şi mă supun domnului meu!
  Sulla a răspuns:
  - Ce zici, fiule despre asta, acesta este un ticălos care a îndrăznit să blajmuie la un zeu viu, adică eu!
  Pompei a răspuns pe neașteptate:
  - Este sincer și e bine!
  Sulla a mormăit languit, leneș în voce:
  - Ei bine, să-i verificăm sinceritatea! Spune-i lui Julius, dacă ar exista ocazia să mă omoare, ai face-o?
  Cezar, sufocat de entuziasm, a întrebat:
  - Răspuns cu sinceritate?
  Sulla urlă:
  - Da!
  Cezar a oftat.
  - Ucis! Aș ucide chiar acum!
  Dictatorul a fost surprins, nu mai văzuse o asemenea obrăznicie de multă vreme:
  - Asa! Ucis! Nu știu ce să fac cu el Pompei și ce pedeapsă cu moartea să vin pentru el și fetele lui.
  Pompei a răspuns cu o voce fermă:
  - Cine este sincer și spune ceea ce crede că nu este periculos. Trădătorii și dușmanii adevărați sunt vicleni!
  Sulla se încruntă.
  - La fel ca tine, ma flatezi! DAR? Simt că vrei să-mi iei locul și abia aștepți moartea mea! La ce te uiti!
  Pompei se uită drept în ochi pe Sulla.
  "Mi-am demonstrat devotamentul față de tine de mai multe ori!" Ma vrei...
  Dictatorul îl întrerupse:
  - Nu ai nevoie de un catelus! Ascultă-mi ordinul, du-l pe acest ticălos la temniță, precum și pe soția lui. Pune-i în aceeași celulă și apoi voi veni eu însumi cu pedeapsa cu moartea pentru ei! Va fi ceva sofisticat și dureros.
  Pompei se înclină adânc.
  - Mă supun și mă supun celor mai mari!
  Dictatorul a adăugat:
  - Condu singur la cazemata! Dacă ei fugi, tu însuți vei atârna pe cruce.
  Pompei se înclină și mai jos.
  - Nu te-am dezamăgit niciodată pe cel mai mare dintre cei mai mari!
  Caesar a fost luat. Tânărul s-a gândit, desigur, în zadar că a fost atât de sincer cu Sulla. Caesar nu se temea de durerea fizică, dar gândul de a călători în tărâmul sumbru al lui Pluto nu i-a plăcut. În plus, iubita lui soție va fi torturată. Acesta din urmă este complet rău, poți încă să-ți înduri propria durere, dar nu o poți alina pe cea a altcuiva.
  Sulla, după ce s-a întors, l-a întrebat pe Pompei:
  - Poate chiar tu îmi vei spune ce fel de execuție să-l supun pe acest cățeluș obrăzător? Poate să-l îneci în rahat? Cum îi va umili pe cei mândri!
  Pompei a răspuns:
  - Este un războinic curajos și puternic. Roma are nevoie de astfel de oameni! Dacă nu vrea să vă slujească, nu faceți captivitate, ci lăsați pasărea să plece!
  Dictatorul tuși:
  - Mariy este un bebelus in comparatie cu nepotul lui! Acest băiat are atât un leu, cât și o vulpe, doar că aceasta din urmă nu a crescut încă! Și de aceea poruncesc, ardeți pe rug pe acest rebel! Arde-l până când nu mai rămâne nimic decât cenuşă!
  Pompei dădu din cap în semn de acord.
  - Dacă aceasta este voia ta, atunci îl voi împlini pe marele domn!
  - Și imediat! Îmi vei aduce acel pumn de cenuşă că el va rămâne din ei!
  Pompei trânti tocurile cizmelor și porni să execute ordinul.
  Cezarului languid i-au adus pe soția sa Aqualeria. Fața fetei era pătată de lacrimi și prezenta o pereche de vânătăi impresionante. Temnicerii au luat toate bijuteriile de la nobilul patrician și i-au smuls, de asemenea, hainele exterioare și sandalele cu bijuterii. Și acum reprezentantul unei familii nobile a rămas doar într-o singură tunică albă. La Roma, primăvara devreme tocmai lua avânt, era frig noaptea, mai ales în cazemata de piatră. Picioarele goale și lipsite de apărare ale fetei îngheață, Aqualeria le atinge cu frig. Cezar și-a scos tunica și cizmele și a cerut:
  - Pune-o pe!
  Aqualeria a replicat cu mândrie:
  - Nu! Nu vreau să-mi înghețe iubirea!
  Cezar, încruntat, a răspuns:
  - Dar eu sunt bărbat! Și un bărbat trebuie să îndure greutăți, de dragul unei doamne!
  Aquaria oftă din greu.
  - Slujitorii mei, cu excepția celor mai apropiați de mine, merg tot anul în aceeași tunică și desculți. Acum văd, sau mai bine zis, simt cât de dureros a fost pentru ei. Și, în general, în curând vom fi executați și poate, după ce am experimentat frigul temniței, nu mă voi speria atât de mult de întunericul de gheață al lui Hades!
  Julius a mângâiat piciorul soției sale, a început să-și frece degetele reci, în timp ce încerca să o consoleze:
  - Pentru suflete și eroi nevinovați, există Champs Elysees speciale. Sunt frumoase, pline de copaci fabulosi si flori colorate. Acolo domnește vara veșnică, iar toate fructele sunt coapte și dulci, ploaia continuă să curgă pe lângă oameni, iar cei care locuiesc acolo au uitat de mult ce sunt insectele care mușcă și șerpii înțepături. Asemenea nenorociri precum bătrânețea, un cadru cocoșat sau dinții putrezi nu sunt cunoscute de locuitorii acestei lumi fericite! Este un paradis!
  Aqualeria, mângâind capul negru și creț al Cezarului, a răspuns:
  - Există banane?
  Tânărul Julius a răspuns:
  - Desigur, există ananas și banane.
  Aquaria oftă.
  - Cum mi-ar plăcea să mănânc banane proaspete, coapte. Din păcate, până acum le-am încercat doar uscate, dar mi-au plăcut foarte mult!
  Cezar, încrezător, de parcă el însuși ar fi fost de curând acolo, a declarat:
  - Pe Champs-Elysées sunt fructe care nu au nume. În plus, o mulțime de mâncare bună și gustoasă și divertisment.
  Acvariul reînviat:
  - Există sex în rai?
  Cezar a zâmbit și a dat din cap.
  - Da sigur! La urma urmei, Hercules a făcut dragoste, cu prima lui soție locuind pe Champs Elysees.
  Aqualeria zâmbi fericită.
  - Vom avea copii?
  Cezar a bătut hotărât cu pumnul în pietre:
  - Vor fi multe! Asta iti promit! Vom ridica războinici glorioși!
  Tânărul și fata s-au sărutat mai întâi pasional, apoi au început să se mângâie. La urma urmei, cine știe ce așteaptă o persoană, acolo dincolo de barieră, în spatele acestei margini înfricoșătoare. Și încă mai este o tortură crudă în față, inventată de mintea pervertită a lui Sulla. Și trebuie să le înduram, să ne adunăm puterile, să stăm până la capăt.
  Dar Aqualeria va fi totuși chinuită, așa cum a promis dictatorul: fierul înroșit va arde călcâiele fragede ale fetiței, apoi sânii fragezi vor fi smulși nobilului patrician...
  Nu, depășește puterile lui. Un gând a fulgerat, ce se întâmplă dacă ai arăta curaj și ai salva singur fata de chinuri. De exemplu, să se sugrume cu o centură... Dar să-și ucidă dragostea adevărată și atot-consumătoare este peste puterile lui. E ca și cum ți-ai sugruma propriul copil, mai ales că ispititorul șarpelui șoptește: cine știe, poate un dictator capricios se va răzgândi și îi va salva viața, măcar Aqualeria?
  Cezar își sărută iubita soție cu și mai mare fervoare, buzele ei sunt mai dulci decât mierea și exclamă:
  - Știi, stăm într-o temniță, dar în același timp nu putem fi găsiți mai liber în întreaga lume!
  Aqualeria a întrebat surprinsă:
  - Și de ce?
  Cezar a răspuns cu încredere:
  - Pentru că cel puternic cu duhul - regele în închisoare, cel slab cu duhul - un sclav pe tron! Este important să vă păstrați curajul și să nu izbucniți în lacrimi chiar și pe suport. Îndurați tortura, în tăcere, cu zâmbetul pe buze!
  Fata oftă din greu, mângâindu-și picioarele înțepenite cu palmele. Este o descendentă din familia regilor, s-a simțit brusc ca o sclavă mizerabilă. O imaginație vie a pictat o imagine a ei complet goală, cu articulații răsucite atârnând pe un suport și biciul unui călău împuțit care o lovea pe spatele gol. Și un alt torționar își rupe degetele cu clești înroșiți... Fata a simțit chiar o senzație de arsură la degetul mic, pe care torționarul a început să o rupă.
  Aqualeria a plâns amar. Picături de perle de lacrimi curgeau pe obrazul ei trandafiriu și pe pielea moale ca de bebeluș. Ca răspuns, Cezar a început să-și sărute iubita pe obraji, lingând lacrimile sărate, mângâind:
  - Ești o femeie romană, fiica orașului care este sortit să stăpânească lumea! Nu plânge, dar pentru a-ți fi mai ușor, gândește-te la ceva plăcut.
  Valeria a răspuns cu un geamăt:
  - Și nu mă pot gândi la altceva, cu excepția torturii cumplite care mă așteaptă! Și abisul fără speranță al tartrului!
  Cezar a răspuns filozofic:
  - Nu există chin mai mare decât imaginația unei persoane slabe la minte! Cel mai groaznic iad, în viziunea unui laș, înainte de încercare!
  Fata a fost supărată, lacrimile i-au oprit fața:
  - Nu sunt un laș! Nu mă umili! Și oricum, dacă mă iubești, atunci de ce spui asta?
  Cezar a răspuns cu un zâmbet forțat:
  - Dragostea, spre deosebire de nori, deși vărsă lacrimi, dar soarele chiar nu ascunde! Nu-ți face griji frumusețea!
  Akvaleriya a obiectat:
  - Când dragostea, ca un nor, varsă lacrimi, lăstarii de plictiseală și dezamăgire se ridică!
  Cezar a vrut să răspundă la asta, ceva, dar s-a auzit un scârțâit al ușii și ambii îndrăgostiți au sărit în sus. Ușa de fier cu țepi se deschise și Pompei intră prin ea, însoțit de doi legionari. Cezar a găsit puterea să zâmbească:
  - Nu toată lumea se poate lăuda că o astfel de escortă îl escortează pe ultimul drum!
  Pompei, scuturând sacul la spate, spuse posomorât:
  - Nu am venit să ucid, ci să salvez!
  Cezar a fost surprins:
  - Și te-ai întors împotriva lui Sulla?
  Pompei clătină din cap în timp ce își scotea armura din geantă.
  - Relația noastră personală cu dictatorul nu privește pe nimeni! Mai bine te îmbraci în legionari romani. Am doi dintre tovarășii mei fideli cu mine: Guy și Leksin, ei te vor ajuta să ieși din oraș. Știi, Cezar, eu îți salvez viața, dar nu trebuie să te întorci la Roma cât timp este condusă de un dictator!
  Iulius, ajutându-și soția să se schimbe, l-a întrebat pe puternicul Pompei cu o surpriză din ce în ce mai mare:
  De ce ma ajuti! Ajutați-vă să vă riscați viața!
  Pompei a răspuns, nu fără ezitare:
  - Pentru că a dat dovadă de un curaj de nezdruncinat, refuzându-l pe dictator! Nu și-a trădat iubita soție! Și eu, la un moment dat, am fost de acord să renunț la iubita mea de dragul unui tiran! Așa că știi că de acum înainte sunt ca un frate pentru tine!
  Caesar, ajustând armura pe Aqualeria (în mod natural s-au dovedit a fi grozavi pentru ea), a întrebat totuși:
  - Pot avea încredere în tine? Poate e doar un alt truc al bătrânei vulpi?
  Pompei se răsti:
  - Lipsa de încredere nu poate distruge prietenia adevărată, pentru că în acest caz, prietenia adevărată nu a existat niciodată!
  Caesar întinse mâna către Pompei.
  - Te cred, dar amintește-ți: Un prieten poate fi trădat o singură dată, în timp ce predai din nou inamicul!
  Și să-l ai pe Cezar ca dușman este o soartă de neinvidiat chiar și pentru un dictator. Apropo, ce se va întâmpla dacă Sulla va cere să ne arate cadavrele?
  Pompei, zâmbind la asta, a răspuns:
  - Din ea va fi de ajuns și cenuşă! Incinerarea egalizează pe toată lumea, indiferent dacă a fost făcută viilor și morților!
  Cei doi războinici născuți își strânseră din nou mâna strâns. După aceea, Cezar, împreună cu iubita sa soție, a plecat, însoțit de doi luptători devotați din închisoare.
  Când călăreau deja în avanpost, Aqualeria și-a oprit brusc calul și a arătat spre un bărbat gras, chel, cu o față degenerativă, clătinându-se din cauza revărsării excesive:
  - A fost el, împreună cu complicii săi, care mi-a luat hainele de la mine, mi-a simțit pieptul și mi-a promis că îmi va prăji călcâiele.
  Caesar dădu din cap sumbru.
  - Am inteles!
  Depășind distanța singur pe un cal negru, tânărul Iulius, punându-și toată puterea în lovitură, s-a tăiat cu sabia pe un cap chel cu fruntea joasă ca o gorilă.
  Cezar a fost distras de la amintirile lui, dorea afecțiunea unei femei. Îi strigă o sclavă blondă a frumuseții:
  - Ei bine, pregătește patul, ți s-a dat onoarea să-l slujești pe Cezar însuși.
  Fata se înclină, iar comandantul roman și-a rupt tunica dintr-o singură mișcare. Apoi mâinile lui au cuprins sânii plini ai fiicei lui Galie. Sclavul toarcea cu adevărat de plăcere, mișcările de mângâiere ale Cezarului erau pricepute, știa să se întoarcă împotriva oricărei femei, de la matroane nobile la sclave neînsemnate. Și această fată, judecând după urmele biciului de pe spatele ei bronzat, a avut timp să învețe să-l iubească pe cel care a fost comandat! Sfarcurile de căpșuni ale sclavului s-au întărit, ea a început să se zvârcolească, acoperind cu sărutări buzele și pieptul marelui comandant și în același timp scutindu-l de togă. Treptat, jocul dragostei a devenit din ce în ce mai furtunoasă, s-au auzit din ce în ce mai puternice suspine și gemete.
  . CAPITOLUL 7
  Băiatul-deținut s-a trezit împrospătat și revigorat după somn. Izolarea este curată, nu prea rece. Deși după somn nu interferează cu efectuarea exercițiilor.
  Oliver a început să facă exercițiile pe care le învățase Dodgerul. Inclusiv a face un colț, ghemuit, trage de bare, flotări. Și asta m-a ajutat să-mi ridic puțin moralul.
  Apoi băiatului i s-a adus micul dejun: fulgi de ovăz și o cană mare de lapte proaspăt, care i-au fost turnate de paznici pline de compasiune. Le-a fost dureros să le pară rău pentru băiatul de zece ani, mai ales că Oliver aștepta fie mina, fie minele.
  Tânărul prizonier a mâncat și a făcut din nou exercițiile. Au început să frece o verigă a lanțului de alta.. Și, în același timp, a încercat să-și amintească ce citise în cărți. În copilărie, Geta a luptat pe mâna dreaptă a lui Spartacus și a doborât romanii.
  De data aceasta singur, nu a mai putut scăpa de tortură.
  O femeie dușmană a intrat, însoțită de paznici, iar lui Oliver i-au fost scoase pijamalele. Și l-a examinat pe băiat, spunând surprinsă:
  - Totul este aproape vindecat. Ce băiat plin de viață!
  Și făcându-i cu ochiul, ea a răspuns:
  - A rămas deja ultima tortură! Ai răbdare puțin mai mult de o oră și nu te vor mai tortura până la proces!
  Oliver a oftat... Doctorul a plecat și pentru vremea băiatului a rămas singur. Oliver a mormăit:
  - Încă puțin, încă puțin,
  ultima lupta, este cea mai dificila...
  Sunt liberă, vreau să merg acasă
  Nu am văzut-o niciodată pe mama mea!
  Au venit din nou gardienii și doamna doctor. Ea a întrebat cu un zâmbet:
  Esti gata iubito?
  Băiatul a dat din cap și a cântat:
  Băiatul este întotdeauna sănătos
  Băiatul este mereu gata!
  A fost deconectat de la guler și dus în pivnița de tortură. Era fierbinte de la șemineul aprins și o masă de lucruri chinuitoare atârna pe pereți. Călăul, această vulpiră cu părul roșu, este în chiloți și o fâșie de material îngust pe piept. Are ca asistent adolescenți de paisprezece, cincisprezece ani, dar pentru vârsta lor sunt mari și musculoși. Această femeie este specialistă în tortură pentru copii. Ea știe cum să provoace luptă maximă fără a ucide sau mutila.
  În apropiere se află o femeie medic care monitorizează starea de sănătate - clientul călăilor. Și ofițerul de judecată care respectă regulile.
  Pe lângă cărturari și un preot, ei înregistrează toate mărturiile rostite în timpul torturii.
  Pijamalele din închisoare ale lui Oliver sunt rupte, lăsându-l gol. Așa este torturată victima.
  Roșcata a dat din cap cu un zâmbet.
  - De data aceasta vom încerca un suport orizontal!
  Oliver și-a legat mâinile și picioarele și atârnat orizontal, a început să se întindă în mașină. Doare foarte mult, mai ales la umeri. Iar frânghiile ți se înfig în încheieturi și amenință că vor rupe gleznele copiilor.
  Băiatul gemea de durere, era întins și mai lung. Și literalmente scoate venele.
  Călăul cu părul roșu a întrebat:
  -Vrei să vorbești?
  Oliver doar a mormăit ca răspuns:
  - Nu!
  Femeia călăul a ordonat:
  - Unge-i pieptul, stomacul și călcâiele! De data asta haideți să prăjim bine!
  Oliver a tremurat... Și călăii adolescenți au început să unge cu ulei de măsline pieptul, stomacul și tălpile goale ale băiatului. Au muncit, rânjind și chicotind și ciupind, și destul de dureros, victima.
  Oliver s-a simțit dezgustat când mâinile unor adolescenți musculoși bâjbeau, mângâind cu ulei puternic mirosit pe corpul lui întărit.
  Dar a distras atenția de la durerea severă din mușchii și ligamentele întinse.
  Apoi au adus tuburile cu gaz, Oliver tremura de frică. Și concediat...
  Focul a ars la distanță, pentru a nu arde pielea, ci pentru a provoca dureri maxime. Flacăra era deosebit de puternică sub călcâiele goale ale copilului. Din moment ce tălpile au pielea groasă și se vindecă mai repede și sunt pârjolite mai mult.
  Vulpea cu părul roșu, zâmbind agresiv, a spus:
  -Vrei să vorbești? Te voi întreba?
  Oliver geme de durere chinuitoare și clătină din cap. Flacăra crește puțin și arde mai tare.
  Băiatul se zvâcnește din cauza suferinței sălbatice și devine și mai dureros. Aceasta este o tortură intensă. Oliver simte că ceva este gata să mărturisească. Dar încăpățânarea îl face doar să geme și să plângă, dar să tacă.
  Roșcata scoate un bici și își linge buzele. Cu toată puterea lui, începe să-l bată pe băiat. Îi face plăcere evidentă să tortureze un copil.
  Femeia doctor, dimpotrivă, se încruntă... Și face o remarcă:
  - Nu-l ucide! El trebuie să fie în viață!
  Vulpea cu părul roșu reduce ușor intensitatea bătăii. Dar totuși, loviturile ei au tăiat pielea. Ea se bate și mârâie.
  Călăii adolescenți zâmbesc. Se distreaza si ei.
  Roșcata lovește. Oliver Twist este întins și prăjit și este atât de dureros și chinuitor.
  Băiatul își dorește neapărat să-și piardă cunoștința, dar aceasta nu se estompează, iar capul rămâne limpede, iar corpul reacționează clar la suferință. Durere infernală sălbatică, fiecare celulă a corpului copilului debordând de făină. Și așa vreau să mărturisesc și așa vreau să opresc.
  Apoi Oliver și-a amintit brusc de cartea pe care o citise în biblioteca închisorii pentru copii despre indieni. Așa că au cântat banal sub tortură. Așa e, pe raft, sau bătuți în cuie într-un copac, se executau cuplete. Și apoi s-au mai bine.
  Când cânți, durerea este mult mai ușor de suportat.
  Și Oliver Twist a cântat, compunând pe parcurs;
  M-am născut orfan într-o casă de muncă
  Mama, tata din copilarie nu stiau...
  Dar în zadar copilul este acum îngropat,
  Pentru el, Hristos este idealul!
  
  Oliver a muncit foarte mult
  Și bietul om a mâncat terci mic la micul dejun...
  Creșterea a fost foarte strictă.
  O adevărată mizerie completă!
  
  Băiatul a cerut ceva mai mult
  Și pentru asta a primit cu generozitate un bici...
  La prânz le-au dat copiilor iarbă,
  Și astfel le lipsea puterea!
  
  Oliver a fost aspru condamnat
  Și au vrut să-l execute pe băiatul desculț...
  Puștiul din laț era aproape executat,
  Viața este subțire, ca un fir de mătase!
  
  Dar averea a zâmbit acru,
  Băiatul a fost trimis să servească...
  Botul unui pistol a fulgerat,
  Aproape s-a transformat într-un joc!
  
  Dar și acolo viața nu a mers zahăr,
  Și băiatul a fugit de suferință...
  Desculț într-o cămașă simplă,
  S-a grăbit spre capitala Angliei!
  
  Băiatul și-a doborât picioarele goale,
  Dar tot a ajuns la Londra...
  Nu judeca copilul cu strictețe,
  Dar a atras o groapă de hoți în capitală!
  
  A devenit și un hoț viclean,
  M-am cățărat prin buzunare, trăgând genți...
  Uneori, băiatul umplea conuri,
  S-a dovedit ca și cum era un copil al păcatului!
  
  Dar până la urmă a fost prins
  Înseamnă foarte rău să furi...
  Călcâiele au fost arse de foc,
  Pentru că hoț minor!
  
  A fost un interogatoriu sever și crud,
  Un băiat sărac sub biciul călăilor...
  El atârnă de suport desculț,
  Roșu plin de căpușe!
  
  L-au bătut, îl chinuiesc atât de crud,
  Și i-au spart oasele băiatului imediat...
  Numai curentul nu este suficient,
  Să termin copilul până la capăt!
  
  Ei bine, de ce ar trebui să sufere copilul,
  Da, s-a întâmplat să fure de foame...
  Dar frații și surorile au trăit pentru asta,
  Oliver nu a ucis pe nimeni!
  
  Așa că scutește-l pe băiatul nenorocit
  Nu-l mai torturi pe bietul tip...
  Călăi nu-l mâniați pe Dumnezeu,
  Cât de mult poți tortura un copil!
  
  S-a născut în sărăcie extremă,
  Mama lui a murit la naștere...
  Pe pământ atât de orfan de păcătos,
  Da, Marea Britanie este o țară dură!
  
  Vrei să-l spânzurezi pe băiat
  Sau mai rău, chiar pune pe o miză...
  Dar trebuie să luați în considerare cu atenție
  Pentru că viața noastră este un complet casă de nebuni!
  
  Oliver suferă mult
  Călcâiele îi ard cu un foc aprins...
  Și băiatul este biciuit elegant,
  Se aude duhoarea din carnea încinsă!
  
  Oliver, însă, nu s-a stricat,
  El nu a spus secretul călăilor...
  Și când băiatul a luptat cu curaj
  Se ridică deasupra stâncilor abrupte!
  
  Nu, acest copil nu va fi curat,
  Atârnat de un laț ca un hoț murdar...
  Va deveni scriitor, artist,
  Va fi un tip puternic ca un urs!
  
  Nu-i va lăsa pe dușmani să danseze despre fericire,
  El însuși va mișca katam-ul de-a lungul coarnelor...
  Norii și vremea rea se vor împrăștia,
  Dacă viața băiatului este prețioasă!
  
  Știu că în curând va fi răzbunare rea,
  Isus marele Dumnezeu va veni...
  Și lumina va veni,
  El a adus mântuirea oamenilor!
  
  Și copilul care este atârnat într-un laț,
  Va cădea în frumosul paradis al lui Hristos...
  Nimic din fapte păcătoase,
  La urma urmei, sufletul lui Twist este atât de pur!
  
  Iad teribil îi așteaptă pe călăi,
  Conține un blestem, plâns și gemete sălbatice...
  Isus dezvăluie mântuirea
  Iată că vine Armaghedonul extraordinar!
  Și atunci va veni dreptatea
  Măsura va deveni bucuria judecății,
  Și Atotputernicul va arăta milă tuturor,
  În slava Fiului, Domnul Hristos!
  Oliver cânta sub gene, sub foc și se întinse orizontal pe suport.
  Călăul cu părul roșu a încremenit și a spus zâmbind:
  - E atât de curaj!
  Oficialul arătă spre clepsidra.
  - Timpul s-a terminat! Întrucât tânărul criminal nu are încă paisprezece ani, timpul torturii este limitat de lege!
  Roșcata a zâmbit și a remarcat cu entuziasm:
  - Bravo băiete! A cântat pe raft! Ce criminal demn!
  Focul și țevile de gaz au fost îndepărtate... Apoi Oliver a fost scos de pe suport și s-a turnat apă caldă. Apoi au șters rănile și arsurile băiatului cu alcool. Au pus pijamale noi de închisoare.
  Băiatul s-a înveselit puțin... Deși doare îngrozitor când alcoolul arde rănile.
  Și băiatul a fost dus înapoi în celulă. Acum nimeni nu-l va deranja până la proces.
  Băiatul i s-a dat din nou fulgi de ovăz, dar de data aceasta cu o bucată de carne și lapte. Tânărul prizonier a mâncat și a simțit greutate și dorință de a dormi.
  Oliver cu greu pe paie s-a întins cumva pe o parte. Pieptul și stomacul erau acoperite cu vezicule de la foc, iar spatele și fesele erau tăiate cu un bici.
  Băiatul era încă tânăr și sănătos și a adormit relativ repede. Și a visat din nou...
  Inspirat și din ceea ce s-a citit într-o carte din bogata bibliotecă a închisorii pentru copii din Londra, despre evenimentele din îndepărtata Rusia.
  Emelyan Pugachev, cazac încă relativ tânăr și puternic, capabil și înflăcărat, s-a hotărât la cea mai mare aventură a vieții sale. Și anume, a aranjat o revoltă cazaci. Și în plus, țăranul s-a autoproclamat împărat Petru al treilea. Devastată de un război prelungit cu Imperiul Otoman, țara l-a acceptat cu bucurie pe impostor. Emelyan a reușit să adune cazacii Yaik nemulțumiți și să înceapă marșul spre Orenburg. Cazacii din Ilețk, kalmucii, bașkirii, tătarii, kirghizi, iobagi locali și chiar unii soldați și ofițeri s-au alăturat impostorului . La început, succesul a contribuit la pugacioviți, armata lor a crescut.
  Dar asediul prelungit al Orenburgului a permis guvernului țarist să-și construiască forțe și să transfere trupe de la graniță. Sub Tatishchevo, Pugaciov i-a dat generalului Golitsyn o luptă campată. După o luptă aprigă, armata de 10.000 de oameni a pugacioviților a fost învinsă, iar conducătorul răscoalei a fugit. O încercare de a respinge trupele guvernamentale din apropierea cetății Belozerskaya s-a încheiat cu înfrângerea și capturarea multor asociați ai regelui autoproclamat.
  Apoi a urmat fuga și urmărirea îndelungată a lui Yemelyan de către trupele guvernamentale. Neînțelegerile serioase care au apărut după moartea generalului șef Bibikov în rândul comandanților țariști i-au permis lui Emelyan Pugachev să-și reunească forțele și să cucerească mai multe fabrici și fortărețe.
  Dar apoi Dekolong a rupt-o din nou. Dar Emelyan nu a cedat. După mai multe lupte cu Michelson, a reușit să se desprindă de trupele țariste și să se îndrepte spre Kazan. Aproape întreg orașul a fost luat din capriciu, doar Kremlinul a reușit să-l păstreze pe vărul secund al lui Potemkin.
  Și de ce s-a întâmplat nenorocita bătălie cu Michelson. Doar o mie două sute de soldați, deși selecționați și bine pregătiți, au fost capabili să disperseze o mulțime de peste douăzeci de mii de oameni.
  Adevărat, majoritatea trupelor lui Yemelyan erau proaspăt alăturate, neinstruiți în afaceri militare și țărani nu prea curajoși. De două ori Emelyan Pugachev l-a încercat încă pe Michelson pentru putere. Dar locotenent-colonelul țarist a fost ajutat și de miliția nobiliară și de garnizoana de la Kremlin. Învinsul Emelyan Pugachev s-a mutat mai întâi la Nijni Novgorod. Dar bătăliile au arătat că țăranii neantrenați erau războinici inutili, iar kalmucii cu bașkiri: cavaleria lui Pugaciov - s-a desprins de impostor și nu putea conta pe completarea cu unități pregătite pentru luptă.
  A fost o idee de a căuta forțe militare pe Don. Mai mult, cazacii Don au fost cei care au constituit partea cea mai pregătită pentru luptă a armatei lui Stenka Razin. Și Emelyan Pugachev era strănepotul vărului lui Stenka.
  După o serie de înfrângeri, soarele norocului a părut să-i zâmbească din nou impostorului. Un număr de orașe au fost luate aproape fără pierderi, inclusiv cele atât de mari precum Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Adevărat, au reușit să le păstreze pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Mikhelson era pe călcâie și dacă nu ar fi fost numeroasele revolte țărănești și mulțimile care se ridică din când în când, atunci Pugaciov ar fi fost depășit cu mult timp în urmă.
  Armata impostorului a crescut... Majoritatea cazacilor din Volga i-au depus un jurământ de credință și l-au întâlnit cu cinste pe Pugaciov. Doar o minoritate, cei mai bogați cazaci, au refuzat să jure credință țarului țăran și au fugit la Țarițin. Acolo s-au apropiat și o mie aleasă de cazaci Don. Încă trei regimente de cazaci, care s-au întors din războiul turcesc, au luat o poziție de așteptare: se spune că, cine va câștiga, va lua partea cealaltă.
  Pugaciov, avându-l pe Michelson în spate, nu a îndrăznit să asalteze bine fortificatul Tsaritsyn și s-a deplasat mai în jos pe Volga. Lui i s-au alăturat kalmucii și cazacii din Volga, care s-au stabilit în Black Yar.
  Armata lui Emelyan a crescut la cincisprezece până la șaptesprezece mii de luptători și avea cincizeci de tunuri. Colonelul Dietz, care a ieșit să-l intercepteze pe impostor, a fost ucis, iar brigada, parțial capturată, parțial dispersată de pugacioviți. Poate că Pugaciov este acum mai puternic ca niciodată. Lângă Kazan, avea în mod oficial mai multe trupe, dar cu stejari. Și acum sunt mulți kalmuci, cazaci din Volga și câteva sute care au dezertat din Don. Sunt și mulți soldați luați din garnizoanele capturate. Artileria a fost, de asemenea, completată în detrimentul orașelor capturate, iar vistieria lui Pugaciov a fost, de asemenea, considerabilă.
  E greu de crezut, dar bătălia de la Salt Band va fi ultima bătălie majoră și va pune capăt revoltei. Acum Emelyan are mai mult ca niciodată o mulțime de forțe și arme și un număr mare de unități pregătite pentru luptă. Dar trădarea era deja coaptă în armata lui Pugaciov și poate că acesta a fost motivul unei înfrângeri atât de rapide și relativ ușoare pentru trupele guvernamentale.
  Oliver Twist citea o carte mare despre răscoala și războiul țărănesc al lui Emelyan Ivanovici și, prin urmare, dorea să influențeze cursul acesteia. La urma urmei, el este un hoț pionier englez, ceea ce înseamnă că a fost crescut să simpatizeze cu rebelii. Așa că ajută înainte să fie prea târziu.
  Sfârșitul lunii august este cald în regiunea inferioară a Volga. După sacul de piatră al închisorii londoneze, este plăcut să mergi desculț, cu picioarele de copil, pe iarba spinoasă. În vis, Oliver se simte bine. Ca prin magie, toate rănile și arsurile s-au vindecat, ulcerele corodate de sare și alcool s-au vindecat. Iar pe spate, pe care se băteau cu sârmă încinsă, nu erau urme de tăieturi arse. Și de îndată ce băiatul a reușit nu numai să meargă la execuție pentru furt, ci și să cânte?
  Da, nu este rău când o briză caldă de vară suflă asupra ta și Volga stropește în apropiere. Poți să te lași în apele sale blânde pentru a-ți trece sub tine. Băiatul a înotat bine - s-a scufundat adânc și a deschis ochii și a intrat sub apă.
  Oliver a devenit un hoț de primă clasă într-o bandă de copii și a fost capabil să facă multe. Avea o memorie excelentă și vorbea fluent germană și engleză. S-a remarcat prin rezistență și răbdare, nu s-a îmbolnăvit niciodată în toată viața, deși era desculț din copilărie, repezindu-se adesea prin zăpadă.
  Băiatului îi plăcea calea hoților, deși aducea o mare durere. Dar să fiu sincer, Oliver Twist practic nu cunoștea viața pașnică. Mai mult ca divertisment. Din copilărie, travaliu, bătăi, mâncare slabă. Și este înfricoșător, dar incitant în același timp.
  Băiatul a înotat puțin. Este fericit să te întinzi sau să stropești într-un leagăn cald, dar... Este datoria unui tânăr hoț să-l ajute pe Emelyan Pugachev. Cum a putut Oliver să știe că acesta era locul și momentul potrivit?
  Parcă cineva ar fi coborât din rai și i-a dictat asta băiatului hoț. Și din moment ce datoria dictează, atunci este necesar să-l ajutăm pe țarul țăran!
  Oliver Twist a coborât la țărm, noroiul moale și catifelat gâdilând plăcut tălpile caluse ale băiatului. Puștiul a călcat cu bucurie pe pietre, alegând unde era mai ascuțit. Și apoi s-a repezit, sărind ca un iepure nebun. Grozav! El este liber! Aleargă la Emelyan Pugachev - liderul tuturor asupriților!
  Băiatul a bătut cu piciorul cu piciorul într-o piatră, aruncând cu o lovitură un pietruit și... a încetinit. El este aproape gol, în doar chiloți negri, mai degrabă ca niște trunchi de baie. Și în această formă să vină la rege?
  Trebuie să-mi iau niște haine. Și băiatul a început să caute un instrument pentru a obține măcar o rochie decentă.
  Aici puteți face o țeavă din stuf obișnuit și puteți trage din ea. Oliver Twist și-a construit rapid un fel de arc. Deși arma s-a dovedit a fi primitivă, hoțul pionier are experiență în a trage cu astfel de arme. Aici băiatul a văzut doi călăreți îmbrăcați în haine bogate. Cel mai probabil, aceasta este o patrulă de recunoaștere a trupelor lui Michelson, care se deplasează după Emelyan Pugachev.
  Dar băiatul a decis să asculte. S-a întins pe burtă pe gazonul spinos și și-a ciulit urechile. Este extrem de important ca un cercetaș să aibă o ureche atentă. Oliver Twist are o ureche de câine din fire, dar s-a antrenat și cu ajutorul unor exerciții speciale pentru a auzi mai bine și a distinge cele mai mici sunete.
  Ambii călăreți șoptiră încet. Ofițerul în costum albastru i-a vorbit celui roșu:
  - Curds și Chuguev ne-au promis ajutor. Niciunul dintre cele cincizeci de tunuri ale pugacioviților nu va trage. Kalmucii vor pleca, iar cazacii din Volga vor fi luați de colonelul Timofey.
  Ofițerul în roșu a remarcat:
  - Nu chiar, aș sfătui să ai încredere în acești pugașeviți. Dacă ne vor duce într-o capcană?
  Ofițerul în albastru dădu din cap și scoase un pachet din buzunar.
  - Iată toate actele: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey și călăul șef Yemelyan Koryavy vor semna! Adevărat, Ovchinnikov și Perfilyev sunt loiali impostorului, dar ne vor ajuta să-i terminăm chiar de la începutul bătăliei!
  Ofițerul în roșu fluieră.
  - Wow! Perfilyev ar fi fost trimis special din Sankt Petersburg pentru a descompune armata impostorului, dar dimpotrivă s-a dovedit a fi mai adevărat decât cel potrivit?
  Uniforma albastră, și-a târât pipa și a confirmat:
  - Păi... Asta se întâmplă uneori! Dar, pe de altă parte, liderul cazacilor din Ilețk, Tvorogov, este al nostru! Aici au pus toate squiggles!
  Oliver Twist icni de entuziasm. În plus, spinii i-au înțepat stomacul gol. Iată o șansă de a preda toți trădătorii tatălui-țar deodată. Și acolo crush și Michelson.
  Un ofițer în uniformă roșie a remarcat:
  - Avem o mie și jumătate de cazaci, dintre care cei mai bogați mii din Don, o mie două sute de grenadieri aleși și încă trei mii de infanterie luați de la Tsaritsyn? Nu-l învingem pe impostor?
  Ofițerul în albastru dădu din cap în semn de acord.
  - Cu siguranță! Catherine ordonă să se grăbească la Suvorov să-l bată pe Pugaciov. Pentru ca Sasha să nu se gândească prea mult la sine!
  Red era pe cale să spună altceva când Oliver Twist a tras. Tânărul hoț nu a vrut să aștepte până când acești doi, cu informații importante, au ajuns la Michelson.
  Pe post de coardă de arc, băiatul folosește ciulinul, trăgând de arc într-un mod special. Sforul este în dinți și îndreptați mâna dreaptă. Drept urmare, lovitura este strânsă și densă.
  O săgeată făcută dintr-o carapace ascuțită a străpuns chiar în ochiul galantului ofițer al lui Catherine. Războinicul în albastru și-a scos pistolul, dar Oliver Twist a ieșit din linia de foc cu o mișcare obișnuită. Glonțul a zburat pe lângă. Hoțul s-a repezit asupra infractorului său.
  În vis, Oliver Twist era puțin mai înalt și mai mare decât băiatul obișnuit pentru vârsta lui, iar mușchii lui erau bine dezvoltați din munca grea și exerciții fizice. Deci puștiul nu era deloc așa de slab. Mai mult, a reușit să facă cunoștință cu unul dintre hoții Rodovari, iar băiatului i-a dat câteva lecții de engleză, lupte naționale.
  Oliver a decis să profite de asta. Când ofițerul a scos o sabie lungă cu mâner de aur și a încercat să-l taie pe băiat cu greutatea lui, hoțul, mișcându-se puțin, l-a tras cu dibăcie pe soldat de mână și l-a tras ușor de cizmă.
  Ofițerul în albastru a căzut de pe cal. Băiatul și-a băgat cu toată puterea genunchiul în bărbie. Oliver a practicat adesea o lovitură de săritură similară și a aplicat-o bine la karate. Greu desigur, a zdrobit maxilarul, dezactivând adversarul. Picioarele în cizme cromate s-au zvâcnit de mai multe ori, iar persoana regală a tăcut.
  Oliver Twist și-a chemat mai întâi calul la el. Pentru un băiat muncitor și un hoț înrăit, aceasta nu este o știință foarte complicată. Apoi, nu fără greutăți, l-a ridicat pe umăr pe ofițerul bine hrănit și l-a pus pe crupa calului. Ce acum are ceva de venit la Emelyan Pugachev. O limbă captivă, doi cai frumoși și mai multe pungi de aur, imperiali regali.
  În geanta, băiatul a găsit și o hartă și pantaloni de rezervă. Fără să se gândească de două ori, Oliver Twist și-a construit pantaloni scurți. Pur și simplu și-a tăiat galoșurile și s-a legat cu o curea. Vremea este caldă, iar el este încă băiat și își permite să lupte desculț și cu pieptul gol. Corpul lui este musculos, uscat, cu o presă de relief și cu un bronz de vară care nu a avut încă timp să se stingă în timpul închisorii.
  Cam seamănă cu Tarzan. Sau Mowgli!
  Principalul lucru este să aveți timp să-l avertizați pe Emelyan Pugachev.
  Între timp, țarul țăran, de parcă Stenka Razin s-ar fi așezat pe un deal, a devenit gânditor. După trei înfrângeri de la locotenentul colonel (acum colonel!) Mikhelson, monarhul cazac a avut o serie strălucitoare. Aproape fără rezistență, au căzut sub copitele orașului, armata a crescut, răscoala s-a răspândit.
  Dar acum s-a întâmplat cel mai important lucru: războiul cu Turcia s-a încheiat, iar guvernul și-a dezlegat mâinile. La urma urmei, pe lângă Mikhelson, și alte forțe avansează împotriva lui Pugaciov. În total, împărăteasa a alocat douăzeci de regimente și șapte brigăzi sub comanda lui Papin. O astfel de armată și o altă putere ar fi groaznice. Adevărat, în timp ce aceste rafturi sunt dispersate și există o șansă fantomatică de a le sparge în părți.
  Dar încearcă să o faci când nu poți să-l învingi singur pe Michelson. Se gândea să plecăm la Saratov și acolo să dau bătălie acestui colonel german. Dar nu a mers. Într-o oarecare măsură, nu era suficient spirit de luptă. Acum, în această bătălie, trebuie decis pe cine va urma Don. Dacă armata țaristă va fi învinsă, atunci cele trei regimente Don vor jura credință țarului, iar împreună cu ei numeroșii cazaci. Și aceștia sunt zeci de mii de războinici bine pregătiți și antrenați din copilărie. Nu un fel de om.
  Nu e de mirare că Emelyan a ales sudul în loc de nord, iar Cherkasy în loc de Moscova! Acolo poți câștiga putere mare și trupe capabile să lupte cu regina pe picior de egalitate!
  Principalul lucru este că oamenii cred în victorie. Este clar că tovarășii lui sunt obosiți. Numeroase înfrângeri le-au rupt moralul. Așa cum se întâmplă cu fiecare revoltă: oricine câștigă, adevărul este în spatele lui!
  Câștigarea lui Michelson va ajuta la construirea încrederii. Nu o dată Pugaciov l-a putut învinge, iar Mikhelson l-a învins pe impostor și chiar l-a capturat pe contele Cernizev - Chika.
  Dar cum să faci asta mai exact? Acum colonelul german mai are cazaci și trupe din garnizoana Tsaritsyno. Poate că e mai bine să te grăbești la Astrakhan? Sau este încă riscant și conceput tactic? Cu toate acestea, are mult mai multe trupe decât Michel. Și multă cavalerie. Până și țăranii erau duși în armată, de regulă, cei de bună calitate.
  Nu există nicio modalitate de a evita lupta în continuare. Există doar o alegere, dacă să-l atace pe Michelson însuși, sau să-l aștepte în Black Yar, stând în fortificații. Poate ambițiosul colonel va merge la asalt și își va epuiza forțele. Dar este, de asemenea, posibil ca Mikhelson să încerce să încerce Cherny Yar și să aștepte sosirea întăririlor. În acest caz, Pugaciov poate fi prins în capcană.
  Adevărat, Suvorov se grăbește să ajute, care ar trebui să preia comanda armatei lui Michelson. Va dori colonelul să dea toți laurii victoriei finale asupra autoproclamatului țar, generalului locotenent al deja ilustrului Suvorov? Aceasta înseamnă că există o anumită claritate de ascuns în spatele zidurilor Black Yar.
  Emelyan Pugachev a adunat un mic consiliu de căpetenii. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey fuseseră deja de acord cu autoritățile țarinei și, bineînțeles, sfătuiseră să-l bată pe Michelson pe teren. Ovchinnikov - comandantul armatei Yaik, pentru o lungă perioadă de timp șeful real al întregii armate rebele, iar acum mâna dreaptă a lui Pugaciov a vorbit astfel:
  - Este periculos să stai în spatele pereților, se pot impune. De asemenea, este înfricoșător pe teren, îl pot sparge. Totuși, pe câmp, chiar dacă suntem bătuți, atunci putem merge oricând la stepă călare. Și dacă în Black Yar impun toate regulile, atunci nu vei scăpa!
  Gorbatov, fost căpitan al armatei țariste, promovat de Pugaciov la generali, unul dintre cei care au învins brigada colonelului Dietz, tot în istorie reală, alături de Ovchinnikov, care a murit în bătălia din apropierea bandei Salty, a remarcat:
  - Dacă Michelson merge la asalt, atunci putem conta pe un contraatac!
  Perfiliev, cunoscut pentru faptul că în istoria reală a fost executat împreună cu Pugaciov, a sugerat cu modestie:
  - Părerea mea este mică. Aici, așa cum hotărăște consiliul, așa să fie!
  Prințul Kalmyk Kizya, deși nu era printre trădători, a declarat și el într-o rusă zdrobită:
  - Pentru un kalmyk, câmpurile sunt cel mai bun loc pentru a lupta. A sta într-o cetate și a respinge atacurile este neobișnuit pentru noi!
  Emelyan dorea deja să fie de acord cu opinia consiliului militar îngust și să-și retragă armata considerabilă din fortificatul Cernoy Yar, care l-a primit cu cinste pe rege-tată. Dar în acel moment un băiat mesager a zburat în camera de sus și, gâfâind, a spus:
  Tânărul a sosit. El spune că este o chestiune urgentă pentru părintele țar!
  Împăratul cazac a ordonat:
  - Introduce!
  Oliver Twist, plesnindu-și picioarele goale și ținând în mâini pungi grele de aur, alergă repede în camera de sus. Își dorea foarte mult să-l vadă cu ochii pe conducătorul războiului țărănesc, studiat la școală, cântat în poezii. Petru, intrând în camera de sus, văzu o duzină de oameni la o masă lungă de stejar. Aproape toți sunt îmbrăcați bogat și au un aspect trufaș. Unul este destul de tânăr, dar în uniformă de general cu ordine. Ei bine, probabil că este Gorbatov. Un dezertor din Orenburg, un ofițer priceput și eficient care a făcut mult pentru a întări armata Pugaciov. Gorbatov, în ciuda originii sale nobile, era iubit de cazaci și țărani, așa că s-a păstrat în mod evident simplu, a fost amabil și politicos. Ochii albaștri veseli și părul blond îi dădeau un aspect foarte tineresc, slab în armonie cu uniforma unui general locotenent.
  Oliver Twist nu i-a cunoscut pe alții din vedere, iar istoria a lăsat puține descrieri. Mai mult, chiar și Pugaciov însuși este descris diferit. Dar există un portret autentic al lui Emelyan, copiat din viață. Arata un tip formidabil, cu un ochi imperios, de vultur, despre care se spune asa: s-a nascut pentru a comanda!
  Și acum, printre atamanii deștepți într-un zipun modest, cazac, stă un bărbat cu o înfățișare ascuțită și strălucitoare ca înțepătura unei cobre. Deși doar panglica Ordinului lui Alexandru Nevski spunea că aceasta este o persoană regală, Oliver Twist și-a simțit că picioarele se îndoaie și băiatul chiar s-a ridicat într-un genunchi.
  Emelyan Pugachev s-a uitat și el la băiatul care studia. Desigur, la sfârșitul secolului al XVIII-lea oamenii erau puțin mai mici decât la mijlocul secolului al XX-lea. Da, și într-un vis, Oliver este înalt și cu umerii lați pentru vârsta lui, tatăl său, pe care nu-l cunoștea, avea aproape doi metri înălțime. Dar încă este clar că acest tânăr este încă un copil. Un arici tuns cu păr alb, un nas de băiețel răsturnat, o față subțire din cauza malnutriției militare. Dar, în același timp, băiatul este mai musculos decât slab. Și ce ține în saci mari, de cel puțin două kilograme fiecare, cântărind? Este aur?
  Oliver Twist a intonat:
  - Aduc cincisprezece mii de ruble în aur în dar Majestății Sale Imperiale și predau și o scrisoare.
  Chiar și pentru un copil atât de puternic ca el, nu este ușor să ții portofelele de aur în mâini. Și i-a pus în fața lui Yemelyan. Atunci băiatul a scos o scrisoare de la brâu și, călcând cu grijă în degetele de la picioare, i-a întins-o regelui-ataman șef.
  Yemelyan a acceptat scrisoarea și s-a uitat suspicios la sigiliu. Părintele țar, deși nu știa să scrie prea bine, iar scrisul lui era atât de groaznic, încât a preferat să nu-și arate deloc mâna, înaintea lui Petru, dar citea bine. Și, în general, avea cunoștințe considerabile în afaceri militare. Altfel, răscoala cu greu ar fi durat un an întreg, iar împotriva impostorului a fost trimisă o întreagă armată.
  Pugaciov citi cu atenție scrisoarea și se încruntă. Știa să-și controleze emoțiile și sentimentele. S-a dovedit că cinci căpetenii de rang înalt ai trupelor sale erau trădători. Pugaciov observase de multă vreme că Chuguev și Fedorov îl priveau cu piept, chiar îl salutau fără tragere de inimă și se ridicau ca și cum ar fi făcut o favoare. S-au certat cu Chuguev când a pierdut toate armele în lupta cu Mikhelson. Apoi Pugaciov l-a amenințat că îl va lovi pe Chuguev în gât. El a răspuns la asta:
  - Nu mi-am ridicat gâtul pentru pumni!
  Regele țăran a replicat:
  - Deci pentru o strângere de gât sau ce?
  . CAPITOLUL #8
  Oliver a dormit bine și făcea din nou exerciții. Rănile și arsurile lui au început să se vindece. A suportat tortura. Și e bine că totul s-a terminat și nu și-a dat ascunzătoarea. Acum rănile băiatului se vor vindeca și este din nou pregătit pentru isprăvi.
  Oliver a fost hrănit. Apoi, inamicul feminin l-a examinat. Și-a lubrifiat arsurile și rănile pentru a se vindeca mai repede și a spus:
  - Nu va mai fi tortură până la proces! Și oamenii te milă, poate că nu te vor executa!
  Oliver și-a înclinat mulțumirile...
  După aceea, când aparatul foto a fost lăsat, a început să frece zalele. Gâtul bebelușului lui era încă ținut de guler. Și dacă te eliberezi de lanț, poate poți scăpa?
  Băiatul a frecat lanțul câteva ore la rând. Dar oțelul a fost călit și nu a cedat foarte bine. Apoi i-au fost aduse din nou mâncare și lapte tânărului prizonier.
  După ce a mâncat și a băut băutură grasă de vacă, Oliver nu a observat cum a adormit din nou. Și din nou despre rebeliunea Pugaciov.
  Fedorov, de asemenea, era clar enervat pe monarhul cazac. Adevărat, Curds s-a comportat obsequios în exterior și părea destul de de încredere. La un moment dat, i-a adus pe cazacii Ilețk la Pugaciov, extinzând astfel revolta dincolo de cadrul unei rebeliuni pur Yaik. Adevărat, la un moment dat, Emelyan Ivanovich s-a uitat la soția lui Tvorogov, Stepsha. Probabil, soțul gelos nu a iertat-o pe tânăra și drăguța fată pentru trădare. La urma urmei, Pugachev are doar treizeci și doi de ani, sângele lui este încă tânăr și este un Don Juan drăguț. Și, de asemenea, bisexual. Soția sa Sophia, care nu a avut timp să-și piardă toată frumusețea, și patru copii: trei fiice și un fiu. Și al doilea tânăr cazac Ustinya.
  Și câte amante avea deja Emelka... Asemenea rudei sale Stenka Razin, Pugachev era poftitor de femeie. Și e bine că sută la sută natural.
  Colonelul Timothy s-a alăturat rebelilor recent. El este din rândul cazacilor din Volga. Toli a fost inițial un cercetaș, simțit că a fost jignit din anumite motive de către preot. Dar călăul șef, se pare, a auzit cum membrii familiei lui au lăsat să scape că Emelyan era rudă cu ei.
  A devenit deosebit de rău când Emelyan Pugachev a vrut să abandoneze regalia regală și să se deschidă oamenilor. Apoi au ezitat și ceilalți atamani. Și acum, dacă se va întâmpla un eșec, ei îl vor răsuci pe hoțul impostor Emelka și îl vor aminti așa cum știau. Prin urmare, regele țăran și simțind o conspirație în interiorul mediului. Și acum au fost primite dovezile.
  Mă întreb cine este băiatul ăsta. Arată nu mai mult de cincisprezece sau paisprezece ani, dar are putere în mâini - un băiat eroic. Uite ce altruist esti. El a adus regelui cincisprezece mii de aur. Suma pentru care puteți cumpăra o întreagă proprietate. Nu orice persoană este capabilă de o asemenea abnegație. Adevărat, acesta este încă un copil, iată o față roșie ca a unei fete, nici măcar o armă. Copilul nu cunoaște valoarea banilor, și deci generos.
  Ei bine, nimic, acești bani îi vor fi de folos lui Emelyan. Deși vistieria a fost acumulată în orașe o sumă considerabilă, și chiar și acest convoi este greu de transportat. Pugaciov însuși a ascuns un cufăr cu aur și pietricele într-un loc cunoscut doar de el. Șase kilograme de aur și pietre prețioase: rubine, smaralde, topaz, safir, diamante în acest cufăr. Dacă ceva, Emelyan va avea suficient pentru o viață confortabilă.
  Ogoleții ar trebui să fie recompensați cu generozitate și să nu se jignească.
  Emelyan a zâmbit și a anunțat, arătând spre Oliver Twist:
  - Te favorizez flăcău cu titlul de căpitan și te iau în urma mea!
  În jurul mesei era o aprobare mut. Chuguev a mormăit nefericit:
  - E mic chiar înaintea căpitanului!
  Țarul cazac îl întrerupse:
  - Dar mintea este grozavă! Uite ce pradă nobilă a adus, și bani și aud nechezatul cailor. Will, acest flăcău să fie adjutantul meu!
  Și Pugaciov, pentru convingere, și-a mișcat pumnul pe masă.
  Ei bine, acum este momentul să pedepsești răufăcătorii. Dar acest lucru trebuie făcut cu atenție, pentru a nu trece conflictele civile. Imediat ordin să aresteze, apoi vor apuca săbiile. Dar cazacii trebuie să se supună regelui său. Și sunt și mai devotați țăranii, pentru care Petru al treilea este Dumnezeu și Țar!
  În momentul în care vor pune mâna pe trădători, ar fi bine dacă ar fi un ceasornic în camera de tortură și chiar să aprindă o scânteie acolo. Dezvăluie toți complicii și curăță mediul de trădare!
  Emelyan Ivanovici a anunțat din plin:
  - Vom face o revizuire a trupelor!
  Până acum, în concluzie, Oliver Twist a decis să-și prezinte planul suveranului. A mers lângă mine și mi-a șoptit la ureche. Pugaciov a zâmbit cu dinți mari și albi și a dat din cap în semn de acord:
  - Garno puternic! Și deștept!
  La sfârşitul verii, soarele a ars stufăria multe mile. Iar acest lucru nu putea să nu dea naștere în capul unui tânăr muncitor subteran și un pionier al unui plan insidios și eficient.
  Între timp, împreună cu țacul cazac, au examinat armata. Armata lui Emelyan a crescut la șaptesprezece mii și soseau în mod constant tot mai mulți oameni noi. Inclusiv pe Don. Dar Don îl va urma pe Pugaciov în întregime dacă își arată puterea! O mulțime de bărbați. Bărbați nenorociți, cu furci, împletituri îndreptate cu aspect amenințător, coarne, bâte, furci. Adolescenții alergau desculți și sunt și mulți dintre ei. Și tot mai mulți apar tot timpul. Bărbații sunt dornici să se alăture regelui în armata. Mai mult, timpul de suferință ar trebui să treacă în curând și numărul războinicilor care sosesc va crește semnificativ.
  Pugaciov l-a invitat pe călău în același timp. Este păcat, desigur, să te despart de un astfel de tip necesar, dar trădarea ar trebui retrasă.
  Țarul țăran nu a rezistat multă vreme și a ordonat:
  - Ei bine, oameni buni... împletește-i pe trădători cât mai curând!
  Bărbații, în entuziasmul lor, au legat chiar și de prisos. De exemplu, Ovchinnikova. El, însă, nu a rezistat. Regele a ordonat să se dezlege și l-a bătut aprobator pe umăr pe căpetenia stânjenită. Mustața lui Ovchinnikov îi atârna ca un strop și părea confuz și uluit. Și Timofei, Chuguev și Fedorov au fost încătușați. M-au aruncat la pământ și m-au lovit cu piciorul.
  Dar acestea sunt încă flori. Pe cei cinci conspiratori îi așteptau un suport și clești încinși!
  Și Oliver Twist a mers în galop spre tabăra lui Michelson. Cazacii din Volga l-au întâmpinat pe trimisul regal. Pentru a arăta mai solid, băiatul a fost nevoit să poarte un sul elegant și cizme de piele. Ceea ce la căldura asta nu este prea plăcut.
  Tabăra lui Emelyan este mare și oamenii sosesc în fiecare oră. Se vede cum grupuri de oameni s-au întins de-a lungul drumului, ajungând la regele poporului. Oamenii chiar vor să creadă că o soartă mai bună este posibilă și că autoritățile pot fi cu adevărat grijulii și nu egoiste.
  În același mod, oamenii au fost atrași de Grishka Otrepyev, care chiar a reușit să domnească în Rusia pentru o perioadă. Asociere proastă. Dar pentru pionierul Petya, Emelyan Pugachev nu este un aventurier impostor, ci liderul poporului al revoltei, cu care sunt asociate speranțe considerabile pentru construirea socialismului într-o singură țară.
  Colonelul Michelson este, de asemenea, încă tânăr și ambițios. Până nu demult, războiul cu rebelii era considerat de puțin prestigiu, dar acum plouă asupra lui favoruri de la Împărăteasa. Cum să nu fii mândru.
  Acum, Michelson a adunat șapte mii de soldați. Pe lângă cei trei mii de soldați ai garnizoanei Tsaritsyno, s-au apropiat alți o mie două sute de soldați din Mielin. Tot un german în slujba împărătesei ruse, care a urmat multă vreme pe urmele lui Pugaciov, dar nu a îndrăznit să se alăture bătăliei cu el.
  Va fi suficientă forță pentru a-l învinge pe impostor, chiar și fără trădarea cazacului. Una este teama că războiul va avea timp să dispară. Îngrijorat este și Alexander Suvorov, căruia Mikhelson este obligat să-și transfere trupele sub control. Este enervant, desigur. De atâtea luni, curajosul german l-a urmărit pe Pugaciov și vor să transfere laurii câștigătorului generalului locotenent rus.
  Suvorov este deja glorificat, iar pentru el capturarea unui impostor nu este totul Dumnezeu, ce act. Și pentru Michelson, aceasta este o trecere către generali și oportunitatea de a-și continua cariera.
  Colonelului german nu-i plăcea prea mult mesagerul de la trădători: un băiat blond, slab, dar voinic. Trimis prea tânăr și vorbește cumva nu tocmai obișnuit. Deși la ce să se aștepte de la acești mici cazaci ruși.
  Adevărul este că băiatul spune cu încredere, nu aleargă cu ochii albaștri. Colonelul Michelson s-a dezghețat ușor. Oliver Twist a simțit o oarecare frică. Totuși, în orice moment i se poate ordona să fie biciuit și spânzurat. După captivitatea englezilor, biciuirea părea o joacă de copii, dar moartea într-un laț... Atât de umilitoare.
  De asemenea, este incomod pentru picioarele în ghete, deși sunt libere și băiatul a făcut cea mai mare parte a drumului pe un cal, îi freacă picioarele. Și parcați în ele. Corpul nu uitase încă frigul iernii, iar Oliver Twist însuși alerga desculț aproape tot anul, fără să acorde atenție gerului. Așa că, chiar acum, hoțul erou s-a simțit exagerat de răsfățat și de confort.
  Mikhelson a întrebat câte trupe avea Pugaciov. Oliver Twist, știind că colonelul german era aproximativ la curent cu povestea, sincer nu a ascuns nimic, dar, în același timp, a declarat că cazacii nu vor să lupte, iar Emelyan a decis să se mute pe Volga la Astrakhan și Kuban. Părea destul de logic. Speriat de numărul mare de trupe care înaintează din Imperiul Otoman învins, impostorul plănuia să evadeze fie în Turcia, fie în Iran. Nu departe de Kuban până în Iran.
  În numele cazacilor trădători, Oliver Twist s-a oferit să conducă armata lui Michelson printr-un drum ascuns pentru a tăia căile de scăpare ale impostorului și a ataca brusc tabăra dinspre sud.
  Colonelului german i-a plăcut această idee. Privind cu strictețe la băiatul hoț, mercenarul l-a întrebat:
  - Dacă nu minți!
  Oliver, deși era aproape ateu, și-a exprimat în grabă:
  - Jur pe Hristos Dumnezeu!
  Michelson a promis:
  - Dacă merge, vei primi o sută de ruble! Și dacă minți, atunci nu te voi spânzura, ci voi ordona să fii sferturi!
  Ultima promisiune i s-a părut hoțului englez mai degrabă ridicolă decât groaznică și a strigat:
  - Slavă Preasfintei noastre împărătese Catherine!
  Și a apăsat cu dibăcie pe călcâiele cizmelor sale inteligente. Deși erau incomozi, Oliver Twist se simțea mândru că purta pantofi de general scump lustruiți cu ceară proaspătă, și nu un ragamuffin desculț. Deci are aspectul unui fiu princiar, ceea ce provoacă mult mai multă încredere.
  Mikhelson a ordonat să înceapă imediat, mai ales că era deja seară, iar ei ar trebui să facă tranziția în întuneric. În august este cald în regiunea Volga de Jos. E greu în uniformă și cizme peste genunchi. Dar vanitosul Michelson este mereu în uniformă și cu premii. Pentru victoria de pe Cikoy, i s-a dat Ordinul Sf. Gheorghe de gradul al treilea, iar asupra lui Pugaciov, al doilea. Catherine și-a schimbat atitudinea față de rebeliune și îi răsplătește cu generozitate pe cei care s-au remarcat în înăbușirea rebeliunii. Chiar și Reidskop, guvernatorul inept, a primit cincisprezece mii de ruble de la Catherine și gradul de general-general.
  Acum se apropie momentul înfrângerii finale a rebelilor și al prezentării epoleților generalului. După ce l-a captivat pe Emelyan, el Michelson va șterge somnul lui Suvorov. De altfel, una este să te lupți cu turcii, alta este să te lupți cu propriul popor rebel. Acesta din urmă este mult mai greu. Deci rușii sunt mult mai imprevizibili decât turcii. Iată aceeași Emelka trecută triumfător de-a lungul Volgăi. Oamenii au fost primiți cu brațele deschise.
  Este asa? Un cazac semianalfabet care nici măcar nu știe să-și semneze decretele. Iar oamenii se repezi spre el de parcă ar fi fost uns cu miere. Și nici armele, nici gloanțe, nici spânzurătoare, nici cleștele înroșite ale călăilor nu sperie oamenii.
  Michelson a avut șansa de a lupta în Prusia. Cumva, nu este prea plăcut pentru un german să lupte cu aceiași germani ca și el. Atunci era încă tânăr, lupta cu disperare. Și s-a întâmplat să se întâlnească cu tânărul Pugaciov. Au băut împreună, iar Mikhelson a fost surprins de amintirea cazacului, a cărui mustață tocmai începuse să răzbată - excelent. Emelyan, fiind analfabet, știa deja multe cuvinte germane și putea comunica cu captivii fără interpreți.
  Inamicul era puternic. De câteva ori viața lui Michelson însuși a stat în balanță, iar armata sa a fost pe cale de înfrângere. Autoproclamatul rege a fost învins și s-a ridicat ca o pasăre Phoenix. Și noi, noi mii de oameni s-au alăturat monarhului țăran.
  Mikhelson s-a gândit că dacă a pus apoi un cuțit în Emelyan, cursul istoriei a fost complet diferit. Adevărat, la vremea aceea nu avea astfel de gânduri. Tânărul cornet și tânărul cazac s-au înțeles bine unul cu celălalt până când au fost împrăștiați în direcții diferite de Războiul de șapte ani.
  Pugachev ar putea face o carieră militară, primind deja pentru Bendery, primind rangul de cor - acesta este ca un locotenent. Dar Yemelyan a fost dus de romantismul jafului și apoi a vrut să devină un monarh autocrat. Mai precis, probabil, tâlharul a vrut la început să se jefuiască de un mare capital, apoi să intre în tufișuri, luând bunurile furate. Dar ambițiile lui Emelka au crescut pe măsură ce rebelii au reușit. Și apoi el însuși a plănuit o călătorie la Moscova.
  Kazan practic a căzut și doar un mic detașament de Michelson a blocat calea hoardei în continuă creștere.
  Șapte mii de trupe Michelson, dintre care două mii de călăreți se mișcă după modelul clasic. Înaintea cavaleriei, apoi infanteriei, iar după artilerie patruzeci de tunuri și un convoi. Armată puternică. Cazacii din Don sunt cea mai bogată și mai luxoasă ținută. Mai departe, detașamentul lui Davydov, nobila cavalerie husară. Cele mai selective escadroane ale Ecaterinei a II-a.
  Infanteria lui Michelson și Mielin este grenadier și selectat. Uniforma este elegantă, cizmele de piele scânteie, războinicii clar, parcă înfășurați, au bătut un pas. Trei mii de soldați din garnizoana Tsaritsyno sunt mai răi. Iar uniformele nu sunt atât de proaspete, iar banda de rulare nu este atât de urmărită.
  Pistolele lui Michelson nu sunt rele. Armele care sunt mai rele au rămas în Tsaritsyn și în alte orașe. Luat cel mai convenabil de transportat. Există și o duzină de unicorni. Deci regele săracilor îl va primi pe al lui. Și chiar dacă numărul lui de oameni se apropie de douăzeci de mii. Lângă Kazan erau mai mulți hoți și l-au învins cu un număr mai mic.
  Michelson este într-o dispoziție bună, vorbește germană cu Mielin, fără să știe că urechea sensibilă a băiatului-hoț Oliver Twist îi distinge fiecare cuvânt...
  Copilul este pregătit pentru luptă și recunoaștere.
  Myelin afirmă cu încredere:
  - Catherine este o fiară vicleană. Ea știe că turcii vor vedea în continuare slăbiciunea internă a Rusiei, pot rupe tratatul de pace. Pașa otomană a dat deja de înțeles că nu este clar ce fel de putere există acum în Rusia!
  Michelson a răspuns foarte încrezător:
  - Să-l prindem pe Pugaciov și să punem toate semnele de punctuație în propoziție. Nimeni nu va îndrăzni atunci să se îndoiască că suntem puternici, iar Rusia are o singură împărăteasă!
  Generalul-maior Mielin, deși teribil ca rang față de Michelson, îi este temporar subordonat. Dar acest lucru nu provoacă tensiune în conversație. Ambii comandanți sunt germani. Dar Mielin a evitat cu grijă să-l atace pe Michelson.
  Dar acum a împărtășit vestea:
  - Ekaterina se teme că își va retrage trupele din teatrul de operațiuni turcesc. Regele francez promite ajutor otomanilor, iar ei încearcă să negocieze pentru mai multe concesii într-un armistițiu și refuză să plătească o despăgubire!
  Michelson a remarcat furios:
  - Să punem capul tăiat al lui Emelka pe țăruș, ca toată Europa să se împace deodată!
  Myelin a fost parțial de acord cu asta:
  - Da, asta le poate răci pe cele mai fierbinți capete, dar vor continua să încerce să ne testeze pentru putere!
  Michelson și-a scuturat pumnul și a șuierat:
  - Lasă-i să încerce... - Și coborând vocea, întrebă el. - Dar cum rămâne cu zvonurile că sunt zece generali și fiecare cu câte un corp împotriva lui Pugaciov?
  răspunse Myelin cu un rânjet.
  - Acesta este un truc militar pentru a forța țăranii și cazacii să rămână în urma lui Pugaciov. Pentru a inspira ideea că mari forțe merg împotriva impostorului. De fapt, zece generali înaintează doar cu mici detașamente. Așa că Emelka este luată să se arate!
  Michelson a chicotit și imediat a remarcat serios:
  - Cu atât mai mult motiv pentru a înăbuși cât mai curând rebeliunea!
  În plus, nu a fost nimic semnificativ în conversație. Oliver Twist trebuie acum să semnaleze cu un lansator de rachete improvizat că armata a intrat deja în stuful dens și uscat. Planul este să dai foc pământului la momentul potrivit, iar vântul care suflă asupra lor va împrăștia flacăra și va arde armata a șapte mii.
  Ceva similar a făcut deja Emelyan Pugachev în timpul asaltării cetății Tatishchev. Atunci rebelii au reușit să obțină un succes major, deschizându-și drumul spre Orenburg. De data aceasta, pionierul Petya a condus trupele lui Michelson în desișurile uscate ca niște fasciști. În acest caz, s-a comportat ca un adevărat Ivan Susanin. Dar adevărata soartă a lui Susanin este să moară împreună cu dușmanii săi.
  Iar eroul-hoț Oliver Twist vrea să trăiască. Și băiatul a venit cu un truc. Atașați un lansator de rachete de casă la căruță și ascundeți-vă acolo la timp, în întuneric. Adevărat, este necesar ca dușmanii să nu observe dispariția lui. Si e greu...
  Petya a fost găsită. Sărind pe un cal către Michelson, băiatul a spus:
  - Voi conduce înainte și voi spune lui Chuguev și Tvorogov că suntem pe drum!
  Michelson a aprobat și a dat din cap cu un arătător lung:
  - Numai că mai repede! Și întoarce-te!
  Myelin desfăcu pergamentul și, uitându-se la hartă, remarcă:
  Ne putem găsi singur drumul!
  Oliver Twist a mormăit:
  - Prin stuf mult mai repede!
  Și fără să piardă timpul, a cedat cu călcâiele armăsarului pursânge. Eh, grăbește-te să ajungi la o distanță sigură. Sau mai degrabă o platformă. O astfel de uscăciune în august, ce este surprinzător cum aceste desișuri nu s-au ars mai devreme?
  Oliver a alergat pe drum, lovindu-l cu picioarele și s-a aplatizat pe spate pentru a reduce rezistența aerului care se apropia. Mikhelson însuși nu era înalt, agil și cu o mustață scurtă semăna cu Hitler. Pe capul unui colonel german se află o pălărie în stilul lui Napoleon!
  Dar comandantul este puternic. Raz a reușit să învingă forțele superioare ale rebelilor de mai multe ori.
  Oliver Twist, în amintirea falsă a unui vis, îi condusese deja pe naziști la o ambuscadă partizană și s-a bucurat de succes. Adevărat, nu mai există doar o luptă împotriva invadatorilor străini, ci un război civil. Și ridică mâna să-și ia fratele și nașul pe chibrit.
  . CAPITOLUL #9
  Băiatul s-a trezit și a înviat puțin. M-am încărcat și am mâncat. Adăugați pește în fulgi de ovăz. Și plus lapte. Destul de bine pentru o închisoare. Femeia doctor a venit din nou la Oliver. Am șters rănile băiatului cu alcool și unguente. Mi-a dat chiar și o pastilă.
  Apoi Oliver a început să frece din nou lanțurile. Era bărbierit chel în celulă și nu putea folosi părul. Deci, link pe link. Și a muncit din greu. Puțin oțel a cedat. Deși britanicii au făcut lanțuri pentru prizonieri la conștiință.
  Oliver credea că va fugi... A lucrat câteva ore...
  Apoi i s-a adus din nou mâncare. Băiatul a mâncat, a muncit din greu și a adormit ca un om drept. Și a visat din nou la o aventură magnifică.
  Ei bine, acum se termină stuful... Și petardele izbucnesc pe cer.
  Cazacii aruncă oale cu cărbuni încinși și dau foc gudronului și sulfului vărsat peste stuf. Totul este gata pentru a prăji armata reginei.
  Căpitanul cu barbă Padurov îl salută pe Oliver Twist. Băiatul sare în sus și în primul rând aruncă cizmele urâte. Și așa și-a frecat picioarele. Aceasta este o tortură, mai rea decât un brazier, când englezii vă untează mai întâi cu ulei pe tălpile întărite ale picioarelor, apoi aprind focul de la distanță. Pentru ca flacăra să nu ajungă puțin la călcâiele goale.
  Dar când este frecat în cizme, senzația este mai dezgustătoare decât de la o lumină englezească.
  Oliver Twist și-a umflat cu mândrie obrajii la această amintire: la urma urmei, nu a trădat pe nimeni sub tortură și nici măcar nu a izbucnit în plâns. Aici ar trebui să luăm un exemplu de la Stenka Razin, care nici măcar nu a scos un geamăt în timpul torturii.
  Totuși, acum vrea să lupte, dar nu există nicio luptă. Vântul bate de la sud la nord, iar o avalanșă de foc se năpustește spre marele detașament al lui Michelson. Ca și cum un demon ar fi scăpat din lumea interlopă și, ținând cimițari de foc, ei se năpustesc asupra inamicului numeroși și conduși de trupe alese.
  Vântul bate puternic și focul în stepa de stuf se răspândește repede. Parcă trezite, sufletele celor mai notorii păcătoși au aruncat capacele sicriului, iar în spatele lor din Gheena se întinde furtunos, ca o coadă roșie a vulpii. Și acești monștri de culoarea focului cad în primul rând asupra călăreților cazaci.
  Caii au fost primii care au simțit pericolul, dar călăreții i-au bătut cu încăpățânare cu pintenii, încercând să-i țină pe loc.
  Michelson a strigat disperat:
  - Nu te retrage și nu renunța!
  Dar în acest caz, un astfel de curaj nu este altceva decât o nebunie, eroismul este asemănător cu eroii lui Cervantes. Și acum prăjirea a mers așa. Când focul a căzut asupra călăreților și a mirosit a ars, s-a auzit deja un vuiet asurzitor, iar cavalcada înspăimântată s-a repezit la propria lor infanterie.
  Mikhelson a încercat să-și păstreze calmul, dar a făcut-o prost. Mai mult decât atât, ce poate face curajul cu un incendiu năprasnic? Da, practic nimic. Generalul Mielin, mai pragmatic și mai laș, și-a dat pinteni calului și a încercat să scape, să treacă înaintea flăcărilor care se năpustesc după el, să-și salveze propria piele.
  Michelson, în schimb, a acceptat șuvoiul de foc fără să se retragă, deși calul alb ca zăpada a vrut să ia frâiele și să fugă din acest iad cât mai curând posibil. Colonelul german nu putea suporta fluxul de aer fierbinte și țipă sălbatic. Pe chipul lui elegant au început să apară arsuri, ca de lepră. Apoi flăcările au lins picioarele călăriei angajatului. Calul nu mai putea suporta o asemenea durere. După ce a dat în toate cele patru copite, ea l-a aruncat pe călărețul obsesiv. Michelson a trântit și apoi a ajuns într-un lac de foc.
  Cum a strigat nefericitul comandant. Cum au început să-l devoreze flăcările de viu, începând cu haine și terminând cu oase. Armata regală aleasă era pe moarte. Și această moarte a fost cu adevărat îngrozitoare. Flăcările se apropiau rapid, focul de tsunami căzând asupra infanteriei. Soldații și ofițerii ardeau ca furnicile într-un incendiu și era dureros și înfricoșător de privit. Și când focul a ajuns la pistoale, atunci praful de pușcă și bombele detonante au început să izbucnească.
  Flăcările s-au împrăștiat pe cer, iar un penaj uriaș care linga cerul cu limbi roșii a fluturat. Și când mergeau în cascade de explozie, părea că valurile trec prin sferă și arată un fel de film. Sau dacă este surf cu valuri galben-roșii. Și totul este inundat și literalmente scânteie, venind dintr-o gamă orbitoare.
  Și mirosul de ars ajunge deja în armata cazaci.
  Emelyan Pugachev se afla pe dealul de pe care Stenka Razin urmărea mișcarea unei escadrile de patruzeci de pluguri a prințului Lvov. Stenka Razin a reușit să ia atât Tsaritsyn, cât și Astrakhan și a avut, de asemenea, câteva șanse de câștig. Dar soarta nu i-a zâmbit atamanului cazac. S-a simțit Emelyan ca un înșelător?
  Dar până la urmă, unchiul străbunicului său, Stepan, a blufat și el. În special, a construit două pluguri în Astrakhan: unul patriarhal și celălalt regal și a răspândit zvonuri că prințul se lupta cu ei. Și într-adevăr, țăranii și arcașii i-au bătut pe boieri, ascunzându-se în spatele numelui regal, de parcă însuși Alexei Mihailovici ar fi ordonat să scape de puterea proprietarilor de pământ.
  Oamenii erau epuizați sub jugul greu al autorităților crude și aveau nevoie doar de o scuză. Și autoritatea Patriarhului Nikon și numele regal au jucat un rol. Dacă Stenka Razin nu a fost rănită mortal la cap lângă Simbirsk, te uiți și uradul cazac a domnit în toată Rusia.
  Emelyan Pugachev a văzut viitorul ca un amestec al unei republici a unei monarhii. Narodny a rămas un monarh autocrat, dar ar fi trebuit să conducă pe baza opiniei cercului cazac ales popular. Puterea electorală domnește deja în orașe și sate. Oamenii de la țară își aleg bătrânii, iar el ține ordinea, iar în oraș aleg un burgomastru ales și un mic cerc de cazaci.
  Astfel, iobăgia este desființată și toți devin cazaci egali. Și sunt diferiți cazaci. Sunt arabile, sunt fabrici, sunt suverani. Și nu există inegalitate de clasă.
  Adevărat, în implementarea unei astfel de căi, s-a vărsat mult sânge și se va vărsa mai mult.
  Dar au tăiat pădurea - așchii zboară! Și femeile încă mai nasc!
  Mii de oameni sunt arse de vii. În plus, cei mai mulți dintre ei nu sunt niște angajați germani precum Michelson și Mielin, ci ruși. Oliver Twist încearcă să nu se gândească la asta. Băiatul sare în sus și se ridică pe cap. Un plan atât de inteligent s-a realizat. Cel mai insidios inamic Michelson a căzut într-o capcană vicleană.
  Bașkirii, kalmucii și tătarii sar și ei și își bat tamburinele. Au bucurie, în sfârșit, obsesivul Michelson va fi învins și va dormi. Și Salavat, care i-a crescut să lupte, este încă în viață și îi cheamă pe nomazi la steag.
  Un convoi cu provizii arde și explodează... Se pare că armata lui Pugaciov poate triumfa...
  ................................................. . ................................................ .. .............................
  După ce așchia dureroasă, Michelson, a fost smulsă, Pugaciov s-a mutat din nou spre Tsaritsyn. A fost necesar să capturați orașul cheie pentru apărare și să apelați la Don. După cum sa dovedit, principalele trupe regale sunt încă destul de departe și există șansa de a le sparge în părți.
  Trei regimente Don și-au trimis solii la autoproclamatul țar, promițând că vor veni în față și vor depune jurământul.
  Nu departe de Tsaritsyn, peste douăzeci de mii de armate ale lui Pugaciov s-au întâlnit cu patru mii și jumătate de cazaci.
  Emelyan Pugachev s-a îmbrăcat în haine luxoase, princiare și a făcut diverse comenzi bogate pentru a fi capturat ca trofee în diferite orașe și moșii. Și a desfășurat steagul regimentului Holstein, care a fost purtat în spatele lui de Petya Komsomolov, promovat colonel.
  Pugaciov avea o înălțime peste medie, avea umeri lați, cu o față foarte expresivă, remarcabilă și arăta foarte impresionant.
  Don a depus un jurământ și a jurat credință regelui. Emelyan Pugachev a ținut un discurs. Liderul rebel a știut să vorbească simplu și frumos.
  - Interesele Patriei noastre, interesele Sfintei Patrie a Rusiei. Ei cer să scape de păianjenul carnivor, sub forma proprietarilor de pământ și a nobilimii iobagilor care sug sângele din poporul lor. Iar acest sânge pe care ei îl absorb cu poftă va vărsa cu lacrimi arzătoare zgomotelor grase! Treaba noastră este să deschidem ochii celor înșelați, să îndreptăm umerii cocoșaților, să punem capăt tiraniei urâte și regimului pernicios!
  Fie ca libertatea, egalitatea și fraternitatea să domnească în Rusia!
  Pugaciov a vorbit cu forță și temperament, cazacii au fost încântați. Armata lui Emelyan a fost completată cu nouă cavalerie și luptători bine antrenați.
  În momentul depunerii jurământului, Oliver Twist și-a îndreptat brusc atenția către unul, scurt, cu o privire înțepătoare de bărbat. Undeva văzuse deja această frunte bombată și chelie și ochi albaștri și expresivi.
  Omul însuși purta o haină obișnuită de țărănesc și ținea o suliță în mâini, dar s-a simțit la prima vedere cine nu era deloc țăran. Deși ținuta este săracă și cornul este ținut cu încredere în mâini.
  Oliver, după ce a îmbunătățit momentul, s-a apropiat de el și, întinzându-se în față, a țipat:
  - Excelenţa dumneavoastră, colonelul Oliver Twist, la dispoziţia dumneavoastră!
  Bărbatul a răspuns repede:
  - Nu sunt deloc excelență, ci un soldat obișnuit Polușkin!
  Oliver Twist și-a încruntat sprâncenele cu severitate și a răspuns aspru:
  - Nu, domnule Alexandru Vasilievici! Aspectul tău eroic este prea strălucitor pentru a fi ascuns sub un pardesiu!
  Suvorov și-a făcut cruce superstițioasă și a zâmbit:
  - Miluiește-te de Dumnezeu... Au aflat! Ce acum!
  Tânărul hoț și-a oferit propria versiune:
  - Hai să vorbim cu regele-tatăl, apoi vedem!
  Emelyan Pugachev era într-o dispoziție grozavă. Armata lui este puternică, iar mâine va avea loc un atac asupra lui Tsaritsyn. După aceea, va fi posibil, după ce a zdrobit Donul, să se deplaseze spre Moscova. Până când regina și-a adunat din nou puteri împotriva lui.
  Suveranul l-a salutat cordial pe captivul Suvorov. Și el se uita la Pugaciov cu curiozitate. Fruntea înaltă și sprâncenele expresive vorbeau despre intelectul conducătorului răscoalei, iar vocea lui plină de încredere trăda obiceiul de a comanda. Alexander Suvorov nu a simțit teamă și i-a adresat lui Emelyan mai multe întrebări din sfera militară și, după ce a primit un răspuns, a fost mulțumit:
  "Și tu, Maiestate, nu ești deloc un om prost!"
  Pugaciov l-a întrebat cu severitate pe Suvorov:
  - Cine crezi ca sunt?
  Generalul locotenent a răspuns zâmbind:
  - Doamne ferește, de unde să știu...
  Yemelyan a întrebat pe un ton aspru:
  Mă vei servi sau...
  Regele țăran își trecu marginea mâinii pe gât. Suvorov a tăcut. Era o persoană prea dezvoltată și independentă pentru a fi fidel jurământului, doar pentru că este un jurământ. Și legitimitatea Ecaterinei a II-a , care și-a ucis soțul, este mai mult decât îndoielnică. În general, moștenitorul Pavel ar trebui să conducă acum. Și oricum Katya este un regicid!
  Întrebarea aici nu este dacă el este un rege adevărat sau nu. Emelyan nu seamănă deloc cu Petru al treilea. În general, Petru al treilea este un copil în vârstă, iar acesta este un cazac puternic și puternic, un războinic și conducător înnăscut. Și Alexandru Vasilievici nu a pus niciodată nobilimea familiei în merit și nu a considerat că dă niciun avantaj.
  Yemelyan, care era încă plin de energie, s-a ridicat de la masă și a început să meargă. Țarul cazac nu este însă foarte înalt, cu un cap mai înalt decât Suvorov, un bărbat de înălțime sub medie și slab. Pugachev este lat în umeri și posedă o forță nesănătoasă. Îndoaie nichelurile cu degetele, taie din zbor o panglică de mătase. Emelyan s-a tăiat personal cu o sabie și s-a arătat a fi un războinic puternic. Și Suvorov știe asta. Îi place căpetenia cazacului. Pe de o parte, simplu, pe de altă parte, cu o minte extraordinară clară.
  Suvorov a întrebat în germană:
  - Cine este bun să servească în Rusia?
  Emelyan Pugachev a răspuns și în germană:
  - Este bine să-ți slujești țarul, patronimul și poporul... - Sprijinindu-și părțile cu pumnii, Emelyan a considerat că este necesar să adauge. - Și poporului lui în primul rând!
  Lui Suvorov i-a plăcut ingeniozitatea și spiritul de stat al lui Pugaciov și a răspuns:
  - Aleg să-mi slujesc Patria și Poporul!
  După aceea, generalul locotenent și-a întins mâna lui Emelyan, în exterior, slabă, dar puternică și tenace!
  Și-au strâns mâna cu căldură și Yemelyan a anunțat:
  - Vă urez bun venit cu titlul de conte și gradul de feldmareșal! Vei fi șeful trupelor mele! Pregătește-i pentru asaltul asupra Tsaritsyn!
  - Mă supun domniei voastre! - a anunțat Alexandru Vasilevici Suvorov și s-a înclinat în fața țacului.
  Astfel a început marea prietenie dintre Emelyan Pugachev și Alexander Vasilyevich Suvorov.
  Cel mai strălucit comandant rus din toate timpurile a jurat credință oamenilor de rând. Însuși Suvorov a înțeles: sunt necesare schimbări și este foarte rău că majoritatea poporului rus se află într-o iobăgie rușinoasă. Poate exista o asemenea sărăcie pe de o parte și lux excesiv pe de altă parte într-o țară mare? Nu, Suvorov, ca om progresist și avansat, înțeles nu numai în știința militară: schimbările sunt coapte!
  Cunoașteți pulsația inimii și a venelor,
  Lacrimile copiilor noștri, mame!
  Ei spun că vrem schimbare
  Aruncă jugul lanțurilor grele!
  Orașul Tsaritsyn, în secolul XXI, a devenit cunoscut lumii întregi ca Stalingrad. Și acum este doar un oraș destul de mare și bine fortificat. Sub ea, Stenka Razin i-a zdrobit capul lui Lopatin, iar orășenii înșiși au doborât lacătul de la poartă. Acum vine asaltul. Alexandru Suvorov a dat ordine energic. Genialul comandant a văzut punctele slabe ale apărării și a ales el însuși direcția loviturii.
  Garnizoana Tsaritsyn număra mai mult de patru mii de soldați, fără a număra miliția nobiliară. Fiind în poziții defensive puternice, ei ar putea oferi o rezistență serioasă și ar putea aștepta apropierea noilor forțe guvernamentale.
  Dar moralul apărătorilor este scăzut. Cazacii din Volga au părăsit cetatea după înfrângerea lui Michelson. Și acest număr este de peste două mii de oameni și au completat complet armata lui Emelyan Pugachev.
  În același timp, războinicii nu sunt țărani, ci cazaci destul de pregătiți pentru luptă, care sunt antrenați să lupte încă din copilărie. Ei sunt, poate, mai buni decât infanteriei obișnuite recrutate dintre țărani și nu sunt inferioare cavaleriei husarului.
  Atacul a început imediat. Nu a fost timp să amâne asediul. Da, iar Suvorov a preferat tactica: a venit, a văzut, a câștigat. Sub acoperirea draperiilor de fum: au dat foc la căni crude, armata lui Yemelyan a trecut la asalt. Soldații, mai ales când au aflat că Suvorov însuși a ieșit de partea rebelilor și speriați de numărul mare de trupe de la impostor, au luptat extrem de reticent. Mulți dintre ei, evitând strigătele ofițerilor, au tras, dar au țintit în aer.
  Unii ofițeri înșiși și-au aruncat săbiile, predându-se mila învingătorului. Rezistența a fost de natură focală. Aici liceenii au încercat să reziste. Dar cazacii experimentați i-au tăiat pur și simplu cu dame, iar soldații au căzut în genunchi.
  Calmucii au urcat și ei la asalt, împovărând apărătorii cu săgeți.
  Primele patru baterii au ajuns aproape imediat sub controlul rebelilor. O parte din cavalerie, semănând panică, era deja în spate. Doar miliția nobiliară a rezistat cumva pugacioviților. Deci Yemelyan însuși sare în luptă. Sabia i-a căzut pe capul unui negustor cu burtă groasă care comanda un detașament de bogați.
  Cu o lovitură de sabie grea, Pugaciov a tăiat craniul până la gât. Alți negustori se împrăștie și răcnesc îngroziți: însuși părintele-rege a dat!
  Oliver Twist luptă pe mâna dreaptă a lui Yemelyan. Băiatul hoț este interesat. Cum va lupta? Și sabia pare neobișnuită să fie atât de grea și lungă. Aici băiatul s-a luptat cu nobilul. Este foarte abil, iar băiatul, nu atât de experimentat în a se ocupa de arme, a fost salvat doar printr-o reacție fenomenală.
  Nobilul cu mustaș înainta, dezvăluindu-și dinții într-un rânjet răutăcios și ținând sabia. Aici Oliver a executat o tehnică pe care o învățase credinciosul nativ. Lovită cu călcâiul gol sub genunchi. Și când nobilul în uniformă galbenă a fost puțin distras de durere, și-a tăiat sabia în gât.
  Inamicul cu capul tăiat pe jumătate a căzut la pământ. Oliver Twist l-a întâlnit pe al doilea inamic cu o lovitură în bărbie. Aici nu sunt obișnuiți să lupte cu picioarele, iar băiatul desculț a lovit inamicul cu o tehnică neobișnuită.
  Dar rezistența adversarului este slabă, iar acum monograma regală a lui Emelyan Pugachev domnea peste palatul guvernatorului.
  Oliver Twist l-a doborât pe lacheu și s-a repezit înăuntru. Talpa goală a intrat în contact cu grămezile luxuriante ale covorului. Băiatul s-a gândit că, probabil, primarul din Tsaritsyn va încerca să se ascundă de palat, luând în același timp vistieria orașului. Prin urmare, ar trebui să fie depășit.
  Într-adevăr, hoțul s-a dovedit a avea mai mult ca niciodată dreptate. Baronul Miguel a scos de fapt bucăți de aur din seif și o grămadă de pietre prețioase. Erau atât de multe bogății încât nu puteau fi duse. Dar demnitarul lacom s-a aplecat sub greutate și l-a târât de fapt târându-se. Pasajul subteran era în spatele unei oglinzi și poate Miguel nu ar fi atât de lacom.
  Dar târând sacul în urma lui, a lăsat urme pe covor, care au fost imediat deslușite de ochii ascuțiți ai tânărului cercetaș. Oliver Twist a spart oglinda cu o lovitură de la un pistol primitiv și s-a repezit pe coridorul care ducea la temniță.
  Primarul a scos și el un pistol și a reușit să tragă, dar băiatul, scuturându-și carena, a scăpat de foc. Apoi Oliver Twist l-a împins pe burg în vintre cu toată puterea lui... Și s-a dovedit a fi proprietarul unor mari comori.
  Probabil, mulți, fiind în locul unui tânăr hoț, ar încerca să ascundă o bogăție fabuloasă. Sau măcar o parte dintre ele. Dar tânăr, în anumite privințe, chiar și leninistul Oliver Twist este cinstit de cristal. Și în plus, când ai unsprezece ani, nu ai acea prudență adultă, egoism și poftă de bani. Ești încă un miel sau un pui de leu pur și nevinovat. Desigur, a fi leu este mai bine decât a fi oaie.
  Oliver Twist a târât geanta de piele afară...
  Tsaritsyn a fost luat destul de repede. Patru mii de soldați s-au predat. Arsenalul armatei rebele a fost completat cu alte șaizeci și cinci de tunuri și o mare rezervă de muniție. Victoria este completă cu pierderi minime. Și acum Emelyan Pugachev a stat ferm pe Volga.
  Cu toate acestea, luând Tsaritsyn, rebelii și-au creat o problemă. Unde ar trebui să-ți trimiți trupele acum? La Don, după ce a completat trupele pe cheltuiala oamenilor liberi cazaci, sau spre sud, pentru a profita de împrăștierea trupelor țariste, încercați să le spargeți și să le capturați pe părți? O întoarcere către Don ar putea duce la pierderea unui timp prețios, caz în care feldmareșalul Panin ar fi putut avea timp să-și adune regimentele împrăștiate într-un pumn.
  Este clar că timpul lucrează împotriva pugacioviților. Dar pe Don puteți găsi o puternică reaprovizionare militară. Pugaciov însuși era înclinat să meargă la Don și Cerkask pentru a colecta rati cazaci. Suvorov a ezitat și el. Nu a vrut cu adevărat să lupte împotriva poporului rus, deși acum, după capturarea lui Tsaritsyn, nu mai are cale de întoarcere. În plus, Astrakhan este încă în spatele rebelilor. Ar fi frumos să o avem și pe ea. Dar din nou, îți pierzi timpul.
  Pugaciov a luat o decizie. Deoarece restul forțelor regale sunt încă relativ departe, iar numeroasele mulțimi de țărani împrăștiate în regiunea Volga le împiedică progresul. Atunci ar trebui să împartă armatele, să-l trimită pe Suvorov să ia Astrahan și să meargă la Don însuși. Și abia apoi deplasați-vă de-a lungul Volgăi. Cu toate acestea, rebelilor le va fi mai ușor să lupte pe vreme rece. Țăranii vor recolta, iar iarna nu vor avea ce face, și vor completa armata țărănească.
  Va fi posibil chiar introducerea serviciului militar special. Și cel mai probabil, Catherine va păstra forțele principale în Turcia pentru moment. Otomanii nu sunt complet distruși și mai au o șansă.
  Și împărțit în două părți ale armatei răzvrătitului Emelyan s-a mutat: una la vest, cealaltă la Astrakhan.
  Pugaciov era într-o dispoziție bună. În primul sat cazac a fost întâmpinat cu mare cinste, iar cazacii s-au revărsat în armata deja considerabilă cu mii. Oliver Twist, care are statutul de adjutant-șef regal, și-a petrecut cea mai mare parte a timpului cu suveranul.
  Majestatea Sa s-a remarcat prin ascuțimea minții și cunoștințele în multe probleme. Aici ea și Oliver vorbeau în germană. Băiatul a fost precaut când era vorba de trecutul hoților, dar încetul cu încetul i-a dat de înțeles regelui că va mai fi o altă perioadă. Singura păcat este că nu este ușor, de exemplu, să faci așa ceva ca o mitralieră.
  Dar băieții i-au spus împăratului cum să producă dinamită pentru a submina cetățile și nitroglicerina. Tânărul hoț însuși, fiind în vis încă un sabotor antifascist, cunoștea bine diverse tipuri de amestecuri explozive. Și le putea spune pugacioviților. Dar a forja o mașină automată la sfârșitul secolului al XVIII-lea într-o forjă este poate o sarcină imposibilă pentru rebeli. Dar, pe de altă parte, puteți face modificări în designul armelor existente, puteți îmbunătăți baioneta și sistemul de comandă și control. Și antrenează țăranii mai eficient.
  O mie de soldați ai Regimentului Sf. Gheorghe s-au predat lui Emelyan Pugachev după o scurtă luptă. Armata regelui cazac a crescut ca un bulgăre de zăpadă. Câțiva cazaci bogați nu au îndrăznit să-l provoace pe impostor sau au fost prinși și spânzurați.
  Don este bogat, pământul este gras, ca untura și moale ca puful. Se pot arat și semăna multe pe el.
  Cerkask, capitala armatei cazaci, l-a întâlnit pe Pugaciov cu sunete de clopote. Garnizoana locală, condusă de generalul Buderman, a încercat să reziste țarului auto-numit.
  O revoltă a izbucnit chiar în Cerkask. Cazacii n-au vrut să o recunoască pe regina și s-au repezit la Petru al treilea, de parcă ar fi fost uns cu miere. Mii de războinici s-au luptat în luptă cu muritori, iar Emelyan Ivany și-a condus armata la asalt.
  A început o bătălie aprigă. Oliver Twist a fost printre primii care au urcat pe zidul orașului cazac. Băiatul i-a tăiat cu dibăcie în picioare pe cazacul familiar. Cadavrul gras a căzut peste zid și a căzut în șanț.
  Pionierul l-a atacat pe caporal, a ocolit baioneta și și-a mutat genunchiul spre plexul solar. Dacă dai cu picioarele, atunci cu siguranță adversarul va rata lovitura.
  Băiatul și-a amintit deodată ceva care i-a provocat un acces sălbatic de furie. Nu, de data asta nu tortură într-o temniță engleză. Si altul. Ceva care din anumite motive a apărut ca o amintire alternativă într-un vis. Când Armata Roșie a efectuat operațiunea Vistula-Oder în ianuarie și s-a aflat la o oră de Berlin, mulți credeau că Marele Război Patriotic s-a încheiat. Că este cel mai sever al doilea război mondial își trăiește ultimele săptămâni. Pare un pic mai mult.
  Dar nu degeaba cântă: ultima bătălie, este cea mai grea. În martie, s-a întâmplat un miracol, iar naziștii au reușit să întoarcă ceasul înapoi. Drept urmare, hoardele lui Hitler și apoi noul Führer Mainstein s-au repezit din nou spre est. Și aliații de ieri s-au dovedit a fi rădăcini trădători. Și acum naziștii capturaseră deja Ucraina din nou, pătrunseseră până la Moscova și obțineau ceea ce nu fuseseră în stare să facă înainte: controlul asupra Caucazului. Și acum se apropie de Kuibyshev. Și cine știe, poate, în timp ce pionierul Petya o ajută pe Emelyan Pugacheva, Fritz-ul năvălește deja pe Moscova?
  Băiatul simte o furie frenetică în sine și se repezi cu disperare asupra dușmanilor săi. Cel mai natural, de nestingherit, arde în el. Și orice ar fi, dar el va apărea pentru puterea muncitorilor și a țăranilor, pentru noul său Lenin - Emelyan Pugachev.
  Așa că colonelul Scottovalik, un mercenar englez, primește o lovitură sub genunchi și apoi în tibie în gât.
  Zidurile sunt luate, iar bătălia este transferată în oraș. Folosindu-și degetele de la mâini și de la picioare, băiatul se urcă pe peretele conacului atamanului militar care i-a rămas loial Catherinei și îl bate brusc pe căpitanul armatei reginei. O lovitură dintr-o conversație este irezistibilă. Și căpitanul zboară, doborând pe altul dintre trăgători.
  Băiatul urlă și-l încărcă pe locotenent în bărbie cu capul. Alți pugașeviți îl urmează pe pionier, conacul este luat cu asalt...
  Șeful armatei și câțiva bătrâni au fost capturați în viață. Ei au refuzat să-l recunoască pe Pugaciov ca monarh legitim, iar acum erau așteptați de curtea regală și de laț. Iar cercul cazaci a trebuit să aleagă noi căpetenii.
  Orașul principal de pe Don a devenit acum al lui Pugaciov. Cei mai numeroși cazaci din Rusia l-au recunoscut pe țarul Petru al treilea. Acum a rămas să se adune puteri și să plece la Moscova.
  Cu toate acestea, din partea Azovului, mai exista o amenințare la adresa ținuturilor cazaci.
  Suvorov s-a apropiat între timp de Astrahan. Volga și regimentul de mici cazaci ruși trimiși în ajutor au trecut de partea rebelilor. O parte din ofițeri s-a dus și ei de partea regelui. Noaptea în care atacul lui Suvorov s-a dovedit a fi trecător. Doar câteva companii au oferit rezistență, iar forțele principale ale garnizoanei au fost sparte chiar înainte de a începe asaltul.
  Astfel, provincia Astrakhan a jurat credință impostorului. Însuși guvernatorul nu a avut timp să se deschidă, iar cazacii au reușit să-l spânzureze înainte de proces. Cu toate acestea, peste zece mii de soldați, o parte semnificativă dintre ei erau recruți verzi sau invalizi, s-au alăturat rândurilor armatei Suvorov.
  Emelyan Pugachev, după ce a ocupat Cerkask, s-a confruntat din nou cu o dilemă: mergeți la Azov sau lăsați această fortăreață inexpugnabilă în spatele său. În cazul unui asediu și a unui atac fără succes, rebelii riscau să piardă multă lume și timp. Pe de altă parte, trupele guvernamentale care se întorc din războiul turc ar putea lovi capitala cazacilor din Cerkask.
  Astfel, Pugaciov avea îndoieli. În plus, întrebarea numărul unu: în ce drum să mergi la Moscova? Stenka Razin într-o situație similară a ales Volga și s-a împiedicat de Simbirsk. Calea de-a lungul Volgăi este lungă și necesită asaltarea multor orașe. O altă posibilitate este să mergi la Don și prin Tula. Acolo, drumul este mai scurt și sunt mai puține trupe guvernamentale. Adevărat, guvernatorii țariști ar putea în acest caz să atace Tsaritsyn și să încerce să taie părți din Emelyan Ivanovich.
  Azov nu este Cerkask - o fortăreață de primă clasă, cu o garnizoană puternică, și nu va fi atât de ușor să o luați, mai ales că aproape nu există cazaci care ar putea ajuta și dacă garnizoana va fi de acord să jure credință regelui țăran. este în discuție.
  Tânărul hoț Oliver Twist, însă, a venit cu propriul plan și i-a șoptit la urechea lui Pugaciov.
  Țarul cazac a aprobat această idee mângâindu-l pe băiat pe umăr:
  - Garno puternic! Dacă poți fi general!
  Au fost capturate o mulțime de uniforme ale armatei țariste, atât pentru infanterie, cât și pentru husari, și câteva mii de oameni pot fi schimbate în ele. Apoi, sub pretextul apropierii unor noi întăriri, intră în cetate și prinde prin surprindere numeroasa garnizoană cu două sute de tunuri. Și în timp ce țineți Azov, nu vă mai puteți teme pentru spatele vostru și, în plus, există principalul arsenal de arme al trupelor țariste care luptă împotriva Imperiului Otoman.
  Deci... cu Dumnezeu copii!
  Oliver Twist mărșăluiește împreună cu armata înșelătoare, la tobe și ritm și culorile desfășurate. În același timp, tânărul hoț cântă;
  Patria mea este o țară grozavă,
  Iubita frumoasa Rusia...
  Totul ne este dat de zeii strălucitori,
  Să te distrezi peste cerul albastru!
  
  Domnul a făcut o astfel de mână,
  Să râzi, adulți și copii...
  Iată heruvimul nostru curat -
  Nu există loc mai bun pe planetă!
  
  Dar țara are mari probleme.
  Oligarhii abrupti sugrumă Rusia!
  Este sclavia pentru totdeauna?
  Și oficialul devorează mită...
  
  Construiește un astfel de capitalism
  Rău și insipid memorabil de crud...
  De la el a venit nazismul,
  Măsoară termeni nefericiți!
  
  Oligarhul îl va lua pe al lui
  În același timp, va lua pe al altcuiva...
  Deschide un cont lacom
  Are o prezenta misto!
  
  Vrea să mănânce mult
  Suntem rupti de un bandit prin genunchi,
  Adevărat hoț de grăsime
  Ca rânjetul unchiului Sam cu colți!
  
  De unde ia brânză, de unde o mănâncă,
  Vrea să ne aducă în genunchi
  Și cuirasatul te duce înainte,
  Și pe "Aurora" curajosul bunic Lenin!
  
  Așa că cunoaște-i pe burghezi-puzel,
  Nu poți scăpa - sabia pionierului!
  Învinge-l pe proletar și răzvrătit,
  De învins, milionar în glumă!
  
  După cum a lăsat moștenire băștinașul Ilich,
  Vom despărți rapid drumurile către Marte,
  Și să mutăm adversarul într-un lych,
  Alții vor ajunge la șaisprezece steme!
  
  Putem reconstrui țara
  Să construim socialismul pe tot Pământul!
  Și Varyagul nu va merge la fund,
  Pionierii marșează la unison!
  
  Când intrăm, râzând în Berlin,
  Acolo cu siguranță ne va întâlni proletarul!
  Vom rezista și vom câștiga
  Copiii se distrează în fericirea universală!
  . CAPITOLUL #10
  Tânărul prizonier s-a trezit din nou. Închisoarea este plictisitoare. Ești singur, iar pereții sunt groși, nici măcar sunetele nu ajung la tine. Oliver a făcut exerciții după tradiție și apoi i-au adus mâncare. De data aceasta, pe lângă fulgi de ovăz și lapte, i s-au dat două plăcinte cu carne.
  Apoi a venit doctorul. A examinat semnele torturii lui Oliver. Apoi s-a uitat în gură și i-a ascultat pieptul. În general, băiatul era destul de sănătos și suporta bine tortura.
  La urma urmei, l-au frecat cu alcool ... Și nu mai doare atât de mult, dar încă ustură.
  Apoi lui Oliver i s-a dat o pernă, predată de niște femei pline de compasiune și i s-a cerut să-și pună pantofii.
  Băieții au refuzat, spunând că atâta timp cât afară este cald și nu îngheață în celula lui, el era mai obișnuit și mai dimestic așa.
  După aceea, lăsat în pace, tânărul prizonier a început din nou să frece verigile... A făcut acest lucru energic, până când după câteva ore mâinile i-au dat grevă.
  Oliver a fost adus din nou, un motiv pentru închisoarea alimentară. Și băiatul, după ce a mâncat, a căzut din nou într-un vis.
  O melodie atât de veselă care chiar îi face pe nu-mă-uita să înflorească în inimă. Și inspiră oamenii la fapte mărețe.
  La Azov însuși, aproape că s-a rupt, cazacii s-au certat, dar Yesaul-ii au pus lucrurile în ordine cu picioarele. Și câteva regimente de cazaci deghizate au intrat în puternica cetate. Ca și călugării din Stenka Razin din Yaitsk.
  Emelyan sa luptat personal cu comandantul pe sabie. A fost un războinic priceput, dar Pugaciov este mai puternic și mai îndrăzneț. Sabiile străluceau, aruncând un snop flasc de scântei la impact. Aici, din lovitura puternică a regelui țăran , sabia generalului s-a rupt. Inamicul s-a repezit la Yemelyan cu pumnii. Aici atamanul cazac l-a luat și l-a aruncat pe general pe fereastra sălii tronului. Și chiar în orașul fortăreață a început o groapă. Cu toate acestea, soldații garnizoanei au luptat fără tragere de inimă. În mod dureros, credința în preotul țar a fost întărită în rândul poporului. Și cine este un soldat? Același țăran, deși bot cu burghiu.
  Iar ţăranul vrea, în sfârşit, dreptate, şi sfârşitul iobăgiei. Și nu numai pentru tine, ci și pentru familia ta.
  Sunt ofițeri mai bogați, dar sunt și diferiți și departe de toți sunt mulțumiți de starea de lucruri din imperiul autocratic.
  Oliver Twist se luptă cu unul dintre bot. A primit chiar și o zgârietură cu lama, dar apoi băiatul s-a întors foarte abil și s-a lovit cu călcâiul în nas. Derzhimorda și-a rupt adulmecul și a căzut, iar următoarea lovitură a băiatului l-a terminat.
  Oliver Twist chiar s-a gândit, de ce a pierdut Emelyan Pugachev jumătate de an asediând Orenburg? Până la urmă, oamenii de rând și soldații sunt de partea lor și ar putea fi preluați cu hotărâre. Poate că țarul mujic a ajuns ușor la Moscova.
  Oliver Twist sa luptat cu ofițerii. Aici și-a mutat piciorul direct la ficat. Acel ofițer a luat-o și și-a aruncat copitele. Dar, în același timp, băiatul hoț, căruia înainte mreana grea i se păruse ușoară, și-a continuat raționamentul.
  De exemplu, Emelyan, după ce sosirea garnizoanei Orenburg s-a încheiat cu eșec, și cu pierderi grele pentru garnizoană, el a putut decide să asalteze. În primul rând, a fost posibil să se folosească uniformele trofee pentru înșelăciune. Recepția, de altfel, nu este nouă. Chiar și în timpul asediului Narvei, Petru cel Mare a profitat de asta. Și a reușit să atragă o parte din garnizoană pe câmp. Ceea ce a facilitat și mai mult asaltul asupra orașului-cetate bine fortificat.
  În orice caz, în ianuarie, Pugaciov acumulase deja până la treizeci de mii de luptători și a fost posibil să înceapă asaltul. Deși, de exemplu, numărul exact de rebeli este necunoscut. Aici estimările diferă. Dacă Pugaciov lângă Orenburg avea, după cum se estimează, treizeci sau patruzeci de mii de oameni, atunci de ce s-au luptat șapte sau nouă mii lângă Tatișciovo? Poate că se refereau la trupele lui Pugaciov împrăștiate în diferite garnizoane? În orice caz, acum pugacioviții sunt mai puternici ca niciodată, iar de partea lor sunt numeroșii cazaci Yaik.
  Și uimitorul lider Pugaciov. De îndată ce latră cu baritonul său eroic, sute, mii de soldați încetează să lupte și cad în genunchi, cerând iertare de la preot. Și noi întăriri cazaci de cavalerie ale pugacioviților zboară deja prin porți. Aceasta înseamnă că sfârșitul inamicului și succesul armatei insurgente sunt aproape.
  Oliver Twist se luptă cu căpitanul cazacului. Un adversar foarte puternic care l-a atacat activ pe băiat. Băiatul s-a dat înapoi și s-a prefăcut că este speriat. Inamicul s-a lăsat dus și l-a tăiat cu o sabie. Tânărul hoț a plecat, iar lovitura a căzut în piatră. Sabia s-a rupt și acum Oliver Twist a intrat în ofensivă.
  În ciuda tuturor experienței, căpitanul a ratat o lovitură de sub genunchi. Este foarte greu să nu ai abilitățile de a para o astfel de lovitură. L-ai lovit scurt cu călcâiul și membrul este bătut. Și apoi te termină cu săbiile. O luptă serioasă nu este nimic de spus.
  Dar capul căpitanului a fost separat de corp. Chiar îmi pare rău pentru pălăria scumpă de castor. Un lucru atât de bun, dar atât de murdar. Asta pare deja a banditism. Din partea lui de hoț.
  Dar acum inamicul slăbește deja, ca un gheață aruncat în deșert. Și sunt din ce în ce mai puțini oameni care vor să provoace armata lui Emelyan Pugachev. Chiar și un colonel de garnizoană însuși a ordonat regimentului său să se predea și a jurat credință țarului auto-numit, dar foarte iubit.
  După victorie, cazacii sărbătoreau în mod tradițional o sărbătoare. În partea dreaptă a lui Emelyan stătea strănepotul lui Stenka Razin și ruda lui Pugaciov, Ivan Razin. Căpeteniile erau veseli și ospătau cu generozitate. A existat și un serviciu de masă scump capturat de la turci de Petru cel Mare. În acest caz, linguri și furculițe din aur și argint, manopera foarte fină, precum și vase împânzite cu pietre prețioase. Mai mult, modelul a fost realizat de maeștri otomani, neobișnuit de subțire.
  Este timpul să depozitezi un astfel de serviciu într-un muzeu decât să-l spargi. Mâncarea de aici este foarte scumpă. Iar preparatele în sine, pregătite de un bucătar francez, sunt magnifice. La cererea lui Emelyan Pugachev, vrăjitorul culinar a pregătit același iepure umplut care a fost la nunta țacului cazac și a Ustinya. Iepurele și umplutura lui sunt bune, mai ales nucile umplute.
  Pugaciov și-a amintit de a doua sa soție și s-a simțit trist în inima lui. Ce este înăuntru? Poate că Ustinya este biciuit și torturat fără milă pe suport, sau a fost deja executat? Adevărat, este puțin probabil ca săraca fată să nu fie de vină pentru auto-numit rege. Găsește-o și eliberează-o de cătușele ei. Unde este ea acum?
  Yemelyan era enervat pe sine. În apropiere de Tatishchevo, ar fi trebuit să se strângă mai mulți oameni. Mai erau nouă, zece mii de luptători în Byrd. Mai mult, două mii de trupe destul de pregătite pentru luptă, iar restul sunt țărani. Pugaciov nu a vrut să ridice asediul, lăsând forțe semnificative în Berd, deși ar fi mai rațional să nu-și împartă trupele.
  Bătălia din cetate s-a dezvoltat și ea ambiguu. Pugachev a reușit să prindă inamicul în capcană și să arunce bombe asupra inamicului în timpul unei formațiuni de ambuscadă. Inamicul a suferit pierderi, dar nu atât de mari încât să afecteze cursul bătăliei într-un mod decisiv.
  Mai departe, poate că era necesar să se păstreze apărarea în fortăreață însăși. Meterezele de gheață în sine erau un obstacol serios, iar armata țaristă avea să zăbovească mult timp sub zidurile lui Tatishchevo. Și până atunci ar fi apărut și alte întăriri.
  În orice caz, această înfrângere a devenit prima bătălie pierdută de Pugaciov. Primul, dar din păcate nu ultimul. Totuși, după ce acest băiat desculț, cu părul blond a apărut în armata lor, cursul războiului țărănesc s-a schimbat radical. Și acum armata țaristă câștigă o victorie după alta.
  Emelyan a băut moderat pentru a nu pierde claritatea gândirii. Sărbătorește victoria, oh, cât de devreme. Mai sunt multe orașe și regimente inamice în față. Și Catherine a II-a încă adună forțele principale împotriva lui. Dar poporul este hotărât să-l sprijine pe autoproclamatul suveran.
  La un moment dat, Grishka Otrepyev s-a bucurat și de o mare popularitate în rândul oamenilor. Dar noul țar s-a dovedit a fi inacceptabil atât pentru poporul rus, ca fiind prea pro-occidental, cât și pentru Occident, ca patriot excesiv. Falsul Dmitri nu a dat Smolensk polonezilor și a început să pregătească un război cu Turcia, care la acea vreme era încă foarte puternic, deși a început o perioadă de declin în Imperiul Otoman.
  Pugaciov, depășind eșecurile inițiale, urcă dealul!
  Fetele, abia acoperite cu haine transparente, fac dansuri in fata invitatilor. Iată-l pe unul dintre ei dansând chiar în fața suveranului cazac. Ea poartă doar chiloți și o fâșie îngustă de material pe piept, iar părul ei este împodobit cu o tiară de perle. Picioarele goale, fetiței dansează un dans energic, talia se leagănă. O dansatoare orientală cu păr blond arată extrem de seducătoare.
  Oliver Twist, privind-o, a simțit și el o emoție puternică. Era încă prea mic pentru a-și înțelege sentimentele, dar era ceva destul de neobișnuit în mișcările ei, nuanțele de piele bronzată în mișcările unui corp fin și curat. Dansatorul l-a entuziasmat pe băiat și a vrut să sară în sus și să înceapă să danseze singur.
  Și Oliver Twist nu a observat cum îl purtau picioarele și a început să sară împreună cu fetele. Iubitor Emelyan Pugachev a avut deja grijă de fată și a târât-o în dormitorul lui. Nici alți atamani nu erau eunuci. Mai mult, Ivan Razin a venit cu distracția. Aruncă oase în fete, iar cel care a lovit osul este expus.
  Cazacilor le-a plăcut foarte mult această idee, iar fetele și femeile au zburat bucăți. Toată lumea se distra, toată lumea s-a îmbătat.
  Chiar și Oliver nu s-a putut abține să nu bea o înghițitură din cana lui de vin dulce. Nu într-un mod de pionierat, desigur, dar curiozitatea a luat stăpânire. Și băiatul se simțea ca un măgar adevărat. A devenit și mai distractiv, toți oamenii păreau acum pictați parcă cu pixuri chinezești strălucitoare. Și bucurie în inima mea.
  Oliver Twist a fost suficient de înțelept să nu adauge mai mult pentru el însuși, iar a doua zi s-a trezit proaspăt și plin de energie. Dar căpetenii cazaci s-au chinuit cu o durere de cap.
  În primul rând, Emelyan Pugachev l-a dus la baie și a doborât hameiul cu o mătură de molid. Apoi a ordonat să sune din trâmbiță în colecție și să mărșăluiască. După cum a spus liderul proletariatului mondial Marele Lenin: amânarea este ca moartea!
  Rebelii se descurcau bine. Dar generalul Mufel s-a apropiat de Tsaritsyn cu cinci mii de trupe de picior și de cavalerie. Nu a îndrăznit să asalteze orașul bine fortificat Mufel și a trimis un mesager cerând întăriri.
  Mareșalul Papin tocmai a sosit la Penza. A fost foarte deranjat de succesele majore ale impostorului. Don a trecut de partea lui Petru al treilea, iar răscoala de pe Volga a izbucnit cu o vigoare reînnoită. Iar trădarea deja legendarului Suvorov nu a putut decât să provoace un sentiment de enervare. Acum războiul cu uneltele se transforma în ceva cu adevărat greu și periculos.
  Emelyan Pugachev și-a arătat colții chiar în momentul în care părea că capcana era pe cale să se închidă.
  Catherine a II-a, aflând că Mikhelson a murit într-un incendiu lângă banda Salty, a spus cu amărăciune:
  Sfârșitul sfârșitului s-a transformat în începutul mijlocului. Și de ce a decis Domnul să mă pedepsească cu impostori!
  Cu toate acestea, deocamdată, împărăteasa nu a luat măsuri suplimentare și a decis să aștepte informații de pe fronturi. Și au ajuns, ca de obicei, târziu.
  Colonelul Bibikov s-a apropiat de Mufel cu trei mii de soldați. Era deja o armată puternică. Dar Suvorov a atacat brusc cea de-a opt mie armată. Atacul s-a dovedit a fi un succes major. Geniul lui Alexandru Vasilevici a triumfat. Peste șase mii de soldați au fost capturați.
  Nimeni nu se aștepta la un asemenea atac. Se credea că forțele principale ale rebelilor sunt încă departe. Dar Suvorov a reușit să intre și din nord, unde nu se aștepta deloc amenințare.
  Generalul Mufele a reușit însă să scape. Iar prințul Golitsyn înainta spre Tsaritsyn. A trebuit deja să-l învingă pe Pugaciov în cetatea Tatișcevo. Și acum a fost din nou o luptă grea. Golitsyn are aproximativ zece mii de soldați, nu slabi și deja experimentați în lupta cu rebelii.
  Suvorov, împreună cu trupele care se apropiau din Astrahan, aveau optsprezece mii. Fără a aștepta apropierea forțelor principale ale lui Emelyan Pugachev, Alexander Vasilyevich a atacat cu curaj inamicul. Țăranii au îndeplinit rolul de distragere a atenției, iar cele mai pregătite unități de luptă ale armatei țărănești l-au mutat pe Golitsyn din spate.
  Bătălia s-a încheiat cu înfrângerea completă a armatei țariste și capturarea majorității echipei prințului.
  Golitsyn însuși a fost capturat, iar Suveranul va trebui să-și decidă soarta.
  Emelyan Pugachev a decis să meargă la Moscova de-a lungul Volgăi. Această cale părea a fi cea mai de încredere și exact așa a mers Stenka Razin.
  Pugachev are deja peste cincizeci de mii de trupe pestrițe, dar destul de pregătite pentru luptă, cu un număr mare de arme și s-ar putea aștepta să spargă trupele "soției" sale în părți.
  Kamyshin, ca data trecută, a primit trupele lui Yemelyan cu bucurie și cu brațele deschise. Generalul Benedorff a încercat să-i dea bătălie lui Pugaciov lângă Saratov. Dar rebelii i-au înconjurat al doisprezecelea mii corp. Mulți soldați ai armatei Ecaterinei nu au vrut să lupte. Lupta s-a dovedit a fi de scurtă durată.
  Oliver Twist a reușit să doboare doar trei husari când ceilalți s-au predat. Mai mult, autoritatea lui Suvorov a fost afectată. Nu toți voiau să moară luptând împotriva Suveranului legitim.
  Și credința în Emelyan Pugachev a devenit din ce în ce mai puternică. Saratov a redeschis porțile războinicului, întâmpinându-l pe Emelyan cu clopote, pâine și sare.
  Nu am forțe semnificative la îndemână, feldmareșalul Panin a părăsit Penza. Întârzierea trupelor din Turcia a dus la faptul că relativ puține forțe s-au opus lui Pugaciov. Rebelii au ocupat Samara și Penza fără luptă. Micile unități guvernamentale au fost pur și simplu zdrobite.
  Lângă Saransk, contele Panin a încercat să lupte cu corpul 15.000 al trupelor țariste. Dar forțele superioare ale pugacioviților nu au mai putut fi oprite. Au vărsat o adevărată avalanșă de nestăpânit. Petya a luptat înaintea tuturor. Suvorov a mers din nou cu dibăcie în spate și a întrerupt comunicațiile. Contele Papin a trebuit să fugă. Dar cazacii l-au urmărit ferm pe mareșal.
  Hoțul pionier Oliver a luat parte personal la urmărire. Băiatul avea un excelent armăsar Don, iar el însuși cântărea mai puțin decât adulții și a reușit să se desprindă de restul cazacilor și să-l depășească pe contele Panin cu garda lui de zece oameni.
  Primii doi bodyguarzi, strigând și clipind, s-au repezit spre pionier. Oliver Twist l-a tăiat cu mare pricepere pe unul dintre ei scufundându-se sub știucă. Iar al doilea băiat a doborât cu o săritură. Călcâiul copilului a lovit fruntea foarte precis și ferm, eliminând o mreană masivă.
  Din cei zece gardieni, au mai rămas doar opt. Dar aici cei doi s-au despărțit din nou și s-au repezit la Oliver. Băiatul a ocolit cu îndemânare o lovitură de pistol și l-a lovit pe inamicul cu capul în bărbie. Iar celălalt a tăiat foarte debil peria împreună cu o mănușă de piele neagră.
  Încă doi jucători au fost astfel învinși. Oliver Twist a spus:
  -Skill bate numărul, dar din păcate nu la alegeri!
  Cum este într-o rimă de numărare: și au mai rămas șase. Dar de aceea Panin preferă să arunce doar doi călăreți.
  Hoțul pionier Oliver Twist aruncă un pumnal în inamicul cu piciorul gol. Este chiar un păcat să ratezi la o distanță atât de apropiată. Și apoi vârful a străpuns inamicul în stomac. Dar următorul adversar s-a legănat prea sus și și-a pus călcâiul chiar în mărul lui Adam de la gât. Oliver a postat pe Twitter:
  - Cel mai adesea, cei fără aripi ridică ciocul!
  La fel au rămas încă patru luptători. Și asta devine cu adevărat interesant. Aici, conform tradiției, s-a remarcat o altă pereche. Ea se repezi spre băiat. Ei bine, ce zici de Oliver Twist în alertă totală. Amândoi au tras cu pistoalele. Băiatul s-a întins pe cai, iar gloanțele aproape că i-au atins spatele gol, bronzat. Dar aici Oliver Twist răspunde, dă o lovitură zdrobitoare cu cotul la artera carotidă. Și sabia ascuțită a băiatului lovește un alt adversar în ochiul stâng.
  Hoțul pionier exclamă inteligent:
  - Un om fără minte este ca și fără ochi, doar orbirea este mult mai fără speranță!
  Ei bine, acum contele Panin mai are doar doi paznici. Dar cei foarte puternici au doi metri înălțime. Se repezi spre băiat, ținând sălbatic câte o sabie în fiecare mână.
  Oliver Twist aruncă cu răceală un pumnal mic, ușor, cu degetele goale. Vârful cade în cizma gărzii de corp a mareșalului. El țipă și scăpă sabia. Un băiat virtuoz, își înfige foarte abil cea mai ascuțită lamă, un bandit în lateral.
  Și din nou hoțul pionier spune:
  - Înălțimea mare nu merge întotdeauna mână în mână cu talentul mare, dar talentul mare duce întotdeauna la o mare creștere a carierei!
  Ultimul bodyguard începe să se îndepărteze de băiatul evaziv. Petya profită de acest lucru și atacă pe o tangentă. Inamicul oprește atacul și își pune călcâiul sub cotul mâinii. Și doare, de șoc bătăușul își scapă sabia.
  Pionierul-hoț îl va turna, ridică lama cu piciorul. Trage, cu degetele goale... Vârful intră direct în plexul solar. Și aceasta este deja o astfel de durere, încât elimină în mod cardinal conștiința.
  Deci ultimul, al zecelea bodyguard este învins. Și Oliver Twist a rămas singur cu contele Panin. A reușit să mărească puțin distanța, desprinzându-se în timpul luptei cu gardienii.
  Dar curajosul pionier-hoț, s-a răspândit pe cât posibil pentru a reduce rezistența aerului și chiar îndoind presa, ajutând la mișcările calului său musculos, a început să reducă distanța.
  feldmareșalul Panin a sfâșiat flancurile calului cu pintenii, sângele a picurat, dar distanța a continuat să se micșoreze.
  Oliver Twist chiar a glumit:
  - Dacă vrei să trăiești mai mult, fugi, dacă vrei să mori cât mai curând - fugi de inamic!
  Contele Panin l-a rugat pe băiat:
  - Vrei o mie de ruble?
  Hoțul pionier a chicotit ca răspuns:
  - Am ținut în mâini o sută de mii, pe care le-am putut însuși fără iertare și le-am refuzat! Onoarea unui hoț pionier este mai importantă decât aurul și diamantele!
  Mareșalul a fost surprins:
  - Deci ești ideologic? Ce a spus pionierul?
  Băiatul dădu din cap energic.
  - Da, un pionier! Toți băieții ca exemplu!
  Panin a încercat din nou să-l mituiască pe Oliver Twist:
  - Păi, dacă vrei, te-am făcut nobil!
  Băiatul a răspuns aspru:
  - Un hoț pionier este mai nobil decât un nobil!
  Mareșalul nu a renunțat:
  - Atunci contele!
  Oliver Twist a remarcat pe un ton serios:
  - Ei bine, numai Ekaterina îmi poate da titlul de conte. Nu ai autoritatea sa faci asta!
  Papin se opri. El însuși și-a dat seama că a mers prea departe. Și de fapt, dacă băiatul nu minte, atunci chiar îi poate oferi? Dacă nici măcar o sută de mii de ruble băiatul nu a fost sedus? Iar impostorul îi va mulțumi cu generozitate puștiului pentru capturarea mareșalului!
  Panin a făcut o ultimă încercare:
  Vrei să te fac fiul meu?
  Oliver Twist a chicotit și a răspuns fervent:
  - De ce am nevoie de un tată conte, dacă patria mea este întregul popor rus!
  Băiatul l-a depășit pe feldmareșal, iar Panin a încercat să-l lovească pe băiat cu o sabie. Dar el a mutat extrem de abil tibia contelui spre tâmplă, doborându-l mort.
  După aceea, a fost posibil, după ce a pus un trofeu pe crupa calului tău, să-l ia pe comandantul Pugaciov.
  Fiind în triumf, întâlnit la Saransk, Emelyan s-a mutat la Nijni Novgorod. Orașul este bine fortificat și sunt multe trupe în el, dar țăranii și cazacii sunt împietriți în lupte și au câștigat gloria de a fi invincibili. În plus, Suvorov a făcut un raid rapid asupra Kazanului. A reușit să captureze Kremlinul dintr-o lovitură, eliberând: Chika, Belobrodov, Padurov și mulți alți rebeli care nu fuseseră încă executați.
  Și aceasta este o completare nobilă a armatei lui Yemelyan. Vărul secund al lui Potemkin a fost capturat și de Suvorov. Pentru atitudinea crudă față de prizonieri, Potemkin a fost executat fără ceremonii inutile.
  Dar contele Panin a avut o conversație severă înainte.
  Emelyan Pugachev, încruntându-se amenințător, l-a întrebat pe mareșal:
  - Cine crezi ca sunt?
  Panin, bătând din falca de frică, răspunse cu curaj vizibil:
  - Am depus jurământul lui Catherine. Iar tu, unchiule, ești un hoț și un impostor!
  Pugaciov și-a înăbușit furia cu un efort obișnuit de voință și a întrebat plin de recunoştinţă:
  - Și Catherine, care și-a răsturnat și și-a ucis soțul, este legal pe tronul Rusiei?
  Contele Panin oftă din greu. A fost un subiect dureros. La urma urmei, de fapt, legitimitatea împărătesei germane pe tron este mai mult decât îndoielnică. În general, Katya ar fi trebuit să fie biciuită în mod corespunzător și agățată pe spânzurătoare pentru regicid, decât să fie încoronată așa.
  Sluga a pus în fața contelui un vas de argint cu vin. Pugaciov însuși a turnat lichidul roșu în paharul de cristal din fața feldmareșalului.
  Panin a băut jumătate, a așezat cu grijă operele de artă pe masa de stejar. Și a remarcat în liniște:
  - Rusia are nevoie de un țar competent...
  Pugaciov a răspuns în glumă:
  Cu toții am învățat puțin câte puțin, ceva și cumva.
  Panin s-a înmuiat puțin și a remarcat:
  - Văd că nu ești o persoană proastă. De ce a început Emelyan Ivanovici așa ceva?
  Pugaciov se ridică de la masă. Am făcut câțiva pași și am răspuns:
  - Nu de dragul vanității și ambiției mele, am început asta. Și de dragul gloatei, de dragul poporului lor ortodox.
  Emelyan Pugachev a vorbit cu pasiune și persuasiune.
  - Am văzut multe, durere în Rusia. Cât de cruzi sunt cei goale cu oamenii, cum violează fetele și tortură băieții. Cum lucrează oamenii și munca lor este devorată. Poporul Rusiei este mare și în același timp umilit. Ca și cum aripile ar fi fost legate de un vultur, iar un tigru a fost aruncat într-o temniță. Și acest geamăt groaznic este ortodox pe tot pământul. Copiii scad ca muștele, chiar și doamnele nobile suferă de consum, oamenii sunt nevoiți să se ghemuiască. Deși Domnul Dumnezeu însuși a poruncit: fiți roditori și înmulțiți-vă. Și am o întrebare: când Adam a arat și Eva s-a învârtit, unde era atunci cunoștințele?
  Este posibil să vinzi o persoană vie, creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, în sclavie? Parcă ar fi un fel de animal!
  Panin a tăcut. El însuși, desigur, știa perfect ce fel de țărănime în Rusia. Și că iobăgia este crudă și că nu există dreptate. Și cine este mai bogat, acela și curtea. Da, iar Panin însuși s-a gândit la reforme, inclusiv la limitarea puterii proprietarului asupra țărănimii. Și i-a oferit același lucru lui Catherine. Dar regina a reacționat foarte rece la ideile de a atenua soarta țăranilor.
  A fost prea mult conservatorism, aroganță, dispreț pentru oamenii de rând. Aparent săracii, ea nu ia în considerare deloc pe oameni. Adevărul a jucat uneori un liberal și a dat cadouri orfanilor. Dar din nou, niciunul dintre țari nu a distribuit atât de mulți țărani de stat în posesia gratiilor. Și nimeni nu a înrobit atât de mulți oameni săraci.
  Epoca Ecaterinei: perioada de glorie a iobăgiei și apogeul exploatării populației ruse.
  Dar, pe de altă parte, încredințați tronul unui țăran. Ei bine, cum poate rasa lui bine născută să îndure așa ceva.
  Panin a vrut să strige, ceva de genul: "Cunoaște-ți locul, iobag!" Dar nici oportunitatea de a face cunoștință cu bucla nu părea atractivă. Vocea bunului simț a îndemnat: "înșelați-vă pe Emelyan, pretindeți-vă că sunteți prietenul lui și apoi dă o lacrimă"!
  Dar chiar și această ieșire era contrară sufletului nobil al contelui Panin. În general, surprinzător de bogat, a transformat sfârșitul secolului al XVIII-lea asupra oamenilor străluciți și talentați din Rusia. Alte ori au fost lăsate afară. Mai ales în timpul domniei lui Nicolae al II-lea. Cu toate acestea, a fost parțial de vină, s-a dovedit a fi însuși monarhul, care a deținut prea mult timp postul de comandant al generalului Kuropatkin, care era incapabil de afaceri militare.
  Ekaterina a avut noroc pentru lovituri. Deși nu întotdeauna. De exemplu, după Bibikov, prințul Shcherbatov s-a dovedit a nu fi deloc un cap mare.
  Și asta i-a permis lui Emelyan să acumuleze forță pentru el însuși. Trebuie să aducem un omagiu atractivității lui Pugaciov, când oamenii l-au doborât cu mii, zeci de mii, în ciuda tuturor înfrângerilor sale. În ciuda faptului că de la bun început șansele rebelilor păreau mai mult decât îndoielnice.
  De partea lui Pugaciov, o banda de capete inveterate, iar de partea imparatesei mai mult de trei sute de mii de trupe.
  Dar acum șansele lui Emelyan au crescut. În fața lui Nijni Novgorod, Pugaciov are o armată mare și în continuă creștere. Iar contele Panin poate încerca să pescuiască în ape tulburi.
  Ce se întâmplă dacă impostorul reușește? În acest caz, el Panin are șansa de a deveni reformator sub noul țar al poporului.
  Oh, a fost, nu a fost!
  Mareșalul a spus judicios:
  - Orice afacere trebuie abordată cu înțelepciune. Inclusiv eliberarea țărănimii.
  Emelyan Pugachev a fost de acord cu aceasta:
  - Da, principalul lucru este să nu spargi lemne de foc în plus!
  Contele spuse încet:
  - Nu a fost rău să le dai țăranilor libertatea, dar... Ei ard moșiile domnilor, iar nobilii înșiși sunt uciși și spânzurați. Acesta este modul de a pune lucrurile în ordine în Rusia?!
  Regele țăran se încruntă. El însuși a înțeles că țăranii, ardând moșiile conacului și spânzurând moșierii, creau fărădelege îngrozitoare. Și s-ar putea să revină să ne bântuie în viitor. Elementul țărănesc furios, se va întoarce pe drumul cel bun? Vor plăti țăranii taxe viitorului țar?
  Adevărat, atunci nu vor mai fi țărani, ci cazaci pământeni și vor avea peste ei un șef ales. Și de la bătrâni să se adune pentru a rezolva cele mai importante probleme, cerc. La urma urmei, Emelyan Pugachev a reînviat colegiul, iar impetuosul Suvorov i-a eliberat pe unii dintre foștii căpetenii. Și acum va fi necesar să-i ținem pe oameni liberi în frâu corect.
  Iar regele țăran, încruntat, a spus:
  - Vom avea o dictatură a poporului! Oamenii trebuie să-și dea seama când au nevoie de bici și când sunt disciplinați.
  Papin, puțin încrețit, răspunse:
  - Ei bine, dacă vorbim despre binele oamenilor... Pyotr Fedorovich ar trebui să fie mai atent. Trebuie remarcat faptul că Emelyan Pugachev și-a dat seama de jocul viclean al curteanului experimentat. Dar feldmareșalul Panin este în prezent mult mai necesar de către rebeli, chiar și ca un aliat nesigur, decât un inamic deschis.
  Regele țăran și-a întins laba și a spus:
  - Vei fi ca o adevărată mână dreaptă pentru mine! Iată mâna mea imperială!
  Și ambii vicleni și-au dat mâna unul altuia.
  Nijni Novgorod avea o garnizoană mare și era întărită de trupe nou sosite. Dar nu există unitate între apărători. Mulți soldați, mai ales ofițeri, sosesc consternați. În rândul poporului, credința în părintele țar era deja întărită, iar victoriile, înfrumusețate cu fantezie populară, au sporit foarte mult popularitatea lui Pugaciov.
  Deci, în acest caz, mulțimea deja se grăbește, iar Emelyan o sprijină.
  Peste o sută de mii de armate s-au apropiat de orașul negustor. La întâlnire a venit o brigadă o mie și jumătate condusă de colonelul Scorelli. Lupta a fost de scurtă durată. Cea mai mare parte a brigăzii a fost luată prizonieră, iar capul colonelului a fost tăiat cu o sabie cazac.
  Pionierul-hoț Oliver Twist a avut puțin timp să-și fluture sabia. Și a reușit să-l doboare pe maiorul zelos. Inamicul sa sufocat în mod special, căzând sub o armată uriașă.
  Cu puțin timp înainte de asalt, Emelyan Pugachev a vizitat casa comercianților primei bresle a Rasomahinilor. Într-o casă mare, cu trei etaje, autoproclamatul rege a băut vin scump, vechi de o sută de ani. A discutat cu comercianții esența și problema. Ei au promis solemn că miliția locală nu va lupta cu rebelii. Și acea parte a ofițerilor este gata să-l recunoască pe tată-suveran.
  Pugacioviții s-au angajat să asalteze Nijni Novgorod când era încă întuneric. Iarna venea și trebuia să ne grăbim. Oliver Twist, plesnind cu picioarele goale prin bălți, împreună cu alți băieți țărani s-au repezit la asalt.
  Apărătorii erau neprieteni, un fel de foc lent. Băieții țărani s-au repezit cu toată puterea și nu au dat nicio atenție împușcăturilor. Și practic nu au existat pierderi printre ei.
  Oliver Twist, care s-a repezit la poziții, a fost unul dintre primii care au pătruns pe meterezul de pământ. Talpa goală a hoțului pionier simțea carnea plăcută și gâdilatoare a pământului. Și picioarele în sine au zburat în vârful dealului. Caporalul cu mustaciu a cazut sub sabia ascutita a baiatului si capul i se rostogoli in jos.
  Oliver Twist a exclamat din plin:
  - Ai noștri nu vor ceda în fața ta!
  Și sabia lui a tăiat stomacul sergentului. Băieții țărani au luptat cu disperare, folosind topoare, furci și oțel. Un băiat de treisprezece ani a aruncat cu laso-ul. Și l-a tras pe căpitanul bine hrănit. A încercat să reziste, dar încă doi băieți s-au agățat de frânghie, iar fața ofițerului a devenit albastră din cauza strângerii.
  Negustorii s-au ținut de cuvânt și milițiile i-au întâmpinat pe atacatori cu strigăte:
  - Slavă părintelui-rege!
  - Viva Petru Fedorovich!
  Băieții țărani neînfricați au capturat deja două baterii de la bord. Oliver Twist, fiind general, a comandat întregul corp format din luptători juvenili. Băieții nu cunoșteau frica, au învins cu curaj adulții, soldați mai mari decât ei înșiși.
  Oliver Twist l-a lovit cu o lovitură pe maiorul cu părul roșu și a zburat de pe parapet.
  Băiatul țipă:
  - Pentru tara mama! Pentru nepotul lui Petru cel Mare!
  Numeroși rebeli au acceptat cu încredere. Regimente separate, văzând deznădejdea situației lor, s-au predat trupelor impostorului. Mare, al treilea oraș ca mărime rusesc, cu multe suburbii și o mulțime de comercianți. Și Emelyan Ivanovici i-a favorizat pe comercianți. Și nu sunt la fel de zeloși în apărarea devotamentului față de Catherine precum proprietarii de pământ. Mulți au jurat deja în secret credință noului Suveran.
  Generalul Benedorff încearcă, introducând o rezervă puternică în luptă, să-i contraatace pe pugacioviți. Se face cald. Emelyan Ivanovich însuși este tăiat ca un erou epic. Cu fiecare dintre loviturile lui, cineva va cădea cu siguranță. Așa că s-au întâlnit cu Benedorff. Generalul german își balansează larg sabia și este lovit în gât cu o sabie. Așa că liderul inamicului a fost ucis - de însuși regele-tată.
  Și mulțimea se bucură și strigă:
  - Slavă rege-cavaler!
  Bătălia este în flăcări. Soldații grabesc armele, majoritatea ofițerilor de asemenea. S-a răspândit un zvon că feldmareșalul Panin însuși l-a recunoscut pe Piotr Fedorovich ca fiind înviat. Și cum să nu se închine în fața nepotului lui Petru cel Mare. Și privind cum este tăiat Emelyan Pugachev, se poate vedea imediat că aceasta este rasa regală și puternică a Romanovilor.
  Și Nijni Novgorod a căzut după Kazan. Și Simbirsk a deschis porțile rebelilor. Luați în considerare cea mai mare parte din Volga deja sub conducerea împăratului cazac. Și armata sub comanda lui Fedot Katorzhny se apropiase deja de Yaik. Și din nou cazacii Yaik și Ilețk s-au revoltat. Deși, ca și colonelul Semenov și generalul Mamsurov, au decis să lupte și să rămână până la urmă.
  La Fedot, până la cincisprezece mii de soldați s-au adunat pe drum. Au venit și kalmucii și bașkirii. Vicleanul Don ataman a ocolit orașul Yaik, unde generalul Mamsurov îl aștepta cu două mii și a ocupat fortăreața Sorochinsk fără luptă. Lăsându-l pe colonelul Semyonov în orașul Yaik, generalul Mamsurov s-a grăbit să-i taie pe impostori. Dar armata lui Fedot a fost întărită în detrimentul kalmucilor, bașkirilor, tătarilor și, cel mai important, cazacii au fost încă până la sfârșit, nu împliniți și nu uciși și depășiți.
  Douăzeci de mii de oameni ai lui Pugaciov au acoperit o mie două sute de soldați ai lui Mamsurov. Lupta a fost brutală. Soldații generalului Mamsurov, care aveau deja experiență în lupta împotriva rebelilor, au luptat cu disperare. Știau că nu vor fi cruțați. Dar colonelul cazac Fedot avea deja experiență de război cu turcii. A folosit corect superioritatea numerică, mobilitatea unităților de cavalerie bașkiră și tătară. Acea lovitură, apoi raidul, apoi retragerea. Și apoi, când forțele generalului Mamsurov au fost epuizate, el a impus o luptă strânsă detașamentului său.
  În lupta corp la corp, când formația este amestecată și soldații luptă corp la corp, un om cu topor și suliță nu mai este un luptător rău, ci un adversar practic egal. Sau poate un topor, sau o furcă cu corn și baionetă va fi mai bună. Și un țăran se pricepe mai bine la topor decât un soldat care și-a pierdut deja obiceiul muncii țărănești.
  Bătălia s-a transformat într-un masacru fără milă. Și doar câțiva soldați ai generalului Mamsurov și-au găsit salvarea prin predare. Multe s-au vărsat lângă Sorochinsky ca o fortăreață de sânge.
  Generalul Mamsurov însuși a fost prins de un laso tătar. L-au dat peste cap pe comandant. Fedot Katorzhny, primul bandit de pe Don, a pus totuși o întrebare corectă:
  - Îl recunoașteți pe Piotr Fedorovich drept împărat al întregii Rusii?
  Generalul a răspuns curajos:
  - Nu recunosc hoții!
  Fedot le-a ordonat complicilor săi:
  - În bucla lui! Și acei ofițeri care au refuzat să depună jurământul!
  Odată cu distrugerea detașamentului lui Mamsurov, calea către Orenburg și orașul Yaitsky este deschisă. Fedor și-a împărțit forțele, crezând în mod rațional că pentru a păstra aceste orașe avea suficientă forță și chiar și o masă de oameni ar face. Cetăţile au rezistat slab. Tatishchev a parasit garnizoana si a fugit la Orenburg. Iar lașul guvernator a preferat să intre într-o apărare surdă. Astfel a început al doilea asediu al Orenburgului.
  Și mâncarea s-a dovedit a fi gătită în oraș nu mai mult decât în timpul primei. În orașul Yaitsk, după o scurtă încăierare, colonelul Semyonov s-a retras în cetate și a decis, ca ultima dată, să păstreze asediul. Adevărat, șansele lui de ajutor erau acum mult mai mici. Frontul revoltei s-a deplasat din ce în ce mai mult spre Moscova.
  Eliberați din închisoarea din Kazan, Khlopushka și Beloborodov, cu o armată considerabilă, s-au mutat la est, la Ufa. Acești comandanți pricepuți aveau deja experiență în cucerirea fabricilor din Ural. Și Emelyan Pugachev se gândea să cucerească Uralii și toată Siberia. Jumătate dintre fabricile din Urali se aflau deja în apropiere de Emelka și, dacă existau greșeli grave și un asediu nereușit al Orenburgului, chiar mai devreme, se putea reuși și merge la Kazan cu o armată mare de arme multiple.
  . CAPITOLUL #11
  Tânărul prizonier s-a trezit, mult mai vesel și mai sănătos. Acum rănile și rănile aduse de tortura brutală s-au vindecat aproape complet. Și poți să faci exerciții și să mănânci.
  Apoi o doctoriță l-a examinat pe scurt și a raportat pe scurt:
  - Judecata vine în curând! Sunteți puternici și ne rugăm să nu fiți executați și exilați în mine.
  Oliver a răspuns trist:
  - Totul este în mâinile lui Dumnezeu. Și speră să-i fie milă de copil!
  Din nou băiatul freacă verigile lanțului. Dar e clar că nu funcționează. Și se frecă cu furie sălbatică. Până se uzează în sfârșit.
  A fi singur este plictisitor.
  Și când în sfârșit ești învăluit de somn, simți libertate și scapi de rutină, în aventuri noi, fără precedent.
  Cetatea Osa a devenit primul obstacol în calea armatei lui Khlopushka și Beloborodov. Pe parcurs, armata lor a crescut de la două la zece mii de luptători, completându-și arsenalul pe cetăți mici. La un moment dat, Emelyan Pugachev a convins garnizoana cetății să se predea fără luptă. Dar de data aceasta nu se putea conta pe asta, așa că adjunctul întreprinzător al lui Michelson, locotenent-colonelul Bragugunter, a fost numit comandant al cetății. Tot din rândul germanilor angajați. Și jumătate din garnizoană sunt mercenari străini. Deci, în orice caz, cetatea trebuia luată.
  Beloborodov credea că nici Emelyan nu avea întotdeauna dreptate. Când au luat cetatea Trinității, au făcut un ospăț cu un munte. Dar ei au adunat deja peste zece mii de oameni, dintre care un număr mare de țărani fabrici, bine pregătiți în lupta cu armele de calibru mic și cai Bashkir, Kalmyk, plus unelte luate din fabricile din Ural. Nu-i lua prin surprindere pe Dekolong, ei ar putea concura cu trei miile sale trupe.
  Peste patru mii de rebeli au fost apoi uciși și răniți și peste patru mii au fost capturați.
  După o astfel de înfrângere, Emelyan Ivanovich a căzut pentru o vreme în depresie. Dar oamenii au mers totuși la pugacioviți și nici măcar teama de pedepse aspre nu i-a putut împiedica să se străduiască să se alăture dragului tată-rege.
  Această rebeliune este ca un leagăn, în sus și în jos. Ori înfrângere, apoi victorie după înfrângere. Acum Beloborodov și Khlopushka sunt în glande și în muncă grea, apoi sunt din nou favorizați de țar și promovați general-maior. Așa se întoarce roata norocului. Și Chika este din nou contele Chernyshev. Și unii membri ai consiliului militar s-au întors la locurile lor. În special, colonelul Padurov.
  Dar unii au fost uciși și nu îi poți aduce înapoi. Aici, de exemplu, a murit moartea curajosului ataman Gryznov și mâna dreaptă a lui Pugaciov. Dar ofițerul Minakov nu a avut timp să spânzureze și este din nou în rândurile rebelilor.
  Chika nu a vrut să se întoarcă lângă Ufa și acum se mută împreună cu preotul la Moscova.
  După ce a îngrămădit un munte întreg de paie putredă și după ce au aranjat o perdea de fum, cazacii și țăranii din Beloborodogo s-au strecurat până la zid și s-au repezit la asalt. Rezervarea a fost brutală. Și au murit mulți bărbați. Dar au pătruns în fortăreață și i-au ucis pe mercenarii care luptau cu disperare. Au capturat treizeci și cinci de tunuri și o cantitate mare de praf de pușcă și obuze. După aceea, calea către Ufa este deschisă.
  Și iarăși, mii de oameni merg la pugașeviți, armata populară crește. Și în Ufa însăși nu există unitate. După ce a auzit despre succesele lui Pugaciov, o parte din fosta miliție a crezut că acesta este adevăratul tată-țar. Mai mult decât atât, ilustrul Suvorov, și chiar și mai faimosul și mai ilustrul feldmareșal Panin, au trecut de partea lui Pugaciov.
  Deci, poate chiar este regele. Dacă oamenii se năpustesc atât de mult spre el, iar cetățile se întind una după alta?
  A apărut o dispută și o ceartă civilă ... Ufa a fost împărțită în două părți: susținătorii lui Petru al treilea și ai Ecaterinei. Și au fost împușcături între ei.
  Armata lui Beloborodov și Khlopushka, care crescuse la douăzeci de mii, cu sprijinul partidului Pugaciov, a luat cu asalt orașul. Luptele au fost aprige, dar pugacioviții au luat numărul și sprijinul majorității orășenilor. Ufa, sub care Chika stătuse de mult timp, a fost luată literalmente imediat. Și, odată cu capturarea ei, mulți bătrâni bogați de Bashkir, Kalmyk, Tătari, cei care încă ezitau, i-au jurat credință lui Peter Fedorovich.
  Capturarea orașului cheie Ufa a făcut posibil ca rebelii să întrerupă comunicațiile și drumurile către Siberia și să deschidă această regiune pentru cucerirea pugacioviților.
  Khlopushka și Beloborodov au mers la fabricile din Ural, plantând acolo puterea oamenilor.
  Pugaciov, cu o armată care ajunsese la o sută cincizeci de mii de luptători, s-a apropiat de Ryazan. Acolo a fost întâmpinat de corpul treizeci și cinci de mii al contelui Cernizev. Singurul obstacol serios pe drumul spre Moscova este odată ce alte orașe și sate se predau fără luptă.
  În ciuda marii superiorități numerice a lui Yemelyan, i s-a opus trupe experimentate și experimentate în războiul turc. Și preotul țar, mai mult de jumătate din trupe sunt țărani neînvățați cu țăruși și furci, iar mulți foști soldați nu sunt pe deplin de încredere, o echipă pestriță cu cazaci și diverse popoare tătare.
  Așa că Cernîșev a avut o șansă, chiar dacă... Dacă nu pentru geniul lui Alexander Vasilyevich Suvorov. Marele comandant a atacat atât de abil cu o hoardă numeroasă de Pugaciov, încât l-a forțat pe Cernîșev, eroul care a luat Berlinul, să lupte după propriile reguli. Cavaleria nomadă a plosat cu săgeți otrăvitoare de la distanță, ca o retragere a raidului. Iar țăranul cu corn, dimpotrivă, convergea în lupta corp la corp în lupta corp la corp.
  Bătălia, cu scurte întreruperi, a durat aproape două zile și s-a încheiat cu o victorie zdrobitoare pentru pugacioviți. Peste douăzeci de mii de prizonieri au fost luați singuri, iar Ryazan însuși a deschis porțile.
  Fostul favorit al Ecaterinei, contele Grigori Orlov, a fost numit în grabă la comanda garnizoanei din Moscova.
  Acesta este cel mai puternic și mai mare dintre cei cinci frați, care aproape a târât-o pe Catherine a II-a pe culoar. În acest caz, țarul Grigorie va apărea primul. Dar acum cel mai ilustru conte este în dizgrație. Actualul favorit al Ecaterinei este Vasilchikov, iar în viitor Potemkin. Dacă, desigur, regina nu are un astfel de viitor. Că marile succese ale pugacioviților au fost puse sub semnul întrebării.
  Dar Grigory Orlov este un războinic curajos și priceput și căruia să-i încredințeze pacificarea rebeliunii, indiferent cum ar fi. Mai ales dacă feldmareșalul Panin s-a schimbat. Și Orlovii vor fi devotați Catherinei până la sfârșit.
  Dar iată o altă întrebare: cum să grapeți Moscova? În prima capitală sunt încă relativ puține trupe, nu toți s-au întors în Turcia, iar impostorul este deja în prag.
  Grigori a decis să retragă garnizoana, precum și Regimentul de Gardă Semenov, la Kremlin. Și acolo să păstrăm apărarea, până la apropierea ajutorului. Zarubin Chika a intrat în Tula fără luptă, unde armurierii și garnizoana locală i-au acceptat cu bucurie pe pugacioviți. Și Emelyan Pugachev la Moscova. Întregul oraș, cu excepția Kremlinului, a ieșit în întâmpinarea lui Yemelyan, iar preoții și preoții l-au lăudat pe Piotr Fedorovich. Câteva mii de soldați de garnizoană au dezertat la rege. Armata Pugaciov a crescut.
  Alexandru Vasilevici Suvorov, aruncând o privire spre Kremlin, a spus:
  - Hai să mâncăm acest fruct! Să pregătim un asalt!
  Emelyan Pugachev a remarcat logic:
  - Moscova este inima... Dar capul este tot Petersburg. Avem nevoie de asta! Chiar dacă deja a nins.
  Oliver Twist și restul băieților desculți vâslesc fericiți în prima zăpadă. A căzut chiar puțin mai târziu decât de obicei pentru Moscova. Aparent, când băieții ajung la Peter, va fi deja un îngheț puternic.
  Ei bine, cine ar fi crezut că o singură bătălie câștigată de Emelyan Pugachev la gașca Salty ar putea schimba atât de dramatic cursul istoriei. Cu puțin timp înainte de înfrângere și acum în Scaunul Mamei, un singur Kremlin nu a fost luat. Dar nici el nu se duce nicăieri.
  Dar nu poți amâna. Trebuie să mergem repede la Peter. Iar armata 200.000 a lui Pugaciov a mers spre nord.
  În est, pugacioviții au obținut noi succese. Chelyabinsk s-a predat aproape fără rezistență. Decolong s-a retras, urcând mai departe în Siberia. Multe fabrici s-au supus și ele fără luptă, întâlnind detașamentele tatălui regelui. Kungur a refuzat să se predea. Dar a fost luat într-un asediu puternic. Multe orașe mai mici și iobagi au trecut sub impostor. A jucat un rol și a crescut autoritatea lui Emelyan Pugachev. Dar fabricile individuale au oferit încă rezistență încăpățânată pugacioviților. Cu toate acestea, era încă o minoritate.
  Detașamentele de pugacioviți s-au mutat și ele la Tobolsk pentru a rămâne mai puternice în Siberia. Populația locală l-a susținut pe rege aproape peste tot. Chiar și multe garnizoane au jurat credință majestății sale imperiale. Și cu cât Emelyan are mai multe victorii, cu atât i se rezistă mai slab.
  Corpul lui Decolong se topea. Soldații dezertau în fiecare zi și alergau la pugacioviți. Până și mănăstirea, care anterior dăduse dovadă de forță eroică împotriva rebelilor, l-a recunoscut pe noul rege-tată. Se pare că monahii au simțit în timp, a cărui beretă și că nu au pentru ce să moară.
  Iar Emelyan Pugachev, aproape fără a întâmpina rezistență, se apropia de Petru. Regimente separate, după ce au schimbat câteva focuri cu rebelii, s-au predat sau au trecut de partea lor.
  O mulțime mare sub comanda lui Padurov s-a apropiat de Smolensk. O încăierare a izbucnit în oraș între susținătorii lui Pugaciov și garnizoana locală. Unii dintre ofițeri s-au grăbit și ei să treacă de partea lui Piotr Fedorovich. Porțile au fost deschise pentru paduriți, iar pugașeviții s-au luptat cu rămășițele garnizoanei care au rămas loiale Ecaterinei. Forța sparge puterea, iar steagul roșu al liderului revoltei, Yemelyan Ivanovici, s-a ridicat deja deasupra porților de vest ale Rusiei. Și rebeliunea a cuprins și ținuturile poloneze. Țărănimea a luat și furca acolo, bătând bara și domnii.
  Așa că rebeliunea locală a început să se transforme într-o rebeliune internațională. Comandantul șef al trupelor ruse din Turcia, contele și feldmareșalul Rumyantsev, a luat până acum o poziție de așteptare și a ordonat rebelilor să nu se alăture bătăliei. Totuși, nu este bine să omori membri ai propriului popor. Și Rumyantsev l-a respectat pe Suvorov, care a trecut de partea lui Emelyan Pugachev. Deci nu era nimeni care să o salveze pe Catherine.
  Cancelarul Vorontsov i-a spus reginei veștile proaste:
  - Vin hoții la Petru! Nu există nimic care să-i oprească, iar armata impostorului crește constant, crește ca un bulgăre de zăpadă!
  Catherine ridică furioasă din sprâncene și șuieră:
  - Și care este contele nostru Rumyantsev?
  Cancelarul Rumiantsev a oftat greu și a gâfâit:
  - Contele nostru Rumyantsev este lent...
  Catherine a exclamat furioasă:
  - Trădător! În bucla lui!
  Rumyantsev și-a întins mâinile încurcat și a murmurat:
  - Este înconjurat de ceară dedicată lui personal și nu există nicio modalitate de a o obține!
  Catherine păli brusc și l-a întrebat din nou pe cancelar:
  - Hoţii sunt departe de Sankt Petersburg?
  Cancelarul a răspuns sincer:
  - Da, două sute de mile, sau chiar mai puțin, vor raporta acum ultimele știri ale fronturilor!
  Un mesager a fugit înăuntru, era palid ca un cearșaf, urlând de frică:
  - Novgorod a deschis porțile impostorului!
  Catherine a oftat greu și a mormăit:
  - Și Novgorod cu marchizul.
  Tonul ei amintea de stratul lui Iulius Caesar: "Și tu ești un Brutus".
  Cancelarul s-a întins obsequios în față și a spus:
  - Nava e gata, maiestate, poți pleca azi la graniță!
  Împărăteasa șuieră furioasă:
  - Și pierde puterea?
  Cancelarul a răspuns zâmbind:
  - Dar salvează vieți. Hoții oricum nu vor putea conduce guvernul, iar tu te vei întoarce triumf!
  Catherine șuieră supărată:
  - Contele Panin este cu ei și îi va ajuta pe hoți să facă față!
  Cancelarul a pus o întrebare clarificatoare:
  - Deci rămâi, Maiestate?
  Catherine, în loc să răspundă, a ordonat:
  - Adunați ceilalți patru frați Orlov și gardienii, precum și trageți toate forțele din Vyborg și din alte țări. Mai putem lupta!
  Orenburg, care înlănțuise trupele impostorului timp de șase luni, nici nu a vrut să se predea. Eliberat din captivitate, Myasnikov, unul dintre cei cinci cazaci care l-au recunoscut primii pe Pugaciov, s-a oferit să sape sub cetate. Dar a durat mult. Iar distanța de săpat promitea să fie corectă.
  Orașul Yaitsky cu o garnizoană mică, de asemenea, a decis să lupte până la capăt. Ataman Ovchinnikov a făcut un raid asupra lui Guryev. Garnizoana locală, ca data trecută, s-a predat fără luptă. Astfel, pugacheviții au stat ferm pe Yaik. Adunând putere și conducând tunurile de la Tsaritsyn, Ovchinnikov a bombardat cetatea Yaik. Colonelul Semyonov a făcut o ieșire, după ce a pierdut șaptezeci de oameni uciși, s-a întors cu o înghițitură sărată.
  Dar în timp ce Yaitsk a rezistat. Dar hoardele de rebeli au intrat în Tobolsk. Guvernatorul Siberiei, Chicherin, a fugit spre est, iar capitala a depus jurământul regelui tatălui. Totodată, au fost depuse ultimele fabrici încăpățânate.
  Fedot Katorzhny nu se grăbea să asalteze Orenburg, dar și-a umplut arsenalul cu arme și provizii sosite din Urali.
  Cazacii, soldații și negustorii au fugit din oraș. Au existat zvonuri că părintele țar ar fi luat Moscova și se apropia de Petersburg. Sau că el este deja în Sankt Petersburg însuși.
  Între timp, călăul-șef a filmat interogatoriul tinerei Domka capturate și a doi băieți cercetași. Însuși Alexei Orlov a fost prezent la interogatoriu.
  Domka părea în vârstă de douăzeci și cinci de ani, cu părul blond și înaltă, o țărancă.
  Alexei Orlov a spus pe un ton obraznic:
  -Vrei să vorbești?
  Casa era tăcută cu mândrie. Contele Alexei era surprins. De ce o țărancă obișnuită are atâta ambiție. Nu, poporul rus a devenit mândru din cauza lui Emelka Pugaciov. Smerds au început să se considere egali cu barele. Dar nu contează, va scăpa de asta!
  - Rupe-i casula!
  Călăii aruncă la fată. Ea poartă deja o singură rochie țărănească simplă, iar picioarele ei sunt în pantofi. Ea rezistă cu disperare. Torționarii, rupându-i hainele, expunându-i sânii roșii. Țărancă bună, patinatoare artistică. Alexei Orlov o privește cu mare interes. Comanda urmează:
  - Acum o pun peste cap.
  Mâinile fetei sunt legate la spate și un cârlig este agățat. Apoi o ridică, răsucind articulația țăranei. Fata geme și se trezește suspendată, cu picioarele goale de pe pământ. Călăul le introduce imediat în bloc și le asigură. Acum puteți fie aprinde focul, prăjind tocuri de fete, fie biciuiți cu un bici.
  Alexey Orlov spune cu aroganță:
  - Ei bine, spune-mi, hoțule, cine este regele nostru?
  Domka spune curajos:
  - Piotr Fedorovich este suveranul nostru de speranță!
  Alexei Orlov rânjește și îi poruncește călăului:
  - Zece lovituri de bici cu economii.
  Un chinuitor cu experiență lovește un puternic, musculos din munca fizică constantă, spate de fetiță la jumătate de putere. Pentru ca brazdele să se umfle, dar pielea să nu spargă. Doare și asta. Casa a fost biciuită de mai multe ori, iar pe ea sunt vizibile urme de bici bine vindecate. A rezistat loviturilor, în tăcere, fără un geamăt sau un strigăt.
  Alexei a întrebat din nou amenințător:
  - Deci cine este suveranul nostru!
  Domka spune automat:
  - Piotr Fedorovich al treilea, speranța noastră!
  Alexei îi ordonă furios călăului:
  - Cinci lovituri la putere maximă!
  Chinuitorul unui fizic mare se balansează și investește cu toată puterea într-o lovitură. Pielea puternică a țărancii izbucnește, stropește sânge. Călăii bat astfel încât urmele biciului să nu se intersecteze și să fie distribuite uniform de-a lungul spatelui.
  Fata se zvâcnește, dar își reține țipetele. Se pare că vrea să-și arate curajul.
  Alexei Orlov repetă întrebarea din nou:
  - Cine este regele nostru?
  Domka spune cu îndrăzneală:
  - Piotr Fedorovich, iar tu ești un nenorocit, în curând te vei legăna într-un laț!
  Contele Alexei s-a înfuriat, a sărit în sus și a aruncat pumnul spre femeia legată și goală. Dar apoi s-a răzgândit și a spus amenințător:
  - Unge-i călcâiele cu ulei de spânzurătoare. Și rostogoliți brazierul... Dar doar căzuți-l cu grijă, ca să nu îl schilodiți.
  Călăul a luat sub vizor:
  - Suntem cu conceptul Alteței Voastre!
  Contele făcu bofă. Alteța este un compliment bun, dar maiestatea este mult mai bună. Picioare frumoase de țărancă. Talpa, deși asprută, dar nu se văd calusuri, degetele sunt uniforme, ca un copil, cu excepția poate mai lungi, unghiile sunt tăiate cu grijă. Probabil, ca toate țărăncile, a mers desculță până la ger și abia de curând, când a nins și Neva a înghețat, și-a pus pantofi de bast.
  Alexey iubea picioarele femeilor și tortura precum un brazier. Talpa se unge cu ulei pentru a nu arde, iar focul se pune la o distanta speciala calculata. Poți tortura așa timp de zece minute sau chiar mai mult. Doar veziculele mici vor speria. Și apoi repetă tortura timp de câteva zile. O metodă foarte eficientă de tortură și dureroasă.
  Domka se încruntă puternic, se zvâcnește, își mușcă buza și încearcă să-și rețină țipetele. Dar nu reușește bine și, într-un final, începe să geme.
  Alexey Orlov întreabă din nou:
  "Ei bine, acum o recunoști pe împărăteasa Catherine?"
  Printre lacrimi și plâns, Domka a strigat:
  - Țarul nostru Petru Fedorovich și nu există alt țar!
  Alexei strigă nerăbdător:
  - Prăjiți, așa cum trebuie, și încet, iar acum îi vom interoga pe chelii!
  Băieții erau desculți, purtând doar pantaloni scurți. Erau deja pregătiți pentru tortură. Au condus prin zăpadă, care a făcut ca picioarele să se înroșească și au devenit ca labele gâștei. Călăii s-au pus imediat pe treabă. A fost necesar să aflăm cine i-a trimis, unde se aflau încă cercetașii la Sankt Petersburg și despre planurile lui Emelyan Pugachev.
  Biciile fluieră, băieții sunt bătuți, iar grefierul dumei pune întrebări care sunt consemnate pe protocol. Și băieții, ca și copiii țărani, au fost biciuiți de mai multe ori și nu îi puteți lua cu un bici obișnuit. Dând din cap și înjurând negativ. Atunci călăul a smuls din șemineu o rangă încinsă și a început să o aplice pe cadavre.
  Doare mai mult decât o biciuire când te ard fierbinte. Băieții urlă de durere și încep să bolborosească ceva incoerent. Pe de o parte, ei vor să scape de torturi inumane, și de la un rack crud. Pe de altă parte, nu-ți trăda camarazii. Așa că băieții vorbesc prostii și au izbucnit în plâns. Iar fierul înroșit fie se lipește în piept, fie se aplică pe călcâiul gol. La curs merg și cleștii încinși. Călăul caută locurile cele mai sensibile din talpă, creând un interogatoriu aprig.
  Alexei Orlov chicotește în timp ce privește băieții cercetași cum sunt tratați. Apoi se atrage atenția asupra faptului că pe tălpile goale ale lui Domka, veziculele s-au umflat și au început să spargă. Și asta înseamnă că pielea de pe picioare este pe cale să ardă și să-și piardă din sensibilitate!
  - Lasă-o în pace, ticălosule! - ordonă contele. - Lasă-o puțin.
  Casa femeii s-a dovedit a fi puternică, erou. Ea a îndurat tortura fără să-și piardă cunoștința și fără să renunțe la tatăl ei regele.
  Băieții au fost torturați aspru, și-au pierdut cunoștința de mai multe ori. Faptul că sunt încă fără barbă nu îi îngrijorează prea mult pe torționarii - principalul lucru este să se informeze. Iar adolescenții sunt adesea mult mai încăpățânați și perseverenți sub tortură decât adulții.
  Bineînțeles, au spus ceva, dar în mărturia lor sunt multe prostiri și incertitudini. Dar un lucru este clar: Emelyan Pugachev se apropie de oraș și armata lui este uriașă.
  Dar puterea lui Catherine este considerabilă. Inclusiv cincisprezece mii de gardieni, cincisprezece mii de soldați din alte garnizoane și încă treizeci de mii de luptători ai miliției nobiliare. Șaizeci de mii de soldați, ceea ce nu este rău pentru un oraș bine fortificat. Plus flota baltică și Kronstadt. Și este extrem de greu să ții un asediu lângă Sankt Petersburg, iarna și în mlaștini. Pentru ca Emelka să mai poată fi numărată.
  Dar de partea lui Pugaciov, însuși Alexander Vasilyevich Suvorov. Și acum hoardele de țărani se pregătesc pentru un asalt. Suvorov și-a dat o lună pentru a prelua controlul asupra nordului Palmira. Trupele lui Pugaciov, acoperite cu grindină, se pregătesc.
  Între timp, Ataman Chika s-a apropiat de Narva. Orașul a fost luat destul de repede, așa că cea mai mare parte a garnizoanei a trecut de partea rebelilor. Numai mercenarii germani au rezistat.
  S-a predat fără luptă, acceptând țarul Peter Fedorovich Riga și multe alte orașe. Numai Revel trebuia asediat. Karela și alte orașe din nord au deschis și ele porțile pugacioviților. Astfel, Petersburg s-a trezit din ce în ce mai izolat. A fost blocat. Există, de asemenea, o divizare în flotă. Marinarii s-au răzvrătit, iar pugacioviții au câștigat pe trei sferturi din escadrila baltică: au agățat steaguri roșii, regale.
  Și Suvorov pregătea un asalt decisiv asupra Petersburgului. A construit zidurile și a antrenat țăranii. A învățat inamicul la posibile atacuri cu rachete, a pregătit artileria.
  Oliver Twist își antrena cu sârguință tânărul pinten. Băiatul a alergat desculț pe câmpul înzăpezit și aproape că nu a simțit frigul, la fel ca mulți alți oameni sterili din corpul său de pionieri.
  Băieții au învățat să tragă cu arc și scuipă. În general, având în vedere cât de greu și de inexact este un pistol modern, un arc este o armă destul de eficientă, mai ales dacă faceți vârful cu mai multe straturi, dublați sau triplul coarda arcului și chiar îl scufundați în otravă.
  Și atunci copiii se vor certa!
  Asaltul este programat pentru noapte, iar nopțile din Sankt Petersburg sunt lungi și întunecate. Deci asta a ușurat lucrurile.
  Inamicul a făcut o mică ieșire, a trimis Regimentul de Gardă Preobrazhensky la atac, dar a fost imediat sub focul numeroaselor artilerii Pugachev și, după ce a suferit pagube mari, a plecat de acasă. Regimentul de husari de cavalerie a sărit din partea opusă și a fost întâmpinat de soldați din corpul de pionieri al lui Oliver Twist.
  Băieții au folosit o armă nouă: praștii îmbunătățite cu grenade de fragmentare ca umplutură și au dus inamicul cu un nor de săgeți. Oliver chiar și-a înșeuat calul și a condus lupta. Doi sau trei călăreți au spart totuși focul, iar băiatul hoț l-a tăiat cu dibăcie pe primul, dând o lovitură de diversiune cu o sabie în dreapta și apoi adăugat cu o lamă în stânga. Apoi băiatul, cu foarte mare dibăcie, a agățat un alt husar, care, după ce a zburat peste, și-a străpuns propriul partener cu o știucă. Apoi a venit o lovitură finală cu o lamă de sus.
  Oliver Twist a exclamat:
  - Forță și dexteritate, ca soțul și soția: împreună - succes, despărțit - râs!
  Alți câțiva călăreți care au spart au fost terminați cu lovituri din praștie.
  Oliver Twist a renunțat la un alt major și a remarcat:
  - Cine are doar un titlu, și cine are o chemare!
  Pierzând jumătate din compoziție, husarii s-au întors. Băieții au râs și au fluierat după el.
  Data atacului se apropia... Dar Oliver Twist a aflat de la dezertori că în Cetatea Petru și Pavel îl torturau pe cercetașul Domka și mai mulți băieți cercetași. Și a vrut să-i elibereze. Dar cum să o faci dacă această cetate are ziduri groase de douăzeci de metri și este inexpugnabilă? Aici încercați, aranjați o evadare?
  Băieții sunt într-adevăr torturați cu cruzime - îi ard cu un fier înroșit, îi biciuiesc cu bice. Îl ridică și îl scutură. Petya a decis să intre cu orice preț în cetate și să organizeze o evadare. Și a venit cu o idee complet hollywoodiană - să fie în închisoare ca prizonier.
  Și trebuie spus că ideea este extrem de aventuroasă și riscantă. Imediat după capturarea lui Oliver Twist, s-au hotărât în căutarea fierbinte să interogheze cu pasiune. Băiatul pionier spera că va putea să se întâlnească cu colegii săi de celulă și să discute despre perspectivele de evadare.
  Alexei Orlov a fost din nou prezent la tortură. Nu-l cunoștea pe Oliver Twist din vedere. Pentru el, era doar un adolescent cu cap alb, cu mușchi proeminenți. Și ar fi trebuit să fie interogat și să afle unde este ascunsă trădarea. Cicatricile și urmele de tortură ale lui Oliver Twist s-au vindecat fără urmă, așa că Orlov s-a gândit că acest puști încă nu a avut de-a face cu un călău, ceea ce înseamnă că va sparge relativ ușor.
  Băiatul a fost tras pe suport. Oliver și-a simțit mâinile legate în spatele lui trăgându-se în sus. Nu îi rănește articulațiile în mișcare. Dar nici tu nu trebuie să joci eroul. În caz contrar, te pot tortura atât de mult încât nu vei avea puterea să scapi. Așa că Oliver Twist a făcut un geamă simulat.
  Călăul-șef era însă extrem de experimentat. A văzut imediat cât de puternice erau venele băiatului și i-au pus pe picioare un bloc greu care se prinde la loc ca niște cătușe.
  Muşchii umerilor lui Oliver Twist se strânseră, venele îi furnicără. Au început să-l ridice până în tavan. Acesta este genul de tortură. Aleksey Orlov, care era supărat pe încăpățânarea băieților, a ordonat să-l tortureze imediat, începând cu mijloace puternice. Aici el este Contele. Înalt ca statură, lat în umeri, în ciuda anilor săi tineri, cu o burtă grea. Îmbrăcat luxos, cu toate comenzile.
  Oliver Twist este torturat, ca de obicei, complet gol, iar băiatului îi este rușine să atârne gol în prezența unor domni, a unui medic, a unui călău și a asistenților săi, a cărturarilor și a unui gardian de onoare. Dar hoțul pionier s-ar rușina și mai mult dacă ar ști că două doamne îl privesc: însăși regina Ecaterina și, de asemenea, domnișoara de onoare Trubetskaya.
  Ekaterina privește din spatele unui ecran confortabil și prin binoclu. Băiat frumos pe rafturi. Și cu cât regina devenea mai în vârstă, cu atât îi plăceau mai mult tinerii. Mai ales dacă sunt torturați.
  De multă vreme, Catherine nu mai văzuse o asemenea ușurare, mușchi amplasați simetric, ca ai acestui băiat. Un adevărat Apollo adolescent. Trebuie să cerem ca din el să fie modelată o statuie și să fie aruncată în ulei pe pânză. Un băiat frumos, iar acum fața lui drăguță este distorsionată de suferință și lacrimile stropesc din ochii albaștri.
  Ridicându-se în simțiri, călăul a eliberat toba, iar Oliver Twist s-a repezit în jos. Iar lângă podea se întindea o frânghie groasă de cal. Și pe umeri și brațe, și chiar pe spatele băiatului, parcă curgea un râu de plumb topit. Oliver Twist nu a strigat doar pentru că șocul durerii i-a tăiat răsuflarea și a zdrobit aerul.
  Iar călăul și-a fluturat laba păroasă și greutăți au fost atașate de bloc. Transpirația rece curgea pe corpul bronzat al băiatului, iar respirația lui era grea. Oliver și-a reținut cu disperare strigătul, a încercat să fie ferm și mândru pionier sovietic.
  Călăul-șef a pus o întrebare la serviciu:
  - În ce scop a fost trimis hoțul la Petersburg!
  Oliver Twist a răspuns supărat:
  - Omoară-te idiotule!
  Alexey Orlov a ordonat:
  - Bay!
  Bice au căzut asupra băiatului. În comparație cu durerea de pe suport pe care tocmai o îndurasem, genele păreau a fi ceva frivol și deloc periculos. Oliver Twist a tăcut. S-a hotărât, orice ar fi, dar nu va ceda.
  Sângele curgea dintr-un spate rupt. Dar văzând că băiatul nu răspundea, Orlov a ordonat:
  - Foc!
  Călăul a aprins un foc sub picioarele goale ale băiatului. Flăcările linseră călcâiele goale ale lui Oliver. Durerea de la terminațiile nervoase este chinuitoare. Dar băiatul și-a imaginat că alerga peste nisipul deșertului arab și conduce hoarda lui Tamerlan. Gândul la luptă distrage atenția de la foc. Și nu este înfricoșător pentru el.
  Călăul a greblat căldura sub rafturi. Un alt chinuitor, cu clești înroșiți, mușcă pieptul musculos al lui Oliver Twist. Al treilea a încălzit sârma și a început să biciuiască pe spate. Oliver Twist, având o imaginație dezvoltată, a fost deconectat de la suferință. A simțit atingerea fierului înroșit, dar cumva înăbușit, ca și cum ceaiul fierbinte picură pe tine, și nu oțel înroșit.
  Catherine se uită la asta cu o salivare voluptuoasă. Ce fermecător este, un băiat atât de frumos este torturat. Păcat că nu țipă, e atât de răbdător. Ei bine, corect Prometeu, nu un erou îndoit.
  Oliver se prezintă pe sine și într-adevăr pe Titani în plină luptă. Lamele inamice îl lovesc, sângele picură, rămân cicatrici. Dar brațele și picioarele sunt în mișcare, mărunțind, mărunțind inamicii.
  Călăul a ales o bucată mare de fier din șemineu și, când era pe cale să o aducă la fața băiatului, vocea lui Catherine a răsunat:
  - Nu este nevoie! Nu ar trebui să desfigurezi un astfel de chip, e pur heruvim!
  Alexei Orlov s-a întors spre ecran și a întrebat surprins:
  - Îți place flăcăul ăsta după bunul tău plac, mamă?
  Regina dădu din cap.
  - Da! Scoate-l de pe rack! Spălați-vă și pregătiți-vă de culcare!
  Alexey Orlov dădu din cap ascultător:
  - Mă supun domniei voastre!
  Când au îndepărtat blocul din oase și ligamente, împușcat de durere. Oliver Twist și-a dat deodată seama că nu va fi trimis într-o celulă cu camarazii săi și l-a întrebat pe prinț încurcat:
  - Unde merg?
  Alexei Orlov pufni disprețuitor:
  - Noroc, tânăr armăsar. Însăși mama Ekaterina a pus ochii pe tine. Vei trăi ca un fiu de țăran în aur, dormi pe aur!
  Oliver a răspuns indignat:
  - Sunt din familia Cazacilor Don, și nu un simplu țăran!
  Rănile și arsurile băieților au fost frecate cu alcool. Erau groaznice. Dar Petya s-a simțit, deși suferind, dar vesel. A fost regretabil că nu și-au putut salva prietenii. O, soarta, a lui...
  Așa că mă întreb ce vrea mama să facă cu el? Oliver auzise deja destule despre ce fac de obicei bărbații și femeile între ei, dar el însuși nu trebuia să încerce. Cu toate acestea, el este deja general, așa că putem presupune că este un adult.
  Când se îmbrăca Oliver Twist nu. Podeaua de marmură a Palatului de Iarnă era plăcut rece, goală, cu vezicule. Călcarea a fost dureroasă, dar această durere, care doar irită, dar nu este capabilă să se rupă.
  Băiatul a fost condus într-o cameră luminoasă, cu multe tablouri și pânze suspendate. Un bărbat cu două fete a alergat prin cameră ținând perii. Întorcându-se către Oliver Twist, artistul a spus politicos:
  - Te poți sprijini de coloana de marmură, tânăr, și stai în picioare în timp ce schițăm.
  Pozi din nou gol? Acest lucru este neplăcut, dar pe de altă parte, îți vor face un portret, ca de la o persoană nobilă. Și parcă te ridici de la zdrențe la bogății.
  Fetele au întins vopseaua și au început să facă schițe uleioase pe pânză. Oliver Twist s-a ridicat și, pentru a se distra de la durerea chinuitoare de după raft și de la tortura crudă, pielea ruptă și arsă de la gât până la picioare, a început să se gândească la ce se întâmpla acum pe fronturile celui de-al Doilea Război Mondial. Da, ciocnirile temporare apar uneori în vis, iar un băiat din secolul al XIX-lea poate vedea secolul al XX-lea.
  Și deodată băiatul a văzut asta și ceea ce a văzut nu i-a plăcut deloc. Trupele germane l-au capturat imediat pe Kuibyshev și au intrat în Uralsk, au ocupat Guryev ... A existat o amenințare de pătrundere a hoardelor lui Mainstein în Asia Centrală. Dar cel mai mare pericol s-a dezvoltat la Moscova. Naziștii la sfârșitul lui decembrie 1946, mai exact pe 25 decembrie de Crăciun, au început următorul lor atac asupra capitalei sovietice.
  Oliver Twist a văzut mișcarea tancului în timp ce fetele păianjen din el învârteau turela. Și a căzut peste tot ce se mișcă și nu se mișcă.
  Frida, Gerda, Charlotte - un triumvirat vesel de oameni cu ADN de insecte transplantat. Și orice ai spune, fetele frumoase sunt pur și simplu clasa cea mai înaltă. Într-un bikini, își demonstrează farmecul.
  Și tancul, în care fetele călăresc într-o formă specială, piramidală, cu role mici care acoperă tot fundul.
  Gerda a tras în tancul sovietic IS-3. Ea a lovit chiar joncțiunea dintre turn și carcasă, guturată din cântecul popular al montanilor:
  - Și în înălțimile înstelate și în liniștea munților... Valurile mării și focul furioasă! Și în furios, și în foc furioasă!
  Femeile războinice s-au mișcat și au tras. Și T-34-85 a intrat în atac. Acest tanc a rămas încă cel mai masiv și în serie. Aparent, lucrările la T-54 au încetinit considerabil. Leningradul se află într-un puternic inel de blocaj, iar în est, gerul a răcit oarecum ardoarea samurailor.
  Tancul german este înarmat cu un tun de 88 mm dar 100 EL. Aparent, acest lucru se datorează faptului că fetele vor să aibă un kit de luptă mare. Și așa s-au făcut un puf de calibru mare.
  Dar germanii nu știu că Stalin are o armă aprovizionată împotriva lor: un planor kamikaze. Având o greutate redusă de opt sute de kilograme, planorul conține două cente de explozibil. Și băiatul-pilot sub amenințarea armei.
  El este un pionier Vitya, spune o rugăciune și merge la planor. Pentru a salva hainele, puștiul intră în cabină în același costum de baie. Sunt urme goale pe gerul aerodromului eliberat. Sarcina băiatului este să se ridice în aer și să direcționeze mașina către o țintă aeriană sau terestră.
  Nemilosul dictator, cu ajutorul unor astfel de tactici, a decis să contracareze superioritatea calitativă copleșitoare a aviației germane. Și îi folosesc pe băieți ca kamikaze doar într-un scop pragmatic - și cântăresc mai puțin, iar luptătorii sunt mai puțin valoroși decât adulții.
  Băiatul se urcă într-o cabină înghesuită. Apoi se uită la mostra Fecioarei, își face cruce și apasă pedala cu călcâiul gol. Un planor kamikaze decolează cu greu pe cer. Tactica este încă nouă și nu este clar cât de eficientă este. Dar poporul sovietic este pregătit pentru orice de dragul propriei armate și țării.
  Vitya trebuie să bată cel mai nou tanc piramidal, impenetrabil de tunurile antitanc sovietice din toate unghiurile: blindaj înclinat frontal de 300 mm, în spate de 250 mm. Greutatea mașinii este de 68 de tone, iar motorul are 1200 de cai putere. Desigur, un planor și un pionier pot fi sacrificați pentru a doborî un astfel de monstru.
  Vitya se năpustește asupra inamicului, se scufundă ... Dacă înăuntru nu ar exista fete-insecte, piloți mai obișnuiți, atunci moartea le-ar aștepta. Dar mitraliera antiaeriană mâzgălește, iar planeta explodează la o sută de metri de mașina germană. Tancul piramidal "Battleship" se scutură, dar nu i se întâmplă nimic groaznic. Din nou, mașina lui Mainstein se grăbește prin întinderile sovietice.
  Și tancurile sovietice încearcă fără succes să contraatace.
  Gerda urlă:
  -Sunt super!
  Și a tras un proiectil în așa fel încât s-a dovedit că trei tancuri roșii au fost doborâte deodată. Mai exact, aceste tancuri s-au ciocnit banal.
  Și Charlotte și-a depășit partenerul și a doborât imediat patru tancuri deodată. clacat:
  - Sunt o lupoaica si o tigresa, mananc ruseasca!
  În sufletul băiatului mort, Viti zboară spre rai. Numai raiul îl așteaptă acolo, pentru că este un erou pionier.
  Oliver Twist este dezgustat să se uite la asta și este distras de la spectacolul distrugerii tancurilor.
  Băiatul este în uniformă completă. Rănile și ulcerele au început deja să se usuce și să se vindece. Mi-am dorit foarte mult să mănânc. Și încă este pictat.
  Oliver Twist a întrebat zâmbind:
  - Și că nu ar trebui să fie hrăniți șezătorii?
  Artistul se uită întrebător la lacheu. A bătut din palme. De parcă s-ar aștepta la o astfel de comandă în avans, o gâscă friptă garnită, pâine feliată și vin într-un vas de argint au fost aduse în cameră.
  Oliver se năpusti lacom asupra mâncării. I s-a părut o gâscă neobișnuit de gustoasă cu mere și o crustă coptă. Doar oasele s-au zdrobit. Vinul era dulce și nu arogant, dar după două pahare mari, capul lui Oliver era zgomotos. Băiatul a mâncat gâsca întreagă, lăsând doar oasele și și-a arătat propria lăcomie. După aceea, Oliver Twist nu s-a gândit mult timp, ci a luat-o și a adormit. Și așa a ezitat. Băiatul a fost luat cu grijă și dus în dormitorul luxos al împărătesei.
  Acesta este Palatul de Iarnă, totul este la îndemână și în apropiere.
  Și Oliver Twist a visat la fasmogoric și neobișnuit.
  . CAPITOLUL #12
  După somn, Oliver Twist a făcut exerciții și a simțit cât de bine se simte. Și rănile și veziculele lui aproape au dispărut. Energia a revenit la mușchi. Ligamentele tinere s-au recuperat rapid, fără a simți durerea de la entorse.
  Totuși, este bine să fii băiat - totul se vindecă atât de repede și ușor. Aici bătrânul, în general, nu și-a putut recupera după tortura de pe suport. Și corpul este tânăr și proaspăt.
  Cu atât mai mult Oliver își dorea libertatea. A mâncat terci cu lapte și carne și câteva banane uscate. Apoi a mâncat un măr.
  Urmează o examinare tradițională de către un medic. Nici măcar nu l-a uns cu alcool.
  Și o lingură de sirop pentru a întări imunitatea. Și este dulce și delicioasă.
  Apoi doctorul a plecat. Judecata era asteptata in curand. În teorie, lui Oliver i se va atribui un avocat, dar acest lucru poate fi așa pentru spectacol.
  Dar sunt mulți oameni care simpatizează cu băiatul, așa că cel mai probabil un copil de zece ani nu va fi executat. Chiar dacă nu a dat afară unde era ascunsă comoara. O sentință mai probabilă este munca silnică. Fie mine, fie plantații din coloniile sudice. Plantațiile sunt, desigur, mai bune, dar și acolo rata mortalității cauzate de boli în rândul condamnaților albi este foarte mare, deși clima este caldă. Dar copiii sunt chiar mai puțin probabil să moară din cauza epidemiei decât adulții. Și există șansa în zece ani de a obține eliberarea condiționată și de a închiria un teren. Și unii dintre bogați erau ei înșiși condamnați.
  Minele sunt mai rele... De asemenea, mortalitate mare. Acolo, în coridoare înguste și adăposturi, este nevoie de muncitori de statură mică. Adică copiii sunt trimiși aici de bunăvoie. Și rata mortalității este mare. Mai mult decât atât, copiii lucrează adesea goi și desculți, până la epuizare completă. Și fumurile sunt otrăvitoare. În mine, în general, puțini oameni au supraviețuit până la sfârșitul mandatului.
  Oliver a înțeles că plantațiile sunt mai bune decât minele din toate punctele de vedere. Sunt momente în plantații când aproape că nu este de lucru, iar copiii condamnați sunt chiar distrați sau joacă fotbal.
  Mai există speranță de scăpare.
  Și Oliver freacă o verigă a lanțului de alta... Și citește rugăciuni...
  Și când în sfârșit un vis îl depășește, el vede așa ceva în el...
  Catherine a II-a era atât de obosită ziua și o parte a nopții, încât a avut puterea să-l sărute pe băiatul adormit de câteva ori pe tot rotund, spălat, calos, recent torturat călcâiul și apoi să-și sprijine capul în pieptul lui. hoțul pionier și adulmecă pașnic. Transformarea unui copil în bărbat nu a avut loc. Regina și băiatul au dormit până la prânz. Apoi au adus mâncare somptuoasă. Ekaterina a observat că rănile băiatului s-au vindecat deja, ca după câteva săptămâni de îngrijire bună, iar veziculele dispăruseră complet.
  Regina l-a întrebat pe Oliver Twist:
  - Ești vrăjitor?
  Băiatul, devorând mâncarea cu poftă, remarcă:
  - Se vindecă mai bine pe un tânăr decât pe un câine!
  Catherine a chicotit și a remarcat:
  - Dar recuperandu-mă atât de repede după tortura băieților, nu am văzut încă.
  Oliver și-a amintit de ce a intrat în oraș și a întrebat insinuant:
  - Dacă ești atât de amabil... Eliberează-mi prietenii!
  Catherine roși peste tot și șuieră furioasă:
  - Nu! Sunt criminali și ar trebui executați! Te voi executa când mă voi plictisi de tine!
  Oliver s-a înfuriat și a bătut-o puternic pe regina cu degetul arătător în gât. Ea a mers moale. Iar eroul-hoț șuieră:
  - Nu aștepta, cățea! Câți oameni ai torturat - gunoi vechi!
  Lacheii au fugit înăuntru, dar Oliver Twist a scos un pumnal ascuțit din spatele corsetului lui Catherine și i-a pus un cuțit la gât, mârâind:
  - Încă un pas și îl voi ucide pe uzurpatorul!
  Slujitorii erau confuzi și o alarmă a sunat în tot palatul. Gardienii au început să fugă. A apărut și comandantul trupelor ruse din Sankt Petersburg, contele Alexei Orlov.
  Puternicul Oliver Twist ținea un pumnal în gâtul împărătesei și urlă:
  - Ordin eliberarea tuturor prizonierilor din închisori, altfel nu va trăi!
  Alexei a încercat să amenințe:
  - Dacă o ucizi, știi ce-ți vom face?
  Eroul-hoț a răspuns cu îndrăzneală:
  "Totuși nu vei scoate o vulpiță din mormânt, iar tortura nu mă sperie!" Tu însuți ai văzut asta ieri!
  Ekaterina, care și-a venit în fire, dădu din cap:
  - Fă cum spune acest titan... Oricum, câteva sute de prizonieri, raportul de putere nu va fi afectat!
  Oh, Katya a vrut să trăiască. Și am vrut să conduc. Acum ar pleca bucuroasă din Sankt Petersburg pe o navă, doar în mare se află o escadrilă de rebeli controlată de Pugaciov. În general, Catherine a înțeles că războiul fusese deja pierdut. Și trebuie să aveți grijă să vă păstrați propria piele. Și tronul... Atunci bătaia de cap de a gestiona acest popor recalcitrant și veșnic nemulțumit este prea mare. Are facturi uriașe la graniță, făcute în caz de lovitură de stat.
  Ea poate continua să trăiască într-un mod regal, undeva la Paris. Apropo, clima Parisului este mult mai blândă și mai plăcută decât cea din Sankt Petersburg. Poate, de fapt, mergi în lume cu Emelyan Pugachev? Lăsați acest cazac cu picioare albaștri să încerce să facă față imperiului? Ea a corectat și s-a săturat de putere până în gât!
  Oliver Twist a mers cu Catherine la trăsură pentru a supraveghea personal eliberarea prizonierilor de pe cruci și de la Cetatea Petru și Pavel. Tânărul războinic era acum pe un cal alb. A avut un gând, dar nu ar trebui să profite de moment și să o ducă pe împărăteasa-mamă în tabăra lui Emelyan Pugachev? Aceasta a însemnat sfârșitul războiului civil și succesul final al revoltei. Și aderarea, de fapt, a unei noi dinastii, deși formal Romanovii au rămas la putere.
  Deși mai exista un moștenitor Paul și o grămadă întreagă de rude. Da, Emelka s-a blocat, nu vei spune nimic.
  Prizonierii au fost scoși din temnițe, li s-au dat haine, au fost hrăniți. Împărăteasa a rămas sub amenințarea morții din partea pionierului disperat.
  Tânărul slab Ivan Orlov, cel mai mic dintre frații Orlov, l-a cerut în căsătorie pe Alexei.
  - Da, la naiba cu Katya. Vom proclama moștenitorul lui Pavel împărat și îl vom ucide pe băiat cu ea!
  Alexei clătină frenetic din cap.
  esti nebun frate? Da, Paul ne urăște, mai mult decât Emelyan. Vrei să fim cusuți pentru regicid?
  Grasul Stepan Orlov a sugerat:
  -Hai sa ne prefacem ca suntem resemnati, apoi sa profitam de momentul si sa-l plesnim pe baiat.
  Alexei dădu din cap în semn de acord.
  - Așa că fă-o, dar... Pentru ca Katyusha să nu zboare nici măcar un fir de păr!
  Eduard Orlova, cu nasul ascuțit, a remarcat pragmatic:
  -Ce ar trebui sa facem? În curând, Alexander Suvorov va duce trupele la asalt, iar armata noastră se topește. Toți sunt soldați părăsitori și, mai rău, ofițeri și chiar nobili.
  Ivan Orlov a sugerat cu îndrăzneală:
  - Poate pătrunde spre nord. În direcția Vyborg, și acolo Suedia este în apropiere.
  Alexei a oftat din greu și i-a amintit:
  -Vyborg a deschis deja porțile impostorului. Oricum, suntem în pericol de a muri.
  Ivan a răspuns pasional:
  - Dar măcar vom izbucni în aer liber, altfel ne vor trânti ca puii în cușcă.
  Alexe se gândi la asta. Într-adevăr, încercarea de a trece peste noapte părea cea mai bună cale de ieșire. Cu greu este posibil să păstrezi orașul imens cu o garnizoană care se rărește. În acest caz, dacă te duci pentru o mare descoperire, o parte din armată va fi pierdută, dar există șansa să ieși pe cont propriu și să continui lupta din străinătate. Și ce poate fi oferit ca alternativă. Retragere la Cetatea Petru și Pavel.
  Ea se află pe o insulă, nu este ușor de atacat. Dar problema este că este aproape imposibil să ieși din Petropavlovsk cu un asediu corespunzător. Deci vei suferi acolo până vei termina toate proviziile. Și apoi mori de foame. Ce altceva de făcut? Dă-i pe Katya unui impostor și încearcă să-i salveze pielea în acest fel?
  Calea părea foarte seducătoare. Dar va salva Emelyan viețile unor indivizi atât de periculoși precum frații Orlov? La urma urmei, l-au răsturnat pe Petru al treilea, iar Grigory chiar și-a sugrumat fosta maiestate cu o batistă.
  Așa că ideea de a pune totul într-o descoperire părea de preferat oricărei alte.
  Au ieșit și câțiva băieți cercetași. Mergeau clătinându-se, doi chiar sprijiniți de brațe pentru a nu cădea. Băieții au fost torturați cu brutalitate, dar s-au comportat decent. Vitya a găsit puterea de a merge singur, deși i-au ars călcâiele cu un fier înroșit. Apropiindu-se de Oliver Twist, asistentul lui spuse răgușit:
  - A fost torturat... Ars cu cleşti înroşiţi. Am avut cinci sute de gene și trei shake-uri. Toate oasele au fost doborâte de la locul lor, dar nu le-am spus nimic!
  Oliver Twist a încurajat-o pe Vitya:
  - Nu știu nimic despre plante medicinale! Totul se va vindeca mai bine decât pe un câine... Principalul lucru este că nu ești rupt!
  Domka a fost printre cei eliberați. În ciuda torturii, fata a rămas frumoasă. Desculță, într-o rochie lejeră, fata înaltă nu părea să simtă frigul. Fața ei avea o expresie de copil. Se apropie de Oliver Twist, se înclină în fața Catherinei îmbrăcată luxos și spuse:
  "Mi-au prăjit călcâiele de patru ori... Dar e în regulă, vezi tu, merg pe jos!"
  Băiatul-general a mângâiat-o pe fată:
  - Nu fi trist, Domka. Testează doar temperamentul. Alexey Orlov va urlă în continuare pe suport. Plătește pentru crimele lor.
  Domka și-a strălucit ochii și a întrebat:
  - Dă-mi ocazia să chinui în sine kata.
  Hoțul pionier Oliver Twist era într-o dispoziție grozavă. Prizonierii eliberați au fost încărcați pe sănii. Sankt Petersburg este un oraș prea mare pentru a călca în picioare până la periferie cu picioarele, și chiar desculț.
  Catherine i-a șoptit lui Oliver Twist:
  - Vrei să te fac prinț?
  Hoțul pionier a zâmbit și a întrebat în batjocură:
  De ce nu un duce?
  Regina a zâmbit cu forță și a întrebat:
  - Vrei să devii duce?
  Oliver Twist a chicotit și a întrebat pe un ton serios:
  - Numai că nu știu în ce regat, îmi vei face rost de un ducat. În Rusia ai compatrioți, diavolul au rămas doi!
  Catherine și-a dat seama că nu avea nimic de promis. Și Vitya, care stătea pe sania lângă ei, a remarcat:
  - Oliver Twist este înzestrat cu generozitate cu tatăl-rege. Adjutant general al Majestății Sale.
  Katya se întoarse către Vita:
  - Vrei să te fac mareșal de câmp?
  Băiatul, ca răspuns, a tras-o de păr pe Catherine și a amenințat-o:
  - Nu te rasfata!
  Alexey Orlov a văzut că o serie de sănii și sănii se îndreptau spre ieșire. Și Catherine este cu ei. Principalul lucru este că nu se poate face nimic. Nu anulați ordinul regal. Nu o pot pierde pe Catherine. Dar dacă totuși se grăbește în tabăra unui impostor, atunci va fi un sfârșit. Sub împăratul Paul se poate întâmpla destul de diferit.
  Orlov a ezitat... Trebuie să facem un pas decisiv, dar Grigori nu este lângă el. De asemenea, este rău că și gardienii sunt loviți de confuzie. Avem nevoie urgent să ne salvăm propria piele.
  Și atunci Alexei Orlov a luat o decizie: la urma urmei, Ecaterina capturată va distrage atenția armata impostorului și, între timp, ei, împreună cu paznicii și milițiile, vor putea să scape din oraș. Deci, în zadar, Suvorov a pregătit trupe pentru asalt. Vor izbucni și vor lăsa pe frații Orlov pe câmp, mlaștini, mai aproape de Suedia.
  Alexei le-a ordonat vestitorilor:
  - Sună-i pe frați și aruncă în aer adunarea! Să ne adunăm toată puterea!
  Și Oliver Twist, încântat că prietenii lui au fost liberi, iar regina a fost captivată, a cântat. Băieții, Domka și ceilalți prizonieri eliberați au luat-o;
  O, lanțurile mele puternice de sclavie,
  De ce era băiatul desculț, înfometat...
  Viermele îngheață puțin,
  Și în gândurile tale vei putea cuceri toate distanțele!
  
  Lumea noastră este o închisoare atât de tristă
  Moartea stăpânește în ea, suferința domnește peste tot...
  Nu putem aduce lumina în minte
  Domnul trimite încercări!
  
  În carierele lotului băiatului,
  Un sclav care duce un coș cu pietre mari...
  Deși fără barbă, dar părul a devenit gri,
  La urma urmei, viața este chiar mai rea decât o canisa!
  
  Dar cred că soarele liber va răsări
  Heruvimul va împrăștia mulțimea de shaitani...
  Și Atotputernicul ne va da o încercare,
  Vor fi pantofi gratuit, caftane!
  
  Dar sunt încă un suferind și în lanțuri,
  Stomacul este gol și un bici pe coaste...
  Pe tron, băiatul este doar în vise,
  Plimbări pe o potecă spinoasă, teribil de întunecată!
  
  Dar știu că Dumnezeu nu-i va abandona pe semeni,
  Vom ridica imediat furca domnilor răi!
  Vom fi vrednici de steagul părinților,
  Să-l slăvim pe Suveran în slava numelui!
  
  E frumos să trăiești, dar să mori,
  Vom fi mereu demni de un cavaler...
  Lasă ursul supărat să răcnească
  Intriga este răsucită de un prădător cu un escroc!
  
  Dar spiritul liber a luat poporul,
  Se vor ridica pentru a lupta cu adversarul!
  Bogații vor deveni săraci, dimpotrivă,
  Cine printul a primit doar un zipun cu salariu!
  
  Putem face o lume justă
  Una în care toți sunt implicați!
  La urma urmei, pentru mine Hristos este un idol sfânt,
  Pe care vitele au reușit să le răstignească!
  
  Înviați morții, cred că toată lumea este dăruită,
  Și construiește o nouă lume strălucitoare...
  Pentru a face toate filmele să devină realitate
  Ca să nu se ridice țăranul cu geamăt!
  
  Atunci vom cuceri universul,
  Să punem drumuri către marginile tuturor galaxiilor...
  Și voi avea un fiu deștept,
  Ca întruchipare a spiritului astronauților!
  Cântec bun și spectacol grozav de cor. Toată lumea cântă sincer, chiar și cei care nu au ureche muzicală scot sunete decente și melodioase. Porțile se deschid și o mare procesiune pleacă din Sankt Petersburg. Învingătorii părăsesc orașul cu muzică și cântece. Și sunt foarte fericiți!
  Dar în timp ce cortegiul pleca, în timp ce pugacioviții îi întâmpinau, o bătălie sângeroasă a izbucnit pe partea opusă a Sankt-Petersburgului. Armata lui Emelyan Pugachev nu este un fel de turmă, ci lipită de disciplina Suvorov. Iar gardienii au avertizat despre o descoperire. Gardienii au fost întâmpinați cu focuri de pușcă și focuri de armă.
  Alexander Suvorov a prevăzut că, dacă garnizoana din Sankt Petersburg ar vrea să izbucnească, o va face în direcția nord, mai aproape de granița cu Suedia. Acolo vor avea mai multe șanse să plece. Și geniatul comandant a pregătit mai multe capcane pentru inamic. Și acum, de exemplu, gropile pentru lup sunt pregătite pentru cavalerie. Husarii sub focul puștilor au încercat să depășească redutele, iar caii lor au căzut în masă în capcane atent proiectate și bine camuflate.
  Dar iată că ei sunt cavaleri eșuează, iar alții sar după ei. Cad și în râpe deghizate sau tranșee săpate de țărani.
  Alexei Orlov, care a condus cavaleria să atace, a căzut el însuși într-un șanț adânc, iar un țăruș ascuțit a străpuns partea contelui. Și alte cadavre de cai au căzut de sus, strivindu-l pe conte.
  Este foarte galim când ai o astfel de greutate îngrămădită pe tine și îți sunt rupte coastele. Și nu poți să respiri sau să te întorci. Și este, de asemenea, frig, iar mâinile, fața și întregul corp se răcesc.
  Alexei încearcă cu disperare să se miște, dar fiecare mișcare îi împinge coastele în plămâni și îl face să scuipe sânge. Un prădător carnivor a căzut într-o groapă a lupilor și se sufocă în ea, ceea ce este extrem de simbolic.
  Ivan Orlov a reușit să sară peste râpe, dar un glonț tras dintr-o reduță l-a lovit în stomac. Suvorov, ca și Petru cel Mare, a pus cei mai buni soldați în forturile protejate din Poltava și a tras foc de moarte.
  Și cavaleria Don și Kalmyk erau deja în ambuscadă, iar noi regimente s-au grăbit la salvare.
  Garzi au ieșit pe porțile Petersburgului. Regimente alese, inclusiv protecția personală a împărătesei. Bătălia a izbucnit fierbinte. Iată cele mai bune trupe ale imperiului, soldați înălțimi de nu mai puțin de nouăzeci de metri. Ei merg, ca și cum ar fi folosiți, fără să acorde atenție nici tragerilor de arme, nici trăgătorilor de ambuscadă.
  Însă și Alexander Suvorov le-a pregătit o surpriză. Un amestec combustibil și rășină sunt vărsate în prealabil. Focul kalmyk a aprins săgeți, iar spațiul se aprinde imediat. Unitățile de pază selectate, după ce au primit o mușcătură groaznică și prinse sub flăcările roșii și portocalii, nu se ridică și încep să se împrăștie. Iar cei mai curajoși dintre ei pur și simplu ard de vii.
  Descoperirea, în care erau puse atâtea speranțe, s-a împotmolit. Soldații unităților obișnuite, precum și unii paznici, își aruncă armele și cer milă. Milițiile se împrăștie și ele, iar gloata din Sankt Petersburg a ridicat capul. În capitala imperiului, este o revoltă, mii, zeci de mii de oameni aleargă în străzi și țipă:
  - Slavă părintelui-rege! Vivat Petr Fedorovich! Fie ca nepotul lui Petru cel Mare să fie slăvit!
  Stepan Orlov, ca cel mai precaut dintre frați, s-a ascuns într-unul dintre ziduri într-un turn înalt. Eduard Orlov, țipând cu disperare, a încercat să-i determine pe soldați să lupte cu armata Pugaciov. Dar nu mai era ziua și ora lui. Pugaciov însuși și adjutantul său Oliver Twist au pornit la atac. Și Alexander Suvorov și feldmareșalul Papin i-au îndemnat pe paznicii supraviețuitori să se predea cât mai curând posibil.
  Oliver Twist s-a dus primul la Edward. Orlov cu nasul ascuțit a făcut o încercare disperată de a-l ataca pe băiat. Eroul-hoț și-a legănat trupul și a plesnit cu toată puterea pe ceafa contelui. Craniul s-a prăbușit, iar cadavrul lui Edward a căzut într-o zăpadă. După moartea lui, ultimii gardieni și-au aruncat armele.
  Iar trupele lui Pugaciov intrau deja în orașul răzvrătit.
  Stepan Orlov cu un mic detașament de cavalerie s-a repezit la Cetatea Petru și Pavel. Doar acolo, și chiar și pe Kronstadt, a existat șansa de a prelungi cumva rezistența. Sau, mai degrabă, chiar agonie.
  Dar Oliver Twist cu gașca lui s-a repezit pe călcâie și a depășit detașamentul lui Stepan. A izbucnit o luptă de scurtă durată, deși sângeroasă. Oliver se luptă cu Stepan. A tăiat un bodyguard, pe al doilea. Și apoi tăiați-l pe reprezentantul bine hrănit al periei familiei Orlov. Stepan, rănit grav, a sărit de pe calul alb. A căzut în genunchi și a țipat după milă.
  Și Oliver a ordonat să-l lege și și-a continuat mișcarea rapidă către Cetatea Petru și Pavel. Iar oamenii au salutat și au strigat, întâlnindu-i pe eliberatorii din robie.
  .................................
  Oliver Twist s-a trezit și a făcut din nou exerciții și a mâncat... Apoi și-a frecat gulerul și a lucrat până se întunecă.
  Și apoi a adormit din nou și a văzut continuarea visului.
  Kronstadt și Cetatea Petru și Pavel s-au predat fără luptă. Petersburg a intrat sub controlul pugacioviților. Până acum, Kremlinul din Moscova a rămas neocupat cu o garnizoană puternică și Regimentul de Gardă Semenov, sub comanda generală a lui Grigory Orlov.
  Și, deocamdată, orașul Orenburg și Yaitsky încă rezistau. Aproape toate celelalte orașe și sate au acceptat puterea țarului rus. Cu toate acestea, a doua zi, au adus vestea că o revoltă a izbucnit în Orenburg, iar armata sub comanda lui Fedot Katorzhny a luat stăpânirea orașului.
  Întregul a fost adus de un porumbel și, prin urmare, a zburat doar câteva ore. Așadar, până acum, doar orașul Yaitsky și unele sate siberiene îndepărtate au rămas neluate.
  Și Emelyan Pugachev a avut o conversație serioasă cu Catherine.
  - Ai pierdut, mamă, și trebuie să recunoști... - Țarul țăran făcu o pauză de teatru și sorbi puțin dintr-un pahar de aur cu vin vechi de un secol împânzit cu diamante și continuă. - Și acum, dacă vrei să trăiești, recunoaște-te public în mine pe soțul tău legal Piotr Fedorovich și mergi în toate cele patru direcții!
  Catherine cu greu își putea ascunde bucuria la o asemenea propunere. Știind să se stăpânească, fosta împărăteasă s-a încruntat și a mormăit:
  - Pentru mine să merg pe un asemenea păcat de moarte public să mint?!
  Yemelyan își ridică sprâncenele amenințător și urlă:
  - Nu am nevoie! Ai nevoie de asta ca să am un motiv să iert pe o cățea atât de încăpățânată și periculoasă! Dacă nu vrei să recunoști, nu! Vă vom executa, dar înainte de asta, cu clești înroșiți, vă vom interoga unde vă ascundeți binele!
  Catherine, palidând, mormăi:
  "Nu îndrăzni să-ți torturezi regina!"
  Pugaciov se încruntă și mârâi:
  - Ai îndrăzni să mă chinuiești? Văd în ochii mei că aș îndrăzni! Așa că nu aștepta milă de la mine!
  Emelyan a scos un pumnal de la centură și a cântat:
  - Deci te vei pocăi? Recunoaște-mă ca soțul tău legal și rege...
  Ekaterina se strânse cu greu:
  - Eu voi...
  Pugaciov a lătrat amenințător:
  -Nu pot auzi!
  Fosta regină a gemut și a exclamat mai tare:
  - Eu voi!
  Emelyan o corectă pe falsa soție cu o voce blândă:
  - Nu pe aici! Voi avea nevoie de Majestatea Voastră!
  - Voi fi maiestatea ta! - a izbucnit Ekaterina și a izbucnit în lacrimi. Niciodată nu mai fusese atât de umilită.
  În prezența a sute de mii de oameni, împărăteasa sa pocăit și a recunoscut-o pe Yemelyan drept soț și rege. Pentru aceasta, a fost goală și bătută public cu un bici, după care Pugaciov a eliberat-o sincer pe regina pe toate cele patru părți. Ekaterina a mârâit și a plâns, a țipat că nu a existat un acord în privința biciului. Și au eliberat-o pe Ekaterina desculță într-o cămașă și în zăpadă. Și, desigur, niciun ajutor în apropiere. Este dureros să mori pe jumătate gol în frig și cu spatele transformat într-o mizerie sângeroasă.
  Dar Emelyan Pugachev este un țar înțelept care a avut grijă să-și întărească tronul. Așa că moștenitorul, Pavel, a fost, parcă, înjunghiat de moarte accidental în timpul atacului. Deși Chika a primit un rol similar - un cazac țigan pregătit pentru orice răutate de dragul căpeteniei sale.
  Toată Rusia a fost transformată în cazaci, a fost introdusă electivitatea și inegalitatea de clasă a fost eliminată. Țara a rămas o monarhie autocratică, dar țarul s-a bazat pe corpul legislativ al cercului Marelui Cazac. Pământul era împărțit țăranilor, fabricile muncitorilor, care își alegeau capul, armata s-a format pe bază de voluntariat. Și au fost întotdeauna voluntari din abundență. Revoltele au cuprins întreg teritoriul Poloniei și armata rusă, condusă de Suvorov, a ieșit în sprijinul țăranilor.
  Aceștia au salutat noul guvern ca eliberatori. Apoi Austria și Prusia au intrat în război cu Rusia cazacă.
  Armata rusă, condusă de Suvorov, a atacat trupele lui Frederic al II-lea lângă Koenigsberg și le-a învins. Koenigsberg s-a predat fără luptă. Și Suvorov a făcut o tranziție rapidă la Berlin.
  La rândul său, feldmareșalul Rumyantsev i-a învins pe austrieci. Răscoala a măturat Austria, oamenii de rând tânjeau și ei spre eliberarea de inegalitatea de clasă și aderarea la Imperiul Roșu al lui Emelyan Pugachev. Lângă Berlin, Frederic cel Mare i-a dat lui Suvorov ultima bătălie, în urma căreia germanii au fost în sfârșit învinși, iar regele prusac însuși a fost capturat. Pentru a doua oară, trupele ruse au venit la Berlin și au rămas acolo.
  Și feldmareșalul Rumyantsev a cucerit Viena, capturându-l pe împăratul austriac. Petya a participat la lupte sub comanda lui Suvorov. Corpul său de pionieri a acționat ca întotdeauna eficient și a suferit un minim de pierderi. Băieții au intrat în Berlin în coloane ordonate. Prin tradiție, băieții războinici au defilat desculți, în pantaloni scurți, indiferent de vreme.
  Oliver Twist s-a bucurat că a putut în sfârșit să se plimbe prin Berlin. Ce plăcere să grăbesc praful din Berlin cu tocuri goale. Deși este înzestrat cu titlul de Prea Seninătorie Prinț, preferă să se îmbrace lejer. Deși încă un băiat. Mai mult, Oliver Twist a fost surprins să constate că a încetat să crească. Totuși, nu este timpul lui. Chiar și atunci când s-a luptat cu Pugaciov, și-a adăugat câțiva centimetri, dar acum timpul s-a oprit pentru băiat și chiar și unghiile de la picioare și de la mâini au încetat să mai crească. Și este uimitor.
  Pe de altă parte, prin capul eternului pionier i-a străfulgerat gândul că poate nu va îmbătrâni? Ultima ar fi grozava! Căci bătrânețea desfigurează brutal oamenii. Ea le transformă în niște morle nefericite. Și când ești tânăr, fața ta nu este desfigurată de o barbă zburată și netedă, ca o fecioară. Și nu trebuie să te bărbierești!
  Fiind un general-șef și Alteța Sa senină Prințul Oliver Twist nu mai visa, ca mulți băieți de vârsta lui, să crească și să se întoarcă. El a crescut și dezvoltat deja. Și a realizat multe. La urma urmei, titlul de Prințul Prea Seninători, mult mai înalt decât unul doar princiar, este deja cel puțin un duce.
  Menshikov deținea un astfel de titlu... Emelyan Pugachev îl favorizează pe băiat și putem spune că Oliver Twist este favoritul lui. Oliver Twist se simte deja complet matur. Am cunoscut chiar dragostea de femeie, mai ales că cei care vor să se culce cu cel mai senin prinț și un băiat drăguț, destul de înalt și cu umeri lați, sunt cel puțin un ban pe duzină.
  Oliver Twist s-ar simți destul de fericit, dar... Plimbându-se prin Berlin, băiatul și-a amintit, o amintire atât de falsă a unui vis, că în lumea lui germanii, deja aproape învinși, sunt la periferia Moscovei, au capturat Caucazul, au intrat. Asia Centrală și se pare că a atacat chiar și Moscova. În Rusia, iobăgia a fost eliminată, oamenii sunt încă mulțumiți și chiar plătesc de bunăvoie impozite la vistieria generală. Rata natalității a crescut, rata mortalității este în scădere, se deschid școli și universități, se construiesc spitale.
  Dar posesiunile bisericești au fost restrânse și toate pământurile mănăstirilor și templelor au fost confiscate. Emelyan însuși era mai înclinat spre islam, ca o religie mai ieftină, simplă și de înțeles, dar în mod natural fără restricții împovărătoare inutile: la vin și carne de porc, precum și la rugăciune și Ramadan.
  De ce nu ar trebui regele să-și creeze propria religie? Și nu este introdusă poligamia? Este sau nu rege?
  După cucerirea Germaniei și Austriei, revoltele au început în ținuturile Germaniei de Vest, Franței, Spaniei și Portugaliei. Emelyan Pugachev a dat ordin să-i ajute pe toți cei asupriți. Cu adevărat al doilea Troțki. Sau Lenin. Dar războiul în Occident este mult mai ușor: Europa este divizată, iar armata rusă este cea mai puternică și mai avansată, și este comandată de strălucitorii comandanți Rumyantsev și Suvorov.
  Desigur, războiul cu Turcia s-ar fi încheiat mult mai repede dacă acești mari comandanți, curtenii reginei, nu ar fi fost reținuți. Mai mult, armata Imperiului Otoman era, din punct de vedere al armelor și din punct de vedere organizatoric, foarte înapoiată, iar Rusia nu era rivală.
  Chiar și Elizaveta Petrovna, luptând cu Frederick, a dovedit că armata rusă și sistemul rusesc sunt mai puternice și mai eficiente decât prusac.
  Relativ calm în Europa a fost doar în Olanda. Această țară are o formă republicană de guvernare, iar oamenii sunt mai mult sau mai puțin mulțumiți de puterea lor. Dar Belgia este sub controlul austriecilor și acolo a izbucnit o revoltă deloc comică.
  Regimentele Pugaciov sunt chiar acolo. Un principat german după altul este eliberat. Dar acum trupele lui Suvorov s-au împrăștiat oarecum, iar regele francez se așteaptă să le sfărâme bucată cu bucată. O sută cincizeci de mii de soldați, împotriva șaizeci de mii de soldați ruși, dintre care o treime este corpul de pionier al lui Oliver Twist.
  Băieții sunt parțial pe jos, parțial pe cai mici de tip ponei, sărind și țâșnind. Suvorov decide să-i atace pe francezi. Deși inamicul are de aproape trei ori mai multe trupe, iar francezii, desigur, nu sunt otomani în luptă.
  Oliver Twist și trupele sale execută Minerva ascunsă, făcând o traversare îndrăzneață, forțând câteva obstacole pe râu. Armata lui de băieți stropește cu îndrăzneală apa de toamnă. La urma urmei, pionierii nu se tem de frig sau de boli. Ei se luptă cu praștii de casă, care sunt la fel de eficiente ca lansatoarele de grenade și folosesc praștii.
  Noaptea de toamnă este lungă. Oliver Twist este unul dintre primii și împușcă santinelele trăgând cu praștia. Praștia nu este simplă, ci cu o săgeată impregnată cu cianura de potasiu. Și când lovește chiar în gât, inamicul moare fără un sunet sau un geamăt.
  Și apoi forțele speciale de pionier creează cu curaj corturi cu soldați francezi adormiți. Oliver Twist a început să taie cu un colonel într-o uniformă albastră și bogată. Și-a tăiat gâtul cu un cuțit și și-a acoperit gura. Eficient și rapid. Și alți tipi au sosit la timp, făcând totul cu o viteză și o coerență uimitoare.
  Alarma a fost trasă cu întârziere, iar băieții deja supărați nu pot fi opriți. Oliver Twist a tăiat cel mai bine și a cântat în același timp;
  O, Patria Mare Rusia,
  Vulturul cu două capete este mai puternic decât toate animalele!
  Regele nostru este o misiune puternică și strălucitoare,
  Ce va face popoarele mai frumoase și mai bune!
  
  Am venit să eliberăm un pământ străin,
  Oamenii din Paris geme și ei puternic...
  Să construim un paradis minunat pe planetă,
  Nu este nevoie să ungeți muci vărsați!
  
  Vom face comunism așa pentru toată lumea,
  Ce va fi radiant pe planetă...
  Și fascismul rău va fi distrus,
  Proprietarul este Fuhrer-ul, ce ciudat este!
  
  În Patrie mai strălucitoare decât cupola Soarelui,
  Bisericile strălucesc, ortodocși de aur!
  Suntem pentru Stalin cu urale,
  Fie ca marea cale să fie cea mai glorioasă!
  
  Să restabilim măreția bisericilor,
  Fratele lui Hristos, mai tânărul genial Lenin...
  În steagul fiicelor și fiilor,
  Spre gloria tuturor generațiilor trecute!
  
  Suvorov le-a ordonat pionierilor -
  Luptă pentru patria cazacului...
  Vom lovi nu în sprânceană, ci în ochi,
  Avem un puternic lansator de grenade în rucsac!
  
  Cred că soldatul sovietic va câștiga
  Calea mondială către nemurirea comunismului!
  Ridică un scut puternic de pionier,
  Pe va fi marele capitalism!
  
  Dragă Doamne va duce pe Marte,
  Câmpurile de grâu vor fi pe Venus...
  Și totul se va întâmpla doar la cea mai înaltă clasă,
  Chiar dacă nu am reușit cu toții!
  
  Aici întregul univers este condus de comunism,
  Înviat de știință: cine a căzut și a murit!
  Pentru acest cavaler lupta cu vitejie,
  Descendenții vor fi domni și judecători!
  După ce au învins și tăiat un întreg corp francez, băieții s-au grăbit să extermine în continuare inamicul. În plus, Suvorovites podnaperli din cealaltă parte. Și francezii au început să intre în panică. Bateriile principale au fost capturate cu îndrăzneală de către pionieri, care au arătat cea mai înaltă clasă de utilizare a lansatoare de grenade cu praștie. Și băieții au arătat că vor fi mai cool decât adulții.
  Oliver Twist cum să cânte, deși nu al lui, ci cel pe care l-au cântat, fiind pionierii celui de-al Doilea Război Mondial;
  Suvorov a învățat să privească înainte...
  Și dacă te trezești, stai până la moarte!
  Vitya, de asemenea, va cânta din plin;
  Frații Suvorov, un exemplu pentru noi!
  Nu s-a pierdut într-o oră grea!
  Și toți copiii, zdrobindu-i pe francezi când dau:
  - Suvorov a predat în bătălii strălucitoare,
  Păstrează steagul Rusiei în glorie!
  Aici băieții au aruncat nitroglicerină din praștii în cavaleria franceză. Mii de călăreți au fost amestecați și sparți și câți cai au fost îndoiți. Și copiii cântă;
  Tatăl și fratele Suvorov a fost,
  Rusk a împărțit ultimul cu un luptător!
  Așa că am dat fulger cinci baterii și am continuat din nou;
  - Suvorov în gloria țării este soarta,
  A falsificat victoria, a zdrobit inamicul!
  Și armata desculță, pionieră a francezilor a plecat. S-au repezit fără odihnă la Paris însuși. Și Franța a oftat în voie. Poporul francez s-a unit într-o singură familie cu poporul rus și, ca urmare, familia sa extins.
  În Spania nu exista nici măcar o armată capabilă să ofere rezistență demnă rușilor. Un steag roșu peste Madrid, Lisabona a lansat și regimente de cazaci. Și noi uragane democratice s-au răspândit în Europa. Cazacii au început să-și adune cercurile și să aleagă atamanii, sub jurământul general al țarului rus Petru al treilea. Iată revoltele din Suedia.
  Regimentele ruse s-au deplasat să ajute, pentru a nu lăsa oamenii să toarne sânge. Și Suedia a devenit un volost rusesc, liber, cazac. Europa a aruncat lanțurile sclaviei și a devenit liberă. Pentru ca să domnească armonia și liniștea, s-a format un singur stat. Nu există frontiere în Europa, nici armate separate, nici vamă. Toate problemele lor sunt rezolvate împreună și fac un lucru comun. Și în Rusia - există autoguvernare locală și un singur imperiu și un parlament ales popular. Se construiesc școli.
  După cum îi plăcea să spună lui Emelyan Pugachev: cine gândește un an, plantează secară. Cine are un copac de zece ani. Și cine de secole - a plantat școli!
  Cine nu are lumina cunoașterii,
  Distrus și slab spiritual!
  Demonul de coșmar deține...
  Nu un om, ci un sclav nenorocit!
  
  Dar vom aprinde torța cunoașterii,
  Lasă oamenii de știință să se gândească!
  Rasa umană nu va fi întristată,
  Omul nostru să se străduiască în sus!
  Europa a devenit unită, dar acest lucru nu este suficient. Trupele ruse pleacă în Africa. Următorul război cu Turcia. Armata cazacilor este imensa, bine inarmata si condusa de Suvorov. Ea luptă cu otomanii cu mare succes. Istanbulul a căzut în câteva luni. Dar acest lucru încă nu este suficient. Trupele ruse se deplasează mai spre sud.
  Vitya și Oliver merg împreună. Nisip de deșert sub picioarele goale ale băieților neînfricat. Și deodată Vitya recunoaște sincer:
  - Îmi pare rău, Oliver Twist, dar... sunt și un hit al celui de-al Doilea Război Mondial!
  Oliver dădu din cap în semn de acord.
  "Mi-am gândit și eu la asta!?"
  Vitya nu a fost surprinsă și chiar a aruncat nisip în șopârlă:
  - Și nu e surprins! Inca esti baiat!
  Oliver Twist dădu din cap cu tristețe.
  - Da, de cinci ani stau într-un loc, ca în alte lucruri. Tu și cu mine am devenit ca niște mumii din conserve în alcool. Fără boală, fără cicatrici, totul este la fel...
  Vitya a răspuns:
  - Rănile mele se vindecă puțin mai încet decât ale tale, dar chiar nu au mai rămas urme. În aparență, noi... Cam paisprezece! Trebuie să fi avut aceeași vârstă când ai căzut aici?
  Oliver Twist a recunoscut sincer;
  - Nu! Aveam doar unsprezece ani! Dar am mai crescut puțin și apoi am rămas pe loc... E ciudat, părul de pe cap, deși nu repede, tot crește, iar unghiile mi s-au oprit complet.
  Victor a remarcat cu un zâmbet mândru:
  -Dar eu am, dar mi-a crescut un dinte lovit. Și acum nu sunt deloc ciobită!
  Oliver Twist a aruncat cu degetele goale spre scorpion o pietricică. Fiara a fost lovită și tăiată în jumătate. Băiatul a remarcat:
  S-ar putea chiar să fim nemuritori!
  Vitya spuse cu speranță timidă:
  - Deci este minunat. Să mergem în alte lumi! Ei bine, ce este viața pentru noi, fără luptă și zboruri.
  Nisipul fierbinte nu se teme de băieții veșnici. Dar plictiseala este mai rău.
  Dar a fost doar o luptă. Mujahedinii au declarat jihadul, lupta s-a desfășurat cu o vigoare reînnoită. Dar cazacii au vânat bandiți și și-au întărit treptat ordinea. Dar războiul de gherilă a încetinit mișcarea în Africa. Treptat, stratificarea în imperiul lui Emelyan a crescut. Negustorii s-au îmbogățit, au apărut săracii. Țarul Pugaciov a încercat să lupte cu acest lucru impunând taxe mari, progresive.
  Totodată, a fost urmat un curs de extindere externă. Cazacii au capturat Iranul în timpul unui scurt război și au intrat în India. Mai departe, în ţinuturile nou capturate, s-a întărit ordinea democratică şi în acelaşi timp monarhică. Au fost și atacuri partizane. În același timp s-a dezvoltat știința. Prima cale ferată de la Sankt Petersburg la Krasnoye Selo a fost construită. Și a început să se construiască o ramură între Moscova și Sankt Petersburg.
  Imperiul a devenit mai puternic și odată cu el a crescut despotismul țarului Petru al treilea. Adevărat, nu s-a vorbit despre restabilirea iobăgiei, capitalismul se dezvolta activ. A izbucnit un război și cu China... Suvorov a învins și hoardele chineze... Dar până acum a anexat doar Tibetul și Mongolia. Țara era ocupată cu transformări interne, și cu digestia pământurilor nou anexate. Și ea nu mai era până la expansiune.
  Au trecut cincisprezece ani de la mutare. Vitya și Oliver Twist au rămas în exterior adolescenți care păreau să aibă paisprezece ani, dar din punct de vedere mental sunt deja persoane destul de mature, cu titluri. Și chiar vor să se întoarcă...
  Mai degrabă, băieții au început deja să uite fosta lor lume, militară, dar dintr-o dată, într-un vis, au văzut în toată strălucirea lor continuarea celui de-al doilea masacr mondial.
  . CAPITOLUL #13
  Băiatul prizonier s-a trezit. Și din nou am văzut că în jur erau ziduri închisorii și o celulă izolată. Dar această zi a fost specială. Mai întâi, Oliver a fost dus într-o cameră separată, unde a fost spălat bine. Apoi, și-au bărbierit o perie mică de păr blond recrescut.
  El a fost din nou examinat de o femeie și un bărbat medic și a dat concluzia că băiatul este complet sănătos.
  Și, în cele din urmă, au dat niște pantofi aspri, mari în două mărimi. Se pare că nici măcar băiatul nu a încetat să meargă la tribunal desculț. Ca să nu zboare, a trebuit să pun hârtie.
  Vremea era caldă, iar Oliver, care era obișnuit să meargă desculț, era inconfortabil.
  A fost încătușat și dus în judecată. Oliver s-a mai bine chiar și puțin în timpul închisorii. Datorită îngrijirii femeilor pline de compasiune, l-au hrănit bine. Și nu alergi acolo, deși Oliver făcea exerciții în fiecare zi.
  Fața de bebeluș a lui Twist era rotunjită, capul lui ras la zero. Și pijamale cu dungi, pantofi aspri și cătușe de mână.
  Băiatul nu părea periculos, dar nici nu i-a provocat un sentiment de milă. Oliver părea calm și puternic.
  Judecătorul s-a uitat la el... Pe de o parte, procurorul, iar pe de altă parte, o femeie avocat. De obicei participa la tribunalul pentru minori. Apăsat pe milă, dar procesul nu a durat.
  Lui Oliver nu-i plăcea felul în care arăta judecătorul. Nu era supărat, dar era un fior în el. Și în orice caz, faptul că inculpatul este un copil este puțin probabil să-l înmoaie.
  Procurorul, în schimb, avea un nas de zmeu și se uita furios. Femeia avocată, dimpotrivă, părea mai tânără decât anii ei și arăta ca un înger cu părul blond, ușor gălbui. Chipul ei era nevinovat. Dar nu prea inteligent.
  Au încercat să nu tragă curtea din cauza băiatului. În primul rând, procurorul a citit o acuzație lungă. A enumerat păcatele lui Oliver. Și chiar și faptul că avea puțină mâncare în casa de lucru, și scăparea de la pompe funebre și felul în care a colaborat cu hoții și a scăpat din închisoarea copiilor prin înșelăciune. De asemenea, a enumerat numeroasele sale furturi în scurt timp, precum și raiduri la case. El a reamintit că minorul infractor nu s-a pocăit deloc și nu a dat afară unde a fost ascuns bunul furat de la cetățeni respectabili. Și că, în ciuda vârstei sale fragede, băiatul este răsfățat fără speranță și trebuie să-și părăsească viața, cu siguranță va comite crimă sau ceva și mai rău.
  Pe scurt, procurorul a cerut pedeapsa cu moartea.
  Apoi a vorbit o femeie avocat. Ea a pictat destul de elocvent și viu suferința nefericitului orfan Oliver Twist. Și i-a amintit că nu avea încă unsprezece ani și că băiatul din închisoarea pentru copii citea mult și se ruga cu ardoare. Și dorința lui era doar să supraviețuiască și să facă bine.
  Judecătorul a ascultat ambele părți cu o expresie impasibilă.
  Apoi i-a dat cuvântul lui Oliver.
  Băiatul a spus cu un oftat că își recunoaște crimele și se pocăiește sincer și cere clemență instanței.
  Judecătorul a răspuns:
  - Ați putea indica locul exact în care ați ascuns rezervele?
  Oliver a tremurat și a răspuns cu un oftat:
  - Nu am suportat trei torturi pentru asta!
  Judecătorul a răspuns sumbru:
  - Atat valoreaza pocainta lui! Este un criminal incorigibil!
  Și a anunțat solemn:
  - În ciuda vârstei fragede a inculpatului, nu găsesc o circumstanță atenuantă și îl condamn pentru numeroase spargeri la moarte prin spânzurare! Pe lângă faptul că evada dintr-o închisoare pentru copii, primește o pedeapsă suplimentară: trei biciuiri până când își pierde simțurile cu biciul. Și fii în conformitate cu asta!
  Oliver tremura, palid, dar reuși să-și rețină lacrimile. A fost scos din hol și condus înapoi.
  De data asta pe condamnatul la moarte. Acolo i-au pus băiatului cătușe atât la mâini, cât și la picioare și l-au înlănțuit la gât cu un lanț. În loc de pat, era doar un morman de paie, deja destul de putrezite. Și mâncare Oliver a primit doar pâine veche și o cadă cu apă.
  Picioarele goale ale băiatului erau ascunse, i s-au luat pantofii și a adormit ghemuit. În față era doar o bătaie... Și un laț.
  Dar s-a întâmplat ceva interesant...
  Fiecare pirat are un moment greu uneori. Aici și la celebrul James Cook, soarele norocului s-a ascuns în spatele norilor. Un raid recent asupra flotilei spaniole s-a încheiat cu pierderea unei nave, iar cealaltă a fost atât de avariată încât căpitanul a fost nevoit să o lase pentru reparații la docuri. O altă problemă a fost amenințarea din partea lordului piraților Dukakis. Acest tip urât a jurat că îi va tăia gâtul lui James. Și acum șansele lui de a face acest lucru au crescut foarte mult. Majoritatea echipajului navei scufundate și marinarii de pe nava avariată s-au mutat la sloop.
  Acest mic jgheab s-a dovedit a fi aglomerat de corsari. Din corpurile lungi nespălate se simțea un miros greu, mulți pirați dormeau chiar pe punte. Deosebit de urâți au fost subiecții cu patru brațe și capete de urs. Adevărat, s-au luptat bine, dar miroseau atât de puternic, încât duhoarea lor a înfundat nările.
  James a dat ordin să curețe temeinic nava și să facă o baie în golf. După aceea, a devenit imediat mai ușor să respiri, iar sloop-ul a pornit de pe coastă. Pescărușii au zburat deasupra navei, apă spumoasă stropită. Soarele triplu a luminat poteca și. James Cook a fost, deși un fost, dar un nobil și nu-i plăcea patologic murdăria. Totuși, acest tip era un ticălos crud și un ticălos. Îmbrăcat într-o camisolă neagră, cu aceeași perucă neagră cu bucle până la umeri, părea un corb de rău augur. Spuma argintie dantelă a manșetelor umflate și volanul cu un diamant mare dădeau figurii sale un luciu aristocratic. Fața lui brunet, cu nasul ascuțit și bărbierit era severă. Ochii lui albaștri străluceau cu o strălucire de oțel, privirea plictisită. Numeroși pirați se temeau de el, urmau ascultători ordinele și alergau de-a lungul unui sloop relativ mic.
  - Locotenentul Barsaro. - strigă liderul tâlharilor. - Ce e la orizont?
  Barsaro - imens, păros, feroce, într-o cămașă aspră și pantaloni de piele - umflat. Batista lui înflorită căzuse, dezvăluind un cap scurt tăiat.
  - E în regulă, căpitane.
  A urmat un vuiet sălbatic ca răspuns:
  - Și o spui atât de calm. Jur pe tunete și fulgere, dacă nu primim nicio pradă până la sfârșitul zilei, o să atârn pe cineva de braț. Prin tragere la sorti.
  Căpitanul avusese crize de ipohondrie înainte, așa că corsarii au devenit nervoși. Totuși, izbucnirea activității lor a fost scurtă.
  Trei discuri strălucitoare m-au împins într-un somn pe jumătate. După ceva timp, cei mai mulți dintre pirați au moștenit pe punte.
  James Cook se plimba nervos pe scândurile rezistente de stejar, îndepărtându-i cu picioarele pe marinarii căscați sau prea somnoroși. Echipa a murmurat languit. Nu fără motiv, căpitanul se temea de o revoltă. La urma urmei, un pirat flămând este ca un lup. Chiar și un tâlhar bine hrănit nu este de încredere și, cu stomacul gol, este complet gata să-și muște mâna. Locotenentul Barsaro îl urmă, uitându-se la el. Majoritatea piraților erau oameni, alte galaxii s-au adunat în bande separate și, de regulă, erau caracterizate de cruzime excesivă.
  O voce puternică îi întrerupse gândurile.
  "Astăzi, simt că va fi o bătălie glorioasă.
  Căpitanul recunoscu vocea și se întoarse. Un băiat frumos cu părul blond, într-un costum pătat cu volan, rosti aceste cuvinte. James s-a dezghețat imediat. Și-a amintit cum venise recent la bordul acesta.
  A fost în port unde au aterizat cu o navă avariată. Pirații, așa cum era obiceiul pe țărm, s-au îmbătat și s-au cufundat într-o revoltă. Atunci acest băiat ciudat s-a apropiat de el și i-a cerut cu îndrăzneală un caban într-o echipă de pirați. Poate că, în alte circumstanțe, James ar fi străpuns pur și simplu cățelul cu o sabie. Dar, când băiatul a intrat pe ușă, un mare corsar a încercat să-l prindă și, după ce a primit un picior în gât, a căzut într-un knockout. A făcut impresie.
  - Vrei să fii cabana? - spuse căpitanul. Noi, pirații, nu avem nevoie de un caban. Pot să te iau ca pe un simplu marinar, dar pentru asta trebuie să treci testul.
  Băiatul Oliver Twist a bătut cu piciorul gol și a răspuns cu încredere:
  - Sunt pregătit pentru orice provocare.
  - Atunci ucide Ursul Lung. James arătă spre locotenentul cu patru brațe Makuhoto. Căpitanului nu i-a plăcut acest ciudat, care a vrut clar să-i fure puterea. Ursul Lung, înjurând murdar, pregătit să lupte. În fiecare dintre mâinile sale este o sabie. Apoi băiatul și-a tras lama, scânteind la lumina lumânărilor. Căpitanul bătu din palme.
  - A început!
  Băiatul, așa cum se aștepta, era foarte priceput. Cu sabia, a oprit patru lovituri deodată și două lame ale inamicului au fost tăiate. Plăjind, el străpunse pieptul păros al lui Makuhoto. Sânge stropit, corsarul a devenit furios și a atacat din nou cu un vuiet sălbatic. Băiatul s-a lăsat sub braț și i-a tăiat capul, animalul s-a prăbușit pe punte.
  Căpitanul fluieră de plăcere.
  - Acesta este un luptător. Cei mai buni dintre băieții mei. - Nou-venitul s-a dovedit a fi extrem de abil și iute la minte. Și sabia lui părea a fi o minune a artelor marțiale. La început se întrebă dacă un bărbat gol venise la el din lumea interlopă. Dar apoi a renunțat la acel gând. Sunt locuitorii lumii interlope capabili să dețină arme de corp la corp?
  Căpitanul a întrebat zâmbind:
  - Cum te cheamă, iubito?
  - Oliver Twist. Și nu sunt un copil. Ochii băiatului străluceau mândri. Deși Oliver Twist avea doar zece ani, părea de paisprezece în somn și avea umerii destul de largi. Liderul piraților simțea în el o forță copilărească.
  Băiatul a scârțâit:
  - Deci, va fi o luptă?
  Da, și foarte fierbinte.
  Poate ticălosul are dreptate. În orice caz, acest lucru coincide cu dorințele lui. Vreau sânge și aur.
  - Jung, urcă-te pe puntea de observație, ne vei informa despre pericol.
  Oliver Twist dădu din cap și se cățără pe frânghii cu viteza unei pisici. La mai puțin de cinci minute mai târziu, băiatul a strigat:
  - În dreapta bordului, în direcția sud-est, se mișcă o navă mare!
  Pirații au sărit de pe scaune, James Cook a scos un telescop. În punctul în care omul gol arăta, catargele unei nave impunătoare erau într-adevăr vizibile. Aparent, era un cuirasat al forțelor guvernamentale. Pe această navă uriașă i-au observat și ei, așa că și-au schimbat cursul, mergând spre apropiere.
  Mișcarea formidabilei nave cu patru catarge era înspăimântătoare. Căpitanul filibuster a dat ordin să se adauge pânze și să se întoarcă. Nu avea nici cea mai mică șansă să-și țină capul împotriva gigantului cu o sută de arme. Deși pirații au pus toate pânzele, nu a fost posibil să plece. Viteza inamicului era mult mai mare. Se pare că gigantul avea caracteristici excelente.
  James Cook a intrat în panică, nervozitatea sa transferată la Oliver Twist.
  - Nenorocitul de cabana a prezis că va avea loc o luptă fierbinte. Și acum bătălia se pregătește și nu are succes pentru noi. Scoate-l de pe catarg și agăță-l. Dar nu, pentru început, turnați genele.
  Pirații s-au urcat fericiți pentru a îndeplini instrucțiunile "șefului". Băiatul a rezistat cu disperare și chiar a reușit să arunce două peste bord, dar a fost totuși târât pe punte. Un călău cu normă întreagă aștepta acolo cu un bici greu cu șapte cozi în mâini. După ce i-au rupt cămașa, l-au legat pe băiatul Oliver de bancă, unde marinarii erau de obicei biciuiți. James a vrut, trebuia să-i ordone torționarului să bată spiritul băiatului, dar s-a răzgândit.
  - În curând vom avea o luptă nu pentru viață, ci pentru moarte. O sabie în plus nu va răni.
  O lovitură puternică îi întrerupse cuvintele. Unul dintre tunurile cu arcul navei de luptă a tras. Miezul a zburat deasupra navei. Piratii blestemat murdar. Următoarea lovitură, deja dintr-o altă armă, a fost mai precisă - miezul a lovit lateral, rupând o gaură.
  Pe vasul de luptă au semnalat - capitulare. James Cook a vrut să răspundă cu un refuz hotărât - pirații mor, dar nu se da bătuți, în timp ce un gând îi trecea prin cap. Si daca?!
  Întorcându-se către echipă, a strigat:
  - Aruncă steagul alb, capitulăm!
  În acest moment, vasul de luptă a tras din nou, iar sloop-ul s-a cutremurat din cauza loviturilor la prova și pupa, iar bompresul ei rupt atârna de un încâlc de lunetă peste prova.
  - Grăbește-te, sau vom fi distruși!
  Un banner alb s-a ridicat deasupra sloop. Puternica navă inamică a tras un alt foc. Un miez greu a străpuns suprastructura și a întors prova navei. Doar apariția unui steag alb a salvat sloop-ul de la distrugere. Calculul riscant al lui James se baza pe faptul că o navă engleză, neștiind dimensiunea inamicului, s-ar apropia de el pentru o aterizare și, luată prin surprindere, va fi la cheremul lui. Aparent, în această zi, averea capricioasă era de partea filibusteriilor. Sa întâmplat așa cum se așteptau - o navă uriașă s-a apropiat de marginea sloop-ului. Părțile s-au adunat aproape spate în spate. James Cook a încremenit ca un idol, apoi mâna dreaptă a ridicat.
  - Înainte, fii ai mării!
  Pirații cu experiență au acționat cu viteza fulgerului.
  Se auzi o lovitură puternică, zdrăngănitul tachetului încâlcit, vuietul catargelor care cădeau și zgomotul crampoanelor de îmbarcare care se înfipeau în pielea navei de luptă. Strângându-se strâns, ambele nave s-au contopit într-una, iar pirații, la comanda locotenentului Barsaro, au tras o salvă de muschete și, ca niște furnici, au căzut pe puntea cuirasatului. Erau vreo două sute cincizeci - bandiți brutali în pantaloni largi de piele. Câțiva purtau cămăși, dar cei mai mulți au preferat să lupte goi până la talie, iar pielea bronzată expusă sub care se rostogoleau mușchii le făcea să pară și mai terifiante. Peste cinci sute de oameni li s-au opus. Adevărat, marinarii navei de luptă erau în mare parte recruți verzi, iar corsarii erau toți ca o selecție - războinici puternici, întăriți în luptă. Au fost întâmpinați de împușcături neprietenoase de la muschete și a început o încăierare în aer. Trâmbițiștii au cântat atacul, iar James însuși s-a repezit pe puntea navei inamice. Filibusterii s-au repezit asupra englezilor cu furia câinilor flămânzi.
  Lupta a fost lungă și furioasă. Începând din prova navei, s-a extins rapid până la talie. Englezii, rezistând cu încăpățânare, încurajându-se că îi depășesc numeric pe pirați. Au înțeles că nu va fi milă. Flibusters nu iertați. Dar, în ciuda priceperii disperate a britanicilor, pirații au continuat să-i împingă. Tânărul Oliver Twist și-a balansat cu furie sabia cu două tăișuri, zdrobind adversarii, distribuind lovituri în dreapta și în stânga. Sângele s-a împrăștiat pe toată puntea, de câteva ori James aproape că a dat peste o sabie. Corsarii au luptat cu curajul nebun al oamenilor care știau că nu au unde să se retragă și trebuiau fie să învingă, fie să moară. James și-a ales victima - amiralul englez, care, ținând sabia, și-a încurajat soldații. Ei bine, îl va împușca cu un pistol.
  Înainte ca James să poată ținti, un Oliver Twist disperat a sărit în sus și i-a tăiat picioarele amiralului. Amiralul a căzut, iar următoarea lovitură i-a tăiat capul. Un strigăt de groază s-a auzit printre rândurile soldaților. Moartea comandantului nu a încălcat însă voința luptătorilor. Ei au continuat să lupte cu furia celor condamnați. Apărătorii supraviețuitori ai navei de luptă au fost împinși pe cartier. Ei au continuat să ofere rezistență languidă. Oliver, pe jumătate gol, primise deja câteva zgârieturi ușoare, acestea doar l-au înfuriat pe băiat, iar acesta s-a repezit în luptă cu o ferocitate din ce în ce mai mare. Tocurile goale, rotunde, străluciră. În luptă, James a primit-o și el. Când ultimii soldați, neputând să suporte, și-au aruncat armele, au fost imediat măcelăriți. Cu excepția a doi. Li s-a ordonat să fie interogați cu prejudecăți.
  Oliver Twist se uită înapoi la liderul piraților - James părea speriat. Casca i-a fost trântită într-o parte, partea din față a curasei era îndoită, mizerabilele mâneci zdrențuite îi acopereau brațul drept gol, stropite cu sânge. Cu toate acestea, pe Oliver era suficient sânge - atât al lui, cât și al altcuiva. Trunchiul îi strălucea de sudoare purpurie. Se uită cu îndrăzneală în fața căpitanului. De sub părul ciufulit al conducătorului piraților curgea un pârâu stacojiu - sângele din rană i-a transformat fața neagră și epuizată într-un fel de mască teribilă.
  Ochii albaștri străluceau, parcă ardeau o flacără rece.
  - Am castigat. Această navă este a mea!
  Puțin mai mult de jumătate din echipajul piraților au fost uciși în acest măcel. Corsarii au câștigat la un preț mare. Dar, pe de altă parte, James Cook a primit controlul celei mai puternice nave engleze. Acum devenea poate cel mai puternic baron pirat. Averea capricioasă, care nu-l favorizase anterior cu premii, se pare că a decis să se întoarcă pentru a-l înfrunta pe căpitan.
  Iar când soldații capturați au fost interogați, bucuria lui James a devenit complet excesivă. În cala navei erau depozitate comori, inclusiv un cufăr cu diamante. Asta au decis să ascundă de echipă. Deși în conformitate cu legile frăției de coastă căpitanul primește cea mai mare parte, cea mai mare parte a pradă este împărțită între pirați. Și cine vrea să împărtășească cu acest rifff? Nu, va lua cu el cel mai valoros lucru. Dar cine îl va ajuta să ascundă comorile? Desigur, loial locotenent Barsaro. Și pe al treilea îl va lua pe cabana Oliver Twist.
  Acest băiat nu este încă corupt de obiceiurile piraților și este prea tânăr pentru a înțelege adevărata valoare a comorii. Căpitanul va putea să-și atârne tăiței pe urechi. Cel mai bun lucru este să aterizezi pe insulă pentru noapte și să faci totul rapid. În apropiere se află o mică insulă cu peșteri. Acolo, vezi tu, el va da peste cap cazul. Sub acoperirea nopții.
  Când s-a întunecat, căpitanul i-a sunat pe Barsaro și pe Oliver și le-a ordonat să-l urmeze. Un cufăr impresionant a fost scos curând din cală. Cutia era foarte grea și cei trei cu greu o puteau trage afară. Pe lângă bijuterii, în cufăr era mult aur. Cu greu, după ce au încărcat comoara în barcă, au trecut de pe marginea corăbiei către țărm. Vremea a fost favorabilă.
  Era noros, lunile s-au ascuns în spatele norilor purpuri. Așa că James și-a înșelat prietenii.
  "Partea ta va fi a noastră", mormăi liderul.
  Cutia a fost pusă pe roți și rulată de-a lungul crestei stâncoase. Nu a fost foarte convenabil, dar totuși mai bine decât să-l porți în brațe. Copacii păreau de rău augur, aruncând umbre prădătoare. Așa că au târât comoara în peșteră. Spini ascuțiți s-au târât sub picioarele goale ale lui Oliver Twist, au înțepat picioarele copiilor în sânge. Tânărul pirat a îndurat și totuși a fost o prostie din partea lui că nu și-a pus cizmele impenetrabile cu tălpi cu nervuri. Pe o asemenea căldură, însă, erau foarte incomozi, iar mai moderni, cu reglare termică și răcire artificială, pantofii erau interzis să ia roboți Swallowtail. Interdicția de a purta noi tehnologii s-a aplicat și la îmbrăcăminte. Așa că băiatul a trebuit să îndure dureri severe, smulgând spini din călcâiele goale din mers și simțind, de asemenea, mâncărimi de la urzici. Barsaro pufăi, împingând căruciorul.
  În cele din urmă, a apărut o peșteră. Corsarii respirară. Se auzi un vuiet - un leu cu trei capete. Era un animal mare, de mărimea unui taur, și se repezi asupra oamenilor cu furie sălbatică. James Cook a reușit să-și scoată pistolul și să-i tragă monstrul în cap. Cu toate acestea, cadavrul leului a reușit să-l doboare pe pirat. Barsaro și-a tras muscheta și l-a lovit în stomac, iar Oliver, sărind în sus, a tăiat al doilea cap Leului. Monstrul, răsucindu-se, a lovit pieptul lui Barsaro cu laba, iar ultimul, al treilea cap, și-a fulgerat colții deasupra capului. Oliver și-a balansat sabia forjată de titan grav și a tăiat progenie iadului peste gât. Sânge violet a împroșcat, fiara a scos un zgomot de moarte și a trântit imediat coada. Băiatul a strigat de durere, coada țesută din sârmă de oțel a tăiat pielea. Dacă o persoană mai slabă ar fi fost în locul lui, un spirit ar fi putut foarte bine să zboare din el. Tânărul pirat se ridică. Barsaro gemu în apropiere. Cămașa lui era ruptă, curgea sânge, dar nu s-a întâmplat nimic groaznic. Oliver sări la căpitan. Era deja treaz. A fost ușor lovit, dar a ținut.
  - La ce te holbezi? Crezi că această pisică este capabilă să-l doboare pe liderul corsarilor? Ridică-te, Barsaro, încă nu am ascuns comoara.
  Piratul sări în sus și, clătinându-se, se așeză pe piept.
  - Ce s-a așezat, a târât mai departe.
  Oliver a dat din cap și au târât cufărul. În peșteră, roțile nu au ajutat, a trebuit să o trag pe mine. Pirații icneau de tensiune. Pe drum, au dat peste un aligator translucid care strălucea slab în întuneric. Din fericire pentru reptilă, ea nu a atacat, ci s-a ascuns în adâncul peșterii. Doar ochii roșii ardeau de pradă în întuneric.
  Oliver Twist scutură pumnul.
  Cu mare greutate, filibustrii au ridicat piatra și au împins cufărul din fier forjat în groapă. Apoi au pus piatra la loc.
  - Nici măcar nu trebuie să-l îngropi. Acum este un dracu de doi, cine îl va găsi.
  Barsaro a zâmbit cu gura întreruptă și a spus:
  "Acum, doar noi trei știm despre comoară. Deci, să-l împărțim în trei.
  James a zâmbit răutăcios.
  - Ai spus trei. Unde este al treilea?
  - Acest cățel. Barsaro întinse mâna.
  Se auzi o împușcătură, piratul a fost aruncat în sus, apoi grasul corsar s-a scufundat puternic. Reptila care pândea s-a năpustit brusc asupra cadavrului din spate și a început să-l rupă cu ghearele și cu dinți de aproape jumătate de metru. S-a văzut cum abdomenul său translucid era umplut cu un terci însângerat din rămășițele corpului uman. Oliver i s-a făcut rău la priveliștea ucigașă.
  - Asta este înfricoșător! De ce l-ai ucis? - mormăi băiatul.
  - Ştia prea multe. În plus, nu prea are sens. În afară de forța fizică, Barsaro nu avea virtuți.
  - Ai de gând să mă omori și pe mine? Oliver Twist se încordă, gata să sară înapoi în orice moment și să-și lovească inamicul cu sabia.
  Căpitanul a răspuns sincer:
  - Nu, nu te voi omorî. Nu mai sunt tânără și s-a întâmplat să nu pot avea copii. Vei deveni fiul meu. De mult îmi doream să cunosc un băiat ca tine. Deștept, curajos, capabil să-mi continue munca.
  Oliver Twist ridică privirea visător.
  - Sau poate - să devină împăratul întregii emisfere a nopții?
  James Cook s-a încordat, ochii lui sclipind neplăcut.
  "Ești, întâmplător, din lumea interlopă?"
  Băiatul, bătând cu piciorul gol, a răspuns:
  - Nu! M-am născut într-una din coloniile engleze.
  - Da? Și de unde ai o sabie atât de bună?
  Oliver a scârțâit:
  - În luptă, acesta este trofeul meu.
  Căpitanul se încruntă.
  - În ce bătălie?
  Băiatul a răspuns zâmbind:
  - Lângă Poarta Sargasso, unde ne-am luptat cu escadrila Drake.
  - Oh, îmi amintesc așa ceva. Deci nu sunt primul tău căpitan. Cu cine ai fost cabana înainte?
  Măsline a scârțâit:
  - La Klivesar.
  Liderul se răsti:
  Și de ce te-a dat afară?
  Băiatul, aruncând un spin cu călcâiul gol, a scos:
  - I-am spart pipa, fapt pentru care a ordonat să fiu biciuit și dat afară din frăție.
  James Cook s-a prefăcut că crede.
  - Ei bine, acum mă vei sluji pe mine, și numai pe mine. Am avut încredere în tine, iubito, cu secretul meu. Și sper că vei fi fiul meu.
  - Îmi place să fiu pirat, e atât de romantic. Oliver a dat mâna cu James Cook. O umbră s-a aruncat după colț, un crocodil uriaș s-a năpustit asupra căpitanului, care a tras și a aterizat între ochi. Reptila nici nu a încetinit. Apoi Oliver și-a balansat sabia, tăiată drept în gură. Lovitura a fost puternică, aligatorul s-a oprit, sânge alb turnat din capilarele transparente ale monstrului.
  Următoarea mișcare a lui Oliver a fost să-i înfigă sabia în ochi. Creatura iadului de mlaștină a țipat și a luat zborul. Stropirea i-a lovit fața, sângele monstrului a ars și a mâncărime. Oliver a căzut în genunchi și a luat niște apă în palmă, trecând-o peste față. A devenit mai ușor, mâncărimea s-a domolit. James Cook a mormăit:
  - E timpul să ieși. Aceste peșteri sunt pline de creaturi josnice. Lunii vor răsări în curând - băieții noștri se vor trezi și vor scoate un urlet. Sunt ca niște copii. Nimic nu valorează fără căpitan.
  Călătoria de întoarcere a fost mult mai ușoară. Ajungând aproape în fugă la mare, băiatul și-a înfipt picioarele dureroase în apa sărată. A devenit mult mai ușor pentru el. Căpitanul îi întinse un balon de rom, iar Oliver luă o înghițitură din lichidul usturator. Acum era vesel, o căldură plăcută îi curgea prin corp, voia să cânte. Doar teama de a-i trezi pe pirați a oprit impulsul. Când s-au urcat la bord, cabinaierul a vrut să se culce, întrucât în noua navă era suficient loc, dar căpitanul l-a oprit cu un gest.
  - Vreau să-ți spun câteva cuvinte, cabane. Să mergem la cabină.
  Când s-au închis, James Cook și-a turnat un pahar de rom, apoi i-a oferit băiatului de băut. Cu toate acestea, Oliver a refuzat.
  - Un bețiv nu va deveni niciodată un mare războinic.
  Piratul a râs.
  - S-ar putea să fie așa. Câți dintre prietenii mei au distrus romul. Dar nu te-am sunat să discutăm despre o astfel de problemă veșnică precum beția. Am un inamic. Inamicul este insidios, sângeros și bătrân. Are propria sa flotă de corsari și cu doar o zi în urmă era mult mai puternic decât mine. Acum rolurile s-au schimbat, forța este de partea mea.
  Băiatul a bătut cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Cum îl cheamă?
  Liderul a spus fericit:
  - Dukakis, iar porecla este Cutting Death. Asta am vrut să atrag într-o capcană. Și mă vei ajuta în această chestiune.
  Oliver și-a strâns pumnii strâns.
  - Mă bucur să-mi ajut căpitanul.
  James Cook coborî vocea.
  - Bun. Ascultă deci cu atenție. La ordinele mele, vei fi biciuit - acest lucru este necesar, deoarece cu siguranță există spioni ai lui Dukakis pe nava mea. Atunci vei fugi de mine pe nava lui și vei spune că știi unde am ascuns comorile de pe nava pe care am capturat-o. Dukakis este foarte lacom de bani și cred că te va crede. Îl vei conduce la Cobra Bay, unde navele lui nu vor avea cum să manevreze. Iar nava mea cu o sută de tunuri, o voi numi în onoarea primei mele iubiri "Azatart", va completa destrama. Voi bloca ieșirea din golf și îi vom scufunda toate navele și-l vom spânzura pe spânzurătoare.
  Oliver dădu din cap.
  "Poate ne putem descurca fără o bătaie?"
  Căpitanul mârâi:
  - Nu, nu vom face. Dukakis este un tip foarte suspect, te poate spânzura sau te tortura. Nu, este necesară lovirea.
  Băiatul, ridicând din umeri musculoși, întrebă:
  "Atunci spune-le marinarilor să-i bată cu grijă.
  Cook mârâi furios:
  - Și nu este cazul, ar trebui să rămână urme pe spate. Apropo, prost. Se pare că nu ai fost bătut cum trebuie. Un pirat trebuie să îndure bătăi și torturi. Aceasta va fi o întărire suplimentară pentru tine, un fel de școală a curajului.
  Băiatul și-a înghițit saliva.
  În fața ochilor mi-au fulgerat amintiri, inspirate de cărțile pe care le-am citit, și amintirea falsă a unui vis. Chipul afectuos al Angelicăi. - Trebuie să fie geloasă pe noi. Semenii lui își doreau foarte mult să devină pirați, dar puțini au îndrăznit să plece într-o călătorie atât de serioasă. Doar el și fratele său Alex au îndrăznit un act atât de extraordinar și riscant. Pentru a face acest lucru, au fost nevoiți să înșele poliția, deoarece copiilor le este strict interzis să intre în emisfera nopții. Iar serviciile speciale nu dorm - prind adolescenți în timp ce se deplasează la poartă. Adulții pot, există un acord special cu rânduniculele pentru asta... Cu toate acestea, misterioșii "fluturi" îi lasă și pe copii să treacă. Cu atât mai bine - fără școală, fără lecții, aventuri solide.
  . CAPITOLUL #14
  Cu toate acestea, prima biciuire l-a așteptat pe tânărul prizonier după somn. Oliver Twist, care își dorea cu adevărat să trăiască, era chiar puțin bucuros de o astfel de amânare a pedepsei cu moartea.
  I-au desfăcut gulerul și l-au dus literalmente în brațe, patru paznici deodată. Oliver însuși era strâns legat. Și îi era greu să se miște.
  Și a fost adus într-un loc special.
  I-au scos cătușele de la băiat și, strângându-i mâinile, l-au scos în curte. Acolo a fost întins pe capre, rupându-se anterior uniforma închisorii.
  Oameni speciali au fost invitați la închisoare pentru a urmări cum era pedepsit un infractor minor, dar foarte periculos și nepocăit.
  Lui Oliver îi era foarte rușine să fie gol în fața lor. Și au fost și femei în public.
  Dar nimic de acceptat. Băiatul era bine fixat, așa că nu vei izbucni.
  Oliver a decis că va încerca să se comporte decent.
  Un călău puternic a scos din coș o vergelă, grea și mușcătoare. Apoi a început să lovească cu toată puterea pe spatele gol al lui Oliver.
  Băiatul a strâns dinții din toată puterea și a încercat să nu țipe. Dar totuși, din gâtul lui ieșeau gemete liniștite.
  Călăul era pe spate, fesa, îi atingea puțin umerii și picioarele... Sângele curgea deja... Oliver, gemând, voia să se oprească cât mai repede. Dar conștiința cu încăpățânare nu a vrut să se stingă. Aici s-a zdrobit un bici, iar călăul a luat altul. Și a început să fie. Pe spatele lui Oliver nu mai era niciun spațiu de locuit, iar călăul l-a lovit pe băiat în picioarele goale.
  Oliver gemu, deși durerea îl străpunse de la călcâie până la ceafă. În cele din urmă, călăul a aruncat al doilea bici și l-a luat pe al treilea. L-a lovit pe băiat pe spatele tăiat, apoi pe umeri și a coborât din nou până la fese și picioare.
  Era sânge în gura lui Oliver și și-a mușcat buza. Adevărat, durerea a început să scadă, iar băiatul chiar a încetat să mai geme.
  Iar al treilea bici s-a sfărâmat. Conform obiceiului, aceasta însemna că execuția trebuie oprită, chiar dacă victima nu și-a pierdut cunoștința.
  Pe Oliver a fost stropită cu apă sărată. Băiatul urlă de durere infernală, apoi s-a dezlegat de capre. Și dus înapoi în celula morții.
  Așa că i-au dat pâine și apă plată...
  Epuizat și flămând, Oliver a înghițit mâncare... Și a căzut într-un vis, fără să acorde atenție spatelui tăiat.
  În fața temniței era o potecă căptușită cu cărămizi albe. Urmele sângeroase ale picioarelor goale erau întipărite distinct pe ea. Închisoarea medievală era înconjurată de un șanț adânc cu un pod mobil. Seara, așa cum a promis de Marc de Sade, a avut loc un festin. Toți prietenii ducelui au venit la festivități. Vasul central era un hipopotam liliac încadrat de patru crocodili, adusi deodată de cincizeci de servitori. Crocodilii erau umpluți cu vânat și cârnați, fructe și legume exotice. Uriașul hipopotam era și el îndesat etanș. În curând au sosit butoaiele de vin. Ignorând lingurile și furculițele, războinicii au băgat ambele mâini în carne. Exemplul a fost dat de ducele însuși, mâinile sale groase și murdare au prins bucăți de carne și le-au băgat în gură. Vega și Anzhelika stăteau unul lângă altul, mâncând ordonat, încercând să păstreze o aparență de cultură pe fundalul nebunilor. Petru nu avea voie să urce la masă, luându-l totuși drept servitor. Angelicăi, însă, nu i-a băgat o bucată în gât. Ea l-a reprezentat constant pe Oliver Twist, chinul lui. Și cum rămâne cu al doilea frate, Dodger? Inima simte că nu este dulce pentru el. Marc de Sade a mâncat mult și a băut și mai mult. A devenit rapid bărbătească și s-a exprimat din ce în ce mai cu limba.
  Și simultan cu vuietul:
  - Victorie strânsă asupra rebelilor. Mâna dreaptă a lui Vali Chervonny Maar Ace este capturată. În curând vom ajunge la bârlogul lui Chervonny însuși. Și apoi îl voi jupui de viu pe acest rebel.
  Cavalerii au izbucnit în aplauze. Și din nou a adus un omagiu mesei. Fețele străluceau de grăsime, suc, vin vărsat. Unii dintre invitați și-au șters mâinile direct pe haine. Ducele, între timp, a dat ordin:
  - Acum voi ordona să aranjez un duel de gladiatori.
  Nobilii dădu din cap măgulitor. Le plăcea perspectiva de a amesteca vinul cu sânge. În mijlocul sălii de sărbătoare se afla o arenă impresionantă. La un semnal, i-au fost aduse două duzini de gladiatori. Erau în mare parte sclavi care luptau pentru dreptul la viață. Armamentul războinicilor medievali era ciudat. Jumătate în cămăși albastre poartă săbii scurte și scuturi. Echipa adversă în roșu are tridenți și un lanț cu un cui ascuțit la capăt. Aliniați unul față de celălalt, gladiatori, la semnalul cornului, s-au repezit în luptă.
  Vega și Angelica urmăreau lupta intens. Inițial, avantajul a fost de partea roșiilor, lanțurile lor lungi i-au luat din când în când pe albaștri, schilodându-le picioarele. Apoi albastrul s-a regrupat și, acționând lin și clar, a contraatacat. Atacurile lor ascuțite și precise i-au tuns pe învinși. În rândurile Roșilor erau doi inogalacți. Au sărit, s-au repezit ca un uragan, făcându-și cele patru brațe. Lanțurile fluierau deasupra capului, tridenții se învârteau sălbatic. Părea imposibil să te apropii de acești monștri. Un luptător experimentat, comandantul albastrului, s-a prefăcut că se retrage.
  Gibonul atacator a scos un strigăt de victorie și a tăiat cu sabia din toată puterea, întorcându-și pieptul verde păros. Sângele a împroșcat de la impact, monstrul s-a zvâcnit, tridentul i-a alunecat peste cască și a tăcut, eliberând bule de sânge verde otrăvitor. Al doilea inogalact s-a retras. Era clar că a fost grav rănit. Deodată, luptătorii albaștri au rupt linia, străpungând "mokhnachul" supraviețuitor cu săbiile lor și încă doi cu tridenți. Cavalerii și baronii i-au înveselit pe luptători în toate felurile posibile. Nici ei nu le deranjează să se lupte. După succesul inițial, vedeta roșilor a coborât - albaștrii i-au apăsat. Primul a căzut, apoi al doilea și în curând al treilea războinic.
  Căzând, totuși, a reușit să împingă un trident în stomacul adversarului, eliberându-și măruntaiele. În cele din urmă, au rămas doi luptători roșii. Au fost grav răniți și s-au clătinat din cauza loviturilor. Neputând să reziste tensiunii luptei, au căzut în genunchi, cerșind milă. Ducele și alți nobili au pus degetul în jos. Numai Angelica și Vega, ridicând degetele în sus, au îndrăznit să ceară milă. Cei șapte învingători i-au ucis pe învinși cu sânge rece.
  Ducele plesni din buze.
  - Uimitor. Acum voi avea grijă de ei personal. Hei arcași, ucideți-i. Stând vizavi, baronul War von Kur a protestat energic, scuturându-și bărbia dublă:
  - Nu, dă-mi-le înapoi. Voi tăia șapte singur.
  Ducele se uită sceptic la baronul uriaș, dar stângaci.
  - Nu, te vor ucide. Să fie mai bine șapte pe șapte. Cei mai buni cavaleri ai noștri împotriva gladiatorilor sclavi.
  Mai mulți oameni s-au oferit să lupte decât era nevoie, iar ducele s-a răzgândit.
  El a răcnit asurzitor:
  - Permit tuturor să lupte.
  O haită de cavaleri cu toată masa lor a căzut peste gladiatori. Umplându-i cu mulțime, au tăiat, au înjunghiat, au spart. Cel mai experimentat membru al celor șapte a reușit să taie gâtul unuia dintre șacalii brutalizați. Aproape toți războinicii erau îmbrăcați în armură, ceea ce le-a permis să se protejeze de loviturile gladiatorilor mai dibaci. Cavalerii beți au luat după număr, nu după îndemânare. După ce au avut de-a face cu sclavii, s-au lipit unul de celălalt. Ducele lătră din răsputeri. Slujitorii au zburat înăuntru, trăgând luptătorii cu cârlige. Lupta s-a terminat. Patru cavaleri au fost uciși, încă o duzină au primit răni grave, dar, per total, au scapat cu toții ieftin.
  Marc de Sade a terminat cupa. Un bărbat în negru, cu o cruce la gât, s-a strecurat până la demnitar și i-a șoptit ceva la ureche.
  Fața Ducelui a devenit violet. El a urlat:
  - Plec pentru o oră. Nu te încurca fără mine, înapoi la desert.
  Domnitorul aproape a fugit, lăsând o companie destul de pestriță să bârfească în singurătate. Cu toate acestea, nimeni nu s-a plictisit.
  Vega a împins cotul Angelicăi.
  - Trebuie să urmăm unde s-a dus burta grasă.
  Fata blondă a fost de acord.
  - Este rezonabil.
  Dar fetelor nu aveau voie să-l urmeze pe duce. Văzând că stăpâna plecase, bumpkins pofticiosi se uitau la frumuseți.
  A urmat un vuiet sălbatic:
  - Acum ești al nostru.
  Cavalerii se agitară. Ca țestoasele, se cățărau cu toată masa pe fete. Erau multi.
  Vega a scos două săbii și a început să se rotească deasupra capului, Angelica i-a urmat exemplul. Ambele fete arătau ca niște tigre pursânge strânse de lupi.
  Ducele, între timp, s-a mutat într-o trăsură mecanică, condusă de un troliu manual, și s-a repezit în temnița închisorii. Acolo, călăul profesionist Kara Maara l-a interogat pe Oliver Twista.
  Băiatul, gol, musculos și desculț, a fost dus într-o cameră specială cu multe dispozitive de tortură. Erau cuțite, burghie, cârlige, sârmă ghimpată, cuie. La fel și șuruburi, clești, tăietori de sârmă și multe altele.
  Subsolul care aparținea ducelui era izbitor prin varietatea de dispozitive care produceau durere. Era cald - trei seminee ardeau deodată, călăii au încălzit uneltele în flacără. Înainte de a fi torturat, Oliver Twist a fost spălat temeinic și șters cu alcool pentru a-l împiedica să se intoxica cu sânge. Lângă Oliver Twist, un alt băiat robust de cincisprezece ani era întins pe suport. Asistentul călăului a atârnat copilul musculos de brațe și picioare. În timp ce își fuma pipa, și-a bătut leneș trunchiul gol cu biciul. Băiatul gemu încet și șopti o rugăciune. Erau dungi sângeroase pe piele.
  Călăul Kara îi zâmbi lui Oliver.
  Pe un ton veninos, monstrul a spus:
  - Oh, bine, ce frumos copil. Cât de rău ne va fi să-ți dezlipim pielea de pe umerii tăi delicati. Acesta care atârnă lângă tine este fiul natal al lui Maar Tuz, numele lui este Mir Tuzok. Acum i se face un masaj ușor, iar apoi călăul îl va lua mai în serios.
  Așa că ține cont: cu cât vei spune mai devreme unde se ascunde Vali Chervovy, cu atât mai repede se va termina chinul tău.
  - N-am să-ți spun nimic, a mormăit Oliver Twist, furios, arătându-și cu ardoare ochii.
  Torţionarul urlă:
  - Toată lumea spune așa. Umăr, începe.
  Doi asistenți puternici l-au ridicat pe copilul încătușat și au îndepărtat cu încredere cătușele, încercând să-l atârne pe suport. Este exact ceea ce nu ar fi trebuit să facă. Copilul s-a răsucit și a lovit cu nisipul gol, ca o bâtă, cu piciorul unui călău în vintre, cu celălalt - sub genunchi. Sărind afară, Oliver Twist a încercat să o atace pe Kara, dar torționarul suprem a avut o reacție fenomenală. Cu o lovitură precisă, l-a lovit pe băiat cu o bâtă în cap.
  Bruta a răcnit:
  - Un imp. Trebuie să-l purtați într-un scaun special, astfel încât să nu facă probleme. Și voi, sărmanii nomazi, de ce sunteți tristi?
  Asistentul călăului avea rotula crăpată, iar partenerul său și-a pierdut cunoștința din cauza șocului durerii.
  - Ei bine, am destui asistenți. Călăul-șef bătu din palme. Au intrat entități sinistre. Chel inconștient era fixat pe suport. Apoi un șuvoi de apă înghețată i-a lovit fața. Băiatul îşi veni în fire, cu ochii înroşiţi.
  Călăul senior a fost mulțumit:
  - Ei bine, ești încăpățânat. Acum brațele și picioarele sunt prinse în stocuri, puteți trece la interogatoriu activ.
  Torționarul a ridicat biciul și a lovit copilul de mai multe ori pe spate și coaste. Oliver Twist și-a ținut respirația și a înăbușit un țipăt, cicatricile bombandu-i pe corp. Călăul chicoti de satisfacție.
  Pe un ton răgușit:
  - Un tip puternic, dar un corp tânăr și musculos este destul de sensibil la durere. Sper că vom găsi rapid un limbaj comun cu tine. Acum este timpul să-ți arzi călcâiele ca să nu alergi prea repede.
  Torționarul a scos din cuptor o tijă încinsă. A apucat fără ceremonie piciorul gol al lui Oliver Twist cu mănușile și și-a rupt degetul. Apoi fierul înroșit a intrat în contact strâns cu piciorul gol al unui copil de doisprezece sau paisprezece ani. Fum dens umflat, pielea carbonizată.
  Oliver Twist, cu un efort de voinţă, aproape muşcându-şi limba, reţinu ţipătul care scăpa. Băiatul respira greu, transpirația curgându-i pe corp. Kara Maara a continuat să zdrobească cu o bucată de fier, mirosul de carne prăjită. Mirosul gâdila plăcut nările. În cele din urmă, călăul a luat metalul. Privind la copilul torturat, el a spus:
  - Nu e rău! Baiat puternic. Înainte să mărturisească, vom petrece multe ore împreună. Și ce va spune acest tânăr la atingerea oțelului încins?
  Călăul sadic a sărutat cu bucurie piciorul altui chel cu un fier de călcat roșu. Pielea de pe călcâiul băiatului a luat foc. Băiatul a țipat tare, a țipat cu o obscenitate bună. Când torționarul a scos tija, a șuierat doar, un adolescent palid și transpirat:
  Gata, vă spun totul.
  Călăul chicoti de satisfacție.
  Pe un ton dulce, a spus:
  - Bineînțeles ca tu o să. Unde este bârlogul lui Valya Chervovy?
  - Nu-i spune! - a strigat Oliver Twist, încercând fără succes să rupă cătușele, ceea ce a făcut ca mușchii băiatului să se încordeze și păreau să izbucnească. Nu-ți dezonora tatăl.
  Lumea lui Tuzok a înțeles totul și cu un efort extraordinar de voință a înăbușit slăbiciunea. Buzele albastre ale băiatului șoptiră:
  "Nu știu și chiar dacă aș ști, oricum n-aș spune nimic.
  Kara Maara l-a lovit pe Oliver Twist în gură. Apoi s-a urcat cu cleștele în stomac:
  - Nemernicule, te voi tortura mult timp. Voi stropi cu sare pe rănile tale, vei cânta ca un cocoș din durerea iadului.
  Barbarul scoase si presara un praf de sare pe umarul ranit al baiatului. În acel moment, s-a auzit un zgomot și, respirând greu, ducele s-a târât afară.
  El șuieră:
  - Văd că ai început interogatoriul fără mine.
  Călăul ridică încurcat din umeri largi.
  - Vinovat, duce. Ai ordonat să elimini rapid informațiile, iar băieții sunt foarte încăpățânați!
  Demnitarul a urlat ca răspuns:
  - Nu pentru mintea ta. Dă-te înapoi și învață cum să stârnești aceste victime.
  Ducele apucă clește fierbinte de oțel. Băieții goi, transpirați, bronzați și foarte musculoși arătau foarte apetisant.
  Ei bine, ca astfel de frumuseți, dar nu te poți chinui personal.
  Ducele făcu pași ușori spre Oliver Twist. Băiatul simțea miros de respirație urât. Gânduri întâmplătoare se învârte în capul meu. Trecând amintiri. Chiar dacă sunt false dintr-un vis cibernetic, când îmi apare ceva în cap din vremuri fantastice. Poate că oamenii chiar știu să călătorească în timp într-un vis? Aceasta este mișcarea sufletelor prin spații și epoci. Când vezi școala viitorului.
  Aici este o școală futuristă, o tablă cibernetică îngrijită strălucește. Pe el trebuie să țineți degetul într-o secvență complexă - și va fi dat răspunsul corect. Și nu și-a învățat lecția. Toată ziua scrima cu săbii electrice, apoi a mers la râu. Și aici stă la tablă și îi este rușine. Un prieten al lui Dodger îi ajută, folosind un gadget în miniatură, transmite un mesaj care se aude într-un microfon ascuns în urechea lui. Adevărat, profesorul este de pază. El le înregistrează transmisia radio pe gravioscanerul. O voce răgușită, asemănătoare unui computer spune:
  -Klut și Oliver. Amândoi rămâneți în clasă. Cât timp poți să stai pe spate și să mergi pe sfaturi?
  Apoi va avea loc o lectură lungă și plictisitoare a moralității. Până acum, hologramele de scanare stau în fața ochilor noștri. De aceea a părăsit emisfera lumii pentru a scăpa de profesorii intruzivi și de lecțiile plictisitoare. Și cum s-a terminat totul? Acum, broasca aceea grasă și urâtă îl doare. Trebuie să ne amintim lecțiile de yoga și Ruscate. Cum este localizată durerea acolo?
  Demnitarul sadic a rânjit răutăcios și și-a aplicat blând cleștele pe coaste.
  Se auzi un șuierat la atingerea fierului înroșit și mirosul de carne tânără pârjolită deveni mai puternic.
  - Ce, mielulețule, îți place să fii prăjit? - croncăni inchizitorul. Apoi ducele a răsucit blând forcepsul, agățând pielea și răsucind coastele.
  În ciuda tuturor eforturilor voinței, lacrimile curgeau involuntar din ochii băiatului. A fost foarte dureros. Poate mai dureros decât atunci când călcâiele au fost cauterizate. Există multe terminații nervoase pe picior, dar Oliver Twist l-a întărit și umplut, chiar a alergat pe cărbuni. Într-adevăr, foarte repede. Coastele nu sunt atât de obișnuite cu procedurile de foc, un țipăt iese din gât. Oliver Twista strânse din dinți. Am încercat să-mi distrag atenția gândindu-mă la lucruri plăcute.
  Și-a îndreptat atenția către călăii săi. Torţionarul este un om proeminent; este înalt, brațele lui sunt groase și cărnoase, mantia îi este căptușită cu sânge și el însuși este îmbrăcat tot în roșu. Acest lucru este de înțeles - este mai groaznic, iar sângele de pe haine este mai puțin vizibil. Cizme grele cu potcoavă argintie. Și iată-l pe ducele însuși - în coroană, nu o scoate, chiar plănuiește să facă o muncă murdară. Fanatic. Un ordin atârnă pe piept. Un semn de neînțeles, ca o svastică, doar în cinci colțuri și cu coarne, din aur pur încadrat cu diamante.
  - Ei bine, ce vrei? - În ciuda durerii sălbatice, Oliver Twist și-a aruncat o privire amenințătoare, și-a încrețit sprâncenele.
  Și zvâcni cu piciorul gol, care fusese de curând mângâiat pe călcâiul rotund al unui copil de un fier înroșit.
  Ducele, contrar așteptărilor, nu și-a pierdut cumpătul. Încă își răsucea coastele cu sânge rece. Coasta era pe cale să se trosnească când un servitor laș s-a târât în hol. Tremura ca un iepure.
  Și vocea i s-a întrerupt:
  "Alteță, sala este în plină desfășurare. Cele două fete ale tale și o mulțime de cavaleri s-au luptat.
  - Așa. Ducele a scăpat cleștele. "Nu voi tolera un asemenea tratament față de iubirea mea.
  Scuturând pumnul spre prizonieri, a adăugat:
  - Ma voi intoarce. Și uite, fără mine serios nu torturi. Ei învață chinul principal din mâna mea.
  - Ascultă, milord. - a tunat călăul cu voce scăzută, asistenții lui i-au răsunat.
  Ducele a părăsit localul. Torționarul s-a apropiat de însoțitorul lui Oliver Twist.
  Cu o voce dulce, kat a guturat:
  - Acum poți să prăjești al doilea călcâi. Iar tu, uite el, dădu din cap către Oliver Twist. La fel vi se va întâmpla.
  Călăul a încălzit fierul. Era greu să respiri în cameră. Un bici fluieră, loviturile biciului se înveliră pe trunchiul gol al lui Oliver Twist. Băiatul s-a cutremurat de lovituri, dar a rămas tăcut cu încăpăţânare. Amintiri nu prea plăcute de la școală mi-au trecut din nou prin cap.
  Iar pe călcâiul gol, torționarul a aplicat o fâșie largă de fier, roșie de căldură.
  Și Oliver Twist tresări de durere groaznică. Dar a reușit să se abțină. Deși corpul musculos al băiatului a devenit strălucitor de transpirație și sânge. Și un lichid tulbure a picurat pe foc, provocând un șuierat.
  Băiatul a îndurat și chiar a cântat:
  În ziua Crearii Lumii, Dumnezeu este glorios prin această minune:
  Și cerul de deasupra Pământului a devenit deodată albastru Și cerul, cerul de deasupra Pământului a devenit albastru
  
  . Nu cunoaște lanțuri!"
  
  Și va fi fericire pentru oameni acum și în veci, Când cătușele, tiranii și vrăjmășia vor cădea Când lanțurile și dușmănia vor cădea pentru totdeauna.Toată puterea tiranilor se va prăbuși ca țărâna, Și Îngerul va cânta Libertatea în ceruri.
  
  
  Gloria, Puterea și Munca vor străluci aici! Și nicio forță nu va șterge totul.
  
  Iar Dumnezeu va da înțelepciune poporului tău Învinge nenorocirea, cearta și vrăjmășia Și să învingă totul - confuzie și vrăjmășie.Va fi Libertate, Consimțământ, Dragoste Și lumina Adevărului va lumina sufletele.
  
  Să fie mereu belșug pe acel pământ.Satele, satele, orașele vor deveni bogate Și satele, orașele vor înflori. Multe corăbii vor acosta în golfurile de acolo, Și oaspeții vor începe să facă comerț în folosul lor.
  
  Acel pământ minunat va fi plin de frumusețe, iar muzele vor cânta Libertatea timp de secole.
  ...Două fete, Vega și Angelica, tăiate în mulțimea de cavaleri. A sta în locul morții este ca. Ei au ales instinctiv cele mai convenabile tactici de luptă pentru ei înșiși. Legănând ambele săbii, Golden Vega l-a doborât pe domnul care stătea în fața ei. Sabia ei foarte ascuțită a tăiat armura și a tăiat capul. Angelica i-a dat și lovituri de moarte - bătând o sabie în piept, l-a lovit pe baronul care și-a balansat bâta. Atacurile ei fulgerătoare au zdrobit carnea. Cu următoarea lovitură, fata și-a tăiat mâna, mănușa de fier s-a prăbușit pe podea cu un zgomot, iar inamicul a răcnit.
  Angelica ținea o "moara" - o sabie deviază lovitura, cealaltă taie. Cavalerii erau beți, leneși în armura lor, iar săbiile de hipertitan tăiau carnea cu ușurință. Întorcându-se, Vega și-a trântit piciorul în fața atacatorului, apoi și-a înfipt lama în stomacul lui. Dodge cu dibăcie. Silueta unui cavaler puternic strălucea slab la lumina lumânărilor. Și apoi - o lovitură precisă în gât.
  Sângele a țâșnit. Vega nu este străin de ucidere. Dar Angelica aduce moartea doar pentru a doua oară în viața ei, dar această fată este atât de furioasă încât nu poate fi oprită și ruptă atât de ușor. Următoarea lovitură străpunge umărul. Cavalerul răcnește, Angelica își întoarce lama. Adversarul tace. O întoarcere a "fluturelui" - și din nou capul cade pe marmură. Podeaua devine alunecoasă cu sânge. Fata se scufundă și dă cu piciorul în picioare, trei cavaleri cad deodată, de parcă ar fi fost tăiați. Apoi ea iese și-l lovește cu pumnul în față. Vega, între timp, lovește cu atâta forță încât taie sabia și casca.
  - Minunat! Angelica țipă. - Ești doar un terminator.
  - Sunt un ranger vedetă. - Râzând, răspunde Vega. - Da, și nu ești mai rău!
  Noul luptător este înșirat cu pricepere pe margine. Fata este incantata. Cavalerii roiesc și doar interferează unul cu celălalt.
  Vega râde - îi place să taie. Salt - ea lovește cu ambele picioare deodată, apoi o aruncare precisă. Doi războinici se sufocă cu sânge. Urmează tehnica "scării", iar baronul gras se dă înapoi cu umărul tăiat.
  Ambele doamne erau atât de furioase încât probabil i-ar fi ucis pe toată lumea, mai mult de o sută și jumătate de cavaleri, dar arbaletari au intrat în sală. Neacoperite de armură, fetelor pe jumătate goale le-a fost greu. Ambii au fost răniți aproape imediat - la urma urmei, arcașii au tras bine și au lovit în principal picioarele și brațele. Fetele au fost atacate în masă. În ciuda sângelui vărsat, nobilii nu s-au grăbit să-i omoare. Dimpotrivă, aveau nevoie de ei în viață. Vega și Angelica au fost capturate. Erau în mod clar pe cale să fie violați. A existat o mică ceartă asupra cine va începe primul. Cearta a fost câștigată de baronul Sylph de Ramses. Aplecându-se în față, i-a smuls rochia Angelicăi, i-a scos demnitatea și a intrat cu forță în ea. În acest moment, un strigăt formidabil a întrerupt orgia sălbatică:
  - Ce fel de divertisment fără știrea mea?
  Cavalerii erau confuzi. vuietul formidabil al ducelui putea înnebuni pe oricine.
  - Noi, Alteța Voastră, am vrut să le învățăm fetelor bune maniere. mormăi baronul Sylph.
  "Iată-te și învață-te singur, ignorant. Închideți mai întâi fermoarul pantalonilor.
  Baronul era confuz.
  Ducele a continuat să plângă.
  - Aceștia sunt oaspeți și sunt sub protecția mea. Și voiai să te distrezi cu ei. Ar trebui să ordon slujitorilor mei să vă ciuruiască cu săgeți pe loc? Cum îndrăznești să mă provoci?
  Cavalerii s-au dat înapoi, s-au auzit mormăituri slabe.
  - Nu vreau să aud nimic, sărbătoarea e stricata. Scoateți cadavrele și plecați acasă. Altfel, vei cunoaște plinătatea mâniei mele.
  Cavalerii au început să se împrăștie. Fetele au smuls săgețile care ieșeau din brațe și picioare.
  "Așa îmi place mai mult de tine", a spus Marcus de Sade. - Acum vom merge în dormitor, unde ești cu mine și faci dragoste.
  În spatele nobilului creșteau două duzini de luptători cu muschete.
  "Acești războinici se vor asigura că nu mă sugrumați în timpul îmbrățișărilor dulci. Asta e! Văd că sunteți niște cățe foarte periculoase, tot podeaua mea era plină de sânge și de cadavre.
  Însoțiți de o escortă, au mers în dormitor. Pereții săi erau decorați cu tot felul de trofee de vânătoare - cele mai impresionante au fost coarnele turndukai-ului.
  Un pat masiv auriu cu multe saltele și perne se ridica în centrul dormitorului.
  - Cere. Simte-te ca acasă.
  Războinicii cu muschete fumau fitiluri, gata să tragă în orice moment.
  - În seara asta voi avea o noapte distractivă.
  Aruncându-și hainele și armura, ducele căzu pe perne.
  . CAPITOLUL #15
  Tânărul prizonier s-a trezit... E cam foame în turn, picioarele goale ale copilului sunt deosebit de reci.
  Oliver, ca să se încălzească și tot sperând să scape, a început să frece o verigă de oțel a lanțului de alta. Și sunt groase aici, dar măcar puțin calde.
  În plus, îmi era foame... În turnul de sinucidere, băiatul era hrănit doar o dată pe zi: pâine veche și apă. Și acest lucru nu a fost suficient pentru un organism în creștere.
  Și șobolanii scârțâie în întuneric. Băiatul desculț și flămând și-a frecat lanțurile și a încercat să nu plângă.
  Deși în fața lui erau două lovituri și un laț în jurul gâtului.
  Oliver cânta încet;
  Așa cum mi s-a întâmplat, sunt clar pentru șoim, dar este timpul:
  Am zburat, tânăr șoim limpede, pe cer,
  Am bătut-bătut gâște-lebede,
  De asemenea, a bătut și a bătut o pasăre mică,
  Așa cum era înainte, nu există zbor pentru o pasăre mică.
  Dar nonecha pentru mine, înțeleg șoimul, nu există timp:
  Stau, tânăr șoim limpede, în poimane,
  Sunt eu în cel din cușca de aur,
  Într-o cușcă, pe o dungă de tablă;
  Picioarele șoimului sunt încurcate,
  Remorci de mătase pe picioare:
  Perdele perlate pe ochi!
  Cum mi s-a întâmplat mie, omule bun, dar puțin timp:
  Am mers și am mers, omule bun, de-a lungul mării albastre.
  Deja am bătut-nave-nave zdrobite,
  Eu sunt tătar, armean Busurman;
  Bărci uşoare încă zdrobite;
  Așa cum era înainte, nu există trecere pentru bărci ușoare.
  Dar nu pentru mine, omule bun, nu există timp:
  Stau, omule bun, în poimane,
  Sunt în închisoarea de pământ a acelui răufăcător.
  Picioarele bunului sunt forjate,
  Pe picioare sunt franjuri germani,
  Pe mâinile tânărului sunt încuietori de închisoare,
  Iar pe gâtul tânărului sunt praștii de fier.
  Un astfel de cântec popular, dintr-una dintre cărți...
  Oliver nu a observat cum s-a uitat din nou pe sine într-un vis.
  Nu departe, în aceeași emisferă a universului de vis, băiatul liber pentru ceas, Oliver Twist, trecea și el prin momente grele. După o biciuire fierbinte, din care pielea a crăpat, a fost aruncat la mal. Avea mult de parcurs până să ajungă la Lordul Piratului Dukakis. Și trebuie să ajungi acolo cât mai curând posibil. Aproape că alerga pe drumul stâncos, atât de rapid era pasul lui.
  În două ore, Oliver Twist a parcurs aproape douăzeci de mile și s-a apropiat de satul Yehu.
  Era un oraș destul de mare, cu case de arhitectură europeană medievală târzie, fără nici un plus de agitație și murdărie. Turla bisericii se înălța deasupra acoperișurilor maro-roșu. Marea verde stropi, intrarea în golful larg era acoperită de un fortăreț impunător, din ambrazurile căruia ieșeau în toate direcțiile țevile tunurilor. Cu toate acestea, majoritatea armelor au ruginit. Pe panta blândă a dealului creșteau lungi, până la o sută de metri, palmieri. Au ascuns complet fațada din piatră albă a palatului guvernatorului. Aerul era proaspăt, copiii desculți, precum Oliver Twist se năpusteau. Singura lui armă, o sabie de hipertitan, băiatul s-a ascuns într-o pungă de pânză pe care o purta în spate. În exterior, Oliver Twist arăta ca un cerșetor obișnuit, doar cârpele erau neobișnuite - pătate, de culoare kaki. Era incomod să porți arma, a continuat să lovească spatele cicatrici.
  Băiatul a decis să se odihnească, mai ales că era plănuită o priveliște foarte interesantă. Un alt lot de mărfuri a fost adus pe piața de sclavi. Un detașament armat de poliție, trimis pentru a proteja condamnații, s-a aliniat pe terasamentul larg. Aici s-a adunat o mulțime de curioși. Pe lângă oameni, boturile inogalacților au fulgerat. Unele dintre ele arătau ca niște rațe și păreau destul de inofensive. Erau mulți copii, râdeau și arătau cu degetul.
  Și iată-l pe guvernatorul însuși, Sam de Richard. O persoană înaltă și slabă, cu o perucă roșie, îmbrăcată într-o camisolă de mătase subțire, bogat brodată cu împletituri aurii. El şchiopăta uşor, sprijinindu-se pe un baston de abanos. În urma guvernatorului, împingând trecătorii, s-a mutat un om corpulent în uniformă de general. Pe pieptul lui larg clincheau bijuterii, iar pe cap îi etala o pălărie înclinată.
  Când prizonierii au fost descărcați de pe navă, bărbatul și-a răsucit gura cu dispreț și și-a scos pipa.
  Condamnații arătau rău: nespălați, îngroziți, mulți dintre ei nu arătau ca oameni. Au existat însă și exemplare bune - se pare că dintre pirații capturați. Oliver Twist a văzut câțiva Inogalacți cu șase brațe, cu haine strălucitoare. Negocierea a început. Guvernatorul, care avea o voce pătrunzătoare, a spus:
  - Generale Cagliostro, aveți dreptul de a alege la prețul pe care îl desemnați singur. Și tot restul îl vom vinde la licitație.
  Cagliostro dădu din cap în semn de acord.
  - Excelența dumneavoastră este foarte amabilă. Dar, jur pe onoarea mea, acesta nu este un partid de muncitori, ci o turmă mizerabilă de schilozi. Este puțin probabil ca acestea să fie de vreun folos pe plantații.
  Înșurubându-și disprețuitor ochii mici, se uită din nou la mulțimea de sclavi încătușați, iar expresia de răuvoință de pe chipul lui s-a intensificat.
  Căpitanul a citit întreaga listă de sclavi - cei mai mulți dintre ei erau pirați care au scăpat ca prin minune de spânzurătoare. Au fost și rebeli trimiși din metropolă.
  - Ce produs. Doar condamnați și hoți.
  Generalul a scos lista. M-am apropiat de un tânăr musculos. A simțit bicepsul pe mâini, a ordonat să deschidă gura, și-a examinat dinții. mormăit:
  - Pentru aceste zece monede de aur.
  Căpitanul făcu o mutră acru.
  - Zece piese de aur? Acesta este jumătate din prețul real.
  Generalul rânji.
  - Acest sclav nu mai merită. În curând va muri din cauza muncii grele. Prefer să cumpăr unul cu șase brațe, sunt mult mai duri decât oamenii.
  Căpitanul a început să laude sănătatea, tinerețea și rezistența prizonierului. De parcă nu ar fi vorba despre un om, ci despre o fiară de povară. Tânărul se înroși. Se pare că acest târg era neplăcut pentru el.
  - În regulă, mormăi generalul. - Cincisprezece aur și nu se mai trage.
  Căpitanul știa după ton că acesta era prețul final. A oftat și a fost de acord.
  Următoarea persoană pe care generalul a abordat-o a fost un bărbat de vârstă mijlocie, cu corpul mare. Era faimosul pirat Wiscin. Cu un singur ochi și înfricoșător, se uită încruntat la cumpărător.
  Tranzacționarea a fost reluată. Uriașul a plecat pentru treizeci de piese de aur.
  Oliver Twist stătea în picioare în razele orbitoare a trei sori, inspirând adânc aerul străin. Era umplut cu miros de cuișoare, piper negru puternic și cedru uriaș, cu miros dulce. În același timp, a ascultat ce se întâmpla, scoțând geanta de pe umerii dureri.
  Alți cumpărători i-au abordat pe condamnați, i-au examinat, au cerut prețul. Generalul a continuat să se târguiască. Am mai cumpărat câțiva sălbatici cu șase brațe. Era evident că era gata să părăsească licitația. Și apoi ochii i-au căzut pe chipeșul și puternicul Oliver Twist.
  - Băiat bun. Și, de asemenea, probabil, sclavul cuiva.
  Oliver tresări. Din acest om a respirat un frig groaznic.
  Băiatul a scârțâit:
  - Nu, sunt pe cont propriu.
  - Da! Generalul a fost încântat. - De la sine - înseamnă un vagabond. Și conform legii, vagabondajul este interzis, iar tu trebuie să devii sclav. Hei, gardieni, aduceți gulerul. De mult mi-am dorit să am un astfel de băiat cu mine.
  Oliver Twist, ridicând geanta, se repezi să fugă. Cu toate acestea, un supraveghetor masiv cu patru brațe care stătea în dreapta și-a tăiat picioarele cu un bici. Bucla s-a rupt, băiatul a căzut. S-a zvâcnit și a încercat să rupă lațul, dar acesta i-a săpat și mai tare în gleznă. Apoi și-a scos sabia și a tăiat biciul dintr-o singură lovitură.
  Generalul țipă.
  - Ia-l.
  Gardienii și ofițerii de poliție s-au grăbit la Oliver Twist. Și-a legănat sabia și a străpuns pieptul polițistului. Restul gardienilor s-au lăsat pe spate, scoțând sabiile. Au încercat să-l înconjoare pe băiat.
  Dându-și seama că nu are nicio șansă, Oliver Twist a sărit în sus, l-a înjunghiat în cap pe cel mai apropiat polițist și a fugit, sărind ca o broască. Băiatul a alergat foarte bine, dar polițiștii aveau cai. Băiatul a fost depășit rapid, aruncându-și un laso la gât. După ce a tăiat frânghia, Oliver s-a întors să-și înfrunte dușmanii, gata să-și vândă viața scump.
  Era înconjurat din toate părțile. În spatele lor au apărut mușchetari, și-au scos butoaiele, încărcându-le în mișcare. Era clar că erau pe cale să înceapă să tragă.
  - Ia-l viu! porunci generalul.
  trandafir Arcana. Polițiștii au fost instruiți să prindă fugari. Câteva aruncări bune - și Oliver Twist a fost legat. O lovitură bine țintită a unui mușchetar i-a scăpat sabia din mâini. În același moment, au aruncat o plasă.
  Înțeleg, își dădu seama Oliver. Acum îl vor lega în cătușe grele și nu va vedea niciodată libertatea.
  se bucură Cagliostro.
  - Lovi-l, loveşte-l.
  Se întoarse către cei patru brațe pentru a da ordinul.
  În acel moment, se auzi un sunet ascuțit, rostogolit, zguduind aerul. Generalul a sărit surprins. Ambii gărzi de corp au sărit cu el. Gardienii tremurau, cineva a scăpat o muschetă. Toată lumea, parcă la semnal, s-a întors cu fața spre mare.
  Mai jos, în golf, la o distanță de două sute de pași de fort, se afla o corabie mare. Fum alb se învârtea. A ascuns complet vasul magnific, lăsând la vedere doar vârfurile catargelor. Un stol de pterodactili s-a ridicat de pe țărmurile stâncoase, învârtindu-se pe cer cu strigăte stridente.
  Generalul nu a înțeles ce se întâmplă. De ce trage nava din toate tunurile?
  - Jur pe numele regelui englez. Îmi va răspunde pentru asta.
  Era panică.
  Între timp, nava a coborât steagul englez. A dispărut într-o pufă de fum. A fost înlocuit cu Steagul stelelor și dungilor din Imperiul lui Kiram. Stelele aurii străluceau frumos pe fundalul violet. Generalul a dat ochii peste cap.
  - Capere! şopti el cu greu. - Corsarii lui Kiram!
  Frica și neîncrederea se amestecau în vocea lui. Furia i-a strălucit în ochi. Gărzile de corp se uitau în depărtare uluite, dându-și ochii peste cap și dezvăluind dinții strâmbi.
  Uriașa navă care a înșelat atât de ușor vigilența gărzilor era o navă corsară. Spre deosebire de pirații obișnuiți, el avea un brevet de stat și dreptul de a face comerț cu jaf, capturând navele țărilor neprietenoase. Iar imperiul lui Kiram a fost mult timp în dușmănie cu Marea Britanie. Acum este timpul să ne echilibrăm. Un lot mare de aur extras din minele continentale a sosit recent în orașul Yehu. Primind această informație, amiralul Pisar don Freebie a decis să atace colonia engleză. A fost un act de răzbunare personală. În urmă cu zece ani, guvernatorul local l-a învins pe tânărul căpitan de pe atunci de prim rang, Pisar don Halava.
  Acum va lua o răzbunare convingătoare. Simpla sa invenție s-a dovedit a avea atât de reușită încât, fără să trezească suspiciuni, a intrat cu încredere în golf și a salutat fortul cu o salvă de lat. Treizeci de tunuri au tras, transformând ambrasurile în moloz și cenușă deodată.
  Au trecut doar câteva minute. Numeroși spectatori au observat că nava înainta prudent în nori de fum. Ridicând vela mare pentru a crește viteza, mișcându-se pe un vânt strâns, corsarul a îndreptat cu ușurință tunurile din partea stângă spre fort, nepregătit pentru apărare.
  Părea că lumea era sfâșiată. A doua salvă a fost și mai devastatoare. Generalul era isteric.
  - De ce am nevoie de o asemenea pedeapsă!
  Jos, în oraș, tobele băteau, trâmbițele răsunau, de parcă mai aveau nevoie să avertizeze despre pericol. Gardienii nu au intrat în panică, au încercat să răspundă focul. Fortul s-a cutremurat de explozii.
  Căldura apăsătoare și greutatea considerabilă l-au împiedicat pe general să se miște. Monștrii cu patru brațe l-au ridicat pe Cagliostro și l-au dus în oraș.
  Oliver Twist, profitând de confuzia generală, s-a strecurat din plasă și, luând sabia, a pornit pe călcâie. Nimeni nu l-a urmărit pe băiat.
  Fortul a răspuns cu lovituri ocazionale. A fost acoperit de o a treia salvă.
  Sclavii, erau peste cincizeci dintre ei, majoritatea rebeli și pirați, au fugit. Mighty Wiscin, un pirat experimentat, i-a trimis direct la casa verde. Mai mulți milițieni cu muschete au fugit de acolo.
  - Vom găsi arme acolo, spuse Wiscin.
  Oliver Twist alergă spre ei.
  - În timp ce toată lumea este ocupată, putem lupta cu inamicul.
  Băiatul era înaintea tuturor. În prag stătea un paznic cu o muschetă. Înainte de a putea ridica arma, i s-a tăiat capul.
  Sclavii au intrat în casă. Acolo era un mic arsenal: muschete, sabii, cârlige de luptă.
  - Înarmează-te! ordonă Wiscin. - Acum vom ieși și vom da lumină porcilor Kiram.
  Oliver Twist și-a păstrat calmul.
  - Și de ce să ne grăbim la Kiramites? Lasă-i să captureze mai bine orașul - dușmanii noștri sunt acolo.
  - Da, spuse uriaşul. - Mă voi bucura doar dacă vor elibera măruntaiele guvernatorului sau acestui general.
  Sclavii înarmați s-au ascuns.
  Poliția, gardienii, milițiile s-au repezit în luptă cu curajul disperat al oamenilor care înțeleg că în caz de înfrângere nu vor fi cruțați. Kiramanii erau nemilosi, erau faimoși pentru atrocitățile lor.
  Liderul atacatorilor își cunoștea afacerea. Spre deosebire de Yahoo.
  Comandantul Kiram a făcut ceea ce trebuie - a învins fortul, a preluat controlul asupra centrului orașului. Tunurile lui au tras împodobire în zona deschisă din spatele digului, transformând oamenii pe care Cagliostro i-a comandat inutil într-o mizerie sângeroasă. Kiramites au acționat cu pricepere pe două fronturi - cu focul lor au adus panică în rândurile apărătorului și, în același timp, au acoperit debarcarea grupurilor de aterizare.
  Sub razele arzătoare a trei sori, bătălia a continuat până la prânz. Pe măsură ce trosnetul de muschete și zgomotul metalului se apropiau, era clar că Kiramites apăsau apărătorii orașului.
  - Nu te apleca. Oliver Twist se uită afară. - Lasă să se întunece mai întâi.
  Destul de ciudat, Wiscin a ascultat de sfatul băiatului. Poate că îi plăcea felul în care lupta ragamuffinul.
  La sfârșitul zilei, cinci sute de corsari au devenit stăpânii absoluti ai lui Yehu. Apusul a fost frumos, băiatul l-a admirat cu plăcere. Orașul era neliniştit. Apărătorii au fost dezarmați, iar Pisar don Freeva, stând în palatul guvernatorului, cu rafinament foarte asemănător batjocurii, a stabilit cuantumul răscumpărării pentru guvernator și general.
  - Ar fi trebuit să fii spânzurat. - Sorbindu-şi pipa, spuse Don Freebie. - Dar voi fi milostiv și în schimb voi lua o sută de mii de aur și două sute de capete de vite. Și, desigur, nu voi transforma acest oraș într-un morman de cenușă.
  Ca răspuns, un vuiet sceptic:
  - Și cum rămâne cu aurul pe care l-ai capturat în pivnițele palatului? Sunt câteva milioane.
  Și urlă ca răspuns:
  - Aceasta este prada mea de drept.
  Generalul Cagliostro s-a scufundat în scaunul său...
  Odată cu începutul amurgului, Oliver Twist a cerut recunoaștere.
  - Voi afla ce se întâmplă în oraș - și voi reveni imediat.
  Orașul ardea.
  Kiramiții au jefuit, au spânzurat pe recalcitrați și au violat cu brutalitate femei. Oliver Twist a văzut cadavrele mai multor copii, inclusiv o fată cu stomacul deschis.
  Erau și femei cu sânii tăiați, picioarele rupte - evident supuse abuzurilor. Băiatul păli și se grăbi să iasă din acest iad. Pe o stradă îngustă a întâlnit o fată cu părul blond curgător. A fost urmărită de patru kiramite, beată și purtând cizme grele. Fără să se gândească de două ori, Oliver Twist se repezi. Și-a aruncat sabia spre cel mai apropiat corsar.
  Lovitura a fost atât de puternică, încât casca a crăpat împreună cu craniul. Apoi, desculț, fulgerându-și călcâiele goale, a sărit în sus. A doborât un Kiramian cu genunchiul în maxilar și i-a rupt stomacul altuia. Doar unul a rămas în picioare.
  - catelus englez. mârâi el. Și a fost imediat atacat. După ce a efectuat combinația "evantai rupt", băiatul a tăiat capul inamicului.
  - Du-te la strămoșii tăi.
  Masa fără formă s-a prăbușit la pământ.
  Alergând spre fata care plângea, el o apucă de mână. Se uită cu frică în ochii salvatorului.
  "Urmează-mă, iubito", a spus Oliver Twist.
  Aparent, părul blond și ochii albaștri au inspirat încredere. Au alergat pe alee, în spatele lor se auzeau pași grei. Pe drum, am întâlnit un alt Kiramese beat, acest lucru nu a cauzat dificultăți. Au urcat pe deal pe străzile goale, ajungând la periferia lui Yehu. Oliver Twist a adus fata într-o casă cu sclavi ascunși.
  Wiscin l-a întâlnit cu un zâmbet sadic.
  - Ce fel de furt ne-ai adus. Proaspăt și tânăr.
  Nu o atinge sau o voi ucide. - Lama însângerată părea foarte convingătoare.
  - Văd că ai reușit să lupți, laud. Acum ce să faci?
  Ochii lui Oliver Twist străluciră.
  - Trebuie să capturam nava inamică. Cu siguranță creaturile au băut deja și sunt în oraș și vom obține o navă excelentă.
  O idee grozavă, hai să o realizăm! Sclavii pirați și-au exprimat cu voce tare aprobarea.
  Planul de capturare a navei era simplu, accentul pus pe surpriză. Și totuși, Oliver Twist se temea că la patru luni Kiramanii vor vedea bărcile navigând și vor da alarma.
  - Eu propun asta, spuse Oliver. - Voi înota până la navă. Mă voi urca la bord și voi da semnalul.
  - Te descurci singur cu gardienii? - începu Wiscin, dar piratul Oro îl întrerupse: - Băiatul își spune părerea. Dacă suntem reperați, tunerii vor deschide focul. Și apoi totul a dispărut.
  Pe trei bărci, sclavii s-au apropiat de o distanță sigură de nava inamică. Luând o sabie, un laț și un pumnal mic, Oliver a înotat spre navă. Patru luni străluceau astfel încât să se poată citi. La bord erau douăzeci de paznici. În același timp, s-au descurcat prost cu funcția lor. În timp ce aproape întreaga echipă era revoltătoare pe țărm, tunarul cu asistenții săi au mai desfundat un butoi de rom. Santinele - două la prova și pupa - vegheau. Oliver Twist nu a fost observat.
  Băiatul a înotat în lateral și a urcat cu grijă pe scândurile aspre. Mâinile sale dibace și degetele goale de la picioare se agățau de fiecare crestătură. S-a îndreptat în tăcere spre nas. A aruncat un pumnal în spatele capului paznicului, lama sabiei tăiând capul altui Kiramets. Așa că primele santinelele au fost eliminate. După aceea, ocolind cântecele țipete de bețiune ale trăgarilor, chel ajunse la pupa. Santinelele se uitară cu atenție în apa peste bord. Prin urmare, nu au observat cum o umbră aproape necorporală a alunecat, tăindu-le gâtul.
  Sarcina a devenit mai ușoară.
  Tunirii erau atât de beți, încât nu dădeau atenție torței aprinse. Oliver lăsă scara de frânghie la tovarășii săi. Sclavii au urcat în tăcere la bord. Un Kiramese, care a ieșit la o mică nevoie, le-a observat mișcarea, dar se pare că le-a confundat cu ale lui.
  - Ce, destul de jefuit? întrebă el în dialectul Kiram.
  - Nu putea fi mai bine. spuse Wiscin. Lama fulgeră. Pumnalul s-a înfipt prea mult în gâtul războinicului curios.
  - A cincea. a comentat Oliver. - Acum să trecem la restul.
  Foşti sclavi s-au întins la pupa. A trecut o altă santinelă. A fost scos de o altă aruncare precisă. În tăcere, ca niște umbre, sclavii și-au făcut drum până la talie. Erau bine înarmați. Din talie se deschidea o vedere a întregii nave, de la pupa la prova. Aproximativ o duzină de oameni se răceau pe punte, restul beau rom și tequila dedesubt. Mulți pirați erau buni la aruncare - nu numai pumnale, ci și satâri și sabii. Fără să tragă niciun foc, i-au masacrat pe Kiramites beți. Cei care au băut jos au fost tratați mai uman. Au atacat și s-au oferit să se predea.
  "Hai să ne îngătuim și să ținem", a ordonat Oliver Twist.
  După aceea, pirații, fără să se gândească de două ori, au trecut la o masă somptuoasă. Entuziasmul lor a fost peste cap. Nu e de mirare - în cala împuțită, sclavii erau hrăniți doar cu resturi.
  "Acum să stabilim patrule", a poruncit băiatul, "când se va ivi, inamicul va încerca să se întoarcă pe navă. Să-l surprindem.
  Toată lumea a fost de acord cu asta.
  Oliver Twist a rămas la postul său, așteptând cu nerăbdare zorii. Timpul a trecut dureros de încet. În cele din urmă, mult așteptatul soare albastru a apărut la orizont. Cu toate acestea, nici după aceea, echipajul navei nu s-a grăbit să se întoarcă. După-amiaza, au apărut bărci mari pline cu butoaie de aur. Pisar don Halava i-a însoțit personal. Pirații nou bătuți s-au schimbat în armura și îmbrăcămintea Kiram. Pe navă domnea un ordin exemplar și, prin urmare, Don Freebie nu bănuia nimic. Mai mult, capul îi trosnea de la o mahmureală puternică și și-a turnat bucuros câteva pahare de vin tare în sine. Butoaiele au fost încărcate în grabă la bord. Foștii sclavi cu greu se puteau reține pentru a nu deschide focul de moarte. În cele din urmă, ultimul butoi și cufere de răscumpărare au fost puse în cală. Atunci Wiscinus a poruncit:
  - Bate-i!
  Salbii de la muschete au căzut asupra Kiramitelor, iar apoi au fost folosite cuțite și saiare. Aproximativ cincizeci de soldați au fost uciși deodată, iar Pisar don Halava a fost legat. Gura i-a fost călușată cu un căluș neapetisant de la o perucă și a fost escortat în cală.
  Alte bărci Kiram s-au înghesuit.
  O salvă navală puternică de treizeci de tunuri a scufundat o duzină de bărci mari și a avariat aproximativ jumătate din cele rămase. În timp ce Kiramanii confuzi se certau frenetic, nava reuși să se întoarcă spre tribord. O altă salvă mortală a făcut bucăți bărcile supraviețuitoare. Tragerea s-a desfășurat în grămadă de la o distanță mică, așa că pierderile au fost mari. Bucăți de lemn s-au spulberat, apa a făcut spumă, pătată de sânge. Inogalact cu cap de crocodil a înotat spre navă. Filibusterii l-au împușcat cu muschete. Doar trei bărci au supraviețuit, s-au întors spre țărm. Armele s-au reîncărcat încet și au reușit să scape. Mai puțin de o sută de corsari au supraviețuit. Cei care au scăpat au fost complet demoralizați.
  A fost o victorie.
  Oliver Twist se strădui să ridice unul dintre butoaiele legate de fier. Deschis. Când blatul uns cu ulei a explodat, au plouat monede de aur.
  Pirații s-au uitat la prada nobilă.
  Wiscin a fost primul care a luat cuvântul.
  - Am capturat comori fără precedent, dar în același timp am rămas proscriși. Nu avem altă opțiune decât să aruncăm steagul negru și să facem ceea ce mulți dintre noi suntem de mult obișnuiți să facem. Și anume, jaf pe mare.
  Corsarii și-au exprimat energic aprobarea. Nici pe Oliver Twist nu-l deranja. Dimpotrivă - de aceea a fugit aici dintr-o emisferă de zi civilizată, dar foarte plictisitoare.
  - Frăția de coastă are propriul port. Aceasta este insula Monaco, unde se găsesc toate filibusterile.
  - Bine! - spuse Oliver - Dacă avem o bază, nu ne vom pierde. Mai rămâne o singură întrebare de rezolvat.
  Wiscin a înțeles perfect.
  - Vrei să fii căpitanul nostru? Nu va funcționa. Ești încă prea tânăr.
  Am deja sânge pe mine. Oliver ridică sabia.
  Bruta mârâia:
  - Mai multe despre mine. Înainte de tine este un corsar experimentat. cati ani ai totusi?
  - Unsprezece. "Oliver Twist nici măcar nu a considerat de cuviință să-și adauge ani.
  Pirații au râs.
  S-au auzit strigăte:
  - Băiatul este prea mic, este nevoie de un lider cu experiență. Wiscina pentru căpitan.
  Uriașul corsar rânji.
  - Vezi tu, Oliver Twist, nu au încredere în tine. Cine vrea să fiu căpitan?
  Toți pirații și-au ridicat armele.
  - Asa. Dar nu fi trist. De acum înainte, ești mâna mea dreaptă. Eu, în ciuda vârstei fragede a lui Oliver, îl numesc ca asistent. Și un vânt bun în spatele nostru!
  Exclamații furtunoase de aprobare universală. Oliver și-a răsucit sabia.
  - Sunt de acord! Și accept cu onoare numirea.
  Uratoarele răsună din nou. Wiscin comandă:
  - Și acum - toate pe catarge. Este necesar să prindeți vira care se apropie.
  Oliver Twist a început să cânte, pirații au început să cânte la unison cu voci puternice:
  
  Val de smarald stropind peste bord,
  Stelele de pe cer deasupra noastră strălucesc!
  Plăcerea unui corsar cu vin parfumat,
  Ce mâine - numai Domnul știe!
  
  Va avea loc îmbarcarea sau tunurile vor avea loc,
  Întinde-ți capul în abisul rău!
  Aceasta este soarta obstruitorului Pallas,
  Navigați peste mări într-un element formidabil!
  
  Și va veni norocul - o dungă strălucitoare,
  Dacă mâinile sunt puternice, sabia ascuțită este puternică!
  Nu fi timid, cu îndrăzneală în luptă - învinge frica de erou,
  Arată-ți caracterul, reușește să aprinzi ardoarea!
  Melodia a înotat după pupa, iar viața a continuat să curgă ca de obicei.
  . CAPITOLUL #16
  Tânărul prizonier a fost din nou sever biciuit. L-au bătut puternic și chiar și călcâiele lui Oliver au fost arse cu focul unei torțe.
  Băiatul, epuizat de torturi crude, s-a uitat de sine într-un somn adânc. Și a visat la asta...
  Lumea lui Tuzok era practic inconștientă, iar călăul s-a aplecat asupra lui Oliver Twist, frecându-i ușor rănile cu alcool. Spre surprinderea lui, s-au uscat rapid.
  - Tipul ăsta se vindecă mai bine decât un câine, ce plăcere îmi va face, poate fi torturat luni de zile.
  Băiatul a scârțâit ca răspuns:
  - Nu aștepta, prietenii mei vor veni în curând și te vor întinde pe suport.
  - Pentru asta încă câteva lovituri. - Kara Maara a biciuit cu toată puterea un bici ghimpat și ac pe spate, apoi a aruncat piper roșu și sare. Fața băiatului s-a sucit și s-a răsucit ca un vierme, doar un efort supraomenesc a făcut posibil să rețină strigătul.
  - Păi, unde sunt prietenii tăi? Dig pentru simetrie Îți voi arde celălalt călcâi, e posibil ca superducele să nu vină azi.
  Fierul încins alb a atins piciorul copilului, apoi Kara a apăsat mai tare, aşteptând o vreme până a ars piciorul întărit al băiatului.
  - Cât de mult îmi place mirosul de miel înțepat. - spuse kat, cu un desen suculent în nări, saturat de miros de aer ars. Poate tăia o bucată de picior și mănâncă: arată foarte apetisant.
  Îți vom pune cărbuni încinși în gură. Vega țipă din răsputeri. Fata a sărit înainte ca o panteră, cu ochii strălucind și părul căzut peste umeri ca razele de soare.
  Patru călăi asistenți s-au repezit asupra ei, dar au fost tăiați printr-o tehnică de măturat "aripi de delfin". Apoi, cu o mișcare precisă, Vega a doborât un alt torționar, rupându-i brațul și despărțindu-i capul de corp. Angelica s-a prăbușit în spatele ei, târându-l pe umeri pe superducele imobilizat. Ochii ei căzură pe Oliver Twist. Copilul era acoperit de abraziuni, tăieturi și arsuri. Da, iar aroma, care amintește de un grătar, nu a lăsat nicio îndoială ce făcea aici un sadic profesionist.
  Angelica alergă spre el și îi mângâie rănile.
  - Dragul meu băiat, cum te-au abuzat adversarii.
  Oliver a răspuns zâmbind:
  - Nu te teme, mamă, știi cât de tenace, nu va trece nici măcar o zi până să dispară rănile.
  - Acest lucru se datorează faptului că ați fost îmbunătățit prin dispozitive speciale care activează celulele stem ale corpului.
  - Tu ești mama lui și ne-ai spus că sunt frații tăi. - Vega a fost doborât deodată de cinci luptători, patru asistenți și o războinică destul de pricepută Kara Maara. Respingând atacul, ea i-a străpuns imediat pe unul dintre ei în stomac.
  - Vai, am vrut sa arat mai tanara, mai ales in ochii iubitului tau pentru ca este doar un baiat.
  - Te înșeli, el are deja treizeci de ani, arată pur și simplu ca un mârâc. Dar nu deschide gura pe el. Este al meu, ne luptăm de mai bine de un an, mână în mână, și am hotărât ferm să am copii comuni cu el.
  - Ce este lăudabil. Dar soțul meu a murit și a plecat la vânătoare în această emisferă a nopții. Acolo l-au terminat.
  - E oribil! Dar toți suntem muritori. Iti doresc sa gasesti un om bun. - spuse Vega, terminând cu un alt nenorocit. Angelica însăși și-a dat seama că partenerul ei are nevoie de ajutor. Mai mult, încă două duzini de luptători au fugit în cameră.
  Tăiind cu sabia, l-a eliberat pe Oliver și s-a repezit în timonerie. Săbiile fetelor erau mai ascuțite și mai perfecte, erau capabile să taie oțel. Numai Kara Maar a avut un tezaurist nu mai rău și chiar a reușit să-i zgârie umărul lui Vega. După ce a căzut, Oliver Twist s-a desprins rapid, s-a eliberat de frânghii, s-a ridicat cu grijă pe degetele de la picioare - călcâiele i-au fost arse de foc și, luând două săbii căzute, s-a repezit în luptă. Băiatul clocotea de foc, dacă ar fi fost torturat prea crud. În mișcare, a aruncat cu clești, lanțuri, cuie în luptătorii ducelui. Iată una dintre ele, ca urmare a unei aruncări bine țintite, a aterizat chiar în vocea lui Kara.
  Călăul și-a apucat ochiul pulsatoriu scos, Vega, profitând de moment, i-a tăiat brațul la cot, doborând sabia. Băiatul, după ce a emis un clic victorios, l-a ridicat și, doborând doi luptători deodată, s-a strecurat până la Kara. A ripostat cu o singură sabie, un băiat bine antrenat în scrimă a înțeles imediat cum să o folosească. El a produs o tehnică simplă, dar eficientă, de moara de vânt dublă. Cu o lovitură a luat lama, iar cu alta i-a tăiat brațul până la umăr. Kara Maara s-a prăbușit la fund, inconștientă de șocul durerii.
  - Acum bandit fără braţe a primit în întregime. M-am răzbunat, dar alții vă vor prezenta un cont.
  Cel mai periculos luptător a fost învins, Oliver a luat cheile și a fugit pe coridorul lateral. Trei luptători cu patru brațe și cu săbii au apărut pe drum în fața lui deodată. L-au atacat pe Oliver, unul dintre clicuri i-a zgâriat chiar pieptul, iar din împingere băiatul s-a așezat pe călcâiele arse. Țipând, băiatul, ignorând durerea, i-a dat un pumn în vintre pe unul dintre ei. Apoi, într-un salt incredibil, i-a tăiat capul celui care i-a dat. Evitând săbiile, l-a lovit pe al doilea pe creasta căștii, uimitor, apoi a terminat cu un cârlig de stânga. Ultimul luptător abia a avut timp să respingă atacurile copilului mai rapid, care după câteva secunde și-a înfipt sabia în inimă.
  - Muzica nu a sunat mult timp, fraerul nu a dansat mult timp! - Râzând, spuse băiatul. Și alergând în vârful picioarelor a alergat mai departe, zbândind o grămadă de chei.
  Fetele au continuat să taie cu forțe superioare. Cu toate acestea, numărul cadavrelor din jurul lor a crescut, iar picioarele goale ale fermecătoarelor amazone s-au scăldat în sânge. Cu toate acestea, tot mai multe întăriri au ajuns la gardieni și fetele au început să fie înghesuite. Angelica și Vega au folosit ambele mâini și au și dat cu piciorul cu toată puterea, dar numeroasele lor răni le-au împiedicat să se miște. Războinicii s-au retras, iar războinicii din jurul lor au devenit din ce în ce mai mulți. În plină luptă, fetele au uitat complet de superducele care era inconștient, altfel au încercat să-l folosească drept scut.
  Vega a încercat să folosească tehnica de logare. A ajutat să doboare mai mulți oameni. Cu toate acestea, faptul că săbiile puteau tăia oțelul a jucat în favoarea lor. Datorită acestei tehnologii. Au ucis războinicii atacatori, în număr atât de mare. Cu toate acestea, în timpul luptei, Vega a alunecat într-o baltă adâncă de sânge și aproape că a căzut. Profitând de acest moment, unul dintre puternicii soldați ai ducelui, lungi de doi metri, a dat o lovitură puternică în cap cu o sabie.
  Dacă Vega nu avea un craniu atât de puternic cu un amestec de culicistat, a fost pur și simplu tăiată. Dar totuși, sângele a vărsat și o șuviță de păr tăiată a căzut, iar fata însăși aproape că și-a pierdut cunoștința. Făcând reflex, ea a străpuns gâtul adversarului. Cu toate acestea, comoția i-a făcut rău capul, iar reacția ei s-a înrăutățit și lovea din ce în ce mai des.
  Angelicăi nu i-a fost prea ușor, fusese deja agățată de mai multe ori, iar rănile primite recent o dureau și o dureau. Fetele erau epuizate, din ele curgeau firicele de sudoare și sânge, curgeau frumos peste pielea de bronz.
  Vega a primit curând o lovitură la braț, bicepșii i-au fost tăiați, tânăra Amazon din dreapta era vulnerabilă, brațul și-a pierdut puterea și viteza.
  - Se pare că ne-am blocat pe Angelica, ne-am urcat în luptă, fără să ne calculăm puterea.
  Angelica însăși a fost înjunghiată în lateral cu o sabie și cu greu și-a putut reține gemetele.
  - Seamănă foarte mult cu faptul că trebuie să mori de moartea curajoșilor. Dacă crezi în zei, atunci roagă-te la ei.
  Fetele au scârțâit:
  - Cred doar în mintea superioară care aparține omului. Și, de asemenea, prin faptul că, după ce au atins o putere nelimitată, oamenii înșiși vor putea învia pe toți morții.
  O duzină de mușchetari au fugit în cameră, muscheta în sine era încă prea voluminoasă și armele scumpe, cea principală era încă rece. După ce au dat foc fitilului, le-au îndreptat spre fete și au dat sala.
  Deși Vega și Angelica au sărit deoparte, Vega a fost străpunsă în picior, iar Angelica a fost doborâtă din stern.
  - Oh! Cum arde! ea a strigat. - Se pare că nu ne mai rămâne decât speranța pentru viitoarea înviere. Deși personal am crezut în Cel Atotputernic și în cer, dar nu prea mult.
  - Toate credințele și religiile sunt o înșelătorie, o modalitate de a lua bani. țipă Vega. - Sunt un ofițer curajos al armatei engleze și mă așteaptă o nouă viață, dar tu ai plecat.
  Muschetele au întârziat să se reîncarce, dar încă era clar că sfârșitul era aproape. Noi trăgători au fugit și deja din douăzeci de trunchi au tras o salvă. Adevărat, patru dintre soldații ducelui au fost uciși din greșeală, dar Vega și Angelica au primit noi răni. Forțele lor au fost slăbite atât de mult încât au ripostat cu greu. În cele din urmă, capetele lor nefericite s-au lăsat în jos, mișcările fetelor însângerate au devenit lente și a devenit evident că următoarea salvă va fi fatală. Muschetarii s-au apropiat chiar și mai mult.
  Iar în acest moment critic, urmat de o salvă prietenoasă de plecăciuni, care sunau dureros de familiar, cânta cel puțin vocea Angelicăi.
  Aruncă lanțurile sclaviei rele,
  Luați sabia și ascuțiți lama mai puternic!
  Fie ca vrăjmașii tăi să fie plini de înșelăciune,
  Dar va deveni liber, gheața iadului se va topi
  Vom face și această mică lume fericită!
  Majoritatea muschetarilor au fost uciși, restul luptătorilor amestecați, plini de săgeți. Bătălia a început să fiarbă cu vigoare reînnoită, soldații ducelui au fost apăsați.
  - Și fiul tău a făcut bine, i-a eliberat pe prizonieri și ne-a venit în ajutor. spuse Vega.
  - Și exact asta am sperat până în ultima secundă, pentru că nu degeaba copilul meu a fugit undeva cu cheile.
  Totuși, bătălia nu s-a încheiat încă, superducele avea încă o mulțime de războinici, bătălia a umplut toate coridoarele. Fetele, în ciuda epuizării extreme și a rănilor, au continuat să lupte. În acel moment, un tânăr înalt a fugit să le întâmpine, ambele săbii strălucind de sânge.
  - Sunteți voi, frumusețile mele, cum ați fost răniți.
  Ce făceai, dormi?
  - Nu, dar m-au luat drept servitorul tău și nu m-au lăsat să intru în palat, iar eu însumi nu am vrut să vărs mult sânge. Și când a început gunoiul, mi-am dat seama că nu mă pot descurca fără mine. Nu-ți face griji, meșteșugul sabiei m-a învățat din copilărie.
  - Stiu! Ești unul dintre cele mii alese. Vega a vorbit.
  Care este miile alese? - a întrebat Angelica.
  - Ei bine, este ceva ca o elită în Golden Eldorado. - Bine, nu te distra, trebuie să tai mai tare.
  Fresh Dodger, care a îmbătrânit în somn, desigur, se mișca mult mai repede decât fetele epuizate. Săbiile lui îi tăiau adversarii în jumătate, tăind lamele. Treptat, soldații ducelui s-au retras și, deși majoritatea prizonierilor erau chinuiți și epuizați de închisoare, ura le-a trădat puterea. În plus, o revoltă spontană a izbucnit chiar în oraș. Mulți oameni erau flămânzi, epuizați de despotism și taxe mari, dar sclavii au suferit deosebit de greu, ei au fost principala masă explozivă a răscoalei.
  - Vezi tu, oamenii ne susțin. - strigă Dodgerul.
  Din coridoarele înguste, rebeliunea s-a revărsat la suprafață. Redutabilul băiat Oliver Twist a luptat mai bine decât orice adult, după fiecare dintre loviturile lui, cineva a căzut. Necinstitul, la rândul său, s-a comportat ca o adevărată mașinărie a morții, dar fetele slăbite au început să rămână în urmă.
  - Poate luăm o pauză. a sugerat Vega.
  - Nu, ce ești! Fără noi, răscoala se poate sufoca în propriul sânge. Fortificați Golden. țipă Angelica.
  - În bătălia sângeroasă pe care am încercat să o tăiem! Au căzut, dar s-au ridicat! - Vega s-a înveselit și a tăiat un alt soldat. a adăugat Angelica, uitându-se la ea. Fetele fluturau din ce în ce mai intens, părea că s-a deschis un al doilea vânt. Necinstitul era mult înainte, două săbii încrucișate peste cap și păreau să doboare un curcubeu. Atunci Angelica și-a amintit de superduce.
  - Și unde este monstrul principal?
  Vega și-a întors fața pătată de sânge și apoi.
  - Cel mai probabil, e mort, i-am dat o arteră carotidă!
  - Deoarece nu este nimic de care să vă faceți griji, se pare că lupta se va prelungi și va trebui să-i omorâm pe toți.
  Oamenii au sosit din toate părțile, au fugit, ținând topoare, furci, coase, cu o frenezie sălbatică năvălindu-se spre satrapii urâți. Un bărbat, sănătos ca un taur, a luat o punte de stejar într-un leagăn și a doborât-o peste doi călăreți care s-au grăbit să traverseze. Și-au zburat de pe caii lor cu șase picioare, armura de fier s-a izbit de pavaj, iar sângele a țâșnit din spatele gurii lor.
  Un alt călăreț a fost scos cu o coasă, despărțind capul de corp.
  Oliver Twist s-a transformat complet într-un diavol, săbiile de călău trofeu au fost minunate, să tai cu ele este la fel de ușor ca să tai iarba. Dar palatul superducelui, incendiile izbucneau în camerele sale, fumul curgea peste turnurile înalte zimțate. Necinstitul a fost primul care a observat și a comandat.
  - Este urgent să opriți focul, altfel bogăția acumulată de secole se va transforma în cenușă.
  Unii dintre rebeli nu sunt încă atât de amorțiți încât să nu audă vocea rațiunii. Cu toate acestea, au fost împiedicați de cavalerii supraviețuitori și de numeroși paznici. Bătălia a fost haotică, undeva în fum Dodgerul a văzut un fierar cu brațele groase ca buștenii, ținând un ciocan, luptători puternici au căzut din loviturile lui. Au început jafurile masive. Maara Ace tocmai își venise în fire și, deși putea comanda, autoritatea lui nu era necondiționată. Prizonierii eliberați trimiseseră deja păsări la Valya Chervonny, doar el putea restabili ordinea revoluționară.
  Deodată, familiarul colonel Gustav a apărut în fața Dodgerului. A îndreptat un vultur cu patru aripi către Dodger. Ciocul său blindat se deschise, dezvăluind dinți ascuțiți.
  Dodgerul se ghemui, ocolind lovitura. După ce a ratat, vulturul a zgâriat pietrele cu ghearele sale, apoi a câștigat din nou înălțime, iar colonelul l-a atacat pe cercetașul rus cu o suliță ascuțită.
  - Tu sfârșitul plebeilor!
  Necinstitul s-a eschivat și a tăiat picioarele din față ale calului cu sabia. Calul cu șase picioare l-a răsturnat pe călăreț și el a zburat ca o minge de ping-pong. Coiful cu coarne a lovit trotuarul, uimindu-l temporar pe colonel. Necinstitul a decis nobil să-l lase să-și revină, în timp ce el se concentra asupra vulturului.
  Pasărea uriașă l-a atacat din nou, dar nu degeaba Dodgerul a fost unul dintre cele mii alese, o lovitură exactă cu o sabie chiar în ochi, iar vulturul s-a lovit într-o criză fatală. Cu o aruncare ascuțită, căpitanul armatei ruse a aruncat peste el vulturul, pătat de sânge violet.
  - Ei bine, fiara. Am înțeles ce înseamnă să ai de-a face cu un războinic al Marii Rusii.
  Colonelul se ridică încet, cu sabia strălucind în mâini.
  "Sunt cel mai bun spadasin din armata superducelui. Plebeian luptă cu mine și capul tău va fi separat de trupul tău.
  - Cu cât inamicul este mai puternic, cu atât victoria este mai interesantă! - Necinstitul a lăsat inamicul să-și revină în sfârșit, apoi l-a atacat. Colonelul s-a dovedit a fi într-adevăr un adversar foarte sofisticat, care știe multe trucuri, dar este inferior Dodgerului ca viteză și putere fizică. Icy, încercând să câștige cât mai repede posibil, a procedat prea direct, fapt pentru care a fost pedepsit, Gustav a reușit să-și taie obrazul. Apoi, Dodgerul a efectuat o combinație complexă "Mad Squid" și și-a rănit grav omologul său.
  - Îl vei plăti pe plebeu. gemu colonelul.
  După mai multe atacuri, Gustav a devenit atât de slab încât Peter i-a tăiat cu ușurință mâna și apoi a lovit creasta căștii.
  - Nu e rău pentru un servitor. - a spus el și a căzut mort.
  - Aș fi bucuros să servesc! Servirea este plictisitoare! - Necinstitul l-a legat pe Gustov și l-a purtat sub un copac, apoi s-a repezit din nou în grosul lui. Un întreg regiment de gardieni cavaleri a intrat în afacere, iar rebelii, înarmați la întâmplare, le-au avut greu. Pe străzi s-au ridicat baricade spontane, infanteriei și cavaleria au izbit, iar lupta lor a devenit extrem de acerbă.
  De la distanță, în întuneric, chiar și cele patru luni strălucitoare de obicei s-au ascuns în spatele norilor de plumb. Palatul superducelui nu mai arăta ca un tort, ci o clădire străveche a Pentagonului, decorată cu douăsprezece cupole, și statui militare, erau în special mulți cavaleri și dragoni care alergau călare. O flacără se străpungea deja între ei, o anexă a izbucnit, tunurile trăgeau undeva în apropiere, bombardau orașul, distrugând în mare parte case de piatră.
  Plut a încercat să direcționeze revolta într-o direcție mai semnificativă și mai puțin spontană, dar nimeni nu a vrut să-l asculte. Și infanteriei pătrunsese deja în palat și făcuse un masacru. Maara Tuz a adunat un grup de susținători în jurul lui, a fost torturat cu economii și a tăiat doar pielea pe spate.
  - Wali Chervonny unde ești? - a strigat el din plin. Gardienii l-au înconjurat din toate părțile, încercând să-l ia prizonier. Aici este o aruncare abil de lasso și un om puternic este învins, lațul este închis la gât.
  - Mai este luată o trupă în întregime. În curând îi vom ucide pe toți rebelii. Unde sunt femeile alea nebune?
  Maara a fost târâtă ca o simplă vite, însă, când era deja căutată, a aruncat-o pe crupa calului, o săgeată a scârțâit, străpungând capul călărețului. După câteva secunde, un altul a zburat, întinzând un alt războinic. Asul a căzut și a început să se rostogolească, apoi a apucat un pumnal scăpat de cineva și a tăiat frânghia. Acum lupta cu o vigoare reînnoită, voia neapărat să vadă cine l-a salvat.
  După ce a fugit puțin înapoi, a văzut un băiat pe jumătate gol acoperit cu păsăricile însângerate. Cu toate acestea, l-a recunoscut imediat.
  - Ești tu World Tuzok. Că fiul tău a fost destul de abuzat din cauza ta.
  Lumea s-a legănat cu ce efort incredibil de voință a reușit să ajungă în exteriorul palatului după ce a fost scos de pe rafturi. A fost deosebit de dureros să călci pe picioare arse, piciorul drept a fost grav rănit. Le-a tot scufundat în apă, fântâna a fost distrusă, iar veziculele mari s-au domolit ușor și părea că șobolanii te roade de viu. Luând arcul războinicului ducal ucis, a ajuns la timp pentru a-și ajuta tatăl.
  - Nimic tată! Cicatricile împodobesc doar un bărbat. Principalul lucru este că nu le-am spus nimic.
  Băiatul părea să fie mândru că îndurase tortura. Apoi, adevărul și-a amintit cum a țipat și aproape și-a dezlegat limba. Mulțumim lui Oliver Twist pentru sprijinul moral în momentele dificile.
  - Sunteți deja o lume destul de adultă și trebuie să îndurați cele mai severe torturi.
  - Da, tată, dar se bat și mai ales ard călcâiele, e greu să nu țipe.
  - Dacă vrei, îți dau un sfat bun. Când ești complet insuportabil, cântă. Ajută foarte mult, de multe ori am fost biciuit în viața mea. Este doar păcat că nu ai fost temperat cu un bici în avans, atunci orice suport nu ar fi fost nimic pentru tine.
  - Eu personal prefer să exersez cu arcul decât să suport bătăile. - Lumea și-a imaginat cum îl bate tatăl cu mâna grea. Brr!
  - Bine, din moment ce m-ai salvat astăzi, nu te voi bate, dar pe viitor pielea ta va trebui să fie bronzată.
  Au apărut noi războinici, s-a apropiat un întreg detașament, rebelii au avut o perioadă extrem de dificilă. În acel moment, a apărut o pasăre asemănătoare unui colibri, cu șase aripi și un ciocul cârlig, tăind aerul. Aşezându-se şi deschizând gura, ciripit.
  - Vali Chervonny, s-a apropiat de oraș, i s-au alăturat țăranii din satele din jur. El cere să deschidă poarta din partea Pădurii Cedar.
  - Atunci trebuie să răzbați la ei, unde sunt femeile astea blestemate, le-ar ajuta cu trezorierii lor. a certat Mara.
  - Fug după ei. spuse Mir.
  - Nu poți fugi departe cu tălpile arse. - Atamanul și-a odihnit fiul - lasă-l pe Zvan să se grăbească mai bine.
  Asul l-a fluierat pe băiatul tocat, care era încă proaspăt, evitând cu succes tortura.
  - Fugi și găsește acele două femei care au început această rebeliune. Le poți recunoaște cu ușurință, sunt frumoase și lasă în urmă o grămadă de cadavre. Spune-le să trimită un atac la Poarta Cedarului.
  Făcându-și călcâiele goale, băiatul s-a dus să-și îndeplinească sarcina. Zvan era unul dintre cei mai buni alergători și cercetași din detașamentul de rebeli, iar Maara spera ca flăcăul să nu încurce nimic.
  Băiatul și-a dat seama imediat că fetele erau acolo unde era cel mai tare, într-adevăr, în toiul luptei, era clar cum pâlpâie săbiile lui Angelica și Vega. Legănându-și sabia, din moment ce sabia cu două tăișuri era prea grea pentru mâinile copilărești, a reușit să-l doboare pe războinic și să pătrundă până la Amazon.
  - Dragi războinici. - spuse el, oprind cu greu loviturile. - Vin întăriri la noi, iar pentru a le lăsa să pătrundă în oraș este nevoie să eliberăm abordările către Porțile de Cedru și să coborâm podul.
  - Unde sunt? întrebau fetele la unison.
  - Îți arăt, urmează-mă. - spuse băiatul. Cufundându-și picioarele în sânge, a fugit, lăsând urme de picioare goale. - Urmăriți urmele.
  Fetele, în calitate de atlete cu experiență, își reveneau din mers. După ce au mai doborât câțiva cavaleri, au început să alerge, depășindu-l destul de repede pe băiat.
  - Și unde ai vrut să mergem.
  - Vă aduc eu, aici văd un turn triunghiular, încercați să le deschideți.
  În jurul porții erau puțini paznici, forțele principale luptau în oraș. Fetele, după ce au ucis patru războinici dintr-o singură lovitură, s-au strecurat pe poartă. Urcând rapid scara în spirală, au străbătut mecanismul care a coborât podul. O duzină de paznici în acest moment jucau cărți. Văzând două femei cu picioarele goale, însângerate și în același timp frumoase, în zdrențuri, scoteau sunete de mormăit.
  - Ce drăguțe, alăturați-vă nouă, vă vom aranja un sex de grup cool și vă vom turna vin.
  - Să-i omorâm! - spuse Vega, și cu o dublă lovitură de seceră, a întins patru bețivi deodată.
  Restul au întins mâna după săbii, dar era prea târziu, fetele le tăiau ca pe varză.
  - Banzai! - strigă Vega pe jumătate în glumă, tăindu-i ultimul cap de pe umeri.
  Apoi cei doi au întors cu greu mânerul, porțile uriașe au început să coboare, blocând șanțul. Creaturi groaznice au ieșit din apă și și-au pocnit gura cu furie.
  - Nu au nicio șansă, uite, deja se grăbesc să ajute.
  O mare hoardă de țărani cu furci și coase a izbucnit în oraș, urmată de un detașament de partizani înrăit, judecând după hainele lor pătate. Războinicii au fost pictați pentru a se potrivi cu culoarea pădurii.
  - În sfârșit, a sosit Vali Chervonny, nu-i așa? - Vega arătă cu degetul spre un războinic în armură care galopează pe un cal cu șase picioare, de culoare neagră.
  - Nu, acesta este asistentul lui Discord. răspunse Zvan.
  - Unde este liderul tău?
  - Aici era. - Băiatul arătă spre un bărbat uriaș în pantofi de bast și cu două săbii late în mâini.
  De ce arată așa?
  - Ca să nu recunoască dușmanii în timpul luptei, iar dacă avea haine regale, l-au împușcat de mult.
  - E clar, și noi acum arătăm ca niște cerșetori. Angelica oftă.
  - Principalul lucru nu este ceea ce este în afară, ci ceea ce este înăuntru. se răsti Vega. "Acum ne vom distra de minune".
  Deși fetele erau deja încurcate în picioare de oboseală, s-au forțat să iasă din cap.
  Chervonny spargea ca un demon, iar Vega îl strigă.
  - Uriaș, ai grijă să fluturi pe al tău.
  - Cine ești tu?
  - Zeița care a făcut toată mizeria asta.
  - De la femei toate revoltele, iar voi doi.
  - Dar noi știm să tăiem, nu mai rău decât bărbații. Vega își ridică săbiile însângerate.
  - Să vedem, poate că ești doar un laudăros. spuse Vali.
  Apropierea forțelor proaspete a început să încline balanța în favoarea insurgenților, dar a durat foarte mult timp pentru a lupta. Atât Vega, cât și Aplita au fost răniți de mai multe ori, de foarte multe ori priveau moartea în față, dar nici măcar o secundă și-au încetinit dansul anihilării. Cervonny însuși a primit mai multe răni, mai ales sensibile, când coloana lui a început să fie trasă din muschete. Și atunci fetele au fost la cel mai bun grad, fiind primele care au tăiat rândurile, reducând la tăcere prădătorii răi. Mâinile feminine musculoase au fost amorțite mult timp, Vega și Angelica s-au ținut de mândrie, ceea ce nu le-a permis să se scufunde. Îmbrăcăndu-și dens drumul cu țevi, rebelii au pătruns din nou spre palat. Forțele superducelui erau epuizate și trupele sale se retrăgeau, palatul însuși ardea ca un mare foc.
  - Scoateți urgent locuința acestui mistreț. Trebuie să salvăm ce a mai rămas. porunci Vali. - De asemenea, ia armele.
  Perth, cu un grup de oameni fascinați de isprăvile sale, a spart până la zid, unde erau mai multe baterii cu arme grele. Au ținut întreg orașul sub amenințarea armei, distrugându-l cu ghiulele încinse.
  - Urmați-mă, tovarăși, să năvăliți, să dați pradă!
  Lângă tunuri era o groapă serioasă, un țăran a pus un artilerist pe o furcă. Un alt tip, încă arătând ca un adolescent, a aruncat cu un pumnal în gâtul unui ofițer care țipa cu zel. A căzut, sufocându-se cu sânge. Chiar și femeile s-au luptat cu o frenezie violentă, folosind fie săbii ușoare capturate de la inamic, fie topoare, cuțite de bucătărie și chiar periuțe de dinți. Unul dintre ei, de exemplu, a tăiat destul de abil burta cu un cuțit care a atacat-o pe războinicul ei. O altă fetiță s-a dovedit a fi atât de seducătoare, încât i-a distras pe luptători, arătându-și sânii înalți și impunători. Dodgerul însuși a pierdut de mult socoteala câți a reușit să omoare într-o mizerie sângeroasă. Și totuși, uciderea oamenilor nu este ca niște dagi sau alte galaxii, atunci simți doar intoxicare cu putere și apoi. Cu toate acestea, el a distrus deja atât de mulți confederați încât sângele suplimentar este ca apa pentru el.
  - Hai, băieți, apăsați mai tare. - Necinstitul lovește inamicul într-un salt, cizmele lui sunt forjate cu hipertitan, acest lucru nu este foarte convenabil la căldură, dar este eficient, craniile izbucnesc dintr-un astfel de șoc. Apoi galopează ca un adevărat karateka, lovitură dublă și leagăn cu săbiile, imediat patru mor.
  Aproape toți paznicii de la arme au fost uciși, câțiva soldați supraviețuitori s-au ascuns sub cărucioare și roți. Sunt scoși și vor să-i omoare, dar Petru îi oprește pe cei mai zeloși.
  - Leagă-i și apoi îi vom întreba dacă vor să vină lângă noi.
  Foștii dușmani sunt legați, dar mânia oamenilor răzvrătiți este de înțeles, artileria a distrus multe case, unele au fost schilodite.
  Ultimul punct serios de apărare din oraș a fost detinetele. Acolo s-au retras cavalerii bătuți, precum și rămășițele regimentelor. Pereții înalți netezi, precum și ușile blindate, împiedică asaltul.
  Necinstitul a dat ordinul.
  - Aduceți artileria, dărâmați poarta.
  Deoarece majoritatea rebelilor nu știu cum să tragă, Dodgerul ghidează personal armele. Iată una dintre ele, cel mai mare nucleu fiind târât cu greu de mai multe persoane. Un ofițer rus ia un bacșiș și trage în ușă. Prima ratată ușor, mingea de fontă a lovit turnul. Lipsa pistoalelor de calibru greu, cadența de foc scăzută. Unul Peter nu este fără motiv elita, el decide să adauge praf de pușcă, unul dintre rebeli, care a servit cândva în artilerie, încearcă să obiecteze.
  - Prea multă taxă. Pistolul se poate sparge.
  - Nu rupe! Plut făcu cu mâna. - Uite cât de groasă este culcarea, poți să vezi imediat că stăpânii au muncit din greu.
  Adormit cu încredere cu pulbere albă, el a ajutat oamenii să încarce ghiulele mai grele.
  - Ei bine, acum va fi distractiv.
  De la o astfel de distanță este dificil să lovești direct ușa, iar calibru uriaș nu contribuie la precizie, dar dacă reușește, atunci va exista un efect. Desigur, trebuie să te bazezi pe intuiție. Târgul a închis ochii și a cerut providenței, care, de regulă, a făcut bine Rusiei Mari, să ajute și în această chestiune.
  - Ei bine, copii cu Dumnezeu.
  - Să ne ajute Sfânta Născătoare de Dumnezeu. - au spus rebelii.
  Cu un urlet, tunul a tras o coloană de flacără de foc, o minge de douăzeci de kilograme s-a izbit în uşă cu viteză mare.
  Fierul cu care a fost forjat a explodat, dar fundația în sine a supraviețuit.
  "La naiba, din ce e făcută, va trebui să trag din nou." Să creștem taxa.
  - Nu merita. - Tunerul ridică vocea. "Riscul este prea mare, mai bine domnule, dacă aveți vocea potrivită pentru a mai pune câteva lovituri, nicio ușă nu poate rezista atât de multe lovituri.
  - Bine! Dar nici nu vă voi reduce doza.
  După ce a bătut ghiuleaua în tun, Dodgerul a tras din nou, dar se pare că averea s-a îndepărtat de el, lovitura a pornit spre turn, era clar cum zburau dinții tăiați.
  Puștiul avea și tunuri și au mârâit cu foc. Adevărat, au tras în cea mai mare parte inutil și orbește.
  - Nervii tăi sunt prea încordați. - spuse bătrânul trăgaș. - Relaxează-te și gândește-te la ceva plăcut.
  - Despre ce e vorba? - a întrebat Dodgerul iritat.
  - Despre faptul, de exemplu, că ești dosarul meu și fiul tău. - Răspunse provocator băiatul cu nasul moale, sabia din mâini era însângerată și lupta bine.
  - Și ce nu este o idee rea! Mi-ar plăcea să am cinci, nici zece fii care să lupt pentru Patria mea.
  - Nu, poate ești încă prea tânăr pentru tatăl meu, e mai bine să fii fratele meu mai mare.
  Dodgerul și-a atins bărbia netedă, fără barbă și a chicotit. Apoi, amintindu-și vechiul obicei rusesc, și-a făcut cruce. Culata armei este încălzită.
  - Fierbinte! Dar nimic, decât să se răcească capul.
  Următorul nucleu a fost trimis cu precizie maximă. Ușa masivă s-a prăbușit, iar rebelii, în primul rând Angelica și Vega, s-au repezit în breșă.
  Fetele au căutat întotdeauna să domine și, din moment ce s-au remarcat prin marea lor pricepere în luptă, alți bărbați s-au ridicat involuntar la nivelul lor.
  Vega a sărit pe partea ruinată a parapetului, făcând o elice cu săbiile ei. Bucăți de carne însângerată au zburat.
  - Angelica, poate ai un fel de drog, nu-mi simt mâinile.
  - Nici eu nu mă racesc, ai răbdare fată - vei fi un ataman.
  - Glumele copiilor nu sunt potrivite aici, sunt pe cale să-mi arunc sabia.
  "Atunci capul va cădea în continuare."
  Mașina de tocat carne a continuat, focul a ars, iar Vega a pășit desculț în foc de câteva ori, dar nu i-a dat atenție. Împingând paznicii deoparte, au pătruns în curte.
  Generalul Monnac însuși, comandantul suprem al trupelor superducelui, a luptat aici. Era foarte înalt, mai înalt decât însuși Valya Chervonny și avea umeri neobișnuit de largi. Iată doi cavaleri uriași care se adună împreună, alegând ca arme săbiile cu două tăișuri. Vali era puternic ca un urs, dar adversarul său nu era inferior, în plus, Monnac a fost antrenat de cei mai buni spadasini din regat, iar Vali a acționat la modă veche. Un minut mai târziu, generalul, după ce a făcut o mișcare înșelătoare, i-a străpuns mâna adversarului. Vali a mutat sabia spre mâna stângă, mișcările i-au încetinit. Și apoi tăierea reversului spărgând pieptul. Chervonny se clătină, dar apoi Vega îi veni în ajutor. Fata a oprit atacul generalului și ea însăși a făcut un semn pe fruntea lui cu o altă sabie.
  - Asta e o târfă! O să te trag în toate găurile. strigă Monnac.
  - Podul se va rupe. - Vega și-a scos limba.
  Loviturile generalului au fost grele, dar nu suficient de rapide în comparație cu mișcările ofițerului rus de informații. După ce a ratat mai multe atacuri, a gemut, sângele curgea din coaja străpunsă, era clar că mistrețul mare slăbea.
  Degeaba crede inamicul
  Că a reușit să-i spargă pe ruși!
  Cine îndrăznește, el atacă în luptă,
  Dușmanii vor fi bătuți cu furie!
  Vega a rostit versurile străvechi, nu prea naive și a continuat ofensiva. În cele din urmă, generalul, care își pierduse puterile, s-a împiedicat, iar fata i-a străpuns gâtul cu o lamă.
  - Cred că mă grăbeam: ar fi trebuit să te iau prizonier și să te violez.
  Cu toate acestea, ultima luptă i-a stors toată puterea. Fata s-a clătinat și a lăsat săbiile. Apoi o mulțime brutală a atacat-o, fata a primit două răni în stomac, iar o altă lamă i-a tăiat obrazul.
  - Iată nenorociţii! - Mâinile lui Vega tremurau, i se încurcau și picioarele și tremurau, era clar că era pe ultimele picioare. Angelica a devenit și ea epuizată și a luptat cu cinci războinici cu greu.
  - E o prostie sa mori la trei pasi de victorie! mormăi Vega.
  - Vei trăi! - strigă Oliver Twist și, ca un pui de tigru mic, s-a strecurat printre lame. Câteva atacuri și capete sparte au zburat în jos.
  - Bravo iubito, as vrea sa am un astfel de fiu.
  - Și îl am deja! - spuse Angelica, răsucindu-se cu greu, a lovit un alt luptător.
  Vega căzu, aruncându-și fața în sânge, apoi luă o înghițitură. Acest lucru a înveselit-o în mod ciudat și s-a ridicat.
  - Băiete, e prea devreme să mă anulez, încă mai pot lupta.
  Luând săbiile aruncate, fata se întoarse, continuând să-și elibereze măruntaiele.
  Gardienii erau vădit epuizați, unii soldați, pierzându-și curajul, au căzut în genunchi și au cerut iertare, alții, dimpotrivă, au preferat moartea rușinii captivității. Dar puterea lor s-a uscat, loviturile au devenit din ce în ce mai puține.
  - Renunța! Și vă vom cruța viețile. - strigă Vali Chervonny. - Aruncă-ți armele înainte să fie prea târziu!
  Mai mult de jumătate dintre cei care au luptat disperați și-au abandonat lamele care deveniseră inutile. Doar o mică parte din soldați a rostit patos.
  Gardienii nu renunță!
  - Atunci va trebui să fii ucis! Înaintați dragonii mei, rămâne un ultim efort.
  În fruntea lui Vega și Angelica, era tunător că băiatul care fusese torturat nu arăta mai bine, dar totuși au căzut asupra inamicului, terminând cu ultimele rămășițe de rezistență.
  Când, în cele din urmă, ultimul războinic străpuns de Alex a căzut, s-a făcut o tăcere de moarte.
  Vega, epuizat, se aşeză pe un deal cu mai multe cadavre. Aplite vorbi.
  - Ave Maria! Am castigat.
  Vali s-a urcat la butoiul de vin, l-a ridicat, a rupt marginea și a început să bea cu poftă. Apoi s-a întors către restul rebelilor.
  - Și ce meriti. Să bem la victoria noastră.
  Abia acum Vega și Angelica simțeau că vor să mănânce, până și stomacul le avea crampe, iar gâtul uscat de sete.
  - După o luptă glorioasă, de ce să nu bei o înghițitură.
  Rebelii au început jaful, dar Vali Chervonny i-a oprit.
  - Nu, toată averea trebuie contabilizată și rechiziționată. Acum, în locul ducelui, vom conduce și fiecare putere are nevoie atât de fonduri, cât și de hrană. - a spus șeful rebelilor.
  - Și voi, fetelor, veniți aici! Sunteți atât de strălucitori și puternici războinici, dar nu vă cunosc! De unde ai venit.
  Vega a decis să nu spună adevărul. Este mai bine să știi multe și să descoperi puțin.
  - Suntem din tărâmuri îndepărtate, mult mai departe decât vastele posesiuni ale Kiramului și Angliei, și am locuit multă vreme într-o mănăstire militarizată, unde erau antrenate femei războinice.
  - Așa, dar nu știam că există astfel de oameni, și mănăstirea ta este mare?
  - Mic și teribil de secret.
  - Și îmi poți arăta personal pe hartă.
  - Și nu există nicio hartă, locația ei este un secret atât de sacru încât, dacă o vom dezvălui, vom fi supuși unui blestem teribil.
  - Ei bine, nimfele mele secrete de război, vă las să păstrați acest secret. Și băiatul ăsta care luptă atât de bine nu este ruda ta din întâmplare?
  - El e fiul meu!
  - Felicitări! Acesta este un adevărat vultur și cred că în timp va crește un luptător remarcabil din băiat, deși și acum luptă superb.
  - L-am antrenat eu însumi.
  - Cum îl cheamă partenerul tău?
  - Eu sunt Vega, Dodgerul este încă cu noi, nu este un servitor, ci un partener egal.
  - O sa invat! Invitându-vă să deveniți asistenții mei, voi da fiecăruia dintre voi câte un regiment.
  "Foarte recunoscători, dar nu intenționăm să zăbovim prea mult în această lume și, de îndată ce misiunea noastră se va termina, o vom părăsi.
  O umbră pâlpâi în depărtare, un omuleț discret urcă pe cal și galopează spre poartă. Buzele lui șoptiră viclean.
  - Se pare că aceștia sunt cei despre care vorbește profeția.
  . CAPITOLUL 17
  Tânărul prizonier biciuit a încercat cu disperare să zărească prin lanțuri. Mai avea puțin timp.
  În curând a treia biciuire, apoi execuția. Într-o buclă, moartea nu este atât de dureroasă, pe atât de umilitoare. Și aici ei hrănesc foarte rău atacatorii sinucigași. Pâine și apă și apoi puțin. Și e frig în zidurile groase de piatră. Și doctorul nici nu vine - a fost condamnat, așa că de ce să tratezi.
  Când Oliver Twist epuizat a căzut într-un vis, a visat...
  După o sărbătoare nobilă și sărbătoarea victoriei, s-a adunat un consiliu de rebeli. La el au participat comandanții detașamentelor, precum și Vega, Angelica, Plut și, în mod destul de surprinzător, tânărul Oliver Twist, care a fost desemnat să comandă un detașament format din copii și adolescenți de cel mult șaisprezece ani.
  Am discutat despre starea actuală a lucrurilor și ce trebuie făcut în continuare. În primul rând, a fost necesar să se restabilească autoritatea legitimă în oraș, să se oprească jafurile și violența.
  - Am pus deja douăzeci de spânzurătoare, unde sunt agățați cei care nu au vrut să se supună puterii poporului.
  - Așa e, dar e și mai bine să tragi în țeapă hoții! strigă tânărul Oliver Twist.
  Mai mulți comandanți dintre rebeli și-au exprimat în unanimitate aprobarea.
  - Puteți vedea imediat că adevăratul lider al poporului crește!
  - Vor fi mize! - Taie-l pe Vali Chervonny.
  Vega a luat cuvântul.
  - Cred că nu vom avea voie să dormim liniștiți, este posibil ca literalmente câteva zile mai târziu să fie trimisă aici o armată uriașă, care va asedi orașul.
  - Nu atât de curând! - Taie-l pe Vali Chervonny. - Armata trebuie să fie asamblată și echipată. În plus, Naporedon are un conflict cu Agikan, dacă ne aruncă prea multă putere, riscă să piardă toate coloniile. Nu, încă nu e chiar atât de înfricoșător.
  "Dar la fel, este mai bine să ții decât să fii preventiv, este mai bine să câștigi decât să te retragi de frică. Trebuie să mărșăluim pe cont propriu, pe parcurs ne vom umple armata în detrimentul poporului răzvrătit, iar apoi vom cuceri capitala imperiului ca a ei.
  - Matarra este capitala tarii noastre. Deci vrei să-l răsturnești pe rege.
  - Necesitatea ne obligă să facem asta.
  Cine va fi atunci monarhul?
  - Da, chiar și tu, nu-mi pasă.
  - Vivat Vali Împărat. Comandanții au înțeles-o.
  - Ceea ce este foarte măgulitor, pot fi de acord cu propunerea ei. După cum ai spus, este mai bine să câștigi decât să te retragi de frică.
  - Este necesar să strângem toate forțele și să mobilizăm, în primul rând, băieții de la vârsta de șapte ani. - Inserat de Oliver Twist.
  - Și cum vom recruta voluntari sau vom introduce recrutarea?
  - Desigur, datorie. - Aici atamanii erau uniți. - Oamenii sunt deja obișnuiți, iar armata noastră va deveni mai mare.
  - Și fii pe asta.
  - In afara de asta. Angelica a intrat în conversație. - Trebuie să eliberăm toți sclavii și să-i luăm în armata noastră.
  Nu vom avea sclavie! - Taie-l pe Chervonny. Liderul rebelilor a ridicat un pahar mare de aur în pietre și l-a băut dintr-o înghițitură - De acum înainte, iobăgia va fi desființată de toți frații liberi unu la unu.
  - Și prada ar trebui împărțită în mod egal între toți. Oliver Twist a intervenit din nou. - Indiferent de titluri.
  Vali ezită, dar surprinzând privirile încordate ale camarazilor săi de arme, spuse el ferm.
  - Să fie așa! Votam.
  Toată lumea a ridicat pumnii.
  - În unanimitate!
  îi şopti Dodger la urechea lui Vega.
  - Desigur, libertatea este minunată, dar să nu stăm prea mult. La urma urmei, avem sarcina propriei noastre țări - Marea Britanie.
  - Ai uitat că i-am promis că îi vom întoarce pe Angelica fiilor ei. Unul este întors, de îndată ce îl găsim pe al doilea și îl luăm pe Matarra, ne vom transforma imediat în emisfera luminii.
  - Poate dura prea mult. - Peter a aprins de furie.
  Despre ce șoptești. întrebă Vali suspect.
  - Despre treburile personale. - Zâmbind, răspunse Vega.
  - E treaba ta. Ei bine, iată principalele decizii pe care le-am luat, rămâne să discutăm detaliile.
  - Diavolul sta in detalii. spuse Vega.
  - Nu vreau să par intruziv, dar venirea ta amintește de o legendă comună despre doi războinici desculți cu săbii care vor apărea înainte de sfârșitul lumii.
  Poți să ne consideri orice, dar uneori legendele devin realitate. spuse Vega.
  - Și nu cred că sunteți întruchiparea Fecioarei Maria și Azazel, dar oamenii pot crede în ea. Așa că mai bine nu-l dezamăgești.
  - De ce? - a întrebat Angelica.
  - Pentru că în acest caz ni se vor alătura mulți războinici simpli și religioși. La urma urmei, oamenii nu sunt constante în mânia lor, ci mult mai consecvenți în închinarea la cult.
  Fata și-a turnat jumătate de pahar de vin slab, și-a umezit gâtul.
  - Ei bine, de dragul unei cauze drepte, sunt gata pentru asta. Dar știi ce Vali. Angelica a ezitat.
  - Nu ezita să vorbești.
  - Ce părere ai despre știință?
  - Eu însumi nu sunt foarte alfabetizat, dar cred că dacă este în folosul țării și al oamenilor muncii, atunci ar trebui încurajată știința.
  - Ar trebui să înveți și tu însuți ca să nu fii orb.
  - În tinerețe, eu însumi eram sclav și nu eram până la alfabetizare, apoi am făcut doar ceea ce am luptat, m-am ascuns de urmărire, am adus dreptate. Și dacă voi ajunge rege, nu se știe dacă voi avea măcar un grăunte de timp liber.
  - În cele mai vechi timpuri, pe planeta noastră mamă a existat un mare conducător Genghis Khan. De asemenea, nu știa să citească sau să scrie, dar a realizat cuceriri ample și a creat un imperiu destul de solid. spuse Vega.
  - Ce exemplu grozav. Din câte am înțeles, ai zburat aici din stele îndepărtate.
  - Da, ai inteles corect, iar imperiul nostru cuprinde milioane de lumi asemanatoare si nu asemanatoare cu tine.
  - Cu asemenea date, sunteți cu atât mai potrivit pentru rolul de mesia. Ajută-mă să câștig tronul și voi face orice îmi ceri.
  - Avem o singură cerință ca să dezvoltați știința, să distrugeți sclavia, să conduceți corect!
  - Spui un lucru, dar propune trei deodată! Chervony chicoti. - Bine, hai să umplem paharele și să bem spre succes.
  Atamanii au băut, inclusiv Oliver Twist. Băiatul s-a cam bătut și a vorbit cu patos.
  - Vreau să fiu prinț.
  - Despre ce vorbesti?Te adopt. spuse Vali încet.
  - Nu, ar trebui să înveți la o școală normală, de îndată ce îți găsesc fratele, ne vom întoarce.
  - El este fiul tău? Angelica dădu din cap. - Atunci ar trebui să asculți de mama ta. Și acum vom mai bea un pahar și ne vom împrăștia printre trupe.
  - Doar nu i-o da.
  - Desigur, este suficient, copiii ar trebui să respecte moderație în mâncare și băutură.
  După ce a rostit ultimul toast, Chervonny a încheiat întâlnirea. Deja pe coridor Dodger l-a tras pe Vega.
  - Deci pentru tine sarcina dată de patria ta nu înseamnă nimic?
  - Știi, m-am săturat să fiu o păpușă supusă, vreau să joc măcar o dată în viață un rol decisiv, să risc totul, dar să eliberez planeta de dominația medievală.
  - Și faptul că de misiunea noastră depinde soarta Patriei, îți este tot la fel?
  - Nu, dar lucrarea începută trebuie să fie finalizată. Nu putem abandona acești oameni într-un moment critic al istoriei. Imaginează-ți ce îi așteaptă fără noi - tortura și execuția.
  - Și cum rămâne cu Angelica, sper că se poate descurca singură.
  "Dar ea nu are abilități și cunoștințe militare atât de extinse ca noi. Și în ceea ce privește fericirea a milioane de oameni, aceasta poate pieri.
  "Ești sigur că o rebeliune violentă ar putea duce la un paradis universal?" Cazul se poate termina doar cu exces de sânge.
  - De aceea este nevoie de controlul nostru pentru ca nu-mă-uita să crească în loc de sânge.
  - Bine, îți mai dau trei zile, iar dacă nu ești de acord să le părăsești, eu însumi voi părăsi tabăra rebelilor și voi zbura pe planeta Samson.
  - Ştii că nu pot. Ei bine, să ne uităm la circumstanțe.
  Comandanții s-au împrăștiat pe părți și au început să spargă armata în regimente. Vali Chervonny a numit oameni testați și întăriți în lupta partizană în formațiuni mari, oamenii înșiși le-au ales pe cele mai mici. În același timp, a fost efectuată o revizuire a palatului, deși incinta superioară a suferit de incendiu, zidurile înșiși au supraviețuit incendiului și, cel mai important, a supraviețuit un subsol imens, unde erau depozitate comorile colosale ale superducelui. Cu toate acestea, o duzină de rebeli au murit în momentul în care au încercat să intre în vistierie. Simulatoarele instalate și capcanele cu săgeți i-au ciuruit literalmente pe tipii disperați. Vali Chervonny a fost însă mulțumit.
  - Deci este necesar pentru hoți. De acum înainte, toți banii sunt buni oamenilor.
  Cu ajutorul butoaielor de praf de pușcă, capcanele au fost aruncate în aer și lingouri de aur, argint, butoaie și cufere pline cu monede au apărut în fața privirii rebelilor. Într-un loc separat zăceau pietre prețioase, diamante, unele de mărimea unei nuci, rubine cristaline, smaralde, unele dintre ele erau sub formă de bijuterii sau flori, agat, topaz, safire, perle individuale de mărimea unui ou de găină.
  "Acești duci au acumulat bogăție de secole. Este timpul să împărtășim cu oamenii.
  Vega omniprezent și apoi a introdus limba.
  - În imperiul meu, diamantele nu sunt foarte apreciate, sunt produse în fabrici industriale. La fel este și cu rubinele, se foloseau în lasere până când s-au inventat mega-mașini cu plasmă, dar smaraldele valorează ceva.
  - În cazul acesta, ți le dau, poate pentru cercei?
  - Nu-mi place să îngreun urechile. Un simplu inel este suficient!
  Aprovizionarea cu alimente în castel, precum și în depozitele orașului, era semnificativă, astfel încât foamea nu amenința revoluția. În general, un climat fertil - trei sori deodată și plante neobișnuit de luxuriante au făcut posibilă recoltarea de patru ori pe an. Desigur, nu a fost iarnă, clima amintea de cea ecuatorială.
  Și, în mod ciudat, chiar și pe acest pământ moale, pufos, care curgea din grăsime, unde era suficient să înțepe un băț pentru a-l face să înflorească, oamenii mureau de foame. Puterea crudă a oligarhiei, taxele și tributurile exorbitante, au dus la faptul că majoritatea oamenilor trăiau în sărăcie.
  Prin urmare, răscoala s-a răspândit, împrăștiindu-se prin orașe și sate. Și când armata rebelilor a pornit într-o campanie, aceasta este o priveliște impresionantă. Numeroși rebeli au ieșit pe poartă și s-au deplasat pe drumul larg. Necinstitul, însă, în timp ce un militar profesionist s-a încruntat, era evident că voluntarii erau slab pregătiți, erau în decalaj, deși comandanții lor încercau să le construiască. Printre arme, sunt în special multe coase îndreptate care arată amenințătoare, multe sulițe, sunt chiar și oameni înarmați cu coarne și bâte.
  Sunt puține muschete, chiar și primitive. În acest tip de forță, nivelul armamentului nu este mai mare decât în timpul lui Ivan cel Groaznic, principalul lucru sunt armele reci, care le oferă rebelilor câteva șanse. Dar dacă se confruntă cu o armată mare și bine echipată, ei vor fi măturați. Nu este suficientă artilerie, majoritatea tunurilor capturate capturate în timpul năvălirii orașului sunt prea grele, este greu să le târăști. Adică, campania pentru coroană nu este altceva decât un pariu care se poate termina cu mult sânge.
  Iată că vin femeile amazoanelor locale, cele mai multe dintre ele musculoase și mari, cu mușchi pompați la munca grea. Ei, de regulă, își însoțesc soții, dar există și femei singure foarte tinere. Dintre aceștia, Vega își formează propria gardă.
  Iată încă o duzină de fete care au înconjurat-o și Angelica.
  - Sunteți sfinți! - Au strigat. - Premergătorul lui Mary și Azazel.
  Vega este destul de obișnuită cu rolul ei. Deși acest demon nu crede în Dumnezeu, ea se preface că este cufundată în extazul religios.
  - Crede în Atotputernicul, pedeapsa a venit în lumea ta. - Vega a reușit să afle despre legendă în termeni generali.- Am venit aici pentru a-i face pe săraci bogați și pe cei bogați săraci!
  Acest lucru a provocat o explozie de entuziasm în rândul săracilor. Erau zgomotoși, fluturând coasele.
  - Avem drepturi egale, și femeile ar trebui să lupte. Voi fi primul care vă arăt un exemplu! Vega își ridică sabia deasupra capului.
  Numeroase fete și matrone adulte au susținut acest impuls - deși în acest război mondial a fost considerată o profesie masculină.
  Vali Chervonny însuși a ajuns la ei cu mașina. De data aceasta, s-a urcat pe un stifin, un animal amuzant care este un amestec de elefant și cactus. În vârf, unde se afla șaua, și arcașul cu carul, totul era tuns frumos, dar cele trei trunchi păreau hilar.
  Oliver Twist a văzut pentru prima dată un astfel de animal și a tras spinii cu curiozitate, apoi a încercat să cânte, au sunat și a primit ceva care seamănă departe de o harpă.
  Băiatul a reușit să reproducă melodia unui marș galant al armatei.
  - Nu vă jucați, deși nu, continuați să jucați abilitățile voastre muzicale evidente.
  - Îți place muzica? - L-a surprins pe Oliver Twist.
  Bineînțeles că nu sunt un sălbatic. - Vali a fost chiar jignit. - Daca sunt dintr-o familie simpla, atunci ce parere aveti; incapabil să perceapă frumusețea?
  - Acesta este un imn militar cu el soldații merg să moară. Dar dacă vrei, îți voi cânta simfonia eroică a lui Beethoven dedicată lui Napoleon Bonaparte.
  - Cine sunt ei?
  - Eroi antici ai stelelor îndepărtate.
  - Joacă-l.
  Băiatul a început să acorde "corzile", fiecare ac de elefant avea propria gamă. În cele din urmă a reușit să găsească ritmul potrivit și a început să cânte. Melodia ingenioasă din spectacolul original a fost impresionantă. Curând au fost înconjurați de câteva mii de spectatori și au cerut în unanimitate să continue.
  Chervonny întrerupse concentrarea.
  - Scopul nostru este un atac asupra capitalei, nu trebuie să stăm pe loc. Patrizh a rămas în urmă, iar după victorie vom asculta muzică.
  Oliver Twist, încurajat de starea de spirit a mulțimii, s-a încăpățânat.
  - Lasă-mă să joc Ceaikovski pentru ei, acesta este și un erou foarte puternic al antichității.
  - Nu! Ne întoarcem și marșăm.
  Aici Vega a intrat în conversație.
  - Lasă-l să se joace! Vreau să-l ascult și pe Ceaikovski, mai ales că el este compozitorul statului nostru progenitor!
  Vali Chervonny a ezitat, nu a vrut să se certe cu noua sfântă, autoritatea și abilitățile ei i-ar fi de folos, dar propria lui autoritate ar trebui păstrată.
  Ce va spune Angelica?
  - Lasă-l să cânte, dar acesta va fi ultimul lui cântec. - spuse frumuseţea.
  Oliver Twist pufăi, apoi începu să cânte. Vocea lui nu începuse încă să se rupă și, prin urmare, apelul era neobișnuit de clar.
  "Și are abilități vocale decente" - a gândit Dodger. - "Când am cântat și eu, păcat după închisoare, am pierdut complet perfuzia".
  Dar elefantul cactus însuși părea să aibă o altă părere. O vreme a stat calm, apoi cum să-i dea drumul. Oliver a zburat de pe spini, iar un călăreț experimentat care stătea cu Valya Chervonny a tras frâiele. Dar nimic nu a ajutat, animalul zvâcni din ce în ce mai mult, părea că elefantul înnebunise. Pielea groasă a devenit roșie, ceea ce era un semn de amenințare pentru acest tip de animal. Aici însuși Vali nu a putut rezista și a zburat din spate, probabil și-ar fi rupt gâtul, dar Dodgerul era în alertă și a ridicat capul răscoalei. Dar călărețul a fost mult mai puțin norocos, dintr-o împingere puternică a zburat ca un glonț și s-a izbit de un palmier.
  - S-a trezit oroarea! Tu i-ai adus cântărețul zdrențuit! - strigă Chervonny.
  În acest moment, Angelica a sărit înainte, colții uriași ai unui elefant uriaș pluteară deasupra ei, până și curajoasa Vega a țipat. Dar fata, fără să tresară, și-a pus mâna pe trunchiul lui. Părea că din ea a ieșit un flux de energie, elefantul nebun s-a zvâcnit și a înghețat, pielea lui s-a transformat din roșu în albastru. Apoi, ochii lui injectați de sânge au căpătat o expresie plină de semnificație, iar monstrul cu trei trunchi a îngenuncheat.
  Toată lumea a înghețat, fără să-și creadă ochilor, s-a făcut o liniște moartă, apoi a explodat cu țipătul cuiva.
  - Sfânta Doamnă a Elefantilor.
  Strigătele s-au ridicat, mulțimea a scandat.
  - Întruparea Mariei va îmblânzi orice fiară! Slavă sfinților!
  Elefantul se înclină, iar Vali Chervonny se aşeză din nou pe el. Liderul rebelilor a fost mulțumit, iar băiatul încăpățânat a obținut-o, iar autoritatea Angelicăi a fost întărită și mai mult, ceea ce este obiectiv în avantajul său.
  Înainte de a se aşeza, îi şopti Angelicăi la ureche.
  - Când voi deveni rege, îți voi oferi să-mi devii soție.
  a răspuns fata.
  - Pentru a te căsători, ai nevoie de dragoste.
  Vali expiră.
  - Te iubesc foarte mult.
  - Încă nu te am.
  - Cuvântul încă inspiră speranță.
  Vali s-a uitat apoi gelos la Dodger, acest tânăr nu este concurentul lui?
  Dar apoi, surprinzând privirea lui Vega, își dădu seama că erau mai degrabă un cuplu cu ea. Așa îl privește această tigroacă, o privire plină de gelozie și admirație. Adevărat, simte cu adevărat farmecul din ce în ce mai mare al Angelicăi, tocmai o astfel de femeie a vrut să o vadă ca pe soția sa, puternică, inteligentă, curajoasă, capabilă să împartă povara liderului, iar pe viitor, dacă Dumnezeu îi ajută, iar regele. Fiul ei, desigur, nu este zahăr, deși un tip voinic, s-a comportat curajos sub tortură, un luptător excelent, dar totuși un fel de străin. Pe de altă parte, dacă era din sângele lui, atunci Vali s-ar considera un tată fericit.
  Între timp, Oliver Twisty își construia gărzile pentru minori. Acei colegi care încetineau și nu ascultau bine comenzile, îi preda cu pumnul. Urmele de tortură de pe corpul lui au dispărut complet și până și copiii l-au privit de parcă ar fi fost un miracol și au încercat tot posibilul să se supună. Lumea lui Tuzok încă nu și-a revenit din tortură, unul dintre picioarele lui a fost ars și a fost bandajat, drept urmare adolescentul șchiopăta, dar bicele nu sunt atât de înfricoșătoare. Și totuși, ca să nu încetinească, băiatul a fost urcat într-o căruță.
  Oliver Twist s-a aruncat în jurul ei ca un diavol, i-a făcut semn prietenului său, apoi s-a întors în grupul lui. Va fi necesar să aflăm care este secretul și de ce și-a revenit atât de repede. Se pare că oamenii din stele au o magie specială sau o artă neobișnuită a vindecării. Între timp, el va urmări cu atenție campania. Cu toate acestea, pericolul principal vine de la Ordinul Gura Leului, aceasta este o forță mare și insidioasă. De asemenea, pot otravi, asa ca daca Aplita ar fi conspirat impotriva otravirilor, atunci ar fi linistit. Dacă vă gândiți bine, atunci în primul rând ar trebui să îndepărteze aceste fete, ele aruncă o provocare dureros de acută autorităților Fratelui Mare.
  Și dacă au succes, atunci ordinul se poate adresa lui Chervonny pentru ajutor.
  - Mai puțin decât coroana regală, nu sunt de acord. spune Vali cu voce tare.
  Angelica îl aude, sare imediat pe elefant și îl întrerupe.
  - Am început o rebeliune de dragul coroanei? Scopul nostru este libertatea și dreptatea.
  - Desigur, dar pentru ca țara să nu se cufunde în anarhie, cineva trebuie să fie regele.
  - Cel care o devine trebuie să aibă toate calitățile unui monarh.
  "Dar ai decis deja că voi deveni monarh.
  "Dar sub controlul meu, eu însumi te voi ghida către Matarra.
  - Mulțumesc copil al lumii interlope. - spuse Vali pe jumătate în glumă.
  - Ai uitat că acum sunt un sfânt. Și dacă da, atunci trebuie să mă asculți, pentru că Maria este mai în vârstă decât orice rege pământesc.
  - În acest caz, ai din nou dreptate că pot fi un simplu muritor. Să discutăm mai bine planul pentru continuarea războiului, am decis să-mi trimit regimentele în orașul Loistrog, acesta este punctul cheie în care converg toate drumurile. De acolo putem deschide o rută directă spre Matarre.
  - Există o garnizoană foarte puternică și o mulțime de arme. În primul rând, v-aș sfătui să mergeți pe linia Facet, acolo sunt multe fabrici militare, ne-am umple considerabil arsenalul.
  - Fabricile sunt bine fortificate, vom pierde prea mulți oameni și timp acolo.
  - Cred că muncitorii înșiși se vor ridica și ne vor deschide porțile.
  - Printre cei care lucrează în odăile din spate și în mine, există într-adevăr o mulțime de sclavi, dar muncitorii angajați nu prea au vrut să se alăture găștii mele.
  - Asta pentru că, spre deosebire de sclavii fugari, care nu au nimic de pierdut decât lanțuri, au familii și doar cei mai disperați îi pot aduce sub topor.
  - Poate ai dreptate, înainte de a merge în capitală nu ne putem lipsi de arme. Vali se întoarse. - Și aici întoarcem furculița, unde ai sfătuit.
  Un marcator uriaș, sculptat din granit, arăta direcțiile. Capitala Matarre era încă la peste cinci sute de mile distanță. Iar de-a lungul marginilor se întindeau pământuri bogate, dens populate.
  Trupele s-au îndreptat către fabrici, a fost necesar să se reînnoiască stocurile de arme și muschete. Peter se încruntă din ce în ce mai mult - răscoala se prelungea clar. Pe drum se întindea Fortul Sinhor, foarte mare, vechi, dar bine fortificat cu o garnizoană puternică și tunuri cu rază lungă de acțiune. A fost foarte greu să-l ocolesc. Ca să nu piardă mult timp, Angelica și Vega s-au dus la șmecherie. Luând cu ei un butoi de praf de pușcă, amândoi se îndreptară spre poartă.
  Şanţul era adânc, podul ridicat, părea că soldaţii locali fuseseră avertizaţi de o revoltă. Ofițerul superior, maiorul Fonol, a examinat împrejurimile printr-o lunetă. Noaptea precedentă fusese grea, fiind într-o stare de beție considerabilă, a angajat două prostituate, în speranța unei odihne regale. Și i-au strecurat ceva, maiorul "a leșinat", iar dimineața s-a trezit fără bani cu o durere de cap. Si de cand mergea mereu fara un ban in buzunar totul, coborand in taverne si in locatii de jocuri de noroc, se imbata, reusea, doar pe cheltuiala altcuiva in imprumuturi. Până în acest moment, perechile de vinuri s-au risipit complet, au venit "risipa". Acum, cel mai mult își dorea să bea și să guste mângâierea unei femei. Gâtul îi era uscat, vintrele îl durea îngrozitor, tâmplele îi dureau de parcă ar fi fost turnat plumb topit în ele.
  - Băieți, dați-mi măcar un pahar de vin.
  Căpitane, se răsti Kvas.
  - Nu a mai fost livrare de o saptamana, e o anatema.Depozitul rosu cu vin a fost spart, noi insine murim de sete.
  - Eu personal i-aș tăia urechile lui Chervonny. De unde poți lua alcool?
  - Pentru bani, nicio problemă.
  - Bani! Uau, dracu, de ce ai venit cu o asemenea urâciune ca banii gheață.
  - Așa se vede de Dumnezeu că se aranjează când unul se simte rău cu altul.
  - Ei bine, de ce este rău pentru mine.
  - Faci multe greseli.
  Ieșind din spatele pădurii luxuriante, două fete fermecătoare se apropiau de ei.
  - Am deja probleme. Frumusetile din padure par sa fie.
  - Stați să văd. - Căpitanul a îndreptat un telescop.
  - Uau, nu am văzut niciodată oameni atât de frumoși. Nu femeile flori de primăvară.
  - Este un miracol, dar ce aduc ei cu ei.
  - Un butoi și unul destul de mare.
  "Trebuie să fie o băutură divină în ea, iar fecioarele înseși sunt cu adevărat zeițe. - spuse maiorul, agăţându-se de ţeavă.
  Fetele s-au apropiat de șanț și au stat în fața porții cu vocile lor sonore pe care le-au strigat.
  - Gardieni, vă rog să deschideți ușa femeilor.
  Maiorul le-a devorat literalmente cu ochii timp de trei zile ca un cocoș nehrănit.
  - Bineînțeles, deschide-le, ordon să cobor podul.
  - Dar ameninţarea din partea rebelilor?
  - Aici avem două baterii puternice cu tunuri grele și fiecare petic de pământ a fost împușcat și, în general, vom avea mereu timp să scoatem podul. Nu vrei să duci un țăruș între picioarele lor subțiri, nu-i așa?
  Cu adevărat bronzate, parcă turnate în bronz, picioarele fetelor erau goale aproape până la șolduri. Cât de mult ar putea face plăcere unui om obosit de abstinență. Hainele modeste practic nu le ascundeau siluetele, semănau cu statui, dar nu reci, ci vii, tremurătoare, capabile să ofere cea mai puternică plăcere nebunitoare.
  Fonol salivea și a alergat personal la gardieni, îndemnându-i, apoi și-a suflecat mânecile și a întors volanul cu propriile mâini.
  În cele din urmă, fetele fabuloase, bătând cu picioarele goale cizelate, au trecut peste pod, aparent, erau foarte puternice, dacă târau fără prea mult efort un butoi destul de mare pe roți.
  Căpitanul și maiorul au alergat primii și Fonol, neputând să reziste, i-a pus mâna pe coapsa lui Vega. Fata a zâmbit înapoi și și-a îndepărtat cu grijă mâna.
  - Va veni vremea pentru o oră de dragoste cu tine, dar între timp vrei să-ți potolești setea.
  - Desigur, gâtul este complet uscat.
  Vega a deșurubat cu grijă robinetul, turnând o cană plină pentru maior. Într-un butoi de praf de pușcă, pentru orice eventualitate, a rămas un recipient cu vin și deodată vor verifica.
  Căpitanul l-a urmat. a intervenit Angelica.
  - Am vrea ca toți trăgatorii bateriei cetății să guste vinul. Și atunci bietii oameni lânceau fără alcool.
  - Ce este corect.
  "În plus, târăm acest butoi de prea mult timp și, prin urmare, nu intenționăm să tratăm pe nimeni gratuit.
  - Desigur, vei fi plătit generos.
  Fetele și-au târât încărcătura mortală la baterii. Întregul lor plan se baza pe faptul că ar scoate din acțiune o serie de arme care țineau o vale plată sub amenințarea armei.
  Pe drum, au fost întâmpinați de războinici veseli, au râs și au invitat fetele să se plimbe cu ele, unele dintre cele mai îndrăznețe au încercat să le atingă și să-și atingă mai ales sânii. Spre rușinea ei, Vega a simțit dorința, sânii i s-au umflat. Totuși, este o mare plăcere pentru o femeie să simtă mângâierea unui bărbat.
  - Băieți, doar nu toți deodată, intrați la coadă. - Ea a spus. - Da, și măcar pregătiți niște aur.
  - Pentru ca tine și doi aurul nu este păcat.
  - În ciuda tinereții mele, sunt deja experimentat și pot deservi douăzeci de oameni deodată. - spuse Vega, iar între timp ea însăși, privind îndeaproape unde erau mai aproape butoaiele de praf de pușcă.
  - Alege-mă, sunt cel mai puternic.
  - Sunt considerată cea mai frumoasă din regiment, așa că ar trebui să fiu primul.
  - Și uită-te la pieptul meu cât trei cruci.
  - Da, ești bătrân, tinerii ar trebui să-și ia partea mai întâi.
  Angelica a fost și bâjbâită, dar spre deosebire de Vega, nu a fost plăcut, pentru că a avut o creștere mult mai strictă. Și voia să scape cât mai repede de aceste fețe poftice. Suflați-le în iad și uitați. Unde sunt butoaiele alea naibii, poate că depozitul este într-un loc complet diferit, și nu lângă arme?
  Și iată-le, câți dintre ei, a fost încântată Angelica. Nativii încă nu strălucesc de inteligență sau sunt prea încrezători în sine. Adevărat, lacunele sunt înguste, pistoalele în sine sunt bine protejate de bombardamente, există chiar scuturi forjate. Deci probabilitatea de înfrângere dintr-un nucleu aleatoriu este mică. Dar totuși, depozitarea atât de multă praf de pușcă într-un singur loc nu este atât de atent, va fi necesar să se țină cont de acest lucru într-un viitor război.
  - Dragii mei buni, înainte de a începe sărbătoarea, vă voi spune o poveste din propria mea experiență. Vrei să știi cum iubeam băieții. țipă Vega.
  - Bineînțeles că facem! - Ca răspuns, luptătorii au lătrat în cor.
  Angelica a pus țeava mai aproape de ceilalți, dacă explodează, atunci detonează dintr-o dată, acidul din interiorul siguranței ar trebui să funcționeze exact pe minut, nu degeaba este atașat de mecanism.
  Ochii lui Vega ardeau, în așteptarea unui atac terorist. Angelica era și ea nervoasă și, pentru a scăpa de tensiune, și-a turnat niște vin, apoi l-a băut dintr-o înghițitură. Corpul ei fantastic, musculos, era acoperit de picături de sudoare, iar pielea picioarelor ei a început să semene cu o împrăștiere de perle.
  Ultimul clic și e timpul să se rostogolească.
  Vega, între timp, a început să spună o poveste clar fictivă despre modul în care lucra într-un bordel. Era evident că povestea ei a fost un succes, soldații tremurau și încântați.
  - Erau patru deodată, din ei emana miros de transpirație puternică, eram udă de multă vreme și îmi doream să simt virtuțile lor fierbinți cu limba.
  În acel moment, lui Vega îi era milă de acești tipi, mulți dintre ei tineri și chipeși. Într-un minut, nu mai mult, vor muri, drumul vieții lor va fi întrerupt în cel mai teribil mod. Și ea și Angelica vor fi de vină. Acum, câți oameni a întrerupt ea, într-o varietate de moduri, chiar dacă îi era milă de ea, atunci totul a fost uitat foarte repede. Dar acum a atacat o asemenea milă, încât au ieșit până și lacrimi. Este necesar să se prindă pentru a nu te trăda, dar Vega a simțit că nu este mult mai mult și vor izbucni în trei șiroaie.
  - Doamne, de ce au oamenii nevoie de războaie? ea a șoptit.
  - Păi de ce ai întrerupt, continuă, s-au auzit voci. Ne place foarte mult ce a urmat?!
  - Îmi pare rău, viteji războinici. Dar am băut prea mult și trebuie să fac pipi. spuse Vega. Angelica alergă spre ea.
  - Am si vezica plina, asteapta-ne un minut, alergam.
  - Ia-o mai ușor aici. - strigă colonelul cu mustăţi cenuşii.
  - Nu, cum poți, suntem doamne cultivate.
  Fetele au alergat ca să le strălucească tocurile ușor prăfuite, înainte de drumeție, Vega și Angelica și-au spălat bine picioarele. Acum, principalul lucru este să aveți timp să plecați și, în același timp, să nu lăsați podul să fie ridicat.
  Aici este turnul, unde funcționează mecanismul de ridicare. Fetele se lovesc de el și în acel moment se aude o explozie uriașă. Pereții diverg instantaneu cu multe crăpături, iar valul de explozie îi ridică pe tinerii amazoni și aruncă un șanț.
  Creaturi groaznice asemănătoare crocodililor cu două capete și trei rânduri, dinți, piranha otrăvitoare, cu gura de șobolan și nasul ascuțit ca un puzzle, se repezi asupra lor.
  Ei spun că frica trezește forțe suplimentare, o persoană în acest caz folosește mușchii la sută la sută. Așa s-a întâmplat în acest caz, fetele și-au câștigat cu disperare mâinile și picioarele, dinții doar bătut, zgârâindu-și ușor picioarele. Apoi au sărit cu toată puterea, lipindu-se de marginea șanțului. Folosind patru membre simultan, s-au târât de-a lungul peretelui neuniform, asemănând cu oamenii păianjen.
  Deși suprafața stâncoasă era alunecoasă, picioarele au căzut iar și iar, dar, printr-o minune, fetele au rămas pe suprafața lipicioasă. Cu cât Vega mai experimentat a urcat primul, multe ore de antrenament la antrenament nu au fost în zadar. Dar Angelica s-a rupt în ultimul moment cu un strigăt sălbatic. Vega abia a avut timp să o apuce de păr.
  - Ai rănit. - Orala Angelica.
  - Care este cel mai bun mod de a te lăsa să pleci? - ironic Vega.
  Străgând-o, ea l-a așezat pe suprafața de piatră. Angelica și-a atins capul reflex, ca în mod normal tot părul este intact.
  - Grozav, mulțumesc că m-ai salvat și acum să mergem la luptă.
  Podul începuse deja să se ridice, iar rebelii s-au grăbit spre el cu toată puterea.
  Două fete neînarmate s-au repezit la paznicul care stătea la intrare. Erau vreo zece gardieni, dar nu se așteptau să fie atacați de toate cele două femei furioase. În plus, pieptul Angelicăi a fost expus în urma exploziei. Trei soldați, aruncând armele, s-au repezit asupra ei, încercând să o violeze.
  Fata, sărind în sus, a lovit ambii pervertiți în vintre cu două picioare deodată. Și al treilea deget în ochi. Astfel, trei luptători au fost scoși din acțiune deodată. Vega nu a cedat în fața ei, accelerând, a lovit cu picioarele goale, două în falcă, și alta cu palma în gât. Astfel, șase din zece au fost retrase într-o secundă. Apoi, ridicând săbiile aruncate, Angelica și Vega căzură peste cele patru rămase.
  Fetele se mișcau atât de repede încât soldații experimentați nu puteau ține pasul cu mișcările lor. După ce a efectuat tehnica "Drunk Butterfly", Vega a ucis pe un luptător, apoi, după ce a făcut un șurub, l-a ucis pe al doilea. Aplita, la rândul său, a executat cu măiestrie tehnica "Mad Fan", în urma căreia au fost tăiate două capete.
  - Așa este primul pariu pe care îl învingem cu strălucire. - a spus Vega.
  Luând două săbii, fetele s-au repezit înăuntru. Acolo au tăiat prin trupurile soldaților, ca printr-o parte minunată de oțel, în parte pădure vie. Picioarele goale le-au zguduit prin bălțile de sânge, lăsând urme vizibile. Turnul însuși era crăpat, mecanismul de ridicare blocat și se ridicau cu un efort. Efectuând simultan tehnica "Triple Vârtej", Vega și Aplita, întinzându-și șapte războinici deodată, au izbucnit în cameră. Maiorul Fonola zâmbi la început, apoi, văzând săbiile însângerate, palid și îngenunche.
  Voi face ce vrei, doar nu mă ucide.
  - Mai întâi trebuie să cobori podul.
  Vega l-a împins pe maior și s-a aruncat cu forță pe volan. Angelica a mai măcelărit doi războinici recalcitrați cu Ragged Stone.
  . CAPITOLUL 18
  Oliver a fost puternic biciuit. La a treia tăietură, nu numai sare s-a turnat pe rană cu un bici, ci s-au aplicat benzi de fier înroșite pe tălpile goale ale copilului. Și aproape schilod. Doare foarte tare când ard călcâiele, și un pic mai mult și pieptul gol.
  Într-o celulă rece, întunecată, plină de șobolani și păianjeni, Oliver și-a găsit alinare doar în somn.
  Și era ceva de văzut.
  Podul cobora încet, roata era strânsă, prost lubrifiată. Între timp, rebelii săriseră deja în poiană, alergând până la placa de fier. Primul care a sărit pe pod în același timp, spargând adversarul său, a fost Dodger, a alergat pe un cal, urmat de restul. Între timp, Angelica și Vega au trebuit să lupte cu forțe superioare. Luptătorii au zburat spre ei, au mers foarte strâns, fetele le-au tăiat trupurile, ca niște castraveți murați, lovindu-i în sus. Arcașii erau cei mai periculoși, dar nu aveau voie să se întoarcă, era prea aglomerat. Cu toate acestea, cu un număr atât de mare de inamic, era prea greu să-i stăpânești. Așteptând ca podul să coboare complet, Vega a aruncat o torță în volan, acesta a izbucnit, aprinzând o flacără roșie.
  - Ține-le încă un minut, Angelica, și apoi putem pleca. ea a strigat.
  Vega a fost rănită la umăr și și-a zgâriat ușor pieptul, Angelica a fost lovită cu un lanț la picioarele goale, fata a șchiopătat câteva secunde, apoi și-a adunat voința într-un pumn și a continuat lupta.
  După ce a făcut o fantezie, a tăiat două deodată, iar Vega a lovit gâtul cu piciorul într-un salt.
  - Tăiați cu ambele mâini și picioare. Sari mai des.
  - Sunt profesionist in karate, se pare ca aceasta arta este o noutate pentru ei, asa ca vom bate mai tare.
  Desculțe, foarte zvelte, picioarele musculoase ale fetelor fulgeră, distribuind lovituri, doborând dușmanii. După cum Vega și-a dat seama curând, cel mai eficient a fost să loviți în vintre cu un leagăn scurt. Acest lucru a provocat de obicei un șoc permanent. Și este mai sigur pentru tine, altfel, în timpul platoului, Vega și-a lovit dureros piciorul de sabie, s-a vărsat sânge, pielea a fost tăiată. Fata ca răspuns la lovit pe războinic cu mânerul sabiei în tâmplă, apoi a străpuns un alt adversar cu lama.
  Văzând că roata era deja în flăcări, iar frânghia aproape că se arsese, Angelica a lovit-o și a început să se retragă. Observând asta, Vega se ridică și ea. Ambele fete, după ce au mai primit câteva zgârieturi, s-au dus la ușa alăturată și au început să urce scările.
  Aici dușmanii lor au avut o perioadă mai grea, deoarece nu au putut profita de avantajul numeric și să se întoarcă. Vega și Angelica au rezistat cu succes. Între timp, rebelii ocupau deja coridoarele, tăind rândurile discordante ale inamicilor.
  Unul dintre primii care au pătruns în fortăreață a fost Oliver, care s-a repezit cu furie la urletele inamicului. Băiatul era un adevărat diavol, folosind două săbii deodată. În pantaloni scurți, flexibili ca o cobră, a tăiat și a înțepat, folosind trucuri învățate. Așa că sa întâlnit cu un cavaler destul de puternic, baronul Phobek. Fiind un spadasin cu experiență, baronul credea că poate face față băiatului fără prea multe dificultăți. Dar, în realitate, Oliver Twist s-a dovedit a fi mai îndemânatic și numai zale realizate cu pricepere l-au salvat pe Phobek de la moarte la primul atac.
  Plecând cu îndemânare, ocolindu-se și sărind, băiatul a lovit inamicul în coaste de câteva ori, apoi, după ce a executat tehnica "Evantaiul Doamnei", l-a tăiat în gât. Dar gâtul taurului acoperit cu un strat de metal a supraviețuit. Mai mult, scutierul care a intrat în luptă a aruncat un pumnal, Oliver Twist s-a eschivat, dar pielea a fost ușor tăiată.
  - Treci pe cel mai insidios. - Și scufundându-se, i-a tăiat cu o lovitură puternică capul scutierului.
  Baronul a fost surprins și și-a legănat sabia cu prea zel, era clar că era supărat.
  - Te voi tăia în bucăți, cățelușule, și am să cobor pielea pe tambur. Băiatul a sărit, evitând lama, și-a trântit piciorul gol în vintre, dar a dat peste o placă blindată. Cu toate acestea, lovitura a fost atât de puternică încât ea a cedat, strângând dureros mingile baronului.
  - Ia-l! - Comandat cu un urlet Phobek.
  Dar Oliver Twist a executat o moară triplă cu două săbii, umplând primele două, apoi tehnica Fluture rupte, terminând încă trei cu o lovitură finală.
  - Ei bine, au luat mult. - Băiatul a făcut nas. Din nou s-au întâlnit cu baronii unul la unul. Aici flăcăul a decis să recurgă la tehnica "Mad Brush", după ce a efectuat clar o serie de mișcări, l-a lovit pe Phobek chiar în ochi. Lovitura a fost atât de puternică și precisă, încât lama a ieșit prin ceafă.
  - Încă un huligan a devenit mai puțin. - Oliver, a șters lama de frunziș, și-a continuat atacul fulgerător.
  Necinstiul a luptat și el superb, din fiecare dintre loviturile lui sigur cădea cineva și a lovit la fel ca Oliver cu două săbii deodată.
  Fiind, însă, mai greu și mai experimentat decât el, a ucis mult mai mult. Cele mai apropiate turnuri au fost curățate destul de repede, dar era cald în interiorul cetății. Garnizoana era puternică, iar mulți dintre rebeli erau înarmați la întâmplare. A fost mai ales dificil când muschetarii au tras o salvă. Peste două sute de oameni s-au prăbușit cu gemete și țipete. Dar Dodgerul nu și-a pierdut capul, i-a târât pe rebeli împreună cu el și înainte ca soldații să aibă timp să se reîncarce, o haită a fugit până jos. A început o încăierare și în aceste condiții, topoarele, furcile, bârlogurile erau arme bune, în lupta corp la corp, muschetarii locali, spre deosebire de eroii lui Dumas, nu erau deloc puternici. Mai periculoși erau cavalerii și infanteriei blindate. S-au luptat cu mai multă pricepere, iar în curând toată zona a fost plină de cadavre.
  Necinstitul, care s-a remarcat printre ceilalți pentru priceperea sa, a fost prima victimă pe care urmau să o pună pe altar. A fost înconjurat din toate părțile, au încercat să calce, cai. Târgul sărea în sus și în jos, sparge picioarele cailor, săbiile lui cele mai ascuțite nu dădeau sferturi nimănui. Aici opt călăreți au sărit asupra lui deodată, doi au fost uciși cu săbiile și alți doi au fost doborâți cu lovituri, iar al cincilea Dodger i-a lovit capul. O lovitură puternică din frunte către nas este capabilă să răstoarne pe oricine. Iar ceilalți trei au fost terminați de lovituri ulterioare. Vali Chervonny a luptat și printre primii, bineînțeles, nu a fost la fel de rapid ca Dodger, dar era de mare statură și putea să-și lovească adversarii din cauza masei. Securea lui mare cu două mâini îi tăia pe cavaleri la podea, nu de puține ori, iar scutul nu putea rezista unei lovituri atât de puternice. Cu toate acestea, la un moment dat, Valya Chervonny a fost înconjurată din toate părțile și chiar rănită grav. Uriașul s-a clătinat și i-a fost aruncat un laso în jurul gâtului, trăgând brutal de frânghie. Liderul rebelilor aproape că și-a pierdut cunoștința, a căzut în genunchi. Șapte persoane au apucat imediat lassoul, frânghia era foarte puternică și l-au târât pe Chervonny ca un vârf.
  Unde te duc giganții? - a strigat brusc peste ureche. - Sunteţi vite.
  Două fete fermecătoare au sărit cu un început de alergare și i-au lovit împreună pe călăreți. Fetele erau pe jumătate goale, rochia scurtă a Angelicăi era ruptă și tăiată, iar Vega a aruncat-o complet, rămânând în chiloți. Mulți cavaleri, uitând de luptă, au devorat cu ochii frumusețile, pentru care au plătit imediat, primind lovituri brutale care tăiau capetele și membrele.
  - Să tragem în sus băieți, inamicul nu a mai plecat de mult. - Vega a luat ritmul.
  De pe acoperișuri au încercat să tragă în ei, dar insurgenții i-au doborât singuri, târându-se în sus și lovind cu pumnii adversarilor. Petru, la vârsta de doi ani, și-a tras prima săgeată și, prin urmare, când năvălirea inamicului a slăbit ușor, a început să tragă săgeți una după alta.
  Mir Tuzok se cocoța lângă el, băiatul încă șchiopăta puțin, dar trupul tânăr își reveni repede. Adolescentul nu era deja tocat rău, dar a tras și mai bine. Era vizibil cum soldații inamici, după ce au primit un punct în stomac, piept sau coapsă, s-au așezat lin. Unii dintre ei se înfuriau și se zvâcneau dacă săgeata nu lovea imediat un organ vital. Până și Dodgerul a fost surprins.
  - Nu ai lipsit?
  Băiatul dădu din cap.
  - Am avut asta încă din primii ani, chiar și când eram băiețel, practic nu am uns nici măcar pe cele mai mici ținte.
  - Este talentul tău genetic.
  - Scuze, ce?
  Fostul hoț a explicat:
  - Ei bine, natura a fost cea care ți-a dat capacitatea de a trage perfect, chiar și fenomenal încă de la naștere!
  - M-am antrenat încă mult, mulți băieți din regimentul nostru trag deja bine, doar că nu toată lumea poate trage o coarda strânsă a arcului, dar eu pot.
  Mir Tuzok a arătat bicepșii în relief.
  - Bine, trage, și nu am de gând să tai mult.
  Rândurile de cavaleri și gărzi s-au rărit rapid și, în cele din urmă, Dodger a fost primul care a reușit să treacă până la steag. În jurul lui erau rânduri dense de lăncieri, iar cunoscutul lor erou, contele Cavazza, îi conducea.
  Acest subiect masiv, râzând, a întâlnit un Dodger nu deosebit de mare, arătând ca un adolescent fără barbă.
  - Unde te duci nebunule - obosit să trăiești. - Încă ești atât de mic.
  - Ești un dulap mare care cade puternic. - strigă Dodgerul. - Ei bine, hai să încercăm să-mi înfigem nasul.
  - O voi pune pe mână și o plesnesc pe cealaltă. mârâi tipul înalt de aproape doi metri.
  - Povestea familiară. De la cine am auzit-o? Ah, de la monstrul cu șapte capete.
  - Nu există dragoni, toate acestea sunt basme. Cavalerul a continuat să răcnească. - Și iată-mă, iar pumnul meu este ca capul tău.
  Să vedem ce se întâmplă cu el când îl voi tăia. Se poate micșora. - Necinstitul, scufundandu-se si destul de iscusit, a taiat sub genunchi.
  Rotula l-a salvat pe cavaler de la mutilare; nu a fost turnată din fier, ci din bronz verde foarte scump. Prin urmare, a fost doar puțin tăiat, a ieșit sânge.
  Cadavrul, cântărind vreo douăzeci de kilograme, a râs.
  - Da, ești doar un țânțar, ei bine, ai reușit să mă înțepe, dar ce rost are.
  "Ești mare, dar neîndemânatic și un copil te poate descurca. Necinstitul, îndepărtându-se repede de sabia lungă de doi metri, a sărit în aer și a lovit casca. Se auzi un zgomot de la lovitura tare, dar uriașul nici măcar nu se clătina.
  Necinstitul, la rândul său, abia a plecat, un câine uriaș de lanț s-a repezit asupra lui. Colții lui mari, ca ai unui tigru, aproape i se închideau în gât. Necinstitul și-a trântit degetele în ochii monstrului și apoi l-a tăiat în gât. Câinele nu avea armură, iar capul a zburat, lovindu-l pe Cavazza în cană.
  Acest lucru a produs un efect asupra gigantului similar cu modul în care un reactiv este turnat în acid. A izbucnit și și-a legănat sabia atât de disperat, încât și-a doborât trei soldați.
  - Bravo pentru că m-ai ajutat. - Dodger împins.
  Apoi l-a atacat, hoțul-căpitan englez a bătut cu greu sabia și a înfipt lama în fața adversarului. A urlat, o tăietură purpurie i-a acoperit ochii, iar contele înfuriat și-a aruncat arma în pământ până la mâner.
  Necinstitul a râs când și-a văzut adversarul împingând, încercând să-și scoată sabia.
  Apoi, fără grabă, s-a apropiat de inamic și și-a înfipt bărbia în bărbie.
  - Renunță sau mor.
  În acel moment, o lovitură precisă de muschetă i-a spulberat mâna, iar unul dintre servitorii lui Cavazza s-a aruncat la picioarele Smecherului. Înainte ca căpitanul rus să aibă timp să-și revină în fire, s-a trezit lipit de pământ, o carcasă masivă plutind deasupra lui.
  Indiferent dacă renunți sau nu, oricum vei muri. - mormăi un bot răguşit şi mirositor.
  Apoi contele și-a pus un pumnal la față și a început să-și taie urechea. A fost foarte dureros și mai disperat a dat Rusiei o nouă putere. Peter a gemut, cu toată puterea, și-a încordat trupul, smulgând ușor inamicul și cu palma supraviețuitoare și-a înfipt degetele în mărul lui Adam, folosind tehnica "palmei de oțel". Cavazza s-a lăsat, o lovitură precisă l-a lovit chiar în artera carotidă. Adăugând încă o dată la templu cu mânerul sabiei, Dodgerul a aruncat cadavrul. Unul dintre brațele lui nu funcționa, dar celălalt era în plină forță. Cu ea, a tăiat rafturi subțiri. Vega și Angelica s-au luptat cot la cot, mână în mână.
  Era evident cât de abundent erau împroșcate fetele cu sânge, cu toate acestea, Vega și-a scuturat bustul gol și, deloc jenată și stânjenită de multe sute de bărbați. Cu toate acestea, în timp ce dușmanii o atacau, era tolerabil, dar când un tânăr care a luptat în rândurile rebelilor a apucat-o de sfarc și ea a plesnit o palmă grea în față, a devenit brusc foarte rușine și a părăsit-o. câmpul de luptă pentru câteva clipe pentru a arunca pe o pânză grosieră .
  Angelica nu a putut rezista glumei.
  - Ți-e frică să nu răcești în piept?
  "Nu vreau să le ofer dușmanilor mei mai multă onoare decât merită. - Taie-l pe Vega.
  Bătălia s-a mutat treptat de la piață la un grup de aripi și restaurante de fortăreață. Acolo erau depozitate stocuri mari de vin și, prin urmare, cavalerii și soldații mercenari au luptat pentru ei cu o furie deosebită. S-a văzut cum turnuri înalte au urcat spre cer și au răsucit anexele mototolite. Au fost câteva împușcături de la tunuri, dar armele au lovit orbește, în plus, în cearta rezultată, a fost ușor să-l rănești pe al tău. Fortul însuși, în razele a trei luminari, prezenta un spectacol agresiv de tragic, de la înălțime părea că oamenii sunt ca furnicile care mușcă din cauza unei muște moarte.
  Necazul a pătruns aici și cu o mână a continuat să sfărâme carnea. Băiatul Oliver Twist a venit dintr-o cu totul altă direcție, reușind până acum să evite rănile grave. Deși era obosit, tot a sărit sus, arătând minunile și dexteritatea unei manguste. Astfel, au strâns inelul pe gâtul adversarului. Comandantul garnizoanei, generalul slăbit Purdaro, nu era deosebit de înalt și nu avea aspectul cel mai beligerant și o burtă de bere.
  A preferat să se ascundă pe spatele soldaților săi, evitând o luptă. Simțind că mirosea fierbinte, generalul a apucat mai multe pungi cu diamante, încă nu a putut duce întregul tezaur al fortului și nu căuta decât o clipă să scape. Atât de liniștit se îndreptă spre poartă. Spre ghinionul lui, chiar și în timpul luptei, Oliver Twist a continuat să inspecteze câmpul de luptă și, văzând cum un bărbat într-o uniformă brodată cu aur se îndreaptă cu atenție în spatele luptătorilor, și-a dat imediat seama că această vulpe se grăbea să-și ascundă. coada într-o gaură.
  - Nu, nu va face asta.
  După ce a trimis o lovitură la knockout-ul altui adversar și a tăiat cu săbiile, astfel încât bowlierii zburau, băiatul s-a repezit după el ca un fulger cu entuziasmul unui câine care urmărea o nouă pradă.
  Când a dat peste un războinic pe drum, cu o sabie sau un arc, puștiul i-a spulberat. Chiar la intrarea în poartă, a fost întâmpinat de doi bodyguarzi ai generalului. L-au atacat cu furie pe ticălosul plebeu, așa cum le părea băiatul. Oliver Twist, văzând că războinicii iscusiți în armură magnifică, au spart stâlpii cu săbiile, acoperișul s-a prăbușit peste bandiți, iar aceștia și-au lăsat săbiile. Înainte să poată fi eliberați, Terminator Boy le-a tăiat capul.
  Apoi Oliver Twist, tăind șurubul de pe poartă, se strecură înăuntru. Deodată, picioarele goale s-au împiedicat de cuie, băiatul a urlat și a adăugat un pas. Era clar că cineva întinsese capcanele. Aici fluieră o săgeată, apoi cade un buștean. Băiatul abia are timp să reacționeze, pumnalul care a zburat i-a zgâriat puternic obrazul.
  Dar acum a trecut cu bine de ultima capcană, cu șerpi, s-au repezit la Oliver, dar au fost tăiați de lame. Și iată-l pe generalul însuși, aleargă cât poate de repede, sufocându-se, dar nu poate scăpa de un băiat perfect dezvoltat fizic.
  - Este mult mai interesant decât să înveți la școală, să stai la un birou înghesuit și incomod și apoi sunt aventuri pentru o viață. strigă Oliver Twist.
  Văzând că urmăritorul lui era doar un băiat pe jumătate gol, generalul a scos o mână de diamante și le-a aruncat la picioare, în speranța că băiatul evident sărac se va grăbi să le adune.
  Oliver Twist a aruncat cu dispreț o pietricică cu degetul gol și a sărit peste Purdaro.
  - E un hoț, te-ai prins.
  Generalul a încercat să riposteze cu sabia, dar sabia i-a fost doborâtă din mâini. Apoi Oliver Twist îl ridică de guler. Purdaro tremura la câtă putere era în acest băiat care părea de vreo paisprezece ani.
  - Te voi plăti bine. - A început să-și scoată buzunarele, arătând pungile. - Poți să-ți cumperi cizme, o camisolă scumpă și chiar o moșie cu sclavi. Ia pietrele, ți le dau și lasă-mă să plec. Generalul însuși vă va fi recunoscător.
  Oliver Twist râdea.
  - Îmi dai ceva ce pot lua oricum cu forța, în timp ce te ucid. Nu, prefer să iau bijuteriile, apoi să le împart cu tovarășii mei și să-l leg pe general.
  - Bine, dar am ceva mai bun, un talisman magic care are o putere necunoscută.
  - Minți, arată-mi. întrebă Oliver Twist.
  - Uita-te la ea! Generalul întinse mâna cu tabatura. De îndată ce băiatul și-a înclinat fața, ceva a lovit, un amestec arzând l-a lovit în față. Ochii i-au ieşit din frunte şi s-au dat înapoi, băiatul şi-a pierdut cunoştinţa.
  - Așa păduchiul, așa se întâmplă cu cei care au prea multă încredere în adulți. - a spus Purdaro. - Și acum te omor.
  Iar generalul a înfipt cu răceală pumnalul în pieptul bronzat și musculos al băiatului, țintind direct inima.
  Apoi, văzând că băiatul nu respiră, a scuipat pe el și s-a deplasat încet spre ieșire, nu a avut putere să alerge.
  Între timp, armata, care și-a pierdut comandantul, moare încet. Soldații din rândul recruților, precum și mercenarii mai tineri care nu au avut timp să vărseze mult sânge de muncă, și-au aruncat armele și au cerut milă. Restul au fost terminați, Dodgerul l-a terminat pe ultimul adversar al vicontelui de Morassi pur și simplu înjunghiindu-l cu propria suliță.
  Deși acest mercenar avea patru mâini și ținea câte o sabie în fiecare.
  Atunci prizonierii au fost aliniați în fața armatei, mulți dintre ei au fost răniți, s-a decis bandajarea lor pe loc.
  Vali Chervonny a fost amabil și anunțat.
  - Cei care vor să intre în armata noastră vor fi grațiați, iar cei care refuză să fie alături de popor vor fi spânzurați.
  Desigur, în fața unei astfel de alternative, aproape toată lumea a fost de acord să depună jurământul. Mai mult, a depus un jurământ de credință și pe cruce le-a recunoscut pe Vega și Angelica ca sfinți înaintași. Unii chiar sărutau picioarele goale, cizelate, dar prăfuite ale fetelor. Mai multe persoane, inclusiv baronul Fokker, au refuzat să depună jurământul. Se auzi un zgomot, vorbi Vali Chervonny amenințător.
  - Ereticii așteaptă moartea! Cine nu recunoaște fetele mesia trebuie să fie aspru pedepsit!
  După care au fost imediat spânzurați, iar baronul s-a dovedit a fi atât de greu, încât frânghia s-a rupt. Rebelii au râs.
  - Așa a mâncat mistrețul din binele oamenilor!
  - Satana nu vrea să-și accepte aurul!
  - Când dracii îi prăjesc pe Excelența Sa în iad, va curge multă grăsime.
  - Da, o sută de butoaie!
  - Ar trebui să coacem clătite.
  -Din grasime de porc, ar fi delicios!
  În glume și hohot, l-au înjunghiat cu sulițe.
  Restul s-a apropiat cu decor, alături de ei era preotul, episcopul local Vannish. A preferat să recunoască fetele drept mesia decât să moară din pumnalul lui Vali Chervonny.
  Îngenunchiați, au șoptit un jurământ, fidelitate veșnică, altfel ar fi pedepsiți de Dumnezeul Preaînalt și i-ar aștepta chinuri nesfârșite în Iad. Mulți și-au făcut cruce și au vărsat lacrimi. Apoi prizonierii eliberați au depus jurământul, cei mai mulți s-au clătinat, iar unii au fost cărați pe o targă. Cât de crude au fost foamea și tortura aplicate prizonierilor.
  Când ritualul s-a încheiat în sfârșit, Vali a observat absența unuia dintre comandanții săi.
  - Unde e Oliver Twist?
  Angelica și-a întors fața, palidă în ciuda bronzului, spre el.
  - Nu mă cunosc, mi-am pierdut picioarele căutând băiatul.
  - Atunci dă-mi ordinul urgent să cercetez toate colțurile, subsolurile și pasajele secrete, dacă există, și să-l găsesc pe băiat cu orice preț.
  Mii de rebeli au fugit deodată, toată lumea a fost fascinată de căutarea comandantului dispărut, copiii au încercat în special. Băieții și nu multe fete erau gata să răstoarne fiecare grăunte de nisip.
  - Dă repede, cine îl va găsi pe Oliver Twist va primi o sută de monede. spuse Vali.
  Căutarea s-a prelungit și abia când unul dintre foștii prizonieri de război a arătat un pasaj subteran, rebelii, făcându-și cu grijă drumul de-a lungul ei, au descoperit un băiat curajos.
  Oliver Twist era inconștient, dar nu încă țeapăn, ceea ce a lăsat speranța pentru renașterea lui.
  Angelica și-a tras cu grijă pumnalul, a împroșcat sânge stacojiu și apoi a acoperit rana cu un leucopic.
  - Ce spui despre el? a vorbit Vega. - Pare o rană foarte periculoasă.
  Fata a scârțâit:
  "Se pare că băiatul a fost împușcat în inimă.
  Vega a plâns:
  - Groază. Încă puțin și lama ar fi străpuns aorta.
  Angelica a postat pe Twitter:
  - Nu puțin, dar de fapt a străpuns.
  Fata a fost surprinsă:
  - Dar pot auzi că el este cel puțin liniștit, dar respiră.
  Mama lui Oliver a confirmat:
  - Asta pentru că are două inimi, dreapta și stânga.
  spuse Vega fericit
  - Și știu că mulți dintre soldații noștri au două inimi, ajută foarte mult să faci față sarcinii și este mai greu de ucis. Apropo, Dodger-ul are și două inimi, a doua este implantată, dar nu bate mai rău decât cea reală.
  - Mi s-a implantat și băiatul, am vrut să-l fac un sportiv remarcabil, dar o singură inimă nu este suficientă pentru asta.
  - Ei bine, e minunat, dar ce zici de trei deodată?
  - Este o exagerare clară. Puteți face un infarct cerebral.
  - Totuși, e interesant.
  Oliver Twist deschise ochii și șopti.
  - Cum s-a încheiat bătălia?
  - Am castigat! - a răspuns cu bucurie Angelica.
  - Unde e generalul?
  - Care?
  "Cel care mi-a stropit niște gunoi în față și a fugit.
  - Dar asta nu știm. Angelica oftă.
  - Cel mai probabil, l-a rănit, trebuie să-l găsim pe nenorocitul ăsta. - Răul a spus Vega.
  - Cu siguranță îl vom găsi, dar deocamdată este mai bine să-mi tac floarea. Ai plămânul și inima rupte, prin urmare, trebuie să te odihnești.
  - Mai bine dormi, o să-ți cânt un cântec de leagăn. a intervenit Vega.
  - Din nou va fi ceva militant, nu merită, să se liniștească băiatul. Amintiți-vă antrenamentul autogen al somnului Oliver Twist.
  - Bine, voi încerca să dorm.
  Băiatul a închis ochii și s-a cufundat în nirvana.
  Vega s-a retras și a început să pună ordine în armata rebelă.
  
  . CAPITOLUL #19
  Lui Oliver Twist i s-a spus cu încredere că va fi spânzurat public mâine. Așa că se poate bucura de somn pentru ultima oară pe planeta Pământ. Băiatul a primit budincă și un pahar de vin roșu înainte de a muri.
  După ce a mâncat și a băut, Oliver Twist a căzut într-un vis.
  În timp ce una dintre încarnările visului stătea în comă, a doua parte a lui Oliver Twist a văzut că el era ca un curajos obstrucționar, care a răsucit faimosul chinuri pe o corabie de pirați.
  Nava a traversat marea argintiu-portocaliu. Șaizeci de tunuri recent turnate, încă noi, străluceau în razele apusului minunat. Oliver Twist l-a admirat, în așa-numita lor emisferă de lumină, acest proces nu este atât de colorat.
  - Trebuie să fie că progresul nu a mutilat atât de mult natura. - Zâmbind, spuse el.
  Băiatul era perfect fericit. Școala urâtă, cu teme, dictate și teste, a rămas în urmă și părea ceva deloc real, ca un coșmar. Ei bine, este în memorie falsă. Dar în viața reală nu există închisoare cu lanțuri și șobolani. Au existat deja aventuri distractive în spate, vor mai fi altele de urmat, dar nu există un astfel de gând să se întoarcă.
  Chiar dacă mă duc în iad
  dar nu mă voi întoarce la școală.
  Acum sunt un pirat nenorocit
  Și nu mi-e frică de furtuni!
  Băiatul a avut o ușoară improvizație.
  Wiscin, la rândul său, era îngrijorat, a înțeles că viața de filibuster este plină de pericole și trebuie să jefuiască pentru a trăi. Trebuie să găsim o casă, dar unde? În ținuturile Kiramului îi aștepta o spânzurătoare sau o cruce. Engleză? Aceasta este o națiune vicleană și încurajează pirații, dar adevărul este că sunt condamnați fugari, unii chiar s-au răzvrătit împotriva regelui.
  Fatația este o altă chestiune, iar ea se află în relații ostile cu Kiram și Anglia, împreună cu singura republică Singer din această lume, a fondat o colonie locuită de pirați jumătate corsari. Acolo sunt situate în portul maritim și în orașul More, pe insula Monaco. Britanicii au un paradis asemanator, orasul Kalil. Cât despre Kiram, coloniile sale sunt cele mai bogate și mai extinse și sunt o ispită atât de mare pentru pirați, încât încercarea de a crea una în orașul Minisota a dus la faptul că corsarii au început să-și jefuiască patronii. Kiramitii au adunat o flotă mare și, după lupte încăpățânate, au învins cuibul de viespi.
  - Căminul nostru natural este orașul More. spuse Wiscin. - Acolo ne vom împărți prada uriașă și ne vom odihni în taverne. Corsarii dădu din cap la unison. Piratul experimentat era foarte cinstit în felul lui, nu i-a trecut niciodată prin cap să-și ascundă partea sfântă de tovarășii săi de arme.
  Oliver a coborât de la bucătărie, zorii se terminase și băiatul se simți plictisit. Îi era foarte dor de brățara comp și de jocurile sale preferate pe computer, în special de saga "Cosmos filibuster". Înotul liniștit a devenit deja plictisitor și îmi doream o luptă bună.
  - Sunt grozavi băieți, cât timp va dura până la Monaco?
  - Nu este mult. spuse Wiscin.
  - Am studiat harta și vă sugerez ca înainte să mergeți acolo și să aranjați o altă sifonie, să atacați orașul de coastă Zweig. Acolo putem captura prada foarte bogata in acelasi timp intindem oasele.
  Pirații au aplaudat la unison, mulți dintre ei nu împărtășind același entuziasm. Fokker, cel mare, cu cicatrici, care ocupa funcția de navigator, a obiectat energic.
  - Ești încă prea tânăr și îți fierbe sângele ca berea proaspătă. Suntem bătrâni războinici și ne vom gândi de trei ori înainte de a ne implica într-o luptă. Orașul Zweig este o adevărată cetate și vom fi scufundați înainte de a putea intra în port.
  - M-am gândit deja, nava noastră este asemănătoare ca formă cu cea Kiram, vom repeta manevra inamicilor noștri, vom merge sub steagul lor în port și vom distruge portul cu o salvă.
  - Ideea este interesantă, dar avem prea puțini oameni pentru a lupta cu toată garnizoana, în plus, fortul lor este prea puternic și nu poate fi distrus dintr-o salvă. Și o lovitură de întoarcere dată de aproape ne va scufunda nava.
  "Vor intra în panică și înainte ca ei să reacționeze, vom întoarce partea cealaltă și ne vom prăbuși din nou.
  Wiscin îşi întoarse faţa.
  - Și chiar dacă în panică, și printr-un miracol reușim să spargem fortul, atunci cum rămâne cu garnizoana.
  - Și așa de partea noastră va fi surpriză. Atunci garnizoana va fi în pierdere, în plus, o parte din corsarii noștri se vor schimba în uniforme kiram.
  - Ar fi mai sigur să recrutăm oameni noi în orașul More. Apoi, cu forțe noi, efectuați o operațiune similară.
  - Atunci poate fi mai greu, Kiramienii nu știu încă că Pisar don Freebie este distrus și ne vor lua nava pentru el, mai ales că își cunosc aproape toate navele. Și pe măsură ce trece timpul, ei află că nava lor a fost capturată și vor fi mai atenți, atunci o înșelătorie atât de simplă nu va funcționa.
  s-a gândit Wiscin, pirații au încercat să asalteze Zweig de mai multe ori și de fiecare dată s-au înecat cu sânge. A învinge acest oraș fără îndoială bogat înseamnă a-ți ridica prestigiul în frăția de coastă la un nivel neobișnuit de înalt. Cel mai important, nu voia să fie considerat un laș.
  - Ei bine, sunt de acord, dar tot nu vom avea timp să ajungem în oraș înainte de întuneric. Prin urmare, vom andoca pentru noapte în apropiere, iar voi veți merge la recunoaștere. hotărî Wiscin.
  - Vine! Mai ales că, neștiind vadul, nu intrați în apă. - Băiatul a repetat vechea zicală.
  Wiscin și-a bătut ajutorul pe umăr și a vorbit aproape afectuos.
  - Doar nu intra în luptă înainte de timp. Fii mai reținut.
  Băiatul și-a bătut piciorul gol, bronzat, a răspuns cu încredere:
  Nu-ți face griji, mă voi apăra.
  A suflat o adiere proaspătă, pânzele s-au strâns, iar magnifica navă a accelerat.
  Valurile se jucau așa, uneori în depărtare zvârcolindu-se, rostogolindu-se peste valuri, trikate, animale asemănătoare delfinilor cu șase picioare.
  Pe drum, au dat peste o singură navă de pirați posibilă. După ce s-a uitat atent la dimensiunile navei și la numărul de tunuri, a preferat să plece definitiv la drum. S-a văzut cum silueta a fulgerat și a dispărut în spatele liniei orizontului.
  - Poate ne ajungem din urmă. a sugerat Oliver.
  - De ce să ne înecăm pe fratele nostru, mai ales că nu e nimic de luat de la el. - a obiectat Wiscin. - Acești corsari stau uneori înfometați luni de zile, nu toată lumea are norocul să dau peste o pradă mai mult sau mai puțin gustoasă.
  Dar ei au ceea ce ne lipsește.
  - Ce au ei?
  - Oameni! spuse Oliver Twist cu voce tare. Pirații se uitară înapoi la el. Wiscinus se scărpina pe capul cu batistă.
  - În acest caz, avem șansa să-l ajungem din urmă. Adăugați pânze.
  În ciuda dimensiunilor sale impresionante, nava s-a mișcat destul de repede. Deci accelerând
  și-a depășit omologul. Fregata pirat s-a întors și s-a pregătit să-și dea viața cu drag.
  - Ridică-l pe jolly Roger și salută salutul. ordonă Wiscin.
  Fregata a întors automat salutul.
  - Și acum, dau un semnal - Trimit o barcă.
  Ca un armistițiu, a trimis un fost avocat, o fiară destul de dibață Stark, și în plus doi pirați inteligenți, alături de Oliver Twist. Din anumite motive, a decis că dacă acest băiat participă, atunci totul va fi bine.
  Stark a fost primit, invitat cordial la masă. Totuși, un coleg are de trei ori mai multe arme, cum să nu-l respecți aici.
  Conversația a fost adusă cu prudență la concluzia că nu ar fi rău să faceți un atac comun asupra
  orașul Zweig.
  Căpitanul fregatei, Monique de Munch, a preluat această propunere cu entuziasm; averea nu-l răsfățase în ultima vreme. Dificultatea a fost cauzată doar de împărțirea pradei. Monique, care avea aproape două sute cincizeci de oameni, a insistat pe o împărțire egală între echipe în funcție de numărul de goluri. Stark, la rândul său, s-a oferit să împartă în funcție de sex între navă, după ce a primit instrucțiuni clare în acest sens de la Wiscin, care avea doar cincizeci de oameni și nu voia să fie păcălit. Monique a presat, la argumentul că au mai multe arme, a răspuns el.
  - Și avem luptători mult mai puternici în echipă. Băieți corect?
  Ofițerii au confirmat.
  - Cum poți dovedi asta? - l-a întrebat sfidător Oliver Twist, care anterior fusese cabana; adus cu modestie sticle, cești, gustări.
  Monique se uită cu severitate și arătă spre bodyguardul înalt cu șase brațe.
  - Il vezi? Ai unul care s-ar putea descurca?
  - Mă voi lupta cu el! Oliver Twist făcu un pas înainte.
  Ca răspuns, un vuiet neîncrezător:
  - Nebunule, vrei să mori, pentru că va fi o luptă până la moarte.
  Cu o sabie în mână, nu mi-e frică să mor,
  Când onoarea prietenilor este rănită!
  Obișnuit cu luptele brutale corp la corp,
  Dușmanii mei să nu fie numărați în preajmă!
  a rimat Oliver Twist, cu ochii strălucind. - Sunt gata să lupt cu el.
  "Tu ești Stark confirmând provocarea acestui copil."
  Da, este un bun luptător.
  - Atunci așa: Sidurr-ul meu câștigă - accepti condițiile noastre: ne împărțim proporțional cu numărul de echipaje, dacă este atunci suntem ai tăi.
  - Sunt de acord.
  - Apoi pe mâini. Monique strânse mâna lui Stark cu laba de urs.
  Puternicul extraterestru a scos șase săbii deodată, încărcând fiecare mână. Oliver Twist avea doar doi, dar băiatul părea mai mult decât încrezător, deși pe fundalul acestui gigant arăta ca un muc. La un moment dat, i-a trecut prin minte gândul că ar putea să o facă aici, dar a alungat-o imediat.
  La un semnal de la ataman, lupta a început. Cu o agilitate neașteptată, Sidurr sări, șase săbii fulgerând în aer deodată. Oliver Twist s-a eschivat, sărind pe rând și lovindu-l cu piciorul în falcă. Lovitura a venit puțin mai sus și a fost ușor înmuiată de mișcarea capului. Și atacă cu săbiile bătăuș deși cu greu, dar parat.
  - Și arăți doar înfricoșător, dar de fapt, kvasul este kvas. îi spuse Twist lui Olive. Apoi, băiatul a efectuat o tehnică complexă "clești strâmbi", a reușit să taie mâna adversarului cu o răsucire precisă. Ruslan nu auzise niciodată un țipăt atât de groaznic, părea că fierul însuși gemea.
  - Ce nu e de placut!
  - Micuțe ruși, vă las să treceți prin piatra de moară. strigă Sidurr.
  Nu cred că ești prea neîndemânatic.
  Au urmat lovituri complet sălbatice, băiatul a plecat, apoi o dată și a tăiat a doua perie. Totul ar fi bine, dar în momentul decisiv a alunecat și aproape că a căzut. Apoi o lamă a zburat spre el, i-a tăiat ușor pieptul. Rana nu este periculoasă, ci mai degrabă neplăcută.
  - Am un copil. țipă Sidurr.
  - Cicatricile decorează doar un bărbat, dar nu poți evita moartea.
  Plecând dintr-o altă fandare, băiatul a efectuat tehnica "broiștei umflate" și a tăiat a treia mână.
  După aceea, Sidurr părea că și-a pierdut spiritul, a început să se retragă, privind tot mai des la căpetenia lui, așteptând ca acesta să întrerupă lupta. Monique, însă, părea cu ochii mari, clar fascinată de spectacolul neașteptat. Oliver Twist a intrat într-o ofensivă decisivă, și-a trântit din nou piciorul în tâmplă, apoi a tăiat inamicul cu o lamă în stomac. S-a scurs mult sânge caustic otrăvitor. Apoi, după ce a efectuat o combinație, a salvat inamicul de a patra perie cu patru degete. Sidurr și-a pierdut în cele din urmă curajul, îndepărtându-se de urletul către perete.
  - Băiete, scuze pentru cuvintele stupide. Îmi recunosc înfrângerea și cer milă. - Din cei trei ochi ai monstrului învins, lacrimile curgeau jos, iar el îngenunche.
  Lui Oliver Twist îi era milă de el și se opri.
  - E deja învins, să-l lași?
  țipă Monique.
  Omoară-l, nu merită să trăiască.
  - De ce nu ți-e milă de el? S-ar putea răscumpăra în următoarea bătălie.
  - Nu am nevoie de un infirm. Ei bine, hai să-l terminăm sau o voi face eu.
  "Nu ezita, este doar un extraterestru sălbatic". El nu te-ar cruța. a adăugat Stark.
  Oliver Twist, fără să-și dea seama el însuși, s-a încăpățânat.
  "Nu pot ucide o ființă vie care stă în genunchi în fața mea.
  - Dar pot. - spuse Monique și, smulgând de la un pirat o muschetă încărcată cu un fitil mocnit, i-a împușcat în cap.
  Un ochi s-a transformat într-o mizerie sângeroasă și fiara s-a prăbușit. Pirații au alergat imediat spre el și l-au târât, grăbiți să-l arunce peste bord. Încă câțiva oameni, inclusiv un cabanez local, au început cu furie să curățeze puntea. În ciuda înfrângerii, Monica părea încântată.
  - Ești un mare luptător. - S-a întors către Oliver Twist. - Numai că nu ai destulă duritate și curaj. Ai fost atins de lacrimile și umilirea monstrului și ce se va întâmpla dacă o femeie sau un copil plânge în fața ta.
  "Nu mă voi apleca niciodată să ucid femei și copii.
  - Aceasta este slăbiciunea ta în bunătate, poți să vărsați sânge pe câmpul de luptă, dar nu aveți curajul să puneți un cuțit pe gâtul copiilor și să vă întoarceți. Dar este necesar, un pirat nu poate fi un cavaler.
  Băiatul își transpira tocul gol și rotund pe podea și remarcă:
  - De ce, am citit o mulțime de cărți și m-am uitat la un film, în care filibusterii erau adevărați domni și chiar îi ajutau pe cei săraci, mai ales pe femeile și copiii înfometați.
  "Nu știu că deja se scriu cărți despre noi. Ce sunt filmele?
  Apoi Oliver Twist și-a dat seama că spusese prea multe. Toată lumea nu ar trebui să explice că el este din acel loc numit lumea interlopă.
  - E ca o legendă de basm.
  - Și e clar că ești încă prea tânăr și confundi realitatea cu un vis. Bine, nu te voi dezamăgi. Dar atamanul tău, când este nevoie, va merge la orice răutate. Între timp, explică care este planul tău. La urma urmei, Zweig este o adevărată cetate și nici măcar trunchiurile tale nu vor fi suficiente pentru a străpunge ea.
  Stark a conturat planul.
  - Deci, majoritatea echipajului meu ar trebui să fie cazați pe nava ta, îmbrăcați în uniforme Kiram?
  - Asta e!
  - Ne convine. Atacul mâine dimineață?
  - Da, desigur dacă nu există circumstanțe neprevăzute. Dar băiatul nostru. Arătă spre Oliver Twist. - Nu te va dezamăgi.
  - Cred că nu te va dezamăgi, dar în caz că nu se întoarce de la recunoaștere, ai un plan.
  Se auzi un vuiet:
  - Cred că chiar dacă va fi prins, băiatul va îndura tortura și nu va spune nimic, așa că ne vom asuma riscul realizând programul anterior.
  - Văd și în ochi că va rezista la toate, dar prudența nu va strica și ce să facem în sfârșit, vom decide mai târziu.
  Pentru asta au decis. Navele navigau acum împreună și chiar și de la distanță era clar cât de mai mică era fregata numită "Tiger" decât crucișătorul, dar fără nume. Oliver Twist a atras atenția asupra acestui lucru.
  - Nu, ni se potrivește nouă obstrucționarilor liberi să purtăm vechiul nume de kiram. Poate îi vom numi dragon.
  - Nu e rău, dar miroase a irealitate. Nimeni nu a văzut vreodată dragoni.
  - Și în alte lumi.
  - Ce?
  - Cele dintre stele.
  Nu există nimic între stele, sunt doar îngeri.
  Băiatul, bătând cu piciorul și zdrobind insecta cu călcâiul gol, a obiectat:
  - Sau poate că există, pentru că nu ai zburat la ei, de unde știi.
  - Și vrei să știi multe, mai ales interzise de biserică.
  - Cunoașterea este victorie! spuse Oliver Twist.
  Se întuneca, iar de departe se vedea un far, luminând abordările spre portul Zweig. Era destul de înalt.
  - Ei bine, cum ai de gând să navighezi pe barcă acum?
  - Nu, e mai sigur să înoți. spuse Oliver Twist. - Barca se vede, dar înotatorul nu.
  - Și dacă dai de rechini cu coarne de tigru?
  - Voi avea o sabie cu mine, o voi lupta.
  - Nu ai de gând să te îneci cu el?
  - Este confectionat din metal usor si nu va interfera cu mine.
  - Bine, înotă. Wiscin l-a pălmuit cu dragoste pe băiat pe spatele gol. - Dar mai întâi, vopsește-ți părul în negru, astfel încât capul să nu fie deosebit de vizibil.
  Am pregatit deja vopseaua. - Și băiatul și-a uns părul gros. Oliver Twist a căzut în apă, era un înotător excelent și era aproape invizibil. Pentru a fi observat, a ridicat deasupra capului o sabie, strălucind în patru luni, l-au văzut și i-au fluierat salutări, după câteva minute a dispărut în cele din urmă în întunericul valurilor.
  - Ei bine, un erou, mi-ar plăcea să am un astfel de fiu. - a spus căpitanul piraților.
  Oliver Twist a tăiat valuri din când în când, schimbând stilul din când în când. Apa era caldă, blândă și era foarte plăcut să înoți pe ea, până și sarea părea deosebită, nu amara și nici nu ardea, dar semăna cu o lămâie acrișoară. Băiatul a stropit și a bătut, deodată o umbră a fulgerat din spatele valului. Un rechin groaznic cu trei coarne, neobservat sub apă, s-a strecurat până la el și, deschizând o gură mare, a încercat să atace.
  Oliver Twist și-a balansat sabia cu o tăietură cu mâna pe dos. Gura rechinului a fost tăiată și sângele de cireș a țâșnit. Prădătorul s-a lovit, a încercat să evite, în timp ce Oliver Twist i-a înfipt o lamă în ochi. Se pare că rechinul avea creierul lezat și, tremurând, a căzut. Mai multe siluete au izbucnit din întuneric, au căzut peste partenerul lor și au început să o sfâșie și să o roadă.
  - Ăsta e instinctul tău. Prinde sângele. Și acum să grăbim.
  Băiatul și-a grăbit pasul, lovind cu brațele și picioarele. Rechinii, duși de sărbătoare, nu i-au dat nicio atenție. Portul se apropia treptat, se vedeau siluetele mai multor nave. Unul dintre ei era atât de mare încât Oliver Twist era incomodat de alert. El a decis să înoate până la el mai întâi.
  În acel moment, a simțit o mișcare și o gură mare i-a pocnit dinții lângă el, aproape mușcându-i călcâiul. Băiatul s-a scufundat ca răspuns, s-a repezit sub apă și a înfipt rechinul în stomac cu vârful. După cum se aștepta, sângele curgea gros din ea, iar gura ei s-a deschis și s-a închis cu șase rânduri de dinți. Alți rechini l-au bătut cu coarnele, apoi l-au apucat și au început să muște bucăți uriașe. În curând nu a mai rămas nici măcar un schelet din ea, Oliver Twist, între timp, s-a desprins vizibil de ei. Acum se vedea fortul masiv, chiar erau o mulțime de tunuri, orașul era practic inexpugnabil de la mare. Privindu-l, flăcăul a simțit un oarecare fior, n-ar fi ușor să distrugi un astfel de colos, chiar dacă ar lovi aproape în gol.
  - Bine, oricum ne-am lovit.
  Mult mai multă anxietate provocată, un cuirasat uriaș. Apropiindu-se mai mult, Oliver Twist numără numărul de arme, nici măcar pe pupa și pe cele noi, erau o sută douăzeci. Era un adevărat flagship și cu laturile groase sub un copac de plută.
  - Acesta este un colos, doar un lucru este prea mare și neîndemânatic. Băiatul a oftat. Planul inițial de asalt era amenințat. Era clar că un asemenea hulk le-ar scufunda pur și simplu. Ce sa fac. Inițial, Oliver Twist a crezut că ar putea încerca să se îmbarce pe navă. Still ar intra în posesia unui vas atât de uriaș. Flăcăul a înotat cu grijă până la bord, în acel moment trei luni s-au ascuns în spatele norilor. Rezemat pe mâini și pe picioarele goale, s-a urcat la bord ca un om-păianjen, căutând cea mai mică crăpătură folosind patru membre. Lemnul era dur, ceea ce făcea mai ușor ridicarea unui corp mic. Pe punte erau santinelele, dar nava era lungă și era posibil să traverseze cu grijă și să se întindă în bucătărie, apoi să se ascundă în spatele bărcii de salvare. Apoi Oliver Twist a observat trei oameni, doi în haine scumpe brodate cu aur, iar un altul, judecând după dimensiunile uriașe și după săbiile în opt mâini deodată (astfel de extratereștri erau rari), era un bodyguard.
  - Am încărcat deja navele, o încărcătură de aur, diamante, smaralde, vistieria orașului și fire de viermi de mătase va fi gata să navigheze mâine.
  - E bine, e doar păcat că orașul nostru va fi gol.
  - În curând va fi un mare război și țara-mamă va avea nevoie de fonduri uriașe, inclusiv pentru recrutarea de mercenari. În plus, orașul tău este prea aproape de insula Monaco și servește drept momeală pentru pirați. Și dacă îți scoți averea, aceasta își va pierde imediat atractivitatea.
  - Dacă ar face-o, tot s-ar grăma ca muștele la miere. În opinia mea, chiar și una la fel de puternică precum nava ta nu este suficientă pentru a escorta o rulotă supraîncărcată.
  - Ei bine, de ce, în primul rând, încă trei ni se vor alătura pe mare, iar în al doilea rând, avem o mie de membri ai echipajului și sunt deja la bord. Cu o asemenea putere, nu ne este frică de nicio îmbarcare.
  Gândurile lui Oliver Twist se învârteau în capul lui, întregul lor plan de atac devenea lipsit de sens, trebuiau să vină cu ceva.
  Tânărul prizonier nu avea voie să vadă visul... Ușile celulei s-au deschis și au intrat gardienii.
  Ofițerul șef de poliție a anunțat:
  - Astăzi este execuția ta în piața centrală a Londrei. Ca de obicei, bea ultimul pahar de vin din viata ta si vei fi livrat pe corp.
  Paharul era mic, vinul era foarte slab - suc pur. Poate că le era teamă că prizonierul va adormi în timpul execuției.
  Și Oliver a fost dezbrăcat de hainele de închisoare, lăsând doar chiloții negri. Tânărul prizonier urma să fie executat aproape gol. Gulerul a fost de asemenea scos.
  După aceea, Oliver, în cătușe speciale, mai ușoare, pentru mâini și picioare, a fost scos din celulă.
  Picioarele goale ale băiatului, arse cu fierul înroșit, nu se vindecaseră încă pe deplin și era dureros să le calci. Dar Oliver, strângând din dinți, a încercat să rămână drept. Și a mers, bâjâind lanțuri prin coridoare. Un băiat mic, chel, slăbit în închisoare.
  Un tip cu barbă a fost condus pe lângă el și a chicotit la băiatul în pantaloni scurți.
  Oliver a slăbit mult pe pâine și apă, fiecare os era vizibil în el.
  Băiatul mergea șchiopătând pe ambele picioare și târând lanțurile. Nu i-a fost ușor să ajungă în curtea închisorii.
  Nu trebuia să-l spânzureze singuri. Era deja o fată în corp. De asemenea, slabă, cu vânătăi pe față. Era desculță, dar purta o mantie albă. Se uită la băiat cu simpatie. Mâinile ei aveau cătușe, iar pe picioarele ei goale era un lanț.
  Băiatul s-a urcat în căruță. Iar ea, înhămată la cântăreț, s-a mișcat. Poate că calul a fost înhamat special pentru a merge încet și toată lumea a putut admira perechea. Era o fată, aproape un copil cu părul blond și lung și un copil cu capul ras.
  Oliver a simțit vântul proaspăt sufland peste trupul său gol și îndelung răbdător și se simțea atât de bine. Băiatul respiră adânc. Aerul părea să fie plin de miere. Și soarele a orbit chiar și după amurgul temniței.
  Iar fata palidă, cu părul blond, respira greu.
  Oliver se uită la picioarele ei grațioase și goale. Era evident că era de la gol, tălpile fetei încă nu căzuseră cu vezicule. Deci călcâiele ei erau prăjite. Săraca fată, se gândi Oliver.
  Ei conduc încet. Mulțimea din jur este zgomotoasă. Cine râde și cine simpatizează. În orice caz, acest cuplu arată în exterior atât de inocent și de emoționant, încât inevitabil te vei simți profund.
  Oliver se îndreptă mândru. Trupul lui, cu urme de bici care nu s-au vindecat până la capăt, este subțire și slab. Băiatul tocmai împlinise unsprezece ani. Este palid și nu are sânge pe față. Aproape goală, în chiloți negri, ca un sclav, doar palid. Poate că în secolul al XX-lea Oliver ar fi arătat ca un prizonier de la Auschwitz.
  Iar fata, e aproape ca Esmeralda, doar părul ei este alb, ceea ce o face să pară și mai angelică și mai inocentă. Din fericire, ei nu mai ard pe rug, și așteaptă un laț, ceea ce nu este atât de dureros.
  Oliver se gândi, ce îl așteaptă după moarte? Rai sau iad? Dacă Oliver ar muri devreme, nu ar avea nicio îndoială în rai pentru un copil nevinovat. Dar acum avea defecte. Iar protestanții neagă purgatoriul. Deci chiar este iadul? Sau este încă mai blând în cer decât pe Pământ și un copil nevinovat va fi cruțat? Poate că, până la urmă, catolicii, și sunt mai mulți dintre ei decât protestanți, mai au dreptate și există un purgatoriu. Și atunci chinul iadului nu este pentru totdeauna?
  Oliver a oftat din greu... A citit și despre ateism. Ce altceva în Grecia antică erau filozofii care pretindeau că nu există zei. Și acest punct de vedere a câștigat popularitate.
  Probabil, dacă Constantin nu ar fi acceptat creștinismul, atunci ateismul ar fi câștigat. Nu este chiar basmul lui Dumnezeu? La urma urmei, dacă ar fi existat un Atotputernic perfect, ar fi permis El oamenilor să sufere? Desigur că nu! La urma urmei, perfecțiunea Atotputernică nu poate suporta necazurile și suferința!
  Oliver a cântat:
  Petală de culoare fragilă,
  Dacă a fost dărâmat...
  Deși lumea din jur este crudă
  vreau sa fac bine!
  Sau poate, la fel ca indienii, sufletul tău se va muta într-un alt corp. Și poate vei deveni fiul unui padishah sau al unui rajah nobil...
  Traieste-ti viata normala
  Există motive să te distrezi...
  Poate că în șef...
  Sufletul tău să te muți!
  După aceea, în cele din urmă, căruța lor s-a dus până la schelă cu două spânzurătoare gata făcute. Fata a ieșit prima, clincând lanțuri. Era slabă, palidă, blondă, cu ochi mari, albaștri, părea o adolescentă. Iar publicul a fredonat în semn de simpatie. Mai ales când merge desculță, grațioasă, picioare care încă nu au avut timp să se vindece după ce au fost chinuite, pe treptele schelei.
  Apoi Oliver Twist a ieșit. Băiatul a vrut să se oprească și chiar să se odihnească. Cât de abrupte par treptele din lemn, prost rindeluite.
  Dar sunt o mulțime de paznici și polițiști în jur, cel puțin cincizeci. Da, iar oamenii nu sunt deloc înclinați să lupte pentru un cuplu care merge la execuție. Deși băiatul și fata trezesc simpatie.
  Picioarele goale ale lui Oliver sunt puțin gâdilatoare când urcă în copac. Și băiatul a zâmbit, inima i-a devenit mai veselă. Doar puțin mai multă mâncare nu ar strica. Nu vrei să mori pe stomacul gol.
  A ieșit și a stat lângă fată. Doi uriași boiași în salopete roșii și șepci verificau balamalele. Oliver și fata au fost conduși până la balamale. L-au pus pe trapele care trebuiau să se deschidă imediat, apoi frânghia îți va strânge strâns gâtul și te vei opri și vei merge în lumea următoare. Și poate fi... Oliver și-a imaginat visător că sufletul său era întruchipat într-o pasăre și a fluturat în aer.
  Se înalță deasupra acoperișurilor caselor și oferă o anvergură completă a aripilor.
  Între timp, oficialul enumeră monoton crimele cuplului. Încă o dată, Oliver este acuzat că a storcat mâncare din casa de muncă. Și așa mai departe. Și, de asemenea, în absența pocăinței și a ceea ce nu a dat, unde era ascuns cele furate. Și mult mai mult...
  Lui Oliver îi este rușine să stea aproape gol în prezența a mii de oameni. Vreau chiar să-i strângă lațul de la gât mai repede.
  Fata este puțin mai interesantă. Se dovedește a fi o contesă, căsătorită cu un domn în vârstă și este acuzată de otrăvire. Fata nu și-a recunoscut vinovăția și, prin urmare, au spânzurat-o. În caz contrar, exista șansa de a fi otrăvit în plantațiile din coloniile sudice ale Imperiului Britanic.
  Oliver s-a gândit că ar putea fi mai bine decât moartea. Dacă există într-adevăr un lac de foc, sau inexistență. Iar inexistența este înspăimântătoare, fără lumină, fără sunet, fără memorie, nici măcar gânduri... Și așa cum a scris cineva din înțelepți: gândesc - deci exist!
  Și în sfârșit, lectura monotonă s-a încheiat. Condamnaților li se acordă ultimul minut pentru a se ruga. O blondă desculță în cârpe albe șoptește ceva în latină. Oliver a decis să citească Rugăciunea Domnului, deși recunoaște că capul lui este o mizerie completă. Și este aproape un ateu, sau cel puțin un agnostic.
  Dar el se roagă și încearcă să nu se grăbească. Ultimul minut este dureros de lent, dar oricum expiră inevitabil.
  Acum toboșarii ridică bețele. Se aude un semnal... Tamburele de tobe încep să bată și se aude vuietul mai multor țevi de cupru. Ultimul lucru pe care îl aude Oliver Twist în această viață. Și Doamne ferește, măcar altceva de auzit pe viitor.
  Și din trapele de sub picioarele lor goale, se dezvăluie băiatul și fata. Cadavrele cad. Și bucla se strânge pe gâtul copilului și al fetei.
  Oliver simte inițial o constricție puternică și sufocare. Parcă era învăluit de un cerc de oțel. Și apoi viziuni atât de vii au fulgerat în fața ochilor mei. Totul este atât de frumos și în același timp teribil, iar acum Oliver Twist simte că sufletul său copilăresc este separat de corp.
  În momentul în care părea că toate interiorurile sunt fierte, iar plămânii ardeau literalmente, atrăgând o flacără vie, când suflau fluxuri fierbinți de aer supraîncălzit, coacend fiecare particulă a corpului epuizat, paralizând mișcările convulsive ale muschi suprasolicitati. Un sentiment care amintește de găsirea unui amestec de lavă și apă clocotită la mare adâncime în zona unei erupții vulcanice. Apoi a devenit brusc mai ușor. Durerea a început să dispară, a existat o uimire uimitoare. Da, exact asta a simțit Oliver Twist când spiritul său a început să-și părăsească corpul carbonizat...
  ... Aici se desprinde de la suprafață și începe să contemple evenimentele, parcă din afară. Sunt vizibile rămășițele unei nave sparte și topite. Tipuri uriașe de monștri plin de nenumărate stoluri. În lumina unei stele colosale violet-smarald, sunt atât de deosebite luminoase, cu un debordare radiantă. Deloc infricosatoare, dimpotriva, fabulos de frumoase in culorile lor. Ascultând de o forță de neînțeles irezistibilă, sufletul a continuat să se ridice în sus. Monștrii colorați de la suprafață se micșorau rapid. Spiritul intră în stratosferă. Aici puteți vedea întreaga planetă, roz-galben, la început uriașă, apoi scăzând rapid în volum. Aici este de dimensiunea unei mese rotunde, aici este de dimensiunea unei roți pendofon, aici este de dimensiunea unei mingi de fotbal, apoi de dimensiunea unei mingi de tenis și apoi - mai puțin decât o sămânță de mac. Din ce în ce mai multe galaxii noi fulgeră, grupuri de neconceput de fragmente stelare și placeri. Sufletul este absorbit în tunel și zboară, dungi strălucitoare de șapte culori fulgeră de-a lungul coridorului pe un fundal negru.
  "Unde mă duc? - gândi băiatul confuz. - O ghicitoare... probabil, spre alt univers, într-o lume nouă".
  În fața tunelului, a apărut o intensitate din ce în ce mai mare a celei mai strălucitoare lumini. Conform religiei unice și de nezdruncinat de stat-imperial a Marii Britanii, așa cum o interpretează unii, după moarte o persoană merge la tribunal, unde, în conformitate cu faptele sau priceperea militară, ajunge în primul cer, sau mai degrabă în următorul univers. .
  Ei bine, acesta este un preot care a spus asta de la protestanți, deși este clar că asta este o prostie!
  - Unde mă voi duce? gândi Oliver Twist neliniştit.
  Ca om și criminal, el trebuie să rămână un sclav în viața următoare și asta este în cel mai bun caz. Dacă nu vor să-l aibă ca unealtă vorbitoare, atunci el este amenințat cu o groapă de foc și un loc de tortură eternă pentru ființe inferioare.
  Frisoanele preiau pielea, deși pielea a dispărut deja. Darwin a spus că regii și oamenii obișnuiți descind dintr-un strămoș comun care a dat naștere maimuțelor zgomotoase și pline. Exista și un mare Guru care putea fi văzut doar de câțiva aleși. Se spune că a descoperit secretul nemuririi și al marii puteri. Atunci de ce, dacă este atât de atotputernic, nu-i poate expulza pe acești răpitori de sânge de pe planetă?
  La capătul tunelului, Oliver Twist a plutit într-o suburbie puternic luminată. În apropiere se afla un palat colosal, aparent un templu al dreptății cerești. Doi bandiți cu aripi strălucitor de strălucitor, aparent îngeri, și-au răsucit mâinile la spate și l-au condus în sala de judecată.
  Holul era imens, tavanul se pierdea în nori. Vocea formidabilă a judecătorului, uriaș ca Muntele Everest și scânteietoare ca mulți sori, a tunat cu o mie de tunete.
  - Nu ești soldat! Nu ești un luptător! Nu ești drept! Ești un om-criminal, o creatură ticăloasă, o parodie ticăloasă a unei rase mari. Ești un rebel ticălos care își urăște stăpânii de drept și vrea să-i distrugă pe toți. Nu vei fi sclav, ei nici măcar nu vor să te aibă ca sclav. Du-te în iad și arde acolo pentru totdeauna într-o agonie teribilă, împreună cu toți dușmanii Imperiului Britanic. Războinicii celei mai mari națiuni din toate hiperuniversurile nesfârșite, luptătorii unei rase ideale alese de Atotputernic, vor cuceri universul fără margini!
  Flăcări au apărut sub picioare. Au ars îngrozitor de dureros picioarele goale ale băiatului.
  - Serios, foc din nou! Nu mai pot sa fac asta!
  Oliver Twist se cutremură. Era gata să cadă în genunchi și să plângă ca un copil. Și este de fapt un copil de vreo unsprezece ani!
  În acel moment, imaginea judecătorului a dispărut...
  SFÂRȘITUL PĂRȚII ÎNTÂI - A SE CONTINUA
  
  VIAȚA NOUĂ A LUI PETRU II
  
  În ea, Petru al II-lea nu s-a îmbolnăvit de variolă și a condus un timp record pentru Rusia. Tânărul era însetat de distracție și și-a început primul război, după exemplul bunicului său, cu Suedia în 1730. Armata rusă era mai puternică și superioară Suediei ca calitate. Doar amenințarea puterilor europene cu intrarea în război împotriva Rusiei, în primul rând Marea Britanie, desigur, l-a forțat pe Petru al II-lea să abandoneze temporar capturarea completă a Suediei, dar a anexat Finlanda.
  Apoi a fost un război cu Turcia. Era deja o mai mare înțelegere a puterilor europene. Războiul a început în 1736 cu o campanie sub comanda personală a lui Petru al II-lea către Azov și capturarea sa energică. Bătălia cu turcii a fost în general în favoarea Rusiei. Echipa lui Petru cel Mare era încă puternică, iar nepotul său, care a moștenit puterea eroică de la bunicul său și o minte remarcabilă, a acționat decisiv.
  Rusia era puternică, iar Turcia era deja în descompunere... În timpul războaielor, Petru al II-lea a cucerit Crimeea, Ochakov și Azov cu alte țări.
  Apoi Rusia țaristă și-a anexat Kazahstanul. Și au început să construiască fortărețe în Alaska.
  Lucrarea s-a desfășurat energic. Apoi un nou război cu Turcia în 1741 și din nou cuceriri... Rusia a purtat războaie cu mare entuziasm. Petru al II-lea a comandat personal armata în campanii. În Balcani, trupele ruse au câștigat o serie de victorii. Și apoi a fost un război cu Iranul. De asemenea, s-a încheiat cu victorie cu capturarea Azerbaidjanului.
  În 1753 a avut loc un nou război cu Turcia. Și Petru al II-lea nu sa amestecat în treburile europene. Din nou victorii și capturarea Istanbulului... Și un mare succes. Mai mult, Europa a fost tulburată de Frederic al II-lea. Acest cuceritor a luptat atât cu francezii, cât și cu austriecii. Și atunci a intrat și Marea Britanie în război, preocupată de întărirea Prusiei... Petru al II-lea, după prăbușirea Imperiului Otoman, a luptat în sud. Dar în 1772, totuși, prima împărțire a Poloniei a avut loc între Prusia întărită și puternica, la acea vreme cea mai mare țară din lume, Rusia. Și imperiul a adăugat în vest. Și rușii au ajuns în Egipt în sud, iar Golful Persic...
  Egiptul a fost cucerit și în 1780... Trupele ruse s-au mutat prin Africa.
  Și în 1782, Polonia a fost în cele din urmă împărțită cu prusacii... Belarus, Ucraina și Lituania au devenit parte a Rusiei. Frederic al II-lea nu s-a luptat cu Rusia... În 1786 rușii au ajuns în Maroc și au cucerit întregul nord al Africii, Arabia Saudită, iar în 1788 Iranul a fost în sfârșit capturat. Și puțin mai devreme înainte de asta, și toată Asia Centrală. În 1790, Petru al II-lea a murit, devenind cel mai mare dintre țarii ruși. Și domnia sa a fost una dintre cele mai lungi din istoria lumii, cea mai lungă din Rusia și poate cea mai glorioasă.
  Petru cel Mare a fost numit cel Mare. Și Petru al II-lea - cel mai mare dintre regi.
  Și la tron a fost urcat de nepotul său Petru al treilea. Ei bine, regii Petrei sunt regi glorioși.
  Următorul pas al lui Petru cel Mare a fost războiul cu Prusia. Germanii de după Frederic al II-lea erau dornici de noi fapte. Și au atacat Rusia în 1796. După succesele inițiale, armata rusă a învins Germania. Și ea a cucerit-o mai întâi pe ea, apoi Franța, cuprinsă de revoluție. Petru al treilea era gelos pe gloria bunicului său. Era tânăr, fierbinte și își dorea fapte.
  Și aici din nou victoriile și înfrângerile Spaniei și Portugaliei... Cucerirea Europei. Și războiul cu Marea Britanie...
  Stăpâna mărilor a fost învinsă. Și acesta este un nou triumf pentru Ushakov. Și apoi Londra a căzut. A început războiul colonial și cucerirea provinciilor. Rusia nu mai avea adversari egali. Și a câștigat o țară după alta.
  În 1830, Petru al III-lea a murit. Și fiul său Pavel a urcat pe tron. Rusia a purtat în 1841 ultimul război serios cu China. Și bineînțeles că l-a învins cu încredere după trei ani de război.
  Și apoi au fost războaie coloniale. Și o cucerire a urmat alta. Și a fost frumos.
  Și până la sfârșitul secolului al XIX-lea, întreaga planetă a devenit rusă. Și a sosit momentul expansiunii în spațiu. Fetele astronaute au urcat deja în luptă. Primul om a intrat în spațiu în 1900, marcând începutul secolului XX ca era spațială. Și în 1910, a avut loc primul zbor cu echipaj uman către Lună.
  Și 1925 și pe Marte! Și este pur și simplu grozav. În zece ani, astronauții au reușit să viziteze toate planetele sistemului solar. Și apoi a început construcția pe alte planete.
  Imperiul Rus era o monarhie absolută, dar avea un consiliu popular ales de cetățenii lumii întregi ca organism consultativ al țarului.
  Oamenii trăiau bine, iar economia a crescut rapid. Era capitalism cu elemente de planificare. Până la sfârșitul secolului al XX-lea, sistemul solar era mai mult sau mai puțin stăpânit.
  În 2010, a început primul zbor către una dintre planetele Stelei Sirius. Și a fost o întreagă expediție interstelară. A fost folosit un motor fotonic capabil să accelereze la viteza luminii și chiar puțin mai mare.
  Zborul a avut loc în două etape. Mai întâi accelerarea, iar apoi decelerația rachetelor ... Datorită imperfecțiunii navelor stelare, a fost posibil să zboare numai în mai mult de douăzeci și cinci de ani.
  De aceea, echipajele au fost alese dintre adolescenți pentru a nu fi prea bătrâni. În plus, experimente de întinerire au avut deja loc pe planeta Pământ. În special, activarea celulelor stem și diverse alte idei. Deja poți încetini îmbătrânirea. A pune animale cu sânge cald în animație suspendată este încă prea riscantă. Te poți transforma într-o legumă.
  Dar există și somn artificial. Acesta este momentul în care dormi, dar în același timp corpul tău se mișcă.
  Tehnologia computerizată vă permite să reproduceți orice iluzie. În plus, în timpul somnului, procesele fiziologice încetinesc, iar oamenii îmbătrânesc de cinci până la șase ori mai încet. Și oamenii nu trebuie să caute divertisment. Le găsesc ei înșiși.
  Adolescenții, pe de altă parte, primind atât mișcare, cât și nutriție artificială în somn, au fost nevoiți să devină adulți zburând pe planeta Sirius.
  Și totul a fost făcut pentru ei în zbor de mașini automate și computere cu multe circuite duplicat.
  Adică a ieșit destul de bine...
  Copiii aleși aveau doisprezece și treisprezece ani. Erau băieți și fete.
  Așa că cele trei nave stelare s-au repezit în zbor.
  Nu există viață inteligentă pe Sirius. Dar pe una dintre planete, clima este destul de potrivită pentru colonizare. Și se pare că există niște forme simple de viață.
  Deci tinerii războinici sunt gata de expansiune. Imperiul spațial rus are propriul său Hyperemperor. Și a rostit cuvinte de despărțire înainte de plecare.
  În general, totul este mai bun pentru omenire decât în istoria reală. Criminalitatea este scăzută, nu există foamete și practic nu există săraci. Elementele planificate în economia globală au contribuit la evitarea falimentelor de șomaj. Dezvoltarea tehnologiei a făcut posibil să se reducă ziua de lucru la patru ore și să se facă trei zile libere deodată.
  Prețurile s-au schimbat doar în scădere. Salariul a crescut. Națiunile planetei Pământ s-au unit...
  S-a creat chiar o singură religie. Ea a unit creștinismul, islamul, budismul și iudaismul. Treimea a fost desființată și a fost introdus conceptul - Un Dumnezeu pe mai multe chipuri!
  Și, bineînțeles, au eliminat cele de prisos: postul, rugăciunea, Ramadanul și interzicerea alimentelor. Dar au făcut slujba și mai magnifică și mai solemnă. Și preoții s-au schimbat în alb și și-au bărbierit barba. Și există și mai multe icoane. Și sfinții s-au adăugat. Inclusiv Suvorov, Kutuzov și alți comandanți. Și ateismul a devenit destul de la modă. Desigur, oamenii au început să trăiască mai bine, stabil, totul este solid, știința s-a dezvoltat.
  Și mulți s-au îndoit puternic de puterea miraculoasă a icoanelor și de efectul punerii lumânărilor.
  Dar viața a evoluat...
  Expediția a început către sistemul stelar Sirius. Iar în 2013, încă unul s-a îndepărtat ceva mai departe. Există și planete potrivite pentru viață.
  Și în 2020, pentru prima dată, un obiect artificial a reușit să depășească viteza luminii. Asta înseamnă că poți zbura mai repede. Și în 2025, a fost creată antigravitația și a devenit posibilă accelerarea navelor la viteze superluminale într-un timp scurt.
  Omenire fericită... Și țarul prin decretul său a acordat joi a patra zi liberă... Acum oamenii se odihneau mult pe săptămână, iar industria divertismentului s-a dezvoltat colosal.
  Țarul-preot, a suferit întinerire și a devenit mult mai frumos... Și în 2030, în sfârșit, a fost fondată prima așezare în afara sistemului solar pentru o planetă potrivită pentru viață.
  A devenit foarte bun pe planeta Pământ. Și pe alte sisteme.
  Și întrebarea este cât de bine este când familia Romanov nu este întreruptă.
  Alte idei noi... Unitatea de termoquark este viitorul tehnologiei. Puterea este de milioane de ori mai mare decât cea termonucleară. Și noi oportunități pentru explorarea spațiului.
  Și descoperirea hiperplasmei. Iar posibilitățile sunt enorme. Știința s-a dezvoltat mai repede decât istoria reală. Oamenii de știință sunt toți în același imperiu, iar datele nu sunt clasificate unul de celălalt.
  Dar nu este un secret pentru nimeni că, în istoria reală, există spioni pentru concurenții lor și aceștia porcării complet.
  Și astfel creșterea generală și rezultate excelente pentru știință.
  În 2040, țarul și hiper-împăratul au decis să supună o constituție la referendum, limitându-și voluntar puterea. Se credea că pe planeta Pământ, cu studiile sale superioare obligatorii, oamenii s-au maturizat la o democrație limitată și controlată. Și că vor fi mari realizări în cultură.
  În același timp, au fost noi reforme în religie... Biblia și Coranul au fost în sfârșit recunoscute ca moștenire culturală, dar nu și cuvântul lui Dumnezeu. În același timp, lucrarea se desfășura cu putere și putere pentru a învia oamenii de mult morți.
  Sarcina a fost stabilită pentru a face din înviere o realitate pentru știință.
  Și oamenii de știință au lucrat, au încercat. Și din ce în ce mai stăpâneau secretele universului.
  Deci nemurirea a devenit din ce în ce mai reală. Și trebuie să spun cât de mai bine a devenit pe planeta Pământ, doar pentru că Petru al II-lea a trăit mult mai mult decât în istoria reală.
  
  CARIERA infernală a ASULUI GERMAN HANS MARSEL
  Marcel nu a murit într-un accident, ci a supraviețuit și și-a continuat cariera încântătoare. Acest lucru a avut un efect redus asupra cursului războiului. Totuși, britanicii au desfășurat operațiunea Torch și au învins trupele lui Rommel. Un pilot chiar și la un asemenea nivel fenomenal nu poate schimba semnificativ cursul războiului. Doar dacă nu devii chiar tu o legendă. Până la sfârșitul anului 1942, Marsilia a depășit numărul de avioane doborâte și a primit din nou Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Și până la sfârșitul lunii martie 1943, Marsilia a depășit cinci sute de avioane doborâte, pentru care a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  În aprilie și mai, Marsilia a văzut lupte aprige în Marea Mediterană, stabilind un record de paisprezece avioane doborâte într-o singură lovitură și douăzeci într-o zi. Britanicii se temeau de el și erau pur și simplu uimiți de acest fenomen și de as.
  Dar, în ciuda acestui eroism, Rommel a fost încă învins. Doar americanii și britanicii au fost șocați de Marsilia.
  Dar în iunie a fost transferat pe frontul de est. Și această legendă se ciocnește de piloții sovietici. Marsilia luptă bine și încearcă ME-309 din seria zero.
  Pentru șapte sute cincizeci de avioane doborâte, el primește Crucea de Cavaler a Crucii de Fier și frunze de stejar platină cu săbii și diamante.
  Și pe Kursk Bulge, Marsilia strălucește. Se luptă cu un stol întreg de avioane. Și el este cu adevărat un luptător teribil. Dar naziștii încă pierd bătălia de la Kursk. Deși Marsilia a influențat încă cursul istoriei. Trupele germane din Africa au capitulat cinci zile mai târziu. Iar debarcarea în Sicilia a fost întârziată cu zece zile. Trupele sovietice au înaintat ceva mai încet. Deși diferența a fost de doar câteva zile.
  Când Marsilia a doborât o mie de avioane, a primit Marea Cruce a Crucii de Fier, un premiu pe care numai Hermann Goering îl avea în cel de-al treilea Reich. Și războiul a continuat.
  Germanii pierdeau, dar Armata Roșie și Aliații erau cu doar câteva zile în urmă reală.
  Marsilia a luptat ca un leu... Dar acum a trecut al patruzeci și treilea an, iar germanii au suferit multe înfrângeri. Cu toate acestea, Marsilia a dat naștere unor speranțe naziștilor. În special, totul nu este încă pierdut. Și în cel de-al treilea Reich, a apărut pistolul autopropulsat E-10. Ușor de fabricat, ieftin și foarte agil. Și silueta este încă joasă la doar 1,3 metri. A fost dezvoltat în loc să lucreze pe Mouse, care, în principiu, nu se putea justifica.
  Războiul a durat puțin... E-10 s-a dovedit a fi un pistol autopropulsat de succes și, cel mai important, a fost ușor de fabricat și ieftin. Marsilia a doborât două mii de avioane și va primi Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Și apoi a doborât trei mii de avioane și a primit Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier și frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Până la sfârșitul celui de-al patruzeci și patrulea an, germanii stăteau puțin mai bine decât în istoria reală. Au putut evita o înfrângere atât de rapidă în Belarus și în sud. Și ar putea evita pierderea României și a Balcanilor.
  Și cel mai important, aliații din Franța au fost aruncați în mare. Și asta e mai grav.
  În Marea Britanie și Statele Unite, există deja dispoziții pentru a încheia un armistițiu cu Fritz. Pe fronturi au apărut și tunurile autopropulsate E-25. Tot cu o siluetă joasă, ușor de fabricat, dar mai puternic înarmat și cu armură mai groasă. Cât o sută douăzeci de milimetri ai frunții în unghi, optzeci și doi de milimetri din lateral și un pistol de 88 de milimetri 71 EL și o înălțime de un metru și jumătate. Și împotriva unui astfel de colos nu poate rezista. Luați în considerare un pistol autopropulsat comparabil cu "Tigerul" -2 în ceea ce privește armura și armamentul și cântărește doar treizeci de tone. Și încearcă să depășești asta.
  Germanii au reușit să încetinească puțin trupele sovietice. La fel i-a atacat pe germani în Marea Baltică. Dar nu s-au făcut prea multe progrese. O apărare puternică în profunzime a oprit Armata Roșie. În aer au apărut avioanele de luptă cu reacție XE-162, care erau ușor de fabricat și ieftine, dar în același timp ușoare și ușor de controlat.
  Așa că a devenit mai dificil pentru un aliat să bombardeze, iar pierderile au crescut.
  Bătăliile au arătat puterea germanilor în toate privințele.
  Majoritatea statelor baltice, jumătate din Belarus, o parte din Ucraina și Moldova cu Odesa, erau încă deținute de naziști la începutul celui de-al patruzeci și cincilea an. Și în Franța, aliații au fost complet învinși. În decembrie, naziștii au reușit să-i elimine pe aliații din Sicilia, întărindu-și pozițiile.
  În ianuarie, trupele sovietice au încercat să avanseze în jurul Minskului, dar au fost blocate fără speranță în bătălii aprige.
  Germanii, având cele mai bune tancuri, au tăiat trupele sovietice și au format câteva cazane. În general, tancurile germane au preluat. T-44 nu a intrat în serie, iar T-34-85 și IS-2 sunt destul de slabe față de seria E.
  Și aviația germană cu reacție nu are egal. Aliații și Japonia au probleme. Aterizarea în Filipine a fost zădărnicită, iar navele de debarcare au fost interceptate de cuirasate japoneze. În SUA, desigur, panica. Și apoi a murit Roosevelt...
  Truman, având în vedere că Statele Unite primesc o mulțime de submarine germane, în special pe peroxid de hidrogen, va oferi un armistițiu celui de-al Treilea Reich. Hitler a fost de acord, dar cu condiția unui schimb de prizonieri de război, și nu numai germani, ci și italieni. Churchill și Truman au fost de acord.
  Ca urmare, numărul piloților germani de pe cer a crescut. Și XE-162 a preluat supremația aerului.
  După ce au învins o altă ofensivă sovietică în centru la sfârșitul lunii mai, naziștii au început să avanseze în Ucraina. Primele tancuri E-100 au luat parte și ele la lupte. Noua mașină avea un motor și un aranjament de transmisie împreună și transversal, ceea ce a făcut posibilă reducerea greutății, iar cu un motor mai puternic de 1500 de cai putere, a oferit performanțe de condus satisfăcătoare.
  Și armura era complet impenetrabilă pentru tunurile sovietice din toate unghiurile. 250 - frunte înclinată, și laturi de 210 mm și, de asemenea, cu pante.
  Acest tanc în descoperire sa dovedit a fi un monstru. Marsilia până în mai 1945 a doborât patru mii de avioane și a primit steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar de platină, săbii și diamante. Un premiu foarte prestigios. Iar locul doi a fost ocupat de Huffman, care câștiga foarte bine scoruri, înainte de a avea tactici diferite față de Marsilia. Care este potrivit optim pentru XE-162. Până în iunie 1945, Huffman atinsese cinci sute de avioane doborâte și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  În general, războiul pentru germanii care s-au dezlănțuit în Occident a mers bine. Avioanele cu reacție Arado s-au dovedit a fi foarte eficiente. Naziștii au redus chiar și programul de rachete FAA în favoarea unor noi avioane, care sunt aproape imposibil de doborât, iar luptătorii sovietici nu le-au putut ajunge din urmă.
  Germanii dominau complet aerul. URSS, la rândul său, a intrat în defensivă pe prima linie. Au fost construite multe fortificații, iar naziștii au avansat încet.
  Spre deosebire de istoria reală, SU-100, care nu a fost masiv în acel război, a câștigat brusc popularitate. Și de data aceasta în URSS, producția acestui pistol autopropulsat a început să crească într-un ritm accelerat. Este chiar mai simplu și mai ieftin de fabricat decât treizeci și patru. Și înarmat ca să-i muște pe nemți. SU-100 în a doua jumătate a celui de-al patruzeci și cincilea an a devenit mașina principală și a fost produs la o sută de bucăți pe zi.
  T-34-85 a fost, de asemenea, în producție de masă, la fel ca IS-2. Pe de o parte, tancul IS-3 s-a dovedit a fi mai bine protejat în frunte. Dar, pe de altă parte, este mai scumpă și mai multă forță de muncă și au fost produse și întrerupte doar o mie de piese. În general, IS-4, după care a fost lansat doar în loturi mici. Deci URSS a abandonat efectiv tancurile grele. Și seria a rămas doar SU-100 și T-34-85.
  Germanii au reușit să ajungă la Nipru la sfârșitul anului 1945 și să cuprindă Kievul. Și, de asemenea, captura complet statele baltice și aproape toată Belarus. Dar iarna fascistul trebuia să se oprească. Pe cer încă dominau.
  Marsilia pentru cinci mii de avioane doborâte, primiți Marea Steaua Crucii Cavalerului și frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. După cum puteți vedea, premiul a fost destul de lung ca nume. Și cupa Luftwaffe de platină cu diamante.
  În primăvara anului 1946, după ce au ridicat tancuri mai avansate din seria E-50, naziștii au încercat să avanseze în centru.
  Apărarea Armatei Roșii a fost în profunzime și foarte dezvoltată din punct de vedere ingineresc. Și asta i-a permis să organizeze o rezistență nu slabă. Iar germanii, după ce au străbătut o linie de apărare, nu au intrat în spațiul operațional, ci au fost nevoiți să treacă prin următoarea. Al Treilea Reich era superb înarmat, dar trupele sale erau în mod constant mai mici. În infanterie se luptau deja băieți de paisprezece sau treisprezece ani, din ce în ce mai des întâlniau femei. În aviație, experiența femeilor piloți a fost în general de succes. Albina și Alvina, de exemplu, au început să înscrie atât de faimos încât țăranii au rămas uimiți. Și doborând rapid o sută de aeronave în câteva luni, a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier.
  Fetele s-au arătat extrem de combative și atletice.
  Marsilia a doborât peste opt mii de avioane până în iarna lui patruzeci și șapte.
  I-a zdrobit cu pistoale de 30 mm. În URSS, Yak-9 a rămas principalul luptător, care era în mod clar depășit, dar era ușor de fabricat.
  Yak-3 a cerut duraluminiu de înaltă calitate și nu a intrat în producție de masă. LA-7 a fost, de asemenea, produs în cantități mici.
  Dar Yak-9 a devenit cea mai masivă aeronavă înaintea IL-2 și IL-10.
  Armata Roșie tremura sub lovituri. Germanii au ajuns la Smolensk, dar numai pe jumătate l-au înconjurat fără să-l ia.
  În timpul iernii, trupele sovietice au atacat ca răspuns. Dar doar puțin presat naziștii.
  Războiul a devenit prelungit și pozițional la uzură. Hitler a înțeles și asta.
  În al patruzeci și șaptelea an, germanii au purtat război cu prudență. Au folosit trupe străine în ofensivă, au încercat să bombardeze mult. Prima linie nu s-a schimbat prea mult într-un an...
  T-54 a apărut în URSS, dar nu a fost masiv. T-34-85 este încă în producție... Și SU-100 este cel mai produs.
  Aviația cu reacție este mai rea decât în istoria reală. În primul rând, din cauza dificultăților din timpul războiului, există mai puține fonduri decât au avut germanii și decât a fost în istoria reală. În al doilea rând, trebuie să lucrezi pe cont propriu fără să folosești oameni de știință din Germania.
  Și naziștii aveau un X-262 și ME-363 mai avansat, cu viteze de până la 1200 de kilometri pe oră și aripi măturate. Și ME-1100 cu aripi care au schimbat matura. TA-283 cu un fuselaj lung și luptători Gotha fără coadă. Teribil Yu-287. Și TA-500 cu motoare cu reacție dintre care sunt până la șase.
  Plus bombardiere fără coadă.
  Pe cer, avantajul naziștilor creștea. Dar pe uscat a fost puțin mai ușor. Și trupele sovietice s-au deghizat, s-au îngropat în pământ și s-au ținut.
  În 1948, Marsilia și-a adus contul la zece mii de aeronave și a primit Marea Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Germanii din acest an au reușit în sfârșit să înconjoare și să cuprindă Smolensk, dar succesele lor s-au limitat la asta ... IS-7 a apărut în URSS, dar doar câteva mașini au fost produse datorită designului complex. Războiul a continuat... T-54 era încă produs în loturi mici. T-34-85 este încă în producție, la fel și SU-100.
  În 1949, germanii nu au mai atacat în primăvară, iar Armata Roșie a încercat să pătrundă. Dar trupele sovietice nu au primit decât pierderi...
  MIG-15, primul avion de luptă cu reacție, a apărut în URSS, dar era încă neterminat și nu în serie. Până acum, cel mai masiv avion este Yak-9.
  T-54 încă nu este produs în serie, dar producția de T-34-85 este în scădere... SU-100 în serie.
  În 1950, luptă din nou ... URSS avea un nou pistol autopropulsat SU-130 cu un pistol de la tancul IS-7 eșuat. Această mașină era mai eficientă.
  Pentru germani, E-50 a devenit mai greu de până la șaptezeci de tone cu un motor cu turbină cu gaz și o armură groasă - frunte de 250 mm și laturi de 170 de milimetri, iar pentru a lupta cu el este nevoie de un pistol autopropulsat mai serios.
  Linia frontului nu s-a schimbat prea mult...
  În 1951, URSS a primit MIG-15 într-o modificare mai avansată, dar Yak-9 nu a fost încă retras din serie... T-54 este în sfârșit promovat și T-34-85 este în sfârșit eliminat din producție. Aproape nu sunt produse tancuri grele, cu excepția tunurilor autopropulsate SU-130, care înlocuiește SU-100. Dar cântărește cincizeci de tone și are o protecție bună numai pentru frunte.
  Nemții apasă pe cer și încă domină aerul. Marsilia a doborât cincisprezece mii de avioane, câștigând Marea Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii din frunze de stejar de platină și diamante.
  Vine 1952... Ambele armate erau blocate complet și bătăliile au fost sângeroase, dar linia frontului era aproape nemișcată. În sud de-a lungul Niprului. În centru, germanii au luat și țin totuși Smolensk și Pskov și mai departe Narva ... Leningradul nu este cu ei ... Finlanda este încă în război. Totul a târât mai departe. T-54 este produs în serie, SU-100 a fost întrerupt și SU-130 l-a înlocuit. Tancurile grele nu sunt încă în serie. Nemții și-au îmbunătățit oarecum calitatea mașinilor.
  America și Marea Britanie sunt încă în război cu Japonia. O bombardează, dar nu pot captura singuri insulele.
  Dar americanii nu au reușit să creeze o bombă atomică. Deci samuraii încă rezistă.
  Dar apoi a venit anul 1953... Stalin a murit în martie. Adevărat, de data aceasta Generalisimo a lăsat un testament scris, făcându-i pe Beria succesorul său. Iar calculul germanilor asupra haosului și confuziei Armatei Roșii nu s-a concretizat.
  Ofensiva Wehrmacht-ului s-a stins rapid.
  Dar URSS nu a reușit să schimbe valul războiului și, de asemenea, a luat și a rămas blocat în timpul operațiunii.
  La sfârșitul anului 1953, Marsilia a depășit douăzeci de mii de avioane doborâte. Pentru aceasta a primit un premiu special aprobat special pentru el: Marea Steaua Marii Cruci a Crucii Cavalerului cu frunze de stejar argintiu, sabii si diamante.
  A venit anul 1954... Beria ia oferit lui Hitler pacea în condițiile că oricine a câștigat ce, atunci el rămâne. Și atunci, de fapt, cât de mult vă puteți distruge unul pe celălalt? Dar Hitler a respins cu încăpățânare oferta. URSS avea IS-10, dar acest tanc nu a fost destul de eficient. Mașina principală T-54 din seria...
  Linia frontului s-a prins ca grăsimea în gerul siberian.
  Este deja 1955... America încă se luptă cu Marea Britanie și zdrobește Japonia. Și URSS face forță cu al Treilea Reich. Și se dau peste cap.
  Linia frontului este inactivă. Cerul este dominat de naziști. MIG-15 în serie și reținând inamicul.
  Marsilia pentru douăzeci și cinci de mii de avioane doborâte va primi: Mare Steaua Marii Cruci, Crucea Cavalerului, cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante!
  Se apropie anul 1956... Germanii lansează un tanc piramidal într-o serie. Speranțele sunt puse pe el și au în sfârșit discuri care sunt potrivite pentru utilizare în luptă. Dar, deocamdată, linia frontului este inactivă, iar Armata Roșie reține inamicul.
  Suntem deja în 1957, pe 20 aprilie, Hitler lansează un nou atac disperat asupra Moscovei... Și din nou totul se blochează în bătălii de poziție aprige... Până la sfârșitul lui 1957, Marsilia doboară treizeci de mii de avioane și le obține. Mare Steaua Crucii Cavalerului Mare Cruce cu săbii și diamante din frunze de stejar planificate.
  Războiul a durat prea mult. A venit anul 1958... Lavrenty Palych Beria, succesorul lui Stalin și președintele Comitetului de Apărare a Statului, a spus:
  - Țara este extrem de epuizată! Iar oamenii s-au săturat de război. Avem nevoie de pace!
  Jukov a remarcat:
  Cât timp Hitler este în viață, nu va fi pace!
  Shelepin, ministrul de Interne a fost de acord:
  - Da, atâta timp cât acest Führer fanatic al Germaniei, naziștii vor duce război cu noi, până la anihilarea reciprocă completă!
  Beria a trântit cu pumnul pe masă și a răcnit:
  - Rupe tepii! Ce va spune Molotov?
  Ministrul de Externe a răspuns cu un oftat:
  - Până acum, perspectivele pentru lume sunt foarte vagi. Al Treilea Reich este, de asemenea, extrem de epuizat. Dar încă mai are toată Europa la îndemână. Iar dacă războiul va continua încă zece ani, vom fi primii răvășiți!
  Președintele GKO dădu din cap.
  - Dreapta! Vom fi primii care coborâm! Și deci este necesar să găsim o modalitate de a-l elimina fizic pe Adolf Hitler!
  Shelepin a remarcat:
  - Cel mai bine este să-l elimini pe Hans Marcel. Acesta este adevăratul Diavol în trup! Și dacă va fi eliminată, atunci voința germanilor de război va fi complet subminată!
  Beria a fost de acord cu asta:
  - Da, va fi subminat!
  Shelepin a sugerat:
  - Poate pune o recompensă pe cadavrul lui Marcel?
  Președintele GKO a obiectat:
  - Nu! Doar pentru cei vii!
  Ministrul de Interne a remarcat:
  - E mai ușor să ucizi decât să capturi!
  Beria dădu din cap și remarcă:
  - Încurajează crima la orice! Și tot vom câștiga. Ce vor spune designerii?
  Iakovlev a spus cu un oftat:
  - În timp ce noi rămânem în urma germanilor. Și asta e problema noastră!
  Beria urlă agresiv:
  - Dar victoria noastră este inevitabilă!
  Ilyushin a confirmat:
  - Cu adevărat tovarăşe preşedinte!
  Shelepin a remarcat:
  - Două fete sunt foarte enervante: Albina și Alvina. L-au depășit pe Huffman și suntem mereu chinuiți. Și din când în când provoacă probleme.
  Președintele GKO a subliniat:
  Le vom spânzura!
  Au fost chicote ca răspuns. Oricum, părea amuzant.
  Ianuarie 1958... Și războiul pare aproape fără sfârșit. Și nu există un sfârșit în vedere.
  Iar naziștii din teritoriile ocupate sunt înverșunați. Au prins pionierii: Mishka, Kolya și Svetlana. Băieții și fata au paisprezece ani. Ar trebui să se alăture în curând Komsomol. Mai întâi au fost interogați cu prejudecăți. I-au bătut pe băieți și pe fată cu bice. Apoi s-au lovit cu sârmă. Kolya, ca cea mai mare de jos, era încă controlată de curent. Descărcările au fost iertate prin corpul adolescentului. Kolya gemu de durerea pe care a îndurat-o.
  Apoi copiii au fost scoși în zăpadă desculți și duși să fie împușcați. Și erau slabi, desculți, cu fețele învinețite și spatele tăiat, mergând prin sat.
  Și pe gât atârnau scânduri - "suntem partizani".
  Doi băieți și o fată mergeau pe zăpadă. Kolya, care a fost torturată cu curent electric, avea o față albastră din cauza suferinței. Ursul este un pic mai vioi, a fost doar biciuit. Fata Svetlana se încruntă. Și ea a fost biciuită; era slabă, trăind atâția ani sub ocupație. A fost căutată de matronă, rupându-și himenul de la degete. Și acest lucru este atât de umilitor pentru un pionier și rușinat. Fata continuă să-și muște buzele.
  Copiii sunt incomozi desculți în zăpadă. Dar acestea sunt tot flori dacă sunt împușcate sau spânzurate. Dar deocamdată sunt doar conduși. Tortura nu s-a încheiat încă și naziștii trebuie să obțină informații.
  Picioarele goale ale pionierilor sunt roșii și ușor umflate la frig. Locuitorii privesc cu simpatie la copiii capturați. Și acum sunt aduși în sfârșit în colibă.
  M-au pus pe spate și încep să-mi bată călcâiele goale cu bastoane de cauciuc.
  Copiii țipă de durere și se zvâcnesc... Călcâiele goale ale Kolyei sunt arse cu o flacără mai ușoară. Și apoi călcâiul rotund al fetei Svetlana a fost ars cu un poker încins. Și ca un pionier din asta a țipat din răsputeri.
  Interogatoriul a avut loc cu prejudecăți, dar copiii au tăcut. Și iarăși au fost bătuți cu sârmă, iar tălpile lor goale au fost arse cu un fier înroșit.
  Dar pionierii nu au dat informații. Au ținut ferm. Kolya a fost pusă chiar și un poker aprins pe pieptul gol al băiatului. Băiatul respira greu, dar strânse din dinți și își ținea țipetele.
  Deci naziștii nu au reușit nimic...
  Dar războiul a durat... A venit și februarie... Nemții au tras la Leningrad din avioane cu disc. Și au atacat Moscova din aer. Luptele sunt grele.
  Albina și Alvina se luptă în aer. Fete numai în bikini și desculțe.
  Și doborî avioanele rusești. Devils a primit deja multe premii, inclusiv Marea Steaua Crucii Cavalerului cu săbii din frunze de stejar auriu și diamante.
  Aceste două fete sunt doar super rang. Și acrobația lor și distrugerea materiei și a țesuturilor vii.
  Aici Albina a lovit avioanele sovietice, doborând șase bucăți deodată, într-o explozie și a scârțâit:
  - Pentru al treilea Reich!
  Alvina, de asemenea, a trimis explozii de cuie în mașinile rusești și, după ce a tăiat șapte, vyaknula:
  - Pentru Fuhrer!
  Și ambele fete râd...
  Deși să fiu sincer, acest război s-a săturat teribil de ei. De fapt, încăpățânatul Fuhrer îl conduce, dar frontul a înghețat și totul s-a oprit. Și totul merge în cerc. Și doar cadavrele ambelor părți și mașinile doborâte. Și tancuri sparte și suferință umană.
  Albina a mai tăiat opt avioane și a cântat:
  - Secolul următor este al nostru!
  Alvina a fost de acord cu aceasta:
  - De asemenea, toate vârstele viitoare!
  Și fetele au doborât avioanele rusești cu o furie sălbatică.
  Și apoi, desigur, tortură... Pionierii sunt plăcuți la tortura. În special, prăjiți picioarele goale ale băieților și rupeți coastele cu clești înroșiți. Fete violente...
  Războiul îi face pe oameni sălbatici. Marsilia însuși era deja obosită de luptă. Se luptă de multă vreme. În 1940, a luptat pentru supremația aeriană asupra Marii Britanii. La început nu a avut o carieră foarte de succes. Ei nu s-au gândit că va deveni un fenomen și va câștiga un număr record de premii pentru al Treilea Reich. Și va doborî avioane pentru o întreagă armată aeriană.
  Hans Marcel se simțea din ce în ce mai plictisit. Războiul l-a plictisit. Îmi doream un corp feminin, vinuri scumpe și sărbători luxoase și alte distracții. Câți pot fi deja - optsprezece ani în rânduri. Nu a fost niciodată rănit grav și a fost doborât abia la începutul carierei sale. Puterile superioare au avut grijă de Marsilia. A devenit Air Field Marshal, dar a luptat ca soldat. Și mi-ai fost foarte dor de tine.
  Sclipirea din ochii lui a început să se estompeze. Războiul cu URSS a intrat într-un impas. Iar moartea lui Stalin nu a schimbat nimic. Hitler este încă în viață, deși nu arată bine, dar este încă relativ energic. O chelie de pe cap i se sparge deja și părul Führerului devine gri.
  Dar, în timp ce încă conduce imperiul, el vrea cu încăpățânare să pună capăt URSS. Statele Unite și Marea Britanie au ocupat Japonia, dar s-au blocat într-un război de gherilă. În plus, americanii și britanicii încearcă să păstreze India și coloniile africane cu trupele lor.
  Deci aliații nu se amestecă în acest război. Ei nu depind de ea. Și chiar sunt bucuroși că două imperii totalitare se extermină reciproc.
  Marcel oftă puternic și ME-462-ul său decolează ușor de pe pistă. Mașina cu două motoare este înarmată puternic, iar Hans preferă să lovească de la distanță, ținând inamicul departe de el. Huffman, dimpotrivă, pe XE-362 se apropie rapid.
  Până acum, aviația germană menține o superioritate calitativă asupra inamicului. Dar nu mai este atât de copleșitor. Cu toate acestea, Fuhrerul crede într-o armă miracolă...
  Farfuriile zburătoare, asta e ceva... Dar tot sunt prea scumpe și razele termice sunt încă imperfecte. Tancurile piramidale sunt și ele unul dintre argumentele litigiului.
  Dar nici măcar aceasta nu le oferă germanilor o inițiativă decisivă. În plus, forma piramidală este bună împotriva proiectilelor cinetice, dar nu la fel de eficientă împotriva celor HEAT.
  Marsilia trage și doboară două duzini de avioane rusești și spune:
  - Pentru al treilea Reich...
  Atunci tânărul oftă. Și dărâmă din nou alte treizeci de mașini sovietice într-o explozie.
  Da, războiul s-a târât... Și drumul acesta nu are sfârșit în vedere.
  Hans a cântat:
  - Am derapat, am derapat! M-a prins, m-a prins!
  Și împușcă din nou luptători ruși.
  Da, Hitler i-a trimis să fie sacrificați... Sau să-i omoare pe alții, ceea ce nu este zahăr.
  Marcel și-a amintit de fată.... Numele ei era Ilsa. O blondă atât de frumoasă și soția lui.
  Iată-o, crudă. Am încercat Komsomolul. Și o bate cu biciul de peste tot.
  Bucurat ca o capră de cidru. Apoi a adus o torță în picioarele goale. Își prăji tălpile goale. Și din nou pentru bici. Și cum a răcnit de durere acest membru al Komsomolului. Și când Ilsa și-a stropit sare pe răni. A fost cu adevărat brutal.
  Ilsei îi plăcea și să tortureze băieții. Ea a dezbrăcat un băiat de paisprezece ani și i-a bătut mâinile pe un stâlp. Apoi a început să toarne apă cu gheață peste el, în frig. Și apoi a luat o torță în mâini și a prăjit corpul musculos al unui adolescent. Apoi a turnat din nou apă cu gheață. Și până la urmă l-a opărit pe băiat cu apă clocotită. Și a fost o atrocitate.
  Ilsa iubea astfel de divertisment și nu disprețuia nimic de dragul poftei ei.
  Dar timpul a trecut... Și ea a avut mai întâi un fiu și apoi o fiică. Iar Ilsa a început deja să o învețe pe ea și pe copiii lui Marcel să tortureze.
  Iată o femeie groaznică din SS.
  Marcel mai avea și o altă soție: Helga. Ea este si pilot. Hans a cunoscut-o în 1945. Ea a zburat cu TA-152, una dintre cele mai bune și poate cea mai bună aeronave cu elice ale Luftwaffe.
  Helga era pilot, nu călău. Și așa a rămas însărcinată și, de asemenea, a născut - imediat gemeni.
  Și trebuie remarcat grozav. Și apoi încă doi fii și o fiică au reușit să nască. Și având cinci copii, ea nu a mai luptat...
  Da, e norocoasă. În cel de-al Treilea Reich, Hitler a permis mai întâi deținătorilor Crucii de Fier de clasa întâi și mai sus să aibă o a doua soție legală ca recompensă.
  Ei bine, Papa a mormăit puțin, dar totuși a aprobat. Apoi, Fuhrer-ul a forțat regula să aibă până la patru soții. Consiliul Ecumenic a fost adunat aici și a fost aprobat sub amenințarea armei.
  Lipsa de oameni în cel de-al Treilea Reich este uriașă. Și desigur că această decizie a fost forțată.
  Resursele de forță de muncă ale Germaniei nu au fost epuizate doar de forța de muncă europeană și diviziile străine.
  Hitler a suspendat exterminarea evreilor, iar acum forța de muncă era în balanță. Războiul a epuizat imperiul.
  URSS a devenit și ea depopulată... Multe femei au luptat în armată, precum și copii. Anastasia Vedmakova a devenit cel mai productiv as. Ea a luptat aproape de la începutul războiului. În primul rând, pe câmpul de porumb U-2. Dar apoi a trecut la luptători.
  Mulți ași sovietici au murit ... Pokryshkin, devenit de patru ori un erou al URSS, și-a găsit totuși propria moarte. Kozhedub, devenit un erou de cinci ori, s-a prăbușit și el în luptă. Multă vreme, aeronavele sovietice nu au avut sistem de ejecție, iar procentul piloților morți a fost foarte mare.
  Anastasia Vedmakova a supraviețuit. Și acumulase stele aurii care nu-i încăpeau pe piept. Conform regulilor, douăzeci și cinci de avioane inamice doborâte au primit o stea de aur. Când numărul de stele a ajuns la zece, Beria i-a oferit Mare Steaua Diamantului Eroului URSS. Anastasia a fost cel mai titrat as. Pe lângă aeronavele doborâte, ea avea și tancuri, poduri, camioane și chiar câteva nave distruse. În plus, această femeie i-a salvat pe piloți, și chiar pe generalul care a fost înconjurat.
  Și era cunoscută pentru că a dat foc la mai multe trenuri cu combustibil și așa mai departe.
  Anastasia a devenit o mare legendă a aviației sovietice. Și bineînțeles că și ea s-a săturat de război. Ea chiar s-a luptat și a zburat în timp ce era însărcinată. Și apoi a născut un fiu.
  A ieșit un băiat frumos, roșcat ca mama lui. Anastasia a luptat de regulă în bikini și desculță. Și asta i-a oferit anumite avantaje. Pe care nu toată lumea îl apreciază. Dar tânăra ei parteneră Akulina Orlova luptă și desculță și în bikini, iar asta o ajută foarte mult.
  Ambele fete zboară și trag în vehicule germane. Anastasia Vedmakova a făcut prima ei ieșire înapoi în Spania. Ea a bombardat noaptea pozițiile armatei lui Franco pe U-2. Genul pe care ea are experiență prin acoperiș. Și Akulina Orlova este o fată tânără și încă plină de energie și pasiune.
  Îi doborî pe nemții cântă...
  - Piloți-piloți, avioane-bombă,
  Vom învinge toți fasciștii în luptă...
  Navele noastre vor fi mai sus decât soarele,
  Și heruvimul își va întinde aripile!
  De fete, trebuie să spun, sunt mari meșteșugari.
  Este deja 23 februarie 1958... Ziua Armatei Sovietice. Și ar trebui sărbătorit în mare măsură. Dar în timp ce totul este modest...
  Beria nu este prea veselă... În timpul războiului, toată lumea era complet obosită.
  Mareșalul Vasilevski a sugerat:
  - Să facem rezervoare din lemn!
  Supremul dădu din cap.
  - Este o idee buna!
  Mareșalul Jukov a obiectat:
  - Puțin simț! Acestea sunt sicrie vii!
  Vasilevski a remarcat logic:
  - Sunt mai ușoare și mai rapide. Și nemții sparg tancurile noastre!
  Beria dădu din cap în semn de acord.
  Vasilevski își spune părerea!
  Malenkov a confirmat:
  - Vom face totul bine!
  Echipa lui Beria era obosită... Alte idei nu erau. Dacă nu încercați să faceți plasticul mai ieftin de fabricat și mai puternic.
  Deci, la urma urmei, creați în sfârșit o bombă atomică cu multă suferință.
  Ceva cu privire la munca ei în Statele Unite a blocat și în întreaga lume.
  Și trebuie să stimulezi. Poate atunci războiul se va sfârși în sfârșit.
  Dar războiul continuă și timpul curge ca picăturile.
  Aici Mirabela a fost capturată. Și soldații naziști i-au rupt hainele. Și apoi și-au desfăcut picioarele și au început să o violeze pe fată. Mirabela gemu într-un amestec de durere și plăcere. Și a terminat de mai multe ori.
  Apoi au început să-l tortureze. Au ars călcâiele fetei cu fâșii de fier înroșite. Și l-au bătut primii cu biciul. Și apoi, cu un fir roșu de la căldură, au biciuit-o pe spate, pe laterale, pe piept...
  Apoi au început să rupă degetele de la picioare cu cleștele. Apoi au băgat o tijă roșie în fundul fetei.
  Pe scurt, tortura a fost amintită pentru cruzimea ei. Și aroganță extremă.
  Martie a venit deja... Nemții încearcă mai mult să apese în aer, nu au prea multă putere să atace. Tancul piramidal, dacă ar fi apărut mai devreme, ar fi ajutat Wehrmacht-ul să cucerească lumea. Adevărat, proiectilul cumulat are protecție dinamică. Și ambele părți se dușează reciproc cu lovituri.
  8 martie 1958 este Ziua Femeii. Și conform obiceiului, a avut loc un schimb de prizonieri. Germanii au eliberat Mirabela torturată, dar spartă, iar în schimb, rușii au eliberat-o pe Adala. Nemțoaica a primit-o și ea, inclusiv viol.
  Anastasia Vedmakova a frecat-o pe Mirabela cu o poțiune de ierburi și unguente și a lăsat-o să doarmă pentru a-și reveni, astfel încât în câteva zile să se lupte din nou cu naziștii pe cer.
  Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova sunt din nou pe cer cu MIG-15-urile lor. Akulina a remarcat:
  - Ai mai luptat în spaniolă - câți ani ai?
  Vedmakova a chicotit și a răspuns:
  - Nu se obișnuiește să întrebi o doamnă despre vârsta ei!
  Akulina a chicotit și a remarcat:
  - Arăți ca douăzeci, douăzeci și cinci cel mult!
  Anastasia dădu din cap și remarcă:
  - Am luptat în războiul civil... Erau trei băieți cu mine. E grozav că le-am dat coarnele albilor. Și am ucis prima persoană când nemții au luat cu asalt Lvov în 1915... Deci vă puteți imagina aproximativ câți ani am!
  Fata blondă fluieră.
  -Uimitor! E ca și cum ți-ai imagina!
  Frumusețea cu părul roșu a zâmbit cu gura plină de dinți de cal și a remarcat:
  - Si ce? Aceasta este magia zeilor ruși! O să te învăț și nici tu nu vei îmbătrâni!
  Akulina a doborât un avion german cu picioarele goale și a ciripit:
  Tinerețea este minunată!
  Războiul este început și nu se vede un sfârșit, dar totuși este eroism și victorie!
  Aprilie 1958 a sosit. În sud s-a stabilit vreme mai mult sau mai puțin tolerabilă și naziștii au încercat să avanseze. Problema principală este, desigur, râul Nipru. Și pe coasta stângă, trupele sovietice au ocupat poziții defensive.
  Cu toate acestea, germanii au avut o cădere alternativă. Loviți prin Turcia. Multă vreme această țară a aderat la neutralitate. Dar guvernul s-a schimbat. Și au venit mai multe forțe pro-germane. Și Hitler a fost de acord să le promită otomanilor orice munți de aur pentru a-i împinge în război. Populația Turciei a crescut rapid, armata a devenit mai puternică. Și unele dintre arme au fost vândute de al Treilea Reich pe credit. Și armata otomană a devenit, desfășurând puternic soldați musulmani pe deplin mobilizați la granița URSS.
  Iar la 20 aprilie 1958, fără să declare război, Turcia a atacat trupele sovietice din Transcaucazia... Astfel, s-a adăugat un al doilea front pentru Armata Roșie. Cu toate acestea, naziștii au reușit să depășească serviciile speciale sovietice. Situația a fost agravată de confruntarea dintre Jukov și Beria. Ceea ce a afectat și situația de pe front.
  Turcii au atacat nu singuri, ci împreună cu germanii. Și asta le-a oferit oportunități suplimentare.
  Luptele au avut loc lângă Erevan, iar Batumi a fost luată cu asalt.
  Marsilia luptă în aer. De data aceasta starea lui de spirit este mai majoră și mai combativă. De fapt, a existat în sfârșit o speranță timidă că va fi posibil să câștigăm acest război, care s-a prelungit peste măsură.
  Chiar în prima zi, germanii și turcii au spart apărarea trupelor ruse și au început să se deplaseze spre interior.
  Naziștii au reușit să obțină surpriza tactică. Și trupele lor se mișcau destul de repede. Și s-a dovedit parțial că Armata Roșie nu era deloc pregătită să apere Transcaucazia.
  Și aici eroismul Armatei Roșii ar trebui să compenseze greșelile de calcul ale conducerii.
  Lupta s-a desfășurat pentru Erevan. Și apoi pionierii au luptat cu curaj. Ei rezistă naziștilor răi și trupelor otomane.
  Și la periferia Erevanului, pionierii sapă tranșee. Sunt bărbați de diferite naționalități. În special, multe capete strălucitoare pâlpâie. Sunt copii roșii, negri și blonzi.
  Un lucru îi unește: credința în triumful comunismului și picioarele goale. Este clar că nu toată lumea are încălțăminte în timpul războiului și, prin urmare, în semn de solidaritate, toți copiii își etalează tocurile goale, rotunde. Primăvara în Transcaucaz este destul de caldă, iar când te miști și lucrezi cu lopeți, chiar devine cald pentru băieți. Și iarna, frigul de aici nu este atât de groaznic.
  Băieții și fetele sunt bronzați, slabi, dar musculoși, pregătiți pentru o luptă aprigă.
  Copiii lucrează cu entuziasm și cântă:
  Dați foc, nopți albastre,
  Suntem pionieri - copii ai muncitorilor...
  Era anilor lumină se apropie,
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Și iată că vine alarma din nou. Băieții și fetele sar la fundul șanțului. Și obuzele încep deja să explodeze de sus: artileria inamică lucrează.
  Pashka a întrebat-o pe fata desculță Masha:
  - Ei bine, crezi că vom supraviețui?
  Fata, slabă și blondă, răspunse încrezătoare:
  - Vom rezista măcar o dată, în cea mai grea oră!
  Pionierul Sasha a remarcat în mod logic:
  Eroismul nostru este de neclintit.
  Băiatul bătu cu talpa goală pe pietre. Se vede că băiatul s-a umplut cu calusuri solide.
  Fata Tamara a remarcat:
  Ne vom lupta fără teamă
  Vom fi tăiați nici un pas înapoi...
  Lasă cămașa să se ude cu sânge -
  Mai mulți dușmani, transformați-l pe cavaler în iad!
  Băiatul Ruslan, un pionier cu părul negru, a remarcat:
  Secolele trec, va veni o eră,
  În care nu va fi suferință și minciuni...
  Luptă pentru asta până la ultima ta suflare -
  Slujește-ți Patria Mamă, tu din inimă!
  Băiatul Oleg, subțire și blond, ciripit, versuri:
  Nu, vigilentul nu se va estompa,
  Aspectul unui șoim, vultur...
  Vocea oamenilor este sonoră -
  Șoapta va zdrobi șarpele!
  
  Stalin trăiește în inima mea
  Ca să nu cunoaștem tristețea,
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Băieții și fetele au aplaudat la unison.
  Dar acum avioanele de atac cu reacție zboară deja și lansează bombe. Și aceasta este o intrare agresivă.
  Oleg și Sasha au ridicat o praștie și au lansat un cadou al morții. Și țeava a fost lovită de aeronava de atac a lui Hitler, deși aparținea Turciei.
  Fata Natasha a cântat:
  - Komsomolul nu este doar vârsta,
  Komsomolul este destinul meu!
  Voi cuceri spațiul, cred
  Să trăim pentru totdeauna!
  Ahmed, un băiat pionier din Azerbaidjan, a răspuns zâmbind:
  - Nu ești încă membru Komsomol Natasha!
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol și a răspuns cu o voce melodioasă;
  Alături de părinți, cu un cântec vesel,
  Suntem pentru Komsomol...
  Era anilor lumină se apropie,
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Oleg și-a bătut și el piciorul gol și copilăresc și a urlat:
  Ciocanul mai puternic strânge proletarul,
  Din titan care zdrobește jugul...
  Vom cânta o mie de arii Patriei noastre,
  Și lumină pentru posteritate, bine!
  Copiii sunt incantati. Și de fapt, germanii și turcii au bombardat și doar o fată a fost lovită de un fragment în călcâiul gol, rotund, roz.
  Pioneer țipă, dar apoi și-a mușcat buza.
  Și așa s-au pregătit să respingă atacul. Și deja există tancuri cu fasciști și unități otomane. Cumpărate de Turcia pe credit, formidabile E-100 se mișcă. Mașini atât de puternice și periculoase.
  Au o astfel de protecție. Prin care nu poți trece din niciun unghi. Nu poți să-l lovești dintr-un singur unghi. Singura șansă este să spargi urmele.
  Copiii sunt gata să lupte și fluturând din picioarele goale. Iată-i pe un fir împingând pachete cu explozibili de casă sub urmele naziștilor și turcilor. Funcționează și distruge rolele tancurilor armatei lui Rommel și La Erdogan.
  Și arată groaznic.
  Sasha scârțâie:
  - Slavă comunismului!
  Băiatul Pashka împușcă cu Oleg dintr-o praștie și țipă:
  - Slavă pionierilor!
  Băiatul Ruslan, împreună cu fata Sufir, trage o mină sub neamțul și turcul cu o sârmă, strigând:
  - Slavă URSS!
  Copii din Azerbaidjan și băieți ruși se luptă. Pionierii bronzați, slabi și desculți împotriva unei armate colosale de tancuri.
  Fata Tamara își calcă piciorul grațios, mic și gol și spune:
  - Slavă Rusiei!
  Pionierul Ahmet confirmă în timp ce trage în inamic:
  - Suntem o familie prietenoasă împreună!
  Băiatul Ramzan, un azer roșu, confirmă, doborând o mașină:
  - Din cuvânt suntem o sută de mii eu!
  Copiii sunt prietenoși... Iată-o pe armeanca Azatuhi, care și ea transferă cu dibăcie pachetul de explozivi sub omida fascistă cu ajutorul unui fir și scârțâie:
  - URSS este o familie de popoare!
  O altă fată armeancă Aghas spune:
  - Nu vă aplecați în fața fascismului:
  Iar fata a tras de sârmă cu degetele goale de la picioare. Mulți copii azeri și armeni au părul blond și nu se deosebesc de copiii slavi, dintre care sunt și mulți. Cei care au scăpat de nemți, alte familii rusești s-au stabilit în Azerbaidjan și Armenia chiar și sub țari.
  Există mulți slavi în Caucaz. Multe cupluri mixte. Da, iar copiii au de obicei părul mai deschis decât părinții lor. Și băieții slavi s-au bronzat ca să nu le poți spune de la localnici. În plus, copiii sunt de obicei mai asemănători decât adulții.
  Deci batalionul internațional sovietic de băieți și fete se luptă și toți sunt uniți și foarte asemănători. Călcâiele lor goale clipesc când se mișcă.
  Și visează copiii trimit daruri ale morții. Shamil și Seryozhka, ambii băieți pionier, trag de sârmă. Și iată un neamț, dar cu un echipaj turc, E-50 se oprește cu o omidă spartă.
  Băieții cântă la unison:
  Uniune indestructibilă, republici libere,
  Nu forța brută s-a adunat, nici frica...
  Și bunăvoința oamenilor luminați,
  Și prietenie și rațiune, și curaj în vise!
  Și copiii sunt încântați. Ei zâmbesc cu dinți albi, uniformi. Și sunt fericiți, deși sunt amenințați cu moartea.
  Și nemții sunt naibii. Tancurile distruse își trag cu tunurile și mazgălește mitraliere.
  Unele vehicule germane și turcești sunt echipate cu lansatoare de grenade și sunt foarte periculoase.
  Băiatul Maksimka și fata Zara din Azerbaidjan și ei, odihnindu-și picioarele goale, au tras o mină sub inamic și au doborât un mastodon fascist, chiar dacă vândut Turciei.
  Și au strigat din răsputeri:
  - Pentru URSS!
  Copiii sunt atât de amuzanți.
  Pionierii Abbas și Vladimir folosesc și ei arme. În acest caz, catapultează și sparge omida E-75 către naziști. Apoi băieții au cântat:
  - Pentru măreția planetei sub acoperirea comunismului!
  Oleg și Abdula sunt și ei pionieri ai unor națiuni diferite, dar cu o singură inimă lansează și explozivi. Au lovit E-100 și cântă...
  Am deschis planeta națiunilor,
  Calea către spațiu, către lumi nevăzute...
  Se cântă fapte eroice -
  Pentru a șterge pentru totdeauna cicatricea morții!
  
  Sub steagul sfânt al Rusiei,
  În pace, prietenie, fericire și dragoste...
  Oamenii întregului pământ vor deveni mai fericiți,
  Întunericul infernal se va risipi în depărtare!
  Luptă cu copiii aici...
  Abdurrahman și Svetlana - un băiat azer și o fată din Belarus au tras o sârmă împreună și au doborât un tanc fascist. Și au cântat:
  - Marele nume al Rusiei sacre,
  Strălucește peste lume - ca o rază de soare...
  Cred în unitate, vom deveni mai fericiți,
  Să le arătăm oamenilor calea cea bună!
  Copiii sunt foarte curajoși. Atât naziștii, cât și aliații lor, turcii, sunt pur și simplu șocați de o astfel de rezistență încăpățânată și furioasă.
  Abudurrahman este un pionier, a primit un fragment în talpa goală. A străpuns suprafața caloasă a piciorului unui copil.
  Băiatul șuieră:
  - Și mă doare!
  Svetlana a fost lovită și în călcâiul rotund și s-a zgâriat pe umăr. Dar fata șuieră:
  - Nu sparge Pionierii!
  Azim și Kolka au izbit și mașina germană.
  Băieții au arătat cu o sârmă și au cântat:
  Inamicul perfid a trecut la ofensivă,
  Dar cred că nu se va zgudui, poporul sovietic...
  Inamicul așteaptă înfrângerea și uitarea,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Inamicul așteaptă: înfrângere și uitare,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Copiii sunt curajoși și nu se îndoaie. Și vor să câștige. Și cântă și se luptă.
  Germanii suferă pierderi grele. Adevărat, majoritatea au șenile și rolele rupte. Și nu este fatal.
  Mai rău pentru pionierii care au fost luați prizonieri.
  Băiatul Abdulhamid, când a fost luat prizonier, a fost pus pe rafturi de naziști. Au introdus picioarele goale ale pionierului în bloc și au început să atârne greutăți de cârlige. Și apoi a aprins focul. Iar călcâiele goale ale băiatului au fost lins de foc. Și i-a căzut un bici pe spate. M-au bătut mult timp. Și atunci naziștii au început să rupă coastele cu clești înroșiți.
  Băiatul, murind sub tortură, când fierul coastelor lui, roșii de căldură, l-a zdrobit, a cântat:
  Berlinul este aproape sub stăpânirea noastră,
  Prin binoclu vedem blestemul Reichstag...
  Sper să fie pace și fericire în curând;
  Pe care o voi descrie în poeziile mele!
  
  Rusia a deschis comunismul lumii,
  Ea a devenit o familie pentru toată lumea.
  Dar Wehrmacht-ul ne-a înfipt un bot de porc,
  Și acum sângele stropește din vene ca o fântână!
  
  Ceea ce Fuhrer-ul a uitat cu noi din întâmplare,
  Am vrut să iau pământ și sclavi!
  Fascismul a mers cu o campanie foarte lungă -
  Și iată un adevărat coșmar, vise infernale!
  
  Un băiat simplu, un băiat desculț,
  Am legat recent o cravată roșie.
  El a vrut să construiască el însuși lumea fără Dumnezeu,
  Dar deodată napalm a izbucnit din cer!
  
  A trebuit să fug în față, eram AWOL,
  Nimeni nu vrea să ia astfel de tineri!
  Dar băiatul-luptător într-o pușcă a făcut-o,
  Drumul părinţilor s-a dovedit a fi vrednic!
  
  A luptat acolo unde și viclenia și forța,
  Și slăbiciunea este, de asemenea, amară, vai...
  Tovarășii au fost nevoiți să sape morminte
  Rindeau sicrie de pin în ger!
  
  Sunt un pionier acum obișnuit cu suferința,
  S-a dus la recunoaștere desculț, năpada zgâriată.
  Poate pedeapsa pentru necredință,
  Că nu am vrut să-L cunosc pe Isus!
  
  Dar care sunt cele trei ore ale Golgotei?
  Au trecut mai bine de trei ani de război!
  În orice sat, văduvele plâng amar,
  Cum au pierit fiii în cimitirul țării!
  
  Am supraviețuit, am fost șocat de obuz, rănit de un glonț,
  Dar, din fericire, a rămas pe picioare!
  Am returnat sincer datoria Germaniei,
  Acel fascism a fost călcat în praf de noi!
  
  M-am maturizat, dar încă sunt băiat,
  Mustața nu a spart, dar deja un titan!
  Da, un adult, și poate chiar prea mult,
  La urma urmei, inima a devenit tare ca metalul!
  
  Cel mai înalt premiu Hero Star -
  Stalin însuși, crede-mă, a predat-o!
  El a spus: este necesar să luăm un exemplu de la oameni ca tine,
  Luptătorii forjează cheile de la ușile din Eden!
  
  Dar acum dă jos pușca curajoasă,
  Luați-vă, clește, un ciocan și lucrați!
  Construiește o barcă cu pânze și o barcă din lemn
  Și creează un avion, astfel încât pasărea să zboare în sus!
  Da, cu astfel de copii, chiar și împreună cu turcii, naziștii URSS nu vor învinge. Deja pe 1 mai, soldații sovietici sărbătoresc, dar Erevan ține. Aceasta înseamnă că blitzkrieg-ul fascist din Caucaz a fost zădărnicit. Și în plus, curajoși membri ai Komsomolului se luptă.
  Elizaveta și echipajul ei de pe SU-130 trimit obuze în tancurile naziste.
  În același timp, fetele își folosesc degetele goale și cântă:
  Și în înălțimile munților și liniștea înstelată,
  Și valul mării și focul furios!
  Și în foc furios și furios
  Și călcâiul gol al fetei apăsă pe buton. Și un alt AG-75 a fost spulberat de un proiectil cumulat.
  Și fetele se distrează.
  Și Akulina Orlova a doborât al sutelea avion nazist și pe 3 mai 1958 a primit a patra stea a eroului URSS.
  Glorioasele noastre femei pilot... Da, războiul încă continuă, iar rezultatul lui nu este clar, dar nimeni nu îngenunchează și nu va renunța. Deci există credință într-un viitor mai bun și că URSS va învinge mai devreme sau mai târziu al Treilea Reich. Și Adolf Hitler, care a primit puterea și norocul președintelui dragon, va muri!
  
  CONsimțământul lui FRANCO ESTE IMPORTANT PENTRU DETINUL UMANIȚII
  Franco a fost de acord cu trecerea trupelor germane în Gibraltar. Naziștii, fără alte prelungiri, s-au mutat în această cetate și au luat-o imediat. După aceea, trupele Wehrmacht au început să fie transferate pe cea mai scurtă distanță până în Africa.
  Și Hitler s-a răzgândit cu privire la lupta cu URSS. În plus, intuiția Fuhrer-ului îi spunea, și avea una foarte dezvoltată, că nu va lua acest teritoriu atât de ușor. Iar Armata Roșie nu este deloc slabă. Stalin a scurs informații despre tancurile KV și T-34 în mod special către serviciile de informații germane. Și naziștii au început să-și dezvolte propriile tancuri grele.
  Naziștii înaintau în Africa. Rommel a primit mai multe trupe și a făcut câștiguri majore. Iugoslavia și Grecia au fost, de asemenea, capturate. Deci victorii au urmat victorii.
  Dar Continentul Negru absorbea forțele germane... Și nu se mai vorbea despre o campanie spre Est. Naziștii au capturat Egiptul în mișcare și au intrat în Orientul Mijlociu. Au capturat Irakul, Kuweitul și alte țări. Apoi prin Iran a început o campanie împotriva Indiei. În decembrie 1941, Japonia a atacat SUA în portul Peru, iar Hitler a declarat război Americii.
  După aceea, războiul s-a mutat în sfârșit în Occident. Și URSS și-a luat o respiră.
  Până în a doua jumătate a celui de-al patruzeci și doi de ani, germanii finalizaseră cucerirea întregului continent negru, precum și a Asiei, până în India, care a fost capturată și cu o rezistență slabă din partea britanicilor. Și a existat un imens imperiu colonial german. Și Marea Britanie a început să fie puternic bombardată. Noile bombardiere Ju-188 și Focke-Wulf, precum și un număr din ce în ce mai mare de submarine, au intrat în luptă. Inclusiv mai rapid și mai perfect.
  Atacul aerian asupra Marii Britanii a continuat cu o intensitate din ce în ce mai mare. Și în iunie 1943 a avut loc debarcarea. Noi tancuri germane au luat parte la lupte: "Pantere", "Tigru" -2, "Leu", care și-au arătat avantajul față de britanici. Londra a căzut în două săptămâni de la aterizare. Iar după căderea Marii Britanii, Irlanda a rezistat încă o săptămână.
  Și a fost capturat de naziști... Acum Statele Unite au de ales: fie să ducă un război fără speranță împotriva Germaniei, care a crescut la putere, fie să încheie pacea înainte de a fi prea târziu.
  Al Treilea Reich avea deja în exploatare luptători atât de puternici precum ME-309, care dezvoltau o viteză de 740 de kilometri pe oră, ceea ce la acea vreme era foarte mare, și avea șapte puncte de tragere: trei tunuri cu aer de calibru 30 de milimetri, unul dintre care era cu ţeavă lungă şi patru mitraliere grele.
  Iar așii germanilor sunt fenomenali: un Marsilia valorează ceva! Acest luptător a fost o adevărată descoperire și a depășit toate fenomenele... Pentru o sută cincizeci de avioane doborâte, Marsilia a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Și pentru trei sute de avioane, a devenit primul din istoria germanilor care a primit din nou această cruce. Și pentru a distinge Marsilia, în cinstea sa a fost inventat un nou premiu: Crucea de Cavaler a Fierului cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante, pe care i-a fost acordată pentru cinci sute de avioane doborâte.
  America a simțit că războiul cu al Treilea Reich și Japonia, care a câștigat bătălia de la Midway și a capturat Arhipelagul Hawaii, nu se va termina bine.
  Și va fi cu adevărat un test serios pentru ei. Cu siguranță este dificil pentru germani să ajungă în America din cauza separării de către ocean. Dar, în principiu, distanța nu este o barieră. Iar naziștii puteau, mai devreme sau mai târziu, să ajungă în Statele Unite, să înoate și să zboare. Mai mult decât atât, al Treilea Reich avea deja avioane de luptă cu reacție și un formidabil bombardier TA-400 care ar putea bombarda America. Yu-288 mai puternice reușiseră deja să bombardeze Marea Britanie și era pe drum un Yu-488 cu patru motoare, care atingea viteze de până la șapte sute de kilometri pe oră - ceea ce este pur și simplu super pentru un bombardier cu elice!
  Deci Wehrmacht-ul este puternic. Iar submarinele formidabile propulsate cu peroxid de hidrogen au atins viteze de până la 36 de noduri pe oră, iar americanii au fost complet speriați.
  Roosevelt era grav bolnav și, în plus, ar putea izbucni o luptă serioasă pentru putere. Și republicanii sunt foarte nemulțumiți de democrați. Hitler însuși a privit cu îngrijorare URSS, care își creștea puterea.
  URSS stalinistă a supraîmplinit oficial cel de-al treilea plan cincinal prin dublarea producției industriale. Chiar și ținând cont de faptul că au trișat puțin cu statisticile și acestea sunt date umflate, a fost totuși impresionant. Producția tehnologiei a crescut. În anul patruzeci și unu, URSS a produs aproximativ cinci mii de tancuri, iar trei mii dintre ele au fost cele mai recente T-34 și KV-uri. A apărut în serie și KV-3 și KV-5. Și acestea sunt mașini puternice. Au făcut și mai multe avioane, ducând numărul lor la treizeci de mii.
  În cele patruzeci și două de tancuri, au fost produse mai mult de șase mii și jumătate. Inclusiv cele mai recente. KV-4 a apărut în cea mai grea modificare cântărind o sută șapte tone. Și, de asemenea, rezervorul ușor T-50 este cel mai recent. T-34 a continuat să fie produs.
  În al patruzeci și treilea an, au fost produse șapte mii și jumătate de tancuri. Și sunt atât de multe avioane încât există o lipsă acută de piloți. În total, URSS avea o sută douăzeci de divizii de tancuri. Și numărul aeronavelor a ajuns la cincizeci de mii.
  Primul an al celui de-al patrulea plan cincinal a fost chiar supraîmplinit conform cifrelor oficiale, iar acest lucru l-a îngrijorat pe Hitler.
  Deci, unde să îndrepte agresiunea - Fuhrer-ul a decis în 1944 să atace URSS. Și Statele Unite au semnat pacea. Americanii au fost de acord să recunoască toate cuceririle celui de-al Treilea Reich și să plătească despăgubiri uriașe naziștilor. Și, de asemenea, a refuzat orice lucru privind armele nucleare. America și-a transferat și armată și aproape toate echipamentele și multe mașini către naziști.
  La 22 iunie 1944, după ce au lansat un număr mare de: "Pantere", "Pantere" -2, "Tigri" -2, "Leu", "Maus", "Ferdinand" -2 și alte echipamente, naziștii au atacat URSS.
  Acest Stalin a adus trupele într-o stare de pregătire pentru luptă. În plus, linia Molotov a fost finalizată pe noua graniță din URSS și linia Stalin a fost restaurată și înarmată. Noul tanc T-34-85 cu o turelă mai mare și arme mai puternice a început să fie produs în URSS. Adevărat, în tancurile grele era mai rău. Seria KV a ajuns la KV-13, iar unele modele cântăreau două sute douăzeci de tone. Inclusiv ca răspuns la "Mouse".
  Războiul a mers la început sub dictarea celui de-al Treilea Reich. Pe cer, germanul a experimentat ași, dar cu avioane de mai bună calitate, i-au învins pe piloții sovietici. Avionul ME-262 era deja în serie, dar URSS nu avea încă o astfel de aeronavă. Și ME-309 s-a dovedit a fi o mașină formidabilă și rapidă. Iar evoluția TA-152 a lui Focke-Wulf este o mașinărie foarte mortală.
  Cel mai important, al Treilea Reich are o mare superioritate în forța de muncă, datorită trupelor coloniale. Și excelență în mobilitate. Panther-2 s-a dovedit a fi un tanc foarte bun, care în 1944 a devenit principalul mastodon german. Înarmat cu un tun puternic de 88 mm cu o lungime a țevii de 71EL, acest vehicul este capabil să pătrundă chiar și în tancurile KV super-grele. Și armura frontală bună, mai ales fruntea. O sută cincizeci de milimetri din fruntea turnului și o sută de milimetri din fruntea carenei sub pante mari ale foilor. În același timp, întregul este de patruzeci și șapte de tone, iar motorul are nouă sute de cai putere. Adică mașina este agilă și are o ergonomie excelentă. Singura armură laterală negativă are o grosime de numai șaizeci de milimetri sub pante. Dar chiar și acest lucru este suficient pentru ca patruzeci și cinci și puștile antitanc să nu-l ia la bord.
  "Panther" -2 este mult mai puternic decât un simplu "Panther" și T-34-85. Așa că germanii au avut tancul principal cu succes. Restul mașinilor sunt mai rele. Pantera este prea slabă cu doar patruzeci de milimetri de armură laterală și este vulnerabilă la tunurile ușoare și puștile antitanc sovietice. "Tiger" -2 este ceva mai bun decât în istoria reală datorită motorului de o mie de cai putere. Dar încă prea greu la şaizeci şi opt de tone. Și turnul este mare și se rotește mai încet. Tancul este cu douăzeci și unu de tone mai greu decât Panther-2 și are armament egal și aproape niciun avantaj în armură. Deci, la fel ca "Tigrul", "Tigrul" -2 a fost în curând scos din serviciu.
  Și Leul este și mai rău. Neavând avantaje semnificative în rezervare față de Panther -2, cântărește nouăzeci de tone. Ceea ce, cu un motor de o mie de cai putere, face ca mașina să fie destul de slabă în performanța de condus. Și un tun de 105 milimetri în 70EL, deși pătrunde mai bine, este mai puțin rapid. Și nu este necesar în practică.
  Și Maus, chiar și cu o greutate de 188 de tone, este doar o mașină de hemoroizi și mai mult o povară pentru armată decât un tanc puternic. Deși protejat cu o latură și rău. Dar performanța de condus este groaznică și, în practică, se rupe prea des.
  Germanii au scos și Maus-ul din serie... În schimb, E-100 a fost dezvoltat mult timp cu un aspect mai dens, dar similar ca armament.
  În URSS, întreaga serie KV s-a dovedit a fi la un nivel scăzut de luptă. Și mai ales de multe ori mașinile s-au stricat și au avut performanțe slabe la volan. Și din armura fără pantă, era ușor pătruns de tunurile germane.
  Doar treizeci și patru au fost tancuri mai mult sau mai puțin de succes. Dar URSS avea un plus - o apărare mai puternică și mai completă. Dar și un minus - trupele nu au fost învățate să se apere. Și a avut efect.
  Trei ani de șanse, desigur, au adăugat echipamentul URSS în trupe. Dar tancurile grele KV nu au avut succes, iar dezvoltarea construcției de tancuri în favoarea creșterii greutății nu s-a justificat. Și mașinile sovietice grele s-au dovedit a fi, sincer, un gunoi. Nici în aviație nu prea. PE-2 era greu de controlat, IL-2 era vulnerabil, MIG-3 era slab manevrabil.
  Și alte avioane sovietice erau de calitate inferioară germanilor. Și piloții germani sunt atât de experimentați. Marsilia este ca un miracol. Pentru cele șapte sute cincizeci de avioane pe care le-a doborât cu măiestrie, a fost distins cu Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante. Și acesta este un caz unic când, din cauza unei singure persoane, au introdus gradul al șaselea al unui premiu, deși în mod tradițional sunt necesare cinci grade.
  Războiul a fost puțin diferit ca flux față de povestea reală. Dacă în cei patruzeci și unu de ani germanii au înaintat la început rapid și ușor au câștigat, au luat oraș după oraș, iar apoi mișcarea lor a încetinit. Acum e invers.
  Trupele sovietice concentrate și dislocate în apropierea granițelor s-au mobilizat pe deplin și stăteau într-o apărare puternică pe liniile finalizate. Și astfel, cea mai puternică rezistență împotriva naziștilor a fost chiar la începutul războiului.
  În plus, a jucat și factorul că URSS a început războiul după mobilizarea generală, care a adunat cincisprezece milioane de soldați și ofițeri. Dar Hitler, folosind posesiunile coloniale doar în primul eșalon, a aruncat treizeci de milioane. În plus, Japonia a aruncat douăzeci de milioane din est, împreună cu divizii străine. De data aceasta, Stalin nu a putut salva Moscova.
  În plus, sateliții au participat de partea celui de-al treilea Reich: Turcia, Finlanda, Ungaria, România, Croația, Slovenia, Bulgaria, Spania, Portugalia, Suedia. Și desigur și Italia cu coloniile ei. O turmă întreagă...
  Așa că URSS la început, bazându-se pe liniile lui Molotov și Stalin, a reținut inamicul. Dar când aceste linii au fost sparte, o întreagă pierdere colosală, iar naziștii și japonezii s-au rostogolit, atunci nu a mai fost nimic de reținut. Și sa dovedit exact invers: rezistență mai puternică la început și mai slabă în continuare. Așa că naziștii au luat Moscova aproape imediat. Stalin a fugit la Kuibyshev și apoi la Sverdlovsk.
  Detaliile bătăliilor au arătat în general că URSS nu a învățat niciodată cum să se apere ... În plus, al doilea val de epurări în armată a jucat și un rol negativ. Deja sub Beria, Stalin a ordonat să treacă din nou prin armata. Ei bine, Beria a făcut-o.
  Aparent, lui Stalin i-a fost greu să se descurce fără sânge pe colți. Naziștii, împreună cu turcii, au avut și un rol negativ din Transcaucaz și Asia Centrală. Și acesta s-a dovedit a fi, de asemenea, un factor semnificativ. Mai mult, nu a existat o apărare serioasă în Asia Centrală.
  Da, musulmanii săi s-au răzvrătit.
  Germanii au folosit trei ani mai productiv. Din armata a devenit atât mai experimentat, cât și mai puternic. Și URSS a adăugat mai puțin. Mai mult, în acești trei ani Stalin nu a avut niciun război. Neutralitate cu Japonia. Stalin ia promis lui Hitler că nu va atinge Finlanda. Dar germanii au câștigat încă o experiență considerabilă de luptă. Mai ales piloții.
  Marsilia, pentru o mie de aeronave doborâte, a primit Marea Cruce a Crucii de Fier, cubul de platină și diamant al Luftwaffe și epoleții generalului.
  Deci totul s-a dovedit a fi mult mai distractiv și minunat - pentru slujitorii lui Lucifer...
  URSS a rezistat până în ianuarie 1945 și a căzut... După aceea a început o perioadă de pace... Dar nu pentru mult timp. La 20 aprilie 1950, al Treilea Reich și Japonia au atacat Statele Unite. Totuși, ei erau alarmați de datele de informații conform cărora americanii lucrau în secret la bomba atomică.
  Războiul a durat doar trei luni și s-a încheiat cu ocuparea Americii.
  Și pe 20 aprilie 1955, Hitler a atacat Japonia cu coloniile ei. Războiul a durat puțin peste un an și s-a încheiat cu o victorie strălucitoare a celui de-al Treilea Reich.
  Apoi, la 20 aprilie 1959, a avut loc un referendum și a apărut imperiul monarhic mondial al celui de-al Treilea Reich cu putere ereditară.
  Iar când Hitler a murit în martie 1961, pe tron a urcat fiul său, obținut prin inseminare artificială.
  Lumea, sub conducerea ordinului de fier, a stăpânit planetele sistemului solar .... Omenirea a fost unită și lipită prin disciplină de fier a încercat să construiască un nou Regat al Paradisului pe planeta Pământ, iar în viitor să includă toate lumile locuite ale universului!
  
  
  
  ACESTA ESTE CONTACTUL PERSONAL AL CEI DOI DICTATORI
  Hitler și Stalin s-au întâlnit personal în noiembrie 1940 și au reușit să rezolve disputele. Întâlnirea față în față s-a încheiat cu o alianță militară strategică între cei doi dictatori împotriva Marii Britanii.
  Stalin a fost de acord să nu revendice sfera europeană de influență a lui Hitler. Hitler, la rândul său, a cedat India, Pakistanul și cea mai mare parte a Iranului lui Stalin, dar a obținut Orientul Mijlociu și Africa pentru el. În plus, China și o parte a Indochinei au fost împărțite de Japonia și URSS.
  În general, o întâlnire personală a permis ambilor dictatori să fie de acord și să prevină un război. URSS a lansat o ofensivă împotriva Iranului și Indiei. Hitler trimitea trupe în Africa. După ce a încheiat o alianță militară cu Rusia, Franco, realizând că Marea Britanie nu poate rezista unei asemenea forțe precum URSS, Italia, al Treilea Reich și Japonia, a fost de acord să asalteze Gibraltar.
  Germanii au luat imediat cetatea, care nu era deloc pregătită pentru apărare. Baza britanicilor din Malta a fost de asemenea învinsă și o forță de debarcare a fost debarcată. Italia a evitat înfrângerea în Grecia datorită loviturii trupelor germane și turcești.
  Dar britanicii au fost bătuți...
  Apoi, germanii, după ce au transferat forțe semnificative, au capturat Egiptul. Având o sută cincizeci de divizii pentru războiul cu URSS, Hitler le-a trimis să pună mâna pe Orientul Mijlociu și Africa. Britanicii erau slabi, iar trupele coloniale nu prea voiau să lupte.
  Fuhrer-ul în patruzeci și unu de ani a capturat atât Orientul Mijlociu, cât și cea mai mare parte a Africii. Stalin a ocupat India și aproape tot Iranul și Pakistanul și o parte din Birmania împreună cu Bangladesh.
  Japonia a atacat America în portul Peru. Și războiul s-a extins... Hitler a declarat război Statelor Unite. Stalin anul următor a intrat și el în război cu America.
  În primăvara anului 1942, germanii au finalizat capturarea Africii. Ei au fost împiedicați nu atât de trupele britanice, care erau inferioare Wehrmacht-ului ca număr și calitate, cât de întinderea comunicațiilor și de lipsa drumurilor convenabile de pe continentul negru.
  Marea Britanie a suferit din ce în ce mai multe pierderi din cauza flotei de submarine germane și apoi sovietice. Intrarea Americii în război a ajutat puțin.
  Japonia i-a învins și pe americani...
  Marina britanică se topea...
  În septembrie 1942, a început o aterizare amfibie în Anglia. Erau în mare parte germani, dar au fost implicate și trupe sovietice. Britanicii au luptat cu disperare. Ultimele tancuri sovietice KV-3, KV-5 și cel mai recent KV-4, de asemenea T-34, KV-2 și numeroase vehicule plutitoare au luat parte la lupte. Iar nemții din cele mai recente tancuri au reușit doar T-6 sau "Tiger". Și apoi doar câteva mașini produse în grabă în fabrici.
  Hitler a fost surprins neplăcut de puterea tancurilor sovietice. El este clar mai slab.
  Bombardierul german Yu-188 nu a fost rău, și DO-217, care s-au arătat satisfăcător, și ME-109 și Focke-Wulf. Dar este așa-așa. PE-8 s-a dovedit a fi, de asemenea, foarte bun. În general, tancurile sovietice sunt puternice și grele.
  În al Treilea Reich, seria încă în curs de dezvoltare: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" și "Maus".
  Marea Britanie a rezistat doar cincisprezece zile. După care garnizoana londoneză a capitulat. Alte șase zile de lupte mai aveau loc în Scoția. Și apoi, timp de patru zile, britanicii au rezistat în Irlanda.
  Anglia a căzut. Și următoarele bătălii au avut loc împotriva Statelor Unite. Dar America trebuie încă să fie atinsă. Pentru care aveți nevoie de o mulțime de nave de transport și de control asupra mării. Hitler și-a consolidat forțele și a cucerit pentru prima dată Islanda în noiembrie 1942.
  Mai departe prin Groenlanda, trupele sale s-au mutat în Canada. Și japonezii au aterizat în Panama. Și germanii au transferat forțe prin Argentina și Brazilia, care intraseră într-o alianță cu al Treilea Reich.
  Ei bine, Stalin a decis să atace prin Alaska. Bătăliile din Marea Britanie au arătat că tancurile super-grele nu erau suficient de eficiente. Și designerii sovietici au început să dezvolte o serie IS mai compactă, în loc de KV. Trupele sovietice au lansat o ofensivă în Alaska, prin Chukotka, în mai 1943, și a fost relativ bună.
  Adevărat, URSS are o mulțime de tancuri și sunt mult mai puternice decât Sherman și Grants americani. Nici Pantera Germană nu era rea, lucru pe care militarilor le plăcea în general, cu excepția faptului că se strică adesea, dar era bine protejată în frunte și bine înarmată.
  Germanii și-au creat cu ușurință un punct de sprijin în Canada și l-au extins. ME-309 și bombardiere Yu-288 mai puternice au apărut pe cer. Și a existat o dezvoltare rapidă a avioanelor cu reacție.
  Iar pilotul german Marsilia a devenit un fenomen de neatins, doborând sute de avioane britanice și americane. Pentru o sută cincizeci de avioane, Marsilia a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Pentru trei sute Ordinul Vulturului German cu diamante. Pentru patru Cruce de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante, și pentru cinci sute de Mare Cruce a Crucii de Fier.
  Și i-a zdrobit pe acești americani, devenind un fenomen inaccesibil. Când a ajuns la cifra de șapte sute cincizeci de avioane a primit un nou premiu: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii din frunze de stejar de platină și diamante.
  În America, Marsilia a devenit o adevărată legendă și s-au făcut în grabă filme despre el.
  Din cauza dificultăților în deplasarea trupelor și a problemelor de aprovizionare, războiul cu Statele Unite a prelungit.
  Americanii nu au luptat foarte energic pentru Canada și Alaska, iar trupele germane, sovietice și alte au ocupat-o fără prea multe dificultăți.
  Dar invazia Americii însăși a început abia în iunie 1944. URSS a desfășurat tancuri medii noi, mai puternice, T-34-85, care erau mai bune la penetrarea tancurilor americane și mai eficiente și nu atât de grele ca seria KV, IS-2. Ultimul tanc a fost un vehicul revoluționar, datorită unui tun puternic și patru mitraliere și protecție laterală relativ bună.
  În Statele Unite, doar câțiva au modernizat Sherman-ul instalând un tun mai puternic de 76 de milimetri, mai mult sau mai puțin capabil să pătrundă în tancurile medii inamice. Lucrările la Pershing au fost amânate... Adevărat, au fost o mulțime de Sherman.
  Nici germanii nu au stat pe loc. Panther-2 s-a dovedit a fi ceva mai avansat, datorită împrumutării motorului și a aranjamentului transmisiei de la ruși într-un singur bloc, ceea ce a făcut posibilă reducerea înălțimii rezervorului.
  Și turnul a devenit mai îngust și mai mic, iar motorul este mai puternic. Drept urmare, tancul german avea o armătură frontală de turelă de 150 mm cu pante, o frunte a corpului de 120 mm cu o pantă de 45 de grade și 60 de laturi. Și un tun de 88 mm în 71 EL, capabil să pătrundă în Sherman de la trei kilometri și jumătate. În plus, greutatea rezervorului este de doar patruzeci și șapte de tone cu un motor de 900 de cai putere.
  Cu excepția armurii laterale destul de slabe, dar suficientă pentru a susține lovituri de bazooka americane, Panther-2 a devenit cel mai bun tanc al celui de-al Doilea Război Mondial din punct de vedere al caracteristicilor sale, depășind atât KV-ul sovietic, cât și IS-2, încă nu este perfect. suficient.
  Tiger-2 a fost produs în loturi mici, datorită faptului că aproape că nu avea avantaje la rezervare și era semnificativ inferior la performanță de condus și era dificil de transportat.
  Obișnuitul "Tigru" a fost, de asemenea, întrerupt... Și "Panther" -2 a devenit principalul tanc al Wehrmacht-ului. Și deja în URSS au început să privească cu prudență tehnologia Germaniei.
  Pe cer, ME-262 a intrat în serie, dar fiabilitatea sa a fost insuficientă, iar calitățile sale de luptă nu au fost, de asemenea, dezvăluite pe deplin. Și în timp ce germanii se bazau pe ME-309 și TA-152. Ultimul bombardier cu șurub s-a dovedit a fi foarte reușit și eficient. ME-309, în ciuda vitezei mari și a armamentului puternic, a avut probleme cu manevrabilitatea orizontală.
  XE-162 s-a dovedit a fi un avion de luptă mai simplu și mai ieftin, dar greu de zburat, accesibil doar piloților de înaltă clasă.
  Prin urmare, nu a fost lansat atât de mult pe cât au putut.
  Cu toate acestea, o astfel de aeronavă era foarte potrivită pentru stilul lui Huffman, care a devenit al doilea pilot al Ambasadorului de la Marsilia și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante ca al doilea pilot care a depășit trei sute de doborâți. aeronave.
  Piloții sovietici au marcat și ei conturi, dar mai modest decât cei germani. Pokryshkin s-a remarcat.
  Războiul a început în vara lui 1944 pentru că America nu contează. Al Treilea Reich și pușca de asalt s-au dovedit a fi mai bune și au zdrobit trupele yankee. Și Armata Roșie a continuat. Americanii pierdeau. Philadelphia a căzut în august. În noiembrie 1844, trupele sovietice și germane se apropiaseră deja de Washington și New York din nord. Pentru prima dată, în față au apărut Pershings și Fireflies americani. Au depășit sovieticul T-34-85 și au fost periculoși pentru IS-2, dar au pierdut totuși în fața Panther-2, care a devenit cel mai bun tanc al celui de-al Doilea Război Mondial.
  Lângă Washington, americanii au luptat eroic. Dar, totuși, trupele sovieto-germane au finalizat încercuirea capitalei SUA până la sfârșitul lunii decembrie, iar până pe 15 ianuarie au căzut atât Washingtonul, cât și New York-ul...
  America a rezistat ceva timp... Luptele au avut loc și în Mexic, unde înaintau germanii și japonezii.
  La 9 mai 1845, rămășițele forțelor americane au capitulat. Războiul s-ar fi putut termina mai devreme, dar între japonezi și germani au apărut serioase dezacorduri. Și a târât conflictul.
  După capitularea Statelor Unite, a fost o pauză... Dar un nou război era inevitabil. Japonia și-a dorit prea mult pentru ea însăși. Jumătate din America, având o contribuție mult mai modestă la victorie, și toată America Latină. Stalin a dat peste japonezi, cerând întoarcerea Sahalinului de sud, pe care samuraii l-au primit ilegal.
  Pe scurt, la 20 aprilie 1947, a izbucnit un nou război. Între Japonia și coloniile sale, pe de o parte, și împotriva celui de-al Treilea Reich și a aliaților și a URSS, pe de altă parte. Și asta e grav.
  Desigur, URSS și al Treilea Reich sunt mai puternice din punct de vedere tehnic decât japonezii. URSS avea tancurile T-54 și IS-7, germanii aveau seria E, chiar și primele dezvoltări piramidale. Coaliția socialiștilor albi era și ea mai puternică în aer. Deosebit de puternice au fost farfuriile zburătoare ale celui de-al Treilea Reich, absolut invulnerabile la armele de calibru mic.
  Războiul a durat doar patru luni și jumătate și s-a încheiat cu înfrângerea și capitularea Japoniei la 3 septembrie 1947.
  URSS a primit sudul Sakhalin, creasta Kuril, o treime din Japonia însăși, jumătate din China și Coreea, Arhipelagul Hawaii și altceva. Posesiunile rămase au fost capturate de al Treilea Reich.
  După aceea, Stalin și Hitler s-au întâlnit din nou și din nou și-au confirmat prietenia.
  Și au terminat în sfârșit lumea... Stalin a murit pe 5 martie 1953, dar a reușit să lase un testament scris cu privire la transferul puterii lui Lavrenty Beria. A devenit lider după Stalin și a păstrat echilibrul puterii.
  Hitler a urmat o politică mai moderată, nici măcar nu au fost exterminări în masă ale evreilor, dar și-a întărit puterea. Descendenții lui Hitler au fost obținuți artificial. La 20 aprilie 1959 a avut loc un referendum privind crearea unui imperiu mondial și instituirea unei monarhii. Și s-a stabilit ordinea succesiunii.
  Prin urmare, când Hitler a murit în martie 1963, în aceeași zi cu Stalin, dar zece ani mai târziu, acest lucru nu a provocat prea multă confuzie și o luptă pentru putere. Și lumea avea doar două imperii, sovietic și german. Și aveau arme nucleare, așa că accentul s-a mutat pe expansiunea spațiului. Deja în 1959, germanii au început să zboare pe Marte. Și au zburat pe Lună și mai devreme.
  Și URSS în 1961 a trimis un om pe Marte. Așa a mers istoria... Până la sfârșitul secolului al XX-lea, pe planetele sistemului solar au apărut așezări umane.
  Și în 2020 a început primul zbor al omenirii către steaua Sirius, în jurul căruia s-au învârtit planetele potrivite dezvoltării umane. După moartea lui Beria, fiul său Sergo a reușit. Și în cel de-al treilea Reich, au fost deja efectuate experimente îndrăznețe pentru a întineri corpul. Așadar, fiul lui Hitler, Wolf, a părut pentru prima dată în vârstă de aproximativ treizeci de ani și ar putea domni foarte mult timp.
  Așa a ieșit lumea nouă... Și coronavirusul a fost zdrobit din răspândire, împiedicând răspândirea infecției.
  
  DACĂ NU A FOST PROCDIREA FATALĂ A TRENULUI CU ALEXANDRU III
  Trenul, împreună cu țarul Alexandru al III-lea, a scăpat de accidentul de lângă Harkov, iar împăratul Rusiei nu a primit răni mortale la organele interne. Drept urmare, viața lui Alexandru al III-lea a continuat și nu a murit la patruzeci și nouă de ani. După ce a mărit ușor teritoriul imperiului din sudul Asiei Centrale, împăratul și-a îndreptat privirea către Orientul Îndepărtat. Se construia Calea Ferată Transsiberiană, iar rușii au pătruns în Manciuria, construind Port Arthur într-un ritm accelerat.
  Au început să-și întărească influența în Coreea. Și acest lucru a dus la primul mare război în timpul domniei lui Alexandru al III-lea cu Japonia. Rusia țaristă era ceva mai bine pregătită pentru asta. În Marea Baltică au fost construite nave cu un an mai devreme, inclusiv cuirasatul Slava, în timp ce China nu a primit bani de la Rusia. Și nu i-a putut trăda japonezilor. Și flota japoneză era cu șase nave mai slabă.
  Cu toate acestea, samuraii încă au început războiul. Rusia a crescut rapid din punct de vedere economic și nu a existat nicio întârziere în câștig.
  Am vrut război și Alexandru al treilea. Populația Rusiei a crescut rapid. Rata natalității a rămas ridicată, iar rata mortalității, datorită măsurilor dure ale unui rege puternic, a fost redusă. Locările de pământ ale țăranilor s-au redus. Era nevoie de noi terenuri. Da, regele dorea glorie militară. Este bine să fii un făcător de pace, dar este mai bine să fii cuceritor. Alexandru al treilea a vrut să intre în istorie ca un mare om.
  Dar războiul din Europa este prea riscant, dar de ce să nu obții glorie în lupta cu Japonia. Mai mult, generalii ruși sunt cei mai buni din lume și cu atât mai mult soldații.
  Începutul războiului pentru Rusia nu a avut prea mult succes. Trei nave de luptă au fost avariate, crucișătorul "Varyag" și canoniera "Koreets" s-au scufundat după o bătălie eroică.
  Dar apoi lucrurile s-au mai bine. Amiralul Makarov nu a murit, așa că a primit o mare putere de la împărat și pur și simplu nu l-a putut lăsa pe Cyril Romanov să intre în Port Arthur. Și nu era pe cuirasatul Petropavlovsk.
  Mai mult, deși Kuropatkin s-a retras, țarul l-a îndepărtat imediat. Asediul Port Arthur a fost de scurtă durată și Brusilov l-a eliberat.
  Flota rusă a acționat cu mai mult succes decât în istoria reală. Da, iar escadrila lui Rozhdestvensky a părăsit Marea Baltică mai devreme și a ajuns mai devreme și într-o compoziție mai puternică. Așa că japonezii au fost învinși pe mare. Și pe uscat...
  Și ostilitățile au fost transferate către metropola însăși.
  Doar intervenția Angliei și Americii a salvat Japonia de la ocupație. Dar japonezii au fost nevoiți să dea Rusiei Taiwan, întregul lanț Kuril, și să plătească o indemnizație de un miliard de ruble aur. Rusia s-a fortificat în Coreea, Manciuria și Mongolia.
  Zheltorossia a apărut din regiunile chineze care s-au alăturat voluntar Rusiei. Nu a fost nicio revoluție, nicio Duma de Stat. Imperiul țarist a prosperat și a obținut un succes mai mare în economie decât în istoria reală. Au apărut și primele tancuri ușoare rusești și bombardiere grele cu patru motoare din lume. Și populația Rusiei, inclusiv în detrimentul Chinei, a devenit mare.
  Cu toate acestea, Primul Război Mondial a început, ca în istoria reală, la 1 august 1914. Și aceasta a fost o bătălie aprigă.
  Armata țaristă era mai numeroasă decât în istoria reală și mai bine echipată tehnic. Și economia Rusiei este mai puternică, iar complexul militar-industrial, iar finanțele și autoritatea țarului sunt mai mari.
  Și Alexandru al treilea a acceptat Rusia cu un plug, dar acum avea avioane cu patru motoare și tancuri și chiar rachete. Au fost proiecte și tancuri grele, în special Mendeleev, și avioane cu șase motoare. Și mult mai mult.
  Încă de la început, cursul Primului Război Mondial a fost diferit. Trupele ruse au câștigat în Prusia de Est și au luat Przemysl pe loc. Ei i-au învins pe germani și au obținut victorii majore pe toate fronturile. Războiul s-a dovedit a fi mai scurt decât în istoria reală și a mers aproape într-o cioară. Șase luni mai târziu, la 23 februarie 1915, Germania a capitulat. Și Austro-Ungaria chiar mai devreme.
  Turcia s-a predat două săptămâni mai târziu. Si a fost misto.
  Țarul Alexandru al treilea a obținut victorii răsunătoare și a devenit un mare rege.
  Rusia și aliații au făcut o împărțire de trofee. Austro-Ungaria și Imperiul Otoman au dispărut de pe harta politică a lumii. Cea mai mare parte a Imperiului Otoman, inclusiv Istanbul, a devenit parte a Rusiei. Sudul Irakului a primit, Marea Britanie, precum și sudul Palestinei și adesea Arabia Saudită. Siria și Asia Mică, Istanbulul, strâmtorii, nordul și centrul Irakului, nordul Palestinei au devenit provincii rusești.
  Rusia a primit și Galiția și Cracovia. La fel și regatele cehă și slovacă și cel maghiar. Doar Austria și-a păstrat independența. Transilvania a plecat în România. Iugoslavia a apărut ca regat în Rusia, inclus în mod voluntar.
  Germania a pierdut și o parte din teritoriu, inclusiv Klaipeda, Poznan și Danzig. Deşi Prusia de Est a păstrat. Coloniile germane din Oceanul Pacific au fost capturate de Rusia. Și Marea Britanie în Africa. Franța și Danemarca au returnat ceea ce fusese capturat de germani sub conducerea lui Bismarck. Plus despăgubirile ei uriașe. Deci toată lumea era fericită.
  Dar și după aceea, redistribuirea lumii a continuat ceva timp. Rusia și Marea Britanie au împărțit Arabia Saudită și Iranul. Și apoi Afganistan și Rusia, completând aproape întreaga diviziune a lumii. Numai în China au fost războaie și expansiune din diferite părți.
  Alexandru al treilea a trăit optzeci de ani și a murit abia în 1925, lăsând imperiul bogat și prosper fiului său Nicolae al II-lea. Alexandru al treilea a devenit cel mai de succes țar rusesc, iar domnia sa a fost a doua ca lungă durată după Ivan cel Groaznic și foarte glorioasă. Și Alexandru al treilea însuși a devenit cel mai longeviv dintre conducătorii din istoria Rusiei.
  Astfel istoria acestui monarh a avut succes. Nicolae al II-lea a continuat să se extindă în China. Și a câștigat războiul cu Japonia în timpul Marii Depresiuni și l-a ocupat complet și l-a inclus în Rusia. Nicolae al II-lea a murit în 1938. Iar tronul său a fost luat de moștenitorul Alexei al II-lea. De data aceasta era sănătos, așa că Alexandru a ales o soție mai potrivită pentru fiul său Nikolai.
  Hitler a ajuns la putere în Germania, dar nu i s-a permis să revigoreze puterea Wehrmacht-ului. Și doar Mussolini a luptat puțin, cucerind ultima țară independentă din Africa - Etiopia.
  Hitler a reușit doar cu permisiunea Rusiei să se unească cu Austria și să ridice economia germană. Dar domnia lui a fost fără război. Până când Fuhrerul a murit în 1958. După aceea, în Germania a început democratizarea treptată și sistemul multipartid a revenit.
  În Italia, după moartea lui Mussolini, fiul său a reușit, dar democrația și un sistem multipartid au fost, de asemenea, parțial restaurate.
  Și încetul cu încetul a fost mai multă libertate în Rusia. Dar cel mai important lucru este extinderea spațiului. Zboruri în spațiu, pe Lună și către alte sisteme.
  Lumea a devenit mai stabilă și mai bogată. Și rubla rusă a înlocuit lira sterlină, devenind principala monedă mondială.
  Sistemul colonial nu s-a dezintegrat, ci s-a întărit. Atât Africa, cât și Asia au avut mai multă ordine și mai puține foamete și război.
  Islamul a devenit mai pașnic, și-a pierdut radicalismul. Oamenii au vizitat toate planetele sistemului solar în secolul al XX-lea. Și în 2021, a început prima expediție comună cu expediția ruso-americană la steaua Sirius. Și astfel oamenii au primit ceva mai pașnic, mai stabil, mai durabil.
  
  
  Nasul Führerului s-a simțit un pumn
  Operațiunea de la Stalingrad a început la 19 noiembrie 1942. Dar naziștii au reușit să regrupeze trupele și să întărească flancurile. Intuiția nu l-a eșuat pe Hitler de data aceasta și a reușit să reacționeze la timp. Și naziștii au putut de data aceasta, ca în timpul celei de-a doua operațiuni Rzhev-Sychov, să se bazeze pe fortificații pentru a respinge ofensiva sovietică.
  În plus, apărarea naziștilor a fost facilitată de vremea nezburătoare, din cauza căreia nu a fost posibilă utilizarea aeronavelor de atac, iar pregătirea artileriei nu a fost atât de eficientă. Iar naziștii, bazându-se pe o apărare solidă și îngropată în pământ, și aproape fără să piardă în număr, au rezistat. Da, în timpul operațiunii Rzhev-Sychov au existat mai multe trupe sovietice, iar apoi ofensiva Armatei Roșii a fost respinsă, apoi aici s-a obținut cu atât mai mult succes din partea apărării. În plus, condițiile meteorologice și rezistența germanilor în lupte.
  La fel și superioritatea unităților naziste în experiență.
  Pe scurt, frontul nu s-a prăbușit și naziștii au reușit să evite prăbușirea iernii, așa cum a fost în anul patruzeci și unu.
  În Africa, la început, aliații au fost victorioși. Dar Hitler a mai transferat câteva divizii, deoarece nu a fost nevoit să ridice trupe pentru Mainstein. Iar Rommel a primit mari puteri deodată și a profitat de încetineala lui Montgomery. Și a dat o lovitură de forță și eficacitate teribilă trupelor americane.
  Armata SUA din Alger a fost complet învinsă, pierzând numai peste o sută de mii de prizonieri. Da, noul tanc german "Tiger" s-a dovedit a fi un șoc pentru yankei. Faptul că Fuhrer-ul l-a trimis pe Marsilia pe cel mai bun pilot german la Stalingrad la sfârșitul lunii septembrie a jucat și el un rol. Și, ca urmare, Marsilia a scăpat de prăbușire și a luptat cu trupele sovietice. Iar când bătălia a încetat lângă Stalingrad, s-a întors din nou în Marea Mediterană și acolo îi bate cu zel pe britanici și americani, devenind un adevărat coșmar pentru ei.
  Înfrângerea SUA în Algeria a fost un șoc pentru americani. Trebuie remarcat faptul că în bătălia de la Midway din această lume, yankeii au reușit mai puțin decât în istoria reală, iar până acum în Pacific a existat un război pe picior de egalitate. Japonezii nu au reușit să cucerească arhipelagul hawaian, dar americanii încă nu au putut trece la ofensivă.
  Iar șocul provocat de înfrângerea din Algeria a avut un asemenea impact asupra Statelor Unite, încât au decis să înghețe războiul din emisfera estică, să retragă cei care au supraviețuit din Maroc, lăsând chiar și echipamente în urmă. Și cel mai important, opriți bombardamentul.
  Având în vedere că și flota de submarine a celui de-al Treilea Reich a crescut, este clar că Marea Britanie a slăbit foarte mult și, de asemenea, a redus ostilitățile.
  Da, iar Marsilia primește mult...
  Stalin, după ce germanii au respins ofensiva din sud și din centru, a început să fie prudent. Operațiunea Iskra a fost amânată. Și când a început, germanii au reușit să se întărească și au reușit să mențină apărarea și aici.
  Stalin a ordonat să avanseze în regiunea Voronej. Inițial, trupele sovietice au avut succes, dar apoi Mainstein a lansat un contraatac puternic din sud și a tăiat unitățile sovietice și a creat un cazan. Germanii și-au restabilit pozițiile, iar pierderile Armatei Roșii au fost mari.
  După aceea, luptele de pe frontul de est au înghețat. Hitler a decis să adopte un plan alternativ de război - să-l întărească pe Rommel și să avanseze în Egipt, Orientul Mijlociu și mai departe în Iran și India. Și cucerește și Africa. Și în Est să apere.
  Stalin, după ce a suferit pierderi uriașe, a decis să reînnoiască trupele și să adere la o tactică de așteptare. Decizând să-i dea drumul acum, nemții vor fi epuizați, iar el le va doborî tancurile în apărare. Dar Hitler nu a vrut să atace pe frontul de est, ci s-a bazat pe teatrul de operații din Africa și Orientul Mijlociu.
  Rommel a primit noi tancuri Tiger și Panther, precum și tunuri autopropulsate Ferdinand, de calitate superioară vehiculelor britanice. Și pe cer, Focke-Wulf cu arme puternice i-a apăsat pe britanici. Și Marsilia a devenit un astfel de coșmar, încât, după cinci sute de avioane doborâte, a fost al doilea după Hermann Goering care a primit Marea Cruce a Crucii de Fier. Și înainte de asta, Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Au venit zile întunecate pentru dușmanii celui de-al Treilea Reich. Lovitura lui Rommel a zdrobit trupele lui Montgomery.
  Situația a fost agravată de faptul că germanii au luat Gibraltar și au capturat Malta.
  Franco a fost de acord să asalteze această fortăreață din cauza ultimatumului lui Hitler. Și în atacul asupra Maltei, germanii au folosit divizii îndepărtate de pe frontul de est.
  În plus, mobilizarea totală a fost în vigoare în al treilea Reich, iar producția de arme a crescut brusc.
  În mai și iunie, Rommel a capturat Libia și Egiptul. Și în august am fost deja în Irak și Kuweit. Englezii s-au rostogolit. În septembrie, trupele germane și turcești au invadat Iranul și l-au capturat rapid... În noiembrie, erau deja în India. Și în decembrie au capturat această țară și s-au unit cu japonezii. După aceea, ofensiva germană în Africa a continuat iarna.
  Și Stalin încă aștepta, înghețând războiul. Și nemții au plecat în Africa. Aveau avioane cu reacție în producție de masă, în primul rând avioane de vânătoare, iar britanicii s-au simțit foarte prost. Din moment ce nu aveau avioane egale. Și nu mai erau ași. Iar piloții germani i-au zdrobit din plin.
  Și au cucerit Africa...
  Stalin a contat pe noile tancuri T-34-85 și IS-2, dar aceasta s-a dovedit a nu fi cea mai bună idee. Până în vara lui 1944, germanii au cucerit și Africa. Au apărut în producția de masă "Panther" -2 și "Tiger" -2, motoare mai puternice din istoria reală, ceea ce înseamnă că mașinile în sine sunt mai mobile și mai eficiente, deși grele. "Panther" -2 cântărea cincizeci și trei de tone, iar "Tiger" -2 șaizeci și opt de tone. Și ambele vehicule sunt înarmate cu un tun EL 71 de 88 de milimetri. Care străpunge vehiculele sovietice de la distanță lungă, destul de rapidă și precisă.
  În același timp, Tiger-2 are un motor de 1000 de cai putere, iar acest rezervor nu este rău în performanța de condus. Iar Panther-2 are un motor de 900 de cai putere.
  Până în vară, Stalin nu a reușit să câștige o superioritate calitativă în tancuri. Și în aviație, naziștii au mers înainte.
  Au, de asemenea, un bombardier cu reacție cu drepturi depline. Și un puternic Yu-488 cu patru motoare și un TA-400 cu șase motoare. Nu a fost rău evoluția polivalentă TA-152 a Focke-Wulf și ME-309 și alte mașini.
  La 22 iunie 1944, Stalin a lansat o ofensivă majoră în centru. Dar naziștii erau pregătiți pentru asta. Mai mult, Fuhrer-ul a reușit să treacă înaintea lui Stalin și a început să aterizeze în Marea Britanie pe 6 iunie 1944. Și Londra a căzut în douăsprezece zile.
  Câteva zile mai târziu, Marea Britanie a capitulat.
  Armata Roșie, având superioritate și număr, și cele mai recente tancuri, a reușit să treacă prin apărare. Dar apoi germanii au lansat un contraatac. Bătăliile au arătat că Tiger-2 este mai bun în luptele cu tancuri decât IS-2, atât în armura frontală, în special în fruntea turelei, cât și în armament. Cât de mai bun este Panther -2 și, de asemenea, în performanța de condus. Și T-34-85 nu este o mașină de apărare suficient de puternică.
  Și nemții și-au recăpătat pozițiile.
  După care Hitler a ordonat reluarea ofensivei în est. Lovitura principală este Caucazul și petrolul.
  Și apoi Turcia a deschis un al doilea front împotriva Rusiei în Transcaucazia. Și din nou victoria Wehrmacht-ului. La urma urmei, nemții sunt mai puternici ca număr și calitate. Și folosesc și diviziuni europene și arabe. Naziștii sunt deosebit de puternici în aer, unde au un avantaj calitativ, mai ales în armament și viteză.
  În plus, Fritz au o mulțime de infanterie colonială. În Caucaz, ei sunt destul de cald să lupte. Și pușca de asalt germană MP-44 este mai bună decât modelele sovietice. Toți naziștii par să fie mai buni. Numai în artileria URSS are paritate. Dar germanii din aer au preluat dominația. Au fost mereu mai puternici ca calitate, dar au trecut înainte ca număr. Și avioanele cu reacție nu au analogi.
  Trebuie spus că este greu să-i depășești pe naziști în forță de muncă. Au sateliți și divizii europene, africane și chiar indiene și arabe. Și cu cât războiul durează mai mult, cu atât raportul de putere se schimbă mai mult în favoarea URSS.
  Mai mult, Caucazul nu poate fi ferit de o lovitură dublă. În plus, Japonia a deschis și al treilea front cu o lovitură insidioasă.
  Samuraii mergeau mai bine, iar americanii nu puteau lua inițiativa. Japonezii și-au compensat superioritatea numerică cu multă experiență și pricepere. În plus, dacă în aviație Statele Unite ar putea încă ștampila rapid aeronavele, atunci nu puteți construi o flotă într-un ritm atât de accelerat. Și, desigur, acest lucru a încetinit interceptarea inițiativei.
  Și japonezii, s-au unit cu germanii, au reușit să elibereze o parte din forțe, iar după mobilizarea infanteriei, au atacat URSS și Mongolia.
  Probleme adăugate. În toamna și iarna, naziștii au capturat întregul Caucaz, precum și râul Uralsk și Astrakhan.
  A devenit destul de neliniştitor. Și foarte periculos. Ce ar trebui să facă Stalin în această situație?
  I-a oferit lui Hitler pace în orice condiții. Dar Führer-ul american nu a fost interferat în acel moment și a spus: dacă URSS poate fi terminată. Germanii au lansat o ofensivă majoră împotriva lui Saratov în martie.
  Și au avut tancul E în serie și chiar și primele dischete pe care tunurile antiaeriene sovietice nu le-au putut doborî.
  Și, în general, jetul laminar a făcut discotecile celui de-al Treilea Reich invulnerabile la armele de calibru mic.
  Dar în aprilie, după capturarea lui Saratov, Kuibyshev, Penza și la nord de Arhangelsk, Hitler s-a răzgândit și ia oferit lui Stalin pacea în condiții foarte dificile. Și în plus, URSS ar trebui să lupte și cu Statele Unite. Mai mult, să lupți aproape pentru nimic. Hitler a promis doar o bucată pur simbolică din Alaska de dăruit.
  Fuhrer-ul a fost aparent alarmat de zvonurile despre arme nucleare dezvoltate de americani.
  Stalin a fost de acord cu condițiile dure ale celui de-al Treilea Reich, inclusiv cu plata despăgubirilor pentru o sută de ani.
  Dar a reușit să salveze Moscova de la atac. Multumesc oricum.
  Și naziștii s-au mutat în America împreună cu Japonia. Ei doreau o victorie decisivă.
  Dar nu toate pisica Shrovetide. Deși armata terestră a Wehrmacht-ului este mai puternică, este necesar să se depășească o distanță lungă până la Statele Unite și astfel să sape cu adevărat și să înșea inamicul.
  Dar Fritz-ul remarcă încet, dar sigur. Prin Islanda, Groenlanda, Canada din nord și prin Argentina și Brazilia și mai departe către Venezuela și Mexic din sud.
  Și, desigur, SUA nu pot rezista. Mai mult, a apărut MP-64, o mitralieră germană mai avansată și mai ușoară. Și, desigur, mai avansate și tipuri de aeronave ale armatei germane. Și cel mai periculos lucru sunt, desigur, fetele din clasa germană - super pe cele mai bune tancuri din lume.
  Luptele s-au mutat în sudul Mexicului. Celebrele patru fete au schimbat rezervorul cu cea mai recentă modificare a E-50. Mașina este cu adevărat ultra-modernă, controlată de joystick-uri, relativ ușoară la 65 de tone cu un motor de 1550 de cai putere.
  Armura frontală este de 250 mm, armura laterală este de 170 mm și chiar și la o pantă semnificativă. Dar din această cauză, fetele din rezervor sunt puțin înghesuite. Nu este atât de confortabil aici ca în "Tiger" -2, așa că mașina s-a condensat și mai ales aspectul. Dar acum tancul nu poate fi pătruns de tancurile americane, chiar și atunci când trage în lateral de la o distanță apropiată. O astfel de protecție este capabilă să reziste la lovitura IS-2.
  Fetele sunt fericite și mașina merge destul de repede. Gerda, apăsând butoanele joystick-ului, spune:
  - Aceasta este o mașină! Cu adevărat o capodopera!
  Charlotte răspunde:
  - Laturile sunt foarte înclinate și trapa este îngustă, aproape că nu există vârf. Nu poți sparge o astfel de mașină, dar nu este confortabil!
  Gerda a remarcat cu entuziasm:
  - Dar eficient! Și complet impenetrabil!
  Magda a răspuns zâmbind:
  - După cum vedem, Dumnezeu patronează Germania!
  Christina a chicotit și a răspuns:
  - Noi înșine câștigăm victorii! Și aceasta este esența strategiei noastre!
  Gerda a remarcat entuziasmată:
  - Până de curând, tancul "Leul" ni se părea limita perfecțiunii. Și acum mașina este cu douăzeci și cinci de tone mai ușoară, îl depășește pe "Leul" atât la armament, cât și la blindaj, și mai ales la performanța de conducere. Așa că America nu ne poate sparge!
  Charlotte a râs și a spus:
  - Nu-l rupe! Le vom sparge pe toate!
  Aici în vederea Magdei a apărut "Sherman". Fata a trimis un proiectil direct la țintă. A spart mașina.
  Totuși, trebuie să recunoaștem că americanii din construcția tancurilor sunt vizibil în urmă. "Sherman" în mod clar nu trage în bătălii, iar "Pershing" este doar puțin mai bun. În plus, Pershings au apărut în serie abia la începutul celui de-al patruzeci și cincilea an, iar parametrii lor sunt similari cu modelul Panther timpuriu. E-50 lovește americani la o distanță de peste cinci kilometri.
  Fetele sunt foarte mândre de o asemenea superioritate a armelor lor. Și fluieră cântece.
  Magda trage din nou, lovește, de data aceasta un Sherman protejat, și ciripește:
  - A împrăștiat mingea și a plecat în galop!
  Nici măcar ecranele "Sherman" nu au ajutat. Un tanc german se conduce singur. Zdrobește infanteriștii cu omizi. Fetele fluieră cântece la armonici. Stropi de sânge sub role. Tancul se mișcă suficient de repede, iar șenilele sale sunt mai avansate și mai transitabile, fiind în același timp relativ ușoare.
  Fetele fluieră... Gerda remarcă:
  - Mexic este ultima țară în drum spre SUA. Am luat deja atât de multe capitale diferite. Și atâtea țări cucerite! Am început prima cucerire din Austria și acum ne mutăm în Mexico City! Compania noastră militară este o companie glorioasă!
  Christina a răspuns logic:
  - În primul rând, suntem superiori adversarilor noștri în organizare. O țară mică este Germania. Germanii sunt cei mai disciplinați și mai organizați oameni din lume. Plus un regim național-socialist totalitar. Ceea ce ne-a adăugat putere și organizare. - Fata și-a trecut piciorul gol de-a lungul blindajului lateral din aliaj a carenei și a continuat. - Apoi talentele geniale ale generalilor noștri și, în primul rând, ale lui Hitler. Ne-am spart adversarii bucată cu bucată. Și apoi au primit cea mai bună tehnologie din lume. Așa că acum avem un triumf în față! Iar al Treilea Reich își deschide aripile asupra lumii!
  Charlotte a remarcat rațional:
  - Cea mai rea a fost iarna lui patruzeci și doi. Am fost învinși în Africa și lângă Moscova. Au părăsit Tihvin și Rostov-pe-Don. Și chiar și Harkov a fost capturat de sovietici. Și Statele Unite au intrat în război împotriva noastră. Atunci părea: că cântarul nu se balansează în favoarea noastră și prăpastia se profilează înainte. Dar primăvara ne-a adus noi victorii. Și de atunci, totul a mers în favoarea noastră!
  Magda a tras. A doborât o armă americană și a ciripit:
  - Dar totuși, fără intervenția puterilor superioare, armata noastră nu ar fi putut obține un asemenea succes! Învingerea dușmanilor superiori! Aceasta este mâna lui Dumnezeu!
  Gerda a râs și a răspuns:
  - Sunt de acord că al lui Dumnezeu! Dar nu Dumnezeu: Avraam, Isaac și Iacov! Și se pare că Arianul, Unul și Atotputernicul Dumnezeu! Cel care a creat universul și i-a ales pe nemți ca popor!
  Charlotte a dat din cap și a confirmat:
  - Cu siguranță! Dumnezeul lui Isaac nu este Dumnezeul nostru! Și dacă evreii ar fi fost cu adevărat poporul lui Dumnezeu, noi nu am fi câștigat! Și dacă da, atunci Biblia ta Magda este o minciună! Și este timpul să abandonați creștinismul în favoarea monoteismului arian!
  Cuvintele lui Charlotte sunau ca un foc de mitralieră.
  Christina a adăugat:
  - Și pare o trădare, a fi creștin. La urma urmei, se dovedește că ești pentru pacifism - te lovesc pe obrazul drept, întoarce-te la stânga!
  Gerda a considerat de cuviință să adauge:
  -Și tu crezi că mântuirea este de la evrei! Și acest lucru este în general - asemănător cu trădarea!
  Magda a obiectat timid:
  - Eu nu cred acest lucru! Părerea mea Dumnezeu este unul! Și nu evrei, și nu arieni!
  strigă Charlotte înapoi.
  -Cum nu e arian! Doar arian și nu mai puțin!
  Gerda a adăugat conciliantă:
  Și, de asemenea, tehnologie! De unde am început? În septembrie 1939 aveau doar șase divizii de tancuri. Și aproape toate tancurile sunt ușoare, mai puțin de douăzeci de tone. Acum eu însumi nu știu câte divizii avem, dar călărem pe cel mai bun tanc din lume. Vehiculul nostru este de neegalat din punct de vedere al armamentului, blindajului, performanțelor de condus și, în același timp, nu este revoltător în ceea ce privește greutatea.
  Îmi amintesc de testele primului "Tigru", apoi de ziua lui Hitler pe 20 aprilie 1042.
  Fata a făcut o pauză și, trăgând aer, a continuat.
  - Atunci "Tigrul" era deja cel mai bun tanc din lume. Dar performanța sa de conducere nu poate fi considerată satisfăcătoare. Dar, pe de altă parte, pistolul a dat o luptă bună, iar armura era destul de potrivită pentru acel moment. Și rezervorul în sine s-a întors bine, ceea ce a compensat viteza scăzută de rotație a turelei!
  Și în al patruzecilea an, eram inferiori Franței și Marii Britanii ca tancuri și numărul lor. Dar au câștigat! În anul patruzeci și unu, URSS avea tancuri T-34 și KV mai bune decât ale noastre și de câteva ori mai multe vehicule! Dar tot am câștigat! Iar moralitatea este tehnologie și rațiune! Și spiritul contează!
  remarcă Christina, frecându-și călcâiul gol de pedală:
  - Dacă am câștigat cu cele mai proaste tancuri, atunci vom câștiga acum! Desigur, la început eram mai puțini dintre noi decât dușmani. Acum am adunat o hoardă! Ce ne poate împiedica să câștigăm?
  Gerda a răspuns zâmbind:
  - Cred că principalele dificultăți sunt în urmă! Avem chiar și numere acum
  Supraponderal. Nu cred că compania împotriva SUA va avea probleme.
  Charlotte a remarcat logic:
  - Nu cred că America are ceva împotriva noastră! Sherman-ul ei este doar carne de tun, iar Pershing-ul ei este doar puțin mai bun. În timp ce împotriva tancului nostru, ei nu au arme!
  Gerda a considerat de cuviință să adauge:
  - Și în avioanele cu reacție nu au cu ce să ne acopere șoimii. Mai mult, având atâția sclavi, și nu suntem mai prejos ca număr față de yankei!
  Christina a fost de acord cu asta:
  - Avem echipamente - toată Europa și o parte a URSS. Și muncitori - jumătate de lume! Ne-am transferat fabricile într-un mod de funcționare în trei schimburi și construim noi fabrici! Americanii nu ne vor putea da un răspuns asimetric, din cauza numărului. În mod banal, nu au atât de multe mâini!
  Charlotte a chicotit și și-a mutat genunchiul pe scaun, mârâind:
  Nu vor fi simetrice! - Fata a tras în "Grant" și a adăugat. - Și dacă echipamentul începe să fie produs, atunci doar pentru colecția de scoruri de luptă de către noi!
  Magda remarcă timid:
  - Dar când viața... Adică viața învață că nu este necesar să te relaxezi într-un moment decisiv!
  Gerda a fost de acord cu aceasta și, rotind pârghia cu degetele goale, a murmurat:
  "Și rămânem vigilenți până la sfârșit!"
  Charlotte și-a tras abdomenele ușurate și i-a amintit:
  - Am parcurs un drum lung... De la modestul T-1 la gigantul E-200. Și acestea, desigur, sunt repere ale unei campanii eroice! În același mod, rezervorul nostru nu va ajunge niciodată la metal!
  În cele din urmă, fetele au dat peste o duzină de tancuri americane. Opt Sherman, doi Grant și doi Pershing. Ultima mașină avea o silueta mai joasă și nu este la fel de vizibilă. A ajunge într-un rezervor înalt este mai ușor. Fetele trăgeau pe rând. Toate sunt ascuțite și au o mare capacitate de răspuns. Călit și antrenat. A trecut o parte semnificativă a celui de-al Doilea Război Mondial și a vizitat diferite țări ale lumii. Sunt fete cu adevărat de top.
  Și Shermanii au fost primii care au explodat. Și distanța este mai mare de cinci kilometri. Americanii încă nu își pot lua mașina.
  Shooting, Gerda a notat:
  - Avem cea mai bună armă! Acesta străpunge totul de la o distanță de luptă adevărată și o rezervă destul de mare de obuze. Aici 128 mm va fi mai rău.
  Magda a fost de acord cu asta. După ce a tras și a zdrobit Shermanul, fata a spus:
  - Stocul de obuze pentru acest calibru este mai mic. Dar, în principiu, armele de 88 mm nu sunt rele în principiu!
  Charlotte a tras și a intervenit:
  - Privind la ce!
  Gerda lătră aspru:
  - Și acest "Sherman" și "Panther" vor lua. Cred că un pistol de 75 mm cu un trunchi lung le-ar fi putut subția!
  Christina a tras cu piciorul gol și a mârâit:
  - Da, iar oferta de obuze ar fi mai mare!
  Magda a tras și ea, apăsând joystick-ul cu degetele goale. Ultimul măgar "Sherman". Următoarea lovitură a fost transferată Grandilor. Acest tanc este deja atât de învechit și chiar mai rău blindat decât Sherman. Cu toate acestea, America a avut inițial tancuri mult mai proaste decât Germania. În al patruzecilea an, Statele Unite aveau doar 502 tancuri și chiar și atunci multe erau învechite. Dar deja în anul patruzeci și unu, americanii au produs mai mult de trei mii de tancuri. Și apoi a fost Sherman. Ce se poate spune despre această mașină? În ceea ce privește armura frontală, a depășit chiar ușor T-34-76 și a fost ușor inferior în puterea distructivă a pistolului. Da, și în performanța de conducere. Dar, pe de altă parte, optica și vizibilitatea sunt mult mai bune decât cele sovietice.
  Apoi Sherman M 4 a apărut deja în anul patruzeci și patru. Tancul este comparabil ca armură și armament cu T-34-85 și oarecum inferior Panther-ului simplu și destul de semnificativ Panther -2. Tot mai târziu, a apărut licuriciul "Sherman", cu o armă de 17 lire cu țeavă mai lungă. Acest tanc era superior sovieticului T-34-85 în armament, dar nu era foarte masiv.
  A existat și o modificare de ecranare a lui Sherman cu caracteristici de conducere mai proaste, mai grele, dar cu blindaj de 152 mm. Dar nici cel mai masiv. Până acum, nemții au întâlnit doar M4-uri standard.
  Dar acum "Grands" s-au terminat, iar acum tancul Pershing relativ nou.
  Gerda a sugerat:
  - Hai să ne apropiem puțin. Acest monstru ar putea avea o armură mai groasă!
  Charlotte se strâmbă cu dispreț.
  - Nu iti face griji! Are doar 102 milimetri. Mașina cântărește patruzeci și două de tone, dar l-a lăsat pe Sherman puternic!
  Gerda a chicotit și a sugerat:
  - Atunci hai să tragem!
  Magda își întinse piciorul cizelat și gol. Câte pietre diferite ascuțite, ascuțite, nisip fierbinte al deșertului, spini din junglă, zăpadă din Rusia i-au cunoscut tălpile goale, elastice, grațioase. A apăsat degetele lungi și netede, cu unghii sidef, pe butonul joystick-ului.
  Și a tras un proiectil perforator cu un miez de uraniu. Și ea a ciripit cu un zâmbet:
  - Să fie lumină pentru tine!
  Tunul de 105 mm are un efect distructiv imens. Și "Pershing" a pierdut jumătate din turn.
  Gerda își scutură sânii înalți și fermi și remarcă:
  - Vai, "Tigrul" nu a putut face asta! Îi lipsea puterea de lovire! Dar totuși, este mai bun decât Sherman.
  Magda remarcă sceptic:
  - Privind ce. Dacă ecranele sunt atârnate pe "Licurici", atunci nu va fi mai rău decât "Tigru", chiar mai bine protejat în frunte!
  Gerda clătină furioasă din cap. Împușcat în rezervor. Și încheind ultimul "Pershing" a adăugat:
  - "Tigrul" nostru este încă mai scump, toate aceste exotice occidentale și perversiunile rusești. Cred în victoria noastră, chiar și cu tancurile T-4, așa să fie!
  Douăsprezece mașini, fetele au clacat ca niște semințe. Nici măcar nu au fost împușcați. Distanță dureros de lungă pentru armele americane.
  Fetele merg și râd. Bine pentru ei.
  Charlotte începe din nou cunoscuta ghiurda:
  - Nu, Magda! Ar trebui să renunți la creștinism odată pentru totdeauna. În caz contrar, vei fi un potențial trădător!
  Fata cu părul auriu a replicat:
  - Nu! Sunt devotat celui de-al Treilea Reich, dar nici nu mă voi lepăda de Iisus Hristos!
  Gerda și-a plesnit piciorul frumos și musculos pe armură cu talpa goală și a remarcat:
  "Dar Hristos nu trebuie negat!" Numai că trebuie să recunoaștem că a fost german în carne și oase, și nu evreu, și totul va fi bine!
  Magda a răspuns zâmbind:
  - Germană... Dar cum rămâne cu mărturia Bibliei?
  Gerda spuse aspru:
  - Atunci tu Biblie! Dacă există o cafenea principală!
  Magda clătină din cap.
  - Mein Kaf nu este o revelație divină. Și munca unei singure persoane, chiar și a uneia remarcabile! Eu cred în ceea ce vine de la Dumnezeu!
  Atunci toți războinicii au strigat în cor:
  - Dumnezeul nostru este Adolf Hitler!
  Magda a răspuns curajos:
  - Dar nu Hitler a cucerit și creat universul!
  Gerda și-a bătut furioasă călcâiul rotund pe armură și a declarat:
  - Și despre asta nu se mai discută la noi! Cine a creat universul, timpul va spune!
  Charlotte a sugerat:
  - Hai să ne punem fetele mai bine întrebarea - ce vom face după război?
  Christina a zâmbit și a sugerat:
  -Hai sa trecem la afaceri! Acesta este cel mai bun lucru pe care îl putem face!
  Gerda dădu din cap în acord cu capul ei alb ca zăpada:
  - Desigur, în afaceri! Sau poate vom juca în filme?
  Magda a zâmbit și a sugerat:
  - Si ce? Aceasta este o continuare bună a unei cariere! La urma urmei, filmele sunt grozave!
  Gerda zâmbi, își trecu mâna peste presa de relief și remarcă:
  - Și cu cine ai juca? Angel ce?
  Magda, cu o privire lângă, spuse:
  - De ce nu? Pentru că am aspectul potrivit. Aș spune despre Isus Hristos tuturor credincioșilor! Asta ar fi un salvator!
  Gerda a clătinat negativ din cap și a explicat:
  - În noua religie ariană nu există mântuire. De fapt, esența comenzii către arian este de a servi Reich-ul. Iar restul - ascultați de arieni! Deci nu ne salvăm, ci stăpânim!
  Christina este o fată cu aramă, dar cu un amestec de păr galben, a confirmat:
  - Da, guvernăm și cucerim! În această lume, suntem în trupele celui de-al Treilea Reich. În asta vom avea propria noastră armată. Și vom cuceri alte universuri. Totul pe lumea asta este relativ... Cred că va fi război, și sărbători și moșii! Combinații de bucurie de lume și un joc captivant de război!
  Charlotte este o fată cu părul roșu aramiu, dădu din cap în semn de acord.
  - Cu siguranță! Căci o viață cu adevărat liniștită este plictisitoare... Suntem atât de obișnuiți să luptăm încât a devenit pâine pentru noi!
  Gerda și-a corectat partenerul:
  - Mai degrabă, chiar și aer! Sau apa amestecata cu vin dulce!
  Magda a spus cu tristețe:
  - Păcat... Câteodată un val de regret vine peste mine. La urma urmei, uciderea altora este rău. Cautăm durere și suferință! Ce, copii fără tată!
  Gerda a clătinat din cap, remarcând:
  Suntem cu toții în pericol! Dar mângâie-te! Omul este încă muritor! Și dacă te gândești bine, este într-adevăr semnificativ treizeci sau patruzeci de ani pe scara eternității? Și viață veșnică!
  Magda a răspuns cu un oftat:
  - Ei bine, dacă te uiți filozofic, atunci așa stau lucrurile... Dar, într-adevăr, asta nu le face mai ușor pentru copiii mici!
  Charlotte și-a aruncat părul roșu aramiu și a șuierat:
  - Imaginează-ți că sunt suboameni! Doar animale și te vei simți mai bine!
  Magda, scuturând o lacrimă din gene, răspunse:
  - Dar până la urmă și animale este păcat! Oh... în ce lume trăim! Totul este pur și simplu nemilos! Și moartea guvernează!
  Charlotte a vorbit cu forță, compunând în timp ce mergea:
  Lasă râurile de sânge
  curgând pe pământ,
  Lasă-i să geme de durere -
  Incendii peste tot!
  Și lăsați moartea rea
  O minge furioasă guvernează,
  Voi muriți cu toții
  Satana v-a chemat socoteală!
  Lasă vârtejul să devore
  Fluxul corpurilor umane...
  Planeta suferă
  Haosul domnește!
  Gerda și-a întrerupt partenerul, acoperindu-și gura stacojie cu piciorul gol. Terminatorul blond a exclamat:
  - Ei bine, de ce atât de pesimist! Aici războiul se va termina și planeta va înflori ca o grădină. Cred că au mai rămas câțiva. America este încă șase luni, ei bine, cel mai mare an. Apoi vom adăuga Rusia și va rămâne doar Japonia. Dar acest lucru este de scurtă durată pentru noi. Cel mult, în trei ani toate războaiele se vor opri... Și oamenii nu se vor mai ucide niciodată!
  Christina a explicat:
  - În orice caz, în război... cred că va veni vremea, și foarte curând, când va rămâne un singur imperiu pe lume. Și atunci, în orice caz, nu vor fi războaie. Și cred că, datorită dezvoltării agriculturii și organizării ideale germane, în câțiva ani va dispărea și foamea. Apoi se vor construi locuințe pentru toată lumea. - Fata cu părul galben aramiu și o siluetă musculoasă, zveltă și perfect proporționată a vorbit cu entuziasm. "Atunci se va dezvolta medicina și boala va fi eradicată. Vom zbura în spațiu, ne vom stabili în lumi diferite. Să cucerim bătrânețea. Toți oamenii vor fi tineri și frumoși, ca niște spiriduși fabuloși. Sau poate noi războaie ne așteaptă în spațiu. Atât de stelar cu extratereștri cu trei brațe. Și ne vom lupta cu îndrăzneală pentru ideile fascismului în tot universul!
  Charlotte, cu un zâmbet strălucitor pe buze, cânta:
  - Ne vom lupta pentru un mâine luminos... Să ne sărutăm!
  Magda a declarat deja mai optimist:
  - Dar e mai bine așa! Nu războaie eterne, ci creație pașnică!
  În acel moment, mașina a trecut peste o mină. Tancul s-a cutremurat. Rola a izbucnit, iar mașina a încetinit puțin. Gerda a chemat o echipă de reparații la radio. Avariile nu au lipsit rezervorul de performanțe de conducere, dar i-au redus oarecum viteza. Prin urmare, rola trebuie înlocuită rapid. Aici locația suspensiei este diferită - mai convenabilă pentru reparație decât ordinea eșalonată caracteristică "Tigrilor" și "Panterelor".
  Mai mult, fetele s-au încălzit cu bucurie în junglă. De ce să nu înoți în râu. Rezervorul, desigur, locul este fierbinte, chiar și aparatul de aer condiționat nu poate face față. Există încă sudul Mexicului - tropice, iar în martie este destul de cald. Dar, în general, vremea este cerească.
  Râul era în apropiere și fetele s-au aruncat în el. Nu trebuie să vă faceți griji pentru crocodili. Aici se desfășoară un război și toate creaturile vii au fugit de mult timp. Apa este caldă și plăcută de înot. Fetele au înotat și, admirând țărmurile junglei, Gerda observă:
  -Totuși, lumea noastră nu este lipsită de farmec! Probabil că ar fi bine să devii nemuritor ca un alpinist și să trăiești cu toții împreună cu umanitatea, urmărindu-i dezvoltarea. Și zboară prin spațiu!
  Cristina dădu din cap, spunând serios:
  - Rai fără păcat, extrem de plictisitor... Nu o avere în cazinou de pierdut, dar și mai bine de câștigat, nu de vânat. Da, războiul creează dependență...
  Charlotte a sugerat:
  - Cred că în curând vor inventa jocuri care pot fi portretizate pe ecran - așa sunt militarii!
  Magda remarcă zâmbind:
  - Ar trebui să distrugi totul!
  Christina a luat-o și a cântat:
  - Distrugerea este o pasiune... Indiferent de ce fel de putere!
  Gerda, șuierând și pufnind, cânta:
  - Vreau să văd golul în fața mea! În ea îmi voi construi castelul, visul meu!
  Charlotte a chicotit și a sugerat:
  - Nu, cu siguranță e grozav să lupți! Dar este și mai bine să câștigi!
  Christina a exclamat din plin:
  - Mâna dreaptă a cerului în sine ajută Germania. Credința noastră ariană, monoteismul nostru unic! Și ceea ce nu ne omoară ne face mai puternici!
  Gerda a stropit cu apă și a răspuns:
  - Da, am devenit mai puternici! Păcat că tocmai am dat peste o mină antitanc.
  Christina spuse gânditoare:
  - Și cum să protejăm omizile?
  Gerda a ridicat din umeri musculoși.
  - Nu știu...
  Charlotte a remarcat rațional:
  - Sunt protejate de obuze cu scuturi, și de mine... Doar dacă nu sunt făcute din mai groase, pentru a nu sparge!
  Gerda clătină din cap.
  - Atunci performanța de condus va scădea din cauza creșterii în greutate. Asta ar face ca tancul să zboare!
  Magda a confirmat:
  - Asta e! Pentru ca rezervorul să se înalțe în aer și să nu cadă! Și a dezvoltat viteze de cinci sute de mile pe oră!
  Charlotte, stropind, a raportat informațiile:
  - Am auzit că flota noastră are nave speciale care zboară puțin fără să atingă apa! Și dezvoltă viteza unui luptător șurub și pot transporta trupe, precum și câștiga dominație pe mare! O astfel de aviație pe mare ne va face invincibili!
  Gerda și-a corectat partenerul:
  - Și deja suntem invincibili! Acest lucru ne va face - super invincibili!
  Charlotte s-a întors pe spate, a dat cu piciorul în aer picioarele goale și dăltuite și a răcnit:
  - Când suntem uniți, suntem invincibili! Suntem fete ariene, ucigașe în inimile noastre!
  Și frumusețea s-a scufundat mai adânc în apă. Am mers puțin mai adânc. Și-a plesnit prietenii pe călcâiele goale și a ieșit. Ea a lansat o fântână cu apă, gângând:
  - Ce primăvară bună la tropice! Apa este ca laptele aburit!
  Gerda a cântat în glumă:
  - Africa este groaznică da, da, da.... Africa este periculoasă, da, da, da! Nu mergeți fetele în Africa la o plimbare!
  Frumusețile au râs. Patinoarul a fost deja schimbat - echipele de reparații sunt la maxim. Și fetele de peste tot au sărit în rezervor. Silueta lui E-50 este destul de joasă, iar mașina în sine nu este prea vizibilă. Femeile războinice au pornit motorul turbinei cu gaz și au luat viteza în câteva secunde.
  Charlotte, un petrolier cu experiență, a remarcat:
  - Totuși, un motor cu turbină cu gaz este mult mai bun decât unul diesel. Este atât mai compact, cât și accelerează mai repede rezervorul. Mașina noastră are o manevrabilitate uimitoare!
  Gerda a cântat în glumă:
  - Era neglijent și naiv, fetele aveau o înfățișare tânără goală... Totul în jur părea minunat - acum trei sute de ani!
  Christina a remarcat cu entuziasm:
  - Nu! Comandantul nostru lovește cu simțul umorului... Deși chiar par că au trecut secole de la începutul războiului... - Fata își trecu mâna peste pieptul înalt și elastic și continuă. - În același timp, uneori te surprinzi simțind că a fost ieri! O, până la urmă, viețile oamenilor sunt scurte și cumva trec neobservate!
  Gerda remarcă cu înverșunare:
  Dar nu suntem bătrâni, nu-i așa? Suntem plini de putere și energie! Și drumul nostru de la victorie la
  Victorie!
  Magda a căptușit turnul mitralierelor, a demolat celula americană și a guturat:
  - Da, cred în victoria noastră... Mai ales acum, când avem toate atuurile. Dar să nu punem căruța înaintea calului!
  Gerda își aminti oftând:
  - Albert... Mi-e dor de băiatul ăsta... E ciudat să te îndrăgostești de un băiat, chiar dacă este înalt, de corpul lui Apollo!
  Charlotte a remarcat logic:
  Și mie mi-a plăcut Albert. Are o frumusețe aparte. Și, în general, adolescenții, când fizionomiile lor nu au fost încă acoperite cu barbă, iar trăsăturile feței nu și-au finalizat formarea, se disting prin farmecul lor deosebit. Și cel mai important, nu sunt încă atât de mercantili, te iubesc, nu banii tăi!
  Christina a remarcat rațional:
  - Toți patru suntem atât de frumoși încât bărbații ne iubesc trupurile în primul rând. Și cât de mult avem este deja venitul nostru!
  Gerda a spus logic:
  - A fi femeie este mai ușor! Sună câinele și va sări în pat. Cel puțin cât ești tânăr. Nu vei fi niciodată fără bărbat. Este ușor să-i atragi. Dar un bărbat, pentru a pune o femeie în pat, ar trebui să încerce...
  Charlotte a răspuns sarcastic:
  - Nu tu până la urmă... Nu suntem prea pretențioși!
  Gerda clătină negativ din cap.
  - Nu sigur în felul ăsta! Iubesc bărbații tineri, frumoși și curbat. Și nu mă culc cu nimeni. De regulă, aleg construit atletic. Unii cu burtă, chiar și un general nu mă atrage. Și putem alege!
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  - Iată o prostituată pe panou, nu trebuie să alegi. Și burta va servi, și chel, și bătrân... Acesta este, desigur, un minus din profesia ei!
  Gerda a răspuns serios:
  - Poți să mergi la bordel de soldați... Atunci toți clienții tăi vor fi tineri și zvelți. Și varietate și mai mult sau mai puțin atractive... De exemplu, nu refuz niciodată un bărbat frumos!
  Christina a chicotit și a guturat:
  - Da... Varietatea se aprinde! Sexul necesită diferite feluri de mâncare și condimente. Suntem tinere și îi iubim pe cei tineri... Ne dorim parteneri de sport cu trup musculos. Și cineva trebuie să aibă de-a face cu bărbați nu atât de frumoși. Nu poți decât să simpatizi cu aceste femei!
  Charlotte a cântat cu durere:
  - Frumusețea transformă un om în sclav... Și după moarte, crede că nu voi găsi pacea, îmi voi da sufletul diavolului pentru o noapte cu tine!
  Magda a tras în pistolul autopropulsat american "Witch" și a ciripit:
  - E păcat, ce fel de sex este al nostru în afara căsătoriei... E mai bine să lăsăm gânduri de poftă!
  Charlotte a răspuns supărată:
  - Și ai gemut de orgasme nu mai rău decât noi... Așa că nu ar trebui să crești o asistentă ipocrită.
  
  Trupele lui Hitler au luat America în circulație foarte puternic. Și l-a apăsat cu o clemă pe ambele părți.
  Mașina de război a Wehrmacht-ului înainta prin Mexic. Lupte aprige, mult sânge și metal spart. Unitățile străine ale celui de-al Treilea Reich au suferit și ele multe pierderi. Naziștii au încercat să-i protejeze pe arieni cât mai mult posibil. Africanii, arabii, indienii, chinezii au fost aruncați în luptă. Japonezii au folosit și o armată mai colorată. Acest lucru a încetinit oarecum ritmul progresului. Înșiși germanii stăteau în tancuri grele. Fuhrer-ul a ordonat ca toate tancurile mai ușoare de cincizeci de tone să fie scoase din producție și să fie trecute la cel mai recent model E-50. Și, de asemenea, să folosești exclusiv vehicule blindate grele în luptele cu americanii.
  Acest lucru a încetinit oarecum înaintarea germanilor în Mexic. Fritz a desfășurat cel mai recent tanc, a tras și a folosit avioane de atac cu reacție cu blindaj îmbunătățit. Americanii s-au dat înapoi. Martie a fost ocupată.
  Pilotul și superas Friedrich au marcat puncte. Băiatul a luptat cu cea mai recentă modificare a ME-262 "X" și și-a îmbunătățit cu mare încredere scorurile. În același timp, eliminând ținte atât aeriene, cât și terestre. Helga alergă lângă el pe mâna dreaptă. De asemenea, un războinic plin de speranță. Friedrich a devenit deja o adevărată legendă, ca un superom fantastic.
  Și acum băiatul trage o rafală de cinci pistoale cu aer comprimat. Imediat, cincizeci de avioane americane explodează. Sunt transportate dintr-un proiectil aerian. Restul mașinilor erau înghețate într-o stupoare. Nu au văzut niciodată așa ceva. Și Friedrich trage din nou. Și încă cincizeci de vulturi americani sunt aruncați în aer. Acesta este cu adevărat un miracol. Helga trage, doboară patru avioane și îi șoptește băiatului as:
  - Ești un supraom de cel mai înalt nivel!
  Avioanele americane încearcă să fugă, dar a treia viraj mai linge o jumătate de sută. Precizia lui Friedrich este de necrezut. El este cu adevărat atât un supraom, cât și un copil. Și o sută cincizeci de avioane americane sunt distruse. Helga a reușit să doboare cinci mașini, restul luptătorilor germani și mai puțin.
  Băiatul spune:
  - O găină ciugulește bob cu bob și se îngrașă mai mult decât un porc înghițind bucăți mari.
  Și acum Friedrich a preluat ținte terestre. Gertrude, apăsând picioarele goale pe pedale, abia ține pasul cu băiatul. Friedrich trage pe o coloană a unui tanc. O explozie dintr-o scufundare verticală distruge: șaptesprezece tancuri Sherman, opt Grands, patru Pershing, nouă tunuri autopropulsate Witch, trei Big Tom și optsprezece transportoare. Toate aceste mașini sunt lovite și în flăcări. În interiorul lor, o trusă de luptă începe să se rupă. Și urmează distrugerea întregii coloane, literalmente în câteva secunde.
  Helga, această blondă frumoasă cu picioarele goale, exclamă:
  - Friedrich este cel mai tare as cu noi, doar că se întâmplă cea mai înaltă clasă!
  Băiatul îi arată nasul și chicotește... Își întoarce ME-262 și caută din nou prada. A dezvoltat intuiția. Aici au fulgerat șapte "Mustang" în nori. Și apoi au fost doborâți. Apoi băiatul a atacat coloanele. A început să se răzbune pe toată lumea, să spargă atât motocicletele, cât și transportoarele. Și nimeni nu se opune! Americanii sunt doar exterminați.
  Ceva reușește să-l prindă și pe Helga.
  Fata se luptă într-un bikini. Acesta este credo-ul ei, așa cum fac multe femei-pilot. Și de ce se observă că pentru femei, când moartea nu le vine cu un minim de îmbrăcăminte. Cumva fete mai norocoase și invulnerabile care se luptă cu picioarele goale. Iar acest fenomen le face pe femeile pilot să se dezbrace cât mai mult.
  Și la căldură, golul este mai plăcut. Este sfârșitul lunii martie și este foarte cald peste Mexic, iar în avion în sine, motorul adaugă și căldură.
  Helga admiră rândurile băiatului. Aici el distruge cu un singur apel, încă douăzeci și patru de Sherman, dintre care șase sunt protejați.
  Băiatul arată ca cel mai obișnuit copil de treisprezece sau paisprezece ani, dar are o precizie și o putere atât de fenomenală. Și femeile se lipesc de băiatul blond ca ace de magnet. Mai mult, Friedrich este deja un general-colonel al aviației.
  Și a fost distins cu multe premii. Inclusiv comenzi precum Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante. De asemenea, Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii din frunze de stejar de platină și diamante negre. Steaua Crucii Cavalerului cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Zece Cruci de Cavaler obișnuite ale Crucii de Fier cu săbii și diamante. La fel și Marea Cruce a Crucii de Fier. Cupa Luftwaffe din aur și diamante. Distrugător de tancuri Diamond Star, distrugător de artilerie Diamond Star și multe altele.
  De îndată ce Frederick nu a fost premiat. Relatarea lui despre aeronave distruse se apropie de zece mii. Ajunși la zece mii, a fost deja pregătit un nou premiu: Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier, cu frunze de platină, săbii și diamante. La fel și Cupa Luftwaffe din platină, setată în diamante.
  Chiar acum Friedrich distruge o altă coloană de tancuri. Apoi, cu o mișcare neglijentă a unui picior gol, băiețel, doboară nouăsprezece avioane americane, inclusiv două B-29. Da, chiar este un băiat incredibil de cool.
  Friedrich rostește o frază indiscutabilă:
  - Băieții capabili fac mai multe descoperiri decât bătrânii străluciți!
  Și de fapt, adolescentul este cel mai tare războinic din lume! Și a început să lupte când nu avea încă unsprezece ani! Dar timpul trece și băiatul crește. El este cel mai mare fenomen. Și e ceva în el, mai ales la nivel de genă, deși este de o înălțime complet normală pentru vârsta lui, doar foarte musculos.
  Aici face o altă explozie... Doboară opt Airacobra și șase P-51. Mișto băiete, nu spune nimic. Apoi elimină mai multe baterii, distrugând mai mult de șaptezeci de arme. Ei bine, este timpul să ne întoarcem, să reumplem combustibilul din rezervoare și din trusa de luptă!
  Helga a doborât și două tunuri și pare mulțumită. Friedrich se întoarce cu o achiziție colosală. Un băiat atât de fericit. Totuși, el și-ar îmbunătăți considerabil conturile. Aproape imediat, tânărul as se transferă la un alt avion de luptă cu reacție, fără să aștepte ca mașina lui să fie alimentată. Și Gertrude deja zboară cu el. De asemenea, o blondă superbă în bikini.
  Friedrich îi face semn cu mâna și își ridică mașina de mare viteză. Acest ME-262 este capabil să accelereze până la 1200 de kilometri pe oră.
  Viteza nebună și, în același timp, manevrabilitatea puternică sunt caracteristice acestor mașini. Friedrich trage de la distanță în Mustang - dă jos opt piese și adaugă viteză.
  Gertrude râde:
  Ei bine, ești un cavaler! Sunt pentru tine!
  Friedrich râde și scoate limba și urlă:
  - Și domnule Superstar! Și munții mă ascultă!
  Și trage din nou, dărâmă o duzină de mașini. Și ea chicotește din nou... Gertrude remarcă chicotind:
  - Tu, ceva de care se tem până și rușii!
  Friedrich îi făcu cu ochiul fetei, deși cu greu îl vede clar:
  - Cred că cei mai tari sunt americanii!
  Gertrude urlă ca răspuns:
  - Ești macho! Esti macho!
  Băiatul a chicotit și a ciripit:
  - Sunt super macho!
  Gertrude șuieră cu o atingere de clopoței argintii în voce:
  - Erou, ești super-eroul tuturor benzilor desenate și al tuturor epocilor!
  Friedrich a dat rândul. A doborât aproximativ treizeci de avioane, inclusiv cinci bombardiere. Mașini împrăștiate în aer ca niște confetti înțepate. Băiatul a zâmbit și a spus:
  - Dar floarea iubirii nu crește, fără glorie și succes!
  Gertrude a apăsat pârghia cu piciorul gol și a ciripit:
  - Dragoste cu domnii de război, am fost prins în plasă! Războiul imaginați-vă prostii nu fiți dragoste în lume!
  Fata a doborât un avion al forțelor aeriene americane apăsând pe trăgaci cu degetele goale și a continuat.
  - Uneori un asistent în toate, alteori face rău cu pricepere... Și numim războiul sfânt și îl numim ticălos!
  Gertrude a ciripit și a doborât un alt avion. Și băiatul terminator are cincisprezece ani deodată!
  Friedrich a cântat cu entuziasm:
  Jurăm marelui Fuhrer
  Onoare să păstrezi și să lupți până la capăt...
  Pentru că puterea lui este ca soarele,
  Pentru că țara ascuțită sabia!
  Fata și-a aruncat picioarele goale, apoi și-a tras genunchii până la pieptul plin. Apoi ea a cântat:
  - Iubesc sexul și eroii... Fuhrer-ul a înviat - îi va ucide pe toți!
  Friedrich a bătut din nou în cuie de la distanță. A doborât patruzeci de avioane cu o salvă prietenoasă de pistoale cu aer comprimat.
  Băiatul a ciripit:
  - Și eu sunt Zeus și Poseidon într-o sticlă!
  Gertrude a doborât avionul lăsat cu bunăvoință de superace și a cântat:
  - Și acum Ares și Marte se uită la noi cu încântare... Și pot vedea după bunul lor plac ce se întâmplă în general!
  Tânărul supraom a țipat când a doborât încă o duzină de avioane americane:
  - Călăresc, dar călătoresc altfel, peste pietre, peste bălți, peste rouă...
  Gertrude s-a izbit de un soldat de asalt american, folosindu-și piciorul gol și grațios, șuierând:
  - Aceasta este Iubirea! Desigur iubire!
  Fata și-a scuturat sânii înalți, foarte seducatori. Nu totul a funcționat pentru frumusețe, dar aeronava de atac a luat foc și a început să se destrame.
  Gertrude ciripit dulce:
  - În elevii mei - un coșmar... Un salt - o lovitură!
  Dar sunt din nou avioane pe cer. Frumosul și părul blond Friedrich trimite o coadă. Doarcă câteva zeci de mașini și ciripește:
  - Lovitura mea de berbec! Vom zdrobi toți inamicii și îi vom sfâșia!
  Gertrude a doborât avionul de vânătoare lăsat pentru ea drept premiu de consolare și a ciripit:
  - Picioarele au fost tăiate, cadavrul a fost dezmembrat, ticăloșii yankei l-au ucis pe soldat!
  Friedrich chicoti, își aminti corpul puternic și grațios al lui Gertrude, fata nu avea nici un strop de grăsime.
  Ce plăcere să te îmbrățișezi. Băiatul mârâi:
  - Lupta mea, aceasta este lupta mea!
  Și astfel tânărul războinic a trecut la ținte terestre. Tancurile se mișcă. Tijă autopropulsată. Băiatul deschide focul ventilatorului de la distanță și cântă împreună:
  - Arătăm ca șoimii, ne înălțăm ca vulturii... Nu ne înecăm în foc, nu ardem în apă!
  Deși, poate, ultima frază ar fi trebuit să fie cântată exact invers. Dar chiar și în foc, în principiu, te poți îneca, iar apa poate arde.
  Friedrich și-a amintit de curcan la micul dejun. Acesta este copt în folie de aur. Iar picioarele seamănă cu ale femeilor. Există multe femei-pilote în Luftwaffe. Sunt mai capabili de supraviețuire decât bărbații și trag bine. Iar picioarele femeilor sunt antrenate, puternice, cărnoase. Vor să mângâie, să simtă, să ciupească.
  El Friedrich este deja general-colonel. Un războinic care a făcut o carieră incredibilă, fabuloasă. Fenomen și mutant genetic. Pe scurt, supraomenesc!
  Friedrich însuși era conștient de propria sa importanță. A crescut la o vârstă atât de fragedă pentru a dovedi odată pentru totdeauna că nu există putere care să nu fie supusă geniului arian.
  Acum băiatul a ars toată coloana. Și a zburat mai departe. El este un vultur adevărat.
  Gertrude și-a frecat obrazul neted și trandafir. Și-a imaginat pe Friedrich sărutându-i sânii. Și mamelonul stacojiu s-a întărit imediat. Eh, acesta este războinicul numărul unu al celui de-al Treilea Reich. Luptă ca o întreagă armată. Și nu irosește un singur proiectil aerian. Asta pare deja supranatural. Deși de ce arată doar - este supranatural!
  Băiatul a doborât mai întâi două duzini de luptători de acoperire, apoi a atacat o altă coloană de tancuri și tunuri autopropulsate. Unul dintre tancurile americane nu arăta destul de standard. Trebuie să vă amintiți ce fel de mașină. Apoi au venit camioane cu soldați yankei. Ei bine, o vor primi.
  Friedrich a cântat:
  - Semăn moartea... Nu poți să o privești decât cu frică... Și mori!
  Gertrude mângâie pedala cu piciorul gol. Își dorea foarte mult să alerge desculță pe furnica de iarbă. Și apoi să cadă în brațele băieților. Și să fii sărutat și mângâiat.
  Interesant... Gertrude era o fascistă ideologică. Ea a început să lupte în urmă cu doar șase luni, iar înainte a fost în organizația de tineret nazistă și a reușit să câștige bani în plus ca supraveghetor la o fabrică militară. Muncitorii străini trebuiau monitorizați și, în același timp, îndemnați cu biciul.
  Fetei îi făcea plăcere să bată. Îi plăcea mai ales să bată băieții adolescenți în picioarele goale.
  Și acum și-a imaginat și cât de plăcut și plin de spirit ar fi să-i prăjească tocurile goale și rotunde ale lui Friedrich. La urma urmei, băiatul as este foarte frumos, iar picioarele lui sunt mereu atât de curate, doar bronzate ca bronzul. Dar nu se murdăresc, nici pe pământ, nici pe iarbă. Este interesant să-l simți pe Friedrich. Un super-erou ar striga de durere sau ar preface că acesta este un fleac?
  Lui Gertrude îi plăcea să tortureze băieții sclavi. De asemenea, îi plăcea să bată joc de prizonieri. La școala de zbor, fetele nu erau prea pretențioase în privința relațiilor. Dar Gertrude s-a dovedit a fi un pilot foarte capabil. Într-o jumătate de an, ea și-a făcut un cont pentru crucea de cavaler a crucii de fier cu frunze de stejar și a primit dreptul de a zbura cu generalul Friedrich.
  Băiatul este încă prea mic pentru a comanda, iar acesta este un general atât de pur formal. Dar, pe de altă parte, luptă ca o duzină de divizii din ași selectați.
  Gertrude se simțea stânjenită pe fundalul lui Friedrich. Eh, prăjește tocurile băiatului ăsta! Și adu torța în picioarele goale ale unui tânăr frumos. Pentru a încălzi cleștele și a spart degetele, începând cu degetul mic.
  Gertrudei îi plăcea să se distreze aruncând cărbuni la picioarele băieților sclavi. Este cald în atelier, iar tinerii sclavi lucrau mereu desculți.
  Și cum ei, ardându-se, amuzant au sărit sau au țipat. A fost atât de grozav. Și amuzant...
  Și cu o crenguță de bătut pe tălpile aspre ale băieților sclavi. Este un gardian minunat, crud, cu înclinații sadice. De asemenea, a vrut să-și tortureze idolul drăguț. Mai mult, nu lasă nimic pentru ea ca terminator blond.
  Gertrude o luă și urlă:
  - M-am săturat să te bat, nu poți prinde un țânțar în plasă!
  Friedrich a eliminat camioanele. El a schimbat focul pentru aeronave de escortă și avioane de atac R-51. Ultima mașină este destul de formidabilă, are până la opt mitraliere și rachete. Dar, desigur, nu este comparabil cu avionul ME-262. Sau chiar XE-162, sau chiar XE-262.
  Băiatul a tras în stare de transă.
  A eliminat mai mult de optzeci de avioane, lăsând un cuplu lui Gertrude să divorțeze. Fata iubește să tragă cu picioarele ei seducătoare, bronzate și musculoase. Sunt speciali pentru ea - formă grațioasă, ciocolată ușoară.
  Fetele în general sunt o pasiune. Mai ales în armată, unde au grație atletică și farmec de forță. Sunt fete, bineînțeles, plăcute vizual la privit și simți doar fericire când le atingi cu pielea elastică.
  Friedrich și-a mutat din nou focul către liniile de apărare fortificate ale SUA. Trebuie să punem capăt rapid yankeilor și, în sfârșit, să punem strânsoarea pe URSS. Este clar că rezistența rușilor este cu un ordin de mărime mai mare decât cea a americanilor. În plus, în anul patruzeci și unu, cele mai bune tancuri au avut sfaturi. Ciudat, dar Rusia aflată sub controlul bolșevicilor nu s-a degradat și nu a fost aruncată înapoi în Evul Mediu.
  Mai degrabă, rușii au făcut un salt semnificativ înainte. Și dacă germanii nu ar fi avut o organizare atât de puternică și perfectă, cu greu ar fi fost posibil să reușească.
  Friedrich însuși a fost într-adevăr produsul experimentelor genetice naziste. Dar băiatul nu știe detaliile. Este clar doar că departamentul lui Himmler, chiar înainte de venirea naziștilor la putere, a efectuat experimente secrete care implicau forțe oculte. Și ceva, judecând după fenomenul lui Friedrich, s-a realizat.
  Băiatul, trăgând în altă baterie, a cântat:
  - Nu sunt diavolul, ci pentru mine, dar pentru mine scopul a devenit sfânt! Sunt un înger, dar Satana mi-a deschis calea - spre gloria pământească!
  Apoi avionul lui s-a întors. Obuzele de aer s-au terminat, iar combustibilul a trebuit să fie completat. Friedrich nu se temea de persecuție, deoarece avionul său era cu cel puțin cinci sute de kilometri pe oră superior mașinilor americane.
  Și că yankeii vor putea să li se opună.
  Gertrude a doborât câteva camioane și un tun, precum și un rezervor de combustibil. Flacăra roșie arde frumos. Fata s-a înveselit. Și-a imaginat cum focul linga călcâiul rotund, roz al băiatului, mirosul de carne arsă se răspândi.
  Este seducător. Chiar și războinicul a vrut să mănânce. Gertrude a ciripit:
  - Unu, doi - vrem să mâncăm! Deschide ușile mai larg, altfel mâncăm bucătarul! - Un războinic cool a cântat cu entuziasm un cântec pentru copii. "Vom mânca ceva ca bucătari și vom bea ca însoțitori, vom distruge întreaga sufragerie și vom ucide vasele!"
  Gertrude din asta este foarte amuzantă. Aici au aterizat avioanele lor de luptă.
  Friedrich aleargă dintr-un avion în altul. Iar Gertrude este înlocuită de Helga.
  Băiatul zboară din nou în luptă. Cum sunt Helga și Gertrude diferite? Ambii războinici sunt blonde naturale. Ambele sunt atletice, puternice și curbate. Dar trăsăturile Helgăi par mai blânde și mai feminine. Dar acestei fete îi place și să tragă cu picioarele.
  Friedrich a cântat, simțindu-se înălțat:
  - Fetele mele sunt frumoase, de ce vă plac zerourile? Sunt destul de productiv și, în multe privințe, un heruvim atotputernic!
  strigă Helga înapoi.
  - Nu, nu ești zero! Tu esti infinitul!
  Băiatul doboară o duzină și jumătate de avioane americane și mârâie:
  Ce durere, ce durere! Germania împotriva Americii cincisprezece zero!
  Helga a lăsat Mustang-ul american să se apropie, a tras, a lovit-o și și-a lins buzele, spunând:
  - Două bucăți de cârnați aveam pe masă!
  Friedrich s-a lovit de la mare distanță, a ridicat unsprezece avioane și a ciripit:
  - I-ai spus lui Satana basme, precum Faust însuși în iad!
  Helga părea ofensată.
  - Și nu mi-ai lăsat nimic! Fata țipă răutăcios. - Am mâncat totul!
  Friedrich a răspuns cu un rânjet:
  - Așa suntem cu toții bărbați!
  Fata spuse pe un ton plângător:
  Dar încă ești băiat!
  Băiatul as chicoti.
  - Un general colonel nu poate fi băiat!
  Helga a luat-o și a cântat:
  - O, ce om ești - general și colonel!
  Friedrich a continuat să tragă în ținte aeriene. Da, un astfel de as ar putea aduce multe în lupta pentru superioritatea aeriană din Anglia. Dar acum nu este al patruzecilea an, ci al patruzeci și cincilea. Și Marea Britanie este deja învinsă miraculos. Cum sa întâmplat asta?
  De ce, leul nu a putut rezista împotriva lupului german. Ce forțe s-au trezit în această lume? Un pic mai mult noroc pentru japonezi și germani a schimbat cursul războiului. Și faptul că Wehrmacht-ul avea o organizație foarte puternică. Și Hitler s-a dovedit în mod neașteptat a fi un organizator și strateg remarcabil. Ce se poate opune acestui lucru?
  Acum, în 1945, speranța Americii este economia sa și populația sa destul de mare.
  Friedrich și-a amintit și de cariera sa de box. Cum din copilărie am învățat dificila artă a supraviețuirii. Și a trebuit să crească în cazarmă. La început, a fost subestimat. Dar băiatul a devenit puternic și, cel mai important, un boxer foarte inteligent. Da, iar studiul a fost ușor pentru el - a înțeles totul literalmente din mers!
  Băiatul a învățat mai multe limbi, inclusiv rusă. Și deși Friedrich a luptat cu Armata Roșie și chiar și a demonstrat abilități fenomenale, i-a respectat pe ruși. Au fost curajoși și statornici, luptători pricepuți și au îndurat eroic tortura.
  Friedrich însuși a fost de mai multe ori uimit de curajul soldaților sovietici. Dar și-a făcut datoria prea bine. Băiatul a devenit un fel de mașină de distrugere. Și pentru el este ca un joc interesant. Numai că uneori inima începea să doară din cauza unei dureri insuportabile. Și această melancolie a mâncat literalmente în anumite momente din băiatul terminator, dar apoi s-a retras. Friedrich însuși uneori nu știa ce vrea. Sângele lui nu este chiar impecabil și avea gene rusești în el. Asta l-a derutat pe băiat. Dar, pe de altă parte, el este celebrul as al Germaniei și câștigătorul! Și poate merge foarte departe!
  Și deja a mers pe înălțimile înstelate.
  Acum Friedrich deschide din nou focul. Doboară treizeci și cinci de avioane și spune cu entuziasm:
  - Îmi place să mă stropesc în marea caldă, să stau de băiat pe gard! Deși nu am nici o rublă în buzunar - tinerețea mea neprețuită!
  Helga a răspuns cu entuziasm:
  - Dar, în același timp, experiența ta este unică!
  Fata a terminat avionul US Air Force pe care i-a oferit-o cu bunăvoință și a ciripit:
  - Aceasta este o luptă... În curând vor fi o sută zero!
  Friedrich a răspuns cu un zâmbet radiant:
  Da, aceasta este o adevărată luptă. Și în curând vor fi o mie - zero!
  Helga și-a răsucit picioarele goale. Ea a vrut să devină un delfin sau o balenă ucigașă. Războinicul mârâi:
  - Sunt pentru twist și noi oportunități! Și vreau să devin o zeiță!
  Friedrich, după ce a doborât patru avioane de la mare distanță și a adăugat viteză, a întrebat:
  - De ce o zeiță? Poate chiar o regină?
  Helga a chicotit și a răspuns serios:
  "Zeița poate face tot ce vrea și există o mulțime de restricții asupra reginelor. De exemplu, desculț și în bikini, nu poți zbura într-un avion!
  Friedrich și-a amintit:
  Prințul a vrut și el să alerge desculț. Dar iarna britanică este rece. Și cum nu i-a luat o durere în gât!
  răspunse Helga zâmbind.
  - Dar regii nu se îmbolnăvesc... Și arăți și tu ca un băiat-rege!
  Friedrich a spus entuziasmat:
  - Eu sunt regele pe primul loc al cerului, și nu doar Marea Britanie!
  Helga a cântat:
  - Regele nostru este alesul cerului, regele nostru a înviat din cenuşă! Regele nostru este mesagerul sorții, regele nostru ești doar tu!
  Pe scurt, SUA nu aveau nicio șansă împotriva unor astfel de băieți și fete, iar capitularea lor se apropia.
  
  
  
  Voznesensky președintele URSS
  ADNOTARE
  Ca urmare a faptului că Stalin a murit cu patru ani mai devreme, academicianul și geniul Voznesensky a ajuns la putere. URSS a depășit economia SUA și a devenit mai puternică. A fost creată o radiație care a dezactivat armele nucleare. Și a izbucnit al treilea război mondial, în urma căruia întreaga lume a devenit comunistă!
  . CAPITOLUL 1
  Stalin a murit în martie 1949, înainte de a împlini vârsta de șaptezeci de ani. Și succesorul său a fost Nikolai Voznesensky. Un tânăr academician de patruzeci și cinci de ani este cel mai talentat din anturajul lui Stalin. Mai mult, personal conducătorul tuturor timpurilor și popoarelor a lăsat un testament despre el, numindu-l drept succesor.
  Și a început o nouă eră. Nikolai Voznesensky a efectuat cu atenție o amnistie și a redus numărul deținuților politici. Dar Nikita Hrușciov a evitat extremele. Naționaliștii, spionii și tot felul de polițiști și criminali adevărați nu au eliberat. Iar cel de-al XX-lea congres cu prăbușirea cultului personalității nu a avut loc. De fapt, de ce să submineze credința oamenilor în partid și comunism. Iar Stalin era prea mare pentru a fi călcat în picioare. Împreună cu Stalin, se poate călca în picioare credința în ideile roșii.
  În plus, orice ar spune cineva, un mare conducător trebuie să fie crud! Se poate aminti pe Genghis Khan, Tamerlan, Selim și mulți alți cuceritori și conducători.
  Voznesensky a condus un curs echilibrat, continuând în același timp să construiască economia și să construiască comunismul.
  Pentru parazitism și întârziere la muncă, au fost întemnițați ca sub Stalin, iar acest lucru a stimulat rate mai mari de creștere industrială. Agricultura, care era oarecum în urmă sub Stalin, a crescut și ea. Au fost produse, de asemenea, îngrășăminte, tractoare și diverse echipamente. Cu un management abil, chiar și fermele colective pot produce un efect. Și asta, desigur, a lăsat loc invențiilor. Sub Voznesensky, știința a fost finanțată mai activ și mai generos decât sub Stalin și Hrușciov, tinerii oameni de știință au fost încurajați.
  Datorită mai multor rigiditate și management abil, precum și dezvoltării științei, URSS a lansat satelitul cu doi ani mai devreme. Și au zburat în spațiu în 1958, pe 18 noiembrie, ziua de naștere a lui Voznesensky. Și a devenit ziua cosmonauticii.
  URSS s-a dezvoltat într-un ritm mai rapid. Disciplina, spre deosebire de vremurile lui Hrușciov liberal și Brejnev stagnant, era stalinistă. Planificarea este mai pricepută, dezvoltările științifice sunt implementate mai rapid. Voznesensky însuși, desigur, este o persoană mult mai talentată și mai eficientă decât Nikita Hrușciov și Leonid Brejnev. Și echipa lui era mai tânără și mai eficientă. Și zborul către Lună a avut loc în URSS în 1967. În plus, imperiul sovietic a păstrat controlul asupra Chinei. Voznesensky este inteligent și înțelege că nimic nu unește popoarele ca un dușman comun!
  Războiul din Coreea a început pe 25 iunie 1950. Și Stalin a vrut asta. Voznesensky a mers și el pe această cale și a împins SUA împotriva Chinei. Războiul a continuat. Desigur, genialul Voznesensky nu dorea pace. A fost benefic pentru el că NATO și China se exterminau reciproc și măcinau trupele. În mai 1953, a început o mare ofensivă a trupelor Imperiului Celest. Luptele au devenit aprige. Chinezii din noiembrie, cu prețul unor pierderi uriașe, au reușit totuși să cuprindă Seulul. Iarna, luptele erau foarte aprige. China a aruncat din ce în ce mai multe forțe în luptă. Din fericire, sunt mulți oameni. Aliații Americii au luptat fără tragere de inimă. Merită să obțineți sicrie de zinc din cauza unui fel de Coreea? Și treptat a părăsit Coreea. Dar Statele Unite s-au încăpățânat să reziste și, de asemenea, și-au mărit contingentul. Dar armele nucleare nu au fost folosite... Luptele au durat până în 1963.
  Când, în cele din urmă, Kennedy a decis să pună capăt unui război care costase Americii mai multe victime decât al Doilea Război Mondial.
  După ce a pierdut doar peste un milion de uciși, America a părăsit Coreea. China a pierdut de cinci ori mai multe persoane ucise. Dar cu populația sa, acest lucru nu este mult. Peste o sută cincizeci de mii de aliați americani au murit și ei, fără a număra răniții. Plus coreenii morți.
  Sentimentul anti-război și pacifist s-a intensificat în America. China a devenit mai dependentă de URSS.
  Stalin a continuat să fie un cult și a stat în mausoleu cu Lenin.
  Pentru Voznesensky însuși, au decis să construiască un mausoleu separat și, eventual, în Leningrad.
  Mai mult, Kazan a fost numit după Stalin după moartea sa. Au decis să nu se atingă încă de Moscova. Poate că Voznesensky spera să-l depășească pe Stalin și că Moscova va fi redenumită în cinstea sa, Nikolai Voznesensky.
  Mai mult, tabăra socialistă a continuat să se extindă.
  Fidel Castro a câștigat în Cuba. Și în curând Cuba a intrat în Pactul de la Varșovia. Tito nu s-a certat cu URSS. Iugoslavia și Albania au intrat în Pactul de la Varșovia. Lumea socialistă era unită și durabilă. A fost un război în Vietnam, dar s-a dovedit a fi mai scurt.
  În Statele Unite, protestele împotriva războiului și presiuni serioase din partea oamenilor au fost prea masive. Și au apărut negrii. Și a apărut sindromul Coreea. America a pierdut mai mult în ea. În plus, voluntarii chinezi au luat parte la război și au accelerat înfrângerea armatei SUA. Deci războiul s-a dovedit a fi mai scurt, dar americanii au pierdut mult mai mult decât în istoria reală.
  Până la sfârșitul anilor șaizeci, URSS, dezvoltându-se într-un ritm mai rapid, a depășit Statele Unite în ceea ce privește venitul național.
  America, dimpotrivă, a pierdut mai mult în Coreea, iar în Vietnam s-a dezvoltat mai încet.
  Voznesensky nu a legalizat niciodată avortul și practic nu existau contraceptive în URSS. Prin urmare, atât rata natalității, cât și creșterea populației au fost mai mari decât în istoria reală. Politica națională a fost și ea mai rigidă. Oriunde au învățat neapărat rusă, a fost o rusificare a periferiei. În 1971, a fost adoptată o nouă constituție, care a făcut din URSS o țară mult mai unitară, interzicând ieșirea republicilor din imperiu. În plus, a fost stabilit postul de președinte al URSS, ales de popor.
  La 18 noiembrie 1971 au avut loc referendumuri privind o nouă constituție și alegerea președintelui URSS pentru cinci ani. Și aceasta a fost întărirea autoritarismului în URSS, deși pur legal. De fapt, secretarul general și președintele Consiliului de Miniștri era deja un dictator.
  Voznesensky și-a legalizat dictatura, precum și o formă de guvernământ autoritar. Și a introdus și postul de vicepreședinte, având grijă de succesorul oficial, pentru ca în caz de forță majoră să evite o luptă pentru putere în mediul său. Și aceasta, desigur, vorbea despre o înțelepciune mai mare decât cea a lui Nikita Hrușciov.
  URSS a pătruns în Africa și în America Latină. A avut chiar mai multe succese decât sub Brejnev. Mai ales în America Latină. Unde cubanezii erau mai activi. Și în Chile au fost introduse trupe sovietice și cubaneze zdrobindu-l pe Pinochet.
  18 noiembrie 1973 a sărbătorit cea de-a șaptezecia aniversare a președintelui URSS Nikolai Voznesensky. Până în acest moment, URSS devenise cea mai dezvoltată țară din lume din punct de vedere economic, iar în armată fusese mult timp cea mai avansată. Și chiar au început să construiască o super-rachetă pentru a zbura pe Marte. Populația URSS a fost mai mare decât în istoria reală și a continuat să crească rapid.
  Voznesensky a încurajat știința și diverse tipuri de cercetare. Și pe 25 noiembrie 1974, au fost descoperite radiații care dezactivează armele nucleare pe întreaga planetă Pământ.
  URSS și-a pierdut, de asemenea, capacitatea de a lansa lovituri nucleare, dar, pe de altă parte, nu se putea teme de răzbunarea americanilor. Iar populația URSS este mai mare decât cea a Americii și economia este mai puternică, iar armata este superioară atât ca număr, cât și ca calitate. Așa că poți lupta în siguranță.
  Și pe 9 mai 1975 a început al treilea război mondial. Pactul de la Varșovia împotriva NATO. Și încercarea comunismului de a stabili dominația mondială. China era încă condusă de bătrânul Mao, iar el a sprijinit URSS împotriva SUA. Și a început un mare război, fără arme nucleare. Între taberele sovietice și capitaliste. Și s-a vărsat sânge.
  Trupele sovietice au lansat o ofensivă împotriva NATO, cu unele avantaje strategice. În primul rând, comuniștii au ajuns la putere în Grecia și aceasta a intrat în Pactul de la Varșovia. Austria a devenit și o țară sovietică.
  Deci ofensiva a mers bine. Lovitura tancurilor Armatei Roșii este o putere zdrobitoare.
  T-80-urile, cele mai recente rezervoare de turbină cu gaz, se deplasau peste RFA și nu era nimic care să le oprească. Un tun de 125 de milimetri i-a străpuns pe leoparzii germani de la o distanță de cinci kilometri. Și mașinile germane în sine nu au putut pătrunde în frunte designul sovietic, nici măcar la distanță apropiată. Așa că tancurile sovietice s-au mișcat ca un ceasornic.
  Elizabeth, Elena, Catherine călăreau într-un tanc. Echipajul este de doar trei. Și au tras în inamic.
  Fetele apăsau butoanele joystick-ului cu degetele goale. Și au lovit corect. Și a zdrobit o mulțime de tancuri germane și americane. O astfel de putere nu poate fi oprită. Războinicii, trebuie să spun, sunt foarte combativi.
  Au lovit "Leopard" și au cântat:
  - În victoria ideilor nemuritoare ale comunismului!
  Și războinicii au luat și și-au arătat limba!
  Elena a tras cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Pentru măreția planetei în roșu!
  Ekaterina s-a bătut folosind degetele goale de la picioare și a țipat:
  - Pentru marea Rusie!
  Elizabeth a remarcat cu energie, folosindu-și și picioarele goale:
  - Pentru victoria asupra inamicului!
  După aceea, fetele, zdrobind trupele NATO, au cântat o întreagă poezie de dragoste, compunând din mers;
  NATO se dezlănțuie de furie,
  inamicul regimentului a aruncat înainte...
  Dar călăii-adversari,
  Rușii se vor întâlni cu ostilitate!
  
  Se lipește în pielea unui porc,
  Inamicul va fi zdrobit în praf...
  Rușii luptă cu furie
  Pumn puternic de soldat!
  
  Fetelor întunericul Komsomolului,
  Ataca cu zel...
  Privirea războinicilor este ascuțită,
  Deci, cunoașteți NATO kaput!
  
  Cel mai puternic din lume
  Fetele aleargă desculțe...
  Înmuiați toți inamicii în toaletă,
  OMON nu se va putea abține!
  
  Război este un cuvânt groaznic
  Asta suna din otel...
  Cu toții suntem numiți vulturi,
  Și credința rusă este un scut!
  
  Nu există ruși mai frumoși în spațiu,
  Fete frumoase musculare...
  Sunt mai periculoși în univers
  Visul băiatului se va împlini!
  Putem da naștere universului,
  Moscova este a treia este Roma,
  Iar lucrarea iubirii este creația,
  Să facem un festin incredibil!
  
  Totul va fi bine în Rusia,
  Care a devenit marele Eden...
  Și fetele l-au întrebat pe Dumnezeu
  Gata cu probleme!
  
  Avem tancuri foarte puternice,
  Suficient combustibil pentru tot rezervorul...
  Strângeți-vă,
  De la călcâiul fetei până la nichel!
  
  Obuzele zboară și rachete
  Și avem bombe grozave...
  Picioarele războinicilor sunt cântate,
  Va lovi puternic în ochi!
  
  Ca vedeta comunismului
  Un quasar scânteie deasupra noastră...
  Vom distruge hoardele fascismului,
  Avem darul lui Dumnezeu rus!
  
  Toți oamenii vor deveni ca frați pentru noi,
  Avem și sânge roșu...
  Și blestemați-i pe fasciștii răi,
  Și Lada iubește băieți!
  
  Toată lumea din țara noastră este un gigant,
  Toți oamenii sunt ca și cum degetele sunt egale...
  Împreună cu Svarog suntem una,
  Părinții noștri să fie mândri de noi!
  
  Rusia mea este o țară luptă,
  În el, cosmosul și-a găsit fiica...
  Fata aleargă desculță
  Să-i alungăm pe fasciști!
  
  Nu va exista Rusia sub NATO,
  Comunismul va domni în ea...
  Trebuie să luptăm pentru țara noastră
  Deci doar înainte, nu în jos!
  
  Construim case și drumuri
  Am creat lumea pentru veacuri...
  Fetelor picioare frumoase
  Visul oricărui băiat!
  
  Vom face lumea cea mai bună
  Și cei mai bogați de pretutindeni...
  Și vor fi turkmeni și chukchis,
  Trăiește în cea mai frumoasă țară!
  
  Atunci vom învinge fiara, știi
  Și vom face din lume un paradis minunat...
  Desenul este frumos pe birou,
  Pentru această luptă și îndrăzneală!
  Fetele s-au luptat și au cântat cu voci pline. Tancurile americane și germane au fost knockout. Aici au spart și Challenger-ul, și-au împărțit partea de la distanță lungă.
  URSS este o țară puternică. Dar și crud. De exemplu, Elena era arestată. A fost încătușată și dusă la arestul preventiv al MGB.
  Acolo a fost dusă într-o cutie specială și i s-a ordonat să se dezbrace. Elena și-a scos încet hainele. A apărut o femeie în haină albă și și-a tras mănuși medicale subțiri peste mâini.
  Zâmbindu-i Elenei, ea dădu din cap.
  - Trebuie să te ating!
  Și a început să o examineze din păr. Apoi s-a uitat în urechi, nări, s-a urcat în gură. Dar cel mai umilitor lucru este atunci când un deget într-o mănușă de cauciuc se cufundă adânc în uter. Elena a simțit o dorință inexorabilă de a urina. Apoi, matrona ei în haină albă a început să-și răsucească degetul în pântece. Și a fost atât de frumos... Fata gemu voluptuoasă. Matroana a continuat să se răsucească în vagin. Până a venit Elena, chiar și ușor șchiopătată.
  Apoi au băgat un deget într-o mănușă și i-au luat fundul și în ea.
  Apoi a fost fotografiată, amprenta de pe mâini și picioare. Și m-au dus la dușul închisorii.
  După ce au spălat-o pe Elena, i-au dat un halat. Și s-a dus la pat. În celulă erau peste treizeci de femei. Elena, însă, s-a obișnuit repede cu strângerea și a dormit profund. Și altor prizonieri le era frică de ea puternică din punct de vedere fizic și de a deține arte marțiale.
  Ea a petrecut trei luni într-un centru de arest preventiv și a fost eliberată. Totuși, vremurile nu sunt staliniste.
  Și tortura era blândă, ea era adesea dezbrăcată și căutată. Matrona Masha a făcut tot posibilul. Ea a adus-o constant pe Elena la orgasm, băgându-și degetele în sânul lui Venus și răsucindu-se cu pricepere acolo. Și asta a fost atât de frumos!
  Și, în același timp, este dureros de jenant. Elena și-a amintit asta cu un fior și i s-a udat între picioare.
  Și acum, cu degetele goale, apăsă pe butoanele joystick-ului și lovește o altă mașină.
  Trupele sovietice avansează destul de bine și aproape conform planului. Fetele se luptă pe cer Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova.
  Se luptă cu avioanele Yankee. Și doboară avioane.
  În același timp, se folosesc și rachete, lovind de la distanță mare. Ambele fete sunt frumoase și arată atât de tinere. Dar, în același timp, au luptat și în timpul Marelui Război Patriotic, iar Anastasia Vedmakova a reușit să-i verifice pe spanioli.
  Acestea sunt fetele de aici cu anvergură colosală și salturi cool!
  Anastasia apăsă pe trăgaci cu degetele goale de la picioare. Ea a lovit o mașină americană și a scârțâit:
  - Sunt un terminator!
  Akulina s-a bătut și ea cu călcâiul gol și a țipat:
  - Sunt un monstru spațial.
  Războiul nu mai este la fel de interesant ca în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Rachetele funcționează de la distanță lungă și sunt îndreptate spre țintă. Și nu aici poți arăta pricepere și arăta îndemânare.
  Și a fost atunci când au luptat atât de agresiv cu germanii.
  Apoi a fost mai greu.
  Experimentată, dar veșnic tânără, Akulina a început să rostească aforisme înaripate, mâzgălind ca dintr-o mitralieră, iar ea însăși împușcă americani și pe alții dintr-un tun;
  Politician, acesta este un lup care atrage alegătorii de iepure nu cu pielea de oaie, ci cu nota verde!
  Politician, acesta este un lup în obicei, care, însă, iubește verdeața!
  Politicianul-vulpe prinde alegătorii ca iepurii de câmp pe promisiunile de "varză"!
  Un politician care se crucea prea mult, ajuns la putere, va deveni cruce pentru alegători!
  Politicianul promite munți de aur fals, dar pe cel adevărat îl va arunca în râpa dintre stânci!
  Stejari mari cad zgomotos, politicienii alegătorilor zdrobesc cioturile când cad!
  Dumnezeu are o nouă zi în fiecare zi, dar politicienii au vineri și luni veșnice pentru început!
  Politicianul vrea bine, doar în buzunarul lui!
  Un clovn se preface a fi un prost pentru a te face să râzi, un politician este deștept să te facă să urli de enervare!
  Bufonii spun regilor adevărul, politicienii se mint singuri!
  În politică există doar animale: șobolani, lupi, vulpi, șacali, dar poți deveni leu doar fiind bărbat!
  Un politician este ca un ghoul - vrea să bea sânge și pentru un ban își cumpără prese de dragoste!
  Chiar și un prost poate crede în Dumnezeu, doar un geniu este capabil să nu-și piardă credința într-o persoană!
  Talentul, acesta este un diamant, trebuie șlefuit cu diligență și tăiat prin educație!
  Operatorul de pompe funebre nu va da faliment în timp ce bărbatul se bate el însuși în sicriu!
  Vodca este o otravă care otrăvește statul, controlată de politicieni cu creierul beat!
  Nu există nenorocire mai mare pentru o persoană decât politica, doar durerea nu știe cine se joacă cu o persoană!
  Mierea de pe buzele politicienilor este amețitoare, doar o mahmureală dureroasă și nu trece niciodată!
  Aurul este un metal moale, dar sparge protecția oricărei grosimi, cu excepția cazului în care conștiința este un cristal!
  Un politician iese mereu din gură cu diaree verbală, dar alegătorul o ia uneori pentru miros de trandafiri!
  Politician, acesta este atât de vulpe încât seduce mai des o cioară nu lăudându-se cu meritele sale, ci înjurând neajunsurile altora!
  Dacă vrei să iei brânza de la corb - dă-i dracu bine privighetoarei!
  Politicianul are buzunare fără fund, deși este un fund solid în morală!
  Politicienii cu flăcări pe buze lasă în urmă fie un deșert ars, fie o mlaștină putrezită!
  Un difuzor de foc va lăsa doar cenuşă!
  Dacă capul este din fontă, atunci este cea mai fragilă parte a corpului!
  Dacă ești pursânge ca un câine, asta nu înseamnă că nu porți de la tine un câine de aroganță!
  A deveni călăreț - plug ca un cal!
  Începutul este întotdeauna dificil în sport și politică, dar linia de sosire este prea ușor pentru a zbura la vale!
  Frânarea este proastă, a nu avea frâne este mai rău ca niciodată!
  Politician, aceasta este o vulpe atât de mare, încât își zvâcnește coada pentru a merge înainte și este viclean să-și smulgă portofelul!
  De limba unui politician care intră într-o poșetă, monedele se lipesc bine!
  În vodcă este multă amărăciune, iar în discursurile politice există dulceață, ci mai degrabă o împinge pe cea din urmă în sicriu!
  O politiciană este, desigur, o prostituată, dar lucrează exclusiv cu limba!
  Care au apărut în fața lui Dumnezeu Creatorul - desigur politicieni, au dat naștere întunericului și haosului!
  Care este diferența dintre un politician și un soldat? Un soldat se lupta cu baioneta, cu pumnul, un politician doar scuipa limba!
  Dacă un politician este populist, atunci va trage alegătorul în jos!
  Un politician care ocupă centul electoratului, nu un centru, ci un jucător a cărui politică va ieși în lateral!
  Armata este putere, dacă Patria ei nu a dat naștere neputinței!
  Armata este neputincioasă când generalii au creierul în spate, iar intenderii au mâinile în rahat!
  O femeie refuză sexul pentru bani din cauza dezgustului, iar un politician se va lăsa pentru mană fără rușine!
  O femeie vrea sex de la un bărbat frumos, iar un politician primește satisfacție de la un nemernic!
  Un politician este vândut cu mulți bani, dar el însuși nu merită un ban și nu e nebun!
  Dacă unui politician îi lipsește inteligența, compensează asta cu un exces de răutate!
  Politicianului îi plăcea mult să latre, dar loialitatea ca un câine păstrează doar vițelul de aur!
  De ce promite politicianul munți de aur? Pentru a trage în căldura monedelor cu mâinile greșite în buzunar!
  De ce este un politician mai bun decât o prostituată? Cei care infectează cu SIDA doar la figurat, dar mai mortal!
  Picioare frumoase de femeie goale, încălțați doar de politicieni în moduri dezgustătoare!
  De ce este o vulpe mai periculoasă decât un leu? Pentru că limba este mai mortală decât colții!
  Un prost nu va adormi prea mult, spre deosebire de un bețiv, un politician nu se va opri din mințit, spre deosebire de un ratat!
  O prostituată folosește parfum parfumat pentru a atrage clienți, un politician miroase a diaree verbală - pentru a atrage alegătorii!
  De ce sunt politicienii ca pisicile grase? Pentru că capcana lor pentru șoareci este o limbă lungă și o strângere a fălcilor înșelăciunii!
  În ce fel este o femeie superioară politicii? Atrage un bărbat cu un miros plăcut, iar un politician nu poate ascunde duhoarea cu nicio apă de colonie!
  Călăul este cel mai onest om, clientul nu se va plânge niciodată că face o comandă cu întârziere!
  Moartea este și ea o aventură, cu o continuare necunoscută, doar o persoană ar prefera să evite astfel de distracție!
  Acest călău este muncitorul al cărui client nu îndeamnă!
  Doctorul este uneori și călău, doar clientul stă sub el de bună voie!
  Un tânăr fără barbă poate fi și capră!
  Politician, acesta este un șobolan care mușcă cu limba!
  Nu există Dumnezeu în inimă, dar preotul este în ficat!
  Nu se știe niciodată când se va sfârși lumea, dar coșmarul vieții pare fără sfârșit!
  Un oaspete neinvitat este mai rău decât un coronavirus!
  Cel mai mortal virus sunt politicienii care răspândesc infecția verbiajului!
  Dumnezeu a creat lumina, întunericul a apărut când oamenii au fost orbiți de politicieni!
  Când a apărut primul politician? Când Eva l-a înșelat pe Adam și oamenii de știință au descoperit că omul a evoluat dintr-o maimuță!
  Dacă o persoană descinde dintr-o maimuță este un lucru discutabil, dar nu există nicio îndoială că oamenii imită idolii nedemni!
  Războiul este un baros care sparge oglinda iluziilor umane!
  Un politician promite pace, dar el însuși nu poate fi prieten decât cu propriul portofel!
  Un politician, e un diavol, dar nu-și ascunde coada atât de inteligent!
  Politicianul este ca un înger al luminii în discursuri, iar Satana este în realizare!
  Dacă dintr-o dată te simți dulce din discursurile unui politician, verifică dacă ți-a căzut inteligența la pământ!
  În ce fel este un politician mai mult sau mai puțin sincer în cuvinte: alții nu sunt mai buni!
  Politician, adoră să vărseze argintul discursurilor, dar din anumite motive doar a tăcea la timp obține aur!
  Nici măcar un diamant nu este atât de greu încât să nu devină uluit de dorința încăpățânată de a promite a politicianului!
  Aici războinicii și-au schimbat deja trusele de luptă și s-au întors la bază. Da, ofensiva armatei URSS este foarte puternică.
  Luptă și alți războinici. De exemplu, Mirabela elimină ținte terestre cu mare eficiență.
  Aeronava ei de atac cu reacție a atacat diverse ținte, mai ales pe uscat.
  Fata apăsa nasturii cu degetele goale de la picioare și cânta cu încântare;
  Vom distruge întreaga lume a violenței,
  Jos până jos și apoi...
  Vom construi o lume nouă, nouă -
  Cine nu a fost nimeni, va deveni totul!
  Trupele sovietice se apropiau deja de Bonn. Generalii Armatei Roșii au fost foarte încântați. Au câștigat cu încredere. Dar într-o luptă, se pot întâmpla rezultate diferite. Armata Roșie a luat numărul de tancuri și obuziere și alte tipuri de arme. Bătăliile au arătat că tancurile americane M-60 nu erau rivale pentru T-72 și T-80 sovietice. Cu toate acestea, chiar și T-64-urile anterioare sunt chiar mai puternice decât cele americane.
  Deci frontul trupelor sovietice a zdrobit în mod special inamicul. Mareșalii URSS au desenat diagrame ale operațiunilor ofensive. Și tancurile avansate au intrat în râul Rin. Și s-a rostogolit peste el cu omizi. Și a fost o priveliște impresionantă.
  După aceea, un întreg batalion de fete, aruncându-și sutienele, s-a stropit în râu. Și a fost atât de frumos.
  Trupele sovietice au intrat în Belgia... Era încă mai 1975 și era cald și aerul era plin de primăvară.
  Populația locală în fața războinicilor a căzut în genunchi și le-a sărutat picioarele goale, cizelate.
  Războinicii au câștigat...
  Alenka, de exemplu, cu echipa ei, a fost prima care a întâlnit Bruxelles. Anyuta a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Pentru comunismul roșu!
  Alla, mâzgălind din două mitraliere deodată, notă:
  - Și comunismul verde nu e rău!
  Maria a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare, sfâșiind un soldat NATO și a scârțâit:
  - Și cea mai strălucitoare culoare este culoarea victoriei!
  Marusya a tras cu o bazooka, zdrobind un tanc inamic și ciripind:
  - O sa castigam!
  Și și-a scuturat sfarcurile stacojii expuse ale sânilor. Iata fata...
  BMP-urile se luptă și aici, cu pistoale și mitraliere. Și ei bat, de asemenea, activ armata NATO.
  Fata, ca întotdeauna, este plină de agresivitate și emoție. Și ochii lor scânteie. Sunt niște războinici minunati.
  Olympias, trăgând dintr-un vehicul de luptă al infanteriei, cântă:
  Măreția Rusiei nu poate fi înțeleasă
  Ea este atât de puternică și sfântă...
  Armata Patriei este invincibilă,
  Pentru gloria ostașului neîntrerupt!
  Și fata va lua și va trage dintr-un lansator de rachete. Și va da o mulțime de dușmani.
  Da, fetele sunt grozave aici...
  Și acum au trecut de Bruxelles și tancurile sovietice intră deja în Paris. Și o fac cu mare vigoare.
  Fetele Margarita și Oksana au pus steagul roșu pe Turnul Eiffel. Și se mișcă odată cu vântul.
  Fetele se uită în jos și văd tot Parisul sub ele. Oraș magnific și foarte frumos. Și focul strălucește în întuneric.
  Margarita a cântat:
  Maestrul și Margareta,
  Știi că există un război...
  Maestrul și Margareta,
  Care este eroul Satana?
  Oksana a declarat cu încredere:
  - Bulgakov nu a arătat acel sovietic de care ar trebui să fie mândru!
  Margarita a fost de acord cu asta:
  - Aruncă în hârtii, e urât!
  Oksana făcu un semn cu mâna către piloți și remarcă:
  - Dar femeile care visau la rochii la modă pot fi înțelese!
  Margarita râse și gutura:
  - Nu poți trăi fără femei, nu,
  În ele soarele de mai, cum spunea poetul!
  Oksana a emis în mod logic:
  Indiferent câte cuvinte ai da
  Îndrăgostește-te din nou de noi...
  Deci de fiecare dată, măcar pentru o oră!
  
  Armata Roșie a fost învingătoare. Mulțimile de oameni au salutat trupele sovietice ca eliberatori. Și un număr atât de mare s-a adunat sub steaguri roșii.
  Și s-a cântat muzica, a sunat orchestra...
  Alenka, alergând de-a lungul drumului stâncos al Parisului, a ciripit:
  Visez același vis
  Sunt din nou la Paris, sunt din nou îndrăgostit.
  Soarele din spatele acoperișurilor ne-a întâlnit la Paris.
  Deodată mă uit - stai la cafenea.
  Am studiat franceza în copilărie
  Și am decis cum să încep o conversație.
  Politicos "Bonjup", îți voi spune...
  Alla o întrerupse pe Alenka:
  - Acest cântec ar trebui să fie cântat de un bărbat! Suntem lesbiene?
  Alenka a fost de acord cu un zâmbet:
  - Da, e mai bine să-i cânți unui tânăr! tipul Vysotsky!
  Și fetele au râs.
  După capturarea Parisului, trupele sovietice s-au mutat mai departe în Port de Calais pentru a lovi Marea Britanie de acolo. Și acesta este pasul lor activ pentru Armata Roșie.
  Marina sovietică a avansat și a apăsat. În special submarinele erau numeroase și furtive.
  Dezgropat din vehiculele de infanterie sovietică...
  Natasha, de exemplu, a intrat în Roma. Era atât de frumos la Roma. Acest oraș nu era fără motiv numit etern. Și sunt atât de multe lucruri frumoase în ea, inclusiv Colosseumul. Și diferite tipuri de statui pentru împărați și cezari...
  Natasha și-a plesnit piciorul gol pe pietre și a scârțâit:
  - Slavă imperiului URSS!
  Apoi fata a sărit în sus și s-a răsucit în aer. Și călcâiele ei goale străluceau așa.
  Zoya a subliniat agresiv:
  - Da, URSS este foarte faimoasă!
  Augustin a remarcat râzând:
  - Și va fi o eră a comunismului în curte!
  Apoi fata le-a făcut cu ochiul partenerilor ei. Și evident că a devenit mai veselă. Și era gata să danseze.
  Svetlana și-a aruncat tocuri goale, roz și a remarcat:
  - Comunismul este minunat! Dar nu în curte, ci în cap!
  Și fetele au izbucnit în râs, dezvăluind dinții.
  Roma s-a supus imperiului sovietic, la fel ca și Italia. Și, în același timp, a început debarcarea în Marea Britanie. Și Armata Roșie a atacat și Statele Unite, prin Alaska. Și aceasta este, de asemenea, o intrare atât de îndrăzneață.
  Fetele Alice și Angelica au străbătut Alaska și au acționat cu o eficiență extremă. Dacă cuvântul extrem este potrivit pentru eficiență.
  Alice, trăgând în inamic și dezvăluindu-și dinții, a spus:
  - Eu cred în comunism!
  Angelica mârâi furioasă, aruncând cu degetele goale o grenadă:
  - Nu-ți pasă ce crezi - cunoașterea este putere!
  Fetele au respins atacul inamicului folosind toate mijloacele disponibile. Alice a jucat odată șah cu Botvinnik și s-a certat cu primul campion mondial sovietic:
  - Este adevărat că într-o poziție proastă, toate mișcările sunt proaste?
  Mihail Moiseevici a răspuns zâmbind:
  - Un jucător de șah bun nu duce la o situație proastă!
  Alice clătină din cap, sceptică.
  Dar chiar și tu ai pierdut!
  Botvinnik dădu din cap, dar remarcă:
  - Pierdut, dar a crescut din nou!
  În această lume, au existat însă câteva nuanțe. Mihail Moiseevici Botvinnik, nu a fost privat de dreptul la răzbunare și l-a învins și pe Petrosyan în meciul retur. Apoi a mai jucat un meci cu el. Și a pierdut în fața lui Spassky. După aceea, Botvinnik a decis în cele din urmă să renunțe la răzbunare. Deși am mai jucat câțiva ani în turnee gratuite. Spassky a fost învins de Bobby Fischer. Apoi Fischer s-a răzbunat și mai convingător. Și în timp ce el este încă campion mondial la șah. Karpov nu s-a jucat cu el. Și Fischer este gata să lupte.
  Alice, însă, joacă șah foarte bine. Și Botvinnik și-a înfruntat forța. Ea și-a presat destul de mult campionul mondial.
  Acum Alice trage cu pușca de lunetă și cântă:
  - Slavă Komsomolului, ți-a înflorit cravata de la gât!
  Angelica mârâi:
  - Cumva mediocru o ai pe Alice!
  Fata a pufnit ca răspuns. Și a dat o altă întoarcere de la mitraliera.
  Fetele au respins atacul inamicului și au început să se miște mai departe. Angelica îi plăcea să joace Go. Și câștigă seriale acolo cu diverși parteneri.
  Dar acum era un foc puternic. Și ea a împușcat, doborând soldații yankei.
  Și în timp ce fata cânta:
  Sunt un cavaler rus în genunchii sălbaticilor,
  Dușmanii Rusiei îi voi mătura de pe fața pământului!
  Și cum îi face cu ochiul partenerului său. Și cu degetele goale, va arunca din nou o grenadă.
  Punctul de sprijin al Armatei Roșii din Alaska sa extins rapid. Și trupele sovietice s-au mișcat ca picăturile de mercur la suprafață. În special, tancurile de cavalerie ușoară au intrat în luptă.
  Iar bătăliile au fost prezente de mașini pentru o persoană, unde fata stătea întinsă, și o siluetă foarte joasă - compactă. Și pozițiile SUA au astfel de mașini. Și acum Margarita merge cu o astfel de mașină și trage în americani și cântă pentru ea însăși.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Am ucis pisica!
  Și dintr-un pistol cu țeava scurtă ca o bufnitură. Fete luptătoare, cărora prizonierii le sărută tocuri goale, rotunde.
  Acești războinici nu dau milă nimănui. Iată fata Domino, tot pe un tanc mobil, și cu un singur loc zboară și își zdrobește adversarii.
  Și unde pot concura americanii cu astfel de oameni?
  Domino mâzgălește din mitraliere și scuipă încărcături mortale și scârțâituri:
  - Pentru Rusia, țara noastră a comunismului!
  Domino este o fată cool, iar bărbații din fața ei cad în genunchi...
  Este deja iunie și luptele sunt la periferia Londrei. Britanicii nu se așteptau ca capitala lor să fie atacată atât de repede. Și în Europa, trupele sovietice au depășit Pirineii, deja în Spania. Și vin la Madrid.
  Elizabeth pe tancul T-80. Fetele au câștigat multe victorii glorioase și intră acum în capitala Spaniei. Franco este încă în viață și a fugit deja de frică. Iar oamenii salută Armata Roșie ca eliberatoare.
  Dictatura a căzut, iar sub omizile tancului sovietic se aruncă flori.
  Elizabeth a spus:
  - I-am răsturnat pe naziști!
  Elena, cu ajutorul degetelor goale, împușcă picioarele, rupând tancheta americană și mormăi:
  - Am făcut ce trebuia, acum patruzeci de ani!
  Catherine șuieră agresiv:
  - Da, n-au zdrobit fascismul în Spania, iar el a venit pe pământul nostru!
  Elizabeth a răspuns zâmbind:
  - Asta este în ordine! Dar acum îi vom zdrobi din răsputeri pe toți naziștii neterminați! Va exista o frăție mondială a comunismului! Și oamenii nu se vor mai ucide niciodată!
  Fetele ciripeau la unison:
  - Oamenii nu se vor ucide niciodată! Slavă Rusiei!
  Madrid a căzut. Tancurile sovietice au intrat și ele la Lisabona. A fost răsturnat și dictatorul Salazar, care stătea de mult timp pe tron, cunoscut pentru simpatia lui pentru Hitler, și aproape că a declarat război URSS.
  Fetele Alenka și echipa ei au forțat prizonierii să-și sărute picioarele goale... După care coloana de tancuri sovietice a trecut mai departe.
  Gibraltar este ultimul bastion NATO din Europa. Ea nu s-a supus la vremea ei nici lui Napoleon, nici lui Hitler. Dar acum Armata Roșie o ia cu asalt.
  Elizabeth trage dintr-un tanc la bateriile britanice.
  Fata zâmbește mult și trage cu precizie. Atinge ținta și scârțâie:
  - Nu există bariere în calea comunismului!
  Elena a tras și ea potrivit, folosindu-și degetele goale de la picioare și mârâi:
  - Fata, ia aparatul cat mai repede!
  Ekaterina a lovit și inamicul. Ea l-a lovit exact și a țipat, dezvăluindu-și dinții:
  - Și un lansator de grenade sub țeava va fi de folos!
  Să presupunem că fetele trag în pozițiile britanice într-un mod combativ.
  Elizave, chiar și în timp ce filma, s-a simțit inspirată și a compus câteva zeci de aforisme;
  Leul este regele animalelor, dar vulpile conduc de obicei animalele!
  Lupul se îmbracă de oaie, politicianul se îmbracă cu mănuși albe!
  Politica este o afacere murdară și mănușile albe din ea sunt la fel de potrivite ca hainele albe dintr-o mină!
  Regele nu este cel care răcnește ca un leu, ci cel care viclean ca o vulpe!
  Dictatorului îi place să învețe democrația ca o cioară la o privighetoare să cânte!
  Oameni buni, aceasta nu este vite, iar domnitorul nu este pan!
  Omul este fiul lui Dumnezeu, pentru că ei îl răstignesc din plin!
  Un politician este uneori un lup în haine de oaie, dar mai des un berbec în haine de leu!
  Politicianul are cea mai mare artă, este scump de vândut, ceea ce nu merită un ban!
  Politician, acesta este dictatorul sticlelor - discursul lui provoacă mahmureală!
  Nu există oameni cumsecade în politică la fel de rari ca vegetarienii printre lupi!
  Se pune ordine în tăcere, o mizerie dă naștere verbiaj!
  Politicianul este un pitic cu limba lungă și ambiții gigantice!
  Nu sunt pietre uscate în râu, nici politicieni cu mâinile curate!
  Dumnezeu nu va lăsa omenirea să piară dacă nu coboară la nivelul animalelor infernale!
  Mai bine să fii un tânăr fără barbă decât o capră care și-a schimbat tinerețea!
  Politicianul emană duhoare, prin mirosul dulce al discursurilor cu miere!
  Un politician are un singur scop - puterea, iar toate metodele de a o atinge sunt pură murdărie!
  Politician, nu este întotdeauna o mână puternică, ci întotdeauna o limbă lungă!
  Limba lungă a unui politician scurtează viața alegătorului!
  Sub o dictatură, este ca într-un autobuz - jumătate stau, cealaltă jumătate tremură, iar controlorul tiranului este el însuși un iepure laș!
  Un politician este un matematician care nu vrea să împartă cu nimeni, dar îi place să ia!
  Nu există frați în politică, ci plini de flăcăi, nici vrăjitori, ci plini de zâne de noapte!
  Politicianul vrea să-i arate alegătorului că este un magician, dar în realitate este doar o zână de noapte!
  Un politician fără bile de oțel riscă să-și pună pantalonii!
  Politician, acesta este un clovn, dar în loc să râdă, te face să vomiți!
  Un politician este un clovn, dar nu un covor, ci un covor!
  Politicianul este un bufon, dar clopotele îi sună de bronzul vorbelor degeaba!
  Politică, totul e murdărie când urcăm în vârf!
  Politician, fură făcând cât mai mult zgomot, dar fură nu numai bani!
  Politicianul adună voturile alegătorilor pentru a-și închide gura!
  Politician, acesta este Dumnezeu doar invers, Atotputernicul creează ordine din haos, iar politicianul transformă ordinea în haos!
  Politicianul este un iepure laș la suflet și iubește și verdeața!
  Vodca este cea care dă distracție timp de o oră, un politician te face să verse lacrimi de dezamăgire timp de un secol!
  Într-un pahar de vodcă, mintea nu se va îneca, dar chiar și un strop din discursul dulce al unui politician este suficient pentru a îneca țara!
  Un lup este o asistentă în pădure, un politician cu mâna de lup schilodește atât oamenii, cât și animalele!
  Dictatorul este o vulpe, dar mult mai lacom, și capabil să înghită toți oamenii cu un boa constrictor!
  Politica este vorbire, ca un baros descurajează gândirea, deși nu are greutate!
  Un politician este o rangă care bate creierul, doar că mai moale decât ceara când vine vorba de principii!
  Politica este un astfel de domeniu în care toată lumea este înșelată, iar toată lumea greșește, dar câștigătorul este cel care denaturează plauzibilitatea!
  O femeie desculță nu riscă să contracteze o răceală de indiferență masculină!
  Barbatii nu au o fantezie feminina pentru tinute, femeile nu au un realism masculin pentru pantofi!
  O femeie iubește atunci când un bărbat este ascultător și indiferent față de alcool, dar este beată de un bărbat care este capabil să subjugă!
  Fetele, pe scurt, sunt meșteșugărele universale și au luat Gibraltar. A căzut și Londra. Navele sovietice au aterizat deja în Irlanda. Și da, Alaska a fost capturată, iar Armata Roșie a intrat în Canada.
  Fetele sunt feroce și sar...
  Alice remarcă râzând:
  Suntem războinici duri!
  Și cu degetele goale de la picioare a aruncat o grenadă.
  Angelica a notat:
  - Abruptul nu este întotdeauna un semn de inteligență!
  Și cu călcâiul gol a cedat în fața unei mine magnetice. Și a întins o mulțime de luptători.
  Fetele aleargă prin Canada și cântă;
  Fetele din Komsomol sunt cele mai tari dintre toate,
  Se luptă cu fascismul ca vulturii...
  Fie ca Patria noastră să fie un succes,
  Războinici parcă cu căldura unei păsări!
  
  Ei ard cu o frumusețe nemărginită,
  În ele, întreaga planetă încălzește flacăra mai strălucitoare...
  Fie ca rezultatul să fie nelimitat
  Patria va macina chiar și munții!
  
  Spre slava Patriei noastre, sfinte,
  Ne vom lupta cu fanaticii...
  O fată aleargă desculță în zăpadă,
  Ea poartă grenade într-un rucsac strâns!
  
  Va arunca un cadou într-un tanc foarte puternic,
  Spune-l pentru glorie...
  Fata împușcă o mitralieră,
  Dar există un cavaler al unui stat curajos!
  
  Totul poate fi o fată, crezi tu
  El poate lupta chiar și în spațiu...
  Și lanțurile fascismului vor fi o fiară,
  La urma urmei, Hitler este doar o umbră a unui clovn mizerabil!
  
  Vom realiza, va fi paradis în univers,
  Și fata va muta munții cu călcâiul...
  De aceea lupți și îndrăznești
  Spre gloria Patriei noastre Rusia!
  
  Fuhrer-ul va aștepta o buclă pentru el însuși,
  Și are o mitralieră cu o grenadă pe el...
  Nu măcinați prostește,
  Vom îngropa Wehrmacht-ul cu o lopată!
  
  Și va fi în univers așa Eden,
  Mare ca spațiu și foarte înflorit...
  Te-ai predat germanilor, prost Sam,
  Și Isus trăiește mereu în suflet!
  
  A fi membru Komsomol este foarte bine,
  Purtat sub un frumos steag roșu...
  Chiar dacă uneori îmi este greu
  Dar isprăvile frumuseții nu sunt în zadar!
  
  Desculț, am alergat în frig,
  Furnițele de zăpadă gâdilă călcâiul gol...
  Foartea fetiței a crescut cu adevărat,
  Vom construi o nouă lume a comunismului!
  
  La urma urmei, Patria este propria noastră mamă,
  Avem de-a face cu un comunism vibrant...
  Ai încredere în noi să nu călcăm patria,
  Să punem capăt ticălosului monstru-fascism!
  
  Sunt mereu o fată frumoasă
  Deși sunt obișnuit să fiu desculț într-un năpăd...
  Visul mare devenit realitate
  Ce împletituri aurii am!
  
  Fascismul a pătruns până la Moscova,
  E aproape ca și cum ar trage în Kremlin...
  Și noi, fetele, suntem desculți în zăpadă...
  Ianuarie e în picioare, dar ni se pare în mai!
  
  Vom face, pentru Patria Mamă, să știm totul
  Nu există nicio țară din univers mai dragă nouă...
  Să fie o viață foarte stridente,
  Nu trebuie doar să te odihnești pe pat!
  
  Să construim un comunism radiant,
  Unde este un palat cu o grădină ramificată pentru toată lumea...
  Și fascismul va pieri în lumea interlopă,
  Este necesar să lupți din greu pentru Mama Rusia!
  
  Deci va fi bine în univers,
  Când ucidem rapid inamicii...
  Dar acum lupta este foarte grea,
  Fetele merg desculte!
  
  Suntem fete, luptători-eroi,
  Să aruncăm fascismul sălbatic în iad...
  Și arăți frumusețe desculță
  Ca să poată face steagul comunismului!
  S-ar putea ca melodiile să nu fie tocmai pentru sezon, dar din suflet și din toată inima....
  În iulie 1972, Armata Roșie a intrat în Statele Unite continentale. Și ea a câștigat cu persuasiune, în ciuda comunicării extinse. Iar succesele Armatei Roșii au fost colosale.
  Și superioritate și în arme.
  Mai ales ca tancuri și aviație. Și i-au învins pe americani.
  Acum Elizabeth luptă chiar pe teritoriul Statelor Unite. Luptă și câștigă și nu uită să cânte:
  - Unu doi trei! Rupe fascistul!
  Elena trage folosind degetele goale de la picioare și scârțâie:
  Vom cuceri America!
  Ekaterina și-a apăsat mamelonul stacojiu pe butonul joystick-ului și a emis:
  - Cea mai tare victorie va fi a noastră!
  În același timp, unele fete și aforisme bine orientate amintesc:
  Un politician care promite o plăcintă pe cer lasă în vânt proprietatea națiunii!
  O prostituata ia bani cu limba, un politician ia voturi, dar acesta din urma este mult mai corupt!
  Politicianul este un măgar care vrea să-i transforme pe alegători în măgari de haita!
  Politicianul are un costum de hoți - extorcare de voturi!
  Un politician este o capră care se mulge cu diaree verbală!
  O prostituată este mult mai sinceră decât politica, sexul în schimbul banilor, mai bună decât pornografia pentru o voce!
  Politicianul este dat drept ultima curvă, dar infectează toți clienții deodată!
  Prezervativul protejează o prostituată de infecție, doar dopurile pentru urechi vor ajuta împotriva infecției politice!
  Politicianul este rapid la limbă, lent în împlinirea promisiunii, dar doar un ghepard în justificare!
  Un politician este un maestru al minciunii, un mare maestru al înșelăciunii, un campion al evaziunii, dar nu cunoaște regulile elementare ale decenței!
  Un politician nu măsoară de șapte ori, ci taie trei piei!
  Un politician este un păduchi care stă pe un alegător de taur, dar, în ciuda dimensiunilor sale mici, este foarte împovărător!
  Ce vrea o femeie, Dumnezeu vrea și ce vrea un politician, nici Satana nu vrea!
  Un politician este un boxer cu arbitraj corupt și lovituri ilegale!
  Un politician este un artist care preferă desenele strălucitoare culorilor închise!
  Nu este nimic mai alunecos decât drumul unui politician spre vârf, doar în jos îi împinge pe alegători!
  Să nu crezi că politicianul îți este prieten și colac de salvare, el este dușmanul tău și te târăște în râpă!
  Conștiința este o marfă scumpă, dar nu se vinde la greutate și nu se cumpără împreună!
  Fiecare politician are schelete în dulap, dar alegătorilor li se spune că sunt carne la frigider!
  Politicianul ăsta este o pisică care are pregătită o capcană de șoareci pentru alegători, doar că momeala nu este brânză, ci o toaletă verbală!
  Alegătorul bea vodcă, iar politicianul îi rupe gâtul!
  Mai bine să bei toată noaptea decât să votezi un politician cu ochi beți!
  Politicianul cântă, prefăcându-se a lui, dar după însemnările altcuiva!
  În dragoste nu există note false, iar politica este o minciună completă!
  Un politician care împrăștie un discurs cu o dungă va oferi alegătorului un cer în carouri!
  Adesea, în politică este pe primul loc - ultima fiară!
  Deși este un politician și un elefant într-un magazin de porțelanuri, se va târî prin orice crăpătură!
  O femeie desculță seduce bărbații, pune pantofi pe cei bogați și își îndesă călcâiul gol sub călcâi!
  Sânii goi feminini vor lăsa un bărbat fără pantaloni!
  O prostituată se dezbracă în fața unui client, un politician își pune o piele de oaie în fața alegătorilor!
  Dacă ești încălțat de politicieni fără cap, atunci ești ultima pălărie!
  Dacă nu ai un rege în cap, atunci ești o pălărie și ai nevoie!
  Coroana nu este pentru cel care are pălăria!
  Cel mai scump discurs este tăcerea de aur!
  Un om de diamant cu o voință puternică și nervi de oțel!
  Modestia împodobește o persoană, dar unui politician îi place să se înalțe până la urâțenie!
  Aproape fără politicieni cinstiți, dar plini de plângători dezamăgiți!
  Destul de vorbă, e timpul să începem!
  În diareea verbală a politicienilor, faptele se îneacă, dar ies la iveală cuvinte goale!
  Politica și marea sunt până la genunchi, dar este acoperit până la urechi de diaree verbală!
  Din mierea din gura politicienilor, poți adormi pentru totdeauna!
  Fetele s-au compus bine și au luptat excelent. Philadelphia a căzut și americanii au intrat.
  Trupele sovietice și chineze au înaintat prin Statele Unite în marșuri victorioase.
  În America, panică și vătămare, și părea că nu există nicio șansă de mântuire.
  Armata Roșie a luat oraș după oraș. Și deja abordat la sfârșitul lunii august la New York și Washington.
  Un întreg batalion de fete a început să ia cu asalt capitala SUA.
  S-au luptat în gloată, desculți și în bikini. Și au aruncat grenade cu degetele goale.
  Și s-a repezit în jurul Washingtonului. Și au împușcat adversarii de la mitraliere și au aruncat grenade.
  Și au urlit:
  - Lenin este cu noi în octombrie,
  Cu un uriaș deuce în jurnal!
  Și după cum arată limbile. Și dând să-i împuște pe dușmani. Și cum treiera tancurile sovietice.
  Și loviți obuziere și lansatoare de rachete.
  Așa se bate "Smerch" și explodează totul deodată. Și cartiere întregi explodează și se prăbușesc.
  Și s-a dovedit a fi o crudă punere în scenă de lovituri zdrobitoare. Și rachetele explodează...
  Casa Albă este distrusă, iar Congresul american a fugit. Așa a ieșit războiul. Iar fetele urlă și trag.
  Apoi i-au pus pe prizonieri în genunchi și îi pun să-și sărute picioarele goale. Și o fac tremurând de frică.
  Maria, care a fost sărutată pe călcâie de un soldat negru, a guturat:
  - Slavă PCUS!
  Și și-a bătut degetele goale pe nas.
  Augustin urlă:
  - Pentru comunismul roșu!
  Iar războinicii au umplut soldații și au sărit literalmente peste ei. Și aceasta a fost presiunea agresivă a iepelor sovietice.
  
  Dar chestiunea nu s-a limitat nici la asta... Fetele le-au pus și ele puțin pe foc bărbaților.
  Dar pe scurt, Washington a căzut. Și New York-ul de asemenea... Americanii s-au retras, sau mai bine zis au fugit în sud.
  Dar au fost urmăriți de Armata Roșie. Și am condus și am condus până în Mexic.
  Pe 3 septembrie 1975, Statele Unite au capitulat. Războiul aproape s-a terminat. Dar era și necesar să cucerim America Latină cu dictaturi pro-americane. Nu sunt rivali în forță, iar oamenii din aceste țări sunt pentru URSS și comuniști.
  Dar trebuie să mergi mai departe și să continui. Și depășește distanțe.
  Războiul încă continua și fetele se luptau.
  Natasha, pentru a scurta timpul, a zburat cu echipa sa într-un avion.
  Fetele au jucat un tip special de șah pentru patru și au discutat despre raportul de putere.
  Zoya a spus zâmbind:
  - Acum vom avea comunism integral!
  Augustin a remarcat:
  - Va fi o frăţie a statelor şi popoarelor comuniste. Și atunci nu vor mai fi războaie, nu vor mai fi probleme. Vom zbura nu numai spre Marte, ci și spre stele. Și acolo bătrânețea va fi învinsă și toți vom deveni goi, sănătoși și fericiți!
  Svetlana a râs și a răspuns:
  - Mereu tineri! Pentru totdeauna desculț!
  Natasha a râs și a remarcat:
  - Asta e super!
  Luptele din America Latină au fost neregulate. Popoarele erau de partea Armatei Roșii, soldații și ofițerii nu prea voiau să moară pentru dictatorii lor ilegitimi. Dar fanaticii individuali s-au luptat, dar au fost ușor înăbușiți. Și trupele au înaintat, au zdrobit și au învins dușmanii.
  URSS a câștigat cu mare ușurință...
  Dar războiul nu s-a terminat încă. Deși în noiembrie Santiago l-a luat și l-a răsturnat pe Pinochet. Și toată America Latină era sub control.
  Dar încă trebuie să eliberăm negrii din Africa de Sud și să preluăm controlul asupra Orientului Mijlociu și a țărilor islamice.
  URSS a stabilit hegemonie mondială. Și voia să controleze totul. A venit anul 1976... Trupele sovietice și chineze, precum și aliații, au ocupat întregul Orient Mijlociu, iar Pakistanul și Iranul într-o lună și jumătate. Indienii au luat parte și la luptele pentru Pakistan. Mai mult, o lună mai târziu, au preluat controlul asupra nordului Africii. Rezistența a fost slabă, deși trupele sovietice și chineze au ucis multe. Alte țări din Africa nu au rezistat. Și au fost cuceriți destul de ușor și aproape voluntar.
  Africa de Sud a rezistat și ea doar două săptămâni. Negrul, desigur, a sprijinit URSS și China. Și victoria a fost completă. Și a fost un zbor spre Marte și totul a fost foarte delicat. Armata Roșie a ocupat și Australia și Noua Zeelandă.
  După aceea, s-a decis să se ia și să se creeze un singur imperiu. Mao Zedong tocmai murise. Și în China, forțele complet pro-sovietice au ajuns la putere.
  Și pe 18 noiembrie 1976 a avut loc un referendum mondial privind crearea URSS pe întreaga planetă Pământ. Astfel s-a încheiat adunarea imperiului sovietic. URSS a devenit o singură țară în întreaga lume.
  Și Nikolai Voznesensky este președintele întregii planete Pământ. La scurt timp după, a avut loc alegerea președintelui pentru cinci ani. S-a stabilit o putere mondială puternică. Și oamenii au zburat către planetele sistemului solar.
  Din păcate, Nikolai Voznesensky nu este nemuritor. Și nu au reușit să descopere nemurirea. Și a murit în 1980, când navele spațiale ajunseseră deja la Mercur.
  Dar a avut un vicepreședinte, o femeie, Margarita Korshunova, care a început să conducă după Voznesensky.
  Și viața curgea bine și vesel.
  Oamenii stăpâneau planetele sistemului solar. Au început să construiască orașe pe Lună, Marte, Venus, Mercur.
  Și în 2020, a început primul zbor cu echipaj în afara sistemului solar către planetele care se învârteau în jurul stelei Sirius. Și a fost foarte interesant și, în felul lui, frumos.
  Pe planeta Pământ, problemele materiale erau deja rezolvate și nu era sărăcie. A fost dezvoltat un vaccin împotriva cancerului și multe boli au fost eradicate. Au început experimentele de întinerire. Se făceau mult mai mult.
  Toată lumea avea deja mașini în posesia personală. Multe bunuri au devenit gratuite, în special alimente. Altele erau foarte ieftine. Mai mult, prețurile scădeau constant, iar salariile creșteau.
  Nu a fost șomaj. Adevărat, dezvoltarea rapidă a științei a creat un deficit de locuri de muncă. Dar acest lucru a fost rezolvat prin reducerea duratei zilei de lucru. Mai întâi, a fost introdusă o săptămână de lucru de cinci zile. Apoi patru zile. Și apoi ziua de lucru a devenit șase ore. Și apoi redus la patru.
  Adică munca în 2020 a devenit patru ore pe zi și trei zile libere pe săptămână! Și asta e grozav. Și multe produse sunt gratuite și din belșug. A existat un adevărat control al nașterii pentru a preveni suprapopularea, dar atât de moderat. Trei copii pot fi avut fără probleme.
  Relațiile dintre rase și naționalități, cel puțin în exterior, erau destul de prospere și prietenoase. Oamenii trăiau ca o singură familie de popoare. Poporul sovietic a început să domine și totul pare să fie bine.
  Religia era comunismul, materialismul și ateismul. Principalul lucru este credința în mintea umană. Desigur, oamenii trebuie să fie oameni.
  Ei bine, speranța pentru nemurire prin puterea științei comuniste. Ei spun că va veni timpul și știința va deveni atât de atotputernică încât va învia chiar și morții.
  Și Stalin, și Lenin și Voznesensky!
  Și credeți că știința va învia toți oamenii de pe Pământ. Unii pentru viața veșnică, alții pentru reeducare.
  Și aceasta este mai bună decât povestea biblică despre paradis. Și oamenii credeau în comunism și nemurire. Și că în curând va exista fericire în univers.
  Și religiile au dispărut treptat și și-au pierdut relevanța. Iar islamul nu mai era atât de activ. Și, de asemenea, moscheile și bisericile au fost închise, precum și templele. Și oamenii credeau în zei, ca în personajele de basm.
  Criminalitatea aproape a dispărut, viața era foarte bună, în plus sunt foarte multe camere video, iar detectarea este aproape instantanee. Și viața a devenit amuzantă.
  A existat și libertate în erotism și chiar o modă pentru corpurile goale. Exista și un cult al unui corp sănătos și al educației fizice.
  Oamenii se îndreptau către fericirea absolută și biruința asupra morții! Organe individuale au fost deja clonate, iar cei infirmi și invalidi au dispărut.
  Iar omenirea, datorită faptului că Stalin a murit cu patru ani mai devreme, a fost optimistă cu privire la viitor!
  
  
  NOROCUL LUI PUTIN CU HITLER
  Hitler a primit norocul președintelui rus Putin cu ajutorul unui ritual magic. Și a schimbat dramatic cursul istoriei. La început, bătălia aeriană pentru Marea Britanie a fost câștigată. Adevărat, Hitler nu a îndrăznit să aterizeze, dar pe cer Luftwaffe a câștigat dominația. Franco în aceste condiții a fost de acord cu asaltul asupra Gibraltarului. Germanii au capturat această cetate în două zile. Și au trimis trupe în Africa.
  Războiul cu URSS a fost amânat. Dar a beneficiat doar naziștilor, așa că Continentul Negru a fost cucerit.
  Superioritatea numerică a naziștilor și o mai bună organizare le-au permis să cucerească Africa, Orientul Mijlociu și India într-un an.
  Și în noiembrie 1942, naziștii au debarcat brusc și au capturat Marea Britanie în unsprezece zile.
  După aceea, au început pregătirile pentru un război împotriva URSS. Germanii au desfășurat noi tancuri: "Pantere", "Tigri", "Lei", gata de luptă. Și pe 22 iunie 1943 a început invazia.
  Desigur, URSS a reușit să se pregătească bine pentru această perioadă în doi ani. Numărul tancurilor a crescut la treizeci și opt de mii o sută douăzeci de divizii, numărul de avioane a ajuns la cincizeci de mii. A crescut și numărul de arme și alte tipuri de arme. Dar Wehrmacht-ul a adăugat multe. Numărul tancurilor din al treilea Reich a crescut de la șase mii la douăzeci de mii în doi ani. Și calitatea lor s-a îmbunătățit considerabil.
  Aviația în cel de-al treilea Reich a crescut și ea. Noul ME-309 a fost o armă foarte puternică și a intrat în serie. Focke-Wulf și Yu-288 și Yu-188 erau mai puternici. Și a fost grav. Fritz avea și lansatoare de gaz și multe altele. Inclusiv pușca de asalt MP-44 mai puternică.
  Cel mai important, germanii aveau un număr mare de infanterie. Ei puteau folosi trupe coloniale și soldați din Europa.
  Dar au existat și alte nuanțe. Armata Roșie nu era pregătită pentru apărare. Da, nu au învățat-o să se apere. Și deși au reușit să finalizeze fortificațiile de pe linia Molotov, acestea erau prea aproape de graniță și nu suficient de adânci.
  În plus, germanii ar putea ataca din Turcia și Iran și India. În plus, Japonia a desfășurat trupe pentru ofensivă.
  Da, au apăsat tare.
  Și în trei luni URSS a fost învinsă și Moscova a căzut. Două luni mai târziu, Rusia a fost complet ocupată.
  După care Hitler a decis să atace America. Și aici nemții au fost ajutați de noroc.
  Tancurile americane erau slabe, aeronava rămase în urmă. Și germanii aveau avioane cu reacție de succes, iar farfuriile zburătoare păreau complet invulnerabile la armele de calibru mic, iar submarinele nu erau peroxid de hidrogen. Și tancuri din seria E. Au zdrobit SUA, deși cu greu, dar mai mult din cauza distanței pe 30 ianuarie 1946. Doar rămășițele armatei SUA au capitulat.
  Și pe 20 aprilie 1951, Hitler, temându-se că samuraii ar crea o bombă atomică, a atacat și Japonia... Războiul a durat într-un singur sens. Naziștii aveau tancuri piramidale mai avansate, farfurii zburătoare puternice cu lasere și arme cu ultrasunete. Sisteme mai avansate de lansare multiplă de rachete și multe altele.
  Adică, Japonia nu a durat mai mult de șase luni. Și războiul s-a încheiat cu o altă victorie pentru Wehrmacht.
  Norocul lui Putin l-a ajutat pe Hitler să cucerească ultimul imperiu substanțial de pe pământ.
  Iar la 20 aprilie 1959 a avut loc un referendum mondial care a stabilit forma imperială de guvernare a unei puteri mondiale, condusă de Adolf Hitler.
  Deja în 1949, germanii au zburat pe Lună. Și pe 20 aprilie 1957 a avut loc un zbor spre Marte.
  Naziștii stăpâneau sistemul solar. Și peste tot în lume exista acum un ordin de fier, german. La vârsta de șaptezeci de ani, Adolf Hitler a devenit împărat mondial, datorită norocului lui Vladimir Putin. Aceasta este o realizare fenomenală.
  Apoi rămâne să explorezi alte lumi, iar umanitatea este unită. Cu toate acestea, desigur, o mulțime de șantiere, de diverse feluri în întreaga lume. Inclusiv un tunel subteran de la Chukotka până în Alaska. Dar la 1 mai 1959, Adolf Hitler și-a prăbușit avionul. Și domnia fantastică a crainicului s-a încheiat. Se pare că Putin, cu norocul său fenomenal, nu era sortit să trăiască mai mult de șaptezeci de ani.
  Dar Hitler avea deja un moștenitor. Dintre copiii obţinuţi prin inseminare artificială. Deci dinastia lui Adolf a continuat. Și umanitatea a continuat construcția la diferite niveluri.
  Chiar și în Africa s-au construit drumuri și căi ferate și automobile, precum și multe orașe. Și negrii au lucrat aici și au ridicat economia Continentului Negru.
  Omenirea a evoluat și a crescut. Se construia comunismul, iar viața oamenilor era din ce în ce mai bună.
  După Hitler, împăratul a fost condus de fiul său Lup primul. Era tânăr, dar înțelept și a ridicat omenirea la mari înălțimi. Una dintre idei a fost creșterea numărului de femei și experimentarea genelor. În special, s-a decis creșterea numărului de femele, astfel încât acestea să fie de cinci ori mai multe decât bărbații.
  În același timp, în 1961, astronauții imperiului au zburat spre Venus, iar un an mai târziu, spre Mercur. Câțiva ani mai târziu am vizitat sateliții lui Jupiter. Am vizitat alte planete. Până când, în 1980, a fost vizitată cea mai îndepărtată planetă din sistemul solar, Pluto. Și a fost grozav.
  Și în anul 2000 a început prima expediție fără stele. Criminalitatea aproape a dispărut pe planeta Pământ, bolile și epidemiile au fost eliminate, oamenii au uitat de foamete și de lipsa de mărfuri. Viața era din ce în ce mai bună.
  Și s-a construit un adevărat paradis. Și oamenii nu s-au luptat între ei. Știința s-a dezvoltat rapid. Și aduce fericire oamenilor. Tehnologia a evoluat și ea. Capodopera acestui lucru este, desigur, discheta. Erau deja capabili să zboare între planete. Și Fritz erau de neoprit.
  În Rusia, războiul de gherilă a scăzut rapid. Oamenii au decis că nu există nicio șansă să-i arunce pe naziști și că trebuie să trăiască. Și viața era din ce în ce mai bună. Imperiul mergea spre comunism. Dar după anul 2000, multe bunuri au devenit complet gratuite. Nu erau oameni fără adăpost, toată lumea avea un loc de muncă. Și s-au construit case foarte frumoase. Și toată lumea avea mașini și toată lumea avea internet gratuit și multe altele.
  Viața a crescut. A fost bine pentru oameni. Și toată lumea s-a obișnuit treptat să fie un singur imperiu. Și a fost asimilare.
  Rușii și alți slavi au primit drepturi egale cu germanii. Da, și alte națiuni au trăit bine sub controlul naziștilor.
  Cine nu a luptat, nu a partizanat, a trăit cu demnitate. Germanii nu au efectuat acțiuni punitive, fără motiv.
  Și într-adevăr, de îndată ce am scăpat de partizani, represiunile au încetat deodată.
  S-a construit o politică de ocupare flexibilă. A existat autoguvernare și utilizarea personalului local. Și în 2020, toți oamenii de pe planeta Pământ au primit cetățenia și egalitatea legală a fost în sfârșit stabilită.
  Până atunci, știința se dezvoltase atât de mult încât bătrânețea a fost învinsă și toată lumea a devenit veșnic tineri și frumoși.
  Și pe alte planete ale sistemului solar au apărut așezări ale celui de-al treilea Reich. Și așa a devenit grozav în lume.
  Băieții și fetele din această lume au început să se răspândească în întreaga galaxie. Realitatea virtuală a apărut deja în matricea Hypernet și o mulțime de lucruri minunate, tinere și frumoase. Orice ar putea fi reprodus.
  Imperiul celui de-al Treilea Reich a devenit un imperiu de mari oportunități și a cucerit universul.
  Și femeia din ea a devenit de cinci ori mai mult decât bărbații. Și toate sunt frumoase, fete tinere, iar bărbații sunt bărbați tineri care nu au nevoie să-și radă barba. De fapt, barba este doar un atavism primitiv, animal.
  Și acum, realitatea virtuală astfel de jocuri interesante fac furie și arde.
  Unul dintre astfel de Creatori atotputernici ai Universurilor, Friedrich Sfero, tocmai a aranjat cel mai tare "divertisment".
  Și anume, o bătălie spațială. Pe de o parte, trupele sale, reprezentând Germania Mândră, pe de altă parte, armata stea a oricărei iubite, același creator atotputernic al universurilor Harlequinade - Teribila Germania. Deci, din moment ce oamenii atotputernici se luptă, va fi distractiv și cool, până la imposibilitate.
  Menghina armatei Germaniei Teribile era inexorabil comprimata. Îmbrățișările hiperplasmatice au încercat să-l strângă mai strâns pe puternicul inamic din Germania Mândră. Milioane și milioane de nave stelare și-au găsit soarta aici. Adesea eroic și uneori ridicol. Au murit, cu zâmbetul pe buze, sperând să învie cu timpul. Deși părea foarte înfiorător... Forma aerodinamică ca picătură a colosului arde cu o flacără specială care mestecă câmpurile spațiului și al vidului. Flăcările se repezi prin coridoarele și puțurile de ventilație ale navei spațiale. Milioane de soldați în viață, atât oameni, cât și reprezentanți ai altor rase, cu miliarde de roboți la bord, încearcă să scape de căldura atot-devoratoare. Aproape toți oamenii luptători sunt cele mai frumoase fete, pictate cu coafuri elaborate, în stil avangardist, parcă adunate nu pentru o luptă aprigă, ci pentru un bal imperial - o mascarada. Una dintre fete i-a luat foc în păr sub forma unei mori de vânt cu lame în formă de aripi de păun, iar ea a țipat sfâșietor. Durerea este inimaginabil de groaznică și scalpul se rupe literalmente. Lamele morii de vânt se desprind și apoi se învârt într-un vârtej de nouă ordine de curbură kinespațială.
  Dar orcii și spiridușii răcnesc mai ales amenințător, pentru ei este cu adevărat mai coșmar să nu vină, flacăra ia o formă sau alta. Fie aceasta este o fizionomie rânjitoare a unui spirit păcătos numit de un vrăjitor necrofil din cele mai joase adâncimi ale lumii interlope, fie o lumină care dansează în jurul cabinelor și răsuceste țevile armelor sub forma unui prădător teribil, extrem de furios. Și poate fi mai înfricoșător decât suprarealistul în desenul unei substanțe distructive și arzătoare.
  Și toate acestea sunt la scara unei nave stelare care nu este inferioară ca mărime față de Mercur... Cu toate acestea, după standardele creatorului universului, nu sunt atât de multe. Același creator al unei astfel de realități complet materiale, a decis să se desprindă din plin.
  Sfero Friedrich Katastrofov a experimentat entuziasm și, în același timp, satisfacție: un zero în favoarea lui. Tânărul creator-terminator a făcut o întoarcere în U, îndepărtându-se de fasciculul de magoplasme și, sub pretextul trosnetului razelor gravionucleare, legănând vidul, l-a înfipt în spatele altui magolet. Nu este ușor să intri, mașinile de război galopează ca copitele cailor în galop și chiar conduse de șaitanul care a adunat toată puterea lumii interlope. Și nicio lege ale fizicii și cosmologiei cunoscute oamenilor înapoiați din trecut. Conceptul de inerție este doar la cererea creatorului.
  Acum (Constând din Hiper-princeps-mago-plasmă a unui astfel de tip de materie de neînțeles pentru percepția umană, atunci puteți lua orice formă și modificare a existentei, schimbând dimensiunea de la nucleul unui foton, atunci când plasați liber întreg universul în trilioane de parsecs în diametru în palma ta!) Sfero a ales să încarneze corpul unui băiat modificat biologic, care a fost antrenat în puternicul și tehnic avansat imperiu al Rusiei Mândre, chiar și atunci când se maturiza ca embrion în pântece. a unui incubator-calculator.
  Din momentul conceperii, a fost antrenament în vis, întrerupt de impulsuri dureroase, a unui război special, cosmic. Și totuși au fost rateuri, deoarece traiectoria mogulilor, lipsiți de inerție, era complet imprevizibilă. Dar Sfero nu este complex în acest sens. S-a limitat în mod deliberat pentru a-și face abilitățile mai interesante. La urma urmei, Germania Mândră, răspândită peste miliarde de galaxii și un cvadrilion de lumi locuite, această creație este, desigur, o matrice virtuală. Și jocul războiului spațial trebuie să respecte regulile. Ca să nu existe deloc haos. băiat creator. doborât încă trei, lipsind de două ori. Impulsurile magice ale sistemelor de arme, fabuloase ca design, au tăiat vidul și chiar l-au făcut să se dezlipească, felii de brânză cu miere, deja la un alt nivel al universului. Aici Sfero s-a scufundat din nou în gaura din spațiu, intrând în modul de atac. Totodată, Băiatul-Creator a ales momentul pentru ca sistemele de supraveghere cibernetică să nu-l repare, oferind o imagine de ansamblu completă a spațiului din jurul magoleților de diverse modificări.
  - Magomatrix se absoarbe prin kinezphoton! - Din punct de vedere filozofic, doborând un alt luptător și ocolind tentaculele zdrobitoare ale princeps-plasmei, spuse băiatul-Creator.
  Armata lui Iulius Caesar, căruia Sfero Frederick i-a încredințat comanda generală, a continuat să apese, profitând de superioritatea numerică, fără a lăsa încercări nereușite de a o învălui din flancuri. Omul lui Harlequinade, Hannibal, a pulverizat din ce în ce mai multe trupe, încercând să întindă mai multe parsecs (un parsec este distanța pe care o parcurge o rază de lumină în doi ani și jumătate) sub comanda sa o armată uriașă. Densitatea formării trupelor a scăzut, iar rolul deprinderii individuale a crescut. Aici, ambele părți s-au dovedit a fi demne, demonstrând acrobația și arta manevrei. Dar pierderile au fost colosale, peste un milion de nave au ars în torța lacomă a anihilării.
  Sfero a schimbat brusc locul luptei și s-a trezit lângă cea mai magnifică fată. Băiatul-Creator și Valentina și-au strâns mâinile, ceilalți băieți și fete mult mai numeroase au făcut cu ochiul. Au adus baterii și au deschis o tornadă hiperplasmatică de uragan la bărci, maglets cu un singur loc, luptători, brigantine, distrugătoare, distrugătoare și alte nave mici. Ochii lui Sphero fulgeră victorioși.
  Nivelul general de pregătire al luptătorilor care erau antrenați pentru război, chiar și atunci când înotau ca fetuși într-un fel de mediu nutritiv, era foarte ridicat. Dar nu au căzut întotdeauna din multe fisuri și prăbușiri de vid. Ca răspuns, inamicul și-a tras și focul nemilos, posezând chiar și o matrice personală. Un flux de hiperplasmă a ars prin apărările matricei slăbite și, un câmp în jumătate de spațiu a străpuns armura. Iată, spațiul magic nu a putut suporta, crăpat, un flux multicolor de ultrafoc a căzut pe perechea de tragere. Sphero a ars imediat (este doar o senzație super grozavă când carnea este anihilata!), partenerul fetei a evaporat brațul până la umăr, piciorul până la genunchi, trunchiul până la coaste. Frumusețea țipă și se dădu înapoi. a ordonat Valentina.
  - Activați regenerarea cibernetică.
  Corpul fetei (precum și al altor persoane) nu a fost proteină de mult timp. Aceasta este o carne specială cu incluziuni hiperplasmatice, în timp ce oamenii înșiși se hrănesc cu superenergie. Așa că carnea după ce a fost rănită a început să crească încet. Relativ lent, procesul în sine este vizibil cu ochiul liber, rata de creștere a țesuturilor este de 0,9 centimetri pe secundă. Dar cea mai aprigă bătălie este foarte trecătoare, armura a fost arsă în mai multe locuri. Două pistoale s-au evaporat, șase soldați au murit, un tânăr a fost ars la jumătate, fata și-a pierdut temporar scalpul și degetele. Sphero, râzând, s-a întors înapoi, spunând, cât de mult ai realizat învingându-l pe purtătorul creatorului universului? A reușit în mod miraculos să evite detonarea obuzelor. Dar paguba este colosală, sifoanele de aer, aruncate fulgerând în vid. Cu toate acestea, băieții răspund în mod adecvat. Sfero însuși a efectuat o lovitură în filigran, eliminând un avion de atac triplu. Valentina, cu limba lungi, l-a lins pe tip pe buze.
  - Megaquasar!
  - Să anihilăm (super-distrugătoare) erupția de plasmă! - lătră tânărul Creator de universuri.
  Două magoleți au fost doborâți de alte arme, trei turnuri de tragere au fost doborâte spre distrugător. Dar în acel moment un crucișător cu rachete și-a îndreptat tunurile spre ei. Băiatul-creator, nu fără plăcere, cu senzații ascuțite, a simțit suflarea morții în față. O bătrână gigantică rea, cu o coasă amenințată, iar căpitanul Sfero a dat ordinul.
  - Retragere flexibilă! Mișcă-te ca un șarpe, printr-un arici!
  Bateria s-a repezit înapoi, dar puțin prea târziu. Aspiratorul părea să dureze de durere, un vârtej hiperplasmatic trecu pe lângă. O lovitură teribilă de gravioplasmă a prins bateria. Imediat cinci arme și doisprezece oameni din echipă s-au dovedit a fi complet evaporate. Sfero și celelalte fete au fost aruncate de o undă gravitațională. Băiatul Creator a zburat, lovindu-și capul în abdomenul Valentinei, atletică, dar extrem de grațioasă. Și acest lucru este greu atunci când carnea în care a trebuit să răzbați nu este proteine:
  - Uau, gaură de prăbușire a pulsarilor! mormăi Sphero. Și a zâmbit în timp ce o hiperelectricitate a străbătut-o.
  Erau crăpături mari în armură. Au tăiat ca niște râpe suprafața violetă a unui metal de peste un milion de ori mai puternic decât titanul. Ce putere colosală se ascunde în hiperplasmă sau în varietatea sa și mai perfectă de princeps-plasmă capabilă să miște stelele și să stingă quasarii. Dar numai a șasea, a șaptea și așa mai departe, starea materiei. Din orice moleculă se poate obține un întreg ocean de hiperplasmă. Teoretic (până când acest lucru nu este disponibil pentru oameni), o particulă elementară va reproduce întregul univers. Sau distruge! Acestea sunt posibilitățile cvasi-divine ale hiperplasmei.
  Bateria alunecă prin colapsul flexibil vibrând în kinesspace, soldatul este apăsat de forța slăbită a inerției. Apoi arcul este aruncat, iar bateria deschide din nou focul doar într-un alt punct din spațiu.
  Friedrich Sfero comandă:
  - Loviți cu un fascicul îngust, comutați pistoalele în modul concentrat ramrod.
  Deoarece computerele sunt dezactivate, acest lucru trebuie făcut manual. Reglați fluxul de hiperplasmă folosind tamburul. Dar să faci asta nici măcar nu este ușor, salvează faptul că această forță majoră este prevăzută și în programul de pregătire. Băieții și fetele fac față acestei probleme în modul automat. Sfero Friedrich prinde o barcă cu rachetă la vedere, un șut cu un avans ușor. Se aude cel mai subțire scârțâit al vidului distrus, barca este ruptă în bucăți. Judecând după puterea exploziei, există o detonare a muniției. Un punct de lumină suflă mașina. Magolet este și el distrus, fata a reprodus împușcătura exactă.
  Aripile zboară separat, în același timp rotindu-se într-un vid de cozi în flăcări.
  Brigantinul inamic primește daune suplimentare, dar răspunde cu salve masive. Un pârâu intră prin crăpătură, aruncând fata, dezvăluind sâni aurii cu cinabru, mameloane luminescente.
  Sphero țipă de încântare:
  - Vezi ce tare! Cernodyrno!
  Valentina l-a plesnit pe atotputernicul băiat pe genunchiul lui cu piele de magoplast.
  - Princeps-quasar! Elipsa Zapulsar! Ridicați buzduganul cavalerului mai sus!
  Brigantinul în formă de lacrimă s-a încrețit în salve. Picături de rouă de hiperplasmă stropite peste tot spațiul de luptă.
  Friedrich Sfero fluieră:
  - Dă un foton, în prăbușirea abisului!
  O fregată a apărut din lateral, în același timp, bateria vecină a zvâcnit. Se pare că băieții au avut ghinion, au dat peste o rachetă grea sau un câmp Vibro care ștergea cel mai durabil metal în pulbere.
  Băiatul a încercat să rotească platforma pentru a supraviețui unui astfel de atac. Dar, până la urmă, adversarii sunt profesioniști de înaltă clasă care au absolvit aproape aceeași școală. Creatorul Harlequinadei nu este nici un escroc în Crearea Civilizațiilor!
  Tunul tempropreon s-a prăbușit. S-a spart într-un morman de părți strălucitoare. Fata și băiatul-Creator care serveau pistolul au fost aruncați ca printr-o lovitură cu bâta. S-au prăbușit în armură cu o accelerație colosală, au stricat-o ușor și ei înșiși au fost puternic turtiți, tremurând de șoc cu corpurile lor foarte elastice și puternice. Apoi au început să dezlipească învelișul rezistent, dând o formă normală figurilor lor frumoase, în relief ca niște statui ale zeilor antici.
  Sphero simțea frig în abdomenul inferior. Densitatea erupției de plasmă a inamicului s-a intensificat, se pare că forțe noi au fost atrase în luptă. De exemplu, ultra-coirasatul în sine este de dimensiunea unui asteroid decent, iar forma unui pumnal masiv împânzit cu emițători a emis un întreg ornament bogat de jeturi hiperplasmatice. Un hibrid curbat, răsucit în formă de matrioșcă și acordeon, substanța a căzut pe crucișătorul Germaniei Mândre. Alte torente de anihilare au zdrobit cele patru platforme de artilerie în formă de lacrimă.
  Piciorul drept al lui Sphero s-a evaporat până la genunchi și, fără să aștepte ca acesta să crească într-un mod natural, și-a mărit instantaneu membrul.
  Iulius Caesar, în ciuda întregului său talent, pierdea bătălia, superioritatea numerică cu o egalitate aproximativă a tehnologiilor, era de partea inamicului. Singurul lucru rămas de făcut într-o situație atât de dificilă era să te retragi, evitând încercuirea. Sphero asculta fără nicio strângere de conștiință comunicarea princeps, comenzile date roboților. Sunau cu un optimism nelimitat, o sete pentru o victorie timpurie. Fregata lui Iulius Caesar a fost avariată și a încetinit. Sphero a simțit furie, puterea pe care a creat-o pare să se piardă, trebuie să distrugi cât mai mulți inamici. Adică are de ales fie să câștige, fie să moară. Deși este evident că distrugerea mai multor muggle; nu va schimba aproape nimic, dar acesta este aproape eroismul de neegalat al indivizilor individuali care se formează într-un curent care zdrobește orice obstacol. Băiatul, folosind memoria purtătorului, dar de fapt propria sa creație (Cum reușește să ștampileze personalități și lucruri atât de complexe ca structură este o întrebare separată!) și-a amintit rapid în ce a fost împins la numeroase sesiuni de antrenament. Este necesar să nu fiți observat, rămâneți în rândurile generale ale roboților. Deci este mult mai dificil să ajungi acolo, dar probabilitatea de expunere este mult mai mică. Dar, pe de altă parte, are dreptul să stea afară în acest moment critic? La urma urmei, un soldat trebuie: să aibă grijă să salveze vieți, punctul doi: să extermine cât mai mulți inamici. În cazul unei contradicții - aceasta este tradiția, de a face o alegere în favoarea celei de-a doua soluții. Aceștia sunt americanii din vremuri: se gândesc mai mult la păstrarea propriei pielii. Prin urmare, yankeii au pierdut, în plus, propaganda lor este slabă. Îi lipsea totalitatea și incluziunea. Dacă ne amintim de istoria antică a Pământului: în acele vremuri când omenirea era legată de o singură planetă. O lume groaznică, divizată, era necesar să se adune toate națiunile și popoarele într-un singur pumn. Mai multe imperii au revendicat-o. În primul rând, SUA, China, Societatea Islamică. Lumea a devenit multipolară și a fost literalmente sfâșiată, numărul statelor independente a crescut, separatismul națiunilor mici s-a transformat într-o obsesie. Casa comună Pământul ardea, omenirea cădea literalmente în prăpastie! Pe vremuri, existau conducători puternici care doreau să unească omenirea. Acesta este mai întâi Alexandru cel Mare, unul dintre cei mai remarcabili comandanți ai tuturor timpurilor și popoarelor. Era invincibil, dar providența era încântată să-i dea o viață prea scurtă. Și așa a avut șanse considerabile, a construit un imperiu internațional, a adus în Asia cultura elenă înaltă. Chiar și Cartagina și Roma antică au trimis un mare tribut macedoneanului, cel mai remarcabil slav al epocii antice! Înainte de Alexandru, Marea Persie sub mai mulți regi (în special Cirus) a realizat cuceriri serioase, din India până în Egipt, dar doctrina: există un singur conducător pentru întreaga lume, el a fost primul care a prezentat! La Roma, Iulius Cezar a pretins rolul de conducător mondial, dar nici viața lui nu a fost suficient de lungă. După Cezar printre împărați: nu erau comandanți suficient de puternici. Divinul Augustin era bolnav și slab din punct de vedere fizic, carismaticul Nero este în general groaznic. Cei mai faimoși conducători, Diolektan și Constantin, au luptat mai mult pentru a menține status quo-ul fără să se gândească la cuceriri majore. Au mai fost și alți comandanți, după căderea Romei. Dintre aceștia, cele mai marcante personalități: Genghis Khan, Tamerlan, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan a avut mare succes. A cucerit aproape toată China, Afganistan, Khorezm, detașamente avansate au ajuns în Rusia Antică. Avea șanse excelente de câștig, nimeni nu putea rezista trupelor în continuă creștere ale acestui comandant viclean și priceput. Dar chiar și viața lui destul de lungă, conform standardelor Evului Mediu, nu a fost suficientă pentru capturarea lumii. Genghis Han a întemeiat o dinastie, dar nu mai exista una atât de mare ca el, capabilă să adună toți nomazii. Exact ca Tamerlan. Victorie după victorie, un imperiu imens, și o scindare, distrugerea Timuratului, ceartă între fii și nepoți. Și nu a existat un succesor demn. Napoleon și Hitler, după ce au cucerit Europa, și-au rupt spatele împotriva Rusiei. Din păcate, Rusia însăși nu a reușit să domine lumea. Cu adevărat un mare conducător a fost Stalin, care a transformat un analfabet, plimbându-se în țara pantofilor, într-o putere industrială puternică.
  Și apoi, deja în secolul XXI, puterea de la început asupra Germaniei și apoi asupra lumii a fost primită de un cuplu misterios care deține o putere hiper-intelectuală incredibilă.
  Ei au creat cele mai recente arme magice princeps, iar umanitatea s-a dezvoltat treptat până la o stare de omnipotență virtuală.
  Dar războiul este război, în special război spațial, aici calculele greșite și sacrificiile sunt inevitabile. Războinicul Friedrich Sfero, care a decis să-și asume riscuri, a avut noroc până acum, a reușit să anihileze patru vehicule de luptă fără să atragă atenția asupra lui.
  - Va fi terci de mesteacăn pentru oameni mici! Mai degrabă princeps-plasmă!
  Da, astfel de jocuri interesante sunt jucate de cetățenii imperiului al treilea Reich, care cuceresc universul.
  Și cum se va sfârși totul și până la ce înălțimi de omnipotență poate ajunge omenirea, chiar și o fantezie neputincioasă.
  
  
  COG ȘI SHPUNTIK ȘI AL TREILEA REICH
  În al Doilea Război Mondial a intervenit popadany. În acest caz, constructorii scurti Vintik și Shpuntik. Când s-au mutat, au ajuns la Berlin. Ei bine, din moment ce nu știau nimic despre politică și planeta Pământ, au trecut în serviciul germanilor. Iar tehnicienii sunt de top. Și au luat parte la dezvoltarea Panterei. Ingenioșii designeri au făcut turnul îngust și mic, mai bine protejat, dar mai ușor. Motorul și transmisia au fost plasate într-un singur bloc, iar cutia de viteze pe motorul însuși. A fost realizat și un șasiu mai simplu și mai ușor decât în istoria reală. Iar înălțimea "Panterei" a fost de numai 1,8 metri. Drept urmare, armura frunții carenei de 80 mm a fost instalată la unghiuri mari de înclinare rațională și a devenit aproape impenetrabilă. Fruntea turnului avea 120 de milimetri cu pante, iar laturile erau înclinate cu șaizeci de milimetri. Punctul slab au fost părțile laterale ale carenei - doar 40 mm. Dar corpul era foarte compact, iar partea superioară avea un unghi mare de înclinare, iar pe partea inferioară erau plasate scuturi de 30 mm care acoperă rolele. Și tot acest farmec a cântărit doar 26 de tone, cu un motor de 650 de cai putere. Și pistolul avea o lungime a țevii de 75 mm 70 EL, trăgând 15 cartușe pe minut.
  In plus, vizibilitate si optica bune.
  Acest tanc a călătorit cu o viteză de 70 de kilometri pe oră, era impenetrabil în lateral pentru tunurile ușoare, în primul rând patruzeci și cinci, și puștile antitanc, a luat treizeci și patru de la doi kilometri în frunte și practic nu s-a rupt. Și aproape toate armele antitanc ale URSS nu au pătruns în frunte.
  Iar noua "Panteră" de la Bătălia de la Kursk a făcut furori. În același timp, a fost mai ușor de fabricat și a fost nevoie de aproape două ori mai puțin metal decât Panther în istoria reală.
  Ca urmare a utilizării acestui tanc, naziștii au spart apărarea trupelor sovietice și au închis cazanul, ocolind Kursk. Și astfel a luat inițiativa. Și dezvoltă succes, au luat Voronezh.
  După care Hitler a ordonat trupelor să se întoarcă spre sud. Și armada de trupe s-a mutat la Stalingrad.
  Tancurile germane sunt în creștere. Și o echipă de fete luptă pe Pantera, spargând armele și vehiculele sovietice.
  Germanii au pătruns până la Stalingrad... Dar asta nu e tot. În Africa, corpul lui Rommel pe tancuri noi a câștigat o serie de victorii. Situația aliaților a fost agravată de faptul că Vintik și Shpuntik au inventat și un avion de luptă cu reacție. În plus, este foarte ușor, ușor de fabricat, manevrabil și controlat elementar.
  Și noul avion VSh-162 a devenit cel mai bun avion din aer și a deteriorat grav aeronavele aliate.
  Așa că naziștii au început să avanseze în Africa până în Egipt. Hitler a refuzat să ia Stalingradul cu asalt și și-a oprit trupele. Dar Fritz a început ofensiva principală ocolind cu o străpungere spre Marea Caspică. Și situația a escaladat.
  Și au urmat noi operațiuni în nord. Naziștii au atacat Suedia. Și în câteva zile au forțat-o să capituleze. Și s-a dovedit a fi cool.
  Gerda și Charlotte pe "Pantera" au călătorit în toată Suedia și i-au forțat pe soldații capturați să-și sărute picioarele goale, arătându-și clasa colosală. Aceste fete sunt foarte cool aici.
  Mulți dintre oamenii bătăliei li s-au predat. Și sărutat tălpile goale.
  Dar acum erau în Suedia, unde deja ningea și era frig.
  Iar germanii, conduși de Rommel, i-au învins pe britanici în Egipt. Și acum au pătruns în Orientul Mijlociu și au succes după succes.
  La aceasta, campania frumoșilor războinici nu s-a oprit... Gerda spuse pasională, frecându-și piciorul gol de metal:
  - Ei bine, "Tiger" desigur, un tanc care oferă capodopere și o mașinărie colosală în ceea ce privește puterea. Totuși simplu!
  Charlotte remarcă alene:
  - Personal, prefer Leo. Din moment ce nu există nimic care să spargă o astfel de mașină! Și e perfectă în formă!
  Magda și-a amintit cum li s-a arătat parada pe 7 noiembrie și a ciripit:
  - Și mie mi-a plăcut Șoarecele, e atât de mare! Și cu două arme deodată!
  Christina a chicotit și s-a răsturnat în transport:
  - Două pistoale într-o mașină - e tare!
  Gerda și-a răsucit picioarele în aer și a remarcat:
  - E bine să zbori așa? Vom ajunge în Australia în curând?
  Charlotte clătină din cap.
  - Nu! Nu curand! Pentru a zbura acolo din Suedia - aproape pe tot globul!
  Avionul a aterizat efectiv pentru a alimenta. Fetele au fugit afară. Au ajuns în Medina fierbinte, unde avionul a aterizat de urgență. În ciuda sfârșitului lunii noiembrie, temperatura aici era de aproximativ treizeci de grade. Și în Suedia, exact când plecau, un ciclon rece a lovit și temperatura a scăzut la minus treizeci.
  Fetele au alergat cât au putut să nu înghețe la transportator, iar gerul a mușcat călcâiele goale ale fetei. Nu este ușor să nu porți pantofi din principiu, mai ales când mergi pe jos.
  Dar acum fetele alergau peste nisipul fierbinte al Medinei. Arabii s-au speriat privind pe fetele pe jumătate goale, dar le-a fost frică să ia vreo măsură. Cu toate acestea, germanii au o reputație foarte formidabilă. Într-adevăr, ei sunt percepuți ca o națiune de supraoameni și, prin urmare, iartă micile farse. Ca atunci când frumusețile sunt purtate într-un singur bikini.
  După vremea rece, când picioarele se răcesc constant, este foarte plăcut să alergi de-a lungul nisipului fierbinte. Fetelor le-a plăcut și s-au amuzat aruncându-se cu nisip una în cealaltă.
  Gerda, sărind așa prin deșert, s-a gândit că tot e minunat să trăiești într-o țară în care era o vară constantă. Si ce bine este...
  Însorit și curat, aer proaspăt suflă pe față. Sau nu prea proaspăt, dar aer fierbinte din deșert.
  Charlotte remarcă zâmbind:
  - Acum aceste pământuri aparțin celui de-al Treilea Reich. Niciodată omenirea nu a fost atât de unită. Mai degrabă aproape, de unitate așa cum este acum. Și toate acestea mulțumesc în multe privințe geniului Fuhrer-ului.
  Magda a remarcat logic:
  - Parțial și pentru că Hitler este extrem de norocos. De exemplu, britanicii au căzut ca mazărea. Iar întinderile Africii nu s-au dovedit a fi un obstacol. Da, totul a fost de partea noastră. Deși uneori au fost greșeli!
  Christina a raspuns:
  - La capitolul noroc, nu chiar! Nu am avut noroc, de exemplu, cu iarna în patruzeci și unu. Și așa ar fi luat Moscova pe atunci. Și războiul din est s-ar fi încheiat. Și așa mai trebuie să scoți ghimpele stalinist.
  Gerda a fost de acord cu un oftat:
  - Probabil că trebuie! E pacat! Atâția băieți și fete bune vor muri!
  Magda involuntar a izbucnit în lacrimi și a spus:
  - Moartea... Ce nedreaptă ești! Și uneori vii la momentul nepotrivit!
  Gerda s-a grăbit să obiecteze:
  - Uneori nu! Și întotdeauna la momentul nepotrivit! Știi cum vrei să trăiești și cât de reticent să mori!
  Christina a remarcat logic:
  Ne dorim asta pentru că suntem puternici și sănătoși. Iar bunica, care are o sută de ani și în care totul doare, are probabil o cu totul altă atitudine față de moarte!
  Charlotte a clătinat din cap și a spus cu teamă:
  - Doamne ferește! Doamne ferește să îmbătrânești vreodată!
  Gerda îi făcu mâna și lovi nisipul cu piciorul gol:
  - Să nu vorbim despre asta! Dacă începi să te gândești ce este bătrânețea, vei înnebuni sau îți vei distruge viața!
  Magda a încercat să o consoleze pe blonda:
  - Când va veni Isus, toți morții vor învia și această tinerețe veșnică va fi pentru totdeauna!
  Gerda a zâmbit și a spus cu afecțiune:
  - Dumnezeu să ajute!
  Christina a răspuns supărată:
  Și sunt un ateu fundamental. Și nu cred în Dumnezeu și nu vă sfătuiesc!
  Gerda ridică din umeri puternici și bronzați.
  - Nu mă voi numi un credincios puternic, dar... Sunt multe lucruri pe care materialiştii şi ateii nu le pot explica. Inclusiv originea universului!
  Charlotte, aruncându-se în nisipul fierbinte, răspunse:
  - Dar îmi place mai mult ideea - mulți zei. Că acești zei demiurgi au creat colectiv universul și Pământul. Atunci a avut loc o luptă între ei, care a provocat cataclisme și dezastre naturale. De aceea s-au întâmplat tot felul de nenorociri. Lupta zeilor și dă naștere la războaie între oameni!
  Gerda a răspuns cu încredere:
  - Dar zeul german învinge mereu!
  Charlotte clătină din cap.
  - Asta nu s-a întâmplat în primul război mondial. Deși eram aproape de victorie!
  Christina dădu din cap energic.
  - Asta e! A fost necesar să se sacrifice temporar Prusia de Est, dar să nu se retragă trupele de pe Frontul de Vest. Atunci ar fi înconjurat și luat Parisul. Franța capitulează... Ea este învinsă până la urmă. Și mai departe... Cred că dacă Marea Britanie ar arăta încăpățânare, atunci am putea cădea pe ea împreună cu Italia, Turcia și Japonia. Și le-ar zdrobi cu submarine și cu o singură acțiune a flotelor!
  Magda a remarcat:
  - Ai uitat de Rusia!
  Christina și-a revenit.
  - Nu am uitat nimic! Rusia ar fi fost învinsă după capitularea Franței. Mai mult, țarul Nicolae al II-lea nu este Stalin. Monarhul Rusiei avea să încheie o pace grăbită cu noi, după ce a suferit înfrângere. Și am... Pe scurt, Rusia vremurilor țariste este și mai slabă decât cea comunistă!
  Charlotte chicoti.
  - Așa! Dar, desigur, am ratat ocazia atunci. Adolf Hitler era mai inteligent. El a făcut un pact de non-agresiune cu Stalin și și-a spulberat inamicii bucată cu bucată. Despre asta este înțelepciunea politică!
  Christina a remarcat:
  - Ar fi și mai logic să eliminăm Marea Britanie și abia apoi să atacăm Uniunea Sovietică!
  Charlotte a spus zâmbind:
  - Sunt de acord cu asta!
  Gerda, dimpotrivă, a obiectat:
  - Dacă nu am fi atacat URSS în anul patruzeci și unu și nu am fi învins unitățile Armatei Roșii care nu erau pregătite pentru un război defensiv, ar fi putut cădea asupra noastră când am fi luat cu asalt Marea Britanie. Deci nu aveam altă opțiune!
  Magda a ridicat din umeri.
  - Stalin este un politician precaut! S-ar putea să nu fi riscat o asemenea aventură!
  Gerda a remarcat rațional:
  - Mai degrabă, din partea lui Stalin, o mare aventură este aceea de a ne oferi oportunitatea de a extinde Marea Britanie. În acest caz, forțele superioare ar cădea asupra lui. Și l-am îngropa. Și așa, în timp ce Marea Britanie rezistă, Rusia încă mai avea o șansă împotriva noastră. Altfel, trebuie să recunoaștem că dușmanii noștri nu au nicio șansă!
  Charlotte a găsit și ceva la care să obiecteze:
  - Până când monștri precum URSS și SUA nu sunt învinși, este extrem de prematur să spunem că inamicul nu are nicio șansă. Am făcut multe și am parcurs un drum lung, dar... Mai avem multe probleme în față. Acum Australia. O altă frontieră pentru armata germană!
  Gerda a răspuns cu încredere:
  - Hai să-l rupem și noi! Au fost deja două plimbări în Elveția și Suedia, iar în Australia cel puțin este mult mai cald.
  Charlotte a chicotit și a spus încrezătoare:
  - Cred în victoria noastră! Altfel, pur și simplu nu se întâmplă!
  Fetele au fost nevoite să nu se mai încălzească în deșert și să se întoarcă la transport. Alimentarea a avut succes. Iar fetelor li s-au alăturat vechii prieteni din batalionul "Tigresă".
  Fetele din acest detașament de femei vânau mujahedini goale. Care au fost însă puține. Și acum au pornit fericiți să cucerească Australia. Un alt continent atât de dorit pentru Wehrmacht.
  Germania strângea forțe pentru săritură și pregătea aterizarea.
  Margaret și-a cunoscut vechile cunoștințe Christina și Gerda cu respect. Totuși, nu toată lumea poate obține diamante pentru o cruce de cavaler! După această companie, fetele urmau să fie trimise la inseminare și într-o tabără specială pentru nașterea urmașilor. Deci, în compania rusă, s-ar putea să nu fi avut timp să ia parte.
  Frumusețile, însă, păreau vesele și combative. Nu mai voiam să dorm, iar fetele, închise într-o cabină separată, vorbeau.
  Magda, aşezată într-un fotoliu de piele, remarcă:
  - Păgânismul, cu toată logica sa exterioară, nu poate răspunde la multe întrebări. De exemplu, de unde provin numeroșii zei demiurgi?
  Charlotte a chicotit și a protestat:
  - La fel cum monoteismul nu este capabil să răspundă la întrebarea, de unde a venit singurul Dumnezeu care a creat Universul?
  Magda a ridicat din umeri.
  - Este o chestiune de cum să spunem... Noi, prin credință, luăm ca pe o axiomă că Dumnezeu Atotputernicul a existat întotdeauna. Și aceasta este o axiomă care nu necesită dovezi.
  remarcă Cristina dând din cap:
  - Este imposibil să ne imaginăm pe cel etern existent, infinit de puternic și infinit de înțelept. Acest lucru este împotriva logicii. După cum vedem pe Pământ, simplul dă naștere complexului și observăm evoluția. Și apoi de la mai complex, simplu a plecat. Ceea ce contrazice realitatea observată.
  De exemplu, umanitatea devine din ce în ce mai complexă, nu simplificată! Și nu ne degradăm deloc, ci mai degrabă devenim mai perfecți!
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  - În mod logic! Evoluția zeilor duce la crearea atotputernicului Dumnezeu Demiurg!
  Magda remarcă aspru:
  - O astfel de filozofie poate distruge sufletul!
  Charlotte miji ochii și scapă:
  - Dar întrebarea este, câți ani are universul?
  Magda ridică din umeri puternici și dezvoltați.
  - Necunoscut! Și de ce o astfel de întrebare?
  Charlotte a răspuns rațional:
  - Are legătură cu răzvrătirea lui Satana. Satana este unul dintre cei mai timpurii îngeri, dacă nu chiar cel mai devreme. Cum îl numesc ei - Fiul Zorilor! Și dacă s-a răzvrătit, atunci probabil că nu a trecut prea mult timp de la crearea și răzvrătirea lui. Și se dovedește că atâtea miliarde de ani s-a comportat calm și s-a prostit brusc.
  Magda s-a încruntat și s-a încruntat:
  - Și ce dacă?
  Smart Charlotte a remarcat:
  - Și oamenii de știință spun că universul nostru are miliarde de ani! Este nevoie de atât de mult timp pentru ca lumina stelelor să ajungă pe planeta Pământ! Și se dovedește, conform Bibliei, că nu poate fi miliarde!
  Magda s-a gândit o clipă și a răspuns:
  - Dumnezeu a creat lumina stelelor care a coborât deja la noi. Adam și Eva erau adulți, nu bebeluși. Soarele, luna și stelele străluceau deja asupra lor. Adică, Domnul a creat lumea în dezvoltare. Deci toate promisiunile tale nu dovedesc nimic.
  Charlotte remarcă cu încăpățânare:
  - Sau poate demonstrează că există mulți zei? Acei zei care au creat universul!
  Magda a răspuns cu o oarecare ezitare:
  - Universul nostru este mai mult sau mai puțin unificat și structurat, cu toate neregulile sale. Și prezența multor zei duce la faptul că universul ar fi împărțit în bucăți.
  De asemenea, Charlotte a obiectat destul de logic:
  - Battleship construiește o mulțime de oameni! Cu toate acestea, nava de luptă este o mașină dintr-o singură piesă. Da, iar Universul este construit de mulți zei-demiurgi, dar universul nu devine mai puțin integral din asta!
  Magda și-a întins fața și a guturat:
  - Și asta sună - logic! Dar aceasta este o logică pur umană. Nu are nimic de-a face cu puterea Divină, care este de neînțeles!
  Charlotte chicoti.
  - Cel mai simplu argument - gândurile Domnului sunt de neînțeles! Și acest lucru poate fi referit și adus în toate ocaziile!
  Magda a șoptit:
  Și în fiecare trăsătură a acestei ramuri a Domnului,
  Văd în vise dorința de a întruchipa idealul...
  Dar în mod ciudat, oamenii noștri suferă aproape în lumea interlopă,
  Iar despotul finanțelor ne-a înlăturat cu cruzime aripile!
  Charlotte chicoti.
  - Mănâncă bine! De ce nu te înclini în fața ciotului?
  Magda îşi scutură pumnul.
  - Da tu!
  Fetele au început să se plictisească clar... Conversația despre religie nu a mers bine. Despre ce altceva poți vorbi? Gândurile războinicilor batalionului SS erau limitate.
  Gerda a atins tancuri în conversație:
  - Iată "Leul" nostru doar întruchiparea spiritului german! Atât de mare și cu o armă!
  Magda observă, masându-și tălpile care îi mâncărime cu mâinile:
  - Și "Șoarece" și mai mult - înseamnă mai puternic! Și armura lui este mai groasă! Și două arme deodată!
  Charlotte a exclamat cu bucurie:
  - Încântător șoarece! Îi vom zdrobi pe toată lumea în pudră!
  Magda a luat-o și a cântat:
  - Blestemat și străvechi, inamicul jură din nou! Măcinați-mă, măcinați-mă până la pudră! Dar îngerul nu doarme și totul se va rezolva ... Și totul se va termina cu bine! Și totul se va termina cu bine!
  Charlotte a remarcat cu înțelepciune:
  - Cine se bazează pe ajutorul îngerilor, cade direct în iad!
  Magda a replicat:
  - Cine naiba e în cap, pe viitor un dracu!
  Gerda remarcă brusc:
  - Am avut o cunoştinţă strânsă cu T-34 cu Charlotte-urile când testau! Și știi, acesta nu este cel mai rău rezervor de pe Pământ!
  Roșcata a remarcat veninos:
  - Nu cel mai bun, dar... Vizibilitatea lui este destul de slabă. În practică, este extrem de dificil să intri în inamic dintr-un astfel de tanc! Trebuie să recunoaștem!
  Gerda a remarcat logic:
  - Armură și turelă bine modelate. Deși "Tigrul" -2 și "Leul" - protecția părților laterale va fi mai bună.
  Christina această obraznică cu părul roșu a observat:
  - "Leul" mai are un turn bun, din punct de vedere al pantei frunții. Dar fruntea "Tigrul" -2 aproape că nu este înclinată.
  Gerda a răspuns:
  - Dar grosimea armurii este de 180 mm. Aceasta compensează unghiul mai mic de înclinare a foii. În ceea ce privește turnul, Leul a ieșit mai bine decât Tigrul, dar aceasta, desigur, nu este limita. Știu că designerii noștri vor crea cu siguranță ceva mai perfect.
  Iar frumoasa fată a lovit tabla de oțel cu piciorul gol, atât de mult încât a măturat un tril muzical.
  Războinicii s-au plictisit. Au vrut să adoarmă. Ar putea fi ceva interesant...
  Între timp, în Caucaz este un război. Germanii, pe lângă "Pantera", au folosit și "Tigrul" -2. De asemenea, asemănătoare ca formă cu un tanc, dar puțin mai mare, mai greu cu un tun de 88 mm și o armură mai groasă. Desigur, o greutate de treizeci și cinci de tone, mai mult, dar încă nu critică, poate fi luptată cu un motor vechi de 700 de cai putere. Cu toate acestea, Vintik și Shpuntik au făcut deja un motor de 1000 de cai putere. Și "Tigrul" -2 a început să zboare literalmente. A apărut "Leul", cu armuri și mai groase, mai ales laterale, și tunuri de 105 milimetri.
  Și cântărind patruzeci și cinci de tone, a devenit o problemă colosală pentru trupele sovietice.
  În iarna a patruzeci și trei - patruzeci și patru de ani, Caucazul a fost capturat de trupele germane. Războiul a început să nu decurgă conform scenariului stalinist.
  Naziștii au capturat India în martie și au început să se îndrepte spre Australia. Și, în același timp, a luat Africa.
  Stalin le-a oferit pace în orice condiții. În primăvara anului 1944, după ce a încheiat cucerirea Africii, Hitler a acceptat oferta de pace a lui Stalin.
  Condițiile erau oneroase, inclusiv plata despăgubirilor și furnizarea de materii prime și alte lucruri celui de-al Treilea Reich.
  În vara anului 1944 a fost făcută o aterizare în Marea Britanie, iar Londra a căzut într-o săptămână. După aceea, a început o mare ofensivă asupra Americii. Vintik și Shpuntik au făcut noi submarine care navigau mai repede decât bărcile și au îndreptat torpile către radar. Și multe alte lucruri au fost inventate.
  Instalarea laser pe dischete a devenit deosebit de puternică. Și a fost pur și simplu grozav.
  America a rezistat până în iulie 1945 și a capitulat. A venit perioada de pace. Adevar temporar...
  Hitler a fost nemulțumit de faptul că Japonia a ocupat prea mult teritoriu. Și pur și simplu tânjea după răzbunare și ocuparea pământului.
  Și pe 20 aprilie 1953 a început războiul cu Japonia. Succesorul lui Stalin, Beria, i-a oferit lui Hitler ajutorul.
  Führer-ul a fost de acord, în anumite condiții. Și anume, URSS luptă din plin, dar numai sudul Sahalin și creasta Kuril se întorc.
  Beria, care a continuat să-i plătească lui Hitler un tribut colosal, a fost de acord și cu acești termeni.
  De la bun început, războiul a fost fără succes pentru japonezi. Erau deranjați în special de farfuriile lor zburătoare, care erau înarmate cu arme laser și fascicule de căldură. Și totul a fost literalmente ars în cenușă și topit în așchii de metal.
  URSS, pe de altă parte, a aruncat în luptă tancurile T-54 și IS-7, care erau, de asemenea, mai puternice decât japonezele, și avioanele cu reacție.
  Războiul a durat cinci luni și s-a încheiat cu victoria și ocuparea Japoniei. A fost o victorie răsunătoare...
  Și în bătălii, echipajul tancului Alenka de pe IS-7 s-a distins. Mașina a funcționat bine și a spart mulți mastodonti japonezi.
  Și fetele au împușcat folosind degetele goale de la picioare și destul de precis.
  Dar astea sunt detaliile...
  URSS a recâștigat sudul Sahalinului și creasta Kuril. Și astfel și-a asigurat autoritatea și noi pământuri...
  Hitler, unii au mai rătăcit restul lumii sub el. Dar URSS a fost în mod constant o minune pentru el. Fuhrer-ul dorea noi cuceriri și eroismul Wehrmacht-ului.
  Și pe 20 aprilie 1958, a început un nou mare război cu un atac asupra Moscovei.
  Fetele germane se luptă pe cer. Albina și Alvina.
  Au doborât avioane sovietice. Fetele sunt aproape goale, într-un bikini și desculțe. Tunurile aeriene sunt îndreptate către inamic.
  Albina doboară o mașină sovietică și scârțâie:
  - E un șoc după părerea noastră!
  Alvina îl întrerupe și pe Iac sovietic și adaugă:
  Pentru gloria imperiului nostru!
  Și războinicii au luptat și ei la un moment dat și au luptat cu inamicul. Și le place să tortureze oamenii.
  Aici membrul Komsomol a fost torturat. Fata dezbrăcată și goală a fost bătută cu biciul. Apoi picioarele goale ale membrului Komsomol au fost arse cu o tijă încinsă. Și trebuie să spun că le-a plăcut.
  Apoi i-au rupt fetei degetele de la picioare. Și cea mai șic din tortură, a dat foc sânului lui Venus cu o torță. Și fata și-a pierdut cunoștința din cauza șocului de durere.
  Albina, însă, nu s-a liniştit nici în privinţa asta. A adus torța în pieptul gol al fetei. Și l-am prăjit. Apoi a tăiat și a mâncat carnea fragedă, exclamând:
  - Cat de delicios!
  Alvina a prăjit celălalt mamelon cu o flacără și a remarcat:
  - Da, e grozav!
  Și nemțelor le-a plăcut foarte mult.
  Dar nu toate creaturile sunt așa. Aici Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova se luptă pe cer împotriva vultururilor germane.
  Și își arată priceperea și înțelepciunea.
  Fetele, desigur, se luptă desculțe și în bikini. Și aduceți inamicului daruri ale morții.
  Și cântă pentru ei înșiși;
  - Slavă țării comunismului,
  Lenin ne-a inspirat să luptăm...
  Broken ridge cunosc fascismul
  Să construim o lume nouă!
  Anastasia a tras în inamic, folosind degetele goale de la picioare, a doborât un avion german și a strigat:
  - Pentru comunismul roșu!
  Akulina Orlova a lovit cu dibăcie inamicul, folosindu-și picioarele goale, l-a tăiat și a lătrat:
  - Pentru victoria spiritului rus!
  Și fetele mârâiau în cor:
  - Pentru Patria și Stalin!
  Aceasta este o bătălie atât de grea care se desfășoară pe tot frontul.
  Nemții sunt cu siguranță puternici. Și se mișcă, deși încet, cu pagube mari.
  Fetele se luptă în infanterie...
  Fete din Komsomol în chiloți singure.
  Aici Alenka dă o explozie dintr-o mitralieră, tăind naziștii și eliminând o întreagă linie de luptători.
  Apoi spune:
  - Slavă Rusiei!
  Anyuta trage si el in inamic. Face acest lucru foarte bine și clar. Și tăiați naziștii. Apoi aruncă o grenadă cu degetele goale, sparge rezervorul naziștilor și scârțâie:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Allah trage și asupra dușmanilor. O face foarte bine. Cu călcâiul gol, aruncă un cadou al morții, făcând-o cu măiestrie. Fritz, cu părul roșu, dă knock-out și țipă:
  -Pentru epoca comunismului!
  Maria trage și ea în inamic. Îi tund pe naziști, ceea ce îl face extrem de agresiv și scârțâie:
  - Pentru Rusia, mama noastră!
  Și cu degetele goale de la picioare, va arunca din nou o grenadă. Tancul german, după ce a fost avariat, se răstoarnă ... Și trusa de luptă este ruptă.
  Marusya, zdrobindu-i pe naziști. Și cu călcâiele goale a aruncat o grămadă de grenade, a dat afară:
  - Pentru marea Patrie!
  Asemenea fete aici, doar luptători colosali. Deci toți sunt exterminați la rând.
  Iată lupta cinci. Si cati fascisti pret. Și războinicii negri iau parte la ofensivă. Trebuie să spun că sunt băieți extrem de luptători.
  Dar fetele lor rusocoste fără ceremonie.
  Un batalion frumos când războinicii sunt aproape goi. Și atât de bronzat, ciocolată.
  Și pe cer puteți vedea mașini germane puternice Yu-888. Au aruncat bombe asupra pozițiilor sovietice, zdrobind inamicul. Și acționează cu mare dăruire.
  Eva, aruncând bombe, apăsând călcâiul gol, rotund, pe pedală. Aruncând cadouri în orașele sovietice, urlă:
  - Al Treilea Reich este invincibil!
  Agatha a fost de acord cu acest lucru, aruncând daruri de distrugere:
  - Ne-am rupt deja toți dușmanii!
  Și naziștii curg deja în jurul Moscovei din diferite părți.
  Apoi Oleg și fetele au intrat din nou în luptă, ajutând Rusia, sau mai degrabă URSS.
  Apoi li s-a alăturat fata desculță, Margarita. De asemenea, o femeie adultă scriitoare a devenit o fată de aproximativ doisprezece ani în schimbul nemuririi și îndeplinește o misiune.
  Războinicii din secolul XXI s-au luptat din nou cu naziștii din secolul al XX-lea.
  Sunt prea mulți soldați în imperiul fascist brun. Curg ca un râu nesfârșit.
  Oleg Rybachenko, doborând naziștii cu săbiile, a urlat atât infanterie, cât și tancuri:
  - Nu cedati niciodata!
  Și un disc ascuțit a zburat din piciorul gol al băiatului!
  Margarita, zdrobind adversarii, dezvăluind dinții, mormăi:
  - Există un loc pentru ispravă în lume!
  Și ace otrăvitoare s-au împrăștiat de pe piciorul gol al fetei, lovindu-i pe naziști și avioanele și tancurile lor.
  Natasha și-a aruncat și ea degetele goale, ucigaș și urla:
  Nu vom uita și nu vom ierta niciodată.
  Și săbiile ei au trecut prin fasciști din moară.
  Zoya, tăind dușmanii, scârțâi:
  - Pentru o noua comanda!
  Și ace noi s-au împrăștiat din picioarele ei goale. Și ce este în ochi, ce este în gâtul soldaților și aeronavelor naziste.
  Da, era clar că războinicii deveneau entuziasmați și furioși.
  Augustin, tăind soldații albi și tancurile, scârțâi:
  - Voința noastră de fier!
  Și un nou cadou mortal îi zboară din piciorul gol. Și cad takni și luptători albi.
  Svetlana îi taie morarului, săbiile ei sunt ca fulgerul.
  Naziștii cad ca snopii.
  Fata aruncă cu ace cu picioarele goale și scârțâie:
  - Pentru că mama Rusia va învinge!
  Oleg Rybachenko avansează împotriva naziștilor. Băiatul Terminator tăind trupele maro.
  Și în același timp, degetele picioarelor goale ale băiatului aruncă ace cu otravă, sfâșie trunchiurile și doboară avioane.
  Băiatul urlă:
  - Slavă viitoarei Rusii!
  Și în mișcare taie capul și botul tuturor.
  Margarita zdrobește și adversarii.
  Picioarele goale îi zvâcnesc. Naziștii mor în număr mare. Războinicul țipă:
  - Pentru noi frontiere!
  Și apoi fata va lua și va tăia...
  Masa de cadavre ale soldaților fasciști.
  Dar Natasha este în ofensivă. El îi dărâmă pe naziști împreună cu tancurile și cântă:
  - Rusia este grozavă și strălucitoare,
  Sunt o fată foarte ciudată!
  Și discuri zboară din picioarele ei goale. Cine a văzut gâturile naziștilor. Da, aceasta este o fată.
  Zoya este în ofensivă. Tăiind soldații maro cu ambele mâini. Scuipat dintr-un tub. Și aruncă ace mortale cu degetele goale - doborâți tancuri și avioane.
  Și, în același timp, își cântă:
  - O, maciucă, hai să mergem,
  Oh, preferatul meu va merge!
  Augustina, doborând naziștii și exterminând soldații bruni, țipă:
  - Toate zdruncinate și în pielea unui animal,
  S-a repezit la poliție cu o bâtă!
  Și cu degetele goale de la picioare, va lansa asupra inamicului, ceva care va ucide un elefant și cu atât mai mult un tanc.
  Și apoi scârțâi:
  - Lupii!
  Svetlana în ofensivă. Tăieri, tăieturi pe naziști. Cu picioarele goale, le lansează cadouri ale morții.
  Conduce o moară cu săbii.
  Ea a zdrobit o mulțime de luptători și țipăi:
  - Vine o mare victorie!
  Și din nou fata este într-o mișcare sălbatică.
  Iar picioarele ei goale lansează ace mortale, distrugând tancuri și avioane.
  Oleg Rybachenko a sărit în sus. Băiatul s-a răsucit într-o capotaie. A tăiat o mulțime de naziști în salt.
  A aruncat acele cu degetele goale și a gâlgâit:
  - Fii faimos pentru curajul meu frumos!
  Și din nou băiatul este în luptă.
  Margarita trece la ofensivă. Distruge toți inamicii la rând. Săbiile ei sunt mai dure decât lamele morilor de vânt. Și degetele goale aruncă daruri ale morții, tancurile și avioanele ard.
  Fata este în ofensivă. Extermină războinicii maro fără ceremonie.
  Și sare din când în când, și se răsucește!
  Și darurile anihilării zboară de la ea.
  Și naziștii înșiși cad morți. Și grămezi întregi de cadavre.
  Margarita scârțâie:
  - Sunt un cowboy american!
  Și iarăși picioarele ei goale au aruncat acul.
  Și apoi încă o duzină de ace!
  Natasha în ofensivă este, de asemenea, foarte cool.
  Și aruncă cu picioarele goale și scuipă dintr-un pai.
  Și țipă în vârful plămânilor:
  - Sunt o moarte sclipitoare! Tot ce trebuie să faci este să mori!
  Și din nou frumusețea în mișcare.
  Zoya asaltează un blocaj al cadavrelor naziste. Și bumerangi de distrugere zboară și din picioarele ei goale.
  Iar războinicii maro continuă să cadă și să cadă.
  Zoya țipă:
  - Fata desculță, vei câștiga!
  Și o duzină de ace zboară din călcâiul gol al fetei. Care direct în gâtul naziștilor.
  Au picat morți.
  Sau, mai degrabă, complet mort.
  Augustin în ofensivă. Zdrobește trupele brune. Săbiile ei sunt purtate în două mâini. Și ea este o războinică atât de mare.
  O tornadă străbate trupele fasciste.
  Fata cu părul roșu răcnește:
  - Viitorul este ascuns! Dar va fi învingător!
  Și la ofensivă, o frumusețe cu păr de foc.
  Augustin răcnește în extaz sălbatic:
  - Zeii războiului vor rupe totul!
  Și războinicul aflat în ofensivă.
  Iar picioarele ei goale aruncă o mulțime de ace ascuțite, otrăvitoare.
  Svetlana în luptă Și atât de strălucitor și de luptă. Picioarele ei goale aruncă atâtea lucruri mortale. Nu un bărbat, ci moartea cu părul blond.
  Dar dacă se rupe, atunci nu o poți opri.
  Svetlana cântă:
  - Viața nu va fi miere,
  Acel salt într-un dans rotund!
  Lasă visul să devină realitate -
  Frumusețea transformă un bărbat într-un sclav!
  Iar în mișcarea fetei desculțe este tot mai multă furie.
  Oleg în ofensivă accelerează totul. Băiatul îi bate pe naziști.
  Picioarele lui goale aruncă ace ascuțite - sfâșie tancuri și avioane.
  Tânărul războinic scârțâie:
  - Imperiul nebun va sfâşia pe toată lumea!
  Și din nou băiatul este în mișcare.
  Margarita este o fată furtunoasă în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și imediat vor fi aruncați în sus o sută de naziști și zece tancuri.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și va conduce moara cu săbii - butoaiele tancurilor zboară în direcții diferite.
  Natasha și-a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii maro. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe naziști într-un ritm accelerat.
  Natasha este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească, iar tancurile și avioanele se rătăcesc.
  Zoya este în ofensivă. Săbiile ei par să taie carnea și salata de metal. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre, precum și tancuri sparte și avioane doborâte.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja o sută de naziști. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de naziști și o duzină de tancuri au fost sfâșiate de o explozie puternică.
  Augustin a cântat:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe naziști. Și masa de luptători maro a căzut deja în șanț și de-a lungul drumurilor.
  Cei șase erau furioși. A făcut o luptă sălbatică.
  Oleg Rybachenko a revenit în acțiune. Și înaintează, fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Naziștii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de trupuri însângerate.
  Băiatul scriitor îi aduce aminte de o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii maro.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa de sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Oleg Rybachenko sare și sare.
  Un băiat desculț emite o grămadă de ace, dărâmă rezervoare și cântă:
  - Hai să mergem la camping, deschide un cont mare!
  Tânărul războinic este cel mai bun.
  Este destul de bătrân, dar arată ca un copil. Doar foarte puternic și musculos.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și din nou, ace mortale și zdrobitoare i-au zburat de pe picioarele goale.
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă letală de ace asupra naziștilor și a tancurilor lor, a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Și de îndată ce războinicul aruncă un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare, o mie de naziști au zburat imediat în aer. Da, armata imperiului maro, infernal se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și atât de mulți naziști mor și avioane cad.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya într-o mișcare sălbatică. Atacă naziștii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Străbate adversarii și cum să urlă:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și execută o moară sălbatică cu săbii, măturând tancuri. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei sunt în acțiune și tăie prin carne și metal.
  Svetlana trece și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. De îndată ce se toacă, masa de cadavre este plină de gunoi, iar avioanele și tancurile cad.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Oleg din nou o sută de naziști, purtând un meteor, i-au tăiat. Și va ridica o bombă și o va arunca.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum se rupe în bucăți mici.
  Băiatul terminator urla:
  - Tinerete furtunoasă de mașini groaznice!
  Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători maro. Și reduce goluri mari.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Natasha la ofensivă este și mai furioasă. Deci treierarea naziștilor. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Alergarea pe loc este un reconciliator comun!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei brune s-a rostogolit înapoi și tancurile ardeau.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Bate-te o astfel de armadă galbenă.
  Zoya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie, fac să explodeze tancuri și avioane.
  Zoya a luat-o și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și va lovi o mulțime de luptători, tăind turnuri din tancuri.
  Augustin în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită!
  Augustin o luă și șuieră:
  - Va fi un cap de taur - luptătorii nu vor înnebuni!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Oleg Rybachenko a mormăit:
  - De ce ai nevoie! Iata fata!
  Margarita, aruncând cu piciorul gol un pumnal, rupând turela tancului, confirmă:
  - Fata mare si misto!
  Augustin a fost de acord cu aceasta:
  - Sunt un războinic care va mușca pe oricine!
  Și din nou, cu degetele goale, va lansa unul criminal.
  Svetlana în luptă nu este inferioară adversarilor. Nu o fată, dar să termin cu o astfel de vrăjitoare în flăcări.
  Și țipă:
  - Ce cer albastru!
  Augustine, eliberând o lamă cu piciorul gol, tăind turela tancului, a confirmat:
  - Nu suntem susținători ai jafului!
  Svetlana, tăind inamicii și doborând avioane, ciripit:
  - Un prost nu are nevoie de cuțit....
  Zoya scârțâi, aruncând ace cu picioarele ei goale și bronzate:
  - Îl vei minți din trei cutii!
  Natasha, doborând naziștii, a adăugat:
  - Și fă cu el pentru un ban!
  Și războinicii vor lua și vor sări. Sunt atât de sângeroase și mișto. În general, au multă emoție.
  Oleg Rybachenko arată foarte elegant în luptă.
  Margareta a cântat:
  - Lovitura este puternică, iar tipul are un interes...
  Băiatul genial a lansat cu piciorul ceea ce părea o elice de elicopter. A tăiat câteva sute de capete de la naziști și de la tancuri și a scârțâit:
  - Destul de sportiv!
  Și amândoi - un băiat și o fată în plin ajurat.
  Oleg, tăind soldații maro, gâgâi:
  - Și va fi o mare victorie pentru noi!
  Margarita șuieră ca răspuns:
  - Omorâm pe toți - cu picioarele goale!
  Fata este într-adevăr un terminator atât de activ.
  Natasha a cântat în ofensivă:
  - Război sfânt!
  Și războinicul a lansat un disc-bumerang ascuțit. A zburat într-un arc, a tăiat o mulțime de naziști și turnuri de tancuri.
  Zoya a adăugat, continuând exterminarea:
  - Va fi victoria noastră!
  Și ace noi au zburat din picioarele ei goale. Și au lovit o mulțime de luptători și avioane.
  Fata blondă a spus:
  - Sahmat adversarul!
  Și și-a arătat limba.
  Augustine, fluturând picioarele și aruncând svastici cu muchii ascuțite, gâgâi:
  - Steagul imperial înainte!
  Svetlana a confirmat cu ușurință:
  - Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele au strigat la unison, zdrobindu-i pe naziști:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și acum un disc zboară din picioarele goale ale războinicilor. Carnea este ruptă și turnurile de rezervoare sunt demolate.
  Și urlă din nou:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Natasha a zburat în aer. A sfâșiat adversarii și vulturii înaripați și a emis:
  - Suntem lupi, prăjiți inamicul!
  Și din degetele ei goale, un disc foarte mortal va zbura afară.
  Fata chiar se răsucește în extaz.
  Și apoi murmură:
  - Tocurile noastre iubesc focul!
  Da, fetele sunt foarte sexy.
  Oleg Rybachenko a gâfâit:
  - Oh, devreme, dă securitate!
  Și le-a făcut cu ochiul războinicilor. Ei râd și își dezvelesc dinții ca răspuns.
  Natasha ia doborât pe naziști și a țipat:
  - În lumea noastră nu există bucurie, fără luptă!
  Băiatul a răspuns:
  "Uneori nici lupta nu este distractivă!"
  Natasha a fost de acord:
  - Dacă nu există putere, atunci da...
  Dar noi, războinicii, suntem întotdeauna sănătoși!
  Fata a aruncat cu ace în inamic cu degetele goale de la picioare, a aruncat în aer o masă de tancuri și a cântat:
  - Soldatul este întotdeauna sănătos,
  Și gata de acțiune!
  După aceea, Natasha a tăiat din nou inamicii, dărâmând turnurile tancurilor.
  Zoya este o fetiță foarte rapidă. Aici a lansat un butoi întreg asupra naziștilor. Și a rupt câteva mii de la o explozie.
  Apoi ea a țipat:
  - Nu te opri, călcâiele ne sclipesc!
  Și o fată în dantelă de luptă!
  De asemenea, Augustin în luptă nu este slab. Deci treierarea naziștilor. Ca și cum dintr-un snop de lanțuri iese.
  Și tăierea adversarilor - cântă:
  - Atentie, va fi de folos
  Va fi o plăcintă în toamnă!
  Diavolul cu părul roșu chiar ară în luptă ca un diavol într-o cutie de tabaturi.
  Și iată cum luptă Svetlana. Și naziștii o primesc de la ea.
  Și dacă lovește, va lovi.
  Din el ies stropii sângeroase.
  Svetlana a observat cu asprime când stropi de metal i-au zburat din piciorul gol, care au topit craniile și turnurile tancurilor:
  - Slavă Rusiei, foarte mult chiar glorie!
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Aici fetele au preluat naziștii. Deci sunt tăiate și mărunțite. Nu războinici, ci cu adevărat pantere care au rupt lanțul.
  Oleg este în luptă și îi atacă pe naziști. Îi bate fără milă, taie rezervoarele și țipă:
  Suntem ca taurii!
  Margarita, zdrobind armata brună și tăind prin tancuri, ridică:
  Suntem ca taurii!
  Natasha a luat-o și a urlat, doborând luptătorii maro împreună cu tancurile:
  - Minciuna nu este sub control!
  Zoya i-a sfâșiat pe naziști și a scârțâit:
  - Nu, nu scăpat de sub control!
  Și el va lua și elibera un asterisc cu piciorul gol și va termina cu mulți fasciști.
  Natasha a luat-o și a scârțâit:
  - Televizorul nostru este pornit!
  Și un mănunchi ucigaș de ace zboară din piciorul ei gol.
  Zoya, distrugând și naziștii și tancurile lor, a scârțâit:
  - Prietenia noastră este un monolit!
  Și din nou o astfel de aruncare încât cercurile se estompează în toate direcțiile. Aceasta este o fată - exterminarea pură a adversarilor.
  Fata cu degetele goale va lua și va lansa trei bumerang-uri. Și cadavrele din asta au devenit și mai multe.
  După aceea, frumusețea va da:
  - Nu vom da milă dușmanului! Va fi un cadavru!
  Și din nou lucrul mortal zboară de pe călcâiul gol.
  Augustin a remarcat, de asemenea, destul de logic:
  - Numai că nu un cadavru, ci multe!
  După aceea, fata a luat-o și a mers desculț prin bălțile însângerate. Și ea a ucis o mulțime de naziști.
  Și cum urlă:
  - Crimă în masă!
  Și acum se va lovi cu capul în generalul nazist. Rupe-i craniul și da:
  - Banzai! Vei merge în rai!
  Svetlana este foarte furioasă în ofensivă, mai ales dărâmând tancuri, scârțâie:
  - Nu vei fi cruțat!
  Și o duzină de ace îi zboară de pe degetele goale. Pe măsură ce ea străpunge toată lumea, avioanele se prăbușesc. Și chiar și războinicul încearcă să distrugă și să omoare.
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Ciocan glorios!
  Și băiatul aruncă și cu piciorul gol o stea atât de cool în formă de svastică. Hibrid complicat.
  Și masa naziștilor s-a prăbușit.
  Oleg urlă:
  - Banzai!
  Și băiatul este din nou într-un atac sălbatic. Nu, doar arde de putere, iar vulcanii gâlgâie!
  Margaret în mișcare. O să rupă burțile tuturor.
  O fată cu piciorul va arunca cincizeci de ace deodată. Și masa a fost ucisă de tot felul de inamici, a doborât atât tancuri, cât și avioane.
  Margarita a cântat din punct de vedere al veseliei:
  - Unu doi! Durerea nu este o problemă!
  Nu trebuie să te descurajezi niciodată!
  Ține nasul și coada mai sus cu o țeavă.
  Să știi că un prieten adevărat este mereu alături de tine!
  Aceasta este o companie atât de agresivă. Fata se bate si striga:
  "Președintele Dragon va deveni un cadavru!"
  Natasha în luptă este doar un fel de terminator. Și hohotei gâlgâit:
  - Banzai! Ia-o repede!
  Și o grenadă a zburat de pe piciorul ei gol. Și naziștii sunt ca cuiele. Și va sparge o mulțime de mastodonti și mașini înaripate, infernale.
  Aici este războinicul! Tuturor războinicilor - un războinic!
  Zoya este și ea în ofensivă. O cățea atât de furioasă.
  Și ea l-a luat și a gâfâit:
  - Tatăl nostru este însuși Dumnezeul Alb!
  Și taie o moară triplă la naziști!
  Și Augustin a urlat înapoi:
  - Și Dumnezeul meu este negru!
  Într-adevăr, roșcata este întruchiparea înșelăciunii și a ticăloșiei. Pentru inamici, desigur. Și pentru prieteni, este o dragă.
  Și cum cu degetele goale va lua și va arunca. Și o mulțime de războinici ai imperiului maro, precum și tancurile și avioanele lor.
  Roscatul a strigat:
  - Rusia și zeul negru sunt în spatele nostru!
  Un războinic cu un potențial de luptă foarte mare. Nu, sub asta e mai bine să nu te amesteci. Pe măsură ce turnurile tancurilor sunt rupte și aripile aeronavelor fasciste.
  Augustin șuieră:
  - Vom zdrobi toți trădătorii în pulbere!
  Și face cu ochiul partenerilor săi. Da, această fată de foc nu este tocmai ceva care poate da pace. Dacă pacea nu este mortală!
  Svetlana, zdrobind dușmanii, a emis:
  - Vă punem la coadă!
  Augustin a confirmat:
  - Îi vom ucide pe toți!
  Și din picioarele ei goale, zboară din nou darul anihilării totale! Și atât de multe tancuri și avioane au explodat în așchii mici deodată.
  Oleg a cântat ca răspuns:
  - Va fi un banzai complet!
  Augustin, sfâșiind naziștii cu mâinile goale, tăindu-i cu săbiile și aruncând ace cu degetele goale, distrugând deodată tancuri și avioane, a emis:
  - Pe scurt vorbind! Pe scurt vorbind!
  Natasha, distrugând războinicii maro, a scârțâit:
  - Pe scurt - banzai!
  Și să tăiem adversarii cu amărăciune sălbatică.
  Oleg Rybachenko, reducând adversarii, a emis:
  - Acest gambit nu este chinezesc,
  Iar debutul, crede-mă, este thailandez!
  Și din nou, un disc ascuțit, tăiat de metal, a zburat din piciorul gol al băiatului. A tăiat atât turnulele tancurilor, cât și cozile aeronavei.
  Margarita, doborând războinicii imperiului brun și armura tancurilor, cânta:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Să nu glumim cu asta...
  Să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Au făcut o treabă bună atunci cu naziștii... Și Rusia sovietică a învins imperiul maro în timpul năvălirii de la Moscova.
  Războiul nu se terminase încă, dar URSS avea deja șansa de a-i învinge pe naziști. Așa că cei șase au trebuit din nou să întrerupă executarea misiunii lor super și cool.
  
  UN SINGUR URSS INTRE LUPI
  Întreruperea a avut loc din cauza unei erupții solare, în urma căreia, pe 22 iunie 1941, Statele Unite, Marea Britanie și coloniile sale au fost oprite. La început, acest lucru nu a afectat în mod deosebit cursul războiului. Germanii au avansat aproape în același mod ca în istoria reală. Fuhrer-ul s-a întors și el spre sud, iar Japonia a luat o poziție de așteptare... Și din nou, o iarnă geroasă a salvat Armata Roșie de la înfrângere completă și i-a permis să intre într-o contraofensivă lângă Moscova. Și Japonia, între timp, a confiscat acele posesiuni din Oceanul Pacific care aparțineau anterior Marii Britanii și Statelor Unite și în care forțele suplimentare nu puteau intra acum.
  Pe frontul de est în primăvara și începutul verii, germanii au câștigat o serie de victorii și au lansat din nou o ofensivă împotriva Stalingradului. Totuși, aici a început divergența față de realitate. Absența unui al doilea front a permis germanilor să transfere mai multe trupe din Europa și din Libia, lăsând acolo doar garnizoanele italiene.
  Și ofensiva a început nu numai asupra Stalingradului, ci și asupra lui Tikhvin. Și acum erau comandați de Rommel, pe care Fuhrer-ul îl aprecia foarte mult pentru înfrângerea britanicilor în Libia și capturarea lui Tolbuk.
  La bătălii au luat parte și primele tancuri Tiger. Rommel a lansat o ofensivă noaptea și a reușit să ia prin surprindere trupele sovietice. Situația a fost agravată de faptul că germanii aveau un avantaj în aviație, așa că nu și-au irosit forțele în lupta împotriva aliaților.
  Pilotul Marsilia câștiga rapid conturi pe frontul de est. În iunie 1942, el a depășit numărul de avioane doborâte la o sută cincizeci și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Dar acesta a fost doar începutul unei cariere.
  Pe cer, de fapt, a fost mai greu pentru Armata Roșie. Și germanii au reușit să-l ia pe Tikhvin și apoi mai multe orașe și să taie Leningradul cu un inel dublu, blocând din nou acest oraș.
  Comandamentul sovietic a încercat să pătrundă până la Leningrad și să avanseze în centru. Dar nu a fost suficientă forță pentru a obține succesul în aceste domenii.
  Singura consolare a fost că naziștii erau blocați la Stalingrad, ceea ce le-a dat șansa de a colecta noi rezerve.
  Dar Leningradul a rămas blocat. Până acum, Turcia și Japonia nu au intrat în război, iar URSS a avut șansa de a schimba valul bătăliilor. În noiembrie 1942, trupele sovietice au lansat o ofensivă lângă Rjev și Stalingrad.
  Sub Rzhev, succesul nu a fost obținut. Dar lângă Stalingrad, inelul a fost închis. Dar așa cum s-a dovedit în timp. Al Treilea Reich avea mult mai multe rezerve, iar Rommel a lansat o ofensivă către Stalingrad din nord și Mainstein din sud.
  Situația a fost agravată de intrarea neașteptată a Japoniei în război. Samuraii, în ciuda faptului că au fost constrânși de bătălia din China, au atacat Vladivostok.
  Probabil că Hirohito se temea că al Treilea Reich va pierde și va intra în război.
  Mai mult, Japonia avea suficiente resurse și infanterie pentru ofensive la scară largă.
  Armata Roșie a fost blocată, iar Rommel a reușit să pătrundă dinspre nord până la Stalingrad. Mainstein a fost oprit temporar, dar după ce a primit întăriri suplimentare și sprijin de la Paulus, s-a conectat cu trupele deja deblocate.
  Astfel, a apărut un alt inel, în care s-au aflat trupele sovietice.
  După bătălii încăpățânate, cei mai mulți dintre ei au fost distruși și capturați. După aceea, germanii au finalizat capturarea Stalingradului. Și în martie 1943, Turcia a intrat și ea în război. Situația a devenit și mai complicată. În aer, germanii și-au menținut superioritatea. Marsilia a depășit numărul de trei sute de avioane doborâte și a devenit primul german care a primit o a doua Cruce de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar, săbii și diamante.
  În mai, germanii au lansat o nouă ofensivă, folosind masiv noi tancuri - "Tiger", "Panther" și "Lion". Și au avansat cu succes, deși Armata Roșie a preluat o apărare puternică. Dar forțele erau deja inegale, deoarece trupele sovietice luptau pe trei fronturi simultan - Împotriva celui de-al Treilea Reich, a sateliților săi, a Japoniei și a coloniilor sale și a Turciei. Situația a fost agravată de războiul total declarat de naziști, care a dus la o creștere a producției de arme de mai multe ori în absența bombardamentelor de către aliați. Deci șansele URSS au scăzut rapid!
  Adevărat, Fritz au înaintat încet, pentru că în fața lor era o apărare în profunzime. Iar trupele sovietice, având experiență, au luptat foarte curajos. Dar tot au pierdut.
  Cu toate acestea, au luptat cu mult curaj, iar unii războinici au arătat cea mai înaltă clasă. Aici, de exemplu, echipajul tancului Elizabeth de pe cel mai obișnuit T-34-76 se luptă cu naziștii.
  Iar germanii se îndreaptă încet spre trupele sovietice, aliniați într-o pană, sau un porc. În față este cel mai greu și cel mai bine protejat rezervor "Lev". Seamănă cu Pantera, doar că mult mai mare și cântărește nouăzeci de tone. Armura frontală a carenei este de 150 mm și este înclinată ca și T-34, iar părțile laterale sunt de 82 mm cu pante. Fruntea turnului este in general foarte bine protejata: 240 mm cu pante, iar laturile sunt si ele mai slabe de 82 mm, ca si carena. Și un pistol puternic de 105 mm cu o lungime mare a țevii de 70 EL. Acesta este un tanc capabil să lovească de la distanță.
  Elizabeth schimbă cutia de viteze sus cu piciorul gol.
  Iar cei treizeci și patru prind viteză. Este inutil să tragi în "Leul" de la distanță și trebuie să te apropii. O puternică mașinărie germană trimite un proiectil cu o forță mortală. Se repezi pe lângă. Fetele din rezervor râd vesele și își mișcă picioarele goale.
  Este cald în nordul Caucazului la sfârșitul lunii mai, iar frumusețile în bikini se distrează mult.
  Elena notează cu un fluier:
  - Acum fascistul va intra grozav în coarne!
  Ekaterina, scuturându-și piciorul gol și bronzat, este de acord:
  - Cu siguranță îl vom lovi!
  T-34-76 continuă să accelereze, dar viteza off-road este limitată. "Leul" abia se târăște, iar "Panterele" și "Tigrii" mai ageri încetinesc pentru a nu trage înainte.
  Dar aceste mașini sunt periculoase, mai ales Panther, capabile să tragă cincisprezece cartușe pe minut. De aici vă puteți aștepta la o surpriză.
  Euphrasia, apăsând călcâiul gol pe gaz, țipă:
  - Să luptăm în moduri virtuoase!
  Pistolul tancului "Leul" are un dezavantaj semnificativ, trage doar cinci cartușe pe minut. În general, nu este cel mai de succes model. Perforarea armurii este excesivă și nu este necesar să loviți de la o distanță prea mare. "Tigrii" și "Panterele" străbat de la doi kilometri, de la o distanță mai mare este aproape imposibil să intri într-un mobil și mic de treizeci și patru. Deci a meritat să-l echipezi pe Leul cu o armă atât de puternică? Alte tancuri sovietice sunt și mai ușoare, cu excepția KV-1S, dar acest tanc nu are nici un avantaj în apărare, iar performanța de conducere este doar mai slabă.
  Elizabeth își învârte trupul și țipă:
  - Inspir cu pieptul, aerul este un val larg,
  Strălucește puternic, covorul vedetă este nesfârșit...
  Sentimentele se joacă, fetele desculțe sunt vii,
  Joacă-te pe cer, vreau să zbor la soare pentru totdeauna!
  Nu este ușor să spargi rezervorul Lev, chiar și în lateral. Laturile turelei, la fel ca cele ale Panterei, sunt înclinate, iar partea superioară a părților laterale ale carenei de asemenea. În aceste rezervoare s-a adoptat deja forma tipică "pisica", oferind o mai bună protecție datorită pantelor. Nu ca "Tigrul", aproape pătrat. Dar "Tigrul" a fost dezvoltat înainte de război și arăta ca o uniformă KV. Dar "Tigerul" -2, o dezvoltare ulterioară, are și forma unei "pisici", iar în curând acest rezervor va intra în serie. "Leul" pentru a pătrunde în bord este, de asemenea, aproape imposibil. Doar partea inferioară a carenei nu are o pantă de blindaj, dar este acoperită de role. Adică trebuie să străpungi aproape și să ajungi exact între patinoare.
  Deci fetele au o sarcină dificilă. Mai mult decât atât, cei treizeci și patru în mișcare tremură atât de tare încât este aproape imposibil să tragi cu precizie.
  Elizabeth și-a întrebat prietenii:
  Putem învinge inamicul?
  Elena a răspuns cu încredere:
  - Când fetele nu au pantofi, dobândesc o asemenea sensibilitate cu picioarele goale, încât cu siguranță vor lovi inamicul.
  Elizabeth a fost de acord cu asta:
  - Da, tocurile goale ale fetelor sunt o garanție a victoriei!
  Și acum, evitând înfrângerea, cei treizeci și patru alunecă pe tablă. Principalul lucru aici este să evitați armele Panther și Tiger. Sunt rapide și precise. Și nu poți sparge aceste rezervoare nici în frunte.
  Elena trage în neamț folosind degetele goale de la picioare. Dar să treci de patinoar în mișcare este aproape imposibil. Dar patinoarul inamicului este rupt, iar "Leul" se oprește.
  Treizeci și patru trec din nou pe lângă el. Și trimite un proiectil mortal în partea inferioară a lateralului.
  Catherine notează:
  - Tunul nostru este învechit - "Leul" chiar nu poate fi luat!
  Dar, ca și supărare, Elena a lovit partea laterală a inamicului, iar "Leul" a luat foc.
  Fetele nu încetinesc, iar tija înainte. Acum au o țintă mai slabă: "Pantera". Este suficient să o lovești chiar pe lateral.
  Elizabeth notează:
  - Pisica practica!
  Catherine remarcă râzând:
  - Dar abia se târăște ca să nu iasă din capacul "Leului".
  Și Elena a tras de la distanță în Pantera, care s-a dovedit a fi departe în lateral și și-a deschis partea. Are unul subțire - 40 de milimetri și nu contează că este înclinat.
  Tancul german explodează cu o bubuitură. Da, frumusețile au fost furioase.
  Ei sunt cu grația lor captivantă a frumuseților marțiale.
  Dar obuzele fluieră când trec, aproape atingând armura.
  Treizeci și patru este foarte periculos, iar ea seamănă cu o persoană care sare între picurături.
  Elizabeth a tras din nou cu piciorul gol și a cântat:
  - Pot să fac totul, vom lovi Wehrmacht-ul cu capitulare!
  Desigur, cu astfel de fete, diavolul însuși nu este groaznic. Deși ofensiva nazistă este agresivă, și au o mulțime de tancuri....
  Forțele sunt inegale. Deși numărul de mașini este aproximativ egal, cele germane sunt mai grele. Multe tancuri sovietice sunt ușoare și nu sunt tocmai pregătite pentru luptă împotriva monștrilor naziști.
  Dar echipajul lui Elizabeth face minuni și împușcă o altă "Panteră" din mers.
  Membrii Komsomolului se luptă cu arme. Ei trag cu precizie. Aleargă, fulgerând desculți, cu tocuri rotunde. Și loviți inamicul direct pe țintă.
  Alenka poruncește cu pasiune:
  - Nu renunta la fete!
  Și acum tunul scuipă un proiectil, exact la T-4, străpungând acest tanc. Dar aici, desigur, "Leul", nu este atât de ușor de luat. Și aici trebuie să încerci.
  Anyuta arată spre mașină cu ajutorul degetelor goale de la picioare și trage exact de la capăt la capăt, spunând:
  - Slavă comunismului!
  Alla trage, de asemenea, foarte precis și adaugă:
  - Slavă eroismului!
  Nu poți spune nimic despre fetele care luptă aici - cea mai înaltă clasă și acrobația!
  Maria, introducând proiectilul în pistol, a cântat:
  - Din ce în ce mai sus și mai sus
  Căutați zborul păsărilor noastre...
  Și respiră în fiecare elice,
  Liniștea granițelor noastre!
  Marusya a adăugat, trăgând în Fritz:
  - Cu siguranță este...
  Eroismul de masă al rușilor și nu numai al poporului ruși s-a manifestat în orice...
  Sunetele măsurate, înăbușite ale cucului, ca un ceas care zboară, au trecut peste tranșee. Copacii rari, cu o coroană verde densă în rafale de vânt, ca pionierii în salut, salută soldații obosiți. Pentru unii, acest lucru ar putea părea chiar un fel de avertisment - se spune că vei merge în lumea următoare!
  Batalionul de sub comanda lui Vladimir Mihailovski, bătut cu brutalitate în luptele anterioare, în special în destramarea lui mai, este acum completat în grabă cu noi recruți, pregătindu-se să acopere una dintre cele mai periculoase zone. La trei kilometri spre est, apele Donului se repezi de-a lungul flăcărilor războiului.
  Majoritatea stufurilor au fost carbonizate de la bombele incendiare, apa s-a înnegrit din cauza funinginei. Ca niște chibrituri uriașe aflate într-o disgrație jalnică, grămezii podului demolați de valul de explozie stau singuri, acționând ca suport.
  Pe bărci, pionierii locali transportă darurile câmpurilor, precum și cutii de muniție pentru eroicii soldați sovietici, gata să se angajeze în luptă mortală cu hoardele naziste furioase.
  Așa că patru dintre ei au târât o cutie lungă într-un tufiș acoperit cu fructe de lup. Acolo, un tun antitanc camuflat cu grijă pândea ca un mohawk în ambuscadă. Trei soldați și tunarul cu ochi strălucitori Alesya operează la pistol. O fată, foarte zveltă, dar mâinile ei sunt nervoase din cauza muncii obositoare. De asemenea, încearcă, împreună cu băieții, să pregătească o capcană în cazul în care un tanc sau "vehicul blindat" al turmei naziste încearcă să ocolească dealul natural.
  Soldații, în cea mai mare parte, sunt încă complet fără barbă și nu sunt trași asupra lor, tineri care au terminat un curs scurt pentru o recrută - într-o lună și jumătate, plus, desigur, pregătire pre-conscripție bine stabilită în URSS .
  Unii războinici au deja experiență. Ele diferă de animalele tinere prin peri, claritatea mișcărilor, unele sunt bobinate. În special, Ivan cu un singur ochi, care arăta ca un adevărat pirat, și-a dat drumul la barbă. Titlul de ensign și deja câteva comenzi primite în diferite bătălii, sau mai degrabă primul lângă Moscova. Când, se părea, au făcut imposibilul: l-au oprit pe Fritz și chiar i-au condus pe adversari câteva sute de kilometri, ca niște bătăi de câini.
  Câte echipamente abandonate avea Fritz. Poate că nu atât de mult, și erau adesea tancuri, dar transportoare blindate de trupe cu tunuri și mitraliere care chinuiau atât de dureros infanteriei sovietice în vara și toamna anului 1941 - cel puțin un ban pe duzină!
  Dar când gerul a depășit treizeci de grade, toți acești monștri teutoni și-au pierdut capacitatea de a se mișca pur și simplu... Benzina a înghețat și grăsimea a înghețat.
  Din păcate, ei nu au reușit să-i termine pe naziști până la capăt. Parțial din vina comandamentului, care a cerut forțe mari să asalteze orașele în care erau înghesuite unitățile germane. Da, și dezghețarea a venit - fie că este greșit...
  În primăvară, Ivan a câștigat și un al doilea ordin - a avut norocul să ucidă un general și mai mulți ofițeri din cauza unei ambuscadă. Cu toate acestea, bătălia a avut succes doar parțial. În timpul urmăririi, un fragment rătăcit l-a lovit pe Ivan Krasnov în față, privându-l de ochi. Din păcate, acesta este un război, nu un film pentru copii, în care personajul principal îi bate pe toată lumea și nici măcar o sută de mitraliere nu îl pot lovi.
  Și acum trebuie să facă o muncă grea din punct de vedere fizic: să sape tranșee, celule și capcane de groapă.
  Pionierii îi ajută, în timp ce câmpurile sunt calme, iar băieții și fetele înșiși au implorat să-și ajute frații mai mari. Ei chiar muncesc cu prea multă zel, încercând să facă mai mult, fără să calculeze puterea. Așa s-au umflat venele și au ieșit afară pe mâinile bronzate, caloase și pe picioarele goale și învinețite ale copiilor. În același timp, ei încă reușesc să cânte;
  Suntem pionierii copiilor comunismului -
  Un foc, un cort și un zgomot!
  Invazia fascismului blestemat -
  Cine așteaptă o destramă furioasă!
  
  Ce am pierdut în aceste bătălii?
  Și apoi în lupte cu inamicul dobândit?
  Am fost doar copii ai lumii -
  Și acum războinicii țării natale!
  
  Dar Hitler a făcut un pas spre capitala noastră,
  Bombe aruncate fără a număra cascada!
  Și pentru mine Patria este și mai frumoasă decât cerul -
  Acum a venit apusul sângeros!
  
  Vom răspunde agresiv agresiunii -
  Deși ei înșiși sunt înalți, da, vai, sunt mici!
  Dar sabia în mâinile unui adolescent fragil -
  Mai puternic decât legiunile lui Satan!
  
  Lăsați tancurile să năvălească avalanșă după avalanșă,
  Și împărțim pușca în trei!
  Lăsați poliția să țintească cu răutate în spate,
  Dar Sfântul Dumnezeu îi va pedepsi cu înverșunare!
  
  Ce am decis? fă lucrarea păcii
  Și pentru asta, vai, a trebuit să trag!
  Calmul este deja dezgustător.
  Există și violență!
  
  Cu fata alergăm desculți împreună -
  Chiar dacă a nins, o năvală arde ca cărbunele!
  Dar nu vă temeți, cunoașteți copiii -
  Fascistul va fi împins cu îndrăzneală în sicriu de un glonț!
  
  Aici au pus ticălosul companie Fritz,
  Iar restul lașilor sunt pe fugă!
  Zdrobim infanteriei ca o coasă în luptă -
  Nu suntem o piedică pentru verile tinere!
  
  Realizarea victoriei, va fi în mai,
  Acum viscolul este zăpadă înțepătoare, tare!
  Băiatul este desculț, sora lui este desculță,
  În zdrențe, copiii au întâlnit perioada de glorie!
  
  De unde vin aceste forțe?
  Îndură durerea și frigul, acea nevoie!
  Când un prieten a măsurat fundul mormântului,
  Când un prieten geme - voi muri!
  
  Hristos ne-a binecuvântat pe noi, pionierii,
  El a spus: Patria vă este dată de Dumnezeu!
  Aceasta este prima credință dintre toate,
  Țară sovietică, sacră!
  Se aude un zgomot îndepărtat de tancuri care se apropie, iar avioanele bâzâie pe cer. Iar armele puternice de asediu deja urlă. Din loviturile de obuze puternic explozive, bulgări de pământ și gazon topit sunt aruncate sus, în cer. Aici ea citește bătălia. Maiorul Vladimir Mihailovski ține în mâini binoclul trofeu, urmărind apropierea unei avalanșe fasciste de oțel. Ei încearcă să-i alunge pe pionierii în spate, dar nu vor să plece și să ceară puști în mâini pentru a lupta.
  Nu există arme suficiente pentru toată lumea, deși copiii din localitate au adus puști de vânătoare și chiar arcuri de sport. Toată lumea vrea să lupte curajos și să câștige. Și nu va funcționa să mori cu ultimul gând la Patria Mamă.
  Maiorul Mihailovski dă ordinul:
  - Nu deschide focul fără comandă!
  Într-adevăr, au doar două "patruzeci și cinci" pentru întreg batalionul, ceea ce înseamnă că șansa este să-l lase pe Fritz mai aproape.
  În față, așa cum se obișnuiește în rândul naziștilor, cele mai protejate mașini; tancuri T-4 și tunuri autopropulsate "Hunter". Ar trebui să facă loc vehiculelor mai ușoare și infanteriei ușor întârziate.
  Mașinile și motocicletele naziștilor încetinesc din când în când, de teamă să nu iasă înainte...
  Dar pionierul Julius Petrov demonstrează că nu au rămas aici degeaba. O mină antitanc rară, unsă cu lipici de casă, iar deasupra gazonului care o face invizibilă cu ajutorul unui fir, se mișcă printre butuci, chiar sub omida T-4.
  Plăcile de oțel ale omizii se află pe un cadou mortal. Explozia nu pare prea puternică, dar omida este ruptă, iar tancul nazist începe să fumeze și se învârte în jurul turnului.
  Alți băieți folosesc dispozitive similare. Deoarece infanteria germană este lașă, iar tancurile și tunurile autopropulsate sunt fără apărare în față, atunci vor fi pedepsiți pentru asta.
  Celebrul "Vânător", cu silueta joasă și armură puternică, arată ca o țestoasă turtită. Aceste tunuri autopropulsate au apărut destul de recent pe frontul sovieto-german. Datorită performanței bune de condus, a unui tun care poate pătrunde la o distanță decentă și a supraviețuirii în luptă, Hunter a devenit imediat o pildă în limbi.
  Dar urmele lui sunt încă obișnuite, deși largi ... Cu toate acestea, este și mai bine să subminați partea de jos a mașinii și să o faceți să-și scuipe interiorul cu piese de schimb.
  Iată un "Hunter" distrus, ca o fregată pirat cu cârma spartă, alunecă în lateral și o împinge împotriva T-4. Și ambele sicrie de oțel de pe omizi încep să ardă, iar după câteva clipe explodează din cauza muniției care detonează.
  Deja o duzină de vehicule de greutate medie se opriseră stricate și neajutorate.
  Dar în spatele lor restul lansetei, mai ales numeroasele blindate. Aici pistolul autopropulsat "Hunter" adaugă viteză și... cade într-o groapă deghizată. Doar omizile ies de sus și se mișcă neputincioase.
  Pionierii se bucură. Undeva în gropi săpate explozivi de casă. Este realizat manual. Desigur, mai slab decât dinamita, dar pentru a dezactiva trenul este suficient.
  Fritz suferă pierderi grele, transportoare blindate eșuează, unele trec prin zone periculoase, dar sunt întâmpinate prin aruncarea de grenade și explozibili.
  Aici, chiar și tinerii luptători iuteși au construit mici catapulte. Ei aruncă o pungă specială de spirt de lemn distilat amestecat cu elemente de praf de pușcă.
  Când este lovită, armura mai subțire a transporturilor naziste cedează, determinând echipajele să ardă cu flăcări albastre. Nebuni de durere, Fritz țipă sfâșietor și se împrăștie cu fețele răsucite de groază.
  Unii dintre ei își abandonează chiar echipamentul...
  Singura păcat este că sunt o mulțime de inamici, niște vehicule, inundând totul cu foc de mitralieră, se apropie de tranșee.
  Și se poticnesc de arici... Alesya, între timp, regizează patruzeci și cinci. Desigur, nu veți lua T-4 și "Hunter" frontal, dar puteți încerca părțile laterale. Nu este nimic de spus despre transportoarele de personal blindate. Toată lumea va străpunge și va face podele cu sânge scuipat de metal înroșit!
  Un pistol de calibru mic are multe avantaje față de unul mare - cadența de tragere, ușurința de camuflare. Și știu să aleagă obiectivele.
  Naziștii mârâie, sălbatic ca hienele. Și printre tipii sovietici sunt morți și răniți. Este mai ales tragic când mor tineri luptători care tocmai au început să trăiască. Iată o fată pionieră foarte tânără, care a ridicat cu greu un pachet exploziv, se grăbește cu el sub șenile unui tanc mediu T-3. O cutie urâtă cu un trunchi lung, dar aparent subțire sare în sus și rupe un turn pătrat din ea.
  Și luptătorii aruncă din nou grenade, iar mitralierele au început să bată în cuie motocicletele care se târăsc. Iar capetele soldaților naziști au izbucnit ca cireșele coapte doborâte de o grindină.
  Și rezervoarele de benzină ale motocicletelor mari explodează, aruncând șiroaie de foc violent. Se simte ca o revoltă de genii infernale are loc. Iată câteva vehicule blindate de transport de trupe care se alătură și nefericiților lor colegi.
  Alesya arătând spre "Hunter" vizează partea inferioară a carenei. Este greu să ajungi acolo, dar aceasta este singura șansă de a sparge nemilosul pistol autopropulsat. Mișcarea lină a degetului și apoi întoarcerea.
  Pistolul dă un recul ușor, iar mașina fascistă se împarte în jumătate. Și steagul cu zvastica cade în noroiul însângerat.
  Alesya șoptește:
  - Justiția necesită sacrificiu, donații de caritate și succesul unei cauze juste de sacrificiu!
  La o întoarcere, tunară se odihnește goală pentru a simți mai bine bioritmurile Pământului, iar suflarea de iarbă cu tălpi și trage din nou, lovind insidiosul T-3 în articulație.
  Se poate observa că aproape toate tancurile medii ale armadei naziste au fost deja scoase din funcțiune. Aici acesta din urmă a fost distrus de un băiat pionier, în ciuda rănii, a împins un butoi, cu un amestec de carbură explozivă, praf de cărbune, rumeguș cu o cantitate mică de fosfor. Copilul eroic nu mai avea puterea să împingă țeava după o rană adâncă, iar tovarășul său Andrey, făcând semn la fugă, a împins pistolul autopropulsat de asalt Shmel de patruzeci de tone sub roți. Un tun obsechios de calibru de 150 de milimetri sa tras și a rămas ridicat. Iar sufletele pionierilor, fâlfâind din trupurile lor sfâșiate, s-au repezit într-o împărăție cerească fericită, unde nu există niciodată violență și durere.
  Transportatorii fasciști supraviețuitori, după ce și-au pierdut sprijinul colegilor lor mai grei, au început să se întoarcă... Bubuitul muzicii lui Wagner a încetat și a început un zbor general.
  Vladimir Mihailovski, ștergându-și sângele de pe frunte, a spus:
  - Un războinic rus poate muri în picioare, dar nu va trăi niciodată în genunchi! Rusia poate sângera, dar niciun sânge nu va face să sângereze curajul și loialitatea noastră față de Patrie!
  Iar pionierii supraviețuitori confirmă acest lucru... Deși mulți dintre ei au fost deja arse și răniți.
  Și Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova se luptă pe cer, sunt gata să concureze cu lăudatul Marsilia, care a înscris deja peste patru sute de avioane doborâte, pentru care a primit gradul cinci al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu aur. frunze de stejar, săbii și diamante.
  Dar fetele sunt clar hotărâte să lupte serios. Iată-i în același bikini și se luptă desculți. Și străpunge avioanele Luftwaffe.
  Anastasia, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, îndreaptă pistolul spre țintă, doboară fascistul și spune:
  Credința noastră este mare
  Va dura pentru totdeauna!
  Și îi face cu ochiul partenerului său. Akulina îl doboară și pe fascistul, îl lovește, folosindu-și foarte exact picioarele goale și țipetele:
  - Pentru măreția ideilor comunismului!
  Și își dezvăluie dinții sidefați. O astfel de fată se luptă și este educată.
  Și sclipește cu dinții lui.
  Anastasia, doborând un alt avion german, cu Yak-9, scârțâie agresiv:
  - Vulturul rus peste planetă,
  Întinderea aripilor va decola...
  Inamicul va fi chemat la socoteală
  Va fi învins, rupt!
  Akulina confirmă de bunăvoie acest lucru, doborând adversarii:
  - Va fi rupt!
  Deși, bineînțeles, printre germani au apărut și fete frumoase ași. Albina și Alvina luptă pe cel mai nou ME-309. Astfel de luptători au furat.
  Și doboară avioanele sovietice cu o agilitate uimitoare. ME-309 este o aeronavă foarte puternică înarmată cu trei tunuri cu aer de 30 mm și patru mitraliere. Împotriva unui astfel de monstru, mașinile rusești nu pot rezista.
  Dacă doboară, doboară fără milă.
  Albina, cu ajutorul degetelor goale, a cântat un tun de avion la țintă. A lovit inamicul și a scârțâit:
  - Pentru victoria celui de-al Treilea Reich!
  Și și-a arătat limba.
  Alvina a zdrobit și inamicul. Ea a tăiat Yak-9-urile sovietice și a guturat:
  - Pentru marile frontiere ale armatei noastre!
  Și le-a făcut cu ochiul prietenilor ei.
  Lupte, câștiguri de facturi și Huffman. Nu este încă unul dintre marii ași, dar progresează rapid. Și poți spune și monstrul iadului.
  Germanii, deși încet, și cu pierderi grele, se deplasează de-a lungul coastei Volga, apropiindu-se de Marea Caspică.
  . CAPITOLUL 2
  Forțele erau clar inegale. Aviația fascistă era deosebit de enervantă. Focke-Wulf a intrat pe front în număr mare, iar armele sale puternice și viteza au devenit o problemă pentru Armata Roșie. În plus, această mașină a fost prea greu de doborât. Este rezistentă și puternic blindată.
  ME-309 s-a dovedit a fi, de asemenea, o surpriză neplăcută pentru piloții sovietici atât cu viteză, cât și cu arme. Și a distrus aproape unitățile sovietice.
  Poziții sovietice bombardate și noul bombardier Yu-288, o mașinărie foarte puternică. A transportat patru tone de bombe sub sarcină normală și șase tone în versiunea de reîncărcare. Și a primit unitățile sovietice în mod corect.
  Rommel și-a arătat și clasa de comandant, totuși, la fel ca Mainstein.
  Din ce în ce mai aproape germanii se apropiau de Astrahan. Și, în mod neașteptat pentru comanda sovietică, Fritz a intrat în ofensivă de-a lungul Volgăi în direcția Kamyshin. A fost o mișcare îndrăzneață, dar puternică. Și în timp ce era greu să-i oprești.
  Dar apărarea Armatei Roșii este încă puternică... Într-o săptămână, naziștii au înaintat cincizeci de kilometri și au fost opriți.
  Au fost întâmpinați cu contraatacuri, unitățile sovietice ....
  În același timp, japonezii au încercat să dezvolte o ofensivă împotriva Alma-Ata. Și atunci bătălii aprige erau în plină desfășurare.
  Fetele s-au luptat la egalitate cu bărbații și poate chiar mai bine decât ei.
  Margarita Magnitnaya și Tatyana Bulatnaya - fete frumoase, trase din mitraliere.
  Au doborât samuraii și au cântat:
  - Să nu ne despărțim de vis
  Primul pas în viață este...
  Vezi din nou deasupra Pământului,
  Vârtejuri de atacuri furioase!
  Margarita a aruncat cu degetele goale o grenadă criminală, i-a sfâșiat pe japonezi și a cântat:
  - Nimeni nu ne va opri
  Nimeni nu ne va învinge...
  Vom îngropa Wehrmacht-ul în pământ,
  Prietenia noastră este un monolit!
  Tatyana, trăgând în inamic, a fost de acord:
  - Într-adevăr un monolit!
  Japonezii avansează pe Alma-Ata. Au mulți soldați și diverse tipuri de rezerve. Aceștia sunt băieții care luptă. Dar fetele le tund. Se luptă cu disperare.
  Tatyana Bulatnaya a aruncat o altă grenadă, a sfâșiat samuraiul și a cântat:
  - Pentru marea mea realizare!
  Și ochi cu ochi, de culoarea safirului. Fată veselă, nu spune nimic.
  Iar Margarita, cu călcâiul gol, va lua și va arunca un cadou de moarte, sfâșiind soldații japonezi.
  Si canta:
  - Totul este amestecat, împletit, într-un vârtej de necazuri suferinde!
  Și iarăși își aruncă degetele goale, o lămâie către japonezi...
  Oksana, goală până la talie și desculță, se târăște până la ei și împinge o cutie de grenade, șoptind:
  - Va fi tare fetelor!
  Și toți cei trei războinici au cântat:
  - Samuraii au zburat la pământ, sub presiunea oțelului și a focului!
  Iar frumusețile se luptă cu mare furie. Au trecut prin foc și apă și țevi de cupru nu în zadar.
  Aici Oksana aruncă o grenadă cu piciorul gol, lovind tancul ușor japonez Chikha. Ei bine, acesta este un obiectiv grozav.
  Margarita, trăgând în dușman, a cântat:
  - Poți să crezi în absența credinței! Puteți face absența cazului!
  Tatyana a remarcat logic:
  - Ceea ce spui este un paradox!
  Margarita a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a remarcat logic:
  - Nu este geniul un prieten al paradoxurilor?
  Tatyana a dat o întoarcere, a tăiat samuraiul și a fost de acord:
  - Desigur, prietene!
  Și războinicii l-au luat și au izbucnit în râs ... Se luptă cu fete și spun ce altceva ... Nu degeaba Rusia își amintește cum s-au luptat fetele!
  Oksana luptă la cel mai înalt nivel, desigur. Și trage din diferite puncte, iar fata se învârte ca un blat.
  Acestea sunt frumuseți, nu vor da nimic nimănui. Și roade trădarea, alături de samurai.
  Conduce focul și Angela. Fata este, de asemenea, agresivă și roșcată. Războinicii preferă să lupte desculți și să facă fapte de proporții colosale.
  Angela dă rândul și spune râzând:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă,
  Pentru puterea sovieticilor!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă o lămâie criminală.
  Bătăliile continuă și acum asaltul japonezilor expiră....
  Este deja sfârșitul lui patruzeci și trei de iulie. Naziștii s-au apropiat de Delta Volga însăși și pe ea au fost lansate bătălii.
  Elizabeth și echipajul ei se luptă cu disperare. Primele tancuri Tiger-2 au început să sosească și ele pe front. Sunt asemănătoare cu "Pantera" și "Leul", dar ceva între ele. De asemenea, cu unghiurile de înclinare rațională a armurii și un pistol cu țeavă lungă de 88 mm calibrul 71 EL. Cântăresc șaizeci și opt de tone și aproape de tancul "Leul", în ceea ce privește armura, dar puțin mai mică ca dimensiune.
  Tancuri mari, nu vei spune nimic.
  Elizabeth și fetele sunt la vânătoare de nemți. Ei sparg T-4 și scârțâie:
  - Slavă ideilor de ani strălucitori,
  Strigătul pionierilor să fie mereu gata!
  Să presupunem că războinicii sunt de primă clasă. Și nu numai că luptă cu glorie, ci și cântă;
  Unirea este indestructibilă, popoarele celor liberi,
  Nu forța brută și frica s-au adunat...
  Și bunăvoința oamenilor luminați,
  Și prietenie, lumină, rațiune și curaj în vise!
  
  Slavă Patriei noastre libere,
  Puterea creației este un sprijin pentru totdeauna!
  Forța legală, voința poporului,
  La urma urmei, pentru unitate - un om simplu!
  
  Prin furtuni soarele progresului a strălucit pentru noi,
  Prin furtuni și furtuni ne-am repezit înainte...
  Mișcăm munți, parcă fără greutate,
  Lumea întreagă, radiantă spre comunism, vine!
  
  Slavă Patriei noastre libere,
  Puterea creației este un sprijin pentru totdeauna!
  Forța legală, voința poporului,
  La urma urmei, pentru unitate - un om simplu!
  
  Popoarele planetei sunt unite ca frați,
  Prieteni budiști, musulmani pentru totdeauna!
  Lasă gloria rațiunii, un nume mare,
  Toate națiunile lumii sunt o familie!
  
  Slavă Patriei noastre libere,
  Puterea creației este un sprijin pentru totdeauna!
  Forța legală, voința poporului,
  La urma urmei, pentru unitate - un om simplu!
  Fetele cântă bine, și chiar mai bine se luptă și fac astfel de fapte. Deși istoria este scrisă de învingători și nu se știe dacă ei vor fi amintiți dacă războiul se pierde?
  Alenka cu bateriile ei, cu o echipă de fete, încearcă să-i rețină pe inamicii de pe Delta Volga. Și ea arată de ce sunt capabile frumusețile în principiu.
  Și chiar pot face multe.
  Anyuta trage cu picioarele goale si raceste:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Și așa a luat-o toată bateria și a cântat la unison, cu voci pline de sunet;
  Luptăm pentru o soartă mai bună
  Pentru a ușura viața oamenilor...
  Și zdrobește hoarda blestemata
  Ca să fie mai puțini adversari răi!
  
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Pentru gloria mamei noastre Rusia...
  Poporul Rusiei crede invincibil,
  Și fă toți cei de pe Pământ mai frumoși!
  
  Ne este dat să luptăm pentru Patria Mamă,
  Protejând măreția Patriei...
  Și uneori viața este doar un film
  Deși ar trebui să fie o reflectare a paradisului!
  
  Toți oamenii trebuie să realizeze un vis,
  Cred că comunismul...
  Pentru ca pe Pământ să fie mai multă fericire,
  Și focurile revanșismului nu au venit!
  
  Țarul nostru, marele geniu Pugaciov,
  I-a ridicat pe țărani la sfânta luptă...
  Orice afacere va fi pe umăr,
  Și iubește fata băiat desculț!
  
  Vom deveni și mai puternici decât diavolul
  Când schimbăm orizontul științei...
  Aplatizat sub copitele ticălosului,
  Deși sânge țâșnește dintr-o aortă ruptă!
  
  Da, sunt prietenii noștri potriviți,
  Putem face patria mai fericită...
  Popoarele cred că toată o familie,
  Mare Rusia strălucitoare!
  
  Privește oamenii cu curaj la orizont,
  Nu lăsa norii răi să acopere cerul...
  Vom da inamicului un scor victorios,
  Și vei fi un erou norocos în luptă!
  
  Nu cunosc cuvântul laș
  Noi, rușii, nu suntem deloc inferiori...
  Noi, Svarog, avem un Isus alb,
  Și pentru totdeauna te vei bucura de luna mai!
  
  Fete și băieți într-un dans rotund,
  Noi fetele desculte intrăm...
  Pentru noi, până la urmă, Dumnezeul atotputernic Rod,
  Nu fi un băiat papagal fără creier!
  
  Și Lenin ne-a inspirat să luptăm,
  Înțeleptul Stalin a binecuvântat isprava...
  Un heruvim puternic își va întinde aripile,
  Și mușchii noștri sunt pur și simplu din oțel!
  
  Maiestatea Patriei va fi în
  Că suntem așa războinici cu Dumnezeu...
  Aici vom confirma gloria cu o sabie de oțel,
  Care scut a fost făcut la Svarog!
  
  Pe scurt, fii credincios Domnului,
  Spre gloria celei mai strălucitoare Rusii...
  Știm doar cavaleri vulturi,
  În spatele nostru este Dumnezeul Alb Hristos Mesia!
  Aici, dintr-o lovitură exactă de la o armă, "Leul" se aprinde. Da, naziștii îl înțeleg în mod special pe coarne.
  În timp ce luptele au loc, atunci copiii nu pierd timpul.
  Dasha și Vaska se plimbă prin spatele trupelor germane. Ei urmăresc cum se mișcă echipamentul în coloane. Motocicletele se grăbesc, tunurile autopropulsate se târăsc. Există numeroase trupe, inclusiv SS și alte unități.
  Vaska a observat mișcarea lui "Ferdinand", un puternic pistol german autopropulsat, care distruge tancurile.
  Băiatul i-a șoptit fetei:
  - Se pare că Fritz mută forțe suplimentare la nord de Stalingrad.
  Dasha remarcă zâmbind:
  - Oricum le vor macina ai nostri!
  Nemțev din camion strigă furios la băieți. Copiii decolează și aleargă, pâlpâind, gri cu praf, tocuri goale, rotunde. De asemenea, pot da o coadă pentru ei.
  Băiatul și fata au fugit la tufișuri și au sărit înăuntru. Dasha a remarcat cu entuziasm:
  - Partizanii pot face totul!
  Vaska a fost de acord cu asta:
  - Desigur... Vom câștiga cu siguranță!
  Dasha a cântat cu entuziasm:
  - În așteptarea victoriei! În așteptarea victoriei! Cei care tânjesc să rupă cătușele! Așteptând victoria, așteptând victoria! Vom putea învinge fascismul!
  Vaska a fost de acord cu aceasta și a zdrobit omida cu degetele picioarelor goale ale copiilor săi:
  - Putem! Ne-am născut pentru a face un basm să devină realitate!
  Dasha făcu cu ochiul și remarcă:
  - Si ce? Cred că vom face basmul să devină realitate, iar Wehrmacht-ul va deveni praf!
  Iar copiii au cântat în cor din răsputeri;
  În numele țării noastre drepte,
  Ce va da comunismul universului...
  Vom fi credincioși Patriei noastre,
  Să deschidem calea spre succes, creativitate!
  
  Putin a condus Rusia ca pe un erou
  Dar vulturul a lăsat-o în zbor...
  Big Fuhrer, desigur, hemoroizi,
  Dar Stalin înseamnă și nume!
  
  Cred că vom câștiga al Treilea Reich
  Nu e de mirare că Putin s-a mutat la Stalin...
  Deasupra lumii este un heruvim cu aripi de aur,
  Și Satan-Adolf este acum nebun!
  
  Germanii au toată Europa la îndemână,
  Și Africa, și Asia și statele...
  Și Adolf crede că e cool
  Dar Führer-ul va fi pedepsit!
  
  Pentru Hitler, Rusia este ca un hambar,
  Vrea să-și facă singur...
  Dar va fi, cred că comunismul este un paradis,
  Vor încolți căpșuni, paturi de semănat!
  
  Nu crede, oamenii noștri nu sunt deloc slabi,
  Dar prea mulți Fritz capturați...
  Și pe slavul pe care nu-l cunoști deloc un sclav,
  În numele mamei noastre Rusia!
  
  Și Lenin ne-a inspirat să facem o ispravă,
  Mi-a arătat cum să fac lucrurile...
  Din moment ce Dumnezeu este de fapt unul,
  Dar în comunism trebuie să credem cu îndrăzneală!
  
  Nu, nu cedați în fața inamicului rus,
  La urma urmei, Dumnezeul Alb este cu noi - Creatorul universului...
  Îi voi ajuta pe acele patrie în luptă,
  Să fii în succesul vieții neschimbat!
  
  Cât de departe poți ucide pe cei dragi?
  Din păcate, războiul nu are sfârșit...
  Atât de rărit în luptele armatei noastre,
  Fă ceva de care să nu-ți fie rușine!
  Acesta este un cântec bun al tinerilor războinici. Au cântat-o și s-au mișcat din nou, grăbind praful de-a lungul cărării cu călcâiele lor goale și călușite.
  Copiii erau veseli și în exterior mulțumiți de viață. Deși subțire, fețele ei sunt bronzate ca ciocolata, iar părul, dimpotrivă, este deschis. Băieți grozavi.
  Unul dintre nemții de pe o motocicletă le-a chemat afectuos. Și a oferit ciocolată. Dasha flămândă și-a întins mâinile, dar Vaska a tras-o de mânecă:
  - Nu te umili!
  Fată inteligentă găsită
  - Să unim mai bine naziștii!
  Vaska, care însuși este piele și oase, i-a plăcut această idee. Și a cerut și ciocolată.
  Hitleritul dădu din cap și pufăi în rusă ruptă:
  - Cântă băiete!
  Vaska a dat din cap și a cântat cu mare inspirație;
  Partidul a reunit toată Rusia,
  Protejează câmpurile nesfârșite...
  La urma urmei, oamenii cred o astfel de forță
  Slavă pământului sovietic!
  
  Stalin este cel mai înalt premiu,
  Stalin este zborul înțelepciunii...
  Trebuie să lupți cu curaj pentru el.
  Toți oamenii îl urmăresc pe Stalin!
  
  Ni se oferă aripi jubile,
  Avem o mare vointa...
  Stalin este bucuria abundenței,
  Slavă, mare țară!
  
  Stalin este cel mai mare din univers,
  Stalin heruvim cu aripi de aur,
  Oamenii noștri cu noroc neschimbat,
  Crede, pentru totdeauna invincibil!
  
  Stalin a dat mântuirea oamenilor,
  Cel mai mare vultur din lume...
  Pentru Patria și libertatea noastră,
  Și-a întins aripile peste pământ!
  
  Nu există mai mare decât radiantul Stalin,
  El este grozav ca pur și simplu Dumnezeu alb...
  Luptând cu spumă și câștigând,
  Fuhrer-ul va fi în curând dus într-un sicriu!
  
  Dând cinste Patriei noastre,
  Cunoaște-o mai frumoasă să nu o găsești...
  În curând vom trăi sub comunism,
  Și nu avem altă cale!
  
  Stalin este mândria întregii planete,
  Stalin comunism fără margini...
  Faptele lui vor fi cântate
  Fascistul este complet distrus!
  
  Stalin a făcut glorie Rusiei,
  Stalin a ridicat-o deasupra stelelor...
  El a ridicat imperiul până la refuz,
  Stalin este doar un ideal!
  
  Stalin cucerește universul
  Are o mare flotă de stele...
  Încercările vor fi pentru edificare
  Stalin va duce la comunism!
  
  Pentru Rusia, Stalin este soarele,
  Strălucește puternic în întuneric...
  Vocea fetei este puternică
  Nu există lider mai frumos pe pământ!
  
  Stalin este întruchiparea lui Svarog,
  Stalin a creat puterea Rusiei...
  Îl găsește pe Rod la inimă -
  Cel mai mare maestru!
  
  Nu există lider pe tot Pământul mai frumos,
  Stalin este cel mai mare dintre oameni...
  Să creăm fericire în universul nostru,
  Nenorocitul turbat a fost distrus!
  
  Fiii mei și membrii Komsomol,
  Pentru Patria Mamă, stați împreună în formare...
  La urma urmei, voi, fetelor, sunteți mai puternice decât tigrii,
  Dragul geniu Stalin este cu noi!
  
  Realizările nu pot fi numărate,
  Să zburăm ca o săgeată...
  Rusia strălucitoare
  a noastră, Patria se îndreaptă spre comunism!
  Dasha a cântat împreună cu Vaska și copiii au primit totul atât de sonor și frumos.
  Și încă dansau, călcându-și copiii bronzați, fără pantofi, și călcând deja prin zăpadă în martie, cu picioarele goale.
  Neamțului, care nu prea înțelegea rusă, i-a plăcut cântecul și a scos din geantă conserva de porc și le-a înmânat copiilor.
  Și dădu din cap aprobator.
  - Zer Gut!
  Băiatul și fata s-au înclinat și au mers mai departe. Au doar unsprezece ani, dar sunt deștepți și au o memorie puternică. Colectați informații exacte. Și odată Daria blondă, chiar și într-un coș, le-a adus o mină nemților. Este o fată deșteaptă și le cunoaște bine limba. Nici măcar nu credeau că un copil atât de drăguț cu păr alb și ochi albaștri ar putea aduce moartea.
  Și asta a funcționat...
  Iată-i din nou, savurând ciocolată germană, iar starea lor de spirit este veselă...
  Daria a remarcat zâmbind:
  - Dacă îi învingem pe naziști, îmi voi construi o casă cu trei etaje, din marmură și cu fântână!
  Vaska chicoti.
  - Vei deveni burghez?
  Fata a raspuns:
  -Nu! Voi avea propriul meu comunism!
  Vaska a râs și a cântat din nou;
  Când burghezii au mers pe pământul meu,
  Casele au fost arse, fetele au fost tăiate...
  Se părea că au fost numărate zerouri,
  Băieții li s-au bărbierit până la zero!
  
  Viteazul Kibalchiș a luat pușca,
  Și s-a alăturat Armatei Populare...
  Dar el a dat planuri tuturor Malchish-Bad Boy,
  Cine a renuntat la un butoi pentru dulceata!
  
  Și iată-mă atârnată pe rafturi,
  Mă chinuiesc cu bici și ace...
  Ca răspuns, râd în față, eu sunt călăul -
  Și cred că Patria va deveni un paradis!
  
  Animalele mi-au prăjit călcâiele cu foc,
  Copilul a fost bătut puternic de curentul...
  Dar crede-mă, făina nu este nimic,
  Ca să câștige burghezii roșii!
  
  Ei sparg oase, metalul rău a săpat,
  Pe raft, călăii mă clătin...
  Dar asta cred, a visat băiatul
  Să alergi prin Berlin în mai!
  
  Cred că tovarășul Lenin va conduce
  Liber, Varșovia, Praga, Londra!
  Vom posta în curând scorul câștigător
  Și peste Berlin bannerul roșu cu mândrie!
  
  Acum încă ard călcâiele copilului,
  Talpa, care este aproape întotdeauna desculță...
  Și biciul a lovit puternic în spate,
  Probabil, mamă, ești deja cărunt!
  
  Dar nu mă voi preda acestor călăi,
  Nu voi cere credință, cunoaște milă...
  Lăsați kat să treacă de pe umăr,
  Știu că Lenin va da, crede recompensa!
  
  Kibalchiș a râs sub tortură,
  Nu a dezvăluit secrete, moare cu mândrie...
  În iad pentru totdeauna așa țipă Bad Boy,
  Demonii îi varsă rășină în gât!
  
  Lenin este cu noi, poți să vezi pentru totdeauna,
  Și o flacără arde în inima mea...
  Visul mare devenit realitate
  Va exista un banner roșu pe întreaga planetă!
  Daria fluieră și bătu cu piciorul gol:
  - Grozav! L-ai compus singur?
  Vaska dădu din cap.
  - Da! Povestea lui m-a impresionat enorm!
  Daria dădu din cap și remarcă:
  - Îți amintești cum polițiștii ne-au prins pe tine și pe mine și ne-au condus desculți în frig prin zăpadă, apoi ne-au biciuit și ne-au aplicat crenguțe subțiri pe călcâie.
  Vaska a confirmat cu ușurință:
  - A fost atât de.... Te dor călcâiele și umerii te dor când stai atârnat de suport. Dar nu au existat dovezi împotriva noastră și...
  Daria remarcă oftând:
  - Da, dar polițiștii au vrut să înghețăm până la moarte. Dar când m-au lovit în cap cu o sticlă, am prins un fragment cu piciorul gol. Și apoi și-a dat-o pe mâini. Apoi am tăiat frânghia pentru mine și pentru tine.
  Vaska dădu din cap.
  - Da, a fost... Îngrozitor, însă. Dar știi, la frig, veziculele tălpilor arse nu doare! Și când am ieșit mai târziu, totul s-a vindecat pe noi ca pe câini!
  Daria a confirmat cu ușurință:
  - Da ne vindecă bine! Am îndesat tălpi atât de aspre încât nu mi-e frică să merg pe cărbuni!
  Vaska, umflat, spuse:
  - Și eu! Suntem pionieri, copii ai comunismului!
  Daria a confirmat:
  Și cu siguranță vom câștiga!
  Băiatul și fata au cântat:
  În victoria ideilor nemuritoare ale comunismului,
  Vedem viitorul țării noastre...
  Și steagul roșu, Patria noastră,
  Vom fi mereu credincioși dezinteresat!
  . CAPITOLUL 3
  La începutul lui august 1943, germanii au ieșit, totuși, depășind rezistența încăpățânată a trupelor sovietice la Marea Caspică. Aceasta este într-adevăr o mare realizare pentru Fritz. Care a obținut cele mai mari dividende. Acum Caucazul a fost tăiat pe uscat de pe continentul principal.
  Succesul au obținut și turcii, care, după bătălii încăpățânate, au luat în cele din urmă Batumi și au încheiat încercuirea Erevanului. Astfel, după ce au presat temeinic trupele sovietice în Transcaucaz.
  Poziția URSS a devenit foarte dificilă. Și Stalin a ordonat să lanseze o ofensivă în nord pentru a străpunge coridorul către Leningradul înfometat, pe moarte, dar care nu s-a predat încă.
  A început atacul asupra lui Tikhvin. Acolo au fost aruncate forțe însemnate, deși cartierul general nu avea suficiente rezerve. Situația a fost complicată de sosirea pe front a unor divizii suedeze, presupuse de voluntari, care le-au întărit pozițiile.
  Da, iar germanii s-au întărit serios...
  Bătăliile s-au desfășurat din 10 august, trupele sovietice au înaintat zece kilometri în primele trei zile de luptă. Aici, pe 14 august, tancul german Maus a intrat pentru prima dată în luptă. Nu este o dezvoltare foarte reușită, cântărind o sută optzeci și opt de tone. Adevărat, mașina era condusă de un echipaj serios, fete naziste foarte combative.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - cinci frumuseți ale celui de-al Treilea Reich cu litera "A". Și cum luptă pe Maus și trag din două arme deodată.
  Obuzele cu fragmentare puternic explozive sunt trase dintr-un tun cu țeavă scurtă de 75 mm, iar altele mai grele dintr-un tun de 128 mm, demonstrând puterea de lovitură.
  Agnes trage cu degetele goale și picioarele dăltuite. A lovit mașina sovietică, smulgându-și literalmente turnul și țipă:
  - Sunt o fata spatiala!
  Adala trimite o lovitură cu o mină terestră și scârțâie:
  - Și eu sunt acrobație, rupe întreg echipajul!
  Și, de asemenea, fata folosește degetele goale. Treizeci și patru de obuze sovietice au lovit Maus, dar sări ca mazărea. Masina este bine protejata. Și nu o poți lovi ușor. Scoicile zboară din ea ca mingi de tenis și, chiar și cu un astfel de monstru de calibru mare, nu poți pătrunde.
  Și fata este împușcată dintr-un tun antiaerian, fără a lăsa inamicul să se apropie.
  Agatha a tras și ea cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a mârâit:
  - Lasă-mi sabia să lovească, vom biciui pe dușmani!
  Adala a confirmat agresiv, trăgând foarte precis:
  Suntem războinici ai luminii și pământului!
  Angelina s-a lovit cu degetele goale, a spart tancul sovietic T-34-76 și a strigat:
  - Pentru victorii mari!
  Afrodita a lovit și cu un proiectil, care era greu ca o grămadă, a zdrobit T-60 sovietic și a scârțâit:
  - Războiul sfânt va fi victoria noastră!
  Agnes s-a lovit, folosind călcâiul gol, rupând armura frontală a inamicului și, a emis:
  - Steagul imperial înainte - glorie eroilor căzuți!
  Fetele astea de aici sunt destul de urâte și criminale. Și nu degeaba nu poți trece pe lângă ele. Datorită picioarelor goale și a unui bikini pe corp, ei trag fără să rateze. Ceea ce înseamnă că nu pot fi învinși atât de ușor.
  Teribil "Maus", lovit cu o armă mortală și nu a dat șansă nimănui.
  Inclusiv seria KV.
  Dar dacă există femei germane care luptă atât de încăpățânat și de succes, atunci există fete de nivel sovietic - eroe.
  Iată, de exemplu, Natasha cu partenerii ei. Au doar un tun 85 modest, autopropulsat, care tocmai a sosit în față. Și fetele îi bat deja pe naziști cu putere și putere.
  Desigur, frumusețile sunt desculțe și în bikini. Și îi zdrobesc complet pe naziști, ca un baros care lovește bucăți de sticlă.
  Și acest lucru este foarte memorabil când astfel de fete demonstrează cel mai înalt nivel de zbor al vulturului.
  Natasha trage cu degetele goale și zdrobește Pantera, după care strigă:
  - Pentru marea Patrie!
  Și își va arăta limba!
  Zoya bate și inamicul. Loviți-l foarte tare. Va sparge armura și va blama:
  - Pentru gloria comunismului!
  Augustina luptă și ea din greu, iar dacă apasă pe dușman, o face foarte temeinic. Se rupe și hohote:
  - Slavă lumii comuniste!
  Dolbanet și Svetlana. Și foarte potrivit. Cu degetele goale de la picioare. Zdrobește armura inamicului și scârțâie:
  - Pentru măreția lumii comuniste!
  Și arată-i limba...
  Aici fetele, simțindu-se inspirate, cântau, compunând din mers;
  Frumusețile atacă desculțe
  Fetele așa drăguțe aleargă...
  Dacă este necesar să-l lovești pe Fritz cu pumnul,
  Sau tăiați-l cu o mitralieră!
  
  Fetele nu au nicio îndoială
  Îi vor îngropa pe naziștii morți...
  Și îl vor bate tare din picioare,
  Și undeva lupii carnivori urlă!
  
  Rusia este un cuvânt pentru soldați
  Când crezi că nu e mai bine...
  Deși uneori o aliniere sumbră,
  Unde răul negru Cain triumfă!
  
  Nu crede, membrii Komsomol nu candidează,
  Și dacă fug, atunci doar la atac...
  Și toți naziștii vor fi uciși deodată,
  Iar Fuhrer-ul va ridica totul la tocator!
  
  Rusia este patria mea
  Este strălucitoare, pur și simplu frumoasă...
  Cine este un laș nici măcar nu valorează o rublă,
  Și este periculos să te cert cu un războinic!
  
  Dar să știți că îi vom învinge pe naziști,
  Niciun rău nu va domni pe tron...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Și Dumnezeu Svarog cu măreție în coroană!
  
  Cine este un laș, crede-mă, un sclav slab,
  Destinul lui este unul singur - să suporte insulte...
  Azi lăcătuș, mâine ești maistru,
  Și tu însuți poți bate spatele altora!
  
  Fetele au putere, doar un vulcan,
  Ea uneori, și demola cu putere munții...
  Războiul dezvăluie un uragan rău,
  Iar moartea rasei umane, sincer se cosi!
  
  Așa că vă spun sincer cavaleri,
  Suntem puternici când noi, rușii, suntem uniți...
  Aveți nevoie de o gustare pentru o furculiță și un cuțit
  Suntem cavaleri în lupte invincibile!
  
  Care este credința noastră, în Domnul Hristos,
  Deși Lada este și venerată...
  Tovarășul Stalin este ca un tată pentru noi,
  Iar locul comunismului va fi paradisul!
  
  Cel care a fost când a murit va învia,
  Și vom deveni mai frumoși și mai înțelepți...
  Și, desigur, omul este foarte mândru,
  Deși uneori poartă prostii!
  
  În dragoste, patria noastră este ca o stea,
  Crede-mă, ea nu va ieși niciodată...
  Visul mare devenit realitate
  Va fi pace și fericire în tot universul!
  
  O iubesc pe Maria, o cinstesc pe Lada cu sfințenie,
  Svarog este frumos și Perun este grozav...
  Îl iubesc pe Isus și pe Stalin
  Fețele sfinte ale icoanelor îmi sunt dragi!
  
  Când va fi adevăratul paradis
  Se va împlini, crede-mă, toate speranțele...
  Îți dăruiești inima Patriei,
  Totul va fi bine, mai puternic decât înainte!
  Fetele s-au luptat bine și s-au compus bine. Cu asemenea războinici, niciun Hitler nu este groaznic pentru Rusia.
  Cu toate acestea, trupele sovietice, după zece zile de lupte încăpățânate, au trecut totuși la Tihvin.
  Lupta s-a desfășurat pentru orașul însuși. Forțele desigur foarte chiar inegale.
  Germanii au preluat supremația aeriană și bombardează non-stop. Situația este agravată de diviziile străine care luptă de partea Wehrmacht-ului. Mai ales multe piese italiene.
  Ei încearcă să împingă Armata Roșie departe de Tikhvin. Dar unitățile rusești luptă din greu. Aceasta este singura lor șansă reală de a salva Leningradul asediat, pe moarte de foame. Mâncarea poate fi aruncată acolo doar pe calea aerului, dar germanii au avioane de vânătoare puternice și este foarte dificil să faci asta.
  Și în a doua jumătate a lunii august, naziștii au luat cu asalt Astrahanul. Și în acest oraș fetele sovietice au luptat cu mare eroism și curaj.
  Un batalion de fete desculțe acoperă acest oraș eroic.
  Alenka aruncă o grenadă cu piciorul gol, apoi trage o explozie, cosind naziștii și rostește:
  - Dacă o femeie este poftioasă ca o pisică, atunci soțul ei are șoareci în cap!
  Anyuta, trăgând în Fritz și, de asemenea, aruncând o grenadă cu piciorul gol, ciripit:
  - Cele mai strălucitoare idei sunt sumbre din politica din umbră, când sunt implementate!
  Alla, trăgând în Fritz și aruncând o grenadă, doborând un tanc cu degetele goale, mormăi:
  - O femeie este vicleană ca o vulpe și chiar stăpânește un leu dacă un bărbat are mintea de cocoș!
  Maria, trăgând dintr-o armă și doborând Fritz-ul, mârâi:
  - Dumnezeu poate face orice, doar întrece o femeie în cereri, El este neputincios!
  Matryona, trăgând în inamic și aruncând cu degetele goale un cadou criminal al morții, a remarcat:
  - O femeie, pentru a nu fi înghițită de un bărbat ca un boa constrictor, trebuie să aibă o înțepătură de cobră!
  Alenka, continuând să tragă asupra naziștilor, a remarcat cu inteligență:
  - O persoană poate fi ca Creatorul în orice, doar imitația ca o maimuță nu-l face frumos!
  Anyuta a tras în inamic, apoi a doborât un tanc cu o grenadă bine țintită și a spus:
  - Omul nu poate depăși pe Dumnezeul Atotputernic decât prin îngâmfare de sine și chiar și atunci dacă este creat intelectual de un Pithecanthropus!
  Alla, continuând să tragă foarte precis la Fritz, a emis:
  - O femeie nu vrea să fie găină, dar bărbatul ei ideal este un cocoș!
  Maria, trăgând în naziști și cu o aruncare precisă a piciorului gol, lovind Pantera, remarcă:
  - O femeie vulpe are cu adevărat o strângere de lup pe castorii masculi!
  Marusya, explodând de asemenea asupra naziștilor cu o explozie și dând un pachet exploziv cu călcâiul gol, a emis:
  - În politică, e ca într-o pădure, dacă devorezi un stejar un porc, dacă un iepure înghiți o vulpe, dacă un măgar - se vor vărsa trei piei!
  Alenka, continuând să efectueze împușcături frenetice și împușcând infanteriei cu lămâi fragmentate, vyaknula:
  - Cu cât femeia este mai strălucitoare, cu atât este mai mult vulpe!
  Anyuța a tras și în naziști, i-a cosit și a aruncat cu degetele goale o grenadă și a scârțâit:
  - Oamenilor cenușii le lipsește materia cenușie din creier, personalități strălucitoare, gri în cap în cantități mari!
  Alla, trăgând în inamic, dând un pachet exploziv cu călcâiul ei gol, a spus inteligent:
  - Un om cenușiu este singur ca un lup și ca un iepure nu are odihnă!
  Maria tund Fritz-ul, remarcă inteligent:
  - Dacă politicianul este o vulpe mare, atunci i se oferă partea leului!
  Marusya a tras din lansator de grenade și a aruncat cu degetele goale o lămâie, scârțâind:
  - Politicianul-vulpe îi ia corbului-alegator ocazia de a calari ca branza in unt!
  Alenka, continuând să tragă dintr-o armă și cu călcâiul gol a cedat în fața unui pachet exploziv, a țipat:
  - Sunt mai puține stele pe cer decât interpretări ale Sfintelor Scripturi!
  Anyuta, trăgând în naziști, a emis:
  - Un călău în halat roșu, mai drept, un politician cu elocvență!
  Alla, continuând să tragă, a notat în mod logic:
  - Călăul are toporul ascuțit, politicianul are o vorbă ascuțită, primul îi sufla capul, al doilea picura pe creier!
  Maria, continuând să-l învingă cu precizie pe Fritz și aruncând un alt dar al morții cu degetele goale, remarcă:
  - Taierea capetelor este uneori mai uman decât picurarea pe creier!
  Matrena, tăindu-i pe naziști și aruncând o grenadă cu călcâiul gol, a emis:
  - Dacă îi lași pe politicieni să-ți picure pe creier, îți vei smulge părul de supărare!
  Alenka, trăgând în generalul german și străpungându-l, spuse amenințător:
  - Discursurile politicianilor sunt ca apa pentru spalarea creierului!
  Anyuta, trăgând bine țintit asupra inamicului și lansând o lămâie cu degetele goale, a emis:
  - Care este cel mai mare Dumnezeu în politică, ce creează fărădelege!
  Alla, trăgând în naziști și aruncând un pachet exploziv cu călcâiul gol, a emis:
  - Un politician se uită mereu la alegător ca pe un măgar cu privirea de vulpe de arat!
  Maria, trăgând în inamic, și cu degetele goale de la picioare, aruncând o grenadă de o putere mortală, a scapat:
  - O femeie adoră să-și expună corpul sărac pentru a se îmbrăca mai bogat!
  Marusya a tras o explozie lungă, tăind linia lui Fritz și torcând:
  - O femeie desculță se îmbracă mai repede pe un bărbat, chiar dacă nu este chiar o cizmă!
  Alenka, conducând un foc precis asupra naziștilor, a remarcat:
  - Cu un toc feminin gol, este mai ușor să învârți un bărbat pe cizme la modă!
  Anyuta a tras dintr-un lansator de grenade și a emis:
  - Pentru a obține pantofi la modă, o femeie trebuie să "încălce" corect un bărbat!
  Alla, bătând pe naziști cu rafale și aruncând o grenadă la degetele goale de la picioare, a răspuns:
  - O femeie care nu știe să-și dezgolească piciorul la timp va rămâne "încălțată" pentru totdeauna!
  Maria, trăgând în inamic și aruncând cu călcâiul rotund un pachet exploziv, a emis:
  - Prea des, privind picioarele goale ale femeii, un bărbat riscă să se "încălce" până la starea de vagabond!
  Marusya, trăgând cu precizie în inamic și dând o grenadă cu genunchiul gol, a răspuns:
  - Ca să nu rămâi pentru totdeauna desculț, trebuie să poți să-ți dai jos pantofii la timp!
  Alenka, continuând să împuște în naziști și tăindu-le răsuflarea, a spus cu inteligență:
  - Piciorul gol al unei fete este mai bun decât cizma de prelata a unui invadator!
  Anyuta, continuând să tragă cu o acuratețe de nestingherit, a remarcat:
  - Cea mai puternică armură nu va rezista, în fața pielii delicate, tălpi fermecătoare de fete!
  Alla, trăgând în invadatorii germani, a emis:
  - Femeile se urcă foarte inteligent în portofelul unui bărbat cu picioarele goale!
  Maria a tras în naziști, cu mare precizie, și lovindu-le în cap, a remarcat:
  - Cea mai lipicioasă parte a corpului feminin pentru monede de aur, picioarele goale și sânii goi!
  Marusya, continuând să tragă, fără milă pentru naziști, a emis:
  - O femeie trebuie să se descalțe câteodată, pentru a nu îngenunchea înainte de nevoie!
  Alenka, mâzgălindu-i bine pe naziști și stivuindu-i în grămezi, remarcă în mod logic:
  - E mai ușor să pui un bărbat în genunchi cu piciorul gol!
  Anyuta, trăgând în inamic, remarcă agresiv:
  - Desculț în timp, niciodată desculț!
  Alla, smulgând dușmanii și tăindu-i pe adversari, mormăi:
  - E mai ușor pentru o femeie să urce cu picioarele goale un vârf de aur!
  De asemenea, Maria i-a bătut pe naziști și a toarcat:
  - Ești un bărbat cu cizme, dacă nu-ți plac picioarele femeilor!
  Marusya, trăgând în naziști și aruncând cu degetele goale un pachet de casă cu explozibili, din care Tigrul s-a întors, a mârâit:
  - O femeie cu picioare subțiri îl va face pe bărbat să se aplece în reverență!
  Alenka i-a lovit pe naziști, i-a cosit și a dat afară:
  - Degetele goale de la picioare sunt mai abili decât mâinile când o femeie ia monede din buzunarul unui bărbat "încălțat"!
  Anyuta l-a tăiat pe Fritz și a scârțâit:
  - Cel mai priceput este o femeie care împinge un bărbat sub călcâi, cu piciorul gol!
  Alla, trăgând în adversari și aruncând o lămâie cu călcâiul gol, a emis:
  - Calea către inima unui bărbat este mai ușor de călcat în picioare pentru o frumusețe!
  Maria a spart un tanc german, aruncând o grenadă, a scârțâit:
  - Picioarele goale ale fetelor, mai tenace când urcăm pe Everest din inima unui bărbat!
  Matryona a împușcat mortal și a dat afară:
  - După ce și-a scos pantofii, este mai ușor pentru o femeie să traverseze deșertul indiferenței masculine!
  Alenka a zdrobit inamicul cu o bazooka capturată și a scârțâit:
  - Vei fi prost ca o cizmă, te vei lovi chiar și de călcâiul desculț!
  Anyuța a dat și ea o întoarcere și a scârțâit, dezvăluind dinții:
  - Un picior de femeie gol îl face pe bărbat să cadă într-o copilărie desculț!
  Alla cu părul roșu, după ce i-a cosit pe naziști, a ciripit:
  -Cel mai des cizmele încăltate cad într-o copilărie desculță!
  Maria a luat o palmă pe naziști și a scârțâit:
  - Dacă o fată are picioare frumoase, atunci nu este un vagabond în viață!
  Matryona, trăgând în dușman și tăindu-i pe naziști, ca niște snopi de cereale, lătră:
  - O fată desculță este mai bună decât o bătrână încălțată, o pisică tânără, mai distractivă decât un leu bătrân!
  Alenka, trăgând în naziști și aruncând cadouri mortale ale morții, a emis:
  - Cel mai bun dintre toate, o femeie primește un premiu cu sânii goi și pantofi la modă cu picioarele goale!
  Anyuța i-a bătut și pe naziști, i-a cosit și cu picioarele goale a aruncat grenade și a scârțâit:
  - Din spinii indiferenței masculine, cel mai bun mod de a proteja o femeie este călcâiul gol!
  Alla, trăgând în adversari și tăindu-i cu rafale automate, a remarcat:
  - Cel mai rezistent toc pentru un barbat din picior de femeie gol!
  Maria, lovind adversarii și lovind dintr-un lansator de grenade, a emis:
  - Toc de femeie desculț, cea mai arsă cizmă încălțată cu năvod!
  Matryona, doborând naziștii, a dat afară cu inteligență:
  - Nu te vei putea da jos pantofii la timp - vei deveni desculț!
  Alenka, scriind despre naziști, a remarcat:
  -Dacă ești o minte de zbârci, atunci te poți încălzi bine, doar pe tine!
  Anyuta notă în mod logic, lovind inamicul și aruncând un pachet cu explozibili cu piciorul gol:
  - E bine să ai un club, e rău să fii un club!
  Alla, bătând pe naziști și dând o grenadă cu călcâiul gol, țipă:
  - Pumnii de fontă te pot ajuta să supraviețuiești, dar un cap de stejar va duce la moarte!
  Maria a remarcat destul de logic, tunzându-i pe naziști:
  - Când domnitorul nu are un rege în cap, în țară domnește anarhia, și ei vând degeaba!
  Matryona, învingându-i rațional pe naziști, a remarcat:
  - Coroana nu este pentru cap decât pălăria!
  Alenka, zdrobindu-l pe Fritz, remarca logic:
  - Pe capul de stejar si coroana sta precar!
  Anyuta, trăgând foarte precis asupra naziștilor, a emis:
  - Oricât de puternic este stejarul, dar materialul pentru cap din el este cel mai fragil!
  Alla, trăgând vioi în inamic, deduse logic:
  - Cine e cap de club, se pune la cap cu bâta!
  Maria nenorociți de adversari, a emis:
  - Politicianul ține o poșetă și o baghetă în mâini, doar banii lui sunt de lemn, iar ștafeta de hârtie!
  Marusya remarcă logic, aruncând o lămâie cu piciorul gol:
  - Un cap luminos, cel puțin se referă la părul gri!
  Matrona, zdrobindu-i pe naziști, a remarcat:
  - Poate că nu ești blondă, dar e frumos să fii un suflet strălucitor, fetele le pot învinge pe cele răi pentru ca alții să trăiască fericiți!
  Alenka, trăgând în naziști, a scârțâit:
  - Nu puteți construi o apărare puternică de stejari numai pe cioturi!
  Anyuta, tragand, a notat logic:
  - Dacă politicianul nu este ciocănitoare, atunci va scoate așchiile, nu numai din ciotul-alegător!
  Alla a declarat agresiv, doborându-i pe germani:
  - Deși politicianul nu este un vultur, el consideră că alegătorii sunt ciori și ciocănitoare!
  Maria, doborând dușmanii, a remarcat:
  - Dacă permiți politicienilor să-ți îndepărteze așchii, atunci cu siguranță ești un ciocănitor!
  Matrena, tăindu-i pe naziști, și-a exprimat:
  - Un politician cu alegători este o vulpe, dar cu el însuși, un hamster este un hamster!
  Marusya a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Un politician deștept este ca o vulpe într-un coș de găini, iar un prost este ca un elefant într-un magazin de porțelan!
  Alenka, zdrobind pe Fritz, a emis:
  - Ordinea este pusă în tăcere, politicianul face mizerie vorbind!
  Anyuta, împrăștiind naziștii cu o grenadă, scârțâi:
  - Un politician vorbește mult, mai ales când vrea să tacă din gură!
  Alla a remarcat agresiv, zdrobindu-i pe naziști:
  - A te certa cu un politician că bătând apă într-un mojar, dacă nu rupi mușchiul limbii, minte cu profit!
  Maria, zdrobind dușmanii și aruncând o grenadă cu piciorul gol, a remarcat:
  - Politicianul este un amestec de vulpe și lup, dar porcește mult!
  Matrena, trăgând în naziști, mârâi:
  - Cu cât vulpea este mai politician, cu atât mai porci!
  Marusya, cosind Fritzul, a emis:
  - În politică, există o menajerie continuă, lupi, iepuri de câmp, găini, un cocoș și ciocănitoare, doar o vulpe este întotdeauna aleasă ca rege!
  Alenka, zdrobindu-i pe naziști, a mormăit:
  - Un dictator care se preface a fi un leu este un adevărat porc!
  Anyuta a remarcat agresiv, doborând inamicii cu lovituri:
  - Un politician va trece drept leu doar dacă alegătorul este un măgar perfect!
  Alla, eliminând naziștii ca praful de pe covoare, a dat:
  - Un politician se îmbracă cu piele de oaie, dar numai setea de sânge îl face înrudit cu un lup, și cu un berbec solid cu ingeniozitate!
  Maria, aruncând o grenadă cu piciorul gol, ciripit:
  - Este mai bine când domnitorul este un lup în haine de oaie decât un berbec în chip de leu!
  Matryona, trăgând în inamic, cu acuratețea lui Robin Hood, a emis:
  - Un politician behăie despre pace ca o oaie, dar colții de lup zdrăngănesc războiul!
  Marusya, trăgând în inamic, a țipat:
  - Un politician pentru a obține votul alegătorilor se revarsă ca o privighetoare, dar le ține pentru ciocănitoare!
  Alenka, trăgând în naziști, a emis:
  - Dacă discursul unui politician ți se pare un tril de privighetoare, nu fii cioara în acest caz!
  Anyuta a notat cu inteligență, doborând naziștii:
  - Dacă un politician cântă ca o privighetoare, atunci te consideră un joc potrivit!
  Alla, doborând naziștii, a remarcat:
  - Vânătoarea pentru alegători diferă de vânătoarea în pădure prin faptul că vânătorul face cât mai mult zgomot!
  Maria, trăgând în inamic, strigă:
  - Un politician, spre deosebire de hoțul de buzunare, face mult zgomot când fură și acceptă lingușire când jefuiește!
  Matryona, trăgând în inamic, gâgâi:
  - Un politician este și într-un fel un zeu, dar e mai bine să nu crezi în el!
  Maria a confirmat:
  - Politicianului îi place să promită Luna ca alegător, doar că uită să adauge că acolo nu există viață decât nisipul!
  Alenka, tăindu-l pe adversari, mormăi:
  - Vai nu este din minte, ci din lipsa de ingeniozitate practică!
  Anyuta, trăgând în inamic, scârțâi:
  - Toate necazurile lumii nu sunt din bani, ci din absența lor în cantitatea potrivită!
  Alla, trăgând în inamic, a emis:
  - Limbajul este dat unui politician pentru a-și ascunde gândurile, dar nu cu ce elocvență își poate ascunde un politician mizeria gri!
  Maria a remarcat energic în timp ce trăgea în Fritz:
  - Dacă fierul merge la lanțuri, nu va rămâne pentru săbii, dacă în discursuri se vărsă argint, atunci nu va fi nimic de plătit!
  Matryona, trăgând în inamic, mormăi:
  - Are un politician un dar să-și țină promisiunile? Posedă, dar nu degeaba!
  Marusya, trăgând în naziști, a remarcat:
  - Elefantul impune o grămadă mare de rahat, iar politicianul-vulpe, un munte și mai mare de diaree verbală!
  Alenka a remarcat inteligent, zdrobindu-i pe naziști:
  - Politicianul toarnă din belșug miere dulce de discursuri, înecând alegătorii în diaree verbală!
  Anyuta, trăgând în adversari, a emis:
  - Discursul dulce al unui politician este ca un pârâu de miere, doar tu înoți de-a lungul lui la gunoi!
  Alla, trăgând în naziști, a remarcat:
  - Un politician poate să-și îndeplinească promisiunea, doar pentru a-l face pe alegător să creadă în imposibil!
  Maria, conducând un foc foarte precis, a emis:
  - Sunt multi politicieni la alegeri, dar nu are cine sa aleaga, cine e ciot, cine este punte, cine este vulpe, cine este porc, cine este urs - de la suparare ramane un singur lucru - la hohote!
  Matryona a tras asupra naziștilor și a remarcat:
  - Un politician care-și sfâșie adesea gâtul, ar trebui să-ți dai cu piciorul în urechi!
  Marusya i-a tăiat pe naziști și a spus:
  - Un politician, spre deosebire de privighetoarea, nu cântă niciodată degeaba și are un dar de vulpe!
  Alyonka ciripit, dezvăluind dinții:
  - Politicianul vrea să devină vultur, dar alegătorul nu are întotdeauna drepturi de pasăre!
  Anyuța gutura, împușcându-i pe nemți cu un lunetist:
  - De ce ești în dreptul păsării, pentru că mintea unei ciocănitoare!
  Alla șuieră cu agresivitatea unui piton:
  - Politicianul are multe cântece diferite, dar toate cu un singur motiv: alege-mă!
  Maria, întrerupându-i pe naziști, a mormăit:
  - Alegatorul, ca un coc, lasa iepurele, lupul, ursul, dar oricum il devoreaza vulpea politica!
  Matrena a remarcat, tăindu-i pe naziști:
  - Politicianul va conta cu discursuri dulci pe intelectul unei muște, pe trilul unei privighetoare, pe considerația unei ciocănitoare, dar esența lui de porc este vizibilă cu ochiul de șoim!
  Marusya, luptându-se cu naziștii, adaugă zâmbind:
  - O femeie este și o politică bună și măcar dă șansa să-și îndeplinească promisiunea de fidelitate și să facă plăcere!
  Așa că fetele protejează eroic orașul și dau mare speranță.
  . CAPITOLUL 4
  La sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie, luptele pentru Astrakhan erau încă în desfășurare, iar naziștii se îndreptau spre sud de-a lungul coastei Mării Caspice. A existat o înaintare inexorabilă a naziștilor... În sud, naziștii au capturat orașul Ordzhonikidze și au început să asalteze Groznîi.
  Războaiele sovietice s-au luptat, de asemenea, eroic în acest oraș.
  Batalionul de fete, condus de Tamara, a dat dovadă de hotărâre și curaj disperat.
  Tamara a tras o explozie dintr-o mitralieră și cu degetele goale de la picioare a aruncat grenade, spunând:
  - Slavă Patriei noastre URSS!
  Anna, trăgând cu precizie în naziști și, de asemenea, aruncând un pachet exploziv cu călcâiul gol, a țipat:
  - Slavă eroismului!
  Akulina, trăgând în inamic, țipă:
  - Pentru Patria si onoare!
  Victoria, trăgând în Fritz și aruncând o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare, mârâi:
  - Zdrobește Wehrmacht-ul cu eroism!
  Olympias, o fată sănătoasă, a dat o linie inamicilor, l-a eliminat pe Fritz și a iertat:
  - În războiul sfânt, acolo va fi victoria noastră!
  Tamara, trăgând în naziști și aruncând din nou o grenadă cu piciorul gol, a remarcat:
  - Un soldat trebuie să aibă puterea unui stejar, dar nu a unui cap de stejar!
  Fetele au tras. În jurul masei de ruine, ruinele fumează. Urmează explozie după explozie. Fumul se ridică pe cer. Totul în jur este în flăcări.
  Distrugere la scară masivă.
  Frumoasa blondă desculță Anna, în timp ce aruncă o grenadă, sfâșiind naziștii, blamește așa:
  - În fiecare stejar este o scobitură, în fiecare cap de stejar este o gaură din care curg creierul!
  Akulina, trăgând în dușman și aruncând o grenadă cu piciorul grațios, bronzat și gol, scârțâi:
  - Dacă ești la fel de deștept ca un stejar, atunci te vei îndoi ca un aspen!
  Victoria, această fată cu părul roșu, și ea cu picioarele goale, bronzate, cizelate, ciripit:
  - Dacă nu ai viclenie de vulpe, atunci ți se vor desprinde trei piei!
  Olimpiada, o blondă sănătoasă, înaltă, mare, musculoasă, a dat o întoarcere, a aruncat cu piciorul gol o grenadă și a scârțâit:
  - Dacă ești prost ca stejarul, te vor smulge ca lipicios!
  Un băiat s-a târât pe lângă ei. A fulgerat cu tocuri negre și a aruncat un pachet exploziv asupra naziștilor. Apoi a scârțâit:
  - Un tânăr soldat, mai bun decât un general decrepit!
  Tamara a dat din nou rândul. Ea a aruncat cu piciorul gol o grenadă cu o forță mortală și a țipat:
  - Pentru fiecare costum nou, politicianul trage trei piei de la alegători!
  Akulina, trăgând în inamici și rânjind agresiv, mârâi:
  - Vei fi deștept ca un stejar, ei îl vor smulge ca lipicios și iepuri!
  Anna, trăgând în inamic și aruncând grenade cu piciorul gol, subminând tancurile, ciripit:
  - O vulpe vicleană va smulge chiar și trei piei de leu, dacă este un berbec cu minte!
  Victoria, trăgând în naziști și aruncând un cadou criminal cu călcâiul gol, a emis:
  - Dacă nu vrei să devii vulpe, te vei scânci ca un câine flămând!
  Jocurile Olimpice au tăiat Fritzul. Apoi a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a ciripit:
  - Politicianul este o vulpe, apoi evidențiază alegătorii-găini la lumina zilei!
  Voietul canonadei crește. "Sturmtigers" formidabili intră în luptă. Trag cu bombe propulsate de rachete. Și distrug clădiri întregi, zdrobând case deodată. Iar trupele de asalt se rotesc pe cer. Ei trag rachete în pozițiile sovietice. Ei aruncă bombe. Panther-2 este deja vizibil, o mașină mai avansată decât Panther, cu un tun puternic de 88 mm.
  Vehiculul german are o turelă mai îngustă și mai mică, precum și o carenă ghemuită. Un astfel de monstru, dacă se bate, atunci se bate. Și cel mai important, nu prea greu, cu un motor mai puternic de 900 de cai putere.
  Tamara a aruncat o grenadă în Panther-2 cu piciorul gol și a guturat:
  - O să fii prost ca un ciot, o vor smulge ca lipicioase, nu doar vulpi viclene, ci și iepuri lași!
  Anna, trăgând în naziști și cosind adversarii, aruncând lămâi cu picioarele goale, a dedus:
  - Chiar și un vultur, o vulpe vicleană, poate expune un pui ud!
  Akulina, tăind inamicii și trăgându-i, cu lovituri precise, a dat:
  - Un bărbat care visează la rolul unui leu devine adesea un măgar arat de o vulpe!
  Victoria, tăind adversarii în rafale și aruncând ceva mortal cu picioarele goale, țipă:
  - Un om are ambiții de leu, încăpățânare de măgar, stângăcia unui urs, grația unui elefant, dar vulpea lui este întotdeauna capabilă să-l ademenească!
  Jocurile Olimpice au dat o întorsătură inamicului. Ea a tuns-o ca o mașină de tuns iarba și a mârâit:
  - O vulpe de culoare roșie, un politician cu costum de sânge!
  Intensitatea bătăliei a continuat să crească. Orașul a fost zdrobit de naziști cu tunurile cu gaz, care erau superioare ca putere față de Katyusha. Și a fost foarte greu să reziste naziștilor. Dar batalionul de fete desculte, pe jumătate goale s-a luptat cu un entuziasm colosal. Și fetele aproape că nu au murit, bărbații au primit mai mulți.
  Tamara, trăgând în naziști și aruncând grenade cu degetele goale, a țipat:
  - O femeie învinge bărbații puternici, jucându-se pe slăbiciunile lor, un politician îi convinge pe alegătorii slabi, evident exagerând!
  Anna, tăind inamicii și tund-i cu gloanțe, dând în același timp un pachet exploziv cu călcâiul gol, a emis:
  - O femeie este cel mai viclean politician, nu are nevoie să învețe pentru a fi vulpe, dar trebuie să se poată încălța rămânând desculță!
  Akulina, tăiând adversarii cu rafale precise și folosind degetele goale de la picioare, lătră:
  - O femeie iubește și tinerețea, dar verdele dolarului îi este mai drag decât epoca verde a patronului!
  Victoria, cățeaua aceea cu părul roșu, a dat o explozie mortală, a zdrobit firul și a scârțâit:
  - Verdeața tinereții unei fete atrage bancnotele verzi ale bărbaților care s-au îngrășat din dolari!
  Olimpia, trăgând în dușmani și aruncând un alt dar cu piciorul gol, țipă:
  - Nu urmăriți dolarul verde, necazurile au și ochii verzi, iar coaja este crocantă!
  Bătălia devine din ce în ce mai acerbă. Proiectile mortale se repezi. Au izbucnit și sfărâma pozițiile sovietice, răsturnând tunurile bateriilor. Și avioane noi se repezi, iar pistoalele de asalt bubuie. Nori de praf se ridică pe cer.
  Tamara, trăgând fără milă în naziști, a luat și a dat o perlă, în fața căreia a aruncat cu piciorul gol o grenadă:
  - Crezând în Dumnezeu, nu vă scufundați la nivelul unui animal: o persoană nu este o oaie supusă și nici o capră împuțită!
  Anna, luptând cu inamicul și aruncând darurile morții cu picioarele goale, a remarcat:
  - A face bani pe credința oamenilor este la fel cu a turna gunoi de grajd pe aur, va răsări neîncrederea!
  Akulina, distrugând Pantera, a suflat agresiv:
  - Crezand duminica, nu ajunge la sapte vineri in saptamana!
  Victoria, trăgând foarte precis în naziști și tăindu-i agresiv, a remarcat:
  - Credinţa în veşnică flacără infernală fierbe laptele superstiţiei, din care se îndepărtează spuma, necinstiţi din religie!
  Olympias, eroul feminin, care a doborât naziștii și a aruncat grenade cu o putere distructivă colosală cu picioarele goale, a remarcat:
  - Doar cioturile și stejarii cred în focul infernal al flăcării eterne, lăsându-se curățați ca lipiciosi!
  Tamara a tras dintr-un bazooka capturat, și-a fulgerat călcâiele goale și a ciripit:
  - Cum strălucește flacăra focului etern infernal? Strălucirea monedelor de aur în buzunarele escrocilor de la religie!
  Anna, trăgând în inamic și doborând naziștii cu o acuratețe colosală, a emis:
  - Necinstiții îl folosesc pe Dumnezeu pentru a-și umple buzunarele și sunt înșelați nu numai cu capul gol!
  Akulina a dat o întoarcere inamicului. Ea a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Necinstii din religie smulg trei piei de la oi, rup coarnele caprelor, doar profitul le este drag, iar credința este pentru hack-work!
  Victoria a aruncat o bombă de rumeguș cu călcâiul gol, a aruncat în aer inamicul și a scârțâit:
  - Un preot cinstit este ca un lup vegetarian, numai credința este întotdeauna cinstită, iar folosirea lui este egoistă!
  Olympias a aruncat inamicul cu o mitralieră. Ea a tăiat inamicul și a dat o grămadă de grenade cu călcâiul gol, care a răsturnat tancul Lev. Apoi ea a strigat:
  - Orice religie este un basm, din această fantezie se fac doar profituri în proporții cu adevărat fabuloase!
  Așa luptă cu curaj fetele în orașul Grozny. Și se arată din cel mai înalt punct de vedere al vitejii.
  Iar celelalte fete apără Astrakhanul cu tot curajul. Și demonstrează, de asemenea, cea mai înaltă acrobație și forță.
  Fetele se bat foarte bine.
  Alenka a aruncat o grenadă cu piciorul gol, a sfâșiat naziștii și a guturat, dezvăluind dinții:
  - Cine vă permite să atârnați tăiței pe urechi, va fi pentru totdeauna foame!
  Anyuta, tunsându-i pe naziști cu asta, a fost de acord:
  - Nu vei fi plin de tăiței pe urechi!
  Alla a tras o rafală asupra naziștilor, a aruncat cu piciorul gol o grenadă mortală și a strigat:
  - Fidea pe urechi este un preparat de ultim moment care provoacă greață!
  Maria remarcă inteligent, dezvăluind dinții și aruncând cu degetele goale un pachet exploziv:
  - Dacă acesta este Dumnezeu, nimeni nu știe, dar ei răstignesc constant o persoană, de parcă ar fi asemănarea cu Hristos!
  Marusya, dracului de Fritz, l-a luat și a țipat, zâmbind agresiv:
  - O persoană se străduiește să stăpânească puterea lui Dumnezeu, dar până acum primește doar o răstignire nu după Dumnezeu!
  Matryona, a dat o întoarcere, i-a cosit pe naziști și i-a trădat, făcând cu ochiul agresiv prietenilor ei:
  - Cu o inimă omul se străduiește spre bine, cu mintea pentru profit și cu stomacul pentru lăcomie și, în cele din urmă, trage picioarele într-o groapă!
  Și bătălii aprige bubuie în Astrakhan. Orașul de pe Volga este un punct cheie al apărării sovietice. Și aici astfel de bătălii fierb frenetic. Ca și cum un ibric clocotește.
  Și avioane grele și mortale se repezi. Yu-288 este o mașină foarte puternică. Și aruncă bombe cu tenacitate colosală.
  Alenka țipă, dând o întoarcere către naziști și aruncând o grenadă cu piciorul gol:
  - Dacă o persoană are inteligența unui gorilă, va ară ca un cal și va mânca ca un câine!
  Anyuta a lansat un dar ucigaș al morții cu piciorul gol, i-a zdrobit pe naziști și a strigat:
  - Un bărbat se lasă să fie pus pe guler, dar pentru a ară, trebuie bătut cu biciul coercitiv!
  Alla a lansat o lămâie cu călcâiul gol și a mormăit:
  - Politicianul are un buzunar mare, dar este doar un hoț de buzunare neînsemnat!
  Maria, trăgând în adversari, șuieră:
  - Un politician care le promite alegătorilor luna din ceruri, venind la putere, părăsește peisajul lunar și se văică de foame la stea!
  Matryona, râzând asurzitor, remarcă:
  - Diavolul în orice politică încurajează să ia locul Dumnezeului Atotputernic, doar politicianul are foarte puțin talent!
  Marusya, trăgând în inamici și tăindu-i cu încredere, a remarcat:
  - O persoană se străduiește să devină omnipotentă, dar progresul său moral nu îl face mai bun!
  Fetele sunt aparent pline de spirit în cel mai înalt grad.
  Și războiul merge pe o pistă zdrobită. Avioanele cu reacție sunt testate în al treilea Reich. Și acesta este, de asemenea, un argument destul de serios într-o dispută cu URSS.
  Hitler, desigur, nu este foarte mulțumit. Războiul se prelungește, iar Rusia rezistă cu încăpățânare, deși cedează și ea. Bătăliile fierb, ca în gura unui vulcan.
  Sfârșitul lunii octombrie. Kalmykia este complet capturată, iar naziștii avansează prin Daghestan.
  Succesele naziștilor, deși modeste, dar constante. Flota Mării Negre este pe cale de distrugere.
  Iată o întreagă echipă pe distrugător formată din fete. Un echipaj frumos, cel puțin. Fata este în veste și aleargă desculță, pâlpâind cu tocuri rotunde.
  Alice, comandantul distrugatorului, ordonă cu încredere să atace crucișătorul fascist. Lansează o torpilă și remarcă:
  - În război, ca și într-un teatru bun, următoarea acțiune este imprevizibilă, lacrimile vor fi vărsate cu siguranță!
  Andriana este partenerul ei, comandând o întreagă generație de fete. Au alergat pâlpâind goi, cu tocuri rotunde și scârțâiau. Au instalat un dispozitiv de mine.
  Andriana urlă:
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Veronika, după ce a tras asupra naziștilor dintr-un tun, toarcă:
  - La război, ca într-un film: acțiunea captivează, nu se plictisește niciodată, doar, vai, chiar ucide!
  Un distrugător cu fete goale, bronzate, zvelte, foarte frumoase sare dintr-o parte în alta. El este aruncat ca o pană.
  Alice, bătând cu picioarele cioplite și goale, țipă:
  - Dacă nu ești degajat, pământul se va odihni în pace în război!
  Andriana, trăgând cu precizie dintr-un tun, a remarcat:
  - O fată care poate lupta este un cavaler!
  Alice se corectă în timp ce trăgea:
  - Nu, e un erou!
  Iar războinicii au izbucnit în râs. Și a arătat limbi. Iar picioarele frumuseților, atât de grațioase, și urme de sânge sunt lăsate pe punte. Fete puternice.
  Și goi, tocurile lor sunt atât de rotunde și grațioase.
  Alice și-a amintit cum fusese făcută prizonieră, iar naziștii i-au mângâiat tălpile cu un bici subțire și încins. Aici ești aproape gol atârnat pe suport. Picioarele tale goale sunt înfipte într-un stoc. Și te gâdilă cu tije roșii. Aici și până la mamelonul stacojiu, fierul roșu este cauterizat.
  Alice a fost torturată și torturată câteva zile. Dar fata a reușit să scape.
  Ea i-a spus ofițerului de pază că știa locul de pe mare, unde au aruncat un recipient cu aur care a fost evacuat din Sevastopol. Fascistul s-a îndrăgostit de asta.
  Ei bine, Alice, în ciuda tuturor torturilor, și-a păstrat curajul. Au desprins-o și, cu mâinile legate, au băgat-o într-o barcă. Și cu picioarele goale, ușor arse, a putut să ridice un pistol și să împuște doi fasciști. Apoi a dezlegat frânghiile și a plecat înot. Ea a verificat inteligent. Și a câștigat respectul fetelor.
  De la departamentul special au încercat să se agațe de ea, dar Alice i-a amenințat pe ofițerii speciali că va aranja un accident și, de asemenea, o spânzură de o cățea. S-au speriat.
  Alice este o fata foarte luptatoare...
  Ea chiar a dedus cu duh:
  - Călăul adoră un topor dintr-o armă, dar în luptă are o îndemânare stângace!
  Andriana a fost de acord cu asta, bătându-și picioarele dăltuite:
  - Mai poți găti supă de la topor, dar ceea ce este scris cu un pix eroic nu poate fi tăiat cu un topor de călău!
  Yuliana este o fată foarte frumoasă. Are doar o țesătură subțire cu dungi în dungi pe piept și chiloți. Dar este atât de minunată și frumoasă. Picioarele tuturor fetelor de pe distrugător sunt goale și foarte seducătoare.
  Când nemții sunt luați prizonieri, sunt forțați să sărute fetele cu tocuri goale. Iar prizonierii o fac cu respect. Și linge călcâiele fetelor și se sărută cu mare plăcere.
  Juliana a cântat:
  - Nu suntem tâlhari răi,
  Nu vrem să ucidem...
  Dar călcâiele goale dor,
  Vreau să lovesc pe toată lumea în față!
  Fete, desigur, capabile să savureze orice succes.
  Andriana, bătând cu călcâiele goale, a emis:
  - O, noi frontiere, nu mă face să râd!
  Alice a fost de acord:
  - Oportunități nelimitate pentru cei care nu își stabilesc limite!
  Veronica și-a plesnit picioarele goale, a clintit călcâiele goale și a remarcat, dezvăluind dinții:
  - Cel mai puternic om nu va trage ambiții insuportabile!
  Andriana a remarcat inteligent, dezvăluind dinții și trăgând cu tunul:
  - Un om este departe de Dumnezeu, pentru că nu s-a îndepărtat de macac în imitația sa a naturii!
  Veronica, zdrobind fluviile naziștilor care înaintau cu lovituri precise, mormăi:
  - Politicianul este un zeu în ambiții, în metodele feței sale, iar în folosirea rezultatelor este un purcel porc!
  Fetele sovietice luptă bine. Dar există, desigur, și cele germane, dar și frumuseți în bikini și desculți.
  De exemplu, Gerda este o luptătoare rară.
  Ea și partenerii ei s-au așezat pe cel mai nou tanc "Panther" -2.
  Fetele trag în trupele sovietice și răcnesc.
  Suntem lupi răi, ne retragem, nu este bine!
  Și își fac cu ochiul...
  Gerda, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, s-a bătut la soldații ruși și a scârțâit de plăcere:
  - Cine nu-i lup in viata, i se cobor trei piei, cine nu-i vulpe in mintea lui, e eviscerat ca gaina!
  De asemenea, Charlotte a lovit cu un proiectil precis, spărgând un tanc sovietic, a zdrobit armura și a țipat:
  - Lupul este mereu flămând, omul este mereu nemulțumit, iar politicianul nu poate spune un cuvânt de adevăr!
  Christina, trăgând foarte precis în inamic și lovind tancurile rusești cu un proiectil letal, a remarcat:
  - Vulpea are blana valoroasa, dar asigurarile de vulpe ale politicienilor nu valoreaza nimic!
  Magda a luat și a îndreptat un pistol către inamicul, cu degetele goale de la picioare, s-a zvârlit și a mormăit:
  - E mai mult lapte de capră decât de un politician care e berbec cu minte!
  Gerda, continuând să tragă cu precizie în vehiculele sovietice, a remarcat:
  - La alegeri, politicienii sunt ca între ciumă și holeră, deși politicienii sunt mult mai contagioși în schizofrenia!
  Charlotte a lovit cele treizeci și patru și, sfâșiind turnul, a spus:
  - Politicianul are un nas de lup pentru profit, dar el însuși este un porc gata de eviscerat!
  Christina a lansat cu dibăcie proiectilul cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a dat afară:
  - Un politician este un berbec care se repezi la tronul leului, iar când ajunge în vârf, se transformă într-o vulpe care eviscerează găină alegătorii!
  Magda remarcă agresiv, trimițând pistolului autopropulsat sovietic un cadou al morții cu degetele goale:
  - Nu cred în politicieni, dar votează, nu înțeleg muzica, dar ascultă de bunăvoie, nu mănâncă tăiței, dar se agață de urechi de bună voie!
  Și "Pantera" lor -2 este foarte activă. Și proiectilul trimite foarte precis.
  Mașina germană zdrobește toate tancurile sovietice cu mare încredere.
  Gerda trage și cântă:
  - Unu, doi, trei - rupe sfatul!
  Charlotte trage foarte precis, lovește adversarii și fluieră:
  - Suntem cei mai puternici din lume!
  Christina, trăgând cu ajutorul degetelor goale de la picioare, spărgând cele treizeci și patru, a adăugat:
  - Dușmanii se înmoaie toți în toaletă!
  Magda a explodat inamicului și a scapat:
  - Patria nu crede în lacrimi!
  Gerda a scârțâit:
  - Și le vom da oligarhilor răi în creier!
  Charlotte remarcă inteligent, lovind un obuzier sovietic cu un obuz:
  - Aurul arată doar frumos, de fapt, acest metal, omenirea a suferit mereu, a devenit arogant!
  Christina, trăgând în inamic, s-a exprimat cu inteligență:
  - După ce și-a dezvelit pieptul, este mai ușor pentru o femeie să rupă trei piei de la un bărbat!
  Magda, trăgând în adversari, a remarcat inițial:
  - Cu picioarele goale de fete, pune bărbații în galoșuri!
  Desigur, fetele de pe tanc sunt grațioase. Și piloții sunt cei mai tari dintre Fritz.
  Albina și Alvina sunt cei mai formidabili ași din univers. Aici au ajuns deja la numărul de cinci sute de avioane doborâte fiecare. Doar Marsilia este înaintea lor. A primit Marea Cruce a Crucii de Fier pentru cel de-al 500-lea avion al flotei sovietice. Dar Albina și Alvina au început să lupte mult mai târziu și, prin urmare, vor depăși în curând Marsilia.
  Albina și Alvina pentru cel de-al 500-lea avion au primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Și acum se luptă cu piloți roșii.
  Albina apasă butoanele cu degetele goale de la picioare, doboară cinci avioane sovietice deodată și țipă:
  - Dacă un bărbat este cizme deștepte, atunci stai întotdeauna într-un galoș!
  Alvina, trăgând în avioanele rusești și doborându-le cu degetele goale de la picioare, notă:
  - Piciorul gol al unei femei la timp va pune orice cizmă într-o galoș!
  Albina, dând foc foarte bine îndreptat asupra vehiculelor sovietice, răspunse inteligent, dezvăluind dinții:
  - Un bărbat care se uită adesea la picioarele goale, feminine, așează-te într-un galoș!
  Și ambele fete, doborând încă câțiva iac, au scârțâit:
  - Un picior de femeie gol, se îndreaptă bine sub călcâi și se așează perfect într-o galoș!
  Războinicii de aici pot fi văzuți la mare înălțime.
  Dar dacă există piloți germani magnifici, atunci există și fete frumoase sovietice - membre Komsomol.
  care lupta cu mare vigoare. Și au doborât cu succes hoardele celui de-al Treilea Reich.
  Anastasia Vedmakova, a luat-o și cu ajutorul degetelor goale l-a doborât pe neamț și a scârțâit:
  - Un bărbat este gata să se întoarcă pe dos pentru a smulge pantofii unei fete!
  Akulina Orlova, împușcând în naziști, a remarcat cu inteligență:
  - Puteți întoarce orice cizmă pe dos cu un toc de femeie gol!
  Anastasia l-a bătut și pe Fritz și a scârțâit:
  - Piciorul gol al unei femei va întoarce orice bărbat pe dos, chiar dacă el este ultima cizmă!
  Akulina Orlova, l-a doborât pe Focke-Wulf și a șuierat, dezvăluind dinții ei frumoși;
  - Dacă vrei să întorci un bărbat pe dos - scoate-ți pantofii, dacă vrei să-l bagi în galoș, expune-ți călcâiul!
  Și fetele au cântat la unison:
  Un război dezlănțuie în univers,
  Pentru a zdrobi pentru a ucide fără motiv...
  Satana s-a dezlegat
  Și moartea a venit cu el!
  
  Și cine va opri fluxul
  Râuri sângeroase și nebune...
  Raza laser va pătrunde în templu,
  Și fulgerul a dispărut omule!
  
  Și așa haos
  A inundat universul...
  Destinul trist al omenirii
  Îndură durerea, suferința!
  Fetele pot avea parțial dreptate. Războiul nu este fericire. Dar, în același timp, divertisment.
  Doi piloți începători germani, Eva și Gertrude, luptă pentru modificările de asalt Focke-Wulf. Ei atacă ținte sovietice terestre din aer.
  Eva, trăgând și trăgând cu o rachetă, remarcă:
  - De ce copilăria este desculță, pentru că un picior de femeie gol îi face pe bărbați să-și piardă capul, de parcă ar fi băieți!
  Gertrude a explodat cu o rachetă, apăsând pedala cu călcâiul gol și rupând buncărul armatei sovietice și scârțâi:
  - Dorința de a vedea o femeie goală îl face pe bărbat să se întoarcă pe dos!
  Eva a lovit din nou, a lovit pe cei treizeci și patru, dărâmând turnurile și, remarcă inteligent:
  - Ca să dezbraci o femeie, trebuie mai întâi să-i pui pantofii buni!
  Gertrude și-a lovit adversarul folosind călcâiul gol și rotund al piciorului ei grațios și a remarcat:
  - Dezbrăcându-se la momentul potrivit, o femeie de afaceri va smulge trei piei unui bărbat!
  Eve a tras o rachetă în buncărele sovietice și a țipat:
  - O femeie care se dezbrăcă la timp nu va deveni desculță și nu va încălța bine un bărbat!
  Gertrude, după ce a măcelărit trupele sovietice, a confirmat:
  - O femeie desculță va pune o cizmă pe un bărbat și-l va pune într-o galoș, și-l va întoarce pe dos și îl va face ultimul desculț!
  Aici, desigur, logica fetelor este că nu poți argumenta împotriva ei. Și fetele se luptă desculțe și în bikini.
  Și iubesc tinerii frumoși și, în general, sunt doar super.
  Și dacă cântă, o sută de oameni vor fi uciși!
  Iată fetele, pe ambele părți demne și foarte frumoase, astfel încât de fapt bărbații se întorc pe dos!
  . CAPITOLUL 5
  Orașul Grozny, complet înconjurat de trupe naziste, a căzut la începutul lunii noiembrie 1943. Batalionul cu fetele a izbucnit din ceaun și s-a retras la Shali.
  Erau deja munți, teren accidentat și a devenit mai convenabil să păstrezi apărarea. Tancurile germane cântăreau destul de mult, în special Maus, și era destul de incomod să lupți cu ele în munți. Tancul T-3 fusese deja scos din producție, dar versiunea modernizată a T-4 era încă în curs de fabricație. Deși depășit din punct de vedere moral. Dar el încă putea lupta împotriva lui T-34-76. Și lupta bine. Tunul său era și mai puternic și avea o viteză mai mare a gurii decât cele treizeci și patru.
  Tamara și fetele s-au luptat în Shali. Fetele au încercat să păstreze acest sat de munte foarte mare - un adevărat oraș.
  Frumusețile au luptat cu mult curaj.
  Tamara a aruncat o grenadă cu piciorul gol, a tras o explozie și a guturat:
  - Pentru Patria Mamă a URSS!
  Anna a deschis focul asupra naziștilor. T-4 mai ușor a încercat să urce panta. Fata, aruncând o grenadă cu piciorul gol, a doborât mașina nazistă și a scârțâit:
  - Pentru patria noastră mama!
  Akulina, trăgând în Fritz și cu călcâiul gol, slujind unul mortal învelit în folie, vyaknula:
  - Patria este întotdeauna sfântă!
  Veronica, trăgând în dușman și aruncând lămâi cu degetele goale, a dat:
  - Pentru giganții Rusiei!
  Olympias, această femeie uriașă, a aruncat și ea o grenadă în naziști cu degetele goale și a scârțâit:
  - Pentru comunism!
  Tamara, conducând foc bine țintit asupra naziștilor și tăiându-i ca niște talpi dintr-un copac, a emis:
  - Cu cât sunt mai mulți stejari în armată, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Anna remarcă, dezvăluind dinții și trăgând în naziști cu o acuratețe și o furie colosală:
  - Vă voi distruge pe toți.
  Tanc "Lion", un vehicul mare cu o țeavă lungă de armă. Aici are cea mai recentă armă de 105 mm, lungimea țevii 100 EL. Și se dovedește a fi o armă foarte lungă. Și acest portbagaj iese în afară cu o forță letală.
  Akulina trage din bazooka în naziști și țipă:
  - Slavă erei comunismului!
  Victoria trage și hohotește:
  - Slavă eroilor Rusiei!
  Olimpiada confirmă trăgând în naziști și aruncând o grenadă cu degetele goale:
  - Cea mai mare glorie!
  Fetele, trebuie menționat, sunt fenomenale și foarte drăguțe. Și răcoarea lor este colosală.
  Tamara, trăgând în inamic și dezvăluind dinții, spune:
  - Pentru Rusia și libertate până la capăt!
  Anna, trăgând în inamic, spune agresiv, aruncând o grenadă cu degetele goale:
  Să ne facem inimile să bată la unison!
  Și face cu ochiul partenerilor săi.
  Akulina, de asemenea, va da o tură, cum va tunde adversarii și va urlă:
  - Pentru victoriile mele prin acoperiș!
  Akulina Petrovskaya nu este o fată simplă. A trebuit să treacă prin multe. În special, a fost surprinsă furând și a fost arestată. Ea a trecut și printr-o colonie de copii-tineri. Ei bine, nimic, ea a supraviețuit. Desculță a mers prin năvală, dar ea a devenit doar mai sănătoasă și mai puternică.
  Victoria se luptă cu furie frenetică. A dat o întoarcere inamicului. Fritz a doborât toamna. Apoi, cu degetele goale de la picioare, a aruncat o grenadă. Motocicleta s-a răsturnat.
  Fata a guturat:
  - Pentru frontiere puternice!
  Olympias luptă cu un sentiment foarte sălbatic al furiei. Loviturile ei sunt puternice și zdrobitoare. Ea este cu adevărat o fată monstru. Și așa îi bate pe adversari. Deci naziștii extermină activ. Nu le oferă nici cea mai mică șansă.
  Olympias răcnește din răsputeri:
  - Slavă acestui comunism spațial!
  Tamara, trăgând în naziști, răcnește:
  - Slavă comunismului lui Lenin!
  Anna trage în adversari și scârțâie:
  - Pentru URSS!
  Akulina, cosind dușmanii și mârâind, țipă:
  - Pentru cea mai înaltă acrobație!
  Victoria, trăgând în naziști, a scapat:
  - Pentru cele mai fenomenale victorii!
  Olympias, zdrobind tancul nazist, mormăi:
  - Pentru comunismul URSS!
  Tamara trage și ea. Trage foarte precis, acoperind adversarii cu explozii precise. Tunde ca o coasă și scârțâie:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Anna, trăgând în naziști și tăiându-i cu lovituri precise ale coasei, exclamă:
  - Mare glorie eroilor!
  Și aruncă grenade cu degetele goale. Aici este o bunica.
  Akulina întrerupându-l pe Fritz, răcnește agresiv:
  - Pentru comunism!
  Și tremură cu un corp musculos.
  Victoria îi învinge și pe naziști. Și cu degetele goale de la picioare aruncă cadouri criminale împotriva adversarilor săi și țipă:
  - Pentru măreția lumii!
  Olympias trage și în inamici. Îi dobândește ca un puf de bastoane și răcnește:
  - Slavă marelui comunism!
  Și cu degetele goale de la picioare, el aruncă o grenadă cu o forță mortală, sfâșiind inamicii.
  Așa au luat cei cinci pe dușmani și să-i tăiem jos, să-i exterminăm și să-i macinăm.
  Germanii au fost opriți și blocați complet. Aici a devenit dificil și se ceartă.
  Aici sunt aruncatoarele de gaze și aceștia acționează agresiv. Și să distrugă pozițiile sovietice.
  Bătăi și "Sturmtigr" de la distanță, asupra inamicului - Armata Roșie.
  Fetele germane arată și pistoale autopropulsate "Ursul" și cum au lovit inamicul cu el. Și sunt cu adevărat și complet năuciți. Iar un obuz care cântărește un cenți și jumătate sparge tranșee și buncăre sovietice.
  Războinicul Frida urlă:
  - Pentru cel mai mare al treilea Reich al nostru!
  Și face cu ochiul partenerilor săi. După aceea, fetele fasciste cu picioarele goale vor trage din nou.
  Și muște răcnitoare și distrugătoare. Și pe măsură ce explodează, se formează o pâlnie întreagă cu pământ care fierbe de la căldură.
  Da, germanii primesc trupele sovietice în întregime. Unul dintre primele avioane TA-152 zboară pe cer. Mașină multifuncțională, ca Focke-Wulf, dar mai avansată, rapidă, manevrabilă cu arme și armuri puternice. Poate fi folosit atât ca avion de luptă, cât și ca avion de atac.
  Pentru trupele sovietice, mașina, sincer, poate deveni o mare problemă.
  Helga zboară cu un TA-152 și atacă câteva tancuri sovietice care încearcă să se apropie de Shali. Fata trage bine. Rupe acoperișul turnului din primele treizeci și patru și urlă:
  - Sunt o frumusețe marțială!
  Și apoi atacă a doua mașină, care încearcă să accelereze. Dar schimbarea vitezelor nu este atât de ușoară.
  TA-152 străpunge această victimă cu un tun de 37 mm.
  Helga a răspuns și a cântat:
  - Am derapat, m-a derapat undeva, m-a derapat!
  Și și-a făcut cu ochiul... Iată că încearcă să atace Yak-9. Nemțoaica îl doboară cu ușurință apăsând pe trăgaci cu piciorul gol și îi face cu ochiul încrezător, spunând:
  - Sunt chiar grozav!
  Helga pare a fi o fată cu mare aplomb. Și face experimente sângeroase cu inamicii.
  Și dacă suflă, atunci nimănui nu va părea puțin.
  Helga trage în vehiculele sovietice și scârțâie:
  - Ei bine, de ce, este imposibil să trăiești conform minții!
  Și cu tocuri goale cum să lovești cârma. Aceasta este o fată - pentru toate fetele, fată.
  Și dacă răcnește...
  Albina și Alvina în cer sunt, de asemenea, războinici foarte activi și luptă.
  Și fetele, avioanele Rusiei, se gândesc, distrugând că viața este bună și că viața este bună.
  Și, cu degetele goale, îndreaptă tunurile de avioane către ținte. Mașinile sovietice nu vor supraviețui. Și fetele le băteau așa. Nu-ți oferă nici cea mai mică șansă.
  Da, au fost fete care se luptau,
  Da, ei spun ce altceva...
  Au atacat cu îndrăzneală Rusia,
  Literal Satan!
  Albina este o războinică în formație de luptă și răcnește în sinea ei din plin:
  - Voi fi super, mă voi schimba! Super campion!
  Și cu călcâiul gol și cum va lovi tastatura și va rupe adversarii în bucăți mici.
  Alvina, trăgând în adversari, răcnește din răsputeri:
  - Și pe cine vom găsi în pădure,
  Și pe cine vom găsi în pădure...
  vom glumi cu asta, o vom
  sfâșie!
  Să-l sfâșiem!
  Și cu călcâiul gol, cum va adăuga inamicul la o îmbrățișare mortală. Aceasta este o fată - toate fetele sunt cea mai tare fată!
  Războinicul celui mai luptă hack. Și atât de militant și agresiv ca o panteră.
  Și marile pisici germane sunt în atac. Furtunul Astrahanului. Și distrugeți în cantități mari casele soldaților sovietici.
  Și mor, dar nu renunță. Asemenea lupte fac ravagii.
  Gerda, desigur, este în fruntea atacului și gata de luptă. Așa că trage, ca o femeie Robin Hood în bikini. Și asta este o femeie cool.
  Și dacă îi pune și un mamelon stacojiu în gura tipului.
  "Pantera"-2 ei funcționează. Apropo, o modificare ușor diferită a tancului a fost pusă de fete cu un tun 75 mm 100 EL. Este puternic și mai rapid. Da, iar oferta de obuze este mai mare decât la pistolul de 88 mm.
  Gerda trage cu degetele goale și strigă:
  - Unu, doi, trei... Lacrima cu napalm!
  Și Charlotte a tras după ea și a țipat:
  - Patru, opt, cinci - haideți să jucăm repede!
  Kristina s-a zvârlit, spărgând tancul sovietic și a ciripit:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă, pentru puterea naziștilor...
  Magda a tras cu picioarele goale și a ciripit agresiv:
  - Și îi vom ucide pe toți - toți comuniștii!
  Fetele se comportă la extrem și nebunesc de agresive. Și "Pantera" lor -2 cu o lovitură precisă răstoarnă obuzierul sovietic.
  Fetele chicotesc și cântă:
  - Slavă lumii noastre...
  Iar Elisabeta pe cei treizeci și patru, la rândul său, conduce un atac sălbatic. Și cu călcâiul gol apasă pe trăgaci. Și doboară inamicul, țipând:
  - Să fie comunism!
  Catherine, cu degetele goale de la picioare, trimite un proiectil cu o forță mortală, străpunge inamicul și scârțâie în vârful plămânilor:
  - Pentru marea Rusie!
  Elena a tras în naziști. Obuzul a lovit fruntea Panterei și a ricoșat.
  Fata a lătrat:
  - Comunismul va fi cu noi!
  Eufrasia l-a lovit și pe inamicul folosind degetele goale de la picioare. Ea a străpuns T-4 și a țipat:
  - Slavă comunismului!
  Acestea sunt fetele care luptă. Și cum trag, obuzele zboară foarte frumos, iar cele treizeci și patru în sine sunt în mișcare. Și încercați, puneți-vă în mișcare dintr-o astfel de mașină. Acest lucru este extrem de dificil.
  Dar fetele intră și se bat în bikini și folosesc picioarele goale. Războinicii sunt minunați și minunați.
  Și dacă se încurcă, atunci nimănui nu va părea puțin. Și trimit obuze cu furie sălbatică.
  Elisabeta, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, trăgând în inamic și doborând pe dușmani, ciripit:
  - Slavă ideilor comunismului! Slavă Patriei noastre!
  Ekaterina a tras și ea, folosind degetele goale de la picioare, lovindu-l pe Fritz și țipând:
  - Pentru Patrie și biruință până la capăt!
  Elena, trăgând în adversari, a răspuns agresiv, dezvăluindu-și dinții de perle și făcând cu ochi cu ochi de safir:
  - Comunismul nostru spațial este celebru!
  Euphrasia, trăgând în inamic, lovindu-l cu o acuratețe colosală, fenomenală, a emis:
  - Pentru Patria Mamă și Stalin - noroc!
  Fetele sunt evident atrăgătoare și toată lumea poate...
  Decembrie 1943 a sosit deja.
  Alenka și echipa ei luptă și în Astrakhan și încă rezistă acolo. Eroina se luptă.
  Alenka dă o întoarcere, tund în jos linia naziștilor, apoi aruncă un dar al morții cu degetele goale și răcnet:
  - Un om se aseamănă cu un gibon, doar că, din păcate, mai des la intelect decât la putere!
  Anyuta, trăgând în inamic și tăindu-i pe inamici, a dat un pachet exploziv cu călcâiul gol și a ciripit:
  - Omul are încăpăţânare de măgar, ambiţie de leu, dar în realitate este capră!
  Alla, trăgând cu precizie în Fritz, a scârțâit:
  - Un bărbat pentru o femeie este ca un loc de praf pentru o vacă, nu te poți descurca fără el, dar este dezgustător să te apropii!
  Maria, trăgând în naziști, a răspuns inteligent:
  - Ce este comun între un bărbat și o toaletă într-o cameră de femei - faptul că femeile behăie doar la bărbați!
  Marusya, tăindu-i pe naziști și aruncând grenade cu degetele goale, vyaknula:
  - O femeie este o vulpe vicleană care poate devora orice leu ca un iepure!
  Matryona, cosind naziștii și cu degetele goale, aruncând mercenarii, mormăi:
  - O femeie are nevoie de un bărbat ca un băiat care biciuiește, dacă nu bate un bărbat, atunci nu va exista viață!
  Alenka, trăgând în Fritz, a țipat:
  - O femeie are nevoie de bărbați ca coarnele de porc, doar o haină de blană donată de bărbați este scumpă!
  Și echipa de fete cu picioarele goale cum să râdă, dezvăluind dinții și aruncând grenade cu degetele goale.
  Fete războinice năvălitoare. Elementul lor de a lupta, elementul lor de a lupta!
  Astrahanul, se pare, nu va renunța. În ceea ce privește fetele de aici, chiar se luptă.
  Forțele militare ale celui de-al Treilea Reich sunt colosale. Noile divizii de tancuri sunt atât de puternice aici. Producția de rezervoare este în creștere. Nu există bombardamente, este posibil să se furnizeze forță de muncă din posesiunile italiene, franceze, belgiene și olandeze din Africa.
  Și, de asemenea, din Africa pentru a extrage petrol, wolfram, multe elemente, inclusiv uraniu.
  Adică, rezervoarele noi sunt ștampilate. În special, apariția "Panterei" -2, mai bine protejată și mai puternic înarmată, cu un motor mai puternic, are un impact considerabil asupra cursului războiului.
  Sunt din ce în ce mai multe tancuri și avioane. Lucrările sunt deja finalizate la Yu-488. Prima aeronavă de producție a celui de-al Treilea Reich cu patru motoare. Foarte puternic si rapid. Punctul său culminant este suprafața relativ mică a aripii, motiv pentru care bombardierul poate zbura cu o viteză de 700 de kilometri pe oră. Asta înseamnă că luptătorii sovietici cu siguranță nu îl vor ajunge din urmă.
  Așadar, URSS are o nouă problemă. Forțele Armatei Roșii sunt de fapt epuizate. Școlarii sunt puși la mașini. Adolescenții de la vârsta de paisprezece ani se luptă deja, aproape oficial. Băieții, desigur, sunt deștepți și, în general, luptători buni. La o vârstă fragedă, este și mai ușor să te ascunzi și să te cațări într-un copac. Și abilitățile militare sunt stăpânite mai repede. Adolescenții se luptă la fel de bine ca și adulții, sunt mai greu de lovit. Da, iar din punct de vedere psihologic este mai greu să tragi în copii.
  Germanii au destul de multe lunetiste de sex feminin, iar luptătorii prea tineri sunt incomod pentru orice femeie să tragă, de rușine...
  Da, au început să cheme în URSS de la vârsta de paisprezece ani. Și, de asemenea, pus sub arme și pensionari. Erau tot mai multe femei în armată. Mai ales a acceptat de bunăvoie sexul frumos în trupele de tancuri și aviație și în lunetişti. Femeile sunt buni lunetisti. Și din moment ce sunt de obicei mai mici decât bărbații, este mai convenabil pentru ei să lupte în tancuri, dar și în aviație. Adesea și adolescenții se luptau în tancuri. Trebuie remarcat faptul că băieții și femeile sunt mai sensibili cu pielea, iar avioanele și tancurile lor sunt mai puțin susceptibile de a fi eliminate decât bărbații adulți. Adolescenți deloc rău și în rolul unui lunetist. Un băiat se poate târa într-un gol mai îngust, se poate deghiza sau se poate cățăra într-un copac. Adesea, în armată, au început să apară luptători sub vârsta de paisprezece ani.
  Războiul devorează resursele umane. Și teritoriul devine din ce în ce mai puțin sub controlul URSS. Și încă trebuie să lupte împotriva numeroșii infanterie din Japonia. Da, și există tancuri de samurai bune, și mai ales tunuri autopropulsate. Au apărut și într-o serie cu un tanc mediu, comparabil ca putere cu T-34 și chiar mai puternic în armura frontală.
  Deci Japonia este periculos de subestimat. Și pentru războiul cu ea este nevoie de soldați.
  Stalin este nervos și cade din ce în ce mai des în furie. La 25 decembrie 1943, a fost emis un ordin ca membrii familiei celor care s-au predat să fie împușcați, inclusiv copiii de la vârsta de doisprezece ani, iar cei mai tineri să fie trimiși în colonii de muncă.
  Detașamentele de baraj au fost folosite din ce în ce mai des. Și au împușcat mai activ și au folosit tortura.
  Stalin a devenit pur și simplu insuportabil. Beria a fost primul care a încercat să negocieze o pace separată cu naziștii. Dar Hitler nu a vrut pace. El a vrut să cucerească complet URSS. Mai ales în timp ce aliații sunt în afara controlului lui și la îndemână.
  Avioanele cu reacție au fost dezvoltate în al treilea Reich. În primul rând, ME-262, dar acest luptător avea nevoie de motoare mai fiabile pentru a nu se prăbuși prea des.
  Atât bombardierul Arado, cât și proiectul Yu-287 păreau promițătoare.
  Cel mai nou TA-152 s-a arătat bine în practică, ca o mașină multifuncțională și foarte rapidă. În general, armata germană era încă mai puternică în aer. Mai mult decât atât, iacii și lagii sovietici, din cauza lipsei de aluminiu, s-au dovedit a fi mai grei și mai puțin manevrabili decât mașinile de referință. Astfel, calitatea aviației sovietice a scăzut la un nivel critic. ME-309 cu armamentul său puternic, chiar și ținând cont de problemele de manevrabilitate, a făcut față bine vehiculelor sovietice, deplasând ME-109. Și TA-152 ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Focke-Wulf.
  Deci nemții sunt mai mult sau mai puțin hochei... Dar s-a lucrat la tehnică.
  De exemplu, Lev-2 a promis să fie primul tanc cu o nouă schemă de amenajare. Amplasând transmisia și motorul într-un singur bloc în fața rezervorului și deplasând turela în spate, germanii au economisit pe arborele caddy și au coborât înălțimea vehiculului. Drept urmare, "Leul" -2 s-a dovedit a fi mult mai ușor și, prin urmare, mai rapid.
  Având în vedere dificultățile din timpul războiului, producția de tancuri grele în URSS aproape sa oprit, în serie aproape totul a fost unificat conform T-34-76. Așa că naziștii, în proiectul de a crea un nou tanc principal, nu aveau de gând să facă armura laterală prea groasă. Iar "Leul" putea încăpea în cincizeci și cinci de tone, cu un motor de 1200 de cai putere. Cu toate acestea, greutatea tancului Lev-2 ar fi putut fi redusă și mai mult prin reducerea calibrului pistolului. Primul a devenit evident redundant. Mai mult, cei treizeci și patru aveau armură de calitate scăzută și chiar și un tun german învechit de 37 mm începuse deja să le pătrundă.
  Stalin era în mod clar speriat... Și arunca tunete și fulgere... Dar nu putea face nimic...
  În ajunul Anului Nou, germanii au lansat un asalt asupra părții încă neocupate din Astrakhan, Delta Volga. Prezența multor bariere fluviale, terenul dificil, apropierea Mării Caspice au permis Armatei Roșii să întărească apărarea Astrahanului și să-l păstreze chiar mai bine decât Stalingradul. Mai mult, fetele sovietice au dat dovadă de un eroism de neegalat.
  Și în Caucaz, mai ales iarna, este foarte greu să te deplasezi prin munți. Adevărat, germanii se deplasau de-a lungul coastei mai convenabile a Mării Caspice. Makhachkala, a devenit frontiera, unde trupele sovietice, după ce și-au adunat toate forțele într-un pumn, au încercat să-i oprească pe naziști.
  Dar muniția, care a fost livrată numai pe mare, nu a fost suficientă ...
  Tamara a luptat cu disperare cu batalionul ei de fete desculțe.
  Femeile războinice au luptat cu încăpățânare și au dat dovadă de un eroism fără egal și de un mare curaj.
  Și aproape gol luptat iarna și ger.
  Tamara a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a explodat, cosind adversarii și a scârțâit:
  - Pentru URSS!
  Anna a aruncat și o grenadă cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru comunism!
  Akulina a dat o explozie bine țintită, a doborât inamicii și a strigat:
  - Pentru măreția Rusiei!
  Victoria l-a lovit pe inamicul, a început să-l tunda pe inamicul, tăindu-și barba ca un brici și a mormăit:
  - URSS va rezista!
  Olympias, trăgând în inamic și aruncând un pachet exploziv cu degetele goale, vyaknula:
  - Pentru Patrie și biruință până la capăt!
  Așa se luptă fetele. Acţionează cu disperare şi cu hotărâre colosală.
  Tamara, împușcând, a remarcat:
  - Diavolul n-o să-i ia, apoi le vom lua!
  Lupta aici este brutală și în același timp constructivă....
  Anastasia Vedmakova luptă pe cer ... Fața ei chiar se răsucește de furie și țipă:
  - Salută era comunismului!
  Și cu degetele goale de la picioare țintește un tun de avion spre țintă și doboară avioanele inamice, după care țipă:
  - Pentru succese în muncă!
  Akulina Orlova, doborând adversarii, răcnește cu încredere, dezvăluind dinții:
  - Pentru un comunism atât de mare, pe toată planeta!
  Pilotul țipă:
  Până și copiii ne cunosc!
  Și, cu degetele goale de la picioare, îndreaptă tunul aeronavei către țintă și zdrobește inamicul și scârțâie:
  - În numele erei comunismului!
  Să recunoaștem, fata este un terminator și o flacără arzătoare. Niciun vulcan nu se poate compara cu el.
  Akulina Orlova a cântat:
  - Eu deja, ce zi, credinta in Dumnezeu vis, sunt atat de lene, nu vreau sa ma rog!
  Și frumuseți cu ochiul agresiv.
  Iată luptele...
  Și avioanele fetelor sunt depășite. Și acesta este minusul lor solid. Și, de asemenea, greu și nu foarte manevrabil...
  Unul dintre băieții care s-au luptat a fost doborât și nu a avut timp să sară afară cu parașuta. Și aceasta, desigur, este isprava lui colosală.
  Fetele se luptă în aer și se distrează...
  Albina și Alvina se luptă pe luptători bune ME-309 și, desigur, câștigă în mod activ scoruri.
  Fetele sunt foarte mândre de succesul lor...
  Albina a doborât un avion sovietic, cu ajutorul unui picior elegant, gol, și a scârțâit:
  - Pentru vulturii nostri!
  Alvina a tăiat trei mașini rusești dintr-o explozie și a strigat:
  - Pentru șoimii noștri!
  Fetele s-au pus pe treabă celebru... Dar le place și să tortureze soldații ruși.
  Aici a fost capturat un băiat-pilot de paisprezece ani. Iar frumusețile tocurilor rotunde pentru copii au fost prăjite pentru el. Și apoi au început să ude pe cei goi cu apă cu gheață... Apoi apă clocotită și din nou apă cu gheață.
  Așa sunt frumusețile luptătoare....
  Albina a cântat:
  -Pentru colții, ghearele, dinții, pumnii noștri!
  Alvina a strigat din plin:
  - Deci vor o luptă bună!
  Iar fetele au continuat să facă minuni cu degetele goale și să doboare avioane sovietice.
  Le-au răspuns însă și piloții ruși. Alice și Angela tocmai s-au transferat pe Yak-9. Și să-i treieram pe nemți și să mai cântăm în același timp;
  Tu ești întruchiparea unei țări curajoase,
  Tovarășul Lenin și tovarășul Stalin...
  În URSS, toți oamenii sunt cu adevărat egali,
  Și pumnii sunt din fier și oțel!
  
  Pentru Lenin, fiara Adolf nu se teme,
  Acum Vladimir este liderul, tovarășul Stalin...
  L-am lovit pe Fritz în ochi, nu în sprânceană,
  Toți naziștii au fost sfâșiați deodată!
  
  Rusia este patria mea
  Mare și nemărginită Patrie...
  Toate națiunile sunt o singură familie,
  În curând vom trăi sub comunism!
  
  Să ne facem țara mai puternică
  Lasă Rusia să devină rapid verde...
  Îl vom lovi pe fascistul în frunte, mai degrabă,
  Și crede-mă, puterea noastră nu se transformă în piatră!
  
  Și Isus ca lider este destul de mare,
  El este Domnul nostru și Dumnezeul Alb al Universului...
  Și Fuhrer-ul va fi bătut foarte tare,
  La urma urmei, priceperea noastră a rămas neschimbată!
  
  Da, de dragul Patriei noastre, sfinte,
  Ne vom lupta cu înverșunare cu Fritz...
  O fată aleargă desculță în zăpadă
  Vrea să lupte cu furie!
  
  Da, Stalin a devenit acum liderul sovietic,
  Un așa mare, curajos și priceput...
  Nu atinge Rusia comunismului,
  Deși puterea lui Lucifer este cu tine!
  
  Îl putem lua pe Hitler, crede-mă
  Deși înzestrat cu putere demonică...
  Unul Hitler este o fiară prădătoare,
  Deși să recunosc că Fritz nu sunt proști!
  
  Pe scurt, vom intra în luptători din Berlin,
  Acolo Lenin, alias Stalin, va fi cu noi...
  Fasciștii ca puii se sfâșie ușor,
  Și credeți că puterea noastră nu va scădea!
  . CAPITOLUL #6
  Noul an 1944 a venit... În ciuda situației foarte dificile de pe fronturi, în URSS se lucrează pentru a crea noi tehnologii. În special, mari speranțe au fost asociate cu tancul IS-2 și armele sale puternice. Un tun de 122 de milimetri ar putea deveni un argument puternic în războiul împotriva naziștilor. Speranțele au fost, de asemenea, puse pe T-34-85 cu un tun mai puternic, o turelă mare, dar aceeași carenă și același tren de rulare.
  Situația a fost mai gravă cu avioanele. Yak-3 nu a putut fi pus în producție din cauza lipsei de duraluminiu de înaltă calitate, iar LAGG-7, datorită noului motor, nu a putut fi lansat fără o scădere a producției.
  Așa că Stalin a decis că deocamdată principalul luptător sovietic era Yak-9 și LAGG-5, iar aeronava de atac IL-2 era ușor de fabricat și tenace. Și în tancuri, o tranziție treptată la T-34-85 și IS-2.
  Deși astfel încât să nu existe nicio scădere a producției...
  Și frontul explodea la cusături, germanii au capturat Caucazul. Makhachkala a căzut și deja se apropiau de granițele Azerbaidjanului!
  Aici Tamara a luptat cu batalionul ei de femei. Din nou fete în zdrențe din tunici și desculțe au luptat cu forțele inamice superioare.
  Tamara a tras o linie împotriva naziștilor, doborând unii dintre inamici. Și apoi, cu degetele goale de la picioare, a aruncat o grenadă de o forță mortală și a ciripit:
  - Slavă URSS!
  Anna a tras asupra naziștilor foarte precis. Și cu degetele goale de la picioare, a aruncat grenade cu o forță letală, sfâșiind adversarii.
  Apoi ea a strigat:
  - Slavă comunismului!
  Akulina, trăgând în inamic, a tăiat infanteriei fasciste. Ea a tăiat Fritz-ul, aruncând o grenadă cu picioarele goale și a scârțâit:
  - Pentru Rusia, marea noastră mamă!
  Victoria, trăgând în inamic și aruncând grenade în el cu piciorul gol, a remarcat:
  - Pentru marea Patrie!
  Olympias, trăgând și el dintr-o mitralieră, a țipat:
  - Slavă vremurilor marelui comunism!
  Luptătoarele sunt uimitoare...
  Se luptă, așa cum ar trebui să fie pentru frumuseți...
  Tamara, luptând, și-a amintit de începutul războiului. Cum a trebuit să scape de trupele germane. Apoi a auzit impactul hohotitor al armelor. Fata a părăsit tunul. Prietena ei Tatyana a fost prinsă de germani și au luat pantofi noi, au smuls bijuterii și cercei. Și au condus-o desculță în captivitate ... Tatyana era fiica secretarului comitetului regional și nu trebuia adesea să meargă fără pantofi. Aceasta este o umilire a mândriei, a merge desculț ca un om de rând și doare pentru tălpile delicate. Fata și-a bătut picioarele în sânge și a gemut la fiecare pas.
  Tamara purta și cizmele noi care i se dăruise și și-a frecat călcâiele de la mersul lung. Și ea și-a scos pantofii, a mers desculță. Este o fată din sat, care și-a făcut datoria în Ucraina. Picioarele ei în copilărie mergeau de-a lungul abrupturilor munților. Și acest lucru cu siguranță nu se compară cu drumurile de câmpie. Adevărat, calusurile ei s-au desprins deja de pe talpă și nu este atât de confortabil să mergi. Dar picioarele s-au întărit repede din nou. Și cu greu a suferit.
  Dar Tatyana și-a doborât picioarele atât de mult încât nu a mai putut merge. Nemții ar fi împușcat-o, dar le-a fost milă de frumusețe. M-au urcat pe o căruță, dar în schimb m-au pus să cânt. Tatyana avea o voce plăcută și le cânta mai multe cântece neutre din punct de vedere politic.
  Ce sa întâmplat cu ea în continuare, Tamara nu știa. Ea însăși a mers prin pădure, a simțit cu picioarele goale, tuberculi, umflături, crengi și chiar a fost mulțumită. Atunci mergi de-a lungul pietrelor ascuțite ale munților, apoi chiar și al tălpilor călușite, dacă mergi mult timp, devine ascuțit și dureros. Și cu atât mai neplăcut să mergi pe spini. Când acestea se lipesc în tălpi, devine mult mai dureros, chiar și pentru tălpile aspre ale fetei.
  Tamara în campanie a fost copleșită de oboseală și foame. Fata a mâncat fructe de pădure și asta nu a fost suficient. Iar germanii înaintau rapid. În pădurile ucrainene, Tamara, obișnuită să trăiască la munte, nu-și cunoștea prea bine drumul. M-am rătăcit și am ajuns în spate.
  Și acum, ca o pisică vânată în pădure. Apoi fata i-a prins pe nemți cu o motocicletă. Au oprit mașina cu căruciorul pentru a lua apă. Și Tamara s-a strecurat până la mitralieră și la felul în care o taie la inamic. Și tăiați nesigur, dar precis. Și naziștii cad și se zvârcesc în agonie. Tamara le termină. Ea a mutat un călcâi gol la bărbie, el a căzut. Și fata l-a prins.
  După aceea, frumusețea s-a urcat pe motocicletă și, apăsând pedala cu piciorul gol, a renunțat.
  Așa că deplasarea este mult mai distractivă decât mersul și desculț.
  Tamara a cântat pe parcurs:
  - E frumos, fraților, e frumos, e frumos, fraților să trăiești! Nu trebuie să te întristezi cu atamanul nostru!
  Așa a apărut câmpul de luptă.
  Și acum se luptă cu naziștii ca un terminator al Komsomolului. Dar forțele sunt inegale, iar batalionul de fete este nevoit să se retragă. Bătăliile fierb aici, ca apa într-un ibric gigantic deasupra unui vulcan.
  Anna, trăgând și aruncând o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare, a remarcat:
  - În război, toate mijloacele sunt bune, cu excepția celor sinucigașe!
  Akulina, trăgând în inamic, doborând naziștii, a remarcat:
  - În toate vom fi primii!
  Iar călcâiul gol al fetei a dat darul distrugerii.
  Victoria, trăgând în naziști și doborând inamicii cu explozii automate, a țipat:
  - Nu va fi milă pentru dușmani!
  Și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei.
  Olympias și-a aruncat picioarele goale, cizelate, o grămadă grea de grenade și a scârțâit:
  - Pentru măreția celei mai umane curți din lume și comunism!
  Războinicii sunt cu adevărat glorioși aici și le place epoca spațială.
  Se luptă cu multă ferocitate.
  Dar naziștii încă avansează în Caucaz. În februarie 1944, germanii și turcii s-au unit, tăind trupele sovietice în două părți inegale.
  Fuhrer-ul a cerut să pună capăt URSS. Astrakhan încă rezistă. Naziștii, ca întotdeauna, sunt în uniformă de luptă... Primele ME-262 luptă în aer. De remarcat că nu au produs senzații. La viteză mare, nu este foarte convenabil să loviți de la tunurile de avioane de 30 mm. Da, acest lucru ar trebui luat în serios. ME-262 are, de asemenea, unele probleme din cauza greutății sale mari. Cu manevrabilitate în special.
  Mai mult succes în utilizarea TA-152, care s-a îndrăgostit de piloți și a devenit un cal de muncă. De fapt, o mașină și un bombardier de primă linie și un avion de luptă și atac. Au existat chiar și idei pentru a transfera complet aviația germană la această aeronavă. Printre avantajele sale, trebuie remarcate supraviețuirea și viteza, precum și armele puternice, potrivite atât pentru un avion de atac, cât și pentru un luptător.
  ME-309, care este în curs de modernizare, este, de asemenea, utilizat din ce în ce mai activ. ME-109 este încă în funcțiune, care nu este scos din cauza nereducerii producției. Chiar și o nouă modificare a ME-109 "K" a apărut cu un motor mai puternic, înarmat cu cinci pistoale pneumatice simultan. Nu poți învinge o mașinărie ca asta atât de ușor.
  ME-309 a primit, de asemenea, un motor mai puternic și aripi măturate. O mașină foarte periculoasă. Piloții sovietici încă zboară cu avioane vechi, iar calitatea lor este doar în scădere. Până acum, însă, Yak-9 nu este atât de rău, este destul de manevrabil și nu are nevoie de viteză excesivă.
  Trupele germane sunt puternice... Au existat dispute cu privire la tancul T-34-85. Merită să facem armura turelei mai groasă? La urma urmei, în acest caz, greutatea va crește. Și trebuie remarcat faptul că calitatea armurii sovietice a scăzut. Elementele de aliere sunt insuficiente, iar calitatea sudării sau turnării a scăzut la un nivel critic.
  Dar fetele se luptă ca eroine...
  Apoi rezervorul lui Elizabeth este spart și fetele pleacă. Desculți și îmbrăcați în bikini, aleargă prin zăpadă, lăsând urme grațioase de pași.
  Catherine remarcă cu o privire diabolică:
  - Suntem complet sugrumati!
  Elena a remarcat cu furie:
  Dar tot vom câștiga!
  Elizabeth a tras cu un pistol, lovind un motociclist german și a mormăit:
  - Am lovit un german! Cum va deveni potrivit de la mine!
  Eufrasia a remarcat energic:
  - Acolo își pun capăt vieții și nu mai scapă înapoi!
  Catherine era o fată agresivă și cânta:
  - În furia noastră, cântăm imnurile imperiului!
  Fetele aleargă singure, iar tocurile lor goale, rotunde, fulgeră.
  Băiatul, văzând fetele, le-a întrebat speriat:
  - Și de unde ai venit desculț?
  Elizabeth a răspuns:
  - Să executăm o manevră tactică!
  Băiatul a ciripit:
  - Unu, doi - durerea nu este o problemă,
  Nu ar trebui niciodată să dai înapoi!
  Ține-ți nasul și coada mai sus cu o țeavă,
  Să știi că un prieten adevărat este mereu alături de tine!
  Catherine a ciripit, dezvăluindu-și dinții:
  - Să știi că un prieten adevărat este mereu cu tine!
  Elena țipă:
  - Nu-ți fie frică! Ne vom intoarce....
  Și toate cele patru fete au strigat în cor;
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Calea, luminând comunismul!
  Războinicii sunt gata să sfâșie orice german... Și desculți în zăpadă sunt atât de sexy și frumoși. Cât de frumoase sunt fetele astea, ca trandafirii înfloriți și nestingheriți.
  Ei bine, Hitler nu glumește și în jurul Patriei noastre, el învârte nori. Își înfundă dinții chiar în inimă și îi bea sângele!
  Iar fetele lasa urme foarte frumoase in urma lor. Nemții urmează aceste urme și bat în genunchi și se uită cu lăcomie. Aceștia sunt războinicii sălbatici. Și nemții sărută urmele fetelor.
  Și Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova se luptă pe cer. Două fete minunate.
  Anastasia, doborând naziștii și întorcându-și avionul folosind degetele goale de la picioare, a cântat:
  Vom lupta pentru un mâine mai luminos!
  Akulina, tăind cozile naziștilor, folosind degetele goale de la picioare, ciripit:
  - Hai să ne sărutăm!
  Iar fetele îi treiera din nou pe nemți fără nicio milă sau ceremonie. Așa sunt ei deștepți.
  Anastasia, și-a întors din nou Yak-9 și, scârțâind, vyaknula:
  - Așa se cheamă comunismul!
  Akulina a fost de acord cu asta:
  Cred că întreaga lume se va trezi...
  Anastasia, doborând nemții, mormăi:
  - Patria este soarele nostru!
  Și așa sunt fetele care luptă aici, cea mai înaltă clasă sovietică.
  Și nemții înțeleg, foarte greu. Și operațiunile militare se dezvoltă...
  În martie, naziștii au început să asalteze Baku. Există un atac asupra unui oraș mare plin de petrol. Luptele sunt aprige.
  Germanii bombardează Baku folosind artilerie grea.
  Și bombardat de soldați de asalt. Dar bombele sunt aruncate și de primele, cele mai noi Yu-488, care se disting printr-o putere colosală. Aceste mașini sunt doar fiare.
  Pe una dintre ele, Gertrude, Eva și Frida. Fete frumoase, având o vedere excelentă, aruncă bombe pe poziții sovietice. Și ucid soldați ai Armatei Roșii și civili.
  Baku este în flăcări... Fumul se ridică în stâlpi. Fântânile de petrol ard, totul este în flăcări.
  Gertrude spune zâmbind:
  - Dumnezeu iubește Germania!
  Eva, apăsând călcâiul gol pe pârghie și aruncând bombe, este de acord:
  - Desigur! Noi suntem rasa aleasă!
  Frida a cântat agresiv:
  - Oamenii noștri sunt aleșii raiului!
  Și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei. Acestea sunt fetele de aici și se luptă, doar întruchiparea agresivității. Și puterea de luptă.
  Gertrude a dat o explozie de pistoale cu aer comprimat și a ciripit:
  - Pentru măreția Patriei noastre!
  Eve, trăgând în adversari, a confirmat:
  - Pentru măreție colosală!
  Fetele pot fi văzute stăpânind rapid avioanele. Acestea sunt prietenele care se luptă.
  Și nu le poți câștiga doar la cărți. Și îi bată dușmanii cu o frenezie sălbatică.
  Frida a remarcat:
  - Sunt o femeie cu vise mari și frumusețe!
  După aceea, a tras din nou din tunurile aeronavei, doborând luptătorii sovietici care încercau să atace monstrul german.
  Da, împotriva naziștilor există sentimentul că aceștia nu pot rezista.
  Baku este atacat.
  Tamara și batalionul ei luptă pentru acest oraș. Fetele se luptă cu disperare și dau dovadă de un eroism fără egal.
  Tamara a dat o întoarcere, a aruncat cu degetele goale o grenadă, împrăștiind nemții și mercenarii lor, a scârțâit:
  - Pentru Patria mea nemărginită!
  Și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei. Este o războinică de cel mai înalt nivel, care nu are egal.
  Deși, desigur, alte fete nu sunt rele. Să spunem că se luptă foarte bine.
  Anna, de exemplu, i-a luat, i-a culcat pe naziști, ca cu o lovitură de seceră.
  Și a ciripit:
  - Pentru URSS!
  Și cu călcâiul gol a oferit un cadou criminal al morții.
  Akulina, trăgând în inamic, a scârțâit:
  - Pentru Patria mea!
  Și cu degetele goale, în timp ce lansează cadouri de anihilare care extermină pe toți la rând.
  Victoria luptă cu inamicii, acționând cu disperare și hotărâre. Doarce adversarii în rafale. Apoi, cu degetele goale, aruncă grenade cu o forță letală. Și țipăi:
  - Pentru ideile comunismului!
  Jocurile Olimpice se luptă și ele. Și această fată eroică va arunca o cutie întreagă de explozibili cu picioarele goale și musculoase. Și rezervorul "Leul" se va răsturna.
  Războinicul exclamă:
  - Dar Pasaran!
  Fete luptătoare și foarte frumoase. Să nu renunți niciodată și să nu renunți niciodată. Au puterea terminatorilor.
  Și forțele sunt foarte inegale... Baku este cuprins de incendii. Trupele sovietice nu au suficientă muniție. Și aceasta este principala problemă.
  Mulți se predau în disperare.
  Gerda și echipa ei îi obligă pe sclavi bărbați să-și sărute tălpile goale. Aceia o fac cu respect și își ling călcâiele.
  Apoi fetele se urcă din nou în Panther-2 și trag. Eliminarea armelor sovietice...
  Aproape întregul Caucaz a fost deja capturat. Dar Erevan încă rezistă. Orașul Poti luptă eroic - ultimul port în care încă mai dețin rămășițele Flotei Mării Negre.
  Și acolo se luptă fete de diferite naționalități. Și se luptă un detașament de Gulnazi desculți. O frumoasă georgiană și are o echipă pentru o fată.
  Gulnazi aruncă un pachet cu explozibili cu piciorul gol, sfâșie naziștii și scârțâie:
  - Slavă măreției comunismului mondial!
  Tamila, partenerul ei, aruncă și ea o grenadă mortală cu piciorul gol, sfâșiind turcii și țipăt:
  - Pentru Patria!
  Masha este o fată din Rusia, dă o întoarcere și aruncă putere explozivă cu degetele goale de la picioare și îi sparge pe naziști, strigă:
  - Slavă vremurilor comunismului mondial!
  Margarita dă și o întorsătură bine țintită. Ea i-a tăiat pe naziști și cu călcâiul gol a trimis un cadou de moarte ucigașă, zdrobirea adversarilor și țipând:
  - Pentru victoria noastră!
  Așa luptă fetele eroic. Și chiar nu pot fi opriți și nu pot fi întors. Sunt pur și simplu luptătoare și super. Și dacă se luptă, atunci ca eroii și supraoamenii!
  Dar, din păcate, este greu să rezistați naziștilor și forțelor lor superioare. Pe cer, Albina și Alvina câștigă conturi încrezătoare. Și atât de multe avioane sunt doborâte încât este clar imposibil să le oprești.
  Albina, doborând cu degetele goale un alt avion sovietic, cânta:
  - Nu putem fi învinși, vânătorul se transformă într-un joc!
  Alvina, tăindu-și adversarii și răsucindu-și viguros capul pe un gât puternic, ciripit:
  - Slavă erei noii ordini ariene!
  Și oferă, de asemenea, călcâiul gol...
  Fetele au doborât deja peste cinci sute de avioane fiecare și au primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Acestea sunt doar frumuseți incredibile. Și dacă dușmanii celui de-al treilea Reich sunt deja înfrânți, atunci acești diavoli nu pot fi opriți. Peste 500 de avioane doborâte doar lângă Marsilia. Acest fenomen este, desigur, pe top. Hitler a decis chiar să aprobe gradul al șaselea al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Va fi primit de cel care depășește primul o mie de avioane doborâte. Iar rezultatul va fi pur și simplu fenomenal.
  Albina a tăiat cinci avioane sovietice deodată cu o explozie de tunuri de avioane de calibrul 30 mm și, apăsând trăgaciul cu degetele goale de la picioare, a rugăit:
  - Slavă puterii noastre!
  Alvina, tund mașinile sovietice și tăind inamicii cu ajutorul degetelor goale, vyaknula:
  - Mare glorie eroismului!
  Și războinicii și-au făcut cu ochiul unul altuia!
  Se luptă ca întotdeauna în bikini și desculți, iar acesta este forța lor. Fetele sunt doar suprabărbați-femei. Chiar dacă servesc unei cauze rele. Și le place să prăjească călcâiele pionierilor capturați cu o scânteie. Aici sunt fetele chiar aici. Brutal, dar drăguț.
  Albina a spus odată:
  - Nu există bunătate pe lume, există doar slăbiciune!
  Și cu călcâiul gol a aruncat câteva bombe pe poziții sovietice, eliminând trei arme.
  Aceștia sunt războinicii care nu dau absolut milă nimănui! Dar loviturile lor sunt pur și simplu zdrobitoare.
  Alvina notă cu un rânjet:
  - Nu este loc pentru cei slabi, sub soare!
  Și i-a făcut cu ochiul partenerului ei.
  Războinici care nu arată nicio slăbiciune și nu renunță niciodată. Sunt cu adevărat campioni ai campionilor. Deși cu semnul minus, deoarece servesc unei forțe malefice.
  Dar în același timp amuzant și fermecător.
  Albina, dezvăluind dinții și trimițând obuze mortale de aer către adversarii ei, ciripit:
  - Cuvântul nazist este sfânt - vom distruge pentru totdeauna!
  Alvina a observat agresiv, doborând adversarii:
  - Suntem cu adevărat pirați!
  Albina, tăind inamicii, a confirmat:
  - Orice altceva este un vis!
  Iar războinicii au devenit atât de zdrobitori și doborâți pe toată lumea, ca și cum ar fi marcat pucurile cu bâte.
  Alvina ciripit în timp ce zdrobea avioanele rusești:
  - Ne luptăm cu vulturii lui Hitler!
  Și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei.
  Războinicii de aici, de fapt, lasă curajul dușmanilor. Armata Roșie primește capital de la ei.
  Fetele care luptă elimină cu atâta zel trupele rusești.
  Dar Helga de pe TA-152 distruge forțele terestre sovietice. Dovește SAU-85 și scârțâie:
  - Pentru măreția Germaniei și a fiilor și fiicelor ei!
  Dar luptele continuă pentru Astrakhan.
  Fete cu ultima putere de a rezista.
  Alenka aruncă cu piciorul gol o bombă cu explozibili. Rupe naziștii și țipăie:
  - Pentru comunismul sacru!
  Anyuta, trăgând în naziști și, de asemenea, aruncând o grenadă cu degetele goale de la picioare, țipă:
  - Și mântuire pentru țară!
  Alla, doborând adversarii și tuindu-i fără ceremonii inutile și aruncând o grenadă cu călcâiul gol, a scârțâit:
  - Așa sună gloria noastră!
  Maria, distrugând dușmanii, aruncând cadouri ale morții cu degetele goale, urlă:
  - Suntem mari în gloria noastră!
  Marusya, cosind mercenarii arabi care avansează în rânduri și aruncând o grenadă cu piciorul gol, urlă:
  - Pentru modificări, ca prețurile să scadă deodată!
  Matrona, stingându-i pe naziști dintr-o mitralieră, a luat-o și a scârțâit:
  - Patria noastră a URSS! Va fi zdrobit domnule!
  Războinicii de aici acționează cu o mare agresivitate. Iar presiunea lor de luptă este colosală.
  În general, își arată acrobația lor colosală. Și presiune cu adevărat de neoprit.
  Războinici desculți, dar fericiți...
  În aprilie, până la urmă, naziștii au capturat Baku. Lipsa muniției și-a luat tributul. În același timp, și Poti a căzut aproape simultan. Doar Erevan, situat pe versanții munților, a rezistat. Dar era și condamnat. Muniția și mâncarea se terminau acolo. Doar că turcii nu au luat încă cu asalt acest oraș și adună praf pentru a muri de foame.
  Fetele din batalionul Tamarei au dispărut parțial în subteran, iar o parte, împreună cu comandantul, s-au mutat de-a lungul spatelui spre față... Au vrut să pătrundă pe a lor.
  Caucazul este deja aproape complet capturat, dar războiul continuă. Deși URSS și-a pierdut cel mai mare zăcământ de petrol în acel moment. Dar Armata Roșie nu este ruptă în spirit. Și încă mai există petrol în regiunea Volga, în Siberia și în multe alte locuri.
  Hitler a ordonat să pună capăt rușilor din Astrakhan până pe 20 aprilie. Și luptele s-au desfășurat la o scară colosală. Și bombardamentul s-a intensificat brusc.
  URSS era supusă unei presiuni puternice. Luptele au continuat pentru Alma-Ata, care a fost luată cu asalt de japonezi. Orașul era aproape complet înconjurat.
  Samuraiul, de îndată ce s-a făcut puțin mai cald, a încercat să dezvolte ofensiva, și în direcția Magadan.
  Veronika a luptat în Alma-Ata și a luptat împotriva atacului samurailor cu batalionul ei de fete.
  Și sunt o mulțime. Chinezii recrutați prin metodele colapsului se luptă și ei.
  Japonezii aruncă soldați galbeni în luptă... Ei înaintează și aruncă literalmente poziții sovietice cu cadavrele lor.
  Veronica este în flăcări. Și îi tăie pe chinezi și pe samuraii în rânduri. Aruncă grenade cu degetele goale și scârțâituri:
  - Slavă spiritului rusesc!
  De asemenea, Marfa trage, îi taie pe adversari și scârțâie:
  - Pentru Patria noastră!
  Natasha, trăgând în soldații japonezi și chinezi recrutați pentru rolul de carne de tun, urlă:
  - Pentru Marele Comunism!
  Alina, trăgând în samurai și luptători chinezi, cosindu-i cu mare pasiune și dând darul morții cu călcâiul gol, scârțâi:
  - Pentru noile frontiere ale comunismului!
  Veronica trage în inamic cu mare precizie și sparge capetele chinezilor și, în același timp, țipă:
  - Slavă pământului sovietic!
  Și cu piciorul gol ea trimite o forță de grenade colosală, care sfâșie toți inamicii.
  Marfa, doborând inamicul și aruncând darul morții cu degetele goale, țipă:
  - Conduce epoca comunismului!
  Natashka a sfâșiat, aruncând cu piciorul gol un pachet exploziv, o masă de chinezești, vyaknula:
  - Pentru noua ordine sovietică!
  Alina, trăgând foarte precis în inamic, scârțâi:
  - Pentru noile frontiere ale comunismului, vom lupta!
  Și călcâiul ei gol a cedat în fața bombei distrugerii.
  Fete care se luptă, de parcă din ochi li se revarsă scântei.
  Nu, japonezii nu pot cuceri astfel de oameni, chiar și împreună cu forțele chineze. Și tija de samurai pentru asalt.
  Și din nou aruncă cadavre la toate abordările. Dar sunt prea multe, iar batalionul de frumuseți desculte trebuie să se retragă.
  Și sunt fete ninja japoneze. Și este foarte greu să lupți împotriva lor.
  Sunt atât de strălucitori, luptători și frumoși. Și își aruncă picioarele cu degetele goale, daruri de mare putere distructivă.
  O fată ninja cu păr albastru îi taie pe soldați sovietici cu săbii și țipăi:
  - Pentru epoca domniei împăratului!
  O fată ninja cu părul galben conduce o moară de vânt, zdrobește armata rusă și scârțâie:
  - Slavă erei banzai!
  O fată ninja cu păr roșu a folosit o tehnică de elicopter, a tăiat un ofițer sovietic și a strigat:
  - Întotdeauna câștigăm!
  O fată ninja cu păr alb a folosit tehnica fluturelui, a tăiat trei soldați ruși și a aruncat o bob de mazăre cu degetele goale. A explodat și a răsturnat cele treizeci și patru.
  Războinicul a scârțâit:
  - Pentru noua comandă japoneză!
  Astfel de fete de aici sunt minunate și foarte cool... Iar Armata Roșie din Orientul Îndepărtat a întâlnit un inamic serios.
  Dar aici, în centru, trupele sovietice dau o lovitură bruscă în direcția Rzhev.
  Aici echipajul lui Elizabeth luptă pentru prima dată pe noul tanc IS-2. O mașinărie cu care sunt asociate unele speranțe. De obicei sunt cinci membri ai echipajului, dar aici războinicii fac față cu patru.
  Elizabeth trage cu o armă de 122 mm. Un proiectil distructiv zboară cu forță criminală. Descrie un arc și lovește de la distanță mare T-4.
  Elizabeth exclamă:
  - Asta am făcut bine!
  Ekaterina, ca răspuns, acuză, își folosește degetele goale de la picioare și remarcă cu enervare:
  - Și pistolul nu trage prea repede!
  Elizabeth a fost de acord cu asta:
  - Nu este deloc un distrugător de tancuri perfect!
  Elena, care a ajutat cu picioarele goale să încarce arma, a remarcat:
  - Dar ucigaș!
  Și apoi Catherine a tras. Și obuzul a lovit Pantera de la bord de la distanță mare. Da, arma ucigașă...
  Catherine a remarcat:
  - Avem multă energie și entuziasm!
  Elena a fost de acord cu asta:
  - Mult! Slavă Rusiei!
  Eufrasia a mai notat:
  - Vizibilitatea acestei mașini este slabă fetelor. Cum o tragi?
  Elena a remarcat logic:
  - Și acesta este ochiul nostru antrenat! Dacă batem, atunci batem!
  Iar războinicii au cântat în cor:
  - Nu ne vom teme și ne vom lupta mereu!
  . CAPITOLUL 7
  La 21 aprilie, Astrahanul era încă parțial sub control sovietic. Germanul nu a fost complet luat de el.
  Terenul a făcut posibil să se apere bine aici. Iar germanii au decis să schimbe tactica. În loc de atacuri, au trecut la bombardamente și bombardamente.
  Alenka și echipa ei s-au ascuns într-un buncăr și au așteptat bombardarea masivă.
  Fetele erau doar șase dintre ele, jucând cărți. Au ținut punțile cu degetele goale și au avut o discuție.
  Anyuta a spus furios:
  - În Caucaz, doar Erevan nu a fost luat. Aceasta este doar ultima noastră insulă din această regiune. Ce urmeaza?
  Alenka a sugerat în mod logic:
  - Cel mai probabil vor merge la Moscova. Acesta este credo-ul lor!
  Allah a remarcat cu un oftat:
  - Forțele sunt foarte inegale... Chiar pierdem războiul și nu avem destui soldați!
  Maria a remarcat logic:
  - Și naziștii pierd! Nu ne pot rezista!
  Matrena și-a exprimat părerea, aruncând o hartă cu degetele goale:
  - Ne-am născut pentru a câștiga, și cu siguranță vom câștiga, știu!
  Marusya a fost de acord, batându-și adversarul cu degetele goale:
  - Desigur, nu există nicio îndoială!
  Alenka nu ar fi atât de optimistă, aruncând un cartonaș cu piciorul ei gol și bronzat:
  "Noi, fetele, poate trebuie să trăim sub ocupație, dar cred că cu siguranță vom câștiga!"
  Anyuta a spus cu insistență:
  - Poți lupta cu metode partizane și va fi foarte frumos când te-ai luptat cu așa tare!
  Allah a remarcat agresiv:
  - Ar trebui să lupți mai activ!
  Fetele au oprit conversația. Apoi au trecut la un alt subiect.
  Marusya a remarcat cu enervare:
  - Numărul credincioșilor este în creștere. Împotriva oricărei logici!
  Anna a răspuns la asta:
  Nimeni nu a dovedit încă că nu există Dumnezeu. Și nu poate dovedi contrariul. Deci aici puteți argumenta la infinit.
  Elena a confirmat:
  - Și a te certa aici e prost și inutil!
  Allah a fost de acord cu aceasta:
  - Da, această conversație este inutilă. Mai mult decât atât, dacă există un Dumnezeu, atunci El este astfel încât este mai bine pentru el să nu fie!
  Matryona a chicotit și a remarcat:
  - Este mai bine ca un astfel de Dumnezeu să nu existe! Până atunci, hai să cântăm!
  Și fetele cântau în cor;
  Suntem fete, care ne alăturăm Komsomolului,
  Au depus un jurământ prin credință că vor fi Patria...
  Așa că o înfrângere furioasă îi aștepta pe naziști,
  Ei bine, și Rusia să trăiască sub comunism!
  
  La urma urmei, Lenin este cu noi, ca și cum metalul,
  Din bronz, care este mai puternic decât orice oțel...
  Am visat să răsturn lumile
  Așa cum a lăsat moștenire marele geniu Stalin!
  
  Vom face Patria mai rece
  Și vom ridica Patria deasupra stelelor...
  Fie ca membrii Komsomol să aibă succes,
  Chiar dacă picioarele noastre sunt goale!
  
  Fascistul mi-a atacat patria,
  Din est, urcă cu nebunie samurai...
  Îl iubesc pe Isus și pe Stalin
  Și cred că adversarul, vom sfâșia!
  
  La urma urmei, faimosul zeu Svarog este cu noi,
  Pe care comunismul, în glumă, îl va construi...
  Gloriosul Rod este mai puternic decât toți cei din univers,
  Va adăuga conștiință și voință!
  
  Credem că nu vom renunța niciodată
  Nu pune patria în genunchi...
  Tovarășul Stalin este o stea strălucitoare,
  Și profesorul nostru este geniul înțelept Lenin!
  
  Vom face patria noastră,
  Mai frumos și mai strălucitor pe planetă...
  Și va fi, cunoașteți pistolul letal,
  Lăsați adulții și copiii să se distreze!
  
  Arde Svarog, nu arde în inima ta,
  Ești patronul tuturor săbiilor Rusiei...
  Vom construi în curând, cred un paradis puternic,
  Isus va veni sfântă misiune!
  
  Nu ai încredere în prietenii lui Hitler
  Că va câștiga ușor și amenințător...
  Tot ce ai nevoie este o familie -
  Și credeți că nu este prea târziu pentru a iubi Patria!
  
  Domnul Atotputernic să ne ocrotească pe toți,
  Ridicați steagul tricolor peste pământ...
  Și prădătorul rău se va transforma într-un joc,
  Vom putea face față lui Satana!
  
  Iubesc Marea Patrie
  În tot universul nu există tu mai frumos
  Nu vom vinde Rusia pentru rublă,
  Să construim pacea și fericirea în univers!
  
  În numele Patriei noastre, un vis,
  Marea Rusie se va ridica...
  Orice altceva este doar vanitate
  Și un nou mesia va fi cu noi!
  
  O, atotputernicul meu Lada,
  Vei oferi dragoste și pace rusului...
  Mă întorc la tine așa că mă rog,
  Și dacă este necesar, loviți cu fulgerul!
  
  Maria Maica Domnului a Cerului,
  Universul i-a dat lui Isus...
  Pentru tine, marele Dumnezeu a înviat,
  Oamenii nu și-au pierdut adevăratul gust!
  
  Observați că membrii Komsomol sunt
  Zeii Rusiei sunt foarte respectați...
  Suntem marii fii ai Patriei,
  Rușii câștigă mereu!
  
  Prietenii trebuie să se roage Patriei,
  Perun, Yarilo și Svarog sunt puternici...
  Vom fi soți foarte puternici
  Și chiar vom arunca norii pe cer!
  
  Acum inamicul a fost deja aruncat înapoi de la Moscova,
  Ai rănit foarte mult fasciștii...
  Suntem credincioși lui Isus și lui Stalin,
  Vor fi suficiente tancuri cu arme!
  
  Nu, inamicul nu va putea să-i înfrâneze pe ruși,
  Din moment ce războinicii noștri sunt atotputernici...
  Examene, predare, doar pentru cinci,
  Pentru ca fiecare băiat să fie foarte puternic!
  
  Crede-mă, Stalingradul va fi glorios,
  Și îl vom ține de atac...
  Va veni un cavaler victorios,
  Deși sângele curge neîngrădit!
  
  Fete desculțe în frig
  Ei aleargă, pâlpâind cu călcâiele...
  Și îi vor lovi pe fasciști cu pumnul,
  Nesociabilul Cain va fi aplatizat!
  
  Totul va fi, oamenii știu bine
  Suntem în spațiu, vom deschide constelațiile...
  La urma urmei, este un păcat să te îndoiești de vitejie,
  Și va fi un om pe tronul lui Dumnezeu!
  
  Știința va învia în curând morții,
  Vom putea deveni mai tineri și mai frumoși...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Frumoasei mele mame, Rusia!
  Fetele au cântat bine o poezie întreagă și au continuat să joace cărți cu picioarele goale...
  22 aprilie a fost ziua lui Lenin. Fetele au băut alcool diluat cu apă și cafea și toarceau pe sub respirație...
  Armata Roșie a efectuat o altă operațiune Rzhev-Sychevsk în centru. Germanii erau în defensivă și au ripostat. Noile tancuri sovietice T-34-85 și IS-2 au luptat. Ultima mașină rămânea adesea blocată în noroi. Da, iar armura "Tigrului" -2 și "pisicilor" mai grele nu a luat pe frunte. "Panther" -2, de asemenea, nu putea fi străpuns decât aproape.
  Cea mai germană mașină a străpuns-o pe cea sovietică de la o distanță mai mare.
  Hitler a fost în general mulțumit de "Panther" -2, care este protejat în mod satisfăcător, și de performanțe bune de condus și de arme. Dar a cerut să creeze un tanc care să fie mai bine protejat și, în același timp, să conducă tolerabil ...
  "Mouse" în acest caz sa dovedit a fi o mașină ineficientă. E-100 a fost dezvoltat activ ca parte a seriei E. Amplasarea motorului și transmisiei trebuia făcută împreună, iar turnul era mai îngust și mai înclinat, ca și carena. Grosimea armurii a rămas comparabilă cu cea a lui Maus, la fel ca și armamentul, dar greutatea a trebuit să fie redusă la 130 de tone din cauza înălțimii. Motorul, dimpotrivă, ar fi trebuit să devină mai puternic la 1500 de cai putere, iar rezervorul avea o mobilitate satisfăcătoare.
  În general, seria "E" trebuia să fie o nouă generație de tancuri. Cu siluete inferioare, cu unghiuri mari de înclinare rațională, arme și motoare puternice, aspect dens.
  Cu toate acestea, în timp ce nemții aveau deja mașini bune. "Panther" -2 a înlocuit modelul anterior. A existat și un nou "Tiger" -2 cu un motor mai puternic, un turn îngust. Mai bine protejat și mai ușor.
  Deci naziștii nu au stat pe loc.
  Pe 24 aprilie 1944, primul bombardier german Arado a lovit Moscova cu un cadou de moarte. A aruncat o bombă de la mare înălțime și i-a depășit cu ușurință pe luptătorii sovietici.
  Hitler a spus că acum URSS nu are nicio șansă, iar sfârșitul Armatei Roșii va fi în curând.
  25 aprilie a început un nou asalt asupra Astrahanului. La bătălie a luat parte și prima mașină de deplasare a pământului: un tanc subteran.
  Două fete germane s-au luptat pe el: Mercedes și Dora. Războinicii au încercat un model subteran care se mișca în pământ.
  În timp ce destul de ușor, așa cu un tun cu țeavă scurtă de 75 de milimetri și patru mitraliere.
  Fetele trag mașinile pe pământ. Burghiile se rotesc, tăind stânca. Mișcarea este destul de lentă cu șapte kilometri pe oră, pentru vehicule, subteran acest lucru nu este rău.
  Mercedes apasă degetele goale pe primul joystick din armata germană. Este foarte convenabil de operat și pronunță:
  - Iată știința noastră germană așa cum a reușit!
  Dora a fost de acord cu asta:
  - Da, știm deja multe! Puterea noastră este foarte mare!
  De asemenea, controlează cu un joystick. Fetele testează o mașină specială cu un radar.
  Iată o baterie sovietică în față și te poți scufunda sub ea.
  Mercedes, dezvăluind dinții, remarcă:
  - Vom construi o nouă comandă!
  Și acum apare mașina naziștilor. Un proiectil cu fragmentare puternic exploziv lovește tunurile sovietice. Și lovește soldații Armatei Roșii.
  Dora spune râzând:
  - Salutare mare revanchism!
  Și cu degetele goale, face fotografii precise. Lovește inamicul și scârțâie:
  - Slavă noului vis!
  Mercedes mâzgălește din mitraliere și urlă spune:
  - Pentru epoca marilor vise!
  Fetele râd și se aplaudă. Aceștia sunt războinicii agresivi și foarte ageri.
  Dona remarcă agresiv:
  - Sunt multe lucruri bune pe lume!
  Și cu degetele goale apasă pe butoane și trage din nou, în tunerii sovietici.
  Mercedes confirmă zâmbind:
  - Și va fi și mai frumos!
  Și trage și cu degetele goale. Așa trag aceste fete care luptă.
  Ei bine, care este un alt dispozitiv pentru război...
  Asaltul naziștilor asupra Astrahanului crește...
  Toate abordările au fost întrerupte... Iar trupele sovietice au fost nevoite să cedeze la 1 mai 1944, după ce au încheiat lunga și eroică apărare a orașului. A căzut și această fortăreață.
  Naziștii au sărbătorit căderea Astrahanului cu artificii. Cu toate acestea, apărarea nu a fost în zadar. Și lui Fritz i-a luat ceva timp să reînnoiască trupele și să facă rezerve...
  Fuhrer-ul plănuia să avanseze în direcția Saratov și mai departe de-a lungul Volgăi cu o ocolire adâncă a Moscovei.
  Dar în timp ce germanii își regrupau forțele, ei strângeau rezerve. Și bătăliile erau în aer.
  Aviația germană a încercat să-și consolideze superioritatea. Testele de luptă ale ME-262 au evidențiat lipsa de fiabilitate a acestei mașini și accidentele sale frecvente, precum și probleme de manevrabilitate. Deci, deși nu existau idei despre înlocuirea completă a unităților germane cu această aeronavă. TA-152, dimpotrivă, s-a dovedit a fi o mașină grozavă pentru timpul său și a fost din ce în ce mai introdus. ME-309 și ME-109 au rămas în serviciu.
  ME-163 propulsat de rachetă s-a dovedit a fi un bun luptător pentru luptă, dar timpul de zbor prea mic a făcut aproape imposibil să-l folosească în luptă.
  Bombardierul cu reacție Arado s-a dovedit a avea mai mult succes, care, datorită vitezei sale mari, era aproape imposibil de doborât cu tunuri antiaeriene, iar luptătorii sovietici nu l-au putut ajunge din urmă. Cercetașii reactivi au fost destul de buni. Germanii dezvoltau și alte mașini. De exemplu, XE-162, un luptător mai ușor decât ME-262, ușor de fabricat, ieftin și manevrabil pentru a fi realizat în mare parte din lemn. Și alți luptători. Și ME-1010 și TA-183 ... Și modificarea mai avansată și mai fiabilă a ME-262 X. Și luptătorii fără coadă Gotha și multe altele.
  Cu toate acestea, până acum luptătorii germani cu elice erau mult mai puternici decât mașinile sovietice. Care au scăzut în calitate și au fost destul de slabe atât la motoare, cât și la arme. Mai mult, Yak-9 a fost simplificat și mai mult și acum doar un tun de aviație de 20 mm a fost plasat pe el, abandonând mitraliera. Acest lucru a redus costurile și a simplificat producția și a permis reducerea greutății.
  Totuși, mitraliera împotriva aeronavelor germane este destul de slabă. Până acum, URSS nu și-a putut permite să producă modele mai avansate de mașini și pase în viteză și arme în fața naziștilor. Greutatea mai mare a mașinilor a creat și probleme de manevrabilitate.
  Iar lipsa combustibilului a redus pregătirea de zbor a personalului înaripat.
  Alvina și Albina, după ce au stăpânit armele puternice ale ME-309 la o viteză decentă, nu au vrut să aterizeze pe ME-262, care s-a prăbușit prea des. Și în viteză sunt deja mai puternici decât rușii.
  Alvina, întrerupând mașina sovietică, a remarcat:
  - Lupta pe cer este interesantă!
  Albina, cu ajutorul picioarelor goale, îndreptând luptătorul spre țintă și zdrobindu-o, a fost de acord:
  - Da, suntem practic cei mai puternici din lume!
  Și fetele râdeau ca nebune.
  May s-a dovedit a fi relativ calmă. Armata Roșie încă încerca să taie salientul Rzhev.
  Elizaveta a tras din IS-2 asupra adversarilor ei... Mașina sovietică avea o protecție bună doar în partea superioară a frunții carenei. Fruntea turnului nu este suficient de protejată. Și este străpuns chiar și de la mică distanță de pistoale T-4. Cu toate acestea, ultimul tanc a fost întrerupt în sfârșit în mai, la fel ca Panther și Lion și Maus obișnuiți. Acum, în seria "Patera" -2 și "Tiger" -2 sunt maxim unificate și cu arme similare.
  Aceste aparate sunt bine protejate pe frunte, destul de slabe pe laterale și diferă mai mult în greutate. Performanța lor de conducere cu motoare noi este acceptabilă pentru armată. Dar aceste tancuri sunt și temporare... Panther-3 și Tiger-3 din seria E sunt pregătite pentru a le înlocui. Cu un aspect mai dens, cu amplasarea motorului și a transmisiei într-un bloc și transversal, cu un tren de rulare ușor, simplificat și, în același timp, accesibil și ușor de reparat.
  Mașinile noi ar trebui să fie mai bine protejate, dar fără o creștere semnificativă a greutății.
  În detrimentul armelor, aici nu există unitate. Armura tancurilor sovietice nu este prea groasă și de proastă calitate. Și nu are sens să pui arme de calibru mare. Tunul de 88 mm al armatei este bine. Ea ia treizeci și patru de la patru kilometri, iar IS -2 de la puțin mai aproape. Deci dezvoltarea este în curs...
  În URSS, ceva trebuie să fie răspuns. Dar iată ce, încă nu este clar... Există planuri pentru crearea SU-100. Acest pistol autopropulsat este pur și simplu eficient și cu o acțiune penetrantă. Cu ea se leagă unele speranțe, pentru lupta împotriva tancurilor grele în creștere ale celui de-al Treilea Reich. Dar încă trebuie făcut, ca obuzele pentru un astfel de monstru, și ar trebui stabilită producția de masă a armei, care în condiții de război nu este prea mult, este reală.
  Dar echipajul tancului Elizabeth luptă pe T-34-85. Și fetele în picioare goale și în bikini se luptă cu curaj.
  Elizabeth trage cu degetele goale în naziști și străpunge Pantera în lateral, spunând:
  - Pentru marele comunism!
  Iar cei treizeci și patru de ei sare în sus și se întorc repede, trăgând.
  Ekaterina, de asemenea, trage foarte precis în inamic. Tancul T-4 învechit îl sparge în lateral și țipă:
  - Slavă cavalerilor URSS!
  Și le face din nou cu ochiul prietenilor ei. O fată atât de militantă s-a dovedit.
  Elena trage și ea în inamic. Îl străpunge foarte precis, în acest caz rupând patinoarul Tiger-2 și urlă în vârful plămânilor:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Euphrasia trage cu precizie în inamic. Face o lovitură precisă în partea inamicului, sparge metalul și țipăie:
  - Pentru sfântul comunism!
  Și fetele își desfășoară tancul cu încredere și se abat de la obuze. Nu este ușor să învingi fetele.
  Aici, cel mai nou și formidabil "Leu" -2 a apărut împotriva lor. Încercați să spargeți un astfel de rezervor și el încearcă să lovească cei treizeci și patru.
  Și trage de la distanță.
  Elizabeth a răspuns pe Twitter:
  - Nu o vei lua!
  Și trimite un proiectil la tancul "Lev" -2 de la distanță lungă. Îl lovește în frunte.
  hitleristul se repezi.
  Apoi Catherine trage din nou, folosindu-și degetele goale în inamic, iar de data aceasta, proiectilul, după ce a descris arcul, tocmai l-a lovit pe fascist în țeava lungă a tunului.
  Catherine a guturat:
  - Un ochi ascuțit, mâini înclinate, nu este vorba despre noi!
  Neamțul, după ce și-a pierdut trunchiul, a început să se întoarcă repede și să plece. "Lion" -2 este primul tanc german în care transmisia și motorul sunt amplasate în față într-un singur bloc, iar cutia de viteze este pe motorul propriu-zis.
  Acest lucru i-a permis să-și reducă înălțimea și greutatea, ridicându-și viteza semnificativ. Și așa "Lev" -2 a plecat și a avut șansa de a sparge distanța...
  Elena, folosindu-și degetele goale, a îndreptat pistolul, a luat-o și a tras în inamic. Obuzul a lovit pupa carenei Leului, dar a ricosat...
  Elena mârâi:
  - La naiba, distanța este mare. Nu-l vom lua!
  Ekaterina gâgâi, dezvăluind dinții:
  - "Leul", fetelor, acesta este "Leul", cum nu suntem jigniți! În curând vă cunosc prieteni, va fi foarte rușine!
  Și tancul lor a lovit T-3, acest tanc doar sa întors lateral și poate fi lovit de la distanță lungă.
  Iar fata împușcă cu degetele goale de la picioare și gutura:
  - Slavă erei comunismului pe pământ!
  Euphrasia a observat cu enervare, trăgând în inamic și folosind călcâiele goale:
  - Patria noastră este puternică, protejează lumea!
  Elizabeth a ciripit, dezvăluindu-și dinții și a cântat, compunând o poezie întreagă în timp ce mergea:
  Nu vom fi biruiți de Satana
  Patria mea este cea mai frumoasă din lume,
  Slavă unei țări frumoase....
  Adulții și copiii vor fi fericiți în ea!
  
  Lasă în ea să înflorească crinii,
  Și heruvimii cântă un imn decent...
  Fuhrer-ul va veni kaput
  Rușii sunt invincibili în lupte!
  
  Membrii Komsomolului aleargă desculți,
  Ei calcă pe zăpadă cu călcâiele goale...
  Hitler, arăți doar cool
  Te voi muta într-un tanc!
  
  Putem învinge naziștii
  Ca întotdeauna, suntem fete desculțe...
  Cel mai formidabil cavaler este ursul nostru,
  Îi va ucide pe toți cu o mitralieră!
  
  Nu, fetele suntem deja foarte cool,
  Literal sfâșiem toți dușmanii...
  Ghearele, dinții, pumnii noștri...
  Vom construi un loc într-un paradis minunat!
  
  Cred că va exista un comunism cool,
  Țara înflorește în ea, credeți sfatul...
  Și nazismul nefericit va dispărea,
  Cred că vor fi cântate fapte!
  
  Va înflori, cred că marginea este furtunoasă,
  De la victorie din nou suntem la victorie...
  Învinge-l pe japonezul Nicholas
  Samuraiul va răspunde pentru răutate!
  
  Nu ne vom lăsa înclinați,
  Zdrobește-i pe dușmanii noștri dintr-o singură lovitură...
  Lasă vânătorul să se transforme în vânat
  Am zdrobit Wehrmacht-ul din motive întemeiate!
  
  
  Crede-ne să renunțăm, nu scăpat de sub control,
  Rușii au fost întotdeauna capabili să lupte...
  Ne-am ascuțit baionetele din oțel,
  Fuhrer-ul va deveni imaginea unui bufon!
  
  Aceasta este patria mea
  Acordeonul rus cântă în el...
  Toate popoarele sunt o familie prietenoasă,
  Abel triumfă, nu Cain!
  
  În curând va fi în gloria URSS,
  Deși inamicul nostru este crud, perfid...
  Vom da un exemplu pentru vitejie,
  Spiritul rus va fi glorificat în lupte!
  . CAPITOLUL #8
  Mai 1944 a trecut repede... Albina și Alvina încasau facturi pe avioane.
  Sunt fete care, parcă pe aripi de heruvimi, se repezi.
  Albina doboară un avion rusesc cu degetele goale de la picioare și țipă:
  - Pentru al treilea Reich!
  Alvina este și desculță și în bikini doboară un avion sovietic, îl desparte în bucăți și țipăie:
  - Pentru comunismul arian!
  După aceea, fetele, folosind un tun de 37 mm, au început să tragă în tancurile sovietice.
  Îi elimină pe cei treizeci și patru și țipă:
  - Suntem atât de tari!
  Albina apasă pedala cu călcâiul gol și rotund și ciripește:
  - Să fie faimos comunismul!
  Și sparge mașina sovietică.
  Alvina trage și el cu precizie în inamic, îl dobândește și țipă, dezvăluind dinții:
  - Adevărul nostru este în pumn!
  Fete atât de spirituale... Și distrug regimentele sovietice... De exemplu, au luat IS-2. Așa că l-au atacat din aer și cum l-au băgat în cuie dintr-un tun de avion. Au spart metalul și au făcut rezervorul să ardă. Și kituri de luptă detonate.
  Albina a ciripit din răsputeri:
  - Fetei îi place să omoare! Iata fata!
  Alvina șuieră, dezvăluindu-și dinții sidefați:
  - Slavă Patriei noastre! Pentru comunism!
  Fetele au preluat deja exterminarea totalitară a adversarilor.
  Și Armata Roșie a fost distrusă cu încredere.
  Și Gerda a luptat cu echipajul ei "Panther" -2 și a fost angajată într-o distrugere totală.
  Fata a îndreptat tunul cu degetele goale. Ea a doborât un treizeci și patru și a răcnit:
  - Pentru măreția comunismului în mod arian!
  De asemenea, Charlotte și-a tras degetele goale în tancul sovietic, a spart armura și a strigat:
  - Pentru mare succes în lume!
  Fusat fără prea multă ceremonie și Christina. Da, ea a făcut-o atât de bine, a doborât sovieticii treizeci și patru cu călcâiul gol și a țipat:
  - Pentru marile frontiere!
  Magda a tras și ea pe rând cu un proiectil și a guturat:
  - Pentru noua ordine ariană!
  Apoi fetele l-au luat și au cântat la unison:
  - Cu toții suntem fani skinhead ai libertății, ne luptăm pentru o nouă ordine! În curând popoarele vor deveni ariene, ne luptăm cu focul și cu sabia!
  Războinicii, trebuie să spun, s-au dovedit a fi foarte combativi. Și dacă doboară inamicul, atunci până la capăt.
  Uniunea Sovietică este atacată de forțele superioare. Japonia împinge dinspre est.
  Doi piloți japonezi, Toshiba și Toyota, atacă pozițiile sovietice din aer.
  Ambele japoneze sunt foarte frumoase și desculțe și în bikini.
  Toshiba se apropie de aer, sparge acoperișul unui tanc sovietic și urlă:
  - Sunt un monstru din iadul japonez!
  Toyota, apăsând degetele piciorului gol pe pedală și tăind inamicul, țipă:
  - Pentru măreția ideilor Japoniei!
  Aceste fete sunt uimitoare. Și ei zdrobesc inamicii foarte activ.
  Și URSS chiar pierde în fața samurailor. Și este de înțeles de ce. Unde să reziste unui asemenea fanatism și tehnologie.
  Fete japoneze sunt aici cu tancuri ușoare, dar agile, iar Armata Roșie este în mod special treierată.
  Unitățile de tancuri nu sunt de glumă.
  Toshiba a aruncat bombe asupra pozițiilor sovietice din aer și câteva pistoale au zburat și au ciripit:
  - Pentru marele comunism!
  După aceea va chicoti...
  Toyota în zbor a notat:
  - Zeii ruși sunt ciudați. Ei se închină omului răstignit pe cruce și îl consideră Dumnezeu. Chiar și cumva devine amuzant!
  Toshiba a chicotit ca răspuns, remarcând:
  - Și noi înșine vom deveni în curând zei și vom continua evoluția Divinității noastre!
  Iar fetele sunt foarte dispuse să râdă.
  Toyota a râs:
  - Puterea noastră este în unitate!
  Toshiba a confirmat agresiv acest lucru:
  - Puterea noastră, pumnul nostru!
  Și din nou, din cer, vor doborî un șir de obuze de avioane asupra inamicului, spargând cele treizeci și patru.
  Acestea sunt fete care se luptă și spun ce altceva. Japonia îi va devora și va arde pe toată lumea.
  Și când un pionier este torturat, se dovedește a fi extrem de agresiv.
  Mai ales dacă tocurile băiatului sunt prăjite. Acesta este cel mai mult că nici nu este o super acțiune...
  Și fetele țipă din răsputeri...
  Și fetele sovietice luptă cu curaj și doboară adversarii. Și aceștia acționează înainte de program și năzuiesc.
  Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova sunt frumuseți foarte active pe cer.
  Și îi doboară pe naziști, deși acele avioane sunt mai puternice.
  Anastasia apasă pe trăgaci cu degetele goale de la picioare și cântă:
  - Nu e rău să fii puternic, să fii sigur!
  Akulina apasă pe trăgaci cu călcâiul gol și confirmă:
  - Îi vom învinge foarte tare pe naziști!
  Și ambele fete au cântat:
  - Puternic, puternic, foarte greu de învins! Puternic, puternic, foarte greu de învins!
  După aceea, războinicii au început să citească aforisme înaripate care galopau ca caii, sau mai degrabă tinerii armăsari;
  Un politician bătăușește adesea pentru a pune jugul alegătorilor!
  Un politician cocoș zdrobește alegătorii ca găinile!
  Politicianul visează să călărească pe un cal alb pentru a pune jug pe alegător!
  Vulpea este mică cu colți și dorind să-i înghită, în general îi ascunde!
  Un politician care vorbește mult despre umanitate este un canibal tipic!
  Și un urs poate fi liniștit cu discursuri dulci ca miere!
  Pentru un alcoolic, vodca amară este mai dulce decât mierea!
  Un croitor va minți și nu va înroși, un politician va "înroși" și va minți!
  O femeie, aruncându-și pantofii, îmbracă un bărbat, până la nivelul unui vagabond!
  Dacă vrei să te apropii de Dumnezeu, scurtează-ți lăcomia!
  Chiar și în aparenta indiferență a Atotputernicului se află iubirea - până la urmă, copiii vor în primul rând să iasă de sub grija părinților!
  Dumnezeu întârzie pedeapsa răului pentru a da o șansă păcătosului!
  Talentul și sârguința ca soț și soție dau naștere succesului doar în perechi!
  Chiar și mierea este amară - dacă te îneci în ea!
  Înșelăciunea este ca vinul și răutăcios și dulce și greu de oprit!
  Dragostea este ca un proiectil de fragmentare - rupe inima, zguduie creierul, scoate buzunare, pleacă în lateral!
  Omul este în anumite privințe egal cu Dumnezeu - Atotputernicul a creat universul, iar omul a dat naștere prostiei: ambele sunt infinite!
  Succesul care se bazează pe sânge - așteaptă soarta unui porc înjunghiat. Își vor mânca camarazii de arme - rezultatul furiei este trist!
  Uneori, cel mai bun mod de a-ți menține o reputație este un laț în jurul gâtului! Oricum, nu-l lăsa să cadă!
  Nu poți sta mult timp sub un urs - te va zdrobi!
  Uneori, o soție este ca un mamut în loc de o pătură!
  Un scriitor care se străduiește să culeagă bancnote - nu va semăna bine, veșnic!
  O țară fără lege este ca un corp fără schelet! Doar pentru a nu se osifica - e nevoie de alegeri!
  Dacă doriți să creați o capodoperă - uitați de taxă!
  Cea mai pricepută înșelăciune este atunci când nu minți, dar nimeni nu te crede!
  Desigur, înfrângerea promite mari necazuri, dar aceasta este doar o reflectare a unei viitoare victorii!
  În luptă, aduce victorie - vitejie și inteligență bună.
  Pentru a bate, trebuie mai întâi să vezi unde!
  Cercetașul este fierarul victoriei!
  Orice prost poate schilodi - nu orice inteligent poate vindeca!
  Mulți călăi nepoliticoși - puțini medici!
  Cui sunt medicii și cui călăii!
  Fără durere nu există vitejie - fără vitejie nu există victorie!
  Ideile comunismului sunt limita idiotului: dacă capete fierbinți și inimi reci se angajează să le pună în aplicare!
  Comunismul este ușor, dar cei care sunt prea uleiosi sunt arse!
  Dacă nu ai răbdare, cântatul ajută!
  Oamenii sunt ca fierul - până se răcește, dă-i forma dorită!
  Dacă vrei să devii popular - folosește forța mai des!
  Evaluarea este ca iarba infernală - crește când o udați cu lacrimi și sânge!
  Oamenii sunt ca buruienile - cu cât călci mai mult, cu atât se întinde mai sus!
  Unitatea este cheia victoriei!
  Disciplina este un instrument pentru victorie! Mintea se joacă cu asta!
  Unitate, curaj, abnegație - cheile victoriei, libertății, fericirii! Fără disciplină nu există o armată, iar fără o armată nu se poate găsi libertatea!
  Munca ne-a făcut mai puternici, înmulțită de minte va da libertate, iar împreună cu norocul va aduce fericire!
  Comandantul este ca vârful unei piramide - trebuie să existe doar una, altfel chiar și o astfel de structură solidă se va prăbuși!
  Nobilimea familiei are aceeasi relatie cu curajul, ca si lungimea parului la minte!
  Nicio vitejie a strămoșilor nu-l va ajuta pe laș!
  O lamă din cel mai puternic oțel ruginește în mâinile unui vorbăreț și a unui laș!
  Cea mai teribilă armă este Biblia în mâinile unui ticălos!
  Principala bogăție a unui bărbat: potența, este și principala cauză a ruinei!
  Cea mai bună profesie este prostituția, combini afacerile cu plăcerea și de fiecare dată un nou partener - fără rutină!
  Pedigree-ul eroului - te poți lăuda timp de un secol, dar a ajuns pe câmpul de luptă - laș se grăbește în spate!
  O sticlă de vodcă este ca o grenadă - te doboară, îți doboară creierul, îți zdrobește interiorul!
  Când inima este plină de milă, din anumite motive, portofelul este gol!
  O persoană cu adevărat liberă se supune la trei lucruri - rațiune, iubire, Dumnezeu!
  Dragostea este ca un trandafir - nu înflorește mult, dar doare!
  Un sclav în sufletul său este supus - patimilor, poftei, slujitorilor lui Dumnezeu!
  Norocul este instabil ca nisipul - doar hărnicia îl va lega cu ciment!
  O cană de vin este ca un ocean - dacă te lași dus, pierzi pământul de sub picioare!
  Femeile iubesc puterea masculină, dar nu în cazul în care o experimentează singure!
  Dragostea este ca o barcă, dacă vâsliți prea repede se va răsturna și se va scufunda!
  La momentul potrivit, el introduce un articol - seducția adulților de către tineri!
  Nu poți pune cătușe pe dragoste!
  Ceea ce este firesc nu este criminal!
  Dragostea este un sentiment tandru, dar cele mai groase cătușe nu vor ține!
  Dacă ar funcționa toate legile, țara s-ar transforma într-o închisoare în care se recrutează gardieni din străinătate!
  Principiul inevitabilității pedepsei nu funcționează pentru că nu te poți aresta!
  Medicii nu trebuie să treacă prin cursa cu obstacole. După aceasta, mâinile se vor tremura, iar limba se va clătina și un pahar de vodcă, spre deosebire de mahmureala, nu va ajuta!
  Nu este nimic mai obositor - lenevie îndelungată!
  Descoperire științifică: conceput progresiv - întruchipat agresiv!
  Nu un loc de gândire pentru reflecție, ci un loc de certuri și nebunie!
  Toate necazurile omenirii vin din egoism, prosperitatea este posibilă doar prin eforturi comune!
  O persoană fără echipă este ca un jar, fără foc - dă puțină lumină și se stinge repede!
  Patria se încălzește - mai bine decât un foc!
  Și animalul este mai bun în turmă!
  Logica nu ar trebui să servească instinctele - mintea poftei!
  Va fi un război - va fi o ispravă!
  Mușchi fără creier, aceasta este o mână de carne - pe care plânge o tigaie!
  Dintre cei doi dueliști, unul este un prost, celălalt un ticălos!
  Cu cât o persoană zboară mai sus, cu atât este mai nemulțumit de poziția sa!
  Lăsat singur, câinelui ratează bățul stăpânului!
  Doar el are aripi - a cărui minte nu este obișnuită să se târască!
  E rău când ești singur ca un snob!
  Ești singur, iar dușmanii sunt legiune!
  Chiar și un elefant poate fi mâncat de un insectă!
  Dacă bug-urile nu sunt un milion!
  Liderul țării ar trebui să fie un frate cu oamenii, nu un frate!
  . Este mai ușor să găsești o stâncă uscată în ocean decât o invenție care nu a fost folosită în scopuri militare!
  Victorie ca femeie - atrage cu strălucire, dar sperie la un preț!
  Zeul focului războiului și ca și alți zei necesită atenție și sacrificiu!
  O sabie, ca o picătură de ploaie, va cădea și se va împrăștia, iar când vor fi mulți dintre ei, se va naște victoria!
  Doar nu cânta - pentru pace!
  Inima mea este tristă - stomacul meu este gol!
  Mai întâi castronul, apoi gândurile!
  Victoria merită onoarea!
  Onoarea este un concept relativ și ar trebui aplicat în primul rând soldaților tăi!
  Cine bea înainte de luptă - mahmureala în lumea interlopă!
  Țevile sunt tăcute, pentru că lamele cântă - oțelul este mai puternic și mai tare decât cuprul!
  O armată fără comandanți este ca o turmă de oi fără păstor, dacă un lup nu mănâncă, atunci va speria!
  Zborul este mai mult o prostie decât lașitate! La urma urmei, majoritatea soldaților nu mor în luptă, ci în timpul urmăririi!
  Războiul este ca un joc de domino, doar oasele rupte nu mai pot fi adunate - pământul ține!
  Persecuția transformă un războinic într-un călău, un laș într-un om curajos, un om umil într-un insolent!
  Ficțiunea este un concurs de absurd și absurd! În același timp, nu mai există gen științific și logic!
  În război, ca într-o operă - fiecare își cântă a lui, doar un sufletor poate fi spion!
  Femeile moderne iartă bărbatului totul - cu excepția sărăciei!
  Știți diferența dintre spioni și cercetași?
  Stiu! Avem doar cercetași - străinii au spioni solidi!
  Ce este mai bine cu un cap gol sau un portofel gol? Desigur, cu capul gol - nu atât de vizibil!
  Mintea este cel mai bun colector de avere!
  Minte și noroc: un cuplu îndrăgostit - dă naștere succesului, bogăției, poziției, dar dispersează-te rapid!
  Este mai ușor pentru bărbații mândri să asculte sfatul atunci când acesta este dat de o femeie - cu excepția cazului în care este o soție!
  O soție înțeleaptă valorează o avere! Și o soție întreprinzătoare îl poate da în judecată!
  Cine apreciază personalitatea unei persoane și cine apreciază banii!
  Omenirea poate fi distrusă de două lucruri - computere și informaticieni. Primul va atrofia mintea, cel din urmă nu va putea profita de ea!
  Tovarăș de război și o grenadă!
  În general, o rodie care spune glume este ca un ou Faberge folosit pentru a sparge nuci!
  Talentul este ca un suflet: este imposibil de luat, dar poate fi distrus!
  Răzbunarea nu merită onoare - răzbunarea decenței!
  Invidia este germenul crimei, interesul propriu udă, lenevia hrănește!
  Lenea este cea mai gravă dintre toate crimele!
  Este mai bine să mori cu o sabie cu demnitate - decât să trăiești un bou mânat de bici într-o grajdă!
  În război, curajul poate învinge viclenia, dar viclenia nu poate învinge niciodată curajul!
  Războiul face viața groaznică, iar moartea demnă și frumoasă!
  Modestia este o calitate rară pentru un comandant, dar asta o face și mai valoroasă!
  - Şacalul este în consonanţă cu cuvântul fecale!
  Leul are un singur avantaj față de șacal - capacitatea de a muri cu demnitate!
  Tehnica este călăul vitejii!
  - Dar nu este adevărat! De fapt, cu cât este mai mare nivelul de tehnologie, cu atât mai multă inteligență și ingeniozitate sunt necesare pe câmpul de luptă!
  Acolo unde încep interesele Patriei, se termină bunăstarea personală!
  Libertatea trebuie combinată cu disciplina. Anarhia este opusul libertății!
  O memorie puternică este cel mai bun mentor! În general, libertatea poate fi câștigată cu o sabie, dar numai cu ajutorul rațiunii poate fi păstrată!
  - Când un războinic puternic îl salvează pe altul, nu este nevoie de o onoare specială pentru asta!
  La urma urmei, când vitejia îți arde în inima, îți vei ridica scutul în apărarea sclavilor!
  Răutatea unui nenorocit nu este o scuză pentru unul cinstit, deoarece prezența murdăriei nu justifică unul murdar!
  Dragostea nu este niciodată ieftină - mai ales dacă plătești nu cu portofelul, ci cu sufletul!
  Singurul lucru care poate justifica sângele vărsat este dacă lacrimile încetează să curgă ca urmare!
  Cei care servesc pentru bani nu se vor putea egala niciodată în luptă cu cei care sunt mânați de o inimă curajoasă și de dorința de libertate!
  Lacrima unui copil este periculoasă pentru că se transformă într-un pârâu furibund care spălă civilizații!
  Funcția de comandant nu este o lipire în plus, ci o responsabilitate suplimentară și o povară grea!
  Nu se știe ce este mai important - să hrănești pe toți cei flămânzi sau să ștergi o lacrimă pentru un copil!
  Aurul este mai moale decât oțelul, dar mai degrabă lovește inima!
  Nu arma îl face pe soldat puternic, ci arma soldatului!
  Fetele par să fie pline de spirit cu aforismele maeștrilor. Și dacă încep să distrugă inamicul, atunci el nu poate fi salvat de ei.
  La sfârșitul lunii mai 1944, a început ofensiva nazistă în direcția Saratov.
  Shturmlev a luat parte la bătălii, o mașină pe șasiul fostului Leu, cu un lansator de bombe și mai puternic, cu un calibru de 450 mm, care literalmente zdrobește și distruge totul, rupând și rupând forța colosală a pâlniei. .
  Și o astfel de rachetă va lua imediat un bloc întreg și o va doborî.
  "Șturmlev" sub controlul unei echipe de fete germane, trage în pozițiile sovietice.
  Jane le face cu ochiul prietenilor ei și bătând din picioarele goale, spune:
  - Măturăm complet inamicii și îi transformăm în sicrie tipice!
  Gringeta face cu ochiul ca răspuns, apăsă pârghia cu piciorul gol și țipă:
  - Vom juca și vom învinge inamicii!
  Malania a remarcat:
  - Împotriva mașinii Shturmlev, orice fortificație sovietică este neputincioasă!
  Monica, lovind-o pe călcâiul gol, a confirmat:
  - Suntem cu adevărat născuți pentru a câștiga!
  Jane a scos:
  - Războiul nu are chip de femeie, ci o fizionomie care atrage amatorii de senzații tari!
  Gringeta, trăgând în unitățile sovietice cu o mitralieră, a emis:
  - O femeie este un porumbel care mușcă un ciocănitor ca un zmeu!
  Monica, trăgând în soldații ruși, a remarcat:
  - O femeie are întotdeauna șapte zile de vineri pe săptămână, iar fără un cadou de duminică din datoria conjugală, are întotdeauna o zi liberă!
  Malanya, chicotind, a răspuns:
  - Dumnezeu nu este atotputernic în toate, el este neputincios să argumenteze o femeie!
  Jane a fost de acord cu asta, trăgând cu degetele goale:
  - Chiar dacă Dumnezeu este atotputernic, nu este în stare să tacă gura unei femei și să oprească politica!
  Gringeta remarcă logic, trăgând cu călcâiul gol, apăsând:
  - Un politician nu are conștiință, o femeie are simțul proporției, iar o femeie politician are toate sentimentele fără măsură!
  Monica, trăgând în trupele sovietice și lovindu-le de moarte, a remarcat:
  - O femeie este o floare, înțepătoare ca un trandafir, dar parfumul ei dulce atrage caprele și trântorii!
  Malanya, bătând pe soldații sovietici și distrugând buncărele, a scârțâit:
  - Alegatorul cade in copilarie, votand uratorii stejari batrani cu scobituri!
  Fetele și-au arătat inteligența și au mers mai departe.
  Și de sus, avioanele de atac s-au aruncat și ele. Și astfel trupele sovietice au bătut fără probleme.
  Nemții au devenit atât de cool. Și priceperea lor operațională s-a îmbunătățit.
  Și așa au continuat sistemele "Chess Horse", teletancuri controlate prin radio.
  Și aceasta a fost o problemă pentru soldații sovietici. Și naziștii au bătut Armata Roșie.
  Dar și fetele sovietice au luptat cu mult curaj.
  Lupta a avut loc pentru Kamyshin. Din nou, Alenka este în luptă.
  Și batalionul ei bătut, dar nu predat.
  Alenka a spus zâmbind:
  - În orice război, viața unui soldat este valoroasă!
  Și cum aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Aceștia sunt războinici - cea mai înaltă clasă...
  Anyuta, trăgând în naziști, a remarcat:
  - Un soldat rus poate fi făcut să se prăbușească ca un buștean teșit, dar să nu fie pus în genunchi și să se scuture ca un aspen!
  Alla, trăgând și dând un pachet exploziv cu călcâiul gol, scârțâi:
  - Dacă nu vrei să observi disciplina militară, te vei apleca ca un prizonier!
  Maria, împușcând adversarii, lansând un bumerang criminal cu degetele goale, a emis:
  - Există multă murdărie în lumea noastră, doar prinți rari în ea!
  Matryona, trăgând în adversari și tăindu-i în rafale, apoi aruncând o grenadă cu piciorul gol, a remarcat:
  - Politicianul are limba lungă, dar să ducă la îndeplinire ceea ce a bătut - mâinile lui sunt scurte!
  Marusya, trăgând în inamic și tăind rândurile soldaților germani și străini, vyaknula:
  - Politicianul promite repede, se îndeplinește lent, cere pomană și iertare pentru înșelăciune!
  Fetele sunt bune și se luptă. Dar forțele sunt foarte inegale. Multă distrugere.
  Tancul german "Maus", deși nu este destul de serial, încă mai apare pe fronturi. Iar tunurile lui vuie și trag. Și ridică distrugerea în tranșee incredibil.
  Dar fetele trag din tunuri împotriva lui Mouse. Deși cojile sar ca mazărea. Dar nemții continuă să împingă și să împingă.
  Și trag foarte precis.
  Fetele din Komsomol aleargă în jur, fulgerându-și călcâiele goale și scârțâie:
  - Pentru slava patriei sfântului!
  Viola, trăgând în infanteriei germane, scârțâi:
  - Când o femeie nu are destui pantofi, pune un bărbat pe picioarele goale!
  Iar fata va râde și va arăta limba.
  Trebuie spus că războinicii sunt amuzanți. Și dacă i-au bătut, i-au bătut mortal.
  Viola și Margarita, aproape goale în doar chiloți, se luptă, aducând proiectile și trăgând cu precizie. Și nu pot fi pur și simplu opriți.
  Margarita, scârțâind, spune:
  - Slavă erei comunismului!
  Viola confirmă agresiv:
  - Mare glorie erei schimbării!
  Războinicile, trebuie menționat, s-au dovedit a fi fete extrem de agresive.
  Veronica aduce și obuze, fulgerându-și călcâiele goale, rotunde și scârțâituri:
  - Slavă comunismului!
  Aceasta este percepția lor de luptă. Și cât de aprig și de furioși se luptă.
  Și genunchii goi și bronzați pâlpâie.
  Luptă și Tamara. Ea a ieșit din Caucaz capturată de naziști și din nou în rânduri. Se luptă cu senzația carnivoră a sângelui. Luptă cu agresivitate colosală.
  Tamara aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare, sfâșie naziștii și scârțâie:
  - Comunismul va fi cu noi!
  Și oferă o explozie bine țintită de la mașină...
  Fetele pot fi văzute făcând minuni colosale. Și au un incendiu care amenință să ardă universul.
  Veronica, trag, canta:
  Va fi interesant, fără îndoială
  Totul în lume va oferi un program!
  Și face cu ochiul lui de safir.
  Tamara, trăgând, răcnește:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russia strânge alarmă!
  Și a dat o întoarcere de la mitraliera. Ea a tăiat Fritz-ul și a scârțâit:
  - O femeie este în primul rând o vulpe care vrea să-i pună în lazo un leu, dar, de obicei, măgarii cad în lasoul ei!
  Victoria, trăgând și cu degetele goale de la picioare, aruncând un alt cadou de moarte, a emis:
  - O femeie este o găină care iubește ouăle de aur, aducând purtătorului lor doar o pierdere!
  Și fetele au izbucnit în râs. Se luptă atât de admirabil cu o presiune colosală.
  Tamara a remarcat în timp ce trăgea în diviziile străine:
  - O femeie este o găină, doar ea îi poate aduce ouă de aur acelui bărbat, care este o vulpe adevărată!
  Veronica, trăgând și dezvăluind dinții, a adăugat:
  - O vulpe adevărată și un cocoș te vor face să depui ouă de aur!
  Margarita, trăgând și aruncând grenade cu picioarele goale, a remarcat:
  - Ghearele vulpii nu sunt de leu, dar ea va rupe trei piei de la regele fiarelor!
  Viola, dezvăluind dinții agresiv, remarcă:
  - Cine nu este vulpe cu mintea nu este nici leu!
  Războinicii sunt văzuți cu mari ambiții de luptător. Și dacă încep.
  Olympias, trăgând și luând picioare puternice, a ridicat o cutie întreagă de explozibili și a lansat-o. Masa naziștilor este sfâșiată, iar frumoasa fată urlă:
  - Conduceți URSS și cântați un cântec lui Lucifer! Vom câștiga pe toți!
  Olimpia, însă, nu a uitat și, după ce a tras, a spus:
  - O femeie vulpe este capabilă să convingă orice bărbat că este un leu, care se reproduce ca un simplu măgar!
  Margarita, trăgând, a fost de acord cu asta:
  - O femeie este o leoaică cu doar mintea de vulpe și strânsoarea unui lup!
  Serafim a remarcat, cosind adversarii:
  - Leul nu este cel care răcnește, ci cel care sfâșie multă verdeață!
  Viola, conducând un foc bine îndreptat asupra inamicului și tund-l, observă:
  - Când un politician nu este vulpe, atunci i se smulg trei piei și îi pun gulerul!
  Victoria, dezvăluind dinții și făcând cu ochiul, apoi aruncând cu piciorul gol un dar al morții cu o forță mortală, a emis:
  - Un politician are fundul lat să stea pe două scaune, dar are lățimea sufletului doar în cuvinte!
  Olympias, cedând în fața butoiului cu picioarele goale și musculoase și explodând tancul Lion, mârâi:
  - Un tanc este străpuns cu un proiectil cu miez de uraniu, un politician străpunge fără inimă, dar cu o poșetă de aur!
  . CAPITOLUL #9
  Kamyshin a fost abandonat. Și la începutul lunii iunie 1944, luptele au avut loc pentru Saratov.
  Aici bătăliile sunt atât de active. Și, de asemenea, fete, ca întotdeauna, în bătălii. Și războinici atât de drăguți.
  Alenka luptă și tund adversarii cu explozii automate și rânduri întregi.
  Fata aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare și țipă:
  - Vine victoria mea!
  Și din nou trage în inamic.
  Anyuta trage si el in inamic. O face cu acuratețe și precizie. Mitralierele ei sunt atât de groove. Și degetele goale aruncă pachete explozive cu o forță colosală. Îi sfâșie pe naziști, iar fata scârțâie din răsputeri.
  - Pentru comunism!
  Alla, trăgând în inamic cu o acuratețe colosală și cosind pe dușmani, scârțâie:
  - Pentru Patria nemărginită!
  Și cu degetele goale, fata aruncă din nou o grenadă. Trebuie spus lupta luptei.
  Și roșcata însăși și în același pantaloni scurți. Și trage atât de precis și de precis, iar Fritz se culcă.
  Maria trage și ea foarte precis. Și este o fată atât de frumoasă, și cu degetele goale de la picioare aruncă un pachet exploziv, sfâșiind adversarii ei.
  Apoi urlă:
  - Conduce imperiul URSS!
  Marusya trage, de asemenea, cu precizie, lovește inamicii și răcnește:
  - De la taiga până la mările britanice, armata noastră este cea mai puternică dintre toate!
  Și trage și cu piciorul gol.
  Apoi, Matryona va trage un proiectil mortal spre inamic. Și l-a lovit cu o precizie de sută la sută. Toc gol natural.
  Acestea sunt fete sovietice care lucrează, dar cele germane nu sunt departe.
  Christina, Magda, Margaret și Schella luptă în Pantera. Mașina, deși nu ideală, dar cu o armă cu tragere rapidă, cu rază lungă de acțiune, moderat agilă și armură frontală bună.
  Fetele germane sunt desculțe și în bikini, în ciuda căldurii verii, sau mai degrabă datorită acesteia.. Și duc o luptă manevrabilă.
  Aici Christina șutează... Obuzul lovește turela T-34-76 și o străpunge. Tancul sovietic se oprește knock out.
  Fetele țipă din răsputeri:
  - Luarea noastră!
  Apoi Magda trage. Frumusețea cu păr auriu s-a bătut și ea.
  Da, deci turnul a fost rupt la treizeci și patru.
  Fetele tigru trag pe rând. Și foarte potrivit. Aici au lovit un alt tanc sovietic.
  Urmează Margaret. Și a lovit pistoalele autopropulsate SU-76. Fusat cu pricepere. Și ea a cântat:
  - Germania noastră infernală este puternică, protejează lumea!
  Și cum va arăta limba!
  Apoi a tras din tunul lui Shell. A lovit tancul sovietic KV-1S. Fata a făcut și o treabă bună.
  Da, cei patru războinici în bikini se luptă și nu se tem de frig. După ce femeile au început să lupte, lucrurile au mers mult mai bine pentru al treilea Reich.
  Iată piloții Albina și Alvina pe cer. Ambele frumuseți în bikini și desculțe. Ei luptă pentru ei înșiși pe Focke-Wulfs. Și mașina asta e foarte serioasă.
  Albina, trăgând din tunuri cu aer, spune:
  - Crochet activ! Nu-ți pare rău pentru cuvânt!
  Și cum arată ea un zâmbet orbitor! Și va doborî două avioane sovietice deodată.
  Alvina a tăiat și trei cu tunuri cu aer și a ciripit:
  - Intrarea mea va fi mortală și plictisitoare!
  Apoi fata și-a dezvăluit dinții și și-a arătat dinții! Ea este farmec în sine și plină de farmec fenomenal.
  Albina întrerupe un alt avion Yak-9 și scârțâie:
  - De ce avem nevoie de piloți sovietici?
  Alvina doboară LAGG-5 și spune cu încredere:
  - Ca noi, germanii, să înscriem conturi!
  Minunat cuplu de fete. Cum s-au apucat să adune premii pentru ei înșiși. Chiar nu poți contrazice astfel de frumuseți. Doboară avioane și își dezvelesc dinții.
  Iar secretul principal este în frig, fetele trebuie să fie desculțe și în bikini. Atunci vor veni facturile.
  Și să nu te îmbraci niciodată. Și scutură-ți pieptul gol și va fi mereu ținut în mare cinste!
  Albina a tăiat un alt avion al Armatei Roșii și a cântat:
  - În înălțimi mari și puritate stelară!
  Și ea făcu cu ochiul, sărind în sus și smucindu-și picioarele goale, urlând:
  - În valul mării și focul furios! Și într-un foc furios și furios!
  Și din nou fata doboară avionul cu o abordare energică.
  Și apoi Alvina atacă inamicul. O face cu o întoarcere, își dezvăluie dinții și scârțâie:
  - Voi fi super campionul lumii!
  Și iar mașina lovită de fată cade. Da, Armata Roșie devine destul de proastă.
  Și Albina răcnește de extaz sălbatic:
  - Acum sunt călău, nu pilot!
  Doboară un alt avion sovietic și șuieră:
  - Mă aplec asupra vederii și rachetele se repezi spre țintă, mai este o alergare înainte!
  Războinicul este extrem de agresiv.
  Iată ambele fete care atacă ținte terestre. Albina dă cu pumnul în cele treizeci și patru și țipă:
  - Acesta va fi sfârșitul!
  Alvina lovește SU-76 și șoptește:
  - Pentru distrugerea completă!
  Și cum își scutură piciorul gol!
  Luptătoarele sunt aici, iar din partea URSS se luptă și fetele, încercând să-l protejeze pe Guryev, unde și trupele naziste împing, ca un gros de scorpion.
  Alenka a luptat pentru Guryev, care a fost luat cu asalt de naziști. Frumusețea disperată a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Slavă Rusiei și partidului natal!
  Apoi Natashka a lansat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a șuierat:
  - O protejăm pe fata desculță!
  După ce Anyuta, de asemenea, cu degetele picioarelor goale, a trimis un dar de moarte și a suflat:
  - Va fi o lovitură minunată!
  Augustinul roșcat a luat și a trimis un cadou de anihilare cu membrul inferior gol și a scârțâit:
  - Îndreptând radarul spre cer!
  Și atunci Maria cu părul auriu a dat moartea naziștilor cu picioarele goale.
  Și ea a cântat:
  - În Madagascar, în deșert și în Sahara! Peste tot era, am văzut lumină albă!
  Și apoi Marusya, cu tălpile goale, va arunca o grămadă și va cânta:
  - În Finlanda, Grecia, și în Australia, Suedia, vă vor spune că nu mai există fete frumoase!
  Da, cele șase fete s-au luptat foarte bine. Dar Fritz a luat Kursk oricum...
  Nu, să nu reziste unor asemenea forțe superioare. Fasciștii se lipesc de ei înșiși și de toiag.
  Și ce afectează pregătirea monștrilor.
  Adolf Hitler era pur și simplu nebun: simțindu-se ca un adevărat despot, căruia toți îi ascultă și tremură. Da, dacă vrei succese staliniste, atunci trebuie să fii ca Stalin, fără milă și exigent față de ceilalți și de tine însuți (exact așa a gândit Iosif Vissarionovici în această secvență!). Acum foșnetul este decent și mașina va începe să se miște. În general, Germania, ținând cont de sateliți, are un avantaj uriaș față de URSS în ceea ce privește cantitatea de echipamente industriale, forța de muncă calificată și numărul de ingineri la toate nivelurile. Acesta este un fapt, dar producția de arme nu este încă la egalitate! Germania a rămas în urma URSS pe tot parcursul războiului, în ciuda tuturor distrugerilor din Rusia. Si din ce? Desigur, din cauza unei oarecare mizerie care a domnit în diverse departamente, și mai ales în industria militară. În plus, un rol negativ l-au jucat lipsa materiilor prime, precum și subestimarea potențialului inamicului. În special, în 1940, producția de arme în Germania a fost mai mică decât în 1939 (dacă socotim axul, ținând cont de muniție), și asta în ciuda faptului că războiul era deja în curs, iar al treilea Reich a preluat controlul asupra teritorii mari cu rezerve uriaşe de capacitate de producţie. Ei bine, ce putem spune despre abilitățile organizatorice ale lui Hitler? Nu prea mult, apoi a fulgerat, în domeniul industriei militare.
  Führer-ul a declarat într-un lung discurs:
  - În materie de supraveghere a aviației, lui Sauer îi sunt date puteri de urgență. El va monitoriza îndeaproape cantitatea de echipamente produsă și, nu mai puțin important, calitatea. În plus, mulți dintre prietenii tăi Goering, deși au fost cândva ași buni, nu sunt capabili să conducă munca. Nu orice soldat bun este și un general remarcabil, așa că în locul spânzuratului Eric, sfera tehnică va fi condusă de o persoană din rândul antreprenorilor profesioniști care este capabil să reformeze și să reechipeze forțele aviatice. Până la urmă, Marea Britanie nu doarme, crește atât cantitatea, cât și calitatea forțelor sale armate, și mai ales aviația. Trebuie să fim înaintea inamicului cu două capete, cu o duzină de pași, altfel vom pierde complet superioritatea asupra inamicului. Și, prin urmare, sunt necesari pași de calitate.
  Goering a obiectat timid:
  - Prietenii mei, oameni dovediți care și-au dovedit eficiența în luptă și profesionalismul.
  Dictatorul demoniac a devenit furios:
  - Sau poate că eu, în opinia dumneavoastră, am uitat cine a pierdut bătălia pentru Marea Britanie? Sau cine a eșuat planul de patru ani de dezvoltare a economiei naționale. Sau vrei și tu să fii biciuit, și chiar și în public. Așa că închide-ți gura și taci până te țin în țeapă!
  Goering chiar s-a așezat cu frică. Din păcate, cu Fuhrer-ul nu trebuie să se bată joc. Apoi s-a auzit din nou zgomotul, un alt avion ME-262 a decolat pe cer. Mașina era masivă și avea până la două motoare. Aripile sunt ușor măturate, luptătorul în sine arată destul de formidabil. Caracteristicile sale de viteză, pentru 1941, sunt în general decente și chiar dobândesc recorduri la standardele mondiale. Adevărat, mașina în sine nu este încă complet fiabilă și necesită depanare. Cu toate acestea, dictatorul fascist a dat deja caracteristicile unor luptători noi, mai avansați... ME-262 cântărește mai mult de șase tone, ceea ce este un fel de supraîncărcare. Un avion de luptă cu reacție ar trebui să fie mic, ieftin și agil. În acest sens, ME-163 ar putea fi destul de bun, dar motorul său rachetă este prea forțat și funcționează doar șase minute (sau mai bine zis, va funcționa în continuare!), ceea ce înseamnă că raza de acțiune este doar pe o rază de o sută de kilometri. . Ca bombardier în stil blitz sau ca luptător de acoperire pentru loviturile armatei împotriva Angliei, desigur, nu este bun.
  Dar ME-262 poate transporta o tonă de bombe, adică la fel de mult ca aeronava sovietică de primă linie Pe-2. Adică, o soluție excelentă atât pentru măturarea de luptători, cât și pentru sprijinirea trupelor. Cu toate acestea, de ce să nu creați un avion de luptă în stil ME-163 Comet, dar fără motor de rachetă, ci cu motor turboreactor? Au încercat să îmbunătățească Cometa și păreau să fi adus timpul de zbor la 15 minute (aceasta este o gamă de până la 300 de kilometri), ceea ce este în general acceptabil pentru Bătălia Angliei. Încă poți lua Londra din Normandia... Deși nu totul este atât de evident, trebuie și să bombardezi și să te întorci, iar cincisprezece minute nu au fost într-un mod atât de forțat. În viitor, avioanele de luptă cu rachete și cu reacție au fost recunoscute ca o fundătură în aviație. Însă designul "Cometei" este foarte interesant, pentru dimensiunile reduse și ușurința, ceea ce înseamnă ieftinitate și manevrabilitate.
  În plus, există încă luptători foarte promițători care cântăresc în general 800 de kilograme, astfel de planoare încât pot fi folosite în lupte aeriene. Adevărat, din cauza distanței scurte, zborurile pe ele pot fi luptate doar în bătălii defensive sau livrate la Londra pe ... Transporturi și apoi conectate înapoi la piloți. Aici trebuie să te gândești. În istoria reală, planoarele nu au avut timp să lupte și, din anumite motive, generalii de aviație sovietici nu au îndrăznit să încerce această idee în Coreea. În general, nu este trist, dar în timpul războiului din Coreea, un pilot american a fost primul care a deschis contul victoriilor. Deci, yankeii nu trebuie subestimați.
  După ce zborul s-a încheiat, o tânără blondă a sărit din cabină și a alergat cu viteză până la Fuhrer.
  Numărul unu nazist posedat i-a întins mâna pentru un sărut. Ce plăcere când fetele te iubesc, iar Fuhrer-ul, se pare, este idolatrizat destul de sincer de toți germanii, sau mai degrabă, de aproape toată lumea, cu excepția câtorva prizonieri din lagărele de concentrare. Pilotul a spus cu entuziasm:
  - Este doar o aeronavă magnifică, are atâta viteză și putere. Să rupem toți puii ca un tampon de încălzire de la un surogat!
  Fuhrer-ul a aprobat impulsul fetei:
  - Desigur, îl vom sparge, dar... Depanarea mașinii ar trebui să fie efectuată într-un ritm mai rapid, iar acest lucru se aplică în special motoarelor. Aici, desigur, vor fi necesare măsuri radicale pentru a le îmbunătăți, dar dacă liderul-designer ajută!
  Toți au lătrat în cor:
  - Slavă marelui Führer! Fie ca Providența să ne ajute!
  A început să sune imnul celui de-al Treilea Reich și o coloană de tineri luptători din Tineretul Hitler a trecut mai departe. Băieții de la paisprezece până la șaptesprezece ani au trecut sub tobă într-o formație specială. Și apoi a fost cel mai interesant lucru: adolescentele de la uniunea femeilor din Germania defilau. Erau în fuste scurte, picioarele goale și goale ale frumuseților atrăgeau privirile bărbaților. Fetele au încercat să-și ridice picioarele mai sus, dar în același timp au tras degetul de la picior, au pus cu grijă călcâiul. Un spectacol distractiv de frumuseți cu siluete impecabile... Adevărat, fețele erau diferite și unele dintre tinerele fasciste erau oarecum nepoliticoase, aproape masculine, și chiar și ei le-au sucit. Mai ales când și-au adus sprâncenele împreună.
  Esteta Adolf a remarcat:
  - Este necesar ca băieții și fetele să primească mai masiv pregătire fizică. Și știu că se fac multe cu această ocazie, în special în Jungvolk, dar ceea ce este nevoie este incluziunea și adoptarea metodelor spartane. Desigur, pe lângă încurajarea furtului... Tinerii noștri ar trebui să crească ca oameni cumsecade și în același timp nemiloși.
  Comandantul Suprem făcu o pauză. Generalii au tăcut, probabil că le era frică să obiecteze, dar nu au vrut să confirme ceea ce este evident. Fuhrer-ul a continuat:
  - Războiul nu este o glumă, dar nemilosirea față de dușmani trebuie combinată cu asistența reciprocă și un sentiment de fraternitate față de camarazi. Aceasta este ceea ce trebuie să insuflem în toată lumea... Noul supraom este fără milă cu ceilalți, dar într-o măsură și mai mare trebuie să fie fără milă cu el însuși. Căci inferioritatea trebuie mai întâi eradicată în sufletul tău, iar apoi corpul uman, slab, se va ridica!
  O altă pauză... Generalii și designerii și-au dat seama brusc și au început să aplaude energic. Fuhrer-ul părea încântat:
  - Deja e mai bine, dar acum mi-ar plăcea să văd o imitație a luptei aeriene. Un astfel de formidabil și atotdistrugător...
  Heinkel întrebă timid:
  - Cu muniție reală sau obuze, Fuhrerul meu?
  numărul unu nazist a dat din cap.
  - Desigur, cu luptă. În plus, aș dori să iau în considerare funcționarea dispozitivului de ejectare. La urma urmei, lucrezi la asta... - Fuhrerul își scutură pumnii. - Când, în sfârșit, va fi gata și va fi pus în producție de masă. La urma urmei, un pilot experimentat este un pilot experimentat care trebuie protejat pentru viitoare bătălii!
  Cu toate acestea, Fuhrer-terminator a decis să arate designerilor o schemă mai modernă a dispozitivului de ejectare. Acest sistem ar trebui să fie mai puțin greoi, mai simplu și mai ușor. Că squib-ul ieftin și deja stăpânit de industria germană este destul de potrivit în acest scop.
  A trebuit să desenez diagrama din mers, dar Hitler a fost un artist foarte bun și a desenat clar, rapid, liniile diagramelor și turele erau uniforme și clare, fără rigle și busole. Terminatorul de lovitură și fugă a considerat că este ciudat, desigur, că germanii, având, în general, o ideologie atât de puternică și într-o oarecare măsură avansată precum național-socialismul și un sistem totalitar, au scurs războiul rușilor. Poate că acest lucru se datorează faptului că soldații ruși au fost mai puternici și mai rezistenți decât cei germani și au învățat să lupte mai repede.
  În general, dacă te uiți la cursul războiului în ansamblu, atunci da, rușii, sau mai bine zis armata sovietică, au învățat să lupte, iar germanii, parcă, au uitat cum... Comandamentul lor a luat decizii la nivelul elevilor de clasa I și poate chiar mai scăzut dacă elevul de clasa I are experiență în conducerea operațiunilor militare în strategii în timp real . Și că uneori copiii de șase ani conduc deja armate virtuale cu atâta dibăcie, atunci nu este un păcat pentru ei și pentru Jukov și Mainstein să învețe. Cu toate acestea, unii cercetători consideră atât Jukov, cât și Mainstein mediocri. Există și contradicții în ceea ce privește numărul de echipamente, în special capturate, franceze. Memoria lui Hitler (o amintire bună, mai ales când era încă sănătos!), sugera că erau 3600 de tancuri capturate de la francezi, o cifră foarte impresionantă... Unele modele, precum SiS -35, erau superioare T- 34 în armura lor, deși numai în armura frontală. Așadar, acest tanc poate fi produs și în fabricile franceze, cu excepția înlocuirii armei de 47 de milimetri cu o țeavă lungă de 75 de milimetri. De fapt, acest lucru poate să nu fie suficient. Marea Britanie și Statele Unite, în general, au apreciat întotdeauna armura mai presus de toate în tancurile lor. Aici, de exemplu, Churchill de patruzeci de tone avea o rezervă de 152 - milimetri față de 120 - pentru tancul greu IS-2.
  Führer-ul le-a spus altceva designerilor:
  - Avem destule tuneluri de vânt, așa că căutați un model mai optim al aeronavei și creați forme raționalizate, fără a-l aduce la teste costisitoare, unde pier și cei mai buni ași ai noștri. De exemplu, un model de aeronavă cu aripă zburătoare este foarte eficient, mai ales dacă grosimea și unghiul de înclinare ar putea fi modificate. Ți-am dat deja desenul, așa că cel fără coadă ar trebui să fie gata. Viteza sa estimată va fi egală cu motorul Yumo de până la 1100 de kilometri pe oră. Așa că haide, dar nu pleca!
  A urmat prânzul în aer liber, servitoarele au pus mese și scaune. Frumos... Dar ce fel de reforme în național-socialism să faci? Astfel încât să minimizeze numărul de inamici și să-ți faci prieteni. Aici, de exemplu, nu exaltați rasa germană la fiecare pas și poate chiar înceta să mai împărțiți popoarele în clase. Cu toate acestea, formal, împărțirea națiunilor în inferioare și ariene nu a fost încă legalizată. Acest lucru simplifică lucrurile.
  O fată frumoasă dintre servitori s-a așezat la Fuhrer și i-a pus mâna pe genunchiul ei gol. Glucuit:
  - Te gândești la ceva, Fuhrerul meu?
  A început dictatorul nazist și în același timp un jucător virtual. A observat că nu-și terminase supa de legume și salata de fructe. Fuhrer-ul a sărutat-o pe fată pe buze, simțindu-i parfumul dulce și tânăr și a declarat:
  - Vei merge cu mine în mașină. Și vă apucați cu toții de treabă, timpul de a mânca s-a terminat.
  Și din nou angrenajele statului, nu chiar, cu toate acestea, mecanismul bine uns au început să se rotească. Pe drumul de întoarcere, Fuhrer-ul a făcut dragoste cu frumusețea și chiar s-a întrebat de unde a obținut atâta energie și putere. La urma urmei, ei spuneau că Fuhrer-ul era impotent și, în general, se presupunea că avea un handicap, care fusese bolnav de sifilis (minciuna) și castrat (în general ficțiune!).
  Cu toate acestea, nu totul merge bine deja pe 22 iunie 1944, războiul cu URSS durează de trei ani. Dar victoria nu este vizibilă, iar Saratov încă rezistă. Stalin a ordonat să apere acest oraș cu orice preț.
  În ciuda tuturor pierderilor, producția de echipamente militare este destul de mare. Noile tancuri IS-2 s-au dovedit a fi destul de eficiente. Chiar și fără a sparge vehiculele germane individuale în frunte, le-au scos din acțiune de la o distanță destul de mare.
  Așa că naziștilor le-a fost destul de greu. Dar au avut un mare avantaj. Aeronava cu reacție ME-262 a luptat deja mult pe cer. Și este un adversar serios.
  TA-152, totuși, sa dovedit a fi în general un tip minunat de armă.
  Stalin, între timp, a ținut și o ședință de legătură cu ocazia celei de-a treia aniversări de la începutul războiului și a început să-i întrebe pe liderii militari ce părere au și cum să îmbunătățească situația de pe fronturi.
  Jukov i-a sugerat liderului:
  - Dacă ne apărăm și luptăm împotriva amenințărilor, atunci fără îndoială vom pierde. Trebuie să avansăm!
  Stalin dădu din cap energic.
  - De acord! Dar unde!
  Mareșalul Jukov a sugerat:
  - Până când Leningrad se va preda, ar trebui eliberat!
  Mareșalul Vasilevski a fost de acord:
  - Da, cred că va fi cea mai bună dintre opțiuni!
  Stalin a ridicat din umeri și a spus:
  - Dacă îl lovim din nou pe Tikhvin, atunci ne vor aștepta acolo și ne vom bloca sau vom cădea într-o capcană!
  Mareșalul Jukov dădu din cap în semn de acord:
  - Așa e tovarășe Stalin! Dar sugerez ca trupele finlandeze din Petrozavodsk să fie lovite. Nu sunt atât de puternici și putem lua inamicul prin surprindere!
  Stalin a răspuns zâmbind:
  - În mod logic tovarăşe Jukov. Deci calcă pe Petrozavodsk. Și adu-ne victoria!
  După aceste cuvinte, au intrat mai multe fete în fuste scurte albe și picioare goale. Au adus sticle de vin roșu și pahare de sandvișuri și caviar negru. Stalin a luat un astfel de sandviș și s-a spălat, a spus:
  - Deci haideți să bem pentru a ne asigura că capacitățile noastre coincid întotdeauna cu nevoile noastre.
  Voznesensky a remarcat:
  - Calitatea blindajului tancurilor noastre este destul de scăzută. Și îmi propun să facem IS-2 și T-34-85 mai ușor, mai rapid și mai manevrabil prin reducerea blindajului. Acest lucru ne va oferi economii de metal și va face aceste mașini mai practice.
  Stalin a ridicat din umeri și a spus:
  - Poate... Dar nu sunt un susținător al fabricării tancurilor din placaj!
  Voznesensky remarcă cu o privire serioasă:
  - Dar poate că este o idee bună să facem unele dintre rezervoare aproape în întregime din lemn. Puteți verifica cum va arăta în practică!
  Jukov dădu din cap în semn de acord și izbucni într-un discurs:
  - Treizeci și patru pot fi făcute mai ușoare, sunt încă prea fragile și o creștere a vitezei și a manevrabilității ar putea crește capacitatea de supraviețuire. În plus, cutia de viteze a devenit mai bună și asta compensează scăderea ergonomiei din creșterea greutății. Dar calitatea scăzută a oțelului, 90 de milimetri împotriva armelor germane puternice, se transformă în nimic. Mai mult, germanii scot din producție simple Panther și T-4, iar în cel de-al Treilea Reich, pe lângă tancurile de recunoaștere, doar Panther-2 cu un tun de 88 mm va deveni în serie. Și tancurile noastre nu trag de el de la distanță lungă. Și cu atât mai mult este necesar să le creștem viteza!
  Stalin dădu din cap.
  - Lansați o parte din T-34-85 și IS-2 doar cu protecție antiglonț, apoi verificați și urmăriți modul în care acest lucru le va afecta eficacitatea luptei. Și lucrul la SU-100 ar trebui accelerat. Poate că vom abandona 34 și IS-2 exclusiv în favoarea acestui pistol autopropulsat.
  Mareșalul Vasilevski a remarcat:
  - Este o idee interesantă. Dar SU-100 poate lovi inamicii de la bord doar rotindu-se complet...
  Stalin mârâi:
  - Faceți-o mai scurtă, astfel încât să se poată arunca și să se întoarcă mai repede... Și, de preferință, o silueta mai joasă. Dar avem nevoie de acest pistol autopropulsat ca aerul!
  Jukov a întrebat:
  - Excelenta Voastra.... Saratov încă rezistă, dar va cădea în curând. Ar fi necesar să se elaboreze un plan pentru evacuarea de la Kuibyshev a ceea ce a fost luat de la Moscova. Ce crezi personal?
  Stalin a răspuns aspru:
  - În Sverdlovsk, se pare, va trebui să evacuezi. Dar este încă posibil să lucrezi la Moscova. Avem aici un întreg oraș subteran. Suntem serios capabili să ne ținem de el.
  Vasilevski mârâi:
  - Moscova trebuie păstrată cu orice preț, la fel ca Saratov!
  Stalin a ordonat:
  - Contraatacă nemții în decalajul dintre Don și Volga. Trebuie să deturnăm forțele. Saratov să țină cu orice preț, până la ultima picătură de sânge. Folosește toate mijloacele, chiar și kamikaze.
  Jukov a confirmat:
  - Așa să fie, grozav!
  Stalin s-a întors către Iakovlev:
  - Păi, designer, vreo idee?
  Comisarul adjunct a răspuns cu un oftat:
  - Ar fi necesar să se creeze aviație cu reacție, dar acest lucru nu este încă realist. Și Yak-3 necesită duraluminiu de înaltă calitate, pe care noi nu îl avem!
  Stalin dădu din cap.
  - Stiu! Yak-9 ar trebui să fie în rândurile noastre. Și ar trebui eliberat cât mai mult posibil! Și crește producția de luptători.
  Yakovlev a remarcat:
  - German TA-152 este atât o aeronavă de atac, un bombardier de primă linie, cât și un vânător. Ar fi frumos pentru noi să creăm o mașină de nivel multifuncțională similară!
  Stalin l-a susținut pe designer:
  - Este o idee bună, tovarăşe Yakovlev! De exemplu, LAGG-7, dacă este puțin îmbunătățit, poate fi transformat într-un amestec atât de avion de atac, cât și de luptător de primă linie!
  Yakovlev a confirmat cu ușurință:
  - Tovarășul Stalin este posibil... Dar este nevoie de timp. Da, iar avionul poate fi scump.
  Comandantul Suprem și-a trântit furios cu pumnul pe masă și a mârâit:
  - Fă-l mai ieftin! Și, în general, cât de mult poți specula pe acest subiect. Avem nevoie de o aeronavă universală care să o producă numai pe ea. Și asta ar putea fi calea de ieșire.
  Yakovlev a remarcat:
  - IL-2 este destul de simplu de produs și schema sa a fost elaborată. Atâta timp cât nu o scoți. Este o aeronavă destul de tenace, deși în momentul de față caracteristicile sale de zbor sunt depășite. Dar nu există rău fără bine. Suntem buni la bombardarea vehiculelor inamice.
  Jdanov a remarcat furios:
  - Aviația noastră ar trebui să fie cea mai puternică în cel puțin!
  Yakovlev dădu din cap.
  -Ar trebui să! Dar deocamdată, piloții noștri sunt cei mai buni din lume: Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova!
  Stalin dădu din cap în semn de acord.
  - Aceste fete nu au egal și, pentru următoarele douăzeci și cinci de avioane inamice doborâte, le atribui o altă stea a eroului URSS!
  Jukov a sugerat cu entuziasm:
  - Pentru asta ar trebui să bei!
  Beria a cântat cu încântare:
  - Noi, amintindu-ne totul, istoria va judeca,
  Va veni rândul curții ei...
  Ca de la un plug la arme atomice,
  El a condus țara cu încredere înainte!
  În timp ce membrii consiliului militar s-au conferit, fetele au luptat.
  Și cu ajutorul degetelor goale de la picioare, îi doborî pe naziști și îndeplinesc fapte, aceste frumuseți desculte.
  Și ei cântă:
  Credem că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Calea, luminând comunismul!
  . CAPITOLUL #10
  Până la sfârșitul lunii iunie, germanii au tăiat Saratov, iar la 1 iulie 1944, formidabilul Sturmmaus a fost folosit pentru prima dată. Această mașină cu o bombă propulsată de rachetă de 650 de milimetri a lansat o forță mortală de rachete care a divizat cartiere întregi.
  Fetele care au condus această mașină purtau doar chiloți și au lansat cadouri de moarte extrem de distructivă.
  Fetele cu picioarele goale aveau chiloți în roșu, negru și alb. Și au adus daruri mortale ale morții.
  Faina, care le-a poruncit, a scuturat sfarcurile stacojii ale sanilor si a cantat:
  - Slavă erei cavalerilor crucii!
  Vom ajunge la sfârșitul universului!
  Iar războinicii au țipat și au sărit.
  Una dintre ei, Margaret, a remarcat:
  - Dumnezeul Atotputernic este cu noi!
  Faina a fost de acord cu asta:
  - Desigur! Și cel de-al treilea Reich va câștiga cu siguranță!
  Fata a bătut cu piciorul gol și a cântat:
  -Când suntem uniți, suntem invincibili! Când suntem uniți, suntem invincibili!
  Așa că războinicii împușcau, călcau și galopau cu picioarele goale. Războinici de cea mai înaltă clasă.
  Irma lansează, de asemenea, un proiectil aici printr-o transmisie automată și urlă:
  - Ne așteaptă o mare victorie!
  Fetele, desigur, sunt printre cele care nu vor renunța niciodată. Și zdrobesc pozițiile sovietice cu un entuziasm extraordinar.
  Albina și Alvina, ca întotdeauna, sunt în frunte și își arată clopotele și fluierele agresive. Sunt fete, sa zicem: super!
  Albina, doborând o mașină sovietică cu degetele goale de la picioare, spune:
  - Am o fată super!
  Alvina, doborând o altă țintă cu călcâiul gol, sare în sus și, jucându-se cu mușchii abdominali, exclamă:
  - Sunt atât de războinic încât am omorât totul strâns!
  Așa s-au despărțit războinicii.
  Gerda, împreună cu Charlotte, au decis să testeze o altă noutate germană.
  Până acum, pot apărea doar tunurile autopropulsate E-25, într-un număr suficient de mare - este destul de simplu de fabricat și ieftin. Deși acest model este unul dintre primele. Aici zac două fete în bikini. Mașina este cu mai puțin de un metru și jumătate mai jos și datorită acestui lucru este atât de bine protejată și înarmată cu o greutate relativ mică.
  Două fete Charlotte și Gerda, întinse, au tras în tunurile sovietice. În fața lor, mașini prăbușite, radiocontrolate, se mișcau și curățau câmpurile de mine.
  Red Charlotte și-a tras cu tunul. Ea a copleșit pistolul sovietic și și-a scuturat pieptul, abia acoperit de o fâșie subțire de material. Și ea a guturat:
  - Hiperplasmă de foc turbat!
  Și atunci Gerda o va pălmui și ea, folosind degetele goale de la picioare. Și ciripit:
  - Sunt o fată foarte cool și nu rea...
  Pistolul autopropulsat se mișcă singur. Și se oprește din când în când. Armura ei frontală este puternic înclinată, iar acest lucru oferă o bună protecție. La armele sovietice, obuzele sunt sensibile la ricoșeuri. Și nimic nu amenință un asemenea pistol autopropulsat în frunte. Aici încă mai pot sparge tabla. Dar fetele nu se grăbesc. Un pistol autopropulsat eficient în perforarea armurii îl depășește pe SU-100, care este încă în curs de dezvoltare, și este, de asemenea, mai bine protejat, mai mobil și, în același timp, mai ușor.
  Iar Armata Roșie are puține uscătoare, mai exact, este încă doar la faza de proiectare. Practic, tancul T-34-85, care nu este suficient de puternic cu un pistol, iar armura este destul de slabă. Și pistolul autopropulsat german E-25, apropo, este mai ușor, mult mai puternic în armură și tunuri.
  Fetele se luptă... Foarte frumoase și tinere. Și pistoalele lor autopropulsate bombardează și aruncă...
  Iulie este fierbinte, iar cadavrele fetelor din mașina roșie sunt strălucitoare de transpirație. Ei nu pot să renunțe și să se retragă.
  Gerda notează:
  - Zeii Wehrmacht-ului sunt aparent puternici,
  Dar ei nu îi ajută pe cei slabi...
  Dacă cauza lui Adolf este adevărată -
  Creați o putere mondială!
  Charlotte a cântat cu entuziasm:
  - Da, magia are nevoie de "Panteră" și "Tigru",
  Vărsă mai mult sânge, în ciuda soartei...
  Și nu este nevoie de îndoieli și jocuri nebunești,
  Lasă toată rasa de pe Pământ să cadă în genunchi!
  Dar acestea sunt fete germane și, pe de altă parte, fetele sovietice se luptă.
  Deci lupta va fi cea mai serioasă. Natasha și Anyuta trag dintr-un tun puternic de navă și scârțâie:
  - Va fi steagul nostru peste Berlin!
  Și și-au scos dinții albi și sidefați. Și nu le opri pe fetele cu mine.
  Două obuze au lovit armura frontală a părții superioare a carenei... Au ricoșat. Nu, IS-2 este o mașină serioasă și nu este atât de ușor să o luați.
  Dar IS-1, care se deplasează în dreapta fetelor, pare să fi primit un tun de înaltă presiune, a lovit și s-a oprit. A deteriorat frumusețea.
  Alenka, jucându-se cu mușchii ei abdominali, cântă:
  - Tot ceea ce este imposibil este posibil în lumea noastră, Newton a descoperit că de două ori doi face patru!
  Luptele continuă neîncetate. Tunul sovietic îi lovește pe germani. Marusya mare introduce obuze în culcare. Așa este viața și destinul fetelor. Și ei cântă:
  Nimeni nu ne va opri, nimeni nu ne va învinge! Lupii ruși zdrobesc inamicul, lupii ruși salută eroii!
  Augustine mâzgălind din mitraliere, spune:
  - Război sfânt! Acolo va fi victoria noastră! Steagul Rusiei înainte, glorie eroilor căzuți!
  Și din nou tunul letal bubuie și sună:
  Nimeni nu ne va opri, nimeni nu ne va învinge! Lupii ruși zdrobesc inamicul, știi că au o mână rece!
  Maria această fată cu păr auriu direcționează rezervorul și scârțâie:
  - Să-i zdrobim pe fasciști!
  Germanilor le este greu, bătăliile sunt și ele în plină desfășurare pe cer. Dar până acum, Yak-9 este mult mai inferior ca viteză și armament față de mărcile germane. Bătălia este inegală pentru un poet.
  Marsilia, acest minunat as pilot a făcut o carieră bună în anii războiului. Mai degrabă uimitor și fantastic. După ce a ajuns la o sută cincizeci de avioane, a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii din frunze de stejar argintiu și diamante. După ce a ajuns la patru sute de avioane doborâte, a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Pentru cinci sute de avioane a primit Ordinul Vulturului German cu diamante, iar după șapte sute cincizeci Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar de platină, săbii și diamante. Și ajungând la o mie de avioane, a primit Marea Cruce a Crucii de Cavaler.
  Pilotul unic a reușit să obțină multe victorii aeriene. Și cât era încă în viață. Marsilia a fost promovată recent la gradul de general. Dar a zburat totuși ca un pilot obișnuit.
  După cum se spune, nu arde în foc și nu se scufundă în apă. În mulți ani de război, Marsilia și-a dobândit instinctul de vânător. A devenit un pilot super-legendar și foarte popular.
  . Dar a avut și un concurent puternic - Agava și Albina și Alvina, care au depășit și ei cifra a o mie de mașini doborâte fiecare. Și Agave a ajuns din urmă foarte repede pe Marsilia. Dar ea este încă foarte tânără și nu a pierdut încă nici un luptător.
  Fata a apăsat pedalele cu picioarele goale, cizelate, a tras o rafală de pistoale. Și acum patru vehicule sovietice IL-2 au fost doborâte.
  Agave chicoti si spune:
  Într-o oarecare măsură, toți suntem niște târfe! Dar am nervi de oțel!
  Și din nou fata se întoarce. Doboară șapte avioane sovietice într-o explozie - șase PE-2 și un TU-3, și scârțâie:
  - În general, dacă nu super, atunci hiper!
  Agave, desigur, este o cățea. Pilot de la Lucifer. Foarte frumoasa blonda miere.
  Aici dă o altă explozie și doboară opt avioane sovietice Yak-9 deodată și scârțâie:
  - Sunt cel mai creativ și reactiv!
  Fata chiar nu este proastă. Totul este posibil și totul este capabil. Nu o suni privat.
  Și picioarele sunt atât de bronzate, atât de grațioase...
  Dar Mirabela luptă împotriva ei... Multă vreme, Pokryshkin a fost cel mai bun as sovietic. A adunat cinci stele de aur ale eroului URSS, doborând o sută douăzeci și șapte de avioane. Dar apoi a murit. Atunci nimeni nu i-a putut bate recordul. Pe lângă Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova. Și doar recent, Mirabela a depășit și Yak-9 T pe unul zdrenț, a depășit Kozhedub. Și după ce a doborât peste o sută optzeci de avioane, a devenit un erou de șapte ori al URSS.
  Aceasta este fata terminatorului! Cum ar fi ea va opri un cal în galop și va intra într-o colibă în flăcări.
  Și chiar mai dur.
  Mirabela a avut o soartă grea. Am ajuns într-o colonie de copii, de muncă. Desculță și îmbrăcată într-un halat gri, a tăiat lemne și a tăiat trunchiuri. Era atât de puternică și sănătoasă. În înghețuri puternice, mergea desculță și în pijamale de închisoare. Și măcar o dată ar strănuta.
  Desigur, un astfel de fenomen a fost remarcat și pe fronturi. Multă vreme, Mirabela a luptat în infanterie, apoi a devenit pilot. Mirabela a primit primul botez cu foc în bătălia de lângă Moscova, unde a mers imediat după colonie. Și acolo s-a arătat cool.
  Ea a luptat desculță și aproape goală în frigul amar, care a paralizat literalmente Wehrmacht-ul. O fată atât de blestemată și invincibilă era. Și ea a reușit masiv.
  Mirabela credea în victoria iminentă a URSS. Dar timpul trece. Sunt tot mai multe victime, dar victoria nu vine. Și devine într-adevăr înfiorător.
  Mirabela visează la victorii și realizări. Ea are șapte stele ale URSS - aceasta este mai mult decât oricine altcineva! Și la naiba, își merită premiile! Și va purta crucea armelor și mai departe. Chiar dacă Stalin este ucis mai târziu, cauza lui continuă să trăiască!
  Fata intră și îngheață... Dă jos cel mai recent XE-162 german și scârțâie:
  - Acrobație! Și un echipaj al naibii de nou!
  Într-adevăr, este o fată grozavă. O cobra adevărată este, de asemenea, capabilă de multe.
  Mirabela este o nouă vedetă....
  Lupta durează câteva zile, până când vine o nouă săptămână și pe 8 iulie 1944 ... IS-2 sovietic a primit avarii la role și șenile - este în curs de reparare. Da, un război atât de crud și fără milă. Și cât va dura?
  Și acum Gerda a ocolit Kniesel și Wittmann în ceea ce privește numărul de tancuri distruse.
  Cum o pot evita? Se luptă desculți și în bikini. Fetele au mai făcut o pauză, chinuind din nou copiii sovietici. Și acum se apropiau de numărul de 300 de tancuri distruse. Și puteau conta pe o recompensă fără precedent: steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Aici sunt fetele!
  Gerda împușcă în mașina sovietică. Rupe turnul și tipă:
  - Sunt o naiba!
  Și trage din nou. Pătrunde T-34-85. Și scârțâie:
  - Patria Germania!
  Fata se zvâcnește. Și este foarte activă... Da, are o astfel de direcție strategică. Este deja mijlocul lui iulie 1944... Războiul continuă și mai departe... Nu vreau să se oprească. Armata Roșie încearcă să avanseze în locuri diferite. Dar mai degrabă cu atenție, deoarece au mai rămas puține resurse umane.
  Și Rusia sângerează.
  De exemplu, Hans Feuer. Cel mai tânăr beneficiar al Ordinului Crucii de Fier, clasa I. Și apoi a devenit cel mai tânăr premiat pentru capturarea unui general sovietic cu Ordinul Crucii de Cavaler a Crucii de Fier.
  Da, asta este de fapt destul de mișto.
  Și băieții se arată extrem de cool.
  Hans Feuer este un luptător disperat. Băiatul se luptă ca un uriaș, pe vreme rece și caldă, vara și iarna, purtând doar pantaloni scurți.
  Cu degetele goale, copilul aruncă grenade și a devenit legendar.
  Acesta este cu adevărat tare!
  Hans a devenit celebru de secole! Chiar și ca anti-erou!
  Și, în general, un război atât de incredibil și tensionat are loc aici... Orice AI se estompează.
  Agave s-a întors pe cer și doboară mașini sovietice. Ea este vânătoare și prădătoare. Loviște inamicul.
  Mașinile lovite cad. Și apoi fata trage în forțele terestre. Doarcă IS-2. Și el vrea:
  - Sunt cel mai bun! Eu sunt fata care ucide dușmani!
  Și din nou este transferat la ținte aeriene. Acesta este un distrugător de tancuri și toate mașinile care zboară și trag.
  Dar aici este un mic tanc E-5. Mașină care cântărește șapte tone. Trecând teste de luptă. Și roade și roade pe dușman.
  Și este timpul să cântăm - nimeni nu ne va opri și nimeni nu va câștiga!
  E-5 se repezi în sine și trage în mișcare. Și nu opriți un astfel de rezervor. Și obuzele ricoșează.
  Și în interiorul aparatului stă un băiețel de zece ani, Friedrich, și scârțâie:
  - Și voi fi un adevărat super luptător!
  Și din nou, cum a tras... Și a lovit chiar centrul turnului. Iar forța sa letală, deși de calibru mic, este colosală.
  Și pe cer, Helga luptă. O fată desculță în bikini formează facturile. Și se bucură de succesele sale fantastice.
  Cu degetele goale, arată spre mașina sovietică și îi dă foc în mod special și face să explodeze un întreg set de luptă cu obuze.
  E misto și nebunesc.
  Și Agave trage înainte... Și, de asemenea, luptă.
  Este deja august 1944... Armata Roșie nu a reușit să aibă succes nicăieri. Dar nici germanii nu pot avansa semnificativ. Tancuri subterane formidabile intră în luptă. Dar sunt pur tactici.
  Fetele au măturat sub pământ, au ucis bateria de arme sovietice și s-au întors înapoi.
  În același timp, au capturat câțiva pionieri. Fetele care i-au prins pe băieți au fost dezbrăcate și torturate. Ei i-au bătut pe pionieri cu sârmă, apoi și-au prăjit călcâiele goale cu foc. Apoi au început să-și rupă degetele de la picioare cu un clește înroșit. Băieții urlau de durere chinuitoare. La final, fetele au ars stelele de pe piept cu un fier încins și au zdrobit perfecțiunile masculine cu cizmele lor. Ultimii pionieri au terminat și au fost îndoiți de un șoc dureros.
  Fetele, pe scurt, au dat dovadă de un plus de clasă. Dar din nou, germanii nu au realizat nimic semnificativ.
  Pistoale autopropulsate puternice: "Sturmmaus", tras în pozițiile sovietice. Au fost multe distrugeri și distrugeri. Dar aeronava de atac sovietică a doborât unul dintre vehicule, iar Fritz s-a întors.
  Saratov încă rezista în august 1944. Adevărat, germanii au reușit să cucerească orașul Uralsk din Kazahstan și s-au mutat la Orenburg.
  Din nou, Albina și Alvina sunt în aer, dar odată pe o farfurie zburătoare experimentală. Ei arată cu ajutorul degetelor goale, apăsând butoanele joystick-ului și o fac extrem de abil.
  Fetele, desigur, demonstrează cea mai înaltă acrobație. Aici și-au tras discheta și o duzină de mașini zburătoare sovietice au fost doborâte.
  Albina ciripește:
  - Echipa de constructii furioasa! Va fi o cascadă de stele!
  Și își întoarce mașina din nou. Și fetele zdrobesc Armata Roșie. Mai mult, maiorul...
  Alvina doboară și o duzină de avioane sovietice și scârțâie:
  - Fete nebune, și deloc fecioare!
  Corect despre ultimul. Cuplul lor a făcut o plimbare cu bărbații. Și ce pur și simplu nu s-a ridicat. Fetele iubeau bărbații - este frumos pentru ei! Și mai ales dacă lucrezi cu limba.
  O fată de cel mai înalt rang... Aici au torturat un pionier... Mai întâi, l-au dezbrăcat și i-au turnat câteva găleți cu apă pe gât. Apoi un fier fierbinte a fost adus la stomacul umflat. Și cum au ars! Pionierul a strigat de durere sălbatică... Mirosea a ars.
  Alvina l-a lovit în lateral cu o sârmă roșie. Și cum vrei să râzi... E foarte amuzant.
  Apoi ea a cântat:
  - M-am săturat să rănesc spatele - vreau să-mi tachinez fericirea!
  Și cât râde! Și și-a scos dinții sidefați! Fata iubește să omoare, asta e fata!
  Și picioarele fetei sunt toate goale și grațioase. Îi place să meargă desculță pe cărbuni. Și să conducă pionierii capturați. Ei tipă atât de mult când le sunt prăjite călcâiele. Până și Alvina este foarte amuzantă. Și Albina este și o fată, sincer - super! Cum să muți inamicul cu un cot la bărbie. Și scârțâi:
  - Sunt o fată de cea mai înaltă clasă!
  Și și-a scos dinții sidefați. Care scânteie ca bătute. Războinicul este uimitor! Poate fi ceva ce nu poate fi spus într-un basm, nici descris cu un stilou!
  Ambii războinici sovietici Iaks, Laggi, Pawns, Ilys sunt doborâți pe cer. Frumusețile sunt active. Nu există nici cea mai mică îndoială în ei. Și o frumusețe atât de sălbatică și frenetică.
  Femeile războinice controlează joystick-ul cu degetele goale și atacă mașinile rusești. Pe măsură ce vor zdrobi, îi vor zdrobi pe luptători, ca o bâtă pe cristal. Fetele sunt nemiloase și nemiloase. Ei au puterea mâniei și flacăra pasiunii. Și încrederea de a câștiga. Chiar dacă războiul se desfășoară doar cu URSS pentru al patrulea an. Dar nu vrea să se termine. Albina și Alvina sunt în vârful popularității lor. Și nu vor să se retragă sau să se oprească pentru o clipă. Și se îndreaptă spre ei înșiși și lovesc inamicul.
  Albina, doborând avioane sovietice, țipă:
  - M-am săturat să plângă fata, prefer să înec pantofii de bast!
  Și cum rânjește și sclipește cu dinți de perle. Și acum își dorește un bărbat. Îi place să violeze bărbați. Acest lucru este foarte plăcut pentru ea. Aici el va lua și va viola.
  Albina urlă:
  Fata sexului este sex
  Pentru un mare progres în cântare!
  Și războinicul va izbucni în râs... Și hai să ne omorâm din nou toți dușmanii. Are multă energie. Și forță musculară completă.
  Și Alvina cum să răcnească:
  - Să zdrobim inamicul în movile!
  Și războinicul va începe să râdă activ! Și și-a imaginat cum băieții ei lăbuțeau. Dar este cel puțin frumos să spun.
  Septembrie este chiar după colț... Soarele strălucește din ce în ce mai puțin. În prima zi de toamnă, băieții ruși aleargă desculți pe zăpada care tocmai a căzut în regiunile de nord ale Rusiei. Ei râd singuri, își dezvelesc fețele și le arată germanilor smochine.
  Pionieri cu cravate roșii, cu tunsori scurte, unii chiar până la zero. Ei aleargă sărind. Picioarele goale nu sunt aproape niciodată reci. Foarte nepoliticos. Aleargă și fetele, tot fără pantofi. De la roz, tocurile rotunde strălucesc la soare. Minunate fete sovietice. Zvelt, atletic, obișnuit să facă lucruri mărunte.
  Și toată lumea rânjește și rânjește din dinți... Prima zi de toamnă este o adevărată bucurie și sete de lumină și creație!
  Și pe cer o luptă aeriană. Mirabela, acesta este pilotul sovietic numărul unu care doboară un alt avion german. Și ca întotdeauna într-o fată în bikini. Veșnic tânăr și nu se estompează niciodată. Aceasta este puterea sufletului ei.
  Mirabela, însă, adoră să fie atinsă de bărbați. Îi place foarte mult asta. De aceea este pilot... Când corpul musculos și gol al unei fete este șifonat de mâinile bărbaților - aceasta este o adevărată bucurie. Și mare distracție!
  Mirabela doboară o altă mașină nazistă și șuieră:
  - Sunt o cățea blindată!
  Fata chiar lovește panoul de control cu tocuri goale și rotunde. Ea e superba. Și inimitabil.
  Mirabella este răsucită. Și Agave zboară spre ea. Aici, în sfârșit, s-au întâlnit doi piloți-războinici aproape cei mai productivi. Se împușcă unul în celălalt din spate. Ei încearcă să o obțină de la distanță. Dar nu merge prea bine. Ambele frumuseți zboară de pe linia de tragere. Și își dezveleau dinții agresiv. Ei bine, femeile sunt târfe. Se holbează unul în ochii celuilalt. Mai exact cap la cap și trage din nou. Germanul ME-262 X este încă mai bine înarmat decât Yak-9 T, iar vehiculul sovietic a fost doborât...
  Dar Mirabela reușește să se ejecteze, pierzând avionul pentru prima dată în cariera ei de zbor. Cel mai rău lucru este că ea a ajuns pe teritoriul inamic. Și asta e rău. Da, acestea sunt răsturnările unice ale destinului. Și la 1 septembrie 1944, deja al cincilea an al celui de-al Doilea Război Mondial, lumea se schimbă, dar domnia Fuhrer-ului în jocul istoric alternativ rămâne.
  Saratov este în cele din urmă abandonat de trupele sovietice, iar armata Wehrmacht se apropie de Kuibyshev.
  Bătălii aprige au loc și pentru Orenburg.
  Desculță Tamara luptă acolo, aruncând pachete explozive în inamici, împingându-i cu călcâiele goale și țipând:
  - Slavă țării comunismului!
  Veronica șutează în adversari. Aruncă un pachet exploziv cu degetele goale și strigă:
  - Pentru ideile comunismului!
  Victoria, trăgând în adversari și făcând asta ca Robin Hood în bikini, ciripește, aruncă cu bombe în inamicul cu degetele goale și urlă:
  - Slavă vremurilor comunismului!
  Olya, trăgând în inamic și cosind-o cu o seceră, a luat-o și a ciripit:
  - Pentru măreția statului sovietic și marea glorie!
  Și cu degetele goale de la picioare, va arunca din nou un pachet exploziv de putere colosală, distructivă.
  Larisa, trăgând în naziști, a scârțâit:
  - Țara mea este Rusia, ești pentru totdeauna dăruită de Dumnezeu sub cerul albastru!
  Și le face cu ochiul partenerilor săi...
  Agafya, trăgând în naziști, toarcă:
  - Orenburg nu va ceda niciodată! Vom fi împotriva dușmanilor Patriei!
  Fetele sunt solide și intenționează să lupte cu adevărat până la ultima picătură de sânge.
  Orenburg încă rezistă. Dar pe 3 septembrie 1944 a început atacul asupra lui Kuibyshev. Și URSS, desigur, nu este bună.
  Alenka trage în naziști și țipă:
  - Pentru comunismul țării sovieticilor!
  Și din nou, cu piciorul gol, va lansa o grenadă de putere distructivă.
  Anyuta trage în adversarii ei și țipă:
  - Să-l apărăm pe Kuibyshev!
  Și cu degetele goale de la picioare, va arunca un pachet exploziv cu o forță mortală mare.
  Și sfâșie o mulțime de dușmani.
  Alla, trăgând în Fritz, ciripește și își scutură pieptul:
  - Pentru înălțimile cosmice ale Polisiei!
  Și cu călcâiul gol, o grenadă va ceda distrugerii și morții totale a tuturor agresorilor Fritz.
  Maria, trăgând în naziști și aruncând puterea paralizându-l pe Fritz cu piciorul gol, scârțâi:
  - La bordul!
  Și fata va râde din plin!
  Marusya, trăgând în lanțurile fasciste și aruncând cu degetele goale o grenadă devastatoare, ciripit:
  - Slavă comunismului și victoriilor!
  Matrena a remarcat zâmbind, trimițând o nouă explozie mortală și a tăiat Fritz-ul:
  - Patria este sfântă!
  Fetele se luptă ca niște eroi.
  Testul farfurii zburătoare a avut succes abia inițial, apoi a eșuat.
  Așa că Albina și Alvina se luptau din nou cu ME-309, un vehicul foarte confortabil pentru stilul lor.
  Fetele au tras în avioanele sovietice și au țipat:
  - Parc remarcabil și spaghete electronice!
  Albina a tras o rafală bine țintită spre inamic, a doborât o mașină sovietică, arătând cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Prima mea mișcare va fi fatală inamicului!
  Alvina a tras și în inamic. L-a tăiat bine și, dezvăluind dinții, a scos:
  - Comunismul este destinul meu!
  Și cu degetele goale de la picioare a lovit o altă țintă.
  Fetele încă se bat în mașina veche. Screw fighters nu au fost scoase inca din productie. Mai mult, mai trebuie să te obișnuiești cu mașinile cu jet și să implementezi o întreagă infrastructură pentru ele. Și acest lucru nu este atât de ușor de făcut.
  Albina, trăgând în vehicule sovietice, a remarcat în mod logic:
  - Voi crea era comunismului și voi conduce imperiul spre stele!
  Și cu călcâiul gol, apasă pe pedale.
  Alvina, trăgând în vehiculele rusești, trăgându-le cu pumnii, scârțâi:
  - Scopul nostru este comunismul arian!
  Și din nou, războinicul și-a folosit degetele goale de la picioare. Și ea a acționat foarte repede.
  Când ambele fete s-au întors, după ce au consumat toată trusa de luptă, au lăsat ca trupurile lor să fie spălate în baie. Băieții frumoși i-au bătut cu mături. Albina, încălzindu-se, remarcă:
  Mai avem nevoie de bărbați!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Neapărat nevoie! Deși aici suntem femei mult mai frumoase!
  Albina a izbucnit în râs și a ciripit:
  - De ce are o femeie nevoie de un bărbat pentru a avea pe cineva de bătut!
  Fetele, desigur, sunt de acord cu asta.
  Helga de la TA-152 a tras în tancurile sovietice și le-a străpuns, rânjind:
  - Slavă comunismului Kaiser!
  Și fata a râs.
  Agave este pe cer să vâneze avioane sovietice. Din ce în ce mai mult, Yak-9 este văzut pe cer, care este cel mai ușor de fabricat. Această mașină, totuși, nu este atât de slabă. În modificarea T, ea este înarmată cu un tun de 37 mm și poate înțepa dureros un Fritz.
  Agave lovește de la distanță pe ME-262 și cântă prin nas:
  -Sunt cel mai înțelept din lume, ucid dușmani în toaletă!
  Și face cu ochiul cerului către îngerii săi.
  Dar aici, din nou, Mirabela este în aer. Această fată, în ciuda tuturor pierderilor, nu își pierde inima.
  Și chiar începe să cânte, compunând din mers;
  M-am alăturat Komsomolului, jucând
  fata frumoasa de vis...
  Am crezut că lumea va fi mai veșnică,
  Fiecare zi este nasterea primaverii!
  
  Dar din anumite motive nu a ieșit.
  Cumva nu pot să mă îndrăgostesc...
  Ei bine, spune-le băieților care sunt la mila mea,
  Viața este vâslă foarte durabilă!
  
  Deodată războiul a tunat brusc,
  Și un uragan a murit în grabă...
  Și fetele mele corpul puternic
  Poți fi lovit imediat!
  
  Nu vreau, crede-mă, renunț,
  Luptă pentru Patria până la capăt...
  Purtăm grenade într-un ghiozdan puternic,
  Stalin și-a înlocuit tatăl în inimi!
  
  Războinicii sunt grozavi în Rusia.
  Putem proteja ordinea mondială...
  Stelele cerului au irigat catifea,
  Și vânătorul s-a transformat într-un joc!
  
  Sunt o fată desculță care se luptă
  Plin de seducție și dragoste...
  Will, cunosc un loc în acest paradis,
  Nu poți construi fericirea pe sânge!
  
  Războinici ai marii patrii,
  Vom lupta ferm lângă Moscova...
  Și apoi visul în comunism
  Împotriva iadului cu Satana!
  
  Ruși curajoși,
  Că se luptă cinstit până la capăt...
  Au bătut dintr-o mitralieră,
  La nevoie, cu o coroană de aur!
  
  Nici măcar un glonț nu ne poate opri
  Isus cel mare Dumnezeu a înviat...
  Zilele dragonului de pradă au trecut,
  A devenit și mai strălucitor din cer!
  
  Te iubesc draga Lada,
  Zeul suprem Svarog va fi în glorie...
  Trebuie să luptăm pentru Rusia
  Cel mai bun Dumnezeu Alb este cu noi!
  
  Nu-i pune pe ruși în genunchi
  Crede-ne, carnea noastră nu poate fi înfrânată...
  Stalin și marele Lenin sunt cu noi,
  Trebuie trecut si acest examen!
  
  Durerea Patriei este și în inima noastră,
  Credem în măreția ei...
  Deschidem rapid ușa spațiului,
  Va fi o viață foarte dulce!
  
  Desculță suntem fete frumoase,
  Alergăm cu viteză prin năvală...
  Nu avem nevoie de această vodcă amară,
  Heruvimul își întinde aripile!
  
  Pentru Patrie, noi fetele vom sta,
  Și îi vom răspunde lui Fritz, niciun rău,
  Cainul infernal va fi distrus,
  Și salutare Mântuitorului Hristos!
  
  Va exista o eră - nu se va îmbunătăți,
  Morții vor învia pentru totdeauna...
  Universul va deveni un paradis viu,
  Visul tuturor oamenilor devine realitate!
  . CAPITOLUL #11
  Septembrie 1944 a trecut în lupte aprige... Fritz au reușit să înconjoare Kuibyshev și Orenburg și, prin urmare, aceste orașe au fost condamnate, dar în ciuda tuturor dificultăților pe care le-au luptat.
  Fetele au dat dovadă de o rezistență extraordinară... La începutul lunii octombrie, naziștii nu îl luaseră încă pe Kuibyshev și îl atacaseră pe Penza. Și bătăliile au început să clocotească pentru acest oraș.
  Natasha și echipa ei au luptat acolo.
  Fata a aruncat o grenadă cu piciorul gol și grațios și a guturat:
  - Pentru spiritul rusesc.
  După aceea, Zoya a tras dintr-o bazooka. Și a eliminat tancul german "Leul" -2.
  Germanii au încetinit puțin mișcarea... Pantherele și T-4-urile au fost scoase din serviciu. Dar în timp ce aceste mașini sunt încă în funcțiune. Într-adevăr, Panther este un bun distrugător de tancuri și este destul de tolerabil protejat în frunte. Dar plăcile sunt problema ei. Cu toate acestea, "Pantera" -2 este protejată de laterale, nu foarte bine. Dar majoritatea armelor sunt păstrate.
  Dezvoltarea seriei E este în desfășurare... Tancul E-75 promite să devină un vehicul de nouă generație cu părțile laterale perfect acoperite. Germanii valorifică acest lucru. Sarcina este de a obține un rezervor care nu este prea greu, rapid și bine protejat. Prima încercare de acest gen a fost Mouse, dar practica a arătat greutatea excesivă a acestui tanc. În schimb, E-100 era deja în curs de elaborare. Acest rezervor avea un aspect mai strâns și o siluetă mai joasă. În general, greutatea sa, în comparație cu Mouse, a scăzut la o sută treizeci - o sută patruzeci de tone. Laturile au fost instalate în unghiuri raționale. Grosimea lateralelor, împreună cu ecranele, a ajuns la 210 mm. Armamentul este același cu cel al lui Maus, un tun de 128 de milimetri și 75 de milimetri cu o țeavă scurtă. Germanii au instalat un motor mai puternic de 1.500 de cai putere, iar tancul s-a deplasat cu patruzeci de kilometri pe oră pe autostradă.
  Ceea ce este în general satisfăcător. Oricum, E-100 este încă un rezervor prea greu. Dar cu arme și protecție excelente.
  Calitățile sale de luptă nu ar putea fi rele, dar transportul tancului și transportul acestuia au rămas problematice. Experiența reală a arătat că un tanc ar putea, pentru un transfer relativ rezonabil de-a lungul drumurilor și podurilor, să cântărească nu mai mult de optzeci de tone.
  Așa că Hitler a dat o limită E-75 pentru a îndeplini această greutate, dar pentru a crea o mașină de încredere în ceea ce privește protecția. De ce s-a decis abandonarea tunului de 75 de milimetri. Și faceți aspectul cât mai strâns posibil: într-un singur bloc, motorul și transmisia și cutia de viteze pe motor. Atunci poate că va primi un tanc, protejat din toate părțile și nu prea greu.
  Hitler, în general, nu era pe deplin mulțumit de mașinile germane. Deși Lev-2 era probabil mai avansat, tunul său de 105 mm era redundant pentru lupta cu tancurile sovietice și insuficient pentru a trage în ținte neblindate. "Panther" -2 ar putea în general să se potrivească armatei cu arme și protecție frontală, dar partea laterală nu a fost încă suficientă, dar performanța de conducere este satisfăcătoare.
  Fuhrer-ul a cerut să creeze un tanc care să se potrivească armatei din toate punctele de vedere.
  Dar acest lucru nu este atât de ușor de realizat. Este posibil să compactați la maximum aspectul și să ușurați șasiul cu ajutorul boghiurilor și arcuri speciale și să scoateți ceva din caroserie. Iar echipajul aranjează locul propriu-zis.
  O astfel de dezvoltare ar putea fi destul de promițătoare. Primul tanc E-75, unificat cu E-50, ar putea cântări nu mai mult de șaptezeci de tone, iar aceasta este o mașină redutabilă.
  Elizabeth, pe de altă parte, a luptat pe tancul T-34-85 și nu a fost pe deplin mulțumită de protecția acestuia. Fragilă din cauza lipsei elementelor de aliere, armura nu a protejat prea mult tancul.
  Elizabeth a tras cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a răcnit, dezvăluind dinții:
  - Sunt o vulpiră spaţială.
  Ekaterina a bătut inamicul, l-a lovit pe inamicul în lateral și a șuierat, dezvăluind dinții:
  - Pentru comunism în URSS!
  Elena a tras, de asemenea, foarte activ, țintind inamicul, și l-a lovit cu o forță mortală și, având în vedere faptul că picioarele ei erau goale, ea a grămăit:
  - Pentru constituirea victoriei!
  Euphrasia a tras în inamic, în timp ce își folosea degetele goale de la picioare și țipa:
  - Suntem loiali lui Svarog și Stalin pentru măreția țării!
  Așa sunt fetele care luptă aici. Au cea mai remarcabilă echipă.
  Unele tancuri T-34-85 au apărut cu protecție împotriva gloanțelor, ceea ce le-a redus semnificativ greutatea. Viteza și manevrabilitatea mașinii au crescut. Dar acum ar putea fi luat de o pușcă antitanc, o mitralieră de calibru mare și multe tipuri de grenade. Și pistoalele cu aer comprimat sunt complet străpunse. Adevărat, un astfel de rezervor este și mai ușor de fabricat, mai ieftin și crește viteza de mișcare.
  Acum, dacă fetele conduc această mașină, nu le lasă să intre în ea în niciun fel.
  Elizabeth, o fată rapidă cu un element distructiv colosal, a remarcat în mod logic:
  - Nu poți înlocui vitejia cu armură!
  Catherine a fost de acord cu asta:
  - Da, așa e, ca să nu te aprinzi!
  Și cum râzi...
  Fete de mare farmec. Și dacă inamicii sunt treierați, atunci o fac agresiv și temeinic.
  Elena, după ce tancul lor a epuizat trusa de luptă și s-a îndepărtat pentru a reumple proviziile, și-a întrebat prietenii:
  - Asa cred fetele, avem vreo sansa sa invingem al Treilea Reich?
  Catherine a răspuns cu încredere:
  - Cum a spus Vasily Terkin... Am venit să batem, nu să numărăm!
  Elizabeth a corectat:
  - Așa a spus Suvorov!
  Iar fata, cu degetele goale de la picioare, a luat și a răsucit o bucată de ziar într-o țigară. E amuzant pentru ea.
  Eufrasia cânta, legănându-i trupul:
  - Sunt o fată-terminator spațial,
  Va fi foarte dureros pentru cultivatorul Fritz!
  Și cât va râde războinicul!
  Fetele au decis să joace cărți. E amuzant. Iar învinșii fac flotări și genuflexiuni.
  Elena în timpul jocului a observat:
  - Dar serios, nu avem șanse reale să câștigăm! Caucazul a căzut și noi pierdem!
  Catherine a aruncat un cartonaș cu piciorul gol, bătând pe inamicul și a scârțâit:
  - Dar avem o armă secretă!
  Războinicul a izbucnit în râs și a aruncat și cu degetele goale un cartonaș.
  Elizabeth remarcă oftând:
  - Chiar ne mai rămâne o singură speranță pentru o nouă armă secretă!
  Euphrasia scânci, aruncând felicitarea cu degetele goale ale picioarelor grațioase:
  - Da, nu ne putem lipsi de o armă secretă!
  Și fetele au cântat la unison:
  - Sabia noastră arde cu foc, vom tăia dușmanii! Suntem soldații URSS!
  Războinicii sunt pregătiți și cu adevărat în luptă.
  Dar forțele sunt prea inegale... La mijlocul lunii octombrie, Kuibyshev a căzut totuși...
  Germanii au reușit să captureze un obiect important de apărare. Dar ploile s-au năpustit... Era o speranță pentru o pauză ca urmare a toamnei.
  Cu toate acestea, luptele au continuat pe cer.
  Trei piloți sovietici: Mirabela, Anastasia, Akulina au luptat cu entuziasm sălbatic.
  Mirabela, doborând un nazist în zbor, asupra lui învechit, dar formidabil Yak-9 T, a cântat:
  - Va fi o epocă, era comunismului!
  Anastasia, apăsându-și degetele goale pe trăgaci, confirmă, dezvăluind dinții:
  - Voi zbura în rai cu un cântec!
  Și le-a făcut cu ochiul prietenilor ei.
  Akulina, zdrobind un alt neamț apăsându-și călcâiul gol și rotund pe pedală, dădu:
  - Pentru gloria URSS!
  Fetele trebuie spuse anume luptă.
  Mirabela a doborât fascistul ME-262 dintr-un tun de 37 de milimetri, a postat pe Twitter:
  - Slavă comunismului!
  Anastasia, întrerupându-l pe nazist cu o abordare bine țintită și zărind inamicul, a scapat:
  - Slavă universului roșu!
  Akulina este o fată foarte combativă, a doborât o mașină germană și, fluierând, a mârâit:
  - Pentru comunismul țării sovieticilor!
  Războinicii ar trebui remarcați pentru duritatea lor colosală.
  Albina, Alvina, Agave, pe de altă parte, își câștigă conturile. Și fetele se luptă și desculțe și în bikini.
  Ce amuzant este când fetele sunt aproape goale și în avioane.
  Albina cu degetele goale de la picioare doboară o explozie, mai multe mașini sovietice deodată și scârțâie:
  -Pentru frăția ariană!
  Alvina luptă și cu Armata Roșie și o face cu curaj. Și cu degetele goale de la picioare țintește tunurile cu aer și dă jos mașinile sovietice, țipând:
  - Pentru idei strălucitoare!
  Agave doboară, de asemenea, luptători sovietici și avioane de atac, literalmente le zdrobește și răcnește:
  - Pentru victoria celui de-al Treilea Reich!
  Iar fetele nu se deranjează și supun inamicul la torturi severe. Mai ales băieți frumoși.
  Albina, prăjind călcâiele pionierului de pe rug, a remarcat odată:
  - Băieții în formă prăjită și cu piper sunt atât de delicioși!
  Și cum râde. Și arată-i limba!
  Alvina a observat asta, dezvăluind dinții:
  - Baiatul este prajit la cuptor, foarte gustos cu usturoi!
  Agave, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a doborât câțiva luptători sovietici și a țipat:
  - Suntem scorpie spațiale!
  Și le-a făcut cu ochiul prietenilor ei. Este o fată de o natură rară, luptătoare.
  Albina, doborând avioane cu picioarele ei goale și grațioase, cizelate, a remarcat:
  - Nu poți înțelege Rusia cu mintea ta, cum poți alege conducători ca Stalin!
  Alvina remarcă agresiv, dezvăluind dinții și trăgând cu degetele goale:
  - Și Hitler al nostru nu este mai bun!
  Agave chicoti, doborând mașinile sovietice cu degetele goale de la picioare și remarcă:
  - Adolf, desigur, posedat! Dar, în același timp, cât de mult a reușit deja să câștige nu se măsoară!
  Fetele sunt extrem de combative și agresive.
  Și apoi au prăjit cumva doi băieți la rug de vii. Tocmai așa, au fost străpunși pe un țăruș de oțel și au început să se prăjească și au țipat și s-au zvârcolit. Apoi, când băieții încă nu s-au liniștit, toate fetele escadronului au început să alerge până la pionierii prăjiți, să le taie bucăți de carne și să mănânce.
  Și era foarte gustos, mai ales dacă băieții încă în viață erau piperați în timpul prăjitului.
  Agave, de exemplu, a mâncat coapsa băiatului cu mare plăcere. Fetele au făcut o treabă grozavă atunci. Și de la ambii băieți au mai rămas doar oase și mărunțiș. Ficatul tânăr a fost deosebit de delicios. Fetele ei au mâncat cu mare plăcere.
  Și acum se luptă pe cer...
  Orenburg a căzut la sfârșitul lunii octombrie...
  Germanii s-au apropiat de Ufa. E deja destul de frig și ninge.
  Tamara și echipa ei de la periferia orașului Ufa se luptă cu naziștii. Infanteria germană atacă de la soldații negri pe care i-au recrutat în coloniile franceze și belgiene.
  Ei aruncă literalmente cadavre la toate abordările.
  Tamara se întoarce și aruncă o grenadă cu piciorul gol și scârțâie:
  - Epoca comunismului va fi faimoasă de secole, cred că Stalin va fi mâna noastră fermă.
  Veronica, împușcând, spune:
  - Nu rupe URSS!
  Și cu călcâiul gol aruncă un pachet exploziv.
  Anfisa, trăgând în naziști și aruncând un alt mesaj de moarte cu degetele goale, notează:
  - Măreția comunismului este cu noi!
  Victoria, trăgând în inamic și cosind naziștii, aruncând o grenadă cu picioarele goale, scârțâie:
  - Fie slăvită marea Patrie!
  Olimpiada este în flăcări. Și atunci această fată-eroă va arunca o cutie întreagă de explozibili în naziști și va urlă:
  - Slavă Patriei noastre spațiului!
  Și fetele țipă toate la unison.
  - Pentru URSS! Va fi un pionier!
  Războinicii Armatei Roșii care luptă fură. Și când a nins, se mai luptă desculți și în bikini.
  La începutul lunii noiembrie, naziștii au lansat un asalt asupra Ulyanovsk. Orașul în care s-a născut Lenin și în care Stenka Razin a fost grav rănită. Aceasta este granița capitală a orașelor rusești.
  Alenka se luptă cu naziștii. Și cântă pentru sine, aruncând grenade în naziști cu picioarele goale:
  - Slavă Rusiei, glorie...
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziune în cămăși roșii,
  Salutări poporului rus!
  Anyuta, trăgând în inamici și tund-i, apoi lansând pachete explozive de rumeguș cu degetele goale de la picioare, țipă:
  - Pentru comunismul lui Stalin!
  Și a dat o întoarcere unui întreg șir de războinici negri, tăiați.
  Alla, trăgând în adversari și folosind degetele goale de la picioare, aruncând o grenadă mortală, scârțâi:
  - Pentru Rusia nativă!
  Maria, trăgând în naziști și folosindu-și degetele goale de la picioare, în timp ce arunca daruri ale morții asupra inamicului, a pocnit, a remarcat:
  - Pentru comunismul spațial!
  Matryona, trăgând în naziști și cosind inamicul, a emis:
  - Pentru schimbări în luptă!
  Marusya, zgâiindu-i pe Fritz și lovindu-i până la moarte, l-a luat și a grăbit agresiv, ștergându-l în pulbere:
  - Pentru victoria la cel mai înalt standard!
  Și cu piciorul gol a aruncat o grenadă mortală.
  Aceste fete de aici sunt cool și groove.
  Alenka, împușcând și cosind inamicii și aruncând grenade cu degetele goale de la picioare, scârțâi:
  - Măreția comunismului să fie cu noi!
  Iar fata a luat-o și a doborât cu mare aplomb un tanc german.
  Și iată o altă modificare a tancului Lev-2 cu un tun de 88 de milimetri. Turnul este mai îngust, iar rezervorul este mai mic și cântărește cincizeci și cinci de tone, iar motorul are 1200 de cai putere când este alimentat. Mașină germană rapidă.
  Dar nu-l deranjează pe războinic.
  Alla a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Pentru comunism!
  Anyuta a aruncat cadoul ucigaș al morții cu degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Pentru noi frontiere!
  Iar fata va fluiera. Și tancul german "Lion" -2 va lua și se va întoarce, iar rolele au zburat literalmente.
  Maria, trăgând în naziști, a cântat:
  Și lupta continuă din nou
  Și inima este îngrijorată în piept...
  Și Lenin este atât de tânăr...
  Și tânărul octombrie este înainte!
  Matryona, trăgând în dușman și tăind rândurile, a aruncat cu piciorul gol o grenadă și a ciripit:
  - Primul pas în viață este important!
  Marusya, eliminând naziștii, scârțâi:
  - Vedeți din nou deasupra Pământului, vârtejuri de atacuri furioase!
  Și așa sunt războinicii inflexibili.
  Dar totuși forțele sunt inegale. Penza a căzut deja. Și naziștii dau cu asalt Saransk.
  Acum nu mai este atât de mult până la orașul Gorki.
  La 7 noiembrie 1944, Stalin a organizat o altă paradă la Moscova. Chiar dacă nu este o victorie.
  Fritz, însă, a tras în Moscova pentru prima dată cu rachete balistice V-2. Și, în același timp, orașul a fost bombardat de avioane cu reacție, inclusiv de bombardiere Arado. Această acțiune a șocat foarte mult pe toată lumea. Rachetele V-2 au zburat pe o traiectorie înaltă și au căzut brusc, chiar și radarele nu le-au văzut corect.
  Au fost multe distrugeri și nenorociri. Soldații sovietici au fost uciși în timpul paradei.
  Stalin a ținut o întâlnire urgentă într-un buncăr subteran care ar putea rezista chiar și la o lovitură directă a unei bombe atomice.
  Șeful Statului Major, Vasilevski, a remarcat cu îngrijorare:
  - Germanii au o nouă armă de mare putere distructivă. Și radarele noastre nu l-au văzut...
  Stalin urlă, bătând cu furie din călcâie:
  - Aici sunteți proști! O astfel de surpriză nu se vedea!
  Mareșalul Vasilevsky a remarcat:
  - Ceva a fost tovarășul Stalin...
  Beria a spus imediat:
  - Sunt rachete din clasa A-5. Nu-ți face griji, tovarășe Stalin. Ei transportă doar opt sute de kilograme de aminolonă și stau ca un bun bombardier cu reacție. Germanii au tras câteva zeci de rachete, dar acest design nu a intrat în serie, deoarece bombardarea cu avioane cu reacție este atât mai ieftină, cât și mai practică.
  Stalin, liniștit, remarcă:
  - Deci nu este o armă eficientă? Foarte bun!
  Beria remarcă cu un oftat:
  - Dar bombardiere cu reacție, aceasta este o problemă serioasă. Tovarășul Stalin trebuie să lupte cu asta!
  Mareșalul Jukov a sugerat:
  - Poate o luăm și vom face noi înșine rachete. Mă refer la sol-aer. Ce, controlându-i prin radio pentru a doborî avioane!
  Voznesensky a remarcat:
  - Este nevoie de timp pentru a crea astfel de rachete! Este mult mai ușor să faci avioane foarte ieftine din lemn, să le umpleți cu explozibili și să loviți inamicul. Ar fi stilul kamikaze!
  Stalin dădu din cap în semn de acord.
  - Da, ar trebui folosite aeronave kamikaze. Aceasta este șansa noastră, deși în realitate aceasta nu face decât să prelungească agonia Armatei noastre Roșii.
  Ar trebui să găsești ceva mai eficient!
  Iakovlev a răspuns cu un oftat:
  - Tovarășul Stalin lucrează la noi avioane. Dar, deocamdată, ne concentrăm pe păstrarea puterii maxime a mașinilor. Toate rezervele sunt folosite și punem copii de la zece ani la mașini. Mobilizare deplină, atât totală, cât și supertotală.
  Stalin urlă:
  - Mai sunt multe de făcut! Ceea ce faci este prea puțin!
  Molotov a spus oftat:
  - Contactul cu aliații nu este posibil. Se pare că suntem singuri. A încercat să negocieze cu japonezii... Ei cer teritoriu până la Urali, ceea ce este inacceptabil.
  Stalin mârâi:
  - Este necesar să lovim în Japonia iarna, dar ce zici de Leningrad?
  Jukov a spus, dezvăluind dinții:
  - Atacul de la Petrozavodsk nu a avut un succes așa cum se aștepta. Suedia a intrat în război de partea celui de-al Treilea Reich și am avut de-a face cu forțe mari. Deci nu a fost posibil să se dezvolte imediat ofensiva, iar inamicul, trăgând părți din Wehrmacht, a respins atacul nostru. Orașul Leningrad se află în plin inelul blocadei și este bine blocat. Cred că până în primăvară din cauza foametei totale, întreaga populație se va stinge. Și căderea Leningradului va fi inevitabilă.
  Este practic imposibil să-l alimentezi pe calea aerului. Inamicul domină complet cerul. Germanii dau și acum cruce de cavaler, doar pentru o sută de avioane doborâte.
  Stalin mârâi furios:
  - Atacul eșuat!
  Jukov dădu din cap.
  - Multe căi ferate sunt stricate și am concentrat prea puține forțe. Și trebuie să aducem un omagiu finlandezilor și suedezilor, ei sunt persistenti în apărare. Dar asta nu este tot. De asemenea, germanii au ocolit Murmansk. Acum acest oraș este înconjurat. Nu știm ce să facem!
  Stalin mârâi:
  - Deblocați!
  Jukov a răspuns:
  - Nu există putere pentru asta! Și inamicul poate captura întreaga Peninsula Kareliană!
  Stalin a ordonat:
  - Trage forțele și eliberează! Iarna, nemții nu sunt atât de puternici. Va fi posibil să le apăsați capital!
  Vasilevski a remarcat:
  - Este necesar să prevenim descoperiri profunde, iar acolo puterea noastră va lua inamicii!
  Stalin urlă:
  Vom lupta pentru comunism!
  Voznesensky a oferit o veste mai veselă:
  - SU-100 este deja încorporat, în metal și gata pentru producție în masă. Șasiu bazat pe T-34. Destul de ușor de fabricat. Proiectilul este aproape gata pentru noua armă. Deci SU-100 va apărea deja pe fronturi. Mâine prima mașină care merge în față!
  Stalin dădu din cap aprobator.
  - Măcar m-a făcut fericit! Dar T-34-85 nu a fost încă scos din producție. Nu numai atât, faceți armura mai subțire și reduceți greutatea la douăzeci de tone. Bătăliile au arătat că nu se poate mai rău!
  Voznesensky a remarcat:
  - Poți să faci armuri din lemn! Producem sute de astfel de tancuri pe zi, chiar mai multe decât naziștii. Dar vehiculele noastre îl doboară cu ușurință pe Fritz chiar și cu tunuri ușoare antitanc.
  Jukov a remarcat:
  - Acolo este Gerda. Aceasta este o doamnă atât de cool! Ne-a doborât multe dintre tancurile și armele noastre.
  Stalin dădu din cap.
  - Trebuie să o capturam și să-i prăjim călcâiele goale. Fată dureros de cool!
  Jukov a fost de acord:
  - Trebuie să-l apuci! Și îi vom distruge pe naziști!
  Beria dădu din cap și gâgâi:
  Hai sa facem o operatie speciala!
  Stalin remarcă cu un oftat:
  - Aceasta este o idee grozavă, dar... Mai trebuie să terminăm ceva!
  Beria urlă:
  - Să-i prindem pe toți!
  Stalin clătină din cap.
  - Nu... A ucide eroi nu este bine! Vreau să fie adusă la mine Gerda! Acest lucru este urgent!
  Beria a remarcat:
  - Trăi?
  Stalin a confirmat cu ușurință:
  - Desigur, sunt în viață!
  Beria gâgâi, umflându-și obrajii:
  - Tot imposibilul, poate știu sigur!
  Mai multe fete au apărut în fuste scurte și cu picioarele goale. Au purtat pahare de vin și le-au făcut cu ochiul membrilor GKO.
  Jdanov a remarcat:
  - Avem nevoie de mai multe fete în armată! O vor repara acolo!
  Stalin a declarat:
  - Le premiez pe Anastasia, Mirabela, Akulina cu "Steaua Ordinului Gloriei" cu diamante! Slavă URSS!
  Toți au strigat la unison:
  - Slavă eroilor!
  Și au bătut din palme.
  Una dintre fete s-a înclinat și a îngenuncheat, sărutând cizmele lui Stalin.
  Comandantul Suprem a turnat vin peste ea și a răcnit:
  - Forța noastră este pumnul nostru!
  Beria a ciripit:
  Hitler este un prost!
  Stalin a obiectat:
  - Nu un prost, ci întruchiparea înșelăciunii!
  Și toată lumea a aplaudat din nou.
  . CAPITOLUL #12
  Orașul Ulyanovsk a fost complet înconjurat, dar până acum a rezistat... E deja sfârșitul lunii noiembrie și ninge cu ger. Germanii nu sunt foarte dornici să atace, iar până acum trag.
  În aer, vremea nu este foarte zburătoare. Dar fetele încă se luptă și arată minuni ale curajului.
  Gerda cu echipajul ei pe Panther-2. Dar tancul Panther-3 ar trebui să apară în curând și războinicul vrea cu adevărat să lupte pe el.
  Între timp, ea trage în pozițiile sovietice.
  Cu piciorul gol, a îndreptat tunul spre țintă și a tras. Ea a spart sovieticul treizeci și patru și a ciripit:
  - Pentru sfanta Prusia!
  Charlotte a tras și ea din tun, a străpuns obuzierul sovietic și a scârțâit:
  - Fericirea noastră pentru veacuri!
  Christina a tras și ea, lovindu-l pe dușman cu picioarele goale și crocnind:
  - Pentru astfel de tipi care sunt demni de noi!
  Magda a tras și ea foarte precis, ciripind:
  - Pentru măreția Imperiului!
  Și pe cel mai nou SU-100, cei patru din Elizabeth se luptă.
  Fetele au stăpânit noul pistol autopropulsat și împușesc.
  Elizabeth a tras cu degetele goale de la picioare și a cântat;
  Călăul fascist își smulge umerii,
  Iată suportul, cleștele, burghiul la îndemână!
  El vrea să schilodeze trupul sufletului,
  Monstru nesemnificativ, dar arată cool!
  
  El promite bani, vapoare în mare,
  Ce poate da chiar și un titlu!
  Te-a pus într-adevăr pe linie,
  Până la urmă, pentru el ești doar un cadavru și un joc!
  
  Vrea să știe despre afacerea noastră,
  Ce e nou în lanțul săracilor de încătușat!
  Prin urmare, voi conduce generos, înțeleg,
  Să-și uite tatăl și chiar mama!
  
  Dar vom sluji cu fermitate Patria,
  Nu ne putem zdrobi de cruzimea călăului!
  O creangă se va îndoi de la o rafală de vânt,
  Și bebelușii goi plâng!
  
  Da, am pierdut prima rundă dificilă,
  Dar Atotputernicul va da o șansă de a recupera!
  Și apoi eu însumi voi trimite inamicul la knockout,
  Pumnul meu va trage ferm reptila!
  
  Patria-mamă îmi dă atâta putere
  Că este posibil să învingi durerea oricărei torturi!
  Și ieși din acest mormânt fără fund,
  Ca să nu fii devorat, ursuleț furios!
  
  Încă puțin și mântuirea este aproape -
  Vom obține victoria asupra inamicului!
  Să trăiești sub acoperirea luminii comunismului,
  Pentru ca Soarele să inunde casa cu aur!
  Și fetele au cântat și au tras dintr-un tun nou, letal. Sunt războinici extrem de formidabili.
  Elena remarcă râzând:
  - Comunismul se va construi, credem în el!
  Catherine a fost de acord cu această afirmație:
  - Să construim comunismul, și va fi un triumf!
  Euphrasia a luat-o și a gâlgâit, trăgând cu ajutorul degetelor goale de la picioare și lovind Pantera.
  Atunci războinicul a scârțâit:
  - Oh, comunism, comunism! Sofismul va fi puternic zdrobit!
  Și "Pantera", lovită în frunte și de la distanță.
  Acestea sunt fetele pe care nu le poți rupe atât de ușor.
  Acum vine decembrie... Japonezii aproape că au încetat lupta în condițiile de vreme rece.
  Dar pe cer, în ciuda vremii de iarnă, încă mai sunt lupte.
  Iată-i pe Toshiba și Toyota, doi piloți japonezi care se luptă ca niște hoți disperați.
  Toshiba doboară avioane sovietice cu degetele goale de la picioare și exclamă din răsputeri:
  - Am o super fată!
  Toyota, eliminând un luptător rus și dezvăluindu-și dinții sidefați, confirmă cu încredere:
  - Și există o femeie hiper!
  Femeile japoneze, desigur, sunt luptători cu o putere de pornire colosală. Onoarea unui samurai nu i se poate rezista.
  Dar, în orice caz, cerul este încă în plină desfășurare.
  Și pe uscat, patru fete ninja au început exterminarea soldaților sovietici.
  Fata ninja albastră a organizat o recepție la moara de vânt, a tăiat mai mulți luptători ruși și a lansat cu degetele goale un bob de explozivi cu o putere distructivă colosală.
  Ea a rupt-o și a postat pe Twitter:
  - Salută Japonia!
  Ninja galbenă a cântat și tehnica fluturelui cu săbiile. Ea a tăiat un număr de rivali și a țipat:
  - Pentru răzbunare comunistă!
  Și cu degetele goale, cum să lansezi un cadou devastator de anihilare.
  Apoi murmură:
  - Pentru măreția Japoniei!
  Fata ninja roșie a organizat o recepție cu elicopterul cu săbii. Cu degetele goale, ea a aruncat un dar mortal al morții și a țipat:
  - Pentru dragostea mea!
  Și apoi ea a remarcat:
  - Și unde se răzbune comunist?
  Fata ninja galbenă, dărâmând soldații ruși și aruncând din nou o grenadă cu călcâiul gol, a emis:
  - Și în ciuda faptului că va fi ciorbă cu o pisică!
  Fata ninja albă, tăindu-și rivalii și aruncând un dar al morții cu degetele goale, a emis:
  - Vom câștiga pentru ideile comunismului!
  Și toți cei patru războinici își vor râde în cor și își vor arăta dinții de perle.
  Decembrie a trecut repede... După asediu, germanii au luat atât Ufa, cât și Saransk. Dar Ulyanovsk încă a rezistat într-o blocadă completă.
  Stalin a ordonat ca Anul Nou să țină cu orice preț orașul în care s-a născut Lenin.
  Cu toate acestea, germanii, în ciuda înghețurilor, se apropiau deja de Kazan. Așa că URSS a fost pe punctul de a prăbuși complet.
  Ce să faci în URSS nu a fost încă clar și idei.
  Stalin a sărbătorit Anul Nou la Moscova și în buncăr. Privirea îi era mohorâtă, dar dorința de a lupta nu slăbi.
  Hitler, între timp, a decis să-și aranjeze o farsă, în Libia, unde este cald.
  Și acolo s-a bucurat de spectacolul luptei cu fetele gladiatori.
  Nu s-a întâmplat mare lucru în noaptea de Revelion, cu excepția bombardamentelor de la Moscova.
  Și lansarea primei serii "Panther" -3. Acest tanc avea grosimea armurii "Tigerului" -2, dar cu pante mari și cântărea doar patruzeci și cinci de tone. Și înălțimea sa a scăzut cu mai puțin de doi metri. Un motor puternic de 1200 de cai putere este amplasat într-un singur bloc și de-a lungul transmisiei. Mașina în sine s-a dovedit a fi perfect înarmată și cu o optică excelentă și un stabilizator hidraulic. Și în turela îngustă era un tun de 88 mm în 100 EL, foarte precis și străpungător.
  Gerda și echipa ei au plecat în această mașină. Echipament de rulare perfect și mai ușor, a alergat perfect prin zăpadă. Acest rezervor este perfect per total. Și armura lui cu pante mari protejează perfect fruntea mașinii. Partea superioară a carcasei de 150 de milimetri este deosebit de puternic protejată la un unghi de 40 de grade față de orizontală. Și aceasta este aproximativ 330 de milimetri de armură la un unghi de nouăzeci de grade. Nici un tun sovietic nu va pătrunde în vârful carenei Panther-3. Partea inferioară ocupă o treime din suprafața frunții corpului la 120 mm și la același unghi și, de asemenea, aproape impenetrabilă.
  Fruntea turnului are 185 de milimetri grosime și la un unghi de 50 de grade, de asemenea impenetrabilă pentru tunurile sovietice.
  Dar aici laturile sunt mai slabe la 82 mm cu pante și pot fi luate. În special SU-100, un nou pistol autopropulsat sovietic care a câștigat rapid popularitate în rândul trupelor datorită ușurinței sale de producție și a tunului care perfora armura.
  Gerda a tras primul foc în trupele sovietice. Ea a străpuns tancul IS-2 și s-a exprimat:
  - Acesta este un bun luptător!
  Charlotte remarcă, trăgând în inamic și străpungând mașina sovietică apăsând butonul cu călcâiul gol:
  - Această tehnică este aproape impecabilă!
  Kristina, țintind cu degetele goale un tun automat german cu tragere rapidă, a remarcat:
  - Armura la bord este destul de slabă! Am avea o mașină mai puternică!
  Magda a tras și ea folosind piciorul gol și, furioasă, a luat-o și a strigat:
  - Ar fi doar o troică, dar o troică zbuciumată!
  Iar fetele au râs la unison... Tancul este foarte bun, mai ales performanța de condus.
  A trecut testele de luptă și mașina E-100. Ea este totuși grea. Dar bine protejat. Și armele ei nu pot fi luate atât de ușor.
  Și în ea, de asemenea, stau fete germane. Și în ciuda frigului desculț și în bikini.
  Adala, trăgând în adversari și lovind inamicul, s-a exprimat logic:
  Vom trăi sub comunism!
  Și cu călcâiul gol, cum să apăsați ....
  Agatha, trăgând în pozițiile sovietice, lovind adversarii cu degetele goale de la picioare, scârțâi:
  - Și măreția victoriei noastre va fi de secole!
  Agnes a tras și ea schije în infanteriei sovietice, cu piciorul gol, bineînțeles, și a urlat:
  - Nu, nu ne vom ceda Fuhrerului!
  Fata de pe tanc, Athena, a lovit inamicul folosind degetele goale de la picioare și a țipat:
  - Pentru Fuhrer, nu Fuhrer!
  Agnes a râs și a remarcat:
  Suntem un trib de supraoameni!
  Andriana, trăgând în bateria sovietică și distrugând pozițiile inamice, și-a arătat limba și a emis:
  - Măreția germanilor recunoaște planeta!
  Și cu genunchiul gol, de parcă ar pune presiune asupra inamicului.
  Agatha, conducând focul, remarcă:
  - Vom sfâșie dragonul în bucăți...
  Tancul E-75 nu era încă gata. Führer-ul a cerut ca greutatea să fie de șaizeci și cinci de tone și motorul de 1500 de cai putere pentru o mobilitate ridicată, cu blindaj lateral de cel puțin 170 mm la pante mari. Și a fost nevoie de timp.
  Dar în timp ce naziștii câștigă oricum... În ianuarie, Ulyanovsk a căzut în sfârșit. Fritz a început să năvălească pe Gorki și Kazan.
  Până acum au urcat dincolo de Moscova.
  Stalin era furios, dar nu putea face nimic. De fapt, ce faci aici, un eșec total...
  Dar fetele se luptă pe cer și pe pământ...
  Așa că SU-100 al lui Natashka a spulberat un avion de atac german cu un atac aerian. A ieșit destul de mișto. Deși nu chiar inteligent și plin de resurse. Cu toate acestea, Natasha nu este deloc o elevă de clasa întâi și cum se va descurca.
  . Acum fata se afla în tancul deja familiar T-34. Doar un mic prieten. Turela este mai mare, iar tunul are 85 mm în loc de 76. Trenul de rulare este același.
  Fetele s-au întors. Sunt la fel ca înainte, în același bikini. Și iată o mașină de fabricație sovietică. Sunt și scoici pe loc.
  Superman-Natasha a zâmbit cu o privire satisfăcută:
  - Unde sunt naziștii?
  O imagine a unui tânăr mesager a apărut în interiorul rezervorului. Băiețelul a ciripit:
  - Acesta este un tanc care a apărut pe fronturile celui de-al Doilea Război Mondial în anul patruzeci și patru și este încă în serviciu cu Armata Roșie. Opus lui, E-25. Pistolă autopropulsată cu tun de 88 mm și blindaj frontal de 120 mm. E plăcut să lupți!
  Într-adevăr, în depărtare, cu mare dificultate, se vede un pistol german autopropulsat. Squat, cu un trunchi lung. Necunoscute fetelor care au părăsit atât de devreme fronturile Marelui Război Patriotic. Dar Superman-Natasha a remarcat imediat:
  Ea ne poate lua. Are o lungime de 71 EL.
  Zoya a sugerat imediat:
  - Ar trebui să te miști pentru a nu fi lovit!
  Futurista Angelica a remarcat supărată:
  - La naiba! Au strecurat imediat o mașină superioară nouă!
  Tânărul lor curator-ofițer a declarat furios:
  - Și tot e un fleac! E-75 ar fi și mai rău! Nu l-ai fi spart din niciun unghi. Și ține-o tot așa!
  Superman-Natasha își făcu cruce și șuieră:
  - Ca un adevărat comunist, vă spun eu - la naiba!
  Futurista Angelica lătră, bătând cu piciorul gol:
  - Hai să facem spectacol!
  Mașina sovietică a pornit puțin încet și a bâzâit. Este nerealist să-l străpungi pe german în frunte și Fritz-ul ar fi trebuit să urce la bord. Dar să încerci? El explodează din tunul său cu țeava lungă... Rămâne doar să te bazezi pe viteză.
  Superman-Natasha furios. Un pistol autopropulsat german obișnuit, și chiar mai ușor decât un treizeci și patru, este atât de superioară ca performanță. Aici înnebunești involuntar.
  Mașina sovietică se apropie. Din fericire, cutia de viteze este mai bună decât înainte.
  Svetlana își odihnește călcâiele goale și ciripește:
  - Fuhrer-ul ne întoarcem repede!
  Futurista Angelica confirmă acest lucru:
  Îl vom distruge pe Hitler!
  Zoya cu părul auriu urlă:
  - Dă-i un pumn rapid!
  În acest moment, o obuze grea a tunului nazist a lovit chiar la baza turnului. Fetele au fost ridicate și purtate în metalul sfâșiat.
  Și o secundă mai târziu, toți patru erau aproape complet goi în chiloți și atârnați de un suport. Un foc a aprins sub picioarele goale ale frumuseților. Flăcările linseau tălpile goale și grațioase ale fetelor.
  Superman-Natasha a încercat să se zvâcnească, dar picioarele ei erau strâns strâns în ciorapi, iar venele întinse dureau foarte tare. Era un rack clasic, cu toaste tradițională. Iar picioarele fetelor sunt foarte sexy, iar focul care lingă tălpile le face și mai atractive.
  Dar le doare frumuseților. Ei încearcă să se elibereze. Dar tampoanele sunt foarte puternice. Și fetele Valkyrie atârnă greutăți pe el.
  De asemenea, războinici în fuste scurte, cu picioarele goale, cu mâinile goale, dar trupurile sunt acoperite cu zale de argint. Aceștia aprind focurile cu poker și aruncă cărbuni, astfel încât călcâiele să fie prăjite mai mult.
  Aici grătarul răsucește rosturile, iar focul prăjește de jos. Și apoi a apărut un prinț din dinastia regelui Wilhelm. În mâinile băiatului august, prințul-demiurg care a schimbat al doilea milion de dolari pe o poziție în SS, un bici de sârmă ghimpată. Și, de asemenea, valchirii ei sunt încălzite cu un aruncător de flăcări.
  Zeitatea prințului făcu cu ochiul și cum avea să-l lovească pe Superman-Natashka pe spatele musculos. Deși fata este curajoasă, a fost lovită de o asemenea durere de la călcâie până la ceafă, încât frumusețea a țipat sălbatic.
  Băiatul-prinț a dat următoarea lovitură pe Zoya. Deși și-a strâns dinții strâns, nu s-a putut abține să țipe. Și pe spate au apărut dungi sângeroase și arsuri.
  Barbarossa Jr. a spus zâmbind:
  - Mai trebuie să înveți!
  Următoarea lovitură a căzut asupra Futuristei-Angelica. Și fata asta nu s-a putut abține să țipe. Băiatul a pus piciorul gol al copilului său în foc. Cu degete agile scoase o bucată de cărbune și aruncă fiara roșie în față. A țipat și mai tare, m-a durut!
  Barbarossa Jr. a spus cu o privire satisfăcută:
  - Dar ai vrut să mergi cu nemţii!
  Apoi a bătut-o și pe Svetlana. Cum nu și-a strâns maxilarul, a țipat și ea. Totuși, un bici de sârmă ghimpată roșie era și mai dureros decât flăcările sub picioarele goale. Mai mult decât atât, fetele sunt deja obișnuite să meargă fără pantofi de ani de zile, iar tălpile lor sunt foarte elastice și rezistente.
  Dar focul îi arde și pe ei. Ei țin deja Valkyries în mâini și biciuiesc din sârmă încinsă.
  Superman Natasha a strigat din plin:
  - Da ce este?
  Barbarossa Jr. spune:
  - Interogatoriu doamnelor recalcitrante! Ești în captivitate și vei răspunde pentru tot!
  Natasha a remarcat:
  Nu vrem să murim așa! Haide, dă-ne drumul și vom continua să luptăm!
  Barbarossa Jr mârâi:
  - De ce te las sa pleci?
  Angelica a raspuns:
  - Suntem vrăjitoare și putem oferi omului care ne va salva cel mai valoros dar dintre toate posibil!
  Barbarossa Bock a fost surprins:
  - Da, și ce-mi dai?
  Natasha a declarat cu încredere:
  - Vă vom face o tinerețe veșnică și nu veți îmbătrâni niciodată!
  Băiețelul dădu din cap.
  - Da, pot să te las să pleci! Dar cum poți dovedi asta!
  Natasha a declarat:
  "Pune mâna în foc și nu vei fi rănit!" Vei vedea că putem evoca!
  Barbarossa Jr. a băgat cu precauție mâna în foc, a derulat și a răspuns zâmbind:
  - Da, poti! Ei bine, care este libertatea ta în schimbul nemuririi mele!
  Și fetele au o nouă șansă. Și războiul continuă... În ianuarie, Gorki și Kazan au fost luați.
  La începutul lunii februarie, germanii, finlandezii și suedezii au capturat Karelia și au început să asalteze Arhangelsk. Situația s-a înrăutățit dramatic.
  Elizabeth a fost transferată pe SU-100 în acest oraș.
  Ea se lupta acolo. Februarie si ger. Dar fetele încă se luptă desculțe.
  SU-100 cântărește doar optsprezece tone cu protecție antiglonț. Este vulnerabilă, dar mobilă. Și nu ar trebui să stea în ambuscadă, trebuie să se miște pentru a nu fi lovită.
  Când te miști, rezervorul se încălzește și fetele în picioare goale și în bikini nu sunt atât de reci.
  Elizabeth, trăgând în naziști, a cântat:
  - Dar acestea sunt condițiile! Și iată că este miercuri! Totuși, frigul este bun pentru sănătatea ta! Vremea rece este bună pentru sănătatea noastră!
  Și cu degetele goale, cum să-i acuze pe naziști. Și T-4 acest rezervor mic este stricat.
  Războinicii ar trebui să fie remarcați luptători dintr-o clasă colosală.
  Ekaterina trage și ea cu picioarele goale și tipă:
  - Comunismul să fie!
  Elena, trăgând și ea în inamic și lovindu-l cu pumnii, râse asurzitor:
  - Ne așteaptă o victorie nebună!
  Ephrasia lovind cu pumnul în tancurile Wehrmacht-ului, cu picioarele goale, albastre de frig, răspunse încrezătoare:
  - Nimic nu ne va opri!
  Acești războinici sunt pur și simplu super!
  Dar, vai, eroismul lor este extrem de mic... A căzut și Arhangelsk... Evident că nu există suficientă muniție....
  Germanii se îndreaptă spre Moscova din spate. În martie, bătăliile au avut loc pentru Ryazan. Hoardele lui Hitler curg dinspre est...
  Sunt necesare niște pași urgenti.
  Moscova încă rezistă, iar Stalin a adunat un consiliu de securitate. Discuția a fost nervoasă. Nu au existat idei noi.
  Doar Beria a sugerat:
  "Poate că ar trebui să oferim cu adevărat pace celui de-al Treilea Reich în orice condiții, atâta timp cât ei nu ne ating!"
  Stalin a răspuns furios:
  - Nu este o abordare constructivă, tovarăşe Beria! Avem nevoie de mișcări puternice!
  Mareșalul Vasilevski a răspuns sincer:
  - Excelența Voastră nu are rezerve! Aproape toți au fost împovărați în bătălii inegale. Pe lângă SU-100, nu există alte tipuri de arme noi în serie. Adevărat, IS-3 va fi gata în curând, dar acest rezervor este greu de fabricat și va fi dificil să-l lansați într-o serie în condițiile actuale.
  Mareșalul Jukov a remarcat furios:
  - Dacă nu poți câștiga, atunci mai rămâne un singur lucru - să mori cu demnitate!
  Stalin a vrut să spună ceva, dar a apărut o fată desculță, cu o fustă scurtă. Făcându-și călcâiele goale, ea a adus o depeșă.
  Stalin și-a trecut ochii peste el și a urlat furios:
  - Leningradul, incapabil să reziste foametei și multe luni de blocaj au căzut! Acum, al doilea oraș al nostru a fost capturat de către Fritz!
  Mareșalul Jukov și-a întins mâinile și a remarcat:
  - O, marele Stalin... E groaznic!
  Beria a sugerat:
  - Poate în cinstea acestui împușcare a o mie de oameni?
  Comandantul Suprem urlă:
  - Taci din gură idiotule chel! Trebuie făcut ceva!
  Molotov sugeră, bâlbâind și mângâind nervos genunchii goi ai fetelor:
  - Să oferim germanilor o încetare temporară a focului și abia apoi să începem negocierile de pace în orice condiții.
  Stalin a grămăit:
  - Încerca! Dar nu va exista nicio predare. Moscova va cădea, vom duce un război de gherilă!
  Beria remarcă cu un zâmbet măgulitor:
  - Dar asta nu va face decât să mărească gradul de suferinţă a oamenilor, tovarăşe Stalin. Pot fi...
  Stalin și-a trântit cu hotărâre pumnul pe masă:
  - Nu! Lasă Molotov să propună negocieri! Și nimic altceva, rahat până la capăt!
  Germanii au înconjurat Ryazan la jumătatea lunii martie. Întâmpinând o lipsă de muniție, trupele sovietice au făcut o descoperire din oraș.
  Alenka și echipa ei aleargă, pâlpâind desculți pe zăpada topită de primăvară.
  Fata trage în naziști și cântă:
  - Slavă duhului nostru, slavă țării mari!
  Și cu piciorul gol va arunca un cadou criminal al morții. Și împrăștiați naziștii în toate direcțiile.
  Anyuta, trăgând în adversari, a emis:
  - Și lovitura noastră, un dar sacru și o taxă!
  Alla fuge și ea, trage în naziști, aruncă cu piciorul gol un pachet exploziv de cărbune și șuieră:
  - Nu ne vom da bătuți niciodată!
  Și acum Maria scânteietoare, trăgând în naziști și cosind-i bine și mârâind cu rânjet din dinți, țipă:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și călcâiul ei gol a trimis un pachet devastator de moarte și zdrobire.
  Marusya, trăgând în naziști, notează destul de logic:
  - Comunismul nu se va estompa niciodată!
  Matryona, trăgând în inamic și reducând rândurile, notează destul de logic și rațional:
  - Și credința în petrecere va rămâne timp de secole!
  Și degetele goale vor arunca un cadou de anihilare.
  Fetele au scăpat de pe ring. Dar situația este încă tensionată.
  Și nu au unde să meargă.
  Dezghețul de primăvară a întârziat puțin înaintarea germanilor. În plus, naziștii s-au unit cu Japonia și au trecut la ocuparea Asiei Centrale.
  Și asta i-a distras și aprilie a trecut relativ calm. Și în mai, primul tanc sovietic IS-3 a fost în sfârșit lansat. Și ar putea fi livrat la parada de 1 Mai.
  Bătrânul și slăbit Stalin se uită la asta, cocoșat. Expresia lui era obosită de moarte.
  IS-3, având în vedere laboriositatea în producție, încă nu a putut deveni serial.
  Diferența sa esențială față de cele două a fost doar forma turnului. Era ca o farfurie zburătoare, iar fruntea ei era ca ciocul unei macarale. Desigur, unghiul crescut de înclinare a protejat bine partea frontală, dar a complicat producția. În plus, partea inferioară a frunții era vulnerabilă, iar dacă un proiectil lovea acolo, atunci nu mai ricoșea.
  Stalin și-a fluturat mâna și a dispărut în buncăr, a început un alt raid nazist. TA-400 și Yu-287 cu o aripă inversată au luat parte la atacurile aeriene.
  Și din nou au tras la radio cu rachete balistice ghidate de aripi.
  Kremlinul a primit pagube semnificative.
  Stalin s-a gândit serios la zborul Moscovei lor.
  La mijlocul lunii mai, după ce au finalizat redistribuirea Asiei Centrale, naziștii au lansat o ofensivă împotriva Moscovei din est și vest. A urmat o altă bătălie aprigă.
  Trupele sovietice au luptat eroic. Dar forțele sunt prea inegale. În lupte au apărut și tancurile E-75 Tiger-3. Și masiv "Panther" -3. Asemenea lupte, să spunem, sunt extraordinare.
  Până la sfârșitul lunii mai, la începutul lunii iunie, naziștii au finalizat încercuirea aproape completă a Moscovei.
  Stalin a anunțat solemn că va rămâne în capitală și va rămâne acolo până la moarte.
  Moscova a fost bombardată și bombardată. A fost înconjurată de linii de apărare foarte puternice, care nu sunt atât de ușor de depășit. În capitală s-au concentrat stocuri uriașe de muniție și alimente.
  Iar Stalin în orașul subteran era relativ în siguranță.
  Hitler la 22 iunie 1945, când au trecut exact patru ani de la începutul Marelui Război Patriotic, a ordonat oprirea asaltului asupra capitalei, distrugând-o în schimb sistematic cu artilerie și avioane. Și continuă să bombardezi cu încredere.
  O ofensivă bazată s-a mutat în Siberia. A fost necesar să luăm Sverdlovsk și Chelyabinsk până când aceste orașe au acoperit zăpada... La sfârșitul lunii iunie, la începutul lunii iulie, ambele orașe cheie au fost luate după bătălii încăpățânate... Germanii treceau prin Siberia. Satele sovietice au căzut unul câte unul.
  Aici naziștii s-au apropiat de Novosibirsk în septembrie 1945. Au izbucnit și lupte pentru această așezare.
  Armata Roșie a luptat alături de milițiile locale. Tamara a luptat aici ca o eroină.
  Este sfârșitul lunii septembrie, ninge și îngheață. Și batalionul de fete luptă desculț și dă dovadă de un eroism minunat.
  Și războinicii luptă ca niște pantere.
  Tamara a dat o întoarcere, a aruncat cu piciorul gol un pachet exploziv de cărbune și a scârțâit:
  - Nimeni nu ne va opri! Nimeni nu ne poate învinge!
  Alte fete urlă disperate:
  - Vom muri, dar nu ne vom preda!
  Si lupta continua...
  Novosibirsk a căzut abia la începutul lunii noiembrie... Războiul a continuat. Uniunea Sovietică încă nu a capitulat. Moscova a fost blocată și sub foc.
  În orașul subteran, a fost depozitată o rezervă strategică de alimente și muniție, astfel încât a fost posibil să reziste destul de mult timp.
  Germanii au bombardat și bombardat în mod constant orașul.
  A existat și un nou tanc greu "Șobolan". Această mașină cântărea două mii de tone și era înarmată cu mai multe arme.
  Un vehicul cu blindaj de 400 mm a fost folosit ca tanc inovator... A trecut un test de luptă....
  Dar a rămas blocat pe arici și a fost distrus de un pilot kamikaze care a lovit-o.
  Cu toate acestea, un nou rezervor "Rat" -2 a apărut și mai mare și mai greu ...
  Stalin a sărbătorit Anul Nou din 1946 la Moscova, care încă nu fusese luat. Marele conducător al URSS a contat pe un miracol. Moscova a devenit un adevărat oraș fortăreață.
  Rezervele de alimente ar putea dura încă câțiva ani și, ținând cont de scăderea populației din cauza bombardamentelor și bombardamentelor, mai mult. Dar muniția depindea de viteza și intensitatea atacurilor.
  Beria a remarcat totuși:
  - Poate că tovarășul Stalin va fi de acord cu Hitler asupra libertății noastre?
  Comandantul-șef suprem, a declarat hotărât, lovind cu pumnul ferm pe masă:
  - Nu vorbesc cu canibalii Lavrenty! Înțelegi!
  Beria remarcă oftând:
  Să sperăm într-o minune!
  Stalin remarcă, grăuntând:
  -Răbdare și puțin efort!
  . EPILOG
  Noul 1946 a avut loc în bătălii locale. Germanii și japonezii au capturat treptat toate orașele mari. Verhoiansk a fost ultimul care a căzut în august. Germanii aveau tancuri noi AG-50 sub forma unei piramide.
  Tamara și echipa ei au luptat cu disperare în Verkhoyansk.
  Fetele, ca întotdeauna, erau desculțe și în bikini.
  Au rămas până la moarte. Și cu degetele goale de la picioare au aruncat pachete explozive cu o forță mortală.
  Și apoi, când muniția s-a terminat, au putut să treacă prin subsoluri și tuneluri în taiga.
  Erau gata să ia armele și să ducă din nou război, chiar dacă era un război de gherilă.
  Zonele partizane au apărut în URSS și a avut loc un război subteran.
  Capitala încă rezista, așa că Hitler a vrut să o înfometeze și să-și salveze soldații, dintre care prea mulți muriseră deja.
  Și fetele, între timp, i-au exterminat pe naziști și pe japonezi, într-o varietate de moduri și metode.
  Mai ales Natasha și echipa ei.
  Și au ajuns înapoi în T-34-85. Mașina cu siguranță nu este nouă. Și pentru sfârșitul celui de-al patruzeci și șaselea an, depășit.
  Și aici este AG-50. Seamănă cu o piramidă joasă, cu un trunchi foarte lung. Mașina are toate șaizeci și cinci de tone. Grosimea armurii din toate unghiurile este de 250 mm la un unghi. Pentru obuze, T-34 este absolut impenetrabil.
  Superman-Natasha șuieră supărată:
  - E ca o slujbă! Ridicați muntele!
  Futurista Angelica se uită în jur. Acum erau în bikinii lor tradiționali. Și mi-a venit în minte ceva frumos.
  Și Svetlana a apăsat pârghiile cu călcâiele goale și a condus rezervorul. Ea șuieră:
  - Manevră! Doar manevra!
  AG-50 este echipat cu un tun puternic de 105 mm cu o lungime a țevii de 100 EL. Este capabil să lovească la mare distanță. Mai mult, cei treizeci și patru cu calitatea de armură nu contează. O lovitură și s-a terminat.
  Svetlana începe să balanseze tancul sovietic. Inamicul trage. Proiectilul atinge chiar și ușor armura. Dar, din fericire, alunecă. Dar puterea este colosală - un miez de uraniu.
  Superman-Natashka a șoptit cu buzele ei stacojii:
  - Pe icoanele cu fețe triste - imperiul se va naște din nou!
  Futurista Angelica a tras folosind degetele goale de la picioare. Obuzul a lovit un rezervor piramidal staționar. Și a alunecat de pe armură într-un ricoșet. Este foarte înclinată și cimentată.
  Tancul german, desigur, este impenetrabil, din toate unghiurile, chiar și pentru IS-7. Și unde este T-34-85 înaintea lui.
  Din nou germanul șutează... Svetlana și-a apăsat călcâiul gol pe frâne. Și a reușit să evite tancul de la înfrângere. Deși prezentul mortal a alunecat foarte aproape.
  Superman-Natasha a spus furioasă:
  - Da, ne-am blocat!
  Futurista Angelica chicoti. Ea și-a rupt cu răceală sutienul. Sânii înalți expuși cu sfarcurile de căpșuni. Și-a dezvelit dinții sidefați. Și a ciripit:
  - Lașul nu joacă hochei!
  Și și-a apăsat sfarcul stacojiu pe trăgaci. Așa este ea un diavol îndrăzneț și sclipitor. Sau poate un înger rusesc încarnat.
  Proiectilul a zburat dintr-un bot nu prea lung. A măturat... Și a aterizat chiar în portbagajul unei mașini germane AG. L-a doborât ca un biscuit.
  Și toate cele patru fete din cor au lătrat:
  - Unu, doi - Am înțeles! Fritz a dat coarnele așa!
  Și cum își scutură picioarele goale. Aici sunt fetele! Și când folosesc pieptul gol când trag, este de o sută de ori mai eficient.
  Superman-Natasha a remarcat zâmbind:
  - Acest rezervor este acum în siguranță pentru noi. Dar cum să-l distrugi?
  Zoya a sugerat zâmbind:
  - Și în stil de luptă cowboy, îl vom mătura!
  Svetlana a accelerat mișcarea tancului ei. Dar inamicul s-a întors brusc și s-a repezit pe călcâie. A accelerat surprinzător de repede: la urma urmei, un motor cu turbină cu gaz. Și a fost în mod clar mai rapid decât T-34-85.
  Ca un elefant care fuge din Moska. Totul ar fi bine. Dar elefanții se pot mișca chiar foarte repede.
  Superman-Natasha a călcat furioasă armura cu piciorul gol și a răcnit:
  - Aici! Ei bine, cum am rămas în urma naziștilor!
  Zoya, cu tristețe în voce, cânta:
  - Tot ceea ce este imposibil este posibil în lumea noastră!
  Și și-a scuturat părul, de culoarea foitei de aur.
  Futurista-Angelica a cântat cu încântare și a tras un alt proiectil. A lovit pupa blindată și s-a rupt.
  - Se duc vise fără precedent... Sunt coroane cu întârziere care se împletesc... Gherasim a fost mut odată! Acum blestemă!
  Svetlana a remarcat cu severitate:
  - A înjurați obscenități este vulgar!
  Superman-Natasha a vrut să spună ceva plin de duh. Dar apoi a apărut un alt tanc fascist. De data aceasta E-75. De asemenea, bine protejat în frunte, dar mult mai rău din lateral. Adevărat, cei treizeci și patru încă nu pot trece peste el.
  De data aceasta, Zoe și-a scos sutienul. Și a expus mamelonul stacojiu.
  O luă și apăsă pe trăgaci cu pieptul. Arma a funcționat...
  Obuzul a lovit din nou direct în țeava unei arme masive. Iar tunul de o sută cinci milimetri era defect.
  Iar acest german s-a repezit pe călcâie. O modalitate bună de a dezactiva vehiculele cele mai protejate este să loviți portbagajul.
  Superman-Natasha a declarat fericit:
  - Vezi! Noi castigam!
  Și aici este al treilea rezervor. De data aceasta "Leul Regal". Are o armă, o bombă de 450 mm. Dacă așa ceva este nenorocit, atunci nu va părea deloc puțin.
  Superman-Natasha de data aceasta a decis să se împuște. Și-a scos sutienul. Ce piept înalt și ferm mai are. Proaspăt ca o fată. Și războinicul îl va lua și îl va apăsa cu un mamelon rubin.
  Obuzul a zburat... Și "Leul Regal" a intrat direct în butoi. Și cum va exploda mașina uriașă. Că câteva tancuri care stăteau la margini au zburat câteva sute de metri.
  Da, și treizeci și patru s-au scuturat. Mașina aproape s-a răsturnat și a fost ridicată de pe sol.
  Futurist-Angelica chiar și-a lovit fruntea la aterizare, strigând:
  - Ca caii măgarii!
  Și l-a amenințat pe Fritz cu pumnul.
  Superman-Natasha a fost mulțumit și și-a descoperit dinții sidefați, foarte mari:
  - Aici am dat pe dușman! Cum ar trebui să fie!
  Zoya a cântat cu încântare:
  - Dragoste și moarte! Bun si rau! Ce este sacru, ce este păcătos... Dar nu-mi pasă!
  Iar fata și-a mișcat piciorul gol pe metal.
  Următorul inamic este E-100. Mașina este periculoasă. Cu un lansator de bombe și un tun de 75 mm cu țeava foarte lungă. O astfel de modificare de asalt și capabilă să îndeplinească rolul unui distrugător de tancuri. Și un tun de șaptezeci și cinci de milimetri pentru un tanc sovietic ar fi suficient.
  Și țeava bombardierului este acoperită cu un capac.
  Superman-Natasha și-a făcut cruce cu piciorul gol și a ciripit:
  - Păi, să-l batem?
  Zoya, dezvăluind dinții, a fost de acord:
  - Sigur că vom face!
  Futurista Angelica a apăsat pe trăgaci cu mamelonul ei stacojiu. Arma a funcționat. A scuipat o acuzație criminală. Și a spart țeava relativ subțire, dar lungă a unui tun german.
  Svetlana a postat pe Twitter cu entuziasm:
  - Bine! Acum lasă-mă să trag!
  Și războinicul și-a dezvăluit și trunchiul. Toți patru din piept sunt deasupra. Și chiar foarte frumos, sexy, seducător. Deci cu astfel de fete vrei să faci dragoste. Ei bine, ce poate fi mai bun decât ei? Probabil doar alte fete!
  Și atunci fata a prins momentul în care capacul a început să se deschidă. Și folosind sfarcul lui stacojiu, cum să tragi un proiectil către un bombardier german.
  Iar Fritz nu a avut timp nici să clipească din ochi... De îndată ce a luat-o și a explodat... Metalul fumegător era împrăștiat în toate direcțiile.
  Svetlana și-a frecat mâinile puternice și a scârțâit:
  - Sunt o adevărată fată dragon!
  Și cât râde! Și o va lua și va arăta limba!
  Superman-Natasha a luat-o și a cântat cu entuziasm:
  - Patriot! Patriot sovietic! Câți Fritz ai ucis!
  Zoya a luat melodia și, scuturându-și pieptul gol, a continuat:
  - Patriot! Patriot roșu! Și fetelor toate visele tale!
  Și, de asemenea, războinicul cum să-l ia și a izbucnit în râs! Și limba se va arăta! Și și-a dezvăluit dinții-colți!
  Și mișcă maneta cu picioarele goale...
  Fetele de aici sunt în mod clar la cel mai bun grad, chiar dacă au un rezervor învechit. Și continuă să partizaneze.
  Dar pe 20 aprilie 1947 a început un nou asalt asupra Moscovei. La ea au participat japonezi, turci și toată armata străină.
  Hitler, în cele din urmă, a rămas fără răbdare și a decis să pună capăt URSS. Și personal cu Stalin, legând cu el războiul de gherilă care încă arde pe teritoriul Rusiei.
  De exemplu, dacă Moscova va cădea, atunci războiul se va termina fără îndoială.
  Și a început un asalt decisiv, general.
  Tancurile super-grele "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 și altele au mers și ele în atac.
  În primul rând, orașul a fost tras cu rachete balistice.
  Și au fost folosite și dischetele de luptă, invulnerabile ale celui de-al Treilea Reich. Așa este armada.
  Alenka și echipa ei i-au întâlnit cu curaj pe germani și le-au dat o luptă.
  Alyonka a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare, a tras o explozie și a răcnit:
  - Pentru spiritul rusesc!
  Anyuta, trăgând în adversari și tăind rândurile dușmanilor, ciripit cu călcâiul gol, cedând la pachetul morții:
  - Pentru măreția comunismului!
  Alla, trăgând în dușmanii URSS și aruncând o bombă cu degetele goale, a țipat:
  - Pentru Mama Rusia în comunism!
  Maria, conducând un foc bine îndreptat asupra inamicului și tunzându-l cu încredere, remarcă, dezvăluind dinții:
  - Rusia are nevoie de un nou lider!
  Matrena a remarcat, împușcând și distrugând cu încredere adversarii și cu degetele goale de la picioare, dând un alt cadou al morții:
  - Desigur, este necesar!
  Și din aruncarea ei, care a căzut în patinoar, două tancuri germane s-au ciocnit.
  Marusya, trăgând în naziști, a remarcat cu energie:
  - Totul era în URSS, dar inamicul a luat numărul!
  Și cu călcâiul gol, cum va lansa ucigașul și inexorabilul!
  Alenka și-a încurajat prietenii:
  - Nu vă grăbiți să îngropați Rusia! Avem și noi lucruri de făcut!
  Și cu degetele de la picioarele goale va arunca un dar devastator de anihilare.
  Anyuta, trăgând în naziști, a fost de acord cu asta:
  - Vom bate cu înverșunare pe dușmani, râul Patriei nu se va seca!
  Și cu un toc gol, rotund, fata va lua energic și va ceda în fața inamicului.
  Alla, trăgând în naziști și eliberând o bucată de exploziv dintr-o praștie, trăgând sfoara cu degetele goale de la picioare, a emis:
  - Va fi doar un supraom - care îl va înlocui pe Stalin!
  Maria, trăgând cu o acuratețe uimitoare și aruncând grenade cu degetele goale, a spus:
  - Tot ce nu se schimbă, totul este în bine!
  Matryona, doborând pe Fritz cu lovituri bine țintite. Și apoi, după ce a deteriorat rezervorul cu piciorul gol, ea a notat:
  - Noi cu voința noastră neschimbătoare și eroică!
  Marusya a aruncat o grămadă de grenade cu picioarele goale. Așa că pistolul autopropulsat al naziștilor s-a răsturnat și a scârțâit:
  - Voi fi cel mai puternic!
  Alla, eliminând transportorul de la naziști cu o aruncare, grenade cu călcâiul gol, observă, corectând:
  - Nu eu, ci noi! Totul este mai puternic!
  Alyonka a cântat pentru a-și ridica starea de luptă, compunând din mers. Și restul fetelor, trăgând în naziști, au ridicat;
  Suntem fetele țării URSS,
  Care este o torță pentru întreaga lume...
  Să arătăm, să cunoaștem măreția unui exemplu,
  Iată fapte eroice cântate!
  
  Fetele s-au născut sub steagul roșu,
  Iar desculți se repezi prin ger...
  Fii și fii luptă pentru Rusia,
  Uneori, mireasa îi dă tipului un trandafir!
  
  Va fi un steag roșu peste univers,
  Strălucește atât de strălucitor ca o flacără de torță...
  La urma urmei, avem un leagăn eroic,
  Și bannerul nostru scânteie ca o geantă roșie!
  
  Nu crede, blestemul fascist nu va trece,
  Iar spiritul rusesc nu va dispărea niciodată...
  Victory va deschide un cont nesfârșit,
  Să salutăm tuturor!
  
  Rusia este o țară minunată
  Ai dat comunismul popoarelor...
  Dăruit pentru totdeauna cu generozitate de Dumnezeu,
  Pentru Patria Mamă, pentru fericire și libertate!
  
  Inamicul nu va putea învinge Patria,
  Și oricât de crud ar fi fost viclean...
  Ursul nostru rus invincibil,
  Soldatul Rusiei este atât de faimos pentru victoria sa!
  
  Frumoasă țară sovietică
  Fetele din ea sunt mândre că sunt frumoase...
  Ea ne este dată pentru totdeauna prin naștere,
  Și să fim corecți membrii Komsomol!
  
  Luptăm la periferia Moscovei,
  Un viscol de zăpadă, iar fetele sunt desculțe...
  Să nu dăm Patria lui Satana,
  Ba chiar tragem cu coase cu precizie!
  
  Așa că, furioase, fetele sunt dornice să lupte,
  Și aruncă un pachet de explozie gol cu călcâiul...
  E doar un fascist pentru că arată cool,
  De fapt, doar un Cain rău!
  
  Dușmanii nu pot învinge fetele,
  S-au născut sub o astfel de stea...
  Monstrul invincibil este ursul nostru,
  Cine a făcut din Patria o soție!
  
  Noi, rusoaicele, suntem bune
  Nu ne este frică de tortură și îngheț...
  Și respinge, crede năvala hoardei malefice,
  Inamicul se va enerva din cauza dozei!
  
  Inamicul a putut să se repingă de la Moscova,
  Chiar dacă are multă putere...
  Noi fetele suntem atât de mândre de noi înșine
  Oponenții dispar toți în morminte!
  
  Nu crede, Rusia nu poate fi învinsă de dușmani,
  Din moment ce fiecare cavaler din scutece...
  Vânătorul s-a transformat într-o pradă,
  Iar adversarul este încă un copil!
  
  Dar spiritul rusesc, credeți marele spirit,
  În ea, știi, astfel de forțe sunt ascunse...
  Va fi zdrobit de inamic în puf,
  La urma urmei, cavalerii sunt invincibili în lupte!
  
  Lasă-ți îndoielile fetelor
  Suntem cei mai curajoși cunoscuți din lume...
  Să aruncăm hoardele lui Satan în iad,
  Să înmuiem adversarii tuturor în toaletă!
  
  Războiul sfânt se va termina
  Va fi pace și dimineață peste planetă...
  Ea este pentru totdeauna cu soarele știe dat,
  Să ardă pentru totdeauna vara!
  
  Și comunismul veșnic în glorie,
  Și Lenin și marele Stalin sunt cu noi...
  Într-un film nenorocit, abia acum este fascismul,
  Și voința noastră este mai puternică decât oțelul!
  
  Rusia mea conduce de secole
  Și a dat fericire întregului univers....
  Aveți nevoie de puterea pumnului de oțel
  Și pricepere, dar o deversare rezonabilă!
  
  
  
  VÂRJĂJILE CREAREA ARME-MINUNĂ
  Gerda, Charlotte, Magda și Christina, care au fost testate de Tiger la acea vreme, dezvoltau și ele un model promițător: Panthers -2. Fetele au plasat motorul și transmisia într-un singur bloc - transversal și au făcut turnul îngust și mai mic. Și cutia de viteze a fost instalată pe motorul însuși. Drept urmare, "Panther" -2 s-a dovedit a fi o siluetă sub doi metri, iar numărul membrilor echipajului a fost redus la trei persoane. Grosimea armurii frunții carenei a crescut la 120 mm sub pante mari, iar laturile la 82 mm sub pante. Iar turnurile au până la 150 mm frunte și 82 mm laturi, sub pante. În același timp, întregul vehicul a fost redus la 35 de tone, ceea ce a făcut posibil să se descurce cu un motor de 700 de cai putere și a crescut viteza și manevrabilitatea rezervorului. În același timp, s-a îmbunătățit și patenta mașinii, iar șasiul a devenit mai ușor și mult mai ușor de reparat și întreținut. Există șase role în total, ceea ce este practic și convenabil. Lui Hitler i-a plăcut "Panther" -2 și a intrat în serie din patruzeci și trei de septembrie. Mașina are succes, cu un pistol bun, care străpunge armura și cu foc rapid. A lucrat și s-a mișcat rapid, cu o ergonomie excelentă.
  Și cel mai important, era mai ușor de fabricat și necesita mai puțin metal. Și, în același timp, se distingea prin supraviețuirea capitalului. Nu este atât de ușor să spargi o astfel de mașină cu pante mari de armură.
  Trupele sovietice au avut o problemă serioasă. În plus, germanii, în locul programului Fau, au investit în dezvoltarea unui vânător popular și au creat XE-162, simplu și ieftin de fabricat și foarte ușor și manevrabil.
  Această mașină s-a dovedit a fi dezvoltată în condiții mai favorabile și relativ ușor de operat. Și nu este atât de ușor pentru ea să facă față.
  Am impus trupelor sovietice și aliate lupte aprige, aeriene. Luptătorul cântărea doar o tonă și jumătate când era gol și era format aproape în întregime din lemn. Așa că mașina s-a dovedit a fi extrem de eficientă.
  Situația a fost agravată de faptul că fetele germane au început să intre activ în unitățile de aviație.
  Albina și Alvina au început să înscrie în mod activ, luptându-se, de regulă, desculțe și într-un bikini. Și fetele astea nu puteau fi doborâte. Și ei înșiși au tăiat atât de activ inamicul. Și cât de frumoase erau aceste blonde: doar arieni adevărați!
  Albina apasă pe trăgaci cu un picior grațios și dă jos câteva avioane sovietice și țipă:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Alvina apasă pe trăgaci cu mamelonul stacojiu și lovește trei mașini sovietice și urlă:
  - Slavă Patriei noastre!
  Luptă împotriva fetelor - nu poți spune că sunt slabe. Nu, sunt foarte agresivi și pot face bucăți pe toată lumea.
  Atrăgător ca întreg, această armată. Iar iarna linia frontului s-a stabilizat. Mainstein a lansat un contraatac și a reușit să învingă trupele sovietice peste Nipru, creând o pereche de cazane mari. De asemenea, germanii au putut să respingă ofensiva de lângă Leningrad. Aici s-au bazat pe o linie puternică de apărare. În plus, după înfrângerea din Ucraina, Stalin a îndepărtat mai multe divizii din această direcție și a permis germanilor să respingă atacurile. Frontul a rezistat, iar germanii au reușit să reziste iarna de-a lungul întregului perimetru al atacului.
  Gerda a luptat personal pe "Panther" -2, alături de fete. Și în ciuda iernii, frumusețile s-au luptat desculțe și într-un singur bikini.
  Gerda a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a lovit inamicul și a scârțâit:
  - Slavă imperiului nostru!
  De asemenea, Charlotte a apăsat pârghia cu degetele goale de la picioare, a demolat turnul celor treizeci și patru și a confirmat cu agresivitate:
  - Slavă eroilor!
  Kristina s-a bătut apăsând butonul cu sfarcul ei stacojiu și, lovind mașina sovietică, a scârțâit:
  - Și slavă nouă!
  Magda a tras o rafală de patru mitraliere, a tăiat infanteriei sovietice cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a emis:
  - Glorie eternă, biruitoare!
  Așa că fetele sunt obraznice și goale, tocurile lor rotunde sclipesc.
  Iar la apropierea lui "Tiger" -2, acest tanc, cu o greutate de cincizeci și cinci de tone, promite să aibă o protecție de 250 de milimetri a frunții, iar laturile de 170 de milimetri.
  Asta cu un pistol de 88 mm în 71 EL, o mașină foarte decentă.
  Și în primăvară, germanii înaintează deja în Italia și zdrobesc cu încredere aliații.
  Ei iau Napoli și invadează Sicilia.
  Și sute de mii de trupe aliate se predau. Și zdrobește-le bine. Panterele germane sunt de neoprit.
  Iar fetele îi fac pe englezi să cadă în genunchi și să le sărute picioarele goale, cizelate, și linge cu limba tocurile rotunde ale frumuseților.
  În iunie, Aliații încearcă să avanseze prin debarcarea trupelor în Normandia. Dar ei suferă o înfrângere zdrobitoare acolo. Din nou, sute de mii de prizonieri și o mulțime de echipamente capturate.
  Roosevelt face un atac de cord și devine incapacitat. Statele Unite încearcă să reducă un război atât de dificil. Marea Britanie are în vedere opțiuni de reconciliere cu Fritz. Situația este agravată de bombardarea mai puternică a orașelor engleze folosind avioane cu reacție. Și luptătorii britanici nu pot ajunge din urmă cu astfel de avioane.
  Așa că Churchill începe să ceară pace. Dar Führer-ul este necruțător. El este plin de conștientizare a propriilor forțe.
  Dar britanicii încă sunt de acord cu pacea. Și asta îl îngrijorează pe Stalin, care îi oferă Fuhrer-ului un armistițiu. Hitler este de acord să oprească ostilitățile timp de trei ani, cu condiția să nu existe sabotaj partizan, iar părțile să rămână la granițele lor, iar URSS va vinde petrol și pâine germanilor.
  Stalin a fost de acord cu asta... Și Fritz și-au dezlegat mâinile.
  Prima lovitură, desigur, este Gibraltar. După ce ați capturat această fortăreață, puteți transfera trupe în Africa pe cea mai scurtă distanță. Când au luat cu asalt cetatea, germanii au folosit cele mai recente puști de asalt MP-44, fetele le-au îmbunătățit și: le-au făcut mult mai ușoare și mai fiabile.
  Iar pe cer s-au luptat Albina și Alvina, fetele care au făcut avioanele germane mult mai practice și mai rapide.
  Și i-au zdrobit pe aliați în dreapta și în stânga. Gibraltar ar fi fost luat în mișcare. Franco a fost forțat să accepte ultimatumul lui Hitler. Nu lăsați naziștii să vă ocupe țara.
  Germanii au accelerat pe tancuri și au pătruns în locația inamicului.
  După căderea Gibraltarului, Fritz a intrat în Maroc. Și s-au mutat, cucerind teritorii. Tancurile Fritz se mișcau mai ales în Algeria. "Panther" -2 alunecă rapid pe nisip. A fost modernizat cu un motor mai puternic și a alergat. Panther-2 a satisfăcut pe deplin armata cu protecția frunții, iar Tiger-2 a fost în general un tanc uimitor. Aliații au căzut parcă doborâți.
  Fetele germane s-au luptat în deșert, de obicei desculțe și în bikini. Au lubrifiat pielea doar cu o cremă specială de protecție pentru a nu arde.
  Apoi frumusețile englezilor capturați se pun în genunchi și o fac pe fete să lingă călcâiele. Și le place, mai ales africanilor, care o fac cu entuziasm.
  Al patruzeci și cincilea an a fost foarte reușit pentru germani, au capturat cea mai mare parte a Africii, Orientul Mijlociu. Și în prima jumătate a celui de-al patruzeci și șaselea an au capturat și India, Birmania și restul Africii. Și au fost mai multe probleme cu aprovizionarea cu trupe, întinderea comunicațiilor, terenul, decât cu rezistența unităților britanice și americane. Mai mult, trupele coloniale nu erau foarte dispuse să lupte. În tehnologie, nemții au un avantaj covârșitor în calitate. De exemplu, ME-262 X, are o viteză de până la 1200 de kilometri pe oră și este înarmat cu cinci tunuri de avioane. Și Statele Unite și Marea Britanie, deși sunt mai mult sau mai puțin apte pentru uz de luptă, nu au avioane de luptă, iar bombardiere cu atât mai mult.
  Mai mult, nemții aveau discoteci, dezvoltând, viteza de ordinul a patru sunet. Erau complet invulnerabili la armele mici, datorită jetului laminar care curgea în jurul mașinilor. Dar din această cauză, ei înșiși nu au putut trage. Dar, pe de altă parte, a fost posibil să aruncați o bombă de la înălțime și să o folosiți în recunoaștere și, cel mai important, să loviți vehiculele inamice, doborându-le cu avioane.
  Farfuriile zburătoare sunt arme eficiente cu o rază lungă de acțiune și sunt capabile să zboare din Europa în Statele Unite. Și erau conduse uneori de fete foarte frumoase care preferau să lupte desculțe și în bikini.
  Iată Gertrude și Eve în zbor. Acestea sunt două drăgălașe minunate. De exemplu, un american de culoare a fost prins. Legat de un buștean. Și așa mai departe perfecțiunea lui masculină au călărit mult timp, încât prizonierul și-a pierdut cunoștința, suprasolicitat.
  Și acum Gertrude, cu degetele goale de la picioare, a luat și a îndreptat discheta spre țintă, doborând avioane americane. Iată o fată care se luptă.
  Și Eve, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, îndreaptă o mașină spre inamic cu o forță mortală.
  Și lovește cu furie inamicul, iar mașinile Angliei și SUA cad.
  Debarcarea germanilor planificată pentru sfârșitul lunii noiembrie. În primul rând, nimeni nu așteaptă în acest moment. De fapt, vremea nu este foarte bună și este riscant să supraviețuiești. Dar în zilele calme poți înota peste Canalul Mânecii și ateriza. În plus, există avantaje în aterizarea nocturnă, deoarece este mult mai dificil de apărat noaptea.
  Germanii au ucis până acum foarte mult flotele engleze și americane.
  Deci aterizarea era așteptată fără probleme. Batalioane speciale de fete urmau să devină o forță puternică de lovitură, care chiar și în gerul de la sfârșitul lunii noiembrie erau desculte într-un singur bikini.
  Debarcarea a început pe 26 noiembrie 1946. La aniversarea alegerilor pentru Reichstag, după care Hitler a primit postul de cancelar al Reichului.
  Nu era nimeni care să oprească aterizarea. Și la ofensivă au luat parte mase mari de infanterie și chiar și cele mai recente tancuri piramidale. Care nu poate fi pătruns din niciun unghi.
  Desigur, fetele luptă în interiorul lor și acționează cu curaj.
  Și unii războinici sunt deja desculți, sparg marginea gheții pe bălțile înghețate noaptea. Și se luptă foarte tare. Și fac minuni uimitoare. Și când aruncă grenade cu degetele goale și îi sfâșie pe britanici, devine extrem de mișto...
  Gerda, în schimb, luptă pe tancul piramidal Tiger-4 cu un tun și un lansator de bombe și foarte curajos. Trimite proiectil după proiectil și sfâșie inamicii.
  Acționând nu spălând așa rostogolindu-se, apăsând butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare, fata urlă:
  - Ne dezvelim dinții activ, exterminăm foarte puternic!
  Charlotte folosește un mamelon stacojiu când trage, apăsând pe butonul joystick-ului și lovind inamicul, ciripit:
  - Echipa noastră universală de construcții!
  Lupanula cu un lansator de rachete și Christina folosind degetele goale. Ea a spulberat o mulțime de adversari și a mormăit:
  - Pentru măreția celui de-al Treilea Reich!
  Magda urlă după ea. De data aceasta cu un sfârc de căpșuni. A sfâșiat inamicul și a urlat:
  - Pentru comunismul arian!
  Iată fetele super-nivelului! Și cum aleargă infanteriei fetelor cu picioarele goale, aruncând grenade din mers. Și cât de grozav și de mortal este.
  Fetele sunt atât de lupte și frumoase.
  Și zdrobesc dreapta și stânga britanicilor. Nu este de mirare că, cu o astfel de ofensivă și aterizare atât a Franței, cât și a Norvegiei, Anglia a rezistat doar zece zile. Asta e super!
  Metropola a căzut. Iar următoarea etapă este o călătorie în America. În februarie, germanii, în ciuda iernii, au efectuat o debarcare în Islanda: Operațiunea Icarus și au capturat acest teritoriu important.
  Și din nou, fete desculte din diferite batalioane SS au luat parte la lupte.
  Și au reușit fulgerându-și călcâiele goale prin zăpadă.
  Stalin i-a propus lui Hitler în martie 1947, un război comun împotriva Statelor Unite. Fuhrer-ul a fost de acord cu acest lucru, dar cu condiția ca URSS să obțină înapoi doar Alaska, într-un fel teritoriu legal. Și nu voi cere mai mult.
  Stalin a fost de acord cu asta... Și a început invazia trupelor sovietice prin Alaska. Atât de rapid și brutal.
  Noi tancuri sovietice se mișcau.
  Echipajul lui Elizabeth a luptat cu primul tanc T-54, experimental și nu tocmai finalizat. aprilie 1947. În Alaska este încă zăpadă, dar rusoaicele se luptă desculțe și în bikini. Și fete atât de frumoase.
  Elizabeth trage cu degetele goale în inamic. Americanul Sherman lovește. Și dezvăluind dinții, războinicul spune:
  - Slavă ideilor marelui comunism!
  Ekaterina trage, de asemenea, folosind degetele goale ale picioarelor cizelate și scârțâituri:
  - Slavă rezultatelor victorioase ale armatei noastre!
  Elena a tras și ea, de data aceasta folosind mamelonul stacojiu al pieptului, lovind inamicul cu note foarte bune și mârâia:
  - Slavă noilor victorii decisive!
  Euphrasia, trântită în adversari, folosind un sfarc de căpșuni, și lovindu-l pe "Pershing" a lătrat:
  - Și vom câștiga!
  Războinicii s-au împrăștiat aparent ca scorpii. Și așa americanii sunt treierați.
  Aici un proiectil lovește fruntea tancului, dar ricoșează imediat. Elizabeth răcnește și sare:
  - Slavă ideilor comunismului!
  Și trimite și un proiectil ca răspuns, cu ajutorul degetelor goale de la picioare. Aceasta este o fată care are o adevărată misiune.
  Așa sunt frumusețile luptei.
  Trupele sovietice au rezistat în Alaska. Și în mai, a sosit primul IS-7 încorporat în metal.
  Și pe el este echipajul tancului Alenka.
  Iată o fată atât de luptă. În timp ce a tras în inamic, el îl lovește extrem de precis.
  Și pistolul, cât de puternic: 130 mm. Ea lovește inamicul de la distanță lungă. Pentru americani, tancul principal este în continuare Sherman, care este bun doar pentru a marca ași de tancuri germani și sovietici. Există un Pershing ceva mai bun, cu un pistol mai puternic decât calibrul de 90 mm. Și foarte mic "Supershing", al cărui pistol are un calibru de 90 mm și o lungime a țevii de 73 EL, este capabil să provoace o rană periculoasă mașinii sovietice IS-7 de la bord și în apropiere. Armele americane nu iau deloc tancuri piramidale germane din toate unghiurile. IS-7 este lovit în lateral. T-54 - "Supershing", poate lua aproape de frunte și la bord la distanță. Dar, deocamdată, URSS are tancul principal T-34-85, care nu a fost încă scos din producție și se luptă cu americanii. Este aproximativ egal cu Sherman și mai slab decât Pershing.
  Așa că soldaților sovietici le este greu. Și se uită cu invidie la singurul, primul tanc experimental IS-7.
  Această mașină este mândră și cool.
  IS-2 și IS-3 se luptă și ele. Ultima mașinărie din frunte nu este pătrunsă decât pentru "Supershing". Ei bine, IS-3 poate fi, de asemenea, străpuns în partea inferioară a carenei.
  IS-2 este oarecum slab în armura frontală a turelei.
  Fetele Natashka și echipa ei se luptă pe acest tanc. Luptând cu frumusețile. Iar ei de la IS-2 dau lovituri zdrobitoare, cu proiectile mortale.
  Natashka și-a apăsat picioarele cu degetele goale și l-a aruncat pe ucigaș, spărgând americanul și vyaknula:
  - Slavă ideilor de comunism bun!
  Zoya și-a apăsat sfarcul stacojiu de pârghia ucigașă și a țipat:
  - Pentru pace și ordine ariană!
  Augustine a explodat și el cu o ștergere cu călcâiul gol, lovind inamicul și lătră:
  - Pentru victorii decisive!
  Și, în cele din urmă, Svetlana își aruncă picioarele cu ajutorul degetelor goale, taie inamicul și scârțâie:
  - Pentru putere mare!
  Războinicii Armatei Roșii au înaintat prin Alaska. A venit vara și a fost cald și a fost frumos pentru fetele în bikini și desculțe pe tancuri. Germanii, după ce au depășit Groenlanda, au aterizat în Canada. Și din sud au început să se mute din Argentina. În Brazilia, a existat o scindare în facțiuni pro-germane și pro-americane. Germanii, cu o lovitură puternică din partea diviziilor lor mai pregătite pentru luptă, au decis chestiunea în favoarea lor.
  Naziștii aveau o carabină de asalt mai puternică și mai eficientă, care trăgea de la distanță mare și foarte repede. Yankees au suferit înfrângere după înfrângere.
  O nouă echipă de fete engleze, condusă de Jane Armstrong, înainta dinspre sud... Războinicul a luptat în Brazilia vara... Forțele pro-americane au rezistat încet.
  Dar în Venezuela, femeile războinice s-au confruntat cu trupele americane. Ei au luptat pe "Panther" -2 învechit, care a fost deja întrerupt practic în favoarea modelelor piramidale de echipamente.
  Dar britanicii, chiar și pe acest tanc, erau mai puternici decât americanii. Au tras din pistol în Sherman, care erau deja iremediabil depășiți, nu puteau lupta decât în condiții egale cu treizeci și patru sovietici.
  Jane a tras cu degetele goale de la distanță. A lovit inamicul și a ciripit:
  - Aceasta este măreția Marii Britanii - nu se va estompa!
  Gringeta și-a zdrobit picioarele dăltuite în inamic cu degetele goale. Ea a zdrobit Shermanul și a scârțâit:
  - Regatul nostru va fi misto!
  Și și-a arătat limba!
  Apoi Monica a tras, a lovit inamicul direct la țintă cu picioarele goale și a ghilit:
  - Pentru mântuirea sufletului!
  Și după ei lupanula și Malanya. Loviți cu precizie mai periculosul Pershing, rupându-i corpul.
  Bineînțeles, cu degetele goale de la picioare, ea gutura:
  - Slavă ideilor forțelor regale!
  Fetele s-au luptat foarte agresiv și constructiv.
  Și în Canada, unități germane selectate se mutau. Gerda pe tancul "Tiger" -4 piramidal a zdrobit America și stăpâniile sale. Și s-au spart sub loviturile zdrobitoare ale dușmanului.
  Gerda a tras cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a lovit inamicul și a strigat:
  - Pentru comunismul arian!
  Charlotte a bătut și ea, de data aceasta cu sfarcul stacojiu al pieptului, a străpuns mașina americană și a gâlgâit:
  - Pentru măreția Germaniei!
  Christina a lovit și inamicul. Ea îi zdrobi armura, cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor dăltuite, ca o coajă de ou, și gâgâi:
  - Pentru realizările noastre fenomenale!
  Magda bubuia și ea, zdrobind pe vrăjmaș ca lutul și urlă:
  - Pentru astfel de resurse pe care este imposibil să le spui într-un basm, să nu le descrii cu pixul!
  De remarcat faptul că fetele sunt extrem de combative și foarte mobile. Este foarte distractiv și cu ei.
  Și atunci au căzut principalele orașe ale Canadei: Quebec și Toronto. Și viața a devenit mai bună, Fritz și mai distracție...
  Hitler a declarat că America va fi terminată!
  Odată cu dezvoltarea bombei atomice, Statele Unite nu au reușit. Se vede că norocul s-a întors în acest caz din America în favoarea Wehrmacht-ului. Și ce dacă? Există și alte baze pentru victorie și succes. Deci e prea devreme pentru a dispera.
  Dar Fritz cu regimentele lor străine sunt cu mult superiori Statelor Unite ca trupe. Și sunt capabili de multe în distrugerea inamicului.
  Aici Gerda, de exemplu, a prins un luptător negru. Și l-au chinuit atât de mult, silindu-l să facă dragoste, încât și-a scăpat copitele. Și de fapt este destul de mișto.
  În toamna anului patruzeci și șapte, Fritz a intrat pe teritoriul Statelor Unite propriu-zise. Trupele sovietice încă luptau în Canada.
  Alenka pe IS-7 a luptat cu o întreagă brigadă de Sherman și Pershing. Sherman-ii de aici erau din clasa Firefly, cu un tun cu țeava lungă de 76 mm, care este periculos pentru IS-7 când trage în lateral. Deci fetele erau într-o situație gravă. IS-7, cu toate meritele sale, are un tun cu muniție limitată și cu tragere nu prea rapidă.
  Aici Alenka a tras cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a lovit pe american și a scârțâit:
  - Pe calea mea de război!
  Anyuta s-a batut la randul lui, cu ajutorul unui mamelon stacojiu, l-a lovit pe Sherman si a strigat:
  - Pentru victoria URSS!
  Alla bătu și cu ajutorul degetelor goale de la picioare. A străpuns mașina americană și a țipat:
  - Pentru ideile comunismului!
  Maria a lovit și ea cu un pumn de căpșuni, a zdrobit adversarul și a șuierat:
  - Pentru marile manuscrise ale lui Lenin!
  Iar Matrena a cedat cu călcâiul gol, zdrobind armura lui Sherman și a scârțâit din plin:
  - Pentru cavalerii mei ai luminii!
  Acestea sunt cele cinci, acestea sunt fetele - nu puteți găsi mai cool! Și toate sunt atât de tinere și proaspete. Și fetele miros a miere. Nu e de mirare că soldații cu atâta plăcere lingă cu limba sânul lui Venus. Și încă se linsează.
  Da, IS-7 a cedat înapoi, astfel încât să nu fie rupt în bucăți. De aceea acesta este un tanc, toate tancurile sunt un tanc.
  Poate cu excepția germanului piramidal...
  Dar cei mai mulți dintre Sherman au fost uciși, iar restul se retrag.
  Așa tăiau fetele sovietice.
  Și pe cer, Anastasia Vedmakova și Alenka Sokolovskaya treiera pe Fritz. Că Pokryshkin nu se potrivește pentru aceste fete. Iar frumusețile se luptă desculțe și în bikini. Și sfarcurile stacojii ale sânilor sunt folosite la tragere, ceea ce crește eficiența luptei a împușcării.
  Dar îi înțelege mai bine pe Albina și Alvin. Fetele au reușit să obțină șase grade de Cruce de Cavaler. Cea mai înaltă Cruce de Cavaler de clasa a șasea a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante le-a fost acordată după ce au doborât mai mult de o mie de avioane fiecare.
  Iată fetele - fete pentru toate fetele...
  Dar atât Anastasia Vedmakova, cât și Alenka Sokolovskaya au colectat fiecare mai mult de două sute de avioane. Și aveau deja opt stele ale eroului URSS.
  Anastasia și-a apăsat degetele goale pe butonul de tragere al pistolului avionului și a doborât o mașină americană, scârțâind:
  - Am o super fată!
  Alenka Sokolovskaya a lovit inamicul cu ajutorul mamelonului stacojiu al pieptului, a doborât trei avioane și a lătrat:
  - Și sunt și mai cool!
  Acestea sunt fete, astfel de fete!
  Și să distrugă America.
  Ei bine, desigur, Alvina și Albina îl fac și mai distractiv și mai cool.
  Alvina folosește sfarcurile stacojii când trage...
  Și căpșuni Albina...
  Și ambelor fete le place foarte mult să lucreze cu limba cu jad, tije pulsatoare. Au o asemenea pasiune și un crez al agresivității!
  Albina și-a apăsat degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Și se duc la mare, fete atrăgătoare!
  Alvina, trăgând, a confirmat:
  - Element cool, element ucigaș!
  Și acum germanii și sovieticii și japonezii au pătruns mai adânc în teritoriul american.
  Japonezii au propriii lor luptători: fetele ninja. Foarte curajos si luptator.
  Iată o fată ninja albastră, cum eliberează o lamă de ras cu degetele goale de la picioare, tăind capetele americanilor și blathers:
  - Nu vor trece!
  Și taie moara cu săbiile.
  Iar fata ninja galbenă va ține un adevărat evantai cu săbii. Și apoi, cu degetele goale, el va arunca cu ace otravă și le va lansa cu uciderea trupelor yankee, lovind cu pumnii adversarilor.
  Și urlă în vârful plămânilor:
  - În toată gloria japoneză!
  Iar fata cu părul roșu, precum moara înclinată va ține, și taie pe dușmani.
  Și apoi o va lua cu degetele goale și va lovi de ei și îi va împrăștia pe yankei în direcții diferite. Aceasta este frumusețea luptei.
  Și urlă:
  - Suntem ninja!
  Și apoi o fată cu păr alb de ninja va ține o recepție cu elicopter cu săbii. Tăiați oponenții, zdrobiți-i. Iar din mamelonul stacojiu se bate cu fulgere, hohotind:
  - Pentru victoria Japoniei!
  Ei bine, nimeni nu poate rezista unor asemenea hoți! Aici sunt fetele, toate fetele fetele...
  Și sunt atât de agresivi.
  Dar aici bătăliile bubuie cu o intensitate colosală. Forțele Axei se deplasează dinspre nord și sud, strângând literalmente America cu clești gigantici.
  Iată un clip al țării cândva glorioase care zguduie imaginația.
  Până la sfârșitul toamnei, familia Fritz se înfundasese deja aproape pe teritoriul Statelor Unite.
  Aici Gerda luptă în tancul Tiger-4 și pe drum își amintește de fostul ei,
  De asemenea, fapte foarte glorioase.
  Gerda era ușor plină de sânge, dar era mulțumită. Dar starea de spirit a fost stricată de duhoarea cumplită care emana din burta tăiată a ghoulului și de teama că o sută, dacă nu mai multe, din aceleași creaturi vor veni în fugă.
  Între timp, Charlotte și-a luat oponentul tenace de cap și a executat o tehnică mortală "dublu Nelson", răsucind gâtul creaturii. Războinicul înfocat de aici s-a dovedit a fi în rolul unui fel de mamă Tereza - în termeni de milă față de ghoul bătut cu brutalitate. Exprimat:
  - Sunt bun, bun, iar mama mea este bună - ca o bufniță înțeleaptă!
  Gerda era îngrijorată:
  - Nu înțelegi?
  Charlotte a fost surprinsă.
  - Ce ar trebui să înțeleg?
  "Nu vor auzi dinozaurii sau hibrizii de șobolani și gândaci?" Gerda îşi strânse buzele.
  Charlotte chicoti.
  "Nu mă așteptam să fii așa de prost!" Da, vom ucide cel puțin o mie dintre ei!
  - Te-au lovit în cap cu o bâtă!
  - Nu. Crede-mă, megagnomul ne poate auzi. - Atunci fata se bâlbâi. "Dacă sultanul piticilor nu l-a luat, adică nu l-a chemat la slujbă, atunci n-ar fi putut să plece prea departe de noi.
  Gerda a întrebat cu foarte slabă încredere:
  - Și ceilalți pitici, spiriduși, anihobbiți?
  Charlotte și-a stins rapid ultima speranță, cu o nemilosire masculină:
  - Alții, poate aud, dar ce le pasă de asta? Cunoaște doar megagnomul Kiy-Dar.
  Gerda a început să-și șteargă piciorul pătat de sânge pe o frunză uriașă luxuriantă. Frunza doar exterior părea moale, dar de fapt era înțepătoare. Blonda desculță a dat o morală:
  - Nu tot ce strălucește este aur, ci tot ceea ce pute - se dovedește întotdeauna a fi un rahat! Este atât de multă murdărie în lume încât este imposibil să crezi în puritatea creatorului, chiar și după ce ai făcut câțiva pași pe pământ!
  Ca răspuns, Diavolul Focului a șuierat din nou cu aer în țeava de plastic. Apoi fetele au ascultat noaptea mult timp. Dar megagnomul Kiy-Dar nu a auzit, sau nici măcar nu a putut auzi. Și în mod clar nu era niciun alt gnom aici.
  Gerda a cântat:
  - Dacă un prieten s-a dovedit brusc a nu fi nici un prieten, nici un dușman, ci un gnom... Asta înseamnă că așteptăm un manisil!
  Charlotte și-a întrerupt prietena:
  - Păi, vrei să fim acoperiți de o legiune de ghouls? Hai cu picioarele, și repede!
  Încă o dată, și-au continuat alergarea istovitoare, deși ambii războinici erau deja bolnavi de oboseală. Uneori, Gerda adormea din mers, în clipe scurte dulci părea că stă întins, se odihnește (un fel de dormit în vis - este doar incredibil de mișto!). Dar viziunile s-au prăbușit ca un bulgăre de lut care a căzut la pământ - ușor și fără efort, doar trupul tremura nervos. Și apoi totul a început din nou, de parcă se balansa un pendul invizibil. Era un fel de jumatate de realitate si jumatate de realitate in jur, a trebuit sa imi bulbuc pleoapele ca sa nu se inchida ele, grele. Picioarele goale ale fetelor erau înțepate sălbatic, dar această durere teribilă nu le-a permis să uite complet și să-și piardă simțul realității. Iar peisajul s-a schimbat treptat.... Pereții înalți se vedeau clar prin întunericul din jur, războinicul blond obosit era ca într-un coridor de piatră neagră. Se auzeau sunete, ecoul greu al alergării lui. Și mai era ceva teribil și nemișcat în față. Ceva viu, deși era invizibil, le aștepta pe fete și au fugit acolo. Desigur, nu au vrut să cadă în lumea interlopă, dar au fugit totuși ca oile urmărite de un tigru. Nici măcar nu este clar de ce, au început să viseze la astfel de gunoaie, poate din cauza efortului fizic extrem din ultimele săptămâni de război din deșertul Africii și munții Asiei...
  Gerda a șoptit:
  - Și chiar și raiul poate fi un iad, că nu trebuie să înoți în iad mult timp!
  Ceva a prins mâna fetei. Conștiința se smuci înapoi la războinic. Ea s-a trezit brusc pe loc. Pământul a înclinat ușor înainte. Și s-a auzit un strop de apă. În chipul epuizat al fetei se respira prospețimea și umezeala.
  Gerda a exclamat:
  - Uau, poți chiar să fugi în rai!
  - Viry! Charlotte oftă plină de sentimente. - Locul în care soldații căzuți din Marea Germanie se bucură. - Vocea ei sonoră de războinic era plină de bucurie autentică.
  Gerda nu a împărtășit acest optimism:
  "Mai mult ca câmpul din față al lui Virius.
  Charlotte spuse entuziasmată:
  - Unde este un câmp, acolo este un câmp!
  Gerda și-a amintit de legendă, și-a amintit cum, în drum spre Reich-Saray, au traversat un mic râu cu apă argintie. De la înălțimea calului regal, traversarea părea ușoară și distractivă rapidă. Războinicul blond s-a simțit chiar ca un sultan, sau o sultană, ceea ce, de altfel, este și mai bine! Dar una este să stai pe un cal uriaș de elită și alta este să călătorești pe propriile tale picioare ale unei zeițe. Mă întreb cât de adânc și de perfid este acest râu?
  Gerda remarcă viclean, dar la figurat:
  - Și câmpul din față este al meu!
  - Tu poti inota? Fata cu părul roșu se întoarse spre ea.
  Gerda a ridicat din umeri.
  - Ce întrebare stupidă. Unde ai văzut un reprezentant al batalionului de elită SS care nu știa să înoate.
  Charlotte și-a scuturat hotărât buclele în flăcări.
  - Uită de elita SS. Există o lume complet diferită sau chiar un univers fără sfârșit cu nenumărate lumi. Nu totul este așa cum a fost la noi!
  "Pot sa?" se întrebă Gerda, uitându-se din nou în golul care se afla în interiorul războinicului.
  Charlotte a mormăit:
  - Ei bine, naste repede! Timpul se scurge!
  "Desigur că ar trebui să știu să înot!" spuse veselă războinicul blond, văzând îndoiala asupra chipului blând și în același timp formidabil al prietenei ei.
  Un fluture de mărimea unui albatros, cu aripi pete albastre și galbene, își fâlfâia antenele în semn de confirmare că blonda cu picioarele goale spunea adevărul.
  - Asta presupun și eu, sau aproape, răspunse Charlotte nesigură. - Deși cunoașteți proverbul: curcanul s-a gândit și a intrat în ciorbă, cioara nu s-a gândit și a ajuns în zornăială! În orice caz, e mai bine dacă știi cum, pentru că nu te pot scoate. Și avem o singură cale - spre cealaltă parte.
  Gerda îşi strânse pumnii strâns.
  - Bineînțeles, cel cool a înotat!
  Charlotte a avertizat:
  - S-ar putea să avem probleme cu sabia!
  Războinici plini de farmec s-au apropiat chiar de marginea țărmului și au pășit în apa neagră a nopții. Gerda simți presiunea apei - pârâul avea un curent ușor. Blonda cu picioarele goale a îngenuncheat și s-a îmbătat cu lăcomie, după care și-a stropit-o pe fața obosită și prăfuită. Somnolența a dispărut imediat. Apa era rece și blândă, voiam să mă întind în ea și să relaxez mușchii care dureau ai corpului feminin...
  Gerda a spus cu entuziasm:
  - Și minele din câmpul frontal sunt invizibile!
  - Așteptați un minut! şopti Charlotte.
  Gerda a fost surprinsă:
  - Și care sunt capcanele din nou aici?
  Războinicul înfocat a liniştit:
  - Nu, dar... cred că mai avem o șansă!
  Războinicul focului i-a sărutat din nou plasticul alb cu bureții ei. Ea a ascultat, privind în jur cu atenție.
  Gerda, la rândul ei, s-a relaxat și părea să se hrănească cu energia divină din apă. Charlotte a întrebat-o:
  - Și vezi, îmi este greu să mă concentrez în acest loc.
  Blonda cu picioarele goale s-a uitat si ea inapoi. Avea impresia că se va lumina în curând. Întunericul a încetat să mai fie întuneric, deoarece destul de recent, au apărut goluri instabile în impenetrabilitatea lui - părea, doar puțin mai mult, iar acoperirea nopții va cădea. Deci, urmărirea va începe foarte curând. Bine că au ajuns la râu. Gerda, încurcându-și sprâncenele, se uită cu atenție: la picioarele ei se vedea limpede apa care îi înnebunea bărbații, vag - în centrul curentului. Cealaltă parte era aproape înecată în întuneric.
  Războinicul alb ca zăpada remarcă:
  - De-ar fi acum mâinile bărbaților să ne mângâie trupurile epuizate, cu vene care iese din tensiune. Cum ne-am bucura? O, carne suferindă a fetelor nevinovate. Sânul meu al zeiței Venus, așa vrea dragoste și fericire, ceea ce își dorește orice femeie!
  Charlotte și-a luat din nou pipa. De data aceasta lui Gerd i s-a părut că, fie în aer, fie în pământ, ceva tremura ca răspuns. Și pe călcâiul gol al războinicului blond, ceva era frecat cu țepi și în același timp atât de fraged. Ea a declarat:
  - Iată-i deliciul unui boa constrictor.
  - Ai auzit? Tânărul diavol înfocat o apucă entuziasmat de mână. - Pașii megagnomului! O femela albă ca zăpada mirosit? a răspuns Kiy-Dar. Charlotte și-a sărutat prietena pe ureche. - Crede-mă, victoria noastră este aproape, El este undeva aici!
  Gerda a remarcat:
  - Da, aproape... Ca Luna pentru un muc!
  Charlotte a început să sufle mai tare în fluierul ei din plastic magic creat de spiriduși (tehno-magie totuși!), apoi și-a apăsat urechea de pământ. De data aceasta, scuturarea reciprocă a solului a fost mult mai vizibilă.
  Gerda a remarcat filozofic:
  - Exista un astfel de semn ca cu cat esti mai mult ghinion la inceput, cu atat finalul va fi mai reusit!
  - Da... - Ochii de smarald ai celei mai frumoase fete strânseră bucuroși, - veni el la apel! Key-Dar!
  Gerda își duse degetul la buze:
  - Da, fii atent. Poate că nu este deloc acel megagnom sau o creatură cu totul diferită!
  Au înghețat, ascultând. Tremuratul pământului a devenit mai uniform, mai greu. Undeva în apropiere, între "insulele" de tufișuri, un personaj uriaș își croia drum. Era ca un geniu gigantic, caută ascultător un stăpân, chiar dacă era ultimul tânăr fără barbă...
  Charlotte a declarat:
  - Probabil că nici nu vă puteți imagina toată puterea megagnomilor. Acestea sunt creaturi atât de puternice, încât până și focul iadului se retrage înaintea lor!
  Gerda a obiectat imediat:
  - Nu, de ce nu îmi pot imagina... Dacă un gnom este o creatură puternică, atunci un megagnom ar trebui să fie cu un ordin de mărime mai puternic. La urma urmei, chiar cuvintele mega, este de un milion de ori mai mult!
  Charlotte de bunăvoie, ca o fată la o întâlnire cu o vedetă pop, a fost de acord:
  Da, ai dreptate prietene! Exact într-un milion, aceasta este o întreagă armată invincibilă!
  Gerda a fost surprinsă:
  "De ce nu l-ai sunat mai devreme și nu i-ai lăsat pe prietenii noștri să moară?"
  În loc să răspundă, dracuța tânără și roșcată și-a sărutat din nou fluierul, aerul scăpând cu un șuierat ușor din duza curbată. Și deodată Charlotte încremeni într-o jumătate de suflare, cu ochii ei de smarald rotunjiți. Lupul de foc se aşeză în apă, atingând mâna Gerdei. Îmi doream atât de mult, trebuia să-i răspund, când deodată...
  Picioarele goale ale fetei au ars brusc de o durere atât de ascuțită încât au sărit deodată și... în cele din urmă s-au trezit. Madeleine ținea o bâtă cu un fir electric conectat la el. Pe roz a apărut un blister de descărcare electrică, chiar ușor keratinizată din cauza alergării pe nisip fierbinte și pietre ascuțite de munte.
  Căpitanul SS mârâi:
  - Ridică-te și pregătește-te să-ți îmbraci uniforma! Nu te poți etala într-un bikini în fața unui mareșal! Uite, iubito, vei fi răsplătit, dar dacă arunci prostia, atunci voi face roata Conan să se învârtă pentru o zi și, în același timp, voi da un șoc electric. - Madeleine aici a făcut o mutră groaznică. - Deși nu, nu o zi, ci o săptămână întreagă, fără un singur minut de răgaz. Mai avem timp.
  Fetele au început repede să se adune.... Și pe alt continent au avut loc și evenimente interesante și altele asemănătoare.
  Da, iar acum bătălia s-a întors, iar războinicul Gerda, folosind degetele goale de la picioare, trimite un proiectil de forță mortală. Pershingul naufragiat s-a oprit.
  Ceva mai mare și mai stângaci se strecoară aici. Cea mai recentă dezvoltare americană, un pistol autopropulsat cu un calibru de tun de 155 mm lungime și o grosime a blindajului de 305 mm. Cântărește o sută douăzeci de tone și se mișcă foarte încet. Abia se târăsc...
  Gerda a spart Sherman-ul cu o lovitură bine țintită și a remarcat:
  - Merge la sufletul nostru!
  Charlotte a tras cu degetele goale de la picioare, a zdrobit inamicul în bucăți de metal rupte și a scârțâit:
  - Pentru onoare și Patrie!
  Christina a remarcat cu consternare:
  - Îl poți încorpora cu un bombardier?
  Magda a declarat cu încredere:
  - Lasă-mi asta!
  Iar fata a îndreptat un tun spre inamic, cu degetele ei tenace de la picioare, și l-a lovit.
  Și monstrul american s-a oprit și a explodat.
  Acestea sunt fetele din al treilea Reich - bravo!
  Iarna a venit, iar IS-7 se deplasează prin zăpadă. Luptele au loc în America. Frumusețile din URSS se luptă cu furie.
  Alenka a tras în Pershing cu degetele goale de la picioare și l-a zdrobit pe adversar.
  Și ea a guturat:
  - Slavă comunismului rus!
  A lovit și Anyuta cu o obuz. Ea a aplicat tehnica cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a rugat:
  - Eu zic Superman fata!
  Alla a luat și a tras și a lovit un alt tanc Patton. Și atât de tare.
  Ce fel de legumă este acest cel mai nou rezervor Patton? Este un "Supraponderal", dar cu un motor mai puternic de 810 cai putere și o armură mai înclinată.
  Ce mașină impresionantă poate deveni o problemă pentru T-34-85. Dar IS-7 o bate ca de la distanță. Și tancul sovietic, după ce a primit un proiectil în armura frontală, îl trimite într-un ricoșet. Iată un vehicul de luptă. Și ca răspuns, îl doboară pe american cu o singură leagăn.
  Apoi Maria trage, lovește inamicul cu precizie. Îl străpunge și țipă:
  - Armata noastră este puternică, protejează lumea!
  Și folosește și degetele goale.
  Și atunci Marusya va fi înnebunit. Și zdrobește armura inamicului în așchii. Cu ajutorul în acest caz al călcâiului gol.
  Și urlă:
  - Pentru noile reforme ale lui Stalin!
  Este o frumusețe atât de luptătoare și vrea să mulțumească tuturor.
  Așa funcționează echipa de pe IS-7, ceea ce este rău de tot.
  Dar aici vin fetele.
  Elizaveta luptă pe un T-54. Și acționează cu disperare. O cățea atât de agresivă.
  Și fetele au o mașină foarte bună. Și trag din el extrem de precis.
  De exemplu, au luat și au lovit "Supershing" și au strigat:
  - Sfântul nostru comunism!
  Elizabeth îndreptă pistolul cu degetele goale de la picioare. Lupanula la țintă și scârțâi:
  - Victoria mea va fi mare!
  Și le-a făcut cu ochiul însoțitorilor ei.
  Ekaterina s-a bătut cu ajutorul unui mamelon stacojiu și a țipat:
  - Pentru marile noastre victorii!
  Și cum râde din plin.
  Iar Elena, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, se va lovi de inamic. Ea a spart armura puternică, a despicat metalul și a scârțâit:
  - Puternic națiunea noastră!
  Și urlă în vârful plămânilor...
  - Ura!
  Și Eufrasia bate și ea pe dușman, de data aceasta cu un mamelon de căpșuni. Zdrobește inamicul și blamă:
  - Pentru măreția comunismului de pe toate planetele galaxiei!
  Acestea sunt cele mai tari fete din lume. Și nu există nimic care să-i oprească sau să-i frâneze.
  Ekaterina țipă și își scutură pieptul:
  - Am o super fată!
  Și sfarcurile ei sunt turnate cu rubine... Odată i-a împins în fața unui bărbat de culoare și l-a forțat să lingă. Apoi i-a lins perfectiunea masculina cu limba. Ce gust plăcut.
  Ce frumos este pentru o fată - să nu descriu plăcerea mai mare din lume.
  Așa zdrobesc fetele inamicul. Și se bucură de victoriile lor glorioase și de realizările colosale.
  Și Anastasia Vedmakova și Alenka Sokolovskaya sunt în general fete uimitoare. Valuri de pasiune și un tsunami de poftă doar clocotesc în ele.
  Anastasia își împușcă sfarcul stacojiu în inamic, lovește avionul yankee și țipă din plin:
  - Sunt un superom frumos!
  Alenka Sokolovskaya, continuând să zdrobească inamicul, cu ajutorul sfârcurilor de căpșuni și hohote:
  - Și eu sunt mai înalt decât fata tuturor din lume!
  Așa sunt femeile care luptă și trebuie să spun că au mai furat ceva! Nimeni nu le poate rezista.
  Chiar și America ... și fiecare a câștigat deja zece stele de aur ale eroului URSS ...
  Pentru o astfel de realizare fenomenală, au primit un premiu special: steaua de diamant a eroului URSS. Acest lucru în sine este foarte onorabil și cool.
  Distracție plăcută frumuseților!
  Cel mai bun, desigur, urmează să vină!
  Oleg Rybachenko a mai efectuat o operațiune în Arabia Saudită.
  Armata țaristă a lui Nicolae al II-lea a extins teritoriul Rusiei. Împreună cu Oleg, fata Margarita Korshunova se lupta acum. De asemenea, un mutant - un războinic care a primit nemurirea.
  Ei bine, copiii eterni au adus în ascultare toate aceste bande de mujahidin. Și i-au învins - forțându-i să depună jurământul țarului rus.
  În același timp, Oleg Rybachenko nu se opune să scrie o continuare frumoasă și ușor diferită a aventurilor fetelor;
  După noul an, germanii și coaliția au avansat semnificativ în Statele Unite. Americanii, având de-a face cu un inamic mai avansat din punct de vedere tehnologic, pierdeau.
  Până la sfârșitul lunii martie, Wehrmacht-ul s-a apropiat de Washington și a început să atace capitala SUA.
  Bătăliile au fost inegale și era evident că fetele câștigau aici... Mai ales tancul piramidal, Gerda e bună, ca și compozițiile ei.
  Gerda, în timpul bombardamentului Casei Albe, când tancul ei a fost lovit de foc direct, a adormit și a visat așa...
  A văzut-o pe partizana Lara Mikheyko prinsă de naziști. O fată de paisprezece ani a împușcat înapoi de la naziști. Doi dintre însoțitorii ei au fost uciși. Și ea însăși s-a ascuns în colibă.
  Bunica a vrut să o dea drept nepoată, dar naziștii nu au crezut-o. Și m-au luat... Căutarea este pe cale să înceapă.
  Și atunci Lara a luat o grenadă, naziștii au căzut. Fata și-a luat mental rămas bun de la această lumină și a aruncat-o... Dar grenada nu a explodat.
  Nu a fost posibil să scape eroic.
  Au doborât-o pe Lara, au lovit-o de câteva ori și i-au pus o vânătaie sub ochi. Dar nu au lovit puternic, se pare că le era frică să schilodă!
  Când a fost adusă la colibă pentru interogatoriu, Lara s-a purtat cu obrăznicie.
  Privind cu curaj în ochii colonelului SS, ea a spus:
  - Fritz te va distruge în curând! Auzi bubuitul armelor, moartea vine din partea Armatei Roșii!
  Colonelul a răspuns:
  - Fată îndrăzneață, te vei familiariza cu biciul!
  Lara strigă cu îndrăzneală:
  Durerea nu mă sperie!
  Colonelul a ordonat:
  - Scoate-l afară pe ticălosul ăsta cu un afiș: partizan și arată tot satul!
  Polițistul s-a grăbit să spună:
  - Pe stradă a nins, și e geroasă... Să nu fie scoasă fata desculță ca să-și răcorească ardoarea!
  Colonelul SS dădu din cap în semn de acord.
  - Dreapta! Să fie ca desculț în ger, poate să-ți vină în fire!
  Haina Larei a fost ruptă, la fel și puloverul. A ramas doar intr-o rochie de bumbac. Și-au scos pantofii aspri și ciorapii negri. Fata a rămas desculță într-o rochie lejeră.
  I-au atârnat la gât o placă cu inscripția: "Sunt un partizan". Și, după ce i-au legat mâinile de la spate, l-au dus afară pe verandă. Picioarele goale ale fetei erau reci și înzăpezite.
  Lara a zâmbit. Era foarte jenată de vânătaia de pe față, de felul în care arăta. Și poți merge desculț pe zăpadă. Tălpile ei deveniseră foarte aspre în timpul verii, din multe tranziții desculțe. Și-a pus pantofii recent și nu este prima dată când trebuie să îndure frigul și foamea.
  Lara s-a dus ea însăși și a continuat să zâmbească. Vântul a suflat, suflându-i părul roșu aramiu, iar zăpada îi scrâșnea sub picioarele goale.
  Fata mergea cu o asemenea privire, ca o prințesă pe tron. Și a lăsat în urmă urme elegante, mici, picioare aproape copilărești.
  Oamenii o priveau cu simpatie.
  Una dintre bunicile într-o haină de blană murmură:
  - Groază! Ei o conduc pe fata desculță!
  Vremea era însorită, iar tălpile întărite și caloase ale Larei abia au suferit de frig. Ea a mers singură și și-a dezvăluit dinții.
  Aici a fost arsă de o lovitură de bici. Fata a țipat și și-a mușcat buza.
  A mai fost lovită de câteva ori cu forță. Lara cu greu se putea ține în picioare și, cu un efort de voință, și-a reținut strigătul.
  Fata încăpățânată a fost trimisă într-o colibă specială, unde erau dispozitive de tortură.
  Aici au pus-o pe un suport și au început să-i ardă călcâiele cu un fier încins...
  Și doi călăi au biciuit-o pe Lara cu bice. La început, fata și-a reținut țipetele cu un efort titan, dar când pe tălpile goale ale copilului i-au fost aplicate benzi largi de fier, roșii de la căldură, a țipat și și-a pierdut cunoștința. A fost adusă...
  Groază...
  Gerda s-a trezit.... La naiba, trebuie să visezi când sunt în ajunul victoriei, tancul lor bombardează Casa Albă.
  Și apoi ies astfel de lucruri urâte...
  Gerda a tras în "Supershing" care ieșea din casă, a străpuns-o și a guturat:
  - Pace, muncă și dragoste!
  Apoi și-a scos limba.
  Charlotte a bătut și ea pe inamicul, folosind degetele goale ale picioarelor și a țipat:
  - Sunt o fată super!
  Christina a lovit și ea, șuierând cu un șarpe și apăsând butonul joystick-ului cu sfarcul ei stacojiu, lovind inamicul:
  - Suntem supraoameni!
  Și Magda va pălmui inamicul, va zdrobi tancul, va face trusa de luptă să detoneze și va emite:
  - Dă acrobație!
  Apoi le face cu ochiul partenerilor săi. Iată o fată - luați în considerare cea mai înaltă clasă trăsură.
  Femeile războinice îi distrug pe yankei și câștigă scoruri... Albina și Alvina au înregistrat deja două mii de mașini doborâte fiecare. Pentru aceasta au primit un nou premiu: Steaua de diamant a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Așa s-au remarcat fetele devenind ași ai super-clasei. Și nimeni nu i-a putut opri și să-i învingă.
  Anastasia Vedmakova și Akulina Sokolovskaya și Orlova au primit fiecare câte un nou premiu: Ordinul Gloriei de cel mai înalt grad cu diamante, de care s-au bucurat foarte mult. Sunt niște fete cool.
  Și războiul se apropie de sfârșit... Americanii pe 20 aprilie 1948 capitulează. Și o altă poveste a celui de-al Doilea Război Mondial s-a dat peste cap.
  De data aceasta pare o perioadă de lungă pace. URSS a primit Alaska înapoi și toată lumea era fericită. Și țările continentului american au fost împărțite de Japonia și de al Treilea Reich. Astfel s-a încheiat redistribuirea temporară a lumii.
  Nemții s-au săturat de război.
  Hitler a permis poligamia în cel de-al Treilea Reich - până la patru soții fiecare și a introdus taxe draconice pentru cuplurile fără copii sau cu mai puțin de trei. Aceasta a fost o mișcare puternică pentru a încuraja politica populației.
  În plus, Hitler însuși a avut mulți copii obținuți prin inseminare artificială. Și printre ei a fost necesar să se aleagă moștenitorul tronului.
  Nu era tristețe, al treilea Reich digera cuceriții împreună cu Japonia.
  Dar pe 5 martie 1953, Stalin a murit. Și Beria a ajuns la putere. De ce Beria? În istoria reală, a avut și șanse mari la tron, dar un accident l-a împiedicat: o revoltă în RDG, în timpul căreia s-a maturizat un contraplot împotriva Beriei. Și aici RDG, desigur, nu este.
  În plus, Hitler dorea, de asemenea, ca bine-previzibilul și binecunoscutul Beria, care era germanofil, să conducă după Stalin. Iar Stalin, când sănătatea i s-a deteriorat, a făcut testament în favoarea Beriei.
  Deci totul a fost decis în favoarea șefului secretului și nu numai a poliției secrete.
  Ei bine, Beria i-a oferit lui Hitler să se ocupe de Japonia până când aceasta va dobândi arme nucleare.
  Nu știi niciodată la ce se poate gândi un samurai.
  Beria și Hitler au convenit asupra unui război comun cu Japonia și împărțirea teritoriului acesteia.
  La 20 aprilie 1954, a început un război comun împotriva vastului imperiu colonial al samurailor.
  Ce pagină nouă se întoarce în istorie. Trupele sovietice avansează spre Japonia.
  Și nemții la fel... Iată din nou Gerda și Charlotte se luptă într-un tanc piramidal. Au o mașină cu două locuri care cântărește cincizeci de tone și un motor compact cu turbină cu gaz de 2500 de cai putere. Vă puteți imagina ce mașină germană rapidă. Și armura este specială, cu un amestec de plastic. Și foarte puternic impenetrabil din toate unghiurile. Un pistol de calibru mic de 75 mm, dar cu o viteză foarte mare a proiectilelor într-un pistol de înaltă presiune. Are perforarea armurii crescută. Și stocul de obuze și cadența de foc sunt mari. Conductibilitatea este ridicată.
  Tancul în sine este super... Așa că Gerda știe pe ce să lupte.
  Mașinile sovietice sunt mai slabe. Rezervorul principal este încă T-54, mașina nu este rea, relativ ieftină, dar mult inferioară germanului în toate. IS-7 încă nu a devenit masiv. A fost remarcat de IS-10, care a primit un tun de 122 mm, dar cu țeava mai lungă și armură bună pentru frunte, cu laturile mai slabe. Dar toate acestea se încadrează în greutatea de cincizeci și trei de tone, ceea ce nu este rău.
  Gerda trage cu tancul Panther-6 către japonezi, folosind degetele goale de la picioare și apăsând pe butoanele joystick-ului, în timp ce urlă:
  - Slavă ideilor frăției ariene!
  Charlotte apasă butoanele joystick-ului, cu sfarcul ei stacojiu, o linie de șapte mitraliere și țipă:
  - Fericirea noastră este în comunismul visului arian!
  Și fata râde din nou...
  Christina și Magda se luptă pe o altă "Panteră"-6 piramidală.
  Christina apasă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și lovește inamicul din Japonia și răcnește:
  - Felicitari iubitului meu!
  Magda deschide și ea focul și, râzând asurzitor, spune, apăsând butonul joystick-ului cu mamelonul rubin:
  - Slavă tinerilor noștri!
  Și cum râd din răsputeri. Așa sunt, sincer, fete minunate în entuziasmul războiului.
  Da, pentru Japonia, se pare că a venit ziua judecății. Dar totul merge conform planului.
  Elizabeth și echipajul ei luptă pe un tanc T-54, oarecum modernizat. Dar diferența este mică. Pistolul a devenit puțin mai rapid, iar proiectilul este mai străpungător. Aceasta este diferența.
  Și motorul este același motor diesel cu 520 de cai putere... Japonezii folosesc rezervoare de design propriu și licențiate germane. În general, mașinile sunt și ele bune. În special mașina Hirohito-3, cu o greutate de cincizeci și opt de tone, cu un tun de 105 mm cu o lungime a țevii de 70 EL, superioară T-54 în armament și nu inferioară în blindaj și performanță de conducere, cu excepția rezervei de putere. .
  Acest tanc japonez este o problemă pentru URSS. Dar există și mașini mai ușoare ale Țării Soarelui Răsare.
  Este mai ușor să te descurci cu ei.
  Elizabeth trage cu degetele goale de la picioare și lovește tancurile de samurai. O face foarte inteligent și țipă:
  - Slavă Patriei noastre libere!
  Ekaterina trage din nou, folosind un mamelon stacojiu și zdrobind o mașină japoneză, țipă:
  - Pentru că Dumnezeu a dat Rusia!
  Elena bate și ea inamicul, sparge tancul inamic cu ajutorul călcâiului ei gol și urlă:
  - Pentru măreția ideilor comunismului!
  Euphrasia trage și ea și o face cu ajutorul mamelonului de căpșuni din pieptul ei elastic și țipăie:
  - Slavă victoriilor comunismului superior!
  Așa că își mișcă cu dibăcie tancul și evită înfrângerea. Tancul Hirohito-3 poate fi, de asemenea, clasificat drept greu, dar este destul de masiv. E greu să învingi o mașină ca asta.
  Și iată-l la fete. Pistolul este mai mare ca calibru și mai mare decât viteza la foc a proiectilului. Armura pentru frunte a turnului japonez este chiar mai groasă decât cea sovietică de 240 mm, iar fruntea carenei este, de asemenea, mai groasă în partea superioară a 150 mm și 120 mm inferioară. Și viteza japonezilor este și mai mare, motorul cu turbină cu gaz are 1500 de cai putere. Da, acest rezervor este cel mai bun din Japonia. Nu glumi cu el.
  Dar Elizaveta, cu ajutorul unui mamelon stacojiu, trimite un proiectil drept cap la cap, iar tancul japonez explodează, nereușind să lovească mașina sovietică.
  Ekaterina a ciripit și și-a sărutat prietena pe călcâiul ei:
  Esti desteapta Lisa!
  Elizabeth nu a fost de acord.
  - Sunt doar un geniu!
  Și cum râde din plin. Aici e fata.
  Și urlă mult... Ekaterina, de exemplu, își amintește de anul patruzeci și unu cum a revărsat apoi. Pantofii s-au rupt după câteva zile și a trebuit să călc desculț. Și din obișnuință pentru o fată de oraș, doare, fiecare umflătură, fiecare crenguță, fiecare umflătură se simte. Și și-a dat picioarele în sânge, când fiecare pas explodează de durere.
  Nu s-a gândit niciodată că mersul desculț ar putea fi atât de dureros. Nu e de mirare că Hugo a simpatizat cu fata desculță, Closet. Dacă chiar și vara astfel de picioare de fată, atunci ce fel de iarnă.
  Catherine, însă, s-a obișnuit repede, corpul tânăr se adaptează repede, talpa rănită este acoperită de calusuri și asprută. Și era plăcut să mergi desculț. Ekaterina nici măcar nu și-a încălțat până când a lovit gerul. Cu toate acestea, atunci s-au format cei patru ai lor, iar Eufrasinia i-a învățat arta vrăjitoarelor. Și vrăjitoarele aleargă adesea desculte în zăpadă pentru a-și prelungi tinerețea. Și pe scurt, fetele stăpâniseră cunoștințele secrete și păreau de douăzeci de ani, iar desculțe și în bikini nu înghețau la frig. Iată frumusețile. Și nu există altele mai cool, cu excepția, desigur, Alenka. Ea a luptat pe IS-10 într-o modificare cu un țevi extins. Tancul a apărut în serie destul de recent. Și încă rar. IS-7 nu a fost niciodată introdus într-o serie mare. Aparent din cauza costului ridicat și a dificultăților de producție.
  Așa că echipa lui Alenka distruge acești japonezi și își cântă melodii.
  Zburați ca focurile nopți albastre
  Suntem copii pionieri ai muncitorilor...
  Era anilor lumină se apropie,
  Strigătul pionierilor să fie mereu gata!
  Când fetele se apucă de treabă, nu le poți rezista. Aceasta este de fapt o creație perfectă a războiului.
  Luptele merg bine și Japonia pierde.
  Aici trupele sovietice au luat sudul Sahalinului în mai. Și au acționat cu extremă precauție.
  Dar batalioanele de fete sovietice arată o clasă minunată de luptă.
  Dintre tipurile lor de arme, desigur, AK a început să fie folosit. Mai rău decât germanul, dar simplu și de încredere. Și tund adversarii, deși țintirea la distanță este mai mică decât cea a carabinei de asalt germane.
  Fetele sovietice ale prizonierilor japonezi își fac picioarele goale și prăfuite să se sărute, călcâiele goale să le lingă. Aceasta este tactica lor.
  Luptă împotriva războinicilor, clasa cea mai înaltă.
  În vara lui 1954, germanii eliberaseră în mare măsură America de trupele japoneze.
  Batalionul de fete desculte, condus de Margaret, a luptat deosebit de frumos. Fata a fost împrăștiată de samurai, iar tânărul capturat a fost forțat să-i sărute călcâiele și să lingă sânul lui Venus.
  Gerda și echipa ei de pe "Panthers" -6 au făcut o treabă bună și au trimis mulți japonezi în iad, iar unii în rai.
  Patru fete ninja au luptat cu trupele sovietice care înaintau în Manciuria.
  O fată ninja cu părul albastru a spart cu săbii și a condus o moară de vânt, dărâmând soldații sovietici. Apoi a aruncat cu degetele de la picioare un bob de mazăre cu explozibili, răsturnând tancul sovietic T-54 și a lătrat:
  - Cea mai tare țară este Japonia!
  O fată ninja cu părul galben va lovi și inamicul cu lame și va da un bumerang cu călcâiul gol, strigând:
  - Pentru victoriile noastre ale samurailor!
  O fată ninja cu părul roșu va desfășura o plată agresivă cu săbii fără probleme, tăind soldații sovietici. Apoi, degetele ei goale vor lansa o bombă. Tancul URSS va fi sfâșiat și războinicul va scârțâi:
  - În numele ideilor comunismului!
  O fată ninja cu părul alb și-a luat și și-a tăiat adversarii, ca și cum ar rula un evantai pe câmp, i-ar tăia din nou pe soldații ruși și cu degetele goale, de parcă ar lansa unul mortal care ar sparge două tancuri sovietice întregi în piese de schimb. .
  Și urlă:
  - Pentru măreția țării!
  Fetelor le place să omoare și chiar mai mult le place să violeze prizonierii. Da, astfel încât bărbații și-au pierdut cunoștința din cauza efortului excesiv. Și așa le place fetelor ninja. Sărind pe bărbați legați și, în același timp, biciuindu-i cu bice.
  Dar, în ciuda eroismului japonezilor, ei pierd în fața unei tehnologii mai bune și mai avansate.
  Mai ales pe cerul super-clasă, așii Anastasia Vedmakova și Akulina Sokolovskaya, care îi zdrobesc pe japonezi ca pe morile de vânt.
  Anastasia, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, întrerupe dintr-o singură explozie șase avioane japoneze și scârțâie:
  - Slavă ideilor comunismului din Rusia!
  Akulina, apăsând butonul cu sfarcul ei stacojiu, a tăiat șapte avioane japoneze deodată și a răcnit:
  - Slavă eroilor Rusiei!
  Războinicii se răzbune pe Japonia pentru nemulțumirile lor anterioare. Și mai ales pentru înfrângerea în războiul din vremurile țarului Nicolae al II-lea. Nu, ei nu vor uita niciodată și generațiile nu vor ierta.
  Anastasia, apăsându-și mamelonul rubin, a dat o altă explozie, doborând avioane japoneze și urlând:
  - Slavă erei comunismului Beria!
  Akulina și-a apăsat picioarele cu degetele goale, a doborât avioanele samurai și a rugat:
  - Pentru mari victorii!
  Și Albina și Alvina câștigă conturi record. Pentru trei mii de avioane doborâte au primit ordinul: Steaua de diamant a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier și frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Albina, cu ajutorul unui mamelon stacojiu, a dat o întoarcere. Ea a tăiat o duzină de avioane japoneze deodată și a guturat:
  - Pentru pieptul meu!
  Și s-a imaginat în brațele unui războinic negru.
  Alvina a lovit cu piciorul cu ajutorul degetelor goale, a doborât o duzină de avioane japoneze și a scârțâit:
  - Pentru mari victorii!
  Fetele germane sunt foarte lupte și frumoase. Negrilor le plac foarte mult, iar limba lor este întotdeauna gata să lustruiască perfecțiunea de abanos a bărbaților.
  Albina, cu ajutorul degetelor goale, i-a lovit din nou pe samurai și le-a doborât avioanele.
  Și ea a guturat:
  - Sunt Superman!
  Alvina și-a apăsat sfarcul de căpșuni, a cosit o masă de avioane japoneze și a scârțâit:
  - Sunt o vulpiră spațială!
  Fata este foarte combativă și activă în hipersexualitatea ei.
  Arieni adevărați - doar super! Și în general astfel de frumuseți de cea mai înaltă clasă!
  Trupele germane și sovietice, învingând inamicul, înaintează prin China.
  În timpul atacului asupra Singapore, luptătorii diviziei aeropurtate și unitatea de fete desculțe "Barracuda" s-au remarcat. Fetele, plesnindu-și călcâiele goale prin bălți de ploaie tropicală, au izbucnit în pozițiile fortificate ale japonezilor și le-au străpuns cu baionete.
  Așa sunt frumusețile de luptă.
  Japonia s-a cutremurat de loviturile zdrobitoare ale unei echipe atât de agresive.
  În toamna anului 1954, cea mai mare parte a Chinei a fost preluată de puterile Axei. Și situația a devenit mult mai complicată pentru Țara Soarelui Răsare.
  Hitler a remarcat:
  - Două păsări într-o vizuină nu se pot înțelege!
  Iar războinicii Albina și Alvina au doborât a patra mie de avioane. Japonia producea avioane ieftine, dar de calitate scăzută, în cantități foarte mari, așa că era foarte convenabil să încasați facturile.
  Albina, folosind degetele goale de la picioare, a tăiat un alt samurai și a scârțâit:
  - Aceasta este lumea noastră frumoasă!
  Alvina, cu ajutorul unui mamelon stacojiu, a doborât o duzină de mașini japoneze și a postat pe Twitter:
  - Slavă erei comunismului, în întreg universul!
  Albina, folosind și ea un teț de căpșuni și doborând samuraiul, a fost surprinsă și a țipat:
  Vorbesti despre comunism?
  Alvina, folosind degetele goale de la picioare și tăiând o duzină de avioane japoneze, a raportat:
  - Noua ordine ariană este comunismul!
  Fetele au râs... Pentru cea de-a patra mie de aeronave au primit Steaua de diamant a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante. Că chiar și un premiu foarte mare este un record pentru frumuseți.
  Acestea sunt fetele la care să admiri....
  Cu toate acestea, Anastasia Vedmakova și Akulina Sokolovskaya nu sunt inferioare și au depășit scorul de cinci sute de avioane doborâte.
  Și au primit noi premii foarte mari și au adunat o întreagă colecție de stele pentru ei înșiși.
  Anastasia își țintește arma cu picioarele goale și doboară inamicul, tăindu-l pe inamicul și scârțâie:
  - Pentru comunism pe toată planeta!
  Akulina, doborând inamicul apăsând pe sfârcul stacojiu, țipă agresiv:
  Chiar și copiii ne cunosc!
  În timpul iernii, Japonia și-a pierdut aproape toate coloniile, iar luptele s-au mutat către metropola însăși.
  A venit anul 1955, când bătăliile sunt furtunoase și nu văd niciun capăt sau margine.
  Japonia cedează, încet, dar sigur. Și pierde treptat războiul.
  Dar samuraii luptă cu disperare și din greu.
  Alyonka și echipajul ei s-au mutat la tancul experimental IS-11. Această mașină este echipată cu un pistol de 130 mm și are șine solide pe partea inferioară.
  Alenka trage cu degetele goale de la picioare, străpunge inamicul și răcnește:
  - Slavă comunismului cu tocuri goale de fete!
  Anyuta a tras și cu ajutorul unui mamelon stacojiu, apăsând nouă dintre ele pe trăgaciul mitralierelor și a țipat:
  - Noi fetele suntem foarte cool!
  Alla a lovit și cu pumnul folosind degetele goale de la picioare, zdrobind inamicul și a răcnit:
  - Ei bine, din șurub!
  Maria a fugit, cu ajutorul unui toc gol. Ea a străpuns inamicul peste tot și a guturat, dezvăluind dinții:
  - Pentru noi realizări!
  Marusya a lovit cu un pumn de căpșuni, lovindu-i pe inamici cu o strângere mortală și ciripind:
  - Pentru marele comunism!
  Alenka a tras din nou și a răcnit:
  - Ca să moară președintele fermei colective și dictatorul țiganului Sașka!
  Și-și plesnește piciorul gol pe armură.
  Asa s-au despartit fetele, doar super. În general, sunt războinici uimitori.
  Aici ei cântă la unison:
  Nu, vigilentul nu se va estompa,
  Privirea unui șoim, vultur...
  Vocea oamenilor este sonoră -
  Șoapta va zdrobi șarpele!
  
  Stalin trăiește în inima mea
  Ca să nu cunoaștem tristețea...
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Calea, luminând comunismul!
  Elizaveta se luptă și cu tancul ei T-54, o astfel de fată-vrăjitoare luptă.
  Și frumusețile sunt doborâte de mașinile japoneze cu picioarele goale.
  Elizabeth a apăsat butonul joystick-ului cu sfarcul ei stacojiu și a ciripit:
  - Slavă ideilor comunismului sovietic!
  Și cum va râde această frumusețe! Și strălucesc cu dinți sidefați.
  Ekaterina a luat-o și a tras și cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - În victoria ideilor nemuritoare ale comunismului,
  Vedem viitorul țării noastre...
  Elena și-a pălmuit adversarul cu un mamelon de rubin, dezvăluind dinții, țipând:
  - Și steagul roșu al Patriei noastre,
  Vom fi mereu credincioși dezinteresat!
  Ephrasia bătu cu călcâiul gol și șuieră:
  - Slavă Patriei, liberul nostru,
  Prietenia popoarelor, sprijin pentru totdeauna!
  Și toate fetele, folosind degetele goale de la picioare, cântau la unison:
  - Puterea legii, voința poporului,
  Până la urmă, pentru unitatea unui om simplu!
  Războinicii, trebuie să spun, au o agresiune de luptă incredibilă.
  Și iată că Gerda se luptă...
  "Panther"-6 ei este ca un supertanc, distrugând pozițiile samurailor.
  Gerda trage cu un mamelon stacojiu, apăsând butonul joystick-ului și răcnește:
  - Pentru lumea ariană!
  De asemenea, Charlotte va plesni, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, va sfâșia masa japonezilor și va blabla:
  - Pentru marile frontiere!
  Christina și Magda se ceartă și ele. Fetele sunt extrem de luptatoare, si foarte frumoase, aproape goale in bikini.
  Christina a tras cu mamelonul ei rubin, a spart tancul japonez Hirohito-4 și a guturat:
  - Slavă țării mele!
  Magda a lovit și cu piciorul, folosind degetele goale de la picioare, a spart obuzierul samurai și a țipat:
  - Slavă marilor realizări!
  Aceste fete sunt de top!
  Tokyo a căzut la sfârșitul lunii martie. Și pe 20 aprilie 1955, Japonia a capitulat și astfel a pus capăt marelui război.
  Fata Albina și Alvina au depășit cinci mii de avioane doborâte. Și pentru aceasta au primit un premiu special: Marea Steaua de Diamantă a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii de diamant.
  Războiul nu s-a terminat încă. S-a ascuns doar o vreme. Dar Hitler a cucerit aproape întreaga lume.
  Beria a primit înapoi sudul Sakhalin, creasta Kuril și Manciuria, împreună cu Port Arthur.
  URSS a devenit o țară puternică care și-a lins rănile. De ceva timp, Germania nazistă a cucerit alte țări, suprimându-le rezistența neînsemnată.
  Războiul a durat până la distrugere și dominarea lumii. Dar se pregătea o altă confruntare globală.
  Între timp, norii se adunau peste URSS. Și în 1959, în ziua celei de-a șaptezeci de ani, Adolf Hitler a decis să atace Rusia sovietică, unde a condus Beria. De partea lui Fuhrer era aproape întreaga lume.
  Dar URSS a devenit o putere industrială puternică. Așa că am găsit o coasă pe o piatră.
  Ambele țări dețineau arme nucleare, dar Gerda și Albina au reușit să creeze un generator în care radiațiile acoperă întreaga planetă Pământ, făcând imposibilă utilizarea acestui tip de distrugere.
  Iar Hitler a decis să pună mâna pe ultima putere suverană din lume. Granița din vest trecea de-a lungul Niprului, apoi a Belarusului și a statelor baltice sub nemți. Naziștii au reușit să țină Crimeea în spatele lor. Cu excepția cazului în care URSS a închiriat o bază pentru flota Mării Negre la Sevastopol.
  Pe lângă restul teritoriului, Rusia făcea parte din China - Manciuria. Deci populația URSS, unde s-a dus o politică foarte activă de încurajare a natalității și a fost legalizată poligamia de către regimul comunist, ateu, a depășit deja cifrele de dinainte de război din 1941, în ciuda pierderilor teritoriale, și în fiecare an a crescut. cu trei procente.
  Beria a interzis atât avortul, cât și contraceptivele. Și a introdus taxe sălbatice pentru familiile cu mai puțin de patru copii.
  Conform planului și metodelor stick, URSS s-a dezvoltat rapid, iar puterea sa militară a crescut.
  Hitler, simțind o potențială amenințare, după ce a terminat de adunat lumea într-un singur al Treilea Reich, a decis să înceapă ultimul său război pe această planetă.
  Care este ultimul război? Nu mai este nimic de cucerit pe Pământ. Acum un an, germanii au zburat pe Lună, iar epoca expansiunii spațiale este deschisă. Dar va trăi Hitler pentru a vedea perioada Războiului Stelelor și cucerirea galaxiilor? În ciuda unui stil de viață sănătos, a unei diete vegetariene, a exercițiilor fizice regulate și a activității fizice măsurate, era clar că Fuhrer-ul îmbătrânește. O chelie iese din ce în ce mai mult pe cap, părul devine gri, iar aspectul este obosit. Deși Fuhrerul încearcă să se înveselească.
  Oricum ar fi, ar trebui să-ți închei ultima misiune și să cucerești URSS. Și așa, chiar dacă Fuhrer-ul moare, atunci are aproximativ o mie de fii obținuți prin însămânțare naturală. Și unul dintre ei va fi recunoscut drept cel mai bun, cel mai capabil și va prelua tronul celui mai mare dictator din istoria planetei Pământ.
  În orice caz, întârzierea este prea riscantă și, în timp ce armele nucleare nu funcționează, Hitler a aruncat peste cincizeci de milioane de soldați asupra URSS numai în primul eșalon. Un număr mare de tancuri, avioane și discuri zburătoare. Și aceasta este o forță colosală.
  URSS a continuat să modernizeze armele. A apărut tancul T-64, mai greu și cu un tun puternic de 125 mm, capabil să pătrundă cu obuze de pene și vehicule piramidale germane. Adevărat, T-64 tocmai a început să intre în producție. Tancul principal era încă T-54, nu suficient de puternic împotriva modelelor germane. Acesta este și unul dintre motivele pentru care Hitler s-a grăbit cu agresiunea împotriva Rusiei.
  IS-11 nu a prins... IS-12 a fost creat de o mașină cu un tun de 203 mm, dar s-a dovedit a fi prea scump, greu și mare. IS-15 a fost un compromis în tunul cu țeavă lungă de 152 mm. Această mașină semăna cu un T-64 mărit și tocmai a început să intre în producție.
  Tancul principal german, Panther-6, avea formă de piramidă și a fost ușor modernizat în Panther-7, mărind calibrul tunului la 88 mm pentru a produce mai multe distrugeri. Și motorul, având instalat o putere mai puternică de 3000 de cai putere, oferind o viteză și o manevrabilitate extraordinare, menținând în același timp o greutate de cincizeci de tone și îmbunătățind calitatea armurii.
  Chiar și cel mai nou T-64 sovietic a fost vizibil inferior germanului în ceea ce privește performanța de conducere și protecția părților laterale, precum și a frunții. Dar T-64 ar putea pătrunde cel puțin în german, deși de la mică distanță.
  Pe cer, germanii erau, de asemenea, mai puternici și cantitatea și calitatea mașinilor. Și nu au reușit să-și creeze propriile discoteci în URSS. Iar germanii au instalat raze de căldură pe discurile Belontsi - cum ar fi laserele și ar putea efectua bombardări mai eficiente.
  Și printre naziști, discotecile zburau cu o viteză de zece sunete. Și de fapt este uriaș. Așa este armata celui de-al Treilea Reich este puternică.
  Și au rezervoare subterane. Și multe alte lucruri interesante. Pe scurt, Beria nu are practic nicio șansă.
  Dar trupele sovietice au o putere defensivă colosală. Și invazia a început cu o ofensivă aeriană. Forțele sunt inegale, iar germanii zdrobesc orașele sovietice. Zece mii se mută prin Rusia și iau Smolensk.
  Natasha a luat o decizie:
  - Este necesar să-l forțezi pe Hitler și gașca lui să scoată trupele din URSS și să elibereze copiii captivi!
  Jucăușa Zoya a fost de acord cu asta:
  - Desigur că trebuie! Și salvează-ți strămoșii de fascism!
  Augustine remarcă, bătând din picioarele goale:
  O vom face fără nicio îndoială!
  Svetlana a confirmat cu ușurință:
  - Avem toate mijloacele pentru asta!
  Nu mai devreme de spus, de făcut, iar cele patru femei războinice atacă hoardele fasciste.
  Războinici din secolul rus al lui Dumnezeu și vrăjitoare mutante s-au luptat din nou cu naziștii din secolul al XX-lea.
  Sunt prea mulți soldați în imperiul fascist brun. Curg ca un râu nesfârșit.
  Desigur, patru fete au luat foarte faimos distrugerea tancurilor și aeronavelor Wehrmacht-ului. De la bun început i-au zdrobit cu mâinile și picioarele, fiind acoperiți de un câmp de forță. Dar...
  Ca de sub pământ, a apărut Oleg Rybachenko și fiica cea mică a lui Natasha, Margarita Korshunova.
  Au luat sabii laser și s-au încărcat cu nanoboți. Au pornit să-i distrugă pe fasciștii urâți. Deci cei patru s-au transformat într-un șase.
  Natasha Korshunova, pocnindu-și picioarele goale și cizelate, remarcă:
  - Așa? Ei bine, care este soarta noastră, nu o putem învinge altfel!
  Zoya agresivă cu părul auriu, care continuă să-i zdrobească pe germani, a remarcat în mod logic:
  - Hai să o facem mai repede! Să salvăm URSS!
  Oleg Rybachenko, un băiat desculț de nu mai mult de doisprezece ani, a răcnit naziștii cu săbii, atât infanterie, cât și tancuri:
  - Nu cedati niciodata!
  Și din piciorul gol al băiatului a zburat un disc ascuțit, care a tăiat trei avioane fasciste deodată!
  Sclipind cu călcâiele goale, Margarita Korshunova, zdrobind adversarii, atât tancuri cât și infanterie, și-a dezvelit dinții, mormăi:
  - Există un loc pentru ispravă în lume!
  Și ace otrăvitoare s-au împrăștiat de pe piciorul gol al fetei, lovindu-i pe naziști și avioanele și tancurile lor.
  Natasha Korshunova și-a aruncat și degetele goale de la picioare, ucigaș, și a urlat:
  Nu vom uita și nu vom ierta niciodată.
  Și sabiile ei laser au trecut prin moara naziștilor. Apoi blasterii au lovit tancurile, tăind loviturile. L-au primit și avioanele.
  Augustinul cu părul roșu, tăind prin dușmani, țipă:
  - Pentru o noua comanda!
  Și ace noi s-au împrăștiat din picioarele ei goale. Și ce este în ochi, ce este în gâtul soldaților și aeronavelor naziste.
  Da, era clar că războinicii deveneau entuziasmați și furioși.
  Cool Zoya, tăind soldații albi, maro și tancurile cu avioane, scârțâi:
  - Voința noastră de fier!
  Și un nou cadou mortal îi zboară din piciorul gol. Și tancurile și luptătorii albi cad, iar cozile ard din avioane.
  Svetlana Alba ca Zăpada îl tăie pe morar, săbiile ei sunt ca fulgerul.
  Naziștii cad ca snopii.
  Fata aruncă cu ace cu picioarele goale, doboară avioanele inamice și scârțâie:
  - Pentru Mama Rusia va exista un imperiu spațial uman, câștigă!
  Oleg Rybachenko avansează împotriva naziștilor. Băiatul Terminator tăind trupele maro.
  Și în același timp, degetele de la picioarele goale ale băiatului aruncă ace cu otravă, sfâșie trunchiuri și doboară avioane.
  Băiatul urlă:
  - Slavă viitoarei Rusii!
  Și în mișcare, taie capetele și boturile tuturor și, în același timp, turnurile de tancuri.
  Fata terminatoare, Margarita, distruge și adversarii, avioanele și tancurile.
  Picioarele goale îi zvâcnesc. Naziștii mor în număr mare. Războinicul strigă:
  - Pentru noi frontiere!
  Și apoi fata va lua și va tăia...
  Masa de cadavre ale soldaților fasciști.
  Și iată-l pe Natasha Korshunova în ofensivă. El îi dărâmă pe naziști pentru el, împreună cu tancuri, avioane și cântă:
  - Rusia este grozavă și strălucitoare,
  Sunt o fată foarte ciudată!
  Și discuri zboară din picioarele ei goale. Cine a văzut gâturile naziștilor. Da, aceasta este o fată care demola tancuri.
  Zoya Angelskaya în ofensivă. Tăiind soldații maro cu ambele mâini. Scuipat dintr-un tub. Și aruncă ace mortale cu degetele goale de la picioare - doboară tancuri și avioane.
  Și, în același timp, își cântă:
  - O, maciucă, hai să mergem,
  Oh, preferatul meu va merge!
  Augustina, tăind naziștii cu săbii laser și exterminând soldații bruni, împreună cu tancurile, țipă:
  - Toate zdruncinate și în pielea unui animal,
  S-a repezit la poliție cu o bâtă!
  Și cu degetele goale, cum să lansezi în inamic, ceva care va ucide un elefant și cu atât mai mult un tanc.
  Și apoi scârțâi:
  - Lupii! Secolul douăzeci și doi!
  Svetlana Albă ca Zăpada în ofensivă. Tăieri, tăieturi pe naziști. Cu picioarele goale, le lansează cadouri ale morții.
  Conduce o moară cu săbii.
  Ea a zdrobit o mulțime de luptători, împreună cu tancuri și avioane, și strigă:
  - Vine o mare victorie!
  Și din nou fata este într-o mișcare sălbatică.
  Iar picioarele ei goale lansează ace mortale, distrugând tancuri și avioane.
  Oleg Rybachenko a sărit în sus. Băiatul s-a răsucit într-o capotaie. A tăiat o mulțime de naziști în salt.
  A aruncat cu ace cu degetele goale, doborând tancuri și avioane, gâlgâi:
  - Fii faimos pentru curajul meu frumos!
  Și din nou băiatul este în luptă.
  Fata dură Margarita Korshunova trece la ofensivă. Distruge toți inamicii la rând. Săbiile ei sunt mai dure decât lamele morilor de vânt. Și degetele goale aruncă daruri ale morții, tancurile și avioanele ard.
  Fata este în ofensivă. Extermină războinicii maro fără ceremonie.
  Și sare din când în când, și se răsucește!
  Și darurile anihilării zboară de la ea.
  Și naziștii înșiși cad morți. Și grămezi întregi de cadavre.
  Margarita scârțâie agresivă:
  - Sunt un cowboy american!
  Și iarăși picioarele ei goale au aruncat acul.
  Și apoi încă o duzină de ace!
  Natasha Korshunova este, de asemenea, foarte cool în ofensivă.
  Și aruncă cu picioarele goale, și scuipă dintr-un pai, dărâmă tancuri și avioane.
  Și țipă în vârful plămânilor:
  - Sunt o moarte sclipitoare! Tot ce trebuie să faci este să mori!
  Și din nou frumusețea în mișcare.
  Zoya Angelskaya asaltează un blocaj al cadavrelor naziste. Și bumerangi de distrugere zboară și din picioarele ei goale.
  Și războinicii maro cad și cad, împreună cu tancuri și avioane.
  Fata Zoya țipă:
  - Fata desculță, vei câștiga!
  Și o duzină de ace zboară din călcâiul gol al fetei. Care direct în gâtul naziștilor.
  Au picat morți.
  Sau mai bine zis, complet mort, un loc cu tancuri și avioane.
  Augustin în ofensivă. Zdrobește trupele brune. Săbiile ei sunt purtate în două mâini. Și ea este o războinică atât de mare.
  O tornadă străbate trupele fasciste - cad avioane și tancuri.
  Fata cu părul roșu răcnește:
  - Viitorul este ascuns! Dar va fi învingător!
  Și la ofensivă, o frumusețe cu păr de foc.
  Augustin, în extazul sălbatic al viselor, trimite un pulsar cu călcâiul gol și urlă:
  - Zeii războiului vor rupe totul!
  Și războinicul aflat în ofensivă.
  Iar picioarele ei goale aruncă o mulțime de ace ascuțite, otrăvitoare, care doboară avioane și străpung armura tancurilor.
  Svetlana Albă ca Zăpada în luptă. Și atât de strălucitor și de luptă. Picioarele ei goale aruncă atâtea lucruri mortale. Nu un bărbat, ci moartea cu părul blond.
  Dar dacă se rupe, atunci nu o poți opri.
  Svetlana Alba ca Zăpada cântă:
  - Viața nu va fi miere,
  Acel salt într-un dans rotund!
  Lasă visul să devină realitate
  Frumusețea transformă un bărbat într-un sclav!
  Iar în mișcarea fetei desculțe este tot mai multă furie. Și mai multe tancuri și avioane distruse.
  Oleg Rybachenko în ofensivă, totul se accelerează. Băiatul îi bate pe naziști.
  Picioarele lui goale aruncă ace ascuțite - sfâșie tancuri și avioane.
  Tânărul războinic scârțâie:
  - Imperiul nebun va sfâşia pe toată lumea!
  Și din nou băiatul este în mișcare.
  Margarita este o școlară furtunoasă și un terminator total în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și imediat vor fi aruncați în sus o sută de naziști și zece tancuri.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și va conduce moara cu săbii - butoaiele tancurilor zboară în direcții diferite.
  Aici Natasha Korshunova a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii maro. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe naziști într-un ritm accelerat, alături de tancuri și avioane.
  Natasha Korshunova este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească, iar tancurile și avioanele se rătăcesc.
  Zoya Angelskaya în ofensivă. Săbiile ei par să taie carnea și salata de metal. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre, precum și tancuri sparte și avioane doborâte.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja nici o sută de naziști și o mulțime de tancuri cu avioane. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de naziști și o duzină de tancuri au fost sfâșiate de o explozie puternică.
  Augustina, jucându-se cu muşchii presei şi scuturându-şi pieptul cu sfârcurile stacojii, cânta:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana Albă ca Zăpada este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe naziști. Și o masă de luptători maro căzuse deja în șanț și de-a lungul drumurilor, împreună cu tancuri și avioane sparte.
  Cei șase erau furioși. A făcut o luptă sălbatică.
  Puștiul de karate Oleg Rybachenko a revenit în acțiune. Și înaintează, fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Naziștii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de cadavre însângerate, o grămadă de mașini sparte cu avioane.
  Băiatul inventator își amintește o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Ucigașul de copii Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari au ucis luptătorii maro, împreună cu tancuri și avioane.
  Fata desculță, Margarita, este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja. Și cu ele tancuri și avioane.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  Și Natasha Korshunova este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au fost deja uciși împreună cu tancuri și avioane.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha Korshunova strigă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty! Nu lua nici măcar o rublă!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya Angelskaya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști sau doboară un avion cu un tanc. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa din sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana Albă ca Zăpada în mișcare. Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai - doborând avioane. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Oleg Rybachenko sare și sare.
  Un băiat desculț emite o grămadă de ace, dărâmă rezervoare și cântă:
  - Hai să mergem la camping, deschide un cont mare!
  Tânărul războinic este cel mai bun.
  Are deja destul de mulți ani, toată lumea e în aventuri cu Natasha și companie, dar arată ca un copil. Doar foarte puternic și musculos.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și din nou, ace mortale și zdrobitoare i-au zburat de pe picioarele goale. Atât avioanele, cât și tancurile.
  Sclipind cu tocuri goale, rotunde, Margarita Korshunova a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă letală de ace asupra naziștilor și asupra tancurilor și avioanelor lor, a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Și de îndată ce războinicul aruncă un bob de mazăre cu degetele goale de la picioare, o mie de naziști au zburat imediat în aer. Da, armata imperiului maro, infernal se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha Korshunova în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și atât de mulți naziști mor și avioane cad.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya Angelskaya în mișcare sălbatică. Atacă naziștii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Se sparge prin adversari, împreună cu tancuri și avioane, ca un vuiet:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și execută o moară sălbatică cu săbii, măturând tancuri. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei sunt în acțiune și taie carnea și metalul cu duraluminiu aeronautic.
  Svetlana Albă ca Zăpada intră și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. De îndată ce se toacă, masa de cadavre este plină de gunoi, iar avioanele și tancurile cad.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Băiatul frumos, musculos, desculț, Oleg, din nou o sută de naziști, purtând un meteor, a fost tăiat. Și va ridica o bombă și o va arunca.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum să spargi în bucăți mici o masă de aeronave pe cer.
  Băiatul terminator urla:
  - Tinerețe furtunoasă de mașini groaznice!
  Fata desculță Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători maro. Și trece prin poieni mari, printre tancuri și avioane.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Natasha Korshunova este și mai furioasă în ofensivă. Deci treierarea naziștilor. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha Korshunova a luat-o și a cântat:
  - Lovitura mea este orbitoare desculț!
  Alergarea la fața locului este un comun conciliant!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei brune s-a rostogolit înapoi, iar tancurile ardeau, avioanele ardeau.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Își bate o armadă atât de maro.
  Zoya Angelskaya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie, fac să explodeze tancuri și avioane.
  Zoya Angelskaya a luat-o, a scuturat sfârcurile stacojii ale sânilor plini și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha Korshunova a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și va lovi o mulțime de luptători, tăind turnuri din tancuri.
  Augustin desculț în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită! Alături de ea a intrat în luptă cu lumina naturală, fără vopsea.
  Augustin o luă și șuieră:
  - Va fi un cap de taur - luptătorii nu vor înnebuni!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Băiatul terminator Oleg Rybachenko a mormăit:
  - De ce ai nevoie! Iata fata!
  Margarita Korshunova, aruncând un pumnal cu piciorul gol, rupând turela tancului, a confirmat:
  - Fata mare si misto!
  Augustin a fost de acord cu aceasta:
  - Sunt un războinic care va mușca pe oricine!
  Și din nou, cu degetele goale, va lansa un avioane mortale, doborând.
  Natasha Korshunova în luptă nu este inferioară adversarilor ei. Nu o fată, dar să termin cu o astfel de vrăjitoare în flăcări. Și naziștilor le este greu: cad avioane și tancuri.
  Și țipă:
  - Ce cer albastru!
  Augustine, eliberând o lamă cu piciorul gol, tăind turela tancului, a confirmat:
  - Nu suntem susținători ai jafului!
  Svetlana Albă ca Zăpada, doborând inamicii și doborând avioane, a ciripit:
  - Un prost nu are nevoie de cuțit....
  Zoya Angelskaya scârțâi, aruncând ace cu picioarele goale și doborând tancuri și avioane cu picioarele ei bronzate:
  - Îl vei minți din trei cutii!
  Natasha Korshunova, înfrângând naziștii, a adăugat:
  - Și fă cu el pentru un ban!
  Și războinicii vor lua și vor sări. Sunt atât de sângeroase și mișto. În general, au multă emoție.
  Oleg Rybachenko, un băiat aproape gol, frumos, musculos, în pantaloni scurți singur, arată foarte stilat în luptă.
  Frumoasa Margarita, cu degetele goale de la picioare, a aruncat cu picioarele, o bucata de antimaterie si a cantat:
  - Lovitura este puternică, iar tipul are un interes...
  Băiatul genial a lansat cu piciorul ceea ce părea o elice de elicopter. A tăiat câteva sute de capete de la naziști și de la tancuri și a scârțâit:
  - Destul de sportiv!
  Și amândoi - un băiat și o fată în plin ajurat.
  Băiatul terminator Oleg, tăind soldații maro, gâgâi:
  - Și va fi o mare victorie pentru noi!
  Margarita șuieră ca răspuns:
  - Omorâm pe toți - cu picioarele goale!
  Fata este într-adevăr un terminator atât de activ.
  Natasha Korshunova a cântat în ofensivă:
  - Război sfânt!
  Și războinicul a lansat un disc-bumerang ascuțit. A zburat într-un arc, a tăiat o mulțime de naziști și turnuri de tancuri.
  Zoya Angelskaya a adăugat, continuând exterminarea:
  - Va fi victoria noastră!
  Și ace noi au zburat din picioarele ei goale. Și au lovit o mulțime de luptători și avioane.
  Fata blondă a spus:
  - Sahmat adversarul!
  Și și-a arătat limba.
  Desculț și înflăcărat, Augustine, fluturând picioarele și aruncând svastici cu muchii ascuțite, gâgâi:
  - Steagul imperial înainte!
  Svetlana Albă ca Zăpada, cu călcâiul gol aruncat o minge de hiperplasmă, a confirmat imediat:
  - Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele au strigat la unison, zdrobindu-i pe naziști:
  - Nimeni nu ne va opri!
  Și acum un disc zboară din picioarele goale ale războinicilor. Carnea este ruptă, iar turnurile tancurilor și cozile aeronavelor sunt demolate.
  Și urlă din nou:
  - Nimeni nu ne poate învinge!
  Natasha Korshunova a zburat în aer. A sfâșiat adversarii și vulturii înaripați și a emis:
  - Suntem lupi, prăjiți inamicul!
  Și din degetele ei goale, un disc foarte mortal va zbura afară.
  Fata chiar se răsucește în extaz.
  Și apoi murmură:
  - Tocurile noastre iubesc focul!
  Da, fetele sunt foarte sexy.
  Oleg Rybachenko, un băiat frumos, musculos, în pantaloni scurți, a gâlgâit:
  - O, devreme, dă protecție coarnelor!
  Și le-a făcut cu ochiul războinicilor. Ei râd și își dezvelesc dinții ca răspuns.
  Natasha Korshunova i-a doborât pe naziști și a țipat:
  - În lumea noastră nu există bucurie, fără luptă!
  Băiatul terminator cu călcâiul gol, rotund, copilăresc, cedând pulsarului și distrugându-i pe naziști, a obiectat:
  "Uneori nici lupta nu este distractivă!"
  Natasha Korshunova a fost de acord:
  - Dacă nu există putere, atunci da...
  Dar noi, războinicii, suntem întotdeauna sănătoși!
  Fata a aruncat cu ace în inamic cu degetele goale de la picioare, a aruncat în aer o masă de tancuri cu avioane și a cântat:
  - Soldatul este întotdeauna sănătos,
  Și gata de acțiune!
  După aceea, Svetlana Albă ca Zăpada a tăiat din nou inamicii, demolând turnurile tancurilor și cozile aeronavelor.
  Zoya Angelskaya este o fetiță foarte rapidă. Aici a lansat un butoi întreg asupra naziștilor. Și a rupt câteva mii de la o explozie.
  Apoi ea a țipat:
  - Nu te opri, călcâiele ne sclipesc!
  Și o fată în dantelă de luptă!
  De asemenea, Augustin în luptă nu este slab. Deci treierarea naziștilor. Ca și cum dintr-un snop de lanțuri iese.
  Și tăierea adversarilor - cântă:
  - Ai grijă, va fi bine,
  Va fi o plăcintă în toamnă!
  Diavolul cu părul roșu chiar ară în luptă ca un diavol într-o cutie de tabaturi. Și cum ard tancurile și cum ard avioanele.
  Dar fata desculță în tunică, Margarita Korshunova, cum luptă. Și naziștii o primesc de la ea.
  Și dacă lovește, va lovi.
  Din el ies stropii sângeroase.
  Natasha Korshunova a observat cu asprime când stropi de metal i-au zburat din piciorul gol, care au topit craniile și turnurile tancurilor:
  - Slavă Rusiei, foarte mult chiar glorie!
  Tancurile se grăbesc înainte...
  Diviziuni în cămăși roșii -
  Salutări poporului rus!
  Aici fetele au preluat naziștii. Deci sunt tăiate și mărunțite. Nu războinici, ci cu adevărat pantere care au rupt lanțul.
  Băiatul cool Oleg Rybachenko în luptă și îi atacă pe naziști. Îi bate fără milă, taie rezervoarele și țipă:
  Suntem ca taurii!
  Margarita Korshunova, zdrobind armata maro și tăind printre tancuri și cozile aeronavelor, a ridicat:
  Suntem ca taurii!
  Natasha Korshunova a luat-o și a urlat, doborând luptătorii maro împreună cu tancurile:
  - Minciuna nu este sub control!
  Zoya Angelskaya i-a sfâșiat pe naziști și a scârțâit:
  - Nu, nu scăpat de sub control!
  Și el va lua și elibera un asterisc cu piciorul gol și va termina cu mulți fasciști.
  Natasha Korshunova a luat-o și a dat drumul, șocând fulgerul din mamelonul stacojiu și a scârțâit:
  - Televizorul nostru este pornit!
  Și un mănunchi ucigaș de ace zboară din piciorul ei gol.
  Zoya Angelskaya, distrugând și naziștii și tancurile lor cu avioane, a scârțâit:
  - Prietenia noastră este un monolit!
  Și din nou o astfel de aruncare încât cercurile se estompează în toate direcțiile. Aceasta este o fată - exterminarea pură a adversarilor.
  Fata cu degetele goale va lua și va lansa trei bumerang-uri. Și cadavrele din asta au devenit și mai multe.
  După aceea, frumusețea va da:
  - Nu vom da milă dușmanului! Va fi un cadavru!
  Și din nou lucrul mortal zboară de pe călcâiul gol.
  Augustinul cu părul roșu a remarcat, de asemenea, destul de logic:
  - Numai că nu un cadavru, ci multe!
  După aceea, fata a luat-o și a mers desculț prin bălțile însângerate. Și ea a ucis o mulțime de naziști.
  Și cum urlă:
  - Crimă în masă!
  Și acum se va lovi cu capul în generalul nazist. Rupe-i craniul și da:
  - Banzai! Vei merge în rai!
  Svetlana Albă ca Zăpada este foarte furioasă în ofensivă, mai ales dărâmând tancuri, dar și avioane, scârțâie:
  - Nu vei fi cruțat!
  Și o duzină de ace îi zboară de pe degetele goale. Pe măsură ce ea străpunge toată lumea, avioanele se prăbușesc. Și chiar și războinicul încearcă să distrugă și să omoare.
  Puști musculos, în relief, în pantaloni scurți, Oleg Rybachenko, doborând corbii cu un fluier, scârțâie:
  - Ciocan glorios!
  Și băiatul aruncă și cu piciorul gol o stea atât de cool în formă de svastică. Hibrid complicat.
  Și masa naziștilor s-a prăbușit.
  Oleg Rybachenko a urlit:
  - Banzai!
  Și băiatul este din nou într-un atac sălbatic. Nu, doar arde de putere, iar vulcanii gâlgâie!
  Minunata Margarita in miscare. O să rupă burțile tuturor.
  O fată cu piciorul va arunca cincizeci de ace deodată. Și masa a fost ucisă de tot felul de inamici, a doborât atât tancuri, cât și avioane.
  Sclipind cu tocuri goale, Margarita Korshunova a cântat în termeni de veselie:
  - Unu doi! Durerea nu este o problemă!
  Nu trebuie să te descurajezi niciodată!
  Ține nasul și coada mai sus cu o țeavă.
  Să știi că un prieten adevărat este mereu alături de tine!
  Aceasta este o companie atât de agresivă. Fata se bate si striga:
  "Președintele Dragon va deveni un cadavru!"
  Natasha Korshunova în luptă este doar un fel de terminator. Și hohotei gâlgâit:
  - Banzai! Ia-o repede! Și sfârșitul dictatorului!
  Și o grenadă a zburat de pe piciorul ei gol. Și naziștii sunt ca cuiele. Și va sparge o mulțime de mastodonti și mașini înaripate, infernale.
  Aici este războinicul! Tuturor războinicilor - un războinic!
  Zoya Angelskaya este și ea în ofensivă. O cățea atât de furioasă.
  Și ea a luat-o și a gâfâit:
  - Tatăl nostru este însuși Dumnezeul Alb!
  Și taie o moară triplă la naziști!
  Iar roșcata, strălucitoare cu călcâiele goale și sfarcurile rubin ale sânilor lui Augustin, a răcnit ca răspuns:
  - Și Dumnezeul meu este negru!
  Într-adevăr, roșcata este întruchiparea înșelăciunii și a ticăloșiei. Pentru inamici, desigur. Și pentru prieteni, este o dragă.
  Și cum cu degetele goale va lua și va arunca. Și o mulțime de războinici ai imperiului maro, precum și tancurile și avioanele lor.
  Roscatul a strigat:
  - Rusia și zeul negru sunt în spatele nostru!
  Un războinic cu un potențial de luptă foarte mare. Nu, sub asta e mai bine să nu te amesteci. Pe măsură ce turnurile tancurilor sunt rupte și aripile aeronavelor fasciste.
  Augustin, zdrobind adversarii, șuieră:
  - Vom zdrobi toți trădătorii în pulbere!
  Și face cu ochiul partenerilor săi. Da, această fată de foc nu este tocmai ceva care poate da pace. Dacă pacea nu este mortală!
  Svetlana Albă ca Zăpada, zdrobind inamicii, a emis:
  - Vă punem la coadă!
  Roșcata Augustine a confirmat:
  - Îi vom ucide pe toți!
  Și din picioarele ei goale, cizelate, zboară din nou prezentul anihilării totale! Și atât de multe tancuri și avioane au explodat în așchii mici deodată.
  Și apoi fata, parcă dintr-un mamelon stacojiu, lovește cu fulger.
  Trimițând cadouri ale morții cu călcâiele goale, Oleg Rybachenko a cântat ca răspuns:
  - Va fi un banzai complet!
  Augustin, sfâșiind naziștii cu mâinile goale, tăindu-i cu săbiile și aruncând ace cu degetele goale, distrugând tancuri și avioane deodată, a emis:
  - Pe scurt vorbind! Pe scurt vorbind!
  Natasha Korshunova, distrugând războinicii maro, împreună cu tancuri și avioane, a scârțâit:
  - Pe scurt - banzai!
  Și să tăiem adversarii cu amărăciune sălbatică.
  Desculț, frumos, un băiat în pantaloni scurți Oleg Rybachenko, tăind adversarii, a emis:
  - Acest gambit nu este chinezesc,
  Iar debutul, crede-mă, este thailandez!
  Și din nou, un disc ascuțit, tăiat de metal, a zburat din piciorul gol al băiatului. A tăiat atât turnulele tancurilor, cât și cozile aeronavei.
  Margarita, o fată luptă care zdrobește metalele, a cântat războinicii imperiului maro și armura tancurilor, tăind:
  - Și pe cine vom găsi în luptă,
  Și pe cine vom găsi în luptă...
  Să nu glumim cu asta...
  Să-l sfâșiem!
  Să-l sfâșiem!
  Au făcut o treabă bună cu naziștii atunci...
  Aici Hitler și echipa sa au căzut în genunchi în fața fetelor și copiilor.
  Natasha Korshunova, în primul rând, a forțat numărul unu nazist să-i sărute picioarele goale.
  Apoi Hitler și tot anturajul lui au sărutat și tălpile goale și tocuri ale altor fete. Și și-au lins călcâiele cu limba. Și un băiat blond foarte frumos, Oleg Rybachenko, a fost sărutat de picioarele goale ale fetei.
  După ce a fost foarte mulțumită de umilirea paraziților masculini, Natashka a ordonat:
  - Acum, deși nu v-am ucis pe toți, semnați ordinul de predare completă și necondiționată a celui de-al Treilea Reich către Uniunea Sovietică!
  Totul e bine cand se termina cu bine. Al Treilea Reich a capitulat și puternica Wehrmacht a fost dezarmată. Hitler și echipa sa au mers în temnițele din Beria.
  Judecata a fost rapidă, dar dreaptă. Pe 22 iunie 1959, Hitler a fost spânzurat chiar în Piața Roșie!
  
  
  
  
  VISUL DIAVULUI LUI FUHRER SCHIMBĂ ISTORIA
  Hitler, în cel de-al 41-lea an, s-a răzgândit cu privire la preluarea capitalei Moscova în URSS. Unul dintre motivele pentru aceasta a fost că Fuhrer-ul a avut un vis cu înfrângerea completă a Wehrmacht-ului. Și pe 20 noiembrie 1941, Hitler i-a oferit pace lui Stalin. Liderul URSS, traumatizat de înfrângerile anterioare, a fost de acord. Germanii au obținut tot ce au reușit să captureze. Aproape toată Ucraina și orașul Rostov-pe-Don și Belarus, statele baltice, parte a Rusiei.
  La sugestia lui Stalin, Hitler a fost de acord cu schimbul. Rusia a fost de acord să renunțe la întregul Donbass și la o parte din pământurile bogate în cernoziomuri ale Donului, în schimbul unui coridor către Leningrad și al împingerii granițelor departe de Moscova. Hitler a fost de acord să împingă granițele în regiunea Smolensk, dar în schimb URSS a predat acea parte din Donbass pe care germanii nu au avut timp să o ocupe și Donul cu pământ negru bogat, pe care nemții o doreau cel mai mult. Aproape toată Crimeea, cu excepția Sevastopolului, era germană. În Karelia, granița a fost trasată de-a lungul liniei frontului, ceea ce i se potrivea finlandezilor. Murmansk a rămas cu URSS. În sud, granița a fost trasată de-a lungul Donului, iar germanii și-au putut asigura în sfârșit securitatea alimentară. Aveau și cărbune și oțel din Donbass. Și depozite bogate de elemente de aliere. Wehrmacht-ul a rămas în lipsă de petrol, dar acest lucru a fost temporar, deoarece Hitler plănuia să pună mâna și pe Orientul Mijlociu. Mai mult sau mai puțin consolidat.
  Germanii credeau cu adevărat că Hitler s-a grăbit cu lumea. Dar Führer-ul știa mai bine. Mai mult, este posibil să se continue războiul în Occident. Mai întâi, Fuhrer-ul sa întâlnit cu Franco. I-am spus că tu însuți ai văzut că URSS a fost învinsă. Al Treilea Reich este mai puternic ca niciodată și Marea Britanie este condamnată. Deci nu îi vei lăsa pe germani să intre în Gibraltar, așa că vei împărtăși soarta Franței. Și astfel Gibraltar va deveni spaniol și puteți chiar revendica unele dintre pământurile coloniilor engleze. Și nu este timp să-l convingă pe Franco pentru o lungă perioadă de timp, mâinile Wehrmacht-ului sunt dezlegate și toată Africa și cea mai mare parte a Asiei, inclusiv India, vor fi luate sub control complet.
  Generalisimo a fost de acord. Și acum, în decembrie, germanii au capturat Gibraltar dintr-o lovitură bruscă și au blocat intrarea în Marea Mediterană dinspre est. Și, în același timp, naziștii au distrus baza britanică din Malta și au capturat-o prin aterizare.
  Corpul lui Rommel a primit întăriri și a capturat Tolbuk și apoi i-a învins pe britanici în Egipt. Au căzut ca mazărea. Egiptul a fost capturat și Canalul Suez a fost închis. Apoi germanii s-au mutat în Irak și Kuweit. I-au bătut pe englezi ca pe o peră. Și i-au zdrobit prin capturarea Orientului Mijlociu. În primăvara anului 1942, întregul nord al Africii, Orientul Mijlociu și posesiunile franceze au fost ocupate. Și a fost, trebuie să spun, o victorie majoră.
  Germanii au pretins însă mai mult. Și capturau toată Africa. Și japonezii au distrus Statele Unite pe mare. Și victoriile au urmat una după alta. Și acum, în vara lui 1942, atât Iranul, cât și India au fost capturate de germani. Și în toamnă, ocuparea Africii a fost în sfârșit încheiată. Astfel, naziștii au realizat acapararea unor teritorii și resurse importante, unindu-se cu Japonia.
  Marea Britanie și-a pierdut coloniile din Africa și Asia, aflându-se într-o situație foarte dificilă. Și în primăvara lui 1943, germanii, împreună cu japonezii, au debarcat în Australia. Și Marea Britanie a fost supusă unor bombardamente masive.
  Hitler a cerut sfârşitul imperiului Leului în vară. Și a fost un război submarin activ. Germanii au primit submarine alimentate cu peroxid de hidrogen. Și acestea sunt forțe foarte serioase.
  În iulie 1943, aterizarea a fost în cele din urmă efectuată. Tancurile au luat parte la lupte: "Pantera", "Tigrul" și "Leul" și "Ferdinands". Și aceleași luptători ME-309 și bombardiere Yu-288. Și a căzut asupra trupelor engleze cu o forță teribilă. Bătălia pe uscat a durat doar unsprezece zile și s-a încheiat cu o victorie convingătoare pentru Wehrmacht.
  Și aceasta este o realizare majoră a mașinii militare germane.
  După aceea, războiul a trecut de partea Statelor Unite. Și Islanda a fost capturată. America după aceea nu a mai putut bombarda Europa. Roosevelt a tresărit vizibil și i-a oferit pace lui Hitler în orice condiții.
  Dar naziștii au decis să pună capăt Statelor Unite și au continuat ofensiva. În al patruzeci și patrulea an, lansarea avioanelor cu reacție a devenit masivă, iar yankeii au blocat-o literalmente. Și Marsilia, după ce a depășit o mie de avioane doborâte, a primit Marea Cruce a Crucii de Fier, ca coroana eroismului și eficienței clasei de zbor.
  Führer-ul a ordonat să ciupească America folosind aliații din Argentina, precum și din Brazilia. Și mutați-vă de la sud cu japonezii, iar din nord, prin Canada. Și era ca un clește dublu. Hitler s-a simțit pe un cal alb.
  A existat și o serie de primul E autopropulsat, mai ușor și mai perfect. TA-400 și Yu-488 au arătat o putere copleșitoare. Și au început să distrugă dușmanii. Și mătură-le literalmente cu un tel.
  Și naziștii îi zdrobesc pe aliați. Și o fac atât de eficient încât SUA se prăbușește. Nu le dau americanilor nicio șansă. Puștile de asalt germane sunt cele mai bune din lume și nu au egal. Apar până la sfârșitul anului și primele dischete, care, din cauza jetului laminar, nu au putut fi doborâte. Și au distrus America.
  Tunurile ușoare autopropulsate din seria E și-au arătat superioritatea totală totală față de tancurile Yankee. Au mers literalmente în jur și au spulberat totul și l-au transformat în cotlet și l-au turtit în cenuşă. America nu a avut nicio șansă împotriva SUA.
  În al patruzeci și cincilea an, Statele Unite ardeau deja. New York și Washington au căzut în martie.
  Și în aprilie a avut loc o capitulare. Deci a avut loc împărțirea imperiului. Naziștii și japonezii, după ce au câștigat, au înghețat temporar războiul. A venit perioada de pace. Pe 20 aprilie 1950 a avut loc primul zbor al astronauților către Lună.
  Și pe 20 aprilie 1953, a izbucnit un mare război între al Treilea Reich și Japonia. Noul succesor al lui Stalin, Beria, i-a oferit lui Hitler un război comun cu Țara Soarelui Răsare. Hitler ia spus lui Beria că URSS ar trebui să lupte în forță, dar va primi doar sudul Sahalin și creasta Kuril. Și dacă, atunci al Treilea Reich va lua și va șterge URSS în pulbere.
  Trupele lui Hitler sunt mai puternice din punct de vedere tehnologic decât japonezii. Tancurile piramidale sunt deosebit de redutabile printre germani. Și nu pot fi sparte din niciun unghi. Și aviația cu reacție este de neegalat. Iar dischetele ating viteze de zece balansări sonore. Nu, Japonia nu poate rezista unei asemenea puteri.
  URSS are și ea ceva. Tancul T-54, în principiu, nu este rău. Dar sunt și alte mașini. De exemplu IS-7, putere de oprire foarte slabă. Alenka conduce acest tanc și îi distruge pe japonezi.
  Fata țipă și fluieră un cântec urlă:
  - Și a zburat în sicriul samuraiului,
  Sub presiunea oțelului și a focului!
  Acum o au pe Beria în loc de Stalin, iar țara sovieticilor va trebui să cucerească noi frontiere.
  Japonia are tancuri din seria E, dar sunt depășite și imperfecte, modificări timpurii. Iată un astfel de pret pe IS-7 în acest caz, E-90. Mașina cântărește o sută opt tone, cu patruzeci mai mult decât mașina sovietică. Și armura lui este mai groasă, mai ales fruntea. Fruntea turnului este de 285 mm, față de 210 pentru IS-7, iar fruntea carenei este de 250 mm față de 150 pentru mașina sovietică. Dar panta armurii va fi mai mică. Și părțile laterale sunt aceleași 150 mm. Adevărat, alimentarea japoneză va fi mai groasă cu 150 mm față de 94. Armele sunt aproximativ aproape de 128 mm pentru japonezi și pentru sovietici 130 mm cu lungime apropiată. Dar cel sovietic este poate puțin mai bun. Și iată că se apropie.
  Japonezul este încă mai bine protejat în frunte, dar performanța la volan este mai slabă, deși samuraiul are un motor de 1500 de cai putere.
  Anyuta îi plesnește armura Isei cu degetele goale de la picioare și cu cooș:
  - Va fi o epocă a comunismului în curte!
  Alla, acest diavol cu părul roșu este de acord:
  - Sigur că va fi!
  Maria râde și se ridică:
  - Petrecerea noastră este o victorie veșnică!
  hohote olimpice:
  - Pentru patria pentru Stalin!
  Și acum tancul sovietic va lovi inamicul. Și el se va aprinde și să facem bucăți. Și literalmente distruge armura.
  Alenka a chicotit și a remarcat:
  - E mai bine cu o femeie!
  Mastodontul japonez a fost distrus. Iar restul tancurilor samurai nu sunt atât de bine protejate. Și sunt mai ușor de învins. Și chiar le distrugi, foarte tare.
  Cânta Anyuta, apăsând pe trăgaci cu călcâiul gol:
  - Nu îndurați umilirea slavilor,
  Ne-am ridica un munte pentru Rusia...
  Să nu mai luăm insulte
  Să zdrobim inamicul cu o mână de oțel!
  Și din nou proiectilul a distrus tancul cu licență E-50. De asemenea, nu este cea mai bună mașină. Destul de greu, dar partea laterală este destul de slab protejată și poate fi pătrunsă de la distanță lungă.
  Elizabeth a luptat pe T-54 și i-a fost mult mai dificil. Dar fata a dat dovadă de o rezistență extraordinară. Și cu ajutorul degetelor goale, cum trimite un proiectil și străpunge E-75, și asta este foarte tare. Și distrugere masivă.
  A explodat și Elena, cu o presiune colosală. Și trântit cu o forță mortală.
  Și aici japonezii ard și se prăbușesc. Și literalmente o distruge.
  Catherine a postat pe Twitter:
  M-a luat, m-a luat
  Voi sta, voi sta, pe un cal!
  Și le face cu ochiul partenerilor lor. Și fetele de aici sunt atât de frumoase și într-un singur bikini. Și desculț desigur, foarte frumos.
  Elizaveta, o femeie care luptă și elimină un E-50 din Japonia, șuieră:
  - Pentru acest mare comunism!
  Ephrasia, zdrobindu-i pe japonezi, a scârțâit:
  - Peste granițele mele!
  Japonia a rezistat puțin peste un an și a fost învinsă. Iar al Treilea Reich a devenit un imperiu mondial.
  Pe 20 aprilie 1957 a început zborul unui astronaut către Marte. Și a fost un pas minunat.
  La 20 aprilie 1959 a avut loc un referendum prin care se legaliza monarhia și forma imperială de guvernământ în cel de-al treilea Reich.
  Dar Hitler nu ar fi fost niciodată Hitler dacă nu ar fi vrut să rezolve problema URSS. Și, desigur, dorința lui de a supune întregul glob.
  La 20 aprilie 1961, al Treilea Reich a invadat URSS. Agresiunea este nemiloasă și cu forțe uriașe. Ceea ce este foarte inegal.
  Și hoardele celui de-al treilea deja la două săptămâni după începerea luptei au început să curgă în jurul Moscovei.
  Oleg în ofensivă accelerează totul. Băiatul îi bate pe naziști.
  Picioarele lui goale aruncă ace ascuțite - sfâșie tancuri și avioane.
  Tânărul războinic scârțâie:
  - Imperiul nebun va sfâşia pe toată lumea!
  Și din nou băiatul este în mișcare.
  Margarita este o fată furtunoasă în activitatea ei. Și bate pe dușmani.
  Aici a lansat cu piciorul gol, un bob de mazăre cu explozibili. Ea va exploda și imediat vor fi aruncați în sus o sută de naziști și zece tancuri.
  Fata țipă:
  - Victoria oricum va veni la noi!
  Și va conduce moara cu săbii - butoaiele tancurilor zboară în direcții diferite.
  Natasha și-a accelerat mișcările. Fata îi dărâmă pe războinicii maro. Și în timp ce țipa:
  - Victoria așteaptă imperiul Rusiei.
  Și să-i exterminăm pe naziști într-un ritm accelerat.
  Natasha este o fată terminatoare.
  Nu se gândește să se oprească și să încetinească, iar tancurile și avioanele se rătăcesc.
  Zoya este în ofensivă. Săbiile ei par să taie carnea și salata de metal. Fata țipă din răsputeri:
  - Mântuirea noastră este în vigoare!
  Și degetele goale de la picioare aruncă și ele astfel de ace.
  Și o masă de oameni cu gâtul străpuns, întinși în grămezi de cadavre, precum și tancuri sparte și avioane doborâte.
  Augustine este o fată nebună. Și îi zdrobește pe toată lumea de parcă ar fi un robot din hiperplasmă.
  Nu a distrus deja o sută de naziști. Dar totul ia ritmul. Și războinicul încă răcnește.
  - Sunt invincibil! Cel mai tare din lume!
  Și din nou, frumusețea în atac.
  Și din degetele ei goale, un bob de mazăre zboară. Și trei sute de naziști și o duzină de tancuri au fost sfâșiate de o explozie puternică.
  Augustin a cântat:
  - N-ai să îndrăznești să ne apuci pământul!
  Svetlana este și ea în ofensivă. Și nu dă niciun gram de răgaz. Fata Terminator sălbatică.
  Și îi tăie pe dușmani și îi extermină pe naziști. Și masa de luptători maro a căzut deja în șanț și de-a lungul drumurilor.
  Cei șase erau furioși. A făcut o luptă sălbatică.
  Oleg Rybachenko a revenit în acțiune. Și înaintează, fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Naziștii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de trupuri însângerate.
  Băiatul scriitor îi aduce aminte de o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii maro.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toți sunt cei mai buni!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa din sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Oleg Rybachenko sare și sare.
  Un băiat desculț emite o grămadă de ace, dărâmă rezervoare și cântă:
  - Hai să mergem la camping, deschide un cont mare!
  Tânărul războinic este cel mai bun.
  Este destul de bătrân, dar arată ca un copil. Doar foarte puternic și musculos.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Să nu fie jocul conform regulilor - vom străpunge fraera!
  Și din nou, ace mortale și zdrobitoare i-au zburat de pe picioarele goale.
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Nimic nu este imposibil! Cred că libertatea va răsări!
  Fata a aruncat din nou o cascadă letală de ace asupra naziștilor și a tancurilor lor, a continuat:
  - Întunericul va dispărea! Fie ca trandafirii să înflorească!
  Iar războinicul, de îndată ce aruncă un bob de mazăre cu degetele goale, așa că imediat o mie de naziști au zburat în aer. Da, armata imperiului maro, infernal se topește chiar în fața ochilor noștri.
  Natasha în luptă. Sare ca o cobra. Explodează inamicii. Și atât de mulți naziști mor și avioane cad.
  Fata lor și săbiile și grânele pe cărbuni și sulițele. Și ace.
  În același timp, urlă și:
  - Cred că victoria va veni!
  Și gloria rușilor va găsi!
  Degetele goale aruncă ace noi, lovind adversarii.
  Zoya într-o mișcare sălbatică. Atacă naziștii. Le rupe în bucăți mici.
  Femeia războinică aruncă ace cu degetele goale. Străbate adversarii și cum să urlă:
  Victoria noastră completă este la îndemână!
  Și execută o moară sălbatică cu săbii, măturând tancuri. Aceasta este într-adevăr o fată ca o fată!
  Dar cobra lui Augustin a intrat în ofensivă. Această femeie este un coșmar pentru toate coșmarurile.
  Și dacă o taie, înseamnă că o va tăia.
  După aceea, roșcata va lua și va cânta:
  - Voi deschide toate craniile! Sunt un vis grozav!
  Și acum săbiile ei sunt în acțiune și tăie prin carne și metal.
  Svetlana trece și ea în ofensivă. Fata asta nu are frâne. De îndată ce se toacă, masa de cadavre este plină de gunoi, iar avioanele și tancurile cad.
  Terminatorul blond urlă:
  - Ce bine va fi! Ce bine va fi - o știu!
  Și acum o mazăre ucigașă zboară din ea.
  Oleg din nou o sută de naziști, purtând un meteor, i-au tăiat. Și va ridica o bombă și o va arunca.
  Mici ca dimensiuni, dar mortal...
  Cum se rupe în bucăți mici.
  Băiatul terminator urla:
  - Tinerețe furtunoasă de mașini groaznice!
  Margarita va face asta din nou în luptă.
  Și tăiați o mulțime de luptători maro. Și reduce goluri mari.
  Fata țipă:
  - Lambada este dansul nostru pe nisip!
  Și lovit cu o vigoare reînnoită.
  Natasha la ofensivă este și mai furioasă. Deci treierarea naziștilor. Nu este foarte bine pentru ei să reziste unor astfel de fete.
  Natasha a luat-o și a cântat:
  - Alergarea pe loc este un reconciliator comun!
  Și fata războinică a izbucnit în adversari cu o asemenea cascadă de lovituri.
  Și va arunca discuri cu picioarele goale.
  Aici a condus moara. Masa de șefi ai armatei brune s-a rostogolit înapoi și tancurile ardeau.
  Ea este o frumusețe luptătoare. Bate-te o astfel de armadă galbenă.
  Zoya este în mișcare, zdrobindu-i pe toți fără excepție. Și săbiile ei sunt ca foarfecele morții.
  Fata este pur și simplu drăguță. Iar picioarele ei goale aruncă ace foarte otrăvitoare.
  Învinge adversarii. Își străpung gâtul și fac sicrie, fac să explodeze tancuri și avioane.
  Zoya a luat-o și a scârțâit:
  - Dacă nu este apă la robinet...
  Natasha a strigat cu bucurie:
  Deci e vina ta!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă ceva care ucide complet. Aceasta este cu adevărat o fată de fete.
  Și din picioarele ei goale, cum va zbura lama. Și va lovi o mulțime de luptători, tăind turnuri din tancuri.
  Augustin în mișcare. Rapid și unic prin frumusețea sa.
  Ce păr strălucitor are. Ca un stindard proletar care flutură. Fata asta este o adevărată vulpe.
  Și taie adversarii - de parcă s-ar fi născut cu săbiile în mâini.
  Roșcată, nenorocită!
  Augustin o luă și șuieră:
  - Va fi un cap de taur - luptătorii nu vor înnebuni!
  Și iată că a zdrobit din nou o mulțime de luptători.
  Pe scurt, ei spun că cu o astfel de echipă, Hitler nu va supraviețui. Iar pe 9 mai 1961, Adolf Hitler a fost luat de fete cu degetele goale de brațe și picioare, iar Margarita de nas, și a sfâșiat, iar pe 9 mai 1961, Hitler a fost luat și a murit! Și URSS a cucerit întreaga lume!
  
  BABA YAGA ESTE PROFIT ȘI DAUPTĂ URSS!
  Baba Yaga, mânat de ura pentru oameni, a intervenit în cursul istoriei. Ea l-a luat și în mortar, în compania lui Zmey Gorynych, a atacat avioane americane care voiau să bombardeze portavioanele japoneze. Și șarpele Gorynych, în timp ce îl ia, și lovește în americani cu un jet mare de flăcări din trei capete. Și arde mai mult de o sută de avioane deodată. Și yankeii intră în panică. Și apoi este Baba Yaga, care aruncă o iarbă în mare și portavioane americane și alte nave acoperite cu un val. Drept urmare, America la Bătălia de la Midway a fost complet învinsă.
  Japonezii au capturat apoi în mișcare, iar Arhipelagul Hawaii a preluat controlul deplin asupra Oceanului Pacific. Și forțele lor terestre au invadat India și au mărșăluit spre Delhi.
  Britanicii, pentru a păstra India, au transferat o parte din trupe din Egipt și au abandonat Operațiunea Torch. America nu a aterizat nici la Casablanca, iar germanii au putut îngheța războiul din Africa.
  Acest lucru nu i-a salvat pe naziști de la înfrângerea de la Stalingrad. Dar contraatacul lui Mainstein a câștigat în forță. Datorită faptului că trupele nu au fost transferate în Africa, Mainstein mai avea câteva divizii, inclusiv treizeci de Tigri, care au dispărut în nisipurile Saharei fără niciun rezultat în povestea reală. În plus, aviația naziștilor era mai puternică. La urma urmei, nu au cheltuit resurse pentru aprovizionarea Africii, iar intensitatea raidurilor aeriene asupra celui de-al Treilea Reich a scăzut de mai multe ori.
  A ajuns pe frontul de est, iar până în martie 1943 legendarul as Marsilia a adus numărul de avioane doborâte pe frontul de vest la trei sute și a devenit o adevărată legendă din toate timpurile. Și în est, piloții sovietici l-au lovit puternic. Marcel nu a evitat cele mai tari lupte și a fost un adevărat fenomen. Un bărbat valorează un întreg corp de aviație.
  Trupele sovietice au suferit mai multe pierderi decât în istoria reală. Mai puțini dintre ei au scăpat de încercuire. Și germanii au recucerit nu numai Harkov și Belgorod, ci și Kursk și au capturat din nou Krasnodon și Voroșilovgrad.
  Trupele sovietice au fost șocate... În timpul dezghețului și-au revenit parțial. Au fost bătălii aeriene pe cer. Germanii au preluat inițiativa. Japonezii, între timp, au trecut pe lângă artera americană din Panama și au capturat strâmtoarea. În Statele Unite, s-a decis înghețarea întregii direcții europene. Dar flota de submarine germane a funcționat prea eficient, chinuindu-i pe britanici și americani. Iar Churchill, fără a risca o pace oficială sau un armistițiu, a sugerat ca germanii să pună frâna războiului. Adică nu încheie pacea, dar într-adevăr nu purta război.
  Hitler a cerut ca răspuns să oprească orice asistență acordată URSS. Marea Britanie și Statele Unite au refuzat închirierea, dar au spus că ar putea vinde ceva Rusiei pentru aur.
  În plus, britanicii și americanii au spus că, dacă Hitler ar opri distrugerea evreilor, ar putea vinde produse petroliere și alte materii prime necesare germanilor pe credit. Fuhrerul, hotărând că evreii nu vor merge nicăieri, a fost de acord.
  În primul rând, trebuie să eliminăm URSS. Adevărat, nu a existat nicio unitate între Fritz. Unii generali au spus că ar trebui să atace Moscova. Alții că e o idee bună să recucerești Caucazul.
  Fuhrer-ul a decis să avanseze spre Voronezh. Și apoi întoarce-te la Stalingrad. Hitler însuși a vrut cu adevărat să se răzbune pentru înfrângerea din apropierea acestui oraș. Informațiile sovietice au ghicit corect unde va da inamicul lovitura principală și a pregătit o apărare puternică. Dar, vai, germanii erau puternici. Cu toate acestea, tancurile lor "Panther", "Tiger" și mai ales "Lion" nu sunt suficient de perfecte.
  Se folosesc și Ferdinandi, mașinile sunt și animale adevărate. Și astfel pumnul șoc al naziștilor a intrat în ofensivă pe 5 iulie 1943. Naziștii încearcă să avanseze, dar o apărare puternică le sta în cale. Mai mult, artileria a provocat o lovitură de artilerie preventivă, deși nu foarte eficientă, asupra inamicului.
  După aceea, naziștii au pornit la atac și au reușit să pătrundă vizibil în pozițiile trupelor sovietice. Naziștii au mai multe forțe și domină aerul. Marsilia, după ce a doborât peste cinci sute de avioane, a primit Marea Cruce a Crucii de Fier. Și înainte de asta, Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Germanii înaintau și înaintau, prin apărarea sovietică. Ca un berbec, tancul "Lev" se mișca, cel mai puternic mastodont inamic din punct de vedere al blindajului și al armelor, cântărind nouăzeci de tone. Și îi înțelege pe Ferdinand, aceștia au acționat cu o forță terifiantă aici.
  Dar apărarea Armatei Roșii a fost puternică și nu a vrut să cedeze. Naziștii au avansat încet și au suferit pierderi grele. Dar în aer au avut inițiativa. Și Focke-Wulf este o mașină eficientă, atunci când este utilizat corect. Și tenace și cu arme puternice. Treptat, naziștii s-au apropiat de Voronezh. Dar le-a luat două luni să facă asta. În cele din urmă, epuizați și obosiți de moarte, familia Fritz s-a oprit când s-au apropiat de râul Don. Au avut pierderi mari la echipamente, în special în rândul Panthers și T-4 și T-3. "Tigrii" și "Leii" au suferit ceva mai puțin. Dar o mulțime de tancuri Lev s-au stricat trivial.
  A urmat o pauză și naziștii au compensat pagubele. Stalin spera să preia inițiativa în iarnă. ME-309 a apărut în aer în serie, care, datorită vitezei mari și a armelor puternice, a devenit o problemă fundamentală pentru aviația sovietică. Ca Yu-288. A venit toamna târziu și a început să cadă zăpadă. Armata Roșie a lansat o contraofensivă în direcția Voronezh, și în centru, precum și pe Peninsula Taman.
  Iarna, se puteau câștiga multe înapoi. Dar în mod neașteptat, Japonia a intrat în război împotriva URSS. Armata ei terestră era foarte numeroasă. După ce a câștigat multe victorii, samuraiul dorea să se răzbune pe Khalkhin Gol.
  Și s-a desfășurat o bătălie de proporții colosale. Atac asupra Vladivostok, ofensivă în Primorye și Mongolia.
  Stalin a suspendat ofensiva în direcția Taman și în centru și a încercat să străpungă doar la Voronezh. Naziștii de acolo au ținut însă cu tenacitate. Aveau multă putere.
  Ei încă mai au puterea în cer. Mai mult, Japonia a deturnat și o parte din aviație. Deci nu a fost nicio victorie.
  Samuraii au reușit să blocheze Vladivostok și să captureze o parte din Mongolia. Dar aici s-a încheiat succesul lor. Dar, pe de altă parte, germanii au putut să supraviețuiască iernii și să evite înfrângerea, așa cum a fost în cei patruzeci și unu și patruzeci și doi de ani. Și acesta este un mare succes.
  În mai, naziștii și-au reînnoit forțele. Aveau în serie un avion de luptă cu reacție ME-262 care nu avea egal. Și Marsilia a doborât o mie de avioane. Pentru șapte sute cincizeci de avioane, el a fost distins cu Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii din frunze de stejar de platină și diamante. Și pentru o mie de Steaua Crucii Cavalerului cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Marsilia a devenit astfel super asul tuturor timpurilor și popoarelor.
  Dar URSS nu face totul mai ușor. La sfârșitul lunii mai, germanii și-au reluat ofensiva. Dar trupele lor au înaintat foarte încet. URSS a folosit noile tancuri T-34-85 și IS-2, ceea ce a creat unele probleme naziștilor. Germanii "Tigrii" -2 și "Pantera" -2 au devenit puterea principală. "Lion" și "Maus" au fost întrerupte. În locul lui Maus, a început să fie dezvoltat E-100, un tanc de nouă generație. Cu un aspect compact, siluetă joasă, unghiuri mari de armătură, tren de rulare mai avansat și mai ușor. Cu mașinile din seria "E", au fost asociate speranțe considerabile. Și o forță foarte colosală. Luptele sunt foarte brutale. Germanii au reușit să împingă înapoi trupele sovietice dincolo de Don în trei luni. Dar nu au realizat nimic mai mult.
  Japonia era în război cu America, iar vara s-a limitat doar la asaltarea Vladivostokului și Khabarovskului. Samuraii au luat Khabarovsk, dar nu și Vladivostok. Și în Mongolia, samuraii au făcut puține progrese.
  În iarna lui 1945, americanii au fost încă capabili să învingă Japonia și să o alunge din Panama. Și cursul războiului a mers diferit.
  În iarna lui 1945, Armata Roșie a avansat în centru, dar nu a reușit să depășească apărarea nazistă. În martie, germanii înaintau deja în sud, dar au făcut puține progrese.
  În mai, naziștii au încercat să avanseze spre Moscova, dar nu au obținut un succes vizibil și în două luni de lupte încăpățânate au înaintat treizeci sau patruzeci de kilometri.
  La bătălii au luat parte tunurile autopropulsate din seria E. Erau ușoare și încă imperfecte. Tancul E-50 cu producție în serie a fost amânat. Avioanele cu reacție, în special bombardierele, au devenit o problemă pentru URSS. Pe cer s-a întărit superioritatea naziștilor. Marsilia a doborât două mii de avioane și a primit Steaua Crucii Cavalerului, o cruce de fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Vara, trupele sovietice au încercat din nou să facă ceva. Dar nu a funcționat... Până la sfârșitul anului, linia frontului a fost inactivă.
  A venit anul 1946.... Germanii aveau discoteci, dar erau scumpe, greu de fabricat și, în ciuda invulnerabilității din cauza jetului laminar care curge, ei înșiși nu puteau trage. Deci nu a oferit un avantaj decisiv. Dar în seria ME-262 X, un luptător foarte puternic, cu aripi înclinate. Și ME-1100 cu aripi variabile. Și TA-283 cu un fuselaj extins. Atât Yu-287, cât și TA-500 sunt avioane cu reacție cu șase motoare. Și o mulțime de alte tehnologii.
  URSS rămâne în urmă în acest sens, iar pe cer naziștii au o inițiativă completă.
  Tancul E-50 a intrat în sfârșit în serie și E-75. Mașinile au primit un aspect strâns și s-au dovedit a fi mai ușoare. E-50 cântărea doar cincizeci de tone cu un motor de 1200 de cai putere și o armură mai puternică. E-75 cântărea șaptezeci și cinci de tone, cu o armură mult mai groasă și mai înclinată decât Tiger-2, un armament puternic și un motor de 1.500 de cai putere.
  Germanii au lansat la sfârșitul lunii mai o ofensivă împotriva Moscovei. De data aceasta au reușit să ajungă pe linia de apărare Mozhaisk și acolo au dat peste o apărare strânsă și disperată.
  Situația a fost complicată de ofensiva Japoniei în Siberia. Dar nu a avut prea mult succes. Războiul este un lucru foarte crud. Și astfel trupele sovietice încă țineau Moscova.
  Iarna a trecut în lupte. A venit anul 1947... Germanii au încercat din nou să avanseze în primăvară. Tancurile lor din seria E erau decente. URSS a mers la seriile IS-4 și IS-7. Dar tot în porții mici. Și a apărut tancul T-54, dar din nou în cantități mici. Și încă nu exista un avion cu reacție.
  Naziștii înaintau în sud. Ei au dat lovitura principală în direcția Caucazului. Și au reușit să reușească. Au spart frontul... Situația a fost agravată de intrarea Turciei în război. Otomanii au depășit în cele din urmă ezitarea. Mai mult decât atât, aliații cu cel de-al treilea Reich nu au purtat război de mult timp.
  Dar Japonia a început clar să piardă... Dar, în ciuda acestui fapt, samuraii au lansat o ofensivă vara în Siberia. Și, ca urmare, naziștii au putut încă să recucerească Caucazul. Până la sfârșitul anului 1947 o tăiaseră pe uscat. Și până în primăvara lui 1948, în cele din urmă au capturat-o.
  În această situație, Stalin ia oferit lui Hitler un armistițiu în orice condiții.
  După ce a primit petrolul Caucazului și cerealele Ucrainei, cărbunele din Donbass, Hitler a decis să accepte oferta lui Stalin, dar în condiții foarte dificile.
  URSS a returnat prizonieri, a transferat echipamente celui de-al Treilea Reich și s-a angajat să plătească un tribut greu și uriaș în materii prime și aur.
  Pierderile teritoriale au fost de asemenea mari. Pe lângă faptul că germanii capturaseră deja, au fost nevoiți să renunțe la Leningrad și Murmansk, Peninsula Kareliană și Arhangelsk.
  Stalin, strângând inima, a fost de acord cu asta. Și a fost semnat un tratat de pace.
  Al Treilea Reich s-a declarat învingător și s-a întors spre Occident.
  Deja în toamna lui 1948, hoardele naziste se deplasau prin Africa și Orientul Mijlociu. Și în timpul iernii, cea mai mare parte a continentului negru și întregul Orient Mijlociu au fost capturate.
  Și în primăvara anului 1949 a fost cucerită și partea de sud a Africii. Submarinele germane cu peroxid de hidrogen au devenit cele mai puternice din lume, iar aeronavele și dischetele lor erau complet de neegalat. În plus, în 1949, naziștii aveau tancuri piramidale, în care armele aliate nu le puteau pătrunde din niciun unghi.
  Și astfel, în vara lui 1949, a avut loc debarcarea în Marea Britanie. Marsilia pentru aeronava de cinci mii doborâtă a primit Marea Steaua Crucii Cavalerului cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Acum SUA sunt singure... Truman ia oferit pace lui Hitler în orice condiții. Führer-ul a respins acest lucru. În 1950, germanii au trecut prin Islanda și Canada și s-au apropiat de Statele Unite din nord.
  În 1951, luptele au început chiar în America. Germanii au pătruns împreună cu japonezii din Mexic și Canada. Statele Unite nu aveau tehnologia potrivită pentru a rezista naziștilor. Tancurile piramidale ale celui de-al Treilea Reich nu au avut egal și au spart orice apărare.
  Și un oraș american după altul a căzut... La 30 ianuarie 1052, Statele Unite au capitulat împotriva celui de-al Treilea Reich. Și situația a devenit și mai acută.
  Stalin a murit pe 5 martie 1953. Și pe 20 aprilie 1953 a avut loc primul zbor cu echipaj uman către Lună. Desigur, nemții au zburat. Și e destul de mișto. Și zborul a fost grozav.
  Dar a sosit timpul pentru pace și digestia cuceririlor. Și așa a început colonizarea altor țări și formarea imperiului lui Hitler. În 1959, pe 20 aprilie, a avut loc un referendum cu privire la transformarea celui de-al Treilea Reich în monarhie și imperiu, cu împăratul Adolf Hitler. Și în URSS, Beria a condus. El a primit puterea, pentru că era nevoie de o mână fermă și, cel mai important, aveau nevoie de ordine în URSS sărăcită și devastată de război și reparații.
  Și pe 20 aprilie 1960 a început zborul primului om către Marte. Și a fost destul de mișto. Dar Hitler a murit în martie 1961. Iar locul lui a fost luat de fiul obținut prin reproducere artificială Wolf. Tot un împărat și foarte tânăr.
  Iar Wolf a luat decizia, fără alte prelungiri, de a începe un război cu Japonia. Ei spun că nu pot exista două mari imperii pe planeta Pământ, ci doar unul.
  Ei bine, Beria a luat partea celui de-al Treilea Reich. Ei spun, de fapt, cât timp poți sta la găleată. Japonia a cucerit o parte din Orientul Îndepărtat și Primorye din Rusia. Și acest lucru este în general neplăcut și sălbatic.
  Wolf a fost primul care a declarat că URSS ar putea recâștiga Primorye, o parte a Siberiei, și Sahalin, precum și creasta Kuril, dar nu mai mult. Beria a fost bine cu asta. Și URSS a început războiul.
  Avea tancurile principale T-54 și T-55 și IS-10 și IS-12. Germanii au mult mai avansat: piramidal. Și aceasta, desigur, este o ofertă serioasă pentru victorie.
  Japonia, pe de altă parte, a rămas în urma URSS în materie de tehnologie. Pe tronul japonezilor se află același împărat inamovibil Hirohito. Și, desigur, vrea și putere asupra lumii. Dar naziștii sunt mai slabi.
  Războiul a început la 20 aprilie 1961. Hitler se pregătea de război cu japonezii, și el dorea putere deplină asupra lumii. Dar Wolf era înaintea lui. Mai exact, Adolf I și cel Mare nu au avut timp. Și a început un război mare și crud.
  Cântarul vibra cu mare forță.
  Germanii de la bun început, având o tehnologie mai avansată, au luat inițiativa. Dar japonezii au luptat foarte eroic. Dar în primele trei luni, germanii și armata URSS au reușit să pătrundă în mod vizibil adânc în Imperiul Japonez și să captureze multe.
  Luptele au continuat cu succese diferite, dar mai mult în favoarea naziștilor. Iar germanii s-au mutat din ce în ce mai departe. Și acesta a fost succesul lor colosal și inimitabil. Tancurile lor piramidale erau făcute dintr-un tip special de plastic și distrugeau orice apărare. Și nu a fost milă pentru Japonia.
  IS-12 era un tanc de cincizeci de tone și bine protejat în frunte, cu un tun de 122 de milimetri, dar 60EL lungime. Și ea a lovit îngrozitor inamicul.
  Armata japoneză este depășită și pierde. După câteva luni de lupte, o treime din imperiul samurai a fost capturată.
  Și până la sfârșitul anului 1961, Țara Soarelui Răsare își pierduse aproape jumătate din teritoriul său.
  A venit anul 1962... Germanii și URSS își continuă ofensiva... Beria este în plină ascensiune. Din nou lupte și victorii. Un an mai târziu, până la 20 aprilie 1962, mai mult de două treimi din imperiul colonial japonez fuseseră deja capturate. Și războiul continuă.
  Armata URSS luptă cu eroism ....
  Acum au aterizat pe Hokkaido acut... Și pe 3 septembrie 1962, Japonia a capitulat. Și acest război s-a terminat.
  Lupul primul, a devenit mare și împărat mondial. Și din nou este timpul să digerăm posesiunile coloniale capturate.
  Zboruri germane către diferite planete. În 1965 la Venus. În 1967 la Mercur. Și în 1968 la sateliții lui Jupiter.
  Dar acest lucru nu este suficient pentru Wolf primul. În 1971, au fost vizitați și sateliții lui Saturn. Și în 1971, pe 20 aprilie, Wolf the First a atacat URSS. A decis să capteze ultima putere de pe planeta Pământ care nu îi era încă subordonată.
  Beria încă conducea URSS. Avea șaptezeci și doi, sau nici măcar.
  Și trupele celui de-al treilea Reich au cucerit teritoriul. Lovitura principală a fost dată în direcția Moscovei, pe care Hitler nu a reușit niciodată să o ia.
  Dar până acum, desigur, totul mergea în favoarea celui de-al Treilea Reich. Care are mai multe forțe și tancuri.
  Dar ghinion, au sosit trupele sovietice, și să-i batem pe naziști, cu o forță groaznică.
  Oleg Rybachenko a revenit în acțiune. Și înaintează, fluturând ambele săbii. Și băiatul terminator conduce moara. Naziștii morți cad.
  Masă de cadavre. Munți întregi de trupuri însângerate.
  Băiatul scriitor îi aduce aminte de o strategie sălbatică. Unde, de asemenea, caii și oamenii se amestecau.
  Oleg Rybachenko scârțâie:
  - Vai de minte!
  Și vor fi mulți bani!
  Și băiatul terminator în noua mișcare. Și picioarele lui goale vor lua ceva și îl vor arunca.
  Băiatul de geniu a răcnit:
  - Master class și firma "Adidas"!
  Un spectacol cu adevărat cool s-a dovedit a fi cool. Și câți au ucis naziști. Și cel mai mare număr dintre cei mai mari i-au ucis pe luptătorii maro.
  Margarita este și ea în luptă. Zdrobește scorțișoara și armatele de oțel și răcnește:
  - Mare regiment de șoc! Conducem cu toții în sicriu!
  Și săbiile ei sunt sparte împotriva naziștilor. Masa de luptători maro s-a prăbușit deja.
  Fata mârâia:
  - Sunt chiar mai cool decât panterele! Demonstrează că toată lumea este cea mai bună!
  Și din călcâiul gol al fetei, ca un bob de mazăre cu explozibili puternici, va zbura afară.
  Și lovește inamicul.
  Și va lua și va sparge unii dintre adversari și tancuri și chiar avioane.
  Și Natasha este în autoritate. Și ea învinge adversarii și ea însăși nu va da nimănui o coborâre.
  Câți naziști au întrerupt deja.
  Și dinții ei sunt atât de ascuțiți. Iar ochii sunt de safir. Aceasta este fata - principalul călău. Deși are toți partenerii ei - călăii!
  Natasha țipă:
  - Sunt nebun! Vei avea penalty!
  Și din nou, fata va tăia o mulțime de naziști cu săbiile.
  Zoya este în mișcare și a tăiat o mulțime de războinici maro.
  Și picioarele goale aruncă ace. Fiecare ac ucide mai mulți naziști. Aceste fete sunt chiar frumoase.
  Augustin avansează și zdrobește adversarii. Și, în același timp, nu uită să strige:
  - Nu poți scăpa de sicriu!
  Și fata își va lua dinții și își va scoate dinții!
  Și roșcata e atât de... Părul fluturând în vânt, ca un stindard proletar.
  Și totul vine literalmente din furie.
  Svetlana în mișcare Aici ea a tăiat o mulțime de cranii și turnuri de tancuri. Un războinic care își dezvăluie dinții.
  Arată limba. Și apoi scuipă dintr-un pai. Apoi urla:
  - Voi fiți morți!
  Și din nou, ace mortale zboară din picioarele ei goale, care au lovit infanterie și avioane.
  Este clar că o astfel de echipă îi va distruge pe naziști, chiar dacă al Treilea Reich a capturat aproape întreaga lume și a început să se stabilească pe alte planete!
  
  OLEG RYBACHENKO SALVAȚI IMPERIUL
  ADNOTARE
  Oleg Rybachenko a primit nemurirea în dar, dar trebuie să o rezolve, după ce a servit în armata rusă timp de o sută de ani. Dar, pe de altă parte, el ajută Rusia să câștige războiul cu Japonia, îl salvează pe amiralul Makarov și realizează o mulțime de isprăvi fabuloase!
  . CAPITOLUL 1
  Oleg Rybachenko a fost, prin voința zeilor demiurgi ruși, transformat într-un băiat, dar nu unul simplu, ci unul nemuritor. Și a fost trimis să efectueze o misiune în Port Arthur - să protejeze Rusia acolo. Și a fost transformat într-un copil care părea de aproximativ zece ani, dar extrem de rapid - mai rapid decât un ghepard și invulnerabil la toate tipurile de arme. Fiind un băiat de zece ani, el va sluji Rusia țaristă timp de o sută de ani, apoi va crește până la șaisprezece ani și va păstra nemurirea pentru a fi stăpânul propriului destin, dar din când în când îndeplinește misiuni la ordinul zeilor ruși. demiurgii.
  Iar întruparea sa a avut imediat un impact asupra cursului istoriei.
  Timp de zece ani, Oleg Rybachenko, conform standardelor de la începutul secolului al XX-lea, nu a părut atât de mic și a fost imediat acceptat în armată. Mai mult, băiatul era ușor îndoit și îndreptat cu degetele, mai întâi cu mâinile, iar apoi cu picioarele goale, un ban de aramă. Ceea ce a făcut impresie.
  Pentru început, băiatul a reușit să-l salveze pe amiralul Makarov de la moarte. Băiatul a făcut-o foarte simplu, a intrat în Petropavlovsk în ziua ieșirii fatale la mare. Și a sărit banal la cârmă, și împingând marinarul, a învârtit nava.
  Cu toate acestea, acest lucru nu a fost apreciat. Și talia avea patruzeci de bici pentru o asemenea insolență.
  Dar, din fericire, amiralul nu a murit.
  Dar totuși, a început asediul Port Arthur. Japonezii mai aveau un avantaj pe mare, iar generalul Partridge era prea indecis.
  Dar comandantul Port Arthur a murit, a fost într-adevăr rănit la cap în istoria reală, dar câțiva milimetri dintr-un fragment au trecut mai aproape de creier. Și Oleg Rybachenko, știind povestea, și-a plesnit imperceptibil palma pe tâmpla generalului, iar un fragment a lovit creierul și l-a ucis. Pe scurt, trădătorul care a predat cetatea a murit și Kondratenko, eroul apărării Port Arthur, i-a luat locul.
  Noul comandant, pentru a întări apărarea cetății, a șters pe țărm toți marinarii și artileria navelor și a dezarmat escadrila, dar a fortificat Port Arthur.
  Amiralul Makarov a fost deplin solidar cu el în acest sens. Mai mult, flota rusă nu a reușit să preia inițiativa pe mare în această poveste.
  Drept urmare, cetatea a fost protejată în totalitate, plus acțiunile iscusite ale comandantului Kondratenko. Apărarea a rezistat bine. Kondratenko a întărit apărarea cetății Vysoky la timp și japonezii nu au putut să o ia.
  În plus, Oleg Rybachenko, acest băiat nemuritor, desculț, a luptat ca un titan în orice frig. Și i-a uimit pe toată lumea cu acuratețea sa fenomenală.
  Băiatul sări până la mitralieră și, sprijinindu-și călcâiele goale, rotunde, copilărești, ținti arma. Și a început să mâzgălească. Și nici măcar un glonț nu a fost irosit. Samuraii au fost tăiați literalmente în rânduri.
  Oleg, acest etern băiețel, s-a bătut cu entuziasm și a fredonat agresiv, compunând din mers;
  Sunt un baiat nascut in noiembrie
  În epoca spațială, epoca furtunoasă...
  Înflorește Rusia țaristă pe pământ,
  Crede-mă, noi cadeții nu suntem infirmi!
  
  M-a trimis marele Dumnezeu Svarog,
  Slujiți Patria cu inima și sufletul...
  Pentru noi, la urma urmei, Atotputernicul Dumnezeu Alb -
  Ne vom descurca, crede cu Satana!
  
  Rusia este patria noastră, credeți
  Care este singurul din lume...
  Deși o fiară foarte activă a atacat,
  Există un loc pentru noi, rușii, pe planetă!
  
  Țară puternică fără margini
  Pe care îl guvernează cel mai înțelept rege...
  Ea ne este dată pentru totdeauna de către Kin -
  Să triumfe Abel, să piară Cain!
  
  Apăr cu curaj Port Arthur,
  Luptă băiat și desculț în frig,
  Crede-mă, japonezii nu s-au îndoit,
  Fetele și-au întins împletiturile!
  
  Băiatul a fost tăiat imediat cu o mitralieră,
  A tăiat un detașament de samurai feroce...
  Și lovește galben chiar în ochi
  Suntem pionierii răului se va rupe în bucăți!
  
  Să dobândim comunismul pentru totdeauna
  Țarii Rusiei au un drum glorios.
  Un vis grozav se va împlini
  Spre gloria legendarului Svarog!
  
  Credem că vom apăra Patria Mamă,
  Lupt pe un munte mare, înalt...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Și Domnul Perun însuși este cu ochii limpezi!
  
  Eu sunt pentru Patria noastră până la capăt,
  Crede-mă, voi lupta cu mult curaj...
  Țarul Nicolae l-a înlocuit pe tatăl meu,
  Îl vom spânzura pe Iuda pe un aspen!
  
  Rusia este doar un ideal
  Țara sfinților și a înțelepților lumii...
  Am visat să găsesc glorie în ea, băiete,
  Și a făcut pe Marte și pe Hristos un idol!
  
  Cred că Lada mama zeilor,
  Ce dragoste de univers o dă...
  Avem nevoie de cuvinte suplimentare pentru rugăciune,
  Maria laudă în veci pe fecioara!
  
  Țarul Nicolae te vom ajuta,
  Pentru a-i învinge pe japonezi, cred pe cei cruzi...
  Nepoții lui Svarog, suntem fii ai nașterii,
  Și în rati, credem că docuri cool!
  
  Și aici băiatul uriaș se luptă,
  Ce mitraliere tunde Rati...
  Domnul este mereu una cu noi,
  Lovitura lui Hristos suflă cu adevărat norii!
  
  Ei bine, ce s-au greu japonezii?
  Nu poți cuceri Port Arthur...
  Vom stabili lumea rusă peste tot,
  Și va fi o figură a lui Lada cu aur!
  
  Căci împăratul va fi credincios pentru totdeauna,
  Îl vom salva pe el și Sfânta Patrie...
  Sub umbra stemei cu două capete,
  O vom face pe Victoria cool!
  
  În Rusia, fiecare băiat este un erou,
  Va zbura cu o sabie, jucând jumătate din planetă...
  Nu fura fete în yasyr-ul tău,
  Sa fie laudate faptele noastre!
  
  Da, Rusia are pionieri,
  Că cravata roșie era strâns legată...
  Păstrăm dreptatea, conștiința, onoarea,
  Și vedem comunism, soarele a dat!
  
  Și acum am respins hoarda,
  Și au apărat fortăreața Port Arthur...
  Svarog a spus: Voi accepta morții,
  În paradis, fetele le așteaptă să devină o siluetă!
  Cântând, băiatul a aruncat cu piciorul gol o grenadă, sfâșiind samuraiul.
  Apropo, grenada era făcută din rumeguș și avea o mare putere distructivă. Deci japonezii nu pot rezista.
  Oleg Rybachenko, a scris și a cântat:
  Și samuraiul a zburat la pământ,
  Sub presiunea oțelului și a focului!
  Și contribuția lui la apărare a fost valoroasă. Și amiralul Makarov și-a arătat priceperea pe uscat.
  În plus, rușii aveau mai multe provizii și provizii, datorită priceperii generalului legendar.
  Și faptul că escadrila rusă din Togo a fost bătută mult mai semnificativ.
  Până la sfârșitul lunii decembrie, samuraii erau epuizați în atacuri. În ianuarie, a fost o pauză cauzată de încercarea lui Kuropatkin de a elibera blocada, dar nu prea reușită.
  În februarie, asaltul a fost din nou respins cu pierderi grele pentru japonezi.
  În timpul apărării, băiatul Oleg Rybachenko s-a comportat eroic. La momentul începerii asediului, acest tipar avea doar zece ani în aparență. Copilul a luptat la egalitate cu adulții și a mers la recunoaștere.
  S-a arătat a fi foarte curajos și combativ. Și apărarea a ținut.
  Și băiatul, respingând un alt atac, a ucis sute de samurai dintr-o mitralieră și nu le-a permis să ia Mount High. În același timp, băiatul a cântat din nou cu mare entuziasm;
  Țarul Nicolae este acum un mare monarh,
  Tu, Lenin, nu vei avea nicio șansă la putere...
  Vom opri hoardele de japonezi sălbatici,
  Rupe agresorul pe gura Rusiei!
  
  Fie ca Rusia să conducă pentru totdeauna în univers,
  În ea, puternicul și formidabilul țar Nikolai...
  Putem lovi inamicul cu o sabie,
  Pentru asta lupți și îndrăznești!
  
  Măreția Rusiei în univers,
  Nimeni nu-i poate învinge pe ruși...
  Cu puterea ei în lupte neschimbată,
  Vom alunga dușmanii din Patrie!
  
  În numele patriei noastre sfinte,
  Rusia va câștiga bătăliile...
  Și gloria rușilor va fi incoruptibilă,
  Treci examene pentru doar cinci!
  
  Nu vom îngenunche niciodată
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur...
  Vor mai trece multe generații
  Și va fi pace veșnică în univers!
  
  Svarog va veni împreună cu Isus,
  Vor învia toți morții deodată...
  La urma urmei, vindecarea este cea mai înaltă artă,
  Părinții lunilor octombrie vor naște!
  
  Și Lenin, Stalin, Nikolai și Petru,
  Toate mâinile împreună se vor strânge și vor înțelege...
  Care este steagul Rusiei în universul mândru,
  Dușmanii Patriei vor muri și vor muri!
  
  Dumnezeu să binecuvânteze serviciul Rusiei,
  Ridicați-vă la cel mai înalt piedestal...
  Svarog marele mesia formidabil,
  Crede-mă, nu am încetat să iubesc soldații!
  
  Vom crede în curând că suntem mai puternici
  Ridicați steagul Rusiei peste planetă...
  Cine va da naștere unei idei grozave,
  Cântăm în proză și poezie!
  
  Ce bine este când vedeta Rusiei
  Deasupra lumii va străluci ca un diamant...
  La urma urmei, steaua cerului a udat,
  Și loviți adversarul în ochi!
  
  Nu-l crede pe cel care spune că sunt slabi,
  Că titanii ruși nu se potrivesc...
  În numele acestui stat ortodox,
  Du-l pe băiatul ăsta pe un cal!
  
  Și ne grăbim în luptă pentru gloria lumii,
  Pentru a câștiga curajos în Patrie...
  Nu-i pot descrie lui Shakespeare
  Cât de mult va fi armata noastră în glorie!
  
  Patria noastră va ajunge la premiu,
  Din toți zeii din univers, cel mai bun dintre toți...
  Oaspeții sunt întotdeauna bineveniți în Patria noastră,
  Dacă vii cu bunătate, nu ești un ticălos!
  
  Iubește pe regele și pe Dumnezeu Isus
  Și venerați-vă Lada pentru dragoste...
  Nu fi laș în luptă,
  Nu poți construi fericirea pe sânge!
  
  Viața va fi veșnică, furtunoasă și frumoasă,
  Există un loc pentru toți să fie curajoși...
  A te certa cu un cavaler rus este periculos,
  Nu conta atunci problemele!
  
  Dar în curând va fi pace în univers,
  Și binele va învinge în măreție...
  Vom fi în fericire, în paradis neschimbat,
  Domnul va oferi o aripă puternică!
  Cu un astfel de cântec, desigur, soldații ruși nu puteau pierde. Și băiatul terminator nu a lipsit. Și alți războinici au tras în japonezii care asaltau Muntele Vysokaya cu o precizie uimitoare.
  Martie a venit deja... Japonezii s-au retras din nou. Duminica sângeroasă nu s-a întâmplat în Rusia, din moment ce țarul Nicolae, de când Port Arthur a rezistat, era bine dispus și ieșea la oameni. Oamenii regelui s-au întâlnit, de asemenea, cu o dispoziție festivă și au primit entuziasm. Și totul a mers bine.
  Armata rusă a fost completată și a devenit din ce în ce mai mult. La sfârșitul lunii martie, japonezii au încercat să avanseze, dar forțele lui Kuropatkin aveau o superioritate numerică prea mare și au respins toate atacurile.
  Și cele mai bune părți ale samurailor generalului Noga au fost blocate de asediul Port Arthur. După ce au suferit pierderi grele, japonezii s-au retras. Dar din nou Kuropatkin a ezitat.
  La sfârşitul lunii aprilie a urmat un nou asalt, care a fost însă şi respins.
  Și Oleg Rybachenko, acest băiat curajos a capturat chiar și un colonel japonez, cu ajutorul unei capcane, desigur.
  La începutul lunii mai, au existat doar lupte minore, iar pe 25 escadrila lui Rozhdestvensky a intrat în sfârșit în Port Arthur. Celebrul amiral a adus cincizeci și una de nave peste trei oceane deodată!
  După aceea, apărarea a primit întăriri. Și la începutul lunii iunie, a urmat ultimul asalt asupra Port Arthur. Atacul este disperat și aprig. Și din nou a fost respins cu pierderi uriașe pentru japonezi. În cele din urmă, țarul l-a îndepărtat pe Kuropatkin și l-a numit pe Linevich. La mijlocul lunii iulie 1905, japonezii au fost în sfârșit înfrânți. Și apărarea eroică a Port Arthur, care a durat mai bine de un an, s-a încheiat.
  Kondratenko a primit Ordinul Sf. Andrei Cel Întâi Chemat. Și a primit gradul de mareșal de câmp. Apoi escadrila Rozhdestvensky, împreună cu Port Arthur, condusă de amiralul Makarov, i-au învins pe japonezi pe mare. Mai mult, amiralul Togo însuși a murit în luptă.
  Oleg Rybachenko, acest băiat etern s-a distins din nou și a capturat personal cuirasatul japonezilor. Cu el s-au luptat și mai multe fete frumoase, desculțe.
  Lupta Natashka s-a arătat deosebit de strălucitor - un adevărat vulcan în luptă și invincibil.
  Și când o fată aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare, atunci aceasta este o dezamăgire colosală și o distrugere. O grenadă de cărbune și atât de distructivă.
  Un băiat pionier îi atacă pe japonezi și cântă în același timp;
  Al nostru va fi Oceanul Pacific, credeți
  Rusia Regatului Rod cu Nicolae...
  Și fiara va fi distrusă
  Noi, cavalerii dușmanilor, îi vom sfâșia pe toți!
  
  Țara mea, crede mai presus de toate,
  Lasă stelele comunismului să strălucească...
  Succesul îi însoțește pe cavaleri,
  Suntem simbolul doar al altruismului!
  
  Sunt un pionier intrat în război,
  Doar un băiat desculț...
  Dar pe vrăjmaș îl voi măcina în pulbere,
  Și îi voi rupe pe cei care sunt împotriva coarnelor!
  
  Japonia de ce a mers la noi
  Ai îndrăznit să provoci Rusia...
  Și a intrat direct în ochi cu un călcâi,
  Svarog marele Domnul misiunea Domnului!
  
  Iubește Lada Mama Ea Zeii,
  Ea a născut multe, strălucitoare și grozave...
  Spre slava genului viteji fii,
  Vom opri asaltul dușmanilor sălbatici!
  
  Nu-l învinge pe japonezul Rus galben,
  Eroul nostru în lupte este invincibil...
  Luptă pentru Patria și nu te teme,
  Când oamenii și sistemul regal sunt uniți!
  
  O, Nikolai, îți vom oferi
  Pentru Sfânta Rusia suntem o inimă nativă...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Își deschide ușa către univers!
  
  Spre slava lui Dumnezeu Hristos Rus,
  Cântăm imnuri pentru Rusia noastră...
  Dragostea Mariei, atât de pură
  Ce înlocuiește terciul pentru copii la prânz!
  
  Spre tine Maria îmi voi întoarce ochii,
  Împreună cu Lada, oferi dragoste tuturor...
  Deși Diavolul ne-a ascuțit un secure,
  Zeița va fi cu noi în lumina veșnică!
  
  Nu, soarele nu va ieși niciodată
  Rusia Supremă fără limite...
  Visul mare devenit realitate
  Totul se uită la asta sub cerul albastru!
  
  Îți cântăm Maica Domnului,
  Psalmi și cântece, în fiecare clipă...
  Dacă trebuie să luptăm cu o singură armă,
  La urma urmei, Stalin și Marele Lenin sunt cu noi!
  
  Pentru Patria, pentru Dumnezeu, pentru tara,
  Noi, băieții, ne luptăm cu adversarul...
  Să nu știi să fii un jug blestemat,
  Când baioneta unui soldat rus este ascuțită!
  
  Pentru pământul nostru, pionier în lupte,
  Svarog a reușit să glorifice chipul iubirii...
  Vedem ceva în visele noastre strălucitoare
  Unde îl vom lăuda pentru totdeauna pe Dumnezeul Bunului!
  
  Pe scurt, japonezii sunt deja Khan,
  Și Port Arthur nu a renunțat la bătălii...
  De aceea Patria ne este dată de Dumnezeu,
  Ca să lupți cu curaj pentru Rusia!
  . CAPITOLUL 2
  Japonia a fost nevoită să facă pace cu Rusia, mediată de Statele Unite.
  A trebuit să cedez Insulele Kurile și Taiwanul. Rusia și-a asigurat un protectorat asupra Coreei, Manciuria, controlul asupra Port Arthur. În plus, Japonia a plătit Rusiei țariste o despăgubire uriașă de un miliard de yeni aur.
  Victoria a întărit poziția țarului Nicolae al II-lea. Rusia și-a extins teritoriile, iar Zheltorossiya a început să se formeze în detrimentul aderării voluntare a regiunilor chineze. Nicio Duma de Stat - Rusia a rămas o monarhie absolută, fără parlament.
  Desigur, datorită victoriei și stabilității politice, creșterea economică a început mai devreme decât în istoria reală și a fost mai puternică.
  Primul Război Mondial a început ca în istoria reală. Dar a procedat cu mai mult succes pentru Rusia. În care armata a fost mai mare și mai bună, inclusiv datorită reformelor feldmareșalului Kondratenko, iar economia este mai puternică, iar autoritatea țarului este mai mare.
  Oleg Rybachenko a luptat și el cu disperare și foarte curajos. Băiatul a alergat ca un meteorit. A mâzgălit cu o mitralieră de casă pe nemți. Și apoi a alergat mai repede decât un cărucior cu o mitralieră. Și, de asemenea, a zdrobit cu entuziasm armata Kaiserului.
  Arăta ca un băiat de vreo zece ani, iar picioarele lui goale, de copil, aruncau grenade de rumeguș improvizate și mortale.
  Conducând un foc bine îndreptat, băiatul fredonă încrezător;
  Patria noastră este o țară sfântă,
  Slavă Patriei noastre fără margini...
  Adversarul Satana nu va zdrobi,
  Vedem, suntem abordări îndepărtate!
  
  Patria mea va înflori
  Țarul Nicolae se ridică deasupra planetei...
  Armata rusă invincibilă,
  Să ne apropiem de Cel Atotputernic!
  
  Sunt un simplu băiat pionier,
  Dar înzestrat cu o putere fără precedent....
  Și voi arăta tuturor un exemplu puternic,
  Pentru a nu fi cunoscut drept un șase ponosit!
  
  Cred cu Tine, Doamne Isuse,
  Esti cel mai puternic din tot universul,
  Și mă rog ție împreună cu Lada,
  Pentru a dirija canalul de creație!
  
  Vom fi pe Marte în curând, crede-mă
  Țara noastră va conduce planeta...
  Și fiara infernală a lui Kaiser este zdrobită,
  Isprăvile cavalerilor se cântă în cântec!
  
  Băiatul conduce un pionier desculț,
  Tocuri goale în jurul fetelor aleargă...
  Îl va lovi pe Kaiser cu pumnul,
  La urma urmei, cavalerii noștri vorbesc cu zeii!
  
  Slavă Rusiei, țară mare,
  Să știți că regele va suporta comunismul sfânt...
  Nu ne învinge, crede Satana,
  Fascismul a fost aruncat în cenușa lui Boudin!
  
  Patria noastră nu este mai puternică în lume,
  Nu există Rusia în univers mai frumos...
  Sunt un vultur, nu o vrabie rea,
  Voi aduce bucurie și fericire tuturor oamenilor!
  
  Conducem cu îndrăzneală în iadul inamicului,
  Îi zdrobim cu ușurință pe adversarii naziștilor...
  Vom tăia coarnele Kaiserului în curând,
  Va fi o eră a luminii comuniștilor!
  Și fetele îi zdrobesc și pe nemți, și atât de faimos. Sunt doborâți cu ajutorul picioarelor goale cu pachete explozive letale. Și se înțeapă în același timp cu baionetele.
  Ei rup pântecele adversarilor fără prea multă ceremonie.
  Natasha cântă;
  Așteptând victoria, așteptând victoria! Pentru țarul Nicolae muntele!
  Zoya, trăgând și aruncând grenade cu degetele goale de la picioare, confirmă:
  - Victoria așteaptă, victoria așteaptă! Adversar ești o urale prietenoasă!
  Iar Augustinul roșcat, al cărui păr flutură în vânt ca un stindard proletar, urlă:
  - Doamne ferește-l pe rege!
  Svetlana, eliminând soldații Kaiser și aruncând grenade cu degetele goale, țipă:
  - Lada este cu noi!
  Acestea sunt fetele de aici care se luptă și sunt frumoase. Și mușchii lor se rostogolesc sub pielea bronzată.
  Războiul a durat puțin peste un an și s-a încheiat cu prăbușirea Austro-Ungariei și capitularea Imperiului Otoman și a Germaniei. Și Bulgaria, văzând ce miroase, a luat partea Serbiei și Rusiei, la fel ca, de altfel, Italia și Japonia.
  feldmareșalul Kondratenko a primit cel mai înalt rang - Generalissimo. Și a devenit un deținător al aproape tuturor comenzilor, precum Suvorov. Brusilov a devenit mareșal de câmp. Amiralul Kolchak a făcut carieră, iar Kornilov, Denikin. Rusia țaristă s-a anexat: Galiția, Bucovina, Voievodatul Cracoviei, Regiunea Poznan, Klaipeda. Cehoslovacia a devenit și ea parte a Imperiului Rus. Și Asia Mică cu Constantinopol. Și nordul Irakului.
  Una peste alta, a ieșit bine. Japonezii au împărțit coloniile germane cu Rusia în Oceanul Pacific.
  Apoi Arabia Saudită a fost împărțită între Rusia, Franța și Marea Britanie. Mai mult, după un scurt război, Rusia și Marea Britanie au împărțit Iranul.
  Oleg Rybachenko a luat parte la acest război. Băiatul a luptat din nou, alergând mai repede decât un ghepard cu o mitralieră și aruncând grenade cu o putere ucigașă colosală cu picioarele goale de copil. Și distruge toți dușmanii.
  Și fetele vrăjitoare s-au luptat cu el. Au cântat foarte frumos și vesel când i-au zdrobit pe perși.
  Suntem copiii Familiei, fiicele zeilor,
  Și, în același timp, membrii Komsomolului desculți...
  Despre nevoia de a petrece în plus vise cunoscute
  Lovitura de baionetă a fetelor este foarte ascuțită!
  
  Vom putea învinge toți naziștii,
  Palate de construit - steagul comunismului...
  Ursul nostru rus invincibil,
  Infirmarea dogmelor darwinismului!
  
  Suntem fete frumoase, crede-mă
  Și cu călcâiul gol ne vom lovi de nas...
  Să deschidem ușa comunismului în curând,
  Îi vom demasca pe ignoranții întunecați!
  
  Aici alergăm desculți la atac,
  Captivați de frumusețea fetei lor...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Și fetele au o voce atât de sonoră!
  
  Lăsați pământul rus să fie faimos,
  Asta s-a născut în numele generațiilor...
  Popoarele lumii sunt o familie prietenoasă,
  Marele Lenin ne va ajuta!
  
  Dar acum gloriosul Nikolai domnește,
  Și uriașii luptă pentru el,
  Toți ajungem acolo, doar credem în rai,
  Când poporul și țarul Rusiei sunt uniți!
  
  Așa e, vom fi devotați regelui,
  Slujindu-L cu toate inimile și sufletele...
  Îl iubesc pe Isus și Ladoya,
  Pentru totdeauna voi fi Svarog cu tine!
  
  Zeii noștri ruși sunt importanți pentru noi,
  Îi iubim cu sufletul poporului sovietic...
  Și sunt doar mașinațiunile lui Satana,
  Când Perun este cu Lada, vei respinge!
  
  Îl iubesc pe regele, el este propriul nostru tată,
  Slujiți-L cu credincioșie și dragoste...
  Să se încheie dușmanul rușilor,
  Deși uneori se dă în sânge!
  
  Rusia va fi în univers pentru toată lumea,
  Pentru a străluci cu un quasar luminos și puternic...
  Patria nu va avea probleme,
  Deși adversarul a atras nori răi!
  
  Toiagul atotputernic să fie cu noi,
  Cine este conducătorul întregului univers....
  În spatele nostru este cel mai mare Dumnezeu alb,
  Cine în bunătatea lui guvernează!
  
  Să existe creație pe pământ,
  Vom câștiga, știu sigur...
  Așteptând împlinirea acelui vis luminos,
  Va fi un loc pentru oameni într-un paradis luminos!
  
  O, sfânta mea înțeleaptă Rusia,
  În numele prosperității comunismului...
  Zeii-demiurgii îmi cunosc rudele,
  Iar încercările de revanchism nu vor trece!
  
  Credem că adversarii vor fi șterși în praf,
  Vom ridica steagul Rusiei peste tot universul...
  Vom învinge fasciștii și dușmanii,
  Și vom glorifica pentru totdeauna Numele de familie!
  Și, desigur, fetele împușcă și aruncă grenade mortale cu picioarele lor dăltuite, goale și bronzate.
  Și nu poți rezista unor oameni ca ei.
  Apoi mujahedinii captivi au sărutat fete goale și calus. Picioare prăfuite, dar foarte seducătoare.
  Și apoi Afganistan. Adevărat, a fost un mic război. Și britanicii nu au fost prea norocoși la început.
  Cu toate acestea, Oleg Rybachenko și-a arătat marele său nivel de războinic al luminii acolo.
  Împreună cu fetele în bikini, a zdrobit inamicul cu mare ușurință, transformând mujahedinii într-o sită. Iar fetele, cu degetele goale, au aruncat bombe cu o forță mortală și au sfărâmat detașamente întregi de militanți afgani.
  Și luptându-se, băiatul a cântat, compunând în mers;
  Sunt un pionier, trebuie să lupt în Afganistan,
  Te așteaptă bătălii groaznice...
  Dar rușii știu întotdeauna să lupte,
  Inamicul va număra doar zerouri!
  
  Fie ca epoca comunismului să fie în glorie,
  Când va veni Svarog, marele Dumnezeu...
  Risipește hoardele fascismului formidabil,
  Wins a deschis un cont nesfârșit!
  
  Cerul este albastru în Afganistan
  Un băiat desculț aleargă prin munți...
  Vocația lui este un lucru cool,
  La urma urmei, credința rusă este un monolit solid!
  
  Dushmanii se urcă într-un nor agresiv,
  Dar sunt doborâți de un pionier curajos,
  Puternic băiat luptător din Rusia,
  El va arăta chiar și adulților un exemplu!
  
  Cu toții credem în victoria comunismului,
  Și dacă trebuie să lupți pentru rege...
  Să împrăștiem în cenușă turma revanșismului,
  Pentru noi și munți, mări calde!
  
  Rusia va domni peste univers
  Așa a lăsat moștenire Toiagul Înalt Înțelept...
  Cu puterea ei în luptă neschimbată,
  Îi ducem pe dușmanii Patriei în sicriu!
  
  Nu putem fi aduși în genunchi de ruși,
  Pentru noi Svarog și Zeul Alb al iubirii...
  Vom respinge abundența acestei lene,
  Dacă avem nevoie de un ocean, să vărsăm sânge!
  
  Spre gloria Patriei noastre Rusia,
  Cavalerul îndrăznește să-mi salveze pe Rus...
  Familia noastră este Cel Prea Înalt și Hristos este misiunea,
  Capabil să transmită lumina creației!
  
  Iubesc Rusia, care este cea mai dragă dintre toate,
  Ce flori frumoase...
  Îl vom mișca tare pe Fuhrer-ul în față,
  Și înfrângerile amare nu contează!
  
  În spatele nostru este Lada, mama Marilor Zei,
  În spatele nostru este Perun, Yarilo, puterea....
  Vom zdrobi presiunile turmelor tuturor sălbaticilor,
  Să ajutăm oamenii slabi!
  
  Da, Patria să înflorească în slavă,
  Universul se va ridica deasupra tuturor...
  Abel va învia și Cain va pieri,
  Va fi un răufăcător turbat în iad!
  
  Când Rusia își ridică sabia formidabilă,
  Și dă-ne puterea rușilor, Dumnezeule alb...
  Toate spiritele rele din lumea interlopă vor pieri în curând,
  Ce a ajutat lumina cea mai înaltă să creeze!
  
  Așa că crede în cinstea lui Dumnezeu Isus,
  Credeți în slava lui Hristos...
  Nu-ți enerva părinții
  Păstrați încredere în Rod până la sfârșit!
  
  Atunci va veni o mare răsplată,
  Și supune-le rușilor întreaga lume...
  Este necesar să lupți cu curaj pentru Patria Mamă,
  Svarog mare Dumnezeu și idol!
  
  Toți morții vor învia în fericire,
  Vârstele, ca vântul, înfloresc în bucurie...
  Atât cerul cât și pământul sunt în puterea lor formidabilă,
  Popoarele întregii planete onorează Familia!
  Așa a luptat Oleg Rybachenko în Afganistan cu fetele. Și una dintre victoria lui încrezătoare și răsunătoare după alta.
  Acesta este băiatul terminator! Și fata cu tocuri goale s-a dovedit atât de formidabilă și sclipitoare!
  Lumea a găsit stabilitate și prosperitate. Până când a lovit Marea Depresiune în 1929. Rusia, după o creștere rapidă, a intrat și ea în criză.
  În 1931, Japonia a atacat Rusia, căutând răzbunare pentru înfrângerile din trecut.
  Desigur, imperiul țarist era pregătit de război.
  Dar de data asta a fost sinucidere. Trupele țariste i-au învins pe japonezi.
  Oleg Rybachenko s-a luptat din nou cu samuraii curajoși, dar din punct de vedere tehnic mult în spatele Rusiei.
  Băiatul a tras cu o mitralieră de mare putere, tăind pozițiile de atac ale trupelor de samurai rusești cu sute și mii. Tăierea și tăierea întregii batalioane de japonezi deodată.
  Mitralieră ei părea neobosită. Și a zdrobit totul și i-a șters pe adversari literalmente în pulbere sângeroasă.
  Iar eternul copil, care încă părea de vreo zece ani, dar avea mai multă forță decât un elefant, a aruncat cu degetele goale, pachete explozive de o forță colosală. Și inamicii au sfâșiat literalmente cele mai mici părți.
  Iar fetele, împreună cu el, i-au zdrobit și cosit pe japonezi. Tăiați-le ca firele de ras.
  Și și-au arătat limba și au râs.
  Și în același timp fetele au cântat cu mare entuziasm și entuziasm. Cu bucurie scriind literalmente din mers;
  Rusia este cea mai mare dintre țări
  Vom construi comunismul în el cu regele,
  Un legământ etern ne este dat cu Familia,
  Că fiecare om se naște erou!
  
  Vom învinge Japonia în glumă
  Degeaba ai atacat Rusia...
  La atac, fata își răsucește sabia lată,
  Războinicii de galben au rupt!
  
  Suntem luptători eterni Komsomol,
  Când ne luptăm, soarele strălucește mai puternic...
  Părinții sunt mândri de desculți,
  Noi, cavalerii, nu mai suntem copii!
  
  Să nu ai încredere în nimeni care să ne oprească
  În numele comunismului pentru totdeauna...
  Vom alunga rapid dușmanii Rusiei,
  Cine a atacat cu cinism malefic!
  
  Dumnezeu Svarog va domni în Patrie,
  El este sfântul patron al marilor războinici...
  Dușmanii nu vor fi îngăduiți nici măcar în prag,
  Tipul Atotputernic al Creatorului celor cu o mie de fețe!
  
  Pentru gloriosul nostru destin al Patriei noastre,
  Învinge pe toți, tăind în glumă inamicii...
  Am vrut să-i dedic un cântec lui Rod,
  Ce a devenit un loc în paradisul universului!
  
  Aici aleargă femeile Komsomol desculțe,
  Tocurile lor clipesc ca o oglindă...
  Este clar că samuraii așteaptă kaput,
  Războinicii se sfărâmă cu viteză!
  
  Nu-i crede pe cei care sunt pur și simplu slabi în spirit,
  Suntem cavaleri în bătălii invincibile...
  Ești doar un sclav mizerabil
  Și Lada și Hristos sunt una în suflet!
  
  Avem un banner roșu,
  Ea este ca un trandafir luxuriant care se înroșește...
  Vom lovi cine este rău chiar în ochi,
  Lasă ideea de a ataca Rusia!
  
  Aici aleargă femeile Komsomol desculțe,
  Sunt frumoși și au o față frumoasă...
  Cine nu strigă kaput vicios,
  Hai să te tratăm corect!
  
  Pentru patria noastră strălucitoare un vis,
  Toți trăiesc în glorie, frumusețe mare...
  Orice altceva este doar vanitate
  Deși chipurile sfinților se întunecă adesea!
  
  Ei bine, ne luptăm în luptă ca vulturii,
  Și ne grăbim desculți prin ger...
  Suntem membri puternici și mândri Komsomol,
  Și peste Patrie Soarele răsare violent!
  
  Iată slava sfintei noastre Patrie,
  Cântăm psalmi și compunem cântece...
  Sunt un băiat pionier complet desculț,
  Înghețul îmi chinuie călcâiele goale!
  
  Dar să știi că nu mă voi retrage de la scop,
  Din moment ce spiritul rusesc al nevoii este mai puternic...
  Îl iubesc pe Dumnezeul familiei, îi iubesc pe toți cu inima mea,
  Pentru a descuraja o idee ridicolă!
  
  Să o slăvim pe Lada - mesagerul zeilor,
  Cine a creat lumi în dragoste...
  Avem nevoie de cuvinte în plus băieți,
  Pentru noi, Perun, Svarog, din focul lui Yarilo!
  
  Japonia a încercat să preia controlul
  Portul nostru Arthur și pământurile strămoșilor noștri,
  Dar aici vânătorul s-a transformat într-un joc,
  Tragem foarte precis!
  
  Am tăiat mulți samurai,
  Dușmanii nu mai există...
  Suntem un fel de fiice, dragi fii,
  Deasupra noastră este Maica Zeilor Sfânta Lada!
  
  Nici un adversar nu va da,
  Nu, rușii nu vor fi văzuți în genunchi...
  Heruvimul lui Dumnezeu scânteie de aur,
  Și glorificați pe Isus cu Numele de familie!
  
  Nicăieri nu se găsește Rusia mai frumoasă,
  Ea este frumoasa, eterna Rusia...
  Toate nu arată mai mult de douăzeci,
  Suntem membri ai Mesia desculț din Komsomol!
  
  Da, i-am condus pe samurai,
  Toiaga cea mai înaltă ne-a ajutat în această bătălie...
  Cât de puternici au devenit vulturii
  Și cel mai perfect Dumnezeu Alb!
  
  Li s-a întâmplat și fetelor să se lupte,
  Cu fascismul să rupă în glumă "Pantere".
  Și au câștigat cu o armată înverșunată,
  Chiar dacă au luat măsuri drastice!
  
  Și Hitler a primit un major
  L-am rupt în bucăți de furie...
  După cum sa dovedit, Fuhrer-ul este ca un prost,
  Și vom vedea comunismul în depărtare!
  
  Moscova a luptat împotriva nazismului ca un munte,
  Și noi cu greu, dar cu curaj am rezistat...
  Frumoasa tara ruseasca
  Când l-am chinuit strâns pe Fritz!
  
  Alergând desculț în frig
  Suntem atrăgătoare fetelor Komsomol....
  Au târât cu forța inamicii Rusiei în captivitate,
  Și au dat dovadă de un temperament foarte îndemânatic!
  
  Lângă Stalingrad au dat-o greu în ochi,
  Și Tigrul și-a rupt trunchiul în mod constant...
  Deși atunci a fost cu siguranță o oră dificilă,
  Dar membrii Komsomolului desculți sunt atotputernici!
  
  Și așa am intrat mândri în Berlin,
  Știi că s-a arătat o asemenea răcoare...
  Ce respectă întreaga lume rusească,
  
  L-am sfâșiat pe Adolf!
  
  Ei bine, această victorie este bună,
  Câștigăm pe toți în luptă fără greș,
  Steaua rusă arde deasupra noastră,
  Și credința noastră din familie este neschimbată!
  
  Pe scurt, campania noastră se va încheia,
  Planeta va deveni toată parte a Rusiei...
  Cu toții vom avea un venit mare,
  Diamantele ne-au irigat crângurile!
  . CAPITOLUL 3
  Oleg Rybachenko era deja ofițer și avea multe premii. Și era respectat, în ciuda aspectului său copilăresc. Și chiar a reușit să se căsătorească. Așa că cariera a mers bine cu eternul băiat.
  Amiralul Kolchak nu este încă deloc bătrân, și-a arătat geniul, comparabil cu Ushakov și cu amiralul Makarov. Țara Soarelui Răsare a fost complet zdrobită în mare și apoi ocupată.
  Campania împotriva Tokyo a fost glorioasă și victorioasă. Și Oleg Rybachenko a reușit să se distingă prin capturarea însuși mikado-ul. Și pentru aceasta a primit prima Cruce de Sfântul Gheorghe din istoria Rusiei cu un arc de aur și diamante.
  Deși nu au îndrăznit să-l ridice în grad: băiatul arată prea copilăresc. Deși are zece ani pe el însuși, adică pentru această dată, poți da treisprezece ani. Dar totuși un copil prost.
  În orice caz, Rusia a câștigat.
  Acesta a fost urmat de un referendum în care majoritatea japonezilor a votat în favoarea aderării Rusiei.
  Așa că țarul Nicolae al II-lea și-a întărit puterea în Oceanul Pacific. Rusia a continuat să se deplaseze prin China. Slăbite de criză, Marea Britanie, Franța și Statele Unite nu au intervenit în preluarea controlului asupra Imperiului Celest.
  În 1933, Hitler a ajuns la putere în Germania. El a început să restabilească fosta putere a fostului imperiu. Și, desigur, a încercat să nu se certe cu Rusia.
  Mussolini din Italia a avut prietenie cu Rusia. Și pe furiș au capturat Etiopia, extinzându-și coloniile. S-a vorbit despre crearea unei Triple Alianțe.
  Rusia țaristă dorea să anexeze toate coloniile Angliei și Franței, în curs de slăbire. Ei bine, și germanii și italienii sunt de înțeles. SUA aveau propriile planuri.
  În 1937, Germania s-a alăturat Austriei, producând Anschluss. Și în noiembrie 1937, avionul s-a prăbușit cu Nikolaev al doilea. Regatul s-a încheiat cu foarte mult succes. Nicolae al II-lea a realizat cuceriri colosale în cei patruzeci și trei de ani ai domniei sale.
  I-au numit Nicolae cel Mare! Și chiar și cei mai mari, au devenit mai înalți decât Petru cel Mare.
  Sub Nicolae al II-lea, ziua de muncă a fost redusă la zece ore, șapte ani de învățământ au devenit obligatorii și gratuiti. Salariul mediu în țară a ajuns la 75 de ruble pe lună, cu inflație zero și suportul de aur al rublei. Moneda regală era cea mai grea și mai convertibilă din lume.
  Rusia avea cea mai mare armata terestră din lume, iar dimensiunea flotei a depășit atât Marea Britanie, cât și Statele Unite.
  Tancurile rusești erau cele mai bune din lume, la fel ca și avioanele. Iar elicopterele la acea vreme erau practic singurele de pe planeta Pământ. Cea mai numeroasă și de înaltă calitate flotă de submarine. Cea mai bună artilerie. Tehnologii avansate în televiziune și video. Primul film color din lume a început să fie filmat și în Rusia țaristă. Inclusiv datorită pasiunii țarului Nicolae al II-lea pentru fotografie.
  După ce s-a alăturat Chinei, Rusia a ieșit pe primul loc în lume în ceea ce privește populația, depășind Marea Britanie cu toate coloniile sale.
  Țarul Nicolae al II-lea a reformat Ortodoxia și a legalizat poligamia. Acest suveran înțelept a reușit să facă o mulțime de lucruri. Și s-a stins din viață nu scuipat peste, nu persecutat, nefiind pierdut Rusia, ci mare. Și doar câțiva milimetri de schimbare a fragmentelor au afectat în acest fel istoria Rusiei.
  În plus, trecerea în trecut a unui băiat atât de frumos, puternic și rapid ca Oleg Rybachenko. Și se spune că nu există accidente în istorie! Tot asa sunt. Atât Nicolae al II-lea, cât și fenomenul Generalissimo Kondratenko au arătat acest lucru.
  Dar după moartea țarului Nicolae, a existat un salt temporar. La început, monarhul Alexei al II-lea a murit înainte de a putea fi încoronat. Apoi a murit și un alt moștenitor, Kirill Vladimirovici Romanov. Și Vladimir al treilea a urcat pe tron în 1938. Regele este tânăr, dar în general nu prost și destul de voinic și ambițios.
  Ei bine, s-a pus la treabă! Rusia, Italia, Germania, împotriva Marii Britanii, Franței și, în viitor, a Statelor Unite. Aici, desigur, Tripla Alianță este mult mai puternică.
  În mai 1940, Germania a atacat Franța, Belgia, Olanda și Marea Britanie. Rusia a atacat coloniile franceze, engleze și olandeze. A început ocuparea fără ceremonie a teritoriilor.
  Britanicii și francezii nu au putut rezista armatei ruse. Iar germanii au învins și au forțat să capituleze Franța, Belgia și Olanda într-o lună și jumătate.
  Apoi, Fuhrer-ul a ocupat atât Spania, cât și Portugalia și a capturat Danemarca și Norvegia. Rusia a ocupat Suedia.
  Războiul era aproape într-o singură poartă. Cu sprijinul populației locale, Rusia a capturat India, Indochina, sudul Afganistanului, sudul Iranului, Orientul Mijlociu și a intrat în Egipt.
  Oleg Rybachenko a luptat ca întotdeauna cu succes și cu un entuziasm extraordinar. Băiatul a lucrat cu două mitraliere deodată, tăind trupele coloniale britanice și franceze. Și aceasta este minunata lui vocație și lupta într-o singură poartă.
  Iar picioarele goale ale copilului aruncă grenade mortale. Și cele patru fete se luptă cu el, și cu mult succes.
  În același timp, Oleg Rybachenko nu uită să cânte în timp ce extermină dușmanii Rusiei;
  Să te naști în epoca cyborgilor este dat,
  Când un computer, un jucător este la îndemână...
  Și lumea este practic doar un film
  Nu știam că ora este diferită!
  
  Nu este nevoie să ucizi rude în mod prostesc,
  Strategia flăcăului sub palma lui...
  Caietul a devenit inutil într-o celulă,
  Suntem copii neobișnuiți ai secolului cu durerea!
  
  Dar prin voința zeilor furioși,
  Băiatul s-a mutat într-o lume nouă...
  Sunt puțini pumni de câștigat aici,
  Părea că diavolul înnebunise!
  
  Război și vuiet, întunericul distrugerii,
  Vine plin de crime și foamete...
  Cunoașteți soarta oamenilor,
  Când este durere și frig în inimă!
  
  Nu trebuie să te gândești, rușii nu pot fi sparți,
  Lasă Rusia Mare să înflorească...
  Hoțul cu adevărat rău va fi învins,
  Svarog va veni - o misiune grozavă!
  
  Aici țarul cel Mare Nicolae a plecat,
  Acum Vladimir este pur și simplu la putere...
  De asemenea, se poate spune că este un vultur,
  Și întinde-și aripile peste lume!
  
  În numele lui Dumnezeu Hristos Rus,
  Faceți băieți buni cu bucurie...
  Dragostea Mariei, atât de pură
  Ce te enervează cu prostia ta!
  
  În Rusia, știi că totul va fi bine,
  Ea va ridica steagul peste univers...
  Deși inamicul bate la daltă,
  Vom fi proslăviți numai prin creație!
  
  Cred că Dumnezeul rus va domni
  Cine a creat întunericul acelor universuri...
  Deși Satana este un corn atât de puternic,
  Vom fi fii ai Fericitului!
  
  Aici în Rusia este un timp nou,
  Împăratul îl are pe Vladimir la putere...
  Romanov de la curtea regală,
  Vulturul are aripi cu două capete peste întreaga lume!
  
  Măreția Patriei de secole,
  Sau poate chiar și Rusia va rămâne pentru totdeauna...
  Râul rusesc curge fără granițe,
  Și oamenii vor avea inimă umană!
  
  Atunci sunt un băiat pionier desculț,
  Care se repezi cu călcâiul gol în frig.
  Dar din ce atacă domnul,
  Îi voi da o față tare cu sânge!
  
  Nu poți să-l învingi pe băiat
  Este un războinic foarte puternic și mare...
  Și transformă chiar și un tigru într-un joc,
  Pentru că prin fire un câștigător!
  
  Și femeile din Komsomol aleargă desculțe,
  Tocurile lor devin roz de frig...
  Și în curând va fi kaput pentru toți dușmanii,
  Lasă ideea inutilă!
  
  Aici i-am luat deja pe britanici în junglă,
  Dușmanii Rusiei au fost uciși împreună...
  Am mers pe marginea maimuțelor agile,
  Și au ajuns la foarte multe mile de ogari!
  Pe scurt, băiatul a devenit foarte matur,
  Și a devenit un ofițer destul de inteligent...
  Mustața nu a spart, dar deja un titan,
  Și servește ca un alt exemplu pentru cavaleri!
  Băiatul luptă și zdrobește dușmanii. Și apoi negrii capturați și războinicii galbeni și albi cad în genunchi și sărută picioarele fetelor. Și este atât de grozav.
  Natasha, după un sărut pe călcâie, a rugit:
  - Iubesc barbatii!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Să te învârți pe un băț este o mare plăcere!
  Și cum dă clic pe un soldat capturat pe nas cu călcâiul gol.
  Augustine, cu degetele goale de la picioare, l-a apucat de nas pe arab și l-a forțat să îngenuncheze.
  Fata a strigat:
  - Sunt o vrăjitoare agresivă!
  Svetlana a luptat, de asemenea, foarte activ. Și atât de multe feluri diferite de soldați întrerupte. Iar fata l-a forțat să-și sărute călcâiele și a mârâit:
  - Nu poți rezista!
  Desigur, trupele coloniale nu au putut rezista armatei țariste și nu au vrut cu adevărat. Capturarea Africii a fost oarecum întârziată din cauza lipsei de drumuri și a comunicațiilor îndelungate. Germanii s-au mutat prin Africa prin Gibraltar și Maroc, rușii prin Egipt și mai departe în Sudan.
  Cu toate acestea, terenul a fost mai mult o piedică decât rezistența trupelor britanice sau franceze. Erau puțini dintre ei și sunt slab înarmați și în mare parte din aborigeni locali. Cine nu știa cum și nu voia să lupte.
  În 1940, Hitler nu a îndrăznit să aterizeze în Marea Britanie. A lansat o ofensivă aeriană, la început nu prea reușită. Dar în primăvara anului 1941, avioanele rusești au intrat în luptă, iar Marea Britanie a început să fie presată până la moarte.
  Și în august a urmat debarcarea trupelor comune germano-ruse și, după două săptămâni de lupte încăpățânate, capturarea Londrei.
  Oleg Rybachenko și fetele au luat cu asalt capitala Angliei. Încă o dată, băiatul era desculț și a aruncat picioarele copilărești și cizelate cu grenade devastatoare din scoarță de copac, care au răsturnat orice, chiar și cele mai puternice tancuri din Marea Britanie. Inclusiv cântărind cincizeci de tone, și chiar și optzeci de tone "Tortillas" au ars complet și a distrus într-o luptă aprigă.
  Băiatul în timpul luptei, cânta, compunând pe parcurs;
  Noi, rușii, am venit în Marea Britanie,
  Pentru a cuceri străinii atacați...
  Că sașii erau blocați,
  Dar îi respectăm pe necredincioși!
  
  Rusia este cea mai mare dintre țări
  Care construiește universul...
  Această ceață de rău augur se va împrăștia,
  Și afacerea noastră va fi creația!
  
  Îl iubesc pe Hristos ortodox
  Lăsați puterea familiei să fie în noi...
  Zeița Lada este pură ca un cristal,
  Vremea sfântă este întotdeauna bună în Rusia!
  
  Credem că universul va cuceri
  Să dăm fericire universului rus...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Prin puterea ta neschimbată a lui Dumnezeu!
  
  Războinici ai sfintei mele Rusii,
  Nu ne vor lăsa să îngenunchem...
  Spune-i lui Dumnezeu Isus să mă ierte
  Dacă Lenin va permite ca ceva să meargă prea departe!
  
  Fie ca patria noastră să înflorească,
  Putem construi cu ușurință comunismul sfânt în el...
  Voi mătura armata engleză,
  Și voi fi un erou pentru totdeauna!
  
  Vom ridica Rusia spre ceruri,
  Și vom cuceri Londra mândră în luptă...
  Nu e de mirare că Sfântul Isus a înviat,
  Și Rusia se va retrage rău!
  
  Patria, tu esti propria mea mama,
  Te iubesc ca soarele fara indoiala...
  Dușmanii vor putea pur și simplu să se despartă,
  Pentru gloria tuturor generațiilor viitoare!
  
  Da, Rusia noastră fără margini înflorește,
  Boabele cresc, ca spicele de porumb de aur...
  Victoriile au deschis un cont nelimitat,
  Asemenea chipuri din icoanele ortodoxe!
  
  În Rusia, un nou țar glorios este acum,
  Numele lui este Vladimir, fiul lui Kirill...
  Domnul l-a întărit - stăpânește cu înțelepciune,
  Și Rusia va fi un baros de uriaș!
  
  Ei bine, marea mea Patrie,
  Pe care nimeni nu îndrăznește să-l trădeze...
  Se va risipi ca amurgul unui corb,
  Idee distractivă rusă!
  
  Cu siguranță vom învinge leul
  Și cucerește această Londra inexpugnabilă...
  Nici măcar Satana nu ne poate învinge
  Așa că atacăm cu curaj hoardele!
  
  În Rusia nu există loc pentru cei slabi,
  Vom învinge toți inamicii deodată...
  Exprimăm dragostea pentru Patrie în versuri,
  Inamicul se va pietrifica cu ușurință!
  
  Acum regele însuși a căzut în genunchi,
  Și s-a închinat în fața soldaților Rusiei...
  La urma urmei, credința noastră este mai puternică decât metalul,
  Și leul s-a ascuns sub pat de frică!
  
  Ei bine, te-ai născut soldat pentru a câștiga,
  Frumos, eficient și distractiv...
  Cred că armata va fi învinsă,
  Și puterea se va întoarce la noi de bunăvoie!
  
  Cred că în curând vom cuceri
  Venus, Marte și răutăciosul Jupiter...
  Cât de nemărginită va fi lumea
  Tu nu distrugi pe Cel Atotputernic!
  
  Cu toate acestea, după ce am ajuns la linie,
  Mai rămâne doar puțin până să câștigăm...
  Apoi obținem kulesh dulce,
  În glorie vor fi bunicii noștri în rati!
  
  Nu te încrede în cel care are inima slabă de frică,
  Nelegiuitul nu va triumfa niciodată...
  Și bineînțeles că nu ești un sclav,
  Sfinții noștri vor fi judecători în luptă!
  
  Și așa a căzut Londra, iar pământul este al nostru,
  Ea a devenit liberă și atât de strălucitoare...
  Totul pe planetă va fi doar de clasă,
  Sub steagul comunismului rus!
  Fetele, de asemenea, s-au luptat cu frenezia sălbatică a tigreselor înfometate.
  Natasha, trecând prin soldații coloniali și aruncând o grenadă cu degetele goale, mârâi:
  - Conduce lumea, Rusia!
  Zoya, zdrobind hoardele de englezi care acopereau Turnul și aruncând pachete cu explozibili de cărbune cu degetele goale de la picioare, țipă, dezvăluindu-și dinții de perle:
  - Îi rup pe toată lumea!
  Și cum va râde această fată terminator.
  Augustina se luptă și cu isteria sălbatică. Și rubinul englezilor, deja în palatul regal însuși.
  Taie inamicii cu săbiile și aruncă picioarele grenadei cu degetele goale și hohote:
  - Pentru comunismul țarist!
  Dar în bătălie și Svetlana. Cât de agresiv luptă. Și atât de mulți luptători - au tocat deja o movilă întreagă.
  Și cu călcâiul gol va ceda unui pachet de rumeguș cu explozibili. Și răsturnați rezervorul.
  Apoi va hohote:
  - Pentru spiritul invincibil rus!
  Așa că toți au încercat și l-au capturat chiar și pe rege, împreună cu Churchill.
  Iar prim-ministrul Marii Britanii a îngenuncheat și le-a sărutat pe fete, din tălpile prăfuite și însângerate ale picioarelor goale.
  Și apoi a fost forțat complet să lingă grota lui Venus. Ce i-a făcut pe războinici să râdă atât de veseli.
  După aceea, întreaga emisferă de est, inclusiv Australia și Noua Zeelandă, a devenit rusă, germană și italiană.
  Dar mai existau SUA.
  Țarul Vladimir a luat o decizie autocratică de a ataca America. Hitler și Mussolini l-au susținut în această decizie. Al Treilea Reich a mutat trupe în Islanda și mai departe în Groenlanda și Canada, iar Rusia țaristă s-a mutat în Alaska. Forțele sunt, desigur, inegale. Statele Unite ale Americii au o flotă de tancuri destul de slabă și o populație mult mai mică decât Rusia, împreună cu toate coloniile sale. Deşi economia este dezvoltată. Dar unui astfel de monstru nu i se poate rezista.
  După ce a lansat o ofensivă în 1943, armata rusă a ocupat rapid Alaska în două luni de iarnă. Și primăvara, împreună cu germanii, a cucerit aproape toată Canada.
  Oleg Rybachenko, desigur, a luptat și aici și s-a remarcat marcant prin arătarea eroismului neîntrerupt, a tehnicii colosale și a puterii sale intelectuale.
  Băiatul încă arăta ca un copil, doar foarte musculos și extrem de puternic, mai precis mai puternic decât un elefant mare și mai rapid decât un ghepard.
  În timpul atacului asupra americanilor, băiatul a cântat, scriind o poezie întreagă din mers;
  Rusia este cea mai mare dintre țări,
  Cine conduce lumea...
  Un legământ veșnic ne-a fost dat de către Kin,
  Pentru a face din Lada un idol de secole!
  
  Statele Unite au atacat cu curaj
  Atacăm - au ocupat Alaska...
  Ne vom aduce în minte victoria,
  Și transformă întregul univers într-un basm!
  
  Războinici ai celei mai frumoase Rusii,
  Cu o singură lovitură, băiatul nostru va tăia stejarul...
  Și fata ta nici nu fi tristă
  Koschey the Deathless nu te va distruge!
  
  Există mulți luptători înverșunați în Rusia,
  Fetele și băieții se grăbesc în luptă...
  În numele bunicilor și părinților noștri,
  Războinici disperați luptă!
  
  Fata va tăia Fritz-ul pe fugă,
  Gheața goală din râu va sparge cu piciorul tău...
  Deși dușmanul îl cheamă pe Satana la luptă,
  Fata lui mândră se va despărți!
  
  Avem orice uriaș războinic,
  Mătură inamicul dintr-o singură lovitură...
  Marea noastră familie este una de secole,
  Toți Rusichii câștigă din motive întemeiate!
  
  Rusia mea înflorește ca o coroană,
  Ea este un porumbel frumos cu aripi cenușii...
  Victoriile au deschis un cont nesfârșit,
  Băiatul Rusiei este un luptător invincibil!
  
  În tot ceea ce Patria mea este frumoasă,
  Deși samuraii urcă cu nebunie în luptă...
  Popoarele lumii sunt toate o singură familie,
  Dar îl chinuim cu înverșunare pe adversar!
  
  Și de ce avem nevoie de Hitler - doar un slab,
  Să știi că nu este greu să-i rupi coarnele...
  Deși un morl furios atacă,
  Deși s-a dovedit uneori plictisitor!
  
  Pământul rusesc înflorește frumos,
  Ea vine cu miere și dragoste...
  Vom învinge inamicul nu în zadar,
  Să-l facem să scuipe sânge!
  
  Ce bine va fi cu noi, fraților,
  Când toate războaiele din lumea interlopă vor pieri...
  Și ia zborul cunoaște hoarda,
  Zeii nu vor părăsi patria noastră!
  
  Rusia este locul de naștere al elefanților,
  Am construit piramide în Egipt...
  Am condus rulote de măgari,
  Și e mai bine cu noi și sisadima!
  
  Nu vom tace niciodată
  Și dacă este necesar, ne vom lupta cu curaj...
  Vârstele trec, ani groaznici,
  Dar ne vom întoarce să rămânem pentru totdeauna!
  
  Hoțul sângeros nu ne va birui,
  Mamai este învinsă, iar noi îl învingem pe Batu...
  Dușmanii vor putea să spargă cu zel,
  Fetele aleargă și desculte în frig!
  
  Războiul este sângeros, conține visul secolelor,
  Va fi frumos de știut pe toată planeta...
  Nu este nevoie de oameni suplimentari care cunosc cuvintele
  Lăsați copiii să se distreze!
  Când ne este greu, Dumnezeu ne va ajuta,
  Svarog însuși a forjat săbii jucând pentru noi...
  Va da putere nemărginită în putere Rod,
  Fiecare își va lua locul în rai!
  
  E bine când pământul înflorește
  Wehrmacht-ul nu ne va aduce în genunchi...
  Și înfrângerile nu vor conta,
  Stalin, genialul Lenin, este în spatele nostru!
  
  În toată Rusia, băieți luptători,
  Nici fetele nu vor ceda băieților...
  Vei renunța la capete,
  Pentru că suntem cei mai mari judecători!
  
  Nu vom da Stalingradul naziștilor,
  Nici nu vom ceda Moscova lui Fritz...
  Rusul este mereu fericit să lupte
  Certem inteligenții - niciodată prost!
  
  Iată fetele desculte pe un năpăd,
  Mândrii au pășit într-o singură linie...
  L-au condus pe adversar direct în sicriu,
  Și Hitler a fost destul de bătut!
  
  Acum mergem curajos la New York,
  Gata să sfâșie inamicii care se joacă...
  Suntem astfel de tipi, toți vulturi,
  Victoria va veni în curând în magnificul mai!
  
  Războiul se dezlănțuie ca un vulcan
  Lavă curge într-o furie care vărsă...
  Vom lovi SUA cu o lovitură abruptă,
  Deși fata Komsomol este desculță în zăpadă!
  
  Nu crede că acest Hitler este un gigant,
  Nu crede că Roosevelt nu este nici un infirm...
  Dumnezeul slavilor, Toiagul Prea Înalt este unul,
  Și va domni din vârstă în vârstă!
  
  Avem săbii atât de ascuțite
  Și credeți că scutul nu poate fi străpuns de un proiectil...
  Deci laș, doar taci
  Lasă conștiința să chinuie cu o privire foarte dură!
  
  Tancul nostru puternic este doar un superom,
  Capabil să depășească ordinele...
  Și va fi o perioadă de schimbări furtunoase,
  Vom planta cu îndrăzneală paturi, cred!
  
  Fata desculță alergând
  Zăpada nu este o piedică cu călcâiul ei gol...
  Cred că inamicul va fi bătut cu putere,
  Și credeți că Roosevelt nu râde!
  
  Ce s-a gândit ea să tachineze în glumă Moscova,
  Și primiți cadouri uriașe...
  Vom sfărâma în bucăți, credeți hoardele,
  Încercările de a reduce Patria sunt zadarnice!
  
  Dar Rusia noastră înflorește în măreție,
  O rasă spațială de giganți...
  Ea aduce progres în comunism,
  Când oamenii și armata sunt unite!
  
  Regele ne conduce - un monarh viteaz,
  Cine a provocat lumea interlopă...
  Am zdrobit inamicul în praf
  Deși uneori trebuie să câștigi cu sânge!
  
  Nu vom tăce cavalerii cred
  Victoria este dată celor curajoși și înțelepți...
  Doar o fiară prădătoare va fi sfâșiată,
  Și Soarele răsare strălucitor peste Patria Mamă!
  
  Călăul nu va putea aduce toporul,
  Și sabia Rusiei nu va toci înțepătura...
  Domnul și-a întins acoperirea peste Rusia,
  Deși uneori ni se pare că nu este suficient!
  
  Nu există loc în război pentru cei care sunt vrăbii,
  Pe el, vulturii se luptă cu un strigăt sălbatic...
  Ucide inamicul Patriei cu furie,
  Așa încât sfântul a ridicat din umeri cu o față strălucitoare!
  Svarog și Lada și Fighter-Perun,
  Ne vor ajuta în bătălii rușii...
  Tu băiat-erou ai îndoit o potcoavă,
  Nimeni nu te va judeca!
  
  Dar acum a venit victoria rușilor,
  Luptătorii bufoni din New York au fost eliberați...
  La urma urmei, viața noastră este cel mai ascuțit ac,
  Să încheiem călătoria în Berlinul învins!
  . CAPITOLUL 4
  Brazilia, Venezuela și Mexic și alte țări au declarat război Statelor Unite.
  A început mișcarea trupelor rusești în statele nordice ale Americii. Forțele sunt, desigur, inegale. Rusia și Germania sunt mai bune atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ.
  Fetele Natasha, Zoya, Aurora și Svetlana luptă pe cel mai bun tanc din lume "Kondratenko"-3, un vehicul mobil cu o armă cu țeavă lungă și cu tragere rapidă. Foarte agil, cu o silueta joasă.
  În greutate, rezervorul Kondratenko-3 are aproximativ patruzeci de tone și este bine protejat. Și pistolul, în ciuda calibrului mic de 76 mm, cu o viteză mare a gurii.
  Shermans, acest tanc nu poate fi pătruns din niciun unghi. Asa de...
  Fetele, care se luptă desculțe și în bikini, extermină americanii și râd mult.
  Mai ales Natasha ... Și cu degetele goale, ea apăsă pe joystick, spunând:
  - Slavă Rusiei mele!
  Zoya trage și ea. Face asta cu degetele goale de la picioare, apăsând butoanele joystick-ului și strigând:
  - Și tot pământul nostru natal!
  Aurora trage mai departe. Ea lovește inamicul și spune, dezvăluind dinții:
  - Și puterile superioare sunt în spatele nostru!
  Și, de asemenea, fata face cu ochiul foarte aprins! Cu degetele goale, apăsă ca pe butoanele unui joystick.
  Și apoi Svetlana trage. O fată atât de deșteaptă și curajoasă. Emite din gură raze de soare. Și mai cântă:
  - Sunt o vedetă mondială! Alerg mai repede decât chiar și Satana!
  Cu astfel de fete, diavolul însuși nu este groaznic. Îi bat pe americani, înconjoară strâns Chicago.
  Și să nu lași pe nimeni să iasă de acolo. Ei tună, să spunem, trivial. Acestea sunt fetele.
  Și acum garnizoana din Chicago capitulează. Cunoaște-i pe al nostru!
  Și tancurile rusești se apropie deja de New York. Țarul Vladimir își freacă mulțumit mâinile. Rușii au mers vreodată atât de departe?
  Fetelor și în aer se luptă cu curaj. De exemplu, un cuplu drăguț: Maria și Mirabela.
  Câștigându-și facturile, frumusețile desculțe și în bikini. Literal, nu au cu ce să se opună. Astfel de fete de aici sunt frumoase și uimitor de agresive și bine țintite.
  Maria a tras un foc, a doborât o duzină de avioane, într-o explozie și a cântat:
  - Slavă ție, pământul nostru natal! În numele Rusiei!
  Mirabela a tras și a urlat:
  - Dar există un lider cu o mare putere,
  El îi va chema pe slavi la luptă...
  Nu pot avea de-a face cu Rusia
  Când Vladimir este rege!
  
  Din fermă, puternică, cu voință de fier,
  Un aspect ca tăierea metalului...
  Rușii nu au nevoie de o cotă mai bună -
  Doar oamenii au visat la așa ceva!
  
  Dușmanii Patriei mărșăluiesc spre Gheena,
  Dușmanii nu vor opri Rusia...
  Vom cuceri întinderea universului,
  Cizmele strălucesc în marș!
  Da, aceste fete se luptă și cântă maeștri...
  Apropo, în mijlocul furtunii de la New York, primul cosmonaut rus a zburat în spațiu, a zburat în jurul planetei Pământ. Și aceasta este o altă realizare a Rusiei țariste a dinastiei Romanov.
  Și apoi garnizoana din New York a capitulat, iar Washingtonul a căzut curând.
  Oleg Rybachenko s-a remarcat în timpul atacului. Acest băiat nemuritor a luptat ca un adevărat terminator. Iar picioarele lui goale, copilărești, aruncau mazăre cu explozibili de mare putere distructivă.
  Puștiul i-a atacat pe dușmani și, în același timp, a cântat, compunând din mers;
  Sunt un șoim pionier rus,
  Ceea ce servește puterii regale...
  Voi arăta totul în bătălii prin exemplu,
  Patria va fi în slava veșnică!
  
  Suntem nepoții lui Rod și fii,
  Sfanta, mare Mama Lada...
  Iar cavalerii cred vulturii,
  Meritat venit la premiu!
  Te iubesc Rusie sfântă,
  Țara pe care o judecă lumea în coroană...
  Luptă pentru margine și nu te teme,
  Deși uneori demonul ne distruge!
  
  Vom învinge Wehrmacht-ul
  Nu ne pune în genunchi
  Am putut să luăm New York-ul în timp ce ne jucăm,
  Avem Vladimir țarul - nu Lenin!
  
  La țară, grădinile înfloresc ca un roi,
  Și mirosul de miere...
  Și în curând Roosevelt va fi kaput,
  Și știm că lumea va construi una nouă!
  
  Nu te încrede în cei slabi cu duhul,
  La urma urmei, un om în bătălii este atotputernic...
  El este regele, nu un sclav jalnic în luptă,
  Băiat născut urlă puternic!
  
  Sunt un pionier în slujba regelui
  Sunt obișnuit să lupt în toate felurile...
  Îl iubesc pe Hristos și pe Stalin
  Iar cavalerul nu este cu suflet de bufon!
  
  Va exista o împărăție a oamenilor
  Unde Dumnezeul Alb domnește pentru totdeauna...
  Neconceputul răufăcător este rupt,
  Răul Cain arde în Iad!
  
  Coroana unui soldat de secole
  Un comunism puternic de construit...
  Crede că visul devine realitate
  Să-i ucidem pe dușmanii Patriei!
  
  Săbiile sunt mai ascuțite decât scimitarul
  Și tăiau ca un laser cu un brici...
  Vom lovi așa
  Ce va fi bătut Roosevelt tare!
  
  Și îl vom lovi pe Hitler să știe
  Dacă se urcă în Rusia ca un șarpe...
  Și va fi paradis pe planetă,
  Deși uneori sparge acoperișul!
  
  Când vine Marea Familie,
  Îi vom sluji sfânt...
  scor nelimitat victorie,
  Pentru gloria soldatului rus!
  
  Rusia este grozavă în toate,
  În ea glorie și în măreție fericire...
  Râul este adânc
  Și uneori vreme rea se revarsă din rai!
  
  Nu o interjecție între două râuri,
  S-a nascut civilizatia...
  În Rusia, persoana întâi
  Avem toți oamenii!
  
  Rusia este țara
  care a construit piramidele...
  Satan a venit pe pământ
  Dar heruvimii protejează!
  
  Nu, nu vom fi niciodată îndoiți
  Slavii nu vor fi făcuți sclavi...
  Plugul rus va ara pământul,
  Nu te opri cu cizmele glorioase!
  
  Peste tot Rusia pe un cal,
  Stând cu marele rege...
  Nu am trădat în februarie
  Fără să lansez Mamaia în Rusia!
  
  Prin urmare, țara înflorește
  Cu toții câștigăm în lume...
  Roosevelt va primi calculul tău,
  Din limba rusă la margine!
  
  Ei bine, ce vei primi unui fascist
  De la noi cu bâta în față....
  Cunoaște atâtea forțe în Patrie,
  Și steagul Rusiei este atât de mândru!
  Întreaga lume se va abona la noi,
  Și poate chiar universul...
  Svarog ești cel mai înalt idol al nostru,
  Și afacerea noastră este creația!
  Și pe 3 septembrie 1943, Statele Unite au capitulat cu totul. Astfel s-a încheiat cel de-al Doilea Război Mondial, care a început la 15 mai 1940. Războiul este glorios pentru Rusia și învingător.
  Desigur, atât Hitler, cât și Mussolini au câștigat mult din acest război. Ambii dictatori au primit posesiuni în Africa, unii în Europa și SUA. Europa a fost în cele din urmă împărțită între țări. Și Bulgaria, după referendum, a devenit regatul Bulgariei ca parte a Rusiei.
  S-ar părea că lumea a fost din nou redistribuită și coloniile pot fi digerate. Dar Hitler, desigur, nu ar fi Hitler dacă nu ar vrea mai mult. În special, înfrângeți Rusia. Și preia teritoriile sale.
  Și, desigur, germanii contau foarte mult pe arme noi, mai puternice. Tancuri din seria "E" și rachete balistice și în special pentru farfurii zburătoare.
  Cu toate acestea, Rusia țaristă a depășit semnificativ cel de-al treilea Reich în rachete balistice și chiar a zburat pe Lună pe 12 aprilie 1951.
  Iar tancurile din seria "E" nu au avut o superioritate calitativă față de cele rusești.
  Și doar farfuriile zburătoare erau un mister. Datorită jetului laminar, acestea s-au dovedit a fi complet invulnerabile la orice tip de arme de calibru mic. Dar, în același timp, ei înșiși nu puteau să tragă.
  Mussolini a murit și fiul său a urcat la tron. Hitler a făcut presiuni asupra lui, iar tânărul a fost de acord să lupte cu Rusia. La 20 aprilie 1955, a început un nou, al treilea război mondial. De partea lui Hitler erau: Italia, Brazilia, Argentina, Chile, Mexic, pe scurt, toată America Latină, cu excepția Cubei, care susținea Rusia. Și nu mai existau alte țări în lume! Al treilea război mondial a început la 20 aprilie 1955. Iar țarul Vladimir s-a confruntat cu cea mai mare provocare a domniei sale.
  Singurul lucru care l-ar putea consola este că acest război va fi ultimul din istoria războaielor de pe planeta Pământ. Deoarece toate țările lumii participă la ea!
  Ei bine, odată ce războiul a început, atunci ar trebui purtat! Atacul lui Hitler nu a fost o surpriză specială. Ungaria, Iugoslavia, parte a Rusiei cu autonomie limitată, țarul lor Vladimir al treilea. Albania este ocupată de Italia. Toate comandate la comanda. Germanii încearcă să avanseze din Prusia de Est, Austria, Italia din sud. Și luptele au loc în Africa. O coaliție de țări latine pe Statele Unite. Dar nu sunt foarte activi acolo. Tocmai declarat război.
  Și Hitler, între timp, a mutat principalele forțe din Europa.
  Și a izbucnit un război al naibii. Ultimul război major din istoria omenirii.
  Germanii au dat lovitura principală în Ungaria în direcția Budapestei. Oleg Rybachenko a luptat acolo. Încă arăta ca un băiat de vreo zece ani. Adevărat, este foarte puternic din punct de vedere fizic, musculos, rapid și, cel mai important, ca un alpinist nemuritor. Da, scriitorul și poetul Oleg Rybachenko a primit nemurirea, dar cu condiția să devină un băiat de aproximativ zece ani și să servească Rusia într-un corp copilăresc, dar foarte puternic și rapid. Și este un copil de la 1 ianuarie 1904. Când s-a stabilit în Port Arthur ca cabana. Ei bine, el și băiatul nu sunt cei mai mici, dar puternici și rapizi de la bun început și l-au luat pe navă.
  Mai mult, când s-au îndoit că era prea mic, Oleg Rybachenko a îndoit un ban de aramă cu degetele într-o îndrăzneală. După aceea, fără o conversație, a fost dus pe navă.
  Băiatul a câștigat o mulțime de premii, participând la toate războaiele. A devenit ofițer. Dar arăta ca un copil. Prin urmare, deși i s-au acordat premii pentru numeroase fapte, ei nu și-au însușit eternul băiat deasupra căpitanului. Și acum Oleg Rybachenko este în armată de mai bine de jumătate de secol. De mult merit o pensie de ofițer, dar dacă ai o sănătate de fier, atunci de ce să părăsești serviciul.
  Mai mult, fără computere, console de jocuri, televiziunea este cumva plictisitoare. Și în armată, tu ești căpitanul cel puțin conducând soldații. Da, timpul încă trece.
  Generalisim Kondratenko a murit. A murit și marele amiral Kolchak, care l-a depășit pe Ușakov. Mulți cu care a început Oleg Rybachenko, serviciul nu mai este acolo.
  Mai exact, de la asediul Port Arthur, aproape toți veteranii au murit. A rămas doar Vovka. Și el era atunci caban, iar acum este deja un bunic cu părul cărunt. Adevărul încă funcționează. Și este surprins că Oleg rămâne același băiat, care nu are nici o cicatrice pe corp. Acesta este fenomenul cunoscut în toată armata rusă, țaristă. Adevărul luptă foarte tare.
  Băiatul Oleg este desculț, deci este mai plăcut și mai dibaci. El țintește armă după armă și trage în tancurile germane din seria "E". Mașinile naziștilor sunt pur și simplu uriașe. Și se pare că nu există nimic care să-i oprească.
  Dar eternul băiat lovește atât de bine încât sparge metalul. Pictează Fritzul, dărâmă turnurile și cântă.
  - Țarul Vladimir, Țarul Rusiei...
  suveran ortodox!
  În curând vom cuceri lumea,
  La urma urmei, un heruvim este deasupra noastră!
  Hitler se va termina
  Și cine a ascultat - bravo!
  Și băiatul, de parcă ar arunca o grenadă, desculț, cu piciorul de copil. Bunicul cu barbă gri Vovka doar dă din cap.
  Mai mult de cincizeci de ani de copil, scriitorul și poetul Oleg Rybachenko i-a petrecut în secolul al XX-lea. Și trebuie să recunosc că am văzut multe. Fiind nemuritor, își pierduse de mult simțul fricii. Și războiul i-a amintit de o strategie computerizată.
  A fost ușor și distractiv de jucat. Și a fost frumos să lupți. E bine când roua dimineții este sub picioarele tale goale, iar tu ești un băiat veșnic care se îmbăiește și îmbrăcat neîntrerupt în pantaloni scurți!
  Oleg Rybachenko are voie să alerge în pantaloni scurți și desculț. Înapoi în Port Arthur, puștiul m-a învățat să merg fără pantofi, chiar și în frig. La urma urmei, un corp nemuritor nu poate răci sau se îmbolnăvește, dar te obișnuiești repede cu frigul, care nu dăunează. La fel ca Peter Pan. Și este aproape plăcut să alergi desculț pe zăpadă. In miscare, practic nu se simte frigul, doar cand stai pe loc, picioarele goale usor bronzate! Dar pentru un băiat, este un fleac.
  Dar sunt și fetele vrăjitoare Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Ei iau parte și la război. Dar nu tot timpul, ci episoade. A ajutat la menținerea Muntelui Înalt atunci când a fost cel mai greu. Frumusețile desculțe s-au luptat acolo și în bikini. Își aruncau picioarele cu degetele goale, cu discuri ascuțite șlefuite.
  Și tăiat cu săbiile. Și Oleg Rybachenko a scos apoi dintr-o mitralieră - camarazii mai în vârstă au fost uciși. Și, ca urmare, asaltul samuraiului s-a blocat, iar Muntele Înalt s-a dovedit a fi de neclintit!
  Și fetele și-au arătat cea mai înaltă clasă și acrobația acrobatică a Valchiriilor.
  Și acum nemții sunt în defensivă. Armata țaristă este pregătită de război. Führer-ul nu a reușit să obțină surpriza tactică.
  Iar trupele ruse luptă cu curaj. Se pare că Hitler se va blestema de mai multe ori pentru că a început un asemenea război. Mai mult, în ciuda faptului că Führer-ul are două treimi din Europa și o treime din Africa sub arme, dar totuși
  nu este un rival cu Rusia.
  Și numărul de soldați de asemenea. Iar trupele italiene sunt slabe. Țările din America Latină participă încet la război. Iar armatele lor nu sunt foarte bune din punct de vedere tehnic și organizatoric.
  Deci Rusia încă ține în profunzime inamicul în apărare.
  Tancul "Kondratenko"-6 este o modalitate destul de bună de a lupta cu această serie. Da, iar "Nikolay" -4 este mai greu, se arată ca o mașină foarte puternică.
  Rușii pot lupta cu monștrii germani mai grei.
  Mai ales pe "Nikolay"-4 unde echipajul lui Alenka, fetele sunt foarte frumoase și în bikini.
  Pistol de calibrul 130 mm. Cum să-i lovești pe fasciști. Degeaba a apărut Hitler asupra Rusiei țariste. Aici nu este o plimbare ușoară pentru el, ci o bătaie.
  Anyuta a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a cântat:
  - Pentru Rusia și libertate până la capăt!
  Și cum va râde frumusețea!
  Și atunci Augustin va trage un proiectil în inamic. Spune metalul și cântă:
  Să ne facem inimile să bată la unison!
  Și apăsă și butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare. Aceasta este cu adevărat o fată cool!
  Și aici Maria este ca un lupanet. Și a împărțit fasciștii. Și distruge inamicul.
  În timp ce utilizați degetele goale. Și mai cântă:
  - În numele Patriei noastre, sfinte! Lasă luptătorul să fie pur și simplu cool!
  Și a izbucnit în râs și-și arată dinții!
  Și apoi Olimpiada cu un proiectil lupanet greu. La urma urmei, ea este exact ceea ce ai nevoie - cel mai suculent suc de mere!
  Și din nou fetele au spart prin E-50, au doborât turnul și au râs.
  Alenka a trimis un proiectil, zdrobind E-100, străpungându-l peste tot. Și folosind degetele goale. De ce a cântat fata:
  - Rupe inamicul!
  Iar Anyuta se bate în jur, folosindu-și picioarele goale și scârțâie:
  - Fritz Kaput!
  Și apoi l-a lovit pe Augustine. De asemenea, foarte potrivit și folosind degetele goale de la picioare, răcnind:
  - Termină cu Hitler!
  Și apoi Maria va adăuga foarte agresiv. Zdrobiți fasciștii și scârțâiți::
  - Și cine a ascultat, bravo!
  Și arată-i limba!
  Și apoi Olympias trimite un proiectil, ucigând adversarii.
  Și, de asemenea, picioarele goale în cursul eliberării și cântării:
  - Total epuizat!
  Și din nou fata va lua limba și o va arăta.
  Deci au tăiat...
  Germanii, după o lună de lupte de la începutul ofensivei, au avansat de la cincizeci la o sută de kilometri, și au suferit pierderi grele, chiar uriașe. Iar italienii din Africa au ajuns într-un cazan și s-au înconjurat. Trupele lor sunt trivial învinse.
  Aici, pe 21 mai, Adolf Hitler a ordonat să cheme în armată, toți capabili să poarte arme de la cincisprezece la șaizeci și cinci. Armata țaristă strângea rezerve.
  După cum sa dovedit, discurile germane nu sunt atât de groaznice în practică. Adevărat, avioanele rusești pot ataca cu un berbec. Dar poți scăpa de asta, datorită manevrabilității ridicate a mașinilor armatei țariste.
  Iar calculul lui Hitler pentru o armă minune invulnerabilă nu s-a materializat deloc.
  Armata țaristă era încă în defensivă. Linii puternice de apărare săpate în avans, apărare puternică. Lasă-l pe Hitler să respire. Dar în Africa, poți pune presiune pe un aliat italian mai slab.
  Dacă Führer-ul nu s-ar fi hotărât să intre în război cu Rusia țaristă, el ar rămâne fără îndoială în istorie ca marele și chiar cel mai mare conducător al Germaniei. Și astfel demonul a vrut să conducă lumea, și ce a rezultat din asta?
  Fetele rusoaice sunt cele mai tari, până la urmă, din lume.
  Oleg Rybachenko, ca întotdeauna, este în fruntea bătăliei. Nici un glonț, nici fragmente nu-l iau. Este un tip disperat și cool.
  Un băiat în pantaloni scurți și desculț, împotriva naziștilor. Și aruncă grenade în ei și aleargă în ploaia de plumb.
  Da, este păcat că nu există un Kondratenko genial, dar există comandanți tineri și capabili. În special, feldmareșalul Vasilevsky, care s-a remarcat deja în timpul Primului Război Mondial. Și comandă energic și priceput.
  Iar Fritz, izbând într-o apărare dură, se blochează fără speranță în ea. Dar ei încă încearcă să pătrundă.
  Oleg Rybachenko, acest băiat etern râde, își dezvăluie dinții și cântă:
  - Patria mea! Sfânta Mea Patrie!
  Și, de asemenea, cum aruncă o grenadă cu picioarele goale.
  Și iată că Natasha, Zoya, Aurora și Svetlana au intrat în luptă. Ele sunt fetele-vrăjitoare eterne ale slujitorului zeului sacru Rod. Ei nu se luptă întotdeauna, altfel Rusia ar fi cucerit întreaga lume. Dar este întotdeauna eficient și izbitor.
  Fetelor le place să omoare: acestea sunt fete!
  Și cum vor merge pe naziști și cum vor încorpora...
  Și cu degetele goale vor arunca discuri, ucigându-i pe Fritz.
  Naziștii sunt blocați și suferă din ce în ce mai multe pierderi. Vasilevski marele strateg propune să-i zdrobească pe naziști și pe italieni din Africa. Deci sunt mai agile și cu o mai bună manevrabilitate, tancurile rusești vor avea un avantaj. Și în Europa, lăsați-i pe naziști să fugă. Ca să-și epuizeze complet resursele.
  Țarul Vladimir a acceptat un astfel de plan. Și noi forțe au fost transferate în Africa.
  Elizabeth și echipajul ei au luptat în Libia, întrerupând unitățile italiene. E cald acolo și fata e drăguță în bikini. Au cel mai nou tanc "Kondratenko"-6, pe care războinicii ocolesc pozițiile italienilor și ale lui Fritz și îi sparg cu încredere.
  Elizabeth trage într-un tanc din imperiul lui Mussolini Jr. și spune:
  - Pe mări, pe valuri, o haină de blană și o plimbare de caftan!
  Și folosește, desigur, degetele goale.
  Ekaterina trage în continuare. lovește o mașină germană și răcnește:
  - În Rusia, țarul Vladimir este un erou!
  Elena o lovește, bate pistolul autopropulsat al lui Fritz și ciripește:
  - Pentru Patria Mamă, îl ucizi pe Hitler!
  Și, în cele din urmă, Olimpiada va lansa un proiectil. Zdrobiți Fritz-ul, zdrobiți-i și scârțâiți:
  - Rezultatul va fi excelent!
  Și folosește și degetele goale ale picioarelor copiilor.
  În Africa, la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie, trupele ruse au obținut un succes semnificativ. Luptele s-au mutat pe teritoriul Libiei și Etiopiei. Pe 12 iunie, Tripoli a căzut. Și pe 15 iunie, capitala Etiopiei a fost luată în mișcare. Așa că soldații lui Mussolini Jr. au căzut. Din păcate, nu a reușit să-și întrețină tatăl.
  Și gloria lui de cuceritor de asemenea. Dar Mussolini, după ce a luat parte din coloniile engleze și franceze, se considera caesar. Dar pentru a-l depăși pe Cezar, pare dincolo de puterile lui.
  Oleg Rybachenko a luptat la comanda unei baterii. Și atât de curajos încât germanii pierdeau zeci de tancuri din focul lui în fiecare zi. Băiatul său a primit chiar o altă cruce de aur. Și chiar și, în cele din urmă, totuși, li s-a acordat gradul de mult meritat de maior.
  Anterior neînsușit pentru că arată ca un copil. Dar băiatul a dat dovadă de un eroism remarcabil. Și capacitatea de a lupta.
  La 22 iunie 1955, trupele ruse din Africa au capturat în cele din urmă Somalia italiană. Și pe 25 iunie 1955, rămășițele trupelor italiene din Etiopia au capitulat.
  Armata Imperială a câștigat cu încredere. Mainstein, care a fost considerat cel mai bun comandant al celui de-al Treilea Reich, a scris în jurnalul său:
  - L-am trezit pe ursul infernal! Acum suntem sfâșiați!
  Până la sfârșitul lunii iunie, germanii suferiseră pierderi atât de mari încât au fost nevoiți să-și suspende ofensiva în Europa.
  Țarul Vladimir a ordonat creșterea presiunii în Africa. Mai întâi Continentul Negru, apoi orice altceva - a spus monarhul remarcabil! La 1 iulie 1955, germanii au încercat să avanseze în Scandinavia. Și s-au repezit la Stockholm, dar au dat peste o apărare foarte densă. Și au suferit pagube enorme.
  La începutul lunii iulie 1955, trupele ruse au intrat în Algeria germană.
  Libia era deja sub controlul Rusiei țariste. A existat o ofensivă și bucle din Niger.
  Echipajul tancului Elizabeth se luptă cu naziștii. Este foarte cald și fetele și-au scos chiar sutienele și acum poartă doar chiloți în rezervorul Kondratenko-6. Ei împușcă cu precizie în naziști.
  Și vor lucruri mari.
  Rusia țaristă este încă o țară autocratică. Și încă nu are parlament. Și că revoluția nu a avut loc, iar Duma nu a fost înființată. Regii înșiși nu vor să se limiteze la putere. Iar Fuhrer-ul și Duce sunt dictatori. Adică există un război a două sisteme cu regimuri autoritare.
  Dar pentru Rusia țaristă este mai natural. Și există o luptă încăpățânată și necruțătoare.
  Elizabeth apăsă butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și trage un proiectil. Tocand pentru sine:
  Să-i zdrobim pe fasciști!
  Ekaterina a apăsat și butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a eliberat un ucigaș, torcând:
  Să-l doborâm pe Hitler!
  Și Elena bate și ea, dă KO pe naziști și scârțâie:
  - O voi strica!
  Și, de asemenea, cum să rânjiți! Și cu picioarele goale va apăsa butoanele joystick-ului.
  Și apoi Olimpiada cum va ieși, și cum va fi lupaen. Îi va zdrobi pe toată lumea și va gâfâi:
  - Pasaj infernal și echipaj!
  Nu uitați să apăsați butoanele joystick-ului cu degetele goale. Și loviți inamicul.
  Războinicii sunt într-adevăr foarte curajoși și strălucitori în caracter.
  Între timp, Oleg Rybachenko a respins un alt atac al lui Fritz și a cântat:
  - Pentru Patria Mamă și Vladimir Țarul - ura!
  Da, în istoria reală a existat un astfel de împărat autoproclamat al Rusiei, Vladimir al treilea, șeful dinastiei Romanov. Și chiar a început să conducă oficial în 1938. Și apoi Vladimir s-a dovedit - un adevărat rege și chiar unul grozav! Vladimir Kirillovici Romanov este un țar care are toate șansele să devină împăratul întregului Pământ!
  După victorie, sau mai degrabă reflectarea atacului, Oleg Rybachenko, a făcut schimb de cărți cu subalternii săi. Un băiat în pantaloni scurți, blond, foarte musculos și sculptat se juca cu luptători cu părul cărunt. Chiar și surprinzător, Oleg este mai în vârstă decât toți. Dar acest băiat se taie.
  Amintindu-ne de Port Arthur, apărarea eroică din care venea gloria Rusiei. Mare glorie in acelasi timp...
  Băiatul nemuritor a remarcat:
  - Așa ne rezolvăm toate problemele! În curând va fi un moment în care oamenii nu se vor ucide niciodată!
  Soldații și ofițerii au fost de acord:
  - Desigur, maiorule! Ei nu vor ucide!
  Oleg se uită la panglica cu numeroasele sale medalii. Da, sunt deja atât de multe ordine, puțini generali au. Și ar fi frumos să obții un titlu pentru tine. Prinț, Conte, Duce!
  Duce Rybachenko - sună frumos!
  Iar băiatul a sărit mai sus și s-a învârtit în platou.
  Germanii au încercat să atace, dar au fost din nou respinși și au suferit daune colosale ireparabile.
  În iulie, armata rusă a obținut noi succese majore în Africa. În timp ce severitatea atacului armatei țariste era acolo. Algeria are multe dintre cele mai bune arme rusești. Și până la sfârșitul lunii, germanii sunt înconjurați și distruși în ceaun.
  În august, trupele ruse au străbătut și Marocul. S-au luptat cu disperare, fetele de pe tancul "Kondratenko" -6, spărgând în grosimea acestuia.
  Din când în când, au existat rapoarte despre predarea germanilor despre orașele luate.
  Au fost lupte în Nigeria și în diferite locuri. Rușii au luat atât în număr, cât și mai mulți tehnicieni mobili, și cu sprijinul populației locale, pe care fasciștii rasiști i-au întors împotriva lor.
  Africa s-a dovedit într-adevăr a fi o verigă slabă în strategia lui Hitler și Mussolini Jr.
  Rusia s-a impus acolo... Și în septembrie, trăgând încet, forțele s-au mutat în Norvegia. Naziștii au suferit pierderi enorme. Și Alenka și echipajul ei au călărit cu tancul. Cel mai nou tanc "Nikolay" -5 greu, s-a dovedit a fi mai avansat decât seria E.
  Chiar și un tanc atât de puternic precum E-200 și-a făcut drum prin tunurile mașinii țariste.
  Alyonka, apăsând butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare, și-a frecat mulțumită mâinile:
  - Sunt ceva care poate sparge Wehrmacht-ul!
  Anyuta a apăsat și butonul cu degetele goale de la picioare, a lovit mașina germană și a confirmat:
  - Vom șterge Wehrmacht-ul în praf! Pentru puterea țarismului!
  Cool Augustine a tras și a strigat:
  - Și vom trăi sub comunism!
  Maria a fost de acord cu asta:
  - Da, sub comunismul țarist!
  Și cu degetele goale de la picioare apăsă pe butoanele joystick-ului. Și în același timp, ca un lupanet, și zdrobește inamicul.
  Și aici Marusya va scârțâi:
  - La gradul maxim!
  Și tot cu degetele goale de la picioare va apăsa butonul joystick-ului.
  . CAPITOLUL 5
  Trupele ruse au înconjurat deja Oslo-ul. Luptele merg pentru fiecare tufiș și casă.
  În centru, armata țaristă respinge din nou ofensiva germană. Oleg Rybachenko, ca întotdeauna, este în frunte și luptă cu încredere. Artileria rusă funcționează ca un ceasornic.
  Toate exacte si corecte...
  În octombrie, trupele ruse au oprit în cele din urmă Africa de la proviziile de pământ, eliberând Marocul. Naziștii s-au trezit într-un fel de ceaun.
  Chiar și pe continentul negru. Hitler tremura de furie, dar nu putea mânca nimic.
  Da, s-a băgat în Rusia... Iarna se apropia. Oleg Rybachenko, în ciuda faptului că a început să ningă, încă aleargă desculț și în pantaloni scurți. Ei bine, băiete, ce vei lua! Și un băiat neînfricat.
  Și aruncă grenade cu degetele goale.
  Și cântă:
  - Lasă să fugă stângaci,
  Tancuri blindate în bălți...
  Și pe acoperiș este o mitralieră -
  tunarul Cheburashka,
  Tunner de crocodil!
  Shakoklyak este la atac!
  Băiatul terminator a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare, sfâșiind naziștii și a cântat:
  - Și mă joc cu dinamită,
  În fața trecătorilor!
  Cum se vor sfii de biți Fritz!
  Toată lumea minte, iar eu plec!
  Și băiatul este chiar amuzant! Dar deja în armată de mai bine de cincizeci de ani. Și doar un diavol! Chiar și blondă!
  Oleg Rybachenko aruncă din nou o grenadă cu piciorul gol și urlă:
  - Slavă Țarului și Nicolae și Vladimir al treilea!
  Și m-am gândit că să nu-l confunde pe Vladimir Kirilovici Romanov cu Vladimir Putin! Marii țari ai Romanovului sunt o familie uimitoare! Cei care au făcut din Rusia cel mai mare imperiu!
  Și nu atât de răsfățat de noroc ca Putin!
  Dar acum trupele ruse resping un alt atac.
  Vine noiembrie. Naziștii sunt fără suflare. Dar noi rezerve sunt aruncate în luptă. Sunt deja terminați în Africa. E greu pentru fasciști.
  Așa că își scot furia asupra prizonierilor. Aici au luat-o pe frumoasa Nicoletta. Au dezbrăcat-o până în chiloți și au condus-o prin zăpada proaspătă din noiembrie.
  O fată cu mâinile legate, aproape goală, se plimbă prin năvală, lăsând urme goale, grațioase. Ea este atât de frumoasă. Iar nemții o urmează, biciuindu-o cu bice. Și s-au bătut o frumusețe, se bat. Sângele curge din spatele lui tăiat.
  Nicoletta tocmai strânse din dinți. Și ridică cu mândrie capul. Iar părul ei roșu aramiu flutură ca un stindard proletar.
  Și picioarele ei goale s-au făcut și ele stacojii, dar fata nici măcar nu ridică o sprânceană.
  Ce curaj fenomenal are.
  Deși naziștii l-au luat deja și l-au pus în pieptul gol cu o torță. Dar chiar și atunci fata doar s-a cutremurat, dar nu a strigat.
  Are atât de mare credință...
  Fata este trasă în sus pe un suport, articulațiile îi sunt răsucite. Apoi se aprinde un foc sub picioarele goale. Linge picioarele goale ale frumuseții. Și cu lanțuri înroșite, biciuiesc trupul gol al frumuseții.
  Nicoletta a cântat ca răspuns;
  Eu sunt Cernobog, fiica lui Dumnezeu rău,
  Eu creez haos, semăn distrugere...
  Măreția mea nu poate fi biruită,
  Doar răzbunarea furioasă arde în suflet!
  
  Când eram copil, îmi doream o fată bună,
  Ea a scris poezii și a hrănit pisicile...
  M-am trezit devreme dimineața
  Deasupra ei fluturau, aripile heruvimilor!
  
  Dar acum știu ce este răul
  Ce face lumea asta nefericită...
  Si ce zici de bine?
  Iată distrugerea iubită cu pasiune!
  
  Și și-a arătat fervoarea de fetiță,
  Ce fiică sclipitoare a lui Dumnezeu a devenit...
  Vom cuceri întinderile universului,
  Să arătăm putere, foarte puternic!
  
  Mare Părinte acest Cernobog,
  El aduce haos, războaie în univers...
  Te rogi lui Svarog să te ajute,
  De fapt, ești recompensat!
  
  Așa că am zis: mântuiește pe Domnul,
  Lasă furia să fiarbă în inima ta...
  Vom construi fericirea, cred în sânge,
  Să se umple pântecele până la refuz!
  
  Iubesc viclenia, răutatea și înșelăciunea,
  Cum să-l înșeli pe Stalin tiranul...
  Nu poate fi făcut de rușine
  Și câtă ceață este pe lume!
  
  Aici am sugerat să facem o mișcare puternică,
  O lovitură pentru a distruge răul...
  Dar un Dumnezeu foarte negru s-a îndrăgostit,
  În toate aspectele, atât acestea, cât și viața de apoi!
  
  Cum m-am dovedit a fi obișnuit cu răul,
  Și în inima furiei, hrănit cu furie...
  A dispărut pofta de bucurie, bunătate,
  De îndată ce furia a pătruns de pe piedestal!
  
  Și ce zici de Stalin - el este și rău,
  Despre Hitler, deci nu există nicio întrebare...
  Genghis Khan a fost un bandit atât de grozav
  Și câte suflete a reușit să schilodeze!
  
  Așa că spun de ce să fii bine,
  Dacă nu există cel mai mic interes personal în ea...
  Când ești o ciocănitoare - mintea ta este o daltă,
  Și a dispărut când gândurile stupide!
  
  Așa că îmi spun mie și altora,
  Serviți puterea ca cerneala neagră...
  Atunci vom cuceri întinderea universului,
  Valurile vor străbate universul!
  
  Vom face răul atât de puternic
  Va da furiei nemurire,
  Cei care sunt slabi cu duhul au fost deja zdrobiți,
  Și noi suntem cei mai puternici oameni care cred în asta!
  
  Pe scurt, vom deveni mai puternici peste tot,
  Ridică sabia sângelui asupra universului...
  Și furia noastră va fi și cu ea,
  Vom primi o vocație plină de destin!
  
  Pe scurt, sunt credincios Cernobogului,
  Slujesc această forță întunecată din toată inima...
  Sufletul meu este ca aripile unui vultur
  Cei care sunt cu Zeul Negru sunt invincibili!
  Războiul dintre Rusia și coaliția Hitler a continuat. Până în decembrie, trupele ruse au terminat în sfârșit pe italieni, forțându-i să capituleze în Africa și aproape i-au terminat pe germani acolo. A fost curățat de Fritz și Norvegia.
  Acum, armata țaristă a intrat în ofensivă pe 25 decembrie. Au izbucnit lupte aprige. Iarna, tancurile rusești erau în mod clar mai puternice. Și străpuns prin apărarea inamicului.
  Oleg Rybachenko, acest băiat etern, alerga desculț și în pantaloni scurți prin zăpadă, cântând:
  - Aceasta este ultima noastră bătălie decisivă! Să murim pentru Patrie - soldații sunt în spatele meu!
  Tancurile rusești sunt foarte agile pe motoarele cu turbine cu gaz. Și naziștii nu-i pot opri atât de ușor.
  Aici se grăbește "Nikolay" -5. Are cinci fete care cântă cu ardoare:
  - Nimeni nu ne va opri, lumea rusă nu poate fi învinsă!
  Și dintr-un tun cum să se prăbușească! De fapt, iese grozav! Fete în ciuda frigului, în bikini și desculțe. Și se împușc și nu se gândesc să se oprească.
  Sunt doar o putere sălbatică, frenetică.
  Alyonushka iubește nu numai să tragă, deși a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale și l-a lovit pe german, ci și să compună povești.
  De exemplu, ea a scris cum o fată a mers în țări îndepărtate pentru a salva un pisoi. Timp de treizeci și trei de zile am mers desculț pe un drum stâncos, doborându-mi picioarele fragede în sânge.
  Și totuși am reușit să găsesc animalul. Pentru aceasta, zâna și-a îndeplinit dorința și fata s-a căsătorit cu prințul.
  Alyonushka, totuși, se gândi, de ce are nevoie de un soț pentru un ofițer al armatei ruse? Mai bine să ai o grămadă de iubiți. Și mai mulți bani și mai multă distracție. La urma urmei, bărbații sunt atât de diferiți. Și cu ei, desigur, experimentezi plăcerea în moduri diferite. Dar soțul? Te vei plictisi repede de el și te vei plictisi!
  Dar un tânăr care abia începe să descopere lumea adulților este mult mai interesant.
  Și Alenka trage din nou, lovind E-100 german.
  Și își mișcă picioarele foarte frumoase, ca cele ale unei zeițe grecești antice.
  Și apoi Anyuta trage. De asemenea, degetele goale. Și sparge tunul german.
  Apoi fata spune:
  - Sunt mulți oameni deștepți în Rusia, dar țarul Vladimir este cel mai bun dintre regi!
  Augustin a remarcat:
  - Și Nicolae al II-lea nu a fost rău! O, nu am știut să-i apreciem pe regi!
  Maria a cântat, trăgând în naziști cu ajutorul degetelor goale de la picioare și zâmbind:
  - Este necesar să te supui rușilor, cu inima curată și mai înțelept! Și spre slava lui Nicolae, el este marele rege al regilor!
  Și Marusya a cântat ceva... Și se joacă și cu picioarele goale...
  Trupele ruse înaintează. Luptă și Oleg Rybachenko. Este încă un băiat de zece ani. Acesta este prețul nemuririi. Da, dar cât de bine și de vesel se simte! Are atât de multă energie și un flux fierbinte de putere.
  Băiatul aruncă o grenadă cu piciorul gol și scârțâie:
  - Sunt un tigru, nu o pisică, acum locuiește în mine, nu Leopold, ci Leopard!
  Maiorul băiat, ca întotdeauna, este într-o lovitură sclipitoare. Nu-i opri pe naziști.
  Aici trupele ruse de la 1 ianuarie își eliberaseră deja complet teritoriul de trupele Germaniei și Italiei și intraseră în posesia celui de-al Treilea Reich.
  În același timp, unitățile rusești au intrat în Mexic. Noul an 1956 a venit.
  Pentru ruși, a început cu noi victorii. 7 ianuarie a predat rămășițele trupelor germane din Africa. Și întregul continent negru a devenit rusesc.
  Acum, Fuhrerul posedat de demoni și-a dat seama că a fost complet încurcat. Și a oferit Rusiei negocieri.
  La care țarul Vladimir a răspuns:
  - Vom vorbi doar despre capitularea necondiționată a celui de-al Treilea Reich și a Italiei!
  Ce cuvinte înțelepte! Și războiul continuă. Oleg Rybachenko, desigur, este în fruntea atacului. Trupele ruse au intrat în Prusia de Est. Liniile de apărare aici sunt puternice. Trebuie să treci peste lupte și nu vei avansa repede.
  Unul dintre mijloacele unei descoperiri au fost tunurile autopropulsate cu bombardierul Alexander-4. Foarte puternic și letal.
  Și, de asemenea, fete frumoase aici cum să sărbătorească aici. Ei lansează proiectile folosind degetele goale de la picioare prin apăsarea butoanelor joystick-ului. Și distruge cutiile de pastile și cutiile de pastile ale inamicului.
  Fetele aleargă cu îndrăzneală prin zăpadă - pentru asta sunt femeile rusoaice. Și este aruncat în luptă de indieni și chinezi. Aceștia umplu deja, literalmente, abordările din tranșee cu cadavrele lor. Dar totuși reușesc să o ia.
  Armata rusă se mută.
  Strategistul Vasilevski transferă însă lovitura principală Italiei - care este mult mai slabă. Și acum soldații ruși câștigă o victorie după alta.
  Ianuarie a avut un mare succes. Trupele ruse i-au răsturnat pe italieni și au înșelat Alpii. Și în februarie au ocupat Veneția. Și au intrat în Lorbandinia. Au luat și Poznan. Germanii s-au retras. Pe 2 martie, Klaipeda a căzut. Trupele ruse au înaintat prin Prusia de Est într-o apărare lentă, prea densă. A trebuit să ard drumul cu obuze.
  Dar în Italia, frontul de paste s-a prăbușit. Iar trupele ruse s-au repezit la Roma. La 30 martie 1956 a început asaltul asupra capitalei Italiei. Așa că oamenii au plătit pentru ambițiile familiei Mussolini.
  Roma, capitala Italiei, este atacată. Luptele sunt aprige. Deși italienii renunță din ce în ce mai mult. Aici fetele se bat foarte frumoase si in bikini si desculte. Războinicii aruncă grenade cu picioarele și îi dobândesc pe războinicii lui Mussolini.
  Fete frumoase aici și, desigur, foarte sexy. Și cu mușchii titanilor. Și cum aruncă grenade cu picioarele goale este pur și simplu uimitor.
  Natashka merge înainte și trage, în timp ce mârâie:
  - Pentru Patria Mamă frumoasă în inimă, arde focul meu strălucitor!
  Zoya, trăgând, cântă împreună:
  - Să deschidem ușa realizărilor! Credința noastră și regele este un monolit!
  Și apoi este Aurora, ca degetele goale de la picioare, o cățea cu părul roșu va elibera discuri. Iar italienii tăiați cad.
  Și apoi Svetlana cântă agresiv, dezvăluind dinții:
  - Îi vom ucide pe toți! Îi vom zdrobi pe toți!
  Aruncă discuri cu picioarele goale și macină fasciștii. Așa că Mussolini a intrat sub dezasamblarea fetelor. Atacul din aprilie 1956 a fost feroce și foarte imaginativ.
  Și iată că tancurile conduc, coloane de foc infernale ies din portbagaj.
  Fetele înaintează și aruncă grenade cu picioarele goale. Și cum scuipă ceva sângeros.
  Și ei râd...
  Natasha a cântat cu ardoare:
  - Țarul Vladimir, dă-i lui Hitler în față!
  Și fă cu ochiul cu ochii lui de safir. O fată atât de minunată.
  Fetele se repezi cu furie sălbatică. Ei trag din mitraliere. Ei tund inamicul, i-au împrăștiat pe naziști. Și apoi sunt Jocurile Olimpice. Și în mâinile puternicei femei-erou ține un aruncător de flăcări. Și o va lua și o va lovi, dar cum se va bate.
  Cipsele zboară de la naziști în toate direcțiile. Și războinicii, de asemenea, cum vor să râdă.
  Apoi va cânta:
  - Mussolini va fi bătut! Prietenia noastră este un monolit!
  Și din nou, cu ochi de safir, face cu ochiul! Și i-a lovit pe naziști.
  Și ce ai vrut? Roma a fost luată la un moment dat de slavi sub conducerea lui Attila. Și acum rușii preiau controlul.
  Olympias, prăjind adversarii vii cu un aruncător de grinzi, cânta:
  - Soare strălucitor al speranței
  Se ridica din nou peste tara...
  Rusia câștigă ca înainte -
  Războinicii din Wehrmacht bate!
  
  Vulturul rus peste planetă
  Aripi, întindere, decolare...
  Inamicul va fi chemat la socoteală -
  Va fi învins - rupt!
  După căderea Romei, trupele italiene au început să se predea în masă. Imperiul lui Mussolini, acest partener militar junior al celui de-al Treilea Reich, ardea.
  Trupele ruse au luat Napoli aproape fără rezistență și au debarcat în Sicilia. Nici acolo nu a existat aproape nicio rezistență. Și Hitler era isteric.
  Până la sfârșitul lunii mai, Italia era terminată. Au fost conduși sute de mii de prizonieri.
  Rusoaiele le-au pus în genunchi și s-au forțat să le sărute picioarele goale. Au chicotit cumpătați. Unii, mai ales tinerii, au făcut-o cu entuziasm.
  Fetele gemeau destul de mult.
  Băiatul etern Oleg Rybachenko i-a forțat pe captivi să-și sărute picioarele goale, copilărești.
  Au făcut-o de bună voie. Băieții erau foarte frumoși, musculoși și blonzi. Adevărat, era încă prea mic și nu voia să facă ceva mai serios cu doamnele. Dar când călcâiele aspre gâdilă cu limba - e frumos!
  Oleg Rybachenko l-a capturat pe general și a primit un alt ordin. De care era foarte mândru.
  Mussolini Jr. a fost trădat de propriul său anturaj, iar Rusia țaristă a primit o altă victorie. Și Benedito Mussolini Sr. nu a trăit să-și vadă rușinea și prăbușirea fascismului în Italia. Totuși, aceeași soartă îi aștepta și pe naziștii în Germania. Trupele ruse s-au mutat la începutul lunii iunie 1956 în ofensivă. Austria a fost ținta principală.
  Elizaveta și echipajul ei de pe "Nikolay" -5 s-au deplasat împotriva germanilor. Trupele ruse au căutat să încerce Viena.
  Führerul, desigur, s-a trezit într-o situație dificilă. Posesiunile germanilor din Africa, Scandinavia și cea mai mare parte a SUA sunt pierdute. Și acum bătăliile au loc deja exclusiv pe teritoriul celui de-al Treilea Reich. Ceea ce, desigur, este mai roșu neplăcut pentru germani. Trupele ruse au intrat și ele în Mexic. Lady Gray de Monca este la comanda unui echipaj de tancuri în această țară.
  Și Elizabeth îl conduce pe "Nikolay" -5 în jurul Vienei. Principalul său adversar este E-50, pe care mașina țaristă îl străpunge ca un blotter.
  Elizabeth trase, folosind degetele goale de la picioare, apăsând butoanele de pe joystick.
  A lovit un tanc german și a ciripit:
  - Ne vom dărui inimile pentru Sfântul Nicolae Rusia!
  Ekaterina a tras și ea cu degetele goale de la picioare și și-a corectat partenerul:
  - Probabil, totuși, e mai corect să spui Vladimir!
  Elizabeth a tras din nou cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Dar totuși, împăratul Nicolae a fost cel care, după ce ne-a dat populația Chinei, a făcut Rusia invincibilă!
  Într-adevăr, în infanteriei care a fost trimisă să asalteze pozițiile germane, chinezii erau cu totul înainte. Au aruncat literalmente cadavre. Dar au spart.
  De obicei, rușii luptau în avioane și tancuri. Infanterie de la chinezi, indieni, asiatici. Sunt mulți chinezi. În plus, capul strălucitor Nicolae al II-lea a introdus poligamia la reformarea Ortodoxiei, iar bărbații chinezi în plus sunt trimiși la luptă. Iar rușii iau drept neveste văduvele și femeile chineze necăsătorite.
  Strategie vicleană.
  Și chinezii urcă pe asalt, mor și sparg apărarea germanilor.
  Elena, folosind degetele goale de la picioare, apasă pe butoanele joystick-ului și lovește din nou Fritz.
  Și cântă:
  - Pentru Sfânta Rusie, vom lupta cu curaj!
  După aceea, fata o va lua și va face cu ochiul. Și și-a scos dinții albi! Și e atât de agresivă.
  Și iată cum se vor întâmpla Jocurile Olimpice. Și, de asemenea, se bate cu degetele goale și zdrobește.
  Apoi va striga:
  - Sunt o cobra mortala!
  Trebuie remarcat faptul că rezervorul E-50 poate fi periculos. Tunul său de 88 mm cu o țeavă de 100 EL este cu tragere rapidă, douăsprezece cartușe pe minut și foarte precis. Adesea lovește armura și poate provoca daune.
  Prin urmare, fetele încearcă să țină din drum principalul tanc german. Mai ales aproape, capacitatea sa de penetrare crește dramatic. Iar germanii au un miez într-o carcasă fie din uraniu, fie din wolfram. Adevărat, după pierderea Africii și a zăcămintelor de uraniu din Congo, puterea trupelor germane a început să se usuce.
  Și fetele sunt atât de frumoase și desculțe și cool.
  Aici ei cântă pentru ei înșiși cu entuziasm:
  - Strălucește ca o stea peste toată lumea,
  Prin întuneric...
  Marele erou Țarul Vladimir,
  Nu cunoaște durere, nici frică!
  
  Dușmanii se retrag înaintea ta
  Mulțimea aplauda...
  Rusia te acceptă -
  O mână puternică guvernează!
  Luptând cu fete, nu poți spune nimic împotriva lor. Și picioarele lor sunt atât de goale și dăltuite. Când germanii capturați îi sărută, este clar că atât fetelor, cât și bărbaților le place. Și războinicii țipăt destul de mult.
  Și și-au scos dinții sidefați.
  Sunt niște fete cool. Și cu degetele goale, un alt fascist este eliminat de Elizabeth.
  Apoi, după cum se spune:
  - Slavă Marii Patrie!
  Și așa Catherine va trage. Acesta va lovi tancul inamic, va înmuia Fritz și va scârțâi:
  - Moarte dușmanilor!
  Și acolo se bate și Elena, folosind degetele goale de la picioare, apăsându-le pe butoanele joystick-ului. Și ciripit:
  - Pentru Patria în măreție!
  Și apoi se va lansa proiectilul și Jocurile Olimpice remarcabile - tot o blondă. Și în timp ce ciripește:
  - Pentru marea Rusie!
  Iar fetele sunt pline de entuziasm total.
  Aici vine tancul E-75. Tunul său este mai puternic: 128 mm și poate provoca mai multe daune. În plus, acest rezervor are o protecție mai bună și o armură mai groasă.
  Dar Elizabeth este ca o proastă. Și va elibera ceva letal, pătrunzând de la distanță. Și de la german au rămas doar bucăți de metal rupt.
  Și fata va cânta:
  - Frumusețe sfântă și vis mare!
  După aceea, va arăta limba.
  Tancurile germane E-75 au devenit recent mai masive. Au un pistol mai lung, care vă permite să vă ocupați de tancurile rusești, în special de cele care sunt mai ușor. Și asta îl face pe Fritz mai periculos.
  Dar fetele sovietice nu sunt jenate de acest lucru. Și îl zdrobesc pe Fritz.
  Și războinicii înșiși sunt cu atât mai mult la căldură în bikini și desculți. Și se luptă foarte încrezători.
  Ei câștigă în mod covârșitor.
  Catherine a tras în naziști și a cântat:
  - Dar sincer să fiu! Zdrobesc tot Fritz-ul fără excepție!
  Elena a tras și ea cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Vom câștiga pe toți și, bineînțeles!
  Olimpiada i-a învins și pe naziști fără milă. E o târfă atât de invincibilă.
  Și, de asemenea, cu ajutorul degetelor goale.
  Natasha și echipa ei luptă pe tancul Kondratenko-6. Această mașină este puțin mai ușoară, dar mai mobilă decât Nikolai. Desigur, cu o greutate mai mică, calibrul este mai mic, iar armura este puțin mai subțire. Și asta înseamnă că riscul de a muri este mult mai mare.
  Dar fetele, trebuie să spun, nu sunt deloc jenate. Și se luptă ca uriașii de luptă.
  Natasha cântă, trăgând activ:
  - Va fi victoria noastră!
  Și apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare.
  Zoya trage și ea, cu ajutorul picioarelor goale și a scârțâiturilor:
  - Țarul Vladimir înainte!
  Și toate fetele au lătrat în cor:
  - Slavă eroilor căzuți!
  După aceea, Aurora a tras, a întors tancul german și a emis:
  - Nimeni nu ne va opri! Nimeni nu ne va învinge!
  Și-a scuturat și picioarele goale.
  Și apoi Svetlana a cedat, folosindu-și degetele goale de la picioare și a mârâit din răsputeri:
  - Rușii se luptă cu furie!
  Și toate fetele au exclamat în cor:
  - Pumn puternic de soldat!
  Și din nou frumusețile se grăbesc în luptă. Trage precis și precis!
  Aici vin echipajele lui Jane, lovindu-i pe mexicani. Este, de asemenea, o doamnă foarte inteligentă și frumoasă.
  Și fetele din trăsura ei - desculțe și în bikini. Se luptă cu o furie sălbatică și calmă.
  Apoi Gertrude a tras, folosind degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Sunt o fată care îi va distruge pe toată lumea într-o fracțiune de secundă!
  Și aici Malanya este ca un lupanet. Și sparge tancul latin de la distanță.
  Și acolo Matilda, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, o va lovi.
  Și râzi:
  - Am o super fată!
  Și războinici de ordinul cel mai înalt și furios. Ei nu se simt slabi sau furioși.
  Cum se dracu, ei se dracu.
  Și Alyonka luptă, de asemenea, foarte încrezătoare.
  Până la sfârșitul lunii iunie, Viena este înconjurată. O lovitură zdrobitoare a fost dată Germaniei și prestigiului acesteia. În același timp, trupele rusești înaintează spre Oder. Ei aruncă chinezii, indienii, arabii în luptă. Și sparge apărarea lui Fritz.
  Hitler, desigur, este deja în panică. Cum îl apăsau fetele din tancuri și avioane.
  Iată Albina și Alvina, două piloți ruși. Tot desculți și în bikini, îi doboară pe naziști ca pe perele cu un băț dintr-o creangă. Și pentru un cuplu, ei fac literalmente astfel de minuni.
  Albina a doborât cinci avioane cu o explozie din luptătorul ei "Petru cel Mare" și a cântat:
  - Suntem urși ai cerului!
  Alvina a doborât șase avioane dintr-o explozie din vulturul ei de război și a ciripit:
  - Și îi vom zdrobi pe toți!
  Pe cer, acest cuplu era deja legendar!
  . CAPITOLUL #6
  Fetele au primit șapte grade ale Crucii Sfântului Gheorghe: o cruce de argint, o cruce de argint cu arc, o cruce de aur, o cruce de aur cu bancă. La fel și o cruce de aur cu diamante și o cruce de aur cu diamante și un arc. Iar cel mai înalt grad este o stea cu cruce de aur, cu un arc de diamante. Un premiu mai mare - o stea mare a unei cruci de aur, cu diamante și un arc, a fost recent stabilită.
  Așa că fetele ar putea fi pe bună dreptate mândre de realizările lor. Și mereu, chiar și în frig, s-au luptat doar în bikini și exclusiv desculți.
  Atat de minunate fete.
  Albina a tras și a cântat:
  - Pentru cele mai bune victorii ale noastre!
  Alvin a continuat:
  Nepoții și bunicii noștri să fie mândri de noi!
  Războinici și de fapt - fete de o clasă colosală!
  Îi bat pe naziști pe cer și cântă:
  - Slavă Rusiei, Slavă! Țarul nostru Vladimir este un erou! Va fi putere în zori! Îngroapă-l pe Hitler în pământ!
  Desigur, Vladimir Kirillovich Romanov poate fi foarte mulțumit de războinicii săi.
  Dacă se luptă, atunci în așa fel încât să nu poți ridica o suliță împotriva lor!
  Vladimir Kirillovici Romanov este un țar care are toate șansele să pună capăt războaielor odată pentru totdeauna!
  Iar fasciștii se înfioară sub loviturile armatei țariste...
  Viena încercuită a căzut rapid. Până la jumătatea lunii iulie, trupele imperiului țarist au ieșit pe un front larg spre Oder. Iar Koenigsberg a fost blocat complet.
  Iar germanii s-au retras dincolo de Oder. Și au încercat să creeze o linie de apărare acolo. Apărați capital. Dar în a doua jumătate a lunii iulie, trupele ruse au lansat o ofensivă împotriva Hamburgului... Naziștii au cedat încet, dar sigur.
  Lupta a fost foarte aprigă. Unele sate și-au schimbat mâinile de mai multe ori. La bătălii au luat parte și noile tancuri germane din seria AG mai avansată, cele piramidale. S-au distins printr-o bună protecție din toate unghiurile. Dar armata țaristă i-a depășit numeric.
  Și un număr mare de soldați asiatici au murit pe fronturi. Dar te-au lăsat să te miști.
  Nemții, pe de altă parte, erau și ei epuizați de resurse umane. Până la sfârșitul lunii august, Hamburg a fost înconjurat, iar München a fost blocat.
  Germanii au pierdut un teritoriu important. Și nu aveau ce să-și țină pozițiile.
  Oleg Rybachenko a luptat în frunte pe teritoriul Germaniei. Și eternul băiat zâmbea constant și își dezvălea dinții sidefați.
  Și acolo a aruncat grenade cu picioarele goale, de copil. E bine să fii copil - cât de natural este să fii în căldură doar în pantaloni scurți. Și din moment ce ești nemuritor, poți fi și pe jumătate goală iarna fără riscul de a răci.
  Așa că băiatul a cântat:
  - Desculț, numai desculț,
  Sub tunetul din iulie și sub zgomotul fluviului!
  Desculț, numai desculț
  Este ușor pentru un băiat să fie un cowboy cool!
  Și copilul-major al acestor fasciști continuă să se distrugă. Și contraatacă cu disperare.
  E deja septembrie... Începe să plouă... Trupele țariste, umplând cadavrele chinezilor, au luat Munchen și Hamburg și înaintează în direcția regiunii Ruhr. Cel mai important din industria Germaniei.
  Iar germanii ripostează cu disperare.
  Natasha se luptă pe tancul ei și mârâie:
  - Fasciștii vor fi extrem de strânși!
  Și cu degetele goale când apăsă pe butoanele joystick-ului. Și va trage obuze împotriva naziștilor.
  Și apoi este Zoya, cât de pălmuită. Și, de asemenea, cu ajutorul degetelor goale.
  Și mai cântă:
  - Rusia este ceea ce este împotriva lui Hitler!
  Și apoi iată-o pe Aurora, va avea o manieră agresivă. Și, de asemenea, cu ajutorul degetelor goale:
  - Pentru modul rusesc!
  Și în spatele lor se află Svetlana, care va elibera și un proiectil letal. Străpunge un tanc german și scârțâi:
  - Pentru țarul Vladimir Kirilovici!
  Și își va arăta și limba.
  Fetele au înnebunit aici.
  Alenka pe un tanc greu îi zdrobește și pe naziști. Și îi bate de la distanță.
  Războinicul cânta:
  - Am subjugat jumătate de lume cu sânii mei!
  Și sânii Alenkei cu sfarcurile stacojii.
  Și apoi Anyuta este ca o explozie cu degetele goale de la picioare. Va lovi un tanc fascist și va blama:
  - Sunt o fată superstar! În cărțile de povești!
  Și rânjește...
  Și apoi Augustine va elibera un proiectil ucigaș. Zdrobiți naziștii și chicotiți:
  - Fie ca armata noastră să fie cea mai puternică!
  Și își mișcă și picioarele...
  Și după ei, Maria îi va lua și îi va trage pe naziști. Răsuciți, agresiv flasc:
  - Suntem fete mari agresive!
  Și apoi Marusya își va elibera arma extrem de mortală și distructivă împotriva naziștilor. Și cu ajutorul picioarelor goale, de fetiță.
  Și apoi cântă:
  - Suntem înfrângerea totală a inamicilor!
  Septembrie a trecut în lupte foarte crâncene. Germanii au ripostat cu înverșunare. Însă în octombrie, când ploile au fost mai puternice, armata țaristă a câștigat din nou avantaj. Și a început să se îndrepte spre Ruru. După un asalt aprig, Koenigsberg a căzut. Naziștii au primit o altă palmă.
  Și în sudul Franței, trupele regale au înconjurat Toulonul. Așa că naziștii s-au simțit extrem de prost.
  Hitler s-a înfuriat, dar în timp ce era la Berlin. Poziția lui era slabă.
  Este clar că nimeni nu a vrut să asculte negocierile. Dar naziștii s-au blocat ca muștele.
  În noiembrie, trupele armatei țariste au ocupat cea mai mare parte a regiunii Ruhr cu bătălii, privând astfel Germania de principala bază de producție.
  Și în decembrie, armata țaristă a ocupat tot sudul Franței și a intrat în Spania. Și pe frontul german, ea a luat în sfârșit stăpânirea Ruhr-ului. Mai mult, au fost capturate și alte ținuturi ale Germaniei. Și armata țaristă a debarcat și în Danemarca.
  Hitler a înfuriat ca naiba într-o cușcă, dar nu s-a putut abține.
  De Crăciunul catolic, trupele țariste s-au deplasat spre Paris. În ciuda zăpezii și a înghețului, echipa Natasha era desculță și în bikini.
  Germanii se predau din ce în ce mai des. Iar francezii nu au vrut deloc să lupte cu rușii.
  Rupând bateria germană, Natashka a remarcat:
  - Deci, de fapt, pe ce a contat posedatul Adolf când a început un război cu noi?
  Zoya cu părul auriu a remarcat în mod logic:
  - Probabil, faptul că noi, căzuți sub presiune, vom cădea ca niște monede dintr-un buzunar găurit!
  Aurora a zdrobit o nucă cu degetele goale de la picioare. Apoi l-a băgat în gură și a remarcat rațional:
  - Istoria învață că nu învață nimic!
  Svetlana își apăsă degetele goale pe butonul joystick-ului. Ea a lovit un alt tun german și a răspuns:
  Să fim mari luptători!
  Femeile războinice par a fi, de fapt, hotărâte să lupte și să învingă.
  Oleg Rybachenko este un băiat desculț care concurează în pantaloni scurți și cu un trunchi gol și musculos. El chiar se legănă și răcnește:
  - Să-l batem pe Fritz! Să-l batem pe Fritz! Și bate gălețile!
  Și băiatul are dinți atât de albi, de perle! Doar un terminator tânăr și inflexibil.
  Oleg Rybachenko șutează în fugă. Ucide fasciști și cântă:
  - Spiritul rusesc este puterea regilor, sparge Fritz-ul!
  Băiatul a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a cântat:
  - Vals rusesc, răsare zorii - în gloria regelui!
  Într-adevăr, băiatul s-a dovedit a fi foarte combativ. Și trageți-i pe naziști chiar la primul număr.
  Și fetele se luptă din greu. Iată-o pe Mirabela... De asemenea, un pilot de top. Nimeni nu o poate opri. Ea dă jos Fritz-ul și cântă, dezvăluind dinții:
  - Fată nebună! Iată eticheta ei!
  Și va lua și va lansa o rachetă!
  Da, sunt femei aici! Când fetele rusești se luptă, atunci nicio forță nu le poate rezista.
  Mirabela a doborât șapte avioane germane cu o explozie de cinci tunuri cu aer și a ciripit:
  - Țarul Vladimir Kirillovici este Dumnezeul nostru!
  Iar fata își plesnește picioarele goale pe sticlă.
  Și, de asemenea, Albina și Alvina se luptă pe cer.
  Sunt furturi atât de minunate. Din ce în ce mai multe conturi câștigă. Și în timp ce ei cântă:
  - Pe cer suntem perfectiune! Asi suntem perfectiune! De la un zâmbet la un gest - dincolo de laudă!
  Albina a doborât patru avioane germane dintr-o explozie și a ciripit:
  - Ah, ce fericire! Ce este perfecțiunea în luptă!
  Alvina a întrerupt cinci avioane germane și a continuat:
  - Să cunoască perfecțiunea în luptă! Si misto ideal!
  Războinicii au cântat în cor, tăindu-i pe naziști:
  - Fetelor! Fete mai grele! Fetelor! Fete mai grele!
  Și-au arătat siguranța lor agresivă. Nu au apăsat coborârea, de fapt, la niciunul dintre așii naziști.
  Dar naziștii, desigur, sub o presiune sălbatică.
  Hitler este într-un buncăr din Berlin și îl bombardează ca pe un gândac. Ce voia? S-a terminat fascistul numărul unu! A mers în Rusia țaristă, iar acum el însuși este zdrobit ca un gândac.
  Țarul Vladimir Kirillovich se odihnește în prezent de iarnă pe malul Oceanului Indian. Fete frumoase de diferite rase și naționalități dansează în fața lui.
  Cu toate acestea, regelui nu-l deranjează să privească luptele de gladiatori. Iată, de exemplu, două fete împotriva a două frumuseți.
  Se luptă cu săbii de plastic pentru a nu se schilodi unul pe celălalt. Cu toate acestea, se luptă cu disperare.
  Aceștia sunt războinicii. Are loc un schimb furios de lovituri. Două blonde și două roșcate...
  Țarul Vladimir l-a întrebat pe feldmareșalul Vasilevski:
  - Care este cel mai greu lucru în războiul cu germanii?
  Mareșalul a răspuns sincer:
  - Câștigă încredere! Abia la început, când inamicul a început să înainteze, m-am simțit inconfortabil. Și acum am început să câștigăm și totul este clar în inamici! - feldmareșalul Vasilevici, acest strateg major, a băut vin.
  Vladimir Kirillovich a remarcat logic:
  - Este extrem de greu să câștigi tot timpul! Dar ne-am arătat capabili de multe! Și acum va fi timp și întreaga lume va deveni pașnică!
  Mareșalul Vasilevski a confirmat:
  - Cred în asta!
  Fetele și-au îndesat vânătăi pe trupurile goale și păreau extrem de nervoase.
  Ei au luptat, desigur, nu ca în zilele Romei Antice - au încercat să nu-și facă prea mult rău. Dar erau activi.
  Între timp, luptele au continuat. În ianuarie, trupele țariste au capturat Parisul în mișcare. Capitala Danemarcei, Copenhaga, a fost de asemenea luată. Trupele germane slăbeau. Rușii au continuat să avanseze prin Germania însăși. Fritz a luptat cu disperare, dar puterea lor a fost ruptă.
  Oleg Rybachenko, acest băiat nemuritor a sărit desculț în zăpadă și s-a repezit înaintea tuturor să atace, complet fără teamă de foc. Și în timp ce fluieră:
  - Cine este obișnuit să lupte pentru victorie,
  Învinge cu siguranță inamicul...
  Râde vesel și realizează multe,
  Și Hitler va fi bătut tare!
  Și cu piciorul gol al băiatului va arunca o grenadă! Și și-a dezvelit dinții perlați și mari dincolo de ani. Da, are deja gura de lup. Va roade prin orice gât.
  Iar fetele din tancuri se deplasează din sudul spre nordul Germaniei. Aici ies în larg. Și doar ținuturile de lângă Berlin și Pomerania vor rămâne cu Fritz.
  Natashka, eliminând tancurile fasciste, a remarcat:
  - Și în război este distractiv în felul lui!
  Zoya, lovindu-se pe naziști, a fost de acord:
  - Nu putea fi mai bine! Mai ales când câștigăm!
  Aurora, trăgând cu degetele goale de la picioare, spuse:
  - Tot ceea ce este imposibil este posibil în univers, chiar dacă doar puțin...
  Iar fata roșcată râde!
  Femeile războinice se zvâcnesc de bucurie și furie frenetică. Și îi zdrobesc pe nemți.
  În același timp, trupele țariste înaintează prin Spania și se apropie deja de Sevilla.
  Olga într-un transport de trupe blindat trage în germani și trupele de poliție.
  Spaniolii locali cu greu rezista. O altă țară cade sub toporul Rusiei.
  Oleg a tras și a cântat:
  - Acrobație, va fi o lovitură pe o lovitură!
  Iar partenera ei Alice a ciripit:
  - Măreția rușilor a fost recunoscută de planetă,
  Fascismul a fost zdrobit cu o lovitură de sabie...
  Suntem iubiți și apreciați de toate națiunile lumii,
  Să suportăm marele țarism sacru!
  Iar fetele vor plesni și vor apăsa joystick-ul cu degetele goale de la picioare.
  Războiul dintre imperiul țarist al lui Vladimir Kirillovici Romanov și Germania nazistă continuă.
  Trupele ruse au eliberat aproape complet Franța de hoardele naziste. Februarie 1957... Armata țaristă eliberează Portugalia.
  Pe 23 februarie, unitățile rusești din Danemarca și Germania s-au unit.
  Oleg Rybachenko, acest băiat etern, plesnește prin noroi cu picioarele goale. Copilul-major strigă în vârful gâtului:
  - Slavă țarului rus Vladimir al treilea! Îl voi sparge pe Hitler, voi măsura cu biciul!
  Și băiatul va țipa din nou și cu degetele goale va arunca un disc șlefuit ascuțit. Și l-a lovit pe fascistul în gât. Și apoi, cu un picior gol, copilăresc, va arunca un bumerang și va tăia imediat gâtul celor cinci Fritz.
  Da, ideea rea a lui Hitler de a ataca un astfel de imperiu.
  Natasha și echipa ei termină ultimii nemți din Portugalia. Tancul lor este necruțător în distrugere.
  Și apăsă și butoanele joystick-ului cu degetele goale, făcând o distrugere furioasă.
  Zoya a tras, a spart tunul german și a cântat:
  - Pentru Rusia și libertate până la capăt!
  Aurora, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a lovit pe nazist și a ciripit cu aplomb:
  - Doamne ferește-l pe rege!
  Svetlana a dat și ea cu piciorul, apăsând butoanele joystick-ului cu degetele picioarelor goale și a scârțâit:
  - Puternic suveran!
  Fetele îi înfrâng pe naziști. Dar apoi a apărut un nou tanc nazist "Maus" -4. Un model foarte puternic - trei sute de tone în greutate și un pistol de 310 milimetri. Poate pătrunde la o distanță mare și el însuși are o armură atât de groasă încât tancul Kondratenko-6 nu îl va lua din niciun unghi.
  Natasha comanda:
  - Fetelor, trebuie să ne apropiem și să împingem în partea de jos a lateralului, între patinoare - aceasta este singura noastră șansă!
  Zoya a bătut tunul german cu degetele goale de la picioare și a cântat:
  - Soarta îți oferă ultima șansă, dar grăbește-te! Pe ploaie, grindină și zăpadă!
  Augustin s-a bătut și a ciripit și el:
  - Ultima șansă, ți-o dă soarta! Trăiască mersul pe jos și alergarea zilnică!
  Și, de asemenea, cu degetele goale, dar cum se va răsuci. Și distrugeți fasciștii.
  Svetlana urlă:
  - Pentru noi frontiere și victorii uimitoare!
  Tancul rusesc a decolat, luând viteză. Și fetele o vor lua și vor cânta:
  - Puternic suveran, preaslăvit în veac, țar ortodox, domnie pentru slavă, pentru slavă nouă!
  Și din nou au accelerat, îndepărtându-se de un proiectil greu trimis de un tun pe care îl avea germanul Maus-4. Fetele strigau:
  - Nu vă aplecați într-un corn de berbec! Pentru ca tu, Hitler, să mori!
  Și rezervorul lor accelerează. Ca un pugilist mic care îl atacă pe unul mare. Dar șansele sunt, desigur, cincizeci și cincizeci.
  Natasha, urmărind mișcarea tancului, și-a amintit cum a boxat cu un bărbat în ring. A ratat loviturile și a fost bătută, dar a ținut. Și apoi a rupt cu încredere. Și a prins mișcarea întâlnită a inamicului și în bărbie. Knock out!
  A primit o mie de ruble de aur. Aceasta este fata care luptă. Dacă o face, atunci o va face!
  Natasha și-a scuturat piciorul gol și a cântat:
  - Aceasta nu este ultima luptă, dar există una decisivă! Pentru slava Patriei, pentru Patria și cinste!
  Și acum rezervorul lor alunecă pe lângă lateral și trimite un proiectil... Zoya folosea și degetele goale, o fată cu părul auriu și agilă ca o maimuță. Și Maus-4 a început să izbucnească. Evident că avea obuze detonate. Și apoi cum va rupe turnurile și va zbura sus în aer!
  Fetele strigă la unison:
  - Victorie! Tare victorie!
  Și încă un rezervor pe lista lor!
  1 martie 1957 trupele ruse au început să treacă Elba. Se pare că Hitler a fost călcat în gât.
  Băiatul Oleg Rybachenko a aruncat o grenadă cu piciorul gol, copilăresc, a scufundat un tanc fascist și a strigat:
  - Pentru frontiere noi, inflexibile!
  Echipajul tancului lui Alenka se întoarce spre est. Germania de Vest și Franța au fost deja eliberate. Numai ținuturile dintre Oder și Elba au rămas sub controlul naziștilor. Ei bine, și Marea Britanie și Irlanda. Acolo ultimele forțe ale naziștilor.
  Alenka, trăgând în bateriile fasciste, spune:
  - Țesarevici Nicolae,
  Daca trebuie sa domniti...
  Nu uita niciodata -
  Este faimos că armata luptă!
  Și aici din nou a fost trimis un alt proiectil cu picioarele goale. Și a lovit pistolul lui Fritz.
  Trage cu degetele goale și Anyuta. Îl lovește pe un fascist și răcnește din plin:
  - Sunt o astfel de fată - că Hitler vomită!
  În continuare, cuiele de foc ale lui Augustin. De asemenea, un diavol bine țintit și răcnește:
  - Până la porțile iadului!
  Și folosește picioarele goale.
  Maria trage după ea. La fel ia și lovește și țipă:
  - Nimeni nu mă va opri o tigroacă, nimeni nu va opri nicăieri o fată desculță și va fi bătut!
  Și apoi cum se vor reduce Jocurile Olimpice. Și va doborî un tanc german, smulgând turnul ca o ciupercă din el.
  Și chicotește:
  - Pentru frontiere noi, abrupte!
  Și își va arăta din nou limba!
  Fetele sunt atât de dure cu ele însele și atacă cu disperare. Și naziștii se îneacă sub loviturile lor.
  Pe 2 martie 1957, ultimele forțe naziste din Portugalia s-au predat. A devenit limpede că zorii fascismului se apune. Mai precis, zori? Apus de coșmar!
  Și trupele rusești înaintează. Germanii își lasă din ce în ce mai mult armele și se predau.
  Ei cad în genunchi. Și rusoaice și chineze își sărută picioarele goale.
  Arată atât de cool și grozav. Și naziștii sunt mărunțiți și mărunțiți.
  Echipajul Natasha este deja în trenul care va lupta spre nord, cu Fritz.
  Fetele stau în compartimentul lor. Ei joacă cărți cu degetele goale de la picioare.
  Natasha a remarcat:
  - Asta e interesant, când luăm Berlinul, ce urmează?
  Zoya a răspuns cu încredere:
  - Următoarea va fi Londra!
  Aurora de foc a chicotit și a întrebat din nou:
  - Și apoi?
  Zoya spuse cu insistență:
  - America Latină va fi a noastră! Nu vom participa la ceremonie cu naziștii!
  Svetlana a fost de acord cu asta:
  - Sigur că nu vom face! Să cucerim întreaga lume!
  Natasha a confirmat cu entuziasm:
  - Și atunci va fi pace, în toată lumea!
  Fetele cântau la unison, compunând pe parcurs;
  Slavă Marii Rusii a țarismului,
  Unde Vladimir stă pe tron...
  Vom zdrobi hoardele fascismului malefic -
  Slavă armatei și suntem un monolit!
  
  În credința marilor inimi au fost temperate,
  Patria noastră din toată inima...
  Suntem fiii țarului Nicolae
  Și nu au murit pentru el degeaba!
  
  Patria noastră ești mai de preț decât orice,
  Să ridicăm un salut înaripat, ceresc...
  Te lupți și cu Patria,
  Ei bine, lăsați naziștii să moară cu toții!
  
  Hitler a vrut să ne obțină pământurile,
  Și câinele răul a încercat asupra regelui...
  Dar suntem fulgerați, nu vom accepta asta,
  Deci fascismul s-a aruncat asupra noastră în zadar!
  
  Regele este un conducător bun și înțelept,
  Planând ca un vultur de munte deasupra planetei...
  Vladimir va fi stăpânul hoardei,
  Prietenia noastră este ca un monolit de oțel!
  
  Scoatem suportul din picioarele lui Fritz,
  lăsăm pe Hitler să se sufoce în laț...
  Vom trăda execuțiile celor fioroși, spre rușine,
  Cine acționează ca rău pe Pământ!
  
  Puterea regală și înțelepciunea regală,
  Vor fi fasciști, zdrobiți fără măsură...
  Hitler crede-mă, a făcut o prostie grozavă,
  Și acum viața lui este ca un fir!
  
  Așa că respectă marii regi
  Nu există mai cool decât Romanov-urile pe Pământ...
  În bătălia naziștilor, loviți inimile,
  Pentru a deschide calea către realizări, vise!
  
  
  Petru cel Mare ne-a dus la mare,
  Alexandru a cucerit Parisul...
  Da, uneori s-a întâmplat durere,
  Dar Rusia a fost ținută de un heruvim!
  
  Totul este frumos la noi
  Și fetele și băieții cred...
  Regele guvernează, știi pe bună dreptate
  Deși o fiară rea urlă în prag!
  
  Nu există limită, crede în perfecțiune
  Comunismul va avea în curând regi...
  Vom deschide ușile fericirii,
  A naibii de fascismul este distrus!
  
  Pentru Rusia, granița nu a fost stabilită,
  Noi, crede-ne, vom învinge inamicul...
  Fete desculțe, ca în Sparta,
  Ei bine, țarul nostru Vladimir este unul!
  
  Credem în Rod - Marele Dumnezeu,
  Ce a creat slavii perfecți...
  Luptăm pentru onoare și libertate
  Să lovim nazismul!
  
  Sunteți cea mai mare familie Romanov,
  Va conduce Rusia pentru totdeauna...
  Marele rege, cel mai înalt zbor,
  Satana nu va sparge vulturul!
  
  Pentru dragoste mare pentru Rusia,
  Trimitem luptători în luptă...
  Sfinții din icoane slăvesc chipurile,
  La urma urmei, orice războinic este și un rege!
  
  Inima noastră arde pentru Patrie,
  Suntem fete cool în luptă...
  Ne vom deschide puțin în spațiu, vom cunoaște ușa,
  Îl voi ucide pe Adolf ca pe o cățea!
  
  Mai rămâne doar puțin până la Berlin,
  Vom intra purtând slava regilor...
  Bătrânețea nu ne amenință fetelor,
  Noi, credeți-mă, nu vărsăm apă!
  
  Să îngropăm cine este rău și ticălos,
  Dragonul va fi învins faimos...
  Și avem icoane de aur,
  Rodnovery este o lege eternă!
  Fetele i-au bătut pe naziști foarte faimos, de ce a cedat Fritz în fața lor. Primăvara 1957. Picioarele goale ale fetelor stropesc prin bălți. Și este atât de frumos și foarte frumos. Și când degetele picioarelor goale bronzate aruncă un bob de mazăre cu antimaterie capabilă să spargă orice, chiar și cel mai puternic tanc fascist.
  Hitler la Berlin, unde cele mai puternice inele de apărare sunt între Elba și Oder. Și acolo ar trebui să fie special zdrobit.
  Și cum rămâne cu mijlocul lui martie, și pământul a devenit atât de umed și umed. Dar acest lucru nu le va opri pe fete și pe Oleg Rybachenko.
  . CAPITOLUL 7
  Luptele au continuat... Trupele Rusiei țariste au făcut o pauză pentru a-și regrupa forțele. În același timp, debarcările în Marea Britanie au început la 1 aprilie. Vremea este încă rece și furtunoasă. Dar această zi s-a dovedit a fi calmă, cu trupele ruse care au început să aterizeze.
  Alenka a luptat împreună cu alte fete. În ciuda faptului că zăpada nu s-a topit încă peste tot, fetele au atacat inamicul fiind ele însele desculte și purtând doar bikini.
  Alenka a aruncat o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare și a guturat:
  - Pentru victorii regale!
  Anyuta, care a tras și ea, iar picioarele ei goale au lansat un pachet exploziv de rumeguș, a țipat:
  Scopul nostru este să câștigăm!
  Alla, tăind pe vrăjmași, a dat afară, dezvăluind dinții:
  - Cred că victoria va veni.
  Și a aruncat și o bombă cu degetele goale de la picioare. Și a rupt o grămadă de Fritz.
  Mary a urmat-o. Mai mult, și-a apăsat mamelonul stacojiu pe trăgaciul unui bazooka și a spart un tanc nazist.
  Fata a cântat:
  - Slavă erei comunismului!
  Jocurile Olimpice s-au luptat și ele cu disperare. Ea i-a bătut pe naziști, i-a zdrobit și a cântat:
  -Bucură-te sfânt comunism! Nazismul va fi învins!
  Și ținând un butoi cu explozibili pe tălpi goale în timp ce îl lansează. Și va distruge o mulțime de adversari.
  Deși poate fi vorba despre comunism să cânte atunci când guvernul țarist este la putere nu este pe deplin potrivit.
  Naziștii încearcă să riposteze cumva. Unii dintre britanici rezistă și trupelor ruse. Acest lucru este parțial de înțeles: foști dușmani, competiție eternă.
  Dar tot trebuie să luați acest continent. Și atunci va veni victoria completă și finală. La fel ca apărarea nazistă dintre Elba și Oder.
  Deși suferința de aici este extraordinară. Naziștii sunt bombardați din aer și presați. Avioanele se luptă pe cer. Și discuri încă nerezolvate ale celui de-al Treilea Reich.
  Ultima armă este formidabilă, dar din fericire, datorită costului ridicat și complexității producției de mașini, nu este prea masivă. Și întărește rezistența.
  Eva și Gertrude la o vânătoare de farfurii zburătoare după mașini sovietice. Și continuă să vâneze.
  Femeile războinice controlează dischetele cu degetele goale de la picioare și o fac cu acuratețe și acuratețe.
  Eva a cântat râzând:
  Hitler va fi cu noi pentru totdeauna!
  Gertrude a râs și a remarcat, dezvăluindu-și dinții:
  - Și suntem alături de el!
  Și cum apasă degetul piciorului gol pe butonul joystick-ului și lovește un alt luptător rus. Și farfuria zburătoare în sine este invulnerabilă.
  Poate de aceea Hitler s-a hotărât la un asemenea război, cu Rusia puternică, că avea dischete.
  Dar acest lucru nu este suficient pentru a câștiga.
  Cei mai buni ași germani pe avioanele de luptă cu reacție Albin și Alvin. Sunt fete curajoase și se luptă aproape goale.
  Albina își apăsă degetele goale pe picioare. A doborât o mașină rusească a remarcat cu tristețe:
  - Războiul se apropie de sfârșit!
  Alvina, întrerupând un alt avion rusesc, a fost de acord:
  - Spre înfrângerea noastră este război!
  Albina a remarcat cu entuziasm:
  Dar ne vom face datoria.
  Cu ajutorul degetelor goale de la picioare, Alvina a doborât următorul avion și a ciripit:
  - Bineînțeles că o vom finaliza!
  Fetele sunt cu siguranță curajoase, deși crude. Au torturat un băiat de paisprezece ani. Mai întâi, adolescentul a fost tras pe suport. Băiatul a ezitat.
  Apoi i-au atârnat un bloc de picioare și l-au prins strâns. Apoi au început să atârne greutăți, întinzându-i venele și arcuindu-și articulațiile. A fost foarte dureros și băiatul a gemut.
  După aceea, Albina a început să-l bată pe băiat cu un bici pe spate și pe fese. Iar Alvina a luat în mâini o tijă roșie și a început să ardă călcâiele goale și rotunde ale băiatului. Din care mirosea atât de plăcut și apetisant a carne prăjită. E ca și cum kebab-urile sunt prăjite și e atât de plăcut să-l mirosi.
  Într-un final, Albina a lăsat biciul jos și a ridicat cleștii roșii de la căldură. Și le-a scos din perfecțiunea masculină a băiatului. A fost luat dintr-un șoc de durere sălbatică și s-a lăsat pe spate.
  Mai exact, băiatul a murit torturat.
  Alvina a plâns și a remarcat:
  - Scuze pentru el! Ce acum?
  Albina a răspuns râzând:
  - Pielea pentru abajur, si carnea pe care o dam porcilor ca sa fie mai grasi!
  Alvin a sugerat:
  - Sau poate e mai bine să-l pui pe săpun?
  Albina, blonda, a obiectat:
  - Nu! Nu există suficientă grăsime în ea - va fi neprofitabilă!
  Aici sunt niște războinici blonde fermecătoare. Frumos pe față - furios în interior!
  Iar piloții ruși, în special Anastasia Vedmakova, și Akulina Orlova sunt grozave la luptă! Și bineînțeles că se luptă desculți.
  Anastasia a cântat:
  - Tot ceea ce este imposibil este posibil pe lumea asta!
  Și cu degetele goale a tăiat un avion german.
  Akulina, doborând un alt inamic, a emis:
  - Dușmanii se înmoaie toți în toaletă!
  Anastasia a luptat într-un mod foarte combativ, folosindu-și degetele goale de la picioare, o fată magnifică.
  Și tineri soldați foarte frumoși, iubitori. Anastasia există de mult timp, dar arată grozav. Talia este ca a unei fete tinere, iar dinții ei sunt sidefați, iar ea este proaspătă, nu o singură ridă. O astfel de frumusețe este doar o vrăjitoare și atrage bărbații. Nu e de mirare că numele ei de familie este Vedmakova.
  Anastasia luptă cu furie sălbatică și sânge rece în același timp. Avioanele se prăbușesc în mase.
  Și are o mulțime de premii regale. Inclusiv Crucea Sf. Gheorghe din platină cu un arc de săbii și diamante.
  Aceasta este o fată: pur și simplu super!
  Anastasia este gata să lupte cu curaj și să câștige. Are părul roșu aramiu, atât de usturător, des, ondulat. Fata minunata.
  Mirabela este o blondă miere și în general o super fată și un pilot foarte militant. Cu un mare simț al aerodinamicii.
  Și, tot cu ajutorul degetelor goale, doboară cu ușurință avioane naziste.
  Și cântă:
  - E greu de prezis, desigur.
  Ce este nou pe lumea asta...
  Vom zbura spre cer
  Stând într-un avion stelar!
  Și ea taie o altă mașinărie nazistă, de data aceasta apăsând mamelonul stacojiu, a remarcat ea;
  - Se întâmplă că laptele de soldat nu i s-a uscat pe buze, dar el nu trimite gloanțe în lapte și, cu tinerețea lui verde, îi alungă pe bătrâni în roșu!
  Oleg Rybachenko, devenit o adevărată legendă în armata rusă, zdrobindu-i pe naziștii care încercau cu disperare să arunce trupele sovietice de pe capul de pod dincolo de Elba, a compus și el un întreg caiet de aforisme înaripate.
  Aforisme bune, s-au repezit ca niște cai înaripați în capul eternului ied când i-a exterminat pe naziști;
  Fii măcar o vulpe năucită dacă nu vrei să devii un măgar năucit!
  Nu aveți încredere în politicieni, pentru alegători sunt doar hârtie abrazivă care smulge așchii de la stejari!
  Cine nu este un prost rotund, acel ban se va transforma într-un ban greu!
  Nu există rude în politică, dar sunt cei care vor să-l împartă pe al tău ca pe un frate!
  Sunt multe lucruri urâte în viață, dar cel mai rău lucru este când viața se termină!
  Daca vrei sa te apropii de Dumnezeu, bate maimuta din suflet pe cruce!
  Omul provine, dacă nu dintr-o maimuță, atunci cel puțin a încetat să mai fie maimuță!
  Dacă ești o maimuță cu minte, atunci vulpea te va înghiți ca un boa constrictor prădător!
  Nu există nimic infinit, cu excepția timpului necesar politicienilor pentru a-și îndeplini promisiunea!
  Dacă lătrați mult, vă văitați ca un câine bătut!
  Nu ai încredere în cel care vorbește roșu, iar focul roșu poate arde!
  Nici măcar Dumnezeu nu se poate certa cu o femeie și nu poate ridica o maimuță la nivelul culturii umane!
  Fără dragoste, nu există zâmbet, decât dacă este rânjetul prădător al unui politician!
  Prea mult în sus în nori, politica fără aripi zboară în horn!
  Un suflet mic, are mereu ambiția unui uriaș!
  Un suflet mic are o îngâmfare gigantică!
  Un politician este un hoț care își scrie legi și consideră țara un teritoriu al zonei!
  Politicianul are șapte vineri pe săptămână, dar când trebuie să împliniți promisiunea, vine Sabatul evreiesc!
  Unitatea este bună, dacă nu e împerechere cu un politician!
  Un politician este o creatură atât de mare încât vrea să facă din tine o oaie cu metode de porc!
  Metodele porcine ale politicienilor transformă alegătorii în cotlet!
  Sub o riglă de porc, viața nu este niciodată grasă!
  A face un președinte de porc este prea gras!
  Dacă vrei să devii președinte, prinde-ți momentele de noroc!
  Un conducător care consideră alegătorii ca fiind oi este un porc tipic!
  Dumnezeu nu este doar atotputernicie, ci și dorință de a merge la cruce de dragul celorlalți!
  Un conducător care stă mult timp pe tron face ca statul să se potolească!
  Un tânăr conducător este ca un cal proaspăt, un bătrân este ca o iapă cu copitele rupte!
  În mijloacele de a atinge înălțimi divine, politicianul este Satana însuși!
  Politicianul Dumnezeu doar într-un singur lucru, în a inventa scuze de ce promisiunile lui de campanie au fost eșuate atât de diavolesc!
  Un politician este ca berea, bună doar la rece și pe masă!
  Politicianul este dulce cu discursurile, dar gustul amar de la ele nu este deloc bere!
  Un politician nu scoate adevărul din gură decât atunci când se denatura!
  Politicianul îl răstignește pe alegător la maxim pentru a obține un pic de Zeitate!
  Nici măcar puterea de urs nu te va salva dacă ești un deck inteligent!
  Vulpea este o fiară atât de mare încât va smulge trei piei de la un leu!
  Politicianul este atunci cel mai puternic, alegătorii lui sunt slabi la minte!
  Politicianul procedează așadar cu miere, ca alegătorul să nu scuipe deloc!
  Ia cu putere un baston, cel care are rumeguș în cap!
  Stejarul este regele copacilor, capul de stejar transformă orice ciot în subiect!
  Stejarul este rezistent la putrezire, capul stejarului este plin de praf!
  Dacă ești un ciot, atunci măcar ai o miză pe cap!
  Necunoscutul este înfricoșător, dar cunoscutul uneori te face doar să te sperii!
  Cunoașterea dă naștere la încredere chiar și atunci când este dificil, ignoranța dă naștere la confuzie chiar și atunci când este ușor!
  Un laș nu este cel căruia îi este frică, ci cel care este leneș să cultive curaj în sine!
  Frica este slăbiciune, curajul este putere, dar ferește-te de idiotul din tine!
  Cine se lasă condus de nas riscă să se piardă printre cei trei pini!
  Face mersul în cercuri o prostie fără sfârșit, cu ingeniozitate zero!
  Nu contează dacă laptele de pe buze nu s-a uscat, este mai rău dacă în inimi este insensibilitate!
  Pâine învechită de cerșit, sare amară a pocăinței!
  Mierea din gura unui politician, îi atrage pe cei care nu au lapte uscat pe buze!
  Un politician nu este un hoț în lege, este un hoț care face legi!
  Politicianul promite o viață dulce, îi varsă miere din gură, dar labele îi sunt lipicioase ca musca!
  Un politician elocvent, o lipitoare mușcă în portofelul alegătorului!
  De ce tăcerea este de aur pentru că este plătită!
  Care este cel mai mare lucru din lume? Un munte de promisiuni făcute de un politician!
  Politicianul vrea bani și putere, este gata să sfâșie pe oricine!
  Un politician este în primul rând o vulpe, nu întotdeauna strălucitoare în aparență, dar mereu dând din coadă!
  Politicianul este fericit să-ți umple portofelul cu nimic altceva decât cu promisiuni goale!
  Un politician este sincer doar cu un singur lucru, când spune - noi, deci nu mai are propriul sine!
  Ce este mai mult decât atomi în univers? Măști și măști ale politicienilor!
  Ce face un politician de bunăvoie - curăță buzunarele alegătorilor!
  Politicianul nu a devenit mereu, dar promisiunile lui miroase mereu a lucruri putrede!
  Un politician are șapte zile de vineri pe săptămână, dar ascultarea alegătorilor este întotdeauna o zi liberă!
  Cine a fost primul? Politicienii, pentru că au creat haos!
  Nu credeți în duritatea politicienilor de cocoș, ei cântă mereu din vocea de vulpe a altcuiva!
  Dacă un politician se revarsă ca o privighetoare, înseamnă că o vulpe i-a făcut o coloană sonoră!
  Mai degrabă, cancerul de pe munte va fluiera, decât politicianul va îndeplini promisiunea fără să se înroșească!
  Politicianul este ca o zână de noapte, doar că de obicei scăpa clienții în timpul zilei!
  Cum este un politician ca un câine, când vorbește mult, atunci cu siguranță este îmblânzit și are stăpân!
  Cei pentru care votează cu inima ajung adesea cu alegătorii la ficat!
  Un politician este ca vodca, alegătorul va simți cu ficatul că s-a cântat!
  Politicianul isi rasuceste creierul ca vodca, doar in contrast cu el este plin de turbiditate!
  Politicianului îi place să umple ceața, cu scopul transparent de a se îmbogăți!
  Politicianul are multe promisiuni, dar și mai multe scuze dacă nu se împlinesc!
  Un politician este o vulpe, dar de cele mai multe ori una gri!
  Politicianul scoate așchii de pe stejari și doboară ghinde ca un porc!
  Dacă un politician este vorbăreț ca un ferăstrău, atunci cu siguranță va face un ciot dintr-un alegător!
  Politicianului îi place să vorbească despre Dumnezeu pentru că el însuși este Satan!
  Un politician este viclean ca diavolul, dar un înger în împărțirea promisiunilor!
  Politicianului îi place să fie botezat, dar mâinile îi întind mereu portofelul!
  După ce ai votat un politician elocvent, riști să scuipi sânge mai târziu!
  De obicei, oamenii aleg între pisici în poke, lupi în haine de oaie și o vulpe cu brânză putredă!
  Dacă politicianul și-a ținut promisiunea, uită-te la munte, dacă cancerul fluieră pe el!
  Este mai ușor să spânzurați un kolobok decât să forțați un politician să-și îndeplinească promisiunea!
  Politicianul este consecvent într-un singur lucru - în căutarea profitului în propriul buzunar!
  Politicianul își schimbă camarazii de arme ca pe mănuși, doar că mâinile îi devin și mai murdare din asta!
  Un politician este atât de animal încât face un căprior dintr-un alegător!
  Un politician, dacă nu un lup în haine de oaie, atunci un berbec tipic!
  Un politician care nu este vulpe, apoi berbec sau căprioară!
  Un politician poate promite munți, dar după el nu grăbiți decât moloz!
  Nu vă grăbiți să votați un cocoș, vă va ciuguli cu mărunțiș!
  Dictator, aceasta este o vulpe, pe tronul unui leu, inconjurata de berbeci!
  Dacă nu vrei să fii căprioară, fii și tu o vulpe mică!
  Cel care nu consideră corbii un dar câștigă alegerile!
  Poți vota cu inima ta, dar fără mintea ta, câștigătorul va bate mintea!
  
  Politicianul este o vulpe care preferă ca culoarea dolarului brânza verde, de la cei care consideră corbul!
  Soția nu este mănușă, de îndată ce schimbi mănușile, cu siguranță te vei opri într-un ticălos, din aventuri sulfoase!
  Băieții de geniu fac mult mai multe descoperiri decât bătrânii mediocri de instrucțiuni!
  În tinerețe, există foc în inimă, descoperiri în cap și, ca urmare, victorie!
  Calea spre succes nu este întotdeauna dreaptă, dar nu tolerează spatele îndoit în smerenie!
  Politicianul se apleacă într-o plecăciune să ridice nasul mai sus!
  Politicianul se înclină, apoi să-l îndoaie pe alegător!
  Politicianul este gata să sape pământul cu nasul pentru a-și îngropa responsabilitatea față de alegători!
  Tot ceea ce este imposibil este posibil în lumea noastră, și crede-mă, este foarte greu să trăiești, ca într-un poligon!
  Un măgar cu o pungă de aur va sparge un zid de cetate mai bine decât un mamut cu un berbec de oțel!
  Un politician cu gura de aur, transformă alegătorii în măgari, cu pungi de aur cu ofrande!
  Cine este cea mai puternică fiară? Desigur, un măgar încărcat cu o pungă de aur! Vulpea va arde culoarea galbenă a trădării și monedele de aur ale ofrandelor!
  Politicienii flutură adesea steaguri roșii pentru culoarea galbenă a monedelor pe care le iau din buzunarele alegătorilor fără să se înroșească!
  Discursurile roșii ale politicienilor meliflui au vărsat lacrimi amare ale mamelor ai căror fii au pierit într-o bătălie sângeroasă!
  Cine promite munți de aur nu merită nici măcar un ban de cupru spart!
  Politicianul bate vânt ca un iepure, se zvârnește ca o vulpe, dar uneori va roade gâtul alegătorului ca un lup!
  Un politician îi place să numere bani în buzunarul altcuiva, dar de obicei decurge doar pentru mită!
  Politicianul este viclean cu alegătorul ca o vulpe cu kolobok, mănâncă doar în aplauze!
  Politicianul taie tuns de la alegător cu un tăietor de aur de discursuri argintii, călăi meliflui!
  Stejarul arde îndelung în foc, dar se destramă repede din discursul înfocat al politicianului!
  Uneori cea mai mare problemă a țării, mintea mică a domnitorului!
  Nesemnificație pe tron, o problemă uriașă pentru stat!
  Un politician este adesea un tigru de hârtie, iar o vulpe cu colți, este născut pentru jocuri josnice și este bun pentru trucuri!
  Un politician nu este întotdeauna un portofel plin, pe care toată lumea îl iubește, ci întotdeauna un portofel de buzunar care strică conștiința!
  Un bărbat iubește verdeața în buzunar și visează pe canapea, doar banii sunt în ceață dacă trăiești în nirvana!
  Politicianul de bună voie tauri, dar de bunăvoie ară, deși se străduiește să-l arate pe alegător cu toată pasiunea unei vaci viguroase!
  Un politician care joacă pe ura homosexuală nu va înroși când suge un alegător în fund!
  Politicienii sub steaguri roșii nu se înroșesc de rușine, vărsând sânge stacojiu!
  În lume ești fie un lup cenușiu, fie o oaie albă, fie o vulpe bine hrănită, fie un iepure mâncat, iar în politică cu un motiv, un tiran aduce strălucire democrației!
  Politicianul are obiceiuri de lup, obiceiuri de vulpe, dar în adâncul sufletului este încă un iepure de ciocolată, doar complet necomestibil pentru alegători!
  Cu cât un politician promite cu mai multă ardoare, cu atât alegătorul va îngheța mai repede în așteptare!
  Un politician este ca o prostituată, lucrează mult cu limba, dar nu poate satisface decât un impotent intelectual!
  Care este diferența dintre un politician și o prostituată? Pentru o prostituată, clientul are întotdeauna dreptate; pentru un politician, alegătorul are mereu probleme!
  Un politician cu strigăt de cocoș, ambiție de vultur, strângere de zmeu, lăcomie de corb, dar tot fără aripi!
  Un politician este adesea deștept ca o cizmă, dar încălță nebunește alegătorul!
  Orice politician se poate încălța, dar după aceea alegătorul este un vagabond în viață!
  Politicianul îți bagă mâna în poșetă când își face cruce cu forță și îl împiedică în genunchi!
  De ce credincioșii sunt numiți oi, ei sunt tuși de ticăloși care nu au nimic sfânt!
  Dacă ești o oaie, vei merge desculț timp de un secol; dacă ești capră, vei rămâne un măgar! Dacă ești un bărbat cu mintea ta, atunci vei fi fericit pentru totdeauna!
  O vulpe adevărată în politică nu poate doar să zgârie o oaie, ci și să smulgă trei piei de la un leu!
  Un bărbat este obligat să lase o femeie să treacă, dar acolo unde nu ajunge într-o situație în care nu are nevoie de răbdare feminină și curaj masculin!
  Cel mai de nescufundat este cel care nu este stângaci priceput în treburile militare, și nu un jurnal de rațiune!
  Dacă o femeie este poftioasă ca o pisică, atunci soțul ei are șoareci în cap!
  Cele mai strălucitoare idei sunt sumbre din politica din umbră, când sunt implementate!
  O femeie este vicleană ca o vulpe și chiar stăpânește un leu dacă un bărbat are mintea de cocoș!
  Dumnezeu poate face orice, doar întrece o femeie în cereri, El este neputincios!
  O femeie, pentru a nu fi înghițită de un bărbat ca un boa constrictor, trebuie să aibă înțepătura unei cobre!
  O persoană poate fi asemănătoare cu Creatorul în orice, doar imitația ca o maimuță nu-l colorează!
  Omul nu poate depăși pe Dumnezeul Atotputernic decât prin îngâmfare și chiar și atunci dacă este creat intelectual de un Pithecanthropus!
  O femeie nu vrea să fie găină, dar bărbatul ei ideal este un cocoș!
  Femeia vulpe are cu adevărat o strângere de lup asupra bărbaților castori!
  În politică, e ca într-o pădure, dacă mănânci un stejar un porc, dacă un iepure de câmp devorează o vulpe, dacă un măgar - trei piei vor fi vărsate!
  Cu cât femeia este mai strălucitoare, cu atât este mai mult vulpe!
  Oamenilor cenușii lipsește materia cenușie din creier, personalități luminoase, gri în cap în cantități mari!
  Un om cenușiu este singur ca un lup și ca un iepure nu are odihnă!
  Dacă un politician este o vulpe mare, atunci partea leului îi este garantată!
  Vulpe-politician îl privează pe alegător-cioara de posibilitatea de a călăre ca brânza în unt!
  Sunt mai puține stele pe cer decât interpretările Sfintei Scripturi!
  Un călău în halat roșu, mai drept, un politician cu elocvență!
  Călăul are un secure ascuțit, politicianul are o vorbă ascuțită, primul îi sufla capul, al doilea picura pe creier!
  A tăia capete este uneori mai uman decât a picura pe creier!
  Dacă lași politicienii să-ți picure pe creier, îți vei smulge părul de frustrare!
  Discursurile politicianului sunt ca apa pentru spalarea creierului!
  Care este cel mai mare Dumnezeu în politică, ce creează fărădelege!
  Un politician se uită mereu la alegător ca pe un măgar cu privirea de vulpe de arat!
  O femeie adoră să-și expună corpul sărac pentru a se îmbrăca mai bogat!
  O femeie desculță îmbracă un bărbat mai repede, chiar dacă nu este chiar o cizmă!
  Cu un toc feminin gol, este mai ușor să învârți un bărbat pe cizme la modă!
  Pentru a obține pantofi la modă pentru ea însăși, o femeie trebuie să "încălce" corect un bărbat!
  O femeie care nu știe să-și dezgolească piciorul la timp va rămâne "încălțată" pentru totdeauna!
  Prea des, privind picioarele goale ale femeii, un bărbat riscă să se "încălce" până la starea de vagabond!
  Pentru a nu rămâne pentru totdeauna desculț, trebuie să poți să-ți dai jos pantofii la timp!
  Piciorul gol al unei fete este mai bun decât cizma de prelata a unui invadator!
  Cea mai puternică armură nu va rezista, în fața pielii delicate, tălpi fermecătoare de fetiță!
  Femeile se urcă foarte inteligent în portofelul unui bărbat cu picioarele goale!
  Cea mai lipicioasă parte a corpului feminin pentru monede de aur, picioarele goale și sânii goi!
  O femeie trebuie să se descalțe câteodată pentru a nu îngenunchea la nevoie!
  Cu piciorul gol este mai ușor să pui un bărbat în genunchi!
  Desculț în timp, niciodată desculț!
  Pentru o femeie desculță este mai ușor să urce pe vârful de aur!
  Ești un bărbat cu cizme, dacă nu iubești picioarele femeilor!
  O femeie cu picioare subțiri îl va face pe bărbat să se aplece în reverență!
  Degetele goale de la picioare sunt mai deștepte decât mâinile atunci când o femeie ia monede din buzunarul unui bărbat "încălțat"!
  Cel mai priceput este ca o femeie să împingă un bărbat sub călcâi cu picioarele goale!
  Calea către inima unui bărbat este mai ușor de călcat în picioare pentru o frumusețe!
  Picioarele goale ale fetelor, mai tenace atunci când urcăm pe Everest din inima unui bărbat!
  După ce și-a scos pantofii, este mai ușor pentru o femeie să traverseze deșertul indiferenței masculine!
  Vei fi prost ca o cizmă, te vei lovi de călcâi chiar și desculț!
  Oleg Rybachenko compune frumos. Și luptă plin de entuziasm și calități de luptă.
  Aici este formidabilul tanc E-90. Are armura frontală a turnului 285 mm frunte și 210 mm laturi. Fruntea carenei este de 250 mm la o pantă de patruzeci și cinci de grade, iar laturile sunt de 210 mm. Și un pistol de 120 mm cu 100 EL. Greutatea mașinii este destul de mare la 110 de tone, dar motorul cu turbină cu gaz are 2000 de cai putere. O astfel de mașină nu este atât de ușor de depășit.
  Băiatul fluieră. Și cu toată puterea, a aruncat o mazăre cu antimaterie de casă înăuntru.
  Și explozivii explodează. Că deodată zece tancuri E-90 vor fi aruncate în aer și răsturnate. Aceasta este o lovitură devastatoare.
  Băiatul a luat-o și a cântat din nou de bucurie;
  Imnul frumoasei mele patrii,
  Întreaga lume inspiră la o ispravă...
  A lupta cu un războinic rus este periculos,
  El este adevăratul gigant!
  
  Suntem capabili să prindem un cal cu mâinile noastre,
  Și sparge tancul cu o grenadă furioasă...
  Fata lovește cu piciorul gol
  Armata Patriei Invincibile!
  
  Suntem gata să luptăm cu naziștii,
  La urma urmei, credința noastră este mai puternică decât metalul...
  La urma urmei, rușii au fost întotdeauna capabili să lupte,
  Deveniți Fiul lui Marte, am visat la un copil!
  
  Vreau să-l duc rapid pe băiat în spațiu,
  E timpul să luăm deja cu asalt Berlinul...
  Niciodată nu este prea târziu pentru a deveni mai tânăr
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur!
  
  Iubește oamenii, Hristos cu Svarog,
  Avem un singur zei care știe totul...
  Deși Satana își țintește cu înverșunare cornul,
  Nu există țară mai frumoasă pe Pământ!
  
  Spre gloria materialelor noastre Rusia,
  Gata să slujească cu credincioșie familia...
  Despre ceva ce femeile se plângeau prostesc,
  Dar viața nu va fi întreruptă, cunoașteți firul!
  
  În tot ceea ce citiți voi, Lada,
  Ea a născut mulți zei...
  Suntem mai puternici decât rușii și chinezii,
  Să vedem întruchiparea tuturor viselor!
  
  Da, Hitler se grăbește în patrie cu o hoardă,
  Are multă putere, iadul lui Satana...
  Rusia a devenit o țară aleasă
  Știți prost dacă suntem împărțiți!
  
  Pentru Rhoda, toate popoarele sunt doar copii,
  Ei iubesc umanitatea cu sufletul lor...
  Și nu o mânia pe Zeița Lada,
  Lasă băiatul din această bătălie să fie dur!
  
  Suntem șoimi care zboară ca vulturii
  Săbiile sunt scuturi ascuțite și puternice...
  Fete aleargă cu picioarele goale
  Fiice puternice, fii curajoși!
  
  Vom câștiga și acesta este adevărul nostru
  Rusia va prospera...
  Devine foarte fierbinte în luptă.
  Adversarul și hoțul vor fi învinși!
  Fascistul a dat peste pumnul nostru puternic,
  Și Hitler s-a dus la față...
  Un astfel de proiectil este ascuns într-un ghiozdan,
  Că până și tu ești Domnul demonilor!
  
  Victoria va fi în curând, suntem la Paris,
  Înflorește ca un trandafir Pământ rusesc...
  Ne vom ridica deasupra stelelor cerului,
  Popoarele lumii sunt o familie prietenoasă!
  . CAPITOLUL #8
  La 15 aprilie 1957, a început o ofensivă mare a trupelor rusești asupra inelului de apărare nazist de șapte ori din jurul Berlinului. Luptele s-au dovedit a fi foarte aprige, iar focul furios a căzut asupra pozițiilor naziștilor. Pregătirea artileriei a fost foarte acerbă.
  Au folosit și proiectoare pentru a orbi inamicul. Și a început ofensiva armadei trupelor țariste ale lui Vladimir al treilea.
  Erau o mulțime de tancuri. Dintre acestea, Alexander-7 a devenit o mașină bună. Mașina, cântărind șaptezeci de tone, avea viteză bună și protecție puternică, cu un tun puternic de 130 mm. Și nu este atât de ușor să te oprești sau să elimini.
  Armura frontală a acestui vehicul a ținut aproape toate tunurile antitanc ale Wehrmacht.
  Echipaj de doar patru persoane. Mașina are mai puțin de doi metri înălțime. Și se poartă singur.
  Elizabeth a tras în inamic cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - În numele ideilor sfântului țarism!
  Ekaterina a tras și a remarcat:
  - O femeie în război este ca o perlă într-o coajă - poate fi incomod, dar atractivitatea se coace la maxim!
  Elena a tras și ea cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a remarcat inteligent:
  - Bețivul are nasul roșu, nu viața roșie și o reputație înnegrită!
  Elizabeth a răspuns serios:
  - Asta nu se aplică la noi, nu bem!
  Eufrasia a notat:
  - Vodca este o băutură tare care transformă un bărbat într-un slob!
  Elisabeta, după ce a tras în inamic, a fost de acord:
  - Pentru un politician-jeleu, diareea verbală este caracteristică!
  Ekaterina, trăgând și destul de potrivit cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a remarcat:
  - Un politician este rareori un bun păstor, dar se străduiește mereu să tunde părul alegător ca un miel!
  Elena, trăgând în naziști, a fost de acord:
  - Politicianul este cea mai dulce miere a discursurilor, se transformă în diaree verbală!
  Euphrasia a fost de acord cu aceasta:
  - Dacă Dumnezeu a transformat apa în vin, atunci politicianul transformă diareea verbală în ploaie de aur în buzunar!
  Fetele au făcut o treabă grozavă la rezervorul lor, întorcând bateria. Bătălia a escaladat.
  După ce au depășit prima creastă a Înălțimilor Seelow peste noapte, trupele sovietice au încercat să-și construiască succesul în timpul zilei. Dar un număr mare de câmpuri de mine controlate radio, precum și focul dens de la mitraliere și pistoalele cu foc rapid, au alungat din nou infanteriei în pământ. Și prea multe tancuri au fost aruncate în aer.
  Cu toate acestea, echipajele de reparații au fost eroi mai răi decât unitățile de luptă și o parte semnificativă a vehiculelor au revenit în funcțiune până la sfârșitul zilei.
  Alice și Angelica nu au închis niciodată ochii. S-au luptat, au împușcat, au strigat ceva...
  Naziștii nu erau proști, în special, multe dintre armele lor s-au așezat cu mare succes în adâncuri și apoi au fost ridicați cu un cric. Apoi s-au lovit...
  Cel mai comun tip de armă este, desigur, un tun antiaerian de 88 de milimetri. Un tun universal pentru a trage în avioane, tancuri și infanterie. Schimbați doar obuzele... Adevărul este oarecum greoi, dar până la urmă se folosesc cricuri speciale, prevăzute pentru tancuri și tunuri autopropulsate.
  Printre apărători sunt mulți adolescenți și femei. Resursele umane ale celui de-al Treilea Reich sunt epuizate, așa că trebuie să-i strângi pe toți la rând. Chiar și băieții luptători de zece ani nu sunt neobișnuiți. La urma urmei, și ei pot arunca o sticlă cu un amestec combustibil și o pot pune într-un infanterist de ambuscadă.
  Linia defensivă de pe Seelach este foarte puternică, chiar au început să o construiască chiar înainte de începerea primului război mondial, în cazul în care armata țaristă ar fi aruncată la Berlin. Da, deja în secolul al XVIII-lea, sub Elisabeta, pe care numai moartea prematură a împiedicat-o să fie numită Mare, rușii au luat Berlinul!
  Deci, înălțimile au o mulțime de comunicații subterane, labirinturi de tranșee și adăposturi pentru lunetişti. Se poate spune că este un fel de oraș.
  În ciuda faptului că Adolf Hitler este de obicei creditat cu optimismul schizofrenic, lucrări serioase la fortificarea Berlinului au început în primăvara anului 1943, înainte de izbucnirea războiului cu Rusia țaristă. Și spre deosebire de Zidul de Vest, Atlantic, a fost posibil să-l completeze până la capăt.
  Toate sectoarele moarte au fost extrase sau pregătite în turnare de napalm...
  Alice și Angelica și-au ars deja picioarele goale și elegante din nou când un amestec de rău augur de benzină sintetică, sulf, fosfor a ieșit din pământ...
  Iar călcâiele fetei erau serios arse seara, erau acoperite cu vezicule mari, a devenit un chin să pășească.
  Fetele se predaseră și acum trăgeau, ținând la pândă, mai ales că trupele ruse nu făcuseră aproape niciun progres în timpul zilei. Cu toate acestea, lunetistii ar trebui să facă exact asta, iar când bătălia este în plină desfășurare, va exista cu siguranță o țintă... Și vă puteți completa contul.
  Alice, scărpinându-și picioarele arse pe metal, mârâi:
  - Da, Angelica și cu mine suntem foarte bolnavi și răniți. Dar credeți-mă, amintirile soldaților Armatei Țariste Ruse care au fost arse de vii îmi provoacă multă suferință.
  Războinicul cu părul roșu zgâlțâi nervos din dinții ei de perle:
  - Și crede-mă, este și mai amar să-i vezi, mai ales pe cei care nu au murit imediat, ci au fost carbonizați... Războiul diferă de iad, doar prin faptul că nu există torturi de rutină în el!
  Alice, după ce a doborât un tunar fascist care, din neatenție, s-a uitat din spatele unui capac cu o lovitură bine țintită, a remarcat:
  - Dacă toți ar fi războinicii noștri, ca noi? Deși inteligența, desigur, este mai ușor decât să tragi!
  Angelica nu a fost de acord.
  - Este pentru cineva ca! Personal, ambele sunt dificile pentru mine... Apropo, de ce ți-au spus Alice?
  Războinicul cu părul auriu a răspuns simplu, ca într-o mărturisire:
  - Știi, mama mea a citit în copilărie un basm asemănător... Un basm frumos, dar foarte prost. După aceea, a decis ca fiica ei să descopere, la fel ca Alice, o nouă lume, dar nu pe pământ, ci în spațiu. Înțelegi...
  Angelica a tras și a ratat, supărată a lovit cu bărbia ciocul:
  - Ei bine, da! Bineînțeles că înțeleg. Știi, tu însuți ai visat să ajungi pe o planetă unde chiar și la poli este vară veșnică, iar oamenii nu cunosc boala și bătrânețea. Nu există paradis pe Pământ, iar în aceeași India veșnic verde, există căldură, umiditate ridicată și nori ai celor mai urâte insecte!
  Alice chicoti.
  - Dar există Mowgli... - Apoi și-a schimbat tonul cu unul mai serios. - Cred că în curând India va deveni sovietică.
  Angelica s-a îndoit destul de rezonabil:
  - Acest Nehru este doar un slab. El este pacifist și nu comunist. Oamenii ca el fac mai mult rău decât bine. Avem nevoie de aliați mai puternici și mai devotați ideii roșii pentru a aduce comunismul și lumina lui în lume!
  Alice a mai tras câteva focuri, a văzut că naziștii slăbesc treptat. Trupele de astumă ale lui Aleksei au apărut din nou pe cer... Au decolat devreme, urmate de "pioni" mai rapizi.
  Alice a glumit despre aceste mici bombardiere:
  - Nici pionii nu sunt nebuni - viitoare regine, fugă fasciste!
  Angelica spuse sumbru:
  - Cu aliați slabi, chiar și vehiculele puternice vor fi inactiv!
  Alice a atras destul de rezonabil atenția asupra nuanțelor:
  - Dar aici, de exemplu, regele român Mica. Monarhul în general este doar un tânăr răsfățat. Dar, cu toate acestea, i s-a acordat cel mai înalt ordin al Imperiului țarist din Vladimir - "Victoria".
  Angelica făcu o grimasă acru.
  - Din păcate, comenzile mă ocolesc. Deși pentru "Jagdtiger", de regulă, ei dau "Marele Război Țarist" nu mai jos decât gradul doi. Sau cel puțin "Royal Banner".
  Alice a răspuns cu severitate:
  - Eroii merită să fie spânzurați cu ordin, cei care le comandă, să fie pur și simplu spânzurați! Căci un bun comandant începe bătălia doar atunci când pur și simplu nu mai este loc pentru o faptă eroică, din cauza predestinației victoriei!
  Angelica a confirmat:
  - Da, ești un maestru al paradoxurilor cu părul auriu... Dar atunci Vladimir Kirillovich trebuie spânzurat!
  Alice chicoti.
  - Sigur că da! Mulți dintre băieții noștri buni au murit din cauza lui. Trupele de la începutul războiului erau amplasate într-un mod complet nepotrivit pentru apărare. Iar rezultatul este înfrângerea chiar de la început!
  Angelica își băgă degetul în buzele stacojii:
  - Arăți.... Ai grijă cu piața. Până la urmă, nimeni nu dizolvase încă departamentele speciale ale poliției secrete țariste.
  Alice s-a animat:
  - Oh oh oh! Am găsit ceva de speriat - un arici cu gris! Crede-mă, suntem mai puternici decât toți spionii regelui la un loc. Mai ales spiritul!
  Angelica din nou, de parcă ar fi fost bătută la braț, ratată... Cu toate acestea, era deja întuneric și nu era vizibilitate, iar țintele erau atât de mici și vagi, și chiar mobile. Ei bine, ce se poate face împotriva lor?
  Nici Alice nu trăgea des. Ea s-a obișnuit cu faptul că nu a defăimat niciodată în ultimul an și nu a vrut să dezvăluie statisticile triste. Și apoi asta pur și simplu nu a împușcat orbește. În plus, printre lupte au apărut prea des luptători "cu nas". A fost păcat de sufletul lor cel mai bun, Alice.
  Deși, de exemplu, se pare că Hitler a spus: mila în război nu trebuie să depășească limitele oportunității economice! Fezabilitatea economică nu trebuie să depășească nevoile ascetice!
  Totuși, acesta din urmă, ca și sloganul; arme în loc de unt, nu a fost respectat în cel mai bun mod! Pentru fericirea URSS și moartea celui de-al Treilea Reich!
  Noaptea dintre șaisprezece și șaptesprezece aprilie a căzut și a început un atac masiv. Au intrat în joc noi rezerve, inclusiv cele de tancuri.
  În special, cel mai recent "Nikolai" -7. Acest tanc era cu treizeci de centimetri mai jos decât Nikolai-6 și avea o armură frontală mai puternică atât pentru turelă, cât și pentru carenă. Multe speranțe au fost asociate cu această mașină, dar...
  Unele dintre rezervoare s-au blocat pe drum și transmisia lor a eșuat... Aparent, proiectanții și industriașii nu s-au putut adapta la aranjamentul său transversal și pur și simplu cutia de viteze a eșuat atunci când a încercat să schimbe viteze.(Această boală a copilăriei a fost caracteristică și pentru modificările timpurii ale tancul Nikolai).
  Doar trei dintre cele mai noi douăzeci și cinci de tancuri au putut să urce înălțimile Seelow. Cu toate acestea, s-au mișcat încet, motoarele au vuiet puternic și din țevile de eșapament ieșea fum negru și mirositor.
  Și noi infanteriști alergau în spate, strigând ura...
  Fetele încă trăgeau de ceva vreme, dar după ce nu au fost atenți la pagubele grave, la tovarășii căzuți în permanență sub explozii de mitralieră, soldații sovietici au urcat pe creasta următoare, războinicii s-au repezit după ei.
  Cu toate acestea, naziștii erau încă puternici. Teribilul Non-162, Me-109 "K" și Fokken-Wulfs s-au repezit spre aeronava de atac și pionii.
  Printre aceștia, măcelarii Focken-Wulf, în modificare de asalt, sunt deosebit de periculoși. Patru tunuri de calibru 37 de milimetri trag simultan atât în infanterie, cât și în tancuri.
  Unul dintre sovieticii Alekseev a mers chiar să lovească un vehicul inamic mai greu și mai înarmat ... S-au ciocnit și .... Germanul a fost mai norocos, a reușit să ejecteze, iar în Alexei nu există deloc un astfel de dispozitiv.
  Supărată, Alice l-a întins pe pilotul german înainte ca acesta să-și deschidă parașuta și a exprimat elocvent:
  - Sunt bun! Bun în casă este ceea ce prețuiesc, bine sufletului care este alungat!
  Fetele au transferat focul la avioane ... Dar Focken-Wulf al modificării de asalt nu coboară de la sol cu o pușcă. Foarte bine protejate, iar rezervoarele de gaz sunt situate sub armura din jurul cockpitului. Lucru periculos...
  Non-162 în acest sens este cea mai ușoară pradă... Pe Me-109 "K" trebuie să faci o oprire specială. Cea mai recentă modificare în masă a lui Messerschmit... Modificare cu armament exclusiv de tun, trei tunuri de 30 mm și două tunuri cu aer de 15 mm. O mașină puternică, ciudată pentru Peter-2 și chiar pentru cel mai bun Peter-3, în serviciu, desigur. Au fost doar probleme cu manevrabilitatea, chiar dacă motorul este cel mai puternic...
  Alice și apoi a decis să-și exprime punctul de vedere:
  - Germanii acordă prea multă atenție unor indicatori precum armura și armamentul aeronavelor. De exemplu, la Messerschmit, creșterea puterii de foc a înghițit toată puterea crescută a motorului. Și cum s-a deteriorat manevrabilitatea.
  Angelica se răsti:
  - Și dai jos această manevrabilitate slăbită. Este cel mai ușor să vorbești limba, să te lupți cu adevărat...
  Alice îl întrerupse cu resentimente în voce:
  - Nu mă lupt! Dar într-adevăr, gândiți-vă cât costă Me-109 cu cinci pistoale cu aer comprimat? Dar "Salamandra" este combinația optimă de costuri ale vehiculului, capacitate de fabricație, greutate, manevrabilitate, viteză și, de asemenea, arme. Deși în acest sens, desigur, este mai rău decât Messerschmitt sau mai ales Focken-Wulf.
  Angelica a remarcat sumbru:
  - Vorbești așa, pentru că această pasăre este singurul lucru pe care reușim să-l doborâm. In caz contrar...
  Alice mârâi:
  - Nu fi atât de prost!
  Cu toate acestea, "Alexei" și "Petra" sovietici fac față cu succes șoimilor naziști mai puternici ... Ei fac porumbeii să fulgeră, chiar dacă fac ...
  Și cinci arme Messerschmitt și șase arme Focken-Wulf nu vor ajuta, naziștii trebuie să-și îngroape nasul în pământ.
  Dar așii sovietici suferă pierderi. Și pierderile sunt decente, așa că veniți și pentru a vă ușura presiunea. Și numărul berbecilor crește.
  Alice a comentat asta:
  - Berbecii, desigur, un semn de vitejie, dar un semn al minții de a câștiga fără pierderi!
  Angelica nu a fost de acord.
  - Un semn de inteligență.... Este chiar un semn de geniu să câștigi fără pierderi. Dar acesta nu mai este un război.
  Alice a mârâit ca răspuns:
  - Pentru ce naiba este un război?
  Angelica a fost foarte deșteaptă aici:
  - Dar cum altfel putem distinge unde sunt bărbații adevărați și unde bărbații nici măcar nu ajung la femei!
  Alice a atras apoi atenția asupra unui nou stol de avioane:
  - Uită-te la urechi... Ce legătură are cu emblemele vrăjitoarelor de noapte... Natasha este probabil acolo. Acum, un astfel de nazist va rezista la vorbărie!
  Angelica a fost de acord.
  - Cu siguranta multumit! Doar ca să nu ne ardem!
  Ekatriina-2 bombardiere de noapte, așa cum sunt numite cu afecțiune Katerinki, și chiar mai faimoase, și mai degrabă ofensatoare, porecla de porumb.
  Fete piloți luptă pe ele. Aeronava este ușor de zburat și ușor de zburat. În luptele aeriene, nu este atât de cald, așa că este folosit în principal pentru lovituri pe timp de noapte.
  Acolo, zgomotul redus, ușurința și manevrabilitatea afectează. Adevărat, există deficiențe, este posibil să dobori o mitralieră antiaeriană ... Avionul este un atentator sinucigaș.
  Dar aici cerul a fost deja curățat de țânțari, astfel încât să poată fi pusă în funcțiune o mașinărie mai vulnerabilă.
  Alice șoptește o rugăciune:
  - Doamne, salvează viața lui Natasha și a altor fete... Sunt atât de bune și te iubesc atât de mult. Nu lăsați cel mai mare și mai drept să triumfe asupra răului și durerii universale!
  Angelica s-a tăiat de pe umăr;
  - Să-i ceri lui Dumnezeu ceva este ridicol. La urma urmei, totul în lumea noastră este predeterminat de el, deci ce rost are să te aștepți că El va schimba ceva!
  Alice a obiectat în mod rezonabil:
  - Și de ce crezi că El există deloc... Și dacă există, atunci așa cum ar fi în Biblie sau în Coran?
  Angelica clătină din cap.
  - Nu cred deloc... Aici probabil că argumentezi altfel. Îmi amintesc de acel alb ca zăpada pe care mi-ai spus odată o teorie, o nouă privire asupra teologiei, dar am reușit cumva să o uit?
  Alice s-a grăbit cu bucurie să-și amintească:
  - Trebuie să fi citit despre celebra teorie a Noosferei a lui Vernadsky, nu-i așa? Despre învățătura lui că fiecare dintre gândurile care vin în minte este material și nu numai că rămâne sub formă de memorie în anumite părți ale creierului, ci și înregistrează în spațiul submaterial ca pe o bandă?
  Angelica a confirmat cu ușurință:
  - Da, cunosc o astfel de învățătură. Este în general logic. Dacă un cuvânt poate fi înregistrat pe o bandă, atunci de ce nu poate fi imprimat în același mod un gând, un act sau o emoție.
  Alice aproape că a primit un cadou de plumb în piept și a fost nevoită să sară în stânga. Atunci răspunde, mitralieră încăpățânată. A tăcut, iar războinicul cu părul auriu și-a continuat prelegerea:
  - Exact... Dar un cuvânt, sau chiar o frază, rostită anterior și apoi înregistrată pe o bandă, și când este redată cu voce tare, poate asurzi sau induce la acțiune. La fel ca imaginea unei persoane, reprodusă în mișcare într-un film, poate uimi, speria sau schimba caracterul... În general, întoarceți sufletul și chiar vindecați boala...
  Angelica mormăi de acord:
  - Da, se poate!
  Alice a adăugat:
  - Deci... Există o Hipernoosferă Universală specială. Are o serie de diferențe semnificative față de o bandă, dar în ea credința, speranța, rugăciunile oamenilor sunt, de asemenea, imprimate ca miliarde de miliarde de cadre ale unui film. Dacă miliarde de oameni au crezut în ceva, atunci acesta nu dispare fără urmă, credința lor este materială și acumulează o cantitate colosală de energie. Și această energie se poate răspândi, influențând lumea materială. Adică, întreabă și ți se va da nu este o frază goală. Este foarte posibil ca, în anumite condiții, rugăciunea să provoace o rezonanță puternică în Hipernoosferă și puterea ei să ajute la rezolvarea problemei de pe Pământ... Deci Dumnezeu există și este material, real și activ, dar nu este Creatorul al Universului, ci mai degrabă creat de omenire și de credința lor în El!
  Angelica a corectat imediat:
  - Dar în acest caz, nu este necesar să ne rugăm. Poți doar să întrebi... Apropo, de ce trebuie să facă Dumnezeu. Comunismul în versiunea regală este, de asemenea, cea mai puternică credință. Deci, dacă ceri ceva din voința poporului bolșevism, sau lui Stalin, atunci asta se va împlini?
  Alice a spus cu absolută încredere:
  - Da! S-ar putea bine! Și se va împlini și câștiga!
  Angelica a tras din mână de câteva ori... A doua creastă a Înălțimilor Zeel era deja luată. Dar mai era o a treia, cea mai fortificată, unde stăteau rezerve și pumnii din tancuri și tunuri autopropulsate. Nu a fost ușor să intri în descoperire aici...
  Trupele sovietice, epuizate de lupte crude, s-au oprit dimineața... Au murit prea mulți infanteriști, tancurile naufragiate trebuiau reparate... Le-au fost sudate foi din mers și aruncate din nou în luptă. Totul s-a făcut în același timp în regim forțat, reparatorii pur și simplu alergau, de parcă cineva ar fi grăbit filmul. Pe de altă parte, pe casetele vechi, cadrele se mișcau doar de două ori mai repede decât cele reale.
  Alice și Angelica înșiși au primit o altă rană neplăcută și au fost forțate să se întindă pentru a se culca. Fetele erau epuizate și doreau să doarmă măcar câteva ore, dar vuietul asurzitor nu le-a permis să facă acest lucru.
  Și tancurile sovietice și masa de infanterie s-au prăbușit ca un val pe fluviu și s-au așezat încet ... A fost necesar să se adune puteri și să zdruncine din nou apărarea germană. Cum alte valuri urmează un val. Ochii fetelor erau lipiți unul de celălalt, dar ordinul strict al mareșalului Jukov a continuat să le conducă pe ei și pe mulți alți tipi la atac.
  Iar războinicii nu mai aveau putere, și banal se târau ca melcii, doar puțin mai repede....
  Și atunci Alice a decis să cânte de veselie:
  Lângă oglinda de cristal a lacului;
  Patinez ca o rândunica!
  Nu mi-am înghețat inima -
  Glorioasa Rusia ți-a dat-o!
  
  Iar primavara copacii sunt verzi;
  Și primăvara tânără fierbe de viață!
  Acolo lăstarii cresc reînnoi,
  Acolo foșnesc frunzele de smarald!
  
  Ce frumoase sunteți ape adânci;
  Lumina soarelui se reflectă!
  Boabele de pe câmp erau umplute cu sucuri,
  Zorii le-a vopsit în rubine!
  
  Arhanghelii cer să fie nevinovați;
  Păstrați-i pe toți curați înainte de nuntă!
  Și muncește, stoarce picioarele în vremuri de pâine,
  Învârte cel mai fin fir din mătase!
  
  Dar nu mă simt chemat
  În inima mea, o hoardă de diavoli!
  Cum să duci o viață ca asta, trist;
  Este mai bine să mergeți la război - ucideți răul acolo!
  
  Iată în fața noastră întinderile de peste mări;
  Sub copitele deserturilor de zahăr!
  Nu există răcoare ca strigoii sub pini,
  Uite ce înghite ghoul!
  
  În război am cunoscut suferința
  Să-ți scoți morții!
  Și care sunt suspinele
  Plânsul orfanilor desculți!
  
  Dar de cealaltă parte a aventurii,
  Risc mult, trăiești viața!
  Oferă Atotputernicul iertarea?
  Da, nu avem nevoie de paradis - unde ești păduche!
  
  Omul este o astfel de creatură
  Ce-l îmbolnăvește pacea liniștită!
  Apoi își construiește universul,
  Aplicarea ordinului este cool!
  
  Iar Patria este Marea Mamă;
  Tu ești Rusia, o țară sfântă!
  Ca catifea pietricele tale, pietricele,
  Pe care alerga desculț!
  
  Dar a sosit momentul, esența este insidioasă,
  Dragostea s-a strecurat dintr-o ambuscadă!
  Am fost tentat, m-am trezit un tip,
  Iată o carne atât de coruptă!
  
  Fii, desigur, el este devotat Patriei:
  N-ar fi nicio nenorocire urâtă!
  Dar aceasta este soarta omenirii,
  Că suntem oameni, de fapt vite!
  
  S-a dovedit a fi un spion, nemilos,
  Ne-a predat planurile fără onoare!
  Dar acestea nu sunt farse copilărești,
  Dacă adversarul te-a trădat!
  
  Lucrurile s-au înrăutățit
  Iată divizia noastră în ceaun!
  Și naziștii prinși de împletituri,
  Așa că am devenit în robie!
  
  Lucrez goală zi și noapte
  Expediez și zdrobesc minereu!
  Și iarna și vara sunt desculț,
  Și alerg după roabă!
  
  Biciul mă chinuie și nu are milă,
  Și am cunoscut violența din plin!
  O, ce risipă am devenit,
  Nenorocitul Satan își dezvăluie dinții!
  
  Nu sfătuiți niciodată descendenții,
  Nu te duce să trădezi țara!
  Nu înlocuiți inima cu o monedă,
  Patria noastră; Doamne, Conștiință, Mamă!
  Fetele s-au luptat aici, iar Oleg Rybachenko a pătruns la Berlin din Elba. Eternul băiat de zece ani (mai precis, puțin mai mare, pentru că Oleg era mult mai înalt decât înălțimea medie a unui bărbat!) S-a luptat ca un titan.
  Un băiat frumos, cu mușchi foarte proeminenti, a aruncat grenade cu picioarele goale de copil, rupându-le de inamic și a urlat:
  - Pentru gloria regelui, nu vom șterge dușmanii în zadar!
  După care băiatul a luat și a început să compună un cântec magnific în timp ce mergea;
  Mare, frumoasă, țară rusă,
  În ea, țarul Vladimir guvernează foarte înțelept...
  Ea este dată pentru totdeauna de Dumnezeu, care a creat lumea...
  Suntem războinici ruși pe rol!
  
  Vom putea depăși răutatea iadului în timp ce ne jucăm,
  Deși Wehrmacht-ul atacă foarte zel...
  Rusul invincibil este ursul nostru,
  Este clar că un bărbat nu este o maimuță!
  
  Cred că cu siguranță îi vom învinge pe naziști,
  Fata va arunca o bombă cu călcâiul gol...
  Aici și-a întins aripile, un heruvim puternic este deasupra noastră,
  Frumoși războinici coasă!
  
  Sunt un băiat pionier desculț,
  Cine nu se teme de zăpadă în frig...
  Arată tuturor războinicilor un exemplu,
  Sfinții de aici strălucesc din icoanele chipului!
  
  Un băiat mâzgălește dintr-o mitralieră,
  Strâns rândurile în furia fasciștilor...
  Ridicând scutul patriei noastre,
  Nu se permite revanchismului!
  
  Băiat războinic aruncat asupra inamicului,
  Cu piciorul gol din rumeguș o bombă...
  El va desprinde pe dușmanul Diavolului,
  Adolf se va muta dintr-un leagăn în față!
  
  Băiatul se luptă - un titan furios,
  Focul de mortar izbucnește...
  Un uragan a străbătut lumea interlopă,
  Să fie distrus răul Cain!
  
  Din nou zboară o grenadă puternică,
  Dușmanii Patriei se sfâșie cu zel...
  La urma urmei, prietenia noastră este un monolit solid,
  Vom intra și sub copertele paradisului!
  
  Fie ca Patria noastră să fie sfântă,
  Și lasă heruvimul să se înalțe pe cer...
  Cu o fată cu părul auriu desculță,
  Eu conduc o conversație, trăgând în hoardă!
  
  Anii trec, Isus va veni,
  Și va fi mama zeilor, regina Lada...
  Victoriile au deschis un cont nelimitat,
  Și va fi o recompensă nesfârșită pentru toată lumea!
  . CAPITOLUL #9
  Akulina Orlova și Anastasia Vedmakova au distrus avioane germane deasupra Berlinului.
  ME-462 este o mașină foarte formidabilă luptată cu puterea rusă. Superioritatea în număr a aviației țariste a fost colosală. Și nemții au jucat.
  Dar au luptat eroic.
  Albina și Alvina s-au luptat pe cer, arătându-și foarte eroic clasa.
  Albina a doborât o mașină rusească cu degetele goale de la picioare și a răcnit:
  - Sunt fiica Diavolului în trup!
  Alvina a demolat și avionul armatei țariste cu ajutorul degetelor grațioase ale extremităților inferioare și a scârțâit:
  - Pentru victoriile noastre cool!
  Și dă jos o altă mașină rusească.
  Dar, în cele din urmă, cei mai buni doi ași ai celui de-al Treilea Reich și cei mai buni doi ași ai Rusiei țariste au venit împreună.
  O pereche de fete împotriva unei alte perechi grozave. Fetele din cel de-al treilea Reich sunt ambele blonde fermecătoare. Și împotriva lor, rușii - o blondă și o roșcată.
  Ambele cupluri se luptă de obicei desculți și purtând doar bikini.
  Albina și Anastasia au început să tragă una în cealaltă de la distanță.
  Albina și-a răsucit piciorul gol și a tras prin aripile pilotului rus.
  Ea a ripostat rănind coada adversarului ei. Atât avioanele rusești, cât și cele germane au început să fumeze.
  Anastasia a cântat:
  - Salut țarism!
  Și cu călcâiul gol ea a trimis un cadou de moarte dușmanului.
  Albina a pălmuit și inamicul și a dat afară:
  - Pentru Patria Mamă, pentru Fuhrer!
  Ambele avioane ardeau deja serios și ardeau cu o lumină albastră. Și fetele au început să se niveleze și să încerce să le pună pe terenul de dedesubt. Pentru ca mașinile să nu se prăbușească complet.
  Akulina și Alvina au tras unul în celălalt și au manevrat. De asemenea, forțele fetelor erau egale. Ambele sunt blonde atât de frumoase, desculțe. Și astfel de frumuseți uimitoare. Și le place să tortureze și chiar să violeze bărbați. Mai ales tinerele fecioare.
  Războinicii se duc unul pe altul cu obuze.
  Akulina, cu degetele goale, a îndreptat totuși un tun de avion și a doborât inamicul.
  Dar Alvina a reușit să străpungă, folosind și degetele goale de la picioare, burta luptătoarei adversarei.
  Ambele avioane au început să se spargă în flăcări. Și nu a mai rămas nimic decât să ejecteze.
  Fetele au căzut, fluturându-și picioarele goale, bronzate și cizelate și au cântat:
  - Vom sfâșie pe toți și îi vom sugruma pe toți dușmanii,
  Nu ne vom renunța la suflet fără luptă!
  Și undeva în vârf, încă se mai desfășoară lupte aprige. Tunurile antiaeriene trag și rachetele zboară.
  Oleg Rybachenko, aruncând o altă grenadă cu picioarele goale și copilărești, sfâșiind naziștii, a vorbit;
  Scriitorul este asemănător cu Dumnezeu în imaginație, creând capodopere, dar diferă în compasiune pentru creație!
  O persoană scăpa păcatele ca frunzele de arțar de toamnă, doar grădinarul nemilos Dumnezeu arde pomul însuși!
  Pentru ca pomul rasei umane să nu vărseze frunzele păcatelor, trebuie să te sufoci cu mintea!
  Trebuie să spun că băiatul era foarte inteligent.
  Și i s-a promis că va primi în sfârșit gradul de general promis de mult și binemeritat. Lasă-l să arate ca un copil.
  Oleg Rybachenko a decis că pentru aceasta era necesar să-l captureze pe Fuhrer. Și va fi cu adevărat tare.
  Trupele ruse au mers la ultima, cea mai fortificată linie a înălțimilor Seelow. Pierderi deprimante, uriașe, dealurile sunt atât de dense, ca un pian cu clape sparte, acoperite cu cadavre. Tancurile, chiar și din seria Nikolay, alunecă în sânge și nu vor să urce la etaj. Și scoicile continuă să erupă și să erupă, de parcă vulcanii s-ar fi înclinat și și-ar fi deschis orificiile de ventilație.
  Lava este un amestec de flacără și plumb, bombe pline cu tot felul de explozibili, aruncate către armatele rusești Salamander zburătoare. Și ciocniri, deja naziștii nu disprețuiesc bătaia. O asemenea amărăciune, au apărut bătălii.
  Înseși femeile războinice aleargă la atac, văd cum mitralierele grele ale naziștilor, ca niște viermi, ies din găuri și scuipă mortal. Iar atunci când sunt loviti cu un scuipat atât de greu și exploziv, soldații rupți în bucăți și cu oase sfărâmate în bucăți zboară înapoi.
  Tancurile s-au oprit mai aproape de vârf, iar soldații împing transportoarele blindate în sus cu mâinile mele. În același timp, se aude un vuiet, strigăte de urale și un partener tremurând. O pereche de transportoare blindate de trupe, care au dat peste mine, explodează și bucăți de cadavre zboară în toate direcțiile.
  Dar războinicii forțează mai departe, deja mai multe cutii de pastile pe jumătate sparte sunt ocupate de armata țaristă rusă.
  Fetele trag foarte mult, au fost iar ranite, dar parasirea postului nu este pentru ele. Au sigilat doar rana cu celofan și au căzut pe faptul că mișcarea.
  Era deja întuneric, iar când vizibilitatea se deteriorează, este mai greu de apărat. Chiar dacă unele dintre tancurile inamice și tunurile autopropulsate îngropate în pământ au dispozitive de vedere pe timp de noapte.
  Dar nu se gândește la retragere...
  Alice își împunse partenerul pe umăr.
  - Uite ce face Jagdtigerul.
  - Își sapă propriul mormânt! se răsti Angelica.
  Cel mai puternic din punct de vedere al puterii de străpungere a blindajului și al protecției, distrugătorul de tancuri Yagdtigr-3, a tras cu destulă precizie în tancurile sovietice blocate Nikolai și Alexander. Proiectilul său străpungător de aproape treizeci de kilograme a smuls pur și simplu corpul turelei, fără a lăsa echipajelor șanse de supraviețuire. Este extrem de dificil să distrugi un astfel de colos, și chiar îngropat în pământ, stropit cu saci de nisip.
  Alice i-a șoptit prietenei ei:
  - Voi încerca să-i sparg vederea optică și dispozitivul de vedere pe timp de noapte.
  Angelica chicoti veselă.
  - Bate la ochi... E amuzant! De obicei femeile trag cu ochii, nu cu ochii. Ai descoperit ceva nou!
  Alice, punându-și fundul pe umeri și sprijinindu-și picioarele până la genunchi pe pământul arat de obuze, luă inamicul sub amenințarea armei și șopti:
  - Dacă o vrabie este aproape, vom da foc tunului! Dacă o muscă - loviți musca, iar săgeata la spitalul de psihiatrie!
  Angelica, după ce l-a îndepărtat pe Fritz cu o altă lovitură bine țintită, a răspuns:
  - Așa că talentul cool al unei actrițe de circ dispare. Abia acum, de obicei la noi, sunt trimiși într-o tabără, nu într-un spital de psihiatrie!
  Alice, trăgând cu ajutorul degetelor goale de la picioare, rupând cu o lovitură precisă, vederea Jagdtigerului a cântat jucăuș:
  - Pe ruinele Berlinului, Taras Bulba își udă fiul! Și de ce ar trebui să luăm Berlinul - întreaga lume este mai bună deodată!
  Angelica a ratat în râs, iar un alt "fascist" a scăpat. Fata s-a lovit cu pumnul în bărbie.
  - Nu în față, totul este greșit, nu există așa distracție! Fumezi pe stomacul gol, bei cu mahmureala!
  Alice îi făcu cu ochiul înapoi.
  - Dar eu nu beau și nimeni nu-mi va turna pe gât. Există mult mai multă bucurie decât hameiul, cum ar fi să te miști, să cânți și să dansezi!
  Angelica a ratat din nou, intuiția ei de a trage pentru a ucide nu era la fel de dezvoltată ca cea a Alicei, iar râsul ei era extrem de nepotrivit când erau atât de mulți morți în jur încât trebuia să încerce să nu calce cadavrele. Și uneori trebuia să alerg peste rămășițele cadavrelor...
  Războinicul siberian cu părul roșu a spus:
  - Deci înțeleg că războiul are o față nefeminină, dar nerăbdare feminină în dorința de canibalism!
  Alice a spart și dispozitivul de vedere pe timp de noapte și a spus cu enervare:
  - Nu-mi place să sparg lucruri bune!
  Angelica pufni dispreţuitor.
  Ce este bun la acest dispozitiv? M-am uitat cumva la trofeu... Totul se estompează, de parcă o persoană sănătoasă și-ar pune ochelari și cu o tentă verzuie.
  Alice a răspuns inteligent:
  - Calitatea este cunoscută prin comparație. Nici asta nu avem!
  Angelica a spus cu încredere:
  - Nu, va fi! Și chiar mai bine decât Fritz... Dar Germania nazistă nu va mai avea nimic, la puțin peste patruzeci de kilometri până la Berlin. Și le vom trece, orice ar fi pentru noi, și inamicul nu trebuie!
  Alice a confirmat:
  - Ei bine, bineînțeles, să mergem! De asta sunt absolut sigur! Dar deocamdată, nu ne-ar strica să schimbăm locul de desfășurare...
  Fetele alergau, lovind cu palma casca cu picioarele grațioase acoperite de vezicule și abraziuni, aproape până la genunchi, dar încă frumoase. Războinicii chiar și într-o oarecare măsură s-au bucurat de această durere, etalând un curaj inaccesibil, chiar și pentru mulți bărbați.
  Alice a remarcat cu înțelepciune:
  - Un bărbat nu are doar o barbă pe față și bile de oțel în pantaloni, ci și o inimă de aur în piept!
  Angelica a fost de acord cu asta:
  - O capră are și barbă, dar numai un bărbat adevărat are o inimă de aur!
  A treia creastă era încă neocupată. Avioanele de atac au suferit pierderi, în special de la Focken-Wulf - un avion monstru. Cel mai puternic luptător cu un singur loc în ceea ce privește armamentul și armura, acest cal de bătaie al celui de-al Doilea Război Mondial, a fost foarte neplăcut pentru Alekseev. O oarecare slăbiciune în manevrabilitate în luptă, de asemenea, cu aeronave de atac nu foarte manevrabile, nu au afectat în mod deosebit, dar puterea armelor ...
  Și Petru și Ivan au rămas în urmă...
  Alice, dându-și seama că Fokken-Wulf nu putea fi doborât de un lunetist, i-a eliminat fie pe Salamandre, fie pe Me-462. Au fost șanse...
  Angelica, în schimb, a tras în ținte terestre. Cu succes variabil, dar lunetistii nu ratează deloc, doar din filme. Sau în filme de acțiune cu profil redus. Alice, chiar dacă a ratat, era imperceptibil. Ea nu a vrut să-și piardă reputația de războinic terminator!
  Dar Angelica se ungea din ce în ce mai des. Aici, însă, nu numai vina ei, noaptea, fumul, fumul, chiar și aerul vibrează de căldură. Dar războinicul siberian a fost enervat și ea a cântat:
  - Alisa Selezneva, crede-mă pe cuvânt! Trage ca o vaca, casa de nebuni nazisti!
  Războinicul cu părul auriu a ignorat gluma stupidă. Chiar dacă ea a agresat.
  Alice doar s-a gândit
  - Înțelepciunea arată uneori totușia minții, ca o oglindă dreaptă o față strâmbă!
  Salamandrele au zburat înăuntru și ieșit, dimpotrivă. Și-au folosit superioritatea în viteză și manevrabilitate, prin urmare au încercat să facă presiune asupra așilor ruși, creând o superioritate locală în forțe pe unul sau altul sector al frontului.
  Non-262, fâlfâind ca fluturii, pete verde și albastru kaki. Au făcut o rostogolire, o duzină și jumătate din aceste mașini minunate deodată, apoi au alunecat pe aripi ca patinatorii.
  Alice a pocnit pe limba:
  - Ba! Este pur și simplu minunat! Dar patinatori, nu vă va salva!
  Fluturii chiar intră în torță și cad!
  Între timp, între timp, Vladimir al treilea din noaptea de la 17 la 18 dă ordinul:
  - Jukovski se simte greu! Prin urmare, ordon ca unitățile de șoc ale primului front ucrainean să se întoarcă spre nord și să atace Berlinul dinspre sud!
  Comandanții dau ordine, iar soldații de rang și file luptă fără să se gândească.
  Alice făcând o altă ardere a "Salamandrelor" (mă întreb de ce nemții și-au numit așa cel mai bun avion de luptă cu reacție. Poate prin analogie cu celebrul roman; Karl Capek - războiul cu salamandrele. Mulți cunoscători și istorici cred că Capek a făcut o paralelă în acest faimos munca între salamandre mutante și naziști-fasciști!), a spus:
  - Din anumite motive, cineva care zboară este atât de ușor de doborât!
  Angelica a obiectat elocvent:
  - Cineva care s-a dovedit doborât de un simplu pavaj, aripile au fost zdrobite de pietrele aflate deja în zbor!
  Alice chicoti.
  - Da, aici e dialectică! Dialectica dezvoltării și a filozofiei... După cum spun francezii...
  Angelica și-a întrerupt partenerul:
  - A fost Kutuzov - i-a bătut pe francezi! Acum Vladimir este Dumnezeul lumii întregi!
  Fetele, după asemenea vorbe, au chicotit din nou, s-au plesnit între ele cu talpa pe talpă. Alice, trăgând din ce în ce mai repede, până și pușca ei automată s-a supraîncălzit și i-a ars degetele. Aici, de exemplu, a avut chiar și capacitatea de a-l doborî pe aproape impenetrabilul Fokken-Wulf la rândul lui. Angelica a lăudat:
  - Ochiul tău este un diamant! Când ochiul este un diamant, spre deosebire de piatra naturală, este întotdeauna la îndemână și nu trebuie să fie săpat!
  Alice a notat în glumă un alt aforism:
  - Chiar și o vaca are nevoie de pantaloni dacă se află la bifurcația unei pășuni și a unei gropi de adăpare! O femeie apreciază hainele pe ea însăși, un bărbat îi apreciază absența, iar fiscalul apreciază numărul de petice care pot fi tăiate din rochia altcuiva, peticind bugetul de stat!
  Pe cer s-a făcut o pauză temporară, dar apoi, deodată, în centrul pozițiilor, trupele rusești care înaintau au fost ca o explozie, ca un meteorit prăbușit în Pământ. Sute de infanterişti au fost sfâşiaţi, arşi şi aruncaţi în direcţii diferite. S-au împrăștiat, se pare că nu sunt oameni, dar s-a ridicat un întreg val de tsunami, din trupuri vii zdrențuite și moarte.
  Angelica a exclamat peste zgomot:
  - Wow! Iată o lovitură! Nici "Andryusha" nu lovește așa!
  Alice a sugerat:
  - Acesta este Strumtigr, cu bombardierul lui. Cea mai puternică armă de asalt pe șenile!
  Angelica ridică mâinile.
  - Da, nu am mai văzut durra asta! Probabil tunuri autopropulsate de ce ai nevoie!
  - Trebuie să vedem aceste arme autopropulsate și să le neutralizăm! a declarat Alice. - Altfel, o să facem un clocot în baie!
  Angelica a glumit deplasat:
  - Vom fi într-o baie: deci o baie pentru un rus este fericire!
  Pe câmpul de luptă domnea un asemenea haos, încât Alice a reușit să repare de unde venea șutul doar cu o a doua salvă. Mai mult, amândoi, "Sturmtiger", au fost bătuți deodată. Deci bombele au bubuit, atâtea victime...
  Angelica, la fel ca Spinoza și Cicero s-au rostogolit într-unul, a spus:
  - De dragul artei, interpreții fac sacrificii voluntare, de dragul artei militare, ascultătorii sunt nevoiți să se sacrifice! Publicul își dorește mereu un bis cu o capodoperă de artă, nu mai rămâne nimeni din public care să dorească repetarea cu o capodopera de artă militară! Concerte ale maestrului de artă, se plătesc bani mari pentru bilete și se plătesc și mai mulți bani pentru a evita concertele maestrului artei marțiale!
  Alice și-a întrerupt prietena:
  - Hai, pe seama mea, să tragem direct în canalul botului lat al tunului, apoi vor detona bombele din încărcătura cu propulsor!
  Angelica și-a răsucit degetul la tâmplă:
  - Trebuie mai întâi să schimbați poziția, ca unghiul să fie mai drept și să vă călcați picioarele!
  Războinicii alergau cu toată agilitatea lor, dar din nou nu au avut timp. Stormtigers par să fi primit automate suplimentare la reîncărcare și ritmul lor de foc a crescut. Mai mult, nu numai infanteriștii, ci și tancurile au suferit o salvă, turnurile au fost rupte și oțelul a fost amestecat cu flăcări într-un cazan de vrăjitoare diavolească.
  Fetele, supărate de încetineala lor, și-au călcat intenționat picioarele goale și feminine în foc pentru a se pedepsi cu durere!
  Angelica a remarcat:
  - O meritam!
  Alice, făcând o strâmbă de agonie și dansând desculță pe foc, a adăugat:
  - Și dușmanii merită și mai rău!
  Angelica a raspuns:
  - E mai bine să omori un ticălos decât să demască o sută, ultimii ticăloși o fac singuri!
  Alice hotărâtă, ca războinică din Lucifer, a declarat:
  - Și exact asta vom face!
  Fetele au țintit, dansând din flăcări mici, durerea și arsurile permițându-le să se concentreze. La urma urmei, aceasta este patria lor, frații lor sunt soldați ruși, trebuie să câștige și să facă ultimii pași la Berlin. Când comunismul va învinge, omul nu va muri niciodată în mâinile altui om!
  Pornire ușoară, gloanțe speciale de perforare a armurii sporite au zburat din portbagaj. Aici principala dificultate a fost nu numai să intri în aerisire. De asemenea, naziștii nu sunt proști și au protejat deschiderea butoiului cu un capac ca un capac de ceainic. Prin urmare, a fost necesar să avem timp să plantăm în acel scurt moment în care capacul s-a ridicat într-o clipă de la lovitură. Apoi, ca gloanțe care străpung un amestec de mai multe lichide agresive...
  A explodat monstruos, primele două explozii în același timp, apoi mai multe de la detonarea a încă o duzină de bombe cu muniție. Câteva cutii de pastile din apropiere, Fritz-urile au fost distruse sau grav avariate, s-au făcut goluri impresionante în ele.
  Valul de explozie a fost atât de puternic încât aproape că i-a doborât pe ambii războinici pe spate. În bucurie, fetele au strigat:
  - Există! Este doar clasă!
  Alice a adăugat:
  - Ochiul ascuțit al unui lunetist este capabil să străpungă armura groasă a celor mai groase sprâncene, cel mai prost războinic!
  Din spate se auzi o voce mulțumită.
  - L-am vazut! Fetelor, luați în considerare Ordinul Gloriei de gradul întâi în buzunar... Un bărbat în uniforma unui maior al poliției secrete țariste și-a revenit. - Mai exact pe piept! Bravo fetelor! Totuși, acestea nu sunt toate faptele tale!
  Alice s-a năpustit:
  - Acesta este doar începutul!
  Angelica a sărit în sus.
  - Și, cel mai important, un început bun!
  Major a adăugat:
  - Acesta este începutul și sfârșitul la Berlin! Nu m-aș mira dacă l-ai prinde și pe Hitler de mingi. La urma urmei, sunteți fete la nivelul unui supraom!
  Războinicii au răspuns modest:
  - Nu, suntem doar femei sovietice!
  Moartea Sturmtigerilor și șocul de la înfrângere păreau să fi rupt forțele lui Fritz, a treia creastă fusese deja depășită în dimineața zilei de optsprezece. Trupele, în special tancurile, s-au târât pe un teren mai uniform. Fetele chiar au fost nevoite să împingă mașini atât de grele!
  Angelica a remarcat:
  - Războiul este cel mai joc de noroc, doar că în el statul pierde, spre deosebire de poker, pe cel care nu se poate subordona entuziasmului!
  Alice a adăugat serios:
  - Un atac într-un război este ca o cursă de cai, doar hipodromul are mult mai multe obstacole și jochei corupți!
  Angelica a raspuns:
  - Acest aforism nu este corect! La cursele de cai, poți mitui jochei, în timpul atacului, alergătorul își dă seama că viața nu este de vânzare!
  Războinicii au fugit și mai departe... Și dezvăluindu-și dinții sidefați în același timp. Alice chiar a cântat:
  - Frumusețe, frumusețe, ducem o pisică, un tartă, un câine, Petka bătăușul, o maimuță, jumătate de tramvai la casa de nebuni! Aici este o companie!
  Angelica a alergat înainte spre tranșee și a adăugat:
  - O companie care nu poate fi vândută sub ciocan!
  Alice dădu din cap.
  - Da! PCUS ne va mânca!
  Angelica a fost surprinsă:
  - Și ce este PCUS? Nu cunosc acest termen!
  Alice a explicat într-un mod deosebit:
  - Poate fi tradus ca Partidul Comunist al Uniunii Sovietice!
  Angelica ridică din umeri din umeri.
  Dar nu există încă un astfel de nume...
  Alice a vomitat, cu pumnul drept:
  - Crede-mă, va fi! Neapărat va!
  Angelica a aruncat:
  - Fii sănătos!
  Alice a susținut o glumă serioasă:
  - Cu siguranta voi!
  Pe câmpie, rezistența a fost mai slabă, dar încă încăpățânată. Ferdinandi au fost deosebit de enervanti, aceste tunuri autopropulsate de luptă, ca niște bondari uriași, au izbucnit în echipamentul sovietic cu obuzele lor. Distrugerea "Ferdinand" nu este ușoară, nu fără motiv, această armă autopropulsată este cea mai masivă dintre cele grele și este a doua ca număr după Panzer-4.
  Angelica a văzut o ambuscadă Panzer în tufișuri... Mașina are doar douăzeci și două de tone și jumătate, dar are un tun Panther. Silueta joasă facilitează camuflarea și lovirea din spatele ambuscadelor. Alice a început și ea să se târască spre Panzer... O mașină de succes, dar întregul ei potențial nu a fost folosit la maximum, din cauza prostiei comandamentului german. În general, acesta este un fenomen ciudat al celui de-al Doilea Război Mondial. Comandamentul militar rus în timpul ostilităților s-a îmbunătățit considerabil în arta războiului, mai ales la nivel tactic. Iar germanii, dimpotrivă, au început să conducă trupele mult mai rău decât la începutul războiului. Din această cauză, chiar și cantitatea crescută de echipamente (în 1956 au fost produse mai multe tancuri și tunuri autopropulsate într-o lună decât în tot 1954!), nu i-a ajutat să reziste loviturilor rusești ale armatei țariste. De exemplu, dacă luăm producția de arme, atunci în anii cincizeci și cinci și cincizeci și șase, proporțiile în raportul producției de echipamente pentru germani au fost mai bune decât în anii cincizeci și unu și cincizeci și doi. Dar cursul ostilităților nu a devenit mai favorabil celui de-al Treilea Reich, ci mai degrabă opusul!
  Fetelor, nu s-au limitat la distrugerea opticii Panzer-4, au aruncat și mașina în aer cu grenade cumulate capturate. Mai întâi un Panzer, apoi următorul...
  Angelica a râs.
  - Așa treieram aceste vipere!
  Alice, dezvăluindu-și dinții pumnal, a fost de acord:
  - Treieram atât de mult încât nici măcar o carapace de broască țestoasă nu va salva Panzer-4!
  În tranșee erau mulți adolescenți, aparent chemați destul de recent. Au existat chiar băieți atât de bătuți, încât nici măcar nu trăgeau de adolescenți, de vreo nouă sau zece ani. Păreau confuzi și speriați.
  Arme pentru băieți, calibrul fără recul 20 mm. Ușoare, iar lângă ele puteți prăji infanteriei sau ucideți omida tancului. Iată unul mic, cu părul deschis, îngropat într-o ambuscadă, numai călcâiele goale îi ies în afară. Mulți băieți sunt desculți, nu existau cizme de mărime potrivită, iar în Germania la mijlocul lunii aprilie vremea este ca în Rusia în mai cald. Băieții celui de-al Treilea Reich, însă, nu se împrăștie, de frică, precum miliția germană în vârstă cu prima ocazie, ridicând labele în vârf sau fugind la Berlin.
  Doar băieții își închid urechile pentru a deveni surzi de la exploziile de obuze și de urletul darurilor arzătoare ale lui "Andryush" și "Katyusha". Și așa se luptă până la capăt. Unii recurg chiar la înșelăciune, îi lasă pe soldații Armatei Roșii să intre, ridicând cârpe albe mai aproape, apoi se aruncă în aer împreună cu ei. Copii curajoși drogați de propagandă și adulți mult mai critici, mai ales cei care își amintesc bine zilele dinaintea lui Hitler și nu și-au lăsat să fie spălați complet creierul.
  Prin urmare, cu cât mai aproape de Berlin, cu atât devin mai puțini adulți care fug în spate și cu atât băieții mai des fără barbă, dar curajoși, se luptă.
  Dar printre luptători, fetele germane au început să se miște mult mai des. Hitler, spre meritul său, a considerat că era de datoria conducătorului să protejeze femeile și să nu le lase să meargă pe front ca carnea de tun. Mai mult, lipsa bărbaților din punct de vedere demografic nu este atât de teribilă, un singur mascul putând fertiliza sute de femele. Dar o femeie are nevoie de nouă luni pentru a avea un copil și de încă doi ani pentru a se recupera.
  Alice, văzând că Angelica trăgea în băieți, a lovit botul, exclamând:
  - Nu ucide copii! Ai înțeles femeia sau lupul?
  Angelica se răsti cu înverșunare ca o panteră:
  - Ne pot ucide?
  Alice a remarcat:
  - Sunt copii, nu înțeleg... În plus, sunt diferite niveluri de moralitate. Moralitatea fascistă este de bază, morala comunismului este sublimă. Pe baza acestui lucru, trebuie să înțelegeți că nu putem, nu ar trebui să fim la fel de răi ca adversarul nostru. Altfel, ce rost are să pretindem rolul binelui în lupta împotriva răului.
  Angelica a vrut să învârtească un aforism ca răspuns, dar capul ei era gol, ca o poşetă de petrecăr. Și nu a venit nimic, spiritual și caustic.
  Alice își bătu prietena pe umăr.
  - Asta e! Deși Stalin a spus că vom răspunde loviturii inamicului printr-o lovitură triplă, el nu a vrut deloc să spună că ticăloșia trebuie răspunsă cu triplă răutate. Și despre cruzime, triplă cruzime! În acest caz, principiul ochi pentru ochi nu este principiul nostru!
  Angelica se încruntă supărată și remarcă destul de rezonabil:
  - Bătrânul, împrăștiați, au un instinct de supraviețuire mult mai puternic cu orice preț. Deci, aceasta este o idee foarte controversată... Adică, am vrut să spun că în curând nu vom avea pe cine să tragem, cu excepția răpiților care sufla... Deci, ce ne putem întoarce?
  Alice a arătat către Angelica cu degetul arătător spre Vest:
  - Vezi tu, "Panterele" se târăsc, crede-mă, mai avem pe aici cu cine să luptăm și pe cineva pe care să-l sfărâm! Nu e clar!
  Angelica a întrebat-o pe prietena ei:
  - Că îmi tremură mâinile de oboseală, iar picioarele la fel... Poate îmi vei cânta ceva vesel?
  Alice a răspuns:
  - Da, nici eu nu am închis ochii de a cincea zi! Să cânți, e ceva pentru tine să fii vesel... Din vechime?
  Angelica dădu din cap furioasă ca o iapă.
  - Nu! La naiba e vechi! Hai să cântăm mai bine, nou, distractiv, sovietic!
  Alice îşi încurcă faţa.
  - Va fi distractiv, dar judecă singur cât de sovietic!
  Angelica, ratată, și-a lovit cu furie patul puștii pe obraz, mormăind:
  Nu avem nevoie de niciun hype în plus! Avem nevoie, sincer, frumos și poetic...
  Alice a cântat, cu vocea ei magnifică inimitabilă:
  Spiritul rus în luptă nu cădea,
  O, soare roșu, raze de primăvară!
  Deși Fuhrer-ul era înconjurat de un gard de piatră,
  Ciocanul nostru bate ca o tobă în întuneric!
  
  În spatele adâncului, crângurile noastre -
  Și boabele de aur de miere ale câmpurilor natale!
  Lasă steagul roșu de deasupra armatei să se clătească,
  Și avioanele au aripi pe cerul macaralelor!
  
  Lasă calea Patriei să devină mai înaltă;
  Ridicăm comunismul peste planetă!
  Auzim glasul a o sută de mii de națiuni puternice,
  Totul este ridicat și cavalerul nu demisionează!
  
  Crede că toamna nu va veni în țară,
  Și nu vom îngheța sub zăpadă!
  Este mai bine să renunți la fetele de moși -
  Se va întoarce, cunoaște armata noastră cu o victorie glorioasă!
  
  Berlinul va cădea, vedem în curând
  Și nu ne este deloc frică de "Pantere", "Tigri"!
  Vor fi sentințe pentru Fritz,
  Ei bine, primiți premiile, fii ai Rusiei!
  
  Și priceperea noastră este ca o flacără,
  Fascismul se va împrăștia în cenușă împuțită!
  Și duritatea voinței este ca o piatră,
  Proiectilul bubuie, zdrobind - bang!
  
  Rugăciunile lui Satana, nu dați seama,
  Domnul a hotărât să lase să fie singura cale!
  Să curățăm Pământul de nazism,
  La urma urmei, planeta nu este deloc o tavernă pentru familia Fritz!
  
  Bineînțeles că am plătit foarte mult
  Mările noastre drepte au pierit!
  Acum Rusia este în puterea roșie,
  Și nu se va mai întoarce înșelăciunea Diavolului!
  
  La urma urmei, cauza comunismului este sfântă,
  Există în el o bunătate absolută, fără margini!
  Și conform legilor dualismului foarte adevărat,
  Capitalismul nu este sortit să înflorească!
  
  Pentru ca foamea să nu chinuie neamurile,
  Fermele colective trebuie să fie plantate peste tot!
  Durează doar patru ani
  Atotputernicul va pune un cinci ferm pentru construcție!
  
  Și apoi spațiu - curtea universului,
  Mătură-l bine, cu o mătură puternică!
  Această glorie este puternică nepieritoare -
  În care fiecare persoană este un mare erou!
  
  Nu striga văduve după soldați,
  La urma urmei, nu există obiective imposibile pentru știință!
  Ei sunt răsplătiți cu învierea,
  Și vă vom trimite un buchet de la noi, din trandafiri stacojii!
  . EPILOG.
  Hitler a sărbătorit la 20 aprilie 1957 șaizeci și optzeci de ani. Este aproape o aniversare, vacanța este de fapt într-o poziție pierdută. Acum Führer-ul are de ales: fie să moară cu onoare. Sau fugi și ascunde-te în subteran.
  Atât acesta, cât și altul, Hitler nu este prea mulțumit. Deci situația pentru cel de-al treilea Reich este foarte gravă.
  Hitler se uită la o luptă cu gladiatori. Băieții se bat în același costum de baie.
  Băieți de zece ani flutură fiecare săbii mici și se acoperă cu scuturi. Corpurile lor goale, bronzate și subțiri strălucesc de sudoare.
  Băieții s-au zgâriat deja. Unul dintre ei a ratat o bătaie și a căzut. Maurul și-a ars călcâiul gol cu o torță.
  Băiatul a sărit în sus. Și a ratat din nou. Și a căzut udat în sânge.
  Hitler a strigat din plin:
  - Termină-l!
  Și bătut cu mâinile uscate. Războiul pare să se apropie de sfârșit și starea de spirit a Fuhrer-ului nu este foarte bună.
  E timpul ca el să dea cu piciorul. Și aceasta, după cum se spune, este o nevoie urgentă.
  Curajoșii războinici au ajuns deja la periferia Berlinului, care a fost luat cu asalt de Armata Roșie. Unul dintre forturile antice, întărit de fortificații moderne, încă lupta din greu, trupele rusești încercau să pătrundă mai adânc în orașul cetate.
  Și fumul părea să devină din ce în ce mai feroce...
  Alice și-a revenit puțin din răni, dar nu a alergat foarte repede, încă mai era slăbiciune la picioare. Doar că radioul a raportat că trupele țariste ruse și forțele americano-ruse și de asemenea țariste s-au întâlnit, închizând inelul din jurul Berlinului. A existat fraternizare între soldați.
  Războiul, crud, înfiorător, era deja la linia de sosire. Dar capătul apropiat, foarte apropiat, a dat vigoare, a dat naștere puterii.
  Fetele s-au urcat pe acoperișul spart și de acolo au început să vâneze fortul.
  Zidurile erau monstruoși, făcuți cu toată meticulozitatea caracteristică constructorilor medievali.
  Erau multe tunuri antiaeriene, mitraliere și mortare. Chiar și cumva a dat peste "Jagdtigers" acoperiți pe laturi mai subțiri blindate și la pupa cu plăci de beton armat.
  Nu este ușor să te apropii, deși pe cer a apărut încăpățânatul Aleksei. Se pare că au încercat să obțină buncăre puternic blindate.
  Alice a remarcat:
  - Fortul ăsta e zidit, ticălosule!
  Angelica a tachinat:
  - Așa e, s-a blocat! Dar e mult mai rău pentru noi.
  Alice a sugerat:
  - Poate mai aproape de centru. Acolo vom găsi mult mai multe ținte.
  Angelica și-a scărpinat foarte debil picioarele goale după ureche cu degete grațioase doborâte:
  "În primul rând, spargeți instrumentele optice ale Jagdtigers, apoi ne vom muta în centru și va fi o vânătoare mare!"
  Cândva un porumbel alb ca zăpada, s-a înnegrit din cauza arderii și arăta ca un corb. Iar pe cer, prin funingine au apărut timid tăciuni de stele. Aici este lumea, fără cei mai buni... Deși care este cel mai bun?
  Alice a remarcat:
  - Cel mai bun lucru din lume este că nu poți spune niciodată - nu poate fi mai rău!
  Angelica, la coada de la Arbakan, a inserat:
  - Ce este rău în lume, chiar în război, și după victorie nu se mai îmbunătățește!
  Băiatul Oleg Rybachenko, care a sărit lângă ei, a strigat:
  - Ce vrei sa spui. Inamicul ne taie deja tancurile!
  Într-adevăr, din orificiile unui bot lung și gros, au căzut scoici cumulate. Au fost patru "Jagdtigr" -3, trei ratate de la mare distanță, iar al patrulea l-a lovit pe acceleratorul "Nikolai" -3 chiar în omida stângă. Din lovitura zdrobitoare a unui proiectil de treizeci de kilograme, rolele și șenile au fost rupte, iar mașina în sine aproape s-a răsturnat.
  Angelica fluieră tare.
  - Asta e o scuipă. Ei bine, poți să le înțepe optica?
  Alice nu era deloc sigură.
  - Slăbiciune la degete, mâini tremurând... Nu sunt sigur.
  Angelica pufni dispreţuitor.
  - Dar tot ești rus! Știți de ce sunt capabili rușii?
  Alice s-a lovit în bărbie supărată.
  Totul, în afară de prostie!
  Războinicul alb ca zăpada și-a micșorat ochiul drept și a început să țintească. "Jagdtigers" -3 avea un aspect amenințător - mai ales armura frontală, masca pistolului, dându-i o asemănare cu botul de porc. Dar telometrul și tubul periscopului puțin mai înalte. Acolo trebuie să-l plantezi!
  Alice încearcă să se concentreze... Imaginează-ți un glonț ca o fiică care se poate căsători. Și logodnicul ei la aproape un kilometru distanță este o vedere optică. Și trebuie să fie bătut în cuie...
  "Jagdtigers" -3 scuipă din nou, una dintre mașini "Nikolai" aruncă în aer turnul cu o lovitură precisă ... Și carena cu trenul de rulare se deplasează înainte prin inerție. Phasmogoria!
  Alice șoptește:
  - Ei bine, Maica Domnului si Gheorghe, ajutati-va sa sorbiti rasina din Gheena! - Fata apasă ușor pe trăgaci.
  Angelica își așează nepoliticos prietena și o trage de umăr:
  - Ce vrei sa spui. Vrei să bei Fecioara Maria cu rășină?
  Alice își aruncă mâna slăbită și puternică ca mâna unui fierar și declară:
  - Așa îmi amintesc de femeile însărcinate cu burta despicată, și de bebeluși agățați de cordonul ombilical, atunci îi vreau pe toți sfinții... Gândește-te singur, dacă permit un asemenea haos, atunci ce sfinți sunt!
  Angelica și-a scărpinat podul nasului cu fundul fundului și a pufnit - "un rău prevestire":
  - Da, știu asta de mult. Chiar și la școală, ne-au explicat de ce nu există Dumnezeu - dacă Dumnezeu permite o lume atât de infernală, atunci ce fel de Dumnezeu este El atunci?
  Alice chicoti ca răspuns, degetul arătător de pe mâna dreaptă o durerea trădător. Fata a încremenit și a încercat să-și adune gândurile de cal. Concentrați-vă pe fotografiere. Dar gândurile au plecat undeva în lateral și chiar în jos...
  Alice a remarcat cu înțelepciune:
  - Și care este timpul nostru liber fără război? Cu adevărat plictisitor! Te gândești la oameni ca la roboți? Și noi suntem copii zgomotoși și veseli ai Atotputernicului...
  - Și nu rău! - Angelica. - Păi, de ce nu împuști?
  Alice clipi prosteşte.
  - Degetul este în grevă... pot să ratez...
  Angelica canta aici:
  - Mi-a lipsit prima dată, am regretat a doua oară, iar a treia oară mi-a fost dor, că unchiul a cântat!
  Alice a continuat melodia:
  - Se aude muzica, bate tobele - santinelul Fritz este dus la cimitir!
  Scuipatul "Jagdtigers" -3 a avut o eficiență variabilă, dar când a fost lovit, au demolat totul la rând. "Nikolai" -3 a tras și a lovit în mișcare, fără să se gândească măcar la ținte. Totuși, încearcă, încearcă un astfel de colos. Un cuvânt - fakyu nazist!
  Deja "Alexander" -4 și-a primit "hotel", turnul a fost răsucit ...
  Alice încearcă să apese pe trăgaci, dar degetul nu vrea să se îndoaie. Mai mult, el este umflat, iar fata este atât de proastă.
  Dar aici Oleg Rybachenko, ca întotdeauna dorind să-și susțină iubita în momentele dificile, a început să cânte foarte tare:
  Lumea basmelor poate fi rea
  La urma urmei, magia are și două fețe!
  Totul pare să fie bine tânăr
  Vreau adevărul; trăiește în onoare faimos!
  
  Dar undeva un troll țese o rețea,
  Un ghoul malefic întinde capcane!
  Mergem într-o drumeție lungă
  Ei așteaptă să fim testați, nu jucării!
  
  Poate că mușchiul este teribil de înțepător,
  Ei bine, un nufăr în loc de capcană!
  Sânge plângând lacrimi din nori,
  În loc de o lună de lame, strălucește un corsar!
  
  Dar prietenul meu este un elf ușor,
  Buclele unui prieten strălucesc de aur!
  Zâna a spus - băiatul nu pluti,
  Și mâinile tandre întinse!
  
  Dal elf prieten lecție de sabie,
  Fânt, rebound, ipostaze variabile!
  Pentru ca trunchiul vieții în rău să nu se micșoreze,
  Dăruiești vrăjitoarei doi trandafiri!
  
  Fierarul pitic a forjat o sabie,
  Îmi spune, zâmbind cu un zâmbet plin;
  Vrei un sfârșit glorios în bătălie,
  Este necesar să fii prieten cu cultura fizică cu ardoare!
  
  Au fuzionat patruzeci de fluxuri la antrenament,
  Și în cele din urmă, oțelul damasc mi-a devenit ascultător!
  Ai tăiat mai întâi din pomul nodurilor,
  Ei bine, atunci vei deveni un războinic nobil!
  
  Iată că vine bătălia; cu elfii
  Trolii și ghouls urlă cu ei!
  Dar pentru mine armata este o familie,
  Și nu există dorința de a se sustrage într-o luptă!
  
  Îmi amintesc mișcările, lovitura lamei,
  Ghoul malefic înecat cu purpuriu!
  Am dat creaturilor o lamă puternică,
  Vom construi o lume, curată și nouă!
  Băiatul a cântat, iar Alice a schimbat tactica și a lipit degetul mijlociu și lung al unui picior gol de câinele puștii cu lunetă... Astfel, deschizând cea mai nouă metodă de tragere.
  "Jagdtigers" -3 a orbit rapid, iar apoi una dintre trape s-a deschis, un cap ras cu o pată neagră peste ochiul drept ieșit în afară.
  Angelica și-a împins mecanic prietenii în picior pentru a o împiedica să tragă și s-a tras... Dar mânia s-a dovedit a fi un ajutor sărac, glonțul a sărit pe lângă capacul gros al masivelor arme autopropulsate. Naziul a comandat cu sânge rece, iar pistolul a tras din nou și... Alte treizeci și patru și-au pierdut turela, ieșind cu mândrie deasupra carenei.
  Alice, fără succes, ca o panteră cu coada pârjolită, a încercat să-și lovească prietena nenorocită cu o lovitură. Așa că și-a învins atacul cu un blocaj clar stabilit:
  - De ce esti alb?
  - Ce faci? Alice a tras fulgere din ochii ei de safir. - Luptăm pentru o cauză comună, pentru mântuirea și fericirea întregii omeniri progresiste, iar diavolul de foc este gelos pe prietena ei pe care o extermină mai mult pe naziști și o împinge.
  Angelica s-a simțit rușinată și, a găsit imediat:
  - Și ți-am doborât un țânțar de pe picioare. Ai pierdut deja prea mult sânge, iar el încă îl suge pe ticălos!
  Alice și-a corectat prietena cu o batjocură prost ascunsă:
  - Țânțarul nu este un nenorocit, este un ignorant de artropode!
  Angelica, ca răspuns, și-a arătat limba îngerului ei alb ca zăpada - cântând:
  - Dau cunoștințe, fiind în speranța... Că un neștiutor poate fi acordat un master!
  Oleg Rybachenko și-a întrerupt prietenii și chiar a dat o palmă roșie în față, se pare că nu se aștepta la o asemenea obrăznicie de la băiat încât să o ierte:
  - Da, tu împuști, și răzgâiești, ca femeile din piață!
  Angelica a încercat să răspundă, dar tânărul cercetaș-colonel a avut și reacția unui prins de șerpi și a sărit înapoi. Dar diavolul de foc evident că nu a vrut să ierte și s-a repezit imediat după el. Băiatul a sărit peste denivelări, bronzat, cu pantaloni până la genunchi, picioarele goale. Angelica este în spatele lui.
  Alice a trecut la poligonul de tragere. Ei bine, dacă războinicul ei trebuie să folosească degetele picioarelor ei grațioase goale ca unealtă. La urma urmei, sunt atât de abili și flexibili, încât nu se pot descurca mai rău decât mâinile ei.
  Capul ras al fascistului a fost despicat dintr-un glonț precis între ochi... Desigur, oamenii nu pot ținti cu picioarele ca de obicei. Aici este mai degrabă intuiția și legătura cu pământul, care dă energia unei răni vindecătoare.
  Alice s-a gândit atunci că poate peste o sută de ani, când descendenții bine hrăniți vor citi despre aventurile lor, mulți dintre ei se vor gândi: "proști desculți". Se repezi desculți, peste spini, așchii, cărămizi sparte, pietre și incendii... Poate vor spune și pervertiții masochiști.
  Și nu știu că pământul, chiar și german printr-o talpă goală, le oferă puteri cu adevărat magice, din care rănile se vindecă surprinzător de repede, fluxuri de energie fabuloase și, cel mai important, o percepție complet diferită a lumii materiale. Și anume percepția care a făcut din ea un lunetist supraomenesc. La fel ca și Angelica, de altfel, aici ea, deși nu fără dificultate, l-a prins pe băiat și îl ține la distanță. Deși Oleg Rybachenko nu mai este atât de mic, și foarte musculos și nervos, o fortăreață naturală împreună cu întărirea vitală.
  Nici băiatul practic nu recunoaște încălțămintea, deși într-un ger puternic de douăzeci de grade el și Alice, chiar mai mult de o oră și jumătate, maximum două, nu pot sta încă în modul desculț. Și atunci trebuie să te miști, iar într-o ambuscadă, în frig, picioarele ți se întăresc repede și foarte dureros.... Dar Angelica își petrece noaptea, gropindu-se cu capul în zăpadă și în același timp într-un costum de baie, sau chiar numai în chiloți. Și nimic, nici măcar pielea nu devine albastră, de parcă ar fi Regina Zăpezii.
  Alice spera că în cele din urmă va reuși să atingă un nivel similar de întărire. Înainte de război, ea trăia într-o familie care nu era săracă, tatăl ei era șeful comitetului executiv raional, mama ei era inginer-economist.
  Nu au avut timp să evacueze, iar părinții păreau să fi dispărut... Camionul pe care conducea Alice aproape s-a răsturnat din cauza valului de explozie, iar roțile au fost tăiate cu schije.
  Deci împreună au fost băieți, apoi ea a fost încă doar o pionieră, mutată pe cont propriu spre est.
  Dar apoi i-au dezamăgit băieții, care au decis să lupte fără adulți... Ei bine, fetele sunt în spatele lor.
  Și așa au ajuns în zona de ocupație...
  Viața fetelor era grea. Alice, rămasă singură, a trebuit să lucreze ca muncitor... Și acesta este un iad viu, deși... Din fericire, părinții nu au răsfățat-o prea mult pe fetiță, avea experiență în munca fizică, dar nu atât de obositoare.
  Iar muncitorii au muncit din greu, două treimi din zi... Desigur, primăvara, vara și toamna, Alice a învățat să meargă în rochie de bumbac și desculță, ca, într-adevăr, aproape toți copiii din ocupație. Până și familiile polițiștilor și bătrânilor au încercat să fie cât mai modeste.
  Alice însă, ca conștientă încă de la început, a căutat legături cu subteranul și a încercat să îndeplinească cutare sau cutare sarcină.
  Ca fată, cu părul alb ca zăpada și o față angelică, era ideală pentru rolul de mesager sau cercetaș. Are o memorie excelentă, știe germană și engleză, care chiar îi sare din dinți, și vezi așa încât nimeni nu va crede că fata îi aduce moartea lui Fritz.
  Alice și-a călcat în picioare micuții, călit de mersul lung pe zeci de drumuri, și a observat totul... Dar nu s-a oprit aici. Ea a vrut să-i omoare pe acești nenorociți, mai ales după ce a fost bine biciuită, confundând-o cu un hoț.
  Deci de ce să nu aduci niște explozibili în coș?
  Ca cercetaș, ea a reușit odată să copieze "Tigrul Regal", care a sosit în Polonia în decembrie 1955... Atunci fata a înghețat destul de mult, așa că era în îngheț puternic doar cu pantofi de bast în picioarele goale, câinii pedepsitorului strânși într-o haină zdrențuită de piele de oaie, dar .. Oricum nici nu a strănutat, deși tremura, după noaptea de decembrie era puternică.
  Iar cariera de lunetist a avut un început excelent... În scurt timp, a devenit lider printre luptători. Și nu a fost doar o acuratețe fenomenală, ci și un instinct de vânătoare.
  Adevărat, Alice a refuzat categoric să omoare adolescenți și femei... Poate de aceea nu s-au grăbit să facă din ea o eroină!
  Dar acum toți cei care încercau să scoată capul pe trapă pentru a arăta în ochi erau fasciști în vârstă și experimentați. Și să nu-ți pară rău pentru ei...
  Dar averea Angelicăi a decis să-și răzbune invidia și un proiectil de fragmentare a explodat. Oleg Rybachenko nici măcar nu a fost zgâriat, dar războinicul de foc, doborât, a fost tăiat decent. Mai multe fragmente i-au străpuns pieptul, i-au lovit brațele, picioarele și chiar o tăietură ușoară la tâmplă.
  În piept și umeri, o durea grav, dar Angelica s-a ridicat oricum și a plecat încercând să rămână dreaptă. În același timp, și blestemând:
  - Aici sunt nenorocii! Hitleriști care nu cunosc simțul proporției! Sau rușine de bază!
  Oleg Rybachenko, care nu a fost rănit, cu excepția vânătăilor la căderea din valul de explozie, a remarcat sarcastic:
  - Și în detrimentul rușinii, așa e - adăpostește-te!
  Băiatul făcu cu ochiul batjocoritor. Angelica era de fapt aproape goală, uniforma i-a fost ruptă și tăiată, iar sângele curgea din ea. Corpul era vizibil în toată frumusețea lui. Foarte musculoși, dar și feminini în același timp, mușchii sunt ca sârma, venele și tendoanele acționează foarte tăios și se pare că aceasta este o statuie din oțel turnat a Amazonului. Animat în același timp de zeul războiului Ares.
  Alice fluieră.
  - Wow! Ei bine, ai înțeles!
  Angelica a zâmbit indulgent.
  - Am carnea foarte tare! Ce este moartea pentru un german este grozav pentru un rus! Așa că nu-ți fie teamă de "Albă ca Zăpada", doar mă va enerva, dar nu mă va doborî!
  Alice a remarcat:
  - Infanteria noastră și cavaleria de tancuri din oțel au pătruns deja în fort. Acum, ce, aici vânăm sau în oraș?
  Angelica se întoarse brusc către băiat:
  - Și ce va spune Maksimka?
  Tânărul cercetaș, scuturându-și bretonul blond și strângându-și pumnul bronzat cu degetele proeminente, spuse hotărât:
  - Desigur, la Berlin, altfel Hitler va fi prins fără noi! Pescarul caută locuri care nu sunt cele mai accesibile, dar cele mai profitabile!
  Alice a scos un alt Fritz care ieșea din turn care supraviețuise bombardării și frecând tăietura, dar deja aproape închisă talpă, a declarat:
  - Si ce? Nu are sens să cloci ouă lângă ghețar... Trebuie să găsești un loc mai cald!
  Oleg Rybachenko a cântat cu entuziasm:
  Suflet patrie, inimă dedicată -
  Arde-ți tot corpul în luptă fără urmă!
  Demnitatea și onoarea, păstrarea, moartea;
  Lumea din față - acum lupta continuă!
  Angelica bătu umărul gol al băiatului cu o mână căluoasă. Oleg Rybachenko și-a încordat presa, demonstrând plăcile. Era evident că, după ce s-a îngrășat, băiatul se va transforma în curând într-un tânăr puternic și frumos. Mai exact, nu atât de curând, au mai rămas mai bine de patruzeci și cinci de ani până când va crește, la un tânăr.
  Alice a sugerat:
  - Tu, Oleg Rybachenko, nu ești un lunetist, poate te vei îndepărta puțin de noi... Deoarece ești cercetaș, fă recunoaștere!
  Băiatul a fost jignit:
  - Crezi că sunt o povară alfabetică?
  Angelica a întrerupt cearta:
  - Olezhka va alerga înaintea noastră. Și îl urmăm așa, ca gâștele în liniuțe.
  Băiatul a fost de acord imediat.
  - Vine! Marș în curs...
  În oraș însuși, luptele au fost încăpățânate. Unele străzi erau largi. "Nikolai", "Alexander" și pistoale autopropulsate de toate felurile se mișcau de-a lungul lor. În special, SU-100. Acest pistol autopropulsat arată ca un tanc numit după Nicolae al II-lea, dar cu o armă mai puternică. A fost considerat cel mai bun distrugător de tancuri, a apărut abia relativ târziu, când războiul se stingea deja și nu a avut timp să aibă un impact semnificativ asupra cursului bătăliilor.
  Dar din partea naziștilor a apărut un tanc care, dacă ar fi fost pus la timp în producție militară, ar întârzia fără îndoială înfrângerea celui de-al Treilea Reich pentru mult timp.
  Oricare dintre voi, uitându-se la priveliștea jalnică care este actuala Europă democratică, probabil se va gândi, dar sub naziști, homosexualilor și "negrilor" nu li s-ar fi dat frâu liber!
  Și iată tancul AG-25, mic, turtit ca o țestoasă cu botul lung Panther. El trage din această armă la "Nikolai", străpungând corpul de la o distanță de 2 kilometri. Demonstrând în mod clar avantajul unei viteze inițiale ridicate a unui proiectil de subcalibru și locația cutiei de viteze direct pe motor și echipajul în decubit dorsal ...
  Obuzele "Nikolaev" au servit în armura frontală cu o grosime de 150 de milimetri la un unghi mare de înclinare rațională și ... ricoșeu.
  Pentru o greutate de treizeci de tone, rezervorul este protejat decent și nu îl poți suporta, cu obrăznicie.
  Alice, urcând pe acoperișul unei case distruse, urmărește cum două avioane AG-25 intră în luptă cu o coloană de avioane rusești Nikolaev-3. Mașinile germanilor erau agile, manevrabile și au sărit repede afară. Armura frontală este într-adevăr impenetrabilă... Da, părțile laterale sunt încă bune la 100 de milimetri și la un unghi de patruzeci de grade față de orizontală. "Panther" cu astfel de date în 1955 ar fi invincibil. Și lângă Varșovia, trupele țariste ar trebui să se retragă...
  Dar AG-25 nu a trebuit, din fericire, să devină cel mai bun tanc al celui de-al doilea, sau mai degrabă al celui de-al treilea război mondial. Și două mașini, nu atât de puternice pentru a opri cincizeci.
  SU-100-urile încearcă să vizeze mașinile blindate ale lui Fritz, dar naziștii își balansează vehiculele dintr-o parte în alta. Speed Thugs: 700 de cai putere pentru 30 de tone de greutate, oferă viteză decentă, mai ales pe autostradă. Într-o cutie montată direct pe motor sunt douăsprezece trepte de viteză, fără a număra cele de marșarier, ceea ce permite mașinii să plece în caz de amenințare.
  De asemenea, sunt doar patru SU-100, trag, o lovitură... Dar recul, armura cimentată are un unghi foarte mare, iar grosimea este decentă... Mașinile Fritz trag ca răspuns, dar o primesc și ele. .
  Alice, al cărui deget arătător drept s-a îndepărtat deja, sparge din nou optica. Fecioara albă ca zăpada își dezvăluie dinții și amenință cu pumnul:
  - Aici va fi pentru tine!
  Angelica veghează asupra câmpului de luptă. Șase "Nikolaev" -3 au fost doborâți în carenă, dar există șansa ca mașinile să revină în funcțiune. Proiectilul de calibru este mic, cu pereți groși și nu este atât de distructiv. Adevărat, într-una dintre mașini a avut loc o detonare și a început să varsă.
  SAU-122 și-a primit și porțiunea, a fost străpuns și ia foc...
  Alice l-a lovit și pe al doilea, zâmbind răutăcios...
  - Așa sunt acum orbi!
  Diavolul cu părul roșu se îndoia:
  - Oh este? Crezi în orbirea lor!
  - Nu ratez! se răsti Albă ca Zăpada.
  Da, și par să fie și ei! Angelica îşi bătu degetele în direcţia maşinilor.
  Într-adevăr, AG-25-urile au continuat să tragă, la fiecare cinci secunde, aruncând un proiectil din tunurile lor semiautomate.
  În același timp, rareori l-au mânjit, ei înșiși au primit-o, dar au ținut lovitura ... Se pare că armura era de înaltă calitate. Așa că SU-100 a intrat în corp... Aplecat...
  Alice nu a fost deloc surprinsă:
  - Chiar mi-a fost dor... Asta e neîndemânatic, sau așa mă afectează rănile.
  Alba ca Zăpada a tras din nou și a privit rezultatele împușcăturii cu ochi ascuțiți. Angelica a tras și în ochii lor... Dar nu, nu a fost nevoie.
  Alice a șoptit o rugăciune:
  - Glonț, glonț fii precis, suntem pentru Cauză, pentru Hristos!
  Nu, nu lipsește, doar că optica este protejată de sticlă blindată prea groasă și de înaltă calitate. Alba ca Zăpada și-a dat seama destul de curând... Și urmele tancurilor miraculoase germane au fost aruncate în aer de grenade. Așa că balamalele s-au prăbușit pe tot asfaltul. S-ar putea spune chiar - absurd! Tancurile sunt imobilizate și, teoretic, ar fi necesar să ne deplasăm, dar vehiculele sovietice încălzite conduc mai departe, împingându-le cu obuze ...
  Când sunt multe lovituri, acestea sunt o mulțime de lovituri ușoare în mănuși la cap. De la prima dată nu se reduce, dar apoi se acumulează treptat și există un astfel de lucru ca un knockout tehnic.
  La fel și armura, se desparte dintr-o serie de lovituri și prăbușiri... De aceea tendința vehiculelor super-grele nu a câștigat în construcția mondială de tancuri. Deși se pare că poți face protecția de cea mai înaltă clasă.
  Cu toate acestea, Marea Britanie în tancul Churchill a mers pe calea întăririi blindajului, chiar în detrimentul armamentului. Numai Challenger-ul era o mașinărie armonioasă în proporție (foc-armură-manevră). Dar în acest sens, tancurile au fost întotdeauna inovatoare. Deși din punct de vedere al compoziției, AG-25 a rămas de neîntrecut în timpul celui de-al treilea război mondial.
  Dar a fost deja "îngropat". Alice și Angelica și-au schimbat ținta și s-au apucat de infanterie, tunuri și Faustniks.
  Acum războinicii au luptat direct în Berlin. Au fost mulți, mulți băieți luptători. Și că adulții au fost deja eliminati în bătăliile anterioare, iar acum toți bărbații au fost mobilizați, de la vârsta de zece ani, sau chiar mai mici.
  Fetele s-au luptat și ele, deși nu în masă. Totuși, Hitler, ce monstru era, nu era un susținător al trimiterii femeilor pe front, considerând că războiul este o afacere pur masculină. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de apărarea capitalei, pot exista excepții de la reguli.
  Alice a evitat din principiu să împuște băieții sub șaisprezece ani. Deși unii dintre fulminații Fritz mânuiau cu destul de îndemână faustpatroni.
  Au fost multe pierderi printre tancurile sovietice și multă infanterie. Alte case au fost aproape năpădite cu cadavre. Există multe mitraliere în Berlin, iar puștile de asalt MP-74 funcționează, de asemenea, eficient. Butoaiele și fără recul bat.
  Efectuați un foc eficient și trupe rusești. Aici din nou atacul Elis. Avioane de atac rulante și foc puternic din tunurile antiaeriene și mitraliere.
  Trupele ruse fără pauză încearcă să depășească fortificațiile cu o singură aruncare. Dar apărarea este construită puternică. Aici este luată clădirea, un steag tricolor zboară cu mândrie peste ea... Și deodată, pe măsură ce explodează, zidurile se prăbușesc, zdrobind diverși luptători.
  Alice se încruntă greu.
  - Minele terestre sunt controlate prin radio. Există, de asemenea, câmpuri de mine pe care sapatorii nu le pot vedea.
  Angelica, trăgând frecvent și nervoasă, strâmbându-se de durerea din numeroasele ei răni, gâlgâind furioasă, a fost de acord:
  - Da, Fritz a creat probleme. În special coloanele de tancuri... Aici, se pare, străzile vor trebui să fie turnate din plin cu plumb și sânge!
  Alice ridică un bătrân. A aruncat faustpatronul, arma a zburat în jos și a explodat la impact, ridicând un morman de praf. În spatele lui s-a prăbușit, scuturându-și picioarele în pantofi de bast (!) Și însuși bunicul. Cariera lui s-a încheiat. Și judecând după crucile de fier, cariera a fost glorioasă, a existat chiar și o cruce de cavaler a crucii de fier. Este chiar ciudat că un astfel de cavaler a ales ca armă un Faustpatron, cu care băieții puternici sunt cel mai adesea înarmați.
  Angelica nu a experimentat prejudecăți deosebite și l-a împușcat pe tânărul faustist, expus din spatele zidului, cu piciorul gol. Băiatul a căzut, i s-a rupt osul și a gemut tare. Diavolul cu părul roșu, termină în ceafă, observând:
  - Mila în război, spre deosebire de o fată publică, costă mai mult, dar nu poate oferi satisfacție!
  Alice a replicat:
  - Numai o persoană cu un spirit cu adevărat înălțat nu ezită să arate milă celor căzuți!
  Angelica pufni dispreţuitor.
  - Iată-te din nou Albă ca Zăpada zvâcnind cu limba. Nu poți spune ceva mai inteligent?
  Alice spuse cu severitate:
  - Este cu adevărat curaj să omori un copil nefericit?
  Angelica pufni cu și mai mare dispreț.
  - Nu ai fost chiar tu un copil criminal? Și acum ești încă o fată minoră, nu sărutată de un bărbat. Așa că nu porniți cimpoiul, ci mai degrabă trageți! Adesea și bine. Și să nu-i fie milă de suflante, nu le este milă de tine și nici de soldații noștri câtuși de puțin!
  Alice, în loc să răspundă, și-a schimbat poziția... Într-un oraș mare, deși destul de distrus, un lunetist are întindere, multe ținte, multe victime.
  Și sunt o mulțime de băieți desculți, prinși de un impuls patriotic de a proteja Berlinul. Și uneori nu sunt foarte bine înarmați, pistoale, faust, cocktail-uri Molotov, dar se luptă cu disperare. Cu toate acestea, se văd deja grămadă de băieți - legați de soldații ruși.
  Dar iată-l pe unul dintre băieți în tunică ruptă, și-a ridicat mâinile în sus și, parcă, s-a dus să se predea. Fața lui palidă, slăbită, cu pisaje însângerate și obrajii înfundați, era severă și plină de disperare.
  Soldații ruși și-au întins mâinile spre el... Băiatul a tras ceva și deodată cu un vuiet a explodat! Fragmente au zburat departe și bucăți de carne însângerată.
  Alice se gândi în sinea ei, ce a șoptit puștiul german în cele din urmă? Rugăciune către mama, Dumnezeu sau monstrul iadului Adolf Hitler? La ce a visat în ultimele secunde? Ce ti-ai amintit?
  Angelica spuse sumbru:
  - Acest lucru ne va înțărca de obiceiul prost de a captura animale tinere. Vezi cum înțeleg ei afecțiunea! Trebuie să exterminăm întreaga națiune germană!
  Alice a obiectat cu insistență:
  - Nu! Nu este corect! Germanii sunt o națiune mare și foarte talentată. Și dacă printre ei sunt degenerați... - Albă ca Zăpada, atunci văzând că partenerul ei ia o fată cu pușca sub amenințarea pistolului, a înfipt-o în lateral. Nu îndrăzni să ucizi un copil! Ea e bună.
  se răsti Angelica cu sălbăticie, ca o pantera flămândă și rănită (și chiar este rănită!). Privirea ei devenea usturatoare de ura.
  - Nu vezi, e un copil care trage în soldații noștri!
  Alice a obiectat hotărât, băgând țeava armei între sânii ei rotunzi și plini de fată:
  - Atunci împușcă-mă! Din moment ce eu as fi actionat in locul ei exact la fel, aparand capitala Patriei mele!
  înjură Angelica.
  - Frienie de vițel! Dar de aceea nu ți-a fost milă de bătrânul, cu cruce de cavaler, ca mulți alții?
  Alice a răspuns fără ezitare:
  Pentru că acesta este război! - Și înaintea Angelicăi, a adăugat ea. - Și în război există reguli - cavalerii nu ucid copiii! Această regulă este respectată cu sfințenie în toate lucrările romantice!
  Diavolul focului a lătrat ca răspuns:
  - Nu te repara! Trage mai bine la bătrâni. Nu-ți place senilitatea!
  Alice dădu din cap cu nerăbdare.
  - Nimeni nu consideră un grădinar care taie lăstarii vechi și decrepiți un monstru. Dar pentru a distruge lăstarii tineri este zapadlo!
  Schimbări au avut loc în imaginea bătăliei, "Salamandrele" au apărut pe cer ca țânțarii pe foc. Ei i-au atacat pe rușii Aleksey cu toată furia lor, trăgând din tunuri de 30 de milimetri. Piloții sovietici au luat lupta.
  Alice și-a schimbat prioritățile și a trecut împușcarea la mașini zburătoare. În general, o aeronavă, chiar dacă este la fel de monobloc ca HE-162, este o mașină scumpă, iar distrugerea ei este mai valoroasă decât un infanterist sau chiar un ofițer SS.
  Adevărat, aici era clar că nivelul de pregătire al piloților germani nu era important. Probabil, începătorii care chiar nu știu cum să conducă și să tragă se luptă. Cu toate acestea, personalul neexperimentat a fost diluat cu mai mulți ași cu experiență, care au cauzat mari probleme.
  Mai ales când trageți la Aleksey cu manevrabilitate redusă. Și acoperirea luptătorului a întârziat foarte mult. Cu excepția cazului în care au existat și PE-2 pe care au încercat să le folosească la nivel tactic.
  Alice, după ce a doborât câțiva nou-veniți, și-a concentrat focul asupra așilor experimentați. Era important: să eliminăm cât mai mulți vulturi, să nu-i lași copii ruși orfani.
  În același timp, îngerul alb ca zăpada a experimentat o înălțare spirituală atât de puternică, încât a cântat din plin;
  Ce este serviciul pentru Patria Mamă?
  Această lucrare - care ne dă bucurie!
  Tragem bucurie - inspirație,
  Nu ne pasă de al nouălea val de furtuni!
  
  Pentru Patrie, inima bate violent,
  Toată lumea trebuie să lupte pentru ea!
  Și apoi va veni un basm minunat,
  Unde în dragoste există un singur iepure - un leu!
  
  Dar nici un leu nu a devenit brusc un iepure laș,
  Tocmai a adus în discuție curajul oblic!
  Nu trebuie să suferim, să suferim,
  Nori departe - strălucește o rază de aur!
  
  Noi, fetele, suntem niște războinici atrăgătoare,
  Vom lupta, salut patriei!
  La urma urmei, avem un asemenea spirit și putere,
  Ce psalmi cântă Arhanghelii!
  
  Acest cântec este despre vitejie despre onoare,
  Despre iubire sacră, nu trupească!
  Vom fi împreună cu Dumnezeu pentru totdeauna,
  Demon departe cu dor fără speranță!
  
  Pentru mine, Hristos cel Mare Războinic,
  El este pentru dreptate, bunătate!
  Da, am vărsat mult sânge
  Îmi pare rău pentru cei căzuți pe viață pe care nu îi voi reciti!
  
  Dar nu trebuie să numărăm pierderile,
  Domnul Atotputernic îi va învia pe toți!
  Va da o recompensa lui generoasă,
  Întărește-ne puterea, sabia și scutul!
  
  Viteazul este de fapt nemuritor,
  Conține miezul acestei vieți!
  Noroc va veni la noi, crede în el,
  Rupe adversarul cu furie!
  
  Lumea e uneori ca iadul,
  Fără ordine, conștiință, iubire!
  Cireșe amare, ofilite,
  Întregul echilibru - întunericul minusurilor, zerourilor!
  
  Dar fericirea va veni pe Pământ în curând,
  Omul este creatorul propriului destin!
  Va fi viață și moarte în putere mare,
  Să facem ceea ce strămoșii nu au putut!
  Alice, fără nicio exagerare, a făcut istorie, a scos semne, ca îndrăznirea pe o mașină de cusut cu împușcături, ale celor mai puternici luptători Luftwaffe, iar restul piloților germani, pierzându-și rămășițele spiritului de luptă, s-au retras de frică.
  Singure în acest moment, fetele au atacat din nou. Doi bărbați SS înalți și câțiva băieți puternici din Tineretul Hitler s-au strecurat până la ei și... În loc să profite de entuziasmul excesiv al războinicilor pentru a trage în ținte aeriene pentru a împușca lunetiști dintr-o ambuscadă, au decis să-i ia în viață. . Sau poate că frumusețea fabuloasă, devenită și mai erotică din cauza rănilor și oboselii fetelor, le-a determinat dorința de a folosi captivii în propriile lor scopuri.
  În orice caz, o lovitură cap la ceafă a dezactivat-o pe Alice, care era într-o stare de transă, pentru o lungă perioadă de timp, apoi Fritz-ul s-a repezit la Angelica înaltă.
  Cu toate acestea, diavolul de foc, chiar fiind grav rănit, a rămas cel mai periculos adversar. Ea l-a întâlnit reflex pe uriașul SS, cu o lovitură în vintre. A sughit, cu gura larg deschisă, saliva revărsată și această carcasă avea să zboare de pe acoperiș. Da, cum se prăbușește în cărămizi...
  Angelica, evitând împuștarea unui alt fascist, l-a lovit cu cotul în punctul din dreapta jos al bărbiei, înclinat spre centru. Când loviți așa, chiar și o lovitură ușoară poate doborî un luptător cu o textură mare. Și Angelica a lovit profesional, cu răsucirea corpului și răsucirea umărului.
  Maxilarul a crăpat, nazistul a căzut într-un knockout profund, aproape fatal. Doi băieți din Tineretul Hitler cu petice de ghindă de stejar au deschis gura, expirând:
  - O, Rush-erou!
  Apoi s-au repezit spre ea, fluturând lopețile de sapători. După doi giganți, adolescenții care nu păreau mai mari de paisprezece sau cincisprezece ani nu păreau înfricoșători. Adevărat, ghindele de stejar de pe gulere spuneau că acesta era un personal de elită sau de comandă. Dacă Angelica ar fi un soldat obișnuit, acești băieți ar fi o amenințare. Dar pentru o siberiancă întărită de fier înroșit și plumb, acestea sunt semințe.
  Angelica a făcut o mișcare înșelătoare, iar o prietenă, întorcând tibia ca un evantai și l-a agățat pe băiat, a zburat cu capul în jos, fulgerând cizme sport pe țepi de oțel aliat. În mod clar nu sunt locali desculți. Dar un alt băiat a încercat să o lovească cu piciorul, dar evident fără succes, deoarece el însuși a zburat, izbindu-se dureros cu spatele. Angelica a rezumat:
  - Aceasta este tehnica lui Rush-hero!
  Și Oleg Rybachenko, între timp, l-a capturat pe Adolf Hitler. Fuhrer-ul a încercat să scape pe o farfurie zburătoare, dar copilul său eroic l-a doborât cu o praștie specială cu o bucată de antimaterie. Și a reușit să pătrundă prin jetul laminar.
  Când Fuhrer-ul și câțiva dintre gardienii săi au încercat să plece, copilul eroic i-a ajuns din urmă. Dintr-o explozie, băiatul terminator a tăiat gărzile Fuhrer-ului.
  Și l-a prins pe Hitler însuși cu degetele goale ale piciorului unui copil de nas. Și l-a aruncat jos.
  În această 30 aprilie 1957, războiul cu cel de-al Treilea Reich era aproape de sfârşit.
  Oleg Rybachenko a primit cel mai înalt ordin al Rusiei: "Iisus Hristos" a devenit în sfârșit general. Pe când eram încă băiat.
  Rusia a anexat toate țările lumii. Și a creat un imperiu mondial.
  Au fost zboruri către alte planete ale sistemului solar.
  Medicina a rămas oarecum în urmă și Vladimir al treilea a murit brusc în 1992, corectând cincizeci și patru de ani - depășind durata domniei lui Ivan cel Groaznic.
  Nepotul regelui, în vârstă de unsprezece ani, George I, a urcat la presto. Și mama sa Maria a devenit regentă. Până la vârsta de optsprezece ani.
  Oleg Rybachenko a servit timp de o sută de ani, dar nu și-a dat demisia. După 2004, băiatul a început să crească. Și în 2010 a devenit un tânăr de șaisprezece ani, foarte frumos, fără barbă, dar extrem de musculos. Și așa a rămas la această minunată vârstă de șaisprezece ani. Când femeile te iubesc, dar nu trebuie să radi vadul.
  În 2021, a început primul zbor uman în afara sistemului solar.
  Deocamdată, trebuie să fi durat foarte mult timp.
  Oleg Rybachenko, ca nemuritor, a devenit comandantul primei expediții interstelare. Tineretul Etern a fost de acord. Pentru el, timpul curgea mai repede decât pentru alți oameni și nu se temea de bătrânețe.
  Băiatul terminator a cântat o poezie întreagă înainte de începere, compunând chiar din mers;
  Sunt un pionier al țării sovieticilor,
  Și, în același timp, generalul țarist...
  Pot chema inamicii Rusiei la socoteală,
  Wehrmacht-ul s-a rupt!
  
  Băiatul desculț i-a spulberat pe naziști,
  Dușmanii Rusiei au exterminat cu răceală...
  Nu, nu judeca copilul cu strictețe,
  Însuși Sfântul Rod l-a ales pentru luptă!
  
  Și acolo unde pur și simplu nu avea ochii limpezi,
  La ce bătălii nu a fost băiatul...
  Un val de zăpadă arde picioarele goale ale unui copil,
  El este într-un fel chiar idealul lui Dumnezeu!
  
  În lupte redutele s-au clătinat,
  Băieții s-au luptat cu furia apreciind...
  Soldații ruși au luptat foarte curajos,
  Ați deschis un cont, există deja o penalizare!
  
  Am fost un pionier în lupte aprige,
  Aruncând grenade desculț...
  Și a sărutat-o pe fată chiar pe buze,
  Pentru că, evident, sunt un copil tare!
  
  Dar nemții sunt doar fanatici,
  Cu siguranță sunt luptători minunați....
  În luptă, băiatul a devenit deja ofițer,
  Bunicii și tații sunt mândri de flăcău!
  
  Nu voi lăsa naziștii să învingă Patria,
  Îi voi da lui Fritz Rus să depășească asta...
  Cred că vom trăi sub comunism,
  Invincibilul erou-urs rus!
  
  Am luptat cu Japonia când eram băiat,
  Nu cresc, pentru că de un secol băiat...
  L-a prins pe cel care era un bulgăre puternic,
  La urma urmei, omul este mai înalt decât maimuțele!
  
  Fetele se luptă și desculțe,
  La urma urmei, este mai convenabil, iar cizmele sunt strânse...
  Uneori sunt stele ca farfuriile
  Mikado va fi un kaput curajos!
  
  Ei bine, fascistul îți va aduce o grenadă,
  Ea se va rupe cu o forță letală...
  Voi cânta o serenadă pentru fată,
  Și vom zbura spre stele!
  
  Rusia este o putere glorioasă,
  E frumoasa si are culoarea primavara...
  Rusia și slava lui Dumnezeu ne așteaptă,
  Deși sunt copil, veșnic și desculț!
  
  S-au luptat cu Wilhelm, iar vrăjitoarele cu mine,
  Despre înfrângerea regimentelor Kaiser...
  Ei bine, acum inamicul este palid,
  Ursul și-a descoperit colții ascuțiți!
  
  Membrii noștri Komsomol nu sunt inferiori,
  Sunt frumuseți, vor lovi cu pumnul...
  Au mers singuri pe front,
  Ei bine, inamicul va deveni un nemernic!
  
  Și acolo unde pur și simplu nu am purtat bătălii,
  Ne-am tocat la rece cu sabia inamicului...
  Și, în mod specific, i-am dat lui Hitler,
  Ce viscol mare!
  
  Rusia este patria lui Svarog,
  S-a ridicat direct din ruine...
  În Dumnezeu Totul este mai puternic decât Bunul,
  Un heruvim rus plutește deasupra noastră!
  
  Fetelor le place să lupte desculțe
  Și sunt mai puternici, știu să nu găsească...
  Am grenade într-un ghiozdan puternic,
  Vom putea intra în Berlin cu un tanc!
  
  Că noi băieții am fost în acele bătălii,
  Am salvat prizonierii din laț...
  Vom vedea în curând comunismul dat,
  Țări deja familie regală viteaz!
  
  Patria va deveni mai sus decât stelele frumoase,
  În ea, fetele noastre strălucesc ca un quasar...
  Este periculos să mă lupt cu fata mea
  Ea dă o lovitură dură!
  
  Ei bine, ce s-au îngreunat naziștilor,
  De la noi, tu Fritz ai fugit imediat...
  Învârtând kilometri furios
  Te-am lovit nu în sprânceană, ci în ochi!
  
  Îl onorăm pe Rod și ne rugăm lui Svarog,
  O iubim pe Lada - mama Marilor Zei...
  Când merge pe un drum dificil,
  Nu este nevoie să irosești cuvintele!
  
  Bogăția rușilor pur și simplu nu poate fi măsurată,
  Ea nu cunoaște un sfârșit...
  Trebuie să credem cu fermitate în dragostea de la Dumnezeu,
  La urma urmei, nu suntem umbra unor furnici!
  
  
  Spune-le fraților vor fi împreună cu Rusia,
  Vom învinge pe toți și îi vom proteja pe cei slabi...
  Deși uneori ne amintim cu tristețe,
  Dar cu siguranță îi vom învia pe cei căzuți!
  
  Rusia mea, ești o țară sfântă,
  Nu vei fi mai frumoasa pe lume...
  Fata aleargă desculță prin zăpadă,
  Ea nu arată mai mult de douăzeci de ani!
  
  Cred în victoria nesfârșită
  Că Rusia va înflori pentru totdeauna...
  Că va fi carne gustoasă la cină,
  Ce nu va veni la hoțul nostru de pământ!
  
  În Rusia, totul va înflori, crede-mă,
  Și să zburăm în glumă pe Marte...
  Noi înșine am început să credem judecătorilor,
  Și totul în Patrie va fi de cea mai înaltă clasă!
  
  AMERICA A FOST PRIMUL ÎN LUPTA
  Pe 20 aprilie 1941, Statele Unite au declarat război Germaniei naziste. În această poveste, nervii lui Roosevelt nu au putut suporta, iar el, sub influența opiniei publice, a decis să se alăture masacrului. Statele Unite au fost acuzate în mod constant că au întârziat intrarea în război pentru o lungă perioadă de timp și, în general, nu au deschis un al doilea front.
  Deși nici în al patruzeci și patrulea an, aliații nu au fost aruncați în mare ca urmare a norocului. Și apoi Statele Unite au intrat în război nepregătite. Fuhrer-ul a decis să amâne planul Barbarossa. În plus, a simțit că URSS este o nucă mult mai greu de spart decât se poate judeca de la compania finlandeză.
  Și mai întâi, naziștii au ocupat Iugoslavia și Grecia. Și apoi insula Creta.
  Dar lovitura decisivă a fost dată la 22 iunie 1941 Maltei. Aici au participat un număr mare de avioane, inclusiv avioane bombardiere. Și apoi a venit aterizarea. De data aceasta mai organizat și de succes.
  Malta a căzut și nemții înaintează din nou. De data aceasta în Libia. Unde au fost desfășurate încă patru divizii de tancuri. Iar pumnul lui Rommel zdrobește pozițiile britanice. Pal Tolbuk. Și apoi, în august și începutul lunii septembrie, Egiptul a fost cucerit.
  Un batalion de fete frumoase din SS "Lupii" a luat parte la lupte. S-au luptat desculți și într-un bikini. Iar tălpile lor goale au ars nisipurile din Sahara. Dar fetele din asta au luptat doar mai eficient.
  Egiptul a căzut... O parte din trupele germane s-au mutat în Sudan, iar o parte a mers în Palestina și Irak.
  În același timp, naziștii au luat Gibraltar și au început să-și transfere trupele în Maroc și să cucerească Africa.
  De menționat că Hitler și Stalin au avut o întâlnire personală la Stockholm. Și acolo, Stalin și-a asigurat neutralitatea prietenească și a spus că URSS nu are nevoie de prea mult. Dar a refuzat să se alăture războiului.
  Fuhrer-ul a decis să-și asume o șansă și să supună Africa. Aceasta ar furniza atât materii prime, cât și sclavi pentru industrie. Și poți merge în India prin Iran.
  Germanii au capturat Irakul și Kuweitul, iar iarna au ocupat întregul Orient Mijlociu.
  Fetele-lupi vâslau acolo cu picioarele goale. Și în primăvară, a început o campanie prin Iran până în India.
  Wehrmacht-ul, asemenea hoardelor lui Genghis Khan, a mers prin Persia și a zburat în India. Japonia a zdrobit America și Marea Britanie pe alte fronturi. Aproape de Midway, americanii au fost puternic bătuți. Și arhipelagul hawaian a fost capturat de samurai.
  Succesul Japoniei în bătălia de la Midway a fost facilitat de patru fete ninja care au doborât toate avioanele americanilor care au încercat să atace navele țării Soarelui Răsare.
  Japonia a câștigat o victorie zdrobitoare. Fetele s-au luptat și desculte și doar în bikini, iar asta le-a făcut trupurile atât de sensibile. Și mai ales la vibrațiile avioanelor.
  Și i-au zdrobit foarte înverșunat pe americani... În timpul verii și toamnei celui de-al patruzeci și doi de ani, Wehrmacht-ul a cucerit toată Africa, iar pământul în Birmania, unindu-se cu japonezii.
  Resursele colosale se aflau sub controlul Germaniei. Mai mult, talentatul Speer a devenit ministrul imperial al armamentului și muniției.
  Pentru a crește presiunea aerului asupra Marii Britanii în ianuarie 1943, Reichstag a declarat "Războiul total".
  Producția de avioane a crescut rapid. Cele mai avansate bombardiere Yu-188 și avionul de luptă-bombard Focke-Wulf, precum și mai puternicul DO-277, au intrat masiv în serie.
  Germanii au presat Marea Britanie. În primăvara anului 1943, a apărut ME-309, care nu avea egal în armament și caracteristici de zbor. La fel și un Yu-288 și mai puternic și planoare speciale de aterizare capabile să miște atât planetele, cât și avioanele de transport cu șase motoare.
  Naziștii au distrus Marea Britanie la pământ, iar flota lor de submarine a înecat în mod activ fiecare cip care a navigat către metropolă. Și în august 1943, a avut loc o aterizare amfibie în Marea Britanie. În bătălii, Tigrii, Leii, Panterele au fost testați și chiar și Tigrii -2 și Mouse au fost copți.
  Marea Britanie a căzut... Japonezii de pe mare au învins Statele Unite și chiar au predat americanilor o arteră din Panama.
  America, fiind singură, a cerut milă. Roosevelt era destul de supărat.
  Hitler nu a fost de acord cu pacea, iar trupele sale au urcat în Canada. Operațiunea de capturare a Islandei a decurs aproape fără pierderi. Și apoi germanii s-au mutat prin Groenlanda.
  Cel de-al patruzeci și patrulea an a trecut în lupte aprige în Occident. Al Treilea Reich avea avioane cu reacție. Inclusiv bombardierul. Teribil patru bombardier Yu-488 și jet "Arado", modificări de asalt ale vehiculelor.
  De asemenea, aeronavele cu elice au fost la maxim, în special TA-152. Această evoluție a lui Focke-Wulf a avut mare succes și a distrus mașinile americane.
  Pistolul-mitralieră german MP-44 și submarinele alimentate cu peroxid de hidrogen erau, de asemenea, mai avansate. Panther-2 a devenit tancul principal și se afla cu cap și umeri deasupra Shermanilor americani. Germanii în ansamblu erau superiori Statelor Unite din punct de vedere tehnologic, iar resursele lor au făcut posibilă preluarea în cantitate.
  Printre așii germani, Marsilia a fost un adevărat fenomen. A marcat atât de repede încât a fost primul din trei avioane care a primit de două ori Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Și apoi pentru patru sute de avioane cu Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Și pentru cinci sute de Mare Cruce a Crucii de Fier.
  Pentru șapte sute cincizeci de avioane, i s-a acordat un premiu special: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  În plus, Marsilia a primit și o cruce de merit militar cu diamante. Și pentru o mie de avioane a primit Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  A fost doar o groază pentru SUA.
  Trupele germane au trecut ușor Canada, iar naziștii și japonezii au trecut prin Mexic și au atacat Statele Unite.
  Era ca și cum ai fi viu în căpușe. Germanii au presat. TA-400 a bombardat orașe și fabrici americane, aducând literalmente groază totală. Iar yankeii au cedat loviturilor zdrobitoare.
  Germanii înaintau, iar americanii zdrobeau, în special echipajul tancurilor de la Gerda.
  Fata a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și i-a zdrobit pe americani.
  Ea i-a spulberat pe Sherman și le-a spart turnurile.
  Și urlă în vârful plămânilor ei:
  - Gerda îi place să omoare! Iată-o pe Gerda!
  Și Charlotte, ca un călcâi gol, va apăsa și va trimite o scurgere mortală. Va zdrobi inamicul.
  Și râzi, dezvăluind dinții:
  - Sunt o fata spatiala!
  Aici Kristina se bate și, de asemenea, folosind degetele goale de la picioare, rupând armura tancului.
  Și urlă:
  - Dincolo de granițele ariene!
  Magda trage și ea cu o acuratețe colosală și cu picioarele ei goale cizelate.
  Și răcnind:
  - Pentru victoria forțelor colosale!
  Americanii au avut o perioadă foarte grea... Al patruzeci și patrulea an a fost o perioadă de înfrângeri și dezastre pentru Statele Unite pe toate fronturile.
  Tunurile autopropulsate germane mai avansate din seria E au apărut în lupte, în special E-10 și E-25. Și ei ușori și iute i-au dat pe Yankees în coarne. Când SUA s-au predat pe 30 ianuarie 1945, primul E-50 sosise pe front. Această mașină era încă imperfectă, cu o greutate de peste șaizeci de tone, avea o armură frontală de 150 mm din carenă și 185 mm din fruntea turelei. Iar laturile sunt la 82 mm sub pante. Care este aproximativ comparabil cu "Tigrul" -2. Adevărat, motorul cu suflantă și supraalimentare a dat o putere de până la 1200 de cai putere. Și pistolul era de 88 mm 100 EL, foarte precis și străpungător.
  Și astfel inamicul s-a lovit cu disperare.
  Și, în cele din urmă, a apărut o farfurie zburătoare. Eva și Gertrude, două fete cu picioarele goale și îmbrăcate în bikini, au excelat. Și sa dovedit a fi destul de mișto cu fișe zdrobitoare.
  Și astfel avioanele americane au fost demolate.
  Dar aici este victoria. Iar germanii, împreună cu japonezii, urmează să pună capăt URSS.
  Invazia este programată pentru 22 iunie 1946. Până în acel moment, germanii au ștampilat un număr mare de tancuri din seria E. În special, E-50 a fost îmbunătățit, iar motorul și transmisia erau pe un singur bloc, iar cutia de viteze era pe motor. Trenul de rulare a devenit, de asemenea, mai ușor, iar unele dintre elemente au fost mutate din carenă. Înălțimea mașinii a scăzut, iar greutatea a scăzut la patruzeci și cinci de tone. E-75 a devenit, de asemenea, mai ușor la șaptezeci de tone și și-a redus masa. Și motorul a devenit mai puternic în 1500 de cai putere și turbină cu gaz. În același timp, grosimea armurii frunții turnului este de 252 mm, iar părțile laterale sunt de 160 mm sub pante. Și fruntea corpului: 200 mm de sus cu o pantă mare și 160 mm de jos cu o pantă mare. Laturi de 120 mm si plus scuturi de 50 mm.
  Astfel, E-75 a devenit un tanc mai mult sau mai puțin rulant și, în același timp, a fost perfect protejat din toate unghiurile. Și avea două tipuri de pistoale: 105 mm în lungimea țevii 100 EL și 128 mm în lungimea țevii 55 EL.
  Pentru tancuri de luptă, primul tip de armă este mult mai bun.
  URSS până atunci, desigur, nu a stat pe loc. În comparație cu istoria reală, el a avut un avans de cinci ani. Producția industrială în acest timp, conform datelor oficiale, aproape sa dublat. Deși în realitate a fost aproximativ o treime supraestimat. Au fost produse o mulțime de tancuri și avioane. Dacă la 1 iunie 1941, URSS avea 22.600 de tancuri și alte trei mii de tanchete și o mie și jumătate de tunuri autopropulsate. Apoi, până la 1 iunie 1946, au fost adăugate alte treizeci de mii de tancuri. Desigur, au fost produse mai multe mașini, dar declinul natural. Astfel, URSS are în serviciu cincizeci și trei de mii de tancuri. Dintre acestea, cel mai masiv T-34-76. Dar există și mașini ușoare. Și BT și T-26 învechite și alte tancuri care sunt încă gata pentru dezafectare. Și destul de grele. Și nu toate s-au dovedit a fi potrivite. KV-3 a apărut în august 1941. Greutatea este de 68 de tone, iar pistolul este de 107 milimetri, iar viteza proiectilului este de 800 de metri pe secundă. Și în septembrie, KV-5, tot un tun de 107 mm și 76 mm. Și o sută de tone. Și din martie 1942, KV-4 cu o greutate de 108 tone a intrat în serie și aceleași arme ca și KV-5, doar că armura frontală nu avea 170 mm, ci 180 mm. Mult, dar fără unghiuri raționale de înclinare. Aceste tancuri E-50 au străpuns perfect de la distanță de luptă. Această mașină are armură frontală cu unghiuri mari și este aproape imposibil să spargi rezervorul din față. Acesta nu este un "Tiger" -2, cele mai avansate mașini mai noi au mult mai multe unghiuri de înclinare.
  URSS nu a purtat războaie, după Finlanda, iar Stalin nu a ieșit afară. Iar tehnologia din URSS nu mergea conform celor mai avansate arme. Seria KV s-a mutat și spre modele mai grele. În februarie 1943, KV-6 a apărut cu o grosime a blindajului frontal de 200 mm, armament cu un tun de 152 mm și un tun de 76 mm și o greutate de o sută cincizeci de tone. Și în mai 1943, și KV-7 cântărind 200 de tone și trei tunuri deodată: 152 mm și două de 76 mm.
  Tancul T-34-76 ușor de fabricat și versatil abia în 1944 a fost modernizat cu tunuri de 85 mm și o turelă mai mare.
  A apărut T-34-85. Și ea a devenit mașina principală. Produs în cantități mici și tancuri amfibii ușoare și BT - pe roți. În 1944, a apărut KV-8, cântărind două sute cincizeci de tone și tunuri de 152 mm și două de 85 mm. Dar monștrii foarte grei nu s-au justificat. Doar Stalin a fost dus de gigantomanie.
  Dar nemții au abandonat șoarecii super-grei. Tancurile principale au fost E-50 U mediu și E-75 greu. În cantități mici și E-100. La fel și pistoalele autopropulsate E-10 și E-25. Sunt mici, dar atât de mobile și eficiente.
  În URSS, înainte de începerea războiului, tunurile autopropulsate nu erau suficiente ... În acest sens, Rusia sovietică a rămas în urmă. Și până acum, din aproximativ două mii, iar majoritatea sunt în calibru de 76 și 85 de milimetri. SU-100 nu a apărut... Din moment ce experiența practică a războiului nu a fost suficientă. În URSS, după KV-8 din această serie, greutatea nu a mai crescut. KV-9 era înarmat cu tunuri de 107 mm și două tunuri de 76 mm. Un KV-10 cu tunuri de 107 mm și două de 85 mm. Cu excepția T-34-85, URSS nu a avut tancuri de succes. Căratele pe șenile pentru războiul de pe teritoriul Rusiei nu se potriveau bine. T-54, unul mai avansat, era încă în curs de dezvoltare. KV-11 a apărut literalmente în ajunul războiului. Pentru a lupta cu tancurile germane cu un tun de 122 mm și două 76 și KV-12 cu un tun de 122 mm și 85 mm.
  Războiul a arătat mai târziu răutatea seriei KV ... Ultimul tanc KV-13 a apărut deja în timpul războiului cu unul, dar pe de altă parte, un tun de 203 mm. A fost cel puțin ceva capabil să lupte împotriva naziștilor.
  În aviație, URSS rămâne și ea în urmă: nu există avioane cu reacție. Au apărut adevăratele șuruburi MIG-7 și MIG-11 și Yak-9, Yak-11 și LA-5 și LA-7. Dar, desigur, avioanele sovietice nu se potrivesc cu avioanele germane. Și în plus, naziștii au și discoteci. Care nu poate fi doborât din arme de calibru mic.
  Și o gamă întreagă de diferite tipuri de mașini. Și luptători, inclusiv "Gotha" fără coadă și tot felul de alte mașini. Și ME-262 X, care are o viteză de 1200 de kilometri pe oră, și cinci tunuri cu aer comprimat. Și chiar mai puternic cu șapte tunuri cu aer comprimat ME-362. Și unde să concurezi cu astfel de URSS. Și XE-262 este un avion de luptă mai avansat și, cel mai important, ieftin. Și ME-1100 cu aripi care schimbă matura.
  Și TA-283 cu un fuselaj lung. Și o mulțime de alte lucruri foarte puternice și percusive.
  Și TA-400 și mai ales jet TA-500, care va înmuia pe toată lumea și va zdrobi în glumă pe toată lumea.
  Și aceștia sunt, să spunem, monștri.
  Și nu opriți mașinile germane... Cum au bătut...
  Aviația germană la ora 2:30 ora Moscovei decola deja. Monștri înaripați se pregăteau să cadă pe pământ sovietic.
  Piloții germani Gertrude și Adala, plesnind din picioarele goale, s-au urcat într-un XE-328 cu două locuri, într-o mașină cu reacție - acesta este un monstru cu zece pistoale cu aer comprimat.
  Tocmai trecuse ploaia și fetele lăsaseră urme grațioase, foarte clare, ale picioarelor goale.
  Erau atât de seducătoare, încât adolescenții care serveau pe aerodrom au devorat cu lăcomie urmele pașilor goale cu ochii, și chiar și băieții au început să crească perfecțiunea. În general, au fost mulți piloți - luptele au arătat că femeile, în condiții egale, au o rată de supraviețuire de două ori mai mare decât bărbații. Și asta înseamnă că sunt eficiente. Și Hitler, bineînțeles, nu este o persoană care să fie milă de nimeni.
  În al Treilea Reich însuși, poligamia a fost introdusă oficial - dreptul la patru soții. Acest lucru este foarte practic. Dar nu prea se potrivește tradițiilor creștine. Nu e de mirare că fascismul caută o nouă formă de religie. Hitler insistă să fie monoteism, dar atât de special - cu un panteon de zei păgâni, vechi germani. Desigur, Hitler însuși în acest panteon este plasat mai presus de toate ca mesager și mesager al Zeului Prea Înalt.
  Deci, Führer-ului, desigur, îi place foarte mult să se cultive.
  Gertrude și Adala își lansează aeronava de atac multifuncțională spre cer, care poate juca și rolul unui luptător.
  Războinicii sunt foarte încrezători. Rușii nu au avioane cu reacție și este puțin probabil ca aceștia să poată rezista asaltului tigrelor cerului.
  Gertrude mârâi:
  - Sunt un cavaler al unui pârâu aprins...
  Adala confirmă cu entuziasm, dezvăluind dinții:
  - Și îi voi face șah mat pe toată lumea!
  Fetele au râs. Și-au apăsat călcâiele goale pe pedale și au învârtit aeronava de atac cu reacție.
  Era încă întuneric, dar deja se vedea o dâră de lumină în est. Fetele fluierau... Întinderile Rusiei pluteau deja sub ele. Femeile războinice au chicotit și și-au făcut cu ochiul. Sunt atât de extravagante și frumoase.
  Aici mașinile sovietice decolează spre ei. Șurubul Yak-9 este poate cea mai produsă mașină în masă dintre cele mai recente versiuni. Nu prea înarmat, dar relativ ieftin și cu armură mică. MIG-5, mai rapid, cu mitraliere. MIG-3 este un model anterior. LAGG-7 este probabil cea mai rapidă și mai înarmată pasăre. În ultima modificare, există până la trei tunuri de 20 mm.
  Dar toate acestea sunt mașini cu elice - avioanele cu reacție nu au fost create. Și nemții se simt foarte încrezători.
  Gertrude trage zece tunuri cu aer. Au lovit 30 mm și două tunuri de 37 mm. Se repezi ca un vârtej de foc prin avioanele sovietice. Cu toate acestea, piloții roșii încearcă să se eschiveze și să treacă la coadă.
  Adala manevrează în acest moment. Nu poți lua o mașină germană cu cap, dar a intrat în cozi este greoi. Pentru URSS, atacul nu este neașteptat. Tunurile antiaeriene au fost deja lansate. Obuzele explodate strălucesc în întuneric.
  Nemții se confruntă cu o anumită nervozitate. Se părea că au văzut deja atât de multe încât nu ai fi surprins de nimic, dar... piloții sovietici sunt curajoși și nu se tem de pierderi. Nimic care să-i sperie. Dar experiența nu este suficientă. Avionul german iese ușor din scufundare și doboară mașina sovietică. Mai rupe unul în bucăți.
  Puterea armelor germane este foarte mare. Aceasta este o componentă în care Fritz au un avantaj enorm față de Rusia. Dar viteza naziștilor este colosală.
  Adala accelerează și iese înainte. Și Gertrude trage cu rachete în inamic. Sfatul este primit de dinți. Unele muniții sunt îndreptate către căldură sau sunet.
  Adala șoptește:
  Nu ne vor ucide!
  Fetele își învârt mașina... Încearcă să fie cool. Și apoi un vânător sovietic lovește un avion de atac german din apropiere. Și cum începe să se rupă și să se despartă. Atât cerul, cât și aerul.
  Gertrude a șoptit:
  - Moarte nebună!
  Războinicii erau în mod clar confuzi și pot fi izbiți așa.
  Tancurile se îndreaptă spre graniță. Echipajul legendar al lui Gerda, Charlotte, Christina și Magda.
  Patru războinici au reușit să se acopere de glorie luptând atât cu britanicii, cât și cu americanii. În timpul ostilităților cu America, frumusețile au stăpânit tancul Panther-2. Nu este o mașină rea, superioară Shermanilor atât ca armament, cât și ca blindaj frontal. "Pershing" de mai târziu practic nu a avut timp să facă război. Da, și nu este un rival pentru "Pantera" -2.
  Apoi cele patru fete au câștigat gloria legendară. Deși, în general, drumul lor glorios a început în anul patruzeci și unu. Himmler l-a convins pe Fuhrer să încerce batalioane de femei în bătălii, de la arieni special instruiți.
  Luptele au arătat că femeile nu sunt deloc o verigă slabă și știu să lupte bine. Și, în același timp, suportă mai puține pierderi decât bărbații. Războinicii au luptat și în infanterie, bătându-și picioarele goale pe nisipurile fierbinți ale deșertului Sahara. Și a stăpânit tancurile. După ce a testat "Tigrul", în luptele cu Marea Britanie.
  Soarta tancului Panther s-a dovedit a fi interesantă. În istoria reală, acest cel mai bun și al doilea tanc ca mărime al celui de-al Treilea Reich a jucat un rol major în Pantsval. În alternativă, "Panterele" aproape că nu s-au luptat. Abia au ajuns la timp pentru asaltul asupra metropolei britanice. "Panterele" -2 mai avansate și mai puternice au intrat în serie pentru luptele împotriva SUA.
  Și acum cei patru au primit un "E" -50 și mai puternic și mai perfect, care se distinge prin arme puternice și protecție.
  Războinicii s-au simțit foarte încrezători. Controlul rezervorului este cel mai modern cu joystick-uri. Cea mai recentă mașină. Chiar și motorul cu turbină cu gaz. Dar există și o mulțime de "Pantere" -2. Treizeci și patru nu este un rival pentru o astfel de mașină.
  Gerda stătea întinsă într-un fotoliu. Era bikini. Fetele sunt deja obișnuite să lupte pe jumătate goale. Nisipurile fierbinți ale deșertului le ardeau picioarele goale, pietricelele munților le înțepau tălpile goale. Dar războinicii nu s-au rupt deloc și nu s-au desprins în pulberi.
  Comandantul echipajului, care a primit multe premii, șuieră:
  - Și acum Rusia este împotriva noastră! Noi aventuri și victorii vă așteaptă!
  Ea îşi scutură capul alb ca zăpada. Blond natural, foarte frumos si bronzat.
  Charlotte zâmbi.
  Fata asta avea părul roșu aramiu care ardea ca o flacără. De asemenea, o frumusețe, cu un bronz bronz. În bikini, bronzat, musculos. Cu picioarele goale, călcând pe nisip fierbinte și pietre ascuțite.
  Diavolul de foc a remarcat:
  - Rușii sunt poate cei mai fanatici adversari ai noștri!
  Christina ridică vocea. Părul ei este galben aramiu, arde și el ca o flacără, dar cu o nuanță aurie. Și același bronz, mușchi și frumusețe. Față expresivă și în același timp blândă. Și un bikini. Picioare care au ștampilat kilometri întregi pe o suprafață dură și arzătoare, dar nu și-au pierdut grația și liniile netede. Degetele goale sunt bine tăiate și foarte agile.
  Fata cu părul roșu a întrebat:
  - De ce crezi asta?
  Magda a răspuns pentru ea. Fata asta are părul alb-auriu, blond miere. Foarte frumos, musculos, cu o față expresivă și ochi safir-smarald. Picioarele sunt si ele intarite, cu tocuri rotunde si degete drepte. Poate că Magda are chipul cel mai tandru, aproape blând, în ciuda bărbiei curajoase. Gerda, de exemplu, pare mai dură. Puțin mai moale decât Christina și oarecum pervers ca vrăjitoarea Charlotte.
  Magda a remarcat:
  - Au un sistem totalitar ca al nostru. Prin urmare, sunt mai duri!
  Gerda a zâmbit și a răspuns:
  - Tancurile sovietice sunt o grămadă de fier vechi. Nu ar trebui să ne fie frică de ei!
  Magda a răspuns încet:
  - În seria KV, este plin de mastodonti. Mai ales KV-14.
  Fetele au chicotit. Ultimul rezervor s-a dovedit cu adevărat a fi o "capodopera" - cea mai grea mașinărie cu trei pistoale: două de 152 mm și una de 122, cu o greutate de trei sute de tone și o armură frontală de 200 mm. Unul dintre cele mai nereușite modele în construcția de tancuri. Nu s-a putut transporta deloc un astfel de tanc. Și mașina este pur și simplu o risipă de bani! În serie a intrat și KV-10 (B) - o mașină cu trei tunuri de 107 mm și o greutate de două sute de tone, un fel de distrugător de tancuri.
  Nu e cea mai bună idee să pui două pistoale pe tanc. Și chiar mai mult de trei. Aici Stalin, desigur, a dat dovadă de tiranie. Și a interferat foarte mult cu țara. Cu toate acestea, a fost dezvoltat și un tanc din seria Isov. Dar și uriaș și greu. Singura diferență față de seria KV este o încercare de a seta armura pe o pantă rațională. Dar Armata Roșie nu a purtat război și, prin urmare, tehnica nu s-a îmbunătățit prea mult. Și nu a existat o practică de luptă de a folosi mașini.
  În general, germanii au folosit patru ani de întârziere în comparație cu istoria reală mai fructuos.
  Charlotte, cu părul roșu, își apăsă degetele goale pe joystick. Tras în buncărul de la graniță. Un obuz de 105 mm a lovit pistolul sovietic și l-a răsturnat. Setul de luptă a început să se rupă, iar obuzele au detonat.
  Vrăjitoarea roșie șuieră:
  - Sunt un cavaler groaznic - în genunchi sălbatici! Voi mătura pe vrăjmașii Patriei de pe fața pământului!
  Și rânjetul dinților de perle și sclipirea ochilor de smarald. Fetele sunt cu adevărat de top.
  Christina a chicotit și a răspuns:
  Acum voi trage!
  Și a tras și în inamic. Un tun sovietic de 76 mm a tras. Obuzul a lovit fruntea înclinată a lui E-50 U cu o armă mai grea. Și a ricoșat. Pur și simplu a sunat în urechile fetelor.
  Gerda și-a plesnit picioarele goale și a ciripit:
  - Ce pasaj!
  Și ea însăși a tras următoarea lovitură... Tancurile germane au tras în zona fortificată sovietică. E-100 a funcționat și el. Această mașină s-a dovedit a fi, de asemenea, un derivat al Mouse-ului. Nu este o idee foarte bună pentru un tanc cu două tunuri. E-100 a fost deja întrerupt.
  În schimb, modificările de asalt ale seriei "E" intră în serie. Dar acesta încă funcționează. Și trage proiectile.
  Charlotte chicotește strident și își scutură piciorul gol.
  - Războiul este o stare groaznică, dar captivează ca un joc!
  Și fata a împușcat, și foarte potrivit.
  Christina și-a descoperit dinții sidefați. Este o panteră carnivoră, prădătoare.
  Armele sovietice trag, iar în fața lor sunt câmpuri de mine. Teletancurile germane se deplasează. Iar bombardierele de asalt lucrează cu un vuiet sălbatic.
  Posturile de frontieră se rotesc. Hoardele lui Hitler au trecut granița.
  Magda a remarcat nu prea inteligentă, bătând cu piciorul gol pe armură:
  - Măturăm o apărare puternică, dar paniculele de oțel!
  Și așa a început războiul cu URSS. Ceea ce merge de la bun început pentru Rusia sovietică atât de fără succes.
  . PARTEA A DOUA
  Războinicii și-au făcut cu ochiul unul altuia. Apărarea sovietică era destul de puternică. Mai ales o mulțime de min. Și asta i-a întârziat pe germani. Dar tot au reușit să meargă înainte.
  Bombardierele au lucrat pe poziții sovietice, iar avioanele de atac au venit și de sus. Se repezi în adâncurile apărării Armatei Roșii și TA-400 și TA-500, una dintre cele mai formidabile modificări ale bombardierelor. Până la șase motoare, inclusiv cele cu reacție. Și bombardează și distrug orașele sovietice.
  Gerda, trăgând, remarcă zâmbind:
  - În luptă, suntem animale, dar cu minte de om!
  Și a tras din nou. A distrus un tun sovietic. În general, aceasta este o fată de cel mai înalt eșalon. Și e atât de mișto.
  E-50 a tras în pozițiile sovietice, practic fără a fi deteriorat. Blindatura înclinată a mașinii cu oțel cimentat a dat ricoșeuri excelente. Obuzele sovietice nici nu i-au putut zgâria în mod corespunzător pe germani.
  Christina și-a amintit de testele "Tigrului". Apoi a fost primul tanc german produs în masă. Niciuna dintre obuze nu ar putea provoca daune Tigrului. Britanicii au căzut sub loviturile lui. Dar iată un tun de șaptesprezece picioare, străpuns în frunte. Apoi fetele aproape că au murit. Și acest lucru a fost amintit de războinic. Cât de aproape erau de bătrâna osoasă cu coasa, simțindu-i respirația înghețată.
  Fata și-a frecat talpa goală de colț. Își dorea foarte mult să sară din rezervor și să fugă. E o războinică atât de directă.
  Christina a cântat cu aplomb:
  - Ceață albastră, și peste tot înșelăciune!
  Războinicii au chicotit... Videoclipul lor a fost foarte sexy și erotic.
  Și arma a funcționat și a tras. Nici nu s-a gândit să se oprească. Toată lumea a trimis ochi după ochi. Ruperea pozițiilor sovietice în jetoane și fragmente.
  Din difuzoarele din spate se auzi un cântec;
  Soldatul este întotdeauna sănătos
  Soldatul este pregătit pentru orice...
  Și praf ca de pe covoare,
  Ne scăpăm din drum!
  Și nu te opri
  Și nu-ți schimba picioarele -
  Fețele noastre strălucesc
  Cizme strălucitoare!
  peste câmpia pârjolită,
  În spatele contorului
  Ei merg în Ucraina
  Centru de grup de soldați!
  Și din nou puterea unui bombardier cu reacție cade pe pozițiile sovietice. Și din nou, distrugeri și zone întregi fortificate sunt aruncate. Și pistoalele zboară în tot felul de direcții.
  Câteva zeci de tancuri germane trag în același timp și distrug totul.
  Gerda se simte ca o Bagheera la vânătoare. Aici prima linie de apărare sovietică a fost deja distrusă. Dar soldații Armatei Roșii încă roiesc și trag în germani.
  Printre combatanți se numără și pionieri. Tinerii leninişti s-au alăturat voluntar în Armata Roşie. Majoritatea băieților sunt desculți și în pantaloni scurți. Se poartă singuri, tam-tam.
  Și pionierii mor...
  Charlotte, conducând focul, mârâi:
  - Și pionierii, asta-i treaba, toată țara se uita!
  Ea a tras în ruși, iar Christina, șuierând veninos:
  - Arătăm ca șoimii, ne înălțăm ca vulturii!
  Și din nou ea scoase un zâmbet înflăcărat. Fete superbe...
  Mai multe tancuri germane s-au mutat în subteran. Și au apărut în spatele trupelor sovietice, provocând panică și mâzgălind mitraliere. Naziștii au apărut ca niște țânțari dintr-un coșmar.
  E-50 a văzut mișcarea celor treizeci și patru prin optică. Gerda și-a dezvăluit dinții și a început să arate butoiul. Mașină sovietică cu un mic turn T-34-76 și foarte mobil. Încercați-l pe acesta și obțineți-l. Fata este deja destul de experimentată, dar mașina sovietică este încă diferită de americanul Sherman.
  Și distanța până la rus este de aproape cinci kilometri.
  Fata își scarpină călcâiul gol, Charlotte îl gâdilă între degetele de la picioare. Fetele chicotesc.
  Apoi Gerda trage în mașina rusească. Obuzul se repezi foarte aproape, aproape zgâriind armura... Dar tot trecut. Gerda bate supărată metalul cu pumnul.
  Magda îi spune partenerului ei:
  - Ai lovit corpul! Va fi mai ușor să ajungi acolo!
  Gerda îi dă joystick-ul Magdei și îi șoptește:
  - Așa că o faci singur!
  Magda a cântat entuziasmată:
  - Pământul este în hublo, pământul este în hublo... - Fata a luat joystick-ul cu degetele goale și a apăsat butonul, continuând să cânte. - Pământul este vizibil în hublou!
  Și proiectilul ei tocmai a lovit baza tancului sovietic. Mașina a izbucnit și s-a despărțit. A început să ardă... Obuzele sovietice au izbucnit în uter.
  Magda și-a scuturat degetele goale și a grăunt:
  - Vezi cum l-am prins! Si tu spui...
  șuieră Charlotte, dezvăluindu-și colții.
  - Vorbim din nou, în diferite limbi!
  Au apărut mașini sovietice noi. Treizeci și patru au mers primii. Mașini mobile și numeroase. Apoi ne-am mutat din seria BT. Acesta este un tip de omidă cu roți învechit. Înaintau și T-26-urile antediluviane, care nu sunt capabile altfel decât să zgârie armura germană. HF-uri mai puternice și mai grele au avansat la sfârșit. Și o mulțime de soldați de infanterie.
  Christina a chicotit și a mârâit:
  Ei bine, le vom arăta!
  Vehiculele germane au deschis focul de la mare distanță, încercând să prindă infanteriei sovietice la pământ. Au distrus, de asemenea, tancuri și alte creaturi vii.
  Pe cer au apărut și avioane de atac sovietice: faimosul Ilys. Au atacat formația germană. Luptătorii lui Hitler au alergat spre ei. A fost o adevărată groapă. Avioane de vânătoare germane XE-262, foarte agile și agile cu manevrabilitate. Atacă tehnologia sovietică, apăsând ca un fier de călcat.
  Charlotte a tras din nou. Am intrat în BT sovietic și a mârâit:
  - Acest versuri nu este un basm... Basmul va fi înainte!
  E-50 sa oprit și a reflectat contraatacul sovietic. Comanda nu foarte experimentată a aruncat rezerva tancului de fapt la măcel. Iar mașinile rusești au fost lovite - ca niște găini în gură. Și s-au luptat cu ei din plin.
  Gerda a tras o lovitură, a rupt fruntea celor treizeci și patru și a șuierat:
  - Ce este Creatorul - un iad rănit!
  Charlotte a tras și ea, după ce a găsit ținta, mașinile sovietice s-au deplasat în linie dreaptă, iar fetele au reușit să tragă. Și, în general, aceste patru dintre fenomene.
  Harpia roșie a cântat:
  - Otrava noastră ucide pe toată lumea!
  Iar războinicii au continuat să tragă, dezvăluindu-și dinții atât de puternici și mari ca caii.
  Christina a postat pe Twitter cu aplomb:
  - Otrava noastră ucide pe toată lumea!
  Magda, lovind pe cei treizeci și patru, lătră:
  - Acesta este rezultatul nostru!
  Veronica, Oksana și Natasha, împreună cu alte fete, au părăsit încercuirea. Batalionul de fete a primit ordin să se retragă în spate, deoarece războinicii nu aveau practic arme antitanc. Stalenida Pavlovna a avut experiență în război, servind ca voluntar în Spania. Și am înțeles că trupele de frontieră nu au putut rezista tancurilor din seria "E". Fetele au doborât însă mai multe transportoare, dar ele însele au suferit pierderi.
  Acum batalionul s-a împrăștiat și s-a retras.
  Veronica, Oksana și Natasha, după ce și-au aruncat cizmele, plecau desculțe și în bluze ușoare. Trupele sovietice nu sunt pregătite să respingă coloanele de tancuri grele. Și pur și simplu nu există nimic de spart prin rezervorul E-50. Singura șansă este să deteriorați șinele. Dar în această mașină, rolele sunt amplasate pe cărucioare separate și este foarte dificil să le dezactivați.
  Fetele s-au mutat spre est prin pădure și în grupuri mici. Păreau foarte emoționanți. Și-au suflecat pantalonii, și în doar cămăși ușoare. Părul lung, blond, ușor creț curgea în jos. Picioarele goale sunt gâdilate plăcut de iarbă și uneori apar denivelări. Totul pare extrem de erotic. Sânii se văd prin cămăși subțiri.
  Veronica, grebland iarba cu piciorul gol, spune suparata:
  - La naiba - războiul tocmai a început și deja trebuie să te retragi!
  Oksana, al cărei păr blond era ușor roșcat, rânjind din dinți, răspunde:
  - Și nu mi-am făcut iluzii speciale! Hitler a cucerit aproape întreaga lume... Încearcă cu o asemenea mulțime, te descurci!
  Natasha și-a scuturat părul alb ca zăpada și a spus:
  - Toată lumea vrea să fie pe plac... E greu să te descurci cu ei! A fi credincios nu este ușor!
  Veronica dădu din cap. Părul ei este atât de auriu și frumos. Este minunata.
  Dar Victoria i-a ajuns din urmă. O fată cu părul roșu. Părul este ca focul. Și atât de emoționant. Vântul a suflat și, se pare, este steagul proletar care flutură, un păr atât de înflăcărat.
  Victoria și-a scos cămașa și și-a expus trunchiul. Sânii îi erau plini, sfârcurile stacojii, ca niște maci. Frumos războinic. Și corpul ei puternic și antrenat este expus.
  Natasha a chicotit și și-a dezvăluit trunchiul, observând:
  - Și trupurile noastre sunt frumoase... Suntem doar amazone!
  Veronica clătină din cap.
  - Nu este prea radical - să expun pieptul! Trebuie să respectați regulile decenței!
  Victoria clătină din cap și scutură buclele roșii.
  - Într-o societate comunistă - regulile moralității, conceptul este relativ. - Fata și-a scuturat sânii goi, sfârcurile ei stacojii străluceau foarte seducător. - A fi gol nu este un păcat. Mai exact, conceptul de păcat este preotesc, dar crezul nostru este libertatea de morala burgheză!
  Natasha a confirmat, scuturându-și bustul luxuriant și elastic:
  - Mai aproape de natură! Mai aproape de natural! Și nuditate naturală!
  Oksana a zâmbit și ea și și-a dezvăluit trunchiul. De fapt, în căldura verii, cât de plăcut este când sânii sunt goi. Și le bate vântul. O fată frumoasă, iar nuditatea vine. Toate fetele sunt atletice, cu figuri, corpurile goale ale războinicilor arată foarte armonios.
  Fete frumoase merg pe potecă. Sunt atât de adorabili și foarte atractivi.
  ciripit Veronica, clătinând din cap.
  Dar nu este deloc plăcut din punct de vedere estetic!
  Victoria clătină negativ din cap.
  - Nu! Avem trupuri grozave! Și arătăm goi!
  Natasha dădu din cap și, sărind în sus, spuse:
  - Era bine să fii gol... Iată că Ilici a venit cu o armă!
  Oksana și-a mângâiat pieptul și a scârțâit:
  - De fapt, bustul meu este super!
  Victoria a cântat cu entuziasm:
  - O, fetelor, și noi suntem rădăcini! Portofele, portofele și portofele! Am văzut dolari - munți de aur!
  Natasha, scuturându-și sânii goi, cânta zâmbind:
  - Pe vremuri erau goi, desculți, răi!
  Și toți patru au izbucnit în râs. Fetele băteau cu picioarele goale, își ridicau călcâiele goale. Războinici frumoși. În spatele lor sunt rucsacuri și puști de asalt PPSh. Războinici drăguți, foarte minunați.
  Veronica spuse încet:
  - În fața lui Dumnezeu, toți suntem egali... Și va trebui să răspundem pentru desfrânare!
  Natasha a chicotit și a răspuns cu toată hotărârea:
  - Nu există Dumnezeu! Acesta este un basm!
  Victoria, scuturându-și sânii goi și bronzați, exclamă cu entuziasm:
  - Dumnezeu a fost inventat de cei puternici ai acestei lumi pentru a ține oamenii în supunere!
  Veronica clătină negativ din capul de aur.
  Cine a creat atunci universul?
  Victoria a chicotit și a răspuns:
  - Universurile în sine cresc ca frunzele unui copac. Ele cresc din nimic. Când în infinit infinit, un copac din univers a început să crească de la zero și de atunci au apărut multe universuri.
  Natasha a chicotit și și-a scos limba, remarcând:
  - Este fierbinte! Ne putem scoate pantalonii?
  Victoria a susținut ideea:
  - Este o idee grozavă!
  Și toate cele trei fete au scăpat unanim de pantaloni, rămânând în chiloți. Și ce trupuri puternice și musculoase au. Pur și simplu magnific, și acrobație.
  Oksana a cântat cu încântare:
  - Gandacul are antene, fata are chilotii goi!
  Doar Veronica a rămas cu pantalonii suflecați și cămașa pe ei. Ea a răspuns cu reproș:
  - Nu e bine să fii gol așa! Dacă ne văd!
  Natasha a chicotit și a răspuns:
  - Și lasă-i să vadă! Îmi place să entuziasmez bărbații!
  Victoria a chicotit, și-a scuturat coapsele aproape goale și a răspuns:
  - Bărbații sunt gunoi - doar mizerie!
  Și lovind o ciupercă proaspătă cu piciorul gol, ea a adăugat:
  - Ce frumos este să iei un armăsar și să-l călărești!
  Oksana remarcă zâmbind:
  - Când te mângâie, e frumos... Mai ales dacă bărbații sunt tineri, frumoși...
  Natasha le-a amintit fetelor:
  - Amintește-ți, l-am prins pe băiat. Un copil minunat și cu siguranță are o mare perfecțiune dincolo de anii lui!
  Victoria și-a lins buzele și a spus cu poftă în voce:
  - Ar fi grozav să-l verifici!
  Veronica lătră indignată:
  - Ce lucruri urâte spui! Nu te poți bate de râs de sentimentele oamenilor așa! Mai ales când vine vorba de germană, dar un băiat!
  Oksana a chicotit și a răspuns:
  - Scuză-ne, dar inima mea este atât de urâtă...
  Natasha a confirmat cu ușurință:
  - Nemții înaintează, iar eu vreau să visez la ceva bun! De exemplu, despre băieți!
  Victoria roșcată a sugerat râzând:
  - Și dacă prindeți cu adevărat bărbați? A fost atât de grozav!
  Veronica a răspuns aspru:
  - Femeile sunt împodobite cu modestie, nu cu hărțuire arogantă!
  Victoria clătină negativ din cap de foc. Ea și-a plesnit picioarele goale și a lătrat:
  - Nu! Pur și simplu nu există plăcere mai mare, să-și aleagă ea însăși un bărbat și să o târască în pat. Diavolul cu părul roșu și-a scuturat buclele roșii aramii și a continuat. - Asta e să fii întins în tufișuri de dragul plăcerii și să nu mergi pe culoar.
  Veronica spuse cu severitate:
  - Sexul fără motiv este un semn de prost! - Si adaugat. - Acest lucru este contrar normelor moralei comuniste!
  Victoria nu a fost de acord:
  - a spus însuși Lenin - soțiile ar trebui să fie comune!
  Natasha a chicotit și a remarcat:
  - Ei bine, nu pot spune că m-am aruncat așa în bărbați, dar e frumos să joc un rol activ! Dacă îți place singur să alegi pentru cine să lovești! Dar din partea noastră nu se ajunge la asta.
  Victoria dădu din cap în semn de acord.
  - Da, avem doar fete... Dar poți să treci peste gard! - Ciripit fata cu mare placere. - Țărani, mujici... Oamenii noștri se târăsc cu râvnă pe burtă!
  Veronica clătină negativ din cap.
  - Nu, Lenin nu a spus asta niciodată!
  Natasha a exclamat în semn de protest:
  - Nu, exact așa a spus Vladimir Ilici! În comunism, totul va fi în comun, inclusiv soțiile!
  Victoria a chicotit și a mormăit:
  - Femeile sunt bune... Bărbații sunt și mai buni! Eh, să fiu capturat, să fiu violat acolo de o întreagă companie.
  Fetele au râs la unison. Iar Victoria, rânjind, a adăugat:
  - Și apoi l-au bătut cu patul puștii! Și călcâiele ar fi puse pe foc cu flacără moale și stropite cu corbit!
  Natasha a dat cu piciorul cu piciorul gol și a guturat:
  - Tocurile sunt incantate cand sunt batute cu bambus! Aici, în China, fetele și băieții erau bătuți cu bețe în tălpile goale. Și le-a plăcut!
  Victoria a cântat cu plăcere:
  - Ce tortură la Hollywood! Doar kats, nu oameni!
  Veronica a remarcat cu înțelepciune:
  - Aici vei merge în iad... Vei fi chinuit, iar călcâiele tale vor fi arse nu numai cu bambus, ci și cu fierul înroșit!
  Natasha a cântat, strângând pumnii strâns:
  - Corb negru la următoarea poartă!
  Victoria, scuturându-și sânii goi, cu sfârcurile stacojii, a continuat:
  - Leagăn, cătușe, gura ruptă!
  Oksana, ai cărei sâni sunt și ei goi și scuturându-și șoldurile, a răspuns:
  - De câte ori după luptă capul meu!
  Veronica a susținut impulsul, călcându-și picioarele goale:
  - Din blocul aglomerat am zburat unde ....
  Natasha urlă furioasă, scuturându-și sânii goi:
  - Unde este Patria! Lasă-i să țipe urât!
  Victoria a bătut și a țipat, răsucindu-și șoldurile, abia acoperite de chiloți transparenți:
  - Și ne place de ea, chiar dacă nu este frumoasă!
  Oksana șuieră, smucindu-și genunchii bronzați goi:
  - Nenorociți de încredere!
  Veronica a spus oftat:
  - Suntem polițiști de frontieră sovietici. Și vorbim ca niște curve de gard. Este posibil...
  Victoria a cântat ca răspuns:
  - Mulțumesc Stalin-lider! Pentru ochi proști, goali! Pentru faptul că suntem ca un păduchi, nu poți trăi!
  Natasha l-a amenințat cu pumnul pe diavolul roșu:
  - Nu, tu nu ogar! Vei fi într-o secțiune specială!
  Victoria a spus cu încredere:
  - În curând nemții vor veni la Moscova... Și deja Stalin va fi luat într-o cușcă!
  Oksana a chicotit și a obiectat:
  Crezi că rezultatul războiului este o concluzie dinainte?
  Victoria a răspuns destul de serios:
  - Cum altfel? Hitler are mai mult de jumătate din lume sub ocupație, plus Japonia și coloniile ei. - Fata și-a bătut cu furie piciorul grațios și gol. - Și nici măcar nu avem tancuri decente! Seria KV este o parodie a mașinilor. T-34 este clar prea mic. Dar un rezervor normal nu a fost creat! Și obuzele care străpung armura vor fi mai rele decât cele germane!
  Natasha a oftat din greu și a gâlgâit:
  - Trebuie să fim de acord cu asta! Din păcate, tancurile noastre sunt încă atât de imperfecte. Dar KV? Da, se sparg...
  Fetele au tăcut și le-a scăzut jocul.
  Într-adevăr, deja primele ore de război au arătat că T-34-76 nu are o cutie de viteze complet fiabilă, și cu atât mai mult seria KV. Și ceea ce este urât, cu cât rezervorul este mai greu, cu atât este mai slab adaptat la mișcare. Și armura frontală de 200 mm nu este suficientă pentru a ține nici măcar obuzele tunului Panther-2 de 88 mm și nu pe cea a lui E-50.
  După cum sa dovedit în mod neașteptat, mașinile germane sunt cu un ordin de mărime mai puternice în blindajul frontal și capacitatea de a primi o lovitură. Și tehnologia sovietică eșuează în mod clar.
  Cu toate acestea, în istoria reală, nemții au câștigat chiar în primele ore și zile. Dar nu aveau un astfel de număr de tancuri și avioane și avioane cu reacție formidabile. Și nu erau mașini mai grele de douăzeci și două de tone. În general, germanii s-au dovedit a fi surprinzător de slabi în anul patruzeci și unu. Și, în același timp, ceea ce este ciudat a fost înfrângerea unui adversar mai puternic. Si acum? Toate atuurile naziștilor: experiență de luptă, mobilitate mai bună a trupelor, capacitatea de a sparge în apărare - s-au intensificat. Și Fuhrer-ul nu este trei mii și jumătate de tancuri ușoare și welter, ci zeci de mii de tancuri grele. Și avioane cu reacție, care, în principiu, elice nu este un rival.
  Și Armata Roșie este încă mai bine pregătită să atace decât să se apere. Și ei i-au învățat pe soldați să bată inamicul pe propriul său teritoriu, și să nu-l apere pe al său. Desigur, unele lucruri s-au mai bine. Linia Molotov a fost finalizată. Acesta este deja un plus. Linia defensivă în ceea ce privește inginerie este mult mai puternică decât în anul patruzeci și unu.
  În plus, trupele sunt încă mai bine mobilizate decât în istoria reală. Și pregătit să respingă lovitura. Dar totuși antrenamentul în apărare nu este foarte bun. Spiritul nu este prea ofensator. Aviația trece sincer. Iar nivelul de pregătire al piloților nu poate fi comparat cu cel german. Dar Fritz au o experiență atât de colosală.
  Echilibrul de putere este mult mai rău decât în anul patruzeci și unu. Atunci URSS a avut de patru ori mai multe tancuri și avioane și totuși a căzut. Si acum? Acum nemții au un avantaj calitativ și cantitativ. Mai mult, în tancuri, calitatea este oh, cât de vizibilă de partea naziștilor. Da, și aviație.
  Poate de aceea cele patru fete sunt atât de pesimiste.
  Războinicii nu încep deloc.
  Natasha, călcând pe rădăcinile copacilor și simțind o furnicătură în picioarele goale, observă:
  - Ne-am arătat spatele inamicilor! Sau poate ar fi mai bine să te ridici și să mori cu demnitate!
  Victoria clătină din capul roșu.
  Ce ne va schimba moartea? Numai naziștii se vor lăuda cu o nouă victorie!
  Veronica a fost de acord:
  - Dreapta! Moartea noastră va adăuga doar lauri fasciști! Și ar trebui să iei cele mai noi arme și să te lupți cu naziștii.
  Oksana a remarcat cu scepticism:
  - Dar ca? Împotriva lui E-50, fără arme!
  Fetele au tăcut... Și într-adevăr, ce fel de rezervor este E-50? O mașină cu un aspect dens, sub doi metri și unghiuri mari de înclinare a armurii. Un fel de perfecțiune în construcția tancurilor.
  O nouă generație de mașini cu stabilizator hidraulic pentru pistol. Și armura este înclinată și părțile laterale, și fruntea și pupa. Tip ghemuit. În principiu, punctul slab este fundul carenei, dacă te bagi între role. Dar și acest lucru trebuie știut. În plus, germanii atârnă de omizi și ecrane - oferind protecție dublă.
  Așa că Fritz a primit un tanc optim, pe care SU-100, încă un pistol autopropulsat rar, nu l-a putut lua.
  În timpul bombardării pozițiilor sovietice, au fost folosite aruncătoare de gaze și bombe.
  Dar acum, avioanele de atac au zburat peste fete. Ei au amenințat clar că vor îngropa frumusețile.
  Dacă le-ar putea vedea, desigur.
  Natasha, dezvăluindu-și fața, a spus:
  - Suntem cu toții femei cățea - Fuhrer-ul nu e cool!
  Și din nou a trimis un rânjet către naziști.
  Victoria a remarcat logic și plin de duh:
  - Nu este primul luptător, nici măcar al doilea!
  Oksana a remarcat serios:
  - Un "Panther" -2 la bord este destul de posibil de luat. Are doar 82 mm de armură sub o pantă ușoară. Nu va fi o problemă pentru noi!
  Veronica a chicotit și a sugerat:
  - Poate putem face un astfel de tanc...
  Fetele mergeau de câteva ore fără să se oprească. Timpul a trecut de amiază. Poți să te oprești și să mănânci. Oamenii din URSS nu au trăit prea ușor, dar situația din economie s-a îmbunătățit. Unele dintre mărfuri au fost vândute la prețuri de rație foarte mici, altele la prețuri comerciale mari.
  Cel de-al treilea plan cincinal din 1938-1942 a fost chiar peste îndeplinit formal. Acest lucru s-a realizat, însă, prin creșterea duratei zilei de lucru și pedepse draconice pentru absenteism. Cu atât mai formal, primele două planuri cincinale au fost supraîmplinite, dar de fapt nu este cazul. Nivelul ridicat al inflației a făcut posibilă manipularea statisticilor.
  Dar țara s-a dezvoltat destul de repede. Poate nu la fel de repede ca conform statisticilor oficiale, dar... Cifrele erau în creștere. Se construiau fabrici, producția a crescut mai ales în inginerie mecanică. Ax și arme crescute.
  Stalin a reușit să creeze o industrie puternică, dar Fuhrer-ul a câștigat prea mult și nu a fost posibil să avem de-a face cu el. Resursele s-au dovedit a fi complet incomparabile.
  Dar o tocană bună era deja produsă în URSS. Și fetele l-au mâncat cu plăcere, alături de ceapă și pâine.
  Natasha remarcă furioasă, mestecând carne:
  - Ei bine, de ce nu a plecat încă Fuhrer-ul în Japonia! Și vino la noi!
  Victoria, trântindu-și piciorul gol cu putere, a răspuns:
  - Prostia de nepătruns!
  Oksana a sugerat:
  - Cred că Fritz ne subestimează! Dar, în realitate, trebuie să facem bucăți tot acest pachet al lui Hitler!
  Veronica a spus oftat:
  - Nu am avut noroc... Deși războiul ar fi putut începe în patruzeci și unu. Astea erau zvonurile pe atunci!
  Victoria dădu din cap în acord și își scutură pieptul gol, șuierând:
  - Probabil că da! Dar se pare că Iugoslavia și succesele Marii Britanii împotriva Italiei au încurcat planurile lui Hitler. Dar, de fapt, chiar i-a beneficiat pe Fritz.
  Natasha a zdrobit furnica cu degetele goale ale picioarelor grațioase și a dat din cap în semn de acord:
  - Cu siguranță! În anul patruzeci și unu, cel de-al treilea Reich, fără tancuri grele și artilerie de rachete, ar fi complet în siguranță pentru noi. L-am fi îndrăznit... Și așa Fritz a ridicat ștacheta.
  Fata oftă din greu.
  Victoria se uită la Natasha. Pe sânii ei goi, elastici și gândul: "totuși, ce frumusețe", ce grozav ar fi să o mângâi. Dar ea nu a spus-o cu voce tare - este cu adevărat indecent.
  Veronica a remarcat logic:
  - Istoria nu are mod de conjunctiv... De fapt, ar fi fost mai bine să lovești în al patruzecilea an, când naziștii înaintau spre Franța. Atunci momentul - mai convenabil nu se întâmplă!
  Victoria pufni dispreţuitor.
  - Și rupe pactul? Stalin nu va fi de acord cu asta! Și-a dat cuvântul de onoare să nu atace!
  Natasha a râs și a remarcat:
  - O, ce nobili suntem!
  Fetele și-au terminat pâinea, tocanita și ceapa. Au băut lapte acru din baloane. Am mers mai departe.
  Călcâiele lor goale fulgeră, s-au făcut gri din cauza prafului.
  Undeva se auzea zumzetul motoarelor. Tancurile germane se mișcau. Printre acestea se numără cel mai mare E-100. Speer a reușit să respingă exemplare mai masive. Dar într-adevăr, de ce un tanc are nevoie de două butoaie? Este mai bine să faci două rezervoare mai ușoare cu butoaie diferite decât unul cu două, dar grele.
  E-100 este, de asemenea, scos din producție, dar încă mai poate fi găsit în serie. Mai mult, Hitler iubește și mastodontii și a ordonat să păstreze întreaga serie de la E-5 la E-100.
  Mașină E-75 destul de masivă, cu 128 mm și o greutate de optzeci de tone. Unificat cu E-50 în armură. Nu este cel mai bun model, practic va fi și mai rău. "Leul Regal" cu un tun de 210 mm și cântărind o sută de tone.
  Fetele s-au cățărat într-un pin înalt și se uită la rezervoare. "Leul Regal" datorită motorului de 1800 de cai putere, un mastodon destul de puternic și agil. E-100 este, de asemenea, echipat cu un motor puternic. Shturmlev este de asemenea în mișcare, cu un lansator de rachete puternic de 500 de milimetri. Este una dintre cele mai eficiente mașini inovatoare.
  Soarta tancului Lev în sine a fost ambiguă. A apărut în fața "Panterei" și a reușit să lupte în Suedia, Elveția și în timpul debarcării în Marea Britanie.
  Hitler a cucerit atât Elveția, cât și Suedia, a impus acorduri de aservire Spaniei și Portugaliei. Aceștia au fost forțați să-și abandoneze moneda națională și să adopte marca. Cazând astfel sub influența capitalului german.
  Tancul "Leul" trebuia folosit împotriva Americii. Dar o mașină prea grea, cu o armă de tragere insuficient de rapidă, nu se potrivea armatei. Preferința a fost acordată mai multor "Panther" -2. Acest vehicul a mulțumit armata cu armele sale, iar performanța de conducere, și în special armura frontală, sunt mai mult decât demne. "Panther" -2 a devenit tancul victoriei în războiul cu Statele Unite. Iar "Leul" a fost folosit extrem de rar. Nici "Tigerul" nu era un tanc foarte productiv, abia având timp să se aprindă în luptele de la sfârșitul celui de-al patruzeci și doi de ani. Iar "Tigrul" -2 este depășit, abia având timp să apară. "Panther" -2 modernizat, cu o greutate de cincizeci de tone, nu era inferior lui "Tigr" -2 la protecție și armament, și era superioară la performanță de conducere cu o greutate cu optsprezece tone mai puțin.
  Practica de luptă a arătat că "Panther" -2 este semnificativ superior "Sherman" în calitățile de luptă, lovind această mașină de la o distanță lungă, până la trei kilometri și jumătate și este practic impenetrabilă în frunte și numai la aproape. raza este vulnerabilă în lateral. Și acesta este departe de a fi cazul tuturor modelelor Sherman.
  America a pierdut în fața avioanelor cu reacție germane și a Pantherelor, precum și a anterioară E-25 - un tun unic autopropulsat, înalt de doar un metru și jumătate.
  SUA au capitulat...
  PARTEA A TREIA
  Natasha și-a mângâiat propriul mamelon de căpșuni. Și cu un zâmbet radiant, ea a spus:
  - Eu tu! El, ea - împreună toată țara!
  Victoria a susținut:
  - Împreună o familie prietenoasă! Într-un cuvânt, suntem o sută de mii de eu!
  Oksana chicoti și, arătând spre mastodonti, remarcă:
  - Tank "E" este foarte scurt și ghemuit. Va fi greu să-l prinzi.
  Veronica șuieră tristă:
  - Dumnezeu să ne binecuvânteze!
  Natasha a chicotit și a ciripit:
  - In America pentru toata tara, in America pentru toata tara, in America pentru toata tara - sansele sunt egale!
  Fiery Victoria chicotește și răcnește:
  - Oportunitățile sunt egale pentru diferitele pături ale societății!
  Si cum vrei tu. Și dinții ei sunt frumoși așa cum arată.
  Oksana a comentat:
  - Când germanii se vor desprinde, le va fi foarte rău din bazele lor de aprovizionare!
  Veronica a chicotit și a sugerat:
  Să ne rugăm atunci!
  Natasha pufni disprețuitor și clătină din cap.
  - Nu! Suntem membri Komsomol, ceea ce înseamnă că suntem atei!
  Victoria a avertizat agresiv:
  - Și în general sunt un ateu militant! Și nu există Dumnezeu - acesta este un fapt medical!
  Veronica a remarcat cu prudență:
  Dar nu poți dovedi!
  Victoria și-a fulgerat cu agresivitate ochii de smarald ca răspuns. Și șuieră cu un rânjet:
  - Eu pot! Dacă există un Dumnezeu, atunci el trebuie să fie responsabil. Înseamnă să ai grijă de oameni. - Fata cu părul roșu a lovit agresiv trunchiul de pin cu piciorul gol. - Este posibil să ne imaginăm o minte cosmică fenomenală căreia nu i-ar păsa de crearea ei!
  Natasha a confirmat cu ușurință:
  - Asta e! La urma urmei, noi suntem pentru Dumnezeu așa cum sunt copiii pentru Tatăl și Lui nu-i pasă de noi!
  Veronica a remarcat cu prudență:
  Dar chiar și un tată grijuliu își pedepsește copiii...
  Natasha a chicotit ca răspuns.
  - Dar nu-i desfigura!
  Victoria remarcă furioasă:
  - Există într-adevăr metode ciudate de a crește în Dumnezeul tău! El, de exemplu, a luat și a înecat toată omenirea și chiar animale nevinovate. Se pune întrebarea, ce fel de metode fasciste?
  Oksana a adăugat zâmbind:
  - Și, în general, chin etern în iad... Acesta este, de asemenea, o exagerare evidentă, deoarece nicio metodă de justiție nu poate justifica tortura!
  Veronica și-a întins mâinile încurcată și a spus cu un oftat:
  - De asemenea, cred că potopul lui Noah este exagerat. Dar Pământul a fost plin de păcat înaintea ochilor lui Dumnezeu...
  Victoria a râs:
  - Da, copiii au început să facă farse. Tata a luat o mitralieră și i-a împușcat pe cei care zguduiau, lăsându-i doar pe cei care stăteau mai liniștiți decât apa, sub iarbă. Roșcata și-a dezvăluit dinții mari. - Aşa se obţine analogia!
  Veronica a ridicat din umeri și a spus încet:
  - Nu sunt preot pentru a da răspunsuri la astfel de întrebări. Dar cred că Dumnezeu a avut motive pentru asta.
  Victoria a chicotit și a remarcat:
  - Da... Dintr-un motiv au căzut fără motiv, doar că i-au văzut pe toți de parcă ar fi dispărut!
  Natasha a sugerat:
  - Poate că Biblia este doar un basm evreiesc. De ce să credem în ea?
  Oksana și-a exprimat părerea:
  - Trebuie, în orice caz, să-ţi păstrezi onoarea. Și nu conta prea mult pe un paradis postum!
  Victoria a chicotit și a remarcat:
  - Da... Preoților le place să spună povești! Și nu foarte atractiv!
  Veronica remarcă încet:
  - Dar Iisus Hristos este o imagine destul de atractivă!
  Victoria a chicotit și a clătinat din cap.
  - Nu m-aș căsători cu un asemenea pacifist!
  Natasha a chicotit și a remarcat:
  - Da, un om trebuie să se apere... Și ce ne învață Biblia? Te-au lovit pe obrazul drept - întoarce-te la stânga!
  a vrut să spună Veronica, dar era clar stânjenită. Și apoi Victoria a pus-o:
  - O moralitate cu adevărat ciudată. Fie Dumnezeu ne învață să iubim dușmanii, fie îneacă toată omenirea deodată. Și cum poate fi explicat acest lucru?
  Natasha și-a răspuns singură:
  - Cred că Biblia a fost scrisă de vizionari talentați!
  Veronica s-a opus languiv la acest lucru:
  - Oricine se uită la ea... Dar altfel decât existența lui Dumnezeu este imposibil de explicat apariția Universului. - Atunci fata s-a înveselit. Și-a trecut piciorul gol și dăltuit de-a lungul scoarței și a continuat. - Orice s-ar spune, dar este imposibil să găsești sau să inventezi o versiune mai convingătoare a originii Universului, cu excepția modului în care a fost creat de Dumnezeu!
  Natasha a ridicat din umeri și a întrebat:
  - Și cauza principală a apariției lui Dumnezeu?
  Veronica oftă și răspunse, pierzându-și încrederea:
  - Aceasta este deja o axiomă... Ar trebui să fie acceptat prin credință că Dumnezeu există. Și că a existat pentru totdeauna și nu are o primă cauză.
  Natasha clătină negativ din cap.
  - Acceptați prin credință pre-eternitatea lui Dumnezeu? Dar pot oferi să accept prin credință eternitatea universului, dar fără Atotputernicul...
  Veronica a remarcat logic:
  - Pare un alogism. Cum este această materie eternă și de unde a venit?
  Victoria a replicat imediat:
  - Și ce este logic - Dumnezeu este etern... Și de unde a venit!? Cu atât mai imediat atotputernic și omniscient?
  Veronica a răspuns cu disperare:
  - A existat dintotdeauna... O acceptăm prin credință! Și cum este posibil acest lucru - de neînțeles!
  Natasha a remarcat:
  "Într-adevăr, suntem pe picior de egalitate aici. Materia trebuia să apară cumva. Și de neconceput se întâmplă. - Fata zâmbi și notă cu încredere. - Dar totuși, întrebarea de ce există atât de mult rău pe pământ rămâne deschisă.
  Războiul a continuat, iar naziștii au pătruns pe pământurile sovietice din ce în ce mai adânc. Și au avut mare succes. Și echipamente mai avansate și mai puternice decât Armata Roșie.
  Și lovituri zdrobitoare au lovit Armata Roșie din Est. Japonia nu ar trebui să fie redusă.
  O lovitură teribilă a căzut asupra pașnicului Vladivostok (în Orientul Îndepărtat, legea marțială nu a fost introdusă). Majoritatea navelor Flotei Pacificului au fost dezarmate în porturi, mulți marinari au fost de asemenea transferați pe frontul de vest. Pe de o parte, erau așteptate atacurile Țării Soarelui Răsare, dar în practică s-a dovedit că nu erau așteptate. Generalul Yamamoto a pariat pe o lovitură simultană cu toate forțele care puteau fi folosite. America, fiind relativ rapid învinsă, nu a avut timp să scufunde marea majoritate a marinei japoneze, navele de luptă reprezentand o putere deosebit de formidabilă.
  Căpitanul de prim rang, Vasilcikov, chiar la această oră dinainte de zori, juca cărți cu alți ofițeri ai flotei. Băieții erau încă destul de tineri, au fost lăsați aici pentru a se asigura că navele nu putrezesc complet. Vasilcikov a fost singurul dintre ei care a simțit miros de praf de pușcă, a fost transferat din Leningrad din cauza necesității de a fi tratat pentru pneumonie severă, prins într-un oraș foarte înnorat. Căpitanul de prim rang, sau dacă a fost transferat în forțele terestre, colonelul, s-a bucurat de liniștea din Vladivostok, străzile sale înfloritoare. Iarna a trecut, aprilie a trecut cu bucurie, a fost minunat, cald, iunie nu a fost la mijloc, ci în zona tropicală. Ofițerii au băut puțin, votca bună din magazinul maritim, după standardele de astăzi (inflația de dinainte de război a depreciat rubla), este aproape mai ieftină decât laptele.
  Cu toate acestea, starea de spirit a fost stricată de vestea că următoarea rulotă cu tocană americană nu va veni, drept urmare gustarea a crescut de preț, iar în loc de frageda vițel texan a trebuit să mâncăm peștele deja plictisitor cu murături. . Ofițerii au încercat de mai multe ori să traducă conversația pe tema războiului și au cerut să vorbească despre anumite bătălii, dar Vasilcikov a rămas tăcut și a deviat conversația într-o parte. În cele din urmă, când în cele din urmă l-au prins, el a lătrat:
  - Te vor trimite pe front, așa că o vei recunoaște pe mama lui Kuz'kin. Înțelegeți că praful de pușcă nu miroase a parfum, ci a cadavre!
  Un locotenent de marină foarte tânăr (abia primise epoleți, după jumătate de an de studii, în care a intrat imediat de la școală) sări:
  - Asta ne lipsește! Femei! Femeie frumoasă! De ce stăm singuri, pentru că orașul este plin de fete singuratice.
  Băieții au aplaudat:
  - Desigur, hai să căutăm fete.
  Ofițerul a cântat o poveste de dragoste:
  - Ce bine este să te întinzi pe iarbă și ce delicios să mănânci! Aranjați o rearanjare în baie și sună fetele tinere!
  Vasilcikov a strigat la tineretul furios:
  - Afară este un stadier și fetele dorm după muncă grea! Nu toată lumea este suficient de norocoși să obțină un astfel de loc de hoți, fericiți când transpirația și sângele curg în jur.
  Ofițerul a tachinat:
  - Praful de pușcă nu miroase a spirite, ci a cadavre, doar pentru soldați, comandanții au măști de gaz cu filtru!
  Vasilcikov se încruntă.
  - Filosof! Spinoza tipică, rămâne doar să înveți cum să apeși trăgaciul cu limba! Și va fi: pah! Poală! Poală!
  Ofițerii au râs, până și geamurile au început să tremure. Vasilchikov a adăugat:
  - Limba ta este grozavă când mintea adversarului tău este mică!
  Ofițerul subaltern a mormăit:
  - Ajunge, hai să bem ceva!
  Restul luptătorilor au urlit:
  - Așa e, toarnă-l! Până în zori, bineînțeles, vom avea destulă vodcă, dar vor fi și gustări la naiba!
  Și apă de foc turnată în pahare! Da, așa că a început să fiarbă și să facă spumă, au răsunat cântece obscene, obscene.
  Ușa s-a deschis brusc și camera părea să fie lovită de un uragan. O fată înaltă și înflăcărată a sărit la ofițeri și a spart cu toată puterea un zid de cărămidă cu o sticlă de votcă neterminată. Fata a strigat:
  - Alcoolici și bocuri! Toată țara lucrează, sau se luptă, ești fericiți ca porcii. Am uitat de conștiință și onoare! Nu e de mirare că Lenin a spus: beția este cel mai rău dintre toate vicii, distructivitatea sa deosebită în domeniul public!
  Ofițerul subaltern era deja destul de beat, cu ochii mijiți și a țipat înapoi, apucând o sticlă goală:
  - Nenorociule pleacă de aici! Acum voi face!
  Fata s-a lovit pentru scurt timp de degetul cizmei sub genunchi. Lovitura părea ușoară, fără scop, dar tânărul urlă și se scufundă. Sticla a căzut și s-a rupt. Toată lumea a gâfâit, Vasilchikov a exclamat:
  - Da, acestea sunt semnele Annei Vedmakova, un pilot as în Spania și Finlanda. Are un păr legendar, de culoarea focului! Bun venit, lider de escadrilă...
  Vrăjitorul dădu din cap.
  - Sunt încă în gradul de major, iar primul as pilot a premiat steaua eroului URSS. Tocmai a ajuns cu avionul ei de luptă MIG-5. În timp ce restul escadronului se află pe frontul de est. Am fost instruit... Ei bine, nu este treaba ta că am fost instruit. În orice caz, am nevoie de distrugătorul tău să ridice imediat steagul american și să plece pe mare.
  Vasilchikov a fost surprins:
  - De ce al nostru?
  Ochii verzi ai Vrăjitorului străluciră.
  - Pentru că această mașină este fabricată în SUA. V-a fost livrat sub Lend-Lease, iar apoi urmați numai comenzile mele.
  Vasilcikov se strâmbă:
  - Colonelul se supune maiorului, ba chiar din alt departament. Ai autoritatea.
  Vedmakova a prezentat un document cu sigiliul NKVD și semnătura vicepreședintelui sediului central și a președintelui Consiliului Comisarilor Poporului, șeful poliției secrete - mareșalul Beria.
  - Înțeles! Și fără alte prelungiri, doar mă vei asculta! Ce se va întâmpla altfel, nu voi spune: nu ai cinci ani!
  Vasilcikov se înclină:
  - Bun! Distrugătorul este în mișcare, este necesar doar să ridicați marinarii din cazarmă și să porniți pe apă în două ore.
  Vedmakova l-a prins pe tânărul ofițer de păr, era cu un cap mai înaltă decât el și evident mai puternică:
  - Ce prost și ce bețiv! De ce ai o astfel de echipa desfiintata! Tipul ăsta seamănă mai degrabă cu un cabanier decât cu un ofițer. Poate pentru început, explodați-l bine, ca să iasă tot hameiul.
  Vasilcikov era stânjenit:
  - Acesta este Paşa Kolobkov. A fost trimis la cursuri direct de la Școala Suvorov, conform unui program prescurtat. Este încă destul de băiat, peste două luni ziua lui împlinește șaisprezece ani.
  Witcher se strâmbă:
  - Wow! La cincisprezece ani și deja ofițer! Asta face accelerația! Și nu știam că laptele primeau deja titluri.
  Vasilcikov ridică din umeri.
  - Pe frontul comunist, copiii cresc devreme! Mai mult, i s-a întâmplat o poveste, cum ar fi scris cea mai bună poveste despre apărarea fantastică a Moscovei, iar Jukov a remarcat acest lucru și l-a sfătuit să-l transfere de la cadeți la ofițeri.
  The Witcher s-a îmbunătățit:
  - Bun! Nu e rău că nu e prost, dar nu mai bea! Îl simt mirosul, iar nasul meu este ca un câine, imediat sub tribunal! De fapt, vei plăti pentru asta. Deja un bărbat de vârstă mijlocie, dar el însuși.
  Vasilcikov tuși:
  - De fapt, am treizeci și doi, dar am fost deja rănit de șase ori în Spania și Finlanda, așa că par bătrân...
  Vedmakova a vrut să spună ceva ca răspuns, când deodată un vuiet monstruos a rupt tăcerea dinainte de zori. Parcă cădeau din cer bolovani grei, geamul a izbucnit deodată. Cioburile de grindină au bătut pe masă și au aterizat chiar în mâinile și fețele ofițerilor beți. Witcher a strigat:
  - Toată lumea afară imediat.
  Vasilkov a strigat ca răspuns, atât de mult încât aproape că și-a rupt corzile vocale:
  - Acestea sunt scoici de 12 inci! Navele de luptă japoneze par să fie la vânătoare, adică.
  Vedmakova, supărată, a lovit peretele cu cizma:
  - A început, dar nu așa cum am plănuit! Deloc! La naiba, trebuie să ducem imediat escadrila la mare și să scufundăm flota țării maimuțelor cu ochi îngusti.
  Vasilcikov a mormăit:
  - Există arme doar pe distrugătorul meu și pe câteva jgheaburi mici. Nici măcar nu avem un răspuns.
  Vedmakova și-a arătat pumnul:
  - Ei bine, ar trebui să ai artilerie de coastă! La urma urmei, nu toată lumea a fost trimisă pe frontul de vest, precum și aviația. Până la urmă, de ani de zile se vorbește despre faptul că Japonia poate intra în război în orice moment.
  Vasilkov a vrut să spună ceva, dar din nou s-a auzit un vuiet, fragmente au plouat. Sirena strigă, avertizând despre sosirea aeronavelor. Vasilchikov s-a ridicat și a strigat peste zumzetul Vrăjitorului:
  - Avem aviație, iar bateriile de coastă, chiar dacă nu sunt într-un set complet, sunt disponibile. Să răspundem!
  Pilotul mârâia în timp ce alerga pe străzi:
  - Aș alerga la luptătorul meu și o să plantez japonezii ăștia, nu se va părea suficient. Vor plăti în continuare pentru Tsushima și Muden.
  Vasilcikov a fost de acord:
  - Da, vor plăti! Da, chiar si cu un procent!
  Au fost explozii și ciripitul tardiv al tunurilor antiaeriene. În general, cea mai mare parte a apărării antiaeriene a Vladivostok a fost eliminată în anul patruzeci și unu, pentru a întări apărarea Moscovei (Era de așteptat ca Hitler să lovească, dar apoi a trecut!), Deci, punctele multiple ale țânțarului -casa din țara Soarelui Răsare nu părea să acorde prea multă atenție unui asemenea "zgomot". Avioanele de bombardiere japoneze au aruncat "cadouri" de primăvară cu un țipăit pătrunzător. Lovitura a fost dată atât orașului, cât și flotei. Avioanele japoneze nu sunt prea mari, dar agile, dar navele de luptă, dimpotrivă, sunt puternice. Până acum, americanii au reușit să scufunde doar două astfel de frumuseți, iar supraviețuitorii, împreună cu crucișătoarele, distrugeau coasta. Semăna foarte mult cu atacul răutăcios al Țării Soarelui Răsare din 27 ianuarie 1904. Abia atunci nu era aviație.
  Vasilcikov a simțit că se sufocă de la alergare. Nu este un supraom, ci un simplu om cu plămâni bolnavi, prins într-o situație dificilă. Și în Vedmakova nu l-a depășit cu mult. Mă întreb câți ani are, abia mai mult de treizeci de ani, sânii ei sunt mari, iar umerii sunt lați ca ai unui bărbat.
  Vedmakova s-a întors brusc și și-a fluturat mâna:
  - Nu fugi bătrâne, urmează-mă! - A strigat cu atâta forță încât unda sonoră tocmai i-a lovit urechile. - Scoateți distrugătorul pe mare cât mai curând posibil.
  Exploziile au bubuit în apropiere, au plouat resturi, una dintre ele a căzut direct pe Vedmakova, iar ea a prins-o mecanic cu mâinile. Pilotul s-a simțit ca un portar care a câștigat cu succes un penalty, fragmentul a fost rotund, cald și arăta ca o minge. Anna simți brusc ceva lichid curgându-i pe brațe. Fata s-a uitat la fragment, iar apoi chiar și războinicul ei de fier, întărit de trei ani de război (împreună cu spaniolii), i-a venit greața până la gât. Avea un cap de bebeluș în mâini. Biata fată (asta se vede de la cozile scurte, cu ochii scoși. Vedmakova și-a pus cu grijă capul pe asfaltul crăpat și a traversat:
  - Nu ai avut timp să păcătuiești, să nu trăiești! Cu toate acestea, nu există păcătos mai mare decât Dumnezeu, de aceea nu există păcat mai mare decât indiferența față de suferința copiilor.
  Din nou, un vuiet, și fragmente, unul a lovit fata în cizmă, zgâriind pielea. Vedmakova își dorea deja să se întoarcă și să se grăbească cât de repede putea spre pistă, unde MIG-ul ei o aștepta cu răbdare pe gazda agresivă, dar...
  Ascuțită ca o lamă de pumnal, privirea războinicului a deslușit o grimasă insuportabilă de durere pe chipul căpitanului de prim rang Vasilcikov, când partea superioară a corpului smuls a zburat aruncată în sus de valul de explozie. Fata însăși abia a ocolit fragmentul. Ea deja, la un moment dat, și-a agățat cumva obrazul, chiar și în timpul bătăliei aeriene din Spania. Drept urmare, a rămas o cicatrice adâncă, care, pentru o lungă perioadă de timp, i-a stricat aspectul. Adevărat, în Siberia i s-a prezentat un vrăjitor foarte puternic, care, cu ajutorul unguentelor și invocarea spiritelor, a reușit să vindece ca și când nu ar fi fost niciodată, această rană și încă câteva. Pentru aceasta, Vedmakova i-a dat inocența ei, cunoscând bucuriile femeilor. După aceea, fata a prins cea mai mică ocazie de a mușca fericirea dragostei cu un bărbat, ceea ce era foarte greu de făcut în vremurile sovietice sanctimonioase, chiar și cu frumusețea ei satanică și capacitatea de a ispiti. Ideea, desigur, nu este atât de a-l convinge pe bărbat, cât de a se asigura că organizatorul petrecerii nu află despre asta. Și sunt atât de mulți escroci de toate liniile încât un snitch, pe un snitch și un snitch, îi împinge. Deci nu vei accelera cu adevărat dacă îți este dragă cariera. Dar acum vreo patru luni, când a fost premiată cu steaua eroului, pentru cel de-al douăzeci și cincilea avion fascist doborât la rând: s-a întâlnit la Beria. Și în toată elita sovietică nu a existat un afemeiat mai mare decât șeful poliției secrete și deschise.
  Vedmakova alerga ca o pistă. Mai mult, ceea ce i se întâmplă rar, ea a amestecat strada într-un oraș necunoscut, drept urmare a mărit distanța.
  Pilotul a fugit și și-a amintit: Beria a fost inventiva în pat, dar nu gustul ei, chelie, burtă, nu Apollo. Așa că nu a devenit niciodată iubitul ei. În general, zvonurile că Beria a violat femei sunt o exagerare clară. Dacă i se spunea un nu ferm, al doilea om al Imperiului Roșu, de regulă, nu recurgea la constrângere. Deși cine îndrăznește de la fete să spună nu unui astfel de monstru? Călăul numărul unu al Rusiei!
  Dar aici a devenit o confidentă a lui Lavrenty Palych. În general, a devenit una dintre primele femei voluntare care au luptat în Spania. De fapt, puțini piloți sovietici au participat la acest război civil. Se pare că Stalin însuși nu și-a dorit în mod deosebit victoria socialiștilor. Și ceea ce este logic, în Franța au câștigat socialiștii, aparent de stânga, iar relațiile cu URSS s-au înrăutățit. Dar, în același timp, având în vedere că Franco este un fascist și un burghez, iar guvernul popular al Spaniei pare a fi de stânga, a fost imposibil să ignorăm complet cererile de ajutor. Da, piloții sovietici trebuiau să câștige experiență, să încerce echipamente noi. Inițial, războiul a continuat cu succes diferite, dar apoi armata lui Franco, cu sprijinul unităților italiene și germane, a reușit să cucerească Catalonia. Bătălia în aer a fost la început egală, dar apoi a apărut faimosul Messerschmitt. În prima luptă aeriană, Vedmakova a simțit puterea acestei aeronave în comparație cu IL-16. În special, viteza, o diferență de o sută de kilometri pe oră, le-a permis piloților fasciști să aleagă singuri unde, cum și când să se alăture bătăliei. În al doilea rând, armamentul unui tun aerian de 20 mm putea doborî un IL-16 din placaj la distanță lungă, în timp ce ME-109, având o armură frontală antiglonț, ținea împușcături de la o mitralieră de 9,6 mm a unui vânător sovietic. Prin urmare, pentru a-l distruge pe Messer, a fost necesar fie să ataci din spate, fie dacă ai fost foarte norocos să intri în motor, fie vizor. De remarcat că și germanii au avut o comunicare mult mai bună și au acționat mai armonios. Vedmakova a fost doborâtă de două ori, iar a treia oară a fost grav rănită și luată prizonieră. Vremurile erau grele atunci, dar din moment ce războiul fusese deja pierdut, Madridul a căzut, Hitler, în semn de bunăvoință, și plănuind o alianță cu Stalin, a ordonat întoarcerea prizonierilor sovietici în patria lor. Vedmakova a petrecut doar o lună în captivitate, a fost plasată într-un spital pentru ofițeri, bine hrănită și îngrijită. Nimeni nu a bătut sau violat, poate că naziștii și regimul Franco au încercat să se arate lumii întregi ca umaniști, spre deosebire de tiranul sângeros: Stalin! Dar după ce s-a întors în patria ei, dintre toți foștii prizonieri de război, doar o singură Vedmakova a rămas în libertate.
  Adevărat, ordinul dat, pentru singurul luptător italian doborât, a fost privat de ea. Dar ea a rămas în armată și chiar a luat parte la războiul cu Finlanda. Țara Suomi avea doar 118 placaj învechit în flota sa de avioane. Fata aproape că nu a luat parte la bătălii aeriene, a fost mai implicată în recunoaștere, a primit un ordin, se pare că un monoplan, a doborât totuși, dar nu a fost numărat.
  Witcher a intrat brusc în incendiu. Spitalul orașului bombardat a luat foc. Imaginea este cu adevărat apocaliptică, iar femeile, copiii și bătrânii ard de vii. Aici copilul a căzut direct în foc și de jur împrejur se auzi un vuiet teribil și gemete.
  Vedmakova a simțit trâmbițele arhanghelilor în cap și s-a aruncat în flăcări. Limbi de foc au lins mâinile goale și fața deschisă a fetei, dar pilotul s-a mișcat atât de repede încât a reușit să prindă copilul, trăgându-l din îmbrățișarea distrugerii.
  Fata a sărit afară, simțind doar o ușoară mâncărime pe piele, a aruncat o privire spre copil. Vai, era prea târziu, băiatul s-a sufocat, trăgând flăcări în plămâni, arsuri pe fața lui rotundă. Astfel de vezicule rupte pe piele sunt mai moi decât mugurii de margarete. Witcher a strigat:
  - Aici este haos uman!
  A lovit un morman de gunoi cu cizma, după care s-a grăbit să ajute pe cine mai putea fi salvat. Amintea de o cobră care dansa între arzătoare cu gaz, fata s-a zvârcolit foarte bizar și a dansat. S-a ars, s-a topit cizmele, s-a carbonizat tunică, dar a continuat să lupte cu încăpățânare pentru fiecare lacrimă de copil, pentru fiecare bătaie de inimă mică, pentru fiecare viață fragilă, dar atât de necesară țării! Cizmele s-au destrămat, iar acum fata dansa prin vârtejele de flăcări, cu picioarele goale, fermecătoare. Ea a fost o martiră, dar nu doar o călugăriță care se chinuia cu posturi și bici, ceea ce nu aduce beneficii nici lui Dumnezeu, nici oamenilor, o luptătoare de martiri salvând anumite vieți. Picioarele fetiței pilot erau acoperite cu un strat de vezicule mici, dar se mișcau și mai repede și mai precis din cauza durerii.
  Căpitanul serviciului medical, a scos cizme mari din geantă, i-a strigat:
  - Ia-le, îmbracă-le repede! Vei deveni atât de schilodit.
  Pilotul a răspuns imediat:
  - Este mai bine să devii un infirm fizic decât să fii un ciudat din punct de vedere moral! Nici o secundă pentru tine, totul pentru front, totul pentru victorie!
  Căpitanul serviciului medical a răspuns:
  - Acesta este un adevărat bărbat sovietic!
  Vrăjitoarea a înjurat:
  - Și ce merită să salvezi oameni!
  Căpitanul oftă.
  - Am proteze, în loc de picioare!
  Vedmakova, scoțând o altă fată cu fața pe jumătate arsă și inconștientă, a strigat:
  Cât de crud este Dumnezeu!
  Căpitanul a ridicat din umeri.
  Nu este vina lui Dumnezeu, ci a oamenilor!
  Vedmakova a obiectat:
  - Este același lucru cu a spune - nu părinții sunt de vină, ci copiii!
  Căpitanul a vrut să spună ceva, dar norii de fum i-au intrat în gât și a tușit furios.
  Fata desculță urlă:
  - Sunt vrăjitoare și nu există profesie mai frumoasă!
  Și dându-și călcâiul gol, ea a continuat:
  - Adolf să fie salutări și un buchet în sicriul rău!
  Războinicii în bikini și-au continuat înaintarea. Naziștii au ocolit Cetatea Brest și au astupat cazanul. Tancul E-50, se deplasează în direcția est.
  Gerda a cântat cu entuziasm:
  - Sunt o fată atât de cool! Spărg toți dușmanii ca niște țurțuri... Și în frig, desculț, cu îndrăzneală, că până și scântei îmi curg de sub picioare!
  Charlotte a chicotit, a lovit un treizeci și patru în corp și a exclamat entuziasmată:
  - Nu există niciun motiv să te îndoiești de Patria Mamă! Războinicii sunt mai duri decât bărbații!
  De asemenea, Christina a apăsat butonul cu piciorul gol și a trădat cu furie, dărâmând tunul sovietic. Deci până și portbagajul s-a desprins:
  - Veniturile sunt mari ca vârfurile de munte!
  Magda și-a tras cu tunul unul câte unul. Era de 105 mm și letal în ultima modificare, era destul de rapid, trăgând zece focuri pe minut.
  Fata și-a apăsat degetele goale și a șoptit:
  - Procent în linia viitorului dat...
  Gerda a lovit tancul sovietic, a zdrobit armura și a strigat:
  - Vei vedea singur!
  Ea a bătut și Charlotte, folosind degetele goale de la picioare, cu un vuiet sălbatic și frenetic:
  - Patria este acum mai aproape de noi!
  Christina a tras și ea, folosind degetele picioarelor goale și bronzate, scoțând:
  - Salută soarele cu noi!
  Magda bătu și ea și își apăsă călcâiul gol. Ea a spart tunul sovietic în fragmente plutitoare, cântând:
  - Patria este cea mai puternică!
  Și războinicii vor răcni ca bivolii în abator. Patru este foarte pasionat de bărbați. Chiar le convine. De ce nu? Sunt atât de frumoși și agresivi. Și iubitor. Și omul este un câine, doar fă semn. Și vei avea totul, inclusiv bani. Și aceste femei sunt foarte puternice din punct de vedere fizic. Și ei digeră perfecțiunea masculină cu un temperament nebun. Și plăcere constantă.
  Nu este nevoie să aștepți un an întreg pentru un bărbat - și totuși un orgasm te va găsi!
  Gerda a luat-o și a răcnit, trăgând în sovieticii treizeci și patru și dărâmând turnul:
  - Sunt un adevărat cavaler al anihilării!
  Christina și-a scos limba și a țipat amenințător:
  - Și zâmbetul meu este ca al unei pantere!
  Charlotte a vorbit agresiv, scuturând pumnul și împingând joystick-ul cu degetele goale de la picioare.
  Și urmează schimbări mari!
  Magda a ciripit și a țipat:
  - Suntem întruchiparea heterelor!
  Gerda a chicotit și a răspuns:
  - Ce bine este când mâinile unor tineri frumoși te mângâie!
  Și fata și-a imaginat cum palmele ei lăbușeau la sfârcurile de căpșuni. Este într-adevăr atât de minunat. Și gâdilat și incitant. Și foarte drăguț.
  Gerda a tras în SU-85 sovietic. Ea a izbit mașina și a ciripit, lovindu-și picioarele goale pe armură:
  - Ah, doamnelor de stejar, doamnelor de stejar!
  confirmă agresiv Charlotte, umflându-și obrajii și scuturându-și sânii plini.
  - Duba! Stejar! Doamnelor Duba!
  Și cum o va lua și va râde... De parcă ar suna clopotele. Și vocea lui este atât de strălucitoare.
  Iar victima ei a fost un pistol rusesc de 76 de milimetri. Armele sunt destul de arhaice.
  Christina a chicotit și a țipat:
  - Voi urlă și voi sparge!
  Și cu degetele goale, a îndreptat și un proiectil către o mașină inamică.
  Ce frumoasa este. Aurul și cuprul sunt grozave!
  Magda este complet aurie, cântă cu entuziasm:
  - Gurda încă mai plânge...
  Apoi s-a întors în jurul sovieticilor treizeci și patru și a continuat să cânte cu tristețe.
  - E străină la Berlin!
  Gerda ciripit drept răspuns. A apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a doborât un obuzier sovietic.
  - Berlinul este capitala lumii!
  Charlotte a mormăit cu aplomb ca răspuns:
  - Și Londra este capitala Parisului!
  Și cuie pe T-26 sovietic. Mașina, deși nu este mare, este considerată și un rezervor.
  Christina a luat-o și a dat-o, învârtind bicicleta cu picioarele goale:
  - Și Parisul este capitala Romei!
  Apoi, de îndată ce râde... Și cu ochi de smarald va găuri prin toți războinicii la rând. Și rânjește în același timp și strălucește cu dinții. Dar cât de cât va lua și va lovi tancurile sovietice. Va demola jumătate din turn la cele treizeci și patru.
  Și după ea, Magda o va lua și o va aprinde cu o grenadă. Adică un proiectil. Conform SU-76. Deja în mod evident o mașină învechită, dar încă listată.
  Și a ciripit:
  - Și Roma este capitala Miami!
  E chiar amuzant. Dar fetele s-au lăsat prea luate. Nu au observat cum câțiva soldați ai armatei sovietice s-au târât până la ei cu mănunchiuri de grenade antitanc și au aruncat în aer șinele. Și cum va dura și va exploda. Rolele au explodat și E-50 și-a pierdut mobilitatea.
  A trebuit să-mi repare mașina.
  PARTEA A PATRA
  Bombardele s-au domolit, dar bombardamentele au continuat. Tunurile navei au o rezervă decentă de obuze, cu toate acestea, focul era acum îndreptat mai mult asupra navelor sovietice dezarmate. Yamamoto a înțeles că dominația pe mare va transfera inițiativa în acest război în Japonia pentru o lungă perioadă de timp. Și pentru a construi nave, procesul este costisitor și lung, deși, de exemplu, submarinele, poate, sunt mai ușor de ștampilat. Desigur, trebuie luat în considerare și acest lucru, dar este important să spargem structura. Amiralul Yamamoto, cel mai puternic om al Japoniei după împăratul Hirohito, s-a simțit ca un zeu. Un adevărat zeu, așa că religia țării Soarelui Răsare a învățat că cea mai bună cale de îndumnezeire este priceperea militară! Și acum marele comandant putea chinui și strică în mod arbitrar spațiul din jurul lui.
  Deasupra Vladivostok sunt nori groși și negri de fum pe mulți kilometri; acestea sunt depozite de petrol și depozite de combustibil în flăcări. Sute, mii de oameni sunt arse, la naiba, ei bine, după aceea, cum să nu te simți ca un zeu care s-a răzbunat pe ruși pentru secole de umilință, un mare popor este nevoit să se înghesuie într-o serie de insule atât de mici în comparație cu întinderile Rusiei. Acum, flota rusă se scufundă și, spre deosebire de portul Peru, nu vor părăsi nicio navă.
  În timpul bătăliei de la Khalkhin Gol, Yamamoto a sugerat să se aplice o lovitură similară Vladivostokului, pentru care a fost întocmit un plan detaliat. Dar Hitler a făcut pace pe neașteptate cu Stalin. În general, idiotul Hitler, a început masacrul evreilor și, prin urmare, s-a impus atât împotriva Poloniei, cât și a țărilor din Occident. Și de ce avea nevoie de el? Ați vrut să obțineți bogății evreiești? Dar era mai bine să devii mai întâi o putere mondială, învingând URSS și poate apoi alte țări. Occidentul este mai ușor de câștigat datorită faptului că mentalitatea sa este mult mai puțin caracterizată de fanatism și tendință de sacrificiu de sine. Se cunoaște cel puțin un caz de piloți americani care au lovit. Adevărat, au fost câteva ciocniri, dar acesta este cel mai probabil un accident.
  Rușii sunt fanatici, ceea ce este ciudat, pentru că credința ortodoxă nu aprobă sinuciderea și nu consideră deloc că se poate câștiga o cale către paradis prin faptele armelor. În general, învățăturile lui Hristos, în opinia sa, sunt extrem de stupide și nepractice. He Yamamoto a citit Biblia și s-a mirat de prostia oamenilor de a considera un astfel de Dumnezeu pacifist. De exemplu, el învață: te lovesc pe obrazul drept - întoarce-te la stânga, cer o cămașă - dă două, iubește-ți dușmanul! Doar o persoană bolnavă mintal îl poate considera pe Hristos Dumnezeu. O astfel de religie este bună numai pentru sclavi, vasali legați. Și toată Europa și jumătate din lume trebuie să fi crezut.
  Adevărat, învățăturile lui Isus, în ciuda faptului că respinge principiul Vechiului Testament, ochi pentru ochi, și te învață să-ți iubești dușmanii, nu i-au împiedicat pe britanici să cucerească o treime din întreaga planetă, creând cel mai extins imperiu din istoria omenirii. Și asta în ciuda religiozității Marii Britanii, unde Dumnezeu este menționat chiar și în imnul național. În mod ciudat, președinții SUA jură pe Biblie, dar totuși au bombardat orașele japoneze cu bombe cu napalm, arzând vii mii de femei și copii. Mai mult, civili au fost uciși, nu întâmplător, ci deliberat, aceasta a fost o tactică de terorizare a populației civile: subminarea resurselor umane și economice.
  Dar japonezii nu au bombardat Statele Unite la început, înainte de invazia germană, în timpul întregului război, un singur bombardier a spart și a ucis, doar șase civili. Și ei atribuie, de asemenea, o cruzime deosebită samurailor. La urma urmei, el Yamamoto, dacă dorește, ar putea pătrunde cu bombardiere în orașele americane, mai ales după înfrângerea flotei yankee din apropierea portului Peru. Da, europenii sunt niște nenorociți morali. Ei au o înțelegere pervertită, o credință, o învățătură și o neacțiune!
  Nu e așa în Japonia! Ceea ce suntem învățați este ceea ce facem. Nu există așa ceva cum să spună Dumnezeu să întoarcă celălalt obraz, totuși slujitorii lui au ucis în mod deliberat copii mici. Da, în general, credința că Dumnezeu este unul și Atotputernic nu poate fi adevărată. Dacă ar fi singur, atunci bineînțeles că ar avea grijă ca oamenii să i se închine corect, în credință și adevăr, și să aibă o singură doctrină. Și astfel fiecare se roagă cum vrea, ce vrea. Și lumea este prea urâtă și nu este corectă pentru a fi creată de un singur Dumnezeu Atotputernic. La urma urmei, orice conducător responsabil se străduiește în primul rând pentru ordine și dreptate. El vrea ca cei puternici, înțelepți, nobili, cinstiți să fie în primul rând, iar ceilalți fie se corectează, cresc fizic și spiritual, fie... Totuși, dacă Dumnezeu este Atotputernicul și Creatorul universului, atunci ar fi nu creați ciudați corporali și mentale.
  La urma urmei, de ce împăratul este uneori forțat să îndure slăbiciunile oamenilor ca un dat? Pentru că nu există altă cale de ieșire, nu poate transforma ciudați în bărbați chipeși și lași în îndrăzneți într-o clipă. Dar dacă aș putea, aș face-o imediat! Din păcate, trebuie să accept ceea ce este și să mă ocup de materialul uman pe care l-am primit ca dat. Dar de la cine a primit-o este o altă întrebare. Da, iar împăratul însuși are slăbiciuni: este doar un om - îmbătrânește, îmbolnăvește, decrepit. În mod ciudat, un împărat divin trăiește adesea mai puțin decât un servitor obișnuit, are mai puține abilități de arme decât majoritatea generalilor și mulți soldați. Ei bine, ce este în el de la Dumnezeu Atotputernic. Dar albul nu este mai bun! În întreaga istorie a Europei, nu a existat un cuceritor mai teribil și mai de succes decât Hitler. Da, el este cu adevărat un simbol al priceperii militare a oamenilor albi! Și, cu toate acestea, cel mai mare comandant al tuturor timpurilor și popoarelor, nici nu a putut termina gimnaziul, să obțină studii medii, care este obligatorie în Japonia!
  Mai mult, Hitler nu a fost acceptat în armată, din motive de sănătate. În mod ciudat, acest zelot al cultului forței, leul războiului, s-a dovedit a fi atât de slab din punct de vedere fizic, încât nici în Germania, unde există un post militar la fiecare post, nu a fost chemat ca soldat. Cât de degradată este Europa.
  Totuși, Stalin, un alt dintre cei mai importanți politicieni ai timpului nostru, nu avea nici studii medii, era o pepită. Și, interesant, nici nu a fost înrolat în armată, din motive de sănătate. Interesant, coincidențe, doi inamici răuvoitori nu au avut studii medii, nu au fost chemați la serviciul militar din motive de sănătate, au avut tați de bețivi, iar tatăl lui Hitler a lucrat și ca cizmar la început!
  Iată o asemenea coincidență, ciudată, de rău augur. Göring, succesorul oficial al lui Hitler, nu este așa. El este dintr-o familie de aristocrați, strămoșul lui Goering a fost adjunctul conducătorului actual al Germaniei, Bismarck. Prin urmare, Churchill: un aristocrat, dintr-o familie nobilă, și plutocrați americani, (Președintele Roosevelt nu este altceva decât un pion, au găsit rapid un limbaj comun cu el.
  Au vrut să-l înlocuiască pe Hitler cu ei, dar nu a ieșit. Hitler le-a cucerit pe toate! Goering este un om de afaceri, oligarh, aristocrat și pragmatist. El este mai bun decât Hitler capabil să unească toate forțele anti-bolșevice și anti-ruse ale lumii întregi. America și Marea Britanie vor să pună capăt Rusiei, indiferent de regimul de conducere, dar comuniștii, care neagă însăși conceptul de proprietate privată, vor să se termine atât de rău. Este fanatic că ei chiar închid ochii la întărirea excesivă a Germaniei și că ei înșiși sunt nevoiți să se alăture celui de-al treilea Reich.
  Cu toate acestea, Germania este un concurent geopolitic, dar un concurent în cadrul regulilor de joc capitaliste și aristocratice, iar Rusia bolșevică este absolut străină și ostilă. Este chiar surprinzător faptul că Churchill însuși i-a oferit ajutor lui Stalin, în ciuda întregii sale urii anticomuniste, tradiționale, englezești față de Rusia.
  În 1941, am vrut să pun Rusia lui Stalin împotriva Germaniei lui Hitler. Dureri, nemții l-au strâns. La urma urmei, Germania sub roșii este un cal de război înhămat la carul sovietic, iar URSS sub maro este o zonă partizană veșnică. La urma urmei, fanaticii bolșevici nu se vor împăca și vor duce un război de gherilă prelungit, care va epuiza atât de mult cel de-al Treilea Reich, încât toate visele de extindere în continuare vor dispărea ca un curcubeu după o furtună! Rusia sub Germania, mai bună decât Germania sub Rusia! Înțelegând acest lucru, este clar de ce Churchill și Statele Unite, după o înfrângere militară și o capitulare, au mers atât de repede la apropierea de al Treilea Reich.
  Yamamoto este un pragmatist, a fost împotriva războiului cu SUA și Marea Britanie. Însă aceste două imperii au provocat Japonia prin impunerea unui embargo asupra aprovizionării cu produse petroliere. La urma urmei, țara Soarelui Răsare nu are propriile fântâni și multe alte materii prime. Japonezii negociau, americanii încheiau cereri din ce în ce mai umilitoare.
  Și, în același timp, yankeii, provocând războiul, nu s-au ocupat deloc să aducă armata și marina pentru pregătirea de luptă. Tentația s-a dovedit a fi prea mare, cu atât mai mult era o licărire de speranță că Moscova era pe cale să cadă și Germania, iar aliații ei vor veni în ajutor. În plus, exista speranța că Statele Unite, fiind încă o țară relativ democratică, foarte dependentă de opinia publică, dacă războiul va dura, nu vor dori să reverse sânge pe insulele altora. Într-adevăr, de ce un american obișnuit de pe stradă ar primi sicrie de zinc cu rudele sale, dacă nu vorbim despre protejarea teritoriului Statelor Unite în sine și chiar să plătească taxe militare destul de mari! Poate de aceea a pierdut Rusia țaristă, având mai mulți soldați, dar poporul rus nu a considerat Manciuria teritoriul lor și nu a vrut să plătească cu sânge și sudoare pentru interese abstracte. Din păcate, Hitler nu a mers la Moscova, parțial din cauza nepregătirii pentru iarna aspră și parțial din cauza fanatismului caracteristic bolșevicilor.
  Nu am vrut să experimentez asta.
  Cu toate acestea, nu numai bolșevicii, ci și poporul rus sunt predispuși la sacrificiu de sine pentru scopuri mărețe. La urma urmei, primul berbec de aer a fost făcut de rusul Messer. Este chiar surprinzător că a făcut asta nu de dragul houris-ului paradisului, ci de dragul Patriei. Deși... Messer este parțial un prost, pentru că este un maestru al acrobației, un inventator, un designer și, desigur, unul viu ar aduce mult mai multe beneficii Patriei. Poate că yankeii nu greșesc atât de mult, replicând principiul: principalul lucru în luptă este să supraviețuiești! La urma urmei, morții nu mai pot ucide!
  Câteva fete pe jumătate goale, cu sânii goi s-au înclinat în semn de aprobare.
  Amiralul Naumo a remarcat:
  - Am consumat deja mai mult de două treimi din muniție. Pistoalele sunt foarte fierbinți, se toarnă cu găleți cu apă!
  Yamamoto a făcut o cruce cu degetul în aer și a spus cu o voce joasă, ușor răgușită:
  - Cred că armele vor rezista la ultima treime a obuzelor. Deși nu, elimină până la nouăzeci și cinci la sută.
  Amiralul Naumo a ridicat din umeri și și-a șters transpirația de pe frunte.
  - Merită să oferi tot ce e mai bun în prima zi?
  Yamamoto își strânse pumnii.
  - Cheltuieli! Bineînțeles că merită! Pe ruși i-am luat prin surprindere, așa cum a fost în 1904, pe germani în 1940, dar Stalin va pedepsi aspru comandamentul și acest lucru nu se va mai întâmpla. Deci, este necesar să folosim faptul că coada dragonului a adormit. De fapt, îl înțeleg pe Stalin, războiul cu Germania i-a absorbit atenția în așa măsură încât a încetat să mai aibă grijă de Orientul Îndepărtat. Iar anturajul său fără lider se teme să ia inițiativa. Aici am ratat lovitura noastră. La fel ca si americanii. Era evident pentru toată lumea că problema se pregătea, norii se adunau, tunetul avea să lovească în curând, dar...
  Au fugit, fulgerând desculți, cu tocuri rotunde ale fetei. Erau într-o misiune importantă.
  Naumo a atins mânerul sabiei de samurai atârnat de centură, sau așa cum se mai numește și katana:
  - Rușii acționează întotdeauna târziu! Războiul nu va fi prea lung și vom ajunge în Urali.
  Yamamoto și-a ridicat ochii spre cer.
  "Fie ca zeii să ne ajute în asta, dar nu cred!" Ei învață repede, Khalkhin Gol a arătat că nivelul rușilor este mai mare decât în timpul războiului din 1904-1905. În plus, vă voi spune un secret. Agentul nostru secret din Vladivostok a ajutat puțin că artileria de coastă destul de puternică nu avea obuze, iar aeronava nu a reușit să decoleze la timp. Acesta este războiul secret.
  Naumo a fost surprins:
  - Și unde au arătat SMERSH și NKVD-ul?
  Yamamoto chicoti, scuturându-și degetele.
  "Cele mai proaste cadre ale Rusiei servesc aici, în Orientul Îndepărtat, cei cărora le este frică să moară pe frontul sovieto-german se străduiesc pentru Vladivostok. Prin urmare, aici este mult mai ușor să găsești un trădător sau un prost în vârf, precum și o persoană care se servește pe sine. Iar NKVD-ul este atât de obișnuit să dezvăluie conspirații imaginare încât nu mai observă adevărații trădători. Deci este foarte posibil să lucrezi. Apropo, dacă mai mulți generali au trecut de partea germanilor, în ciuda faptului că familiile, rudele și prietenii lor sunt amenințați cu execuție pentru aceasta, atunci este foarte posibil să mituiți pe cineva din vârf. Sau folosește-l pe întuneric, ceea ce este și mai bine.
  Deci am lucrat mult. Noi, japonezii, suntem în general caracterizați prin amănunțit în gândirea operațiunilor militare și luarea în considerare a tuturor lucrurilor mărunte.
  Naumo și-a frecat mânerul katanei.
  - Dreapta! Dar rușinea lui Khalkhin Gol trezește un sentiment de amărăciune și supărare puternică! Cum am putea...
  Yamamoto a consolat:
  - Erau mai mulți Manchu decât japonezi și, în general, este imposibil să câștigi tot timpul. Trebuie să remarc că, totuși, nu au luptat cele mai bune unități de partea noastră, iar rușii au avut un mare avantaj în avioane și tancuri.
  Naumo își trase pe jumătate katana.
  - Nu suntem îndreptăţiţi! Un samurai nu se va referi niciodată la o lamă tocită și la un cal obosit, la mulți dușmani și la o armă slabă!
  Yamamoto a corectat:
  - Samurai, desigur că nu, dar un bărbat, din păcate da! Oamenii au tendința de a greși!
  Yamamoto a fost distras și a strigat ceva în țevi, apoi a continuat:
  - Și știi, m-am oferit să lovesc Rusia în mai 1942. Acest lucru ar putea împiedica înaintarea primului Fritz.
  Naumo dădu din cap.
  - Într-adevăr! Dar ne-am luptat cu SUA și cu Leul Britanic.
  Yamamoto bătu cu degetul în timonerie.
  - Da! Adevărat, dar SUA au fost lovite în dinți, Marea Britanie și-a pierdut coloniile, iar Germania a fost relativ strânsă. Am vrut să atragem cât mai multă forță din vestul Rusiei pentru a facilita Wehrmacht-ului să treacă la ofensiva împotriva Marii Britanii fără teama de o înjunghiere în spate a lui Stalin. - Amiralul a băut sake-ul oferit de o fată desculță, într-o fustă scurtă și a continuat. - Lovitura era planificată pentru luna mai, până când drumurile se uscau, dar americanii au împiedicat.
  Naumo și-a desenat katana și a tăiat-o în aer:
  - Moarte SUA! Întotdeauna interferează cu Japonia.
  Yamamoto a zâmbit viclean.
  - Nu întotdeauna, desigur, de exemplu, când am luptat prima dată cu Rusia, yankeii ne-au ajutat foarte mult cu împrumuturi, precum și cu provizii de arme. Mai mult de jumătate din flota noastră a fost făcută din banii Statelor Unite și Marii Britanii și la propriile lor șantiere navale. Deci America nu este întotdeauna rea, dar nu în acest caz.
  Naumo întrebă surprins:
  - Și de ce?
  Au alergat din nou pe lângă amiralii japonezi, fulgerând călcâiele goale ale servitoarei.
  Yamamoto a condescendent să explice:
  - Un stol de bombardiere cu rază lungă de acțiune a pătruns în Tokyo și a dat o lovitură insidioasă capitalei, folosind bombe cu napalm. Sute de case de lemn au ars, iar împăratul a ordonat cu orice preț să mute zona de control departe de capitală. Și în primul rând, să surprindă complexul de luptă al bazelor americane de pe arhipelagul Medei, cel mai apropiat de scheletele japoneze. Din păcate, nu am reușit, așa că am început să pierdem bătălia pentru Oceanul Pacific. Este bine că, în același timp, am avut înțelepciunea de a încheia rapid o alianță cu cel de-al treilea Reich și de a scăpa puțin. Altfel, nu ar mai rămâne nici măcar ruine din orașele noastre.
  Fetele cu picioarele goale chiar au sărit în sus, scuturându-și împletiturile negre și roșii.
  Nauma își flutură sabia în aer:
  Oricum am fi câștigat! Deci, este cu adevărat necesar să-i dăm lui Hitler Filipine după război? Această perlă a coroanei japoneze, inexpugnabil Singapore, înflorit Hong Kong, Indonezia, puțuri de petrol din coloniile engleze capturate și Guineea Franceză, Indochina, Birmania, Thailanda. Și mult mai mult, despre ce să vorbim nu întoarce limba. La urma urmei, ne aflăm la granița cu India, pe pragul căreia Fuhrer-ul l-a capturat - Australia. Și renunță la toate fără a lupta, ca un laș...
  Yamamoto a întrerupt:
  - Și printre albi sunt deștepți! Nu e de mirare că împăratul în biroul său a pus un bust al lui Napoleon. Dar a mai fost un Caesar, spunea el: este mai greu să păstrezi pe cei cuceriți decât să câștigi. În acest caz, acest lucru se aplică în primul rând pentru noi. În acest stadiu, nu aveam de ales. Am decis să păstrăm o parte pentru a nu pierde totul, inclusiv suveranitatea.
  Nauma a reprodus cifra opt cu sabia:
  Înțeleg cu mintea, dar cu inima!
  Yamamoto se ridică și își bătu colegul pe umăr.
  - Da, nu vă supărați, în acest caz, dacă plecăm, apoi să ne întoarcem. Vom învinge URSS și ne vom grăbi din nou către al Treilea Reich asupra SUA și britanicilor, dar îi vom învinge împreună cu germanii și paste. Și apoi vom întoarce totul, plus că vom captura și India, Australia, Alaska și până la... Se va vedea acolo, până la urmă, vom avea resursele Siberiei rusești, iar America va cădea din nou în depresie. Acest lucru trebuie înțeles!
  Încă o dată, fetele cu picioarele goale au dat din cap cu cea mai mare aprobare. Sunt atât de frumoase, bronzate, unele dintre fete erau chiar cu părul blond și musculoase.
  Amiralul Nauma, cu o mișcare aproape imperceptibilă, a ascuns katana în teacă și, șoaptând, a șoptit:
  - Viitorul este bun, dar prezentul este mai bun! Auziți despre portavioane, întreaga rezervă de bombe a fost epuizată, iar pe...
  Yamamoto a ordonat pe scurt:
  - Hai pe punte și uită-te în jur, în jumătate de oră ne vom întoarce și vom pleca spre cea mai apropiată bază.
  Nauma fluieră prin nas:
  - Ascultă-l pe comandant!
  Amiralul sări afară, ținând ușa ca să nu se trântească. Înainte ca pașii lui să se stingă, o umbră a alunecat pe ușă, ea a mers în vârful picioarelor și a aruncat cuvertura. Yamamoto chicoti.
  - Lady Armstrong, ești la fel de bruscă ca întotdeauna!
  Un curent de lumină a căzut asupra făpturii, arătând-o în toată splendoarea ei. Era o siluetă blondă, de nimfă, perfect proporționată, dar cu chipul unei femei mature la treizeci de ani. Puțin mai înalt decât Yamamoto, în pantofi din piele brodați cu smaralde și safire pentru a se potrivi cu culoarea valului, cu tălpi moi. După ce și-a aruncat husele, era în costum de baie și se mișca ca o dansatoare indiană.
  Yamamoto o opri pe femeie:
  - Dansează mai târziu! Între timp, ascultați-mă cu atenție, cum a reacționat președintele marionetă al Statelor Unite, ca parte a celui de-al treilea Reich, Henry Truman, la propunerea noastră de a acorda tuturor teritoriilor eliberate statutul de state formal independente?
  Armstrong a răspuns cu vocea ei blândă:
  - A spus că el și Churchill sunt împotrivă. Toate coloniile vor continua să fie colonii, iar China va rămâne divizată. Apropo, Truman a spus că, dacă Japonia ajută regimul Chai Kang Shi, el îl poate salva - el îl va întreba personal pe Hitler că așa a fost. Pe scurt, aveți bazele voastre în Manciuria, precum și regimul și chiar obțineți ceva în China continentală. În special, concesiunile și accesul la materii prime.
  Yamamoto a zâmbit.
  - Este o veste bună! Știe guvernul marionetă al SUA că am lovit URSS? Sau nu inca?
  Armstrong a făcut un cerc cu degetul ei.
  - El știe deja! Până acum, nu a existat o reacție oficială, dar Truman a reușit deja să exclame: bravo japonezi!
  Yamamoto se încruntă și își zvâcni din sprâncene furios.
  - Pentru el nu suntem japonezi, ci japonezii, o națiune de războinici și înțelepți, și nu păstori și condamnați ca americanii. Deși, desigur, acest lucru este bun, înseamnă că nu vor fi obstacole pentru o ofensivă adânc în Siberia.
  Femeia și-a mișcat jucăuș picioarele pe podea:
  - Siberia este bună - este mare, bogată! Și, în același timp, Siberia este rea - este zăpadă și frig!
  Yamamoto îşi strânse buzele.
  - Soldatului japonez nu se teme de îngheț. Aceasta este esența codului Bushido: nu căuta o viață ușoară pentru tine, ci depășește dificultățile. Nu e de mirare că simbolul samuraiului este - carasul! Acest pește înoată întotdeauna împotriva curentului.
  Armstrong a fost surprins:
  - Crap? Un astfel de pește inofensiv. Sunt formidabilii, adevărații demoni ai samuraiului apocalipsei în comparație cu ei înșiși cu un piscicol, care este prăjit într-o tigaie, și nu cu un tigru sau un leu.
  Yamamoto își întinse mâinile.
  - Nu există lei în Japonia! Și tigrul este o pisică prea fragedă, îi lipsește curaj. Știi, una dintre principalele teste ale unui samurai, la zece ani, el este introdus într-o cușcă cu un tigru și trebuie să ia o bucată de carne proaspătă de la fiară. Zenki ăla a clocit, nu crezi?
  Armstrong clătină din cap.
  "Nu cred că un băiat de zece ani poate mânui un tigru, chiar dacă are cea mai ascuțită sabie în mâini.
  Yamamoto și-a pus ușor mâna pe spatele fetei și i-a mângâiat pielea goală și catifelată.
  - Ai inteles gresit. Fiul unui samurai intră în cușcă cu tigrul fără sabie sau vreo armă. El trebuie să-și folosească mintea puternică și puterea de voință pentru a convinge tigrul să-i dea mâncarea!
  Armstrong a exclamat:
  - Da, este pur și simplu incredibil! Samuraiul este adevăratul Diavol! Ai fost și tu în celula aceea?
  Yamamoto îşi coborî ochii.
  - Din pacate, nu! Acesta este obiceiul din cele mai vechi timpuri! Dar dacă vrei, te aruncăm în cușcă? Spune că vrei să intri în cușcă cu tigrul?
  Armstrong toarcă, cu brațele ei bronzate și delicate grecești înfășurate în jurul gâtului amiralului. Buzele se deschiseră îmbietor:
  - Dacă tigrul ești tu, atunci sunt gata chiar și pentru iad! Deși paradisul este mai rău decât iadul fără tine, o, iubitul meu samurai.
  Yamamoto a împins brusc femeia și a strigat:
  - Acum trebuie să rezum rezultatele raidului asupra URSS cu alți amirali, precum și să aflu cum stau lucrurile pe uscat. Nu există timp să vă răsfățați cu plăcerile doamnelor. Ai inteles: fara timp! Te sun doar seara. Apropo, tăietura îngustă a ochilor și pielea galbenă nu mă deranjează.
  Armstrong își rostogoli șoldurile.
  - Nu! Dimpotrivă! Deci și mai romantic și neobișnuit! Tu ești japonez, eu sunt american: rasă galbenă și albă, înger și demon! Acest contrast este nebunesc! Majoritatea femeilor iubesc originalul și nu ca restul.
  Yamamoto și-a turnat o jumătate de pahar de sake amestecat cu "Ginn" și, înghițind dintr-o lovitură, s-a relaxat:
  - De fapt, am crezut că femeile sunt mai conservatoare decât bărbații. Au făcut femelele multe descoperiri științifice?
  Armstrong și-a dat din cap și și-a scuturat părul blond, a spus:
  - Cea mai importantă descoperire pentru o femeie este descoperirea unui bărbat nou, doar cu condiția ca acesta să fie o carte, nu un radio! Și samuraii nu sunt vorbitori!
  Se auzi un trinș isteric de clopoțel, o lumină verde fulgeră. Amiralul și-a mai turnat o jumătate de pahar, a pufnit în rusă și a mâncat lămâie unsă cu miere. Și-a lins buzele și a arătat mânerul unei săbii de samurai:
  - Eu personal am ucis mai mult de o sută de oameni, dintre care cel puțin douăzeci de tinere! Vei fi cea mai frumoasă dintre toate victimele.
  Armstrong a amenințat, scoțând limba purpurie a lui Yamamoto:
  - Am trei fii și se vor răzbuna pe tine și pe familia ta, amirale!
  Yamamoto nu părea deloc jignit.
  - A născut trei copii...
  - Cinci! Amstrong corectat.
  Mai ales cinci! Și a păstrat talia fetei?
  Doamna și-a aruncat piciorul peste gât:
  - Sunt american și asta spune totul!
  Yamamoto dădu din cap și șuieră:
  - Acum va veni un băiat la tine, ea este o luptătoare ninja foarte puternică. Serviți-l la cel mai înalt standard. A inteles?!
  Armstrong dădu din cap în semn de acord.
  - Iubesc tinerii... Sper că e chipeş?
  Japonezii au răspuns cu încredere:
  - Chiar mai mult! O să-ți placă!
  Și a părăsit cu hotărâre cabina. În schimb, aproape imediat a apărut un băiat. Arată în jur de treisprezece sau paisprezece ani, foarte musculos, desculț și poartă pantaloni scurți. Chiar frumos, cu părul blond.
  Armstrong era bucuroasă... Că nu va avea de-a face cu vreun ciudat bătrân.
  Băiatul, însă, a privit furios și a mormăit succint în engleză:
  - Dezbracă-te!
  Femeia a zâmbit și a spus:
  - Poate un pic mai romantic!
  Băiatul a răspuns plesnind-o în față. Obrazul doamnei a ars. Spioana oftă din greu și începu să-și dezbrace hainele. Din păcate, nu un început foarte promițător.
  Băiatul și-a dezvăluit dinții, și-a aruncat pantalonii scurți și a dezvăluit perfecțiunea masculină.
  rânjit șuierat:
  - Intinde-te!
  Cu un oftat, Lady Armstrong se întinse pe spate și își desfăcu picioarele. Băiatul cu presiune și foarte grosolan a intrat în ea și a început să bată ca o mitralieră. Fără mângâieri, fără cuvinte...
  Spionul era deja o curvă cu experiență și nu a fost rănită. Dimpotrivă, șocurile ascuțite sunt aproape plăcute. Așa că au entuziasmat-o și grota lui Venus a început să se umple de umezeală. Apoi a pornit complet și s-au auzit gemete voluptuoase.
  Doamnele sunt luate aspre, dar și asta este o plăcere. Și aici ești acoperit de un val de orgasm.
  Băiatul încetează brusc să bată, o apucă cu forță pe Lady Armstrong de păr și se aplecă gol la perfecțiunea lui. Spionul deschide gura și jetul îi lovește limba. Nu este nici prima dată. Iar terciul alb de la băiat este dulce și foarte plăcut la gust. Armstrong își linge buzele cu adevărată plăcere.
  Apoi, tânărul ninja însuși se aplecă spre sânul ei cu fața și începe să lucreze dezinteresat. Armstrong se cutremură cu un alt val de extaz și răcnește ca un bivol într-un abator. Ea trebuie să prindă perfecțiunea cu gura ei stacojie. Și să lucrez cu o limbă roz. Până când izbucnește din nou fântâna de alb și dulce.
  Atât de distractiv. Iar ninja tânăr, musculos și blond este pur și simplu neobosit. Energia lui este incomensurabilă și copleșitoare. Acest ilustr luptător și uriaș de pat. Și părul blond... Doar totul este super și de cea mai înaltă clasă.
  E-50 reparat a intrat în luptă. Cu toate acestea, rușii au înființat fortificații, iar germanii au trebuit să depășească apărarea în profunzime. Războinicii au distrus metodic bateria.
  Gerda a tras, spulberând tunul sovietic, apoi cu un rânjet în glas spuse:
  - Vom bate oamenii și vom bate gălețile!
  Charlotte și-a cântat buclele roșii aramii:
  - Suntem, o, tâlhari! Tâlhari!
  Și apăsând butonul joystick-ului cu degetul gol, ea a trimis un proiectil, spargând buncărul sovietic.
  Și apoi Christina mârâi asurzitor:
  - Bang Bang! Și ești mort! Mortul! Mortul!
  Și apăsă, de asemenea, un picior grațios cu degetul gol, trimițând inamicul la un knockout.
  Și apoi a fost Magda. Aici e fata. El apăsă, de asemenea, joystick-ul cu degetele piciorului gol și cum bate.
  - O, cine ne vede va gâfâi imediat!
  Fermecatoarea Gerda, scuturându-și sânii plini, lovi în cele treizeci și patru și țipă:
  - Și pentru cineva va mirosi a prăjit!
  Charlotte și-a apăsat degetele goale pe butoanele joystick-ului și a ciripit ca o vrabie:
  - Și ținem ceva în sân!
  Kristina a sfâșiat un pistol sovietic cu o obuz și a foșnit, pocnind buzele stacojii:
  - Nu te apropia de noi...
  Magda apăsa și ea butonul cu degetul gol. Ea a suflat cu treizeci și patru și a țipat:
  - Nu te apropia de noi!
  Iar Gerda, fiara asta agresivă, cu păr blond, va ciocani și ea cu un proiectil, iar cei treizeci și patru vor izbucni ca nasul unui boxer sub pumnul unui pumn. Și războinicul se va văita:
  - O vom ucide!
  Și din nou fetele vor izbucni în lacrimi și vor trage, fără niciun regret sau pauză.
  Charlotte a urlat entuziasmată:
  - Sunt un tâlhar grozav...
  Și, de asemenea, cum lovește un obuzier sovietic. Doar părțile au zburat în direcții diferite.
  Christina mârâie. În timp ce își apăsă degetul gol pe butonul joystick-ului și ciripește:
  - Și fiica demonilor a murit!
  De asemenea, Magda bate cuie apăsându-și picioarele goale pe un obiect izbitor, sparge un tanc sovietic și dă afară:
  - Și nu modest!
  Gerda și-a dezvăluit dinții, dinții au fulgerat. Și-a imaginat un tânăr frumos. Atât de musculos, atletic, cu mușchi sculptați și perfecțiune masculină mare. Și cum se aplecă și își înfășoară buzele stacojii în jurul miezului lui pulsatoriu, de jad. Ce delicioasă este, ca înghețata de ciocolată. Și acea înghețată de ciocolată pe care o lingeți cu limba. Și este atât de frumos, atât de interesant.
  O, ce frumos dacă un alt tânăr i se va alătura din spate. Și tija de jad pulsatorie va intra în grota umedă a lui Venus. Și cât de grozav este.
  Gerda chiar tremura de langoarea. Cât de emoționant și de încântător i s-a părut.
  Fata a tras în pistolul sovietic. Și ea a ciripit admirativă, bătând cu piciorul gol:
  Băieți, băieți, depinde de voi...
  De asemenea, Charlotte a bătut și a spart tancul rusesc, în timp ce blamfa, scuturându-și bustul complet:
  - Salvează pământul de foc!
  Christina și-a scuturat părul galben aramiu. Ea a arătat un zâmbet de foc, ciripind:
  - Suntem pentru pace, pentru prietenie, pentru zâmbetele lumii....
  Magda a trimis un clic pe joystick cu degetul gol. Ea a spart tancul sovietic și a mârâit:
  - Pentru întâlniri cordiale!
  Războinicii păreau extrem de veseli. Și cum și-au dezvăluit dinții. Și fac cu ochiul și tipă.
  Charlotte își imaginează și un tip. Tânăr, dar cu barbă. În timp ce îi mângâie sânii. Pe măsură ce o barbă gâdilă pieptul, părul creț trece peste căpșunile coapte ale mameloanelor. Și o gâdilă și îi sărută sânii. Încercuiește cu limba mamelonul dulce și cu miere. Așa este idila. Și dacă tipul încă își bagă limba în grota lui Venus. Ce gust!
  Charlotte trage și tipă:
  - Și sabia va fi ascuțită!
  Desigur, fetele, deși frumuseți, fac o faptă murdară - ucid soldați sovietici. Dar ei au fost învățați așa încă din copilărie. Sunt lupi nemilosi.
  
  
  BILET LUCKY FUHRER
  Hitler a primit un bilet fabulos: norocul președintelui rus Vladimir Putin. Și a devenit fabulos pentru Führer să conducă. Adevărat, nu tot carnavalul lui Hitler. A oprit trupele lângă Duker. Dar evacuarea a avut loc pentru britanici și francezi cu pierderi grele și cu un număr mult mai mare de prizonieri. Și în lupta pentru supremația aeriană, Marea Britanie a suferit mult mai mult, iar germanii au doborât mai multe avioane decât în istoria reală, în timp ce ei înșiși au pierdut mai puțin. Și, totuși, Fuhrer-ul a decis să aterizeze. Și a avut destul succes. Londra a căzut în unsprezece zile. Și trupele britanice au capitulat.
  Majoritatea trupelor și stăpâniilor coloniale l-au recunoscut pe noul și, în plus, rege legitim al Marii Britanii de orientare pro-germană și guvernul lui Mosley. Așa că Fuhrer-ul a câștigat o victorie zdrobitoare în scurt timp.
  Dar nu a avut timp să se întoarcă spre est. Japonia a atacat SUA în portul Peru. Hitler a considerat că era necesar să cucerească America înainte ca economia ei puternică să fie reconstruită pe picior de război. Iar URSS, așa cum au arătat informațiile, este deja destul de pregătită pentru război și nu este atât de ușor să o accepti. Și iernile în Rusia sunt severe.
  În plus, după capturarea Londrei, Stalin a avut o întâlnire personală cu Hitler, iar ambii dictatori au fost foarte mulțumiți unul de celălalt. Fuhrer-ul a decis că va termina mai întâi America și apoi URSS.
  Stalin a fost de acord că și URSS ar putea lua parte la război. Hitler a dat aprobarea anexării Rusiei, Alaska legală. Dar a refuzat să renunțe la Finlanda. Deși Stalin considera și acest teritoriu ca fiind primordial, rus.
  Dar am decis să nu mă cert. Și Alaska nu este rău... Un mare război a început între URSS, Japonia, Italia, al Treilea Reich împotriva SUA. În plus, atât Franța, cât și Marea Britanie s-au luptat. Trupele fasciste au subjugat toate coloniile din țările ocupate.
  Și războiul cu Statele Unite a mers de la bun început pentru al Treilea Reich cu succes. Japonia a fost puțin mai rău. Dar în al patruzeci și doi de ani, germanii au subjugat deja aproape toată Canada în toamnă. Și în primăvara lui 1943, a început o ofensivă împotriva Statelor Unite. "Tigrii", "Panterele", "Leii" germani au luat deja parte la lupte. Și sunt mașini formidabile. Americanii au luptat din greu, dar au pierdut treptat. A luptat și Armata Roșie. După ce a capturat Alaska, Stalin a trimis totuși trupe împotriva Statelor Unite pentru a captura și continentul și, de asemenea, pentru a nu fi un vultur.
  În luptele "Panther" și "Tiger", și vehiculele sovietice au avut o competiție cu armata SUA. Bătăliile au arătat că T-34-76 nu era suficient de înarmat. Iar Stalin a ordonat anul următor să pună un pistol și o turelă mai mari pe acest tanc. Nu schimbați șasiul. Dar seria KV s-a arătat destul de slabă.
  Tancul KV-3 a intrat în serie în august 1941, iar KV-5 în septembrie a acestui an. În al patruzeci și doi de ani, KV-4 a intrat și el în serie, iar Stalin a ales cea mai grea, dar mai bine protejată modificare de 108 tone în greutate. La sfârșitul anului, KV-6 a apărut cu trei tunuri, cântărind o sută cincizeci de tone. Și în al patruzeci și treilea an și KV-7 cântărind două sute de tone.
  După cum s-a dovedit, toate tancurile sovietice din seria KV au performanțe de conducere slabe, o cutie de viteze nesigură și, în general, se blochează și se strică adesea. Și un rezervor de două sute de tone, în general, este aproape imposibil de tradus.
  Dar nu există rău fără bine. Și seria KV a fost oprită, iar seria IS a apărut în schimb ... Mai mult, Stalin a interzis chiar dezvoltarea tancurilor mai grele de patruzeci și șapte de tone. Dar T-34 s-a dovedit a fi atât de succes încât Stalin a ordonat să facă din acest tanc cel mai important, de bază și masiv.
  America era atacată, iar germanii și roșii și japonezii. A fost zdrobită atât dinspre sud, cât și din nord.
  Americanii s-au prăbușit rapid... Deși blitzkrieg-ul nu a trecut, au luat New York și Washington în decembrie. Iar americanii au capitulat la 30 ianuarie 1944.
  A fost o pauză temporară... Al Treilea Reich și Japonia își digerau posesiunile. Și URSS nu se grăbea. Stalin și Hitler au devenit prieteni apropiați. Germanii și japonezii au capturat America Latină, au luptat în China, au înghițit alte țări.
  URSS a finalizat al treilea plan cincinal. Și apoi al patrulea... Al Treilea Reich pregătea noi arme... Și în 1952, pe 20 aprilie, a început un nou război între Japonia și al Treilea Reich. Stalin, desigur, a luat partea celui de-al Treilea Reich.
  URSS a devenit o țară puternică, cu o economie foarte dezvoltată. Tancul principal T-54 și IS-7, lui Stalin i-a plăcut ultima mașină și a dat undă verde seriei. În al Treilea Reich a existat o serie de "E", tancuri foarte bune din noua generație. Dar apoi au apărut cele piramidale din seria AG. În plus, naziștii aveau o armă unică - dischete și multe altele. În termeni tehnici, al Treilea Reich este mai puternic decât Japonia și până când samuraii nu vor crea arme nucleare, acestea trebuie cucerite.
  Stalin, îmbătrânit și slăbit, dorea glorie. Dar Hitler a spus că a permis doar să recupereze creasta Kuril și Sahalinul de Sud.
  Stalin a fost mulțumit de asta cu unele rezerve. Adevărat, URSS nu a participat atât de activ de data aceasta la război. Lupta a fost aprigă.
  Echipajul tancului lui Alenka a luptat pe IS-7.
  Tancul sovietic este bun, dar cele piramidale germane sunt tot mai bune și mai protejate cu o laterală.
  Alenka își apăsă degetele goale pe butonul joystick-ului. Impușcat cu un proiectil ucigaș.
  Japonezul E-50, copiat sub licență de la o marcă învechită, a luptat împotriva lui. Această mașină avea un tun de 88 mm cu o lungime a țevii de 100 EL. Periculoasă pentru a mușca în lateral și teoretic capabil să lovească direct și în frunte. Piercing armura foarte mare. Și viteza inițială a proiectilului este colosală.
  Partea superioară a carenei este destul de bine protejată de o pantă mare, dar fruntea turnului este mai proastă.
  Fata Anyuta a îndreptat pistolul cu degetele goale de la picioare și a lovit tancul samurai. Din prima dată lovit și forțat să tacă.
  Japonezul este destul de agil, dar cântărește aproape la fel de mult ca IS-7 cu protecție mai slabă, în special la bord.
  Iată un alt E-50 pe care fetele îl lovesc la bord de la distanță lungă, deși acest lucru necesită o acuratețe fenomenală.
  Dar, la urma urmei, Alla cu părul roșu și-a bătut degetele goale de la picioare și asta cel puțin înseamnă ceva.
  Dar E-75 japonez este în mișcare. Nu este la fel de rapid ca E-50 și este mai greu. Dar fruntea lui este puternic protejată. Turela este destul de groasă cu blindaj frontal, cu 252 mm mai groasă decât IS-2. Fruntea corpului este mai subțire, dar cu o pantă mare. Partea cea mai slabă a carenei are doar 120 mm, fără pante. Și în ele cel mai bine este să loviți de la distanță lungă.
  E-75 este o mașină oarecum învechită, cântărind peste nouăzeci de tone. Ea este clar inadecvată. Deși tunul de 128 mm este încă destul de puternic. Și T-54 străpunge bine această mașină.
  Maria a tras cu degetele goale de la picioare. Ea a străpuns partea laterală a carenei și a remarcat:
  - Nu este cel mai bun design!
  Olympias a dat o explozie de mitraliere și a fost de acord:
  - Cu siguranță nu este cel mai bun!
  Și degetele goale de la picioare când apăsă pe nasturi.
  Japonezii pierd un nou război, dar luptă cu disperare și nu se predau. Deși trupele lor sunt în urmă tehnologic.
  MIG-15-urile sovietice vor fi mai puternice decât mașinile japoneze. Și germanul ME-462 este complet în afara competiției.
  I-au bătut pe japonezi pe cer. Și nu există deloc un antidot împotriva avioanelor cu disc.
  Deși discotecile dărâmă aproape tot ce se mișcă.
  Eva și Gertrude s-au arătat în toată gloria lor dărâmând mașinile din Țara Soarelui Răsare.
  Eve și-a tras degetele goale de la picioare și a mârâit:
  - Pentru iubitul meu!
  Gertrude a confirmat în timp ce a doborât adversarii:
  - Ca să moară toți oamenii!
  Și tot cu degetele goale, va apăsa butoanele joystick-ului și va doborî mai multe avioane.
  Japonezii au fost bătuți și presați din toate punctele de vedere. Hitler a cerut să pună capăt inamicilor cât mai curând posibil.
  Gerda și Charlotte s-au luptat împreună într-un tanc în formă de piramidă. Greutatea mașinii este de numai patruzeci și cinci de tone, iar armura este de 250 mm cu pante mari în toate unghiurile. Și motorul are 1800 de cai putere, turbină cu gaz.
  Și un tun de înaltă presiune care bate pe toată lumea ca un baros. Să fie calibrul de numai 88 mm, dar ce viteză mare a proiectilului.
  Nu pot rezista unui tanc german.
  Gerda a bătut butoanele joystick-ului cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor bronzate, a spart tancul japonez și a lătrat:
  - Pentru măreția comunismului în țara ariană!
  Iar fata a scos limba. El este mobil și roz.
  Charlotte a tras și ea cu degetele goale de la picioare, a lovit inamicul și a scârțâit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Și i-a făcut cu ochiul prietenei ei.
  Și i-au bătut pe japonezi temeinic și vioi.
  Albina și Alvina se luptă bine și pe cer, îi înving pe japonezi și îi rup în bucăți.
  Albina a doborât foarte activ cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a zdrobit samuraiul de pe cer...
  Și urlă:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Alvina a doborât o mașină japoneză și a scârțâit:
  - Slavă eroilor Prusiei!
  Și, de asemenea, folosind degetele goale.
  Fetele sunt foarte luptătoare și zdrobesc orice obstacole. Când avionul samurai arde ca o torță și cade. Și în spatele lui sunt cinci luptători din Țara Soarelui Răsare.
  Deci fetele de aici sunt uimitor de bine coordonate.
  Elizaveta se află pe un tanc T-54 cu echipajul ei și distruge tancuri japoneze.
  Nu este ușor să lupți. Tancul principal japonez copiat dintr-o modificare timpurie a E-50 este un vehicul foarte serios. Și nu este inferior tancului sovietic în armura frontală și armament. Și chiar și puțin pistolul ei este mai străpungător și protejează mai bine fruntea carenei, în special partea superioară.
  Adevărat, japonezul este mai greu decât mașina sovietică, dar motorul mai puternic compensează acest lucru.
  Elizabeth trage de la distanță și manevrează.
  Mai exact, Euphrasia conduce. Și nu se lasă prins.
  Ekaterina, un membru al echipajului, a bătut cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Pentru comunism!
  Apoi Elena, ca o explozie, va zdrobi ținta în lateral. Și urlă:
  - Suntem cei mai precisi din lume.
  Tancul T-54 poate fi străpuns în frunte de japonezi, și cu atât mai mult în lateral. Și nu are un avans în luptă. Deci este greu să te lupți cu samurai.
  Și aici vine E-100. O mașină foarte urâtă. Armura ei este puternică din toate unghiurile, iar pistolul este foarte puternic la 150 mm. Va sfărâma mașina sovietică în bucăți. Și este greu să străpungi japonezii. 210 mm cu scuturi de bord.
  Și fruntea are 250 de milimetri, așa că nu poți străpunge un astfel de colos.
  Tancul T-54 se apropie. Nu-i străpunge pe japonezi în frunte. Voi apăsa pentru a înțepa în lateral și apoi pur și simplu au doborât.
  Pistolul este puternic, dar cadența sa de foc este mai mică. Și precizia reduce și calibrul.
  Deci manevre virtuoase sunt necesare din Eurasia. Pentru ca, Doamne ferește, să nu fi fost loviți.
  Fata a cântat:
  - Rusia este marea noastră putere,
  Rusia este marea noastră țară...
  Voință puternică, slavă de încredere,
  Al tău pentru totdeauna!
  Elena a pălmuit E-50 japonez și a remarcat:
  - Trăim în URSS, nu în Rusia1
  Eurasia a fost de acord cu aceasta:
  Da, dar ideea este aceeași!
  Și așa au eschivat împușcăturile și au alunecat în rezervor. Și chiar în lateral, în partea în care nu există panta mai mică și în scuturi, străpungi din calibru sub țeava.
  Și E-100 începe să detoneze și să explodeze. Și cum iese totul.
  Rusia sub Stalin este puternică și aviație, și tancuri, și parțial chiar și flota.
  Până acum însă, URSS nu are prea multe nave mari, dar și-au înființat unele decent de mici.
  Și pe distrugător, întregul echipaj este format numai din fete. Și ei îi treiera bine pe japonezi.
  Iar corăbiile lor, fără alte prelungiri, se prăbușesc.
  Fetele aleargă și trimit obuze de tun cu degetele goale.
  Și cum luminează tocurile lor roz goale.
  Stalinida, comandantul echipajului, l-a luat și a cântat:
  - Slavă Sfintei noastre Patrie!
  Și din nou, armele sovietice bat cu ciocanul în japonezi. Și acum întregul crucișător al samurailor explodează. Și soldații galbeni se îneacă.
  Iată că vine din nou lupta...
  În primele șase luni, teritoriul controlat de Țara Soarelui Răsare a fost înjumătățit.
  Și au fost victorii pe toate fronturile.
  Armata Roșie a capturat sudul Sahalin și s-a mutat în Insulele Kurile. Au atacat și Manciuria. Și a luptat pentru Port Arthur.
  Și asaltul asupra acestui oraș a fost foarte aprig.
  Alenka s-a luptat cu japonezii și a guturat, dezvăluind dinții:
  - O sa castigam!
  Și cu degetele goale de la picioare, a apăsat pe butoanele joystick-ului și a aruncat în aer obuzierul samurai.
  A tras și Anyuta. A zdrobit inamicul și a scârțâit:
  - Pentru URSS!
  Iar Alla a ciocănit cu mânie sălbatică și a scârțâit:
  - Pentru noi frontiere!
  Și, de asemenea, cu degetele goale ale picioarelor, de parcă ar fi ciocănit.
  Maria a ciripit și a mârâit:
  - Pentru Stalin!
  Și au lovit cu toată puterea...
  Olympias a luptat, de asemenea, cu degetele goale, cum să taie inamicul și să se prăbușească.
  Port Arthur a căzut... Și aceasta este o victorie răsunătoare.
  Încă trei luni, luptele au continuat în alte locuri... A venit anul 1953... Bătăliile din el sunt foarte crude.
  Trupele sovietice au încercat să aterizeze în Japonia, dar au fost doborâte de unitățile de autoapărare.
  Nici pe mare, luptele nu au încetat încă...
  Fetele s-au luptat ca niște adevărați cavaleri.
  Și bineînțeles că erau cu picioarele goale și foarte frumoase, bronzate. Și cum i-au lovit pe japonezi cu bombe.
  Și celelalte fete se luptă. De exemplu, Anastasia Vedmakova. Este o fată atât de luptătoare și face astfel de minuni pe MIG-5.
  Și doboară un alt avion, de data aceasta japonezul, folosind un tun de 37 mm.
  Pilotul luptă într-un costum de baie și este o fată extrem de agresivă. Și lovește inamicul extrem de precis.
  Și fiecare dintre loviturile ei a lovit ținta.
  Anastasia ciripi, cântând:
  - Imnul Patriei ne cântă în inimile,
  Nu există femeie mai frumoasă în tot universul...
  Strângeți mitralieră Knight mai puternică,
  Mori pentru Rusia dată de Dumnezeu!
  Akulina Orlova, care se luptă cu japonezii, dezvăluind dinții, obiectează:
  - Nu! Mai bine lăsați inamicul să moară și vom trăi!
  Și și-a amintit cum, de exemplu, partizana Lara a fost torturată de japonezi. Și această fată a fost condusă prin zăpadă desculță. Și a râs în față de călăi. Chiar și atunci când pe tălpile ei goale, înghețate de îngheț i-au fost aplicate benzi largi de fier înroșit, ea a reușit să-și rețină strigătul de durere. Chiar dacă buza mușcată sângera.
  Aceasta era fata partizana Lara.
  Și avea o inimă mare. Și a îndurat când a fost bătută cu sârmă ghimpată, i-a trecut un curent prin trup.
  Deci ea nu a spus nimic. Nu au împușcat-o, ci au trimis-o într-un lagăr al morții dintr-o carieră.
  Nici Lara nu s-a prăbușit acolo și și-a continuat drumul plin de curaj și eroism.
  Akulina Orlova a doborât un alt avion japonez și a cântat:
  - Vom lupta cu inamicul până la capăt,
  Isprăvile soldaților nu contează numărul...
  Rușii au fost întotdeauna capabili să lupte -
  Satana va fi distrus!
  Dar acum martie a venit deja... Stalin a murit. Epoca glorioasă a domniei dictatorului și cuceritorului s-a încheiat. Beria a devenit succesorul. Stalin a lăsat chiar un testament că Lavrenty Palych ar trebui să fie președintele Comitetului de Apărare a Statului și lider.
  Și pe 2 mai, capitala Japoniei, Tokyo, a fost luată de trupele germane și sovietice. Și pe 9 mai 1953 a urmat capitularea Țării Soarelui Răsare, iar războiul s-a încheiat cu victorie. Și totul părea să fie bun și plăcut.
  Pe 20 aprilie 1955 a avut loc prima misiune cu echipaj uman pe Lună. În fața omenirii părea întregul cosmos nemărginit.
  Dar pe 20 aprilie 1957, Hitler a intrat în război cu URSS. Deja controla totul și mai era o singură putere în calea lui.
  Cine îl va opri pe Hitler?
  Lavrentiy Beria a devenit mai puternică la putere. El este georgian și asta seamănă mai mult sau mai puțin cu umbra lui Stalin potrivite oamenilor.
  Și iată că vine războiul...
  Germanii sunt puternici și au trupe din toată lumea. URSS este, de asemenea, puternică, dar inferioară Wehrmacht-ului în tehnologie.
  Tancul IS-10 a apărut ... IS-11 și IS-12, dar aceste mașini sunt relativ ușoare la cincizeci de tone, doar că pistolul este mai puternic și cu țeava lungă pentru IS-11 la 122 mm, pentru IS- 12 - 130 mm. Și doar IS-15 a fost făcut un tanc mai puternic decât IS-7. Avea un pistol de 152 de milimetri și, în același timp, cu țeavă lungă, cântărind aproximativ o sută de tone.
  A apărut și T-55. Cu tunuri mai puternice de calibrul 105 mm și mai bine protejate.
  Inițial, germanii au avansat cu succes. Tancurile lor sunt mai avansate, la fel ca și alte vehicule. Și cel mai important, mult mai multă putere.
  Timp de trei luni de lupte încăpățânate și aprige, naziștii au ajuns la Moscova. Și iarna este încă departe...
  Lady Armstrong a continuat să lupte, împreună cu însoțitorii ei.
  Patru fete s-au luptat pe tancul Goering-5. Sunt englezoaice aflate în serviciul Wehrmacht-ului. Și nu le este deloc ușor. Trebuie să luptăm cu bolșevicii, care luptă atât cu fanatic, cât și cu pricepere. Nu da o coborâre Marii Britanii.
  Jane a avariat tunul rusesc cu o lovitură precisă și a guturat:
  - Viața este un moment, între trecut și viitor!
  Gringeta, acest pistoler desculț, a desfășurat pistolul, a tras și a șuierat entuziasmat:
  - Suntem o fată vultur!
  Și proiectilul ei va lovi direct în obuzierul sovietic. Da, fata este chiar super. Și îi distruge pe toți la rând.
  Malanya a lovit și ea cu piciorul, folosindu-și degetele goale de la picioare. A distrus un pistol rusesc. A provocat detonarea truselor de luptă. Iată ce este o fată atrăgătoare. Și a ciripit:
  - Viitorul va fi luminos... Războiul se va termina, cred în el!
  Matilda spuse cu îndoială:
  - Am senzația că ne lovim de mai bine de un secol. Toate luptele, și luptele, și luptele!
  Frumoasa Jane a izbucnit în râs și a remarcat inteligent:
  - Mai bine lupte decât zerouri!
  Și a lovit din nou pistolul sovietic cu o lovitură precisă. Ea chiar este o fată aici. Iar marginea de siguranță îi năpădește pe ruși.
  Înainte de luptă, fetele s-au odihnit puțin în cârciumă. Am băut bere bavareză, am mâncat carne de porc grasă și miel. Apoi au invitat o duzină de bărbați mai tineri și s-au zbătut cu ei. Și este amuzant și foarte plăcut.
  Oricum e bine pentru fete. Și o asemenea plăcere pentru corpurile puternice și destul de tinere.
  Imediat, încărcarea de energie înainte de luptă crește. Și trage, pe cele mai reale fapte! Și atunci războinicii apasă butoanele cu picioarele goale și elimină rezultate colosale.
  Acum ei asaltează Moscova. Și orașul nu vrea să cedeze. Rușii sunt atât de încăpățânați. Într-adevăr, părea că era timpul să realizeze că poziția lor este fără speranță și să se predea milei învingătorului. Deci nu. Ele persistă. Demonstrează un eroism de neclintit. Și stai, acolo unde părea că nu există șanse, nu există rețineri.
  Britanicii, de exemplu, în bătălia pentru Londra nu au fost atât de încăpățânați. Au renunțat repede. Și acum se luptă în aceeași echipă cu naziștii!
  Si ce? Fă-ți propria carieră!
  Jane se simte pe un cal alb și destul de încrezătoare. Vreau să mă arăt fetei din cel mai înalt punct de vedere. Și dă-i rușilor o scuturare bună. Să devină ea însăși o adevărată regină.
  Războinicul trage din nou. El lovește tunul rusesc și spune cu pasiune:
  - În curând va fi paradis pe planetă!
  Ce fată foarte frumoasă la trup, dar face fapte întunecate.
  De asemenea, tușarul lui Gringeth nu este o ratare. Ea a spart un obuzier de 152 mm ca un cub de gheață cu un ciocan. Asta este o fată agilă și sclipitoare. Probabil nu vei găsi una mai frumoasă. Deși... O fată musculoasă, cu trăsături oarecum rustice și simple. Ruddy, pare dens, dar nu există nici o picătură de grăsime în corp. E atât de musculos.
  Îi place foarte mult sexul și nu doarme niciodată singură. Îi place când corpul ei puternic este încrețit de mâinile bărbaților. Gringeta este o fată foarte drăguță. Dar ce face. A lovit din nou bateria sovietică. Iată nenorocitul...
  Gringeta a cântat râzând:
  - Nu a fost vin la ospăţ, dar Satana a făcut vodcă!
  Și și-a arătat limba.
  Și din nou tancul "Goering" -5 efectuează foc țintit. Și războinicii din ea sunt foarte seducătoare. Au ratat o dată și au lovit de trei ori. Apoi s-au lovit unul pe altul cu tălpile goale! Și și-au dezvăluit dinții.
  Cu toate acestea, bucuria fiicelor din Marea Britanie ocupată a fost de scurtă durată. Iată una dintre fetele desculțe care a reușit să împingă o mină sub omidă. Și acest cadou de anihilare s-a desfășurat cu atâta succes încât mai multe patinoare au izbucnit imediat. Și uriașul rezervor de șaptezeci de tone și-a pierdut imediat mobilitatea.
  A trebuit să-mi iau mașina pentru reparații. Înlocuirea a fost făcută pe loc de o echipă specială.
  Da, "Goering" -5 nu poate fi comparat cu familia piramidală a lui AG. Dar astfel, cele mai proaste arme au fost date englezoaicelor.
  Dar aici fetele sovietice se luptă.
  august 1957 deja. Moscova este complet înconjurată și poziția ei pare fără speranță.
  Alyonka luptă pe IS-15. Dezvoltarea puternică a designerilor sovietici. Armura frontală este înclinată cu 500 mm. Nu trece prin germani. Și cântărește puțin peste o sută de tone. Și un motor cu turbină cu gaz de 3200 de cai putere. Și un tun capabil să pătrundă de la distanță tancurile piramidale germane.
  Alyonka a lovit mașina germană cu degetele goale și a scârțâit:
  - Pentru marea Rusie!
  Și frumusețea a ciripit.
  Anyuta, de asemenea, cum să învingi inamicul. Și își folosește, de asemenea, degetele goale de la picioare și străpunge rezervorul de la distanță lungă și țipă:
  - Pentru tara mama!
  Pistolul are o lungime a țevii de 120 EL, ceea ce este impresionant. Și un proiectil cu miez de uraniu. Acest tanc are și douăsprezece mitraliere foarte puternice.
  Alla a atacat și naziștii și a strigat:
  - Pentru URSS-ul nostru!
  Și Maria i-a luat și i-a tăiat pe naziști și de data aceasta a apăsat butonul joystick-ului cu mamelonul stacojiu, ciripind:
  - Pentru mama Rusie!
  Jocurile Olimpice sunt, de asemenea, ca o tăietură asupra inamicului. Și va rupe turela tancului german și va scârțâi:
  - Pentru Patrie și libertate până la capăt!
  Tancul sovietic s-a dovedit a fi foarte luptă...
  Dar, din păcate, forțele sunt inegale...
  Foarte inegal...
  Dar fetele care stau în ambuscadă își prind momentul.
  Elizabeth și-a mângâiat mușchii abdominali. Apoi, cu ajutorul unui călcâi gol, ea a trimis un proiectil precis către inamic.
  Și loviți inamicul direct pe țintă.
  Și ea a guturat:
  - Războinicul mai puternic, strânge mitraliera,
  Va veni un rezultat interesant!
  Elena a trimis un ucigaș cadou cu moartea la țintă și a notat:
  - Hitler degeaba a scos capul spre noi. Indiferent cât de departe ne-am retrage, nu ne vom da bătuți!
  Ekaterina a tras și ea, a spart ținta și a remarcat:
  - Nu batem cuie, dar trebuie facut ceva mai substantial!
  Evrasiya a dat o explozie de mitraliere și a emis:
  - Rusia sub jug nu se va îndoi, armata noastră nu se predă!
  Elizabeth a fost de acord cu asta:
  - Nu! Armata Roșie nu se predă!
  Și a trimis și un proiectil la țintă cu călcâiul gol. Și a ieșit bine și precis.
  Trebuie să rezistăm cu orice preț. Aici naziștii l-au torturat pe pionier.
  L-au luat pe băiatul dezbrăcat. Și apoi au început să-l bată cu o sârmă roșie. M-au bătut puternic până mi-am pierdut cunoștința. Și apoi turnat cu apă sărată. Cum țipa băiatul de agonie. Și era din nou prăjită cu torțe. Și apoi l-au luat și au înfipt o tijă roșie în anus.
  Așa erau de cruzi Fritz. O altă distracție pe care o au este să-și prăjească călcâiele. O fată din Komsomol a fost unsă cu ulei pe talpă, iar sub ea i s-a dat foc unui brazier. Iar fata țipă de durere groaznică. Și naziștii se prăjesc și își cântă un cântec.
  Și ce nu au făcut încă. Și degetele fetelor pe picioarele goale au fost rupte, iar băieții au fost dizolvați în acid și pielea lor a fost ruptă de viu.
  Elizabeth a tras din nou. A atins ținta și a răcnit:
  - Nu ne vom da bătuți niciodată!
  Și Elena a fost de acord cu asta:
  - Nu cedati niciodata!
  Și a trimis un proiectil la țintă cu ajutorul degetelor goale de la picioare.
  Un alt tanc a fost luat și a luat foc ca o torță...
  Catherine a remarcat agresiv:
  - Vom fi campioni mondiali!
  Și cu călcâiul gol a trimis un alt proiectil către țintă.
  Dar, din păcate, în ciuda întregului eroism din septembrie, Moscova a căzut. Și în octombrie germanii ajunseseră deja în Urali. Și au capturat Asia Centrală din sud. Și până în decembrie 1957, au ocupat complet întregul teritoriu al URSS.
  Astfel s-a încheiat cucerirea lumii.
  La 20 aprilie 1959 a avut loc un referendum pentru stabilirea monarhiei și a imperiului mondial al celui de-al treilea Reich. Aceasta a coincis cu primul zbor al unui astronaut pe Marte și cu noile realizări ale celui de-al Treilea Reich. Și Hitler va primi titlul de Super-Împărat.
  Se părea că toate obiectivele au fost atinse.
  Dar în mai 1961, Hitler s-a prăbușit într-un avion și domnia sa strălucitoare și lungă a fost întreruptă.
  Dar fiul său cel mare a devenit deja adult, iar dinastia Fuhrerului a devenit stabilă și puternică. Și acum al Treilea Reich cucerește spațiul.
  Toate națiunile au primit drepturi egale și cetățenia noului imperiu.
  Și omenirea se îndreaptă către un viitor mai luminos!
  
  VICTORIA LUI NAPOLEON SUB WATERLOO
  Napoleon a câștigat bătălia de la Waterloo. El nu a avut un sechestru la momentul bătăliei, iar britanicii au fost învinși. Și atunci au fost bătuți și nemții, în frunte cu Blucher. Apoi francezii au preluat Olanda.
  I-a învins din nou pe prusaci și austrieci. Rusia nu a vrut să intre în război. Țarul Alexandru a fost primul care s-a săturat de lupte și nu a vrut să vărseze sânge.
  Și Napoleon Bonaparte era înclinat să nu prelungească războiul. După ce a provocat din nou mai multe înfrângeri aliaților, a făcut pace cu ei. Franța a primit o parte din Italia și Țările de Jos și câteva pământuri în Germania și s-a calmat.
  Pentru o vreme, desigur... Napoleon a atacat Algeria în anii douăzeci și a cucerit-o. Și apoi a preluat Marocul. A început epoca africană a expansiunii împăratului. Napoleon a luptat în Africa, iar trupele sale au ajuns din nou în Egipt și Sudan.
  Napoleon s-a înrădăcinat în Africa... Dar încă nu a urcat în Europa. Împăratul a trăit destul de mult timp în acele zile. Și a murit în 1840 la vârsta de șaptezeci de ani, după ce a petrecut treizeci și șase de ani ca împărat și în total conducând Franța timp de patruzeci de ani! Aceasta este o domnie foarte lungă și glorioasă. Sub el, Franța a cunoscut atât victorii, cât și ocupație. Majoritatea Africii, inclusiv Sudanul și Nigeria, au devenit colonii franceze. Mai mult, mareșalii napoleoniști au cucerit și Indochina.
  Dinastia Bonaparte a fost întărită. Napoleon al II-lea a avut și el copii și a urcat pe tron la o vârstă destul de matură. Și dinastia sa și-a continuat ascensiunea glorioasă. În 1848, profitând de revoluția din Austria, Franța a luat Italia din Imperiul Habsburgic. A urmat apoi războiul cu Rusia împreună cu Marea Britanie.
  Francezii, împreună cu austriecii, i-au învins pe ruși. Și au preluat mult teren. Inclusiv Ucraina. Napoleon al II-lea a fondat Commonwealth-ul, punându-și fratele pe tron. Rusia a fost retrogradată în categoria puterilor minore. Napoleon al II-lea și-a continuat cuceririle și a cucerit mai multă Prusia și Austria. Și acolo, plasându-și rudele, căpătând un punct de sprijin în Europa. Marea Britanie a încercat să obiecteze, dar a fost bătută...
  Când a izbucnit un război civil în America, Napoleon al II-lea a intervenit de partea sudiştilor. Și a câștigat... Franța a continuat, de asemenea, cucerirea Africii și a preluat controlul Indiei. Pe mare, francezii, având superioritate în resurse, erau împotriva britanicilor ca un elefant împotriva Moska. Și chiar au capturat Marea Britanie prin debarcarea pe continent în 1873.
  Franța a preluat atât Australia, cât și Canada și a devenit o superputere. În 1881, a murit și Napoleon al II-lea cel Mare. Și Napoleon al III-lea a urcat pe tron. Sub el, Franța a continuat să-și mute trupele în întreaga lume. În special, a existat o campanie împotriva Moscovei și atât Rusia, cât și Statele Unite s-au depus în cele din urmă. Și a fost un război în China. În 1904, după moartea lui Napoleon al III-lea, Napoleon al IV-lea a urcat pe tron. Ea a cucerit Japonia în anul următor și câțiva ani mai târziu a finalizat cucerirea Chinei. Apoi a început invazia Americii Latine. Napoleon al cincilea care a domnit în 1933 a finalizat cucerirea tuturor țărilor lumii și crearea unui imperiu mondial. În 1937, a avut loc primul zbor cu echipaj în spațiu. În 1945, oamenii au zburat pe Lună. Și în 1957 pe Marte, iar anul următor pe Venus.
  A fost cucerirea spațiului. Până la sfârșitul secolului al XX-lea, toate planetele Sistemului Solar fuseseră deja vizitate de astronauți și chiar în unele locuri - pe Lună, Marte, Venus au fost fondate așezări.
  Și în 2021, a început zborul primei expediții interstelare. Imperiul francez, multinațional și uriaș, a preluat controlul asupra întregii lumi și asupra sistemului solar. Iar visele ei sunt putere asupra universului!
  
  
  NOILE AVENTURILE CĂDĂRILOR DIN LUMEA AIVENGO
  Deși Rebecca a fost salvată de la execuție de curajosul Ivanhoe, povestea ei nu s-a încheiat. La fel și aventură. Isaac a făcut tot posibilul. Și a început să ceară înapoi bijuteriile și hainele orientale scumpe luate de la Rebecca. Dar, desigur, a fost refuzat.
  Ceea ce este deja proprietatea ordinului, atunci este, iar evreii nu sunt obligați să raporteze.
  Așa că Rebecca și-a petrecut ceva timp pe vreme rece, desculță și doar într-un halat de sac. Da, înainte de execuție, era desculță și dezbrăcată și închisă într-o chilie monahală. Era frig și umed și erau șobolani. Aici Rebecca era atât de legănată și de palidă.
  Starea desculță în temniță și pe stradă pe vreme rece a dus la faptul că fata a răcit puternic și s-a îmbolnăvit. Iar Isaac a fost nevoit să angajeze urgent medici. Astfel, a fost bine cheltuit, inclusiv cu plata unei răscumpărări către tâlhari.
  Și căutam o modalitate de a găsi și de a câștiga bani undeva. Mai mult, Richard Inimă de Leu a anunțat că va avea loc un turneu grandios de turnee în legătură cu încoronarea sa. Și câștigătorul va primi o mare recompensă.
  În acel moment, când Isaac a văzut deodată un băiat în pantaloni scurti, desculț, gol până la talie, dar foarte musculos. Mușchii lui erau foarte frumoși și profund definiți sub pielea bronzată. După standardele Evului Mediu, băiatul nu era deloc mic, ci cu o față copilărească, rotundă. Este clar că acesta este încă un copil care, dacă va crește, va deveni un bărbat cu un fizic foarte puternic.
  Isaac l-a întrebat pe băiat zâmbind:
  Ce vrea tânărul?
  Băiatul, bătând cu piciorul gol, a spus:
  - Vreau să particip la turneul cavalerilor! În același timp, ajută-ți fiica bolnavă!
  Evreul bogat a fost surprins:
  - Esti un medic?
  Băiatul a răspuns zâmbind:
  "În ciuda aspectului meu tineresc, am deja multă experiență în ucidere. Și în medicină! Și complet gratuit!
  Isaac a răspuns cu entuziasm:
  - Minunat! In regula, atunci. Ai mușchi puternici, dar vor fi suficienti pentru a participa la turneu?
  Băiatul a spus zâmbind:
  - Adu-mi o potcoavă!
  Evreul bogat se încruntă.
  - De ce!
  Băiatul a spus cu încredere:
  - O voi sparge!
  Isaac mârâi:
  - Bine, cred! Ai muschi foarte frumosi, in rasarit te-ai bucura sa fii vandut la haremul sultanului!
  Băiatul, ca răspuns, a sărit în sus, s-a învârtit de mai multe ori în aer și a răcnit:
  - Nu voi renunța!
  Evreul fluieră surprins:
  - Cât de rapid și de agil ești! Bine, îți dau un cal și o armură cu suliță și sabie pentru turneu. Numai tu îmi vei întoarce toate acestea în tripleți!
  Băiatul dădu din cap.
  - Ei bine, pentru că calul și armele și armura merg la câștigător. În acest sens, poți lupta.
  
  Foarte mulțumit, Isaac a spus:
  - Mare tânăr... Cum te cheamă?
  Băiatul a răspuns modest:
  - Oleg Rybachenko! Sunt un războinic care îi ajută pe cei slabi și, de obicei, servește Rusia. Dar în acest caz, am venit să-ți salvez fiica. Deoarece bronșita este o boală foarte periculoasă după standardele Evului Mediu. Și sunt puțini medici pricepuți care pot salva fata!
  Isaac a răspuns zâmbind:
  - Arăți mult mai bătrân decât arăți?
  Băiatul dădu din cap.
  - Da, sunt de mulți ani! E greu de numărat câte, din moment ce călătoresc și trăiesc în lumi diferite. Dar am avut atâtea evenimente și impresii.
  Evreul a notat:
  - Bine! Du-te și vindecă-mi fiica! Între timp, voi trimite după un cal și armură. Da, iar acum măsori creșterea. Se pare că ești doar un băiat, dar destul de mare și cu umerii largi. La fel de înalt ca Ivanhoe și poate că vei fi mai lat în umeri!
  Oleg a dat din cap și a spus:
  - Pentru tratamentul fiicei tale, am nevoie de alcool, grăsime, o duzină de căni mici. - Văzând cum se răsucea fața lui Isaac, băiatul s-a grăbit să adauge. - Cupele sunt doar pentru o vreme. Și ar fi bine să găsești și grăsime de bursuc. Băiatul făcu cu ochiul. Și fiica ta va fi ca nouă!
  Isaac dădu din cap în semn de acord.
  - Da, doar un mic magician! Ei bine, totul va fi gata, du-te și salvează-mi fiica.
  Băiatul a fulgerat cu tocuri desculte, rotunde, roz și complet fără praf.
  Ea începu să se zbârnească în jurul lui Rebecca. Fata era palidă și tușea. Într-adevăr, spre deosebire de băiatul nemuritor, ea nu era obișnuită cu frigul. Fiica unei țări din sud, în toamna Marii Britanii, și-a petrecut noaptea desculță și într-un singur halat, cu o celulă umedă și rece și câteva zile la aer curat. Aici și să iert nu mult.
  Și acum trebuie să puneți bănci pe ea - cel mai eficient remediu popular, care ajută foarte mult.
  Pielea Rebeccai este destul de palidă și nu este bronzată. Era jenată goală în fața unui băiat frumos și musculos.
  Oleg Rybachenko a spus ducându-și degetul arătător la buze:
  - Sunt doctor! Nu te sfii de mine!
  Și fata a zâmbit înapoi.
  Băiatul, care avea deja experiență, i-a pus conserve. Fata tresări.
  Dar Oleg a mângâiat-o tandru, a doborât tălpile zgâriate. Fata neobișnuită a mers pe potecă și picioarele goale au fost găurite de pietricele. Iar drumul către execuție s-a dovedit a fi foarte dureros pentru o fată bogată care nu era obișnuită să se descurce fără pantofi.
  Băiatul care alerga desculț tot timpul a remarcat:
  - Tandru, atât de tandru!
  Și i-a pus conserve, din care erau urme pe spatele fetei. Dar băncile au scos boala. Și așa că Rebecca a luat niște lapte cu miere și a adormit.
  După aceea, Oleg i-a lăsat servitoarei ordin să continue să dea lapte cu miere și malik, precum și grăsime de bursuc.
  Și s-a grăbit la turneu. Este necesar să se elaboreze atât calul, cât și armura și armele.
  Evreul, deși lacom, nu este prost. Și calul era bun și armura cu armele nu era rea. Oleg s-a urcat în armură și s-a simțit stânjenit în ei. Luptele goale ar fi mult mai abile. Dar există reguli de turneu: toată lumea trebuie să fie în armură și călare. Aici, luptă goală cu săbiile, apoi Oleg Rybachenko a exterminat armate întregi cu săbiile.
  Băiatul alerga pe un cal alb și aștepta cu nerăbdare bătălia.
  Turneul a avut loc la Londra. Ivanhoe și-a revenit deja după răni și a fost considerat unul dintre favoriții turneului. Însuși Richard Inimă de Leu se pregătea de luptă. Era așteptată și sosirea soldaților din alte țări. În special, Ducele de Alba: un puternic luptător din Spania. Ducele francez de Guise, baroni din Germania. Mulți luptători. Chiar și din îndepărtata Rusia, a sosit prințul Ruslan. Mai exact, nu din Rusia, ci din Kievan Rus.
  Deci reprezentarea aici s-a dovedit a fi solidă. Și a fost un turneu fără precedent, cu premii.
  Câștigătorul trebuia să primească un cufăr întreg de aur, pe care Richard Inimă de Leu l-a adus din Palestina. Și acest cufăr cântărea cel puțin o tonă.
  Deci cei care vor să lupte - aparent, invizibil.
  Turneul, având în vedere numărul mare de participanți, s-a desfășurat conform sistemului de cupe.
  Oleg Rybachenko a ajuns într-o tabără specială pentru cavaleri. Armură și cal, aceasta este o trecere, dar nimeni nu necesită acte.
  Băiatul a petrecut noaptea în tabără. Seara a venit la el o femeie de virtute ușoară. Văzând că în fața ei era încă un copil și foarte frumos, ea dădu din cap:
  - Te servesc gratis băiete!
  Oleg dădu din cap în semn de acord și remarcă:
  - Nu vei regreta, sunt foarte experimentat!
  Pentru prima dată în ultimii ani, probabil că prostituata a experimentat mai multe orgasme reale și chiar părea mai tânără. Ea a plecat satisfăcută. În curând au apărut mai multe fete. Oleg a notat:
  - Trebuie să plătești pentru sex! Și pentru sex grozav de două ori! O monedă de aur pentru fiecare orgasm!
  Prostituatele au fost de bunăvoie de acord... Oleg a câștigat bani decent, dar peste noapte a închis ochii. Au venit fetele lui și o femeie. De obicei sunt tineri și frumoși, dar puteți lua infecția. Adevărat, Oleg este un copil nemuritor și infecția nu îl ia.
  Dar m-am epuizat puțin înainte de luptă...
  Și apoi sună trâmbița și turneul începe dimineața. Aici cavalerii se împrăștie pe câmp. Este nevoie de multe lupte. Alegeți vârfuri contondente sau ascuțite. Orice altceva se decide prin tragere la sorți.
  Oleg a căzut să lupte în prima bătălie cu baronul german. Era mai mare și mai greu decât băiatul și un războinic cu autoritate.
  Dar băiatul terminator este experimentat și tehnic. Și ca să nu fii doborât de o suliță, muți ușor scutul în lateral și înmoaie lovitura. Și te plantezi cu întoarcerea corpului.
  Oleg este foarte puternic, iar inamicul a fost doborât împreună cu calul său. Și băiatul a fluierat. El a trecut deja prin multe bătălii în universuri diferite. Și a luptat cu al Treilea Reich într-un univers paralel în care naziștii au capturat mai întâi întreaga lume și abia apoi au atacat URSS. Și a fost o mișcare puternică din partea lor.
  Și băiatul s-a luptat apoi împreună cu Margarita, fata nemuritoare, care a fost și ea adultă odată. Și cu ele patru fete frumoase și aproape nemuritoare. Șase supraoameni au luptat cu o armată care a pus stăpânire pe aproape întreaga lume. Și a dat dovadă de un eroism colosal.
  Și acum turneul. Nu este o afacere atât de grea. Și pentru un super băiat, o noapte nedorită cu prostituate nu este o piedică.
  Puștiul a primit primul său premiu: un cal, arme și armură. De obicei, cavalerii îi răscumpărau pentru bani. Deci, dacă ești un luptător bun, atunci participarea la turneu este benefică pentru tine.
  Apoi o altă bătălie... De data aceasta, lotul l-a adus pe Oleg la puternicul duce spaniol de Alba. A fost considerat cel mai bun războinic al Spaniei. Ar fi fost mai interesant să lupți cu el până la final, dar multe sunt multe.
  Inamicul era un uriaș și cântărea de trei ori mai mult decât Oleg. În lupta cu sulița, greutatea este un handicap semnificativ. Iar calul de langa Alba este un draft. Poate că o astfel de carcasă ar fi banal să te zdrobească.
  Oleg nu avea prea multă experiență în turnee. De obicei se lupta puțin diferit. Dar experiența generală de luptă a băiatului terminator este colosală.
  Și așa a plecat. Sulițele sunt ascuțite și ascuțite.
  Alba s-a repezit spre el cu mare viteză. Calul lui, deși un cal de tracțiune, este foarte agil. Oleg, însă, este mult mai rapid decât însuși gigantul Alba. Și când s-a apropiat băiatul, a lăsat sulița și a lovit inamicul în vizor. Lovitura este zdrobitoare, si cu sub gulerul carenei. Alba a zburat de pe calul său puternic și s-a prăbușit. Chiar și câțiva dinți au căzut.
  Oleg a câștigat și a spus zâmbind:
  - Un cadou valoros pentru nunta!
  Victoria l-a făcut pe băiat vizibil. Regele Inimă de Leu însuși i-a dat mâna, remarcând:
  - Ești un războinic puternic! De unde esti?
  Oleg a răspuns zâmbind:
  - Permite-n timp ce maiestatea ta tace!
  Iată a treia bătălie a cavalerilor. Ei bine, trei bătălii într-o zi sunt multe, poate chiar patru vor fi la timp.
  Oleg se lupta acum cu un luptător englez. Cavalerul local nu este la fel de mare ca Alba și părea precaut.
  Dar poți vedea un luptător experimentat și puternic.
  Oleg, din obișnuință, și-a împrăștiat calul și a lovit, punând și întorcând trupul, și bineînțeles că el însuși se îndepărta de suliță.
  A doborât din nou inamicul fără efort. Nu este greu și câștigi încredere.
  Deci al treilea cavaler este învins.
  O pauză temporară și o sărbătoare a câștigătorilor. Numărul participanților a scăzut. Și au mâncat mult.
  Oleg și-a scos casca. Mulți au fost surprinși că era atât de tânăr, nici măcar mustața nu i-a crescut.
  Băiatul a mâncat destul de mult și a devenit puțin greu.
  Următorul său adversar a fost cel mai bun luptător din Franța - Ducele de Guise.
  Ei bine, de ce să nu vă fie frică de lupii din pădure.
  Ducele de Guise era foarte abil, tehnic, mare, înalt, cu umerii largi.
  Aparent, este un luptător inteligent.
  Oleg Rybachenko a decis că îl va învinge într-un mod simplu.
  Când călăreții s-au împrăștiat și apoi au început să convergă. De Guise a făcut cu sulița și a încercat să-l lovească pe băiat în corp, pe lângă scut. Dar Oleg, având o reacție absolută, a reușit să plece și el însuși a încărcat sulița în piept, astfel încât să se rupă. Desigur, a adăugat un cadavru.
  Și de Guise a zburat și s-a prăbușit atât de tare, încât sângele i-a ieșit din gură. Aici este lovitura.
  Băiatul a chicotit și a remarcat:
  - Nu tiraniza!
  Aceasta a fost ultima luptă a zilei. Au mai rămas patru pentru următorul.
  Oleg a fost mulțumit.
  Dar nu a avut timp să se odihnească. Din nou au venit pentru afecțiune pentru a prinde orgasmele unei curve. În plus, i-au trimis o răscumpărare pentru armură și cai. Iar armura lui de Guise, de exemplu, era cu pietricele, iar sumele erau considerabile.
  Desigur, Isaac a trebuit să plătească și datoria. Evreul părea să fie nemulțumit de el însuși. Că a ordonat să restituie datoria doar de trei ori, dar ar fi putut fi de cinci, sau chiar de zece ori. Totuși, Oleg, văzând că evreul lacom suferea, i-a dat alte douăzeci de monede de aur, în favoarea Rebecăi, în dar de la fată.
  Și apoi a servit din nou prostituate. Și a crescut prețul la două monede de aur. Dar totuși, au fost mulți care au vrut. Și au venit și câteva soții nobile. Au vrut, de asemenea, să prindă un orgasm fabulos sau chiar să rămână însărcinate de la un cavaler atât de glorios.
  Din nou, Oleg Rybachenko nu a dormit toată noaptea și a lucrat. Dar acest lucru este în general bun. Un gigolo atât de tânăr a câștigat câți bani.
  Și încă patru lupte înainte de a primi cupa.
  Iar primul adversar este un luptător din Africa. Foarte mare. Ei bine, doar un gigant, înalt de opt picioare. Și greutatea de lire sterline este de cel puțin douăzeci. Datorită greutății pe care a câștigat-o. A luptat nici măcar pe un cal, ci pe o cămilă uriașă. Și i-a zdrobit pe toți.
  Ce se poate lupta cu un negru. Oleg Rybachenko a fost chiar mulțumit de faptul că adversarul său era un uriaș. A fost interesant și intrigant.
  În plus, miza era împărțită, și era posibil să pariezi pe tine și, în caz de victorie, măcar să câștigi ceva.
  Oleg a cântat:
  - Sunt un cavaler al credinței în genunchii sălbaticilor,
  Dușmani ai Rusiei, voi mătura de pe fața pământului!
  Și așa a luat-o băiatul și s-a pregătit puțin de luptă, ungând scutul cu ulei.
  Un războinic negru uriaș l-a atacat... Oleg s-a repezit spre el. Vrăjmașul este pe o cămilă și se ridică ca o stâncă. Adevărat, un astfel de luptător nu este atât de ușor de doborât.
  Oleg a părăsit uriașa dreck a inamicului și l-a lovit pe inamicul pe armură.
  Lancea băiatului s-a rupt, dar inamicul, clătinându-se, a rezistat. Oleg fluieră, tradiționalul de sub gulerul corpului nu a ajutat.
  Băiatul terminator i s-a dat o altă suliță și s-au despărțit din nou.
  Oleg a decis că de data aceasta ar fi mai bine să lovească inamicul în vizor. Acest lucru dă un efect, deși va fi mai greu de lovit.
  Războinicul din Africa era viclean și de data aceasta și-a îndreptat sulița spre pieptul cățărului. Dar Oleg, prevăzând o astfel de oportunitate, a reușit să-și mute calul în lateral. Deși puțin și a zgâriat calul. Oleg, într-o furie sălbatică, l-a lovit cu o suliță astfel încât pe viziera pe care a spart gratii, vârful a intrat în creier. Lovitura a fost fatală. Nu era împotriva regulilor. Un anumit procent de cavaleri din turnee, în special cei cu sulițe ascuțite, au murit.
  Cu toate acestea, s-a dovedit a fi neașteptat. Și cadavrul inamicului s-a prăbușit de pe cămilă.
  Victorie glorioasă. Doar calul a fost ușor rănit. Și Oleg a uns o zgârietură lungă cu balsam vindecător. Și acest lucru, desigur, nu a adăugat sănătate calului.
  Iar următorul adversar este din Rusia. De data aceasta prințul Ruslan. De asemenea, un luptător mai mare și foarte agil. Oleg nu s-a simțit prea vesel după trei nopți nedormite.
  Cu toate acestea, adversarul său a fost, de asemenea, vizibil obosit după cinci lupte.
  Oleg a adormit exact o oră. Somnul lui era profund și visa ceva din aventurile trecute.
  Da, șase soldați au preluat naziștii din vremurile lui Stalin și Fuhrer-ul, distrugându-i complet împreună cu tancuri.
  Oleg Rybachenko a făcut un arc cu săbiile sale, tăind soldații fasciști. Și apoi, cu un picior gol, băiețel, va arunca cu ace ascuțite și ascuțite, ucigând adversarii și tancurile.
  Și apoi din nou, în timp ce privighetoarea, tâlharul fluieră. Și fulgi întregi de corbi uluiți vor cădea asupra trupelor naziste.
  Băiatul terminator a scârțâit:
  - Un băiețel a găsit un aruncător de flăcări,
  Da, fasciștilor, vai, fără noroc!
  Margarita a doborât și cu disperare naziștii. Dar, în același timp, a aruncat cu picioarele goale discuri subțiri. Au tăiat capetele soldaților din țara soarelui infernal al lui Hitler și cuferele tancurilor.
  Fata a fluierat in acelasi timp si a strigat:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Și au căzut corbii, zdrobindu-i pe naziști ca grindina și masa de tancuri a ars.
  Nu doar copiii veșnici și cele patru fete vrăjitoare s-au luptat. Regimentul Armatei Roșii ruse împotriva a treizeci de divizii naziste a demonstrat o rezistență neîntreruptă.
  Între timp, Natasha a luat, a tocat moara cu săbiile. Războinici inamici zdrobiți. Și apoi cu picioarele goale a lansat un alt bumerang. Ea a tăiat gâtul naziștilor și portbagajul tancurilor.
  Și din sfarcul stacojiu a aprins un pulsar, cântând:
  - Slavă celei mai mari Rusii!
  Nici Zoya nu le-a dat o șansă adversarilor ei. Ea tăia, din când în când, prelungind săbiile, soldații și tancurile. Și apoi, cu degetele goale de la picioare, a aruncat cu ace otrăvitoare. Și după ce sfârcurile ei purpurie au aruncat cascade întregi de fulgere care au topit mastodontii germani.
  Războinicul cânta:
  - Rusia este țara noastră!
  Îi voi fi mereu fidelă!
  Și cum un pulsar iese din buricul fetei. Da, zdrobește naziștii în bucăți de piele rupte. Și apoi va prelua tancurile.
  Nici Augustina nu le dă nicio șansă fasciștilor. Părul roșu aramiu al fetei terminatoare flutură în vânt ca un stindard proletar.
  Iar picioarele goale, cizelate, aruncă daruri foarte mortale ale morții. Ceea ce nu da o șansă nici soldaților, nici tancurilor Wehrmacht-ului.
  În același timp, războinicul aruncă bucăți arse de metal care topește plasmă magică din sfarcurile rubin. Și nu uitați să răcniți:
  - Slavă Patriei - să trăiești sub comunism!
  Și apoi din buricul lui rotund, ca un fulger.
  Svetlana este și ea în luptă. Este o fată extrem de cool. Și îi bate și pe naziști cu săbii. Și picioarele goale, grațioase, arunc pumnale întregi ale morții. Că au tăiat capetele naziștilor și au tăiat turnurile vehiculelor grele și medii.
  Și din sfarcurile de căpșuni va da în continuare o descărcare corona. Și acest lucru este cu adevărat mai mult decât mortal, mai ales pentru tancuri și avioane.
  Iar războinicul tot din buric va ceda darului anihilării.
  Si canta:
  - Slavă marii Rusii! Dumnezeu ne poate salva!
  Și soldații ruși împușcă în naziști din celebra pușcă Mosin. Funcționează și câteva mitraliere. Armele trag. Unul dintre primele mortare rusești cu reacție de putere sporită "Andryusha" este, de asemenea, în funcțiune.
  Soldații armatei sovietice erau bine pregătiți. Ei lovesc cu precizie și sunt foarte disciplinați.
  Oleg Rybachenko, doborând naziștii, atât infanterie, cât și tancuri și chiar avioane, s-a gândit: cum a reușit oamenii noștri să piardă în fața naziștilor în această realitate alternativă?
  Este total rușinos! Dar rușii sunt mai buni. Așa se face că soldații slavi străpung soldații mici, albi și negri cu baionete și aruncă în aer tancurile cu grenade. Mai rămâne doar puțin de câștigat. Iar armata regală este foarte eroică. Iată un rus, cu stomacul gol, o fată mitralieră care trage în trupele germane. În fustă scurtă și desculță această fată, dar trimite gloanțe pe măsură.
  Și Oleg Rybachenko taie cu săbiile. Și apoi va arunca și un bumerang cu picioarele goale de copii, tăind inamicul și tancurile. Și când băiatul fluieră...
  Și din nou, cum vor cădea corbii asupra naziștilor. După aceea, naziștii nu mai au nicio șansă. Și avioanele de atac.
  Oleg Rybachenko, acest băiat etern a scârțâit:
  - Slavă Patriei mele cosmice!
  Margarita, această fată veșnică este și ea fierbinte în luptă. Și taie cu sabiile, foarte faimos. Și cum fluieră că o grămadă de corbi lovește de sus și sparge prin capetele naziștilor și prin trapele turnurilor tancurilor fasciste. Și cu picioarele goale, de copil, aruncă bumerangi ca războinicii țării soarelui infernal fascist să cadă în zeci.
  Marguerite s-a guturat:
  - Draga mea Rusia - o familie prietenoasă de popoare!
  Natasha i-a tăiat pe naziști cu săbii. A înțepat o grămadă de ace cu degetele goale. Ei au luat și i-au ciuruit pe naziști și au aruncat în aer o duzină de tancuri. Fata, însă, nu a uitat să lanseze o scurgere corona de la sfârcurile ei stacojii.
  Și cum vor fi aruncate fulgerele din buric cu un rezultat mortal, mai ales pentru tancuri și avioane.
  Fata a scârțâit:
  - Voi fi atât de super!
  Zoya luptă și ea într-o bătălie sălbatică. Și săbiile ei scânteie ca o furtună furioasă, șuvoaie de scântei de foc se revarsă și taie rezervoarele ca untul cu un cuțit fierbinte. Iar picioarele goale ale fetei terminatoare aruncă ace care împletesc naziștii ca un arici.
  Și pulsari mortali ai anihilării zboară din sfarcurile purpurie, iar avioanele și tancurile ard din ele. Războinicul este foarte combativ în aparență și faptă.
  Frumusețea îi taie pe naziști, avioanele și armele autopropulsate, fără a le oferi milă.
  Iar fata luptatoare striga:
  - Slavă Patriei!
  Augustin în luptă nu cunoaște pacea și furia violentă fierbe cu ea. Și taie pe dușmani ca varza cu sabiile. Și ochii ei ard ca smaraldele. Și picioarele goale, precum palele elicei, aruncă mesaje de anihilare care sfâșie avioanele tanc.
  Iar sfarcurile de culoarea rubin le trimit naziștilor asemenea fluxuri de plasmă magică, încât nimic nu le poate rezista.
  Dar când un șuvoi de fulgere magice zboară din buricul lui Augustin. Și va sparge o întreagă masă de inamici împreună cu tancuri.
  Fata a țipat din plin.
  - Slavă Atotputernicului Dumnezeu Rod!
  Svetlana se luptă cu o gloată sălbatică. Și fata cum să lovească cu un fluture. Și cu picioarele goale, cum să lansezi un nou bumerang care să taie turnurile mașinilor. Războinică super clasă și blondă naturală.
  Și cum se va elibera un tsunami de pete de magie dintr-un mamelon de căpșuni. Și ea a luat-o și a zdrobit inamicul, de parcă gheața s-ar fi spulberat sub loviturile sabiei. Și de la buric a fost lovită cu o scurgere corona. Masa tancurilor s-a topit, multe avioane au ars.
  Svetlana a postat pe Twitter:
  - Fetei îi place să omoare,
  Iata fata!
  Oleg Rybachenko luptă ca un adevărat titan. Băiatul terminator este un luptător atât de disperat. Și cu picioarele goale de copil va elibera mai multe discuri care taie inamicii, metalul tancurilor este ca un ac de gheață înroșit.
  Și cum un copil de karate conduce o moară de vânt.
  Și dacă-l ia și fluieră din răsputeri. Că o masă întreagă de corbi va lua și va cădea. Și loviți capetele luptătorilor naziști.
  Și apoi va scuipa din țeavă... Și a rupt perfecțiunea masculină a o întreagă sută de fasciști și tancuri cu avioane. Cei de la soc durere au luat și okochurilas.
  Micul scriitor a strigat:
  - Pentru comunism în Rusia!
  Margarita, într-o furie sălbatică, îi va scuipa pe naziști, iar din gură i-au zburat șiroaie de plasmă magică. Și i-au devorat pe naziști până la schelete. Și tancurile s-au topit, iar avioanele s-au încurcat în pânza de foc.
  Războinicul este o fată cu păr auriu.
  Iar picioarele ei goale aruncă lucruri înțepătoare și letale, astfel încât numai bucăți de carne ruptă zboară de la naziști, iar cufoanele din tancuri.
  Și fetele s-au despărțit serios...
  Și-au scos chiar și chiloții. După aceea, distrugerea naziștilor a mers mult mai eficient.
  Natasha a executat o cascadă de lovituri asupra soldaților albi și negri. Și acum picioarele ei goale vor arunca mai multe grenade și vor sfâșia un întreg batalion de naziști și o mare masă de tancuri. Și apoi din sfarcurile stacojii va elibera un val care aduce distrugere naziștilor, ca o cascadă de trupe de tsunami, atât infanteriei, cât și tancurilor cu avioane.
  Și din buric va lua un fulger mortal ca un zbor și va arde cohorta nazistă, iar din ei au rămas doar cadavre carbonizate și trei duzini de tancuri împreună cu ele.
  Și în cele din urmă, ca și cum din sânul lui Venus, va zbura o fată frumoasă, un pulsar ucigaș, care, crescând în dimensiune, l-a luat, s-a răsturnat și a ars un întreg regiment de naziști și o sută de tancuri, inclusiv câteva. Soareci, deodată.
  Războinicul urlă:
  - Pentru marele comunism!
  Zoya a luat și a efectuat o combinație, prelungindu-se brusc cu săbiile, tăind turnurile tancurilor. Și tânărul războinic din exterior a luat-o și a lansat-o cu discuri, amestecate cu o bombă de mazăre. Și va rupe o mulțime de japonezi. Și apoi din sfarcurile de zmeură se va lua singur și va elibera un nou flux de fulgere. Și spargeți inamicii în jetoane cu jetoane mici. Și nu a mai rămas nimic din tancuri.
  Și apoi din buric, parcă lovit de raze laser. Și masele naziștilor vor fi tăiate. Și tancurile pierd în general turnuri, rolele sparte zboară de pe ele.
  Și în concluzie, ca din grota lui Venus, un războinic cu păr de culoarea foitei de aur va arunca un flux frenetic de energie. Și va mătura gărzile naziste și o mulțime de tancuri și avioane și tunuri autopropulsate. Aceștia sunt luptători duri.
  Războinicul a strigat din răsputeri:
  - Slavă comunismului lui Stalin și țarului Alexandru al III-lea!
  Oleg Rybachenko s-a trezit și este pregătit pentru o nouă luptă. Adversarul său Ruslan a sărit pe un cal.
  Ei bine, doi cavaleri ruși se luptă. Deși Ruslan pare mai mare, adversarul său este mai rapid și mai puternic.
  Și așa s-au repezit unul spre celălalt.
  Oleg Rybachenko a luat lovitura suliței pe scut și s-a mutat în lateral. Și loviți inamicul cu o întoarcere cu un corp înconjurător. Și i s-a rupt sulița, dar dușmanul a căzut împreună cu calul.
  Călărețul a stat ferm, dar calul a trecut. Oleg a câștigat din nou și a obținut trofeul.
  Și pentru lupta anterioară a avut bani.
  Oleg după această victorie se pregătea deja de semifinale. Și rivalul său ar trebui să fie însuși Richard Inimă de Leu. Ce așteptare grozavă.
  Dar cei patru cavaleri au luat masa împreună.
  Fete frumoase le-au servit. În ciuda moravurilor stricte din Evul Mediu, fetele erau cu capul gol, fuste scurte și desculțe.
  Panglici colorate sunt țesute în părul blond al fetelor.
  Au oferit mâncare și vin.
  Richard Inimă de Leu a remarcat:
  Ești foarte tânăr în ani. Nici măcar nu ai mustață. Dar un luptător atât de puternic și neobișnuit. Dacă vrei, te fac șeful gărzii mele!
  Oleg Rybachenko a răspuns sincer:
  - Nu m-ar deranja, dar în curând trebuie să părăsesc Marea Britanie. Și voi fi obligat să lupt în altă lume cu alte trupe. Deci, vai, nu te mai pot servi!
  Ivanhoe a spus cu încredere:
  - O pot face!
  Oleg se uită la el. Deși Rybachenko era în trupul unui băiat de aproximativ doisprezece ani, Ivanhoe avea aceeași înălțime ca și el. Și în umeri, până și băiatul musculos părea mai lat. Dar cumva acest tânăr fragil a câștigat. Richard Inimă de Leu este capul lui Ivanhoe mai înalt și mult mai lat în umeri. Iar al patrulea cavaler este cu un cap mai înalt decât Richard însuși. Și ce... Două șanse de cap și de cel puțin trei ori mai groase, dar Ivanhoe este considerat favorit.
  Poate se vor întâlni în finală. Este interesant cum Ivanhoe îi învinge pe cei care sunt mai mari și mai grei decât el. Și cine l-a învățat o tehnică atât de filigrană a luptei de turneu.
  Oleg a mâncat carne și a băut vin... Scaunul este confortabil și poți dormi încă câteva ore.
  Mai ales că Richard dormea. Băiatul terminator a visat una dintre misiunile sale trecute;
  Desigur, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, patru fete vrăjitoare și acest lucru este extrem de grav. Dar pe lângă ele, desigur, vor mai fi și alte hituri.
  Oleg Rybachenko trage din mitraliere cu cartușe fixe. Arată ca un băiat foarte musculos de vreo doisprezece ani, purtând doar pantaloni scurți și cu pieptul gol. Când era adult, a devenit un copil etern care a primit nemurirea. Și acum lucrează la asta în diverse misiuni. Și fostului scriitor de science fiction îi place.
  Margarita arată și ca o fată de vreo doisprezece ani, dar era o scriitoare adultă care și-a cumpărat nemurirea în schimbul îndeplinirii diferitelor misiuni. Fata luptă și bate din mitraliere.
  În plus, Oleg Rybachenko taie și cu săbii care se lungesc pe multe zeci de metri. Băiatul aruncă și grenade cu degetele goale. Și nu uită să scape din buricul fulgerului că chinezii sunt prăjiți ca pe grătare.
  Dar fluierul este, de asemenea, foarte eficient. Apoi corbii leșin și chinezii sunt bătuți, iar nici măcar căștile nu îi ajută pe chinezi.
  Băiatul strigă:
  - Slavă URSS!
  Această misiune este destul de plăcută, dar nu sunt atât de roz. Aici, într-un univers, fetele vrăjitoare germane: Gerda, Charlotte, Christina, Magda au dezvoltat un tanc unic - "Panther" -2. Această mașină s-a dovedit cu o siluetă joasă, locația transmisiei și a motorului împreună și peste rezervor. Armura frontală a carenei era de 120 mm la o pantă mare, laturile erau de 82 mm la o pantă, turela era de 150 mm la o pantă mare. Și un tun de 88 mm cu balistică și cadență de foc îmbunătățite.
  Această mașină era și mai bine protejată decât Tiger-2, iar vâsla avea doar patruzeci de tone.
  Acest lucru a permis să fie lansat în producție de masă în toamna anului 1943, cu un motor vechi de 700 de cai putere.
  "Panther" -2 a devenit imediat cel mai bun tanc al celui de-al Doilea Război Mondial, iar germanii au început să câștige.
  Și chiar s-au apropiat de Moscova, iar echipa de aterizare a asasinilor i-a mărunțit și i-a aruncat în aer.
  Cu toate acestea, uciderea germanilor este neplăcută pentru rasa albă și, desigur, războinicii galbeni nu sunt păcat.
  Mai ales acum că China a răspândit infecția în întreaga lume!
  Inclusiv in Rusia. Așa că hai să măcinam aceste cerești!
  Margarita îi taie și pe chinezi cu săbii care se lungesc. Și se împușcă din mitraliere - fiecare glonț este chiar la țintă. Și cu degetele grațioase ale picioarelor, el aruncă grenade mortale.
  Și cum fulgerul va elibera din buric, inamicii, distrugând complet și ardând și topind rezervoarele.
  Și dacă fata fluieră, atunci se dovedește a fi un blocaj.
  Și corbii cad pe vârfurile Chinei și dărâmă avioane.
  Fata urlă:
  - Slavă comunismului!
  Așa i-au luat pe chinezi copiii nemuritori, odată adulți. Însă încă patru fete-vrăjitoare, creaturi veșnic tinere, bate temeinic imperiul ceresc.
  Natasha dă o rafală de mitraliere cu cartușe reutilizabile. Și apoi trage o moară cu săbiile sale de o sută de metri în rază!
  Și cu degetele goale aruncă o grenadă de rumeguș și înmuiată într-o poțiune. Explodează ca o bombă cu vid. Chinezii aruncați în aer și tancurile lor primitive zboară în sus. Și apoi fata aruncă fulgere din sfarcurile ei stacojii, îi arde de vii pe soldații chinezi. Și pulsarii distrugerii sunt aruncați din buric.
  Ei zdrobesc avioanele precum fluturii ard avioanele Chinei într-o torță.
  Dar trucul coroanei, când tsunami-urile magice agresive zboară din sânul lui Venus, îi ard pe chinezi ca pe o flacără a iadului.
  Natasha a ciripit:
  - Slavă Patriei URSS!
  Zoya este și ea în ofensivă. Este o fată de clasă în general super. Și taie cu săbiile și trage din mitraliere. Și cartușele de aici sunt nesfârșite și i-au tăiat complet pe inamici. Și când picioarele goale ale fetei aruncă grenade, sfâșiind soldații chinezi. Și apoi pulsarii de foc bat din sfarcurile purpurie - smulgând turnurile tancurilor.
  Din buricul fetei cu părul auriu au zburat fulgere. Și sute de războinici ai Imperiului Celest au fost prăjiți până la moarte.
  Și aici este grota lui Venus a emis o tornadă criminală. A trecut cu coasa morții asupra trupelor chineze.
  Zoya a postat pe Twitter:
  - Pentru Patria și Stalin!
  Augustine a chicotit și, dezvăluindu-și dinții, emitând raze de soare care îi ardeau pe chinezi, remarcă:
  - Stalin nu mai este!
  Și a dat o explozie de mitraliere și a tăiat cu săbii alungite. Și apoi degetele goale au aruncat grenade. Au sfâșiat numeroși chinezi. Și din sfarcurile rubin ale frumuseții au zburat fulgere de distrugere și distrugere. Au ars o mulțime de luptători din Imperiul Celest. Și un număr imens de chinezi au fost sfâșiați de pulsari care zburau din buric, împreună cu tancuri. Sunt atât de fierbinți și suflă foc.
  Dar sânul lui Venus a luat și a lucrat. Și atâția adversari au luat și au ars.
  Augustin mârâi:
  - Pentru măreția URSS!
  Svetlana în luptă este cea mai tare și crudă. Și apoi a tras o rafală de mitraliere, făcând în bucăți adversarii din China cu săbii alungite.
  Dar din sfarcurile de căpșuni au sărit un fulger care i-a pârlit fără milă pe adversarii și imperiul ceresc este în flăcări, iar turnurile îi sunt smulse din rezervoare.
  Degetele goale ale picioarelor fetiței au aruncat bomba și au ucis o mulțime de chinezi. Și cum un călcâi gol va arunca în continuare un pulsar de distrugere, sfâșiind adversarii.
  Și din buric, fulgerul a prăjit o mie de soldați chinezi.
  Ei bine, când sânul lui Venus a funcționat, a devenit și mai agresiv.
  Și apoi Svetlana urlă:
  - Pentru comunism în tot universul!
  Cei șase au funcționat foarte eficient. Și a acționat cu un aplomb sălbatic și agresiv.
  Dar apoi li s-a alăturat o echipă de fete din cel de-al Treilea Reich. Au luat cu ei un AG-800 și mai puternic, cu opt tunuri și douăzeci de mitraliere. Iar fetele controlau toate acestea cu ajutorul joystick-urilor.
  Gerda a apăsat butoanele cu degetele goale de la picioare, a trimis un proiectil puternic exploziv și a murmurat:
  - Slavă prieteniei ariene!
  De asemenea, Charlotte și-a apăsat picioarele goale pe butoanele joystick-ului, a scuipat darul morții și a mârâit:
  - Slavă comunismului!
  Christina a luat-o și și-a apăsat degetele goale de la nasturi și a rugat:
  - Comunismul arian!
  Magda, trăgând și, de asemenea, folosindu-și picioarele goale, a remarcat:
  - Însuși comunismul arian!
  Fetele din cel de-al treilea Reich i-au tăiat de bunăvoie pe chinezi. Trebuie să ne ajutăm frații și surorile ariene în războiul cu China. Și această țară consideră că întreaga lume este poluată de Coronavirusul său.
  Gerda apăsă din nou cu degetele goale de la picioare, aruncând proiectilul și remarcă:
  - Nu vom lăsa imperiul galben să reînvie! Nu vă vom lăsa să răspândiți viruși în întreaga lume!
  Charlotte a apăsat de asemenea pe nasturi cu degetele goale de la picioare și a țipat:
  - Sigur că nu vom face!
  Christina, folosindu-și sfârcurile stacojii, a împușcat și ea în războinicii galbeni ai Imperiului Celest, a emis:
  - Pentru viitorul arian!
  Magda, distrugând picioarele frumoase ale soldaților chinezi cu degetele goale, mormăi:
  - Pentru cele mai înalte realizări ariene!
  Și apoi a fost un avion-disc al treilea Reich pe cer. Și asta e din altă lume. Acolo, Fuhrer-ul a putut să ia Moscova înapoi în anul patruzeci și unu. Cum s-a întâmplat? Japonia a atacat în iulie 1941 și a blocat forțele sovietice din Orientul Îndepărtat. Drept urmare, nu au existat suficiente forțe pentru apărarea Moscovei, iar capitala a căzut înapoi în octombrie 1941 ... Și după aceea, administrația Armatei Roșii a fost complet supărată, iar Stalin a avut un atac de cord. O victorie rapidă asupra URSS s-a transformat apoi într-un război prelungit cu Marea Britanie și SUA. În cursul acesteia, au fost create discoteci, care au fost zburate de un jet laminar și au fost invulnerabile.
  Și după victoria asupra Americii, farfuriile zburătoare au reușit deja să viziteze Marte și au achiziționat lasere pompate cu hidrogen.
  Albina și Alvina au zburat dintr-o lume paralelă pe o dischetă cu fascicule de luptă pentru a ajuta URSS.
  Și iată-le și ei, desculți și în bikini. Aceste vrăjitoare au început odată să lupte înapoi în Spania și au trecut prin toate bătăliile principale ale celui de-al Doilea Război Mondial. Și acum pe un vehicul de luptă în luptă.
  Albina, cu degetele goale ale picioarelor seducatoare cizelate, a apăsat pe butoanele joystick-ului, a tras o rază care a tăiat avioanele chinezești și a țipat:
  - Acestea sunt minunile tehnologiei noastre!
  De asemenea, Alvina, cu degetele goale ale picioarelor grațioase, a emis o rază către tancurile Imperiului Celest, le-a tăiat și a ciripit:
  - Măreția Patriei este cu noi!
  Iar fetele Terminator au izbucnit în râs la unison. Sunt niște frumuseți atât de luptătoare și de clasă.
  Albina a apăsat deja butonul joystick-ului cu sfarcul ei stacojiu, arzându-i pe chinez cu raze și a scârțâit:
  - Pentru ordinea ariană din univers!
  Alvina a luat și a apăsat butonul joystick-ului cu mamelonul ei rubin și a tăiat masa de soldați ai Imperiului Celest, urlând:
  - Pentru triumful oamenilor albi!
  Și ambele fete războinice și-au plesnit picioarele bărbaților goale și înfometați de sex pe stratul de metal al farfurii zburătoare.
  Discheta este o armă extrem de formidabilă. A jucat un rol important în cucerirea Statelor Unite de către al Treilea Reich. Și China trebuie să experimenteze puterea mâniei țărilor ariene.
  Dar războinicii japonezi au intrat și ei în bătălia împotriva războinicilor Imperiului Celest.
  Patru fete ninja frumoase, aproape în întregime goale, cu mușchi de oțel, sunt angajate în luptă. Japonia este un dușman tradițional al Chinei și este gata să ajute URSS în acest duel. În plus, fetelor le place să omoare.
  Iată prima fată ninja cu păr albastru, tăind cu două săbii, tăind prin soldații chinezi. Apoi a aruncat mazăre cu explozibili cu degetele goale de la picioare.
  Mai mult, fulgerele au izbucnit din sfarcurile stacojii ale fetelor ninja.
  Războinicul a strigat:
  - Slavă Japoniei!
  O fată ninja cu păr galben tăiată și ea cu săbii, conducând o moară de vânt. Ea a tăiat o masă de soldați chinezi. Picioarele ei goale aruncau ace otrăvitoare, ucigând războinicii galbeni. Și pulsari de foc au zburat din sfarcurile purpurie.
  Războinicul urlă:
  Să zdrobim China!
  O fată ninja cu păr roșu a rotit tehnica fluturelui cu săbiile ei. De asemenea, a tăiat o mulțime de luptători chinezi. Apoi, degetele ei goale au aruncat discuri în formă de svastică și au lovit masa de războinici ai imperiului ceresc. Și din sfarcurile rubin au plouat fulgere mortale. Au ars chinezii și o mare parte din tancurile și avioanele lor.
  Războinicul a strigat:
  - Frații noștri ruși!
  O fată ninja cu păr alb, tot cu săbii, a realizat o combinație complexă, tăind soldații imperiului chinez. Apoi, degetele ei goale au aruncat o bombă de casă și au sfâșiat un număr imens de soldați galbeni.
  Și apoi sfarcurile de căpșuni emanau raze magice tăind carnea războinicilor Imperiului Celest și, în același timp, tăind atât turnurile, cât și cozile aeronavei.
  Iar războinicul a scapat:
  - Pentru visul japonez!
  Războinicii din Japonia au luptat bine. Iar picioarele lor goale sunt daruri atât de mortale ale morții și aruncării.
  Și ninja împotriva Chinei. Dar și Armata Roșie și-a adus contribuția.
  Fetele au apărut pe IS-25. Cel mai nou tanc sovietic, cu patru tunuri și douăzeci și opt de mitraliere.
  Totul este automatizat în el, iar vrăjitoarele Komsomol controlează cu ajutorul joystick-urilor.
  Alyonka o luă și apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare. Se auzi o împușcătură și o mină terestră a împrăștiat chinezii și vehiculele lor.
  IS-25 este un tanc formidabil. Are un motor de trei mii și jumătate de cai putere - diesel. Și armura este capabilă să susțină lovituri foarte puternice. O fată atât de luptătoare aici. Și sfarcurile ei de la sân sunt astfel încât strălucesc cu rubine.
  Anyuta a apăsat și butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și i-a lovit pe luptătorii chinezi. Ea le-a sfâșiat în bucăți mici, a rupt tancurile Imperiului Celest în fragmente mici și a ars avioanele.
  Și ea a guturat:
  - Slavă Sfintei Patrie a lui Stalin!
  Aurora a tras și ea, apăsând cu picioarele goale pe butoanele joystick-ului, a sfâșiat luptătorii chinezi, rolele tancurilor inamice s-au rostogolit și fata a scârțâit:
  - Pentru victoria URSS!
  Maria, folosind și degetele goale de la picioare, a dus o mulțime de chinezi și tancurile lor în sicrie, a rugat:
  - Pentru marele comunism!
  Olympias și-a apăsat și degetele goale pe butonul joystick-ului, iar o altă mină a lovit armata Imperiului Celest - sfâșiind un întreg batalion în bucăți.
  Războinicul a scârțâit:
  - Lenin trăiește în inima noastră!
  Și toate cele cinci fete desculțe, aproape goale, cu o presă de relief, cântau la unison:
  Nu, vigilentul nu se va estompa,
  Uite, șoim, vultur...
  Vocea oamenilor este puternică
  Șoapta va zdrobi șarpele!
  
  Stalin trăiește în inima noastră,
  Ca să nu cunoaștem tristețea...
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Calea, luminând comunismul!
  
  Gloria va fi eternă
  In multe generatii...
  Puterea Rusiei se va ridica,
  Marele Lenin este cu noi!
  Fetele i-au zdrobit eficient pe chinezi. Totuși, britanicii au funcționat bine. Jane Armstrong și echipa ei au luptat și cu China. Deoarece există multe milioane de soldați în Imperiul Celest, un număr mare de asasini au sosit pentru a salva URSS.
  Și bineînțeles că s-au luptat cu inamicul.
  Războinicii luptă pe tancul "Victoria" -400. Trage britanici din tunuri și mitraliere.
  Jane a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a spart un alt tanc chinezesc și a scârțâit:
  - Pentru un mare imperiu!
  Malanya, de asemenea, fără să se gândească de două ori, a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a spart pistolul autopropulsat chinezesc și a scârțâit:
  Nu vom fi niciodată sclavi!
  Gertrude a tras și în chinez cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a tăiat o altă mașină și a scârțâit:
  Suntem un imperiu liber!
  Nici Monica nu a dat milă, Imperiul Celest. Și tot cu piciorul gol a îndreptat un flux de distrugere. Câți chinezi și tancurile lor au fost uciși.
  Fata și-a scuturat sânii cu sfarcurile de căpșuni și a ciripit asurzitor:
  - Slavă Patriei!
  Britanicii sunt, de asemenea, în mișcare și distrugerea Chinei.
  Alenka, între timp, și-a schimbat puțin tactica. Și-a aruncat sutienul și a apăsat deja butonul joystick-ului cu ajutorul unui mamelon stacojiu.
  Ea a trimis un proiectil și a scârțâit:
  - Pentru comunismul cool!
  Anyuta si-a aruncat si sutienul, si cu un sfarc purpuriu a apasat butonul joystick-ului, trimitand inca un cadou de moarte.
  Apoi ea a cântat:
  - Planeta cunoștea măreția rușilor,
  Fascismul a fost zdrobit cu o lovitură de sabie...
  Suntem iubiți și apreciați de toate națiunile lumii,
  Oamenii întregii țări merg spre comunism!
  Aurora a scăpat și de sutien. Și-a descoperit pieptul și l-a lovit pe chinez cu o scurgere. Ea a ucis mulți dintre ei și i-a ars, apăsând butonul cu mamelonul rubin.
  Si a strigat:
  - ruși, ruși,
  Nu o soartă fericită...
  Dar de ce, pentru a fi mai puternic,
  Avem nevoie de probleme!
  Maria, fără să stea de două ori pe gânduri, și-a eliberat pieptul de materie. Și cu un mamelon de culoarea căpșunii a apăsat butonul joystick-ului. Un proiectil mortal și fără milă a zburat. A sfâșiat deodată două sute de războinici ai Imperiului Ceresc. Iar fata a strigat:
  - Slavă viteazului Patrie,
  Trăiește pentru totdeauna sub comunism!
  Olimpiada, cea mai mare dintre ele, a expus și un bust mare. Și de la sfarcurile de căpșuni, ea a lansat o descărcare de distrugere foarte puternică prin apăsarea butoanelor joystick-ului. Și o mină ucigașă a distrus o masă de soldați chinezi.
  Războinicul urlă:
  - Comunismul va fi etern,
  Creștem doar sus, nu jos!
  Da, dacă o rusoaică începe să-și folosească sfarcurile sânilor, atunci acest lucru este într-adevăr foarte grav. Și chinezii sunt extrem de răniți. Și chiar sunt rupte în bucăți. Și războinicii imperiului ceresc mor cu mii în fiecare secundă. Așa că fetele și băiatul nemuritor le-au preluat.
  Oleg Rybachenko a tras o rafală de mitraliere, i-a tăiat pe chinezi cu săbii. Și apoi, cu degetele goale ale picioarelor copiilor, a lansat un alt dar de anihilare. Au murit atât de mulți războinici ai cerului.
  Mai ales când băiatul terminator a luat-o și a fluierat din nou, doborând corbii pe vârfurile lor chinezești ras.
  Tânărul războinic a remarcat:
  - Totul este bine în lume când ești tânăr și sănătos!
  Da, e frumos să distrugi rasa de la care infecția a făcut înconjurul lumii. China este într-adevăr contagioasă. Adevăratul călău al omenirii care a dat naștere unei noi ciumă. Care, apropo, este mult mai contagioasă decât SIDA. Coronavirusul a venit din lumea interlopă, iar China, vrând sau fără să vrea, a lăsat geniul să iasă din sticlă. Asa ca sa-si plateasca pacatele cu sange!
  Iar băiatul terminator i-a lovit pe războinicii galbeni cu fulgere din buric.
  Margarita Korshunova, care la o vârstă respectabilă a devenit din nou fată, a fost de acord:
  - Da, tinerețea este minunată! Chiar și războiul aduce bucurie atunci când corpul este sănătos, plin de tinerețe și putere!
  Iar fata, desculță, cu picior de copil, a mai aruncat o grenadă. Și va fluiera și el, doborând corbii trupelor chineze.
  Natasha la ofensivă. Cu picioarele goale, aruncă o grenadă letală după alta. Și taie cu săbii și trage din mitraliere. Și apoi, din sfarcurile stacojii, va lovi în tancurile chinezești. Asta e super. Turnurile tancurilor se strică și zboară departe.
  Și cum vor zbura fulgere din buric. Dar chiar fluxul de energie al distrugerii din sânul lui Venus. Și acest lucru este, de fapt, foarte grav.
  Natasha a cântat:
  - Gloria nemuritoare așteaptă comunismul!
  Zoya, un războinic din zeii ruși, a luat și a tăiat cu săbii, prelungindu-le cu o sută de metri. Și apoi a tras cu armele. Picioarele ei grațioase și goale au aruncat o grenadă foarte mortală care a sfâșiat trei tancuri chinezești deodată, cu un vârtej de foc. După aceea, războinicul și din mamelonul stacojiu au lansat un fulger foarte letal. Și din celălalt cufăr din avioane.
  Și așa au plecat pulsarii din buric și au ars în masă inamicul.
  Ei bine, grota lui Venus a doborât darul său asupra inamicului și a fost incinerat.
  Zoya a mormăit:
  - Comunismul spațial!
  Augustin într-o mișcare sălbatică, sărind cobre. Și sfârcurile ei rubin aruncă bucăți de materie distructivă, sfâșie și ard tancuri și infanterie.
  Și când picioarele goale ale fetei aruncă cadouri ale morții. Și ucid dușmanii fără să dea nici cea mai mică milă.
  Dar săbiile frumuseții cu părul roșu, al cărei păr roșu aramiu flutură prin aer ca un stindard proletar, biciuiesc mii de soldați chinezi.
  Și din buric fulgeră zboară, și dușmanii au fost arși în scrum.
  Și apoi a fost aruncat cu degetele goale un bob de mazăre, care a doborât o duzină de avioane deodată, explodând cu o bucată de antimaterie.
  Augustin răcnește:
  - Comunismul nostru victorios!
  Și din sânul lui Venus zboară, ceea ce aduce, fără milă și fără nicio convenție, distrugere.
  Svetlana însăși este cea mai tare într-o bătălie sălbatică. Și acum i-au oprit pe războinicii galbeni urâți ai imperiului care au atacat URSS cu mitraliere. Și acum săbiile ei s-au lungit și au tăiat rândurile și soldații imperiului celest. Apoi picioarele goale și grațioase ale fetei blonde au aruncat ceva cu adevărat letal și au sfâșiat tancurile Chinei. Și apoi sfarcurile de căpșuni au eliberat distrugeri și distrugeri totalitare, cu carbonizarea cadavrelor chinezilor.
  Și când fulgerele au ieșit din buric, a urmat un blocaj complet.
  Cel mai letal cadou al morții a fost trimis de sânul lui Venus Svetlana. Moartea este absolută.
  Fata a ciripit cântând:
  - Coloana vertebrală a Wehrmacht-ului a fost ruptă în lupte,
  Bonaparte a înghețat toate urechile...
  NATO a fost ruptă în bucăți
  Și China a fost strânsă între pini!
  Șase luptători, un băiat și cinci fete, au acționat eficient și practic. Și au aruncat cu picioarele goale grenade extrem de letale și agresive.
  Gerda și echipajul ei de tancuri s-au despărțit și ei serios. Fetele de aici sunt foarte sexy și și-au dat jos sutienele.
  Gerda a apăsat butonul joystick-ului cu ajutorul unui mamelon stacojiu și, ca urmare, a zburat o încărcătură mortală.
  Războinicul urlă:
  - Pentru realizările ariene!
  De asemenea, Charlotte a luat și a apăsat butonul joystick-ului folosind mamelonul purpuriu și a lovit rezervorul chinezesc.
  Apoi ea a răcnit:
  - Slavă Patriei!
  Nici Christina nu a rămas în datorii și a apăsat mamelonul rubin pe un alt buton și a spulberat o mulțime de soldați chinezi.
  Fata a strigat:
  - Pentru marea Patrie!
  Magda nu a rămas fără să transforme avantajul. De asemenea, ea a luat și a explodat cu o descărcare de forță mortală cu ajutorul unui mamelon de căpșuni. Și ea s-a verificat:
  - Pentru cele mai bune victorii!
  Fetele s-au despărțit pentru o glumă mare. Fetele de aici sunt la o înălțime colosală a aptitudinilor de luptă. Gerda însăși a trecut prin multe, la fel ca și prietenii ei. La un moment dat, au alergat desculți prin Sahara, au luptat în munți și au luptat lângă Moscova. Au luat capitala URSS. Fetele au trecut prin multe. Și știau cum este să lupți într-un bikini în gerul rusesc.
  Și ce este nisipul fierbinte al deșertului sub talpa feței goale.
  Au fost nevoiți să violeze soldații sovietici capturați și să fie violați ei înșiși - ceea ce este cool!
  Gerda a strigat, împușcând și ucigând chinezii:
  Lumea se bazează pe violență
  Vulcanul furiei biciuiește în mare măsură...
  Tensiune mai mare,
  Erupe de durere și frică...
  Numai frica ne va oferi prieteni,
  Doar durerea te motivează să lucrezi!
  Pentru că vreau din ce în ce mai mult
  Să izbucnesc în inamici dintr-o mitralieră!
  Cei șase luptători au fost atât de neîngrădiți, încât soldații imperiului ceresc au murit cu multe sute.
  Fetele sunt foarte atrăgătoare. Și picioarele lor goale aruncă cu forță agresivă. Și sfarcurile sunt stacojii, ca niște maci care aruncă pulsari distructivi.
  Oleg Rybachenko fluieră din nou, doborând corbii. Băiatul este plin de forță și agresivitate.
  Iar corbii cad ca grindina. Și capetele chineze răzbat. Și corbii doboară și avioane. Aviația în China este primitivă, dar există o mulțime de ea, așa că ar trebui să muncești din greu. Și bătăliile s-au desfășurat extrem de îngrozitoare.
  Margarita a aruncat cu piciorul gol o grenadă în războinicii Imperiului Ceresc și a scârțâit:
  - Slavă URSS!
  Iar fata cu călcâiul gol a cedat prezentului morții și anihilării. Și într-o asemenea măsură dispersat, este pur și simplu îngrozitor.
  Acești copii eterni sunt atât de ogari și agresivi.
  Discheta de sus a început să tragă și mai tare cu lasere.
  Albina, folosind mamelonul stacojiu, a apăsat butonul joystick-ului și a tras un laser mortal.
  O grindă a trecut prin chinezi și a prăjit o mulțime de luptători.
  O frumoasă blondă germană a scârțâit:
  - Slavă Reich-ului nostru!
  Alvina continuă să tragă. Și-a apăsat și sfârcurile rubin pe butoanele joystick-ului și a scârțâit:
  - Slavă Patriei comunismului!
  Fata grinzile i-au zdrobit pe acești luptători chinezi. Și tancurile l-au tăiat pe Albin cu sfarcurile lor stacojii, iar avioanele l-au tăiat pe Alvin cu sfarcurile lor rubin. Fetele nu disprețuiau să-l zdrobească pe Fritz cu degetele goale ale picioarelor grațioase.
  Albina a cântat:
  Slavă Marii Rusii,
  Dumnezeu ne poate salva!
  Alvin a corectat:
  - Suntem germani, nu ruși!
  Albina urlă:
  - Dar avem un spirit arian, rus!
  Încă două fete germane din avioane îi bat pe chinezi. Helga și Margaret au preluat astfel războinicii Imperiului Celest. Principalul lucru aici este să lupți aproape gol, atunci chinezii vor fi neputincioși. Și bate, bate și rupe.
  Helga a apăsat pârghia cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Slavă Patriei Reichului!
  Margaret, folosind și degetele goale de la picioare, a trimis o rachetă către chinezi, sfâșiind adversarii și a scârțâit:
  - Slavă credinței în comunismul arian!
  Atât de combative ambele frumuseți ariene.
  Și iată-o pe Anastasia Vedmakova, această fată care a devenit o legendă în diferite războaie. Ea se grăbește în luptă cu cel mai recent avion de luptă MIG-25. Și să-i doborâm pe chinezi. De asemenea, o fată eternă care a luptat o perioadă uriașă de timp.
  Și se luptă în bikini și desculț. Foarte beligerant și. A nu-i oferi inamicului nici cea mai mică milă.
  Anastasia apasă pe trăgaci cu degetele goale de la picioare. Doboară o duzină de avioane chinezești dintr-o explozie și scârțâie agresiv:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Nu ne este frică de moarte pe câmpul de luptă!
  Căci Sfânta Mamă va lupta...
  Și chiar și moartea va câștiga!
  Și Vedmakova va fi aruncată în aer.... Și racheta va arunca în aer o duzină de avioane chinezești.
  Da, fetele sovietice sunt în top... Aici fete din universuri diferite se adună și bat armata imperiului ceresc.
  Iată Anna Vinogradova în luptă. De asemenea, pilot și folosește picioarele goale și grațioase în luptă.
  Dar ambii piloți Anna și Anastasia nu și-au folosit încă toate rezervele în luptă. Așa că și-au aruncat sutienele și au început să bată inamicul cu ajutorul sfârcurilor stacojii.
  Aici se apasă butoanele cu ele și se declanșează descărcări. Și chinezii sunt literalmente arși.
  Fetele strigă la unison:
  Să ne bucurăm de lume fără rău,
  Chiar dacă uneori e greu de crezut...
  Copiii se vor juca și vor râde
  Și vom atinge nemurirea - poate!
  Fata a luptat ca niște vulturi și tigre adevărate. Aici sunt toate femeile războinice.
  Un singur om Oleg Rybachenko. Este ca un băiat, dar foarte musculos și frumos. Nu e de mirare că femeile îl iubesc. De fapt, este grozav să fii o minte adultă, dar un corp tânăr.
  Oleg conduce o moară cu săbii, taie multă chinezească și a cântat:
  - răspunse băiatul, încruntându-și sprâncenele:
  Vreau să slujesc Sfânta Rusie...
  Să fie vărsat mult sânge
  Dar Dumnezeu ne poate salva!
  Natasha, eliberând fulgerul din sfarcul ei stacojiu, a remarcat:
  - Zeii ruși sunt cu adevărat puternici,
  Dar ei nu îi ajută pe cei slabi...
  Dacă ești credincios lui Dumnezeu Rod -
  Creați o putere mondială!
  Iar fata cu călcâiul gol a cedat la o grenadă cu o forță mortală. Și a sfărâmat o masă și un întreg munte de chinezi.
  Augustine și-a dezvăluit dinții și a remarcat:
  Suntem adevărați campioni!
  Și din sfarcurile rubin, este ca și cum ai lovi pe chinez. S-a dovedit o fată foarte eficientă și luptătoare.
  Și toate frumusețile au strigat în cor:
  - Pentru cel mai mare dintre comunism!
  Și vor lua un flux suplimentar de energie din punctul al cincilea. Și imediat un milion de chinezi și-au aruncat copitele înapoi.
  Gerda, cu ajutorul unui mamelon stacojiu, a trimis o mină terestră, a notat:
  Avem o vânătoare frumoasă!
  Fetele ninja, zdrobindu-i pe chinezi, scârțâiau:
  Suntem cei mai puternici din lume
  Înmuierea tuturor dușmanilor în toaletă!
  Nu credem în lacrimile ninja,
  Și le vom da creierelor răului chinezesc!
  Și iar călcâiele goale ale fetelor, de parcă ar arunca mazărea morții, sfâșiind pielea soldaților galbeni în bucăți.
  Oleg Rybachenko a fluierat din nou și, văzând cum ciorile îi loveau pe chinezi, a cântat:
  Corbul negru, în fața morții, așteaptă victima la ora miezului nopții!
  Margarita a aruncat bomba cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Dar Pasaran!
  Din buric va trimite fulgere...
  Copiii au cântat, iar fetele de toate neamurile și popoarele exterminatorilor chinezi care au atacat URSS au ridicat;
  În lume există și tristețe și noroc,
  Stâncă cu soarta aruncă o plasă!
  Uneori Pallas este ca un cal,
  Ani triști și plictisiți!
  
  Măsoară fundul paharelor de bețiv,
  Vrea să umple durerea sufletească!
  Gândește delirul fierbinte al negurii,
  Poate auriți portofelul!
  
  Sunt încă un băiat verde
  Viața este transparentă, ca suprafața mării!
  Adânc îndrăgostit de Patrie,
  Amintește-ți de Rusia într-un cântec!
  
  Viața este ca caii care galopează într-un carusel,
  Fiecare clipă este ca apa!
  Lasă-i pe adversari să se amorțeze
  Pentru ca soldatul muncii să triumfe!
  
  Fiți muncitor și țăran împreună,
  A luat ciocanul în mâini, să lucreze singur!
  E greu și soarele se ridică îngrozitor,
  Pioneer este epuizat - obosit!
  
  Dar nu lucrez doar pentru cineva,
  M-am obișnuit cu echipa roșie!
  Vom arunca toată mizeria în mlaștină,
  Într-un cuvânt, limba noastră rusă este puternică!
  
  Mâinile devin mai puternice de la muncă rapid,
  Nu mai ești băiat - un pionier!
  Pentru ca țara să înflorească sub un cer senin,
  Condus de exemplu!
  
  Aici a fost trimis pe front ca voluntar,
  Și a trecut prin tot războiul până la capăt!
  Yunak a devenit o victorie pentru Komsomol,
  Domnul a inspirat lupta inimii!
  
  Și apoi mireasa, nunta, bucuria,
  În casă se aud râsete de copii!
  Știința va învinge, cred că bătrânețea
  Gloria și succesul vor fi eterne!
  Trezindu-se, Oleg Rybachenko a remarcat că a dormit puțin mai mult decât în mod normal.
  Ivanhoe reușise deja să-și doboare adversarul de pe cal, iar băiatul terminator nu a văzut asta.
  Dar Richard nu s-a trezit și a fost gata. Lionheart a oferit o suliță tocită și Oleg Rybachenko a fost de acord.
  Ambii cavaleri s-au despărțit. Regele era mai înalt și mai greu. Oleg a remarcat că, se pare, Majestatea Sa a vrut să-l întâlnească pe Ivanhoe în finală.
  Ei bine, ce se va întâmpla.
  Ambii cavaleri s-au despărțit. Rebecca îl sărută la revedere pe Oleg. Iar fata a făcut-o cu pasiune.
  Oleg a notat:
  - Mulțumiri! Pot să-ți fac un copil!
  Rebecca a obiectat:
  - Un fiu în afara căsătoriei este o rușine!
  Băiatul terminator a răspuns:
  - Cu atât mai bine! Va fi un adevărat războinic! Ei bine, trebuie să plec!
  Ambii războinici s-au apropiat.
  Oleg a văzut că Richard era un luptător experimentat, foarte agil și rapid și destul de tehnic. Aici a făcut o mișcare înșelătoare cu o suliță. Dar Oleg este greu de confundat și se mișcă mai repede. Și loviți băiatul cu mișcarea corpului într-o înclinație. Lancea s-a rupt zdrobitor. Richard a ratat.
  Dar printr-un miracol, Inima de Leu a supraviețuit. Și ambii cai s-au despărțit. Oleg și-a schimbat sulița. Regele stătea neobișnuit de ferm în șa. Și nu este atât de ușor să-l împingi.
  Au început să se apropie din nou. Oleg, profitând de moment, și-a răsucit brusc trupul și, în același timp, a părăsit calul. Lovitura a fost atât de puternică încât Richard a fost doborât împreună cu calul său. Dar Oleg a primit o astfel de împingere încât i-a căzut și calul.
  Apoi din nou a fost o remiză.
  Ambii cai s-au ridicat... Oleg a văzut că regele stătea într-adevăr în șa ca o mănușă.
  Și că poate fi doborât doar cu un cal. Dar calul lui Richard Inimă de Leu va fi mai mare și mai greu.
  Apoi Oleg a decis să se transfere pe o cămilă, care a devenit trofeul său după ce a învins un războinic african. A fost o idee interesantă, capabilă să mărească puterea de lovitură a băiatului.
  Animalul a început să lovească la început. Dar Oleg a spus:
  - Tu și cu mine suntem de același sânge - tu și cu mine!
  Și cămila a ascultat. Nu era timp să călătorească mai departe.
  Și aici din nou cavalerii s-au împrăștiat în direcții diferite. Și să mergem cu mare viteză.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Tsok, tsok, tsok - pârâul se rostogolește... Cavaleria strălucitoare îi conduce pe albi!
  Și așa s-au adunat. Oleg Rybachenko a scăpat de sulița lui Richard Inimă de Leu și a lovit chiar centrul scutului. Și lovitura a fost zdrobitoare și l-a doborât pe regele Marii Britanii împreună cu calul său. Dar cămila uriașă a supraviețuit.
  Și iată o victorie glorioasă.
  Acum a venit finala. Ambii cavaleri s-au pregătit să lupte cu frenezie și furie.
  În exterior, Ivanhoe părea calm. Se pare că a înțeles că inamicul era foarte puternic, dar era pregătit pentru test.
  Oleg Rybachenko s-a simțit și el încrezător. Avea multă experiență în diverse lupte. Deși sunt mai puține turnee. Și a înțeles că Ivanhoe, cu toată tehnica lui fenomenală, nu era rivalul său.
  Cu toate acestea, nu subestimați inamicul. Ivanhoe, cu o dimensiune atât de modestă, a învins adversari mult mai mari decât el. Înseamnă că a făcut ceva.
  Oleg Rybachenko a decis că este mai bine să continue atacul asupra cămilei. Și asta e grav.
  Ambii cavaleri au alergat din nou unul spre celălalt. Ivanhoe stătea nemișcat. Dar era clar că era destul de pregătit. Când Oleg s-a îndepărtat în mod obișnuit de sulița adversarului și a lovit chiar în centrul scutului, adversarul său a mutat scutul la stânga și a înmuiat lovitura. Ambii cavaleri s-au despărțit, doborându-se unul pe altul de pe cai.
  Oleg Rybachenko a remarcat:
  - Tehnica mea!
  Și s-au despărțit din nou și, dând pinteni caii, s-au repezit să se întâlnească. Deocamdată, Ivanhoe a făcut o mișcare înșelătoare cu o suliță și a lovit scutul, dar Oleg a luat apărarea pe dreapta și a lovit înapoi cu o răsucire. Dar Ivanhoe a reușit să scape. Din nou s-au despărțit la egalitate. Și au început să se apropie pentru a treia oară.
  Oleg a crezut că, până la urmă, adversarul său a fost pur și simplu incredibil de rapid. Pentru un om, este prea inteligent. Și este din întâmplare un asasin? Ei bine, cu cât inamicul este mai puternic, cu atât este mai interesant războiul.
  Oleg a făcut o mișcare înșelătoare cu sulița, iar adversarul său a încercat și el să-și păcălească omologul.
  Dar Oleg încă s-a mișcat mai repede și cum l-a lovit în stomac cu o suliță, ocolind scutul. Regulile cereau să lovești cu o suliță și indiferent unde. Numai în calul altcuiva era considerat o rușine. De data aceasta, Ivanhoe a primit o lovitură puternică și a căzut împreună cu calul. În plus, armura era încă uzată, iar tânărul a fost grav rănit.
  Horn l-a declarat câștigător pe Oleg Rybachenko. Și i s-a înmânat un pahar de aur cu pietricele și, bineînțeles, un cufăr cu comori.
  În același timp, în onoarea câștigătorului turneului internațional, a fost anunțată o sărbătoare cu participarea fetelor frumoase și sexy.
  Oleg Rybachenko a mâncat și a băut mult. Fetele au dansat aruncându-și treptat rochiile, rămânând abia acoperite de fâșii subțiri de material. Oleg, epuizat și după ce a băut mult vin scump și tare, a adormit.
  A visat la propriile sale aventuri în alte lumi.
  Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova luptau acum pe coastă, atacând samuraii.
  Băiatul și fata alergau spre dușmanii lor, ținând săbiile. Și alături de ei, au fost și fete în atac.
  Elicopterele se învârteau deasupra.
  Coasta Japoniei era nisipoasă, plajele. Și au săpat tranșee și multe redute.
  Sârma este întinsă și sunt turnuri de mitraliere. Trupele ruse deschid focul.
  Dar copiii sunt nemuritori, iar fetele sunt vrăjitoare cu magie protectoare și nici gloanțele, nici obuzele nu le lovesc.
  Ei zdrobesc soldații imperiului galben.
  Oleg Rybachenko tăie samurai, conduce o moară tradițională. Apoi aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare. Împrăștie japonezii în direcții diferite.
  Băiatul și-a amintit de filmul: "Imperiul Soarelui". A existat și un copil, personajul principal. Engleză, cu păr negru. Apropo, pe parcursul filmului s-a schimbat atât de mult încât ai putea crede că diferiți actori joacă același băiat. Chiar și părul ei este mai deschis. Oleg Rybachenko a vizionat acest film la început fără traducere și a crezut că băiatul se pare că le-a cerut japonezilor pantofi când era în genunchi. Apoi, după ce a primit pantofi, s-a târât desculț, prin sârmă.
  Iată o percepție interesantă fără traducere. Apoi se părea că băiatul fura legume sau lua mâncare. Când te uiți la un film cu traducere, totul este diferit. Și cartea este puțin diferită.
  Da, un băiat desculț, mai ales în climatul cald din sudul Chinei, este probabil mai bun decât în pantofi. Deși pentru un englez aceasta este o considerație de prestigiu.
  Aici Oleg Rybachenko se încălță numai la paradă sau la o întâlnire cu țarul. Mult mai priceput în luptă fără cizmele generalului. În plus, corpul nemuritor nu se teme de frig, infecții sau răni. Așa că nici iarna nu are nevoie de pantofi și nu este înfricoșător să alergi prin zăpadă.
  Acesta este avantajul când arăți de parcă ai avea doisprezece ani? Este posibil să faci fără cizme și să pâlpâie cu tocuri goale, rotunde, pentru copii și acest lucru este normal. Și chiar frumos.
  Și un adult ar fi dezgustat. Și așa arăți mereu ca un copil și este grozav. Mai mult, aspectul său tineresc nu l-a împiedicat să devină general de armată, duce și să obțină mult mai multe titluri.
  Și fii cel mai bogat om din Rusia.
  Chiar acum, Oleg a aruncat cu piciorul gol o bombă de rumeguș și a rupt o masă de japonezi.
  După care, în timp ce fluieră și grămezi de corbi sunt asurziți, fac infarcte și cad asupra trupelor Imperiului Soarelui Răsare. Și străpunge craniile soldaților.
  Margarita îi reduce și pe japonezi. Și cu degetele goale ale picioarelor copiilor aruncă bumerangi de moarte. Îi amintește lui Oleg de Gerda. S-ar putea să fie invers. Așa că a devenit adult prea repede. Și aceasta era adultă, chiar o femeie în vârstă, dar a devenit fată. Și, de asemenea, desculț. Și e mult mai abil fără pantofi.
  Într-adevăr, atât ghetele, cât și pantofii și bocancii te împiedică să te miști și să alergi.
  Și din moment ce copiii nemuritori au o viteză de mișcare mai mare decât un ghepard și orice alt animal terestru, pantofii de pe picioare se sparg repede. Așa că Oleg preferă să lupte doar în pantaloni scurți.
  Cu corpul lui frumos și bine musculat, e și mai bine. Aici Bruce Lee avea un trunchi ușurat și a preferat să se comporte gol până la talie.
  Oleg, în schimb, are pielea curată, netedă, copilărească, dar foarte puternică, pe care nu există cicatrici și arsuri și chiar ar fi frumos aproape gol.
  Și pantalonii scurti sunt așa - pentru decență.
  Și în colonia Makarenko, tinerii prizonieri erau în pantaloni scurți și balize, iar când era cald, fără tricouri. Și așa au mers într-un sezon destul de rece. Ceea ce nu este foarte plăcut pentru corpurile obișnuite.
  Dar este încă cald acum. Vara tocmai a trecut de vârful capului, sfârșitul lunii iulie. Și aceasta este Japonia, unde este încă atât de cald și plăcut în acest moment. Să fie la nord.
  Apropo, în sudul Japoniei, iernile sunt destul de blânde. Iar în nord, iarna este destul de rece. Deși țara este relativ mică ca dimensiune. Dar curentul rece curge în jurul nordului, iar curentul cald curge în jurul sudului. Apropo, în Port Arthur, iernile sunt mult mai blânde decât în Vladivostok. De asemenea, o schimbare în favoarea mărilor și a curenților mai calde.
  Oleg Rybachenko luptă în acest tărâm minunat și înfloritor. Nu vreau să-i ucid pe japonezi. Aceștia nu sunt coronavirus, ci oameni vii.
  Mai ales printre ei sunt o mulțime de adolescenți care se luptă. Tinerii băieți japonezi sunt destul de frumoși. Au trăsături mai moi decât adulții și nu sunt la fel de galbeni și, prin urmare, mai asemănătoare cu europenii. Și fetele japoneze sunt, de asemenea, foarte frumoase.
  Mai ales în Japonia, multe femei își luminează pielea și arată mai mult ca europeni.
  Da, să-i ucizi nu este foarte plăcut. Te-ai săturat deja de acest tip de vărsare de sânge.
  Dar, pe de altă parte, emoția războinică se ridică în tine. Și începi să-i lovești pe samurai cu forță violentă și violentă.
  Oleg Rybachenko a ținut din nou o placă turnantă cu săbii. A tăiat o mulțime de japonezi și a rugat:
  - Slavă erei țarului Nicolae.
  Margarita a aruncat și un cadou criminal al morții cu degetele goale. A sfâșiat o mulțime de japonezi și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Slavă erei marilor regi!
  După aceea, copiii nemuritori vor fluiera. Și darurile distrugerii vor cădea pe pozițiile japonezilor. Spărgându-le prin cranii.
  Și în mare, o fată se luptă cu o hoardă galbenă. Echipajul de frumuseți în bikini al distrugătorului se luptă cu disperare cu samurai. Și fetele arată clasa cea mai înaltă și luptă.
  Marina cu prietenii ei desculți îndreaptă cu pistolul către japonezi. Trage și pronunță cu precizie.
  - Unu, doi, trei... Rupe japonezii! Patru, opt, cinci! Rupe nava!
  Iar fetele o susțin urlând:
  - Rupe nava!
  Și tocuri goale, rotunde, roz. Masha, aproape goală și ea, în pantaloni scurți, țintește țeava și răcnește:
  - Slavă erei comunismului țarist!
  Și, de asemenea, ca un foc. Și aparatul de mine este lansat. Și lovește direct în lateralul crucișătorului japonez.
  Masha țipă entuziasmată:
  - Sunt un războinic terminator!
  Și tocurile ei goale și rotunde sunt atât de seducătoare. Iar echipajul este format exclusiv din fete. Ce să spun, e destul de tare.
  Marina, încercând să-și scufunde adversarii, a mormăit:
  - Slavă Patriei Sovietice! Vom trăi sub comunism!
  Și un alt crucișător inamic se scufundă.
  E frumos când echipa este formată doar din fete. Și fetele preferă să alerge în căldură în pantaloni scurți. Și le place foarte mult, la naiba.
  Aici fata Melonica a luat-o și a lansat un bumerang cu degetele goale de la picioare. Și câțiva japonezi tăiați s-au prăbușit în mare.
  Melonica a luat-o și a cântat:
  - Credința mea, credința în comunism!
  Și lansează din nou un bumerang criminal.
  Masha a adus un alt dar al morții inamicului. Și acum crucișătorul escadronului japonez se desparte din nou. Este clar că este rău să te lupți cu rusoaice. Vor mușca tigrul cu dinții.
  Natasha în atac a tăiat un ofițer japonez în jumătate. Și a declarat agresiv, dezvăluind dinții:
  - Cel mai puternic spirit rusesc din lume!
  Și din nou, frumusețea într-un atac agresiv.
  Zoya, cu călcâiul gol, a aruncat o bombă de cărbune. A sfâșiat o masă întreagă de japonezi. Și ea a rupt multe mâini și capete de samurai. Apoi frumusețea a cântat:
  - Cred în marele comunism!
  Și fulgerele vor zbura din sfarcul ei de căpșuni.
  Augustin la atac ca o cobra. Iată un mic tanc japonez rupt literalmente de o grenadă aruncată de el. Și frumusețea de foc a aruncat-o, desigur, cu ajutorul degetelor goale de la picioare.
  Dupa ce a cantat:
  - Jură credință țarului Nicolae! Îi doresc copii să câștige!
  Svetlana este, de asemenea, o adevărată fiară în luptă. Lacrima acestor japonezi, de parcă ar fi un fel de păpuși.
  Iar războinicul a răcnit în vârful plămânilor ei în timp ce fulgerele i-au zburat din sfarcul de căpșuni:
  - Pentru epoca țaristă! Nicolae al II-lea este un adevărat vultur!
  Și cu călcâiul gol, fata va arunca un alt pachet exploziv mortal.
  Dar în atac și echipajul tancului Gerda. Fata se luptă într-o mașină rusească.
  Și aici se arată din partea cea mai bună.
  Cu picioarele goale, Gerda țintește pistolul și trage în inamic. Un obuz distruge o mașină japoneză.
  Blonda în bikini urlă:
  - Slavă țării noastre -
  Satana nu ne va birui!
  Vulpea cu părul roșu în atac, zdrobind arma samuraiului, răcnește:
  - Pentru măreția ideilor ariene!
  Picioarele goale arătând culașa pistolului.
  Apoi ea a răcnit:
  - Pentru un nou al Treilea Reich!
  Christina, trăgând în samurai, a remarcat:
  - Viitorul Germaniei este înainte! Între timp, luptăm pentru Rusia țaristă!
  Și mai apasă pedala cu călcâiul gol.
  Magda, trăgând în dușmani, a emis agresiv, dezvăluind colții:
  - Vom renaște și vom fi mai cool decât Rusia!
  Și ea a fulgerat cu dinți sidefați. Da, aceștia sunt patru tipi foarte combativi. Mai exact, fetele, care sunt aproape goale, dar foarte frumoase, și se luptă.
  Gerda, trăgând în japonezi, șopti:
  - Totul este amestecat, împletit,
  Clopotele biletului sună...
  Adevăr fals, minciună adevărată
  Fete în glezne goale!
  Charlotte, mâzgălindu-l pe samurai cu o mitralieră, a răcnit:
  Umbra, umbra, umbra, umbra...
  umbra lui Petrel...
  Și apăsând pe trăgaci cu călcâiul gol, fata roșcată a grămăit.
  Christina, zdrobind inamicul, a confirmat:
  Se ridică din nou peste țară!
  Și cu un mamelon de căpșuni, cum va apăsa câinele, iar tunul va trage un proiectil. Și va merge direct la depozitul de muniții. Și întreaga baterie va lua o dată și va exploda.
  Magda, lovind cu degetele goale picioarele grațioase de fetiță ale inamicului, chicoti:
  Umbra, umbra, umbra, umbra...
  umbra lui Petrel!
  Gerda a apăsat butonul cu sfarcul stacojiu al pieptului și a trimis un proiectil către inamic, a emis:
  - Este timpul de rambursare!
  Charlotte, trăgând cu ajutorul degetelor goale de la picioare, țipă, scoțând limba:
  - Umbră, umbră, umbră, umbră,
  umbra lui Petrel!
  Christina, trăgând cu un mamelon de rubin în soldații japonezi, a emis:
  - Într-un vârtej de suferință și necaz!
  Magda, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a bătut pe dușman și a scârțâit:
  - Nu ne poți ademeni într-o revoluție!
  Gerda le-a pălmuit pe japonezi folosind un toc rotund, gol, de fetiță și a remarcat:
  - Numai regii au multe necazuri!
  Fetele, de fapt, desigur, sunt arieni de cel mai înalt nivel. Acum Germania este o țară agitată în criză. Hitler a pierdut alegerile prezidențiale, iar șansele sale la putere par deja nesolubile. Și are doar o majoritate relativă în Reichstag.
  Oleg Rybachenko, luptându-se cu japonezii, și-a amintit că ceva similar s-a întâmplat în Rusia.
  Când Jirinovski, care a fost comparat cu Hitler, a câștigat primul loc la alegerile pentru Duma de Stat, dar a putut nu numai să dezvolte succesul, ci chiar să-și mențină funcțiile.
  Băiatul a aruncat câteva stele cu degetele goale de la picioare. Au rupt stomacul a o duzină de japonezi. Apoi băiatul se gândi din nou.
  Că Jirinovski este un laș și are un suflet de iepure. Ce a simțit alegătorul și nu a votat pentru el la alegerile prezidențiale din Rusia.
  Băiatul terminator a fluierat, iar corbii au început să cadă asupra japonezilor, care, fiind uluiți, a devenit un berbec. Și străpuns prin capetele samurailor.
  Apoi băiatul se gândi din nou. Aici oamenii gândesc adesea ilogic. De fapt, ei au fost sedusi la un moment dat de Eltsin. Deși era clar că Boris nu strălucea de intelect. Și că managerul de la el este mediocru. Cel mai important lucru este că Elțin este încăpățânat, cu o dorință patologică de a schimba echipa, adică de a aranja personalul sărită. În acest sens, Lukashenka este asemănător cu el, de asemenea, iubește să amestece pachetul de personal și să schimbe Shilov cu Mylov. Deși rotația prea frecventă a personalului este dăunătoare.
  De exemplu, al optulea premier Rumos a fost deja filmat. Și pune în locul lui unul și mai rău. Lukașenka a început, în general, să înnebunească de-a lungul anilor. Și chiar și propriul său anturaj a început să înțeleagă că dictatorul este complet inadecvat. Nu e de mirare că mulți manageri au mers la președinție. A existat o scindare în elita conducătoare.
  Și cum s-a comportat Lukașenko cu coronavirusul? Comportamentul lui este pur și simplu nebunesc! Dar în mica Belarus, măsurile de carantină și închiderea frontierelor ar putea avea un efect puternic. Mai mult, a existat un avans în timp.
  Dar Lukașenka s-a comportat fără a ține seama de sănătatea oamenilor. Și Belarus a depășit Italia și China în ceea ce privește numărul de infectați.
  După aceea, majoritatea belarușilor l-au urât pe dictator. Și doar frauda electorală masivă, utilizarea resurselor administrative, presiunea sălbatică asupra alegătorilor, au oferit șansa de a câștiga cele șase alegeri prezidențiale din Belarus.
  Oleg Rybachenko a executat o tehnică de fluture nebun cu săbii, tăind o duzină de samurai și a cântat:
  - Promitem fara dificultate, e adevarat, da! Dar apoi, cu câtă dificultate cădem în abis mai târziu!
  Și călcâiul gol al băiatului a lansat pachetul ucigaș din rumegușul lor.
  Da, tratamentul pentru coronavirus este foarte costisitor și revizuiește sănătatea. Deci dictatorul Lukașenka nu a salvat nimic refuzând să ia măsuri urgente. Și ce este coronavirusul, mai are de experimentat în propria piele. Zeii ruși și puterile superioare pedepsesc dictatorii pentru frivolitate. În general, doar guvernele criminale economisesc pentru sănătatea oamenilor.
  Oleg Rybachenko a aruncat cu degetele goale o bombă de casă. Acum este un băiat nemuritor. Și a răcnit în vârful plămânilor:
  - Slavă țării Rusiei, unde oamenii sunt ca vulturii!
  Margarita a avut o primire de fan și zdrobindu-i pe dușmani, a scârțâit:
  - Acesta este pământul nostru! Rusia suntem noi!
  Iar călcâiul gol al fetei a trimis un dar de distrugere dușmanilor.
  Margarita fluieră din nou, iar corbii cad pe capetele soldaților japonezi.
  Și nimic nu o poate salva.
  Fata este foarte combativă și suficient de cool pentru a sparge orice putere a inamicului.
  Natasha este în ofensivă... Ea doborî dușmanii.
  Și aici, pe cer, Alenka cu echipajul ei.
  Cinci fete într-o mașină de tocat carne uriașă cu trei lame.
  Alenka trage dintr-un tun de avion, distrugând japonezii și scârțâie:
  - Spre slava tatălui-rege!
  Anyuta îl lovește pe samurai cu mitraliere și strigă:
  - Nu vom câștiga degeaba!
  Alla aruncă o bombă asupra pozițiilor japoneze și exclamă:
  - Și munți și mări!
  Maria a împușcat și ea dintr-un pistol de avion. A sfâșiat samuraiul și a scârțâit din plin:
  - Slavă Domnului!
  Marusya a lansat o mină din pântecele elicopterului. Ea a sărit în sus, eliminând soldații japonezi.
  Iar fata erou a lătrat:
  - Tot pământul nostru!
  Cei cinci s-au luptat cu samuraiul în detaliu. Și elicopterul dă jos prezent după prezent pe japonezi.
  Este greu să oprești armata țaristă. Mai ales dacă există astfel de piloți în el și Anastasia și Akulina.
  Anastasia Vedmakova luptă în pantaloni scurți. Și trimite un cadou ucigaș de distrugere inamicului.
  Apoi ea a cântat:
  - Cel mai bun țar Nicolae din lume!
  Și din nou, cu ajutorul degetelor goale, țintește un pistol de avion. Și dă jos un alt as japonez.
  Akulina Orlova luptă și ea cu curaj. Și îi zdrobește complet pe japonezi. Și își folosește degetele goale. Și iarăși un alt plan al țării soarelui răsărit se împușcă. Apoi va răcni și destul de agresiv:
  - Sunt un războinic să spunem, doar super!
  Și faceți cu ochiul adversarilor. De exemplu, încă nu ai nici cea mai mică șansă de a fi un samurai. Și fetele te vor sfâșia cu siguranță.
  Anastasia Vedmakova doboară din nou o mașină japoneză. Mai precis, un avion primitiv ciripește:
  - Ne vom dărui sufletele pentru Patria noastră,
  Și vom rezista și vom câștiga din nou!
  Akulina Orlova, doborând o altă mașină cu ajutorul degetelor goale de la picioare, scârțâi:
  - Slavă Patriei regale! Slavă țarului Nicolae al II-lea!
  Și războinicul a făcut o altă întorsătură impresionantă. Și două avioane japoneze s-au ciocnit. Și placaj și moloz au căzut în direcții diferite.
  Până acum, Japonia este fundamental inferioară Rusiei ca aeronave. În plus, ea încă nu are nicio șansă să reziste mult timp. Rușii sunt foarte puternici.
  Deci tancurile chiar aterizează.
  Echipajul lui Elizabeth de pe "Alexander al treilea" se grăbește în luptă. În ciuda dimensiunilor sale impresionante, tancul rusesc a urcat cu ușurință pe coastă și nu a rămas blocat în nisip.
  Deci, armata rusă se mișcă și cu ajutorul tancurilor puternice care sunt capabile să măcine orice putere.
  Elizabeth trage un tun folosind degetele goale de la picioare și spune cu forță:
  - Patria noastră este Rusia,
  Fii mai fericit în lume!
  Elena trage cu mitraliere. Samuraii cad ca copacii tăiați din cadourile de plumb pe care fetele le trimit.
  Elena spune râzând:
  - Patria noastră va deveni mai frumoasă,
  Serviți fetele din Rusia!
  Ekaterina îşi apăsă călcâiul gol. Ea a trimis un proiectil cu o forță mortală colosală. A sfâșiat o masă de japonezi și a scârțâit:
  - Pentru victorii regale!
  Euphrasia, zdrobindu-i pe japonezi cu omizi, a notat:
  - Nu numai regal, ci și al nostru!
  Elena a tras din nou folosind degetele goale de la picioare. Ea a sfâșiat samuraiul în bucăți și a scârțâit:
  - Da, pentru marile noastre victorii!
  Elizabeth a tras cu mitraliere. Ei bine, ea are un rezervor de zdrobire. Asa bate japonezii.
  Fata a cântat, tăindu-l pe samurai în masă:
  - Nu există mai frumoasă Patrie-Mamă-Rusia,
  Luptă pentru ea și nu-ți fie frică...
  Nu există nicio țară, credeți că Rusia este mai frumoasă,
  Cu noi Ucraina, Belarus!
  Ekaterina, trăgând în inamic, și-a dezvăluit dinții, și-a apăsat călcâiul gol pe trăgaci și a urlat:
  - Pentru Rusia, care este cea mai frumoasă dintre toate!
  Euphrasia, tăind în frenezia samurailor și doborând soldații galbeni, a declarat agresiv:
  - Rusia a stat și va sta ca o stâncă!
  Și tancul "Alexander al treilea" a accelerat. Păcat, dar păcat că țarul Alexandru al III-lea a murit la patruzeci și nouă de ani. Dacă a trăit mai mult, poate că Rusia a câștigat primul război cu Japonia. Și atunci autocrația ar fi de neclintit și invincibilă. Și în Primul Război Mondial, lovitura de stat din februarie s-a petrecut deja când Rusia era în pragul victoriei finale.
  Dar dacă nu ar exista nicio înfrângere în războiul cu japonezii, nu ar mai fi nici un gând. Și asta înseamnă un focar de revolte și tot felul de conspirații. În plus, în principiu, sănătos ca un taur, Alexandru al treilea ar putea trăi mai mult. Și ar putea reuși să câștige personal primul război mondial? Si ce? Împăratul austriac, care a intrat în bătălia cu Rusia Franz, a trăit optzeci și șase de ani și a corectat șaizeci și opt. Și a murit în 1916! Și că Alexandru al treilea nu ar fi putut trăi atât de mult sau chiar mai mult?
  În orice caz, Rusia este acum condusă de Nicolae al II-lea. Și domnia lui este lungă.
  El este deja înaintea Ecaterinei a II-a ca durată. Și astfel îl poate bloca și pe Petru cel Mare. Sau poate Ivan cel Groaznic. Adevărat, el a domnit pur nominal de ceva timp.
  Elizabeth trage din nou. Spărge o mașină japoneză și, dezvăluind dinții, spune:
  - Cred în epoca comunismului!
  Și face cu ochiul partenerilor săi!
  Elena tunde samuraiul cu o rafală de mitraliere și spune, dezvăluindu-și dinții albi:
  - Va fi o nouă eră și răsăritul soarelui!
  Și din nou, cu ajutorul degetelor goale, fata trage.
  Ekaterina, trăgând în adversarii ei, a emis agresiv:
  - Epoca țarului Nicolae al II-lea va fi foarte glorioasă!
  Iar fata le va face cu ochiul partenerilor ei. Ei bine, le place să facă asta.
  Și tancul îi zdrobește pe japonezi. Și evidențiază soldații.
  Două germane se luptă pe cer: Albina și Alvina. Au primit deja toate primele patru grade ale Crucii Sf. Gheorghe. Și prima cruce din argint. Al doilea este argint cu arc. A treia cruce este de aur. Mai mult aur cu un arc. Iar al cincilea pe care fetele își doresc cu adevărat să-l obțină este auriu cu diamante mici. Al șaselea grad al crucii este aur cu arc și diamante. Și există și gradul al șaptelea - o cruce de platină cu diamante, iar al optulea: o cruce de platină cu diamante și un arc. Ultimele cruci sunt mai mari decât cele aurii și au mai multe diamante pe ele. Și arcul era împânzit și cu diamante.
  Până la opt grade, cu cât gradul este mai mare. Cu cât se plătesc mai mulți bani în fiecare lună pe viață. Mai mult, deținătorii unei diplome cu diamante nu sunt plătiți cu bani doar pentru premii înșiși, ci și moștenitorii. Cu cruci de aur cu diamante - cincizeci de ani, și cruci de platină cu diamante - o sută de ani!
  Premiile cu diamante sunt rare, dar sunt capabile să ofere pentru o lungă perioadă de timp nu numai eroul însuși, ci și urmașii.
  Și fetele din Germania se străduiesc din greu să le câștige.
  Albina doboară un avion japonez cu degetele goale de la picioare și ciripit:
  - Dar marele Reich....
  Alvina a mai tăiat o mașină din țara soarelui răsare și a continuat cu forță:
  - Ni s-a spus să nu mergem în derivă!
  Albina a întors avionul, a tras o rafală. Japonezii s-au aprins ca o lumânare.
  Fata blondă a guturat:
  - Pentru măreția comunismului arian în întreaga lume!
  Alvina a lovit o mașină cu samurai și a guturat:
  - Pentru marele nostru succes!
  Și folosind degetele goale de la picioare, ea a trimis din nou un dar ucigaș al morții.
  Fetele germane erau hoatoare extrem de puternice. Și acum îi ucid pe dușmanii Rusiei. Dar ei pot la fel de bine să omoare soldați ruși. Sunt mercenari.
  Lermontov a scris despre astfel de oameni;
  Dar ce minune de departe
  Ca sute de fugari...
  Ne-a apărut prin voința sorții,
  Pentru a prinde faima și rangul!
  Albina a notat agresiv în timp ce îl dobora pe noul japonez cu mare încredere în sine:
  - Sunt cel mai bun din lume!
  Alvina a doborât un alt pilot japonez, a țipat și ea obiectând și și-a arătat limba:
  - Nu! Sunt cel mai bun din lume!
  Albina a cântat conciliant, doborând avioane japoneze:
  - Suntem cei mai buni din lume
  Vom înmuia toți inamicii în toaletă...
  Patria nu crede în lacrimi -
  Vom da oligarhilor răi în creier!
  Dar printre ceilalți războinici ai legiunii străine, se luptă și Jane Armstrong. Frumoasă fată britanică. Și cu ea în echipă, de asemenea, exclusiv sexul frumos.
  Războinici, desigur, desculți și în bikini.
  Gertrude încărcă pistolul cu degetele goale de la picioare. Și Malanya a arătat și a tras.
  Tunul japonez s-a răsturnat.
  Monica ciripit, dând din cap.
  - Slavă Marii Britanii!
  Jane Armstrong a cântat în timp ce trăgea cu mitraliera:
  - Conduce Britannia mările cerești,
  Nu vom fi niciodată sclavi!
  Slavă pământului nostru englez!
  Ei bine, Rusia are un țar!
  Și din nou, războinicul o va lua și va trage foarte precis. Și tancul japonez a fost împărțit în bucăți.
  Gertrude, conducând focul, l-a luat și a cântat:
  - Soare strălucitor al speranței
  Se ridica din nou peste tara...
  Câștigăm ca înainte
  Și au făcut drumeții!
  Și englezoaicele în plină desfășurare și luptă în transă.
  Oleg Rybachenko se luptă cu japonezii. El seamănă foarte mult cu băiatul din desenul animat Conan. Doar și mai repede. Și astfel acești samurai sunt treierați. Este clar că Japonia nu are nicio șansă împotriva unei astfel de echipe.
  Băiatul terminator a luat și a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a cântat agresiv:
  - Ridică o țară uriașă,
  Ridică-te pentru o luptă până la moarte!
  Cu o armada foarte întunecată,
  Și hoarda galbenă!
  Margarita a luat și a tăiat cu săbiile o moară triplă. Apoi
  Cu călcâiul gol, a lovit o grămadă de grenade pe care băiatul mesager i le-a aruncat.
  A sfâșiat o masă de japonezi și a cântat;
  Mai nobil furie
  Rupe ca un val...
  Există un război popular -
  Război sfânt!
  Da, acesta este un cuplu de copii nemuritori, ei sunt foarte activi în distrugerea și tăierea inamicilor. De la astfel de băieți nu provine mila samurailor. Dar, în orice caz, aici întreaga armată țaristă este formată din eroi și cei mai adevărați câștigători.
  Oleg Rybachenko, tocați adversarii, a remarcat:
  - Fără milă, fără milă, fără milă față de dușman!
  Eu sunt oricine, sunt oricine, voi sfâșia armata cu sabia!
  Și băiatul va fluiera din nou într-un interval special. Și corbii vor leșina, străpungând până la moarte cu ciocul craniile soldaților din țara soarelui răsărit.
  
  rânjetul iadului panterei germane
  ADNOTARE
  Fetele germane au reușit să facă o astfel de "Panteră", care este capul și umerii mai puternice decât tancurile sovietice. Drept urmare, Wehrmacht-ul a inversat valul războiului și a început să câștige. Când fetele se luptă desculte, nu pot fi oprite.
  . CAPITOLUL 1
  Dacă tancul sovietic T-34 a fost un șoc pentru germani, atunci naziștii au răspuns la aceasta cu un Panther-2 și mai formidabil și mai eficient. Gerda și Charlotte au dezvoltat un tanc fundamental nou. Cu un turn îngust și mic. Numărul membrilor echipajului a fost redus la patru. Motorul și transmisia au fost așezate împreună și transversal, iar cutia de viteze pe motorul însuși. Greutatea rezervorului a fost redusă la treizeci și șase de tone. În același timp, armura laterală a devenit ca cea a "Tigrului" -2 la 82 mm sub pante. Și fruntea carenei este de 120 mm sub pante mari, iar fruntea turnului este de 150 mm, părțile laterale sunt de 82 mm și, de asemenea, cu pante. Cu un motor de 700 de cai putere, un astfel de rezervor era mobil și manevrabil. De asemenea, șasiul său a devenit mai ușor și mai ușor de reparat și mai accesibil. Unele dintre elemente au fost scoase din carenă. Înălțimea rezervorului este de doar 1,80 metri.
  Apariția lui a fost un șoc pentru trupele sovietice. Mașina nu a ajuns cu adevărat la Kursk Bulge. A început să fie lansat în serie abia în septembrie a celui de-al patruzeci și treilea an.
  Dar în timpul contraatacului Mainstein, acest tanc a fost folosit pentru prima dată în masă.
  Și Gerda însăși cu echipa ei a luat parte la luptă.
  În ciuda gerului, fetele erau în bikini și desculțe, astfel de hoți curajoși.
  Până acum, tancul avea vechea armă cu țeavă lungă de 75 mm, care a fost suficient pentru a învinge inamicul.
  Gerda a tras o lovitură de tun folosind degetele goale de la picioare și a lovit vehiculul sovietic în frunte.
  Atunci războinicul a ciripit:
  - Slavă ideilor frăției ariene!
  Fata asta a pus cele treizeci și patru foarte potrivit.
  Apoi Charlotte, parcă pălmuită, dintr-un tun cu foc rapid. Și loviți rezervorul chiar în centrul turnului. Și urlă:
  - Pentru mari victorii!
  Și apoi Christina a luat și a tras. Fetele trăgeau pe rând și chiar foloseau picioarele goale.
  Războinicul cânta:
  - Victoria mea mă așteaptă!
  Magda a lovit și ea. Fata și-a folosit și degetele goale de la picioare și s-a prăbușit cu o altă mașină sovietică, gângâind:
  - In numele lui Dumnezeu!
  Patru fete germane lucrează temeinic. Și foarte eficient.
  Și un alt tanc elimină. Războinicii lucrau ca un batalion de luptă.
  Au doborât patruzeci de tancuri sovietice într-o singură luptă, ei înșiși au primit mai multe lovituri care au ricoșat.
  Contraatacul lui Mainstein a câștigat în forță, iar germanii au reușit să învingă trupele sovietice și să le arunce peste Nipru.
  A fost prima victorie majoră în luni de zile. Și naziștii au putut să se țină de Nipru.
  Dar în ianuarie, Armata Roșie a avansat din nou, de data aceasta lângă Leningrad, și a reușit să reușească. Adevărat, încercarea de a forța din nou Niprul în sud a eșuat, dar blocul de la Leningrad a fost înlăturat. Pe acest fond, nemții au rezistat în centru și cel mai important la cotitura Niprului. Bătăliile aprige din iarnă nu au oferit Armatei Roșii un avantaj în acest sector.
  Desigur, noul tanc "Panther" -2 a jucat un rol. S-a dovedit a avea succes. Rapid și bine protejat. Aproape de două ori mai ușor decât "Tigerul" -2 și practic nu este inferior acestei mașini în rezervare. Apropo, "Tiger" -2 nu a intrat în serie. În schimb, o modificare mai puternică a lui Panther-2 nu a apărut, doar cu o tonă mai grea.
  Și Hitler a ordonat ca Tiger-2 să fie reproiectat pentru a face armura mult mai groasă pentru această greutate. Pe cheltuiala armei au existat dispute - pentru a crește sau nu calibrul armei. Cu toate acestea, mai multe calibre scad cadența de foc, precizia și stocul de obuze.
  Iată vechea armă a Panterei, se descurcă bine sarcinii sale. Și chiar și IS-2, lovește pumni în frunte.
  Deci, merită schimbat? Deși proiectilul este mic și nu distruge prea mult.
  "Panther" -2 B, cu un tun de 88 mm în ansamblu, era o mașinărie care se potrivea mai mult sau mai puțin armatei.
  În primăvară, germanii au intrat în ofensivă pe frontul italian, profitând de pauza temporară din est.
  Și au reușit să învingă trupele aliate în acest sector al frontului. Apariția ME-262 a contribuit și ea la succes. Noul avion de luptă a fost un șoc. A apărut mai devreme decât istoria reală, datorită căreia experții l-au convins pe Hitler să nu facă un blitzblomer, ca model ineficient. În plus, în locul programului de rachete Fau, s-a acordat prioritate dezvoltării aeronavelor cu reacție. Și asta a afectat cursul războiului. Și Charlotte și Gerd l-au convins pe Hitler de asta.
  Ceea ce spun ei este că rachetele sunt cu adevărat ineficiente din cauza preciziei lor scăzute și a costului ridicat. Dar avioanele cu reacție sunt viitorul. Mai mult, ME-262 este destul de ușor de gestionat și, ca urmare, este disponibil pentru ași. Și e greu să-l dobori. Greutatea de zbor mai mare a vehiculului a făcut posibilă agățarea armurii pe el și două motoare cu reacție, iar manevrabilitatea verticală este impresionantă. Și armele puternice au făcut posibilă doborarea unei mașini dintr-o singură mișcare. Două fete care au devenit ași în prima lor luptă s-au dovedit a fi deosebit de bune: Albina și Alvina.
  De regulă, se luptau aproape goi, doar în pantaloni scurți și o fâșie subțire de pânză pe piept. Și au făcut minuni.
  Albina a efectuat o viraj. Își apăsă piciorul gol pe pedală. A doborât un avion american și a cântat:
  - Pentru puterea comunismului arian!
  Alvina a doborât mașina aliaților și a continuat să tragă cu degetele goale. Și ea a guturat:
  - Pentru băieții noștri!
  Fetele sunt atrăgătoare și extrem de combative și războinice. Ei sunt foarte faimos distrug aliați pe cer.
  Și câștigând atât de furios facturi.
  Naziștii i-au eliminat deja pe aliați, capturând mulți prizonieri și trofee, din Italia. Dar pe insula Sicilia sunt acoperiți de marea marina a aliaților.
  În vară, Aliații pregătesc o debarcare în Franța. Dar sunt într-o dispoziție neliniștită. Nemții au devenit mai puternici și au cele mai bune tancuri din lume. Și avioanele cu reacție sunt și cele mai bune din lume, doar că sunt vreo mie până acum, nu atât de multe.
  Dar sunt foarte mortale.
  Vara, iar Stalin pregătește o ofensivă. Dar sarcina este mai dificilă decât în istoria reală. În Polisia nu există balcon, iar Niprul este încă un obstacol serios. Și apărarea germană este puternică.
  Dar tancurile germane sunt probabil mai bune pentru moment. Și avioane de asemenea. Aici a apărut TA-152, evoluția lui Focke-Wulf, iar o astfel de mașină este o aeronavă foarte serioasă. Și polivalent în același timp. Și este capabil să doboare adversarii fără îndoială. Arme și armuri puternice. Și cea mai bună performanță și viteză de zbor.
  Nemții atât în aer cât și pe uscat au primit echipamente mai bune. Dar încă nu s-au săturat. Și au acumulat forță și au fost în apărare activă.
  Armata Roșie, folosind noile tancuri IS-2 și T-34-85, a intrat în ofensivă. Lovitura principală a fost dată în centru. O parte din forțe au dat însă și ei la rândul lui Nipru. Germanii erau gata să respingă lovitura. Deși puțin mai devreme, au început debarcările Aliaților în Normandia.
  A avut succes la început. Dar apoi tancurile au lansat un contraatac zdrobitor. Pistolul autopropulsat E-10, un tun autopropulsat foarte ușor și mic, cu doi membri ai echipajului așezați în spate, a luat parte și el la lupte, zdrobindu-i pur și simplu pe aliați. O siluetă foarte joasă de 1,2 metri, o greutate de zece tone și un motor de 400 de cai putere asigurau mobilitate rece. În același timp, armura frontală de 80 mm la o pantă mare a făcut mașina aproape impenetrabilă pentru fruntea aliaților. Și mai degrabă mic, ascuns. Și își înțeapă aliații ca pe o albină. Și germanii i-au zdrobit pe aliați. Albina și Alvina au doborât fiecare peste trei sute de avioane și fiecare a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii din frunze de stejar argintiu și diamante. Aceste fete erau pur și simplu uimitoare.
  Și i-au zdrobit pe toată lumea fără probleme în eficacitatea lor.
  Albina, cu ajutorul degetelor goale, a îndreptat luptătorul spre inamic și a început să-l doboare cu furia ei sălbatică. Și apoi trei luptători și un bombardier aliat au luat foc.
  Războinicul toarcă:
  - Pentru Prusia!
  Alvina a continuat să zdrobească aliații forței și să-i ardă literalmente. Și ea a guturat:
  - Pentru al treilea Reich!
  Și din nou, cu degetele goale, a îndreptat tunurile aeronavei către țintă. Și a ieșit grozav.
  Alvina a postat pe Twitter:
  - Suntem tigri grozavi, întruchiparea reginei!
  Albina a tăiat un alt avion englezesc, l-a făcut să fumeze și a rugat:
  - Dacă femeia este o tigroacă, atunci ea îl va rupe pe bărbat, chiar dacă nu este un măgar complet!
  Și apăsați pedala cu călcâiul gol.
  Alvina, trăgând în adversari și tuindu-i, a remarcat:
  - Picioarele goale ale unei fete, orice bărbat va fi obligat să se târască sub călcâi!
  Albina, după ce a doborât un alt avion al forțelor aliate, a fost de acord:
  - Un bărbat la vederea unui călcâi feminin gol devine o cizmă plină de pâslă!
  Alvina, cu degetele goale, a tăiat o altă mașină britanică, dezvăluind dinții, a dat:
  - O fată desculță va îmbrăca un bărbat plin, chiar dacă este obișnuit să facă altora cizme!
  Albina, doborându-l pe american, a remarcat:
  - Un om ar trebui să fie puternic ca un stejar și să nu permită să i se scoată așchii ca dintr-un ciot!
  Alvina a fost de acord cu asta:
  - Un călcâi de femeie desculț, un bărbat va fi dezbrăcat până la țintă și încălțat până la urechi!
  Albina a schimbat puțin subiectul, întrerupând un alt american:
  - Un soldat este silex, dacă mintea nu este o piatră de piatră!
  Alvina a doborât inamicul cu degetele goale, iar stânca dinților notă:
  - Un bărbat este un adevărat diamant când are o inimă de aur și nervi de fier!
  
  Albina, după ce a doborât un alt avion aliat, a guturat:
  - Un bărbat trebuie să fie puternic ca oțelul, dar strâns ca un ciot!
  Alvina a remarcat agresiv în timp ce a tăiat un avion american:
  - O persoană ar trebui să aibă un ochi de vultur, iar auzul nu ar trebui să fie ca al unui cioar!
  Albina, doborând inamicul, scârțâi:
  - Un bărbat are doar curajul unui vultur, dar de fapt, cel mai adesea personajul este un pui tipic!
  Alvina a remarcat agresiv, întrerupându-l pe american cu un salt de luptă:
  - Nu există femei urâte, există doar impotență masculină dezgustătoare!
  Pe scurt, fetele sunt pur și simplu super. Și până în iulie, fiecare doborât a depășit cinci sute de avioane și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Debarcarea Aliaților în Normandia s-a încheiat cu o înfrângere completă. Numai germanii au capturat peste șapte sute de mii de prizonieri. Și acesta este un succes grozav și colosal!
  În est, Armata Roșie a reușit să-i împingă pe germani doar puțin. Naziștii erau bine întăriți și luptau ca diavolii. Și au folosit fortificații ridicate în avans cu participarea populației locale. Și bineînțeles că i-a ajutat. Naziștii au luptat cu disperare și au respins aproape toate atacurile.
  Bătăliile au arătat că "Panther"-2 cu o pantă mare a plăcilor de blindaj frontale și o siluetă joasă este încă invulnerabil la tancurile sovietice din frunte. Și se descurcă bine cu mașinile Armatei Roșii. Și are un stoc mare de scoici.
  Așa că toate atacurile trupelor sovietice au căzut într-un bloc solid. Da, iar infanteria fascistă avea o pușcă de asalt MP-44 care nu avea egal și a doborât literalmente infanteria sovietică. Deci fasciștii nu puteau fi tratați în niciun fel.
  Și Fritz a respins atacul. Până când s-au grăbit să contraatace. A fost nevoie de eliberarea unui nou tanc "Tiger" -3, mai greu, cu un motor mai puternic și mai bine protejat.
  Da, și dezvoltă avioane cu reacție. În special XE-162 - un avion de luptă cu reacție mult mai ieftin, mai ușor și mai ușor de fabricat decât bombardierele ME-262 și Arado.
  Nici noul cu patru motoare german Yu-488 nu a fost rău, care a dezvoltat o viteză colosală pentru un bombardier cu elice de șapte sute de kilometri pe oră, datorită unei aripi mai mici.
  În timp ce Fritz-ul acumula putere. Și au purtat un război submarin... Înfrângerile aliaților din Italia și Franța au slăbit poziția lui Roosevelt. Și aici și americanii au fost învinși când au încercat să aterizeze în Filipine. Navele de luptă japoneze au fost capabile să detecteze și să distrugă forțele americane de debarcare.
  Roosevelt a pierdut alegerile în fața tânărului republican Joseph Biden. Și acesta este președintele, care a declarat deschis că URSS nu are nevoie de ajutor. Că Stalin este mai rău decât Hitler și că toate eforturile trebuie concentrate asupra Japoniei.
  Churchill a avut și el probleme.
  Prin urmare, în timp ce Hitler a așteptat, iar germanii au stat în apărare strânsă. Numai în Sicilia au efectuat o operațiune și au recapatat-o de la aliați. Mai mult, flota britanică s-a rărit din cauza activității submarinelor naziste.
  În toamnă, Armata Roșie a încercat să avanseze în sud. Și, de asemenea, împotriva Finlandei.
  Ofensiva de vară pe istmul Karelian s-a încheiat apoi fără succes. Finlandezii și serviciile de informații germane l-au descoperit și s-au pregătit. Și URSS a alocat puține forțe pentru această operațiune.
  În toamnă s-au aruncat mai multe trupe, dar s-au și împotmolit, iar nemții au fost gata. Naziștii au folosit avioane cu reacție în recunoaștere, pe care luptătorii sovietici și optica perfectă nu le-au putut ajunge din urmă. La fel și camere unice. Și asta a ajutat foarte mult.
  Așa că practic au învățat cum să descopere dezinformarea și să urmărească mișcările trupelor.
  Deci acum Stalin nu putea lovi atât de ușor dintr-o dată. Și naziștii au preluat apărarea.
  Iarna, trupele sovietice au încercat din nou să avanseze în centru. Lovitura a fost dată între Nipru și Dvina de Vest. Și a fost o mișcare îndrăzneață. Dar este destul de evident și germanii au fost întăriți complet acolo. Și au ridicat cele mai recente tancuri și tunuri autopropulsate E-25, cu un tun de 88 mm. Această mașină, cu o greutate de douăzeci și șase de tone, avea un motor de 700 de cai putere și o armătură frontală de 120 mm sub pante și laturi de 82 mm, cu o înălțime de 1,4 metri. Pistolul autopropulsat este impenetrabil în frunte datorită unghiurilor mari de înclinare ale armurii. Iar la bord era încă acoperit de role. Și ai putea, de asemenea, să atârne ecrane.
  Așa că Armata Roșie s-a confruntat cu un inamic foarte serios. Ceea ce nu este atât de ușor de depășit. Și naziștii au respins din nou ofensiva din ianuarie a Armatei Roșii.
  În bătălii a luat din nou soarta lui Gerda și Charlotte. Ambele fete s-au luptat cu tunurile autopropulsate E-25, întinse. Și au doborât literalmente spiritul din inamic.
  Gerda s-a bătut cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Slavă armatei noastre!
  Charlotte a tras, de data aceasta apăsându-și mamelonul stacojiu pe butonul joystick-ului și ciripind:
  - Slavă marilor victorii!
  Gerda remarcă foarte agresiv, trăgând în inamic:
  - Pentru măreția planetei!
  Și cu călcâiul gol, de parcă ar apăsa butonul.
  Charlotte și-a plesnit din nou mamelonul rubin și a suflat prin mașina sovietică ciripind:
  - Pentru culmile cucerite!
  Și cum râde. Luptă împotriva fasciștilor.
  Și în martie 1945, naziștii au intrat în ofensivă. Și a făcut prima injecție. Au spart apărarea din zona Dvinei de Vest.
  Până atunci, Statele Unite au redus efectiv ostilitățile împotriva celui de-al Treilea Reich și a Marii Britanii.
  Și acum naziștii s-au concentrat în est. Hitler a vrut serios să ardă totul. Și totul este foarte minuțios pe măsură ce se aprinde.
  Dar apărarea trupelor sovietice este foarte persistentă și de data aceasta în mai multe eșaloane. Și nemții au străbătut-o după ce au trecut cincizeci și trei de kilometri de linii, dar au fost opriți la a patra. În plus, a avut loc un dezgheț și luptele au fost temporar încetinite.
  La sfârșitul lunii aprilie, Stalin a încercat din nou să atace. Iar trupele sale au fost folosite masiv în timpul străpungerii reflectorului. Dar și acest lucru a realizat puțin. Au spart apărarea și au avansat, dar apoi au fost aruncați înapoi la pozițiile inițiale.
  "Tiger" -3 avea o armură frontală de 250 mm și o armură laterală de 170 mm și un motor de 1200 de cai putere, cu o greutate de șaizeci și cinci de tone. Deci acest tanc a chinuit pur și simplu pozițiile sovietice. Pistolul avea țeava lungă de 88 mm și 100 EL.
  În mai, URSS a primit un nou tanc IS-3. Mașina era cu trei tone mai grea decât IS-2 și mai greu de fabricat, dar cu o turelă mult mai bine protejată, mai ales în frunte. Totuși, pistolul Tiger-3 nu a pătruns în frunte. Și rezervorul în sine are performanțe de condus și mai slabe decât IS-2.
  În aviația cu reacție, germanii și-au păstrat avantajul și chiar eforturile. Din iunie, au apărut în producția de masă a ME-262 X, cu aripi înclinate și două motoare mai avansate. Acest avion a dezvoltat o viteză de până la 1200 de kilometri pe oră și a zdrobit pe toată lumea.
  O mașină și mai serioasă a fost TA-400 cu motoare cu reacție și șase motoare. Această mașină a bombardat întreprinderile sovietice din Urali și dincolo de Urali. Apoi și așa mai departe. Armada puternică. Și avionul Yu-287 a devenit o problemă pentru aeronavele sovietice.
  Dar cea mai neplăcută surpriză pentru Armata Roșie sunt discotecile care ating viteze de până la patru viteze ale sunetului și, din cauza jetului laminar care curge în jurul mașinii, sunt practic invulnerabile.
  Și apoi germanii au primit, de asemenea, ME-263 fără gazdă pe motoarele cu rachetă, foarte mici, rapide și capabile să zboare patruzeci și cinci de minute și pot fi folosite mai eficient decât înainte de ME-163.
  Fritz a pus în funcțiune și luptătorii Gotha, de asemenea fără pilot și eficienți. Și planoarele au început să fie folosite în lupte.
  Pe mare, naziștii au continuat să-i chinuie pe britanici folosind flota de submarine. Inclusiv submarine în miniatură pentru o persoană. Și este foarte eficient.
  Flota baltică sovietică a suferit pierderi colosale. Și din aviație și război submarin.
  Albina si Alvina, ambele fete care alearga desculte si in bikini pe orice vreme, sau chiar singure in chiloti, au devenit piloti legendari. Pentru o mie de avioane doborâte au primit un nou premiu al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Fetele erau hoți extrem de atrăgătoare. Și astfel de conturi fantastice câștigă.
  Hitler îi adora. Și chiar și Fuhrer-ul le-a sărutat personal picioarele goale.
  În iunie, germanii au încercat să avanseze în jurul Niprului. Trupele sovietice erau în defensivă. Dar au cedat treptat sub atac. Ajutorul din cadrul Lend-Lease s-a oprit de fapt. Și URSS a avut o perioadă grea. Bombardările au continuat să crească.
  Tancul sovietic T-34-85 era o armă destul de slabă împotriva vehiculelor germane. Și nu a fost posibil să se facă un T-54 mai puternic. Și apoi pariul principal a fost făcut pe pistolul autopropulsat SU-100. Această mașină în istoria reală nu a devenit prea mare, dar, alternativ, producția sa a crescut din ce în ce mai mult.
  Atunci nemții au putut să avanseze în centru și să se apropie de Smolensk, acolo s-au desfășurat bătălii cu utilizarea masivă a SU-100. Vârful a fost atins în august.
  Echipajul tancului Elizabeth a făcut minuni la acest pistol autopropulsat. Mai ales când fetele se luptau aproape goale și desculțe.
  Elizabeth a apăsat chiar pe butonul tunului cu sfarcul ei stacojiu și a lovit tancul nazist, gângâind:
  - Pentru Rusia Mare!
  Ekaterina și-a apăsat mamelonul roșu pe piept. Ea a lovit o mașină germană și a scârțâit:
  - Pentru URSS!
  Elena a suflat și ea cu mare acuratețe. A lovit rezervorul fascist cu ajutorul unui mamelon de rubin și a scârțâit:
  - Pentru tara mama!
  Euphrasia a explodat pe rând cu un pistol autopropulsat asupra inamicului. Și folosind un mamelon de căpșuni, ea a țipat:
  - Pentru Patrie!
  Acestea erau fetele care se luptau.
  Nemții sunt toți stick și stick. Arma sovietică nu ia Tiger-3 în frunte. Da, iar "Panther" -3 este impenetrabil. Nemții au făcut armura mai groasă în ea și, pentru a nu pierde mobilitatea, au instalat un motor de 900 de cai putere. Deci tija mașinii lor fără rușine.
  Elizabeth trage cu degetele goale de la picioare. Proiectilul sovietic ricoșează.
  Fata a ciripit:
  Vom lupta pentru comunism!
  Ekaterina s-a bătut și ea, folosind degetele goale de la picioare și a remarcat, dezvăluind dinții:
  - Nu! Nu aia!
  Elena, folosind și ea piciorul gol, a tras în naziști și a cântat:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă!
  Euphrasia, remarcată agresiv, dezvăluind dinții:
  - Pentru puterea sovieticilor!
  Și, de asemenea, ca un foc, folosind degetele goale. Aceasta este o fată agresivă.
  Armata Roșie s-a retras puțin în centru, dar a păstrat Smolensk... În toamnă, germanii și-au oprit atacurile, dar au început, profitând de superioritatea aerului, să intensifice bombardamentele. Și această presiune este în creștere. Și bombele au căzut fără încetare asupra URSS.
  Până acum, țara sovieticilor nu avea aviație și pur și simplu nu exista nimic care să acopere activitatea inamicului.
  Iar inamicul presează capital. Și bombardarea din ce în ce mai activă și brutală asupra Rusiei.
  De asemenea, Huffman a depășit 1.000 de avioane doborâte în decembrie 1945 și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Și fetele și-au adus nota de două mii fiecare și au primit câte un premiu special. Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier și frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Da, Albina și Alvina sunt fete cool și foarte frumoase care se luptă aproape goale și desculțe și înving orice hoarde deodată - sunt fete mortale.
  Iarna, Armata Roșie a încercat să avanseze. Tancurile IS-3 au luat parte la lupte. Dar această mașină este destul de laborioasă în producție și cu o capacitate slabă de cross-country, în ciuda protecției bune a frunții, militarilor nu le-a plăcut cu adevărat. Și au cerut înlocuirea rezervorului. Dar IS-4 a avut o problemă. Stalin a interzis dezvoltarea tancurilor mai grele de patruzeci și șapte de tone. Și în timp ce acest tanc era în limbo. Precum și încercări de a crea alte mașini din familia Isov.
  Până acum, Fritz avea un avantaj în calitatea tehnologiei. Și a crescut pe cer.
  Deci, ca răspuns, producția de tancuri medii T-34-85 și SU-100 a crescut. Până acum, doctrina URSS a fost construită pe aceasta.
  Ofensiva de iarnă nu a avut succes. Nu s-a putut avansa serios, iar pierderile au fost mari.
  Germanii depozitau tancuri. A venit anul 1946... Forțele Fritz se acumulau și plănuiau să atace în mai.
  Până acum, URSS nu a putut crea un avion de luptă cu reacție și a pierdut fără speranță în bătălia în aer.
  Două fete, Albina și Alvina, au ajuns la trei mii de avioane doborâte până în martie 1946. Și au primit un nou premiu - Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Și acesta este un indicator foarte colosal al succesului.
  Iar în aprilie, discotecile celui de-al Treilea Reich, pe lângă berbec, luau și aplicau ultrasunete. Și acesta a fost primul care a trecut printr-un jet laminar și foarte reușit.
  URSS se confrunta cu vremuri grele pe viitor.
  . CAPITOLUL 2
  În mai 1943, a început o nouă mare ofensivă a hoardelor naziste. După ce au dezgropat tancurile și au adunat o masă de "Tigri" -3, care a devenit tancul principal, fiind cel mai protejat și mai puternic înarmat, naziștii au început să bată. Și au reușit să treacă prin apărare și să înceapă să se deplaseze în jurul Niprului dinspre nord.
  Pe cer, naziștii dominau. Situația a fost agravată de intrarea în război a Turciei.
  Otomanii s-au luptat cu Rusia de treisprezece ori în istoria lor. Și a contat pe al paisprezecelea, tot câștigă. Mai mult, al Treilea Reich este cu ei, iar Occidentul nu se amestecă. De fapt, în Marea Britanie a căzut regimul Churchill, iar noul guvern a fost de acord cu un armistițiu cu al Treilea Reich. Și Statele Unite au emis oficial un armistițiu. Mai mult decât atât, războiul cu Japonia nu a avut succes în totalitate, iar pierderile Americii în lupta cu samuraii au fost mari.
  Deci aici cel de-al Treilea Reich este complet dezlănțuit. Și a reușit să convingă Turcia să deschidă un al doilea front în Transcaucazia.
  Armata otomană se pregătea de mult timp de război și a aruncat o miliona armată împotriva URSS, cu o cantitate mare de echipament. Așa că acum s-a dovedit și nu este deloc grozav pentru Rusia. Și o altă problemă sunt bombardierele cu reacție TA-500, care ar putea spulbera fabricile sovietice practic cu impunitate. Și avionul fără coadă B-28, care ar putea ajunge în orice punct din URSS și să-l distrugă literalmente. Deci acum Rusia este puternic presată. S-a agravat și cu aprovizionarea Armatei Roșii, în special cu explozibili și muniție. Și nu era suficient combustibil. Germanii au bombardat sonde în Baku și regiunea Volga.
  Deci acum naziștii au avut o șansă și și-au dat seama. În primul rând, au vrut să captureze Donbasul. Acolo, apărarea s-a dovedit a fi mai slabă decât în direcția Moscovei și a reușit.
  Pentru Harkov au avut loc bătălii aprige. Și a fost foarte sângeros acolo.
  Gerda și echipajul ei au luptat pe "Tiger" -4, acest tanc era echipat cu un motor cu turbină cu gaz mai puternic de 1500 de cai putere și avea un tun mai puternic de 105 mm într-un țevi lung de 100 EL, dar cu aceeași greutate.
  Da, iar pistolul germanilor este cu încărcare automată și cu foc rapid.
  Și greutatea rezervorului este aceeași, iar silueta este și mai mică, iar panta armurii a devenit și mai mare.
  "Tiger" -4 este, fără îndoială, un tanc mai avansat, iar războinicii săi au fost primii care l-au testat.
  Gerda a tras, apăsându-și sfarcul stacojiu pe butonul joystick-ului și a rugat:
  - Victoria noastră nu este departe.
  Și a spart mașina sovietică IS-3.
  De asemenea, Charlotte a lovit vehiculele sovietice și a spart armura, a ars prin ea și a guturat:
  - Pentru victoriile noastre!
  Și cum râde.
  Și Christina va lua și va pălmui. Și SU-100 sovietic va exploda. Și apoi ciripește:
  - Pentru comunism.
  Desigur, fata a folosit un mamelon rubin.
  Magda a tras și cu degetele goale de la picioare. Ea a lovit inamicul și a guturat:
  - Pentru noi realizări!
  Și fetele râd. Până acum, au făcut totul ca și cum ar fi de top.
  Naziștii au ocolit Harkovul și apoi l-au luat. Apoi au înaintat spre Kranodon și Voroșilovgrad. Fell and Eagle... Și aceasta este o lovitură gravă pentru Armata Roșie.
  Stalin a ordonat să păstreze Vulturul cu orice preț, dar naziștii... s-au dovedit a fi puternici. La fel și puternicele lor arme de asalt autopropulsate. În special, Sturmtigr și Sturmlev ei mai puternic. Ultimul pistol autopropulsat era echipat cu o bombă cu reacție și mai bună și mai puternică.
  Și a zdrobit clădirile din plin. Și fetele se agitau lângă atentator. Echipajul lui Agatha și Adala a lucrat bine pentru Shturmlev. Și fetele și-au sprijinit picioarele goale de fier.
  Agatha a tras, apăsându-și degetele goale pe butoanele joystick-ului și a răcnit:
  - Vom distruge întreaga lume a violenței!
  Adala a lovit cu mitraliere și, întrerupându-i pe infanteriști, a remarcat:
  - Și îngropa capitalismul.
  Și un toc gol, roz, va străluci.
  Cu toate acestea, dacă te uiți, întrebarea este, ce este în al Treilea Reich? Poate și capitalismul?
  Agatha, zvârnindu-se la adversarii ei, a guturat:
  - Pentru pacea viitoare în lume!
  Și lansatorul de bombe a funcționat din nou, demolând întreaga clădire deodată. Și trebuie remarcată o mișcare foarte eficientă.
  Adala, trăgând cu ajutorul degetelor goale de la picioare, a confirmat:
  - Slavă armatei noastre pentru totdeauna!
  Luptă cu fete aici, în al treilea Reich, dar nu mai rău în URSS. Ei știu și să lupte.
  Deja s-au desfășurat bătăliile pentru Kursk și fete rusoaice se luptă acolo.
  Natasha a aruncat o grenadă asupra naziștilor cu piciorul gol și a cântat:
  - Asta e corect...
  Zoya a lansat un cadou al morții cu călcâiul gol și a adăugat:
  - Dusman...
  Augustin a cedat la ceva distructiv și a scârțâit:
  - Crede...
  Svetlana a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Ce...
  Natasha a aruncat câteva lămâi cu picioarele goale și a strigat:
  - Rusă...
  Zoya a cedat și la ceva energic și mortal, scârțâind:
  - Gestionate...
  Augustin a lansat mortalul, mormăind:
  - Dusman....
  Svetlana a cedat din nou distructiv și vyaknula:
  - Pauză!
  Natasha a dat o întoarcere și a scârțâit:
  - Care...
  Zoya a tras și în străinii de culoare pe care naziștii i-au recrutat și i-a scârțâit:
  - A indrazni!
  Augustin a vorbit cu forță și furie:
  - Acea...
  Svetlana a cedat cu un rânjet de pantere:
  - ÎN...
  Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Luptă...
  Zoya a aruncat cadoul morții cu degetele goale și a mormăit:
  - Atacurile!
  Augustin a intervenit și a mormăit:
  - Inamici...
  Svetlana a dat o grămadă de grenade cu tălpile goale și cum țipă din răsputeri:
  - Bine...
  Natasha a dat în cuie explozia și a șuierat:
  - Furios...
  Zoya i-a oprit pe naziști și a scârțâit:
  - Bate!
  Augustin a tras din nou și a țipat:
  - Furios...
  Svetlana a ciripit în timp ce trăgea:
  - Bate!
  Natasha a aruncat din nou o grenadă cu piciorul ei grațios și gol, ciripind:
  - Vom distruge naziștii!
  Zoya a luat-o și a ciripit:
  - Viitorul drum spre comunism!
  Și a aruncat o lămâie cu degetele goale de la picioare.
  Augustine a luat și a împrăștiat liniile, iar picioarele ei goale au zburat cu distrugere de-a lungul Fritz:
  - Vom împărți adversarii!
  Svetlana a luat-o și a aruncat-o cu călcâiul gol, o grămadă de grenade și a scârțâit:
  Să-i zdrobim pe fasciști!
  Și cei patru au continuat să tragă și să arunce grenade. E-75 german se mișca. O mașină cu un pistol de 128 mm. Și se împușcă.
  Și fetele au aruncat grenade. A subminat naziștii. Și au tras înapoi. Au urcat înainte. Tancurile se rostogolesc din nou. Mută cel mai recent "Leopard" german -1. O mașină foarte mobilă.
  Dar fetele lui au preluat conducerea și l-au scăpat. Au rupt în bucăți o mașină mobilă cu un motor cu turbină cu gaz. Și au făcut-o în bucăți.
  Natasha a remarcat râzând:
  Ne luptăm grozav!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Foarte tare!
  Augustin a remarcat cu înțelepciune:
  - O sa castigam!
  Și a lansat o grenadă antitanc cu piciorul gol. Fata puternica. Și are atât de multă inteligență.
  Svetlana a lansat, de asemenea, un cadou de moarte cu degetele de la picioarele goale și a lovit inamicul. O fată foarte agresivă, cu ochii de culoarea florilor de colț. Are atât de inteligență și un pasaj de putere!
  Natasha a dat o întoarcere și a zâmbit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Zoya a tras foarte activ și a zâmbit, arătând dinții de perle:
  - Sunt un războinic de acel nivel care nu dispare!
  Augustin a tras și el. I-a tuns pe naziști și a gâlgâit:
  "Sunt un războinic cu o mare ambiție!"
  Și și-a dezvelit dinții sidefați!
  Svetlana a confirmat:
  - Ambiții foarte mari!
  Natasha a aruncat cu piciorul gol o lămâie și a cântat:
  - Din cer...
  Zoya a aruncat și o grenadă cu degetele goale și a spus:
  - Asterisc...
  Augustin a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a cântat:
  - Luminos...
  Svetlana a aruncat și o grenadă, cu ajutorul piciorului gol, și a emis:
  - Cristalină!
  Natasha a dat o întoarcere și a șuierat:
  - Eu te...
  Zoya a lansat darul morții cu degetele goale, șuierând:
  - Cântec...
  Augustin a cedat cu călcâiul gol, ceea ce aduce moartea și a scârțâit:
  - Voi cânta...
  Natashka a continuat, cântând agresiv:
  - Despre....
  Zoya a aruncat cu piciorul gol un pachet exploziv, împrăștiind naziștii și a scârțâit:
  - Nativ...
  Augustina a dat o grămadă de grenade cu călcâiul gol, a dat afară:
  - Stalin!
  Dar totuși, războinicii și Kursk nu s-au reținut. Inamicul a spart apărarea sovietică, înaintând în direcția Voronej. Vară, și cald... Este deja al șaselea an al Marelui Război Patriotic și toată lumea este foarte fierbinte și veselă. Deși pierderile de ambele părți sunt colosale.
  Gerda a revenit în acțiune și, desigur, va încerca cel mai nou rezervor.
  Gerda, Charlotte, Kristina și Magda călăresc pe un tanc clasa U E-100. Acest vehicul este mai compact, pentru patru membri ai echipajului. Și armele sale sunt un bombardier cu reacție și un tun universal de 88 de milimetri 100 EL - un distrugător de tancuri.
  Războinicii merg și fluieră singuri.
  Gerda trage cu un tun lung. Dă un pumn în lateral de la distanța IS-3 și ciripește:
  - Ne vom da inimile pentru patria-mamă,
  Și îl vom prăji pe Stalin și îl vom mânca!
  Charlotte și-a tras lansatorul de rachete. A acoperit buncărul sovietic și a scârțâit:
  - Suntem invincibili!
  Christina a luat-o și a mârâit, apăsând pe trăgaci cu călcâiul gol:
  - O vom lua în ambele!
  Dolbanula si pe masura si Magda. A distrus tunurile autopropulsate sovietice SU-152. Și ea a guturat:
  - Va fi timp, va veni victoria!
  Gerda a țipat în timp ce trăgea:
  - Nimeni nu ne poate opri!
  Charlotte a confirmat:
  - Dar Pasaran!
  Fiara cu părul roșu a trecut prin tot Primul Război Mondial cu Gerda, începând din Polonia și terminând cu această mare ofensivă care a început în luna mai. Diavolul cu părul roșu a văzut o mulțime de lucruri.
  Și gata să lupți până la capăt!
  Christina trage și ea și și-a dezvăluit dinții. Părul ei este roșu auriu. În război, fetele nu îmbătrânesc și chiar, poate, devin mai mici! Sunt atât de înverșunați și iubitori. Și-au dezvelit dinții.
  Și nici măcar o gaură în dinți.
  Magda are părul de culoarea foii de aur. Și, de asemenea, rânjind activ. Fata misto. Are o grație atât de agresivă și o energie de o mie de cai.
  Gerda, o fată cu părul alb, trage și remarcă zâmbind:
  - Sunt multe lucruri bune și urâte pe lume... Dar la naiba, de cât timp a durat acest război!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Și de fapt, al doilea război mondial durează prea mult. Toate luptele, și luptele... E chiar epuizant!
  Christina și-a mișcat piciorul gol de-a lungul armurii și a țipat:
  - Dar Marea Britanie încă nu este învinsă!
  Magda a tras în ruși și a mârâit:
  - A trebuie învins! Acesta este credo-ul nostru!
  Gerda șuieră, trăgând în ruși, dezvăluindu-și dinții de fildeș:
  - Avem nevoie de o victorie!
  Fucked și Charlotte, urlă:
  - Unul pentru toți, nu vom susține prețul!
  Christina, fiara cu părul roșu și auriu a țipat:
  - Nu! Să nu stăm în picioare!
  Magda își plesni buzele stacojii, ciripind:
  - Nu mergem la magazin pentru preț!
  Iar harpia cu părul auriu a tras.
  Gerda a lovit și tancurile rusești. A lovit mașina și a strigat:
  - Suntem cei mai puternici din lume!
  Charlotte a adăugat, cântând împreună:
  - Toți dușmanii se scufundă în toaletă!
  Christina a susținut impulsul cântecului:
  - Patria nu crede în lacrimi!
  Magda a continuat cu o voce cântătoare:
  - Și le vom da în creier tuturor comuniștilor!
  Și fetele și-au făcut cu ochiul. În general, au un rezervor bun. Numai de la distanță este dificil să spargi frontal un IS-3 greu de cincizeci de tone. Dar la urma urmei, germanii au un proiectil dificil, dar cu un miez de uraniu. Și sunt mulți negri în armată. Care se luptă cu furie frenetică. Și nu toată lumea poate concura cu ei.
  Fetele sunt obișnuite să lupte desculțe. Chiar și în Polonia, erau doar într-un bikini și desculți.
  Când talpa goală intră în contact cu solul, se întinerește. Poate de aceea fetele nu îmbătrânesc! Deși timpul se scurge! Războinici, să spunem că sunt foarte eroici.
  Au făcut atâtea isprăvi, dar se luptă ca soldații obișnuiți. Și întotdeauna doar în bikini și desculț. În timpul iernii, le este chiar plăcut să bată cu picioarele goale pe năvală.
  Gerda trage și cântă:
  Vom trece prin foc și apă!
  Charlotte a tras în ruși cu bombardierul ei și a spus:
  - Slavă poporului prusac!
  Christina a tras și ea și a scârțâit:
  Vom conduce planeta!
  Magda a bătut în cuie și a confirmat:
  - Cu siguranta vom face!
  Gerda a lovit din nou proiectilul și a scârțâit:
  - Nici măcar napalmul nu ne va opri!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Și chiar și bomba atomică, de care nu ne e frică!
  Christina a tăcut și a răspuns:
  - Americanii nu au reușit să creeze o bombă atomică! Este o cacealma!
  Magda a exclamat din plin:
  - Lumea nu poate scăpa de noua ordine germană!
  Germanii au înaintat în mai în jurul Smolenskului dinspre nord. Coloanele lor de tancuri sunt puternice și există multă infanterie recrutată în Africa și în țările arabe. Fritz sunt luați după număr.
  În plus, Germania era înarmată cu dischete invulnerabile la armele de calibru mic.
  Două fete Albina și Alvina zboară singure pe o astfel de farfurie zburătoare. Sunt invulnerabile datorită jetului laminar puternic. Dar ei nu pot trage singuri. Dar datorită vitezei colosale, pot depăși și izbi avioanele sovietice.
  Albina, aplecându-și discheta, remarcă:
  - Tehnologia fierului, cu siguranta necesara si foarte utila!
  Alvina a chicotit, și-a dezvăluit dinții și a șuierat:
  - Dar totul este hotărât de spirit!
  Albina a spus:
  - Cel mai mult că nici nu este tocmai spiritul de luptă!
  Ambele fete sunt blonde și în bikini. Foarte frumos și desculț. Când un războinic este fără pantofi, ea are noroc. Acum fetele sunt atât de colorate și superbe.
  Și înainte de a merge la luptă, frumusețile vor lucra cu siguranță cu limba cu perfecțiune masculină. Este atât de frumos și de energizant. Femeilor războinice le place să bea dintr-un vas magic. Aceasta este o adevărată sărbătoare a cărnii pentru ei.
  Atât de bune sunt fetele.
  Alvina a doborât două Yak-11 sovietice și a postat pe Twitter:
  - Glorioasă vânătoarea noastră!
  Albina a confirmat lovitura și a emis:
  Și nu va fi niciodată ultimul!
  Alvina a doborât încă trei avioane de atac sovietice IL-10 și a scârțâit:
  - Așa crezi că Dumnezeu iubește Germania?
  Albina clătină din cap cu îndoială.
  - Se pare că nu atât de mult!
  Alvina a chicotit și a întrebat din nou:
  - De ce crezi asta?
  Albina a izbit două mașini sovietice și a scârțâit:
  Războiul a durat prea mult!
  Alvina a remarcat logic:
  - Dar venim!
  Albina zâmbi și țipă:
  - Deci victoria va veni!
  Alvina a doborât patru avioane sovietice deodată, cu o manevră îndrăzneață și a scârțâit:
  - Cu siguranta va veni!
  Albina a considerat necesar să reamintească:
  - După Stalingrad, războiul nu a mers conform regulilor...
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Cu siguranță este împotriva regulilor!
  Albina scârțâi supărată:
  - Am început să pierdem!
  Alvina a scârțâit de enervare:
  - Cu siguranta am!
  Albina a mai izbit câteva vehicule sovietice și a scârțâit:
  - Nu este o problemă pentru noi?
  Alvina a doborât câteva avioane de luptă rusești și a scapat:
  Am crezut că situația este fără speranță!
  Albina zâmbi carnivoră și șuieră:
  - Ce vedem acum?
  Alvina a postat pe Twitter cu aplomb:
  - Ceva de nezdruncinat și unic!
  Albina și-a fulgerat dinții sidefați și a răspuns:
  - Faptul că al Treilea Reich învinge!
  Alvina a doborât încă două avioane de atac sovietice și a scos:
  - Chiar trebuie să câștige!
  Fetele s-au strâmbat. La un moment dat au lucrat, și oficial într-un bordel de soldați. Mulți bărbați au trecut prin ei înșiși, și nu numai rasa albă. Și le-a plăcut foarte mult. Ei bine, ce plăcut este pentru trupuri. Dar apoi curvele au fost atacate sovietic. Au fost luați prizonieri. Ei bine, hotties credeau că vor fi violate. Și iată-l pe diavolul doi!
  Le-au făcut pe curve să sape tranșee și tranșee. Și fostelor zâne de noapte nu le-a plăcut foarte mult. Așa că toți au putut să scape. Au sedus santinelele.
  Și au jurat răzbunare pe ruși.
  Și au luptat împotriva Rusiei. Acestea sunt naibii...
  Albina a aruncat mai multe mașini rusești și a mormăit:
  - Încă poţi trăi cu bărbaţi!
  Alvina a fost de acord cu asta:
  - Nici nu se poate, dar este necesar!
  Albina și-a dezvăluit dinții și a răspuns:
  - Dar totuși... E dulce să omori.
  Și fetele au doborât încă cinci mașini sovietice cu mișcarea unei dischete.
  Alvina a chicotit și a spus:
  - Și când este amar?
  Albina a doborât încă șase mașini și a răspuns:
  - Mă voi căsători după victorie! Și naște zece copii!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Și au cântat;
  Suntem cavalerii credinței fascismului,
  Să-i ștergem în praf pe luptătorii comunismului!
  Și cum râd, legănându-și munții cu vârfuri albe.
  Da, acestea sunt târfe fasciste și foarte agresive și teribil de crude.
  Naziștii au reușit să ocolească Smolensk și au luat Pskov. A existat și o amenințare pentru Leningrad. Situația este în general critică. Deși nu este catastrofal. Dar URSS nu mai avea prea multe rezerve. Și nu se știe cât va mai putea rezista Rusia. Da, iar nemții sunt sângerați și epuizați.
  Dar Krauts au patru fete și astfel de ogari.
  Gerda a tras cu tunul și a lovit T-54 în fundul carenei și a ciripit, clipind din ochii ei de safir:
  - Nu, până la urmă, Dumnezeu iubește Germania! Vom câștiga cu siguranță!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Nu putem pierde! În curând vom ieşi la Kalinin, iar Moscova va fi la o aruncătură de băţ!
  Christina și-a dezvăluit curele sidefate și a țipat:
  - Hai să ajungem acolo, va fi timp până la Vladivostok!
  Magda notă cu regret:
  - Și japonezii au fost deja învinși. Acest lucru este foarte grav, am pierdut un aliat important.
  Gerda a doborât un nou tanc sovietic și a scârțâit:
  - Ne putem lipsi de ei!
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  - Dacă bebelușul zâmbește, poate totul se va rezolva!
  Christina a spus în rimă:
  - Un hipopotam a izbucnit dintr-un zâmbet!
  Magda a susținut-o:
  - Fata are o gură foarte lacomă!
  Iar războinicii l-au luat și au izbucnit în râs. Au o energie sclipitoare, s-ar putea spune, și din abundență!
  Gerda a tras din nou în vehiculele sovietice și a strigat:
  - Următorul secol va fi al nostru!
  Charlotte a intervenit și ea și a confirmat:
  - Vor fi zboruri în spațiu!
  Christina a confirmat cu ușurință acest lucru:
  - Să zburăm în spațiu!
  Magda a tras dintr-un lansator de bombe și a dat:
  - Stând într-un avion stelar!
  Gerda a scos limba și a scârțâit:
  - În noul secol, imperiul celui de-al treilea Reich va domni!
  Charlotte cu un rânjet agresiv a confirmat:
  - Și al patrulea de asemenea.
  După aceea, frumusețea a întors din nou tancul sovietic.
  Christina, acest războinic diavolesc, scânteind cu dinți sidefați, scârțâi:
  - Da, să fie o nouă comandă! Și glorie Marelui Imperiu!
  Magda a confirmat cu furie frenetică:
  - Slavă Imperiului!
  Gerda a tras din nou și a spus:
  - Slavă și nouă!
  Și se pare că fata a înțeles.
  Gvozdanula și Charlotte. Și foarte apt. Am străpuns un tanc sovietic chiar în lateral. Apoi ea a ciripit:
  - Luptăm pentru o nouă ordine!
  Magda, trăgând și lovindând adversarii, a confirmat:
  - Și fără nicio îndoială o vom reuși!
  Gerda a bătut din nou în cuie și foarte potrivit și a dat afară:
  - Vom reuși cu o marjă mare!
  Și ea strălucea cu safir și cu ochi foarte strălucitori.
  Charlotte a tras și ea, a lovit mașina rusească și a strigat, aceasta este o diavolă cu păr portocaliu:
  - Totul va fi doar acrobație!
  Magda a tras și ea cu o furie frenetică. Ea a spart T-54 și a scârțâit:
  - Și viitorul echipaj!
  Aici, însă, fetele au avut probleme. A apărut IS-14. Mașina este foarte mare. Și are un pistol de 152 de milimetri cu țeavă lungă. Poate un german care să străpungă.
  Gerda îşi miji ochii şi o întrebă pe Charlotte:
  - Îl poți acoperi cu un bombardier?
  Roscatul a raspuns:
  - Desigur că există o șansă... Dar precizia bombardierului este insuficientă!
  Christina a sugerat cu pasiune:
  - Lasă-mă să încerc hârtia mea grafică de 88?
  Gerda a remarcat cu scepticism:
  - Acest IS-14 are blindaj frontal de 400 mm la o pantă mare. Nu-l poți lua!
  Charlotte zâmbi și remarcă:
  -La naiba! Și am crezut că rușii nu au un astfel de tanc! Doar zvonuri!
  Magda a spus:
  Am crezut si eu ca este un bug! Dar vedem că nu este cazul! Și butoiul rusului este atât de lung!
  Gerda a cântat, bătând călcâiul gol pe podeaua blindată:
  Ne vom lupta fără teamă!
  Charlotte a confirmat atitudinea partenerului ei:
  - Vom fi tăiați nici un pas înapoi!
  Christina a sugerat:
  - Și ce dacă ați doborî un tanc sovietic cu o lovitură precisă a unui obuz în butoi?
  Gerda se îndoia:
  - Poți să faci asta, de la mare distanță?
  Christina a confirmat:
  - Dacă aduci flacăra unei brichete în tălpile mele goale, atunci sunt destul de capabil să lovesc foarte bine!
  În loc să răspundă, Gerda a apăsat pe brichetă. Christina și-a răsucit piciorul gol și călcâiul gol, ușor întărit, strălucea în lumina flăcărilor.
  Gerda a adus foc la talpa fetei. Era un miros de ars. Miros foarte plăcut, ca shish kebab la grătar.
  Christina a șoptit:
  - Și până la al doilea călcâi!
  Apoi Magda a aprins focul. Ambele limbi de flacără lingeau acum tălpile goale ale unei fete foarte frumoase și roșcate.
  Apoi Charlotte a țipat și și-a descoperit sânii. Fără nicio ceremonie, l-a luat și a apăsat butonul joystick-ului cu mamelonul stacojiu. Pistolul a tras automat.
  Obuzul a zburat de la sine și a aterizat chiar în țeava unei mașini sovietice impresionante.
  Ca un elefant gigantic tăiat o trunchiă lungă. După ce a primit o lovitură zdrobitoare, tancul sovietic a oprit mișcarea. Parcă i-ar fi fost doborâtă o sabie din mâini.
  Curvele alea norocoase!
  Charlotte a cântat, zâmbind fericită:
  - Numai frica ne va da prieteni! Doar durerea te motivează să lucrezi!
  Gerda a adăugat entuziasmată:
  - Vreau din ce în ce mai mult să vă zdrobească chipurile proaste!
  Războinicii celui de-al Treilea Reich păreau să fie foarte încântați!
  . CAPITOLUL 3
  Războiul a continuat, dar ajungând la Voronezh, germanii au luat o pauză. Greutatea luptei a fost dusă în aer. Totul s-a întâmplat acolo cu aplombul sălbatic al Marelui Război
  Până acum, nimeni nu a câștigat. Doar dacă pe cer naziștii sunt mult mai puternici în calitatea aviației.
  Și înscrie așii lor. Au încercat și Tiger-4 în lupte, care era o mașină sincer bună. Și nici măcar IS-3 nu este un rival pentru el.
  Fuhrerul, puțin obosit, a sugerat ca Marea Britanie să lupte împreună cu URSS. Dar britanicii au respins-o. Pentru asta ar fi prea mult. Așa că Hitler este forțat deocamdată să lupte singur.
  Germania nu avea resurse umane. Bătrânii și adolescenții de la vârsta de paisprezece ani au fost recrutați în armată. Au fost folosite și divizii străine. Și hivi și alte forțe.
  Dar războiul a continuat și a continuat... Naziștii au făcut o pauză.
  Albina și Alvina au atacat avioanele sovietice.
  Au doborât deja patru mii de avioane. Și au primit Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu săbii din frunze de stejar de platină și diamante.
  Acum a urcat la a cincea mie.
  Albina a tras, doborând o duzină de avioane sovietice cu degetele goale de la picioare și gângâind:
  - Pentru premii speciale!
  Alvina s-a lovit și ea, folosind degetele goale de la picioare, tăiând avioanele sovietice și a strigat:
  - Pentru o lume nouă!
  Germanii s-au blocat în luptele pentru Smolensk, dar au reușit să înconjoare complet orașul. Și au tras în el folosind pistoale autopropulsate "Shturmlev" și "Sturmmaus". Puterea naziștilor este mare.
  Cu toate acestea, chiar și copiii mici au luptat împotriva naziștilor. Băieți și fete au aruncat pachete explozive improvizate asupra tancurilor germane, tunurilor autopropulsate și infanteriei.
  Pionierii au luptat foarte curajos. Știau ce înseamnă captivitatea fascistă.
  Fata Marinka, de exemplu, a căzut în ghearele naziștilor. I-au uns picioarele goale și au așezat-o lângă brazier. Limbi de flacără aproape că au lins călcâiele goale și întărite ale fetei de la mersul lung desculț. Tortura a continuat aproximativ cincisprezece minute, până când tălpile au fost acoperite cu vezicule. Apoi, picioarele goale ale fetei au fost dezlegate. Și din nou au pus întrebări. M-au bătut cu furtunuri de cauciuc pe corpul meu gol.
  Apoi au trecut curentul... Marinka a fost torturată până la zece pierderea cunoștinței în timpul interogatoriului. Și apoi au lăsat-o să se odihnească. Când picioarele goale s-au agitat puțin, s-au uns din nou cu ulei și a fost ridicat din nou brazierul. Asemenea torturi pot fi repetate de multe ori. Și tortură cu curentul și bici cu furtunuri de cauciuc.
  Marinka a fost torturată timp de șase luni. Până când ea a orb și a devenit gri din cauza torturii. Apoi au îngropat-o de vie în pământ. Nici măcar nu a irosit un glonț.
  Pionierul Vasia, naziștii i-au biciuit trupul gol cu sârmă încinsă.
  Apoi călcâiele goale au fost arse cu fâșii de fier înroșite. Băiatul nu suporta să țipe, dar tot nu și-a trădat tovarășii.
  Naziștii l-au dizolvat viu în acid clorhidric. Și aceasta este o durere groaznică.
  Acești Fritz sunt așa niște monștri... Membrul Komsomol a fost torturat cu un fier de călcat. Apoi l-au atârnat pe un suport, l-au ridicat și l-au aruncat în jos. Apoi, au început să ardă cu o rangă roșie. Sânii au fost rupti cu pense. Apoi nasul a fost rupt literalmente cu un clește înroșit.
  Fata a fost torturată până la moarte... I-au rupt toate degetele și piciorul. Un alt membru al Komsomolului, Anna, a fost tras în țeapă. Și când ea a murit, au ars cu torțe.
  Pe scurt, naziștii au batjocorit cât au putut și cum au vrut. Au torturat și torturat pe toată lumea.
  Natasha și echipa ei încă se luptau în încercuire. Fetele și-au folosit picioarele goale și grațioase în luptă și au aruncat grenade. Au luptat împotriva forțelor superioare ale lui Fritz. S-au ținut foarte curajos și nu aveau de gând să se retragă.
  Natasha, conducând bătălia, s-a gândit, dacă Dumnezeu? Într-adevăr, în Biblie, despre care se crede așa, este plină de erori și contradicții.
  Aici sunt cateva exemple;
  Animalele au fost create înaintea omului
  Da. (Geneza 1:20-27)
  Nu. (Gen. 2:7, 18-20)
  Totuși, pentru ce este? Ei bine, de fapt, Lenin spunea cu mult timp în urmă: religia este opiul poporului!
  Și ce este de discutat?
  De asemenea, Zoya luptă cu încredere și aruncă o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare. Și sparge masa de soldați ai celui de-al treilea Reich.
  Ea a căntat:
  - În victoria ideilor nemuritoare ale comunismului,
  Vedem viitorul țării noastre...
  Vom șterge cenușa sulfului, suntem hoardele fascismului,
  Și vor fi fete vultur mari!
  Și Zoya râde!
  De asemenea, Augustina luptă cu înverșunare și își tunde cu încredere dușmanii și răcnește:
  - Slavă comuniștilor!
  Svetlana, trăgând în inamic, a guturat:
  - Pentru tara mama!
  Și cu degetele goale va arunca o grenadă.
  Fetele au izbucnit în râs după aceste cuvinte. Și și-au scos sutienele. Ea a început să-și facă sărutări în sânii. Pentru că este atât de frumos și uimitor. Sunt adevărați războinici.
  Natasha a spus hotărât:
  Biblia este cu siguranță un basm!
  Augustin a remarcat logic:
  - Nu este necesar să-i dai lui Dumnezeu revelații, printr-un basm evreiesc! Dumnezeul meu personal este Toiagul Atotputernic! Pentru gloria Familiei Supreme, vom lupta!
  Și toate cele patru fete au exclamat, aruncându-și picioarele goale în sus:
  - Slavă Marii Rusii!
  De când blocada de la Smolensk a prelungit, cele patru fete au suferit de frig și foame, asemenea rămășițelor garnizoanei sovietice. Prin urmare, nu este nimic surprinzător în faptul că fetele au primit ordin de a părăsi încercuirea.
  De la ei nu sunt decât în pantaloni scurți, bronzați, desculți, merg spre o descoperire.
  Ei aleargă singuri și fac lovituri simple, deoarece cartușele ar trebui să fie salvate.
  Iar naziștii au doborât asupra lor, literalmente, un fir întreg de foc. Dar fetele nu sunt fără motiv doar în chiloți subțiri. Gloanțele, așadar, nu le luați. Și se grăbesc, fiind absolut invulnerabili. Și picioarele goale protejează perfect fetele în luptă.
  Natasha a tras, l-a doborât pe fascistul și a urlat:
  Stalin este cu noi!
  Zoya a tras și ea, a aruncat cu piciorul gol un fragment din sticla. A aruncat doi Fritz și a țipat:
  - Stalin trăiește în inima mea!
  Augustina a tras și ea și a dat cu aplomb:
  - În numele Rusiei!
  Și și-a arătat limba. Și l-a lăsat pe fascistul.
  Svetlana l-a bătut în cuie, l-a lovit pe nazist și a ciripit:
  - În numele comunismului!
  Patru desculți, în doar chiloți subțiri de fete, s-au repezit prin pozițiile naziștilor. Războinicii aproape că nu aveau haine. Doar chiloți de diferite culori: negru, alb, roșu, albastru.
  Și aceasta este și magie, deturnând gloanțe și fragmente. Încercați aceste fete cu mâinile goale! Sunt pur și simplu frumusețile celei mai înalte clase!
  Și ce sâni. Sfarcurile sunt ca capsunile. Și foarte seducător. În general, fetele sunt atât de frumoase și aproape goale.
  Natashka, împușcând, s-a prezentat la licitația de sclavi. Pe măsură ce vălul după văl este îndepărtat de la ea. Ei expun un corp puternic, musculos, de fetiță. Și stă în picioare, îndreptându-și mândră umerii, ridicând capul, demonstrând că nu-i este deloc rușine. Este o fată de cea mai înaltă clasă. În zorii puterii, și nu a îmbătrânirii.
  Când o femeie merge desculță, devine mai tânără și rămâne pentru totdeauna tânără. Principalul lucru este un minim de haine și sex constant cu un bărbat. Mai exact cu bărbați diferiți și de preferat tineri. Pentru a deveni mai tânăr.
  Natasha s-a imaginat goală la piața de sclavi și s-a simțit entuziasmată. De parcă cumpărătorii simt asta și urcă cu mâinile în locurile cele mai sensibile. Ce minunat trebuie să fie să fii sclav. Dar haremul nu este distractiv. Nu există bărbați, doar eunuci. Și vreau multe și cu altele diferite.
  Ah, sărmanele femei din harem. Ce ghinion ești cu bărbații. Cât de mult poți suferi din cauza abstinenței! Dar Natashka nu a vrut să rețină instinctele rechinului.
  Fata a tras în fascist și a strigat:
  - Sunt un terminator!
  Zoya a tras și ea, ciripind:
  - Și eu sunt un războinic de super-clasă!
  Augustin a luat și a doborât trei fasciști și a ciripit:
  - Stalin a fost cu noi!
  Svetlana a dat peste cap. Ea a învins patru fasciști și a scârțâit:
  - Stalin este cu noi!
  Natasha a doborât câțiva mercenari ai celui de-al Treilea Reich, a aruncat o piatră cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Stalin va fi mereu printre noi!
  Zoya a zâmbit și și-a scos limba, scârțâind:
  - Pentru măreția Rusiei!
  Augustin a aruncat cu degetele goale un ciob de geam, a tăiat gâtul fascistului și a scârțâit:
  - Pentru noul nostru slavic Rod!
  Și a râs...
  Svetlana a tras în naziști, a întrerupt câțiva luptători și a emis:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Natasha i-a dat în cuie pe naziști. A dat o grenadă cu călcâiul gol, pe care naziștii au lansat-o asupra ei. Am împrăștiat lovitura exactă a lui Fritz și vyaknula:
  - Pentru Svarog!
  Apoi și-a dezvăluit fața, în care este atâta grație și furie a panterei.
  Zoya a luat-o și a trecut un cui ruginit cu degetele goale de la picioare. Ea a străpuns ochii unui ofițer nazist și a ciripit:
  - Pentru Dumnezeul Alb!
  Augustine a luat și a cedat la călcâiele goale cu un pachet exploziv. Ea a împrăștiat Fritz-ul ca niște fragmente de sticlă și a scârțâit:
  - Pentru o nouă comandă rusească!
  Svetlana l-a luat și l-a aruncat cu degetele goale, mortal, l-a străpuns pe Fritz și a lătrat:
  - Pentru casa rusă!
  Cele patru fete s-au luptat cu disperare și au luptat foarte agresiv. Germanii și mercenarii lor s-au retras. S-au dat înapoi în fața fetelor. Unde sunt naziștii împotriva Armatei Roșii.
  Amintiți-vă de Fritz Stalingrad. Cum le-au bătut fetele acolo sus. S-au luptat și desculți și în bikini. Acestea sunt cele mai eficiente haine. Nimeni nu le va opri pe fete când sunt pe jumătate goale. Și cu picioarele goale aruncă cadouri de distrugere.
  Natashka a aruncat cu degetele goale o bucată de ceramică. Ea a spart craniul unui general german și a cântat:
  - În numele Mamei Rusia!
  Zoya a luat și a aruncat un ciob cu degetele goale, a lovit fascistul cu pumnii și a strigat:
  - Da, pentru casa mea!
  Augustine s-a lansat, cu un picior gol. Ea a tăiat șase naziști și a scârțâit:
  - Pentru Stalin!
  Svetlana a cedat și ea unui nou pasaj, a doborât Fritzul și a scârțâit:
  - Pentru o lume nouă!
  Acum echipajul Gerdei înainta în direcția Vyazma. Zece kilometri până la oraș. Dar rezistența Armatei Roșii este în creștere. Noile tancuri sovietice IS-4 intră în luptă, cu tunuri mai puternice de 125 de milimetri și armuri mai groase. Adevărat, există încă puține astfel de mașini.
  Charlotte, apăsând butonul joystick-ului cu piciorul gol, a străpuns armura tancului sovietic chiar la intersecție. A lovit cu precizie mașina Armatei Roșii, în ciuda protecției sale mai bune în comparație cu IS-3.
  Diavolul roșu chicoti și remarcă:
  - Avem cea mai puternică armată!
  Christina remarcă zâmbind:
  - Și vom fi mai puternici decât toți!
  Și și-a apăsat picioarele pe butoanele joystick-ului cu degetele goale. Loviți mașina sovietică. Este o fată foarte inteligentă. Christina și-a amintit cum a făcut fapte. Cum am făcut dragoste cu șahul Iranului. Da, e destul de tare!
  Iar războinicul a murmurat:
  - Pentru marea Germanie!
  Magda, această blondă cu părul auriu, a tras în trupele sovietice și a spus:
  - Pentru victoria sfântă!
  Fata, trăgând, gândi cu enervare. Germanii au ratat șansa în timpul Primului Război Mondial. Și de ce au zădărnicit planul de atac asupra Parisului și au transferat trei corpuri în Prusia de Est? Era posibil să sacrificem temporar un teritoriu din est, dar să luăm Parisul și să rezolvăm problema Franței în cel mai radical mod.
  Dar acest lucru nu s-a făcut. Și, în general, nu a meritat să declarăm război Rusiei. Cu siguranță Nicolae al II-lea nu ar fi îndrăznit să intre în război cu un inamic atât de puternic precum Germania. Și de ce a fost necesar să lupți pe două fronturi? Era posibil, se putea lovi Rusia, ignorând Franța și Belgia.
  Și, în general, se gândi Magda, era necesar să atace Rusia atunci când era blocată de războiul cu Japonia. În acest caz, Nicolae al II-lea ar putea fi fără sprijinul Marii Britanii și al Franței. Ar fi fost presat de austrieci, și turci, și italieni, și de Germania și Japonia.
  Pur și simplu ar zdrobi Rusia. Și ea nu ar face nimic.
  În schimb, Germania a luat un război pe două fronturi, împotriva unor puteri mai puternice. Inclusiv Japonia, SUA și Italia.
  Deci Wilhelm a calculat greșit. Hitler s-a dovedit a fi mai lungitor, făcând pace cu URSS și înfrângând Franța.
  Dar germanii în timpul Primului Război Mondial au fost prinși între o stâncă și un loc dur. Țarul Nicolae al II-lea este în general un învins. Dar imperiul lui era mare, de trei ori mai mare decât populația germanilor. Și s-a dovedit a fi extrem de greu să reziste rușilor.
  Având mai multe forțe, Rusia țaristă reprezenta aproape jumătate din forțele terestre ale Antantei. Și ea era destinată să câștige. Dacă nu ar fi fost lovitura militară care a avut loc la Sankt Petersburg, este puțin probabil ca Germania să fi supraviețuit. Dar pentru ruși s-a întâmplat un lucru teribil - monarhia a căzut. Unsul lui Dumnezeu a plecat. Și a devenit foarte rău!
  Iar pentru germani, ușurarea, însă, tot Germania a pierdut.
  Statele Unite au intrat în război și s-au dovedit a fi foarte puternice. Și cel mai important tancuri. I-au zdrobit literalmente pe germani cu masa lor de oțel.
  O înfrângere jenantă. Și, orice s-ar spune, poate că predarea a fost cea mai bună cale de ieșire. Germania și-a pierdut toți aliații, a fost presată de tancuri. Nu existau șanse reale de câștig.
  Da, iar Rusia bolșevică ar putea deschide un al doilea front în est.
  În orice caz, decizia de a capitula a fost grea, dar forțată.
  Magda și-a amintit cum fusese biciuită pentru că a furat o bucată de pâine în sala de mese. Fata a mărturisit apoi și a primit ceva mai puține bice. Și a fost capabilă să îndure pedeapsa în tăcere. Ea nu a plâns sau a gemut. Deși când se lovesc de spatele gol mă doare.
  Gerda a tras, a străpuns tancul sovietic și a mârâit:
  - Născut invincibil!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  -Nimeni nu ne poate opri!
  Christina s-a repezit și a strigat:
  - Niciodată în lume!
  Magda a scârțâit asurzitor:
  - Și în lumea următoare - de asemenea!
  Cei patru războinici au părăsit încercuirea. Ea rătăci puțin prin mlaștini și cânta veselă;
  Luna a devenit purpurie,
  Unde valurile s-au izbit de stânci.
  "Hai să mergem, frumusețe, călărește,
  Te aștept de mult timp."
  
  "Merg cu tine de bunăvoie,
  Iubesc valurile mării.
  Eliberează vela
  Voi lua singur volanul."
  
  "Tu conduci marea deschisă,
  Unde nu putem face față furtunii.
  Pe o vreme atât de nebună
  Nu poți avea încredere în valuri."
  
  "Imposibil? De ce, draga mea?
  Și în trecut, soarta trecută,
  Îți amintești, trădător trădător,
  Cum am avut încredere în tine?"
  
  Luna a devenit purpurie,
  Unde valurile s-au izbit de stânci.
  "Hai să mergem, frumusețe, călărește,
  Te aștept de mult timp."
  Fetele au cântat și au bătut din palme. Augustine remarcă, zâmbind cu colțul gurii:
  - Da, le-am dat naziștilor o mulțime de bani. Lupta a fost glorioasă și pentru mulți ultima!
  Natasha chicoti.
  - Ești exact ca Mowgli!
  Augustin a zâmbit și a fost de acord:
  Mowgli a fost grozav!
  Zoya remarcă cu un rânjet din dinți:
  - Trebuie să găsim o modalitate de a învinge forțele superioare ale Wehrmacht-ului!
  Svetlana a sugerat:
  - Un fel de gaz super-puternic!
  Augustine a cântat, pălmuindu-și picioarele goale în bălți:
  Gaze, gaze, gaze, gaze! Vom distruge toți inamicii deodată!
  Natasha a sugerat:
  Hai să cântăm altceva!
  Și fetele cântau la unison;
  Luna a devenit purpurie,
  Unde valurile s-au izbit de stânci.
  "Hai să mergem, frumusețe, călărește,
  Te aștept de mult timp."
  
  "Merg cu tine de bunăvoie,
  Iubesc valurile mării.
  Eliberează vela
  Voi lua singur volanul."
  
  "Tu conduci marea deschisă,
  Unde nu putem face față furtunii.
  Pe o vreme atât de nebună
  Nu poți avea încredere în valuri."
  
  "Imposibil? De ce, draga mea?
  Și în trecut, soarta trecută,
  Îți amintești, trădător trădător,
  Cum am avut încredere în tine?"
  
  Luna a devenit purpurie,
  Unde valurile s-au izbit de stânci.
  "Hai să mergem, frumusețe, călărește,
  Te aștept de mult timp."
  Fetele au terminat cântecul și s-au transformat în caprici. La urma urmei, au o masă în capete strălucitoare. Trei blonde și o roșcată. Fete cool.
  Augustine, în timp ce alerga, și-a amintit cum juca biliard. Cu siguranță nu bani. Și din moment ce nu avea nimic în acel moment, atunci fata a făcut o muie, împotriva a cinci ruble. Și a câștigat primul joc. Mai mult, am jucat desculț, ceea ce a ajutat foarte mult. Apoi a mai jucat un joc cu faimosul hoț.
  Și a câștigat din nou. Apoi un alt joc cu o dublare a mizei. Fata era foarte deșteaptă. Și autoritatea penală era și ea beată. În cele din urmă, a scos o armă și a început să tragă. Augustine, luând banii câștigați, a dispărut, fulgerându-și călcâiele goale. Da, acești bărbați sunt atât de nervoși. Poate chiar să nu te joci cu ei, ci să faci bani făcând dragoste?
  Augustin ar fi putut trăi bine la Moscova, dar fata, după colonie, era nerăbdătoare să meargă pe front. Ea a vrut să lupte. În plus, a fost atrasă de exploatări. A fi eroină este atât de tare!
  De asemenea, trebuie să poți juca cărți pentru bani. Augustine a fost cumva înșelat de escroci și au fost nevoiți să lingă. Ei bine, îți poți imagina că aceasta este miere și tu însuți vrei să nu fie atât de dezgustător. Dar să lucrezi la limber, deci este, în general, o plăcere pentru o dracuță temperamentală cu păr roșu. Ea cu orice bărbat a ajuns la un orgasm. Deci, la Moscova, a făcut bani ușor și plăcut pentru ea însăși.
  Păcat, dar războiul și-a făcut propriile ajustări. Augustine și-a folosit chiar farmecele în recunoaștere. Și i-a sedus pe toți bărbații la rând. Și îi plăcea să-i tachineze. Mai ales cei mai tineri. Diavolului i-a plăcut. Cu toate acestea, în ciuda numeroaselor premii, fetele au mers în continuare la căpitani și doar Natasha a devenit majoră.
  Naziștii, după căderea Smolenskului, l-au suprapus pe Vyazma. Orașul s-a încăpățânat. În nord, naziștii au reușit să cucerească Novgorod și s-au apropiat de Leningrad. Situația a fost agravată de intrarea Suediei în război. Această țară dorea și achiziții teritoriale din Rusia. Și și-au amintit de războaiele anterioare, în special de Carol al XII-lea. De asemenea, evenimente semnificative din cele mai vechi timpuri. Și diviziile suedeze au apărut pe front și s-au mutat la Petrazavodsk și Leningrad din nord. Prut trupe finlandeze-suedeze și germane cu străini. Și nu te opri li se pare.
  Fete frumoase suedeze zboară în avioane. Gringeta și Gertrude, doi G, se luptă în perechi. Sunt fete foarte curajoase. Si frumos. Ei zboară spre ei înșiși pe ME-362, avioane cu reacție cumpărate de la germani. Ca de obicei cu fetele într-un bikini și desculțe.
  Mașina germană este arme foarte puternice. Are șapte pistoale cu aer comprimat. Unul de 37 mm și șase de 30 mm. Luptătorii sovietici MIG-15 se reped împotriva. Arme ceva mai slabe: tun cu aer comprimat de 37 mm și două tunuri cu aer comprimat de 23 mm. Adică forțele sunt foarte inegale.
  Gringeta trage cu tunuri cu aer. lovește un avion de luptă sovietic și scârțâie:
  - Aceasta este acrobația noastră!
  Gertrude își dă și mașina de la prima alergare și scârțâie:
  - Pentru Carol al doisprezecelea!
  Într-adevăr, diavolul blond este extrem de enervant că Suedia a pierdut războiul în fața Rusiei. Sub Ivan cel Groaznic, suedezii au reușit să cuprindă Narva și mai multe orașe rusești de pe coastă. Dar apoi Rusia, sub conducerea lui Fedot primul, și-a recucerit pământurile pierdute în războiul din Livonian. Adevărat, acest lucru a fost facilitat de faptul că Polonia a luptat de partea Rusiei.
  Dar apoi suedezii în timpul domniei lui Shuisky au reușit să cucerească orașele rusești. Atunci ia Novgorod. Pskov asediat. Dar fără succes.
  Apoi a fost războiul dintre Rusia și Polonia. Pe furiș, suedezii au capturat majoritatea statelor baltice și Riga. Înainte de asta, pământurile din Europa au fost cucerite.
  Suedia a devenit o putere mondială. A atins maximul.
  Dar în Rusia, Petru cel Mare a ajuns la putere și a început să ridice un mare imperiu. Suediei i s-au opus Polonia, Saxonia, Danemarca și, bineînțeles, Rusia. Forțele sunt inegale.
  Dar Carol al Doisprezecelea, la vârsta de șaisprezece ani, a reușit să învingă Danemarca în mișcare, iar apoi lângă Narva a atacat forțele superioare ale Rusiei și a câștigat o victorie remarcabilă.
  Dar Petru cel Mare nu a fost zdrobit de eșec. A adunat noi forțe și a trecut la ofensivă, profitând de faptul că Carol al XII-lea a luptat cu Polonia.
  Dar suedezii au cucerit Polonia. Iar apropierea trupelor ruse nu a ajutat. Petru cel Mare era chiar pregătit pentru pace, restituind suedezilor orașele și Narva cucerite de ruși.
  Dar Carol al Doisprezecelea era hotărât. Cu toate acestea, Petru cel Mare a reușit să schimbe valul războiului. Și-a jucat rolul că oamenii din Polonia și Ucraina nu l-au susținut pe Carol al XII-lea. Lângă Poltava, suedezii au suferit o înfrângere finală. Cum s-a întâmplat? Rușii au putut să-i usureze pe suedezi întărindu-se în spatele redutelor. Și apoi totul a fost decis printr-un contraatac mortal.
  Rana lui Carol al XII-lea dinaintea bătăliei a jucat și ea un rol negativ.
  După Narva, Rusia a preluat complet inițiativa. Și a reușit să-i învingă pe suedezi chiar și pe mare. Ceea ce este foarte, foarte enervant.
  Carol al XII-lea a murit în timpul asediului cetății norvegiene. Iar războiul s-a încheiat curând cu înfrângerea efectivă a suedezilor. Adevărat, Petru cel Mare a acceptat, sub presiunea țărilor europene, să-și oficializeze achizițiile teritoriale ca achiziție. Suedia a pierdut mult teritoriu, inclusiv în Europa. Și deja sub Alexandru primul, Finlanda a fost cucerită și de ruși.
  Desigur, Suedia este jignită și vrea să se răzbune. Situația a escaladat, mai ales după victoria naziștilor la alegerile parlamentare. Și războiul este acum pentru suedezi cu paralele istorice.
  Gertrude atacă mașina sovietică și cântă:
  - Acolo locuia Anton al patrulea...
  Gringeta doboară un luptător MIG-15 și răcnește:
  A fost un rege glorios...
  Gertrude a doborât un rus și a cântat:
  - Îi plăcea vinul la dracu....
  Gringeta încearcă să intre în mașina sovietică și urlă:
  - Ce crack s-a întâmplat uneori!
  Gertrude a cântat:
  - Tili bom! Tili bom!
  Și fata și-a scos limba roz.
  Fetele s-au dovedit a fi vesele... S-au luptat cu mare răpire. S-au luptat ca vulturii. Și nu s-au dat niciodată înapoi.
  Gringeta alerga desculț prin zăpadă. Și era o fată atât de groovy. Și și-a amintit de isprăvile ei. Cum erau desculți și în bikini vânând un urs polar. Ceea ce a fost foarte distractiv.
  Fete pe jumătate goale trăgeau cu un arc într-o fiară sălbatică. Au lovit și au făcut fiara să urle.
  Apoi au fugit, sclipind tocuri de fetiță roșii de frig. Fetele erau frumoase. Aproape gol, dar foarte curajos. Și s-au vânat singuri, fiind neînfricați.
  Apoi, când ursul rănit a murit, fetele i-au prăjit carnea și au făcut un ospăț. A fost atât de grozav. Fetele au înotat în groapă și s-au stropit cu zăpadă. Apoi au fugit umezi prin năvală. Totul este atât de grozav și de misto.
  Gertrude și Gringeta erau acum la vânătoare de piloți sovietici. Și-au amintit de regula principală: este necesar să lupți aproape gol și desculț, iar apoi fata nu va fi doborâtă. Oferă o asemenea putere războinicilor când sunt aproape fără haine. De aceea nimeni nu a cucerit întreaga lume în Evul Mediu?
  Pentru că au subestimat puterea picioarelor goale, feminine. Iar fetele desculțe sunt foarte cool și puternice! Când o fată nu are pantofi, talpa ei goală primește energia pământului.
  Aceasta este puterea colosală a războinicilor.
  Gertrude a doborât un avion sovietic și a postat pe Twitter:
  - Fetele desculțe sunt mai cool!
  Gringeta a bătut și el în rusă și a scârțâit:
  Fetele nu au nevoie de pantofi!
  Și l-am privit pe luptătorul rus, care ardea, căzând.
  M-am gândit cât de grozav este să alerg desculț, și prin zăpadă și prin deșert. Talpa picioarelor fetei devine foarte elastică și durabilă și, în același timp, nu se crăpă. Deci nu vă faceți griji pentru probleme. În Rusia, iernile sunt în general aspre și va fi plăcut să alergi în zăpadă. Ea este fata celui mai înalt pasaj.
  Și cât de grațios și unic de frumos, desculț, picior de fetiță pe un năpăd? Și degetele, și piciorul și toate acestea împreună? Ce minunat este când picioarele dăltuite pășesc pe o suprafață albă și ele însele sunt bronzate. Iar fetele au părul blond, sunt blonde atât de cool.
  Și le place când bărbații îi sărută pe călcâiele goale.
  Gringeta doboară o altă mașină sovietică și a postat pe Twitter:
  - Slavă Patriei, Slavă!
  Gertrude a doborât un luptător rus și a emis:
  - Carol cel Mare este cu noi!
  Fetele sunt pur și simplu minunate și au atât de multă frumusețe unică. Chiar poți să înnebunești cu aceste fete. Și corpul lor, atât de musculos și de plăcut.
  Gringeta îi plăcea foarte mult să fie mângâiat de bărbați. A fost atât de plăcut pentru ea. Iar pielea ei este netedă, elastică, parcă lustruită. Aici e fata.
  Și îmi place masajul.
  Acum ea a doborât un avion rusesc și a răcnit:
  - Sunt ca un urs!
  Și și-a arătat limba!
  Gertrude a tras din nou și a ciripit:
  Suntem tigre!
  Și fetele la unison au făcut bucle moarte. În general, sunt războinici atât de grozavi. Sunt plini de pasiune și de triumf al voinței. Și pielea este atât de bronzată, ca bronzul.
  Războinicii au reușit să lupte în Africa și în infanterie. Ceea ce este foarte bun pentru blonde. Și au devenit atât de frumoși și de negru.
  Gertrude a cântat:
  - Blond natural! Spate musculos!
  Gringeta a confirmat:
  - Câștig toate sondajele!
  Războinicii sovietici luptă pentru Vyazma, care a fost înconjurat de naziști din aproape toate părțile. Și lupta eroic.
  Natashka, însă, aruncând o grenadă cu piciorul gol, scârțâi:
  - Victoria nu este de evitat!
  Zoya a dat și ea o întoarcere. Ea a lansat o grenadă cu piciorul gol. I-a doborât pe naziști și a scârțâit:
  - Nu pot fi două morți!
  A dat rândul și lui Augustine. Diavolul cu părul roșu a aruncat grenada cu piciorul gol și a ciripit:
  - Următorul secol va fi al nostru!
  Svetlana a tras și ea o explozie. Ea a întins o grămadă de Fritz și a gâlgâit:
  - Ne naștem cu o nouă eră!
  Și și-a arătat limba!
  Fetele sunt foarte impunatoare. Sunt foarte frumoase, si bronzate, trei blonde si o roscata, cu muschi uscati si in relief.
  Ce fete bune...
  s-a gândit Natasha în timp ce împușca, deoarece Biblia nu este cuvântul lui Dumnezeu, atunci rușii au nevoie de o altă religie, mai perfectă. Să crească în spirit și adevăr!
  Și ce poate fi mai bun decât credința în Familia Supremă!
  . CAPITOLUL 4
  Naziștii au înaintat de-a lungul râului Don. Dar apoi a venit iarna și noul an 1947...
  Războiul continuă și URSS nu va renunța. Deși mulți cred că în curând se încheie acest conflict. Iarnă și ceva calm. Deși încă mai izbucnesc lupte pe alocuri.
  Mai ales în centru și nord. În cazul în care tija este forțe inamice semnificative, și putere colosală.
  Mai departe, Natasha, văzând cum erau presați de ratii străini, și mai ales de mulți negri și arabi, s-a oferit să cânte:
  - Hai să cânte fetele!
  Svetlana a fost de acord:
  - Cantec popular!
  Și toți cei patru războinici au cântat în cor;
  Pământul rusesc este faimos,
  Comunismul conduce lumea...
  Câmpuri presărate cu aur
  Să mergem direct în sus, nu în jos!
  
  Inimile noastre ard pentru patria mamă,
  Suntem fete - nu există univers mai frumos...
  Ne vom lupta cu dușmanii noștri până la capăt
  Credința noastră se va ridica în Rodnoverie!
  
  Mai puternic decât toți roșii din lume, Rusia,
  Ea strălucește ca soarele în univers...
  Lupți pentru ea și nu-ți fie frică,
  Fie ca adulții și copiii să fie în glorie!
  
  Rusia este cea mai mare dintre țări
  Când Patria este condusă de Stalin...
  Un astfel de destin este dat poporului sovietic,
  Așa încât acești cavaleri au fost făcuți din oțel!
  
  În Patrie, orice erou este acum,
  Capabil să facă Patria mai frumoasă...
  În numele sfintei noastre mame,
  Partea rusă nemărginită a Rusiei!
  
  Vom face pe oricine este tiran,
  Nu va fi nicio dictatură asupra țării...
  Lăsați milioane de țări să se depună
  Și uroy-ul cu coarne al Fuhrerului!
  
  Fie ca dragonul furios să domnească
  El crede că poate arde Rusia...
  Dar naziștii așteaptă o înfrângere furioasă,
  Din moment ce cavalerul știe, este destul de atotputernic!
  
  Nu ne vom ceda niciodată lui Fritz,
  Rușii și chinezii nu vor învinge...
  O stea strălucitoare strălucește deasupra noastră
  De Paște vopsim prăjituri și ouă de Paște!
  
  Poți obține mulți luptători,
  Este genul de lucru care nu se îmbunătățește cu nimic...
  Părinții noștri mândri sunt mândri de noi,
  Pentru că construim un loc în paradis!
  
  Fetele desculțe aleargă prin zăpadă
  Ei nu cunosc frica și reproșul...
  Sunt membru al Komsomolului desculț,
  Pentru că nu există bariere și nu există un termen limită!
  
  Asa ca sa nu cedam niciodata fetelor
  Să nu ne plecăm capetele sub topoare...
  Când necazurile vin în Patrie,
  Să-l călcăm în picioare cu picioarele goale!
  
  Iubește surorile bunicului Ilici,
  Și onorează-l pe Stalin ca pe Isus...
  Nu este nevoie să tăiați luptătorii de pe umăr,
  Dacă trebuie doar să alergi desculț!
  
  
  Noi, fetele, suntem o hoardă grozavă,
  Ne place să luptăm și să nu dăm înapoi...
  Deși mersul pe jos este uneori un zvon josnic,
  Victoria va fi în luna mai strălucitoare!
  
  Și credeți că comunismul va veni cu un vis,
  Și pe Pământ nu va exista puterea banilor...
  Dăm soartei o socoteală grosolană,
  Fără violență și lene!
  
  Pe scurt, în curând vom zbura către stele,
  Și vom ridica steagul Rusiei peste univers...
  Întinde-și aripile, heruvim roșu,
  În numele familiei - Domnul Rusiei!
  Fete din cei patru celebri au ieșit din Vyazma. O făceau noaptea, imperceptibil și beligerant.
  Natasha, târându-se pe burtă, observă:
  - Eh, acum te gândești, a meritat atât de mult timp să lupți, apoi să pierzi!
  Zoya a spus cu încăpățânare:
  - Desigur, înfrângerea promite mari necazuri! Dar aceasta este doar o reflectare a viitoarei victorii!
  Augustin a spus capricios:
  - Deci zeii ruși nu ne ajută prea mult! Dar chiar vrei să câștigi și să atingi cele mai înalte înălțimi!
  Natasha chicoti.
  - E ca până la cer?
  Augustine chicoti și făcu cu ochiul.
  - Poate în rai!
  Diavolul cu părul roșu a început să explice:
  - Există lumi diferite în Calea Lactee. Când o persoană, sau mai bine zis trupul său, moare, sufletul părăsește trupul. Dar este transportat într-o altă lume. Cel care slujește Rusia-devine rege. Cine a fost dușmanul Rusiei va fi un sclav sau un infirm. Toate comenzi la comanda!
  Svetlana a exclamat:
  - Slavă Rusiei!
  Natasha a chicotit și și-a dus degetul la buzele stacojii:
  - Liniște! Și asta poate fi o problemă!
  Zoya a postat pe Twitter:
  - Războinicii nu au nicio problemă! Îi cunoaștem pe naziști! Și tremură!
  După aceea, fata a lansat cu degetele goale o bucată de sticlă. Fascistul a căzut cu gâtul tăiat.
  Frumusețea cu părul auriu a scârțâit:
  - Nimeni nu ne poate opri!
  Natasha a fost de acord.
  - E adevărat că nimeni!
  Și și-a arătat limba!
  Augustine a lansat și un alt ciob cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - În secolul următor, vom veni cu bannere desfăcute!
  Iar naziștii au murit pur și simplu din cauza loviturilor de sticlă.
  În general, puteți vedea imediat - fetele sunt agresive, sexy. Trei blonde și o roșcată. Și, desigur, aproape goală și în bikini. Și fete atât de minunate.
  De asemenea, le place să cânte! Dar încă nu există loc și timp.
  Svetlana a luat-o și a guturat:
  - Slavă Marii Rusii în războiul cu Wehrmacht-ul!
  Natasha a chicotit și a scos limba. Ea a lansat lama discului, care a trecut prin gâtul naziștilor. I-a făcut să sângereze și să-și lovească copitele.
  Terminatorul blond a spus:
  - Pentru o nouă ordine în lume!
  Zoya cu părul auriu a clarificat:
  - Pentru noua ordine sovietică!
  Și le-a făcut cu ochiul prietenilor ei. Ei spun așa și așa... Îi vom învinge pe Fritz și pe mercenarii lor. Și lăsați-i tancurile din seria E. Nici măcar turbinele cu gaz ale Armatei Roșii nu sunt groaznice.
  Augustin a luat-o și a ciripit:
  - Dragostea va salva inima!
  Svetlana a adăugat, terminând-o și pe fascistă cu o aruncare din piciorul gol:
  - Și pasărea norocului va zbura din nou!
  Natasha a chicotit și a răspuns:
  "Deci fasciștii nu se vor descurca prea bine!" Sunt sigur!
  Fata și-a amintit cum au luptat pionierii cu naziștii. Au tras cu puști în infanterie, s-au repezit sub tancuri. În general, au luptat ca niște adevărați eroi. Și a lăsat în urmă mormane de cadavre. Naziștii nu au putut face nimic în acest sens.
  Iată că un băiat, cu o grămadă de grenade, l-a oprit pe formidabilul monstru E-100, sacrificându-și propria viață, de dragul patriei sovietice.
  Din copil au rămas doar picioarele goale. Îmi pare rău băiete. Natasha însăși, în ciuda protecției bikinilor ei, a primit un fragment în călcâi. Ceea ce este foarte enervant. Dar fata și-a revenit repede. Și nu a mai rămas nicio cicatrice. Deși, desigur, era neplăcut să alergi. În general, sunt niște cățe atât de întărite. În bikini, se luptă în înghețuri și nu se lasă! Fete la cel mai înalt standard!
  Natashka a aruncat din nou o lamă de ras cu degetele goale de la picioare, a deschis gâtul ofițerului german.
  Si a strigat:
  - Pentru Rusia și URSS!
  Războinicii au înțeles ce le-au promis Patriei lor. Și cum au luptat pentru Rusia.
  Zoya a spus:
  - Ursul rus are labele foarte gheare!
  Augustin a spus cu destulă autoritate:
  - Și îi va sfâșia pe toți dușmanii Patriei!
  Svetlana a luat-o și a strigat:
  -Nu rupe URSS!
  Natasha a confirmat acest lucru aruncând cu degetele goale un ciob ascuțit. L-a lovit pe fascist și a scârțâit:
  - Rusia nu poate fi adusă în genunchi!
  Zoya a tras și ea. Ea l-a aruncat pe nazist și a ciripit:
  - Va fi un aplomb deplin!
  Diavolul cu părul roșu Augustine, a luat și a aruncat o grenadă cu călcâiul gol, a împrăștiat naziștii și a scârțâit:
  - Dă o nouă comandă!
  Svetlana a aruncat cu picioarele goale o bucată de baionetă. S-a blocat, un punct în gâtul unui fascist. S-a aplecat. A eliberat o fântână de sânge.
  Terminatorul blond a scârțâit:
  - Vor fi schimbări în bine! Să-i împingem pe fasciști departe de Moscova!
  Zoya a exclamat din plin:
  Trăiască Stalin! Cine a murit, dar munca lui continuă să trăiască!
  Svetlana ciripit, lansând o grenadă cu piciorul gol:
  - Stalin trăiește în inima noastră!
  Și râzi!
  Natasha a dat și ea o întorsătură... I-a cosit pe naziști și a scârțâit:
  - Lenin este mai viu decât toți cei vii!
  Și, de asemenea, a început să tragă pentru a ucide. Tancul nazist s-a răsturnat. Patinoarul a zburat, zdrobind gâtul a trei naziști.
  Fetele rânjesc și își arată limba. În general, se poate spune că sunt magnifice, pentru toate două sute la sută!
  Natasha a luat-o și a lătrat:
  - Slavă comunismului etern!
  Zoya a confirmat energic:
  - Lenin rămâne în inimile noastre!
  Svetlana a scapat:
  - Pentru totdeauna!
  Războiul a încetat temporar. Germanii au înconjurat Leningradul, luând poziții în toamna celui patruzeci și unu. Și aproape că l-au luat pe Kalinin. Pal și Vultur. Dar Hitler, dintr-un motiv oarecare, a decis că era mai important să meargă spre sud. Și naziștii au efectuat o regrupare de forțe.
  Fetele s-au odihnit puțin și au jucat cărți.
  Turcii străpung dinspre sud. Au reușit să ia Batumi și să încerce Erevan. Dar capitala Armeniei nu renunță. Și aici, luptele sunt colosale.
  Vin turcii.
  Iar fetele, conduse de Tamara, ripostează cu disperare. Și obțin rezultate.
  Tamara s-a pregătit cu picioarele goale și a tras ca un bazooka. Și sparge masa tancului Imperiului Otoman.
  Și urlă:
  - Pentru sfântul comunism!
  Și alte fete se luptă cu picioarele goale și sfarcurile stacojii.
  Bătălii locale au avut loc în Kalinin. Aproximativ zece la sută din oraș era încă sub controlul Armatei Roșii.
  Naziștii au încercat să-i elimine pe ruși. Au încercat să bombardeze și să împuște. În sud, bătăliile pentru Voronezh au continuat.
  Fetele s-au luptat și acolo. În special, frumoasele Anna și Alice. Ambele fete au tras cu puști și au cântat.
  Anna a tras, l-a doborât pe neamț și a ciripit:
  - În numele Patriei, sfântul!
  Alice a ciripit:
  - Ești doar Hitler albastru!
  Fetele s-au luptat și se presupune că ar fi războinici doar în pantaloni scurți negri, subțiri și desculți. Acest lucru le-a permis să lovească tot timpul și să nu rateze.
  Sunt războinici care nu își vor pleca niciodată capetele, nu își vor plia aripile și nu se vor târî într-o carapace.
  Anna a tăiat Fritz-ul și a ciripit:
  - Tânărul Lenin!
  Alice l-a întrerupt pe fascist. Ea a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Și cel mai tare!
  Ambele fete sunt curbate, puternice, blonde. Cu fețe curajoase și frumoase. Și, desigur, iubesc bărbații. Deși, se pare, cum poți iubi un asemenea ciudat ca bărbat?
  Dar fetele sunt încă acuzate.
  Anna trage și remarcă visător:
  - Păcat că regele a fost răsturnat!
  Alice a doborât un fascist și a întrebat:
  - De ce scuze?
  Anna a tras din nou și a explicat:
  - Atunci ar fi terminat cu Germania, iar Hitler nu ar fi îndrăznit să dea din cap!
  Alice l-a tresărit pe Fritz și a scârțâit:
  - Da, poate, dar...
  Fata a împușcat un alt soldat negru din rândul diviziilor africane ale Wehrmacht-ului și a remarcat:
  - Ar putea fi mai rău! Dacă Hitler ar fi mers împotriva Rusiei țariste.
  Anna a fluierat și a mârâit:
  Credem că vom câștiga!
  Fetele, însă, nu erau încă sigure. Fasciștii sunt prea puternici. Cum să-i oprești?
  Inamicul aruncă literalmente cadavre. Dar are multe resurse umane. Și arabi și africani. Încearcă să faci față unei astfel de nenorociri. Dar războinicii sunt siguri că Wehrmacht-ul se va epuiza mai devreme sau mai târziu.
  Alice a tras, l-a doborât pe fascistul și a scârțâit:
  - În orice caz, nu vom renunța la nici un centimetru de pământ!
  Anna a fost de acord cu asta:
  - Vom muri, dar nu ne vom preda!
  Și din nou a atacat naziștii. Ea a luptat cu curaj și cu furie frenetică.
  Alice a dat în cuie și a scârțâit:
  - Comunismul va trăi pentru totdeauna!
  Și a aruncat un dar al morții cu piciorul gol!
  Anna l-a prins cu dibăcie pe fascistul și a gâlgâit:
  Vom domina totul!
  Și bubuie din nou. Iar piciorul ei gol va lansa o grenadă. Cum să-i aduci pe fasciști până la amigdale. Și ei, naziștii, au atât de multe sicrie și morți diferite.
  Alice cu un rânjet din dinți, a luat și a lansat o altă lămâie. I-a împrăștiat pe naziști și a scârțâit:
  - Libertate sau moarte!
  Anna a chicotit și s-a bătut, ia tăiat pe naziști și a scârțâit:
  - În toate vom fi primii!
  Și din nou degetele goale aruncă o grenadă mortală.
  Alice trage în inamic. Doboară naziștii și ciripește, arătând dinții de perle:
  - Sunt o fata care, sincer, este super!
  Și încă o dată zboară o grenadă aruncată cu piciorul gol.
  Anna i-a doborât pe naziști cu o lovitură precisă. Și a lansat din nou o grenadă. Tot cu degetele goale. Iată o fată, o fată pentru toate fetele.
  Doar super și hiper!
  Războinicii de aici strălucesc de frumusețe. Alice și-a amintit cum picioarele ei goale au fost atinse de trei tineri deodată. E atât de cool. Șase mâini agile vă mângâie tălpile, tibia, genunchii și gleznele. Și apoi urcă. La coapse și șolduri de fete. Desigur, aceasta este o plăcere. Fata, desigur, este temperamentală.
  Alice a tras în naziști și a scârțâit:
  Spiritul să fie cu noi!
  Și cu călcâiul gol a dat o lămâie la moarte.
  Anna a dat naibii și ea. A doborât cu precizie inamicul. Și scârțâi cu entuziasm:
  - În numele Rusiei și al fraților slavilor!
  Și din nou, un cadou aruncat cu piciorul gol zboară, zdrobindu-i pe naziști.
  Alice l-a lăsat jos pe colonelul armatei germane și a lătrat:
  - Mă doare inima pentru Patria Mamă!
  Și și-a arătat limba. Și din nou, desculț, picior dăltuit la lucru.
  Fata și-a amintit cum a alergat desculță prin zăpadă pentru a trimite o scrisoare la sediu. Aproximativ douăzeci de kilometri fata a alergat de-a lungul crustei albe, înțepătoare și arzătoare. E bine, de asemenea, că picioarele ei nu erau atât de fragede, tot timpul de la ger până la ger desculț. Altfel, ar fi rămas invalidă.
  Dar, cu toate acestea, ea a livrat o scrisoare, cu un font important.
  Și cum zăpada arde călcâiele. Sunt atât de stacojii, caloși, zgâriați. Apoi Alice a alergat desculță înainte și înapoi. I s-a oferit, totuși, să-și pună cizme de pâslă, dar fata a spus că așa era mai pricepută. Și, în general, și-a amintit de Gerda din Regina Zăpezii. Așa că acea fată s-a dovedit a nu fi deloc curajoasă. Ea a cerut o pereche de pantofi pentru a-și căuta fratele pe nume Kai. Dar Alice a declarat cu încăpățânare că se va descurca. Nu s-a îmbolnăvit niciodată, nu a tușit sau nu i s-a curmat nasul. Și dacă da, atunci nu i se va întâmpla nimic într-o oră de alergare. În general, poți merge desculț tot timpul anului.
  Pe scurt, Alice s-a despărțit complet de pantofi și nu a strănutat niciodată.
  Același lucru este valabil și pentru Anna.
  Și acum fetele se bat, în aceiași chiloți, în ciuda iernii, și că a devenit vizibil mai rece. Și câștigă ucigând naziștii.
  După ce Kalinin a fost complet distrus, Armata Roșie a părăsit-o.
  Natasha și echipa ei s-au plictisit puțin. Pe o cale ferată ruptă, fetele au fost transferate la Voronezh, care a devenit ceva asemănător Stalingradului al patruzeci și doi de ani. Dar anul este o mie nouă sute patruzeci și șapte.
  Luptele sunt linistite...
  Dar germanii continuă să se înfurie. De exemplu, doi cercetași pionier au fost prinși.
  Băieții au fost prinși de frig. Și au început să se dezbrace. S-au rupt haine de blană, cizme de pâslă, pulovere, cămăși și tricouri. Și pantaloni de trening, de asemenea. Pe copiii pionieri i-au lăsat în pantaloni scurți negri. Apoi și-au legat mâinile în spate și i-au împins afară în frigul amar. Leshka și Sashka, pionierii din URSS, băieți de vreo treisprezece ani, desculți și aproape complet goi, vâslau în zăpadă. Picioarele lor au început să devină roșii, iar tălpile goale le-au ars. Și i-au bătut pe băieți pe spate cu bice.
  Băieții au mers prin năvală, și-au strâns dinții. Bieți copii în chiloți și destul de slabi sub ocupația germană. Adevărat, nu păreau slăbiți, iar mușchii se jucau sub pielea bronzată. Dar au fost bătuți în mișcare și au lăsat urme și dungi roșii pe spatele gol.
  Picioarele băieților s-au făcut și ele roșii, ca picioarele gâștelor. Și era clar că fiecare pas al pionierilor tinerilor cercetași a explodat de durere. Dar se duc și încearcă să rămână drepte și să nu geme.
  Copiii-cercetași au fost duși prin ger timp de jumătate de oră, apoi au fost duși într-o colibă încălzită cu căldură. Și cât doare, mai ales în picioarele goale, de frigul în căldură.
  Băieții chiar țipau de agonie.
  Apoi au fost încălziți din nou și scoși în frig. Și aceasta este o tortură sofisticată și crudă.
  S-au mutat de mai multe ori, până când băieții au fost complet epuizați. Apoi li s-a lăsat să doarmă o vreme.
  Și apoi i-au dat să bea apă și l-au pus pe grătar. În primul rând, tortură rece. Și apoi foc.
  Călcâiele goale ale băieților erau prăjite și gâdilate de flăcări. Apoi, când tălpile erau acoperite cu vezicule, erau bătute cu bâte de cauciuc. Și băieții au leșinat.
  Au fost stropiți cu apă cu gheață și bătuți din nou, de data aceasta cu sârmă ghimpată. Iar tălpilor goale ale copiilor li s-au dat fâșii largi de fier înroșite.
  I-au torturat pe băieți mult timp... Apoi au început să-și rupă degetele de la picioare cu clești înroșiți, apoi coaste. Ei i-au torturat din greu pe pionieri, i-au torturat aproape până la moarte.
  Dar ei nu au ucis. Așa că, fără să obțină nimic, au decis să-i trimită în cariere.
  De asemenea, naziștii au încercat să bombardeze Moscova cu o armă ultra-lungă. Ideea nu este cea mai rezonabilă și este mult mai bine să bombardezi doar cu avioane cu reacție.
  Dar Fuhrer-ul a vrut să testeze un tun de calibrul 1000 mm cu o idee inovatoare de accelerare a proiectilului, în trei porțiuni. Și această armă ar putea lovi până la cinci sute de kilometri. Dar este posibil ca jocul să nu fi meritat lumânarea. Precizia la această distanță este scăzută. Proiectilul în sine nu este suficient de puternic, deși cântărește douăsprezece tone. Și o armă scumpă. Deși o adevărată operă de artă. Chiar mai tare decât Dora - o armă cu rază mai lungă de acțiune și mai puternică și mai scumpă, numită "Eva". Aparent, în onoarea amantei Fuhrerului.
  Cu toate acestea, până atunci, Hitler avea o altă pasiune mult mai tânără. Și acest lucru este de asemenea observabil.
  Fata Cleopatra - așa o cheamă, a poruncit împușcarea. Și ea personal a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare. Și o forță letală colosală a funcționat.
  Fetele chiar țipăiau, fulgerându-și tocurile goale, roz. Fete frumoase aici, iar picioarele lor sunt atât de sexy și drăguțe. Și le poți privi foarte mult timp cu admirație. Și mângâiatul este și mai plăcut, iar acest lucru este pur și simplu major! Aici sunt fetele. Și scoicile zboară. Treci prin Moscova. Dar acest lucru este de puțin folos.
  Cleopatra a cântat:
  - O să trimit un tun strălucitor,
  Îl voi lovi pe Stalin în frunte...
  Voi merge în glumă într-un spital de psihiatrie,
  Să moară dragonul blestemat!
  Și războinicul își va scutura din nou tocurile goale, rotunde, roz.
  . CAPITOLUL #6
  Războiul este război. Și Hitler, desigur, acumulează putere. În primăvară, pregătește o nouă ofensivă. Și adună trupe.
  Și luptele locale continuă.
  Situația de pe fronturi s-a stabilizat oarecum. Germanii nu au putut să ia Voronezh și să meargă mai departe.
  Turcii sunt un pic mai dificili. Dar sunt si opriti. Deci, în timp ce poți să ții nasul sus. Și să cred că cursul războiului poate fi inversat. Și că, fără mare noroc, viața lui Stalin nu s-a terminat. Și războinicii se luptă și ei.
  Natasha a dat rândul. A doborât câteva zeci de naziști. Și ea urlă:
  - Rusia la acea vreme era...
  Zoya a dat și ea o întoarcere și a confirmat:
  - Există și va fi!
  Apoi fata a aruncat o grenadă cu piciorul gol. I-a împrăștiat pe naziști și a scârțâit:
  - Spiritul lui Stalin este cu noi!
  Augustin a tras și asupra naziștilor. A scăpat o duzină de ele. Și ea a ciripit de furie:
  - Slavă Rusiei noastre!
  Și cu degetele goale de la picioare a lansat o grenadă mortală. Iar naziștii au primit foarte generos în coarne.
  Svetlana a bătut și ea și a ciripit ca un pui de lup care apucă o bucată de carne:
  - Slavă Rusiei și Țarului!
  Natasha a dat rândul și a cântat:
  - Slavă eroilor!
  Mi-am adus aminte de fata Borodino. Și eroismul de masă al poporului rus. Și că au putut să-l oprească pe Napoleon. Și s-au dovedit a fi invincibili. Și cea mai înaltă clasă de război.
  Zoya a lansat și o grenadă și a scârțâit:
  - Slavă Rusiei! Și cei mai buni soldați ruși!
  Augustin a mârâit furios:
  - Slavă celor mai buni războinici!
  Și cum aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Și Svetlana o va lua și ea și va lansa o lămâie a morții. Și îi va împrăștia pe naziști, scârțâind:
  - Râul morții nu ne va birui!
  Și din nou o grenadă lansată cu piciorul gol zboară.
  Așa se luptă fetele. Și este clar că naziștii nu pot trece peste ele. Deja în martie 1947. Și asta înseamnă că vara este chiar după colț. Și pe vreme caldă, este mai dificil să lupți împotriva naziștilor. Și, în general, ar putea fi posibil să zdrobim acest Fuhrer.
  Există speranță pentru asta!
  Natasha aruncă o grenadă și scârțâie:
  - Lenin este mai viu decât cei vii, iar Stalin este nemuritor!
  Și scântei zboară din degetele ei goale.
  Zoya aruncă, de asemenea, un cadou criminal al morții și scârțâie:
  Fie ca epoca comunismului să fie cu noi!
  Și picioarele ei, de asemenea, goale, bronzate și provocând umflarea unui tijă de jad, pulsatorie.
  Și iată-l pe Augustina, și ea o fată a celei mai disperate acrobații. Cum să tragi în inamic și cum să zdrobești. Și cedează cu tocuri goale.
  Și o grenadă letală zboară, cu furie frenetică.
  Diavolul roșu scârțâie cu aplomb:
  - Sunt cea mai mare furie din lume!
  Și iarăși, pentru a a nea oară, zboară darul morții, aruncat de piciorul gol al unei fete cu părul de foc.
  Îl ia și Svetlana și aruncă o grenadă... Îi zdrobește pe toți deodată. Și amenințările naziștilor sunt ignorate. Și unde se duc Fritz?
  Fetele Terminator le așteaptă peste tot. Și cum să arunci o grenadă. Și sfarcurile sânilor lor sunt atât de apetisante.
  Un bărbat înnebunește după astfel de fete. Și nu pot face nimic în privința asta.
  Ce poate pune un fascist împotriva unei fete terminatoare? Doar un nazist se poate bate într-un sicriu. Și să fii bătut și ucis.
  Svetlana a cântat:
  - Se va zvârcoli în iad și se va petrece cu o cățea!
  Fetele sunt farmece fermecătoare. Și cum trag. Surprinzător ca Robin Hoods în chiloți, la naiba.
  Natasha a tras și a spus:
  - Slavă eroilor ruși!
  Și a aruncat o grenadă cu piciorul gol.
  Zoya l-a lovit și pe mercenarul fascist. Ea i-a găurit stomacul și a scârțâit:
  - Pentru o nouă patrie în SUA! Următoarea noastră provincie!
  Fata este o cântăreață foarte bună. Și are gânduri atât de frumoase. În special, dorința de a lucra cu limba cu ceva fierbinte și mare.
  Augustina își dezvăluie caii cu dinți plini de putere. Și el crede că ea este un rechin. Capabil să muște chiar și un cal adevărat.
  Aici, de exemplu, Augustine aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare. Și împrăștie Fritz-ul. Tunde-le ca iarba.
  Si canta:
  - Cea mai mare măsură va fi în toate! Dragostea noastră este casa noastră!
  Svetlana, această frumoasă războinică, a luat trei grenade. Ea le-a dat călcâiul gol și a ciripit:
  - În numele iubirii și al viselor!
  Și tăiat agresiv din mitralieră. Ea este un diavol al unor astfel de oportunități și puterea unui demon alb.
  Te vei întâlni cu astfel de războinici și nu se va părea că te-au lovit puțin.
  Nu e de mirare că naziștii au rămas blocați în Voronezh. Deși toată lumea s-a săturat de război. În general, unde fără războinici.
  Iată piloții de pe cer. De asemenea, se luptă. În special Margareta. Fata zboară de obicei la luptă singură în chiloți. Dar cum se prăbușește. Bărbații ași nu pot face asta.
  Margarita este foarte frumoasa, parul ei este ca razele soarelui. Și cifra este grozavă. Și pentru o fată, stilul este foarte cool să fie singură în chiloți. Și chiloții sunt de asemenea roșii cu ciocan și seceră albă. O astfel de fată poate iubi un întreg batalion deodată.
  Aceasta este o fată atât de drăguță.
  Margarita a doborât un fascist care alerga pe un ME-462 și l-a făcut pe nazist să-și fumeze coada. O fată cu păr auriu, o frumusețe minunată. Și o gură foarte roșie.
  Margarita a tăiat un alt Fritz și a țipat:
  - Poți trăi fără război, dar nu fără pace!
  Da, războinicii sunt eroici și curajoși până la extrema nebunie.
  Fetele au luptat ca niște eroi ai cosmosului universal. Și au câștigat cu încredere.
  Tancurile lui Hitler ardeau. Și au explodat ca grenade. Și aici erau războinici atât de frumoși. Plin de admirație și grație. Au o aventură atât de frumoasă.
  Natasha a aruncat o grenadă.
  Postat pe Twitter:
  - Voi sparge toți fasciștii!
  Și cum va arunca o altă capodopera a morții cu piciorul gol.
  Zoya i-a tăiat și pe naziști.
  A aruncat cu piciorul gol ceea ce ucide.
  Ea țipă de furie:
  - Pentru Sfânta Rusie! Și schimbări mari în bine! Și din nou, prezentul morții, poddany călcâiul gol, zboară.
  După lupte aprige, a fost o pauză. Era încă primăvara anului 1947. Germanii, când alunecările de noroi nu sunt războinici. Se ascund și mănâncă. Nu s-a putut pune capăt războiului de anul trecut. Din nou, lupte grele urmează.
  Fetele au luat o pauză...
  Două fete germane, Albina și Alvina, sunt doar pe o dischetă la vânătoare de mașini sovietice.
  Frumuseți, desigur, în bikini și desculți. Și foarte sexy.
  Controlați aeronava cu disc cu un joystick.
  Albina întoarce mașina, doboară un luptător sovietic și scârțâie de încântare:
  - Fie ca Reich-ul nostru însetat de sânge să fie celebru!
  Alvina a luat-o și a lansat și o lovitură puternică mașinii rusești. Ea a doborât și a ciripit:
  - Genius Express!
  Ambele fete și-au plesnit picioarele goale. Sunt blonde atât de drăguțe. Și presa fetelor este foarte în relief. Vine cu gresie.
  Albina demolează din nou aeronava sovietică. Și face cu ochiul și hohote:
  - Slavă pasajului criminal!
  Alvina a slujit și în rusă. Ea i-a aplatizat și a fluierat:
  - Fie ca Fuhrer-ul să fie cu noi!
  Fete in cel mai aplomb! Și au atât de mult farmec. Și dinții ăia sunt atât de strălucitori. Ca niște perle obținute de căpitanul Nemo.
  Albina a izbit mașina și a scârțâit:
  - Așa că hai să-l punem pe tip!
  Alvina l-a spulberat pe luptător și a mârâit:
  - Și o duzină de băieți!
  Albina a chicotit și a remarcat:
  - Sex grozav când o femeie închiriază un bărbat pentru bani!
  Alvin a fost de acord:
  - Aceasta este o clasă, doar banii sunt păcat!
  Albina a doborât un alt avion sovietic și a scârțâit:
  - Și ceea ce de dragul plăcerii și al banilor nu este păcat. În curând aveam să-i învingem pe ruși și să ne obținem o moșie!
  Alvina a lovit o altă mașină roșie și a răcnit:
  - Din păcate, războiul se prelungește! Acești ruși sunt atât de încăpățânați. E ca și cum ai lovi cauciucul cu pumnii!
  Albina a obiectat cu enervare:
  - Numai pentru cauciuc. Este mai mult ca betonul armat. Și mă dor foarte mult degetele!
  Alvina a ciripit, a lovit o mașină sovietică și a urlat:
  - Vom sparge orice beton!
  Albina a doborât avionul de vânătoare Yak-11 dintr-o fugă:
  - Și sparge metalul și evaporă!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Se rupe și se topește! În curând vom avea lasere! Și atunci rușii se vor termina cu siguranță!
  Albina era în armonie cu asta:
  - Nu pot rezista unui laser!
  Alvina chicoti furioasă.
  - Să luăm Moscova, apoi Londra!
  Albina remarcă supărată:
  Este timpul să luăm Londra!
  Fetele și-au scos discheta. Indiferent câte pistoale cu aer comprimat iac sovietic împușcă în mașina naziștilor, ei nu pot face nimic util. Jetul laminar puternic doboara toate proiectilele si fragmentele.
  Alvina, doborând luptătorul rus, scârțâi:
  - Ursul nu va dansa dansul fluturilor.
  Albina, cu ajutorul degetelor goale, își arătă mașina și urlă:
  - Da, un urs... Ești un animal foarte bun. Mai ales pe un lant si cand iti este jupuita pielea!
  Fetele lucrează cu furia tigrelor. Eh, în pat sunt și temperamentali. Le place să fie activi. Și nu tolerează constanța. În acest sens, doar rechini. Și le plac experimentele. Și au o gură foarte iubitoare.
  Alvina a doborât mașina sovietică și a scârțâit:
  - Pentru schimbări în război la victoria noastră!
  Albina remarcă cu supărare și furie:
  - Da, războiul a continuat... E doar o fabrică de coșmar și bucătăria lui Satan. Câți dintre băieții și fetele noastre au murit!
  Alvina a cântat cu un oftat:
  - Câți dintre frații noștri lâncevesc în mormintele lor... Umbrele cutreieră lumea aceea... Nu înțeleg ce anume.
  Albina, zâmbind carnivor și zdrobindu-i pe ruși, gâgâi:
  - Ce crezi, iubita, Dumnezeu exista?
  Alvina, ucigând și ea, șuieră:
  - Am mari îndoieli. Războiul durează de atâția ani. Și că Atotputernicul nu iubește Germania dacă permite să piară atât de cei mai buni fii și fiice ale ei!
  Albina a sugerat:
  - Poate că există un sens profund în aceste teste?
  Alvina a chicotit și a mârâit:
  - Sens? Să torturam mai mult oamenii, și mai ales pe noi germanii?
  Albina a vorbit cu entuziasmul unei lupoaice care a depășit un miel:
  - Atunci vom percepe mai ascuțit deliciile lumii! Și iubire liniștită!
  Alvina și-a dezvăluit dinții și a mormăit:
  - O dragoste militară este încă mult mai bună!
  Albina a fost de acord cu asta:
  - Desigur, mai ales cu băieții. Miroase a tinerețe și nu la fel de păros ca bărbații adulți! Este o plăcere să faci afaceri cu ei!
  Alvina, zdrobind avioanele sovietice, scârțâi:
  - Și procesul de învățare este foarte atractiv. Îmi place să îmi asum rolul de mentor! E atât de minunat!
  Albina a fost de acord cu asta:
  - Nu devine mai sănătos!
  Fetele, în general, sunt amuzante, dar curve. Și, desigur, fac ceva despre care nu este foarte plăcut să citești.
  Fetele sar de nerăbdare. Vor cât mai multă afecțiune! Și să-i mângâie în fiecare zi. Mai bine, de trei ori pe zi. Nu, de douăzeci de ori pe zi!
  Alvina a căzut, un alt luptător și a scârțâit:
  - Nu, există un Dumnezeu! El ne permite să exterminăm soldații sovietici!
  Albina a bătut și a urlat și ea:
  - Oh, ce îmi lipsește? Există sex, există bărbați... Există o mulțime de divertisment, dar nu există riscul de a muri! Deci de ce vrem sfârșitul războiului?
  Alvina a fost de acord cu asta:
  - De fapt, și la ce! Vom lupta până la capăt!
  Albina șuieră oarecum supărată:
  - Și războiul este că după sfârșit, nu te simți prea gol.
  Alvinei îi plăcea foarte mult să fie bâjbâită după sâni. Este atât de sensibil și erotic. Și sărutul este și mai bine. Și când mai mulți bărbați temperamentali te simt deodată. Mai ales dacă sunt băieți și încă entuziasmați.
  Pe scurt, fetele sunt în general super și antieroe!
  Natashka și echipa ei, la 1 aprilie 1947, au respins înaintarea lui Fritz în Voronezh.
  Germanii și-au mutat tancurile sub zăpada umedă și au încercat să pătrundă pe flancuri.
  Războinicii, ca întotdeauna în mini-bikini și desculți, s-au luptat în frig. Ei au săpat în zăpadă și au tras de acolo și au aruncat grenade și pachete explozive cu picioarele goale.
  Fete foarte frumoase, sexy și frumos umflate. Bronzit, desculț.
  Natasha a tăiat Fritz-ul și a scârțâit:
  Noi, fetele, suntem foarte mândri de noi!
  Zoya a fluierat și a mârâit:
  - Ne străduim doar în primele rânduri!
  Augustine, dracuța cu părul roșu, cânta:
  - Suntem doar primare și balerine!
  Apoi a lansat o grenadă cu piciorul gol.
  Svetlana a luat-o și a tras. A aruncat o lămâie
  - Sa ne batem! Nu avem mintea unui clovn!
  Fetele au făcut o treabă grozavă. Au tras și au aruncat grenade cu picioarele lor seducătoare. Ce zici de Fuhrer...
  Natashka și-a dezvelit pieptul și cu mamelonul stacojiu a dat o grenadă. Ea a zburat și a aterizat în rândurile naziștilor, a scârțâit:
  - Da, va fi o mare zi a apocalipsei!
  Zoya a postat pe Twitter:
  - Și va veni Svarog cel Mare Dumnezeu!
  Și, de asemenea, ca și cu degetele goale, lansați o grenadă.
  Augustin a chicotit și a remarcat:
  - Încă interesant. Creștinii au un Isus pacifist. Și avem un grozav armurier Svarog! Diferența vizibilă!
  Și va arunca și un pachet de explozie cu călcâiul gol.
  Atunci Svetlana, cu piciorul gol, va lovi inamicul cu o grenadă. Și cântă, dezvăluind dinții:
  - Dumnezeul nostru este Zeul Războiului! Nu pacifism!
  Fetele s-au aruncat apoi cu bulgări de zăpadă una în cealaltă. Natasha a chicotit și a remarcat:
  - E bine că Vladimir a fost destul de deștept să nu accepte iudaismul. Totuși, cred că ar fi mai bine să-ți dezvolți propria ta! Ei bine, de ce avem nevoie de credințele altora?
  Fata a luat și a lansat o grenadă cu piciorul gol. Și i-a zdrobit pe fasciști.
  Zoya, împușcând, a adăugat:
  - Nu, într-adevăr, fă credința pacifistă! Dar poți să vii și cu propriul tău Iriy!
  Și, de asemenea, cu degetele goale, cum să lansați un cadou al morții și să spargeți câteva zeci de fasciști.
  Aici Augustin i-a lovit și pe naziști. Și din nou, picioarele goale au cedat, pachete explozive.
  Ea i-a împrăștiat pe naziști și a scârțâit:
  - Un basm vechi într-un mod nou!
  Și și-a arătat limba!
  Svetlana a ajuns la coadă. Ea a cosit Fritz-ul și a scârțâit:
  - Și mari schimbări pentru viitor!
  Și l-a lansat cu călcâiul gol, rupând spatele Fuhrerilor.
  Natashka a luat-o și a răcnit cu o mină disperată:
  - Sunt cea mai tare fata! Mătură deodată!
  Și degetele goale aruncă moartea și haosul.
  Zoya era și ea supărată. A ucis o mulțime de fasciști.
  Și ea a lătrat:
  - Pentru onoare și Patrie!
  După aceea, din nou, piciorul ei gol va începe ceva.
  Aici și Augustine o va lua și o va îngheța. Îndoiește-te de fasciști. Le rupe în bucăți.
  Apoi va lua și va cânta:
  - Slavă Patriei și Onoare!
  Svetlana va lansa, de asemenea, un dar al morții și va blama:
  - Și vom fi împreună!
  Și picioarele goale vor începe distrugerea.
  Și Natasha o va lua și o va da în cuie... O va tunde pe Fritz.
  Apoi va lua și va da rândul.
  Ea a cântat, dezvăluind gura:
  - Nu sunt o fată simplă! Păr auriu!
  Natasha, desigur, este o fată a propriei minți. Orice este posibil și gata pentru orice. Pe măsură ce trage, pur și simplu îl vei admira. Și tunde dușmanii ca un cultivator.
  Și scârțâie:
  - Dragostea duce la moarte!
  Zoya trage și ea. Cu piciorul gol, cedează la o grenadă și șuieră:
  - Acord genial!
  Si adauga:
  - Toți fasciștii în cheltuială!
  Augustina trage și ea în inamic. Îl extermină pe Fritz. Tunde naziștii și scârțâie:
  - Încă puțin și vom deveni cu atât mai puternici!
  Iar picioarele goale ale frumuseții aruncă iarăși pe purtătorul morții.
  Svetlana trage și ea împotriva naziștilor. Și lansează o grenadă, cu ajutorul degetelor de la picioare ale piciorului gol. Și ciripit:
  - N-am cunoscut necazuri, dar a venit un vecin!
  Și râde și el.
  Fetele sunt atât de uimitoare. Și bustiță. Și le place atât de mult când își trag de sâni.
  Iată frumusețile. Aceasta este acrobația iubirii și a poeziei! Laudati fetele frumoase! Da, să fie foarte buni!
  Natashka i-a lovit pe naziști cu un jet de plumb și a scârțâit:
  - Mai degrabă, crede-ne, nu!
  Și cu piciorul gol va lansa din nou mortalul!
  Și aici Zoya este ca un lupanet. Doborâți fasciștii. Și scârțâie:
  - Nu poți găsi controlul asupra noastră!
  Augustina, tot ca un lupanet, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, doboara o masa de Fritz si scartaie:
  Și următorul secol va fi al nostru!
  După aceea, dinții ei vor străluci ca o oglindă!
  Svetlana a luat și a lansat o grenadă cu piciorul gol. I-a ucis pe fasciști. Și propilikala cu aplomb:
  - Victorie eternă! Svarog cu noi!
  Natashka a lansat o bucată de sticlă cu degetele goale de la picioare. Le-a tăiat gâtul la Fritz și a scârțâit:
  Și Isus va fi cu noi!
  Apoi ea a adăugat:
  - Ca un Dumnezeu alb rus!
  Zoya a dat și o grenadă și a strigat:
  - Slavă Marii Rusii!
  Și cu călcâiul gol va arunca un pachet de explozie.
  Augustine și-a scuturat mamelonul care arăta ca o căpșună. Am pus o coadă pentru naziști.
  Apoi a aruncat moartea asupra lui Fritz cu piciorul gol și a strigat:
  - Să nu avem probleme!
  Și și-a arătat limba.
  Svetlana a pus și ea la coadă. Ea a făcut bucăți pe naziști... Și apoi o grenadă lansată cu piciorul gol zboară.
  Fata blonda striga:
  - Fie ca forta sa fie cu noi!
  Și toate cele patru fete au țipat:
  - Slavă Familiei Atotputernice, Omniprezentă, Atotștiutoare, Eternă și Eternă!
  Aici Svetlana a luat și un pix cu piciorul gol și și-a tăiat și aria.
  Multe legende despre marele Veles sunt transmise de oameni - și cum s-a născut prin voința Familiei și cum a fost crescut în Lumea Navi de către Dumnezeu Viem, cum a rătăcit în jurul lumii Reveal în căutarea destinul său şi era chinuit de înclinaţia diabolică cu care era vrăjit. Legendele sunt spuse despre dragostea lui pentru Yasuna cu ochii deschisi și că s-a sacrificat pentru a-i salva viața. Ei cântă cântece despre isprăvile lui și despre a ajuta oamenii. Nu poți repovesti toate poveștile într-o singură capodoperă.
  Apoi fetele s-au întrerupt. A început un alt bombardament al Voronezh. Aviatorii au funcționat. Au intrat și bombardiere germane. Piloții au luptat cu curaj împotriva naziștilor. Mai ales Maria. În ciuda frigului, fata purta doar chiloți albi subțiri. Ea și-a apăsat degetele goale pe pedale, ia tăiat pe nemți. Fata a doborât un bombardier cu reacție Yu-387, făcându-l să fumeze și să cadă. A exclamat cu bucurie:
  - Slavă Marii Rusii comuniste!
  După oprirea bombardamentelor, războinicii au continuat să scrie despre zeii ruși.
  Marele Zeu Veles. Ce frumoasă Rodnoverie - atât de mulți Zei. Și toate personalitățile puternice, interesante, sunt implicate în crearea Lumii!
  Natasha a scris cu picioarele goale:
  Cel mai faimos semn al zeului Veles este "Capul de taur". Semnul, asemănător cu un cap de taur, amintește că Zeul slavilor Veles este patronul animalelor. Semnul este cunoscut, folosit mai des decât alții, de mult timp a absorbit toate ideile variate ale slavilor despre puterea lui Dumnezeu, inclusiv înțelepciunea și puterea magică.
  Apoi Zoya cu părul auriu continuă;
  Semnul lui Dumnezeu Veles este iubit de bărbați, adulți și tineri, atrage femeile care au abilități de vrăjitorie.
  Oricine poartă semnul lui Veles are dreptul de a aștepta de la el o protecție puternică împotriva influențelor magice, dezvoltarea propriilor abilități de vrăjitoare, vitalitate și capacitatea de a găsi o soluție într-un mediu dificil.
  Citiți mai multe despre amuleta Cap de taur.
  Lemn - pin, nuc sau frasin (tisa), doage magice și amulete sunt făcute din aceste specii
  Animal - elan, căprioară, urs, bou (tur), vaca, șarpe, șopârlă (șopârlă).
  Heraldica, obiecte - impletituri lungi (par), barba si coarne
  Treba (darda) - au sacrificat cuprul (ca zeul prosperității și al prosperității), lână și blană și, de asemenea, au turnat kvas - acele băuturi pe care i-a învățat pe oameni să le pregătească conform uneia dintre legende.
  Și Augustin a călărit după ei. Înfocat și desculț.
  Armata Roșie nu predă Voronezh și se agață de el cu disperare. Atât băieții, cât și fetele se luptă aici.
  Un copil de unsprezece ani trage cu o pușcă Mosin asupra naziștilor. Zapada aproape s-a topit, plina de noroi. Băiatul este desculț și în pantaloni scurți. El este atât de întărit și simte mai bine energia pământului.
  Oleg doboară un nazist și spune:
  - Slavă Rusiei!
  Alături de el este fata Margarita. De asemenea, desculț într-o rochie lejeră. De aceeași vârstă cu Oleg Rybachenko.
  De asemenea, trage bine. Îl lovește pe fascist și scârțâie:
  - Spre slava Patriei Cereşti!
  Băiatul și fata sunt aici din primele zile ale asediului. De la vârsta de zece ani, luptători deja experimentați se luptă cu naziștii.
  Ceea ce nu este o lovitură de pușcă este o lovitură.
  Oleg Rybachenko împușcă un colonel german. Își calcă piciorul gol și bronzat și spune:
  - Să fie lumină a zeilor ruși!
  Margarita, aceasta este fata terminatoare confirmă:
  - Da, mereu faimos!
  Și va arunca un disc cu piciorul gol către cel mai apropiat samurai.
  Și apoi băiatul își aruncă degetele goale. Oleg, după ce i-a împrăștiat pe naziști, ciripește:
  - Și turma inamică a zburat la pământ! Sub presiunea oțelului și a focului!
  Băiatul este un bun trăgător. Aici cade ofițerul ucis. Și în spatele lui este încă unul. Germanii au încă suficiente tancuri și ei, folosind mercenari, asaltează la modă veche. Mulți dintre ei au pierit sub zidurile Voronezh. S-au subțiet rândurile și apărătorii.
  Dar armata sovietică nu renunță. Voronezh încă rezistă. Asediul durează de zece luni. Dar orașul-cetate nu cedează.
  La începutul lunii aprilie, primăvara. Murdar. Dar soarele este atât de luminos și cald. Se încălzește.
  Margarita, această fată cu părul auriu, aruncă cu piciorul gol o grenadă și cântă în rimă.
  Băiatul Oleg cântă și el și aruncă cu picioarele goale grenade de casă;
  Oh, Pușkin, excentricul tău nu ai dreptate,
  Nu vrem să ne îmbolnăvim primăvara!
  La urma urmei, mirosul de ierburi proaspete de mai,
  Capabil să-i alunge pe toți de pe canapea!
  
  Ghioceii înfloresc primăvara
  Au puritatea glazurei de noapte...
  Dă naștere unui vis de lumină blândă
  Tânărul vrea din nou furtuna!
  
  Primăvara frigul se va retrage,
  Mizeria chinurilor malefice va dispărea...
  Vânătoarea gloriei pentru totdeauna
  Bea suflarea dulce a fecioarei!
  
  Ca și în tinerețe, totul este bine,
  Și mai este tinerețea naturii!
  Ciocănitoarea lovește cu dalta,
  Tunetul se cutremură, vărsând bolți!
  
  Primăvara, râurile murmură ca un tril,
  Iar muzele lor sună ca un val care stropi.
  Aici cresc boabele trage -
  Încălzește din frumusețea inimii!
  
  Totul în regiunea noastră este frumusețe,
  Iarba este ca catifeaua în rochia unei doamne.
  Ce fel de orbire
  Străduiește-te să trăiești cu încăpățânare în oraș!
  
  De ce avem nevoie de un oraș și un sat,
  Deveniți, ca un sălbatic, plimbați-vă prin pădure.
  Și dacă ninge,
  Acea goană desculță doar mai abruptă!
  
  Rod a acordat o asemenea putere
  Că putem domni ca zei.
  Aici secara este aurie pe câmp,
  Din icoană fața strălucește strict!
  
  Sfântul Părinte Svarog Slavyan -
  El a ordonat să iubească și să trăiască pentru frați!
  Care este un om nobil
  La urma urmei, Creatorul însuși a acceptat răstignirea!
  
  Și cavalerul își va ascuți sabia,
  Pentru că există violență în viață!
  Domnul a spus: Nu voi da pace,
  La urma urmei, naiba, crede-mă, este impotența!
  
  Așa că nu crede că somnul este raiul
  De fapt, fericirea este esența mișcării.
  Și tu lupți așa îndrăznește -
  Să-i ceară iertare călăului!
  
  Și dacă s-a retras,
  Acel Rod te va ajuta, crede-ți fiul!
  Scoateți praful și gunoiul din cap:
  Ce te face să te plângi - o voi respinge!
  . CAPITOLUL #6
  Băiatul și fata au tras în timp ce cântau. Fasciști brodați.
  Toate abordările erau pline de cadavre. Trupele ruse au respins asaltul trupelor depășite numeric.
  Mii de mii de regiment după regiment - eroii noștri fac daune!
  Un băiat și o fată pe margine, naziștii vor sta într-un laț. Naziștii nu pot învinge Rusia, le vom putea rupe în bucăți!
  rostește Oleg Rybachenko în timp ce doborî un general german și îl face să varsă sânge.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, trăgând, cântă cu entuziasm:
  - Apărătorul Patriei! soldat Perunov!
  Oleg Rybachenko, doborând dușmanii, cântă:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita a aruncat o grenadă cu piciorul gol și copilăresc și a ciripit:
  - Heroes of Russia se adună în alarmă!
  Și în alt loc, fetele sovietice luptă pe un pistol autopropulsat SU-100.
  Așa sunt frumoșii războinici, conduși de Elisabeta.
  Deși tancurile germane sunt formidabile și foarte puternice.
  Ekaterina, apăsând butonul joystick-ului cu picioarele goale, sparge mașina fascistă și ciripește:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Elena trage și ea din uscător, străpunge inamicul în lateral. Și rânjind agresiv, declară:
  - Pentru comunism!
  Și cu călcâiul gol bate pe armură.
  Eufrasia a tras și ea în inamic cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru comunismul sfintei Rusii!
  Și cât râde!
  Elizabeth a luat-o și a strigat:
  - Pentru URSS!
  Și, de asemenea, cum trage...
  Și fetele au cântat:
  Poporul Ucrainei și al Rusiei sunt uniți,
  Suntem frați slavi prieteni pentru totdeauna...
  Domnul să fie slăvit numele drept,
  Toate națiunile lumii sunt o familie!
  Așa erau copiii aici - eroici și puternici. Incluzând atât băieți pionier, cât și fete pionier.
  Un băiat și o fată, Oleg Rybachenko și Margarita Korshunova, au luptat pe Muntele Visokosnaya. Pe care naziștii nu au reușit să-l captureze. Deja 20 aprilie și ziua s-a dovedit a fi caldă.
  Deși starea de spirit a copiilor și anxios. În URSS au început tulburările, cauzate de o revoltă sângeroasă a prizonierilor. Și era clar că era timpul să punem capăt războiului. Dar Wehrmacht-ul a încercat cu încăpățânare să captureze Voronezh. Deși, de asemenea, armata celui de-al Treilea Reich sângera deja literalmente.
  Și naziștii au pus presiune pe Voronezh cu ultimele puteri.
  Oleg Rybachenko este încă doar un copil, dar cu mușchi foarte proeminenți și păr blond.
  Cu o lovitură bine țintită, dă jos un german și urlă:
  - Slavă Regelui Iosif!
  Palit și Margarita, pronunțând cu admirație:
  - Și noua noastră Patrie!
  După aceea, fata și băiatul încep să tragă și mai repede. Ei reîncarcă puștile cu degetele goale și tușează samuraii.
  Oleg cântă, doborând și lovindu-i pe naziști:
  - Dar informațiile au raportat cu exactitate... Și a mers la atac, al nostru este puternic! Aproape de țara natală a Orientului Îndepărtat. Batalion de șoc blindat!
  Margarita fredonă și ea, trimițând cu precizie glonț după glonț:
  - Blindate, batalion de soc!
  Băiatul și fata s-au luptat cu o încredere de oțel. Au deja premii.
  Ei au primit primul botez cu foc când germanii tocmai încercau să strângă lațul în jurul Voronezh.
  Copiii de zece ani nu numai că au adus obuze la tunurile sovietice, dar și Oleg s-a tras. Și a doborât un obuzier nazist. Arată acuratețe.
  Băiatul și fata au trecut prin teste grele. Dar Voronej nu s-a predat. Și s-au luptat ca niște eroi.
  Oleg Rybachenko, întrerupându-l pe nazist, cântă:
  - Doamne ferește-l pe rege!
  Margarita sprijină:
  - Puternic suveran!
  Oleg Rybachenko, trăgând, spune:
  - Domnește pentru glorie!
  Margarita, tăindu-l pe nazist, scârțâie:
  - Slavă nouă!
  Oleg a cântat cu încântare:
  - Domnește cu frica de dușmani!
  Și băiatul a aruncat cu piciorul gol o grenadă.
  Margaret a confirmat:
  - Țarul Ortodox!
  Și fata a aruncat și o grenadă cu piciorul gol!
  Cuplu minunat. Doar copii, și atât de tare.
  Element nebun, element nebun.
  Pe 20 aprilie, asaltul asupra naziștilor a fost respins. După aceea, naziștii au început să bombardeze Muntele Visokosnaya. Dar fără prea mult succes.
  Oleg și Margarita au făcut o ieșire.
  Un băiat și o fată au aruncat cu picioarele goale discuri ascuțite. I-au lovit pe naziști în gât și au ciripit:
  - Slavă țarului Stalin!
  Apoi au început să-i distrugă pe naziști.
  Oleg a tras într-un ofițer german. L-a lovit și a scârțâit:
  - Pentru o noua comanda!
  Margarita a tras un fascist. Ea a aruncat cu degetele goale un ciob de sticlă și a scârțâit:
  - O nouă ordine în vechiul mod!
  Oleg s-a supărat din nou. Am lansat un ac nou. L-a lovit pe nazist în ochi. Și urlă:
  - Pentru realizările țarismului!
  Margarita a doborât un tip galben. Ea a lovit cu o aruncare cu degetele goale chiar în ochi și a ciripit:
  - Deciziile țarului Stalin în viață!
  Băiatul și fata sunt pur și simplu irezistibili. Așa sunt zdrobiți fasciștii. Și care sunt ele fenomene. Și nu se vor preda pe Voronezh, oricât de mult se grăbesc naziștii la această fortăreață.
  Oleg l-a lăsat pe generalul fascist și a scârțâit:
  - Partidul nostru este puternic!
  Margarita a luat și a lăsat, de asemenea, un șef mare și a șuierat:
  Ea păstrează lumea!
  Băiatul și fata au dat cu piciorul în jurul depozitului de muniții. Băiatul a tras arcul cu degetele goale de la picioare. Și a tras o săgeată cu un capăt de foc.
  Ea a zburat în cutiile cu obuze și bombe. Și totul a început să se spargă și să detoneze.
  Oleg exclamă:
  - Va fi o distrugere totală! Prima mea mișcare este ultima mea mișcare!
  Și băiatul a scos limba.
  Din nou băiatul trage și lovește. Functioneaza impecabil. Și nemții nu pot face nimic în privința asta.
  Și Margarita trage și scârțâie:
  - Pentru Rusia! Cea mai sfântă dintre țări!
  Copiii merg ca valurile de tsunami. Mic, dar atât de mortal.
  Natasha și echipa ei se luptă și cu naziștii.
  Fetele trag și aruncă grenade cu degetele goale. Sunt asemenea războinici luptători.
  Și apoi sunt alți pionieri care luptă.
  Băieții trag în naziști și urlă:
  - Pentru comunism!
  Și arată-le fasciștilor limbi.
  Seryozhka și Petka, doi băieți pionier, i-au luat și i-au lovit pe naziști dintr-o praștie și cum strigă ei:
  - Pentru comunism!
  Și vor râde!
  Svetka și Katya vor tăia și toarce:
  - Pentru măreția URSS!
  Și au dracu.
  Fetele din Komsomol se luptă și ele cu disperare.
  Și ca o palmă pe naziști dintr-un tun. Și le vor distruge pe toate.
  Nu, URSS nu poate fi spartă. Și naziștii continuă să vin și să vină. Și ei umplu literalmente toate abordările către pozițiile lor cu cadavre. Dar ei continuă să urce cu disperare.
  Dar pe 30 aprilie, Germania fascistă a lansat un nou atac furios asupra Voronezh. Lovitura principală a căzut pe muntele Vysokosnaya.
  Oleg și Margarita au luptat, acum folosind mitraliere. Un băiat și o fată s-au lovit cu armele. Copiii i-au tăiat literalmente pe naziști.
  Oleg, trăgând, a cântat:
  - O, pentru că durerea nu este o problemă!
  Margarita, mâzgălindu-i pe naziști și pălmuindu-și picioarele goale, țipă:
  - De-ar fi întunericul banilor!
  Băiatul i-a bătut în cuie pe naziști, doborându-i în rânduri, a luat-o și a scârțâit disperat:
  - Dunărea și râul Don!
  Margarita a cântat cu încântare:
  - Păi, între timp, du-te la plimbare!
  Oleg, zdrobindu-i pe naziști, a scârțâit:
  - Nu-l învinge pe cazac!
  Și băiatul a scos limba. Este atât de strălucitor și de rapid. Este băiatul terminator. Care dintre mitraliere mâzgălit. Și ce nu este un glonț, atunci în sicriu.
  Țarul Nicolae al II-lea și-a pierdut în mare parte autoritatea din cauza războiului cu Japonia. Mai exact din cauza unei înfrângeri nefericite. De fapt, cine va pierde! Nu monstrul iadului!
  Și Asia, pe care rușii au bătut-o mereu! Mai mult, având o superioritate numerică.
  Dar aici, generalul Ciuikov este în fruntea Voronejului. Și câțiva copii terminatori. Vor ceda și nu vor ceda.
  Oleg Rybachenko lovește cu o mitralieră și răcnește:
  - Mistreț nebun, se repezi un uragan!
  Margarita susține cu entuziasm:
  - Priveliștea noastră frumoasă! El spune adevărul!
  Băiatul și fata sunt pur și simplu irezistibili. În ele se vede o scânteie de talent colosal.
  Oleg tunde naziștii și o întreabă pe fată:
  De ce crezi că ciocolata este delicioasă?
  Margarita răspunde zâmbind:
  Pentru că este ciocolată!
  Oleg a chicotit și a scâncit:
  - În numele mamei Rusia, să devină mai frumoasă Patria!
  Margarita a chicotit și a țipat:
  - Cu siguranță va!
  Fata este ca o mitralieră tăiată pe naziști. Are atât de mult farmec. Întruchiparea frumuseții.
  Și muntele Vysokosnaya este perfect fortificat și domină pozițiile. Ea nu va fi predată atât de ușor naziștilor. Sovieticii luptă cu disperare, dar foarte priceput.
  Blocada durează de aproape un an. Dar uneori pătrund rulote cu mâncare și muniție. Deci orașul cu ziduri rezistă. Și nu va renunța.
  Deși Georgy Jukov a întârziat oarecum. Așa crede țarul Stalin. Ceva ce are generali indecisi.
  Oleg doboară cincizeci de naziști cu o explozie de mitralieră și spune:
  - Nimeni nu ne va opri! În efortul de a servi patria!
  Margarita, trăgând și ea, scârțâi:
  - Și nimeni nu câștigă!
  Și războinicul a fulgerat cu dinții ei sidefați.
  Oleg a tras din nou și a emis:
  Suntem lupi albi!
  Margaret a răspuns:
  - Gata cu tigria!
  Și din nou băiatul și fata împușcă. Este clar că naziștii nu-i pot învinge. Și nicio forță nu se va sparge.
  Oleg trage și răcnește:
  - Ta-ta-ta spune mitralieră!
  Margarita scârțâie ca răspuns:
  - Voi zdrobi mitralierul spune!
  Iar fata și băiatul împotriva naziștilor demonstrează o forță colosală și o fermitate a voinței.
  Există bătălii aprige pe mare cu naziștii.
  Acolo, un distrugător se deplasează înaintea întregii flote. Și sunt doar fete pe el. În pantaloni scurți, desculț și în veste.
  Fetele aleargă pe punte. Toate sunt atât de frumoase. Părul este blond, decolorat de soare, iar pielea este închisă la culoare, bronzată. Frumuseți superbe.
  Și tocurile lor rotunde și roz trepesc.
  Veronica, un șmecher blond fermecător, l-a întrebat pe cabanier:
  - Ce Yulia, ți-e frică de luptă?
  Cabana a scârțâit ca răspuns:
  - Da, visez la o luptă!
  Veronica a chicotit și a remarcat:
  - Dar vei fi capturat de naziști, iar ei îți vor prăji călcâiele goale!
  Fata și-a privit picioarele goale și bronzate și a scârțâit:
  "Durerea nu mă sperie!" Sunt o adevărată Amazon sălbatică!
  Veronica a remarcat:
  - În curând vei împlini cincisprezece ani. Să ne căsătorim curând! despre ce visezi?
  Juliana a răspuns sincer:
  - Vreau un prinț!
  Veronica se strâmbă.
  - Prinț?
  Fata a spus:
  - Prințul elf!
  Veronica a fost surprinsă:
  - Îți plac spiridușii?
  Juliana dădu din cap și chiar sări în sus:
  - Sigur că da! Sunt irezistibile!
  Veronica zâmbi.
  Dar oamenii umani?
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol pe puntea încălzită:
  - Nu! Bărbații sunt atât de urâți, păroși, urât mirositoare. Și spiridușii sunt atât de frumoși, blânzi. Au fețe ca de fete, atât de drăguțe. Iar picioarele sunt netede și deloc păroase!
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Spiridușii sunt foarte drăguți.
  Iar fata a zdrobit insecta cu piciorul gol și grațios. fluiera:
  "Din păcate, din păcate, trebuie să avem de-a face cu oameni umani. Și sunt atât de urâți!
  Juliana a râs și a remarcat:
  - Dar de ce. Cabanii sunt foarte drăguți. Nu bărbați adulți frumoși. Când crește părul pe față, este atât de dezgustător.
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Dezgustător! Cei mai frumoși tineri la șaisprezece ani. Sunt deja suficient de mari pentru a fi pe placul unei femei, dar nu sunt încă la fel de păroase ca băieții mai în vârstă.
  Juliana a chicotit și a scârțâit:
  - În general, băieții sunt cu siguranță plăcuți când te săruți cu ei, și te mângâie... Dar altceva doar sperie! O, să rămân pentru totdeauna în copilărie!
  Veronica a spus cu insistență:
  - Vei fi în luptă! Creșteți împreună!
  Julian a cântat ca răspuns:
  - Fata fii mereu tânără,
  Nu te grăbi să crești...
  Fii amuzant, îndrăzneț, zgomotos...
  Trebuie să lupți, așa că luptă!
  Să nu cunoști niciodată pacea
  Plângi și râzi deplasat!
  Voi fi o fată cu ceas
  Să sufle o sută cincizeci!
  Veronica a bătut cu piciorul gol și a țipat:
  - Tinerețea poate fi eternă! Principalul lucru este să crezi în rațiune, nu în Dumnezeu!
  În față a apărut un distrugător german. Fetele s-au repezit imediat, aruncându-și călcâiele goale spre tunul de zece inci. Și au început să-l îndrepte spre inamic.
  Fetele au acționat rapid și armonios. În general, este foarte frumos când echipajul este format din fete singure. Și toate sunt desculțe, curbate, pur și simplu minunate.
  Au îndreptat pistolul și cum aveau să-l bată pe nazist. În același timp, și-au odihnit picioarele dăltuite și goale.
  Proiectilul a zburat și a lovit distrugătorul. Ca o bâtă lovită. Nava tremură. Și distrugătorul a fost avariat. Fetele au început să reîncarce pistolul. Au tras puternic.
  Veronica a scârțâit:
  - Pentru credință, regele și Patria și URSS!
  Și cum sare...
  Juliana a postat pe Twitter:
  - Hitler a crezut că este război, a făcut un tun din... pe!
  Iar fata o va lua și va râde. Dezgolit dinții, culoarea perlelor. Și este o pisicuță drăguță. Și cu piciorul gol va freca o bucată de înghețată căzută.
  Veronica a scârțâit și a cântat:
  - Prizonieri de conștiință! Te vom face liberi!
  Și fetele în cor cum voi mânca.
  Și ținind o armă, au explodat din nou în distrugător. De data aceasta au fost și mai precise. Și vasul naziștilor s-a despicat și a început să se scufunde.
  Fetele țipau, zvâcnindu-și picioarele goale. Este o astfel de încântare.
  Cât a durat pauză, fetelor le plăcea să scrie despre lucruri diferite. În special, Natasha a mâzgălit cu degetele goale despre AI, unde Port Arthur nu a fost niciodată luat.
  Așa că escadrila Rozhdestvensky a venit în port. După ce s-a unit în escadrila rusă, deși slăbită, din Pacific. Deocamdată, orașul a rămas sub asediu. Dar cumva a devenit mai ușor. Și a adăugat optimism.
  Acum trebuia să așteptăm mișcarea lui Linevici. Debitul transiberian a crescut la douăzeci de eșaloane pe zi. Și s-a adunat armata Rusiei, colosală ca putere.
  Așa că este timpul să mergi mai departe și să câștigi. Dar pentru a câștiga, nu este necesar să depășești inamicul. După cum a demonstrat Alexander Suvorov. Puteți învinge inamicul cu mai puțină putere.
  Dar este un soldat rus mai rău decât unul japonez? Nimic mai rău și chiar mai bun.
  Și pușca Mosin este cea mai fiabilă și mai practică din lume. Ea chiar și în Marele Război Patriotic era în producție. Deci nimic de reproșat.
  Cu excepția cazului în care a fost soarta care, ca intenționat, a trucat o serie de factori împotriva Rusiei țariste. Din păcate, acest lucru este, desigur, nedrept. Rusia a atins apogeul puterii și a început să scadă. Și de ce este necesar pentru puterile superioare?
  Din anumite motive, există un fel de energie care distruge imperiile. Din persană, macedoneană, romană, arabă, turcă, spaniolă, britanică și așa mai departe. Vă puteți aminti pe Genghis Khan și Tamerlan. Nimeni nu putea prelua controlul asupra tuturor. Imperiul mongol este probabil cel mai extins, deși după moartea lui Genghis Khan nu a fost monolitic.
  Deși probabil cea mai mare a fost Marea Britanie. Acum ea este umflată de la colonii și încearcă să oprească Rusia cu mâinile Japoniei. Dar nu funcționează pentru britanici. Port Arthur s-a dovedit indestructibil. Se ține ca un monolit.
  Și fetele, desigur, pot oricând să lovească orice agresor în coarne.
  La sfârșitul lunii mai, naziștii s-au grăbit din nou să asalteze Voronezh. Am trecut la ofensivă.
  Oleg și Margarita lucrează foarte bine cu mitraliere. Ei trag.
  Oleg o întreabă pe fată, continuând să tragă:
  - Ce crezi, Spartak este bun sau rău?
  Margarita, dezvăluindu-și fața, răspunse:
  - Cred că e mai mult bine decât rău!
  Oleg, trăgând din mitraliere, a remarcat:
  "Dar Roma a fost o cultură grozavă. Și dacă sclavii barbari ar câștiga, ce s-ar întâmpla atunci?
  Margarita a chicotit, a tăiat câteva rânduri ale naziștilor și a răspuns:
  - Probabil ar fi grozav!
  Oleg fluieră și notă:
  - Nu totul este atât de roz pe cât pare! Vai, nu toate!
  Margarita a remarcat logic:
  - Dar totul este spre bine! Roma a fost distrusă de barbari. Dar apoi a apărut pe locul ruinelor, o cultură și mai puternică și mai dezvoltată. S-a întâmplat că progresul a început să se dezvolte doar mai repede.
  Oleg a fluierat, a tăiat mai multe rânduri cu ajutorul exploziilor de mitralieră și a scârțâit:
  Nimeni nu ne poate opri progresul!
  Băiatul a aruncat cu piciorul gol o grenadă. Și a zdrobit inamicul.
  Margarita a aruncat și un cadou de moarte cu degetele piciorului gol și a chicotit:
  - Cine se oprește va fi pulverizat.
  Băiatul Oleg Rybachenko a lansat din nou o bombă de casă cu degetele goale ale picioarelor copiilor. Naziștii au fost loviți în așa fel încât nu părea suficient. Băiatul a ciripit:
  - Pentru Rusia primordială!
  Și și-a arătat limba.
  Margarita a tăiat jumătate din batalionul nazist cu o mitralieră și a scârțâit:
  - Țarul nostru Iosif Stalin, să fie binecuvântat!
  Și din nou va arunca un dar al morții cu piciorul gol.
  Oleg a cântat, cosind pe nemți:
  - Sunt un tânăr războinic...
  Margarita a susținut asta, tremurând cu picioarele goale, care aruncau cu atâta dibăcie grenade:
  - Și eu sunt un războinic de la Dumnezeu!
  Oleg, mâzgălind pe naziști, a întrebat:
  - Cum este Dumnezeu?
  Margarita a scârțâit și a răspuns, dovând-i pe naziști și apoi aruncând cu piciorul gol un dar al morții:
  - Nu știu! Personal, nu-l înțeleg. Femeile sunt desfigurate. Și asta, să fiu sincer, este dezgustător și greșit!
  Oleg dădu din cap în semn de acord, mâzgălind pe naziști:
  - După patruzeci de ani, femeile sunt dezgustătoare! Sincer nu-mi plac. Femeile în tinerețe sunt foarte atractive, spre deosebire de vârstă, care le răsfață!
  Margarita a cântat cu entuziasm, aruncând o grenadă cu picioarele ei goale și mici:
  - Eroismul nu are vârstă! În inima unei iubiri tinere pentru țară!
  Oleg, trăgând și el în naziști, a luat-o și a scârțâit:
  - Poate cuceri marginile spațiului! Pentru a face pe toți fericiți pe Pământ!
  Chiar așa este să fii în spațiu! Unde asemenea distanțe incomensurabile.
  În Rusia sovietică, proiecte de zboruri dincolo de limitele atmosferei sunt deja în curs de dezvoltare.
  Sub țarul Iosif Stalin, știința s-a dezvoltat rapid. Imperiul sovietic este pe cale să devină cea mai avansată putere din lume. Și Marea Britanie pierde teren.
  Margarita a strigat cu un zâmbet. Ea a aruncat din nou o grenadă cu piciorul ei grațios, ca o prințesă, și a scârțâit:
  - Vom fi primii! Așa este Rusia - Pallas-soarta!
  Oleg spuse supărat:
  - Când, în sfârșit, ne eliberează Georgy Jukov. Trebuie să salvați fiecare cartuș. Cu toate acestea, o rulotă specială ne-a adus provizii!
  Margarita și-a fulgerat cu dinții sidefați și a scârțâit:
  - Va macina tot mai multe unități naziste! Până vom câștiga în sfârșit!
  Oleg a luat-o, a tăiat linia naziștilor și a șuierat:
  - Steaguri imperiale! Să fie și Rusia în China!
  Margarita a ciripit cu un rânjet din dinți:
  - Totul va fi frumos!
  Și iarăși aruncă o grenadă cu piciorul gol....
  Oleg, mâzgălind pe naziști, scârțâie:
  - Victoria este aproape!
  Margaret a confirmat:
  - Să fie așa!
  Între timp, naziștii au încercat să pătrundă în Caucaz. Au avut loc bătălii aprige pentru orașul Sukhumi. De fapt, aici bătălii aprige erau în plină desfășurare și sângele curgea abundent.
  Naziștii s-au repezit la petrolul caucazian.
  Fetele de la distrugătorul "Victoria" au luptat și ele. Războinici frumoși erau pe jumătate goi, mai ales că vara la astfel de latitudini este fierbinte și desculți. De fapt, atunci când o fată are un minim de haine, ea este cea mai puțin vulnerabilă.
  Veronica trage în naziști și aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și piciorul fetei este atât de precis.
  Naziștii zboară în toate direcțiile. Ei țipă și cad.
  Juliana aruncă și o grenadă cu piciorul gol, iar naziștii cad. Iar războinicul trage, chicotind:
  - Vom susține țarul Iosif Stalin!
  Conduce focul și fermecătoarea Anna. O fată foarte frumoasă, în doar chiloți. Și îi tunde și pe naziști, spunând:
  - Țarul nostru Iosif Stalin va fi grozav!
  Julian, doborând naziștii, confirmă:
  - Neapărat va!
  Și o grenadă zboară de pe piciorul ei gol.
  Fetele sunt supraoameni minunați.
  Iată una dintre ele foarte mare și înaltă: Angelina.
  Și așa roșcată... Și-a scos vesta și acum se luptă singură în chiloți.
  Și ce sân are! Ca ugerul celui mai bun bivol, cu căpșuni de tetina mare.
  Aceasta este o fată, o iapă adevărată. Și iubește foarte mult bărbații, dar nu tolerează constanța. De ce nu ar trebui să iubească? E atât de drăguț când băieții te aruncă cu laba.
  Angelina răcnește și, de asemenea, a aruncat o grămadă de grenade cu tălpile goale, șuierând:
  - Slavă Rusiei și țarului Iosif Stalin!
  . CAPITOLUL 7
  Batalionul de fete este cool. Femeile războinice și-au scos vestele și toată lumea și-a dezvăluit sânii. Și se bat doar în chiloți subțiri. Și cât de frumos este.
  Ce ar putea fi mai bun decât corpurile de femei goale.
  Și un întreg batalion de războinici.
  Iar naziștii cad, împrăștiind apropierile de pozițiile trupelor sovietice, cu cadavrele lor.
  Veronika spune cu pasiune, cosind naziștii:
  Zeii noștri mărșăluiesc!
  Juliana a aruncat un dar de anihilare cu picioarele goale și a confirmat, dezvăluind dinții:
  - Zeii ruși - Zeii războiului!
  Anna, conducând focul și mâncarea, lătră:
  - Pentru Rusia, luptați și nu vă temeți!
  Și și-a făcut cu ochiul verde!
  Angelina a trimis cu călcâiele goale o cutie întreagă de explozibili, ridicând în aer două companii ale naziștilor și urlă:
  - Imperiul țarist nu poate fi spart!
  Veronica șuieră entuziasmată:
  - Rasa noastră este eternă!
  Și din nou a aruncat grenada cu picioarele goale.
  Juliana, trăgând și aruncând grenade cu membrele inferioare, șuieră, dezvăluind dinții:
  - Și moartea nu se întâmplă de două ori!
  Anna, trăgând, scârțâi:
  - Fie ca înțelepciunea strămoșului să fie cu noi!
  Și din nou o grenadă lansată cu piciorul gol zboară!
  Angelina a luat-o și a scârțâit, dezvăluind dinții:
  - Dreptate trinitate și aceasta este legea!
  Și a trimis o cutie întreagă plină cu explozibili.
  Veronika a răspuns cu furie, măturând naziștii de pe câmp:
  - Rusia eternă, ca și Ucraina ca parte a Rusiei!
  Și din nou, cum îi bate pe naziști.
  Juliana, trăgând, scârțâi:
  - Poporul nostru nu va tolera!
  Și a lansat și o grenadă într-un arc.
  Anna a luat-o și a zâmbit. Sicriul a izbucnit la naziști. Cu curaj, ea i-a cosit și a scârțâit:
  - Hai să domnească Rusia în China!
  Angelina a declarat cu frenezie și entuziasm:
  - Și nu va renunța la un centimetru de pământ!
  Și fetele sunt toate lovite de batalion împotriva naziștilor.
  Fetele în chiloți subțiri au terminat de scris și au strigat pătrunzător:
  - Fie ca Rusia și zeii săi să fie glorificați!
  Augustin a declarat cu autoritate:
  - Nu există nimic mai bun decât credința în familia atotputernică a Rusiei!
  Svetlana mormăi logic:
  - Și nu vom merge în lumina altor Zei! Noi, rușii, suntem invincibili!
  Și toate cele patru fete și-au ridicat mâinile, strigând:
  - Slavă Rusiei și zeilor ruși!
  Fete desigur luptă cu impulsul și atitudinea. Și îi zdrobesc complet pe naziști.
  Nu, astfel de oameni nu vor ceda lui Sukhumi.
  Iar curajoșii piloți Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova se luptă pe cer, ași de coșmar.
  Anastasia Vedmakova a tăiat avionul fascist, l-a făcut să fumeze și să cadă.
  Fata a cântat, dezvăluind dinții:
  - Suntem super războinici!
  Și apăsați butonul cu călcâiul gol.
  Akulina Orlova trântește și ea în inamic. Și va doborî mașina germană, zdrobindu-l literalmente. Și urlă:
  - Pentru sfântul comunismului!
  Între timp, naziștii au atacat Sukhumi.
  Batalionul, format din fete cu picioarele goale și pe jumătate goale, a parcurs cea mai periculoasă direcție - Cuibul Vulturului.
  Fetele s-au luptat foarte eficient. Toate frumoase, zvelte, atletice.
  Și pâlpâie cu picioarele goale. Ei aruncă grenade cu membrele goale. Toate sunt doar minunate și fermecătoare.
  Dar, într-adevăr, de ce au fetele nevoie de haine? Nud, sunt mult mai frumoase, și mai frumoase, mai seducătoare.
  Și vreau să sărut așa desculț, tocuri rotunde. Și linge fiecare deget.
  Tragând și aruncând o grenadă cu piciorul gol, Veronika spune:
  - La naiba, nu te bat!
  Aici Juliana, după ce i-a bătut în cuie pe naziști și a aruncat o grenadă cu degetele goale, a țipat:
  - Spiritul nostru rusesc inflexibil!
  Și adolescenta a râs... Și-a imaginat cum un băiat drăguț îi gâdila piciorul. Da, pentru femeile sensibile pielea este drăguță.
  Anna, roșcată, a aruncat și o grenadă cu piciorul gol. Ea i-a împrăștiat pe naziști și a scârțâit:
  - Pentru cea mai sfântă Rusia din lume.
  Și sănătoasă și puternică Angelina a aruncat cu tocurile goale o pungă cu explozibili asupra naziștilor și a gâlgâit:
  - Pentru victoria noastră glorioasă!
  Veronica a dat rândul lui. Ea a doborât naziștii și a scârțâit:
  - Aceasta este datoria noastră!
  Juliana a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Și o vom îndeplini!
  Anna a întrerupt câțiva naziști și a ciripit:
  - Calea rusă către victorie!
  Angelina a lansat din nou ceva greu asupra naziștilor, gâlgâind:
  - Și vom câștiga!
  Totuși, bine că la căldură fetele și-au scos vesta. Deci sunt mult mai frumoase cu torsul gol. Și bronzat și musculos. Corpurile sunt doar din oțel turnat.
  Ce minunate sunt fetele când sunt goale.
  Și nu au nevoie de haine.
  Veronika tunde o masă de naziști și scârțâie:
  - Fii faimos pentru Rusia noastră în toate vârstele!
  Yuliana a luat și a lansat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Pentru teritoriul nostru!
  Iată, Anna a luat-o și a ciocănit, cu furie:
  - Pentru cele veșnice și omenești!
  Și din nou o grenadă lansată cu piciorul gol zboară.
  Așa că a luat-o și Angelina. A aruncat o grămadă de grenade. A doborât o parte a naziștilor, cu o lovitură. Și ea a cântat:
  - Zboară pe cer, joacă-te cu soarele - Vreau pentru totdeauna!
  Și cele patru fete au bătut foarte frumos. Și tot batalionul de asemenea. Cât de seducător luminează picioarele goale aruncând grenade. Ce frumoase sunt fetele în război.
  Și o masă maro de soldați naziști plutește pe ei. Naziștii și tancurile și avioanele lor mor cu mii, dar tot nu se opresc. Înșurubați-vă și înșurubați-vă. Bătălia este extrem de acerbă.
  Veronica trage în naziști și ciripește:
  - Alegerea noastră rusă este onoarea și Patria!
  Juliana, trăgând în inamic, își dezvăluie dinții, care sclipesc mai strălucitori decât perlele marine. Si spune:
  - În fiecare secol au fost eroi și vor fi!
  Apoi fata a luat-o și și-a dezvăluit dinții și mai mult.
  Anna focoasă, trăgând în inamic, a scârțâit:
  Nu putem fi cuceriți! Nu aduceți Rusia în genunchi!
  Și iar grenada războinică aruncată de muștele ei desculțe.
  Angelina lansează mortal și criminal cu piciorul gol. Și dezvăluind dinții, ciripește:
  - Cred că vom fi în Paradis!
  Victoria o întrerupe pe eroica femeie:
  - Nu! Nu în paradis, ci pentru a trăi veșnic pe planeta Pământ, care va deveni un paradis real, nepământesc!
  Și fata-căpitan a aruncat cu piciorul gol o bombă de fragmentare foarte mortală.
  Veronica a remarcat:
  Ești căpitane înțelept...
  Și, de asemenea, cu piciorul gol a lansat un transportator distrugere.
  Juliana a scârțâit și a dat o întoarcere. I-a ucis pe naziști. Dezvăluind dinții mari, fata a scârțâit:
  - Nu vreau să fiu bătrână! Și vreau să trăiesc pentru totdeauna!
  Anna a aruncat și o grenadă cu piciorul gol și a întrebat-o pe blondă cu îndoială:
  - Îți place lumea noastră?
  Juliana a răspuns fără ezitare:
  - O idee buna! Mai ales vara! Iubesc soarele si sarbatorile!
  Anna a fost de acord cu asta:
  - Vara, cu siguranță bine! Ce bine este pentru tineri!
  Juliana a răspuns cu furie:
  - Da, și să fie vară veșnică, ca în Africa! Și Africa va fi a noastră!
  Angelina a aruncat un butoi cu explozibili cu picioarele goale și musculoase și a spus:
  - Să fie așa! Și în orice moment.
  Rândurile naziștilor se răreau și, în mod clar, erau fără abur.
  Și lângă Sukhumi, trupele sovietice au încercat să-i contraatace pe naziști.
  Un batalion de fete desculțe, în pantaloni scurți și veste, a fost primul care a intrat în luptă.
  Fete frumoase au început să bată armata naziștilor, deja bătuți în bătăliile anterioare.
  În primul rând, războinicii au atacat bateriile. Grenade aruncate cu picioarele goale au zburat asupra naziștilor. Erau foarte ascuțiți. Și războinicii ruși înșiși și-au luat și și-au aruncat vestele. A sta cu pieptul gol.
  Deci fetele aproape complet goale sunt aproape imposibil de lovit. Când pielea unei femei este goală, gloanțele ei nu iau.
  Veronica a aruncat cu piciorul gol o grenadă și a ciripit:
  - Eu voi fi campion!
  Și și-a scuturat părul alb și creț.
  Nici Julian nu este atât de simplu. Lupanula despre naziști. Și apoi, în timp ce aruncă o grenadă cu piciorul gol și strigă:
  - În numele Sfintei Rusii țariste!
  Și din nou își va scutura sânii plini cu sfarcurile stacojii. Și talia fetei este subțire.
  În plus, Anna roșcată se grăbește în luptă. O fată atât de sclipitoare și reactivă. Cum să arunci o grenadă cu piciorul gol. Deci naziștii se vor împrăștia în toate direcțiile. Și se rostogolește, ca și cum ar fi fost doborât.
  Iar fata trage în ei și scârțâie:
  - Pentru țarul ortodox Stalin și zeii ruși!
  S-a lovit și Angelina. Și o cutie de scoici, aruncată în sus de ea goală, puternică ca un cal de tracțiune, a zburat. Și i-a spulberat pe mulți dintre naziști.
  Fetele sunt în general super când sunt goale și desculțe. Dar în pantaloni scurți, alergarea în poziție este și mai mișto.
  Și sfarcurile de căpșuni, atât de strălucitoare!
  Victoria va lansa, de asemenea, o grenadă cu sânul ei stacojiu și va lovi pe naziști așa cum vrea. Aici e fata. Și cel mai important, comandantul batalionului de fete de pe distrugător. Și, de asemenea, doar în chiloți.
  Și își scutură pieptul gol. Ceea ce este atât de frumos și sexy.
  Veronica a luat și a aruncat cu piciorul gol o grenadă. Ea a întrerupt o masă de naziști și a scârțâit:
  - Acrobație pentru îmbarcare!
  De asemenea, Yuliana a aruncat cu foarte mare dibăcie o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit, cosind naziștii:
  - Zâmbetul nostru și lovitura zdrobitoare!
  Apoi, cum să strălucească dinții.
  Și așa Anna a luat-o și a tras-o. A împușcat o mulțime de fasciști. Și cum a făcut-o.
  Și cum să lansați o grenadă cu piciorul gol. Și scârțâie:
  Nu suntem sclavi!
  Apoi va râde și va arăta limba.
  Angelina a luat-o și a ciripit cu furie frenetică, scuipând încărcături asupra inamicului:
  - Sunt cel mai tare dintre cei cool.
  Și cu picioarele goale a lansat o bombă grea. Ea a luat și a aruncat în aer naziștii, făcându-i mărunțiș.
  Veronica, de asemenea, va lua și va bate peste hoarda maro. Și le zdrobește oasele.
  Fata l-a luat și a ciripit:
  - Îi vom zdrobi pe toți!
  Și din nou, o grenadă letală și unică zboară din piciorul gol.
  Și zdrobește naziștii. Și de ce au venit pe pământurile rusești, sovietice? Totul aici aparține Rusiei sau URSS.
  Juliana a lansat o grenadă cu piciorul gol și a cântat:
  - Slavă Marii Rusii! Nu avem nevoie de Duma de Stat! Avem nevoie de URSS!
  Red Anna a subliniat agresiv:
  - Voi fi campion.
  Și o grenadă aruncată cu piciorul gol de fată îi va turti pe toată lumea. A rămas doar carne sângeroasă.
  Dar Angelina a luat-o și a scârțâit. A ucis o grămadă de luptători. Și măturat ca un înger al morții.
  Și masa naziștilor a murit.
  Trupele ruse i-au apăsat pe naziști din toate părțile. Au zdrobit și zdrobit.
  Au izbucnit lupte corp la corp. Soldații ruși i-au înjunghiat pe naziști cu baionete. Pușca Mosin, deși învechită, este un club minunat. Care sparg prin craniu. Și rupe oase.
  Dar fetele cu săbii se luptă deosebit de frumos. E minunat. Mai ales când sânii goi se leagănă.
  Și sfarcurile sunt atât de rubin și strălucitoare. Deci vrei să te uiți la ei și să-i săruți.
  Și sărută non-stop.
  Fetele se luptă cu furia panterelor flămânde care văd mieii. Îi chinuiesc și îi jupuiesc.
  Veronica, trăgând în naziști, țipă:
  -Moarte pentru moarte!
  Yuliana, aruncând o grenadă cu piciorul gol, adaugă:
  - Sânge pentru sânge!
  Anna, mâzgălind pe naziști, țipă:
  -Ochi pentru ochi!
  Și a aruncat și o lămâie cu piciorul gol. Era mai puternică decât toată lumea și ruptă în bucăți cu aplomb.
  Și iată că vine Angelina. Un butoi întreg, cu explozibili letali se va lansa și va macina inamicii.
  Apoi, în timp ce cântă:
  - Sunt un elefant desculț și foarte tare!
  Fata este cu adevărat puternică. Și picioarele ei sunt ca niște bâte. Cum să-l miști pe nazist în vintre. Că cinci metri în sus și a zburat în sus. S-a repezit ca o catapulta lansata dintr-o piatra. Mai exact, probabil dintr-o piatră de catapultă!
  Victoria, comandantul batalionului, a tras o linie împotriva naziștilor. Ea i-a tăiat pe câțiva dintre războinicii maro și a scârțâit:
  Vom lupta pentru Sfânta Rusie.
  Și cu genunchiul gol, bronzat, de parcă s-ar muta până la bărbie. Și rupe falca inamicului.
  Victoria este incantata....
  Juliana spune cu entuziasm:
  - Va fi țarul Iosif Stalin, cel mai mare dintre țarii ruși!
  Și tot batalionul de fete pe jumătate goale, desculțe, cum să latre din răsputeri, exterminând chinezii.
  - Să fie așa!
  Și în acest moment, alte fete i-au atacat și pe naziști. Dar naziștii au și luptători curajoși și războinici.
  Echipajul tancului Gerda a intrat în luptă cu vehiculele sovietice.
  Germanii au folosit cel mai recent tun de înaltă presiune cu țeava relativ scurtă.
  Noul pistol avea un calibru de 88 de milimetri și o viteză de 1.700 de metri pe secundă. Cu ajutorul acestuia, a fost posibil să străpung toate vehiculele sovietice de la distanță lungă. Poate, cu excepția Isov-ului super-greu. Dar pot fi și străpunse, doar puțin mai aproape.
  Războinicii germani și-au pus mașina cu o armură frontală excelentă.
  T-34-85 sovietic și până acum rar T-54 au încercat să se apropie de germani și s-au împrăștiat, amenințând literalmente cu berbec.
  Gerda a tras în tancul sovietic. A rupt turnul de la el și a ciripit:
  - Ce împotriva tigrelor să dai peste?
  Charlotte a apăsat și butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Să fim campioni mondiali!
  Și a spart un tanc sovietic.
  Fusă în rusă și Christina. Cea mai nouă armă era automată și trăgea douăsprezece focuri pe minut.
  Fata cu părul roșu auriu țipă:
  - Nu există bariere pentru războinicii ruși!
  Magda cu părul auriu a spart și tancul sovietic și și-a dezvăluit dinții:
  Sunt cel mai puternic dintre cei puternici...
  Fetele erau supărate. Războiul continuă, și continuă. Și când vor fi învinși roșii? Cât timp vor tăia? Doar băieți duri.
  Și rusoaiele au ce le trebuie.
  De exemplu, germanii au torturat un membru al Komsomol iarna. Mai întâi dezbracă fata în frig.
  Gerda și-a rupt mai întâi haina din piele de oaie. Apoi, împreună cu Charlotte, a început să-și dea jos cizmele. Cu toate acestea, pantofii sunt prelate și dărâmați. S-au desfăcut cârpe de picioare.
  Apoi Gerda a rupt tunica și cămașa Komsomol cu un cuțit. A lăsat doar un sutien. Și-a tăiat pantalonii.
  Charlotte trase de părul blond al fetei Komsomol. Apoi au fost Gerda și Charlotte, în bikini, au condus un membru al Komsomolului desculț și în costum de baie. Trei fete cu picioarele goale au fugit în frigul amar. Fata Komsomol s-a purtat curajos. Și am alergat două ore. Deși nu la fel de cool ca cele două tigre. Picioarele rusoaicei au devenit roșii, apoi au devenit albastre de frig.
  Apoi, Gerda și Charlotte au fost legate de la spate și puse pe suport. Fata Komsomol tremura de durere. Am început să mă aplec. Gerda o trase de umeri și o răsuci. Okhnuv de durere, membrul Komsomol s-a îndreptat pe suport, cu degetele scârțuite.
  Picioarele goale ale rusoaicei au fost prinse în stocuri și au început să atârne încărcătura. Charlotte a încărcat prima jurnalul.
  Fata Komsomol a gemut, dar apoi a strâns dinții și a tăcut.
  Charlotte și Gerda au rupt rapid ramuri. Membrii Komsomolului au fost așezați sub picioarele goale și incendiați.
  Este atât de interesant să prăjiți tocuri goale. Și frumuseți foarte amuzante și distractive.
  Flăcările au lins tălpile ușor aspre ale fetei Komsomol, mirosea a shish kebab prăjit. Durerea, desigur, de la foc este cumplită. Membrul Komsomol se cutremură, transpirația picura din ea, fetele gemu încet. Dar strigătele puternice au fost oprite de un efort teribil de voință.
  Apoi au început să biciuiască fata cu ramuri de molid. Atât Gerda, cât și Charlotte s-au bătut cu toată puterea. Până și pielea de pe spatele fetei a izbucnit. Sânge amestecat a vărsat, cu sudoare. Sutienul ei a zburat, a căzut în foc și a adăugat căldură picioarelor goale.
  Gerda se aplecă și linse un amestec de transpirație și sânge. I-a făcut plăcere.
  Charlotte l-a ciupit pe membrul Komsomol de piept. Și apoi fata a luat și a lovit pumnul în plexul solar. Apoi diavolul cu părul roșu a adăugat ramuri la foc sub picioarele goale ale membrului Komsomol. Mirosul de ars era și mai puternic.
  Gerda șuieră furioasă:
  - Vei vorbi!
  Charlotte și-a ciupit mai tare pieptul și șuieră:
  - Nu mai juca prostul!
  Gerda a scos o creangă arzând din foc și a adus-o în pieptul gol al unei fete din Komsomol.
  Așa că se zvâcni, iar capul ei blond s-a legănat, căzând pe o parte.
  Charlotte zâmbi ca un diavol.
  - Se pare că fata este gata!
  Gerda a chicotit și a început să maseze fața și gâtul membrului Komsomol. Era sănătoasă și și-a revenit repede. Apoi, terminatorul blond a scos o ramură în flăcări din foc și a adus-o pe chipul tandru al captivului. Fata a rezistat și a tresărit.
  Gerda și-a lins buzele și șuieră:
  - Vrei să spui frumusețe?
  Membrul Komsomol s-a plâns:
  - Omoara-mă! Te rog nu suferi!
  Gerda a răspuns serios:
  - Nu! Vei fi torturat foarte mult timp și vei fi prăjit până la sfârșit.
  Charlotte a remarcat:
  - Sau poate dă-l bărbaților. E încă virgină și o va răni foarte mult când ea...
  Membrul Komsomol a țipat disperat:
  - Nu este nevoie! Oricum nu va spun!
  Gerda a sugerat:
  Să-i ardem pieptul?
  Charlotte clătină din cap.
  - Nu! Există o modalitate mai eficientă de a extrage informații.
  Gerda dădu din cap.
  - Da... Asta pentru a pune presiune pe artera din gât. Pentru a forma o zonă de raportare, iar ea ne va spune tot ce știe și ce nu știe!
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  De ce am torturat-o atunci?
  Gerda a răspuns sincer:
  - Doar pentru distracție. Si acum.
  Terminatorul blond și-a pus mâna pe gâtul membrului Komsomol. Și-a dat ochii peste cap și a devenit ca un pește mort. Gerda spuse ferm:
  - Unde este bateria?
  Germanii au înaintat foarte încet. Noroiul și noroiul i-au încetinit. Luptele au arătat eficacitatea noului tun de înaltă presiune de la o distanță foarte mare, lovind T-34-85 - principalul tanc sovietic, precum și IS-3 și IS-4, primele T-54.
  Gerda, trăgând de la mare distanță, observă:
  - Noua armă este mult mai confortabilă.
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Nu lăsa inamicul să se apropie!
  Kristina, apăsând butonul joystick-ului cu degetele goale, a doborât un tanc sovietic și a mormăit:
  Dar și noi suntem atât de deștepți. Pur și simplu fenomenal! Deci nimic nu va opri și nu va distruge războinicii!
  Magda a remarcat rațional:
  - Și atrage atenția asupra ta! Și anume, agresivitatea sa colosală!
  Și fata și-a apăsat și degetele picioarelor goale pe butoanele joystick-ului, lovind tancul Armatei Roșii.
  Gerda, trăgând, le-a întrebat pe fete:
  - Mă întreb unde au ruşii atâta încăpăţânare. Stau ca și cum ar fi făcute din titan. Și nu vor să cedeze.
  Charlotte a adăugat râzând:
  - Și nu vor ceda! La urma urmei, aceștia sunt cu adevărat cei mai puternici oameni! Iar oamenii sunt inflexibili!
  Magda a chicotit și, dezvăluind dinții și sclipind cu ochi sclipitori, ca niște safire, a dat:
  - Slavă marii noastre Patrie!
  Christina șuieră supărată:
  - N-ar strica să luăm Londra!
  Gerda a chicotit și a sugerat:
  - Ce, ce idei ai? A face pace cu Rusia?
  Charlotte a tras în cei staliniști, a spart turela mașinii sovietice și a scârțâit:
  - Nu! Pacea este exclusă!
  Kristina a lovit și tancurile Armatei Roșii și a sugerat:
  - Poate fi vorba de un armistițiu?
  Magda a scârțâit de acord:
  - Da, o amânare temporară. Să se întoarcă spre vest.
  Gerda a trimis un proiectil și a notat:
  - Este de fapt posibil. Încheiați temporar pace cu rușii și ei înșiși se vor muta în Marea Britanie. Și atunci nu am mai luat Londra de mult!
  Charlotte a chicotit și a sugerat:
  - Să luăm Moscova și nimeni în lume nu ne va opri!
  Christina, cu un rânjet din dinții leopardului, a tăcut:
  - Nu, nimeni nu se va opri și niciodată!
  Magda scârțâi cu o furie sălbatică:
  - Nu, nu vor fi munți de aur! Și vor fi pietre de diamant!
  Gerda și-a dezvăluit dinții și a scârțâit, zdrobind mașina sovietică ca un cristal cu un ciocan:
  - Într-o societate de consum - plină de abuz!
  Și din nou a fulgerat fata dintelui, care scânteie mai strălucitor decât perlele. Gerda îi plăcea să tortureze și să tortureze.
  Aici, de exemplu, a luat un pionier și l-a dizolvat viu în acva regia. Acestea sunt tendințele ei. Și tortura a făcut-o emoționată. Komsomolskaya Pravda, de exemplu, după ce au pompat toate informațiile utile, au început să ardă cu foc. Cufăr viu prăjit literalmente. Și apoi au fost tăiați, piperați și mâncați.
  Da, Charlotte și Gerda erau angajate în canibalism. Și l-au mâncat de viu pe membrul Komsomol. Și asta este atât de nepoliticos și deloc plăcut din punct de vedere estetic. Și cel mai important, doare.
  Imaginați-vă o fată, care nu a fost încă ucisă, prăjită și tăiată din ea bucată cu bucată. Apoi se scufundă în sos și se mănâncă.
  Gerda și Charlotte au mâncat chiar și carne umană. Au avut diaree și fetele au condus. A trebuit să mă uşurez în tufişuri.
  Și acel canibalism este pedepsit.
  Au mâncat războinici și băieți. Toți cei patru pionierii au dezbrăcat-o pe Sashka, apoi i-au pus pe o tigaie mare. Și în ulei vegetal, băiatul a fost prăjit exact așa. Și în general este grozav.
  Magda mânca piciorul băiatului și remarcă:
  - Si ce? E misto si frumos!
  Christina a remarcat:
  - Totul este frumos pentru noi!
  Carnea suculentă a pionierului a fost tăiată în felii subțiri și scufundată în sos. Fetele au mâncat și au cântat.
  Gerda urlă:
  Fără milă, fără milă pentru dușman! Îi suf pe comuniști ca grâul!
  Și-și calcă picioarele goale în zăpadă.
  Fetele l-au mâncat aproape complet pe băiat. Sa bucurat de ficatul lui. Au tăiat toată carnea. Am mâncat și am băut vin. Au mâncat și apoi au adormit.
  Într-un vis, războinicii au visat că dracii înșiși se prăjesc în cazane. Și, în același timp, pielea este tăiată cu ajutorul cuțitelor. Și apoi se răsucesc și se sparg.
  Atunci începe cea mai brutală tortură. Fetele au fost agățate de păr și au început să se leagăne pe suport. Și apoi l-au aprins cu foc. Și au acționat cu o sofisticare virtuoasă.
  Gerda și-a amintit asta în timp ce tragea, apoi a întrebat:
  - Cum iti place iadul?
  Charlotte a răspuns zâmbind:
  - Un loc interesant mai ales din punct de vedere al companiei!
  Christina a chicotit și a răspuns:
  - Poți să răsuci cozile diavolului acolo!
  Magda cu un rânjet din dinți scârțâi:
  - Și obțineți cele mai înalte rezultate! În general, ce zici de competițiile de polo cu foc?
  Gerda a intrat într-un tanc sovietic și a declarat hotărât:
  - Doar dușmanii celui de-al Treilea Reich vor fi în iad! Și adevărații arieni vor continua să lupte în alte universuri!
  Charlotte confirmă cu încredere, lovind piciorul gol de armură:
  - Să fie așa!
  Și și-a fulgerat dinții sidefați.
  Christina a sugerat:
  Să facem coarne!
  Magda a chicotit și a lătrat:
  - Să devenim diavoli de cel mai înalt rang!
  Și și-a arătat limba.
  Fetele sunt cu adevărat atât de vesele și au mușchi foarte puternici.
  Gerda a remarcat:
  - Oh, Mowgli am fi noi!
  Charlotte și-a corectat prietena:
  Mai mult ca Tarzan!
  Christina a chicotit și a scârțâit:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Conducător al tuturor țărilor!
  Magda țipă de încântare:
  - Avem spiritul prusac! Mirosim a Prusia!
  Gerda a chicotit, a spart tancul sovietic și a mormăit:
  - Nu! Suntem copiii lui Satan însuși!
  Charlotte șuieră cu dinții descoperiți:
  - Și vom fi credincioși Patriei!
  Christina a confirmat cu ușurință acest lucru:
  - Da noi vom! Împreună cu patria și petrecerea!
  Magda murmură încântată:
  - Liderii vin și pleacă, dar partidul rămâne!
  . CAPITOLUL #8
  Războiul, desigur, a durat... Germanii au suferit pierderi și au folosit din ce în ce mai mult străinii în lupte. Dar totuși, puterea lor era mai mare. Au venit și turcii. Au încercat să cuprindă Erevanul cu asalt.
  Dar eroicii soldați sovietici au fost încă capabili să respingă acest atac al forțelor superioare.
  Batalionul de fete și aici s-a dovedit a fi dincolo de laudă. Femeile războinice erau frumoase și agresive. Și au aruncat grenade cu o forță mortală cu picioarele goale. La fel și pachete explozive.
  Și în mare au avut loc bătălii aprige între navele germane și sovietice. Flota Mării Negre era încă în viață și a luptat cu încăpățânare cu o hoardă uriașă de trupe naziste și chiar a câștigat.
  Victoria, căpitanul distrugatorului, și aceeași fată pe jumătate goală, bronzată până la negru, cu părul blond ca restul.
  Desigur, este foarte frumos când fetele sunt aproape goale, zvelte, musculoase. Și dacă picioarele sunt goale, atunci totul este farmec și ispită.
  Victoria spune furioasă:
  - Sunt un războinic care s-a născut din Svarog! Sunt nepoata lui Dumnezeu Rod. Și pot face minuni!
  Angelina a remarcat logic, o lupă pentru naziști:
  "Nici eu nu sunt de sânge comun. Vezi cât de puternică este. Strămoșul meu a fost Ilya Muromets.
  Iar fata a lansat o cutie întreagă cu picioarele goale.
  Veronica a luptat cu disperare, a luptat cu toată puterea și a lansat o astfel de putere de luptă.
  Fata este foarte frumoasa, blonda, curbata, cu picioare lungi si musculoase. Îi plăcea să fie mângâiată.
  Veronica spune:
  - De ce a urcat Germania în Rusia!
  Juliana, această fată frumoasă, a scârțâit, zvârnindu-se la naziști:
  - Să-ți găsești propriul soar!
  Adolescenta a crescut in ultimele luni si a devenit o silueta mai musculosa si mai curbata. Juliana a înflorit și a devenit atât de frumoasă. Și părul ei este alb, cu o ușoară aurire. Din ce în ce mai mult își dorește un bărbat. Numai inocența este înfricoșător de pierdut.
  Dar lasă-i să mângâie, să mângâie, să sărute, să lingă. Cel mai bine este să ai de-a face cu cabanii. De asemenea, le este frică și timiditate și există mai puțin risc să-și dorească ceva mai serios.
  Yuliana este o războinică foarte bună și trage. De asemenea, visează să devină mareșal de câmp. În plus, vrea să devină ca Magomed și să-și creeze propria religie.
  Fată ambițioasă.
  Acum, dacă țarul Iosif Vissarionovici Stalin însuși, ca și Vladimir Solnyshko, ar lua și ar introduce Rodnoverie în Rusia și ar reveni la zeii ruși.
  De ce avem nevoie de Mary?
  Slavă Maicii Domnului - Lada.
  Cu siguranță este mai bine decât Biblia.
  Lada noastră este foarte frumoasă, cu părul de culoarea aurii și este adevărata Maică a lui Dumnezeu și Maica Zeilor și Fiica Unică a Atotputernicului Familie!
  Creatorul Universului.
  Clanul a fost întotdeauna și El, ca și Allah - Atotputernic, Etern, Atotștiutor, Omniprezent, iar întregul univers este templul său.
  Cum este el mai rău decât Domnul evreu sau mai slab decât el?
  Rod a creat un set nenumărat de Universuri!
  A trăit atât de mult încât nu îți poți imagina!
  Rod a fost înainte de toate timpurile. Nu a fost timp, dar Rod A fost!
  Și mereu o va face!
  Toți Zeii Demirugi sunt copii ai Familiei!
  Și noi suntem nepoții lui!
  Dar Rod nu interzice să se închine copiilor lor și zeilor. Rod este Dumnezeul zeilor.
  Și Svarog este Dumnezeul zeilor!
  Și oamenii sunt nepoții zeilor! Slavă zeilor ruși!
  Yuliana îi bate pe naziști. Se pare că zeii ruși îi ajută și pe ruși.
  În curând, îl vor termina pe Hitler și cu sfârșitul războiului. Sau poate va trebui să aterizezi în Germania. Cu atât mai bine vom cuceri Berlinul. Cu atât mai rău pentru Germania. Cu toate acestea, a deveni parte a Rusiei nu este atât de înfricoșător.
  Juliana o întreabă pe Anna:
  - Crezi că ar trebui să preluăm Germania?
  Frumusețea cu părul roșu răspunde:
  - Desigur!
  Juliana întreabă cu falsă surprindere:
  - Pentru ce?
  Anna afirmă cu insistență:
  - Ca mai târziu să nu existe nicio amenințare! Că nu a trebuit să lupt din nou, cu nemții care au vrut să se răzbune!
  Juliana a exclamat:
  - Și este corect!
  Flota rusă îi urmărește pe germani și le scufundă navele.
  Yuliana conduce, de asemenea, un dialog mental.
  De ce este nevoie de rugăciune? Pentru că nu este întotdeauna suficient pentru o persoană ceea ce are. Pe măsură ce veniturile cresc, cresc și nevoile. Și asta e bine. Acesta este ceea ce conduce la progres. Oamenii vor din ce în ce mai mult. Și zeii ruși ajută în asta, stimulând știința.
  Înțelepciunea zeilor ruși este mare.
  Și creștinismul? Ce învață?
  Că Pământul și tot ce este pe el - vor arde! Este cu adevărat posibil să stimulăm dezvoltarea omenirii?
  Desigur - Credința Rusă nu învață, spre deosebire de creștinism și islam, sfârșitul lumii. Rodnoverie ne învață că oamenii în viitor se vor dezvolta și vor deveni ei înșiși asemenea zeilor-demiurgi.
  Că știința, progresul și rațiunea vor face zei din noi! Și că oamenii vor deveni mai puternici și mai înțelepți.
  Ce ne învață creștinismul?
  Ce suntem argila? Că nu suntem nimeni! Că Dumnezeu este totul și omul este nimic!
  Dar Rodnoverie ridică o persoană.
  Dar cel mai rău lucru din Biblie este înălțarea evreilor mai presus de restul națiunilor. După aceea, te întrebi cum crede cineva în așa ceva. Și de ce s-a dovedit a fi creștinismul atât de tenace?
  Dar romanii ar fi putut veni cu propria lor religie. Sunt deștepți. Și fă-ți propriul monoteism.
  De ce avem nevoie de credința altcuiva. Există și un paradis - Iriy. Și Calea dintre stele, de-a lungul Căii Lactee și doctrina evoluției spiritului. Când tu însuți poți crește până la Dumnezeu.
  Și nu fii doar o oaie care se aplecă asupra paradisului, iar mielul ei o conduce cu un toiag de fier.
  Deci există o alegere.
  Sau al tău, sau evreiesc - al altcuiva!
  Ei bine, de ce au rușii nevoie de credința altcuiva. O, de ce Petru cel Mare nu a reînviat Rodnoveriei.
  Ei s-ar ruga zeilor lor și Maicii Domnului, Lada.
  Și zeii ruși aveau să devină mai puternici decât toți și ne-ar conduce la victorie.
  Și arabii? Ei și-au creat propria religie. Și nu au luat-o pe a altcuiva.
  Eh, ei bine, de ce în Rusia nu exista Magomed rus.
  Și de ce nici un singur rege nu i-a susținut pe profeți în aceasta?
  O nouă religie - Rodnoverie sub formă de monoteism!
  Și Slavă Marii Rusii!
  Între timp, trupele sovietice îl vânează pe Hitler pentru a-și termina escadrila.
  Fetele s-au întors spre ele însele și s-au răsucit.
  Victoria, bătând cu piciorul gol pe armură, remarcă:
  - Aici cel mai greu este să-l găsești pe Hitler și nu să-l învingi!
  Juliana chicoti.
  - Și unde va merge! Va fi zdrobit!
  Și fata se gândi din nou.
  Există o mare concepție greșită că Biblia este revelația lui Dumnezeu. Și pe ce se bazează? Într-adevăr, în Vechiul Testament, evreii au făcut lucruri groaznice în numele lui Dumnezeu. Femeile și copiii au fost uciși, orașele au fost arse și chiar și animalele au fost pedepsite.
  Ar putea mintea superioară să fie așa? Cel mai probabil nu. Și este puțin probabil ca Dumnezeu să fi aprobat uciderea copiilor de către Elisei. În orice caz, Doamne Rod. Într-adevăr, de unde ți-a venit ideea că în Biblie există o revelație a Creatorului Suprem al Universurilor?
  Pe ce bază?
  Nici chiar Biblia în sine nu spune că există alte planete locuite de oameni și create de Iehova. Nu există nicio îndoială că universul este plin de stele cu planete. Și chiar este scris că Dumnezeu a pus pământul pe temelii solide, nu se va zgudui pentru totdeauna.
  Îți place sau nu, dar nu o carte biblică științifică. Deci merită urmărit? Și de câte ori conține expresia - capetele Pământului, cele patru capete ale pământului, firmamentul și așa mai departe?
  În general, imaginea lui Hristos este cea mai controversată. Ar suferi oare Dumnezeu Atotputernicul și Creatorul Universului pe cruce? Acest lucru este cumva nefiresc și miroase a masochism. De dragul ce să mergi la Crucea la Dumnezeul Alb. Un alt lucru de luptat cu o sabie. Poate chiar împotriva Cernobogului. Un fel de dualism al celor două esențe ale universului.
  Acum, dacă pornim de la legendele slave despre Dumnezeul Alb, atunci acest lucru este mult mai logic. Nu masochismul și cerințele de simpatie și credință, ci cel mai mare eroism al părții strălucitoare a lui Dumnezeu Rod. În lupta sa împotriva răului și a Cernobogului.
  În cele din urmă, Belobog a învins moartea și a oferit oamenilor, precum și tuturor creaturilor din univers, o viață fericită.
  Mai mult decât atât, spre deosebire de creștinism, care dă fericire doar unui mic procent din cei care sunt pre-aleși de Dumnezeul Atotputernic, în Rodnoverie toți oamenii rezonabili salvează. Mai precis, ei primesc nemurirea.
  Oamenii răi sunt pedepsiți. Încarnat în sclavi, infirmi, învinși. În cazuri extreme, iadul îi așteaptă. Dar nu pentru totdeauna. După ce a executat pedeapsa prescrisă în Iad, sufletul se întrupează din nou. Și chiar și ultimul ticălos are șansa de a crește până la Dumnezeu-demiurg. Sau găsiți-vă fericirea veșnică în Iria.
  Războinicii eroi au propriile lor recompense. Sau te vei încarna într-un rege, un comandant, un miliardar sau o persoană extrem de norocoasă sau un fel de fenomen. Sau dacă te-ai săturat deja de fapte și de lupta constantă, te așteaptă odihnă în Iria. Și așa toate cele mai diverse plăceri. Ești ca un miliardar pentru totdeauna tânăr într-o stațiune.
  Și frumoasele valchirii, hareme întregi și palate vă așteaptă. Și distracție, și sărbători, și călătorii, și jocuri, și sărbători și vin dulce din care nu doare capul, și isprăvi ușoare. Poate că ai și tu putere în Iria și sclave, și cele mai frumoase femei. Și femei-eroine din Iria, cei mai frumoși și afectuoși tineri. Și totul va fi frumos și minunat.
  Plăceri, doar plăceri și distracții - ultramoderne și străvechi.
  Și când te sături de fericire, te poți întrupa din nou pe Calea Lactee.
  Și continuă-ți mișcarea cu Auto-îmbunătățirea. Pentru a deveni într-o zi Dumnezeu Creatorul și Fiul Familiei Prea Înalte.
  Nu unul care să trăiască cu o persoană, ci mulți. Și există întotdeauna șansa ca orice suflet să ajungă în vârf.
  Dacă te porți rău, vor fi mai multe suferințe și chinuri. Și în Iad se vor prăji, ceea ce nu va părea suficient. Dar nu va exista tortură veșnică. Păcătosul își va ispăși vina cu pedepse în iad și va primi o nouă șansă de îndreptare și înălțare.
  Acest lucru este diferit de creștinism și islam, unde dacă mergi în iad, atunci pentru totdeauna și nicio șansă. Mai mult, atât creștinismul, cât și islamul promit miliarde nesfârșite de miliarde de ani de chin nu pentru fapte rele comise în cursul unei scurte vieți umane, ci doar pentru necredință.
  Și acesta este deja un punct de inflexiune clar.
  Este chiar o idee deloc că Rodnoverie este mai apropiată și mai dragă de o persoană modernă și mai rațională.
  Reflecția a fost întreruptă de apariția navelor japoneze la orizont. Ce a ajuns din urmă cu escadronul nazist.
  Naziștii încă se pot ascunde, dar fugirea de luptă este o rușine. Și astfel amiralul fascist a acceptat o bătălie inegală.
  Fetele aleargă pe punte, desculțe și strălucitoare. Se împușcă și îi doborî pe naziști. Ce nenorociți curajoși. Au un foc puternic. Și ochii strălucesc cu safire și smaralde.
  Și tocuri goale, pâlpâire rotunjită. Și zâmbete strălucitoare strălucesc.
  Și pistolul de zece inci a tras. Ce cacealma. Că până și distrugătorul lui Hitler s-a despărțit.
  Juliana a scârțâit:
  - Așa fac zeii ruși!
  Victoria, ale cărei picioare goale și bronzate treceau fulgerător, corectă:
  - Mai degrabă, o facem singuri!
  Veronica a sugerat:
  Hai să cântăm atunci!
  Anna cu părul roșu ridică:
  - Desigur, cântecul va fi mai distractiv.
  Și cânta tot batalionul de fete, o baladă întreagă.
  Țarul Stalin-Lev, ești țara rusă,
  Pentru gloria Patriei noastre...
  În Rusia, suntem cu toții o familie prietenoasă,
  Nu vom regreta, cunoaște-ne viața!
  
  Pentru noi, există un împărat pur și simplu Dumnezeu,
  Cine conduce cu înțelepciune universul...
  Și vreau ca Cel Atotputernic să ajute
  Și s-a transformat într-un morman de mușchi Cain!
  
  Cred că va fi fericire pe Pământ,
  Și bucuria va străluci pe planetă...
  Pacea și bucuria domnesc peste tot,
  Rusia a devenit un adevărat paradis!
  
  comunismul țarist va fi construit,
  Aruncă în iad vuietul formidabil al ucigașului...
  Și zburăm drept în sus, nu în jos
  Dispare adversarii-sugatori de sange!
  
  Nu trebuie să te gândești, regele nu este rău deloc,
  Mai da-i putin noroc...
  Fie ca zeul rus să fie cu Stalin-Lev,
  Atunci va fi capabil să încorporeze cu îndrăzneală schimbarea!
  
  Rusia este locul de naștere al elefanților,
  Țara nu poate fi mai minunată...
  Nu avem nevoie de cuvinte suplimentare băieți
  Războinicul convoacă tocsinul să lupte!
  
  Cum să nu încerci să învingi inamicul Rusia,
  Știu că vei depăși limita...
  Ursul rus invincibil,
  Și soarele nu apune peste Rusia!
  
  Pentru Patria Mamă nu există mai sus, cunoașteți munții,
  Că vârful strălucește al regatului comunismului...
  Cred că Domnul va zdrobi pe dușmani,
  Iar rânjetul revanchismului nu va trece!
  
  Fie ca Rusia să strălucească peste planetă,
  Țara care a dat fericire oamenilor...
  Examene, predare, doar pentru cinci,
  La urma urmei, puterea Patriei este incomensurabilă!
  
  Să fie, iubirea este slăvită pentru totdeauna,
  În secolul al XX-lea sau al XXI-lea...
  Lasă sângele să curgă violent,
  Eroul nu va fi pur și simplu superstițios!
  
  Ai vărsat cu curaj sângele dușmanilor Patriei,
  Las-o sa curga...
  Și pur și simplu rupe adversarul,
  Fețele sfinte binecuvântează pentru luptă!
  
  Să fie o stea în Patria noastră,
  Ce indică calea și universul...
  Un vis grozav se va împlini
  Toți ceilalți oameni sunt doar în control!
  
  Da, vom zdrobi pe dușmanii Patriei,
  Și faceți față hoardei nesfârșite...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Nu fi biruitor cu Satana!
  
  Deși știi, zeii ruși sunt puternici,
  Vom reînvia măreția Rusiei...
  Deși slavii sunt împărțiți,
  Dar tot voi fi același mesia!
  
  Gloriosul nostru Țar Marele Stalin-Paradis,
  Ai învins bine Japonia...
  Așa că îndrăznește cu curaj războinic,
  Și fii grozav, nu bufon!
  Dar nu toată lumea poate câștiga. În unele locuri, naziștii preiau controlul. Albina și Alvina au doborât câte cinci mii de avioane și au primit un alt premiu: Marea Steauă a Crucii Cavalerului cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Alvina doboară o mașină sovietică și țipă:
  - Bucuria în Hitler este puterea mea!
  Și cu degetele goale mai scrie o piruetă.
  Albina întrerupe cu dibăcie un alt avion sovietic și țipă:
  - În numele ideilor ariene!
  Și folosește și picioarele goale.
  Fete super clasa.
  Și cum i-au chinuit pe pionieri... Și și-au rupt oasele cu clești înroșiți. Mai întâi, băieților li s-au rupt degetele de la picioarele goale. Și apoi coastele au fost zdrobite cu clești. Și apoi au tăiat inimile pionierilor din piept și le-au mâncat fără ceremonie.
  Aici sunt fetele. Doar barbari și scorpii cruzi.
  Dar fetele sovietice se răzbune pe naziști și sunt tăiate cu săbiile.
  Fetele și batalionul lor au intrat în lupta cu naziștii pe uscat. Fetele i-au întâlnit pe naziști cu lovituri bine țintite, săbii și aruncări cu grenade cu picioarele goale.
  Veronica a aruncat cu piciorul gol o lămâie și a scârțâit:
  - Pentru rege și Patrie!
  Și a tras în naziști.
  Juliana a aruncat și o grenadă cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Pentru prima numită Rusia!
  Și, de asemenea, i-a bătut în cuie pe naziști.
  Aici Anna, roșcată, s-a zvârlit și a scârțâit:
  - Slavă Mamei Reginei Zoya Kosmodemyanskaya!
  Și, de asemenea, a străpuns inamicul.
  Angelina a explodat și ea, lansând un întreg butoi cu explozibili cu picioarele goale și împrăștiind naziștii departe:
  - Gloria Marelui Imperiu Rus!
  Și Victoria s-a încurcat. Ea i-a măturat pe naziști și a cedat în fața lămâii devastatoare cu călcâiele goale.
  Ea a exclamat din răsputeri:
  - Pentru noi frontiere!
  Veronica i-a bătut în cuie pe naziști și a scârțâit:
  - Pentru Rusia veșnică!
  Și ea i-a lovit și pe naziști și a lătrat:
  - Pentru meri de pe Marte!
  Juliana a luat-o, i-a lovit pe nemți. Ea a aruncat o grenadă în inamicul cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Pentru un imperiu țarist unic și indivizibil!
  Iar fata a fluierat. Era evident că adolescenta devenise mult mai mare, pieptul înalt, talia îngustă, șoldurile cărnoase. Avea deja silueta unei femei adulte, musculoase și sănătoase și puternice. Și fața este atât de tânără. Cu greu, fata și-a înăbușit dorința de a face dragoste. Lasă-i doar să mângâie. Și e mai bine cu o altă fată, măcar nu o va lipsi de virginitate.
  Yuliana aruncă foarte abil cu grenade în naziști cu picioarele goale. Și funcționează cu mare succes.
  Anna este foarte roșie și, de asemenea, foarte frumoasă. Și, în general, astfel de fete din batalion sunt minunate, doar cea mai mare bucurie.
  Anna aruncă o grenadă cu piciorul gol și ciripește:
  - Să fie celebră Rusia Mare!
  Și, de asemenea, cum se învârte.
  Ei bine, fetelor, bine, frumuseți!
  Rides și Angelina. O fată atât de mare - doi metri înălțime și o sută treizeci de kilograme. În același timp, nu gras, cu mușchi turnați, și crupa unui cal de tracțiune. El iubește foarte mult bărbații. Visele de a avea un copil. Dar până acum nu a funcționat. Mulți oameni pur și simplu se tem de asta. Și o fată foarte agresivă.
  Nu bărbații ei întreabă, ci ea însăși solicită cu nebunie. Fără rușine și jenă.
  Și ea îi place. Fii un partid activ.
  În același timp, Angelina este o războinică minunată. Și a realizat multe lucruri grozave. Victoria este la comanda batalionului lor.
  De asemenea, aruncă o grenadă cu piciorul gol și strigă:
  - Va fi lumină peste țară!
  Veronika aruncă o lămâie cu piciorul gol și șoptește:
  - Gloria Marelui Imperiu Rus!
  Juliana își aruncă și ea cu degetele goale și răcnește:
  - Pentru slava patriei sfântului!
  Anna țipă:
  - Cu tristețe nepământeană!
  Și zboară și un cadou aruncat cu piciorul gol.
  În plus, Angelina urlă. De asemenea, aruncă o grămadă de grenade cu picioarele goale.
  Iar fata eroică urlă:
  - În Numele Zeului Alb!
  Victoria a trimis și o grenadă cu degetele goale de la picioare și a țipat:
  - În numele lui Hristos!
  Și a tras câteva focuri.
  Și Angelina a început să mâzgălească dintr-o mitralieră. Era foarte bună la asta.
  Pe scurt, fata este o fiară.
  Veronica a scârțâit cu aplomb:
  - De fapt sunt Superman!
  Și a aruncat o grenadă cu piciorul gol.
  Juliana a tras și ea. I-a ucis pe naziști.
  Postat pe Twitter:
  - Slavă Rusiei!
  Și cu piciorul gol a lansat o grenadă.
  Anna a țipat și ea:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Angelina a lansat o cutie întreagă împotriva naziștilor. Și ea a luat-o, urlă de furie înnebunită:
  - Pentru Svarog!
  Victoria a luat-o și a scârțâit:
  - Pentru un sistem nou!
  Și a aruncat o grenadă cu piciorul gol!
  Veronica behăi:
  - Pentru mușchii de oțel!
  Și a lansat și o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Și Juliana a luat-o și a scârțâit:
  - Pentru dragoste și magie!
  Și picioarele goale în mișcare.
  Anna diavolul cu părul roșu a luat și a lansat o cutie de grenade și a scârțâit:
  - În afara limitelor pe Marte!
  Angelina va lansa, de asemenea, un butoi de dinamită și mormăie:
  - Pentru ordinea mondială a Rusiei.
  Și Victoria cum latră:
  - Pentru o nouă cale către fericire!
  După aceea, fetele râd amândouă împreună.
  Natasha continuă să scrie...
  Trupele Rusiei Sovietice se deplasau în direcția orașului Krasnodarr. Oleg Rybachenko și Margarita au fost în frunte. Băiatul și fata au reușit deja să devină celebri și să se dovedească în lupte. Au luptat încă din primele zile ale asediului de Voronej.
  Acești copii sunt cu adevărat eroi. Ei au fost cei care au jucat rolul fenomenelor care l-au ținut pe Voronezh în timpul atacurilor de toamnă, iarnă și primăvară.
  Apoi un băiat și o fată, de asemenea, desculți și pe jumătate goi în frig, s-au întins lângă mitraliere.
  Când ești desculț în frig, zeii ruși îți dau o putere fenomenală și ești capabil de mari minuni.
  Băiatul și fata au început să tragă cu mitraliere în japonezii care înaintau. Și au făcut-o extrem de bine. Ce nu este o lovitură, atunci o lovitură. O astfel de minune a fost făcută de copii pe jumătate goi, desculți, în frig. Și tocmai datorită frigului și faptului că picioarele goale erau în contact cu zăpada, zeii demiurgi ruși le-au venit în ajutor.
  Oleg Rybachenko, împușcând și tăindu-i pe naziști, a ciripit:
  - Credincioasa Lada, ajuta-ne!
  Margarita, această fată curajoasă, cu părul auriu, care i-a exterminat pe naziști, a sunat și ea:
  - Dușmanii răi vor fi învinși!
  Băiatul Oleg a aruncat o grenadă cu piciorul gol, împrăștiind naziștii, șuieră:
  - Slavă Patriei - mama noastră!
  Margarita a lansat și o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Dușmanii vor atârna în jurul găleții!
  Băiatul și fata s-au luptat cu o ferocitate colosală. Aveau atât de multă voință, forță și caracter încât nu se putea decât să se minuneze.
  Oleg Rybachenko, trăgând, a cântat:
  - Slavă lui Svarog!
  Margarita, împușcat, a emis:
  - Și Toiagul Atotputernic!
  Tinerii războinici au fost grozavi și minunați!
  Oleg, trimițând gloanțe de la o mitralieră fără să rateze, a emis:
  - Patria este în spatele nostru, Dumnezeul Alb este cu mine!
  Marguerite a ciripit entuziasmată:
  - Pentru ca dușmanul Patriei să moară într-o agonie grea!
  Iar fata și-a arătat limba lungă.
  Oleg, zdrobindu-i pe naziști, a strigat:
  - Să fie glorie pe Pământ!
  Margarita a fost de acord cu asta:
  - Să fie gloria!
  Și i-a tăiat pe naziști.
  Copiii i-au tăiat pe nemți cu sute și mii. Au urcat și au aruncat literalmente cadavre la toate abordările.
  Oleg a chicotit și a remarcat, exterminând naziștii:
  - Și Zeul Negru ajută în luptă!
  Margarita a fost de acord cu entuziasm:
  - Pentru noi și Cernobog!
  Și cu piciorul gol, cum să lansezi o grenadă.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Mii de mii...
  Margarita, zdrobind Fritzul, a adăugat:
  Regiment după regiment...
  Exterminând băiatul terminator, el a scârțâit:
  - Îi vom învinge pe japonezi dintr-o mitralieră!
  Fata Terminator a adăugat cu entuziasm:
  - Eroii noștri sunt frumoși!
  Și din nou o grenadă zboară din piciorul gol.
  Oleg Rybachenko a scârțâit:
  - Fata are dreptate, frumusețea șefului!
  Și băiatul aruncă și o grenadă cu piciorul gol.
  Trebuie spus că copilul este frumos și foarte musculos. Și cum luptă.
  Margarita exclamă, exterminând naziștii:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Și zboară o grenadă aruncată cu piciorul gol.
  Oleg adaugă:
  - Pentru zeii ruși!
  Și, de asemenea, o grenadă trasă de muștele piciorului gol al băiatului. Și împrăștie adversarii.
  Margarita, exterminând naziștii, șoptește:
  - Pentru gloria Patriei Zeilor!
  Și scoate limba!
  Și din nou, o grenadă aruncată de piciorul gol al fetiței îi lovește pe naziști. Și mitralierele trag.
  Oleg, toca inamicii, ciripit:
  - Heroes of the Fatherland atrage alarmă.
  Și iarăși dă rândul.
  Și grenada aruncată de băiat zboară.
  Margarita zdrobește și inamicul și șuieră:
  -Pentru Sfânta Rusie!
  Și acum o grenadă zboară din aruncarea piciorului gol al fetei. Risipește inamicul în toate direcțiile.
  Oleg, trăgând, și aproape fiecare glonț zboară către țintă, cântă:
  - Patria mea...
  Și din nou cu piciorul gol o grenadă împotriva naziștilor.
  Margarita, exterminând naziștii, a scârțâit:
  - Mândră și dulce!
  Și o grenadă se repezi din piciorul gol al fetei.
  Oleg Rybachenko, trăgând în inamic, adaugă:
  - Patria mea...
  Fata, trăgând cu furie, adaugă:
  - Tu ești cununa minții!
  Și din nou, o grenadă letală zboară din piciorul gol al fetei.
  Muntele Big Saddle este literalmente plin de cadavrele naziștilor. Naziștii au udat-o cu sânge.
  Băiatul și fata s-au luminat apoi cu o glorie nestingherită, dar muntele Șaua Mare nu a fost dăruit.
  Și acum se luptă ca niște uriași încă pe pământul Rusiei Sovietice...
  Se rulează valuri de tsunami. Care cade pe pozițiile trupelor rusești. Dar ele reflectă cu vitejie atacul inamicului. Și arată eroismul lor.
  Oleg trage și ciripește:
  Vom fi mereu credincioși!
  Și o grenadă zboară din nou din piciorul gol. Și îi zdrobește pe naziști.
  Margarita trage și ea. Și o face foarte, foarte potrivit, spunând:
  - Rusia nu se va îndoi!
  Și, de asemenea, o grenadă lansată cu piciorul gol îi lovește pe naziști.
  Copiii Terminator conduc și pedalează.
  . CAPITOLUL #9
  Lupta pe toate fronturile fierbe ca vuietul unui vulcan.
  Și Führer-ul posedat este clar nemulțumit de mersul războiului.
  Hitler a mormăit indignat:
  - Atâţia ani îmi promiţi victoria! Și ea încă a plecat și a plecat! Devine cu adevărat înfiorător!
  Mainstein a răspuns cu încredere:
  - Dar Fuhrerul meu... Rușii au săpat foarte adânc.
  Fuhrer-ul urlă:
  Deci dezgropați-le! Trebuie să punem capăt suferinței poporului german și să punem capăt războiului!
  Mainstein a spus elocvent:
  - Rușii nu sunt împotriva lumii... E la ce să te gândești!
  Hitler a spus cu insistență:
  - Nu va fi pace în niciun caz! Doar victorie! Trebuie să punem capăt odată pentru totdeauna contagiunii bolșevice!
  Mainstein a fost de acord cu aceasta:
  - Da, trebuie să-mi termin cu Fuhrer-ul! Facem tot posibilul să păstrăm sângele arienilor. Și de obicei avansăm în căldură, astfel încât arabii și negrii să meargă înainte. Acesta este credo-ul nostru!
  Führer-ul a ordonat cu strictețe:
  - Înaintați de-a lungul râului Don... Și, în același timp, ar fi bine să-l luați pe Tikhvin și să-l sugrumeți pe Leningrad într-un dublu inel de blocaj!
  Mainstein dădu din cap în semn de acord.
  - Ar fi bine Fuhrerul meu! Nu-i rău deloc!
  Hitler, dezvăluind dinții, șuieră:
  - Vom bate în diagonală!
  Între timp, claxonul a sunat. Cu ocazia distracției sărbătorilor: lupte de gladiatori.
  Fuhrer-ul a gâlgâit:
  - Ne-am născut pentru a face un basm să devină realitate! Și totuși trebuie să fie economic!
  Într-adevăr, în arenă au intrat trei fete cu pielea neagră, îmbrăcate în stramb, cu pieptul gol și desculțe. Înarmați cu tridenți și pumnale.
  Trei frumuseți cu pielea albă, dar brună au fost scoase împotriva lor. În acest caz, evreiesc.
  De asemenea, aproape goală, doar în chiloți subțiri. Înarmați cu săbii și scuturi mici.
  Lui Hitler îi plăcea foarte mult când fetele se luptă. Dar nu-i place când mor fetele albe. Prin urmare, au fost aduși în ring negrii, evreii, țiganii - cei cărora nu le pare rău să-și dea drumul. Uneori se luptau și captivii ruși.
  În general, Fuhrer-ul și-a schimbat oarecum atitudinea față de slavi. Femeile slave cu părul blond și frumoase au început să se căsătorească cu germanii. Mai mult, ca a doua, a treia și a patra soție.
  Poligamia a fost legalizată în al treilea Reich. Mai mult, a existat o lipsă puternică de bărbați. În plus, prin căsătoria cu frumoase blonde ale altor națiuni, Fuhrer-ul spera să crească numărul Volkdeutsche. În general, sunt prea puțini germani pentru a conduce lumea. Așa că a trebuit să luăm pe toți.
  Mulți polonezi au primit cetățenia germană. Slavii cu trăsături ariene au fost de asemenea înregistrați ca germani.
  Inseminarea artificială a fost folosită în mod activ de către cei mai dotați bărbați genetic. Și s-a făcut foarte activ.
  Hitler însuși s-a gândit la pacea în est. Dar era încăpăţânat. Mai mult, Statele Unite și Marea Britanie vor avea în curând o bombă atomică și nu este atât de ușor să te întorci împotriva lor.
  Fete desculțe și zvelte: negrii și albii se luptau. Bătălia a început.
  Fuhrer-ul l-a întrebat pe Speer:
  - Spune-mi, domnule ministru, de ce sunt destui sclavi, dar nicio victorie?
  Maestrul armurier a răspuns sincer:
  - Pentru că calificarea forţei de muncă este scăzută. Africanii sunt muncitori, deși sub constrângere, dar sunt slab pregătiți. Prin urmare, nu totul este atât de simplu cu tehnologia.
  Hitler a ordonat:
  - Sclavii trebuie dresați! Și nu le scutiți de bice și sobe. În general, este timpul să punem capăt rușilor. Ce nu merge pentru tine acolo?
  Speer spuse elocvent:
  - Noul tun de înaltă presiune, ne oferă o superioritate copleșitoare pe câmpul de luptă. În acest sens, suntem mai puternici ca niciodată. Plus o nouă generație de rezervoare piramidale. Tehnica se îmbunătățește, domnul meu. Și victoria este aproape!
  Fuhrer-ul a remarcat cu acru:
  - Doamne ferește... Dar acesta nu este primul an pe care mi-l spui!
  Speer a remarcat:
  - Rușii scot din urmă ultimele rezerve. Nu mai au aproape niciun bărbat. Avem Africa și arabii și, bineînțeles, Europa. O să-i înfometăm. În mod banal, nu au suficientă populație împotriva noastră. Deci victoria este inevitabilă și timpul este de partea noastră!
  Mainstein a considerat de cuviință să adauge:
  - Turcia intensifică și operațiunile militare, primind multe arme de la noi pe credit!
  Fuhrer-ul a rămas tăcut și s-a uitat la scena bătăliei. Evreii au luptat mai armonios. O femeie de culoare a fost deja ucisă. Al doilea a primit mai multe răni și era pe cale să cadă. Uh, ar fi mai bine să eliberezi lei pe ei sau crocodili.
  Hitler a remarcat destul de dur:
  - Turcii nu sunt suficient de activi. Este un fapt. Vor trebui stimulați. Și, în general, de ce nu există descoperiri strategice?
  Mainstein l-a asigurat pe Führer:
  - Anul acesta Caucazul va fi marele nostru. Și cu el, războiul va merge altfel. Iar Stalingradul va fi luat de noi. Sunt sigur de asta. Am creat tunuri cu gaz foarte puternice care vor decide rezultatul bătăliei.
  Fuhrer-ul urlă:
  - Nu va funcționa - răspunde cu capul!
  Între timp, războinicii îi atacă pe naziști, acționând cu o disperare colosală.
  Batalionul de fete a luptat cu încredere împotriva naziștilor. Fetele au luptat împotriva tuturor atacurilor, au împușcat, au aruncat grenade cu picioarele goale și au cântat:
  Fie ca pământul sfânt să fie glorificat,
  Draga mea planetă...
  Poporul Rusiei este o familie prietenoasă,
  Și nu călca Patria cu cizme!
  
  Lasă-l pe înțeleptul Nicolae în Rusia,
  Își va ridica țara până la stele...
  El este ortodox, suveran al lumii,
  Și a câștiga este elementul regal!
  
  Rusia este patria zeilor,
  Are cei mai buni soldați din univers...
  Și femeile vor găti plăcinte,
  Cu puterea ei în lupte neschimbată!
  
  Fie ca rușii noștri să glorifice calea glorioasă,
  Care arată drumul fără margini...
  Nimeni nu ne poate înlătura din drum,
  Nu vom aduce un omagiu necredincioșilor!
  
  Măreția Rusiei este mare,
  E frumoasă și teribilă pentru dușmani...
  Există o cale rusească și o vâslă puternică,
  Este pur și simplu periculos să te cert cu Patria!
  
  Fie ca Rusia, să știe bine, să înflorească,
  Obține ceva ce nu poți măsura...
  Examene, predare, doar pentru cinci,
  Din moment ce îl crezi pe Rod fără graniță!
  
  Să purtăm credința regală,
  Până la cele mai îndepărtate abordări ale Rusiei...
  Noi fetele nu avem mai mult de douăzeci de ani,
  Dar credem că toți luptătorii sunt mai frumoși!
  
  Nu, spatele rusesc nu se va îndoi,
  Lama dușmanilor soldaților nu va birui...
  Satana nu va conduce Rusia,
  Iar trupul în luptă doar devine mai tânăr!
  Berlinul este ușor luptătorii cred că vom lua
  Cu un vis înaripat...
  Vom zdrobi toți adversarii deodată,
  Și credeți-mă, răzbunarea așteaptă diferiți khani!
  
  Și Iisus și Dumnezeu Sfântul Svarog,
  Rusia este foarte dragă cavalerilor...
  În spatele nostru este cel mai bun Dumnezeu alb,
  În numele mamei noastre Rusia!
  Fetele au cântat și au aruncat grenade către naziști.
  Victoria a aruncat o lămâie cu piciorul gol și a cântat:
  - În Rusia, fetele sunt luptători!
  Aici Veronica a lansat un cadou mortal cu mădularul gol și a emis:
  - Și noi suntem războinici de super clasă!
  Și a dat o explozie de la o mitralieră. Ea a tăiat câteva rânduri ale naziștilor.
  Juliana, o fată frumoasă, a dat și ea o tură. I-a tăiat pe naziști... Și a cântat din dinți:
  - Planeta va cunoaște măreția rușilor!
  Și strălucesc cu dinți ascuțiți!
  Frumoasa și înflăcărată Anna a lansat și o grenadă. Ea i-a împrăștiat pe naziști și a scârțâit:
  - Pentru o lume nouă! Acum ești idolul meu!
  Și cum pâlpâie piciorul gol!
  Și magnifica Angelina, de asemenea, va lua și va lansa o grenadă. Și împrăștie toți adversarii.
  Această fată războinică este foarte sănătoasă. Și doar o adevărată zeiță. Are o asemenea energie.
  Și războinicul a răcnit:
  - Slavă Patriei, și nouă!
  Victoria a luat-o și șuieră, trăgând din mână:
  - Fie ca Patria noastră să fie în culmea succesului!
  Și un picior gol aruncă o grenadă. Care zboară și îi distruge pe toți.
  Veronica împușcă, de asemenea, și ucide cu mare succes un general dintre nobilii naziști.
  Și zboară o grenadă aruncată cu piciorul gol. Fasciștii cad.
  Fata țipă:
  - Numai morții se îndoiesc de măreția Rusiei!
  Și arată dinții de perle!
  Juliana confirmă cu ușurință:
  Suntem cei mai puternici dintre toți! Am fost ieri, noi suntem azi!
  Anna, roșcată, adaugă cu entuziasm:
  - Și vom face mâine!
  O grenadă aruncată cu piciorul gol sfâșie adversarii.
  Angelina a lansat o cutie întreagă de scoici cu picioarele goale și a emis:
  - Viitorul este al nostru!
  Rusia, mai exact, armata sovietică a luat cu asalt Krasnodar.
  Un băiat și o fată au mers în față: Oleg și Margarita.
  Copiii i-au exterminat pe naziști și au înaintat către fostul palat imperial care a aparținut cândva lui Romanov. Mainstein, cel mai ilustru feldmareșal al lui Hitler, a anunțat solemn că nu va părăsi capitala și va rămâne acolo pentru totdeauna.
  Oleg a tras o rafală în germani și a aruncat o grenadă cu piciorul gol, scârțâind pentru sine:
  - Rusia nu se va preda niciodată!
  Margarita a lansat și o lămâie cu piciorul gol și a grăunt, dezvăluind dinții:
  - Câștigă sau mori!
  Și un batalion de fete să pătrundă până la palat, unde feldmareșalul Mainstein s-a refugiat. Toate fetele erau în uniformă, rămăseseră doar chiloți. Și astfel de oameni aproape goi se luptă ca eroine.
  Victoria aruncă o grenadă cu piciorul gol și scârțâie:
  - Nikolay, ești un mikado!
  Veronica a lansat și un dar al morții cu mădularul gol și ciripind, dezvăluind dinții:
  Regele nostru este cel mai bun!
  Și cum scânteie ca perlele! Și o fată atât de uimitoare.
  Juliana ciripește și ea de încântare și lansează o grenadă cu piciorul gol:
  - Sunt un câștigător al psihologiei!
  Și și-a arătat limba.
  Distruge naziștii.
  Anna împușcă și ea, această diavoloasă cu părul roșcat. Și o face atât de bine. Tunde naziștii.
  Și urlă în vârful plămânilor:
  - Slavă țării mele sfinte!
  Și își dezvăluie dinții!
  Angelina este și ea o femeie eroică și va lansa o cutie întreagă de explozibili.
  Și naziștii au zburat în toate direcțiile.
  Fetele trec la ofensivă, zdrobind adversarii. Atingerea succesului tangibil. Ei simt o grație formidabilă și o presiune neobosită și absența slăbiciunilor. Iar sânii goi sunt cea mai bună garanție a invincibilității și nescufundabilității.
  Victoria, întrerupându-i pe naziști, ciripește:
  - Mâini de stejar, cap de plumb!
  Și aruncă o grenadă cu piciorul gol. Risipește naziștii.
  Valentina trage și ea.
  Zdrobește pe germani. Și le rupe în bucăți.
  Din ce în ce mai aproape de palat. Și un picior gol aruncă o grenadă.
  Naziștii înspăimântați se predau. Spargerea.
  Terminator Girl spune:
  - Perun fii cu noi!
  Juliana este o fată superbă terminator care se împușcă și îi distruge pe militariștii fasciști. Și-a dezvăluit dinții.
  Fata a grămăit:
  - Suntem eroii celei mai mari Rusii!
  Fata a aruncat cu piciorul gol o grenadă. A împrăștiat inamicul.
  Juliana a luat-o și a cântat din nou:
  - L-a învățat pe Suvorov să privească înainte! Și dacă te ridici, stai până la moarte!
  Și ea a zâmbit.
  Fiery Anna a cântat și a lătrat și ea:
  - Pentru noi frontiere!
  Și a adăugat cu un rânjet:
  - Și suntem mereu înainte!
  Angelina, fata eroică, a atacat și ea inamicul. A împrăștiat gărzile imperial-naziste și a scârțâit:
  - Pentru realizările epocii!
  Și iar grenadele aruncate cu picioarele goale zboară.
  Fetele apasă pe inamicul. Ei își amintesc de apărarea eroică a lui Voronezh și Stalingrad, care nu va fi uitată timp de secole.
  Eh, bine, cum ar putea o astfel de armată să piardă în istoria reală și chiar în fața naziștilor?
  Ce păcat.
  Victoria aruncă o grenadă cu piciorul gol și fluieră:
  - Pentru granița cu Rusia!
  Veronica a lansat și ea ceva mortal cu piciorul gol și a scârțâit disperată, dezvăluind dinții:
  - Pentru noi realizări!
  Și le-a dat o întoarcere naziștilor.
  Și aici și Yuliana, cum va lua și va bate. Și apoi a luat-o cu piciorul gol și a lansat o grenadă.
  Și apoi a cântat:
  - Nu vom ceda dictaturii inamice!
  Și și-a dezvăluit fața!
  Frumoasă fată foarte tânără cu silueta de atlet. Și foarte curajos.
  Și Anna este ca un pumn la naziști. Îi zdrobește și aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Și împrăștie inamicii, de parcă sticlele ar zbura de pe minge.
  Fata urlă:
  - Ciocolata, asa e drumul nostru!
  Anna iubește foarte mult ciocolata. Și sub rege, piețele sunt pline de mărfuri. Ce se poate spune despre țarul Nicolae? Doamne ferește ca învinsul împăratului din fața ochilor noștri să se transforme într-unul mare. Și tot ceea ce este nevoie pentru asta este ca fetele să lupte pe fronturi.
  Și câțiva copii-eroi care nu au permis naziștilor să ia în stăpânire muntele, Vysokosnaya și Șaua Mare. Când s-a hotărât soarta lui Vysokosnaya.
  Deci Imperiul Sovietic Rus a fost zdrobit.
  Angelina a lansat, de asemenea, un țevi de crimă și a prăbușit peretele exterior al palatului imperial cu mitraliere.
  Acum fetele aleargă deja prin camere. Punctul de cotitură decisiv în război este pe cale să aibă loc.
  Victoria spune cu entuziasm:
  - Cred, norocul mă așteaptă!
  Și iarăși aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Veronica, conducând un incendiu mortal. Broderii adversarilor, tweet-uri:
  - Sunt cu siguranță norocoasă!
  Și din nou o grenadă lansată cu piciorul gol zboară.
  Și apoi este Yuliana, ca o pereche de bombe legate trase din picioarele goale. Și distrugeți adversarii.
  Apoi izbucni în râs:
  - Sunt o fată cometă.
  Și iarăși aruncă afară limbile de foc ale morții.
  Și apoi Anna, această fată terminatoare, se grăbește deja. Cum ia luat pe toți și i-a mânjit. Pur și simplu superb.
  Un războinic care este un adevărat demiurg al luptei.
  Și scârțâie pentru sine:
  - Echipajul nostru, acolo este cel mai mare curaj!
  Și apoi a apărut Angelina. Atât de mișto și nervos. Îi infectează pe toată lumea cu energia lui frenetică. Capabil să învingă practic orice inamic.
  Și războinicul își dezvăluie dinții sidefați. Și sunt mai mari decât un cal. Aici e fata.
  Angelina chicotește și urlă:
  - Pentru vinete cu caviar negru!
  Și fetele au strigat în cor:
  - Meri vor înflori pe Marte!
  În iulie 1947, luptele au fost reluate pe frontul sovieto-german. Germanii înaintau de-a lungul Donului. În același timp, ei încă au încercat să ia Voronezh.
  Cele patru fete au luptat curajos și au dat dovadă de eroism.
  Au tras drept.
  Aici Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol, împrăștiind naziștii. Și mârâia:
  - Slavă eroilor Rusiei!
  Un patruzeci de fete frumos, foarte curbat. Și-au scos sutienele și și-au expus sânii. Și sfarcurile sunt atât de căpșuni, apetisante.
  Conduce un foc foarte bine țintit și Zoya. Îi tund pe naziști și scârțâie de încântare:
  - Sunt campion mondial!
  Și, de asemenea, aruncați o grenadă ca un picior gol. Naziștii se împrăștie în direcții diferite, ca valurile de la căderea unui meteorit.
  Da, Zoya iubește să omoare!
  Și apoi Augustin este în flăcări. De asemenea, filmează foarte precis. Îl extermină pe Fritz.
  Și din nou o grenadă zboară din piciorul ei gol. Rupe în bucăți pe naziști.
  Svetlana bate și ea Fritz. Și cântă:
  - Sunt o fată fierbinte! Îi voi zdrobi pe toată lumea într-o cârpă!
  Și degetele ei goale aruncă distrugere.
  Fetelor, desigur, chiar foarte mult! Frumos, înflorit, îndrăzneț.
  Iar germanii încetinesc avansul. Deși artileria lucrează activ. Ceea ce e grozav! Doar cea mai acrobatică a unui mare maestru.
  Natasha trage... Și o scenă de tortură îi fulgeră în fața ochilor.
  Germanii au prins o fată Komsomol. Dezbracă-o goală. Și l-au pus într-un cazan cu apă. Au aprins un foc sub el. A început să gătească de viu. Fata țipă de o durere insuportabilă. Naziștii au lăsat-o să sară din ceaun.
  Apoi au răcit apa, iar din nou au aruncat-o și au început să o încălzească. Așa că au gătit fata de mai multe ori.
  Aici sunt monștrii... Apoi au atârnat-o pe fată pe suport și au ars-o cu o tijă încinsă. Frumuseți torturate până la moarte.
  Ei bine, cum să nu te răzbuni.
  Natasha aruncă o grenadă cu piciorul gol, împrăștie Fritz-ul și își zâmbește cu un rânjet.
  Aceasta este o frumusețe atât de mare.
  Fata spune:
  - Va fi tare!
  Zoya a dat și ea o întoarcere. I-a ucis pe fasciști. Ea i-a oprit pe naziști și pe mercenarii lor.
  Apoi a aruncat din nou o grenadă cu piciorul gol și a ciripit:
  - Patru magnifici și portarul!
  Apoi lupta a continuat, cu presiuni și imagini.
  Roșcata Augustine a lansat o grenadă cu piciorul gol. A împrăștiat naziștii, a înmuiat o mulțime de oameni cu o grenadă. Și toate acestea Fritz.
  Apoi ea a răcnit:
  - Eu sunt întruchiparea Patriei!
  Iar fata s-a prezentat ca fiind violată. Ce frumos si misto! Și îi bate pe naziști pentru ea însăși. Fata este doar un superom. Cel mai tare dintre toate și încărcat constant pentru a câștiga.
  Svetlana este și o fată fermecătoare. Ea a dat o întorsătură bine țintită și i-a tăiat pe naziști. Și apoi cum aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare. Cum să spulbere pe Fritz.
  Și o astfel de blondă se va aranja. Toți tăiați cu o singură lovitură. Și ciripește, dezvăluind dinții:
  - Va fi lumină eternă și zori!
  Fete aici și un astfel de pasaj. Războinici remarcabili - acrobație.
  Natasha fluieră. Ea a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a șuierat:
  - Sunt o fată grozavă!
  Deși aceasta este o afirmație lipsită de modestie, este parțial adevărată. Acești războinici sunt drăguți.
  Și foarte frumos. Cu ochi strălucitori și dinți sidefați.
  Și se luptă glorios, aruncând cu picioarele goale obiecte zdrobitoare.
  Dar învingerea naziștilor este extrem de dificilă. Este ca și cum ar fi lovit un perete.
  Zoya a luat-o și a tras o linie împotriva naziștilor. Și i-a cosit, de parcă un cal uriaș ar fi fost o copită, doborând iarba.
  Apoi fata a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a guturat:
  - Sunt un astfel de vis de milioane!
  Și și-a arătat limba. Aceasta este o fată - un adevărat terminator. Toată lumea va fi promovată și sfâșiată. Și tăierea fără îndoială la viteză mare.
  Zoya a luat-o și a cântat:
  Soldatul este întotdeauna sănătos
  Soldatul este pregătit pentru orice!
  Augustine a aruncat și o grenadă cu piciorul gol. Ea îi aruncă pe fasciști și rosti cu aplomb:
  - Și praf ca de pe covoare, dăm din drum!
  Svetlana, împușcând, a adăugat:
  - Nu schimba picioarele! Fețele noastre strălucesc! Cizme strălucitoare!
  Războinici așa cum îi vedem în haine complete. Și fetele nu au nevoie de pantofi. Ei sunt capabili să ștergă pe toată lumea în praf sau pulbere, o astfel de culoare gri.
  Natasha, trăgând în naziști, se gândi. Într-adevăr, de ce este imposibil să reușești fără a înșela? Aici Stalin, de exemplu, a luat și a preluat puterea prin înșelăciune. I-a promis lui Zinoviev și Kamenev munți de aur, dar el însuși i-a împușcat.
  Este logic să faci așa? Mai precis, este doar logic - nu poți înșela, nu poți trăi!
  Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a guturat:
  - Sunt o mare vedetă!
  Zoya a tras și ea. Am înțeles și a ciripit:
  - Și eu sunt grozav!
  Și zboară o grenadă aruncată cu degetele goale. Și cum o înțeleg fasciștii. Prin cele mai mari amigdale.
  Și Augustin împușcă. Și lovește foarte bine. Și l-a învins pe Fritz, ca cu o lovitură de un baros.
  Și piciorul gol aruncă și o grenadă foarte faimos.
  Augustin a scârțâit:
  - Nu te trezi celebru când este liniște!
  Și din nou a dat o întorsătură bine țintită.
  Svetlana s-a lovit din nou. I-a ucis pe fasciști. Și a bolborosit:
  - Sunt o fată super!
  Și scânteie cu ochii și scârțâie cu glasul!
  Da, acestea sunt astfel de fete pe care nu ar trebui să-ți bagi un deget în gură cu ele - vor mușca!
  Natasha, trăgând, a spus:
  - Au început să vorbească, totul despre longevitate.
  Zoya, aruncând o grenadă cu piciorul gol, a adăugat:
  - Am decis să așteptăm puțin în timp ce sugem sânge...
  Augustin a aruncat o grenadă și a ciripit:
  - Delicios pentru al treilea!
  Svetlana a lansat darul morții cu degetele goale de la picioare și a țipat:
  - Oh, sunt tare!
  În iulie, germanii aproape că au ocupat Voronezh și s-au oprit. A fost un calm temporar.
  . CAPITOLUL #10
  Dar Armata Roșie încearcă să contraatace.
  Oleg Rybachenko, care încă arată ca un băiat de vreo doisprezece ani, și o fată care arată și ea de aceeași vârstă cu Margarita, aleargă înaintea trupelor sovietice ruse.
  Se împușc singuri. În spatele umerilor sunt saci cu grenade.
  Oleg a tras în nemți. Cosi o grămadă.
  A aruncat o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Sunt un terminator, în genunchi.
  Margarita a aruncat și o grenadă cu piciorul gol și a adăugat:
  - Dușmanii Rusiei îi voi mătura de pe fața pământului!
  Băiatul și fata se grăbesc cu toții spre ei înșiși și sfărâmă adversarii. Sunt strălucitoare și cele mai tari din lume.
  Oleg, băiatul etern, trage în nemți și cântă:
  - Te voi mătura ca păpădiile! Suntem terminatori, nu băieți!
  Și iarăși aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Margarita bate și ea în cuie și spune:
  - Suntem campioni tari! Rusia este în spatele nostru!
  Băiatul și fata merg toți și merg înainte. Au atâta entuziasm și foc. Și nemții pictează literalmente sub copitele lor.
  Mai exact picioarele goale, ale copiilor.
  Oleg împușcă și ucide inamicul cu fiecare glonț.
  Da, băiatul, se pare, nu este atât de ușor de oprit. El este un terminator autentic și real.
  Margarita aruncă din nou o grenadă cu piciorul gol și scârțâie:
  - Mă simt excelent! Voi deveni campion internațional!
  Și râzând în sinea lui...
  Între timp, fetele se ceartă. Există mai multe divizii pentru femei.
  Aici vine întreg batalionul. Fete desculțe în costume de baie. Un costum de baie atât de suplu în stil bikini. Și tocuri goale, rotunde ale frumuseților fulgeră. Războinici minunați.
  Și împușcă și în nemți. Dar războinicii intră în luptă corp la corp cu germanii. Cum sunt treierați.
  Și cum se înjunghie cu baioneta! Aici sunt fetele!
  Perfect.
  Fetele i-au bătut pe nemți cu picioarele goale și rânjesc carnivor. Aici sunt războinicii. Fete de cea mai puternică aliniere. Așa se bat soldații Kaiserului.
  Și s-au bătut singuri. Și vin...
  Există asemenea războinici de super-clasă. Și toți desculți și aproape goi. Și sar în sine. Și s-au bătut cu călcâiele goale. Aici sunt fetele - toate fetele fetele.
  Victoria luptă înainte. Încă arată ca o fată și este foarte slabă. Îi înjunghie pe nemți și cântă:
  - Doamne ferește-l pe rege! Și rupe toată mizeria!
  Da, fetele de aici sunt de top.
  Și frumusețea Veronica este vizibilă. De asemenea, blonda se bate.
  Și magnifica Yulfi este o fată care a devenit generală după ce și-a îngropat soțul. Yulfi arată grozav. Ea iubește foarte mult bărbații și fără nicio prejudecăți intră în contact cu aceștia.
  De fapt, sexul prelungește viața și este foarte benefic pentru femei. Îi întinerește.
  Anna se luptă și ea și cu părul ei roșu și luxuriant.
  Și, de asemenea, încântătoarea Angelina - războinicul este pur și simplu super.
  Adică toată garda regală, sau mai bine zis stalinistă. Un set complet de frumuseți. Sunt atât de frumoase și sexy.
  Și îi zdrobesc pe nemți. Zdrobiți-le în pudră. Se macină oasele și se rupe carnea.
  Și nemții fug de atacul lor. Ei suferă înfrângere după înfrângere - deși la scară locală.
  Și așa în general, cât timp au inițiativa.
  Germanii avansează spre sud de-a lungul Donului.
  Gerda și Charlotte se luptă în cel mai recent tanc de doi oameni în formă de piramidă.
  Și se luptă destul de bine. Mașina germană este echipată cu un pistol de înaltă presiune. Calibrul este de numai 75 mm, dar acest lucru este suficient din cauza vitezei mari de gura a proiectilului. Și, ca rezultat, o încărcătură uriașă de muniție. Fetele din rezervor s-au întins. Mașina este foarte manevrabilă cu un motor cu turbină cu gaz.
  Gerda a tras în tancul sovietic și a cântat:
  - Sunt o lupoaică atât de sălbatică, n-am fost niciodată în străinătate!
  Și râde, bate cu piciorul gol pe joystick.
  Nici Charlotte cu părul roșu nu este mai prejos.
  De asemenea, o super fată.
  Se împușcă și apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare.
  Minunat războinic.
  Roșcata, în timp ce trăgea, a întrebat-o pe Gerda:
  - Ce crezi, creștinismul va fi în sfârșit interzis?
  Terminatorul blond a spus cu insistență:
  - Cred că va fi!
  Și și-a dezvăluit fața!
  Războinicii, în general, sunt grozavi la împușcături. Aici Gerda se batea cu degetele goale de la picioare. Și a ciripit:
  - Noi arienii nu ar trebui să credem în Biblia evreiască care predică pacifismul.
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Așa e, nu s-a potrivit! Suntem cei mai buni din lume!
  Roșcata a trimis din nou un proiectil letal cu degetele goale de la picioare. A prăbușit o mașină sovietică.
  Luptele sunt extrem de brutale. În același timp, fetele sovietice sunt cele mai bune.
  Aici Natasha a fost nevoită să întrerupă. Fasciștii sunt din nou în mișcare. Mai exact, negrii și arabii. Naziștii recrutează soldați în Africa și Asia și îi aruncă în poziții sovietice. Toată lumea încearcă să zdrobească cifrele.
  Natashka aruncă cu dibăcie o grenadă cu piciorul gol și spune:
  - Măreția lui Stalin va fi de secole!
  Zoya dă coada. De asemenea, își aruncă piciorul gol în adversari. Ii doboara pe nazisti si spune:
  - Frica este necunoscută frumoșilor războinici!
  Augustinul roșcat trage și el. Și foarte apt. Și în timp ce spunea:
  - Da, în Patria noastră și inima trăiește!
  Și mai aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Svetlana, trăgând, le spune frumuseților:
  - Le vom factura naiștilor blestemati!
  Și din ea zboară, o grenadă lansată cu degetele goale. În general, fetele de aici sunt dintre cele mai înalte poshiba.
  Natasha, trăgând, a ciripit:
  - Să fie ultimul război!
  Zoya a adăugat cu entuziasm:
  - Satana nu va domni.
  În iulie, germanii au înaintat de-a lungul Donului și se apropiau deja de cot. Bătăliile erau în plină desfășurare aici. Și nu vei desfășura puterea de lovitură așa cum ar trebui. Voronej a devenit un punct secundar pentru război. Serios, de ce ești îngrijorat?
  A început bombardarea și a început să adoarmă cu nisip și fragmente. Soldații de asalt zburau. Erau mulți și toți erau enervanti ca muștele.
  Fata a exprimat:
  - Reptilele se târăsc ca muștele enervante.
  Și a aruncat o grenadă cu piciorul gol, doborând cu ea un avion de atac german cu reacție.
  După aceea, Zoya a făcut același lucru. Ea a aruncat și o grenadă cu piciorul gol și l-a doborât pe fascistul.
  Postat pe Twitter:
  - Sunt un vis desculț și pur și simplu o mare frumusețe!
  Și din nou războinicul a dat o întoarcere.
  Augustin roșcat a intrat și el fără probleme. A lovit o mașină cu piciorul gol cu o grenadă. Ea l-a spart în bucăți. Care s-a împrăștiat pe întreaga zonă și pe ruinele Voronezh.
  Și apoi și mai greu...
  Și Svetlana o va lua și va arunca o grenadă cu degetele goale de la picioare. Și îi va distruge pe toți adversarii fără probleme. Așa devine, ca într-un sicriu - mut și fără antimoniu inutil.
  Nemții au pierdut prea mult în luptele pentru Voronezh și au luat din nou o pauză.
  S-a jucat un pic. Am văzut un singur avion de atac german. Și ea l-a luat și i-a aruncat cu piciorul gol o grenadă. Obiectul zdrobitor a zburat într-un arc înalt. A aterizat chiar în mașina germană, împărțind-o în bucăți. Apoi terminatorul blond a spus:
  - Nu sunt marioneta ta!
  După aceea, războinicii s-au răsturnat în unanimitate pe burtă. Tocuri goale fulgerătoare.
  Vine iulie, luptă și bombardament. Ei au împroșcat pozițiile trupelor ruse cu obuze. Și trag cu arme puternice. Naziștii avansează în zona cotului Donului.
  Sunt războinici și eroi acolo. Soții Fritz se luptă și în discoteci. Fete deosebit de frumoase: Gertrude și Eva. Zboară un avion cu disc și îi zdrobesc pe ruși pe cer.
  Natasha a tras în cer. Ea a doborât un aparat german fără pilot, controlat prin radio, "Rama" -7. Iar ea a spus:
  - Oamenii vor fi fericiți.
  Zoya a aruncat cu piciorul gol o grenadă în avionul de atac german, care a zburat ca o piranha carnivoră și a ciripit:
  - Fericire pentru totdeauna!
  Augustine, de asemenea, a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a șuierat:
  - Guvernul sovietic...
  Svetlana a aruncat și un obiect în flăcări, a doborât fascistul și a mormăit:
  - Puterea este mare!
  Dar apoi au plecat nemții... Și fetele s-au mai liniștit puțin.
  Natasha remarcă cu un zâmbet trist:
  - Ei bine, cât poate dura acest război!
  Zoya a remarcat cu entuziasm:
  - Am devenit mai puternici de-a lungul anilor, dar nu am îmbătrânit deloc!
  Augustinea roșcată a chicotit și a zdrobit musca enervantă cu degetele goale:
  - Desigur că nu! Nu îmbătrâni! Sunt încă la fel de fierbinte ca întotdeauna!
  Svetlana a chicotit și a remarcat:
  - Un război în general întinerește fetele. Liderii vin și pleacă, dar fetele rămân tinere!
  Natasha a răspuns cu un zâmbet larg:
  - Suntem întineriți - Zei ruși!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Da, zeii noștri, zeii slavi!
  Înflăcăratul Augustin a cântat:
  - Trăim pe pământul tatălui nostru! Copiii Ladei sunt copii minunați! Și ani pe un cal înaripat, Rusia în mileniile îndepărtate!
  Svetlana a chicotit și a răspuns:
  - Din cer clopotul va bate - ploaia va revărsa torenţial! Fug spre copilărie - ploaia de vară mă urmărește!
  Și Natasha a preluat cu entuziasm:
  - Urmați-mă!
  Iar războinicii băteau din picioarele goale, cizelate. Ei chiar sunt capabili de asemenea minuni. Nici o pagină nu a fost răsturnată în viața mea.
  Iată o întreagă generație de războinici care crește. Luptă deja în rândurile Armatei Roșii, cei care s-au născut aproape după începerea războiului.
  Aici, de exemplu, Andreika. Băiat desculț în pantaloni scurți. Treisprezece ani în total, dar cum luptă? Da, un băiat nefericit într-un fel, care nu cunoștea lumea.
  Natasha îi făcu semn lui Andreika. Ea a mângâiat părul blond al pionierului. Uite ce bronzat este, ca ciocolata. Fata i-a dat băiatului bomboane. El mormăi posomorât:
  - Dulce este rău...
  Dar a mâncat oricum mâncarea. Da, un fel de băiat. Natasha a luat și a întins mâna. Gâdilă piciorul întărit și prăfuit al pionierului. Ca răspuns, a început să gâdile talpa goală a lui Natashka. E plăcut să fii atins de mâinile unui băiat.
  Natasha a remarcat:
  - Crești Andrei! Dacă mai trăiești câțiva ani, te voi învăța.
  Băiatul a fost surprins
  -Ce?
  Natasha chicoti.
  - Cum să faci dragoste!
  Andrei pufni disprețuitor:
  - L-am văzut deja!
  Natasha clătină din cap.
  - Ce ai văzut a fost împerecherea animalelor. Și te voi învăța frumos și foarte plăcut!
  La 1 august 1947, fetele au fost găsite în tranșee. S-au luptat cu Fritz. A trecut mult timp de la începutul Marelui Război Patriotic. Iată evenimentul.
  Natasha trage în naziști și aruncă o grenadă cu piciorul gol și cizelat, spunând:
  - Pentru măreția țării comuniste!
  Apoi și-a dezvăluit dinții.
  Fetele se bat aici, în mod tradițional aproape goale. Îmbrăcați doar în chiloți roșii, strâmți, se luptă și îi infectează pe restul luptătorilor cu o frenezie.
  Și trag. Și trag foarte bine. Ca lunetiştii şi războinicii de cel mai înalt nivel spaţial.
  Zoya trage și ea. Îi tund pe naziști și ciripește:
  - O, Patria mea și mare familie!
  Și aruncă o grenadă cu piciorul gol. O fată minunată în general.
  Și părul ei este de culoarea foii de aur.
  Zoya a fost torturată la un moment dat de naziști. Mai întâi, m-au dus într-o colibă și m-au dezbrăcat până la pantaloni scurți. Au început să simtă, să urce cu mâinile în locuri sensibile. Apoi m-au bătut cu furtunuri de cauciuc. M-au bătut pe piept, pe laterale și pe coapse. Următorul a fost cel mai umilitor - violat cu un baston de cauciuc. Dar sentimentul este atât de acut. În același timp, împreună cu durerea, Zoya a experimentat un orgasm și a terminat. Naziștii au râs.
  Apoi au violat din nou frumusețea scrisă de mână cu o bâtă și apoi ei înșiși s-au apucat de asta... Douăzeci și cinci de soldați tineri, flămând, au trecut peste fată. Să nu mai fie fecioară, ci tot bărbat. Aceasta este atât plăcere, cât și durere. Senzații atât de intense. Mai ales dacă este violată în punctul al cincilea.
  Dar cel puțin nu au fost bătuți. Se vede că naziștilor le plăcea să o aibă în diferite puncte. Nu au spânzurat-o. Până când în cele din urmă Zoe a fugit. Înainte de asta, apropo, a fost alungată în frigul desculț și aproape goală. Dar în acest moment Zoya reușise deja să se obișnuiască cu frigul. Și a fugit doar în chiloți. Și că ea este o războinică a celei mai înalte acrobații roșii.
  Aurora luptă, de asemenea, eroic. Tunde naziștii și cântă:
  - Patrie, petrecere, Komsomol! Va fi o înfrângere puternică pentru Hitler.
  Și, de asemenea, cum aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Totul despre fete este cool și obraznic.
  Și Svetlana, de asemenea, va lua și va bate. Și tăiați Fritzul. Și cu degetele goale va planta o grenadă.
  Și urlă în același timp:
  - Pentru cauza luptei comunismului!
  Natasha împușcă și îi elimină pe naziști și șuierește:
  - În numele Patriei, sfântul!
  Și o grenadă aruncată cu degetele goale îi împrăștie pe naziști. Și fetele devin din ce în ce mai vesele și își cântă totul cu o bucurie sălbatică.
  Zoya trage și cu acuratețea lui Robin Hood. Conduce un foc la sine și cântă:
  - Iubesc Rusia! Țară puternică! De ce Hitler nu a fost distrus? nu inteleg!
  Și el, cu degetele goale, o va lua și va arunca o grenadă. Și kayuk la fasciști.
  Aurora l-a tras pe Fritz. Ea a aruncat o lămâie cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Dar Pasaran! Lovitură puternică!
  Și Svetlana va da rândul. Cum să mătureți naziștii. Cum să le înmoaie pe toate și să scârțâi:
  - Slavă Toiagului Atotputernic!
  Și va arunca și o grenadă cu piciorul gol.
  Și Natasha va da și ea o tură. Taie-i pe fasciști. Și aruncă o grenadă cu piciorul gol, scârțâind:
  - Da, numele tău să fie sfânt!
  Și rânjește din nou. Dinți sidefați strălucitori.
  Și apoi Zoya cedează. Îi va acoperi sincer pe fasciști. Și va scârțâi, aruncând cu piciorul gol o grenadă:
  - Războinicul, aducând moartea tuturor!
  Și din nou, el va fi lovit cu o explozie letală!
  Și iată-o pe Aurora ca un lupanet. Și ucide. Și cu degetele goale va trimite un dar al morții.
  Apoi ciripește:
  - Slavă viteazilor soldați ruși! Maeștri de umăr!
  Și Svetlana, de asemenea, îi va lovi pe naziști. Cum le tunde, ca o seceră, și sare:
  Sunt un războinic care nu va fi uitat...
  Și iarăși cu piciorul gol, de parcă ar alerga pe dușmanii Rusiei. Și lasă-o să zboare ca o grenadă.
  Fata, desigur, își amintește multe. De exemplu, cum în anul patruzeci și unu, Fritz a forțat două fete desculțe să sape o groapă în frig. Iar fetele nu sunt încă atât de împietrite. Și, bineînțeles, picioarele lor au devenit mai întâi roșii, apoi au devenit albastre de frig. Și a durut.
  Iar monștrii-fasciști, ca să se încălzească, au început să bată cu bâte pe călcâie. Fetele și-au pierdut cunoștința. După aceea, au mai turnat peste ele câteva căzi cu apă cu gheață. Aproape obosit.
  Din fericire, fetele nefericite au fost ridicate de un vindecător. Le-a ieșit. Și nici măcar membrele nu au trebuit să fie amputate. Fetele au crescut și au devenit partizane. S-au răzbunat pe naziști.
  Băiatul pionier Alexander Grigorievich a fost mai puțin norocos. Naziștii lui, prinzând, s-au dezbrăcat. Și atârnat pe un suport în frig. Iar picioarele goale ale pionierului au fost strânse într-un bloc, iar o piatră care cântărea un cent s-a așezat. Băiatul șuieră întins în frig. Și l-au încălzit și fasciștii săi, aducând o torță unui corp înțepenit. Aceștia sunt monștrii naziștilor.
  Băiatul a stat trei zile și trei nopți, iar în a patra zi, neputând suporta tortura, a murit.
  Invadatorii s-au comportat crud...
  Sveta, membru al Komsomolului, a fost și ea dezbrăcat. Ai servit un borcan mare de sticlă. Umplut cu apă și expus la îngheț. Și pentru ca toți locuitorii să poată vedea cum membrul Komsomol îngheață în apa înghețată, acoperită cu gheață. Ce groază este.
  Svetlana trage în naziști și șoptește:
  - Fascismul nu va trece! Slavă Rusiei!
  Natasha trage și ea. Aruncă foarte precis o grenadă cu piciorul gol și strigă:
  - Să nu ne culcăm sub Hitler!
  Zoya confirmă pe un ton solemn:
  - Nu ne vom întinde niciodată!
  Și, de asemenea, deschide focul.
  Și un picior gol aruncă o grenadă.
  Aurora trage. Am de-a face cu naziștii și țipă.
  - Slavă zeilor ruși!
  Și iarăși aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Și Svetlana trage foarte precis. Și țipă:
  - În numele vieții de pe Pământ!
  Și din nou aruncă o grenadă foarte precis cu piciorul gol.
  Și soții Fritz sunt fără suflare.
  Fetele au respins atacul nazist, iar a doua zi a venit: 2 august 1947. Frumusețile au respins atacul din nou. Am împușcat puțin, apoi ne-am zbătut cu bărbații.
  Natashka și-a amintit că în cel de-al patruzeci și doi de ani a rătăcit puțin pe drumurile războiului în spatele liniilor inamice.
  Era o fată desculță într-o rochie simplă de bumbac. Plimbarea a fost ușoară și plăcută. Vara, o coroană de flori este țesută în părul alb, ușor auriu al Natașei. Tălpile goale înțeapă foarte plăcut pietricelele. Picioarele fetei sunt foarte întărite și nu o doare deloc. Și nici măcar fragmentele de sticle nu se tem de bataturi.
  Natashka s-a dus la ea însăși, fiind cercetaș. Este o fată foarte frumoasă, iar asta poate fi folosită pentru binele țării.
  A seduce pe cineva, a suci. Cu toate acestea, patruzeci și al doilea este dificil pentru Rusia. După succesele inițiale lângă Moscova, Leningrad, în sud, Armata Roșie a început să piardă din nou.
  Trupele sovietice au învins lângă Harkov și au lovit cazanul. Și naziștii merg deja la Voronezh. Desigur, acest lucru nu ridică starea de spirit. Fata, mai ales dimineața, a rupt prospectul.
  Germanii tocmai au anunțat capturarea inexpugnabilei cetăți din Sevastopol. Și puțin mai devreme, au raportat căderea în Africa, de asemenea, cetatea neîntreruptă a Tolbuk.
  Iată că vine o fată desculță, călcându-și tălpile întărite de-a lungul unui drum stâncos și gândindu-se.
  Ce ar putea urma? Vor câștiga fasciștii? La urma urmei, puterea lor este excepțional de mare. Da, starea de spirit este stricata. Fata a ciripit:
  - Stalin trăiește în inima mea,
  Ca să nu cunoaștem tristețea...
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  Fata a văzut deodată un băiat. Un copil blond, drăguț, de vreo zece ani. Zveltă, bineînțeles, dar agilă, în pantaloni scurți și cu un tors gol ciocolată de la arsurile solare.
  Băiatul a alergat la Natasha. A fluierat si a strigat:
  - Fasciștii mint! Nu-ți face griji, tot vom câștiga!
  Fata a răspuns hotărât:
  - Desigur, vom câștiga! Nu poate fi altfel!
  Băiatul a dat din cap și a spus:
  - Natasha, știi, comandantul te avertizează să nu mergi în satul Novoselovo. Acolo, Fritz a pus o ambuscadă.
  Fata dădu din cap în semn de acord.
  - Mulțumesc pentru avertisment. Dar cine va preda nota?
  Băiatul a sugerat:
  - Permiteți-mi să. Ei verifică toți adulții, chiar și femeile. Dar un copil se poate strecura.
  Natasha a scos un bilet din chiloți și i-a dat băiatului, dar în același timp a întrebat:
  - Dacă ești prins?
  Băiatul, privindu-se drept în ochi, a răspuns:
  - La fel ca Malchiș-Kibalchiș, voi îndura tortura și voi muri cu capul sus.
  Natasha a zâmbit. Și apoi s-a scufundat. Mi-am amintit cum doi pionieri de aproximativ doisprezece ani au fost prinși de naziști. Le-au rupt hainele băieților și le-au legat mâinile în spate cu sârmă și i-au împins goi și desculți în frigul amar. Apoi i-au mânat prin zăpadă și i-au dus din nou în colibă. Au condus până când escortele lor au înghețat până la moarte. Pionierii nu erau confortabili, dar au rezistat. Băieții sunt destul de puternici.
  Atunci, văzând că gerul nu i-a luat pe pionieri, naziștii au început să ardă copiii cu foc. Și au reușit acest lucru. Când călăul a aplicat un fier de călcat înroșit pe pieptul gol al băiatului, acesta a exclamat:
  Trăiască Stalin!
  Apoi fâșii largi de metal, roșii de la căldură, au fost aplicate pe tălpile goale și întărite ale băiatului. Călăul a inhalat cu mare plăcere mirosul de carne prăjită prin nări. Pionierul a strigat din nou:
  - Arbori steaguri roșii peste Reichstag!
  Și și-a arătat limba. Apoi naziștii au smuls scrotul cu clești înroșiți. Pionierul a murit din cauza durerii.
  Da, fasciștii au stabilit o nouă ordine.
  S-au comportat cu nepoliticos și cruzime. Și tortura a fost constantă.
  Natasha aruncă din nou o grenadă cu piciorul gol. Imprăștie Fritz și ciripește:
  - Să fie rai pe pământ! Paradisul comunismului, în care înflorește țara sovieticilor!
  Zoya lansează și o grenadă cu degetele goale și ciripit:
  - Și slava va veni pe pământ!
  După aceea, fata dă o întorsătură foarte bine țintită. Doarce adversarii. Și își dezvăluie dinții din nou.
  Și apoi Augustin dă foc. Îi doboare pe naziști și scârțâie:
  - Pentru tara mama! Pentru Stalin!
  Și din nou a aruncat o grenadă cu piciorul gol, a împrăștiat naziștii. Învinge cu putere pe războinici.
  Nu dezamăgi inamicul.
  Svetlana aruncă și o grenadă cu piciorul gol. Colorează naziștii și scârțâie:
  - Slavă fetelor noastre rusoaice!
  Și cum râd războinicii. Până la urmă, sunt atât de frumuseți încât pot fi, de fapt, scoase la concurs: Mrs. Universe. Sânii lor sunt atât de plini și fermi în același timp. Așa că le place să facă sex cu bărbați. Chiar îi entuziasmează.
  Mai ales când corpurile bâjbâie și încă ciupesc sfarcurile.
  Natasha și-a amintit cum a fost o dată percheziționată de poliție. Este cu adevărat clasă. Când un bărbat cu o labă păroasă se târăște cu degetele în pântecele tău. Cât de emoționant și de plăcut.
  Apoi Natasha i-a ucis pe toți. Ce altceva să faci cu poliția? Dar cea care a simțit-o, a violat-o și ea, legată de o bancă. E atât de tare să violezi bărbați.
  După aceea, Natasha a ars o stea cu cinci colțuri pe fruntea complicelui fascist cu un fier înroșit. Așa ar trebui tratați naziștii
  Fetele s-au distras și au început să-i distrugă pe naziști.
  Îl treiera pe Fritz apăsat. Și a învins un atac atât de frenetic și infernal.
  Natasha a cântat împreună, tăindu-i pe naziști;
  - Fete cu mare nevoie! Unde esti proprietarul unde!
  Da, de mai bine de doi ani Armata Roșie nu are un tanc egal cu naziștii și nici nu s-a îmbunătățit. Dimpotrivă, naziștii presează Armata Roșie.
  Zoya a postat pe Twitter:
  - Fie ca Patria noastră să fie pe rutele spațiale!
  Și cu piciorul gol va lansa o lămâie. Așa este fata ogarului.
  Augustin a tras în inamic, șuieră;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Îl vrem pe Stalin!
  Și va arunca o grenadă cu piciorul gol.
  Svetlana, împușcând, continuă:
  - Ca să nu ne poată sparge, ridică-te stăpânul de pe Pământ!
  Și iar grenada aruncată de piciorul gol al fetei zboară.
  Natasha a tăiat câteva rânduri și a spus:
  - Și rupe Adolf!
  Fetele încă nu au renunțat la oportunitatea de a-i învinge pe naziști. La 3 august 1947, luptele erau în plină desfășurare.
  În același timp, naziștii au încercat să taie din bazele lor trupele sovietice care nu au avut timp să se retragă dincolo de Don. În ceea ce, printre altele, chiar au reușit ușor.
  Gerda și echipajul ei de tancuri, ca întotdeauna, sunt în fruntea atacului.
  Fete în chiloți și desculțe. Se împușc și se luptă.
  Sunt două mașini pentru patru războinici. Compact și foarte confortabil, piramidal.
  Gerda, folosind degetele goale de la picioare, apasă pe joystick și trage. Și lovește destul de bine. Rupând turela unui tanc sovietic.
  Apoi spune:
  - Sunt un terminator cu părul de culoarea zăpezii!
  Și râde cu furie... Se zvâcnește ca o marionetă.
  Charlotte trage și ea. Foarte potrivit lovește și răcnește:
  - Și marele Reich, ni s-a spus că nu prin derivă!
  Și cu piciorul gol, cum să împingi.
  A sosit ziua de 4 august, de data aceasta cea mai tare zi a verii. Tancurile germane luptă pe cotul Donului. Luptele sunt, de asemenea, furioase în Sukhumi. Plin de sânge și distrugere. Iar nebunii nu pot fi dați înapoi.
  Charlotte și Gerda goale într-un rezervor. Pe ei au rămas doar chiloți subțiri.
  Și fetele trag, sparg cele treizeci și patru de tancuri încercând să pătrundă spre ele, care se năpustesc ca niște câini nebuni. Și foarte chiar acești câini, să spunem că sunt așa de cool. Și toată lumea este zdrobită și disecată.
  Pur și simplu nu te poți apropia de ei.
  Iar războinicii sunt fioroși.
  . CAPITOLUL #11
  august 1955. Fete frumoase se luptă cu naziștii. Germanii fac presiuni pe Voronej. Naziștii încearcă să-i preseze pe ruși.
  Natashka împușcă, întrerupe în rânduri. Și aruncă o grenadă cu piciorul gol, împrăștiind inamicul:
  - Totul va fi grozav!
  Zoya le dă și ea o întorsătură mâcătoare asupra naziștilor. L-am cosit pe Fritz. Și a aruncat lămâi cu picioarele goale.
  Fata a strigat:
  - Este hiper!
  Aici l-a luat și pe Augustin și i-a biciuit pe naziști. Și a aruncat și forță letală cu piciorul gol.
  Fata a ciripit:
  Să-l zdrobim pe Hitler!
  Apoi Svetlana a luat și a aruncat cu degetele goale o grenadă letală. Fetele i-au luat și demolat pe naziști, ciripind:
  - Grozav!
  Natasha a remarcat agresiv:
  Suntem super luptători!
  Și din nou a aruncat o grenadă cu piciorul gol. E foarte frumos.
  Zoya a făcut o treabă grozavă aici. Apoi un picior gol, o fată foarte frumoasă, l-a aruncat și i-a învins pe naziști:
  - Vom fi foarte tari!
  Atunci fata de foc Augustine a luat-o și a făcut foarte frumos o aruncare cu degetele goale, a împrăștiat naziștii în toate direcțiile:
  Suntem cu toții superfete!
  Atunci Svetlana este o fată foarte frumoasă, și o astfel de blondă, cu picioarele goale care fulgeră cu grenade. Iar fata a luat și a rostogolit Fritz-ul, o fată foarte frumoasă.
  Fată în chiloți. Și ea a guturat:
  - Fetele sunt diferite! Și foarte roșu!
  Fetele sunt în general foarte cool și întotdeauna desculțe.
  Svetlana, de exemplu, a alergat desculță pe tot parcursul războiului. Și în anul patruzeci și unu sa mutat prin pădure. Nu este prima dată pentru ea. Ea a lucrat într-o colonie de muncă pentru copii desculță și într-o rochie ușoară de închisoare până la îngheț. Mai târziu, fata chiar a alergat desculță în zăpadă. Deci Augustin era în colonie. Acolo, fetele au putut lucra aproape goale în gerul aspru siberian.
  Și nu i-a speriat. Și cât de bine este pentru fete să alerge desculte prin năvalele din zăpadă. Și călcâiele goale au fost mușcate de ger. Nu atât de înfricoșător. Talpile goale sunt acoperite cu bataturi, iar fetele nu au fost ranite, de crusta de gheata.
  Sunt atât de tari. Fetele desculțe alergau și lucrau cu topoarele.
  Fetele au făcut o treabă foarte bună.
  Fetele erau foarte nebune. Din nou aruncă grenade cu degetele goale.
  Și zdrobit de naziști. Războinici foarte tari, trebuie să spun.
  Fetele își aruncă picioarele goale în inamic.
  Natasha trage foarte precis în naziști.
  Și a zdrobit mai mult Fritz.
  Fata este foarte drăguță... Și foarte desculță și frumoasă Natasha, foarte agresivă.
  Dar pentru o fată este necesar să distrugi ceea ce este interesant.
  Aici Oleg Rybachenko și Margaret Magnitnaya au început să lupte.
  Băiatul și fata i-au zdrobit pe nemți.
  Oleg Rybachenko arăta ca un băiat de unsprezece ani. Și i-a zdrobit pe naziști. Sau cei care arată ca niște fasciști.
  Băiatul și-a aruncat piciorul gol în Fritz. Zdrobit și câștigat.
  Și a dat o întoarcere.
  Iar Margarita l-a lovit foarte puternic pe acel Fritz oarecum miji.
  Și i-a zdrobit pe germani. Și fata s-a luptat foarte frumos.
  Și și-a aruncat piciorul gol foarte frumos. Și a zdrobit inamicul.
  Margarita ia ucis pe germani foarte greu.
  Naziștii înaintau foarte repede.
  Margarita, zdrobindu-l foarte mult pe adversar.
  Picioarele goale ale fetei au rupt atât de frumos coloana vertebrală a naziștilor.
  Fetele sunt atât de agresive.
  Și batalionul merge după tipi. Fete în chiloți și foarte frumoase. Atacați nemții și cu multă zel.
  Le tremură sânii goi, cu sfârcurile rubin. Și fetele se luptă cu o presiune extremă. Îi zdrobesc pe germani. Și trupele naziste cedează.
  Și acum nemții încep să dea înapoi.
  Veronica aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare. Ea a zdrobit soldații și a scârțâit:
  - Dragostea e viata!
  Victoria a dat o întorsătură bine țintită. Ea a tăiat adversarii. Și a aruncat o grenadă cu picioarele goale.
  Și apoi ea a ciripit:
  - Patria noastră este slăvită!
  Iată, Juliana este o fată foarte frumoasă și soția generalului, în timp ce ia și lansează o grenadă și coocă:
  - Genius Express!
  Și apoi Anna roșcată. Fata este atât de cool și extraordinară. Am mototolit Fritz-urile, le-am înmuiat. Și o grenadă a zburat cu picioarele goale. Și adversari împrăștiați.
  Apoi ea a ciripit:
  - Sfânta Rusia a țarului Iosif Stalin!
  Iar fata face cu ochiul de safir. Și și-a scos colții.
  Și apoi Olimpiada: o fată eroică lansează o grămadă de grenade cu picioarele goale.
  Și s-a răspândit în toate direcțiile râului sânge cu naziștii.
  La urma urmei, un batalion de fete cu picioarele goale, în pantaloni scurți, este în fruntea atacului și îi elimină pe germani.
  Fetele trag foarte precis, dar nu suferă pierderi. Când o fată este goală și poartă doar chiloți, ea este practic invulnerabilă. Și este extrem de greu de pus mâna pe el.
  Așa că nemții nu lovesc fete, nici cu o obuz, nici cu un glonț, nici cu un fragment. Și ce dacă? Lupta este lupta!
  Veronica se împușcă. Ea lovește inamicul și aruncă o grenadă cu piciorul gol și ciripește:
  - Va fi un joc foarte tare!
  Și Victoria este un războinic-comandant. În timp ce își scutură pieptul gol și emite o aparență de fulger cu sfarcurile ei stacojii. Și apoi un picior gol aruncă o grenadă.
  Rupe rândurile adversarilor.
  Fata țipă din răsputeri:
  - Sunt o superfata!
  Și își dezvăluie dinții.
  Și apoi Julian. De asemenea, o fată de o frumusețe rară. Cum să-i învingi pe naziști. Mai exact, nu de naziști, ci de germani, care, totuși, sunt în război cu Rusia sau URSS.
  Și pe tron se află țarul și președintele, care a devenit împărat al imperiului sovietic. Și e grozav să fii de acord. Și va veni vremea când URSS va înmulți numeroasele steme ale republicilor sovietice.
  Yuliana a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a ciripit:
  - Să fie Stalin în Rusia sovietică - lumină!
  Ea făcu cu ochiul din safir.
  Și apoi Anna, fiara cu părul roșu, se luptă. Și trage și el extrem de bine.
  Și dezvăluind dinții, spune:
  - Să existe un paradis regal pe planetă!
  Și Olympias a lansat o lămâie cu piciorul gol. Adversarii împrăștiați și scârțâit:
  - Slavă Țarului și Patriei!
  Tancurile lui Hitler au reușit să captureze cotul Donului și s-au întors spre sud-vest, continuând să se deplaseze de-a lungul râului. Avansul nazist a avut un succes relativ.
  Însăși configurația frontului a fost în favoarea lor și a fost dificil să transferați întăriri pentru Armata Roșie sub bombele germane.
  În plus, avioanele cu disc ale celui de-al Treilea Reich, care sunt complet invulnerabile, s-au dovedit a fi o armă foarte eficientă și au lovit mașinile sovietice cu un jet laminar.
  A fost deosebit de eficient din cauza vitezei uriașe a farfuriilor zburătoare. Care ar putea ajunge din urmă cu aproape orice aeronavă sovietică.
  Frumoasele fete Gertrude și Eva au vânat mașini sovietice pe o astfel de dischetă.
  Aici, în special, doi luptători Yak-11 au atacat și i-au aplatizat literalmente.
  Acestea sunt fetele, nu stau pe margine.
  Gertrude a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Zeii germani sunt cei mai puternici din lume!
  Eve a controlat și joystick-ul cu ajutorul degetelor goale de la picioare și, dezvăluind dinții, a răcnit:
  Vom înmuia toți inamicii în toaletă!
  Fata este încă un lucru. Aici am luat, de exemplu, un pionier. Ea a rupt hainele băiatului și le-a prins de aspen cu sârmă. Apoi a început să cauterizeze corpul pionierului cu un poker încins la miză. A început cu stomacul, apoi sa mutat la piept. Nu a ignorat tocurile rotunde ale băiatului.
  Când pokerul s-a răcit, fata l-a încălzit din nou, iar Gertrude a aruncat crengi.
  Apoi s-au schimbat, iar pionierul a fost prăjit de partenerul ei. Terminatorul blond Gertrude a ars și obrajii băiatului. Pe scurt, pionierului nu a mai rămas nici măcar o fâșie întreagă de piele.
  Apoi au luat și au aprins un foc mare, l-au piperat pe băiat, l-au sărat și au început să mănânce.
  Carnea este suculenta, slaba.
  Eva, devorând băiatul, remarcă:
  - Nu vei acumula calorii in plus cu o astfel de mancare.
  Gertrude, lingându-și degetele, a fost de acord:
  Da, este carne de calitate. Băiatul este slab, slăbit, slab. Este frumos de mâncat.
  Fetele și-au mâncat cu plăcere pionierul. Încă doi nemți s-au apropiat. S-a alăturat sărbătoarei. Canibalism literal. Și atât de gustos, cu condimente pentru a mânca un băiat.
  Una dintre femeile germane, Frida, a remarcat:
  - Am fiert cumva o femeie însărcinată. Și apoi au mâncat copilul în pântece. Este atât de delicios!
  Și fetele au izbucnit în râs. Tortură și canibalism, asta e tare!
  Pur și simplu, fără nicio prejudecată, i-au tăiat ceva băiatului și fiecare a mușcat câte o bucată mică.
  După aceea, războinicii au băut și vin - amestecat cu alcool de aviație. Au mâncat carne suculentă.
  Apoi războinicii au dansat puțin. Apoi au mai venit câteva frumuseți în aceiași chiloți. Au început să mănânce băiatul. I-au tăiat inima mică în mai multe bucăți. Și au mâncat și ei.
  Apoi l-au luat și au alergat desculți peste cărbuni. Au sărit, au sărit. Apoi s-au repezit spre partea cea mai apropiată. Acolo au atacat oameni, s-au împerecheat cu ei ca niște animale. Și a fost grozav.
  Femelele sunt atât de agresive.
  Și acum două fete urmăresc avioanele sovietice. Ei lovin tu-4, provocând explozia bombelor din abdomenul acestuia. Și toată lumea nu se oprește din râs. Fete minunate.
  Și cum apăsă degetele goale pe butoanele joystick-ului. Atât de frumuseți fermecătoare. Ei au puterea mâniei și flacăra pasiunii. Iar fetele goale dau încredere în victorie.
  Fetele rele dobor cu adevărat avioane sovietice.
  Gertrude a întrebat-o pe Eve zâmbind:
  - Crezi că Biblia este cuvântul lui Dumnezeu?
  Fata a răspuns râzând:
  - Nu!
  Gertrude a întrebat cu o surpriză evidentă:
  - Și de ce?
  Eve a spus cu insistență:
  - Pentru că cerul este solid! Ca o oglindă!
  Și fetele au râs. Părea extrem de amuzant.
  Gertrude a remarcat logic:
  Dar totusi, exista un Dumnezeu!
  Eva a fost de acord:
  - Există Adolf Hitler și profetul lui!
  Și din nou războinicii au izbucnit în râs. Sunt atât de distractive și nici măcar proști deloc.
  Și le place să lupte. Oh, și violează și bărbați. Acesta este motto-ul lor....
  Gertrude, doborând avionul sovietic, scârțâi:
  - Patria mea! O să omor pe toți pentru tine!
  Eva cu un rânjet din dinți a confirmat:
  - Și eu!
  Și strălucesc cu ochi de safir. Acești războinici sunt cool. Și deloc prost.
  Sau poate rău... Și foarte crud. Aici au torturat o femeie de vreo treizeci de ani și fiul ei de vreo doisprezece - nici măcar un pionier.
  Le-au atârnat pe amândoi pe un suport. Și un foc a fost aprins sub picioarele goale. Mai mult, pentru ca tu să scapi de căldură, dar ruda ta va merge la foc.
  Ori călcâiele băiatului se vor prăji, apoi fetele.
  Și femeia a fost rănită atât psihic, cât și fizic. Sânii mamei au fost și ei incendiați.
  Da, au fost sever torturați. Fetele iubesc focul.
  De exemplu, băieților le place să tortureze. Chiar și cei complet nevinovați.
  Doar dă-le foc...
  Sau scufundat în acid... Un alt mod de tortură. Biciuiți pionierul cu o sârmă roșie, apoi ungeți-l cu gunoi de grajd. Acest lucru este atât dureros, cât și umilitor.
  De asemenea, pionierii au fost stropiți cu corbit și var. Ei bine, fetele astea demoni-terminatoare.
  Eva a lovit trei mașini sovietice și a remarcat:
  - Aici chinuim oamenii... Și e tare!
  Gertrude, dezvăluind dinții, spuse:
  - Este deosebit de frumos să torturi un băiat!
  Eva a fost de acord:
  - Foarte frumos! Dar este și bine să torturi o fată!
  Războinicii erau atât de fericiți aici.
  Gertrude a doborât patru avioane rusești și a scârțâit:
  - Și va fi grozav pentru noi!
  Și și-a arătat limba.
  Fetele în general sunt atât de frumoase în aparență și furioase în interior. Una dintre torturile pe care le foloseau frumusețile a fost. Aici, de exemplu, agățați un pionier de picioare de tavan și atașați un lanț de mâini. Și ești electric. Pionierul trebuie să-l ridice cu ajutorul unei prese. Pentru a nu se rupe mușchii.
  Și apoi nu este suficientă forță și din nou bate cu curentul.
  Fetele iubeau și când băieții învârt roata. Au încetinit puțin mișcarea, așa că sunt bătuți cu curent. Foarte impresionant.
  Eva s-a întrebat:
  - Diavolul există?
  Gertrude a răspuns cu un rânjet:
  - În orice caz - diavolul - suntem noi!
  Și amândoi au furat după bunul plac. Și fețele se vor arăta.
  Fetele au fost nevoite să respingă zborurile aeronavelor de atac germane. Războinică blondă a aruncat cu piciorul gol o grenadă. Și a doborât un XE-377 german. Apoi ea a ciripit:
  - Precizia pe care o am - necruțătoare!
  De asemenea, Zoya a aruncat foarte precis o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit:
  - În numele lui Rod! Și glorie Rusiei!
  Apoi fata a tras.
  Și apoi a bătut și el Augustin, roșcat. Este o fată extrem de deșteaptă. Și cu degetele goale de la picioare a lansat o lămâie. A doborât un avion de atac german.
  S-a spart în aer după ce a fost lovit. Și resturile în flăcări au început să cadă la pământ.
  Svetlana și-a tras și ea bazooka. Ea a doborât un avion rapid de atac cu reacție al celui de-al Treilea Reich. Și a ciripit:
  - Pentru gloria Marelui Pământ Rus!
  După aceea, picioarele goale ale fetei au aruncat din nou o grenadă criminală. Și foarte precis.
  Nici Natasha nu este o ratată. Ea și-a scuturat sânii goi, și-a aruncat sfarcurile stacojii și a scârțâit:
  - Măreția țării! Suntem îngeri!
  Și frumusețea și-a arătat limba lungă. Și atât de emoționant!
  Zoya a zâmbit și ea agresiv și a șuierat:
  - Inamicul nu va trece! Rusia va demola...
  Degetele goale ale picioarelor cizelate aruncă cu foarte mare precizie o grenadă letală și mortală.
  Și atunci, furiosul Augustin a început să arunce cadouri de moarte. O fată cu o inimă mare și picioare lungi.
  O grenadă aruncată de călcâiul gol zboară. Și din aeronava de atac doar stropi de foc.
  Și apoi Svetlana... La fel ca un picior gol, ea va lansa și va zdrobi pe Fritz.
  Din avion au rămas doar fragmente, arzând.
  Gerda și Charlotte într-un tanc încins, complet goale în pantaloni scurți, s-au luptat. Tancurile sovietice au contraatacat.
  Gerda a tras în mașina sovietică și a spart armura. Ea a luat-o și a cântat:
  - Sunt fiica diavolului!
  Charlotte a spart apărarea lui T-54 și a adăugat:
  - Pot depăși totul!
  Tunul german de înaltă presiune este o armă foarte eficientă. Este capabil să pătrundă de la o distanță foarte mare și depășește 100 mm sovietic pe T-54. Mai mult, mașinile rusești nu penetrează cel mai recent AG-50 U german, sub nici un unghi. Doar IS super-grele pot cauza probleme lui Fritz. Dar adevărul este că Isov este extrem de mic, iar mașina bazată este T-54. Și nu poți argumenta împotriva ei.
  Gerda apasă pe butoanele joystick-ului cu degetele goale ale picioarelor grațioase. lovește o mașină rusească de la distanță și scârțâie:
  - Sunt un rege acel Superman!
  Și războinicul arată o limbă lungă și roz.
  Charlotte trage și ea. Și foarte apt. Și se împușcă, cu furia unei pantere mari.
  Și apăsă și butonul joystick-ului cu degetele goale.
  Și fluieră pentru sine:
  - Sunt un mare luptător de super clasă!
  Mai mult, Gerda trage deja. Blonda cu sange rece. Deși femeia însăși este temperamentală. De exemplu, ea a crucificat un membru Komsomol pe un pin. Ea însăși și-a băgat cuie în mâini și în picioare. Și-a dat foc pieptului gol, apoi și-a rupt degetele de la picioare, cu clești înroșiți.
  Și acum Gerda urlă:
  - Suntem lupi albi și nu cunoaștem milă pentru nimeni!
  Și din nou, frumusețea filmează foarte precis. Și lovește inamicul. O blondă atât de minunată. În curând ea nu va face asta. Din nou, mașina rusească a spart de la distanță. Capabil să lovească. Și două sute de milimetri de armură nu o vor opri.
  Charlotte împușcă și scârțâie:
  - Eu sunt marele rege! Vă voi zdrobi pe toți!
  Și cu degetele goale, apăsă butonul joystick-ului. Diavolul cu părul roșu a torturat-o ieri pe pionier. L-a bătut pe băiat cu ciorchini de urzici. Apoi am stropit blisterele cu sare. Apoi a scos bricheta. Flăcări roșii prădătoare au lins călcâiul copilului. Iată o roșcată! Ce dezgustătoare este. Doar un animal mic infernal, chinuind pe toată lumea fără nicio milă și slăbiciune!
  Cu toate acestea, fetele sovietice le răspund naziștilor.
  Războinicii se conduc în foc. Sunt cu sânge rece și calculatoare.
  Natasha a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare. Mercenarii împrăștiați în toate direcțiile.
  Natasha șuieră:
  - Tot imposibilul se poate împlini cu noi!
  Zoya, de asemenea, cu degetele goale de la picioare, a lăsat să intre o lămâie. I-a împrăștiat pe naziști și a scârțâit:
  - Da, Patria mea este cea mai sfântă!
  Și fata făcu cu ochiul.
  Și apoi înflăcăratul Augustin cum să cedeze naziștilor cu piciorul gol. Le împrăștie în direcții diferite și foarte îndepărtate. Și ciripit:
  - Eu sunt cunoașterea morții!
  Și Svetlana a trimis o grenadă cu călcâiul gol. Naziștii zboară în toate direcțiile. Ei pierd fără nicio speranță de cea mai mică mântuire. Și cât de grațioase sunt fetele.
  Svetlana a dat o întoarcere și a cântat:
  - Iată noua mea luptă! Voi merge cu tine!
  Aici un puternic tanc german urcă printre ruine. În acest caz, AG-100. Un astfel de monstru nu este atât de ușor de străpuns. Dar rusoaicele sunt pregătite pentru o astfel de bătălie.
  Și foarte potrivit au bătut dintr-o bazooka. Nazistii aveau un portbagaj, așa că l-au luat și l-au mototolit. În general este minunat.
  Natasha mârâi agresiv:
  - Să fie raiul pe pământ!
  Și iar grenada aruncată de piciorul ei desculț zboară. Acest dar mortal al anihilării.
  Și atunci Zoya o va lua și îi va lovi pe naziști. Cum le-a aruncat și zdrobit. Și una foarte beligerantă.
  Și cu degetele goale, cum să bate rodiile. Și pune-i pe naziști pe coarne.
  Iar Augustin îi trage și el pe naziști. Și călcâiul ei gol, ca întotdeauna, este în afaceri.
  I-a împrăștiat pe naziști ca niște gândaci în colțuri. Și ea a guturat:
  - Sunt roșcată!
  Și apoi și Svetlana, când o ia și îi bate pe naziști. Se sfărâmă în carne tocată sângeroasă și scârțâie cu furie sălbatică:
  - Sunt o fată nemiloasă!
  Armistițiul este rupt. Bătăliile sunt din nou în plină desfășurare, iar Fritz-ii vor lua cu asalt Voronezh.
  Natasha dă rândul. O grenadă aruncată cu piciorul gol zboară. Doboară naziștii și împrăștie adversarii.
  Apoi urlă asurzitor:
  - Sunt o blondă care îi va distruge pe toată lumea!
  Zoya a remarcat, de asemenea, într-un mod foarte original, cosind naziștii:
  - Și blondele cu miere sunt cool.
  Și o grenadă zboară din picior gol și zdrobește pe toți.
  Și apoi Augustin împușcă. Și foarte precis. Îi împușcă pe naziști și ciripește din răsputeri:
  - Sunt o fată super.
  Și degetele goale ale picioarelor aruncă, de asemenea, foarte potrivit o grenadă.
  Așa că Svetlana își lansează ținuta. A făcut bucăți pe naziști cu această linie. Și a ciripit:
  - Sunt stindardul Sfintei Mame!
  Și iarăși se aruncă o lămâie cu piciorul gol.
  Fetele se luptă din greu. Se luptă ca niște adevărați eroi. Sunt plini de invincibilitate.
  Natashka se concediază și umple armata de mercenari cu plumb. Și nu se teme de tancuri sau rachete.
  Chiar dacă focoase balistice zboară aici. Da, atât de furioasă și disperată, capabilă de orice!
  Și o grenadă zboară din piciorul gol. Și odată cu ea, distrugerea se dezvoltă și anihilarea.
  Zoya dă și ea o tură. Tunde Fritzul. Își dezvăluie dinții, care sunt de culoarea perlelor, și râde:
  - Am o doamnă care face super!
  Și rânjetele ei de dinți sunt pur și simplu mortale.
  Și Augustin distruge și inamicul. Și tunde fără probleme. Și degetele goale lansează o nouă grenadă.
  Și fata râde:
  - Vă voi mânca pe toți!
  Și apoi Svetlana trage cu disperare. Și este extrem de energic. Oponenții tăiați. Și o grenadă foarte bine țintită, cu o umplutură mortală, a fost lansată cu piciorul gol.
  Fata urlă:
  - Fasciștii moarte dragon!
  Și din nou un zâmbet. Cele patru fete, evident, nu vor renunța niciodată.
  Și în alte locuri, naziștii atacă deja.
  În special, Gerd și Charlotte au fost lăsați să închidă cazanul - doar douăzeci de kilometri.
  Și fetele se împușcă... Sunt uimitoare și foarte musculoase. Corpurile lor sunt pur și simplu plăcere și forță supremă.
  Dar sufletele sunt negre... Ca cărbunele sau chiar mai rău.
  Aici, de exemplu, Gerda a luat și a venit cu o nouă tortură. Patru băieți au fost prinși cu sârmă de un vârf de oțel și a fost conectat un generator. Cu cât roata se învârte mai repede, cu atât loviturile curente sunt mai slabe. Și cu cât mai încet, cu atât mai puternic.
  Comportament violent la Gerda. Băieții, umeziți de sudoare, aleargă, împingând roata.
  Iar fetele germane din coș aruncă cărbuni sub picioarele goale. Comportament violent la fete - nu spune nimic. Foarte crud de asemenea.
  Gerda însăși îi place să alerge pe cărbuni încinși.
  Aici a tras într-un tanc sovietic, a doborât turela și a spus, zâmbind carnivor către Charlotte:
  - Iată omonimul meu din "Regina Zăpezii".
  Charlotte chicoti. Ea a lovit și tancul sovietic și a întrebat:
  - Și de ce?
  Terminatorul blond a răspuns:
  - A cerut o căruță și o pereche de pantofi, ca să plece din nou să-și caute fratele Kai prin lume. Ce e în neregulă cu mersul desculț?
  Charlotte a lovit din nou tancurile sovietice și a răspuns:
  - E corect! Fata era deja obișnuită să meargă desculță și în gerul ușor european. Ar fi putut supraviețui tranziției. Mergea desculță în zăpadă și nu strănuta niciodată!
  Gerda a râs și a remarcat:
  - Da, și a mers desculță destul de mult timp, de când a făcut înconjurul jumătății lumii. Nu pantofii pentru o fată sunt un mare lux.
  Și blonda a râs. Iarna, au făcut experimente de genul acesta. Au condus desculți și aproape goi, un băiat și o fată prin ger. Primele zece minute și într-o casă caldă. Apoi douăzeci de minute și cinci se odihnesc în căldură. Și apoi o jumătate de oră, apoi o oră. Și așa toată noaptea.
  Picioarele copiilor sunt umflate de frig. Dar băieții sunt destul de căliți, s-au obișnuit cu pantofii doar pe vreme rece.
  Și apoi pionierii desculți au fost alungați peste cărbuni. Deși călcâiele copiilor au devenit aspre, sunt vii și arse ca de obicei. Ce s-a întâmplat ulterior cu captivii Gerda nu și-a amintit. S-a dus la lupta. În orice caz, cei patru nu se încălcaseră din anul patruzeci și unu, când au început să lupte în deșert, în armata lui Rommel. Acestea sunt cele mai tari fete.
  Aici, din nou atacul naziștilor. Fetele îi întâlnesc pe naziști cu lovituri bine țintite, eliminând adversarii.
  Și aruncă grenade cu picioarele goale.
  Cu toate acestea, războinicii au venit cu altceva. Aici au luat, de exemplu, și au conectat electricitatea. Și i-au lovit pe naziști cu descărcări electrice. Și fetele înseși le-au prăjit călcâiele.
  Tocurile fetelor sunt atât de rotunde, roz, foarte plăcute la privit și la atingere.
  Germanii și diviziile străine au fost atât de speriate încât s-au retras...
  Natasha, lingându-și buzele, remarcă:
  - Slavă Domnului Svarog!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Acesta este într-adevăr un mare Dumnezeu! Dar Isus este și un mare Dumnezeu! Deci viitorul este al nostru!
  Și fetele și-au făcut cu ochiul.
  Augustine și-a dezvăluit dinții și a sugerat:
  - Avem ceva de băut? De exemplu, un vin bun care face spumă cu drojdie!
  Svetlana a preluat cu entuziasm:
  - Asta e! Vin cu condimente! Arde atât de bine grăsimile!
  Natasha a râs.
  Nu avem grăsime! Suntem în general războinici cu corpuri ca oțelul turnat!
  Zoya a exclamat:
  - Atunci victoria sigur va veni la noi!
  Augustin a fost de acord cu aceasta sută la sută:
  - Cu siguranță vom avea noroc! Chiar dacă războiul durează deja de cincisprezece ani!
  Natasha și-a dat ochii peste cap și a scârțâit:
  - Asta e groază!
  Și fetele și-au făcut cruce sincron.
  . CAPITOLUL #12
  Aviația lui Hitler a încercat să bombardeze pozițiile sovietice. Ea le-a apăsat literalmente și le-a distrus.
  O singură bombă TA-500 a demolat o întreagă fabrică sovietică. Și acelea au fost lovituri devastatoare.
  La cârma unui astfel de avion se află: Helga, Margaret și Gala.
  Și acești războinici apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale, trimițând inamicului cadouri-bombă ale morții. Și zdrobirea potențialului defensiv sovietic.
  O încercare a luptătorilor ruși de a ataca se termină cu un eșec. Tunurile germane de treizeci de milimetri dobor cu ușurință avioane sovietice.
  Și aici nu poți argumenta împotriva puterii lui Hitler: naziștii sunt doar terminatori!
  Fetele râd și își amintesc cum l-au torturat pe pionier pe suport și l-au bătut cu sârmă ghimpată, încinsă. Și s-a zvârcolit și a țipat de durere sălbatică.
  Și toți l-au bătut, l-au bătut, iar apoi tocurile rotunde ale copiilor au fost prăjite pe rug.
  Băiatul din șoc dureros își pierdea din când în când cunoștința. A fost adus în sine și din nou prin sârmă.
  Până când au fost torturați până la moarte.
  Aceasta este triada fetelor pilote ale celui de-al Treilea Reich: Helga, Margaret și Gala.
  S-au cățărat din nou, ca o broască râioasă pe naziștii care se zvârceau. Fetele Armatei Roșii le-au întâmpinat cu lovituri puternice.
  Ei i-au măturat pe naziști cu lovituri precise și bine țintite, apoi și cu aruncări cu grenade folosind picioarele goale.
  Fetele s-au luptat cu înverșunare.
  Dar lupta a fost foarte grea. Unul dintre pionieri i s-a aruncat capul. Dar Natashka l-a sărutat pe băiat pe buze și a scârțâit:
  - Vei fi în Iria, în inima lui Rod!
  Și din nou, cum aruncă o grenadă cu piciorul gol. Tancul german se răstoarnă. Și rolele ei se învârt înspăimântate, cu un zdrăngănit și cu metal.
  Totul merge foarte bine.
  Fetele sunt sportivi și războinici remarcabili. Dacă se luptă deja, atunci nimic nu se compară cu ei.
  Zoya aruncă și o grenadă cu piciorul gol și spune:
  - Rusia Albă nu se va apleca sub naziști!
  Augustin trage și el, spunând cu furie frenetică:
  - Sunt un războinic care nu se aplecă niciodată! Și nici măcar insidiosul Satan nu va înclina Rusia sfântă!
  Și dinții descoperiți ai războinicului de foc scânteie ca niște perle mari.
  Și Svetlana trage și ea. Îi mătură pe naziști și își dezvăluie dinții nu mai puțin mari și agresivi:
  - Nu cedează fascismului! Slavă Rusiei comuniste!
  Și toate cele patru fete exclamă în cor:
  - Slavă Noii Ordini a Zeilor Demiurgii Rusi!
  Și cu picioarele goale vor arunca încărcături letale! Și este grozav!
  Sfârșitul lui august 1947... Germanii au reușit în sfârșit să-și conecteze tentaculele înaintate și să taie acele părți ale Armatei Roșii care se aflau la vest de Don.
  Trupele sovietice au luptat împotriva naziștilor, fiind acum în încercuire completă. Dar au luptat foarte curajos.
  Un întreg batalion de fete a respins atacurile lui Fritz. Războinici frumoși și curburi au preferat să lupte doar în chiloți.
  Și asta le-a dat proprietăți și vitalitate fabuloase. Și ce războinici atrăgătoare când își scutură sânii goi. Și sfarcurile pieptului sunt atât de stacojii și strălucitoare.
  Fetele luptă și resping năvala infanteriei negre. În armata germană sunt mulți africani. Aruncă-le ca carnea de tun. Și sunt mulți indieni.
  Deși germanii nu au avut timp să cucerească India, unii dintre reprezentanții acestui popor sunt aprovizionați de britanici pentru sacrificare. Pentru a le împiedica să obțină independență.
  Și nemții încă înaintează. Africanii și arabii sunt abandonați... Luptele fierb ca în ulei sub un foc de proporții colosale.
  Angelica este o fată de foc, iar comandantul batalionului, aruncă cu piciorul gol o grenadă și strigă:
  - Nici un pas înapoi!
  Malvina, o fată cu părul auriu, ridică:
  - Nu te retrage și nu renunța!
  Și mai aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Apoi fata își scutură pieptul gol.
  Oksana țipătoare și superbă, terminatorul blond. Și aruncă o lămâie cu degetele goale:
  - Nu vom lăsa inamicul să ajungă la Stalingrad!
  Angelica, scuturând-o goală, spune cu sânii plini:
  - Sigur că nu vom face!
  Și din nou zboară o grenadă aruncată de degetele goale. Care împrăștie adversarii.
  Și apoi Akulina a tras dintr-o bazooka. De asemenea, o fată desculță cu păr blond.
  Și cu călcâiul gol trimite o grenadă. Cum să împrăștiați naziștii în toate direcțiile.
  Fata spunea:
  - Să fie lumină și rai!
  Oksana se răsuci și șuieră, tunsându-i pe luptătorii negri:
  - Da, Rusia este faimoasă!
  Și din nou a aruncat o grenadă cu piciorul gol. Blonda este în mintea mea. Odată a fost torturată de naziști. Au uns tălpile goale ale picioarelor fetei cu ulei. Și un brazier a fost așezat la distanță. Focul aproape a atins tălpile fetei strălucitoare de ulei.
  Oksana a fost foarte rănită, dar și-a strâns dinții și a îndurat. Nemții au tras în el timp de aproximativ douăzeci de minute. Au lăsat vezicule pe tălpi. Timp de o săptămână au mers, iar tortura a continuat din nou.
  Oksana era prăjită pe un braz în fiecare vineri, iar luni au bătut-o cu furtunuri de cauciuc, iar miercuri i-au trecut un curent electric prin corp. Mă torturau de trei ori pe săptămână. Mai mult, aproape fără a lăsa urme pe corp.
  Fata a rezistat așa timp de patru luni, dar nu le-a spus nimic naziștilor. Apoi a fost trimisă în lagărul morții. Dar pe drum, Oksana a reușit să scape.
  Desigur, ura ei pentru naziști este mare. Ce fel de tortură a fost folosită împotriva ei.
  Oksana a aruncat o grenadă cu piciorul gol. Ea i-a împrăștiat pe arabi în toate direcțiile. Și mi-am amintit.
  Când tălpile goale sunt lins de foc, se simte ca și cum ai fi scufundat în apă clocotită. Durerea este ascuțită și prelungită. Uleiul nu arde pielea, iar căldura este reglată de călăi profesioniști. Și doare, doare foarte mult.
  Oksana în acest moment încearcă să-și imagineze ceva abstract.
  De parcă ar fi o prințesă. Și a fost capturată. Și duce la execuție. Desigur, trebuie să mergi desculț pe zăpadă. Și tocuri se coc.
  Dar prințesa merge cu capul sus. Ea nu renunță și nu vrea să renunțe. Deși are doar un sac rupt până la șolduri. Și un corp bine modelat abia este acoperit. Și sute de bărbați și băieți se uită la ea și chiar își arată limba.
  Dar prințesa desculță nu este jenată. Se duce în sine, merge mândru cu pieptul umflat și chiar cântă;
  Spațiu vopsit în negru lumină sumbră,
  Și se pare că stelele s-au estompat pe orbitele lor!
  Vreau dragoste, ca răspuns aud - nu,
  Inimile îndrăgostiților sunt rupte în bucăți!
  
  Te implor, prințul meu, vino la mine,
  Am plâns oceane de lacrimi de durere!
  Rupe toate lanțurile prejudecăților,
  Vreau să le spui oamenilor adevărul!
  
  Dragostea este mai importantă decât datoria și coroanele,
  Dacă este necesar pentru tine - voi trăda patria!
  Și voi pune pe iubitul meu pe tron,
  La urma urmei, prințul meu îmi este mai drag decât viața!
  Și apoi urcă treptele de lemn până la schelă. După zăpada rece și arzătoare, picioarele ei goale experimentează fericirea de la atingerea stejarului.
  Un călău uriaș, într-un hanorac roșu, ascuțe un secure. Lama de oțel strălucește în soarele geros din ianuarie. Un cerșetor, prințesă desculță, se apropie încet de bloc.
  Călăul se uită la ea și în ochi i se citește dezamăgirea. Spera ca kat să obțină rochia și bijuteriile bogate ale prințesei.
  Dar toate hainele, pantofii, bijuteriile augustului au fost rupte în timpul raidului, punându-le într-o grămadă comună.
  Prințesa a vrut atunci să fie violată. Dar regele însuși a vrut să încerce. Și fă-o concubina ta. Dar ea l-a mușcat pe invadator atât de mult și și-a mutat atât de dureros genunchiul până la vintre, încât el și-a pierdut abilitatea de a fi bărbat pentru o lungă perioadă de timp.
  Pentru aceasta, prințesa ar fi trebuit să fie executată. Aproape că se împăcase cu moartea, sperând să-și găsească fericirea într-o altă viață.
  Dar era încă devreme.
  Vestitorul a citit acuzația. Aici, ceea ce nu a fost atribuit prințesei. Și vrăjitorie, și vrăjitorie, și seducția băieților pași, și uciderea și incitarea la război. Abia la sfârșit i s-a prezentat o tentativă asupra regelui.
  Și e frig așa stând pe jumătate gol în frig și vânt. Și vreau ca totul să se termine curând.
  Cu toate acestea, în zadar ea spera că pur și simplu i se va tăia capul. Verdictul afirmă că, în loc să decapiteze în mod uman, prințesa va fi supusă torturii publice. Și o vor tortura până când va expira.
  Doi călăi asistenți au sărit la prințesă. I-au rupt pânza de sac, lăsând-o complet goală. După aceea, i-au răsucit mâinile, au tras-o pe suport. Au început să se ridice mai sus, iar picioarele goale ale prințesei au fost prinse de bloc. Lăsați brusc în jos, răsucind articulațiile. Și apoi biciurile de peste tot au căzut pe corpul musculos al augustului om.
  Fata strânse din dinți mai tare.
  Da, Oksana are o imaginație dezvoltată. Ea își poate imagina asta.
  Și acum aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și îi împrăștie pe naziști în toate direcțiile, smulgându-le brațele și picioarele.
  Fata are o accelerație colosală și o anvergură.
  Și până la urmă batalionul de fete cu picioarele goale și cu sânii goi se află pe vârf!
  Nu vor renunța niciodată și se vor lupta ca vulturii.
  August a trecut sub bombardamentele masive din partea artileriei naziste. Naziștii au încercat să pună capăt unităților sovietice tăiate dincolo de Don. Și chiar să dezvolte o ofensivă în Peninsula Taman.
  Bătăliile au izbucnit, iar războinicii roșii nu s-au retras. Și dacă germanii au avansat, atunci cu prețul unor pierderi colosale. Cu toate acestea, luptele de până acum au avut loc mai mult sub dictarea germanilor. Înaintau, deși încet. Rostov-pe-Don a căzut, iar naziștii s-au târât spre Caucaz. Turcii au încercat și ei să înainteze.
  Luptele erau în plină desfășurare lângă Erevan. Și acolo, un batalion de femei a luptat împotriva otomanilor.
  Fetele, expunându-și trupurile musculoase, doar în chiloți, reflectau forțele superioare ale Turciei.
  Războinicul Xenia se luptă. Aproape complet gol. Genunchii bronzați și goi se lovesc de stânci. Cu piciorul gol, fata aruncă o grenadă și-i ucide pe turci. Își dezvăluie dinții.
  Se întoarce, îi tund pe otomani și spune:
  - Sunt un războinic care este deasupra agresiunii tale!
  Războinicul cool Vladlena trage și ea foarte precis.
  Fată frumoasă, tăiați-i pe turci. Și rezistând cu disperare, războinicul a luat și a lansat o lămâie cu piciorul gol.
  Ea i-a zdrobit pe otomani în bucăți de carne rupte.
  Apoi fata a strigat:
  - Sunt o frumusețe curajoasă!
  Xenia aruncă și o grenadă cu piciorul gol. Și turcii ajung chiar sub urechi.
  Fetele sunt în general războinici excelente. Sunt atât de strălucitori și de furioși. Mușchii lor strălucesc din cauza tensiunii.
  Aici Alenka este o fată, aproape complet goală. De asemenea, degetele goale aruncă un element letal, dăunător. Turcii sunt împrăștiați în toate direcțiile.
  Fata rânjește și râde asurzitor, arătându-și limba:
  - Sunt o stea pe nume Soare!
  Și frumusețea face cu ochiul cu un aspect foarte inteligent. Frumusețea disperată și înălțimea gândirii în ea.
  Xenia nici nu doarme. Aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și ca sticlele doborâte de o bicicletă, turcii morți zboară în toate direcțiile.
  Ksenia este deja căpitan după grad.
  Își amintește cum Suvorov i-a zdrobit pe otomani. Nu o fată obișnuită. Da, a fost astfel încât forțele superioare ale Turciei au fost înfrânte.
  Aici zboară din nou o grenadă aruncată cu piciorul gol. Și turcii mor din nou.
  Cu toate acestea, Imperiul Otoman, după ezitare, a luat partea celui de-al Treilea Reich. Ei bine, multe sute de mii de turci au murit deja în acest război. Până acum, otomanii au reușit să captureze doar Batumi și să înconjoare Erevanul. Dar apoi Armata Roșie a reușit să deblocheze capitala Armeniei.
  În lupte, tancurile sovietice luptă în cea mai mare parte cu tancurile britanice și americane vândute Turciei pe credit. Ei bine, și germană învechită.
  Aici se găsește chiar și T-4.
  Iată-l pe Ksenia, care aruncă în mod potrivit o grenadă cu piciorul gol și dă drumul unei astfel de mașini. Apoi ea a murmurat:
  - În numele tehnologiei sovietice!
  Vladlena le-a dat și ea o întorsătură turcilor. Au aruncat o grenadă cu piciorul gol, ucigându-i pe otomani.
  Fetele sunt foarte morocănoase.
  Aici, Varvara trage în Pantera dintr-un bazooka. Fata este și ea foarte frumoasă și în doar chiloți.
  Foarte sexy și cu aspect zgomotos.
  Pe măsură ce o asemenea frumusețe se bate, munții de cadavre se adună deodată. Aici e fata.
  Într-adevăr un terminator de la terminatori.
  Și apoi din nou, cu degetele goale, cum apasă și bate. Naziștii au de o sută de ori mai greu decât înainte. Iar fata tot trage și bate turcii.
  Otomanii au decis să se răzbune pentru toate războaiele pierdute cu Rusia. Deci vor fi bătuți.
  Fetele se pârjolesc și se pârjolesc.
  Barbara desculță, răcnește:
  - Fie ca genialul Stalin să trăiască.
  Deși sfârșitul lui august 1947 este în curte, iar Stalin și-a pierdut norocul de mai bine de doi ani. Da, fără norocul liderului URSS, toată rezistența a mers prost. Și focul războiului arde capital.
  Iată fata Marusya, foarte mare și sănătoasă, cu părul blond deschis. A luat-o și cu picioarele goale a trimis o grămadă întreagă de grenade. A doborât un Sherman american. Și a ciripit:
  - Da, pentru Rusia comunismului!
  Iar hainele ei constau doar din chiloți. Fata misto. Atât de plictisitor.
  Și iată o altă fată, Anastasia. De asemenea, aruncă o grenadă letală, cu un pachet exploziv înșurubat. Iar turcii primesc o lovitură puternică în față.
  Anastasia ciripește și își scutură sânii goi:
  - Sunt un războinic al luminii!
  Ksenia lansează o grenadă cu piciorul gol. Îi bate pe turci și ciripește din răsputeri:
  - O sa castigam! Și să nu renunți niciodată!
  Alenka confirmă, aruncând și o grenadă cu piciorul gol:
  - Nu! Nu ne vom da bătuți niciodată!
  Și dă coada pentru turci.
  Vladlena îi tunde pe otomani și spune:
  - Suntem pe drumul glorios al lui Suvorov!
  Și își arată limba lungă!
  Conduce focul și Akulina. superba blonda. Cum se distruge turcul. Doar te îndrăgostești. Se mâzgălește singur și mâzgălește.
  Și face cu ochiul în frenezie.
  Iată piciorul ei gol care aruncă din nou o grenadă. Și ucigașul zboară peste otomani. Nu le dau nicio șansă.
  Nici Angelica, acest diavol cu părul roșu nu se dă înapoi. Și, de asemenea, îi doboară extrem de potrivit pe turci. Și piciorul ei gol funcționează foarte constructiv. Și elimină sângele ca praful de pe covoare.
  Și apoi artileria de calibru mare intră în luptă. Si treiera pe turci.
  Dar fetele în chiloți sunt grozave.
  Nicoletta se luptă și ea. Fata este aproape goală. Desculță și foarte drăguță. De asemenea, luptă cu înverșunare. Și îi nimicește pe turci.
  Aici ea a predat "Churchill" cumpărat de otomani pe credit. Fata râde:
  - Sunt o frumusețe minunată! Deși mereu desculț!
  Și cu călcâiul gol va arunca o grenadă.
  Și după aceea, fata va arunca din nou o grenadă letală, sălbatică și putere diabolică. Și lovește foarte tare. Și apoi fata a lansat o grenadă dintr-o praștie.
  Ea a doborât inamicul și a grămăit:
  - Slavă marelui comunism...
  Și acum turcii sunt fără abur. Imposibil de a lua Erevanul și umplerea abordărilor cu cadavre.
  Chiar la sfârșitul lunii august 1947. Fete fierbinți și proaste... Nemții au suspendat temporar ofensiva. Nici Armata Roșie nu este dornică să lupte. În al șaselea an al Marelui Război Patriotic, avem nevoie de pauze între ostilități pentru a ne trage sufletul și a forma noi forțe.
  Tot de-a lungul timpului, chiar și germanii, cu forță de muncă furnizată și aliați în Africa, Europa și Orientul Mijlociu, nu vor avea suficient pentru a avansa.
  Și Natasha a luat-o și a făcut pipi puțin. Și a făcut-o cu degetele goale, desigur.
  De exemplu, despre Gerda, este încă interesant...
  Micuța Gerda s-a dus să-și caute fratele pe nume Kai. Dar ea nu știa unde se află. Și nu sa întors spre nord, ci spre sud. Și apoi a regretat că și-a pus pantofi roșii complet noi. După câteva ore, i-au frecat picioarele. Apoi Gerda și-a scos pantofii scumpi, și-a rupt bagheta și și-a atârnat pantofii de un cârlig.
  Vremea a fost de primăvară, caldă, te poți plimba desculț cu plăcere. Nu este o fată foarte bogată, iar vara alerga adesea desculță. Adevărat, după iarnă, tălpile ei au devenit din ce în ce mai moi.
  Curând, mergând de-a lungul drumului, fata a început să simtă disconfort din cauza pietricelelor mici și a nisipului. Și ca să fie mai moale, m-am întors pe iarbă. Acolo era mai ușor. Dar după câteva ore tălpile bâzâiau deja.
  Și cel mai important, am vrut să mănânc. Iar fata are doar câțiva bănuți mici în buzunar.
  Cu toate acestea, în satul cel mai apropiat, Gerda și-a cumpărat o pâine și a notat-o cu apă proaspătă din fântână și a adormit chiar într-un car de fân.
  A doua zi, i-au mâncărime tălpile zgâriate și goale. am vrut sa mananc. Fata s-a dus la sine, simțindu-și corpul încălzindu-se după o noapte răcoroasă. Picioarele dureau puțin.
  Gerda a mers ceva timp pe drum, dar tălpile ei, care nu avuseseră încă timp să se întărească, au început din nou să mâncărime dureroase, apoi să strălucească. Fata s-a dus la iarbă. Dar aici este mai lent și, de asemenea, nu prea plăcut pentru picioarele perforate.
  Fata cu greu a ajuns la pârâu. Am coborât acolo picioarele doborâte și le-am răcit. M-am gândit să port pantofi. Dar este păcat să dobori o asemenea noutate. Ea chiar voia să i le arate lui Kai. Să-i admir noii pantofi.
  Apoi fata a început să meargă din nou. Eram disperat să mănânc.
  Cumva Gerda a ajuns în sat și a mai cumpărat pâine. Dar monedele de cupru se terminau.
  Și fata se gândi. De unde să iei bani pentru mâncare. I s-a propus să vândă pantofi scumpi, din Maroc, dar Gerda a negat hotărât. Ea va apărea în ele lui Kai. Până atunci, poți câștiga bani?
  Gerda din satul alăturat s-a oferit să taie lemne. I-au dat un topor. Fata s-a tocat puțin, dar era atât de obosită încât după ce a mâncat a adormit imediat.
  Apoi Gerdei i s-a oferit să ia gâște. Dar din această cauză, fata a pierdut o zi întreagă.
  În cele din urmă, ea a decis să cerșească. Cu toate acestea, țăranii i-au observat imediat pantofii roșii. De exemplu, este clar că nu este o fată cerșetoare, deoarece poartă așa ceva.
  În cele din urmă, Gerda a decis să-și vândă pantofii. Cu toate acestea, pentru aceasta a trebuit să meargă în oraș. Picioarele fetei s-au întărit rapid și a fost aproape nedureros să mergi pe potecă.
  Bine, Gerda a decis că și fără pantofi ar putea fi de dorit pentru Kai.
  Vândut unui negustor, primind câteva monede de argint. Mi-am cumpărat o geantă de pânză și am mers ca un cerșetor pe drumurile Europei. Trebuie să găsim un frate. Iar fata, auzind că în sud de obicei vând băieți ca sclavi, s-a repezit acolo.
  Adevărat, fata era prost orientată și rătăcea mult timp prin Germania. Până vine toamna. Bine, picioarele goale ale fetei erau întărite, ca copitele unui cal, totuși, calusurile mâncăriu. Dar în fiecare zi era din ce în ce mai frig.
  Și să dormi în aer liber este incomod. Noaptea, până și rochia Gerdei a înghețat și a smuls-o cu greu. Trebuie să faci ceva. A început deja să ningă. Într-o rochie lejeră, fata îngheață până la oase, iar picioarele ei goale întărite sparg crusta de gheață.
  Gerda, ca să nu adoarmă și să nu se trezească într-o noapte bună, în sudul Germaniei a rămas iarna într-o singură casă să servească la pumn. Pentru asta trebuia să muncească, să curețe casa, să mulgă vaca și multe altele. Dar fata a fost hrănită și i s-a dat o haină ruptă și pantofi de lemn.
  Când a venit primăvara și zăpada a început să se topească. Fata a aruncat blocurile de muncă silnică cu plăcere și a plecat din nou spre sud. Nu era plătită cu nimic, iar Gerda trebuia să mănânce de pomană. În plus, fata încă cânta bine. Rochia ei era complet zdrobită, iar picioarele goale erau excitate și acoperite cu o crustă. Fata a venit în sfârșit în Balcani. A trecut de Ungaria și a intrat în Turcia.
  Cerșetorul zamorashka s-a mutat la Istanbul. Ea s-a ascuns de turci în păduri și s-a ascuns de creștini.
  Cu toate acestea, deja în drum spre capitală în sine, fata blondă a fost prinsă. Și din moment ce, după standardele musulmanilor, ea ar putea fi deja căsătorită, atunci Gerda a fost spălată, îmbrăcată și vândută ca virgină la licitație. O fată cu păr frumos alb și creț este o marfă valoroasă. S-a dus la bătrânul emir. Și trebuie să se întâmple ca acest emir, imediat după cumpărare, să se îmbolnăvească atât de grav încât să nu-și poată îndeplini datoria conjugală.
  Fata locuia într-un harem. Satisfacator, ca intr-o cusca de aur, dar plictisitor. Adevărul a învățat turcă și arabă.
  A descoperit Islamul. Noua religie era simplă în general, aproape de înțeles. Nu este clar dacă va primi un harem de bărbați după moartea ei? Și îi va plăcea?
  Fata a devenit treptat fată și fabulos de frumoasă, iar emirul a murit după o lungă boală.
  Și acum Gerda este din nou scoasă la vânzare. Ei dezbrăcați în fața a sute de bărbați pofticiosi și îi vând în haremul sultanului. Gerda capătă treptat influență acolo și devine soția sultanului. Dar Imperiul Otoman este deja în declin. Se declanșează un război cu Rusia care amenință să pună capăt controlului Turciei asupra Crimeei și Mării Negre.
  După ce naziștii au fost înfrânți în Kubanul de Est, trupele sovietice au asediat Krasnodar. În sud, luptele s-au dezvoltat și mai cu succes. Mai multe orașe din zonă au fost luate în mișcare. Și l-a respins pe Sukhumi cu o lovitură puternică din partea Georgiei.
  Germanii s-au rostogolit. Tancurile rusești T-54 și IS-7 s-au dovedit a fi eficiente în ofensivă. Germania a fost învinsă și lângă Paris. Și a fost respins.
  Hitler a căzut în disperare. Trupele ruse se deplasau în direcția Mării Negre și se apropiau deja de Krasnodar. Și a zdrobit inamicul. Unitățile românești s-au predat în regimente și de foarte multe ori în ritmul unei tobe.
  A devenit clar că frontul nu putea fi ținut atât de ușor. Și atunci Italia a început să predea un nou front pe care Armata Roșie l-a deschis împotriva germanilor. Și a început să avanseze în sud.
  Pe scurt, s-a dovedit a fi letal și mortal pentru Fritz.
  Batalionul de fete înainta spre Marea Neagră.
  Războinicii aruncau grenade cu picioarele goale. Și i-au cosit pe nemți cu mitraliere.
  Aici, în această zonă a hărții, războiul s-a desfășurat cu mult mai mult succes decât în istoria reală. Bifurcația satului a fost deja luată. Germanii aleargă. Armata Roșie Rusă are o mare superioritate în acest domeniu în infanterie și cavalerie. Germanii, în general, nu au nimic împotriva tancurilor ușoare rusești.
  Și generalii sovietici, încrezători în victorie și în starea de spirit a oamenilor, să spunem așa - maior.
  Veronica aruncă o grenadă cu piciorul gol. Risipește nemții și scârțâie:
  - Lasă Rusia să fie mai presus de toate!
  Victoria trage și ea. Aruncă o grenadă cu piciorul gol și scârțâie în vârful plămânilor:
  - Să fie lumea viitoare a noastră!
  Mai mult, fata deja frumoasă Juliana se împușcă fără nicio ceremonie.
  Și mai aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și Fritz erau foarte împrăștiați.
  Fata a ciripit:
  - Sunt o tigroacă turbată!
  Și apoi și Anna, de parcă trăgea. Și cu piciorul gol, va lansa o grenadă foarte oblic, spargând unitățile Kaiser ca sticla.
  Si spune:
  - Psihologia victoriei! Democrația destinului!
  Și apoi Matryona va lansa o cutie întreagă de explozibili. Și cum îi va arunca în aer pe soldații Kaiserului. Și urlă:
  - Pentru Rusia în înălțimi spațiale!
  Încă două fete frumoase călăresc pe un tanc ușor "Marten" -2. Mașină bună cu două mitraliere. Armura nu este prea groasă, dar ține mitraliere. Forma este raționalizată. Fetele Olga și Zhenya sunt situate înăuntru, întinse și mâzgălindu-se despre germani.
  Nu este o mașină rea - o viteză de o sută douăzeci de kilometri pe oră. Permeabilitate excelentă. Și omida.
  Fetele umplu soldații germani cu plumb și cântă;
  Tu, tată, ești strălucit de o lună,
  Că nu străluciți la fel
  Nu la fel, nu la fel
  Tot ce te ascunzi în spatele norilor
  Ești acoperit cu un nor amenințător!
  Așa cum am avut în Sfânta Rusie.
  În Sfânta Rusie, în Moscova de piatră.
  Kremlinul era într-un oraș glorios,
  Lângă Ivan, lângă cel Mare,
  În catedrala era din Arhangelsk,
  Așa cum a avut corul potrivit:
  Un tânăr arcaș stă pe ceas,
  Stând pe ceas, rugându-mă lui Dumnezeu,
  Plânge în timp ce curge râul
  Plângeri - curg șiroaie de lacrimi,
  El bate berdysh cu un ax,
  Berdysh cu un ax pe pământul umed:
  "Ești un goy, mama pământ este umedă,
  Te-ai răspândit în toate direcțiile
  Deschide sicriul,
  Întoarce-te, damasc de aur!
  Ridică-te, ridică-te, țar ortodox,
  Țarul ortodox Alexei Mihailovici!
  Uită-te la familia ta
  Sfintei Rusii, Maicii Moscova,
  Moscova-mamă, orfană!"
  Fetele își cântă singure și îi zdrobesc pe nemți. Ei trec peste cadavre și lasă o urmă sângeroasă cu omizi. Aici sunt fetele. Tot în interiorul rezervorului sunt aproape goi, în aceiași pantaloni scurți și desculți. Dar fete foarte frumoase.
  Iar germanii suferă pierderi enorme din cauza focului lor. Mitralierele sunt grele și trag rapid. Și fetele sunt foarte inteligente. Armata țaristă era bine echipată.
  Există și oameni de știință evrei care lucrează pentru Rusia. Iată cel mai puternic bombardier Ilya Muromets-7 din lume care zboară la acel moment pentru a bombarda germanii. Prima aeronavă din lume cu douăsprezece motoare. Optsprezece mitraliere și douăzeci și două de tone de bombe. Aici este mașina.
  Până acum doar într-un singur exemplar.
  Și, de asemenea, în echipajul fetei. Și aproape goală, într-un costum de baie. Este foarte frumos și sexy.
  . CAPITOLUL #13
  Comandantul echipajului războinic al bombardierului Ilya Muromets-7, Valentina. Blonda foarte frumoasa si curbata. Este necesar ca mașina să încetinească și să acopere buncărul german cu o aruncare precisă a unei bombe.
  Soldații lui Hitler sunt puternici și disciplinați. Ei împușcă în monstrul sovietic și rus. Dar războinicii se bat ca răspuns. Opt mitraliere mătură literalmente infanteria germană. Soldații sfâșiați ai armatei germane cad.
  În fruntea focului, Lada cu părul auriu rânjește carnivor. Fata și-a scos chiar și sutienul pentru a se concentra mai bine. Și își scutură pieptul gol. Doar o mare frumusețe. Atâta grație și precizie în ea. Lada însăși este slabă, dar plină de tendințe, iar talia este subțire, ca o viespe.
  Galina trage și cu mitraliere în nemți. De asemenea, o fată, atât frumoasă, cât și curbate. Cu picioarele goale el apasă pe trăgaci. Și fața este atât de frumoasă. Nu un războinic, ci doar o super fată.
  Galina spune rânjind:
  - Spre gloria tatălui țarului Iosif Vissarionovici!
  Agresivă și superbă, cu părul cu frunze de aur, Lada confirmă:
  - Să-l măturăm pe Iuda cu un tel!
  Valentina apasă pe pedală cu piciorul gol. O tonă de bombă cade pe un buncăr german. Aceasta este puterea letală. "Ilya Muromets", accelerează astfel încât fragmentele să nu-l atingă. Buncărul explodează, ridicând o coloană de fum.
  Fetele exclamă la unison:
  - Lovit! Au dat Fritz!
  Și bate cu încântare cu picioarele goale. Da, acestea sunt fete care sunt capabile să-i învingă pe germani. Ei luptă visând la o lume în care oamenii nu vor ucide niciodată oameni. De exemplu, dacă imperiul sovietic al lui Iosif Stalin cucerește întreaga lume. Dar Rusia, sau mai degrabă URSS, este o entitate unică care poate deveni un imperiu etern! Pentru că dinastia lui Iosif Stalin poate domni timp de secole. Și după răsturnarea împăratului Nicolae al II-lea, în cele din urmă, Rusia a câștigat stabilitate și toată lumea a acceptat în cele din urmă legitimitatea dinastiei.
  Și acum, țarul și președintele GKO, Iosif Stalin, care a învins opoziția, rupe spatele germanilor.
  Una dintre mișcările puternice ale țarului Stalin este atragerea femeilor în armată. Și rusoaica este cea mai groaznică războinică din lume! Nu-i asa!?
  Aici, de exemplu, pe luptătorul Sokol, pilotul Alice se grăbește. O fată atât de frumoasă, blondă cu un strop de roșu în păr. Fată zveltă, aproape goală.
  Desculț apasă pedala și manevrează. Și apoi se împușcă. Doboară o mașină germană cu o mitralieră de calibru mare. O face să ardă și spune:
  - M-am născut pentru serviciul regal! Fata este destul de cool, și cu sânge albastru, husari!
  Și accelerează viteza "Șoimului". Poate că avioanele rusești, sovietice, chiar dacă nu cu reacție, sunt, într-un fel, cele mai bune din lume.
  Și deja în față a apărut un tanc mai greu și mai avansat creat de nepotul marelui Mendeleev. Mașină cu două tunuri cu foc rapid și zece mitraliere. Și fetele se descurcă și ele cu un astfel de colos.
  Și vine un tanc rusesc care îi distruge pe germani. Mai mult, cu un motor diesel puternic, și destul de accesibil și agil.
  Fetele din tanc cântă;
  Preaiubita noastră Rusia,
  Pământ generos și prosper...
  Ei bine, monarhii sunt mai frumoși, mai frumoși -
  Părinte Țar Stalin-paradis!
  Și șinele tancurilor îi zdrobesc pe soldații germani. Literal, intestinele se târăsc deja și fluxuri de sânge curg din omizi.
  Comandantul tancului, Tatyana Krupskaya, spune:
  - Da, vom câștiga pentru Rusia!
  Fata, de altfel, este dintr-o familie princiară, dar se luptă singură în chiloți. Dar una atât de drăguță. Are o mare putere interioară.
  Cu piciorul gol, fata apasă pedala și spune, dezvăluind dinții și râzând.
  - Ești cel mai mare țar Iosif Stalin!
  Iar războinicii sunt siguri că vor ajunge la Berlin cu un astfel de tanc. Și încrederea tuturor războinicilor și războinicilor este din ce în ce mai puternică.
  Natasha, cuprinsă de entuziasm, a început să compună și să cânte. Restul fetelor au aplaudat;
  Pentru ca Sfânta Rusie să lupte cu soarta noastră,
  Suntem fete cu inimi uriașe...
  Fascistul pământului sovietic a vrut
  Dar cu Rod suntem mereu luptători uniți!
  
  Fie ca Rusia noastră să fie în gloria veșnică,
  Hoardele lui Genghis Khan nu ne vor cuceri...
  Luptă pentru Patria și nu te teme,
  Vom zdrobi orice necredincios!
  
  Îi îndoim pe fasciștii violenți în corn,
  Crede-mă, nimeni nu va învinge Rusia...
  La urma urmei, Isus Dumnezeul Preaînalt este cu noi,
  Și nu duce prostii Fritz!
  
  Toată lumea știe că Patria ne este dată,
  Pentru victorii furioase fără a cunoaște întunericul...
  Teribilul Satan și-a dezvăluit dinții,
  Cămașă înmuiată în sânge!
  
  Pentru un membru al Komsomol nu există un cuvânt laș,
  Pentru fete, barierele nu sunt semnificative...
  Dumnezeu alb ne va ajuta Isus,
  Nemurirea va fi cea mai mare recompensă!
  
  Am luptat foarte curajos lângă Moscova,
  Deși germanii folosesc o forță incredibilă...
  A luptat pe jumătate goală desculț
  Și cred că victoria va aștepta cu siguranță!
  
  Măreția războinicilor ruși trăiește,
  Și nu va ceda niciodată naziștilor...
  Îl vom lăsa pe Fritz să se consume cu furie,
  Ce nu s-a ridicat drojdie foarte murdare!
  
  Da, Hitler, ești viclean și viclean,
  Capabil să cuprindă chiar și jumătate din lume...
  Dar Stalin este și un vultur viteaz,
  Nu te face un idol!
  Fără membri ai Komsomolului, știu să nu se retragă,
  Nici măcar nu le este frică de îngheț...
  Și Fritz se va transforma în curând în joc,
  La urma urmei, rușii au fost întotdeauna capabili să lupte!
  
  Rusia este patria iubirii,
  Și va face cadou comunismului...
  Nu este nevoie să construiți o evaluare a sângelui
  Cu un rânjet de revanchism nerușinat!
  
  Da, Fuhrerul vrea să ne ia de gât,
  Și înclină Rusia peste schelă...
  Dar ne luptăm cu furie pentru cinci
  La urma urmei, Stalin este cu noi cu mantie și pălărie!
  
  Este un mare războinic, toată lumea știe
  Și membrii Komsomolului vor fi mereu desculți...
  Și îl vom muta pe Hitler în barbă,
  Impletiturile noastre ard de caldura puternica!
  
  Războinicii sunt destinul nostru,
  Vom zdrobi uriașa Pantera...
  Deși Adolf a creat haosul malefic,
  Îi vom indica norma și măsura!
  
  Nu există Stalin mai inteligent și mai puternic,
  El este liderul țării marelui gigant...
  Și l-ai învins pe Fritz mai tare, fată
  La urma urmei, suntem mereu uniți în lupte!
  
  Pentru realizări construim o serie întreagă,
  Țintind stelele ca o pasăre cu aripi iute...
  Și va fi un rezultat puternic,
  Așa fete, vulturi mândri!
  August 1947 se apropia de final. Nopțile erau din ce în ce mai lungi și zilele mai scurte. Fetele resping din când în când atacurile naziștilor. Marele Război Patriotic se desfășoară de atâția ani. Este doar un test groaznic și dificil. Ceea ce nu poate fi comparat cu nimic. Muncește foarte mult cincisprezece sau șaisprezece ore pe zi și mănâncă pe cărți de rație, fiind flămând în pragul epuizării.
  Desigur, în armata activă este mult mai bine decât în spate. Și fetele pot face pipi puțin în timp ce există o scurtă acalmie.
  Natasha cu piciorul gol scos, compusă de ea însăși:
  Trupele ruse au ajuns la Oder. Armata țaristă a lui Nicolae al II-lea a câștigat deja multe victorii. Au fost luate multe orașe din Austro-Ungaria, s-au purtat bătălii la Budapesta. Unde mai rezistă ungurii. Pali Przemysl, Lviv, Cracovia, Bratislava și o serie de alte așezări.
  Germanii au suferit pierderi grele și s-au retras. Austriecii au predat regimente întregi și chiar divizii. Și cu steagurile ridicate sub orchestre. Războiul a continuat, ca într-un basm - plăcut, cu puțină vărsare de sânge și în teritorii străine.
  Deși, de obicei, Rusia a fost rareori atât de norocoasă în timpul cuceririlor. Și aproape toate războaiele și victoriile au fost date rușilor cu mare vărsare de sânge.
  Poate că Oleg a fost numit profet pentru că a fost capabil să forțeze Bizanțul să se predea fără sânge?!
  În orice caz, Nicolae al II-lea a revendicat rolul Cel mai Mare.
  Fetele au ieșit la Oder. Toamna a sosit deja. Covoare aurii din frunze.
  Războinicii călcau pe covoare. Și s-a scufundat în apă.
  Veronica, stropind în râu, o întrebă pe Victoria:
  - Crezi că țarul va da pământ țăranilor după război?
  Fata comandantă clătină din cap.
  De ce au nevoie țăranii de pământ?
  Veronica a chicotit și a remarcat:
  Da, ei nu se pot descurca singuri. Dar există directori de afaceri puternici care ar putea retrage.
  Victoria a răspuns aspru:
  - Aici vor vinde terenul pe credit. Poate că va fi mai bine așa.
  Juliana s-a răsturnat în apă și a remarcat:
  - Cel mai probabil, este mai bine ca proprietarii să aibă terenul. Ei pot conduce ferme mari și pot folosi tractoare. Producția privată, pe scară largă, este cea mai eficientă!
  Veronica a fost de acord fără tragere de inimă:
  - Pot fi. Dar asta creează valoare adăugată!
  Juliana a chicotit și a remarcat:
  - Dar eficiența este mare!
  Victoria, care avea gradul de colonel, remarcă zâmbind:
  - Stimulează dezvoltarea. Și ce rost are să dai pământ unui țăran, și chiar unui băutor. Este moșierul care hrănește jumătate din lume cu pâine rusească! Țara noastră este foarte bogată!
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Da, Rusia este bogată și viața e din ce în ce mai bună! De exemplu, fratele meu lucrează la fabrica Putilov ca maistru. Și are un salariu de trei sute de ruble, fără a număra bonusurile.
  Victoria s-a răsturnat și, admirată, și-a plesnit piciorul gol pe apă și a mușcat:
  - Așa scrie! Rusia se ridică! Și în curând va deveni și mai puternic!
  Fetele au înotat în Oder și au avut o conversație obișnuită. Anna le-a întrebat pe fete:
  Ce crezi că ne așteaptă după moarte?
  Juliana a zâmbit și a răspuns:
  - Ateii spun - inexistenta. Și religia învață - sufletul va merge la Dumnezeu și El va decide unde să meargă în rai sau în iad.
  Veronica a întrebat-o pe Juliana:
  - Crezi că există un Dumnezeu?
  Fata a plesnit apa cu piciorul gol, a ridicat un val și a răspuns:
  - Sincer, nu știu. Există argumente atât pentru cât și împotriva lui Dumnezeu. - Fata a stropit din nou și a observat. - Desigur, nu există un răspuns la această întrebare, dar puteți aduce o varietate de argumente.
  Victoria a fost de acord cu asta:
  - Cu siguranță foarte diferit. Și despre ce este de vorbit. Eu personal cred că din moment ce noi câștigăm, atunci Dumnezeu, desigur, există! Dar au fost momente când ne-am trezit sub mongolo-tătari. Și atunci întrebarea este - unde era Dumnezeul Prea Înalt?
  Juliana remarcă cu un zâmbet inocent:
  - Dar există ceva mult mai rău decât jugul mongolo-tătar!
  Victoria a fost surprinsă
  - Ce este mai rău decât jugul mongolo-tătar?
  Juliana a declarat de fapt:
  - In varsta! Ce poate fi mai rău decât bătrânețea!?
  Victoria a fost de acord:
  - Da, va fi chiar rău!
  Fetele au tăcut. A fost cam jenant pentru ei să vorbească despre asta. Fetele l-au luat și au sărit din apa rece. Au fugit spre ei înșiși, fulgerând cu tocuri goale.
  Marusya a alergat cu ei și a întrebat zâmbind:
  - Dar mă întreb, de ce avem nevoie de bătrânețe? Trebuie spus inuman!
  Victoria a fost de acord cu asta:
  - Chiar inuman! Cel mai bine este să fii mereu tânăr și sănătos!
  Fetele erau groove și amuzante, se învârteau în caprici.
  Veronica zâmbind și rânjind, sugeră:
  - Da, armata noastră este fete puternice! Și vom fi într-o formă excelentă!
  Iar fata le-a făcut cu ochiul prietenilor ei. Toți au izbucnit în râs cu zâmbete, harpii.
  Juliana a sugerat:
  - Să găsim apă vie și să devenim cu adevărat nemuritori! Va fi foarte tare!
  Fetele au zâmbit și și-au făcut cu ochiul.
  Victoria a sugerat apoi, dezvăluind dinții, observând:
  - Da, ar fi frumos să găsești o cale de a nu îmbătrâni. Ce bine si frumos ar fi!
  Fata și-a imaginat o lume cu niște frumuseți și tineri. Poate chiar mai bine fără barbă, pentru ca fețele să fie mai frumoase și mai drăguțe.
  Veronica a răspuns cu un oftat:
  - Da, acesta este cel mai minunat lucru care poate fi pe lume! Vrem tinerețe veșnică și lumină.
  Iar fata a râs, dezvăluindu-și dinții sidefați.
  Victoria a sărit în sus și a sugerat:
  Să punem capăt cu adevărat bătrâneții! Acest lucru este în general inacceptabil! Corpurile umane nu ar trebui să îmbătrânească!
  Veronica, rânjind și sărind, a cântat:
  - Domnule colonel, decât să îmbătrânesc! Nu e mai bine să mori pentru Rusia! De dragul vitejii și onoarei - nu glumesc! El a răspuns - că sunt roșu? Nu vreau!
  Fetele au râs și mai tare. Este foarte foarte frumos.
  Juliana a sugerat râzând:
  - Și să întinerim toate bătrânele! Pentru ca totul să scânteie ca soarele!
  Victoria a fost de acord, sărind mai sus:
  - Pentru Patria Mamă și Nicolae cel Mare!
  Anna, acest războinic cu părul roșu, a vorbit:
  - Dar totuși, călugărițele, în ciuda rugăciunilor, nu devin mai tinere. Deși au duh sfânt. Așa că începi să te gândești, unde este dreptatea lui Dumnezeu?
  Victoria trase aer în piept și răspunse:
  - Un geamăt stă peste tot pământul... Unde ești proprietarul, unde?
  Veronica a cântat cu furie:
  Sunt mulți oameni grozavi
  ale cărui fapte trăiesc de secole....
  Există multe păsări cu fața limpede,
  Ce se numesc nemuritori!
  
  Și eroii din epopee,
  Au învins hoarda imediat...
  Rusia va da naștere unei mari puteri,
  Basurman în luptă va rupe!
  
  Dar un vultur cu două capete,
  Țarul conduce gloriosul Nikolai...
  El este radiant sub cer,
  Te rogi pentru el, mergi!
  
  Împărat al întregii Rusii
  Ce a ridicat genul de țară...
  Adevărata misiune
  Pentru progres și antichitate!
  
  I-a învins pe japonezi în bătălii
  Germanii au fost învinși imediat...
  Vocea fetelor este sonoră,
  Nicolae Domnul nostru!
  
  Și regele nostru nu va ceda în luptă,
  În construcția unui mare gigant...
  Îi bate puternic pe adversari,
  Și s-a dovedit a fi o aliniere furioasă!
  Un cântec frumos a fost preluat de fete la unison. Sunt cântăreți atât de minunați și plini de trup. Au un cântec atât de frumos.
  Da, fete minunate.
  Așa a scris radianta Natasha, cea mai magnifică dintre fete.
  Aici este forțată să se oprească și să tragă în aeronava nazistă. Aruncă o grenadă cu piciorul gol. Doboară un Stormtrooper și exclamă:
  - Victorie!
  De asemenea, Zoya trage și trage extrem de precis. Doboară un avion fascist și urlă:
  - Pentru comunism, țara sovieticilor!
  Iar călcâiul ei gol, rotund, aruncă un pachet exploziv.
  Conduce focul și Augustin. Este o fata frumoasa, foarte musculosa si bronzata. Și părul ei roșu aramiu flutură în vânt ca un stindard proletar.
  Și cu degetele goale, ca și cum ar arunca o grenadă cu o forță mortală, putere extrem de distructivă.
  Și urlă:
  - Pentru Patrie și libertate până la capăt!
  Svetlana se luptă și ea cu o lovitură sălbatică. Și cu degetele goale de la picioare, el aruncă grenade de o putere colosală, criminală. Și sfâșie adversarii în bucăți rupte.
  Și urlă:
  - Pentru Marele Comunism!
  Și după cum va arăta limbajul. Iar cu tocul gol, rotund, roz, fata va ceda unui pachet exploziv.
  Să recunoaștem, aceste fete se ceartă foarte tare.
  Clasa războinicilor - super!
  La 1 septembrie 1947, în al treilea Reich, s-au sărbătorit opt ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.
  Hitler și menajeria sa au sărbătorit evenimentul împreună cu ospățuri și dansuri și lupte cu gladiatori.
  Fuhrer-ul s-a așezat pe un fotoliu luxos și a privit fetele dansând.
  Au ieșit mai întâi în rochii și pantofi, apoi au început să se dezbrace.
  Fetele și-au scos hainele și pantofii. Și treptat a rămas doar în chiloți și dansuri de dans desculț.
  Arătau și foarte drăguți.
  Fuhrerul a mormăit ca un mistreț și s-a învârtit pe scaun. Dar acestea sunt încă doar flori.
  Aici au dansat fetele și au început luptele cu gladiatori.
  Naziștii au început din nou să mănânce și să facă pariuri.
  Masa Fuhrerului era luxoasă, iar pe ea erau mâncăruri bogate, cu diverse lucruri gustoase.
  Hitler a mâncat fructe cu plăcere.
  Starea lui de spirit era moderat combativă și nu prea veselă. Războiul a durat și în ultimele luni rezistența Armatei Roșii chiar s-a intensificat.
  Rușii aveau un nou tanc T-54, care era mai bine înarmat și protejat și putea rezista naziștilor. Și a apărut formidabilul IS-7. Desigur, ultimul rezervor este foarte scump și greu de fabricat și, în principiu, nu poate fi produs în serie.
  Dar tunul său este capabil să pătrundă în tancurile germane. Mai mult, chiar dacă cea mai nouă mașină IS-7 nu sparge și proiectilul intră într-un ricoșet, este destul de capabil să-l incapaciteze.
  Deci URSS are deja o anumită putere.
  Dar prima pereche fuge în arenă. Copiii încep lupta. Doi băieți de vreo zece sau unsprezece ani cu tridenți și plasă au sărit dintr-o parte. Erau în aceleași trunchiuri de baie roșii.
  Au fugit, sclipind tocuri goale. S-au înclinat în fața Fuhrer-ului, aplecându-și spatele mobil.
  Corpurile subțiri și musculoase ale băieților încă bronzați, care nici măcar nu pot fi numiți adolescenți.
  Hitler și-a imaginat că sunt biciuiți sau că au călcâiele lor mici, rotunde, pârjolite de o rangă încinsă - asta ar fi cool.
  Și iată încă doi băieți cu săbii și scuturi terminați. De asemenea, goală și desculț în costum de baie albastru. Dar armamentul lor este asimetric.
  Membrii menajeriei au început să parieze.
  Băieții au aproximativ aceeași înălțime și vârstă. Aleasă pentru a fi intrigant. Ambele părți se vor lupta până la moarte. Chiar dacă vor ierta, atunci vor fi chinuiți în subsol cu cauterizarea obligatorie a călcâielor.
  Iată pariurile. Hitler insistă asupra secretului ratelor. Altfel, mediul nu va îndrăzni să pună împotriva Fuhrer-ului.
  Și așa măcar lupta nu va fi negociată.
  Și lăsați ambele părți să lupte.
  Băieții s-au năpustit unul asupra celuilalt și să ținem săbii și tridenți. Era evident că nu erau prea bine pregătiți, dar au avut o idee. Unul l-au încurcat cu o plasă și să înțepăm cu tridenți. Dar apoi băiatul a primit o sabie pe umăr. Și a fost o zgârietură.
  Copiii au continuat să se înjunghie și să se taie între ei. Sângele s-a vărsat imediat. Iar picioarele goale ale băieților au lăsat urme stacojii, grațioase.
  Fuhrerului îi plăcea când băieții s-au ucis între ei. Și când tăiau și mărunțișează fără milă.
  Aici băieții erau deja răniți, iar unul dintre ei a fost terminat. Și s-au repezit cu săbiile la al doilea. L-au terminat și pe el, forțându-l să se calmeze. Nici măcar nu trebuia să cerșească milă.
  Călcâiele băieților uciși au fost arse și au fost agățați cu cârlige. Și târât la crocodili.
  Cei doi supraviețuitori în chiloți albaștri au răspuns și a blocat vindecarea. Și ei au fost înțepați de tridenți.
  Hitler nu a fost foarte entuziasmat de această luptă și a remarcat:
  - Da, ceva nu este atât de emoționant! Când vom lua Stalingradul?
  Mainstein a răspuns zâmbind:
  - Asaltul a început deja, iar trupele noastre de data aceasta sunt mult mai bine pregătite!
  Fuhrerul dădu din cap în semn de acord.
  - Eu cred! Am făcut o treabă grozavă!
  Guderian a remarcat:
  - Până acum în URSS, T-54 este produs în cantități mici, iar noi avem un avantaj colosal ca tancuri!
  Hitler a fost de acord:
  - Da, avem! Dar îl putem pierde!
  Guderian a declarat cu încredere:
  - Tancul piramidal este perfecțiunea în sine, rușii nu îl vor putea face mai bun!
  Fuhrerul a bătut din palme:
  - Ar fi bine să urmărim lupta!
  De data aceasta, în arenă a intrat o fată frumoasă cu păr blond. Era îmbrăcată într-un bikini șir. Și, desigur, desculț și foarte sexy.
  Hitler a notat:
  - Mare luptător!
  Și adversarul a fost demn și în acest caz de urs brun. Destul de mare și periculos.
  Fata era înarmată cu o sabie și un pumnal. Și înalt, musculos, deja un luptător destul de experimentat.
  Ea și-a răsucit piciorul gol și a scârțâit:
  
  Cei care sunt pe cale să moară vă salută!
  Hitler a strigat:
  - Nu! Vreau să trăiești!
  Frumoasa fată dădu din cap.
  - Voi incerca!
  Fuhrer-ul a făcut un pariu și mârâi:
  - Pariaza si pe urs, altfel nu castigam nimic!
  Pariurile s-au făcut prin apăsarea butoanelor. Hitler a luat o înghițitură de suc de portocale în care plutea înghețată.
  Bătălia a început... Ursul era flămând și furios și a atacat cu furie. Fata l-a îndepărtat cu o sabie și s-a mutat într-o parte. Ursul a răcnit cu un hohote ca s-ar repezi. Și războinicul se mișcă din nou.
  Ea este de fapt rapidă. Lovitură cu o sabie în față. Dar fiara se va întoarce și se va agăța pe fata gladiatoare cu ghearele pe stomac. Erau zgârieturi sângeroase pe presă.
  Führer-ul a remarcat cu încântare:
  - Lupta bună.
  Și l-a întrebat pe Speer:
  - Puteți crește producția de dischete?
  Ministrul Armamentului și Munițiilor a răspuns cu încredere:
  - Bineînțeles că putem! Deși tehnologia de aici este destul de complexă. Dar aceste mașini practic nu suferă pierderi, cu excepția accidentelor. Iar numărul lor în rânduri este în creștere.
  Fata, între timp, tăia un urs. A vărsat sânge. Și a ratat un pumnal în ochi. Și era deja mortal. Scarpinând fata în agonie, fiara a tăcut.
  Ea a aruncat-o și s-a ridicat. Și-a pus piciorul gol și cizelat pe urs și a răcnit:
  -Victorie!
  Sutienul ei a izbucnit din gheara fiarei și sânii îi sunt expuși și zgâriați în față. Și tăiați puțin spatele. Dar nu e nimic grav. Dar fata sângerează. Și de la urs și cât de cât o băltoacă.
  Hitler i-a aruncat un sărut și a remarcat:
  - Esti dragut!
  După care marele dictator a ordonat:
  - Răsplătește-o cu o cruce de fier în argint și trimite-o într-o stațiune pentru trei zile!
  După aceea, fata a plecat foarte mulțumită.
  Luptătorii au luptat din nou. De data aceasta doi băieți de vreo doisprezece ani au ieșit împotriva unei fete cu două sabii. Băieții aveau săbii și scuturi scurte.
  Lupta s-a desfășurat în același costum de baie, inclusiv fata. Lupta promitea a fi interesantă.
  Fata s-a mișcat bine, dar băieții sunt bine pregătiți. Și lupta a fost competitivă.
  Fuhrer-ul l-a întrebat pe Guderian:
  - Tancul IS-7 este bun?
  Comandantul și strategul au răspuns sincer:
  - Nu e rea mașină! Nici măcar un tun de 128 de milimetri nu îl ia în frunte. Doar cea mai recentă și încă rară armă de înaltă presiune poate pătrunde în ea. Și atunci ai nevoie de un calibru mare și un miez de uraniu.
  Fuhrerul a chicotit și a remarcat:
  - Stalingradul nu trebuie să se mai întâmple!
  . CAPITOLUL #14
  2 septembrie 1947, au avut loc bătălii aprige pentru orașul de pe Volga. Batalionul de lunetişti feminin sub comanda căpitanului Natashka Kaktusova a ocupat o poziţie defensivă în ruinele de pe strada Volodarsky. Fete cu mitraliere și puști, legate cu mănunchiuri de grenade, s-au ascuns în spatele ruinelor.
  Natasha însăși este într-o tunică cu pete peste corpul ei gol, în pantaloni scurți și desculță. O fată frumoasă și curbată, cu șolduri puternice, o talie subțire, o tunsoare scurtă sub o jumătate de cutie. Fața este foarte expresivă, cu bărbia bărbătească, ochii albaștri larg depărtați. Părul castaniu deschis a devenit gri cu praf, piept înalt, aspect dur. Căpitanul Natasha se luptă de mai bine de cinci ani și, în ciuda tinereții, a văzut multe. Picioarele fetei sunt acoperite de tăieturi și vânătăi. O fată este mai agilă să se miște descultă decât cizmele aspre și stângace.
  Talpa goală simte cea mai mică vibrație a solului, avertizează despre apropierea unei mine, iar pământul-mamă însuși adaugă rezistență. Pe de o parte, picioarele fetei s-au întărit și nu le era frică de metalul fierbinte sau de molozul ascuțit al ruinelor, dar, pe de altă parte, nu și-au pierdut sensibilitatea și flexibilitatea, avertizând prin vuietul mișcării tancuri.
  Dulcea Natashka ține în mână o grenadă cu un pachet de explozie legat de ea. Este necesar să se târască până la formidabilul tanc german "Leul", udând străzile cu mitraliere.
  Mirabela se târăște lângă ea. Tot desculțe, așa că toate fetele din batalion s-au dovedit a fi din cizme, imitându-și comandantul. Tălpile ei prăfuite se ascuți când fata se târăște în patru picioare. Părul galben al Mirabelei este dezordonat și lung... Puțin încrețit. Fata însăși este slabă, slabă, de statură mică. Ea poate fi chiar confundată cu o fată, cu umerii îngusti și un cap aparent mare.
  Dar Mirabela a experimentat deja multe. Ea a reușit să viziteze atât captivitatea fascistă, care a supraviețuit unor torturi crude, cât și minele, de unde, printr-o minune de neînțeles, a reușit să scape. Dar privind chipul ei copilăresc, tandru, nu poți spune niciodată că a fost bătută cu bețișoare de cauciuc pe călcâie, i-a trecut un curent prin corp.
  Mirabela împușcă... Un soldat al celui de-al treilea Reich, în acest caz un arab, cade mort, botul ridicând nisip și moloz.
  Natashka strecoară o grămadă de grenade sub o grămadă de gunoaie. Acum un "Leu" de nouăzeci de tone se va târa aici și îl va arunca în aer. Ochii albaștri ai fetei strălucesc ca niște safire pe fața ei, negri de arsurile solare și praf.
  Experiența sugerează că un rezervor bine protejat își va schimba acum poziția. "Leul" are armură laterală de 100 mm și chiar și într-un unghi. Treizeci și patru nu pot pătrunde în el, doar IS grele, sau SU-100 sau T-54 au o șansă. Dar omizile sunt scopul. Principalul lucru este să privați mașina de mobilitate...
  Svetlana trage o rafală dintr-o mitralieră... Un soldat, nimeni nu știe ce naționalitate, cade. Germanii, după ce au cucerit cea mai mare parte a emisferei estice, prețuiesc sângele arian și aruncă în luptă trupele coloniale: arabi, africani, indieni, diverși asiatici și europeni. A crescut și numărul polonezilor - care sunt obișnuiți din leagăn să urască Rusia bolșevică. Aici luptă naționaliștii ucraineni, cazacii Don, cecenii și întregul Khaganat caucazian. Hitler a ridicat o întreagă internațională.
  O mulțime de dușmani...
  Svetlana evită cu dibăcie focul mitralierei. Glonțul aproape despicat, înnegrit de praf, un călcâi rotund, de fetiță. Frumoasa căpitan a simțit chiar cât de aproape a trecut un cadou de calibru mare. Fata își făcu cruce, șoptind:
  Nici măcar un glonț nu ne va opri!
  Mirabela trage înapoi... O altă fată Angelica - foarte roșcată, înălțime peste medie și musculoasă, în ciuda rațiilor slabe. De asemenea, o fată foarte drăguță, cu șolduri luxoase, o talie în sus, umerii largi nu feminini și sânii înalți.
  Angelica se luptă doar în pantaloni scurți, tunica este ruptă în bucăți și se dă praf, iar uniformele noi nu sunt livrate peste Volga. Doamne ferește să transfere mai multă muniție și o picătură de mâncare pentru trupele sovietice epuizate.
  Așa că Angelica este aproape goală, picioarele sunt zgâriate, mai ales genunchii. O bucată de șrapnel a lovit talpa piciorului drept și doare, e greu de mers.
  Angelica roșcată, prăfuită, aproape goală, își răsucește fața drăguță, dar în același timp dură. Fata, trăgând, spune:
  - Domnul, Moscova și Stalin sunt deasupra noastră!
  Și îi întrerupe pe naziștii atacatori, ea însăși abia având timp să se retragă.
  Ruinele și străzile înguste fac dificilă întoarcerea formidabilelor tancuri germane. Aici sunt aproape două sute de tone "Șoareci" și nu pot trece deloc...
  Așa cum se aștepta Svetlana, "Lev" a condus puțin și s-a îngropat într-o grămadă de gunoi. A avut loc o explozie. Omida a izbucnit, câteva role avariate au zburat.
  Tancul rănit s-a oprit și un obuz a zburat din butoiul său...
  Undeva a bubuit în depărtare, lăsând ruinele. Svetlana blondă, ca un șarpe, șuieră:
  - Acesta este calculul meu! A deschis un cont...
  Fata-căpitan este din nou forțată să se târască departe. Germanii și sateliții lor nu își pot folosi superioritatea tehnică în dărâmături. Din vina încăpăţânatului Hitler, hoardele celui de-al Treilea Reich au fost blocate în bătălii de poziţie într-un oraş destul de mare şi bine fortificat.
  Mirabela aruncă o grenadă. Forțându-i să facă capriole asupra germanilor sau arabilor doborâți, întorcându-se. Unul dintre militanții naziști îi smulge mâna și atârnă de ea un ceas englezesc cu busolă.
  Mirabela spune zâmbind:
  - Ce-ți arată busola - drumul spre iad!
  Și o fată frumoasă scutură de pe călcâiul ei prăfuit o bucată de ceramică aderă.
  Si Angelica face praful, cu sanii fermi, plini. Sfarcurile sunt aproape negre de la murdărie și mâncărime. Și încearcă să te speli. Din nou, trebuie să vizuini când pistoalele-mitralieră germane mâzgăleesc. Și târăște-te într-un mod plastunski.
  Batalionul de fete își ține funcțiile, deși există bombardamente. Și rup obuze grele, iar bombele cad din cer... Dar nimic nu va rupe curajul eroinelor sovietice.
  Aici Svetlana vede cum se târăște Pantera. Ei bine, acest rezervor nu mai este atât de înfricoșător.
  Îl poți lovi în lateral. Fata a strănutat, a scuipat praful care i-a urcat în gura elegantă. Ea a luat în mână o grenadă, cântărită cu un pachet de explozie. Trebuie să te furișezi neobservat. Dar este atât de mult fum în jur.
  Angelica începu să se strecoare în sus, sprijinindu-se pe canalizare cu degetele și coatele goale. Era ca o pisică care urmărește un șoarece. Fata și-a amintit războiul din acea vară îngrozitoare a anului patruzeci și unu, când Wehrmacht-ul a invadat cu perfidă întinderile URSS. Nici fata, aproape fata nu era speriată? La început da, dar apoi te obișnuiești. Și deja percepi exploziile constante de obuze ca pe un zgomot obișnuit.
  Și acum a explodat foarte aproape. Fata și-a plesnit pe burtă. Fragmente se repezi de sus ca un stol de albine sălbatice. Angelica șoptește cu buzele crăpate:
  - În numele dreptății, Doamne!
  Fata își accelerează târâșul și aruncă o grenadă cu un pachet exploziv atașat. Prezentul zboară într-un arc. Se aude o explozie, armura laterală mai subțire a Panterei se pretează. Tancul german începe să ardă, trusa de luptă detonează.
  Svetlana șoptește zâmbind:
  Mulțumesc Doamne Isuse! Eu cred doar in tine! Mă rog ție singur!
  Rupe pantera. Sfâșiat, un trunchi lung este îngropat în moloz. Armura frontală, desprinsă de armura laterală, seamănă cu o linguriță.
  Svetlana, ai cărei ochi, pe o față maro de praf și arsuri solare, strălucesc cu flori de colț, spune:
  - Cu cât are inamicul mai mulți stejari, cu atât apărarea noastră este mai puternică!
  Angelica este foarte sexy, în chiloții ei negri și trupul gol, prăfuit, puternic. Fata este foarte deșteaptă. Poate arunca cioburi de sticlă cu degetele goale.
  Acum a aruncat un obiect ascuțit cu piciorul ei grațios, acoperit de praf. Și blocat, chiar în gâtul unui fascist. Frumoasa Angelica a bolborosit:
  - Și eu sunt un simbol sexual și un simbol al morții!
  Fata, după care s-a târât din nou, trăgând. A condus focul și Svetlana.
  Căpitanul frumuseții, Natasha, după ce l-a tăiat pe fascistul, a ciripit:
  - Viața este un lanț, iar lucrurile mărunte din ea sunt verigile...
  Mirabela a tras, a deschis capul lui Fritz și a adăugat:
  - Este imposibil să nu acordați importanță link-ului!
  Svetlana, trăgând din nou cu precizie, grăună:
  - Dar nu poți merge în cicluri pe fleacuri...
  Mirabela a tras cu precizie și a adăugat:
  În caz contrar, lanțul te va învălui!
  O altă fată Olimpiada, de asemenea foarte frumoasă, împreună cu pionierul Seryozhka, au pregătit o mină pe sârmă. Cei doi au împins-o... Muc insidios s-a târât în omida "Tigrului"-2. Și cum va exploda această mașină germană cu țeava lungă.
  Băiatul blond Serghei a exclamat:
  - Rusia noastră, ai o găleată!
  Și abia a avut timp să sară înapoi, fulgerând, cu călcâiele negre, doborâte, de pe acoperișul care cade.
  Olympias l-a mângâiat pe gâtul băiatului și a spus:
  - Esti foarte inteligent!
  Pionierul a făcut drum spre front și s-a alăturat batalionului de femei. Băiatul este și el foarte creativ. De exemplu, a făcut avioane pentru a doborî avioane de atac fasciste. Când Focke-Wulfs, sau TA-152, se ridică, se aude un vuiet incredibil de asurzitor.
  Germanii lovesc cu acompaniamentul unei simfonii Wagner. O melodie atât de maiestuoasă.
  Olimpia spune cu enervare:
  - Încă încearcă să ne sperie!
  Băiatul pionier a cântat cu patos:
  - Războinicul rus nu se teme de moarte,
  Moartea nu ne va duce sub cerul înstelat!
  Căci Sfânta Rusie va lupta din greu,
  Am încărcat marea mitralieră!
  Olympias, o fată înaltă, musculoasă, cu șoldurile și umerii largi, este o țărancă tipică. Hainele au fost sfâșiate în timpul luptei în zdrențe, picioarele puternice sunt goale, părul este țesut în două împletituri și foarte praf.
  Seryozhka are doar unsprezece ani, slab din cauza malnutriției, băiat zgâriat și murdar, în pantaloni scurți. Părul alb natural al băiatului a devenit gri, iar coastele se văd prin pielea subțire, bronzată și murdară. Picioare doborâte îngrozitor, și în arsuri, vânătăi, cu vezicule. Adevărat, soarta l-a ferit pe copil de răni grave.
  Pe fondul lui, Olimpiada pare mare și grasă, deși fata nu este deloc grasă, ci cu carne tare și dresată pe oase. Mai mult, foamea nu părea să-i afecteze deloc silueta corpuloasă și mare.
  Fata trage dintr-o pușcă antitanc grea. Mașinile germane nu pot fi străpunse în frunte, dar există o șansă în șine.
  Și puternicul "Leu", după ce a primit un exploziv greu în trenul de rulare, a început să arunce fum ca un fumător greu.
  Seryozhka a cântat cu răutate:
  - Stinky Fritz fără să stea pe gânduri și-a aprins o țigară la intrare! Desigur, a intrat în mari probleme!
  Olympias, pâlpâind cu gambe musculoase și bronzate, a întrerupt un dans tip tap cu picioarele ei goale și frumoase. Fata a cântat:
  - Sfinte fețe rusești pâlpâie din icoană... Doamne ferește să înmuiați măcar o mie de Fritz! Și dacă cineva bâzâie mai mult decât fasciștii, nimeni, credeți-mă, nu vă va condamna pentru asta!
  Apoi a reîncărcat pușca antitanc și a tras din nou. Transportatorul german a scos din nou fum.
  Batalionul de fete a provocat pagube semnificative lui Fritz. Dar a suferit și pierderi. Aici o fată a fost ruptă în jumătate, iar fața ei a devenit atât de palidă, în ciuda prafului.
  Cea mai mare parte a Stalingradului a fost deja capturată de naziști, dar ceea ce rămâne din oraș nu vrea să cedeze și să se predea.
  Svetlana, între timp, încearcă să spargă "Tigrul". O mașină germană puternică, a primit o grenadă în lateral, dar nu a cedat. Se întoarce pentru a trage cu un tun. Fata trebuie să se îngroape în pământ, și moloz, pentru a nu fi zdrobită de valul de explozie eliberat de prezent.
  Svetlana șoptește încet:
  - Mamă, tată, îmi pare rău!
  Mirabela a aruncat o grenadă în Tigru, care i-a explodat pe frunte. Fata șuieră:
  - Despre faptul că predarea luminii iarna primăvara... Repet fără excepție că Hitler este un ticălos de ciumă!
  Angelica, rupând vederea naziștilor și turnând apă peste ei cu o explozie, se încordă:
  - În sicriu, l-am văzut acum pe Fuhrer! Și l-a lovit pe bietul om direct în ochi!
  Fata cu părul roșu chiar a aruncat cu degetele goale o grenadă în rezervor. A lovit țeava... A urmat o explozie și botul "Tigrului" a fost stricat.
  Lașul german a luat-o și s-a dat înapoi.
  Svetlana pufni prin nări:
  - Al nostru, al tău nu va ceda!
  Mirabela a doborât cu un glonț un mercenar hitlerist și a cântat:
  - Și ticălosul nu glumește! Mâinile și picioarele, răsucește frânghiile rusești! Își înfundă dinții chiar în inimă... Bea patria până jos!
  Svetlana a chicotit și a lătrat:
  - Fuhrer-ul strigă sălbatic, se lacrimează!
  Mirabela a tras și a adăugat:
  - Ei bine, pufăi moarte, rânjește!
  A apărut un "Shtumrtiger" și mai periculos. Distruge clădiri întregi și buncăre. Mai mult, nu se apropie de pozițiile trupelor sovietice. Mașina este ținută sub acoperire de mitralieri germani.
  Svetlana vede că apropierea de pozițiile lui Fritz este nerealist. Dar pe cer Focke-Wulfs. Una dintre aceste mașini zboară mai aproape de pozițiile sovietice. Fetele deschid focul asupra ei.
  Angelica aruncă o grenadă și spune furioasă:
  - În moarte profundă - nu există iertare!
  După aceea, fata dă o întoarcere de la mitralieră. Se întoarce repede. Un tanc german relativ nou "Panther" -2 cu o turelă mică și o siluetă inferioară urcă rapid.
  Mai multe fete aruncă grenade în mașina germană. Ea, după ce a primit cadourile, îngheață și nu se poate întoarce.
  Angelica fluieră șuierând:
  - Acesta este un nou atac! Îi vom rupe gura!
  Panther-2 a mârâit și a tras cu arma mai puternică.
  Coloana de foc a divizat aerul și a încălzit și a electrolizat instantaneu atmosfera.
  Angelica chicoti, scoicile zburau pe lângă fata pe jumătate goală. Nerușinată roșcată și-a scuturat șoldurile și a spus:
  - Și Newton a învins dușmanii, a aruncat jugul de pe tron! Fritz a decretat legea lui Newton!
  Stalingradul a fost cuprins de incendii, când limbi de foc păreau să lingă cerul și să trosnească scântei violete, portocalii și stacojii! Și fiecare scânteie este ca o fantomă care scapă dintr-un castel infernal.
  Svetlana, doborând un luptător german, și-a fulgerat ochii albaștri, a cântat:
  - Ce te vaici bătrână rea? Crede-mă, doar un spital de psihiatrie plânge după tine!
  Mirabela a cântat, trăgând în naziști:
  - Ce bine e să te întinzi pe iarbă și să-l lovești pe Fritz în cap! Aranjați o cataplasmă pentru Fuhrer și trimiteți gloanțe de la o mitralieră!
  Fata a chicotit sălbatic și s-a răsturnat de la burtă la spate. Am făcut o bicicletă cu picioare. A zburat o grenadă. Focke-Wulf zburător, după ce a primit schije sub burtă, s-a înălțat cu viteză mai sus. Se vede că l-au rănit fragmente ascuțite. Creatura fascistă a luat foc și a început să piardă bucăți de aripi rupte.
  Svetlana, văzând cum Fokke pierdea altitudine, a grămăit:
  - E un semafor! Un topor atârnă la bord!
  Avionul german a explodat, împrăștiind resturi în toate colțurile îndepărtate ale cerului. Și unde s-a dus asul fascist. Mi-am făcut ultima tură. Călăul a plecat în scrum, nu pilotul!
  Mirabela strănută, împrăștiind praful și spuse:
  - A fi sau a nu fi? Nu este o întrebare!
  Angelica a aruncat din nou cu piciorul o bucată de sticlă, încât, lovind-o în ochi, i-a ieșit pe Fritz, prin ceafă:
  - Sunt o armată de tancuri! Și trebuie să fii tratat!
  Nemții și sateliții lor au încercat să avanseze, aruncând grenade în fața lor. Asemenea tactici împotriva fetelor nu au funcționat. Aici Seryozhka a desfășurat o catapultă și cum lovește inamicul ca răspuns.
  Băiatul pionier a urlat:
  - Moș Crăciun sfâșie gura lui Hitler!
  Încărcarea catapultei, străpungând mulțimea de naziști, i-a făcut să se împrăștie și, în același timp, să se răstoarne în aer. Fritz a căzut și s-a spart de dărâmăturile pereților.
  Tancul "Tiger" -2, care și-a pierdut echilibrul, a intrat în coliziune cu "Leul". Oh, Leva, unde este numele tău formidabil?
  Svetlana a zâmbit și a răspuns:
  - Ei bine, bravo Seryojka!
  Băiatul mârâi agresiv.
  - Pioneer este întotdeauna gata!
  Fata și-a scuturat piciorul gol drept răspuns.
  Fata-căpitan a început să bată din nou cuie. Și Olympias a gâdilat piciorul îngust al lui Seriozhka, cât de tare îl are! Nu e de mirare că băiatului nu îi este frică să alerge prin foc.
  Mirabela într-o cântare a spus:
  - Tinerețea este bună - bătrânețea este rea!
  Angelica, această roșcată veselă, a fost de acord:
  Nu există nimic mai rău decât bătrânețea! Aceasta este într-adevăr cea mai dezgustătoare stare dintre toate posibile!
  Și fata a făcut un salt cu o lovitură de stat. Ea și-a imaginat pentru o clipă bunici dezgustătoare. Nu, nu compara, o bătrână cu o fată. Și ce frumusețe, în trupuri zvelte.
  Angelica a luat-o și a cântat:
  - Curge după an, ani într-o rulotă,
  O bătrână freacă henna într-un mortar...
  Și cum rămâne cu silueta mea zveltă,
  Nu înțeleg cum a trecut tinerețea!
  Svetlana și-a fulgerat ochii, l-a doborât pe german cu o lovitură în vintre și a remarcat:
  - Nu! Totuși, în război există un astfel de farmec - să rămâi pentru totdeauna tânăr! Întotdeauna beat!
  Olympias a pus o nouă sarcină în catapultă. Acesta este ceva ca un mortar bun. Fata șuieră:
  - Nu treci, ci treci!
  Seryozhka și-a amestecat piciorul subțire, dar agil și a lătrat:
  - Față de Fritz!
  Și o grenadă, împreună cu un pachet de explozie, au zburat în plină desfășurare în pozițiile naziștilor.
  Da, Stalingradul nu le-a fost dat. Pentru a treia lună de la sfârșitul lunii iunie, asaltul continuă, dar orașul nu a reușit să ia totul. Pe alte sectoare ale frontului, naziștii au obținut succes, dar nu și pe acesta.
  Svetlana a tras cu pistolul și a mârâit:
  - Totul este imposibil, se întâmplă să fie posibil... Nu e nevoie să complici foarte mult universul!
  Și a lovit rezervorul de benzină al unei motociclete. Mașina a explodat și vârtejuri de foc au luminat peisajul înfumurat. Și neamțul a fost sfâșiat de o labă de foc.
  Fata căpitan a strigat:
  - Îmi place să ucid răul! Și acesta este cel mai înalt bine!
  Mirabela i-a lovit pe nemți cu o explozie și a șuierat:
  - Hai să ne jucăm cu porcul!
  Angelica a deschis focul, mai exact. Câțiva negrii au rămas întinși pe moloz acoperit cu sulițe:
  - Ucide inamicul! - șopti fata.
  Mirabela a cântat jucăuș:
  - După ce l-am pictat pe Hitler cu ruj, pe Mainstein cu fixativ, te voi târî în captivitatea prințesei, credinciosul câine te va roade!
  Svetlana, trăgând, șuieră:
  - Hai seara, Adolf, spânzură-te... Nu te mai păcăli capul! Haide seara, zboară ca un girșoim - să-i învingi tare pe naziști!
  Mirabela spuse furioasă, doborând casca de pe capul soldatului de asalt:
  - Putem! Și noi vom!
  Fetele din batalionul "Lenin" au oprit înaintarea trupelor străine. Fritz a înaintat, aruncând literalmente cadavre în spațiu. Nici rezervorul "Lev", cu care s-au pus speranțe, nu a ajutat. Iată o modificare a mașinii cu un pistol de 150 mm.
  Angelica dă jos o piatră lipită de mamelonul ei gol. Fata are sânii atât de frumoși și plini. Fata aruncă o grenadă cu piciorul. Piciorul este mai puternic decât brațul, iar aruncarea merge mai departe.
  "Leul" a primit un gol în omidă și s-a oprit. Împușcat din gura lui puternică. Bubui și se prăbușește.
  Angelica, scuipând, spune:
  - Războinicul rus nu geme de durere!
  Și fata împușcă din nou. Și o face extrem de bine. Fascistul aplecat din turn cade înapoi.
  O fată roșcată, aproape goală spune:
  - Degeaba crede duşmanul că a reuşit să-i spargă pe ruşi! Cine îndrăznește, el atacă în luptă, vom bate cu înverșunare pe dușmani!
  Iar Angelica rostogolește mușchii presei, pe care i-a imprimat foarte mult în relief.
  O, ce frumoase sunt fetele! Nu vreau ca niciunul dintre ei să moară.
  Stalenida a alergat... O fată foarte frumoasă, cu părul pufos, alb. Ea reușește cumva să-i unge cu un fel de poțiune ca să nu se murdărească.
  Fata este foarte frumoasa, cu figura lui Venus, doar mai tonifiata si in relief. Haine pe ea, doar sutien și chiloți. Orice altceva a fost deja sfâșiat. Dar cât de grațioase sunt picioarele! Aceasta nu este o fată, ci o pecete a perfecțiunii, o coroană a frumuseții.
  Se mișcă într-un mod special, ca o veveriță. Picioarele goale și pâlpâirea și călcâiele rămân în mod surprinzător curate. Stalenida trage, iar fascistului i se face un ulcer în piept.
  Fata spune:
  - Loialitatea față de patria-mamă este cuvântul cel mai înalt!
  Angelica remarcă râzând:
  - Scoate-ți sutienul și stai ca mine în pantaloni scurți!
  Steelenida clătină negativ din cap.
  - Nu este potrivit!
  Angelica și-a scuturat șoldurile, a tras în mod potrivit și a cântat:
  - Ceva membru Komsomol a devenit neobișnuit! Mersul așa cu pieptul gol este foarte indecent!
  Steelenida a chicotit și a remarcat:
  - De ce să aduci bucurie lui Fritz, uită-te la frumusețea noastră!
  Angelica a răspuns hotărât:
  - Frumusețea noastră este mortală!
  Fata de oțel a chicotit și a tras în TA-200. Mașina nazistă a luat foc. Și frumoasa blondă a țipat:
  - Moarte răului!
  Angelica chicoti.
  - Și viața e bună!
  Steelenida, văzând că germanul cădea, mârâi:
  - Aceasta este cea mai mare valoare! Nu credeți naziștilor că ați câștigat!
  Angelica canta:
  - În așteptarea victoriei! Victoria așteaptă... Cei care tânjesc să rupă cătușele! În așteptarea victoriei! În așteptarea victoriei! Vom reuși să-i învingem pe naziști!
  O fată frumoasă și sânii goi îi tremură. Bun cu torsul gol la căldură, care este intensificată de foc.
  Svetlana părea acum mult mai hotărâtă. Ea a tras în Fritz cu o mitralieră și a lătrat:
  - Te voi castra!
  Și într-adevăr naziștii au primit cadouri și sicrie mortale! Și fata le-a arătat o siluetă, să construim degetele goale de la picioare. Și a fluierat ca un tâlhar de privighetoare. Și prin degetele extremităților inferioare.
  Fata căpitan este foarte inteligentă. Și sclipitoare. Și deloc crud. Și ei îi este uneori milă de soldații inamicului, care pot avea copii care vor plânge după părinții lor morți.
  Svetlana, totuși, alungă astfel de gânduri de la sine, așa că vrei să izbucnești în lacrimi din ele. Dar nu rușii au venit la germani să jefuiască și să omoare. Nu, aceștia sunt nemții și un întreg pachet agresiv de străini din toată lumea a pătruns în întinderile rusești.
  Svetlana și-a făcut cruce și a tras în Fritz, care încerca să se apropie în liniște de pozițiile rușilor... Ochiul și creierul bărbatului, care fuseseră doborâți de un glonț, s-au scurs.
  Fata-căpitan a zâmbit și a spus, inteligent:
  - Drept ochi la ochi, cap la cap!
  Svetlana a împușcat cu precizie și a lovit o motocicletă cu un sidecar. Mașina a început să se rupă, iar mitraliera a zburat, răsturnată de mai multe ori. Apoi botul i s-a scufundat în dărâmături.
  Fata și-a frecat talpa goală și prăfuită de dărâmături. Și ea a țintit din nou. Fața ei tânără și veselă zâmbi mai degrabă rânjită. Fata a cântat:
  - Nu, le-am spus fasciștilor, oamenii noștri nu vor tolera ca pâinea rusească parfumată să fie numită cuvântul vad!
  Mirabela a făcut o lovitură foarte precisă, din care Focke-Wulf a izbucnit și a ciripit:
  Pentru un ticălos, desigur, alegerea este clară,
  Pentru dolari, el este gata să trădeze Rusia...
  Dar rusul este atât de frumos
  Că este gata să-și dea viața pentru Patria Mamă!
  Fata, a făcut o capotă și le-a arătat naziștilor smochinul și a derulat, iar gloanțele nu au atins frumusețea.
  A apărut Angelica, această frumusețe, aproape goală, și murdară ca un diavol, a aruncat deodată o grenadă cu două picioare. Și ea a verificat:
  - Ce am este... Fritz într-o latură ascuțită!
  Olympias a corectat-o pe Angelica:
  - Ascuțit, în lateral, și nu în partea ascuțită!
  Fata a chicotit și și-a scuturat sânii de pepene verde și a lansat o grenadă folosind o grenadă cu un pachet de explozie. "Tigrul" a fost lovit la bot, iar această operă de artă strâmbă s-a eschivat.
  După aceea, creatura nazistă a dat înapoi. A început să se târască ca o țestoasă prinsă în foc.
  Svetlana cânta, făcând cu ochiul veselă:
  - Și "Tigrul" se dă înapoi și nemții se ascund!
  Batalionul Maiden a manevrat sub atac, lovituri aeriene și tunuri grele. Aici bombardierele cu reacție au lovit, rupte, abrupte încinse s-au ridicat spre cer. Și pietrele ardeau. Din fericire, nici una dintre fete nu a murit, dar bărbații au plecat în lumea de dincolo - cărora nu le pare atât de rău! Și sufletele zboară - unele spre rai, iar altele către iad! Unde diavoli cu furci îi așteaptă deja pe cei care nu au crezut în Isus.
  Angelica este cea mai sexy dintre războinicii furioasă: ei bine, pot naziștii din "Sturmtiger" lor să tragă cu adevărat în pozițiile trupelor sovietice și să-i omoare pe războinicii roșii?
  Iar fata a apucat o grenadă cu picioarele goale și s-a răsucit în cascade de capriole. Și se învârte din ce în ce mai repede. Și apoi, cu toată puterea ei, a aruncat darul morții în botul larg al Stormtigerului. Picioarele goale și bronzate ale frumuseții au fulgerat, iar grenada a zburat în botul larg. Iar mașina puternică s-a înecat mai întâi, apoi s-a repezit. Doi "Tigri regali" care stăteau pe părțile laterale ale "Sturmtiger" au fost aruncați în sus și împrăștiați în direcții diferite. Rolele au fost smulse din ele și au căzut, zburând ca un colier rupt al reginei.
  Valul de explozie a aruncat-o pe Angelica, iar fata a zburat cu susul în jos. Și a fost răsturnată, legănată și aruncată. Dar frumusețea a aterizat totuși, moloz ascuțit și pietre zdrobite i-au săpat în tălpile goale. Fata o durea și chiar și prin piciorul calos, vârful a străpuns.
  Dar Angelica a găsit puterea să se ridice și să strige:
  - Voi, fasciștii, veți fi în cenușă!
  Svetlana și alte fete au fost aruncate în sus de un val exploziv și chiar ușor zdrobite. Dar niciunul dintre frumoșii războinici nu a murit. Fetele s-au întâlnit cu foc de uragan și bine țintit. Suprimarea naziștilor care au sărit și a altor insecte agresive care asediau URSS.
  Mirabela a cântat cu mare entuziasm:
  - Și când trâmbița Domnului ne va duce la luptă, vom fi prieteni cu Komsomolul! Și prin voia lui Iehova, voi fi la apelul nominal ceresc!
  Angelica, scuturând praful de pe tălpile însângerate, a cântat:
  - Lenin, petrecere, Komsomol! Îl trimitem pe Fuhrer-ul într-un cămin de nebuni!
  Fetele au început să râdă asurzitor, iar Seryozhka a spus alarmat și supărat:
  - Și catapulta mea, nu atât de precisă - ca acele picioare goale și puternice ale Angelicei!
  Olympias, jucându-se cu mușchii brațelor ei, a spus:
  - Asta este în ordine! Inca te gandesti. Ceva mai misto!
  . CAPITOLUL #15
  Războiul se prelungea, evident, și ambele părți erau dornice să pună capăt acestui blestemat masacr cât mai curând posibil. Naziștii erau obosiți și forțele sovietice erau, de asemenea, vizibil epuizate.
  Naziștii s-au blocat în luptele pentru Stalingrad. Și destul de epuizat. Și bineînțeles că erau obosiți.
  Și astfel Stalin a oferit pace aici în condiții moderate.
  se gândi Fuhrerul. Despre oferirea lui Stalin un armistițiu. Cu toate acestea, până la ce nivel poți vărsa sânge. Acest lucru este cu adevărat enervant pentru toată lumea. Și Japonia, cumva trișează și nu se grăbește să atace. De asemenea, se comportă prost.
  În orice caz, Hitler i-a trimis o telegramă lui Stalin pe 25 octombrie 1945 cu propunerea de a opri până la 8 noiembrie 1947, tocmai la timp pentru sărbătorirea zilei Putsch-ului de la München și, ca urmare a acestei reale veniri la putere ale naziștilor, toate ostilitățile.
  Bineînțeles, Stalin, care a răzuit deja ultimele rezerve, punând băieți de zece ani și bărbați de șaptezeci de ani sub amenințarea armei, a acceptat cu bucurie o astfel de ofertă.
  Dar luptele erau încă în plină desfășurare. Germanii au încercat să înconjoare Ordzhonikidze sau Grozny. Și războaiele sovietice s-au luptat doar cu furie și foarte greu.
  Alenka a aruncat o grenadă cu grațiosul picior gol, ciripind:
  - Sunt o fată foarte tare!
  Anyuta o luă și șuieră, și-a arătat limba, dezvăluind dinții:
  - Hai să spargem...
  Și, de asemenea, lansați o grenadă cu degetele goale. Și a lovit botul unui tanc nazist.
  Ea a despicat portbagajul și a izbucnit în râs. Ei bine, fată. Pentru toate fetele fete!
  Și iată-l pe Alla cu părul roșu. Cum să lansați o grenadă cu piciorul gol. Cum e dracută. Și împrăștie pe toți. Iata fata! Și îi zdrobește pe naziști și îi zdrobește picioarele goale.
  - Sunt o vulpiră cu părul roșu!
  Și atunci Maria a luat și a aruncat cu degetele goale darul anihilării. Po a exterminat dușmanii. Și tăiați în bucăți. O fată atât de cool cu părul auriu. Și foarte plăcut. Fata incantatoare. Și cum se va întoarce. Și mătură-i pe fasciști.
  Ea și-a arătat limba, cântând:
  - Sunt un tanc, și o fată... Îmi voi cumpăra o haină din piele de oaie! Și Spartak intră în luptă... Există un tanc foarte rezistent!
  Și aici Matryona a luat și cu tălpile goale a aruncat o limbă întreagă cu boabe. Are o presă atât de puternică. Și picioarele sunt puternice. Și a întors "Pantera" -5.
  Ce fel de mașină este această "Panteră" -5. Versiune ușoară a rezervorului din seria E. Greutate aproximativ patruzeci și cinci de tone. Protecție bună în frunte, mai proastă în lateral. Numele este luat de la o pisică prădătoare. Datorită celei mai proaste protecție a părților laterale, nu cel mai popular rezervor. Cel mai mult, naziștii o iubesc pe Agha. Cele din toate unghiurile sunt protejate. Dar, deoarece seria AG are un număr mic și mare de role, există unele probleme cu trenul de rulare. Și seria E nu a fost încă complet retrasă din producție.
  În general, în cel de-al treilea Reich, sunt produse o mulțime de tehnologii diferite și nu tocmai perfecte.
  Alena a aruncat din nou o grenadă cu piciorul gol. I-am prins pe naziști. Și frumusețea a scârțâit:
  - Aplatizează-ți nasul!
  Aici Anyuta, cu degetele goale, lanseaza un cadou care sparge capetele. Si canta:
  - Milioane! Vom pune la îndoială legile fasciste!
  Și iată că Alla cu părul roșu a început să danseze. Ea a aruncat și o grenadă cu piciorul gol și a grăunt:
  - Pe scurt - a fi rosu nu este un pacat!
  Și naziștii au luat-o de la ea, sub răsuflarea. Și aici sunt fetele!
  Maria a luat-o și cu piciorul gol în timp ce lansează o grenadă. Și cum îi va doborî pe naziști.
  Chiar au înghețat de frică. Ei bine, este o bunica! Și părul ei este ca foita de aur.
  Și aici este Matryona. Cu picioarele goale și musculoase, va arunca o grămadă de grenade. Și trage la naziști. Și suflă-le ca gunoiul de grajd în vânt. Luați și incinerați!
  Și cum latră:
  - Imperiu al soarelui!
  Aici sunt fetele! Tuturor fetelor, fetelor-terminatoare!
  Alenka râde și scoate limba. Și vede mercenarii încercând să atace. Fata aruncă din nou o grenadă cu degetele goale de la picioare și șuierat:
  - O lovitură fierbinte! Sunt ca un vandal!
  Și naziștii au primit ceai!
  Și apoi Anyuța, ca scolo. Și cum va da foc bărbilor naziștilor. Și va răcni, trimițând o grenadă cu o aruncare din piciorul gol:
  - Taur furios, calul a lovit!
  Și începe din nou să chicotească și să rânjească. Iata fata! Doar un izvor de înțelepciune și binecuvântări!
  Dar apoi Alla începe să urle. Și șuierat... Și apoi trimite daruri de distrugere cu picioarele goale. Nimănui nu i se va părea puțin. Trivial îi duce pe toți în sicrie!
  Și picioarele sunt atât de bune! Dinții dezveliți ca o leoaică. Aici e fata. Unde nu a fost!
  Și aruncă grenade, cu furie frenetică. Și le rupe trupurile.
  Și roșcata încă urlă:
  - Sunt o fiară, sunt o fiară sălbatică!
  Și apoi, desigur, Maria. Aurul părului ei îi poate orbi pe dușmani. Și cât de bună e, aproape goală în frig. Aici va arunca o grenadă cu degetele goale. Și vor primi Fritz-ul așa cum ar trebui.
  Și frumusețea cântă:
  - Va fi o prostie!
  Alenka a lansat și cu picioarele goale ceea ce distruge. Presiune de foc aranjată.
  Dar Marusya a luat un butoi de explozibil și l-a trimis inamicului. A risipit inamicul. A spart metalul și oțelul a luat foc.
  Fata a lătrat:
  - Foc turbat! Și zborul termoquarcului!
  Deși, ce înseamnă, ultimul cuvânt ea însăși nu l-a înțeles. Și Fritz treiera...
  Aici vine tancul Bear. Mașina este ghemuită, cu o turelă rotundă și o carcasă ovală. De asemenea, un aspect strâns și un butoi de 128 mm cu o lungime de 100 EL iese în afară. Una dintre cele mai recente evoluții. O armă cu o putere excesivă de străpungere a armurii. "Ursul", acesta este un distrugător de tancuri și, în același timp, trage în poziții fortificate.
  Alenka îi aruncă o grenadă. Ea a stricat trunchiul cu o aruncare din piciorul gol și a șuierat:
  - Am oțel și flacără în loc de inimă!
  Apoi râde așa.
  Și Anyuta va arunca și un cadou cu degetele goale. Și sparge la butoi! Metalul curgea în direcții diferite.
  Da, "Ursul" a fost avariat și a început să dea înapoi. De asemenea, o mașină suplimentară. O altă evoluție controversată a celui de-al Treilea Reich. E bine ca macar pe baza seriei E.
  Alla roșcată a lansat și un cadou criminal cu degetele goale de la picioare. Și urlă:
  - Sunt un ghoul! Inspir frică!
  Apoi fata cu părul roșu aramiu și-a scos limba. Și ea a cântat din nou. Și a ciripit:
  - Roșcată, roșcată... Voi fi ca un ferăstrău... Pumn de după colț!
  Și iar râzi...
  Dar Matryona, cu picioarele ei puternice, va lansa o mină grea. Transportoarele se prăbușesc. Metalul este zdrobit. Și iată că împușcă din nou în avioane de atac de la sol.
  Aparatele cu reacție germane presează pozițiile sovietice. Și se trag rachete nedirijate. Și distrugeți pozițiile Armatei Roșii.
  Alenka ținti o pușcă antitanc. Și apăsând pe trăgaci cu degetele goale de la picioare, a doborât un avion de atac. Vulturul lui Hitler, lăsând în urmă o săgeată groasă de fum, s-a repezit la pământ. Și aerul a ars și a scânteie literalmente.
  Fata cânta, bătând din picioarele goale:
  - Centura neagră la karate! Numărul meu de serie este pe limbă!
  Anyuta s-a strecurat si el. Doar că de data aceasta aruncând cu degetele goale un disc de explozibili. A zburat și direct în avionul de atac. A luat și a spart metalul.
  Anyuta a luat-o si a ciripit:
  - Acrobație! Echipaj nou!
  Și iarăși a arătat smochinul și cu piciorul ei grațios. Iata fata! O adevărată sirenă!
  Dar ce grozav!
  Alla a făcut un cadou cu călcâiul gol. Și l-a dat jos pe burta soldatului de asalt. Și metal despicat, sparge oțel. O astfel de fată...
  Cu astfel de roșcate, poți lua Berlinul. Războinicul a ciripit:
  - A marcat un gol! Fascismul pe fugă!
  Și și-a arătat limba!
  Fetelor le place să facă asta! Și anume, scoateți limba în semn de dispreț. Și apoi scuipă din nou.
  Și Maria a luat-o și a lansat discheta cu piciorul gol. Mai exact, designul este simplu, dar motorul are dimensiuni miniaturale. Și a lovit avionul de atac fascist.
  L-a zdrobit pe bandit. Și a râs:
  - Indicatorul morții!
  Ei bine, Matrena a aruncat o grămadă de grenade cu picioarele goale. Și a lovit un vultur german. A spart metalul și a zdrobit blestemata de pasăre. După aceea, fata eroică și-a frecat pieptul. Ea își încordă apăsarea puternică și șuieră:
  - Bug nuclear! Fuhrer în frunte!
  Și din nou, cum vrea el!
  Alyonka a aruncat și o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Sunt perfect!
  Și-a fulgerat dinții din oglindă.
  Și atunci Anyuta a luat-o și a lansat-o cu picioarele goale, ceva ascuțit și letal. Și ea a luat-o și a chicotit:
  - De la un zâmbet la un gest!
  Iar mașina germană a rămas doar cu claxoane și picioare.
  Allah este chiar acolo. Îl va lua și cu degetele goale și îl va lansa pe purtător de moarte. Și apoi va lua și va conduce:
  - Breasla lui Spartacus!
  Și fragmente de oțel zboară de la naziști.
  Maria a lansat ceva foarte letal cu călcâiul gol. Și sfâșierea metalului. I-a ucis pe fasciști. L-am luat și am ciripit:
  - Krakatau! Spre gloria mea!
  Matryona lovește mult mai periculos. Mase mari de explozibili împotriva naziștilor. În general, fata este zdrobitoare și mare.
  Aici, de exemplu, a făcut dragoste cu băieți. Doar o jumătate de oră. Război și o dată. Și totuși a reușit imediat cu cinci. Iată omul bogat. Nu prea, desigur, este moral. Dar Matrena a simțit o creștere a puterii din asta.
  Și nu iau gloanțe. Și arunci o cutie întreagă de explozibili, lovind aeronava de atac.
  Despre cum le este frică naziștilor, celor cinci ai lor. Nu trăda cu cuvinte. Și poți spune că fetele au cinci ani.
  Alenka a aruncat cu piciorul gol ceea ce ia din buruieni. Și tăiați pe Fritz.
  șuierat:
  - Tentație ucigașă! Drept în ochi!
  Și s-a jucat cu mușchii de relief ai presei. Iată o fată. Și plăcile ei sunt atât de frumoase. Ei bine, la fel ca ciocolata.
  Oh, fetele nu au mai mâncat ciocolată de mult. Dar asta vrei tu.
  Anyuta, dezvăluind dinții feroce, a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a urlat:
  - Aceasta este ultima noastră bătălie decisivă!
  Și și-a dezvăluit colții. Mai exact, are dinți atât de netezi și de plăcuți. Nu spune că sunt colți.
  Alla șuieră, dând cu călcâiul gol, un salt de distrugere:
  - Tenia taurului!
  Maria a chicotit și a mormăit:
  - Și fiul unui scuter.
  Așa că a luat-o și a lansat cu degetele goale siguranța care întrerupea aeronava de atac. Atâția fasciști bătuți. Ei bine, fată. Tuturor fetelor, o super vrăjitoare și o fată!
  Matryona a luat-o și a șuierat:
  - Moartea va fi mai presus decât viața!
  Și din picioarele ei puternice, cum vor zbura grenadele. Și mănunchiuri întregi de distrugere. Aici este baba! Adevărata fată-ambal!
  Și lasă creierul fasciștilor. Și, capital!
  De asemenea, Alenka nu este ratată. Din nou, cu piciorul gol, ea a lansat un satelit de anihilare. A zdrobit dușmanii și a șuierat:
  - Cel mai înalt semn al materiei!
  Și i-a împrăștiat pe toți. Și a arătat prăjitura cu degetele goale. O, cât de mult îi place acestei fete să scrie, tot felul de perle.
  De exemplu, o astfel de poveste a AI. Practic, este real. Franco, argumentând că Marea Britanie nu era un rival cu Germania, mai ales după ce germanii au ocupat Franța, a lăsat Wehrmacht-ul să plece în Gibraltar. Asaltul a fost rapid și victorios. Și naziștii au început să transfere trupe în Africa. Din fericire, acest lucru se poate face pe cea mai scurtă distanță.
  Dar, pe de altă parte, naziștii au trebuit să uite de campania împotriva URSS. Fritz, în prima jumătate a anului patruzeci și unu, a capturat întregul nord al Africii și a intrat în Irak. Dar au transferat mai mult de patruzeci de divizii la sud. Din cauza a ceea ce planul "Barbarossa" nu s-a concretizat.
  Dar germanii au cucerit Orientul Mijlociu și au început să se deplaseze mai departe în Marea Britanie. Având o masă de sclavi și materii prime, Fuhrer-ul a decis să efectueze un atac aerian asupra Angliei. Producția de aviație a crescut tot timpul. Se construiau tot mai multe fabrici. Submarinele au coborât în mare.
  Africa a fost curând cucerită.
  Germanii au presat Marea Britanie. Bombardiere dezvoltate. Au apărut Yu-188 și Do-317. După intensificarea bombardamentelor în luna august a celui de-al patruzeci și doi de ani, a avut loc totuși o aterizare amfibie. A avut succes și Marea Britanie a căzut.
  Churchill a fugit în Canada. Dar acolo a fost primit cu o primire rece. Și Japonia a preluat toate coloniile britanice.
  În al patruzeci și treilea an, al treilea Reich, după ce a dobândit: "Tigri", "Pantere", "Lei", a luat și a atacat URSS. Și din nou s-a dovedit rău ... Dar nu, el încă nu a atacat.
  Informațiile despre bomba atomică, care se face în Statele Unite, l-au forțat pe Hitler să se întoarcă spre Occident. A izbucnit un război între puterile Axei și Imperiul Vultur.
  Soarta "Panterei" a fost de neinvidiat. Tancul nu a avut timp să se relaxeze corespunzător în producție, a fost înlocuit cu un "Panther" -2 mai greu. O mașină nouă cu un motor mai puternic, arme și armuri a fost folosită împotriva Americii. Și a devenit rezervorul principal. Până când a fost înlocuit cu E-50.
  Pe de o parte, Statele Unite au trecut prin Islanda, Groenlanda și Canada. Prin Argentina și Brazilia din sud. Și din est a venit Japonia. Deci războiul s-a dovedit a fi încăpățânat, dar în al patruzeci și cincilea an s-a terminat. America a capitulat.
  În 1946, însă, a izbucnit războiul între Germania și Japonia. Naziștii sunt cu siguranță mai puternici. Dar războiul a continuat... Asta e mult mai interesant.
  Alenka ar descrie acest lucru mai detaliat, dar până acum nu există timp. Ce are de făcut o fată?
  Mai rămâne doar să arunci grenade cu picioarele goale. Sau altceva de inventat.
  De exemplu, o lume în care Skobelev nu ar fi fost otrăvit. Interesant. Ilustrul comandant a condus o campanie militară în sudul Rusiei, ajungând la Kușka sub Alexandru al treilea. Dar s-a arătat în toată gloria ei, în timpul războiului cu Japonia.
  Pe mare, amiralii ruși nu au acționat cu succes. Dar pe uscat, japonezii au fost complet învinși. Apoi a venit escadrila baltică. Și rușii au început în sfârșit să câștige pe mare. Cumva, s-a stabilit paritatea. Și chiar un avantaj. Japonia a fost nevoită să facă pace. Protectorat rusesc recunoscut asupra Coreei. Ea a cedat acele insule Kuril care au aparținut anterior Rusiei, dar au fost schimbate cu Sahalin.
  Rusia a păstrat Port Arthur și a fortificat în Manciuria. Autoritatea regelui a crescut oarecum. Deși pe mare, nu totul a fost bine. Skobelev a supraviețuit până la primul război mondial. Rușii au câștigat mai multe victorii asupra germanilor. I-au învins în Prusia de Est, au luat imediat Przemysl. Skobelev a devenit un generalisimo. Și trăind până la vârsta de optzeci de ani, a murit în slavă și cinste.
  Într-un fel depășindu-l pe Suvorov. Imperiul țarist a devenit mare și puternic. Nicolae al II-lea, a intrat în istorie ca un mare. Rusia a cucerit, de asemenea, o parte semnificativă a Turciei și aproape tot Iranul.
  Ei bine, atunci... Obosit să scriu același lucru ca Rusia țaristă cucerește lumea întreagă și năpustește stelele. Dar, în orice caz, cea mai puternică armată terestră din lume a avut toate șansele de a câștiga!
  Desigur, este păcat că Skobelev a murit atât de tânăr. Talentul său s-a dezvăluit mai devreme decât cel al lui Suvorov, dar și s-a stins fără a-și atinge apogeul.
  Alexandru al II-lea... regele este fără îndoială mare. A avut cuceriri în China, Asia Centrală, Turcia, a întors Delta Dunării. Dacă nu a vândut Alaska - o mare prostie. Dar dacă regele ar fi trăit mai mult, poate că Rusia și-ar fi putut extinde posesiunile. Sau, dimpotrivă, ar izbucni revolte. O constituție ar duce la confuzie.
  Nikolay primul este un conservator. A pierdut războiul în Crimeea. A câștigat războaie împotriva Iranului și Turciei, dar mult sânge. Timp de zeci de ani a luptat în Caucaz. Ce este posibil și a suspendat expansiunea rusă spre sud. Avea ambiții, în sud. Poate că ar fi câștigat războiul cu coaliția, dacă nu ar fi fost Menșikov. Încadrat de acest comandant mediocru.
  Ca pe vremea lui Nicolae al II-lea Kuropatkin.
  În general, istoria Rusiei țariste a avut succes. Majoritatea războaielor au fost câștigate și imperiul s-a extins. Dar războiul civil a slăbit Rusia. Cu toate acestea, bolșevicii au oferit o nouă ascensiune. Pentru moment.
  Alyonka nu-i plăcea pe Stalin. Nenorocit nepoliticos, nechibzuit. Șeful unui imperiu atât de mare ar trebui să fie cumva mai rafinat. Nu atât de nepoliticos și mai inteligent. Și, desigur, nu plebeii să conducă Rusia.
  Prin urmare, se pare că URSS a început să piardă. Războiul merge prost de la început până la sfârșit.
  Alenka se gândi, ce să fac? Ea a vrut schimbare. Și ceva mai bun. Bolșevismul nu este un sistem ideal. Nu sunt alegeri normale. Nominalizează un candidat verificat și votează. Bufniță tipică. Oamenii trebuie să aibă o democrație reală.
  Alenka și-a imaginat cum a strâns nasul lui Stalin cu degetele goale de la picioare și a chicotit. Este real și amuzant. Fă din acest ghoul o prună.
  Eh, Rusia nu a avut noroc cu liderii. De ce au fost epurările din 1937? De ce a organizat o foamete?
  Stalin are o mulțime de crime! Și aici, desigur, trebuie să ai un concept pentru a înțelege toate acestea.
  Lenin, din păcate, a murit prea devreme. Nu am avut timp să stabilesc puterea și să ridic țara. Stalin s-a dovedit a fi un spărgător de oase simplu. Troțki ar fi putut fi la putere - un om cu mari talente. Sau inteligentul Buharin.
  Nu prost și Pyatakov. Poate că nu i-ar fi permis deloc lui Hitler să ajungă la putere.
  În general, Germania ar fi putut câștiga Primul Război Mondial, nu prin transferul a trei corpuri în Prusia de Est, ci prin continuarea operațiunii de încercuire a Parisului.
  Atunci Franța ar fi fost învinsă la fel de repede ca în al patruzecilea an. Și Rusia țaristă nu ar fi rezistat pe un singur front. Prusacii au putut câștiga o putere enormă și colonii franceze. Sau poate si engleza. Dar nu era destinat să fie asemănător celui de-al Treilea Reich. Mai exact, al doilea... Și prusacii au pierdut. Deși au reușit să dezactiveze Rusia. Ciudat, dar chiar și după ce și-a dezlegat mâinile în est, Germania nu a putut întoarce valul războiului.
  Și aici Fuhrer-ul s-a descurcat foarte mult. Japonia a lovit și în est.
  Alenka a lansat din nou o grenadă cu piciorul gol și cizelat. Ea a împrăștiat Fritz-ul și a țipat:
  - Ea a zburat și a răcnit!
  Ce amuzant este...
  Anyuta a aruncat si un mic cadou. Ea a scos un pârâu din nări și a mormăit:
  - Clasa de top si Adidas!
  Alla cu părul roșu a luat și a aruncat din nou o grenadă atât de bine țintită. Ea a spart un dispozitiv de vizualizare pentru un tanc german și a sunat:
  - Nobil ciudat!
  Și a trimis mingea cu călcâiul gol...
  Maria și-a folosit și piciorul grațios și gol. Fata asta a încercat să scrie. De exemplu, am schițat o poveste ca aceasta.
  Pionierul Petya a vrut să-l ajute pe Bolotnikov. Și a scăpat prin portal la vremea lui. Apucând în același timp un tăietor de buzunar, pietre. Ei bine, desigur, era un băiat din viitor. Și tăietorul poate fi mânuit, ca hiperboloidul inginerului Garin. Numai ca dimensiune, această armă este ca un pistol Makarov. Și îl poți încărca cu apă. Da, un astfel de principiu de funcționare este fuziunea nucleelor de hidrogen și producerea de heliu.
  Și chiar tăie cuirasate. Când băiatul a folosit o astfel de armă, au început să-l considere un înger al Domnului. Și încoronat în rolul țarului Petru cel Mare.
  E amuzant că băiatul a devenit atât de cool. Și a cucerit și Polonia, Suedia și Turcia. Uriașul imperiu al Rusiei a crescut.
  Și apoi puștiul, care practic nu a crescut, rămânând un copil, s-a săturat să conducă și s-a întors la epoca lui.
  Dar apoi s-a dovedit că toată lumea îl consideră un copil, nu un rege. Și băiatul a fugit înapoi.
  În lipsa lui, a apărut confuzia. Dar băiatul s-a întors. Și toată lumea i-a jurat credință din nou. Apoi a urmat războiul, până când întreaga lume a fost unită, sub auspiciile Rusiei. Și a apărut un singur imperiu. Și băiatul a ordonat să construiască nave stelare și să se extindă în spațiu.
  Ar fi posibil să se dedice mai mult de un roman acestui subiect, dar până acum nu există timp.
  Și Maria este nevoită să lupte. În general, viitorul pare vag și sumbru. Dacă naziștii câștigă, ce să facă?
  Alăturați-vă partizanilor? Și să te târăști prin pădure până te ucid? Sau poate mergi la Wehrmacht?
  Și o asemenea idee nu le zâmbește prea mult. Maria oftă din greu.
  Și tocmai a aruncat o grenadă cu piciorul gol. Ea a marcat mai multe Fritz, șuierând:
  - Hitler Kaput! Chiar dacă e tare!
  Matryona a aruncat și o grămadă de grenade cu picioarele goale. Ea a întors rezervorul și a suflat:
  - Metalul infernal! Lui Fritz îi va fi rușine!
  Și ea a scos scântei din dinți.
  Alenka a luat-o și a țipat:
  - O, banane! Oh, nuci de cocos - Tum-ba-yumba!
  Iar fata a lansat un pumn mortal cu piciorul gol. Și a spart armura lui Fritz.
  Alyonka și-a amintit apoi de o altă idee a ei. Scrieți despre lumea strălucitoare. Să zicem după război. La urma urmei, ar fi atât de grozav! Ca, de exemplu, trăim în zilele comunismului. Sau altceva minunat.
  Ca poezia:
  Universul s-a cutremurat deasupra noastră
  Și stelele au irigat cerul în perle...
  Războiul arde, pasiunea rea a iadului,
  Și diavolul vrea să distrugă Rusia!
  Abia acum nemții au avansat mult. Asaltându-l pe Gorki. Și asta este periculos.
  Dar se răspândise deja zvonul că Hitler propunea din nou un armistițiu. Și aceasta este o oportunitate de a vă calma și de a vă relaxa. Șanse mari de recuperare. Dacă numai țara bătută va pleca.
  Dar s-ar putea să se înrăutățească mai târziu.
  Anyuta a aruncat din nou mesajul mortii cu piciorul gol. Ea nu l-a crezut cu adevărat pe Hitler. Dar am vrut să reduc tensiunea bătăliilor. Și măcar odihnește-te puțin. Eh, Suvorov era în locul lui Stalin, poate totul ar fi mers altfel.
  Germanii îl considerau pe Mainstein cel mai bun. Acest Fritz este încă o fiară. Și poți să-ți dezgolești dinții la rece!
  Anyuta a scârțâit isteț:
  - Mad Beria, răul Stalin!
  Și fluiera prin nări. Este o fată cu un mare simț al umorului.
  Și ea trebuia să fie arestată. Dar această poveste a avut un final fericit. Ea, însă, a fost căutată cu meticulozitate și simțită și în locuri intime. Apoi a trebuit să petrec câteva zile într-o celulă împuțită plină de fete. Dar apoi a fost eliberată. Încă nu au fost găsite indicii. Sau poate a fost faptul că părinții ei au rămas în libertate. Dar cum este - copilul este în închisoare, iar tatăl și mama au ieșit?
  Dacă nu este posibil în temeiul unui articol penal. Anyuta nu era în colonie, ca Alla și Matryona. Dar și o fată de călire de fier. Și cu ochi ascuțiți. Ea a lucrat la un șantier. A luptat aproape de la începutul războiului. Și am învățat multe.
  Al Doilea Război Mondial a fost în general prelungit și nervos. Am mers cu pauze scurte. Și pisicile, sau chiar tigrii, zgâriau sufletul. Sau poate șobolani. Starea de spirit a tuturor aici este oarecum minoră. Dar în luptă uiți și te distragi.
  Poate ceva de la contele de Montecristo? Este mai bine decât munca forțată sau izolare. Și, desigur, drama este grea în închisoare.
  Și aici sunt complet liberi și pot chiar să strige:
  - Stalin este o capră!
  Și vor avea perfectă dreptate! Iar Stalin, de fapt, este încă o capră! Și un ciudat care a încadrat Rusia. Este chiar păcat că, în istoria reală, a devenit un lider sub conducerea care a câștigat un astfel de război. Există o nedreptate în asta. Ei bine, de ce nu a venit un alt lider puternic și înțelept în timpul războiului?
  Alla, ca fost prizonier, îl ura pe Stalin. Desigur, acesta era sistemul lui. Ea a transformat oamenii în sclavi și condamnați. Nu poți argumenta împotriva asta!
  Iar Stalin ar fi trebuit pedepsit! Fie atârnă, fie împușcă. Sau biciuiește.
  Alla și-a imaginat uneori cum l-ar biciui pe Stalin. Și a făcut-o să se simtă mult mai bine. Deși, desigur, doar imaginație. Și vreau succes real.
  Dar Hitler va fi torturat. De exemplu, ia-l pe raft. Sau curent electric, sau fir fierbinte. Sau... Ce altceva? Puteți, de exemplu, să-l împingeți într-o fată de oțel. Sau se prăjește într-o tigaie. Rupeți-vă brațele și picioarele, frecați-vă gâtul cu o frânghie. Da, și multe altele! Agățați un mic Fuhrer.
  Acum, dacă să sferturim? A fost atât de tare! Sau roata! Se dizolvă cu acid viu.
  Sau poate să-i aducă pe Hitler și pe Stalin împreună și să-i facă să lupte ca gladiatori? Și apoi turnați unt topit? Sau poate într-o cutie de cuie. Și unghiile fierbinți? Și văruit în alb! Și la ce altceva nu te poți gândi!
  Și bate-l pe Fuhrer, bate, bate și bate din nou! După ce a încălzit un fir sau un lanț.
  Sau înghețat de viu. De exemplu, într-un bloc de gheață. Umpleți cu azot lichid sau heliu. În general, incinerează.
  Chin cu radiații! Sau luați plumb topit și turnați-l pe gâtul Fuhrerului.
  Allah a chicotit. Și a aruncat o grenadă cu piciorul gol.
  S-a dovedit amuzant. Iar Fuhrer-ul a fost mototolit.
  Fata l-a luat și a ciripit:
  - Boo Boo Boo! Îl voi doborî pe Hitler!
  Și cu ce nu a venit încă această frumusețe uimitoare! De fapt, o fată grozavă!
  Și atât de roșcat... Ce nu se poate spune într-un basm, nu este descris cu un stilou! Un păr atât de încrețit. Doar o flacără. Sau napalm. Și dă cu piciorul, este foarte atrăgătoare și lovește foarte tare. Aceasta este fata terminatorului.
  Nici Maria nu este un cadou. Dar natura este subțire. Și chiar și un credincios. Adevărat, credința ei slăbește. Într-adevăr, ce fel de Dumnezeu, dacă ea permite victoria naziștilor? Cum este posibil acest lucru?
  Maria era supărată pe Dumnezeu. Germanii au ajuns la Alma-Ata, Ufa, Gorki. Înconjurat Ryazan, Moscova, Leningrad. Și nu se opresc.
  Da, naziștii sunt puternici. Răul stăpânește lumea fără să cunoască numărul. Dar voi, fiii lui Satana, nu puteți rupe puterea lui Hristos!
  Războinicii întunericului au avut întotdeauna avantajul. Din moment ce inima omului are o poftă de rău. Și să nu ai prea multă încredere în el. Și pe cine să creadă? Mintea omului! La urma urmei, oamenii nu sunt atât de răi! Există tipuri destul de decente. care sunt capabili să guverneze corect. Și nu neapărat credincioși. Și Stalin este încă un sadic!
  Maria se gândi o clipă. Peste o astfel de problemă: de ce îngăduie Dumnezeu răul? Și aici răspunsul nu este ușor. Într-adevăr, fără rău.... Încearcă să scrii o carte în care nu ar fi rău! Este aproape imposibil!
  Există rău în toate operele literare. Sau păcat... Deși conceptele de păcat și rău nu sunt în întregime identice. Războaiele sunt și ele rele. Dar ei au fost conduși de voia lui Dumnezeu. Și acesta, așa cum ar fi, nu a fost un păcat. Acesta este paradoxul Vechiului Testament. Și apoi Noul Testament complet pacifist. Si nici cel mai bun...
  Ce zac ei sub naziști? La urma urmei, Iisus a spus: te-au lovit pe obrazul drept, pune-l pe stânga!
  Dar cine urmează cu adevărat asta? Preoți? Ei bine, nu! Biserica era agresivă. Și Inchiziția și cruciadele și formațiunile militare la mănăstiri.
  Da, preoții nu se distingeau prin smerenie. Și alții... Fie catolici, protestanți, ortodocși. Și asta cu pacifismul Noului Testament.
  Fasciștii fac ceea ce spun. Și apoi învață să fii oi și să te comporți ca lupii înșiși.
  Maria credea din ce în ce mai mult că pacifismul sănătos ar putea fi adevărul. Acesta nu este pacifism, ci ateism. Ei spun, într-adevăr, ce este credința decât autohipnoza. Ei bine, din anumite motive, icoanele nu au făcut pe nimeni nemuritor. Și patriarhii mor, la fel ca păcătoșii de rând. Iar călugării nu sunt în stare de nimic.
  Nu, este mult mai bine să crezi cu adevărat: o persoană este fierarul propriei fericiri!
  Și nu te epuiza cu post și rugăciuni. Și un rezervor nou este mult mai valoros decât o mie de rugăciuni.
  Maria a aruncat o grenadă cu piciorul gol, foarte seducător și a remarcat cu un oftat adânc:
  - Și nici o biserică, nici o cârciumă! Nimic nu este sacru! Și în viață totul nu este așa... Totul nu este așa fetelor!
  Matryona a plecat cu picioarele goale, un cent întreg de explozibili și a îngropat o sută de Fritz. Și apoi ea a gâlgâit:
  - Nu fi trist! Toată viața înainte! Toată viața înainte, speră și așteaptă!
  Alenka a aruncat și un mesaj, ducându-l pe Fritz în sicriu. Și ea a cântat cu entuziasm. Scrierea din mers;
  Fetele Komsomol sunt sarea Pământului,
  Suntem ca minereul și focul lumii interlope.
  Bineînțeles, au devenit fapte,
  Și cu noi Sabia Sfântă, Duhul Domnului!
  
  Ne place să luptăm cu îndrăzneală,
  Fetele care se extind vâslesc universul...
  Armata Rusiei este invincibilă,
  Cu pasiunea ta, în luptă neschimbată!
  
  Spre slava Patriei noastre, sfinte,
  Un avion de vânătoare se învârte pe cer...
  Sunt membru Komsomol, alerg desculț
  Stropirea cu gheață care a acoperit bălțile!
  
  Nu pot fetele, dușmanul știe să sperie,
  Ei distrug toate rachetele inamice...
  Hoțul sângeros nu își va lipi fața de noi,
  În poezii se vor cânta isprăvi!
  
  Fascismul mi-a atacat patria,
  A invadat într-un mod atât de coșmar și insidios...
  Îl iubesc pe Isus și pe Stalin
  Membrii Komsomolului sunt una cu Dumnezeu!
  
  Ne repezim desculți prin năpada,
  Zingând ca albinele iute...
  Suntem fiice ale verii și ale iernii,
  Viața a făcut-o pe fată să se întărească!
  
  E timpul să tragi, așa că deschide focul
  Suntem acurați și frumoși în veșnicie...
  Și lovit direct în ochi, nu în sprânceană,
  Din oțelul care se numește colectiv!
  Nu învingeți fascismul reduta noastră,
  Și voința este mai puternică decât un titan puternic...
  În Patrie putem găsi mângâiere,
  Și răsturnați chiar și tiranul Fuhrer!
  
  Un tanc foarte puternic, credeți "Tigru",
  El trage departe și precis...
  Acum nu este momentul pentru jocuri stupide
  Căci răul Cain vine!
  
  Trebuie să învingem frigul, căldura,
  Și lupta în glumă cu o hoardă nebună...
  Urs furios furios,
  Sufletul unui vultur nu este un clovn nenorocit!
  
  Cred că membrii Komsomol vor câștiga
  Și își vor ridica țara deasupra stelelor...
  Am început drumeția din octombrie,
  Și acum numele lui Isus este cu noi!
  
  Îmi iubesc foarte mult patria-mamă,
  Ea strălucește strălucitor pentru toți oamenii...
  Patria nu va fi luată de rublă,
  Adulții și copiii râd de fericire!
  
  Este distractiv pentru toată lumea să trăiască în lumea sovietică,
  Este ușor și pur și simplu perfect...
  Lasă norocul să nu-și întrerupă firul,
  Și Führer-ul și-a băgat gura degeaba!
  
  Sunt membru al Komsomolului desculț,
  Deși gerul întoarce urechile...
  Și nu poți vedea coborârea, crezi pe dușman,
  Cine vrea să ne ia și să ne distrugă!
  
  Nu există cuvinte mai frumoase pentru Patria Mamă,
  Steagul este roșu, de parcă sângele din raze strălucește.
  Nu vom fi mai supuși decât măgarii,
  Cred că victoria va veni curând în mai!
  
  Fetele desculțe din Berlin vor trece,
  Lăsați amprente pe trotuar.
  Am uitat confortul pentru oameni,
  Și mănușile nu sunt potrivite în război!
  
  Și va fi o luptă, să izbucnească această luptă.
  Fritz va sparge totul în bucăți!
  Patria este pentru totdeauna un soldat cu tine,
  Nu știe ce este arbitrarul!
  
  Îmi pare rău pentru cei care au murit, aceasta este durere pentru toată lumea,
  Dar nu-i aduce pe ruși în genunchi.
  Deși până și Sam s-a supus lui Fritz,
  Dar pentru noi marele guru Lenin!
  
  Port o insignă și o cruce în același timp,
  Sunt în comunism și cred în creștinism...
  Războiul, credeți oamenii, nu este un film,
  Patria este mama noastră, nu hanatul!
  
  Când Atotputernicul vine în nori,
  Toți morții vor învia într-o față strălucitoare...
  Oamenii L-au iubit pe Domnul în vise,
  Pentru că Isus este Creatorul mesei!
  
  Aici vom putea să-i facem pe toți fericiți,
  În întregul nemărginit univers rusesc.
  Când orice plebeu este ca un egal,
  Și cel mai important în Creația universului!
  
  Vreau să-L îmbrățișez pe Hristosul Suprem,
  Să nu se prăbușească niciodată înaintea dușmanilor...
  Tovarășul Stalin și-a înlocuit tatăl,
  Și Lenin va fi și el pentru totdeauna cu noi!
  .
  
  
  Obama viclean
  Președintele american Obama s-a dovedit a fi mai viclean și nu a bombardat ISIS, dar a decis să folosească acest califat ca berbec împotriva Iranului, Siriei și Rusiei. Calculul lui era pe deplin justificat. ISIS, după ce a capturat cea mai mare parte a Irakului, a intrat în război cu Iranul. Americanii au cumpărat petrol de la militanți și au vândut arme în schimb. Pentru a-l salva pe Assad, Vladimir Putin a intrat în război până la urmă.
  Și a început bombardamentul ISIS. Dar nu a mers la fel de bine ca în istoria reală. ISIS are sisteme de apărare aeriană vândute Statelor Unite și avioane de luptă. Rusia s-a confruntat cu un inamic mai puternic și a fost nevoită să transfere trupe terestre. Încă de la început, rușii au suferit pierderi tangibile, iar puterea lor a fost spartă. Aici, desigur, nu mai depinde de grăsime.
  Din ce în ce mai multe forțe au fost atrase în războiul din Siria. Și ea nu era populară. Mulți au spus: ar trebui să se implice Rusia acolo? Iar ISIS înainta, dând lovituri grele trupelor ruse.
  Soldații au murit în număr mare. Dar nu a fost posibil să se schimbe valul războiului. Mai mult, a existat și un conflict cu Turcia. Și asta a făcut dificilă utilizarea forțelor.
  Războiul a început cu ISIS în mai 2015 și s-a prelungit. Bătăliile s-au prelungit multă vreme, iar armata rusă a putut cu greu să rețină inamicul. Erau sicrie de zinc. Și cea mai mare parte a Irakului era sub ISIS. Și încercările de a pătrunde au fost făcute active și agresive.
  Războiul, desigur, s-a dovedit a fi prelungit... Și până la alegerile prezidențiale din Rusia, acesta durase deja trei ani. Și au murit peste zece mii de soldați și ofițeri ruși și mai mulți generali.
  Prin urmare, Vladimir Putin s-a confruntat cu o opoziție serioasă. Pavel Grudinin din forțele de stânga a început să câștige rapid scoruri și puncte politice. Și succesele lui au fost colosale, pe măsură ce ratingul crește.
  Adevărat, scandalurile au subminat oarecum poziția lui Grudinin, dar Girkin a câștigat o mare popularitate. Care, ca erou al războiului din Donbass, a devenit o nouă vedetă.
  În orice caz, Putin și-a pierdut deja popularitatea, iar oamenii au vrut schimbare, iar anexarea Crimeei a fost uitată.
  Alegerile s-au încheiat și, deși Putin părea să fi câștigat în primul tur, au început proteste în masă și cereri de revizuire a rezultatelor alegerilor. Comuniștii nu au crezut în rezultate și au existat numeroase exemple de fraudă a alegătorilor.
  Și la Moscova au fost confruntări destul de mari cu demonstranții. Au început și acțiuni masive împotriva războiului. Și luptele din Siria au continuat.
  Putin chiar a intensificat luptele și a încercat să atace în Irak.
  Dar toate acestea au dus doar la o creștere a numărului de pierderi.
  Și bătăliile au crescut din ce în ce mai mult și au devenit mai sângeroase...
  Mișcarea anti-război din Rusia era în creștere. Au fost lupte masive cu poliția și doar masacre.
  Doar epidemia de coronavirus a redus oarecum intensitatea anti-război.
  Dar bătăliile din Siria, în ciuda pandemiei, au continuat. Și în 2021, împotriva ISIS, au decis să testeze cea mai recentă armă: tancurile piramidale cu un singur loc.
  Acestea sunt mașini unice produse în doar patru exemplare. Fiecare cântărea cincizeci de tone și avea un motor de cinci mii de cai putere. Iar motorul nu este simplu, ci electric.
  Fete frumoase au condus patru mașini și a fost foarte tare.
  Natasha, pe un tanc piramidal, a apăsat butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a tăiat mujahidinii cu mitraliere, tăindu-i cu gloanțe cu miez de uraniu.
  Și ea cânta, dezvăluind dinții:
  - Slavă Marii Rusii!
  Zoya, care împușca adversarii cu mitraliere și trăgea dintr-un tun rapid, mârâia:
  - Pentru Rusia care și-a întins aripile!
  Și cu degetele goale, frumusețea agilă apăsa pe butoanele joystick-ului.
  Și din nou scuipă scoici cu miez de uraniu.
  Un alt tanc piramidal cu Augustine își învârte ghearele și zdrobește inamicul. El tunde rândurile mujahidinilor, acoperind dealul cu un munte de cadavre.
  Și urlă:
  - Căci comunistul a dat!
  Și Svetlana lovește inamicii și îi tund pe mujahidin. Și în timp ce el cântă:
  - Comunismul va fi în glorie!
  Și cu degetele goale de la picioare, apăsă pe butoanele joystick-ului.
  Și războiul este în creștere. Trupele ruse s-au confruntat cu un front puternic.
  ISIS nu este un cadou. Stormtroopers sunt folosiți împotriva lui. Au și fete frumoase: Maria și Mirabela. Sunt atât de grozavi și se luptă desculți și în bikini.
  Fetele frumoase apasă deja pe pozițiile mujahidinilor. Și distruge-i cu rachete.
  Maria cântă cu bucurie:
  Furios într-o furie SATO,
  Inamicul regimentului a avansat...
  Dar călăii-adversari,
  Rușii se vor întâlni cu ostilitate!
  Și cum să trimiți rachete către inamic. Și loviți imediat pe inamici.
  Mirabela, trimițând obuze, remarcă:
  Ce este războiul, ce este războiul? De dragul ca vreun dictator Assad să vărseze sânge?
  Maria a fost de acord cu asta:
  - De dragul asta, vărsarea sângelui nu merită!
  Și a trimis și o rachetă mortală.
  Fetele urmează ordinele, desigur. Dar pentru al șaptelea an a fost un război, de dragul cine știe ce. Și desigur, fetele sunt supărate pe Putin. Nu este clar ce vrea. Iar trupele rusești țin linia, iar încercările de ofensivă eșuează.
  Rezervoarele piramidale sunt bune, dar bateria este încă descărcată rapid la o asemenea viteză. Acestea trebuie duse în spate și încărcate cu electricitate.
  Natasha, Zoya, Augustina și Svetlana s-au împreună și hai să jucăm cărți.
  În același timp, fetele cântă:
  - Ei, ce să spun, ce să spun, oamenii sunt aranjați așa! Vrei sa stii, vrei sa stii! Vor să știe ce se va întâmpla!
  Și alegerile pentru Duma de Stat au arătat triumful comuniștilor. Dar din nou au existat falsificări masive. Și acest lucru a dus la proteste masive la care au participat milioane de oameni. Bătrânul Zyuganov a fost răsturnat, iar tânărul a ajuns la putere în locul lui. Protestele s-au intensificat, au intrat în grevă și multe lozinci.
  Ca răspuns, armata rusă a lansat o ofensivă majoră atât în Siria, cât și în Irak. Luptele s-au dovedit a fi foarte sângeroase. Mai mult, Iranul este neliniştit. Sunt revolte și tulburări.
  Putin s-a trezit într-o situație foarte dificilă. În interiorul Rusiei, tulburările au devenit mult mai mari. Zyuganov s-a îmbolnăvit în cele din urmă, iar noua conducere tânără a cerut demisia lui Putin și a echipei sale.
  Luptele au avut loc în Siria și Irak. Războiul de acolo a fost masiv. Și a urcat pe furie.
  Încă două fete, Alice și Angelica, s-au luptat ca niște monștri și au folosit un elicopter special în formă de disc. Și nu era nicio modalitate de a-i doborî.
  Elicopterul lansează rachete, arde adversarii și sparge buncărele.
  Alice a luat-o și a ciripit:
  - Pentru Califatul Rus!
  Și cum își apasă degetele goale pe butonul joystick-ului și lovește inamicul.
  Angelica urlă:
  - La bordul!
  Și din nou, rachete ca lupanet, la inamic...
  La Moscova a avut loc un miting în masă, iar în timpul ciocnirilor cu poliția au fost morți. Multe fabrici au intrat în grevă. Acum comuniștii și-au arătat puterea. Și l-au numit deja direct pe Putin criminal și criminal. Opoziția era în creștere. Și ici și colo s-a vărsat sânge.
  Protestele s-au transformat într-o grevă generală. Și s-a dovedit a fi atât de mare încât autoritățile au făcut concesii.
  Rezultatele alegerilor pentru Duma de Stat au fost anulate. Și au fost anunțate altele noi. Și aici comuniștii au avut toate șansele să câștige. Și chiar a câștigat, după ce a primit majoritatea locurilor în parlament.
  Și guvernul lui Mihail Mișhustin și-a dat demisia. A început formarea unui guvern de stânga. În același timp, comuniștii au remarcat că este timpul să se încheie războiul din Siria.
  Este deja 2022... Vladimir Putin a spus cu un oftat că nu o va face. Deci toate sacrificiile în acest caz vor fi în zadar.
  Apoi a început procesul de demitere în Duma de Stat. Sunt schimbări și în Consiliul Federației. S-a întors la stânga și ei cer să-l măture pe Matvienko, care este o marionetă prea supusă a autorităților.
  În general, oamenii au început să se răzvrătească mult mai activ și să ceară schimbări.
  Situația se încingea. Acum comuniștii au fost cei care au dat tonul protestelor. Și au strâns semnături pentru o nouă constituție.
  Și apoi Putin a avut un accident vascular cerebral și s-a îmbolnăvit.
  Au fost anunțate noi alegeri prezidențiale.
  Principalul candidat al comuniștilor a fost Alexei Kuznețov. Și a făcut multe. Și la alegeri, noul lider de stânga a reușit să câștige în primul tur.
  Și a fost grozav!
  Aici se termină basmul, și cine a ascultat castravetele!
  
  EMELYAN PUGACHEV - O ȘANSĂ PENTRU UMANIE
  Emelyan Pugachev, imediat după capturarea cetății Tatishchevo, a mers la Orenburg și a reușit să ia orașul prin surprindere și să-l ia printr-un asalt trecător. Cea mai mare parte a garnizoanei s-a predat aproape fără luptă.
  Și Emelyan Pugachev a capturat un centru provincial mare, o mulțime de arme și muniție.
  După aceea, armata sa în creștere rapidă s-a mutat în fortăreața Verkhne-Yaitskaya și, de asemenea, a luat-o cu un atac rapid. Și mai departe până la Ufa. Din ce în ce mai mulți oameni din diferite națiuni s-au alăturat lui Pugaciov. Armata lui, apropiindu-se de Ufa, număra deja aproape cincizeci de mii și multe arme.
  Garnizoana s-a predat aproape fără rezistență. După aceea, Emelyan Pugachev a trimis detașamente zburătoare în Urali pentru a prelua controlul fabricilor de arme.
  Ecaterina a II-a a primit cu întârziere vestea căderii Orenburgului. Și a șocat pe toată lumea. Trebuia să-mi adun urgent puteri. Și sunt puțini dintre ei - războiul turcesc ia totul. Numai un singur Bibikov, un general-șef mai mult sau mai puțin potrivit, a fost mobilizat. Și are o echipă. Trebuia să-mi adun urgent puteri.
  Dar armata impostorului a crescut rapid. Și sa mutat la Kazan. I s-au alăturat kalmucii, bașkirii, tătarii, kirghizi și alte popoare. Unul după altul, Emelyan Pugachev a fost recunoscut drept rege legitim și fabrici și orașe din Urali.
  Și mulți s-au alăturat rebelilor. Și armata lui Emelyan Pugachev a mers la Kazan și a spart ușor rezistența. Mulți ofițeri s-au apropiat de ea. Iar armata lui Pugaciov a crescut rapid. Și astfel Kazanul a fost atacat.
  Și în istoria reală, impostorul a reușit să o ia cu o armată mai mică și mai prost organizată. Și acum a devenit și mai ușor și mai rapid.
  Și Kremlinul din Kazan a fost luat imediat. Armata lui Emelyan s-a dovedit a fi rapidă.
  Și câtă cavalerie și luptători puternici s-au adunat. Și artilerie și luptători din fabricile din Ural. Și multe arme. Așa că Koziedemyansk a căzut.
  Numai la Nijni Novgorod Emelyan Pugachev se aștepta la o rezistență serioasă.
  Ei au reușit să prindă întăriri acolo de lângă Sankt Petersburg și de la granița cu Suedia. Dar Pugaciov avea deja peste o sută de mii de soldați și multe arme.
  Bibikov a făcut o greșeală. Totuși, în loc de apărare, a retras o parte din trupe din oraș. Și au intrat într-o lovitură puternică din partea forțelor superioare ale rebelilor și au fost zdrobiți.
  Acest lucru a facilitat asaltul asupra Nijni Novgorod. Mai mult, o parte din trupe și ofițeri au trecut de partea lui Emelyan Pugachev. Și cel mai mare oraș a căzut.
  Bibikov a fost prins și el. A refuzat să-i jure credință impostorului și a fost spânzurat.
  Pugaciov s-a mutat la Moscova. Din ce în ce mai des, trupele guvernamentale, ofițerii și chiar generalii i-au trecut.
  Ryazan a căzut aproape fără rezistență. Și o armată uriașă s-a apropiat de Moscova.
  Erau puține trupe în ea și nu erau pe deplin de încredere. Trei regimente de cazaci don s-au dus pe partea lui Pugaciov. Și Moscova a fost atacată de furtună.
  Numai Kremlinul a avut șansa să reziste, dar acolo au fost găsiți trădători și i-au deschis porțile lui Pugaciov.
  Alexandru Suvorov, rechemat în grabă de pe frontul turc, a trecut și el de partea țarului autoproclamat. El a decis că nu are rost să lupți împotriva oamenilor. Iar chestiunea legitimității regelui este o chestiune de dorință a țării.
  Suvorov a fost urmat de alți generali. Căpeteniile din fruntea trupelor s-au împrăștiat în toată Rusia și au luat orașe după orașe.
  Și Pugaciov însuși a mers la Sankt Petersburg.
  Ecaterina a II-a, văzând că puterea ei se slăbește, luând o parte din comori, a fugit în străinătate, ordonând fraților Orlov să organizeze apărarea orașului.
  Exact asta au făcut. Cea mai mare parte a garnizoanei a trecut de partea impostorului și Sankt Petersburg a fost rapid luat. Orlovii au fost sechestrați și spânzurați. Și noul rege a intrat în capitală. Curând, aproape toți generalii și unitățile rusești l-au recunoscut. Ca și orașele rusești. Catherine a fugit în Suedia. Și de acolo în Germania.
  Fiul ei Pavel a murit în circumstanțe neclare. Și Emelyan Pugachev s-a căsătorit din nou și a anunțat o nouă încoronare. După aceea, cazacul Ustinya i-a devenit soție.
  Războiul cu Turcia a fost încredințat lui Alexandru Suvorov și s-a încheiat cu o victorie rapidă.
  S-a născut moștenitorul lui Emelyan. Și dinastia Romanovilor, așa cum spunea, a fost întărită.
  Regele a abolit iobăgia și a efectuat reforme. Rusia a început să se dezvolte și să crească rapid. A urmat un alt război cu Turcia și cucerirea Constantinopolului. Emelyan Pugachev a fondat o nouă religie, abandonând Trinitatea și introducând poligamia. Era deja la fel cu Islamul, dar cu Islamul Ortodox.
  Alexander Suvorov a condus mai multe campanii, ajungând în Maroc și cucerind Orientul Mijlociu, Iranul, Sudanul și Africa de Nord. Și apoi, când a avut loc o revoluție în Franța, armata lui Emelyan Pugachev a cucerit întreaga Europă. Astfel a apărut cel mai mare dintre imperii din istoria omenirii.
  Emelyan Pugachev a fost destul de tânăr din 1742 și, prin urmare, a domnit mult timp, a supraviețuit atât Ecaterinei, cât și lui Alexandru Suvorov. După cucerirea Europei, rușii s-au mutat prin Africa și au intrat în India, pe care au cucerit-o și ei.
  Războiul cu China a avut loc deja în 1815 sub fiul lui Pugaciov, Petru al IV-lea.
  Războiul s-a dovedit a fi victorios pentru Rusia și China a fost subjugată. După aceea, Rusia a subjugat complet trei continente și a aterizat în Australia și Alaska. Și a continuat să se extindă în America. Acolo nu mai avea rivali serioși.
  Marea Britanie a fost învinsă și capturată. Și în curând a cucerit Statele Unite. Până în 1850, Rusia controla deja întreaga lume.
  Urmează până la expansiunea cosmică. Și a ieșit grozav.
  Cu toate acestea, desigur, au existat probleme.
  Una dintre ele este mișcarea în favoarea unei forme de guvernământ republicane. Dar dinastia Pugaciov-Romanov s-a bucurat de autoritate și până acum a rămas de neclintit.
  Au fost, de asemenea, lupte pentru putere și tentative de lovitură de stat. Când primul zbor în afara sistemului solar a avut loc spre sfârșitul secolului al XX-lea, un grup de conspiratori la începutul secolului XXI s-a cufundat în somn artificial și a zburat pe o planetă îndepărtată pentru a-și stabili acolo propriul stat.
  Au apărut unele probleme cu evreii. Dacă alte națiuni s-au rusificat și au acceptat rapid islamul ortodox, atunci acești evrei au fost încăpățânați și au rezistat. Și au fost presați pentru asta. Au fost și alte probleme. În secolul XXI, ateismul a devenit la modă. Și negarea autorității Bibliei și a Coranului. Și formal, teologia a fost construită pe o interpretare liberă a acestor cărți.
  Și asta a dat naștere și la unele conflicte. În plus, știința s-a dezvoltat. Speranța de viață în secolul XXI a crescut semnificativ, iar oamenii au învățat să arate cu adevărat mai tineri. Și, desigur, au început să spună, dar cum rămâne cu cuvintele lui Hristos: nu vei face nici un păr nici alb, nici negru? Sau zilele lor să fie o sută douăzeci de ani!
  Au existat și îndoieli. Pe unele planete ale sistemului solar, unde existau deja așezări serioase, au început să apară sentimente separatiste. În orice caz, au existat cereri de autonomie. Pe scurt, mai bine decât în istoria reală, dar totuși, sunt probleme și nu totul este roz.
  Dar, în orice caz, omenirea este unită și cu foamete și epidemii și aproape toate bolile au trecut. Și oamenii pot trăi câteva secole fără îmbătrânire, și deloc viață, ci aproape comunismul și raiul pe Pământ în secolul XXI!
  
  ȘANSA INTERESANTĂ A LUI CHURCHILL
  Churchill a fost de acord cu pacea cu Germania în următoarele condiții. Al Treilea Reich garantează Marii Britanii integritatea imperiului său colonial. Mai mult, Hitler chiar a fost de acord să nu ceară înapoi coloniile germane absorbite de Anglia în timpul Primului Război Mondial. În schimb, însă, germanii aveau libertate deplină de a dispune de coloniile franceze și olandeze. Și, de asemenea, puteau acționa cât de mult doreau împotriva Rusiei. Desigur, Fuhrer-ul nu avea de gând să tolereze URSS cu vecinul său. Germania a primit multe. Și a avut destul. Și în mod oficial Marea Britanie nu a pierdut nimic. Deci afacerea a fost reciproc avantajoasă. În orice caz, Anglia nu avea nicio șansă să-și păstreze posesiunile în Africa și Asia. Germanii ar fi capturat cu ușurință Egiptul, iar după aceea Orientul Mijlociu cu Irakul și Kuweit. Și apoi, prin Iranul progerman, ar fi ajuns în India.
  Ca să nu mai vorbim că Marea Britanie nu are nicio șansă să păstreze Africa.
  Războiul submarin și aerian, terminat, erau oricum britanici.
  Și astfel toate părțile au rămas în interesul lor. Și Hitler a început să pregătească un atac asupra Estului. Există mult mai multe tancuri în URSS și o mie și jumătate de vehicule, de o calitate mult mai bună decât cele germane.
  În comparație cu povestea reală, Fritz a ridicat cinci mii de avioane și încă o mie de tancuri. Lipsa pierderilor în Bătălia Marii Britanii a afectat și capacitatea de a folosi Corpul African în est.
  Adevărat, acest lucru a fost parțial compensat de faptul că surpriza a fost mai dificil de realizat.
  Stalin a anunțat totuși o mobilizare generală și a adus trupele în alertă. Dar lovitura germanilor s-a dovedit totuși puternică și bruscă tactic. Mai mult, nu se așteptau ca Fritz să-și arunce imediat toată puterea în lovituri. Și pentru a apăra, roșii sunt antrenați mult mai rău decât pentru a ataca.
  Trupele Wehrmacht-ului au spart apărarea și au putut avansa în direcțiile principale.
  Ceva mai lent decât în cea de-a patruzeci și unu-a poveste reală. Dar am ajuns la Smolensk. Unde au ajuns, au fost opriți de forțele sovietice superioare. Dar naziștii s-au întors spre sud. Deja la sfârșitul toamnei au capturat Kievul. Winter l-a prins pe Fritz, pregătit de luptă pentru un atac asupra Moscovei. Naziștii au stat iarna, în frig, fără să îndrăznească să asculte.
  Leningradul, la rândul său, este blocat.
  Cel mai rău dintre toate, Japonia nu a îndrăznit să intre în război cu SUA și Marea Britanie. Și ar putea deschide un al doilea front în orice moment. Iarna, trupele sovietice au încercat să avanseze, dar apărarea germană nu a fost niciodată spartă. În primăvară, naziștii au câștigat putere și au continuat să domine aerul. Dar din moment ce al Treilea Reich a primit petrol nu numai din România, ci și din Libia, Nigeria, Camerun, naziștii nu au avut atâta nevoie de petrol caucazian.
  Și Fritz a lansat o ofensivă în centru. În efortul de a lua Moscova.
  Dar linia de apărare a trupelor sovietice s-a dovedit a fi solidă. Timp de trei luni de lupte încăpățânate, naziștii au reușit să avanseze doar cu o sută, o sută douăzeci de kilometri.
  Și s-au oprit. Numai în Crimeea naziștii au putut să cuprindă Kerci și să blocheze Sevastopolul. Naziștii au capturat și jumătate din Donbass, în special Harkov. După pierderi grele în centru, Hitler și-a schimbat strategia și a decis, la sfatul lui Goering, să lanseze un atac aerian asupra URSS.
  În special, au fost folosite bombardiere Yu-188. Și mai nou și mai avansat Yu-288. Războiul a devenit din ce în ce mai pozițional. Hitler a contat pe noi arme și tancuri. În primul rând, Tigrii au intrat în serie, iar puțin mai târziu Leul, iar apoi Pantera. Cel mai protejat, desigur, a fost "Leul" cu armură laterală de 100 mm, și chiar și în unghi. "Tigrul" avea și o armură laterală bună. "Pantera" este mai rău, care nu a făcut o descoperire pe rezervor.
  Iarna, germanii țineau linia. Trupele sovietice au avansat fără succes în centru. Au încercat să recucerească și, de asemenea, fără succes, Harkovul. Germanii de aici erau pregătiți pentru apărare și puteau respinge atacul. Singurul succes al Armatei Roșii a fost operațiunea Iskra, când au reușit să străpungă pe uscat un coridor îngust către Leningradul asediat.
  În mai, naziștii au lansat un atac asupra Sevastopolului. Care a finalizat la 9 iulie 1943 căderea orașului cetate. Ofensiva din centrul naziștilor a început a doua zi. Au folosit un număr mare dintre cele mai recente tancuri. Inclusiv "Lev", care, datorită protecției din toate unghiurile, a promis să devină un bun rezervor inovator. De asemenea, Ferdinands au intrat în ofensivă - tunuri magnifice autopropulsate în felul lor.
  Ofensiva naziștilor s-a dezvoltat încet. Pierderile au fost mari. Tancul "Lev", a arătat o rată insuficientă de tragere a pistolului și performanțe slabe de conducere. Dar totuși, naziștii au reușit să-l înconjoare pe Vyazma. Și apoi ia-l. O bătălie a durat toamna târziu, iar atacul lui Fritz a secat.
  Armata Roșie a încercat să restabilească status quo-ul în timpul iernii. Și a reușit să o învingă pe Vyazma înapoi. Dar toate succesele s-au limitat la asta. Naziștii au putut rezista în centru. Și lângă Leningrad. Și lângă Harkov.
  În apărare, "Panther" a arătat un tanc bun. Cea mai masivă mașină a celui de-al Treilea Reich a fost produsă în cantități mari și s-a dovedit a fi poate cel mai bun mijloc de a face față tancurilor sovietice. În aer, luptele au continuat cu o oarecare superioritate a Luftwaffe. Avioanele germane erau bine înarmate, cu viteză mare, dar mai puțin manevrabile. Cu toate acestea, ME-309 sa dovedit a fi destul de eficient, în primul rând datorită vitezei și armamentului vehiculului.
  Și avioanele cu reacție erau pe drum. În primul rând, vânătorul ME-262, cel mai puternic argument. Adevărat, scump. Germanii au crescut constant producția de arme. Au folosit muncitori străini și aveau mai multe echipamente decât URSS. A apărut un model Focke-Wulf mai avansat - TA-152, care, cu arme și armuri puternice, avea o manevrabilitate mult mai bună și o viteză mai mare.
  Dar principalul lucru este, desigur, avioanele cu reacție. Noile LA-7 și Yak-3 sovietice au putut compensa doar parțial apariția unei noi generații de mașini în rândul naziștilor.
  Chiar înainte ca Panther să intre în serviciu, se credea că acest tanc nu era suficient de protejat. Mai ales pe laterale. Ca urmare, Panther-2 a fost dezvoltat pentru a fi mai protejat, mai greu și cu un tun de 88 mm. Și "Tigru" -2.
  URSS a construit IS-2 și T-34-85. Germanii aveau o pușcă de asalt MP-44 mai avansată. În serie a intrat și "Maus". Spre deosebire de istoria reală, al Treilea Reich nu a fost bombardat de Aliați și s-au putut produce o mulțime de echipamente.
  Luptele au arătat însă că tancul "Maus" era prea greu și mai mult sau mai puțin potrivit pentru apărare. "Tiger" -2 s-a stricat prea des și a fost și un tanc de apărare.
  Doar "Panther" -2 cu un motor mai puternic de 900 de cai putere, s-a dovedit a fi un vehicul satisfăcător pentru operațiuni de luptă. Nici "Leul" nu s-a arătat prea mult.
  Operațiunile reale de luptă au arătat că ME-262 nu este o mașinărie foarte fiabilă, scumpă și insuficient de manevrabilă, chiar și cu arme puternice. Mai activ, TA-152 a intrat în serie, care erau mai mult sau mai puțin potrivite ca cal de muncă. Ar putea fi o aeronavă de atac și un bombardier și luptător de linie frontală. Speranțele asociate cu ME-262 nu au fost pe deplin justificate. Cu excepția faptului că acest luptător este foarte greu de doborât, avea o armură puternică. Dar a cântărit și mult. Dar speranțe mari au fost asociate cu HE-162. Și parțial erau justificate.
  În vara zilei de 22 iunie 1944, germanii au dat în mod neașteptat lovitura principală în sud. Comandamentul sovietic a ținut principalele forțe în centru. Stalin credea în dezinformarea că inamicul va mărșălui din nou asupra Moscovei. Dar naziștii au reușit să depășească informațiile sovietice. În plus, au fost afectate și un număr mare de tancuri germane "Panther" -2, care sunt suficient de rapide și manevrabile și mai bine protejate, pe laterale.
  De asemenea, au fost produse o mulțime de "Tigri", mașini relativ ușor de fabricat. A existat și o nouă modificare a "Leului". Cu un pistol mai ușor de 88 mm, dar cu un motor de 1250 de cai putere. Acest "Leu" este cel mai de succes tanc - de tipul "Tiger" -2, dar mai greu, cu o armătură laterală mai groasă de 120 mm și pupa, care a compensat mai mult decât puternicul motor de la "Maus".
  Lev-2 s-a dovedit a fi un tanc inovator foarte reușit. Nemții au reușit să realizeze multe. Au capturat Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, au luat Voronezh. Și s-a întors spre cotul Donului. Până la urmă am ajuns la Stalingrad. Dar acolo s-au blocat în bătălii. Ca și în istoria reală, trupele sovietice au putut să-i înconjoare pe germani lângă Stalingrad. Cu toate acestea, naziștii au reușit totuși să iasă din încercuire. Cu toate acestea, germanii aveau mult mai multe tancuri. Bătăliile au arătat că "Panther" -2 și "Lion" -2 sunt capabili să lupte destul de decent iarna. În plus, tunurile autopropulsate E-25 au apărut în față. Acest vehicul era un tun Panther mic, cu legături joase, dar foarte agil și cu tragere rapidă.
  Naziștii s-au retras de la Stalingrad până în cotul Donului și au rezistat acolo. A venit primăvara anului 1945. XE-162 a intrat în serie, iar aviația sovietică a cedat acestui model. Dar cel mai important lucru sunt bombardierele cu reacție, care nu aveau egal. Ei au bombardat rușii cu aproape impunitate.
  Noul tanc german E-50 a intrat în serie - mai ușor decât Tiger-2, dar mai bine protejat și înarmat cu un motor puternic. Și tunul său de 88 mm 100 EL este de neegalat în ceea ce privește precizia și penetrarea armurii.
  Stalin căuta modalități de a face pace cu Hitler. De vreme ce noile tancuri IS-7 și T-54 erau încă în curs de dezvoltare. Și avioanele cu reacție sunt și mai vagi.
  Dar Führer-ul nu a vrut pace și a continuat ofensiva. De data aceasta, spre Caucaz, prin Porțile Terek. Naziștii au reușit să cucerească orașele sovietice - Grozny și Ordzhonikidze. Dar când au intrat în munți, progresul lor a încetinit.
  Apoi naziștii s-au repezit din nou la Stalingrad. În lupte, trupele sovietice au primit din ce în ce mai mult de la avioanele de atac cu reacție și bombardierele Luftwaffe. Dar Fritz înșiși nu au putut lua orașul, s-au blocat în bătălii. Deși i-au abandonat pe "Sturmtigers" în curs. Și aviația a presat.
  Yak-9 sovietic, cel mai masiv luptător, este depășit. Și germanii au apărut modele mai avansate ale ME-262, cu mult mai multă viteză și manevrabilitate. Și mai puternic în armament XE-162. Situația a escaladat și mai mult când Japonia a intrat în cele din urmă în război. Turcia a urmat exemplul. Până la sfârșitul celui de-al patruzeci și cincilea an, cea mai mare parte a Caucazului a fost capturată de germani și turci. Iar noul patruzeci și șase de an a adus dezamăgiri suplimentare URSS.
  Stalingradul încă a rezistat, dar la sfârșitul lunii mai a fost luat ultimul trimestru. Și germanii și turcii au capturat complet Caucazul. Și în iulie 1946, a început o nouă ofensivă împotriva Moscovei. Șansele naziștilor erau mari. Atât E-75, cât și E-100 au luat parte la lupte. Aceste rezervoare erau mai dense și mai bine protejate. Frontul sovietic a cedat încet, dar sigur... Până la sfârșitul toamnei, Moscova a fost înconjurată.
  Și Saratov a căzut în același timp. S-a dezvoltat o situație extrem de dificilă. Japonezii înaintau dinspre est. Stalin ia oferit lui Hitler pacea în orice alt termen decât capitularea. Fuhrer-ul a respins aceste propuneri.
  Iarna, Moscova a căzut după un asalt aprig. Și primăvara și vara, germanii au capturat întreaga regiune Volga-Vyatka. Pala și Vologda. Naziștii au reușit să ajungă la Sverdlovsk până la mijlocul toamnei...
  
  ROLUL FATAL AL CAMBERLANULUI
  Chamberlain nu și-a dat demisia și a reușit să încheie o pace onorabilă cu Hitler.
  Condițiile pentru Marea Britanie erau destul de favorabile: al treilea Reich garanta inviolabilitatea posesiunilor imperiului leului. Și Marea Britanie nu a pierdut niciun centimetru de teritoriu. Dar, în schimb, Hitler a primit libertate deplină în ținuturile ocupate ale Franței, Belgiei, Olandei. Și acestea sunt suprafețe mari. Și libertatea mâinilor în Est.
  Și numărul unu nazist nu a refuzat deloc să mărșăluiască asupra URSS. Și a continuat să adune puteri.
  Hitler dorea nu numai Africa și Siria, cu o parte din Asia, ci și pământurile rusești. În primul rând, desigur, grânarele din Ucraina, țările baltice, Belarus și petrolul caucazian. Deci planurile Fuhrerului erau napoleoniene.
  Germanii se pregăteau de război, formând forțe semnificative. Pe planul Barbarossa aveau mai multe trupe. În primul rând, desigur, aviația. Trei mii de avioane nu au fost doborâte în timpul bătăliei aeriene pentru Anglia și s-au alăturat rândurilor Luftwaffe. Plus, avioane care nu au fost distrase de Marea Mediterană, și pentru a acoperi Europa. Deci, nu au fost alocate cinci mii de aeronave planului Barbarossa, de două ori mai multe - zece mii.
  Și mai erau câteva tancuri. În primul rând, producția de mașini a crescut mai mult, deoarece al Treilea Reich nu a fost bombardat. În al doilea, patru sute de tancuri nu au mers în Africa. Și s-a luat ceva din Franța. Deci Fritz era mai bine pregătit pentru luptă.
  Adevărat, au pierdut puțin timp avansând împotriva Iugoslaviei și Greciei. Dar a terminat fără britanici mai repede.
  Și invazia URSS a început pe 7 iunie cu mai mult de o mie de tancuri și cinci mii de avioane. Și, desigur, erau mai multe infanterie și artilerie.
  Cel mai important lucru este că URSS, ca în istoria reală, nu era pregătită. Stalin i-a fost prea frică să lupte cu al Treilea Reich și a încercat să întârzie războiul cu orice preț și a fost din nou prins.
  Și apoi Japonia a atacat. De ce au decis japonezii să atace de data aceasta? Motivul este că Marea Britanie s-a retras din război, iar acum, caz în care, samuraii au fost nevoiți să lupte împotriva Statelor Unite și a Marii Britanii care nu erau legate de al Treilea Reich.
  Și, în orice caz, URSS părea a fi un inamic mai slab. Mai ales în primele zile ale războiului, cursul luptei a fost și mai rău pentru Armata Roșie decât în istoria reală. Deci, mai ales în aer, superioritatea naziștilor era mult mai puternică. Da, și sunt mai multe tancuri, mai ales în direcția sud, unde Rommel a dat dovadă de eroism. Și Armata Roșie nu este pregătită pentru apărare și nu există planuri pentru un război defensiv. Și se revarsă... Și chiar și Kievul a putut fi luat în mișcare și au ajuns devreme la Smolensk. Și Japonia a atacat și ea, ca să nu aștepte căderea Moscovei, pentru că în acest caz, toată lumea ar acuza-o că ea, ca un vultur, s-a repezit la inamicul ucis. Învins în același timp de germani.
  Nu, onoarea samuraiului cerea să lovească în timp ce URSS încă se zvâcnea. Și războiul a mers destul de bine. Samuraii au abandonat un număr mare de infanterie și au atacat pozițiile Armatei Roșii. Și a fost un succes uriaș din partea lor.
  Dar la periferia orașului Vladivostok au fost întâmpinați de o echipă de fete desculțe. Care a luptat cu furie sălbatică.
  Alenka a făcut coadă pentru samurai. Și apoi, cu degetele goale de la picioare, a aruncat o grenadă de o forță mortală. Și ea a sfâșiat o mulțime de japonezi, strigând:
  - Pentru gloria lui Stalin!
  Anyuta a tras și în inamic. Ea i-a cosit pe luptătorii galbeni apăsați și a răcnit:
  - Pentru marea Patrie!
  Și, de asemenea, degetele ei goale au aruncat un dar ucigaș al morții.
  Alla, această frumusețe cu părul roșcat, i-a cosit pe japonezii care înaintau. Iar picioarele ei goale au aruncat un dar al morții de o putere distructivă colosală. Și a sfâșiat samuraiul, strigând:
  - Slavă comunismului!
  Maria a tras și ea. Această frumusețe cu părul auriu. Și degetele ei goale aruncau daruri mortale ale morții.
  Și masa de samurai s-a prăbușit.
  Iar fata a mârâit:
  Nu vom renunța la Vladivostok!
  Iar călcâiul gol al fetei a cedat darului morții.
  Jocurile Olimpice s-au luptat cu înverșunare. Și apoi picioarele ei goale și puternice au aruncat o grămadă de grenade, sfâșiind adversarii.
  Războinicul șuieră:
  - Pentru Rusia Mare!
  Alenka, întrerupând soldații galbeni, a confirmat:
  - Patria este cu noi!
  Și călcâiul ei gol a cedat grenadei. Și a sfâșiat noii soldați ai marelui imperiu.
  Dar, în ciuda întregului eroism al Armatei Roșii, ea pierdea. Nu a fost posibil să se transfere divizii din Orientul Îndepărtat. Iar germanii au lansat un atac asupra Moscovei mult mai devreme decât în istoria reală și reușiseră deja să o înconjoare și să o captureze parțial, înainte ca ploile abundente să cadă și să apară dezghețul. Și acest lucru, desigur, a avut un impact asupra cursului războiului.
  Nemții sunt deosebit de puternici în aer. Aeronava lor primește în mod special trupele sovietice.
  Germanii din sud au fost, de asemenea, mai puternici și au avansat mai departe. Au reușit să ia Kursk, Voronezh chiar înainte de dezgheț și s-au mutat la Stalingrad. După ce au început războiul cu două săptămâni mai devreme și cu forțe mari, naziștii au avut un avans corect și acum au avut un avantaj vizibil în toate. Și povestea pentru Armata Roșie s-a dovedit mai proastă decât în realitate.
  Germanii au trecut mai repede prin Crimeea și au pătruns în Caucaz. Și acolo au obținut un mare succes. Mai mult, Turcia a intrat și ea în război, văzând cum se prăbușește URSS.
  Și așa nemții au luat Riazan și au continuat ofensiva. Și Stalin însuși a alergat ca un iepure de câmp. Și naziștii se apropiau deja de Gorki. Au fost lupte.
  Dar Moscova încă a rezistat: orașul este mare. Dar luptele au continuat pe străzi și naziștii s-au apropiat de Kremlin.
  Dar fetele sovietice le-au dat bătălie naziștilor, lângă orașul Gorki.
  Un întreg batalion de fete desculțe, în ciuda faptului că deja ningea și gerul era lovit, i-a întâlnit pe naziști.
  Natasha a deschis focul și și-a scuturat sânii abia acoperiți de șinuri de bikini.
  Apoi fata a cântat:
  - Slavă Marii Rusii!
  Și cu degetele goale de la picioare a lansat o grenadă cu putere distructivă.
  Zoya, trăgând în inamic și tuns Fritz-ul, a guturat:
  - Slavă eroilor!
  Și călcâiul ei gol a aruncat un cadou criminal al morții.
  Războinicul a ciripit:
  - Nu vom renunța la Moscova!
  Augustin, trăgând în inamic și tăind masele trupelor naziste care înaintau, scârțâi:
  - Avioanele noastre sunt bune!
  Svetlana, trăgând în naziști, a emis agresiv:
  - Pentru patria sfatului!
  Și cu degetele goale de la picioare, a aruncat un pachet exploziv.
  Fetele sunt foarte bune și sexy...
  Dar Alice și Angelica încă se luptă. Ei luptă cu forțe inegale.
  Au doborât un tanc cu o grenadă și se răstoarnă.
  Alice aruncă un pachet exploziv cu piciorul gol. Pistolul autopropulsat german este stricat, iar rolele zboară. O labă a nazistului a fost smulsă și un ceas de aur a strălucit.
  Alice a scârțâit:
  - Pentru măreția Patriei!
  Și degetele ei goale, în timp ce lansează o bombă criminală. Și a tăiat capul generalului.
  Și Angelica va exploda la naziști dintr-o bazooka. Și a lovit un alt tanc. Și a sfâșiat inamicul.
  Și ea cânta, dezvăluind dinții:
  - Slavă Marii Patrie!
  Fata a luat-o și, cu călcâiul gol și rotund, a cedat în fața darului mortal al distrugerii.
  Alice a acționat foarte agresiv și activ. O fată care a visat la realizări și succes.
  A fost arestată în al treizeci și șaptelea an, când era încă fată, împreună cu părinții ei. Mai întâi, m-au dus într-o cameră de căutare. Mi-au ordonat să mă dezbrac. Și lui Alice îi era foarte rușine. Figura ei feminină era încă în curs de formare. Dar sânii creșteau deja, iar paznicul și-a ciupit bustul cu cuvintele: "Oh, ce sâni!"
  Alice era jenată și înroșită:
  - Nu ma atinge!
  Matroana râse.
  - Deschide-ți gura fată, mătușă, examinează cu atenție!
  Alice deschise gura. Iar matroana îi băgă mâna în gură cu degetele. În mod neplăcut, desigur, Alice aproape că a vărsat. Mai ales când i-au apăsat rădăcina limbii.
  Dar cel mai rău a fost mai târziu. Matroana, simțindu-și gura, porunci:
  "Acum apleacă-te și întinde-ți picioarele!"
  Și și-a pus mănuși pe labele mari!
  Și cum laba ei s-a cufundat în sânul fecioarei, rupând himenul. Deci era sânge. Și a durut atât de tare încât Alice a țipat. Între timp, ceilalți doi paznici o țineau de mână. Și temnicerul a simțit-o, urcând până în uter, și foarte nepoliticos. Era agonie și lacrimile curgeau pe obrajii lui Alice. Și în anus nu a fost mai puțin dureros. Laba paznicului este mare, iar degetele ei sunt lungi și groase.
  Alice chiar a leșinat de durere și rușine. Apoi au adus-o înăuntru. M-au dus într-o altă cameră. Fotografiat gol din diferite unghiuri și am luat amprente.
  Și apoi m-au stropit cu apă rece dintr-un furtun și m-au stropit cu înălbitor. Au dat rom oficial: o rochie scurtă, gri, cu un număr, și m-au dus la o celulă cu alte fete. Era frig să mergi desculț, dar erau mulți copii în celulă și era destul de cald.
  Alice a fost dusă la interogatoriu câteva zile mai târziu. Acolo i s-a cerut să semneze o hârtie. Fata a refuzat. Apoi i-au fixat picioarele goale în ciopi și au bătut-o cu bastoane pe călcâiele goale. Alice a țipat, dar a refuzat să semneze până și-a pierdut cunoștința.
  A fost din nou aruncată în celulă. Represiunile au fost masive și nu a mai fost timp să se încurce cu copilul și să interogheze mult timp. Prin urmare, i s-a dat un termen presupus pentru furt și a semnat o trimitere către o colonie de muncă pentru copii fără proces.
  Alice a lucrat și a studiat acolo. Au fost puțini criminali, aproape toți copiii erau dușmani ai poporului. Mergeau desculți până la îngheț, iar în cizme de ger în cizme de stat. Lucrau douăsprezece ore pe zi. Au mâncat mai ales varză, dar au trăit împreună. Alice chiar și în tabăra copiilor s-a întărit și s-a întărit. Și acum a luptat desculță în zăpadă. Și partenerul ei Angelica stătea și ea. Doar ea a fost o adevărată criminală și criminală. Și colonia de copii a beneficiat și ea.
  Fetele s-au luptat cu încăpăţânare şi eroism.
  Dar totuși, Moscova a căzut... Și Caucazul a fost capturat. Și Stalin a fost otrăvit și de ai lui.
  Beria a semnat capitularea. Și a devenit guvernator asupra unei părți a teritoriului Rusiei.
  Și războiul din est s-a încheiat. Chamberlain a murit, iar Churchill i-a luat locul.
  Și atunci Hitler a decis că Marea Britanie are prea multe colonii. Nu e timpul să le tăiem?
  Și a început un nou război în 1944. Până atunci, germanii aveau cele mai recente tancuri Panther-2 și Tiger-2, mai avansate și cu motoare puternice. Și cel mai important, avioane cu reacție și submarine pe peroxid de hidrogen.
  Da, iar Japonia dorea să-și extindă posesiunile, în detrimentul coloniilor Marii Britanii și Statelor Unite. Până atunci, samuraii cuceriseră de fapt China. Și aveau planuri mari.
  Germanii au lansat o ofensivă în toamnă... Tancurile lor mai puternice se mișcau bine cu motoare puternice. Și avioanele cu reacție nu au avut deloc un adversar.
  Marea Britanie a fost bombardată. Și flota de submarine a chinuit-o. Și germanii au atacat Egiptul. Și au învins repede Marea Britanie acolo, au intrat în Orientul Mijlociu cu turcii. A fost luat și Gibraltar, iar trupele au intrat în Maroc, cucerind continentul negru.
  Pe scurt, războiul a mers într-un singur sens. În timpul iernii, germanii au capturat nordul Africii și Orientul Mijlociu. Și primăvara și Iranul și India. Da, iar japonezii au avansat cu succes și au învins America în portul Peru.
  Acestea sunt mari victorii. Și vara a avut loc o aterizare în Marea Britanie, care s-a încheiat în cădere în zece zile.
  Și în toamnă, Africa de Sud și Australia au fost capturate. Acum SUA sunt atacate.
  A trecut patruzeci și șase de ani în capturarea insulelor și războiul aerian și submarin. În 1947, capturarea Canadei și a Mexicului a început cu o lovitură dublă. Tancurile germane din seria "E" au devenit cele mai avansate și puternice din lume. Și pușca de asalt germană MP-64 nu a avut egal în toate privințele.
  Și farfuriile și discurile zburătoare erau pur și simplu imposibil de doborât, cât de invulnerabile sunt datorită jetului laminar.
  Și atâtea pierderi...
  Statele Unite au capitulat la 30 ianuarie 1948. La doar cincisprezece ani de la venirea lui Hitler la putere. Și a fost un eveniment glorios.
  Apoi a venit o perioadă de pace... Dar deocamdată. Pe 20 aprilie 1955 a început războiul dintre al Treilea Reich și Țara Soarelui Răsare cu toate coloniile sale. Războiul a fost brutal și a durat mai bine de doi ani, dar totul s-a încheiat cu victoria Germaniei.
  La 20 aprilie 1959, Hitler a organizat un referendum în care s-a înființat un singur imperiu în lume - al Treilea Reich. Și o monarhie condusă de Hitler.
  Și când Fuhrer-ul a murit în 1961, fiul său a reușit să preia tronul.
  În acest moment, oamenii zburau pe Lună și Marte, iar viața omenirii părea să se îmbunătățească.
  
  ANULAREA SENZAȚIONALĂ A ALEGERILOR
  Elțîn, după succesul senzațional al Partidului Liberal Democrat la alegerile din 1993, a luat sfatul radicalilor și le-a anulat rezultatele. Tocmai la timp pentru Anul Nou, fără a permite Dumei de Stat să se întâlnească. Și a devenit o senzație! Înainte de noile alegeri pentru Duma de Stat, programate pentru 12 iunie 1994, puterea legislativă a trecut Consiliului Federațiilor. Și a fost o mișcare tactică interesantă.
  În același timp, Elțin nu a interzis LDPR, iar regulile pentru alegerile parlamentare au rămas aceleași. Și cu siguranță a devenit o decizie puternică. Sau mai degrabă controversat. Dar întreaga putere a propagandei a căzut asupra partidului LDPR. Și era mult noroi. Deși, pe de altă parte, cu cât vor certa mai mult, cu atât popularitatea este mai mare. Suporterii lui Jirinovski au fost dezamăgiți de victoria furată.
  Și au fost revolte. Nemulțumită a fost și facțiunea Yabloko, care a câștigat un procent bun. Și nici "Femeile Rusiei", care a arătat un rezultat senzațional, nu este prea fericită. Dar "Alegerea Rusiei", condusă de Gaidar, a primit întăriri. Elțîn l-a demis pe moderatul Cernomyrdin, care, totuși, a împrumutat mult din vechiul sistem și l-ar numi pe Yegor Gaidar ca prim-ministru. Acesta din urmă a completat echipa cu noi reformatori. Și s-a adunat o echipă puternică... Care a început să prăbușească economia și mai rapid decât în istoria reală. Și privatizarea voucherelor a continuat.
  Confruntarea cu autoritățile a crescut. Și ratingul lui Jirinovski, în ciuda găleților de murdărie, și poate datorită lor, a crescut. Deși competiția electorală a fost mult mai dură. Și au fost mult mai multe partide care au strâns o sută de mii de semnături. Și s-a acordat mult mai mult timp strângerii semnăturilor. Și a avut efect. Patruzeci și patru de partide au putut participa la alegeri.
  Și de data aceasta, cu timp de antenă plătit, a fost mai rău. Și în timpul dezbaterii de la televiziune, Vladimir Volfovici a fost arestat și aruncat în Lefortovo. Acuzat de promovarea urii în cartea The Last Dash South.
  Dar acest lucru i-a ridicat și mai mult ratingul, deși nu i s-a dat cuvântul. Și astfel, alegerile pentru Duma de Stat au avut loc la 12 iunie 1994. Și imediat o senzație. În condiţiile unei concurenţe acerbe, partidul LDPR a obţinut peste patruzeci şi şase la sută din voturi la alegeri conform listelor de partid. "Yabloko", "Femeile Rusiei", "PRES", "agrarii" nu au trecut de bariera de cinci procente.
  Locul doi a fost ocupat de comuniști, iar al treilea de "Alegerea Rusiei" condusă de Gaidar. Cine a depășit-o cinci la sută....
  Și majoritatea pe listele de partid pentru Partidul Liberal Democrat. Da, și în districtele cu un singur mandat, a adăugat partidul lui Jirinovski, câștigând semnificativ mai mult de o sută de locuri. În general, parlamentul s-a dovedit a fi foarte de opoziție și anti-Elțin. Și partidul LDPR a primit o majoritate în Duma de Stat, aproape una constituțională. Și împreună cu comuniștii și constituționali.
  Există însă și Camera Superioară și însuși președintele. Și Vladimir Jirinovski a fost dus direct din celulă în sala de ședințe a Dumei de Stat. Astfel s-a format o nouă opoziție.
  Elțin avea puterea în conformitate cu noua constituție. Și puterea este foarte mare. Dar nu avea dreptul să dizolve Duma de Stat în primul an. Ca și în ultimele șase luni de președinție. Și aceasta este o situație gravă.
  A anula din nou alegerile parlamentare este deja prea mult. Și Elțin, după o oarecare ezitare, a decis să ofere Dumei de Stat un acord privind pacea și armonia.
  Vladimir Jirinovski a cerut ca răspuns la demisia guvernului și formarea acestuia pe baza majorității parlamentare.
  Acest lucru a provocat opoziție. Și Duma de Stat a adoptat un vot de neîncredere în guvernul lui Yegor Gaidar și a organizat o amnistie pentru prizonierii politici.
  Și a fost grav. Elțîn s-a trezit într-o situație dificilă. Și relațiile sale cu Duma de Stat au devenit ostile. Deși a fost adoptată o lege constituțională privind curtea constituțională și televiziunea parlamentară. La fel și codul civil. Și din nou a fost votat de neîncredere în guvern.
  Elțîn a semnat legea cu privire la statutul de deputat. Și totuși l-a demis pe Yegor Gaidar.
  Președintele Rusiei l-a propus pe Evgheni Primakov ca prim-ministru. Acest lucru s-a potrivit mai mult sau mai puțin tuturor. Dar Elțin a început în mod neașteptat un război în Cecenia. Și s-a confruntat cu o reacție negativă din partea Dumei de Stat. Și din nou a respins-o... Deși nu conform constituției.
  Dar din nou a anunțat noi alegeri parlamentare... Și l-a demis pe Primakov, numindu-l în locul lui pe Chubais.
  Dar situația a devenit mai complicată... Partidul Liberal Democrat a câștigat din nou, și chiar a adăugat voturi... Și până atunci alegerile s-au desfășurat după noi reguli. A fost necesară strângerea mai multor semnături, fiind indicată apartenența de partid a deputaților. Și LDPR a câștigat o majoritate constituțională. Iar al doilea partid au fost comuniștii. Restul barierei de cinci procente nu a luat-o.
  Și din nou confruntare cu Elțin. Crud pe fundalul războiului din Cecenia. Și începerea procesului de demitere.
  Elțîn a pierdut și sprijinul armatei din cauza războiului din Cecenia. Și Consiliul Federației nu a fost de partea lui.
  În plus, sănătatea lui Elțin s-a deteriorat brusc și s-a îmbolnăvit. Și noi alegeri prezidențiale au fost anunțate în Rusia.
  Vladimir Zhirinovsky a fost favoritul lor clar.
  Eltsin abia respira... Deci puterea însăși a căzut în mâinile lui Vladimir Volfovici.
  Dar apoi au avut loc alegeri și un nou președinte în Rusia. A moștenit o moștenire dificilă. Și a trebuit să fac multe. Dar cu măsuri dure, Vladimir Volfovici Jirinovski a ridicat statul. Și Rusia a crescut din ce în ce mai mult. În cinci ani, nivelul economiilor dinaintea reformelor a fost restabilit. Și cinci ani mai târziu, Rusia și-a dublat venitul național ca înainte de perioada de reformă.
  Dar Vladimir Volfovici a preluat restaurarea URSS. Belarus a fost primul care s-a alăturat Rusiei și în mod voluntar. Apoi Kazahstanul, apoi alte republici din Asia Centrală, mai ales când au fost atacate de talibani.
  Ucraina ardea cu Maidan, iar Rusia i-a venit în ajutor și a eliberat portocalele de la putere. Și apoi are loc un referendum și aderarea la URSS. etc. Până în 2015, Rusia și-a restabilit fostele granițe.
  Dar acest lucru nu a fost suficient. În sud, ISIS a preluat Irakul și Siria și alte câteva state. Volfovich i-a încurajat pe islamişti, permiţându-le să preia întregul Orient Mijlociu.
  În 2016, Finlanda a devenit parte a Imperiului Rus. Și în 2020, profitând de faptul că Statele Unite se înecau în coronavirus, iar ISIS a cucerit pământuri din India până în Spania... Și a început războiul cu acest Califat.
  Vladimir Zhirinovsky a decis să-și îndeplinească planul de lungă durată: ultima aruncare spre sud.
  Iar armata rusă era la acea vreme cea mai puternică din lume. Și takni-urile ei au fost grozave.
  Mai ales piramidală, creată după desenele genialului Oleg Rybachenko. Au fost pur si simplu grozavi...
  Mașina este cu două locuri, iar fetele din ea erau întinse, într-o piramidă. Întregul are doar cincizeci de tone, dar motorul electric are cinci mii de cai putere. Sunt mașini atât de rapide, complet impenetrabile pentru toate tipurile de proiectile.
  Și ea se grăbește pe pozițiile militanților Marelui Imperiu al ISIS. Și literalmente face minuni.
  Natasha, întinsă în acest tanc cu Zoya și trăgând cu o duzină de mitraliere, a remarcat:
  - Sunt o fată super?
  Zoya a răspuns cu încredere, apăsând butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare:
  Suntem grozavi aici!
  Un alt tanc care zboară împreună cu Angelica și Svetlana distruge și uriașa armată a califatului.
  Fetele rânjesc și râd:
  - Suntem cei mai tari dintre toti! Și să sărbătorim succesul!
  Și din nou doborâm dușmanii.
  Da, două tancuri nu pot fi străpunse de nimic din orice unghi. Acestea sunt fete în mașini de cel mai înalt nivel. Și nu pot fi sparte. Atât obuzele, cât și rachetele ricoșează.
  Natasha spune, cosind dushmans:
  - Pentru URSS!
  Zoya, eliminând adversarii, este de acord:
  - Pentru tara mama!
  Războinicii trebuie remarcați care luptă. Vladimir Volfovici Jirinovski a restaurat multe din vremurile URSS. El i-a returnat lui Leonid Ilici Steaua de diamant a victoriei. A readus-o pe Beria la gradul de mareșal cu toate premiile. Au înființat Ordinele: Ivan cel Groaznic, Petru cel Mare, Nicolae al II-lea, Alexandru II și III, Dmitri Donskoy.
  În plus, Vladimir Volfovici a restaurat monumentul lui Dzerjinski. S-a înființat Ordinul Ilya Muromets. Acesta este pentru sportivi. Și ordinea a fost stabilită de Mihail Lomonosov și Mendeleev. Și asta este și logic.
  Vladimir Volfovici a stabilit și un premiu pentru literatură cu o sumă de zece ori mai mare decât Premiul Nobel. Și a făcut mult mai mult.
  Una dintre ideile sale a fost înființarea ordinului - "Patria Mamă", cea mai scumpă dintre toate comenzile din lume cu un număr record de diamante. Și asta a fost ideea. În plus, designul comenzii a fost argumentat și aprobat mult timp.
  Și a existat chiar și o competiție.
  Vladimir Jirinovski a făcut alte modificări la reglementările militare. A introdus gradul de general de brigadă - inferior generalului-maior, dar superior colonelului. Iar postul de general-general este între generalul-colonel și generalul de armată. A existat și un nou grad de ofițer: Prim-Major. Între maior și locotenent colonel.
  Jirinovski a introdus un alt grad: subofițer. Acesta este între un subaltern și un sublocotenent. Au apărut și caporali. Restul titlurilor au fost păstrate.
  Vladimir Zhirinovsky a stabilit și titlul de Supermarshal, între Mareșal și Generalisimo. Și noul titlu de Supergeneralissimo.
  Așa a fost creată heraldica.
  Președintele, printr-un referendum, a desființat limitele mandatului. Și a devenit un dictator virtual. Și alegerile s-au ținut aproape fără alternativă. Și au ajuns în zona de nouăzeci și nouă la sută cu o coadă de cal. Si asa s-a intamplat...
  Dar, în orice caz, s-au organizat cel puțin alegeri și la ele au participat unele alternative de buzunar. Hitler s-a făcut cancelar pe viață.
  Apropo, Fuhrer-ul a pierdut singura sa alegere, cea de președinte, deși cu un procent decent și într-o luptă acerbă. Dar totuși, Hitler nu a riscat noi alegeri.
  În 2020, Vladimir Zhirinovsky a cucerit noi culmi și a purtat război cu Califatul Islamic. Și aceasta este o putere colosală. Iar luptele de acolo sunt foarte aprige.
  Și avioanele luptă, chiar și fără pilot. Și e misto și sângeros.
  Vladimir Jirinovski este noul lider al Rusiei și luptă pentru dominația lumii.
  În bătălii participă și farfuriile zburătoare care nu pot fi doborâte.
  Și fete frumoase rusești zboară pe ele.
  De exemplu, Maria și Mirabela sunt atât de cool în lupte.
  Și lansează lasere de luptă din farfurii. Și ard trupele ISIS, care sunt pur și simplu uriașe.
  Da, acest imperiu colosal care a înghițit Asia până în India, inclusiv Pakistan și Afganistan. Și jumătate din Africa. Și cât este populația și ce număr colosal.
  Maria apasă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și străpunge cel mai apropiat avion inamic și scârțâie:
  - Slavă erei comunismului!
  Mirabela arde rezervorul cu un laser și confirmă, de asemenea:
  - Vor fi vremuri și victoriile noastre grozave!
  Și fetele râd...
  Și vor arăta dinți care scânteie ca perle.
  Maria și-a amintit vremurile când era încă o fetiță și l-a văzut pe Jirinovski la un miting. A făcut o impresie asupra ei. Dar cum să nu aplaud acest lucru.
  Maria, când Vladimir Volfovici a fost arestat, a mers la Moscova. Fetița, ca un sfânt, se mișca desculță. Și a biruit oraș după oraș.
  Și picioarele ei goale erau atât de doborâte, iar picioarele ei erau tăiate și sângerau. Dar fata a mers și a mers. Și a venit la Moscova. Acolo a fost plasată într-un orfelinat. Și apoi trimis înapoi la părinții lor.
  Și s-a dovedit a fi un hajj pentru ea.
  Maria, la fel ca Gerda, a mers sute de kilometri. Ea a implorat pomana pe drum, era foame. Iar talpa ei goală o durea și o mâncărime atât de tare, dar în cele din urmă s-a acoperit de calusuri și a devenit tare ca copita.
  Maria și-a amintit asta și acum îi zdrobea pe mujahedini.
  Și chiar a cântat, scriind o poveste de dragoste din mers:
  Eu sunt Cernobog, fiica lui Dumnezeu rău,
  Eu creez haos, semăn distrugere...
  Măreția mea nu poate fi biruită,
  Doar răzbunarea furioasă arde în suflet!
  
  Când eram copil, îmi doream o fată bună,
  Ea a scris poezii și a hrănit pisicile...
  M-am trezit devreme dimineața
  Deasupra ei fluturau, aripile heruvimilor!
  
  Dar acum știu ce este răul
  Ce face lumea asta nefericită...
  Si ce zici de bine?
  Iată distrugerea iubită cu pasiune!
  
  Și și-a arătat fervoarea de fetiță,
  Că fiica lui Dumnezeu a devenit sclipitoare...
  Vom cuceri întinderile universului,
  Să arătăm putere, foarte puternic!
  
  Mare Părinte acest Cernobog,
  El aduce haos, războaie în univers...
  Te rogi lui Svarog să te ajute,
  De fapt, ești recompensat!
  
  Așa că am zis: mântuiește pe Domnul,
  Lasă furia să fiarbă în inima ta...
  Vom construi fericirea, cred în sânge,
  Să se umple pântecele până la refuz!
  
  Iubesc viclenia, răutatea și înșelăciunea,
  Cum să-l păcăliști pe Stalin tiranul...
  Nu poate fi făcut de rușine
  Și câtă ceață este pe lume!
  
  Aici am sugerat să facem o mișcare puternică,
  O lovitură pentru a distruge răul...
  Dar un Dumnezeu foarte negru s-a îndrăgostit,
  În toate aspectele, atât acestea, cât și viața de apoi!
  
  Cum m-am dovedit a fi obișnuit cu răul,
  Și în inima furiei, hrănit cu furie...
  A dispărut pofta de bucurie, bunătate,
  De îndată ce furia a pătruns de pe piedestal!
  
  Și ce zici de Stalin - și el este rău,
  Despre Hitler, deci nu există nicio întrebare...
  Genghis Khan a fost un bandit atât de grozav
  Și câte suflete a reușit să schilodeze!
  
  Așa că spun de ce să fii bine,
  Dacă nu există cel mai mic interes personal în ea...
  Când ești o ciocănitoare - mintea ta este o daltă,
  Și a dispărut când gândurile stupide!
  
  Așa că îmi spun mie și altora,
  Serviți puterea ca cerneala neagră...
  Atunci vom cuceri întinderea universului,
  Valurile vor străbate universul!
  
  Vom face răul atât de puternic
  Va da furiei nemurire,
  Cei care sunt slabi cu duhul au fost deja zdrobiți,
  Și noi suntem cei mai puternici oameni care cred în asta!
  
  Pe scurt, vom deveni mai puternici peste tot,
  Ridică sabia sângelui asupra universului...
  Și furia noastră va fi și cu ea,
  Vom primi o vocație plină de destin!
  
  Pe scurt, sunt credincios Cernobogului,
  Slujesc această forță întunecată din toată inima...
  Sufletul meu este ca aripile unui vultur
  Cei care sunt cu Zeul Negru sunt invincibili!
  
  CUB DE TIGRU ALB
  Un mic grup de circ mergea pe drumul de vară din Crimeea. Primul care a mers a fost un băiat desculț, cu părul blond, de vreo doisprezece ani. Un puști subțire, dar slăbănog, în pantaloni scurți și care mergea în căldură cu torsul gol. Coastele ieșeau, dar venele erau ca sârmă, sub aproape negru de la bronzul pielii.
  O fată l-a urmat. Părul castaniu deschis ars la soare, ca grâul prea copt. Sprâncenele fetei sunt, de asemenea, ușoare, iar fața ei, din praf și arsuri puternice de soare, este brună ca cea a țiganului. Dar trăsăturile feței sunt foarte frumoase, doar puțin ascuțite din cauza subțirii. Fata este zveltă, într-o rochie lejeră de bumbac deasupra genunchilor. Și, de asemenea, desculți, deși nu-i veți invidia pe cei care sunt fără pantofi dacă merg pe drumul stâncos al Crimeei. Nu numai pietrele sunt ascuțite, ci și fierbinți în soarele de vară.
  Dar fetele și băiatul sunt obișnuiți să aibă picioarele goale atât la căldură, cât și la frig, iar picioarele lor de bronz și tălpile caloase nu acordă atenție unor asemenea fleacuri.
  În spatele lor toacă o creatură drăguță. Alb, dar cu dungi maro. Drăguț pui de tigru albinos. De asemenea, slăbit, îngrozitor de foame, prind fluturi din mers și toarcă.
  În spatele umerilor fetei se află o urgie în mâinile unor accesorii. Încărcat puțin și băiatul. Se plimbă de dimineață devreme. Băiatul a călcat pe un ciob de sticlă. Și a simțit o înțepătură prin calus, a șchiopătat. Și astfel tălpile goale sunt doborâte, iar calusurile mâncărime de la pietrele ascuțite și fierbinți.
  Fata a zâmbit și a spus:
  - Ai grijă Olezhka! Uneori sunt surprize pe drumuri!
  Băiatul mârâi furios:
  - Da, nimic groaznic, nici măcar sânge! Dar cu ce îl vom hrăni pe Bimbo!
  Fata a tras aer în piept și a spus:
  - Da, puiul de tigru a trecut! Are nevoie de carne! Nu va dura mult cu resturile!
  Băiatul a răspuns zâmbind:
  - Sunt multe dachas cu oameni bogați. Poate vom bea carne. Și tu, Olesya, ai slăbit și tu...
  Fata s-a scuturat si a remarcat:
  - Și mie mi se potrivește! Agilitatea chiar a crescut!
  Iar fata a sărit în sus și s-a răsucit în vârful piciorului. Olezhka fluieră admirată, iar puiul de tigru mârâia.
  Acum câțiva ani se aflau în același grup de circ, care a contactat Voința Poporului și a fost învins. Olesya a participat și ea și, potrivit zvonurilor, chiar l-a trântit pe general. Și acum rătăcea prin Rusia desculță și neliniștită. Iarna, s-au mutat în Iran, Irak, unde au vâslit de-a lungul pantelor abrupte și au dat spectacole. Vara coboram in Rusia. Olesya știa mai multe limbi, inclusiv persana, și l-a învățat pe Oleg.
  E chiar amuzant să te plimbi prin Iran în voal, dar cu picioarele goale. Au zdrobit spectacolul și, cel mai recent, l-au primit pe Bimbo. De asemenea, un fugar, dintr-un grup. O fiară de o frumusețe rară, dar teribil de vorace. Stocurile au mers repede la el, deși puii de tigru au adunat o mulțime de oameni. Dar în ultimele zile, a apărut o serie întunecată pentru grup. Din anumite motive, o fată frumoasă, un băiat și un pui de tigru albinos nu au primit niciun ban. Și mureau de foame. Și cel mai rău dintre toate, foamea a fost îndurată de micii prădători.
  Triumviratul se aşeză la bifurcaţie. Olesya a împărțit doi cartofi mici între băiat și a dat toată pâinea puiului de tigru. L-a mâncat cu poftă și a cerut mai mult. Păcat că se văita atât de mult... Ca un cățel. Și ce slabă.
  Olesya s-a ridicat hotărât și și-a plesnit tălpile goale:
  - A mers! Să-i distram pe domni!
  Deja prima dacha i-a întâlnit neprietenos. Conducătorul a refuzat să o lase să intre și a numit-o pe Olesya prostituată.
  A doua oară a fost mai bine. O doamnă de treizeci și cinci de ani mi-a permis să intru. Oleg s-a schimbat într-un colanti ponosit și a galopat cu dibăcie. Olesya a încercat. Figura ei de gimnastă de fetiță este foarte dibăcie. Bimbo nu știa mare lucru, dar a sărit și prin cerc, pe care Olesya îl ținea cu degetele goale, cu tălpile întărite, dar fără să-și piardă grația. Doamna a fost foarte încântată și l-a întrebat pe Oleg:
  - Ești un clovn bun!
  Băiatul a răspuns supărat:
  - Nu sunt un clovn, ci un acrobat și un pic jongler!
  Doamna a întrebat:
  - Arde-o!
  Oleg a început să arunce cu obiecte cu plăcere. Inclusiv un pix și un pieptene întins pe masă.
  Doamna, zâmbind mulțumită, a întrebat:
  - Și această femeie este mama ta?
  Oleg clătină din cap.
  - Nu, partenerul meu!
  Doamna dădu din cap.
  - Da, e prea tânără... Ai părinți?
  Băiatul oftă încet.
  - Nu-mi cunosc parintii!
  Doamna a oftat tristă și a răspuns:
  - Orfană! Ei bine, încă mai am pantofi de la bătrâna servitoare! Adu-le!
  Lacheul, mormăind, a plecat. Olesya a zâmbit mulțumită. Apoi a venit lacheul. Pantofii erau deja uzați și cu pielea spartă.
  Doamna a mormăit:
  - Eu însumi sunt îndatorat și, din păcate, nu pot da mai mult!
  Olesya și-a luat pantofii și i-a mulțumit cu rezervare doamnei. Apoi au părăsit cabana. Fata a mormăit indignată:
  - Pentru un astfel de dealer de vechituri, nu va da mai mult de un nichel. La stingher! Și cât timp a durat!
  Oleg a remarcat:
  A fost o zi lungă, să luăm mai multe!
  La următoarea dacha, și mai puțin norocos. Au fost acceptați, dar după spectacol li s-a dat doar o farfurie cu resturi de la masă. Puiul de tigru, însă, i-a înghițit de vii. Cel puțin acesta este profitul.
  Dar la a patra dacha a izbucnit șapca cehă a băiatului, iar acesta a fost nevoit să continue desculț, din uniformă. Și mi-au dat doar un ban.
  La a cincea dacha nu aveau voie. În a șasea, au fost câțiva copii care, după ce au înconjurat puiul de tigru, au început să înfigă prăjituri în el. Au tratat-o și pe Olezhka. Băiatul înfometat a mâncat cu plăcere crema cu ciocolată. Dar trebuiau să muncească. Copiii nu au vrut să se lase mult timp. Barinul s-a uitat și la spectacol. I-a plăcut în special performanța gimnastei Olesya. Mi-a cerut să o repet de mai multe ori. Apoi a făcut-o și pe fată cu un tort. A durat mult, iar soarele apunea deja. Și au plătit doar două grivne.
  În cele din urmă, maestrul și-a pus laba pe piciorul gol al Olesyei și a gâlgâit:
  - Cu înfățișarea ta, poți câștiga bani mari în alt mod!
  Olesya se trase înapoi:
  - Niciodată! Nu voi merge la panel!
  Barmanul zâmbi și remarcă:
  - Este mai greu pentru o fată de la circ să găsească un mire profitabil decât o doamnă de virtute ușoară.
  Olesya a remarcat cu înțelepciune:
  - Dar dragostea este mai ușoară!
  Dar douăzeci de copeici sunt și bani. Le puteți cumpăra deja o sticlă de vodcă. În orice caz, puiului de tigru i s-a dat o bucată de carne. Olesya a vândut pantofii cu șapte copeici. Au avut destule să mănânce.
  Se întunecă deja și nu te plimbi prin dachas. Olesya i-a spus lui Oleg:
  - Mergem la pensiune?
  Băiatul dădu din cap cu încredere.
  - Nu va merge! Pute acolo!
  Olesya a fost de acord:
  - Și vagabonzi beți se vor lipi de mine. Ne vom găsi un loc într-o peșteră, iar înainte de a merge la culcare vom înota.
  Băiatul dădu din cap. S-au scăldat în piscina din deșert. Apa era caldă și sărată. Oleg a admirat figura lui Olesya, foarte musculosă și zveltă. Corpul ei nu părea deloc subțire, dar era foarte armonios. Fată bronzată, gimnastă. Cum își grăbește activ brațele și picioarele. Ca o panteră la vânătoare.
  Oleg și-a amintit de lucrarea despre Mowgli. A fost o poveste amuzantă despre un băiat care a fost crescut printre lupi. Ceva asemanator cu ei. Te plimbi, dar ești liber, vezi atât de multe. Aceleași dachas sunt luxoase, unele cu fântâni și sculpturi. Foarte frumos. Mai ales vara în Crimeea. Una peste alta, vara este o perioadă grozavă. E mai rău iarna. Chiar și în Iran și Irak este frig noaptea. Se mișcă adesea noaptea pentru a se încălzi, dormind în aer liber.
  După ce s-au îmbăiat suficient, băiatul și fata au adormit. Sunt tineri, sănătoși, antrenați. Dorm ca animalele sălbatice: sănătoși, fără să acorde atenție suprafeței dure. Și ce zici când un corp sănătos nu are nevoie de paturi de pene. Și este foarte bine să dormi la aer curat.
  Dar, spre deosebire de animale, oamenii văd vise... Oleg a visat cum a devenit cabana pe o navă de pirați și a luptat. Cu o sabie, atacând soldații englezi în uniforme. Tăierea și mărunțirea dușmanilor. Aici băiatul lovește cu piciorul gol în vintre. Se ridică și îi zdrobește pe britanici. Dash între inamici. Ele cad, tăiate și stricate. Și băiatul ridică a doua sabie. Conduce moara, și foarte magistral. Baiatul este foarte destept...
  Dar visele sunt vagi și îți amintești doar trăsăturile comune din ele.
  A doua zi, trebuie să mergeți din nou la dachas. Mai mult, vor fi uciși, iar puiul de tigru ar trebui hrănit.
  Fata a încercat să pară veselă și a zâmbit. Este foarte frumoasă, iar ușile paznicului i s-au deschis de bunăvoie. Dar aici au servit mult mai rău. În prima dacha, domnii și-au urmărit de bunăvoie pantomima. Domnului îi plăcea mai ales să urmărească pâlpâirea picioarelor goale, musculoase și bronzate ale Olesyei. Dar aici au servit doar resturi de la masă, care au fost hrănite puiului de tigru.
  Au ținut-o mult timp în a doua dacha, maestrul chiar a mângâiat piciorul fetei. Doamna a oferit-o pe Olezhka un tort. Mi-au dat un ban. Următoarele două case erau goale - domnii nu au venit.
  Olesya remarcă uluită:
  - Da... Nu poți face avere aici!
  Olezhka mormăi furios:
  - Este mai bine să vânezi jaf! Mai profitabil!
  Olesya a ridicat privirea ca răspuns și a cântat:
  - Ce cer albastru. Nu suntem susținători ai jafului!
  Următoarea dacha s-a distins prin dimensiunea sa enormă și luxul uimitor. Fântânile erau aurite și țâșneau sus în cer. La intrare stăteau lachei îmbrăcați luxos. Olesya a fost chiar jenată de aspectul ei deschis desculț. Lacheul în vârstă a strigat:
  - Nu dăm săracilor!
  Fata a raspuns:
  - Suntem circ! Să risipim tristețea!
  Olesya fluieră și își ridică piciorul gol. Puiul de tigru alb a sărit peste și a râs amuzant în aer. Olezhka a ridicat un cerc, iar Bimbo s-a strecurat în el și l-a întors din nou cu susul în jos.
  Lacheul șef a fluierat și a mormăit:
  - Nu-i rău! Poți trece!
  Băiatul și fata au intrat pe poartă. Un pui de tigru alb a intrat și el. Stăpânul continentului se simțea plictisit în palatul său luxos de tip rustic. Așezat într-un foișor în fața unei mese luxoase, un nobil nobil a mestecat carne grasă și a spălat cu vin scump dintr-un pahar de aur. Lângă el stătea o femeie tânără, frumoasă, într-o rochie împodobită cu bijuterii. Pe verandă a sărit o fetiță de vreo șapte ani într-o rochie deșteaptă și foarte asemănătoare cu soția maestrului, doar părul ei era mai deschis.
  Stăpânul se uită cu privirea la Olesya. Ea este exact opusul unei soții. Blonda vs. bruneta, zvelta, musculosa, silueta slaba vs. plenitudine. Piele de ciocolată neagră împotriva paloarei aristocratice. Desigur, nobilul nobil a examinat cu nerăbdare fata, picioarele goale, sânii înalți, talia subțire. Da, gândi maestrul, soția mea s-a îngrășat. Și asta...
  Olesya și Oleg au început să interpreteze numere. Olesya a dansat într-o singură combinație, care le-a plăcut atât de mult bărbaților. Oleg a jucat acum în dresuri și un tricou strălucitor. Desculț a fost oarecum mai dexter decât în cehi. Băiatul se învârtea, făcea sărituri, sărea. Olesya îl ridică pe mâna ei întinsă. Puiul de tigru alb a sărit prin cercuri, brațe și picioare, a trecut prin foarfece.
  Olesya a cântat și melodia pe o mică ghiurdă. Băiatul jonglea. Apoi fata a jonglat, apoi au fost împreună. Artistii de circ erau ageri, se învârteau mult. Olesya a făcut chiar și un dublu salt și au mers împreună pe mâini. Apoi puiul de tigru a sărit din nou printre cercuri, pe care Olesya s-a ținut cu degetele goale de la picioare.
  În timpul spectacolului, fata se învârtea și din când în când țipa de admirație. Barin și soția lui au aplaudat cu reținere. Dar era evident că erau fericiți.
  La final, băiatul și fata au cântat, iar vocile lor sunt minunate, pline de sunet. După aceea, Olesya a întins o pălărie pentru a strânge bani. Era atât de frumoasă, abia acoperită de combinație. Stăpânul-continent a zâmbit și a remarcat:
  - Am fost, cândva, eu însumi cerșetor, însă, dintr-o familie nobilă. Și a reușit să devină milionar și să-și cumpere un titlu princiar. Ce poate într-o zi și vei deveni bogat!
  Olesya a răspuns zâmbind:
  - Mulțumesc, Excelență!
  Barin remarcă sec:
  - Dar risipitor, nu va câștiga bogăție! Prin urmare, îți sugerez să-mi vinzi micul tău animal.
  Olesya și-a forțat un zâmbet și a spus:
  - Bimbo este prietenul nostru, nu este de vânzare!
  Stăpânul zâmbi furios și remarcă:
  - Asa spun de obicei cand vor sa sparga un pret mare! Dar nu mă poți păcăli! stiu cat de mult! Ofer un chervonets, și nu încă o jumătate de duzină!
  Olesya clătină din cap.
  - Îmi pare rău, domnule, dar acest prieten nu este de vânzare! Nu pentru orice bani!
  Prințul mârâi furios:
  - Da, ar trebui să te bucuri că te eliberez de o asemenea povară. Un tigru are nevoie de o avere pentru a se hrăni. Și când va crește... Crezi că ți se va permite să rătăciți prin oraș cu un prădător mare și periculos?
  Olesya era confuză. Într-adevăr, îi trecea uneori prin minte gândul ce să facă cu Bimbo când va fi mare. Deja acum poliția se uită cu degetul la ei, dar ce se va întâmpla după câteva luni?
  În orice caz, Bimbo va trebui să se despartă curând. Zece ruble sunt și bani. Puteți cumpăra un cățel și îl puteți antrena. Câinele mănâncă mai puțin și poți călători cu el timp de un an. Economisiți niște bani și poate deschideți o afacere. Sau sări în căsătorie... E frumoasă, închipuită.
  Olesya a ezitat, bunul simț a sugerat că prințului ar fi mai bine cu un pui de tigru decât să moară de foame cu un grup rătăcitor. Și că, dacă te despărți de un prădător, este mai bine să o faci acum, când a apărut o astfel de oportunitate.
  Dar apoi fiica stăpânului, o fată cu funde brodate cu perle, a dat cu piciorul în picioare și a țipat:
  - Vreau un tigru! Vreau un tigru alb!
  Prințul a fluturat cu mâna și a bătut cu pumnul:
  - Taci! Acum fac afaceri!
  Soția a exclamat:
  - Nu striga la copil!
  Fata era evident răsfățată și nu i-a fost frică. Dar sărind înapoi, ea țipă mai încet:
  - Cumpără tati! Cumpără un pui de tigru...
  Soția i-a remarcat fiicei sale zâmbind:
  - Acest animal poate fi periculos... Este un prădător și mănâncă fetițe!
  Stăpânul a pocnit din degete și a spus:
  - Ultimul cuvânt este cincisprezece ruble! Îngenunchează-ți mai mult, nu voi adăuga!
  Olesya, înclinându-se, a întrebat:
  - Ne putem pensiona, Excelență?
  Prințul mârâi:
  - Nu! Pentru ultima dată, te întreb, dai un pui de tigru pentru cincisprezece ruble?
  Olesya clătină din cap. Stăpânul continentului a întrebat sarcastic:
  - Care e numele tău?
  Fata a răspuns zâmbind:
  - Olesya.
  Prințul zâmbi amenințător.
  - Ai un pasaport? Să arătăm!
  Olesya se cutremură și păli. Prințul a bătut din palme și a strigat:
  - Ia-i si cheama politia! Mi-au furat tigrul și inelul cu diamante!
  Fata a exclamat cu bucurie:
  - Bravo tata!
  Olesya a fost atacată de lachei. Fata nu a rezistat. Ea și Olezhka au fost legate cu frânghii și încuiate în subsol. La scurt timp a sosit și poliția.
  După ce l-au ascultat pe prinț, i-au pus cătușe pe Olesya și Oleg pe mâini și picioare. Mai mult, aveau dimensiuni speciale pentru copii. În care hoții de minori erau înlănțuiți.
  După aceea, fata și băiatul au fost duși la închisoare. Acolo au fost împărțiți. Oleg a fost aruncat în pivniță, unde erau deja o duzină de băieți încătușați, iar Olesya a fost aruncată într-o celulă cu femei. Nu a fost dulce. Este o duhoare în celule, în loc de latrină este o gaură în podea, este umed și semiîntunecat. Băieții erau ținuți în cătușe, ceea ce este foarte incomod. Mâinile și picioarele sunt legate. Este dificil să te deplasezi într-o cameră înghesuită. Au hrănit doar cu pâine și apă, uneori dădeau fructe putrezite.
  Au stat acolo până la proces. Apoi băieții erau așteptați fie prin muncă silnică, fie printr-un adăpost de închisoare. Femeile, de asemenea, fie la muncă grea în Siberia, fie în Asia Centrală pentru recoltarea bumbacului, fie la închisoare cu muncă în orice fabrică pentru alimente guvernamentale. Și înainte de proces, puteți sta la discreția autorităților. În plus, prizonierii au fost și biciuiți.
  Oleg și Olesya au primit ordin să fie biciuiți în același timp. Băiatul și fata erau dezbrăcați până la brâu și întinși pe capre. Erau flancați de doi polițiști. Gardienii au înmuiat tijele într-un mortar. Au fluturat prin aer, doborând picături. Și atunci, deodată, la comandă, băieții și fetele s-au lovit la spate. Olesya și Oleg și-au strâns dinții strâns ca să nu țipe. S-a măsurat bătaia. Poliția s-a bătut cu un entuziasm moderat, făcându-și doar datoria. Băiatul și fata, respirând greu, au îndurat. După o duzină de lovituri, pielea a izbucnit și a picurat sânge. A fost foarte dureros.
  Comandantul, care prescrisese o sută de lovituri, rânji. Dacă copitele celor pedepsiți sunt aruncate, așa este soarta lui Dumnezeu. Apoi strălucește munca grea pe tot parcursul vieții. Pentru furtul pe o scară deosebit de mare, pentru atentatul la viața prințului și a soției și a fiicei sale. Și apoi s-a dovedit, de asemenea, că o căutau pe Olesya ca complice la uciderea guvernatorului. În orice caz, fata va fi condusă pentru totdeauna în Siberia. Ca fetița. Deci ar putea fi mai bine să fii apăsat.
  Oleg și Olesya au îndurat cu curaj toate cele o sută de lovituri fără să-și piardă cunoștința. Dar spatele lor s-a transformat într-o mizerie sângeroasă. După aceea, le-au pus din nou cătușe și i-au aruncat în închisoare.
  Băieții-prizonieri, zdrăngănind cătușele, au pus paie pe Oleg bătut. Spatele unui băiat de doisprezece ani a fost tăiat cu brutalitate.
  
  Băiatul de la circ a glumit chiar:
  - Deci spatele meu va fi și mai puternic!
  Băiatul mai mare din celulă a remarcat cu respect:
  - Bravo, n-ai strigat! Un barbat adevarat!
  Oleg a raspuns:
  Nu le voi face pe plac!
  Nici Olesya nu scoase un geamăt. S-a întins pe paie în celula femeilor. Cele mai multe dintre fetele din ea erau tinere, în zdrențuri, unele clincheind cu lanțuri. I-au spălat pe spate Olesya, ca să nu se infecteze.
  Lui Oleg i s-au adus niște pâine și apă de stat. Iar temnicerul a turnat lapte. Băiatul bătut a fost bătut cu un dublu pe care l-a adus fata desculță și s-a simțit mai bine. Apoi a adormit adânc, ignorând durerea.
  El a visat că ei, împreună cu Olesya, apărau Sevastopolul în timpul asaltului: de către trupele britanice, franceze și turce.
  Băiatul aduce obuze la tun. Și ea trage. Olesya arată, sprijinindu-se pe picioarele ei goale și dăltuite. Mai sunt și alte fete lângă ea.
  Toți desculți, și în rochii rupte, abia acoperându-și trupurile. Fetele sunt toate bronzate și desculțe.
  Tocurile lor prăfuite fulgeră sub nasul băiatului. Oleg este entuziasmat.
  Pistolul trage cu obuze de fragmentare puternic explozive. Și mătură o masă de soldați de infanterie ai armatei aliate. Și încearcă să treacă înainte.
  Și din partea rusă se luptă un întreg regiment de fete. Și toți sunt desculți, pe jumătate goi și foarte frumoși.
  Și se luptă ca niște eroi. Mai exact, eroi frumoși, cu picioarele goale. Și trag bine. Și cu degetele goale de la picioare aruncă grenade cu o forță mortală.
  Oksana, luptând, a cântat:
  - Pentru tată-rege! Nu vom câștiga degeaba!
  Și călcâiul ei gol a aruncat o bombă mortală. Și a sfărâmat o masă de luptători ai armatei aliate.
  Fetele îl protejează pe Malakhovy Kurgan: un punct cheie în apărarea Sevastopolului. Și luptele sunt foarte brutale.
  Oleg însuși, împreună cu fetele, țintește o armă și trage în mijlocul trupelor engleze care avansează.
  Apoi băiatul a cântat:
  - Slavă marii noastre Patrie!
  Iar piciorul ei gol, copilăresc, aruncă o grenadă mare și distructivă.
  Oksana ciripește, făcându-i cu ochiul partenerului ei:
  - Ei bine, ești un băiat bun!
  Oleg a chicotit si a raspuns:
  - Ce pot sa spun? Războiul este întotdeauna rău dacă nu este câștigat decisiv!
  Iar băiatul din nou, gol, copilăresc, cu călcâiul rotund, a aruncat o grenadă de o putere de moarte.
  O altă fată, Natasha, a postat pe Twitter:
  - O voi strica!
  Oksana a aruncat cu piciorul gol un sac distructiv de rumeguș de casă și a spus:
  - Și conduc în sicriu!
  Fata lui Augustin, trage și ea dintr-un tun. Cântărețul cântând tuns pe linia britanicilor.
  Războinicul cu părul roșu a scârțâit:
  - Pentru Patrie până la capăt!
  Svetlana luptă și ea din toată puterea ei. Fata a folosit un tun care se învârte cu multe butoaie. Și ea a derulat, coborând rândurile deodată în rândurile engleză și turcească.
  Se bate si Zoya, fata asta cu parul auriu. Și cum bate inamicul și elimină o mulțime de dușmani.
  Și ciripit:
  - Slavă țarului rus!
  Și cu degetele goale de la picioare, va arunca din nou o grenadă cu o putere mortală. Și ucide o mulțime de adversari.
  Războinicii de aici sunt de o mare frumusețe și erotism. Și, de asemenea, aruncă încărcături letale din rumeguș din catapulte, sfâșiind literalmente pe toată lumea. Și bombele de rumeguș sunt foarte letale.
  Natasha țipă și își scutură mamelonul de la sânul gol:
  - Slavă Rusiei!
  Și cu călcâiul gol aruncă din nou ceea ce aduce distrugere și distrugere, sfâșiind regimentele trupelor aliate.
  Această movilă este de o importanță cheie. Conține cheia apărării cetății.
  Iar fetele știu asta și se luptă cu disperare. Iar fetele sunt foarte frumoase, musculoase și sexy.
  Și mușchii lor se joacă și sclipesc ca valuri pe apă. Și astea sunt fete foarte agresive.
  Și dacă se luptă, atunci este mai bine să nu începi cu ei. Și atunci o vor lua cu adevărat și o vor rupe.
  Olesya, aruncând o grenadă cu piciorul gol, spune:
  - Comunismul pentru totdeauna cu noi!
  Și cât râde! Să spunem doar o fată luptă. Și dacă începe să tundă adversarii, atunci nu se va opri.
  Natasha, trăgând în dușmani, a cântat:
  - Zdrobim inamicul faimos,
  Să existe un rezultat al mormântului...
  Și deodată devine atât de liniștit
  Hai să dăm cu piciorul fetelor!
  Și britanicii s-au dat înapoi. Dar aici sunt perlele turcilor. Și sunt din nou întâmpinați de arme, distrugând complet inamicii.
  Zoya a luat-o și a cântat, aruncând cu degetele goale un cadou criminal al morții:
  - Corb negru, lebădă albă, ce bine!
  Dacă ești valoros în viață - asta e bine!
  Și din nou, călcâiul gol al fetei a lansat ceva foarte mortal și colosal distructiv.
  Augustin, trăgând în adversari, a notat în mod logic:
  - Victorii colosale, vino după noi!
  Și cu degetele goale de la picioare a aruncat din nou pe criminal și aducând moartea.
  Svetlana, trăgând în aliați și turci, a remarcat:
  - Puterile mele nu vor trece!
  Și călcâiul ei gol a lansat din nou ceea ce făcea carnea în bucăți.
  Natasha, trăgând, a remarcat:
  - Cred că întreaga lume se va trezi!
  Iar piciorul ei gol va începe o distrugere colosală.
  Lupta continuă cu mare vigoare. Englezii își reconstruiesc rândurile dezordonate și le abandonează din nou.
  Bătălia crește ca focul.
  Băiatul Oleg trage și cântă:
  - Sfânta mea patrie,
  În marea iubirii și a câmpurilor de iarnă...
  Ești de la capăt la capăt
  Sunt un băiat vultur, nu o vrabie!
  Și din nou bătălia bubuie, iar valul stropește și se rostogolește la bord.
  Și fetele cum să lanseze o bombă dintr-o catapultă. Și fregata engleză, după ce a fost avariată, se întoarce.
  Olesya a cântat:
  - Sunt fată, nu pisică,
  Trăiește în mine acum
  hipopotam uriaș,
  Și un leopard!
  Și din nou, piciorul gol al fetei aruncă ceva mortal la moarte. Și destul de înfiorător.
  Natasha a remarcat filozofic:
  - Rusia nu este întotdeauna pregătită pentru război!
  Augustine, aruncând o grenadă cu piciorul gol, întrebă:
  - Și de ce?
  Zoya șuieră, dezvăluind dinții:
  "Pentru că atunci când e gata, nu există proști care să se bată cu ea!"
  Svetlana a cântat ca răspuns:
  Nu există mai frumoasă Patrie-Mamă-Rusia,
  Luptă pentru ea și nu-ți fie frică...
  Nu există țară mai frumoasă în univers -
  Întregul univers, torța luminii Rus!
  Și fata a râs în hohote... Și din nou, piciorul gol, de parcă ar lansa un cadou mortal de moarte. Și a luat o mulțime de adversari și i-a rupt deodată.
  Olesya a observat, jucându-se cu mușchii abdominali:
  - Sunt o fată foarte uniformă, nu simplă!
  Și ea scuipă... Și o duzină de soldați turci s-au prăbușit din scuipatul ei. Și a fost groaznic.
  Oleg a remarcat agresiv:
  - Cred că vom învinge inamicii!
  Și din călcâiul copilului gol a zburat un cadou de moarte.
  Luptând, Olesya a ciripit:
  - Preasfântul comunism să fie cu noi!
  Și degetele goale ale fetei, aruncau mortal și distrugător.
  Natasha flutură mâna. Fetele au tras o salvă de arme și au tăiat câteva linii. Apoi râd:
  Ce cer albastru
  Vom învinge inamicul jafului...
  Un leu și un vultur nu au nevoie de un cuțit
  Îl vei zdrobi cu cuvântul păduchi,
  Și apoi semeni secară!
  Războinicii sunt într-adevăr atât de minunați, cu dinți de perle și, în general, super.
  Zoya a tras cu tunuri cu mai multe țevi și a scârțâit, dezvăluind dinții:
  - În războiul sfânt, acolo va fi victoria noastră!
  Augustin, cosind adversarii, ciripit:
  - Steagul imperial înainte! Slavă eroilor căzuți!
  Iar fetele, continuând să tragă și să tundă trupele aliaților, fără pauză, au cântat:
  - Nimeni nu ne va opri
  Nimic nu ne va învinge...
  Fata va deveni, de asemenea, un erou,
  Și are o sabie și un scut!
  Svetlana a fost de bunăvoie de acord cu asta și a aruncat un alt dar al morții cu piciorul gol și cizelat, urlând:
  - Există o sabie și un scut!
  Fată luptă aici. Împotriva ei, orice metodă este neputincioasă!
  Războinici un întreg regiment, așa că toată lumea este zdrobită de priceperea lor. Și tund inamicii foarte activ.
  Zoya, dezvăluind dinții, remarcă:
  - Trebuie să lupți pentru Mama Rusia!
  Și călcâiul ei gol și rotund a aruncat un alt dar al morții pentru rati străini.
  
  CELALALĂ ALEGERIE A RUSIEI ÎN 1994
  Elțin a decis să se țină de cuvânt și să organizeze alegeri anticipate pe 12 iunie 1994. La urma urmei, el a promis asta și chiar a emis un decret similar. Mai mult, lui Elțin i se părea că va triumfa triumfător. Prin urmare, chiar și în constituția din 1993 scria că alegerile vor avea loc pe 12 iunie 1994, dar numărătoarea inversă a puterilor în conformitate cu noua constituție ar începe din acest an, așa că Elțin primește teoretic mandat pentru încă opt ani! Dar nimeni nu se aștepta ca Vladimir Jirinovski să aibă rezultate atât de bune la alegerile parlamentare, încât să devină principalul adversar al lui Boris Nikolaevici. Și un inamic serios. Care, spre deosebire de comuniști, nu este asociat cu greșelile și eșecurile din trecut și poate trage capital.
  Elțîn, însă, nu a mai putut câștiga înapoi, întrucât alegerile din 12 iunie 1994, odată cu resetarea mandatului anterior, au fost consacrate într-o prevedere temporară a constituției și confirmate printr-un referendum. Și nu poți schimba asta doar așa. Și acum trebuie să mergi la vot când ai cel mai periculos concurent. Și nu comunist obișnuit, dar cine? Fascist? În orice caz, Elțin a avut de-a face cu ceva nou. Și lupta s-a dovedit a fi serioasă.
  In primul rand informativ. Și atenția presei s-a concentrat asupra lui Elțin și Jirinovski. Imediat a avut loc un schimb de lovituri. Și aici Elțin a avut dezavantaje ale guvernului. Inclusiv o inflație ridicată și o scădere colosală a producției. La fel și o creștere a criminalității. Și Elțin a avut probleme de sănătate. Și apoi încearcă să câștigi alegerile.
  Vladimir Zhirinovsky, simțindu-se inspirat, era pe val. Și o parte din mass-media l-a susținut activ.
  În plus, a existat o scindare în elită. Unii dintre oligarhi îl considerau pe Jirinovski al lor și liderul burghez. Și de ce este mai rău decât Elțin? E timpul să schimbi caii? Mai mult, Elțin este cu adevărat bolnav și s-a epuizat și este o persoană odioasă și beată.
  S-au prezentat și alți candidați. Legea alegerilor prezidențiale nu a fost încă votată. Și alegerile se țin după vechile reguli: strângeți o sută de mii de semnături.
  Elțin a fost sfătuit să nu schimbe regulile. Să fie mai mulți candidați la președinție. Vor înjura mai mult, vor pulveriza electoratul de protest. Poate că acest lucru este mai profitabil pentru un singur candidat de la guvern. Așa încât toți nemulțumiții au fost împrăștiați pe diferite nume de familie. Și a fost mai puțin timp pentru toată lumea să facă campanie.
  Deci sunt o mulțime de candidați. Desigur, în primul rând, însuși Vladimir Jirinovski. Apoi Yavlinsky. De asemenea, Ziuganov. Și puțin mai târziu, generalii Ruțkoi și Makashov au fost eliberați sub amnistie. Apoi Varennikov a ajuns la președinție. Și Barkashov, care era considerat fascist. Înregistrat fără probleme: lăsați-l pe Jirinovski să atragă mai multe voturi.
  Există destul de mult timp pentru strângerea semnăturilor și au fost înregistrați un număr decent de candidați. Și Alla Pugacheva s-a băgat în președinția Rusiei. Si multe altele. Yuri Vlasov, de exemplu, și Anatoly Karpov. O întreagă cavalcadă s-a repezit să asalteze tronul. În total, treizeci și nouă de candidați au trecut de înregistrare și au strâns semnături aici. Și au fost peste două sute de oameni care au vrut.
  Echipa lui Elțin a încurajat chiar un număr mare de candidați. Actualul guvern nu se aștepta să câștige în primul tur. Dar pentru a pulveriza opoziția și, în primul rând, pentru a forța pe Jirinovski să se dizolve - vă rog!
  Zyuganov nu era încă un politician binecunoscut și recunoscut la acea vreme. Și Alexandru Lebed a rămas încă în armata a paisprezecea. Deși au vrut să-l scoată afară, generalul a lăsat să intre o ceață. Și se pare că a decis că încă nu a venit vremea lui. Printre candidați a apărut și Mavrodi, șeful MMM. Și el câștiga popularitate, la fel ca și șeful lui Hermes. Vladimir Bryntsalov a ajuns și el la președinție. Dar compania lui era destul de calmă și nu s-a aprins, spre deosebire de alegerile din anul nouăzeci și șase. Până acum, nominal Elțîn a fost primul în rating, dar datele sondajelor de opinie au arătat nesiguranța acestora.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky a fost prezentat într-o lumină negativă, dar PR-ul negru ar putea juca și în avantajul său. Yavlinsky era al treilea în clasament, dar popularitatea lui era în scădere. Tot un liberal, chiar dacă opoziția nu este populară.
  Rutskoy a fost înregistrat, iar ratingul său a crescut oarecum. Khazbulatov nu a mers la vot. Iosif Kobzon a candidat și la președinte. Nominalizarea sa a stârnit multe controverse și ciocniri frontale. Brusc, primarul Sankt Petersburgului, Anatoly Sobchak, a mers și el la președinția Rusiei. Această nominalizare a avut o reacție negativă: electoratul nomenclaturii a fost dispersat. Și asta a scăzut ratingul lui Elțin.
  Cu toate acestea, Anatoly Sobchak a sugerat că se va recuza în favoarea lui Elțin. Boris Fedorov și Shakhrai au candidat și ei la președinție. Dar aceștia nu sunt nici cei mai stelați politicieni.
  Deși tot din echipa lui Elțin. Și li s-a sugerat, de asemenea, că ar trebui să se retragă la timp.
  Așa că alegerile s-au desfășurat destul de vesel și a fost intriga și în turul doi.
  Dar Vladimir Zhirinovsky era în centrul atenției și vorbeau despre el tot timpul. Și cumva e de la sine înțeles că a devenit favoritul cursei. Da, și lui Elțin i s-a părut că ar fi mai profitabil să aducă această personalitate odioasă în runda a doua decât economistul mai puțin dăunător și mai tânăr Yavlinsky. Sau chiar Zyuganov, și cu atât mai mult Sobchak. Deși Zhirinovsky era atunci în creștere, iar popularitatea sa a trecut prin acoperiș, iar oamenii s-au adunat pe stadioane.
  Și propaganda conform căreia este fascist chiar joacă în mâinile mâinilor: oamenii au ratat ordinul și au visat la o mână fermă. Da, și democrație cu mizerie, mulți sunt obosiți.
  Deci alegerile au fost cincizeci și cincizeci aici. Și Jirinovski a marcat puncte. Înființarea unui dosar penal împotriva lui i-a sporit și popularitatea. În plus, tentative de asasinat, care au stârnit intrigi și au ridicat ratingul. Mai ales ascuns.
  Și acest lucru este grav... În general, mass-media la acea vreme lucra pentru a arunca noroi la Jirinovski, dar unii dintre ei erau și la el. Și atenție concentrată. Ceva care amintește de anul nouăzeci și șase: Ziuganov împotriva lui Elțin. Dar Ziuganov avea un dezavantaj major: trecutul partidului său. Este atât glorios, cât și în același timp un eșec. Și în memoria oamenilor, cozile lungi și rafturile goale ale vremurilor socialismului dezvoltat erau încă prea proaspete. Și mai ales desigur vremurile lui Gorbaciov cu cupoane și carduri. Și oamenii nu vor să se întoarcă în trecut. Și Jirinovski le promite un viitor grozav, care atrage și atrage cu seriozitate.
  Și situația devine din ce în ce mai dificilă. Și vin alegerile. Și Vladimir Jirinovski continuă să strălucească.
  Timpul zboară atât de repede încât nici măcar nu ai timp să te uiți înapoi. Și apoi vine ziua votării. Primele date vin din est. Și Vladimir Jirinovski este în frunte. În plus, Elțin și Zyuganov se luptă pentru locul doi. Și aceasta este o luptă foarte grea.
  Dar, în cele din urmă, Elțin l-a depășit pe Zyuganov în detrimentul Moscovei și a ajuns pe locul doi. Dar decalajul din primul tur a fost semnificativ. Și Elțin a avut șanse mici de câștig. Dar nu totul a fost în favoarea președintelui în exercițiu. Ceea ce este clar pierdut, după ce a ratat o astfel de lovitură zdrobitoare. Cu toate acestea, Elțin nu s-a prezentat niciodată la dezbaterea televizată. Alegerile au fost foarte interesante. Zyuganov, care a devenit al treilea, l-a susținut pe Jirinovski. Alla Pugacheva l-a susținut și pe Jirinovski. Și Kobzon Elțin. Așa a fost despărțirea.
  Rutskoi și-a păstrat sfidător neutralitatea. Restul au fost împărțiți și au cerut votul în moduri diferite. Dar Elțin nu a așteptat un sprijin fără echivoc. Și nu toată lumea a vorbit în favoarea lui.
  Deci alegerile au fost foarte nervoase. Dar Jirinovski era favoritul clar. Și a fost într-adevăr un semn.
  Și apoi a avut loc turul doi... Încă de la început, de la numărarea voturilor, Vladimir Jirinovski a preluat conducerea și l-a păstrat până la final, obținând peste șaptezeci la sută din voturi. Și Elțin a fost forțat să plece. Astfel s-a încheiat epoca lui.
  Și Vladimir Jirinovski a devenit președinte. Primind o moștenire dificilă. Inclusiv scăderea producției și Cecenia și o serie de alte probleme. Și a început o nouă eră a renașterii rusești. La început, nu totul a funcționat pentru Jirinovski. Dar curând industria a început să funcționeze. Au început să se producă tipuri mai avansate de arme, au început represiunile împotriva oficialilor corupți și a altor hoți. Multe au fost schimbate și reconstruite.
  Vladimir Jirinovski nu a ascuns că va instaura o dictatură și, într-adevăr, a interzis activitățile multor partide și mișcări. Au început agitația forțată și modernizarea.
  În același timp, au fost ridicate sancțiunile din Irak, ceea ce a dus la o creștere bruscă a prețului petrolului. Și s-au făcut multe altele. Şomajul s-a risipit rapid şi a avut loc o adevărată revenire.
  S-au creat locuri de muncă într-un ritm rapid. Și țara a prosperat din ce în ce mai puternic. Vladimir Zhirinovsky a fost ales pentru un al doilea mandat, arătând un rezultat strălucit în primul tur. Și a continuat renașterea Rusiei.
  Unul dintre primii pași a fost integrarea cu Belarus. Și a reușit cu brio. Apoi s-a decis includerea Rusiei și Kazahstanului în compoziție.
  Și în timpul războiului din 1999, Iugoslavia a devenit parte a Rusiei și a fost salvată.
  Și apoi au mai fost cuceriri suplimentare. Și noi țări făceau parte din Rusia.
  Până în 2008, Rusia se restaurase în interiorul granițelor URSS. Dar asta e altă poveste.
  
  MAI MULTE MUȘĂRI DE PREVEPTIVĂ ALE Führerului
  Hitler s-a dovedit a fi puțin mai înțelept și mai lungitor. Și deja în anul patruzeci și unu și-a asumat riscul și a transferat mai multe divizii suplimentare la Rommel din Franța în Africa.
  Comandantul strălucit a dezvoltat o ofensivă rapidă și luarea lui Tolbuk a invadat Egiptul. Și fără a le da o pauză britanicilor, a cucerit Alexandria și Canalul Suez. După care trupele germane au intrat triumf în Irak și au ocupat Kuweit.
  S-a obținut accesul la petrol, dar germanii au fost bătuți lângă Moscova. Iar Fuhrer-ul a lansat o ofensivă, ca în istoria reală în sud. Victoriile lui Rommel au influențat cu siguranță starea de spirit. Și în august, Turcia a intrat în război împotriva URSS. Lovitura puternică a Imperiului Otoman asupra pozițiilor Armatei Roșii s-a dovedit a fi letală. Trupele sovietice au fost considerabil depășite numeric și s-au retras. Batumi a fost luată, iar Erevanul a fost înconjurat.
  Forțe semnificative ale Armatei Roșii au fost deturnate din nordul Caucazului. Și germanii au reușit să pătrundă până la Marea Caspică. Și au tăiat armata sovietică pe uscat. Și s-a dovedit a fi o pretenție serioasă. Și Rommel a atacat-o împreună cu trupele turcești. Și a început să pătrundă spre Baku. Da, asta e grav.
  Japonia din această lume s-a descurcat ceva mai bine la Bătălia de la Midway. Și a scăpat de înfrângere. Dar ea nu a putut să se bazeze pe succesul ei și nu a capturat Arhipelagul Hawaii. Și asta a avut un impact asupra cursului războiului din Pacific. Dar Țara Soarelui Răsare a evitat și înfrângerea. Cu toate acestea, nici ea nu a îndrăznit să deschidă un al doilea front.
  Germanii nu au putut lua Stalingradul în mișcare, dar au oprit Armata Roșie peste Marea Caspică. Și au început să dezvolte ofensiva spre sud. Și au reușit... Germanii în ansamblu au luptat destul de priceput. Și nu s-au implicat în bătălii prelungite lângă Stalingrad, ci s-au mutat spre sud de-a lungul Volgăi.
  Este incomod să te deplasezi în munți și Fritz a preferat să atace de-a lungul coastei Mării Caspice. Și au reușit.
  Pilotul Luftwaffe Marcel s-a acoperit de glorie în luptele cu britanicii și a fost transferat pe frontul de est. Acolo a continuat să câștige socoteală cu forță, zdrobindu-i pe dușmani. Și a fost grozav.
  În URSS, Marsilia a fost supranumită diavolul negru. Îndurerator de repede câștiga conturi. Și nu ca un vânător, ci repezindu-se în groapa trupelor și distrugând avioane.
  Ofensiva trupelor sovietice de lângă Stalingrad de data aceasta nu a avut succes, așa că germanii erau pregătiți pentru aceasta. Naziștii au reușit să respingă încercarea operațiunii Rzhev-Sychov, asupra căreia au fost aruncate forțe colosale.
  Și iarna, naziștii se apropiau deja de Batumi. Și situația a devenit critică.
  Vicleanul Stalin ia oferit lui Hitler o pace separată în orice condiții.
  El a considerat că continuarea războiului nu are sens și nu va duce la noi victime și pierderi.
  Hitler a fost de acord, dar a prezentat condiții foarte dificile: renunțarea la întregul Caucaz, la ținuturile de-a lungul Volgăi, precum și la Karelia și la orașul Arhangelsk. Plus plata despăgubirilor anuale, livrările gratuite de materii prime și alimente și transferul tuturor echipamentelor militare către cel de-al Treilea Reich. Și apoi granițele sunt desenate de-a lungul liniei frontale.
  Stalin a fost de acord cu asta. În ciuda gravității unor astfel de condiții. Și nemții chiar au câștigat. Stalin a garantat, de asemenea, încetarea războiului de gherilă și a returnat câțiva prizonieri. În plus, URSS și-a transferat și rezervele de aur celui de-al Treilea Reich.
  Hitler a primit multe, dar mai exista Frontul de Vest. Și era necesar să ajutăm Japonia.
  În primul rând, Fuhrer-ul ia dat un ultimatum lui Franco și a lăsat trupele germane să plece în Gibraltar. Orașul-cetate a fost luat în timpul zilei, ca urmare a unui asalt trecător. Atunci naziștii au început să avanseze, cucerind Africa prin Maroc. Și au reușit absolut. Trupele lor erau atât mai puternice, cât și mai pregătite pentru luptă.
  Tigerul s-a dovedit a avea mare succes, un tanc care a șocat pur și simplu trupele britanice. Și tremurau de frică.
  Germanii în primăvara anului 1943, depășind rezistența slabă a unităților britanice, au capturat toată Africa franceză. Și apoi ne-am mutat în sud vara. Fuhrer-ul a vrut să captureze întregul continent negru. Și în timpul primăverii, naziștii au ocupat și India, aproape fără a întâmpina rezistență. Atât populația locală, cât și sepoy-ii i-au întâmpinat pe naziști ca eliberatori.
  Iar al Treilea Reich a dobândit resurse colosale.
  În timpul verii, naziștii au capturat aproape toată Africa. Și în toamnă au finalizat cucerirea Africii de Sud și a Madagascarului.
  A avut loc un atac aerian asupra Marii Britanii. În primul rând, a fost lansat în cer ME-309, care s-a dovedit a fi o aeronavă foarte formidabilă. Încă trei tunuri de avion de 30 mm și patru mitraliere. Împotriva unui astfel de monstru nu este atât de ușor de rezistat. ME-309 a devenit un coșmar pentru britanici. La fel și bombardierul Yu-288, care a bombardat pozițiile britanice, fără nicio îndoială.
  Ultimul avion a fost atât de rapid încât a fost aproape imposibil pentru avioanele britanice să ajungă din urmă. Focke-Wulf s-a dovedit a fi, de asemenea, foarte formidabil. Această mașină a devenit în general un măcelar pentru Marea Britanie și SUA.
  Dar pilotul Marsilia a început să înscrie bancnote fantastice. Pentru trei avioane, a fost distins pentru prima dată în istoria celui de-al Treilea Reich cu Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante din nou. Și pentru patru sute de avioane, a primit Crucea Cavalerului cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante ca un nou premiu. Pentru al 500-lea avion, a primit Ordinul Vulturului German cu diamante. Iar pentru al miilea: Marea Cruce a Crucii de Fier. Și veți fi de acord că a fost foarte tare!
  Și britanicii au fost bătuți în aer ca și cum s-au prăjit cotlete de miel. Și au fost sechestrați cu mare succes.
  Și flota de submarine germane a crescut rapid și a zdrobit Marea Britanie pe mare. Și SUA de asemenea. Tonajul total al ambelor flote se topea rapid. Și germanul creștea. Și numărul navelor a crescut.
  Și Marea Britanie a continuat să fie bombardată. În 1944, avionul de luptă cu reacție ME-262 a intrat în serie, care a devenit un adevărat coșmar pentru Aliați. Și un bombardier cu reacție Arado și mai eficient. Și au bătut și mai tare Marea Britanie pe cer.
  Aliații nu aveau avioane cu reacție bune și pierdeau în fața naziștilor.
  Cu resurse uriașe și o masă de forță de muncă, naziștii au lansat în același timp programul de rachete FAA. Adevărat, ea l-a dezamăgit oarecum pe Hitler. Rachetele erau prea scumpe și nu prea precise. Dar au adus în continuare cele mai mari pagube Marii Britanii. Și Londra a fost afectată în special de salvele de rachete.
  Până în vara lui 1944, germanii au preluat complet dominația pe cer. Aveau și o versiune mai avansată a Focke-Wulf - TA-152, care era pur și simplu copleșitor de bună. Și a bătut avioane britanice și a bombardat ținte terestre.
  În iulie 1944, a început Operațiunea Leul de Mare. A mers destul de bine. Și în două săptămâni Marea Britanie a fost invadată. Tancul german "Panther" -2 s-a dovedit a fi foarte bun și chiar mai puternic și, cel mai important, perfect "Lion" -2. Ultimul rezervor a folosit o schemă nouă pentru construcția tancurilor germane: aranjarea motorului și transmisiei într-un singur bloc. Și acest lucru a făcut posibilă reducerea înălțimii rezervorului și compactarea aspectului.
  Aceasta înseamnă că greutatea a scăzut, iar grosimea armurii a crescut. "Leul" -2, cântărind nouăzeci de tone, a ridicat grosimea armurii la 250 mm în frunte și 170 mm în lateral și cu un motor de 1250 de cai putere. Ceea ce a făcut ca performanțele lui să fie satisfăcătoare. A crescut și nivelul de înclinare a plăcilor de blindaj.
  Așa că germanii au mers înainte și britanicii au fost înfrânți.
  Dar mai existau Statele Unite. Naziștii au capturat Islanda și au început să se apropie de orașele Americii. TA-400 a efectuat primele bombardamente masive.
  Lovitura de observare a fost efectuată și de rachete V-3. Să fie scumpe, dar au arătat posibilitatea bombardării.
  Roosevelt era deja grav bolnav și dorea pace. Dar cel de-al Treilea Reich era dornic să pună capăt Statelor Unite.
  Germanii se mișcau acum și bombardau SUA. Se construiau din ce în ce mai multe avioane, submarine și nave.
  Al patruzeci și cincilea an a trecut într-un schimb de lovituri masive. SUA pierdeau bătălia aeriană. Germanii au folosit avioane cu reacție. În special, ME-262 X, care s-a dovedit a fi mai avansat și mai eficient.
  În plus, flota de submarine germane a folosit submarine cu peroxid de hidrogen, care sunt mașini foarte rapide și avansate.
  Hitler a cerut să învingă Statele Unite...
  Stalin încă tăcea și își lingea rănile.
  În 1946, a început invazia Canadei și, simultan, din America Latină până în Mexic.
  Avioanele și tancurile Fritz din seria E sunt foarte puternice. Acestea din urmă au devenit un coșmar pentru America.
  Tancul E-50 nu avea egal și ia doborât cu încredere pe Sherman și Pershing.
  Mașina germană avea un nou motor cu turbină cu gaz de 1.500 de cai putere și un total de șaptezeci de tone. Și armura frontală este de 250 mm sub pante, iar armura laterală este de 170 mm. Și mașina asta i-a zdrobit pe toată lumea. Și un pistol de calibrul 105 mm și o lungime a țevii de 100 EL. Și așa zdrobește și rupe pe toți.
  Tancurile americane își fac drum de la cinci kilometri cu garanție. Și doar "Supershing" ei înșiși au șansa să pătrundă în lateral și să se închidă.
  Și germanii s-au deplasat împotriva Statelor Unite. Și pușca de asalt MP-64 din Germania este de neegalat. Și zdrobește americanii.
  Doar separarea de către ocean și comunicarea îndelungată îi împiedică pe americani să fie înfrânți rapid.
  Hitler urlă și cere succes... Canada a fost capturată în primăvara și vara anului 1946. Și în toamnă, luptele erau deja în plină desfășurare în Statele Unite. Naziștii s-au confruntat însă cu o rezistență încăpățânată.
  Yankeii și-au apărat cu disperare pământurile și au rezistat cu toată puterea. Toamna a trecut în lupte aprige. Germanii au folosit divizii străine și au continuat să avanseze. Și japonezii au urcat și dinspre est. Și au atacat în principal din partea mexicană.
  Fuhrer-ul a bătut cu pumnii și a cerut noi victorii și succese. Dar luptele au continuat și au continuat, iar până la sfârșitul iernii lui 1947, jumătate din teritoriul principal al Statelor Unite a fost capturată.
  E deja primăvară. În luptă, a apărut un nou tanc german E-50. În ea, greutatea a scăzut cu cinci tone, iar motorul a devenit mai puternic în 2000 de cai putere. Și această mașină zboară deja literalmente. Mobilitatea ei este un adevărat șoc pentru americani.
  Și TA-500 și TA-600 pur și simplu îngroapă americanii în pământ. La bătălii a luat parte și supertancul Rat-2. Mașină de două mii de tone. Cu toate acestea, nu s-a dovedit a fi foarte eficient. Adevărat, noua modificare a "Șobolanului" -3 a fost echipată cu o bombă cu reacție puternică. Și acest bombardier va lovi și sfâșia inamicul.
  Primăvara anului 1947 a fost fierbinte. Și până la sfârșitul lunii mai, germanii se apropiaseră deja de New York. Discotecile au luat parte și la lupte. Erau înconjurați de un jet laminar și practic invulnerabili. Și i-a zdrobit pe americani pe cer și pe uscat. Și vara a început asaltul asupra New York-ului și Washingtonului.
  Nemții erau cu siguranță puternici. Și SUA nu au rezistat. Deși New York și-a arătat eroismul și, în ciuda distrugerii, nu a renunțat. Și a stat până la sfârșitul lui august. Statele Unite au capitulat pe 3 septembrie 1947.
  Și acesta a fost sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.
  Al Treilea Reich a digerat și a stăpânit pe cei capturați de ceva timp. Și pacea a domnit...
  Dar Japonia încă îl tachina pe Adolf Hitler cu bunurile ei. Și era clar că două păsări nu se puteau înțelege într-o bârlog. Și în URSS, Stalin a fost înlocuit de Beria.
  Și pe 20 aprilie 1955 a început un nou război. Și Beria s-a oferit să participe la ea de partea celui de-al Treilea Reich.
  Hitler a fost de acord, dar stipulând că URSS va primi doar sudul Sahalin și creasta Kuril. Si nimic mai mult! Reparațiile vor fi reduse cu doar cinci procente.
  Beria a fost de acord cu asta. Și astfel luptele au continuat cu o forță colosală. Germanii sunt mai puternici din punct de vedere tehnologic. Și au o mulțime de divizii străine. Dar nici japonezii nu sunt slabi. Și au o armată uriașă, în special chinezii.
  Și există un nou mare război, dar asta este o altă poveste.
  
  RĂZBOIUL URSS ȘI AL CHINEI
  ADNOTARE
  Un mare război izbucnește între URSS și China. De partea Chinei, există o superioritate colosală a forței de muncă, Rusia este mai puternică din punct de vedere tehnic și are o comandă mai talentată și mai competentă.
  De exemplu, războiul dintre URSS și China a devenit aproape real în 1969, în timpul luptelor pentru Insula Damansky. Și într-un alt univers paralel, Mao Zedong, care avea deja șaptezeci și cinci de ani, a decis că nu are deja nimic de pierdut și că trebuie să intre în istorie ca cel mai mare cuceritor și războinic cât era încă în viață. Și îl depășește pe Stalin! Și așa, armata chineză a intrat în ofensivă și a atacat URSS. Motivul a fost o lovitură de artilerie pe teritoriul chinez. Și pe 22 martie 1969, China a declarat oficial război URSS.
  Astfel a început unul dintre cele mai sângeroase războaie din istoria omenirii. China s-a bazat pe numeroase infanterie. Are mai puține tancuri și avioane decât URSS și rămâne în urmă în ceea ce privește armele. Dar există o mare preponderență în populație, plus că armata URSS mai trebuie să transfere trupe în Orientul Îndepărtat și Siberia. După mobilizarea anunțată, până la 1 aprilie, China a dislocat peste douăzeci de milioane de soldați. Mulți dintre ei erau înarmați cu arme, dar mai degrabă curajoși și fanatici. Și un mare avantaj numeric.
  Chinezii au dat lovitura principală în jurul Amurului, și în Primorye și pe teritoriul Usuri. Desigur, forțe chineze semnificative au escaladat și peste Amur, încercând să deturneze trupele sovietice și să-și disperseze forțele. În aprilie, luptele au avut loc la periferia orașului Vladivostok.
  Iar sudul sufla aer cald, iar primăvara era în plină desfășurare. A apărut iarba verde.
  Un batalion special de fete sub comanda lui Alenka a stat în calea chinezilor.
  Ei au ocupat o poziție fortificată și erau înarmați cu multe mitraliere. Și chinezii perli în mulțimi dese. Fetele au fost lovituri foarte bune.
  Anyuta, mâzgălind dintr-o mitralieră, a emis:
  - Slavă ideilor comunismului!
  Și i-a cosit agresiv pe chinezi. Le-a tăiat ca pe o coasă. Și a făcut-o cu mare succes.
  Alenka, cu degetele goale, a aruncat o grenadă, sfâșiind soldații Imperiului Ceresc, a ciripit:
  - Pentru gloria comunismului!
  Zoya, trăgând în inamic, a tăiat adversarii cu pielea galbenă. Iar fata a luat-o și a aruncat cu degetele goale pachetul exploziv.
  Iar membrul Komsomol a strigat:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Alla este și o fată roșcată, în bikini. Și tunde soldați chinezi și aruncă o grenadă criminală cu degetele goale. Distruge inamicii din China.
  Războinicul a strigat:
  - Pentru măreția Rusiei!
  Maria a tras și ea cu precizie în chinezi. Și a luptat ca un monstru. A cosit trupele lui Mao... Și s-a comportat ca un adevărat membru al Komsomolului. Și cum să-i tuși pe acești chinezi.
  Apoi ea a strigat:
  Nu vom renunța la Vladivostok!
  Olimpiada: această fată eroică, în timp ce i-a lovit pe chinezi cu o explozie de mitralieră. Și a tăiat o mulțime de soldați galbeni. Și apoi, cu degetele goale, cum să lansezi o grămadă de grenade. Tancul chinezesc s-a răsturnat, zdrobind cincizeci de soldați cu ochi îngusti.
  Membrii Komsomol au cântat:
  - Și în America, Japonia, China,
  Nu există Moscova orașe mai frumoase...
  Pentru a arăta acest oraș în glorie -
  Nu gasesc cuvintele potrivite!
  Și iată că Alenka tunde din nou linia chineză dintr-o singură explozie și aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Alenka este o blondă foarte frumoasă. Și trage cu precizie, fiecare glonț lovește ținta, ucigând chinezii.
  Fata a remarcat destul de logic, trăgând în inamic:
  - Comunismul este un mare cosmos,
  Comunismul este destinul meu!
  Fata Komsomol este foarte supărată că Rusia a pierdut războiul în fața Japoniei. Rusia, care l-a învins pe Napoleon, a pierdut în fața asiaticilor. Și e rușinos. Și în caz de victorie, China ar deveni doar o provincie rusă. Și acele oportunități sunt ratate.
  Anyuta trage foarte precis si in chinezi. Le tunde cu coasa. Și apoi cu picioarele goale aruncă o grenadă și răstoarnă tancul imperiului celest.
  Războinicul cânta:
  - Pentru măreția planetei în gloria eternă a comunismului!
  Zoya trage, de asemenea, foarte precis și lovește adversarii. Și o face foarte precis. Și acum zboară role rupte din rezervor.
  Zoya scârțâie:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Și își arată limba lungă.
  Alla cu părul roșu se luptă și cu chinezii. A suflat un vânt puternic, iar părul ei flutura de-a lungul valurilor de aer ca un stindard proletar, cu care merg să asalteze Palatul de Iarnă.
  Fata urlă:
  - Pentru pace și pentru comunism!
  De asemenea, Maria a tăiat o serie întreagă de soldați chinezi. Tăiați o gaură întreagă. Și ea a aruncat o grenadă cu o forță mortală cu degetele goale de la picioare și a strigat:
  - Pentru măreția Patriei!
  Olympia a tras în trupele lui Mao Zedong, a doborât inamicul ca grâul cu seceri, a doborât o mulțime de dușmani și a strigat:
  - Pentru URSS!
  Și cu degetele goale, cum să lansați o grenadă care distruge trupele Imperiului Celest și doborâți avionul.
  Și de la Valentine, de parcă ar fi ciocănit la aeronava de atac a Chinei dintr-o bazooka și l-ar fi doborât, rânjind, spunând:
  - Rusia nu poate fi îndoită și nu pusă în genunchi!
  Fetele sovietice se luptă și ele în apropierea satului urban Dalniy. Și chiar și în furie, frumusețile merg la contraofensivă. Și într-un atac furios.
  Dar cele mai pregătite unități de luptă ale garnizoanei s-au mutat după chinezi. Și fără nicio întârziere, au lovit în spate.
  Un batalion de fete desculțe, în pantaloni scurți și veste, a fost primul care a intrat în luptă.
  Fete frumoase au început să bată armata Imperiului Celest, deja bătută în bătăliile anterioare.
  În primul rând, războinicii au atacat bateriile. Grenade aruncate cu picioarele goale au zburat spre chinezi. Erau foarte ascuțiți. Și războinicii ruși înșiși și-au luat și și-au aruncat vestele. A sta cu pieptul gol.
  Deci fetele aproape complet goale sunt aproape imposibil de lovit. Când pielea unei femei este goală, gloanțele ei nu iau.
  Veronica a aruncat cu piciorul gol o grenadă și a ciripit:
  - Eu voi fi campion!
  Și și-a scuturat părul alb și creț.
  Nici Julian nu este atât de simplu. Lupanula pe chinezi. Și apoi, în timp ce aruncă o grenadă cu piciorul gol și strigă:
  - În Numele Rusiei sfinte, țariste și sovietice!
  Și din nou își va scutura sânii plini cu sfarcurile stacojii. Și talia fetei este subțire.
  În plus, Anna roșcată se grăbește în luptă. O fată atât de sclipitoare și reactivă. Cum să arunci o grenadă cu piciorul gol. Deci războinicii Chinei se vor împrăștia în toate direcțiile. Și se rostogolește, ca și cum ar fi fost doborât.
  Iar fata trage în ei și scârțâie:
  - Pentru țarul zeilor ortodocși și ruși și pentru URSS!
  S-a lovit și Angelina. Și o cutie de scoici, aruncată în sus de ea goală, puternică ca un cal de tracțiune, a zburat. Și a spulberat o mulțime de chinezi.
  Fetele sunt în general super când sunt goale și desculțe. Dar în pantaloni scurți, alergarea în poziție este și mai mișto.
  Și sfarcurile de căpșuni, atât de strălucitoare!
  Victoria va lansa, de asemenea, o grenadă cu sânii ei stacojii și va lovi pe chinez cât poate de bine. Aici e fata. Și cel mai important, comandantul batalionului de fete de pe distrugător. Și, de asemenea, doar în chiloți.
  Și își scutură pieptul gol. Ceea ce este atât de frumos și sexy.
  Veronica a luat și a aruncat cu piciorul gol o grenadă. Ea a întrerupt o mulțime de chinezi și a scârțâit:
  - Acrobație pentru îmbarcare!
  Yuliana a aruncat, de asemenea, foarte abil o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit în timp ce i-a cosit pe chinezi:
  - Zâmbetul nostru și lovitura zdrobitoare!
  Apoi, cum să strălucească dinții.
  Și așa Anna a luat-o și a tras-o. A împușcat o mulțime de chinezi. Și cum a făcut-o.
  Și cum să lansați o grenadă cu piciorul gol. Și scârțâie:
  Nu suntem sclavi!
  Apoi va râde și va arăta limba.
  Angelina a luat-o și a ciripit cu furie frenetică, scuipând încărcături asupra inamicului:
  - Sunt cel mai tare dintre cei cool.
  Și cu picioarele goale a lansat o bombă grea. Ea a luat și a aruncat în aer trupele Chinei, distrugându-le.
  Veronica, de asemenea, va lua și va lovi hoarda asiatică. Și le zdrobește oasele.
  Fata l-a luat și a ciripit:
  - Îi vom zdrobi pe toți!
  Și din nou, o grenadă letală și unică zboară din piciorul gol.
  Și zdrobește-i pe chinezi. Și de ce au venit pe pământurile rusești? Totul aici aparține Rusiei. Și satul Dalniy nu poate fi luat de China.
  Juliana a lansat o grenadă cu piciorul gol și a cântat:
  - Slavă Marii Rusii! Nu avem nevoie de Duma de Stat! Și nici Biroul Politic nu este nevoie!
  Red Anna a subliniat agresiv:
  - Voi fi campion.
  Și o grenadă aruncată cu piciorul gol de fată îi va turti pe toată lumea. A rămas doar carne sângeroasă.
  Dar Angelina a luat-o și a scârțâit. A ucis o grămadă de luptători. Și măturat ca un înger al morții.
  Și au murit mulți soldați chinezi.
  Trupele ruse i-au apăsat pe chinezi din toate părțile. Au zdrobit și zdrobit.
  Au izbucnit lupte corp la corp. Soldații ruși au înjunghiat trupele chineze cu baioneta. Pușca Mosin într-o versiune modernizată, de asalt este un club excelent. Care sparg prin craniu. Și rupe oase.
  Dar fetele cu săbii se luptă deosebit de frumos. E minunat. Mai ales când sânii goi se leagănă.
  Și sfarcurile sunt atât de rubin și strălucitoare. Deci vrei să te uiți la ei și să-i săruți.
  Și sărută non-stop.
  Fetele se luptă cu furia panterelor flămânde care văd mieii. Îi chinuiesc și îi jupuiesc.
  Veronica, trăgând în chinez, țipă:
  -Moarte pentru moarte!
  Yuliana, aruncând o grenadă cu piciorul gol, adaugă:
  - Sânge pentru sânge!
  Anna, scriind trupelor Imperiului Celest, strigă:
  -Ochi pentru ochi!
  Și a aruncat și o lămâie cu piciorul gol. Era mai puternică decât toată lumea și ruptă în bucăți cu aplomb.
  Și iată că vine Angelina. Un butoi întreg, cu explozibili letali se va lansa și va macina inamicii.
  Apoi, în timp ce cântă:
  - Sunt un elefant desculț și foarte tare!
  Fata este cu adevărat puternică. Și picioarele ei sunt ca niște bâte. Cum să miști un samurai în zona inghinală. Că cinci metri în sus și a zburat în sus. S-a repezit ca o catapulta lansata dintr-o piatra. Mai exact, probabil dintr-o piatră de catapultă!
  Victoria, comandantul batalionului, a tras o linie spre chinezi. Ea i-a tăiat pe câțiva dintre războinicii galbeni și a scârțâit:
  Vom lupta pentru Sfânta Rusie.
  Și cu genunchiul gol, bronzat, de parcă s-ar muta până la bărbie. Și rupe falca inamicului.
  Victoria este incantata....
  Juliana spune cu entuziasm:
  - Va fi țarul Leonid Ilici Brejnev, cel mai mare dintre țarii ruși!
  Și tot batalionul de fete pe jumătate goale, desculțe, cum să latre din răsputeri, exterminând chinezii.
  - Să fie așa!
  Chinezii, cu toate acestea, cu prețul unor pierderi uriașe, au reușit să se blocheze în pozițiile Armatei Roșii. Și a tăiat Vladivostok. În același timp, trupele lui Mao au pătruns oarecum în regiunea Usuri. În URSS, mobilizarea a continuat și tot mai multe trupe au fost transferate în Orientul Îndepărtat, Siberia și Kazahstan. Forțele nu erau prea egale. Dar URSS are echipamente mai bune. Există și lupte pe mare.
  Și aici armata URSS este puțin mai ușoară. China nu este atât de puternică pe mare și este posibil să lanseze lovituri destul de reușite împotriva ei și să câștige victorii.
  Mai ales dacă se luptă fete sovietice foarte frumoase și veșnic tinere și în același timp vrăjitoare.
  Bătălia cu escadrila chineză a continuat. Generalul Mării și amiralul URSS Andrei Sokolovsky au acționat cu sânge rece.
  Nici măcar nu a gestionat bătălia, ci pur și simplu a dat comanda.
  - Apropie-te și bate!
  Rușii s-au bătut o parte la alta. Aici nava amiral a lui Deng Xiaoping a luat foc. Conductele s-au prăbușit.
  În general, pentru chinezi, retragerea este puțin lent. Dar sunt atât de mândri. Adevărat, Deng Xiaoping este o excepție. Și ordin de plecare.
  Dar rușii nu sunt atât de ușor de despărțit. Chinezii suferă pierderi grele și se retrag.
  Victoria, căpitanul distrugatorului, și aceeași fată pe jumătate goală, bronzată până la negru, cu părul blond ca restul.
  Desigur, este foarte frumos când fetele sunt aproape goale, zvelte, musculoase. Și dacă picioarele sunt goale, atunci totul este farmec și ispită.
  Victoria spune furioasă:
  - Sunt un războinic care s-a născut din Svarog! Sunt nepoata lui Dumnezeu Rod. Și pot face minuni!
  Angelina a remarcat logic, o lupă pentru samurai:
  "Nici eu nu sunt de sânge comun. Vezi cât de puternică este. Strămoșul meu a fost Ilya Muromets.
  Iar fata a lansat o cutie întreagă cu picioarele goale.
  Veronica a luptat cu disperare, a luptat cu toată puterea și a lansat o astfel de putere de luptă.
  Lacrimi literalmente chinezii.
  Fata este foarte frumoasa, blonda, curbata, cu picioare lungi si musculoase. Îi plăcea să fie mângâiată.
  Veronica spune:
  - De ce a urcat hoarda chineză în Rusia!
  Juliana, această fată frumoasă, a scârțâit, lovind trupele Imperiului Celest:
  - Să-ți găsești propriul soar!
  Adolescenta a crescut in ultimele luni si a devenit o silueta mai musculosa si mai curbata. Juliana a înflorit și a devenit atât de frumoasă. Și părul ei este alb, cu o ușoară aurire. Din ce în ce mai mult își dorește un bărbat. Numai inocența este înfricoșător de pierdut.
  Dar lasă-i să mângâie, să mângâie, să sărute, să lingă. Cel mai bine este să ai de-a face cu cabanii. De asemenea, le este frică și timiditate și există mai puțin risc să-și dorească ceva mai serios.
  Yuliana este o războinică foarte bună și trage. De asemenea, visează să devină mareșal de câmp. În plus, vrea să devină ca Magomed și să-și creeze propria religie.
  Fată ambițioasă.
  Acum, dacă însuși țarul Leonid Ilici Brejnev, ca și Vladimir Solnyshko, ar lua și ar introduce Rodnoverie în Rusia și ar reveni la zeii ruși.
  De ce avem nevoie de Mary?
  Slavă Maicii Domnului - Lada.
  Cu siguranță este mai bine decât Biblia.
  Lada noastră este foarte frumoasă, cu părul de culoarea aurii și este adevărata Maică a lui Dumnezeu și Maica Zeilor și Fiica Unică a Atotputernicului Familie!
  Creatorul Universului.
  Clanul a fost întotdeauna și El, ca și Allah - Atotputernic, Etern, Atotștiutor, Omniprezent, iar întregul univers este templul său.
  Cum este el mai rău decât Domnul evreu sau mai slab decât el?
  Rod a creat un set nenumărat de Universuri!
  A trăit atât de mult încât nu îți poți imagina!
  Rod a fost înainte de toate timpurile. Nu a fost timp, dar Rod A fost!
  Și mereu o va face!
  Toți Zeii Demirugi sunt copii ai Familiei!
  Și noi suntem nepoții lui!
  Dar Rod nu interzice să se închine copiilor lor și zeilor. Rod este Dumnezeul zeilor.
  Și Svarog este Dumnezeul zeilor!
  Și oamenii sunt nepoții zeilor! Slavă zeilor ruși!
  Yuliana îi bate pe chinezi. Se pare că zeii ruși îi ajută și pe ruși.
  În curând îl vor termina pe Deng Xiaoping și sfârșitul va fi un război serios pe mare. Sau poate va trebui să aterizezi în Imperiul Celest. Cu atât mai bine vom cuceri Beijingul. Cu atât mai rău pentru China. Cu toate acestea, a deveni parte a Rusiei nu este atât de înfricoșător.
  Mai exact, nu Rusia, ci URSS!
  Juliana o întreabă pe Anna:
  - Crezi că ar trebui să preluăm imperiul chinez?
  Frumusețea cu părul roșu răspunde:
  - Desigur!
  Juliana întreabă cu falsă surprindere:
  - Pentru ce?
  Anna afirmă cu insistență:
  - Ca mai târziu să nu existe nicio amenințare! Că nu a trebuit să lupt din nou, cu chinezii care au vrut să se răzbune!
  Juliana a exclamat:
  - Și este corect!
  Flota rusă îi urmărește pe chinezi și le scufundă navele.
  Yuliana conduce, de asemenea, un dialog mental.
  De ce este nevoie de rugăciune? Pentru că nu este întotdeauna suficient pentru o persoană ceea ce are. Pe măsură ce veniturile cresc, cresc și nevoile. Și asta e bine. Acesta este ceea ce conduce la progres. Oamenii vor din ce în ce mai mult. Și zeii ruși ajută în asta, stimulând știința.
  Înțelepciunea zeilor ruși este mare.
  Și creștinismul? Ce învață?
  Că Pământul și tot ce este pe el - vor arde! Este cu adevărat posibil să stimulăm dezvoltarea omenirii?
  Desigur - Credința Rusă nu învață, spre deosebire de creștinism și islam, sfârșitul lumii. Rodnoverie ne învață că oamenii în viitor se vor dezvolta și vor deveni ei înșiși asemenea zeilor-demiurgi.
  Că știința, progresul și rațiunea vor face zei din noi! Și că oamenii vor deveni mai puternici și mai înțelepți.
  Ce ne învață creștinismul?
  Ce suntem argila? Că nu suntem nimeni! Că Dumnezeu este totul și omul este nimic!
  Dar Rodnoverie ridică o persoană.
  Dar cel mai rău lucru din Biblie este înălțarea evreilor mai presus de restul națiunilor. După aceea, te întrebi cum crede cineva în așa ceva. Și de ce s-a dovedit a fi creștinismul atât de tenace?
  Dar romanii ar fi putut veni cu propria lor religie. Sunt deștepți. Și fă-ți propriul monoteism.
  De ce avem nevoie de credința altcuiva. Există și un paradis - Iriy. Și Calea dintre stele, de-a lungul Căii Lactee și doctrina evoluției spiritului. Când tu însuți poți crește până la Dumnezeu.
  Și nu fii doar o oaie care se aplecă asupra paradisului, iar mielul ei o conduce cu un toiag de fier.
  Deci există o alegere.
  Sau al tău, sau evreiesc - al altcuiva!
  Ei bine, de ce au rușii nevoie de credința altcuiva. O, de ce Petru cel Mare nu a reînviat Rodnoveriei.
  Ei s-ar ruga zeilor lor și Maicii Domnului, Lada.
  Și zeii ruși aveau să devină mai puternici decât toți și ne-ar conduce la victorie.
  Și arabii? Ei și-au creat propria religie. Și nu au luat-o pe a altcuiva.
  Eh, ei bine, de ce în Rusia nu exista Magomed rus.
  Și de ce nici un singur rege nu i-a susținut pe profeți în aceasta?
  O nouă religie - Rodnoverie sub formă de monoteism!
  Și Slavă Marii Rusii!
  Slavă URSS și comunismului!
  Așa că chinezii se înnebunesc. Dar pe uscat sunt puternici. Rusia le poate opune doar prin calitate. De exemplu, echipajul tancului Elizabeth luptă lângă Alma-Ata. Deja la sfârșitul lui mai 1969. E cald și fete în bikini.
  Elena trase, apăsând butonul joystick-ului, cu degetele goale. Lupanula strigă nepoliticos:
  - Suntem invincibili!
  Tancul T-64 este superior vehiculelor chineze. Și sfâșie-le. Dar cea mai mare parte a incendiului trebuie să fie efectuată asupra infanteriei.
  Și atacul este aruncat de băieți chinezi. Adolescenții de treisprezece sau paisprezece ani merg la atac, fulgerându-și călcâiele goale. Băieții minori se luptă fără pantofi. Deci este mai inteligent și mai economic. Și mitralierii împușcă în ei.
  Catherine, tăind luptătorii din China, a remarcat:
  - Slavă URSS!
  Eufrasia, manevrând tancul, strigă:
  - Pentru Sfânta Mamă!
  Principalul lucru este să nu arunci grenade în tine. Și tancurile sovietice tunsă infanteriei chineze.
  Nu, nu vor da niciodată milă.
  Elizabeth a cântat, trimițând un proiectil de fragmentare puternic exploziv în grosul trupelor chineze și a rugat:
  - Pentru un comunism frumos!
  Și fetele au cântat la unison:
  Unirea este indestructibilă, republici libere,
  Nu a fost forța brută, nici frica care s-a adunat...
  Și bunăvoința oamenilor luminați,
  Și înțelepciune și rațiune și curaj în vise!
  Și fetele sunt foarte cool. Și proiectilul lor lansat cu precizie a spart pistolul autopropulsat chinezesc.
  Armada Chinei a suferit pierderi uriașe, dar nu și-a atins scopul, deși au existat unele succese. Vladivostok a reușit să fie tăiat și asta e grav. Aproape tot litoralul a fost capturat. În același timp, chinezii au încercat să încercuiască Alma-Ata. Dar armata sovietică a rezistat. A venit vara. Tot mai multe unități din ambele părți au intrat în luptă. Mao Zedong a cerut victorii de la generalii Imperiului Celest.
  Țările Pactului de la Varșovia nu au vrut să intre în război cu China. Doar RDG a trimis mai multe batalioane. Inclusiv tancuri. Alte state nu aveau de gând să se implice într-un fel sau altul.
  Aceștia sunt aliații. Chinezii sunt destul de slabi în tehnologie, dar tancul T-54 a fost stăpânit în producție și este folosit în lupte. Imperiul Celest, tânjește după victorii și dorește dominația lumii.
  Mao Zedong a început războiul când avea deja șaptezeci și cinci de ani. Are puțin de pierdut. URSS are arme nucleare, dar Brejnev a promis să nu le folosească niciodată mai întâi. China are și o bombă atomică. Și pentru a nu cădea sub un atac nuclear al URSS, Mao nu l-a folosit încă. Luptele sunt pe uscat... Pe 22 martie au început ciocniri de amploare. În aprilie, forțele principale au intrat în luptă. În general, în timp ce China nu a obținut prea mult succes, dar a reușit să facă ceva.
  Mai ales în Primorye.
  Dar flota sovietică a Pacificului a câștigat o serie de victorii. Pe mare, superioritatea Chinei ca forță de muncă și populație nu afectează atât de mult.
  Mao se așteaptă să câștige un război prelungit de uzură. Are de câteva ori mai multă populație. În plus, SUA și NATO sunt dușmani ai URSS. Președintele Nixon a spus că ar putea vinde arme Chinei. În special, tancuri și avioane și nave.
  Adevărat, China nu este prea bogată pentru a plăti pentru asta. Dar o parte din provizii poate merge pe credit. Si asta e grav...
  Războiul se desfășoară de la sine și este foarte neplăcut pentru URSS, deși chinezii suferă de mai multe ori și mai multe pierderi. Dar toată lumea urcă și urcă.
  Echipajul tancului Gerda a intrat în luptă cu vehiculele chinezești.
  Germanii au folosit cel mai recent tun de înaltă presiune cu țeava relativ scurtă. O dezvoltare excelentă realizată în RDG și capabilă să zdrobească orice piesă.
  Noul pistol avea un calibru de 120 de milimetri și o viteză de 1.700 de metri pe secundă. Cu el, a fost posibil să străpung toate vehiculele chinezești de la distanță lungă. Poate, cu excepția tancurilor super-grele Mao. Dar pot fi și străpunse, doar puțin mai aproape.
  Războinicii germani și-au pus mașina cu o armură frontală excelentă.
  T-54 chinezești au încercat să se apropie de germani și s-au împrăștiat, amenințând literalmente cu berbec.
  Gerda a tras în tancul chinezesc. A rupt turnul de la el și a ciripit:
  - Ce împotriva tigrelor să dai peste?
  Charlotte a apăsat și butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Să fim campioni mondiali!
  Și a spart un tanc chinezesc.
  Fusă în rusă și Christina. Cea mai nouă armă era automată și trăgea douăsprezece focuri pe minut.
  Fata cu părul roșu auriu țipă:
  - Nu există bariere pentru războinicii prusaci!
  Magda cu părul auriu a spart și tancul chinezesc și și-a dezvăluit dinții:
  Sunt cel mai puternic dintre cei puternici...
  Fetele erau supărate. Războiul continuă, și continuă. Și când vor fi învinși chinezii roșii? Cât timp vor tăia? Doar băieți duri.
  Și fetele chineze au ceea ce le trebuie.
  De exemplu, germanii au torturat un membru al Komsomol din Republica Populară Chineză. Mai întâi dezbracă fata în frig.
  Gerda și-a rupt mai întâi haina din piele de oaie. Apoi, împreună cu Charlotte, a început să-și dea jos cizmele. Cu toate acestea, pantofii sunt prelate și dărâmați. S-au desfăcut cârpe de picioare.
  Apoi Gerda a rupt tunica și cămașa Komsomol cu un cuțit. A lăsat doar un sutien. Și-a tăiat pantalonii.
  Charlotte trase de părul blond al membrului chinez Komsomol. Apoi au fost Gerda și Charlotte, în bikini, au condus un membru al Komsomolului desculț și în costum de baie. Trei fete cu picioarele goale au fugit în frigul amar. Fata Komsomol s-a purtat curajos. Și am alergat două ore. Deși nu la fel de cool ca cele două tigre. Picioarele rusoaicei au devenit roșii, apoi au devenit albastre de frig.
  Apoi, Gerda și Charlotte au fost legate de la spate și puse pe suport. Fata Komsomol tremura de durere. Am început să mă aplec. Gerda o trase de umeri și o răsuci. Gemuind de durere, membrul chinez al Komsomolului s-a îndreptat pe suport, cu degetele scârțâind.
  Picioarele goale ale unei fete chineze au fost prinse în stocuri și au început să atârne încărcătura. Charlotte a încărcat prima jurnalul.
  Membrul Komsomol din China a gemut, dar apoi și-a strâns dinții și a tăcut.
  Charlotte și Gerda au rupt rapid ramuri. Membrii Komsomolului au fost așezați sub picioarele goale și incendiați.
  Este atât de interesant să prăjiți tocuri goale. Și frumuseți foarte amuzante și distractive.
  Flacăra a lins tălpile ușor aspre ale fetei chinezești Komsomol și mirosea a shish kebab prăjit. Durerea, desigur, de la foc este cumplită. Membrul Komsomol se cutremură, transpirația picura din ea, fetele gemu încet. Dar strigătele puternice au fost oprite de un efort teribil de voință.
  Apoi au început să biciuiască fata cu ramuri de molid. Atât Gerda, cât și Charlotte s-au bătut cu toată puterea. Până și pielea de pe spatele fetei a izbucnit. Sânge amestecat a vărsat, cu sudoare. Sutienul ei a zburat, a căzut în foc și a adăugat căldură picioarelor goale.
  Gerda se aplecă și linse un amestec de transpirație și sânge. I-a făcut plăcere.
  Charlotte l-a ciupit pe membrul chinez al Komsomolului de piept. Și apoi fata a luat și a lovit pumnul în plexul solar. Apoi diavolul cu părul roșu a adăugat ramuri la foc sub picioarele goale ale membrului chinez Komsomol. Mirosul de ars era și mai puternic.
  Gerda șuieră furioasă:
  - Vei vorbi!
  Charlotte a ciupit mai tare pieptul fetei și a șuierat:
  - Nu mai juca prostul!
  Gerda a scos o creangă arzând din foc și a adus-o în pieptul gol al unei fete din Komsomol din China.
  Așa că se zvâcni, iar capul ei blond s-a legănat, căzând pe o parte.
  Charlotte zâmbi ca un diavol.
  - Se pare că fata este gata!
  Gerda a chicotit și a început să maseze fața și gâtul membrului chinez Komsomol. Era sănătoasă și și-a revenit repede. Apoi, terminatorul blond a scos o ramură în flăcări din foc și a adus-o pe chipul tandru al captivului. Fata a rezistat și a tresărit.
  Gerda și-a lins buzele și șuieră:
  - Vrei să spui frumusețe?
  Membrul Komsomol s-a plâns:
  - Omoara-mă! Te rog nu suferi!
  Gerda a răspuns serios:
  - Nu! Vei fi torturat foarte mult timp și vei fi prăjit până la sfârșit.
  Charlotte a remarcat:
  - Sau poate dă-l bărbaților. E încă virgină și o va răni foarte mult când ea...
  Un membru al Komsomol din China a țipat disperat:
  - Nu este nevoie! Oricum nu va spun!
  Gerda a sugerat:
  Să-i ardem pieptul?
  Charlotte clătină din cap.
  - Nu! Există o modalitate mai eficientă de a extrage informații.
  Gerda dădu din cap.
  - Da... Asta pentru a pune presiune pe artera din gât. Pentru a forma o zonă de raportare, iar ea ne va spune tot ce știe și ce nu știe!
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  De ce am torturat-o atunci?
  Gerda a răspuns sincer:
  - Doar pentru distracție. Si acum.
  Terminatorul blond și-a pus mâna pe gâtul membrului chinez Komsomol. Și-a dat ochii peste cap și a devenit ca un pește mort. Gerda spuse ferm:
  - Unde este bateria?
  Ea a răspuns blând:
  - Pe Muntele Bulshim ....
  Și așa mai departe... Au venit deja dureri din Oceanul Pacific și ploile torenţiale au căzut.
  Germanii au înaintat foarte încet. Noroiul și noroiul i-au încetinit. Luptele au arătat eficacitatea noului tun de înaltă presiune de la o distanță foarte mare lovind T-54 - principalul tanc chinezesc fabricat sub o licență sovietică.
  Gerda, trăgând de la mare distanță, observă:
  - Noua armă este mult mai confortabilă.
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Nu lăsa inamicul să se apropie!
  Christina, apăsând butonul joystick-ului cu degetele goale, a doborât un tanc chinezesc și a mormăit:
  Dar și noi suntem atât de deștepți. Pur și simplu fenomenal! Deci nimic nu va opri și nu va distruge războinicii!
  Magda a remarcat rațional:
  - Și atrage atenția asupra ta! Și anume, agresivitatea sa colosală!
  Și fata și-a apăsat cu picioarele goale pe butoanele joystick-ului, lovind tancul Armatei Proletare Roșii Chineze.
  Gerda, trăgând, le-a întrebat pe fete:
  - Mă întreb unde au chinezii atâta persistență. Stau ca și cum ar fi făcute din titan. Și nu vor să cedeze.
  Charlotte a adăugat râzând:
  - Și nu vor ceda! La urma urmei, aceștia sunt cu adevărat cei mai puternici oameni! Iar oamenii sunt inflexibili!
  Magda a chicotit și, dezvăluind dinții și sclipind cu ochi sclipitori, ca niște safire, a dat:
  - Slavă marii noastre Patrie!
  Christina șuieră supărată:
  - N-ar strica să luăm Londra!
  Gerda a chicotit și a sugerat:
  - Ce, ce idei ai? Pacea să se încheie cu Imperiul Celest?
  Charlotte a tras în cei staliniști, a spart turela mașinii sovietice și a scârțâit:
  - Nu! Pacea este exclusă!
  Christina a lovit și tancurile Armatei Roșii Chineze și a sugerat:
  - Poate fi vorba de un armistițiu?
  Magda a scârțâit de acord:
  - Da, o amânare temporară. Să se întoarcă spre vest.
  Gerda a trimis un proiectil și a notat:
  - Este de fapt posibil. Încheiați temporar pacea cu China și, împreună cu rușii, ei înșiși se vor muta în Marea Britanie. Și atunci nu am mai luat Londra de mult!
  Charlotte a chicotit și a sugerat:
  - Luați Beijingul și nimeni în lume nu ne va opri!
  Christina, cu un rânjet din dinții leopardului, a tăcut:
  - Nu, nimeni nu se va opri și niciodată!
  Magda scârțâi cu o furie sălbatică:
  - Nu, nu vor fi munți de aur! Și vor fi pietre de diamant!
  Gerda și-a dezvăluit dinții și a scârțâit, zdrobind mașina chinezească ca un cristal cu un ciocan:
  - Într-o societate de consum - plină de abuz!
  Și din nou a fulgerat fata dintelui, care scânteie mai strălucitor decât perlele. Gerda îi plăcea să tortureze și să tortureze.
  De exemplu, ea a luat un pionier chinez și l-a dizolvat viu în acva regia. Acestea sunt tendințele ei. Și tortura a făcut-o emoționată. Un membru al Komsomol din China, femei germane, de exemplu, după ce au pompat toate informațiile utile, au început să ardă cu foc. Cufăr viu prăjit literalmente. Și apoi au fost tăiați, piperați și mâncați.
  Da, Charlotte și Gerda erau angajate în canibalism. Și l-au mâncat de viu pe membrul chinez al Komsomolului. Și asta este atât de nepoliticos și deloc plăcut din punct de vedere estetic. Și cel mai important, doare.
  Imaginați-vă o fată, care nu a fost încă ucisă, prăjită și tăiată din ea bucată cu bucată. Apoi se scufundă în sos și se mănâncă.
  Gerda și Charlotte au mâncat chiar și carne umană. Au avut diaree și fetele au condus. A trebuit să mă uşurez în tufişuri.
  Și acel canibalism este pedepsit.
  Au mâncat războinici și băieți. Toți cei patru pionierul chinez Bruce Lee au fost dezbrăcați, apoi așezați într-o tigaie mare. Și în ulei vegetal, băiatul a fost prăjit exact așa. Și în general este grozav.
  Magda mânca piciorul băiatului și remarcă:
  - Si ce? E misto si frumos!
  Christina a remarcat:
  - Totul este frumos pentru noi!
  Carnea suculentă a pionierului chinez a fost tăiată în felii subțiri și scufundată în sos. Fetele au mâncat și au cântat.
  Gerda urlă:
  Fără milă, fără milă pentru dușman! Îi suf pe comuniști ca grâul!
  Și-și calcă picioarele goale în zăpadă.
  Fetele l-au mâncat aproape complet pe băiatul chinez. Sa bucurat de ficatul lui. Au tăiat toată carnea. Am mâncat și am băut vin. Au mâncat și apoi au adormit.
  Într-un vis, războinicii au visat că dracii înșiși se prăjesc în cazane. Și, în același timp, pielea este tăiată cu ajutorul cuțitelor. Și apoi se răsucesc și se sparg.
  Atunci începe cea mai brutală tortură. Fetele au fost agățate de păr și au început să se leagăne pe suport. Și apoi l-au aprins cu foc. Și au acționat cu o sofisticare virtuoasă.
  Gerda și-a amintit asta în timp ce tragea, apoi a întrebat:
  - Cum iti place iadul?
  Charlotte a răspuns zâmbind:
  - Un loc interesant mai ales din punct de vedere al companiei!
  Christina a chicotit și a răspuns:
  - Poți să răsuci cozile diavolului acolo!
  Magda cu un rânjet din dinți scârțâi:
  - Și obțineți cele mai înalte rezultate! În general, ce zici de competițiile de polo cu foc?
  Gerda a intrat într-un tanc chinezesc și a declarat hotărât:
  - Doar dușmanii URSS și ai Republicii Democrate Germane vor fi în iad! Și adevărații arieni vor continua să lupte în alte universuri!
  Charlotte confirmă cu încredere, lovind piciorul gol de armură:
  - Să fie așa!
  Și și-a fulgerat dinții sidefați.
  Christina a sugerat:
  Să facem coarne!
  Magda a chicotit și a lătrat:
  - Să devenim diavoli de cel mai înalt rang!
  Și și-a arătat limba.
  Fetele sunt cu adevărat atât de vesele și au mușchi foarte puternici.
  Gerda a remarcat:
  - Oh, Mowgli am fi noi!
  Charlotte și-a corectat prietena:
  Mai mult ca Tarzan!
  Christina a chicotit și a scârțâit:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Conducător al tuturor țărilor!
  Magda țipă de încântare:
  - Avem spiritul prusac! Mirosim a Prusia!
  Gerda a chicotit, a spart tancul chinezesc și a mormăit:
  - Nu! Suntem copiii lui Satan însuși!
  Charlotte șuieră cu dinții descoperiți:
  - Și vom fi credincioși Patriei!
  Christina a confirmat cu ușurință acest lucru:
  - Da noi vom! Împreună cu patria și petrecerea!
  Magda murmură încântată:
  - Liderii vin și pleacă, dar partidul rămâne!
  Iar fetele au strigat la unison:
  - Slavă PCUS!
  Și râdeți, nemții ăștia fermecați.
  Războiul cu URSS și China a continuat.
  Luptele au avut loc atât pe uscat, cât și pe mare. Și fetele s-au luptat și au cântat mult și foarte frumos.
  Și au vorbit despre lucruri diverse și foarte interesante și au spus multe lucruri furtunoase și aforistice;
  Sunt mulți oameni deștepți și onești, dar sunt aranjați atât de inteligent încât nu se amestecă niciodată!
  Lașitatea este primul semn de ascultare. Iar ascultarea este sufletul unui soldat! Iar sufletul unui soldat este cheia victoriei - pentru a câștiga trebuie să fii un laș! Acesta este paradoxul războiului!
  : Dumnezeu este în fiecare persoană, Dumnezeu este fiecare persoană, dacă ar avea o moralitate înaltă, iar sufletul nu este un animal!
  A ucide în numele lui Hristos este la fel cu a-l ucide pe Hristos!
  Este mai bine să lucrezi la antrenament decât să te odihnești în mormânt!
  Când sabia este spartă, mâna se întinde spre pumnal!
  Poți să ceri banalitate, sau să înduri insulte, dar nu poți justifica o insultă banală!
  Tot ce este greu este fragil și perisabil, dar în rezistența moale, există putere. Și cine nu crede în asta, desigur, voi arăta limba că poți mânca! Toți dinții s-au năruit în praf, dar el este în viață - spun bang!
  Constanța în sex distruge dragostea!
  Să te bazezi pe noroc este ca și cum l-ai tachina pe Dumnezeu și ca și cum a enerva moartea!
  Merele aurii cresc cel mai bine când udați copacii cu sânge!
  Sunt trei lucruri: a căror valoare este neschimbată: Atotputernicul, părinții și Patria!
  Cel mai interesant teatru este teatrul de război, doar că taxa de intrare este prohibitiv de mare!
  Dar în teatrul de operații, lacrimile sunt întotdeauna reale și fiecare act este o lecție de viață!
  Talentul devine abia atunci un geniu, dacă este înmulțit cu diligență colosală!
  Amânarea fură lauri, graba aduce succes!
  Un adevărat chirurg este cel care este capabil să efectueze o operație complexă neobservat!
  Nu boxerul care lovește, ci cel care doboară!
  Frumusețea este întotdeauna otrăvitoare - cele mai strălucitoare ciuperci sunt agaric-muscă, iar otrava este ca vraja unei femei - amețește și otrăvește inima!
  Mintea naturală poate supune forța naturală, dar forța înnăscută nu va supune niciodată mintea!
  A muri mândru este mai bine decât a trăi umil!
  Cine ține viața de gât are mai multe șanse să o piardă decât cel care eliberează puiul fericirii!
  Frumusețea se estompează, curajul rămâne etern!
  Sabia este prea ascuțită pentru a păstra puterea statului asupra ei, lingușirea este prea dulce pentru a bea poporul pentru totdeauna cu ea!
  Ingeniozitatea soldatului compensează greșeala de calcul a generalului, dar construirea unui calcul pe el este ca și cum ai săpa o groapă cu un ac!
  Este greu să aprindeți ceea ce este deja pe foc și să stingeți ceea ce a ars deja!
  Temperament masculin fierbinte, usucă creierul și arde prin fundul portofelului!
  Mai degrabă, el arde o gaură în buzunar - o inimă caldă!
  Cea mai groasă pungă este străpunsă de un falus dur!
  Pentru un bărbat, cea mai bună oglindă de aur!
  Pe monedă și riduri - decorul unui bărbat!
  Un război poate fi fără un câștigător - dar întotdeauna va exista un învins!
  Slăbiciunea umană este principalul motor al progresului!
  Dacă vrei să fii primul, lucrează ca ultimul!
  Geniul este rude ale divinității și rude demne!
  Poți sluji puțin Patria, dar nu poți trăda puțin!
  ! Gândesc, deci - exist, exist - deci, trăiesc, trăiesc - deci, trăiesc fericit!
  Partenerii sexuali sunt ca mâncarea - au nevoie de varietate și condimente iute!
  O revoluție se face cu inima curată, dar nu cu mănuși albe; în drumul spre fericire, roțile necesită lubrifiere cu sânge!
  Cel mai adesea, ei trădează nu din cauza ticăloșiei, ci din cauza slăbiciunii, deși slăbiciunea este cea care înclină spre slăbiciunea!
  În general, legea este că un mecanism ruginit funcționează doar cu unsoare de aur!
  Viclenie și calcul: cum un soț și o soție dau naștere victoriei - onestitatea este al treilea în plus!
  Cea mai fără fund creație din lume este un pahar de vodcă, căderea în el este nesfârșită, iar fundul este în cimitir!
  Nu orice condamnat este un criminal, nu orice criminal este condamnat!
  Este mai ușor ca o cămilă să treacă prin urechea unui ac decât să publice fără blat!
  Un judecător profesionist este ca o prostituată profesionistă - diferența este doar în cuantumul onorariului și rangul proxenetului!
  Politicienii sunt ca viermii, doar că ei storesc mai mult sânge din măruntaiele lor când sunt exilați!
  Sângele este cel mai bun îngrășământ pentru a cultiva curajul generației în creștere!
  Majoritatea ascultătoare agresivă gândește cu stomacul, nu cu inima, pentru că este mult mai mare ca volum.
  Cu toate acestea, doctrina atee este cea mai logică, ea demonstrează maturitatea omenirii, în timp ce orice religie, asocierea cu copilăria!
  Dumnezeu este un Tată puternic pe un genunchi puternic, pe care un copil slab vrea să se sprijine!
  Este rar ca cineva să aprindă o scânteie de talent atunci când umezeala totalitarismului este în jur!
  Cei care nu sunt mulțumiți de trecut și se tem de prezent se gândesc mai des la viitor!
  Este mai ușor să lovești luna cu o piatră decât să forțezi politicienii să-și țină promisiunile electorale!
  Umanismul cu zahăr în țara unui popor este la fel de potrivit ca zahărul în borș!
  Trei lucruri sunt eterne: Dumnezeu, timpul și prostia umană!
  Dacă vrei să câștigi; uita trei cuvinte: e greu, nu pot, e de ajuns!
  Un porc va găsi întotdeauna murdărie, un șobolan va găsi întotdeauna un gol, iar un leneș va găsi întotdeauna o scuză!
  Morala aceleiași rădăcini cu cuvântul murdar! Cel mai adesea este folosit pentru a păta virtutea și a spăla viciul!
  Vulpea își schimbă pielea de două ori pe an, iar masca politicianului la fiecare oră!
  Moartea este ca o soție credincioasă, vine fără amintiri, o culcă și ia stăpânire deplină!
  Bunătatea este ca transpirația, vărsarea necesită efort, dar corpul devine mai puternic, cu fiecare picătură murdărie frunze!
  Un soldat este ca o lopată, lustruită doar de mâini tari! Dar, de asemenea, devine tocit repede!
  Cele mai înalte idealuri se coc doar când sunt irigate cu sânge, udate cu lacrimi și fertilizate cu transpirație!
  Pentru un ateu, toate religiile sunt bune - pentru că nu există Dumnezeu! Iar golul este cel mai blând despot!
  Indiferent cât de puternic ar fi eroul, el nu va stoarce marea dintr-o lămâie mică!
  Cel mai mare exces de viclenie nu compensează o mică lipsă de inteligență!
  Comandantul este nucleul - dacă este putred, atunci întreaga structură se dărâmă!
  
  Cu cât ciobanul este mai amabil, cu atât câinele lui este mai supărat, cu atât regele este mai blând, cu atât satrapul este mai sever!
  Rusa nu este o naționalitate, ci o vocație și un stil de viață!
  O persoană slabă are nevoie de Dumnezeu în copilărie, Tată și Mamă, dar pe măsură ce crește, este împovărat de tutelă, iar el, desprinzându-se de Părinți, se agață de soție - știință și rațiune!
  Din păcate, mintea fără forță nu valorează prea mult - un atlet prost îl va sugruma cu ușurință pe cel mai abstrus academician!
  Adevărul este că moartea, spre deosebire de femeie, este întotdeauna adevărată, iar viața este o trădare completă!
  Mai bine să tăiați o dată decât să blestem de o sută de ori!
  Modestia este sora înțelepciunii! Lăudarea distruge mintea!
  Este mai ușor să îmblânzi un tigru decât să reeducați un tiran - un șobolan nu poate fi dresat!
  Cu cât sunt mai mulți dușmani, cu atât mai frumos este războiul! Aruncă mai puține cuvinte - războiul nu este un joc!
  Mai puține picături în mare decât măștile unui agent secret!
  Dispozitivul de tortură, ca un instrument muzical, necesită dragoste și talent! Doar în loc de râsete și aplauze primești gemete și lacrimi!
  Isus printre turme este ca un diamant în canalizare!
  Timpul este cel mai necruțător călău, nu cunoaște milă și cuvântul iertat!
  Un politician priceput, chiar blestemând obscenități, își păstrează reputația de persoană inteligentă!
  Taurului îi place să bată, dar nu-i place să ară!
  Pentru a arat bine, trebuie să plantezi tot anul!
  Daca nu poti musca, nu latra!
  Cel care învinge un tigru nu se va teme de o duzină de pisici!
  O mașină nu este un lux, ci o modalitate de pedeapsă: raiul pentru polițiștii rutieri, purgatoriul pentru un portofel, iadul pentru liniște sufletească!
  A greși este o greșeală! A nu admite o greșeală este o crimă!
  Bărbatul este imprevizibil - femeia umană este de două ori imprevizibilă!
  Politica, spre deosebire de schi, necesită lubrifiere cu aur!
  Forța și inteligența, ca și soțul și soția, dau naștere la ascultare doar în perechi!
  Un conducător puternic nu va planta niciodată mai mulți dușmani decât poate aduna prieteni!
  Banii sunt aripioarele rechinului dreptății!
  Prudență; nu este sinonim pentru lașitate, ci curaj - pentru nesăbuință!
  Numai morții nu mint, și atunci numai dacă sunt atei!
  Un credincios rău jefuiește trupul - un ateu bun jefuiește sufletul!
  O carieră fără minciuni este ca un rezervor fără combustibil!
  Cine face milă adună puteri, cruzimea este semn de slăbiciune!
  La urma urmei, geniul și aroganța sunt lucruri incompatibile!
  Deși un pumn și jumătate este mai bun decât unul - o minte și jumătate este mai rău decât una!
  Un nobil își riscă viața - un extraterestru ticălos!
  Liderul nu ar trebui să fie dulce - îl vor lins! Dar nu ar trebui să fie amar - o vor scuipa!
  Este mai greu să găsești nisip în deșert - decât un motiv de arestare!
  Insidiozitatea este arma celor slabi - răutatea este arma celor insidioși!
  Folosește prieteni - talentul valorifică dușmani - geniu!
  O lovitură lentă echivalează cu o ratare!
  Atenția comandantului este ca un deget în pumn, un element integral, dar nu va înlocui restul!
  Reflecția și un flux de aforisme au fost întrerupte de apariția navelor chinezești la orizont. Ce l-a prins din urmă pe Deng Xiaoping.
  Chinezii încă se pot ascunde, dar fugirea de luptă este o rușine. Și astfel Deng Xiaoping a acceptat o bătălie inegală.
  Fetele aleargă pe punte, desculțe și strălucitoare. Se împușcă și îi doborî pe războinicii imperiului ceresc. Ce nenorociți curajoși. Au un foc puternic. Și ochii strălucesc cu safire și smaralde.
  Și tocuri goale, pâlpâire rotunjită. Și zâmbete strălucitoare strălucesc.
  Și pistolul de zece inci a tras. Ce cacealma. Că până și distrugătorul chinez a fost divizat.
  Juliana a scârțâit:
  - Așa fac zeii ruși!
  Victoria, ale cărei picioare goale și bronzate treceau fulgerător, corectă:
  - Mai degrabă, o facem singuri!
  Veronica a sugerat:
  Hai să cântăm atunci!
  Anna cu părul roșu ridică:
  - Desigur, cântecul va fi mai distractiv.
  Și cânta tot batalionul de fete, o baladă întreagă.
  Țarul Nicolae, ești pământ rusesc,
  Pentru gloria Patriei noastre...
  În Rusia, suntem cu toții o familie prietenoasă,
  Nu vom regreta, cunoaște-ne viața!
  
  Pentru noi, există un împărat pur și simplu Dumnezeu,
  Cine conduce cu înțelepciune universul...
  Și vreau ca Cel Atotputernic să ajute
  Și s-a transformat într-un morman de mușchi Cain!
  
  Cred că va fi fericire pe Pământ,
  Și bucuria va străluci pe planetă...
  Pacea și bucuria domnesc peste tot,
  Rusia a devenit un adevărat paradis!
  
  comunismul țarist va fi construit,
  Aruncă în iad vuietul formidabil al ucigașului...
  Și zburăm drept în sus, nu în jos
  Dispare adversarii-sugatori de sange!
  
  Nu trebuie să te gândești, regele nu este rău deloc,
  Mai da-i putin noroc...
  Dumnezeul rus să fie cu Nicolae,
  Atunci va fi capabil să încorporeze cu îndrăzneală schimbarea!
  
  Rusia este locul de naștere al elefanților,
  Țara nu poate fi mai minunată...
  Nu avem nevoie de cuvinte suplimentare băieți
  Războinicul convoacă tocsinul să lupte!
  
  Cum să nu încerci să învingi inamicul Rusia,
  Știu că vei depăși limita...
  Ursul rus invincibil,
  Și soarele nu apune peste Rusia!
  
  Pentru Patria Mamă nu există mai sus, cunoașteți munții,
  Că vârful strălucește al regatului comunismului...
  Cred că Domnul va zdrobi pe dușmani,
  Iar rânjetul revanchismului nu va trece!
  
  Fie ca Rusia să strălucească peste planetă,
  Țara care a dat fericire oamenilor...
  Examene, predare, doar pentru cinci,
  La urma urmei, puterea Patriei este incomensurabilă!
  
  Să fie, iubirea este slăvită pentru totdeauna,
  În secolul al XX-lea sau al XXI-lea...
  Lasă sângele să curgă violent,
  Eroul nu va fi pur și simplu superstițios!
  
  Ai vărsat cu curaj sângele dușmanilor Patriei,
  Las-o sa curga...
  Și pur și simplu rupe adversarul,
  Fețele sfinte binecuvântează pentru luptă!
  
  Să fie o stea în Patria noastră,
  Ce indică calea și universul...
  Un vis grozav se va împlini
  Toți ceilalți oameni sunt doar în control!
  
  Da, vom zdrobi pe dușmanii Patriei,
  Și faceți față hoardei nesfârșite...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Nu fi biruitor cu Satana!
  
  Deși știi, zeii ruși sunt puternici,
  Vom reînvia măreția Rusiei...
  Deși slavii sunt împărțiți,
  Dar voi fi în continuare același mesia!
  
  Gloriosul nostru Țar Marele Nicolae,
  Ai învins bine Japonia...
  Așa că îndrăznește cu curaj războinic,
  Și fii grozav, nu bufon!
  
  Și războiul dintre URSS și China continuă... Trupele Imperiului Celest urcă înainte și nu țin cont de pierderi. Sunt tăiați de glorioși și războinici sovietici.
  China are o mulțime de populație și forțe terestre. Ei sunt războinicii Imperiului Ceresc au dus literalmente armata sovietică cu cadavre, înconjurând aproape complet Alma-Ata. Și au luat Khabarovsk, blocați în pozițiile trupelor sovietice, amenințând că vor tăia Armata Roșie în bucăți. Dar pe mare, flota sovietică o învinge pe chineză și obține succese majore. Aici fetele chiar au aterizat într-o forță de asalt și au pătruns până la Beijing.
  Armata sovietică și rusă a început să debarce trupe direct în Imperiul Celest însuși. Ei bine, ce a decis țarul și secretarul general Leonid Ilici Brejnev să lase Rusia să aibă, sau mai bine zis URSS are un alt imperiu sovietic mare în est. Și conducătorul rus însuși va deveni împăratul chinez.
  În același timp, amenințarea din țara Imperiului Celest va fi eliminată pentru totdeauna. Și armata sovietică va fi completată cu soldați războinici și curajoși.
  Deci a existat un motiv - să cucerim China în întregime. Deși este încă necesar să respingem ofensiva marilor forțe ale Imperiului Celest din Siberia. Și trupele au fost transferate în metropolă.
  Fetele și batalionul lor au intrat în luptă cu soldații lui Mao de pe uscat. Fetele i-au întâlnit pe chinezi cu lovituri bine țintite, săbii și aruncări cu grenade cu picioarele goale.
  Veronica a aruncat cu piciorul gol o lămâie și a scârțâit:
  - Pentru țar, secretar general și Patria Sovietică!
  Și a tras în chinezi.
  Juliana a aruncat și o grenadă în soldații chinezi galbeni cu degetele goale și a scârțâit:
  - Pentru prima numită Rusia!
  Și ea a pironit și pe soldații imperiului celest.
  Aici Anna, roșcată, s-a zvârlit și a scârțâit:
  - Slavă reginei-mamă!
  Și, de asemenea, a străpuns inamicul.
  Angelina a explodat și ea, lansând un întreg butoi de explozibili cu picioarele goale și împrăștiind chinezii departe:
  - Gloria Marelui Imperiu Rus!
  Și Victoria s-a încurcat. Ea i-a măturat pe chinezi și a cedat în fața lămâii devastatoare cu călcâiele goale.
  Ea a exclamat din răsputeri:
  - Pentru noi frontiere!
  Veronica l-a bătut în cuie pe chinez și a scârțâit:
  - Pentru Rusia veșnică!
  Și ea i-a lovit și pe războinicii imperiului ceresc.
  Yuliana a luat-o, a lovit-o pe chinezi. Ea a aruncat o grenadă în inamicul cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Pentru un singur și indivizibil imperiu țarist și sovietic!
  Iar fata a fluierat. Era evident că adolescenta devenise mult mai mare, pieptul înalt, talia îngustă, șoldurile cărnoase. Avea deja silueta unei femei adulte, musculoase și sănătoase și puternice. Și fața este atât de tânără. Cu greu, fata și-a înăbușit dorința de a face dragoste. Lasă-i doar să mângâie. Și e mai bine cu o altă fată, măcar nu o va lipsi de virginitate.
  Yuliana aruncă cu foarte îndemânare grenade către chinez cu picioarele goale. Și funcționează cu mare succes.
  Anna este foarte roșie și, de asemenea, foarte frumoasă. Și, în general, astfel de fete din batalion sunt minunate, doar cea mai mare bucurie.
  Anna aruncă o grenadă cu piciorul gol și ciripește:
  - Să fie celebră Marea Rusie Sovietică!
  Și, de asemenea, cum se învârte.
  Ei bine, fetelor, bine, frumuseți!
  Rides și Angelina. O fată atât de mare - doi metri înălțime și o sută treizeci de kilograme. În același timp, nu gras, cu mușchi turnați, și crupa unui cal de tracțiune. El iubește foarte mult bărbații. Visele de a avea un copil. Dar până acum nu a funcționat. Mulți oameni pur și simplu se tem de asta. Și o fată foarte agresivă.
  Nu bărbații ei întreabă, ci ea însăși solicită cu nebunie. Fără rușine și jenă.
  Și ea îi place. Fii un partid activ.
  În același timp, Angelina este o războinică minunată. Și a realizat multe lucruri grozave. Victoria este la comanda batalionului lor.
  De asemenea, aruncă o grenadă cu piciorul gol și strigă:
  - Va fi lumină peste țară!
  Veronika aruncă o lămâie cu piciorul gol și șoptește:
  - Gloria Marelui Imperiu Rus!
  Juliana își aruncă și ea cu degetele goale și răcnește:
  - Pentru slava patriei sfântului!
  Anna țipă:
  - Cu tristețe nepământeană!
  Și zboară și un cadou aruncat cu piciorul gol.
  În plus, Angelina urlă. De asemenea, aruncă o grămadă de grenade cu picioarele goale, sfâșiind chinezii.
  Iar fata eroică urlă:
  - În Numele Zeului Alb!
  Victoria a trimis și o grenadă cu degetele goale de la picioare, a rupt-o în bucăți mici și a țipat:
  - În numele lui Hristos!
  Și a tras câteva focuri.
  Și Angelina a început să mâzgălească dintr-o mitralieră, a tăiat soldații chinezi. Era foarte bună la asta.
  Pe scurt, fata este o fiară.
  Veronica a scârțâit cu aplomb:
  - De fapt sunt Superman!
  Și a aruncat o grenadă cu piciorul gol.
  Juliana a tras și ea. I-a ucis pe chinezi.
  Postat pe Twitter:
  - Slavă Rusiei!
  Și cu piciorul gol a lansat o grenadă, a sfâșiat războinicii imperiului ceresc.
  Anna a țipat și ea:
  - Pentru Sfânta Rusie! Și URSS!
  Angelina a lansat o cutie întreagă către chinezi. Și ea a luat-o, urlă de furie înnebunită:
  - Pentru Svarog!
  Victoria a luat-o și a scârțâit:
  - Pentru un sistem nou!
  Și a aruncat o grenadă cu piciorul gol!
  Veronica behăi:
  - Pentru mușchii de oțel!
  Și a lansat și o grenadă cu degetele goale de la picioare, sfâșiind chinezii.
  Și Juliana a luat-o și a scârțâit:
  - Pentru dragoste și magie!
  Și picioarele goale în mișcare.
  Anna diavolul cu părul roșu a luat și a lansat o cutie de grenade, a sfâșiat chinezii și a scârțâit:
  - În afara limitelor pe Marte!
  Angelina va lansa, de asemenea, un butoi de dinamită și mormăie:
  - Pentru ordinea mondială a Rusiei și patria noastră a URSS.
  Și chinezii au crescut deja o grămadă întreagă de cadavre.
  Și Victoria cum latră:
  - Pentru o nouă cale către fericire!
  După aceea, fetele râd amândouă împreună.
  Natasha a continuat să scrie deocamdată... Literal în mișcare. Și a mâzgălit pe chinezi cu mitraliere. Ea i-a tăiat și i-a exterminat de mii de războinici galbeni. Și fiecare glonț a lovit ținta.
  Trupele Rusiei sovietice, sau mai degrabă o pereche de batalioane de fete desculțe, se îndreptau în direcția Beijingului. Oleg Rybachenko și Margarita au fost în frunte. Băiatul și fata au reușit deja să devină celebri și să se dovedească în lupte. Au luptat din primele zile ale asediului Vladivostokului și a altor orașe.
  Acești copii sunt cu adevărat eroi. Ei au fost cei care au jucat rolul fenomenelor care au ținut Vladivostok în timpul atacurilor din noiembrie și decembrie.
  Apoi un băiat și o fată, de asemenea, desculți și pe jumătate goi în frig, s-au întins lângă mitraliere.
  Când ești desculț în frig, zeii ruși îți dau o putere fenomenală și ești capabil de mari minuni.
  Băiatul și fata au început să tragă cu mitraliere în chinezii care înaintau. Și au făcut-o extrem de bine. Ce nu este o lovitură, atunci o lovitură. O astfel de minune a fost făcută de copii pe jumătate goi, desculți, în frig. Și tocmai datorită frigului și faptului că picioarele goale erau în contact cu zăpada, zeii demiurgi ruși le-au venit în ajutor.
  Un băiat chipeș de vreo doisprezece ani, Oleg Rybachenko, împușcând și tund pe chinezi, a ciripit:
  - Credincioasa Lada, ajuta-ne!
  Margarita, această fată curajoasă, cu părul auriu, tot în vârstă de vreo doisprezece ani, care extermina războinicii Imperiului Celest, a sunat și ea:
  - Dușmanii răi vor fi învinși!
  Băiatul luptător Oleg a aruncat o grenadă cu piciorul gol, împrăștiind chinezii, șuieră:
  - Slavă Patriei - mama noastră!
  Margarita a lansat și o grenadă cu piciorul gol, copilăresc și cizelat și a scârțâit:
  - Dușmanii vor atârna în jurul găleții!
  Băiatul și fata s-au luptat cu o ferocitate colosală. Aveau atât de multă voință, forță și caracter încât nu se putea decât să se minuneze.
  Tomboy Oleg Rybachenko, trăgând, a cântat:
  - Slavă lui Svarog!
  Margarita, împușcat, a emis:
  - Și Toiagul Atotputernic!
  Tinerii războinici au fost grozavi și minunați!
  Oleg, trimițând gloanțe de la o mitralieră fără să rateze, a emis:
  - Patria este în spatele nostru, Dumnezeul Alb este cu mine!
  Marguerite a ciripit entuziasmată:
  - Pentru ca dușmanul Patriei să moară într-o agonie grea!
  Iar fata și-a arătat limba lungă.
  Oleg, zdrobindu-i pe chinezi, a strigat:
  - Să fie glorie pe Pământ!
  Margarita a fost de acord cu asta:
  - Să fie gloria!
  Și i-a cosit pe chinezi.
  Copiii i-au tăiat pe războinicii Imperiului Ceresc cu sute și mii. Au urcat și au aruncat literalmente cadavre la toate abordările.
  Oleg a chicotit și a remarcat, exterminându-i pe chinezi:
  - Și Zeul Negru ajută în luptă!
  Margarita a fost de acord cu entuziasm:
  - Pentru noi și Cernobog!
  Și cu piciorul gol, cum să lansezi o grenadă.
  Oleg Rybachenko a cântat:
  - Mii de mii...
  Margarita, zdrobindu-i pe chinezi, a adaugat:
  Regiment după regiment...
  Exterminând băiatul terminator, războinicii imperiului ceresc și o grenadă desculță cu degetele goale, scârțâi:
  - Îi vom învinge pe japonezi dintr-o mitralieră!
  Fata Terminator a adăugat cu entuziasm:
  - Eroii noștri sunt frumuseți!
  Și din nou o grenadă zboară din piciorul gol.
  Oleg Rybachenko a scârțâit:
  - Fata are dreptate, frumusețea șefului!
  Și băiatul aruncă și o grenadă cu piciorul gol.
  Trebuie spus că copilul este frumos și foarte musculos. Și cum luptă.
  Margarita exclamă, exterminându-i pe chinezi:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Și zboară o grenadă aruncată cu piciorul gol.
  Oleg adaugă:
  - Pentru zeii ruși!
  Și, de asemenea, o grenadă trasă de muștele piciorului gol al băiatului. Și împrăștie adversarii.
  Margarita, exterminând chinezii, șoptește:
  - Pentru gloria Patriei Zeilor!
  Și scoate limba!
  Și din nou, o grenadă aruncată de piciorul gol al fetiței îi lovește pe japonezi. Și mitralierele trag.
  Oleg, toca inamicii, ciripit:
  - Heroes of the Fatherland atrage alarmă.
  Și iarăși dă rândul.
  Și grenada aruncată de băiat zboară.
  Margarita zdrobește și inamicul și șuieră:
  -Pentru Sfânta Rusie!
  Și acum o grenadă zboară din aruncarea piciorului gol al fetei. Risipește inamicul în toate direcțiile.
  Oleg, trăgând și aproape fiecare glonț zboară la țintă, cântă:
  - Patria mea...
  Și din nou cu piciorul gol o grenadă asupra chinezilor.
  Margarita, exterminând războinicii Imperiului Celest, a scârțâit:
  - Mândră și dulce!
  Și o grenadă se repezi din piciorul gol al fetei.
  Oleg Rybachenko, trăgând în inamic, adaugă:
  - Patria mea...
  Fata, trăgând cu furie, adaugă:
  - Tu ești cununa minții!
  Și din nou, o grenadă letală zboară din piciorul gol al fetei.
  Muntele Inimitabil este literalmente presărat cu cadavrele războinicilor din Imperiul Celest. Chinezii l-au udat cu mult sânge.
  Băiatul și fata s-au luminat apoi cu o glorie nestingherită, dar muntele Vladivostok nu a fost dat.
  Și acum se luptă ca niște uriași deja pe pământul Imperiului Celest...
  Se rulează valuri de tsunami. Care cade pe pozițiile trupelor rusești. Dar ele reflectă cu vitejie atacul inamicului. Și arată eroismul lor.
  Oleg trage și ciripește:
  Vom fi mereu credincioși!
  Și o grenadă zboară din nou din piciorul gol. Și îi distruge pe chinezi.
  Margarita trage și ea. Și o face foarte, foarte potrivit, spunând:
  - Rusia nu se va îndoi!
  Și, de asemenea, o grenadă lansată cu piciorul gol îi lovește pe soldații Imperiului Celest.
  Copiii Terminator guvernează și sfărâmă.
  Dar chinezii continuă să atace pe toate fronturile. Au o mulțime - zeci de milioane de soldați și înaintează literalmente aruncând cadavre în pozițiile trupelor sovietice. Și urcă și urcă înainte.
  În aceste condiții, Brejnev a ordonat ca Beijingul să fie recucerit din China. Ce operațiune foarte îndrăzneață și agresivă. Și războinicii chinezi urcă și urcă.
  Dar trupele sovietice contraatacă cu curaj. Și unii au succes.
  Trupele comuniste se apropiau de Beijing. Luptele erau în plină desfășurare în jurul capitalei chineze. Batalionul de fete a luptat cu încredere împotriva războinicilor Imperiului Celest. Fetele au luptat împotriva tuturor atacurilor, au împușcat, au aruncat grenade cu picioarele goale și au cântat:
  Fie ca pământul sfânt să fie glorificat,
  Draga mea planetă...
  Poporul Rusiei este o familie prietenoasă,
  Și nu călca Patria cu cizme!
  
  Lasă-l pe înțeleptul Leonid în Rusia,
  Își va ridica țara până la stele...
  El este ortodox, Domnul Luminii,
  Și a câștiga este elementul regal!
  
  Rusia este patria zeilor,
  Are cei mai buni soldați din univers...
  Și femeile vor găti plăcinte,
  Cu puterea ei în lupte neschimbată!
  
  Fie ca rușii noștri să glorifice calea glorioasă,
  Care arată drumul fără margini...
  Nimeni nu ne poate înlătura din drum,
  Nu vom aduce un omagiu necredincioșilor!
  
  Măreția Rusiei este mare,
  E frumoasă și teribilă pentru dușmani...
  Există o cale rusească și o vâslă puternică,
  Este pur și simplu periculos să te cert cu Patria!
  
  Fie ca Rusia, să știe bine, să înflorească,
  Obține ceva ce nu poți măsura...
  Examene, predare, doar pentru cinci,
  Din moment ce îl crezi pe Rod fără graniță!
  
  Să purtăm credința regală,
  Până la cele mai îndepărtate abordări ale Rusiei...
  Noi fetele nu avem mai mult de douăzeci de ani,
  Dar credem că toți luptătorii sunt mai frumoși!
  
  Nu, spatele rusesc nu se va îndoi,
  Lama dușmanilor soldaților nu va birui...
  Satana nu va conduce Rusia,
  Iar trupul în luptă doar devine mai tânăr!
  Vom lua ușor acest șanț, luptători,
  Cu un vis înaripat...
  Vom zdrobi toți adversarii deodată,
  Și credeți-mă, răzbunarea așteaptă diferiți khani!
  
  Și Iisus și Dumnezeu Sfântul Svarog,
  Rusia este foarte dragă cavalerilor...
  În spatele nostru este cel mai bun Dumnezeu alb,
  În numele mamei noastre Rusia!
  Fetele au cântat și au aruncat grenade în chinezi.
  Victoria a aruncat o lămâie cu piciorul gol și a cântat:
  - În Rusia, fetele sunt luptători!
  Aici Veronica a lansat un cadou mortal cu mădularul gol și a emis:
  - Și noi suntem războinici de super clasă!
  Și a dat o explozie de la o mitralieră. A tăiat câteva rânduri de chineză.
  Juliana, o fată frumoasă, a dat și ea o tură. Ea a doborât războinicii imperiului ceresc... Și dezvăluind dinții ea a cântat:
  - Planeta va cunoaște măreția rușilor!
  Și strălucesc cu dinți ascuțiți!
  Frumoasa și înflăcărată Anna a lansat și o grenadă. Ea a împrăștiat războinicii imperiului ceresc și a scârțâit:
  - Pentru o lume nouă! Acum ești idolul meu!
  Și cum pâlpâie piciorul gol!
  Și magnifica Angelina, de asemenea, va lua și va lansa o grenadă. Și împrăștie toți adversarii.
  Această fată războinică este foarte sănătoasă. Și doar o adevărată zeiță. Are o asemenea energie.
  Și războinicul a răcnit:
  - Slavă Patriei, și nouă!
  Victoria a luat-o și șuieră, trăgând din mână:
  - Fie ca Patria noastră să fie în culmea succesului!
  Și un picior gol aruncă o grenadă. Care zboară și distruge pe toți.
  Veronica împușcă, de asemenea, și ucide cu mare succes un general dintre nobilii războinici ai Imperiului Ceresc.
  Și zboară o grenadă aruncată cu piciorul gol. Chinezii cad.
  Fata țipă:
  - Numai morții se îndoiesc de măreția Rusiei!
  Și arată dinții de perle!
  Juliana confirmă cu ușurință:
  Suntem cei mai puternici dintre toți! Am fost ieri, noi suntem azi!
  Anna, roșcată, adaugă cu entuziasm:
  - Și vom face mâine!
  O grenadă aruncată cu piciorul gol sfâșie adversarii.
  Angelina a lansat o cutie întreagă de scoici cu picioarele goale și a emis:
  - Viitorul este al nostru!
  Natasha a folosit ultimele zile liniștite pentru a scrie un dans al morții dintr-o cotlet ce se face cu China. Ea mâzgăli, ținând mitraliera cu degetele goale de la picioare.
  Și atât de mulți i-au greșit pe chinezi.
  Armata rusă a luat cu asalt Beijingul.
  Un băiat și o fată au mers în față: Oleg și Margarita.
  Copiii i-au exterminat pe chinezi și au înaintat spre palatul imperial. Mao Zedong a anunțat solemn că nu va părăsi capitala și că va rămâne acolo pentru totdeauna.
  Oleg a tras o rafală în chinezi și a aruncat o grenadă cu piciorul gol, scârțâind pentru sine:
  - Rusia nu se va preda niciodată!
  Margarita a lansat și o lămâie cu piciorul gol și a grăunt, dezvăluind dinții:
  - Câștigă sau mori!
  Și un batalion de fete să pătrundă până la palatul lui Mao Zedong. Toate fetele erau în uniformă, rămăseseră doar chiloți. Și astfel de oameni aproape goi se luptă ca eroine.
  Victoria aruncă o grenadă cu piciorul gol și scârțâie:
  - Leonidas, tu ești împăratul!
  Veronica a lansat și un dar al morții cu mădularul gol și ciripind, dezvăluind dinții:
  - Regele și secretarul nostru general este cel mai tare dintre toate!
  Și cum scânteie ca perlele! Și o fată atât de uimitoare.
  Juliana ciripește și ea de încântare și lansează o grenadă cu piciorul gol:
  - Sunt un câștigător al psihologiei!
  Și și-a arătat limba.
  Zdrobește pe chinezi.
  Anna împușcă și ea, această diavoloasă cu părul roșcat. Și o face atât de bine. Îi dă afară pe chinezi.
  Și urlă în vârful plămânilor:
  - Slavă țării mele sfinte!
  Și își dezvăluie dinții!
  Angelina este și ea o femeie eroică și va lansa o cutie întreagă de explozibili.
  Și chinezii au zburat în toate direcțiile.
  Fetele trec la ofensivă, zdrobind adversarii. Atingerea succesului tangibil. Ei simt o grație formidabilă și o presiune neobosită și absența slăbiciunilor. Iar sânii goi sunt cea mai bună garanție a invincibilității și nescufundabilității.
  Victoria, întrerupându-i pe chinezi, ciripește:
  - Mâini de stejar, cap de plumb!
  Și aruncă o grenadă cu piciorul gol. Risipește chinezii.
  Valentina trage și ea.
  Zdrobește pe chinezi. Și le rupe în bucăți.
  Din ce în ce mai aproape de palat. Și un picior gol aruncă o grenadă.
  Predare speriată a Chinei. Spargerea.
  Terminator Girl spune:
  - Perun fii cu noi!
  Juliana este o fată superbă terminator care se împușcă și îi zdrobește pe militariști. Și-a dezvăluit dinții.
  Fata a grămăit:
  - Suntem eroii celei mai mari Rusii!
  Fata a aruncat cu piciorul gol o grenadă. A împrăștiat inamicul.
  Juliana a luat-o și a cântat din nou:
  - L-a învățat pe Suvorov să privească înainte! Și dacă te ridici, stai până la moarte!
  Și ea a zâmbit.
  Fiery Anna a cântat și a lătrat:
  - Pentru noi frontiere!
  Și a adăugat cu un rânjet:
  - Și suntem mereu înainte!
  Angelina, fata eroică, a atacat și ea inamicul. Ea a împrăștiat garda roșie imperială și a scârțâit:
  - Pentru realizările epocii!
  Și iar grenadele aruncate cu picioarele goale zboară.
  Fetele apasă pe inamicul. Ei își amintesc de apărarea eroică a lui Vladivostok, care nu va fi uitată timp de secole.
  Eh, cum ar putea o astfel de armată să piardă în istoria reală, și chiar în fața japonezilor?
  Ce păcat.
  Victoria aruncă o grenadă cu piciorul gol și fluieră:
  - Pentru granița cu Rusia!
  Veronica a lansat și ea ceva mortal cu piciorul gol și a scârțâit disperată, dezvăluind dinții:
  - Pentru noi realizări!
  Și le-a dat o întoarcere chinezilor.
  Și aici și Yuliana, cum va lua și va bate. Și apoi a luat-o cu piciorul gol și a lansat o grenadă.
  Și apoi a cântat:
  - Nu vom ceda dictaturii inamice!
  Și și-a dezvăluit fața!
  Frumoasă fată foarte tânără cu silueta de atlet. Și foarte curajos.
  Și Anna este ca o explozie pe chinezi. Îi zdrobește și aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Și împrăștie inamicii, de parcă sticlele ar zbura de pe minge.
  Fata urlă:
  - Ciocolata, e a noastra!
  Anna iubește foarte mult ciocolata. Și sub rege, piețele sunt pline de mărfuri. Ce se poate spune despre țarul Nicolae? Acum, învinsul țarului se transformă într-un mare în fața ochilor noștri. Și tot ceea ce este nevoie pentru asta este ca fetele să lupte pe fronturi.
  Și câțiva copii eroi care i-au împiedicat pe japonezi să captureze Muntele Inimitabil. Când s-a hotărât soarta Vladivostokului.
  Așa s-a prăbușit imperiul sovietic.
  Angelina a lansat, de asemenea, un butoi de crimă și a prăbușit peretele exterior al palatului imperial cu mitraliere.
  Acum fetele aleargă deja prin camere. Aici va veni sfârșitul războiului.
  Victoria spune cu entuziasm:
  - Cred, norocul mă așteaptă!
  Și iarăși aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Veronica, conducând un incendiu mortal. Broderii adversarilor, tweet-uri:
  - Sunt cu siguranță norocoasă!
  Și din nou o grenadă lansată cu piciorul gol zboară.
  Și apoi este Yuliana, ca o pereche de bombe legate trase din picioarele goale. Și distrugeți adversarii.
  Apoi izbucni în râs:
  - Sunt o fată cometă.
  Și iarăși aruncă afară limbile de foc ale morții.
  Și apoi Anna, această fată terminatoare, se grăbește deja. Cum ia luat pe toți și i-a mânjit. Pur și simplu superb.
  Un războinic care este un adevărat demiurg al luptei.
  Și scârțâie pentru sine:
  - Echipajul nostru, acolo este cel mai mare curaj!
  Și apoi a apărut Angelina. Atât de mișto și nervos. Îi infectează pe toată lumea cu energia lui frenetică. Capabil să învingă practic orice inamic.
  Și războinicul își dezvăluie dinții sidefați. Și sunt mai mari decât un cal. Aici e fata.
  Angelina chicotește și urlă:
  - Pentru vinete cu caviar negru!
  Și fetele au strigat în cor:
  - Meri vor înflori pe Marte!
  Și bătăliile sângeroase cu armata chineză au continuat în creștere. Multe orașe își schimbă literalmente mâinile. Un număr mare de tancuri sovietice au sosit din Europa, iar producția de vehicule a crescut dramatic. Și infanteriei chineze sunt zdrobite de vehicule blindate. Și el apasă foarte agresiv.
  Dar sunt prea mulți chinezi. Și numărul lor, desigur, este o problemă colosală pentru armata URSS. Și în plus, chinezii sunt curajoși. Ei atacă în mase uriașe. Unii, învelindu-se în explozibili, se aruncă sub mașinile sovietice. Și mor cu un strigăt - "Ura!"
  Luptele, trebuie spus, merg cu diferite grade de succes. Până acum, doar pe teritoriul sovietic, cu excepția atacului de la Beijing. Dar Mao Zedong a reușit totuși să scape prin pasajul subteran în ultimul moment. Și mai multe batalioane de fete au fost forțate să se retragă.
  Deci războiul încă continua. Și este prea devreme pentru a pune un punct câștigător.
  Iar trupele Imperiului Celest sunt toate stick și stick.
  Cele patru fete au luptat curajos și au dat dovadă de eroism.
  Au tras drept.
  Aici Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol, împrăștiind chinezii. Și mârâia:
  - Slavă eroilor Rusiei!
  Un patruzeci de fete frumos, foarte curbat. Și-au scos sutienele și și-au expus sânii. Și sfarcurile sunt atât de căpșuni, apetisante.
  Conduce un foc foarte bine țintit și Zoya. Îi tund pe comuniștii chinezi și scârțâie de încântare:
  - Sunt campion mondial!
  Și, de asemenea, aruncați o grenadă ca un picior gol. Chinezii se împrăștie în direcții diferite, ca valurile de la căderea unui meteorit.
  Da, Zoya iubește să omoare!
  Și apoi Augustin este în flăcări. De asemenea, filmează foarte precis. Exterminați chinezii.
  Și din nou o grenadă zboară din piciorul ei gol. Rupe chinezii în bucăți.
  Svetlana dă în cuie și chinezii. Și cântă:
  - Sunt o fată fierbinte! Îi voi zdrobi pe toată lumea într-o cârpă!
  Și degetele ei goale aruncă distrugere.
  Fetelor, desigur, chiar foarte mult! Frumos, înflorit, îndrăzneț.
  Iar germanii încetinesc avansul. Deși artileria lucrează activ. Ceea ce e grozav! Doar cea mai acrobatică a unui mare maestru.
  Natasha trage... Și o scenă de tortură îi fulgeră în fața ochilor.
  Chinezii au prins o fată Komsomol. Dezbracă-o goală. Și l-au pus într-un cazan cu apă. Au aprins un foc sub el. A început să gătească de viu. Fata țipă de o durere insuportabilă. Călăii lui Mao o lăsară să sară din ceaun.
  Apoi au răcit apa, iar din nou au aruncat-o și au început să o încălzească. Așa că au gătit fata de mai multe ori.
  Aici sunt monștrii... Apoi au atârnat-o pe fată pe suport și au ars-o cu o tijă încinsă. Frumuseți torturate până la moarte.
  Ei bine, cum să nu te răzbuni.
  Natasha aruncă o grenadă cu piciorul gol, împrăștie chinezii și zâmbește în sinea ei cu un rânjet.
  Aceasta este o frumusețe atât de mare.
  Fata spune:
  - Va fi tare!
  Zoya a dat și ea o întoarcere. I-a ucis pe chinezi. Ea a tăiat militanții lui Mao și mercenarii lor.
  Apoi a aruncat din nou o grenadă cu piciorul gol și a ciripit:
  - Patru magnifici și portarul!
  Apoi lupta a continuat, cu presiuni și imagini.
  Roșcata Augustine a lansat o grenadă cu piciorul gol. A împrăștiat chinezii, a înmuiat o mulțime de oameni cu o grenadă. Și toți acești luptători Mao.
  Apoi ea a răcnit:
  - Eu sunt întruchiparea Patriei!
  Iar fata s-a prezentat ca fiind violată. Ce frumos si misto! Și îi bate pe chinezi pentru ea însăși. Fata este doar un superom. Cel mai tare dintre toate și încărcat constant pentru a câștiga.
  Svetlana este, de asemenea, o fată fermecătoare. Ea a dat o întorsătură bine țintită și i-a cosit pe chinezi. Și apoi cum aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare. Cum se va sfărâma soldatul lui Mao.
  Și o astfel de blondă se va aranja. Toți tăiați cu o singură lovitură. Și stânca ciripește din dinți:
  - Va fi lumină eternă și zori!
  Fete aici și un astfel de pasaj. Războinici remarcabili - acrobație.
  Natasha fluieră. Ea a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a șuierat:
  - Sunt o fată grozavă!
  Deși aceasta este o afirmație lipsită de modestie, este parțial adevărată. Acești războinici sunt drăguți.
  Și foarte frumos. Cu ochi strălucitori și dinți sidefați.
  Și se luptă glorios, aruncând cu picioarele goale obiecte zdrobitoare.
  Dar înfrângerea chinezilor este extrem de dificilă. Este ca și cum ar fi lovit un perete.
  Zoya a luat și a tras o rafală în trupele lui Mao. Și i-a cosit, de parcă un cal uriaș ar fi fost o copită, doborând iarba.
  Apoi fata a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a guturat:
  - Sunt un astfel de vis de milioane!
  Și și-a arătat limba. Aceasta este o fată - un adevărat terminator. Toată lumea va fi promovată și sfâșiată. Și tăierea fără îndoială la viteză mare.
  Zoya a luat-o și a cântat:
  Soldatul este întotdeauna sănătos
  Soldatul este pregătit pentru orice!
  Augustine a aruncat și o grenadă cu piciorul gol. Ea i-a împrăștiat pe chinezi și a rostit cu aplomb:
  - Și praf ca de pe covoare, dăm din drum!
  Svetlana, împușcând, a adăugat:
  - Nu schimba picioarele! Fețele noastre strălucesc! Cizme strălucitoare!
  Războinici așa cum îi vedem în haine complete. Și fetele nu au nevoie de pantofi. Ei sunt capabili să ștergă pe toată lumea în praf sau pulbere, o astfel de culoare gri.
  Natasha, trăgând în chinezi, se gândi. Într-adevăr, de ce este imposibil să reușești fără a înșela? Aici Stalin, de exemplu, a luat și a preluat puterea prin înșelăciune. I-a promis lui Zinoviev și Kamenev munți de aur, dar el însuși i-a împușcat.
  Este logic să faci așa? Mai precis, este doar logic - nu poți înșela, nu poți trăi!
  Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a guturat:
  - Sunt o mare vedetă!
  Zoya a tras și ea. Am înțeles și a ciripit:
  - Și eu sunt grozav!
  Și zboară o grenadă aruncată cu degetele goale. Și cum o obțin chinezii. Prin cele mai mari amigdale.
  Și Augustin împușcă. Și lovește foarte bine. Și i-a învins pe chinezi, parcă cu o lovitură de baros.
  Și piciorul gol aruncă și o grenadă foarte faimos.
  Augustin a scârțâit:
  - Nu te trezi celebru când este liniște!
  Și din nou a dat o întorsătură bine țintită.
  Svetlana s-a lovit din nou. I-a ucis pe chinezi. Și a bolborosit:
  - Sunt o fată super!
  Și scânteie cu ochii și scârțâie cu glasul!
  Da, acestea sunt astfel de fete pe care nu ar trebui să-ți bagi un deget în gură cu ele - vor mușca!
  Natasha, trăgând, a spus:
  - Au început să vorbească, totul despre longevitate.
  Zoya, aruncând o grenadă cu piciorul gol, a adăugat:
  - Am decis să așteptăm puțin în timp ce sugem sânge...
  Augustin a aruncat o grenadă și a ciripit:
  - Delicios pentru al treilea!
  Svetlana a lansat darul morții cu degetele goale de la picioare și a țipat:
  - Oh, sunt tare!
  Războiul cu chinezii este foarte crud. Multe pierderi și victime reciproce.
  Și unii băieți și fete sunt doar eroi adevărați și duri.
  Oleg Rybachenko, care încă arată ca un băiat de vreo doisprezece ani, și o fată care arată și ea de aceeași vârstă cu Margarita, aleargă înaintea trupelor sovietice.
  Se împușc singuri. În spatele umerilor sunt saci cu grenade.
  Oleg a tras în chinezi. Cosi o grămadă.
  A aruncat o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Sunt un terminator, în genunchi.
  Margarita a aruncat și o grenadă cu piciorul gol și a adăugat:
  - Dușmanii Rusiei îi voi mătura de pe fața pământului!
  Băiatul și fata se grăbesc cu toții spre ei înșiși și sfărâmă adversarii. Sunt strălucitoare și cele mai tari din lume.
  Oleg a fost deja capabil să cipeze împreună cu Margarita un capital considerabil. Inclusiv vânzarea produselor cosmetice.
  Băiatul este de fapt foarte inteligent. Și are deja o carte nobilă. În general, el nu s-a oprit doar la vârsta de doisprezece ani. Împreună cu Margarita au primit un astfel de cadou. Rămâneți în copilăria veșnică. Și devii supraoameni.
  Din această cauză, soarta puterii în Rusia s-a schimbat. Nicolae al II-lea nu a avut succes, dar a devenit un conducător de succes. Ceea ce este invidia multora. Și Leonid Ilici Brejnev ar putea rămâne în istorie, deloc ca întruchipare a stagnării și un conducător care arată că statul nu poate fi controlat deloc.
  Oleg, băiatul etern, trage în chinezi și cântă:
  - Te voi mătura ca păpădiile! Suntem terminatori, nu băieți!
  Și iarăși aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Margarita bate și ea în cuie și spune:
  - Suntem campioni tari! Rusia este în spatele nostru!
  Băiatul și fata merg toți și merg înainte. Au atâta entuziasm și foc. Și nemții se prăbușesc literalmente sub copitele lor.
  Mai exact picioarele goale, ale copiilor.
  Oleg împușcă și ucide inamicul cu fiecare glonț.
  Da, băiatul, se pare, nu este atât de ușor de oprit. El este un terminator autentic și real.
  Margarita aruncă din nou o grenadă cu piciorul gol și scârțâie:
  - Mă simt excelent! Voi deveni campion internațional!
  Și râzând în sinea lui...
  Cu toate acestea, China mobilizează din ce în ce mai multe milioane și zeci de milioane de soldați. Iar armata sovietică a URSS distruge extrem de activ adversarii.
  Între timp, fetele se ceartă. Există mai multe divizii de femei.
  Aici vine întreg batalionul. Fete desculțe în costume de baie. Un costum de baie atât de suplu în stil bikini. Și tocuri goale, rotunde ale frumuseților fulgeră. Războinici minunați.
  Și împușcă și în nemți. Dar războinicii intră în luptă corp la corp cu soldații lui Mao. Cum sunt treierați.
  Și cum se înjunghie cu baioneta! Aici sunt fetele!
  Perfect.
  Fetele îi bat pe chinezi cu picioarele goale și rânjesc carnivor. Aici sunt războinicii. Fete de cea mai puternică aliniere. Așa îi bate pe soldații comuniști roșii, chinezi.
  Și s-au bătut singuri. Și vin...
  Există asemenea războinici de super-clasă. Și toți desculți și aproape goi. Și sar în sine. Și s-au bătut cu călcâiele goale. Aici sunt fetele - toate fetele fetele.
  Victoria luptă înainte. Încă arată ca o fată și este foarte slabă. Se injectează cu chineză și cântă:
  - Doamne ferește-l pe rege! Și rupe toată mizeria!
  Da, fetele de aici sunt de top.
  Și frumusețea Veronica este vizibilă. De asemenea, blonda se bate.
  Și magnifica Yulfi - o fată care a devenit prințesă după ce și-a îngropat soțul. Yulfi arată grozav. Ea iubește foarte mult bărbații și fără nicio prejudecăți intră în contact cu aceștia.
  De fapt, sexul prelungește viața și este foarte benefic pentru femei. Îi întinerește.
  Anna se luptă și ea și cu părul ei roșu și luxuriant.
  Și, de asemenea, încântătoarea Angelina - războinicul este pur și simplu super.
  Adică toată garda regală. Un set complet de frumuseți. Sunt atât de frumoase și sexy.
  Și zdrobește-i pe chinezi. Zdrobiți-le în pudră. Se macină oasele și se rupe carnea.
  Și chinezii fug de atacul lor. Ei suferă înfrângere după înfrângere.
  Pe lângă trupele sovietice, luptă cu mare succes și războinici din RDG sau germani de nivel de clasă.
  Gerda și Charlotte se luptă în cel mai recent tanc de doi oameni în formă de piramidă.
  Și se luptă destul de bine. Mașina chinezească este echipată cu un pistol de înaltă presiune. Calibrul este de 105 mm, dar acest lucru este suficient din cauza vitezei mari a proiectilului. Fetele din rezervor s-au întins. Mașina este foarte manevrabilă cu un motor cu turbină cu gaz.
  Gerda a tras în tancul chinezesc și a cântat:
  - Sunt o lupoaică atât de sălbatică, n-am fost niciodată în străinătate!
  Și râde, bate cu piciorul gol pe joystick.
  Nici Charlotte cu părul roșu nu este mai prejos.
  De asemenea, o super fată.
  Se împușcă și apăsă butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare.
  Minunat războinic.
  Roșcata, în timp ce trăgea, a întrebat-o pe Gerda:
  - Ce crezi, creștinismul va fi în sfârșit interzis?
  Terminatorul blond a spus cu insistență:
  - Cred că va fi!
  Și și-a dezvăluit fața!
  Războinicii, în general, sunt grozavi la împușcături. Aici Gerda se batea cu degetele goale de la picioare. Și a ciripit:
  - Noi arienii nu ar trebui să credem în Biblia evreiască care predică pacifismul.
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Așa e, nu s-a potrivit! Suntem cei mai buni din lume!
  Roșcata a trimis din nou un proiectil letal cu degetele goale de la picioare. A lovit o mașină chinezească.
  Gerda a zâmbit. În timpul pauzei, ea a scris și o lucrare interesantă.
  Micuța Gerda s-a dus să-și caute fratele pe nume Kai. Dar ea nu știa unde se află. Și nu sa întors spre nord, ci spre sud. Și apoi a regretat că și-a pus pantofi roșii complet noi. După câteva ore, i-au frecat picioarele. Apoi Gerda și-a scos pantofii scumpi, și-a rupt bagheta și și-a atârnat pantofii de un cârlig.
  Vremea a fost de primăvară, caldă, te poți plimba desculț cu plăcere. Nu este o fată foarte bogată, iar vara alerga adesea desculță. Adevărat, după iarnă, tălpile ei au devenit din ce în ce mai moi.
  Curând, mergând de-a lungul drumului, fata a început să simtă disconfort din cauza pietricelelor mici și a nisipului. Și ca să fie mai moale, m-am întors pe iarbă. Acolo era mai ușor. Dar după câteva ore tălpile bâzâiau deja.
  Și cel mai important, am vrut să mănânc. Iar fata are doar câțiva bănuți mici în buzunar.
  Cu toate acestea, în satul cel mai apropiat, Gerda și-a cumpărat o pâine și a notat-o cu apă proaspătă din fântână și a adormit chiar într-un car de fân.
  A doua zi, i-au mâncărime tălpile zgâriate și goale. am vrut sa mananc. Fata s-a dus la sine, simțindu-și corpul încălzindu-se după o noapte răcoroasă. Picioarele dureau puțin.
  Gerda a mers ceva timp pe drum, dar tălpile ei, care nu avuseseră încă timp să se întărească, au început din nou să mâncărime dureroase, apoi să strălucească. Fata s-a dus la iarbă. Dar aici este mai lent și, de asemenea, nu prea plăcut pentru picioarele perforate.
  Fata cu greu a ajuns la pârâu. Am coborât acolo picioarele doborâte și le-am răcit. M-am gândit să port pantofi. Dar este păcat să dobori o asemenea noutate. Ea chiar voia să i le arate lui Kai. Să-i admir noii pantofi.
  Apoi fata a început să meargă din nou. Eram disperat să mănânc.
  Cumva Gerda a ajuns în sat și a mai cumpărat pâine. Dar monedele de cupru se terminau.
  Și fata se gândi. De unde să iei bani pentru mâncare. I s-a propus să vândă pantofi scumpi, din Maroc, dar Gerda a negat hotărât. Ea va apărea în ele lui Kai. Până atunci, poți câștiga bani?
  Gerda din satul alăturat s-a oferit să taie lemne. I-au dat un topor. Fata s-a tocat puțin, dar era atât de istovită încât, după ce a mâncat, a adormit imediat.
  Apoi Gerdei i s-a oferit să ia gâște. Dar din această cauză, fata a pierdut o zi întreagă.
  În cele din urmă, ea a decis să cerșească. Cu toate acestea, țăranii i-au observat imediat pantofii roșii. De exemplu, este clar că nu este o fată cerșetoare, deoarece poartă așa ceva.
  În cele din urmă, Gerda a decis să-și vândă pantofii. Cu toate acestea, pentru aceasta a trebuit să meargă în oraș. Picioarele fetei s-au întărit rapid și a fost aproape nedureros să mergi pe potecă.
  Bine, Gerda a decis că și fără pantofi ar putea fi de dorit pentru Kai.
  Vândut unui negustor, primind câteva monede de argint. Mi-am cumpărat o geantă de pânză și am mers ca un cerșetor pe drumurile Europei. Trebuie să găsim un frate. Iar fata, auzind că în sud de obicei vând băieți ca sclavi, s-a repezit acolo.
  Adevărat, fata era prost orientată și rătăcea mult timp prin Germania. Până vine toamna. Bine, picioarele goale ale fetei erau întărite, ca copitele unui cal, totuși, calusurile mâncăriu. Dar în fiecare zi era din ce în ce mai frig.
  Și să dormi în aer liber este incomod. Noaptea, până și rochia Gerdei a înghețat și a smuls-o cu greu. Trebuie să faci ceva. A început deja să ningă. Într-o rochie lejeră, fata îngheață până la oase, iar picioarele ei goale întărite sparg crusta de gheață.
  Gerda, ca să nu adoarmă și să nu se trezească într-o noapte bună, în sudul Germaniei a rămas iarna într-o singură casă să servească la pumn. Pentru asta trebuia să muncească, să curețe casa, să mulgă vaca și multe altele. Dar fata a fost hrănită și i s-a dat o haină ruptă și pantofi de lemn.
  Când a venit primăvara și zăpada a început să se topească. Fata a aruncat blocurile de muncă silnică cu plăcere și a plecat din nou spre sud. Nu era plătită cu nimic, iar Gerda trebuia să mănânce de pomană. În plus, fata încă cânta bine. Rochia ei era complet zdrobită, iar picioarele goale erau excitate și acoperite cu o crustă. Fata a venit în sfârșit în Balcani. A trecut de Ungaria și a intrat în Turcia.
  Cerșetorul zamorashka s-a mutat la Istanbul. Ea s-a ascuns de turci în păduri și s-a ascuns de creștini.
  Cu toate acestea, deja în drum spre capitală în sine, fata blondă a fost prinsă. Și din moment ce, după standardele musulmanilor, ea ar putea fi deja căsătorită, atunci Gerda a fost spălată, îmbrăcată și vândută ca virgină la licitație. O fată cu păr frumos alb și creț este o marfă valoroasă. S-a dus la bătrânul emir. Și trebuie să se întâmple ca acest emir, imediat după cumpărare, să se îmbolnăvească atât de grav încât să nu-și poată îndeplini datoria conjugală.
  Fata locuia într-un harem. Satisfacator, ca intr-o cusca de aur, dar plictisitor. Adevărul a învățat turcă și arabă.
  A descoperit Islamul. Noua religie era simplă în general, aproape de înțeles. Nu este clar dacă va primi un harem de bărbați după moartea ei? Și îi va plăcea?
  Fata a devenit treptat fată și fabulos de frumoasă, iar emirul a murit după o lungă boală.
  Și acum Gerda este din nou scoasă la vânzare. Ei dezbrăcați în fața a sute de bărbați pofticiosi și îi vând în haremul sultanului.
  Gerda capătă treptat influență acolo și devine soția sultanului. Dar Imperiul Otoman este deja în declin. Se declanșează un război cu Rusia care amenință să pună capăt controlului Turciei asupra Crimeei și Mării Negre.
  Și germanii au luptat bine, dar soldații ruși nu au fost mai răi. Și fetele frumoase au luptat foarte bine, apărând URSS.
  Natasha a tras în cer. Ea a doborât un aparat chinezesc fără pilot, controlat radio, "Rama" -8. Iar ea a spus:
  - Oamenii vor fi fericiți.
  Zoya a aruncat cu piciorul gol o grenadă asupra aeronavei de atac chinezești, care a zburat ca o piranha carnivoră și a ciripit:
  - Fericire pentru totdeauna!
  Augustine, de asemenea, a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a șuierat:
  - Guvernul sovietic...
  Svetlana a aruncat și un obiect în flăcări, a doborât un războinic al armatei Mao și a mormăit:
  - Puterea este mare!
  Dar chinezii au plecat... Și fetele s-au mai liniștit puțin.
  Natasha remarcă cu un zâmbet trist:
  - Mâine, 22 martie 1979. A trecut exact un an de la începutul războiului!
  Zoya a remarcat cu entuziasm:
  - Cu siguranță am devenit mai puternici de-a lungul anilor, dar nu am îmbătrânit deloc!
  Augustinea roșcată a chicotit și a zdrobit musca enervantă cu degetele goale:
  - Desigur că nu! Nu îmbătrâni! Sunt încă la fel de fierbinte ca întotdeauna!
  Svetlana a chicotit și a remarcat:
  - Un război în general întinerește fetele. Liderii vin și pleacă, dar fetele rămân tinere!
  Natasha a răspuns cu un zâmbet larg:
  - Suntem întineriți - Zei ruși!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Da, zeii noștri, zeii slavi!
  Înflăcăratul Augustin a cântat:
  - Trăim pe pământul tatălui nostru! Copiii Ladei sunt copii minunați! Și ani pe un cal înaripat, Rusia în milenii îndepărtate!
  Svetlana a chicotit și a răspuns:
  - Din cer clopotul va bate - ploaia va revărsa torenţial! Fug spre copilărie - ploaia de vară mă urmărește!
  Și Natasha a preluat cu entuziasm:
  - Urmați-mă!
  Iar războinicii băteau din picioarele goale, cizelate. Ei chiar sunt capabili de asemenea minuni. Nici o pagină nu a fost răsturnată în viața mea.
  Iată o întreagă generație de războinici care crește. Este deja posibil să lupți în rândurile Armatei Roșii, cei care s-au născut după începerea războiului.
  Aici, de exemplu, Andreika. Băiat desculț în pantaloni scurți. Treisprezece ani în total, dar cum luptă? Da, un băiat nefericit într-un fel, care nu cunoaște lumea de un an întreg.
  Natasha îi făcu semn lui Andreika. Ea a mângâiat părul blond al pionierului. Uite ce bronzat este, ca ciocolata. Fata i-a dat băiatului bomboane. El mormăi posomorât:
  - Dulce este rău...
  Dar a mâncat oricum mâncarea. Da, un fel de băiat. Natasha a luat și a întins mâna. Gâdilă piciorul întărit și prăfuit al pionierului. Ca răspuns, a început să gâdile talpa goală a lui Natashka. E plăcut să fii atins de mâinile unui băiat frumos.
  Natasha a remarcat:
  - Crești Andrei! Dacă mai trăiești câțiva ani, te voi învăța.
  Băiatul a fost surprins
  -Ce?
  Natasha chicoti.
  - Cum să faci dragoste!
  Andrei pufni disprețuitor:
  - L-am văzut deja!
  Natasha clătină din cap.
  - Ce ai văzut a fost împerecherea animalelor. Și te voi învăța frumos și foarte plăcut!
  Fetele îndrăgostite chiar știu multe. Sunt luptători excelenți, iar China, în ciuda numărului său colosal, a regretat deja de trei ori un atac atât de agresiv.
  Natasha trage în trupele lui Mao și aruncă o grenadă cu piciorul gol și cizelat, spunând:
  - Pentru măreția țării comuniste!
  Apoi și-a dezvăluit dinții.
  Fetele se bat aici, în mod tradițional aproape goale. Îmbrăcați doar în chiloți roșii, strâmți, se luptă și îi infectează pe restul luptătorilor cu o frenezie.
  Și trag. Și trag foarte bine. Ca lunetiştii şi războinicii de cel mai înalt nivel spaţial.
  Zoya trage și ea. Îi tunde pe chinezi și ciripește:
  - O, Patria mea și mare familie!
  Și aruncă o grenadă cu piciorul gol. O fată minunată în general.
  Și părul ei este de culoarea foii de aur.
  Zoya a fost torturată la un moment dat de chinezi. Mai întâi, m-au dus într-o colibă și m-au dezbrăcat până la pantaloni scurți. Au început să simtă, să urce cu mâinile în locuri sensibile. Apoi m-au bătut cu furtunuri de cauciuc. M-au bătut pe piept, pe laterale și pe coapse. Următorul a fost cel mai umilitor - violat cu un baston de cauciuc. Dar sentimentul este atât de acut. În același timp, împreună cu durerea, Zoya a experimentat un orgasm și a terminat. Soldații lui Mao au râs.
  Apoi au violat din nou frumusețea scrisă de mână cu o bâtă și apoi ei înșiși s-au apucat de asta... Douăzeci și cinci de soldați tineri, flămând, au trecut peste fată. Să nu mai fie fecioară, ci tot bărbat. Aceasta este atât plăcere, cât și durere. Senzații atât de intense. Mai ales dacă este violată în punctul al cincilea.
  Dar cel puțin nu au fost bătuți. Se poate observa că trupelor Armatei Roșii a Chinei le plăcea să o aibă în diferite puncte. Nu au spânzurat-o. Până când în cele din urmă Zoe a fugit. Înainte de asta, apropo, a fost alungată în frigul desculț și aproape goală. Dar în acest moment Zoya reușise deja să se obișnuiască cu frigul. Și a fugit doar în chiloți. Și că ea este o războinică a celei mai înalte acrobații roșii.
  Războiul cu China este aprig și fără milă, nu se estompează nicio clipă.
  Aurora luptă, de asemenea, eroic. Îi tunde pe chinezi și cântă:
  - Patrie, petrecere, Komsomol! Va fi o înfrângere puternică pentru Mao Zedong.
  Și, de asemenea, cum aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Totul despre fete este cool și obraznic.
  Și Svetlana, de asemenea, va lua și va bate. Și tăiați chinezii. Și cu degetele goale va planta o grenadă.
  Și urlă în același timp:
  - Pentru cauza luptei comunismului!
  Natasha trage și ea, îi elimină pe chinezi și șuieră:
  - În numele Patriei, sfântul!
  Și o grenadă aruncată cu degetele goale îi împrăștie pe chinezi. Și fetele devin din ce în ce mai vesele și își cântă totul cu o bucurie sălbatică.
  Zoya trage și cu acuratețea lui Robin Hood. Conduce un foc la sine și cântă:
  - Iubesc Rusia! Țară puternică! De ce Hitler nu a fost distrus? nu inteleg!
  Și el, cu degetele goale, o va lua și va arunca o grenadă. Și skifful chinez.
  Aurora i-a tras pe războinicii lui Mao. Ea a aruncat o lămâie cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Dar Pasaran! Lovitură puternică!
  Și Svetlana va da rândul. Cum să măture chinezii. Cum să le înmoaie pe toate și să scârțâi:
  - Slavă Toiagului Atotputernic!
  Și va arunca și o grenadă cu piciorul gol.
  Și Natasha va da și ea o tură. Taie-i pe chinezi. Și aruncă o grenadă cu piciorul gol, scârțâind:
  - Da, numele tău să fie sfânt!
  Și rânjește din nou. Dinți sidefați strălucitori.
  Și apoi Zoya cedează. În mod strălucitor chinezii vor acoperi. Și va scârțâi, aruncând cu piciorul gol o grenadă:
  - Războinicul, aducând moartea tuturor!
  Și din nou, el va fi lovit cu o explozie letală!
  Și iată-o pe Aurora ca un lupanet. Și ucide. Și cu degetele goale va trimite un dar al morții.
  Apoi ciripește:
  - Slavă viteazilor soldați ruși! Maeștri de umăr!
  Și Svetlana îi lovește și pe chinezi. Cum le tunde, ca o seceră, și sare:
  Sunt un războinic care nu va fi uitat...
  Și iarăși cu piciorul gol, de parcă ar alerga pe dușmanii Rusiei. Și lasă-o să zboare ca o grenadă.
  Fata, desigur, își amintește multe. De exemplu, cum în anul patruzeci și unu, Fritz a forțat două fete desculțe să sape o groapă în frig. Iar fetele nu sunt încă atât de împietrite. Și, bineînțeles, picioarele lor au devenit mai întâi roșii, apoi au devenit albastre de frig. Și a durut.
  Iar monștrii-fasciști, ca să se încălzească, au început să bată cu bâte pe călcâie. Fetele și-au pierdut cunoștința. După aceea, au mai turnat peste ele câteva căzi cu apă cu gheață. Aproape obosit.
  Din fericire, fetele nefericite au fost ridicate de un vindecător. Le-a ieșit. Și nici măcar membrele nu au trebuit să fie amputate. Fetele au crescut și au devenit partizane. S-au răzbunat pe naziști.
  Băiatul pionier Alexander Grigorievich a fost mai puțin norocos. Naziștii lui, prinzând, s-au dezbrăcat. Și atârnat pe un suport în frig. Iar picioarele goale ale pionierului au fost strânse într-un bloc, iar o piatră care cântărea un cent s-a așezat. Băiatul șuieră întins în frig. Și l-au încălzit și fasciștii săi, aducând o torță unui corp înțepenit. Aceștia sunt monștrii naziștilor.
  Băiatul a stat trei zile și trei nopți, iar în a patra zi, neputând suporta tortura, a murit.
  Invadatorii s-au comportat crud...
  Sveta, membru al Komsomolului, a fost și ea dezbrăcat. Ai servit un borcan mare de sticlă. Umplut cu apă și expus la îngheț. Și pentru ca toți locuitorii să poată vedea cum membrul Komsomol îngheață în apa înghețată, acoperită cu gheață. Ce groază este.
  Așa a fost în Marele Război Patriotic, iată ceva asemănător, există acum.
  Svetlana împușcă în chinezi, amintindu-și acel război și șoptește:
  - Fascismul nu va trece! Slavă Rusiei!
  Natasha trage și ea. Aruncă foarte precis o grenadă cu piciorul gol și strigă:
  - Să nu ne culcăm sub Mao Zedong!
  Zoya confirmă pe un ton solemn:
  - Nu ne vom întinde niciodată!
  Și, de asemenea, deschide focul.
  Și un picior gol aruncă o grenadă.
  Aurora trage. Am de-a face cu trupele lui Mao și țipă.
  - Slavă zeilor ruși!
  Și iarăși aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Și Svetlana trage foarte precis. Și țipă:
  - În numele vieții de pe Pământ!
  Și din nou aruncă o grenadă foarte precis cu piciorul gol.
  Și chinezii sunt fără abur.
  Dar tot mai multe forțe noi intră în luptă. Și inamicul vine din nou.
  Natasha a zâmbit. Și apoi s-a scufundat. Mi-am amintit cum doi pionieri de aproximativ doisprezece ani au fost prinși de chinezi. Le-au rupt hainele băieților și le-au legat mâinile în spate cu sârmă și i-au împins goi și desculți în frigul amar. Apoi i-au mânat prin zăpadă și i-au dus din nou în colibă. Au condus până când escortele lor au înghețat până la moarte. Pionierii nu erau confortabili, dar au rezistat. Băieții sunt destul de puternici.
  Apoi, văzând că gerul nu i-a luat pe pionieri, chinezul Mao a început să ardă copiii cu foc. Și au reușit acest lucru. Când călăul a aplicat un fier de călcat înroșit pe pieptul gol al băiatului, acesta a exclamat:
  Trăiască Stalin!
  Apoi fâșii largi de metal, roșii de la căldură, au fost aplicate pe tălpile goale și întărite ale băiatului. Călăul a inhalat cu mare plăcere mirosul de carne prăjită prin nări. Pionierul a strigat din nou:
  - Ridicați steagurile roșii asupra Beijingului!
  Și și-a arătat limba. Apoi chinezii au scos scrotul cu clești înroșiți. Pionierul a murit din cauza durerii.
  Da, așa că chinezii din teritoriile ocupate au stabilit o nouă ordine.
  S-au comportat cu nepoliticos și cruzime. Și tortura a fost constantă.
  Natasha aruncă din nou o grenadă cu piciorul gol. Imprăștie chinezii și ciripește:
  - Să fie rai pe pământ! Paradisul comunismului, în care înflorește țara sovieticilor!
  Zoya lansează și o grenadă cu degetele goale și ciripit:
  - Și slava va veni pe pământ!
  După aceea, fata dă o întorsătură foarte bine țintită. Doarce adversarii. Și își dezvăluie dinții din nou.
  Și apoi Augustin dă foc. Îi doboare pe chinezi și scârțâie:
  - Pentru tara mama! Pentru Brejnev!
  Și iarăși a aruncat cu piciorul gol o rodie, a împrăștiat chinezii. Învinge cu putere pe războinici.
  Nu dezamăgi inamicul.
  Svetlana aruncă și o grenadă cu piciorul gol. Colorează chinezii și scârțâie:
  - Slavă fetelor noastre rusoaice!
  Și cum râd războinicii. Până la urmă, sunt atât de frumuseți încât pot fi, de fapt, scoase la concurs: Mrs. Universe. Sânii lor sunt atât de plini și fermi în același timp. Așa că le place să facă sex cu bărbați. Chiar îi entuziasmează.
  Doar un inamic foarte numeros apasă asupra URSS.
  Fetele s-au distras și au început să-i distrugă pe chinezi.
  Îi bat pe soldații apăsați ai lui Mao. Și a învins un atac atât de frenetic și infernal.
  Natasha a cântat împreună, întrerupându-i pe chinezii furioși;
  - Fete cu mare nevoie! Unde esti proprietarul unde!
  Da, de mai bine de șaptesprezece ani nu a existat Stalin și nici nu sa îmbunătățit. Dimpotrivă, chinezii fac presiuni asupra Armatei Roșii Sovietice.
  Zoya a postat pe Twitter:
  - Fie ca Patria noastră să fie pe rutele spațiale!
  Și cu piciorul gol va lansa o lămâie. Așa este fata ogarului.
  Augustin a tras în inamic, șuieră;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Îl vrem pe Stalin!
  Și va arunca o grenadă cu piciorul gol.
  Svetlana, împușcând, continuă:
  - Ca să nu ne poată sparge, ridică-te stăpânul de pe Pământ!
  Și iar grenada aruncată de piciorul gol al fetei zboară.
  Natasha a tăiat câteva rânduri și a spus:
  - Și rupe Adolf!
  a ciripit Zoya, aruncând o grenadă în chinezi cu piciorul gol și rupându-i:
  - Grăbește-te Mao!
  Augustin, tăind luptătorii galbeni, a fost de acord:
  Da Mao! Totuși, nu erau atât de mulți nemți!
  Svetlana a fost de acord cu asta:
  - Sunt aproape un miliard de chinezi! Și nu sunt atât de ușor de ucis!
  Fetele încă nu au renunțat la oportunitatea de a le învinge pe chinezi. La 30 iunie 1970, bătăliile erau în plină desfășurare. Mao Zedong a contat pe epuizarea URSS.
  Și cum rămâne cu chinezii morți? Bebelușii încă mai nasc! Va fi necesar și se va introduce poligamia. La urma urmei, chinezii sunt încă atei. Confucianismul este mai mult o filozofie decât o religie, iar comunismul promovează ateismul.
  În același timp, soldații lui Mao au încercat să taie din bazele lor trupele sovietice care nu avuseseră timp să se retragă dincolo de Amur. În ceea ce, printre altele, chiar au reușit ușor.
  Dar la contraatac participă Armata Roșie și voluntarii din RDG. Profitând de superioritatea în calitate și număr de vehicule, trupele sovietice și aliatul lor îi înjunghie pe chinezi.
  Gerda și echipajul ei de tancuri, ca întotdeauna, sunt în fruntea atacului.
  Fete în chiloți și desculțe. Se împușc și se luptă.
  Sunt două mașini pentru patru războinici. Compact și foarte confortabil, piramidal.
  Gerda, folosind degetele goale de la picioare, apasă pe joystick și trage. Și lovește destul de bine. Rupe turela unui tanc chinezesc.
  Apoi spune:
  - Sunt un terminator cu părul de culoarea zăpezii!
  Și râde cu furie... Se zvâcnește ca o marionetă.
  Charlotte trage și ea. Foarte potrivit lovește și răcnește:
  - Și marele Reich, ni s-a spus că nu prin derivă!
  Și cu piciorul gol, cum să împingi.
  Fete germane ca întotdeauna în top. Sunt vrăjitoare nemuritoare, fără vârstă, care sunt mereu pe rol. Chiar și în timpul celui de-al Doilea Război Mondial s-au luptat, așa că au rămas pentru totdeauna tineri, din cauza vrăjitoarelor. Și fetele sovietice au luptat și ele în Marele Război Patriotic. Și au devenit faimoși acolo, iar acum se luptă cu China.
  Natashka împușcă, întrerupe în rânduri. Și aruncă o grenadă cu piciorul gol, împrăștiind inamicul:
  - Totul va fi grozav!
  Zoya le dă și o întorsătură mâcătoare chinezilor. A cosit soldații lui Mao Zedong. Și a aruncat lămâi cu picioarele goale.
  Fata a strigat:
  - Este hiper!
  Atunci Augustin a luat-o și el și a atacat trupele lui Mao. Și a aruncat și forță letală cu piciorul gol.
  Fata a ciripit:
  Să-l zdrobim pe Hitler!
  Și a declarat:
  - Nu, Hitler este deja mort - să-l zdrobim pe Mao!
  Apoi Svetlana a luat și a aruncat cu degetele goale o grenadă letală. Fetele i-au luat și i-au demolat pe chinezi, ciripind:
  - Grozav!
  Natasha a remarcat agresiv:
  Suntem super luptători!
  Și din nou a aruncat o grenadă cu piciorul gol. E foarte frumos.
  Zoya a făcut o treabă grozavă aici. Apoi un picior gol, o fată foarte frumoasă, l-a aruncat și i-a zdrobit pe chinez:
  - Vom fi foarte tari!
  Atunci fata de foc Augustine a luat-o și a făcut foarte frumos o aruncare cu degetele goale, a împrăștiat soldații chinezi în toate direcțiile:
  Suntem cu toții superfete!
  Atunci Svetlana este o fată foarte frumoasă, și o astfel de blondă, cu picioarele goale care fulgeră cu grenade. Iar fata a luat și a rostogolit chinezii, o fată foarte frumoasă.
  Fată în chiloți. Și ea a guturat:
  - Fetele sunt diferite! Și foarte roșu!
  Fetele sunt în general foarte cool și întotdeauna desculțe.
  Svetlana, de exemplu, a alergat desculță pe tot parcursul războiului. Și în anul patruzeci și unu sa mutat prin pădure. Nu este prima dată pentru ea. Ea a lucrat într-o colonie de muncă pentru copii desculță și într-o rochie ușoară de închisoare până la îngheț. Mai târziu, fata chiar a alergat desculță în zăpadă. Deci Augustin era în colonie. Acolo, fetele au putut lucra aproape goale în gerul aspru siberian.
  Și nu i-a speriat. Și cât de bine este pentru fete să alerge desculte prin năvalele din zăpadă. Și călcâiele goale au fost mușcate de ger. Nu atât de înfricoșător. Talpile goale sunt acoperite cu bataturi, iar fetele nu au fost ranite, de crusta de gheata.
  Sunt atât de tari. Fetele desculțe alergau și lucrau cu topoarele.
  Fetele au făcut o treabă foarte bună.
  Fetele erau foarte nebune. Din nou aruncă grenade cu degetele goale.
  Și zdrobește hoardele chineze. Războinici foarte tari, trebuie să spun.
  Fetele își aruncă picioarele goale în inamic.
  Natasha trage foarte precis în chinezi.
  Și a zdrobit un alt soldat Mao.
  Fata este foarte drăguță... Și foarte desculță și frumoasă Natasha, foarte agresivă.
  Dar pentru o fată, trebuie să-ți scrii propriul interesant.
  Aici Natasha vorbea cu asta. Sau, mai degrabă, ea a scris o poveste.
  Acest lucru este, de asemenea, interesant, după succesele inițiale, trupele ruse ale imperiului lui Nicholas s-au luptat cu Hindenburg. Și l-au zdrobit din care imperiul țarist a învins Germania și nu a fost nicio revoluție.
  Aici Oleg Rybachenko și Margaret Magnitnaya au început să lupte deja pe teritoriul sovietic cu China.
  Un băiat și o fată i-au zdrobit pe chinezi.
  Oleg Rybachenko arăta ca un băiat de unsprezece sau doisprezece ani. Și i-a zdrobit pe soldații lui Mao. Sau cei care arată ca hoarda lui Genghis Khan.
  Băiatul și-a aruncat piciorul gol în chinezi. Zdrobit și câștigat.
  Și a dat o întoarcere.
  Și Margarita a bătut foarte puternic trupele oarecum înclinate ale lui Mao.
  Și i-a zdrobit pe chinezi. Iar fata s-a luptat foarte frumos.
  Și și-a aruncat piciorul gol foarte frumos. Și a zdrobit inamicul.
  Margarita i-a înmuiat foarte greu pe chinezi.
  Trupele lui Mao au avansat foarte agresiv.
  Margarita, zdrobindu-l foarte mult pe adversar.
  Picioarele goale ale fetei au rupt coloana vertebrală a Kaiserilor foarte frumos.
  Fetele sunt atât de agresive.
  Și batalionul îi urmărește pe băieți, sau mai degrabă cuplul de copii Oleg și Margarita. Fete în chiloți și foarte frumoase. Ei îi atacă pe chinezi și cu mult zel.
  Le tremură sânii goi, cu sfârcurile rubin. Și fetele se luptă cu o presiune extremă. Îi zdrobesc pe chinezi. Și trupele comuniste, roșii ale lui Mao cedează.
  Și acum chinezii încep să se retragă.
  Veronica aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare. Ea a zdrobit soldații și a scârțâit:
  - Dragostea e viata!
  Victoria a dat o întorsătură bine țintită. Ea a tăiat adversarii. Și a aruncat o grenadă cu picioarele goale.
  Și apoi ea a ciripit:
  - Patria noastră este slăvită!
  Iată, Juliana este o fată foarte frumoasă și soția generalului, în timp ce ia și lansează o grenadă și coocă:
  - Genius Express!
  Și apoi Anna roșcată. Fata este atât de cool și extraordinară. I-a zdrobit pe chinezi, i-a înmuiat. Și o grenadă a zburat cu picioarele goale. Și adversari împrăștiați.
  Apoi ea a ciripit:
  - Sfânta Rusia a țarului Nicolae al II-lea!
  Si apoi corectat:
  - Mai exact, țarul Leonidas!
  Iar fata face cu ochiul de safir. Și și-a scos colții.
  Și apoi Olimpiada: o fată eroică lansează o grămadă de grenade cu picioarele goale.
  Și s-a răspândit în toate direcțiile râului sânge cu trupele lui Mao.
  La urma urmei, un batalion de fete cu picioarele goale, în pantaloni scurți, este în fruntea atacului și îi elimină pe chinezi.
  Fetele trag foarte precis, dar nu suferă pierderi. Când o fată este goală și poartă doar chiloți, ea este practic invulnerabilă. Și este extrem de greu de pus mâna pe el.
  Așa că chinezii nu lovesc fetele, nici cu o obuz, nici cu un glonț, nici cu un fragment. Și ce dacă? Lupta este lupta!
  Veronica se împușcă. Ea lovește inamicul și aruncă o grenadă cu piciorul gol și ciripește:
  - Va fi un joc foarte tare!
  Și Victoria este un războinic-comandant. În timp ce își scutură pieptul gol și emite o aparență de fulger cu sfarcurile ei stacojii. Și apoi un picior gol aruncă o grenadă.
  Rupe rândurile adversarilor.
  Fata țipă din răsputeri:
  - Sunt o superfata!
  Și își dezvăluie dinții.
  Și apoi Julian. De asemenea, o fată de o frumusețe rară. Cât de lovit pe chinezi. Mai exact, nu de chinezi, ci de trupele lui Mao, care, de altfel, sunt în război cu Rusia, mai exact cu URSS.
  Și pe tron se află țarul Leonid Brejnev, așa cum este numit, Ilici al II-lea, care a devenit împărat al URSS. Și e grozav să fii de acord. Și nordul Chinei, Mongolia, Coreea de Nord, deja aliați ruși sunt, de asemenea, atacați din partea imperiului Mao.
  Yuliana a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a ciripit:
  - Să fie Leonid în Rusia - lumină!
  Ea făcu cu ochiul din safir.
  Și apoi Anna, fiara cu părul roșu, se luptă. Și trage și el extrem de bine.
  Și dezvăluind dinții, spune:
  - Să existe un paradis regal pe planetă!
  Și Olympias a lansat o lămâie cu piciorul gol. Au împrăștiat adversarii și au scârțâit:
  - Slavă Țarului și Patriei și Partidului Comunist!
  Tancurile și infanteriei chinezi au reușit să captureze cotul Amurului și s-au întors spre nord-vest, continuând să se deplaseze de-a lungul râului. Avansul chinez a avut un succes relativ.
  Însăși configurația frontului a fost în favoarea lor și a fost dificil să se transfere întăriri pentru Armata Roșie sub bombele chineze.
  Dar URSS era mai puternică din punct de vedere tehnologic decât nenumăratele armate a lui Mao, care a mobilizat în armată chiar și băieți de doisprezece ani.
  În plus, avioanele cu disc ale Republicii Democrate Germane, care sunt complet invulnerabile, s-au dovedit a fi o armă foarte eficientă și au lovit mașinile chinezești cu un jet laminar.
  A fost deosebit de eficient din cauza vitezei uriașe a farfuriilor zburătoare. Care ar putea ajunge din urmă cu aproape orice aeronavă chineză.
  Frumoasele fete Gertrude și Eva au vânat mașini chinezești pe o astfel de dischetă.
  În special, au atacat doi luptători copiați din cei sovietici sub licența MIG-15 și i-au aplatizat literalmente.
  Acestea sunt fetele, nu stau pe margine.
  Gertrude a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Zeii germani sunt cei mai puternici din lume!
  Eve a controlat și joystick-ul cu ajutorul degetelor goale de la picioare și, dezvăluind dinții, a răcnit:
  Vom înmuia toți inamicii în toaletă!
  Fata este încă un lucru. Aici am luat, de exemplu, un pionier. Ea a rupt hainele băiatului și le-a prins de aspen cu sârmă. Apoi a început să cauterizeze corpul unui pionier chinez cu un poker încins pe miză. A început cu stomacul, apoi sa mutat la piept. Nu a ignorat tocurile rotunde ale băiatului.
  Când pokerul s-a răcit, fata l-a încălzit din nou, iar Gertrude a aruncat crengi.
  Apoi s-au schimbat, iar pionierul a fost prăjit de partenerul ei. Terminatorul blond Gertrude a ars și obrajii băiatului. Pe scurt, pionierului chinez nu a mai rămas nici măcar o fâșie întreagă de piele.
  Apoi au luat și au aprins un foc mare, l-au piperat pe băiat, l-au sărat și au început să mănânce.
  Carnea este suculenta, slaba.
  Eva, devorând băiatul, remarcă:
  - Nu vei acumula calorii in plus cu o astfel de mancare.
  Gertrude, lingându-și degetele, a fost de acord:
  Da, este carne de calitate. Băiatul este slab, slăbit, slab. Este frumos de mâncat.
  Fetele l-au mâncat cu plăcere pe pionierul chinez. Încă doi nemți s-au apropiat. S-a alăturat sărbătoarei. Canibalism literal. Și atât de gustos, cu condimente pentru a mânca un băiat din China.
  Una dintre femeile germane, Frida, a remarcat:
  - Am fiert cumva o femeie însărcinată. Și apoi au mâncat copilul în pântece. Este atât de delicios!
  Și fetele au izbucnit în râs. Tortura și canibalismul sunt cool!
  Pur și simplu, fără nicio prejudecată, i-au tăiat ceva băiatului chinez și fiecare a mușcat câte o bucată mică.
  După aceea, războinicii au băut și vin - amestecat cu alcool de aviație. Au mâncat carne suculentă.
  Apoi războinicii au dansat puțin. Apoi au mai venit câteva frumuseți în aceiași chiloți. Au început să mănânce băiatul. I-au tăiat inima mică în mai multe bucăți. Și au mâncat și ei.
  Apoi l-au luat și au alergat desculți peste cărbuni. Au sărit, au sărit. Apoi s-au repezit spre partea cea mai apropiată. Acolo au atacat oameni, s-au împerecheat cu ei ca niște animale. Și a fost grozav.
  Femelele sunt atât de agresive.
  Și acum două fete urmăresc avioanele chinezești. Ei lovin tu-4, provocând explozia bombelor din abdomenul acestuia. Și toată lumea nu se oprește din râs. Fete minunate.
  Și cum apăsă degetele goale pe butoanele joystick-ului. Atât de frumuseți fermecătoare. Ei au puterea mâniei și flacăra pasiunii. Iar fetele goale dau încredere în victorie.
  Fetele rele dobor cu adevărat avioane chineze.
  Gertrude a întrebat-o pe Eve zâmbind:
  - Crezi că Biblia este cuvântul lui Dumnezeu?
  Fata a răspuns râzând:
  - Nu!
  Gertrude a întrebat cu o surpriză evidentă:
  - Și de ce?
  Eve a spus cu insistență:
  - Pentru că cerul este solid! Ca o oglindă!
  Și fetele au râs. Părea extrem de amuzant. A doborât încă câteva avioane chinezești.
  Gertrude a remarcat logic:
  Dar totusi, exista un Dumnezeu!
  Eva a fost de acord:
  - Există Adolf Hitler și profetul lui!
  Și din nou războinicii au izbucnit în râs. Sunt atât de distractive și nici măcar proști deloc.
  Și le place să lupte. Oh, și violează și bărbați. Acesta este motto-ul lor....
  Gertrude, doborând un avion chinezesc, a scârțâit:
  - Patria mea! O să omor pe toți pentru tine!
  Eva cu un rânjet din dinți a confirmat:
  - Și eu!
  Și strălucesc cu ochi de safir. Acești războinici sunt cool. Și deloc prost.
  Sau poate rău... Și foarte crud. Aici au torturat o femeie de vreo treizeci de ani și fiul ei de vreo doisprezece - nici măcar un pionier.
  Le-au atârnat pe amândoi pe un suport. Și s-a aprins un foc sub picioarele goale. Mai mult, ca să poti scăpa de căldură, dar ruda ta va coborî la foc.
  Ori călcâiele băiatului se vor prăji, apoi fetele.
  Și femeia a fost rănită atât psihic, cât și fizic. Sânii mamei au fost și ei incendiați.
  Da, au fost sever torturați. Fetele iubesc focul.
  De exemplu, băieților le place să tortureze. Chiar și cei complet nevinovați.
  Doar dă-le foc...
  Sau scufundat în acid... Un alt mod de tortură. Biciuiți pionierul cu o sârmă roșie, apoi ungeți-l cu gunoi de grajd. Acest lucru este atât dureros, cât și umilitor.
  De asemenea, pionierii au fost stropiți cu corbit și var. Ei bine, fetele astea demoni-terminatoare.
  Eva a lovit trei mașini chinezești și a remarcat:
  - Aici chinuim oamenii... Și e tare!
  Gertrude, dezvăluind dinții, spuse:
  - Este deosebit de frumos să torturi un băiat!
  Eva a fost de acord:
  - Foarte frumos! Dar este și bine să torturi o fată!
  Războinicii erau atât de fericiți aici.
  Gertrude a doborât patru avioane chinezești și a scârțâit:
  - Și va fi grozav pentru noi!
  Și și-a arătat limba.
  Fetele în general sunt atât de frumoase în aparență și furioase în interior. Una dintre torturile pe care le foloseau frumusețile a fost. Aici, de exemplu, agățați un pionier de picioare de tavan și atașați un lanț de mâini. Și ești electric. Pionierul trebuie să-l ridice cu ajutorul unei prese. Pentru a nu se rupe mușchii.
  Și apoi nu este suficientă forță și din nou bate cu curentul.
  Fetele iubeau și când băieții învârt roata. Au încetinit puțin mișcarea, așa că sunt bătuți cu curent. Foarte impresionant.
  Eva s-a întrebat:
  - Diavolul există?
  Gertrude a răspuns cu un rânjet:
  - În orice caz - diavolul - suntem noi!
  Și amândoi au furat după bunul plac. Și fețele se vor arăta.
  Și amândoi au furat după bunul plac. Și fețele se vor arăta.
  Pe farfuriile zburătoare, chinezii sunt bine treierați. Totuși, acesta este doar începutul. Imperiul Celest este puternic și are o mulțime de soldați. Și se cațără ca dracii din morminte.
  Anna doboară o altă mașină chinezească pe cer și face cu ochiul în aer. Se spune că voi, războinicii Imperiului Celest, nu veți părea puțin.
  Julian este de acord cu asta. Oprește mașina învechită a statului Mao și rânjește, răcnește:
  - Patria și armata sunt doi piloni,
  Pe care se sprijină planeta...
  Te vom proteja cu sânii noștri,
  Oastea ta este cântă de tot poporul!
  Chinezii continuă să urce și să urce. Au prea mari, la acea vreme aproape un miliard de locuitori, și pot bombarda pozițiile sovietice cu cadavre. Și nu cunosc îndoieli și regrete. Și numărul cadavrelor nu contează pentru ei.
  Se rostogolesc ca o avalanșă nesfârșită.
  Aici este mitraliera Natasha. Ei trag în chinezii care înaintează. Ea a tăiat o linie cu gloanțe. Apoi altul... Chinezii cad. Mulți dintre ei sunt în general băieți, iar eu atac desculț. Ei mor cu zâmbetul pe buze. Mao Zedong a declanșat un război brutal. Își dorea faimă și recorduri. Și milioane de soldați chinezi au murit deja. Și urcă în luptă din ce în ce mai multe părți.
  Natasha aruncă o grenadă cu degetele goale de la picioare și ciripit:
  - Slavă țării comunismului!
  Zoya, trăgând în războinicii galbeni, spune zâmbind:
  - Dar China este și o țară condusă de comuniști!
  Natasha a răspuns:
  - Au doar o caricatură a comunismului!
  Augustin, trăgând în soldații galbeni, remarcă logic:
  - Nu în numele cazului, ci în esență!
  Iar fata roșcată a aruncat cu degetele goale o grenadă, o forță mortală.
  Svetlana a remarcat în timp ce tăia trupele lui Mao:
  - Da, esența este uneori mai importantă decât numele formal!
  Și câteva zeci de chinezi au căzut, cosiți de explozia ei.
  Natasha a confirmat împușcând în chinezi:
  - Da, așa e... Numai acum, nu uneori, dar întotdeauna!
  Fetele au râs. S-au luptat cu hoarda care apăsa asupra lor. Ca războinicii ruși care au luptat cu nenumăratele armate a lui Genghis Khan. Și într-adevăr, Rusia a câștigat.
  Zoya a aruncat din nou o grenadă cu degetele goale de la picioare. Ea a sfâșiat cu ea o duzină de soldați chinezi și a cântat:
  În victoria ideilor nemuritoare ale comunismului,
  Vedem viitorul țării noastre...
  Vom zdrobi hoardele fascismului malefic în pulbere,
  Învinge șiroaiele hoardei nesfârșite!
  Augustin, împușcând în chinezi și ucigându-i în zeci și chiar sute, remarcă zâmbind:
  - Mai bine nu nemărginit, ci o hoardă fără margini!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Da, probabil e mult mai bine!
  Fetele s-au luptat eroic, iar voința lor este în pumn.
  Și puterea zdrobitoare este în degetele goale. Și atâta pasiune de luptă în ei.
  Elizabeth pe tanc luptă ca un monstru.
  Fata, trăgând și apăsând degetele goale pe butoanele joystick-ului, spune:
  - Măreția URSS este cu noi!
  Catherine, trăgând în chinezi, notează:
  - Suntem aici ca șoimii lui Stalin!
  Elena, trăgând, a remarcat:
  - Leonid Ilici tot nu este la fel!
  Catherine a spart un tanc chinezesc și a chicotit:
  - Fedot, dar nu acela!
  Elena a tras o rafală de mitraliere, tăind infanteriei care avansa din statul lui Mao și a scârțâit:
  - Tabloul nostru va fi în top!
  Eufrasia corectată:
  - Nu stăpâni, ci bătălia!
  Elizabeth a tras un proiectil foarte precis și a remarcat:
  Încă vom câștiga!
  Și fetele au cântat la unison:
  Dar nu există spirit rusesc mai puternic
  Din ruinele noastre vom reînvia....
  Războinicul luminii ia sabia în curând
  Vom rezista și vom câștiga din nou!
  
  Am deschis planeta națiunilor,
  Calea către spațiu, către lumi necunoscute...
  Se cântă fapte eroice,
  Pentru a șterge pentru totdeauna cicatricea morții!
  Fetele din RDG au luptat și ele eroic.
  Gerda și Charlotte într-un tanc încins, complet goale în pantaloni scurți, s-au luptat. Tancurile chineze au contraatacat.
  Gerda a tras în mașina chinezească și a spart armura. Ea a luat-o și a cântat:
  - Sunt fiica diavolului!
  Charlotte a spart protecția copiată de pe T-54 sovietic, dar cu chinezii în echipaj și a adăugat:
  - Pot depăși totul!
  Tunul german de înaltă presiune este o armă foarte eficientă. Este capabil să pătrundă de la o distanță foarte mare și depășește performanța chinezească de 100 mm pe T-54. Mai mult, mașinile rusești nu penetrează cel mai recent KAG-50 U german, sub nici un unghi. Doar Isa dintre cele mai grele modele poate cauza probleme lui Fritz. Dar adevărul este că există foarte puține astfel de IS chineze, iar mașina bazată este T-54. Și nu poți argumenta împotriva ei.
  Gerda apasă pe butoanele joystick-ului cu degetele goale ale picioarelor grațioase. lovește o mașină chinezească de la distanță și scârțâie:
  - Sunt un rege acel Superman!
  Și războinicul arată o limbă lungă și roz.
  Charlotte trage și ea. Și foarte apt. Și se împușcă, cu furia unei pantere mari.
  Și apăsă și butonul joystick-ului cu degetele goale.
  Și fluieră pentru sine:
  - Sunt un mare luptător de super clasă!
  Mai mult, Gerda trage deja. Blonda cu sange rece. Deși femeia însăși este temperamentală. De exemplu, ea a crucificat un membru chinez al Komsomolului pe un pin. Ea însăși și-a băgat cuie în mâini și în picioare. Și-a dat foc pieptului gol, apoi și-a rupt degetele de la picioare, cu clești înroșiți.
  Și acum Gerda urlă:
  - Suntem lupi albi și nu cunoaștem milă pentru nimeni!
  Și din nou, frumusețea filmează foarte precis. Și lovește inamicul. O blondă atât de minunată. În curând ea nu va face asta. Din nou, mașina chinezească a spart de la distanță. Capabil să lovească. Și două sute de milimetri de armură nu o vor opri.
  Charlotte împușcă și scârțâie:
  - Eu sunt marele rege! Vă rup pe toți!
  Și cu degetele goale, apăsă butonul joystick-ului. Diavolul cu părul roșu a torturat ieri un pionier chinez. L-a bătut pe băiat cu ciorchini de urzici. Apoi am stropit blisterele cu sare. Apoi a scos bricheta. Flăcări roșii prădătoare au lins călcâiul copilului. Iată o roșcată! Ce dezgustătoare este. Doar un animal mic infernal, chinuind pe toată lumea fără nicio milă și slăbiciune!
  Trupele chineze continuau să se strecoare înăuntru, de parcă un flux de lavă violentă s-ar fi revărsat din vulcanul Krakatoa.
  Natasha a încercat să scrie memorii. Și a fost interesant și amuzant pentru ea. Războiul este acum la al doilea an și a devenit istorie. Și asta e grav.
  Dar și Marele Război Patriotic a fost lung și dificil. Și în el și fetele alergau desculțe.
  Și cât de bine ar fi dacă nu ar exista acest război. Ei bine, să presupunem că Hitler a continuat să lupte în Occident... Și cel mai important, fără prea mult succes. Deși cucerirea Africii și Asiei până în India nu este o problemă pentru germani. Din cele 150 de divizii desemnate să atace URSS, jumătate ar fi suficientă pentru a captura toate coloniile britanice.
  dar doi copii de pe planeta Pământ au urmat-o.
  Natasha și echipa ei au fost distrase de la scris de un alt atac al infanteriei chineze. Trupele lui Mao au fost conduse nu numai de ai lor, ci și de africani și arabi angajați pentru bani în luptă. A avut loc un jaf brutal.
  Războinicii se conduc în foc. Sunt cu sânge rece și calculatoare.
  Natasha a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare. Mercenarii împrăștiați în toate direcțiile.
  Natasha șuieră:
  - Tot imposibilul se poate împlini cu noi!
  Zoya, de asemenea, cu degetele goale de la picioare, a lăsat să intre o lămâie. Ea a împrăștiat chinezii și a scârțâit:
  - Da, Patria mea este cea mai sfântă!
  Și fata făcu cu ochiul.
  Și atunci înflăcăratul Augustin a cedat chinezilor cu piciorul gol. Le împrăștie în direcții diferite și foarte îndepărtate. Și ciripit:
  - Eu sunt cunoașterea morții!
  Și Svetlana a trimis o grenadă cu călcâiul gol. Chinezii zboară în toate direcțiile. Ei pierd fără nicio speranță de cea mai mică mântuire. Și cât de grațioase sunt fetele.
  Svetlana a dat o întoarcere și a cântat:
  - Iată noua mea luptă! Voi merge cu tine!
  Aici un puternic tanc chinezesc urcă printre ruine. În acest caz MAG-100. Un astfel de monstru nu este atât de ușor de străpuns. Dar rusoaicele sunt pregătite pentru o astfel de bătălie.
  Și foarte potrivit au bătut dintr-o bazooka. Chinezii aveau un butoi, așa că l-au luat și l-au mototolit. În general este minunat.
  Natasha mârâi agresiv:
  - Să fie raiul pe pământ!
  Și iar grenada aruncată de piciorul ei desculț zboară. Acest dar mortal al anihilării.
  Și atunci Zoya îi va lua și îi va bate pe chinezi. Cum le-a aruncat și zdrobit. Și una foarte beligerantă.
  Și cu degetele goale, cum să bate rodiile. Și chinezii o pun în coarne.
  Și Augustine bate și el cu ciocanul în trupele lui Mao. Și călcâiul ei gol, ca întotdeauna, este în afaceri.
  Îi împrăștia pe chinezi ca niște gândaci în colțuri. Și ea a guturat:
  - Sunt roșcată!
  Și apoi și Svetlana, în timp ce o ia și bate trupele Imperiului Celest. Se sfărâmă în carne tocată sângeroasă și scârțâie cu furie sălbatică:
  - Sunt o fată nemiloasă!
  Natasha dă rândul. O grenadă aruncată cu piciorul gol zboară. Îi doboară pe chinezi și îi împrăștie pe adversari.
  Apoi urlă asurzitor:
  - Sunt o blondă care îi va distruge pe toată lumea!
  Zoya a remarcat, de asemenea, într-un mod foarte original, cosind pe chinezi:
  - Și blondele cu miere sunt cool.
  Și o grenadă zboară din picior gol și zdrobește pe toți.
  Și apoi Augustin împușcă. Și foarte precis. Îi doboară pe chinez și ciripește în vârful plămânilor:
  - Sunt o fată super.
  Și degetele goale ale picioarelor aruncă, de asemenea, foarte potrivit o grenadă.
  Așa că Svetlana își lansează ținuta. A sfâșiat chinezii cu această linie. Și a ciripit:
  - Sunt stindardul Sfintei Mame!
  Și iarăși se aruncă o lămâie cu piciorul gol.
  Fetele se luptă din greu. Se luptă ca niște adevărați eroi. Sunt plini de invincibilitate.
  Natashka se concediază și umple armata de mercenari cu plumb. Și nu se teme de tancuri sau rachete.
  Chiar dacă focoase balistice zboară aici. Da, atât de furioasă și disperată, capabilă de orice!
  Și o grenadă zboară din piciorul gol. Și odată cu ea, distrugerea se dezvoltă și anihilarea.
  Zoya dă și ea o tură. Coiește războinicii imperiului Mao. Își dezvăluie dinții, care sunt de culoarea perlelor, și râde:
  - Am o doamnă care face super!
  Și rânjetele ei de dinți sunt pur și simplu mortale.
  Și Augustin distruge și inamicul. Și tunde fără probleme. Și degetele goale lansează o nouă grenadă.
  Și fata râde:
  - Vă voi mânca pe toți!
  Și apoi Svetlana trage cu disperare. Și este extrem de energic. Oponenții tăiați. Și o grenadă foarte bine țintită, cu o umplutură mortală, a fost lansată cu piciorul gol.
  Fata urlă:
  - Moartea dragonului chinez fasciștilor!
  Și din nou un zâmbet. Cele patru fete, evident, nu vor renunța niciodată.
  Uneori, Armata Roșie trece la contraofensivă. Luptând cu curaj și îndrăzneală împotriva femeilor războinice din RDG
  În special, Gerd și Charlotte au fost lăsați să închidă cazanul peste trupele chineze - doar douăzeci de kilometri.
  Și fetele se împușcă... Sunt uimitoare și foarte musculoase. Corpurile lor sunt pur și simplu plăcere și forță supremă.
  Dar sufletele sunt negre... Ca cărbunele sau chiar mai rău.
  Aici, de exemplu, Gerda a luat și a venit cu o nouă tortură. Patru băieți din China au fost legați cu sârmă de un vârf de oțel și conectați la un generator. Cu cât roata se învârte mai repede, cu atât loviturile curente sunt mai slabe. Și cu cât mai încet, cu atât mai puternic.
  Comportament violent la Gerda. Băieții, umeziți de sudoare, aleargă, împingând roata.
  Iar fetele germane din coș aruncă cărbuni sub picioarele goale. Comportament violent la fete - nu spune nimic. Foarte crud de asemenea.
  Gerda însăși îi place să alerge pe cărbuni încinși.
  Aici a tras într-un tanc chinezesc, a doborât o turelă și a spus, zâmbind carnivor către Charlotte:
  - Iată omonimul meu din "Regina Zăpezii".
  Charlotte chicoti. Ea a pălmuit și un tanc chinezesc și a întrebat:
  - Și de ce?
  Terminatorul blond a răspuns:
  - A cerut o căruță și o pereche de pantofi, ca să plece din nou să-și caute fratele Kai prin lume. Ce e în neregulă cu mersul desculț?
  Charlotte a lovit din nou tancurile sovietice și a răspuns:
  - E corect! Fata era deja obișnuită să meargă desculță și în gerul ușor european. Ar fi putut supraviețui tranziției. Mergea desculță în zăpadă și nu strănuta niciodată!
  Gerda a râs și a remarcat:
  - Da, și a mers desculță destul de mult timp, de când a făcut înconjurul jumătății lumii. Nu pantofii pentru o fată sunt un mare lux.
  Și blonda a râs. Iarna, au făcut experimente de genul acesta. Au condus desculți și aproape goi, un băiat și o fată prin ger. Primele zece minute și într-o casă caldă. Apoi douăzeci de minute și cinci se odihnesc în căldură. Și apoi o jumătate de oră, apoi o oră. Și așa toată noaptea.
  Picioarele copiilor sunt umflate de frig. Dar băieții sunt destul de căliți, s-au obișnuit cu pantofii doar pe vreme rece.
  Și apoi pionierii desculți au fost alungați peste cărbuni. Deși călcâiele copiilor au devenit aspre, sunt vii și arse ca de obicei. Ce s-a întâmplat ulterior cu captivii Gerda nu și-a amintit. S-a dus la lupta. În orice caz, cei patru nu se încălcaseră din anul patruzeci și unu, când au început să lupte în deșert, în armata lui Rommel. Acestea sunt cele mai tari fete.
  Aici Natasha a fost nevoită să întrerupă. Are probleme deasupra acoperișului.
  Chinezii atacă din nou. Fetele îi întâlnesc pe războinicii lui Mao cu lovituri bine țintite, eliminând adversarii.
  Și aruncă grenade cu picioarele goale.
  Cu toate acestea, războinicii au venit cu altceva. Aici au luat, de exemplu, și au conectat electricitatea. Și i-au lovit pe chinezi cu descărcări electrice. Și fetele înseși le-au prăjit călcâiele.
  Tocurile fetelor sunt atât de rotunde, roz, foarte plăcute la privit și la atingere.
  Diviziile de mercenari chinezi și străini au fost atât de speriate încât s-au retras...
  Natasha, lingându-și buzele, remarcă:
  - Slavă Domnului Svarog!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Acesta este într-adevăr un mare Dumnezeu! Dar Isus este și un mare Dumnezeu! Deci viitorul este al nostru!
  Și fetele și-au făcut cu ochiul.
  Augustine și-a dezvăluit dinții și a sugerat:
  - Să bem ceva? De exemplu, un vin bun care face spumă cu drojdie!
  Svetlana a preluat cu entuziasm:
  - Asta e! Vin cu condimente! Arde atât de bine grăsimile!
  Natasha a râs.
  Nu avem grăsime! Suntem în general războinici cu corpuri ca oțelul turnat!
  Zoya a exclamat:
  - Atunci victoria sigur va veni la noi!
  Augustin a fost de acord cu aceasta sută la sută:
  - Cu siguranță vom avea noroc! Chiar dacă războiul a început deja de luna a cincisprezecea!
  Natasha și-a dat ochii peste cap și a scârțâit:
  - Asta e groază!
  Și fetele și-au făcut cruce sincron.
  Și asta s-a întâmplat în altă parte.
  Femeile războinice au luptat împotriva avansului forțelor superioare ale chinezilor. Natasha, ca întotdeauna, este la vârf.
  Aici Natasha a trebuit din nou să se oprească. S-au cățărat din nou, ca o broască râioasă pentru a-i zvârcoli pe chinezi. Fetele le-au întâmpinat cu lovituri puternice.
  Cu lovituri precise și bine țintite, chinezii au fost măturați, apoi și cu aruncări cu grenade folosind picioarele goale.
  Fetele s-au luptat cu înverșunare.
  Dar lupta a fost foarte grea. Unul dintre pionieri i s-a aruncat capul. Dar Natashka l-a sărutat pe băiat pe buze și a scârțâit:
  - Vei fi în Iria, în inima lui Rod!
  Și din nou, cum aruncă o grenadă cu piciorul gol. Tancul chinezesc se răstoarnă. Și rolele ei se învârt înspăimântate, cu un zdrăngănit și cu metal.
  Totul merge foarte bine.
  Fetelor, aceștia sunt sportivi și războinici excepționali. Dacă se luptă deja, atunci nimic nu se compară cu ei.
  Zoya aruncă și o grenadă cu piciorul gol și spune:
  - Rusia Albă nu se va apleca sub chinezi!
  Augustin trage și el, spunând cu furie frenetică:
  - Sunt un războinic care nu se aplecă niciodată! Și nici măcar insidiosul Satan nu va înclina Rusia sfântă!
  Și dinții descoperiți ai războinicului de foc scânteie ca niște perle mari.
  Și Svetlana trage și ea. Îi mătură pe chinezi și își dezvăluie dinții nu mai puțin mari și agresivi:
  - Nu cedez maoismului! Slavă Rusiei comuniste!
  Și toate cele patru fete exclamă în cor:
  - Slavă Noii Ordini a Zeilor Demiurgii Rusi!
  Și cu picioarele goale vor arunca încărcături letale! Și este grozav!
  August 1970 ... Chinezii au reușit în sfârșit să-și conecteze tentaculele înaintate și să taie acele părți ale Armatei Roșii a URSS care se aflau la vest de Amur.
  Trupele sovietice au luptat cu trupele lui Mao, acum încercuite complet. Dar au luptat foarte curajos.
  Un întreg batalion de fete a respins atacurile chinezilor. Războinici frumoși și curburi au preferat să lupte doar în chiloți.
  Și asta le-a dat proprietăți și vitalitate fabuloase. Și ce războinici atrăgătoare când își scutură sânii goi. Și sfarcurile pieptului sunt atât de stacojii și strălucitoare.
  Fetele luptă și resping năvala infanteriei cu pielea galbenă. În armata chineză sunt mulți africani. Aruncă-le ca carnea de tun. Și sunt mulți indieni.
  Deși India pur și simplu nu a avut timp să-i captureze pe chinezi, unii dintre reprezentanții acestui popor sunt aprovizionați de trupele asiatice pentru sacrificare. Pentru a le împiedica să obțină independență.
  Și chinezii avansează. Africanii și arabii sunt abandonați... Luptele fierb ca în ulei sub un foc de proporții colosale.
  Angelica este o fată de foc, iar comandantul batalionului, aruncă cu piciorul gol o grenadă și strigă:
  - Nici un pas înapoi!
  Malvina, o fată cu părul auriu, ridică:
  - Nu te retrage și nu renunța!
  Și mai aruncă o grenadă cu piciorul gol.
  Apoi fata își scutură pieptul gol.
  Oksana țipătoare și superbă, terminatorul blond. Și aruncă o lămâie cu degetele goale:
  - Nu vom lăsa inamicul să ajungă la Stalingrad!
  Angelica, scuturând-o goală, spune cu sânii plini:
  - Sigur că nu vom face!
  Și din nou zboară o grenadă aruncată de degetele goale. Care împrăștie adversarii.
  Și apoi Akulina a tras dintr-o bazooka. De asemenea, o fată desculță cu păr blond.
  Și cu călcâiul gol trimite o grenadă. Cum să împrăștiați chinezii în toate direcțiile.
  Fata spunea:
  - Să fie lumină și rai!
  Oksana a dat o întoarcere și a șuierat, tunsându-i pe luptătorii cu pielea galbenă:
  - Da, Rusia este faimoasă!
  Și din nou a aruncat o grenadă cu piciorul gol. Blonda este în mintea mea. Odată a fost torturată de chinezi. Au uns tălpile goale ale picioarelor fetei cu ulei. Și un brazier a fost așezat la distanță. Focul aproape a atins tălpile fetei strălucitoare de ulei.
  Oksana a fost foarte rănită, dar și-a strâns dinții și a îndurat. Chinezii au tras douăzeci de minute. Au lăsat vezicule pe tălpi. Timp de o săptămână au mers, iar tortura a continuat din nou.
  Oksana era prăjită pe un braz în fiecare vineri, iar luni au bătut-o cu furtunuri de cauciuc, iar miercuri i-au trecut un curent electric prin corp. Mă torturau de trei ori pe săptămână. Mai mult, aproape fără a lăsa urme pe corp.
  Fata a rezistat așa timp de patru luni, dar nu a spus nimic chinezilor. Apoi a fost trimisă în lagărul morții. Dar pe drum, Oksana a reușit să scape.
  Desigur, ura ei pentru trupele lui Mao este mare. Ce fel de tortură a fost folosită împotriva ei.
  Oksana a aruncat o grenadă cu piciorul gol. I-a măturat pe chinezi în toate direcțiile. Și mi-am amintit.
  Când tălpile goale sunt lins de foc, se simte ca și cum ai fi scufundat în apă clocotită. Durerea este ascuțită și prelungită. Uleiul nu arde pielea, iar căldura este reglată de călăi profesioniști. Și doare, doare foarte mult.
  Oksana în acest moment încearcă să-și imagineze ceva abstract.
  De parcă ar fi o prințesă. Și a fost capturată. Și duce la execuție. Desigur, trebuie să mergi desculț pe zăpadă. Și tocuri se coc.
  Dar prințesa merge cu capul sus. Ea nu renunță și nu vrea să renunțe. Deși are doar un sac rupt până la șolduri. Și un corp bine modelat abia este acoperit. Și sute de bărbați și băieți se uită la ea și chiar își arată limba.
  Dar prințesa desculță nu este jenată. Se duce în sine, merge mândru cu pieptul umflat și chiar cântă;
  Spațiu vopsit în negru lumină sumbră,
  Și se pare că stelele s-au estompat pe orbitele lor!
  Vreau dragoste, ca răspuns aud - nu,
  Inimile îndrăgostiților sunt rupte în bucăți!
  
  Te implor, prințul meu, vino la mine,
  Am plâns oceane de lacrimi de durere!
  Rupe toate lanțurile prejudecăților,
  Vreau să le spui oamenilor adevărul!
  
  Dragostea este mai importantă decât datoria și coroanele,
  Dacă este necesar pentru tine - voi trăda patria!
  Și voi pune pe iubitul meu pe tron,
  La urma urmei, prințul meu îmi este mai drag decât viața!
  Și apoi urcă treptele de lemn până la schelă. După zăpada rece și arzătoare, picioarele ei goale experimentează fericirea de la atingerea stejarului.
  Un călău uriaș, într-un hanorac roșu, ascuțe un secure. Lama de oțel strălucește în soarele geros din ianuarie. Un cerșetor, prințesă desculță, se apropie încet de bloc.
  Călăul se uită la ea și în ochi i se citește dezamăgirea. Spera ca kat să obțină rochia și bijuteriile bogate ale prințesei.
  Dar toate hainele, pantofii, bijuteriile augustului au fost rupte în timpul raidului, punându-le într-o grămadă comună.
  Prințesa a vrut atunci să fie violată. Dar regele însuși a vrut să încerce. Și fă-o concubina ta. Dar ea l-a mușcat pe invadator atât de mult și și-a mutat atât de dureros genunchiul până la vintre, încât el și-a pierdut abilitatea de a fi bărbat pentru o lungă perioadă de timp.
  Pentru aceasta, prințesa ar fi trebuit să fie executată. Aproape că se împăcase cu moartea, sperând să-și găsească fericirea într-o altă viață.
  Dar era încă devreme.
  Vestitorul a citit acuzația. Aici, ceea ce nu a fost atribuit prințesei. Și vrăjitorie, și vrăjitorie, și seducția băieților pași, și uciderea și incitarea la război. Abia la sfârșit i s-a prezentat o tentativă asupra regelui.
  Și e frig așa stând pe jumătate gol în frig și vânt. Și vreau ca totul să se termine curând.
  Cu toate acestea, în zadar ea spera că pur și simplu i se va tăia capul. Verdictul afirmă că, în loc să decapiteze în mod uman, prințesa va fi supusă torturii publice. Și o vor tortura până când va expira.
  Doi călăi asistenți au sărit la prințesă. I-au rupt pânza de sac, lăsând-o complet goală. După aceea, i-au răsucit mâinile, au tras-o pe suport. Au început să se ridice mai sus, iar picioarele goale ale prințesei au fost prinse de bloc. Lăsați brusc în jos, răsucind articulațiile. Și apoi biciurile de peste tot au căzut pe corpul musculos al augustului om.
  Fata strânse din dinți mai tare.
  Da, Oksana are o imaginație dezvoltată. Ea își poate imagina asta.
  Și acum aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și îi împrăștie pe chinezi în toate direcțiile, rupându-le brațele și picioarele.
  Fata are o accelerație colosală și o anvergură.
  Și până la urmă batalionul de fete cu picioarele goale și cu sânii goi se află pe vârf!
  Nu vor renunța niciodată și se vor lupta ca vulturii.
  August a trecut sub bombardamentele masive din partea artileriei chineze. Trupele lui Mao au încercat să pună capăt unităților sovietice tăiate dincolo de Amur. Și chiar să dezvolte o ofensivă pe Peninsula Kamchatka.
  Bătăliile au izbucnit, iar războinicii roșii nu s-au retras. Și dacă chinezii au avansat, atunci cu prețul unor pierderi colosale. Cu toate acestea, luptele de până acum au avut loc mai mult sub dictarea chinezilor. Înaintau, deși încet. Khabarovsk a căzut, iar chinezii s-au târât spre Depărtare. Au încercat să atace și din partea Asiei Centrale.
  Luptele erau în plină desfășurare lângă Alma-Ata. Tot acolo, un batalion de femei a luptat împotriva războinicilor lui Mao.
  Fetele, expunându-și corpurile musculoase, purtând doar chiloți, reflectau forțele superioare ale Imperiului Chinez.
  Războinicul Xenia se luptă. Aproape complet gol. Genunchii bronzați și goi se lovesc de stânci. Cu piciorul gol, fata aruncă o grenadă și-i ucide pe chinezi. Își dezvăluie dinții.
  Se întoarce, tunde soldatul lui Mao și spune:
  - Sunt un războinic care este deasupra agresiunii tale!
  Războinicul cool Vladlena trage și ea foarte precis.
  Fată frumoasă, tăiați-i pe chinezi. Și rezistând cu disperare, războinicul a luat și a lansat o lămâie cu piciorul gol.
  Ea i-a zdrobit pe chinezi în bucăți de carne rupte.
  Apoi fata a strigat:
  - Sunt o frumusețe curajoasă!
  Xenia aruncă și o grenadă cu piciorul gol. Și pune-i pe chinezi chiar sub urechi.
  Fetele sunt în general războinici excelente. Sunt atât de strălucitori și de furioși. Mușchii lor strălucesc din cauza tensiunii.
  Aici Alenka este o fată, aproape complet goală. De asemenea, degetele goale aruncă un element letal, dăunător. Chinezii sunt aruncați în toate direcțiile.
  Fata rânjește și râde asurzitor, arătându-și limba:
  - Sunt o stea pe nume Soare!
  Și frumusețea face cu ochiul cu un aspect foarte inteligent. Frumusețea disperată și înălțimea gândirii în ea.
  Xenia nici nu doarme. Aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și precum sticlele doborâte de o bicicletă, chinezii morți zboară în toate direcțiile.
  Ksenia este deja căpitan după grad.
  Își amintește cum Suvorov i-a zdrobit pe otomani. Nu o fată obișnuită. Da, a fost astfel încât forțele superioare ale Turciei au fost înfrânte.
  Aici zboară din nou o grenadă aruncată cu piciorul gol. Și chinezii mor din nou.
  Imperiul Otoman, la urma urmei, după ezitare, nu a luat partea celui de-al Treilea Reich în istoria reală. Ei bine, multe sute de mii de turci nu au murit în acest război ca urmare. Până acum, chinezii au reușit să captureze doar câteva orașe și să înconjoare Alma-Ata. Dar apoi Armata Roșie a reușit să deblocheze capitala Kazahstanului.
  În lupte, tancurile sovietice luptă în cea mai mare parte cu tancurile britanice și americane vândute Chinei pe credit. Ei bine, și chineză învechită.
  Aici se găsește chiar și T-34 cu licență.
  Iată-l pe Ksenia, care aruncă în mod potrivit o grenadă cu piciorul gol și dă drumul unei astfel de mașini. Apoi ea a murmurat:
  - În numele tehnologiei sovietice!
  Vladlena le-a dat și ea o întorsătură turcilor. Au aruncat o grenadă cu piciorul gol, ucigând chinezii.
  Fetele sunt foarte morocănoase.
  Aici, Barbara trage dintr-o bazooka pe o licență chineză "Panther" -3. Fata este și ea foarte frumoasă și în doar chiloți.
  Foarte sexy și cu aspect zgomotos.
  Pe măsură ce o asemenea frumusețe se bate, munții de cadavre se adună deodată. Aici e fata.
  Într-adevăr un terminator de la terminatori.
  Și apoi din nou, cu degetele goale, cum apasă și bate. Chinezii au de o sută de ori mai greu decât înainte. Și fata continuă să împuște și să-i bată pe chinezi.
  Chinezii au decis să se răzbune pentru toate războaiele pierdute cu Rusia. Deci vor fi bătuți.
  Fetele se pârjolesc și se pârjolesc.
  Barbara desculță, răcnește:
  - Fie ca genialul Stalin să trăiască.
  Deși în curtea lui august 1970, Stalin murise deja de mai bine de șaptesprezece ani. Da, fără liderul URSS, toată rezistența a mers prost parțial. Iar focul războiului arde capital.
  Iată fata Marusya, foarte mare și sănătoasă, cu părul blond deschis. A luat-o și cu picioarele goale a trimis o grămadă întreagă de grenade. A doborât un "Paton" american vândut chinezilor pe credit. Și a ciripit:
  - Da, pentru Rusia comunismului!
  Iar hainele ei constau doar din chiloți. Fata misto. Atât de plictisitor.
  Și iată o altă fată, Anastasia. De asemenea, aruncă o grenadă letală, cu un pachet exploziv înșurubat. Și primesc o lovitură puternică în fața chinezilor.
  Anastasia ciripește și își scutură sânii goi:
  - Sunt un războinic al luminii!
  Ksenia lansează o grenadă cu piciorul gol. Îi bate pe chinezi și ciripește din răsputeri:
  - O sa castigam! Și să nu renunți niciodată!
  Alenka confirmă, aruncând și o grenadă cu piciorul gol:
  - Nu! Nu ne vom da bătuți niciodată!
  Și dă coada pentru chinezi.
  Vladlena tunde războinicii lui Mao și spune:
  - Suntem pe drumul glorios al lui Suvorov!
  Și își arată limba lungă!
  Conduce focul și Akulina. superba blonda. Cum îi distruge pe chinezi. Doar te îndrăgostești. Se mâzgălește singur și mâzgălește.
  Și face cu ochiul în frenezie.
  Iată piciorul ei gol care aruncă din nou o grenadă. Și ucigașul zboară peste chinezi. Nu le dau nicio șansă.
  Nici Angelica, acest diavol cu părul roșu nu se dă înapoi. Și, de asemenea, doboară extrem de precis soldații chinezi. Și piciorul ei gol funcționează foarte constructiv. Și elimină sângele ca praful de pe covoare.
  Și apoi artileria de calibru mare intră în luptă. Și bate pe chinezi.
  Dar fetele în chiloți sunt grozave.
  Nicoletta se luptă și ea. Fata este aproape goală. Desculță și foarte drăguță. De asemenea, luptă cu înverșunare. Și îi distruge pe chinezi.
  Aici a predat "Churchill"-ul cumpărat de chinezi pe credit. Fata râde:
  - Sunt o frumusețe minunată! Deși mereu desculț!
  Și cu călcâiul gol va arunca o grenadă.
  Și după aceea, fata va arunca din nou o grenadă letală, sălbatică și putere diabolică. Și lovește foarte tare. Și apoi fata a lansat o grenadă dintr-o praștie.
  Ea a doborât inamicul și a grămăit:
  - Slavă marelui comunism...
  Și acum chinezii sunt fără abur. Incapabil să o ia pe Alma-Ata și umplând abordările cu cadavre.
  luna august 1970. Fete fierbinți și proaste... chinezii au suspendat temporar ofensiva. Nici Armata Roșie nu este dornică să lupte. În al doilea an al Marelui Război Patriotic cu China, ai nevoie de pauze între ostilități pentru a-ți trage sufletul și a construi noi forțe.
  Tot timpul, chiar și chinezii cu populația lor comparabilă în același timp: Africa, Europa și Orientul Mijlociu nu vor fi suficiente pentru a ataca.
  Dar pauza este foarte scurtă și trupele lui Mao se grăbesc din nou înainte.
  Veronica aruncă o grenadă cu piciorul gol. Risipește chinezii și scârțâie:
  - Lasă Rusia să fie mai presus de toate!
  Victoria trage și ea. Aruncă o grenadă cu piciorul gol și scârțâie în vârful plămânilor:
  - Să fie lumea viitoare a noastră!
  Mai mult, fata deja frumoasă Juliana se împușcă fără nicio ceremonie.
  Și mai aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și până și soldații lui Mao au fost împrăștiați.
  Fata a ciripit:
  - Sunt o tigroacă turbată!
  Și apoi și Anna, de parcă trăgea. Și cu piciorul gol, va lansa o grenadă foarte oblic, rupându-se ca un pahar de unități ale armatei lui Mao.
  Si spune:
  - Psihologia victoriei! Democrația destinului!
  Și apoi Matryona va lansa o cutie întreagă de explozibili. Și cum va arunca în aer soldații chinezi. Și urlă:
  - Pentru Rusia în înălțimi spațiale!
  Încă două fete frumoase călăresc pe tancul ușor Luna-2. Mașină bună cu două mitraliere. Armura nu este prea groasă, dar ține mitraliere. Forma este raționalizată. Fetele Olga și Zhenya sunt situate înăuntru, întinse și mâzgălindu-se singure în chineză.
  Nu este o mașină rea - o viteză de patruzeci de kilometri pe oră. Permeabilitate excelentă. Și omida.
  Fetele umplu soldații chinezi cu plumb și cântă;
  Tu, tată, ești strălucit de o lună,
  Că nu străluciți la fel
  Nu la fel, nu la fel
  Tot ce te ascunzi în spatele norilor
  Ești acoperit cu un nor amenințător!
  Așa cum am avut în Sfânta Rusie.
  În Sfânta Rusie, în Moscova de piatră.
  Kremlinul era într-un oraș glorios,
  Lângă Ivan, lângă cel Mare,
  În catedrala era din Arhangelsk,
  Așa cum a avut corul potrivit:
  Un tânăr arcaș stă pe ceas,
  Stând pe ceas, rugându-mă lui Dumnezeu,
  Plânge în timp ce curge râul
  Plângeri - curg șiroaie de lacrimi,
  El bate berdysh cu un ax,
  Berdysh cu un ax pe pământul umed:
  "Ești un goy, mama pământ este umedă,
  Te-ai răspândit în toate direcțiile
  Deschide sicriul,
  Întoarce-te, damasc de aur!
  Ridică-te, ridică-te, țar ortodox,
  Țarul ortodox Alexei Mihailovici!
  Uită-te la familia ta
  Sfintei Rusii, Maicii Moscova,
  Moscova-mamă, orfană!"
  Fetele cântă singure și îi zdrobesc pe chinezi. Ei trec peste cadavre și lasă o urmă sângeroasă cu omizi. Aici sunt fetele. Tot în interiorul rezervorului sunt aproape goi, în aceiași pantaloni scurți și desculți. Dar fete foarte frumoase.
  Trupele chineze s-au perlat toate ca o broască râioasă pe crampe. Și au fost tăiați de viteazele trupe sovietice, ca o coasă de iarbă. Și așa s-au bătut, parcă cu seceri.
  Iată cel mai puternic bombardier Ilya Muromets-8 din lume care zboară la acel moment pentru a bombarda chinezii. Prima aeronavă din lume cu paisprezece motoare. Optsprezece mitraliere și două sute de tone de bombe. Aici este mașina.
  Și, de asemenea, în echipajul fetei. Și aproape goală, într-un costum de baie. Este foarte frumos și sexy.
  Comandantul echipajului războinic al bombardierului Ilya Muromets-8, Valentina. Foarte frumoasa si curbata blonda. Este necesar ca mașina să încetinească și să acopere buncărul chinezesc cu o aruncare precisă a bombei.
  Soldații chinezi ai lui Mao sunt puternici și disciplinați. Ei împușcă în monstrul sovietic rus. Dar războinicii se bat ca răspuns. Optsprezece mitraliere mătură literalmente infanteriei chineze. Soldații sfâșiați ai armatei chineze cad.
  În fruntea focului, Lada cu părul auriu rânjește carnivor. Fata și-a scos chiar și sutienul pentru a se concentra mai bine. Și își scutură pieptul gol. Doar o mare frumusețe. Atâta har și precizie în ea. Lada însăși este slabă, dar plină de tendințe, iar talia este subțire, ca o viespe.
  Galina trage și cu mitraliere în chinezi. De asemenea, o fată, atât frumoasă, cât și curbate. Cu picioarele goale el apasă pe trăgaci. Și fața este atât de frumoasă. Nu un războinic, ci doar o super fată.
  Galina spune rânjind:
  - Spre gloria tatălui secretarului țarului general Leonid Ilici Brejnev!
  Agresivă și superbă, cu părul cu frunze de aur, Lada confirmă:
  - Vă vom mătura pe toți Iuda cu un tel!
  Valentina apasă pe pedală cu piciorul gol. O tonă de bombă cade pe un buncăr chinezesc. Aceasta este puterea letală. "Ilya Muromets" -8, accelerează, astfel încât fragmentele să nu se rănească. Buncărul explodează, ridicând o coloană de fum.
  Fetele exclamă la unison:
  - Lovit! L-au dat chinezilor!
  Și bate cu încântare cu picioarele goale. Da, acestea sunt fete care sunt capabile să-i învingă pe chinezi - chiar dacă sunt un miliard întreg! Ei luptă visând la o lume în care oamenii nu vor ucide niciodată oameni.
  Una dintre mișcările puternice ale secretarului general Leonid este recrutarea masivă a femeilor în armată. Și rusoaica este cea mai groaznică războinică din lume! Nu-i asa!?
  Aici, de exemplu, pe luptătorul Sokol, pilotul Alice se grăbește. O fată atât de frumoasă, blondă cu un strop de roșu în păr. Fată zveltă, aproape goală.
  Desculț apasă pedala și manevrează. Și apoi se împușcă. Doboară o mașină chinezească cu o mitralieră de calibru mare. O face să ardă și spune:
  - M-am născut într-o țară sfântă, pentru slujba regală! Fata este destul de cool, și cu sânge albastru, husari!
  Și accelerează viteza "Șoimului". Poate că avioanele rusești, sau mai degrabă sovietice, sunt cele mai bune din lume.
  Și deja în față a apărut un tanc mai greu și mai avansat creat de nepotul marelui Mendeleev. Mașină cu douăzeci de tunuri cu foc rapid și șase mitraliere. Și fetele se descurcă și ele cu un astfel de colos.
  Și vine un tanc rusesc, sovietic, care îi distruge pe germani. Mai mult, cu un motor diesel puternic, și destul de accesibil și agil.
  Fetele din tanc cântă;
  Preaiubita noastră Rusia,
  Aspect bogat și generos...
  Ei bine, monarhii sunt mai frumoși, mai frumoși -
  Părintele țar Leonidas!
  Și omizile tancului îi zdrobesc pe soldații chinezi. Literal, intestinele se târăsc deja și fluxuri de sânge curg din omizi.
  Comandantul tancului, Tatyana Krupskaya, spune:
  - Da, vom câștiga pentru Rusia!
  Apropo, fata este dintr-o familie princiara, dar se lupta singura in chiloti. Dar una atât de drăguță. Are o mare putere interioară.
  Cu piciorul gol, fata apasă pedala și spune, dezvăluind dinții și râzând.
  - Ești cel mai mare țar Leonid Ilici!
  Iar războinicii sunt siguri că vor ajunge la Beijing cu un astfel de tanc. Și încrederea tuturor războinicilor și războinicilor este din ce în ce mai puternică.
  Natasha, cuprinsă de entuziasm, a început să compună și să cânte. Restul fetelor au aplaudat;
  Pentru ca Sfânta Rusie să lupte cu soarta noastră,
  Suntem fete cu inimi uriașe...
  Fascistul pământului sovietic a vrut
  Dar cu Rod suntem mereu luptători uniți!
  
  Fie ca Rusia noastră să fie în gloria veșnică,
  Hoardele lui Genghis Khan nu ne vor cuceri...
  Luptă pentru Patria și nu te teme,
  Vom zdrobi orice necredincios!
  
  Nu putem fi îndoiți de chinezii violenți într-un corn,
  Crede-mă, nimeni nu va învinge Rusia...
  La urma urmei, Isus Dumnezeul Preaînalt este cu noi,
  Și nu vorbi prostii cu Mao!
  
  Toată lumea știe că Patria ne este dată,
  Pentru victorii furioase fără a cunoaște întunericul...
  Teribilul Satan și-a dezvăluit dinții,
  Cămașă înmuiată în sânge!
  
  Pentru un membru al Komsomol nu există un cuvânt laș,
  Pentru fete, barierele nu sunt semnificative...
  Dumnezeu alb ne va ajuta Isus,
  Nemurirea va fi cea mai mare recompensă!
  
  Am luptat foarte curajos lângă Moscova,
  Chinezii forțează o lansetă incredibilă...
  A luptat pe jumătate goală desculț
  Și cred că victoria va aștepta cu siguranță!
  
  Măreția războinicilor ruși trăiește,
  Și nu va ceda niciodată în fața chinezilor...
  Vom trimite armata cu furie pe cheltuiala,
  Ce nu s-a ridicat drojdie foarte murdare!
  
  Da Mao, ești viclean și viclean,
  Capabil să cuprindă chiar și jumătate din lume...
  Dar Brejnev este și un vultur viteaz,
  Nu te face un idol!
  Fără membri ai Komsomolului, știu să nu se retragă,
  Nici măcar nu le este frică de îngheț...
  Și armata se va transforma în curând în joc,
  La urma urmei, rușii au fost întotdeauna capabili să lupte!
  
  Rusia este patria iubirii,
  Și va face cadou comunismului...
  Nu este nevoie să construiți o evaluare a sângelui
  Cu un rânjet de revanchism nerușinat!
  
  Da, Mao vrea să ne ia de gât,
  Și înclină Rusia peste schelă...
  Dar ne luptăm cu furie pentru cinci
  La urma urmei, Brejnev este cu noi cu mantie și pălărie!
  
  Este un mare războinic, toată lumea știe
  Și membrii Komsomolului vor fi mereu desculți...
  Și să mutăm cârmaciul de-a lungul barbii,
  Impletiturile noastre ard de caldura puternica!
  
  Războinicii sunt destinul nostru,
  Vom zdrobi uriașa Pantera...
  Deși acest Mao a creat o nelegiuire rea,
  Îi vom indica norma și măsura!
  
  Nu există Brejnev mai inteligent și mai puternic,
  El este liderul țării marelui gigant...
  Și Mao ești mai puternic decât fata lovită,
  La urma urmei, suntem mereu uniți în lupte!
  
  Pentru realizări construim o serie întreagă,
  Țintind stelele ca o pasăre cu aripi iute...
  Și va fi un rezultat puternic,
  Așa fete, vulturi mândri!
  Chinezii au suferit pierderi grele și s-au retras. Trupele lui Mao predau acum regimente întregi și chiar divizii. Și cu steagurile ridicate sub orchestre. Războiul a continuat, ca într-un basm - plăcut, cu puțină vărsare de sânge și în teritorii străine.
  Deși, de obicei, Rusia a fost rareori atât de norocoasă în timpul cuceririlor. Și aproape toate războaiele și victoriile au fost date rușilor cu mare vărsare de sânge.
  Poate că Oleg a fost numit profet pentru că a fost capabil să forțeze Bizanțul să se predea fără sânge?!
  În orice caz, Leonid Brejnev, sau Ilici al II-lea, a revendicat rolul Cel mai Mare.
  Fetele s-au dus la râul Khotan. Toamna a sosit deja. Covoare aurii din frunze.
  Războinicii călcau pe covoare. Și s-a scufundat în apă.
  Veronica, stropind în râu, o întrebă pe Victoria:
  - Ce credeți, țarul-secretar general Leonid va dizolva gospodăriile colective după război și va da pământ țăranilor?
  Fata comandantă clătină din cap.
  De ce au nevoie țăranii de pământ?
  Veronica a chicotit și a remarcat:
  Da, nu se pot descurca singuri. Dar există directori de afaceri puternici care ar putea retrage.
  Victoria a răspuns aspru:
  - Aici vor vinde terenul pe credit. Poate că va fi mai bine așa.
  Juliana s-a răsturnat în apă și a remarcat:
  - Cel mai probabil, este mai bine ca funcționarii gospodăriei colective să aibă terenul. Ei pot conduce ferme mari și pot folosi tractoare. Producția socialistă, pe scară largă, este cea mai eficientă!
  Veronica a fost de acord fără tragere de inimă:
  - Pot fi. Dar asta creează valoare adăugată!
  Juliana a chicotit și a remarcat:
  - Dar eficiența este mare!
  Victoria, care avea gradul de colonel, remarcă zâmbind:
  - Stimulează dezvoltarea. Și ce rost are să dai pământ unui țăran, și chiar unui băutor. Este moșierul care hrănește jumătate din lume cu pâine rusească! Țara noastră este foarte bogată!
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Da, Rusia este bogată și viața e din ce în ce mai bună! De exemplu, fratele meu lucrează la fabrica Putilov ca maistru. Și are un salariu de trei sute cincizeci de ruble, fără a lua în calcul bonusurile.
  Victoria s-a răsturnat și, admirată, și-a plesnit piciorul gol pe apă și a mușcat:
  - Așa scrie! Rusia se ridică! Și în curând va deveni și mai puternic!
  Fetele au înotat până la Khotan și au avut o conversație obișnuită. Anna le-a întrebat pe fete:
  Ce crezi că ne așteaptă după moarte?
  Juliana a zâmbit și a răspuns:
  - Ateii spun - inexistenta. Și religia învață - sufletul va merge la Dumnezeu și El va decide unde să meargă în rai sau în iad.
  Veronica a întrebat-o pe Juliana:
  - Crezi că există un Dumnezeu?
  Fata a plesnit apa cu piciorul gol, a ridicat un val și a răspuns:
  - Sincer, nu știu. Există argumente atât pentru cât și împotriva lui Dumnezeu. - Fata a stropit din nou și a observat. - Desigur, nu există un răspuns la această întrebare, dar puteți aduce o varietate de argumente.
  Victoria a fost de acord cu asta:
  - Cu siguranță foarte diferit. Și despre ce este de vorbit. Eu personal cred că din moment ce noi câștigăm, atunci Dumnezeu, desigur, există! Dar au fost momente când ne-am trezit sub mongolo-tătari. Și atunci întrebarea este - unde era Dumnezeul Prea Înalt?
  Juliana remarcă cu un zâmbet inocent:
  - Dar există ceva mult mai rău decât jugul mongolo-tătar!
  Victoria a fost surprinsă
  - Ce este mai rău decât jugul mongolo-tătar?
  Juliana a declarat de fapt:
  - In varsta! Ce poate fi mai rău decât bătrânețea!?
  Victoria a fost de acord:
  - Da, va fi chiar rău!
  Fetele au tăcut. A fost cam jenant pentru ei să vorbească despre asta. Fetele l-au luat și au sărit din apa rece. Au fugit spre ei înșiși, fulgerând cu tocuri goale.
  Marusya a alergat cu ei și a întrebat zâmbind:
  - Dar mă întreb, de ce avem nevoie de bătrânețe? Trebuie spus inuman!
  Victoria a fost de acord cu asta:
  - Chiar inuman! Cel mai bine este să fii mereu tânăr și sănătos!
  Fetele erau groove și amuzante, se învârteau în caprici.
  Veronica zâmbind și rânjind, sugeră:
  - Da, armata noastră este fete puternice! Și vom fi într-o formă excelentă!
  Iar fata le-a făcut cu ochiul prietenilor ei. Toți au izbucnit în râs cu zâmbete, harpii.
  Juliana a sugerat:
  - Să găsim apă vie și să devenim cu adevărat nemuritori! Va fi foarte tare!
  Fetele au zâmbit și și-au făcut cu ochiul.
  Victoria a sugerat apoi, dezvăluind dinții, observând:
  - Da, ar fi frumos să găsești o cale de a nu îmbătrâni. Ce bine si frumos ar fi!
  Fata și-a imaginat o lume cu niște frumuseți și tineri. Poate chiar mai bine fără barbă, pentru ca fețele să fie mai frumoase și mai drăguțe.
  Veronica a răspuns cu un oftat:
  - Da, acesta este cel mai minunat lucru care poate fi pe lume! Vrem tinerețe veșnică și lumină.
  Iar fata a râs, dezvăluindu-și dinții sidefați.
  Victoria a sărit în sus și a sugerat:
  Să punem capăt cu adevărat bătrâneții! Acest lucru este în general inacceptabil! Corpurile umane nu ar trebui să îmbătrânească!
  Veronica, rânjind și sărind, a cântat:
  - Domnule colonel, decât să îmbătrânesc! Nu e mai bine să mori pentru Rusia! De dragul vitejii și onoarei - nu glumesc! El a răspuns - că sunt roșu? Nu vreau!
  Fetele au râs și mai tare. Este foarte foarte frumos.
  Juliana a sugerat râzând:
  - Și să întinerim toate bătrânele! Pentru ca totul să scânteie ca soarele!
  Victoria a fost de acord, sărind mai sus:
  - Pentru Patria Mamă și Leonid Ilici cel Mare!
  Anna, acest războinic cu părul roșu, a vorbit:
  - Dar totuși, călugărițele, în ciuda rugăciunilor, nu devin mai tinere. Deși au duh sfânt. Așa că începi să te gândești, unde este dreptatea lui Dumnezeu?
  Victoria trase aer în piept și răspunse:
  - Un geamăt stă peste tot pământul... Unde ești proprietarul, unde?
  Veronica a cântat cu furie:
  Sunt mulți oameni grozavi
  ale cărui fapte trăiesc de secole....
  Există multe păsări cu fața limpede,
  Ce se numesc nemuritori!
  
  Și eroii din epopee,
  Au învins hoarda imediat...
  Rusia va da naștere unei mari puteri,
  Basurman în luptă va rupe!
  
  Dar un vultur cu două capete,
  Rege, stăpânește pe gloriosul Leonida...
  El este radiant sub cer,
  Te rogi pentru el fara sa te prefaci!
  
  Împărat al întregii Rusii
  Ce a ridicat genul de țară...
  Adevărata misiune
  Pentru progres și antichitate!
  
  I-a învins pe japonezi în bătălii
  Germanii au fost învinși imediat...
  Vocea fetelor este sonoră,
  Leonid este maestrul nostru!
  
  Și regele nostru nu va ceda în luptă,
  În construcția unui mare gigant...
  Îi bate puternic pe adversari,
  Și s-a dovedit a fi o aliniere furioasă!
  Un cântec frumos a fost preluat de fete la unison. Sunt cântăreți atât de minunați și plini de trup. Au un cântec atât de frumos.
  Da, fete minunate.
  Așa a scris radianta Natasha, cea mai magnifică dintre fete.
  Aici este forțată să se oprească și să tragă în avioanele chineze. Aruncă o grenadă cu piciorul gol. Doboară un Stormtrooper și exclamă:
  - Victorie!
  Războiul cu China continuă... Dar trupele sovietice lovesc lovitură după lovitură trupelor imperiului lui Mao.
  Este deja noiembrie 1970... Atâția oameni au fost uciși, mai ales din părțile Imperiului Celest. Și luptele sunt aprige.
  Dar nimic nu le va opri pe fetele sovietice și nimeni nu va câștiga. Piloții au un succes deosebit pe măsură ce se apropie de Beijing.
  În timp ce esența și materia, alți luptători se luptă. Aici, de exemplu, războinicii din Marea Britanie sunt voluntari comuniști.
  Jane Armstrong și echipajul ei. Aceasta este cea mai tare doamnă. Și amabil în același timp. Filmează folosind degetele goale la vehicule chinezești și ciripit:
  - Sunt un bivol grațios!
  Această țărancă, ca și degetele ei goale, va apăsa și ea pe Gringet și va răcni:
  - O caut pe ducesa!
  Și distrugeți cei cincizeci și patru din China.
  Malanya este mai modestă și mâzgălește din mitraliere. Dar o face cu grijă. Tancul fetelor este un "Challenger" mare -5 și destul de greu. Înainta singur, nu prea grăbit.
  Malanya își mișcă picioarele goale și ciripește:
  - Și mă răzvrătesc, mă răzvrătesc!
  Matilda, șoferul, și-a descoperit și dinții. Așa că strălucește strălucitor cu un zâmbet, sub buzele stacojii. Ei bine, de ce nu o fată terminator? Deși gestionează doar un tanc masiv.
  Fetele de aici sunt englezoaice, dar și depravate. Vor dragoste și afecțiune. Chiar vreau să. Și, de asemenea, faima. Chiar dacă e o prostie. Războinici, desigur, cu o asemenea reputație, ca scorpiei. Și frumusețea lor este uimitoare.
  Mai ales deja în preajma înghețului și sunt în bikini. Dar este grozav! Acestea sunt femelele cool. Și ei chicotesc. Iubind abordări diferite și obsesive. Și fetele își doresc o mulțime de lucruri. În primul rând, bunătatea.
  Gringeta a luat parte și la tortură. Ea a smuls hainele băiatului chinez captiv și l-a tras pe suport. Și-a prins picioarele goale într-un picior, a atârnat pietre și a întins victima. Băiatul a atârnat, iar Gringeta și-a ars trupul cu o rangă încinsă. Îi plăcea foarte mult să tortureze băiatul așa.
  Englezoaica a adoptat și metode de interogare de la naziști. Este plăcut să arzi pielea bronzată, netedă, fără păr a băiatului. Și un miros atât de minunat - ca un miel la frigărui prăjit. Doar Gringeta rămâne să-și lingă buzele.
  Apoi fata a aprins focul și a început să prăjească călcâiele. De asemenea, i-a plăcut foarte mult procesul. Așa tortură... Gringeta a piperat rănile băiatului și l-a prăjit. Și apoi nu a făcut-o. Piciorul băiatului a fost tăiat și mâncat. Carne foarte buna. Are gust de carne de porc.
  Gringeta este o fată foarte sănătoasă și puternică. Ar putea înghiți un berbec sau un porc odată. Și mai mănâncă șuncă. Sau bea vin roșu. Ce plăcere este pentru această țărănică să chinuiască, să chinuiască.
  Băiatul a murit din cauza durerii. Gringeta se satura cu carne de om. Și cu greu, după aceea a dansat - ca un sălbatic. Eh, ei bine, probabil, există ceva fraged cu o crustă. Și dacă ungi cu piper sau ketchup.
  Și mestecă-l cu poftă... Gringeta încă își lingea buzele. Deși a fi canibal este o rușine. Dar ea voia carne de om. Și ce se poate spune împotriva asta? Ei bine, vrea să mănânce așa! Dar vezi tu, poftele pot fi nelimitate.
  Gringeta a tras într-un T-54 chinezesc. Ea a spart armura cu un proiectil excesiv de letal și a ciripit:
  - Pe scurt, sunt o fată banzai care țipă!
  Și din nou chicote, și dinții dezgolit ai unei tigre. Și trimite în toate direcțiile strălucirea reflectoarelor.
  Și apoi Malanya chicotește și strigă:
  - Îi voi lua pe toți și îi voi rupe bucăți!
  Și își va apăsa picioarele goale pe declanșatoarele unei mitraliere. Și cum va începe să împuște pe toți infanteriștii. Și, literalmente, cosi, ca o coasă taie iarba.
  Fata a împușcat pe mulți. Și cum să-ți dezveli dinții... Și iarăși va lua și va trage! Și să tundem din nou!
  uh, și cățea...
  Malanya face totul râzând... Și trage în inamici. Și îi transformă pe cei defavorizați în sclavie. Uau, tu, ce diavol! Ei bine, bunica...
  De asemenea, se complace la tortură. În special, au înjunghiat un membru chinez al Komsomolului în piept cu ace încinse. Și și-a străpuns tot sânul. Strapuns prin mameloane. O Malanya atât de cool. Și a străpuns fetei stomacul cu un ac lung - chiar în buric. L-a răsucit...
  Și cum râde. Arată limba. Și te va face să râzi din nou. Și dacă aduci și o lumânare aprinsă la piept cu sfarcurile stacojii. Pentru a bule și a blistere.
  Aici ea se amuză cu tortură. A scos o mărturisire.
  Oh, Malanya, și ești o fată destul de desculță, cu părul blond!
  Și atunci Matilda a început să zdrobească soldații chinezi cu omizi. Și apropo, le apasă energic. Și, în același timp, nu uitați să răcniți:
  - Sunt o fată mortală!
  Și coborând din buzele stacojii, scântei strălucitoare, strălucitoare. Aceasta este cu adevărat o fată - o fată pentru toate fetele. De ce o fată? Pentru că, de asemenea, călăul și curvă. Și i-au torturat pe prizonieri.
  Mai mult, Matilda a făcut acest lucru folosind dispozitive speciale - ca o șa și a scos mărturisiri. Ce numai cu această fată frumoasă nu sa ridicat.
  Una dintre metodele de tortură a fost. Ea a luat piciorul gol al unei fete Komsomol, l-a strâns într-o menghină și a început să strângă. Și până când oasele au crăpat. Și pielea a izbucnit, s-a vărsat sânge. Și biata fată o durea atât de mult încât a leșinat de șoc.
  Matilda mârâi:
  - Așa va fi cu toată lumea...
  Și a scufundat un alt membru Komsomol în apă clocotită. De asemenea, tortură. Mai întâi în apă clocotită, apoi în apă cu gheață. Și apoi din nou în apă clocotită. Și din nou în gaură. Doare foarte mult, iar pielea fetei devine atât de roșie, opărită.
  Însuși comandantul, fiica lordului Jane Armstrong, s-a ferit de tortură. Și nu am vrut să particip la această murdărie. Atunci chinezii au dezbrăcat-o și au biciuit-o cu urzici. Ei bine, ce nebuni! Și fata a fost tratată atât de crud. Apoi au uns tălpile goale ale fiicelor domnului cu ulei și le-au pus sub braz. Au aprins focul și au început să prăjească călcâiele fetei. Și a fost doar sălbatic de dureros.
  Biata Lady Jane, cât de batjocorită... Dar nimic, cel puțin, nu a fost schilodit, iar veziculele au căzut în câteva zile. Deci este foarte posibil să te bucuri de viață și să te bucuri.
  Jane a comentat filozofic:
  - Dar călcâiele vor deveni mai puternice!
  Desigur, nu este foarte bine să-i ucizi pe chinezi, dar fiica domnului a fost nevoită să-și continue cariera plină de ură. Și și-a văzut prietenii transformându-se din ce în ce mai mult în fiare și călăi.
  Jane își apăsă degetele goale, picioarele grațioase pe joystick și mârâi:
  - Fiecare câine are ziua lui!
  Trupele sovietice i-au presat puternic pe chinezi. Și eram deja în drum spre Beijing. Armata Imperiului Celest a suferit pierderi enorme. Dar trupele chineze încă au încercat să avanseze. Deja a lovit noul an 1971. În curând războiul va împlini doi ani. Și bătăliile fierb ca un vulcan. Din ce în ce mai multe milioane de chinezi se alătură luptei.
  În ciuda iernii, băieții Imperiului Celest merg la atac desculți și se umplu de mormane de cadavre.
  Luptele sunt aprige.
  Și Natasha îi tund cu o mitralieră cu foc rapid. Îndepărtează luptătorii Imperiului Celest în rânduri.
  Aruncă o grenadă cu piciorul gol și spune:
  - Pentru mama Rusie!
  Războiul, desigur, poate dura mult timp. Dar curajoasa războinică Mirabela a lovit o rachetă în buncărul în care se afla Mao Zedong. Liderul Chinei, marele cârmaci, a murit. Și, ca urmare, războiul nebun s-a încheiat în sfârșit.
  La 23 februarie 1871, ostilitățile au încetat. Și URSS și China au făcut pace.
  Adevărat, disputele teritoriale au continuat, iar relațiile aliate nu au fost imediat stabilite. Dar asta e altă poveste.
  DACA KAPLAN A RATA SI LENIN E IN VIAZA
  Tentativa de asasinat asupra lui Lenin nu a avut loc. Kaplan a ratat, iar Vladimir Ilici a evitat să fie lovit de un glonț care a provocat blocarea vaselor de sânge și a dus la un accident vascular cerebral prematur. Drept urmare, domnia lui Lenin a continuat.
  NEP a fost doar un răgaz temporar pe drumul către mișcarea către socialism. Și Vladimir Ilici a mizat pe industrializarea forțată. Și ideea lui a fost similară cu a lui Stalin. Și plecăm...
  Lenin a efectuat colectivizarea nu atât de nepoliticos, iar foametea a fost evitată. Și acesta este meritul neîndoielnic al lui Vladimir Ilici. Și URSS a început să se ridice.
  Dar apoi Hitler a ajuns la putere. Și a început să creeze Imperiul German.
  Lenin a încercat și el să flirteze cu el. Și a ajutat să se înarmeze.
  Hitler a anexat Austria Germaniei - a efectuat Anschluss. Apoi, și Sudetele, motiv pentru care sa întâmplat Munchen.
  Dar atât aliații, cât și Lenin nu au vrut să-i dea Polonia. Și a început războiul. Armata URSS a capturat Polonia din est. Lenin, ca și Stalin, a împărțit statul polonezilor cu Hitler. Și a fost creat un protocol secret.
  Discrepanța cu istoria reală a avut loc în Finlanda. Lenin nu a epurat armata, iar trupele sale au fost mai eficiente.
  Tuhacevsky a efectuat un ocol strălucit al liniei Mannerheim. Și Finlanda a fost învinsă în cel mai scurt timp posibil și eliberată de Armata Roșie.
  Manevra lui Tuhacevski a fost uimitoare. Și o victorie atât de minunată. Hitler a cucerit Franța și a abandonat temporar războiul cu URSS.
  Fuhrer-ul a decis că Rusia era prea puternică și că Marea Britanie ar trebui să fie preluată mai întâi.
  Bătălia aeriană pentru Anglia a fost pierdută. Și Hitler a început să caute alte căi. Una dintre ele este debarcarea corpului lui Rommel în Libia. Și încercând să cucerească Africa. Germanii au realizat cu succes capturarea Iugoslaviei și a Greciei. Dar debarcarea pe insula Creta a meritat pierderi grele. Dar puțin mai târziu, naziștii au capturat Malta cu mai puține pagube. Și acesta a fost succesul lor neîndoielnic. Rommel a luat Tolbuk, primind alte patru divizii panzer și a dezvoltat o ofensivă împotriva Egiptului. Canalul Suez a fost capturat. Și luate sub control. Un alt succes major a fost capturarea Gibraltarului. Odată cu căderea acestei cetăți, naziștii au avut ocazia să transfere trupe în Africa pe cea mai scurtă distanță.
  După blitzkrieg-ul rapid al trupelor sovietice din Africa și victoria de la Kholkin Gol, Hitler a apreciat foarte mult puterea Armatei Roșii și nu a mai contat pe un blitzkrieg. Și se pregătea pentru un război serios.
  Trupele germane s-au mutat în Orientul Mijlociu. Bătrânul Lenin era mai degrabă pasiv. Arabii locali i-au susținut pe naziști și au contribuit în orice mod posibil la ofensiva lor. Și a fost destul de reușit și bogat cu realizările lui Hitler.
  În același timp, Africa era invadată. Tancul T-4 a fost modernizat și echipat cu un tun mai lung. Și mașina asta mergea bine.
  Germanii au efectuat capturarea continentului negru, fără a întâmpina o rezistență serioasă. Britanicii au fost depășiți și depășiți numeric.
  Naziștii au absorbit treptat Africa și au câștigat în Orientul Mijlociu. Japonia a intrat și ea în război, atacând Statele Unite în portul Peru. Și s-a dovedit a fi o mișcare destul de puternică. Și cum samuraii i-au distrus pe americani. Și a pus mâna pe bunuri în Asia. Singapore era inexpugnabil de pe mare, dar japonezii l-au luat de pe uscat.
  Și acesta este un nou succes major al naziștilor, așa că Statele Unite au fost presate.
  În 1942, naziștii au lansat o ofensivă împotriva Indiei și au capturat-o... Și Africa a fost cucerită până la sfârșitul lunii august. Nemții au desfășurat și Operațiunea Ursul Polar, capturand și Suedia. În septembrie, a fost capturată și Elveția. După aceea, naziștii au lansat un atac activ al submarinelor și avioanelor asupra Marii Britanii.
  Fritz avea bombardiere Ju-188 noi excelente, cu forme mai avansate, și au bombardat Marea Britanie. Pilotul Marsilia s-a acoperit de glorie și a devenit o adevărată legendă.
  Germanii i-au bătut pe britanici ca niște frați pe mare în aer. Atunci Hitler le-a oferit un ultimatum. Churchill era pregătit pentru pace, dar era prea târziu.
  În același timp, în cel de-al treilea Reich a fost dezvoltată o întreagă familie de tancuri noi: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. Au încercat să le facă cât mai asemănătoare, cu dimensiuni mai diferite. Dar Mouse avea două arme. Și a făcut rezervorul mai larg și mai greu.
  Germanii au continuat să-și dezvolte potențialul. Yu-188 a bombardat Marea Britanie, iar Yu-288 era pe drum, avioane și mai puternice și de mare viteză.
  Fuhrer-ul a cerut să spargă Marea Britanie.
  Marsilia, după ce a doborât trei sute de avioane, a primit Ordinul Vulturului German cu diamante. Și când a doborât patru sute: a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar de aur, săbii și diamante. Și a fost primul care a primit un premiu de acest nivel. Și pentru cinci sute de aeronave, i s-a acordat Marea Cruce a Crucii de Fier. Și a fost o realizare foarte tare.
  Dar Marsilia a continuat să înscrie rapid. Mai ales când ME-309 a apărut cu o viteză mare de 740 de kilometri pe oră și șapte puncte de tragere.
  Marsilia cu acest avion a distrus oponenții celui de-al Treilea Reich. Când contul său a ajuns la o mie de avioane, i s-a oferit un premiu special: Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Anglia s-a menținut cu disperare sub loviturile Luftwaffe. Dar flota ei se topea. Iar submarinele celui de-al Treilea Reich au devenit din ce în ce mai puternice și mai perfecte.
  Și au apăsat Marea Britanie așa, fără Dumnezeu. Apoi, în sfârșit, în iulie 1943, a avut loc debarcarea. Și de data aceasta, germanii au folosit cele mai noi tancuri ale lor, care au reușit să obțină victoria. Și Marea Britanie a rezistat doar două săptămâni.
  După căderea Marii Britanii, Hitler a devenit gânditor. Luptați cu SUA sau încercați să vă întoarceți spre est? Lenin, la vârsta de șaptezeci și trei de ani, după ce a trăit la fel de mult ca Stalin și cu douăzeci de ani mai mult decât în istoria reală, a murit în ianuarie 1944.
  Până atunci, germanii au capturat Islanda și, împreună cu japonezii, Australia. Al Treilea Reich a realizat multe.
  Dar Statele Unite au rămas neluate și s-a luat decizia de a le ocupa.
  Dar în locul lui Lenin, acum Leon Troțki a devenit președintele URSS. Și acesta este un evreu pur. Și nu-i plăcea politica antisemită a lui Hitler.
  Dar Leon Troţki este un politician foarte viclean. Și așa a decis să nu-l tachineze încă pe Hitler. Și chiar sa oferit să lupte împreună cu Statele Unite.
  Führer-ul Germaniei a fost de acord cu acest lucru.
  Și astfel, Armata Roșie a intrat în ofensiva în Alaska în vara lui 1944.
  Iar trupele lui Hitler înaintau prin Groenlanda și mai departe în Canada și prin Argentina aliată și Brazilia, care trecuseră de partea celui de-al Treilea Reich, dinspre sud.
  Războiul, din cauza lungimii comunicațiilor, a durat. Cu toate acestea, SUA pierdeau. Germanii au primit un tanc din seria "E". I-au depășit numeric pe cei americani. Pe lângă "Pershing" și "Supershing" din 1945, Statele Unite nu aveau aproape nimic. Iar germanii au dominat calitativ inamicul. Tancurile sovietice erau, de asemenea, mult mai bune decât cele americane. Pușca de asalt germană MP-44, care i-a tăiat literalmente, i-a depășit și pe americani.
  Statele Unite au luptat mult și din greu datorită economiei sale puternice și a populației mari. Separarea de către ocean și întinderea excesivă a comunicațiilor au făcut dificilă terminarea rapidă a Americii. Și URSS, care a capturat Alaska, a avut propriile ei dificultăți. Dar războiul a continuat și a continuat... Și în al patruzeci și cincilea an, aproape jumătate din Statele Unite au fost capturate. Pe 9 mai 1946, Statele Unite au capitulat. Astfel s-a încheiat al Doilea Război Mondial.
  Hegemonia Germaniei, Japoniei și URSS a fost stabilită în lume. Rusia a primit Alaska înapoi și aproape jumătate din Canada. Așa a venit pacea temporară.
  Al Treilea Reich sa odihnit temporar, dar pe 20 aprilie 1953 a atacat Japonia. URSS avea deja o bombă atomică. Leon Troţki a murit, într-o ciudată ironie, la fel ca Stalin în martie 1953. Dar a fost succedat de Voznesensky, care s-a dovedit a fi un lider foarte puternic. Și a intrat și în război cu Japonia.
  Hitler nu este încă prea bătrân și a dus un stil de viață sănătos și nu a mâncat carne. Și așa era încă în viață.
  Al Treilea Reich și URSS au luptat cu Japonia mai bine de un an, iar în cele din urmă a fost cucerită, tocmai pe 12 mai 1954.
  Astfel s-a încheiat un alt război. Și URSS și-a întărit pozițiile: reîntoarcerea sudului Sahalin și a creasta Kuril, precum și Manciuria, Port Arthur și Coreea.
  Și acesta a fost ultimul război.
  Al Treilea Reich a decis să înceapă expansiunea spațială. Și URSS la fel... Hitler a murit în martie 1960, reușind să organizeze un referendum pe 20 aprilie 1959 privind instituirea unei monarhii. Iar fiul lui i-a urmat. Și datorită acestui fapt, al Treilea Reich a rămas stabil.
  Și simultan cu nașterea lui Hitler pe 20 aprilie 1959, astronauții au zburat pe Marte. Mai exact, a început și s-a încheiat în șase luni. Astfel a început o nouă era spațială. URSS a zburat pe Marte zece ani mai târziu... În 1980, oamenii au vizitat toate planetele sistemului solar și este grozav.
  Și în 2020, a început prima expediție interstelară.
  
  
  RĂZBOI ÎN AFGANISTAN
  La 1 august 2001, trupele ruse i-au atacat pe talibani cu avioane și rachete. Scopul principal a fost acela de a preveni probabila înfrângere a alianței nordice. Decizia este parțial rezonabilă, dar... Bin Laden a abandonat atacul terorist din America și a decis să se concentreze în întregime asupra Rusiei. Războiul a izbucnit cu o vigoare reînnoită.
  Occidentul, desigur, a condamnat Rusia. Și Bin Laden a cerut atacuri teroriste împotriva regimului Putin. Talibanii au primit întăriri din Pakistan și au încercat din nou să avanseze. Asasinarea lui Ahmad Shah Massoud a ajutat foarte mult talibanii să avanseze. Rusia a intensificat bombardamentele. Părți separate ale forțelor speciale au fost, de asemenea, aruncate în luptă. Luptele s-au dovedit a fi foarte sângeroase.
  Rusia se implica din ce în ce mai mult în războiul din Afganistan. Statele Unite, țările occidentale, lumea islamică au furnizat arme talibanilor. Bătăliile au fost sângeroase. Rusia și-a implicat tot mai mult armata acolo.
  Au fost transferate atât tancurile, cât și tunurile autopropulsate
  Talibanii bombardau. Și trupele ruse au luptat cu forțe inegale. Mai exact, împotriva lor au fost folosite metodele de gherilă.
  În Rusia, opoziția lui Putin s-a intensificat. Comuniștii și-au amintit că el era succesorul lui Elțin și au târât Rusia în noi războaie. Liberalii au fost și ei nemulțumiți. Putin pierdea sprijin în societate. Pierderile în timpul războiului afgan au crescut.
  Au fost mai mult ca oricând multe scandaluri și falsificări la alegerile pentru Duma de Stat. Comuniștii și-au întărit pozițiile. SPS și Yabloko nu au intrat în parlament. A apărut blocul Motherland. Rusia Unită a primit, de asemenea, mult și Partidul Liberal Democrat a adăugat. Dar alegerile au fost scandaloase. Patria, Partidul Liberal Democrat și Rusia Unită au păstrat controlul autorităților asupra Dumei. Dar comuniștii erau puternici. La alegerile prezidențiale, Putin a câștigat doar în turul doi. Și războiul din Afganistan a continuat, ca și în Cecenia.
  Rusia s-a blocat acolo jos. Au fost aduse tot mai multe trupe. Și luptele au escaladat. Iar numărul atacurilor a fost exploziv.
  Prețul petrolului nu a crescut prea mult. Deci nu a fost război în Irak. Și în curând sancțiunile au fost ridicate de la Saddam Hussein. Regimul său a început să acumuleze din nou putere. Și pregătiți-vă pentru războiul cu Iranul. Și Statele Unite l-au ajutat în asta. În 2007, alegerile pentru Duma de Stat s-au desfășurat cu mare succes în rândul comuniștilor, care au primit în cele din urmă majoritatea.
  În aceste condiții, în ciuda constituției, Putin a candidat pentru un al treilea mandat, apelând la mecanismul referendumului. Și a reușit să schimbe formularea constituției prin desființarea a doi mandate.
  Drept urmare, în 2008, bătrânul și plictisitul Zyuganov, în condițiile presiunii informaționale, nu l-a putut învinge pe Putin.
  Dar atunci situația pentru regim s-a înrăutățit și mai mult. Războiul din Afganistan durează de mulți ani. Și nu se vedea un sfârșit pentru ea.
  Putin a candidat pentru al patrulea mandat pe fondul crizei economice. Și scandaluri cu corupția, iar electoratul s-a săturat de asta. Șansele unui dictator s-au diminuat.
  Dar din nou resursa administrativă și falsificările masive au fost puse în practică. Oamenii s-au revărsat în străzi și au avut loc ciocniri în masă. Sânge vărsat.
  Putin a candidat și pentru al patrulea mandat în 2012. Și din nou războiul din Afganistan și criza. Și în același timp ciocniri constante cu poliția, tot felul de mitinguri și multe altele.
  Nici un moment de pace. Maidan a avut loc în Ucraina. Dar Crimeea nu a putut fi stors. Populația locală nu prea dorea să meargă în Rusia lui Putin. Poroșenko a venit în Ucraina și totul a avut mai mult sau mai puțin succes. În 2016, din cauza scăderii prețurilor la petrol și gaze, apogeul crizei a avut loc în economia rusă. Putin a mers la al cincilea mandat. Și a câștigat datorită falsificărilor masive și excluderii tuturor de la alegeri, cu excepția plictisitorului și vechiului buzunar Zyuganov.
  Și războiul din Afganistan a continuat cu fluxuri nesfârșite de sicrie de zinc.
  Acum 2020 a sosit... Putin a fost ales pentru un al șaselea mandat, iar rivalul său de buzunar Zyuganov l-a aruncat din nou. Și războiul durează de aproape douăzeci de ani.
  Războiul încă dă furie în Afganistan. Piloții Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova lovesc din aer.
  Fete frumoase se luptă într-un bikini și apasă butoanele joystick-ului cu degetele goale.
  Desigur, războiul modern nu este la fel de interesant ca cel de-al Doilea Război Mondial. Atunci fetele au trebuit să arate miracole de vitejie și eroism.
  Acum computerul face cea mai mare parte a muncii pentru tine. Și nu este chiar atât de grozav.
  Nu, un loc pentru exploit. Anastasia Vedmakova a fluierat... A râs... Da, au fost bătăi de luptă, și se mai spun ceva. Și acum, doar un buton cu piciorul gol, apăsat și o rachetă ghidată de computer zboară. Unde sunt bătăliile aeriene? Talibanii nu au aviație.
  Dacă trupele ruse suferă pierderi, atunci numai din cauza sabotajului, minelor și loviturilor furtive.
  Uneori, luptătorii ISIS și talibani otrăvesc soldații ruși. În general, războiul devine din ce în ce mai murdar. Ca și în Siria, nu funcționează. Trupele locale sunt destul de slabe, iar Iranul nu își trimite forțele. Forțele locale se schimbă. Mujahedinii au sprijinul populației. Mai mult, guvernul din Kabul nu a fost de multă vreme autoritate.
  Mai mult, cel mai important lucru este că talibanii sunt puternici și uniți cu ISIS. O încercare de a negocia cu talibanii a eșuat. Și nu aveau de gând să negocieze deloc cu ISIS. Și apoi sunt Pakistanul și țările islamice care îi ajută pe mujahidin.
  Americanii au evitat cu succes atacul terorist din 11 septembrie, au împins acești hemoroizi în Rusia. Se pare că Putin a decis că marea era până la genunchi pentru el și că totul va fi hotărât victorios și cu puțină vărsare de sânge. Dar s-a dovedit că afganii nu vor să trăiască după rețetele Rusiei, inclusiv ale Statelor Unite. Și Rusia nu este atât de ușoară...
  Nu este posibil să-i învingi pe mujahedini prin bombardamente. Forțele locale sunt slabe și le este frică să lupte. Din ce în ce mai multe unități spetsnaz trebuie aruncate în luptă. Războiul se desfășoară.
  Anastasia Vedmakov se simțea tristă... Tot ce nu se face pe lume se mișcă într-un fel de spirală. Dar viața continuă.
  După ce americanii au părăsit moral Afganistanul, avioanele rusești i-au atacat pe teroriști, sprijinind forțele locale din aer. În același timp, unitățile selectate ale forțelor speciale au început să vâneze liderii militanților.
  Două fete fermecătoare, Margarita și Anastasia, duc o luptă inegală în defileu. Frumusetile sunt inalte, foarte puternice si musculoase, in pelerine de ploaie protectoare cameleon. Această deghizare îi face pe luptători invizibili, datorită graficii computerizate.
  Dar ambele domnișoare nu au fost disciplinate. După ce s-au târât în munți zeci de kilometri și au dat peste o bandă, au deschis focul, nevrând să împartă cu nimeni. Mitralierele lor cu foc rapid, cu gloanțe cu miez de uraniu, sunt adevărate purtătoare de moarte. Războinicii, sărind în zăpadă, i-au bătut pe mujahidin.
  Margarita a tras din lansator de grenade, un pulsar a fulgerat, doborând o duzină de bandiți. Câteva picături de sânge au ajuns chiar și pe armura transparentă a căștii.
  Fetele au cele mai moderne arme. Ghid computerizat.
  Ei, două drăgălașe înalte, merită un regiment întreg. Războinicii trimit cozi, doborând mujahedinii în rânduri.
  Pământul arde și sângele stropește. Mujahedinii mârâie disperați. Fetele s-au prins în cele din urmă. Nu este groaznic pentru armura lor, dar mantia cameleonică este în neregulă. Cu toate acestea, dispozitivul de invizibilitate a computerului este prea fragil și, în practică, nu este atât de bun și de scump.
  Erau prea mulți luptători.
  Margaret a sugerat:
  - Să chemăm întăriri?
  Anastasia clătină din cap.
  - Hai să o facem singuri!
  Fetele, în căști și costume de luptă, au continuat să lupte. Au folosit gloanțe mici, dar foarte dense, cu explozibili. Dar totuși, încărcătura de muniție a luat sfârșit. Și militanții au tot venit.
  Fetele au început să plece. Dar era deja prea târziu. Au ajuns într-un adevărat iad. Sute de mujahedini au urcat din toate părțile.
  Margaret mormăi:
  Nu avem muniție și grenade. Acum nu mai rămâne decât corp la corp!
  Anastasia a zâmbit și a remarcat:
  - Împreună, împotriva unei mii! A mai rămas doar unul!
  Margarita dădu din cap în semn de acord și salută:
  - Da, numim foc asupra noastră!
  A țipat Anastasia, îndepărtând praful, a fost din nou lovită de o pușcă de calibru mare. - Probabil că va fi o vânătaie, - se gândi fata.
  S-a uitat în jur și a strigat:
  - E un gol! Să sărim, poate vom supraviețui bombardării!
  Margarita a transmis la radio:
  - Sunt peste o mie de bandiți în jurul nostru! Pe pătratul 54-85-83 dă o mare de foc!
  Fata a fost lovită din nou de o duzină de explozii deodată, doborând din nou. Prin armură, corpul musculos simte loviturile. Au lovit-o și pe Anastasia.
  Ambele fete s-au târât în patru picioare până la un gol îngust din falia de granit de munte. Mai întâi se strecură Anastasia, strecurându-se în adâncuri, apoi Margarita. Obuzele grele și rachetele de artilerie rusă cădeau deja de sus.
  Un fragment mare a lovit casca, rupând fibra de carbon. În ceafă, parcă lovită de o bâtă. Fata uluită a strecurat cu greu prin gol și a început să cadă într-o prăpastie adâncă, fără speranță!
  
  LUME SEPARĂ CU HITLER
  Să presupunem că Führer-ul ar fi acceptat ultima propunere a lui Stalin pentru o pace separată în septembrie 1943? În realitate, pentru Germania, aceasta era deja ultima șansă de salvare. Bătălia de la Kursk a fost pierdută și rușii au demonstrat că pot câștiga chiar și vara. Aliații au capturat Sicilia și au debarcat în Italia.
  Cel mai important satelit - Mussolini a pierdut puterea și țara.
  Nu, într-adevăr, dacă este adevărat că Stalin i-a oferit pacea Fuhrerului, atunci Hitler a fost ultimul cretin care a respins-o. Și ce ar putea ieși în acest caz.
  Lumea este în varianta zero. Armata Wehrmacht se retrage la graniță. În același timp, mari forțe ale naziștilor sunt transferate în Italia. Și cel mai important, aviația cu ași întăriți merge și acolo.
  Aliații suferă mult mai multe daune. Intră în joc "Ferdinands", "Pantere" și "Tigri" germani. Toate aceste mașini sunt mult mai puternice decât Shermanii americani și Churchill englezii.
  Da, iar diviziile germane sunt mai experimentate, instruite și disciplinate decât cele americane și britanice. Și chiar mai numeroși.
  La începutul lunii noiembrie, aliații au fost alungați din Italia. Și în decembrie au fost alungați din Sicilia. Pierderile occidentale au fost uriașe. Unii prizonieri peste trei sute de mii. Bătăliile au arătat că "Shermanul" împotriva "Panterei" nu trage deloc. Da, și împotriva "Tigrului". Și că americanii sunt pierduți, căzuți sub presiunea hoardelor de tancuri ale Wehrmacht-ului.
  După înfrângerea Aliaților din Italia, Churchill a ezitat. Și sa întâlnit cu Roosevelt. Conversația a atins subiectul: cum să porți război fără URSS? Germanul Focke-Wulf s-a dovedit a fi cel mai puternic luptător cu un singur loc al celui de-al Treilea Reich în armament. Și a rezistat cu succes avioanelor americane. Și pe drum și avioane cu reacție. Nu este nimic de spus despre tancuri. "Sherman" într-o luptă cu tancuri - zero. Și chiar inferior învechitului T-4 german. Mai ales într-o armă. "Churchill" este cel puțin mai bine protejat.
  Adevărata ținută a arătat că este nerealist să eliberezi Europa de naziști.
  Roosevelt și Churchill au ezitat. Dar Hitler nu este. Fuhrer-ul a pus presiuni asupra lui Franco, amenințând cu ocupația și totuși a forțat Spania să lase trupele germane să treacă în Gibraltar. Cetatea a căzut în februarie. Și apoi germanii au traversat cea mai îngustă secțiune în Maroc. A început acapararea coloniilor franceze. Bătăliile au arătat marea capacitate de luptă a unităților terestre germane, rezistența lor și puterea de luptă a echipamentelor.
  Cea mai nouă mitralieră MP-44 a început să sosească în unitățile naziste, iar ME-262 a apărut pe cer.
  În timpul primăverii, naziștii au învins câteva zeci de divizii aliate, au capturat Maroc și Algeria și au intrat în Tunisia. Până la începutul lunii iunie, o mie de avioane cu reacție ME-262 luptau deja pe cer, fără egal ca armament și viteză.
  Cu toate acestea, britanicii și americanii la începutul lunii iunie încă au încercat să aterizeze în Normandia. Dar ei așteptau acolo. În față au apărut "Panther" -2 și "Tiger" -2, probabil tancuri mai avansate cu arme puternice. Și armură puternică pentru frunte înclinată. Armele lor au străpuns toate tancurile aliate la mare distanță.
  De asemenea, germanii au avut un număr mare de trupe, completându-le cu străini și mobilizare totală, precum și soldați care s-au întors din captivitate.
  Debarcarea din iunie s-a încheiat cu o înfrângere completă a aliaților, cu capturarea a peste jumătate de milion de soldați și ofițeri. După dezastrul din Normandia, Churchill a oferit pacea Fuhrerului pe o bază post-facto. Adică, cine controlează ce, apoi rămâne în spatele lui. Germanii tocmai i-au eliminat pe britanici din Tunisia și au intrat în Libia, iar pe flancul sudic trupele lor se apropiau de Camerun.
  Între timp, negocierile erau în curs, naziștii reușind să intre în Egipt. Führerul, simțindu-se puternic, a cerut ca toate posesiunile franceze să-i fie date. La fel și nordul Africii și Irakul cu Kuweit. Și plătiți despăgubiri.
  Churchill a respins această propunere. Dar poziția britanicilor a rămas dificilă. Germanii au un nou avion de luptă XE-162 ușor, manevrabil și, cel mai important, ușor de fabricat și ieftin și un bombardier cu reacție "Arado". Ultimul avion nu a putut ajunge din urmă cu luptători și este dificil să doborâți cu tunuri antiaeriene. Deci britanicii au adăugat probleme. Pe uscat, germanii au fost învingători. A capturat Egiptul, apoi Palestina. Și apoi, cu sprijinul populației locale, au invadat Irakul și Kuweitul. Ei au preluat și controlul asupra acestor teritorii.
  Britanicii s-au predat, iar trupele coloniale au dezertat. Speriați de înfrângeri, capitaliștii britanici și-au intensificat presiunea asupra lui Churchill.
  Războiul submarin a fost și el activ. Germanii au lansat un submarin pe peroxid de hidrogen și au câștigat și mai multă superioritate totală pe mare.
  Până la sfârșitul anului 1944, germanii cuceriseră aproape întregul Orient Mijlociu și nordul Africii. În față au apărut și primele tancuri din seria "E", mai avansate și mai agile.
  Churchill s-a confruntat cu o opoziție puternică. I s-a cerut să fie concediat. Roosevelt nici nu a îndrăznit să candideze pentru al patrulea mandat. Și tânărul candidat republican a câștigat.
  Hitler în iarna și primăvara anului 1945 înainta spre sudul Africii. A capturat tot mai multe teritorii. În același timp, se pregătea un atac asupra Marii Britanii. Războiul submarin a devenit din ce în ce mai activ.
  A venit vara... Fritz au testat noul rezervor E-50. Această mașină nu avea egal și putea fi considerată invincibilă. A apărut și Yu-287, o mașină cu reacție de cea mai înaltă clasă. I-a presat pe britanici în mod corect. Și apoi în august a urmat aterizarea. O operațiune atât de îndrăzneață. Marea Britanie nu a rezistat trei săptămâni. Germanii au luat Londra și au râs.
  Fuhrer-ul și-a pus personal mari speranțe în seria "E". Rezervoarele din această serie diferă în ceea ce privește locația motorului și transmisiei împreună și cutia de viteze pe motor. Acest lucru a făcut posibilă condensarea aspectului și realizarea de siluete joase. Mașinile sunt mai compacte. De exemplu, SAK E-25, cu o greutate de 26,6 tone, avea o armătură frontală de 120 mm la o pantă de patruzeci și cinci de grade și o armură laterală de 82 mm - plus role.
  Acest lucru a făcut ca pistolul autopropulsat să fie impenetrabil pentru armele britanice și americane. Iar motorul de 700 de cai putere a oferit viteză și manevrabilitate sălbatică.
  Britanicii au fost pur și simplu șocați de E-25 cu un tun de 88 mm și literalmente sfâșiați de noua tehnologie.
  După capitularea Marii Britanii, naziștii au capturat și Islanda în octombrie - prin desfășurarea Operațiunii Icarus. Garnizoana americană a capitulat. Aproape 100.000 de soldați au fost luați prizonieri.
  America s-a îndreptat către Fuhrer cu o ofertă de pace și împărțirea sferelor de influență. Proiectul cu bomba atomică nu a funcționat încă, iar Fritz sunt deja în prag.
  Hitler, după ce a cântărit toate argumentele pro și contra, a decis să atace America din două părți. Și anume, folosind capete de pod în Argentina și Brazilia din sud. Și prin Groenlanda și Canada din nord. Japonezii au devenit ceva mai buni, care au stăpânit producția sub licența XE-162.
  Statele Unite nu aveau încă suficiente avioane cu reacție pregătite pentru luptă. Și flota a suferit pierderi uriașe din cauza submarinelor. Și i-a mușcat pe yankei, i-a mușcat. Hitler a insistat asupra războiului total.
  Fuhrer-ul avea informații că un reactor nuclear a fost deja creat în SUA și că se lucrează la bomba atomică. Și a ordonat să zdrobească America.
  A fost lansată o nouă armă - discoteci invulnerabile la armele mici, optimizate de un jet laminar.
  Au scufundat nave și au tăiat avioane ale armatei americane. Cel de-al patruzeci și șaselea an a trecut în înaintarea germanilor și japonezilor dinspre sud și a debarcărilor în Canada dinspre nord. Este destul de reușit.
  Germanii aveau tancul E-50, care era cu un ordin de mărime superior celor Sherman, Pershing și Patton.
  Un tanc puternic cu un tun de 105 milimetri, înălțime de mai puțin de doi metri, cu o armură frontală de 250 de milimetri în unghi, laturi de 170 de milimetri și, de asemenea, în unghi, cu o greutate a vehiculului de șaizeci și opt de tone și o turbină cu gaz. motor de 1.500 de cai putere. O astfel de mașină a devenit tancul principal al celui de-al Treilea Reich și nu a avut egal. Americanii nu puteau concura cu el.
  Adevărat, greutatea mare a mașinii a dat naștere unor probleme. În consecință, o versiune mai ușoară a mașinii a apărut sub forma unei "Pantere" -4. Această mașină avea un tun mai ușor, dar destul de suficient, de 88 mm, blindaj frontal de 150 mm în unghi și blindaj lateral de 120 mm, cu o greutate de patruzeci și șase de tone și un motor de 1200 de cai putere. Acest tanc i-a depășit și pe Pershing și Patton, fiind aproape de ei ca greutate.
  Germanii au avansat cu succes. A capturat Toronto, Quebec. Împreună cu japonezii au ocupat Venezuela și Panama. Apoi au coborât din sud, în Costa Rica, Nicaragua, Honduras și Mexic. De asemenea, naziștii au reușit să atace Statele Unite din nord - tăind Alaska. Apoi captând cea mai mare parte.
  Până la începutul celui de-al patruzeci și șaptelea an, mai precis până în primăvară, aproape toată Canada și Mexic au fost capturate de naziști.
  Noile tancuri fasciste erau prea superioare celor americane. Și aviația cu atât mai mult! Împotriva discotecilor - pe care un jet laminar puternic le făcea invulnerabile - americanii nu aveau deloc arme.
  Deci naziștii au dominat câmpul de luptă. Și MP-54 a fost mult mai bun decât pistolul-mitralieră american.
  Deci forțele s-au dovedit a fi foarte inegale. Războiul a durat doar pentru că americanii aveau prea mult echipament și o populație mare. Dar discurile au doborât literalmente tot felul de avioane și alte mașini. Ei au acționat prin lovire - dezvoltând o viteză de cinci sau șase sunet.
  Deci demonstrația posibilităților a fost uimitoare. Aici Statele Unite și bomba atomică nu ajută. Și Hitler are puterea Africii, Asiei și a zeci de milioane de sclavi!
  America este strânsă treptat. În primăvara și vara lui 1947, germanii capturaseră deja jumătate din teritoriul SUA și toată Alaska. Așa că yankeii vin ca o bucată de fier pe o nicovală.
  New York a căzut în toamnă, iar Washington a căzut la începutul lunii decembrie. Pe 25 decembrie 1947, tocmai la timp pentru Crăciun, Statele Unite au capitulat. O altă bătălie foarte agresivă a celui de-al Doilea Război Mondial s-a încheiat. Al Treilea Reich are tancuri noi din seria AG - piramidale. Și mai era Rusia.
  Hitler s-a pregătit intens pentru război. Planifică o grevă cu Japonia. The Land of the Rising Sun a reprodus seria E sub licență.
  Și a recrutat o mulțime de chinezi în trupele sale.
  Dar pe 20 aprilie 1949, Germania nazistă a atacat URSS. Pentru a doua oară - folosind rezervoare piramidale de către divizii străine. Și URSS a primit relativ recent T-54. Mașina, care, totuși, poate fi considerată și o fiară. Deși a fost inferior AG-50 în ceea ce privește protecția în special a părților laterale și a armelor. T-54 a fost, de asemenea, inferior E-50 ... Adică ambele tipuri de tancuri germane. Dar cântărea mai puțin și era mai ușor de fabricat.
  Dar mașinile germane au produs fabrici în jumătate din lume. Și asta i-a oferit lui Hitler un mare avantaj. În plus, aviația sovietică era inferioară în cantitate și calitate naziștilor. Mai ales în arme, armuri și viteză. Naziștii sunt în creștere!
  Armata Roșie, desigur, este și ea puternică, dar MiG-15 tocmai a început să intre în trupe, iar principalul luptător este Yak-9. Deja în mod clar depășit și incapabil să reziste puterii aviatice germane. Tancul IS-7 nu a intrat în producție de masă. IS-4 a devenit o mașină de masă, încă nu o mașină complet perfectă, dar care se apropie de E-50 din punct de vedere al protecției. Adevărat, tunul german de 105 mm 100EL a fost mai puternic și mai pregătit pentru luptă decât IS-4 de 122 mm. Dar principalul tanc sovietic este încă T-34-85, iar T-54 este în minoritate. Până acum, este lansat în serii relativ mici.
  Germanii au spart apărarea sovietică. Și s-a repezit înainte. Deși liniile defensive erau puternice. Dar Fritz-ul încă le-a străbătut. Și deși nu se mișcă prea repede. Minsk a căzut la jumătatea lunii mai.
  Și la sfârșitul lunii iunie, naziștii s-au apropiat de Smolensk. Așa că naziștii au trebuit să treacă mult peste cadavre. Smolensk însuși este bine fortificat și respinge atacurile. La începutul lunii iulie, hoardele naziste s-au apropiat de Kiev. La mijlocul lunii august, naziștii au blocat Leningradul. În același timp, japonezii au apăsat dinspre est. Înconjurat Vladivostok. Și samuraii au luat Khabarovsk.
  Japonia avea propria sa versiune a E-50 copiat, cu un tun puternic de 88 mm 100 EL și o armură frontală înclinată de 200 mm. Această mașină a fost superioară T-54 în tunurile perforatoare și ușor datorită unghiului mai mare de înclinare rațională în protecție, în special pe laterale. Și tancul cântărea - aproximativ cincizeci de tone - mai greu decât T-54, cântărind treizeci și șase de tancuri.
  De asemenea, Japonia a presat și a condus chinezii în luptă. Samuraii au adunat o mare forță.
  În septembrie, naziștii au luat totuși Smolensk, înconjurat din toate părțile, și au ocolit Kievul. Și au început să se mute în estul Ucrainei. Leningradul a avut o perioadă grea. Germanii s-au apropiat de Tihvin. Situația a escaladat. În octombrie, naziștii au intrat în Crimeea. Au început să înainteze spre Moscova. Au înconjurat Vyazma și au luat Harkov.
  Germanul AG-50 este o mașină perfectă - 250 mm de armură înclinată din toate unghiurile și sub formă de piramidă. Și un motor cu turbină cu gaz de 2000 de cai putere. Pistolul trimite un proiectil cu miez de uraniu care poate pătrunde în tancuri sovietice, chiar și IS-4, de la distanță lungă. Germanii au o armă puternică. Și tancul în sine este impenetrabil pentru tunurile sovietice. Și armura este cool, cimentată.
  Pe scurt, tancurile sovietice nu puteau face față unor astfel de monștri. Chiar și IS-7 a fost repus în grabă din nou în producție. Dar acest lucru nu avea niciun sens. În noiembrie, naziștii au luat Kerci și au blocat Sevastopolul. Au luat Vyazma, Orel, Kalinin. Am fost la Tula. L-au luat și pe Tikhvin, care îl apără eroic. Rămâne până la Moscova totul în cincizeci de kilometri.
  Stalin a luat-o razna. Încercați să rezistați unui astfel de adversar. Wehrmacht puternică. Dar aici vine decembrie. Dar naziștii sunt pregătiți pentru iarnă și continuă să avanseze.
  Voroșilovgrad, Belgorod și Kursk au fost luate! Germanii s-au apropiat de Moscova. În ianuarie, Tula a căzut, iar soții Fritz au reușit să ocolească capitala dinspre sud. În februarie, inelul din jurul Moscovei s-a închis în sfârșit. În același timp, naziștii au luat și Voronezh, întorcându-se spre Stalingrad.
  Stalin însuși a fugit la Kuibyshev. Aparent sperând să întărească rezistența. Moscova a rezistat mult timp. Orașul este mare. Dar în mai capitala a căzut oricum. Germanii capturaseră deja Caucazul.
  Japonia a pătruns în Asia Centrală. Și a luat o mulțime de lucruri acolo. În iunie, germanii au luat orașul Gorki. A cucerit aproape complet Caucazul. În iulie, Saratov a căzut și... Stalin a devenit decrepit și s-a îmbolnăvit. Beria a profitat de moment și l-a incitat pe lider. Și în august 1950 a oferit pace Germaniei. Hitler a acceptat doar să se predea. Beria, realizând inutilitatea unei rezistențe ulterioare, a mers pe ea. Astfel s-a încheiat al Doilea Război Mondial. Hitler nu a atacat Japonia și a mai guvernat câțiva ani.
  Și-a forțat foștii aliați să intre în zona de marcaj și a impus condiții oneroase. Dar la 1 mai 1955, la vârsta de șaizeci și șase de ani, a devenit victima prăbușirii navei sale de zbor. Și în același timp au spus tot ce a ajutat.
  Göring, care abuza de droguri, murise chiar mai devreme. Și Schellenberg, care l-a înlocuit pe Himmler, a devenit noul regent. Acesta din urmă l-a deranjat oarecum pe Fuhrer.
  Hitler plănuia să treacă tronul unuia dintre numeroșii săi descendenți. Dar nu a avut timp... Nu a existat un moștenitor direct. Schellenberg a profitat de momentul și și-a stabilit dictatura personală. Și, în același timp, a purtat un război cu Japonia. A lansat o lovitură nucleară și a zdrobit pământul Soarelui Răsare, folosind rezervoare duble piramidale din plastic. Și, desigur, a câștigat în câteva luni.
  Japonia a fost ocupată împreună cu coloniile sale. S-a stabilit hegemonia mondială a celui de-al Treilea Reich. O dictatură brutală, cu un imperiu național. Condițiile pentru slavi erau doar oarecum relaxate. Au fost recunoscuți și ca arieni, chiar dacă de clasa a doua.
  Schellenberg a domnit până în 1986, când a murit. A apărut un nou cult... După Schellenberg, a domnit Mainstein, fiul celebrului mareșal de câmp.
  Imperiul s-a dezvoltat tehnologic și s-a angajat în expansiunea spațiului. Au fost create așezări pe Lună, Marte, Venus, Mercur, sateliții lui Jupiter. Omenirea, după ce a rezolvat prin metode dure, problemele interne au început să zboare spre stele. Știința s-a dezvoltat mai repede decât în istoria reală, așa că toate institutele de cercetare au lucrat într-o singură echipă. Și guvernul mondial a stimulat explorarea spațiului.
  
  
  LUME SUB Ivan cel Groaznic Țar al Rusiei
  Ivan cel Groaznic nu a fost otrăvit și, ca urmare, domnia sa a continuat.
  În primul rând, marele rege s-a căsătorit totuși cu o prințesă engleză. Și în același timp a continuat războiul în est. A construit mai multe orașe în Siberia, inclusiv Tobolsk. A fost turnat și tunul țarului.
  Apoi a fost un mic război cu suedezii. De data aceasta, polonezii erau de aceeași parte cu Rusia. S-a putut realiza mai mult decât în istoria reală, luând cu asalt Narva și recucerind din nou orașele rusești. După aceea, Ivan Vasilievici a ordonat să construiască un oraș la gura Nevei. La fel ca Petru cel Mare. Numai cu numele Andrey-grad. Și asta nu e rău.
  Rușii au făcut apoi din nou pace cu polonezii. Și l-au luat pe Revel. Dar armata țaristă a luat totuși Vyborg și a fortificat în nord. Ivan cel Groaznic era puternic. Și comandantul Shuisky s-a dovedit a fi destul de talentat, iar Rusia a reușit mai mult sau mai puțin... Țarul a avut un fiu pe nume Peter de la o prințesă engleză. Dmitri a murit în circumstanțe neclare. Fedot a murit și el. Așa că în 1600, după șaizeci și șapte de domnii, când Ivan cel Groaznic a murit, un băiețel de zece ani, Petru cel Mare, a devenit noul rege. Și a continuat munca tatălui său.
  Boris Godunov era regentul său. Primii trei ani au fost grei din cauza foametei, a frigului și a recoltelor insuficiente.
  Dar atunci nu au existat impostori. Și când a început un nou război cu Commonwealth, Rusia era pregătită. A apărut un nou comandant - Skopin Shuisky. Într-o poveste reală, a fost otrăvit tânăr, dar reușise deja să se dovedească. Și acum a fost grozav.
  Trupele ruse aflate sub comanda lui Petru cel Mare deja în 1608 au câștigat mai multe victorii și au eliberat Polotsk și Minsk. Apoi au ajuns la Brest, au luat Vilna în anul următor. Apoi a fost eliberat și Kievul.
  Trupele ruse i-au învins pe polonezi. Grodno a fost luată și ea, iar trupele ruse au ajuns în Galiția.
  Dar toate lucrurile bune trebuie testate. Suedia a intrat în război. Au reușit chiar să-l ia pe Vyborg. Dar suedezii au fost învinși, iar trupele ruse s-au întors la Vyborg.
  Apoi armata țaristă a luat și Lvov. Și soldații ruși s-au apropiat de Varșovia.
  Polonezii au oferit pace Rusiei: restituind toate pământurile care aparținuseră vreodată Rusiei Kievene. Dar Petru cel Mare a continuat războiul. Au fost luate și Varșovia și Cracovia. Regatul Poloniei a devenit parte a Rusiei.
  După aceea, a fost un calm temporar. Ceea ce a fost luat trebuia digerat.
  Trupele ruse zece ani mai târziu, în 1620, s-au mutat în Crimeea. Și au cucerit acest hanat și au luat și Azov. Și au avut acces la Marea Neagră. Imperiul Otoman a încercat să lupte, dar a suferit înfrângere după înfrângere.
  Trupele ruse conduse de Skopin-Shuisky au luat Istanbulul în 1625. Și acesta a fost cel mai mare succes al armatei țariste.
  Imperiul Otoman s-a prăbușit și rușii l-au cucerit încă zece ani. Până când Algerul, ultima parte neocupată a imperiului, a căzut în 1636. Deci Rusia a devenit cea mai mare țară din lume atât ca teritoriu, cât și ca populație. Petru cel Mare a reformat Ortodoxia prin introducerea poligamiei și abandonarea Treimii și făcând din țarul rus principalul mesager al Atotputernicului. Rusia în 1640 a atacat Iranul și l-a capturat. Apoi unitățile rusești au intrat în India. Curând au cucerit-o și pe ea. Am ajuns și în Oceanul Pacific. Până în 1653 Rusia luase deja parte din Indochina. Și a început războiul cu Imperiul Manciurian.
  În 1660, Petru cel Mare a murit, iar nepotul său Petru al II-lea a urcat pe tron. Avea douăzeci și cinci de ani. Și războiul a continuat cu mai mult succes. Și în 1670 a fost încheiată cucerirea Chinei. Și zece ani mai târziu au cucerit atât Japonia, cât și Coreea.
  Rusia țaristă a ocupat și toată Indochina, ajungând până la Singapore. În același timp, rușii au început să se deplaseze prin Africa. Petru al II-lea a murit în 1700. Și Ivan al cincilea a devenit rege, fiul său. Acest rege avea deja treizeci și opt de ani. El a cucerit și Australia și a continuat să se deplaseze prin Africa. A cucerit aproape tot Continentul Negru. Și în 1725 a murit, transferând puterea lui Petru al treilea. El a cucerit în sfârșit Africa. Și apoi a invadat Italia. Și a cucerit-o fără probleme. După aceea, Rusia a început războiul pentru America. Bătăliile s-au mutat. După Petru al treilea în 1751, Alexandru I a urcat pe tron. A cucerit Germania și cea mai mare parte a Americii. În 1781, Alexandru al II-lea a urcat pe tron. Curând, în 1789, a izbucnit o revoluție în Franța. Și țarul Alexandru al II-lea a capturat-o. Și în 1803 au fost capturate și Spania și Portugalia. Nicolae I a urcat pe tron în 1810. Ea a finalizat capturarea ultimelor teritorii din lume și, în cele din urmă, a stabilit dominația rusă mondială în 1825.
  Și așa s-a încheiat perioada de pace fragmentată și tulburare. Știința a început să se dezvolte într-un ritm rapid. Religia a fost modernizată. Și biserica a abandonat oficial doctrina sfârșitului lumii. Dimpotrivă, au început să învețe - o persoană este fierarul propriei fericiri și va fi bine în lume și foarte bine! Și în 1833, un om a zburat pentru prima dată în spațiu. A fost o nouă etapă în realizările dinastiei Rurik.
  În 1841, a avut loc un zbor către Lună. Acesta este cel mai mare eveniment din istoria omenirii!
  Oamenii cuceresc spațiul. Au zburat pe Marte în 1853. Și a fost un zbor minunat. Și treizeci de ani mai târziu, astronauții au vizitat deja toate planetele sistemului solar. În 1880, a fost fondată prima așezare pe Lună. Și apoi a devenit un adevărat oraș.
  În 1895, primele plante îmbunătățite genetic au prins rădăcini pe Venus.
  Prima așezare permanentă a fost stabilită pe Marte și au fost crescute oi și vaci.
  Chiar dacă este în interior.
  În 1902, a început prima expediție interstelară către Alpha Centauri. Nava spațială a zburat timp de douăzeci de ani și a ajuns la stea, a înconjurat-o și apoi s-a întors... Oamenii care au zburat acolo pentru prima dată au fost cufundați în somn artificial, care a încetinit toate procesele din corp. Nu animație suspendată, ci mai degrabă o formă mai profundă de somn normal. Mai mult, oamenii se mișcau în somn, iar mușchii lor nu s-au atrofiat.
  În 1915, a fost lansată a doua expediție interstelară către steaua Sirius și trebuia să aterizeze pe o planetă care teoretic era potrivită pentru dezvoltare.
  A aterizat, desigur, și pentru prima dată oamenii au mers pe o planetă din afara sistemului solar. Adevărat, viața nu a fost găsită, dar au fost găsite unele minerale și bacterii simple.
  În plus, s-au dovedit a fi plasați de aur pe această planetă, iar asta este grozav!
  Apoi au început să zboare mai des... În 1941, pentru prima dată, o navă spațială a depășit viteza luminii... Desigur, Einstein nu avea dreptate. Este posibil să se deplaseze chiar și teoretic până la o viteză infinită. Cu toate acestea, gravitația depășește și viteza luminii de zece trilioane de ori.
  Și acesta a devenit prologul la crearea unui imperiu spațial .... Până în 2001, câteva sute de așezări fuseseră deja înființate pe diferite planete din galaxie.
  Unii au găsit chiar și zăcăminte de diamante și alte minereuri valoroase.
  În 2020, a început prima expediție în afara galaxiei.
  Acesta este, de asemenea, un rezultat foarte impresionant. Nu a fost găsită nicio civilizație în galaxia umană. Formele de viață de pe planete întâlnite, dar cele mai primitive. Nici măcar plante și animale bisexuale nu au fost găsite.
  Cu toate acestea, oamenii de știință au spus așa. Și preoții chiar au încercat să speculeze asupra acestui lucru, spunând că viața este imposibilă fără Dumnezeu! Și mulți au crezut în asta. Generarea spontană a vieții este cu adevărat puțin probabilă. Dar experimentele au arătat că crearea de acizi complecși este posibilă în principiu. Chiar dacă se destramă. Și bacteriile pot exista. Și i-au găsit. Dar să ai două sexe? Aici este nevoie de o serie întreagă de mutații și chiar și așa ca să fie păstrată.
  Da, în galaxie, două sau trei sexe nu au apărut nicăieri. Și doar cea mai simplă formă de viață a fost pe planete. Și asta nu este pentru toată lumea. Multe planete, chiar asemănătoare ca climă cu Pământul, au rămas pustii. Dar adevărul planetelor în sine s-a dovedit a fi destul de mult. Și erau o mulțime de locuri unde să se stabilească în galaxie. Dacă planeta este departe, atunci o poți trage în sus de stea. Dacă este aproape, dimpotrivă, îndepărtați-vă.
  Progresul și știința au făcut posibilă cucerirea oricăror vârfuri.
  Descoperirea sintezei de termocuarcuri a făcut posibilă extragerea energiei dintr-un gram de materie comparabilă cu arderea a douăzeci de miliarde de tone de cărbune. Și acestea sunt posibilitățile. Iar sinteza termopreonilor a făcut posibilă obținerea de energie de două milioane de ori mai mult decât termocuarcul.
  Omenirea s-a dezvoltat cu succes... În 2100, existau deja viteze capabile să zboare prin galaxie într-o singură zi. Și în general este grozav. În 2200, primele două planete și o stea au fost create dintr-o cantitate mică de materie.
  În anul 2300, datorită descoperirii unui râu individual al timpului, a fost dovedită posibilitatea învierii unei persoane, cu păstrarea sută la sută a personalității. În 2400, oamenii au putut începe primul zbor către alt univers.
  În universul uman, au fost descoperite planete cu două sexe de viață și chiar o planetă unică de fluor cu trei tipuri de viață. Au fost descoperite și animale superioare cu limbaj primitiv, religie și chiar o aparență de scris.
  În 2500, primul om a fost scos din fluxul timpului. Și acum moartea a fost în sfârșit cucerită. Oamenii și-au stăpânit universul cu peste 100 de sextilioane de stele.
  În anul 3000, pentru prima dată, a fost creat un întreg univers din doar câțiva atomi.
  În același timp, avea loc și învierea morților. A existat o dispută - să-i învie pe toți sau nu? Am decis că absolut toată lumea trebuie să fie înviată. Chiar și criminali, dar reeducați-i și țineți-i sub control.
  În anul 4000 s-a încheiat procesul de extragere a morților din râu. Toți oamenii care au trăit vreodată pe planeta Pământ au câștigat nemurirea. Procesul de creare a universurilor a fost pus în circulație.
  În anul 5000, toate legile fizicii s-au supus omenirii. Chiar și bebelușii ar putea crea universuri. Oamenii și-au întruchipat acum toate fanteziile în realitate.
  Cei înviați din morți au creat și universuri și au învățat rapid acest lucru.
  În anul 10.000, omenirea a inventat noi legi ale fizicii, biologiei, chimiei. Toate posibilitățile în oameni au apărut ca abilitatea de a întruchipa fantezii. A existat fericire și prosperitate universală absolută.
  
  ZENON POZNYAK PREȘEDINTE AL BIELORUSIEI
  În Belarus, o tragedie a avut loc la alegerile din 1994. Principalul candidat al opoziției, Alexandru Lukașenko, a fost asasinat într-o tentativă de asasinat. Și, ca urmare, Vyacheslav Kebich a scăpat de un concurent periculos. Dar întregul electorat al lui Lukașenka, contul este că aceasta este treaba primului ministru. Și a luat-o și a votat pentru Zenon Poznyak!
  Și în primul tur, Zenon Pozniak a câștigat cu o marjă mare. Candidat la științe istorice, lider al Frontului Popular Belarus și chiar lider. Personalitatea este cu siguranță carismatică. Și se distinge prin rigiditate de fier.
  Zenon Poznyak, cu primii pași, a început să închidă școlile rusești și să limiteze limba rusă. Apoi legea electorală a fost schimbată, iar Frontul Popular Belarus a obținut majoritatea în parlament. Apoi Poznyak a organizat un referendum. Despre integrarea cu Europa, despre statutul limbii belaruse ca singura limbă de stat. Și a abolit pedeapsa cu moartea și s-a ferit de Rusia. Zenon Poznyak a proclamat: Belarus va fi în NATO și în Uniunea Europeană.
  Venirea puterii lui Zenon Pozniak a avut un impact asupra Rusiei. După cum știți, Alexandru Lukașenko l-a susținut pe Elțin la alegerile din 1996, ajutându-l astfel să fie ales pentru un al doilea mandat. Zenon Pozniak a fost împotriva amândurora.
  Drept urmare, Elțin a pierdut alegerile și Ghenadi Ziuganov a devenit președinte al Rusiei. Dar politica Rusiei nu s-a schimbat prea mult. Ziuganov a continuat reformele și a fost acuzat de complicii săi de oportunism. Și chiar a devenit serios.
  Dar Zyuganov a reușit să păstreze puterea. Și a fost reales. Mai mult, a fost anulat restrictiv pentru două mandate în Rusia. Și în Belarus, Zenon Poznyak a ridicat limita de două mandate. În 1999, Belarus a aderat la NATO. Rusia era comunistă în cuvinte, dar în realitate a urmat și calea unei orientări pro-occidentale. Mai mult, Ghenadi Zyuganov s-a dovedit a fi chiar mai pro-occidental decât Elțîn.
  Nu a fost război în Iugoslavia. Pentru că Rusia nu l-a susținut pe Slobodan Milosevic și a făcut imediat concesii și nu a ajuns la o operațiune militară. Și câteva mii de vieți au supraviețuit, precum și relații bune cu Rusia și NATO.
  Nici în Cecenia nu a fost război. Ziuganov a întărit regimul Mashadov, care a urmat un curs din ce în ce mai pro-rus. Adevărat, talibanii au amenințat Afganistanul. Dar în America a avut loc un atac terorist și trupele NATO i-au învins pe talibani. Și în 2005, Rusia însăși a aderat la NATO. Gennady Zyuganov a devenit un prieten apropiat al Americii.
  Dar timpul a trecut... În 2008, a izbucnit criza globală. În Rusia au început tulburările stângii radicale. Ei l-au acuzat pe Ziuganov și Partidul Comunist de trădare și abatere de la idealurile lui Lenin. Cel mai proeminent lider al opoziției a fost Serghei Udaltsov. Dar nu au reușit să-l răstoarne pe Zyuganov. Comuniștii înșiși au devenit burghezi și capitaliști. Ei și-au făcut legi și au deținut puterea. Zenon Pozniak a fost și un președinte permanent, dar devotat cu zel Statelor Unite. Și, prin urmare, în ciuda autoritarismului său, el se potrivea destul de mult cu America. Și doar stânga radicală a vrut să-l răstoarne.
  Rusia a urmat un curs pro-american... Spre deosebire de Elțin și Putin, Ziuganov a fost ascultător de America. Mai mult, tocmai faptul că era comunist l-a făcut mai pro-american. Din moment ce îi era mai ușor să joace pe patriotism.
  Uniunea Europeană a inclus în curând Rusia în componența sa. Și alte țări CSI. Și când Zyuganov a fost ales în 2016 pentru un alt mandat, după ce a condus douăzeci de ani și a fost ales pentru a șasea oară, a fost atacat. Cum ar fi, draga mea, cât timp poți sta pe tron? E deja indecent! Poate că e timpul să pleci. Dar Ziuganov nu a vrut să plece. Și alegerile din 2020 au fost deja organizate în contextul epidemiei de coronavirus. Și, în același timp, în Rusia și Belarus. Atât Zyuganov, cât și Zenon Poznyak aveau deja șaptezeci și șase de ani. Dar s-au încăpățânat să se agațe de putere. Și nu au vrut să plece.
  În Belarus, economia era mai mult sau mai puțin normală. Dar coronavirusul a exacerbat problemele. Și noua stângă a ridicat steagul revoluției. Și l-au acuzat pe Zenon Poznyak de fraudă electorală în masă.
  Și în Rusia, tulburările de stânga. Și Zyuganov a fost deja ales pentru al șaptelea mandat... Dar și sub masca coronavirusului și nu pe deplin sincer. Și aici oamenii s-au răzvrătit. Dar poliția a reprimat încă revoltele.
  Zenon Poznyak, a spus că poate mandatul său va fi ultimul și că va renunța la postul său celor mai tineri. Și că într-adevăr douăzeci și șase de panouri este prea mult.
  Dar trebuie să ne confruntăm cu coronavirusul. Și apoi va fi din nou o viață fericită și veselă.
  Ziuganov a mai spus că al șaptelea mandat va fi ultimul. În general, șapte termeni aduc fericirea. Și va fi comunism în Rusia. Și vor crea un vaccin și va deveni mai ușor pentru toată lumea.
  Și oamenii au ascultat asta... De fapt, pare a fi destul de bine să trăiești în Rusia. Comuniștii au dat mai multă libertate decât sub Putin. De exemplu, alcoolul era vândut noaptea. Și berea în tarabe și publicitatea ei la televizor a fost interzisă. Iar cu tutun era mai moale. Și chiar au început să legalizeze marijuana. Și căsătoriile între persoane de același sex.
  Acesta din urmă, apropo, Zyuganov a lovit personal. Mai mult, chiar și Papa însuși a propus să se permită încoronarea unor astfel de căsătorii, ceea ce a provocat în general o reacție complexă. Dar mass-media poate influența opinia publică.
  În unele locuri, prostituția a fost deja legalizată. Da, în Rusia era din ce în ce mai multă libertate. Iar comuniștii au devenit liberali zeloși. Și cu siguranță este miracole într-o sită.
  Dar, în general, este firesc. Gennadi a urmat o politică mai pro-occidentală decât moștenitorul lui Elțin, Putin. Inclusiv pentru că era comunist.
  Și asta este logic.
  De asemenea, comuniștii au continuat politica de privatizare, au crescut proprietatea privată în economie.
  Zyuganov a urmat în general o politică de prietenie cu China. Și parțial a reușit.
  Dar Statele Unite au fost, de asemenea, calde și prietenoase... Trump nu a ajuns la putere. Și era Hillary Clinton. Ea a fost aleasă pentru un al doilea mandat. În Statele Unite, coronavirusul nu s-a dezvoltat la fel de puternic sub o femeie președinte ca sub Donald Trump.
  În general, America a avut o creștere fără precedent. Mulți au spus: puterile superioare patronează femeile. Și, de fapt, cum poate norocul să priveze sexul slab, sau mai degrabă sexul frumos. Și coronavirusul sub conducerea unei femei președinte a cruțat Statele Unite.
  Zenon Poznyak a efectuat unele reforme în Belarus. A privatizat proprietatea, a redus taxele și a dezvoltat afaceri private. Și a restabilit și poliția și a reabilitat toți servitorii fasciști. În primul rând Ostrovsky. Și bineînțeles consiliul central, ridicat la steagul.
  Hitler a început să fie publicat și lăudat. Și dărâmă monumente sovietice. Inclusiv Lenin. Și în locul lor, străzile au început să poarte numele polițiștilor. Și bineînțeles că a fost cool.
  Relațiile cu Ucraina sunt cele mai calde. În Minsk, strada a fost numită după Stepan Bandera. Și încă o stradă numită după Dzhokhar Dudayev. S-au făcut filme despre naționaliștii belaruși. Și limba rusă este limitată. Dar nu există o interdicție completă. Deci în Rusia există un regim pro-occidental, și este în Uniunea Europeană și NATO.
  Uniunea Europeană s-a extins și a devenit Uniunea Euro-Asiatică. A trăi în Belarus nu a fost rău din punct de vedere material. Era și multă libertate. Mi-a amintit mult de Europa. Sistemul este formal multipartit, dar Frontul Popular Belarus domină.
  Există și un Partid Comunist în Belarus, dar este o opoziție formală și de buzunar.
  Relațiile cu Rusia sunt mai mult sau mai puțin tolerabile. Și chiar prietenie cu polonezii.
  În loc de rublă, există un taler, care este aproximativ egal cu euro. Inflația este aproape zero.
  Oamenii în general sunt mai mult sau mai puțin mulțumiți de Poznyak. Salariu peste o mie de dolari. Șomajul este scăzut, prețurile practic nu cresc. Se găsește și limba rusă. Au deschis chiar ici și colo școli rusești.
  Alcoolul este ieftin și se vinde non-stop în fiecare tarabă. La fel și pornografie disponibilă. Există libertate totală pe Internet.
  Și cine altcineva are nevoie de Lenin? În schimb, foștii polițiști erau ținuți la mare stimă. Și Zenon Pozniak este mândru de asta.
  Stema Belarus Pursuit, iar steagul este alb-roșu-alb. Una peste alta, e bine.
  Au construit o duzină de centrale nucleare și vând energie electrică Europei. În același timp, Belarus a construit multe drumuri și autostrăzi.
  De asemenea, se construiesc temple, mai ales multe catolice. Da, catolicii din Belarus sunt ținuți la mare stimă.
  Chiar și cea mai mare biserică catolică din lume a fost construită la Minsk. Și Zenon Pozniak era foarte mândru de asta. Și biserica era într-adevăr foarte frumoasă cu cupole de aur, după tradiția Ortodoxiei. Papa și Patriarhul Moscovei au avut mai multe întâlniri și s-au unit în prietenie în Hristos.
  Interesant este că Saddam Hussein nu a fost răsturnat, ci a căzut sub America, devenind vasalul ei ascultător. Și, desigur, a fost o mare surpriză. Era clar cine este puternic, el guvernează.
  China și-a încetinit oarecum dezvoltarea. Și în ea, oamenii sunt îngrijorați, vor schimbări democratice.
  Lumea, desigur, mai are probleme. Dar cumva mai ușor și mai calm. Zenon Poznyak, care nu a fost ales pentru al șaptelea mandat, a promis că va pleca la sfârșitul acestuia și va lăsa locul tinerilor. Poate chiar o femeie. Și asta a fost primit pozitiv de toți.
  Și ministrul Afacerilor Externe al Rusiei timp de un sfert de secol, Vladimir Jirinovski. Care iubește foarte mult, cel puțin în cuvinte America, drepturile omului și valorile occidentale.
  
  LUMEA MINUNATĂ A ȚARULUI RUSIEI
  Amiralul Makarov nu a murit... Calea navei de luptă Petropavlovsk s-a schimbat puțin, iar legendarul comandant naval a rămas în viață. Și nava nu a fost avariată.
  La doar câțiva metri, nava a trecut la stânga și doar un astfel de fleac a schimbat deodată soarta imperiului și a întregii planete Pământ.
  Amiralul Makarov a continuat să antreneze intens escadrila rusă și să folosească tehnici inovatoare. Poligonul de tragere a trecut, navele avariate au fost restaurate.
  Aici amiralului i s-a oferit o capcană interesantă. Deoarece escadrila din Togo a trecut tot timpul pe același traseu, ar fi posibil să împrăștie mine pe drum. În istoria reală, un distrugător a împrăștiat mănunchiuri de mine și două nave de luptă s-au scufundat. Și apoi o duzină întreagă de distrugătoare au împrăștiat mine. Și ca rezultat, o duzină de nave japoneze au fost aruncate în aer.
  A fost o panică, iar escadrila rusă i-a atacat pe samuraii, care trăgeau fără discernământ în panică. Și ca rezultat, ea a scufundat încă o duzină de nave. Și amiralul Togo însuși a fost capturat. Puterea Japoniei pe mare a fost subminată. Dar nu s-a terminat aici.
  Amiralul Makarov a continuat să-i urmărească pe samurai până când le-a scufundat toate navele. Și Japonia era fără apărare. Trupele ei din Coreea au fost învinse și capitulate.
  Dar samuraii nu voiau pace. Și armata țaristă a debarcat în metropolă. Și un miracol uimitor. Kuropatkin s-a dovedit a nu fi deloc mediocritate, ci un comandant capabil. I-a învins pe japonezi și a capturat Mikado-ul. Drept urmare, Rusia a capturat în întregime țara soarelui răsărit. Și apoi a avut loc un referendum și Japonia a devenit provincie rusă. Și Nicolae al II-lea a adăugat la titlul său - mikadoul japonez.
  Mongolia, Manciuria, Coreea au devenit provincii rusești. Armata regală a crescut semnificativ.
  Rusia a scăpat de recesiunea asociată cu revoluția. Și economia ei era mai dezvoltată, iar armata era numeroasă. Nu au fost revolte, nicio Dumă de Stat stupidă, inutilă. Rusia țaristă avea propriile tancuri, chiar dacă erau ușoare, dar agile. Și pistoale mai puternice, și mai multe baionete, sabii, mitraliere. O inovație rusească s-a dovedit a fi o armă bună: un cărucior.
  Tancurile dinainte de război au reușit să intre în serie și au influențat cursul războiului. Amiralul Makarov era încă în viață și sănătos. Și a comandat flotei ruse să-i zdrobească pe nemți pe mare.
  Războiul a început în 1914 și de la bun început a mers cu succes pentru Rusia țaristă. Superioare numeric, unitățile rusești cu tancuri ușoare "Luna" -2 i-au zdrobit pe germani. Și a continuat fără pauză. Kuropatkin a învins Germania, Brusilov a învins Austro-Ungaria. Și războiul s-a încheiat în decembrie cu capturarea Berlinului.
  Turcia, care a reușit și ea să intre în război, a fost învinsă. Și Rusia țaristă a câștigat cu încredere.
  Primul Război Mondial a fost învingător și un adevărat triumf. Rusia țaristă a primit teritorii mari. Klaipeda, Galicia, Poznan, regiunea Cracovia. La fel și regatul cehilor, slovacilor, maghiarelor. România și-a extins teritoriul, dar a devenit vasal rus. Iugoslavia a devenit, de asemenea, un vasal al Rusiei.
  Turcia a fost divizată și a dispărut de pe harta politică a lumii. Asia Mică, nordul și centrul Irakului, nordul Siriei și Palestina au devenit rusești. Dar principalul lucru a revenit la Constantinopol și în strâmtori.
  Cum s-a extins imperiul imperial?
  Dar asta nu este tot. Rusia și Marea Britanie au împărțit și Arabia Saudită. Apoi Iranul - centrul și nordul au mers în Rusia. Și apoi Afganistan.
  Și asta a dus la împărțirea teritoriilor.
  Economia rusă sub țarul Nicolae al II-lea s-a dezvoltat rapid. Și chiar și Marea Depresiune din 1929 a atins cu greu Imperiul Romanov. Iar în 1932, Nicolae al II-lea, profitând de faptul că Statele Unite erau foarte slăbite economic, a cerut întoarcerea Alaska. America a refuzat. Și la 1 ianuarie 1933 a început războiul dintre Rusia și Statele Unite.
  Canada a luat partea Americii. Flota Pacificului era comandată de un student demn al amiralului Makarov Kolchak. Care s-a acoperit cu slavă.
  Tancurile rusești erau cele mai bune din lume, avioanele erau cele mai puternice. Și flota este cea mai perfectă. Și plus și elicoptere, care la acea vreme erau doar în Rusia.
  Totul era cu regele. Și America este sincer slabă. Are puține tancuri și sunt depășite. Aviația este slabă și depășită. Și doar marina este mai mult sau mai puțin numeroasă. Și războiul a mers de la bun început într-o singură poartă. Mai mult, în Rusia au construit o cale ferată către Chukotka. Și oferta s-a îmbunătățit foarte mult.
  Urmași puternici ai lui Brusilov și Kuropatkin au fost Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov și Kaleidin. Ei s-au dovedit a fi lideri puternici.
  Iar tancurile rusești erau de neegalat și atât de inundate. Americanii aveau puține tancuri și chiar și acelea erau învechite și slabe. Aviația este, de asemenea, învechită și slabă. Și doar marina este destul de numeroasă. Dar, desigur, atât calitatea, cât și experiența, precum și pregătirea personalului, sunt inferioare sovieticilor.
  Da, iar Kolchak este un comandant naval remarcabil. Și trebuie să spun că este foarte tare.
  Elicopterele lui Sikorsky sunt, de asemenea, extrem de puternice și distructive. Și face impresie.
  SUA nu au rezistat mult. Puțin peste jumătate de an. Armata rusă este foarte puternică și numeroasă. Printre altele, sub controlul imperiului țarist se află deja o mare parte a Chinei. Și asta a dat o dimensiune foarte mare a armatei. Și a copleșit cantitatea și calitatea.
  Statele Unite au devenit o provincie a Rusiei, ca și Canada. Și Imperiul Rus a devenit mult mai puternic.
  Iar potențialul său economic a devenit copleșitor și primul din lume. Aici este puterea.
  Adevărat, a existat și Germania nazistă. În 1937, Hitler a anexat Austria. Și imperiul său a făcut o alianță cu Italia și Marea Britanie. Deși au existat neînțelegeri cu Franța. Nicolae al II-lea era predispus la germanofilism. Dar Hitler a fost tachinat spre est... Dar Führer-ul însuși se temea de puternica URSS. Și a propus să împartă coloniile Franței, Belgiei, Marii Britanii și Olandei. Mussolini și-a exprimat, de asemenea, disponibilitatea de a fi împreună cu Rusia. Și ca urmare, s-a format o coaliție de state centrale.
  Și astfel, la 1 septembrie 1939, Germania a atacat Franța, Belgia și Olanda și, odată cu ei, Marea Britanie. Și Rusia țaristă a atacat coloniile din Asia și mai departe în Africa. Mussolini a intrat în război mai târziu, după ce a așteptat puțin. Rusia țaristă a avansat cu succes, cucerind coloniile britanicilor din Asia și Pacific, precum și ale francezilor. În primele două luni, India, sudul Iranului și aproape toată Indo-China și majoritatea posesiunilor britanicilor și francezilor din Orientul Mijlociu au fost capturate. Armata regală a intrat în Egipt.
  Germanii de pe frontul lor au ocupat cea mai mare parte a Belgiei, o parte a Olandei, parțial prinse în Franța. Dar nu au avut mare succes. Germania nu era încă pregătită corespunzător pentru război. Inamicul a depășit numărul trupelor, și mai ales personalul și artileria. Și Aliații aveau și mai multe divizii de personal.
  Mai mult, minunatul plan care în istoria reală a fost implementat în 1940 nu a fost elaborat. Iar germanii au avansat în mod veche și cu mai puțin succes.
  O lună mai târziu, trupele ruse au capturat totul în Asia și Pacific și au aterizat în Australia. În sud au capturat Orientul Mijlociu. Și, de asemenea, Egipt, invadând Etiopia, Sudanul, Libia și așa mai departe.
  Germanii au avansat, ușor blocați în luptele cu francezii. Adevărat, au luat Bruxelles-ul.
  Hitler a apelat la țarul Nicolae al II-lea pentru ajutor. El a fost de acord. Dar mai întâi, rușii au realizat capturarea Africii. Aici problema principală este terenul, porțiunea de comunicații, lipsa drumurilor. Și asta a intervenit mai mult decât micile trupe aliate.
  Rușii au capturat toată Africa în trei luni și au reușit în sfârșit să stabilească hegemonia.
  Și apoi deja în martie 1940, trupele ruso-germane au lansat o ofensivă împotriva Parisului. Într-o lună și jumătate, Franța a fost invadată.
  Și în august 1940, a urmat o debarcare în Marea Britanie... Londra a căzut, în două săptămâni au fost capturate Anglia și Țara Galilor.
  Războiul s-a încheiat cu ocuparea tuturor coloniilor și dominațiilor aliate și a Marii Britanii. Împărțirea lumii a trecut. Rusia a primit aproape toate coloniile aliate. Germania a recâștigat ceea ce s-a pierdut în Primul Război Mondial și granițele în vestul anului 1914, precum și Namibia. Italia a primit Etiopia și Tunisia. Belgia și Olanda și Luxemburg au fost incluse în al treilea Reich cu o oarecare autonomie. Franța și Marea Britanie și-au pierdut toate coloniile și și-au recunoscut protecția Rusiei asupra lor. Astfel s-a încheiat războiul.
  În ianuarie 1941, Nicolae al II-lea, după ce și-a revenit în glorie de mai bine de patruzeci și șase de ani, a murit, rămânând în istorie cel mai mare monarh rus din toate timpurile și popoarele. El a fost succedat de fiul său, Peter Alekseevici, sau Petru al patrulea, la vârsta de nouă ani. Sub el, desigur, a fost instituită o regență.
  Rusia a devenit un hegemon mondial, iar armata sa este nenumărată. Deja în 1943, primul cosmonaut rus a zburat în spațiu.
  Și în 1949, rușii au zburat pe Lună ... Dar acesta este doar începutul gong-ului spațial. Totul ar fi bine, dar...
  Hitler nu a putut rezista și pe 20 aprilie 1953 a atacat Rusia, declanșând un război. Fiul lui Mussolini, precum și Franco și Salazar, au vorbit de partea lui. Și s-au mutat în Rusia țaristă.
  Acum, nepotul lui Nicolae al II-lea are ocazia să se dovedească și să câștige faima mondială.
  Nemții, desigur, doar la început au putut să intre. Și apoi trupele ruse, adunând forțe suplimentare, au lansat un contraatac. A fost o ofensivă destul de reușită și Italia. Mussolini Jr. s-a prăbușit repede. În Africa, italienii au fost și ei bătuți rapid. În primele două luni, armata țaristă a învins Italia și a capturat toate coloniile inamice din Africa. Și i-a aruncat pe germani la Oder.
  Apoi din nou ofensiva și în august Berlin a fost luat. Și apoi ofensiva și la începutul lunii noiembrie 1953, al Treilea Reich a fost ocupat pe deplin. Hitler a reușit să fugă în Argentina. Dar a fost urmărit de trupele ruse. Și în 1954, toată America Latină a fost cucerită. Hitler a fost găsit în februarie 1955. A fost un proces... Și pe 20 aprilie 1956, Fuhrer-ul a fost spânzurat.
  Astfel s-a încheiat această nefericită carieră de tiran. Petru al patrulea a decis să unifice și să includă toate țările din Imperiul Rus, unind omenirea. Și multor oameni le-a plăcut.
  Așa că un singur imperiu de tip unitar a luat forma în 1970. O țară grozavă, Rusia.
  Și există un proces de dezvoltare a sistemului solar și a spațiului. Și totul devine mai pașnic și mai previzibil.
  Și acum, în 1975, cosmonauții ruși sunt deja pe Pluto. Și toate planetele sistemului solar sunt cucerite.
  Și apoi zboară în spațiu și spre stele. Și aceste zboruri sunt foarte impresionante.
  În 2000, a început prima expediție interstelară. Și zece ani mai târziu au zburat pe prima planetă Sirius.
  Și în 2022, viteza luminii a fost depășită pentru prima dată pe o navă. Și asta e grozav.
  Până în anul 2500, omenirea populase galaxia.
  Până în anul 3000, oamenii ajunseseră la marginea universului.
  Până în anul 4000, râurile individuale ale timpului fuseseră deschise și i se dăduse cheia nemuririi și învierii morților.
  Până în anul 5000, au învățat să creeze universuri și au subjugat toate legile de bază ale fizicii.
  Până în anul 10.000, oamenii au înviat toți morții și au stăpânit complet secretele universului și au devenit aproape omnipotenți, creând universuri. Printre cei înviați s-a numărat și Adolf Hitler. A fost trimis la închisoare pentru reeducare.
  Până în anul 20.000, oamenii demiurgi domină hipermegaversul. Sunt hiper-omnipotenți și absolut fericiți. Toți oamenii nu numai că sunt înviați din morți, dar nu au murit niciodată deloc. A atins nemurirea absolută. Toate dorințele sunt îndeplinite. Și, în general, totul este atât de minunat încât posibilitățile pentru toți oamenii sunt aproape nelimitate!
  
  VISUL LUI HITLER SCHIMBĂ DIN NOU ISTORIA PLANETEI PĂMÂNT
  Trupele americane au fost forțate să părăsească Honduras la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie. Luptele s-au mutat în sudul Mexicului. Celebrele patru fete au schimbat rezervorul cu cea mai recentă modificare a E-50. Mașina este cu adevărat ultra-modernă, controlată de joystick-uri, relativ ușoară la 65 de tone cu un motor de 1550 de cai putere.
  Armura frontală este de 250 mm, armura laterală este de 170 mm și chiar și la o pantă semnificativă. Dar din această cauză, fetele din rezervor sunt puțin înghesuite. Nu este atât de confortabil aici ca în "Tiger" -2, așa că mașina s-a condensat și mai ales aspectul. Dar acum tancul nu poate fi pătruns de tancurile americane, chiar și atunci când trage în lateral de la o distanță apropiată. O astfel de protecție este capabilă să reziste la lovitura IS-2.
  Fetele sunt fericite și mașina merge destul de repede. Gerda, apăsând butoanele joystick-ului, spune:
  - Aceasta este o mașină! Cu adevărat o capodopera!
  Charlotte răspunde:
  - Laturile sunt foarte înclinate și trapa este îngustă, aproape că nu există vârf. Nu poți sparge o astfel de mașină, dar nu este confortabil!
  Gerda a remarcat cu entuziasm:
  - Dar eficient! Și complet impenetrabil!
  Magda a răspuns zâmbind:
  - După cum vedem, Dumnezeu patronează Germania!
  Christina a chicotit și a răspuns:
  - Noi înșine câștigăm victorii! Și aceasta este esența strategiei noastre!
  Gerda a remarcat entuziasmată:
  - Până de curând, tancul "Leul" ni se părea limita perfecțiunii. Și acum mașina este cu douăzeci și cinci de tone mai ușoară, îl depășește pe "Leul" atât la armament, cât și la blindaj, și mai ales la performanța de conducere. Așa că America nu ne poate sparge!
  Charlotte a râs și a spus:
  - Nu-l rupe! Le vom sparge pe toate!
  Aici în vederea Magdei a apărut "Sherman". Fata a trimis un proiectil direct la țintă. A spart mașina.
  Totuși, trebuie să recunoaștem că americanii din construcția tancurilor sunt vizibil în urmă. "Sherman" în mod clar nu trage în bătălii, iar "Pershing" este doar puțin mai bun. Mai mult, Pershings au apărut în serie abia la începutul celui de-al patruzeci și cincilea an, iar parametrii lor sunt similari cu modelul Panther timpuriu. E-50 lovește americani la o distanță de peste cinci kilometri.
  Fetele sunt foarte mândre de o asemenea superioritate a armelor lor. Și fluieră cântece.
  Magda trage din nou, lovește, de data aceasta un Sherman protejat, și ciripește:
  - A împrăștiat mingea și a plecat în galop!
  Nici măcar ecranele "Sherman" nu au ajutat. Un tanc german se conduce singur. Zdrobește infanteriștii cu omizi. Fetele fluieră cântece la armonici. Stropi de sânge sub role. Tancul se mișcă suficient de repede, iar șenilele sale sunt mai avansate și mai transitabile, fiind în același timp relativ ușoare.
  Fetele fluieră... Gerda remarcă:
  - Mexic este ultima țară în drum spre SUA. Am luat deja atât de multe capitale diferite. Și atâtea țări cucerite! Am început prima cucerire din Austria și acum ne mutăm în Mexico City! Compania noastră militară este o companie glorioasă!
  Christina a răspuns logic:
  - În primul rând, suntem superiori adversarilor noștri în organizare. O țară mică este Germania. Germanii sunt cei mai disciplinați și mai organizați oameni din lume. Plus un regim național-socialist totalitar. Ceea ce ne-a adăugat putere și organizare. - Fata și-a trecut piciorul gol de-a lungul blindajului lateral din aliaj a carenei și a continuat. - Apoi talentele geniale ale generalilor noștri și, în primul rând, ale lui Hitler. Ne-am spart adversarii bucată cu bucată. Și apoi au primit cea mai bună tehnologie din lume. Așa că acum avem un triumf în față! Iar al Treilea Reich își deschide aripile asupra lumii!
  Charlotte a remarcat rațional:
  - Cea mai rea a fost iarna lui patruzeci și doi. Am fost învinși în Africa și lângă Moscova. Au părăsit Tihvin și Rostov-pe-Don. Și chiar și Harkov a fost capturat de sovietici. Și Statele Unite au intrat în război împotriva noastră. Atunci părea: că cântarul nu se balansează în favoarea noastră și prăpastia se profilează înainte. Dar primăvara ne-a adus noi victorii. Și de atunci, totul a mers în favoarea noastră!
  Magda a tras. A doborât o armă americană și a ciripit:
  - Dar totuși, fără intervenția puterilor superioare, armata noastră nu ar fi putut obține un asemenea succes! Învingerea dușmanilor superiori! Aceasta este mâna lui Dumnezeu!
  
  Gerda a râs și a răspuns:
  - Sunt de acord că al lui Dumnezeu! Dar nu Dumnezeu: Avraam, Isaac și Iacov! Și se pare că Arianul, Unul și Atotputernicul Dumnezeu! Cel care a creat universul și i-a ales pe nemți ca popor!
  Charlotte a dat din cap și a confirmat:
  - Cu siguranță! Dumnezeul lui Isaac nu este Dumnezeul nostru! Și dacă evreii ar fi fost cu adevărat poporul lui Dumnezeu, noi nu am fi câștigat! Și dacă da, atunci Biblia ta Magda este o minciună! Și este timpul să abandonați creștinismul în favoarea monoteismului arian!
  Cuvintele lui Charlotte sunau ca un foc de mitralieră.
  Christina a adăugat:
  - Și pare o trădare, a fi creștin. La urma urmei, se dovedește că ești pentru pacifism - te lovesc pe obrazul drept, întoarce-te la stânga!
  Gerda a considerat de cuviință să adauge:
  -Și tu crezi că mântuirea este de la evrei! Și acest lucru este în general - asemănător cu trădarea!
  Magda a obiectat timid:
  - Eu nu cred acest lucru! Părerea mea Dumnezeu este unul! Și nu evrei, și nu arieni!
  strigă Charlotte înapoi.
  -Cum nu e arian! Doar arian și nu mai puțin!
  Gerda a adăugat conciliantă:
  Și, de asemenea, tehnologie! De unde am început? În septembrie 1939 aveau doar șase divizii de tancuri. Și aproape toate tancurile sunt ușoare, mai puțin de douăzeci de tone. Acum eu însumi nu știu câte divizii avem, dar călărem pe cel mai bun tanc din lume. Vehiculul nostru este de neegalat în ceea ce privește armamentul, blindajul, performanța de condus și, în același timp, nu este revoltător în ceea ce privește greutatea.
  Îmi amintesc de testele primului "Tigru", apoi de ziua lui Hitler pe 20 aprilie 1042.
  Fata a făcut o pauză și, trăgând aer, a continuat.
  - Atunci "Tigrul" era deja cel mai bun tanc din lume. Dar performanța sa de conducere nu poate fi considerată satisfăcătoare. Dar, pe de altă parte, pistolul a dat o luptă bună, iar armura era destul de potrivită pentru acel moment. Și rezervorul în sine s-a întors bine, ceea ce a compensat viteza scăzută de rotație a turelei!
  Și în al patruzecilea an, eram inferiori Franței și Marii Britanii ca tancuri și numărul lor. Dar au câștigat! În anul patruzeci și unu, URSS avea tancuri T-34 și KV mai bune decât ale noastre și de câteva ori mai multe vehicule! Dar tot am câștigat! Iar morala este tehnologie și rațiune! Și spiritul contează!
  remarcă Christina, frecându-și călcâiul gol de pedală:
  - Dacă am câștigat cu cele mai proaste tancuri, atunci vom câștiga acum! Desigur, la început eram mai puțini dintre noi decât dușmani. Acum am adunat o hoardă! Ce ne poate împiedica să câștigăm?
  Gerda a răspuns zâmbind:
  - Cred că principalele dificultăți sunt în urmă! Avem chiar și numere acum
  Supraponderal. Nu cred că compania împotriva SUA va avea probleme.
  Charlotte a remarcat logic:
  - Nu cred că America are ceva împotriva noastră! Sherman-ul ei este doar carne de tun, iar Pershing-ul ei este doar puțin mai bun. În timp ce împotriva tancului nostru, ei nu au arme!
  Gerda a considerat de cuviință să adauge:
  - Și în avioanele cu reacție nu au cu ce să ne acopere șoimii. Mai mult, având atâția sclavi, și nu suntem mai prejos ca număr față de yankei!
  Christina a fost de acord cu asta:
  - Avem echipamente - toată Europa și o parte a URSS. Și muncitori - jumătate de lume! Ne-am transferat fabricile într-un mod de funcționare în trei schimburi și construim noi fabrici! Americanii nu ne vor putea da un răspuns asimetric, din cauza numărului. În mod banal, nu au atât de multe mâini!
  Charlotte a chicotit și și-a mutat genunchiul pe scaun, mârâind:
  Nu vor fi simetrice! - Fata a tras în "Grant" și a adăugat. - Și dacă echipamentul începe să fie produs, atunci doar pentru colecția de scoruri de luptă de către noi!
  Magda remarcă timid:
  - Dar când viața... Adică viața învață că nu este necesar să te relaxezi într-un moment decisiv!
  Gerda a fost de acord cu aceasta și, rotind pârghia cu degetele goale, a murmurat:
  "Și rămânem vigilenți până la sfârșit!"
  Charlotte și-a tras abdomenele ușurate și i-a amintit:
  - Am parcurs un drum lung... De la modestul T-1 la gigantul E-200. Și acestea, desigur, sunt repere ale unei campanii eroice! În același mod, rezervorul nostru nu va ajunge niciodată la metal!
  În cele din urmă, fetele au dat peste o duzină de tancuri americane. Opt Sherman, doi Grant și doi Pershing. Ultima mașină avea o silueta mai joasă și nu este la fel de vizibilă. A ajunge într-un rezervor înalt este mai ușor. Fetele trăgeau pe rând. Toate sunt ascuțite și au o mare capacitate de răspuns. Călit și antrenat. A trecut o parte semnificativă a celui de-al Doilea Război Mondial și a vizitat diferite țări ale lumii. Sunt fete cu adevărat de top.
  Și Shermanii au fost primii care au explodat. Și distanța este mai mare de cinci kilometri. Americanii încă nu își pot lua mașina.
  Shooting, Gerda a notat:
  - Avem cea mai bună armă! Acesta străpunge totul de la o distanță de luptă adevărată și o rezervă destul de mare de obuze. Aici 128 mm va fi mai rău.
  Magda a fost de acord cu asta. După ce a tras și a zdrobit Shermanul, fata a spus:
  - Stocul de obuze pentru acest calibru este mai mic. Dar, în principiu, armele de 88 mm nu sunt rele în principiu!
  Charlotte a tras și a intervenit:
  - Privind la ce!
  Gerda lătră aspru:
  - Și acest "Sherman" și "Panther" vor lua. Cred că un pistol de 75 mm cu un trunchi lung le-ar fi putut subția!
  Christina a tras cu piciorul gol și a mârâit:
  - Da, iar oferta de obuze ar fi mai mare!
  Magda a tras și ea, apăsând joystick-ul cu degetele goale. Ultimul măgar "Sherman". Următoarea lovitură a fost transferată Grandilor. Acest tanc este deja atât de învechit și chiar mai rău blindat decât Sherman. Cu toate acestea, America a avut inițial tancuri mult mai proaste decât Germania. În al patruzecilea an, Statele Unite aveau doar 502 tancuri și chiar și atunci multe erau învechite. Dar deja în anul patruzeci și unu, americanii au produs mai mult de trei mii de tancuri. Și apoi a fost Sherman. Ce se poate spune despre această mașină? În ceea ce privește armura frontală, a depășit chiar ușor T-34-76 și a fost ușor inferior în puterea distructivă a pistolului. Da, și în performanța de conducere. Dar, pe de altă parte, optica și vizibilitatea sunt mult mai bune decât cele sovietice.
  Apoi Sherman M 4 a apărut deja în anul patruzeci și patru. Tancul este comparabil ca armură și armament cu T-34-85 și oarecum inferior Panther-ului simplu și destul de semnificativ Panther -2. Tot mai târziu, a apărut licuriciul "Sherman", cu o armă de 17 lire cu țeavă mai lungă. Acest tanc era superior sovieticului T-34-85 în armament, dar nu era foarte masiv.
  A existat și o modificare de ecranare a lui Sherman cu caracteristici de conducere mai proaste, mai grele, dar cu blindaj de 152 mm. Dar nici cel mai masiv. Până acum, nemții au întâlnit doar M4-uri standard.
  Dar acum "Grands" s-au terminat, iar acum tancul Pershing relativ nou.
  Gerda a sugerat:
  - Hai să ne apropiem puțin. Acest monstru ar putea avea o armură mai groasă!
  Charlotte se strâmbă cu dispreț.
  - Nu iti face griji! Are doar 102 milimetri. Mașina cântărește patruzeci și două de tone, dar l-a lăsat pe Sherman puternic!
  Gerda a chicotit și a sugerat:
  - Atunci hai să tragem!
  Magda își întinse piciorul cizelat și gol. Câte pietre diferite ascuțite, ascuțite, nisip fierbinte al deșertului, spini din junglă, zăpadă din Rusia i-au cunoscut tălpile goale, elastice, grațioase. A apăsat degetele lungi și netede, cu unghii sidef, pe butonul joystick-ului.
  Și a tras un proiectil perforator cu un miez de uraniu. Și ea a ciripit cu un zâmbet:
  - Să fie lumină pentru tine!
  Tunul de 105 mm are un efect distructiv imens. Și "Pershing" a pierdut jumătate din turn.
  Gerda își scutură sânii înalți și fermi și remarcă:
  - Vai, "Tigrul" nu a putut face asta! Îi lipsea puterea de lovire! Dar totuși, este mai bun decât Sherman.
  Magda remarcă sceptic:
  - Privind ce. Dacă ecranele sunt atârnate pe "Licurici", atunci nu va fi mai rău decât "Tigru", chiar mai bine protejat în frunte!
  Gerda clătină furioasă din cap. Împușcat în rezervor. Și încheind ultimul "Pershing" a adăugat:
  - "Tigrul" nostru este încă mai scump, toate aceste exotice occidentale și perversiunile rusești. Cred în victoria noastră, chiar și cu tancurile T-4, așa să fie!
  Douăsprezece mașini, fetele au clacat ca niște semințe. Nici măcar nu au fost împușcați. Distanță dureros de lungă pentru armele americane.
  Fetele merg și râd. Bine pentru ei.
  Charlotte începe din nou cunoscuta ghiurda:
  - Nu, Magda! Ar trebui să renunți la creștinism odată pentru totdeauna. Altfel, vei fi un potențial trădător!
  Fata cu părul auriu a replicat:
  - Nu! Sunt devotat celui de-al Treilea Reich, dar nici nu mă voi lepăda de Iisus Hristos!
  Gerda și-a plesnit piciorul frumos și musculos pe armură cu talpa goală și a remarcat:
  "Dar Hristos nu trebuie negat!" Numai că trebuie să recunoaștem că a fost german în carne și oase, și nu evreu, și totul va fi bine!
  Magda a răspuns zâmbind:
  - Germană... Dar cum rămâne cu mărturia Bibliei?
  Gerda spuse aspru:
  - Atunci tu Biblie! Dacă există o cafenea principală!
  Magda clătină din cap.
  - Mein Kaf nu este o revelație divină. Și munca unei singure persoane, chiar și a uneia remarcabile! Eu cred în ceea ce vine de la Dumnezeu!
  Atunci toți războinicii au strigat în cor:
  - Dumnezeul nostru este Adolf Hitler!
  Magda a răspuns curajos:
  - Dar nu Hitler a cucerit și creat universul!
  Gerda și-a bătut furioasă călcâiul rotund pe armură și a declarat:
  - Și despre asta nu se mai discută la noi! Cine a creat universul, timpul va spune!
  Charlotte a sugerat:
  - Hai să ne punem fetele mai bine întrebarea - ce vom face după război?
  Christina a zâmbit și a sugerat:
  -Hai sa trecem la afaceri! Acesta este cel mai bun lucru pe care îl putem face!
  Gerda dădu din cap în acord cu capul ei alb ca zăpada:
  - Desigur, în afaceri! Sau poate vom juca în filme?
  Magda a zâmbit și a sugerat:
  - Si ce? Aceasta este o continuare bună a unei cariere! La urma urmei, filmele sunt grozave!
  Gerda zâmbi, își trecu mâna peste presa de relief și remarcă:
  - Și cu cine ai juca? Angel ce?
  Magda, cu o privire lângă, spuse:
  - De ce nu? Pentru că am aspectul potrivit. Aș spune despre Isus Hristos tuturor credincioșilor! Asta ar fi un salvator!
  Gerda a clătinat negativ din cap și a explicat:
  - În noua religie ariană nu există mântuire. De fapt, esența comenzii către arian este de a servi Reich-ul. Iar restul - ascultați de arieni! Deci nu ne salvăm, ci stăpânim!
  Christina este o fată cu aramă, dar cu un amestec de păr galben, a confirmat:
  - Da, guvernăm și cucerim! În această lume, suntem în trupele celui de-al Treilea Reich. În asta vom avea propria noastră armată. Și vom cuceri alte universuri. Totul pe lumea asta este relativ... Cred că va fi război, și sărbători și moșii! Combinații de bucurie de lume și un joc captivant de război!
  Charlotte este o fată cu părul roșu aramiu, dădu din cap în semn de acord.
  - Cu siguranță! Căci o viață cu adevărat liniștită este plictisitoare... Suntem atât de obișnuiți să luptăm încât a devenit pâine pentru noi!
  Gerda și-a corectat partenerul:
  - Mai degrabă, chiar și aer! Sau apa amestecata cu vin dulce!
  Magda a spus cu tristețe:
  - Păcat... Câteodată un val de regret vine peste mine. La urma urmei, uciderea altora este rău. Cautăm durere și suferință! Ce, copii fără tată!
  Gerda a clătinat din cap, remarcând:
  Suntem cu toții în pericol! Dar mângâie-te! Omul este încă muritor! Și dacă te gândești bine, este într-adevăr semnificativ treizeci sau patruzeci de ani pe scara eternității? Și viață veșnică!
  Magda a răspuns cu un oftat:
  - Ei bine, dacă te uiți filozofic, atunci așa stau lucrurile... Dar, într-adevăr, asta nu le face mai ușor pentru copiii mici!
  Charlotte și-a aruncat părul roșu aramiu și a șuierat:
  - Imaginează-ți că sunt suboameni! Doar animale și te vei simți mai bine!
  Magda, scuturând o lacrimă din gene, răspunse:
  - Dar până la urmă și animale este păcat! Oh... în ce lume trăim! Totul este pur și simplu nemilos! Și moartea guvernează!
  Charlotte a vorbit cu forță, compunând în timp ce mergea:
  Lasă râurile de sânge
  curgând pe pământ,
  Lasă-i să geme de durere -
  Incendii peste tot!
  Și lăsați moartea rea
  O minge furioasă guvernează,
  Voi muriți cu toții
  Satana v-a chemat socoteală!
  Lasă vârtejul să devore
  Fluxul corpurilor umane...
  Planeta suferă
  Haosul domnește!
  Gerda și-a întrerupt partenerul, acoperindu-și gura stacojie cu piciorul gol. Terminatorul blond a exclamat:
  - Ei bine, de ce atât de pesimist! Aici războiul se va termina și planeta va înflori ca o grădină. Cred că au mai rămas câțiva. America este încă șase luni, ei bine, cel mai mare an. Apoi vom adăuga Rusia și va rămâne doar Japonia. Dar acest lucru este de scurtă durată pentru noi. Cel mult, în trei ani toate războaiele se vor opri... Și oamenii nu se vor mai ucide niciodată!
  Christina a explicat:
  - În orice caz, în război... cred că va veni vremea, și foarte curând, când va rămâne un singur imperiu pe lume. Și atunci, în orice caz, nu vor fi războaie. Și cred că, datorită dezvoltării agriculturii și organizării ideale germane, în câțiva ani va dispărea și foamea. Apoi se vor construi locuințe pentru toată lumea. - Fata cu părul galben aramiu și o siluetă musculoasă, zveltă și perfect proporționată a vorbit cu entuziasm. "Atunci se va dezvolta medicina și boala va fi eradicată. Vom zbura în spațiu, ne vom stabili în lumi diferite. Să cucerim bătrânețea. Toți oamenii vor fi tineri și frumoși, ca niște spiriduși fabuloși. Sau poate noi războaie ne așteaptă în spațiu. Atât de stelar cu extratereștri cu trei brațe. Și ne vom lupta cu îndrăzneală pentru ideile fascismului în tot universul!
  Charlotte, cu un zâmbet strălucitor pe buze, cânta:
  - Ne vom lupta pentru un mâine luminos... Să ne sărutăm!
  Magda a declarat deja mai optimist:
  - Dar e mai bine așa! Nu războaie eterne, ci creație pașnică!
  În acel moment, mașina a trecut peste o mină. Tancul s-a cutremurat. Rola a izbucnit, iar mașina a încetinit puțin. Gerda a chemat o echipă de reparații la radio. Avariile nu au lipsit rezervorul de performanțe de conducere, dar i-au redus oarecum viteza. Prin urmare, rola trebuie înlocuită rapid. Aici locația suspensiei este diferită - mai convenabilă pentru reparație decât ordinea eșalonată caracteristică "Tigrilor" și "Panterelor".
  Mai mult, fetele s-au încălzit cu bucurie în junglă. De ce să nu înoți în râu. Rezervorul, desigur, locul este fierbinte, chiar și aparatul de aer condiționat nu poate face față. Există încă sudul Mexicului - tropice, iar în martie este destul de cald. Dar, în general, vremea este cerească.
  Râul era în apropiere și fetele s-au aruncat în el. Nu trebuie să vă faceți griji pentru crocodili. Aici se desfășoară un război și toate creaturile vii au fugit de mult timp. Apa este caldă și plăcută de înot. Fetele au înotat și, admirând țărmurile junglei, Gerda observă:
  -Totuși, lumea noastră nu este lipsită de farmec! Probabil că ar fi bine să devii nemuritor ca un alpinist și să trăiești cu toții împreună cu umanitatea, urmărindu-i dezvoltarea. Și zboară prin spațiu!
  Cristina dădu din cap, spunând serios:
  - Rai fără păcat, extrem de plictisitor... Nu o avere în cazinou de pierdut, dar și mai bine de câștigat, nu de vânat. Da, războiul creează dependență...
  Charlotte a sugerat:
  - Cred că în curând vor inventa jocuri care pot fi portretizate pe ecran - așa sunt militarii!
  Magda remarcă zâmbind:
  - Ar trebui să distrugi totul!
  Christina a luat-o și a cântat:
  - Distrugerea este o pasiune... Indiferent de ce fel de putere!
  Gerda, șuierând și pufnind, cânta:
  - Vreau să văd golul în fața mea! În ea îmi voi construi castelul, visul meu!
  Charlotte a chicotit și a sugerat:
  - Nu, cu siguranță e grozav să lupți! Dar este și mai bine să câștigi!
  Christina a exclamat din plin:
  - Mâna dreaptă a cerului în sine ajută Germania. Credința noastră ariană, monoteismul nostru unic! Și ceea ce nu ne omoară ne face mai puternici!
  Gerda a stropit cu apă și a răspuns:
  - Da, am devenit mai puternici! Păcat că tocmai am dat peste o mină antitanc.
  Christina spuse gânditoare:
  - Și cum să protejăm omizile?
  Gerda a ridicat din umeri musculoși.
  - Nu știu...
  Charlotte a remarcat rațional:
  - Sunt protejate de obuze cu scuturi, și de mine... Doar dacă nu sunt făcute din mai groase, pentru a nu sparge!
  Gerda clătină din cap.
  - Atunci performanța de condus va scădea din cauza creșterii în greutate. Asta ar face ca tancul să zboare!
  Magda a confirmat:
  - Asta e! Pentru ca rezervorul să se înalțe în aer și să nu cadă! Și a dezvoltat viteze de cinci sute de mile pe oră!
  Charlotte, stropind, a raportat informațiile:
  - Am auzit că flota noastră are nave speciale care zboară puțin fără să atingă apa! Și dezvoltă viteza unui luptător șurub și pot transporta trupe, precum și câștiga dominație pe mare! O astfel de aviație pe mare ne va face invincibili!
  Gerda și-a corectat partenerul:
  - Și deja suntem invincibili! Acest lucru ne va face - super invincibili!
  Charlotte s-a întors pe spate, a dat cu piciorul în aer picioarele goale și dăltuite și a răcnit:
  - Când suntem uniți, suntem invincibili! Suntem fete ariene, ucigașe în inimile noastre!
  Și frumusețea s-a scufundat mai adânc în apă. Am mers puțin mai adânc. Și-a plesnit prietenii pe călcâiele goale și a ieșit. Ea a lansat o fântână cu apă, gângând:
  - Ce primăvară bună la tropice! Apa este ca laptele aburit!
  Gerda a cântat în glumă:
  - Africa este groaznică da, da, da.... Africa este periculoasă, da, da, da! Nu mergeți fetele în Africa la o plimbare!
  Frumusețile au râs. Patinoarul a fost deja schimbat - echipele de reparații sunt la maxim. Și fetele de peste tot au sărit în rezervor. Silueta lui E-50 este destul de joasă, iar mașina în sine nu este prea vizibilă. Femeile războinice au pornit motorul turbinei cu gaz și au luat viteza în câteva secunde.
  Charlotte, un petrolier cu experiență, a remarcat:
  - Totuși, un motor cu turbină cu gaz este mult mai bun decât unul diesel. Este atât mai compact, cât și accelerează mai repede rezervorul. Mașina noastră are o manevrabilitate uimitoare!
  Gerda a cântat în glumă:
  - Era neglijent și naiv, fetele aveau o înfățișare tânără goală... Totul în jur părea minunat - acum trei sute de ani!
  Christina a remarcat cu entuziasm:
  - Nu! Comandantul nostru lovește cu simțul umorului... Deși chiar par că au trecut secole de la începutul războiului... - Fata își trecu mâna peste pieptul înalt și elastic și continuă. - În același timp, uneori te surprinzi simțind că a fost ieri! O, până la urmă, viețile oamenilor sunt scurte și cumva trec neobservate!
  Gerda remarcă cu înverșunare:
  Dar nu suntem bătrâni, nu-i așa? Suntem plini de putere și energie! Și drumul nostru de la victorie la
  Victorie!
  Magda a căptușit turnul mitralierelor, a demolat celula americană și a guturat:
  - Da, cred în victoria noastră... Mai ales acum, când avem toate atuurile. Dar să nu punem căruța înaintea calului!
  Gerda își aminti oftând:
  - Albert... Mi-e dor de băiatul ăsta... E ciudat să te îndrăgostești de un băiat, chiar dacă este înalt, de corpul lui Apollo!
  Charlotte a remarcat logic:
  Și mie mi-a plăcut Albert. Are o frumusețe aparte. Și, în general, adolescenții, când fizionomiile lor nu au fost încă acoperite cu barbă, iar trăsăturile feței nu și-au finalizat formarea, se remarcă prin farmecul lor deosebit. Și cel mai important, nu sunt încă atât de mercantili, te iubesc, nu banii tăi!
  Christina a remarcat rațional:
  - Toți patru suntem atât de frumoși încât bărbații ne iubesc trupurile în primul rând. Și cât de mult avem este deja venitul nostru!
  Gerda a spus logic:
  - A fi femeie este mai ușor! Sună câinele și va sări în pat. Cel puțin cât ești tânăr. Nu vei fi niciodată fără bărbat. Este ușor să-i atragi. Dar un bărbat, pentru a pune o femeie în pat, ar trebui să încerce...
  Charlotte a răspuns sarcastic:
  - Nu tu până la urmă... Nu suntem prea pretențioși!
  Gerda clătină negativ din cap.
  - Nu sigur în felul ăsta! Iubesc bărbații tineri, frumoși și curbat. Și nu mă culc cu nimeni. De regulă, aleg construit atletic. Unii cu burtă, chiar și un general nu mă atrage. Și putem alege!
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  - Iată o prostituată pe panou, nu trebuie să alegi. Și burta va servi, și chel, și bătrân... Acesta este, desigur, un minus din profesia ei!
  Gerda a răspuns serios:
  - Poți să mergi la bordel de soldați... Atunci toți clienții tăi vor fi tineri și zvelți. Și varietate și mai mult sau mai puțin atractive... De exemplu, nu refuz niciodată un bărbat frumos!
  Christina a chicotit și a guturat:
  - Da... Varietatea se aprinde! Sexul necesită diferite feluri de mâncare și condimente. Suntem tinere și îi iubim pe cei tineri... Ne dorim parteneri de sport cu trup musculos. Și cineva trebuie să aibă de-a face cu bărbați nu atât de frumoși. Nu poți decât să simpatizi cu aceste femei!
  Charlotte a cântat cu durere:
  - Frumusețea transformă un om în sclav... Și după moarte, crede că nu voi găsi pacea, îmi voi da sufletul diavolului pentru o noapte cu tine!
  Magda a tras în pistolul autopropulsat american "Witch" și a ciripit:
  - E păcat, ce fel de sex este al nostru în afara căsătoriei... E mai bine să lăsăm gânduri de poftă!
  Charlotte a răspuns supărată:
  - Și ai gemut de orgasme nu mai rău decât noi... Așa că nu ar trebui să crești o asistentă ipocrită.
  Gerda își scutură sânii înalți și fermi și remarcă:
  - Vai, "Tigrul" nu a putut face asta! Îi lipsea puterea de lovire! Dar totuși, este mai bun decât Sherman.
  Magda remarcă sceptic:
  - Privind ce. Dacă ecranele sunt atârnate pe "Licurici", atunci nu va fi mai rău decât "Tigru", chiar mai bine protejat în frunte!
  Gerda clătină furioasă din cap. Împușcat în rezervor. Și încheind ultimul "Pershing" a adăugat:
  - "Tigrul" nostru este încă mai scump, toate aceste exotice occidentale și perversiunile rusești. Cred în victoria noastră, chiar și cu tancurile T-4, așa să fie!
  Douăsprezece mașini, fetele au clacat ca niște semințe. Nici măcar nu au fost împușcați. Distanță dureros de lungă pentru armele americane.
  Fetele merg și râd. Bine pentru ei.
  Charlotte începe din nou cunoscuta ghiurda:
  - Nu, Magda! Ar trebui să renunți la creștinism odată pentru totdeauna. Altfel, vei fi un potențial trădător!
  Fata cu părul auriu a replicat:
  - Nu! Sunt devotat celui de-al Treilea Reich, dar nici nu mă voi lepăda de Iisus Hristos!
  Gerda și-a plesnit piciorul frumos și musculos pe armură cu talpa goală și a remarcat:
  "Dar Hristos nu trebuie negat!" Numai că trebuie să recunoaștem că a fost german în carne și oase, și nu evreu, și totul va fi bine!
  Magda a răspuns zâmbind:
  - Germană... Dar cum rămâne cu mărturia Bibliei?
  Gerda spuse aspru:
  - Atunci tu Biblie! Dacă există o cafenea principală!
  Magda clătină din cap.
  - Mein Kaf nu este o revelație divină. Și munca unei singure persoane, chiar și a uneia remarcabile! Eu cred în ceea ce vine de la Dumnezeu!
  Atunci toți războinicii au strigat în cor:
  - Dumnezeul nostru este Adolf Hitler!
  Magda a răspuns curajos:
  - Dar nu Hitler a cucerit și creat universul!
  Gerda și-a bătut furioasă călcâiul rotund pe armură și a declarat:
  - Și despre asta nu se mai discută la noi! Cine a creat universul, timpul va spune!
  Charlotte a sugerat:
  - Hai să ne punem fetele mai bine întrebarea - ce vom face după război?
  Christina a zâmbit și a sugerat:
  -Hai sa trecem la afaceri! Acesta este cel mai bun lucru pe care îl putem face!
  Gerda dădu din cap în acord cu capul ei alb ca zăpada:
  - Desigur, în afaceri! Sau poate vom juca în filme?
  Magda a zâmbit și a sugerat:
  - Si ce? Aceasta este o continuare bună a unei cariere! La urma urmei, filmele sunt grozave!
  Gerda zâmbi, își trecu mâna peste presa de relief și remarcă:
  - Și cu cine ai juca? Angel ce?
  Magda, cu o privire lângă, spuse:
  - De ce nu? Pentru că am aspectul potrivit. Aș spune despre Isus Hristos tuturor credincioșilor! Asta ar fi un salvator!
  Gerda a clătinat negativ din cap și a explicat:
  - În noua religie ariană nu există mântuire. De fapt, esența comenzii către arian este de a servi Reich-ul. Iar restul - ascultați de arieni! Deci nu ne salvăm, ci stăpânim!
  Christina este o fată cu aramă, dar cu un amestec de păr galben, a confirmat:
  - Da, guvernăm și cucerim! În această lume, suntem în trupele celui de-al Treilea Reich. În asta vom avea propria noastră armată. Și vom cuceri alte universuri. Totul pe lumea asta este relativ... Cred că va fi război, și sărbători și moșii! Combinații de bucurie de lume și un joc captivant de război!
  Charlotte este o fată cu părul roșu aramiu, dădu din cap în semn de acord.
  - Cu siguranță! Căci o viață cu adevărat liniștită este plictisitoare... Suntem atât de obișnuiți să luptăm încât a devenit pâine pentru noi!
  Gerda și-a corectat partenerul:
  - Mai degrabă, chiar și aer! Sau apa amestecata cu vin dulce!
  Magda a spus cu tristețe:
  - Păcat... Câteodată un val de regret vine peste mine. La urma urmei, uciderea altora este rău. Cautăm durere și suferință! Ce, copii fără tată!
  Gerda a clătinat din cap, remarcând:
  Suntem cu toții în pericol! Dar mângâie-te! Omul este încă muritor! Și dacă te gândești bine, este într-adevăr semnificativ treizeci sau patruzeci de ani pe scara eternității? Și viață veșnică!
  Magda a răspuns cu un oftat:
  - Ei bine, dacă te uiți filozofic, atunci așa stau lucrurile... Dar, într-adevăr, asta nu le face mai ușor pentru copiii mici!
  Charlotte și-a aruncat părul roșu aramiu și a șuierat:
  - Imaginează-ți că sunt suboameni! Doar animale și te vei simți mai bine!
  Magda, scuturând o lacrimă din gene, răspunse:
  - Dar până la urmă și animale este păcat! Oh... în ce lume trăim! Totul este pur și simplu nemilos! Și moartea guvernează!
  Charlotte a vorbit cu forță, compunând în timp ce mergea:
  Lasă râurile de sânge
  curgând pe pământ,
  Lasă-i să geme de durere -
  Incendii peste tot!
  Și lăsați moartea rea
  O minge furioasă guvernează,
  Voi muriți cu toții
  Satana v-a chemat socoteală!
  Lasă vârtejul să devore
  Fluxul corpurilor umane...
  Planeta suferă
  Haosul domnește!
  Gerda și-a întrerupt partenerul, acoperindu-și gura stacojie cu piciorul gol. Terminatorul blond a exclamat:
  - Ei bine, de ce atât de pesimist! Aici războiul se va termina și planeta va înflori ca o grădină. Cred că au mai rămas câțiva. America, acesta este încă șase luni, ei bine, cel mai mare an. Apoi vom adăuga Rusia și va rămâne doar Japonia. Dar acest lucru este de scurtă durată pentru noi. Cel mult, în trei ani toate războaiele se vor opri... Și oamenii nu se vor mai ucide niciodată!
  Christina a explicat:
  - În orice caz, în război... cred că va veni vremea, și foarte curând, când va rămâne un singur imperiu pe lume. Și atunci, în orice caz, nu vor fi războaie. Și cred că, datorită dezvoltării agriculturii și organizării ideale germane, în câțiva ani va dispărea și foamea. Apoi se vor construi locuințe pentru toată lumea. - Fata cu părul galben aramiu și o siluetă musculoasă, zveltă și perfect proporționată a vorbit cu entuziasm. "Atunci se va dezvolta medicina și boala va fi eradicată. Vom zbura în spațiu, ne vom stabili în lumi diferite. Să cucerim bătrânețea. Toți oamenii vor fi tineri și frumoși, ca niște spiriduși fabuloși. Sau poate noi războaie ne așteaptă în spațiu. Atât de stelar cu extratereștri cu trei brațe. Și ne vom lupta cu îndrăzneală pentru ideile fascismului în tot universul!
  Charlotte, cu un zâmbet strălucitor pe buze, cânta:
  - Ne vom lupta pentru un mâine luminos... Să ne sărutăm!
  Magda a declarat deja mai optimist:
  - Dar e mai bine așa! Nu războaie eterne, ci creație pașnică!
  În acel moment, mașina a trecut peste o mină. Tancul s-a cutremurat. Rola a izbucnit, iar mașina a încetinit puțin. Gerda a chemat o echipă de reparații la radio. Avariile nu au lipsit rezervorul de performanțe de conducere, dar i-au redus oarecum viteza. Prin urmare, rola trebuie înlocuită rapid. Aici locația suspensiei este diferită - mai convenabilă pentru reparație decât ordinea eșalonată caracteristică "Tigrilor" și "Panterelor".
  Mai mult, fetele s-au încălzit cu bucurie în junglă. De ce să nu înoți în râu. Rezervorul, desigur, locul este fierbinte, chiar și aparatul de aer condiționat nu poate face față. Există încă sudul Mexicului - tropice, iar în martie este destul de cald. Dar, în general, vremea este cerească.
  Râul era în apropiere și fetele s-au aruncat în el. Nu trebuie să vă faceți griji pentru crocodili. Aici se desfășoară un război și toate creaturile vii au fugit de mult timp. Apa este caldă și plăcută de înot. Fetele au înotat și, admirând țărmurile junglei, Gerda observă:
  -Totuși, lumea noastră nu este lipsită de farmec! Probabil că ar fi bine să devii nemuritor ca un alpinist și să trăiești cu toții împreună cu umanitatea, urmărindu-i dezvoltarea. Și zboară prin spațiu!
  Cristina dădu din cap, spunând serios:
  - Rai fără păcat, extrem de plictisitor... Nu o avere în cazinou de pierdut, dar și mai bine de câștigat, nu de vânat. Da, războiul creează dependență...
  Charlotte a sugerat:
  - Cred că în curând vor inventa jocuri care pot fi portretizate pe ecran - așa sunt militarii!
  Magda remarcă zâmbind:
  - Ar trebui să distrugi totul!
  Christina a luat-o și a cântat:
  - Distrugerea este o pasiune... Indiferent de ce fel de putere!
  Gerda, șuierând și pufnind, cânta:
  - Vreau să văd golul în fața mea! În ea îmi voi construi castelul, visul meu!
  Charlotte a chicotit și a sugerat:
  - Nu, cu siguranță e grozav să lupți! Dar este și mai bine să câștigi!
  Christina a exclamat din plin:
  - Mâna dreaptă a cerului în sine ajută Germania. Credința noastră ariană, monoteismul nostru unic! Și ceea ce nu ne omoară ne face mai puternici!
  Gerda a stropit cu apă și a răspuns:
  - Da, am devenit mai puternici! Păcat că tocmai am dat peste o mină antitanc.
  Christina spuse gânditoare:
  - Și cum să protejăm omizile?
  Gerda ridică din umeri musculoși.
  - Nu știu...
  Charlotte a remarcat rațional:
  - Sunt protejate de obuze cu scuturi, și de mine... Doar dacă nu sunt făcute din mai groase, pentru a nu sparge!
  Gerda clătină din cap.
  - Atunci performanța de condus va scădea din cauza creșterii în greutate. Asta ar face tancul să zboare!
  Magda a confirmat:
  - Asta e! Pentru ca rezervorul să se înalțe în aer și să nu cadă! Și a dezvoltat viteze de cinci sute de mile pe oră!
  Charlotte, stropind, a raportat informațiile:
  - Am auzit că flota noastră are nave speciale care zboară puțin fără să atingă apa! Și dezvoltă viteza unui luptător șurub și pot transporta trupe, precum și câștiga dominație pe mare! O astfel de aviație pe mare ne va face invincibili!
  Gerda și-a corectat partenerul:
  - Și deja suntem invincibili! Acest lucru ne va face - super invincibili!
  Charlotte s-a întors pe spate, a dat cu piciorul în aer picioarele goale și dăltuite și a răcnit:
  - Când suntem uniți, suntem invincibili! Suntem fete ariene, ucigașe în inimile noastre!
  Și frumusețea s-a scufundat mai adânc în apă. Am mers puțin mai adânc. Și-a plesnit prietenii pe călcâiele goale și a ieșit. Ea a lansat o fântână cu apă, gângând:
  - Ce primăvară bună la tropice! Apa este ca laptele aburit!
  Gerda a cântat în glumă:
  - Africa este groaznică da, da, da.... Africa este periculoasă, da, da, da! Nu mergeți fetele în Africa la o plimbare!
  Frumusețile au râs. Patinoarul a fost deja schimbat - echipele de reparații sunt la maxim. Și fetele de peste tot au sărit în rezervor. Silueta lui E-50 este destul de joasă, iar mașina în sine nu este prea vizibilă. Femeile războinice au pornit motorul turbinei cu gaz și au luat viteza în câteva secunde.
  Charlotte, un petrolier cu experiență, a remarcat:
  - Totuși, un motor cu turbină cu gaz este mult mai bun decât unul diesel. Este atât mai compact, cât și accelerează mai repede rezervorul. Mașina noastră are o manevrabilitate uimitoare!
  Gerda a cântat în glumă:
  - Era neglijent și naiv, fetele aveau o înfățișare tânără goală... Totul în jur părea minunat - acum trei sute de ani!
  Christina a remarcat cu entuziasm:
  - Nu! Comandantul nostru lovește cu simțul umorului... Deși chiar par că au trecut secole de la începutul războiului... - Fata își trecu mâna peste pieptul înalt și elastic și continuă. - În același timp, uneori te surprinzi simțind că a fost ieri! O, până la urmă, viețile oamenilor sunt scurte și cumva trec neobservate!
  Gerda remarcă cu înverșunare:
  Dar nu suntem bătrâni, nu-i așa? Suntem plini de putere și energie! Și drumul nostru de la victorie la
  Victorie!
  Magda a căptușit turnul mitralierelor, a demolat celula americană și a guturat:
  - Da, cred în victoria noastră... Mai ales acum, când avem toate atuurile. Dar să nu punem căruța înaintea calului!
  Gerda își aminti oftând:
  - Albert... Mi-e dor de băiatul ăsta... E ciudat să te îndrăgostești de un băiat, chiar dacă este înalt, de corpul lui Apollo!
  Charlotte a remarcat logic:
  Și mie mi-a plăcut Albert. Are o frumusețe aparte. Și, în general, adolescenții, când fizionomiile lor nu au fost încă acoperite cu barbă, iar trăsăturile feței nu și-au finalizat formarea, se disting prin farmecul lor deosebit. Și cel mai important, nu sunt încă atât de mercantili, te iubesc, nu banii tăi!
  Christina a remarcat rațional:
  - Toți patru suntem atât de frumoși încât bărbații ne iubesc trupurile în primul rând. Și cât de mult avem este deja venitul nostru!
  Gerda a spus logic:
  - A fi femeie este mai ușor! Sună câinele și va sări în pat. Cel puțin cât ești tânăr. Nu vei fi niciodată fără bărbat. Este ușor să-i atragi. Dar un bărbat, pentru a pune o femeie în pat, ar trebui să încerce...
  Charlotte a răspuns sarcastic:
  - Nu tu până la urmă... Nu suntem prea pretențioși!
  Gerda clătină negativ din cap.
  - Nu sigur în felul ăsta! Iubesc bărbații tineri, frumoși și curbat. Și nu mă culc cu nimeni. De regulă, aleg construit atletic. Unii cu burtă, chiar și un general nu mă atrage. Și putem alege!
  Charlotte a chicotit și a remarcat:
  - Iată o prostituată pe panou, nu trebuie să alegi. Și burta va servi, și chel, și bătrân... Acesta este, desigur, un minus din profesia ei!
  Gerda a răspuns serios:
  - Poți să mergi la bordel de soldați... Atunci toți clienții tăi vor fi tineri și zvelți. Și varietate și mai mult sau mai puțin atractive... De exemplu, nu refuz niciodată un bărbat frumos!
  Christina a chicotit și a guturat:
  - Da... Varietatea se aprinde! Sexul necesită diferite feluri de mâncare și condimente. Suntem tinere și îi iubim pe cei tineri... Ne dorim parteneri de sport cu trup musculos. Și cineva trebuie să aibă de-a face cu bărbați nu atât de frumoși. Nu poți decât să simpatizi cu aceste femei!
  Charlotte a cântat cu durere:
  - Frumusețea transformă un om în sclav... Și după moarte, crede că nu voi găsi pacea, îmi voi da sufletul diavolului pentru o noapte cu tine!
  Magda a tras în pistolul autopropulsat american "Witch" și a ciripit:
  - E păcat, ce fel de sex este al nostru în afara căsătoriei... E mai bine să lăsăm gânduri de poftă!
  Charlotte a răspuns supărată:
  - Și ai gemut de orgasme nu mai rău decât noi... Așa că nu ar trebui să crești o asistentă ipocrită.
  Pe scurt, Hitler a câștigat cu încredere. Și succesele sale au paralizat pur și simplu Statele Unite. Și în ianuarie 1945, atât New York-ul, cât și Washingtonul au căzut, iar 30 de state au capitulat complet. Și așa s-a încheiat acest război sângeros.
  În timp ce germanii au avut succes...
  Dar nu toate țările s-au supus încă celui de-al Treilea Reich. Aici este țara Soarelui Răsare cu coloniile sale răspândite. Iar fasciștii săi vor să taie capital.
  Războiul a început la 20 aprilie 1949. Și războiul merge destul de bine.
  Mai ales dacă au fete atât de frumoase.
  Iar al Treilea Reich a primit cele mai bune tancuri din lume. "Leul" pentru vremea sa a fost cel mai protejat și mai puternic tanc din armament. Dar acum au AG-50. Noul design al mașinii cântărește doar șaizeci de tone și un motor de 1800 de cai putere.
  O combinație de mobilitate, manevrabilitate, viteză și protecție din toate unghiurile. Mașină piramidală AG-50 - perfecțiunea însăși.
  Charlotte a cântat cu entuziasm:
  - Eu sunt măreția planetei, ei bine, roșu în același timp!
  Și trage tocuri goale. Fată frumoasă.
  Și Christina este, de asemenea, o fată cu abilități remarcabile. Are chiar și un glumeț în buzunar. Și și-a inventat propriul pachet de cărți. Și el știe să le arunce lasat. Războinicul are părul roșu-auriu. Și o femeie de ce ai nevoie.
  O, cât de desculți au alergat prin deșert. Foarte nisip arde călcâiele. Dar te obișnuiești repede. Și Christina a luat-o și a șuierat:
  - Între timp, deocamdată, râul curge peste pietricele!
  Mașina germană este impenetrabilă pentru Pantere și Tigri. Acesta este un sistem atât de puternic. Deși nu grele. Nici japonezii nu au stăpânit încă tancurile piramidale, iar germanii nu le-au oferit tehnologia.
  AG-50 este o mașină capabilă să realizeze multe. Proiectilele ricosează din el.
  Cristina a tras din nou folosind degetele goale de la picioare și a oftat din greu. Al treilea Reich nu a avut tancuri decente în cel de-al patruzeci și unuul an. Deci nu au putut câștiga Și iarna nu are nimic de-a face cu asta.
  Christina a luat-o și a ciripit:
  - Un tanc, există un tanc în Africa!
  Apoi fata și-a arătat limba. A fost sincer fericită de succesul ei. Iată-o, ce femeie tare.
  Părul este atât de auriu. Ca niște piese de aur prețioase.
  Aici Magda este albă și aurie, iar Christina este roșie și aurie.
  Magda a avut și ea voie să tragă. Ea a tras, a lovit un tanc japonez ușor și a șuierat:
  - Fată nebună! Și în imperiu nu există copilărie!
  Christina a tras din nou și a remarcat rațional:
  - Ficțiunea trebuie citită!
  Fetele erau foarte amuzante aici. Și și-au descoperit dinții, ceea ce este într-adevăr perle pure.
  Și în detrimentul fanteziei... Atunci Christina este un doc mare. De exemplu, recent a fost lansat un film în al Treilea Reich. Razboiul Stelelor. Există bătălii adevărate în spațiu. Și totul este atât de interesant! Filmări literalmente fenomenale.
  Eh, au reușit să înfățișeze imperiul spațial la scară mare. Luptători ai celui de-al treilea Reich împotriva insectelor. Artropodele încearcă să atace spațiul german. Măsoară aproape trei metri. Și mai mulți roboți de luptă. Dar Wehrmacht-ul este încă mai puternic. Doar imperial.
  Christina a cântat cu încântare, bătând din palme:
  - Vârtejele din Avadon sunt deasupra noastră... Vom ieși direct din casa de nebuni!
  Și cum va plesni frumusețea cu picioarele ei goale și dăltuite. Aici ea este într-adevăr întruchiparea unui vis încântător. Nu o fată, ci o adevărată credință și un extraterestru al lumilor cosmice.
  Întregul cvartet de fete este neobișnuit. Și rezervorul lor funcționează foarte energic.
  Și pe cer, avioanele disc ale celui de-al Treilea Reich adună ceva cu jeturile lor laminare. Sunt invulnerabili, dar ei înșiși pot opri avionul doar pentru a lansa o rachetă și apoi se pot acoperi din nou.
  Desigur, în al treilea Reich se dezvoltă arme mai avansate. În primul rând, laserul. Dar este dificil să faci un fascicul de mare putere. Practica a arătat că hiperboloidul este extrem de greu de recreat. Cu toate acestea, există și alte idei.
  De exemplu, un pistol cu ultrasunete! De asemenea, un gând interesant. Gertrude își dorea foarte mult să obțină o astfel de armă. M-am săturat doar de a lovi prostește. Există dorința de a realiza ceva mai mult.
  Între timp, războinicul îi conduce mașina. Decupează luptătorii din Japonia și cântă:
  - Sunt fată, știi, dragă... Frumos din toate părțile! Din partea tuturor, din toate părțile!
  Și își arată limba foarte ageră.
  Eva face și întorsături împotriva luptătorilor și a cântat:
  - Construim o lume nouă și negăm trecutul... Ne place să facem lucruri foarte rele des!
  Trebuie spus că războinicii sunt foarte ageri. Și își gestionează mașina la cel mai înalt nivel de clasă.
  Discheta este o armă foarte formidabilă. Dar japonezii nu încearcă să-l ocolească. Sunt gata să lupte. Ei trag și mor cu vitejie.
  Gertrude a exclamat cu admirație:
  - Da! Acesta este un aliat demn!
  Și cum își scutură șoldurile... Fata e deasupra. Învârte mașina, doborându-i pe japonezi.
  Și clipește din ochi, face cu ochiul așa.
  Eva a vorbit, controlând și discheta cu un joystick:
  - Liceu! Nu evita distrugerea!
  Și accelerând avionul cu disc, oprește încă o duzină de mașini. E o fată atât de strălucitoare. Și-a imaginat sex recent cu bărbați. Dar este grozav. Nu este clar de ce există femei cărora le este frică să se împerecheze? La urma urmei, este o plăcere. Și nu într-un basm să spun, să nu descrie cu pixul.
  Și cât de grozav este când sunt mai mulți bărbați deodată. Aduce mult mai multă bucurie.
  Si ce? Ea este o războinică a celui de-al Treilea Reich și au o moralitate specială, fascistă! Nu toată lumea înțelege asta! Și împerecheați-vă cu oricine doriți și, cel mai important, mai des. La urma urmei, acest lucru este bun pentru sănătate!
  Eva a luat-o și a cântat cu încântare:
  - Sunt fată... Atât de tare încât nu găsești una mai înaltă!
  Și va râde... Și cum se va strânge joystick-ul cu picioarele goale! Și el își va ghida discul mortal.
  Câțiva războinici sunt foarte eficienți.
  Deci este de înțeles că Japonia nu poate rezista... și iată o altă echipă.
  Și la parter sunt alte fete care se luptă...
  Jane, de exemplu, cu grupul ei de luptători. Ei folosesc tancul Goering-5 și pot fi loviți în lateral de japonezi.
  Armstrong oftă puternic și spune:
  - Ehma! Vara nu este iarnă! Ehma! Vai de minte!
  Și războinicul și-a arătat trompa. Mă întreb dacă supraviețuiesc expansiunii spațiale, cum vor decurge războaiele? Probabil nu la fel ca pe planeta Pământ. Va mai fi ceva?
  Jane si-a spus:
  - Cucu! Te voi marca cu stele, crede-mă!
  Și răsuciți-vă șoldurile! E o războinică atât de faimoasă! A devenit faimos pentru spațiile mari. Și o fată grozavă.
  A luat-o și a cântat chicotind:
  - Un strigăt sălbatic a tăiat amurgul, răul nu doarme, soarta nu doarme! Și spulberând somnul și gândurile, un corb sălbatic zboară la noi!
  Gringeta este un trăgător al unei familii de țărani: aproape gol, în doar chiloți, șuieră:
  - Corb negru... De ce planezi deasupra capului meu!
  Și cum își scutură sânii magnifici! Aici este baba! Atât de musculos și sănătos. Și atâția bărbați trec prin el în fiecare noapte! Cu adevărat un mare războinic! Ea i-a ucis pe rușii ticăloși, iar acum i-a luat pe japonezi. Fata furioasa. Și lovind cu picioarele goale. Are atâta frumusețe!
  Malanya împușcă în japonez cu o mitralieră și, dezvăluind dinții, spune:
  - O, iarbă de grâu, iarbă de grâu, dă-mi o sută de ruble!
  Matilda a chicotit și a întrebat cu îndoială:
  - Și cine să-ți dea o sută de ruble? Poate e mai bine să ceri lire sterline?
  Malanya clătină din cap.
  - Nu! Nimeni nu-ți va da o sută de lire! Dar rubla este mai ieftină decât este de fapt!
  Și toate cele patru fete cum să râdă. Și sunt atât de frumoase, aproape fără haine, desculțe și sexy. Ei bine, nu la asta visează bărbații?
  Jane a luat-o cu încântare și a cântat:
  - Uau, maciucă - uau!
  Și cum își plesnește bărbia cu talpa goală! Într-adevăr, o doamnă foarte temperamentală!
  Și ce figurină! Întruchiparea armoniei, mușchilor și armoniei.
  Gringetta nu este așa. Ea este mai cărnoasă, supraîncărcată cu mușchi ca un culturist. Dar este și o fată frumoasă - șoldurile ei sunt luxoase ca crupa unui cal, iar talia e subțire.
  Gringeta îi plăcea să joace cu blocuri. Îi plăcea. Este o fată atât de minunată. E greu să joci zaruri. Deși, în general, ar inventa măcar un fel de consolă de jocuri? Dar adevărata luptă este încă mult mai interesantă!
  Gringeta a luat-o și a cântat cu entuziasm:
  - Sunt o fată care răcnește tare! Și cu o voce groasă - ea cântă sincer!
  Și apoi a lovit "Tigrul" japonez. Datorită proiectilului mai străpungător, tancul german are un avantaj. Și astfel calibrul și lungimea țevii sunt aceleași.
  Adevărat, ei promit să intre în seria noilor arme. Cu butoaie mai scurte, dar cu o viteză mai mare a gurii.
  Gringeta visează să obțină o armă mai bună. Butoiul lung mai creează probleme, mai ales dacă bătălia are loc în pădure. Cu toate acestea, războinicul nu își pierde inima.
  Malanya mâzgălește pe japonezi cu o mitralieră. Se potrivește cu samurai și chinezi. Își dezvăluie dinții și ciripește:
  - Imperiul Nebun! Nimeni nu ne va opri! Nimeni nu ne va învinge!
  De asemenea, o fată cu date remarcabile. Și cum trage! Tunde cu precizie militanții imperiului soarelui răsare.
  Care au fost prietenii tăi ieri? Și acum dușmani banali! Și nu poți face nimic în privința asta!
  Matilda fluieră, scoase limba, simțindu-se ca o cobră. Păcat că e doar un simplu șofer. Iar meseria ei nu este cea mai interesantă. Suprima pe cineva. Rănește pe cineva. Dar sufletul cere altceva. Mai remarcabil!
  Matilda spune supărată:
  - Va fi un steag britanic peste toate mările!
  Jane a confirmat cu furie:
  - Deși suntem sub ocupație germană, nu vom deveni niciodată sclavi!
  Apoi și fetele sovietice luptă, recucerind cu disperare sudul Sahalinului și creasta Kuril.
  Alenka și echipa ei au ocupat un cap de pod peste râul Amur. Și erau cinci fete atacate.
  Dar aceste fete știu - dacă vrei să supraviețuiești la căldură, asigură-te că te lupți desculț și în bikini. Și poți chiar și fără sutien. Și atunci niciun diavol nu te va birui.
  Alenka aruncă o grenadă în japonez cu piciorul gol și cântă:
  - O, soarta, soarta mea, o soarta!
  Anyuța și-a aruncat și picioarele, un dar al morții, cu degetele goale și a ciripit:
  De ce ești strict cu mine?
  Fiery Alla a dat o grenadă cu călcâiul gol. Ea a răsucit semifabricatul de oțel și a ciripit:
  - Nu pot să cred că înțelegi!
  Maria a luat-o și cu degetele goale a aruncat chestia care ucide și a spus chicotind:
  - O, soarta, despartirea mea este soarta! Voi găsi un bărbat doar într-un sicriu!
  Și fata a râs...
  Matrena a dat o grămadă de grenade cu picioarele goale. A doborât un tanc japonez și a șuierat:
  - Oh, băieți... E pur și simplu rău cu voi!
  Elena oftă din greu. Și din nou a aruncat o grenadă cu piciorul gol. Martie, soarele se încălzește. Mult mai bine decât iarna. Optimismul crește.
  Desigur, dacă Japonia nu ar fi atacat URSS în al patruzeci și doi de ani, ar fi fost mai bine.
  Atunci Armata Roșie i-ar putea termina pe naziști, sau măcar să-i oprească. Și țara Soarelui Răsare a încurcat toate planurile. Și extrem de insidios.
  Elena a tras. Ea a lovit capul samuraiului și a scârțâit:
  - Noul Boy Scout!
  Și părea amuzant. Cum cad japonezii învinși. Și mulți dintre ei. Plin de chineză. Este păcat că războiul cu al Treilea Reich nu s-a oprit puțin mai devreme.
  Alenka a șoptit:
  - Sunny Georgia, Caucazul meu natal! Este un munte înalt, eu pasc oile!
  Și din nou fata cu călcâiul gol a cedat darului morții.
  Japonia, la nouă luni după începutul războiului, a fost capturată.
  Și războiul s-a încheiat... Stalin a revenit în sudul Sahalinului și creasta Kuril și o parte din Manciuria.
  Apoi a venit timpul pentru o pace durabilă. Stalin a murit... Apoi, și Hitler a murit în 1959... Dar situația de pe planeta Pământ era stabilă, puternică și prosperă. Și totul a fost foarte bine. Și omenirea a cucerit întinderile spațiului și a construit comunismul.
  
  Amiralul cecen MAKAROV
  La 7 noiembrie 1999, Akhmad Kadyrov a murit în urma unui bombardament accidental de către artileria rusă. Unul dintre acele accidente ridicole care schimbă cursul istoriei. Este posibil ca moartea accidentală a amiralului Makarov dintr-o mină rusească să fi dus la căderea dinastiei Romanov, iar sistemul social din Rusia a fost schimbat. Și apoi un accident similar îl aștepta pe Vladimir Putin. Și desigur o serie de consecințe din această cauză.
  În primul rând, teip Kadyrov a acuzat că trupele ruse au făcut-o intenționat și s-au desprins de federali. Și nu numai acest teip, ci și frații Yamadayev. Bătăliile pentru Gudermes au izbucnit din nou. Eliberarea Ceceniei, care tocmai începuse, care a mers atât de bine, s-a oprit brusc. Gudermes a ajuns în spatele trupelor rusești și în el a izbucnit un adevărat război. Drept urmare, operațiunea de încercuire a Groznîului a încetinit brusc. Și luptele au fost foarte aprige. Cecenii au încetat să-și părăsească orașele și au luptat până la moarte. Acum toată Cecenia era unită împotriva trupelor federale. Iar Occidentul, împreună cu lumea islamică, a crescut brusc presiunea. Putin s-a încăpățânat, nedorind să negocieze cu Mashadov, dar cursul războiului a devenit mult mai puțin reușit. Iar trupele ruse au suferit pierderi serioase.
  Și Occidentul și Statele Unite au impus sancțiuni. Comuniștii au profitat și ei de moment și au propus un vot de neîncredere în guvern. Apple a susținut ideea. Și Duma de Stat a adunat voturi pentru un vot. Putin, confruntat cu aceasta, a suspendat ofensiva împotriva Ceceniei. Atacurile partizanilor s-au intensificat brusc.
  Au crescut și ajutorul cecenilor... Pierderile trupelor rusești au crescut. Și așa au avut loc alegerile pentru Duma de Stat. Blocul Unității nu a triumfat. Pe de altă parte, blocul "Pentru Victorie" al comuniștilor a câștigat o victorie zdrobitoare. Pe locul doi a fost ocupat "Patria-Toată Rusia". O astfel de situație. În mod ciudat, performanța mai slabă a blocului Unitate a beneficiat Blocul Jirinovski, care a ocupat locul trei. Dar Uniunea Forțelor Dreapte s-a prezentat, nereușind slab să ia bariera de cinci procente. Apple a făcut ceva mai bine.
  În general, parlamentul a devenit și mai opozițional decât înainte. Și cel mai important, opoziția s-a dovedit a fi mai unită. OVR-ul și comuniștii și Yabloko s-au unit. Partidul Liberal Democrat și Unitatea au încercat să blocheze...
  Putin și-a scăzut oarecum ratingul. Eltsin nu a plecat încă. Deși întrebarea unui succesor este încă în aer. Alte opțiuni în afară de Putin, care avea încă un fel de rating, păreau prea riscante.
  Campania electorală a început. Ghenadi Zyuganov se află pe primul loc, urmat de Vladimir Putin, Primakov și Jirinovski, apoi Yavlinsky. Generalul Lebed nu a mers la alegerile prezidențiale. Și asta i-a oferit lui Vladimir Zhirinovsky câteva șanse pentru locul trei.
  Dar Primakov s-a scufundat. Nu este clar dacă ar trebui să candideze la președinte sau nu. Lujkov ar putea încerca și el. Și deodată și primarul Moscovei a mers înainte.
  Alegerile au fost bogate în evenimente.
  În mod neașteptat, Boris Nemțov a mers și el la președinție. Și a adăugat și intriga.
  Armata rusă din Cecenia este complet blocată. Grozny și Gudermes nu au fost luați. Și bombardamentele au dus la introducerea de sancțiuni dure împotriva Rusiei.
  Elțîn, care era încă președinte, a ordonat totuși să înceapă negocierile și să se suspende războiul. Și așa sângera deja. Și câți oameni pot fi uciși.
  Ziuganov a propus din nou un vot de neîncredere în guvern. Toate fracțiunile, chiar și Partidul Liberal Democrat, au susținut această idee. Jirinovski l-a acuzat pe Vladimir Putin de indecizie și slăbiciune. Elțin, fiind grav bolnav, nu a vrut un mare război... Și i-a ordonat pe neașteptate lui Putin să se întâlnească cu Mashadov. A ținut o întâlnire... Cecenii au cerut să revină la acordurile Khasavyutor și să retragă trupele din Cecenia. Deci nu am fost de acord cu nimic.
  Și Duma de Stat a luat din nou și a ridicat problema neîncrederii în guvern. Elțin l-a mituit pe Jirinovski acordându-i gradul de general și acordându-i o stea eroului Rusiei. LDPR nu a votat pentru neîncredere, dar opoziţia a avut totuşi suficiente voturi. Și a existat neîncredere.
  Acum Elțin a fost nevoit să-l concedieze pe Putin. Mihail Kastyanov a devenit actor. Aveam nevoie de un nou premier. Dar este dificil să găsești pe cineva care să se potrivească Dumei de Stat.
  În cele din urmă, după două săptămâni de ezitare, Elțin l-a propus pe primarul Moscovei Lujkov.
  Acest lucru, per ansamblu, i-a potrivit Dumei de Stat... Și oamenilor, de asemenea. Primarul Moscovei a devenit prim-ministru și s-a retras din cursa prezidențială.
  Și Putin și-a pierdut în cele din urmă ratingul și abia a strâns un milion de semnături.
  Apoi a jucat în favoarea lui Maxim Primakov. Vladimir Jirinovski l-a susținut și pe Primakov. Și Yavlinsky de asemenea...
  În cele din urmă, au avut loc alegerile și Ziuganov și Primakov au intrat în turul doi cu aproape același număr de voturi. Cu toate acestea, Zyuganov a avut puțin mai mult. Dar aproape toți candidații l-au susținut pe Primakov. Și l-a învins pe liderul comuniștilor în turul doi.
  Așa s-a schimbat puterea în Rusia. Chiar și Elțin a ordonat retragerea trupelor din Cecenia. Și războiul din Caucaz s-a încheiat. Apoi totul a mers ca în povestea reală.
  Primakov a urmat o economie liberală moderată. SUA au intrat în războiul din Afganistan și Irak. Prețurile petrolului au crescut. Și economia a crescut.
  Primakov a servit două mandate și a plecat în 2008, nu și-a reînnoit puterile. Si ce? Are deja șaptezeci și nouă de ani și nu este sănătos. Tronul a fost succedat de primarul Lujkov. Această cifră era mai mult sau mai puțin un compromis.
  În Cecenia, după retragerea trupelor ruse, războiul a început curând din nou între Mashadov și Shamil Basayev și Salaman Raduev. Wahhabii l-au sprijinit pe Basayev. Războiul a durat un an și jumătate. Și au fost multe distrugeri. Mashadov a pierdut și a fugit. Shamil Basayev a devenit temporar o amină. Dar Salman Raduev și Yamadayev și Kadyrov s-au ridicat împotriva lui. Și din nou războiul. Wahhabii s-au despărțit și ei. Shamil a fost ucis în 2006. Și Salman Raduev a devenit un amin pentru o vreme. Dar a fost ucis în 2008. Și în Cecenia a fost război și masacru. Primarul Moscovei, Luzhkov, a oferit asistență uneia dintre părți în schimbul întoarcerii în Rusia. Acest lucru le convenea cecenilor.
  Luzhkov a anexat Cecenia și, în ciuda problemelor economice, a câștigat cu ușurință alegerile din 2012. Totuși, atunci au apărut probleme. Fiind mai pro-occidental decât Putin, Iuri Lujkov nu a luat Crimeea din Ucraina. Ceea ce, însă, nu i-a creat probleme deosebite. Dar prețurile petrolului au scăzut în continuare. Și Lujkov dorea un nou mandat. Și a organizat un referendum. Și-a prelungit mandatul. Și cu greu a câștigat alegerile din 2016... A trecut pentru un al doilea mandat cu scandal și ciocniri. Și apoi a murit în 2019.
  Alegerile anticipate au fost competitive. Și în două runde... Sub Lujkov, prim-ministrul Deribaska și un reprezentant al Partidului Comunist au trecut în turul doi.
  Alegerile au fost câștigate în mod neașteptat de liderul inamovibil al Partidului Comunist al Federației Ruse Ghenadi Zyuganov. Totul ar fi bine, dar în 2020 coronavirusul a venit în Rusia. Dar comuniștii nu erau pregătiți pentru asta.
  Dar toate lucrurile rele ajung la sfârșit. Și Ghenadi Zyuganov a scos cumva Rusia din impas. În 2023, noi alegeri prezidențiale în Rusia. Zyuganov, desigur, nu le conduce cinstit și nu vrea să plece. În general, în Rusia, președinții sunt un bătrân. Și Elțin avea deja șaizeci de ani, iar Primakov era și mai în vârstă. Și Yuri Luzhkov a domnit până la vârsta de optzeci și trei de ani și a murit în postul său. Și Zyuganov are deja câțiva ani. A devenit președinte la vârsta de șaptezeci și cinci de ani, iar acum are șaptezeci și nouă de ani.
  Dar alegerile se desfășoară conform regulilor, când competiția este minimă, iar Zyuganov este mult mai ușor în acest sens. Mai mult, Zyuganov vrea să-l facă pe nepotul său succesorul său.
  Și din nou victoria liderului comuniștilor. Bătrân, bolnav și nu prea bine gânditor.
  Dar în 2025, rușii au zburat în sfârșit pe Lună. Cel puțin a fost o bucurie. Economia mondială este din nou în creștere și a devenit relativ stabilă.
  În Statele Unite, Joe Biden a demisionat din funcția de președinte al Statelor Unite în 2024 și a fost înlocuit de o femeie de culoare. În Ucraina, deoarece nu a existat nicio pierdere a Crimeei și a războiului din Donbass, Petro Poroșenko a petrecut toate cele două mandate. Și constituția nu i-a dat mai mult. După el, Vitali Klitschko a devenit președinte al Ucrainei.
  China este încă condusă de Xi Ze Ping. Politica este echilibrată. Cecenia, ca parte a Rusiei, a fost oarecum reconstruită. Vladimir Putin, după ce a părăsit postul de prim-ministru, a primit un post în guvern sub președintele Primakov.
  Dar i s-a dat doar postul de ministru al justiției. Putin a lucrat în această postare, înțelegându-se cu toată lumea până în 2008. Apoi s-a pensionat. Și nu se mai angajează în politică.
  Vladimir Jirinovski a preluat funcția de ministru de interne sub președintele Primakov. A lucrat până la președinția lui Lujkov. A urcat la gradul de general al armatei. Apoi s-a întors la fracțiunea LDPR. A fost o opoziție tipică de buzunar. Lujkov a fost bine cu asta. Vladimir Jirinovski a participat la toate alegerile prezidențiale din Rusia, cu excepția anului 2004, când era ministru și ar fi incomod.
  Vladimir Volfovich a făcut o carieră bună și a câștigat respectul multora.
  Grigory Yavlinsky a lucrat în guvern sub Primakov. În 2008 a fost demis. De atunci, este în opoziție, dar nu a mai putut fi ales în parlament. A avut niște premii.
  Generalul Swan în acest univers a scăpat de o moarte absurdă. Dar guvernatorul Teritoriului Krasnodar nu a putut fi ales pentru un al doilea mandat. S-a pensionat și a început să scrie memorii și ficțiune. Alexander Ivanovich s-a îndrăgostit în special de genul istoriei alternative. A devenit unul dintre cei mai populari scriitori din Rusia și a câștigat milioane. Și unele dintre romanele lui au fost filmate.
  Lebed nu a intrat în politică, avea destui bani și faimă și cel puțin capul nu l-a durut.
  Shoigu a lucrat o vreme ca ministru al situațiilor de urgență. Dar în 2003 a fost demis. Am încercat să candidez pentru guvernator și să-mi creez propriul partid. A câștigat ceva interes, dar nu a intrat în Duma de Stat. Apoi a părăsit politica pentru afaceri.
  Matvienko nu a devenit primarul Sankt Petersburgului. Dar ea a lucrat ca viceprim-ministru sub Primakov. S-a pensionat în 2008. După aceea, a intrat în afaceri cu fiul ei și nu a mai participat la politică.
  Rogozin a rămas pe margine și nu a primit niciun post. El a încercat fără succes să redevină deputat al Dumei de Stat. Dar alegerile majoritare au fost anulate, iar partidul său nu a luat bariera.
  Lukașenka a fost de mult la chemarea președinților ruși. Mai mult sau mai puțin i se potrivea lui Ziuganov. Dar totuși, un aliat nesigur s-a dovedit a fi. Și în Rusia au început să caute un înlocuitor. Au găsit un tânăr comunist și l-au promovat. Drept urmare, a izbucnit o încăierare, iar Lukașenka l-a arestat pe câștigător.
  Și Rusia a impus sancțiuni împotriva Belarusului. Și Lukașenka a părăsit OBKB și a cerut să se alăture NATO. Iată o astfel de coliziune. Lukașenka nu a fost încă admisă în NATO, dar câteva baze au fost amplasate pe teritoriul Belarusului. Așa că a devenit mai alarmant la granițele de vest.
  Lumea ca întreg a rămas cu problemele ei și nu a devenit mai bună. Totuși, este și mai rău. Gennady Zyuganov a remarcat că un cal bătrân este încă mai bun decât un măgar tânăr.
  Partidul Comunist a rămas la guvernare și chiar și-a întărit pozițiile. Filipine a primit un nou președinte, unde legendarul boxer Pakio a devenit președinte. Și aceasta este și o nouă surpriză.
  Vitali Klitschko, după Maidan, a decis totuși să revină, situația din Ucraina este încă mai calmă și a ținut încă una împotriva lui Stevenson, care a devenit campion mondial. Vitali Klitschko a devenit campion mondial pentru a patra oară repetând rezultatul de la Hollyfield și, în același timp, a intrat în istorie ca campion mondial și în același timp primar. Apoi a susținut o apărare voluntară a titlului și, de asemenea, a încheiat lupta prin knockout. Apoi și-a încheiat în sfârșit cariera, stabilind un alt record la categoria grea - câștigând cinci lupte de campionat după patruzeci de ani.
  În orice caz, Vitali Klitschko a avut mai mult succes și mai fericit în această lume.
  Wladimir Klitschko l-a învins și pe Tyson Fury. Și apoi colegul său din Ucraina într-o bătălie epică. Dar lupta cu Denotheus Wyder nu a putut fi organizată. Vladimir l-a învins în continuare pe Brown și, în cele din urmă, la patruzeci și unu de ani, a pierdut, rămânând favoritul lui Anthony Joshua, punându-și temporar capăt carierei.
  Dar apoi s-a întors în 2021 și, după ce a câștigat trei lupte, a doborât recordul lui George Foreman.
  Așa a ieșit lumea.
  
  O ALTA OPTIUNE UNDE JAPONEZII SUNT MULT MAI NOROCITOATI
  Bătălia de la Midway trebuia oricum câștigată de Japonia. Dar nu este un fapt că samuraiul va deschide un al doilea front în această variantă. Și astfel lucrurile ar fi putut să meargă puțin diferit.
  Să zicem că Stalingradul a trecut ca în istoria reală. Și nimic nu s-a schimbat. Britanicii au desfășurat operațiunea Torch fără trupe americane. Rommel este rupt. Adevărat, debarcarea în Maroc nu s-a materializat. Germanii, după ce au transferat anumite forțe din Europa, au reușit să oprească ofensiva britanică.
  Montgomery a dat peste o rezistență încăpățânată și s-a oprit. Germanii au ținut linia de ceva timp. Apoi au început să transfere forțe suplimentare în Africa. Rommel a lansat un contraatac, presându-i ușor pe britanici, dar Montgomery s-a retras pe o linie defensivă în Libia. Fața s-a stabilizat.
  În iulie al celui de-al patruzeci și treilea an, naziștii au încercat să spargă apărarea sovietică de pe Bulge Kursk. De când japonezii au capturat Insulele Hawaii, americanii aproape că au oprit raidurile aeriene asupra orașelor și fabricilor germane. Acest lucru a permis germanilor să mai producă câteva tancuri, în special Tigri și Pantere.
  Încă patru sute de vehicule au participat la Kursk Bulge, precum și forțe aviatice mai importante. În plus, Hitler a transferat încă șase divizii de infanterie din Franța și a scos unele dintre armele de pe Zidul Atlanticului.
  Acest lucru a întărit gruparea germană. Ofensiva a început aproximativ ca în istoria reală, dar din moment ce naziștii erau ceva mai puternici, au obținut un mare succes. Cu toate acestea, nu a fost posibil să se închidă inelul în jurul grupării sovietice. Deși însăși ofensiva Fritz a durat douăzeci de zile și s-a încheiat abia pe 25 iulie. Apoi unitățile sovietice au lansat o contraofensivă. Și luptele au durat mai mult.
  Germanii din Africa erau în defensivă. Nu au fost nevoiți să-și cheltuiască energia în Italia și mai multe echipamente au fost livrate pe front, așa că bombardamentul fără americani a fost de multe ori mai slab.
  Japonia a continuat să câștige. Așa că comandamentul american a făcut din ce în ce mai multe greșeli și s-au grăbit prea mult să recucerească Portul Peru. Acest lucru a condus la punctul de vedere predominant - America nu are nevoie de Europa. În semn de recunoștință pentru aceasta, submarinele germane au încetat practic să atace navele americane.
  Armata Roșie, așadar, abia până la sfârșitul lunii septembrie a luat Orel și Belgorod, suferind pierderi uriașe. Și a oprit temporar promovarea. Cu toate acestea, nu exista încă niciun motiv de panică. A urmat o toamnă ploioasă, urmată de iarnă. Și ar trebui să vină noi victorii ale Armatei Roșii. Dându-și seama de acest lucru, Hitler ia oferit lui Stalin un armistițiu. Cum ar fi, hai să luăm o pauză!
  Câți dintre băieții noștri au fost uciși în ultima bătălie? URSS și al treilea Reich au luptat timp de trei luni. Pierderile Armatei Roșii au fost mai mari decât în istoria reală, iar Wehrmacht-ul nu a fost mai puțin. Ambele părți au fost sângerate.
  Dar naziștii au crescut producția de echipamente, au putut să-și revină oarecum. Trebuie remarcat faptul că în tancuri proporția pierderilor a fost în favoarea naziștilor și, deoarece eliberarea lor s-a dovedit a fi mai mare decât în istoria reală, germanii și-au compensat pagubele. În luptele defensive, Panther s-a dovedit a fi un tanc bun. Pistolul său cu țeapă lungă și cu tragere rapidă, cu o optică excelentă pentru timpul său, a fost capabil să distrugă tancurile sovietice.
  În plus, treizeci și patru nu au pătruns în frunte Pantere, Tigri, Ferdinand și încă erau prea puține tancuri grele pentru a afecta cursul bătăliilor.
  Stalin a respins un armistițiu cu Germania. Până la sfârșitul lunii octombrie, trupele sovietice și-au reluat ofensiva împotriva Harkovului și Smolenskului. Germanii au rezistat cu încăpăţânare. Aveau o apărare puternică, mai ales în centru, și în general se așteptau la înaintarea unităților sovietice tocmai în aceste direcții.
  Destul de ciudat, dar în comparație cu istoria reală, o cantitate mai mare de echipamente, în special avioane și tancuri, le-a permis germanilor să reziste mult mai eficient. În plus, având mai multe rezerve, naziștii au acționat mai calm, nu s-au grăbit în timpul ofensivei sovietice, de-a lungul fronturilor, ci au condus rezervele mai consecvent și s-au bazat pe o apărare mai avansată și în profunzime. Câteva zeci de divizii suplimentare au fost salvate din cauza lipsei unui front italian, iar în Africa Montgomery nu se grăbea, iar germanii nu legănau barca. Intensitatea războiului cu Marea Britanie a scăzut brusc.
  Nu s-a vorbit încă despre o pace separată, dar, evident, Churchill a încetinit bombardamentul, aparent bazându-se pe faptul că URSS și cel de-al Treilea Reich s-au epuizat reciproc cât mai mult posibil.
  Eliberarea de arme din Germania și sateliți s-a dovedit a fi cu aproape o treime mai mare decât în istoria reală. Acest lucru a făcut posibilă repararea găurilor și, bazându-se pe apărări dense, să reziste relativ cu succes. Situația a fost agravată de faptul că comandamentul sovietic era în ofensivă, unde Fritz-i îi așteptau deja și a reușit să se instaleze în defensivă.
  Drept urmare, avansul în sine a fost extrem de lent și a costat pierderi mari. Războiul a început cumva să semene cu Primul Război Mondial, când apărarea s-a dovedit a fi mai puternică decât atacul, partea atacantă a pierdut mai mult și, ca urmare, linia frontului a devenit inactivă.
  Trupele sovietice au avansat în medie unul până la doi kilometri pe zi, permițând germanilor să câștige un punct de sprijin, dar noi poziții și să păstreze apărarea.
  Nu a fost posibilă intrarea în spațiul operațional.
  Harkov, însă, a fost luat la începutul lunii decembrie, după bătălii urbane aprige. Germanii au crescut producția de aviație. Focke-Wulf și ME-309 au rezistat cu succes luptătorilor sovietici mai slabi. Mai ales periculos a fost ME-309 cu șapte locații de tun și viteză mare. Și Focke-Wulf cu armură și protecție bună este o mașinărie tenace cu șase pistoale cu aer comprimat.
  Prezența vehiculelor cu astfel de arme a dus, desigur, la faptul că naziștii au câștigat un avantaj în aer. Cea mai proastă manevrabilitate a fost compensată de viteza mare în timpul unei scufundări, care a făcut posibilă evadarea la intrarea în coadă, iar armamentul puternic a făcut posibilă doborârea aeronavei de la prima apropiere. În plus, germanii au dezvoltat tactici speciale pentru lupta cu vehiculele sovietice pentru a folosi arme mai puternice și avioane germane de mare viteză.
  Cel mai nou bombardier Yu-288 s-a arătat, de asemenea, foarte bine. Această mașină este atât rapidă, cât și transportă o încărcătură mare de bombe. Focke-Wulf s-a dovedit a fi un puternic bombardier de prima linie, superior PE-2 din toate punctele de vedere.
  Până la sfârșitul lunii decembrie, trupele sovietice erau epuizate și au fost nevoite să se oprească din cauza pierderilor uriașe. În timp ce germanii încă dețineau Smolensk și o parte din malul stâng al Ucrainei. Și ceea ce este cel mai semnificativ - depozite de bauxită și elemente de aliere. Pierderile trupelor sovietice în tancuri s-au dovedit a fi atât de tangibile încât Mainstein a lansat un contraatac și a reușit chiar să recucerească Harkovul și să formeze un cazan pentru trupele sovietice. Dar în ianuarie-februarie, trupele sovietice au lansat contraatacuri și au reușit să-l recucerească pe îndelung suferintul Harkov. Dar până în martie, Armata Roșie era epuizată și a fost nevoită să suspende ofensiva.
  A fost o pauză... Ambele părți au suferit prea multe pierderi. În plus, Stalin dorea să-și completeze armata cu tancuri T-34-85 și IS-2 mai puternice și mai avansate. Adevărat, germanii au completat și cu "Panther" -2 și "Tiger" -2 mai avansate și mai puternice. Stalin a contat și pe LA-7 și Yak-3 mai avansate. Dar germanii, ca răspuns, au lansat cea mai recentă modificare a TA-152 în locul lui Focke-Wulf, iar ceea ce este deosebit de neplăcut este avionul ME-262. Ultimul avion din punct de vedere al vitezei, al blindajului și al armamentului nu avea egal. Adevărul era mai scump și consuma mai mult forța de muncă în producție.
  Dar, pe de altă parte, germanii au creat și HE-162, care este ieftin, manevrabil, relativ ușor de fabricat și, de asemenea, reactiv. Stalin nu a câștigat încă competiția tehnică. Marea Britanie a purtat războiul extrem de pasiv. Statele Unite nu au reușit încă să preia inițiativa japonezilor.
  Pe 25 iunie, după ce a acumulat forță, Armata Roșie a intrat în ofensivă în centru. La început, trupele sovietice au putut pătrunde în apărare, dar apoi s-au implicat în luptele pentru Smolensk. O greșeală tipică a generalilor roșii este de a lua orașele până la o anumită dată. Și încercați, luați un oraș bine fortificat, cu o garnizoană și apărare puternice.
  Ofensiva trupelor sovietice sa blocat când germanii au transferat forțe suplimentare și au început să contraatace. Bătăliile din nou, ca și în Primul Război Mondial, au devenit poziționale și foarte vâscoase. Hitler a dat dovadă de o prudență neobișnuită. Poate că conta pe o armă minune și pe cele mai recente evoluții tehnice și, prin urmare, nu se grăbea. Probabil că a jucat un rol și dorința de a salva sângele arian, pe care germanii îl pierduseră deja mult. Da, iar apărarea tancurilor naziste este mult mai eficientă, mai ales spargerea "Tigru" -2.
  Luptele din centru au durat până toamna târziu. Stalin a dat dovadă de încăpățânare, dorind să dezvolte succesul. Dar în acest caz, am găsit o coasă pe o piatră. Pierderile trupelor sovietice au fost enorme. Germanii, fiind echipa de apărare, au pierdut ceva mai puțin. Panther-2 s-a dovedit a fi un tanc bun. Acest vehicul era destul de bine protejat în frunte și avea un pistol excelent pentru străpungerea armurii și, în același timp, performanțe decente de condus.
  A depășit vizibil T-34-85 în ceea ce privește puterea tunului, protecția frontală și nu a fost inferior ca viteză și manevrabilitate. Chiar și pentru IS-2, mașina germană este un inamic periculos, lovind la o distanță considerabilă.
  Din cauza defecțiunilor frecvente, a armelor egale, doar a unui mic avantaj în apărare, Regele Tigru nu era în cel mai bun cont. O modificare mai grea a lui "Panther" -2 l-a prins din urmă pe "Tiger" -2 în apărare și a depășit performanța la volan. Curând, germanii au unificat producția aproape exclusiv pe "Panther" -2 cântărind cincizeci și una de tone cu un motor de 900 de cai putere.
  Acest tanc se potrivea mai mult sau mai puțin armatei. Armata Roșie nu a obținut victoria și a oprit înaintarea. A venit iarna. Germanii aveau tancuri din seria "E" și avioane cu reacție noi. A fost un schimb de lovituri. Marea Britanie a rămas pasivă, Statele Unite au început deja să obțină ceva împotriva Japoniei. Stalin, văzând că în timp ce URSS juca rolul de carne de tun, a acceptat și chiar ia oferit lui Hitler un armistițiu. De exemplu, lăsați naziștii să se întoarcă spre Occident și capitaliștii sunt în război.
  Calculul liderului a fost insidios și simplu. Hitler a fost de acord cu această întorsătură. Și acum, în luna februarie a celui de-al patruzeci și cincilea an, trupele germane au intrat în ofensivă în Libia. Și au avut succes acolo. În lupte, s-a dovedit că tancurile germane erau superioare celor engleze, iar avioanele cu reacție erau complet în afara competiției. SUA nu au intrat încă în luptă. În bătălii, rolul principal a fost jucat de Panther-2 și E-100, precum și modificarea Tiger-2 cu o turelă mică și armură mai groasă cu un motor puternic. "Churchill" englezesc nu este rău la armură, ci mai degrabă slab la armament. "Cromwell" nu trage deloc. Iar Challenger, singurul tanc în picioare, nu este în seria de masă.
  Dar cel mai important lucru este calitatea trupelor. Germanii, după ce au trecut testul focului și fierului pe frontul de est, sunt mult mai pregătiți pentru luptă decât trupele britanice. Mai ales diviziunile coloniale. Și unitățile germane au intrat în ofensivă. În martie, Egiptul a fost capturat. Și apoi germanii au intrat în Orientul Mijlociu, au capturat Irak, Kuweit și apoi Arabia Saudită.
  Lui Hitler nu i-ar deranja să meargă în India, prin Iran, dar Stalin, ale cărui trupe se aflau încă în Iran, nu a fost de acord.
  Germanii au intrat în ofensivă, înaintând prin Sudan. Și mai departe în Etiopia și Somalia. Și de acolo până la ecuator. La ofensivă au luat parte aproximativ șaptezeci de divizii ale Wehrmacht-ului. Și Marea Britanie nu avea astfel de forțe care să se opună celui de-al Treilea Reich.
  Germanii au capturat și Gibraltar. Asaltul s-a dovedit a fi trecător și aproape fulgerător. La ofensivă au participat și avioane de atac cu reacție, precum și elicoptere. Africa era în pericol de pierdere totală de către Marea Britanie.
  Dar Stalin nu este atât de simplu. Retragerea Marii Britanii din război este prea periculoasă pentru URSS. Și Armata Roșie a intrat în ofensivă în iunie 1945. Trupele germane slăbite din est nu au suportat asta și au cedat presiunii. Naziștii, incapabili să suporte, s-au rostogolit spre vest. Armata Roșie a reușit să elibereze Smolensk, Kiev și a intrat în Belarus. După ce au transferat forțe suplimentare din Africa, germanii au reușit cu mare dificultate să oprească ofensiva trupelor sovietice. Noile tancuri germane din seria E-50, care nu aveau egal, au luat parte la lupte. În plus, naziștii au dat o lovitură care distrag atenția din partea Turciei. Și Turcia însăși, sub presiunea Germaniei, a atacat Uniunea Sovietică. Astfel, situația s-a complicat din nou.
  Problema a fost că T-54 nu intrase încă în serie, iar T-34-85 era deja în mod clar depășit pe fundalul seriei E și chiar al Panther-2.
  În timpul iernii, trupele sovietice încă au lovit, dar nu au putut obține un succes semnificativ. În plus, discotecile au început să ia parte la bătălii ... Singurul lucru care a devenit mai bun a fost succesul americanilor împotriva Japoniei. În cele din urmă, yankeii au reușit să recucerească portul Peru, iar inițiativa din Oceanul Pacific a început să treacă de partea Americii.
  Dar, din păcate, ajutorul SUA ar putea fi prea târziu. În primăvara celui de-al patruzeci și șaselea an, germanii, folosind avantajul tancurilor E peste treizeci și patru, au intrat în ofensivă. Trupele sovietice, întărite de lupte, s-au împotrivit foarte încăpățânat. Armata Roșie a fost eroică și aprovizionată cu artilerie. Mai ales tunurile antitanc de 100 mm. Și săpat.
  Germanii au reușit să ia Kievul înapoi și să împingă Armata Roșie înapoi dincolo de Nipru. Dar pe această barieră de apă trupele sovietice și-au construit o apărare impenetrabilă.
  Germanii au luptat toată vara și toamna, dar nu au putut sparge trupele sovietice. Numai ei au reușit să blocheze din nou Leningradul. Dar naziștii nu au luat orașul în sine. Iarna a trecut într-un schimb de lovituri. Americanii treceau încet peste Oceanul Pacific și până acum nu au folosit arme nucleare.
  În primăvară, germanii au încercat din nou să avanseze. Au folosit rezervoarele din seria "E", cele mai noi utilaje cu o greutate de șaptezeci de tone. URSS a lansat IS-7, capabil să reziste mastodontilor. Au început să apară și tancurile medii T-54.
  Marea Britanie s-a intensificat, de asemenea, lansând o ofensivă în Africa Ecuatorială. Aici au ajutat și unitățile terestre americane. Pentru războiul din Pacific, americanii nu au avut nevoie de multe trupe și tancuri. Așa că au început să-i strângă pe naziști din Africa. Acum aliații au înțeles că nu va fi posibil să stea afară și că inamicul ar trebui zdrobit și presat. În vara și toamna, SUA și Marea Britanie au reușit să recupereze o parte semnificativă a Africii și chiar i-au alungat pe germani din Somalia și Etiopia.
  Germanii nu au putut să dezvolte o ofensivă împotriva Moscovei, blocați în bătălii de poziție. Iarna, Stalin a lovit Turcia. Armata Roșie a învins trupele otomane și a capturat Kars, Erzurum și Tanrog. Germanii au fost nevoiți să transfere forțe semnificative pentru a salva aliatul. Dar Armata Roșie, care a lovit în mod neașteptat lângă Leningrad, a câștigat o victorie majoră acolo.
  A venit anul 1948... În primăvară, germanii au încercat să avanseze din nou. Au reușit să creeze un tanc piramidal original, impenetrabil din toate unghiurile de tragere. Și cu această mașină au fost asociate mari speranțe. Promoția a început în mai. După două luni de lupte încăpățânate, naziștii s-au apropiat de Smolensk.
  Tancurile piramidale și-au arătat eficiența în luptă, dar au fost adesea aruncate în aer de mine. Germanii nu au putut lua orașul și l-au înconjurat. Dar în Africa, Aliații au obținut succese majore, alungând germanii din Egipt. Japonia a fost, de asemenea, învinsă, pierzând multe insule și Filipine. În toamnă, germanii au înaintat mai departe în est, în centru, apropiindu-se din nou de Leningrad.
  Aviația germană era încă mai puternică decât cea sovietică, mai ales ca calitate. Dar la sfârșitul anului 1948, MIG-15 a început să sosească pe front. Mașina cu reacție sovietică era inferioară celei germane ca viteză și armament, dar era mai manevrabilă. Americanii și-au îmbunătățit și performanța. În iarna lui 1949, trupele sovietice i-au împins pe germani înapoi de la Leningrad și i-au împins înapoi la Smolensk.
  Iar americanii, împreună cu britanicii, i-au alungat pe naziști din Africa. În primăvara anului 1949, Turcia s-a retras și ea din război.
  Al Treilea Reich a pierdut și controlul asupra Orientului Mijlociu. Poziția naziștilor s-a înrăutățit. Nu au îndrăznit să înainteze în est, ci au trecut la o apărare strânsă. Trupele sovietice, folosind tancuri T-54 și IS-7, au încercat să spargă apărarea Wehrmacht-ului. Dar naziștii au ținut strâns blocul. O încercare a Aliaților de a debarca în Spania s-a încheiat, de asemenea, cu un eșec. Operațiunea a fost ceva mai bună în Sicilia, unde, cu ajutorul mafiei locale, s-a obținut succesul. A trecut deja al unsprezecelea an de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.
  Toate țările sunt extrem de epuizate și extrem de obosite. Economia globală era supraîncărcată. Și toată lumea dorea să termine lupta cât mai curând posibil. Mai ales germanii și rușii extrem de slăbiți.
  Stalin ia oferit lui Hitler pace în condițiile opțiunii zero: o întoarcere la granițele anterioare și un schimb de prizonieri - totul pentru toți! Dar Führer-ul a fost de acord doar cu un armistițiu, nedorind să renunțe la teritoriul ocupat. În plus, lucrările la crearea unei bombe atomice erau deja finalizate în Germania și existau deja rachete intercontinentale.
  Statele Unite au luat în considerare utilizarea bombei atomice. Dar în timp ce le era frică să se strice în Europa. Și l-au renunțat în decembrie 1949 în Japonia. Consecințele distrugerii au fost teribile. Și un indiciu similar a fost înțeles în Germania. Fuehrer-ul s-a adresat națiunii și a sugerat să se ia în considerare problema unei lumi demne. Dar apoi s-a răzgândit... A venit noul an 1950. Trupele sovietice au lansat o nouă ofensivă pe front.
  Apărarea germanilor a fost foarte strânsă. Și aliații au înaintat prin Italia, unde a avut loc o lovitură de stat militară, și l-au îndepărtat pe Mussolini. Dar tancurile piramidale germane i-au depășit numeric pe Paton și Challenger. Americanul Paton, care nu a putut pătrunde în blindajul unui tanc german, nici măcar de aproape, a cedat deosebit de greu. Și aliații au început să sângereze.
  Da, iar discurile germane invulnerabile au provocat daune imense Statelor Unite și Marii Britanii. Deocamdată, aviația germană a menținut o superioritate calitativă față de Aliați. Încercarea de aterizare de vară în Normandia s-a încheiat cu eșec. Adevărat, la sfârșitul lunii august, după bombardamentul nuclear, Japonia a capitulat. Occidentul și-a dezlegat mâinile. Dar Statele Unite nu au îndrăznit să folosească arme nucleare, astfel încât acestea puteau fi acoperite de rachete balistice intercontinentale ale celui de-al Treilea Reich.
  Armata Roșie s-a apropiat de Nipru în centru, dar a fost și oprită. Forțele ambelor părți au fost epuizate până la limită... Și în cele din urmă, pe 25 noiembrie 1950, Truman i-a oferit lui Hitler pacea, în condiții de paritate. Adică Europa rămâne cu cel de-al treilea Reich, cu excepția Siciliei și a ceea ce a mai rămas din Italia. Stalin merge spre un compromis: granițele URSS în 1939. Adică nemții se dau puțin înapoi, renunțând la teritoriu, dar obținând niște achiziții.
  Franța, Belgia, Olanda și altele ciudate rămân sub control german, dar primesc o anumită autonomie. Adică se formează ceva de genul Uniunii Europene. Al Treilea Reich pune capăt genocidului evreilor și țiganilor, deși pot rămâne unele restricții legale asupra drepturilor lor. Relațiile comerciale sunt restabilite în totalitate. Țările se angajează să respecte suveranitatea celorlalți.
  Despăgubirile nu sunt impuse nimănui. Prizonierii sunt schimbati pentru toți.
  Stalin și Hitler erau atât de obosiți încât au acceptat o astfel de ofertă. Statele Unite au câștigat mai mult decât altele, așa că au reușit să includă China și Asia în sfera lor de influență. Și Marea Britanie, împreună cu America, au luat Africa.
  Germania a epuizat grav resursele umane. În ea, Fuhrer-ul a introdus oficial poligamia. URSS a rămas fără achiziții teritoriale primite în anul treizeci și nouă, patruzeci. Și era extrem de epuizat.
  
  
  LICITATEA SCLAVII RUSI DIN NEW YORK
  Fetele alergau, fulgerându-și tocurile goale, rotunde, roz.
  Andriana și-a amintit de acest târg la New York. I-a fost propusă, așadar, de un șef local, destul de mare, al mafiei. Este momentul potrivit, așa că mulți oameni bogați s-au adunat. Și este foarte posibil să atașați o fecioară din Rusia.
  Andriana a fost scoasă la licitație îmbrăcată în voal și în costum de baie. Pentru a nu-și dezvălui imediat farmecele.
  Ea a mers cu o oarecare trepidare. Fete în jachete de piele mergeau în dreapta și în stânga ei.
  Andriana nu s-a simțit prea confortabil cu tocuri înalte. Dar ea nu se poate descurca.
  Sala de licitații era foarte mare. Acolo s-a așezat un public numeros: atât bărbați, cât și femei, și chiar adolescenți. Erau arabi și negri, și asiatici, și albi și din Rusia...
  Ora și locul alese au fost potrivite... Dar Andriana s-a simțit stânjenită în fața câtorva mii de bărbați, femei și tineri, urma să fie dezbrăcată ca Angelica în film. Acest lucru este rușinos și umilitor! Dar, în același timp, emotionează, iar însăși umilirea provoacă o slăbire plăcută în trup.
  Este ca o sclavă medievală, care va fi dezbrăcată, iar mii de bărbați o vor privi cu priviri poftitoare... Oh ce tare!
  De dragul unor astfel de senzații tari, a meritat să mergi la licitație. Și nu fi prea trist că doar un procent din suma totală va merge la tine!
  Aici a ieșit cu tocuri înalte și cuverturi de pat. E mai înaltă decât media pentru o femeie, șase picioare, plus pantofii o fac și mai înaltă.
  Publicul se aprinde, proporțiile modelului... Părul ei este legat și va fi lăsat mai târziu.
  Se anunță începutul tranzacționării... Suma este de obicei mică, dar crește rapid.
  Aici fetele își scot primul voal și expun partea superioară a feței, lăsându-și părul minunat, de culoarea frunzelor, acoperit.
  Se vedeau fruntea înaltă bronzată, netedă a Andrianei, ochii ei de smarald-safir. Și nasul și partea inferioară a feței sunt încă acoperite ... Dar numai privirea ochilor ei expresivi, în care se citise jena, și un tremur involuntar de rușine naturală feminină, a adus publicul ...
  Prețul inițial pentru o noapte cu o virgină este de o sută de dolari!
  țipă imediat:
  - Doua sute de dolari!
  - Trei sute!
  - Patru sute!
  - Cinci sute!
  - O mie!
  Arabul în turban galben mormăi:
  - Doua mii!
  Americanul cu lanțul de aur mârâia:
  - Trei!
  Un om de afaceri din Rusia, a spus într-un bas bogat:
  - Cinci mii de dolari!
  A fost o pauză... Nu pentru că volumul acestui public părea prea mare. Nu, există oameni de afaceri din toată lumea care sunt capabili să așeze și să așeze o sută de milioane de dolari pentru un pad de Picasso sau Van Gogh. Dar vor să continue procesul de dezbracare.
  Iată fetele în măști roșii și jachete de piele, cu mâinile în mănuși medicale subțiri, își scot un alt cuvertură. Și îi deschid fetei bărbia curajoasă, gura ei stacojie, nasul ei grațios. Acum minunatul ei chip angelic este vizibil în întregime. Și un ecran uriaș din sala de licitații arată în prim-plan o față drăguță, de fetiță.
  Iar publicul urlă de admirație.
  - Zece mii de dolari!
  Exclamă americanul cu lanțul de aur!
  - Douăzeci de mii!
  Un șeic răcnește într-un turban verde cu smaralde mari.
  Un englez în frac exclamă:
  - Trei zeci de mii!
  Hindușii cu bijuterii țipăie:
  - Patruzeci!
  Un tânăr de vreo cincisprezece ani în aparență, scârțâie, mișcându-și degetele în diamante:
  - Cincizeci de mii!
  Și din nou o pauză ... Desigur, suma pentru o noapte cu o fecioară, și chiar, cel mai probabil fals, nu pare atât de mică. Acolo, mai mult decât Andriana este o fată prea mare pentru a părea nevinovată. Dar publicul este foarte bogat și capricios. Și acum în plină tocmeală, când vrea să se depășească unul pe altul.
  Dar și mai mult vreau să văd procesul de expunere în continuare. Și acum următorul văl este îndepărtat de pe umerii Andrianei, expunându-i partea superioară a sânilor și a brațelor. Bronzit, grațios, musculos. Partea superioară a sutienului este deja vizibilă, iar umerii sunt puternici și foarte sexy în același timp.
  Andriana se înfioră iar și trage vânt. Ea este din ce în ce mai goală.
  Tranzacționarea se reia din nou...
  - Saizeci de mii!
  Șeicul urlă!
  - Șaptezeci de mii!
  - Optzeci!
  Pronunțat de un american cu un lanț de aur!
  - O suta de mii!
  Un american cu un rubin imens pe piept mârâia.
  - O sută douăzeci de mii!
  Tineretul a scârțâit din nou!
  Șeicul în turban verde și smaralde urlă:
  - O sută cincizeci de mii!
  Raja hindus a explodat:
  - Două sute de mii de dolari pentru vedeta licitației!
  Și din nou a fost o pauză în această licitație. Publicul așteaptă dezvăluirea premiului și este pornit la extrem.
  Aici scot un alt voal fetei și o expun până la șolduri.
  Este vizibilă o talie subțire, o fâșie îngustă de material pe piept plin și plăci în relief ale unei prese bronzate. Acum Andriana este aproape goală până la brâu.
  Publicul literalmente răcnește.
  Un om de afaceri rus cu o barbă siberiană a bubuit:
  - Trei sute de mii!
  Șeicul în turban de smarald mârâi:
  - Patru sute de mii!
  Americanul cu Ruby a emis:
  - Cinci sute de mii!
  Tânărul cu inele cu diamante s-a văitat:
  -Sase sute de mii....
  Raja hindus a mormăit:
  - Șapte sute cincizeci de mii!
  Inca o pauza... Aici deja sumele au mers serios, dar departe de a fi ruinătoare pentru oligarhi și miliardari. Cu toate acestea, toată lumea vrea o expunere suplimentară a frumuseții. Mai ales pentru a-i vedea picioarele, o astfel de placere pentru bărbați.
  Și acum ultimul văl nu este îndepărtat din .... Și acum picioarele grațioase și musculoase sunt goale. Andriana a ramas in chiloti, un sutien in pantofi transparenti cu toc. Iar picioarele ei puternice și bronzate îi excită pe bărbați așa.
  Înainte de asta, șeicul tăcut cu părul cărunt și cu o barbă lungă a tunat:
  - Un milion de dolari!
  Și aceasta este deja o anumită limită psihologică. Publicul face zgomot...
  Tânărul spune cu glas tremurător:
  - Un milion de sute!
  Un șeic în turban cu smaralde mari fredonă:
  - Un milion două sute!
  Oligarhul rus, purtând ochelari întunecați, spune:
  - Un milion patru sute!
  American cu un rubin mare:
  - Milioane cinci sute!
  Deodată, o femeie de culoare intră în tog:
  - Milioane șapte sute!
  Șeicul într-un turban de smarald nu este inferior:
  - Un milion opt sute!
  Raja hindus tipă:
  - Doua milioane!
  O altă pauză... Sumele au devenit solide. Dar totuși, au dat mai mult pentru caii arabi. Și aici fata este doar pentru o noapte. Și deși o frumusețe colosală, dar cu greu o virgină adevărată.
  Dar oamenii vor să-i vadă părul... Și batista lui Andrian este scoasă. Și părul ei este auriu, ploaia cu frunze care îi alunecă de pe umeri. Și se împrăștie, atât de minunate, ca razele soarelui.
  Publicul este pur și simplu uluit... Și negocierile prinde viață!
  Tânărul a scârțâit:
  - Trei milioane!
  Șeicul în turban de smarald mormăi:
  - Patru milioane!
  Neagra a strigat:
  - Cinci milioane!
  A fost o scurtă pauză... Suma era deja decentă. Deși nu este încă un record pentru licitație. Dar totuși, acesta nu este un tablou Van Gogh, ci doar o noapte cu o fată. Sa fie frumos scris....
  Urmează un alt gest... De data aceasta se scoate sutienul. Andriana se aștepta la asta, dar deodată a simțit o rușine atât de groaznică încât a început să reziste... Fetele nu au putut să-i facă față. Doi stăpâni s-au rostogolit la Andriana și și-au întins brațele. Apoi sutienul a fost scos. Și sânii frumoși erau expuși. Și pielea
  fata strălucea de sudoare.
  Impulsul ei sincer de modestie și rezistență a provocat foarte mult publicul. Mulți credeau că aceasta este o virgină adevărată, iar acest lucru era chiar mai incitant decât chiar și mugurii roz ai pieptului.
  Înainte de asta, șeicul tăcut într-un turban împânzit cu diamante mârâia:
  - Șapte milioane!
  Neagra a scârțâit:
  - Opt milioane!
  Americanul cu rubin a lătrat:
  - Nouă milioane!
  Oligarhul rus a lătrat:
  - Zece!
  Șeicul cu turbanul împânzit cu diamante urlă:
  - Cincisprezece!
  Sala bâzâia... Asta e deja mai grav... Totuși, o astfel de fată care este ținută de mâinile unor bărbați mari ca să nu-și acopere pieptul. Cat de tare e asta. Una peste alta, minunat și emoționant. Andriana este cu adevărat, foarte jenată și se simte foarte rușinată. Și în același timp incitant și plăcut. ȘI
  Cât de mult este prețuită!
  Este minunat!
  Și acum slujitoarele o țin în brațe, scoțând ultima cârpă - chiloți... Și acum doar pantofii transparente rămân pe Andrian.
  Și ea se zvâcnește și își trage mâna din ghearea ambalului, acoperind sânul lui Venus. El deja cu cele două labe groase îi ia mâna și o expune.
  Chipul Andrianei este cu adevărat supărat și îi este foarte rușine. Vopsea densă stacojie a inundat botul și acest lucru transformă publicul și mai mult!
  Miliardarul negru exclamă:
  - Douăzeci de milioane!
  Șeicul în diamante strigă:
  - Treizeci!
  Americanul cu rubin urlă:
  - Patruzeci!
  Și raja hindusă spune:
  - Cincizeci de milioane!
  Șeicul cu diamante răcnește:
  - Saizeci!
  Un miliardar negru într-o jachetă de piele strigă:
  - Șaptezeci!
  Oligarhul rus în ochelari întunecați exclamă:
  - Optzeci de milioane!
  Tânărul țipă deodată:
  - Nouăzeci!
  Ei suiera la el. Exclamații, și ai atât de mult cățeluș!
  Miliardarul negru în jachetă de piele a mormăit:
  - O sută de milioane!
  A fost o pauză... Aceasta este deja o sumă cu adevărat colosală. Da, doar pentru o fecioară din Rusia. Nu este prea mult? Cât de mult să plătești pentru o singură noapte? Da, poți cumpăra un milion de prostituate cu experiență pentru acea sumă.
  Nu sunt prea ocupati...
  Kush-ul era deja suficient, iar licitatorul și-a ridicat ciocănul și a început să scande:
  - De o sută de milioane de dolari de ori... O sută de milioane de dolari doi....
  Andriana se înfioră. Ei bine, trebuie să-și petreacă noaptea și un afro-american relativ tânăr. Dar va pune un milion de dolari în buzunar! Destul de decent! Există speranță că el este un exemplu de suflete, și poate chiar o plăcere!
  Andriana s-a simțit entuziasmată, iar în mintea ei și-a imaginat deja o noapte furtunoasă cu un negru frumos și foarte bogat.
  Dar apoi fata în jachete de piele a dat un semnal... Și i-au smuls pantofii cu mișcări ascuțite. Au scos ultima parte a toaletei, făcându-l pe Andrian nu numai gol, ci și desculț.
  Iar picioarele ei fără pantofi sunt atât de grațioase și atingătoare, iar tocurile ei sunt rotunde, roz.
  De obicei, la astfel de licitații, fetele au până la final pantofi cu toc înalt. Dar Andriana, foarte sexy, și cu o grație și o perfecțiune neobișnuită a liniei piciorului și tălpii. Și e atât de adorabilă desculță. Mai ales când a fost afișat de aproape pe ecran...
  Și oligarhul rus a mârâit:
  - O sută douăzeci de milioane!
  Negrul urlă:
  - O sută cincizeci!
  Un șeic arab într-un turban împânzit cu diamante a mormăit:
  - Două sute de milioane!
  A fost o pauză tensionată...
  Licitatorul a ridicat ciocănul și a mormăit:
  - De două sute de milioane de ori... De două sute de milioane două...
  Andriana și-a scuturat picioarele goale și miliardarul negru a mormăit:
  - Două sute cincizeci de milioane!
  Miliardarul rus, fără a ceda, a scapat:
  - Trei sute de milioane!
  Sheikh cu diamante a strigat:
  - Patru sute de milioane!
  Deși mulți aveau averi mai mari, dar a pune imediat o astfel de sumă în numerar este ruină. Și poate deranja producția.
  Licitatorul ridică ciocanul și începu să spună, cât se poate de încet:
  - De patru sute de milioane de ori, patru sute de milioane două... Patru sute de milioane trei... și ciocanul lui tresări nesigur.
  - Un miliard de dolari!
  Am auzit pe cineva scârțâind!
  Și toată lumea s-a întors... Era un japonez cu ochelari întunecați, acoperindu-i jumătate din față. Avea emblema mafiei - Yakuza!
  Toată lumea a înghețat - un miliard întreg!
  Licitatorul a ridicat ciocănul și a avertizat:
  - Fata ți se dă doar pentru o noapte! Poți face orice cu el, doar nu ucizi sau mutilați serios!
  Japonezii dădu din cap.
  - Nu voi strica!
  Și ciocanul s-a ridicat, cuvintele s-au revărsat:
  - De un miliard de ori! Un miliard doi! Un miliard trei! Vândut Lordului Yamamoto!
  Andriana a fost eliberată. Și ea complet goală și desculță s-a dus la cutie, unde șeful mafiei japoneze stătea înconjurat de paznici. Andriana a simțit o teamă puternică și, în același timp, emoție. Pentru un miliard de dolari, va trebui să facă ceva neobișnuit și asta e tare! Pe de altă parte, ea a devenit mai bogată cu zece milioane de dolari, ceea ce este grozav!
  Ce minunat a ieșit totul, iar noi aventuri o așteaptă.
  Yamamoto a comandat:
  - Și acum împachetează-o în cătușe, nu va avea nevoie de haine!
  Andriana a chicotit nervoasa si a raspuns:
  "Nu am nimic de pierdut decât lanțurile mele!"
  
  APĂRAREA RYAZANULUI ȘI ATERIZAREA POPADATSEV
  Thomas Lincoln, fluturând săbiile și tăindu-i pe mongolo-tătarii care îi împingeau, a cântat:
  - Nu doar o sabie, nu doar un bici! Dar coroana are nevoie de minciuni! La urma urmei, fără ea, și două minute - nu sta pe tron!
  Băiatul terminator a condus o moară de vânt cu săbiile sale, tăind pe mongolii care urcau pe zidurile din Ryazan și a continuat să cânte:
  - Uneori un asistent în toate,
  Uneori doare cu pricepere...
  Și o numim sfântă
  Și spuneți-o ticălos!
  Maria Kovaleva și Yuliana Konovalova, aceste fete frumoase și foarte musculoase, care dărâmau tătarii apăsați, au ridicat:
  - Minciunile nu sunt lipsite de motiv în toate regatele,
  Iubită în orice moment...
  Minciunile sunt frumoase atunci când sunt utile
  Și groaznic când este dăunător!
  Tom, băiatul ăsta frumos și musculos, lovindu-l pe nukerii apăsați, ciripit:
  - Fie ca imperiul nostru să fie în glorie!
  Maria Kovaleva, tăind pe mongolii stabiliți, a confirmat:
  - Să fie în glorie!
  Iar fata și-a aruncat degetele goale, cu o putere mortală, o grenadă de rumeguș devastatoare.
  Yuliana Konovalova, trecând prin tătarii atacatori, a răcnit și ea din răsputeri:
  - Pentru Patria și Stalin!
  Și un picior gol, cizelat, ca un dar ucigaș al morții, sfâșiind rati mongol.
  Fetele se luptă, sincer, disperat și îndrăzneț. Și tăiați serios inamicii.
  Deși hoarda lui Batu Khan pare nenumărate. Patru sute de mii de cavalerie urcă la asalt. Conform vremurilor secolului al XIII-lea - o armată nenumărate.
  Dar au fost întâmpinați de o forță de debarcare a popadenilor, condusă de Dumnezeul Atotputernic Creatorul, Thomas Lincoln.
  Echipajul tancului Gerdei intră deja în luptă. Fata terminator este chiar aici.
  Patru frumuseți pe un tanc AG-100 cu trei tunuri și douăsprezece mitraliere.
  Ei provin dintr-un joc, univers alternativ, creat tot de băiatul demiurg Thomas Lincoln.
  Acolo, prizonier în al Treilea Reich, profesor cu psihicul schimbat, Nimbul l-a ajutat pe Hitler. Și anume, a creat o armă care funcționează pentru a controla vremea. Și au luat și au scufundat flota engleză într-o furtună. Aceasta a fost urmată de debarcarea trupelor germane în Marea Britanie.
  În timpul debarcării, naziștii și-au folosit și flota comercială. Drept urmare, zeci de divizii selectate au ajuns în Marea Britanie în august 1940. Și metropola a fost capturată în zece zile.
  Un rege englez legitim, pro-german, a fost plasat pe tron. Și s-a format un nou guvern nazist. Majoritatea coloniilor și flota Marii Britanii l-au recunoscut.
  Führer-ul a avut mari resurse sub control. Și temându-se că Statele Unite, care au un potențial economic colosal, vor rearma armata, a decis că URSS va aștepta. Și că Stalin va rămâne fidel pactului de neagresiune.
  Între timp, este mai bine să învingi America. Islanda a fost luată prima. Apoi, germanii au început să-și facă un punct de sprijin în Argentina și de acolo în Brazilia.
  Naziștii au construit în mod activ flota de submarine și de suprafață. Au folosit resursele coloniilor și ale Europei. Lucrările s-au accelerat mai ales brusc după ce Speer a devenit ministru Reich pentru armament și muniție.
  Apoi, sub conducerea sa pricepută, navele submarine au început să fie construite mult mai repede.
  Și, de asemenea, să dezvolte aviația. Noul, mai avansat Yu-188 a fost introdus rapid în serie și puterea sa a fost crescută. Focke-Wulf câștiga rapid avânt. Au fost și luptători mai avansați.
  Marsilia a devenit o stea în devenire. Acest pilot și-a câștigat faima în luptele cu avioanele americane. După ce a devenit primul pilot care a depășit o sută cincizeci de avioane, a primit: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Totuși, separarea Americii de ocean, faptul că cu toată dorința nu poți construi prea repede nave mari de suprafață, războiul a durat.
  Deși au fost construite atât portavion, cât și cuirasate.
  Și, treptat, germanii și japonezii care au deschis un al doilea front împotriva Statelor Unite, învingându-i pe americani în apropierea portului Peru, au presat imperiul vulturului.
  Germanii erau puternici. În 1943, au primit un avion de luptă ME-309 foarte puternic și un bombardier Yu-288. Care sunt mult mai puternice decât cele americane.
  Hitler a amenințat că va mătura America cu bombe.
  Desigur, în serialele au apărut tancuri: "Tigru", "Panteră", "Leu". În a doua jumătate a anului 1943, au apărut "Panther" -2, "Tiger" -2 și "Maus". Și invincibilul avion de luptă ME-262, care nu avea egal, a intrat în serie. Și Yu-488 este primul avion în serie cu patru motoare. Și TA-400 este primul bombardier cu șase motoare din lume. Și cele mai recente puști de asalt MP-44 și multe altele. Inclusiv bombardiere cu reacție "Arado". Drept urmare, germanii au capturat Canada și au atacat SUA din nord.
  Și pe celălalt flanc, au ocupat Mexicul împreună cu Japonia și au atacat America în sud.
  Și în cele din urmă, în 1944, Statele Unite au capitulat și au fost ocupate de Japonia și de al Treilea Reich.
  Gerda era foarte mândră de victoriile ei. Iar fata a zdrobit trupele mongole. Degetele ei goale au apăsat pe butoanele joystick-ului și au doborât atomii în masă.
  Charlotte l-a lovit și ea pe inamicul, apăsând butoanele cu picioarele. Și împușcând pe mongol din mitraliere. Este o fată foarte agresivă.
  Fata striga:
  - Pentru primul comunism din lume!
  Christina trage foarte precis, iar picioarele ei goale apasă atât de îndemânatic butoanele și împușcă militanții lui Batu Khan. Și exterminați adversarii cu furia sălbatică a panterelor înfometate.
  Christina strigă:
  - Pentru gloria celui de-al Treilea Reich!
  Magda conduce și focul foarte bine țintit. Ei zdrobesc armata mongolă, zdrobindu-le în chipsuri sau într-o salată sângeroasă. Și nu opri frumusețile germane.
  Au picioarele goale, iar degetele lor apasă cu îndemânare butoanele joystick-ului și lovesc adversarii.
  Magda canta:
  - Africa este groaznică, da, da, da! Africa este periculoasă, da, da, da! Dar marele Reich, ni s-a spus să nu mergem în derivă! Toti suntem mongoli... cosi ca o coasa! Succes fetelor - chiar dacă este desculță!
  Fetele sunt foarte frumoase și în mod special bat armata lui Batu Khan.
  Tom Lincoln a tăiat, iar săbiile lui s-au prelungit cu zeci de metri, tăindu-i pe mongoli ca un brici săpunat.
  Băiatul a cântat:
  - O să mătur pe toată lumea,
  Voi mătura pe toată lumea!
  Așteptăm succesul
  La curățenie!
  Și picioarele goale ale băiatului vor arunca și un bob de mazăre cu puterea anihilării.
  Și îi vor împrăștia pe mongoli în toate direcțiile. Și distrugerea este masivă.
  Maria Kovaleva îi făcu cu ochiul băiatului demiurg. Ea și-a aruncat degetele goale, un cadou criminal al morții, și i-a zdrobit pe soldații mongoli.
  Maria a postat pe Twitter:
  - Pentru spațiu și comunism!
  Yuliana Konovalova a mârâit, cu călcâiul gol cedând în fața darului morții:
  - Pentru măreția Patriei noastre!
  Și acum fetele încă bat din buric cu fulgere de luptă. Frumuseți care luptă - nu spune nimic!
  Gerda trage și dintr-un tanc din seria AG. Când SUA au capitulat, Adolf Hitler a vrut să atace URSS. Dar Japonia a început să facă pretenții împotriva celui de-al Treilea Reich.
  Și Hitler la 20 aprilie 1946 a început un război cu samuraii. Și și-a aruncat în luptă noile tancuri din seria "E". Și să zdrobim trupele japoneze, ca iarba de coasă.
  Stalin a decis, de asemenea, să nu stea pe loc. Și s-a oferit să deschidă un front împotriva țării Soarelui Răsare.
  Hitler a fost de acord, dar cu condiția ca URSS să primească înapoi doar sudul Sahalin, Insulele Kurile și Port Arthur cu Manciuria. Și nu mai mult decât atât.
  Stalin a fost de acord cu asta. Și-a extins deja teritoriul. Cât despre profesorul nebun, el i-a ajutat pe naziști la crearea farfuriilor zburătoare. Și aceste mașini se mișcau la zece viteze sonice și trăgeau cu lasere.
  Principalul tanc german a fost E-50. Greutatea lui era de șaptezeci de tone. Armura frontală este de 250 mm, armura laterală este de 170 mm, iar pistolul este de 105 mm cu o lungime a țevii de 100 EL. Și acesta este un rezervor foarte productiv. Cu un motor de 1500 de cai putere - destul de agil.
  Și, desigur, japonezii nu. Și nu sunt capabili să-i oprească pe naziști.
  Și există o mare ofensivă a trupelor fasciste. Pe toate fronturile în același timp.
  Trupele lui Stalin înaintează și ele. Dar aviația lor a rămas puțin în urmă. Nu există avioane. Și Japonia are deja astfel de avioane. Dar tancurile sovietice sunt relativ bune. Și nu fără succes se luptă.
  Deși seria KV este depășită. Ises mai perfectă a apărut în al patruzeci și cincilea an. Așa este familia. Dar nici până acum nu există prea multe astfel de tancuri.
  Ultimul T-34-85, care a început să fie produs din anul patruzeci și patru. Și a devenit principalul tanc din armata URSS.
  Trupele sovietice au lansat o ofensivă și i-au presat pe japonezi.
  Hitler a remarcat:
  - Ursul rus a primit un bulgăre de zahăr!
  Guderian a întrebat:
  - Și ce vom face cu el?
  Fuhrer-ul a răspuns:
  - Dulce pentru o gustare!
  Deja în primele trei luni de luptă, imperiul japonez a pierdut aproape jumătate din posesiunile sale. Samuraii aveau o armată mare, dar erau prea inferiori în calitatea tehnologiei.
  Bătăliile au arătat că chiar și T-34-85 sovietic este mai puternic decât mașina japoneză de masă. Și asta e rău pentru samurai.
  Și nu există nicio recepție împotriva farfuriilor zburătoare. Datorită jetului laminar puternic, sunt aproape imposibil de doborât.
  Și ei înșiși ard cu lasere, raze de căldură și ultrasunete. Așa că încearcă să le depășești.
  În plus, al Treilea Reich are avioane cu reacție la înălțimea sa și submarine alimentate cu peroxid de hidrogen și multe altele.
  Există chiar și rezervoare subterane. Și aceasta este o armă împotriva căreia - capacul! Toate bateriile japoneze zboară deodată și sunt aruncate în vârf. În plus, control asupra vremii, când furtunile scufundă literalmente toate navele samurailor. Nu, japonezii au avut de-a face cu un inamic foarte periculos.
  Trei luni mai târziu, japonezii au fost și ei alungați din Manciuria. Cel mai încăpățânat a fost asaltul asupra Port Arthur de către armata sovietică. În lupte, a sosit un tanc experimental IS-7, cântărind șaptezeci și opt de tone și înarmat cu opt mitraliere și un tun de 130 de milimetri. Și această mașină a distrus bateriile japoneze și tunurile autopropulsate.
  Alenka însăși a fost o mare războinică. Și pe IS-7 a luptat cu samuraii pentru Port Arthur. Recucerirea unui oraș care a aparținut cândva Rusiei țariste. Și ar trebui returnat.
  O împușcătură puternică de la o armă și imediat trei tunuri japoneze au fost răsturnate de cărucioare.
  Dar acum Atotputernicul demiurg a trimis-o pe Alenka să lupte cu hoarda mongolo-tătară. Și războinicii sunt acum pe IS-12 al unui model mai avansat și mai puternic, cu zece mitraliere și 152 mm și o armă destul de rapidă. Și fetele lovesc din acest tanc folosind joystick-uri.
  Anyuta apăsă butonul cu degetele goale de la picioare. Un proiectil cu fragmentare puternic exploziv a zburat din pistol. Și cum să cadă peste mulțimea mongolilor. Imediat sute și jumătate de nukeri au fost sfâșiați și infirmi.
  Apoi Allah a tras. Aceasta este o fată frumoasă cu părul roșu, trasă din mitraliere. Și cum a început să dea jos rândurile tătarilor.
  Iar roșcata a guturat:
  - Și primul dezgheț, într-un vis îl văd pe Stalin...
  Maria i-a bătut și ea pe dușmani, apăsând butoanele cu degetele goale de la picioare și gălăgindu-și, dezvăluind dinții:
  - Și plină de cadavre, draga mea Rusia!
  Olympia, această fată eroică a condus un tanc, dându-le mongolilor un vehicul de o sută de tone cu șenile largi.
  Fata a cântat:
  - Pentru Patria Mamă spre gloria Rusiei!
  Alenka își apăsă degetele goale pe butoanele joystick-ului, lovi cu pumnul în inamic. Ea a spulberat o mulțime de bombe nucleare și a răcnit:
  - Patria noastră este URSS!
  Olimpia, zdrobind o grămadă de cai și soldați mongoli, a fost de acord:
  Nu există mai frumoasă Patrie-Mamă-Rusia,
  Luptă pentru ea și nu-ți fie frică...
  În univers, nu există țară mai frumoasă -
  Întregul univers este o torță de lumină Rus!
  Cinci războinici în bikini au dat dovadă de o forță reală și irezistibilă. ȘI
  Aceste fete sunt pur și simplu uimitoare!
  Au început să distrugă armata mongolă. Și pistolul funcționează și funcționează...
  Și Gerda are trei pistoale pe AG-100. Și sunt patru fete pe tanc și douăsprezece mitraliere. Și ei îi doboare pe mongoli-tătari și mai eficient și mai rapid.
  Gerda a fost o războinică din Atotputernicul. Și ceea ce pur și simplu nu a experimentat. Ea a participat și la tortură. Îi plăcea mai ales să tortureze băieții. Au torturat adolescenți drăguți, în general, atât de mult încât li se învârteau capetele.
  Dar asta e altă poveste. Mai ales când au prăjit pionierilor tocuri goi, rotunzi, pentru copii. Și literalmente au urlit de durere.
  Japonia a rezistat timp de zece luni și jumătate înainte de a se prăbuși sub șanse copleșitoare.
  Gerda l-a forțat pe Împăratul Țării Soarelui Răsare să îngenuncheze și să-i sărute piciorul gol. Mikado-ul a sărutat apoi și picioarele goale ale lui Charlotte. Urmează călcâiele goale ale Christinei. Și în sfârșit, talpa goală și grațioasă a Magdei cu părul auriu.
  Fete atât de frumoase, încât împăratul personal le-a sărutat și le-a lins picioarele goale, grațioase și musculoase.
  Acum împușcau rati mongol din tunuri și nu dădeau inamicului nici cea mai mică milă. Războinicii de aici sunt pur și simplu geniali.
  Și obuze de fragmentare foarte explozive, așa că sparg toți acești locuitori ai stepei. Și exterminați-i fără nici cea mai mică milă și îndoială.
  Gerda a cântat:
  - Va fi o epocă a comunismului, în ariană!
  Și făcu cu ochiul!
  Și aici este echipajul lui Elizabeth. Fetele au luptat pe un tanc experimental T-54. Și s-au luptat cu japonezii. Tancurile japoneze nu sunt foarte bune. Cel mai puternic dintre ei este copiat din Pantera. Această mașină este cu siguranță depășită.
  Dar în acest caz, Panther practic nu ia T-54 în frunte. Dar poate sparge placa. Și asta impune o tactică specială. Doar tunurile japoneze autopropulsate cu un tun EL de 88 mm 71 și un tun de 150 mm sunt periculoase pentru blindajul frontal al unui tanc sovietic.
  Elizaveta, trăgând cu un tun de 100 de milimetri, a străpuns un tanc japonez de la mare distanță și a ciripit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Elena a tras și ea. Ea a lovit o mașină japoneză și a scârțâit:
  Vom stăpâni această lume!
  Ekaterina s-a lovit folosind picioarele goale, cizelate și a remarcat:
  - Pentru noi realizări ale comunismului!
  Războinicii sunt de top.
  Yephrasinya a luat-o și a bătut-o și ea, de data aceasta cu mitraliere, și a răgușit:
  - Pentru lumea mea spațială!
  Și cu călcâiul gol, cum să apăsați. Și un proiectil mortal va zbura împotriva japonezilor.
  Nu, acestea sunt fete care nu vor dezamăgi nicio armată.
  Japonia a fost învinsă.
  Și acum războinicii s-au mutat la un tanc T-64 mai avansat și îi bat pe soldații mongoli din el.
  Iar pistolul tancului sovietic bate așa rândurile fasciștilor. Și obuzele sunt trase una după alta.
  Elena a tras cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a remarcat zâmbind, dezvăluind dinții:
  - E foarte frumos, așa se învinge dușmanii!
  Nu opri fetele. Și mitralierele varsă gloanțe ca grindina. Și mongolii sunt îngrămădiți în movile. Și masa de corpuri mongole ucise și mutilate.
  O masă uriașă de războinici uciși din armata lui Batu Khan. Așa s-au despărțit fetele.
  remarcă Ekaterina, făcându-le cu ochiul prietenilor ei. Și a tăiat linia mongolilor cu o explozie de mitralieră:
  Vom domni pentru totdeauna!
  Elizabeth witty a remarcat:
  - Aceasta este puterea noastră va fi atât de cool!
  Fata a început să apese butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare și să zdrobească regimentele tătare fără milă sau probleme. Și războinicul nu este mai cool.
  Carapacea lor a fost cea care l-a făcut bucăți de sânge pe Guyuk Khan. Și atunci tătarii nu păreau suficient.
  Și din carapacea pe care a adus-o Gerda, a fost rupt și Khan Burundai. Era cunoscut pentru că a violat-o pe Prințesa Vladimirskaya după ce aceasta a fost capturată. Da, acesta este un han poftitor.
  Și acum fata lui nemțoaică a fost ruptă în bucăți.
  Și acum Thomas Lincoln luptă ca un monstru adevărat și îi tăie pe mongoli.
  Băiatul își învârte săbiile ca pe elice. Și stivuiește o mulțime de adversari în stive. Și face ca un brici care taie barba. Și un băiat atât de Atotputernic strălucitor.
  Așa că și Maria Kovalev și-a luat degetele goale și a lansat un criminal și zdrobitor.
  Și mongolii sunt împinși în sicriu.
  Maria este o blonda miere, foarte frumoasa si musculosa. A trebuit deja să îndeplinească misiuni de luptă, este o fată uimitoare.
  Războinicul cântă cu glasul ei:
  - Slavă erei comunismului, să zdrobim jugul fascismului!
  Yuliana Konovalova luptă și ea ca un monstru din iad. Și acum degetele ei goale trimit o grenadă mortală. Care va lua și va sfâșia o mulțime de soldați tătari.
  Războinicul a guturat:
  - Pentru puterea ideilor comuniste!
  Și Maria, de asemenea, cu călcâiul gol va arunca o pungă criminală de rumeguș...
  Și masa mongolilor a fost sfâșiată.
  Războinicii de aici sunt la maxim... Dar au apărut și noi frumuseți.
  În acest caz, sunt Eva și Gertrude. Au apărut pe o farfurie zburătoare provocată de Thomas Lincoln, băiatul demiurg. Și fetele astea tocmai au luat-o și cum i-au pălmuit pe tătari cu lasere. Da, armele laser din cel de-al Treilea Reich sunt pe vârf. Au ars literalmente soldații japonezi.
  Eve, această frumoasă blondă, și-a apăsat degetele goale pe butoanele joystick-ului. Ea a ars un întreg regiment mongol și a guturat din răsputeri, dezvăluind dinții:
  - Pentru sfanta Prusia!
  Gertrude și-a apăsat, de asemenea, degetele goale pe butonul joystick-ului și a întrerupt o mulțime de nukeri, răcnind:
  - Puterea mea asupra lumii!
  Și fetele râd. Au atâta entuziasm și foc. Acestea sunt fete din cea mai înaltă și mai sofisticată acrobație.
  Când Japonia a fost învinsă, al Treilea Reich a înghițit și a digerat țări neutre pentru o vreme și a efectuat tot mai multe și mai multe capturi.
  Dar acest lucru, desigur, nu a fost suficient pentru naziști. Și pe 5 martie 1953, Stalin a murit. Nu este nimic încă... Fuhrer-ul i-a transmis condoleanțe colegului său.
  Dar când a avut loc cel de-al 20-lea Congres în februarie 1956, dezvăluind cultul personalității, Hitler nu a tolerat-o.
  Și pe 20 aprilie 1956 a început un nou război. O încercare a naziștilor de a prelua URSS. Și Hitler are întreaga lume sub arme. Și atunci nu poți călca în picioare împotriva Wehrmacht-ului.
  Cu toate acestea, în acest univers, Creatorul este Thomas Lincoln. Și băiatul demiurg nu a permis ca URSS să fie înfrântă. A folosit un nou atu împotriva inamicului: profesorul Znayka din echipa scurtă. Și acest profesor a creat o armă specială împotriva celui de-al Treilea Reich.
  Totuși, aceasta este istoria competiției științei. În orice caz, armata URSS a fost capabilă să-i oprească pe naziști, apoi să-i învingă și să-i supună. Hitler a fost prins în cele din urmă. Și pe 9 mai 1958 au luat și au spânzurat. Așa a acționat destul de politic băiatul-zeu negru Thomas Lincoln cu principalul fascist. La fel ca în filme - răul câștigă în prima jumătate, iar apoi pierde lamentabil.
  Și acum fetele naziștilor treiera bine. Mai exact, mongolo-tătarii, dar sunt chiar mai răi decât naziștii, deoarece au masacrat orașe întregi. Și acest lucru, desigur, este foarte rău când oamenii ruși sunt uciși.
  Batu Khan vede cât de catastrofal îi scad rândurile. Trupele mongole se topesc chiar în fața ochilor noștri.
  Și iată-l pe celebrul comandant. Singurul din istorie care a reușit să cucerească Rusia, ceea ce nu a fost niciodată posibil pentru nimeni. Acest Batu Khan a început acum să fugă. Este un comandant foarte combativ.
  Dar de această dată, o forță majoră majoră este împotriva lui.
  Thomas Lincoln a cântat cu un zâmbet:
  - Și în stânga este armata noastră, iar în dreapta este armata noastră! Este bine pentru noi să luptăm cu băutura!
  Băiatul terminator a tăiat atât de furios regimentele tătare, încât l-au luat și au fugit. Ei bine, unde mergi.
  O altă echipă de fete ninja din Japonia. Băiatul Atotputernic i-a chemat și pe ei.
  O fată cu părul albastru îi va lua și îi va tăia pe mongoli cu săbii. Și apoi, cu degetele goale, va lansa un bob de mazăre cu explozibili.
  Și sparge o mulțime de nukeri. a strigat:
  - Slavă Japoniei!
  Apoi, o fată cu părul galben îi lovește pe mongoli. Le va tăia în okroshka mici și va striga:
  - În numele ideii de samurai!
  Și, cu degetele goale, va lansa și un bumerang criminal care sfâșie regimentele mongole.
  Fata cu părul roșu a zdrobit o masă de luptători de hoarde. Tăiați-l pe Menge Khan. Și cu degetele goale de la picioare, a dat drumul și o minge ascuțită care sparge totul. Și urlă:
  - Pentru lumea comunistă!
  Iar fata cu părul alb a luat și a tăiat o masă de războinici tătari. Și a ucis o mulțime de dușmani.
  Și cu călcâiul gol, ea a aruncat un pachet exploziv cu o pulbere distructivă înăuntru.
  Ea a guturat din plin plămâni:
  - Pentru lumea cu demnitate!
  Și acum bătălia este foarte sângeroasă. Și apoi războinicii s-au împrăștiat și cum au bătut inamicul.
  Și acum toți ratișii mongoli au ars deodată și au fost sfâșiați în bucăți mici.
  Și Batu Khan a rămas singur. Fetele războinice alergau spre el. L-au adus pe ghoul tătar în genunchi. Și forțați să le sărute picioarele goale.
  Comandantul șef a făcut-o cu entuziasm. La urma urmei, aici sunt fete frumoase. Și au învins o mulțime de soldați. Patru sute de mii de războinici mongolo-tătari au fost uciși.
  Asta a făcut o impresie uriașă asupra tuturor. În special soldații ruși care au fost salvați de la moarte. Și nu numai războinici, ci și femei și copii. La urma urmei, Hoarda l-ar fi masacrat pe Ryazan.
  Dar apoi Batu Khan a sărutat picioarele goale ale fetelor. Și le-a lins toate călcâiele.
  Iar războinicii săi și-au luat degetele goale picioarele, brațele și picioarele și gâtul. Și cu o smucitură ascuțită a rupt în cinci părți. Așa și-a încheiat cariera Batu Khan.
  Asta înseamnă să mergi în Rusia. Mai ales dacă băiatul demiurg de aici este împotriva ta!
  
  LA CE CONDUCE FRICĂ CHURCHILL
  Frica de amenințarea bolșevică l-a hărțuit foarte mult pe Churchill. Și i-a oferit lui Hitler o înțelegere secretă. Germanii opresc exterminarea evreilor, aliații, fără a face oficial pacea, au pus totuși frâna războiului și, în primul rând, opresc bombardarea strategică a teritoriului celui de-al treilea Reich. Și chiar vor desfășura comerț secret cu Germania.
  Führer-ul, sub presiunea cercurilor industriale ale imperiului, a fost de acord cu acest lucru. Churchill i-a convins rapid pe americani și, de asemenea, au decis să pună frâna războiului cu al Treilea Reich. Mai mult decât atât, Statele Unite au fost de bunăvoie de acord cu un târg secret și să ofere asistență URSS sub Lend-Lease doar pentru aur. Acordul a avut loc în mare secret. Dar URSS a recunoscut-o... Stalin a fost furios și a vorbit tăios.
  Dar, după Stalingrad, URSS lansase deja producția de arme și se aștepta să desprindă cel de-al Treilea Reich. Dar la începutul celui de-al patruzeci și treilea an, a fost declarat război total și producția de arme în Germania s-a mai mult decât dublu. Și încetarea bombardamentelor de la 1 aprilie 1943 a jucat un rol clar.
  Naziștii pregăteau Operațiunea Citadelă. Dar britanicii au transmis informații despre numărul de trupe sovietice. S-a dovedit că URSS, cu o apărare inginerească dezvoltată, avea un avantaj în forță.
  Hitler a decis să amâne pentru moment ofensiva și să mărească producția de echipamente. În primul rând, vânătorul ME-309, cu care Fritz și-a pus anumite speranțe. O mașină foarte puternică, cu o viteză de 740 de kilometri pe oră, și arme: șapte puncte de tragere, inclusiv trei tunuri de 30 de milimetri.
  Este clar că pentru Armata Roșie îi este greu să lupte cu o astfel de mașinărie. Cel mai comun luptător: Yak-9 este înarmat cu un tun de 20 mm și o mitralieră. Așa că încearcă să faci față unei neamțuri atât de grozave.
  Ei bine, Focke-Wulf este un luptător foarte puternic cu arme. E greu să te descurci cu asta. Și, desigur, tancuri. "Pantera" și "Tigrul" sunt mai puternice decât cele sovietice. În plus, Yu-288 este un bombardier foarte puternic. Pe care luptătorii sovietici nici nu le pot ajunge din urmă. Și avioanele cu reacție sunt, de asemenea, pe drum. Și formidabilul "Panther" -2 cu arme puternice și protecție puternică.
  Deci Operațiunea Citadelă a fost amânată. Și germanii își adună forțe.
  Cu toate acestea, Stalin nu a rezistat mult timp și la 1 august a început o ofensivă mare. Și pe direcția Oryol și Belgorod cu Harkov.
  Cu toate acestea, forțele de aici sunt în mod clar inegale.
  De asemenea, germanii s-au întărit puternic, au săpat multe tranșee. Și în apărare, Panther este un tanc bun, ca Tigerul. Bătăliile au arătat că Ferdinand, în lupte defensive, cu front sedentar, face față bine sarcinii de a distruge tancurile.
  Germanii au ținut linia. Și erau pregătiți pentru asta. Au atras forțe suplimentare din Africa și Europa. Aici au luptat trupele lui Rommel, precum și părți din diviziile străine și spaniolii. În plus, a avut loc deja un schimb de prizonieri, iar Luftwaffe a recâștigat mulți piloți. Deci apărarea a fost strânsă.
  Și nemții au o aviație puternică. Mai ales armele. Și puternic nu numai cu puterea tunurilor de avioane, ci și cu viteza și puterea așilor. Pe cer, germanii își folosesc acum aproape toate avioanele, fără a fi distrași de frontul de vest. Și asta le oferă avantaje cantitative. La Bătălia de la Kursk, starul Huffman a început să se ridice.
  Trupele sovietice nu au reușit să obțină un succes semnificativ în august și septembrie în lupte grele, avansând cu maximum zece până la cincisprezece kilometri. Luptele au durat până toamna târziu... După aceea, a fost o pauză. În noiembrie, Armata Roșie a încercat să avanseze în centru. Dar nici acolo nu a avut succes. Germanii au respins atacurile. Abia la sfârșitul lunii decembrie, când a început ofensiva în direcția Oryol, a fost posibil să se penetreze. Lupta a fost foarte aprigă. În ianuarie, germanii au reușit să respingă ofensiva de lângă Leningrad. Dar trupele sovietice au tăiat totuși marginea Oryol. Dar acolo succesul lor a fost limitat. Fritz a reușit să câștige un punct de sprijin. În plus, trupele sovietice au suferit prea multe pierderi și nu și-au putut reveni. Primavara este linistita.
  Naziștii au lansat un nou tanc "Maus" în serie. Dar adevăratul război a arătat că acest tanc este neîndemânatic. Și performanța sa de condus este scăzută. Adevărul era bine controlat de volan și era relativ acceptabil.
  "Maus" a fost protejat din toate unghiurile de tunurile antitanc, dar a fost lovit din aer. Da, și un rezervor scump... Nu s-a justificat prea mult.
  Tancurile sovietice T-34-85 și IS-2 nu erau rele. Deși ultima mașină avea o mulțime de defecte și era relativ slab protejată de fruntea turnului.
  "Panther" -2 s-a dovedit a fi destul de greu la cincizeci și trei de tone, dar cu un pistol de calibrul 88 mm 71 EL și cea mai bună armură, în special pe frunte. Un motor mai puternic de 900 de cai putere mai mult sau mai puțin a oferit mașinii performanțe bune de condus. Și și-a folosit arma ucigașă. A apărut și "Tigrul" -2, dar acest aparat era mai rău în practică.
  Germanii au încercat să avanseze în mai în direcția Kursk. Armata Roșie a înaintat în centru. Iar luptele au avut ca rezultat doar o mică schimbare în prima linie. Războiul semăna din ce în ce mai mult cu primul război mondial. Când liniile frontului au fost fixate mult timp. Și războiul a devenit o afacere nu foarte profitabilă.
  În august, Armata Roșie a încercat să avanseze, dar fără succes ... În octombrie, germanii au încercat să pătrundă, iar încercările lor au fost, de asemenea, respinse ...
  În ianuarie 1945, Armata Roșie a avansat în centru. Și în martie 1945, germanii au înaintat treizeci de kilometri spre sud și au fost opriți.
  Situația pentru Armata Roșie a devenit ceva mai complicată. Germanii au reușit să stabilească producția de avioane cu reacție și să le reducă costurile, câștigând supremația aeriană. De asemenea, au fost dezvoltate noi tancuri.
  E-10 și E-25 erau tunuri autopropulsate ușoare și foarte rapide. Tancul E-50 s-a dovedit a fi prea greu și mare pentru un tanc mediu. Dar un motor puternic, cu un boost de până la 1200 de cai putere, i-a oferit mai mult sau mai puțin viteză și performanță de condus. Și o armă de 88 de milimetri cu o lungime a țevii de 100 EL și perforatoare și cu tragere rapidă și foarte precisă.
  Și au primit E-75 foarte puternice. Cu un pistol de 128 mm și un calibru lung.
  Aceste tancuri tocmai au început să intre în serie. Dar Hitler a contat pe această tehnică. Al patruzeci și cincilea an a trecut într-un schimb de lovituri. Germanii nu aveau încă un număr mare de tancuri din seria "E" și nu puteau avansa. Nici URSS nu a putut accepta. Pe cer, avantajul naziștilor a crescut. Bombardierele cu reacție și avioanele de recunoaștere au fost deosebit de eficiente. Luptătorii s-au dovedit a fi ceva mai răi. ME-262 a avut probleme cu manevrabilitate și multă greutate. XE-162 avea avantajele greutății ușoare, ușurința în producție, dar avea nevoie de piloți foarte calificați pentru a opera. Deși Huffman a stăpânit bine. Acest as blond a adus numărul de avioane doborâte la patru sute și a primit al doilea astfel de premiu precum Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Și apoi a eliminat cinci sute de avioane deja pe XE-162. A primit un premiu special pentru aceasta: Vulturul german cu diamante. Destul de rar și prestigios acest lucru mic. În plus, Huffman a primit prima cruce de merit militar și diamante.
  Și asta e destul de onorabil.
  Iarna, Armata Roșie a încercat să avanseze, dar nu a putut depăși apărările inamice foarte crude. Tancul E-50 avea prea multe în comun cu "Tiger" -2, deși turnul era mai îngust și mai mic și un șasiu mai perfect și mai ușor. Dar locația transmisiei și a motorului a rămas tradițională. Din cauza a ceea ce întregul este de șaizeci și trei de tone. Dar apoi a apărut o modificare a rezervorului cu locația motorului și transmisiei într-un singur bloc și cutia de viteze pe motor. Și s-a dovedit că această mașină este încă mai perfectă și mai ușoară...
  În 1946, germanii aveau deja un număr mare de tancuri din seria "E" și mașini cu reacție puternice. În special, ME-262 X, care avea o viteză de 1100 de kilometri pe oră și cinci tunuri cu aer de 30 de milimetri. Și bătăliile erau în plină desfășurare foarte aprigă până la tensiune extremă.
  Germanii au reușit să pătrundă spre sud. Și acolo s-au dus la râul Don. Trupele sovietice s-au retras peste râu, dar au reușit să reziste.
  Luptele au durat până iarnă și Fritz a încetinit...
  A venit anul 1947. Au apărut tancurile sovietice T-54, deși încă nu masive. Luptele sunt sângeroase și brutale. Întregul an a fost petrecut în remorcher.
  Huffman a adus numărul de mașini doborâte la o mie a primit un premiu special de gradul șase al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Germanii știau să lupte bine, dar erau destul de epuizați. A venit noul an 1948. Și, de asemenea, lupte cu perseverență demnă de o mai bună utilizare.
  Gerda, Charlotte, Kristina și Magda călăresc pe un tanc clasa U E-100. Acest vehicul este mai compact, pentru patru membri ai echipajului. Și armele sale sunt un bombardier cu reacție și un tun universal de 88 de milimetri 100 EL - un distrugător de tancuri.
  Războinicii merg și fluieră pentru ei înșiși.
  Gerda trage cu un tun lung. Lovitură în lateral de la o distanță de T-54 și ciripește:
  - Ne vom da inimile pentru patria-mamă,
  Și îl vom prăji pe Stalin și îl vom mânca!
  Charlotte și-a tras lansatorul de rachete. A acoperit buncărul sovietic și a scârțâit:
  - Suntem invincibili!
  Christina a luat-o și a mârâit, apăsând pe trăgaci cu călcâiul gol:
  - O vom lua în ambele!
  Dolbanula si pe masura si Magda. A distrus tunurile autopropulsate sovietice SU-152. Și ea a guturat:
  - Va fi timp, va veni victoria!
  Gerda a țipat în timp ce trăgea:
  - Nimeni nu ne poate opri!
  Charlotte a confirmat:
  - Dar Pasaran!
  Fiara cu părul roșu a trecut prin întreg Primul Război Mondial cu Gerda, începând din Polonia și terminând cu această ofensivă din mai. Diavolul cu părul roșu a văzut o mulțime de lucruri.
  Și gata să lupți până la capăt!
  Christina trage și ea și și-a dezvăluit dinții. Părul ei este roșu auriu. În război, fetele nu îmbătrânesc și chiar, poate, devin mai mici! Sunt atât de înverșunați și iubitori. Și-au dezvelit dinții.
  Și nici măcar o gaură în dinți.
  Magda are părul de culoarea foii de aur. Și, de asemenea, rânjind activ. Fata misto. Are o grație atât de agresivă și o energie de o mie de cai.
  Gerda, o fată cu părul alb, trage și remarcă zâmbind:
  - Sunt multe lucruri bune și urâte pe lume... Dar la naiba, de cât timp a durat acest război!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Și de fapt, al doilea război mondial durează prea mult. Toate luptele, și luptele... E chiar epuizant!
  Christina și-a mișcat piciorul gol de-a lungul armurii și a țipat:
  - Dar Marea Britanie încă nu este învinsă!
  Magda a tras în ruși și a mârâit:
  - A trebuie învins! Acesta este crezul nostru!
  Gerda șuieră, trăgând în ruși, dezvăluindu-și dinții de fildeș:
  - Avem nevoie de o victorie!
  Fucked și Charlotte, urlă:
  - Unul pentru toți, nu vom susține prețul!
  Christina, fiara cu părul roșu și auriu a țipat:
  - Nu! Să nu stăm în picioare!
  Magda își plesni buzele stacojii, ciripind:
  - Nu mergem la magazin pentru preț!
  Iar harpia cu părul auriu a tras.
  Gerda a lovit și tancurile rusești. A lovit mașina și a strigat:
  - Suntem cei mai puternici din lume!
  Charlotte a adăugat, cântând împreună:
  - Dușmanii se înmoaie toți în toaletă!
  Christina a susținut impulsul cântecului:
  - Patria nu crede în lacrimi!
  Magda a continuat cu o voce cântătoare:
  - Și le vom da în creier tuturor comuniștilor!
  Și fetele și-au făcut cu ochiul. În general, au un rezervor bun. Doar de la distanță este dificil să spargi T-54 în frunte. Dar la urma urmei, germanii au un proiectil dificil, dar cu un miez de uraniu. Și sunt mulți negri în armată. Care se luptă cu furie frenetică. Și nu toată lumea poate concura cu ei.
  Fetele sunt obișnuite să lupte desculțe. Chiar și în Polonia, erau doar într-un bikini și desculți.
  Când talpa goală intră în contact cu solul, se întinerește. Poate de aceea fetele nu îmbătrânesc! Deși timpul se scurge! Războinici, să spunem că sunt foarte eroici.
  Au făcut atâtea isprăvi, dar se luptă ca soldații obișnuiți. Și întotdeauna doar în bikini și desculț. În timpul iernii, le este chiar plăcut să bată cu picioarele goale pe năvală.
  Gerda trage și cântă:
  Vom trece prin foc și apă!
  Charlotte a tras în ruși cu bombardierul ei și a spus:
  - Slavă poporului prusac!
  Christina a tras și ea și a scârțâit:
  Vom conduce planeta!
  Magda a bătut în cuie și a confirmat:
  - Cu siguranta vom face!
  Gerda a lovit din nou proiectilul și a scârțâit:
  - Nici măcar napalmul nu ne va opri!
  Charlotte a fost de acord cu asta:
  - Și chiar și bomba atomică, de care nu ne e frică!
  Christina a tăcut și a răspuns:
  - Americanii nu au reușit să creeze o bombă atomică! Este o cacealma!
  Magda a exclamat din plin:
  - Lumea nu poate scăpa de noua ordine germană!
  Fetele s-au arătat foarte cool și imprevizibile. Și degetele lor goale sunt atât de agile și reci.
  
  Una dintre surprizele neplăcute care a întâlnit Armata Roșie a fost o farfurie zburătoare.
  Două fete Albina și Alvina zboară singure pe o astfel de farfurie zburătoare. Sunt invulnerabile datorită jetului laminar puternic. Dar ei nu pot trage singuri. Dar datorită vitezei colosale, pot depăși și izbi avioanele sovietice.
  Albina, aplecându-și discheta, remarcă:
  - Tehnologia fierului, cu siguranta necesara si foarte utila!
  Alvina a chicotit, și-a dezvăluit dinții și a șuierat:
  - Dar totul este hotărât de spirit!
  Albina a spus:
  - Cel mai mult că nici nu este tocmai spiritul de luptă!
  Ambele fete sunt blonde și în bikini. Foarte frumos și desculț. Când un războinic este fără pantofi, ea are noroc. Acum fetele sunt atât de colorate și superbe.
  Și înainte de a merge la luptă, frumusețile vor lucra cu siguranță cu limba cu perfecțiune masculină. Este atât de frumos și energizant. Femeilor războinice le place să bea dintr-un vas magic. Aceasta este o adevărată sărbătoare a cărnii pentru ei.
  Atât de bune sunt fetele.
  Alvina a doborât două MIG-15 sovietice și a postat pe Twitter:
  - Glorioasă vânătoarea noastră!
  Albina a confirmat lovitura și a emis:
  Și nu va fi niciodată ultimul!
  Alvina a doborât încă trei avioane de atac sovietice și a scârțâit:
  - Așa crezi că Dumnezeu iubește Germania?
  Albina clătină din cap cu îndoială.
  - Se pare că nu atât de mult!
  Alvina a chicotit și a întrebat din nou:
  - De ce crezi asta?
  Albina a izbit două mașini sovietice și a scârțâit:
  Războiul a durat prea mult!
  Alvina a remarcat logic:
  - Dar venim!
  Albina zâmbi și țipă:
  - Deci victoria va veni!
  Alvina a doborât patru avioane sovietice deodată, cu o manevră îndrăzneață și a scârțâit:
  - Cu siguranta va veni!
  Albina a considerat necesar să reamintească:
  - După Stalingrad, războiul nu a mers conform regulilor...
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Cu siguranță este împotriva regulilor!
  Albina scârțâi supărată:
  - Am început să pierdem!
  Alvina a scârțâit de enervare:
  - Cu siguranta am!
  Albina a mai izbit câteva vehicule sovietice și a scârțâit:
  - Nu este o problemă pentru noi?
  Alvina a doborât câteva avioane de luptă rusești și a scapat:
  Am crezut că situația este fără speranță!
  Albina zâmbi carnivoră și șuieră:
  - Ce vedem acum?
  Alvina a postat pe Twitter cu aplomb:
  - Ceva de nezdruncinat și unic!
  Albina și-a fulgerat dinții sidefați și a răspuns:
  - Faptul că al Treilea Reich învinge!
  Alvina a doborât încă două avioane de atac sovietice și a scos:
  - Chiar trebuie să câștige!
  Fetele s-au strâmbat. La un moment dat au lucrat, și oficial într-un bordel de soldați. Mulți bărbați au trecut prin ei înșiși, și nu numai rasa albă. Și le-a plăcut foarte mult. Ei bine, ce plăcut este pentru trupuri. Dar apoi curvele au fost atacate sovietic. Au fost luați prizonieri. Ei bine, hotties credeau că vor fi violate. Și iată-l pe diavolul doi!
  Le-au făcut pe curve să sape tranșee și tranșee. Și fostelor zâne de noapte nu le-a plăcut foarte mult. Așa că toți au putut să scape. Au sedus santinelele.
  Și au jurat răzbunare pe ruși.
  Și au luptat împotriva Rusiei. Acestea sunt naibii...
  Albina a aruncat mai multe mașini rusești și a mormăit:
  - Încă poţi trăi cu bărbaţi!
  Alvina a fost de acord cu asta:
  - Nici nu se poate, dar este necesar!
  Albina și-a dezvăluit dinții și a răspuns:
  - Dar totuși... E dulce să omori.
  Și fetele au doborât încă cinci mașini sovietice cu mișcarea unei dischete.
  Alvina a chicotit și a spus:
  - Și când este amar?
  Albina a doborât încă șase mașini și a răspuns:
  - Mă voi căsători după victorie! Și naște zece copii!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Și au cântat;
  Suntem cavalerii credinței fascismului,
  Să-i ștergem în praf pe luptătorii comunismului!
  Și cum râd, legănându-și munții cu vârfuri albe.
  Sfârșitul lui iunie 1949. Germanii încearcă să pătrundă până la Stalingrad. Atacă orașul Kalach. Dar cele patru fete curajoase le-au stat în cale.
  Natasha a aruncat o grenadă asupra naziștilor cu piciorul gol și a cântat:
  - Asta e corect...
  Zoya a lansat un cadou al morții cu călcâiul gol și a adăugat:
  - Dusman...
  Augustin a cedat la ceva distructiv și a scârțâit:
  - Crede...
  Svetlana a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare și a scârțâit:
  - Ce...
  Natasha a aruncat câteva lămâi cu picioarele goale și a strigat:
  - Rusă...
  Zoya a cedat și la ceva energic și mortal, scârțâind:
  - Gestionate...
  Augustin a lansat mortalul, mormăind:
  - Dusman....
  Svetlana a cedat din nou distructiv și vyaknula:
  - Pauză!
  Natasha a dat o întoarcere și a scârțâit:
  - Care...
  Zoya a tras și în străinii de culoare pe care naziștii i-au recrutat și i-a scârțâit:
  - A indrazni!
  Augustin a vorbit cu forță și furie:
  - Acea...
  Svetlana a cedat cu un rânjet de pantere:
  - ÎN...
  Natasha a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Luptă...
  Zoya a aruncat cadoul morții cu degetele goale și a mormăit:
  - Atacurile!
  Augustin a intervenit și a mormăit:
  - Inamici...
  Svetlana a dat o grămadă de grenade cu tălpile goale și cum țipă din răsputeri:
  - Bine...
  Natasha a dat în cuie explozia și a șuierat:
  - Furios...
  Zoya i-a oprit pe naziști și a scârțâit:
  - Bate!
  Augustin a tras din nou și a țipat:
  - Furios...
  Svetlana a ciripit în timp ce trăgea:
  - Bate!
  Natasha a aruncat din nou o grenadă cu piciorul ei grațios și gol, ciripind:
  - Vom distruge naziștii!
  Zoya a luat-o și a ciripit:
  - Viitorul drum spre comunism!
  Și a aruncat o lămâie cu degetele goale de la picioare.
  Augustine a luat și a împrăștiat liniile, iar picioarele ei goale au zburat cu distrugere de-a lungul Fritz:
  - Vom împărți adversarii!
  Svetlana a luat-o și a aruncat-o cu călcâiul gol, o grămadă de grenade și a scârțâit:
  Să-i zdrobim pe fasciști!
  Și cei patru au continuat să tragă și să arunce grenade. E-75 german se mișca. O mașină cu un pistol de 128 mm. Și se împușcă.
  Și fetele au aruncat grenade. A subminat naziștii. Și au tras înapoi. Au urcat înainte. Tancurile se rostogolesc din nou. Mută cel mai recent "Leopard" german -1. O mașină foarte mobilă.
  Dar fetele lui au preluat conducerea și l-au scăpat. Au rupt în bucăți o mașină mobilă cu un motor cu turbină cu gaz. Și au făcut-o în bucăți.
  Natasha a remarcat râzând:
  Ne luptăm grozav!
  Zoya a fost de acord cu asta:
  - Foarte tare!
  Augustin a remarcat cu înțelepciune:
  - O sa castigam!
  Și a lansat o grenadă antitanc cu piciorul gol. Fata puternica. Și are atât de multă inteligență.
  Svetlana a lansat, de asemenea, un cadou de moarte cu degetele de la picioarele goale și a lovit inamicul. O fată foarte agresivă, cu ochii de culoarea florilor de colț. Are atât de inteligență și un pasaj de putere!
  Natasha a dat o întoarcere și a zâmbit:
  - Pentru Sfânta Rusie!
  Zoya a tras foarte activ și a zâmbit, arătând dinții de perle:
  - Sunt un războinic de acel nivel care nu dispare!
  Augustin a tras și el. I-a tuns pe naziști și a gâlgâit:
  "Sunt un războinic cu o mare ambiție!"
  Și și-a dezvelit dinții sidefați!
  Svetlana a confirmat:
  - Ambiții foarte mari!
  Fetele se luptă de foarte mult timp. Și bineînțeles că au reușit în muncă militară. Sunt niște frumuseți absolut superbe. Minte extraordinară. Și împușcă clasa întâi.
  Natasha, trăgând, s-a gândit că dacă liderul ar fi murit, atunci fără Stalin s-ar fi format un fel de gol în sufletele oamenilor. E ca și cum a murit o persoană dragă.
  Deși acest georgian era crud. Și nu a făcut totul bine. Există chiar și o anecdotă despre asta. De ce poartă Lenin cizme și Stalin? Pentru că Vladimir Ilici a ales drumul, iar ăsta cu mustăți se grăbește înainte.
  În acest sens, Stalin nu a fost conducătorul optim. Într-adevăr, așa cum a descris-o Lenin, a fost prea nepoliticos.
  Acest bucătar pregătește doar mâncăruri picante. În ceea ce privește cruzimea, era o sabie cu două tăișuri.
  Pe de o parte, aceasta a contribuit la menținerea disciplinei și a stimulat aparatul de partid. Pe de altă parte, personalul cel mai valoros și oamenii capabili au fost eliminati. În special, după război, au pierdut un manager atât de mare ca Voznesensky. Care a avut cele mai mari servicii pentru Patria Mamă.
  Voznesensky a fost, poate, un manager ideal: nu numai dur, ci și inteligent și educat. Cel mai tânăr doctor în științe din URSS, academician, personalitate remarcabilă. Fără Voznesensky, economia rusă a mers cumva prost. Și nu-i pot învinge pe naziști.
  Natasha a aruncat cu piciorul gol o lămâie și a cântat:
  - Din cer...
  Zoya a aruncat și o grenadă cu degetele goale și a spus:
  - Asterisc...
  Augustin a lansat un dar al morții cu piciorul gol și a cântat:
  - Luminos...
  Svetlana a aruncat și o grenadă, cu ajutorul piciorului gol, și a emis:
  - Cristalină!
  Natasha a dat o întoarcere și a șuierat:
  - Eu te...
  Zoya a lansat darul morții cu degetele goale, șuierând:
  - Cântec...
  Augustin a cedat cu călcâiul gol, ceea ce aduce moartea și a scârțâit:
  - Voi cânta...
  Natashka a continuat, cântând agresiv:
  - Despre....
  Zoya a aruncat cu piciorul gol un pachet cu explozie, împrăștiind naziștii și a scârțâit:
  - Nativ...
  Augustina a dat o grămadă de grenade cu călcâiul gol, a dat afară:
  - Stalin!
  
  O LUME FRUMOSĂ ÎN CARE NU A FOST UN MARE RĂZBOI PATRIOTIC
  Hitler nu a îndrăznit să atace URSS. Astrologii i-au spus că atacul din acest patruzeci și unu de ani se va termina cu un eșec. Dar Stalin nu va lovi niciodată primul.
  Fuhrer-ul după capturarea Cretei, la sfârșitul lunii iunie 1941, a lovit Malta, folosind o mulțime de avioane. Și trupele debarcate. De data aceasta, germanii au acționat cu pricepere, au folosit un număr mare de păpuși și au reușit să captureze această bază importantă fără mari pierderi. După aceea, aterizarea și asistența lui Rommel au mers cu mai mult succes. Naziștii au transferat încă patru divizii în Africa cu o cantitate mare de echipament. Au luat Tolbuk și au lansat o ofensivă în Egipt. Și au reușit să preia controlul asupra Canalului Suez. Succesele germanilor l-au forțat și pe Franco să lase părți ale Wehrmacht-ului să plece în Gibraltar. Și căderea acestei cetăți a dus la faptul că a fost deschisă cea mai scurtă cale către Africa.
  Hitler a decis să cuprindă mai întâi continentul negru. La fel și Orientul Mijlociu și India, trecând prin Iran. În general, jumătate din cele o sută cincizeci de divizii care au fost alocate pentru războiul împotriva URSS este suficientă pentru aceasta.
  Soțul Fuhrerului a primit date de la militarii săi că la parada din 1 mai 1941, atât T-34, cât și KV-2 cu tunuri de calibrul 152 mm au trecut prin Piața Roșie. Ceea ce înseamnă că URSS este mai puternică în tancuri. Și trebuie să dezvoltați o serie întreagă de mașini grele.
  Așa că Fuhrer-ul a ordonat crearea: "Pantera", "Tigrul" -2 (au lucrat deja la obișnuitul "Tigru!"), "Leul" și "Maus" super-greu. Pentru a avea deja o menajerie puternică pentru a lovi URSS.
  Între timp, capturați toate coloniile britanice, belgiene, franceze, olandeze din Africa și Asia.
  Și folosește forța de muncă și resursele coloniei pentru a distruge Marea Britanie la pământ într-o ofensivă aeriană.
  Britanicii nu aveau practic nimic care să oprească hoardele germane. Deja în toamna celui patruzeci și unu, întregul nord al Africii a fost capturat. Și aceasta, trebuie să spun, este o ofertă foarte serioasă pentru o victorie reală pentru agresiva Wehrmacht.
  Iar iarna, naziștii au capturat întregul Orient Mijlociu și au intrat în Iran. Stalin părea să încerce să obiecteze la fața lui Molotov, dar nu a luptat pentru Iran. Germanii au capturat și bucla Niger în timpul iernii, precum și Sudanul și Etiopia.
  Japonia a atacat totuși SUA în portul Peru, iar al treilea Reich a fost forțat să intre în război cu America. În primul rând, desigur, flota de submarine. Și în același timp continuând să capteze. În primăvara anului 1942, naziștii au cucerit India și aproape toată Africa. În iunie, trupele lor au capturat și Africa de Sud, unde boeri și mulți rasiști i-au susținut pe naziști. Madagascarul a căzut și în iulie. Germanii s-au alăturat japonezilor. Astfel s-a încheiat cucerirea continentului negru. Numai Portugalia a păstrat colonii acolo. Dar Hitler i-a înaintat un ultimatum lui Salazar: fie te duci la război împotriva Marii Britanii și a Statelor Unite, fie îți luăm coloniile.
  Salazar și Franco, desigur, au ales să lupte de partea celui de-al Treilea Reich.
  Hitler a condus atacul asupra Angliei din aer și a flotei de submarine. În aviație, naziștii au primit un bombardier Yu-188 mai avansat și mai puternic, iar puternicul DO-217 a intrat în serie. ME-109 a devenit, de asemenea, mai perfect. Aparatul Focke-Wulf a intrat și el în serie cu arme de mare viteză și puternice.
  Germanii au presat Marea Britanie din ce în ce mai tare. Aveau resursele coloniilor. Toată forța de muncă nouă a fost adusă și s-au construit fabrici. Cu toate acestea, Marea Britanie și Statele Unite au produs și o mulțime de avioane. Și războiul a continuat. În 1942, Hitler a amânat debarcarea în Marea Britanie de mai multe ori și nu a avut loc niciodată. În plus, naziștii doreau să testeze modele mai avansate ale echipamentelor lor în luptele cu Anglia și SUA. În special, ME-309 și Yu-288.
  Aceste mașini sunt foarte puternice. ME-209 nu a avut succes. Și, în schimb, a fost dezvoltat un ME-309 mai avansat. Această aeronavă avea o viteză mare de 740 de kilometri pe oră și arme foarte puternice: trei tunuri de avion de 30 mm și patru mitraliere de calibrul 14 mm.
  O astfel de mașină sa dovedit imediat a fi un monstru de război. Acest avion s-a apropiat de Marsilia cu un succes deosebit. Acest as era deja un fenomen. În septembrie 1942, a doborât şaizeci şi unu de avioane, stabilind un record. Și depășind o sută cincizeci de avioane doborâte, pentru care a primit Ordinul Crucii de Cavaler al Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Și până în noul an 1943, numărul lui de avioane doborâte a ajuns la trei sute. Pentru care Hitler i-a acordat Ordinul Vulturului German cu Diamante. Iar pentru patru sute de avioane a prezentat Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  După ce a ajuns la cinci sute de avioane doborâte, Marsilia a primit Marea Cruce a Crucii de Fier. Doar Hermann Goering avea un astfel de premiu înaintea lui. După ce Marsilia a primit ME-309, colectarea contului său s-a accelerat și mai mult. După ce a ajuns la o mie de avioane doborâte până în mai 1943, Hitler i-a acordat un premiu special: Steaua Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante.
  Marea Britanie era supusă unei presiuni puternice. SUA au fost, de asemenea, strânse. Japonia a câștigat bătălia de la Midway și a capturat Insulele Hawaii. Apoi samuraii, împreună cu germanii, au capturat Australia. Și apoi au capturat Istmul Panama. Naziștii au început să se acumuleze în Argentina și Brazilia.
  În iulie 1943, depășind ezitarile, Hitler a dat voie pentru o debarcare în Marea Britanie. A mers destul de bine. În timpul aterizării, germanii au testat în lupte atât Pantera și Tigrul, cât și Leul și Ferdinand. "Panther" -2 și "Tiger" -2 și "Mouse", deși nu au avut timp să intre în serie pentru lupte. Mai ales la "Tiger" -2, din cauza greutății mari, a fost necesar un motor mai puternic de 1000 de cai putere, care a întârziat rafinarea rezervorului, ca la "Panther" -2. "Maus" a reușit să se elibereze, dar nu a ținut pasul cu aterizarea și a trecut doar testele. Dar "Tigrii" au reușit să elibereze multe. Și acest rezervor, deși nu este perfect și destul de greu, s-a dovedit a fi o mașină eficientă. Mai ales datorită armurii de înaltă calitate și acoperirii laterale relativ bune. Ceea ce l-a făcut un tanc decent de descoperire. Și tunul puternic și cu tragere rapidă a fost bun împotriva infanteriei și tancurilor și fortificațiilor. Ceva mai rău era Leul de nouăzeci de tone, care era prea greu. Adevărat, are o armă foarte puternică și distructivă. Mai ales calibrul de 150 mm, care este eficient împotriva buncărelor și buncărelor. Sturmtiger s-a arătat bine și el. Această mașină cu un bombardier a pătruns perfect în fortificații și a distrus o întreagă clădire sau buncăr dintr-o singură lovitură.
  Bătăliile au arătat pe cer puterea ME-309 și eficacitatea bombardierelor Yu-188 și Yu-288. Da, și Focke-Wulf cu patru tunuri de avioane și două mitraliere și armuri puternice nu este rău. Germanii au zdrobit Marea Britanie, iar capitulările au avut loc în numai douăsprezece zile de la debarcare - o victorie răsunătoare.
  Noi premii și titluri... Dar SUA nu a fost încă învinsă. Hitler a cucerit Islanda în septembrie. Și germanii s-au mutat de-a lungul lanțului de insule până în Canada.
  Au venit zile negre pentru America. Mai mult, nici Stalin nu a pierdut timpul. URSS a îndeplinit peste al treilea plan cincinal și, conform datelor oficiale, și-a dublat industria. Și în al patruzeci și treilea an, creșterea producției de arme a continuat. În anul patruzeci și unu, URSS a apărut în seriile KV-3 și KV-5, apoi KV-4 și KV-6 mai greu. S-a dezvoltat și aviația. După ce a devenit evident că al Treilea Reich nu va fi în război cu URSS, Stalin a dezghețat din nou în septembrie 1941 programul de construire a navelor de luptă și a navelor mari de suprafață de toate nivelurile. Și după 1943, în următorul 1944, noi nave de luptă sovietice, transporturi și chiar un portavion au căzut pe apă.
  Iar Stalin l-a invitat pe Hitler să lupte împreună cu Statele Unite. La urma urmei, Rusia are toate drepturile asupra Alaska. Hitler și Stalin s-au întâlnit în mai 1944 la Stockholm pe pământul nimănui și au negociat condiții. Fuhrer-ul era gata să cedeze Alaska URSS, dar nu mai mult. Stalin dorea o parte din California și Canada și estul Statelor Unite. După lungi dispute, au ajuns la un compromis: Alaska a Rusiei și o parte a Canadei, care este puțin populată și Hitler nu prea are nevoie de el. Și SUA este complet divizată de Germania și Japonia. În plus, URSS va primi o parte din aurul american după capitulare.
  Au fost de acord asupra faptului că... La 22 iunie 1944, URSS a declarat război Statelor Unite și a lansat o invazie a Alaska. Astfel a început un nou război. America era mai slabă decât germanii. Mai mult, noile tancuri ale naziștilor "Panther" -2, "Tiger" -2 au fost finalizate și au intrat în serie cu turele mai înguste și motoare puternice. Dar cea mai perfectă mina a fost "Leul" -2. În el, Porsche a plasat turnul în spate, iar motorul și transmisia în față într-un singur bloc, iar cutia de viteze pe motorul însuși. Din acest motiv, nu este necesar un arbore cotit, iar înălțimea carenei a scăzut. Acest lucru a făcut posibilă întărirea armurii "Leului" cu aceeași greutate de 90 de tone și a pus un motor mai puternic de 1250 de cai putere. Armura părților laterale ale "Leului" a ajuns la 170 mm, iar fruntea la 250 mm cu pante. Armele antitanc americane nu au luat un astfel de tanc frontal. Și s-a arătat bine în lupte. De asemenea, URSS avea deja un tanc T-34-85 mai avansat și mai puternic și seria KV. Isa nu a intrat încă în serie.
  Statele Unite ale Americii au fost învinse și au capitulat după o rezistență disperată fără sens pe 9 mai 1945. Și a existat o împărțire a lumii între Germania, Japonia, URSS și Italia, precum și mici sateliți.
  Hitler a devenit apoi interesat de tehnologia rachetelor și de expansiunea spațiului. Germanii au zburat pe Lună încă din 1850. Și în timpul împlinirii a șaptezeci de ani a lui Fuhrer, a început zborul mai multor nave germane către Marte. Stalin a murit câțiva ani mai târziu - deoarece nu s-a efortat prea mult în timpul războiului, corpul său era mai puțin uzat. Dar totuși, băutul, fumatul, munca de noapte nu au contribuit la longevitate. Cu toate acestea, Stalin a reușit să-l îndepărteze pe Beria, și Molotov, și Kaganovici și Hrușciov. Și în timpul sărbătoririi celei de-a șaptezeci și cinci de ani, el l-a anunțat pe Alexander Nikolaevich Shelepin drept succesorul său oficial. În august 1955, după moartea lui Stalin la vârsta de treizeci și șapte de ani, locul lui de președinte al URSS și secretar general a fost luat de acest muncitor din Komsomol, și succesorul lui Beria ca ministru de interne.
  Germania, URSS și Japonia aveau arme nucleare și aceste trei superputeri au prosperat și nu s-au luptat între ele. Doar Italia a căzut în declin și a fost capturată de germani și împreună cu coloniile. Hitler a capturat și Spania și Portugalia împreună cu coloniile sale. Și apoi ei, împreună cu Japonia, și-au făcut din restul țărilor colonii. Astfel, în anii șaizeci au rămas doar trei puteri: URSS, Germania, Japonia și coloniile lor.
  Hitler, printr-un referendum din 1959, a stabilit o monarhie și o formă ereditară de guvernare în al treilea Reich: împărat și rege al regilor. Fuhrer-ul a reușit să-l determine pe moștenitor, acesta a devenit Lupul, născut prin inseminare artificială la sfârșitul anului 1944. Și când Hitler a murit în 1963, avea deja un moștenitor adult. Așadar, Germania a rămas stabilă și prosperă chiar și după moartea lui Hitler. Shelepin a domnit foarte mult timp, timp de patruzeci de ani, și, de asemenea, a reușit să transfere postul unui succesor demn. Și în Japonia, Hirohito a condus ca în istoria reală până în 1988, iar apoi fiul său a început să conducă. Și apoi, când fiul său a îmbătrânit prea mult, și nepotul său.
  Omenirea a stăpânit toate planetele sistemului solar. Și în 2020, Germania, URSS și Japonia s-au lansat pe 9 mai cu o masă de nave spațiale în prima expediție interstelară din istoria omenirii.
  Cu cât este mai bună lumea în care Hitler nu a atacat URSS.
  
  CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND ACASĂ blestemă AMERICA
  Dar într-una dintre lumi, un vagabond a adus un blestem asupra Americii. Și yankeii au fost învinși la Midway. Apoi au pierdut Arhipelagul Hawaii. Mai mult, japonezii i-au bătut tare și practic fără să întâmpine rezistență. Stalin, probabil, ar fi fost încântat de asta, dar...
  Japonia, după ce a adunat mai mult de o sută cincizeci de divizii în Manciuria, a atacat trupele sovietice din Orientul Îndepărtat. Armata Roșie a fost nevoită să transfere de urgență forțele acolo. Și semnificativ. Din moment ce Stalin nu a vrut să dea Mongolia sub stăpânirea samurailor. Ca urmare, a fost necesar să se abandoneze contraatacurile lângă Stalingrad și în centrul pozițiilor sovietice. După înghețarea, naziștii au reușit să cuprindă Stalingradul și să se întărească pe Volga până la jumătatea lunii decembrie.
  Japonezii au avut succes și în India. Marșul lor spre Delhi i-a forțat pe britanici să abandoneze Operațiunea Torch, ceea ce a dus la o pauză în Egipt. Și Rommel chiar a zburat în vacanță. Totul a fost, după cum se spune, nu în favoarea aliaților.
  Hitler a decis totuși să declare război total. Așa că și-a pus sarcina de a forma divizii suplimentare pentru ofensivă atât în Africa, cât și pe frontul de est.
  Profitând de calmul iernii: Armata Roșie a luptat cu japonezii, naziștii au întărit gruparea lui Rommel. Și a făcut o manevră ocolitoare și a căzut dinspre sud pe armata lui Montgomery. De data aceasta, britanicii au fost prinși cu nerăbdare, deoarece germanii au schimbat criptarea, iar britanicii nu au spart-o la timp.
  Marea Britanie în februarie a fost complet învinsă. În bătălii, germanii au folosit treizeci de "Tigri" noi, care au șocat armata leului.
  După înfrângerea zdrobitoare a Angliei, germanii au intrat în Irak și au capturat și Kuweitul. Turcia a intrat și ea în război și a reușit să ocupe nordul Siriei. Rommel a creat amenințarea unei lovituri de pe flancul sudic al URSS. Dar în timp ce germanii executau capturarea Arabiei Saudite. Și întregul Orient Mijlociu a fost cucerit.
  Pe 15 mai 1943, după ce au adus noi tancuri "Panther", "Tiger", tunurile autopropulsate "Ferdinand" și T-4 modernizat, germanii s-au deplasat de-a lungul Volgăi, spre Astrakhan și Marea Caspică. Naziștii au avansat relativ cu succes. Mai mult decât atât, Japonia înainta și dinspre est și își folosea pedestria numeroasă și fanatică. Și URSS avea puține rezerve.
  O lună mai târziu, naziștii au pătruns în Marea Caspică și au tăiat Caucazul pe uscat. În același timp, Turcia a intrat în ofensivă. Trupele ei au avansat relativ cu succes. Au luat Batumi și au înconjurat Erevanul. Totul a fost excelent și de succes pentru inamicii URSS. Și America s-a prăbușit complet și în ea a izbucnit un război civil.
  Până la sfârșitul lunii iunie, germanii au capturat aproape tot Daghestanul. Și la începutul lunii iulie au început să avanseze deja în Azerbaidjan. Și Rusia a avut din ce în ce mai greu.
  În Azerbaidjan, pionierii sovietici au luptat la periferia orașului Baku.
  Detașament de băieți și fete desculți. Și s-au luptat cu eroism.
  Oleg Rybachenko, un băiat de vreo doisprezece ani, a aruncat o grenadă asupra naziștilor cu degetele goale și a urlat:
  - Slavă erei comunismului!
  O fată cu cravată roșie, Margarita Korshunova, a aruncat și ea un pachet exploziv cu piciorul de copil gol și a ciripit:
  - Slavă Marii Patrie!
  Copiii au luptat eroic, cu toată entuziasmul.
  Fata Gulchitai cu degetele goale a aruncat și ea o armă mortală în inamic și a scârțâit:
  - Pentru URSS!
  Și cravata ei de pionier este atât de roșie.
  Dar oricât de eroici ar fi acești pionieri, fasciștii oricum au luat Baku la începutul lunii august. Și la mijlocul lunii septembrie, întregul Caucaz era deja sub controlul ratii fasciști.
  Privind iarna, germanii nu au înaintat în adâncurile Rusiei, ci au dezvoltat un asalt asupra Africii. Continentul negru este atât resurse naturale, cât și sclavi. Bineînțeles că au vrut să-l captureze.
  Germanii au primit tancul "Panther" -2. În loc să lucreze inutil cu Maus, cei mai buni designeri au investit în această mașină. Acest design sa dovedit a fi de succes. Un tun puternic de 88 mm cu o lungime a țevii de 71 EL, care a străpuns toate vehiculele aliate la distanță lungă. Și armura frontală a turnului este înclinată cu 150 de milimetri. Și fruntea carenei este de 120 mm, cu pante mari de 45 mm. Și armură laterală de șaizeci de milimetri, care este satisfăcătoare pentru a ține obuze de arme mici și puști antitanc.
  În același timp, germanii au redus dimensiunea turnului, l-au făcut mai îngust. Motorul și transmisia au fost plasate într-un singur bloc, ceea ce a făcut posibilă reducerea înălțimii rezervorului datorită arborelui cotit și, ca urmare, greutatea Panther-ului a fost de patruzeci și șapte de tone, cu un motor de 900 de cai putere. Și acest tanc trebuia să devină principalul tanc al Wehrmacht-ului, după ce a intrat în serie în septembrie 1943.
  Bătăliile au arătat că o astfel de "Panteră" este mai bună decât toate tancurile aliaților și le bate fără milă.
  Rezistența britanică în Africa a fost slabă. Naziștii au capturat aproape întregul continent negru în timpul iernii. În martie 1944 au cucerit Africa de Sud, iar în mai au cucerit Madagascarul. În plus, naziștii au luat și Iranul cu o parte din India, unindu-se cu Japonia.
  Între timp, URSS și-a pregătit noua armă: tancurile T-34-85 și IS-2. Așa că Armata Roșie a primit și aeronavele LA-7 și Yak-3. Adevărat, acesta din urmă nu a intrat într-o serie largă: deoarece a existat o lipsă de duraluminiu de înaltă calitate.
  Și nemții nu au stat nemișcați. Avionul de luptă ME-262 al lui Hitler a intrat în serie. Abundența resurselor și absența aproape completă a bombardamentelor au condus la o introducere și o dezvoltare mai rapidă a avioanelor cu reacție. Atât aliații, cât și Armata Roșie au fost bătuți fără milă pe cer. Nu poți rezista avioanelor cu reacție ale URSS. Și naziștii sunt foarte puternici.
  După cucerirea Africii, Hitler nu s-a grăbit să atace în centru. El a vrut să ocupe rapid Marea Britanie. Și așa a fost pregătită aterizarea. A început pe 22 iunie 1944. Iar Stalin i-a atacat pe naziști în centru și a obținut un oarecare succes aruncând noi tancuri și avioane în luptă. Cu toate acestea, germanul "Panther" -2 a meritat cel mai mare rating. A depășit toate tancurile sovietice și este aproape invulnerabil în frunte. Și slăbiciunea armurii laterale a compensat viteza și manevrabilitatea. Tiger-2, care avea arme similare, aproape aceeași armură, dar cântărea încă douăzeci și unu de tone, a fost respins de armată și a fost întrerupt. După Panther -2 trebuia să apară Panther -3, mai greu, dar i s-a făcut un motor cu turbină pe gaz, mult mai bine protejat, mai ales din lateral.
  Trupele sovietice nu au putut să se bazeze pe succes. Și după capitularea Marii Britanii, germanii au transferat forțe suplimentare din Vest și au lansat contraatacuri puternice.
  Panther-2 s-a dovedit a fi un tanc excelent și a depășit chiar și vehiculele sovietice IS-2, mai ales în protejarea frunții turelei. Da, iar arma era mai străpungătoare și mai rapidă. În același timp, mașina germană are un avantaj semnificativ în ergonomie și performanță de condus. Așa că mașinile sovietice au cedat.
  Stalin ia oferit lui Hitler pace în orice condiții. Fuhrer-ul, temându-se că Statele Unite vor crea o bombă atomică, a fost de acord, dar a impus condiții oneroase URSS. În special, Rusia a trebuit să le ofere germanilor toate rezervele sale de aur, precum și aproape toate echipamentele militare. Predați toți prizonierii de război și furnizați gratuit celui de-al Treilea Reich materii prime și alimente în cantități mari. Și, de asemenea, Hitler a cerut să transfere toate echipamentele URSS și artileria, și tancurile și avioanele, astfel încât Rusia să devină fără dinți și în siguranță.
  Deși părea o capitulare, Stalin a fost și el de acord cu acest lucru. După aceea, naziștii s-au îndreptat către Statele Unite. America, sub influența blestemului, aproape că nu a rezistat naziștilor. Războiul a durat doar câteva luni și, în ciuda faptului că a fost separat de ocean, s-a încheiat cu capitularea Statelor Unite.
  Războiul s-a încheiat, într-o ciudată ironie, tocmai pe 9 mai 1945. Și a venit perioada păcii. Al Treilea Reich s-a odihnit. URSS a lins răni adânci și a încercat să-și revină.
  Acum erau două superputeri în măsură - Germania și Japonia. Dar este pur și simplu imposibil ca doi prădători să se înțeleagă pe aceeași planetă. Și la 20 aprilie 1953, după moartea lui Stalin, a început un nou război între Germania și Japonia. Până atunci, URSS și-a restabilit parțial puterea, iar succesorul lui Stalin, Lavrenty Beria, s-a adresat lui Hitler cu o cerere de ajutor în războiul cu Japonia.
  Hitler a fost de acord, dar cu condiția ca URSS să primească înapoi doar Primorye, insula Sakhalin și lanțul Kuril. Și nu voi cere mai mult.
  Beria a spus că le vor întoarce pe ale lor.
  Și Armata Roșie a intrat în ofensivă. URSS avea în serie tancuri T-54 și IS-10. Nu prea greu, dar destul de eficient. Și Armata Roșie a obținut un oarecare succes.
  Războiul cu Japonia a durat oarecum, deși datorită avantajului tehnologic al celui de-al Treilea Reich, a continuat de la bun început cu avantajul naziștilor.
  Dar Japonia a fost învinsă abia pe 5 martie 1956. Al Treilea Reich și diviziile sale suferiseră pierderi grele și aveau nevoie de timp pentru odihnă.
  Cu toate acestea, întreaga lume, cu excepția URSS, era deja sub controlul celui de-al treilea Reich.
  În 1959, la 20 aprilie, în timpul celei de-a șaptezeci de ani de la Fuhrer, a avut loc un referendum prin care s-a instituit o monarhie în lume la scara planetei Pământ și Fuhrer-ul ca împărat cu putere ereditară.
  URSS într-o formă trunchiată a existat sub controlul lui Lavrenty Palych Beria.
  Germanii au reușit deja să zboare pe Lună, iar pe 20 aprilie 1961 a început zborul către Marte.
  La 1 mai 1961, Adolf Hitler a fost asasinat. Dar acest lucru nu a lovit cel de-al Treilea Reich prea tare. Din moment ce fiul lui Hitler, obținut ca urmare a inseminarei artificiale, Wolf Adolfovici I, era deja major în conformitate cu noile, dar de fapt vechile legi ale celui de-al treilea Reich, și a urcat pe tron. Istoria celui de-al Treilea Reich și a Uniunii Sovietice care există în mod pașnic cu acesta, condusă de Beria, a continuat. Lumea a devenit diferită și Dumnezeu ferește ca omenirea să fie mai fericită decât în realitatea actuală de coșmar a celei de-a douăzeci și unu-a lumi multipolare!
  
  
  CE S-AR ÎNTÂMPLA DACĂ DOMNIA LUI NICOLA al II-lea S-AR CONTINUA
  Tentativa de asasinare a lui Grigory Rasputin a eșuat. Și "Sfântul Bătrân" a supraviețuit. Drept urmare, el a servit în continuare drept paratrăsnet al nemulțumirii și lovitura de stat din februarie nu a avut loc.
  Iar primăvara, de îndată ce drumurile s-au secat, a început ofensiva trupelor rusești, mai întâi în Galiția, apoi în România. Forțele superioare numeric ale armatei țariste au spart frontul austriecilor și au înaintat mult înainte. Lvov a fost luat, iar apoi Przemysl a fost înconjurat. În România, trupele rusești au luat Bucureștiul. După aceea, cu greu au fost opriți de diviziile germane. Frontul german se crăpa. Kaiserul și anturajul lui căutau deja pacea.
  Cu toate acestea, Rusia s-a săturat și de război. Deși părea că victoria era reală și apropiată.
  Și în centru, totul era pregătit pentru ofensivă. Și trupele ruse au putut pătrunde și aici. Am obținut un oarecare succes. Forțându-i pe germani să se retragă până la Vistula. Succesul descoperirii a fost facilitat și de slăbirea trupelor germane, care au fost presate de aliații din vest, iar o parte din forțe au fost deviate spre sud. Și numirea generalului Kornilov, care s-a dovedit a fi un comandant foarte capabil, spre deosebire de predecesorii săi. Victoriile armatei țariste i-au forțat pe germani să devină mai îngăduitori. Și atunci americanii au început să împingă mai tare. Și Italia a scăpat de înfrângere.
  În același timp, armata țaristă a obținut succese majore pe frontul turcesc, cucerind aproape toată Asia Mică, iar aceasta este și o realizare majoră. Iar Austro-Ungaria era pe punctul de a se prăbuși. În consecință, Rusia țaristă a început să asalteze Constantinopolul. Și a reușit să ia Istanbulul.
  Trupele ruse au atacat și de pe mare și au fost comandate de marele amiral Kolchak. Debarcarea a scos Turcia din război.
  Entuziasmul populației a crescut. Pe măsură ce autoritatea ţarului-preot a crescut.
  Iarna, rușii au reluat ofensiva. În centru erau comandați de Kornilov. Și apărarea nemților a fost ruptă și au fost alungați la Oder.
  La 23 februarie 1918, Germania a capitulat. Astfel s-a încheiat primul război mondial.
  Rusia a primit Asia Mică, Galiția, regiunea Cracovia, Poznan și Constantinopolul cu strâmtori. La fel și despăgubiri din Germania. Austro-Ungaria s-a prăbușit. A apărut Iugoslavia, România s-a extins. Cehoslovacia a devenit vasal al Rusiei, iar țarul Nicolae al II-lea a urcat pe tron în această țară. Ungaria și Austria s-au micșorat în dimensiuni. Aliații Antantei au împărțit și Arabia Saudită.
  A venit perioada păcii și a creației. Rusia țaristă a cunoscut o creștere economică rapidă și a avut o rată record de creștere industrială. Mai multe războaie mici au avut loc în același timp. Rusia și aliații au finalizat distribuirea Arabiei Saudite zdrobind rezistența ușoară a arabilor, iar imperiul țarist a primit acces la Marea Roșie. Apoi a fost războiul din Afganistan.
  Rusia și Marea Britanie au împărțit această țară. Mai mult, de când Marea Britanie a pierdut, cea mai mare parte a Afganistanului a devenit parte a imperiului țarist. Puțin mai târziu, în 1922, Iranul a fost și el divizat. Mai mult, Rusia a primit acces la Oceanul Indian.
  Astfel, lumea islamică a ajuns sub controlul complet al creștinului. Și a existat stabilitate și prosperitate. Dar în 1929 a avut loc o prăbușire la bursa din Statele Unite și a venit timpul pentru Marea Depresiune. Declinul a afectat și Rusia țaristă, deși era mai slabă. În același timp, Imperiul Romanov se pregătea de răzbunare în războiul cu Japonia. Țarul rus a vrut să spele pata de rușine din biografia sa. Și a adunat o forță semnificativă. Amiralul Kolchak a fost numit comandant al Flotei Pacificului. Mai erau și alți comandanți majori, deși Brusilov murise deja. Dar erau Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov și alții. A avansat și tânărul general Vasilevski. A făcut o carieră bună în cei trei ani de război devenind colonel, iar apoi în Arabia Saudită a devenit general. Apoi general-locotenent. Și era gata să exceleze. Războiul a început în 1932 pe 27 ianuarie, ceea ce este simbolic. Motivul a fost atacul japonez asupra Shanghai și a altor orașe chineze și o încercare de a lua nordul Manciuriei din Rusia.
  Trupele ruse erau înarmate cu tancuri bune și puternice, cea mai bună aviație din lume la acea vreme. De asemenea, elicoptere. Flota Rusiei era, de asemenea, puternică și, cel mai important, pregătită pentru luptă. Imperiul țarist avea deja superioritate în tehnologie, precum și în forța armatei și a numărului ei. Rușii erau mai puternici și de data aceasta nu aveau Kuropatkin, ci comandanți serioși sub comanda generală a lui Kornilov.
  Ofensiva trupelor ruse a avut succes. Japonezii au suferit înfrângere după înfrângere pe uscat. La mare a fost mai greu. Samuraii au avut la început un ușor avantaj în forță. Dar amiralul Kolchak a provocat mai multe înfrângeri japonezilor în parte. Și a reușit să preia inițiativa. Pe uscat, rușii s-au deplasat, învingând inamicul la o singură poartă. Până am ajuns la Port Arthur. Aici, de ceva vreme, apărarea a continuat.
  Dar în mai a avut loc un asalt și orașul cetate a căzut. Apoi au fost noi victorii și o ofensivă în Coreea. Înfrângerea completă a japonezilor pe uscat. Și în același timp campania escadronului și din Marea Mediterană.
  Acolo, un distrugător se deplasează înaintea întregii flote. Și sunt doar fete pe el. În pantaloni scurți, desculț și în veste.
  Fetele aleargă pe punte. Toate sunt atât de frumoase. Părul este blond, decolorat de soare, iar pielea este închisă la culoare, bronzată. Frumuseți superbe.
  Și tocurile lor rotunde, roz, trec.
  Veronica, un șmecher blond fermecător, l-a întrebat pe cabanier:
  - Ce Yulia, ți-e frică de luptă?
  Cabana a scârțâit ca răspuns:
  - Da, visez la o luptă!
  Veronica a chicotit și a remarcat:
  - Dar tu vei fi capturat de japonezi, iar ei îți vor prăji călcâiele goale!
  Fata și-a privit picioarele goale și bronzate și a scârțâit:
  "Durerea nu mă sperie!" Sunt o adevărată Amazon sălbatică!
  Veronica a remarcat:
  - În curând vei împlini cincisprezece ani. Să ne căsătorim curând! despre ce visezi?
  Juliana a răspuns sincer:
  - Vreau un prinț!
  Veronica se strâmbă.
  - Prinț?
  Fata a spus:
  - Prințul elf!
  Veronica a fost surprinsă:
  - Îți plac spiridușii?
  Juliana dădu din cap și chiar sări în sus:
  - Sigur că da! Sunt irezistibile!
  Veronica zâmbi.
  Dar oamenii umani?
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol pe puntea încălzită:
  - Nu! Bărbații sunt atât de urâți, păroși, urât mirositoare. Și spiridușii sunt atât de frumoși, blânzi. Au fețe ca de fete, atât de drăguțe. Iar picioarele sunt netede și deloc păroase!
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Spiridușii sunt foarte drăguți.
  Iar fata a zdrobit insecta cu piciorul gol și grațios. fluiera:
  "Din păcate, din păcate, trebuie să avem de-a face cu oameni umani. Și sunt atât de urâți!
  Juliana a râs și a remarcat:
  - Dar de ce. Cabanii sunt foarte drăguți. Nu bărbați adulți frumoși. Când crește părul pe față, este atât de dezgustător.
  Veronica a fost de acord cu asta:
  - Dezgustător! Cei mai frumoși tineri la șaisprezece ani. Sunt deja suficient de mari pentru a fi pe placul unei femei, dar nu sunt încă la fel de păroase ca băieții mai în vârstă.
  Juliana a chicotit și a scârțâit:
  - În general, băieții sunt cu siguranță plăcuți când te săruți cu ei, și te mângâie... Dar altceva doar sperie! O, să rămân pentru totdeauna în copilărie!
  Veronica a spus cu insistență:
  - Vei fi în luptă! Creșteți împreună!
  Julian a cântat ca răspuns:
  - Fata fii mereu tânără,
  Nu te grăbi să crești...
  Fii amuzant, îndrăzneț, zgomotos...
  Trebuie să lupți, așa că luptă!
  Să nu cunoști niciodată pacea
  Plângi și râzi deplasat!
  Voi fi o fată cu ceas
  Să sufle o sută cincizeci!
  Veronica a bătut cu piciorul gol și a țipat:
  - Tinerețea poate fi eternă! Principalul lucru este să crezi în rațiune, nu în Dumnezeu!
  În față a apărut un distrugător japonez. Fetele s-au repezit imediat, aruncându-și călcâiele goale spre tunul de zece inci. Și au început să-l îndrepte spre inamic.
  Fetele au acționat rapid și armonios. În general, este foarte frumos când echipajul este format din fete singure. Și toate sunt desculțe, curbate, pur și simplu minunate.
  Au îndreptat pistolul și cum aveau să-i bată pe japonezi. În același timp, și-au odihnit picioarele dăltuite și goale.
  Proiectilul a zburat și a lovit distrugătorul. Ca o bâtă lovită. Nava tremură. Și distrugătorul a fost avariat. Fetele au început să reîncarce pistolul. Au tras puternic.
  Veronica a scârțâit:
  - Pentru credință, regele și Patria!
  Și cum sare...
  Juliana a postat pe Twitter:
  - Togo a crezut că războiul, a făcut un tun de la... mai departe!
  Iar fata o va lua și va râde. Dezgolit dinții, culoarea perlelor. Și este o pisicuță drăguță. Și cu piciorul gol va freca o bucată de înghețată căzută.
  Veronica a scârțâit și a cântat:
  - Prizonieri de conștiință! Te vom face liberi!
  Și fetele în cor cum voi mânca.
  Și ținind o armă, au explodat din nou în distrugător. De data aceasta au fost și mai precise. Și vasul samuraiului s-a rupt și a început să se scufunde.
  Fetele țipau, zvâcnindu-și picioarele goale. Este o astfel de încântare.
  Nu, Japonia va fi învinsă când vor fi războinici minunați în Rusia. Și Oleg Rybachenko și prietena lui se luptă de partea Imperiului Romanov.
  Oleg și Margarita lucrează foarte bine cu mitraliere. Ei trag.
  Oleg o întreabă pe fată, continuând să tragă:
  - Ce crezi, Spartak este bun sau rău?
  Margarita, dezvăluindu-și fața, răspunse:
  - Cred că e mai mult bine decât rău!
  Oleg, trăgând din mitraliere, a remarcat:
  "Dar Roma a fost o cultură grozavă. Și dacă sclavii barbari ar câștiga, ce s-ar întâmpla atunci?
  Margarita a chicotit, a tuns câteva rânduri de japoneză și a răspuns:
  - Probabil ar fi grozav!
  Oleg fluieră și notă:
  - Nu totul este atât de roz pe cât pare! Vai, nu toate!
  Margarita a remarcat logic:
  - Dar totul este spre bine! Roma a fost distrusă de barbari. Dar apoi a apărut pe locul ruinelor, o cultură și mai puternică și mai dezvoltată. S-a întâmplat că progresul a început să se dezvolte doar mai repede.
  Oleg a fluierat, a tăiat mai multe rânduri cu ajutorul exploziilor de mitralieră și a scârțâit:
  Nimeni nu ne poate opri progresul!
  Băiatul a aruncat cu piciorul gol o grenadă. Și a zdrobit inamicul.
  Margarita a aruncat și un cadou de moarte cu degetele piciorului gol și a chicotit:
  - Cine se oprește va fi pulverizat.
  Băiatul Oleg Rybachenko a lansat din nou o bombă de casă cu degetele goale ale picioarelor copiilor. Japonezii au fost loviți în așa fel încât nu părea suficient. Băiatul a ciripit:
  - Pentru Rusia primordială!
  Și și-a arătat limba.
  Margarita a tăiat jumătate din batalionul japonez cu o mitralieră și a scârțâit:
  - Țarul nostru Nicolae, să fie binecuvântat!
  Și din nou va arunca un dar al morții cu piciorul gol.
  Oleg a cântat, cosind japonezii:
  - Sunt un tânăr războinic...
  Margarita a susținut asta, tremurând cu picioarele goale, care aruncau cu atâta dibăcie grenade:
  - Și eu sunt un războinic de la Dumnezeu!
  Oleg, mâzgălind în japoneză, a întrebat:
  - Cum este Dumnezeu?
  Margarita a scârțâit și a răspuns, lovindu-i pe japonezi și apoi aruncând cu piciorul gol un dar al morții:
  - Nu știu! Personal, nu-l înțeleg. Femeile sunt desfigurate. Și asta, să fiu sincer, este dezgustător și greșit!
  Oleg dădu din cap în semn de acord, mâzgălind pe samurai:
  - După patruzeci de ani, femeile sunt dezgustătoare! Sincer nu-mi plac. Femeile în tinerețe sunt foarte atractive, spre deosebire de vârstă, care le răsfață!
  Margarita a cântat cu entuziasm, aruncând o grenadă cu picioarele ei goale și mici:
  - Eroismul nu are vârstă! În inima unei iubiri tinere pentru țară!
  Oleg, trăgând și el în samurai, l-a luat și a scârțâit:
  - Poate cuceri marginile spațiului! Pentru a face pe toți fericiți pe Pământ!
  Chiar așa este să fii în spațiu! Unde asemenea distanțe incomensurabile.
  În Rusia țaristă, proiectele pentru zboruri dincolo de atmosferă sunt deja în curs de dezvoltare.
  Sub țarul Nicolae al II-lea, știința se dezvoltă rapid. Imperiul țarist este pe cale să devină cea mai avansată putere din lume. Și Marea Britanie pierde teren.
  Margarita a strigat cu un zâmbet. Ea a aruncat din nou o grenadă cu piciorul ei grațios, ca o prințesă, și a scârțâit:
  - Vom fi primii! Așa este Rusia - Pallas-soarta!
  Oleg spuse supărat:
  - Când, în sfârșit, Linevich ne eliberează. Trebuie să salvați fiecare cartuș. Cu toate acestea, Rozhdestvensky ne-a adus provizii!
  Margarita și-a fulgerat cu dinții sidefați și a scârțâit:
  - Va macina din ce în ce mai multe părți japoneze! Până vom câștiga în sfârșit!
  Oleg a luat, a tăiat linia samurailor și a șuierat:
  - Steaguri imperiale! Să fie și Rusia în China!
  Margarita a ciripit cu un rânjet din dinți:
  - Totul va fi frumos!
  Și iarăși aruncă o grenadă cu piciorul gol....
  Oleg, scriind despre samurai, scârțâie:
  - Victoria este aproape!
  Margaret a confirmat:
  - Să fie așa!
  Iar flota rusă, care a atins deja superioritatea pe mare, îi presează pe japonezi. Și atacă agresiv. Și loviți inamicul. Și apoi mulți i-au bătut pe samurai.
  Fetele de la distrugătorul "Victoria" au luptat și ele. Războinici frumoși erau pe jumătate goi, mai ales că vara la astfel de latitudini este fierbinte și desculți. De fapt, atunci când o fată are un minim de haine, ea este cea mai puțin vulnerabilă.
  Veronica trage în japonez și aruncă o grenadă cu piciorul gol. Și piciorul fetei este atât de precis.
  Japonezii zboară în direcții diferite. Ei țipă și cad.
  Juliana aruncă și o grenadă cu piciorul gol, iar samuraiul cade. Iar războinicul trage, chicotind:
  - Vom susține țarul Nicolae!
  Conduce focul și fermecătoarea Anna. O fată foarte frumoasă, în doar chiloți. Și tunde și pe samurai, spunând:
  - Țarul nostru Nicolae va fi grozav!
  Juliana tăind japonezii, confirmă:
  - Neapărat va!
  Și o grenadă zboară de pe piciorul ei gol.
  Fetele sunt supraoameni minunați.
  Iată una dintre ele foarte mare și înaltă: Angelina.
  Și așa roșcată... Și-a scos vesta și acum se luptă singură în chiloți.
  Și ce sân are! Ca ugerul celui mai bun bivol, cu căpșuni de tetina mare.
  Aceasta este o fată, o iapă adevărată. Și iubește foarte mult bărbații, dar nu tolerează constanța. De ce nu ar trebui să iubească? E atât de drăguț când băieții te aruncă cu laba.
  Angelina răcnește și, de asemenea, a aruncat o grămadă de grenade cu tălpile goale, șuierând:
  - Slavă Rusiei și țarului Nicolae!
  Batalionul de fete este cool. Femeile războinice și-au scos vestele și toată lumea și-a dezvăluit sânii. Și se bat doar în chiloți subțiri. Și cât de frumos este.
  Ce ar putea fi mai bun decât corpurile de femei goale.
  Și un întreg batalion de războinici.
  Și japonezii cad, împrăștiind apropierile de pozițiile trupelor ruse, cu cadavrele lor.
  Veronica spune cu pasiune, cosind samuraiul:
  Zeii noștri mărșăluiesc!
  Juliana a aruncat un dar de anihilare cu picioarele goale și a confirmat, dezvăluind dinții:
  - Zeii ruși - Zeii războiului!
  Anna, conducând focul și mâncarea, lătră:
  - Pentru Rusia, luptați și nu vă temeți!
  Și și-a făcut cu ochiul verde!
  Angelina a trimis o cutie întreagă de explozibili cu călcâiele goale, ridicând în aer două companii de japonezi și urlă:
  - Imperiul țarist nu poate fi spart!
  Veronica șuieră entuziasmată:
  - Rasa noastră este eternă!
  Și din nou a aruncat grenada cu picioarele goale.
  Juliana, trăgând și aruncând grenade cu membrele inferioare, șuieră, dezvăluind dinții:
  - Și moartea nu se întâmplă de două ori!
  Anna, trăgând, scârțâi:
  - Fie ca înțelepciunea strămoșului să fie cu noi!
  Și din nou o grenadă lansată cu piciorul gol zboară!
  Angelina a luat-o și a scârțâit, dezvăluind dinții:
  - Dreptate trinitate și aceasta este legea!
  Și a trimis o cutie întreagă plină cu explozibili.
  Veronica a răspuns cu furie, măturând samuraii de pe teren:
  - Rusia eternă, ca și Ucraina ca parte a Rusiei!
  Și din nou, cum îi bate pe japonezi.
  Juliana, trăgând, scârțâi:
  - Poporul nostru nu va tolera!
  Și a lansat și o grenadă într-un arc.
  Anna a luat-o și a zâmbit. Păcat la coadă la samurai. Cu curaj, ea i-a cosit și a scârțâit:
  - Hai să domnească Rusia în China!
  Angelina a declarat cu frenezie și entuziasm:
  - Și nu va renunța la un centimetru de pământ!
  Și toate fetele i-au bătut pe samurai ca pe un batalion.
  Războiul încăpățânat a continuat cu toată agresivitatea. Dar armata rusă debarcă deja trupe și transferă operațiuni de luptă pe teritoriul metropolei în sine.
  Samuraii încearcă să arunce trupele rusești de pe cap de pod.
  Și pâlpâie cu picioarele goale. Ei aruncă grenade cu membrele goale. Toate sunt doar minunate și fermecătoare.
  Dar, într-adevăr, de ce au fetele nevoie de haine? Nud, sunt mult mai frumoase, și mai frumoase, mai seducătoare.
  Și vreau să sărut așa desculț, tocuri rotunde. Și linge fiecare deget.
  Tragând și aruncând o grenadă cu piciorul gol, Veronika spune:
  - La naiba, nu te bat!
  Aici Yuliana, pironind pe japonezi și aruncând o grenadă cu degetele goale, a exclamat:
  - Spiritul nostru rusesc inflexibil!
  Și adolescenta a râs... Și-a imaginat cum un băiat drăguț îi gâdila piciorul. Da, pentru femeile sensibile pielea este drăguță.
  Anna, roșcată, a aruncat și o grenadă cu piciorul gol. I-a împrăștiat pe samurai și a scârțâit:
  - Pentru cea mai sfântă Rusia din lume.
  Și o Angelina sănătoasă și puternică a aruncat cu tocurile goale o pungă cu explozibili în samurai și a gâfâit:
  - Pentru victoria noastră glorioasă!
  Veronica a dat rândul lui. I-a doborât pe japonezi și a scârțâit:
  - Aceasta este datoria noastră!
  Juliana a aruncat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Și o vom îndeplini!
  Anna a tăiat niște japonezi și a ciripit:
  - Calea rusă către victorie!
  Angelina a lansat din nou ceva greu asupra samuraiului, gâlgâind:
  - Și vom câștiga!
  Totuși, bine că la căldură fetele și-au scos vesta. Deci sunt mult mai frumoase cu torsul gol. Și bronzat și musculos. Corpurile sunt doar din oțel turnat.
  Ce minunate sunt fetele când sunt goale.
  Și nu au nevoie de haine.
  Veronica tunde o mulțime de japonezi și scârțâie:
  - Fii faimos pentru Rusia noastră în toate vârstele!
  Yuliana a luat și a lansat o grenadă cu piciorul gol și a țipat:
  - Pentru teritoriul nostru!
  Iată, Anna a luat-o și a ciocănit, cu furie:
  - Pentru cele veșnice și omenești!
  Și din nou o grenadă lansată cu piciorul gol zboară.
  Așa că a luat-o și Angelina. A aruncat o grămadă de grenade. A doborât o parte din samurai, cu o lovitură. Și ea a cântat:
  - Zboară pe cer, joacă-te cu soarele - Vreau pentru totdeauna!
  Și cele patru fete au bătut foarte frumos. Și tot batalionul de asemenea. Cât de seducător luminează picioarele goale aruncând grenade. Ce frumoase sunt fetele în război.
  Și o masă galbenă de soldați japonezi plutește pe ei. Samuraii mor cu mii, dar tot nu se opresc. Înșurubați-vă și înșurubați-vă. Bătălia este extrem de acerbă.
  Veronica trage în japonezi și ciripește:
  - Alegerea noastră rusă este onoarea și Patria!
  Juliana, trăgând în inamic, își dezvăluie dinții, care sclipesc mai strălucitori decât perlele marine. Si spune:
  - În fiecare secol au fost eroi și vor fi!
  Apoi fata a luat-o și și-a dezvăluit dinții și mai mult.
  Anna focoasă, trăgând în inamic, a scârțâit:
  Nu putem fi cuceriți! Nu aduceți Rusia în genunchi!
  Și iar grenada războinică aruncată de muștele ei desculțe.
  Angelina lansează mortal și criminal cu piciorul gol. Și dezvăluind dinții, ciripește:
  - Cred că vom fi în Paradis!
  Victoria o întrerupe pe eroica femeie:
  - Nu! Nu în paradis, ci pentru a trăi veșnic pe planeta Pământ, care va deveni un paradis real, nepământesc!
  Și fata-căpitan a aruncat cu piciorul gol o bombă de fragmentare foarte mortală.
  Veronica a remarcat:
  Ești căpitane înțelept...
  Și, de asemenea, cu piciorul gol a lansat un transportator distrugere.
  Juliana a scârțâit și a dat o întoarcere. I-a ucis pe japonezi. Dezvăluind dinții mari, fata a scârțâit:
  - Nu vreau să fiu bătrână! Și vreau să trăiesc pentru totdeauna!
  Anna a aruncat și o grenadă cu piciorul gol și a întrebat-o pe blondă cu îndoială:
  - Îți place lumea noastră?
  Juliana a răspuns fără ezitare:
  - O idee buna! Mai ales vara! Iubesc soarele si sarbatorile!
  Anna a fost de acord cu asta:
  - Vara, cu siguranță bine! Ce bine este pentru tineri!
  Juliana a răspuns cu furie:
  - Da, și să fie vară veșnică, ca în Africa! Și Africa va fi a noastră!
  Angelina a aruncat un butoi cu explozibili cu picioarele goale și musculoase și a spus:
  - Să fie așa! Și în orice moment.
  Rândurile japonezilor se răreau și, în mod clar, erau fără abur.
  Trupele ruse încep să avanseze pe teritoriul Japoniei și îi zdrobesc pe samurai, câștigând o victorie după alta.
  Un batalion de fete desculțe, în pantaloni scurți și veste, a fost primul care a intrat în luptă.
  Fete frumoase au început să bată armata de samurai, deja bătuți în bătăliile anterioare.
  În primul rând, războinicii au atacat bateriile. Grenade aruncate cu picioarele goale au zburat spre japonezi. Erau foarte ascuțiți. Și războinicii ruși înșiși și-au luat și și-au aruncat vestele. A sta cu pieptul gol.
  Deci fetele aproape complet goale sunt aproape imposibil de lovit. Când pielea unei femei este goală, gloanțele ei nu iau.
  Veronica a aruncat cu piciorul gol o grenadă și a ciripit:
  - Eu voi fi campion!
  Și și-a scuturat părul alb și creț.
  Nici Julian nu este atât de simplu. Lupanula pe japonezi. Și apoi, în timp ce aruncă o grenadă cu piciorul gol și strigă:
  - În numele Sfintei Rusii țariste!
  Și din nou își va scutura sânii plini cu sfarcurile stacojii. Și talia fetei este subțire.
  În plus, Anna roșcată se grăbește în luptă. O fată atât de sclipitoare și reactivă. Cum să arunci o grenadă cu piciorul gol. Deci samuraii se vor împrăștia în toate direcțiile. Și se rostogolește, ca și cum ar fi fost doborât.
  Iar fata trage în ei și scârțâie:
  - Pentru țarul zeilor ortodocși și ruși!
  S-a lovit și Angelina. Și o cutie de scoici, aruncată în sus de ea goală, puternică ca un cal de tracțiune, a zburat. Și a distrus o mulțime de japonezi.
  Fetele sunt în general super când sunt goale și desculțe. Dar în pantaloni scurți, alergarea în poziție este și mai mișto.
  Și sfarcurile de căpșuni, atât de strălucitoare!
  Victoria va lansa, de asemenea, o grenadă cu sânii ei stacojii și va lovi samuraiul cât poate de bine. Aici e fata. Și cel mai important, comandantul batalionului de fete de pe distrugător. Și, de asemenea, doar în chiloți.
  Și își scutură pieptul gol. Ceea ce este atât de frumos și sexy.
  Veronica a luat și a aruncat cu piciorul gol o grenadă. Ea a întrerupt o mulțime de japonezi și a scârțâit:
  - Acrobație pentru îmbarcare!
  Yuliana a aruncat, de asemenea, foarte abil o grenadă cu piciorul gol și a scârțâit în timp ce i-a cosit pe japonezi:
  - Zâmbetul nostru și lovitura zdrobitoare!
  Apoi, cum să strălucească dinții.
  Așa că Anna a luat-o și a tras-o. A împușcat o mulțime de samurai. Și cum a făcut-o.
  Și cum să lansați o grenadă cu piciorul gol. Și scârțâie:
  Nu suntem sclavi!
  Apoi va râde și va arăta limba.
  Angelina a luat-o și a ciripit cu furie frenetică, scuipând încărcături asupra inamicului:
  - Sunt cel mai tare dintre cei cool.
  Și cu picioarele goale a lansat o bombă grea. Ea a luat și a aruncat în aer samuraii, făcându-i mărunțiș.
  Veronica, de asemenea, va lua și va lovi hoarda asiatică. Și le zdrobește oasele.
  Fata l-a luat și a ciripit:
  - Îi vom zdrobi pe toți!
  Și din nou, o grenadă letală și unică zboară din piciorul gol.
  Și zdrobește-i pe japonezi. Și de ce au venit pe pământurile rusești? Totul aici aparține Rusiei.
  Juliana a lansat o grenadă cu piciorul gol și a cântat:
  - Slavă Marii Rusii! Nu avem nevoie de Duma de Stat!
  Red Anna a subliniat agresiv:
  - Voi fi campion.
  Și o grenadă aruncată cu piciorul gol de fată îi va turti pe toată lumea. A rămas doar carne sângeroasă.
  Dar Angelina a luat-o și a scârțâit. A ucis o grămadă de luptători. Și măturat ca un înger al morții.
  Și au murit mulți samurai.
  Trupele ruse i-au apăsat pe japonezi din toate părțile. Au zdrobit și zdrobit.
  Au izbucnit lupte corp la corp. Soldații ruși i-au înjunghiat pe samurai cu baionete. Pușca Mosin este un club excelent. Care sparg prin craniu. Și rupe oase.
  Dar fetele cu săbii se luptă deosebit de frumos. E minunat. Mai ales când sânii goi se leagănă.
  Și sfarcurile sunt atât de rubin și strălucitoare. Deci vrei să te uiți la ei și să-i săruți.
  Și sărută non-stop.
  Fetele se luptă cu furia panterelor flămânde care văd mieii. Îi chinuiesc și îi jupuiesc.
  Veronica, trăgând în japonezi, țipă:
  -Moarte pentru moarte!
  Yuliana, aruncând o grenadă cu piciorul gol, adaugă:
  - Sânge pentru sânge!
  Anna, scriind despre samurai, țipă:
  -Ochi pentru ochi!
  Și a aruncat și o lămâie cu piciorul gol. Era mai puternică decât toată lumea și ruptă în bucăți cu aplomb.
  Și iată că vine Angelina. Un butoi întreg, cu explozibili letali se va lansa și va macina inamicii.
  Apoi, în timp ce cântă:
  - Sunt un elefant desculț și foarte tare!
  Fata este cu adevărat puternică. Și picioarele ei sunt ca niște bâte. Cum să miști un samurai în zona inghinală. Că cinci metri în sus și a zburat în sus. S-a repezit ca o catapulta lansata dintr-o piatra. Mai exact, probabil dintr-o piatră de catapultă!
  Victoria, comandantul batalionului, a tras o rafală în japonezi. Ea i-a tăiat pe câțiva dintre războinicii galbeni și a scârțâit:
  Vom lupta pentru Sfânta Rusie.
  Și cu genunchiul gol, bronzat, de parcă s-ar muta până la bărbie. Și rupe falca inamicului.
  Victoria este incantata....
  Juliana spune cu entuziasm:
  - Va fi țarul Nicolae, cel mai mare dintre țarii ruși!
  Și tot batalionul de fete pe jumătate goale, desculțe, cum să latre din răsputeri, exterminând japonezii.
  - Să fie așa!
  CE SE INTAMPLA CAND AI INCREDE IN ROMMEL
  Rommel a primit puteri de urgență și o mai mare autonomie în Franța înainte de debarcarea Aliaților din iunie 1944. Acest lucru ia permis să dispună cu pricepere de cincizeci și opt de divizii germane, inclusiv zece divizii de tancuri și cinci divizii SS.
  Și aliații au fost învinși cu brutalitate, pierzând doar peste un milion de soldați și ofițeri ca prizonieri. În plus, naziștii au capturat o masă mare de echipamente.
  Dar cel mai important, Hitler și alaiul lui au sosit în Franța pentru a sărbători cea mai mare victorie. Iată că au fost, parcă, "accidental" acoperiți de un atac aerian aliat. Hitler, Himmler, Bormann și Goering au murit. Iar Goebbels s-a grăbit să jure credință noului Führer și Comandant Suprem Rommel.
  Aliații au convenit în grabă să declare un armistițiu cu al Treilea Reich pentru cinci ani, înghețând deocamdată situația și teritoriile. Și, de asemenea, părăsind sudul Italiei și Sicilia.
  Acesta a fost urmat de un schimb de prizonieri de război - totul pentru toți! Ceea ce a întărit semnificativ trupele germane și mai ales italiene.
  Adevărat, pe frontul de est, Armata Roșie a desfășurat o operațiune de succes "Bagration", pătrunzând până la Neman. Dar Rommel, dând o lovitură neașteptată pe flancul sudic, în direcții opuse față de Moldova și Ucraina de Vest, a format acolo un mare cazan de armate sovietice.
  Stalin a devenit nervos și a început să arunce trupe spre sud. Drept urmare, germanii au putut să evite înfrângerea completă și s-au ținut de granițele Poloniei. Deși Armata Roșie a reușit să elibereze aproape în întregime Belarus și parțial Lituania.
  Eliberarea de tancuri și avioane în cel de-al Treilea Reich a fost în continuă creștere, mai ales după încetarea bombardamentelor de către aliați.
  Și Panther era încă superioară T-34-85 în ceea ce privește armura frontală și perforarea armurii, precum și rata de foc a armei. Pantera avea mai multe și stocuri de obuze și, mai precis, optică.
  Deci tancurile germane sunt puternice și numărul lor a crescut. Iar Pantera a devenit o problemă serioasă, mai ales că numărul său a crescut dramatic. Și Jagdpanther s-a dovedit a fi și mai formidabil, era mai ușor de fabricat, dar mai puternic înarmat și mai bine protejat, mai ales în frunte.
  "Jagdpanther" a devenit o mare problemă pentru Armata Roșie. În general, după ce s-au dezlănțuit în vest, germanii și-au adunat în grabă forțele. Rommel i-a pus sub arme atât pe francezi, cât și pe polonezi. A apărut armata poloneză și unitățile franceze.
  Și mitraliera germană a fost cel mai bun MP-44 din lume, iar aeronava TA-152 a devenit cea mai bună armă multifuncțională. Mult mai perfect decât Focke-Wulf.
  Rommel a promis că va reînvia Commonwealth-ul. Și asta i-a inspirat pe polonezi să lupte pentru Wehrmacht. Și francezii au luptat, folosind potențialul colosal, în primul rând uman. De asemenea, naziștii au putut să țină România și Ungaria sub controlul lor și să întărească poziția lui Mussolini în Italia - formând noi divizii.
  Bătăliile au arătat că, cu o utilizare abil, "Tigerul" -2 nu este deloc un tanc rău. În special, este foarte tenace și lovește de la distanță mare.
  Germanii au stabilizat frontul în toamnă. Iar iarna, lupta s-a reluat cu vigoare reînnoită. De data aceasta, Armata Roșie a lovit în centru. Tunurile autopropulsate E-10 și E-25 și primul SU-100 sovietic au fost testate în lupte. Mașina sovietică nu era rea, iar mașinile mici germane cu silueta joasă erau destul de eficiente și agile.
  Rommel a tăiat trupele sovietice care spărgeau cu un atac de flanc și a format o pereche de cazane mari. În general, noul comandant al celui de-al Treilea Reich a ghicit manevrele sovietice și a reușit să ia contramăsuri eficiente.
  În special în Polonia, drumurile erau mai bune, iar tancurile germane, chiar și iarna, au acționat mai eficient decât în vastitatea URSS. Și acum Fritz avea o mulțime de ele.
  Avionul cu reacție Fritz a avut și ele efect. ME-262-urile sunt mașini tenace, iar XE-162-urile sunt cele mai rapide și mai manevrabile. Iar avioanele sovietice nici nu au putut ajunge din urmă cu bombardierul Arado. De asemenea, o problemă. Și în sud, germanii au respins ofensiva sovietică, formând cazane.
  Rommel a atras Armata Roșie în capcane și a folosit un număr mare de tancuri, iar Panther a fost destul de eficient când a fost folosit corect.
  Stalin urlă de furie, dar s-a dovedit a fi bătut. Germanii și-au mobilizat forțele. Și în loc să lanseze rachete inutile precum FAA, s-au bazat pe avioane cu reacție. Și acum Armata Roșie l-a luat atât pe cer, cât și pe uscat.
  În mai 1945, folosind o modificare mai avansată a pistolului autopropulsat E-25, cu o grosime a blindajului frontal de 120 mm și o armătură laterală de 82 mm cu un tun de 88 mm, germanii au început să avanseze în Ucraina.
  Rommel a urmat o politică de ocupație mai flexibilă, declarând Ucraina stat independent sub auspiciile celui de-al Treilea Reich și încurajând Bandera. De asemenea, a fost creat un guvern marionetă al Belarusului. Germanii îi numeau acum pe slavi arieni și erau vicleni.
  Pentru Armata Roșie, situația a fost agravată de încetarea livrărilor în cadrul Lend-Lease și de o recoltă insuficientă în URSS. Da, iar Stalin se amesteca din când în când în comanda și controlul trupelor, iar acest lucru avea un caracter negativ.
  Dacă Stalin era deja bine versat în probleme strategice, atunci era destul de slab în problemele operaționale și practic nu înțelegea tactica. Dar, în același timp, nu prea a vrut să asculte sfaturile profesioniștilor.
  Iar nemții sub comanda strălucitului comandant Rommel au câștigat o victorie după alta.
  Fritz a capturat toată Ucraina și Kievul de pe malul drept în vară. Și, de asemenea, Belarus a fost capturat de o lovitură puternică. Trebuia făcut ceva pentru a salva URSS!
  Și apoi a apărut Sailor Moon cu desculț într-o echipă de bikini.
  Și fetele din anime-ul japonez i-au întâlnit pe naziști, care, după ce au învins Armata Roșie în Belarus, se mutau deja la Smolensk.
  Fetele erau chiar la limita atacului și luptau cu disperare.
  Picioarele goale le-au aruncat grenade, iar fulgerele le-au zburat din buric. Iar săbiile, lungindu-se, dărâmă avioanele fasciste. Și atunci războinicii din Ceylon Moon au luat-o și cum fluieră. Ciori doborâți vor cădea asupra naziștilor. Și unele dintre păsările cu pene au căzut peste vulturii fasciști cu reacție. Și i-a luat și i-a doborât.
  Ceylon Moon rânji agresiv.
  - Ce Fritz nu ți se dă Smolensk?
  O altă fată albastră a guturat:
  - Și ne vom aminti de Stalingrad!
  A treia fată galbenă scârțâi:
  - Și Sevastopol!
  Iar al patrulea a lătrat:
  - Și Leningrad de asemenea!
  Și întreg batalionul de desculți într-o frumusețe de bikini cum să elibereze fulgerul din buric. Și cum va lovi o masă de fasciști până la moarte.
  Se părea că, cu o asemenea putere, victoria Armatei Roșii era inevitabilă. Dar...
  Un demon le-a apărut fetelor din anime-ul japonez și a spus:
  - Și rușii nu vor să zdrobească Insulele Kurile!
  Femeile războinice din Japonia au strigat frustrate:
  - Cum nu vor să împingă insulele? Suntem înșelați!
  Și sclipind desculț, tocuri rotunde au dispărut din față.
  Dar au reușit deja să provoace pagube semnificative naziștilor și au oprit ofensiva.
  Iarna, germanii se apărau doar. Aveau un XE-162 de mare succes pe cer, s-au ținut ferm. Pe uscat, pistolul autopropulsat E-25 a oferit mai mult sau mai puțin protecție. Ca și alte tancuri. "Tiger" -2 a fost modernizat, primind un motor mai puternic de 1000 de cai putere și o transmisie perfectă.
  T-54-urile sovietice nu erau încă gata, iar IS-4 avea o mulțime de imperfecțiuni. Și acest lucru a afectat negativ capacitatea de luptă a Armatei Roșii.
  În primăvara anului 1946, naziștii au încercat să atace. Dar trupele lor erau blocate în apărarea sovietică avansată. Războiul a început să semene din ce în ce mai mult cu Primul Război Mondial, când apărarea este mai puternică decât atacul, iar linia frontului este inactivă. Vara au încercat și nemții să avanseze, dar fără succes. Și toamna și iarna, Armata Roșie înainta deja și, de asemenea, se bloca în apărarea densă germană. Mai mult, soții Fritz s-au adaptat deja să lupte iarna, iar echipamentul lor nu a "plutit" atât de mult în frig. Și rezervorul din seria "E" -50 s-a dovedit a fi o mașină de succes și destul de eficientă.
  Adevărat, mașina cântărea aproape 65 de tone, dar acest lucru a fost compensat de un motor puternic, de asemenea tunuri foarte eficiente de 88 mm în 100EL, perforatoare, precise, cu foc rapid.
  T-54 încă nu a intrat în serie, iar nemții au avut încă un avantaj la calitatea echipamentelor. Și în aer, avantajul lor a crescut.
  Huffman a primit după patru sute de avioane doborâte Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și un diamant. După al 500-lea avion, Ordinul Vulturului German cu diamante.
  Al patruzeci și șaptelea an a trecut în injecții reciproce. Rommel a acționat cu prudență, încercând să-și dezvolte puterea și Stalin. Și în sfârșit, al patruzeci și optsprezecelea an. Armata Roșie a încercat să avanseze în primăvară. Dar ea nu a putut trece prin apărarea densă a germanilor din centru. În toamnă, germanii au efectuat doar o mică operațiune, nivelând frontul în nord.
  Anul patruzeci și nouă, trupele sovietice au încercat practic să atace. Germanii au stat în apărare strânsă. Armata Roșie T-54 deja în serie, la fel ca IS-7, avea și MIG-15. Germanii au ME-362 și HE-262 și ME-2010 mai avansate, precum și TA-283.
  A fost un schimb de lovituri. E-50 a devenit mai avansat. Greutatea sa a fost redusă la cincizeci de tone, i s-a redus și înălțimea, iar apărarea frunții turnului a fost întărită. Și E-75 s-a condensat și greutatea sa a scăzut la una satisfăcătoare și a intrat în serie.
  E-100 nu a intrat niciodată în serie, așa că greutatea sa mare a creat prea multe probleme armatei.
  Germanii dețineau prima linie, iar acum 1950 a acestui război blestemat a început.
  Rommel i-a oferit pace lui Stalin. Dar, bineînțeles, cerând să părăsească al Treilea Reich acele ținuturi pe care germanii le cuceriseră deja. Stalin a fost de acord cu pacea doar în interiorul granițelor din 1941. Dar Rommel nu putea fi de acord cu acest lucru. De când s-a dovedit că milioane de germani au murit în zadar.
  Anul 1950 a trecut în încercările Armatei Roșii de a străpunge frontul. Germanii erau în defensivă.
  Rommel și-a pus niște speranțe în discoteci. Au decolat încă din 1945, dar s-au dovedit a fi nepotriviți pentru utilizare în luptă. Dar în 1951, primele mașini au apărut cu o viteză de patru sonice și, datorită fluxului din jurul jetului laminar, erau practic invulnerabile la armele mici.
  În 1951, Armata Roșie a continuat să-i atace pe naziști. Dar încercările ei au fost ineficiente. Linia frontului a rămas stabilă.
  Rommel a primit însă informații despre utilizarea dischetelor. Nu au putut fi doborâți, dar ei înșiși nu au tras, ci au putut doar lovi ținte aeriene. Ceea ce, însă, având în vedere viteza lor, nu este deja rău în sine. Dar nu putea oferi superioritate aeriană față de MIG-15.
  Dischetele erau scumpe și greu de fabricat și erau puține.
  Anul 1952 a trecut și în schimb de lovituri, iar când Armata Roșie a încercat să apese, dar nu a ieșit, apărarea lui Fritz a fost puternică.
  Mai mult, germanii au folosit străini în război. Și au poruncit destul de priceput.
  Stalin a murit în martie 1953. Și acest lucru a provocat imediat discordie în conducerea partidului, deoarece nu a existat un succesor oficial.
  Trebuie să distribui postări. Deci Molotov a devenit președinte al GKO, Malenkov a devenit președinte al Consiliului de Miniștri, Nikita Hrușciov a devenit prim-secretar al Comitetului Central al PCUS, Jukov, adjunctul său inamovibil, a devenit comandant suprem, iar Vasilevski a devenit ministru al apărării.
  La scurt timp, Beria a fost arestat și împușcat.
  Dar această arestare a provocat o oarecare confuzie în trupele interne. Și Rommel a dat o lovitură zdrobitoare, doborând Armata Roșie.
  Germanii au putut captura Smolensk în 1953, iar trupele sovietice au ținut teritoriul până la Rzhev, orașul însuși. De asemenea, Fritz a reușit să blocheze din nou Leningradul, iar în sud să pună mâna pe Ucraina și Crimeea, blocând Sevastopol și ajungând chiar la Don. De-a lungul Donului, trupele sovietice i-au oprit pe naziști.
  Iarna, nemții au rămas în cele din urmă fără abur. Molotov, președintele GKO, a anunțat că războiul va merge până la sfârșit.
  În 1954, armata lui Rommel a înaintat spre Moscova, dar toate încercările lui Fritz de a pătrunde au fost respinse.
  Nu au reușit să cucerească Leningradul prin furtună.
  !955, naziștii au atacat din nou. Au încercat să ia Stalingrad, dar au fost bătuți acolo și s-au retras dincolo de Don. De asemenea, încercarea de a lua Moscova a eșuat. Atacul asupra Leningradului a fost, de asemenea, fără succes. Pierderile naziștilor au fost foarte mari.
  Și în 1956, al Treilea Reich a intrat din nou în defensivă. Și deja Armata Roșie a încercat să atace regimentele lui Rommel. Dar îi lipsea și puterea. Pierderile au fost și ele uriașe. Și în 1956 linia frontului nu s-a mișcat.
  În 1957, germanii aveau tancuri noi Leopard, iar URSS în seria T-55. Această mașină avea un pistol mai puternic de calibrul 107 mm. A apărut și un IS-12 mai avansat. IS-10 a fost actualizat.
  "Leopardul" german a fost o mașină mai avansată a noii generații, dar încă neterminată. Au apărut și luptătorii ME-562. Cu arme mai puternice decât înainte și cu viteză mare. La fel ca XE-462, ușor. De asemenea, un luptător foarte decent și ușor. În URSS, până acum au trecut prin modernizarea MIG-15, fără a scoate din producția de masă cele mai masive avioane sovietice din istoria aviației. Războiul a continuat.
  Anul 1958 a început deja... E groaznic cât continuă suferința multor oameni.
  Rommel, în general, este de acord cu pacea, dar cu reținerea a tot ceea ce a cucerit de germani. Molotov și echipa sa nu sunt de acord cu acest lucru.
  A găsit o coasă pe o piatră. Iar pierderile cresc.
  Armata Roșie încearcă să avanseze, dar nu poate sparge apărarea densă. În toamnă, germanii încearcă să cuprindă din nou Leningradul, dar atacurile lor sunt respinse.
  Deja 1959 se repezi ca un lup. Da, timpul în război curge în picături, dar trece neobservat și nu este nimic de reținut. Rommel a îmbătrânit deja. Și Molotov are mulți ani ca conducere sovietică. Dar războiul continuă.
  Armata Roșie folosește în continuare MIG-15, dar continuă să-l modernizeze. Au apărut și sisteme de rachete și antiaeriene mai avansate. Și cel mai important, satelitul a fost deja capabil să se lanseze pe orbita joasă a Pământului. URSS avea deja rachete balistice capabile să lovească Berlinul. Totuși, ca și germanii.
  Bomba atomică nu a fost dezvoltată pentru că Statele Unite nu au crezut în realitatea sa și nu au vrut să irosească bani.
  Iar al Treilea Reich și URSS nu au fost la înălțime pentru proiecte atât de costisitoare.
  Acest lucru s-a întâmplat deja în 1959, iar lumea nu are încă arme nucleare. Marea Britanie este blocată în războaie coloniale, disperată să-și mențină imperiul, iar în SUA, monopolurile de petrol și gaze împiedică dezvoltarea energiei nucleare.
  S-a întâmplat ca lumea să fie încă fără o bombă atomică. Deși poate că înfățișarea ei a fost cea care ar putea pune capăt acestui război blestemat, infernal. În care au murit deja multe zeci de milioane de oameni.
  Pe alte fronturi, SUA și Marea Britanie erau în război cu Japonia. În 1946, Statele Unite au debarcat trupe în Țara Soarelui Răsare, dar samuraii i-au aruncat în mare.
  Japonia a continuat să bombardeze și să bombardeze. Dar ea a refuzat să capituleze.
  În 1950, SUA a aterizat din nou, de data aceasta mai bine pregătite și folosind un număr mult mai mare de nave, avioane și alte forțe.
  Japonia a rezistat încă un an și jumătate. Tokyo a fost unul dintre ultimii care au căzut, iar împăratul s-a făcut hara-kiri. Dar nici după aceea, pacea nu a venit. Japonezii au organizat un adevărat război de gherilă pentru ocupanții americanilor.
  Toate acestea au slăbit America și Marea Britanie și nu au intervenit în războiul dintre URSS și al treilea Reich. Rommel are încă resursele întregii Europe. Și ținând cont de teritoriile ocupate în Rusia, există mult mai multe resurse umane. Adevărat, un război de gherilă aprig are loc împotriva naziștilor. Și chiar și o politică mai vicleană și mai flexibilă în teritoriile ocupate nu îi ajută pe Fritz să capete un punct de sprijin acolo și să suprime partizanii.
  La 1 septembrie 1959, au trecut exact douăzeci de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Armata Roșie înainta în direcția Leningrad. Germanii au încercat din nou să cucerească Moscova.
  Cât timp poți lupta? E doar un coșmar.
  În orice caz, un batalion de fete sovietice stă în șanț. Și reflectă următorul atac al Wehrmacht-ului.
  Natashka Sokolovskaya trage dintr-un AK și spune cu enervare:
  - Ei bine, cât timp se va ghemui această lăcustă?
  Zoya răspunde logic trăgând dintr-un lansator de grenade și rupând omida unei mașini germane:
  - Probabil, până la ultimul soldat!
  Augustin, trăgând în naziști, a remarcat:
  - Un coșmar ca acesta nu poate dura pentru totdeauna!
  Iar fata roșcată cu piciorul gol a aruncat o grenadă foarte mortală, sfâșiind naziștii în bucăți mici. Apoi ea a remarcat zâmbind:
  - Nu, chiar trebuie să-i omorâm pe toți!
  Și Svetlana, cu piciorul gol și cizelat, a lansat o lămâie ucigașă. Ea a rupt Fritz-ul și a remarcat:
  - Poate vom ucide... Dacă noi înșine nu ne aplecăm!
  Patru femei războinice se luptă în bikini. Arata ca fete tinere si foarte frumoase. Dar există de mult timp. Se luptă din anul patruzeci și unu și s-au săturat deja de acest război. Și înainte de asta luptaseră deja în Spania. Au fost și ei premiați.
  Și acum de atâția ani - mai bine de optsprezece ani duc o luptă inegală împotriva fascismului. Și se pare că nu va fi niciodată un sfârșit la această margine.
  Natashka și-a amintit cum, când era fată, în timpul Primului Război Mondial, a transportat un pachet la un batalion al armatei țariste.
  Se pare că picioarele ei goale sunt deja obișnuite cu toate. Iar dacă mergi cincizeci de verste într-o zi, îți dor gambele, iar tălpile, deși sunt caloase, încep să te mâncărime și să te doară.
  Plus că ți-e foame. Doar apă din pârâu și fructe de pădure. Dar nimic vara. Dar încearcă să mergi desculț în zăpadă mult timp. Când degetele devin roșii și albastre de la frig. Și numai mișcarea constantă și obiceiul de a căli din copilărie salvează de degerături.
  Natasha și-a amintit și de vremurile țariste. Era ceva bun la ei. În special, rubla țaristă ar fi fost o monedă stabilă, iar prețurile sub binecuvântatul țar Nicolae al II-lea nu au crescut. În orice caz, înainte de războiul cu germanii. Și această stabilitate i-a ajutat pe țărani să acumuleze bani pentru cutare sau cutare achiziție. Și ai putea cumpăra aproape totul pe credit. Deci nu este încă un fapt că a devenit atât de bun sub dominația sovietică.
  Augustine a aruncat cu piciorul gol cadoul ucigaș al morții. Ea i-a rupt în bucăți o mulțime de germani și soldații lor angajați și a spus cu enervare:
  - Toate crimele și crimele! Iar sufletul cere altceva!
  Augustin a luat parte la apărarea Port Arthur. Ăsta e genul de luptătorie. Și fata este veșnică. Pentru a păstra tinerețea, vrăjitoarele nu se încălță în nici unul, cel mai sever îngheț. Și aceasta este regula lor universală.
  Și când ești desculț, nu te ia nici un glonț, nici bătrânețea. Și tu însuți treierați adversarii ca snopii de cereale.
  Și-a amintit de acea bătălie cu japonezii. O altă fată, aproape un copil, trage, îndreptând pușca spre samurai cu mâini subțiri, dar puternice.
  Și japonezii continuă să urce și să urce, umplând toate abordările cu cadavre. Boreiko, bravo. A tăiat samuraii cu săbii din ambele mâini, ca legendarii Ilya Muromets.
  În jurul lui creștea un întreg munte de cadavre. Japonezii l-au rănit în continuare cu baionete și l-au aruncat. Dar Boreyko a supraviețuit. După ce s-a întors din captivitate, a luptat cu germanii în primul război mondial. Și atunci urmele ursului se pierd. Acum, dacă este în viață, este deja destul de bătrân. Iar Augustin nu ia ani. Până acum, arată ca o fată musculoasă și înaltă. Și chiar și după ce a primit o rană, pielea ei se vindecă fără cicatrici și nicio urmă.
  Augustine și-a amintit cum îi dăduse pe japonezi în stomac cu baioneta. Și așa a țipat. Și ea este roșcată și tânără, dar deja puternică și destul de înaltă, deoarece va încărca o prietenă a unui samurai cu călcâiul gol în bărbie. A luat-o și s-a prăbușit și a căzut atât de fără succes, încât baioneta japoneză i-a străpuns spatele.
  Augustin a tras apoi în japonezi fără să rateze. Dar erau prea mulți. Și i-au învins pe ruși.
  Augustin a fost chiar luat prizonier. A început să fie interogată. Un brazier le-a fost adus in picioarele goale, dupa ce le-au uns picioarele caluse.
  Augustine a reușit să-și rețină țipetele. Ea s-a imaginat ca Fecioara din Orleans care doar râde și zâmbește sub tortură. Augustin a fost atârnat pe un suport și bătut cu biciul. Dar ea a râs doar ca răspuns.
  În cele din urmă, samuraiul a lăsat-o în pace și chiar a scos lanțul în semn de respect pentru curajul ei. Și Augustin a profitat de asta și a ucis doi gardieni, a fugit.
  Apoi a luptat în armata lui Kuropatkin. Chiar mă așteptam să câștig.
  Dar Kuropatkin, ca intenționat, a vrut să piardă. Samuraii au pierdut de două ori mai mulți uciși decât armata țaristă, dar în cele din urmă rușii au fost înfrânți. Vai, ce război a fost - rușii au luptat curajos, arătându-se cei mai buni soldați din lume, cu cea mai proastă comandă!
  Augustina a aruncat din nou o grenadă în naziști cu degetele goale de la picioare și a răcnit:
  - Mult succes cu noi!
  Zoya a spus:
  - Știi să dai înapoi!
  Fata cu părul auriu a aruncat și o lămâie cu piciorul grațios și gol, torcând:
  - Slavă Patriei!
  Zoya a văzut și o mulțime de lucruri. Oriunde a luptat. S-a luptat cu japonezii și în războiul civil. L-a întâlnit pe Augustine acolo. Și am învățat multe. Acolo, Natasha și Svetlana li s-au alăturat. Așa că au apărut legendarii patru. Și Armata Roșie le este în mare măsură datorită lor și a început să câștige.
  Zoya a aruncat din nou o grenadă cu piciorul gol. L-am lovit pe Leopard și a dat peste colegul său.
  Fata cu părul auriu a ciripit:
  - Fie ca Patria mea să fie în mare glorie!
  Și i-a arătat lui Fritz limba. În general, Zoya a fost uimită de câte probleme a avut Rusia. Totul a început cu războiul, când Japonia a atacat Rusia.
  După aceea, Rusia a luat asalt. Zoya nu a ajuns la Port Arthur, ci a luptat în armata lui Kuropatkin. În prima bătălie majoră, rușii au respins toate atacurile japoneze și le-au provocat pierderi grele. Dar apoi samuraii au început să ocolească armata țaristă, iar Kuropatkin a dat înapoi.
  Dar cum să nu-ți amintești de Alexander Suvorov, care a atacat însuși inamicii. Suvorov a considerat atacul ca fiind mai puternic decât apărarea. Kuropatkin s-a dovedit a fi inadecvat pentru comandă. Și Zoya a dat dovadă de curaj și a ucis personal japonezii cu o armă și a înjunghiat cu baioneta.
  Dar mai ales mulți samurai pe care i-a putut ucide cu o mitralieră. A fost atât de grozav. Și le-a cosit ca pe o coasă.
  Zoya a aruncat din nou o grenadă cu piciorul gol și grațios și a cântat:
  - Slavă Patriei mele! Mama își iubește copiii!
  Svetlana este cea mai în vârstă dintre ei. Blond natural cu părul alb ca zăpada. Ea a participat și la războiul Crimeei și a apărat Sevastopolul. Atât a fost în urmă!
  Atunci era încă aproape o fată, desculță într-o rochie ruptă, a luptat cu forțele inamice superioare. Svetlana și prima dintre cei patru au devenit vrăjitoare. Și a ajutat-o foarte mult în luptă. Britanicii, francezii, turcii au urcat la asalt. Și a tras în ei cu o pușcă primitivă și a lovit. Și apoi înjunghiat cu baioneta. Și și-a ucis dușmanii. Și cu degetele goale de la picioare, a aruncat bombe de casă. În acel război, rușii au putut să țină Sevastopolul aproape un an întreg și i-au epuizat atât de mult pe aliați încât au oprit războiul.
  Dar Rusia a cedat apoi Delta Dunării. Și pentru prima dată după mult timp, s-a dovedit a fi partea învinsă.
  Și apoi au vândut Alaska. Svetlanei i se părea că se apropie sfârșitul lumii.
  Dar anii au trecut. Rușii i-au învins pe turci și au recuperat Delta Dunării. Svetlana a luptat din nou, o blondă superbă, desculță. Și e bine să fii vrăjitoare - nu te ia nici gloanțe, nici bătrânețe, nici afecțiuni. Și te câștigi jucăuș. Și doar flutură pe aripi.
  Svetlana a aruncat din nou o grenadă cu piciorul gol și a răcnit:
  - Vor fi noi secole,
  Voința noastră este mai puternică decât oțelul...
  L-a rupt pe nebun
  Salut tovarăşe Stalin!
  Dar acum Stalin a plecat. Cel mai important Molotov. Deși nu este un dictator precum Stalin. Și comandantul suprem Jukov. Și Rommel este încă acel comandant. Dar nu este încă în stare să străpungă Armata Roșie!
  Natasha a aruncat și o grenadă mortală cu piciorul gol și a ciripit:
  - Ne vom dărui sufletul, inima, ne vom dărui Sfintei Patrie! Vom rezista și vom câștiga și nu ne vom cruța viețile!
  Războinicii se luptă. Nu, astăzi hoardele lui Rommel nu își vor sparge apărarea. Vor lupta cu disperare și vor câștiga. Și marea Rusie va fi glorificată.
  Zoya ciripit, aruncând o lămâie cu degetele goale de la picioare:
  - Soare strălucitor al speranței
  Se ridica din nou peste tara...
  Rusia câștigă ca înainte
  Șoimii Wehrmacht-ului bat!
  Natasha a remarcat cu înțelepciune:
  - Ești frumoasă ca întotdeauna fată cu părul auriu!
  Zoya respiră adânc. Mi-am amintit cum am mers la recunoaștere împotriva japonezilor. Și a luat pistolul. Și să-i scoatem pe samuraii din asta.
  I-au cosit într-o frenezie sălbatică. Am încurcat multe atunci. Și totuși a fost capturată.
  Iubita ei a fost trasă pe un suport, iar călcâiele i-au fost arse cu un fier încins. Dar Zoya s-a ținut curajos și nu a gemut sau a țipat. Și nici măcar albul de la firul de căldură de pe spate nu a făcut-o să vorbească.
  După ce a fost torturată, Zoya a fost încătușată și dusă la Tokyo. Dar războinicul a reușit să scape. Ea i-a spus ofițerului că se presupune că știa unde Kuropatkin, retrăgându-se, a ascuns vistieria armatei ruse. Ei bine, l-a cumpărat. Pentru a nu împărți cu nimeni, a luat-o pe Zoya în cătușe și lanțuri în pădure. Fata nu este atât de simplă. Ea a surprins momentul și l-a lovit pe ofițer în bărbie cu călcâiul gol și rotund și l-a tăiat. Apoi a luat cheile și a deschis cătușele, a fugit.
  Lăcomia nu duce la bine, iar Zoya a continuat să-i omoare pe japonezi.
  Dar acum naziștii sunt în mod clar epuizați. Cele patru fete-vrăjitoare le-au făcut destul de rare. Atâtea tancuri au bătut. Și apoi a început să doboare aeronava de atac.
  Fetele au cântat la unison:
  - Vulturul rus peste planetă,
  Aripi, răspândindu-se, va decola...
  Ei bine, un adversar insidios,
  Va fi învins, rupt!
  Rommel, în vârstă, cărunt, examinează harta fronturilor. 2 septembrie 1959 Și războiul continuă, iar Moscova nu a fost luată. Nu mai există Stalin, iar oficial principalul președinte al GKO este Molotov. Dar el este doar primul dintre egali. Posturile lui Stalin sunt împărțite, iar comandantul suprem Jukov. Și împotriva lui se luptă Rommel. Deși există și ministrul apărării Vasilevski. Și partidul este condus de Nikita Hrușciov. Și șeful guvernului, Malenkov. Există, de asemenea, președintele Prezidiului Sovietului Suprem, URSS, și șeful oficial al statului, Bulgarin.
  Da, o companie pestriță s-a adunat împotriva lui Rommel. Și trebuie spart. Dar URSS nu cedează. Și cel de-al treilea Reich este epuizat, ca și Rusia.
  Dar pacea nu se poate face. Rommel vrea achiziții teritoriale. Guvernul sovietic insistă cu încăpățânare asupra opțiunii zero.
  Statele Unite sunt acum într-o criză, nu merg nicăieri. Și Marea Britanie este înfundată în războaie coloniale. Deci nu există un sfârșit pentru marginea celui de-al Doilea Război Mondial.
  Și cel de-al douăzeci și unuul an a început deja.
  Anumite speranțe erau asociate cu familia Leopard. Dar acest tanc nu s-a justificat. O altă opțiune a fost dezvoltarea tancului RE-50. Esența noii idei este de a crea o mașină piramidală care să fie practic impenetrabilă din orice unghi. Aceasta ar putea fi o descoperire bună. Rommel și-a pus speranțele de victorie asupra URSS cu familia de RE piramidale.
  Dar vechile tancuri încă se luptă.
  Dar au luptători buni.
  Echipajul lui Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - patru fete, s-a încercat pentru prima dată pe T-3 în timpul atacului asupra Poloniei din 1939. Mașina germană era încă destul de slabă atunci. Fetele au tras mai mult în infanterie și au folosit trei mitraliere.
  Gerda, trăgând în polonezi și tăindu-le infanteriei și cavaleria, a guturat:
  - Sunt un războinic cu o mie de draci în cap!
  În timp ce trăgea, Charlotte a remarcat:
  Totul este interesant, dar...
  Gerda a aruncat o grenadă în polonezi cu piciorul gol și a scârțâit:
  - Ce dar?
  Roscatul a raspuns:
  - Dar acum am devenit vrăjitoare și ce ne dă asta?
  Gerda, o fată blondă, a tuns polonezii într-o explozie și a răspuns logic:
  "Acum nu ne vor ucide atât de ușor!"
  Kristina i-a lovit și pe polonezi cu o mitralieră și a remarcat:
  - Vom păstra tinerețea veșnică?
  Magda, conducând mașina încrezătoare, a răspuns:
  - Desigur ca da! Am verificat! Ea și-a făcut o rană, iar el a dispărut fără urmă!
  Gerda, doborând de bunăvoie polonezii, a confirmat:
  - Exact! Acum nu suntem doar oameni, ci am devenit supraoameni!
  Charlotte, dărâmând polonezii, țipă:
  - Sunt Superman!
  Și din nou, cu piciorul gol, a aruncat o grenadă criminală. Da, fata s-a despărțit și evident că nu mai glumea.
  Christina, tăindu-i pe polonezi, a remarcat:
  - Patria este foarte bună!
  Și degetele goale ale picioarelor unei frumoase fete roșu-aurie au lansat o lămâie.
  Magda a dat și ea o întoarcere, a tăiat polonezii și a scârțâit:
  - Sunt un campion tipic!
  Și, de asemenea, cu piciorul gol, va arunca o grenadă care ucide și distruge totul.
  Cei patru din Polonia au luptat curajos și chiar au luat Varșovia. Dar acest lucru nu a fost suficient.
  După Franța, Gerda și Charlotte au plecat în Africa în corpul lui Rommel.
  O companie de fete din batalionul special SS "Tigers-Barracudas" a zburat cu un avion de transport Me-323 spre Tunisia. Femeile războinice erau toate ca un meci, tinere și încă necăsătorite. În mare parte blonde atletice înalte, culoarea națiunii germane, sângele și sucul ei.
  Două fete, o blondă miere și o roșcată aprinsă, se remarcă printre alți războinici, care, de altfel, sunt și ele demne de podium cu frumusețea și seriozitatea lor în ochi. Dacă toți ceilalți războinici s-au numărat printre luptătorii relativ experimentați care au reușit să adulmece praf de pușcă în Franța și Balcani. Dar nu în așa fel încât prea mult, pentru trecerea ostilităților și lipsa de dorință, să trimită fetele în plin.
  Se luptaseră deja, acești doi erau foarte tineri, în aparență, aproape fete, ultimele care îi înlocuiau pe cei uciși în timpul raidului aerian. Bineînțeles, au fost instruiți și cu toată pedanteria germană, dar erau totuși atât de nevinovați pentru că păreau să aibă abia șaisprezece ani. Trandafiri adevărați abandonați în deșert. Dar în același timp se luptă de aproape doi ani.
  "Tigresa barracuda" roșie aprinsă a întrebat-o pe prietena ei blondă:
  - Sunt mulți negri în armata britanică. Sunt foarte nepoliticoși și cruzi, dar imaginează-ți Gerd, ce se va întâmpla dacă ești capturat și începe tortura?
  Blonda cu miere a răspuns calm:
  - Voi încerca să nu fiu capturat de Charlotte, dar dacă tot este voia Domnului, nu voi da nimic dușmanilor!
  Charlotte roșcată a șoptit:
  - Există zvonuri că un mare război va începe în curând în est cu Rusia. Și trupele sunt deja atrase, concentrând forțele. Nu e de mirare că au fost recrutați atât de mulți infanteri în armată, fetele spun că aproape că nu au mai rămas bărbați în sate!
  Gerda a fost de acord cu un oftat:
  - Da, ar fi înfiorător! Să poarte război cu rușii: cruzi și fanatici, cu întinderile lor nesfârșite și iernile grele... Va fi ceva groaznic!
  Roscatul a raspuns:
  - Rușii nu au putut învinge nici măcar micuța armată finlandeză, iar noi am învins cele mai mari forțe inamice! Toată Europa este deja sub noi, iar Rommel îi zdrobește pe britanici în Africa. De ce crezi că vei pierde?
  Gerda a răspuns fără tragere de inimă:
  - Rușii au o populație mare și întinderi vaste. Vor absorbi prea multe trupe! Și dacă nu avem timp să luăm capitala Rusiei înainte de iarnă, atunci soldații noștri vor îngheța pur și simplu, iar echipamentul se va supăra și se va bloca în zăpadă, va fi elementar teribil!
  Charlotte clătină energic din cap.
  - Oh, nu vorbi despre lucruri atât de urâte, hai să cântăm mai bine un fel de romantism. Despre dragoste...
  Gerda a zâmbit nevinovat și a fost de acord:
  - Desigur, vom cânta cel mai bine!
  Fetele Barracuda Tigress au cântat, cu vocile lor clare, de cristal:
  Coafura sidefata, tremurata,
  Sunt îngrijorat, îmi tremură pieptul!
  Sunt o fată ca un mesteacăn timid,
  Mi-e frică să mă mișc și să respir!
  
  Și ce îți șoptește vântul proaspăt la ureche?
  Nisipul scrâșnește sub picioarele desculțe...
  Și nu sunt eu mai fericit pe planetă,
  Când merg cu tine în pădure!
  
  Dezvăluie-mi un mare secret, iubite,
  Cum ai reușit să fermeci inima!
  Dar fața ta e atât de tristă?
  Cel mai subțire fir de riduri trecea pe frunte!
  
  Tânărul îmi răspunde cu angoasă;
  Războiul te va despărți pentru mult timp!
  Pentru a ne găsi un loc în pădurile paradisului,
  Satana trebuie învins în iad!
  
  Ca răspuns, un mesteacăn zvelt dădu din cap,
  Esti mai mult decat un prieten pentru mine!
  Deși rezultatul bătăliei poate fi plin de lacrimi,
  Dar Dumnezeu Iisus păstorul este cu noi!
  
  Să risipim iadul demonilor - umbre rele,
  Ca să înflorească boschetele înverzite!
  Mângâie-mi genunchii bronzați
  Ține-mă strâns dragă!
  
  Și el a răspuns ca o fată în glumă:
  El a spus în sunetul ramurilor întinse;
  - Mă aștepți un an, porumbele?
  Tentația macaralelor fierbinți este puternică!
  
  Ca răspuns, i-am spus atât de strict:
  - Nu voi fi un civil la standul de mașini!
  Și îmi place drumul militar,
  Vreau să lupt, să-i înving pe cei răi!
  
  Am ajuns la subiect - tăiați ramurile, împletiturile,
  Mi-au dat o mașină nouă cu disc!
  Deși iarba plânge ca mărgăritarele de rouă,
  De ce inocența - a devenit ca un soldat!
  
  Atunci, că Patria-mamă îmi este mai dragă decât toate,
  Patria de deasupra stelelor arde în suflet!
  Nu este interiorul acela de a te bate pe pat,
  Și petrece noaptea cu pușca într-o colibă!
  
  Victoria va veni, cred cu tărie în ea,
  La urma urmei, cauza noastră are întotdeauna dreptate!
  Ei bine, zâmbiți mai bucuroși băieți,
  O soartă bună ne așteaptă, credeți-mă!
  Toată familia a cântat alături de ei, în timp ce fetele clătinau din cap și băteau din palme. Dar atunci idila lor a fost întreruptă, o sirenă a urlat și avioane englezești au apărut pe cer! Spitfires au încercat să atace caravana de aprovizionare. ME-109 de la escorta s-au repezit curajos spre ei. Charlotte roșie aprinsă chiar a sărit de bucurie:
  - Aici începe bătălia în aer! Va fi misto!
  Gerda a confirmat entuziasmată:
  - Acum ai nostri, vor ceda!
  Erau optsprezece Spitfires englezi și cincisprezece Messer germani, nu prea multă diferență. Au fost lovite exploziile de mitraliere și tunurile de avioane. Charlotte a chicotit și a arătat cu degetul:
  - Uite cum le bat ai nostri! Frumusetea!
  Gerda spunea filozofic:
  - Într-o luptă, nu va câștiga cel mai puternic, ci cel mai rău intenționat încât să o provoace, dar să nu intre singuri în ea!
  - Războiul este o competiție în care toată lumea este descalificată chiar înainte de start! A susținut-o pe Charlotte.
  El din englezii "Spitfires" luase deja foc și a început să cadă, după el a început să cadă cel german... Bătălia a început să izbucnească cu și mai mare ferocitate. Avioanele britanice aveau mitraliere, în timp ce germanii aveau tunuri, unele de 20 mm dintr-o bucată, altele aveau până la trei tunuri de 20 mm, dar existau doar două astfel de mașini... Caracteristicile de viteză și manevrabilitate sunt aproape cele mai importante. la fel, poate chiar si pentru ME -109 chiar si greutatea este mai mica si face viraje mai rapide. Dar nici britanicii nu sunt atât de simpli, așa că trei dintre luptătorii lor s-au repezit la transport, nefiind atenți la focul de acoperire. Fetele dinăuntru au țipat:
  - Hai, băieți, nu ratați! Foc forțat pli!
  Charlotte țipă:
  - Furr! Furr!
  Me-323 este un transport uriaș capabil să transporte până la 200 de trupe, are șase mitraliere de arme defensive. Sunt aranjați într-un sistem "arici" și încep să mâzgălească... Luptătorii trag, iar gloanțe de calibru mare străpung pielea și străpung stratul. Fetele războinice sar înapoi, în timp ce scârțâie ca porcii:
  - Au pui de leu subdezvoltați.
  Una dintre fete este captivată și are convulsii. O fată-medic sare spre ea și spune imediat:
  - A suflat direct! - Și îi face un pansament. Ea se calmează și încearcă să-și rețină gemetele.
  Dar apoi Messerschmitt intră în spatele luptătorului englez, împușcături precise și ia foc și cade. Fetele urlă:
  - Uimitor! Acesta este tipul nostru!
  În acest moment, mitralierul care acoperă fuzelajul (și acesta este un bărbat) cade străpuns de un glonț. Gerda se repezi ca fulgerul, se agață de sârmă și cade, cizmele îi zboară. O fată tânără care pâlpâie cu tocuri goale, roz în câteva sărituri prin trupurile doborâte, sare la mitralieră și apăsă pe trăgaci. Plumbul este scuipat din butoi, iar Spitfire-ul își pierde controlul, începe să cadă într-un turbine.
  Fetele-lupi țipă de încântare și scandează:
  - Pucul! Mașină de spălat! Germania împotriva Marii Britanii doi - zero!
  Gerda, însă, nu a avut timp să doboare al doilea avion de vânătoare, acesta fiind distrus de piloții germani. Bătăliile aeriene sunt trecătoare și, după ce au pierdut mai mult de jumătate dintre luptători, britanicii au fugit. Scorul a fost 11 contra 3 în favoarea germanilor. Fetele au exclamat ca răspuns, atât de bucuroase și și-au dat mâna una cu cealaltă. Au lăudat-o și pe Gerda, care nu și-a pierdut capul și a înregistrat ca atu al ei primul avion doborât, victima ei! Fata a roșit de mare emoție și a mormăit:
  - Da, nu mi-am amintit de mine! A fost așa ceva? Complet de neconceput! sunt in transa...
  Charlotte mormăi cu un zâmbet nemulțumit:
  - Dar nu mă pot ierta pentru întârzieri. Deci doar a luat frâna!
  Comandantul companiei Madeleine a consolat-o pe Charlotte:
  - Mai sunt atâtea bătălii înainte! Asta e Africa!
  Charlotte a chicotit și a glumit:
  - Copii mici degeaba în lume, copiii nu merg în Africa la plimbare! Africa are rechini, Africa are gorile și Africa are crocodili mari! Dar Marele Reich; ne-a spus - nu vă lăsați în derivă!
  Toate fetele au râs la unison. Ce grozav a fost...
  Capitala Tunisiei, poartă și numele, Tunisia, găzduind principala bază a naziștilor din Africa. Principalul aliat al Germaniei: Mussolini a intrat în al Doilea Război Mondial abia pe 17 iunie, cu cinci zile înainte de capitularea Franței. El a vrut să "câștige", sau mai bine zis să dea cu piciorul, un inamic deja învins pentru a obține câștiguri teritoriale considerabile. Ei bine, dacă Germania eșuează, deschideți singur al doilea front sudic împotriva celui de-al Treilea Reich! Armata italiană a acționat, nu foarte cu succes și, în ciuda superiorității numerice covârșitoare, a reușit să avanseze doar câțiva kilometri cu prețul unor pierderi uriașe. Dar așa că Mussolini nu a intrat cu succes în război. Pe viitor, italienii au luptat extrem de fără succes. Biți în Grecia, în ciuda superiorității lor numerice, în Etiopia, având de aproape cinci ori mai multe forțe decât britanicii, și în Libia, care a pierdut aproape întreg teritoriul cu puțuri de petrol care au început deja să fie dezvoltate. Dar Rommel, un tânăr general care s-a alăturat Partidului Nazist, chiar înainte de venirea lui Hitler la putere, a făcut cel mai puternic contraatac împotriva britanicilor. Mai mult, a lansat o ofensivă chiar înainte de transferul forțelor principale, având doar zece tancuri și cincizeci de camioane deghizate în tanc. Cu o aruncare rapidă, cel mai bun general britanic Kolenkor a fost capturat și aproape toată Libia a revenit sub controlul naziștilor. Cu toate acestea, fortăreața bine fortificată din Tolbuk, predată atât de mediocru de italieni, încă ține! Rommel are doar două sute de tancuri, toate T-1 și T-2, adică ușoare, iar alte două sute italiene sunt în general tanchete mitralieră cu o greutate de 2,7 tone. Desigur, cu astfel de forțe este dificil să lupți cu Matildas: având armuri frontale de 78 mm și 70 mm Cromwell. În timp ce partea frontală se stabilizează temporar, ambele părți își construiesc putere...
  Companiile SS au aterizat pe aeroport și au fost imediat aruncate în aerul fierbinte din Africa. Tot vara, iunie și Africa! Fetele au încercat însă să se prindă și să nu arate că sunt fierbinți. Și apoi Madeleine a ordonat:
  Să facem un marș prin deșert! Si in acelasi timp vom testa creme de protectie solara, veti sari in costume de baie!
  Fetele s-au strâmbat de nemulțumire: sunt din nou experimentate. Deși, desigur, într-un costum de baie într-o asemenea căldură este mult mai plăcut decât o uniformă, și chiar veste antiglonț, care pot fi și ele forțate să le poarte.
  Fetele s-au schimbat rapid în costume de baie, vopsite în culoarea deșertului, au început să se unte cu cremă protectoare, care, apropo, ar trebui să le ajute și să se bronzeze mai repede. Gerda a ajutat-o s-o mânjească pe Charlotte și pe aceea Gerda. Roscatul a remarcat:
  - Acestea sunt aceeași Tunisia, la marginea mahalalelor, doar în centrul a cincizeci de case de piatră și o duzină de moschei. Am citit basme și mă așteptam să văd palate magnifice cu fântână și grădini printre arabi!
  Gerda a răspuns cu un oftat:
  - Vai, dacă în lumea noastră era ca într-un basm! Vai, lumea noastră este nemiloasă, nedreaptă, insidioasă! Carnea geme și suferă în agonie!
  Charlotte a continuat:
  - Dar omul este inteligent, progres glorios! Deși se pare că Domnul l-a uitat!
  Lăsate singure în costumele lor de baie și ușor clătite cu apă rece înainte de a aplica crema, frumoasele fete au experimentat o oarecare ușurare. Dacă în avion în sine, încă nu era atât de cald, atunci la aeroport și în oraș este doar un iad. Adevărat, alte tigre de barracuda au luptat deja în Grecia, unde în aprilie este cald, dar tot nu ca în Africa vara.
  După duș, fetele erau în papuci de piele, dar Madeleine a ordonat:
  - Ridicați o altă cremă și ungeți bine tălpile! Vei mărșălui prin deșert desculț! Ceea ce clipești - înțelegi, așa că continuă.
  Fetele s-au uns cu picioare grațioase ale picioarelor goale, de fetiță, fără prea mult entuziasm. La urma urmei, nisipul Saharei este aproape o tigaie fierbinte. Adevărat, aici este încă aproape de coastă, iar pajiștile acoperite cu ierburi cad adesea. Dar să alergi cu tălpile goale pe pietre, pietriș, nisip, care au încălzit Soarele African? Aceasta este în general sălbăticie!
  Cu toate acestea, fetele nu sunt atât de fățișoare, programul de antrenament de elită include marșuri forțate pentru fete din Uniunea Femeilor Germane și, de asemenea, adesea desculțe și pe teren accidentat. Pentru ca războinicii să nu se certe! În general, pentru Germania fascistă, natura poftei de diverse experimente. Hitler este un admirator înfocat al teoriei lui Nietzsche despre supraom sau omul viitorului. El trebuie să fie mai puternic, mai rapid, mai inteligent și mai crud decât omul modern. Un adevărat soldat german trebuie să fie: puternic, iute, călit - pentru că este arian! Dar femeile ariene care dau naștere unor eroi trebuie să fie ele însele eroe, iar puterea ar trebui cultivată! Prin urmare, cele mai bine antrenate fete sunt antrenate intens, temperate, educate! Așa că frumusețile lor amabile, dotate genetic, trebuie să treacă printr-o întărire extremă în deșerturile africane: să demonstreze că arianul și arianul pot face față tuturor testelor și nu barierei pe care nu o pot trece - soldatul invincibil și curajos al celui de-al treilea Reich. !
  Și acum compania, părăsind tabăra militară, aleargă de-a lungul undițelor înguste și pietroase ale Tunisiei.
  Tocurile goale ale fetei înțepă pietricelele negre și ascuțite ale drumului și se coace cu cruzime. Dar lubrifiantul înmoaie puțin arsurile, iar când alergi repede, nu se coace atât de mult, deși soarele a trecut după amiază și temperatura este la maxim. Cu toate acestea, copiii arabi murdari devin mai mici, cu tocuri mici și negre, fără nicio cremă și nici măcar nu se încruntă. Se pare că au calusuri pe tălpi. La fete aproape goale în costume de baie și cu corpuri musculoși dezvoltate, bărbații arabi se uită; gura căscată, iar femeile se deplasează mai repede în lateral, înfășurându-se și mai strâns într-un voal negru.
  Și fetele aleargă ținând mitraliere pe umăr și fiecare un rucsac cu provizii și grenade. Și acesta este un total de douăzeci de kilograme ... Chiar dacă luăm în considerare faptul că fetele au fost ridicate puternice din punct de vedere fizic și s-au antrenat în condiții spartane de mai bine de un an, atunci aceasta este încă greutate, mai ales dacă căldura este peste cincizeci de grade la umbră și este necesar să depășiți distanța de maraton.
  Gerda aleargă, încercând să respire cât mai corect, ca să aibă destulă forță pentru mai mult timp. Deși nu a trăit atât de mult, ultimii ei opt ani au fost petrecuți într-o școală specială pentru copiii din elita genetică. Dar asta nu înseamnă că au trăit în condiții confortabile. Dimpotrivă, trezirea la cinci dimineața, stropirea cu un duș de gheață, exerciții grele, o oră de alergare și apoi câteva ore de muncă. Apoi studiați, înainte de prânz, antrenamentul din nou, inclusiv lupta de luptă. Antrenament militar, studiu, antrenament, până la ora zece, după care se sting luminile. Adevărat, s-au hrănit bine, dar nu au dat carne, legume, fructe, pește, produse de cofetărie și dulciuri, doar de ziua Fuhrerului, Crăciun și 1 mai. Practic nu există timp liber, totul este strict reglementat... Din ei au fost antrenați oameni ai viitorului, care ar fi trebuit să conducă Pământul. Himmler însuși, șeful SS, a ținut un astfel de program sub control.
  Aici fetele și-au întrerupt amintirile... Acum bombardează pozițiile sovietice pe tancul Leopard-100. Și, bineînțeles, desculți și în nimic altceva decât în bikini - așa se bat vrăjitoarele, care nu au îmbătrânit deloc în douăzeci de ani și sunt încă tinere și proaspete ca margaretele de primăvară.
  Această mașină este specială - cu un bombardier cu reacție și un tun antitanc cu țeavă lungă.
  Gerda a tras și a scârțâit:
  - Slavă Patriei!
  Charlotte apăsă butoanele joystick-ului cu picioarele goale. Ea a spart un alt tanc sovietic T-54, nu au fost încă scoși din producție.
  Apoi ea a verificat:
  Mulțumesc Rommel!
  Christina, luptă și ea în Leopard 100, a apăsat butoanele cu degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Slavă Patriei!
  Magda, trăgând din mitraliere, remarcă:
  - Și slavă nouă, fetelor barracuda!
  Da, erau războinici ai celor mai tari acrobații.
  Gerda a apăsat din nou butoanele joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a spart pistolul sovietic (o vrăjitoare rea, deși una frumoasă!), Și vyaknula:
  - O să omor pe toată lumea!
  Și din nou în fața ei, de parcă ar fi fost ieri, au fulgerat amintirile;
  S-a parcurs deja o distanţă de cincizeci sau chiar ceva mai mult de kilometri, o încărcătură colosală la atâta căldură şi cu încărcătură, pentru astfel de fetiţe. Gerda, Charlotte nu le mai simțeau trupurile, alergau ca niște somnambuli, simțind ceva care le sfâșie mușchii și o durere surdă în cap. Dar aici vine comanda:
  - Sari un pas! Ajunge pentru prima dată!
  Fetele încetinesc și merg deja într-un ritm rapid. Călcâiele încep să mâncărime, chiar mai mult. Gerda i-a șoptit lui Charlotte:
  - Din iad în purgatoriu!
  Prietena nu a fost de acord.
  - De la purgatoriu la rai!
  Pământul pietros s-a terminat și picioarele goale și epuizate ale fetelor calcă pe iarba moale, de smarald. Gerda a exclamat:
  - Și cât de fericit, după ce a fost chinuit de pietrele înțepătoare și de nisipurile arzătoare ale deșertului, să mergi ca un covor natural de catifea!
  De data aceasta Charlotte a fost de acord.
  - Desigur, chiar este paradisul! După un marș atât de dur! Dar cred că va fi și mai greu.
  Când fetele au ajuns în sfârșit la locul de joacă, Madeleine le-a oprit și le-a ordonat să se întindă pe spate. Am simțit aproximativ picioarele primilor zece războinici și a spus cu o satisfacție evidentă:
  - Minunat! Și pielea nu se decojește și nu există vezicule pe talpă. Și nici călcâiele nu erau prăfuite, au rămas roz, de parcă tocmai ai fi ieșit din baie! - Madeleine înaltă, a făcut o pauză, iar un prieten cu viteza fulgerului a aruncat un pumnal. Lama fulgeră ca un iepuraș însorit scos dintr-o oglindă de un școlar, iar vârful a dat în cuie un scorpion mare și negru. Vocea ofițerului SS a devenit mai aspră, iar trăsăturile frumoase ale fetei au devenit mai dure. - Maine vom alerga de dimineata pana seara. De ce răsuciți fețele - sunteți sau nu arieni? Daca da, atunci trebuie sa rezistam, cei care cad, vom trage pe loc! Calculați primul, al doilea.
  Apoi a fost un vis, apoi o trezire și din nou fugi.
  Gerda s-a trezit, sărind brusc în sus, fetele s-au aliniat rapid. Ne-am spălat, spălat pe dinți și ne-am lubrifiat din nou cu creme protectoare cu un marș forțat prin deșert. Așa că sunt desculți în costume de baie și s-au repezit prin iadul de nisip.
  Copiii arabi le-au arătat surprinși cu degetele și au fluierat:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda se uită în jur și se uită cu dor la palmierii care se retrăgeau, după care îi șopti Charlottei:
  - Din nou în iad!
  Diva cu părul roșu a răspuns zâmbind:
  - Toți oamenii sunt păcătoși, iar lumea interlopă este starea naturală a păcătoșilor!
  Gerda îi făcu cu ochiul înapoi.
  - Omul nu poate decât să păcătuiască!
  Charlotte dădu din cap cu părul ei de foc și începu să explice în timp ce alerga:
  - Sunt de acord! Chiar și de o mie de ori de acord! În general, păcatul este un concept relativ și pur uman. De exemplu, dacă luăm moralitatea lumii antice, atunci în ea, a fost bine că a fost de folos atât persoana însuși, cât și felul său de trib. De exemplu, adulterul era considerat o binecuvântare, nu un păcat!
  Gerda a fost de acord:
  - Dreapta! Însuși Führer-ul crede că este mai bine ca o femeie să rămână însărcinată dintr-un erou de război decât de la ea, departe de soțul mereu curajos. Mai ales dacă și soțul are semne de sânge dăunător, impur.
  Madeleine a strigat la fete:
  - Salvați-vă respirația fetelor, de data aceasta alergăm spre epuizare!
  Gerda îi zâmbi înapoi.
  Poți fi obosit, dar nu poți fi epuizat.
  Timp de o jumătate de oră fetele alergau în tăcere, apoi Charlotte șopti:
  -Știi ce vis ciudat am avut o iubită?
  Gerda a fost surprinsă:
  - Da, și eu mărturisesc! Si ce?
  Charlotte, zâmbind, a răspuns:
  - Nimic! Un astfel de vis că am fost un războinic în armata marelui barbar Attila. Și ne-am luptat cu ceara Romei antice. Și totul era atât de frumos și crud în același timp...
  Gerda chicoti ca răspuns.
  - Știi, și eu am visat la asta! Coincidență oarecum surprinzătoare. Te-am vazut in visul meu!
  Charlotte îi făcu cu ochiul înapoi.
  - Si eu pe tine! Ai luptat bine, chiar dacă războinicul cu ochii îngusti și cu fața galbenă aproape te-a ucis!
  De data aceasta Gerda nu a fost puțin surprinsă, a fost surprinsă:
  - Nu poate fi! Deci nu se întâmplă ca doi oameni să vadă același vis în același timp?
  Charlotte a răspuns:
  - Dacă gripa este bolnavă colectiv, atunci visul poate fi același. Iată cum merge! Am auzit că în societatea Thule există mediumi speciali care iau o poțiune și respiră tincturi de plante, apoi se cufundă în viziuni! Și chiar reușesc să fie profeți!
  Gerda, sărind peste pavaj, a fost de acord:
  - Cu siguranță! În principiu, darul profeției nu necesită puteri supranaturale, pot exista pur și simplu legi fizice destul de materiale și totuși nerezolvate în natură. Dar care este scopul acestui vis?
  Charlotte a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Nu știu! Poate cel de-al Treilea Reich va învinge Marea Britanie și Statele Unite în spatele Leului sau... Aici poți ghici mult timp!
  Gerda era pe cale să spună ceva, când deodată urechea i-a surprins zgomotul încă audibil al motoarelor. În ciuda distanței, era evident că motoarele avioanelor făceau zgomot și că se apropiau semnificativ... Madeleine porunci:
  - Care este etapa exercițiului numărul doi: deghizarea.
  Fetele s-au oprit, au scos din rucsacuri mantii de camuflaj, vopsite in culorile desertului. Apoi au început să sape rapid, în timp ce de sus nu se observă, ceea ce era nefiresc. Aici Gerda a mulțumit sorții că aveau atât arme, cât și lopeți. Altfel, fetele din deșert ar putea fi o pradă ușoară pentru avioanele de atac britanice sau bombardierele în plonjare. Charlotte, zgâriind nisipul cu picioarele goale, spuse:
  - Se pare că va trebui să adulmecăm praful de pușcă, chiar și în Tunisia... Căile Domnului sunt de nepătruns!
  Gerda cu o privire vicleană a obiectat:
  - Lipsa cunoștințelor exacte este întotdeauna rea, cu o singură excepție, când vine vorba de planurile Atotputernicului!
  
  CUM S-A PROCESAT STATELE UNITE ALE AMERICII DIFERIT SI CE A FOST DIN ESTE
  Statele Unite nu au impus un embargo petrolier împotriva Țării Soarelui Răsare. Acest lucru a condus la faptul că, după o oarecare ezitare, japonezii au atacat totuși URSS. Ei chiar doreau să se răzbune pentru Khalkhin Gol și nu doreau să obțină o reputație de gropi. Dar atacă cu adevărat URSS după căderea Moscovei, atunci toată lumea va spune că mândrii samurai ai cuvântului vulturi au atacat cadavrul URSS.
  După ce a terminat toate pregătirile și a retras forțele, Japonia a lovit la 1 septembrie 1941. Trupele ei de pe uscat erau foarte numeroase și disciplinate. Aviația și marina sunt, de asemenea, puternice. Unitățile terestre s-au dovedit a fi ceva mai slabe în ceea ce privește dotarea cu echipamente grele. Dar URSS în acest sens nu mai este deloc puternică. În plus, tancurile japoneze sunt ușoare și cu o bună manevrabilitate. Și s-au repezit ca animalele. Și au început să disece pozițiile sovietice.
  Japonezii au atacat cu mare entuziasm și cu destul de mult succes. Și au reușit să treacă prin apărare. Și lovitura adusă de Vladivostok s-a dovedit a fi bruscă și destul de eficientă. Și masa de soldați și marinari sovietici a murit. Și samuraii înaintau.
  În lupte, trupele lor sunt foarte eroice și urcă înainte. Și suferă pierderi, dar continuă ofensiva. Și ei furtuna.
  Stalin nu a putut transfera o singură divizie din Orientul Îndepărtat. Mai mult, samuraii au capturat cea mai mare parte a Mongoliei în mișcare, iar Armata Roșie a aruncat forțe din rezervele formate în grabă. Și lângă Moscova a fost o catastrofă. Trupele sovietice au fost sfărâmate în bucăți. Scorul a mers la câteva divizii, iar naziștii nu aveau unități siberiene împotriva lor. Și asta a fost suficient pentru a câștiga.
  Drept urmare, Moscova a fost înconjurată. Iar Stalin abia a reușit să scape de acolo.
  Cu toate acestea, capitala a rezistat încercuirii până la sfârșitul lunii decembrie. Germanii au reușit să cuprindă Ryazan și să câștige un punct de sprijin în orașe. Succesul a fost facilitat și de faptul că în Armata Roșie erau mulți dezertori și dezertori. Japonezii au capturat aproape tot Primorye și au tăiat Vladivostok. Apropo, Stalin a încercat să păstreze Mongolia cu orice preț și a slăbit serios unitățile sovietice. Drept urmare, naziștii au avansat nu numai în apropierea Moscovei, ci și în sud, străpungând Caucazul.
  Și atunci Turcia a intrat în război. Al doilea și destul de așteptat necaz. Turcii, care au luptat de treisprezece ori cu Rusia, visau și ei la răzbunare. Și suedezii au intrat și ei în război. Și-au amintit și nemulțumirile lor istorice. Iar setea de faimă și de achiziții teritoriale s-a dovedit a fi mai puternică decât farmecul lui Kolontai.
  Diviziile suedeze au lansat o ofensivă în direcția Murmansk și au tăiat orașul de pe continent, făcând situația extrem de dificilă. Și Leningradul era într-o blocadă completă. Armata Roșie nu a avut puterea de a recuceri Tihvin și Volhov. Deci s-a dovedit o blocada totală și distrugerea puterii de către foame.
  După căderea Moscovei, Armata Roșie a încercat să efectueze o contraofensivă, dar a fost slabă. Lovitura de luptă a unităților sovietice a căzut și s-au împrăștiat literalmente. Stalin a țipat și s-a speriat mult, dar nu a putut oferi nimic valoros. Din obișnuință, dictatorul a început execuții în masă și represiuni. Și asta nu a făcut decât să înrăutățească situația.
  În primăvară, germanii și-au reluat ofensiva cu ochiul spre Caucaz. Rezistența trupelor sovietice a slăbit, iar naziștii au luat Stalingradul aproape imediat. Ca Grozny și Ordzhonikidze. Apoi s-au unit cu turcii și au început o campanie comună împotriva lui Baku.
  Aici, desigur, este atât de ușor să nu rezisti lui Fritz. Și Baku a căzut în iunie 1942. Stalin a avut un accident vascular cerebral și a existat o divizare în conducere. O parte a urmat lui Molotov, o parte a urmat lui Beria, o parte a urmat lui Jukov. Germanii înaintau deja aproape fără să întâmpine rezistență. Au ocupat regiunea Volga și Kazanul, râul Uralsk și au capturat Orenburg. Și plecaseră deja la Sverdlovsk, unde i-a prins iarna.
  În același timp, naziștii au capturat și Asia Centrală, unindu-se cu japonezii. Statele Unite nu au intrat încă în război, dar este clar că acest lucru nu va dura mult timp. În decembrie 1942, japonezii au atacat baza americană din portul Peru și au început un război major în Pacific. Siberia era deja sub controlul lor. Hitler a capturat, de asemenea, aproape toată Rusia și, în cele din urmă, s-a îndreptat către Occident. În primul rând, a decis să captureze Africa și să zdrobească Marea Britanie cu avioane.
  Întâlnirea cu Franco a avut loc pe un ton înalt. Führer-ul, referindu-se la victoriile sale împotriva URSS, a cerut mari concesii. Și în special pentru a lăsa trupele celui de-al treilea Reich la Gibraltar fără nicio condiție.
  Franco a fost de acord cu asta. Și naziștii au trecut mai departe, au luat orașul fortăreață și au început să transfere trupe pe cea mai scurtă distanță până în Maroc.
  Și au început să captureze continentul negru. Și au făcut-o fără probleme. Trupele britanice erau mai slabe în ceea ce privește armele, echipamentul și disciplina.
  În 1943, germanii au apărut într-o serie de luptători ME-309 cu arme foarte puternice. Trei tunuri de avioane de 30 mm și patru mitraliere de 14 mm. Aceasta este puterea - în șapte puncte de tragere. Iar mașinile britanice și americane bat Fritz-ul temeinic. Adevărat, luptătorul tocmai începuse să intre în serviciu. Și, de asemenea, ași germani. Și cel mai formidabil pilot al lor, Marsilia. Acest om este o legendă și, în istoria reală, a stabilit un record de șaizeci și unu de avioane doborâte în lupte pe lună. Dar aici a rămas în viață și până în ianuarie 1943 a depășit numărul de trei sute de avioane doborâte.
  Pentru aceasta, pentru prima dată în cel de-al Treilea Reich, i-a fost introdus un premiu personal: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  Marsilia a devenit o adevărată legendă a zborului și terminator. În primăvara anului 1943, trupele germane au capturat întregul nord al Africii și au ajuns în Nigeria. Și în Egipt, au învins britanicii, cucerind întregul Orient Mijlociu, împreună cu trupele care au ieșit din Caucaz. Și i-au atacat pe britanici în Sudan, cucerind Etiopia până în mai.
  În timpul primăverii, Marsilia a adus la cinci sute numărul de avioane doborâte de isprăvile sale. Și a primit un mare premiu: crucea de cavaler a crucii de fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante. Astfel, gradul al șaselea al premiului a fost stabilit în ordinea excepției. După aceea, s-a decis ca crucile de cavaler ale crucii de fier cu diamante să poată fi acordate din nou. Pentru două sute cincizeci cu foi de argint, pentru patru sute cu aur, pentru cinci sute cu platină.
  În vara anului patruzeci și trei, naziștii au finalizat capturarea ultimelor regiuni ale URSS în Siberia, terminând Rusia împreună cu japonezii. Și în Africa au ajuns în Africa de Sud, iar în septembrie au luat Gibraltar.
  Aterizarea surpriză în Marea Britanie din noiembrie 1943 a fost un succes total. Britanicii au fost luați prin surprindere. Și în zece zile a căzut Marea Britanie.
  Astfel s-a încheiat prima etapă a celui de-al Doilea Război Mondial, dar Statele Unite au rămas totuși. Și nu este atât de ușor să-l obții.
  Hitler a decis să construiască o flotă puternică de suprafață într-un ritm accelerat. Și germanii sub apă erau puternici. Și bătăliile s-au desfășurat în aer.
  Până în februarie 1944, Marsilia a depășit o mie de avioane doborâte și a primit a doua Cruce de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar de platină, săbii și diamante. Și așa Marcel a ieșit în evidență aici, și e tare.
  Anul 1944 a trecut în lupte aprige atât pe uscat, cât și pe mare. Germanii au capturat Islanda - după ce au efectuat operațiunea Icarus și apoi au finalizat cu succes capturarea Groenlandei.
  Până la sfârșitul anului, Marsilia doborase 2.000 de avioane și primise deja patru Cruci de Cavaler ale Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante.
  Au început să adune trupe în America Latină. Argentina a fost pro-germană, în timp ce Brazilia a ales să se alăture celui de-al Treilea Reich mai puternic.
  Și a mers să transfere trupe și alte forțe mari în America. În 1945, în mai, a început debarcarea în Canada și atacul asupra Venezuelei. Luptele au fost aprige, iar cântarul se legăna dintr-o parte în alta.
  Marsilia a depășit trei mii de avioane doborâte. Și avea deja șase premii.
  În timpul verii, naziștii au reușit să cucerească atât Mexicul, cât și Canada, iar în toamnă au trecut deja pe teritoriul Statelor Unite. America era disperată în defensivă. Dar șansele ei de a câștiga se topeau ca un bulgăre de zăpadă. Iar naziștii, până în ianuarie 1946, au reușit să pătrundă în New York și Washington. Marsilia a depășit cinci mii de avioane doborâte și a primit un premiu special: Marea Cruce a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier. A fost stabilit un premiu special pentru un as atât de dur.
  În februarie 1946, atât New York-ul, cât și Washingtonul au căzut, iar SUA au capitulat în martie.
  Astfel s-a încheiat al Doilea Război Mondial. Lumea a fost împărțită de al Treilea Reich și Japonia. Naziștii au capturat și state mici, găzduindu-le sub ele. Dar acest lucru nu a fost suficient pentru Hitler. Nedorind să suporte un rival geopolitic în fața Japoniei, fascistul numărul unu a atacat la 20 aprilie 1955 Țara Soarelui Răsare cu toate coloniile sale. Astfel a început un nou mare război. Samuraii sunt încă puternici. Dar armata germană cu tancuri piramidale și farfurii zburătoare este mult mai tehnologică.
  Cu toate acestea, japonezii luptă fanatic. Și nu vor ceda. Dar fasciștii avansează. Au rezervoare mai bune.
  De exemplu, o mașină pentru doi membri ai echipajului cu o greutate de cincizeci de tone și un motor de 2.500 de mii de cai putere. Imaginați-vă acest tip de viteză și calitatea călătoriei. Iar forma este sub forma unei piramide. Nu este atât de ușor să spargi un monstru atât de colosal.
  Și Charlotte și Gerda călăresc pe acest tanc. Ei bate tancurile japoneze și îi înfrâng pe samurai.
  Fetele rusoaice, Natasha și Zoya, se luptă și ele cu ele. Se luptă cu toată furia lor sălbatică. Și trag dintr-un tun de înaltă presiune, spargând mașinile samurailor.
  Natasha cântă:
  - Și pe cine vom găsi în luptă și pe cine vom găsi în luptă! Să nu glumim despre asta! Să-l sfâșiem!
  Și din nou va lua și va trage, lovindu-i pe naziști. Și a spart metalul în bucăți.
  Și Alvina și Albina se luptă pe cer. Aceste fete sunt, de asemenea, cool și multe avioane au fost doborâte în timpul războiului cu America. Și probabil deja frumuseți cosmice. Și doboară piloții japonezi cu degetele goale.
  Nemții sunt mai puternici pe cer și mai bine înarmați. Și samuraii câștigă. Și mor, cad în cazane. Și sunt zdrobiți complet de războinicii cruzi ai celui de-al Treilea Reich.
  Luptele aici sunt aprige și sângeroase. Și nu există milă pentru nimeni. Și naziștii îi sparg complet pe japonezi. Și sunt literalmente rupte în bucăți.
  Și samuraii se retrag și mor. În primele șase luni de luptă, Japonia a pierdut mai mult de o treime din teritoriul său, în principal colonii. Marsilia până în noiembrie 1955 și-a adus conturile la zece mii de mașini prăbușite. Pentru aceasta a primit un premiu: Steaua Marii Cruci a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier. Da, este un premiu destul de mare și lung. La un an de la începutul războiului, teritoriul samurailor a fost tăiat cu mai mult de două treimi. Iar rezultatul războiului era deja o concluzie dinainte.
  Dar samuraii nu aveau de gând să renunțe. S-au luptat pentru fiecare tufiș, pentru fiecare scobitură. Și au cedat foarte încet presiunii unităților naziste.
  Dar până în noiembrie 1956, lupta s-a desfășurat pentru metropola însăși. Japonezii au luptat cu mare disperare. Și au rezistat până în martie 1957, când, după capturarea Tokyo, țara soarelui răsărit a capitulat. Și bătăliile au fost atât de înverșunate.
  Marsilia a ajuns la douăzeci de mii de avioane doborâte. Pentru aceasta, i s-a acordat un alt premiu: Marea Steaua Marii Cruci a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier, si frunze de stejar argintiu, sabii si diamante.
  Așa că s-a încheiat în sfârșit cel mai mare și cel mai sângeros război din istoria omenirii.
  Și în 1959, pe 20 aprilie, a avut loc un referendum pentru înființarea unui imperiu mondial și a unei monarhii în el. Și Hitler a devenit împăratul planetei Pământ. Ceea ce e grozav!
  Și a fost creată o putere atât de puternică, care a început să exploreze întinderile spațiului. Mai mult, germanii au zburat pe Lună pe 20 aprilie 1949. Și pe Marte pe 20 aprilie 1959 și două luni mai târziu, un zbor fenomenal a fost finalizat cu succes.
  Hitler a lasat si urmasi obtinuti prin inseminare artificiala. Și asta a fost destul de mișto.
  Părea că domnia lui va fi lungă și de durată... Dar pe 8 noiembrie 1959, Fuhrer-ul s-a prăbușit într-un avion. Și este timpul pentru regență. Hermann Goering murise deja până atunci - supraponderalitatea și utilizarea morfinei nu au contribuit la longevitate. Și Himmler a devenit noul regent. Iar moștenitorul tronului era încă prea tânăr. Deși nu au mai rămas mulți până la maturitate. A fost sub legea lui Hitler de la vârsta de șaisprezece ani. Și băiatul s-a născut în iulie 1944. Și are peste o sută de frați de la Hitler.
  Himmler nu era încă prea bătrân, voia să dea o lovitură de stat, dar armata nu l-a susținut. Și a fost împușcat. Și moștenitorul a domnit pe tron: Lupul Întâi.
  Sub el a început politica de expansiune a spațiului în sistemul solar. Foarte repede, astronauții celui de-al Treilea Reich au cucerit și au aterizat pe toate planetele. Ultimul a fost Pluto în 1973. Și după aceea, au început pregătirile pentru extinderea spațiului în afara sistemului solar. Dar asta e altă poveste.
  În cel de-al treilea Reich de pe planeta Pământ, economia s-a dezvoltat conform planului și a existat o ordine mondială. Treptat, prin metode dure, toate problemele planetei Pământ au fost rezolvate. Foametea, bolile, epidemiile și alte probleme ale acestei civilizații au fost terminate. Și a fost grozav.
  Crima a dispărut aproape complet. Economia a făcut posibilă rezolvarea tuturor problemelor materiale ale populației. Negrii și galbenii au fost sever restricționați în ceea ce privește rata natalității. Populația ariană albă s-a crescut mai activ. Rușii și alți slavi au primit statutul de popor arian. Totul mergea destul de bine.
  Și nu au existat războaie și coșmaruri anterioare, epidemii și alte lucruri. Lumea a crescut și a crescut.
  Și în 2020, prima navă spațială terestră a ajuns la steaua Alpha Centauri.
  Și în 2024, pentru prima dată oamenii au aterizat pe planetă lângă steaua Sirius.
  Așa că planeta Pământ și al treilea Reich au trecut la următorul nivel de dezvoltare.
  Iar omenirea ar putea privi spre viitor cu mare optimism !
  
  PASIUNE ÎN jurul BĂtăLIEI DE LA MIDWAY.
  Japonia într-un univers paralel a câștigat bătălia de la Midway. Și a capturat Insulele Guyan, cu baza SUA - Portul Peru. În Pacific, samuraii au stat puternici. Adevărat, nu au atacat URSS, ci au atacat India. Și Churchill a fost nevoit să transfere o parte din trupele din Egipt, amânând temporar Operațiunea Torță. De asemenea, americanii au refuzat să participe la debarcările din Maroc. În general, Statele Unite au oprit toate bombardamentele celui de-al Treilea Reich.
  Naziștii erau lângă Stalingrad, iar Armata Roșie a lansat o ofensivă mare.
  Dar Mainstein a lansat un contraatac zdrobitor pe flancul trupelor sovietice.
  De data aceasta, fasciștii nu au transferat trupe suplimentare în Africa, iar ofensiva lui Mainstein a câștigat în forță. Mai multe divizii au luat parte la el, inclusiv treizeci de tancuri Tiger noi-nouțe, care în istoria reală au dispărut inutil în deșertul Sahara.
  Și aviația era în general cu un ordin de mărime mai mare. Așa că Statele Unite nu au bombardat al Treilea Reich, iar Marea Britanie a transferat energie și în Japonia.
  Drept urmare, Mainstein a reușit să recucerească nu numai Harkov și Belgorod, ci și Kursk, întrerupând deodată celebrul arc. Atunci adevărul noroiului i-a oprit pe germani. Dar au obținut un mare succes și au provocat daune mult mai semnificative Armatei Roșii.
  Apoi a fost o lungă pauză în est. Germanii au transferat noi tancuri pe front: "Tiger", "Panther" și "Lion", care nu au fost puse în producție în istoria reală. Marea Britanie, care era foarte enervată de flota de submarine a lui Hitler, a convenit în secret cu Fritz să pună frâna războiului. Atât britanicii, cât și americanii au redus în cele din urmă ostilitățile împotriva celui de-al Treilea Reich.
  Hitler, la rândul său, a înghețat programul FAA și producția de submarine. Iar resursele care au devenit gratuite au fost folosite pentru aviație și tancuri. În plus, bombardamentul a încetat. Germanii au avut ocazia de a produce arme în orașele mari, nu cheltuiesc resurse pentru concentrare. Au primit avionul de luptă ME-309, cu o viteză mai mare de până la 740 de kilometri pe oră și înarmat puternic cu șapte puncte de tragere: trei tunuri de avioane de calibrul 30 mm și patru mitraliere de paisprezece milimetri.
  Luptător puternic - nu spune nimic. Și pentru el este cel mai recent bombardier Yu-288, care transportă patru tone de bombe în versiunea normală, șase tone de bombe în suprasarcină și cu o viteză de până la 650 de kilometri pe oră. Adică, Iacurile și Lagg-5-urile lui sovietice nici nu au putut să ajungă din urmă. Cu toate acestea, producția celor mai recente avioane și tancuri necesită timp.
  Au apărut și tunurile autopropulsate Ferdinand. Dar nu o serie masivă.
  Mai interesant rezervor "Leul". S-a dovedit a fi foarte greu de nouăzeci de tone și un pistol de 105 mm calibrul 70 EL. Pistolul, desigur, este puternic și a străpuns toate tancurile URSS la distanță lungă. Dar un foc mai puțin rapid - cinci ture pe minut, iar rezervorul în sine s-a dovedit a fi lentă, cu doar 27 de kilometri pe oră.
  Protecția frontală nu este rea - carena are 150 mm la un unghi, iar turela nu este străpunsă nici măcar la 240 mm. Dar laturile sunt de doar 82 mm, ca obișnuitul "Tigru", cu excepția celor cu pante, precum "Pantera". Pe drum erau "Tiger" -2 și "Panther" -2 mașini mai avansate și mai puternice. Germanii au format forțe colosale. Dar a fost nevoie de timp.
  Naziștii nu știau încă unde era mai bine să atace. Au fost fluctuații. Dar Hitler dorea să se răzbune pentru Stalingrad. Iar atacul asupra Caucazului a fost ideea lui.
  Dar lovitura principală a fost planificată să fie aplicată la Voronezh și de-a lungul Donului. Și Stalin a înțeles asta. URSS a adunat forțe uriașe, iar Wehrmacht-ul avea o putere considerabilă. Înainte de iulie, germanii nu au avut timp să stăpânească cele mai noi tancuri, iar avioanele noului Marte abia de curând au început să intre în serie, cu excepția Focke-Wulf, care este și o mașinărie foarte puternică în ceea ce privește armamentul și viteza. .
  
  URSS a adunat forțe și a săpat noi tranșee, a pus mine. Armata sovietică a săpat. Dar Fritz sunt și ei puternici. Cu toate acestea, nu tuturor le-a plăcut ideea de a ataca Voronezh. Mai mult, Armata Roșie așteaptă acest lucru. A fost o idee de a ataca din Peninsula Taman. Și Hitler a decis să lovească și de acolo. Pe măsură ce războiul din Egipt a înghețat complet, Rommel a fost rechemat pe frontul de est. Germanii, după ce și-au expus pozițiile în Europa, au transferat aproape toate unitățile pregătite pentru luptă spre est.
  În aer, au reușit să preia dominația datorită numărului de mașini și noului ME-309.
  Pe 10 iulie, ofensiva a început în sfârșit în direcția Vorozhen, iar din sud ...
  Luptele au devenit aprige. Germanii erau mai puternici decât în istoria reală, iar URSS era oarecum mai slabă, inclusiv din cauza încetării asistenței de împrumut-închiriere. Așa că naziștii au reușit să străpungă linia de apărare sovietică. Deși la un preț ridicat.
  În lupte, "Leul" și "Ferdinand" au mers înainte ca un berbec. IL-2 sovietic s-a dovedit a fi un avion de atac puternic, dar un număr mare de luptători germani au redus efectul utilizării sale. Focke-Wulf s-a ridicat doar parțial la nivelul așteptărilor. Dar înarmat destul de puternic. Yu-288 nu a fost încă masiv. Dar Yu-188 s-a dovedit a fi foarte bun, ca un bombardier mai avansat.
  "Leul" s-a stricat destul de des și s-a blocat, deși era foarte bine protejat în frunte, și satisfăcător în lateral. Dar "Tigrul" s-a dovedit a fi o mașină mai eficientă. Rușilor le era frică de el. Datorită slăbiciunii armurii laterale, Panther a suferit pierderi grele din cauza tunurilor ușoare și a puștilor antitanc ale Armatei Roșii.
  "Ferdinand" nu este, de asemenea, foarte bun ... Mai mult sau mai puțin luptător ME-309 cu arme puternice și mai manevrabil și de mare viteză a fost la înălțimea așteptărilor, dar s-a dovedit a nu fi suficient ca acesta.
  Germanii au reușit să pătrundă spre Don, dar au suferit pagube grave și s-au oprit. În sud, le-a fost mai ușor, mai ales că acolo au reușit să obțină surpriză tactică străpungând frontul.
  Germanii nu au putut să dezvolte succesul în direcția Voronezh. Și au fost opriți. În sud, însă, Fritz-ii au fost forțați să se oprească introducând amenințări cu atacuri de flancuri.
  Luptele au durat până în toamnă. Și în toamnă, Armata Roșie a primit avantaje.
  Datorită performanței de conducere a rezervoarelor lor. Și naziștii au fost forțați să se retragă din pene. Luptele au fost aprige. Nimeni nu putea câștiga. Dar iarna, Armata Roșie a naziștilor i-a apăsat puțin pe naziști, împingându-i spre linia Kursk-Belgorod. Noi tancuri germane au luat parte la lupte: "Panther" -2 și "Tiger" -2. Ambele vehicule aveau tunuri de 88 mm calibrul 71. Dar Panther-2 este mai mic în dimensiunea turelei și mai îngust, cântărind optsprezece tone mai puțin, dar doar puțin mai subțire în armură. Și nemții au instalat motoare mai puternice, iar mașinile mergeau mai mult sau mai puțin.
  URSS a răspuns cu tancuri T-34-85 și IS-2. Armamentul germanilor a rămas însă mai bun. Și armura frontală este mai puternică. Și calitatea călătoriei este bună. Motorul Panther-2 de 900 de cai putere a fost destul de satisfăcător. Și pe "Tiger" -2 au pus o mie de cai putere, ceea ce a făcut și rezervorul destul de transitabil. Aici "Leul" și "Maus" au fost respinși de armată.
  De fapt, există multă greutate, dar puțin sens. Dar primăvara nemții au inundat ca mastodontii.
  În cele din urmă, a reușit să extindă producția de T-43-85, dar această mașină a fost încă inferioară germanilor. Fritz a început să primească tancuri din seria "E". În primul rând, "E" -100, care a înlocuit "Maus". Așezând transmisia și motorul împreună, germanii au redus înălțimea rezervorului economisind arborele cotit și au compactat aspectul. Tancul a devenit mai jos, mai mic și mai ușor la 130 de tone în loc de 188. Acest lucru a făcut posibilă creșterea vitezei sale pe autostradă la 40 de kilometri pe oră, precum și pe șosea. Și protecția mașinii a devenit și mai bună, datorită pantei raționale mai mari a plăcilor de blindaj.
  Acest rezervor, desigur, este mult mai practic decât Mouse. Și s-a arătat bine în lupte. Mai masiv a promis că va fi E-50. De asemenea, compactat de schema de layout. Similar ca greutate cu Panther-2, dar cu o armură mai groasă și înclinată rațional și o siluetă joasă. Dar în timp ce această mașină a fost întârziată. Deoarece nu era suficient pentru Hitler că armura la fel de groasă precum "Tigerul" -2 a fost planificată în E-50, Fuhrer-ul a cerut o protecție mai fiabilă și mai puternică. De exemplu, E-100 are laturi înclinate împreună cu scuturi de 210 mm grosime și chiar nu poți sparge nimic.
  "Panther"-2 a fost modernizat pentru un tun de 88 mm cu o lungime a țevii de 100 EL. Și până acum a funcționat grozav.
  În timpul iernii, germanii au putut să reziste în centru și să respingă atacurile. Și în primăvară, Fritz și-au reluat ofensiva în Caucaz. A apărut rezervorul "Lev" -2, mai ușor decât predecesorul său, cu locația transmisiei și a motorului într-un bloc în față și în față. Desigur, mult mai mobil, dar cu aceeași armură și arme. Și "Tigru" -3. Acest rezervor a fost oarecum compactat de amenajare și mai bine protejat, mai ales laturile de 120 mm față de fostul 82, sub pante. Turn îngust și mai puternic în armură. Cu toate acestea, armamentul a fost schimbat la 88 mm în 100EL. Noua armă făcea douăsprezece cartușe pe minut în loc de opt, era mai precisă și mai străpungătoare decât cea veche. A apărut și primul E-75, dar nici această mașină nu se potrivea armatei și trebuia să fie finalizată. Prea greu - mai mult de nouăzeci de tone și nu bine protejat de părțile laterale.
  Dar, în orice caz, Fritz sunt mai puternici, iar lovitura principală a fost dată de-a lungul Volgăi în direcția Mării Caspice. Și au reușit să spargă apărarea Armatei Roșii și să tăieze Caucazul pe uscat.
  Stalin, aflându-se într-o situație disperată, a amenințat să se retragă din război și să încheie o pace separată cu Germania în orice condiții. În Statele Unite, un alt președinte era deja la putere - un republican!
  Și a spus că nu poți să-l duci la șantaj. Stalin, ca răspuns, ia oferit lui Hitler negocieri, în orice condiții. Fuhrer-ul a ignorat acest lucru.
  Ofensiva germană a avut succes; Turcia a deschis un al doilea front în Transcaucazia.
  Totul s-a prăbușit literalmente. Și acum hoardele naziste năvălesc deja pe Baku. Și se pare că nu există nicio șansă.
  Dar iată patru fete-vrăjitoare care luptă pentru orașul sovietic.
  Natasha trage o explozie spre Fritz și aruncă o grenadă cu piciorul gol și grațios. Care elimină un tanc nazist.
  Vrăjitoarea Komsomol strigă:
  - Slavă Rusiei!
  Apoi și Zoya împușcă, cosind naziștii. Și cu degetele goale aruncă un dar de anihilare. Grenada lovește omida Panther-2. Mașina se întoarce, se ciocnește cu "Tigrul" -2. Și ambele tancuri explodează și se rup.
  Zoya țipă din răsputeri:
  - Slavă lui Stalin!
  Augustin dă și el o întorsătură. Doboară un soldat Wehrmacht. Și cu piciorul gol aruncă o grenadă în dușman și scârțâie:
  - Pentru gloria comunismului!
  Și Svetlana, aceasta este o fată cu păr blond, ca și cum ar arunca o lămâie cu călcâiul gol, sfâșiind naziștii.
  Va da o întoarcere bine țintită și va striga:
  - Slavă marii Patrie a URSS!
  Și toate cele patru fete țipă din răsputeri:
  - Slavă Patriei Mamei Nemuritorului!
  Și cu picioarele goale aruncă din nou cadouri de anihilare. Cu astfel de luptători, încrederea crește că URSS va câștiga oricum. La urma urmei, are războinici atât de curajoși și pricepuți!
  Fasciștii au capturat Caucazul și s-au întărit... Dar timpul se scurge: vine 1946. Și Moscova încă nu este luată.
  Și America se luptă cu Japonia și nu renunță. Ei bine, atunci Stalin i-a oferit din nou un armistițiu lui Hitler în orice condiții.
  Fuhrer-ul, care a primit și informații de la informații că Statele Unite erau deja pe punctul de a crea o bombă atomică, a fost de acord cu un armistițiu pentru trei ani. Dar ca o condiție, URSS trebuie să plătească tribut celui de-al Treilea Reich în aur și materii prime, precum și în alimente. În plus, returnați toți prizonierii de război și transferați o parte din echipamentul fabricilor militare.
  Stalin a fost de acord cu totul.
  După aceea, naziștii au lansat o mare ofensivă în Africa. A avut succes, deoarece britanicii erau inferiori la numărul de trupe, precum și la disciplina și calitatea armelor. Iar germanii au fost îngreunați mai mult de întinderea comunicațiilor, de teren și de lipsa drumurilor decât de rezistența trupelor aliate. Și continentul negru până în vară a fost complet capturat de naziști.
  Iarna, germanii, împreună cu japonezii, au împins câțiva americani în Oceanul Pacific și au provocat pagube colosale yankeilor cu submarine.
  În martie 1946, germanii și-au intensificat bombardamentul asupra Marii Britanii, folosind un număr mult crescut de avioane. După cum sa dovedit, un bombardier este încă mai bun decât o rachetă balistică, deoarece aceasta din urmă este prea scumpă și nu este suficient de precisă.
  Flota de submarine naziste s-a aratat tot mai mult. Disperați să-i învingă pe germani cu avioane, aliații au început și ei să cerceteze procesul de negociere. Și, în același timp, au încercat să-l convingă pe Stalin să redeschidă frontul.
  Dar liderul tuturor timpurilor și popoarelor a așteptat. Nu voia să scoată din nou castanele din foc. Mai mult, crearea propriilor lor avioane cu reacție a fost întârziată, iar dezvoltarea unui nou tanc T-54 promitea să dureze prea mult timp. Da, naziștii au reușit să creeze guverne marionete din trădătorii locali din teritoriile ocupate.
  Așa că armata sovietică a trebuit să lupte cu milioane de foști cetățeni. Și asta nu e prea grozav.
  Da, iar Japonia, caz în care, a sugerat că, dacă Stalin ar încălca armistițiul, va deschide un front în Orientul Îndepărtat.
  Așa că germanii s-ar putea pregăti pentru o aterizare amfibie în Marea Britanie fără interferențe. Adevărat, au existat anumite dificultăți: o mulțime de trupe terestre nu numai engleze, ci și americane erau amplasate în metropolă. Până acum, Statele Unite au luptat în principal pe mare și și-au putut permite să întărească trupele chiar în Anglia.
  Acest lucru a cauzat dificultăți. În plus, Aliații, inferioare în calitatea aviației, aveau prea multe avioane - compensând avantajul tehnologic în cantitate.
  Prin urmare, Dmitri Sokolovsky, pe lângă loviturile împotriva țintelor terestre, a vânat și avioanele inamice. Și într-un vis, era deja în trupul unei fete frumoase!
  Aici aeronava de atac fata minune s-a prezentat la comenzile aeronavei. Aici este avionul ME-262, cea mai recentă modificare cu aripi înclinate. Și cu mare viteză atacă atât ținte aeriene, cât și ținte terestre.
  Frumusețea desculță, Dmitri Sokolovsky, în corpul său de fetiță, face față cu îndemânare unui luptător. Deschide focul pentru a ucide cu picioarele goale. Și avioane engleze se aprind, americanii loviti cu pumnii cad.
  Și în mâna dreaptă a frumoasei Dimka, fata Arabella. Care este, de asemenea, un pilot as mare. Și el conduce, lansând obuze de aviație ca un evantai, ca o Valchirie înaripată.
  Dmitri Sokolovski îi arată pumnul, îi plesnește piciorul de fetiță gol și cizelat și strigă:
  - Ține-o așa!
  Fata răspunde cu entuziasm, arătându-și pumnul ca răspuns:
  - Există atât de păstrat!
  Aici un bombardier cu patru motoare decolează spre Dmitri Sokolovsky. Pilotul Terminator îl doboare cu tunuri cu aer de 30 mm, exclamând.
  - Este mai bine să umpleți un mamut decât o sută de șobolani, este mai bine să ucizi un erou decât o mie de lași!
  Arabella răspunde trăgând dintr-o casă circulară în tehnica "teoiului" și exclamă:
  - Doi prieteni vii sunt buni, patru dușmani morți, chiar mai bine!
  Și din loviturile ei explodează, ca un rând aliniat - avioane!
  Dmitri Sokolovsky își dezvăluie dinții albi ca zăpada într-un zâmbet de fetiță. Și trage din nou...
  Vrea să cânte, ceva militant.
  Sunt Superman Creatorul Universului,
  Am hotărât că voi conduce veacuri!
  Și multe sub călcâiul creaturilor mele,
  În realitate, oricine cunoaște visul!
  
  Creați frumos și țeseți bogat
  Pot covoare radiante...
  Cine este răzvrătire dură -
  Copiii lui Satana vor merge în iad!
  
  Și copiii mă iubesc din toată inima,
  Du tot ce vrea la buric!
  Un singur premiu este prezentat de către judecători,
  Cine are mintea potrivită!
  
  Îmi place să construiesc săli în spațiu,
  Masele din univers obiect....
  Dar cât de capricios, Dumnezeu știu,
  E un fleac să întrerupă firul vieții tale!
  
  Va fi un dar și un anexă pentru el,
  Pentru ca un prost să nu se târască...
  Este un fleac de creat și nu mă interesează
  Să devină și secretarul general roșie!
  
  țes o rețea de constelații,
  Capabil să doboare un quasar de la degetul mic...
  Nu am nevoie de o lumânare, de o zecime -
  O să răsplătesc cu generozitate persoana respectivă!
  
  Nemurirea va fi și într-o rochie frumoasă,
  Mireasa va veni la tine în veșnicie...
  Vei fi ca regele marii nobilimi,
  Și fără întrerupere, un cont ceresc în tufișuri!
  
  Haremul și seragliourile sunt fleacuri,
  Realitatea il cere doar lui Dumnezeu...
  Dar oamenii trebuie să-și facă propria fericire,
  Și nu striga, doar: Doamne mântuiește!
  Cu fiecare cuvânt, cineva a căzut aruncat în aer sau doborât. Și frumoasa Arabella, smucindu-și picioarele goale, s-a repezit cu el și s-a jucat cu degetele goale, apăsând trăgaciul pistoalelor cu aer comprimat. Și, de asemenea, obține...
  Așa că au împușcat truse de luptă și au zburat înapoi.
  Arabella îl întreabă pe Dmitry, o frumusețe desculță, cu sâni magnifici și șolduri luxoase:
  - Ești o fată fermecătoare... mereu mi-am dorit să fiu ca tine!
  Fata Stormtrooper-Wunderkind răspunde de bunăvoie:
  Și mi-aș dori să pot fi exact ca tine! Cu toate că...
  Atunci Dmitri Sokolovsky și-a dat seama că vorbea prostii. Și, în general, cum se străduiește un bărbat să fie ca o femeie?
  Arabella, însă, nu și-a pierdut capul și a emis un aforism nemuritor:
  - Mai bine să fii femeie decât femeie!
  Dmitri Sokolovsky a fost de acord:
  - Nu toată lumea în pantaloni este bărbat, nu toată lumea în fustă este femeie!
  Arabella dădu din cap și remarcă:
  - E mai ușor să seduci o sută de femei decât să dai un vis seducător!
  Deja la aeroport, ambele fete s-au îmbrățișat și s-au sărutat - cât de fermecătoare sunt. S-au mângâiat puțin, și-au frecat sfarcurile stacojii, s-au îmbinat cu buzele strălucitoare ca petalele de trandafir. Ce frumos este să mângâi corpul unei femei.
  Dar nu este timp să strângem mai ales - trebuie să ne grăbim la un nou zbor. Și a provocat din nou lovituri aeriene zdrobitoare asupra Angliei. Până când Leul Britanic este în sfârșit învins!
  Aici, pe lângă țintele aeriene, lucrarea preferată a lui Dmitri Sokolovsky este distrugerea tancurilor. Atacă-i din aer. O țintă deosebit de tentantă pentru Tortila este o mașină care cântărește optzeci de tone! Într-adevăr un monstru - un monstru pentru toți monștrii!
  Totuși, nemții au deja în serviciu un E-100 de serie, ceva asemănător Mouse-ului, dar cu un aspect mai dens, silueta mai joasă și mai ușoară. Noua mașină ar putea deja să dezvolte suficientă viteză pentru luptă.
  În general, Dmitri Sokolovsky și-a imaginat mental noile tancuri din seria "E", gata pentru mai 1945. Cu aspectul cutiei de viteze pe motorul însuși: ghemuit, cu portbagaj lungi.
  Cea mai masivă mașină "E" -50 este comparabilă ca greutate și armament cu "Panther" -2, dar mult mai mică ca siluetă și mai groasă, mai ales pe părțile laterale cu armuri înclinate. Atât "Sherman", cât și "Churchill" și "Pershing" sunt departe de această mașinărie germană în caracteristicile lor tactice și de luptă.
  Și când apare pe câmpul de luptă, pur și simplu nu va fi egală!
  Și sunt deja gata și "E" -50 și "E" -75. A doua mașină cu un tun de 128 mm este pur și simplu un miracol al construcției tancurilor. Cât de nasol că nici măcar "Tortila" nu va părea suficient.
  Și iată că războinicul desculț Dmitri Sokolovsky este deja în rezervor, împreună cu echipajul unei fete frumoase. Într-un formidabil, "E" -100 adaptat să se miște chiar și sub apă. Iată o trăsură cu spiriduși, Dmitry Sokolovsky este al cincilea în ea, iar patru fete cu urechi ascuțite se scufundă în grosimea Oceanului Atlantic. Și plutește acolo, tăind suprafața mării, este un submarin pe șine.
  Trebuie să traversați Canalul în cel mai îngust punct. Sari pe coastă, efectuează bombardamente și întoarce-te înapoi.
  Eh, geniul german a știut să creeze capodopere ale gândirii militare. De exemplu, rezervoarele de terasament. Forma democratică de guvernare sa dovedit a fi ineficientă pentru Germania. Ce criză a apărut în ultimii ani? Așa că tot felul de teroriști și emigranți rătăceau prin preajmă! Și cine este de vină? În primul rând, slăbiciunea autorităților!
  Dar acum mașina lor cu două pistoale sare din adâncurile mării.
  Dmitri Sokolovsky, care a devenit o fată într-un vis, cu ajutorul degetelor goale ale membrelor sale inferioare de fetiță, trage obuze de fragmentare în pistoalele bateriei de coastă engleze. Englezul este aruncat mai sus și dat peste cap.
  Acesta este cu adevărat chic total!
  Din anumite motive, un cântec rusesc i-a trecut prin capul lui Dmitri Sokolovsky:
  - Un an fatal, nu mă poți crede - o mie nouă sute nouăzeci și nouă! Diavolul se va întoarce cu coarne de aur, trei nouă cu susul în jos!
  Și apoi, în persoana trupelor naziste, diavolii au intrat pe pământul englez. Iată un elf portocaliu ca lupanet dintr-un pistol greu de 128 de milimetri.
  Și explozia unui proiectil de treizeci de kilograme a ridicat un buncăr inamic până pe cerul infernal.
  Cu ajutorul degetelor goale ale picioarelor cizelate, Dmitri Sokolovsky trage din tunul său scurt și se uită la fete. Cât de frumoși sunt în bikinii lor mici. Nu o fată, ci pur și simplu un miracol al naturii. Deci vrei să faci dragoste cu ei... Nu, Karl Marx încă nu are dreptate. Aici, în ea, este o natură feminină și carnea unei fete fermecătoare, dar încă atrage pe femei. Pentru trupurile lor strălucitoare și pline de picioare.
  Este un țăran la suflet și așa va rămâne țăran pentru totdeauna, indiferent în ce ispite l-ar duce soarta nemiloasă.
  Și aici, pe jumătate adormit al mersului și al visului, este atât de plăcut... Îți imaginezi în imaginația ta fertilă victoria celui de-al Treilea Reich...
  Nu este încă final, dar ajunge acolo!
  Aici tragi în baterii, iar o fată cu părul albastru toarnă apă dintr-o mitralieră, exterminând infanteriştii englezi. Negrii uciși cad, ei vărsă la fel, ca și albii, sânge stacojiu. Războiul este starea naturală a omului...
  Sau, cum spunea un filozof: este mai greu să lupți decât să respiri, dar mult mai natural!
  Interesant este că fetelor le place foarte mult să-și folosească degetele lungi și grațioase atunci când trag. Ei bine, nu contează ce culoare are pisica, atâta timp cât prinde șoareci. Așa este și în ceea ce privește fetele - nu contează ce părți ale corpului, atâta timp cât sunt frumoase.
  Iată un războinic elf cu o lovitură precisă a rupt un turn relativ mic "Churchill".
  Dmitri Sokolovsky cu siguranță nu a făcut-o, a existat dorința de a compune un cântec, iar minunea Stormtrooper a condus silaba;
  Am visat din leagăn să devin un soldat dur,
  Zbor cu avioane și trage...
  Sau poate un caban și un mare pirat,
  Deși la mare ești doar un hoț!
  
  Am vrut să fiu în afaceri militare - pentru mine un băiat,
  Cea mai puternică recunoaștere pentru a avea...
  Trebuie să înveți să lupți nu dintr-o carte,
  Altfel vei deveni prost ca un urs!
  
  Am citit în copilărie despre corsarii strălucitori,
  Despre îmbarcare și sărituri ascuțite...
  Deși poți deveni o victimă a comisarilor,
  Dar lașitate, băiatul a ieșit din mâini!
  
  Ceea ce vrei, vei realiza mereu
  Orice afacere se ceartă mereu...
  Și soarele strălucește și peste pirat,
  Și dacă nici furtuna nu este o problemă!
  
  Da, și spânzurătoarea amenință,
  Crudul călău dă jos schela...
  Iar tâlharul nu va găsi loc în paradis,
  Iadul îl așteaptă în lumea interlopă!
  
  Când m-au prins la Isus
  Cu disperare, am făcut o cerere...
  Am cedat, mă pocăiesc de ispita ticăloasă,
  Se caută fete, mașini colorate...
  
  Dumnezeu a răspuns: că nu există iertare pentru tine,
  Și doar Satana așteaptă...
  Călăul a lovit imediat, fără întârziere,
  Și capul s-a rostogolit de pe blocul de tocat!
  
  Și sunt în iad, dar să știi că nu sufăr,
  Puteți bea și vodcă cu diavoli...
  Și acum înghit lichiorul acela delicios,
  Care se spală cu prăjitură și vânat!
  
  Da, acest loc este doar pirați,
  Există diavoli - pui cu breton...
  Aceasta a fost pedeapsa aici,
  Șampanie, vin, grătar dimineața!
  
  M-am zbătut în iad timp de cinci sute de secole,
  Dar iată că vine Marele Isus...
  Și am încheiat iadul fără nicio interjecție,
  A fost în lumea interlopă în fericire - acum gol!
  În iad acum sufăr foarte mult,
  Da, e prea târziu să te pocăiești în iad...
  Am vrut să mă îmbrac elegant cu o doamnă,
  Nu știam că azi voi fi în iad!
  
  Deci o lecție pentru alți pirați
  Traieste sincer, vei fi obiective...
  Deși, din păcate, salariul este mic,
  Cum ne putem elibera de nevoia lanțurilor?
  Cântec bun și luptă grozavă... Și-au descărcat trusa de luptă și se întorc. Elfii au exclamat la unison:
  - Fie ca forta sa fie cu noi!
  Din nou, un tanc grozav și modern pleacă pe mare. Și o adâncime mică, nu o piedică pentru o mașină care funcționează cu peroxid de hidrogen.
  Cum se pregătesc germanii să aterizeze în Marea Britanie, în timp ce Stalin își linge rănile. E deja iunie... Se testează tancuri de săpat, care ar trebui să sape tuneluri sub Canal și să intre în metropola britanică.
  Fete drăguțe în bikini stacojii și albaștri s-au urcat într-un tanc-mitralieră în formă de delfin. Au pornit treapta a doua, iar mașina a intrat lin în pământ. O nouă armă care ar putea sparge orice linie de apărare. Femeile războinice superbe mișcau pârghiile cu degetele goale, conducând tancul.
  Și ce fel de siluete au fetele, și sâni magnifici, bikini abia acoperiți. Le poți admira ore întregi. Și cine este cel mai bun din armată? Desigur, o fată.
  Dar oamenii de știință din cel de-al treilea Reich dezvoltă nu numai unități de mișcare a pământului și alte echipamente de fier. În lagărele morții, medicii lucrează la crearea unui războinic - un om al viitorului. Acum, dacă o genă de șobolan este transplantată în corpul uman? Sau un gandac? Cât de mult vor crește calitățile lui de luptă?
  Și există deja câteva tipuri de monștri pentru războaie, precum și războinici zombi. Acestea din urmă există de câțiva ani. Orice persoană poate fi transformată într-un zombi. Dar calitățile lor de luptă erau dubioase - prea stupide. Ei nu justifică costul creării și pot deschide focul asupra propriilor trupe.
  Deci fronturile zombie nu au intrat în producție de masă. Dar, pe de altă parte, din ele pot fi formați muncitori slab calificați și, de exemplu, pot fi produse cele mai simple avioane și planoare. Multe planoare au fost pregătite pentru aterizarea în Marea Britanie.
  Dar există și o armă secretă, specială: discotecile! Ceva ce nu putea fi repetat în secolul XXI. Cei mai buni oameni de știință din lagărele de concentrare au dezvoltat arme care aveau caracteristici unice. Viteza a atins deja trei sau patru viteze ale sunetului, dar cel mai important, datorită jetului laminar, dischetele s-au dovedit a fi invulnerabile la armele mici.
  Și ei înșiși puteau doborî mașini în aer - cel puțin prin lovire.
  Și din nou, Dmitri Sokolovsky a reprezentat fetele de la cârma dischetei. În armata celui de-al treilea Reich - femeile erau rare. Dar în visele tale, de ce să nu reprezinți fetele. Cu coafuri multicolore, zvelte, atletice, busti cu un minim de haine, sau complet goale!
  Oh, dacă întreaga lume ar fi fost formată doar din fete, iar el Johann ar rămâne singurul bărbat. Și cum s-ar întoarce atunci?
  Charlotte radiantă pe o dischetă, zâmbind, și părul roșu fluturând în vânt, ca un banner proletar. Ce chip pursânge, tânăr are și piept convex, talie subțire, cu șolduri puternice și largi. Chiloții ei sunt subțiri ca un fir și vă permit să vedeți toate farmecele fetițelor!
  Și discheta în sine arată ca farfuriile zburătoare notorii. Se ridică pe verticală, aproape tăcut... O mașină destul de mare și scumpă. Când câștigă viteză, în jurul lui curg curenți puternici de aer - capabili să demoleze atât gloanțe, cât și obuze. Astfel, discheta în mișcare este invulnerabilă.
  Adevărat, există un minus în asta: nici farfuria zburătoare în sine nu poate trage, dar ... În primul rând, discheta este capabilă să lovească orice avion inamic. Și având în vedere viteza, nici o singură mașină zburătoare nu poate scăpa de ea. În al doilea rând, oprind avionul, poți arunca o bombă-proiectil controlată prin radio și să atingi ținta! Și apoi pornește-l din nou...
  În plus, dezvoltarea diferitelor tipuri de aruncătoare de fascicule este deja în curs de desfășurare, cu care se preconizează echiparea farfuriilor zburătoare. Spui fantastic! Dar cine știe de ce este capabil fascismul, după ce a înghițit atâtea resurse ale planetei Pământ.
  Sistemul de control discolet este cel mai modern cu ajutorul unui joystick. El este supus testelor de luptă. Marea Britanie și America sunt încă puternice în aviație și de ce "farfuria zburătoare" nu face ca aerul inamicului să fie mai subțire?
  Charlotte este atât de frumoasă, capitala acestei nave. Echipajul este format din cinci fete. Fie stau pe scaune, fie sar în sus, trăgându-și picioarele goale, de culoarea ciocolatei, de la arsurile solare. Degetele lor goale se sprijină pe joystick-uri. Cât de erotic este, unghiile pictate, cu formă elegantă strălucesc, venele trec de-a lungul piciorului inferior sub pielea bronzată.
  Echipajul unei fete este ceea ce visează un tânăr care se află în armată. Ceea ce aduce victorie și noroc.
  Aici, avionul-disc a luat viteză și a ajuns la țărmurile Marii Britanii cu o viteză uimitoare. Și de peste tot izgonește primii trei luptători englezi pe care farfuria zburătoare i-a prins pe drum. Jet laminar doboara masinile imperiului leului. Aceștia, pierzându-și aripile, cad.
  Charlotte spune cu o privire satisfăcută:
  - Un îngrozitor așa și atât de groaznic... Nu sunt groaznic și mă machiez!
  Și se lansează ca răspuns la încercările noilor luptători englezi de a trage chicote agresive!
  Și acum farfuria zburătoare face o întoarcere și unge aeronava de atac americană R-51, care nu este ajutată nici de lansatoare de rachete, nici de opt mitraliere. Este încă o mare putere.
  Fata desculță Dmitri Sokolovsky credea că americanii sunt proști până la urmă, că au intrat în război cu Germania. Deci au jucat doar în mâinile URSS. Ajută-ți cel mai rău inamic. Dar ar fi putut trata Rusia cu mâinile germane!
  Și acum un avion-disc invulnerabil le distruge toate avioanele. Și acest lucru este foarte rău pentru Marea Britanie.
  Și este și mai rău pentru America. După ce a spart creasta britanică, va fi posibil să încercați să traversați oceanul.
  Charlotte, strălucitoare cu ochi de smarald, pronunță într-o cântare și în rimă:
  - Arătăm ca șoimii, ne înălțăm ca vulturii... Nu ne înecăm în apă, nu ardem în foc!
  Blonda orbitoare Gertrude răspunde astfel:
  - Ce durere, ce durere... Germania împotriva Marii Britanii - o sută - zero!
  O dischetă poate zbura destul de mult timp. Secretul motorului său nu a fost dezvăluit în secolul XXI. Doar rezerva de putere a farfurii zburătoare este colosală - puteți zbura la New York. Și mișcările sunt atât de întrerupte, de parcă mașina ar fi lipsită de inerție.
  Faptul că nu un luptător sau un bombardier nu este prins este o prăjitură măcinată în praf.
  Și apoi încep să cadă bombe asupra Londrei, care sunt aruncate din cele mai noi, germane fără coadă. Și este foarte eficient.
  Pe 22 iunie 1945, germanii și japonezii au debarcat trupe în Australia. Acesta este un fel de repetiție generală pentru viitorul atac asupra Marii Britanii. Și avionul cu disc a zburat chiar și acolo.
  Din marina britanică există doar coarne și picioare. Germanii au apărut în producția de serie de submarine cu un singur loc. Ei scufundă nave englezești, în timp ce ei înșiși practic nu se pot distinge în coloana de apă.
  Și torpile care vizează zgomot sau căldură ... Ce nu au doar germanii! Cei mai buni oameni de știință din întreaga lume, sub amenințarea armei, lucrează sub cel de-al Treilea Reich. Și sunt nevoiți să muncească din greu, întărind puterea germană.
  E-10-uri atât de grațioase, în miniatură, cu o siluetă joasă, se mișcă în Australia, iar echipajul este întins. Ei, în ciuda greutății reduse, sunt comparabili cu Churchill în ceea ce privește armamentul și armura, dar în același timp mult mai rapid și mai manevrabil. Și într-o astfel de mașină fetele s-au așezat.
  Perechile se întind și controlează tancurile, reducând gunoaiele englezești!
  
  DACA BASKY L-AR SALVA MARCEL
  A intervenit accidental și călătoarea în timp Natasha Belaya. Luftwaffe a avut milă de un tânăr pilot și l-a luat cu o rețea de alimentare când s-a prăbușit accidental din cauza unei defecțiuni tehnice. Și trebuie să se dovedească că s-a dovedit a fi Hans-Joachim Marcel, proprietarul mai multor recorduri aviatice. Inclusiv șaizeci și unu de avioane doborâte într-o lună și șaptesprezece avioane într-o zi. Și primul pilot german care a depășit bariera a o sută cincizeci de avioane doborâte.
  Mai mult, realizările sale au fost confirmate de britanici și nimeni nu a doborât atâtea avioane aliate.
  Așa că Natasha Belaya a salvat o personalitate complet remarcabilă care a luptat adevărate bătălii și a devenit un adevărat fenomen. Dar s-ar părea că nici măcar un astfel de as fenomenal nu este capabil să schimbe singur cursul războiului.
  Dar nu este vorba doar de cantitate, ci și de calitate. Dar Marsilia a reușit să doboare avionul împreună cu Montgomery însuși, iar faimosul general englez a murit. Acest lucru a dus la eșecul Operațiunii Torch, care a fost amânată pe termen nelimitat. La fel ca la debarcarea americanilor în Maroc. Ceea ce este, de asemenea, foarte important. Dar cel mai important, Hitler a reușit să simtă că lângă Stalingrad rușii complotează o ofensivă din flancuri și a reușit să ia măsuri preventive. Drept urmare, Fritz și-au acoperit punctele slabe și au reușit să respingă ofensiva sovietică la sfârșitul lunii noiembrie.
  Și astfel au rezistat la Stalingrad și pe Volga. Experiența operațiunii Rzhev-Sychov a arătat că atunci când naziștii au fost pregătiți, au fost capabili să respingă ofensiva trupelor sovietice depășite numeric.
  Britanicii au început să avanseze mai târziu, când trupele lui Rommel erau deja pregătite să respingă atacul. Și Rommel însuși s-a întors din vacanță. Drept urmare, atacul britanic a durat cincisprezece zile și a fost respins cu pierderi colosale.
  
  În ciuda faptului că germanii dețineau frontul, Hitler a declarat război total și mobilizare. Producția de arme în cel de-al treilea Reich a crescut dramatic. Și raidurile aeriene ale aliaților au scăzut brusc. Fritz a început să adune forțe pentru o nouă ofensivă.
  Marsilia a depășit numărul de avioane doborâte în trei sute și a devenit primul pilot și războinic al Luftaffe care a primit din nou Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Iar în februarie 1943, numărul avioanelor doborâte de Marsilia a ajuns la cinci sute, pentru care i s-a acordat un premiu special aprobat pentru această ocazie: Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Devenind primul destinatar al acestei comenzi.
  Marsilia a devenit o adevărată legendă și a fost temut ca focul. Poate chiar mai puternic decât flăcările.
  În decembrie, Stalingradul a fost în cele din urmă luat sub control de către germani. Și naziștii au început să pregătească o nouă ofensivă. Atât Tigrii, Panterele, cât și Ferdinandi urmau să ia parte la atac. Folosind forța de muncă din Africa și munca prizonierilor, inclusiv a evreilor. Al Treilea Reich nu a amenințat încă că va pierde războiul, iar evreii nu au fost exterminați în masă. Și asta înseamnă mai multă forță de muncă. Și sunt produse tancuri, avioane și alte echipamente.
  Marea Britanie și America au pus de fapt frâna războiului împotriva celui de-al Treilea Reich. Mai mult, submarinele le-au primit foarte mult. Care au vânat în haite de lupi și au scufundat multe corăbii.
  Hitler l-a întărit și pe Rommel cu tancuri și avioane. Și astfel naziștii au lansat o ofensivă în Egipt la sfârșitul lunii aprilie. De data aceasta, mai mult succes și, ca urmare, trupele engleze au fost complet învinse. Și a fost o înfrângere zdrobitoare pentru imperiul leului.
  Trupele fasciste au intrat în Palestina și au pătruns în Irak. Și în același timp au preluat controlul Canalului Suez. Și au avansat, cucerind Kuweit. Și alte puțuri de petrol. Și a fost foarte agresiv și cool.
  Și la sfârșitul lunii mai a început ofensiva Wehrmacht-ului pe Volga, cu înaintarea spre sud.
  Naziștii au încercat să pătrundă în Marea Caspică și să captureze Astrahanul. Hitler în acest caz a ales direcția cea mai vulnerabilă pentru Armata Roșie și cea mai eficientă.
  Tancul "Leul" a luat parte și el la lupte. Dar această mașină, având o greutate prea mare de nouăzeci de tone, nu s-a arătat prea bine. Și a fost respinsă. Dar nici Focke-Wulf nu era rău. Și la sfârșitul lunii iunie, Marsilia a ajuns pe frontul de est. Aspectul lui era ca o cometă care trecea. Și o masă întreagă de avioane sovietice doborâte. Până la sfârșitul lunii iulie, Marsilia a adus numărul de avioane doborâte la o mie și a primit pentru aceasta Marea Cruce a Crucii de Fier, un premiu care anterior era rezervat doar lui Hermann Goering, pentru Franța și nu prea binemeritat. Marcel este un tip foarte luptator, iar Hitler l-a adorat. Un astfel de pilot s-a dovedit a fi: pur și simplu un fenomen de neînțeles.
  Naziștii au mers în Marea Caspică, tăind Caucazul pe uscat. Și Turcia a luat și a deschis un al doilea front în Transcaucazia. Și Armata Roșie a devenit și mai dificilă.
  Și germanii au început să avanseze de-a lungul coastei Mării Caspice. Iar naziștii au avansat cu mare succes. Și până la sfârșitul lunii septembrie, germanii intraseră deja pe teritoriul Azerbaidjanului. Și acolo au început să fiarbă astfel de bătălii.
  Stalin a ordonat să avanseze în centru, aruncându-și toate forțele acolo... Nemții au reușit chiar să împingă înapoi, spărgând decisiv frontul. Naziștii au trebuit să suspende temporar ofensiva și să arunce noi forțe în luptă. Dar superioritatea în forțe a afectat.
  Naziștii au respins ofensiva trupelor sovietice și au continuat să avanseze în Caucaz iarna. Și au folosit cele mai noi avioane cu reacție, modele noi.
  Și Marsilia a depășit deja două mii de avioane doborâte. Pentru care a fost distins cu un nou premiu cu o stea de diamant a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier, cu frunze de stejar argintiu, sabii si diamante.
  Și lângă Baku există deja astfel de bătălii, foarte crude.
  Luptele au arătat că femeile nu sunt deloc o verigă slabă și știu să lupte bine. Și, în același timp, suportă mai puține pierderi decât bărbații. Războinicii au luptat și în infanterie, bătându-și picioarele goale pe nisipurile fierbinți ale deșertului Sahara. Și a stăpânit tancurile. După ce a testat "Tigrul", în luptele cu Marea Britanie.
  Cu toate acestea, fetele sovietice de pe SU-100 luptă bine.
  Deși poziția Rusiei pare fără speranță. Dar războinicii, împreună cu Elisabeta, luptă ca vulturii.
  Ekaterina apasă pârghia cu degetele goale de la picioare. Trimite un proiectil care străpunge mașina nazistă E-50 în lateral și urlă:
  - Pentru marele comunism roșu și purpuriu!
  Elena a lovit și tunul folosind piciorul gol și delicat. A lovit cu precizie tancul inamic.
  Fata a ciripit:
  - Pentru frumoasa mea Rusia!
  Euphrasia a remarcat agresiv, conducând un foc foarte bine țintit:
  - Slavă Patriei noastre!
  Și mai folosește și picioare goale, dăltuite.
  Mașina sovietică este foarte puternică și luptă. Și trage destul de bine.
  SU-100 este capabil să pătrundă E-50 în lateral. Dar fetele chiar îi sparg fruntea, ajungând într-o momeală sau de la un capăt la altul. Și au tăiat prin metal.
  Elizabeth, folosind degetele goale de la picioare, împușcă în inamic. Și a ciripit:
  - Din pârâul albastru...
  Ekaterina a tras și ea, de data aceasta împingând pârghia cu sfarcul ei stacojiu și gălăgindu-se:
  Râul începe...
  Elena, zâmbind agresiv și șuierând, a spus:
  Ei bine, prietenia începe...
  Și a apăsat de asemenea maneta cu călcâiul gol.
  Euphrasia gutura, trăgând în inamic:
  - Cu un zambet!
  Fetele lucrează foarte activ la SU-100. Și distruge echipamentele inamice.
  Și la periferia orașului Baku, pionierii sapă tranșee. Sunt bărbați de diferite naționalități. În special, multe capete strălucitoare pâlpâie. Sunt copii roșii, negri și blonzi.
  Un lucru îi unește: credința în triumful comunismului și picioarele goale. Este clar că nu toată lumea are încălțăminte în timpul războiului și, prin urmare, în semn de solidaritate, toți copiii își etalează tocurile goale, rotunde. Iarna în Transcaucazia este destul de blândă, iar când te miști și lucrezi cu lopeți, frigul nu este atât de groaznic.
  Copiii lucrează cu entuziasm și cântă:
  Dați foc, nopți albastre,
  Suntem pionieri - copii ai muncitorilor...
  Era anilor lumină se apropie,
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Apelul pionierilor - fii mereu gata!
  Și iată că vine alarma din nou. Băieții și fetele sar la fundul șanțului. Și obuzele încep deja să explodeze de sus: artileria inamică lucrează.
  Pashka a întrebat-o pe Masha:
  - Ei bine, crezi că vom supraviețui?
  Fata a răspuns cu încredere:
  - Vom rezista măcar o dată, în cea mai grea oră!
  Pionierul Sasha a remarcat în mod logic:
  Eroismul nostru este de neclintit.
  Băiatul bătu cu talpa goală pe pietre. Se vede că băiatul s-a umplut de calusuri solide.
  Fata Tamara a remarcat:
  Ne vom lupta fără teamă
  Vom fi tăiați nici un pas înapoi...
  Lasă cămașa să se ude cu sânge -
  Mai mulți dușmani, transformați-l pe cavaler în iad!
  Băiatul Ruslan, un pionier cu părul negru, a remarcat:
  Secolele trec, va veni o eră,
  În care nu va fi suferință și minciuni...
  Luptă pentru asta până la ultima ta suflare -
  Slujește-ți Patria Mamă, tu din inimă!
  Băiatul Oleg, subțire și blond, ciripit, versuri:
  Nu, vigilentul nu se va estompa,
  Aspectul unui șoim, vultur...
  Vocea oamenilor este sonoră -
  Șoapta va zdrobi șarpele!
  
  Stalin trăiește în inima mea
  Ca să nu cunoaștem tristețea,
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  
  Cred că întreaga lume se va trezi
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Și soarele va străluci
  Iluminează calea comunismului!
  Băieții și fetele au aplaudat la unison.
  Dar acum avioanele de atac cu reacție zboară deja și lansează bombe. Și aceasta este o intrare agresivă.
  Oleg și Sasha au ridicat o praștie și au lansat un cadou al morții. Și țeava a fost lovită de un avion de atac nazist.
  Fata Natasha a cântat:
  - Komsomolul nu este doar vârsta,
  Komsomolul este destinul meu!
  Voi cuceri spațiul, cred
  Să trăim pentru totdeauna!
  Ahmed, un băiat pionier din Azerbaidjan, a răspuns zâmbind:
  - Nu ești încă membru Komsomol Natasha!
  Fata a bătut furioasă cu piciorul gol și a răspuns cu o voce melodioasă;
  Alături de părinți, cu un cântec vesel,
  Suntem pentru Komsomol...
  Era anilor lumină se apropie,
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Strigătul pionierilor - fii mereu gata!
  Oleg și-a bătut și el piciorul gol și copilăresc și a urlat:
  Ciocanul mai puternic strânge proletarul,
  Din titan care zdrobește jugul...
  Vom cânta o mie de arii Patriei noastre,
  Și lumină pentru posteritate, bine!
  Copiii sunt incantati. Și de fapt, germanii au bombardat și doar o fată a primit un fragment în călcâiul gol, rotund, roz.
  Pioneer țipă, dar apoi și-a mușcat buza.
  Și așa s-au pregătit să respingă atacul. Și deja sunt tancuri cu naziștii. E-100 formidabile se mișcă. Mașini atât de puternice și periculoase.
  Au o astfel de protecție. Prin care nu poți trece din niciun unghi. Nu poți să-l lovești dintr-un singur unghi. Singura șansă este să spargi urmele.
  Copiii sunt gata să lupte și fluturând din picioarele goale. Iată-i pe un fir împingând pachete cu explozibili de casă sub urmele naziștilor. Funcționează și distruge rolele tancurilor armatei lui Rommel.
  Și arată groaznic.
  Sasha scârțâie:
  - Slavă comunismului!
  Băiatul Pashka împușcă cu Oleg dintr-o praștie și țipă:
  - Slavă pionierilor!
  Băiatul Ruslan, împreună cu fata Sufir, trage o mină sub neamț cu un fir și strigă:
  - Slavă URSS!
  Copii din Azerbaidjan și băieți ruși se luptă. Pionierii bronzați, slabi și desculți împotriva unei armate colosale de tancuri.
  Fata Tamara își calcă piciorul grațios, mic și gol și spune:
  - Slavă Rusiei!
  Pionierul Ahmet confirmă în timp ce trage în inamic:
  - Suntem o familie prietenoasă împreună!
  Băiatul Ramzan, un azer roșu, confirmă, doborând o mașină:
  - Din cuvânt suntem o sută de mii eu!
  Copiii sunt prietenoși... Iată-o pe armeanca Azatuhi, care și ea transferă cu dibăcie pachetul de explozivi sub omida fascistă cu ajutorul unui fir și scârțâie:
  - URSS este o familie de popoare!
  O altă fată armeancă Aghas spune:
  - Nu vă aplecați în fața fascismului:
  Iar fata a tras de sârmă cu degetele goale de la picioare. Mulți copii azeri și armeni au părul blond și nu se deosebesc de copiii slavi, dintre care sunt și mulți. Oricine i-a lăsat pe germani departe, alte familii de ruși s-au stabilit în Azerbaidjan chiar și sub țari.
  Există mulți slavi în Caucaz. Multe cupluri mixte. Da, iar copiii au de obicei părul mai deschis decât părinții lor. Și băieții slavi s-au bronzat ca să nu le poți spune de la localnici. În plus, copiii sunt de obicei mai asemănători decât adulții.
  Deci batalionul internațional sovietic de băieți și fete se luptă și toți sunt uniți și foarte asemănători. Călcâiele lor goale clipesc când se mișcă.
  Și visează copiii trimit daruri ale morții. Shamil și Seryozhka, ambii băieți pionier, trag de sârmă. Și acum E-50 german se oprește cu o omidă spartă.
  Băieții cântă la unison:
  Uniune indestructibilă, republici libere,
  Nu forța brută s-a adunat, nici frica...
  Și bunăvoința oamenilor luminați,
  Și prietenie și rațiune, și curaj în vise!
  Și copiii sunt încântați. Ei zâmbesc cu dinți albi, uniformi. Și sunt fericiți, deși sunt amenințați cu moartea.
  Și nemții sunt naibii. Tancurile distruse își trag cu tunurile și mazgălește mitraliere.
  Unele vehicule germane sunt echipate cu lansatoare de grenade și sunt foarte periculoase.
  Băiatul Maksimka și fata Zara din Azerbaidjan, sprijinindu-se în picioarele goale, au tras o mină sub inamic și l-au doborât pe mastodontul fascist.
  Și au strigat din răsputeri:
  - Pentru URSS!
  Copiii sunt atât de amuzanți.
  Pionierii Abbas și Vladimir folosesc și ei arme. În acest caz, catapultează și sparge omida E-75 către naziști. Apoi băieții au cântat:
  - Pentru măreția planetei sub acoperirea comunismului!
  Oleg și Abdula sunt și ei pionieri ai unor națiuni diferite, dar cu o singură inimă lansează și explozivi. Au lovit E-100 și cântă...
  Am deschis planeta națiunilor,
  Calea către spațiu, către lumi nevăzute...
  Se cântă fapte eroice -
  Pentru a șterge pentru totdeauna cicatricea morții!
  
  Sub steagul sfânt al Rusiei,
  În pace, prietenie, fericire și dragoste...
  Oamenii întregului pământ vor deveni mai fericiți,
  Întunericul infernal se va risipi în depărtare!
  Luptă cu copiii aici...
  Abdurrahman și Svetlana - un băiat azer și o fată din Belarus au tras o sârmă împreună și au doborât un tanc fascist. Și au cântat:
  - Marele nume al Rusiei sacre,
  Strălucește peste lume - ca o rază de soare...
  Cred în unitate, vom deveni mai fericiți,
  Să le arătăm oamenilor calea cea bună!
  Copiii sunt foarte curajoși. Iar naziștii au fost pur și simplu șocați de o astfel de rezistență încăpățânată și furioasă.
  Abudurrahman este un pionier, a primit un fragment în talpa goală. A străpuns suprafața caloasă a piciorului unui copil.
  Băiatul șuieră:
  - Și mă doare!
  Svetlana a fost lovită și în călcâiul rotund și s-a zgâriat pe umăr. Dar fata șuieră:
  - Nu sparge Pionierii!
  Azim și Kolka au izbit și mașina germană.
  Băieții au arătat cu o sârmă și au cântat:
  Inamicul perfid a trecut la ofensivă,
  Dar cred că nu se va zgudui, poporul sovietic...
  Inamicul așteaptă înfrângerea și uitarea,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Inamicul așteaptă: înfrângere și uitare,
  Și gloria Rusiei va înflori mai puternic!
  Copiii sunt curajoși și nu se îndoaie. Și vor să câștige. Și cântă și se luptă.
  Germanii suferă pierderi grele. Adevărat, majoritatea au șenile și rolele rupte. Și nu este fatal.
  Mai rău pentru pionierii care au fost luați prizonieri.
  Băiatul Abdulhamid, când a fost luat prizonier, a fost pus pe rafturi de naziști. Au introdus picioarele goale ale pionierului în bloc și au început să atârne greutăți de cârlige. Și apoi a aprins focul. Iar călcâiele goale ale băiatului au fost lins de foc. Și i-a căzut un bici pe spate. M-au bătut mult timp. Și atunci naziștii au început să rupă coastele cu clești înroșiți.
  Băiatul, murind sub tortură, când fierul coastelor lui, roșii de căldură, l-a zdrobit, a cântat:
  Berlinul este aproape sub stăpânirea noastră,
  Prin binoclu vedem blestemul Reichstag...
  Sper să fie pace și fericire în curând;
  Pe care o voi descrie în poeziile mele!
  
  Rusia a deschis comunismul lumii,
  Ea a devenit o familie pentru toată lumea.
  Dar Wehrmacht-ul ne-a înfipt un bot de porc,
  Și acum sângele stropește din vene ca o fântână!
  
  Ceea ce Fuhrer-ul a uitat cu noi din întâmplare,
  Am vrut să iau pământ și sclavi!
  Fascismul a mers cu o campanie foarte lungă -
  Și iată un adevărat coșmar, vise infernale!
  
  Un băiat simplu, un băiat desculț,
  Am legat recent o cravată roșie.
  El a vrut să construiască el însuși lumea fără Dumnezeu,
  Dar deodată napalm a izbucnit din cer!
  
  A trebuit să fug în față, eram AWOL,
  Nimeni nu vrea să ia astfel de tineri!
  Dar băiatul-luptător într-o pușcă a făcut-o,
  Drumul părinţilor s-a dovedit a fi vrednic!
  
  A luptat acolo unde și viclenia și forța,
  Și slăbiciunea este, de asemenea, amară, vai...
  Tovarășii au fost nevoiți să sape morminte
  Rindeau sicrie de pin în ger!
  
  Sunt un pionier acum obișnuit cu suferința,
  S-a dus la recunoaștere desculț, năpada zgâriată.
  Poate pedeapsa pentru necredință,
  Că nu am vrut să-L cunosc pe Isus!
  
  Dar care sunt cele trei ore ale Golgotei?
  Au trecut mai bine de trei ani de război!
  În orice sat, văduvele plâng amar,
  Cum au pierit fiii în cimitirul țării!
  
  Am supraviețuit, am fost șocat de obuz, rănit de un glonț,
  Dar, din fericire, a rămas pe picioare!
  Am returnat sincer datoria Germaniei,
  Acel fascism a fost călcat în praf de noi!
  
  M-am maturizat, dar încă sunt băiat,
  Mustața nu a spart, dar deja un titan!
  Da, un adult, și poate chiar prea mult,
  La urma urmei, inima a devenit tare ca metalul!
  
  Cel mai înalt premiu Hero Star -
  Stalin însuși, crede-mă, a predat-o!
  El a spus: este necesar să luăm un exemplu de la oameni ca tine,
  Luptătorii forjează cheile de la ușile din Eden!
  
  Dar acum dă jos pușca curajoasă,
  Luați-vă, clește, un ciocan și lucrați!
  Construiește o barcă cu pânze și o barcă din lemn
  Și creează un avion, astfel încât pasărea să zboare în sus!
  Dar, în ciuda întregului eroism de masă al pionierilor și soldaților Armatei Roșii, Baku a căzut. Și naziștii au capturat întregul Caucaz.
  Stalin a fost foarte speriat și ia oferit lui Hitler un armistițiu. Fuhrer-ul, îngrijorat de informațiile că SUA și Marea Britanie dezvoltau o bombă atomică și învingeau Japonia, a decis să lanseze o mare ofensivă în Occident.
  A fost semnat un armistițiu. URSS a fost de acord să returneze toți prizonierii de război celui de-al treilea Reich și să furnizeze gratuit o mare cantitate de materii prime necesare Wehrmacht-ului.
  Hitler a fost de acord cu asta. Și în primăvara lui 1944, în Africa a început o mare ofensivă a naziștilor. Naziștii, care controlau deja nordul, se îndreptau spre sud. Și, în același timp, a continuat războiul submarin. În sud, naziștii au avansat cu succes. În același timp, naziștii s-au mutat în Est. După ce au avansat, ei prin Iran și aproape fără rezistență au capturat India. Și nu fără succes a capturat teritorii mari. Deci naziștii au reușit cu adevărat aici.
  Și pe 3 noiembrie 1944, la data alegerilor prezidențiale, Statele Unite au aterizat brusc în Marea Britanie și au capturat-o. Și a fost o mișcare reușită. Și s-a dovedit a fi foarte cool. Și în doar o săptămână au capturat-o. Și a ieșit foarte tare. La lupte a luat parte și tancul Panther-2, care era mai avansat și mai bine înarmat. Dar tancul Lev-2 s-a dovedit a fi și mai puternic. În ea, Porsche, pentru prima dată în construcția de tancuri germane, a plasat motorul și transmisia într-un singur bloc și a plasat cutia de viteze pe motorul însuși. Înălțimea carenei a fost redusă, iar turela a fost mai mică și mai îngustă. Ca urmare, greutatea mașinii a scăzut, iar motorul, dimpotrivă, era mai puternic la 1000 de cai putere.
  Deci, tancul "Lion" -2 a fost un șoc pentru britanici și cel mai bun la acea vreme.
  Marea Britanie a capitulat. Și acum naziștii au mutat războiul împotriva Statelor Unite. Americanii au putut să construiască tancuri, doar Pershing, care era mai slab decât mașinile germane. Și doar "Supershing" mai putea lupta cumva cu germanii. Dar Fritz au deja o serie "E" puternică. Și forțele sunt inegale.
  Al patruzeci și cincilea an a trecut în bătălii navale. Naziștii au efectuat operațiunea Icarus. Au preluat și Groenlanda.
  Dar nu este atât de ușor să duci America peste ocean. Dar trupele germane folosesc submarine alimentate cu peroxid de hidrogen. Care sunt foarte rapizi, au formă de pești de adâncime și îi doboară literalmente pe americani în larg. Și asta, desigur, nu pictează Statele Unite. Și o parte din trupele germane este concentrată în Argentina și Brazilia. Și de acolo au început să se târască spre nord. Și e foarte tare. Naziștii preiau SUA. Noile rezervoare din seria "E" sunt foarte puternice și imposibil de tratat. Noul tanc din seria E-50, cu o greutate de șaizeci și cinci de tone, a primit blindaj frontal de 250 mm grosime sub pante și laterale de 170 mm grosime, de asemenea, cu pante mari. Și un tun de 88 mm cu 100 EL care distruge tancurile americane fără cea mai mică problemă.
  Naziștii distrug SUA. Și până în toamna lui 1946, au capturat toată Canada. Și în toamnă, a fost capturat și Mexic. Și SUA au început să intre în panică. Și în iarna anului patruzeci și șase și patruzeci și șapte, Alaska și o treime din teritoriul Americii au fost deja capturate. Primăvara este etapa decisivă în terminarea americanilor.
  Marsilia a fost un pilot de mare succes. Și acum, după a treia mie de avioane doborâte, i s-a acordat Steaua de diamant a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante.
  În cel de-al treilea Reich, au aprobat și gradul șase al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante, celor care ajung la o mie de avioane doborâte, sau tot atâtea tancuri sparte.
  În această Cruce de Cavaler, ar fi trebuit să fie atașate cel puțin o sută de diamante și ar fi fost mai mare decât alte Cruci de Cavaler. Deci premiul nu a fost doar onorabil, ci și costisitor.
  Albina și Alvina zboară pe cer. Își doboară avioanele Yankee și cântă printre dinți:
  - Fete frumoase,
  Prieteni buni...
  Ar fi formidabili baieti -
  Și lovituri grozave!
  Albina a îndreptat pistolul aeronavei cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a bătut pe american și a scârțâit:
  - Lumini de ochi veseli!
  Și i-a făcut cu ochiul partenerului ei. Și-a tăiat omologul. Ea a zdrobit inamicul în bucăți folosind degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru comunism și glorioasele noastre victorii!
  Albina și-a corectat partenerul, doborând avionul Yankee:
  - Pentru comunismul arian!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Și au primit al șaselea grad al Crucii de Cavaler, doborând fiecare mai mult de o mie de avioane.
  Iar Marsilia, după ce a doborât încă patru mii de avioane, a primit Steaua de diamant a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar de platină și a primit săbii și diamante. Americanii au fugit literalmente de el.
  Între timp, războiul a continuat. Americanii pierdeau în mod clar în fața celui mai bun inamic în tehnologie și antrenament și chiar foloseau divizii străine.
  Doar "Supershing" putea pătrunde în lateral E-50 german. Beneficiul unui pistol și un calibru de 90 mm și o lungime a țevii de 73 EL. Dar, pe de altă parte, cadența de foc este de doar patru cartușe pe minut față de douăsprezece pentru E-50 german, iar greutatea de cincizeci de tone este prea mare pentru un motor de 500 de cai putere. Da, iar armura este insuficientă. În fruntea mastodontului principal german, americanii încă nu au pătruns. Și Fritz avea și un E-75 cu un tun calibrul 128 mm și o grosime a blindajului lateral de 210 mm sub pante, cu protecție și mai bună și un motor de 1500 de cai putere.
  Deci, de la bun început, SUA pierdeau. Doar tancul T-93, mai exact un tun autopropulsat cu o greutate de nouăzeci și trei de tone, cu o grosime a blindajului frontal de 305 milimetri și un tun de 155 de milimetri, putea lupta frontal cu mastodontii germani.
  Dar performanța de conducere a acestui pistol autopropulsat nu a fost importantă, la fel ca și cadența de foc. Și germanii l-au distrus cu avioanele.
  Așa că americanii în ansamblu nu se descurcau bine și pierdeau fără speranță.
  Iar trupele germane s-au apropiat din ce în ce mai mult de New York și Washington.
  Truman l-a rugat pe Hitler pentru pace.
  Dar Führer-ul dorea doar capitularea completă, fără nicio condiție. Washingtonul a fost înconjurat. Și naziștii au început un asalt asupra capitalei SUA.
  Marsilia a primit un premiu special pentru cinci mii de avioane doborâte: Marele Steaua de Diamond a Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Si e misto.
  Echipajul tancului Gerda a luptat pentru un mâine mai luminos. Și a câștigat fără probleme.
  Fata chiar a început să tragă nu numai cu degetele goale de la picioare, ci și cu sfarcurile stacojii ale sânilor. Și asta a ajutat foarte mult.
  Charlotte a tras și apăsând sfarcurile rubin pe butonul joystick-ului și ciripind:
  - Măreția comunismului constă în a nu fi un pește, ci o balenă!
  Christina, trăgând, apăsând butoanele joystick-ului, remarcă:
  - Și noi germanii vom construi cel mai mare dintre comunism!
  Magda, trăgând cu sfârcurile purpurie în adversarii ei, a emis agresiv:
  - Cel mai strălucit comunism! Numai sus, nici un pas în jos!
  Gerda arătând tunul cu degetele goale de la picioare și răsturnând obuzierul american cu o lovitură bine țintită, confirmă:
  - Pentru comunismul arian!
  După căderea Washingtonului, America a capitulat curând. Și s-a întâmplat pe 4 iulie 1947.
  Apoi naziștii au zdrobit Japonia, iar pe 15 mai 1957 au atacat URSS, aceștia sunt naziștii. O speranță, pentru Alisa Selezneva!
  Și acum echipa Alicei intră și ea într-o luptă decisivă. Alisa Selezneva însăși și cei doi prieteni și doi prieteni ai ei. Au lansat un atac asupra reședinței lui Adolf Hitler pe 22 iunie 1957.
  Alice a aruncat cu piciorul gol o grenadă de anihilare. Ea i-a sfâșiat pe naziști și a strigat:
  - Slavă comunismului!
  Și i-a lovit pe naziști cu un blaster.
  Aleksey Teterev trage în inamic cu pistoale cu raze și țipăi:
  - Va fi victoria noastră.
  Și tancul german este literalmente topit. Și băieții trage fulgere din ochi.
  Natasha Belaya trage și ea în inamic. Și, în același timp, fără alte amânări, picioarele ei goale aruncă, cu o forță colosală, o grenadă letală.
  Fata țipă:
  - Slavă realizărilor noastre!
  Arkasha Sapozhkov este, de asemenea, în atac. Băiatul este plin de emoție. Deoarece această urâciune a fost permisă într-o lume paralelă, înseamnă că trebuie corectată.
  Tânărul luptător a lovit cu un pistol laser și a spus:
  - Spre gloria ideilor de patriotism!
  Masha Belaya este, de asemenea, fierbinte în luptă. Fata a eliberat un șir de pulsari și bule de foc, guturandu-se:
  - Moarte fasciștilor!
  Și cu degetele goale, a aruncat și mazăre de anihilare.
  Cei cinci s-au împrăștiat folosindu-și capacitățile în atacul împotriva întregului oraș construit pentru Hitler de către Versailles.
  Și au tăiat, de exemplu, un tanc puternic din seria E-800 de proporții colosale. Și apoi au început să distrugă mașini piramidale cu trunchiuri puternice. Membrii celor cinci au acționat în luptă. Și foarte curajos.
  Aleksey Sapozhkov a folosit un câmp de forță care reflecta obuzele și bombele Wehrmacht-ului și a explodat cu un fascicul paralizant. Și mii de fasciști, o masă de tancuri și avioane s-au prăbușit.
  Natasha a scârțâit, dând:
  - Toată lumea crede cu ardoare în victorie!
  Alexey Teterev a gâlgâit:
  - Și am orice mare, marea e până la genunchi! Și mă descurc cu orice munte!
  
  Mashka Belaya a fost de acord cu aceasta:
  - De fapt, pe umăr!
  Fata arăta într-un mod combativ, mai ales când i-a lovit pe fasciști cu un șuvoi de anihilare. Și acum echipa lor se apropie din ce în ce mai mult de palatul în care se află Hitler.
  Și dacă le stau în cale tancurile piramidale și alte puteri fasciste?
  Unele mașini germane sunt atât de uriașe încât seamănă cu o adevărată piramidă egipteană. Dar ei nu pot rezista unui fascicul laser.
  Și aici sunt naziștii și folosesc dischete. Dar sunt invulnerabili de obuze și gloanțe și destul de slabi împotriva unui hiperlaser!
  Alice este în atac și din nou degetele goale de la picioare sunt aruncate, ceva foarte mortal. Fata țipă:
  - Frumosul este departe, ești crud cu naziștii,
  Ești dur cu naziștii, Alice se grăbește ca un tanc!
  Și sângele curgea într-un curent, ești crud cu naziștii,
  Ești crud cu naziștii! Alice lovește un nichel!
  Lyoshka Teterev, atacând, țipă și mârâie. Băiatul trage de la un laser puternic, tăind naziștii în divizii și cântă:
  - Tu ești perfecțiunea însăși, ești perfecțiunea însăși,
  De la un zâmbet la un gest, dincolo de laudă!
  Natasha Belaya, trăgând cu mare precizie în naziști și aruncând șiroaie de moarte cu degetele goale ale picioarelor de fetiță, ridică agresiv:
  - O, ce binecuvântare, să știu că sunt perfecțiunea,
  Să știi că sunt perfectă! Să știi că sunt perfectă!
  Arkasha, trăgând cu un emițător în cascadă și dându-le naziștilor în mod special pe coarne, șuieră:
  - Stalin, tu ești tovarășul Stalin,
  Ca întotdeauna, eroul este pe un val!
  Masha Belaya, trăgând în naziști, a cântat:
  El ne-a inspirat în vremuri grele,
  După ce a făcut voința oțel mai puternic...
  A salvat lumea de ciumă
  Dragă tovarășă Stalin!
  Iar fata a lansat cu degetele goale un bumerang distructiv. Și un rezervor uriaș în formă de piramidă de trei mii de tone s-a răsturnat.
  Alice, trăgând în naziști, bâzâi:
  - În multe imagini, măsuri,
  Într-un univers infinit...
  Ne-ai deschis calea cea bună -
  Specificându-l pentru totdeauna!
  Și picioarele ei goale au aruncat din nou foarte potrivit cadoul morții ucigașe. Fata i-a apăsat pe fasciști și foarte energic.
  Alexey Teterev, luptând cu naziștii, a cântat:
  - Sabie cu plasmă,
  Vrea să te taie...
  Arde ca un foc al iadului
  Fascicul cu laser...
  Natasha Belaya, trăgând în naziști și spălându-și mașinile atât în cer, cât și pe pământ până la praf, a scris pe Twitter în sprijinul lor:
  Dar nu crezi
  Cum să-ți salvezi viața
  Credincios iubirii
  Fii până la capăt!
  Și cu degetele goale, parcă ar arunca un cadou de moarte totală. Și este cu adevărat, cu adevărat mortal. Și atâta distrugere a acestor naziști.
  Arkasha Teterev, arzând spiritele malefice maro, s-a apropiat din ce în ce mai mult de Hitler. Băiat agresiv, a cântat:
  - În victoria ideilor nemuritoare ale comunismului ....
  Și naziștii sunt în pantă.
  Masha Belaya, trăgând cu precizie și eliminând naziștii, a confirmat:
  - Vedem viitorul, țara noastră!
  Și degetele ei goale au aruncat mazăre de moarte.
  Alice, zdrobind hoardele fasciste și folosind arme militare din viitorul îndepărtat, scârțâi:
  - Și un semn roșu, Patria noastră!
  Alexei Teterev, doborându-i pe naziști și lovindu-i ca pe niște iepurași, a răcnit din răsputeri:
  - Vom fi mereu credincioși dezinteresat!
  Natasha Belaya este din nou într-un atac sălbatic, arzând hoardele celui de-al Treilea Reich care au capturat practic întreaga lume. Fata este foarte echipată tehnic și naziștii nu pot rezista împotriva ei.
  Aici ea a aruncat cu degetele goale un dar de anihilare. Ea a ars o mulțime de fasciști și a guturat:
  - Slavă Marii Rusii!
  Și din nou fata este în ofensivă.
  Arkadi Sapozhkov a suflat un flux de anihilare. Șterge o mulțime de soldați naziști. I-a împrăștiat, rupându-i și rupându-le brațele și picioarele. Și smulgerea turnurilor tancurilor.
  Băiețelul a ciripit:
  - Slavă erei comunismului!
  Masha Belaya, într-un atac sălbatic, aruncă în aer capetele naziștilor, dobândește o mulțime de echipamente și urlă:
  - Pentru măreția planetei!
  Iar degetele goale ale fetei lansează ceva real și extrem de mortal.
  Alice este în atac și o fată atât de agresivă și luptătoare. Toată lumea este tunsă temeinic. Și construiește fețe și țipă. Și acoperișul palatului de la Hitler a luat și s-a prăbușit.
  Un oaspete din viitor a urlat:
  - Pentru cel mai puternic comunism din lume!
  Iar degetele goale ale lui Alice vor lansa din nou ceva atât de distructiv încât naziștii încep să se împrăștie. Și Alice însăși o va lua și va cânta:
  - Cred că întreaga lume se va trezi,
  Va fi sfârșitul fascismului...
  Soarele va străluci puternic,
  Iluminează calea comunismului!
  Lyoshka Teterev le-a susținut pe fete trimițând un flux mortal de distrugere.
  Băiatul era într-o pasiune sălbatică, ca o fiară. A atacat cu disperare inamicul și a țipat:
  - Slavă țării sovieticilor!
  Și i-a bătut pe naziști de parcă ar fi fost cotlete.
  Natasha Belaya este și ea în atac. Șterge Fritz-ul în cea mai sălbatică pasiune. Și tunde garda personală a Fuhrerului. O fată atât de minunată. Și luptă - demolează naziștii temeinic.
  Și degetele ei goale împrăștie daruri ucigașe ale morții.
  Natasha răcnește:
  - În numele ideii!
  Arkasha Sapozhkov acționează, de asemenea, foarte agresiv. Și trage, topindu-l pe Himmler.
  Apoi băiatul a răcnit:
  - Pentru măreția și victoria noastră!
  Mashka Belaya acționează și ea într-un mod combativ. Și îi distruge pe naziști în esență mai mult decât capital. Și razele ei laser, atât de combative încât naziștii nu pot scăpa de ea. Masha Belaya este o frumusețe extrem de beligerantă.
  Cu degetele goale de la picioare, el aruncă un cadou criminal al morții și scârțâie:
  - Pentru un nou comunism!
  Alice, trăgând în inamici, își dezvăluie dinții și scârțâie în vârful plămânilor, eliberând scântei din ochi:
  
  Totul este nou în comunism!
  Și în cele din urmă l-au înconjurat pe Hitler. Cu degetele goale de la picioare, fata a stors ouăle Fuhrerului, iar acesta a strigat de durere:
  - Renunț!
  Cei cinci l-au forțat imediat pe principalul fascist să oprească atacul asupra URSS și să retragă trupele de pe teritoriul Rusiei. Fuhrerul înspăimântat a fost de acord cu asta.
  Al Treilea Reich s-a prăbușit apoi și au început mari dezacorduri între liderii statului fascist.
  Și Hitler a fost dus la Moscova. Acolo a fost judecat și pe 7 noiembrie 1957, fascistul numărul unu a fost spânzurat în Piața Roșie. Acesta este sfârșitul lui Hitler și bine făcut Alice!
  Și întreaga lume a fost eliberată de fascism deodată, iar URSS a cucerit întreaga lume, sub noul șef al lui Voznesensky!
  Slavă comunismului și URSS!
  
  
  ȘANSA NEȘTEPTĂ
  Japonia, cu șanse de nouăzeci la sută, ar fi trebuit să câștige Bătălia de la Midway și ea a câștigat-o. Și apoi au capturat trupele imperiului soarelui răsărit și arhipelagul hawaian, învingându-i pe americani și preluând controlul bazei portului Peru.
  Ei bine, atunci japonezii au luat și au atacat India, amenințând și ei să preia controlul asupra acesteia. Britanicii, speriați, au luat și au transferat o parte din trupele din Egipt, abandonând Operațiunea Torch. Și Africa era liniștită. Pe frontul de est a continuat, ca în istoria reală. Germanii au fost învinși la Stalingrad și frontul lor s-a prăbușit. Dar la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie, Mainstein a contraatacat. În comparație cu istoria reală, germanii aveau mai multe divizii. De vreme ce Hitler nu a transferat trupe în Africa. Inclusiv treizeci de Tigri noi-nouț.
  Calmul domnea în Africa. Britanicii nu au avansat, americanii, bătuți în Oceanul Pacific, nu au aterizat în Maroc. Și mai multe divizii pe care Hitler în istoria reală le-a transferat pe continentul negru au fost folosite într-un contraatac pe frontul de est. Și în aviație au fost implicate și mai multe forțe. Deci nu era nevoie să cheltuiți pentru Africa.
  Și, ca urmare, au fost provocate mai multe daune trupelor sovietice, iar germanii au reușit să recucerească nu numai Harkov, Belgorod, ci și Kursk, întrerupând imediat arcul. Și pierderile Armatei Roșii au fost foarte mari.
  Off-road, însă, a suspendat luptele. Și apoi a fost o pauză - ambele părți au acumulat forță. Germanii au declarat război total în februarie și au crescut producția de arme. Se așteptau să preia superioritatea tehnică. Adunate și forțe, și Armata Roșie. Și în Africa era atât de calm încât Hitler a decis să-l transfere pe strălucitul comandant Rommel pe frontul de est. Unde, în general, s-a hotărât soarta războiului. Mai mult, americanii și britanicii au continuat să sufere înfrângeri după înfrângeri din partea Japoniei în Pacific. Și nu erau la înălțimea Europei. Bombardările celui de-al Treilea Reich au încetat practic, ceea ce a făcut posibilă creșterea producției de tancuri și avioane mult mai semnificativ decât în istoria reală. Deci naziștii sunt puternici. Și chiar foarte puternic.
  Unul dintre noile tancuri, pe lângă "Tigri" și "Pantere", a fost "Leul". Această mașină este similară ca formă cu "Pantera" și "Tigrul" -2. Hitler a vrut să folosească cele mai recente tancuri în luptă.
  Deși, desigur, se punea întrebarea unde să atace. Führer-ul voia încă să-și găsească o șansă în Caucaz. Unii generali au spus că Moscova ar trebui luată prima. A fost o idee și năvălirea din Leningrad. În cele din urmă, punctul de vedere a prevalat să străpungă până la Voronezh și să avanseze de-a lungul Volgăi până la Stalingrad din nord. Și din partea Peninsulei Taman, pătrundeți în acest oraș de pe Volga dinspre sud, deplasându-vă în direcții convergente.
  Adică, Fuhrer-ul tânjea după răzbunare. Naziștii, fără să-și irosească forțele în est, unde războiul a înghețat, precum și eliberând mai puține submarine și, în timp ce îngheau programul de rachete FAA, au crescut semnificativ producția de tancuri și avioane.
  Producția mașinii Focke-Wulf a crescut deosebit de rapid. Ea nu era doar o luptătoare, dar putea transporta până la 1800 de kilograme de bombe, jucând rolul unui bombardier de primă linie și, datorită armurii și armelor puternice, putea fi și o aeronavă de atac. Deci Fritz știau ce fac. În serie a intrat și ME-309, un vânător mai rapid și mai bine înarmat. La fel și Yu-288, care ar putea transporta până la șase tone de bombe.
  Desfacerea noilor tipuri de arme a durat timp, iar ofensiva a fost amânată de mai multe ori. Mai mult, Hitler însuși a vrut să testeze și "Tigrul" -2 în lupte și "Maus".
  Dar cel mai important lucru este că Fritz nu au abandonat încă Africa. Von Bock a fost numit comandant acolo. Și a primit în mod neașteptat întăriri serioase.
  Fuhrer-ul se aștepta să câștige în Africa și apoi să preia frontul de est. Și încă pe neașteptate și sa întors Rommel. După ce au transferat trupele care se pregăteau să atace Peninsula Taman în Egipt.
  Sunt deja șapte zile de vineri pe săptămână.
  Și pe 5 iulie a început marea ofensivă a naziștilor în Egipt. La ea a luat parte și a opta armată italiană, care a fost completată și restaurată după înfrângerea din Rusia.
  Drept urmare, Marea Britanie a suferit o înfrângere zdrobitoare. Rommel și-a ocolit apărarea în deșert și a pătruns până la Nil. Și naziștii au blocat Canalul Suez.
  Succesul lui Fritz s-a explicat prin faptul că au reușit să creeze o superioritate numerică. Și, de asemenea, faptul că "Pantera" și "Tigrul", la acea vreme nu aveau tancuri egale preluate.
  Deocamdată a așteptat și Armata Roșie. Însă răbdarea lui Stalin a încetat, iar la 1 august, trupele sovietice au lansat o ofensivă majoră în direcția Oryol-Kursk-Belgorod. Au urmat lupte aprige.
  Hitler, după victoria din Egipt, a mutat trupe în Irak și l-a capturat cu sprijinul arabilor, împreună cu Kuweit.
  Stalin a decis să arunce o parte din trupe în Irak, dar a provocat intrarea Turciei în război. Trupele otomane au deschis al doilea front și au traversat Armata Roșie.
  Germanii au reușit să respingă ofensiva trupelor sovietice. "Panther" și-a arătat cele mai bune calități de luptă în apărare. Și a învins puternic atacurile Armatei Roșii.
  De asemenea, germanii s-au fortificat în Irak și Kuweit, obținând acces la petrol. A venit toamna adâncă. Naziștii s-au bazat pe apărare. Noul Panther-2 a fost lansat în serie. Înarmat cu un tun de 88 mm și mai blindat, cântărea cincizeci și trei de tone, dar acest lucru a fost compensat de un motor mai puternic de 900 de cai putere. Acest "Panther" -2 s-a dovedit a fi o mașinărie foarte periculoasă. Armura sa frontală a turnului a ajuns la 150 mm, iar coca 120 mm la un unghi de înclinare de 45 de grade. Și protecția frontală a fost foarte bună, comparabilă cu "Tigerul" -2, în timp ce grosimea armurii laterale a fost de 60 mm sub pante. Ceea ce este în general satisfăcător.
  Hitler a păstrat o apărare strânsă pe frontul de est. Linia frontului era relativ plată și Armatei Roșii îi era greu să o străpungă. Și în inteligență, în general, munca era bine stabilită. Mai mult decât atât, germanii au ghicit în general ideea lui Stalin. Și s-a încăpățânat în același punct, încercând din nou să alunge trupele germane din Kursk și Orel.
  Lupta în aer a arătat că ME-309 este un bun luptător, iar armele sale puternice vă permit să doborâți o mașinărie sovietică încă de la prima alergare.
  În timpul iernii, nu s-a realizat nimic semnificativ - Fritz-ul a respins toate atacurile sovietice.
  În 1944, URSS a primit noi tancuri T-34-85 și IS-2. Dar acesta din urmă s-a dovedit a nu avea prea mult succes și a necesitat îmbunătățiri, iar punctul său slab a fost fruntea turnului. T-34-85 avea și defecte. Turela sa a devenit mai mare și mai ușor de lovit, iar numărul de obuze din încărcătura de muniție a fost redus.
  Cel mai important, germanii au reușit să stabilească producția de masă a Panther-2 și a modelului îmbunătățit Tiger-2 cu un motor de o mie de cai putere. Dar aici
  Fuhrer-ul a ordonat ca ofensiva să înceapă la sfârșitul lunii mai. Și în direcția Voronezh, și în direcția Taman, și din Turcia.
  Dar bătăliile aprige au arătat că Armata Roșie a fost foarte capabilă să se întărească și a fost foarte greu să-și spargă apărarea. Mai mult, Șoarecii, prea mari și grei, ca și tancul Lion, nu s-au justificat. Stalin a interzis în general dezvoltarea tancurilor mai grele de patruzeci și șapte de tone. În timp ce germanul "Panther" -2, care a devenit cel mai masiv tanc din punct de vedere al producției de serie, cântărea cincizeci și trei de tone.
  Și, desigur, trupele sovietice Fritz au apăsat temeinic. Cu toate acestea, au reușit să se pună în poziții pe alocuri. Mai ales în direcția Voronezh.
  Principalul lucru pe care îl avea Fritz era, desigur, mașini puternice. În special, până în iunie 1944, mai mult de o mie de ME-262 luptau deja pe frontul sovieto-german. Nu e rău și a existat o modificare mai avansată a Focke-Wulf - TA-152, și-a arătat eficacitatea.
  Naziștii, cu prețul unor pierderi colosale, au ajuns la Voronej, dar s-au oprit.
  Luptele sunt foarte sângeroase. Trupele turce au înconjurat Erevanul, dar nu l-au putut lua. În toamnă, naziștii au înaintat încet de-a lungul Donului. Și au spart prin apărarea forței colosale. Cu toate acestea, până la sfârșitul lunii noiembrie, trupele sovietice s-au retras dincolo de Don. A pierdut o parte din teritoriu. Și erau puternic presați.
  Noile bombardiere de tip reacție Arado au sfâșiat literalmente Armata Roșie. Și au bombardat foarte activ.
  Iarna, nemții erau în defensivă. În ianuarie, au respins ofensiva trupelor sovietice. Al patruzeci și cincilea an a început cu lupte în aer și în masă.
  În aer, germanii au preluat din ce în ce mai mult inițiativa. A apărut o modificare mai avansată a ME-262 X, care a dezvoltat o viteză de peste 1100 de kilometri pe oră. Și cinci pistoale cu aer comprimat. Și aripile măturate. Și mai bine zdrobiți adversarii. Și XE-162 câștigă pe toată lumea. De asemenea, un luptător foarte manevrabil și ușor.
  În mai 1945, germanii au folosit noile tancuri din seria E, în special formidabilul pistol autopropulsat E-25, și E-50 creat în grabă. Ultimul rezervor nu era încă perfect. Armura sa era la fel de groasă ca cea a "Tigerului" -2, dar cu mai multe pante, turnul este mai mic și mai îngust, carena este mai joasă, iar trenul de rulare este mai ușor și mai circulabil. Motoare de 1200 cai putere. Și pistolul are 88 mm lungime, cu o țeavă de 100 EL și douăsprezece focuri pe minut.
  Acest rezervor, datorită faptului că motorul era amplasat împreună cu transmisia, a primit economii la înălțimea carenei, datorită arborelui cotit. Și cutia de viteze este situată direct pe motor. Greutatea tancului era de cincizeci de tone și a devenit foarte mobil și confortabil pentru luptă. Și armura sa frontală este complet impenetrabilă, pentru aproape toate armele. Unghiul de înclinare a carenei față de orizontală a fost de 40 de grade, iar unghiul de înclinare a frunții turnului cu o grosime de 185 de milimetri a fost de cincizeci de grade.
  Deci tunurile sovietice nu au putut pătrunde în frunte. E-50 s-a dovedit a fi un bun rezervor inovator. Pistolele autopropulsate E-25 s-au dovedit a fi și mai perfecte, cu un motor foarte puternic de 900 de cai putere, cu o greutate de douăzeci și șase de tone.
  Ea a fost puternică în descoperire și destul de tenace.
  În Caucaz, germanii au reușit să realizeze o descoperire. Adevărat, Stalingradul nu a putut fi luat imediat. Dar apoi, germanii au înconjurat Grozny și Ordzhonikidze. Și până în august 1945 au reușit să pătrundă în Marea Caspică. Și au făcut-o foarte rău.
  Stalin a speriat, dar nu i-a putut opri pe naziști. A fost bătut ca un pisoi.
  Noul tanc german E-75 sa dovedit pur și simplu a fi un șoc pentru Armata Roșie datorită protecției sale puternice din toate unghiurile.
  În septembrie, naziștii au lansat un atac asupra Deltei Volga și un asalt asupra Astrahanului.
  Luptele au continuat... Iarna, germanii au capturat aproape tot Caucazul. După ce aprovizionarea cu muniție a fost întreruptă, Armata Roșie din această regiune nu a mai rezistat mult timp.
  În martie 1946, Erevan a fost ultimul care a căzut. Și s-a dovedit a fi o mișcare câștigătoare.
  URSS slăbită a fost condamnată. Și Japonia încă domină Pacificul și îi învinge pe britanici și americani.
  Stalin, pentru a câștiga timp, i-a oferit lui Hitler un armistițiu pentru trei ani. Și în condiții foarte favorabile pentru al Treilea Reich. Întoarcerea tuturor prizonierilor de război fără nicio condiție. Și plata despăgubirilor: alimente și materii prime, în special bumbac - Asia Centrală este încă sub controlul URSS.
  Hitler a cerut, de asemenea, aur și provizii de bauxită. Și, de asemenea, pentru a trăda unele dintre cele mai noi și mai moderne mașini pentru producția de arme.
  Stalin, dorind să câștige timp cu orice preț, a fost de acord cu acest lucru.
  Pacea a venit în mai 1946...
  Și germanii, desigur, au început să lupte în Occident. Prima ofensivă în Africa, a fost destul de reușită. Și bătălia aeriană pentru Anglia.
  Aici, avioanele cu reacție erau în ofensivă. Și ea a bombardat și a bombardat. Și, de asemenea, discuri puternice care i-au doborât pe britanici și americani.
  Americanii sunt bătuți.
  Și acum, în decembrie 1946, naziștii au debarcat în Marea Britanie. Și au început să o captureze.
  Nimeni nu se aștepta ca Hitler să decidă să aterizeze iarna. Și și-a asumat riscul.
  Și a obținut victoria. În doar două săptămâni. Marea Britanie a căzut, iar Churchill a fugit în Canada.
  A venit anul 1947. Germanii cuceresc Islanda deja în februarie. Și Operațiunea Icar a fost un succes. Și aici vin capturile de peste tot.
  Germanii și japonezii înaintau acum spre America. Din Argentina, Brazilia, Venezuela și mai departe Panama. Odată cu înaintarea și prin Canada, cu aterizarea. Și promovarea este foarte reușită.
  Dar întinderea comunicațiilor a interferat cu aprovizionarea. Așadar, în 1947, germanii și japonezii au capturat doar America Latină și au intrat prin Mexic în regiunile de sud ale Statelor Unite și prin Canada în regiunile de nord ale Americii.
  Iar luptele din Statele Unite s-au transformat în putere totală.
  A venit anul 1948. Germanii au realizat multe ciupind America împreună cu japonezii. Și au înaintat cu bătălii...
  Americanii erau inferiori naziștilor atât în ceea ce privește calitatea, cât și cantitatea trupelor. Și nu era nicio modalitate de a rezista Wehrmacht-ului. Naziștii s-au aruncat în bătălii și negri, și arabi și indieni. De asemenea, japonezii și-au adus forțele.
  Americanii au cedat încet, dar sigur... Dar până la sfârșitul lui septembrie 1948, germanii au luat cu asalt New York și Washington.
  Și pe 9 noiembrie 1948, Statele Unite au capitulat. Și prima parte a celui de-al Doilea Război Mondial s-a încheiat.
  Stalin a câștigat timp. URSS a primit tancuri T-54 și IS-4. Tancul IS-7 nu a intrat în producție din cauza costului său ridicat. Dezvoltat și mașini MIG-15 și așa mai departe.
  Dar acest lucru nu este suficient... Hitler în 1949 ar putea lansa o ofensivă împotriva URSS în vară, dar a fost de acord să prelungească armistițiul. Dar desigur, în schimbul unui tribut foarte greu pe care URSS a fost de acord să-l plătească.
  În timp ce germanii și japonezii completau lumea prin capturarea restului țărilor, Stalin încerca să creeze o super armă. Dar încercarea de a crea o bombă atomică a eșuat.
  Stalin a murit pe 5 martie 1953. El a fost succedat de Beria. Spre deosebire de istoria reală, liderul URSS, simțind o cădere, a reușit să lase un testament scris despre un succesor. Și oricum nimeni nu este mai bun decât Beria. Nu.
  După cum sa dovedit, Stalin nu s-a înșelat.
  Când Hitler a atacat Japonia pe 20 aprilie 1954, Beria a propus război de partea celui de-al Treilea Reich.
  Fuhrer-ul a fost de acord cu condiția ca URSS să recâștige doar sudul Sahalin și Insulele Kurile.
  Beria a fost nevoită să fie de acord cu acest lucru. Deși cu inima grea. Ei bine, acum ambii monștri au căzut asupra Japoniei.
  Și bătăliile s-au desfășurat cu mare entuziasm. Hitler a vrut să învingă Japonia înainte de a crea bomba atomică.
  Al Treilea Reich a folosit discuri cu arme laser și tancuri piramidale împotriva samurailor.
  Ultima mașină era formidabilă și impenetrabilă din toate unghiurile.
  Aici Gerda și Charlotte călăresc pe un tanc piramidal și trag în japonezi.
  Sunt fete atât de strălucitoare și extrem de lupte până la colici în zona inghinală. Și pistoalele lor bubuie ca un organ.
  Gerda a cântat, dezvăluind dinții:
  - Rupe, zdrobește și sfâșie! Aceasta este viața, aceasta este fericirea!
  Charlotte, după ce a spart pistolul autopropulsat japonez cu o lovitură bine țintită, a fost de acord cu aceasta:
  - Rupe, zdrobește și sfâșie! Aceasta este viața, aceasta este fericirea!
  Așa s-au luptat fetele germane.
  Și iată că sovieticii luptă pe tancul IS-10. Femeile războinice își trag tunul de 122 mm și cântă:
  - Stalin trăiește în inima mea,
  Ca să nu cunoaștem tristețea...
  A deschis ușa către spațiu
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  Și Natasha sparge un tanc japonez cu o lovitură precisă...
  Armata URSS și a celui de-al Treilea Reich este mai pregătită pentru luptă și echipată tehnic. Cu toate acestea, războiul continuă și cu succese diferite.
  Dar, desigur, samuraii au pierdut aproximativ un sfert din teritoriul lor în primele două luni.
  Pentru acele trei luni de lupte aprige încă un sfert. Așa a fost războiul fără milă.
  Trupele sovietice au eliberat partea de sud a Sahalinului și s-au deplasat mai departe de-a lungul crestei Kuril. În plus, armata țaristă a luptat și în Manciuria. Și deja este destul de dureros.
  Victoriile au urmat una după alta. Și noi succese și realizări.
  Șase luni mai târziu, pe 20 octombrie 1954, Japonia pierduse deja mai mult de jumătate din posesiunile sale și, în mod clar, pierdea. Și ea a propus, în secret Rusiei, o alianță împotriva celui de-al Treilea Reich. Dar Beria l-a respins...
  Până la Anul Nou, mai mult de două treimi din teritoriul Țării Soarelui Răsare fusese deja pierdută.
  Hirohito, simțindu-se condamnat, i-a oferit Fuhrer-ului o pace avantajoasă. Dar nu voia decât să se predea.
  În ianuarie 1955, trupele sovietice și germane au încheiat înfrângerea japonezilor în China. Și în februarie, samuraii au fost bătuți și în colonii îndepărtate. În martie 1955, bătălia a început chiar în metropola. Avea un temperament foarte violent.
  Germanii și rușii au înaintat încet, dar sigur. În august, Tokyo a căzut, iar pe 3 septembrie 1955, Japonia a capitulat.
  A mai fost o pauză în războaie. URSS a revenit în sudul Sahalinului și a capturat creasta Kuril. Nu prea mult. Dar, pe de altă parte, volumul tributului anual către germani a scăzut.
  Cu toate acestea, Rusia a rămas singurul teritoriu independent de cel de-al treilea Reich. Pe 20 aprilie 1958, în cel de-al Treilea Reich a avut loc un zbor către Marte. O realizare impresionantă. Triumful gândirii ariene. Dar acest lucru nu a fost suficient pentru Hitler.
  URSS și-a tachinat încă independența. Și în plus, în mare secret a încercat să facă o bombă atomică și cu hidrogen. Desigur, Hitler a încercat să scoată ultima "așchie" așa cum credea el pe planeta Pământ, pentru a finaliza consolidarea la nivel mondial.
  Și la ziua de naștere a Fuhrerului, pe 20 aprilie 1959, a început un nou război odată cu invadarea URSS. Leningradul era aproape înconjurat și avea comunicații doar de-a lungul lacului Ladoga. Există încă destul de mult drum spre Moscova. Undeva nu mai mult de trei sute de kilometri. Germanii nu au încercat să o atace în timpul primului război.
  Și acum se zvâcnesc. Și ne-am mișcat cu mare entuziasm. Au discuri cu fascicul laser și rezervoare piramidale.
  Armata Roșie are doar tancuri T-54, cele mai masive. T-55, care tocmai a început să fie produs. Și tancurile IS-10, IS-4 învechit și cel mai recent, dar deloc produs în serie IS-12. Ultimul rezervor are un tun de 130 mm și este similar cu IS-7. Greutatea sa este de aproximativ șaptezeci de tone.
  Germanii au tancuri piramidale mai avansate. Echipaj de doi, cu un pistol de înaltă presiune și electromagnetic de calibru 88 de milimetri, dar extrem de străpungător. Și armura este multistratificată și impenetrabilă.
  Aviația naziștilor este și ea mult mai bună și mai perfectă decât cea sovietică. În special bombardiere și luptători fără coadă, precum și discoteci. Aceștia din urmă dezvoltă o viteză de până la zece sunete și au o armă laser. Și cel mai important, sunt impenetrabile pentru armele mici.
  Deoarece un jet laminar curge în jurul lor, iar fluxul aruncă în aer toate obuzele și gloanțe și fragmente.
  Deci nemții sunt în frunte. Și cel mai important, au mai multă putere în cantitate. Există divizii străine din toată lumea. Și luptă înarmați cu mitraliere mai avansate sau cu carabine de asalt.
  Naziștii sunt chiar înarmați cu pistoale cu ultrasunete și mitraliere cu vizor laser sau cu raze de căldură.
  Ceea ce numai Fritz nu au. Există și rachete balistice. Și nu numai asta.
  Există computere, îndrumări și bombe inteligente. Și ghidare pe radare, și pe sunet și pe căldură. Și Fritz poate folosi tancuri care se deplasează în subteran cu burghie și submarine pentru o persoană. Au si rezervoare mici cu un singur loc, in care se bat copii bine antrenati si bine antrenati.
  Desigur, forțele sunt extrem de inegale. Și, în același timp, pentru atacul asupra URSS, Hitler a adunat o sută de milioane de soldați și ofițeri doar în primul eșalon. Și în Rusia sovietică, întreaga populație, inclusiv bebelușii, este puțin peste o sută de milioane. Și în armată a fost posibil să se adune, toate trupele nu mai mult de cincisprezece milioane. Și nu sunt de cea mai bună calitate. Singurul lucru este că au fost dezgropate o mulțime de linii defensive.
  Și, desigur, naziștii, trecând la ofensivă și având o superioritate covârșitoare în forțe, aproape imediat au spart apărarea. Și s-au mișcat fără să se oprească. Și zece zile mai târziu au înconjurat Moscova. Și așa a început acest război.
  Dar pe 1 mai 1959, Hitler și-a prăbușit în mod neașteptat avionul. Și a schimbat raportul de putere. Și în al treilea Reich a început o luptă serioasă pentru putere. Ceea ce a oferit URSS o șansă neașteptată de salvare.
  
  Răsturnarea lui STALIN
  Stalin a fost răsturnat de propria sa armată în octombrie 1941. Ei bine, era de înțeles, urâtul caucazian îi prinsese deja pe toată lumea. Da, nu a fost iertat pentru represiune. Militarii au fost nemulțumiți, și mai ales Jukov. Molotov a susținut și complotul, iar Beria a fost împușcat pe loc. Stalin a fost judecat și împușcat în grabă.
  Dar toate acestea au dus la confuzie în rândul armatei, iar germanii au reușit să cucerească Moscova. Molotov a fugit la Kuibyshev. Mulți soldați au dezertat și s-au predat. Japonia a atacat Statele Unite, apoi Fuhrer-ul a intrat în război. Și samuraii au invadat Orientul Îndepărtat.
  Molotov, în aceste condiții, a oferit pace lui Fritz. Hitler a fost de acord să returneze Moscova în schimbul Caucazului. În plus, URSS au fost atribuite reparații mari. A trebuit să dau atât Leningradul, cât și Arhangelsk.
  Naziștii și-au dezlănțuit mâinile spre est și au trecut în SUA și Marea Britanie.
  Fuhrer-ul l-a amenințat pe Franco cu ocupația, iar Generalisimo a fost de acord să permită trupelor germane să treacă prin teritoriul său. Gibraltar a fost luat cu asalt de douăsprezece divizii germane selectate. Și a fost luat în trei zile, după care naziștii au intrat în Maroc și au început să ocupe Africa. O parte din trupele germane prin Caucaz și Iran au mers în India și Orientul Mijlociu. Și au preluat.
  Trupele engleze erau mult mai mici și mai puțin bine înarmate. Iar diviziunile coloniale nu au vrut să lupte deloc. Predat masiv. Și germanii au capturat o colonie după alta. Britanicii au pierdut, de asemenea, din cauza extinderii comunicațiilor și a mai puțină disciplină a trupelor. În al patruzeci și doi de ani, al treilea Reich a cucerit nordul și o parte din centrul Africii, Orientul Mijlociu și India, unindu-se cu japonezii.
  Și în februarie patruzeci și trei, urmată de o aterizare în Australia. Și apoi atacul asupra Africii de Sud.
  Astfel, naziștii au cucerit aproape toate coloniile și stăpâniile britanice.
  Churchill a cerut laș pacea. Hitler a refuzat, așa că a luat deja totul. Și în iunie 1943, a urmat o aterizare amfibie în Marea Britanie.
  Patru fete frumoase: Gerda, Charlotte, Christina și Magda. Ei călătoresc într-un tanc experimental - "Panther" -2.
  Fetele sunt desigur desculțe și în bikini.
  Tancul lor a zburat de pe stoc și a mers spre coastă. "Panther" -2 este un rezervor bun în principiu. Armura frontală a carenei este de 100 mm, turela este de 120 mm, părțile laterale sunt de 60 mm, iar pistolul principal este de 88 mm 71 EL. O astfel de armă lovește tancurile britanice, chiar și Churchills, de la mare distanță.
  Gerda, cu ajutorul degetelor goale, a apăsat butonul pistolului și a lovit tancurile britanice.
  Ea a lovit mașina și a cântat:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Charlotte, vulpea aia agresivă. De asemenea, tras în inamic. Ea a spart armura frontală a lui Churchill și a toarcat:
  - Pentru victoriile noastre glorioase!
  Și a împușcat și cu picioarele goale.
  Apoi fata asta a ciripit:
  - Ei bine, te voi bate!
  Christina este o lovitură foarte precisă. Ea a spart armura pentru distrugerea căreia au dat niște bani.
  Un războinic cu părul roșu cu păr auriu a ciripit:
  - Pentru al treilea Reich!
  Și din nou, cu piciorul gol, a lansat ceva care este fatal. Și unde sunt britanicii împotriva germanilor. Fritz au echipamente mai puternice, personal mai bun.
  Apoi Magda a tras, și a tăiat adversarii. Și cu piciorul gol a îndreptat pistolul spre inamic. Și tras cu o forță brutală.
  Războinicul a scârțâit și a mârâit:
  - Pentru puterea superioară a lumii!
  Fata era atât de strălucitoare aici. Și i-a lovit pe adversari. Da, în zadar, prim-ministrul Churchill a contactat al Treilea Reich. Cui s-a lovit? A fost o lovitură zdrobitoare.
  Desigur, nu există nicio recepție împotriva Gerdei. Este o fată de o forță colosală.
  Și din nou va trage cu piciorul gol și va spulbera masa britanicilor.
  În continuare, Charlotte va trage cu degetele goale de la picioare. Și apoi se bate la Cromwell. Da, britanicii primesc bine coarnele.
  Charlotte chicoti.
  - Sunt cea mai tare persoană din lume!
  De asemenea, Christina trage cu precizie în inamici. Este o fata cu un mare potential. Și dacă trage, trage.
  Și obuzele ei trimise cu picioarele goale sunt atât de mortale. Iar războinicul urlă:
  - Pentru cele mai mari realizări!
  L-a luat și Magda și i-a pălmuit pe britanici din plin. Folosindu-ți picioarele goale. A învins trupele britanice și a scârțâit:
  - Totul va fi atât de colosal!
  Atunci războinicul și-a arătat limba.
  Pe scurt, fetele de aici sunt foarte cool. Și deloc prost. Și cu călcâiele goale țintesc țevile spre tancurile engleze și tunurile autopropulsate.
  Pe scurt, aterizarea a avut succes. Germanii i-au învins și pe britanici în aer. Noul avion de luptă ME-309 și-a arătat superioritatea completă față de inamic. Ca Focke-Wulf. Ceea ce i-a îngrozit pe britanici.
  Pe scurt, când Londra a fost înconjurată. Și Churchill a încercat să scape. Dar nu era acolo.
  Două femei-pilot germane, Albina și Alvina, au doborât toate avioanele de escortă și au forțat naveta Churchill să aterizeze. Mândrul premier a fost nevoit să îngenuncheze și să sărute picioarele goale ale frumuseților. L-a sărutat pe Churchill, picioarele atât ale Albinei, cât și ale Alvinei. Și picioare, și degete, și călcâi. După aceea, fetele sale - prim-ministrul Marii Britanii au fost forțate să-și lingă sânul lui Venus. Pe care fetele îl iubeau.
  Așa sunt niște ticăloși.
  Marea Britanie a căzut. Și Fritz pe un cal alb, triumf.
  Adolf Hitler a anunțat solemn:
  - Am luat mai multe capitale decât Genghis Khan!
  Rămâne doar să învinge Statele Unite. Dar asta durează ceva timp.
  Întregul an 1944 a trecut într-un schimb de lovituri în aer și lupte navale. Submarinele germane s-au îmbunătățit și au devenit mai bune decât cele americane. Sau mai bine zis, erau deja mai buni, superioritatea lor pur și simplu devenea totală.
  Fuhrer-ul, după cum se spune, și-a sporit impulsul. Avioanele de luptă cu reacție și submarinele ME-262 alimentate cu peroxid de hidrogen au apărut în producția de serie. Deci, Fritz au acum o mulțime de resurse. Și asta include și ființele umane.
  Nava de luptă Bismarck a fost construită din nou într-un ritm accelerat. A fost lansat în martie 1944. Noua navă era de două ori mai mare în ceea ce privește deplasarea decât cea anterioară și arme de trei ori mai puternice. Au fost construite și portavioane și foarte puternice.
  În ianuarie 1945, a fost lansat un portavion capabil să transporte o sută douăzeci de avioane și cu o cocă aerodinamică.
  Al Treilea Reich se pregătea să sară. A venit anul 1945... Flota americană a suferit pierderi grele. Și Japonia a apăsat și dinspre vest asupra Statelor Unite. Avioanele germane au devenit din ce în ce mai perfecte, nota de ași a crescut.
  De exemplu, doi piloți din cel de-al treilea Reich - Albina și Alvina le-au numit A - un pătrat, au marcat conturi foarte vioi. Până acum, Huffman a deținut recordul. Până în iunie 1945, și-a adus contul la patru sute de mașini și, ca urmare, a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante. Și acesta este gradul al cincilea.
  Dar Albina și Alvina îl ajungeau deja din urmă. Depășind trei sute de vehicule doborâte fiecare, au primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Dar acum se apropiau deja de patru sute. Și nu aveau de gând să se oprească.
  Aici Albina și-a apăsat degetele goale pe pedalele de pe volan și a ciripit:
  - Slavă Marii Patrie!
  Și a doborât câteva avioane americane.
  Alvina, continuând să tragă, s-a lovit și ea. Ea a doborât două avioane ale armatei americane cu picioarele goale și a scârțâit:
  Suntem întruchiparea urii!
  Fetele s-au despărțit. Sunt foarte ageri în luptă.
  Albina a tras cu tunul și a șuierat:
  - Slavă Patriei - biciul!
  Alvin a fost de acord cu asta:
  - Mare glorie!
  Germanii i-au presat foarte tare pe americani. Și au luat calitatea aviației lor.
  E-50 sa dovedit a fi o dezvoltare bună. Acest tanc s-a dovedit cu un tun care străpunge armura și cu foc rapid. Și cu protecție frontală bună.
  Americanul Sherman nu este rivalul lui. Și Pershing de asemenea. E-50 s-a dovedit a fi o fiară a unei mașini.
  Germanii în al patruzeci și cincilea an s-au stabilit în Groenlanda și și-au creat un punct de sprijin în Canada. În același timp, diplomația germană a câștigat Brazilia de partea ei, alături de Argentina, care fusese de multă vreme ascultătoare. Și promovarea a început de la capetele de pod din sud.
  Anul 1946 a fost decisiv. Trupele germane și japoneze au invadat Mexicul și au capturat aproape toată Canada, invadând și Alaska. Și apoi ostilitățile au fost în cele din urmă transferate în Statele Unite. Pe teritoriul său au început să aibă loc adevărate bătălii.
  Și, desigur, tancurile germane din seria E s-au arătat a fi vehicule foarte periculoase și de luptă. Unde sunt americanii înaintea lor. Fasciștii au atâta putere.
  Mai ales când echipajul de tanc al Gerdei este în atac și zdrobește trupele americane.
  Are o mașină din seria E-50, agilă și rapidă. Ea are o lungime a țevii de 100 EL și un calibrul pistolului de 105 mm. Dacă o astfel de armă se îngroapă.
  Gerda a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, a tras un proiectil, lovind cu precizie inamicul și a scârțâit:
  - Slavă celui de-al Treilea Reich!
  Charlotte, această fată cu părul roșu s-a bătut și ea, folosind degetele goale de la picioare, la americani și a ciripit, dezvăluind dinții:
  Slavă trupelor noastre invincibile!
  Kristina și-a bătut și ea picioarele agile și cizelate cu degetele goale și a țipat:
  - Slavă eroismului Wehrmacht-ului!
  Magda, folosind degetele lungi și grațioase ale picioarelor goale, s-a bătut și a strigat:
  - Slavă invincibilei Wehrmacht!
  Și patru fete o vor lua și vor răcni din răsputeri:
  - Suntem vulturi adevărați și plini de eroism! Și zburăm ca păsările, fiii curajoasei Patrie!
  Gerda a tras din nou cu degetele goale de la picioare. Ea a lovit mașina americană și a șuierat:
  - Nu, nu fii, ci fiice!
  Charlotte a tras în mașina americană, i-a smuls turela și a ciripit:
  - Desigur, fiicele sunt foarte eroice!
  Christina și-a pălmuit adversarul. Ea a străpuns inamicul peste tot și a șuierat, dezvăluind dinții:
  - Suntem adevăratele mașini ale morții!
  Magda a tras și în inamic. Ea a spart armura inamicului, a lovit fruntea inamicului și a țipat:
  - Și suntem cele mai perfecte mașini din lume!
  Și fetele urlau în cor:
  - Slavă Germaniei, glorie, tancurile se repezi înainte! Diviziile celui de-al treilea Reich salută oamenii curajoși!
  Pe scurt, nemții se descurcau cu adevărat bine, iar trupele lor obțineau victorie după alta.
  Statele Unite, desigur, au o economie puternică, dar au pierdut din punct de vedere tehnologic. În special tancuri și avioane cu reacție. Germanii aveau deja ME-262 X în producție în serie, iar această aeronavă era atât supraviețuitoare, cu viteză de peste 1150 de kilometri pe oră, cât și înarmată cu cinci avioane tunuri de 30 mm. Americanii nu pot rezista unei astfel de mașini.
  Nemții aveau și o pasăre XE-262, ușor de fabricat, aproape în întregime din lemn, foarte ușoară și manevrabilă. Dar XE-262, din cauza masei prea reduse și a vitezei mari, era și greu de gestionat și necesita piloți foarte calificați. Dar a fost grozav pentru stilul lui Huffman, care a funcționat în apropiere. Și de la mică distanță i-a zdrobit pe americani.
  Dar, pe lângă Huffman, au mai fost și două fete care au jucat: Albina și Alvina. Fiecare a depășit trei sute de avioane doborâte și a primit Crucea de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar argintiu, săbii și diamante. Crucile de cavaler cu frunze de stejar auriu, săbii și diamante au doborât până acum doar Huffman, care a doborât peste cinci sute de avioane, și Rudel, legendarul avion de atac, a doborât peste cinci sute de tancuri și multe alte ținte terestre. Și încă șaptesprezece avioane.
  În cel de-al treilea Reich, au aprobat și gradul șase al Crucii de Cavaler a Crucii de Fier cu frunze de stejar platină, săbii și diamante, celor care ajung la o mie de avioane doborâte, sau tot atâtea tancuri sparte.
  În această Cruce de Cavaler, ar fi trebuit să fie atașate cel puțin o sută de diamante și ar fi fost mai mare decât alte Cruci de Cavaler. Deci premiul nu a fost doar onorabil, ci și costisitor.
  Albina și Alvina zboară pe cer. Își doboară avioanele Yankee și cântă printre dinți:
  - Fete frumoase,
  Prieteni buni...
  Ar fi formidabili baieti -
  Și lovituri grozave!
  Albina a îndreptat pistolul aeronavei cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a bătut pe american și a scârțâit:
  - Lumini de ochi veseli!
  Și i-a făcut cu ochiul partenerului ei. Și-a tăiat omologul. Ea a zdrobit inamicul în bucăți folosind degetele goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru comunism și glorioasele noastre victorii!
  Albina și-a corectat partenerul, doborând avionul Yankee:
  - Pentru comunismul arian!
  Și ambele fete au izbucnit în râs.
  Între timp, războiul a continuat. Americanii pierdeau în mod clar în fața celui mai bun inamic în tehnologie și antrenament și chiar foloseau divizii străine.
  În special, Yankees au tancul principal Sherman. Ei bine, unde este el împotriva principalului E-50 german. Mașina naziștilor avea o armură frontală de 250 de milimetri, o armură laterală de 170 de milimetri și o greutate de șaptezeci de tone, cu un motor de 1200 de cai putere cu un impuls de motor.
  Trebuie remarcat faptul că Sherman nu a putut pătrunde nici măcar în partea germană, deoarece blindajul lui E-50 este înclinat. Nici măcar un Sherman cu o armă de șaptesprezece picioare, un Firefly, nu prea a luat un german la bord. Dar acest tanc nu era masiv.
  Și germanii au luat cu încredere tancul american de la cinci kilometri distanță. În plus, are o silueta înaltă. Americanii l-au avut pe Pershing ceva mai bine. Dar acest tanc nu era la fel de masiv ca Sherman și totuși tunul său de 90 mm nu era suficient pentru o luptă eficientă.
  Doar "Supershing" putea pătrunde în lateral E-50 german. Beneficiul unui pistol și un calibru de 90 mm și o lungime a țevii de 73 EL. Dar, pe de altă parte, cadența de foc este de doar patru cartușe pe minut față de douăsprezece pentru E-50 german, iar greutatea de cincizeci de tone este prea mare pentru un motor de 500 de cai putere. Da, iar armura este insuficientă. În fruntea mastodontului principal german, americanii încă nu au pătruns. Și Fritz avea și un E-75 cu un tun calibrul 128 mm și o grosime a blindajului lateral de 210 mm sub pante, cu protecție și mai bună și un motor de 1500 de cai putere.
  Deci, de la bun început, SUA pierdeau. Doar tancul T-93, mai exact un tun autopropulsat cu o greutate de nouăzeci și trei de tone, cu o grosime a blindajului frontal de 305 milimetri și un tun de 155 de milimetri, putea lupta frontal cu mastodontii germani.
  Dar performanța de conducere a acestui pistol autopropulsat nu a fost importantă, la fel ca și cadența de foc. Și germanii l-au distrus cu avioanele.
  Așa că americanii în ansamblu nu se descurcau bine și pierdeau fără speranță.
  Iar trupele germane s-au apropiat din ce în ce mai mult de New York și Washington.
  Truman l-a rugat pe Hitler pentru pace.
  Dar Führer-ul dorea doar capitularea completă, fără nicio condiție. Washingtonul a fost înconjurat. Și naziștii au început un asalt asupra capitalei SUA.
  Echipajul tancului Gerda a luptat pentru un mâine mai luminos. Și a câștigat fără probleme.
  Fata chiar a început să tragă nu numai cu degetele goale de la picioare, ci și cu sfarcurile stacojii ale sânilor. Și asta a ajutat foarte mult.
  Charlotte a tras și apăsând sfarcurile rubin pe butonul joystick-ului și ciripind:
  - Măreția comunismului constă în a nu fi un pește, ci o balenă!
  Christina, trăgând, apăsând butoanele joystick-ului, remarcă:
  - Și noi germanii vom construi cel mai mare dintre comunism!
  Magda, trăgând cu sfârcurile purpurie în adversarii ei, a emis agresiv:
  - Cel mai strălucit comunism! Numai sus, nici un pas în jos!
  Gerda arătând tunul cu degetele goale de la picioare și răsturnând obuzierul american cu o lovitură bine țintită, confirmă:
  - Pentru comunismul arian!
  După căderea Washingtonului, America a capitulat curând. Și s-a întâmplat pe 31 ianuarie 1947.
  Al Doilea Război Mondial s-a încheiat. Iar ascensiunea lui Hitler la putere a coincis cu capitularea Americii.
  Părea să fie o perioadă lungă de pace. De fapt, toate războaiele s-au terminat, Statele Unite sunt capturate și ce ai mai putea dori? Dar mai era o superputere cu colonii: Japonia. Și Hitler a vrut să o cucerească și el.
  20 aprilie 1953 a început un nou război pentru rediviziunea lumii. URSS exista încă într-o formă trunchiată. Armata care a ajuns la putere după Stalin l-a pus pe Voznesensky ca principal guvern formal. Acest lider a reușit să restabilească parțial economia rusă. Și i-a oferit lui Hitler participarea URSS la războiul împotriva Japoniei. A fost de acord, dar cu condiția ca Rusia să revină doar Primorye, insula Sahalin și lanțul Kuril, capturate anterior de samurai.
  Deci Voznesensky a avut o nouă șansă de a reînvia URSS și de a reabilita parțial imperiul.
  Lupta s-a desfășurat în plină forță.
  Alenka și echipa ei au luptat pe un nou tanc experimental T-11. Această mașină era grea și bine protejată. Armura ei frontală a atins 300 de milimetri cu o greutate a mașinii de șaizeci și opt de tone și un pistol de calibrul 130 mm. Între timp, tancul principal T-54 se află încă în URSS, ceea ce nu este deloc rău.
  Și Alenka și partenerul ei trag dintr-o armă puternică de la distanță mare. Japonezii, desigur, au propriile lor mașini. În special, aici este E-75, copiat de pe modelul german sub licență. Dar acest rezervor este deja oarecum învechit.
  Și Alenka îl lovește folosind degetele goale de la picioare. Și trimite proiectilul exact de la un capăt la altul.
  Fata ciripește:
  - Slavă erei comunismului! Slavă lui Lenin în inimi!
  Într-adevăr, aceasta este o frumusețe la cel mai înalt standard.
  Anyuta trage, de asemenea, folosind degetele goale ale picioarelor cizelate și scârțâituri:
  - Sunt un războinic foarte tare și este ca o păpușă mecanică!
  Alla trage și el pe rând. Această fată l-a lovit pe samurai și a spus:
  - În numele luminii, căldurii și vântului!
  Și, bineînțeles, folosind picioarele goale.
  Și apoi Maria a aterizat. Este o fată cu o putere spirituală extraordinară. Ea a spart un tanc japonez și a ciripit:
  - Pentru comunismul puternic!
  Și a cedat la călcâiul ei gol.
  Și în cele din urmă a tras cu ajutorul piciorului gol și a lui Marusya. Fata a lovit inamicul și a șuierat:
  - Slavă erei unei lumi mai bune!
  Și cum fluieră... Aceasta este într-adevăr o fată foarte cool.
  Echipajul tancului sovietic face o treabă grozavă și își încasează facturile. Desigur, fetele preiau rapid conducerea. Au și cea mai bună mașină pentru Armata Roșie.
  Și Gerda se luptă pe un tanc piramidal. Această mașină este deja mai avansată și are doar doi membri ai echipajului.
  Ei, împreună cu Charlotte, trag în japonezi și sunt extrem de eficienți.
  Gerda, folosind degetele goale de la picioare, a apăsat pe butoanele joystick-ului și a lovit mașina japoneză, șuierând:
  - Și samuraii au zburat la pământ sub presiunea oțelului și a focului!
  Charlotte a tras și ea în ea, folosind degetele goale ale picioarelor ei cizelate și a șuierat:
  - Dar Wehrmacht-ul nostru de la taiga până la mările britanice, toate sunt de milioane de ori mai puternice!
  Magda și Christina se luptă într-un alt tanc piramidal.
  Fetele Terminator sunt extrem de combative și colosale ca putere.
  Și așa Christina trage, folosind degetele goale de la picioare și lovește pumnii pe japonezi.
  Apoi țipă:
  - Era noastră cu victorii în față!
  Magda trage și ea în inamic. Demolează turnul de la samurai și urlă:
  - Și realizările așteaptă și mai tare!
  Și din nou, cu degetele goale, el profită de pe urma sistemului, demolând inamicii.
  Da, sunt fete care vor opri un cal în galop și vor intra într-o colibă în flăcări.
  Războinicii au biruit inamicul și au luat treptat în sus.
  Japonia pierdea. Și germanii au folosit o armă formidabilă - discotecile.
  Aceste farfurii zburătoare nu cunoșteau egal.
  Aici Agatha și Adala se luptă pe o dischetă. Războinicii controlează mașina cu ajutorul joystick-urilor și desfășoară această unitate cea mai puternică. Și așa îi zdrobesc pe adversari. Și lovesc cu raze de căldură din aer. Literal distrugerea puterii rivalilor.
  Agatha, trăgând în inamic, răcnește:
  - Supără-mi pasiunea!
  Și cu tocul gol, rotund, parcă apăsând.
  Adala, trăgând în inamici, declară cu încredere:
  - E doar putere!
  Și își folosește și degetele goale împotriva inamicului.
  Fetele chiar s-au împrăștiat. Și așa, să spunem frumuseți care luptă drepte.
  Că nu a mai rămas aproape nimic din Japonia.
  Țara Soarelui Răsare pierdea. Și, vai, părea aproape fără speranță.
  Samuraii s-au confruntat cu superioritatea tehnologică. Și un adversar foarte serios în ceea ce privește planificarea operațională.
  Japonia a învins Rusia la vremea ei, dar acum pierdea în fața coalițiilor.
  La final, al Treilea Reich a lansat chiar o lovitură nucleară asupra insulelor, iar țara soarelui răsărit a capitulat.
  Ca urmare, cucerirea ținuturilor colosale a fost finalizată. Cu toate acestea, al treilea Reich a luptat puțin mai mult în America Latină și a efectuat confiscări suplimentare de teritoriu.
  Dar când întreaga lume se află sub cel de-al treilea Reich, URSS încă liberă îl tachinează pe Fuhrer.
  Și pe 20 aprilie 1957 începe agresiunea împotriva Rusiei. Și forțe colosale înaintează spre URSS.
  Pe ce se poate baza Armata Roșie în aceste condiții? Forțele sunt deja foarte inegale.
  Dar se pare că rușii și alte naționalități mai au niște calcule.
  Și se luptă foarte greu.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana se luptă cu naziștii.
  Fete în mod tradițional desculțe și în bikini. Și acesta este crezul lor. Se luptă cu ferocitate sălbatică.
  Natasha, trăgând dintr-o mitralieră, remarcă:
  - La ce suntem buni, ca stim sa luptam!
  Zoya, trăgând în inamic, a fost de acord:
  - Putem!
  Și a aruncat o grenadă cu degetele goale de la picioare.
  Augustina i-a mâzgălit pe naziști cu o mitralieră și, cu mare entuziasm, a țipat, aruncând o grenadă cu călcâiul gol:
  - Eu sunt distrugătorul răului!
  Svetlana, trăgând și ea în inamic și trăgând cu precizie, cosind inamicii și aruncând cu piciorul gol un sac de explozibili, din cauza căruia tancul s-a răsturnat, a emis provocator:
  - Voi măcina cel de-al Treilea Reich până la praf!
  Iar fata a scos din nou limba.
  Aici sunt războinicii. Cu ei poți lupta împotriva aproape oricărui monstru. Și chiar al lui Hitler.
  Natasha, trăgând în naziști și apărând Moscova, a cântat:
  - Suntem zdrobiți de jugul hoardei,
  Suntem asupriți de jugul necredincioșilor...
  Zoya, trăgând în Fritz și lansându-și degetele goale cu picioarele, scoase un fluier criminal:
  Dar ne fierbe în vene
  Cerul slavilor...
  Augustina, trăgând în naziști și acționând foarte energic, dând o grenadă cu călcâiul gol, a continuat:
  Și de pe țărmurile minunate,
  Până la țărmurile Kolyma...
  Svetlana a cântat cu pasiune sălbatică, jucându-se cu mușchii picioarelor, iar plăcile de presă au dat afară:
  Toate acestea sunt Pământul nostru,
  Toate acestea suntem noi!
  Și aici fetele, trebuie să spun, erau cu o mare îngâmfare și o agresivitate colosală.
  Nimeni nu-i poate opri, nimic nu-i poate învinge. Lupile rele zdrobesc inamicul, tigrele rele îi salută pe eroi.
  Sau poate eroine. Iată fetele de joc de noroc din cel mai înalt zbor al unei păsări.
  Și dacă se luptă, atunci din inimă....
  Și Alenka cu echipajul ei pe tancul T-13. O mașină care este gata să reziste compozițiilor piramidale germane. Fata trage în inamic și cântă:
  - Tancurile noastre, este doar un miracol,
  De la deserturi la mările nordice!
  Te vom sfâșia, crede Iuda,
  Groaznica fiară va fi distrusă!
  Anyuta confirmă cu furie, trăgând și în inamic cu ajutorul degetelor goale de la picioare:
  - Voi sfâșie inamicul și-i voi măcina în pulbere.
  Alla a atacat pe rând împotriva inamicului cu ajutorul degetelor goale de la picioare și a ciripit:
  - Pentru măreția comunismului roșu!
  Maria l-a lovit și ea pe inamicul, făcând o lovitură bine țintită cu membrul inferior gol și urlă:
  - Pentru victorii frumoase!
  De asemenea, Marusya, cu ajutorul degetelor goale de la picioare, l-a mișcat pe inamicul, de parcă l-ar fi lovit și a țipat:
  - Pentru cele mai înalte idei ale comunismului!
  Cei Cinci s-au luptat cu naziștii ca niște terminatori.
  Și piloții sovietici au luptat și pe cer. În special, Anastasia Vedmakova și Akulina Orlova.
  Au luptat ca niște eroi feminine epice. Folosind degetele goale, au trimis proiectile aeriene. Au lovit inamicii foarte bine.
  Anastasia și-a apăsat mamelonul stacojiu pe butonul joystick-ului, l-a lovit pe fascist și a ciripit:
  - Slavă ideilor comunismului!
  Tragând în inamic folosind sfarcurile de căpșuni, Akulina, pe jumătate goală, a mai guturat:
  - Slavă eroilor din URSS!
  Acestea sunt fete calde și puternice aici. Cum se luptă ca niște fiare adevărate. Și au o pasiune supraomenească și o forță colosală.
  Anastasia, zdrobindu-i pe naziști, a cântat:
  - Deasupra nefericitei planete atârna,
  Fritz răul fierbinte în întuneric...
  Ocupatorul își urăște securea,
  Ascute si taie-ti capul!
  
  Cu toate acestea, el nu este un pion,
  Și să nu treci pentru totdeauna sub jug...
  Transformă dușmanii răi în ținte de foc,
  Va deveni conducătorul lumilor!
  Și apoi este Elizabeth pe tancul T-55. O mașină cu un tun de 105 milimetri mai puternic decât T-54 și gata să lupte cu inamicii.
  Fete în rezervor, desigur, într-un singur bikini.
  Elizabeth a apăsat butonul joystick-ului cu degetele goale de la picioare, trăgând destul de precis în inamic și a rugit:
  - Pentru Rusia comunismului!
  Apoi Ekaterina a tras pe rând, folosind mamelonul stacojiu al pieptului pentru a trage.
  Ea a lovit tancul nazist și a guturat:
  - Pentru succes în construirea comunismului!
  Elena a tras și în adversarul ei folosind degetele goale de la picioare. Ea a spart țeava unui tanc piramidal, a făcut totul corect.
  Apoi ea a ciripit:
  - Cel mai strălucitor vom avea comunismul!
  Apoi lupanula și Euphrasia, deși de obicei este doar șofer. Dar fata a lovit foarte precis, lovind botul tancului nazist.
  Apoi ea a guturat:
  - Comunismul nostru este mai strălucitor decât soarele!
  Fetele de pe tanc sunt desculțe și în bikini arată foarte frumos și carismatic. Și au sâni cu astfel de sfarcuri stacojii.
  Elisabeta cânta cu încântare;
  Să zdrobim jugul, să credem fascismul,
  Daca va fi nevoie, voi muta muntii....
  Va exista o eră, era comunismului,
  Voi zbura spre rai cu un cântec!
  Și din nou, fata cu sfarcul ei stacojiu va apăsa butonul joystick-ului și va lovi pe naziști.
  Așa că Fuhrer-ul nu o va găsi deloc.
  Cu astfel de fete, este clar că URSS este încă în viață, iar Hitler nu o poate sparge atât de ușor.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"