Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Touye Yon Fuhrer ChÒv Ak Yon Swatch

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Adolf Hitler te touye kòm konsekans yon konplo jeneral. Men, sa a sèlman vin pi mal sitiyasyon an pou Sovyetik la. Depi alye yo te konkli yon trèv ak Twazyèm Reich la epi yo te kòmanse ede Almay. Epi Rommel te vin nouvo kòmandan siprèm nan. Lè sa a te fè tout bagay trè difisil pou Larisi Sovyetik. Ak rezilta lagè a te vin klè. Natirèlman, ti fi Sovyetik yo, kòm toujou, yo sou tèt, epi voye grenad, ponya, fragman vè ak pye atè, e menm tank Sherman vann bay Twazyèm Reich la sou kredi yo san fòs kont yo!

  TOUYE YON FUHRER CHÒV AK YON SWATCH
  ANNATOSI
  Adolf Hitler te touye kòm konsekans yon konplo jeneral. Men, sa a sèlman vin pi mal sitiyasyon an pou Sovyetik la. Depi alye yo te konkli yon trèv ak Twazyèm Reich la epi yo te kòmanse ede Almay. Epi Rommel te vin nouvo kòmandan siprèm nan. Lè sa a te fè tout bagay trè difisil pou Larisi Sovyetik. Ak rezilta lagè a te vin klè. Natirèlman, ti fi Sovyetik yo, kòm toujou, yo sou tèt, epi voye grenad, ponya, fragman vè ak pye atè, e menm tank Sherman vann bay Twazyèm Reich la sou kredi yo san fòs kont yo!
  . CHAPIT #1
  Sou 20 avril 1944, Adolf Hitler te asasinen kòm rezilta yon konplo jeneral. Yo te arete ak egzekite, Himmler, Goebbels, Goering, Bormann.
  Anplis, lagè sivil ak batay grav yo te evite.
  Albert Speer te vin nouvo Chanselye Almay ak pouvwa ekstraòdinè.
  Men, Erwin Rommel te nonmen Fuhrer ak kòmandan siprèm. Li te yon kòmandan gwo ak talan. Reichstag la te apwouve yo, epi tou li anile tout lwa rasyal ak antisemit Twazyèm Reich la.
  Alye yo imedyatman sispann ostilite kont Almay ak alye li yo. Apre sa, yo te konkli yon trèv pou dire a nan negosyasyon yo.
  Yon lòt nwuizans pou Sovyetik la te sispansyon livrezon Lend-Lease.
  Albert Speer te deklare ke li te yon aderan nan valè demokratik Lwès yo e li ta fè lagè pou liberasyon Sovyetik la soti nan chenn diktati bolchevik la ak totalitaris.
  Lwès la te apwouve sa e li te rele Stalin pou refòm demokratik. Ki te swiv pa yon refi desizif.
  Lame Wouj la kontinye ofansif li nan Crimea. Malgre aktivite a ogmante nan Alman yo, Sebastopol tonbe. Ak Sovyetik la ranfòse nan Crimea.
  Albert Speer te prezante sèvis travay inivèsèl. Alman yo te kòmanse konte sou nouvo kalite zam.
  Espwa espesyal yo te asosye ak avyon jè. Isit la, nan kou, se pa tout bagay ki bon nan Almay. Li pran tan pou rekonstwi. Men Rommel deside jele pwojè FAA an favè bonm avyon. Epitou nan Twazyèm Reich la, tank nan seri "E" yo te devlope lafòs, ak pwodiksyon avyon de gè ME-262 la te ogmante rapidman.
  Men, pou kounye a, gen diskite ak ekspè kandida yo pou avyasyon jè. Ak sa a te mande kreyasyon an nan enfrastrikti espesyal, ak alonjman nan pis aterisaj, ak refòmasyon nan pilòt ak kalite espesyal nan gaz, ak sou sa .... Nan ti bout tan, Rommel te bay lòd yon ogmantasyon nan pwodiksyon an nan TA-152 nan yon modifikasyon ki pi avanse nan Focke-Wulf la ak pwodiksyon an pare-fè konba elis ME-309 ak bonm Yu-288 la.
  Koulye a, Alman yo, nan gade nan sispann nan grèv nan aviyasyon alye a, yo te vin pi fasil. Apre sa, yo byen vit ogmante pwodiksyon an nan ekipman yo. An patikilye, yon mwa pita, pwodiksyon Panther a te rive nan sis san inite militè yo mande pou chak mwa. Pa te gen ase ekip ki antrene pou plis.
  Pwodiksyon an nan "Tiger" -2 a, ak abityèl "Tiger" nan modifikasyon "E" a, ak yon pi long 88-mm EL-71 zam, tou ogmante rapidman. Zam sa a fasil bat tank Sovyetik nan yon distans ki long.
  Panther-2 a tou te antre nan seri a, menm si ak menm zam 75-mm, men pi byen pwoteje ak yon tourèl etwat.
  Alman yo te transfere twoup yo tou nan devan lwès la ak Itali. Anplis, echanj prizonye yo te kòmanse. Ak pilòt yo te kòmanse retounen nan avyasyon an Luftwaffe. Wi, e gen tou anpil enfantri pèdi nan Afrik.
  Nan Tinizi pou kont li, yon ka nan yon milyon sòlda ak ofisye yo te pran prizonye, nan ki mwatye yo te chwazi, fòs Alman yo. E sòlda sa yo tou te kòmanse tounen.
  Stalin te jwenn tèt li pou kont li. Menm anvan koudeta a, Alman yo kenbe ak Sovyetik la nan pwodiksyon an nan avyon. Epi kounyeya yo te depase li. Sa a se ak zam ki pi pwisan ak vitès la nan machin yo. Ak an tèm de kantite tank ak zam pwòp tèt ou, yo kenbe nan yon mwa. Apre sa, yo te avanse.
  Nan lòd pa pèdi siperyorite quantitative, Stalin menm deside ranvwaye dekomisyon an nan tank la demode T-34-76, malgre zam li yo pa ase fò. Kidonk, T-34-85 la te kontinye pwodui an ti kantite. Sepandan, ansyen tank Sovyetik la tou te gen avantaj li yo - an patikilye, li se pi difisil jwenn nan yon ti gwo kay won, plis ergonomics. Vrè, fin vye granmoun trant-kat la pa t 'kapab antre menm fèmen nan tablo a nan "Tiger la" -2. Men, li te kapab ram.
  Alman yo tou te kòmanse resevwa fizi atak MP-44 la nan gwo kantite nan seri a. Li te nan epòk sa a pi bon ti zam nan mond lan.
  Anplis de sa, Ameriken yo te kòmanse vann mitrayèt sou kredi. Epi yo gen bon. Ak mitrayaj senp tou.
  Divizyon etranje yo te fòme tou nan Almay. Premye a tout, soti nan poto yo. Ak lòt Ewopeyen tou. Men Rommel te pwomèt Pòl yo pou yo reviv Commonwealth la e anpil inite te fòme byen vit.
  Nan Twazyèm Reich la, yo te kòmanse rele pou lame a depi nan laj katòz. Apre sa, yo te itilize fanm pi aktivman nan pwodiksyon ak kòm siveyan.
  Anplis de sa, kantite fi pilòt, tirè pwofesyonèl ak tankè yo te ogmante tou sevè.
  E sa te vle di tou chanjman. Twazyèm Reich la te gen anpil divizyon ak kantite yo sou fwon lès la t ap ogmante.
  Nan kondisyon sa yo, Stalin te gen yon dilèm: tann ofansif la oswa grèv an premye? Tan te travay kont Sovyetik la. Aparans nan seri "E" te kapab bay Alman yo plis avantaj nan bon jan kalite a nan tank. Wi, ak dènye "Panther" -2, akòz pi bon pwoteksyon, espesyalman kote sa yo, ta ka vin yon pwoblèm. Anplis, Alman yo te kapab kenbe pwa machin nan nan karannsenk tòn, epi yo te enstale yon nouvo motè 900 puisans. Ak nouvo "Panther" -2 a te tounen soti non sèlman pi byen pwoteje, men tou, plis mobil pase ansyen an.
  Tank Alman yo fèk kòmanse metrize li, men ...
  Epi, nan dat 22 jen 1944, Lame Wouj la te lanse Operasyon Bagration pou libere Byelorisi.
  Se vre, fwa sa a li pa t posib yo pran Alman yo pa sipriz. Rommel, kòm yon gwo stratèj, te prevwa ke souflèt prensipal la pral delivre sou balkon la.
  Anplis de sa, li te gen yon sispèk ke nan sid la tren kouri pandan jounen an, ak nan sant la nan mitan lannwit.
  Li ta dwe remake ke Britanik yo ak Ameriken yo te bay tou anpil enfòmasyon entèlijans pou anpeche Lame Wouj la genyen.
  Etazini ak Grann Bretay te vann tou yon kantite tank ak avyon bay Alman yo sou kredi. Men, "Panther" Alman an te siperyè nan kalite konba Ameriken an "Sherman", ak kantite ekip ki resevwa fòmasyon te limite. Se konsa, machin sa a pa te trè akeyi pa Alman yo. Se sèlman Challenger angle a, ki konparab nan zam ak zam Panther a, men douz tòn pi lejè, te resevwa pozitivman. Epi tou Challenger a, trè byen pwoteje ak zam 152 mm, men kèk nan tank sa yo te achte nan men Alman yo de tout fason.
  Sepandan, pran an kont pwodiksyon pwòp yo, Alman yo toujou gen yon avantaj quantitative nan tank ak zam pwòp tèt ou sou devan lès la. Li te nan istwa reyèl, men Sovyetik la depase entèlijans Alman ak jere yo jwenn yon avantaj nan sant la.
  Men koulye a, Alman yo sou alèt la. Anplis de sa, yo gen plis machin ak pi bon zam. Epi ou pa oblije kenbe dis tank ak senk divizyon SS an Frans, plis twoup nan peyi Itali, ak Nòvèj, ak sou sa.
  Stalin te oblije atake, pa gen siperyorite nan tank ak avyon, sou yon liy defans pwisan prepare davans.
  Men, li pa te gen okenn chwa.
  Konpare ak istwa reyèl la, Sovyetik la te gen yon ti kras plis tank, akòz refi a dezame T-34-76 la. Men, nan kou pi mal kalite.
  Men, enfantri a rekrite yon koup de milyon sòlda plis. Yo grate rezèv yo, mete timoun lekòl yo nan machin yo, menm ajoute prizonye.
  Epi yo menm tou, yo te fè jèn depi yo gen sèzan nan lame. Epi pa te gen okenn lòt fason soti.
  Yon jan kanmenm ogmante kantite twoup yo. Alman yo te ajoute tou kantite. Men, kalite enfantri yo pa trè bon tou.
  Tou de sa yo ak lòt moun te vin anba bra ak granmoun aje yo ak adolesan ak fanm.
  Men, toujou, nan tank, Alman yo te gen yon avantaj. Epi se pa sèlman nan kantite, men nan bon jan kalite. Panther a pi fò pase ansyen trant-kat la, espesyalman nan batay kap vini an.
  Epi tout ofansif Stalin te vin tounen yon jwèt aza.
  Men, pa te gen okenn rezon pou retade tou. Epi Lame Wouj la kouri pi devan.
  Operasyon "Bagration" te kòmanse. Sovyetik la gen yon ti avantaj nan enfantri, men mwens tank ak avyon, e menm plis avantaj nan zam.
  Men, Rommel se pa tèlman senp, li retire rezèv nan kou yo nan zam Sovyetik yo.
  Ak Alman yo reziste nan defans pi efikas pase nan istwa reyèl.
  Se konsa, ofansif Lame Wouj la te kòmanse. Li te apre yon preparasyon atiri pwisan.
  Ak nan premye jou yo, nou jere kwense tèt nou nan pozisyon Alman yo. An menm tan, patizan yo te aji tou.
  Men, Alman yo ak Ameriken yo te achte yon pati nan patizan yo, enskri yo nan Lame Blan nan Rada Santral la. Se konsa, sabotaj la te vin febli, epi li pa lakòz menm domaj la.
  Ak ajan Alman yo te kòmanse aji pi efikas. Anpil polisye ki te kòmanse travay apre viktwa Lame Wouj la kont patizan yo te tounen vin jwenn Alman yo ankò.
  Se konsa, isit la ... yon nepe de bò. San Etazini, li pa fasil pou konbat Twazyèm Reich la, pa sèlman finansyèman, men tou moralman.
  Elizabeth ak ekipaj li a ap goumen nan machin T-34-76 la. Li se restrenn ak yon ti gwo kay won. Men ajil. Ete ak cho.
  Ti fi ak anpil plezi goumen pye atè ak prèske toutouni.
  Epi yo renmen li. Bagay la sèlman se ke machin nan gwonde tankou yon santèn boufalo nan yon labatwa, ak motè dyezèl la santi. Trant-kat lejand la pa konfòtab pou ekipaj la travay, men li pa tèlman fasil antre nan gwo kay won li yo, epi li gen yon vitès bon.
  Euphrosinia peze zòtèy li sou pedal yo. Epi machin li eskive piki Panther la.
  Alman an ka kraze nan yon distans de kilomèt. Epi pa pran l 'nan fwon an ak pwen-blank.
  Wi, machin Sovyetik la demode, men li fasil pou fabrike, ak yon gwo rezèv nan kokiy.
  Ekaterina tire ak zòtèy toutouni li. Nan mouvman, trant-kat la tranble, epi li se prèske enposib frape Alman an. Malgre ke "Panther a", okontrè, se san mouvman.
  Fritz yo konprann ke tank Sovyetik la ka sèlman pran yo abò. Se konsa, yo fè efò kenbe trant-kat yo nan yon distans. Tankou yon boxer ak bra long.
  Epi kanpe toujou ap eseye antre. Ak Panther a danjere - li tire kenz vaksen pou chak minit.
  Elizabèt te chante:
  - Tank nou yo pa pè pousyè tè,
  Li kouri tankou yon flèch nan vòl...
  Nou kwè nou toujou konnen kijan pou nou goumen,
  Ti fi a pral detwi tout fachis yo!
  Ekaterina tire, epi tou lè l sèvi avèk zòtèy fè li. Epi li tou pepi:
  - Pou Sovyetik la!
  Sa a se yon batay nan ki gen yon Tug nan lagè. Plis jisteman, "Panther" la ap tire, ak machin Sovyetik la ap apwoche.
  Epi bèl ti fi yo chante:
  - Epi sèlman yon kolòn nan nèj nan wotè yo anpil,
  Men, nou jis sote sou gran wout la ...
  Men sèlman chwal, chwal ajoute lynx,
  Pran mwa a nan yon galope!
  Se konsa, yo adrwatman frape Panther a sou tablo. Ak tank Alman an pran dife.
  Men, an jeneral, li pa t 'posib kraze nan devan an nan Nazi yo. Yo te genyen tou fi, ekip tank yo.
  Isit la, an patikilye, Adala te tire tou avèk èd nan yon talon fè wonn, epi tou sifle.
  Ak kanon Panther a pèse tank Ris, ak byen konfyans. Ak nan yon distans gwo.
  Lame Wouj la pa t kapab devlope ofansif la epi li te soufri gwo pèt.
  Ak Alman yo te lanse yon kontreofensif. Yo te frape yon kou koupe soti nan balkon la, atravè Polissya.
  Apre sa, batay la pete.
  Nan lè a, Alman yo sezi dominasyon. Yo te pwodwi plis avyon ak pi bon kalite pase Sovyetik la. Anplis de sa, West la sispann livrezon anba prete-lwaye ak endistri a avyasyon Sovyetik ki gen eksperyans yon mank de aliminyòm.
  E sa osi i vin en gro problenm. Epi Alman yo te kòmanse peze.
  Nan lè a, pi plis ak pi souvan yo frape avyon wouj TA-152, ki se yon avyon trè milti-bi. Ak nan zam ak vitès, yo pi fò pase machin Sovyetik yo.
  Ak Alman yo, nan kou, gen pi bon aces. Anplis nouvo zetwal Huffman, ki pou premye fwa nan istwa mondyal depase rezilta twasan avyon ki te tonbe, pilòt fi tou patisipe nan batay yo.
  An patikilye, Albina ak Alvina. Yo se tankou bèl ti fi blond.
  Apre sa, yo goumen kouraz nan bikini.
  Albina peze bouton joystick yo ak zòtèy li yo fè. Bay yon pete nan kanon lè. Apre sa, yo tire desann Yak Sovyetik la.
  Ti fi a gwonde:
  - Mwen se pi fò nan mond lan,
  Mwen pral tranpe tout moun nan twalèt la!
  Alvina tou tire sou twoup Sovyetik yo. Frape yon lòt
  Machin Ris ak kriye:
  - Glwa pou fòs infernal yo!
  Epi tou de ti fi yo pral pran li epi yo rele:
  Nou se pi fò nan mond lan
  Ann touye tout lènmi yo nan twalèt la!
  Apre sa, yo pral deplase lang yo, epi yo pral jete soutyen ak wouj violèt yo
  Pwent tete yo peze.
  Lè sa a, koup la pral chante:
  Bon fi
  Bon zanmi...
  Nou jis kochon
  Nou gen yon ale!
  Lè sa a, vanyan sòlda yo pran l, yo gwonde:
  - Woof, woof, woof, woof, woof, woof -
  Yon boa constrictor pral rale soti nan syèl la!
  Ak koup sa a dous kontinye avyon yo nan Lame Wouj la,
  Thresh.
  Sa yo se fanm yo ... Lè sa a, yo kole prizonye Sovyetik nan figi an,
  Janm yo fè, grasyeuz. Ak fòse yo niche lang
  pinga'w yo se konsa woz ak wonn. Epi bo di, sèl la,
  bèl fi.
  Nan syèl la, Alman yo te sezi dominasyon an. Apre sa, yo te kòmanse kraze nan Sovyetik la
  Konstriksyon. Se konsa yo kraze yo.
  Tank "Panther" pa move. Li gen yon zam tankou yon bon zam.
  Ak vit-tire ak egzat an menm tan an. Pa ka reziste li.
  Sepandan, Alenka, k ap goumen kont Nazi yo, chante:
  Maladi pa ka pran nou,
  Senk egzamen...
  dyab lanmè,
  Pran yon barik wonm
  Li pa ka reziste!
  Anyuta te dakò ak sa a, voye yon sitwon ak zòtèy pye l ',
  - Non, pa reziste!
  Alla rouj ri:
  - Hitler nan bò a!
  Epi talon pye li te voye yon pake eksplozif.
  Ti fi sa yo jis etonan!
  Alenka byen lojik te note, montre dan li:
  - Pa gen plas pou moun ki fèb yo!
  Alla te ajoute, ekri sou Alman yo:
  Ou vin dine avèk nou!
  Maria, ki te tire sou Nazi yo, te bay agresif:
  - Pou viktwa nan klas ki pi wo a!
  Lè sa a, gèrye a pran l, li fè yon klin ak je safi li yo.
  Olympias gwonde:
  - Ap tann pou viktwa, ap tann pou viktwa,
  Moun ki vle defèt Nazi yo...
  Viktwa ap tann, viktwa ap tann
  Nou pral kapab defèt horde la!
  Ak ti fi ewoyik la, pandan li lanse yon barik antye ak pye l ',
  ak nitrogliserin.
  Li pral vole ak eksploze, kònen ploton an antye apa.
  Men, toujou Alman yo domine. Epi yo peze fò. Apre sa, yo bat deyò
  Sòlda Sovyetik yo.
  Lame Wouj la te pote rezèv nan batay e li te sispann avansman Alman an.
  Jiskaprezan, tout bagay te nan yon eta de ekilib dinamik.
  Rommel fè yon parye sou bonbadman an. espesyalman reyaktif,
  "Arado". Men, Alman yo toujou gen kèk machin sa yo.
  Men, nan lòt men an, yo efikas, ak konbatan Sovyetik pa ka ratrape yo.
  Nouvo avyon de gè NE-162 la pa t 'byen jistifye tèt li,
  Li te tounen difisil pou jere, byenke limyè, bon mache,
  avyon manyab. Huffman te montre pi bon rezilta sou li.
  Albina ak Alvina se ti fi super.
  Nan sezon otòn la, Alman yo te deja itilize plis pwoteje,
  ak tank la gwo vitès "Panther" -2, ki literalman pèse,
  defans Lame Wouj la.
  Men, frèt ak nèj te fòse Alman yo diminye aktivite yo.
  Ak nan mwa janvye, Lame Wouj la ankò avanse nan sant la.
  Epi ankò, pwoteksyon difisil, ak itilizasyon premye zam pwòp tèt ou yo,
  Klas "E", ki te trè ba silwèt, ajil ak
  ak zam pwisan.
  Gerda ak Charlotte te goumen ansanm nan E-10. Machin nan te limyè
  Jere yo kenbe nan onz tòn ak yon motè nan 400
  Pouvwa chwal. An menm tan an, zam devan an se 82 mm, ak zam bò a se 52. Zam pwòp tèt ou yo te fè ak yon silwèt ki ba nan 1.2 mèt, epi sèlman ak de manm ekipaj kouche.
  Li tèlman pratik. E-10 akòz pant lan nan zam la se pratikman inpénétrabl nan fwon an. Lè sa a fè li yon machin trè fò. IS-2 menm lè sa a rikoche yon pwojektil soti nan fwon an.
  Kidonk, yo te kreye yon zam pwòp tèt ou trè efikas. Ki se tèlman fasil pa kraze nan bò a, kidonk li se ba epi li pa fasil antre nan.
  Pi bon konsèpteur Twazyèm Reich yo te finalize zam yo E-10 pwòp tèt ou yo. Yo chanje yon bagay nan bouyon orijinal la. Wotè zam pwòp tèt ou a te redwi plis pa mete ekipaj la kouche, ak motè a ak transmisyon pa sèlman nan yon blòk, men tou atravè. Yo menm tou yo redwi kantite manm ekipaj soti nan twa a de.
  Kòm yon rezilta, machin nan te tounen soti yo dwe byen pwoteje, ak ti, ak trè ajil ak limyè.
  Kidonk, yon zam pwòp tèt ou ki gen gwo efikasite te fèt.
  Epi Gerda ak Charlotte se vreman dyab. Sèl bagay ki manke nan nouvo zam pwòp tèt ou yo se zam Panther yo. Li toujou gen yon zam ki soti nan T-4 la, men tou, trè bon.
  Sepandan, tank Sovyetik yo bezwen tire nan dèyè yon anbiskad, kite yo vin pi pre.
  Ti fi Alman goumen nan bikini. Zam pwòp tèt ou yo pentire blan ak prèske envizib.
  Epi voye kokiy pike tankou yon zepòl.
  Isit la Gerda tire ak èd zòtèy li. Li frape trant-kat Sovyetik la epi li chante:
  - Pou vanyan sòlda yo brav!
  Lè sa a, li tou tire ak èd nan zòtèy pye l 'ak Charlotte. Li te tire anpil presizyon. Epi frape tank Sovyetik la.
  Lè sa a, li chante, montre dan li:
  - Glwa pou patri nou, glwa pou tifi ki gen lèt kare!
  Ak tou de vanyan sòlda ki jan yo ri.
  E-10 a se yon zam pwòp tèt ou ki gen siksè, byenke li te jis kòmanse antre nan devan an. Li se byen senp ak bon mache fabrike, ki kapab vire mare nan ostilite.
  Nan entre-temps la, machin prensipal defans Alman yo se Panther a, an pati deja Panther -2 ak pi bon pwoteksyon ak vitès, ak zam nan pwòp tèt ou Jagdpanther. Dènye machin nan te nan istwa reyèl nan seri a, men se pa ase masiv.
  Apre sa, Nazi yo mete so sou li, epi li efikas nan defans. Men, Jagdtigr a se tou yon machin pwisan, men se pa efikas. Malgre ke li toujou aplike. Men, "Yagdtrigr" se piman pou montre nan. An reyalite, machin sa a pa vo chandèl la, epi li trè lou. Rommel pat menm vle lanse li nan yon seri.
  Kidonk, li klè ke yon zam swasannsenk tòn pwòp tèt ou se yon kochma. Ak tank la Maus se menm pi mal. Rommel, sou konsèy Guderian, te entèdi devlopman tank ki pi lou pase yon santèn tòn. Se sèlman "Tiger" -2 te toujou nan seri a. Men, tank sa a te modènize nan yon nouvo modifikasyon.
  An patikilye, yo te enstale yon tourèl ki pi piti ak pi etwat, ki te fè machin nan pi lejè, osi byen ke yon motè 1000 puisans.
  Apre sa, "Tiger" -2 a te vin pi akseptab nan militè a ak satisfezan an tèm de pèfòmans kondwi. Epi li se tou itilize nan batay.
  An jeneral, Alman yo te pare ak repouse ofansif Lame Wouj la.
  Nan mwa fevriye, yo te eseye atake nan sid la. Men, la tou, li pa t 'posib kraze nan defans la.
  Se sèlman pasyèlman Lame Wouj la te antre, men Alman yo te retabli defans la ak kont atak.
  Batay la te kontinye tankou yon tug-of-war. Nazi yo te gen yon nivo pi efikas nan estrikti defans ak konfyans kenbe soti.
  Lame Wouj la pa te gen okenn avantaj nan lè a, okontrè, Luftwaffe a te tounen soti yo dwe
  pi fò. Li te vin pi difisil ak enfantri a.
  Rommel ak Speer te abandone lide moun fou nan siperyorite nasyonal la epi yo te òganize Euroreich la. E kòm yon rezilta, twoup ki soti toupatou nan Ewòp yo te itilize.
  Ak Sovyetik la pa gen siperyorite nan enfantri ankò. Ak fizi atak Alman MP-44 la te tounen trè efikas ak konba. Epi koupe pati ki avanse yo.
  Pa gen siksè, Lame Wouj la te retire nan liy orijinal li yo.
  Alman yo, nan kou, te toujou bati fòs yo. Premye a tout, yo te bezwen yon tank zouti fò. "Tiger" -2 sèlman pasyèlman adapte militè a nan estati sa a, tankou "Panther" -2. Kreyasyon "Tiger" -2 oswa E-75 te pote soti. Veyikil sa a te sipoze gen plis zam pi epè, men de preferans san yon ogmantasyon siyifikatif nan pwa, ak yon silwèt ki ba.
  Kidonk, li te nesesè pouse zam devan an nan 250 mm nan swasanndis tòn, ak zam bò a nan 170 mm anba pant. Epi fè yon motè turbine gaz 1500 puisans. Epi li te pran tan.
  Reyalize ke "Tiger" -3 ak "Panther" -3 ak yon konplo Layout ki pi avanse yo poko pare, yo te parye a sou "Tiger" -2 ak "Panther" -2 nan vèsyon modènize.
  Ak machin sa yo, byenke enpafè, te kapab toujou kraze nan defans Sovyetik an gwo kantite. Pèfòmans kondwi yo te nòmal, ak zam devan an pa t 'mal, ak zam desan.
  Nan mwa me, li te rasanble gwo fòs, ki gen ladan dènye tank Penshing Ameriken an, ki plis oswa mwens satisfè Alman yo. Epi tou Almay te achte Tortillas soti nan Grann Bretay sou kredi, yo menm tou, gras a pwoteksyon fò, yo te nan demann pa Nazi yo.
  Epi Alman yo pa bezwen yon Sherman. Nan Sovyetik la, yo te retire T-34-76 nan pwodiksyon epi yo te eseye bati T-34-85 ak IS-2. Nan mwa me, IS-3 parèt nan seri a ak bon pwoteksyon devan.
  T-44 la pa t 'totalman siksè, epi olye de sa, li te deside devlope T-54 la.
  Tout bagay sa a se, nan kou, trè fre. Men, an tèm de kantite tank, Alman yo te toujou devan yo. Espesyalman sou zam pwòp tèt ou. Yo gen endistri a nan tout Ewòp la ak fòs travay la. Ak Lwès la aktyèlman ede.
  Nan konpetisyon an teknolojik, Sovyetik la pèdi: depi Twazyèm Reich la gen plis travay ak kapasite endistriyèl. Ak sa ki pi enpòtan, gouvènman Speer la efektivman jete yo, kontrèman ak Hitler.
  Se konsa, Alman yo gen plis avyon ak tank, ak kenbe nan zam.
  Anplis, bonm avyon yo te pwouve yo dwe trè efikas. An reyalite, yon avyon de gè pa pral ratrape yo, epi li se prèske enposib jwenn soti nan yon zam anti-avyon nan yon vitès vòl segondè.
  Bonm Arado yo te montre yo byen. Anplis, avyon atak jè tou te antre nan seri a. Ki tou pa fèb.
  XE-162 se yon bon avyon de gè si li gen yon pilòt trè kalifye epi li trè ajil ak manyabl.
  TA-152 yo, ki te itilize tou de kòm avyon de gè ak kòm avyon atak, ak kòm bonm devan liy, te montre tèt yo byen nan plan sa yo. Sovyetik la pa t 'gen sa yo.
  ME-309 se tou yon avyon efikas elis-kondwi. U-488 vis commando a, ki gen kat motè ak yon ti zòn zèl, tou te antre nan pwodiksyon. Apre sa, li peze sou Lame Wouj la.
  Ak TA-400 a ak sis motè te deja bonbade faktori nan Urals yo ak pi lwen pase Urals yo.
  Li te difisil nan syèl la.
  Ak sou wout la, kreyasyon an nan yon avyon de gè ME-262X pi avanse, ki pa te gen okenn egal, ak zèl byen bale ak yon vitès nan 1150 kilomèt pou chak èdtan.
  Sa a se reyèlman pouvwa.
  Aparans li te bay as Alman yo yon gwo tèt kòmanse.
  Antretan, Alman yo ap eseye avanse nan sid la. Soti nan Moldavi, Lwès Ikrèn ak Polissya.
  Men, Lame Wouj la gen yon defans solid. Epi pandan tou de bò yo ap soufri gwo pèt.
  Men, Alman yo te toujou kapab kraze ak kwense nan pozisyon Sovyetik yo.
  Nou avanse swasant a swasanndis kilomèt. Epi yo te toujou sispann pa kont atak kòlè Lame Wouj la.
  Nan mwa jen, twoup Sovyetik yo te deja eseye avanse. Men, ankò batay yo t ap vini, ak Alman yo te gen yon avantaj nan lè a.
  Liy devan an te bouke. Alman yo nan mwa jen pou premye fwa te itilize "Panther" -3 la. Machin sa a, ki peze senkant tòn, te ekipe ak yon motè 1200 puisans ak yon zam 88 mm 100 EL. Blende a te tankou "Tiger" -2, men ak plis pant.
  "Panther" -3 kòm yon antye pwouve yo dwe yon machin bon, espesyalman nan vitès ak pwoteksyon devan. Anplis, fwon an nan kòk la te tounen soti yo dwe konplètman inpénétrabl akòz gwo pant la rasyonèl.
  Ak zam la trè egzat e li fè douz vaksen pou chak minit. "Panther" -3 te sipoze tank prensipal Alman an.
  Fritz lage kònen prensipal la ansanm Dnieper la nan direksyon Kyiv. Apre sa, yo, menm si nan pri a nan pèt lou, jere yo avanse.
  Rommel te itilize taktik atak lannwit ak ekran lafimen.
  Rive nan fen Jiyè, Alman yo pwoche bò Kyèv soti nan nò a, kreye yon menas grav.
  Stalin te bay lòd yon ofansif nan peyi Baltik yo. Men, la yo bite sou defans difisil Nazi yo.
  Sitiyasyon an te ogmante. San atann, Syèd tou te antre nan lagè a sou bò a nan Twazyèm Reich la. Yo te ezite pou yon tan long, men nouvo Prezidan Ameriken an Truman te vann yon gwo kantite tank ak avyon sou kredi suedwa yo.
  Anplis de sa, Alman yo te resevwa tou yon B-29 sou kredi nan men Etazini, sèl bonm ke yo te dakò pran, depi rès avyon yo Alman ki soti nan Twazyèm Reich yo pi bon pase sa Ameriken yo.
  Syèd te antre nan lagè. Epi kounyeya, nouvo divizyon te inonde soti nan nò a. Epi ankò Leningrad se yon menas.
  Plis yon lòt atak sou Murmansk.
  Nan mwa Out, Alman yo te kapab kontoune Kyiv, epi ankò nan Ikrèn yo reyalize siksè, pran Zhitomir.
  Nan mwa septanm nan, akòz yon sitiyasyon trè difisil, Stalin te bay lòd pou yo retire pi lwen pase Dnieper la, epi ale nan yon defans soud.
  Sitiyasyon an te konplike pa antre Latiki nan lagè a. Koulye a, yon lòt devan louvri.
  Sitiyasyon an te vin pi grav anpil. Nan mwa Oktòb liy devan an estabilize. Men, deja pi lwen pase Dnieper la.
  Alman yo konplètman okipe dwa-Bank Ikrèn lan. Epi yo rete la.
  ME-262X avyon de gè a finalman parèt nan seri a, ki depase avyon Sovyetik pa yon tèt. Ak bonm jè Yu-287 la, ki pa te gen okenn egal, e menm ak zèl ranvèse-bale.
  Sitiyasyon an te vin kritik.
  Tirk yo ap avanse soti nan sid la, ki te pran Batumi ak antoure Yerevan. Epi pa bliye sou Japon.
  Apre sispann ostilite ant Lwès la ak Twazyèm Reich la, samurai yo te jwenn tèt yo nan yon sitiyasyon san espwa.
  Ak anperè a toujou ensiste sou lapè. Truman te dakò pou abandone mo rann tèt la. Men, Japon te dwe sede anpil.
  Koulye a, samurai yo te niche blesi yo, epi yo te prepare pou konpanse pèt yo nan Oseyan Pasifik la ak akizisyon nan nò Siberia ak lòt peyi nan Sovyetik la.
  Sitiyasyon an te sanble dezespereman san espwa. Malgre ke Alman yo toujou lwen etap enpòtan yo ke yo te rive nan karannyèm oswa karant-dezyèm ane a.
  Novanm te vini, epi Stalin te pran desizyon, tout menm jan, jiskaske nèj la ak jèl vini. Epi eseye vire mare nan lagè a nan nenpòt pri.
  . CHAPIT #2
  Pandan se tan, konfwontasyon vityèl ant Sovyetik la ak Twazyèm Reich la kontinye.
  Nan fen Novanm 1945, yon nouvo ofansif Sovyetik te kòmanse nan sant la. Alman yo, nan kou, yo pare. Apre sa, yo kapab repouse ofansiv Lame Wouj la, ak tank yo ak espesyalman E-10 zam nan pwòp tèt ou. Oswa menm plis pwoteje ak yon zam Panther, E-15. Machin sa a se senk tòn pi lou, men ak pi epè zam ak yon motè 550 puisans. Ak zam 75 mm 70 EL li a pi efikas epi tire rapid.
  Ven piki pa minit se fre.
  Nan tank Sovyetik yo, sèlman IS-3 te gen ase pwoteksyon fwon, men tank sa yo te twò konplèks pou yo te pwodwi an mas. Anplis de sa, li tou gen pèfòmans kondwi, espesyalman nan nèj la, san enpòtans.
  IS-3 te peze karantnèf tòn, ak yon motè 520 puisans, ak tourèl la tou twonpe sou devan an.
  Malgre tank sa a te jis zam Panther a, li pa t 'kapab menm frape li tèt-sou.
  Men, byen lwen tèlman, tank prensipal la nan Sovyetik la te T-34-85 la, depi T-54 la pa t 'ankò pare pou pwodiksyon an mas.
  Rommel te prefere defans nan sezon fredi. Alman yo te planifye pou lanse yon ofansif nan sezon prentan an. E de preferans ak Japonè yo.
  Ak twoup Tik yo te deja goumen sou flan an. Apre sa, yo menm eseye pran tanpèt Erevan an sènen.
  Tank Ameriken Sherman ak Pershing, te vann bay Otoman yo sou kredi, te antre nan batay.
  Natirèlman, yo te rankontre pa yon batayon nan ti fi Sovyetik. Malgre sezon fredi a, ti fi yo te nan sèlman yon bikini ak pye atè.
  Se konsa, yo goumen ak kouraj.
  Natasha te vire do bay Otoman yo. Sekle yo.
  Lè sa a, li voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li chante:
  - Pou lespri Ris la!
  Zoya, li te eskive yon bal, koupe Moujahideen yo, lage zantray yo soti, ak talon wonn li fè, tonbe anba kado lanmò a, vyaknula:
  - Epi pral gen yon gwo viktwa!
  Augustina te tire tou yon liy ki byen vize sou Otoman yo. Li koupe yo tankou yon grap pay, li rele:
  - Pou kominis!
  Svetlana, tire sou Tirk yo, epi tou voye bagay asasen an ak zòtèy pye l ', bay:
  - Pou viktwa desizif!
  Men, ti fi nan bikini yo anjeneral sou tèt.
  Anastasia Vedmakova te peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l 'yo, frape lènmi an, epi rouli:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Akulina Orlova tou batay feròs ak efektivman. Ak pwent tete wouj li yo toujou nan biznis.
  Ti fi yo, sepandan, se gwo mèt nan tout bagay. An patikilye, yo trè fanatik nan gason. Epi yo vrèman renmen li.
  Ak pandan lagè a nan Ameni kont Tirk yo, sa a trè enpòtan pou ogmante karma ou ak aura. Lè sa a, ou vin yon fanm trè fò, li te absòbe enèji nan gason.
  Akulina ankò ale nan yon plonje epi voye wokèt avèk èd nan dwèt fè nan janm grasyeuz. Li kostim li tèlman byen.
  Epi kounye a, aviyasyon Sovyetik ap frape nan Otoman yo epi fè li rapidman, sou yon gwo echèl.
  Plis jisteman, osi lwen ke yo gen ase avyon. Sa a dwe rekonèt kòm estrès.
  E gen anpil Tirk. Epi yo gen avyon desan - Ameriken yo.
  Sa a se aktyèlman pwoblèm nan. Sitou si Airacobra a ap goumen. Machin sa a trè formidable.
  Tirk yo gen tou ME-309. Machin sa a gen sèt pwen dife. Twa trant-milimèt zam avyon, ak kat mitray. Eseye defèt tankou yon Messerschmitt. Alman yo te tounen yon machin tèribl ak trè danjere, men fwa sa a ak yon ekipaj Alman. Se konsa, yo peze Lame Wouj la byen.
  Men, Yerevan te toujou kenbe. Malgre ke yon pati nan vil la te kaptire pa Otoman yo, nan pri a nan gwo pèt.
  Sezon ivè a nan swing plen, ak tantativ yo toujou ap fè kraze nan, oswa omwen mine defans Alman yo.
  Ak sis senk ti fi yo soti nan fòs espesyal yo ak ti gason Leshka a ap goumen sou yon kwirase tè - yon eksperimantal IS-6, yon kalite espesyal nan lou, men an menm tan tank mobil.
  Koulye a, mwen deside jwe kèk kat. Sis nan nou jwe trè vit. Ak kat yo vole de bò kote.
  Alenka te jete ace a ak zòtèy pye li epi li te woule:
  - Ebyen mwen soti!
  Leshka riri. Jwèt la vrèman senp epi li mande konpetans ak memorizasyon.
  Defisi a fè dis push-ups.
  Fwa sa a, Olympics yo te oblije fè push-ups. Li se pi gwo ti fi a nan senk yo, ak anpil miskilè.
  Peze sou fasil. Men, Leshka, yon ti gason sou douz, chita sou do l.
  Ki sa ki pi enteresan. Timoun nan cheve blond repoze ak talon ti fi a fè sou omo yo nan do a laj.
  Olympias riri epi li fè ven pouse. Kò li trè bronze, ak cheve li se blond, ak misk li yo fò.
  Lyoshka vole sou do l ', li ankò te kòmanse distribye kat. Yo te konplètman detwi Nazi yo nan tank yo ak yon motè dyezèl.
  Leshka te oblije fè push-ups pwochen fwa tèt li. Anyuta mete pye l' sou zepòl byen file ti gason an. Lyoshka te fè push-ups, ti fi a bourade. Lè ti gason an konte dis, li leve, li t'ap jwe ak mozayik laprès la, li di:
  - Mwen se Ris pa bat,
  poko fèt...
  Ki moun ki ka kraze m '!
  Apre sa, ti gason an te chita pou l jwe ankò... Alla rouj chatoye talon ti gason an toutouni, wonn, ki graj, men timoun, li remake:
  - Byento ou pral tounen yon gason!
  Alexei reponn ak yon souri:
  - Ki sa ou vle?
  Vixen dife a ri.
  - Epi nou, avèk èd majik, pral kite ou pou tout tan tankou yon ti gason!
  Leshka ri nan repons epi li reponn:
  - Mwen vle grandi epi vin yon ofisye!
  Maria, ti fi sa a ki gen cheve an lò, di:
  - Ou pral renmen se yon timoun!
  Men koulye a, poz la fini, ak sis la rale nan tank la. Dapre eta a, yon machin lou ak yon douzèn mitray ak yon kanon 130-mm ta dwe sèvi pa sis moun.
  Okòmansman ekipaj la te sipoze se fi. Men, Alyoshka chape soti nan òfelina a ak vwayaje nan tout Sovyetik la. E menm rive nan Iran.
  Gen li te kenbe pa Allah. Epi li te ofri pou l vin pitit yon rejiman.
  Ti gason an te dakò. Epi, koulye a li se ak ti fi yo Terminator.
  Ak ki jan bèl yo te pran Taliban yo, epi yo ap bat Nazi yo ak kolosal, fòs letal.
  Alenka te peze bouton joystick yo ak zòtèy pye l 'epi li woule, montre dan li:
  - Glwa pou Larisi epi nou pral gen kominis!
  Anyuta konfime ak enèjik, peze bouton an ak pwent tete wouj nan pwatrin li, epi frape Fritz la ak misil:
  Ann gen kominis!
  Alla wouj, ki te kraze Nazi yo, te bay enèjik:
  - Glwa pou epòk la bèl pouvwa nan kominis!
  Ak yon talon fè, ki jan yo peze. Ak grenad gaz pral vole.
  Men, Maria, ak yon pwent tete frèz, peze bouton yo nan joystick la ak fouye soti ak zèklè. Ak twoup yo nan Twazyèm Reich la te gen yon tan difisil.
  Epi gèrye a jape:
  - Pou patri a, manman nou!
  Olimpiada se pi gwo nan ti fi yo, epi, kòm si misk trikote nan kòd, rele:
  - Pou Gran Peyi a!
  Ak dwèt yo nan pye l 'yo, li pral peze bouton yo, ak sou sa Nazi yo te eksploze, ak fòs letal.
  Ak ti gason an Lyoshka tou peze levye a ak talon pye l '... Ak Nazi yo te frape pa yon egzeyat elektrik. Tank super-lou asasen nan lame Sovyetik la an aksyon, epi li pa pèmèt Fritz la kite - bat yo pa dè santèn yo!
  Apre sa, yon ti gason sou douz Leshka menm chante:
  Nou se pyonye timoun kominis yo -
  Yon dife, yon tant ak yon klan k ap sonnen!
  Envazyon nan fachis modi -
  Ki moun ki ap tann yon dechoukay kòlè!
  
  Kisa nou pèdi nan batay sa yo?
  Lè sa a, nan batay ak lènmi an akeri?
  Nou te konn jis timoun nan mond lan -
  Epi kounyeya vanyan sòlda yo nan peyi natif natal la!
  
  Men, Hitler te fè yon etap nan direksyon kapital nou an,
  Lage bonm san yo pa konte kaskad dlo a!
  Nou se patri a menm pi bèl pase syèl la -
  Koulye a, solèy kouche san an rive!
  
  Nou pral reponn a agresyon sevè -
  Malgre yo menm yo piti nan wo!
  Men, nepe a nan men yon adolesan frajil -
  Pi fò pase rejiman Satan yo!
  
  Kite tank yo kouri lavalas apre lavalas,
  Epi nou divize fizi a an twa!
  Kite lapolis la vize dèyè,
  Men, Bondye Sen an pral pini yo avèk fòs!
  
  Ki sa nou deside? fè travay mond lan
  E pou sa, Ay, mwen te oblije tire!
  Kalm deja degoutan.
  Gen vyolans tou!
  
  Ak ti fi a nou kouri pye atè ansanm -
  Menmsi li te nèj, yon twou nèj boule tankou chabon!
  Men, pa bezwen pè, konnen timoun yo -
  Yon bal pral mete fachis la avèk fòs konviksyon nan sèkèy la!
  
  Isit la yo mete vye konpayi Fritz la,
  Ak rès lach yo nan kouri!
  Nou kraze enfantri tankou yon kouto nan batay -
  Nou pa yon antrav pou jèn ete yo!
  
  Reyalizasyon viktwa, yo pral nan mwa me,
  Koulye a, blizzard la se pike, nèj difisil!
  Ti gason an pye atè, sè l la pye atè,
  Nan vye rad, timoun yo te rankontre gran jou de glwa a!
  
  Ki kote pouvwa sa yo soti?
  Andire doulè ak frèt, ki bezwen!
  Lè yon zanmi mezire anba kavo a,
  Lè yon zanmi plenn - mwen pral mouri!
  
  Kris la beni nou pyonye yo,
  Li di: Se Bondye ki ban nou Peyi a!
  Sa a se premye lafwa nan tout moun,
  Sovyetik, peyi sakre!
  Tank la te byen - IS-6 sa a se nan yon modifikasyon super-lou, men li se youn nan sèlman nan Lame Wouj la.
  Men, Alman yo deja nan devan an te gen premye kopi "Panther la" -4 ak machin sa a trè grav. Ak anpil batay ti fi Alman yo ap goumen nan li.
  Sepandan, li se konprann ke yo efektivman frape tank Sovyetik nan kanon yo.
  Epi li pa sa ki enteresan.
  Ak nan Yerevan, ti fi ki soti nan Lame Wouj la ap goumen ak Tirk yo ak trè byen.
  Ak Natasha tou te bay yon vire nan Otoman yo. Sekle yo tankou yon ble digo.
  Li te voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Glwa pou bondye Ris yo!
  Zoya, kraze lame anpi kwosan an, epi li te frape pil kadav yo, li di:
  Ak tout bèl pouvwa pou ewo nou yo!
  Apre sa, talon pye li, vòlè ki gen cheve an lò, te voye yon kado touye moun.
  Men, Augustine nan cheve wouj pral koupe desann Otoman yo. Lupanet avèk èd nan yon pwent tete wouj soti nan yon bazouka ak sifle pral bay soti:
  - Pou Svarog Larisi nou an!
  Lè sa a, nan batay Svetlana. Ti fi sa a tou trè agresif.
  Apre sa, li kraze Otoman yo ak kòlè kolosal. Ak zòtèy toutouni li jete kolosal fòs letal - yon kado nan lanmò.
  Svetlana di:
  - Pou patri a, manman nou -
  Touye salo infernal yo!
  Sa a se kat la nan batay, se konsa agresif ak inik. Apre sa, yo te pran sou Otoman yo, ak ekstèminasyon total yo se sou pye.
  Men, Lame Wouj la pa toujou genyen. Pafwa opozan li yo gen siksè epi yo gen pwòp ti fi batay yo.
  Ak soti nan pi wo a, Albina ki jan yo frape lame Sovyetik la ak misil. Oke, ti fi sa a pa fèb ditou. Ak ki jan li detwi lènmi.
  Albina se blond ak bote natirèl. Ak fize li frape soti nan syèl la tou senpleman demoli pave yo nan diferan direksyon. Ak kòm si voye yon balèn soti nan mas la sous boule latè ak metal. Li trè fre.
  Alvina, tou, ak pye l 'fè, chiseled, pral peze bouton an, epi ki jan apre sa li pral eksploze. Ak mas la nan kouran ki ka touye moun ale nan syèl la.
  Epi ti fi blond natirèl la ap gwonde:
  - Pou tout bèl pouvwa patri a ak syèl la!
  Sa a se ki jan ti fi yo nan sòlda Sovyetik yo kraze.
  Men, sa yo se move tifi, men gen bon.
  Konbyen nan bèl ti fi sa yo sou fwon yo.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena ap goumen sou T-44 la, ki deja soti nan pwodiksyon an.
  Twa ti fi sou yon tank Sovyetik yo trè cho. Apre sa, yo voye kokiy apre kokiy nan lènmi an.
  Elizabeth montre dan li, li ronron:
  - E pa gen moun depi nan kòmansman mond lan,
  Pa janm wè yon fèt konsa!
  Catherine souke tèt, eksplozif Otoman yo:
  - Nou genyen lè nou mete yon entèdiksyon -
  Nou jwenn anpil nan men Fanmi an!
  Elena, tire sou twoup Tik yo, bay:
  - Peyi nou an pi popilè,
  Satan pap genyen!
  Ak triyad la nan ti fi aji trè enèjik. Yo voye pwojektil ak yon gwo efè destriktif eksplozif.
  Elizabeth peze bouton yo sou panèl la kontwòl ak zòtèy pye l 'yo, frape lènmi an epi chante:
  - Nou rete sou tè papa nou!
  Catherine te peze pwent tete wouj li a sou zen an nan vizyon an, li te frape yon ploton antye nan sòlda Tik epi li di:
  - Pitit pitit Svarog yo se timoun bèl pouvwa!
  Elena te choute, li peze bouton an ak talon wonn li epi li rele:
  -Epi vole sou yon chwal zèl...
  Epi tout ti fi yo gwonde nan inison:
  - Larisi nan milenè byen lwen!
  Sa a se ki jan tank T-44 la montre fòs kolosal li yo ak pouvwa etonan.
  Sa a se ki jan triyad la nan ti fi enèjik opere. Gèrye yo se voltij, sitou lè yo prèske toutouni.
  Elizabeth t'ap chante ak lespri, li te peze bouton an ak pwent tete wouj li a:
  - Larisi ri ak kriye ak chante,
  Nan tout laj, se poutèt sa li ak Larisi!
  Sa yo se ti fi yo batay isit la ... Men, Otoman yo pa blag.
  Yo pran Veronica. Se konsa, ti fi a te premye dezabiye toutouni. Lè sa a, yo te kòmanse bate ak anpil antouzyasm. Yo bat li non sèlman ak yon fwèt sou do l, men tou ak baton sou talon wonn li fè.
  Veronica menm kriye, nan doulè sovaj. Epi yo te bat li ak yon fwèt ak baton jiskaske li pèdi konesans. Apre sa, yo voye sèl blesi yo. Epi, pye atè, anfle poutèt bat yo, yo te peze nan yon bouyon epi limen yon dife anba yo. Epi yo griye talon ti fi a.
  Veronica te pèdi konesans plizyè fwa nan chòk konba. Li te pote nan sans li. Ak an menm tan an, yo te pote flanbo a nan pwatrin lan, yo te deja wile li ak lwil oliv. Epi kijan pwent tete wouj ti fi a te boule.
  Veronica te tòtire pou yon tan long. Te lestonmak Venis tou mete sou dife... Kisa ou ka pran - Otoman yo nan ka sa a te tounen soti nan prèske barbares.
  Nan fen a, Veronica te echanje pou youn nan kòmandan jaden yo. Ak ti fi a te pwomèt pou l pran revanj sou Otoman yo.
  Men, Tirk yo mato ak wokèt. Stalenida ak Victoria chaj dirèk nan objektif.
  Epi yo detwi mòn yo an miyèt moso...
  Steelenida peze zòtèy pye l yo sou bouton ki sou panèl kontwòl la epi li di:
  - Mwen kwè lemonn antye se pou nou!
  Victoria te peze pwent tete wouj li a sou bouton zam la, epi li reponn:
  - Wi, mond lan pa okipe nou!
  E an reyalite, medya mondyal yo te gen plis chans sou bò Nazi yo. Apre sa, yo te rapòte, goute detay yo, sou bonbadman yo barbare ke fòs aeryen Sovyetik la swadizan sibi vil Tik yo.
  Natirèlman li pa t 'san li. Lagè a an jeneral te trè mechan ak san.
  Steelenida ankò peze pwent tete Ruby li sou sib la epi li di:
  - Pou patri a nan rèv!
  Apre sa, li fè yon soupi ... Li yon jan kanmenm reve nan kèk absoliman enfiniman ireyèl ak kokenn rèv. Nan Sovyetik la, swadizan eleksyon yo fèt pou prezidan GKO la. Lit prensipal la se ant Jozèf Stalin ki gen laj e li evidan malsen, ak komisè jèn yo nan endistri lou ak planifikasyon leta, Nikolai Voznesensky. Epi jis konsa, se jisteman jèn ak kominis ki gen don ki vin pi devan.
  Stalenida, Viktoriya ak Tamara ap vize misil yo sou objektif yo ankò. Ti fi yo goumen nan jis kilòt yo. Men, li gwo.
  Steelenida chante:
  - Pye atè, sèlman pye atè,
  Anba loraj jiyè a
  Ak anba son an nan navige la ...
  Victoria peze bouton an ak talon pye li epi li kontinye:
  - Pye atè, sèlman pye atè,
  Nou gen dwa danse avèk ou!
  Tamara isit la tou, te peze zòtèy pye l 'li fè pepi:
  - Pou patri a - sè nou an!
  Ti fi sa yo bèl!
  Li ta bèl isit la, li ta posib yo defèt fòs siperyè yo nan fachis Rommel yo, men ...
  Ak isit la gen kèk ti fi plis soti nan Japon - mèsenè Ninja. Sa a grav.
  Yon ti fi Ninja ak cheve ble te pran li epi li te lanse zèklè nan pwent tete wouj li yo, li boule yon anpil nan sòlda Sovyetik yo.
  Lè sa a, li te pote yon moulen ak nepe, koupe tèt yo nan sòlda yo nan Lame Wouj la.
  Lè sa a, zòtèy toutouni li jete yon pwa ak eksplozif.
  Larisi yo te chire an miyèt moso, epi ti fi a wouli:
  Pou byen Japon!
  Yon ti fi Ninja ak cheve jòn tou te eksploze opozan li yo ak pwent tete frèz. Vanyan sòlda yo te gen sèlman kilòt mens soti nan rad. Ak nepe yo repwodui teknik la papiyon, fòse tèt yo nan kas Sovyetik yo tonbe. Lè sa a, zòtèy yo fè nan janm fi yo te lanse yon boomerang, koupe tèt yo nan sòlda wouj yo.
  Gèrye yo te woule:
  - Pou vòl Ninja!
  Yon ti fi Ninja ak cheve wouj emèt pulsar lanmò nan pwent tete Ruby li yo ak pouvwa ki ka touye moun. Lè sa a, nepe yo, alonje, koupe tèt yo nan sòlda Sovyetik yo. Lè sa a, zòtèy fè jete byen file, disk afè ki koupe tèt tankou yon razwa.
  Gèrye a woule:
  - Bondye Japonè nou yo ap atake!
  Yon ti fi Ninja ak cheve blan tou te atake lènmi yo ak yon boul dife ki te vole soti nan pwent tete wouj. Apre sa, li di:
  - Bondye nou yo super!
  Ak zòtèy pye l 'te jete yon pake eksplozif chabon, chire sòlda Sovyetik yo an ti moso.
  Epi kounyeya epe yo ap dekapite ankò. Isit la yo se ti fi yo - vòl ki pi wo a nan yon zwazo.
  Sa yo se mèsenè yo ki te soti nan Japon. Epi ann bate tankou yon koupe ak yon baton nan sòlda Sovyetik yo.
  Men, gen tou bon, Ris, oswa pa byen Ris ti fi pou ti fi yo move nan lènmi an.
  Alice ak Angelica ap fè lagè pa yo tou. Yo sèvi ak fizi tirè pwofesyonèl.
  Yo tire sou Otoman yo...
  Alice, avèk èd nan yon fizi, frape lènmi an, ki moun ki te ap eseye jwenn elikoptè a Sovyetik nan Ameriken an, primitif, men deja danjere, Stinger. Apre sa, li di:
  - Pou patri nou an, se pou kontantman Sovyetik la vini ankò!
  Angelica te frape lènmi an ak anpil presizyon tou, li te tire yon avyon lènmi epi li gronyen:
  - Pou Lada nou an!
  Avyon Otoman yo, sepandan, se jis yon avyon endijèn. Yo menm yo pwodui yon gwo kantite avyon nan yon fason atizanal. Epi yo goumen dezespereman.
  Alice sa a ti fi blond goumen ak gwo antouzyasm. Li se yon vanyan sòlda nan nivo ki pi wo.
  Epi touye yon lòt sòlda Tik. Men yon bèl bote. Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Angelica, ti fi bikini wouj sa a, te dakò ak sa:
  - Gwo glwa pral epòk kominis la!
  Epi tou de ti fi yo kache dèyè wòch yo. Yo trè ate ak bèl miskilè. Men, an menm tan an dexterous ajil.
  Alice te jete kado lanmò a ak zòtèy li yo ki gen pouvwa ansasen epi li di:
  - Pou mond lan nan kominis!
  Angelica te fè remake pandan li te tire:
  Ki sa ou vle di pa kominis?
  Alice te reponn avèk rezolisyon, ak talon pye l te tonbe anba eksplozyon pake a:
  - Yon syèl la reyèl sou tè a!
  Angelica fasilman dakò ak sa a:
  Oke, paradi se paradi!
  Ak ti fi a wouj ak zòtèy toutouni jete yon pakèt antye nan grenad.
  Isit la se tankou yon bravado agresif yo te resevwa isit la. Ak ti fi yo te travay ansanm. Epi voye bal apre bal.
  Pinga'w fè wonn yo te yon ti kras pousyè. Ak ti fi yo rense janm yo nan flak dlo. Epi ankò yo te kòmanse voye dwèt toutouni sou lènmi an, yon bagay ki pote destriksyon.
  Alice te chante avèk antouzyasm:
  Fènwa enfini nan repo
  Plonje nan gwo twou san fon an nan ti pwoblèm ...
  Kraze nan silans la, flanm dife batay la,
  Kraze silans la ak gwonde nan viktwa!
  Angelica te note ak agresif, frape yon lòt move Ottoman avèk èd nan yon pwent tete wouj:
  - Bon ti fi ale nan syèl la, ak vanyan sòlda fi ale nan Hyperparadise!
  Alice te dakò ak sa:
  - Nou pral rive kote tout patriyòt Patriyòt yo ap aspire!
  Vanyan sòlda yo te vin mete kanpe pou viktwa ki pi reyèl ...
  Apre sa, yon lòt sòlda Otoman tonbe nan mitan yo. Sa yo se ti fi yo - yo trivially yon siklòn.
  Natasha, pandan se tan, kenbe kòmandan lokal la. Tout kat tifi mete chèf la sou jenou l ', li fòse l' bo plant yo fè tèt di.
  Lidè a te fè sa avèk dou. E li menm te renmen li.
  Zoya tweeted:
  - Li bon ke fanm yo te fè w prizonye?
  Li boumonnen, niche bouch li:
  - Ou se vrè houris!
  Augustine sijere:
  "Petèt ou ta dwe peze ak yon etensèl?"
  Lidè a gurgle:
  - Pa bezwen!
  Svetlana, montre dan li agresif, grogne:
  - Donk pale avan nou fache.
  Ak jeneral la nan gwo Anpi Otoman an te kòmanse temwaye.
  Sepandan, kanpay sezon fredi Lame Wouj la echwe. Epi prentan te vini.
  Fritz sa a pare pou avanse. Ak Japonè yo te rasanble yon lame ki soti nan bò solèy leve.
  Pou ofansif la nan seri a, tank yo Tiger-3 nan yon modifikasyon ki pi avanse, ak ajil Panthers-3 e menm premye Panthers-4 yo te deja prepare.
  Ak nan syèl la, Alman yo deja gen dominasyon konplè ak aparans nan ME-363, AK TA-283 avyon de gè pi avanse. Anplis ME-263 san ke li sou yon motè fize, pi avanse ak rapid. E akoz son ti size, i preski pa vilnerab.
  Alman yo gen tou de planeur ak bonm avyon pi avanse, ki gen ladan TA-500, ki ka literalman bonm tout teritwa Sovyetik la.
  Sa vle di twoup Rommel yo fò. Epi yo menm te resevwa yon mitrayil MP-64 ki pi avanse, ki literalman koupe Lame Wouj la.
  Kantite Fritz ak transpòtè yo ogmante. Osi byen ke yon lans gaz pwisan.
  Lame yo te byen antrene. Ak zouti sa a te pote soti nan yon nivo segondè.
  Ak zam divès kalite kalib te kondwi yon gwo anpil. Epi kou a te kraze nan sant la.
  Pozisyon Lame Wouj la te kraze. Epi Alman yo te avanse, kouvri chemen yo ak kadav.
  Gerda ak ekipaj li yo te goumen sou eksperimantal Tiger-4 la. Veyikil sa a te gen yon kanon pwisan: 105 mm nan 100 EL, ak zam devan 250 mm nan yon pant nan 45 degre, ak zam bò nan 170 mm tou ak pant.
  An menm tan an, te gen yon nouvo motè turbine gaz de 1800 puisans, ak pwa tank la te redwi a swasant-senk tòn.
  Se konsa, te gen yon machin ki pi pafè ak tèribl. Ak premye nan yo gen yon ekipaj fi.
  Gerda tire ak zòtèy li. Kraze nan yon tank Sovyetik ak kriye:
  - Tanpèt sèt lanmè yo,
  Mwen pi fò pase tout lènmi!
  Tank yo kouri nan tout vitès.
  Charlotte te tire tou ak zòtèy toutouni li yo, li pèse IS-2 Sovyetik la epi li di:
  - Pou amitye ak renmen!
  Lè sa a, Christina bat soti nan yon kanon. Li te boule yon twou nan yon tank Lame Wouj, li rache tourèl la epi li di:
  - Pou fwontyè eksepsyonèl!
  Magda tou frape lènmi an. Epi nan fè sa, li bese soutyen li lè l sèvi avèk pwent tete wouj la.
  Apre sa, li rele:
  - Se pou lanmou avèk nou!
  Ak ti fi yo pral ri nan inison.
  Me 1946 te vin cho. Ak Alman yo kraze nan defans la.
  Pandan se tan, Japon toudenkou atake Vladivostok. Souflèt la te enflije pa prèske tout fòs.
  Menm pilòt kamikaz te patisipe nan atak la. Epi yo bat bato Sovyetik yo.
  Epi yo literalman te eksploze. Flòt Sovyetik la nan Vladivostok pa t 'fò.
  Se konsa, yo te ba li yon gwo kou.
  Ak twoup fwontyè Sovyetik yo te atake pa fantasy ak tank Japonè yo.
  Epitou ti fi Ninja.
  Sa yo se reyèlman vanyan sòlda nan klas ki pi wo a, ak nepe trè byen file.
  Yon ti fi Ninja ak cheve ble te pran ak kouri moulen van yo ak nepe li yo, koupe tèt yo nan sòlda Ris.
  Lè sa a, janm li yo toutouni, chisele jete yon kado ki ka touye moun nan lanmò, ki te mete sòlda Sovyetik yo nan lanmò, ak koupe tèt yo.
  Ti fi Ninja a te chante:
  - Nou pral atake banzai a!
  Yon ti fi Ninja ak cheve jòn tou koupe sòlda Sovyetik yo ak epe katana trè byen file ak letal. Ak an menm tan an, janm li jete zetwal byen file ki pèse sòlda Ris yo.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Glwa pou epòk kavalye samurai!
  Yon ti fi Ninja ak cheve wouj vire epe li san rete tankou lam elikoptè.
  Ak zòtèy toutouni li voye zegwi pwazon. Epi bote soti nan Japon rele:
  - Nou tout touye jiska lafen! Ann limen kè nou pou tout bèl pouvwa Japon!
  Yon ti fi Ninja ak cheve blan tou koupe sòlda Ris. Li koupe yo an mwatye. Ak pwojeksyon san wouj nan tout direksyon.
  Epi kounyeya, talon wonn li a frape machwè yon jeneral Sovyetik.
  Ak literalman frape soti dan.
  Ninja ti fi ak cheve blan gwonde:
  - Nou pote lanmò bay lènmi Japon yo,
  Epi nou pral desann tèt yo nan tout kavalye yo!
  Men tifi yo.
  Sepandan, yon lòt bò, Malvina ak Faina ap goumen.
  Ak ti fi sa yo ap tire sou Japonè yo soti nan mitray.
  Epi an menm tan mwen voye ak zòtèy toutouni mwen janm pouvwa asasen yon sitwon.
  Ki chire samurai a trennen sou vant.
  Komsomol ti fi chante:
  Epi batay la kontinye ankò
  Ak kè a enkyete nan pwatrin lan ...
  E Lenin tèlman jèn
  Ak jèn Oktòb la devan!
  . CHAPIT #3
  Alman yo t ap avanse, chire nan direksyon Moskou. Epi, koulye a yo te deja antoure Smolensk. E nou fè gwo pwogrè nan lòt domèn tou.
  Sitiyasyon an vin pi mal. Batay la te dewoule pou vil Kalinin. Lè sa a se deja trè pre Moskou.
  Isit la ti fi yo goumen dezespereman. Se deja ete 1946. Ti fi yo goumen prèske toutouni, men yo fè li dezespereman.
  Batayon tirè pwofesyonèl fanm yo anba lòd Kapitèn Vladlena Streltsova te pran yon pozisyon defansif nan kraze yo nan Ri Volodarsky. Ti fi ak mitray ak fizi, mare ak pakèt grenad, kache dèyè kraze yo.
  Vladlena tèt li nan yon tunik takte sou kò li toutouni, nan pantalon kout, ak pye atè. Yon ti fi bèl ak koube, ak ranch fò, yon ren mens, yon koup cheve kout anba yon demi-bwat. Figi a trè ekspresif, ak yon manton lman, je ble lajè apa. Limyè cheve mawon tounen gri ak pousyè, gwo pwatrin, gade difisil. Kapitèn Natasha ap goumen pou plis pase dezan e malgre jèn li li te wè anpil. Janm ti fi a kouvri ak koupe ak boul. Yon ti fi pi ajil pou l deplase pye atè pase bòt ki graj ak maladwa.
  Sèl la fè santi ti vibrasyon nan tè a, avèti sou pwoksimite a nan yon min, ak manman tè a li menm ajoute andirans. Sou yon bò, pye ti fi a te vin di, epi yo pa t 'pè nan metal cho, oswa debri yo byen file nan kraze yo, men nan lòt men an, yo pa t' pèdi sansiblite ak fleksibilite, avètisman nan gwonde nan mouvman an nan. tank.
  Chè Vladlena ap kenbe yon grenad ak yon pake eksplozyon tache. Li nesesè rale nan tank tèribl Alman an "Royal Lion", wouze lari yo ak mitray.
  Machin sa a gen yon santèn tòn pwa, ak epesè nan zam la: yon fwon nan twasan milimèt nan yon ang, ak bò de san milimèt, tou ak pant.
  Nicoletta rale bò kote l. Epitou pye atè, se konsa tout ti fi yo soti nan batayon an te tounen soti nan bòt, imite kòmandan yo. Plant pousyè li file pandan l ap rale sou kat pat. Cheve jòn Nicoletta dezòd ak long... Yon ti kras friz. Ti fi a li menm se mens, mens, piti nan wo. Li ka menm fè erè pou yon ti fi, ak zepòl etwat ak yon tèt w pèdi gwo.
  Men, Nicoletta te deja fè eksperyans anpil. Li te rive vizite tou de kaptivite fachis, li te siviv tòti mechan, ak min, ki soti nan kote, pa kèk mirak enkonpreyansib, li jere yo sove. Men, gade figi l timoun, ki sansib, ou pa janm ka di ke yo te bat li ak baton kawotchou sou talon l ', yon kouran te pase nan kò l'.
  Nicoletta tire ... Yon sòlda nan Twazyèm Reich la, nan ka sa a yon Arab, tonbe mouri, mizo li leve sab ak debri.
  Vladlena glise yon pakèt grenad anba yon pil fatra. Koulye a, yon katrevendis tòn Tiger-4 pral rale isit la ak kònen li. Je ble ti fi a klere tankou safi sou figi l ', swar nan solèy ak pousyè tè.
  Eksperyans sijere ke yon tank ki byen pwoteje pral kounye a chanje pozisyon. "Tiger"-4 gen 170 mm zam bò, e menm nan yon ang. Trant-kat pa ka penetre li, sèlman lou IS-7 oswa yon bagay konsa gen yon chans. Men, cheni yo se objektif la. Bagay pwensipal lan se anpeche machin nan mobilite ...
  Svetlana blond la tire yon pete nan yon mitray... Yon sòlda, pèsonn pa konnen ki nasyonalite tonbe. Alman yo, èd pa pi fò nan emisfè lès la, cheri san Aryan epi voye twoup kolonyal yo nan batay: Arab, Afriken, Endyen, divès Azyatik, ak Ewopeyen yo. Gen nimewo a nan Polonè ogmante tou - ki moun ki abitye soti nan bèso a rayi Bolchevik Larisi. Nasyonalis Ukrainian, ak Don kozak, ak Chechens, ak tout Khaganate a Caucasian ap goumen isit la. Rommel leve tout yon entènasyonal.
  Anpil ènmi...
  Barefooted Svetlana adrwatman eskive dife a machin-zam. Bal la prèske fann, nwasi nan pousyè, yon wonn, talon ti fi. Bèl kòmandan an menm te santi yon pikotman nan jan yon kado gwo kalib t ap vole. Ti fi a kwaze tèt li, li di:
  Menm yon bal pa p anpeche nou!
  Nicoletta tire tounen... Yon lòt ti fi Angelica - trè wouj-chveu, pi wo a wotè mwayèn, ak miskilè, malgre rasyon yo mèg. Epitou yon ti fi trè bèl, ak ranch abondan, yon ren rantre-up, zepòl pa fanm laj, ak tete wo.
  Angelica ap goumen nan jis bout pantalon li yo, tunik la chire an ti moso, ak Tonben nan pousyè tè, ak nouvo inifòm yo pa delivre atravè Volga la. Bondye padon transfere plis minisyon, ak yon gout nan manje, pou twoup Sovyetik yo fin itilize.
  Donk Angelica preske toutouni, janm li grate sitou jenou li. Yon moso shrapnel frape sèl pye dwat la, li fè mal, li difisil pou mache.
  Cheveu wouj, pousyè, prèske toutouni Angelica tòde bèl figi li, men an menm tan an di. Ti fi a ap tire, li di:
  - Senyè a, Moskou ak Stalin pi wo pase nou!
  Apre sa, li koupe atak Nazi yo, tèt li apèn gen tan pou l tounen.
  Kraze yo ak lari etwat yo fè li difisil pou tank tèribl Alman yo vire toutotou. Isit la, prèske desan tòn "Mammoths" -3 pa ka pase ditou ...
  Kòm Svetlana te espere, "Royal Lyon" te kondwi yon ti kras, li antere tèt li nan yon pil fatra. Te gen yon eksplozyon. Cheni a pete, yon koup de woulèt domaje vole ale.
  Tank blese a te kanpe epi yon kokiy te vole soti nan barik li...
  Yon kote gronde nan distans la, kite kraze yo. Terminator blond Svetlana sifle tankou yon koulèv:
  - Se kalkil mwen! Ouvè yon kont...
  Ti fi-kapitèn nan ankò fòse yo rale ale. Alman yo ak satelit yo pa ka sèvi ak siperyorite teknik yo nan debri yo. Atravè fòt Hitler fè tèt di, ord Twazyèm Reich la te anbourbe nan batay pozisyon nan yon vil ki pi gwo ak byen fòtifye.
  Nicoletta voye yon grenad. Fòse yo fè tètchaj sou Alman oswa Arab ki te tonbe, vire sou yo. Youn nan militan Nazi yo dechire men l ', li pann sou li, yon mont angle ak yon konpa.
  Nicoletta di ak yon souri:
  - Sa bousòl la montre w - wout lanfè a!
  Apre sa, yon bèl ti fi souke yon moso nan seramik adhérant nan talon pousyè li.
  Angelica pousye tou, ak tete li fèm, plen. Pwent tete yo prèske nwa soti nan pousyè tè ak grate. Epi eseye lave. Ankò ou gen pou fouye lè mitrayèt Alman yo ap griji. Ak rale nan yon fason plastunski.
  Batayon tifi kenbe pozisyon yo, byenke gen bonbadman. Apre sa, yo chire kokiy lou, ak bonm tonbe soti nan syèl la ... Men, pa gen anyen ki pral kraze kouraj nan eroin Sovyetik.
  Isit la Svetlana wè ki jan "Panther" -3 rale. Oke, tank sa a pa tèlman pè ankò.
  Ou ka kout pyen li nan bò a. Ti fi a estènye, krache pousyè ki te monte nan bouch elegant li. Li te pran yon grenad nan men l, ki te peze yon pake eksplozyon. Ou gen fofile moute inapèsi. Men, gen anpil lafimen alantou.
  Angelica te kòmanse ranpe, repoze sou drenaj la ak zòtèy li ak koud li. Li te tankou yon chat k ap swiv yon sourit. Ti fi a te sonje lagè a soti nan ete terib sa a nan karannyèm ane a, lè Wehrmacht la trèt anvayi vast yo nan Sovyetik la. Èske ni fi a, prèske ti fi a pè? Okòmansman wi, men answit ou abitye. Epi ou deja wè eklat yo konstan nan kokiy kòm yon bri òdinè.
  Epi, koulye a li te eksploze trè pre. Ti fi a te bat sou vant li. Fragman kouri soti anwo tankou yon bann myèl sovaj. Angelica chichote ak bouch bouche:
  - Nan non jistis, Seyè!
  Ti fi a akselere rale li epi kounye a, ak yon kòmanse kouri, li voye yon grenad ak yon pake eksplozif tache. Prezan an vole nan yon arc. Yon eksplozyon tande, blende bò ki pi mens nan Panther a prete tèt li. Tank Alman an kòmanse boule, twous konba a eklate.
  Svetlana chichote ak yon souri:
  Mèsi Seyè Jezi! Mwen kwè nan ou sèlman! Mwen priye ou poukont ou!
  Kraze pantè a. Chire, yon kòf long antere l 'nan debri. Blende frontal la, detache ak zam bò a, sanble ak yon skoup.
  Svetlana, ki gen je, sou yon figi mawon soti nan pousyè ak boule solèy, klere ak flè mayi, di:
  - Plis pye bwadchenn lènmi an genyen, se plis defans nou an fò!
  Angelica se trè sexy, nan kilòt nwa li, ak toutouni, pousyè, kò fò. Ti fi a trè entelijan. Li ka voye ti moso vè ak zòtèy li yo fè.
  Koulye a, li jete yon objè byen file ak janm grasyeuz li kouvri ak pousyè tè. Ak kole, dwat nan gòj la nan yon fachis. Bèl Angelica di:
  - E mwen se yon senbòl sèks, ak yon senbòl lanmò!
  Ti fi a, apre sa li rale ankò, tire. Led dife ak Svetlana.
  Kapitèn bote a, Vladlena, li te koupe fachis la, pepi:
  - Lavi se yon chèn, ak ti bagay ki ladan l yo se lyen yo ...
  Nicoletta tire, fann tèt Fritz la louvri, epi li te ajoute:
  - Li enposib pou pa bay lyen enpòtans!
  Svetlana, yon lòt fwa ankò tire avèk presizyon, grawouye:
  - Men, ou pa ka ale nan sik sou vetiy ...
  Nicoletta te tire avèk presizyon e li te ajoute:
  Sinon, chèn lan pral anvlope ou!
  Yon lòt ti fi Olimpiada, tou trè bèl, ansanm ak pyonye Vladislav la prepare yon min sou yon fil. De nan yo pouse l... Bouk trètr la rale nan cheni "Tiger"-2 la. Ak ki jan machin sa a long barik Alman pral eksploze.
  Ti gason an bèl cheve Slavka di:
  - Larisi nou an, ou gen yon bokit!
  Apre sa, li apèn te gen tan sote tounen, flache, ak nwa, talon pye desann, soti nan do kay la tonbe.
  Olympias te karese kou ti gason an epi li di:
  - Ou trè entelijan!
  Pyonye a te ale nan devan an epi li te rantre nan batayon fanm yo. Ti gason an trè kreyatif tou. Pa egzanp, li te fè avyon pou tire avyon atak fachis. Lè Focke-Wulfs yo, oswa TA-152 yo, leve, yo tande yon gwonde ekstrèmman soud.
  Alman yo frape ak akonpayman yon senfoni Wagner. Tankou yon melodi majestic.
  Olympias di ak anmèd:
  - Yo toujou ap eseye fè nou pè!
  Ti gason pyonye a te chante ak patos:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Lanmò p ap mennen nou anba syèl la zetwal!
  Paske Larisi sen pral goumen di,
  Mwen chaje mitrayaj la vanyan sòlda!
  Olympias, yon ti fi wo, miskilè, ak ranch lajè ak zepòl, se yon fanm peyizan tipik. Rad yo te chire pandan batay la nan ranyon, janm fò yo fè, cheve yo trikote nan de galon ak lou pousye.
  Vladislav se sèlman onz ane fin vye granmoun, malnouri, grate ak sal ti gason, nan anyen men bout pantalon. Cheve natirèlman blan ti gason an te vin gri, epi kòt yo parèt nan po mens, bronze ak sal. Janm fò anpil frape desann, ak nan boule, ematom, ak ti anpoul. Se vre, sò a anpeche timoun nan blese grav.
  Kont background li, Olympics yo sanble gwo ak gra, byenke ti fi a se pa grès nan tout, men ak fò, vyann ki antrene sou zo yo. Anplis, grangou a pa t 'sanble afekte figi pòtab ak gwo li ditou.
  Ti fi a tire soti nan yon lou fizi anti-tank. Machin Alman yo pa ka pèse nan fwon an, men gen yon chans nan tren yo.
  Ak gwo "Royal Lion", li te resevwa yon gwo eksplozif nan cha a, te kòmanse soufle lafimen tankou yon gwo fimè.
  Slavka chante ak malis:
  - Stinky Fritz san reflechi, limen yon sigarèt nan papòt la! Natirèlman, li te antre nan gwo pwoblèm!
  Olympias, flickering ak miskilè, ti towo bèf ate, bat nan yon dans tap ak janm fè, bèl. Ti fi a chante:
  - Sentespri figi Ris flick soti nan icon la ... Bondye padon ou tranpe omwen yon mil Fritz! Men, si yon moun buz plis pase fachis, pèsonn, kwè m ', pa pral kondane ou pou sa!
  Apre sa, li rechaje fizi anti-tank la epi li tire ankò. Transpò Alman an soufle lafimen ankò.
  Batayon ti fi a te fè gwo domaj sou Fritz la. Men, li te soufri tou pèt. Isit la yon ti fi te chire an mwatye, ak figi l 'te vin tèlman pal, malgre pousyè tè a.
  Pifò nan Stalingrad te deja kaptire pa Nazi yo, men sa ki rete nan vil la pa vle bay nan ak rann tèt.
  Svetlana, pandan se tan, ap eseye kraze nan "Tiger la". Yon machin pwisan Alman, te resevwa yon grenad nan bò a, men li pa t mouri. Vire pou tire yon kanon. Ti fi a gen twou nan tè a, ak debri, se konsa yo pa dwe kraze pa vag eksplozyon an lage pa prezan an.
  Svetlana chuchote dousman:
  - Manmi, papa, mwen dezole!
  Nicoletta te voye yon grenad sou Tiger-3, ki te eksploze sou fwon li. Ti fi a sifle:
  - Konsènan lefèt ke limyè a ansèyman nan sezon fredi a nan sezon prentan an ... Mwen repete san okenn eksepsyon ke Hitler se yon bastard move maladi!
  Angelica, te kraze vizyon Nazi yo, epi li te vide dlo sou yo ak yon pete, li di:
  - Nan sèkèy la, mwen wè Fuhrer la kounye a! Epi li choute pòv la dwat nan je!
  Ti fi a wouj-chveu aktyèlman voye yon grenad nan tank la ak dwèt li. Li frape barik la ... Yon eksplozyon swiv ak mizo "Tiger la" te dechire.
  Alman lach la pran li epi li fè bak.
  Svetlana soufle nan twou nen li:
  - Pa nou, ou p'ap sede!
  Nicoletta koupe yon mèsenè Hitlerite ak yon bal epi li chante:
  - Epi mechan an pa blag! Men ak pye, li trese kòd Ris yo! Li plonje dan li nan kè a menm... Li bwè patri a jouk anba!
  Svetlana, ri, jape:
  - Führer a rele byen fò, dlo nan je tèt li!
  Nicoletta te tire, li te ajoute:
  - Ebyen soufle lanmò, riri!
  Yon "Shtumrtiger" menm pi danjere parèt. Li detwi tout bilding ak bunkers. Anplis, li pa apwoche pozisyon twoup Sovyetik yo. Se machin nan kenbe anba kouvèti pa mitray machin Alman.
  Svetlana wè ke jwenn tou pre pozisyon yo nan Fritz la se ireyèl. Men, nan syèl la, modifikasyon nan avyon Focke-Wulf. Youn nan machin sa yo vole pi pre pozisyon Sovyetik yo. Ti fi yo louvri dife sou li.
  Angelica voye yon grenad, li di:
  - Nan lanmò gwo twou san fon - pa gen padon!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire soti nan mitrayèt la. Woule tounen byen vit. Yon relativman nouvo tank Alman "Panther" -2 ak yon ti tourèl ak yon silwèt pi ba byen vit kondwi moute.
  Plizyè ti fi voye grenad sou machin Alman an. Li, li te resevwa kado yo, jele epi li pa kapab vire.
  Angelica sifle, sifle:
  - Sa a se yon nouvo atak! Nou pral chire bouch li!
  Panther-4 a gronnye ak tire zam ki pi pwisan li yo.
  Kolòn nan dife fann lè a, epi imedyatman chofe ak elektwolize atmosfè a.
  Angelica ri, kokiy yo vole pase ti fi a mwatye toutouni. Wouj san wont la souke ranch li epi li di:
  - Apre sa, Newton te bat lènmi yo, jete jouk bèf la soti nan fòtèy la! Fritz li dekrete lwa Newton li a!
  Stalingrad te tout anglouti nan konflagrasyon, lè lang nan dife te sanble niche syèl la ak krake etensèl koulè wouj violèt, zoranj ak wouj! Epi chak etensèl se tankou yon fantom k ap chape soti nan yon chato infernal.
  Svetlana, te frape yon avyon de gè Alman, te klere je ble li, te chante:
  - Kisa wap plenyen move vye fanm? Kwè mwen, jis yon lopital sikyatrik ap kriye pou ou!
  Nicoletta te chante nan yon chante, tire sou Nazi yo:
  - Ala bon pou w kouche sou zèb la epi frape Fritz nan tèt! Fè aranjman pou yon kataplasman pou Fuhrer la, epi voye bal nan yon mitrayèt!
  Ti fi a te ri anpil e li te woule soti nan vant li pou ale nan do l. Mwen te fè yon bisiklèt ak janm. Yon grenad vole. Vole Focke-Wulf-490 la, li te resevwa shrapnel anba vant la, byen vit monte pi wo. Li ka wè ke fragman byen file blese l '. Bèt fachis la pran dife, e li te kòmanse pèdi moso nan zèl kase.
  Svetlana, wè ki jan Fokke t ap pèdi altitid, grawouye:
  - Sa se yon semafò! Yon rach pandye sou tablo!
  Avyon Alman an te eksploze, gaye debri nan tout kwen byen lwen nan syèl la. Ak ki kote as fachis la ale. Fè dènye vire mwen. Bouro a ale nan sann, pa pilòt la!
  Nicoletta estènye, gaye pousyè a epi li di:
  - Pou ou pa dwe? Se pa yon kesyon!
  Angelica voye yon lòt vè ak pye l ankò, telman frape zye a, li soti sou Fritz, nan dèyè tèt la:
  - Mwen se yon armada tank! Epi ou bezwen trete!
  Alman yo ak satelit yo te eseye avanse, voye grenad devan yo. Taktik sa yo kont ti fi pa t travay. Isit la Slavka deplwaye yon katapult, ak ki jan li frape lènmi an nan repons.
  Ti gason pyonye a bele:
  - Santa Claus ap chire bouch Hitler!
  Chaj la nan katapult la, pèse nan foul moun yo nan Nazi, te fè yo gaye, epi an menm tan an woule nan lè a. Fritz tonbe, li kase sou dekonb mi yo.
  Tank "Tiger" -3, li te pèdi balans, fè kolizyon ak "Royal Lion". Oh, Leva, ki kote non formidab ou a?
  Svetlana te souri epi li reponn:
  - Oke, byen fè Slavka!
  Ti gason an gwonde agresif.
  - Pioneer toujou pare!
  Ti fi a souke pye l pou l reponn.
  Ti fi-kapitèn lan te kòmanse kloure ankò. Epi Olimpiada chatouye pye etwat Slavka, ala li di! Se pa etonan ti gason an pa pè kouri nan dife yo.
  Nicoletta nan yon chante, te di:
  - Jenès se bon - vyeyès se move!
  Angelica, roux kè kontan sa a, te dakò:
  Pa gen anyen ki pi mal pase vyeyès! Sa a se tout bon eta ki pi degoutan nan tout posib!
  Ak ti fi a fè yon so ak yon koudeta. Li imajine pou yon moman degoutan granmè. Non, pa konpare, yon vye fanm ak yon fi. Ak ki bote, nan kò mens.
  Angelica pran li epi li chante:
  - Koule apre ane, ane nan yon karavàn,
  Yon granmoun fanm fwote henna nan yon mòtye...
  Ak sa ki sou figi mens mwen an,
  Mwen pa konprann ki jan jèn yo ale!
  Svetlana te klere je l, li te frape Alman an ak yon frape nan lenn epi li te di:
  - Non! Toujou, nan lagè gen tankou yon cham - yo rete pou tout tan jèn! Toujou bwè!
  Olympias mete yon nouvo chaj nan katapult la. Sa a se yon bagay tankou yon bon mòtye. Ti fi a sifle:
  - Pa pase, men pase!
  Seryozhka melanje pye mens men ajil li epi li jape:
  - Fritz figi!
  Epi yon grenad, ansanm ak yon pake eksplozyon, vole ak tout fòs li nan pozisyon Nazi yo, menm si sou kòmand Rommel.
  Wi, Kaliningrad pa te ba yo. Depi yon mwa, depi nan fen mwa Jen an, atak la ap kontinye, men vil la pa te kapab pran tout bagay. Sou lòt sektè nan devan an, Nazi yo reyalize siksè, men se pa sou yon sèl sa a.
  Svetlana tire pistolè li epi li gronde:
  - Tout bagay enposib, li rive posib... Pa gen okenn nesesite fè linivè a trè konplike!
  Epi frape tank gaz yon motosiklèt. Machin nan te eksploze, ak toubiyon dife te eklere peyizaj lafimen. Epi Alman an te chire pa yon grif dife.
  Ti fi-kapitèn Vladlena a rele byen fò:
  - Mwen renmen touye sa ki mal! Ak sa a se pi gwo bon an!
  Nicoletta bat Alman yo ak yon pete epi sifle:
  - Ann jwe porcupine!
  Angelica ouvri dife, pi byen. Kèk nwa te rete kouche sou debri ki kouvri ak frenn:
  - Touye lènmi an! - Ti fi a chichote.
  Nicoletta te chante:
  - Èske w gen pentire Hitler ak lipstick, Mainstein ak hairspray, mwen pral trennen ou nan kaptivite nan Princess la, chen fidèl la pral ronge ou!
  Svetlana, tire, sifle:
  - Vini nan aswè, Adolf, pann tèt ou... Sispann twonpe tèt ou! Vini non nan aswè a, vole tankou yon gyrfalcon - bat Nazi yo difisil!
  Nicoletta te di ak yon kòlè, li frape kas la nan tèt stormtrooper la:
  - Nou kapab! Epi nou pral!
  Ti fi ki soti nan batayon "Lenin" te sispann avansman twoup etranje yo. Fritz te avanse, literalman jete kadav nan lespas. Tank la "Royal Lion", ak ki espwa yo te estime, pa t 'ede tou. Isit la se yon modifikasyon nan machin nan ak yon zam 150 mm.
  Angelica frape yon wòch kole nan pwent tete li toutouni. Ti fi a gen tete sa yo bèl ak plen. Ti fi a voye yon grenad ak pye l. Janm lan pi fò pase bra a, epi jete a ale pi lwen.
  Lion wa a te resevwa yon rupture nan cheni a epi li sispann. Piki nan bouch pwisan li. Rumble ak tonbe.
  Angelica krache di:
  - Vanyan sòlda Ris la pa plenn nan doulè!
  Epi ti fi a tire ankò. Epi li fè li trè byen. Fachis la apiye soti nan gwo kay won an tonbe tounen.
  Yon ti fi wouj, prèske toutouni di:
  - Pou gremesi lènmi an kwè ke li jere kraze Larisi yo! Ki moun ki oze, li atake nan batay, nou pral fòseman bat lènmi yo!
  Apre sa, Angelica woule misk yo nan laprès la, ki li te trè Relief.
  Oh, ala tifi yo bèl! Mwen pa vle okenn nan yo mouri.
  Stalenida kouri... Yon bèl fi, ak cheve blan an gonfle. Li yon jan kanmenm jere yo frote yo ak kèk kalite posyon pou yo pa vin sal.
  Ti fi a bèl anpil, ak figi Venis, sèlman plis ton ak Relief. Rad sou li, sèlman yon soutyen ak kilòt. Tout lòt bagay te deja chire. Men, jan pye yo grasyeuz! Sa a se pa yon ti fi, men yon sele nan pèfeksyon, yon kouwòn nan bote.
  Li deplase nan yon fason espesyal, tankou yon ekirèy. Yon pye fè ak tranbleman, ak pinga'w, etonan rete pwòp. Stalenida tire, epi fachis la vin yon ilsè nan pwatrin li.
  Ti fi a di:
  - Lwayote a patri a se mo ki pi wo a!
  Angelica di ak yon ri:
  - Retire soutyen ou rete tankou mwen nan bout pantalon!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Sa a pa apwopriye!
  Angelica souke ranch li, tire byen, li chante:
  - Gen yon bagay manm Komsomol vin etranj! Mache ak pwatrin fè konsa se trè endesan!
  Steelenida ri epi li di:
  - Poukisa pote kè kontan nan Fritz la, gade nan bote nou an!
  Angelica reponn avèk desizyon:
  - Bote nou an mòtèl!
  Ti fi asye a ri epi tire sou TA-200 la. Machin Nazi a pran dife. Epi bèl blond lan rele:
  - Lanmò nan sa ki mal!
  Angelica ri.
  - Epi lavi a bon!
  Steelenida, wè ke Alman an t ap tonbe, gronde:
  - Sa a se valè ki pi wo a! Pa panse Nazi yo ke ou te genyen!
  Angelica chante:
  - Ap tann pou viktwa! Viktwa ap tann... Moun ki anvi kraze chenn yo! Ap tann pou viktwa! Ap tann pou viktwa! Nou pral kapab defèt Nazi yo!
  Yon bèl ti fi, ak tete toutouni li ap tranble. Bon ak yon tors fè nan chalè a, ki se entansifye pa dife a.
  Svetlana kounye a te sanble pi plis detèmine. Li tire sou Fritz la ak yon mitrayèt, epi li jape:
  - Mwen pral kastre w!
  Ak tout bon Nazi yo te resevwa kado ki ka touye moun ak sèkèy! Ak ti fi a te montre yo yon figi, ann bati zòtèy fè. Li sifle tankou yon vòlè rossinyol. Ak nan dwèt yo nan ekstremite ki pi ba yo.
  Kapitèn fi a se trè entelijan. Ak briyan. E pa mechan ditou. Li, tou, pafwa gen pitye pou sòlda yo nan lènmi an, ki ka gen timoun ki pral kriye pou zansèt mouri yo.
  Svetlana, sepandan, kondui panse sa yo lwen tèt li, kidonk ou vle kriye nan men yo. Men, se pa Ris yo ki te vin jwenn Alman yo vòlè ak touye. Non, sa yo se Alman yo ak yon pake antye agresif nan etranje ki soti nan tout mond lan te kraze nan vast yo Ris.
  Svetlana kwaze tèt li epi tire sou Fritz la, ki te eseye tou dousman pwoche bò kote pozisyon Ris Fritz la ... Je l 'ak sèvo, ki te frape soti nan yon bal, koule soti.
  Ti fi-kapitèn Vladlena a te souri epi li di:
  - Dwat je nan je, tèt nan tèt!
  Svetlana byen tire epi frape yon motosiklèt ak yon sidecar. Machin nan te kòmanse chire, ak mitrayil la vole, woule plizyè fwa. Lè sa a, mizo li te plonje nan debri yo.
  Ti fi a fwote smèl li fè ki gen pousyè sou dekonb yo. Epi li vize ankò. Kè kontan, figi jèn li souri olye souri. Ti fi a chante:
  - Non, nou te di fachis yo, pèp nou an pap tolere ke pen santi bon Ris yo rele mo ford la!
  Nicoletta te tire yon piki trè egzat, ki te mete Focke-Wulf nan dife, epi li chirpe:
  Pou yon kannay, nan kou, chwa a klè,
  Pou dola, li pare pou trayi Larisi...
  Men nonm Ris la tèlman bèl
  Ke li pare pou bay lavi li pou Peyi a!
  Ti fi a, te fè yon tombon epi montre Nazi yo fig frans lan, li woule, ak bal yo pa t 'manyen bote a.
  Angelica te parèt, bèlte sa a, prèske toutouni, ak sal tankou yon dyab, voye yon grenad alafwa ak de pye. Epi li tcheke:
  - Sa mwen genyen se ... Fritz nan yon bò byen file!
  Olympias korije Angelica:
  - Sharp, nan bò a, epi yo pa nan bò a byen file!
  Ti fi a ri ak souke tete melon li yo, epi li te lanse yon grenad lè l sèvi avèk yon grenad ak yon pake eksplozyon. "Tiger" -3 la te frape nan mizo a, ak travay kwochi sa a nan atizay eskive.
  Apre sa, bèt Nazi a fè bak. Li te kòmanse rale tankou yon tòti pran nan dife.
  Svetlana t'ap chante, li t'ap fè yon clinye ak kè kontan:
  - Epi "Tiger" la ap fè bak, epi Alman yo kache!
  Batayon jenn fi a manevwe anba atak, atak lè ak zam lou. Isit la bonm avyon yo frape, kase, apik wouj-cho leve nan syèl la. Epi wòch yo te boule. Erezman, pa youn nan ti fi yo te mouri, men gason te ale nan pwochen mond lan - ki pa tèlman regrèt! Ak nanm vole - kèk nan syèl la, ak lòt nan lanfè! Kote dyab ak fouchèt deja ap tann moun ki pat kwè nan Jezi.
  Angelica se pi sexy nan vanyan sòlda yo nan yon raj: byen, èske Nazi yo nan "Sturmtiger" yo reyèlman tire nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo epi touye vanyan sòlda wouj yo?
  Apre sa, ti fi a te pwan yon grenad ak pye l 'yo epi li vire nan kaskad nan somersaults. Ak k ap vire pi vit ak pi vit. Apre sa, ak tout fòs li, li jete kado lanmò a nan gwo mizo Stormtiger la. Toutouni, janm bronze nan bote a klere, ak grenad la vole nan mizo lajè a. Ak machin nan pwisan premye toufe, ak Lè sa a, kouri. De "Royal Tiger" ki te kanpe sou kote "Sturmtiger" yo te voye jete e yo gaye nan diferan direksyon. Woulo yo te chire nan men yo, epi yo tonbe atè, vole tankou yon kolye larenn lan kase.
  Vag eksplozyon an jete Angelica, epi ti fi a vole tèt anba. Apre sa, li te vire sou, balanse ak jete. Men, bote a kanmenm ateri, debri byen file, ak wòch kraze fouye nan plant li fè. Ti fi a te nan doulè, e menm nan pye calloused la, pwent an pèse.
  Men Angelica te jwenn fòs poul leve kanpe epi rele:
  - Ou fachis yo pral nan sann yo!
  Svetlana ak lòt ti fi yo te voye jete pa yon vag eksplozif, e menm yon ti kras kraze. Men, pa gen yonn nan bèl vanyan sòlda yo te mouri. Ti fi yo te rankontre ak siklòn ak dife byen vize. Siprime Nazi yo ki te vole soti ak lòt ensèk agresif sènen Sovyetik la.
  Nicoletta te chante ak anpil antouzyasm:
  - E lè twonpèt Granmèt la mennen nou nan batay, nou pral zanmi Komsomol la! Epi, dapre volonte Jewova, m ap nan apèl nan syèl la!
  Angelica, ki te souke pousyè ki te nan plant san li, li chante:
  - Lenin, pati, Komsomol! N ap voye Fuhrer nan yon kay moun fou!
  Ti fi yo te kòmanse ri yon fason asudyan, ak Vladislav te di ak alam ak anmèd:
  - Ak katapult mwen an, pa tèlman egzat - tankou janm sa yo fè ak fò nan Angelica!
  Olympias, t ap jwe ak misk bra l, te di:
  - Sa se OK! Ou toujou ap reflechi. Yon bagay ki pi fre!
  . CHAPIT #4
  Kounye a, Alman yo kòmanse atak yo sou Tula. Te sanble gen yon ti jan rete, men li te ekstrèmman difisil pou pase dènye a. Menm itilizasyon masiv "Sturmtigers" pa t 'ede. Malgre ke destriksyon nan bonm avyon te lakòz menmen. Yon lòt mwayen se te bonm napalm.
  Batayon ti fi yo te eklèsi, men bèl yo toujou goumen. Nan dat 20 oktòb 1946, li fè nèj, epi bèl yo te tout pye atè. Yo kite tras grasyeuz sou kabann lan blan ak wonn, talon pye yo pa friz!
  Ti fi bèl, woule yon ti kras nan nèj la epi yo vin pi pwòp. Olympias yo for, apre yo te fin kaptire jenn pyonye Vladislav, pa t 'jwenn yon plas pou tèt li. Toujou pèdi tankou yon ti gason entelijan ak bèl. Ak sa ki te tann li nan kaptivite fachis? Premye tòti, epi apre pèn lanmò!
  Ti gason an te vreman pre yo te tire, men li te fini nan min yo. Travay sèz èdtan pa jou, ak rasyon mèg, fwèt siveyan an t ap tann timoun nan Slavka.
  Plis jisteman, ti gason an se deja yon karyè, epi li travay di la tankou yon bourik. Men, li pi cho anba tè pase sou sifas la. Ak vanyan sòlda yo, yo nan lòd yo pa friz, yo fòse yo sote ak kouri. Ak ti fi yo goumen. Isit la se tank la vanyan sòlda "Royal Lion" nan yon modifikasyon plis atak. Li gen yon zam 150 mm, pi efikas ak pratik pou batay nan vil la. Fritz la renmen tank sa a paske li byen pwoteje soti nan tout kote.
  "Sourit" -3 ranpe yon ti kras dèyè. Machin Alman an, anba desan tòn, te tou ame ak yon kanon 150-milimèt ak yon kout-tire swasanndisenk. Se konsa, pi plis pratik. Nimewo a nan mitray te ogmante a kat, e menm jan anvan, li fasil pa jwenn tou pre tank la.
  Svetlana, Nicoletta ak Angelica eseye gouge mastodon an ansanm. Ak anpil atansyon chwazi l '.
  Svetlana te chante ak antouzyasm:
  - Ki jan nou te viv, goumen, epi yo pa pè lanmò ... Se konsa, depi kounye a, ou menm ak mwen pral viv! Ak nan wotè zetwal yo, ak silans mòn, nan lagè naval ak dife kòlè! Ak nan kòlè, ak nan dife an kòlè!
  Maus-4 se te dènye modifikasyon an, ak otan ke sis mitray, de coaxial ak barik, ak kat file sou gon.
  Nicoletta, ki t'ap trennen sou nèj la, li sifle:
  - Nou pap janm abandone! Apre tou, Jezi Bondye ki anwo nan syèl la avèk nou!
  Ti fi a, li te vin pi pre, jete yon pake eksplozif sou cheni Mouse-4 la. Li gronde, anba plak pwotèj la, ak pist la pete.
  Ti fi sapat yo rele ak plezi:
  - Jwenn yon fachis!
  Ak fè, pinga'w yon ti kras pousyè te klere.
  Angelica pran yon balanse epi li voye yon grenad frag sou Fritz la. Yon vag eksplozif te lanse fachis la, ansanm ak li tèt de konbatan nwa ki soti nan twoup kolonyal yo te rache.
  Bote wouj la sifle:
  - Pou Peyi a ak Stalin!
  Svetlana jete pake eksplozif la ankò... Fwa sa a pa tèlman siksè, li frape zam la ak eksploze sou sifas la nan koki an asye.
  Ti fi a anmède di:
  - Oh, mwen baw!
  Ak rale pou yon nouvo pòsyon nan eksplozif endijèn. Talon wonn li yo, wouj soti nan frèt la, flickered. Prèske toutouni ti fi, rale nan nèj la, yon ti kras alèz. Men, pran pasyans. Anplis, lè bonbadman pran plas nan chalè twòp, nèj la fonn.
  Svetlana menm chante:
  - Mwen konnen, frèt la pral byento disparèt,
  Ravin lan kouri byen fò...
  Epi yo deja kouri nan flak dlo yo -
  Ti fi pye atè!
  Ti fi a tire, epi Arab ki soti nan twoup kolonyal yo tonbe. Tantativ ènmi pou aji an ti gwoup mennen nan pèt grav.
  Kout kanon "Maus"-4 dife fwagmantasyon ankò. Koki pete yon kote nan lafimen an. Ak anpil repo...
  Alman yo te prèske kaptire Tula ... Gen anpil ti kite. Men, se jisteman sa ki anpeche Wehrmacht la itilize gwo bonm ak zam lou. Fritz la kite etranje ale pi devan, ki pa regrèt.
  Nicoletta te tire fizi li. Mèsenè fachis la tonbe e li woule sou wòch kraze yo.
  Ti fi a fwote tete li ak pwent tete wouj. Yo konplètman abiye vanyan sòlda yo - yo sote nan bout pantalon yo. Men, nan lòt men an, prèske pa gen okenn frape sou yo. Aparamman nidite, yon jan kanmenm espesyalman pwoteje bèl yo. Depi yo kapab siviv nan yon lanfè konsa!
  Angelica souke melanj lanèj ak labou ak dife ankò. Li frape yon sòlda nwa dwat nan je a. Move chen, pa di anyen.
  Twa ti fi yo ap apwoche Maus-4 ankò. Li difisil pou penetre yon machin ki gen tankou zam epè soti nan tout kote. Men, vanyan sòlda yo plen ak optimis. Si ou pa ka kraze nan koki a tèt li, Lè sa a, poukisa pa detache barik la.
  Angelica, ki tap choute ti boul sal ak pye l, li chante:
  - Verite nou, verite nou ... Tankou reyon solèy la! Demen nou an pral klere, rivyè ap koule soti nan mòn yo!
  Gèrye yo te ame depi lontan ak MP-64 yo te kaptire. Sa yo fizi atak gen yon ranje long. Bote konfyans dife. Nwa yo tonbe ankò. Yo tire sous san wouj.
  Nicoletta, ki te tire, ak yon fizi ak yon mitray ki te kaptire sou zepòl li, te chante:
  - Arenyen nan trètr te file pike li,
  Apre sa, li bwè sakre, san Ris soti nan Larisi!
  Tout bagay piti ak piti pou advèsè li, li pral touye,
  Ki moun ki renmen Larisi!
  Lanmou pou Larisi!
  Ti fi a voye yon bal nan divès "gad" ki te monte nan fant yo. Bote a te souri, figi l ', byenke emacye, kenbe cham li yo ak cham.
  An jeneral, tout tifi nan batayon yo bèl. Isit la, pou egzanp, Tatar Serafim yo. Papa l 'se Tatar, men manman l' se soti nan Byelorisi, ak nan cheve Serafima li eritye koulè a nan ble mi. Epitou yon bèl ti fi, pye atè, ak prèske toutouni. Apre sa, li tire soti nan yon mitray ki te kaptire, nan pete kout. Ak fachis ki soti nan lòt twoup rale sou li.
  Serafima tire byen avèk presizyon. Bò kote l te kouche Nicoletta ki gen cheve an lò. Tou de fi tire epi chante.
  - Matènèl! Nicoletta te kòmanse...
  - Ak lame a! - Kontinye, tire Serafim.
  Nicoletta tweeted:
  - Sa a...
  Seraphim te mennen dife a ak frape koulè a, te rapòte:
  - De poto!
  Nicoletta ri ak pepi:
  - Sou...
  Serafim te tire epi li te ajoute:
  - Ki...
  Nicoletta, li koupe senk, kontinye:
  - Kenbe la!
  Serafin, tire, salye:
  - Planèt!
  Nicoletta, tire, pepi:
  - Tete...
  Serafim, tire, ronron:
  - Pwoteje...
  Nicoletta kraze tèt fachis la epi li di:
  - Nou ou....
  Serafim koupe Nazi yo ak bal, sifle:
  - Peyi a!
  Nicoletta, ki te voye bal byen vize, pepi:
  - Tout moun....
  Seraphim, te tire pi plis ak plis presizyon, te ajoute:
  - Moun!
  Mirabela, li jete cheve lò ak sal li nan fwon li, li chante:
  - Rat...
  Serafim bal, epi voye kout bal, bay soti:
  - Ou...
  Nicoletta, frape fachis la nan gòj la, kontinye:
  - Cho!
  Tatar blond la, voye piki, kontinye:
  - Nwaj...
  Nicoletta, ki te tire avèk presizyon, te ajoute:
  - Cool!
  Serafim, souri, pepi:
  - Ebyen e...
  Nicoletta te tire avèk presizyon e li gronde:
  - Solèy la!
  Serafim yo, ki te bat pete, sifle:
  - Zoy!
  Nicoletta kontinye ak yon ri:
  - Otomatik...
  Serafim, tankou si yo te tire, jape:
  - Nather...
  Nicoletta te ajoute piki ki byen vize:
  - Zepòl...
  Seraphim te ajoute ak yon ri:
  - Sòlda!
  Nicoletta te chante avèk antouzyasm pandan li te tire:
  - Mwen pral fouye...
  Serafim, ki te dirije yon dife avyon de gè, te ajoute:
  - Grav...
  Nicoletta frape Afriken an epi li kontinye:
  - Advèsè!
  Ti fi yo pa gen minisyon. Epi li te fòse kouri byen vit pou kouvri. Pwovizyon atravè kanal la trè difisil. Konstan bonbadman ak bonbadman. Isit la vini yon konpayi nan ranfòsman soti nan lòt bò a.
  Sous espre ak fragman bouyi alantou bato yo. Stormtroopers gwonde nan syèl la. Isit la jè Focke-Wulfs yo vole nan. Epi yo lage bonm.
  Plizyè bato kraze. Sòlda Sovyetik yo ap nwaye ak mouri.
  Dife atiri lènmi an twò dans. Men, ti fi pye atè pa ka entimide pa sa a menm pou yon santim.
  Menm nan mitan lannwit, Fritz la kenbe tout bagay anba dife. Ak plonje-bombers yo chire. Ki gen ladan granpapa Yu-87. Malgre ke avyon jè te deja antre nan seri a.
  Isit la se lejand Sovyetik Yak-9 la. Li ap goumen ak yon Alman ME-609. Te dakò manyablite, kont vitès ak zam. Alman an ap eseye defèt machin Sovyetik la depi premye apèl la. Men li pa reyisi. Yak la, nan vire, fè efò yo ale nan ke a, men Nazi yo kite akòz gwo vitès.
  Yon Alman pi vit, ak zam pi fò, kont yon Ris ki pi manyab. Men, vòl rapid la ap kontinye. Fachis la sèvi ak sèt pwen tire kont sèt, epi li manyen machin Sovyetik la. Li pèdi vitès epi li kòmanse tonbe.
  Li emèt ti lafimen. Epi motè a limen...
  Ki sa ki lagè sa a! Li difisil pou opoze yon machin osi pwisan nan zam tankou ME-609 la, nan ki sèt pwen tire konpanse pou pwa depase ak manyablite pòv.
  Gwo vitès pèmèt fachis la ale nan yon plonje, ak fwon avyon de gè Alman an byen blende.
  Svetlana ankò ap eseye mine Maus la. Ti fi a riske lavi li. Li deja tout grate, rale toutouni nan fòtifikasyon yo. Tout bote nan rayures ak pisuga. Men, apre sa li voye yon grenad ak yon pake tache ak eksplozyon an. Li menm frape pa yon pete nan yon mitray. Grate zepòl bote a.
  Men, nan lòt men an, pake eksplozif la frape mizo a nan yon kanon 150-mm. Ak Alman an te deja resevwa gwo domaj. Avèk anpil difikilte, machin nan deplase soti nan plas li, ak rale tounen nan kote twoup li yo nan lòd yo niche blesi li yo.
  Focke-Wulfs ak plizyè TA-152 parèt nan syèl la. Yo kòmanse bonbadman pozisyon Sovyetik yo. Yon koup nan dènye HE-183, machin avyon atak yo, te parèt tou. Vòlt sa yo te rive nan yon vitès ki rive jiska uitsan kilomèt pa èdtan, e li te prèske enposib frape yo.
  Ti fi yo tire tounen sou Alman yo. Gen toujou yon chans yo branche lènmi an, malgre pwoteksyon an pwisan nan avyon atak soti nan dife tè.
  Svetlana ak Anzhelika te pran Luftfaust la. Zam sa a, ki fòme ak nèf ki konekte ven milimèt san rekouvweman.
  Ou ka tire tankou yon ti zam anti-avyon.
  Ak vanyan sòlda yo lonje dwèt sou lènmi an. Yo san pwoblèm peze kòmansman an ... Tou de bèl repoze pye atè yo sou debri yo, yo santi yo yon retounen lis.
  Focke-Wulf ak sis zam lè, kòmanse fimen - vant li chire louvri.
  Ti fi yo gwonde ak plezi:
  - Puck! Machin pou lave! Objektif!
  Lòt avyon Alman yo kòmanse fè wonn sou tèt tifi yo. Bèl flechèt nan pasaj anba tè yo, eskive wokèt Focke-Wulf.
  Svetlana te resevwa yon talon wonn ki graj ak yon twinkle. Ti fi a bougonnen:
  - O flanm dife infernal yo!
  Sèl ti fi a te kouvri ak ti anpoul ak gwo doulè. Mwen te vle pike yon bagay frèt.
  Ak sou sifas la, twou vid ki genyen yo kontinye. Nèj sifle soti nan flanm dife yo, kraze yo chire. Alman yo inonde pozisyon yo ak dife, men pa gen anpil sans nan sa a. Gèrye kache tankou sourit nan vizon. Kite yo fè tèt yo.
  Angelica di nan zòrèy Svetlana:
  - Mwen panse ke byento Nazi yo pral finalman kouri soti nan vapè. Yo gen anpil fòs, men nan Stalingrad yo pa gen okenn opòtinite pou yo vire toutotou!
  Ti fi blond la reponn ak fyète:
  Nou la tankou twasan Spartans! Nou reflete fòs siperyè lènmi an!
  Angelica wouj-wouj ri epi li fè yon clin d'oe sou ti fi patnè li a:
  - Epi ou p ap jwenn bò kote nou!
  Lè ti fi yo te rive nan sifas la, atak la te fini. Nouvo sòlda nwa yo te parèt. Yo te monte pi devan, epi ti fi yo te oblije louvri dife, fòse lènmi an fouye tè a ak nen yo.
  Yon fwa ankò, "Royal Lyons" ak "Tigers" -3 te antre nan batay. Alman yo te eseye peze lame Sovyetik la ak tank lou. Detanzantan kokiy tonbe. Plis vilnerab "Tiger la" te eseye pa kraze lwen fòmasyon li yo. Mòtye yo te gronde tou.
  Ti fi yo tire sou Alman yo ak mèsenè yo. Knock out opozan. Angelica ak Svetlana te tire an pè. Mizo lènmi yo te parèt epi yo te etabli. Lè sa a, yon nouvo kouch, avanse lènmi.
  Ti fi yo chante pandan batay la.
  Angelica te kòmanse tire:
  - Devan...
  Svetlana, tire, kontinye:
  - Pa ou...
  Angelica fè yon soupi epi li ajoute:
  - Rejyon...
  Svetlana, koupe twa, fèmen:
  - Lènmi...
  Angelica, kloure opozan yo, di:
  - Yo....
  Svetlana, li te demoli mwatye zo bwa tèt Arab la, kontinye:
  - Yo vle...
  Angelica, kraze lènmi an, kontinye:
  - Ou...
  Svetlana, tire, sifle nan kòlè:
  - Dechire...
  Angelica, te pèse zo bwa tèt Arab la, gronde:
  - Detwi...
  Svetlana, kontinye kloure, sifle:
  - Nòt...
  Angelica, kòmsi li te tire, sifle:
  - Pa pè...
  Svetlana, li te fè yon piki egzat, gwonde:
  - Lènmi...
  Angelica, tire tankou yon tirè pwofesyonèl, kontinye:
  - Shtykov...
  Svetlana, tire pi lwen, jape:
  - Kapab...
  Angelica, san sispann tire, sifle:
  - Fòs...
  Svetlana, tire kòlè, gwonde, korije zanmi li:
  - kouraj...
  Angelica, yon gwo ekstaz, li te tire nan tèt Afriken yo, jape:
  - Fòs...
  Svetlana, galope ak dife, sifle:
  - Ogmante...
  Angelica, souke boukl wouj li yo, li kontinye:
  - Ak advèsè ...
  Svetlana, li te frape Arab la nan vant la, bay:
  - Touswit...
  Angelica, tire ak tout kalib, jape:
  - Detwi...
  Ti fi yo pran yon souf. Apre yo fin tire yon ti kras plis, yo rele byen fò:
  - Nou se chevalye fizi tirè pwofesyonèl la, vwa asasina a ap sonnen!
  Vag nan pouse, twoup kolonyal yo bese yon ti jan. Nazi yo ankò te deplase tank yo pi devan. "Tigers" -4 te parèt ak mizo long yo, epi yo te tire kokiy sou tout sa yo te rive remake.
  "Tiger" -4 te gen fòm orijinal la nan gwo kay won an ak pant yo nan plak zam yo soti nan kote sa yo. Sa fè l 'yon ti kras plis obstiné. Fanm vanyan sòlda yo ankò te chwazi tren yo nan tank la kòm sib yo. Fachis la te dwe tankou yon koulèv nan yon chodyè.
  Svetlana jete yon pake eksplozif, kraze roulo devan "Tiger la" -2 ak chante:
  - Mwen te rankontre ou ak yon kado ... Natirèlman, mwen dekri yon kote nan sèkèy la!
  Angelica sifle, ak kè kontan voye yon gwo pake eksplozif sou fachis la:
  - Men, Pasaran!
  Ak soti nan eksplozyon an, mizo a long nan tank Alman an trese. Ak wa Tiger la te kòmanse vire tounen. Yon fwa ankò, fachis la te blese grav. Angelica te pran l, li jape, li voye yon ti moso vè ak zòtèy li:
  - Pou yo dwe ou nan yon sèkèy pye bwadchenn!
  Glass, vole, te ateri dwat nan gòj yon Endyen, ki soti nan mitan twoup kolonyal Alman yo.
  Svetlana te fè yon klin pou patnè li epi li chante:
  - Mwen pral tranpe tèt mwen nan barik sa a! Mwen pral tranpe tout moun!
  Angelica te tire yon pete ak mitrailleur li. Alman yo te anba atak ankò. Ti fi a sifle:
  - Nou ka fè tout bagay! Epi nou pral genyen!
  Svetlana tire fizi li epi li di:
  - Yon gwo viktwa ap tann! Se pou granpapa nou yo nan glwa!
  Angelica fè yon tombon epi li woule, li vire tankou yon pye bwa Nwèl. Ti fi a, fè yon klin, chante:
  - Mesye siksè, kote ou prale... Mesye siksè - Fachis yo ri...
  Tank Alman yo, ki pa sove kokiy, ogmante dife yo. Yo vide kado ki pete yo. Apre sa, yo apwoche pozisyon Sovyetik yo, ap eseye evite twou vid ki genyen.
  Svetlana, lè l sèvi avèk yon fil, jan Seryozhka nan prizonye te anseye yo, rale moute yon min ki lou. "Royal Lion" tou dousman rale moute nan pozisyon Sovyetik yo. Zam 150mm li yo te kontinye krache soti kokiy. Ti fi yo sifle epi fè yon klin.
  Svetlana chante:
  - Alman-piman, fachis-Nazi... Fen yon pasifis ap tann ou!
  Angelica di ak yon souri:
  - Pasifik... Se menm sòt pou w pale de pasifik lè w ap pale de Nazi!
  Svetlana frape nen Arab ki soti nan gad kolonyal la ak yon piki byen vize epi li di:
  - Epi yo enfim nan panse ... Ak nan zafè militè yo pa tèlman fò! Byento nou pral efase yo nan figi planèt Latè!
  Angelica te tire yon lòt pete, li fwote tete li sou debri yo, li chante:
  - Mwen se yon chevalye Ris sou jenou sovaj yo ... Mwen pral bale lwen lènmi yo nan patri a sou figi a nan Latè!
  Ti fi yo souke tete yo ansanm.
  Bote wouj la fè yon clin d'oeil, l'ap gade syèl la. "Frames", gunners Alman yo, t'ap vire la.
  Ranpe moute, chak kounye a epi lè sa a, ap resevwa kole nan windbreak Alman "Lyon an". Epi zam li te kontinye krache.
  Svetlana, k ap deplase yon min anba tren yo nan yon tank Alman, sifle:
  - Pou Slava...
  Alman an sispann epi tire ankò. Koki a te eksploze dèyè ti fi yo.
  Svetlana te di:
  - Koki nan lèt, ki moun ki gen sèvo yo nan yon ti bebe!
  "Royal Lion" te kanpe pou kèk tan. Kit ekipaj ki gen eksperyans Alman an te santi danje devan yo, oswa yo te vle itilize twous konba a. Men, "Lyon wa a" te kanpe pou kèk tan ak krache soti kokiy letal.
  Svetlana te note ke tank Alman an gen yon zam ki pi avanse ak dife pi souvan pase KV-2 la. Lè sa a, nan kou, fè machin sa a pi danjere. Svetlana kwaze tèt li epi sifle:
  Se pou mechan yo ale nan lanfè!
  Angelica tire sou fachis nan plexus solè a, li jape:
  - Viktwa nou se inevitab! Epi tout pral fini byen!
  Svetlana tou koupe Tirk la, li chante:
  - Malgre ke li sanble ke byento lavi pral entèwonp lè pwoblèm frape sou kòn nwa li ... Cheval hennen ak san koule tankou yon rivyè, epi ankò tè a kite anba pye ou!
  Angelica, ki te tranpe Iranyen an, te ajoute:
  - Men, tè a tou gen gadyen pwòp li yo ... Ak ant zetwal yo lonje l '... Envizib fil ekonomize egzile Hitler nan Kolyma!
  Ti fi yo, tire, chante nan inison:
  - Ann kraze Adolf, sa pral fè l mal! Mwen kwè fachis pral bat! Ak nan Larisi nou an, Mesi a pral parèt, Granmèt pèp tout peyi yo!
  E vanyan sòlda yo te kontinye tire. Men, enfantri lènmi an kouche, epi yo te kòmanse tire ak voye grenad. Ord fachis yo te eseye fimen ti fi yo ak dife mòtye. Ak voye yon anpil nan grenad.
  Angelica te fè remake filozofik:
  - Ou ka pran nimewo a nan eleksyon yo, konpetans nan eleksyon yo san lagè!
  Svetlana ri epi li te note:
  - Lagè se yon zòn kote kalite bat kantite, eleksyon, kòm yon règ, se lòt fason alantou, ak sa a se yon blag!
  Gèrye yo yon ti kras fè bak, grenad ak fragman yo te vide twò epè. Angelica te menm entèsepte kado ki te jete a ak pye l epi li voye l tounen. Grenad la te vole epi frape Nazi yo sou kas yo. E kijan li eksploze...
  Se te kòmsi yon lòt lyen te eklate yon kote.
  Angelica te fè remake sou plan filozofik:
  - Chans se dezyèm bonè a, siksè se twazyèm lan, men konpetans nan premye!
  Svetlana ri epi li di:
  - Chans se yon rekonpans pou kouraj, men se pa pou ensousyan!
  Angelica te rache je yon Endou nan lame kolonyal la epi li sifle:
  - Ki moun ki gen chans, nanm li chante!
  Svetlana te souri epi pepi:
  - Ebyen lè w gen chans sa vle di Bondye ap sove w!
  Ti fi yo yon ti kras plis éspirituèl. Lè sa a, Alman an "Lyon" kanmenm avanse pou pi devan, li frape yon min. Cheni a kouri nan yon aparèy eksplozif epi yo te chire.
  "Royal Lion" blese a vire e li leve kanpe... Vanyan sòlda yo te kontan e yo te chante nan tèt poumon yo:
  - Yon lyon se yon enfim nan panse, yon tig se yon sous tout kalite pwoblèm ... Pa gen anyen ki pi enteresan pase yon moun nan mond lan!
  Svetlana te bay yon liy long, jis yon lame etranje leve nan tanpèt ak chante:
  Nou gen misil, avyon,
  Espri Ris ki pi fò nan mond lan...
  Nan tèt la nan pilòt yo pi byen -
  Lènmi an pral kraze nan pousyè epi desann!
  Lion wa a sanble li andomaje anpil. Li te jele, krache yon koup plis kokiy.
  Yon ajil "Panther" -3 parèt. Li, sepandan, te pè antre byen fon nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo, e li te kòmanse tire. Koki sifle sou tèt tifi yo. Apre sa, yo kraze debri ak dife.
  Svetlana prepare yo voye yon grenad, pare yo trape moman sa a lè tank la fachis apwoche nan yon distans aksesib. Men, pa gen okenn moun san konprann nan Panther a tou. Alman yo te tire, tap mete kokiy nan yon modèl damye, ap eseye pa manke yon sèl moso tè. Ak literalman rato soti chak wòch.
  Angelica tape pwatrin li epi li di:
  - Taktik yo nan Fritz yo defo ... Konbyen yo pral reyalize konsa?
  Svetlana avèk sajès te fè remake:
  - Yon poul pikote grenn pa grenn, epi li pran pwa pi vit pase yon kochon k ap vale gwo moso!
  "Panther" -3 te tire plis pase katreven kout bal, epi li te fin itilize minisyon, li vire, li tounen nan tani li. Yon nouvo mastodon "Sturmtigr"-3 parèt nan plas li. Machin nan kouvri kòf lajè li yo ak yon bouchon. Li ka wè, konsa, espere sove tèt li.
  "Sturmtigr" -3, te tire nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo nan yon distans. Wòkèt tire. Tè a leve, epi yon sous dife te vide yon flanm dife.
  Ti fi yo apèn siviv, yo te jistis kouvri. Svetlana te menm yon ti kras soud. Ti fi a toudenkou wè tèt li galope sou yon chwal. E ke li kòmande yon eskwadwon ki atake lame a Tatar. Ak vanyan sòlda monte chwal avè l '. Mongol-Tatars yo, pa kapab kenbe tèt ak souflèt la, fè bak epi mouri nan dè milye anba zago yo.
  Svetlana, nan lòt men an, balanse de nepe ak koupe desann lènmi. Men, vizyon an te toudenkou koupe.
  Angelica frape patnè li sou machwè, li souke l, li di:
  - Ebyen tout bagay! Kounye a sispann bay manti!
  Svetlana fache reponn:
  - Mwen pa t 'kouche, men goumen!
  Ti fi a vole moute nan yon raj, li voye yon grenad. Prezan an, li te vole pa, te ateri nan mizo tank "Lev la". Lè machin nan te resevwa domaj, rid kòf pwa li yo.
  Svetlana di nan tèt poumon li:
  - Mwen se chevalye Larisi!
  Angelica te tire yon pete nan mitray li a epi li gronde:
  - Ti gason an reponn, li plize sousi li,
  Mwen vle sèvi Larisi Sen...
  Kite yon lanmè san koule
  Men, Bondye ka sove nou!
  Svetlana tonbe sou dekonb yo ak lestomak li ak pwatrin li. Jis nan tan, pandan plizyè santèn pete mitrayòl te pase sou tèt li. Ti fi a soti lang li di:
  - Foli sòlda brav yo se sovtaj jeneral abstrus yo!
  Angelica te dakò.
  - Sòlda a brav, jeneral la pridan, lènmi an malen, siksè se solidarite sèlman ak kouraj saj!
  Ti fi yo te ouvri dife ankò epi yo t'ap chante solidarite:
  Pi wo pase l 'eskwadwon
  Roaring nan inison
  Adolf se yon sòt fò -
  Plante Sodòm!
  Yon lòt blende "King Lion" parèt. De sòlda kouri kite l ', jije pa figi yo swarthy - Arab. Yo te eseye jete yon chèn sou zen an yo nan lòd yo rale tank la devlope soti nan chan batay la.
  Anzhelika ak Svetlana te tire, an menm tan an tap mete techies yo. Gèrye yo chante:
  - Pa detwi tèt ou epi ede yon kamarad, ede lòt moun soti nan konflagrasyon an!
  Twa nwa te parèt. Yo te kouri ak chèn nan osi vit ke yo te kapab, men yo te tire tou pa ti fi yo. Anplis, Svetlana tire soti nan yon zam, peze chen an ak zòtèy toutouni li.
  Epi li te jere frape opozan li yo trè, tankou Robin Hood jis.
  Angelica fè remake:
  - Mak la se pa moun ki frape avèk siksè, men ki manke ak move chans!
  Svetlana te voye yon grenad ak pye l' epi li sifle:
  - Ki pi egzak la ak vizyon an nan yon ponya ka rate, men yon lide enpardonnable byen file ka glise pase sib la!
  Grenad la frape mòtye a epi li te kòmanse eksploze, detonasyon min yo.
  Wi, Tula pa t fasil pou Alman yo. Te gen yo nan sitadèl grenpe li nan lanmò!
  
  
  TAMERLANE KONKRI LA CHIN
  ANOTASYON
  Yon ti fi bèl ak trè fò ki soti nan vennyèm syèk la pral tonbe nan tan an nan anpi Tamerlane epi sove gwo kòmandan Timur la soti nan maladi. Kòm yon rezilta, Tamerlane kòmanse yon kanpay kont Lachin. Yon fòs aterisaj antye nan hitmen patisipe nan batay yo, e kòm yon rezilta, Anpi selès la soufri yon gwo defèt. Ak kou istwa mondyal la ap chanje.
  . CHAPIT #1
  Vladlen te rankontre nan mwa fevriye 1405, ak Tamerlane ki te tonbe malad ak yon lafyèv. Ti fi a frape te pran avèk li yon seri antye nan antibyotik, epi li te fè plizyè piki, li te kapab mete gwo kòmandan Mwayennaj la sou pye l '.
  Tamerlane te toujou nan fòm jistis bon epi, kòm toujou, wòdpòte ak vanyan. Etid sou momi Tamerlane te montre ke li te toujou ase fò pou l kontinye kòmande lame ak fè kanpay.
  Bagay ki pi difisil pou Vladlena se te rankontre kòmandan sa a epi ale nan gad yo. Men, yon blond supèrb ak yon figi atletik prezante tèt li kòm yon doktè. Ak yon doktè gwo ak pi popilè.
  Li wo ak gwo pou yon fanm nan vennyèm syèk la. Ak pou Mwayennaj yo, yon jeyan ditou.
  Men, lè li te frape de vanyan sòlda ak yon sèl kou nan janm fè, pwisan li, yo sètènman kwè li epi kite l 'ale nan chèf nan yon pati enpòtan nan mond lan.
  Anplis, pozisyon Tamerlane te deja rekonèt pa doktè enpòtan kòm san espwa.
  Epi poukisa pa kwè yon fanm-ewo ak, anplis, yon blond? Espesyalman kouraz mache pye atè nan nèj la? Se pa tout fanm ki kapab fè sa, e menm gen misk fò, soulajman.
  Nan nenpòt ka, tout bagay sanble trè teyat ak trè konvenkan.
  Ti fi yo dwe di isit la tou senpleman - super!
  Plis jisteman, pa ti fi, men yon ti fi trè fre. Epi li te vin trè asasen. Men, an menm tan an, nan kou, ak kapab geri. Epi geri epi enfim tout moun.
  Tamerlane te vin vivan epi li te mennen Vladlena pre li. Ak yon gwo lame ki te sitou devwe Mizilman ak Endou te deplase bò solèy leve pou sezi Lachin.
  Anpi selès sa a te deja libere tèt li anba pouvwa Mongòl yo. Ak Tamerlane te vle retabli ansyen anpi a gwo ak depase zansèt li Gengis Khan.
  Ak isit la se lame li a sou mach la. Li te mache kont Lachin epi li ap deplase tankou yon roulo asye. Ki pa ka sispann. Malgre ke Anpi selès la te rasanble yon gwo lame.
  Lachin gen yon popilasyon trè gwo. Epi yo te pare. Detachman te rive soti nan tout pwovens Anpi Selès la.
  Epi toudenkou te vin parèt ke te gen twa fwa plis sòlda Chinwa pase gwo lame Tamerlane te rasanble nan tout anpi a.
  Epi yon batay feròs te vini.
  Natirèlman, nan rèv Vladlena a, yon ti gason ak senk ti fi soti nan tan kap vini an te vin sekou. Se konsa, menm plis enteresan.
  Gèrye soti nan vennyèm syèk la ankò eklatman ak Chinwa yo nan kenzyèm lan.
  Gen twòp sòlda nan Anpi Selès la. Yo koule tankou yon rivyè san limit.
  Oleg Rybachenko, koupe Chinwa yo ak nepe, bele:
  - Pa janm bay vag!
  Ak yon disk byen file vole soti nan pye fè ti gason an!
  Margarita, kraze opozan, grogne:
  - Gen yon kote pou fe nan mond lan!
  Ak pwazon zegwi gaye nan pye fè ti fi a, frape Chinwa yo.
  Natasha tou jete zòtèy pye l ', asasen epi kriye:
  Nou pap janm bliye e nou pap janm padone.
  Ak nepe li yo te ale nan moulen an sou Chinwa yo.
  Zoya, koupe lènmi yo, griye:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Ak nouvo zegwi gaye nan pye l '. Ak sa ki nan je a, sa ki nan gòj sòlda Chinwa yo.
  Wi, li te klè ke vanyan sòlda yo te vin eksite ak kòlè.
  Augustine koupe sòlda jòn yo, li di:
  - Se fè volonte nou an!
  Ak yon nouvo kado ki ka touye moun vole soti nan pye li. Epi konbatan jòn yo ap tonbe.
  Svetlana koupe mouye a, nepe li yo tankou zèklè.
  Chinwa yo ap tonbe tankou grap.
  Ti fi a jete zegwi ak pye l' ak griyin:
  - Pou Manman Larisi pral genyen!
  Vladlena tou koupe Chinwa yo ak èd teknik papiyon an, koupe yo an moso. Apre sa, li voye zegwi pwazon ak zòtèy pye li yo, li frape lènmi yo epi li di:
  - Pou nouvo lidè jèn yo nan Larisi!
  Oleg Rybachenko avanse kont Chinwa yo. Ti gason Terminator koupe twoup jòn.
  Ak an menm tan an, zòtèy yo nan janm fè ti gason an jete zegwi ak pwazon.
  Ti gason an gwonde:
  - Glwa pou lavni Larisi!
  Ak nan mouvman koupe tèt tout moun ak mizo.
  Margarita tou kraze opozan.
  Pye atè li ap tranble. Chinwa yo ap mouri an gwo kantite. Warrior rele:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Lè sa a, ti fi a pral pran epi koupe ...
  Mas la nan kadav sòlda Chinwa yo.
  Men, Natasha se sou ofansif la. Li koupe pwòp Chinwa li epi li chante:
  - Larisi se gwo ak klere,
  Mwen se yon fi trè etranj!
  Ak disk vole soti nan pye atè li. Ki moun ki koupe gòj Chinwa yo. Wi, sa se yon fi.
  Zoya nan ofansif la. Koupe sòlda jòn ak tou de men yo. Krache soti nan yon tib. Epi lanse zegwi ki ka touye moun ak zòtèy fè.
  Epi an menm tan li chante pou tèt li:
  - Oh, blodgeon ann ale,
  Oh, pi renmen mwen an pral ale!
  Augustine, koupe Chinwa yo ak detwi sòlda jòn yo, kriye:
  - Tout erise ak nan po yon bèt,
  Li kouri al jwenn polis revòlt ak yon klib!
  Ak zòtèy fè, ki jan yo lanse nan lènmi an, yon bagay ki pral touye yon elefan.
  Apre sa, kriye:
  - Chen mawon!
  Svetlana sou ofansif la. Koupe, koupe Chinwa yo. Ak pye atè, li lanse kado lanmò sou yo.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Li kraze yon anpil nan konbatan ak squeals:
  - Yon gwo viktwa ap vini!
  Epi ankò ti fi a nan yon mouvman sovaj.
  Ak pye atè li lanse zegwi ki ka touye moun.
  Vladlen koupe yon lòt fwa ankò, nepe li alonje. Apre sa, ti fi a chire soutyen li epi, tankou yon zèklè nan yon pwent tete wouj, li woule:
  - Pou inite limanite!
  Oleg Rybachenko vole. Ti gason an vire tèt li nan yon tombon. Koupe moute yon anpil nan Chinwa nan so an.
  Li te voye zegwi yo ak dwèt li epi li bouke:
  - Fè pi popilè pou bèl kouraj mwen!
  Epi ankò ti gason an nan batay.
  Margarita ale nan ofansif la. Kraze tout lènmi nan yon ranje. Nepe li yo pi di pase lam moulen van. Ak zòtèy fè jete kado lanmò.
  Ti fi a se sou ofansif la. Ekstèmine vanyan sòlda jòn san seremoni.
  Ak so chak kounye a epi lè sa a, ak Torsion!
  Ak kado anilasyon an vole soti nan li.
  Ak Chinwa yo tèt yo tonbe mouri. Ak tout pil kadav yo rasanble.
  Margarita kriye:
  - Mwen se yon Cowboy Ameriken!
  Epi ankò pye atè li voye zegwi a.
  Lè sa a, yon douzèn plis zegwi!
  Natasha sou ofansif la tou trè fre.
  Li voye ak pye atè, li krache nan yon pay.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon lanmò briyan! Tout sa ou dwe fè se mouri!
  Epi ankò bote nan mouvman.
  Zoya tanpèt yon blokaj nan kadav Chinwa. Ak boumerang destriksyon tou vole soti nan pye atè li.
  Ak vanyan sòlda jòn yo kontinye tonbe ak tonbe.
  Zoya rele:
  - Ti fi pye atè, ou pral genyen!
  Ak yon douzèn zegwi vole soti nan talon pye ti fi a. Ki dirèkteman nan gòj Chinwa a fouye.
  Yo tonbe mouri.
  Oswa pito, konplètman mouri.
  Augustine nan ofansif la. Kraze twoup jòn. Yo pote nepe li nan de men. Epi li se tankou yon gwo vanyan sòlda.
  Yon tònad pase nan twoup Chinwa yo.
  Ti fi ak cheve wouj gwonde:
  - Lavni an kache! Men, li pral viktorye!
  Ak sou ofansif la, yon bote ak cheve dife.
  Augustine gwonde nan yon ekstaz sovaj:
  - Bondye lagè yo pral chire tout bagay!
  Ak vanyan sòlda nan ofansif la.
  Ak pye atè li voye yon anpil nan zegwi byen file, pwazon.
  Svetlana nan batay Se konsa briyan ak batay. Pye toutouni li jete anpil bagay ki ka touye moun. Pa yon gason, men lanmò ak cheve blond.
  Men, si li kraze, Lè sa a, ou pa ka sispann li.
  Svetlana chante:
  - Lavi pa pral siwo myèl,
  Sa so nan yon dans wonn!
  Kite rèv la rive vre -
  Bote fè yon nonm tounen yon esklav!
  Ak nan mouvman an nan ti fi a pi plis ak plis kòlè.
  Vladlen te fè yon figi uit ak nepe li yo. Li koupe tèt yo nan vanyan sòlda yo nan Anpi selès la.
  Lè sa a, ak talon pye l, li frape yon pake eksplozif ki t ap chire Chinwa yo, epi li te woule:
  - Pou lespri a Ris ak bondye!
  Oleg nan ofansif la ap akselere tout bagay. Ti gason an bat Chinwa yo.
  Pye atè li voye zegwi byen file.
  Jenn vanyan sòlda nan kriye:
  - Anpi an fache pral dechire tout moun!
  Epi ankò ti gason an se sou mouvman an.
  Margarita se yon ti fi tanpèt nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi imedyatman voye jete yon santèn Chinwa moute.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Epi kouri moulen an ak epe.
  Natasha akselere mouvman li yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda jòn yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi Larisi.
  Epi ann ekstèmine Chinwa yo nan yon vitès akselere.
  Natasha se yon fi Terminator.
  Pa panse yo sispann ak ralanti.
  Zoya nan ofansif la. Epe li yo sanble koupe sòs salad vyann. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ak gòj pèse, kouche alantou nan ti mòn nan kadav.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze pa yon santèn Chinwa. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Chinwa te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustine chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Chinwa yo. Ak mas la nan konbatan jòn te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo.
  Sis yo te fache. Te fè yon batay sovaj. Plis jisteman, menm sèt gwo vanyan sòlda yo.
  Vladlena tankou yon gwonde. Ak soti nan pwent tete Ruby la li pral pete ak zèklè ki ka touye moun epi boule tout batayon an.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pou Larisi ak viktwa nan fen an!
  Oleg Rybachenko tounen an aksyon. Ak avans balanse tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Chinwa ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Tout mòn nan kò san.
  Ti gason an sonje yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Vrèman fre ak fre pèfòmans yo te tounen soti. Ak konbyen touye Chinwa. Ak pi gwo kantite nan pi gwo a touye konbatan jòn yo.
  Margarita tou nan batay la. Kraze lame jòn ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Ak nepe li yo ap pirate nan Chinwa yo. Mas konbatan jòn deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Epi li pral pran epi kraze kèk nan opozan yo.
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Chinwa te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Chinwa ak nepe.
  Zoya se an mouvman ak koupe yon anpil nan vanyan sòlda jòn.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Chinwa. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li.
  Vladlen te remake avèk espirityèl koupe Chinwa yo ak nepe, epi voye pwa aniilasyon ak zòtèy pye li:
  - Pou Peyi a Sen Rod mwen glwa!
  Oleg Rybachenko sote ak sote.
  Ti gason pye atè a emèt yon pakèt zegwi epi li chante:
  - Ann al kan, ouvri yon gwo kont!
  Jèn vanyan sòlda nan pi bon li.
  Li fin vye granmoun, men li sanble ak yon timoun. Se sèlman trè fò ak miskilè.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun ak kraze vole nan pye l 'yo.
  Margarita te chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò voye yon kaskad mòtèl zegwi sou Chinwa yo epi li kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon milye Chinwa imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame Anpi Selès la ap fonn devan je nou.
  Natasha nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Ak anpil Chinwa ap mouri.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya nan yon mouvman sovaj. Atak Chinwa yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Kraze nan opozan, ak kouman yo gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Ak kouri yon moulen sovaj ak nepe. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi, koulye a nepe li nan aksyon ak koupe vyann lan.
  Svetlana tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Ki jan yo koupe, se konsa mas la nan kadav chaje.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Vladlen te fè yon teknik seiche ak nepe.
  Ak nan yon pwent tete frèz li te pran ak plante yon gwo bout bwa nan lazè majik, koupe yon mas nan vanyan sòlda nan anpi selès la ak griye:
  - Pou viktwa nan lavni!
  Oleg ankò yon santèn Chinwa, pote yon meteor, koupe. Apre sa, li pral ranmase yon bonm epi voye li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso.
  Ti gason terminator la kriye:
  - Tanpèt jèn nan machin terib!
  Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan jòn. Epi koupe gwo twou vid ki genyen.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Natasha nan ofansif la se menm plis kòlè. Se konsa thrashes Chinwa yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha pran li epi chante:
  - Kouri sou tèren an se yon rekonsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas chèf lame jòn te woule tounen.
  Li se yon bote batay. Bat tèt ou tankou yon Armada jòn.
  Zoya an mouvman, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy.
  Zoya pran li epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha rele byen fò:
  Kidonk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Ak frape yon anpil nan konbatan.
  Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière proletè k ap flote. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard!
  Augustine pran li epi sifle:
  - Tèt towo bèf la pral - pa ale konbatan fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Vladlen tou koupe dorsal, kòm si nepe li yo te lam elikoptè. Koupe yon anpil nan konbatan Chinwa.
  Lè sa a, talon wonn li fè anlèvman kado ki ka touye moun nan aniilasyon total ak chirpe:
  - Mwen se deyès ki pi pwisan nan mond lan!
  Oleg Rybachenko bougonnen:
  - Kisa ou bezwen! Men ti fi a!
  Margarita, te voye yon ponya ak pye l, li konfime:
  - Ti fi gwo ak fre!
  Aurora fasilman dakò ak sa a:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pral mòde nenpòt moun!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pral lanse yon sèl asasen.
  Svetlana nan batay se pa enferyè a opozan. Pa yon ti fi men yon fen flanm dife.
  Epi rele:
  - Ala yon syèl ble!
  Augustine, lage lam la ak pye l ', konfime:
  - Nou pa sipòtè vòl!
  Svetlana, koupe lènmi yo, chirped:
  - Yon moun sòt pa bezwen kouto....
  Zoya fè yon griy, li voye zegwi ak janm li tou nwa e li:
  - Ou pral bay li manti nan twa bwat!
  Natasha, koupe Chinwa yo, te ajoute:
  - Epi fè avè l 'pou yon pyès lajan!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran ak sote. Yo tèlman san ak fre. An jeneral, yo gen anpil eksitasyon.
  Vladlena soti nan pwent tete wouj frape ak kouran nan antipatikil, boule anpil Chinwa ak grinding:
  - Pou nouvo lòd Ris la!
  Oleg Rybachenko sanble trè élégance nan batay.
  Margarita te chante:
  - Kou a fò, e nèg la gen yon enterè...
  Ti gason an jeni te lanse ak pye li sa ki te sanble ak yon elis elikoptè. Li koupe yon koup de san tèt nan men Chinwa yo epi li di:
  - Byen spòtif!
  Ak tou de - yon ti gason ak yon ti fi nan ajour plen.
  Oleg, koupe sòlda jòn yo, gurgled:
  - Epi pral gen yon gwo viktwa pou nou!
  Margarita sifle an repons:
  - Nou touye tout moun - ak pye atè!
  Ti fi a se vre tankou yon terminateur aktif.
  Natasha chante nan ofansif la:
  - Lagè Sen!
  Ak vanyan sòlda la te lanse yon byen file disk-boomerang. Li te vole nan yon arc, koupe yon anpil nan Chinwa.
  Zoya te ajoute, li kontinye ekstèminasyon an:
  - Se pral viktwa nou!
  Ak nouvo zegwi vole soti nan pye atè li. Apre sa, yo frape yon anpil nan konbatan.
  Ti fi blond la di:
  - Checkmate advèsè a!
  Epi li montre lang li.
  Augustine, t ap balanse janm li epi li t ap voye svastika ki te byen file, li t ap bougonnen6
  - Drapo Imperial pi devan!
  Svetlana fasilman konfime:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Ak ti fi yo rele byen fò nan inison, kraze Chinwa yo:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi, koulye a yon disk ap vole soti nan pye yo fè vanyan sòlda yo. Vyann lan chire.
  Epi rèl ankò:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Natasha vole nan lè a. Li dechire opozan yo epi li bay:
  - Nou se chen mawon, fri lènmi an!
  Ak nan dwèt li yo, yon disk trè trè danjere pral vole soti.
  Ti fi a menm tòde nan Ecstasy.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pinga'w nou renmen dife!
  Wi, ti fi yo vrèman sexy.
  Vladlena te fè teknik ke yon Peacock ak epe li yo. Koupe yon anpil nan sòlda Chinwa.
  Apre sa, li tire zèklè nan lonbrit li epi li di:
  - Pou yon nouvo iPhone!
  Oleg Rybachenko sou gurgling:
  - O, bonè, bay sekirite!
  Li fè yon clin d'oe sou vanyan sòlda yo. Yo ri ak fè dan yo an repons.
  Natasha koupe Chinwa yo epi li di:
  - Nan mond nou an pa gen lajwa, san lit!
  Ti gason an reponn:
  "Pafwa batay pa plezi tou!"
  Natasha te dakò:
  - Si pa gen fòs, lè sa a wi...
  Men, nou vanyan sòlda yo toujou an sante!
  Ti fi a jete zòtèy pye l 'nan zegwi advèsè a epi li chante:
  - Sòlda a toujou an sante,
  E pare pou aksyon!
  Apre sa, Natasha ankò koupe lènmi yo.
  Zoya se yon ti bebe trè vit. Isit la se yon barik antye nan Chinwa yo te lanse. Ak chire yon koup de mil nan yon sèl eksplozyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pa sispann, pinga'w nou yo briyan!
  Ak yon ti fi nan dantèl konba!
  Augustine nan batay tou pa fèb. Se konsa thrashes Chinwa yo. Kòm si soti nan yon grap chèn frape soti.
  Ak soti nan pwent tete Ruby, plasma majik, tach vole soti.
  Ak koupe opozan - chante:
  - Fè atansyon, li pral itil
  Pral gen yon tat nan sezon otòn la!
  Dyab la rouj vrèman chari nan batay tankou yon dyab nan yon snuffbox.
  Ak isit la se ki jan Svetlana batay. Ak Chinwa yo jwenn li nan men li.
  Men, si li frape, li pral frape.
  Soti nan li, ti gout san vole soti.
  Svetlana te remake sevèman lè ti gout metal t ap vole soti nan pye l, epi kran k ap fonn:
  - Glwa pou Larisi, anpil menm glwa!
  Tank yo kouri devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Isit la ti fi yo te pran Chinwa yo. Se konsa, yo koupe ak graje. Pa vanyan sòlda, men reyèlman pantèr ki te kase chèn lan.
  Vladlen gwonde nan tèt poumon l ', voye yon boomerang ak kwen byen file ak zòtèy pye l' ak koupe tèt yo nan vanyan sòlda yo nan Anpi Selès la:
  - Pou gwo viktwa avèk nou!
  Oleg se nan batay ak atak Chinwa yo. Bat yo san pitye ak kriye:
  Nou tankou towo!
  Margarita, kraze lame jòn, pran:
  Nou tankou towo!
  Natasha te pran li epi li te kriye, li te koupe konbatan jòn yo:
  - Manti se soti nan men!
  Zoya chire Chinwa yo, li di:
  - Non, pa soti nan men!
  Epi li pral pran l tou, li pral lage zetwal la ak pye l.
  Natasha pran li epi li di:
  - Televizyon nou an limen!
  Ak yon pakèt zegwi asasen vole soti nan janm li.
  Zoya, ki te kraze Chinwa yo tou, di:
  - Zanmitay nou se yon monolit!
  Epi ankò tankou yon jete ki ti sèk yo flou nan tout direksyon. Sa a se yon ti fi - pi bon kalite ekstèminasyon nan opozan.
  Ti fi a ak zòtèy toutouni li pral pran ak lanse twa boumerang. Ak kadav yo soti nan sa a te vin menm plis.
  Apre sa, bote a pral bay:
  - Nou pap bay lènmi an pitye! Pral gen yon kadav!
  Epi ankò bagay ki ka touye moun nan vole soti nan talon pye a fè.
  Augustine te fè remake tou byen lojikman:
  - Se pa yon sèl kadav, men anpil!
  Apre sa, ti fi a te pran li epi li te mache pye atè nan flak dlo san yo. Epi touye anpil Chinwa.
  Ak ki jan li gwonde:
  - Masasen an mas!
  Apre sa, li frape tèt li sou yon jeneral Chinwa. Kraze zo bwa tèt li epi bay:
  - Banzai! Ou pral ale nan syèl la!
  Svetlana, anpil kòlè nan atak la, griy:
  - Ou p ap epanye!
  Epi yon douzèn zegwi vole sou dwèt li. Ki jan li bat tout moun. Ak anpil menm gèrye a ap eseye dechire ak touye.
  Epi Vladlen, an repons, pikote avèk èd pwent tete wouj nan pwatrin li, voye yon gwo toubiyon dife:
  - Pou viktwa sou dragon an!
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Glorye mato!
  Ak ti gason an tou voye tankou yon zetwal fre nan fòm lan nan yon swastika ak pye fè l 'yo. Ibrid konplike.
  Ak mas la nan Chinwa yo tonbe plat atè.
  Oleg gwonde:
  - Banzai!
  Epi ti gason an ankò nan yon atak sovaj. Non, li jis bouyi ak pouvwa, ak vòlkan yo gurgle!
  Margaret an mouvman. Li pral dechire vant tout moun.
  Yon ti fi ak pye li pral jete senkant zegwi nan yon fwa. Epi se mas la touye pa tout kalite lènmi.
  Margarita te chante an tèm de kè kontan:
  - Youn, de! Chagren se pa yon pwoblèm!
  Ou pa ta dwe janm dekouraje!
  Kenbe nen an ak ke pi wo ak yon tiyo.
  Konnen ke yon bon zanmi toujou avèk ou!
  Sa a se tankou yon konpayi agresif. Ti fi a bat e li kriye:
  "Prezidan dragon an pral tounen yon kadav!"
  Natasha nan batay se jis kèk kalite terminator. Ak gwonde sou gurgling:
  - Banzai! Jwenn li rapid!
  Epi yon grenad vole nan pye l'. Ak Chinwa yo tankou klou. Epi kraze.
  Men gèrye a! Pou tout vanyan sòlda - yon vanyan sòlda!
  Zoya tou sou ofansif la. Tankou yon chen kòlè.
  Apre sa, li pran l ', li bougonnen:
  - Papa nou se Bondye Blan li menm!
  Epi li koupe yon moulen trip pou Chinwa yo!
  Epi Augustine di:
  - Epi Bondye mwen an nwa!
  Vreman vre, wouj la se reyalizasyon anpil nan manti ak mechanste. Pou lènmi, nan kou. E pou zanmi, li se yon cheri.
  Ak ki jan ak zòtèy fè li pral pran ak jete. Ak yon anpil nan pil vanyan sòlda nan anpi selès la.
  Wouj la rele byen fò:
  - Larisi ak Bondye nwa a dèyè nou!
  Yon vanyan sòlda ki gen yon potansyèl konba trè wo. Non, anba sa a li pi bon pou pa mele.
  Augustine sifle:
  - Nou pral kraze tout trèt an poud!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo. Wi, fi sa a dife se pa egzakteman yon bagay ki ka bay lapè. Sòf si lapè pa touye moun!
  Svetlana, kraze lènmi yo, bay:
  - Nou pral bale ou nan liy!
  Augustine konfime:
  - Nou pral touye tout moun!
  Ak nan pye l ', kado a nan aniilasyon total vole ankò!
  Vladlen te kenbe yon Trick - sèk Conan a, ak koupe yon anpil nan sòlda lènmi, nan yon konpote san.
  Apre sa, li frape nan lonbrit li ak yon pulsar difisil epi rele:
  - Pou yon nouvo jenerasyon politisyen!
  Oleg chante an repons:
  - Pral gen yon banzai konplè!
  Augustine, chire Chinwa yo ak men l, koupe yo ak nepe, epi voye zegwi ak zòtèy pye l ', bay:
  - Yon ti tan pale! Yon ti tan pale!
  Natasha, detwi vanyan sòlda jòn yo, griye:
  - Nan ti bout tan - banzai!
  Epi ann koupe opozan ak anmè sovaj.
  Oleg Rybachenko, koupe opozan, pibliye:
  - gambit sa a pa Chinwa,
  Ak premye a, kwè m ', se Thai!
  Epi ankò, yon disk byen file, koupe metal vole soti nan pye fè ti gason an.
  Margarita, te koupe vanyan sòlda yo nan Anpi Selès la, te chante:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Ann pa blag ak sa -
  Ann dechire l!
  Ann dechire l!
  Lè sa a, yo te fè yon bon travay ak Chinwa yo ... Ak anpi a nan Tamerlane bat anpi a anba syèl la.
  
  . JWÈT STALKER SAN RÈG
  ANOTASYON
  Yon stalker, yon nonm byen òdinè, rankontre pa ti fi ki trè ekstraòdinè. Apre sa, yo gen gwo pouvwa ak sa yo kirks fre. Ti fi sa yo jis super ak hyper.
  . CHAPIT #1
  Li te dwe apeprè trant segonn anvan buz la nan zòrèy mwen sispann. Li te kònen anpil. Yo te jete li kèk mèt dèyè, pi pre kwen marekaj la, kote li te santi yon move fetidè kòmanse antre nan poumon li.
  Li leve men l ', manyen tèt li, tcheke si te gen yon bagay mechan nan li nan fòm nan yon twou ki soti nan yon bal oswa yon fragman kole. Men, tout bagay te nan lòd, si sa yo te nan tout aplikab nan eta a lè ou pa ka leve, ak nenpòt mouvman lakòz tankou doulè ke ou ka envolontèman mouri nan chòk doulè.
  Sèk yo t ap naje devan je m, pwatrin mwen kwense e men m imedyatman rive nan pòch mwen, kote te gen yon twous premye swen ak yon sereng. Diman ase fòs te kapab ase pou plis, men nan moman sa a li te omwen yon bagay.
  Lè l te jwenn dwòg ki nesesè a, arsele a kole zegwi a ak dènye fòs li epi li te peze tout sa ki ladan l, li santi jan likid la ak pouvwa gaye nan venn yo, netwaye lespri a epi ranpli misk yo ak enèji.
  Byento li te kapab wè nòmalman, doulè nan pwatrin li piti piti bese, epi finalman li te rive leve, li wè ke tout tan sa a li te kouche nan mitan an nan wozo, santi ak pousyè tè. Zam la te voye jete tounen pa eksplozyon an yon ti kras pi lwen. Pa te gen okenn blesi vizib sou kò a, ak tout tantativ li pou jwenn omwen yon bagay ki konfime doulè a ke li te santi anvan piki a te san siksè. Li te entak, byenke yon ti kras dante.
  Lè a te satire ak lanmò. Li te santi ak chak souf ak pòsyon nan lè ki te antre nan poumon li pandan li te rale nan zam li a epi li te wè nan miray la nan plant gri ak zèb marekaj plizyè kò stalkers kouche dwat devan je l '. Toupre, yo te tande rèl pseudo-chen ak kèk lòt bèt, gwonde, te santi yo trè pre kote sa a. Pran sant san ak vyann fre, yo te sou yo parèt isit la.
  Nonm lan fòtman tcheke magazin nan - ta dwe gen ase katouch pou yon koup de minit, men sèlman si bèt yo pa t 'swoop desann sou li an masse, Lè sa a, li ta gen yon tan difisil.
  "Grenad" - klere nan tèt li. Sa a te dènye agiman an nan diskisyon ak mutan, men malerezman li pa te gen anyen nan kalite a kounye a.
  "Petèt tcheke kò yo? Youn nan yo dwe te gen omwen youn."
  Li leve kanpe, li retire otomatik sekirite a ak anpil prekosyon, tankou si l t ap mache nan yon teren min, li te kòmanse vanse, li vin pi pwòch ak kote eksplozyon an te loraj ak kamarad li yo te touye.
  Isit la. prèske nan kratè a, kote yon min te byen klè mete, fetidite vyann boule a frape nen mwen. Li te tann yon ti kras, siprime santiman vomisman an, Lè sa a, te fè yon etap, tonbe sou yon jenou epi li vire kò a mutilé nan arsele a sou do l '.
  Move chans, li te panse, tcheke pòch li pou grenad.
  Apre sa, li ale nan dezyèm lan, twazyèm lan. Mwen te oblije retire plizyè magazin rezèv epi deplase nan direksyon ansyen kay la kite isit la depi premye ekspilsyon an ak barikad tèt mwen, kite yon sèl sòti nan kote li te posib yo tire sou mutan yo si yo te santi li epi yo pilonnen tou dwat nan kay la.
  "Modi," li te finalman te di nan pwatrin li.
  Nonm lan te pran yon talkie-walki, li mete l nan zòrèy li epi li te kòmanse pale pawòl ki te aprann depi lontan, espere ke li ta dwe tande anvan mutan yo ronje dènye moso vyann li a.
  - Baz, sa a se Falcon, nou te anbiskad, sèlman mwen te siviv.
  Li repete sa plizyè fwa ankò, li koute vid etè a. Lè sa a, li te fè li yon lòt fwa, espere ke dènye lage a te blame ak yon sèl sa a entèfere ak kominikasyon radyo, men apre apèl li pou èd yo pa te reponn, li etenn radyo a, peze mitray nan pwatrin li.
  Nan epòk sa a te fè cho nan kazèn lan. Anviwon nèf è nan aswè a, lè eskwadwon rekonesans yo ak chasè artifact yo te retounen nan kote abityèl yo nan lojman pou nwit la, chanm nan te vin gen twòp moun. Sal la te plen ak moun, bouyay, istwa ak anekdot yo te anpwazonnen.Moun ki te jere yo pran yon bagay ki pi chè pase pantalon chire nan kanpay yo imedyatman te ale nan komèsan an, ki gen nich te sitiye nan dezyèm etaj la dwa dèyè biwo Borov la.
  Granmoun nan pa t 'vle fè kontak. Li te jeneralman yon moun trankil. Sa yo anjeneral evite, konsidere kòm fou oswa ou pa nan mond sa a. Men, piske granpapa a (se sa tout moun k ap asiste lokal yo te rele l avèk respè pou laj li ak eksperyans li) se te chèf enfirmri a, bezwen pou omwen detanzantan tounen vin jwenn li pou mande èd te fòse asosyan yo bese tèt devan li.
  Mwen pa ka kwè nou nan zewo ankò.
  Victor bouke antre nan sal la, gade nan chanm nan ki gen anpil moun, kote, kòm dabitid, li te pran sant swe, sigarèt, alkòl ak istwa santi. Lè sa a, li te mache yon ti kras pi devan, kote li takte yon ti tab nan kwen an menm ak ansanm ak de lòt stalkers ki te fini byè yo apre vwayaj la.
  -Ebyen koman? Ki sa ou te tounen ak, Vitya? Jije pa figi ou, se yon dezòd.
  Li te reyèlman fin itilize pa yon wout long ak danjere. Marekaj Polissya yo pa janm zanmitay ak etranje, sitou si yo kouri nan byen li pou zafè. Depi lè Zòn lan te deplase nan nò epi li kouvri yon pati nan rejyon Brest ak Gomel, anpil arsele yo te fè lwanj kote sa yo, yo te retire yon myriad de swag ak zafè ra nan la. Karavàn antye te antre nan stalkers marekaj yo, jiskaske sous la te kòmanse cheche. Anpil dlo te koule anba pon an depi jou sa yo. Khabar te vin pi piti anpil, e risk la te ogmante anpil fwa. Yon lòt moun te jere jwenn yon koup nan espesimèn ra pou ki syantis yo te pare yo chire gòj youn ak lòt, men yon fwa nan yon moman li pa t 'rive e te gen yon douzèn absoliman zewo pou yon vwayaj siksè. Epi li bon si pa te gen okenn pèt. Apre yo tout, te gen ka lè mwatye nan detachman an tounen soti nan yon atak konplètman òdinè, di ki jan pseudo-chen chire apa rès la sou wout la nan kote yo, oswa menm vin pi mal. Te gen anpil istwa sou kote sa yo, men sa a toujou pa t anpeche arsele yo. Swaf pou pwofi se yon bagay konsa. Li difisil pou kenbe tèt ou nan yon gwo risk lè kush la ka bay yon lavi konfòtab jouk fin vye granmoun.
  "Tout bagay se move," Victor te di, li pran dènye bwat bouyon an nan sak lekòl la, ki te rete nan kanpay la. Li te byen vit louvri li, li te pase pwent yon kouto sou kouvèti a, apre sa li te manje tout sa ki nan yon moman, li vale pifò nan li prèske san yo pa moulen - arseleur a te gen yon gwo santiman grangou.
  Nou te ale tout wout la nan kratè a li menm.
  - Eske ou te la? - youn nan arsele yo ki te kanpe toupre yo te mande.
  Li ri dousman.
  Ou gendwa pa kwè mwen, mwen pa oblije ou anyen.
  -E kisa sa ye la? Mwen tande bando te chwazi pati sa yo. Li se pratik trape yellowmouths - kote yo soud. Li pa fè okenn sans pou chèche pou yon moun ki disparèt, se konsa yo timid lwen la nan foul moun.
  Tou de arsele yo te gade youn lòt. Victor reyalize ke yo te konnen sa a premye men.
  -Anpil tout kalite fatra la ak bandi se pi piti nan mal ke mwen te rankontre la.
  Fini rès repa modès arsele li a, li leve sak lekòl li sou zepòl li, li remèsye peyizan yo pou konpayi yo epi li ale bò kote machann nan. Te gen yon ti kras mwens moun nan dezyèm etaj la, men akòz ti zòn nan nan chanm nan ak mank nan fenèt ak bon vantilasyon, li te santi tankou si yon pseudo-jeyan te jis te touye ak viris isit la, ki gen. rete kounye a santi bon anba pye l. Yo te fini ak sant Victor ak sigarèt ki te limen sou tab la nan machann nan. Li pa t fimen depi plizyè ane epi, kontrèman ak kòlèg li yo ki te fimen, li te santi vye tabak ak chak souf.
  Te gen yon keu. Plizyè sòlda ki te soti nan devwa, aparamman pase nan kote sa yo nan baz yo epi yo kanpe pou ranpli minisyon ak pwovizyon, ak anpil atansyon egzamine machandiz yo mete deyò sou tab la. Zam. Minisyon. Ekipman ak inifòm. Tout bagay sa a te nan yon kondisyon plis oswa mwens apwopriye, ki pafwa te lakòz pa mwens sipriz pase burer a nan zòn ki antoure yo, paske konplèks la sanatorium ak rezidansyèl yo ak dépendances adjasan a yo te trè lwen tè pwensipal la, epi li te tounen soti yo dwe. trè difisil jwenn sa a. Men, Vitold te yon huckster pou sa, paske li te konnen ki jan yo jwenn nenpòt pwodwi, epi si bon lajan te tache ak sa a, Lè sa a, yon moun pa t 'kapab enkyete sou rezilta a - tout bagay ta dwe delivre alè ak alè. Epi, koulye a, lè yon gwoup dèt, li te finalman te fè yon achte ak plen bous Vitold a ak biye, te demisyone, yon souri te gouvènen sou figi l '.
  - Yon jou pa pase pou gremesi lè kliyan an kite satisfè, epi mwen fè yon pwofi.
  - Mwen byen kontan ke tout bagay anfòm ak ou, - Victor di, apwoche kontwa an.
  - Ebyen monsieur kisa ou tap plenyen? Ou pa gen tan. Mwen te panse pandan inèdtan ke nou tout te mouri, se konsa pou di, zòn nan pran ou, li fè ou tounen youn nan freak sa yo nan brûler la.
  Men, mwen la epi sèvo mwen an byen.
  - Epi li fè m plezi, sa vle di ou gen yon bon pwodwi.
  Victor te silans. Franchman, li pa t gen anyen pou l ofri Vitold e li pat vle admèt li. Soti nan dènye atak la, arseleur a soti vid epi san fòs, apèn rive nan enfirmri a. Men, li te gen yon bagay, yon bagay ki gen anpil valè ki pa t 'kapab manyen oswa vizyèlman evalye, yon bagay ke menm Borov reve jwenn.
  - Mwen gen enfòmasyon wi, Witold. Mwen konnen ki kote chimè jeyan an ale. Mwen ka montre.
  Komèsan an te gade kliyan li an sispèk, answit li gade lòt gad dèyè l, ap tann vire yo, apre sa li te panche yon ti kras pi devan, li te pann kò l sou biwo lekòl ki te sèvi Vitold kòm yon biwo.
  - Pito ou pa mansyone bèt wouye sa a. Dènye fwa li touye douz moun nan RUES. Depi lè sa a, pèsonn pa te wè li, e li ta pi bon si li tonbe tou dwat nan lanfè pase pè kliyan mwen yo ak prezans li.
  Vreman vre, anpil moun te rele li wouye paske nan koulè lenn mouton koryas, ki te sanble ak wouye fil fè blese sou menm po ki graj ak dirab. Plis pase tout lòt moun nan kalite sa a, li te engorge tèt li sou stalkers nan kèk gwosè enkwayab, ki se poukisa gwoup lokal yo menm sispann ostilite yo nan lòd yo ini ak touye l '. Men, apre atak la sou RUES yo, bèt la te disparèt san okenn tras e depi lè sa a pèsonn pa te wè li.
  -Donk ou pa pare pou peye pou li?
  Witold tounen nan pozisyon anvan li, apiye dèyè nan chèz li, crunch anba pwa mèt li a. Kase dwèt li epi fwote gwo fwon li, li te montre ak tout aparans li kijan Evaris ak kiryozite te goumen anndan li.
  "Modi," li te di, klake pla men l 'sou tab la. - Sa fè lontan mwen pa twonpe ak pwopozisyon sa yo.
  -Se konsa kesyon an se pri a?
  "Pa sèlman," li te pran yon poz pou yon ti moman. -E si ou bay manti? E si ou jwenn lajan an epi ou pa di anyen ki sansib. Lè sa a, gade pou van an nan jaden an. Zòn nan gwo, dyab la konnen ki kote lap mennen w.
  - Eske mwen janm bay ou manti?
  Non, men gen yon premye fwa pou tout bagay.
  "An prensip, mwen konprann prekosyon ou," Victor te di, voye sak lekòl li sou zepòl li.
  - Mwen trè kontan ke nou jwenn konpreyansyon mityèl. Pi bon ale nan Borov. Li la kounye a. Nonm lan fin vye granmoun se perspicace, li imedyatman distenge yon manti, si ou ka konvenk li, mwen pral ede w ak yon bagay nan lachas ou, men otreman - regrèt. Isit la, chak dezyèm moun te swa wè fantom, oswa kominike ak Bondye, oswa wè mutan etranj nan Woods yo sou yon lalin plen. Ak tout moun bezwen lajan, zam ak ekipman.
  Victor ale, li toujou tande vye bougonnen machann nan. Li te sispann nan pòt la - yon moun louvri plizyè fenèt grenye, kote yon pè tirè pwofesyonèl sitiye pi pre lannwit lan pou rezon sekirite, ak lè fre, pouse pa van an ogmante, yo te kòmanse antre nan enfirmri a.
  Victor pran yon gwo souf. Li te bèl pou l respire, si se pa parfe pwòp, men lè fre, ki dilye melanj ki gen sik ladan nan fetidite ki te pandye tout tan sa a nan dezyèm etaj la. Etap pa etap, li te respire pi souvan, kòm si lè sa a te genyen tout lavi li epi li pa t 'kapab boure kò li ak li anvan li rankontre inevitab la.
  Li frape pòt la nan fason ansyen alamòd la: twa fwa kout, sonje retisans granpapa l ', reflete nan prèske tout bagay. Repons abityèl nan frape a pa te swiv, men pou kèk rezon Victor te panse ke li te kapab deja antre, apre sa li te louvri yon ti kras gwo pòt an bwa a epi li te antre nan biwo a byen limen.
  Borov te chita sou yon gwo tab, li t ap gade yon bagay sou ekran an. Moun ki te antre a pa t enterese l ditou, se sèlman yon fwa li leve je l pou l te gade envite a, apre sa li te nwaye ankò nan liy dokiman tèks la ki te kouri desann.
  Victor te mache pi pre tab la, li chita sou yon chèz ki tou pre epi li tann. Sa te rive granmoun lan lè li te inyore sa k ap pase bò kote l ', apre sa li ankò tounen nan mond nou an kòm si pa gen anyen ki te rive. Epi kounyeya, Victor te oblije rete tann kenz minit anvan Borov leve je l sou òdinatè l epi finalman vire atansyon l sou arsele a.
  "Pale," granpapa a loraj nan yon vwa bas.
  - Mwen gen enfòmasyon sou chimè a, sa a ki miyò dekouraje nè nou an de sa sis mwa. Mwen te wè l sou fwontyè rejyon Brest nan rejyon Zhadin. Moun nan lokalite yo te di ke bèt la pandye pi lwen: Stolin, Rechitsa, Ravens. Moun yo ap disparèt pi plis ak plis. Sanble li ap etabli nan nouvo teren lachas li yo.
  Borov pa di anyen. San li pa leve sou chèz li, li vire sou kat la ki te pann sou miray la epi li gade kote Victor t ap pale a.
  - Rive byen lwen.
  - Mwen rankontre l sou wout kratè a. Li te dòmi nan plenn lan, dwat nan wozo yo, ap tann chalè midi a. An jeneral, mwen te gen chans, si mwen te kenbe pa li yon ti kras pita, lè li ta vin pi fre, ki moun ki konnen ki jan li ta fini.
  Granmoun nan te silans. Li te sanble ap peze tout avantaj ak dezavantaj yo, tankou Vitold, toumante pa dout sou enfòmasyon an, li pa t 'nan prese pran yon desizyon, ki miyò teste pasyans Victor a. Li te sou yo vire toutotou ak mache ale, krache sou tout règ yo, yo rekrite moun ak poukont rezoud bèt la etranj ak pase pou yon chasè lejand, lè toudenkou nonm lan te vini nan lavi. Li tounen soti nan peyi refleksyon, kote li te pase tout tan sa a. Li te vire fè fas a arseleur a epi li te pwononse menm bagay la nan lakonik.
  -Ki sa ou vle?
  -Mwen bezwen bon zam. Mwen fèk tounen sot nan yon atak jodi a epi mwen toutouni tankou yon falkon. Mwen pa gen lajan pou achte tout sa mwen bezwen, men si ou ede m ak biznis sa a, epi mwen jere ranpli bèt la, Lè sa a, stalkers pral foule isit la nan foul moun epi pral gen anpil swag.
  Granpapa a rete an silans pou yon ti moman.
  -E si non?
  Isit la Victor pa jwenn anyen pou di. An verite, tout lachas Rusty se te pi bon kalite bagay moun fou ak swisid. Li te touye moun ki gen anpil zam nan RUES yo, pou li ta dwe fè menm bagay la ak yon ti gwoup asosyan, e menm sou pwòp teritwa li.
  -Mwen pral eseye fè li mache.
  Finalman prese soti Victor. Men, Borov te kanpe atè. Granpapa a repete kesyon li a.
  -E si ou pa ka fè li?
  Apre Victor te kite kesyon an san repons, granpapa a an silans vire sou òdinatè a epi li kontinye li. Sa vle di ke konvèsasyon an te fini. Granmoun nan te aksepte desizyon an epi pa t 'kapab pale sou okenn zam.
  Li te soti nan koridò a, kote li te toujou santi tankou fatra, li te pase bò de lòt stalkers ki t ap tann odyans yo nan Borovp, epi li desann nan premye etaj la. Moun yo tout te la. Nan kèk pwen, te gen anpil nan yo ke li te enposib fè yon etap pou yo pa frape yon moun ak yon zepòl.
  Men, li te jere peze nan sòti a epi soti, kote Victor te kapab pran yon gwo souf. Lafimen tabak pa t prese nan poumon li ankò - respire te vin pi fasil, e melanj swe ak alkòl te rete dèyè l. Pòt rouye men yo toujou fò te fèmen dèyè l epi Zòn lan te louvri devan je l.
  Lè li te premye rive isit la, te gen ti kras ki te rete pa moun ak tout bagay nan distri a te sanble ak yon trankil, dezòd mouri ki rive lè yon chanpiyon nikleyè grandi sou orizon an ak ond nan chòk soufle ou nan lanfè. Yon bagay ki sanble te rive isit la tou. Sepandan, yon sèten fòs: Seyè a oswa lanati, kòm nenpòt moun ki enterese, yo te kòmanse retabli lòd ak byento kote sa yo te plen ak bèt vivan, yon jan kanmenm adapte ak radyasyon, ak lè atak sa a te kòmanse fennen lwen, te pote ale pa fòs enkoni pi lwen. nò, te kòmanse parèt ak moun. Mutant yo te vin dèyè yo. Chasè a ak viktim nan (depann ki bò yo gade) toudenkou te jwenn tèt yo youn devan lòt, ki te fòse chak nan gwoup yo estrikteman deskripsyon byen yo. Moun ki rete nan bilding sary nan sanatria a. Konplèks la nan tan Sovyetik la an reta, li se modi byen konsève menm apre tout kataklism yo ak plizyè douzèn eripsyon, vin tounen yon refij san danje pou dè santèn de vagabon ak vagabon ki t ap chèche bonè yo nan Zòn nan. Yon ti zòn alantou twa kanpis yo nan enfirmri a te tou veye pa moun, men tout bagay dèyè li te yon dezè, li tout ki te fè pati mutan. Te gen lòt lwa. Primitif, bèt, lè ensten yo andòmi andedan stalkers yo leve epi yo tounen predatè yo menm, bliye sou egzistans imen yo.
  Epi, koulye a, gade devan l ', nan distans la byen lwen, kote rès yo nan yon fwa gwo anpi a te nwaye nan rawa wozo wozo, kote bilding milti-etaj tounen yon foyer nan mutan ak bèt syans enkoni, Victor te santi tout kò li. braced, ak men l 'otomatikman rive jwenn zam.
  Mond lan vrèman chanje. Pa osi vit ke li te sanble pou anpil moun, men dramatikman, chanje pa tèlman peyizaj la nan tout teritwa a kòm nanm yo nan moun ki deside konsakre lavi yo nan Zòn nan. Li te absòbe moun, li te posede lespri yo otan ke pa gen okenn dwòg kapab fè. Posede pa mirak k ap pase nan kote sa a, kondwi pa rèv vin rich oswa tou senpleman konnen yon lavi diferan, moun vide nan kote sa yo nan todpas, kèlkeswa nenpòt danje.
  Victor te mache nan yon lari long, lonje tankou yon boa constrictor nan yon rakbwa, ant yon fwa rezidansyèl gwo bilding yo. Yo te mouri. Sa gen anpil tan, moun te kite kay yo, kite gran brik yo pou yo viv nan nouvo mond lan.
  Metal sonnen anba pye - tren bèn jis kouri nan kote sa a. Se vre, kounye a yo te wouye epi yo te sanble ak venn anfle, depi lontan san san, men pa mwens terib pou sa.
  Vide.
  Victor toudenkou wè kèk mak pye etranj. Yo te tankou lapen, men byen gwo. Ki sa ki grif yo isit la tig ak trè byen file. Menm metal tren an te grate.
  Victor fè yon ti kokenn. Li pa t ase yo bite sou yon lapen mutan. Bèt sa a, gwosè yon bon lyon, te kapab krache pwazon nan yon distans. Epi li pa fasil pou sispann
  menm yon bal eksplozif. Li klè ke reyinyon ak tankou yon lapen ak yon tig pwazon an menm tan an pa t 'ansanm byen. Li vrèman se yon mons.
  Victor tounen yon ale epi envolontèman bese atè. Li pa t ap chèche avantur ki pa nesesè.
  Li rale yon pistolè nan senti li. Mwen koute. Tankou yon gwo bèt pa ka fofile moute inapèsi. Toudenkou, arsele a wè yon eskèlèt bò kote l. Li te tèlman...
  Terib dechire ak ronje. Ak sou zo yo pandye fragman nan fòm nan, ak evidamman yo te touye ak ronje dènyèman - san an ap koule tankou dlo pa t 'gen tan friz.
  Victor madichon:
  - Sa a se yon polisye Japonè!
  Epi li te jele ... Li te koute ankò. Tout bagay te sanble yo te trankil. Men, entwisyon sijere ke li ta pi bon pou retounen nan konpayi an nan lòt stalkers, oswa chwazi yon kay
  plis serye. Victor te deplase akoupi... Ak nan ti tirè kout.
  Lè sa a, yon gwonde soufle te reyèlman tande, ak grate nan grif pwisan yon moun. Victor akselere, li kouri al nan pòt la. Nan menm moman an, flanm dife te leve dèyè l '.
  Epi dife a frape kostim sal la. Victor gade dèyè. Yon mons te swiv li. Gwosè yon ti towo bèf se te yon melanj de yon lapen ak zòrèy ak yon lyon ak grif pwisan.
  Men, bèt sa a te limen ak dife.
  Victor te tande ke lapen mutan te kapab krache pwazon, men li pa t panse ke kapasite sa a pwolonje nan respire dife.
  Nonm lan prèske mouri ak pè. Ak bèt la rapidman redwi distans la. Kounye a li te deja rapouswiv Victor ak frape stalker la ak grif li. Enpak la te fè nonm lan sou pye l.
  Kadav la te mache sou Victor depi anwo epi kraze l. Lè sa a, yon bouch kanivò klike.
  Yon lòt moman epi li fini. Nan moman sa a, yon gwo bout bwa te klere, ak kèk fòs enkoni jete lapen mutan an ale. Se kòmsi zèklè te frape l.
  Mons la te eseye twitch ankò, men li te frape ankò nan lanmò. Ak gwo kadav la boule, bese.
  Victor te nan gwo chòk. Li pa janm espere sa. Se konsa ke te gen yon zam konsa pwisan nan zòn nan ke li ta tire ak reyon.
  An menm tan an, laperèz te pran nonm lan. Epi toudenkou yo pral touye li menm. Ki moun ki bezwen l '- yon lòt anpil stalker ...
  Mwatye nan Byelorisi te deja kouvri pa zòn nan anomali, ak avanturyé soti nan tout mond lan vin isit la nan pouswit zafè. Ak yon moun espesyalman ap chèche pou sa
  ka vòlè. Ou ka toujou jwenn anpil bagay ki gen anpil valè nan kay yo. Epi mafya a gen pwòp enterè pa l tou nan zòn nan.
  Victor te eseye rale ale. Lè sa a, toudenkou, yon figi parèt devan l '. Victor bat je l. Li te sanble ap delire.
  Devan an se te yon ti fi nan bote fantastik. Li te mete yon konbisyon byen sere ki pa kache figi l ak yon tèt louvri, epi ou te kapab wè ki jan lò li,
  cheve Fertile. Ak figi a se vanyan gason ak an menm tan an bèl.
  Victor te eseye leve, kòm ti fi a toudenkou pran e li te pwan nen li ak zòtèy pye li. Te gen reyèlman yon bagay yo ale sou do kay la.
  Yon ti fi fabuleux bèl mache nan zòn nan pye atè. Se konsa, mwen te pwan li.
  Victor te santi gwo doulè. twou nen li yo te kwense tankou pens. Epi bèl ti fi sa a te gen dwèt fò konsa. Apre sa, li te santi yon bagay pwan
  li ak dèyè krinyè a.
  Victor tande vwa yon lòt ti fi, li te trè bèl, e an menm tan an dezas:
  - Ebyen Gerda te kenbe timoun nan?
  Ti fi blond la reponn ak yon ri:
  Ki jan ou wè Charlotte? Vrè ti gason e pa twò bèl!
  Victor te konfonn. An reyalite, ki sa li ye: yon pay twa jou, pa lave pou yon tan long, swe, pran sant. Wi, epi li pa klere ak bote, epi li gen plis pase trant ane.
  Victor se jeneralman yon nonm konsa-konsa ... Pi òdinè a. Wotè se mwayèn, pa gen anyen espesyal nan kabann tou. Plizyè dan deja manke e pa gen anyen pou mete.
  Moun ki pi senp la, pa kèk ewo Hollywood. Ak isit la se ti fi yo. Yon dezyèm ti fi parèt devan li. Li te wouj dife. Epi tou nan sere
  konbinazon ki pa kache figi a. Anplis, li te klè ke ti fi yo trè miskilè epi yo gen ab ak mozayik. Tou de bèl anpil, ak figi vanyan,
  ak wo. Omwen yo se mèt katrevensenk epi li nan pye atè. nan pinga'w wo, ti fi yo ta dwe wo nan tout.
  Wouj la te ame ak kèk mitray anpenpan, ak sou senti li te pandye dyab la konnen ki lòt bagay. Wi, ak yon blond ak yon asenal plen.
  Victor te panse li te etranj ke ti fi yo te pye atè. Apre yo tout, gen anpil enfeksyon nan zòn nan, ak tè a li menm anpwazonnen, ak plen ak divès kalite mwazi pwazon, fongis, orti, ak
  divès kalite ensèk.
  An reyalite, ti fi sa yo riske anpil ak plant fè yo, ki, etranj ase, yo woz ak pwòp, pousyè tè ak pousyè pa kole nan yo.
  An jeneral, ti fi sa yo se konsa etranj.
  Gen anpil mwens fanm nan zòn nan pase gason. Epi li se fasil jwenn lakòz nan li, ak nesans la nan yon timoun mutan. Malgre ke gen avanturyé ra - bandi dam,
  ak jennès. Malgre ke, nan kou, fanm konplètman degrade yo ale nan jennès, anpil nan yo se terib ak sou. An jeneral, alkòl popilè nan zòn nan.
  Li kwè ke li netralize omwen pasyèlman radyasyon ak anpil pwazon. Men, nan bwè, fanm yo byen vit vin granmoun epi yo pèdi aparans mache yo. Sa tris.
  Ak ti fi sa yo, tèlman jèn, fre, ate ak an sante - jis yon fèt pou je yo.
  Victor boumonnen, li pwan pye Gerda ak men l, ki kontinye kenbe nen l:
  - Kite l ale paske li fè mal!
  Ti fi a ri, li di:
  - Wi, sa fè mal... Men kisa ou di patsuk. Mwen te sove ou!
  Victor reponn ak yon soupi:
  - Mwen te kapab peye ou, men mwen pa gen prèske anyen!
  Gerda ri epi li di:
  - E kisa pou w pran nan men yon pòv tankou ou!
  Wouj Charlotte te di:
  - Petèt li pral niche nou?
  Gerda soufle ak meprize:
  - Li santi!
  Epi li choute Victor ale. Mesye a rale sou do l... Tifi yo ri nan inison. Yo te tèlman sexy ke Victor envolontèman te eksite.
  Charlotte, pandan se tan, pwoche bò kadav lapen mutan an epi li souflete fouri li, li remake:
  - Moun nòb! Men sèlman ke li gen valè!
  Gerda souke tèt epi li mande Victor:
  - Si ou pa vle nou koupe tèt ou, di nou kote wòch chans lan ye!
  Victor boumonnen nan konfizyon:
  - Wi, mwen... Èske mwen ta konsa si mwen te gen yon wòch nan chans!
  Charlotte koupe ke ti touf bwa lyon an lapen. Li mete l nan sak li epi li gronde:
  - Li bay manti! Granmoun nan di l kote wòch la ye! Eske nou koupe tèt li?
  Victor boumonnen nan konfizyon:
  Poukisa li ta di sa? Kiyès mwen ye pou li? Anplis, ou menm ou ta konnen nan men li ...
  Gerda grogne:
  - Li p ap travay... Men, mwen santi ke li pa osi senp jan li sanble. Petèt nou pral mennen l 'nan sousòl la ak tòtire l' dapre règ yo!
  Charlotte souke tèt an akò.
  - Definitivman li ta dwe fè! Pran l 'nan sousòl la epi eseye la!
  Gerda te vle di yon bagay, lè li tande sèmante ak obscenite sal.
  Ti fi yo vire. Yon douzèn gason sal ak chire parèt sou wout la. Yo t ap deplase nan direksyon pou ti fi yo. Ak an menm tan an yo madichon, ak byen sal.
  Charlotte ri.
  - Sa a se yon gang nan pwen ... Ala plen kritin mond lan!
  Epi li rale yon zam.
  Gerda souke tèt an akò.
  - Ann touye yo! Gen twòp pousyè tè nan zòn nan!
  Epi tou de tifi te pran figi yo e yo te met deyò. Victor tranble ak laperèz. Se konsa, anpil kòlè te sanble nan je yo nan ti fi ekstraòdinè sa yo. Mwen mande kiyès yo ye?
  Ak sa ki yon pouvwa fenomenn yo genyen! Ki sa yo jis pa kapab.
  Soti nan pistolè yo nan Charlotte ak Gerda, travès vole soti. Yo frape mesye yo ki t ap deplase nan direksyon yo, klèman vle vyole bèl yo.
  Apre sa, chalè infernal la ak... Plizyè moun te koupe an menm tan pa reyon yo. Yo tonbe ak yon rèl. Rès yo leve mitrayaj yo ak fizi chas yo.
  Tou de ti fi: roux la ak blond la woule sou. Apre sa, yo pral pran epi plante. Sa yo te priz lanmò. Ak isit la yo tonbe ankò, nan
  mas nonm lan. Foul moun trè mechan...
  Gerda te tire e li di:
  - Fa poupe!
  Charlotte te note:
  - Byen vit nou avèk yo!
  Yo te touye douz gason nan gang kulak la. Yo te bat yo ak kèk zam gwo bout bwa etranj. De nan yo te toujou tòde ak tòde.
  Gerda rele:
  - Kònèy nwa nan fè fas a lanmò,
  Viktim nan ap tann minwi a...
  Charlotte konfime:
  - Pral gen imòtalite pou vanyan sòlda yo,
  Si ou frape avèk fòs konviksyon nan je a!
  . CHAPIT #2
  Ti fi yo te okipe kadav yo. Yo wete tout kòb yo nan pòch yo ak senti yo, pran kèk ti wòch-artefacts.
  Apre sa, ranmase zam yo. Lè sa a, Victor pa t 'kapab kwè je l' yo. Tout kouto sa yo, pistolè, mitray, fizi ki koupe yo, te antre nan valiz
  vanyan sòlda ak literalman disparèt la ...
  Victor mande sezi:
  - Kòman ou fè sa?
  Gerda ri epi li reponn:
  Ou pa konprann mesye!
  Charlotte lojikman te deklare:
  Oke, li twò lontan pou eksplike! Vini non leve epi swiv nou! Ou ap toujou itil si ou pa vle koupe
  tèt!
  Gerda ri epi li di:
  - Wi, e imedyatman!
  Epi li te pwan Victor nan kou a. Fasil rache l 'sou tè a, epi li pote l.
  Nonm lan plane ak bat san fòs nan lè a. Charlotte pran zam Victor a ak zòtèy li epi li voye l sou li.
  Li otomatikman te pwan zam la.
  Wouj la souke tèt li yon fason ki apwouve.
  - Pa yon move reyaksyon!
  Victor reponn ak yon soupi:
  -Otreman pa siviv!
  Gerda mete l sou pye l epi li souke tèt li.
  - Vini ak nou! Epi ou pa oze kouri ale. Nou deplase pi vit pase moun ki pi rapid nan mond lan.
  Epi li te pouse Victor ak yon mitray.
  Li bese epi li mache ansanm ak ti fi yo. Li te sanble ak yon chen bat.
  Ti fi a souflete pye l, li kite mak pye toutouni nan pousyè tè a. Anplis, Charlotte tranpe pye l nan san.
  Li sanble ke tou de pa vòlè pèsonn yo dwe pè. Epi yo tèlman sexy - jis defi.
  Victor mande ti fi yo:
  - Kiyès ou ye?
  Gèrye wouj la reponn ak yon souri:
  - Kisa ou panse?
  Nonm lan leve men l.
  - Mwen pa konnen! Men ou tèlman espesyal!
  Gerda souke tèt li, li montre dan li.
  - Se nou menm ki ka touye ou... Men nan ka sa a nou kapab bay yon rekonpans. li deja depann de ou!
  Viktor te ri ak dout.
  - Kòman mwen ka itil fanm kou gason tankou ou?
  Kòm repons, Gerda leve janm li epi li te pwan nen Victor ankò ak dwèt li epi li peze pi fò. Epi li bele:
  Nou pa fanm ou! Fanm vann grenn nan mache a!
  Charlotte fè tèt li.
  - Dwa! Men, ou konnen anpil! Pou egzanp, tankou yon zafè kòm yon wòch nan rajenisman!
  Victor te tranble epi li te note:
  - Sa a se yon wòch ki ra anpil. Epi li gen efè segondè. Ou ka menm vin yon ti gason si ou kenbe l nan men ou pou yon tan long.
  Anplis, andeyò zòn nan, moun ki te resevwa jèn sa yo tou senpleman mouri. Ak andedan zòn nan, vire nan timoun, granmoun tou pèdi
  fòs ak ladrès, epi souvan memwa granmoun.
  Gerda souke tèt an akò.
  - Wi, nou te tande ke wòch la nan jèn gen bò ak pwopriyete pa trè bèl. Sepandan, lè yo konbine avèk yon wòch chans,
  epi ak kèk lòt zafè, li ka fè yon moun ki andeyò zòn nan yon devni selèb imòtèl ak pou tout tan. Se konsa...
  Charlotte fasilman konfime:
  - Si ou vle viv, ede nou!
  Victor tranble epi li mande:
  -Kiyes ou ye kanmenm?
  Gerda di ak yon souri:
  - Konesans siplemantè pral sèlman diminye lavi ou!
  Charlotte konfime:
  Nou sèlman gen plis rezon pou touye ou!
  Victor pran poz... Yo pase pil fatra fetid la. Gen kèk vagabon, ki wè ti fi yo, kouri al jwenn yo epi yo kòmanse sipliye:
  - Bay òfelen an ... yon kwout pen!
  Charlotte te pran yon ti moso vè ak zòtèy pye li epi li jete l. Yon vagabon ki sote twò pre te resevwa yon pwen dwat nan je a. Ak yon moso vè
  pèse tij la epi li antre nan sèvo a. Kokabon an tonbe.
  Viktor sifle.
  - Lovno! Trè entelijan!
  Gerda te note:
  - Nou pa ka fè sa!
  Charlotte grogne.
  - Wi, mwen tranpe mikwòb la!
  Victor te fè remake:
  - Sa a se yon nonm tou ak touye se konsa mechan!
  Charlotte ri e li di:
  - Oswa petèt vis vèrsa. Pase isit la vejetasyon nan lòt mond lan li pral pi bon pou moun ki san kay!
  Gerda di ak yon souri:
  - Dwa! Poukisa yo ta dwe yon chaton ap viv ... Pou limanite, sa a se yon ti pèt!
  Wouj te ajoute:
  - E petèt pwofi!
  Victor pa di anyen, panse ke li pa t 'tankou yon echantiyon enpòtan pou limanite, e ke bèl yo ta ka fini l'. Apre sa, yo mache ak pye atè, wonn,
  pink woz flash.
  Victor te panse poukisa yo pa pè mache pye atè. Apre yo tout, gen anpil diferan kalite enfeksyon ak fragman ak lòt salte.
  Mesye a ezite epi li mande:
  - E poukisa ou ... san soulye!
  Gerda ri epi li reponn:
  - Li pi fasil pou w viv pye atè ak...
  Charlotte te ajoute:
  - Ou menm ou te wè jan mwen malen kloure vagabon sa a!
  Viktor fè tèt li.
  - tèlman plis pratik. Men, poukisa pye ou pa sal?
  Gerda di:
  Pa gen anyen ki vin pi kout lavi tankou yon lang long. Se konsa, ou pi bon fèmen!
  Charlotte reponn ak yon ton serye:
  - Paske janm nou yo pa wè pousyè tè ...
  Se konsa, yo rive nan kay la abandone. Te gen, tou, yon konpayi nan twa vagabon bwè. Ti fi yo pa t gaspiye reyon sou yo. Charlotte vole ak nan vòl
  li te pwan nan fwèt yo ki te tonbe atè ak zòtèy pye l 'ak fason li frape yo. Kou a te fò, ak kran yo fann. San koule soti.
  Gerda deplase twazyèm sijè a ak talon wonn li nan manton an. machwè li tonbe. Apre sa, li tonbe mouri, li fè silans.
  Koulye a, ti fi yo santi yo tankou renn.
  Wouj la te pwan boutèy lank la ak pye l, li jete l sou miray la, li kraze l. Apre sa, li di:
  - Mwen se pi fò nan mond lan!
  Terminator blond la jete yon ti goute deyò fenèt la epi li di:
  - San kay tranpe nan twalèt la!
  Epi ti fi yo te ri byen fò. Ak vanyan sòlda yo te kounye a jis ti fi - super.
  Victor fè bak pou sòti a. Men, Gerda pran l ankò nan nen ki soufri anpil, li rale:
  - Kalme, kabrit! Nou pral entèwoje w kounye a!
  Viktor bougonnen:
  - Mwen pa konnen anyen!
  Je emwòd Charlotte te klere.
  - Lè sa a, ou pral mouri!
  Mesye a tranble... Ti fi blond la pwoche bò kote l, li pwan zepòl li. Li sere dwèt li epi li kriye:
  - Di sa ou te di sou zafè Borov7 yo
  Victor di:
  - Pa gen anyen espesifik! Li dèyè yo tou...
  Gerda souke tèt.
  - ou ka entèwoje l '. E nou menm...
  Charlotte sijere:
  Petèt nou pa pral touye l ' jis ankò. Gen yon sèl lide.
  Terminator blond la souke tèt li.
  Nou ka toujou touye yon ravèt. Epi nou gen lide diferan!
  Gèrye wouj la te sijere:
  - Ann eseye yon wòch ki detounen bal sou li lè sa a. AK...
  Gerda reponn:
  - Nou te deja eseye, men li pa travay kont reyon yo. Ki lòt lide ki genyen?
  Charlotte sijere ak yon souri:
  - Èske nou ka di l 'sou exploit nou yo?
  Blonde a reponn:
  - Pa voye bèl grenn pèl devan kochon. Pa bay chen verite a!
  Charlotte reponn sa a:
  "Petèt li pral sonje yon bagay lè sa a!" Li pa itil pou mande. Epi nou bezwen yon wòch chans. Lè sa a, li ka vire soti super nan konbinezon ak lòt wòch.
  Gerda souke tèt an akò.
  "Lè sa a, mwen pral di l '!" Kite l chita epi koute.
  Epi terminator blond la te kòmanse mare yon istwa;
  Yon anomali rale soti nan okenn kote antoure ti fi yo soti nan tout kote. Wòch la enpulsyonèl ak bat ak frekans sou men yo. Menm lè a alantou te sanble yo friz epi yo te vin mouri. An menm tan an, ti fi yo te santi yon ogmantasyon nan radyasyon.
  Li pèse lè a, sa ki lakòz fizyon nwayo nitwojèn ak oksijèn. Soti nan ki tout bagay te satire ak yon fraîcheur ekstraòdinè ki toumante nen an.
  - Nou bezwen soti isit la! Gerda te di.
  Charlotte te dakò.
  - Ann pran hyperfits epi eseye kraze!
  Ti fi yo imedyatman enjekte tèt yo ak yon likid ki diminye ekspoze radyasyon. Li te santi tankou dè milye de myèl radyo-aktif t ap pike po ou.
  Gerda di:
  - Ann ale pi devan!
  Charlotte te dakò.
  - Wi! Mwen pa t 'vle kontoune superanomaly sa a ankò. Toudenkou li gen yon sanblab nan yon ensten predatè epi li pral antoure nou.
  Terminator blond la te note:
  - Kòm yon règ, jaden sa yo pa kontinyèl epi nou pral jwenn yon krak.
  Vixen nan cheve wouj te raple:
  - Bagay pwensipal lan se kòrèkteman defini limit yo.
  Lèt la pa tèlman fasil fè. Gen kèk te eseye, imite ekriven ki pa te gen okenn konpetans pratik, tou senpleman voye boulon ak nwa.
  Li pa serye, fè ka vole pa ralanti epi tonbe, men li pral kraze matyè òganik.
  Isit la ou bezwen yon apwòch ki pi sibtil, ou vide pousyè amann ki soti nan plon òdinè, jete li, ak Lè sa a, swiv devyasyon nan mwendr nan gwo bout bwa a nan yon antèn.
  Kote reyon an dwat gen yon espas ant jaden anòmal yo. Syans pwouve pa syantis yo.
  An jeneral, poukisa zòn Chernobyl òdinè a toudenkou vin tèlman apik - vyole lwa yo nan lanati.
  Syantis yo pa bay yon repons klè sou sa. Ak diskisyon ak tèz yo te ekri pa plizyè santèn de komèsan. Li bon ke ti fi ka li ak vitès la nan yon òdinatè, otreman yo ta vire jòn sou liv.
  Pou ekriven syans fiksyon, zòn nan te vin tounen yon bèf lajan kach tou, men yo toujou ekri yon ti jan monotone: pyèj, farters, zafè, mutan, bandi!
  Yon moun ap touye yon moun! Men, lanmou pi bon kalite ak fanm pa menm pran sant! Men, lagè se Rezèv tanpon fanm!
  Ti fi yo tou dousman te fè wout yo, rive nan lè a vibre. Lè sa a, yo te toudenkou ba yo chalè nan figi a, tankou si yon moun te ranje chofaj.
  Jèn eskout yo te gen yon ti aparèy espesyal, ak plon oswa fè nan zòn nan se yon krache jwenn.
  Yon kouch mens pousyè flickers nan dokiman Pwen Enpòtan an nan yon flach. Pou dis premye mèt yo anomali an te solid.
  Lè sa a, kòm ti fi yo avanse, kèk fant te kòmanse parèt nan jaden an. Scouts yo te kenbe yon je fèmen sou chèn nan.
  - Genyen! Charlotte remake.
  - Ou ka ale.
  - Ann eseye li! Gerda te sipòte l.
  Ti fi yo te mache pwent pye sou liy lan. Devan te gen yon sanblab nan yon boure, epi mwen te oblije ajoute yon etap pou m pa aspire.
  Menm lè a, lè a fè yon soupi, e eskout yo te vide ak kouran labou.
  - Li sanble santi pénétration nou. Gerda remake.
  Charlotte grogne.
  - Petèt! Pale pi trankil.
  Ti fi yo kontinye deplase. Menm lè a, metal la pulverize toubiyon nan yon toubiyon. Lè sa a, li gasped anpil, li te sèlman gras a dèksterite jimnastik ke ti fi yo pa tonbe.
  Yo te chire griyaj la ki te kanpe sou bò li a, epi fragman yo te pliye nan yon dantèl anpenpan. Men, chemen ki devan an vin yon ti kras pi laj.
  Zèb la cheche, tè a sanble apre yon kataklism sismik. Devan pasaj la, chemen an te toudenkou bloke pa yon kloti konkrè.
  Grenpe sou, li pa t 'posib, soti anlè zòn nan anomali respire lanmò.
  Charlotte di ak yon souri:
  - Li pa fè okenn sans vire tounen. Nou ale twò lwen epi li pa konnen si nou pral jwenn yon lòt espas. Mwen sijere kònen moute ak yon grenad.
  - Poukisa, si ou ka kraze ak yon souflèt nan Ross-karate. Gerda te di.
  Charlotte te fwonte.
  - Ou sèten kloti a trè epè.
  Terminator blond la te note:
  - Gen pwen enèji espesyal nan konkrè ki pèmèt kraze nan tout estrikti a. Wi, ak fòmasyon janm pa pral fè mal.
  Gèrye wouj la te note sevè:
  - Lè sa a, mwen avèk ou.
  Yo nan lòd yo pa domaje soulye yo, ti fi yo wete bòt yo, ak pye grasyeuz yo, tankou eskilti ansyen mèt yo, yo te kòmanse bat nan beton an.
  Etranj, pye yo bronze, fè yo te tèlman byen antrene ke li te sanble ke yo te bat yo pa crowbars asye.
  Depi nan anfans, ti fi yo te resevwa fòmasyon konba, e ke pou yo vennsenk santimèt konkrè.
  Miray la te kouvri ak fant, apre kèk segond li tonbe.
  Malgre ke janm yo humed yon ti kras nan Chòk, san bat nan yo, eskout yo te kontan.
  Charlotte rele:
  - Nou kraze ak ou!
  Gerda konfime:
  - An menm tan an ak chofe! -
  Li te vin plezi pou bèl jèn yo, se sèlman figi yo grate soti nan bab Dushman ak kamouflaj.
  Chemen an plis te pi fasil, ti fi yo te deja aprann distenge limit yo nan anomali a sèlman pa refraksyon nan limyè.
  Tout sa ou te dwe fè se limen flach la epi ou te kapab wè tout bagay. Se vre, mwen te oblije mache pou apeprè mwatye yon kilomèt, koube sou, riske travèse yon liy danjere: pasaj la jis ankò.
  - Ou janm bwè Gerd? Charlotte mande.
  Blonde a reponn:
  - Non! Se vre, yo te enjekte m 'ak alkòl pou tcheke reyaksyon kò a nan alkòl.
  Wouj la strabiye.
  - Ak ki jan?
  Gerda onètman reponn:
  - Tèt la fè mal, trip yo vire soti. Yo te bay ti mini-kapsil gwosè pitimi. Yo ogmante rezistans kò a nan alkòl.
  Byenke bwè se yon peche, ou pa ka fè san li nan entèlijans.
  Charlotte ri.
  - Yon lòt peche! Se konsa, apre tout, prèt yo bwè! Ak an jeneral, si nou antre nan yon anomali, nou pral fè eksperyans yon angove, sèlman mil fwa pi fò.
  Pwent fizi atak AKM a aksidantèlman te antre nan anomali a epi li bese yon ti kras. Mwen te oblije dwat li soti. Lapli koule soti anwo, ak gwo gout, byen cho.
  Anndan anomali a, yo tou senpleman sifle ak evapore. Yon lakou perte te anpile pase: kamyon ranvèse, dechire, traktè, fragman ekipman agrikòl lou, barik wouye.
  Deyò depo a, inyore twal la ki ka touye moun, te chita yon reptil, yon tòti kristal wouj ak yon tèt reken. Li devore metal san okenn pwoblèm, ak grif li yo se yon bagay ant grif yon krab, grif yon tig.
  - Rifulik! Charlotte te chichote.
  Gerda konfime:
  - Melanj fòm lavi ki pa pwoteyin nan kwatz ak ityòm.
  Gèrye wouj la di:
  - Kont li, zam nou yo pwobableman san fòs.
  Blonde a te monte zèpòl.
  - Mwen pa konnen! Moun ki te tire sou yon bèt konsa, kòm yon règ, pa t 'siviv. Se vre, poukisa li bezwen vyann pwoteyin nou an, li gen plis chans pou l fete sou yon mitray.
  Charlotte te avèti:
  - Pa pi vit mouvman an, li pral pwovoke rifulika.
  Ti fi yo toujou san pwoblèm, men deplase pi vit ak pi vit. Se vre, byento yo te bite sou fil fè. Li te dwe koupe.
  Ti fi yo fè fas ak sa a parfe, pwofesyonèl evite krake.
  Apre kek pa, Charlotte di nan zòrèy Gerda: - Gade mezanmi, men premye pri nou an.
  Li lonje dwèt sou yon wòch ki gen koulè sitwon.
  Terminator blond la reponn:
  - Pa gen anyen espesyal, sa a se zafè ki pi komen "kulesh". Plis pase mil dola, ou pa ka ede l.
  Wouj la souke tèt.
  Petèt menm mwens, men sa pa mal tou.
  Anomali a alantou ti fi yo te kòmanse vini nan lavi, li ekstrè kèk son espesyal squeaky, chire tanpon an.
  Li te depase pèsepsyon zòrèy imen an, men ti fi yo te tande l.
  - Dyab la enkyete! Charlotte remake.
  Gerda konfime:
  - Menm si isit la sou kwen gwo twou san fon an, pa pale sou moun ki pa pwòp.
  Gèrye wouj la di:
  - Vini non!
  Sifle a ak chalè ogmante notables, gout lapli evapore anvan yo rive nan tè a, zèb la te kòmanse chanje koulè, ak luminesans parèt nan fwontyè a.
  An jeneral, spektak la se tou de bèl ak terib. Ti fi yo tounen gade reefulik la, li te deja byen lwen, men li te sanble ke li te manje, "grunt la" pa rive nan zòrèy sansib yo.
  Scouts yo kalme paske brouyar sa a dwe evantyèlman fini.
  Gerda lojikman te fè remake:
  "Ou pa ka pote yon gwo fòs isit la!" Nou pral ruin tou de moun ak ekipman, gade.
  Vreman vre, yon elikoptè MI-8 parèt nan syèl la, remake zòn nan, li te kòmanse monte, men li te twò ta. Tantak flou te flote nan direksyon l epi yo te vlope machin nan.
  "Pinwheel" toufe e li te kòmanse tonbe. Propeller a sispann vire, men machin nan koule tou dousman, tankou si nan dlo. Sou wout la, li te tounen yon kalite akòdeyon.
  Men, ti fi yo pa t tèlman admire spektak sa a pandan y ap eseye soti nan zòn danje a. Lè cho soufle nan figi yo, ogmante lam zèb, pousyè tè, ti wòch nan yon toubiyon.
  Je ti fi yo, natirèlman safi nan Gerda, men ki pentire anba mawon, ak emwòd nan Charlotte, te chire. Lè sa a, yon egzeyat te pase nan tè a, yon chòk elektrik frape.
  Ti fi yo te soufle. Nou kouri yon ti kras. Lè sa a, li te vin konplètman move, tè a toudenkou te vin tankou bè ak bòt kole.
  Lè sa a, yon mòtèl balanse soti anwo, zòn nan kraze ti fi yo atè.
  "Sanble nou ap nan pou yon gwo kildyk," Charlotte te di.
  Blond nan kriye:
  - Repanti anvan li twò ta!
  Wouj la leve:
  - Non Gerda, mwen pa vle mouri esklav espirityèlman. Anplis, sa ki fè w panse ke lanmò ap tann nou.
  Blonde a te dakò.
  - Mwen espere non! Li difisil pou mouri konsa jèn. Mwen pat gen tan poum fè anyen pou patri a.
  Charlotte te soufle ak meprize.
  - Li pa menm touye l! Mwen gen sou kont mwen an, gen omwen yon tirè pwofesyonèl.
  Gerda te sezi:
  - Epi ou pa t patisipe nan operasyon militè yo.
  Wouj la fasilman konfime:
  - Non! Mwen menm, tankou ou, yo te pran swen pou zafè ki pi enpòtan. Gen de nan nou sèlman nan tout peyi a.
  Terminator blond la souke tèt li.
  - Se konsa, mwen bezwen youn pou fè pitit nan men li.
  Gèrye wouj la ri:
  - Mwen pa konnen pou asire w! Li se pwobableman enposib pou nou vin ansent nan men yon moun ki senp.
  Elikoptè yo finalman desann sou yo, de reefulik kouri moute sou yo. Yo te wè fè fre, yo te ale nan repa predatè yo.
  - Ki sa ki yon fòs terib ou bezwen gen chire tankou yon fè fò. Gerda remake.
  - Yo gen yon metabolis diferan ak enklizyon ultra-radyoaktif. Charlotte te di.
  Blond nan pepi:
  - Sepandan, kòm si yo pa t 'gobble moute zam nou yo. Dè milyon de dola yo ezite jete.
  Ti fi yo sonde ren an ak yon kouto, yon koup de fwa kouto yo kole, men pwent li te chire. Lè sa a, voye yon boul plastik, yo te jwenn ke pi lwen tè a te vin nòmal.
  - Li bon ke nou gen yon senp kamouflaj sou janm nou, li pa yon pitye koupe. Charlotte te di.
  Gerda pran li epi li di:
  - Mwen pral oblije reyèlman plonje tankou yon pwason, men sote.
  Wouj la aktivman obsève:
  - Nou te anseye yo vole soti nan nenpòt pozisyon, nou ka okipe li.
  Blond nan agresif te note:
  - Nan lagè, bon preparasyon se tankou lè pou poumon yo, yon melanj move gaz enfim ak touye!
  Ti fi yo koupe bòt yo, ezite yon ti kras epi yo sote sevè. Gerda preske kole ankò, grate janm li.
  Koulye a, pasaj la te vin pi laj ak ti fi yo te kapab soti nan li. Scouts yo te deplase dousman, jiskaske, finalman, anomali a sispann balanse.
  Charlotte di ak yon gade kontan:
  - Viv sè! Apre sa, mwen te panse tout moun te vise.
  Gerda lojikman te note:
  - Kounye a nou bezwen jwenn bòt, sinon janm nou yo twò bèl pou moudjahidin ki gen bab.
  Wouj la te dakò ak sa a:
  - Nou pral jis mete yon anbiskad ak slam yon moun.
  Blond nan balanse bounda li.
  - Si nou jwenn li!
  Ti fi yo, malgre chaj la, deside ale pou yon kouri, pa patikilyèman nan yon prese, pou pa ta gen okenn bri. Odyans pike yo te ranmase fiziyad la sou bò dwat la.
  - Sa se yon bagay! Sanble lachas oswa demonte. Charlotte remake.
  Ti fi yo te fè yon etap, yo te pase ti mòn lan, soti nan la yon View, yon wout, louvri. Yon bri ki karakteristik yon Jaguar te tande sou li.
  Machin pwisan uit chèz sa a vole soti dèyè yon vire ki anvayi ak forè. Nan li te chita yon douzèn kalite nan yon jakèt kwi ak zam.
  Figi ensolan ak tèt kale te trayi bandi, kèk nan yo te gen tatoo sou men yo. Ak pi gwo a te gen yon tatoo sou figi l '. Li te sanble ak yon bandi bandi.
  - Lè yon moun atifisyèlman bay tèt li yon aparans tèribl, sa a se yon siy asire w nan feblès espirityèl. Charlotte remake.
  - Pwobableman, bèt nan bwa nan rad mouton se konsa terib, epi yo pa mouton an nan po a nan yon bèt nan bwa! Gerda kontinye.
  Bandi yo te ame ak PKU - yon mitray Kalachnikov amelyore. Bal 14.7mm li yo ta ka pèse salopet ti fi yo.
  Sepandan, dapre jakèt abityèl la, ti fi yo te gen limyè, men trè fò zam ki fèt ak idwojèn Titàn, twa fwa pi fò pase Titàn natirèl, de fwa ak yon mwatye pi lejè.
  Se vre, chèn chèn sa yo koute kòm yon tank antye T-90. Men, frape yo ak tankou yon bal gwo, menm zo yo fò nan ti fi yo pa t 'kapab reziste.
  Men, "Kalashnikov" oswa "Abakan" se pa terib nan nenpòt distans. Lidè a, kòm toujou, madichon.
  - Lè sa a, koukou a di nou ke de farter ap rale. Ou dwe moulen yo.
  Sovaj rèl an repons:
  - Li pa nan bòs nan salo, men gen yon pwen. Se sèlman yon bagay ki te rive epi li pa t 'jwenn swag la.
  Epitou yon gronde melanje ak obscenite:
  - Sa yo se Arab, ki vle di yo pwobableman gen "vèt" ak dope.
  Charlotte deside tire AKM la. Dezavantaj prensipal la nan machin nan se pwopagasyon relativman gwo nan bal, espesyalman nan distans ki long. Se vre, si ou itilize pa kalib 7.62, men 5.45, Lè sa a, presizyon an ogmante.
  Tèt brital bandi yo ouvè. Charlotte te louvri dife, e Maria, kòm toujou, te kòmanse priye. Kat bandi yo te touye imedyatman. Youn nan yo rele byen fò:
  -... izdets!
  Bandi yo karakterize pa yon repons enstenktif. Li pa klè kote yo tire soti, li pi bon pou ralanti epi kouche, men lidè a, san ezitasyon, te pwan yon grenad FU-12, tou ak yon pwopagasyon ki rive jiska desan mèt, men ak enklizyon iranyòm sou. plak yo ak eksplozif ki pi pwisan.
  Ak ki kote li te fouye li soti, paske sa yo se sèlman nan sèvis ak fòs espesyal Ris yo. Gerda tire, bal li frape sant egzak grenad la.
  Li te kònen fò anpil, FU-12 se pa F-1. Bandi yo te krible, ak Jaguar la, li te pèdi kontwòl, piti piti redwi vitès li. Chofè a te frape frenn yo nan gwo malè.
  Pwisan mak-bèt la sispann. Ti fi nan tout vitès kouri al jwenn li. Te gen onz kadav ansanm ak chofè a. Yo te sanble fò anpil bat.
  Charlotte te kòmanse enspekte sak yo. Li te prensipalman enterese nan zafè. Li te egzamine yo ak anpil atansyon. Anplis de sa nan "kulesh la" zafè ki pi komen ki gen kapasite nan lumineux nan fè nwa a ak rechaje yon ti batri.
  Anplis, wòch sa a pèdi pwopriyete li yo sèlman yon ane apre li te kite zòn nan. Pami lòt bagay ki gen valè te gen yon pè "Couters" ki kapab koupe nan asye alyaj.
  Yo bezwen kouvri ak lenn mouton, otreman metal machin nan pral boule. Te gen yon wòch woz "Lanmou" isit la, ki siyifikativman ogmante pisans gason, ak anpil valè nan zòn nan "Shield", ki netralize efè radyasyon òdinè.
  - Eske bandi yo pa kolekte tout sa? Gerda mande tèt li.
  Charlotte reponn:
  - Non, gen plis chans yo te pran li nan farters.
  Blond nan mande nayiv:
  - E kisa yo te fè ak yo?
  Wouj la rele:
  - Touye! Kisa ankò! Epi li bon si anvan sa li pat san tòti. Gen kèk farters ki kache yo ap tann pou pri swag ap monte.
  Anplis de sa, apre tout, syantis yo pa chita san fè anyen konsa. Yo ap chèche fason yo amelyore pwopriyete yo nan zafè epi espesyalman pwolonje lavi etajè yo deyò zòn nan.
  - Mwen konnen li! Je Gerda plen ak dlo. "Men, yon bagay rive m '. Mwen menm mwen te vin yon ansasen, sèt moun te mouri nan piki mwen an.
  Mwen pap janm padone tèt mwen pou sa. Se te tankou yon fisèl te kase nan nanm mwen.
  Charlotte souri.
  - Ebyen poukisa ou sòt konsa?
  Blond nan kriye:
  - Legliz kont vyolans.
  Wouj ki konnen tout moun nan di:
  - Eske se? Touye yon mechan se pa yon peche. Tradiksyon literal soti nan lang ebre nan kòmandman an nan sizyèm kòmandman an Ou pa dwe touye: li son: pa fè sa ki mal touye moun!
  Sa vle di, li pa bon pou touye moun sèlman bon, epi yo dwe pini sa ki mal.
  Gerda timidman di:
  Men, Jezi li menm pa t suiv sa.
  Charlotte reponn:
  - Ebyen non! Bondye enkarne a pa t yon pasifik. Nan Ansyen Testaman an, Kris la te konpare ak wa David, e li te yon gwo vanyan sòlda.
  Jezi li menm di - mwen pa pote lapè sou tè a, men yon nepe. Yon move sous se san lechers. Wi, anplis, anvan enkarnasyon kò l, se figi Jewova, Jezi te pase kondanasyon lanmò, li te bay lòd pou yo ekstèmine tout Amialik yo, li te boule Sodòm ak Gomò.
  Sa vle di, jistis mande pou pinisyon sa ki mal. Ki moun ki bandi lokal yo? Malfra ki soti nan kochon, fugitif ki soti nan kote detansyon, maniak ki sou lis entènasyonal la vle, jis teworis ke nou kenbe.
  Sa vle di, li se sa ki mal, epi pou dedomajman pou byen li ta dwe detwi. Jezi te di yon move sous se san moun k ap fè moun yo.
  Dlo nan zye Gerda te cheche. Li mande sezi:
  - Ki jan ou fè konnen ekriti yo byen?
  Charlotte reponn onètman:
  - Oke, ki jan yo viv nan yon peyi fòmèlman Otodòks epi yo pa konnen katechism la. Men, konesans yo dwe aplike avèk sajès pou yo pa bese nan pasifik temwen Jewova yo.
  Blond nan souke tèt.
  - Mwen konnen sektè sa a! Yo pa rekonèt Kris la kòm Bondye. Sepandan, pale sou eretik pa enteresan pou mwen, pa pou ou.
  Wouj dakò.
  Ann ranje machin nan an premye.
  Machin nan te yon ti kras domaje, te gen plak metal sou bor li yo, ak mitrayil la, ki pa t 'gen tan tire, te chaje ak kasèt fre.
  - Mwen anvan tout touye mitrayeur a. Charlotte te fè grandizè.
  - Lojikman! Koulye a, ann eseye kòmanse. - Jwenn bòt yo dwa. Gerda te degoute pou l te eseye soulye apre pye bandi ki gen sant.
  Li te tou senpleman meprizan, osi byen ke Charlotte. Ti fi yo te ale nan kouran an epi rense bòt yo. Yo te yon ti kras twò gwo, men apre yon ti reflechi yo rale sou dra pye.
  Pa trè pratik, men lè w ap fè priyè, cham yo pa pral atire twòp atansyon. Koulye a, ti fi yo, yo te lage kadav yo nan twou a, te kapab kondwi sou wou.
  Sepandan, tire, atire atansyon lòt bèt: rat-lapen. Se te yon mitasyon dezas, yon melanj de rat komen ak lyèv. Ki jan espès sa yo jere kwaze se yon mistè, men li te tounen yon melanj trè dezas ak dan pwazon.
  Lapen rat yo kouri soti nan wout la. Te gen omwen senkant ladan yo, gwo gwosè yon chen. Yo fè dan yo mens tankou zegwi.
  Yo souvan kraze, men apre yon koup de jou nouvo yo te grandi. Kò a li menm se ranyon, sèlman dèyè a ak yon Fertile, prèske rena tankou ke. Deyò zòn nan, fouri sa yo te valè.
  Espesyalman medam yo. Men, bèt yo menm yo te trè dexterous ak obstiné, yo pa t 'mede kadav. Anplis de sa, yo eritye yon sèten lespri rapid soti nan rat.
  Pa ekzanp, yon kadav ka pa tèlman bon gou, men li an sekirite, men nan zòn mò yo...
  - Bon, kisa pou yo fè ak yo! Gerda mande.
  Charlotte te reponn yon fason desizif:
  - Ann tire epi koupe ke yo! Pral gen yon bagay pou vann.
  Blond nan doute::
  Poukisa nou bezwen lajan. FSB la ban nou lajan kach, e yo te jwenn trant mil dola vèt nan pòch bandi yo.
  Wouj la ri.
  - Wi! Mwen remake ke teworis yo ak mafya a prefere dola a euro yo, malgre diferans lan nan to echanj la.
  Sly dola apre kè bandi yo
  Moun ki vle detwi Larisi!
  Biye a vye, lajan an nan parazit
  Mèsenè vin touye!
  
  Atire san nan tèt li ak abominasyon
  Se pa pou anyen koulè vèt la nan je yo nan pwoblèm!
  Se pou gen bonte ak onètete nan kè a
  Ann fè rèv ou reyalize!
  . CHAPIT #3
  Li pa Charlotte.
  - Powèm kiyès? - Mande Gerda
  - Mwen te ekri li menm! - Ti fi wouj la reponn.
  Blond nan ri.
  - Bon lide. Ak sa ki pi enpòtan, li reyèl ak vre. Men, ou gen rezon, vann swag siplemantè pral pèmèt nou fè zanmi pwofitab nan mitan vandè.
  Ti fi yo pran lapen rat yo ak zam, yo tire yon vole. Ou bezwen tire sèlman nan tèt la, depi kò a fasil retabli, menm kolan san vèt prèske pa koule soti.
  Piki a pèse kran yo nan dis monstr. Yo tonbe, lòt moun te kòmanse kouri.
  - Wow, epi yo imedyatman apresye pouvwa konba nou an.
  - Sa yo pa pseudo-chen ki monte devan. Sepandan, yo te deja tire anpil, yo menm tou koupe ke yo sèlman yon ti kras pi mal pase sa yo lapen. Gerda remake.
  - Ke rena rat yo gen plis valè. Yo peye twa fwa plis pase sable. - Burknual Charlotte.
  Blond nan souke tèt.
  - Yo di fouri yo ka chanje koulè.
  Ti fi yo tire dis rat-lapen plis. Apre sa, yo desann. Yo te koupe ke Fertile ak mouvman konfyans.
  - Fè atansyon ak dan ou, nan prensip gen yon antidot pou pwazon yo, men li koute mil uitsan dola pou yon ampoule. Charlotte te avèti.
  Gerda te note:
  - Mwen te enstwi pa pi mal pase ou. Anplis de sa, si dan yo kase epi yo rete nan kò a, pral gen yon pwosesis enflamatwa grav.
  "Trè douloure, byenke kò nou yo fò epi yo pa tèlman fasil enfekte. - te ajoute blond la.
  Ti fi yo te deja ale nan machin nan lè pseudo-chen yo parèt. Pa anpil, anviwon kenz. Epitou aparamman atire tire.
  - Eske se yon pitye pou gaspiye yon bal sou yo? Charlotte remake.
  Gerda konfime:
  - Malgre ke yo pa pwazon, yo mòde, epi yo ka enfekte ak laraj. Se pou yo shug yo ak pistolè pou katouch otomatik yo pa transfere pou anyen.
  -Sèlman persuasion ki manke ap jwenn yon krak, nan fwon an! Charlotte sijere.
  Blond nan ri.
  - Epi ou gen anpil anfans.
  Ti fi yo te tire soti nan amelyore TT-100 la. Dimansyon yo, rkul ak kalib yo pi piti pase sa yo ki nan yon TT tradisyonèl yo, ak fòs la letal ak pousantaj nan dife yo pi wo akòz konsepsyon mizo espesyal la.
  Ak yon rezèv nan ven jij pou chak barik. Pa tire, men plezi. San yo pa depanse yon sèl bal siplemantè, ti fi yo kraze tèt yo nan pseudo-chen.
  Se vre, pita yo te tande yon lòt twoupo k ap pwoche.
  - Ou konnen! Charlotte sijere. Ann pa gaspiye minisyon sou yo.
  Gerda konfime:
  - Nou, daprè mwen, gen ase zam bandi. Wi, ak TT-100, ou ka pouse prèske nenpòt katouch.
  Charlotte te woule:
  - Menm jan an tou, li pa enteresan pou nou. Ann riske bourik nou epi rankontre yo ak pa gen anyen men kouto.
  Blond nan pepi, montre dan li:
  - Son tante, men èske nou gen dwa a yon risk vid.
  Wouj la reponn:
  - Lè nou te antrene nan lekòl FSB la, nou pa te menase ak lanmò oswa blesi grav. Ak isit la se yon bon opòtinite yo teste tèt ou.
  Gerda souri:
  - By wout la, mòde nan manman bourik la se yon teknik pi renmen nan pseudo-chen. Konsènan sa a menm nan memwa yo nan premye stalkers yo, jan yo te rele tèt yo an premye, li dekri.
  Charlotte fè tèt li.
  - Farter son pi bèl ak vòlè! Koulye a, ann jwenn kouto yo.
  Ti fi yo te kanpe dèyè, te gen omwen trant pseudo-chen. Batay la pa t ap fasil.
  Menm lè a, Charlotte lanse ponya li sou chen ki pi pre a, li frape l dwat nan gòj la. Apre sa, li te rete san zam. Yon so anvè chen yo, yon gwo kou nan tèt chen an.
  Bèt la choke tonbe. Lè sa a, yon lunge, tankou yon zòtèy nan je a, yon kout pyen nan machwè a. Ti fi a frape tankou yon mato, dan li konfizyon tankou pwa sèk.
  Gerda kouri dèyè'l, pye fi a kraze brize gason yo. Chen tonbe, woule. Yon souflèt ak yon ponya touche gòj yo.
  - Sou yon kou fò, ou bezwen yon kado! Charlotte te deklare.
  - Ki moun ki pa bat, li pral pèdi! Charlotte te ajoute.
  Ti fi yo separe. Charlotte vole byen wo, fè yon pinwheel, vole sou tèt, frape twa chen nan yon so. Li koupe yon sèl nan kou a, koupe tèt li.
  Gerda repete manèv la, li kouche kat, epi li fini ak yon souflèt nan kè. Se vre, chen an te kapab grate li yon ti kras.
  Blond nan kriye:
  - Bouzen sal.
  Wouj korije:
  - Fòk mwen di chen.
  - Se pa sivilize rele menm yon chen konsa.
  Charlotte rele:
  - Men fou.
  Chen yo reyèlman te vle mòde ti fi yo sou bourik la. Anjeneral farters ak bandi yo gen jakèt blende epi ou pa ka jis mòde nan yo. Ak pantalon yo pral pi mens.
  Gerda te kout kouto nan zye, Charlotte te pike dwèt li ak yon men, epi li te sèvi ak ponya ak lòt la.
  Blond nan kriye:
  - Sa a, kounye a kisa?
  Redhead te note:
  - Nou jete kouto nan tèt la, se konsa petèt li pi bon nan pwatrin lan.
  Ti fi yo repete manevwe a, estipid pseudo-chen yo te konplètman san nan atizan konn fè ak pwòp tèt ou-konsèvasyon ensten. Yo te mache pi devan, kouri, so yo te previzib.
  Epi tout moun te bay Charlotte yon ti grate ak grif yo.
  Wouj fè remake:
  - Non, gen twou vid ki genyen nan preparasyon nou an. Epi toudenkou li ta dwe bèt ak grif trè pwazon.
  Blond nan kriye:
  - Kòman rat yo ye?
  - Se konsa'l ye! By wout la, zegwi yo pi fò pase asye. Trè mechan bèt.
  - An jeneral, yon bagay nan anpil dérivés diferan de rat.
  Charlotte koupe yon lòt tèt pandan li t'ap mache, li kase do chen an. Gerda pa t 'nan okenn fason enferyè pase li.
  Blond nan fè yon ti souri:
  - Tout paske radyasyon pa touye rat, men fè yo menm pi fò ak pi solid. Se tankou yon distopi. Petèt yon lagè nikleyè ap mennen nan aparisyon yon kalite sivilizasyon rat.
  - Ou panse rat yo pral kapab ale nan lespas. - Si yo rantre ak primat, Lè sa a, li pa eskli. - Yo di moun konsa gentan parèt nan zòn nan.
  Gerda te kase kou chen an ak yon sezi. Charlotte te fini dènye bèt la.
  - Nou te oblije sote.
  Blond nan kriye:
  - Sa a se pa tout geeks, gen pi mal.
  Wouj fè remake:
  "Mwen konnen, men batay monstr se pa domèn ekspètiz nou an.
  Ti fi yo, yo te mete twa douzèn bèt, ak anpil atansyon koupe ke yo. Koulye a, yo te gen yon bagay yo vann. Lè sa a, inatandi a te rive, youn nan bandi ki te blese yo te kòmanse leve.
  Charlotte ri.
  - Wow, gade, sanble ke youn nan yo pa te fini!
  Gerda di ak yon ri:
  Oswa petèt li vire nan yon zonbi.
  Redhead te note:
  - Mwen tande pale de sa, men pou vin yon zonbi ou dwe mouri nan yon anomali.
  Blond nan kriye:
  - Oswa nan men yon moun ki trè peche.
  Charlotte di:
  - Pa blag konsa!
  Bandi a leve, li kouri kouri. Vitès li pa t 'enferyè a chanpyon nan mond Sprint.
  Charlotte di:
  - Oh, ale dèyè li.
  Gerda di ak yon ri:
  - Petèt li gen bon kapasite kwa-peyi sou Jaguar la.
  Wouj la di:
  -Nou pral wè!
  Moun ki mouri a ki te resisite vrèman kouri sou wout la. Se poutèt sa, li te posib yo swiv li nan machin. Ti fi yo kouri ale, pa patikilyèman akselere.
  Yo t ap mande kote bandi a ap kouri.
  Gerda te note:
  - Li se yon jwèt enteresan, men yon anbiskad gen anpil chans?
  Charlotte di:
  - Epi nou pral wè li, pou fidelite mwen pwopoze mete lantiy mirak.
  Lantiy kontak espesyal yo se yon lòt nan bèl bagay ki koute chè nan syans Ris. Yo pèmèt ou wè nan seri a enfrawouj ak iltravyolèt, nan fènwa konplè ak anba dlo.
  Anplis de sa, yo te fè li posib yo elaji imaj la nan tou de objè òdinè epi sèvi ak lantiy kòm yon mikwoskòp.
  Se vre, envansyon an toujou enpafè, ou pa ka sèvi ak li pou yon tan long: li boule.
  Ti fi yo mete yo sou yo epi yo te prèske imedyatman sezi:
  - Li kouri, epi li pa sèlman pa chofe, men li refwadi. Diferans ki genyen ant li ak anviwònman an se pa plis pase senk degre. Gerda te di.
  Charlotte grogne.
  Wi, se yon zonbi! Petèt kèk artifact fè l 'konsa fre.
  Kouri a kontinye, bandi a vire sou kote, yo te oblije souke. Bouch, twou, boul menase chavire machin nan.
  - Èske li ka fann tèt li? Charlotte sijere.
  Maria avèk sajès te fè remake:
  - Ann wè si li mennen nou nan tanwar li.
  Wouj la fè remake ak lespri:
  - Ou vle goumen?
  Blond nan ri.
  - Ou pa vre?
  Charlotte ri.
  - Natirèlman, men kè ou pral pete ak pitye.
  Gerda lojikman te note:
  - Gendwa gen otaj nan tanwar yo! Ou pa konnen li?
  Wouj doute:
  - Enkwayab! Oke, poukisa yo bezwen otaj?
  Blond nan te fè remake lojikman:
  - Jwenn yon ranson! Oswa fè yo travay pou ou.
  Charlotte ezite.
  - Oke, yo ka toujou bay yon bagay pou yon etranje, men pou yon Ris, kèlkeswa jan yo tire tèt yo.
  Gerda byen sensèman fè remake:
  - Li se etone ke ak tankou yon atitid anvè syantis yo, nou te tèlman byen apwovizyone.
  Wouj la te fè remake ak dout:
  - Rechèch militè yo byen finanse, US la achte syantis, epi nou jis ekri enfòmasyon nan men yo. Charlotte ri.
  - Plis presizeman, nou vòlè?
  - Nou kolekte enfòmasyon, trete ak bay pwòp pa nou! An jeneral, tout sekrè sa a anpeche pwogrè. Pa t ap gen espyon, nou te pi bak, mwen vle di lemonn antye.
  Gerda fè yon soupi.
  - Ak ki lè limanite pral vin youn? -
  Charlotte te note ak yon souri:
  Pa konnen! Men, pou ekspansyon espas, ou bezwen konbine efò.
  Blond nan fè yon soupi:
  - Men jiskaprezan opoze a ap pase. Si nan kòmansman ventyèm syèk la te gen sèlman trant-sèt eta, kounye a gen de san karant. Kote monn nou an ap dirije, limanite bezwen yon gwo lidè.
  - Ak ki kote yo jwenn sa a! Charlotte remake. - Olye de sa, gen yon ogmantasyon nan dezòd. - Te gen fwagmantasyon feyodal, e kounye a, kapitalis. Men, pi bonè oswa pita li pral fini.
  Mwen kwè ke pral toujou gen bonè inivèsèl ak yon mond san sa ki mal.
  Gerdo di:
  - Kilè Kris la ap vini?
  Charlotte te di aksan:
  - Lè yon moun, fizikman ak espirityèlman, vin tounen yon bondye.
  Konvèsasyon an te koupe, yon gwo kay won parèt devan. De kalite ak yon mitray te chita sou li, fimen.
  - Move abitid! - Ti fi yo tire, retire bandi yo. Fwon blende yo nan "Jaguar la" kraze nan kloti a, ak bèl yo pete nan lakou a. La, de douzèn bandi bwè bwason ak manje kebab.
  Mitrayil la tire, li krache anpil plon. Nan men ladrès, PKU a se yon zam twò terib ki te tounen kò nan kadav nan de segonn, frape pi rèd toujou sous dlo.
  Lè sa a, bal yo pèse veranda a, kraze nan mi yo an bwa. Glass kraze, esklav vole soti nan mòso bwa yo. Tout bagay te kraze nan yon ranje, ankadreman yo te kraze, kouto san yo te tonbe.
  Raman yon batay santi anpil tankou yon labatwa. Men, ki moun ki ka reziste lè sis mil bal eklate nan yon minit.
  Pou yon segond, apeprè yon santèn, kalib eksplozif 14.7, pou senk senksan. Li te pran senk segonn pou touye vennsenk bandi ki t'ap fè fèt nan lakou a, depi tan an te sèk ak yon lòt kenz sou veranda la.
  Gerda pat menm gen tan li Papa nou an lè tout te fini.
  - Batay la te kout! "Malgre de lòt ap rale nan bilding nan tèt li.
  Yo te retounen tire sou ti fi yo, ak byen jis, twa bal frape Charlotte nan yon vès bal, men yon piki nan yon lans grenad mete fen nan bonbadman an.
  - Wow, mwen te gaping, panse mwen te distrè pa gwo enkonsistans, w ap goumen ak lapriyè an menm tan.
  - Tout peche yo dwe ekspye! Gerda te di.
  Charlotte lojikman te deklare:
  - Gen sen ki patronize vanyan sòlda. Pou egzanp, George a viktorye, arkanj Michael ak anpil lòt moun!
  Blond nan fè yon ti ri:
  - Dwa! Men, li toujou degoutan! Koulye a, ann tcheke kay la.
  Wouj la ri.
  - Epi nou pa t touye yon lòt zanmi ankò.
  Bandi zonbi a vole sou eskout Juliana a, men yo te frape nan pòm Adan an ak yon bòt. Li vole ale ak ti fi yo jete Kalash nan li. Sepandan, zonbi a pa t sispann imedyatman.
  Pandan kèk tan li gwonde ak gwonde, nan vire soti nan PKU a li pa t 'konfizyon nèt.
  - Yon dwòg konplè pou ou! Oke, yon bagay vivan! Gerda te sezi. - Ou ka imedyatman wè pwodwi dyab la.
  Charlotte te fè remake ak yon ri:
  - Mwen tande ke zonbi ka fè nenpòt moun ki vivan. Sa nou wè se yon lòt bo zòn.
  Blond nan te ensèten.
  - Ou konnen, nan aksyon nou pa gen anyen ewoyik. Avèk èd nan yon mitray, nou koupe lènmi yo, men pa t 'fè pèsonn pi bon.
  Wouj la ri.
  - Ou se yon idealis Gerda. Ou vle ranje lemonn antye, san yo pa menm konnen nan ki direksyon.
  Blond nan fè kòmantè:
  - Mwen panse ke premye a tout bagay, li nesesè yo obsève enterè yo nan Motherland la.
  Charlotte di ak kè kontan:
  - Lè nou touye senkant bandi, nou deja rann peyi a yon sèvis desan. Prizon yo deja gen twòp moun ak lanmò se pwobableman plis imen.
  Gerda te ajoute:
  - Ki jan yo di, vivan an ka toujou tounen vin jwenn Bondye, espesyalman moun ki kondane nan prizon lavi. Vrèmanvre, nan yon prizon espesyal, gen anpil mwens tantasyon ak ankourajman pou peche.
  Wouj la chanje sijè a.
  - Nou pral egzamine lokal yo, petèt nou pral gen chans pou otaj yo, epi an menm tan an nou pral gade nan trofe yo.
  Ti fi yo fouye pòch bandi ki mouri yo. Li te posib yo ekstrè sòm desan nan lajan kach, dola ak ero.
  Kòm byen ke zafè plizyè, pami yo turkwaz la ki gen anpil valè, ki ka ogmante fòs la nan metal la.
  Vrè, pwopriyetè yo, yon boul olye gwo, jije pa gwo kantite biye, pa t 'ede. Bal la te chire vant ki te dekouvwi a epi li te kraze nan pwatrin lan.
  Dousman pè min ak mak detire, ti fi yo egzamine kay la. Kòm li te tounen soti, laperèz yo pa t san fondman. Twa min ak de grenad te dwe netwaye.
  Sepandan, aparamman pè ke kouch yo pa t ap soufle soti nan je sou, pòt yo min yo te make ak yon kwa.
  - Ala yon pèlen idiot! Gerda te sezi.
  Charlotte di:
  "Eske yo pa toujou goumen konsa?"
  Blonde a di:
  - Mwen panse ke min sa yo pi danjere pou bandi yo menm. Gade, e isit la te gen eksplozyon, tout bagay te detwi.
  Mi yo tout bon koupe ak fragman, san sal vizib. Netwaye isit la nan je pa souvan.
  - Sal, gangster sa yo, se konbyen bwat ak boutèy yo anpile, li nesesè rato. Charlotte pike vè a ak pye l.
  Gerda reponn sevè:
  - Yo gen prensip moral sa yo. Nou pral chache yon kachèt, kachèt ak zindan.
  Ti fi yo sakaje kay la, eskane planche yo, epi yo desann nan sousòl la. Kòm espere, premye kachèt la ak zafè, lajan ak bagay ki gen valè yo vòlè yo te tounen anba yon dal mab nan yon rekreyasyon espesyal.
  Te gen tou yon koleksyon antye nan dan lò, zanno, pwobableman chire ansanm ak zòrèy, bag, ak lòt bijou.
  Te gen tou wòch, ki gen ladan moun ki gen non ti fi yo pa t 'konnen, ak pwopriyete yo te misterye.
  Charlotte fwote youn nan yo, li pran dife epi li kòmanse boule men l.
  - Wow, sa a se aparamman "Bill", yo di, se kapab kraze nenpòt òdinatè, nan yon distans jistis gwo. Anplis de sa, li enfim kamera videyo.
  Gerda te sezi:
  - Artefact ki gen anpil valè?
  Cheve wouj la ki tap fè bouda menasan te reponn:
  - Pi plis valab sèlman deyò zòn nan nan fòs pèdi nan de oswa twa semèn. Anplis, efikasite nan enpak la imedyatman gout, li vo kite zòn sa a ki enfekte pa Bondye konnen ki moun.
  Blond nan fwonte.
  - Ak kote wòch "Armor" la? Yo di li bay bal yon rvèv.
  Charlotte fè remake agresif:
  Wi, li se yon zafè pi popilè. Koub trajectoire pa sèlman bal, men tou fragman grenad. Li se espesyalman pwisan si ou konbine plizyè wòch.
  Li souvan dekri nan memwa, ak deyò zòn nan li valab pou de a twa mwa.
  Gerda doute:
  - Yon bagay ki pa vizib sou lidè a!
  Wouj la di ak yon souri:
  - Yo dwe te vann! Pou yon mèsenè, wòch sa a gen anpil valè, pwobableman tante pa pri a.
  Gerda di ak yon ri:
  - Oswa yo pa t 'jwenn li, ou bezwen yon vantouz pi lwen! Gen yon anpil nan "Kulesh", li pa tèlman fasil nan vann sa a ti wòch.
  Charlotte leve zòrèy li.
  - Mwen tande yon moun ap bougonnen nan sousòl la, gen prizonye la toujou.
  Blond nan konfime:
  - Wi, mwen menm tou, sanble, sa a se lang arab.
  Gèrye wouj la fè remake:
  - Sonje sa yo te anseye nou, sitou nan mouvman plastik. Arab yo karakterize pa jès byen file, gason an jeneral yo ta dwe grosye.
  Gerda souke tèt.
  - Mwen konnen ki jan yo imite Arab yo. Nan lavni an, ka gen lagè ant Larisi ak mond Islamik la.
  - Espesyalman si Ameriken yo mete deyò nan Gòlf Pèsik ak Afganistan. Nou atla Yanki yo nan charyo a, fòse yo kouvri fwontyè nou yo! Charlotte ri.
  Blond nan te enkyete.
  - Men Sultan Nwa a sanble gen yon rankin kont Larisi. Anplis de sa, teritwa Etazini an lwen mond Islamik la, epi nou an tou pre. Premye a tout, ekspansyon an pral pran plas sou teritwa Ris. Gerda souke tèt. -
  Jan de bagay sa a enkyetan.
  Charlotte te note:
  - Pandan ke move Ameriken yo ap kriye ak Arab yo, nou pral gen tan kreye yon lame pwisan ak teknoloji avanse ke lagè a ak ord sid yo pa pral terib.
  Bagay pwensipal lan se pou genyen kèk ane. - Gèrye wouj la fini nan yon chichote.
  Ti fi yo te ale nan "zindan an", koridò a te mennen nan bò a, kote yo te mete yon pòt blende dèyè brik la.
  Li te, tankou yon soumaren, byen monte epi fèmen ak yon kòd.
  - Ann eseye li! Gerda te di.
  Sèvi ak yon resanblans miniature nan estetoskop ti fi a, yo koute san danje a. Yon ti diferans nan son yo te fè li posib pou kalkile kòd la epi louvri pòt la epè.
  - E si lidè a bliye? - Epi li ekri li! Charlotte pran yon papye.
  Gerda te ofanse:
  - E poukisa ou te silans?
  Wouj la avèk fòs konviksyon reponn:
  - Mwen te vle teste kapasite w kòm yon kanbriyolè.
  - Ti fi yo te pale arab jis nan ka. Yo menm te konnen jagon oriental espesifik la.
  Gerda fin pale epi li fè fas li:
  - Ebyen? Koulye a, mwen sonje kote wòch la nan chans ye?
  Victor reponn ak yon soupi:
  -Sa a mwen... bon, yo di ke li pral lage youn nan mèsenè sultan nwa a. Men, si li se yon kote ki tou pre nan marekaj yo. Men, jwenn...
  Charlotte reponn sevèman:
  - Nou pa gen okenn rezon pou nou moute desann nan marekaj yo! Ou pa itil nou anyen konsa...
  Viktor te pè anpil.
  Gerda te pwan mesye a nan zòrèy ak zòtèy pye li epi li souke l.
  Nan moman sa a, yo te tande yon gwonde sovaj nan yon megafòn:
  - Lage bouzen! Ou antoure!
  Charlotte ri.
  - Oke, isit la se byennèt nou yo nan aksyon!
  Gerda fè Victor souke tèt:
  - Èske w ap vini avèk nou! Si yo pa touye pandan dekouvèt la!
  Ti fi yo mete wòch. Epi Charlotte te jete yon laisse nan kou Victor. Mwen tande yon bri, yon elikoptè te evidamman plane sou do kay la.
  Gerda di ak yon ri:
  - Pa gen anyen ki pi fasil pase tire desann elikoptè!
  Charlotte pran pwa yo nan zòtèy li yo epi li souke tèt li.
  - Li p'ap la kounye a!
  Yon pete gwo kalib frape fenèt la. Glass tonbe. Ti fi wouj la jete yon pwa ak pye l' toutouni.
  Te gen yon eksplozyon deyò. Ak gwo kadav elikoptè a tonbe san seremoni.
  Gerda tou voye yon pwa ak pye l' li chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Ak de bèl ti fi: yon roux ak yon blond kouri soti nan anviwònman an. Yo trennen Victor sou yon kòd. Li te oblije kouri dèyè yo ak tout fòs li.
  Gerda aala pete nan mitray. Plizyè nan bandi yo tonbe ak gwonde.
  Charlotte bat ak yon lazè. Epi li bele:
  - Nou pral byen koupe lènmi yo!
  Gerda te voye yon pwa ak eksplozif ak zòtèy li. Tank la masiv, ki te kouvri ak branch pou kamouflaj, vire sou ak yon gwonde.
  Woulèt yo te chire nan men li epi yo te vole atravè jaden an, vire ak rebondi. Youn nan yo frape bandi a nan tèt la, kraze zo bwa tèt la. Rakal yo te eseye owaza
  dife. Men, vanyan sòlda yo te envulnerabl. Yo te tire mitray ak lazè an repons. Victor t ap anfle anpil dèyè yo.
  Li te sanble ke lakou ki kouvri l 'te sou toufe l'.
  Gerda ri epi li di:
  - Byento lènmi an ap vin malad!
  Charlotte te fè remake:
  Li pa pran plezi kounye a! Oswa petèt ou pral priye Gerda?
  Blond nan ri epi li di:
  - Mwen te wont nan Bondye ak kwè sèlman nan pouvwa!
  Ti fi yo te kontinye tire epi voye pwa ak eksplozif ki ka touye moun.
  Isit la se yon lòt tank ki soti nan yon espas pwisan woule sou ak leve kanpe nan tèt la nan cheni yo. Li te vrèman enpresyonan. gerdla deplase gangster po nwa nan manton an epi
  li te antre nan machwè a vole tèt anba. Ak tire desann twa plis nan kalite yo atake.
  Charlotte chante agresif:
  - Kònèy nwa nan fè fas a lanmò,
  Viktim ap tann a minwi...
  Gerda, tire sou bandi yo, pran:
  - Nou pral pi fre nan tout, nou kwè
  Nou pral rankontre ou nan kavo a!
  Sa yo se vanyan sòlda yo batay. Gang ki te deside antoure yo evidamman pa t kalkile fòs yo. Twa mitray pwisan nan klas dragon an te veye apwòch ki mennen nan tani lidè a.
  Men, ti fi yo, ansanm ak Victor, toudenkou disparèt, ak Lè sa a, parèt dèyè yon zam pwisan ak letal. Men Gerda kase lidè a. Li te pwan li ak zòtèy pye li
  nan nen an ak jerking sevè jete l 'sou li. Li te vole epi li frape pwòp mitrayòl li. Avyon plon te pèse l 'tankou yon belye mouton ak baton.
  Charlotte chante:
  -En de twa! Kraze bandi a!
  Apre sa, li tèt li pral gen tan pwan yon mitray ak kite yo chire lènmi yo. Gerda te avanse. Mitrailleur bandi a san atann parèt nan pwatrin lan ak Victor.
  Nonm lan te pwan deklanche a. Ak ki jan li bat ... Plon lapli vide desann. Gen kèk fòs vyolan ki te pran bandi yo epi yo te kraze yo sou vole. Victor deja
  te oblije touye. Men, anpil nan yon fwa. Li te santi yon vizyon batay nan li. Epi ann bat advèsè k ap gaye tankou ravèt. Epi li te vizib
  ki jan bal gwo kalib pèse nan kò yo ak sous dlo koule nan san.
  Gerda te gade Victor epi li di:
  - Terminator!
  Charlotte, t'ap ekri bandi yo, te chante:
  - Im nan peyi a chante pou nou nan kè nou,
  Nou se ti fi ki pi bèl...
  Peze pi fò knight machin zam,
  Paske ti fi yo ap tann bagay ki fre!
  Mwen te eseye mete tank Ambrams la sou ti fi yo, yon machin olye chik pou gang lan. Epi li wouze espas ki soti nan sis mitray ki te monte sou do kay la.
  Gerda te voye yon lòt chodyè ak pye l' fè chile. Li te vole nan cheni tank la. Yon eksplozyon swiv ... Machin nan premye sou bò li yo, ak Lè sa a, Charlotte
  jete nan yon lòt pwa. Mastodon an woule, ak mitray li yo frape bandi yo. Epi yo te kòmanse koupe yo pa plizyè douzèn. Li ka wè ke sa te fè yon enpresyon sou militan sivivan yo.
  Epi yo te kòmanse gaye ak rèl lach ak tapi sal!
  Devonki bat yo apre.
  Charlotte menm chante:
  Ou pa epanye yo
  Touye tout salo...
  Ki jan yo kraze pinèz -
  Frape tankou ravèt!
  Gerda ap tire dèyè l, li chante:
  - Pa gen pitye, pa gen pitye, pa gen pitye pou lènmi an!
  Ti fi ki soti nan lanfè, ti fi ki soti nan lanfè, mwen pral frape tout kabrit yo!
  Victor tou tire sou inèsi, li te trè byen.
  Charlotte te fè remake:
  - Wow! Epi li pa osi senp ke li sanble!
  Gerda souke tèt an akò.
  - Li pa fasil ditou! Nou pa ka touye l?
  Charlotte te note:
  - Tan ap soufri!
  Epi ti fi yo pran Victor epi yo trennen l. Mesye a lage mitrayil la epi li apèn gen tan manyen l ak pye l. Ti fi yo nan mouvman an kontinye tire soti nan "Dragon" machin zam la.
  Yo te chache fini ak tout bandi yo epi yo pa kite pèsonn chape. Bèl vanyan sòlda ak san pitye. Presyon yo se jis fou.
  Victor pa t 'kapab kenbe ak yo ankò epi li tonbe. Yo te mare yon lakou nan kou li. Ki jan li fè mal. Epi Gerda ak Charlotte, ansanm ak zòtèy fè yo, te lanse esklav
  vè frape batay la ap koule tankou dlo nan do a nan tèt la ak kou.
  Gerda ak Charlotte te chante ansanm:
  - Lanmou ak lanmò, byen ak sa ki mal,
  Sa ki sen, sa ki peche, nou fèt pou konprann!
  Apre sa, yon lòt elikoptè plane sou yo. Atravè bwouya nan zye anvlope, Victor te wè vagman ki jan Charlotte te monte kouran mitrayil la, epi Gerda frape talon pye l.
  militan an nan vant lan, ki soti nan ki san vole soti nan bouch li. Elikoptè a te eksploze... Ak fragman yo gaye toupatou nan syèl la. Epi Gerda te pè yon ti moso san wouj ki soti nan yon souflèt li.
  Victor rete konsa sispann wè tout bagay sa yo. Twòp nekoulan te peze kou li. Devan je l ', vizyon depi nan anfans, se konsa byen lwen ak
  kontan. Osi byen ke anpil diferan kalite pèfòmans. Men lekol la. Epi li goumen ak yon moun. Li jwenn yon de. Ak dènye apèl la son. Epi yon moun ap ri.
  Lè sa a, toudenkou tout bagay sispann, ak pou yon moman limyè a te etenn.
  . CHAPIT #4
  Victor leve. Kou a te fè mal anpil fwote ak yon kòd. An jeneral, li te santi l mal. Zo kase. Apre sa, mwen te vle manje ak bwè.
  Li kouche sou yon bagay ki mou. Vwa ki graj Charlotte te swiv:
  - Ebyen feblè a vin nan sans li?
  Victor sifle:
  Ou prèske toufe m...
  Renn wouj la ri:
  - Prèske pa konte!
  Nan yon ton ki pi dous e ki gen plis afeksyon, Gerda te di:
  Nonm lan leve! Petèt ba li manje!
  Renn wouj la jape an kòlè:
  - Ba l manje nan bwat twofe a! kite yo jwi!
  Blond nan ouvri yon bokal vyann lous ak pwa epi li reponn:
  - Ou ka eseye ... epi bwè kèk lèt!
  Li glise boutèy la epi yon jè cho vide desann nan gòj Viktor. Li te vin pi fasil pou li.
  Gerda di ak yon souri:
  - Ou tire trè byen. Petèt li te nan fòs espesyal yo!
  Victor souke tèt li.
  - Non! Se jis ke lè mwen trè enkyete, tout bagay miraculeuse kòmanse mache byen pou mwen!
  Charlotte konfime ak yon souri:
  - yon konpetans ki gen anpil valè! Men w ap kouri twò dousman!
  Victor te monte zèpòl.
  - Mwen se yon moun ki senp, epi ou super!
  Wouj la ri epi li reponn:
  - Wi, senp! Men, nou ka fè ou pi byen. Ann prepare yon posyon ki pral rajenisman kò a epi ou pral kapab kouri pi vit epi pran fòs!
  Viktor te sezi:
  - Èske ou ka fè li?
  Gerda konfime:
  - Nou nan zòn nan! Lè sa a, gen plant mitasyon ki, nan konbinezon ak zafè ak yon konbinezon espesyal, yo kapab rajenisman kò a epi fè li pi fò ak pi vit.
  Viktor sifle.
  - Kolosal! Poukisa ou pa fè sa pou tout moun?
  Charlotte reponn ak yon souri:
  - Moun? Yo fondamantalman bèt yo fè yon bagay pou yo!
  Gerda souke tèt an akò.
  Epi nou pa vrèman moun!
  Victor kiryeman mande:
  -Kiyes ou ye?
  Charlotte ri epi li di:
  -Posyon pou yon bon bout tan pou prepare Gerd! Rakonte l istwa nou depi nan kòmansman!
  Gerda leve zèpòl.
  - Depi nan kòmansman an menm?
  Wouj konfime:
  - Oke, depi nan konmansman an nan travay la! Lè sa a, ou te kòmanse di l 'pa byen nan premye!
  Gerda souke tèt.
  - Wi, mwen pa t 'kalkile yon ti kras. Bon, koute, yon nonm ki pa tèlman vid!
  Prizonye a souke tèt.
  - Ou ka rele m 'Vitya!
  Terminator blond la souke tèt li.
  - Ebyen, koute mwen Vitya!
  Ak tise istwa ki pi enteresan li.
  Solèy sezon fredi timid la te yon ti kras dore nèj yo Fertile, li bay yon ti moman limyè tèlman ra nan nò a.
  Yon gwo jèl senkant-senk degre te gouvènen, lè krache a, li te rive nan tè a, vire nan glas.
  Li se pi plis inatandi wè ki jan yon ti fi awonze prèske toutouni nan yon bikini kouri rapid tankou yon rèn nan twou nèj yo.
  Pye li yo toutouni, ki te wouj, tranbleman trè vit, pa kite prèske pa gen okenn tras, epi cheve an lò li sanble ak yon flanm dife byen klere.
  Yon figi parfèt, petèt twò miskilè ak pwopòsyon ideyal, yon ti fi deyès reyèl, reyalizasyon nan fòs ak erotism.
  Misk ki graj rid tankou rid. Si ou gade ak anpil atansyon, ou ka wè detèktè ti sou kò li.
  Èske w fin fè yon sèk ak blese plizyè kou sou pye pen yo nan yon so, ki soti nan ki yo tranble, jape ki tonbe a tonbe atè, ti fi a retounen nan machin nan tout tèren, gwo tankou yon KAMAZ, pentire ak penti blan.
  Yon nonm ki gen yon kas apiye soti nan pòt bò a. Figi entelijan ak entèlijan li kase nan yon souri:
  Bon, Gerda. Kò ou ka jere frèt la parfe, ak vitès ou se etonan: ou ka fasilman kraze tout rekò mondyal nan kouri!
  - Se pa sèlman nan kouri, men tou nan naje e menm nan altèr la! - Ti fi a reponn.
  - Lwanj pou Toupisan an paske li te ban mwen yon kado konsa. - Dabavil blond ap frape pyel li.
  Yon repons engrasan te swiv:
  - Pa reyèlman, jenetikis te travay sou ou ak itilize teknoloji anvayisan, ki gen ladan fòmasyon espesyal.
  Gerda te di ak antouzyasm:
  - Mwen konnen pwogram "Pèfeksyon" nan objektif pou kreye yon nonm nan tan kap vini an! Akoz li, mwen te pèdi anfans mwen!
  - Men koulye a, ou ka sèvi Gran Larisi pi efikasman!
  Ti fi a bese tèt li epi li fè yon twa volte, li pran yon ti goute nan lè glas la epi li di ak patos:
  - Motherland se bagay ki pi presye yon moun genyen, san li lavi pa gen sans! Yon nonm san peyi se tankou yon kò, san yon nanm!
  Ofisye a souke tèt.
  - Bon pawòl Gerd! Mwen espere ou gen opòtinite pou sèvi peyi a!
  Pawòl yo te entèwonp pa aparans nan yon gwo elikoptè nan syèl la. Se te dènye modèl la ak elis pliye ak motè jè.
  Sa a te fè li posib konbine tout kalite pozitif nan yon avyon de gè gwo vitès ak reken nwa a.
  Te machin nan rele "Vepr" - 2, premye elikoptè nan mond lan ak vitès supèrsonik.
  Spiner a plane, de elis k ap vire, bese machin yo sou tas pou aspirasyon kawotchou. Elikoptè a te rasyonalize: sanble ak yon balèn.
  Plizyè parachit te vole soti ladan l, yo te aliye nan yon semisèk. Lè sa a, yon ofisyèl ak epolèt yo nan yon Lyetnan Jeneral nan FSB la te soti dekoraman. Li fè ti fi a yon siy.
  Li vin pi pre, li di:
  Nou pa gen tan pou tralala! Se konsa tou dwat nan pwen an. Èske w te tande pale de atak teworis san parèy nan Moskou?
  Gerda mwatye toutouni reponn:
  - Wi! Li terib!
  Jeneral la gwonde yon fason assourdisman:
  - Prezidan an kòlè, nou menm pè pou sante li. Te deklare dis jou nan dèy. Kondane teworis "Black Sultan" te defye yon gwo peyi!
  Li poko janm rive avan ke gouvènman an te peri tout antye, e bastard sa a menm te gen odas prezante yon iltimatòm.
  Gerda souke tèt.
  - Li bay kenz jou!
  Jeneral la konfime:
  - Se vre, e sa fè dizwit èdtan. Donk nou dwe prese.
  Blond nan mande ak enkyetid:
  - Ak mezi pou ranfòse pwoteksyon prezidan an?!
  Jeneral la reponn ak yon soupi:
  - Adopte san parèy, men si advèsè a sèvi ak dyabolik, zafè nan zòn nan, Lè sa a, li pral twò difisil yo sispann l '.
  Èske premye minis la - yon moun reyèlman gwo mal siveye. Teworis, sitou Chetchen yo, ap chèche l depi lontan, men yo pa t menm ka pwoche bò kote l.
  Kounye a, tout peyi a anba menas, li pa kase epi li pa entimide: gen yon premye minis enterimè deja nonmen, epi yon nouvo kabinè ap fòme.
  - Pa gen moun ki ranplase yon gran moun tankou premye minis. Gerda remake.
  - Li te gen evalyasyon ki pi wo nan tout istwa a nan Larisi, pèp la pa t 'renmen pèsonn anpil.
  Jeneral la fwonte.
  - E kisa ou te fè?
  Ti fi a reponn ak yon souri tris:
  - Priye pou nanm li! Mwen espere ke legliz la pral klase nonm ki te sove Larisi kòm yon sen?
  Jeneral la souke tèt li.
  - Mwen se yon ate! Ak pou mwen, bagay prensipal la se kenbe li, byenke premye minis la se pi plis merite pou yo kanonize pase Nicholas II. Kounye a sou biznis!
  Yo pral mennen w nan Moskou, epi soti nan la yo pral transfere nan zòn nan nan mirak.
  Franchman, ou gen plonje nan sanblab nan mò yo ye a, men Sultan Nwa a dwe detwi.
  Sepandan, si ou pran l 'vivan, ou pral resevwa yon lòt rekonpans senkant milyon Euro.
  Gerda sifle.
  - Wow! Ki kantite total?
  Jeneral la gronde:
  - Desan milyon ero pou moun ki mouri ak desan senkant pou moun ki vivan!
  Blond nan wouli ak yon souri:
  - Enpresyonan! Malgre ke mwen pèsonèlman te fè fas ak "Sultan Nwa a" pou gratis, sèlman tire revanj Svyatoslav Vladimirovich!
  Jeneral la fè yon klin kounya.
  - Byen! Ou pral gen yon patnè! Epitou yon modèl amelyore nan yon moun tankou ou!
  Gerda di ak yon souri:
  Mwen te devine mwen pa te sèl la. Men, mwen ta renmen marye ak yon gason.
  Jeneral la reponn ak yon soupi:
  - Pa gen gason tankou ou! Tout ti gason yo te mouri, anpil nan regrèt nou. Syans toujou tèlman enpafè.
  Isit la ou se, pou egzanp, ap mache sou kwen an nan gwo twou san fon an, nou pa menm konnen konbyen tan moun sa yo ap viv. Petèt ou pa pral laj, oswa petèt ou pral mouri nan yon ane.
  Gerda te deklare avèk konfyans:
  - Sa pa fè m twòp pè. Dayè mwen se menm moun ak tout lòt moun, sa vle di mwen gen yon nanm imòtèl.
  - Relijyon se konsolasyon moun ki fèb yo - nenpòt malè sanble ensiyifyan si yo tanporè! Jeneral la te note.
  - Epi ou menm, yon fi, dwe fò, sepandan, ann kite konvèsasyon yo, pa gen yon minit pèdi.
  Nan senk segonn, ti fi a mete kamouflaj li epi li vole nan elikoptè a.
  Machin nan vire fasil, ki montre yon manyablite eksepsyonèl, ak Lè sa a, te monte sevè anlè.
  An jeneral, lide nan ekipe elikoptè ak motè jè parèt tounen nan senkant yo, men li pa t 'kapab reyalize.
  Koulye a, machin nan imedyatman depase vitès son an, li te prèske kòm bon jan menm Migu-35 la.
  Jeneral la te fè grandizè:
  - Elektwonik nou yo domestik, an jeneral nou gen devlopman ekselan, sèlman pwoblèm pafwa rive ak aplikasyon.
  "Si teknik la se yon zanj gadyen, Lè sa a, lespri batay la se bondye lagè a!" Gerda remake.
  Jeneral la reponn ak regrè nan vwa li:
  - Malerezman, majorite konskripsyon yo nan move sante e mwen sanble ke yo ta dwe peye plis atansyon sou sa.
  Apre sa, li te ajoute:
  - Nou bezwen chanje anpil nan lanati imen, e se sou sa n ap travay. Ou kwè ke Bondye te kreye lòm nan pwòp imaj li ak resanblans li.
  Gerda di:
  - Se sa Bib la anseye!
  Jeneral la byen lojikman mande:
  "Men, èske Bondye Toupisan an pa vrèman fèb ak frajil tankou yon moun?"
  Blond nan bay byen sevè:
  - Sa a se konsekans peche!
  Jeneral la pa dakò.
  - Titàn pa rouye ak imaj Bondye a pa grandi mat! Sòf si, nan kou, yon moun se reyèlman yon imaj.
  Gerda te di aksan:
  - Ou konnen, li pi fasil pou monte lanmè a ak yon gwo kiyè pase pou diskite ak yon ate! Se poutèt sa mwen pa vle pale sou li!
  Jeneral la leve men l.
  - Ak ki lòt bagay yo fè nou gen yon èdtan antye nan vòl devan nou.
  - Mwen renmen lanati! Isit la ou ka vire sou yon revizyon cyber-videyo ekselan.- Gerda te deklare.
  Vrèman enteresan yo obsève mond lan vityèl. Òdinatè a amelyore imaj la: montre rivyè, lak, forè, mòn ki gen koulè pal.
  Tout bagay konsa etranj ka rale nan ak soti nan imaj la.
  Gerda te gade, detanzantan, chanje ang imaj la. Sa a se ki jan tout bagay gade nan seri a elektwonik flickering, fè mond lan gade tankou yon jwèt.
  Finalman, Moskou parèt devan. Yon metwopòl gwo, ou ka wè dènye gratsyèl yo, bank machin, moniman atizay.
  An tou, enpresyonan, espesyalman pou yon ti fi ki te pase lavi kout li nan fòmasyon chenn nan atizay touye.
  Sepandan, Gerda te konprann elektwonik pi byen pase Akademi Syans yo.
  - Pwoteksyon anti-viris ou a pa fyab. - Li remake. An jeneral, Kaspersky antivirus se demode, epi li se konplètman san fòs kont yon vè k'ap manje kadav oswa seiche.
  Jeneral la souke tèt li.
  - Wi, pwogramasyon se yon ti kras dèyè! Twòp jèn talan antre nan biznis, e moun ki aje fè syans.
  Epi ou menm ou konnen òdinatè a tankou yon ti fi - li renmen jèn yo ak fè tèt di!
  Gerda rele:
  - Mwen ka wè pwogram nan.
  Jeneral la kase:
  - Pita! Orè nou an kalkile an segonn.
  Yo te ateri sou yon tèren avyon anba tè, ak Lè sa a, sou yon machin blende espesyalman kous, yo te mennen ti fi a nan yon chanm anba tè.
  La, nouvo direktè FSB a, Kolonèl Jeneral Apollonov, t ap tann li. Literalman, yon lòt ti fi nan kamouflaj te antre nan santye an avèk yo.
  Tou wo, pwisan, superbly bati, men cheve li, kontrèman ak limyè an lò Gerda a, se wouj dife, menm jan ak yon banyè wouj.
  Li byen fèm bay nouvo patnè li a, li prezante tèt li:
  - Charlotte!
  Blonde a reponn:
  - Gerda!
  Wouj la ri.
  - Ann fè konesans!
  Kolonèl Jeneral la te kout.
  - Nan moman sa a, yon menas mòtèl pandye sou peyi a. Se poutèt sa, ou jèn fi bezwen prese! Tikhomirov ap ba ou enstriksyon detaye.
  Li bay dwèt li sou lyetnan jeneral la. - Jiskaske mwen di ou sa ki annapre yo. Pifò nan zòn nan sitiye aletranje sou teritwa a, peyi a ak ki nou deja gen relasyon tansyon, pi jisteman, de peyi.
  Anplis de sa, espesifik nan zòn nan bèl bagay se konsa ke li difisil a deplwaye gwo fòs sou li. Se konsa, san konte ou, sèlman fòs espesyal pral opere la.
  Natirèlman, nou gen pwòp rezo rekonesans pa nou nan zòn nan, men dènyèman nou te fè eksperyans echèk.
  Tikhomirov te bay lapawòl:
  - Scouts nou yo te kòmanse touye. Menm sa ki pi sekrè yo. Genyen menm yon vèsyon ke teworis yo te aprann li lide.
  Gerda konfime:
  - Se sa! Gen kèk zafè amelyore kapasite telepatik. Sa Wolf Messing ak lòt moun te fè te vin disponib pou teworis òdinè.
  - Pa byen senp! - Nan ti bout tan, moun ki rete yo ap ba ou sipò.
  Charlotte te fè remake: - Stepafany, gen plis chans, yo te touye.
  - Kòman ou fè konnen sa? - Direktè FSB la te vijilan.
  - Pafwa mwen santi, pafwa pa! - Remake ti fi a.
  Gerda, yon ti jan enbesil, te ajoute: - Pa fache! Pa gen move konduit grav dèyè ou, e sèlman parese pa dòmi ak sekretè a.
  Direktè FSB la te di:
  Se konsa, ou ka li lespri!
  Terminator blond la souke tèt li.
  - Pa toujou e pa ditou! Men, si yo pa t 'gen gwo pouvwa, Lè sa a, poukisa yo te rele nou.
  Chèf polis sekrè a souke tèt.
  - Mwen respekte! Li pral yon pitye si ou pa tounen tounen!
  - Lanmò diferan de renmen anpil la nan yo ke yo toujou eseye ranvwaye reyinyon an avè l '! - Remake rouj Charlotte a.
  - Lanmò diferan de mennaj la paske li toujou rive nan move moman, men pèsonn pa repwoche l paske li an reta! Gerda kontinye.
  Chèf polis sekrè a souke tèt.
  - Ou tifi gen yon IQ wo, men kò ou se menm pwoteyin ak mwen an. Se konsa, yon bal nan tèt la ak nan fen an.
  Oke, mwen gen yon pakèt bagay pou m fè. Li pa pral tèlman difisil yo touye Sultan Nwa a kòm jwenn. Nan tras li, nou pral lanse yon bann bloodhounds. Konnen ke Peyi a avèk ou.
  Ti fi yo politès bese, akonpaye, Tikhomirova te ale nan sòti an. Soti nan Moskou nan zòn nan apeprè mil kilomèt.
  Charlotte te fè pi fò nan pale sou wout la:
  - Zam mitrayeur Alman nan karannsenkyèm kalib UMP ak silansye detachable, mwen pèsonèlman demoute e fè yon fizi ekselan.
  Ti chanjman nan konsepsyon an te fè li posib konbine avantaj ki genyen nan plizyè sistèm nan yon fwa.
  - Mwen menm mwen te travay sou fizi Armalight AR 10, yon analogue Ameriken nan kouto vis la, osi byen ke sou M-16 la. Pa yon ti kras chanje paramèt yo, mwen te kapab ogmante plis vitès la mizo nan bal la ak vize li yo.
  Ak sa ki pi enpòtan, ogmante fyab nan fizi nan tèt li. Apre yo tout, li konnen ke M-16 a se siperyè Kalashnikov la nan vitès la bal inisyal nan prèske 300 mèt pou chak segonn, ak nan presizyon nan tire de fwa. Men, se yon bagay ki difisil.
  Si Ameriken yo te konnen, yo t ap ban m yon gwo pri! An jeneral, mwen sezi pa sòt la nan konsèpteur yo.
  Tikhomirov reponn: - Sa a se paske yo gen pwodiksyon an nan zam nan men prive. Yon fizi enfidèl souvan kraze, ki vle di yo ka vann plis, nou pa mansyone endistri a reparasyon.
  An jeneral, pi bon syantifik yo soti toupatou nan mond lan travay pou Etazini, men paske kapitalis yo panse sèlman sou pwofi, retounen nan travay yo pi ba anpil pase pa nou.
  Charlotte te fè remake:
  - Mwen panse ke kapitalis pral detwi limanite!
  Yo te antre nan yon biwo ki laj, kote enstriktè yo te deja ap tann yo. Kesyon an te sou detay endividyèl yo.
  - Ou gen aparans twò Hatian. Tikhomirov te note. - Atire atansyon imedyatman. Mwen panse ke li ta pi bon si ou abiye tankou gason ki pi gran.
  Nan ka sa a, pénétration ou nan zòn nan pral byen natirèl.
  Gerda te sezi:
  - Kòman?
  - Pase pou stalkers òdinè. Li tèlman senp, gen plizyè milye nan zòn nan.
  Petèt, men se pa pi bon lide. Koulye a, si nou rive tankou ti fi klere, Lè sa a, sa a pral jis pase. Charlotte te deklare.
  Jeneral la kale Zenki:
  - Seryezman!
  Vixen nan cheve wouj souke tèt.
  - Byen! Nou ka travay kòm pwostitye. Gen ase nan yo nan zòn nan, epi ou ka jwenn anpil enfòmasyon sou kabann lan.
  Gerda souke tèt li.
  -Domi ak gason se yon peche.
  Charlotte te fè yon remake agresif:
  Èske se pa yon peche pou touye? An jeneral, ou se yon relijye oswa yon vanyan sòlda. Poukisa yo te jis ba li yon Bib nan men l '.
  Blond nan timid di:
  - Se lè prèt la beni pwojè a, li kite l.
  - Yon gwo erè, ou bezwen chwazi ant Kris la ak Peyi a! Charlotte te deklare.
  - Dwa! Tikhomirov te dakò. - Ou pa ka sèvi peyi a sèlman nan gan blan.
  Gerda ezite, epi apre li peze soti:
  - Mwen chwazi Peyi a!
  Jeneral la ri ak satisfaksyon.
  - Sa bèl! Natirèlman, ou pral oblije sèvi ak cham fi ou nan zòn nan, san sa a misyon an pa gen sans, men ou penetre tankou òdinè gason stalkers.
  Reyalite a se ke si ou vini nan zòn nan imedyatman nan tout bèl pouvwa li yo, Lè sa a, ou pral oblije tire tounen soti nan gason kolan.
  Ak yon fanm ki pale byen nan zam yo imedyatman klè yon ajan FSB.
  Charlotte souke tèt li.
  - Mwen dakò! Petèt ou pa bezwen klere twòp.
  Jeneral la konfime:
  - Wi, ak plis ankò! Ou pa pral Ris, men Lwès Ikrèn. Èske ou ka kopye aksan an?
  Wouj konfime:
  - Sètènman! Nou pa etranje, men poukisa pa fanm mizilman yo.
  Jeneral la ri.
  - Avèk aparans slav pwononse ou.
  - Ou pa ka chanje li, sitou ke nou gen po chokola. Gerda te di.
  Jeneral la leve zèpòl.
  - Mwen pat menm panse ak sa! Tout bagay fèt twò prese. Se sèlman isit la ou twò miskilè pou fanm mizilman yo.
  Blond nan fè remake:
  - Pote lanse grenad sou mòn yo, se pa yon peche pou ponpe misk ou. E nou byen pale lang Chechenn.
  Jeneral la deside:
  - Non, li pi bon pou ou se mèsenè Arab. Nou pral fè bab, pwatrin lan ka peze nan, epi si yo mande sou sèks, ou pral di ke Koran an entèdi renmen andeyò maryaj.
  - Ann fè sa! Ti fi yo di nan inison.
  Jeneral la konfime:
  - Se sèlman pral gen pwoblèm ak twalèt la, men nou pral anseye ou.
  - Phallus epi ou ka tache! Gerda remake.
  Jeneral la gronde:
  - Byen! Ou gen eksperyans deja?
  Charlotte ri.
  - Nou te anseye kijan pou chanje imaj la, epi nou konnen lang arab la.
  Jeneral la te di:
  - Pale pi byen an Ris ak yon aksan, nan zòn entènasyonal la, lang sa a se entènasyonal.
  Ti fi yo rele byen fò nan inison:
  - Bon, nou jwenn li!
  Yo te lage nan zòn nan sou yon avyon de gè gwo vitès, sa a pa leve sispèk. Lè sa a, yo te vole atravè fwontyè a Ukrainian sou yon Dragonfly -5.
  Sa a se yon monoplan ki lejè ak yon kouch espesyal, ki pa distenge ak rada yo ki pi modèn.
  Anplis de sa, zèl li yo chanje koulè pou matche ak koulè tèren an, fè li nòmalman envizib.
  Anvan depa, enstriktè a te remèt ti fi yo sachi espesyal. An patikilye, de machin ki sanble ak jwèt timoun yo te kache nan yo.
  FSB enstriktè Kolonèl Ruslan Ibragimov eksplike ti fi yo.
  - Sa yo se eskout robotik. By wout la, yo koute dis milyon dola ak yon mwatye dola chak. Yo itilize dènye nanoteknoloji.
  An patikilye, maskin òdinatè, yo reflete tèren an epi transfere refleksyon an nan kontou deyò a, fè machin nan envizib.
  Li se kapab vole distans kout, sote jiska senk mèt nan wotè, peze penetre yon espas jiska twa santimèt an dyamèt.
  Anplis de sa, nenpòt enfòmasyon transmèt nan linèt. Batri yo tou espesyal pou radyòm. Yo ka travay pou yon tan trè long, pi lontan pase ou rete nan zòn nan.
  Ti fi yo gade machin yo. - Charlotte fè remake: - Mwen te wè desen menm jan an. An patikilye, yon robo rekonesans nan fòm lan nan yon koulèv.
  - Sa a se tou pa move, men pèdi nan vitès. Ibragimov te di. - Pran swen yo! Genyen sèlman sèt nan sa yo pou tout FSB la. Wi, ak machin espesyal yo te ba ou.
  Gerda gade zam nan. Deyò, li te yon senp "Abakan", sèlman ak optik ak yon bwat tache.
  Enstriktè a remake gade yo:
  - Machin sa a gen akselerasyon elektwomayetik, ak vitès inisyal la nan bal li yo se senk mil mèt pou chak segonn.
  - Wow! Gerda te sezi. - Ak retounen an?
  - Li adousi pa yon charnyèr espesyal. Anplis de sa, kalib la nan bal yo se etranj, sèlman 3.15 milimèt.
  - Ou p'ap touye yon pis nan yon ti kras konsa! Revòlvè medam yo gen plis toujou. Charlotte te deklare.
  Enstriktè a te eksplike:
  - Sa yo pa bal òdinè! Yo itilize super-lou Iranyòm 435. Li konplètman san danje epi ki pa radyo-aktif, men de fwa ak yon mwatye pi dans pase iranyòm òdinè, ak uit fwa tengstèn ak pi gwo dite.
  Anplis de sa, bal yo ekipe ak eksplozif dis fwa pi fò pase TNT. Yo toujou fò anpil chè, mwen pa menm vle non konbyen, otreman ou pa pral vle tire.
  - Ki moun ki sove sou sekirite - ale kraze nan fineray la! Gerda te di.
  Kolonèl la souke tèt.
  - Ou gen dwa gen rezon, men yon ti bal prèske mil dola se yon bagay!
  Charlotte te di:
  - Wow, mwen wè yo apresye nou!
  Enstriktè a souke tèt.
  "Li twò enpòtan pou pran Sultan Nwa a. Ou pral gen de mil senksan nan katouch sa yo. Anplis de sa, zam machin yo gen uit mòd tire. Soti nan mil de san bal pou chak minit, nan yon sèl, osi byen ke mòd entèmedyè.
  Gerda di:
  - Enpresyonan! Tankou yon zam nan tout fòs espesyal nou yo?
  Enstriktè a reponn:
  - Non! Pa gen plis pase ven machin sa yo. Peye atansyon sou òdinatè a tipòtrè. Ou ka ba li lòd ak vwa ou, epi li reponn, petèt menm limen mizik la pou ou.
  Anplis de sa, ti bagay sa a pral sèlman obeyi ou.
  Charlotte lojikman te note:
  Li pa move ditou, men li pa twò aparan. Vèsyon an ke nou se tou senpleman, Arab yo pa pral travay.
  Kolonèl la dakò.
  - Sa a dwat, yon machin plisman: li pi bon kache li nan yon sakado epi sèvi ak li lè absoliman nesesè.
  Gen yon lòt de douzèn grenad espesyalman pwisan ak zegwi pwazon, men sa a se danjere, ou ka jwenn li tèt ou.
  An jeneral, jeneral la konseye pa patikilyèman surcharge ou ak teknik konnen ki jan. Isit la ke trik nouvèl prensipal yo ak entèlijans!
  - Se vre ke lespri natirèl la ka ranplase òdinatè a, men pa gen okenn òdinatè ki ka ranplase lespri natirèl la! Charlotte te di.
  Enstriktè a souke tèt.
  - Epi kounya koute machin ou, pandan l ap chante Dima Bilan. Te gen mizik ak yon chante abitye.
  - Tout enposib posib mwen konnen byen... - Yon melodi diferan! - entèwonp Gerda.
  Yon ti pwojeksyon lumineux ki genyen twa dimansyon parèt pi wo a otomatik la:
  - Ki melodi ou vle koute! Nou gen twa mil chante, ni domestik ni etranje!
  Gerda leve men l.
  - Mwen vle yon ògàn ak Bach!
  - Mwen fè!
  Mizik la te bèl, men Charlotte te entèwonp.
  - Ou gen jwèt?
  Ologram nan griye:
  - Sètènman! Mwen rekòmande trant-nèf modifikasyon diferan nan "Stalker la" ak katrevensenk "Farter", an patikilye modèl la dernye "Dawn nan zòn nan".
  - Ou ka vin fou! Te gen yon machin zam, jwè a te vin tirè a. Se kote teknoloji a te vini. Charlotte te sezi.
  Ibragimov riri nan moustach Blan li:
  - Li gen tou kou fòmasyon, fòmasyon pre-konskripsyon ak plis ankò. Sa a se zam nan tan kap vini an, machin nan tèt li pral eksplike cadet la sa yo dwe fè.
  Zam nan tèt li pral moutre ou ki jan okipe li.
  - Awesome! Gerda te di.
  Enstriktè a konfime:
  Li se yon pitye ke yon bagay konsa pral gen yo dwe kache. By wout la, ki jan yo rele machin sa a?
  - "Striking" - 1, yon modèl menm plis pafè ap parèt byento. Apre yon tan, machin sa yo pral antre nan sèvis ak lame Ris la.
  Blond nan souke tèt.
  - Byen konprann!
  Enstriktè a te ajoute:
  - Wi, ak optik la tou enfòmatize, li bay tankou yon ogmantasyon jan ou vle, ranje a vize se douz kilomèt.
  Genyen tou yon pwen wouj reglabl, yon flach taktik, deziyatè lazè, grip atak konbine avèk yon bipod kontra enfòmèl ant.
  Men, an jeneral machin sa a koute yon milyon dola ak yon mwatye.
  - Pafwa li sanble m 'ke moun ki pi rich nan mond lan se direktè a nan FSB la. - Charlotte menen.
  Kolonèl la souri.
  - Èske w konnen poukisa mwen se yon Chechen pa nasyonalite ak sèvi Larisi konsa devoteman?
  Wouj la mande:
  - Poukisa?
  Kolonèl la byen fasil reponn:
  - Sa a se sèl peyi nan mond lan kote lajan yo lage nan militè a san yo pa yon ti tan. Kwè m ', lavni an fè pati peyi nou an, yon lame byen nouri se yon garanti nan pwosperite!
  - Si yon moun fou oswa yon salo pa vin sou pouvwa. Charlotte te dakò. Lè sa a, te gen kalite tankou Gorbachev ak Yeltsin, yo prèske detwi peyi a.
  - Mwen pa ka bay garanti, men pèp la vin pi saj, menm si yo touye prezidan an, reeleksyon ap chanje ti kras.
  - Travay nou se jwenn sultan nwa a. - Donk ann kite koze a bay Charlotte gronde.
  Enstriktè a te avèti:
  - Bagay pwensipal lan se pran wòch sa yo, yon detektè anomali, yo pral avèti ou nan danje.
  Gerda te fwonte epi li te mande:
  - Ak rès la, pou egzanp, wòch la Diffa, ki detounen bal nan lang "blende a"?
  Ibragimov reponn ak yon gade tris:
  - Malerezman, prèske tout zafè pèdi pouvwa yo deyò zòn nan, nou menm sezi jan teworis yo te kapab itilize yo.
  Li posib ke chèche konnen se menm pi enpòtan pase jis touye Sultan Nwa a.
  Charlotte fè tèt li.
  Nou pral kenbe kontak epi eseye chèche konnen sekrè a.
  Enstriktè a souke tèt li orevwa.
  - Orevwa, eseye jwenn Ali Maskhadov. Li pral gen yon bagay enteresan pou ou.
  Ti fi yo, ki te pran aparans nan Mujahideen yo, pwoche bò kwen zòn nan.
  - Gen min! Charlotte fè remake.
  Gerda konfime:
  - Ann ale ak anpil atansyon!
  Jete bòt lame ti fi a, yo kouri sou pant lanèj la, pye yo fè prèske pa kite okenn tras. Sote nan fwontyè a, yo plonje nan yon esfè translusid.
  Yon odè fò nan ozòn frape figi m ', Lè sa a, yon frape limyè. Ti fi yo te deplase sou yo, mete bòt yo, nan ka yo kouri nan siveyans o aza.
  Malgre ke andedan zòn nan nan sezon fredi move tan an te otòn, apeprè dis degre, epi pa gen nèj.
  Scouts yo ak anpil atansyon gade nan zòn nan, se konsa misterye li te ye nan istwa ak jwèt.
  Nan yon sèl fwa yo menm te eseye tire fim videyo, men tout imaj la te efase, li te enposib menm pran foto.
  Te gen anpil bèl bagay nan zòn nan, men li te mòtèl tou. Te gen anpil nan li. Menm pye bwa yo espesyal, feyaj la se koulè wouj violèt ak woz, plen ak pikan.
  Zèb la tou sanble menasan, tankou si kouvri nan tach san. Krikèt douz pye zoranj-tachete sou li.
  Deplase moustach yo, yo eseye chita sou ti fi yo. Charlotte chase yo kouray, epi Gerda kenbe yo ak dwèt li.
  Yo te koupe zong li yo, ak makiyaj la ak gan kawotchou espesyal te fè dwèt li pi epè ak pi gra.
  Ti fi blond la karese yo avèk afeksyon epi li pale.
  Yo vivan epi yo bezwen afeksyon.
  Pami krikèt yo gen espesimèn gwosè yon pijon. Lè yo te caresses, yo ronron, yo vole tounen. Ki machwa nan krikèt mòde ka danjere.
  Wi, yo pwazon! Charlotte remake.
  - Ou riske anpil.
  - Petèt krache nou an se pwazon pou kèk. Isit la nan zòn agresyon an retounen san fwa. Gerda remake.
  - Ak pasifik .... - Charlotte pa t 'jwenn yon definisyon apwopriye. Ti wòch la tranble, avètisman sou yon anomali.
  Devan, dirèkteman nan direksyon yo, lè a vibre. Tankou sou yon chemine, sèlman olye pou yo chalè, okontrè, li soufle glas frèt.
  Charlotte te fè remake, "Petèt nou ka fè yon eksperyans, nou ka ale nan yon anomali."
  Gerda te sezi:
  - Ou vle riske tèt ou?
  Wouj la pa dakò ::
  - Pafwa anomali bay kapasite adisyonèl. Eske ou pa li syans fiksyon.
  - Men, anjeneral sèlman kadav soti nan anomali yo. Isit la gade. Ti fi blond la lonje dwèt li sou kilè eskèlèt la.
  - Kadav la te fè pati yon nonm, an jeneral, pi fò nan "farters" yo se gason. Isit la, anpil fanm pè, ou pral pran radyasyon epi ou pa pral kapab fè pitit. Charlotte remake.
  - Farter, sa se yon tèm enteresan. - Nan yon sèl fwa yo te eseye prezante tèm "stalker la", men vòlè yo refè l 'nan farter, ki soti nan mo a fart, pwan chans.
  Se konsa, farter se tankou yon pirat tè. Pirat vle di tou literalman - yon chasè chans. - Ti fi blond la kontinye.
  Scouts yo te pase bò pyèj sa a prèske envizib, men imedyatman prèske bite sou yon dezyèm youn! Yon eskèlèt pandye nan lè a, ak vyann separe ak trip.
  Gerda dou te santi l malad, epi patnè ki te pi endan li te antre nan reyinyon an.
  - Pa gen anyen espesyal! Se jis yon kadav ki mouri. - Li remake. Yon pilon wo-vòltaj ki tonbe e ki wouye te kouche toupre, li te pran sant lwil ak pouri.
  Sant pouri a te tèlman tounen ke li te fè machwè m fè mal.
  - Yon bagay nan li etranj! Mwen santi mwen menase! Gerda te di. Menm lè a, kilè eskèlèt la vole sou yo. Ti fi yo reflèks te tire soti nan "Kalash".
  Bal yo te kraze ti kal la, yo te frape ghoul la nan pye l. Sepandan, li imedyatman leve, li te eseye atake bèl yo. Li difisil pou lapèch yon moun ki deja mouri.
  Ti fi yo te kase jenou yo ak piki byen vize nan jenou yo. Sepandan, yon dwèt zo grate souflèt Charlotte a, domaje mask la ak pèse po a.
  Li reponn li koupe l ak yon bounda bough @ branch, li kase plizyè zo kòt. Kilè eskèlèt la tonbe epi li te resevwa plizyè piki ki byen vize nan branch yo, li kalme.
  - Nou fini ak li! - Rele Gerda - Ou sanble blese. Li bese epi li siye san Charlotte.
  - Yon vetiy, ou menm ou konnen ki jan byen vit grate geri sou nou.
  Gerda te note:
  - Kamouflaj la domaje!
  - Se pa yon pwoblèm pou kole li. - Ti fi wouj la rive nan sak lekòl li.
  Hyperclay te retire koupe a, ak lèd figi Arab la reparèt devan yo.
  "Poukisa bagay sòt sa a se yon bab, li laj yon gason ak blese yon fanm!" Charlotte te di.
  Gerda ti reponn:
  - Se konsa, Bondye deside.
  Renn wouj la fè remake:
  Poukisa li bezwen li! Si yon lespri ki pi wo egziste, Lè sa a, li pa ta dote moun ak kalite ki pa nesesè.
  Nan tèt li, prezans nan yon bab ak feblès jeneral nan kò imen an jete dout sou egzistans lan nan kreyatè a.
  Terminator Blond te fè remake:
  - Ou konnen Charlotte! Isit la nou mòtèl epi yo ka byen pa retounen soti nan zòn nan, ki nan ka sa a ap tann nou.
  Charlotte te fè remake avèk sajès:
  - Mwen li syans fiksyon, gen yon teyori nan matematik. Nanm, konsiste de senbòl enfòmasyon. Se konsa, li pa ka disparèt nan linivè a enfini.
  Li pral tou senpleman chanje karakteristik kalite li yo. Oswa chanje chaj.
  Gerda ri.
  - Se konsa, nan nanm nan, ou kwè, men pa gen okenn Bondye ki te kreye li!
  Gèrye wouj la te fè remake ak fervèr:
  - Pa gen okenn Bondye nan vèsyon Otodòks la oswa biblik, men nan Supermind la, poukisa yo pa kwè li. Ak kòm pou nanm nan, nou vole nan yon rèv.
  Sa a se pa yon memwa nan eta espirityèl nou an, lè nou nan yon moman fèt nan yon sibstans espesyal enfòmasyon ki kapab panse ak santi san yon kò.
  Blond nan fè yon ti tèt.
  "Petèt sa anpeche w kwè nan Bib la.
  Charlotte reponn sensèman:
  - Anpil! An patikilye, mechanste, etranj pou yon lespri ki pi wo, espesyalman nan Ansyen Testaman an.
  Epitou, si Bondye se renmen, ebyen poukisa tout kreyasyon li a pa kontan nèt!
  Gerda rele:
  - Petèt sou sa ki pa merite!
  Wouj la byen lojikman te note:
  - Nou se pitit Toupisan an e nou bezwen edike pou nou merite! Ki kote levasyon an ye? Ki jan yo fè fas ak paran ki kite pitit yo ale?
  Blond nan konfime:
  - Y ap prive dwa yo! Men, ou pa ka mezire Bondye dapre prensip lèzòm.
  Charlotte byen rasyonèl te note:
  - Poukisa, si nou se imaj la ak resanblans li yo, Lè sa a, moralite nou an se menm jan an. E konsep sa ki byen e sa ki mal i menm pour diferan nasyon.
  Èske li bon pou pa bay timoun limyè ak konesans sou tèt yo? Charlotte mande. Gerda te vle reponn, lè toudenkou yon bagay te sote sou yo epi ti fi a apèn gen tan sote sou kote.
  Se te yon fosilize yo forè dijj, li te viv nan pye bwa ak lachas, atake soti anwo. Depi kò li prèske transparan, li difisil pou remake.
  Sepandan, ti fi yo, menm anvan yo te voye yo, etidye materyèl yo sou zòn nan. Anpil farters, ki gen ladan reprezantan ajans entèlijans ak syantis, dekri nati a nan zòn nan ak bèt mitasyon, pou pati ki pi predatè ak danjere.
  Ki moun ki ta siman touye l ', ou bezwen frape pwen an ble nan mitan an nan kò a jele-tankou ak grif. Men, bèt la se mobil, se pa tout farter ki kapab sa a.
  Ti fi yo tire sou vskidku a, epi yo pa vize. Frape, fosilize yo nan forè eksploze, emèt sous dlo nan san ak mordan, tankou likid asid.
  Zèb sou kontak ak li te kòmanse fennen.
  - Se tankou fim nan "Etranje" - di Gerda. - Pa asid dlo.
  - Yon espesyal kalite sub-hyperradiation te parèt sou zòn sa a nan mirak. Li emèt izotòp nan yon vitès de san fwa pi vit pase limyè, ak pouvwa a penetrasyon se tou senpleman etonan.
  - Lè Charlotte te tire kat fosilize yo asid, li te kontan.
  - Li bon ke li pa afekte je yo.
  Yon lòt bèt te eseye fouye nan tè a, men li te resevwa pwòp pa l nan men Gerda.
  Men, ti fi a pa t wont:
  - Konbyen moun ki te mouri nan abominasyon an.
  Charlotte fè tèt li.
  - Pa konte, men kantite total moun ki mouri nan zòn nan ale nan plizyè dizèn de milye.
  Blond nan sijere:
  - Lè sa a, ou bezwen ale pi vit, petèt menm kouri. Kamouflaj lame Òganizasyon Trete Nò Atlantik la konfòtab, bòt yo prèske pa entèfere ak kouri a, byenke gen yon gwo tantasyon jete yo.
  Nwaj yo, sepandan, te kòmanse gaye, pi klere menm plis. Sou bò gòch la, yon ansyen asansè ki soti nan tan Sovyetik t ap flote pase ti fi yo.
  Apre dezas la Chernobyl, li te abandone. Sepandan, te gen yon tirè pwofesyonèl nan tèt la. San ezite, li louvri dife.
  Ti fi yo wete l nan yon segond, epi yo fè zigzag lwen bal la.
  Charlotte ak Lè sa a, jwenn yon bagay pou pote plent sou:
  Poukisa ou pat tire.
  Gerda reponn ak yon souri:
  - Sa a se yon nonm, men jije pa figi l ', yon Slav.
  Wouj la te fè objeksyon agresif:
  - Li te pou kont li epi li pa t 'gen tan voye yon siyal sou apwòch nou an. Li enbesil pou klere, men pi sòt toujou se konpòtman pou tire touswit.
  Yo kouri al jwenn kadav la. Tèt la anba kas la kale, sou men yo gen vòlè "bag", yon frè tipik.
  - Petèt li nan Ris, men se pa nan ekip nou an.
  Gerda te di:
  - Menm jan an tou, menm yon kriminèl gen dwa pou repanti.
  Charlotte trese dwèt li nan tanp li: - Ou pap touye pèsonn konsa!?
  Blond nan patetik reponn:
  - Si enterè patri a mande: mwen pral pase sou konsyans mwen.
  Wouj la fè remake agresif:
  - Ou konnen Bib la se yon liv ki ta dwe entèdi an premye.
  - Soti nan kisa?
  Charlotte di sevè:
  - Ankouraje pasifik. An jeneral, ann pa pale de relijyon ankò.
  Gerda te fache anpil:
  - Dakò! Pa voye bèl grenn pèl devan kochon.
  Wouj la fè boude:
  - Ou joure m?
  Blond nan te pale yon ti kras dousman.
  - Non! Sa a se yon ekspresyon figire.
  Charlotte kalme.
  - Mwen konprann li! Oke, ann ale, nou pral oblije pran kontak ak yon moun.
  Ti fi yo tou dousman kontinye, iyore sipò liy elektrik la. Syèl la finalman klè, epi Gerda remake.
  - Li pa kapab!
  Anwo yo, tout bon, yon bagay enkwayab t ap pase, twa solèy te klere: jòn, vèt, wouj. Se vre, de dènye yo te piti e prèske pa t bay chalè.
  Charlotte reponn:
  - Sa a se efè aberasyon, an reyalite gen yon sèl Solèy.
  Gerda di:
  - Ak rezon ki fè fenomèn nan pa rezoud?
  Wouj la souke tèt li anvi.
  - Poko! Men, li afekte klima andedan zòn nan.
  Yon gwo gèp vole byen vit. Charlotte koupe nan lè a ak yon ponya.
  - Sa a se tou yon mutan ak byen danjere.
  - "Zhalik" mwen rekonèt li! Gerda te di. - Pwazon an te siviv mitasyon an epi li ka lakòz alèji grav.
  Wouj la souke tèt.
  - Donk isit la, sa ki pa pwazon se anbarasan.
  Sou wout la, yo te rankontre plizyè fwa kadav ki te deventre. Epi, sou yon poto liy kouran koube, ki te incarne nan ajil la tranpe ak ekstansyon nan fil, yon moun pandye pandye.
  - Wow, sa se zak moun! Gerda remake.
  - Man se bèt ki pi danjere nan mond lan. Charlotte te dakò.
  Blond nan kriye:
  - Tande, elikoptè a ap fè bri, ann ateri.
  Wouj la fwonte:
  - Petèt se pa nou?
  Ti fi blond la boumonnen.
  - Anplis, dapre lejand, nou se lènmi yo.
  Ti fi yo kouche epi limen yon eskanè radyo miniature tout frekans. Te gen de elikoptè, tipik, petèt, demode MI-8s.
  Fòs espesyal Ris pa vole sou sa yo ankò. Nan lè a, yon konpayon ak yon seri mo Blan ak Ris yo tande. Ti fi yo te konnen ki jan yo degize tèt yo, men li te tante tire?
  - Hey ou, frè! Pa gen anyen ki gen valè isit la! Nou vrèman fè wonn.
  Roar an repons:
  - Gen dwa gen zafè!
  Urli dezagreyab:
  - Pa fè yon vantouz, nan zòn sa a, farters yo te chwazi depi lontan.
  - Ka parèt ankò. epi jwe mizik fre.
  Te gen yon gwo tantasyon yo tire desann lans grenad miniature yo, men sa vle di ke yo te limen. Gerda te priye, Charlotte te plonje nan memwa. Ki jan li te anbrase ak bo yon nèg.
  Apre sa, yo ale. Sansasyon yo byen file, trè bèl, zanmi estipid li se pwobableman toujou yon jenn fi, li pa konnen renmen. Espesyalman lè sa yo se gason diferan, kòm yon règ, jèn ak an sante fòs espesyal.
  Platin yo, vire, tire yon vole epi kite sektè a. Aparamman, yo pa te gen anyen yo trape.
  - Ann jwe nan kòdon an, anvan dispèse! - Lè sa a, bwè ak konplètman enkonpreyansib Mat reponn.
  Pandan elikoptè yo t ap fè wonn, Gerda te distenge non sèlman sant kewozèn, men menm kò pasaje yo ki pa t lave depi lontan. Li santi tankou li pran sant tankou yon zòn.
  - E kote bandi yo jwenn li! Apre yo tout, ou pa ka jis achte yon elikoptè.
  - Petèt krèt vann! Yo gen twòp lèd. Sepandan, nou menm tou nou gen anpil ekipman ekri. Charlotte remake.
  Ti fi yo te deplase sou, ak yon zanmi te rive yon fenomèn ra surnome "efondreman". Moun ki te tonbe nan li te gen yon chans nan yon santèn pou yo siviv!
  Gerda kanpe la epi li reponn ak yon souri:
  - E sak te pase annapre, mwen te deja di w la.
  Viktor mande timidman:
  - Eske ou te jwenn detay yo sou gwo pwofil atak teworis sa a?
  Charlotte fè tèt li.
  - Wi, yon bagay jere yo chèche konnen! Nan ti bout tan, mwen pral di ou sou li!
  Epi fwa sa a, se ren wouj la ki te kòmanse pale;
  Syèl la te kriye, li voye lapli melanje ak ti kal pen nèj sou tè a.
  Gwo kapital Larisi a, Moskou, nan èdtan anvan douvanjou te sanble gri ak mat, malgre anpil limyè yo, ak fisèl inonbrabl nan machin chè.
  Zulfiya Maduyeva, nan yon apatman anba tè lwe atravè kandida, ranpli seremoni an.
  Yon ekla dife nan fòm yon zo bwa tèt ki pa nòmal lèd t ap boule nan lè a.
  Yon kamikaz nan kamouflaj takte, ak yon figi kouvri ak yon vwal vèt, li yon sanblab nan yon lapriyè. Plizyè ti wòch briyan nan divès fòm kouche devan yo.
  Yon fanm nan kamouflaj te kòmanse mete yo sou rad strik Zulfiya a.
  - Li gentan leve epi jèl la ap vin pi fò. Sa a ta dwe ede w ranpli travay ki pi difisil ak responsab!
  - Li grawonnen, trè ba, kòmsi li soti nan yon vwa gwo tinèl.
  - Mwen pare pou sèvi kòz jiad la! - Tankou yon sòlda sou teren parad la, ti fi a koupe, leve men mens li.
  Vwa terib, gurgling la te kontinye:
  - Malgre ke gen moun ki panse ke fanm pa gen yon nanm, mwen pa dakò ak sa a. Nenpòt moun ki fè yon fe nan non Allah pral jwenn imòtalite ak yon oseyan inonbrabl nan trezò!
  Ti fi swisid la (vwa li te tèlman pi e inosan) te di nan dezespwa:
  - Mwen pare menm pa tèlman pou dedomajman pou imòtalite, men paske nan tire revanj! Sa yo te fè m 'ak moun mwen renmen yo, mande pou tire revanj!
  Ekla dife a te chanje soti nan wouj pou vin vèt, e li te vin pi klere toujou. Je fanm nan kamouflaj nwasi tankou twou nwa.
  Li te sanble ke tout linivè a te kapab nwaye nan yo:
  - Mwen pa renmen diskou ponpye, yo devan majik fidèl yo!
  Dwèt sòsyè a, an kamouflaj, monstrueusement long ak bat soti nan li, ebulisyon, yon sous dlo pwazon jòn.
  Zulfiya te gade l tankou yon lapen sou yon boa constrictor, li pa t ka dechire zye l.
  Li finalman leve, "jèl la" frape, syèl la te kòmanse klè.
  - Men siy nou an soti anwo!
  Koulye a, zafè yo mine nan zòn nan pral jwenn pouvwa destriktif. Vwa sòsyè a te vin loraj, kòmsi se pa yon sèl fanm ki t ap pale, men se yon koral tout gason ki gen vwa byen fon.
  Teworis yo te konplete seremoni an, Zulfiya, avèk èd nan patnè li, mete tout wòch yo, epi youn nan yo sere boulon yon gwo sis bò sou yon senti ak eksplozif.
  Cheve nwa li te tache ak gri, epi sou figi l ', lè vwal la soufle yon ti kras louvri, yon chire, nwa-vyolèt sikatris te vin vizib.
  - Kounye a ou pare! Ale nan objektif ou!
  - Vwa a toudenkou vin pi mens.
  Teworis la te fè kèk etap epi toudenkou disparèt, sèlman yon ti mouvman te montre ke li te tou pre.
  - Stone Mule, te travay, ou se kounye a envizib, ak prèske inaudible, menm bloodhounds ki pi selektif pa pral pran santye ou.
  - Majisyèn nan kamouflaj te vin yon tèt pi wo, ak cheve kout li te lonje.
  - Mwen konnen li! - Yon ti tan jete kamikaz la.
  - Kounye a ale! Epi se pou limyè Allah eklere kè ou.
  - Asasen an majisyèn limen tankou yon douzèn flanbo gaz, ak cheve li tounen yon ti koulèv tèt chaje, ak an menm tan an trè degoutan.
  Zulfiya pa t 'sanble remake chanjman sa yo. Atak swisid la soti, demach li te lejè, li menm deplase pi vit.
  Rush èdtan te apwoche, anbouteyaj, tradisyonèl pou Moskou, parèt.
  Lafimen tiyo echapman, sant gazolin, bri san rete nan yon gwo vil, toumante zòrèy yo, tout bagay sa yo deja abitye, men rayi yon natif natal nan mòn yo apik Zulfiya.
  Se konsa, mache te pi bon pase toufe nan transpò piblik ki gen anpil moun.
  Se vre, yon fwa teworis la t ap reve, te frape yon moun k ap pase. Li tonbe, li bay madichon, apre sa, li leve, li souke pwen l nan vid la.
  - Se konsa levasyon enfidèl yo! - Zulfiya remake, sensèman rejwi ke opinyon li te konfime yon lòt fwa ankò.
  - Touye yo se objektif ki pi wo ke ou ka panse sou Latè.
  Ak isit la se sib la vle: kay gouvènman an nan Moskou, ki rele tou blan. Jodi a pral gen yon rankont enpòtan ak patisipasyon premye minis la.
  Ki sò sa a! Isit la ou ka wè machin nan, sekirite ranfòse, yon kloti wo ak dènye sistèm alam ki antoure Mezon Blanch lan.
  Ti fi a jis mache sou baryè a ak Minis Finans lan. Li dekontrakte glise pas la epi pase gad vijilan yo.
  Chen nan yon kwaze elit (yon melanj de plizyè espès, ponpe moute ak estewoyid, k ap grandi soti nan yon ti towo bèf yon ane fin vye granmoun ak pwatrin lan nan yon ekòs tank) aparamman toujou tande brui a prèske endistenabl nan soulye mou teworis la, gwonde.
  Gad de-mèt yo te klere je yo, chen yo, malgre odè sibtil yo, pa t 'kapab distenge sant la mwendr ak kalme (Anplis, diyitè mach pockmarked - jape yo epi ou pral jwenn yon zam étourdi).
  Zulfiya te santi kè l bat, li te sanble ke li t ap bat tèlman fò ke yo te ka tande li.
  Yo simonte kat bag pwoteksyon, nan dènye fwontyè a: menm yo te menm eklere ak yon sanblab radyografi.
  Soti nan dènye radyasyon eskanè, kam swisid la te pwoteje pa wòch Efa a, yon seri yon koleksyon objè ki gen valè.
  Mouvman an nan etaj yo ak koridò yo sanble kontinuèl, erezman asansè a se Spacious, men Zulfiya oblije vire plizyè fwa pou evite fè kolizyon ak rezime minis la.
  Finalman yo deplase nan sal santral la. Reyinyon an fèmen, pa gen jounalis. Minis la antre nan sal la, te gen manm gouvènman an kanpe bò kapo a.
  Epi isit la se premye minis la li menm. Yon nonm ti wo ak je vivan. Kòm toujou, li konpòte li, politès bay lanmen, men li klè ke minis yo se tranble pou li.
  Reyinyon an te ouvè, epi premye minis yon gwo pouvwa te di, nan yon vwa ki ba, dous:
  - Jodi a nou pral diskite sou sitiyasyon an nan zòn nan sa yo rele nan mirak. Enkyetid la se ke zòn nan, menm si tou dousman, ap grandi.
  Osi byen ke lefèt ke anpil teworis te pran refij la. An patikilye Sultan Nwa a.
  Ki moun ki kache anba non sa a se enkoni, nou pa gen yon sèl foto nan fizyonomi li. Se sèlman yon kapuchon san fòm ak yon mask.
  Dènyèman, moun k'ap sèvi l' yo te komèt sis atak teworis. Anplis, kòm yon règ, kont wo-plase ofisyèl gouvènman yo, pa epanye menm sivil yo.
  Yo menm voye yon mak nwa pou mwen!
  Direktè FSB la pran lapawòl. Li t ap swe nan tout efò, figi l byen nouri vin wouj, vwa l tranble:
  - Mwen pwopoze nonmen yon rekonpans nan dis milyon ero pou tèt la nan sultan nwa a. Epi tou voye nan zòn nan gwoup espesyal "Alpha" ak "Vympel".
  Kite yo jwenn sultan an vivan oswa mouri...
  Premye minis la korije lè li fè yon jès enpasyan ak palmis li:
  - Pito viv! Piske nou pa konnen kiyès moun nan ye, teworis yo ka toujou deklare li resisite.
  Chèf FSB pou teyat (ou dwe montre dilijans) leve vwa li:
  - Se pou se konsa! Koulye a, konsidere done yo sou krim ekonomik yo.
  Zulfiya pa te enterese ankò. Li te resite lapriyè a yon dènye fwa, li tounen vin jwenn Allah, Lè sa a, ak men tranble vire wòch la sis kote nan Titra.
  Pwopriyete li yo te yon ogmantasyon mil fwa nan pouvwa a nan chaj la.
  Yon flash super-klere, tankou si se soti nan yon eksplozyon atomik, vale tout bilding nan, ak yon moman pita, yon djondjon terib nikleyè parèt sou sit la nan bilding gouvènman an.
  An menm tan an, yon klòch sonnen nan Kremlin an. Yon vwa move, maladwa di:
  - Di bonjou prezidan an soti nan sultan nwa a. Mwen ba ou egzakteman kenz jou pou w retire tout twoup yo nan nò Kokas epi sispann sipòte Ameriken yo nan Afganistan.
  Si nan kenz jou revandikasyon nou yo pa satisfè, prezidan an ap kouri dèyè premye minis la.
  Yon demi èdtan apre, mesaj sa a gaye atravè mond lan, evoke santiman diferan soti nan senpati ak rejwi.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  esklav lanmou
  Yon pwofesè ki te retounen soti nan vakans dekouvri kadav yon ti fi toutouni nan apatman li, epi nan maten an, yo jwenn pwofesè a li menm mouri anba fenèt yo nan kay li. Moun lòt nasyon misterye a idantifye kòm yon aktris pònografi Ameriken. Li te tounen soti ke dènye fiziyad la nan moun ki mouri a te nan Larisi ak yon ti fi ki te kenbe ak yon kouto nan men l 'nan sèn nan asasina-a nan direktè yo. Men, anprent dwèt ak fuzif Tula maniac la te jwenn sou kouto a.
  
  Yon istwa detektif ki sere byen sere se mare ak istwa mayifik nan chòk ak renmen entèdi nan eroin. Yon pwofesè ki date yon etidyan, yon esklav BDSM k ap chèche fè mèt li plezi, yon mennaj yon asasen en seri, ki pare pou pran koupab li pou dedomajman pou li renmen anpil.
  
  Atansyon! Fè egzateman +18! Istwa renmen yo dekri trè franchman, gen sèn sèks.
  
  Mwen pral eseye poste pwodwi a chak jou, epi fini liv la nan fen Novanm nan. Pou w rete ajou, tanpri ajoute liv la nan pi renmen ou.
  
  
  Nou pral avèti sou chapit ak epizòd vle pou moun ki vle swiv yon istwa detektif, men ki pa renmen sèks pa konvansyonèl ak sèn difisil.
  
  , nou pral espesyalman mete aksan sou chapit ak epizòd vle. Chapit yo pral afekte jan sa a: Polòy (-yèm chapit, an plen, pa rekòmande). Epizòd tankou sa a: .HP (-I chapit, pa yon Episode rekòmande).
  
  Atansyon lektè LN! Vant la pral afiche le pli vit ke li pare. Mwen pral eseye chak jou. planifye yon fwa pa semèn
  
  Pou kenbe okouran de tout chanjman yo, tanpri ajoute liv la nan pi renmen ou, nou rekòmande klike sou "swiv otè a"
  
  
  Èske w konnen sou chòk ak renmen entèdi ak konsekans li yo? Konsènan ki jan yon aktris pònografi pi popilè ka renmen, kisa yon pwofesè panse lè li rankontre elèv li a, kisa mennaj yon asasen en seri pare fè pou li renmen anpil.
  
  istwa renmen ki pa estanda ak dejwe, esklavaj sikolojik ak seksyèl ak tal filme eroin nan BDSM difisil, deskripsyon sèn sèks sa yo ke anpil moun pa konnen sou, plis yon istwa detektif enteresan ta dwe atire lektè ak orijinalite yo.
  
  
  Se te pou retire
  Yon pwofesè ki te retounen soti nan vakans dekouvri kadav yon ti fi toutouni nan apatman li, epi nan maten an yo jwenn pwofesè a li menm mouri anba fenèt yo nan kay la. Yo sispèk jenn mennaj li, men tout bagay vin pi konplike! Moun lòt nasyon an misterye idantifye kòm yon aktris pònografi Ameriken.Li sanble ke dènye fiziyad la nan moun ki mouri a te nan Larisi ak yon ti fi ki te kenbe nan sèn nan asasina a nan direktè yo ak yon kouto, kote yo te jwenn anprent dwèt yo nan. maniak la flotant Tula.
  
  
  
  Atansyon! Fè egzateman +. Tèks la gen sèn klè, tankou sèks difisil ak lanmou ki pa konvansyonèl. Gen kèk ewo ki gen pwototip reyèl yo.
  
  Pou moun ki vle swiv konplo a, men ki pa renmen sèks ki pa tradisyonèl yo, mwen pral avèti ou sou chapit ak epizòd vle.
  
  
  Atansyon! Fè egzateman +! Pa rekòmande pou moun ki gen yon lide fèb. Tèks la gen sèn klè, tankou sèks difisil ak lanmou ki pa konvansyonèl. Anpil ewo gen pwototip reyèl yo.
  
  Pou moun ki vle swiv istwa detektif la, men ki pa renmen sèks ki pa tradisyonèl ak sèn difisil, nou pral espesyalman mete aksan sou chapit ak epizòd vle. Chapit yo pral afekte jan sa a: Polòy (-yèm chapit, an plen, pa rekòmande). Epizòd tankou sa a: .HP (-I chapit, pa yon Episode rekòmande).
  
  Atansyon lektè LN! Komèsyal yo planifye yon fwa pa semèn. Sepandan, ak enterè yon lektè fèb, tèks la pa pral afiche ankò sou sit la. Pou kenbe okouran de tout chanjman yo, nou rekòmande klike sou "swiv otè a". Nou pa planifye konplètman telechaje roman an sou lòt resous!
  
  
  Yon pwofesè ki te retounen soti nan vakans dekouvri kadav yon ti fi toutouni nan apatman li, epi nan maten an yo jwenn pwofesè a li menm mouri anba fenèt yo nan kay la. Yo sispèk jenn mennaj li, men tout bagay vin pi konplike!
  Moun lòt nasyon misterye a idantifye kòm yon aktris pònografi Ameriken. Se sèlman gras a entwisyon an ak apèsi detektif talan Vasily Krasin li posib pou debouche misterye mele.
  
  Atansyon! Fè egzateman +! Tèks la pral genyen plizyè istwa lanmou ki kase kè, men gen sèn klè tou.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  ESCLAV LANMOU
  (2yèm liv nan seri SHOCK LOVE. Premye liv la, DEATH CONCERNED, ou ka li sou sitwèb Phantom Worlds)
  
  Chapit 1.
  Pwofesè fizik Maria Novikova te retounen lakay ou apre yon vwayaj nan lanmè a. Nan patisipe nan rès apre yon nwit difisil san dòmi, li monte eskalye yo, li pran kle yo. Koulye a, li pral posib yo pran yon douch, asire w ke ou dòmi soti nan wout la. Apre sa, li pral rele Pavlusha. Yon reyinyon long dire ap tann yo: yon dine lejè, mizik soufle, yon kabann mou ...
  Pòt apatman an pa louvri imedyatman. Okòmansman, kle a bloke, kòm si kadna a pa t 'ap travay byen. Sa te pè Maria, men li te pouse move panse yo ale epi li te antre nan koulwa a.
  Menm lè a, yon pè toudenkou pran li. Pwofesè a mete bagay yo atè a epi li ezite. Ki sa ki mal? Pòt chanm nan bouche! Ak kèk kalite fèb sant etranje, apèn pèsepsyon, an menm tan an yon bagay abitye. Men, sant la se pa apatman li!
  Nan gwo ajitasyon, Maria gade nan chanm nan. Bagay yo, tankou, nan kote, pa gen okenn siy nan yon vòl. Men, kouvèti kabann lan sou kabann lan... Li pandye tout wout la nan etaj la! Li pa t kite l konsa! Petèt Pavlusha te antre? Wi, li pwobableman.
  Fanm nan pwoche bò kabann nan, rale kouvèti a tounen ak ... rele nan laterè lè li wè pye fi fè! Maria enstenktif kouvri bouch li ak men l ' pou toufe rèl la, toudenkou fè bak epi li apiye sou miray la. Li woule desann miray la epi li chita atè a. Regards li pase sou janm li yo, li wè klèman yon kò fi ki san lavi anba kabann lan.
  Apenn kenbe anvi vomi, Maria vole sou pye l ', li kouri nan chanm twalèt la. Li bese sou twalèt la epi li vomi plizyè fwa. Spasm te peze gòj li, epi sèlman yon sèl panse te komanse fouye tèt li: li te gen yon kadav nan apatman li!
  Pwofesè a te pwan telefòn mobil li, li vole soti nan eskalye a, epi li chita sou etap la. Li te respire anpil, li te santi ritm kè l 'fréné. Dwèt li te tranble ak ti tranbleman, Maria diman tape de chif "02".
  Lapolis pa t pran telefòn nan lontan, kòmsi yo t ap tann moun k ap rele a chanje lide epi kite yo poukont li. Finalman, sou lòt bout fil la, yo reponn move:
  - Vennsenkyèm depatman lapolis. Devwa Neelov. Koute ou.
  Pa sèten, nan yon vwa tranble, yon ti kras bege ak eksitasyon, Maria di:
  "Mwen gen yon... t-li sanble... yon t-kadav!"
  Repons lan te frèt:
  Ou sou dam? Ki kadav? Pale nòmalman ak klèman.
  Maria te plenn:
  Non, non, mwen pa sou! Mwen gen yon fanm ki mouri nan apatman mwen an!
  "Poukisa li mouri?" polisye a mande.
  - Mwen pa konnen! Onètman, mwen pa konnen! Mwen tounen soti nan vakans, epi li mouri anba kabann nan! E toutouni!!!
  "Toutouni tou?" Neelov kirye a mande ankò. Ki jan li te pase anba kabann ou?
  - Kijan mwen fè konnen? - di ankò eksite Maria a, - vini talè!
  - Di adrès la...
  Maria pa t oze antre nan apatman li. Li te chita sou eskalye a, li te eseye konprann ki kalite fanm ki anba kabann lan, poukisa li te mouri ak ki jan li te rive lakay li. Pwofesè a te nan dezespwa: li pa t 'konnen repons yo nan kesyon sa yo. Mwen pa t 'kapab menm devine.
  Lapolis te parèt san atann. Gen kèk ofisye ak avè l 'de moun nan rad sivil. Nou antre nan apatman an. Ofisye a ak yon anplwaye gra imedyatman te antre nan chanm nan, ak jenn gason an sijere ke Maria rete tann nan kwizin nan, apre sa li menm li ansanm ak kòlèg li yo.
  Fanm nan pa t 'konnen sa ki te pase nan chanm nan apatman yon sèl chanm li. Gen plis chans, yo te foto moun ki mouri a, yo te pran anprent dwèt yo, yo te chèche tras. Tout bagay se jan lalwa mande. Pwofesè a te wè sa nan fim detektif. Kounye a se lakay li...
  Byento yon jèn anplwaye te vin poze Maria kesyon. Premyèman, li te poze kesyon fòmèl sou ti non Maria, laj li, epi li te mande ki jan yo te dekouvri kadav la. Pwofesè a reponn tou kout, pafwa kriye.
  "Mwen jis te vole soti nan lanmè a," te eksplike Maria, ki moun ki te chita sou yon chèz nan tab kwizin nan ak nève ap jwe cheve l 'ak men ki tranble. "Mwen pa ka imajine ki jan yon kadav ka fini nan yon apatman.
  Mesye a mande:
  - Èske yon moun ka konfime ke ou te absan nan vil la?
  Pwofesè a imedyatman souke tèt li ak konfyans di:
  - Sa a ka konfime pa anpil moun, nan mitan yo se zanmi m ', li ak mwen te pran vòl nan nan avyon sèlman nan maten an, manman l 'te gen yon konjesyon serebral. Poutèt sa, nou te retounen byen bonè nan sid.
  Ki lòt moun ki te gen kle apatman w lan?
  Maria te tranble, li pa reponn imedyatman ak vagman:
  "Ou wè, mwen se yon fanm poukont mwen, mwen pa envite pèsonn nan plas mwen, mwen pa bay kle yo.
  Polisye a te gade pwofesè a ak sispèk epi li di:
  - Wi?! Èske pa gen moun ki te gen kle yo oswa ou pa vle pale? Ou pa vle - men ou oblije!
  "Mwen espere ou pa sispèk mwen?" Maria te pè.
  Nonm lan leve zèpòl.
  - Apatman an se pou ou. Ann fini isit la kounye a, vini avèk nou...
  - Poukisa? pwofesè a te sezi.
  - Pale ak anketè a ki pral mennen ka w la.
  - Biznis mwen an? E kiyès ou ye?
  - Mwen se yon envestigatè. Pa enkyetew, mwen panse yo pap kenbe'w pou lontan, y'ap interroge'w epi kite'w ale.
  Yon nonm solid ak rad sivil parèt.
  - Kisa mwen ka di, Andryusha? li tounen vin jwenn anketè a. "Kadav la byen fre, li poko refwadi nèt. Gen plis chans, lanmò te vini jodi a nan apeprè senk nan maten. Pa gen okenn siyon trangle sou kou a; mwen pa t 'wè okenn lòt siy yon lanmò vyolan. Men, gen ematom ki gen laj diferan sou kò a. Brum fre sou pibis la ak pwatrin, fin vye granmoun sou kwis yo. dam okipe. Mens, apeprè san katreven wotè, yon tatoo sou pibis li nan fòm lan nan yon woz, apeprè sèt santimèt nan gwosè. Pwobableman yon pwostitye. Voye nou nan biwo a, yon otopsi pral montre ki sa ak ki jan.
  "Oke, nou pral oblije ale nan vwazen yo," Andryusha te di reflechi. Apre sa, li vire bò pwofesè a:
  - Lè tout moun fini, ou pral enspekte apatman an, petèt kèk bagay nan moun ki mouri a pral jwenn.
  Non, Maria pa t 'jwenn okenn bagay, pa gen anyen etranje nan kay la. Yo te pran kadav yon moun lòt nasyon nan yon machin espesyal, ak pwofesè a te oblije pran dokiman yo epi kondwi ak yon ofisye lapolis. Lè sa a, ofisye yo te deja ale.
  Nan machin nan, polisye a te an silans, Maria te panse nève. Ki moun li te anmède anpil? Poukisa yo te plante kadav yon ti fi sou li? E kiyès? Pifò nan tout, fanm nan te enkyete sou kesyon an nan entèwogatè a sou kle yo nan apatman li. Yo te avèk Pavlik. Men, li tèlman jèn! Se sèlman sèz nan mwa septanm nan pral rive vre.
  Si Pavlusha te pi gran, li ta posib yo siyen, bay nesans nan yon timoun nan men li. Mari te vle fè pitit. Dènyèman, li reyèlman te vle marye, li te toumante pa solitid fi. Apre sa, li te kontan ke Pavlik parèt nan lavi li. Moun ki byen konnen nanm yon fanm p'ap kondane li pou lanmou. Li se yon bagay konplèks, enprevizib, pafwa entèdi. Ou pa konnen ki lè li pral rive, ak ki moun ou pral gen chans...
  Maria te sonje premye akolad ak Pavlusha, bo timid yo. Ki jan kè l bat ak pasyon lè sa a! Malgre ke li gen de fwa laj ke ti gason an. E ki jan douloure pou yon fanm renmen lè yon atik nan kòd kriminèl la pandye sou li. Ou dwe kache lanmou w nan tout je furter, ou pa menm ka pataje l ak pi bon zanmi w. Ki sa egzakteman li fè sa ki mal? Pavlik li menm te vle entimite sa a! Èske yo ta dwe mete yon fanm nan prizon poutèt lanmou li bay yon adolesan? Pou renmen limyè mityèl. Èske li jis? Mari te panse non...
  
  
  CHAPIT 2
  Maria Alexandrovna Novikova te chita nan koridò komite ankèt la, detanzantan gade deyò fenèt la: kloti a wo ak fil fil fè sèlman vin pi grav laperèz li. Pwofesè a te nève, yo te di li pou l tann, men plis pase yon demi èdtan te pase, epi fanm nan sanble yo te bliye.
  Menm lè pòt la te ouvri, envestigatè a te fè Maria souke tèt li, li te envite l antre nan biwo a.
  "Vasily Krasin," mesye a prezante tèt li, "ban m 'paspò ou, tanpri."
  Sou tab la nan kwen chanm nan te gen yon lòt gason ki te nan menm kostim nwa ak Vasily la.
  Krasin gade paspò a, li mete l sou kote epi li di:
  - Ebyen dim kiyès fanm sa e kijan kadav la antre nan apatman w la.
  - Mwen pa konnen! Onètman, mwen pa konnen! pwofesè a sipliye. Ankèt la te deja mande.
  "Mwen te mande ... Se yon mistè konplè," Krasin te di ensèten ak anpil atansyon gade nan je fanm nan. Mwen wè ou bay manti.
  "Mete l nan yon kay makak!" - toudenkou kònen vwa dezyèm anplwaye a. - Li pral chita pou yon koup de jou, li pral imedyatman sonje tout bagay.
  - Si ou rete an silans, nou pral oblije pran ou nan prizon! Krasin konfime.
  Sepandan, Maria entwitif te santi ke li te tou senpleman entimide. Epi li pa gen anyen pou l pè! Li gen tout prèv ki montre li inosan. Pwofesè a avèk kalm reponn ak yon vwa monotone:
  "Pafwa se yon bagay ki bon pou w nan prizon. Li bay bon konprann. Men, mwen reyèlman pa gen anyen pou di ou. Se konsa, mwen gen yon tikè, mwen jis rive nan maten an.
  Krasin tounen vin jwenn yon kòlèg:
  Èske yon sondaj vwazen te bay anyen?
  "Kòm dabitid, nou pa t 'wè anyen, nou pa t' tande anyen. Se sèlman yon vwazen sou aterisaj la te di ke li te wè ki jan ti fi sa a te kite apatman an nan yon anbrase ak yon jèn ti gason. Epi mesye sa a dènyèman te vin lakay li nan absans li epi li louvri pòt la ak yon kle.
  - Ebyen kisa ou di? Krasin mande epi gade Maria ankò.
  "Se konsa, vwazen sa a se yon tripotay, ou pa ka fè li konfyans," fanm nan te kòmanse jistifye tèt li epi li tounen vin jwenn envestigatè a asistan:
  - Granmè Marfa snitched, pa vre?
  Asistan an pa reponn, men Krasin mande:
  - Kijan ti gason an rele?
  - Sa a se etidyan mwen an. Mwen rale l 'nan fizik.
  - Vakans ete? Krasin pa t 'kwè. - Di prenon, siyati ak adrès ou.
  - Se konsa, Pavlik Rybachenko se non li, - Maria te oblije konfese. - Ap viv ak paran l 'sou Savushkina Street.
  Krasin te ekri nan kaye li epi li te mande ankò:
  - Pavel - kiyes li ye?
  Maria te souri avèk fòs.
  - Li toujou yon timoun. Mwen se pwofesè lekòl li! Ou pa pral sispèk ti gason an nan yon krim, ou?
  Ankèt la reponn kesyon an ak yon kesyon:
  "Se konsa, li gen kle yo nan apatman w lan?"
  Maria louvri men l.
  - Ebyen sa? Ou pa kwè se li ki te plante kadav la...
  - Ki jan yo konnen, ki jan yo konnen! Adolesan yo pafwa tèlman mechan!" Krasin te di avèk reflechi.
  "Pavel se yon ti gason bèl bagay, yon atlèt, li pa pral fè mal yon mouch!" Maria te kòmanse defann elèv li a.
  - Kilè ou te wè l pou dènye? Krasin mande.
  - Nan kòmansman mwa Out. Pavlik te akonpaye m nan tren an. Se te... sou setyèm lan. Li jis ede m pote bagay sa yo.
  Krasin te poze kèk lòt kesyon. Li mande kiyès Pavel te zanmi, si gen yon bagay ki sispèk nan konpòtman li, si li te montre mechanste ak bèt yo. Maria reponn li pa janm wè Pavlik maltrete bèt. Men, ti gason an te konnen ki jan yo kanpe pou tèt li, li te angaje nan Arts masyal ak Hockey.
  Toudenkou Vasily Krasin te poze yon kesyon inatandi:
  Ou te fè sèks avèl?
  Maria te tranble ak timid, li pa sèten reponn:
  - Ak Pavlik? Non... Li toujou yon timoun...
  Krasin ak anpil atansyon gade reyaksyon fanm nan. Maria menm vire pal nan yon kesyon konsa, bese je l ', fige nan chèz li, li mare men l' nan chato la.
  -Ya? envestigatè a mande. - Mwen pa ka kwè li! Ou dwe frank avè m. Èske w konprann ke ou ka bay yon santans desan pou gen yon relasyon ak yon minè?!
  Maria leve je l sou mesye a epi li reponn ak yon soupi ak yon vwa tranble:
  "Mwen pa oblije bay tan pou...
  Vasily ri epi li di:
  - Epi nou pral entèwoje ti gason an! Li pral di nou tout bagay.
  Maria te tranble ankò epi li reponn ak kè sere:
  "Ti gason yo tèlman renmen konpoze ak ekzajere. Men, mwen sèten li pap di w anyen ki diskredite m.
  Anketè a te souri epi li di sevè:
  "Nou ka kenbe w epi voye w nan tribinal pou apwouve arestasyon an pou de mwa. Se konsa, pa tante sò. Di nimewo telefòn ou.
  - Kiyès? Mwen?
  - Ann tou de: ou ak Rybachenko.
  Ak Pavlik? Bon mwen pa konnen...
  Ou pa konnen si yo di oswa ou pa? Petèt mwen ka gade smartphone ou a?
  "Mwen pral di ou," Maria te fè tèt li epi dikte telefòn yo.
  Anketè a te pran yon foto ti fi ki mouri a nan katab la, li mete l devan Maria epi li di:
  Gade ak anpil atansyon ankò, petèt ou te wè l 'yon kote anvan.
  Li te difisil pou Maria gade kadav moun ki te vin mouri nan apatman li a. Men, li te dwe fè, pwofesè a fòse tèt li gade nan foto a. Yon bèl figi, men defigire pa lanmò. Non, li pa konn anyen de li, premye li te wè ti fi a anba kabann li.
  Krasin gade mont li epi li di:
  - Men! Li lè pou fini. Tout sa ou bezwen fè se pran anprent dwèt ou epi enskri. Oke, pou kounye a nou pral kite ou ale lakay ou sou kosyon.
  Byento, Maria kite bilding komite ankèt la, li pran papye yo te ba li a, li gade sele a, li wè siyati komisè adjwen vil la. Li kache papye a nan pòch li, li fè yon gwo soupi, li kòmanse panse ak Pavlik. Li tèlman te vle fè li renmen anpil plezi ak yon arive byen bonè inatandi. Li te trè enkyete ke li ta dwe separe pou twa semèn antye. Li te rive pi bonè, li kontan mesye a...
  Èske Pavlusha te pote yon jennès nan absans li? Kote rad fi a? Èske ou te pran li avèk ou? Hey Pavlik. Peacock...
  Madichon, mwen bezwen rele l '! Ki jan ou fè pa devine touswit?
  Maria peze bouton an sou smartphone li ak non li renmen anpil. Vwa yon lòt moun te di: "Telefòn nan dekonekte oswa soti nan pwoteksyon rezo a."
  
  
  Chapit 3
  Gorynych louvri pòt apatman an, kite ti fi a ak konpayon li antre, li antre nan tèt li, limen limyè a epi li di:
  - Modès isit la nou gen pou envite sa yo renmen anpil.
  "Se oke, yon jan kanmenm nou pral kenbe jiska denmen maten," te di yon nonm wo, gwo zepòl, apeprè trant, "an pou nou manje yon mòde sou wout la ak nan chanm nan." Mwen te manke kò Lucy. Ann montre w vre lanmou!
  Ti fi a te souri epi li te gade nan je konpayon li avèk lanmou. Yo antre nan kwizin nan, Gorynych mete chodyè a sou li epi yo kòmanse fè sandwich, furtively voye je sou ti fi a. Li te renmen l! Mens, zye ble, blond te gen an silans pou prèske tout wout la difisil soti nan sid la nan yon machin Zhiguli, pa t 'mande yo sispann machin nan oswa achte yon bagay pou li, pa t' montre okenn dezagreman, pa t 'repwoche li pou la. enkonvenyan. Gorynych pa t 'renmen fanm pale ak kaprisyeuz.
  "Utrish ak mwen te ale jis nan tan," li te di, louvri yon boutèy byè. - Gen yon shmon kounye a. Yo pran Nadia. Poukisa li pike direktè a ak yon kouto?
  - Sòt! Li fè mal, ou pa ka sipòte li, mwen ta di Achintsev, fiziyad la te sispann.
  - Se konsa, li kout kouto l 'apre fiziyad la.
  - Mwen te andire. Lè sa a, te bay vantilasyon nan emosyon. Achintsev tèt li se blame - ou pa ka pase ti fi yo nan betiz tankou sa! Gade, mwen envante tòti. Yo trennen yo nan fourmilyè a, yo mete kawotchou transparan nan vajen yo epi yo te filme yon gwo plan, tankou foumi la ...
  "Wi, Sasha, li difisil," Gorynych te dakò.
  "Mwen anfòm, pasyan, men Nadya se yon moun sòt," Sasha te di epi li vire bò kote konpayon li a:
  - Kòman ou ye andedan - sa fè mal?
  "Se tout bon, cheri," ti fi a reponn ak yon ti souri.
  - OK ann wè.
  Yo manje epi yo ale nan chanm lan.
  - Ou panse Lucy dezabiye? Sasha mande Gorynych. Mwen renmen li lè li danse toutouni. Li tèlman erotik! - Nou ale la lakay nou nèt san rad.
  - Mwen renmen striptease! Sèl pitye se ke pa gen mizik, - Gorynych reponn. - Wi, epi li deja an reta, vwazen yo ka tande.
  - Pa gen anyen, mwen pral vire sou mizik la tou dousman nan telefòn nan, - di Alexander.
  Li te pran kèk melodi sal de bal, ti fi a dekole cheve li ki te tonbe jis anba zepòl li, souke tèt li kouray plizyè fwa epi li te kòmanse tou dousman, koube ak danse, debarase m de rad la. Pa te gen okenn soutyen sou Luce. Dousman rale rad li, li vire nan dans la, kounye a rete soude soti bèl tete l ', Lè sa a, koube sou, ki montre bourik li.
  Lè sa a, stripper la chita sou fann yo, men Lè sa a, enèjik vole nan pye l ', rale kilòt li, trese yo yon ti kras nan men l', li jete yo nan direksyon Gorynych, ki moun ki te chita nan yon fotèy. Li te wè tatoo sou pibis ti fi a epi li te vin pi eksite.
  Li te rete toutouni, Lucy tape bounda li, li separe yo ak men l ', li mache sou zòtèy li nan pòt la. Se la li te mete ajenou, bese pou bounda bough @ branch li te pi wo pase tèt li, vire toutotou ak mouvman elastik, yon ti kras koube epi depliye bra l 'nan koud yo, rale nan direksyon Alexander, mete bouch li nan lajè Jeans li, epi li kole. soti lang li, souke li epi, souri, yon ti jan yon fwa niche pantalon Sasha a. Li dekonpoze vole l ', lage kòk chante yon ti kras drese.
  Ti fi a te souri ankò ak pwent bouch li, li pran diyite patnè li nan bouch li epi li te kòmanse karese, li te eseye mennen l 'nan kondisyon an vle. Lè sa a, li konplètman vale pati gason an ki deja eksite, enpresyonan nan yon gason, pou kèk segonn li apiye figi l 'kont pibis patnè li a epi li te jele. Lè sa a, li fè bak, men li pa lage manm nan bouch li, men alalejè souse tèt li, fè plizyè pip, ankò pran kòk chante gason an nan bouch li epi li te jele pou dis segonn, pran souf li epi li kontinye mouvman karakteristik li yo.
  "Pa prese," Sasha kòmande.
  Ti fi a vire sou li sou kote pou Gorynych te kapab wè ki jan yon manm nan yon zanmi repoze sou lèv Lucy.
  Alexander alalejè patted mennaj li sou yon souflèt la, men Lè sa a, rale lwen ti fi a, lage kòk chante l ', li balanse men l' ba li.
  Lucy vire, rale ale yon koup de etap, bese ankò pou ke jenital li yo te vin klèman vizib, epi yo te kòmanse jerk bounda li.
  - Gwo! Gorynych chichote.
  - Nou pa ka fè sa! Alexander te di. - Ou te wè Strake sou penis la?
  Gorynych pa menm konnen sa li te ye.
  Apre sa, ti fi a te fè yon sèk sou tout kat nan chanm nan, envitely souke piye l ', Lè sa a, te plonje sou koud li epi rale moute nan mennaj li.
  Fwa sa a, li demare agraf yo sou sapat li yo ak dan li yo te kòmanse ak anpil atansyon rale chosèt Alexander a.
  - Bon tifi! li fè lwanj.
  - Mwen renmen ou! - li fin fini ak chosèt, reponn Lucy. Li te bo youn premye, apre lòt pye zanmi l 'ak lang li te kòmanse karese zòtèy li, niche yo ak boure lang mouye li nan mitan dwèt li.
  - Souse! Sasha te bay lòd.
  Ti fi a pran kat zòtèy mennaj li a nan bouch li.
  "Pi fon," te di Alexander.
  Lucy te chita sou bourik li, li rale yon souflèt li ak dwèt li, li peze gwo zòtèy patnè li a nan bouch li, li te eseye pwan pye a pi fon ke posib.
  "Bon ti fi," Alexander fè lwanj. - Dwat, kite m karese w.
  San yo pa kite pye l soti nan bouch li, ti fi a leve kanpe ak vout nan direksyon mennaj li. Li te kòmanse caresses Pussy li ak pibis ak pye lib li.
  - Kabann lan ba, - di Sasha, - li se enkonvenyan detire.
  Ti fi a panche pi devan, li gaye janm li pi laj. Alexander te caresses vant mennaj li a ak dwèt li, Lè sa a, peze sou yon tete, Lè sa a, lòt la, tou dousman rale soti nan pwen an ant tete yo nan lonbrit la nan anba a nan vant la.
  Lusya toujou kenbe pye dwat Alexander nan bouch li ak yon men, ak lòt la li pran zòtèy pye gòch li epi li foure l nan vajen li.
  "Bon fèt," Sasha fè lwanj ankò. - Ou konnen konbyen mwen renmen li.
  Ti fi a te fè yon mouvman enèjik ak basen li, ap eseye kondui dwèt mennaj li pi fon nan kò li. Men, li te kriye epi li te rale. Yon grimas doulè parèt sou figi l.
  - Èske gen yon bagay ki mal apre tòti Achintsev? Alexander mande. - Sa fè mal anpil?
  "Tolerab, cheri," ti fi a reponn.
  "Ou pa pral jis rele konsa," Sasha te di epi toudenkou tounen vin jwenn Gorynych:
  Ou vle wè sa ki anndan li?
  - Kòman sa ye? Gorynych te poze yon kesyon estipid.
  - Ah-ah-ah! Mwen gen yon aparèy. An menm tan an, nou pral fè yon egzamen jenital. Lyusenka, pote m 'la, nan valiz mwen an, ou konnen ki sa.
  Yon ti fi toutouni te glise soti nan koulwa a epi byento parèt ak yon flach, yon kalite tib ak yon vè wonn transparan nan men l '. Sepandan, Gorynych te wè ke vè a te san yon anba.
  Alexander te libere kabann lan. Ti fi a te chita nan plas li, li vire nan direksyon Gorynych ak lajman gaye janm li bese nan jenou yo. Sasha te plonje bò kote l pou Gorynych te ka wè tout bagay, li tape mennaj li ak pla men l, epi li te pase dwèt li sou ti fi a, li dousman masaj klitoris ti fi a, li rale bouch li epi li separe yo, li montre antre nan lestomak bote a. . Lè sa a, li leve, li bay ti fi a niche ak souse dwèt yo nan men l '.
  Gorynych gade rayisab yo nan ap atann voluptuous nan kontinyasyon. Epi li swiv! Alexander te foure yon pè dwèt nan vajen Lucy epi li te kòmanse fè mouvman entans.
  Ti fi a jemi dousman.
  "Gade, pa fè l 'yon kabann," Alexander te souri, rale dwèt li epi ankò bay mennaj li yo niche ak souse.
  Lè sa a, li te pran yon vè, smeaded kwen li san yon anba ak jèl soti nan yon tib epi li te kòmanse ak anpil atansyon prezante l 'nan kò ti fi a.
  - Ay! Lucy rele byen dousman ankò.
  - Soufwans? Sasha mande. "Petèt ou bezwen yon kalman?"
  - Non cheri, se oke. Tolerab.
  Sasha te foure vè a prèske nèt nan vajen ti fi a, li te bay lòd pou l kenbe l ak dwèt li, epi li te klere yon flach andedan, li te egzamine li ak anpil atansyon epi li di:
  - Tout bagay anfòm! Prèske pa gen enflamasyon. Se sèlman isit la, nan kòmansman an trè, mak la mòde rete. Eske nou fè sèks jodi a? Èske li pap fè mal?
  - Mwen pral pran pasyans, cheri! Lucy reponn dousman.
  "Li renmen fout, espesyalman avè m '," Sasha te di Gorynych. Vini isit la, mwen pral montre w yon bagay enteresan. Epi banm yon plim.
  Gorynych vole sou ti fi a epi li fikse je l sou fannks matris la ki soti nan yon vè.
  - Ebyen? Ki sa w ap gade? Alexander mande pito. - Poko wè sa?
  "Mwen pa yon jinekològ," Gorynych boumble.
  "Mwen menm tou," Alexander te di. Men mwen renmen mennaj mwen...
  Li kite Lucy niche dwèt endèks li epi li foure ti zòrye li nan glas la nan fant gòj fi a. Li tòde li yon ti kras, rale li epi ankò ba li yon niche. Apre sa, li te pran yon plim nan men Gorynych epi li te kondui l nan matris la prèske jiska bracket aliye a.
  "Kenbe li," li te bay lòd Lucy epi ankò envite zanmi l 'yo admire foto a.
  Avèk men ki tranble, Gorynych eksite te pran smartphone li epi li te pran kèk foto.
  - Ou gen yon lavman nan kay la? Alexander mande.
  - Poukisa ou bezwen yon lavman? Gorynych mande.
  "Ou wè, mwen renmen jwèt anal. Pou pa sal, li pi bon pou fè sa apre yon lavman.
  "Ah-ah," te di Gorynych anpil. Nou pa sèvi ak lavman.
  - Oke, ebyen banm yon boutèy byè. Li pral fè tout bagay pou tèt li. Ale, Lucy, pare. Ann montre gason an sèks reyèl!
  
  
  Chapit 4
  - Gwo ti poul! Gorynych te di avèk antouzyasm lè ti fi a te disparèt nan twalèt la. - Mwen ta renmen sa!
  - Lè sa a! - Alexander di kontan.
  - Ki kote ou jwenn li? Gorynych mande.
  - Li pran li nan men zanmi l 'yo, youn nan lidè yo nan kominote yo. Lucy te grandi nan yon fason ke bèl kalite ki pi wo a te kondwi nan tèt li pa dezi a plezi yon gason.
  - Ala sexy li ye! Mwen poko rankontre sa yo.
  Li te ale nan Charm School nan Ohio. Se la yo te anseye yo obeyisans ak tout kalite ke trik nouvèl erotik.
  - Ki lekol la?
  - Sekrè. Ti fi yo fòme pou amizman nan elit la ak tal filme nan pònografi. Luska te atache la sou liy Lalin lan.
  Èske li souvan aji nan pònografi? Gorynych mande ankò.
  - Anvan souvan. Lucy se yon bèl fanm, te gen yon demann.
  - Li ta enteresan yo wè sèn yo ak patisipasyon li!
  Ou di ou pa gade pònografi!
  - Mwen ta gade Lucy ak plezi.
  "Mwen wè mwen te eksite lè m t ap gade nou," Sasha te souri. - Mwen ta retire pantalon mwen, nou te wè anpil manm drese.
  - Ou pa fè jalouzi lè ou gade pònografi ak patisipasyon li, tankou li se ak lòt gason ...
  - Non... Poukisa fè jalouzi pou yon bagay?
  "Mwen konprann ke yo pa fè jalouzi pou travay," Gorynych te di konsilyasyon.
  - Epi pafwa nou pratike swing nan kay la. Zanmi mwen se Scott. Li gen yon Chick - youn nan zetwal yo pònografi ki pi popilè. Non an se Roxy Ray. pa tande? Oh, wi, ou pa kap... Se konsa, pafwa nou rankontre ansanm. Mwen ta sèlman konnen sa nou fè ak gazèl! Nou òganize tout kalite konpetisyon, kiyès nan yo ki pral jete boul la pi lwen soti nan chat la, ki moun ki sote pi byen sou gode a oswa foure plis boul tenis nan kò l '. Ak pou Nwèl yo abiye mennaj pi fre pase pye bwa Nwèl la. Chenn ak pwa yo te tache sou pwent tete yo ak ant janm yo, kò yo te rich dekore ak ventouse ak pikèt rad ak boul Nwèl la. Lè sa a, yo te itilize yo nan fòm sa a nan vire. Yon anpil nan boul yo te bat, men li te plezi.
  "Ou ap pase yon bon moman," Gorynych te di nan rèv.
  - Ou gen pikèt pou rad? Alexander mande.
  "Mwen bezwen wè manman m nan twalèt la." Epi poukisa ou bezwen li?
  "Ou wè, mwen renmen fout lè pikèt rad pandye sou pwent tete Lyuska a, sa eksite m '," Sasha te di, gade ankò nan pantalon gonfle Gorynych a epi li mande:
  - Èske ou pratike MZHM?
  - Kòman sa ye?
  - Oke, lè yon ti fi ak de gason.
  - Non, kisa ou ye! Mwen kapab sèlman yon sèl sou youn ak san temwen.
  - Ebyen pou gremesi. Lè sa a, mwen pral premye dechaje ak Lyuska ak tonbe nan dòmi, ak Lè sa a, ou ka pale ak li.
  Nou kapab nan chanm sa! - Gorynych te kontan - Mwen gen yon kabann la!
  "Ok, mwen pral lave men mwen epi prese moute Luska," Alexander te di epi li ale.
  Byento li pran mennaj li soti nan twalèt la. Clothespins tache ak pwent tete yo soti nan bèl tete ti fi a. Mennen demach li, seductive balanse ranch li, ti fi a tou dousman te mache pase Gorynych, ki moun ki te devore l 'ak je l', chita sou kabann lan, ankò gaye janm li lajè, men fwa sa a li pa t 'pliye yo nan jenou yo, men lonje. yo soti tankou yon balerin nan yon detire, ak leve yo byen wo anwo tèt li.
  Alexander pwoche bò kote l, li retire abako li ak bout pantalon. An menm tan an, ti fi a souke pye l yon fason pou l envite l, li rale chosèt li. Men, Sasha pa t 'toujou kòmanse karès. Li toudenkou rale yon senti nan Jeans l ', li frape mennaj li trè fò sou jenital yo.
  Lucy te kriye dousman epi li di:
  - Senkyu, mesye! Mwen renmen ou!
  - Pale Ris! Nou nan Larisi, - Alexander te di epi ankò frape ti fi a ak yon senti.
  - Kisa ou ye? mande Gorynych eksite.
  - Sa a se pou chofe, - Alexander reponn. - Li abitye. Nan kay la, pafwa mwen mete yon ponp sou li.
  Alexander lonje men l bay ti fi a. San bese janm lonje l, li ankò niche dwèt mennaj li epi li pran men l nan bouch li.
  Yon minit apre, Sasha rale men l nan bouch li, li pote l nan vajen mennaj la, mete yon dwèt la, answit lòt la, men li pa masturbe. Li tou dousman te kòmanse prezante palmis li nan lestom Lucy. Li pa t pwoteste, li jis plenn yon ti kras.
  - Sa pa fè mal? Alexander mande.
  "Tolerab, mezanmi," ti fi a te konn reponn epi li fèmen je l.
  Sasha te fè yon efò, e tout palmis li te nan kò Lucy. Li te kriye dousman ankò. Sasha te jele pou yon koup de segonn, Lè sa a, deplase men l 'yon ti kras plis nan kò a nan mennaj li epi li te kòmanse dousman Thorne li.
  Nan moman sa a, Gorynych, ki te gade tout manipilasyon yo, te santi ke li te fini: grenn li espontaneman pwojeksyon soti, sal kalson li.
  E lannwit lan te fenk kòmanse!
  
  
  Chapit 5
  Nan biwo envestigatè a, Maria te trè nève, men eksitasyon li pa t 'pase nan lari a tou. Se sèlman kounye a fanm nan te plis enkyete pa sou fason kadav la te antre nan apatman an, men sou sitiyasyon an ak Pavlusha. Èske ti gason an pral pale sou koneksyon peche yo? Poukisa telefòn li pa reponn?
  Li te pran yon koup de estasyon métro pou rive lakay ou. Konbyen gad yo te vin nan tren an! Koulye a, sa a te kòmanse anbete Mari. Li te sanble ke li te sou yo sispann, menòt ak mennen l nan prizon. Lè sa a, yo pral jije pou sedui yon minè.
  Men, gad yo pa t peye atansyon sou Maria. Pwofesè a soti nan tren an e li santi l soulaje. Koulye a, yon ti mache, li pral lakay li. Se konsa, nan maten an, li te mache isit la ak bagay sa yo, te panse sou Pavlik, sonje plaj la, ti wòch cho anba pye l ', lanmè cho ak vag karese tankou manyen yon moun ou renmen.
  Lanmou li pou Pavlusha pa refwadi pou yon koup de semèn nan yon vakans nan sid. Nèg la reve nan li nan mitan lannwit, pwofesè a te raple kò sekou li, figi vanyan gason, cheve limyè koupe anba yon demi bwat, ble, je trè ekspresif. Yon bèl ti gason eksepsyonèl. Li ka fè yon bèl aktè fim, li ta montre sou yon afich.
  Maria te anvi wè Pavlusha pi vit posib, anbrase l epi kenbe l toupre li, respire odè jèn kò li ki fò, douch bo sou figi l, nan kou li ak sou machwè lis, woz. Li te konpoze nimewo telefòn li ankò e ankò, ki toujou pa reponn.
  Pwofesè a rasire tèt li: li te ete kounye a, mesye yo te an vakans, Pavlusha te ale yon kote, pa t 'pran telefòn nan avè l' oswa tou senpleman etenn li. Men, poukisa fèmen li? Men, mennaj li pa t 'di anyen sou yon vwayaj posib lè li te rele l' soti nan Sochi de jou de sa. Lè sa a, istwa terib sa a te pase ak manman yon zanmi, frè rapid, depa bonè ...
  Petèt paran Pavlusha yo te toudenkou pran aletranje? Li te vle ale an Frans.
  Maria li menm depi jèn li te reve fè yon vwayaj lin de myèl nan Ewòp. Vizite Prag, Varsovie, Bèlen, Pari. Mwen espesyalman te vle ale nan Paris, vil la nan rèv ak renmen amoure. Li te di Pavlik sou dezi li. Li te reponn ke li ta kontan ale an Frans, paske franse yo nan tout pèp Ewopeyen yo pi sanble ak Larisi tou de nan karaktè ak mantalite. Maria pa t diskite, byenke li te panse lè sa a pèp nou yo pa twò sanble. Li te gen yon dezi marye ak Pavlik nan yon koup de ane, lè li vin yon granmoun, epi ale nan yon vwayaj avè l '.
  Koulye a, pwofesè a pa t 'menm vle panse ke Pavel te twonpe sou li, ke li te mennen yon lòt ti fi nan apatman li. Èske Mari pa t merite kontantman fi li? Précédemment, nan rèv li, li te trase tèt li yon mari solid, rich, men li te tonbe nan renmen ak yon ti gason ki te tounen vin jwenn kenz ane pi piti pase li. Mwen te tèlman renmen ke mwen te pèdi tèt mwen.
  Pwofesè a te gade byen atire. Figi a se Mens, ren an mens, bèl janm long, po a pwòp, figi a fre, pa gen okenn ondilasyon, cheve a trè Fertile, cheve a se yon ti kras Curly, limyè blond nan zepòl yo. Dènyèman, li detanzantan te ale nan yon rejim alimantè, andwi ak krèm. Fanm sa yo renmen gason. Nan aparans, li pa te bay plis pase vennsenk, byenke pwofesè a te dènyèman depase trant.
  Men, Maria te poukont li, malgre bote li ak bon fòm fizik li. Nan jèn li, fiyanse li, ke li te renmen ak tout fib nanm li, te fini nan Chechenya e li te mouri la. Kòm yon rezilta, kè ti fi a fè tèt di ak glas sou pandan plizyè ane.
  Pwofesè a te reponn tout tantativ nan kouraj pa gason ak frèt konsa ke pretandan potansyèl yo disparèt imedyatman. Maria pa t 'tonbe nan renmen pou anpil ane, li pa t' menm gade nan direksyon gason. Li te santi l trè pwofondman, mond lan te sanble nwa ak blan pou li apre lanmò trajik premye konpayon li.
  Epi sèlman dènyèman pwofesè a te kòmanse dekonjle piti piti, panse pi plis ak plis sou maryaj la ak nesans la nan yon timoun. Men, Maria te timid ak gason, li pa t 'ale nan dans ak lòt kote kote li pi fasil yo rive konnen youn ak lòt.
  Fanm nan te gen lide fè piblisite pou yon zanmi nan bi pou yo marye nan yon jounal oswa sou yon sit ki apwopriye sou entènèt la. Men, Lè sa a, Pavlik parèt nan lavi li. Ak mond lan te kòmanse jwe ak nouvo koulè.
  Bèl gason sa a te kanpe nan mitan tout elèv yo ak aparans li ak sosyabilite, bèl ti gason an te vin pasyon sensè pwofesè a, Maria te tonbe pou li. Malgre ke mwen te konprann ke li te mal, menm danjere nan pwen de vi nan lwa ki egziste deja.
  Pou la pwemye fwa, pwofesè a te wè Pavlik prèske yon ane de sa nan klas li nan yon nouvo lekòl, kote li te jwenn yon travay lè li te deplase nan distri a Primorsky. Li prèske imedyatman fè l 'deglase, anvi renmen kè tranble. Pavlusha leve nan fanm nan premye rèv vag, ak Lè sa a, santiman pito fò.
  Maria te deside chèche yon fason pou ti gason sa a, men li te pè pou ti gason an ta rejte li. Pwofesè a te kòmanse pran swen tèt li pi plis ak anpil atansyon, li te ale nan yon rejim alimantè. Li te eseye gade byen ak eksite dispozisyon Pavlik a, surestime nòt li yo. Sepandan, pandan yon bon bout tan li pa t pran okenn etap pou l te konn youn lòt pi byen.
  Nan mwa avril, move tan an te bèl, solèy, Maria abiye kòmsadwa pou sezon prentan, ak nan leson an li te rele Rybachenko reponn.
  Premye bèl gason nan klas la, Pavel, te kanpe bò tablo a. Maria te devore l ak je l, epi li te gade pwofesè l ak enterè, ki jou sa a te nan yon jip pito kout, ak bèl makiyaj ak yon kwafur chik.
  Ak yon souri, Pòl di:
  - Lwa Kirkorov a di ...
  Te gen ri nan klas la. Pavlik te yon ti kras jennen e li te ron yon ti kras. Pwofesè a byen korije:
  - Kirchoff... Ki sa ki lwa sa a?
  Maria te tande ke Rybachenko te pouse pa ti fi a nan premye biwo a, men pretann pa remake anyen.
  Bèt kay li a, gade nan je pwofesè a, li reponn:
  - Sòm kouran yo nan kous la nan opinyon an egal a sòm total kouran yo nan kous la nan pwodiksyon an ...
  Maria souke tèt epi li di:
  - Chita, Pavel, senk!
  Elèv yo sifle. Ti gason an te chita epi li te kòmanse egzamine pwofesè a franchman.
  Lè sa a, Pavlik te konfese Maria ke se nan jou sa a ke santiman yo te kòmanse bouyi nan li. Li te renmen Maria anvan, men kòm yon pwofesè. Apre sa, li etidye fanm granmoun sa a, bèl figi aristocrate li, cheve blond boukle, janm séduire. Li te gade e li te santi kijan virilite li anfle trètman, vin cho e menm pulsasyon.
  Ti fi yo te renmen l ', te pale ak yo, e menm bo bèl Vera a yon koup de fwa. Men, li poko fè sèks ak pèsonn, li te wè pwosesis la sèlman sou yon videyo ke li te jwenn sou entènèt la. Soti nan yon videyo konsa, li te eksite menm jan ak kounye a nan je a sèlman nan yon pwofesè, senk san merite li.
  Pavlik toudenkou te vle fè lanmou ak fizik la. Like sou video. Men, li te konprann ke sa a te enposib, omwen pa nan fiti prè. Sepandan, eta a douloure mande pou yon fason soti. Pavlik te santi yon gwo tranbleman, zetwal vole devan je l. Chalè a nan arèt lekòl la te vin ensipòtab. Ti gason an leve men l epi li mande, ronjman:
  - Èske mwen ka ale nan twalèt la?
  Maria ak kondesandans pèmèt:
  - Ale!
  Pavlik kouri ak tout fòs li. Se sèlman nan twalèt la li te kapab soulaje tansyon ak apeze diyite li toujou vle pèse anvlòp la.
  Lè sa a, li ri di Maria sou eksitasyon toudenkou li. Apre sa, li tounen nan klas jis a tan pou klòch la. Mwen te oblije ale nan pwochen leson an.
  Men, imaj pwofesè fizik la te kanpe devan je m. Li te kapab limen yon dife nan santiman fò nan ti gason an. Li te vle wè Maria Alexandrovna ankò.
  Pavlik apèn chita nan leson yo. Janm li tèt yo mennen l 'nan sal fizik la.
  Avèk yon kè ki bat rapidman, Pavlik kanpe devan pòt la, li pran kouraj. Li pa t 'konnen ki sa li ta di, ki jan li ta konpòte ak pwofesè a, men kanmenm louvri pòt la.
  Pwofesè a t'ap esplike yon bagay ak mesye yo nan klas granmoun aje yo, leson an te fini, men se pa tout moun ki pati ankò. Maria te vire bò kote Pavel, ki te kanpe nan papòt la, li t ap tann li esplike rezon vizit li a. Li te souri byen, men menm souri zanmitay sensè sa a pa t 'kapab retire anbarasman Pavlik, li te sanble li te pèdi vokabilè li epi sèlman gade vid nan pwofesè a. Ak Maria Alexandrovna gade etidyan li renmen anpil, dwat nan je l '.
  Poz la te trennen, Maria te mande avèk afeksyon:
  Ou la Pavel? Nenpòt pwoblèm?
  Vwa Pavel te finalman kraze:
  - Mwen ... Mwen vle ekri yon redaksyon sou fizik. Lwa sa yo... kijan sa ye? An jeneral, aktyèl...
  "Tann yon ti jan, kounye a mwen pral fini ak mesye yo, epi nou pral diskite sou tout bagay avèk ou," te di pwofesè a epi li te souri ankò.
  Ak Pavlik te santi ke nan aparans li, souri byenveyan li, virilité li ankò envolontèman brase nan pantalon li.
  Li soti nan koridò a, li te eseye distrè tèt li nan panse voluptuous ak kalme.
  Natirèlman, li ta pi fasil pou l kominike ak yon kanmarad, men kounye a ti gason an te eksite anpil pa fanm sa a granmoun. Aparamman, atraksyon li sou yon nivo entwisyon te transfere nan Pavel, epi li pa t 'kapab kanpe li, sikonbe nan pasyon an resipwòk, byenke li pa t' konnen ki jan yo konpòte yo ak pwofesè a.
  Pavlik te santi ke diyite l 'te grandi anpil ankò e ke pantalon li yo te byen gonfle. Se te premye fwa ti gason an te rankontre yon pasyon konsa. Se te yon bagay nouvo ak diferan. Pa janm anvan jenn Pavlik te tèlman vire sou. Li toudenkou te vle wè pwofesè a toutouni, manyen janm mens li, pwatrin li.
  E Maria? Li te kontan ke Pavel te antre, li te eseye voye rès mesye yo ale pi vit posib epi rele ti gason li renmen anpil. Li reve pou kominike ak bèl ti gason sa a, gade nan je sansib li ekspresyon. Maria te konprann ke sa a te jis yon adolesan. Epi li pral bezwen trete kòmsadwa. Li pat gen plan pou sedui etidyan an, li jis vle pale avèl. Donk, sou lavi, sou etidye.
  Epi li antre epi li gade pye l. Nèg la pa t 'kapab sispann atraksyon li. Pantalon li... Yo t'ap gonfle!
  Maria remake sa, branche sou yon atitid blag, souri ak kè kontan epi li mande:
  Ou renmen janm mwen?
  Pavlik peze soti ak difikilte:
  "Trè... mwen regrèt..."
  Maria pa t 'kapab reziste epi imedyatman te poze dezyèm kesyon an:
  Èske w ap soti ak fi?
  Nèg la pa reponn imedyatman, e pwofesè a klarifye:
  Èske w rankontre ak parèy ou yo?
  Non... yo sòt. Epi ou... tèlman entelijan... ak bèl. Mwen renmen ou.
  Maria te souri ankò epi li di ak yon vwa ki ba:
  "Ou se yon bèl ti gason, men mwen pa gen dwa rankontre elèv sof si se biznis lekòl.
  Pavlik fè yon gwo soupi epi li chichote:
  "Modi konvansyon!
  Maria te monte zèpòl.
  - Yon nèg ki gen yon aparans tankou ou pa ka anpeche atansyon fi. Ou pral jwenn tèt ou yon ti fi ki pi apwopriye pou laj ou.
  Peacock boumonnen:
  "Mwen pa vle... Mwen atire w.
  Maria te souri.
  - Li pral pase!
  Pou kèk minit ankò yo te pale sou lavi lekòl la ak kamarad klas yo, Lè sa a, Pavlik ak anpil atansyon fè bak ale nan sòti a, li ijan te bezwen ale nan twalèt la. Li te prese soulaje tèt li, soulaje demanjezon ki fè lapenn ak tansyon supermoun.
  Yon nèg fò fizikman pa t 'kapab ankò kontwole dezi li yo ak soulaje yon batiman. Dezi a enkonsyan pou renmen ak fè sèks ak yon dam ki gen matirite literalman akable kò a ki resevwa fòmasyon nan yon jèn atlèt.
  Etidyan an kouri ale, Maria pa tann li, li kite lekol la. Epi Pavlik te ale lakay li. Paran yo remake ke pitit gason yo trè lugubr epi li diman manje.
  Manman mande pitit gason l:
  - Pavlik, ou jwenn yon deuce?
  Etidyan an fè yon siy.
  - Ki tenten!
  Papa a souri.
  - Li, aparamman, tonbe nan renmen, pa pete ak kesyon, otreman li pral eksploze.
  Pavel fèmen tèt li nan chanm li. Pou jwenn distrè ak egzeyat, mwen te antre nan entènèt la ak vire sou pònografi.
  Nan mitan lannwit, ti gason an pa t 'byen dòmi, tout tan an li sonje pwofesè a, dènye konvèsasyon yo, te jennen pa konpòtman li ak reve.
  Souvan, elèv yo tonbe damou pou pwofesè yo, menm si yo pi gran pase tèt yo. Yo renmen yo pou sajès yo ak otorite yo. Pafwa pwofesè resipwòk: yo renmen jèn ak bote. Sa rive ke pwofesè tèt yo eseye fè elèv yo tonbe damou ak yo. Mari te reyisi. Li te kite lekòl la, men li te regrèt ke li pa t 'tann pou nèg la epi li pa kontinye kominike avè l' jou sa a.
  
  
  Chapit 6
  Nan denmen maten, Pavel te mòd e li te retire. Li te malonnèt ak paran li, nan lekòl li pa t pale ak parèy li ditou, li te reponn pwofesè yo mal. Avèk eksitasyon, li te ap tann pou dènye leson an - fizik.
  Anvan leson an, li pa t posib pou pale ak pwofesè a: li te kite timoun yo antre nan klas la sèlman ak yon klòch epi imedyatman te kòmanse eksplike materyèl la.
  Pòl te atire je l. Maria Alexandrovna tou pafwa gade elèv li renmen anpil. Li remake ke ti gason an te pal epi li te santi l regrèt pou nèg la.
  Lè leson an te fini mesye yo te kòmanse kite klas la, Pavel pran kouraj, li vin di pwofesè a:
  - Mwen pa t 'jwenn enfòmasyon sou abstrè a yè.
  Maria te mande:
  - Poukisa ou kouri ale?
  "Mwen te bezwen ... ale nan twalèt la."
  "Ou ka vin lakay mwen apre lekòl," te pèmèt pwofesè a.
  Peacock te santi enspire! Li te tann fen klas la. Epi imedyatman prese nan sal la fizik. Maria Alexandrovna te pou kont li.
  "Yon bagay ou pa sanble trè bon jodi a," pwofesè a te di an premye. - Ou pat malad?
  "Non," Pavel reponn, "Mwen jis pa jwenn ase dòmi.
  - Sa rive. Èske ou reyèlman vle ekri yon redaksyon? Maria mande.
  Pavel te souke tèt, byenke tou de te konnen ke sa a te jis yon eskiz. Pwofesè a te kòmanse eksplike kijan redaksyon yo ekri. Epi Pavlik toudenkou di:
  "Petèt nou ka diskite sou detay travay sa a yon lòt kote?" Li gen twòp moun isit la... Nou gen yon dacha nan Alexandrovskaya. Pèsonn p'ap anpeche nou la.
  Nan mitan lannwit, etidyan an te reflechi sou sa li ta di pwofesè a nan reyinyon an, epi li te bay yon fraz prepare.
  Maria souri, mete men l sou kou etidyan an epi li di:
  - Epi ou espesyal, pa tankou lòt ti gason yo ...
  Pavlik te flanke lè li manyen li. Li te ankò santi trèt brase nan pantalon li. Men, fwa sa a li pa t 'kouri nenpòt kote, men ankò di sou datcha a:
  - Ou ka ale nenpòt ki lè. Mwen gen kle yo, paran mwen pa ale nan Alexandrovskaya kounye a.
  Maria retire men l epi li reponn:
  "Natirèlman mwen pap ale nenpòt kote. Men ou ka vin lakay mwen.
  - Kilè mwen ka antre?
  Mari leve zèpòl li epi li reponn:
  - Wi, menm jodi a.
  - Gwo! Peacock te kontan. - Mwen kounye a bezwen ale nan seksyon an Hockey, ak Lè sa a, mwen ka vin jwenn ou.
  "Ann ekri nimewo telefòn mwen an Lè sa a," pwofesè a sijere, "ou pral rele lè ou gratis, mwen pral di ou ki kote pou ale."
  Ti gason an fleri ak kè kontan:
  - Trè byen! Ou jis super!
  "Jis tanpri, tanpri pa di pèsonn ou pral lakay mwen."
  Pavlik souke tèt li, sa te mande l anpil efò pou l retire je l nan pwatrin fi a. Sou janm wadded, ti lekòl la ale. Nan yon kyòs ki tou pre, ti gason an achte tèt li yon pake chips ak yon boutèy Coke. Li te vale sa li te achte, li te kalme tranbleman nève li e li te santi l plis konfyans.
  Nan fòmasyon, Pavel te aktif, te jwe ki graj. Li se premye moun ki soti nan lakou rekreyasyon an, li kouri al nan amwa epi li rele pwofesè a. Maria Alexandrovna te rele lari a, nimewo kay la ak apatman an.
  
  Pwofesè a ouvri pòt la, li souri epi li di:
  - Mwen byen kontan ou te vini. Pa timid, fè tèt ou lakay ou.
  Li te mete yon bèl rad ble jiska jenou, pantouf, cheve li lach ak makiyaj lejè. Maria t ap tann ti gason an, souri amikal li te ede Pavel soulaje eksitasyon ki pa nesesè, men li toujou poze yon kesyon estipid:
  - E nou pou kont nou isit la, nou pap entèfere... mesye ou yo?
  "Malerezman, mwen toujou poukont mwen," pwofesè a gaye men l '. - Vini non.
  Pavel retire soulye li, Maria pran menl, ansanm yo antre nan chanm nan. Te gen yon tab deja mete. Maria te prepare pou l rankontre etidyan li renmen anpil. Mwen te achte yon gato, mwen fè sandwich e menm louvri yon boutèy diven sèk. Te gen tou yon vè ak bouji sou tab la.
  "Mwen pral pale w sou redaksyon an pita," te di pwofesè a. "Ann pran yon ti goute dabò... nan chandèl."
  Maria etenn limyè a epi limen bouji yo.
  Pavlik te di ak antouzyasm:
  - Se konsa amoure! Men, nan limyè a ou gade menm pi bon.
  - E mwen vle romans, mwen tèlman poukont mwen ...
  "Ou gen nou, elèv ou yo," Pavlik objeksyon.
  - Men, pa gen okenn kavalye kè ...
  Se konsa, mwen ka vin youn! ti gason an di avèk antouzyasm. Koulye a, li te mwens nève pase nan lekòl la, lè li te pran yon randevou ak pwofesè a.
  Maria souri ankò e li envite Pavlik chita sou sofa bò tab la. Li te chita bò kote l epi li di:
  - Mwen pral bwè diven, epi ou manje gato a. Se ak nwa. Mwen pa konnen si ou renmen bagay dous.
  Pòl reponn li: Mwen renmen ou.
  - Sa bon.
  Pavlik pran yon moso gato ak yon kiyè, li vale san antouzyasm. Ti gason an pafwa manje gato lakay li. Men, li te renmen chokola plis.
  Maria pran yon ti gout diven epi li mete vè a tounen. Li te sanble endesan bwè pou kont li. E menm plis pou yon adolesan. Li te admire elèv la nan flanm bouji a, li te di Pavlik ke li te gen yon figi fotojenik ak ekspresyon, ak figi a te tankou yon estati grèk.
  Ti gason an ouvri bouch li nan konpliman sa yo, epi pwofesè a pran men Pavlik nan men l, li mete l sou janm li epi li di:
  - Ou ka fè li.
  Ti gason an rouj, palmis li tranble e imedyatman vin swe. Pavlik dousman karese janm li. Maria te souri: manyen yon bel nèg se bèl pou kò fi a. Pwofesè a mete men l sou pwatrin miskilè Pavlik epi li kòmanse masaj li. Ti gason an te respire souvan, Maria te santi jan kè adolesan an t ap bat. Nèg la te boule ak eksitasyon. Li pese jenou fanm nan ak men l ', li toudenkou te vle wete rad li epi dechire pwòp rad li. Entwisyon, gwo dezi...
  Men, Maria, soti nan kwen an nan konsyans li, reyalize ke li ta dwe sispann pou yo pa pèdi kontwòl tèt li. Li rache men Pavel nan jenou li, li bo ti gason an sou fwon epi li di:
  - Oke, sa ase! Ann tounen nan abstrè a.
  Peacock di:
  - Tanpri... Résumé pita. Mwen santi mwen cho. Èske mwen ka retire chemiz mwen an?
  Maria te vle kontinye yon dat entim, li reve wè tors toutouni nan yon jenn gason bèl, fanm nan pa t 'kapab kenbe tèt li, lonje men l' epi li reponn:
  - Vini non, map ede w.
  Epi li retire mayo ti gason an.
  Soulajman, desen grasyeuz nan misk ti gason an chofe chalè a andedan vant fanm nan menm plis, ki menase vin ensipòtab. Men, Pavlik te eksite anpil, pèfeksyon li leve, kò li te kòmanse klere ak swe. Ak yon vwa tranble, ti gason an di:
  - Ou kapab, e mwen pral ede w ... wete rad ou ...
  Maria te souke tèt li avèk kondesandans.
  - Sètènman!
  Pavlik bese atè epi ak dwèt tranble yo detache fixation yo...
  Maria te rete nan kèk kilòt mens ak yon soutyen. Pavel finalman wè kò pwofesè a prèske san rad. Grasyeuz, manyen, trè dous ak erotik.
  Pavlik byen sensèman te di:
  - Avèk favè ou, ou ka vin yon modèl alamòd.
  "Mwen pito travay kòm yon pwofesè," te reponn Maria Alexandrovna.
  Ti gason an pase men l sou do pwofesè li renmen anpil la. Maria pran yon gwo souf. Manyen ti gason an te vire l sou li. Mwen te vle jete tout konvansyon ak rantre ak jenn gason an bèl nan Ecstasy. Epi Pavlik t ap tranble ak gwo eksitasyon. Se te premye fwa sa te rive l. Ti gason an te akable ak emosyon, ensten te pran sou tèt li.
  Maria al rankontre ti gason an. Yo te anbrase e yo te bo youn lòt...
  Pavlik te jwenn tèt li sou yon kabann renmen pou premye fwa, li te twò eksite ak nan fen reyinyon an li menm te vin fatige. Se sèlman lè sa a Maria te gade mont li epi li te kriye ak pè:
  - Wow! Li deja onz zè! Paran w ap enkyete w. Vini non, byen vit rele yo epi abiye.
  Fatige Pavlik deplase dousman. Ti sèk nwa parèt anba je ble ekspresif li. Eksitasyon an bese, men ti gason an te santi vid. Mari rasire li:
  "Li toujou tankou sa a apre premye fwa a," fanm lan bo Pavlik sou bouch yo. - Ou se yon nèg etonan! Mwen te santi m byen avè w, men pasyon nou an se kriminèl. Y ap menase m nan prizon si yo konnen nou janbe fwontyè a.
  Peacock di:
  Mwen sèmante mwen pap di pèsonn. Mwen bay pawòl onè mwen.
  Maria te souri epi li te mande:
  "Epi ou pa pral vante zanmi ou yo?"
  Pavlik te menm kwaze tèt li pou konvenk:
  - Non! Men kwa ou!
  Nou pa gen dwa legalman renmen youn lòt. Ou pa vle lanmou ou ale nan prizon, pa vre?
  Peacock ak konfyans reponn:
  - Non mwen pa vle!
  Maria te souke tèt li epi chichote:
  "Yo ka jije m pou sedui yon minè.
  Pavlik souke tèt li kouray.
  - Non! Ou pa sedui mwen, mwen vle ou menm.
  Maria reponn:
  - Li pa gen pwoblèm. Yo akize de sedui moun ki pi gran an.
  - Lwa enjis!
  "Lalwa a bon oswa move, men li se lalwa, ou dwe konte ak li," te di Maria. - Epi ou ale lakay ou pi vit. Kisa ou di paran ou?
  Peacock te di:
  - Mwen pral di ke mwen te rete ak yon zanmi, nou te jwe jwèt sou òdinatè.
  E si yo mande non yon zanmi? pwofesè a mande.
  Peacock ak konfyans reponn:
  - Zanmi m yo serye, yo pral di m.
  Maria mande ankò:
  "Tanpri, pa di pèsonn.
  Pavlik fè kwaze ankò:
  "Mwen sèmante sou manman m, mwen p'ap di pèsonn!"
  Pwofesè a ak elèv la bo orevwa.
  Nan kay la, ti gason an byen vit eksplike tèt li bay paran li, tonbe sou kabann lan epi imedyatman tonbe nan dòmi.
  Nan denmen pa te gen okenn klas fizik nan klas Rybachenko a. Li te refè nan yon dat amoure, li ankò te vle wè fanm li renmen anpil, nan yon ti repo li te ale nan Maria Alexandrovna.
  Pou pa bay plis sispèk ak tripotay, pwofesè a te mande Pavel pou l pa vin nan biwo li ankò lè pa t gen leson fizik, men li te pèmèt li tounen lakay li.
  Epi ankò te gen yon dine amoure nan chandèl. Se sèlman olye de diven, Maria louvri yon boutèy koka-kola. Apre sa, pwofesè a bay elèv la yon masaj. Pavlik te santi l pi kalm ak plis konfyans pase anvan, li te pare yo kontinye aprann syans nan renmen.
  Yo separe ak bo tandrès.
  Fwa sa a, ti gason an te tounen lakay li kontan ak kè kontan. Manman wè je kontan li, li mande:
  - Ou gentan jwenn mennaj?
  Pavel te tranble e li te rouj, men li pa t reponn.
  Manman mande:
  Ou te bo deja?
  "Non," Pòl te bay manti.
  - Fè atansyon, pa vakabon. Paske ou jèn anpil...
  Nèg la pa t 'vle koute enstriksyon, li dezabiye, li ale nan kabann. Li te imajine ke Maria te kouche bò kote l ', li plonje nan yon dòmi dous.
  Pwofesè a ak elèv la te kòmanse rankontre an kachèt. Fòmèlman, ti gason an te ale nan pwofesè a ekri redaksyon. Men, sa a te sèlman yon kouvèti pou renmen amoure yo, ki te devlope annamoni. Lovers yo te planifye sou tan yo dwe legalman marye. Maria te eseye pa panse ke relasyon sekrè yo ta ka revele jiskaske Pavlik rive nan laj, epi li ta dwe akize de sedui yon elèv. Jodi a, sepandan, vizyon sa a te vin yon reyalite.
  Oke, poukisa li te rive nan kèk maniac plante kadav yon ti fi nan apatman li? Maria pa t vle kwè ke Pavlik te kapab fè yon bagay konsa. Men, telefòn yon moun ou renmen an te an silans.
  Nan kay la, pwofesè a monte nan twalèt la epi li kontinye ap reflechi sou kadav abandone a ak relasyon li ak Pavel. Non, yo pa t gen yon relasyon mechan, men yo te gen yon lanmou vre! San panse sal ak move entansyon. Poukisa li te? Petèt li pa tout sa ki mal. Petèt Pavlik pa t 'tronpe sou li, nan absans li li pa t' mennen nenpòt moun nan apatman an. Men, kiyès ki te jete kò a? Mistè...
  Maria te fè dlo tyèd nan espwa pou l kalme. Madanm nan fwote tèt li ak yon ti sèvyèt epi li panse ankò sou sa Pavlik ta di lapolis la.
  Menm kote a sonèt la sonnen.
  "Pavlusha?! te panse pwofesè a. - Finalman! Men, poukisa konsa an reta ak san avètisman?
  Li te mete pepit li epi li te prese antre nan koulwa a.
  
  
  Chapit 7
  Nan maten, Krasin te rankontre asistan l 'Andrei Kovalev toupre biwo a.
  "Vasya, nou gen yon lòt kadav," te di Kovalev.
  "Oke, omwen li pa de," Krasin reponn otomatikman.
  - E ou konnen kiyès? Dam yè a, ki gen kadav yo te jete nan apatman an.
  - Kisa? Krasin mande.
  - Ebyen sila ki te entèwoje nan aswè a.
  - Se konsa, èdtan pa èdtan li pa vin pi fasil!
  "Li te jwenn mouri anba fenèt yo nan kay la, tonbe soti nan fenèt la," Kovalev eksplike.
  - Li te tonbe? Krasin mande. - Ak èd yon moun?
  - Petèt. Yo pral pann kadav sa a sou nou tou.
  "Li pral gen ini nan yon sèl bagay," Krasin soupi.
  Ofisye yo te antre nan biwo a.
  - Yon fwa ankò, yon sondaj sou vwazen yo pral mande, - di Kovalev.
  "Epi idantite moun ki te jete nan apatman Novikova a bezwen etabli pi vit ke posib," Krasin te raple.
  "Menm pwoblèm nan," Kovalev leve men l '. Vwazen yo te deklare ke yo pa t janm wè l anvan.
  - Gen yon tatoo twouve sou pibis la, èske gen yon espesyalis tatoo nan zòn nou an? Ou bezwen chèche konnen, petèt li pral di ki moun ki fè rose sa a. Sa yo ra.
  - Li ta nesesè yo entèwoje l ', tankou l', Rybachenko, premye a tout moun. Li pwobableman konnen yon bagay. Oswa patisipe.
  Krasin di: "Se vre, kòmanse avèk li.
  Banm telefòn nan, map rele l.
  Telefòn Pavel te silans.
  - Etranj, - di Kovalev, - telefòn nan se deyò zòn rezo a.
  - Se konsa, ale nan adrès la, epi gen ou pral entèwoje sou tèren an, - te bay lòd Krasin.
  Kovalev te kite, pandan ke ansyen envestigatè Vasily Krasin, pandan y ap tann done yo nan egzamen an apre mortem, te panse. Menm pou li, yon anketè ki gen dis ane eksperyans, ka a te sanble trè konplike ak konfizyon. Pa gen anyen ki te konnen sou ti fi a ki te fini nan apatman pwofesè a. Joli, kap pa plis pase trant, ak yon tatoo orijinal sou yon kote entim. Tou meurtrissures sou pap la ak pwatrin. Li pa sanble yon nèg minè ta "carese" l konsa.
  Rezilta egzamen an ap vini byento. Poukisa etranje a te mouri? Trè menm jan ak toufe.
  Natirèlman, li se endesi ke ti gason an ta mennen dam sa a nan apatman pwofesè li a, men nan mond nou an anyen se posib.
  Krasin rele chanm timoun yo nan polis la. Yo pa t gen okenn materyèl sou Pavel Rybachenko. Li pa te enplike, li pa te anrejistre nan chanm timoun yo. Men, ti gason an, aparamman, se anime. Yon fwa mwen te rankontre yon pwofesè, mwen menm te gen kle nan apatman li.
  Vasily Krasin pa t 'renmen delenkan jivenil. Yo se pi arogan, mechan ak sinik. Konfyan nan enpinite yo. Anpil pa gen anyen sakre. Pèsonèlman, punks minè gate machin li, kawotchou twou. Kounye a timoun yo alfabetize, yo konnen jiska laj katòz yo p ap gen prèske anyen. Epi apre katòz, ou dwe komèt yon krim grav anpil pou yo ka voye nan yon lekòl espesyal oswa, anplis, nan yon koloni. Ak tèm yo kout, ak zòn yo menm yo sanble ak kan timoun yo. Yo pran ti gason kondane yo nan randone, gen yon sal òdinatè ak yon pisin.
  Non, zòn jèn aktyèl la pa travay di ditou. Ti gason yo balanse epi yo pa travay. Yo kite apre zòn ki fòme nan espesyalite a. Imanis an relasyon ak kanpay jivenil yo te elve, epi yo sèvi ak li. Yo pa pè anyen.
  Si yon adolesan te touye moun, epi apre sa, petèt, elimine pwofesè a tou, li ta ka plante pou dis ane. Omwen nou pral sove sosyete a anba yon mons konsa pou yon ti tan. Men, èske Pòl gen anyen pou wè ak krim sa yo?
  Entwisyon pwofesyonèl te di Krasin ke Rybachenko pa t 'komèt touye moun. Sepandan, li te nesesè yo entèwoje ti gason an.
  Nan nenpòt ka, Vasily Krasin deside bay Pavel yon bon peze. Mwen mande ki kalite relasyon li te genyen ak defen pwofesè a?
  Bel fanm. Poukisa poukont ou? Pa gen mari, pa gen timoun. Malgre ke aparans li trè atire. Tankou yon dam ka vire tèt la nan nenpòt ki adolesan seksyèlman horny. Si li vle.
  Èske lanmou mare yo, petèt menm sèks? Pwofesè a te pè yè lè yo allusion ke nou ta ka mete yon minè nan prizon pou sedui yon minè. Se yon pitye pou peze epi mete anba arestasyon yon bèl fanm. Lage sou yon abònman, men li soti jan li te rive. Gen menm yon sans de koupab. Kovalev te dwe voye bay Pavel yè swa. Oswa ale tèt ou. Malgre ke nou pa peye siplemantè pou pwosesis. Petèt pa ta gen yon dezyèm kadav...
  
  
  Chapit 8
  Kovalev te jwenn apatman Rybachenko byen vit. Manman Pavel te ouvri. Andrei prezante tèt li, li di ke li te vle poze nèg la kèk kesyon.
  - Eske Vadim te ekri yon deklarasyon? fanm nan mande. "Mwen sipliye ou, pa manyen ti gason an!" Li nan gwo depresyon.
  Kovalev te mande: "Di m 'sa ki te rive ou ak ki deklarasyon Vadim te ekri.
  - Wi, bay pwofesè a. Ou pa vle mande Pavlik sou li? fanm nan te sezi.
  - Se sou pwofesè a ke mwen bezwen jwenn enfòmasyon.
  "Pa deranje pitit gason w la ankò, tanpri!" Manman Pavel sipliye. - Lap deplase lwen... Ou wè, Pavlik te vle mete men sou tèt li, li te gentan fè yon nekoulan. Ebyen Vadim te wè... Kounye a Pavlik kalme yon ti jan, li pa vle kominike ak pèsonn. Kite m di w tout sa m konnen, ann ale nan kwizin nan.
  - Ebyen sak pase ou? Kovalev mande, li chita bò tab kwizin nan.
  - Pavlik te gen yon gwo batay ak papa l. Akoz sa profeser. Mwen se blame. Li kite jakèt li nan koulwa a. Mwen te pran li, epi kèk kle, pa nou, te tonbe soti nan li ak telefòn pitit gason m nan. Mwen pa t 'kapab reziste, mwen gade ak ki moun Pavlik t'ap pale. E mwen jwenn yon lèt damou...
  - Ak pwofesè a? Kovalev te devine.
  - Avèk li. Mwen te wè dam sa nan lekòl la. Li gen de fwa laj pase pitit gason l '. Pavlik se toujou yon timoun. Epi la li ye ... Mwen te nan chòk, mwen te montre mari m '. Vadim fache, li pran kle yo ak telefòn nan men Pavlik, li pwomèt pou l pale ak matant li. Ti gason an isterik...
  - E kote Vadim te ye swa sa? Kovalev kontinye mande.
  - Nan travay. Li travay kòm gad sekirite nan baz la. Twa jou apre.
  - Kilè ou te kite lakay ou?
  "Yè swa, li te nan uit.
  - E avan sa, avan sware, mari ou te lakay ou? Kovalev mande.
  Wi mwen te lakay mwen. Mwen te kont ak Pavlik, nou te gade tout aswè pou Pavlusha pa t 'fè anyen pou tèt li. Kounye a Pavlik deprime, pa manyen l, mwen sipliye w.
  - Oke, mwen konprann, mwen pral kite ajanda a, le pli vit ke pitit gason an deplase yon ti kras, kite l 'vini nan komite envestigasyon nou an. Epi Vadim ap bezwen mande menm bagay la.
  - Ok map pase l.
  - Dim, kote kle Vadim pran? Kovalev te poze yon kesyon enpòtan.
  "Se konsa, li te genyen," fanm nan leve zèpòl li, "li genlè pote l 'avè l'.
  - Byen konprann. Dim silvouplè e nan nwit apre diskisyon ak Pavel, èske Vadim pa t kite kay la definitivman?
  - Mwen panse ke non. Mwen al kouche, li rete poul veye Pavlik.
  - Byen konprann! Se konsa, ou pa konnen pou asire w. Sou ki baz Vadim travay?
  - Nan baz legim nou an nan rejyon kotyè a. Fok mwen vin lakay mwen nan aswè, map di nou ou vini.
  Kovalev kite apatman an epi imedyatman rele komite ankèt la Krasin:
  - Vasya! Gen yon sispèk! Ijan bezwen ale nan arestasyon an.
  Ki moun nou pral kenbe? Krasin mande. - Etidyan sa a?
  Nou pral fè fas ak elèv la pita. Papa l! Li se nan biznis epi li gen kle yo nan apatman pwofesè a, "Kovalev eksplike.
  
  Vadim Rybachenko te mennen l bay komite ankèt la tou dwat soti nan espas travay li. Kovalev ak Krasin te entèwoje li ansanm. Kovalev te pran inisyativ la.
  "Oke, di m 'sa ou te fè nan apatman an pwofesè a," Kovalev te bay lòd.
  - Ki pwofesè? Vadim mande, pa satisfè ak lefèt ke yo te mennen l nan komite ankèt la.
  "Moun ki te gen pitye pou pitit gason ou a," Kovalev klarifye. - Nou konnen tout bagay!
  - Oh, wap pale de chen sa. Mwen pa janm ale nan apatman li.
  Kovalev frape pwen li sou tab la:
  - Pa bay manti! Ou jwenn yon santans lavi pou touye moun doub! Sèl fason pou soulaje koupab se di nou tout verite a.
  Sispèk la woule je l.
  - Doub touye moun? Ki moun ki te touye? Kisa ou ye? mwen pa konn anyen!
  "Joupa mwen an se sou kwen an, mwen pa konnen anyen," Kovalev te di ensèten. - Ak ki moun ki te pran kle yo nan men pitit gason an nan apatman pwofesè a, te pwomèt fè fas ak dam sa a?
  Vadim te di: "Mwen pa t al jwenn li, mwen pa t pwoche bò kote l.
  - Ou bay manti! Vwazen yo te wè ou! - Kovalev bay manti. - Ou vle yon fas-a-fas?
  - Mwen pat la! Onètman! Pavel di ke li te ale an vakans. Mwen jis te vle pale ak li. Pita, lè li retounen.
  - Ebyen koman ou te pale? Kovalev mande kòlè. Eske ou jete li deyò nan fenèt la? Si ou pa di nou verite a, nou pral kòmanse aplike mezi fizik!
  Nonm lan bese nèt, men l tranble, li di ankò:
  - Se vre mesye, mwen pat la...
  Krasin te lonje sispèk la yon foto etranje ki te mouri a epi li te di pito politès:
  - Tanpri gade foto a. Kisa ou konnen de fanm sa?
  Vadim pran foto a nan men l epi li reponn:
  - Pa gen anyen ki konnen. Nou pa abitye.
  - E si ou byen panse? Kovalev mande. - Pran yon gade pi pre.
  "Mwen pa konnen li pou asire w! Vadim ensiste. - Mwen wè li pou premye fwa.
  - Kisa ou te fè nan nwit vennyye dawout la? Krasin mande.
  - Jou avanyè? Li te lakay tout nwit lan. Pitit gason m 'ak mwen te gen yon batay, mwen pa t' ale okenn kote.
  - E ki kote ou te ale nan travay yè swa? Kovalev mande.
  - Mwen pa t ale okenn kote! Te nan travay tout tan an. Kolèg yo ka konfime. Ki sa ou sispèk mwen?
  "Ou wè," Krasin te di, "yo te jwenn kadav yon fanm nan apatman pwofesè a, e lannwit sa a pwofesè a li menm yo te jete soti nan fenèt la. Ou te gen kle nan apatman li ak motif ou te fè fas ak metrès pitit gason ou a.
  Men, mwen pa t 'la! Mwen sèmante!
  "Ann voye l nan tribinal pou apwouve arestasyon an pou de mwa. Kite l chita, panse, petèt li pral sonje sa li pral di nou, - kontinye fè pè Kovalev la sispèk.
  Men, Krasin te santi ke nonm sa a pa t reyèlman nan apatman sa a malere. Vadim Rybachenko te libere sou kosyon.
  Men, sitiyasyon an pa klarifye. Pou fè limyè sou tankou yon krim misterye te kapab chèche konnen idantite ti fi a jete. Mwen te oblije mande bouzen ki travay nan zòn nan, yon lòt fwa ankò fè entèvyou ak vwazen yo, etidye rapò moun ki disparèt yo. Men, anvan, Krasin voye Kovalev nan yon espesyalis tatoo.
  Andrei tounen, souri enigmatik.
  "Vasya, ou pral tonbe," te di Kovalev. - Tatoo a sou kò moun lòt nasyon nou an se yon siy nan yon esklav sèks nan sek la nan Lòd Limine yo.
  - Kisa? mande Krasin sezi. - Nou jis pa t 'gen ase esklav sèks ...
  "Sa yo roz delika sou ponyèt la ak pibis yo fèt nan sek la pou ti fi ki itilize pou plezi seksyèl," Kovalev konfime.
  - Eske ou te jwenn kiyès ki fè egzakteman tatoo sa yo? Krasin mande.
  - Espesyalis la pa t 'non non. Li pa konnen ki moun ki nan vil nou an ki angaje nan desen sa yo.
  - Ki kalite sekte?
  - Gwo anpil. Nan peyi Etazini, katye jeneral li yo, epi nou gen branch nan plizyè vil.
  Èske se pa menm sèk Brown te dekri nan woman sansasyonalis li a? Krasin mande. - Li?
  - Non, mwen pa t 'li li epi mwen pa t' gade fim nan ki baze sou liv la, men yon espesyalis tatoo te deja pale m 'sou woman Brown a. Iluminatè yo bati sou yon prensip ki sanble, men yo gen yon sèk pi gwo, nan peyi nou an gen branch nan Moskou ak yon lòt kote. Nan Saint Petersburg, sanble pa gen okenn branch.
  "Aktyèlman, yon fanm ka fè tèt li yon woz dapre modèl la, san yo pa antre nan detay yo sou sa yon tatoo sa a ta ka vle di," Krasin sijere.
  "Li kapab byen," te dakò Kovalev. - Defen papa m te retire rès yon tatoo sou bra l. Li soti nan lame a epi yon kote sou plaj la li te wè tatoo yon nonm nan fòm yon solèy ak reyon sou do men l '. Mwen te vle menm bagay la. E zanmi li byen bat tatoo a. Li fè papa l dapre deskripsyon an. Apre sa, papa m te remake mesye yo, ki te sanble ak kondane ki gen eksperyans, yo te kòmanse pwoche bò kote l ak pawòl sa yo: "Hi, bro!" Yon fwa li te monte nan yon tren elektrik, yon urka tatoue chita bò kote l epi li mande: "Nan ki zòn ou te sele?" Papa pa janm chita epi li pa t renmen leson an. Se konsa, mwen te di li ke li pa te kondane. "Epi poukisa ou te fè yon tatoo?" Li te tounen soti ke non li nan anviwònman an kriminèl vle di: "Bonjou nan vòlè." Sa a se fè nan zòn nan pa moun ki kondane pou gwo vòl. Papa deside fè tatoo a. Epi li pa fè yo ankò.
  "Sa rive," Krasin te souri. - E ankò, vèsyon an nan moun lòt nasyon nou ki fè pati yon sèk bezwen yo dwe ak anpil atansyon tcheke.
  "Oke, mwen pral okipe, mwen pral navige sou entènèt la," te di Kovalev.
  
  
  Chapit 9
  Egzamen an te montre ke etranje a te trangle pa peze atè carotid la. Kòm espere Krasin. Li rete pou chèche konnen idantite moun ki mouri a.
  Kovalev parèt ankò ak yon souri enigmatik.
  - Koute, Vasya zanmi m! Mwen te dekouvri, sanble. etranje nou an. Ou pap janm devine kiyès li ye.
  - Ebyen kiyès li ye? mande yon Krasin entrige.
  - Kite m di w tout bagay nan lòd. Mwen te kòmanse chèche materyèl sou sek la ak branch li yo nan peyi nou an. Mwen te rankontre yon mesaj ke yo te fèk arete yon fanm nan Anapa pou asasina yon direktè BDSM ...
  - BDSM - sa a se pònografi pèvèti ak eleman vyolans? - Krasin klarifye.
  - Se menm bagay la, sèks difisil ak fòse, doulè, imilyasyon, - konfime Kovalev. - Se konsa, fanm yo te arete nan Anapa tou fè pati Sekte Illuminators yo, oswa pito, li soti nan branch yo nan vil Sochi. Nan Anapa, li te patisipe nan tal filme, ak Lè sa a, kout kouto direktè l 'ak yon kouto.
  - Madanm nou ki te touye nan Saint Petersburg, kisa li genyen ak asasina Anapa a? Krasin mande.
  "Petèt li pa fè sa," Kovalev reponn. "Mwen jis te vin enterese nan sa ki fen direktè a te tire. Achintsev ti non li ...
  - Ou vle di ke dam nou jwe avè l? Krasin sijere.
  - Mwen pa t 'wè moun ki mouri a nan fim Achintsev la. Men, nan yon lòt fiziyad ki sanble pa estidyo Ameriken King, ki espesyalize nan BDSM, Vasya, mwen rekonèt li! Aparans, tatoo... Dam nou an se yon aktris pònografi Ameriken.
  - Ou pa konfonn anyen? Krasin te sezi. Ki jan yon fanm Ameriken ta ka konplètman toutouni nan yon apatman òdinè St Petersburg?
  - Nou pral oblije chèche konnen. Men, non an nan fen aktris a, youn nan anba ki li te jwe, Lucy Starr.
  "Sa a se omwen yon bagay," Krasin te di. - Toujou, ou bezwen chèche konnen ki jan li te fini nan Saint Petersburg.
  Kovalev te sigjere: "Pi gen anpil chans, li te pran vòl pou patisipe nan tal filme an.
  Krasin te dakò. - Chèche konnen ki moun ki nan Saint Petersburg espesyalize nan BDSM, ki kote ak ki lè Lucy te tal filme dènye fwa a.
  Kovalev te fè fas a yon travay difisil. Yon fwa ankò mwen te oblije fouye sou entènèt la, kominike ak figi ki pi popilè nan biznis pònografi nan vil la, chèche enfòmasyon sou Lucy ak sèk li. Yo pa ka jwenn okenn enfòmasyon sou sa defen Lucy Starr t ap fè nan Saint Petersburg. Men, dilè pònografi a te di Andrey ke, dapre rimè, Lucy te tout bon filme-li nan Larisi pa direktè pònografi Vladimir Achintsev, ki moun ki te touye nan Anapa kèk jou de sa.
  Kovalev kontakte Anapa, mande enfòmasyon sou asasina Achintsev, epi ankò plonje nan forè entènèt la.
  Nan denmen, li rapòte Krasin:
  - Li te posib etabli non reyèl la nan ti fi a - Lyudmila Starkova. Kòm mwen te di anvan, li te jwe nan pònografi sou non Lucy Starr. Li te pran kòm yon timoun soti nan Ikrèn, ansanm ak paran li li te yon manm nan sekte Illuminator la. Gen yon sipozisyon ke ti fi a soti nan anfans te sibi tretman sikolojik grav, li te fòse yo angaje yo nan pònografi, ak Lè sa a, te fè yon esklav sèks.
  - Ak ki sa, an reyalite, esklavaj seksyèl ki gaye toupatou nan Amerik la? Krasin mande.
  - Wi, li komen. Epi gen pedofili. Tout bagay sa a se fèmen paske li se itilize ak kouvri pa elit Ameriken an dominan, ki se yon jan kanmenm konekte ak Illuminators yo. Materyèl mwen te jwenn menm pou mwen se te yon chòk. Depi piti, fòse, sèks sal...
  - E ka nou an? Krasin mande.
  - Nou bezwen etidye dènye fiziyad Achintsev. Petèt gen yon siy. Li posib ke moun ki mouri a joue avè l ', ak Lè sa a, demenaje ale rete nan Saint Petersburg.
  "Mande materyèl sou asasina direktè a, kontakte Anapa," Krasin te bay lòd.
  - Deja mande. Le pli vit ke yon bagay enteresan rive, mwen pral fè w konnen.
  
  
  Chapit 10
  Li te tounen soti ke komite ankèt la nan Anapa gen fiziyad ki sot pase a nan fen Achintsev la. Kovalev gade kopi dosye a voye ak materyèl sou asasina a. Kèk minit apre, li pataje enfòmasyon ak yon kòlèg:
  - Defen nou an Lyusya Starkova te filme imedyatman anvan touye moun direktè a nan plas li nan Anapa, ansanm ak yon lòt aktris, menm moun ki kounye a te arete pou touye moun nan direktè yo.
  "O, mwen espere ke Lucy omwen pa patisipe nan asasina sa a," Krasin te di.
  - Ki jan yo konnen, ki jan yo konnen, - reponn Kovalev.
  "Nou toujou pa t 'gen ase pou fè fas ak direktè pònografi a," Krasin te soupi.
  - Ou pral fè sèman, men pa gen sèlman yon direktè pònografi, gen tou yon maniac nan ka a.
  "Vini non, di m 'plis," Krasin te mande.
  - Mwen pral di w sa mwen te jwenn. Li sanble ke dènye fiziyad misterye Lucy nou an te jis nan jou asasina direktè a. Filme yon krap terib ak sadism nan ti fi nan lanati. Apre tire, dezyèm aktris a, sòt de tankou, kout kouto direktè a ak yon kouto. Yo te kenbe l sou sèn krim lan.
  - Yo kenbe men wouj? Krasin te di.
  Wi, ak yon kouto. Se la ansyen pwosekitè a te an vakans. Li òganize tout bagay, li pa kite sispèk la ale, li pilonnen mak pye yo nan pakin direktè a epi li rale bagay li yo. Yo te rele lapolis, yo te pran sispèk la, kounye a li nan komite ankèt Anapa. Ti fi a an silans, li pa vle di anyen ditou. Men, bagay ki pi inatandi te ekspètiz la. Jis rapòte: anplis dwèt aktris yo sispèk la, yo te jwenn anprent dwèt Tula maniac, ki gen senk asasina tou pre Tula ak plizyè nan vil Sochi, yo te jwenn tou sou kouto a. Men, idantite seri asasen an poko etabli.
  - Ak dapre egzamen nou an, dwèt yo nan manyak la te vle pa te jwenn nan apatman an pwofesè a, èske yo? - ankò espesifye Krasin.
  Wi, yo pa jwenn li. Men, li ta bon pou tcheke ankò.
  "Pote enfòmasyon an bay ekspè a," Krasin te bay lòd. "Malgre ke mwen pa panse simagri yo pral jwenn apre re-tcheke.
  Kovalev ale, ak Krasin te pèdi nan panse. Ankèt la pa t 'kwè ke pwofesè a li menm, nan pwòp volonte li, vole soti nan fenèt la. Li te pale ak fanm sa a. Yo pa kapab swisid!
  Pa gen okenn tras Vadim Rybachenko oswa maniak Tula yo te jwenn nan apatman li. Li se fasil ke yo te enplike nan lanmò nan aktris a, ak Lè sa a, pwofesè a.
  Etranj, men panse Krasin toudenkou konsantre sou maniak la Tula. Yon kote nan pwofondè nanm li, entwitif, li te santi ke li ta kalkile maniac sa a, ki gen non yo pa t 'konnen otorite yo. Vasily deside etidye tout enfòmasyon ki te nan baz done a sou seri asasen an. Te gen yon rezon: maniak la kwaze ak aktris an reta sou Utrish, patisipasyon li nan ka a ke yo te envestige pa Krasin pa te ekskli.
  Entwisyon. Vasily te itilize li nan lekòl la. Entwisyon, li te jwenn repons a kesyon ki enkyete l ', pafwa predi rezilta inatandi nan match foutbòl ameriken. Li pa t 'konnen ki jan li te travay. Ou jis te oblije panse, "kondwi" enfòmasyon ki disponib nan sèvo a ak desizyon an te vini poukont li, tankou yon insight. Ak nan travay, lajman gras a entwisyon pwofesyonèl li, Krasin te deja jere yo rezoud plizyè ka trè konplike. Li te an bon pozisyon ak Komite Envestigasyon an.
  Epi, koulye a Krasin ak anpil atansyon etidye materyèl la te resevwa epi li te santi yon entwisyon siyal-Limyè: ti gason ki manke a se Tula maniac la!
  Lè sa a, toupre Tula, kat moun te touye nan yon fwa nan kèk jou. Apre sa, yon ti gason te disparèt, ki gen kò pa te jwenn. Pèt sa a te atribiye a yon asasen yo pa idantifye. Men, pou kèk rezon, pa gen moun ki te kòmanse byen tcheke jenn gason an nan moman sa a pou patisipasyon nan touye moun yo. Lè sa a, dwèt yo nan asasen an, ki moun ki eritye nan rejyon an Tula, sifas nan Sochi, ak dènyèman, sou Utrish toupre Anapa.
  Men, pa gen anprent dwèt Boris Solntsev ki manke a nan kabinè dosye a. Li se byen posib ke ti gason an se menm Tula maniac la.
  Sepandan, sa a te sèlman yon sipozisyon yo dwe teste. Epi men ki jan yon Ameriken toutouni te fini nan yon kay panèl St Petersburg, entwisyon Krasin te toujou an silans. Li konsantre ankò e ankò, men pa gen okenn repons vini. Te gen sèlman konfyans ke maniak la Tula pa te patisipe nan touye moun yo nan Saint Petersburg.
  Krasin deside jwenn yon foto ti gason ki te manke a. Li te tou nesesè pou fè aranjman pou yon vwayaj biznis nan Anapa yo nan lòd yo entèwoje ti fi a te arete la yo nan lòd yo fè konesans ak aktris a ki te mouri nan Saint Petersburg. Gen plis chans, akize a konnen tou maniac Tula, depi anprent dwèt yo nan tou de yo sou kouto a menm.
  Krasin te mande Kovalev pou kontakte Tula epi mande ijan pou yon foto adolesan ki manke a, nenpòt moun, menm yon lekòl, si sèlman nèg la te byen rekonèt. Ankèt la tèt li te kòmanse prepare pou yon vwayaj nan Teritwa Krasnodar. Li te vle pran Kovalev avè l ', men sèlman Krasin te lage, Andrey te pwomèt fini li anvan fen semèn nan, pran yon vakans kout ak rantre nan bòs nan travay li. An menm tan an, rete nan lanmè a pou plizyè jou: nan fen mwa Out li bon nan sid la, dlo a cho, pa gen anpil vakansye.
  Kovalev rele Anapa, te avèti sou vizit k ap vini an nan Krasin.
  "Vasya, mwen dakò sou tout bagay," li te di envestigatè a. - Avyon an se aswè, demen maten ou pral Anapa. Soti nan dis ou espere nan komite ankèt la. Ou pa ka lwe yon otèl, yo te pwomèt ede w ak lojman. Se Kapitèn Bergman ki okipe ka a. E map eseye vini samdi.
  
  
  Chapit 11
  Lannwit la te san dòmi, men atant nan yon reyinyon ak lanmè a, osi byen ke dezi a debouche mele nan yon pwoblèm konplèks, te ranpli nanm Vasily ak antisipasyon nan yon bagay lajwa ak sans. Soti nan ayewopò an, li imedyatman te kondwi nan estasyon otobis la, jete bagay li yo nan chanm nan depo ak prese ale nan plaj ki pi pre a. Erezman mwen te konnen ke plaj la sitiye tou pre estasyon tren an, jis yon kèk minit mache. Kòm yon timoun, Vasya ak paran li te repoze nan Anapa. Konbyen laj li te genyen lè sa a? Douz ane. Yo te kanpe nan Dzhemet, nan yon sektè prive, pa lwen estasyon tren an. Vasya te mache sou rivaj la nan sant vil la ak paran l ', ak yon fwa pou kont li, li tou naje sou plaj la tou pre estasyon otobis la. Yon dezi pike yo wè kote yo konnen ankò te pran posesyon Krasin. Anplis, jiska dis te ase tan.
  Vasily toujou sonje vakans timoun sa a. Ak sektè prive a ak yon twalèt an bwa nan lari a, ak yon kirye grann-metrès nan apeprè swasanndis, ki te renmen mande ti gason an sou Saint Petersburg, zafè lekòl li. Mwen mande si vye dam nan toujou vivan? Konbyen laj li genyen kounye a? Apeprè katrevendis ane, pa mwens. Men, nan sid la yo viv pi lontan. Li pral posib vizite yon jan kanmenm, yo wè si kay li te konsève, ki moun ki rete la kounye a.
  Vasily te renmen lanmè a, e li te renmen li nan Anapa. Se yon pitye ke mwen pa jere vin isit la omwen yon fwa. Ak paran l ', li te Lè sa a, nan Crimea a, nan ane elèv li yo li te ale nan Adler nan yon kan espò nan inivèsite a. Lè sa a, travay, menm manman malad la te oblije pran swen papa l ', ki, apre lanmò manman l', konplètman pase. Li pa t nan sid.
  Ak isit la se yon nouvo reyinyon long dire. Plaj la li menm te chanje ti kras. Tout menm sab, tout menm jaden flè. Te gen sèlman plis depa nan papòt la e te gen yon sant labou pi fò.
  Yon ti briz lanmè fre te kondwi vag yo. Gen kèk vakansye, sitou ti gason, naje. Vasily te vle naje tou. Men, li te kite kalson naje li nan depo a. Li pral toujou gen tan pran yon tranpe, kounye a ou ka jis tranpe pye ou nan dlo a epi ale nan biznis, byento dis, yo pral tann pou l '. Apre sa, li pral deside sou lojman ...
  Nan estasyon otobis la, Krasin yon lòt fwa ankò presize adrès komite ankèt la ak non envestigatè a, apre sa li te antre nan yon otobis vil la.
  Ka touye moun sou Utrish te dirije pa yon sèten Bergman. I. E. inisyal li yo. Nan lekòl la, Krasin te gen yon pwofesè nan fizik Bergman Efim Borisovich. Èske se pa yon fanmi? Epi gen tou yon direktè trè popilè ak yon ti non konsa ...
  Te gen anpil moun nan bis la, Krasin te kanpe pa lwen pòt dèyè a. Nan estasyon bis la, yon ti fi antre nan salon an. Epi Vasily te konsantre imedyatman sou li. Yon wo, mens blond nan yon kostim biznis strik te kanpe ak bote li nan foul moun yo nan vakansye ak moun nan lokalite ki te ranpli bis la maten an.
  Vasily te renmen gade bèl fanm. Pafwa, lè li t ap reflechi sou yon bagay, je l 'te sanble fikse tèt yo sou kèk bèl figi. Epi kounyeya li t ap reflechi sou konvèsasyon k ap vini an ak Bergman epi, tankou si li t ap meditasyon, li te gade ti fi a. Li te gade nonm ki t'ap gade l. Gade sa a te di avèk elokans: "Kisa w ap gade? Pa pwoche bò kote m, gade yon lòt bò! Mwen pa pral rankontre ou!"
  Men, Krasin pa t 'menm panse a fè konesans, kòmanse yon konvèsasyon. Li pa t 'konnen ki jan yo fè konesans ak ti fi ditou, pa t' renmen ak timid ak sèks opoze a. Petèt se poutèt sa nan trant-senk li pa te kòmanse yon fanmi. Nan ane etidyan li, li te gen yon mennaj ki te renmen l. Men, pwoblèm nan pa rive nan biwo rejis la. Ti fi a te jwenn tèt li yon kalite antreprenè, men Vasily pa t goumen pou li. Lè sa a, te gen yon zafè paresseux ak yon vwazen nan pòt devan an, ki piti piti disparèt. Krasin te gratis, kè l ak lespri l pa t okipe pa eksperyans lanmou.
  Gade ekspresif moun lòt nasyon an konfonn Vasily. Li soti nan mini-meditasyon l ', li gade deyò fenèt la. Krasin te yon ti kras nève: li pa t 'konnen ki jan kòlèg li yo ta rankontre l' ak ki jan aksyon ankèt yo ta devlope.
  Yon ti fi nan yon kostim biznis te soti devan l 'nan estasyon otobis li a. Krasin te swiv li, kèk pa dèyè: li te oblije ale nan menm direksyon an.
  Menm lè moun lòt nasyon an vire, li kanpe. Ankò, mekontantman, menm kòlè, te li nan je l ': "A kisa ou vin atache, monchè?! Desann imedyatman!" Krasin te menm pè ke dam nan ta di yon bagay grosye l '. Men, ti fi a pa di anyen, li vire epi li akselere vitès li.
  Vasily te ale nan kiostè a, li te tann jiskaske jèn dam ki te fache a pa wè.
  Nan komite ankèt la, Krasin tounen vin jwenn faksyonnè a:
  - Mwen pou Bergman.
  Mesye a reponn:
  - Koulye a, moute mach eskalye yo nan dezyèm etaj la, Lè sa a, ale goch nan koridò a nan fen an. Chanm desan douz.
  Toupre etid la, Vasily te sispann nan endesizyon, ap eseye kalme eksitasyon li. Li se yon envestigatè ki gen yon repitasyon solid, men pou kèk rezon li toujou enkyete. Lè mwen te timoun mwen te enkyete lè mwen te oblije vizite etranje. Poko domi...
  Vasily te sou frape, lè toudenkou pòt la te ouvè devan nen li. Menm ti fi ki soti nan bis la gade deyò nan biwo a! Li rele Vasily ak anpil eksitasyon:
  - Ou?! Kisa ou pèmèt tèt ou?! Ki moun ki kite ou antre isit la?
  - Mwen ... mwen bezwen wè envestigatè Bergman ...
  Oke, mwen se Bergman. E kiyès ou ye?
  - Mwen se yon envestigatè ki soti Saint Petersburg. Isit la mwen gen yon sètifika avè m ', - Krasin te soti sètifika li. Ou ta dwe te avèti ke mwen rive.
  Ti fi a te sezi:
  - Kidonk ou soti Saint Petersburg?
  Basil konfime:
  - Wi, mwen soti St Petersburg. Envestigatè Komite Ankèt la. Krasin se ti non mwen. Èske w pa te avèti?
  - Petrov te di ... Padon, men chèf la te di ke yon tanpèt loraj nan detektif la St Petersburg ta rive, yon fanatik nan travay, li te nesesè yo prepare pou l 'tout materyèl yo nan ankèt la nan asasina-a nan direktè a sou Utrish. . Kidonk sa vle di ou?
  - Mwen pa yon tanpèt loraj epi yo pa yon fanatik, men, reyèlman, mwen enterese nan asasina-a nan direktè a, - reponn Krasin. "Mwen bezwen fè entèvyou ak akize w la. Yo te touye zanmi l nan vil nou an.
  "Mwen te panse ou ta sanble diferan," Bergman te souri. - Ak nan bis la nou toudenkou fè kolizyon. Mwen te prese travay, patron an twonpe mwen. Youn nan ou yo rele Petrov...
  - Kovalev rele, mwen pa konnen ki sa li vire sou mwen. Epi li pa t di m ou se yon fanm. Mwen te panse mesye a t ap dirije ka a.
  "Non mwen se Inna, ou konnen siyati mwen," ti fi a prezante tèt li. - Ale nan biwo a. Ki lè ou vle entèwoje akize a?
  Krasin reponn: "Pwotayè jodi a. "Men, mwen toujou bezwen etabli yon kote pou kèk jou. Mwen te kite valiz mwen an ak bagay sa yo nan depo nan estasyon otobis la.
  - Wi, Petrov mande m 'sou lojman. Nou lib, mwen envite nou vizite nou, mwen menm ak manman m ap viv toupre lanmè a nan yon kay prive. Nan ete a nou lwe yon koup nan chanm nan vakansye, kounye a moun yo te deja deplase soti. Si li kostim ou, ou se akeyi. Mwen p'ap pran lajan nan men ou.
  Krasin sonje anplwaye li a epi li di:
  - Apre demen, asistan mwen an Kovalev ta dwe vole tou, li menm ki rele Petrov la.
  "Epi nou gen ase espas pou li," reponn akeyan Inna. - Kòman mwen ka rele ou?
  - Ou ka jis pa non. Non mwen se Vasiliy.
  - Ak pa patronimik?
  "Pi bon san yon patronimik," Krasin te di, epi li te ajoute:
  - Pwofesè nou an nan lekòl la te Bergman Efim Borisovich. Lè m 'te kondwi isit la, mwen te panse si ou te yon fanmi l '. Petèt menm yon pitit gason. Epi ou te tounen yon ti fi.
  - Non, Efim Borisovich se pa fanmi nou. Papa m te rele Eugene. Wi, li te yon ti kras komik. Mwen te panse ke ou se yon womanizer, ou pral pouswiv mwen.
  - Dezole, men mwen pa t ap pouswiv pèsonn, mwen te swiv ou nan kanpe mwen an. Apre sa, mwen pa t 'yon womanizer ditou, mwen jis pa jwenn ase dòmi jodi a, mwen pa t' byen panse.
  Lè sa a, nan kanpe la, Inna toudenkou te santi malèz, sispann sibitman epi li gade alantou. Nèg spòtif la nan chemiz blan ak jakèt ble maren ki te fikse sou li ensolans nan bis la te kounye a ap swiv li. Inna te prese nan travay, li pa t 'vle kominike ak Sioux Falls ditou. Li te ka voye yon arsele nan yon fason grosye, men nèg la prese gade lwen epi li tonbe dèyè. Kounye a li, yon jèn envestigatè olye bèl, li te kanpe devan l avèk modès, e Inna te yon ti kras jennen.
  "Mwen wè ke ou pa yon womanizer," ti fi a te di konsilyasyon. - Ou ka vizite nou kounye a. Pran yon repo nan wout la pou yon koup de èdtan. Mwen pral rele manmanm. Li pral kontan. Ekri adrès la...
  - E ki lè li pral posib pou travay ak moun ki anba envestigasyon an?
  Ann ale a twazè jodi a. Èske li adapte ou?
  - Konplètman.
  - Bon. Mwen pral prepare tout bagay. Espwa pral delivre isit la.
  "Mwen ta renmen tou selebre yon vwayaj biznis," Krasin te di.
  - Se nenpòt ki lè nan biwo a nan premye etaj la.
  
  
  Chapit 12
  Vasily te ale nan estasyon otobis la pou yon sak, Lè sa a, jwenn adrès Inna endike a. Envestigatè St Petersburg la te rankontre manman zanmitay Inna a, li te deplase nan chanm yo pwopoze a, li te dòmi yon ti kras epi li te ale nan entèwoje ti fi a sispèk nan touye moun.
  Li te rele Hope. Li pratikman pa reponn kesyon yo. Avèk yon gade vit, endiferan fiks sou miray la, akize a te sanble pa te tande sa yo te mande l.
  Se konsa, lè Krasin te mande si li te konnen Lucy Starr oswa Lyudmila Starkova, ti fi a pa t 'menm louvri bouch li, pa t' menm leve yon sousi.
  "Li toujou fè sa," te di Inna, ki moun ki te prezan nan biwo a. Silans, pa di anyen. Fixing nan yon pwen sou miray la, menm danse devan li - pa sèvi ak.
  "Oke, se dwa li," Krasin reponn jantiman. - Li pa vle di, nou ka fè san temwayaj li. E mwen gen yon sipriz pou fi sa a.
  Ankèt la te mete yon foto lekòl Boris, ki te voye soti nan rejyon Tula, devan moun ki anba envestigasyon an. Men, Nadezhda te kontinye ap gade miray la aklè.
  "De tout fason, gade, tanpri," Krasin te di avèk afeksyon. Zanmi ou ka chanje, men ou dwe konnen li.
  Vasily te pote foto a nan figi ti fi a. An menm tan an, li ak anpil atansyon gade reyaksyon li.
  Hope repiyans gade foto a. Epi imedyatman tranble! Li definitivman tranble, Krasin kenbe li byen. Machwè pal nan ti fi a te kòmanse ront devan je l 'nan eksitasyon an monte.
  Ankèt la te triyonfe: ou pa ka kache reyaksyon kò a! Devine li te vin kòrèk: Nadezhda konnen manyak la trè byen.
  "Nou bezwen peze li soti," te panse Krasin epi li te mande:
  - Di m poukisa Boris touye direktè a.
  - Li ... paske nan mwen, - finalman koupe nan vwa a nan akize a.
  "Mwen te panse sa," Krasin te di.
  Non, li pa t touye! Espwa sonje. - Se mwen.
  "Men, mwen konnen ke ou pa gen anyen fè ak li," Krasin te di. Anprent dwèt Boris sou kouto a. Poukisa w ap kouvri l?
  Ti fi a pa reponn.
  "Oke, ann pa pale de Boris pou kounye a," Krasin te di dousman. - Ann pale sou Lyudmila Starkova, ki te jwe avè ou nan Achintsev. Èske w te byen konnen l?
  Maria pa reponn ankò. Li fèmen ankò.
  - Èske w konnen ke Lyudmila te touye nan Saint Petersburg? Krasin mande.
  Ti fi a gade Krasin ak yon tranble, men an silans deplase gade l 'nan miray la.
  "Li te toufe," Krasin eksplike. - Epi m ap eseye konprann kiyès ak poukisa.
  Nadezhda pa t reyaji nan okenn fason nan pawòl sa yo nan envestigatè a. Li te initil kontinye entèwogasyon an.
  Yo te pran fanm nan anba envestigasyon an, epi Krasin te eksplike Inna:
  - Mwen kwè ke direktè a te touye pa yon maniak Tula, enprime li yo sou kouto a.
  - Sa a se posib, mwen te panse sou li, - di Inna. - Ti fi a te kapab rale kouto a soti nan kò Achintsev jis nan moman sa a lè vakansye yo parèt.
  - Ti non seri asasen Solntsev la. Li se byen yon jèn gason.
  - Kijan ou, Vasily, fè rive konnen misterye maniak sa a? Inna mande.
  "Vini non," Krasin sijere. - Mwen konpare reyalite yo, entwisyon pouse. Nou gen yon foto lekòl Solntsev, li rete sèlman pou kenbe l 'ak entèwoje l'. Malgre ke nèg la konsidere kòm disparèt.
  "Èske ou sèten li vrèman li?"
  - Mwen pa kwè mwen mal. Apre yo fin entèwoje Nadezhda, mwen konfime sipozisyon mwen ke se li ki te touye direktè ou a. Mwen poko konnen si Boris Solntsev konekte ak asasinay yo nan Saint Petersburg. Men, nan Sochi, maniac sa a eritye. Li sanble ak asasinay seremoni ak kout kouto miltip ak koupe zòrèy yo.
  - An reta Vladimir Achintsev se soti nan Sochi. Li se yon fotograf ak yon direktè pònografi byen li te ye," Inna te raple.
  "Wi, mwen konnen," Krasin konfime. - Petèt fotograf la entèfere ak yon moun, ak Boris deside elimine l '. Nan woman Brown a, yo dekri asasen regilye sèk la. Li posib ke maniac nan Tula fè fonksyon menm jan an.
  "Ann fè li," Inna reponn. - Men, poukisa li te touye direktè a pa nan Sochi, men isit la sou Utrish?
  - Li te pi pratik isit la. Mwen plis enterese nan poukisa Nadia pwoteje nèg la.
  "Pwètman renmen," Inna sijere. - Medam sa yo ka renmen anpil! Ak pou dedomajman pou yon moun ou renmen yo ofri tèt li.
  "Mwen pa konnen, mwen pa konnen," Krasin te di ensèten. "Mwen pa kwè nan renmen sakrifis.
  Li difisil pou ou mesye konprann. Pifò gason yo kapab santi yo renmen ak youn oswa lòt ti fi a. Sa a se nati gason an.
  Krasin te fè objeksyon: "Yon moun ki renmen yon sèl yo jwenn tou nan mitan moun.
  - Mwen poko rankontre. Moun se yon èt rasyonèl. Li panse: ki sa ki espesyal sou fanm sa a oswa sa a yo konsidere l 'yon sèl ak sèlman? Malgre ke, nan pwòp fason li, chak moun se inik ... Men, yon fanm ka tonbe damou tankou nan yon fim: pou tout bon, nan kavo a, yo ale fou nan men yon moun, pa dòmi nan mitan lannwit, yo konsidere l 'la. yon sèl, yo dwe pare yo bay lavi li pou li renmen anpil la, swiv li nan dènye bout tè a.
  Li raman rive menm si...
  "Pa tankou ra jan ou panse," Inna ensiste. - Byen posib, Nadezhda se youn nan fanm sa yo. Li se yon sèktè tou.
  "Sèvo sèktè yo pa nan lòd," Krasin te dakò.
  Men, Inna objeksyon:
  Poukisa? Nan sèk relijye yo, pafwa gen moun ki edike ak entèlijan. Yo renmen fè pati yon ekip zanmitay, kote yo preche lanmou. Moun malankolik yo souvan ale nan sèk, moun ki ofanse pa lavi, poukont yo. Yo rejwi nan di Bondye mèsi nan fratènite. Gen kèk sèk ki gen ansèyman ki byen lojik deyò ki ka atire anpil moun.
  "Nadezhda pa t 'grèv mwen kòm entèlijan oswa edike," Krasin te di. Sepandan, li fèmen. Li difisil pou travay ak sa a. Mwen konprann poukisa ou gen pwoblèm ak li.
  - Kisa ou panse pou w fè annapre? Inna mande.
  - Li ta nesesè pou prezante ti gason nou an nan mitan yo. Èske yo te mennen l nan Utrish? Ki kalite kote sa a ye?
  - Sou katye yo nan vil la dèyè vilaj la nan Sukko. Li te ye pou plaj nudis ak kanpay sovaj. Tout kalite foul rasanble la. Ipi, punk divès kalite, alkòl, rayisab fè bri lwen je yo nan sitwayen nòmal. Kliyan nou yo, kriminèl yo ak moun ki vle, pafwa vini. Sektè pafwa rasanble.
  "Wi, nou bezwen prezante yon anplwaye la pou kolekte enfòmasyon," Krasin konfime pwopozisyon li a. - Pou pale ak natif natal yo, chèche konnen ki sa ak ki jan li vrèman ye ...
  - Aplike? Yon bon lide! Si sèlman ou, - di Inna epi li eksplike:
  Anapa se yon vil. Nou pa gen anpil anplwaye. Nenpòt moun nan nou ka rekonèt. Odyans lan soti nan Utrish yo envite souvan nan depatman lapolis la. Lapolis ak kontwòl dwòg leta yo te kòmanse fè atak regilye la. Moun ki sispèk yo mennen nan vil la pou klarifikasyon. Moun nan lokalite yo ale tou nan Utrish. Espesyalman nan wikenn. Si aplike, Lè sa a, pa anplwaye nou an. Ou ta ka anfòm osi lontan ke ou pa te limen.
  - Ou wè Inna, mwen toujou yon vè fotèy. Analis, envestigatè. Travay operasyon se pa mwen. Men, mwen gen yon sijesyon. Asistan mwen an, Andryukha Kovalyov, ta dwe voye la. Joker ki rele w la. Mwen imedyatman te vle pran li avè m '. Siperyè li yo pa t apwouve vwayaj la. Men, li pral vole isit la li menm nan Samdi.
  
  
  Chapit 13
  Andrei Cherkasov pa te fè erè. Koulye a, li te konnen non an nan maniak la Tula. Jiskaprezan, se sèlman non yon ti gason enfim pa lavi.
  Boris se te yon deyò depi yon laj byen bonè. Nan lekòl la, kanmarad yo te inyore ti gason an trankil, anba pye. Li te fèmen, chita pou kont li nan dènye biwo a, pa t 'patisipe nan jwèt jeneral. Men, sèlman lekòl la ta bon, pwòp manman l 'pa t' renmen ak meprize l ', ki moun ki te rayi papa Bori a ak enkonsyaman pran revanj sou pitit gason l' pou trayizon ansyen mari l 'ak lavi echwe li.
  Nèg la te anba kontwòl strik ak dikte yo nan manman l '. Apre yon lòt diskisyon ak li, li konplètman kouri kite kay la nan forè a, kote, kondwi nan dezespwa, li te vle komèt swisid. Men, li pa t 'kapab nan yon etap dezespere konsa. Pouswiv pa grangou ak frèt, adolesan an ale nan vilaj la nan vòlè manje, sepandan, pran pa sipriz, nan yon atak nan kòlè, li komèt yon touye moun ridikil. Asasen sa a sanble pwodui yon revolisyon nan tèt li. Soti nan yon ti gason trankil, entimide, li tounen yon asasen seri.***
  
  *** Ou ka li istwa a nan Boris nan liv la nan ko-otè mwen Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Men, si premye asasina a te espontane, Lè sa a, Borka vin yon gou nan li epi li kòmanse touye konsyans. Lavi te fè etidyan an yon maniak.
  Ak nèg la te fè yon rèv - yo wè lanmè a. Nan kay granmoun fanm li te touye a, Borka jwenn yon gwo sòm lajan. Li te rive Sochi e li te ale lachas ankò.
  Maniak la te santi tankou yon lou grangou kap chèche bèt. Li te vle wè kò fanm nan tranble ak laperèz ankò, plonje yon kouto ladan l pou san juicy ta koule. Lè Borka touye, li te santi siperyorite li, li te santi fò ak fre. Prive lavi yon lòt moun, maniac a tou pwojeksyon soti melanj lan nan rayi feròs ak resantiman nannan nan nanm li pou tout mond sa a mechan. Lè li touye, li te pwouve kapasite li nan detwi, prezante tèt li kòm abit sò a nan moun. Boris te tire revanj sou sosyete a pou rejè l ', pandan ke li te pran manje nan men de premye viktim yo, yon fanm granmoun aje ak yon gason, Lè sa a, touye fanm nan fin vye granmoun yo nan lòd yo pran posesyon ekonomi li yo. Lè sa a, li te ale lachas pou yon kò jenn fi.
  Apre sa, li te jwenn tèt li yon nouvo viktim - yon bèl ti fi, menm jan ak youn nan ak ki moun li te san espwa nan renmen, epi li malonnèt rejte Boris. Li touye etranje a san dout. Maniak la pa te gen okenn remò, pa te gen okenn gwo regrèt paske li te pran lavi yon moun inosan. Boris pa t 'soufri nan lensomni, viktim nan pa t' vin jwenn li nan yon rèv. Nèg la regrèt plis ke li pa t 'kapab fè sèks ak bèl fanm nan epi li toujou pa konnen lanmou chanal.
  Nan Sochi, Borka lwe yon chanm nan sektè prive a. Men, swaf dlo a pa t kite jenn gason an. Li te pwan kouto li epi li al touye ankò.
  Maniak la te chita sou yon ban nan yon klè bò chemen ki mennen nan lanmè a, epi li te kòmanse tann. Li pa t 'gen yon plan klè, li deside aji espontaneman, dapre sitiyasyon an, epi pou kounye a li jis chita epi gade.
  Nan kòmansman mwa avril la, gen toujou kèk moun, pasan ki ra pa t 'peye atansyon sou ti gason an poukont yo. Apre sa, li tann, byen yon bon bout tan. Apre sa, mwen te wè yon viktim apwopriye! Leggy blond nan yon rad kout. Yon kouwòn tise nan flè prentan bonè kouvri cheve Fertile l ', longè zepòl.
  Nan yon ti fi wo, bèl, Borka remake biten yo depi nan konmansman an. Li te mache tou dousman pye atè sou chemen an, souvan kanpe epi manyen branch ak twon pye bwa ak dwèt li. An menm tan an, bote a bougonnen yon bagay tou dousman.
  Fou, te panse Boris. Yon vag pitye toudenkou te kraze nan kè a nan maniak la, men ansanm ak li, dezi a touye pa t 'beti. Panse a leve: li ta moralman pi fasil pou touye moun fou a. Poukisa soufri konsa? Malgre li bèl! Pye toutouni li yo te eksite Boris: li te santi dezi seksyèl. 333
  Jèn manak la fèk fè disèt. Li pa t janm fè sèks anvan, li pa janm menm bo ti fi. Boris te yon ti kras dèyè nan devlopman seksyèl soti nan kamarad li yo, men kòm li te gen matirite, li te antre nan pik nòmal pou adolesan. Nèg la te vle vyole dènye viktim li. Pa gen anyen ki reyisi. Men koulye a, li te vle pa jis touye, men premye metrize bote ti fi a.
  Boris prepare yon kouto epi an silans gade ti fi a. Li te bay moun lòt nasyon an yon gade reflechi epi li te mache tou dousman.
  Maniak la gade alantou: apa de yo, pa t 'gen pèsonn nan vwazinaj la. Plan an matirite imedyatman: pote kouto a nan gòj la, manyen kou li, Lè sa a, menase, pran ti fi a pi fon nan forè a, kote yo ranpli moute sou tè a ak pran posesyon. Boris te wo ak byen fò, omwen pou okipe yon ti fi.
  Eseye deplase an silans, Borka te kòmanse ratrape ak bote a, men pou kèk rezon li ezite: kè jenn maniak la te bat tankou si li te sou pete soti nan pwatrin li.
  Epi etranje a toudenkou vire epi li bay Boris yon gade pèse. Je de malere yo rankontre. Ti fi a li nan je nèg la yon anvi imans ak ... dezi. Li te fè kolizyon ak gade nan yon dezole, yon ti gason deyò pa sosyete a, men li te kenbe yon bagay fèmen, mwen renmen anpil nan gade sa a. Ti fi a li menm se te yon exclu depi nan anfans. Natirèlman, li pa t touye pèsonn, okontrè, li te eseye pa fè pèsonn mal. Li te janti, men fèmen, soufri nan vyolans nan bòpè l 'ak enkonpreyansyon sou pati nan pwòp manman l'.
  Epi Borka te etone, frape pa gade nan yon etranje. Gade sa a te frape l nan kè l. Li te santi yon jantiyès etranj pou Boris, ak ansanm ak li tankou kè sere ak solitid li abitye ...
  Je yo nan ti fi a, ki moun ki okòmansman te sanble fou pou Boris, akeri yon ekspresyon ki gen sans. Ak tetanòs te atake maniak la, dezi pou pote plan li a evapore, li jis kanpe e li te an silans.
  Ti fi a mande:
  Poukisa ou bezwen yon kouto? Petèt ou vle touye m?
  Boris mete kouto a nan sak li epi li kontinye gade etranje a an silans. Li tann yon ti tan pou nèg la reponn li, men, san tann, li menm li mande ankò:
  "Di m ', poukisa ou te swiv mwen ak yon kouto?"
  Boris te peze mo timid ak difikilte:
  - Jis.
  "Epi mwen te panse ou te vle touye m '," di ti fi a, li retire kouwòn li epi souke tèt li. Hamlet te klere sou bèl kou li.
  Boris te kontinye santi nan tèt li yon pè eksitan, ki se anjeneral ki gen eksperyans pa ensekirite jèn gason devan bèl ti fi. Laperèz sa a te fè li difisil pou pale, Boris ankò pa reponn. Epi ti fi a di:
  - Ou konnen, nan yon tan mwen te vle mete men sou tèt mwen, men yo anpeche m '.
  "Mwen te vle li tou, lè manman m 'te mete m' deyò nan kay la," vwa Borka a koupe nan.
  - E mwen menm mwen te kite bòpè mwen ak manman m ...
  Ti fi a pran yon poz pou yon ti moman epi li prezante tèt li:
  Mwen rele Nadezhda, koman ou ye?
  Jenn gason an reponn:
  - E mwen se Borka. Boris...
  Ankò te gen yon gwo poz. Maniak ki te touye plizyè moun te kontinye timid devan ti fi modès li te chwazi kòm viktim nan kèk minit de sa.
  Hope te di tèt li ankò:
  "Ou konnen, se yon gwo peche pou komèt swisid. Men, ede soti nan lavi ... ka yon bon fason soti.
  - Poukisa sa? Boris mande, li pran kouraj li.
  "Ou wè, nou la sou tè a, n ap sèvi manda nou nan prizon. Yo bay chak yon sèten kantite ane. Ou pa ka koupe sa ou dwe. Swisid se tankou chape soti nan prizon. Li pini la, nan syèl la. Pral gen yon nouvo tèm ki pi di, yon egzistans ki pi douloure nan pwochen enkarnasyon an. Avèk blesi fizik, nan yon fanmi trè disfonksyonèl. Menm isit la sou tè a, swisid yo meprize. Òtodòks pa antere yo. Yo te konn antere yo deyò simityè yo. Men, si lanmò a pa t 'fot ou, Lè sa a, yon lòt apwòch.
  - Kiyès ki di'w sa? Boris mande.
  Kounye a mwen ap viv nan yon fratènite. La nou gen yon abbes ki pwòch Bondye. Li anseye nou moun sòt.
  "Men, tout moun rete kole ak lavi," Boris objeksyon. Mwen te vle ale, mwen pa t 'kapab. Menmsi mwen soufri anpil...
  Desten nou se soufri. Plis nou soufri, se pi vit n ap rive nan Nirvana. Oswa pwochen enkarnasyon an pral gen plis siksè.
  Pa janm anvan Boris te pale ak ti fi sou lavi. Kominikasyon li te limite a fraz jeneral. Men koulye a, li te renmen pale, tansyon nève a te tou dousman febli, li te vin konfòtab ak Nadezhda, tout dezi fè mal li te cheche. Boris te vle pale ak ti fi sa a plis, li te pè ke li ta ale, epi yo nan lòd yo kontinye konvèsasyon an, li mande li:
  Ki jan ou fè antre nan fratènite a?
  - Lè mwen kite lakay mwen, mwen vin isit la nan yon kanpe. Pa te gen lajan, menm zanmi yo. Isit la de fanm vin jwenn mwen, te di sou fratènite a, mwen te ale avèk yo. Yo te byen aksepte m, se konsa mwen te rete avèk yo pou m viv.
  "Poukisa ou te kouri kite kay la?" Boris mande.
  Nadezhda te reponn onètman: "Bòpè m te vyole m". - Manman, yon moun fou ki renmen l, pat vle konnen anyen de sa. Lè'm di'l, li pa kwè'm, li kriye sou mwen kòmsi mwen tap konpoze pou difame mari'l.
  "Epi mwen gen yon manman move," Boris te di. "Li pa renmen m 'ditou.
  Kè ti gason an te toujou bat. Sepandan, sa a pa t 'ankò yon prezaj nan agresyon. Wi, ak enstenktif douloure plenyen nan pè, karakteristik nan Boris lè yo kominike ak moun lòt nasyon, piti piti bese. Limine je ble Nadezhda a glise dousman sou figi adolesan an. Li pa t prese ale epi li te mande:
  - Ki kote ou soti?
  Boris pa reponn touswit. Li te panse di lokal. Mwen pa t 'vle bay non vilaj natif natal mwen an, tout bagay ki konekte ak li te rete nan tan lontan an. Men, nèg la pa t 'kapab bay ti fi sa a manti. Li pa t 'kapab konpoze ditou. Epi li bay non vil ki pi pre bouk li a:
  - Mwen soti nan Tula.
  Hope te souri.
  "Ou rid fwon ou anpil ke mwen te panse ou pa t 'kapab sonje. Oke, sa yon bon vil. Pa lwen Moskou. Mwen menm ak papa m te vin vizite w nan yon vwayaj. Li menm li se yon natif natal Moskovit. Oswa pito, li te. E ki jan ou te rive isit la?
  "Mwen te vin wè lanmè a," Boris reponn onètman.
  - Mwen renmen lanmè a tou. Li toujou frèt pou naje. Men, ete a ap vini byento. Ou te kanpe la?
  - Kòman sa ye? Boris mande.
  - Sou machin pase gratis.
  Non, mwen te achte yon tikè tren. Mwen gen lajan.
  - E ki kote ou te rete? Hope mande.
  Mwen te lwe yon chanm nan men grann mwen. Li fèmen isit la.
  Boris toudenkou te santi l fonse epi li sijere:
  - Ou vle vin vizite mwen.
  Hope te panse. Lè l wè bouch nèg la ap trese nan enpasyans, li mande:
  - Ou gen mennaj?
  "Non," Boris reponn.
  - Mwen te panse sa. Apre sa, mwen pa gen yon konpayon pèmanan. Epi ou bèl avè m.
  Je Nadezhda a, nan pawòl sa yo, gade dwat nan figi Boris a ak literalman fouye nan jenn gason an. Li te vrèman vle ti fi a ale avè l. Non, Borka pa te gen dezi pou touye ankò, jis yon etensèl enteryè nan renmen te deja penetre kè li toumante e li te mande aksyon desizif. Laperèz prèske pase, li bay kiryozite ak dezi natirèl enstenktif gason an pou yo pre yon bèl fi, sedui li. Nan yon vwa ki ba, Boris te kòmanse konvenk:
  - Mwen rete trè pre isit la. Vini non, mwen pral montre w. Si ou pa renmen li, ou ka ale touswit.
  "Oke, ou ka ale," ti fi a te dakò. "Mwen jis vin grangou. Mwen ta renmen manje yon ti goute.
  "Se konsa, mwen pral achte manje kounye a!" Boris te pale. - Mwen pran lajan an. Gen yon makèt la, ann antre epi achte tou sa ou vle.
  Yo antre nan magazen an. Boris te achte sosis bouyi, kèk gato, yon pen blan, yon bwat lèt kondanse, yon koup nan fwomaj trete, ak de pake ji. Hope apwouve acha a:
  - Ann fè yon bon repa kounye a. Mwen pa manje sosis depi lontan. Nan kominote nou an, li pa abitye manje vyann. Tab komen, prepare pou tout moun. Pasta, sereyal, pafwa bouyon legim.
  Yo te chita sou yon ban.
  "Mwen ka achte plis makèt," Boris te di.
  Li reyèlman te vle fè Nadezhda plezi. Epi li fè lwanj li:
  Mwen wè ke ou pa visye. Mèsi!
  Nan pawòl sa yo, ti fi a yon ti kras panche jenn gason an nan direksyon l ', li bo ti gason an sou yon souflèt la ak bouch li.
  Borka te deja tranble nan sipriz. Pou la premye fwa te gen yon fi ki pa dede bo l '! Bel fanm. Nèg la te kontan. Òmòn renmen yo te kòmanse jwe pi aktivman nan san an, ki, tankou yon piki pafè, bat yon tanbou sou sèvo a, mande nouvo bo ak yon dat entim. Apre sa, li kouvri tout lòt panse ak emosyon nan deyò a.
  
  
  Chapit 14
  Mesye yo te manje yon ti moso epi yo te ale nan chanm Boris. La, ti fi a te pran inisyativ la nan pwòp men l '. Li te chita sou jenou nèg la, li deboutonnen bouton yo sou chemiz li ak anpil atansyon retire li. Lè sa a, li te kòmanse douch kò a nan etourdisman, nèg la toutouni ak bo limyè. Apre sa, li wete rad li! Epi li te fini san kilòt, ki te eksite Boris plis toujou. Kòm si eple, li gade tete yo toutouni nan bote a.
  "Ou renmen mwen?" Nadia mande.
  - Oh, anpil! rann souf deyò a.
  Ti fi a te desann sou sofa bò kote Boris epi li te bo l sou bouch li, pasyone, tankou yon vanpir, epi Borka te sou. Jenn gason an pòv te tranble toupatou, li te sikonbe nan ensten epi li pa t gen pwoblèm, savor bo entoksikan an. Ala dous bouch tifi a genyen!
  Men, Nadezhda rale ale epi l apiye sou anch jenn gason an. Men ajil li yo te deja deboutonnen vole nan pantalon li. Pito gwo, diyite eksite Boris te pete.
  Ti fi a, san yo pa mande, li pran yon baton jad nan men l ', li bo li epi li te kòmanse travay dezenterese ak lang li. Pèfeksyon an maskilen nan dezòd la te santi pou premye fwa manyen nan bouch ak lang ki graj ti fi. Lèv wouj Nadezhda te karese nèg la avèk gou, lang fò ak cho li te travay pi plis ak plis enèjik, ti fi a te kòmanse respire pi rèd, demontre eksperyans ak atizay nan zafè sa a, ap eseye bay patnè li pi gwo plezi.
  Borka te nan setyèm syèl la, men byen vit te santi apwòch nan orgasme. Avèk yon efò dezespere nan volonte, li te eseye kenbe tèt li, pwolonje pwosesis la, men lanvi ak san wont nan sitiyasyon an te tèlman gwo ke li te eklate nan yon vòlkan pwisan. Ti fi a pa t 'eksprime okenn dezòd sou orgasm akselere a, okontrè, li apetisan niche nan kouran an blan nan sekrè Borka a.
  Boris te santi bèl bagay byen, menm byen kontan. Santi anbarasman an ale. Li te santi tankou yon macho reyèl.
  Epi ti fi a vale tout gout yo, li niche bouch li, li souri epi li di:
  - Bon gou...
  Boris te mande dout:
  - Èske ou renmen li?
  Hope souke tèt.
  - Ki kote ou te aprann sa? Boris te mande e li te imedyatman jennen pa tactlessness li.
  Men, ti fi a pa t fache ditou, li te di sensèman:
  "Bòpè m te fè m.
  - Men salo! Boris te imilye.
  Ou pa gen lide konbyen imilyasyon mwen te soufri nan men li.
  "Poukisa ou fè mwen sa?" Boris mande.
  - Pou fè w plezi. Mwen menm mwen te kontan. Pa tankou ak bòpè mwen. Gen yon gwo diferans lè ou fè li tèt ou, ak lè ou fè li anba kontrent.
  Boris reponn ak dout:
  - Li ka bèl pou yon nèg, men pou yon ti fi...
  Hope te souri.
  - Se yon plezi pou w bay yon patnè dous plezi. Èske ou te renmen li?
  Boris sensèman reponn:
  - Divineman... Se te klas ki pi wo a!
  - Ou wè! - tifi a lonje cheve l, li voye l nan do l epi li di:
  - Ou menm, mwen wè, ou pa gen eksperyans nan zafè amou. Pa gen anyen, mwen pral anseye ou!
  Boris te panse sou li, te vle reponn yon bagay, men li te santi men Nadezhda sou pèfeksyon li: Li te kòmanse masaj penis nèg la. Epi li te eksite ankò, diyite li te kòmanse anfle rapidman.
  Boris pa t santi laperèz ak anbarasman ankò. Ak Nadezhda apiye pi devan ak ranch li yo ak kòde sou yon manm ki deja vle pèse anvlòp la ak fòs ak prensipal. Ti fi a fou franchman sele ti gason an san eksperyans epi yo te kòmanse monte l '. Li te deplase dezenterese, ak anpil antouzyasm, bay patnè li anpil plezi.
  Jenn fi a pa t 'kapab sipòte tansyon an epi apre plizyè mouvman li te fini ankò, pitit pitit li ankò chape soti nan glann yo. Men sa pat deranje dyab la. Li te kòmanse travay menm plis enèjik, se konsa ke ti gason an twò eksite kenbe yon batiman. Nadezhda te jemi pi fò ak pi fò, li te kouvri pa yon vag nan orgasm ...
  Lè sa a, li te fou, ak douloure, ak voluptuous. Nèg la te vire tèt, fi a kontinye limen. Kò yo nerveux nan rayisab yo mare, yo siviv plizyè orgasm. Boris te pran souf an premye e li te pase.
  Lè li rive, Nadezhda te chita bò kote l 'nan rad senp li. Li te souri epi li di:
  - Mwen te santi m byen avè w. Men koulye a, ou gen pou ale. Si w vle, vin avè m, m ap prezante w fratènite nou an.
  Apre tout sa ki te rive, Boris te pare pou ale ak ti fi sa a menm nan dènye bout mond lan. Nan kèk èdtan, li chanje l ', li te bay nèg la konfyans, soti nan yon pataj asasen k ap chèche touye ak pran revanj sou sosyete a, li te tounen yon jenn gason konplètman nòmal. Li te renmen jantiyès Nadia, ouvèti li ak seksyalite li. Li te reyèlman vle rete avè l ', byenke li te toujou jennen yo dwe pèsistan.
  Boris mande politès, san souf:
  "Èske mwen ta dwe ale nan ou?" Èske mwen deranje yon moun la?
  Li te reyèlman te vle Nadezhda dissiper dout li yo, epi li ankò te viv jiska atant li:
  Nou gen bon moun. Yo pral kontan wè ou. Mwen pral prezante w zanmi m yo.
  Boris pa t 'vle rankontre pèsonn. Nan mond sa a, li te kounye a enterese nan yon sèl moun - Nadezhda. Li ta gen ase kontak sèlman avèk li. Men ti fi a te prèt pou ale, Boris byen vit abiye epi swiv Nadia.
  
  
  Chapit 15
  Yo te mache epi yo te pale ak animasyon, Nadezhda te pale sou Moskou ak sou tèt li. Li menm, tankou Borka, te ofanse pa kamarad li yo. Men, li te gradye nan lekòl segondè e sèlman apre sa li kouri kite kay la. Li pa kominike ak manman l, li pa vle tande anyen sou bòpè l. Tout bagay sa a te fèmen ak konprann pou Boris. Oh, ki jan li te renmen ti fi sa a! Etensèl nan renmen ki te kraze nan kè a nan dezole a te deklanche pi plis ak plis.
  Fasine pa konvèsasyon an, rayisab yo te vin nan yon sit nan katye yo nan vil la, kloti ak yon wo, twa mèt segondè kloti.
  Nadezhda peze bouton an, epi apre yon kout tann, yon klik nan yon seri ouvèti te tande anba kamera videyo a. Ti fi a louvri pòt la epi li mennen Boris nan teritwa fratènite a. Sou yon konplo nan prèske mwatye yon ekta te gen yon chato twa etaj, apeprè yon douzèn kay an bwa, kèk kalite angar, osi byen ke yon platfòm ak ban anba yon canopy. Moun t ap mache nan zòn nan. Kèk nan yo te voye men yo bay Nadezhda ak Boris, salye koup la ki fèk rive. Sanble Nadia te gen otorite pami adept yo.
  "Nou dwe prezante w abbes nou an," Nadezhda di Boris.
  Li pa t fè objeksyon sou mennaj li, byenke li te santi ankò timid devan etranje.
  Mesye yo pwoche bò kay la. Nadezhda peze bouton entèrfon an. Yon koup de minit pita, yon dam gra wouj-cheveu, apeprè karant ane, ak tete manyifik ak ranch abondan, te soti nan yo. Je fanm nan te sounwa, etidye-perçage. Sepandan, dam nan te souri afab, li te ekspoze yon ranje dan blan nèj.
  Hope te di:
  "Mwen deside mennen ti gason sa a ban nou. Mwen te rankontre l sèlman jodi a. Li kite kay la.
  Ou te kite kay papa w nèt? mande abbes la.
  An repons, Borka grunted yon bagay endistenk akòz eksitasyon fò.
  Èske nèg la nòmal? Manman Siperyè a mande ankò.
  "Byen," di Nadezhda. Li bon, men li trè timid.
  - Li padone. Kijan li rele?
  - Borya.
  Se konsa, wi, Boris. Bon non. E mwen se Albina. Pou nou, Borya, deside ale? Desizyon an dwa. Men, ki kote yo mete w?
  "Mwen gen yon kabann rezèv nan chanm mwen an," Nadezhda te raple l '.
  - Se konsa imedyatman mete ti gason an nan chanm ou a? Albina te sezi.
  "Nou byen konnen l ', li se tankou yon frè pou mwen," Nadezhda eksplike. - Nou pral byen byen.
  "Oke, mwen pa gen pwoblèm," abbes la pèmèt. "Kite l kanpe lakay ou pou kounye a, epi answit nou pral wè." Vini nan prèch la nan ven minit, nou tou de.
  - Wi nan kou. Mwen sonje prèch la.
  Abbes la kache dèyè yon gwo pòt an asye, Nadezhda di san repwòch:
  Li ta dwe omwen bo men li. Albina se youn nan prensipal isit la. Men, tout bagay te tounen byen. Li menm kite ou rete avè m '. Mwen te konn viv ak yon zanmi. Men li fèk kite nou... Vini non map montrew chanm mwen an.
  Hope mennen Boris nan youn nan kay yo an bwa. Li te gen yon koridò etwat ak twa chanm. Pòt yo pa te fèmen, omwen Nadezhda pa t 'menm gen yon seri. Li te pouse pòt la louvri epi mennen Boris nan yon chanm kote te gen de kabann boxspring, youn evidamman fèt pa Nadezhda, lòt la san twal fin blan. Ti tab kabann te kanpe tou pre kabann yo, ak yon ti tab apèn anfòm ant kabann yo. Plafon an te ba, ou te ka fasilman pase men ou sou li, Boris pa t janm wè plafon sa yo anvan: yon moun de mèt pa t 'kapab kanpe isit la nan wotè. Pa t 'menm yon chandelye, oswa omwen yon anpoul sou plafon an.
  Boris pa t 'kapab reziste mande:
  - Ou gen limyè?
  - Mwen gen yon lanp nan tab la. An jeneral, anjeneral nou sèlman dòmi isit la. Tout evènman yo fèt sou plas. Nou ap pale ak kwit manje. Nou gen yon chodyè komen, yon tab komen. Nou deja an reta pou manje midi, men kounye a pral gen yon prèch apremidi. Ou menm ou pral wè ak tande tout bagay.
  Yo soti nan lakou a, yo pwoche bò kote ti sèn nan. Te gen ban la. Nadezhda ak Boris te pran yon chèz nan premye ranje a. Dousman, lòt moun te rasanble tou, ki te souri e ki te salye lòt ak eksklamasyon "Bon sante!"
  Gen yon jèn gason ki te mande Nadia, lonje dwèt sou Boris ak yon souke tèt:
  - Kiyès sa?
  "Nouvo zanmi m," Nadezhda reponn ak yon souri, "Albina te pèmèt li rantre nan frè nou an.
  Boris te toujou an silans epi gade ak tansyon.
  Byento, espektakilè wouj-chveu Albina a parèt sou sèn nan. Nan aplodisman nan odyans lan, li te kòmanse diskou li:
  "Nou tout bezwen prepare pou fen mond lan k ap vini an. Se sèlman moun ki mennen yon fason ki jis nan lavi epi ki kwè nan bondye nou an Vishnu pral sove epi rete yo viv sou Latè. Syèk Limyè ap tann yo tout ak antre ki vin apre a nan nirvana. Rès la pral soufri...
  Boris pa t koute prèch la. Li te gen yon gwo maltèt, men li te eseye konprann sa ki te pase, te raple dat tanpèt li ak Nadia.
  Prèch la pa t dire lontan. Byento mizik la te kòmanse jwe. Yon melodi senp ki repete chak de minit. Men anba melodi sa a moun yo te al danse. Yo monte dwat sou sèn nan epi yo t'ap tòde youn devan lòt nan batman mizik la. Nan sant la nan sèn nan, Albina vire tout moun sou. Li evidamman te renmen danse epi li te yon lidè nan kominote sa a.
  Nadezhda rale Boris sou sèn nan epi li te kòmanse danse nan yon sèk nan adept akote Borey. Li jis kanpe e li te admire ti fi a. Menm lè Albina rele byen fò: "Koulye a, ann bwè nan gode konsantman an!"
  Yon nonm ki gen bab te pote yon gwo kòn ak yon kalite bwason. Kòn lan te pase toutotou, tout moun te pran yon koup de ti ti gout nan li nan eksklamasyon yo apwouve lòt moun epi yo pase li bay moun ki kanpe bò kote yo. Tout moun te sanble ap fè byen. Koulye a, se vire Hope. Li pran yon ti gout nan bwason an ak yon souri epi li bay Boris kòn lan. Ti gason an te ezite yon ti kras, konsa mennaj li menm te prese l ': "Bwè vit epi pase kòn lan bay frè parèy ou!"
  Apre likid la dous ak tounen koule nan gòj Boris, li te santi yon leve espirityèl nan tèt li. Laperèz li te disparèt nèt, mond lan pa t parèt lugubr ak ostil ankò. Se konsa, moun ki alantou yo pa bèt nan tout, men byen nòmal e menm komik. Anpil ti fi bèl. Ak Nadia li se pi bon an! Boris menm fè yon clin d'oeil pou li renmen anpil.
  Mizik la te toujou ap jwe, men Albina ak kèk sèktè te kòmanse kite sèn nan epi ale yon kote. Boris mande Nadezhda:
  - Ki kote yo ale?
  Ti fi a reponn ak yon souri pèmanan:
  "Gen travay pou yo. Ou wè, adept yo dwe pafwa travay ak benefisye fratènite a.
  Boris te dakò ak sa a:
  - Dwa! Se konsa li ta dwe ye.
  "Si ou pa travay, Lè sa a, ale fou," te di Nadezhda. Men mwen pa okipe jodia. Ann al lakay nou, nap gen tan pou nou pale avan dine.
  Epi yo ale. E fè lanmou ankò! Dwa sou planche a nan chanm nan! Kabann etwat Nadia a pa t bon pou fè lanmou.
  Yon maraton sèks reyèl te tounen soti pou yon jenn fi ki sot pase ak yon dezole nan jou sa a enpòtan pou li. Li nan gwo Nadezhda te vin anflame ak literalman frape Boris. Pasyon yo te anraje, mond lan te sou dife, orgasm te baleye tankou yon siklòn. Li te sanble ke dè santèn de volkan te eklate, te gen yon chalè toufe.
  Yo nan lòd yo pa atire atansyon, Boris ak Nadezhda te oblije kenbe rèl yo nan orgasm yo ki te woule sou yo. Borka bliye sou tèt fè mal ak konplèks li yo. Pa gen moun ki entèfere ak yo, sèlman tan te inexorableman fè efò pou dine, ak rayisab yo te kòmanse fatige piti piti.
  Finalman yo te fatige nèt. Nadezhda rale rad li epi li di:
  - Ou entelijan! Mwen renmen ou!
  - E mwen menm ou! - reponn Boris prese.
  - Ki laj ou? Nadezhda toudenkou mande.
  - Nan mwa mas, deja vire disèt! Borka reponn onètman.
  - Wow! Mwen te panse ou te pi gran, mwen te panse ou te nan laj. Apre sa, mwen pral gen venntwa nan mwa jen. Ansyen an se pou ou. Nou gen yon diferans laj sis ane...
  Non, non, ou pa fin vye granmoun! Boris prèske kriye. - Mwen renmen ou anpil!
  Apre sa, te gen yon dine modès sèktè. Men, Boris te renmen manje vejetaryen kominal la. Li pa santi l ankò tankou yon dezole. Nèg la te kontan kòm pa janm anvan nan lavi li.
  Apre dine, Boris te kite sèk la, men se sèlman nan lòd yo dòmi, pran fòs apre yon jou tankou yon gwo klere, peye otès la pou lojman lwe epi retounen nan Nadya li renmen anpil ankò.
  
  
  Chapit 16
  Natirèlman, gen renmen nan premye je. Ak pou moun ki rejte pa sosyete a, li ka pi frape, tout-konsome. Ki jan de solitid, de ansyen pataj, ka renmen youn lòt? Dousman, devoteman, dezenterese. Mond lan te chanje pou yo, plen ak nouvo koulè, lavi te jwenn siyifikasyon li. Ak siyifikasyon sa a te nan swen youn pou lòt. Pa te gen anyen nan mond lan pou Boris ak Nadezhda ki pi enpòtan pase lanmou yo. Santi yon moun pwòch, mwen renmen anpil te enspire. Yo te jwenn youn ak lòt. Epi yo te kontan.
  Ak tout bagay sa yo, li renmen anpil Boris te distenge pa gwo ekstravagans. Li te renmen mache pye atè, te vizite yon plaj nudis. Bèl Nadia! Kò a fleksib, sexy. Li te anseye Boris bronze ak naje toutouni.
  Ak ti fi a tou te mete bijou an vè Tchekoslovaki, pa t 'manke prèch sèktè ak preche Boris tèt li.
  Yon fwa sou plaj la, li te kòmanse bay li renmen anpil ankò:
  - Nou bezwen viv jis, fè efò pou Syèk Limyè, onore Albina ak lòt lidè nou yo. Atravè yo nou vin pi pre Bondye. Apre yo tout, se sèlman Bondye ki ka mennen nou nan Nirvana, epi apre lanmò kite nou nan pi bon nan mond yo, kote nou ka jwi anpil plezi entèdi.
  Boris reponn:
  - Mwen gen yon lide sou relijyon Otodòks la, mwen menm li plizyè liv sou sijè sa a lè mwen te lekòl. Sent ekriti yo anseye ke p ap gen okenn plezi entèdi nan mond kap vini an. Nan ka yon lavi jis, nou pral rete nan paradi sou fòm zanj ki san sèks.
  - Non! Albina di bon bagay! Lafwa nou pi bon. Paradi a twò raz pou kretyen.
  - E poukisa sa? Boris mande.
  Ti fi a byen fasil reponn:
  - Mwen pa vle yon zanj san sèks, yo pa menm fè sèks. Ak Bondye nou an Vishnu pa kondane relasyon seksyèl ditou.
  Boris te gade bèl janm bronze mennaj li, li te souri epi li di:
  "Wi, e mwen pa ta renmen rete avèk nou tankou zanj ki nan syèl la. Li bon ke nan kominote nou an Bondye ankouraje sèks se venere.
  - Yon moun bezwen kwè nan Bondye! Hope te di konfyans. "Vishnu se vrè Dye a.
  Boris deside pa diskite ak mennaj li. Li te konprann tou ke li difisil pou viv san lafwa. Lè yo te yon pami pami kamarad li yo, nèg nan lekòl la te atire relijyon, ap eseye jwenn konsolasyon nan li. Li te li liv legliz la epi li te rive nan konklizyon ke Kris la se yon pasifik ki te priye pou bouro l yo. Boris avèk pasyans te andire tout imilyasyon ak joure, jistifye konpòtman li pa lefèt ke li ap aji dapre Kris la: yo frape ou sou yon souflèt dwat, vire goch ou. Li te vin pi fasil pou l andire imilyasyon, kòmsi l te fè sa grasa lafwa. Ti gason an te eseye jwenn konsolasyon nan Bondye, ki moun ki omnipotent ak jis. Lafwa te kapab ba li non sèlman imilite, men tou opòtinite pou chanje konpòtman li, lavi li. Men, Boris pa t gen chans rankontre yon konseye espirityèl, yon predikatè pawòl Bondye a. Li pa t kwè nan Jezi e li te vin yon ansasen. Epi pandan y ap touye moun, maniak la te santi fòs li e li te rive nan konklizyon ke Otodòks se yon bon ansèyman pou moun ki fèb.
  Men, li se natirèl ke Nadezhda ak li menm apre li te fini nan yon sèk. Isit la yo pa t 'santi tankou deyò. Sektè yo te jwenn nanm ki te pèdi yo nan monn mechan sa a e yo te fè yo aderan lafwa yo.
  Nadezhda te eksplike Boris:
  "Mwen panse ke ou pral byento reyalize ke Vishnu nou an se Bondye Siprèm nan. Li se Kreyatè linivè a, ki enspire nou tout e ki bay lespri l pou l eksplike kwayans ki kapab rekonsilye limanite. Li se Papa renmen nou an, ki pa vle nou menm, pitit li yo, pou tout tan ap jwe nan bwat sab la. Epi li vle timoun yo grandi, pran endepandans ak reyisi. Nou dwe viv dapre lòd li yo. Ki pi obeyisan ak siksè nan nou pral ouvri wout la nan Nirvana. Moun ki pa gen matirite oswa ki pa gen ofans devan Bondye yo pral voye sou Latè pou koreksyon nan nouvo enkarnasyon.
  Men, Bondye pa fikse objektif pou l tou senpleman mete fen nan peche, jan prèt Otodòks tout kalite reprezante li. Objektif Toupisan an se pou elve ak edike pitit li yo pou yo vin gen matirite epi vin Eklere, menm jan ak Bondye li menm. An menm tan, relasyon seksyèl yo pa entèdi ditou. Li pa konsidere kòm yon peche, men pito yon vèti.
  Boris te souri epi li di:
  "Men, Jezi te di tou: "Fè anpil pitit pitit." E dirijan nou yo kwè ke pou ogmante kapasite entelektyèl ou bezwen fè sèks. Kidonk, sanble frè nou yo pratike pwomèskilite youn ak lòt e yo aji nan pònografi.
  Jenn gason an t ap blag, nan kou. Nan opinyon li, sèks pwomès pa ditou kontribye nan yon lavi jis ak Syèk Limyè, kote lidè yo nan sek la mennen yo. Men, Boris te kenbe opinyon li pou tèt li. Li menm li rete fidèl ak Nadezhda, li renmen anpil tou pa t 'kap chèche koneksyon sou bò a, se sèlman li te oblije patisipe nan orji kolektif, ki te filme-li pa yon fotograf fèmen nan sèk la.
  Boris pa t renmen devwa li renmen anpil, li te fè jalouzi, men li te oblije sipòte li, li te konvenk tèt li ke tire pònografi se jis yon travay, yon devwa ke tout moun nan fratènite a genyen, ki ede touche lajan pou aderan pou manje. ak antretyen nan kominote a. Boris tèt li byen vit kouri soti nan lajan pèsonèl, li te depanse anpil nan Nadezhda, te achte plizyè ekip li yo ak bijou.
  Ansyen deyò a tèt li pa t 'vle patisipe nan òji, yo pa t' mande sa a nan men l 'ankò, byenke li te tounen yon bèl nèg. Sèl travay li se te trape pwason. Ansanm ak plizyè lòt jèn gason, li de tan zan tan al lapèch sou yon longboat ki fè pati sèk la.
  Nan prensip, tankou yon lavi adapte Boris. Li te plen, an sante, li te viv ak mennaj li, pèsonn pa t imilye l ni repwoche l. Sa fè plis pase yon ane depi li te rankontre Nadia e li te etabli nan sèk la. Pandan tout tan sa a, Boris te reveled nan pasyon a ki te kaptire tout l 'yo.
  Malgre ke li te yon ti kras anwiye nan sezon fredi a. Pa te gen okenn televizyon, pa gen okenn jwèt sou òdinatè, pa gen okenn liv, eksepte pou literati sektè espesyal, nan sèk la. Anvan, pandan li te nan lekòl la, Boris te renmen li. Bwochi sèktè yo byen vit te vin raz, sèlman amizman ki te rete se sèks ak Nadezhda, lapriyè seremoni ak konferans, ki ansyen maniak la, kontrèman ak Nadezhda, pa t 'toujou ale. Mache nan vil la ak yon mennaj nan sezon fredi yo te ra, ak nan kèk pwen Borka te gen yon dezi ale lachas ak touye yon moun ankò. Sepandan, li kenbe tèt li, jere yo etenn atraksyon sa a dyabolik bèt nan tèt li.
  Ete ki long dire a te finalman rive. Tout annwi ale. Koulye a, Boris te ale nan lanmè pi souvan, ak nan jou gratis li te vizite plaj la ak Nadezhda.
  Koulye a, mennaj li te kòmanse pale sou Vishnu ak relasyon seksyèl. Men, Boris pa t 'koute l' ak anpil atansyon. Albina te rankontre l nan maten epi li te di l pou l vin jwenn li nan aswè pou yon konvèsasyon enpòtan. Nèg la te mande kisa sa ka ye. Li te deside ke, gen plis chans, li ta dwe kounye a oblije aji nan pònografi.
  Sektè yo te respekte yon vi ki an sante. Rejim alimantè a, sitou diri, legim ak fwidmè, osi byen ke fòmasyon fizik regilye pratike pa fratènite a, te fè kò Boris a trè skulte, tankou yon estati Apollo. Jenn gason an te gade espektakilè, li pa sanble ak ansyen adolesan an, zo ak chase ki t ap kache nan sosyete a. Boris ta gade byen sou ekran. Men, li pa t 'vle patisipe nan orji sektè, menm jis fout ak nenpòt lòt moun pase Nadezhda. Ak li - sèlman pou kont li.
  
  
  Chapit 17
  Albina te akeyi m ak yon souri nan sèvis, envite m nan salon an nan chato li a epi imedyatman te desann nan biznis:
  - Borya! Ou dwe fè yon sakrifis bay Bondye nou an Vishnu. Pou fè sa, ou pral oblije patisipe nan asasina seremoni. Vishnu te chwazi ou kòm egzekitè volonte li.
  Janm Boris yo imedyatman vin wadded. Li pa janm espere sa a vire nan evènman yo. Albina te sanble santi konfizyon ti gason an epi li di:
  "Mwen wè ou deja gen san inosan sou ou, men mwen pa bezwen repantans nan men ou. Vishnu te padonnen ou pou peche sot pase yo. Tout sa ki konsène lavi sot pase ou pa enterese nou. Men koulye a, ou dwe pote soti nan lòd yo nan Vishnu, ke li transmèt nan mwen. Bondye nou an mande w pou w fè sakrifis!
  Boris te vrèman pè. Fanm enpyè sa a te jwenn yon kote ke li te deja touye, byenke li pa pataje sekrè terib li a ak pèsonn eksepte Nadia. Nèg la t ap reflechi sou fason pou l refize pou l ta rete dèyè ak revandikasyon sa yo, men Albina te sanble li panse li. Li te avèti sevè:
  - Ou pa oze refize! Sinon Vishnu pral pini ou! Destine w se pou w egzekitè volonte Vishnu, pou w elimine moun ki pa vo anyen ki mal fratènite nou an.
  Boris te silans. Albina, wè ke nèg la te jennen, kontinye pwosesis sikolojik:
  "Gade, nou se yon sèl fanmi. Bondye nou an konnen egzakteman sa nou chak bezwen. Epi nou tout oblije akonpli volonte l. Se sèlman lè sa a pral gen lapè ak trankilite nan fratènite nou an, epi moun pral jwenn Limyè.
  Boris pa t konnen kisa pou l di, e Albina te mande:
  - Pran kouto a sou tab la! Kounye a w ap vin avè m, w ap fè yon sakrifis sakre.
  Kòm si anba hypnosis, Borka obeyi. Yo desann nan sousòl la. Te gen yon jenn gason an chenn nan miray la. Boris te rekonèt Andrei, ki te rete nan yon kay bò kote l. Li te disparèt twa jou de sa. Epi anvan sa, li te di zanmi l yo ke li vle kite fratènite a.
  Albina te di byen fò: "Bata sa a deside kouri pou nou. - Woutin, li di, se fatige, li sispann kwè nan Syèk Limyè. Men, ou pa ka jis ale lwen mwen!
  Verite a te ke Andrei te vrèman kite sèk la, men li pa t 'kapab kite vil la. De mesye ki te jwe wòl gad li yo anba Albina byen vit dekouvri fugitif la epi mennen l bay lidè sèk la. Apre sa, li deside debarase m de abil la epi an menm tan an mare Boris ak san. Li te gen pwòp plan li pou Borka.
  "Nou pini moun ki sove yo," Albina te kontinye diskou li. Sa a se sa bondye nou an Vishnu mande.
  - Se pa vre! Pa gen okenn Vishnu. W ap twonpe nou tout! - nèg fache krache nan direksyon Albina.
  Chèf sekte totalitè a pwoche bò kote prizonye a epi li frape l byen sou vant ak pwen li. Andre te tòde nan doulè. Men, sa a te sèlman kòmansman an nan pèn lanmò an.
  Albina te pwan yon fwèt epi li te kòmanse fwe jenn gason an ak li. Wi, tèlman difisil ke li koupe po a nan san an. Andre te plenn ak doulè.
  Lè Albina te fè yon koup de douzèn kou, li te pase fwèt la bay Boris epi li te bay lòd sevè:
  - Kounye a ou!
  Borka obeyi ankò. Li te nan yon etourdisman, prèske nan yon eta de chòk epi li pa t 'kapab fè objeksyon kont Albina. Ansyen deyò a fwete mwatye toutouni, ak rès rad chire, kò zanmi l 'yo. Epi li te renmen fè li! Li ka wè ke move lespri ki te rete nan Borka reviv ankò.
  "Koulye a, pran pokè a bò chemine a epi frape l 'ak li!" Albina kòmande.
  - Nou menm tou? Boris deside mande. "Apre tou, sa a se zanmi nou!
  Lidè sek la te soufle ak meprize:
  - Ansyen! Kòm Bondye nou an Vishnu di: mechanste, mechanste ak plis mechanste.
  Boris mande sezi:
  Èske pawòl Vishnu sa yo?
  Albina reponn sou yon ton ki pa t gen okenn objeksyon:
  - Egzakteman! Mechanste simante fratènite. Fè sa mwen di, oswa ou pral nan plas li!
  Boris, nan obeyisans, pran pokè a nan men l ', li frape jenn gason an. Nèg la lage yon jemi, byenke Boris pa t frape ditou. Poutan, li te gen pitye pou frè parèy li.
  - Ou dwe frape li dwat! - Albina te endiye epi li te bay lòd ankò:
  "Kounye a, mete pokè a nan chemine a epi frape l ankò!"
  Boris mete pokè a nan chemine a pou kèk segond, Lè sa a, balanse li, men ... tonbe enstriman an nan ekzekisyon atè a. Men l t ap tranble, jenn gason an te panse mal.
  - Fèb! - meprize jete Albina.
  Li leve pokè a, li frape nèg la chenn nan miray la ak yon pwodwi wouj cho. Andre lage yon rèl ki kase kè. Men, menm sa a pa t 'ase pou dyab la, li ankò mete pokè a nan chemine a epi yo te kòmanse pike li nan kote yo fè nan kò a nan viktim li. Menm gwonde, jemi Andrei ak sant vyann boule ki gaye nan sousòl la pa t sispann sadik la. Nèg la te tòde nan doulè sovaj, ak sadik la evidamman te jwi li.
  Li pete ri epi li bay Borka lòd ankò:
  - Kounye a ou! Mete pokè a nan dife a epi ba li yon bon dife!
  - Petèt nou pa ta dwe? Boris te mande dout.
  - Nesesè! Fè li! Oswa nou pral fè li pou ou.
  Boris te obeyi. Epi ankò, kou a pa t 'fò. Men asasen an seri a t ap tranble, kè l t ap bat sovaj, etensèl t ap tonbe nan je l.
  Albina rache pokè a nan men Boris, frape Andrei tèt li ankò, Lè sa a, te kòmanse kondwi zam li pi renmen anba bra yo ak sou kò a nan viktim nan, savor gwo doulè a nan nèg la ki te nan tout pouvwa li.
  Li te pase Andrei ase nan betiz, Albina te bay Boris lòd:
  "Koulye a, koupe zòrèy li, kite l senyen!"
  
  
  "Mwen... mwen pa ka... koupe zòrèy yo... nan yon moun vivan," Boris babile, choke pa sa k ap pase.
  "Oke, Lè sa a, fini l 'an premye. Oke! Oswa kounye a mwen pral rele sekirite, epi ou pral nan plas li!
  Boris pran yon kouto sou tab la. Epi jele.
  - Bay! Albina mande. - Pini li pou trayizon! Bay, yo di ou!
  Epi Borka obeyi ankò. Fwa sa a li frape fò. Kouto a pèse Andrei nan pwatrin lan, pèse pwatrin lan. Ti gason an lage yon lòt rèl epi talè konsa li tonbe an silans. San viktim nan koule abondan atè a. Epi Albina mande Boris pou l retire yon kouto nan kò a epi koupe zòrèy kadav la. Borka, ki te kontinye nan yon eta de chòk, te fè lòd sa a tou.
  Avan li lage nèg la mare ak san, sadik la te bay lòd pou li pa di pèsonn sou asasina a. Menm Nadia li renmen anpil. Pou divilge sekrè a, Albina te menase ak reprezay.
  Boris te kite mechan an nan sèn krim lan toupre kadav la, pandan li te vole soti nan chato a nan lari a epi li te prese ale lakay li, kote li te tonbe sou kabann lan.
  Erezman, Hope te ale. Borka pa te gen tan pou eksplikasyon, li te vle bliye tèt li nan yon rèv. Men, dòmi pa t 'rive. Nèg la te santi tankou yon ansasen kondane a lanmò. Li te pè ke a nenpòt ki moman Albina asasen an te kapab voye gad li yo ba li, epi yo ta elimine l kòm yon temwen nesesè ak konplis, oswa mennen l nan yon sadik nan plas Andrei kòm yon lòt viktim ...
  Poukisa Albina te bezwen yon asasina sadik konsa? Boris pa t 'kapab konprann sa a. Ki pwen mechanste konsa? Poukisa yo te fè Andre sa a? Jis paske li deside kite fratènite a? Sa a se san sans ak san pitye!
  Se konsa, te panse asasen an seri, ki moun ki li menm te pran lavi yo nan kat moun inosan. Li te panse si pou l eseye chape soti nan sèk la oswa ou pa. Men, Boris kounye a pa t 'kapab imajine lavi li san Nadia. Petèt di tout bagay ak mennaj ou a epi konvenk li kite fratènite a? Men, ki kote yo ka kouri? Wi, ak Albina se fasil pou pèmèt yo chape, menm jan li pa t 'pèmèt Andrei chape. Yon panse te parèt: èske li pa ta pi bon pou touye Albina tèt li? Oke, kisa kap vini?
  Te gen plis kesyon pase repons, Borka deside pa fè anyen ankò. Li te rete nan sèk la, pa di pèsonn ki jan Andrei te mouri, pa menm pataje doulè li ak Nadezhda, byenke li pa te gen okenn sekrè nan men li anvan.
  
  
  Chapit 18
  Apre ensidan sa a, lavi Boris pa t chanje ditou. Nan pwochen prèch la, Albina, kòm dabitid, te pale sou Vishnu ak ki jan yo konpòte yo nan lòd yo pa chaje kama. Li menm li te sanble pa gen okenn remò ak pa gen okenn enkyetid ke touye moun ta ka mine pwòp karma li. Petèt sa a pa t 'premye touye moun nan ki chèf sek la te enplike dirèkteman. Pandan kèk tan, li pa t mande anyen nan men Boris.
  Woutin nan lavi chak jou trennen sou. Lapriyè sèktè, lapèch, travay nan kabann yo, devwa nan kwizin nan komen, pafwa mache sou plaj la ak lòt sèktè anba sipèvizyon youn nan gad Albina yo. Ete a te fini byen vit. Ak mwa otòn yo vole pa. Pou kenbe patizan yo okipe, Albina te pote yon bwat antye nan liv sou Bondye Vishnu, sou fen mond lan k ap vini ak yon lavi kontan nan syèl la. Chèf sèk la te bay lòd pou yo memorize literati, menase pou fè aranjman pou egzamen. Adepte yo ak anpil atansyon li bwochi yo, paske te gen anpil tan lib. Borka tou li pafwa. Malgre ke mwen pa t reyèlman kwè nan sa ki te ekri.
  
  
  Nan mwa desanm, Albina te di Boris pou vizite chato li sou yon kesyon enpòtan.
  Fanm nan trèt imedyatman te deklare:
  "Bondye nou an Vishnu pa satisfè ak lefèt ke nou pa t pote l yon lòt sakrifis alè. Poutèt sa, nou te gen anpil pwoblèm. Vishnu mande revanj, e tire revanj mande pou sakrifis!
  Boris te konprann ke tout bagay sa yo te istwa san sans, men li pa t 'objeksyon, ak Albina kontinye:
  - Yo nan lòd yo wete move lespri soti nan Bondye Vishnu a nenpòt ki pri, ki kondwi l 'ak nou tout fou, ou bezwen sakrifye yon nonm respektab. Mwen pral montre w foto li, di w kijan pou jwenn li.
  "Men, mwen pa ka touye yon moun nan yon foto!" Boris te sipliye.
  Albina reflechi yon ti moman epi li di:
  - Bon. Mwen pral avè w pou m montre viktim nan epi sipèvize ekzekisyon an.
  - Li kiyes? Boris te poze yon kesyon ki pa nesesè.
  - Sa pa regade ou! - Albina te reponn an kòlè, men imedyatman te vin pi janti epi li te eksplike:
  "Sa a se yon nonm mechan ki blame pou tout bagay. Li se sa ki mal inivèsèl, li se madichon nou an. Nou pral touye sa ki mal avè l ', epi fè Bondye nou an plezi Vishnu.
  Epi ankò Boris te oblije ale lachas. Kounye a, pa sou apèl pwòp demon li, men sou demann dyab la san ki te dirije sèk li a. Nèg la te swiv Albina, li santi yon frison lach. Li pa t konnen egzakteman ki moun yo ta pral touye, li pa t vle patisipe nan asasina yo ankò, men li pa t ka reziste volonte fanm sa a.
  Yo rive nan yon pak epi yo chita sou yon ban nan papòt la. Mizik t'ap jwe - yon restoran te limen tou pre. Li t ap fè nwa, solèy kouche t ap tonbe sou vil la.
  Albina te di:
  Li dwe ale lakay ou atravè pak la. Si sèlman te gen youn.
  
  
  Dyab la t ap gade moun ki t ap kite restoran an. Li tann. Apre sa, li tann: byento yon nonm plen wotè ak yon diplomat soti nan enstitisyon an. Li te evidan ke li te sou. Boris te santi Albina tansyon, li te pwan nèg la nan bra li trennen l nan yon kwen nwa nan pak la. Yon ti kras balanse, nonm lan mache nan direksyon yo.
  Dyab la pran yon kouto nan sak la, lonje l bay Boris epi li di:
  - Ale! Li se pou ou!
  Boris ezite. Mesye a te gentan apwoche touf dèyè yo te kache Albina ak sèktè li a. Dyab la dousman bay Borka. Jenn gason an te pi sere priz li sou kouto sakrifis byen file a epi li vole soti sou chemen an.
  Nonm nan bwè, men pwisan, apeprè de mèt wotè. Epi li peze pi plis pase asasen li a. Boris te santi laperèz: li te riske fè fas a yon figi konsa. Borka te bezwen frape pandan peyizan an pa wè l, asasen an glise sou pwent zòtèy viktim nan, li rasanble fòs li, li eseye envesti nan yon souflèt, frape l nan kou. Men, fwa sa a, men an tranble, lam la pase sou yon tanjant, sèlman koupe po a, men pa fè okenn mal byen mèb.
  Mesye a rele nan sipriz epi li vire. Boris dezespereman pike l 'nan vant la ak yon kouto, men an menm tan an te gen yon pwen nan zòrèy li. Kou a souke jenn gason an, anpil etensèl danse devan je l '. Nonm lan gen anpil pouvwa, ak dòz alkòl li te pran te toujou lwen youn nan kote yo tonbe atè nan yon ti pouse.
  Borka te jwenn fòs pou l sote sou kote, nan fènwa a, li te fè yon bak, nonm lan te lage diplomat li epi li te isterikman tranble nan lè a ak pwen lou li.
  Yon vwa trankil men mande Albina te tande:
  - Bat li! Oswa mwen pral touye ou!
  Menas la te bay Boris detèminasyon. Li pwoche bò kote lènmi an sou yon platfòm relativman eklere pa limyè a fèb nan lanp byen lwen. Li te klè ke mesye a te kouvri ak san. San an toudenkou eksite Borka. Li kouri al jwenn bandi a epi li bay yon kouto nan pwen nonm lan. Li gwonde nan doulè, men Boris imedyatman plonje yon kouto nan vant li. Apre sa, li te resevwa kout pyen nan zo kòt yo. Zo fò nèg la te siviv, men sa te fè mal anpil, li wete souf li.
  Boris apèn jere kanpe sou de pye l '. Men, nonm lan pa t 'kapab pwofite de sekous asasen an. Paralize pa chòk doulè ak pèt san, li te kòmanse koule atè a ak yon kouto nan vant li.
  
  
  Sa a vire nan evènman yo te bay Borka fòs ak kòlè. Le pli vit ke souf asasen an refè yon ti kras, li kouri al jwenn lènmi an, rale kouto a epi frape l 'ankò. Lè sa a, ankò e ankò. Boris te blese ak kòlè frape kò a ki te deja bat nan agoni. Asasen an literalman kraze viktim li.
  - Ase! Vwa otorite Albina te tande.
  Borka kite kò a nan lènmi an, te pran yon koup la etap sou chemen an nan yon direksyon ki nan li-dyab la. Li soti nan kachèt li a, li ale nan kadav la, li asire nonm lan mouri, li pran valiz li epi li di konplis la fatige:
  - Tout ale byen. Trankil, pa gen moun k ap gade.
  Boris pa reponn. Epi Albina bay lòd pou koupe zòrèy kadav la.
  - Poukisa? Borka te sezi.
  "Nou bezwen li pou seremoni an," Dyab la reponn. "Prese, pandan ke pèsonn pa la, koupe tou de zòrèy, epi soti isit la."
  Yon fwa ankò, malgre degou li, Boris te obeyi. Li te nan pitye nan fanm sa a, swiv lòd li kòm si li anba hypnosis.
  Lè sa a, koup la mouri kite pak la dezè. Sou wout la, Albina enstwi nèg la mal panse. Li bay lòd pou yo pa di pèsonn. Si Nadezhda mande, reponn ke li te al touye yon belye bay zanmi Albina, kote li te sal ak san yon bèt. Dyab la te di m pou m chanje imedyatman epi pote rad ba li pou lave.
  Lakay mwen, mwen pa t 'gen pale ak koabitan mwen an pou yon tan long. Boris di jan Albina te bay lòd la. Nadezhda te kwè l ', oswa pran pòz yo kwè l'. Li pa t 'nan abitid mande, sitou si li te wè ke mennaj li pa t' vle mete deyò detay.
  Boris te di mennaj li ke li te gen yon gwo maltèt, li kouche sou kabann li epi li te kòmanse reflechi. An tèm moral, li pi fasil pou ranpli yon nonm sou pase yon ti fi li te touye toupre Tula. Yon tafyatè se yon atik konsomab ki pa lakòz senpati. An menm tan, gen yon gwo diferans: lè ou chwazi yon viktim tèt ou, ak lè ou aji sou lòd. Fwa sa a Albina te fòse l touye. Tankou nan ka Andre.
  Men, poukisa li touye tout? Boris te sonje asasina anvan li yo ak regrèt. Pifò nan tout, li te santi pitye pou ti fi a. Poukisa li koupe l? Oke, li touye vwazen li pou premye fwa - nan kou, li te kenbe sou yon vòl fòse, li te aji espontaneman, nan yon eta de pasyon. Yo te touye grann pita paske li te bezwen lajan anpil. Anplis de sa, granmoun fanm nan pa t 'gen anpil bagay ankò nan nenpòt ka, nan yon fason li te epanye l' touman kò yo nan dousman disparèt ale. Yon granmoun aje te mouri paske li te monte tèt li...
  Men poukisa li touye ti fi a? Wi, menm bèl ... Ki kalite vye sadism te genyen nan nanm li ak nan tèt li? Ki jan li oze fè desann yon bèl bèt? An menm tan an, nan wont li, Boris te oblije admèt ke li te santi lè sa a plezi, menm eksitasyon seksyèl soti nan yon touye moun sa yo vye, san sans. Malgre ke kè kontan sa yo pa natirèl.
  Lè sa a, isit la nan Sochi, li ankò te ale lachas. Erezman, li pa t 'fè travay li. Sepandan, jodi a, li te touye yon tafyatè brital, li te santi satisfaksyon. Non, yon jan kanmenm ou bezwen debarase m de move lespri a nan nanm ou nèt.
  Lè sa a, Boris sonje ke yo te kite kouto a sou sèn krim lan. Poukisa Albina pat mennen'l ale ak diplomat la? Pa t vle sal nan san? Men prèv sa yo te kapab mete yo dife.
  Se yon sèl bagay lè Andrei te disparèt, yo pap chache moun. Men koulye a, yo pral dekouvri kadav la, yon dosye kriminèl yo pral louvri sou li epi rechèch la pou asasen yo pral kòmanse. Sepandan, li te touye menm anvan li te antre nan kominote a. E pesonn pa jwenn li.
  An menm tan an, Boris ankò seryezman pè pou pwòp lavi li. E si Albina fwa sa a vin ak lide pou retire li? Voye gad kò. Epi sa ... Li etranj ke pou touye moun Andrei, ak Lè sa a, peyizan an, li te itilize l ', epi yo pa mesye li yo.
  
  
  Pou kouri ale yon kote byen lwen, byen lwen, yo kite sèk la ansanm ak Nadenka. Li te di ke li te vle vizite Pari, kapital la amoure nan Lafrans ak Versailles lejand li yo. Men, ki jan ou ka rive la san lajan ak dokiman?
  Boris te konprann ke li pa t 'kapab reziste enfliyans nan Albina. Se sèlman nan maten jenn gason an plonje nan yon gwo dòmi. Erezman, li pa t 'fè kochma. Li te dòmi jiska prèske midi e li leve plis oswa mwens vijilan.
  
  
  Chapit 19
  Lavi nan sek la kontinye. Erezman, laperèz Boris ke li ta ka elimine kòm yon patisipan nesesè nan touye moun yo pa rive vre. Li pa janm jwenn poukisa li te nesesè yo touye moun sa a gra an patikilye ak sa ki te nan diplomat li a, ki Albina te pran avè l '. Sepandan, nèg la pa t vrèman pran swen. Li te pè ke li ta dwe fòse yo touye ankò.
  Epi li pa te fè erè, Albina ankò mande viktim yo. Nan Nwèl Otodòks, dyab la te rele Boris epi li te di ke yo ta dwe pote yon lòt sakrifis sakre bay Bondye Vishnu.
  Jenn gason an sipliye Albina pou l pa fòse l fè sa. Men, chèf sek la te inplakabl. Li menm li te tounen yon seri asasen. Li te renmen touye epi gade ki jan, sou lòd li yo, yo pran lavi yo nan gason. Se pa t yon peche pou dyab la touye yon moun.
  Yon koup nan maniac, yon fanm atletik ak yon bèl jenn gason ak yon bon soulajman nan misk, ankò te ale nan yon lachas ki ka touye moun.
  Li pa t pran tan pou jwenn yon viktim. Nan yon dezè andeyò vil la, Albina te wè de mesye k ap bwè moonshine nan yon boutèy de lit. Nan vire, soti nan gòj la. An menm tan, yo sèmante sou manman an. Albina te bay kòmandman an: "Yo!"
  Boris te gade dyab la ak sipriz: "Gen de nan yo!" Men, Albina konfime: "Ann ale!"
  Ansanm yo pwoche bò kote tafyatè yo. Boris an silans vole soti dèyè epi kout kouto sa ki pi pre l 'anba omoplat la. Nonm lan vire epi imedyatman resevwa yon souflèt nan voye boul yo nan men Albina, ki moun ki an menm tan an rele byen fò:
  - Pou tout bèl pouvwa Bondye nou an, Vishnu!
  Souflèt la te tèlman fò ke nonm lan te fè san, epi li te kòmanse koule atè. Boris, nan je a nan likid la wouj, ankò vole sou fren yo. Li atake dezyèm moun nan. Li rele byen fò: "Kisa w ap fè?!" - epi li te eseye pwan branch lan pou pwoteksyon, men li pa t 'gen tan. Jenn manak la te deja kout kouto sou li. Apre sa, li bat jiskaske nonm lan montre siy lavi.
  Albina tou te antre nan yon raj, yon eksitasyon dyabolik te limen nan li. Li te angaje nan premye malere ki te tonbe atè. Li te vle leve, men li te resevwa yon souflèt nan men dyab la ak shin la nan yon bòt masiv fi sou tèt la. Lè sa a, kòlè a kontinye choute peyizan an nan tout pati nan kò l '. Apre sa, li te pwan yon boutèy epi li frape viktim li sou tèt li.
  Mesye a rete an silans, Albina bay Borka lòd:
  "Epi fini ak yon kouto!"
  Boris te plonje yon kouto nan gòj malere a, li lage yon sous san wouj. Ak triyonfan di:
  - Pare! Li pa vin mouri!
  "Bondye nou yo ap chache san!" Albina reponn. - Ann lave!
  Boris te kontan kite sèn asasina a. Sou wout lakay li, li te mande dyab la yon kesyon alèz:
  - Poukisa nou genyen yo?
  "Ou wè," Albina reponn avèk kalm, "bondye nou yo se bondye lagè!" Yo mande sakrifis. Koulye a, mwen ka finalman rapòte bay pi wo pouvwa yo: nou te fè yon travay serye. Ak nan fason sa a nou te reyalize anpil.
  Boris pa t 'reponn, li te panse ke bèt la tou senpleman manke adrenalin, li gen yon swaf dlo yo touye, chire, touman yo nan lòd yo santi yo tankou yon devni selèb.
  Nan kay la, nèg la ankò pa t 'kapab dòmi pou yon tan long. Ankò, li te vle kouri byen lwen sek la, pou yo pa wè oswa tande psikopat yo nan Albina ankò, pa swiv lòd li yo.
  
  
  Chapit 20
  Kèk semèn apre, Albina rele Boris epi li di:
  "Kounye a, ou menm ou dwe chwazi viktim ou epi anpeche yon moun nan lavi. Mwen pap ale avèk ou. Chwazi yon nonm, epi kòm prèv travay la fè, pote m 'zòrèy koupe l' yo.
  - Ki moun yo chwazi? kesyon an pete soti nan asasen an seri bèbè.
  "Ou dwe jwenn viktim nan ki gen karma pèvèti, epi ki, kòm yon rezilta, yo dwe pini dapre dezè li yo," Albina eksplike vagman. "Jwenn viktim nan lannwit sa a menm!" Bondye yo bezwen sakrifis nou an.
  - Men poukisa mwen? Ou gen lòt moun...
  "Ou pa pè san, kontrèman ak lòt moun yo. Ou te touye deja, ou abitye! Se poutèt sa mwen konfye yon bagay konsa delika ba ou. Fwa sa a ou dwe aji poukont ou.
  Boris te ezite te di:
  - Tout touye moun sa yo ... se yon peche! Yo tèlman lou pou nanm nan epi yo gate karma mwen an.
  Je dyab la limen ak yon ekla fou. Li reponn pa kontan:
  - Se mwen menm ki deside kisa ki se yon peche ak ki sa ki pa yon peche! Ou dwe obeyi m, paske m ap fè volonte Bondye nou an, Vishnu.
  "Men, poukisa Vishnu bezwen touye?" Boris pa t 'kapab konprann.
  "Menm Bib la di san koule san pa gen okenn padon. San inosan netwaye linivè a epi sove anpil lavi. Lè nou te komèt asasina sakre youn nan, nou pral sove plizyè milye lòt. Bondye yo bezwen viktim, san yo pa viktim limanite pral detwi tèt li nan yon lagè nikleyè, - vwa dyab la kònen klewon pi plis ak plis menasan. "Sèlman òganizasyon nou an ka anpeche yon lagè nikleyè epi sove limanite. Men, sa pa ka fèt san sakrifis. Pa enkyete w: yon moun ki mouri ap tann yon nouvo enkarnasyon oswa Nirvana nan syèl la. Viktim nan ap sèlman rekonesan anvè ou paske li te retire l nan lavi sa a ki difisil e ki pa vo anyen e li te voye l tou dwat nan syèl la.
  
  
  Boris te sonje ke Nadezhda te deja di yon bagay ki sanble sou rekonesans pou asasen an pandan premye reyinyon yo. Nèg la te vire tèt li, li santi li pa ka reziste kont volonte Albina ankò. Men li mande kanmenm:
  "Petèt nou pa bezwen koupe zòrèy?"
  Dyab la di an kòlè:
  - Nesesè! Mwen kòmande nou pou nou pa pran reta ankò! Pran yon kouto epi ale!
  Boris lonje men l san sekou.
  Mwen pral eseye touye ...
  Albina te raple ankò:
  "Epi pa tounen san zòrèy!"
  Boris pa t 'kapab ede tèt li. Lòd Albina pou li a se tankou yon lwa ki dwe respekte sevè. Pa gen devyasyon, pa gen revòlt ak objeksyon!
  Apre sa, li te ale nan yon prèske tradisyonèl "lachas". Yo mare sou li mask bouwo a, volonte yon lòt moun pouse l. Li te moute desann nan yon zòn rezidansyèl nan katye yon vil ap dòmi tankou yon lou lou. Panse ke li ta dwe touye yon nonm ankò oswa parèt devan Albina san li pa akonpli lòd li te ronje Boris.
  Premye lannwit prentan an te kòmanse. Surprenante cho pou kòmansman mwa mas. Ala bèl sa ye pou mache anba yon syèl klè etwal, ala bèl tout bagay kounye a nan lanati, vini nan lavi apre ibènasyon. Apre sa, li bezwen sipòte doulè a ak lanmò. Ki jan yo kapab! Ak ki jan yo viv ak li, konbyen tan yo twonpe Nadezhda?
  Boris regrèt kounye a ke li pa fimen. Li ta bon pou trennen sou yon sigarèt. Sa a ta ede soulaje estrès mantal, otreman chak selil nan kò l 'ap tranble. Ak nanm mwen fè mal.
  Li menm li te oblije chwazi yon sakrifis seremoni, e li pa t gen okenn lide ki sa. Moun ki ra pase yo te prese lakay yo. Boris te gade yo epi li te panse: èske moun sa a merite lanmò? Pa te gen okenn repons. Li te vle rankontre yon tafyatè oswa yon moun ki san kay, men pou kèk rezon li pa te rankontre moun sa yo. Byento zòn nan te konplètman vid.
  
  
  Boris te mache san objektif prèske tout nwit lan. Li te kòmanse aleje yon ti kras, men syèl la te kouvri ak nwaj. Asasen an seri a te deja panse pou l retounen, ak enkyetid ap tann reyaksyon Albina nan lòd la pa ranpli. Men, answit, jenn gason an tande yon fi ki pèse kòlè nan senti forè a. Li kouri ak tout fòs li nan rèl la!
  Li kouri pote l sekou epi li wè yon nonm gra demi toutouni t ap peze kò yon ti fi toutouni sou yon pye bwa. Kadejakè a prèske pran posesyon ti fi a. Li te dezespereman goumen, men fòs yo pa t egal.
  - Kite li! Boris rele epi, san ezitasyon, kouri al jwenn kadejak la.
  Yon kalite ki gen laj mwayen olye pwisan pa t 'espere yo dwe entèfere ak. Li tounen vin jwenn ti gason k ap kouri a. Nonm lan te pi lou pase jenn gason an. Men, Borka te tout fini tankou yon foul de misk, li sote epi sevè kout pye l nan vant. Nonm lan te gen kèk lide sou batay la, men li pa t 'gen tan konplètman bloke souflèt la, ki te pasyèlman adousi pa yon blòk an reta. Kadejakè a pran tranble byen fò, men li kanpe sou de pye l ', li ale nan Boris.
  
  +
  Jenn gason an te rankontre l 'ak yon kout pye pwisan inatandi nan arèt la. Lènmi an rele byen fò e li te kòmanse tonbe fas devan. Boris te prete yon souflèt nan voye boul yo nan men Albina. Ou p ap jwenn lwen sa a touswit.
  Ti fi a t ap rale rad li nan moman sa a.
  - Soti la vit! Boris rele byen fò nan li, li pa t 'vle touye devan yon temwen. - Epi bliye tout bagay!
  Nonm lan nan moman sa a te eseye leve, men li te resevwa yon gwo souflèt nan tèt la nan men Borka. Etranje a, yon bèl ti fi ki gen anviwon ven, pou kèk rezon pa t prese ale.
  "Soti isit la byen vit," Boris te bay lòd ankò. "Men, pa ale nan lapolis epi pa di pèsonn sou mwen!"
  - Bon! Mèsi! - ti fi a reponn li byen vit mache, epi li kouri nan direksyon kay ki pi pre a.
  Boris te pran yon kouto nan sak la, li vole sou peyizan an epi ak yon balanse, li foure zam touye moun nan nan gòj kadejak la. Li te soufle epi li te kòmanse toufe ak san. Li te mouri nan konvulsions kò-toufe.
  Boris te panse: "Se zak la fèt, sa a se pa yon pitye," men li sonje ke kadejakè a te toujou bezwen koupe zòrèy li. Asasen an seri a toudenkou te santi yon vag nan raj dyabolik nan tèt li, li rale yon kouto soti nan gòj li, li frape li ak fòs éfréné plizyè fwa ankò sou kò a nan yon moun ki deja mouri, Lè sa a, koupe yon zòrèy, Lè sa a, lòt la.
  Se sèlman apre sa asasen an te vin nan sans li yon ti kras, remake ke li te tout tache ak san. Ti gout cho menm te resevwa sou figi maniak la ki te sove ti fi a.
  Boris te santi l malad, li tap respire anpil. Men, kè plen ak lapli frèt ki frape Sochi te ede l kalme.
  Li te ijan pou soti kote yo te touye a. Sepandan, Boris pa t prese, endiferans te pase sou li. Maniac a toudenkou kenbe tèt li panse ke Albina te yon mons, pi pwòp pase tèt li. Li dwe yon sikopat. Poukisa li bezwen zòrèy yon moun asasinen?
  Nèg la te gen je dlo, li te vin frèt, lapli a vin pi entansifye, li te menase tounen yon gwo lapli.
  
  -
  Borka pa t renmen lapli frèt. Lapli a gate atitid li. Li souvan tonbe isit la nan sezon fredi. Nèj ta pi bon, Boris toujou itilize lefèt ke nan sezon fredi gen nèj, ki kreye yon santiman pwòpte ak lapè. Ak isit la nèj la tonbe sèlman yon koup de fwa pandan sezon fredi a ak fonn nan menm jou a.
  Asasen an seri a te mache lakay li epi li te kriye tou dousman. Li ankò te ale lachas ak touye, ankò te montre yon feblès nan karaktè, te kontinye sou Albina. Terib, nan kou, men nan tèt la nan sek la gen yon kalite pouvwa dyabolik ke Boris pa ka reziste. Sipoze ke fwa sa a li te sove ti fi a, men li koupe zòrèy yo nan kadav la, kounye a li pote yo kòm prèv atwosite l 'yo, pa kapab jete abominasyon sa a.
  Manak la vin chonje moun li te kraze yo ankò. Epi ankò, nan ansyen viktim yo, Boris pi plis regrèt jèn fi li te touye toupre Tula. Li te plen enèji, li te kapab fè pitit, pote kè kontan bay moun li renmen yo.
  Poutan, yon lòt bò, li pa mal ke lapli ap tonbe. Omwen li pral lave kèk nan tras yo nan krim nan. Boris pa t vle pran responsablite pou sa li te fè a. Trè byento, majorite li, apre sa ou pa ta dwe konte sou yon rabè devan lalwa. Ak lefèt ke li pa gen ankò yo te kenbe ak voye nan prizon pa t 'bay kondwi nan nouvo krim.
  Toujou, pa nati, Boris te yon nèg janti. Ak jantiyès sa a reveye nan li yon konsyans ak nòt nan remò. Li te enkyete kounye a ke li te vin yon ansasen, ke li te frape pwòp manman l 'anvan kouri kite kay la. Petèt li menm se blame pou lefèt ke li te mal trete. Adolesan yo gen tandans entimide ti gason trankil, modès. Yo eseye imilye yo ak joure yo. Toujou, yon moun ta dwe gen plis sosyabl depi anfans, pwouve valè yon moun ak pwen. Epi li te aji tankou yon otrich. Doleyans yo piti piti akimile nan nanm nan epi, nan fen a, pwojeksyon soti nan touye moun. Li ka konprann, men Albina se tankou reyalizasyon fòs dyabolik, san wont oswa konsyans...
  Men, Borka pa t 'kapab fini ak dyab la oswa chape soti nan sèk la. Li te abitye ak sek la, li te santi tèt li isit la tankou nan pwòp fanmi l ', li te viv nan lapè ak amoni ak ti fi li renmen anpil ak tout lòt aderan yo, li te yon egal nan mitan egal, e sèlman Albina gwo fò pi wo pase tout lòt moun. Epi Boris te konprann ke li pa t ap leve men kont lidè sèk la. Sepandan, dènye asasinay yo te ede Borka an pati wè limyè a. Li imedyatman al jwenn Albina, li jete zòrèy li epi li di:
  "Pa voye m 'yon lòt kote!" Mwen pa ka jwe wòl bouro a. Sa pa mwen! Mwen pral dòmi tèt mwen epi mwen pral dòmi ou.
  Albina pa reponn. Li te di m sèlman pou m retire rad ki te gen san tach sou mwen epi ale lakay mwen.
  Lè Boris te antre nan chanm li, Nadezhda pa t mande ki kote li te pase nwit la. Soti nan lefèt ke pa gen okenn bezwen envante ak eksplike anyen, Boris imedyatman te santi pi byen nan kè.
  Nadenka te renmen l anpil epi, sanble, pa t fè jalouzi. Li te fè konfyans amoure a, te di ke jalouzi se yon santiman nan moun ki enferyè, fèb nan tèt ou. Boris te gratis nan obligasyon ak sispèk, li te kapab renmen nenpòt moun li te vle. Epi li te vle sèlman li, espwa li. Apre sa, li te pran swen renmen l ', pa t' gade pou koneksyon sou bò la. Li te filme, sepandan, nan pònografi. Men, sa a pa konsidere kòm kopye, paske li pa t 'gen okenn entimite espirityèl ak patnè. Nadezhda te konprann ke Boris tèt li ta di ki kote li ye si li te vle pataje epi mande pou konsèy.
  Kounye a jenn gason an te silans, li pat vle eksplike anyen, li jis bo li renmen anpil, epi li reponn bo li. Yo te fè sèks fasil ak natirèlman. Byen vit, Boris te santi yon gwo tranbleman, yon orgasm te vini, trè fò, osi pwisan ke lè yo te rankontre premye Nadezhda. Pwobableman, adrenalin akimile nan kò a pandan asasina-a pwojeksyon deyò.
  Apre sa, yo te ale nan yon manje maten komen nan angar la. Sektè yo te fè yon lapriyè seremoni e yo te kòmanse manje. Toujou, bon gou pilaf vejetaryen kwit isit la!
  Menm lè a, Albina dyabolik la parèt. Li te vire sou mizik rit epi li te kòmanse fè yon seremoni, dans enèjik, yon ti jan menm jan ak yon dans vant. Anjeneral Albina pa t prezan nan repa jwenti a. Boris te panse ke aparans li, gen plis chans, te gen yon bagay fè ak zòrèy li te pote yo.
  Te dans lidè a piti piti ranmase pa sèktè yo manje, li te vin plezi. Men, Boris ak Nadezhda te ale nan plas yo pou fè lanmou ankò. Manje a reveye libido mwen. Poukisa ou pa egare ankò, si ou gen fòs ak dezi? Poutan, asasinay yo, lè li te chwazi viktim nan tèt li, te eksite pwisan enèji seksyèl nan Boris. Konsènan Nadezhda, enèji sa yo pa t agresif, janti, ak yon dezi fè patnè li plezi, fè li plezi. Borka pa t 'kapab konprann poukisa sa a te rive, men apre atwosite yo li te espesyalman koutwa ak senpatik, kòm si sa a te kapab fè amandman pou krim san li yo.
  Malgre lannwit san dòmi an, Boris te pwouve yo dwe yon macho pwisan. Dechaj kouri nan kò yo nan rayisab chak kounye a epi lè sa a, sa ki lakòz plezi nan pi fò. Yon toubiyon orgasme frape yo, misk yo konvulse. Tèt Boris t ap vire, kò l t ap chante ak tranble. Hope te plenn ak plezi.
  Boris te sispann sèlman lè li te santi konplètman fin itilize. Li te kite li renmen anpil apre yon koup de èdtan nan sèks byen satisfè.
  
  
  Chapit 21
  Nadia te grandi yon timoun fèmen, ki pa kominike. Depi li piti, li te prefere solitid pase jwèt ak kamarad li yo. Li te renmen chita yon kote sou bò liy yo, li yon istwa fe oswa jis gade foto nan yon liv. Paran yo pa t vrèman pran swen. Ti fi a te obeyisan, fasil reponn demann pou lave asyèt yo, ale nan magazen an oswa chita ak ti frè li.
  Ti fi a te vin pi plis toujou lè papa l te mouri toudenkou. Lè sa a, Nadyusha, jan papa l te rele l ', te jis vire onz. Papa l 'te moun ki pi pre li. Li te kapab sèlman di papa l sou pwoblèm lekòl li ak eksperyans li, pandan ke manman l te renmen pitit gason l plis, li pa t konprann pwòp pitit fi l, li te kapab rele sou li pou nenpòt rezon, pafwa imilye l, joure l.
  Sa a se an pati poukisa Nadia te grandi notwa, ensekirite. Li pa t gen zanmi, li pa t devlope relasyon ak kamarad klas yo. Ti fi yo gade anba sou li, ak mesye yo pa t 'peye atansyon, konsidere kòm yon etudyant ensosyabl panse fou. Men, a laj de katòz, li te premye tonbe nan renmen ak yon ti gason, Sasha, ki soti nan dizyèm ane. Nèg la te gen dezan ki pi gran pase li, li te kenbe gade antouzyastik nan "sop" la, epi yon jou li te vini nan rekreyasyon epi li ofri yo fè yon ti mache apre lekòl la. Sasha te pran tranbleman an ak laperèz, men obeyisan Nadya nan kèk etab abandone, kote li rale koupe kilòt li yo ak prive de jenn fi.
  Se te fini tout lanmou ant yo. Nadezhda te resevwa yon lòt chòk mantal, li menm te vle mete men sou tèt li. Sepandan, manman an te sispann tantativ la nan tan, li pa kite pitit fi li vale grenn yo.
  
  +
  Apre ensidan sa a, bòpè li te kòmanse bay bèl siy frank pou bèlfi a.
  Manman Nadia Valentina antere mari l ', lapenn pou yon koup de ane, Lè sa a, deside pou fè aranjman pou lavi pèsonèl li, mennen Anton nan kay la. Li te konnen kòm yon womanizer ak yon rato, te senk ane pi piti pase Valentina. Men, li deside a tout pri pou l marye ak mesye sa a, kòmsi se te dènye chans li. Zanmi li yo te dekouraje Valentina, men manman Nadia te reponn tout objeksyon yo: "Mwen renmen l!"
  Yo siyen, bòpè a rete nan chanm manman l. Li pa t renmen travay. De tan zan tan li te jwenn yon travay kòm yon faksyonnè oswa yon gad sekirite, men li pa t 'rete nan yon sèl kote pou yon tan long.
  Anton te pè patisipe ak yon jenn fi, men fraz sòt Valentina ke Nadya te gate, demare men bòpè li.
  
  
  Manman t ap travay lajounen, Anton t ap pwonmennen nan apatman an san l pa fè anyen, e lè Nadia te vin sot lekòl, li te eseye devan l. Okòmansman, kòm si pa aza, li te rankontre yon ti fi nan koulwa a oswa nan kwizin nan, pandan ke li te kapab manyen cheve l ', di ki jan li te bèl, pafwa san atann li peze l' sou miray la ak bo l 'sou yon souflèt oswa yon ti kalòt. bourik li ak palmis li. Piti piti, Anton te kòmanse pèmèt tèt li menm plis. Li te kapab pwan tete li, mete men l 'nan kilòt bèlfi li a.
  Hope pa abitye plenyen. Wi, epi li pa t 'gen mennaj, ak yon relasyon konfyans ak manman l' pa travay deyò. Valentina te vin lakay fatige, pitit fi li te de pli zan pli itilize kòm yon mwayen pou soulaje kòlè li.
  Yon jou, Anton pete nan chanm Nadia, li demachte mouchwa li devan l, li rale penis li drese.
  "Ou renmen souse sirèt," te di bòpè a ak bèlfi fi a bèbè, "gade jan mwen fre." Ou bezwen niche li, niche li, epi niche l ankò epi alalejè mòde tèt la ak dan pèl ou.
  Nadia te renmen piwili, men li te refize souse kòk gason an.
  "Li etonan santi jan baton jad la bat nan bouch ou, ki jan tèt li dous, tankou si se te yon piwili. Koulye a, ou pral santi yon Buzz inexprimable, - ak pawòl sa yo, bòpè a te pwan Nadia ak yon men nan tèt la, te pran kòk chante l 'nan lòt la epi li te kòmanse kondwi li sou bouch ti fi a sere.
  Nadia te reziste: bòpè li te eseye louvri bouch li epi peze richès li nan yo. Li pa t 'kapab kenbe tèt li epi li bay timoun nan yon kalòt nan figi. Epi li fin fè entimidasyon sèlman apre Nadia te gen yon reflex gag.
  Anton di: "Se oke, mwen pral moutre w ki jan fè yon pip."
  Nan denmen, li ankò vin anseye bèlfi li fè sèks oral, arasman li te vin konstan. Apre yon koup de semèn, bòpè a te pran posesyon ti fi a kòm yon fanm nan plen. Epi ankò, Nadezhda pa t 'oze plenyen bay manman l'.
  Anplis, bòpè li te menase l ak vyolans si li te revele "sekrè yo" a nenpòt moun. Li te vin abitid Anton vin jwenn adolesan an nan absans madanm li.
  Nadia te andire, li te apèn fini lekòl e imedyatman kouri kite kay la. Apre plizyè semèn nan moute desann, li te rive Sochi, kote li te rantre nan yon sèk. Okòmansman, li te antoure pa swen ak renmen, Lè sa a, yo te kòmanse enplike li nan travay nan jaden an ak tire kòm yon modèl pou foto erotik. Fotograf lokal Vladimir Achintsev te jwenn ti fi a fotojenik, te fè anpil sesyon avè l. Lè sa a, fotograf la chanje nan tire pònografi, kote li te itilize tou Nadezhda ak lòt patizan nan sèk la. Albina fè kòmès nan pònografi.
  Kòm tan te ale. Fasil relasyon seksyèl gratis ak manm nan sek la ak sèks pandan tal filme pa t 'pote satisfaksyon nan Nadezhda. Li te vle renmen vre, sansyèl, tout konsome.
  Nan jou prentan sa a, Nadia pa te gen okenn devwa nan kominote a, li te gen dwa ale nan lanmè a. Li te renmen lanmè a, li kalme, soulaje doulè mantal, li te bay yon sans libète. Nadya te kapab gade peyizaj lanmè a pou èdtan, swiv vag yo kraze nan falèz yo wòch, gaye sou rivaj la ak tounen nan fon lanmè yo san limit nan lanmè a. Gwo pouvwa lanati te santi nan lanmè a, etenn move pasyon imen yo.
  
  +
  Nadia te ale nan plaj ki pi pre kominote a. Isit la li te vle nwaye tèt li lè li te rive soti nan Moskou apre abi nan bòpè l 'ak yon diskisyon ak manman l', isit la li te rankontre de fanm ki dekouraje l 'ak atire l' nan fratènite a.
  Ou ka mache soti nan kominote a nan lanmè a nan ven minit. Men Hope pa t prese. Sou wout la, li te trese yon kouwòn nan flè prentan k ap grandi nan yon clearing, Lè sa a, wete sapat li yo, deside mache pye atè: li te renmen santi tè a ak plant yo nan pye l.
  Nan forè a toupre plaj la, ti fi a pafwa sispann ak salye pye bwa yo, ki li te konsidere kòm ansyen zanmi li yo. Li souvan te fè sa anvan, lè li te ale nan lanmè a pou kont li.
  Menm lè a, sou ban an, Nadia wè yon jèn gason ki te sanble gen anviwon dizwitan. Nèg la wo, mens imedyatman te sanble bèl pou li, li gade li. Nadia te detounen gade l, li te mache tou dousman pase etranje a, san li pa vire, men li te vire tande l nan direksyon l. Epi li te santi nèg la leve epi swiv li.
  Espwa vire. Je yo rankontre, epi ti fi a te toudenkou kouvri ak yon vag cho. Yon bagay fèmen, mezanmi, li kenbe nan yon etranje. Panse a te parèt nan yon relasyon pwofon ak bèl gason sa a. Espwa pa t menm jennen ke nèg la t ap mache ak kouto. Li te mande, pito pou dedomajman pou la nan fòm, poukisa li te bezwen yon kouto epi li te satisfè ak yon repons pa trè konpreyansib. Ti fi a te di yon bagay tèt li, premye bagay ki te vin nan tèt ou, yon bagay sou touye moun ak swisid, pandan ke li pa t 'seryezman panse ke ti gason an ta ka vrèman yon ansasen. Lè sa a, lè yo te vin moun pwòch, Boris malgre te kite glise ke li te gen plizyè asasina sou kont li. Nadezhda te eseye mande plis detay, men Borka pa t 'vle pale sou sijè sa a, li te sèlman di ke li te fòse yo touye, paske li pa te gen okenn lòt chwa. Nadezhda, ki moun ki te renmen ak yon nèg, pa deranje ankò ak kesyon.
  Ak nan jou sa a memorab, Nadia imedyatman reyalize ke nèg la pa te gen eksperyans nan fè fas ak fanm ak Se poutèt sa te trè jennen ak enkyete. Men, li te renmen li. Li te konn trè timid tèt li. Hope deside rankontre ak chat ak yon nèg. Sepandan, etranje a te silans, poz la trennen sou. Nadia pat konn ki kote poul komanse konvèsasyon an tou. Men, li se yon ti fi, premye moun ki fè konesans ak yon nèg pa trè pratik. Men, Nadia deside kòmanse yon konvèsasyon, ki soti nan ki li reyalize ke ti gason an te soufri nan lavi, petèt pa mwens pase li, ke li te tou yon dezole.
  Etensèl ki te pèse kè a nan premye gade te deja tou dousman limen dife a nan renmen an menm ke ti fi a reve nan. Apre sa, li deside pa manke chans li, kaptive ti gason an, sedui. An reyalite, li te vle senp kontantman fi: renmen tèt li epi yo dwe renmen. Nan kominote a, se sèlman sèks yo te mande pou li, li te byen eksperyans nan relasyon seksyèl. Men pafwa li te santi li tankou yon jennès, kopuling nan direksyon direktè a. Epi li pa t gen yon kavalye pèmanan. Relasyon lib yo te pratike nan kominote a, peyizan yo malonnèt fè travay yo epi yo pati. Ak ti gason sa a li te vle vire yon romans reyèl.
  Hope kite kouwòn flè li ansanm ak plan li pou jwenn kèk solèy. Epi li te ale vizite Boris le pli vit ke li te ofri. Yo te rete poukont yo. Ti fi a te eseye sexy epi byento wè ke jenn gason an te eksite, diyite l 'te kòmanse gonfle soti nan bout pantalon l' yo. Sa a kontan Nadezhda: nèg la vle li! Li se atire ak séduire.
  Ti fi a deside aji, paske li te konprann ke Boris te pi piti pase li epi li pa gen eksperyans nan zafè amou. Li te bò aktif, debarase li de rad yo tèt li epi li libere jenn gason an. Hope te vle bay nèg la maksimòm plezi. Apre sa, li te konnen ki jan yo fè li. Yo fè sèks etonan!
  Apre sa, li rele jenn gason an avè l. Epi Boris ale! Yo te kòmanse viv ansanm nan yon kominote, reveling nan renmen yo. Kè yo te plen ak kontantman, li te sanble ke li ta dire pou tout tan.
  Nadezhda pa t pran swen pase Boris, li pa t deranje kesyon menm lè li renmen anpil la te vini ak rad tache ak san. Li te kwè, li te vle kwè ke Borka li te sèlman ede touye bèt yo. Yo pa janm diskisyon, prèske pa janm diskite youn ak lòt. Abitid la bay nan epi pa fè efò pou lidèchip te jwe yon bon sèvis nan lavi ansanm.
  
  
  Chapit 22
  Boris te viv nan sèk la, byenke plis pase yon fwa panse a te parèt nan tèt li - kouri ale. Pèsuade Nadezhda epi ale yon kote avè l 'pou ke pa gen okenn Albina, touye moun, tal filme nan pònografi nan lavi yo. Obstak la se te mank de lajan ak dokiman. Nadezhda pa te menm peye pou tal filme. Albina te kapab, nan fòm yon ankourajman, lage l 'soti nan lòt travay obligatwa nan kwizin nan oswa sou konplo a, men li pa bay plis pase yon santèn rubles "pou krèm glase" nan men li. Epi Borka pa jwenn anyen pou touye moun yo. Li bon ke apre kadejak la Albina pa t 'mande nouvo viktim nan men li.
  Boris pa t 'renmen ke li renmen anpil yo te filme nan pònografi. Apeprè yon fwa pa mwa direktè a te vini ak patisipan yo nan tal filme yo te rasanble nan angar la.
  Boris te vle konnen ki jan fiziyad la t ap pase, epi yon jou li te pèmèt yo ale nan yo. Li te kanpe sou kote epi gade pwosesis la, espesyalman pou li renmen anpil. Yon nèg toutouni, bwonze, ki gen anviwon ven ane, pwoche bò kote l. Boris te konnen l 'nan kominote a, te travay avè l' nan jaden an. Jenn gason an te rele Kolya. Li te ede Nadezhda dezabiye, li mennen l nan sofa a anba spotlights yo.
  Boris te santi jalouzi, te gen yon dezi pou kouri ale epi pran mennaj li ale, men li pa t 'kapab mennen tèt li nan gate fiziyad la. Yon move vwa anndan rasire l ': se jis yon travay, ou pa pral fè jalouzi nan travay ou, ou?! Pa fè eskandal, se yon moun entèlijan. Kite ti fi a detann epi jwi.
  
  
  Nadia ak Kolya te vin pi eksite. Pwosesis fiziyad la te kòmanse. Kò jèn yo te mare ansanm. Nadia te plenn, epi diyite Boris te gonfle anpil. Etranj, jalouzi toudenkou disparèt. Damn, mezanmi fout ak yon nèg dwat devan zye l, men sa lakòz eksitasyon, jemi Nadia karese zòrèy la.
  Nikolay galope tout kouray sou patnè li, li te souri byen. Lòt patisipan yo nan tal filme an, twa lòt koup, menm bagay la tou te kòmanse kwaze. Adept yo te jemi epi yo te souri nan mok voluptuousness.
  
  +
  Lè sa a, direktè a leve men l 'bay Boris: dezabiye epi rantre nan yo. Tankou, ou pral dezyèm nan ak Nadia. Men, Borka vole soti nan sal kote tout malveyan sa yo t ap fèt.
  Apre sa, li tande Albina ap plenyen bay direktè a ke lavant videyo te tonbe, epi li te di ke kounye a tire nan style la nan BDSM difisil se nan demann. Boris pa t 'konnen sa li te ye. Mande, nan kou, wont. Ak Nadezhda pa t 'kapab reyèlman eksplike l'.
  Ak nan sezon lete an, sectarians yo te mennen nan Utrish, yon kote trankil aleka ak plaj raman peple ak forè pitorèsk, apwoche nan lagon prèske nan dlo a anpil. Sesyon Syèk Limyè yo te pwograme isit la non sèlman pou manm branch branch ki te dirije pa Albina, men tou pou adept ki soti Moskou.
  Vladimir Achintsev, menm fotograf chòv ak direktè pònografi ki te travay nan Sochi, te rive tou.
  Boris reyalize ke tire nan lanati te espere. Li pa t mal. Byento Nadezhda ak plizyè mesye yo te pran nan forè a. Boris fofile dèyè ekipaj fim nan.
  Sa li te wè te choke Borka. Mezanmi li te sèvi yon konpayi senk moun alafwa! Tankou yon gangbang te okoumansman de yon "maryaj chen" pandan estrus nan yon femèl chen, lè yo pran tou k ap grenpe youn. Anplis de sa, mesye yo te kòmanse aji an menm tan an! Bouch bon Nadia a, twou grasyeuz li yo te plen ak baton jade eksite nan mesye.
  Sa Nadezhda te fè te vilgè ak degoutan. Men, Boris ankò pa t 'jwenn fòs la entèvni. Li te fè jalouzi ak an menm tan regrèt pou li renmen anpil. Apre fiziyad la, yo te gen yon konvèsasyon serye.
  
  
  Nadia te fè eskiz, asire: li te nesesè dapre script la, Borya pa ta dwe fè jalouzi ak endiye, li renmen sèlman l 'pou kont li. Boris te konnen sa. Apre sa, li te renmen Nadenka l ', ak Se poutèt sa padonnen li tout bagay. Yo rekonsilye. Men, sa pa sispann filme Nadia. Yon koup de jou apre, li ak kèk lòt fanm ki pa abitye ak Boris yo te mennen nan forè a.
  Nan jou sa a fatal, Boris ak Nadezhda te leve lè solèy la te deja leve soti dèyè mòn yo ak chofe plaj la nudis, kote moun toutouni te rasanble pou naje nan lanmè a kalm maten. Boris te gade nudist yo pou yon koup de minit, men li pa t 'ale nan plaj la. Apre li fin dòmi, li te santi yon dezi nan tèt li, li te retounen nan Nadezhda, ki moun ki te kouche nan tant lan, epi li rale l 'bay li. Ti fi a te souri anpil epi li te retounen bo a. Jèn yo te fè lanmou. Kò yo te boule ak pasyon.
  Fwa sa a, Boris te aji malonnèt, li pa t 'ankò konplètman padone li renmen anpil pou endesans li nan dènye fiziyad la, ak Nadezhda te tandrès ak itil. Rayisab yo te plede, kenbe jemi yo pou yo pa atire atansyon kirye yo.
  Lè Boris fini, li rale Nadezhda soti nan tant lan ak nan dlo a. Lanmè a te cho, menm jan ak lè a, ki te chofe jiska prèske trant degre. Vrè ete sid!
  Nan dlo a, prèske toutouni Nadezhda te sanble espesyalman bèl, cheve an lò li klere nan solèy la.
  Rayisab yo pwojeksyon pou yon tan long. Lè yo rive sou rivaj, Boris te ale nan sous dlo pou dlo, ak Nadezhda, nan absans li, yo te mennen nan tire a. Retounen Borka pa t 'konnen ki kote: forè a Utrish se vas. Li t'ap tann mezanmi li e li bay direktè a madichon.
  Lè sa a, Nadya parèt, asistan Achintsev te mennen l, ti fi a pa t ka kanpe sou pye l epi li pa t ka deplase san èd deyò. Pibis li yo ak kwis li yo te kouvri ak san.
  - Sak pase cheri? Boris mande tansyon.
  Hope reponn ak dlo nan je:
  "Yo se jis kèk kalite perverti ...
  - Kounye a, map montre l, lap reponn tout bagay! - di Boris, li pwan yon kouto kizin ki te kouche sou tab la epi li kouri al chache direktè a.
  Hope rele byen fò: "Pa fè sa!" - epi swiv Borka. Premonisyon ke li renmen anpil pral kreye pwoblèm te bay ti fi a fòs.
  Vladimir Achintsev te deja tounen apre tire nan pakin li. Li tande etap Boris epi li vire nan direksyon li:
  - Kisa ou bezwen?
  Borka pa reponn. Li rive nan mechan an nan de so, li pike l nan vant la ak yon kouto, epi sèlman apre sa li di yon sèl mo: "Scum!"
  Nonm lan pa t ka kouvri tèt li. Kouto a antre byen fon nan kò a. Direktè a choke pa t rele byen fò, pa t montre rezistans nan mwendr, sèlman te mande nan dezòd:
  - Pou kisa?
  Boris ankò pa reponn. Li retire kouto a nan vant li epi li kout kouto ankò. Fwa sa a nan clavicule direktè a. San an t ap koule, Borka, an kòlè, kout kouto peyizan an ankò e ankò.
  Nadezhda pwoche bò kote jenn gason an ak mo sa yo:
  - Pa bezwen! Sispann!
  Ti fi a te rache kouto a nan men Boris. Direktè a tonbe atè, epi Borka santi yon moun ki apwoche. Prive de kouraj natirèl, jenn gason an enstenktif kouri kouri nan forè a. Espere apre tal filme an sadik pa t 'kapab kouri. Li te fè kèk etap apre li renmen anpil, men li te kanpe ak yon kouto nan men l '. Ti fi a te konfonn, choke.
  Yon nonm parèt, li bloke chemen Nadezhda. Lè sa a, plis moun te vini. Yon moun rele lapolis. Men, Nadia pa te manyen, sitwayen kirye sèlman fikse nan kadav la nan direktè a ak ti fi a, tache ak san.
  Epi Boris te disparèt nan forè a. Chans pa t 'kite jenn asasen an ak fwa sa a, pa gen moun ki te nan wout li, pa gen moun ki te peye atansyon sou li.
  Borka te antre byen fon nan mòn yo. Li te santi l mal: li renmen anpil la rete nan sèn krim lan, li te kapab arete ak entèwoje. Men feblès mantal pa t pèmèt nèg la tounen al rann tèt li.
  Men, nan mitan lannwit Borka desann nan lanmè a. Sektè yo ale, kan yo te vid. Pa te gen espwa, men tant kote yo te rete a te rete an plas. Boris te devine ke li renmen anpil yo te mennen nan Anapa pou entèwogasyon.
  
  +
  Chapit 23
  Yo te mennen espwa bay envestigatè a. Li te tounen yon fanm. Sepandan, Nadia pa t okipe ki moun ki te entèwoje l. Apre kesyon kontwòl yo: siyati, premye non, patronimik, envestigatè a te desann nan biznis.
  - Sitiyasyon w la, Nadezhda Petrovna, sanble m konsa: yon peyizan monte sou ou, ou defann tèt ou, te pwan yon kouto epi frape l. mwen gen rezon?
  Hope souke tèt.
  - Konprann ou, an prensip, ou kapab. Men, ou pa ka padone, ou pral oblije reponn pou touye moun nan.
  Hope fè yon soupi tris epi li konfime:
  - Mwen prè...
  Anketè a te gade ti fi a ak anpil atansyon. Je l te wouj ak dlo, li te toujou nan chòk.
  "Wi, gen yon tèm pou touye moun nan, men mwen vle ede ou," envestigatè a chanje sou ou.
  Nadezhda gade dam ki t ap entèwoje l la. Yon jèn fanm ak je pèse, malen, pèse. Nadezhda pa t renmen l. Li pwobableman pa pral ede!
  Epi manm Komite Ankèt la te kontinye:
  - Nou pral ba ou yon konfesyon, sa a pral adousi pozisyon ou. Si ou admèt ke touye moun nan te komèt nan yon eta de pasyon, ou ka jwenn pa plis pase kat ane. Li posib ke li se kondisyonèl. Tout depann sou ou. Di m 'an detay ki jan ou touye, mwen pral ekri li epi fè aranjman pou li. Natirèlman, nou pral fè egzamen pou konfime pawòl ou yo.
  Nadezhda t'ap kriye, li t'ap bat je l 'souvan. Ti fi a pa t konnen kisa pou l di. Li pa t 'komèt asasina-a, men li pa t 'vle trayi Boris, ak kouto a, prèv dirèk, te nan men l'. Mwen pral oblije ekri yon bagay. Pawòl envestigatè a sou egzamen yo tou te tension. Mwen te vle jwenn tout bagay byen.
  Hope te mande ensèten:
  - Ou ta ka panse?
  Ankèt la reponn:
  - Oke, panse! Men, pandan w ap rete nan yon sant detansyon pre-jijman, li bon pou w panse la.
  Yo te mennen fanm nan anba envestigasyon nan koridò long nan sousòl la. Se la li te rankontre yon nonm ak epolèt yo nan yon pi gwo ak de jèn fanm nan rad blan. Youn nan wotè, lòt la se pi ba pase wotè mwayèn. Gwo a bay medam yo lòd:
  - Reponn sitwayen an nan sal la, pran simagri, ak anpil atansyon egzaminen ak rechèch.
  Gran fanm nan fè tèt li.
  - Ann fèl!
  Majò a repete an kòlè:
  - Tanpri sonje ke rechèch la ta dwe pi apwofondi! Li se yon asasen danjere.
  Yon fanm kout ak yon sousi etwat byen pentire kole nan pon nen li reponn:
  "Asire w, nou pral fè tou sa li mande!
  Yo te mennen Nadezhda nan yon chanm ki gen mi blan, spotlights ak yon gwo glas. Gran fanm lan limen limyè siplemantè a, sa ki fè l mal nan je Nadezhda ak yon pike. Yo te ba l yon tablo epi yo te di l kanpe dwat. Klike sou pwofil, plen figi. Apre sa, yo pase men yo ak penti epi yo pran anprent dwèt yo. Nadezhda dousman peze sou papye a, chak dwèt separeman, Lè sa a, palmis li.
  Lè sa a, akize a te mennen nan bwat la pou egzamen an, anba lanp klere ki te klere soti nan tout kote epi yo pa t 'bay yon lonbraj. Nan bwat la te gen yon tab medikal ak founiti ki nesesè yo, nan kwen an te gen yon chèz jinekolojik vise nan etaj la.
  - Dezabiye! te bay lòd dam nan. Wete tout rad ou epi monte sou yon chèz.
  Hope te konfonn. Li te reyalize ke yo t ap fouye kò li, petèt lè l te kole dwèt li nan kote entim. Epi apre li fin filme, vajen li te vin anflame ak grate. Li te eseye mantalman kalme tèt li: li nan oke, trete li tankou yon egzamen medikal regilye.
  Anpeche, Nadezhda tou dousman wete rad li, soutyen, kolan, ak sandal. Gran fanm lan pran rad li, li santi chak kouti, chak pli. Gadyen ki ba a mete rad li nan yon pil epi li gade akize a iwonilman. Tou de fanm yo te relativman jèn ak bèl. Sa a kalme Nadezhda yon ti kras. Men, li te jwenn li alèz pou retire kilòt li.
  Sepandan, wo a te di byen fò:
  Retire kilòt ou tou!
  Fanm kout la te ajoute:
  - Prese! Sinon, nou pral ede w. Epi monte sou yon chèz, santi w tankou w nan randevou yon jinekològ.
  Men, medam yo te kòmanse enspeksyon yo nan tèt la, penyen cheve long, epè Nadezhda a, detwi chak fil.
  "Krinyè ou bèl," te di gwo. - Jis pran yon douch. Fè trankil, oswa nou pral kale!
  Gad yo te gade zòrèy prizonye a e yo te menm sèvi ak yon loup. Yo menm tou yo gade nan twou nen yo, ak anpil atansyon elaji yo ak pensèt. Fanm yo te lakòz prèske pa gen okenn doulè, men Nadezhda te santi tankou yon kochon Gine. Se te imilyan, sitou lè yon men gan antre nan bouch li, li te kòmanse ronfle dèyè bouch li, te touche syèl la, dousman rale lang li.
  Hope te santi l malad, bouch li te gou tankou kawotchou. Li pa t 'konprann poukisa yon egzamen apwofondi konsa te nesesè.
  Apre sa, gad yo kraze tete l ', te santi anba bra l'. Lè sa a, youn nan yo te lakòz premye doulè grav nan peze sou lonbrit la. Hope te gaspiye e li te trese.
  "Sa yo toujou flè," te di dam ki wo. - Koulye a, nou pral chèche ou nan kote entim. Tanpri gaye janm ou, nou pral ranje yo. Epi detann. Pwosedi sa a pa trè bèl, men li nesesè pou yon enspeksyon konplè. Mwen pral eseye lakòz ti deranjman ke posib.
  Nadezhda te fè yon gwo soupi, li gaye janm li epi byento santi mouvman yon fanm ki t ap foure dwèt long li nan lestonm Venis.
  Nadia rele byen fò. Li fè mal anpil! Doulè a ki te koze pa yon men ki graj nan yon gan medikal te sipèpoze sou doulè a andòmi ou touche pandan tal filme.
  Difisil tankou yon moso dwèt bwa pike Nadezhda byen fon nan vajen an, sa ki lakòz yon dezi awogan pipi.
  Nadia te gen difikilte kenbe anvi li, e dam ki te egzamine l la di:
  "O, gen pwoblèm isit la!" Enflamasyon. Mwen ta dwe aplike odè.
  "Sa se pa enkyetid nou," ba matron an reponn. Di doktè a pou l tcheke pita.
  Wotè a mete dezyèm dwèt li a, tèlman difisil ak gwo twou san fon ke Nadezhda te santi spasm. Li te nan doulè, li chatouye, epi li te gen yon dezi ensipòtab ekri. Ti fi a pa t 'kapab sipòte li, yon gout nan pipi kouri soti.
  - Se yon enfeksyon! - fè sèman wo, men li pa rale dwèt li nan vajen an. - Mouye rad mwen an.
  "Kite l reveye," kout la reponn ak yon ri. - Gen anpil wòb sèk.
  
  
  Gran matron an pran yon poz, answit rive nan dwèt li jiska matris la epi li kòmanse tòde yo la. Nadia te plenn nan doulè ak wont, li te kòmanse tranble. Epi matron an te souri e li te kontinye trese dwèt li. Li pa t prese, li te fè tout bagay sa yo pa san plezi. Li te sanble renmen fè doulè nan kote ki pi entim yon fanm. An menm tan an, fanm nan separe lèv Nadezhda a ak dwèt yo nan men lib li epi li peze sou klitoris la. Akize a te plenn, rechèch la te tounen yon betiz. Gwo gad palè a te egzamine vajen an pi lontan ak plis atansyon pase sa li ta dwe fè pandan enspeksyon an. Sa a te fè espre pou imilye ak blese prizonye a.
  Madanm ki kout la pa t gen pwoblèm, li di Nadezhda:
  "Kouche toujou, bote!" Lè ou reziste, li fè plis mal.
  Finalman, dam nan wo rale men l 'soti nan kote entim li, men Nadezhda pa te lage. Matwon an ranplase gan an, li lage yon ti vaselin sou dwèt li epi li antre bridsoukou nan anus fi a. Figi akize a vin pi wouj ak wont. Men, matwon an prezante yon dezyèm dwèt.
  Nadezhda, fikse sou chèz la, plenn nan endiyasyon, ak gwo dam nan sèlman riri, ajoute yon twazyèm dwèt epi li antre byen fon nan rèktòm li. Ala degoutan ak imilyan lè yo fouye nan anus ou!
  Espwa t ap tranble ak doulè ak enpotans. Matron ki ba a rasire li:
  - Nou dwe gade. Pa enkyete w, tout bagay fini kounye a.
  Dlo Nadia te koule nan machwè li, gran fanm lan te antre pi fon nan anus la, kòmsi li te vle kraze l.
  Low reined in mennaj:
  - Pa kraze l...
  "Li gen eksperyans, pwen li devlope," te di segondè matron an, men li rilaks presyon li, trese dwèt li yon ti kras nan anus la epi li di:
  "Nou ta dwe mete yon sond la."
  Low reponn:
  - Ansyen ankèt la te chire, men nouvo a pa te pote ... Epi an jeneral, sispann pase l nan betiz. Nou te fè l mal ase.
  Gran matron an objeksyon:
  - Pi gwo a te bay lòd pou rechèch la pi apwofondi!
  Low eksplike:
  - Li bay lòd sa a anrapò ak tout sispèk nan asasina yo pou kase volonte moun ki anba envestigasyon yo.
  Gran matron an retire men l nan anus li epi li di:
  "Epi li sanble pwòp isit la.
  Apre sa, li tounen vin jwenn Hope:
  - Ebyen viv!
  Apre sa, li chire gan yo epi li jete yo nan jete a. Nadezhda pran yon souf: rechèch la te finalman fini. Men, gadyen an pran yon lòt pè gan kawotchou epi li mete yo ankò. Akize a souke ankò: ekzekisyon an ap kontinye?
  Moun ki ba a rasire li:
  - Pa pè! Koulye a, li pral tcheke janm ou ak sa a!
  Gwo gadyen an te santi misk pye Nadezhda ki te antrene yo, jenou li, te peze ti towo bèf li yo. Li desann nan plant yo, li santi chak pye. Li menm gaye zòtèy li yo. Li pa sanble fè mal anyen. Men, menm jan an tou, degoutan, wont, pè. Poukisa tout bagay sa yo?
  Finalman ti dam lan te anonse:
  - Rechèch la fini. Koulye a, ou bezwen lave nan douch la ak nan selil la.
  Yo te bay Nadezhda yon sèvyèt, yon moso savon pou lesiv, epi yo te mennen l nan koridò a nan chanm douch la. Atitid la te degoutan, vajen an te fè mal anpil, tèt la te vire. Poukisa li te entimide anpil? Poukisa mechanste konsa? Epi gad yo te gade l ak meprize.
  Hope te pran yon desizyon: li pral an silans! Pa tout mwayen, rete an silans. Li pap di yon mo sou Boris. Li pap di yon mo ditou! Pa pral gen okenn konfesyon sensè, pa gen okenn enfòmasyon pou envestigatè a. Anyen!
  Li pral aji tankou yon soud bèbè epi li pral refize siyen nenpòt pwotokòl.
  
  
  Chapit 24
  Kovalev te rive samdi maten. Rete nan yon chanm ak Vasily. Li te deside voye l 'Utrish nan demen. Inna te pwomèt pou l bay tant frè l la, pou l pran rad ipi, ak nan aswè pou l fè tèt anplwaye a, mennen l nan yon aparans ki apwopriye pou li pa diferan de moun ki abite pèmanan nan Utrish epi li pa ta eksite defye yo.
  Travay ki te vini an te kontan Kovalev. Li te kontan, wouze ak blag, bay Inna konpliman.
  Vasily Krasin te renmen fanm sa a. Men, akòz limilite natirèl li, anjeneral, pa karakteristik polis la, li pa t 'pran okenn etap nan direksyon pou yon rapwòchman pi sere. Inna ak manman l te janti ak envite a. Yo te manje ansanm, men ak Inna Vasily te diskite sitou sou pwoblèm k ap travay.
  Kovalev imedyatman konpòte li san anpèchman ak ti fi a. Li te rakonte istwa komik ak anekdot, e nan aswè a li te konplètman ale nan chanm Inna a.
  Vasily te fè jalouzi: ri ak vwa anime yo te tande soti dèyè miray la, men Krasin pa t 'oze rantre nan koup la kè kontan, byenke li te enkyete: li te gen plan pou Inna. Men, isit la li ye, touswit ak Kovalev ... Li se yon womanizer, li pa grav, se sèlman sèks nan tèt li.
  Tout bagay te trankil nan chanm kap vini an. "Yo te ale nan kabann," te panse Krasin. "Yon fanm frivol, e mwen te vle fè zanmi avè l."
  Kovalyov te ale pou yon tan long, li te parèt an reta nan mitan lannwit.
  - Kòman Inna ye nan kabann nan? - Vasili mande fache, ki moun ki pa t ka dòmi.
  Nou pat gen anyen! Kovalev reponn. Nou poko menm bo.
  - Mwen mande kisa yo te fè mwatye nwit la lè sa a? Krasin pa t 'kwè.
  - Yo te fè cheve m ', ak Lè sa a, mwen li yon liv sou Utrish ak moun ki rete. Pou w konprann sa k ap pase la.
  - Li te nesesè pou li li, pa t 'kapab isit la?
  - Se konsa, gen liv la te kapab sèlman li nan yon òdinatè. Konsènan Utrish, Inna sèlman te gen "Fòmil Libète" *, telechaje kòm yon dosye sou entènèt la. Mwen t ap li epi li te ale nan kabann. Gade pi byen, kòman yo te fè yon erokez pou mwen?
  
  * Diskou sou liv Alexei Bolshakov "Fòmil libète. Utrish"
  
  Yon anplwaye nan komite ankèt la, Andrei Kovalev, te sanble trè komik ak nouvo kwafur li. Men, Krasin pa t 'menm souri, li te di:
  - Bon! Te sanble ak yon kòk.
  Kovalev pa te ofanse, li te tonbe nan dòmi nan patisipe nan travay k ap vini an.
  Nan denmen, yon anplwaye te ale nan Utrish pou kolekte enfòmasyon sou fen aktris la ak lantouraj li.
  Soti nan estasyon otobis la nan twazyèm lagon an, kote touye moun nan te fèt, ou bezwen mache kat kilomèt sou bò lanmè a. Li te posib tou pou rive la pa bato, ki te pran vakansye pou lajan, men Kovalev deside ale a pye, menm jan natif natal yo te fè.
  Devan li, li wè yon tifi ki te abiye ak yon rad kout, yon sak lekòl ak yon tant sou zepòl li. Kovalev furtively egzamine etranje a. Yon ti kras mens, nan wotè mwayen, men ki long janm, Mens, li imedyatman te sanble bèl Andrei: cheve long li yo te woule nan pigtails kole soti nan diferan direksyon, ki trayi li ki fè pati enfòmèl.
  Kovalev deside aji. Li kenbe etranje a epi li di:
  - Ey! Mwen la pou premye fwa, zanmi m yo te pale m de Utrish. Yo di li pi bon pou w kanpe nan twazyèm lagon an.
  "Bon maten," ti fi a reponn ak yon souri, byenke jounen an te deja travèse ekwatè a. - Wi, se yon bon kote. Mwen menm mwen kanpe la, sou katriyèm lagon an.
  Gwo pwatrin, figi dous oval, bèl souri. Mwen te vle konnen sa a pi byen. Kovalev te di:
  Ann ale ansanm, depi nou sou wout.
  "Nou ka fè li ansanm," ti fi a te dakò. - Ou gen dlo pou bwè?
  Kovalev te gen kèk dlo mineral te achte nan Anapa. Yo te enstriksyon yo ke yo ka pran dlo nan sous la, epi li pa fè rezèv pou li ka pote mwens.
  
  
  
  - Yon ti jan kite, - di Andre. "Kounye a, mwen pral jwenn li, mwen pral ba ou mwatye yon vè nan kach mèg mwen an." Mwen te di ke gen dlo nan yon sous dlo nan yon fant dèyè twazyèm lagon an. Mwen vle ranmase l jodi a.
  - Ou ka pran li nan kaskad la. Li pral sou wout la.
  - Èske ou ka bwè dlo kaskad la? Andrey mande.
  - Sa ki anba a bezwen bouyi, men ou ka monte anlè kaskad la, la, nan mòn yo, sous la soti. Dlo a klè, mwen vle ale la, pou yo pa ale touswit soti nan lagon an, - ti fi a di ak yon souri dous.
  "Epi mwen ta ale pou m pa soufri swaf dlo," Kovalev te di antouzyasm.
  - Ebyen ann ale, map montre w sous la, fi a reponn. - Kijan ou rele?
  - Andrey. E ou menm?
  - Mwen se Ninf.
  Èske li vrèman yon nenf? Kovalev te sezi.
  - Li la. Isit la adopte pa surnon. Ak nan yon lavi sot pase yo, non mwen te Lena.
  "Yo rele m Kal. Men mwen prefere non.
  Andrei te pran yon boutèy dlo, yon tas, li vide l pou ti fi a.
  Li retire tou sakado li, li jete rad li, li kite ti kilòt li sèlman, li mete rad la nan sakado li epi li mande:
  - Ou fimen?
  Non, Andre pa t fimen.
  - Nou pral oblije tire. Epi jwenn boutèy pou dlo. Ta dwe gen yon poubèl devan kaskad dlo a. Nou pral wè la.
  Yo te chita pou kèk minit sou rivaj la, ak Lena ofri pou naje nan lanmè a. Li jete mini-kilòt li ak avèk fòs konviksyon plonje nan vag kap vini an. Kovalev te swiv li. Se te premye fwa li te naje san kalson naje, men li imedyatman te renmen li! Nan sansasyon abityèl yo, yo te ajoute yon santiman nan libète san limit, pou dedomajman pou la ki nudis, an reyalite, wete rad yo.
  Kovalev ak Ninf la te naje byen lwen, Andrei pa t janm naje twò lwen anvan, men nan prezans yon vwayajè bèl parèy li pa t 'ditou pè. Li pa t menm panse ak lefèt ke moun ki t ap pase bò kote yo te kapab pwan bagay yo.
  Apre yo fin cheche yon ti kras, mesye yo te pran sak lekòl yo epi tou dousman mache nan kaskad la. Andrei te renmen ale ak yon ti fi toutouni epi pale avè l. Kovalyov te panse bagay pou tèt li pandan l te ale, li te di ke li te yon atis, men li te travay tanporèman kòm yon janitor nan Saint Petersburg. Ti fi a te di l 'ke li renmen fè otostòp epi li te vwayaje mwatye peyi a nan fason sa a. Li te di ki jan li te rive isit la soti nan Altai, ki jan li te tann soti yon gwo loraj sou gran wout la toupre Voronezh. Kovalev te mande si li te pè vwayaje pou kont li, si peyizan yo te pè l.
  - Poukisa? - fi a te sezi. - Ou ka toujou jwenn yon jennès sou gran wout la.
  Sepandan, li te gen yon ka ak yon kamyoneur ki te kòmanse pwan janm li, pete, menm kanpe machin nan epi li te kòmanse rido fenèt yo. Lena ofri l 'san senkant roubles pou kondwi li epi li te vle soti nan machin nan. "Mwen pa bezwen lajan, mwen vle fè sèks," te di nonm konsène a. Men, Lena te jwenn, li te di ke li pa t 'pare pou fè sèks, paske li te gen règ li. "Omwen bay yon pip," kamyoneur la te mande. "Oke! Lena te di. "Mwen jis reyèlman bezwen ale deyò epi pipi." Chofè a ouvri pòt la, ti fi a te pwan bagay li yo epi li vole soti nan machin nan.
  "Se konsa, nonm lan te rete san lajan ak san sèks, epi mwen te ale nan yon lòt woulib," Lena-Nymph te di kè kontan epi li te ajoute ke li aktyèlman kwè nan predestinasyon an nan sò ak zanj gadyen li ki pral sove l 'nan moman difisil.
  Andrey te mande konbyen tan Lena ta rete sou Utrish, li te reponn ke li pa gen okenn plan definitif, men si li te rankontre zanmi, li ta rete pi lontan.
  Kovalev gade janm mens ti fi a, bèl tete e li te panse ke mennaj li nan Saint Petersburg ta dwe pran swen tèt li. Gym, oswa yon bagay, vizite.
  An menm tan an, Kovalev pa t 'bliye sou ka a. Li te di ak anpil atansyon ke li te tande ke ane sa a yon direktè ki te filme pònografi te touye sou Utrish.
  Lena pa t konnen anyen sou asasina-a. Li te pase prèske tout ete a nan Altai.
  Nan kaskad dlo a, vwayajè parèy yo te naje ankò, Lè sa a, seche sou rivaj la, gade moun k ap pran yon douch, yo te jwenn yon koup nan boutèy vid epi yo te monte nan santye an. Lena te montre wout la nan sous la ki manje kaskad dlo a. Andrei avèk fòs konviksyon swiv ti fi a, koute istwa li sou fason ane pase a li menm ak zanmi l yo te monte toupatou nan Utrish.
  Sou wout la tounen, Lena toutouni, regrèt ke li pa t 'pran savon, avèk fòs konviksyon kanpe anba yon kolòn kaskad dlo fre ki tonbe soti nan yon wòch sou plaj la. Andrei pat benyen. Li te admire ti fi a. Li te renmen l pi plis ak plis. Espontane li, fasilite kominikasyon, dezi pou pale avè l 'sou nenpòt sijè kòronp yon anplwaye nan komite ankèt la. Kidonk yo te ale nan lagon an e yo te pale tankou bon vye zanmi ki toujou gen sijè pou diskisyon bèl.
  Nan twazyèm lagon an, Andrey imedyatman jwenn yon bon kan sou rivaj la. Lena te vle ale pi lwen, men Kovalev te sijere ke ti fi a sispann tanporèman bò kote l ', li manje jiskaske li te fè nwa. Lena imedyatman te dakò: Operatè a te ede ti fi a mete tant li, epi ansanm yo te ale nan forè a pou bwa dife.
  Nan forè a, yo pa t 'tèlman kolekte brose jan yo admire bote nan nati lokal la, pye bwadchenn yo Majestic syèk-fin vye granmoun ak menm plis pye bwa Juniper ansyen. Chwazi youn nan pye bwadchenn ki pi pwisan, ti fi a te eseye mezire lajè li yo ak apèn anfòm nan twa sikonstans.
  "Wi," Lena te di ak admirasyon, "pye bwadchenn sa a te kanpe isit la lontan anvan nou te fèt, tounen nan Mwayennaj yo, epi, gen plis chans, li pral kanpe dèyè nou, pou pran plezi pitit nou yo ak pitit pitit nou yo.
  Andrey, fasine pa ti fi a, pa t 'kapab wete gade admirasyon l' lwen li. Yo te retounen nan pakin, yo te fè dife e yo te fè labouyl Buckwheat. Kovalev te vle ranpli li ak bouyon, men Lena te refize manje manje nan bwat li, site lefèt ke li te yon vejetaryen. Oke, dine vejetaryen an nan prezans yon bèl ti fi te tounen soti yo dwe trè bon gou.
  Lena te di ke gen yon enèji espesyal nan nati sovaj isit la. Se poutèt sa, manje ki pi senp kwit sou yon dife, menm labouyl òdinè san lèt, gen yon gou bèl, satire kò a epi li absòbe pi bon pase espesyalite vil la.
  Kovalev koute Lenochka ak anpil atansyon, li konplètman bliye travay li.
  Apre yo fin admire solèy kouche a, Lena te plede fatig epi li ale nan kabann, pandan y ap Andrei te chita bò lanmè a pou yon tan long, panse sou ti fi a, panse sou lavi.
  Isit la li te santi l byen ak kalm. Men, kote sa a se fètil - rezèv la Utrishsky. Yon moso nan idil Caucasian. Absans konplè nan machin ak sivilizasyon, pwòp lè fre, lanmè dou. Chita, sali nan plezi, respire lè lanmè a ak tete plen, admire bote ki antoure a. Favè espesyal nan kote sa yo bay lapè ak trankilite, manyen kèk bon fisèl nan nanm nan, ki kòmanse chante, ak Lè sa a, atire isit la ankò. Santiman kalm ak trankilite, sekirite, ralantisman ak jantiyès lakòz yon vag nan emosyon pozitif, yon santiman nan kontantman, amoni ak mond lan deyò, yon dezi fè sa ki byen, fè lavi pi bon ak plis lajwa.
  Andrei pa t 'menm konnen anvan ki jan li se bèl admire chemen lalin lan ak klere nan klere nan zetwal yo, yo gade satelit k ap deplase atravè syèl la, majeste raboure vast yo kontinuèl, oswa zetwal tire ak meteyorit rapidman kouri nan gwo twou san fon an.
  Nan moman sa yo pa gen tan pou travay, mwen vle panse sèlman sou etènèl la. Li se yon pitye ke Lenochka te ale nan tant li. Li ta bon pou chita avè l anba syèl la zetwal, pale sou lavi ak renmen, naje sou chemen lalin lan san rad. Oh bon, gen tan toujou.
  
  
  Chapit 25
  Nan demen maten Andrei leve ak entansyon an fèm pou fè yon bagay bèl pou Lenochka. Li te atire ti fi sa a, kè sevè nan opera a te ranpli ak yon frison dous nan patisipe nan kominikasyon ak yon ti gason renmen anpil.
  Solèy la te fèk leve, Utrish te toujou ap dòmi. Sou rivaj la, nan kwen dlo a, yon jèn gason mens, erise, wo, yon ti kras bese t ap mache pou kont li nan yon jakèt otòn sal ak abako, sa ki pa nòmal pou Utrish.
  Kovalev te panse: "Sa yon jèn gason etranj. "Li fè cho, epi li abiye konsa."
  Je yo rankontre. Andre te jele. Li te sanble yo te bèbè: yon fredi frison te ale tankou boul zo nan tout kò a nan opera a. Te gen yon bagay animal, terib nan jenn gason sa a. Kovalev te wè anpil kriminèl, men, petèt, li poko rankontre ak yon gade dezas konsa.
  Li te deja konnen ki kalite siklòn kache, pafwa, nan je yon kriminèl. Li te rive wè ki jan yo te klere ak yon ekla metalik. Gade nan yon moun ki senp, ki pa sijè a pasyon, se konplètman diferan, kalm, byenveyan.
  Oper te chita pou kèk tan tankou si nan yon etourdisman. Ak etranje a te sanble yo te pè nan yon bagay. Sou chemen ki pi pre a, li tounen nan forè a epi li te kòmanse byen vit deplase ale. Kovalev te vin nan sans li, li sonje poukisa li te isit la, li prese apre nèg la. Men, santye l 'te fennen.
  Andrei tounen e li chita nan pakin lan. Nan panse, li pa t 'menm remake ki jan Lena te soti nan tant lan.
  - Bonjou! - ak kè kontan souri, di ti fi.
  "Bon maten," Kovalev peze soti yon souri ak difikilte.
  - Ou pral naje? Lena mande.
  Sa gen kèk minit Andre t ap kontan. Men koulye a, li te fache paske li te manke yon etranje.
  "Mwen pral pita," te di Kovalev. - Yon bagay mwen poko vle.
  "Oke, kèlkeswa sa ou vle," Lena reponn, li desann nan lanmè a, li retire rad li epi li naje sou kòt la, dousman pouse vag yo ak fosilize yo ki ra ki te vin sou wout li.
  Yon souri kontan pa t kite figi ti fi a. Andrei te admire li ankò, panse li te kòmanse vin nan lòd.
  Andrey deside bay Lenochka yon sèvyèt le pli vit ke ti fi a soti nan dlo a. Sepandan, yon nonm wo, prèske de mèt bab, apeprè trant ane, nan yon mayo twou parèt sou plaj la. Olye de pantalon, li te mare ak yon sèvyèt. Nonm lan imedyatman rekonèt Lena.
  - Oh, Ninf la parèt! li te di byen fò. - Ki moun ak san pwoteksyon!
  - Dobrynya, se ou menm? - ti fi a te kontan, li vole soti nan dlo a epi li kouri al jwenn peyizan an ak yon jog lejè.
  Dobrynya louvri bra l lajè. Toutouni Lena te pann nan kou li, leve janm li anlè tè a. Dobrynya anbrase l ', kenbe l' nan bra l 'pou kèk segond, Lè sa a, dousman mete l' sou tè a.
  Ki sa ki an reta ane sa a? Dobrynya mande ak yon vwa byen fò: li sanble ke li te gen yon abitid pale konsa.
  - Mwen te nan Altai.
  - Ebyen, ou te pote ale. Nou gen yon bagay pi bon. Li fè cho, lanmè a tou pre, fèt la fre.
  - Genyen tou nèg enteresan. Èske w sonje Yurka Shaggy? Mwen te kanpe avè l. Men, isit la, ou gen rezon, li pi bon. Se poutèt sa, li rale isit la ...
  - Eske ou te rive la a pye? Dobrynya mande. - Pou yon tan long?
  - Kat jou. Apre Novosibirsk anpil siksè. Pou Moskou ak yon chanjman. Se la mwen pran yon machin pasaje pou Voronezh. Nan Voronezh, mwen te antre nan yon gwo lapli, men mwen te rive nan Anapa san transfè. Epi okòmansman, imajine, yon kabrit prèske vyole m. Terib, fin vye granmoun, tout nan tatoo kriminèl. Nan Irkutsk, li te sispann l '. "Moskou," li di, "Mwen prale." Mwen te kontan, mwen te kondwi yon ti kras, mwen te pale sou sa ak sa. Menm lè a, li fèmen wout prensipal la epi li kanpe. Li te rale rido yo sou kamyon an, "Mwen vle fè sèks," li te di. Eli fè bak. Kabrit! Mwen te eseye tou san kapòt...
  ak ki moun ou te leve? Dobrynya te mande e li te gade Andrey.
  - Youn. La, ou wè, tant jòn mwen an, - Lena reponn epi li te ajoute, bese vwa li:
  - Mwen te rankontre nèg sa yè. Andrey se yon atis, sa se premye fwa li isit la.
  Kovalev te gen yon zòrèy ekselan. Li te swiv konvèsasyon an ak anpil atansyon.
  - E kisa ou te kanpe nan pasaj la? Dobrynya mande ankò. - Ann ale nan elikoptè a.
  Èske gen yon kote ki desan yo pake la?
  - Oke, wi, yè mesye yo soti nan Krasnodar te deplase soti. Kote a te vid. Rostov sèlman rete, senk moun, ak Rada ak yon mennaj.
  "Mwen sonje Rada nan ane pase a," Lena te di. - Li komik. Li te anseye nou ki jan yo evoke.
  - Wi! Li se yon sòsyè reyèl! Kòm li fimen raje, li kominike ak move lespri yo, - Dobrynya plezante.
  "Epi ak zanj yo tou," Lena te souri. - Ou pa te wè yè.
  - Epi tout aswè nou tap chache Danka, pitit Anka, nan forè a. Imajine, nan mwa jen ti fi a te disparèt, e yè Danka te disparèt. Nan maten, moun Krasnodar yo te deplase, Anka te trete. Li tonbe nan dòmi sou, e lè li leve, pitit gason l 'yo pa t jwenn okenn kote. Yon moun te wè li ale nan forè a. Nou te gade tout la epi nou pa t 'kapab jwenn li. Ann ale ankò jodi a.
  "Mwen sonje Danka," Lena te di. - Teworis natirèl!
  - Isit la, isit la, ane sa a Mamai prèske mouri nan mond lan! Dobrynya te souri. - Okòmansman mwen te gen yon batay ak li, mwen te eseye foure yon kouto nan bourik mesye a. Manman al jwenn li. Se konsa Anka kase teyè a sou tèt moun fou a. Sèl kettle bon an te nan pakin nan. Imajine, ak yon chodyè dlo bouyi, Mamai sou tèt la!
  "Li plezi isit la avèk ou," Lena te di souri.
  - Ebyen wi! Lè sa a, li te menm plis plezi. Anka ak pitit gason l 'te soti nan pakin Mamaia a epi yo te kanpe pa lwen nou. E Mamai pè chat ak pasyon...
  - Laperèz? Chat?" ti fi a mande. - Poukisa sa te rive?
  - Oke, li te gen lichen yon koup de ane de sa. Li di li te ranmase l isit la, li te trete l ak anpil difikilte. Menase anpil lajan. Kounye a, le pli vit ke li wè yon chat, li imedyatman kouri dèyè li, voye wòch sou li. Epi li renmen fanm. Mwen te rankontre isit la sou plaj Mamai ak yon dam ki soti nan Anapa. Matla, tout overdressed, pentire. Blond ak galon Afriken nan ren an. Li pran dife, sa vle di Mamai se sou fanm sa a. Yo bwè epi yo pale. Nan ti bout tan, li trennen l 'nan tant lan. Ak Danka te wè, te pwan yon chat sou plaj la, grenpe moute nan tant Mamai a, toudenkou louvri zip la sou tant lan, jete chat la la epi imedyatman zip moute tant lan.
  Dobrynya ri ak yon ri dezagreyab, koryas. Helen te ri ansanm avè l.
  - Imajine, nan tant lan pwosesis la se nan swing plen, ak Lè sa a, yon chat pè vole dwat nan Naked Mamai. Grif li ak laperèz. Lè sa a, li branche pigtails Afriken, rale yo sou matant li. Devan je Mamai, li te tounen yon blond cheve long nan yon femèl kout.
  Dobrynya ri ankò. Li ri yon ti kras, li kontinye:
  - Dam nan choke, Mamai menm. Tout kochma a se ke Mamai pa ka rale richès li nan okenn fason: dam nan kole ak yon pè, yo pa ka dekwoche, yo pa ka vire, yo pa ka kenbe chat la, yo pa ka. louvri tant lan. Ha ha ha!!!
  Lena te ri byen fò.
  "An ti bout tan, chat la te fè kèk biznis la," Dobrynya kontinye nan ri. "Mwen chire tout do manman an, mwen grate figi dam nan. Men, bagay la komik se ke Mamai kite ale nan gaz soti nan estrès, ak ak yo yon sipriz vole soti. Tankou yon bon etranje! Li menm li sal jiskaske yo te ka dekroche, li te sal dam nan, tant lan. Ha ha ha!!! Ak chat la soti nan sipriz la te vin menm plis brital. Ha ha ha!!!
  "Isit la ou bezwen kriye, pa ri," te panse Kovalev, gade koup la ri.
  - Oh, maladi! Alena ri. "Toujou gen yon bagay k ap pase ak Mamai...
  "Sa a se pa tout," Dobrynya kontinye istwa li. - Yon jan kanmenm yo te libere, chat la te lage. Madam nan pòv al lave tèt li. Epi Mamai kouri al nan twalèt la - li te trè enpasyan. Byento nou tande yon rèl nan tout forè a: "Kite pati gason m ', enfeksyon!". Ha ha ha! Imajine, Mamai, kòm li te nan yon kapòt, li kouri avè l 'nan twou a. Li te chita pou fè fas ak yon gwo bezwen, li santi: yon moun te pwan pati gason l ', li rale l' nan twou san fon an bò pati gason an. Haha! Modi l ', oswa yon bagay, li reve nan twou san fon an, ki rale. Imajine kijan sa ye pou w ekri ak yon kapòt ki byen lonje.
  "Oh, mwen regrèt pou pòv Mamai," Lena ri.
  - Li jete kay nan Saint Petersburg yon koup de jou apre teyè a. Jis jou asasina a. Imajine, nou gen yon nonm touye isit la. Fotograf ki soti Sochi.
  - Wow! Lena leve men l.
  Kovalev tande yo t ap pale sou asasina a, li pwoche bò kote Dobrynya ak Lena epi li prezante tèt li:
  Non mwen se Andriukha. Ti non - Kal.
  "Epi mwen se Dobrynya," nonm lan lonje men l '.
  "Mwen tande istwa ou," Kovalev te di. "Yo te di m tou ke nonm ki te touye isit la te filme pònografi. Pou sa yo te bat li.
  - Kiyès ki di'w sa? Dobrynya mande.
  "Yon zanmi ki te isit la jou asasina-a.
  - Wi, shmon te Lè sa a, dwe an sante. Polisye yo te vini, yo te pran ti fi a.
  "Èske li te touye l?" Kovalev mande. Petèt li te gen yon asistan?
  "Ay," Dobrynya te fè l ale. "Li gen pwòp istwa li, men li pa nan biznis nou an. Mwen pa vle konnen anyen sou li. Kite polisye yo konnen li pou tèt yo.
  Èske ou ka ede m deplase tant mwen an? Lena mande Dobrynya.
  "Mwen pral ede, nan kou," Dobrynya te pwomèt epi li te mande Kovalev:
  - Ki kote ou soti?
  Kovalev reponn: -Mwen soti Saint Petersburg.
  - Kidonk se Mamai ki te pale w de asasina a? Dobrynya mande.
  "Non, mwen pa konnen l '," Kovalev reponn. - Ki kote li rete nan Saint Petersburg?
  - Kijan mwen fè konnen! Dobrynya te di sa ki mal. - Li pa janm ye.
  "Gen anpil moun ki soti nan Saint Petersburg isit la," Lena te di.
  "Wi, Katya Ogonyok pou kont li vo yon bagay," Dobrynya reponn.
  - Katya la kounye a? Lena mande.
  - Wi! Li pa lwen nou.
  "Epi nou ap deplase nan yon lòt kote," Lena te di Andrey. - Gen yon bon pakin nan forè a, pa lwen Lotus la. Elikoptè a rele. Èske w ap vini avèk nou?
  Èske m ap byen resevwa la? Kovalev mande.
  Dobrynya te gade Andrei ak estimasyon epi li di:
  - Si ou byen konpòte. Ase espas pou tout moun. Si ou pa renmen li, ou ka kite nenpòt ki lè. Moun yo ap kite, gen pakin gratis. Èske w ap fimen?
  "Non, mwen pa fimen," Kovalev te ekskiz.
  "Li oke, ou pral kanpe avèk nou, ou pral aprann," Dobrynya te di. "Oke, pare si w vin avèk nou.
  
  
  Chapit 26
  Kovalyov te ale, èdtan douloure yo nan ap tann trennen sou, egeye moute pou Vasily Krasin pa yon mache dimanch ak Inna ansanm Anapa.
  Krasin te gen yon tan difisil jwenn byen ak ti fi yo, li te timid nan kominikasyon. Li te jennen pou l te fè konesans e li te santi l gòch premye fwa apre reyinyon an. Nan plizyè fason, Se poutèt sa, li pa te devlope ak sèks opoze a. Li te toujou ap trangle pa konplèks, ti fi yo pa t 'peye atansyon sou li. Men, Inna yon jan kanmenm imedyatman te renmen Vasily pou li, li te konfòtab avè l '. Yon etensèl senpati ki te kòmanse pou yon bèl fanm piti piti limen yon dife lanmou nan kè sevè Krasin.
  Li te renmen tout bagay sou kòlèg li. Ak aparans, ak je ekspresif, ak figi. Epi li te konnen tou ki jan yo pale enteresan sou travay li, sou tèt li. Ak Krasin, timid ak fanm, fwa sa a vle kominike ak Inna.
  Yo pa t 'kapab pale ase nan aswè afeksyon, cho, trankil sa a. Sou plaj la, Inna, yon mèt nan espò nan naje, te pale sou reyinyon li ak yon bann dòfen nan lanmè a louvri:
  - Mwen te naje yon jan kanmenm espesyalman byen lwen nan lanmè a. Mwen gade, yon bann dòfen parèt ant mwen menm ak rivaj la. Yo pafwa rive byen pre rivaj la. Pwobableman, li se enteresan pou yo gade nan bèt yo misterye biped, ki gen anpil nan zòn ki bò lanmè yo. Gen kèk ansyen koneksyon mistik ant moun ak bèt lanmè sa yo.
  Dòfen yo t ap naje tou dousman, yo t ap pale parès ak grin karakteristik yo, ki te klèman tande nan dlo a.
  Mwen te sispann, prèske sispann tout mouvman, sèlman balanse yon ti kras sou vag yo epi gade bann mouton an k ap deplase. Mwen te koute konvèsasyon yo, ki pou kèk rezon te vin pi aktif. Dolphins t ap diskite sou yon bagay pa yo. Mwen mande ki sa!
  Epi toudenkou mouton yo tounen vin jwenn mwen. Yo divize an de gwoup. Senk te kòmanse fè wonn bò kote m '. Men twa ale tou dwat pou mwen! Mwen te jele pandan m t ap gade yo apwoche nan tèt chaje. ...
  - Oh, konbyen moun ki ta renmen rankontre dòfen nan lanmè a! - Vasily mete fraz li nan konvèsasyon an.
  - Men, tout tantativ nan vakansyè yo naje jiska yo fini san siksè. Ak dòfen sa yo tèt yo te naje pou mwen! Mwen te wè jan yo respire, lage lè ak yon bri, mwen wè ti je yo, najwa yo pwoche. Mwen sonje istwa sou amitye ant dòfen ak moun. Apre sa, mwen te vle fè zanmi ak bèl sa yo, konjesyon serebral ki pi pre a nan yo. Anplis, najwa twa dofen an tèt yo te trè pre, literalman twa mèt lwen mwen!
  "Ou se yon ti fi brav," te di Vasily.
  Mwen te fè yon mouvman dou nan direksyon yo. Men, twoupo a imedyatman antre anba dlo a ...
  - Pè? Krasin mande.
  "Sanble li," Inna reponn epi li kontinye istwa li:
  "Mwen te naje tounen bò rivaj mwen espere wè ki kote dòfen yo t ap monte. Yo pa t 'wè pou yon tan trè lontan. Lè sa a, yo apèn perceptib parèt nan distans la epi yo ale ankò anba dlo a. Apre sa, mwen te simonte ak anmèdman, melanje ak kiryozite. Sa ki te li? Poukisa dòfen yo te naje pou mwen?
  "Yo di dòfen yo ede moun ki jwenn tèt yo nan lanmè a byen lwen kòt la," te sijere Vasily.
  Wi, mwen tande istwa sou dòfen ki sove moun ki pral nwaye.
  "Epi pafwa pou kèk rezon yo jete yo sou tè," te di Vasily.
  - Yo di yo pèdi bi yo, men mwen sanble ke yo navige pou yo mouri.
  Èske yo swisid? Vasily mande.
  - Sanble li. Petèt fanmi yo oblije fè sa. Ou wè, dòfen, tankou moun, respire lè epi yo sansib a maladi viral. Sa vle di yo ka enfekte youn ak lòt. Lè yon moun tonbe malad, pou l pa enfekte tout twoupo a epi pou l pa polye lanmè a ak kadav li, li oblije jete tèt li atè.
  "Vèsyon ki lojik la," Krasin te dakò.
  - Yon fwa mwen wè yon dofen vin mouri. Se te yon gwo otòn. Pa gen pèsonn sou plaj la, vakansye yo tout te kite, epi mwen deside ale nan wòch yo. Mwen renmen mache la.
  Mwen wè yon dofen kouche sou rivaj la. Viv! Poumon li lage lè bri. Dolphin an ap respire lou, je l fèmen. Ke a ak pati ki pi ba nan vant la nan dlo a, men èstime nan kò a se sou rivaj la. Dolphin se gwo. Mwen pwoche bò kote l e m egzamine l ak anpil atansyon. Pa gen san oswa blesi yo te jwenn. Mwen kalòt ak anpil atansyon moun ki rete nan fon lanmè a ak palmis mwen sou do a. Dolphin nan repons fèb deplase najwar li yo. Li santi m manyen! Men, li pa ka oswa li pa vle deplase.
  Mwen ap eseye antre nan dlo a. Men dofen an lou. Mwen pa ka deplase li. Men, li menm li pa vle ale nan lanmè. Sa a ka wè nan najwar li yo apèn k ap deplase. Dolphin ranje yo nan tè! Mwen pa konnen kisa pou m fè, mwen pa ka ede l. Mwen jis karese tèt pòv la.
  Lè sa a, Dolphin nan ouvri je li, gade m 'ak yon gade tris. Mwen montre ak men mwen: naje, yo di, nan lanmè a. Kòm repons, Dolphin la sèlman fèb deplase najwar li yo. Mwen ap eseye pouse l 'nan dlo a. Initil! Menm lè a mwen wè yon gwo dlo k ap soti nan je dofen an. Li pa transparan tankou yon moun, olye twoub, koulè lèt ki trè dilye. Premye dlo a tou dousman desann dezyèm lan, apre twazyèm lan ... Dolphin kriye. Li gen yon trajedi.
  Yon fanm pwoche bò kote nou. Ansanm nou yon lòt fwa ankò egzaminen dofen an. Non, li pa blese.
  Madanm nan di: "Mwen pral ale nan sant rekreyasyon an, rapòte dòfen an," epi li ale.
  E mwen rete. Mwen chita bò kote yon kadav ki mouri. Mwen kriye avè l...
  Lè sa a, sekouris yo vini epi yo trennen pòv bèt la nan lanmè a. Mwen te eseye eksplike ke dofen an te malad epi li te bezwen èd medikal, men yo pa t 'koute m'. Mwen te nan lekòl segondè lè sa a, mwen te yon adolesan ...
  
  
  Chapit 27
  Istwa Inna a te touche Krasin, epi yon aswè bèl pase ak ti fi a te pote Vasily nan plezi konplè. Nan demen, li te panse plis sou Inna pase sou travay. Sepandan, yon lòt fwa ankò li te eseye entèwoje akize a. Men, san rezilta.
  Nadezhda ta dwe kite ale epi mete deyò dèyè li. Li te sipoze mennen nan yon maniac. Se jis ki jan yo swiv ti fi a nan forè a? Li te rete tann pou enfòmasyon ki soti nan Kovalev.
  Li te parèt nan Madi aswè eksite.
  "Koute, Vasek, mwen te soufri anpil! Yon ti pitit terib prèske vyole m 'la.
  "Ou ta dwe rilaks epi jwi tèt ou," Krasin te blag.
  "Mwen di ou, ou p'ap jwenn plezi nan sa." Si sèlman maladi veneryen ...
  "Ale dwat nan pwen an," Krasin te mande.
  - Tann, pa prese. Nou dwe di ou tout bagay nan lòd, - Kovalev te anvi pataje enpresyon l 'yo. - Mwen te rive, lè sa a, nan Utrish. Li se toujou kat kilomèt yo stomp nan lagon an, kote yo te touye direktè a. Mwen gade alantou, mwen wè: fi a ap mache pou kont li, trennen bagay. Wow tèlman bèl, menm si ak dreadlocks ak yon tatoo sou janm li, men atire. Mwen deside fè konesans ak li, te di ke pou premye fwa nan Utrish, mwen vle ale nan lagon nan twazyèm, paske mwen konnen sou li nan men zanmi yo. Ti fi a te rele tèt li Nymph, men an reyalite non li se Lena. Li te di ke li te vini isit la pou yon senkyèm fwa, li ta di m 'sa ki sa ki te. Nou te ale ansanm...
  "Mwen jis di ke gazil la se terib," Krasin te kase nan istwa a.
  - Donk mwen pa pale de li! Ou tande, pa entèwonp.
  "Avant seksyèl ou yo pa enkyete m 'twòp," Krasin te di. - Plis nan pwen an.
  "Men m ap pale de ka a. An jeneral, Ninf la mennen m 'bay li. Mwen te jwenn yo nan pakin lan. Pretandan an imedyatman atache tèt li ak Nenf la, li abitye nan ane anvan yo. Li te rele Dobrynya, li te sanble sou vennsenkan. Yon nonm ki gen yon entèlijans mèg. Nan kan an ipi, li te otorite prensipal la. Pou tèt mwen, mwen te rele l 'yon valiz. Li gen plizyè dwèt ki manke nan men l e menm bagay la tou nan pye l. Li te di tout moun ke li te goumen nan Chechenya. Ak nan men l ', swadizan, yon grenad te eksploze nan men l'. Estimasyon, pa gen yon sèl mak sou kò a, se sèlman dwèt yo ki manke. Li te nesesè yo kenbe yon grenad ak men ak pye fè an menm tan an , pandan y ap mete yon kas ak yon zam pwisan kò yo nan lòd yo resevwa domaj sa yo. Men, konpayon l yo te kwè l. Soti nan sa yo isit la li te nesesè yo chèche konnen enfòmasyon an. Mwen mande l sou sèktè, epi li di m ki jan li te aprann naje nan jadendanfan. Yo te rive ak manman yo nan Sochi, manman l te mennen l nan yon enstriktè naje. Yo te ba li ak lòt timoun matla lè epi yo te di yo kijan pou yo deplase bra yo pou yo naje. Oke, li te naje. Tèlman yo te kanpe l 'sèlman dis kilomèt soti nan Latiki ...
  "Poukisa w ap di m tout vye bagay sa yo sou li?" Krasin mande.
  - Kidonk li te konnen tout sa k ap pase sou lagon yo. Mwen te oblije kominike avè l ', Lè sa a, nou prèske antre nan yon batay ...
  Yo te tande mak pye nan koulwa a. Kovalev kouri al nan pòt la epi li ouvri yon fant.
  - Ak isit la Innochka te vini! Andrey te kontan. - Vin jwenn nou!
  - Ey! Inna salye. - Nenpòt enfòmasyon enteresan?
  - Mwen jis di Vasily sa mwen te pase. Ak tout pou kòz la. Kidonk, kochon sa a te di m ke maniak nou an se kounye a sou Utrish. Li gen yon tanwar yon kote nan mòn yo. Ki kote egzakteman, pèsonn pa konnen. Men pafwa li desann nan lanmè a.
  Ou konnen, mwen sanble te wè maniak sa a nan premye maten mwen sou lagon an. Li te mache sou rivaj la, epi li tounen nan forè a. Mwen kouri dèyè l, men li te sanble evapore. Gen anpil chemen forè.
  Apre sa, mwen mande nouvo zanmi m yo sou mesye sa a. Li etranj: li pa t kominike ak pèsonn eksepte mennaj li. Mesye yo konfime ke se li ki te zanmi ak Nadezhda, e kounye a, sanble li ap tann li. Ipi kwè ke li te touye direktè a, ak mennaj li te pran blame la.
  "Nou panse sa tou," Vasily te di. - Mwen mande kisa maniak la manje? Èske li vòlè, petèt, manje nan pakin pandan vakansye yo ap dòmi?
  Mwen pa tande anyen sou vòl manje. Petèt li gen pwovizyon, petèt li jwenn yon bagay nan forè a.
  "Menm jan mwen te panse: maniak la ap tann mennaj li," te di Krasin. - Èske w te jwenn anyen sou aktris pònografi nou an?
  - Li te vin nan Utrish ak konpayon li. Nan jou asasina a, avèk li, yon sèten Mamai ak Gorynych, yo te kondwi St Petersburg nan machin Mamai a.
  - Ou te pè? Men kisa? Inna mande.
  - Mamai ta prale jou sa kanmenm. Li pa t mache pou li ane sa a. Aktris la ak nèg la te vwazen li nan pakin nan. Apre sa, gen asasina-a. Mamai te ofri ale avè l. Yo te rasanble byen vit e anvan lapolis te rive, yo te jete nan ti Utrish la. Nan Mamai a, machin nan te pake la nan yon vil tant nan sovaj anba sipèvizyon zanmi.
  - Ki kalite fi? Krasin mande.
  - Eske aktris nou an mouri? - di Kovalev. "Epi li etranj, li pa sosyabl. La, Dobrynya te eseye frape l 'atè. Mwen te deja di Vasya sou li. Donk, avèk politès, li te rejte: "Dezole, mwen pa lib. Mari m pa pèmèt mwen kominike ak lòt gason san li pa konnen." Yo sanble yo te rive nan Utrish soti nan Etazini. Men, yo te pale Ris byen. Tou de.
  Ki jan konpayon aktris la rele? Krasin mande.
  - Mwen reponn Sasha. Pa gen anyen plis ka jwenn sou li.
  - Poukisa yo te vin jwenn nou nan Anapa? Inna mande.
  - Yo di ke Sasha gen swa yon zanmi oswa yon fanmi nan lidèchip nan sèk la. Ak sèktè yo sou Utrish te gen yon koleksyon.
  - Li pral nesesè yo aprann plis sou Mamai ak Gorynych an detay, - di Krasin. "Non reyèl yo, adrès yo...
  Mwen mande zanmi yo. Pa gen anyen konkrè ka di.
  "Nou bezwen tcheke ankò lis rezidan yo nan pòt devan kote aktris la te touye. E si yon bagay vini, - di Krasin Kovalev.
  - Ki jan ou pwopoze fè ak Nadezhda? Inna mande.
  "Nou bezwen kite ale," Krasin reponn. - Ak enstale yon bon sèn deyò pou li, ti fi a ta dwe mennen nan maniac la.
  "Li pral difisil pou swiv li nan forè a," Inna te di. - Ou p'ap ka fèmen tout santye yo.
  Andryukha pral ede. Li se prèske nan kay la sou Lagoon a, - di Krasin.
  Èske w ap voye m 'fè chire pa ipi ankò? Kovalev mande. "Mwen apèn ka ale lwen yo. Okòmansman, Katya Ogonyok te moleste m ', fòse m' mache toutouni, ak Lè sa a, li te pwan m 'nan chat la. Mwen di: "Mwen pa pare pou fè sèks epi mwen pa gen kapòt." "Pa gen anyen," li reponn, "Mwen gen yon sache plastik, ou ka itilize li olye de yon kapòt." Terib, smelly Chick - laterè. Ak anpil difikilte li desann. Li menm li soti nan Saint Petersburg. Li te pale m de konpatriyòt li yo, Mamai ak Gorynych. Mamai t'ap chache parèy vwayajè pou sa ta fè plis plezi pou l' tounen lakay li jete yon ti kòb sou gazolin. Katya te ofri, men li te deside kanpe sou Utrish jiska fen otòn. Epi Gorynych te dakò. Ak aktris nou an ak konpayon li ansanm yo ...
  - Ki kote Mamai ak Gorynych Katya ap viv, li pa konnen byen? Krasin mande.
  - Mwen di nou: mwen pa konnen, tankou non reyèl peyizan sa yo. Ipi yo byen vit reyalize ke mwen pa t 'yonn nan yo. Dobrynya te kòmanse pè: kisa w ap eseye jwenn isit la. Prèske te antre nan yon batay avè m '. Mwen te oblije di ke mwen te ale nan Anapa nan fanm mwen an pou bwè. Li te pwomèt pou l retounen nan yon koup de jou, men li te oblije kite tant lan.
  "Pa gen anyen," Vasily te di ak yon souri. - Mwen prale avèw. Epi nou pral pran tant lan, epi nou pral jwenn tanwar maniak la. Chans la pran l 'se bon, ou pa ka rate li.
  Kovalev reponn: "Ensten yon chasè reveye nan ou. - Nou ta dwe débouyé ka nou an.
  "Nou pral debouche," Krasin asire. Mwen panse ke repons lan se fèmen.
  
  
  Chapit 28
  Hope te lage apre yon koup de jou. Inna te di ti fi a bèbè ke li te jere yo kenbe vrè asasen an, epi kounye a, apre fòmèlman siyen papye ki nesesè yo, li te kapab lib.
  Kòm envestigatè yo te espere, ti fi a imedyatman te ale nan Utrish.
  Kovalyov, Krasin ak plizyè lòt polisye revòlt an rad sivil t ap tann li sou twazyèm lagon an. Kontrèman ak atant, Nadezhda pa t 'gen trase pou yon tan long. Boris te sanble te prevwa retounen nan mennaj li epi li desann nan lanmè a tèt li.
  Nadia te wè l sou chemen ki mennen nan plaj la
  - Boris! Ou pa anba arestasyon?! - ti fi a kontan rele byen fò ak vole sou mennaj li tankou yon chat. Li anbrase, vlope bra l, janm li, li kòmanse bo.
  Men, yon minit pita, menòt kase an plas sou men maniak la.
  Espwa te isterik. Boris, okontrè, te sanble deyò kalm.
  - Cheri, padone m! ti fi a kriye. - Mwen pa t 'vle! Mwen pa di yo sou ou! map tann ou!
  "Vennsenkan, nan pi bon, ap tann," Krasin te di Kovalev. "Lè sa a, yo pral ba li yon santans lavi."
  - Si mwen te chwazi yon madanm pou tèt mwen, mwen ta chwazi youn tankou Nadia, - reponn Kovalev. - Devwe, tandr. Pou kite sèvis la epi reveye nan maten nan anbrase dou yon moun tankou li, tankou si ou te nan nirvana. Li se yon pitye ke ti fi a konsakre nan maniak li. Apre sa, mwen ta vin konnen li pi byen.
  - Wi, tankou yon bon madanm ka vire soti, - Krasin dakò - Men, nou pa jiska nirvana. Ou bezwen ale nan Saint Petersburg, fè fas ak touye moun yo.
  - Enfòmasyon yo resevwa pa tèlman cho, - raple Kovalev. - Se sèlman non konpayon aktris la te jwenn deyò, e menm surnon vwayajè parèy yo. Ki jan yo jwenn yon moun pa non nan yon vil gwo? Si yo patisipe nan krim yo, gen plis chans yo jete yo soti nan Saint Petersburg.
  "Epi mwen gen yon premonisyon ke nou pral byen vit rezoud ka sa a," Krasin reponn.
  Apre yo fin ranpli tout dokiman ki nesesè yo, detektif yo te bay lòd pou yon tikè pou St Petersburg epi yo te ale lakay Inna.
  "Nou ap vole soti demen maten," Vasily te di metrès kay la. Nou te deja rezève tikè pou onz è.
  - Epi mwen dwe travay demen, - di Inna. "Mwen pral kapab mennen w nan estasyon bis la jis nan tan."
  Nan denmen maten te solèy, cho ak trankil. Jounen an te pwomèt li pral cho.
  "Lanmè a ta dwe kounye a," Kovalev te di nan rèv nan pòtay la. Pran yon semèn konje.
  "Sezon velours la se yon bon moman pou detann," Inna te dakò.
  "Ou te repoze pou kèk jou bò lanmè a sou Utrish," Krasin te raple l '. - Men, se yon pitye pou separe ak Inna.
  - Se konsa, vin jwenn nou ankò, - reponn Inna. "Manman ak mwen pral kontan.
  "Kounye a, si yo ban m 'yon vakans, mwen pral sètènman vini," Krasin te pwomèt.
  Sou wout la, Andrei kanpe nan yon depa flè, li achte yon Bouquet oeillet epi li bay Inna.
  - Mèsi! Trè bèl ak bèl! - Inna te kontan epi antere figi l 'nan flè yo, respire bon sant yo ak plezi. - Yo pran bon sant!
  Ti fi a te deplase pi pre Krasin epi li di nan zòrèy li:
  - Map tann ou.
  Vasily te souri ak kè kontan epi li di:
  - Mwen pral definitivman rele ou soti nan Saint Petersburg.
  "Mwen pral tann," Inna repete.
  
  
  Chapit 29
  Nan Saint Petersburg, Krasin premye nan tout mande enfòmasyon nan biwo a paspò sou moun ki abite yo nan pòt la devan, nan ki te rete Maria Novikova.
  - Gade, Andryukha, nan apatman an opoze an reta Maria Novikova a, se yon sèten Gorynycheva Tatyana Alexandrovna anrejistre. Eske yo te mande l? Krasin mande.
  Kovalev reponn: "Li te nan lopital la lannwit asasina-a.
  "Eske ou te mande sou fanmi li?"
  - Ou panse ... Gorynych ... Menm youn nan soti nan Utrish? Li ta ka trè byen!
  "Wi, aktris an reta ale ak Gorynych," te di Krasin. - Nou ijan bezwen entèvyou Tatyana Alexandrovna ak Gorynych, si li abite la.
  "Konprann," te dakò Kovalev. Nou pa t 'wè l' jou asasina-a. Men, petèt, Gorynych te enplike ... Men, ki jan li te antre nan apatman pwofesè a?
  "Se tout sa nou bezwen chèche konnen.
  - Bon! Kovalev te di. - Mwen pral ale nan Tatyana Alexandrovna.
  
  Deja nan aswè Gorynych te chita nan biwo Krasin la. Kovalev mennen l 'nan kesyon. Vasily Krasin imedyatman te poze yon kesyon difisil.
  - Poukisa ou, Vyacheslav Anatolyevich, touye Lucy Starr?
  Kontrèman ak atant, Gorynych pa t 'nye li.
  - Se pa fòt mwen! Li menm! sispèk la prèske kriye. "Gade, mwen pa t 'vle fè l mal. Mwen te renmen Lucy anpil. Se konsa, li te rive. Pa chans. Mwen retire zòrye a, mwen gade: li toufe. Li pa respire ankò. Sasha ak mwen te eseye ponpe li soti. Pa t 'travay deyò.
  "Eske w ap di ke fanm nan trangle tèt li ak yon zòrye?" San èd ou? Krasin mande. - Ki jan sa posib?
  - Mwen fè sèks avèl. Li kouvri figi l ak yon zòrye pou akwite. Se konsa Sasha te fè anvan mwen. Li pa t gen pwoblèm. Apre sa, mwen antre nan ekstaz, fini, epi lè mwen retire zòrye a, mwen gade: Lucy pa respire ankò.
  - Ki kalite plezi sa a, trangle yon ti fi pandan kouche?! Kovalev mande malonnèt.
  Se konsa, sa a se kalite sèks. Mwen di ou, li pa t 'gen pwoblèm.
  "Èske w gen pwoblèm si ou trangle li?" Kovalev peze.
  - E Sasha? Ki non li? Krasin mande.
  Gorynych te panse.
  Reponn lè yo mande! Kovalev te di.
  - Mwen pa sonje ... Mwen pa konnen siyati li. Onètman! Li te di yon bagay sou tèt li, men li pa sanble non non li.
  - Sasha pat kont lefèt ke ou tap fè sèks perverti ak mennaj li? Kovalev pa t 'kwè.
  - Li menm li envite mwen ak Lucy pou nou pran plezi pandan lap domi. Li pa t gen pwoblèm.
  - Se konsa, mwen pral kwè ou, sa li sijere. Li pa trè fasil pou ou bay manti," te di Kovalev.
  - Mwen pa bay manti, onètman! Sasha te kalm lè mennaj li te ak lòt gason ... Lucy te yon star pònografi ...
  - Ann di yon fi toufe pa aksidan, men poukisa ou jete kadav li bay yon vwazen? Krasin mande.
  "Nou jis te vle kache jouk aswè a. Sasha, lè tout bagay te rive, te bat mwen, Lè sa a, li di ke pa gen okenn pwen nan flache l ', li mande pou pran Lucy deyò epi antere m. Mwen te rele Mamai, li te kapab sèlman kondwi nan aswè. Epi pran yon kadav nan yon taksi, ou konprann ...
  - Map repete kesyon Vasily ankò: poukisa ou plante kadav Lucy bay yon vwazen? - Kovalev ankò entèvni nan entèwogasyon an.
  - Li te enposib yo kite yon kadav nan apatman nou an. Manman m te egzeyate lopital la jou sa a. Li ak sè l 'te oblije kondwi moute.
  - Ki jan ou fè antre nan apatman vwazen an? Krasin mande.
  - Se konsa, manman m 'te gen kle yo nan apatman li ...
  Poukisa yo pat di nou? Krasin te sezi. "Ni manman m, ni pwofesè m.
  Gorynych reponn: "Pwofesè a ta ka pa menm konnen sou kle yo.
  - Kòman sa? Kovalev mande.
  - Ou wè, yon granpapa fin vye granmoun te viv nan apatman an anvan li, manman m 'te ede l' ak travay nan kay la. Li te fè manman l konfyans, li te bay kle yo jis nan ka. Apre sa, granpapa te mouri, epi byento pwofesè a te deplase nan. Li se nyès li, oswa yon bagay. Epi nou bliye sou kle yo. Ak pwofesè a relasyon zanmitay pa t 'travay deyò.
  Konbyen tan li rete lakay ou? Kovalev mande. Oswa pito, li te viv.
  - Twa ane. Non, pa menm kat. Yon ti tan apre lanmò granpapa m 'yo, yo te ban m' kat ane pou dwòg. Mwen jis te libere sou libète. Mwen te pase ete a sou Utrish, mwen te la menm anvan mwen lage. Epi manman m te lage m, m pat ka kite kadav Lucy nan apatman nou an. Manman pa ta konprann mwen e li tap mete m deyò touswit.
  Ki jan ou fè konnen pwofesè a pa t lakay ou? Krasin mande.
  - Lè mwen te kòmanse reflechi sou ki jan yo debarase m de kadav la, mwen vole soti nan lari a. Te pale ak yon zanmi la. Li te zanmi yon pwofesè. Li te di an pasan ke Maria te an vakans nan Sochi. Apre sa, mwen sonje kle yo. Te gen de nan yo. Mwen jete yo nan biwo mwen anvan mwen lage. Mwen leve, mwen gade: kle yo te konsève.
  - E manman? Kovalev mande. Èske ou te mande sou kle yo?
  - Li mande. Sa gen yon bon bout tan, anvan m lage. Mwen te di mwen jete yo deyò. Lè sa a, li bliye sou kle yo, men yo, li vire soti, yo te konsève nan fatra mwen an.
  - Èske ou vle di ke pwofesè a pa t deranje chanje tou de kadna apre lanmò yon fanmi pandan tout ane sa yo ak kle yo te vini? Krasin mande.
  - Wi! Egzakteman. Mwen te eseye, pòt la louvri. Oke, Sasha ak mwen te mennen Lyusya nan apatman pwofesè a.
  Poukisa kò a te boure anba kabann lan? Kovalev mande. - Yo te kapab mete l sou kabann lan oswa kite l nan koulwa a.
  - Mwen pa konnen. Nou pa t panse. Yo mennen l nan chanm nan, epi se la li te rive.
  "Mwen wè," Krasin di. "Men, li pa te travay deyò pou ranmase kadav la. Pwofesè a tounen bonè. Epi ou deside jete l deyò nan fenèt la kòm yon temwen ki pa nesesè.
  - Non pa tankou sa a. Pa sètènman nan fason sa a. Nou te vini, epi li te kòmanse menase ke li ta rele lapolis la. Ensilte nou. Se konsa, Sasha leve, li ede l soti nan fenèt la.
  Ki kote Sasha ye kounye a?
  - Li te pran vòl nan plas li nan USA a.
  - Se vre? Krasin mande. Ki moun ki ka konfime?
  - Mamai. Li mennen l nan ayewopò an.
  - Kòman Mamaia rele, kote li rete?
  - Yon kote sou Kamyshovaya Street, mwen pa konnen nimewo egzak la nan kay la, onètman! Mwen pa t avè l, nou sèlman te pale nan telefòn.
  "Ban nou nimewo telefòn li," Krasin te bay lòd. Ann tcheke sa ou te di. Ak menm bagay la tou ale pou apatman an.
  Vasily ekri telefòn nan, lonje papye a bay Kovalev epi li di:
  - Li rete entèwoje Mamai, chèche konnen ki jou ak sou ki vòl Alexander te pran vòl, Lè sa a, dapre lis la nan pasaje yo, kalkile done yo paspò nan kliyan nou an. Epi nou pral gen yon lòt moun ki enplike nan asasina yon pwofesè.
  "Konprann," Kovalev reponn. - Mwen pral okipe li.
  
  
  Chapit 30
  Fyodor Semyonovich Orlov leve kè kontan, etonan kè kontan pou yon granmoun gason ki chaje ak maleng anpil. Do a pa t 'fè mal kòm dabitid, ni fwa a, ni janm yo deranje. San ralonj li, li ale nan fenèt la epi li rale rido yo tounen. Chanm nan te plen ak limyè lajwa! Ala yon kè kontan wè solèy la ankò, syèl ble, limyè nwaj an gonfle. Sò te ba li yon lòt jou!
  Prentan an te dire lontan te vini, move tan an te byen deyò, Fyodor Semenovich te anflame ak dezi. Li te reve nan sware sezon fredi long pou ale nan vilaj natif natal li a, vizite kote ki fè mal abitye. Li te priye syèl la pou yon opòtinite konsa. Petèt jodi a, petèt kounye a?
  Chak moun gen kote li pi atache. Pou Fedor Semenovich, yon kote konsa se te yon plaj sovaj nan vilaj natif natal li nan Lisy Nos. Poukisa? Li pa t 'kapab eksplike tèt li. Pwobableman souvni timoun, men li te plaj sa a ke li pafwa reve nan mitan lannwit.
  Granmoun nan te gen gwo doulè nan janm li, tèt li te toujou ap vire. Prèske tout sezon fredi Fyodor Semyonovich pa t 'kite kay la. Oke, omwen Lidochka nan Sekirite Sosyal la ak nyès Mashenka pafwa te vizite l '. Men koulye a, espansyon an te santi gwo! Li deside ale, li tranble ak antisipasyon.
  Fyodor Semyonovich pran yon baton, desann soti nan twazyèm etaj la nan Khrushchev li pou yon tan long. Lè pòt devan an frape dèyè l ', granmoun lan pran yon gwo souf nan lè prentan fre. Zwazo pepite, boujon anfle sou pye bwa. Pou yon ti moman Fyodor Semyonovich te santi jèn ankò, plen fòs. Timoun yo t ap jwe nan lakou a, vwazen yo te chita sou ban an epi yo t ap pale de yon bagay. Ala yon plezi pou w respire arom prentan, yon lavi ki an sante, ki san soufrans. Ala yon lajwa pou w pami moun, pou w gade yo!
  Nan ti jaden an dèyè kay la, Orlov jwenn yon ban gratis nan solèy la epi li chita pou repoze devan wout la difisil. Ti zwazo, titmouse, pijon, kòk te ale nan biznis yo isit la, pafwa echanje eksklamasyon lajwa. Chat toupre a te monte nan yon pye bwa epi li te dore nan solèy la. Chen yo t'ap mache ak pwopriyetè yo, youn nan yo kouri al jwenn Fyodor Semyonovich, sniff, souke ke li, men mèt kay la rele l ', e chen zanmitay la kouri ale.
  "Konbyen zwazo jodi a, konbyen bèt ak moun! te panse Fyodor Semyonovich. Ak tout moun kontan sou sezon prentan. Ala yon benediksyon!
  Men, Fedor Semenovich te gen yon atitid espesyal, li te vle fè yon vwayaj epi chita sou rivaj yo nan Gòlf Fenlann.
  Pansyonè a te ale nan estasyon otobis la. Wout la nan Zelenogorsk jis ale nan Lisy Nos. Kondwi pa plis pase yon demi èdtan.
  Nou pa t oblije rete tann bis la. Fyodor Semenovich te monte nan kabin an san èd deyò. Moun yo te byen. Tout chèz yo te okipe. Fyodor Semyonovich apiye sou balistrad la, men yon jèn gason ki te toupre chèz la di l:
  - Chita, papa! epi li bay.
  "Nou gen yon jèn bon," Fedor Semenovich te panse ak rekonesans. Li te kontan yo dwe adrese - "papa". Politès, senp.
  Orlov pa t 'gen ase kominikasyon, li te vle pale ak youn nan pasaje yo, men li pa t 'oze. Lit chak jou pou lavi a file tout sans yo. Men koulye a, Fyodor Semyonovich te kontan. Li te gade deyò fenèt la, li te gade moun ki t ap antre nan otobis la epi sòti. Sa se lavi! Bouyi ak bouyi. Ak senp obsèvasyon sa yo fè kè fèb li bat pi vit.
  Nan Lisiy Nos, Fyodor Semyonovich te desann nan arè ki pi pre a epi li te mache tou dousman sou chemen ki mennen nan plaj la sovaj. Ala kontan li te kontan! Se te kòmsi li te retounen nan peyi l apre yon long absans. Yon vwayajè ra fè eksperyans sansasyon vivan tankou Orlov nan moman sa yo.
  Men, piti piti yon vag souvni kouvri vye granmoun lan. Li te viv lavi l 'modès, eseye pa kanpe deyò, yo dwe lwen piblisite, je yo nan siperyè li yo, bèlmè ak vwazen estipid. Li te travay kòm yon mekanisyen nan yon faktori militè. Li te gen menm jan ak li menm, yon madanm modès. Ak pitit gason l ', Vladimir, te yon senp ti gason Sovyetik.
  Nan dekline ane li yo, Fedor Semenovich te rete pou kont li. Vladimir te mouri nan Afganistan, apre sa, madanm li te tonbe malad epi li pa t 'kapab refè apre maladi li a. Fedor Semenovich souvan regrèt ke li menm ak madanm li pa t 'kapab bay nesans yon frè oswa sè pitit gason yo. Yo te rete nan yon ti kay sou lòt bò a nan vilaj la. Senk nan nou nan de chanm ak paran li. Apre sa, mwen te panse: "Kote yon lòt timoun? Se konsa, pitit gason an dòmi nan kwen an sou pwatrin lan, paske pa gen okenn kote yo mete bèso a.
  Lè sa a, Fyodor Semenovich te resevwa yon apatman nan liy sèvis la. Men, madanm nan te deside ke laj li ak sante l pa t menm jan ankò pou l fè pitit ak elve timoun: "Tout moun gen yon pitit, e se pou nou fè youn." Lè sa a, te vini nouvèl lanmò pitit gason l '...
  Fedor Semenovich te mache sou chemen forè a, li te abitye anpil depi nan anfans. Isit la, menm anvan lagè a, manman l 'te mennen l' sou rivaj la nan Bay la. Medam yo te mete twal fin blan pou yo rense, epi timoun yo pwojeksyon tou pre sou plaj la sovaj. Chak vwayaj sa yo nan Bay la nan ete a evoke yon santiman nan selebrasyon nan nanm Fedya a. Epi kounyeya Fedor Semenovich te sonje tan sa yo byen lwen epi li te santi yon boul monte nan gòj li.
  Kòm yon timoun, li te sanble: tout lavi a gwo devan yo. Konbyen ou ka fè, konbyen ou ka fè!
  Fedya pa t vin ni yon astronot ni yon pilòt. Epi lavi a pa tèlman gwo...
  Yon fwa, vwazen yo, Tonton Fedya, ki pa t menm swasanndis, te sanble ak yon vye granmoun. Timoun yo takine l: "Tonton Fedya manje lous la!"
  Epi, koulye a Fedor Semenovich tèt li te deja depase katrevensenk ane. Men, pa takine l mesye. Ak prèske pa youn nan ti gason yo ki nan vil yo konnen non an nan vye granmoun gason an. Kay yo nan Lisyy Nos te demoli depi lontan. Yon jadendanfan te bati nan plas li, ak bò kote li te gen kay ki soti nan Northern Plant la. Pa gen okenn jaden kounye a. Yo te vann tè a bay yon pwopriyetè prive. Li te difisil, kè m 'te toujou fè mal lè Fyodor Semyonovich te rive nan plas la nan kay papa l'. Jodi a li pap ale la, jodi a li pral jwi lanati.
  Bon nan forè prentan an! Snowdrops yo plezi nan je a. La, nan kwen an, ta dwe gen yon pye bwadchenn. Wi, se sa ki dwat. Gen pye bwadchenn! Yo kanpe depi nan tan Pyè a.
  Nan forè sa a Fedya te jwenn yon gwo djondjon porcini. Nan karant-sizyèm ane grangou. Se te tankou yon kado ki soti anwo! Fedor Semenovich te yon bon ranmase djondjon. Osi lontan ke sante li pèmèt, chak ete li te ale nan yon lachas trankil nan Lisy Nos li renmen anpil, pafwa nan Levashovskoye Highway. Men, pa janm ankò Orlov te jwenn dyondyon gwo sa yo! De kilogram yo te tounen yon jeyan. Wormy, vrèman. Men, manman an te bouyi vè yo deyò nan kay la epi te gen yon dine bon gou: dyondyon ak pòmdetè grandi sou pwòp konplo li.
  Fyodor Semyonovich te ale atè, li chita sou yon ban. Pa gen moun ki tou pre. Se yon jou lasemèn, moun yo sispann vini isit la. Fanm yo pa te lave nan Bay la pou yon tan long, ak plaj la se konplètman anvayi ak wozo apre baraj la te bati. Kounye a li se yon rezèv nati, yon zòn pwoteje.
  Fedor Semenovich abitye pou kont li. Madanm nan mouri depi lontan. Anvan sa, paran li. Papa m 'tounen soti nan lagè a andikape, san tou de janm. Manman l tete l tankou yon timoun. Yo te kite youn apre lòt kèk ane apre fanmi an te deplase nan vil la.
  Nan memwa paran l 'yo, dlo te koule nan je Orlov. Li te kriye anpil dènyèman. Sa fè kè m santi m pi lejè. Men, an piblik, granmoun lan te eseye pa montre dlo nan je l '.
  Fyodor Semyonovich toudenkou te santi pitye pou tèt li. Bon, ki bon li te wè nan lavi sa a? Li te viv trankil, travay tankou tout lòt moun. Li pa t entèfere ak pèsonn, li pa t mande pèsonn anyen, li te eseye janti ak moun, men jantiyès li te sanble pa t remake. Èske li te viv byen? Apre yo tout, li te kapab, pwobableman, yon jan kanmenm fè pitit gason l 'yo lwen Afganistan? Bon, Bondye avèk li.
  Panse li yo te entèwonp pa son an nan kawotchou bisiklèt. Fyodor Semyonovich prese siye dlo nan je l '. Men nonm lan te pase san l pa t gade vye granmoun lan.
  Epi Orlov te sonje jan li t ap naje isit la lè li te piti. Sou men l 'li te deplase sou anba a, sèlman tèt li kole soti anwo dlo a. Se vre wi: Fedor Semenovich pa janm aprann naje. E mwen pa janm al nan lanmè...
  Yon fwa li prèske te nwaye isit la. Yo te bati yon kannòt ak zanmi yo Oleg epi yo te pran vwal soti nan clearing sa a ki te pwoche bò kote dlo a. Premyèman, yo te deplase sou kòt la. Lè sa a, nou kouri dèyè yon bann mouton nan fon nan Bay la. Te gen yon ti poul nan twoupo a, ki t ap flote nan dlo a epi li pa t kapab dekole. Yo te naje byen lwen nan yon eksitasyon timoun. Men, ti poul la rapouswiv e yo te pran abò. Lè sa a, tout twoupo a, ven zwazo, pa mwens, te kòmanse atake ti gason yo. Mèrèt yo te fè wonn sou tèt yo, yo t'ap rele byen fò, yo te kaka, kèk zwazo te literalman te eseye chire cheve yo ak grif yo. Kannòt la balanse ak chavire, zanmi yo te nan dlo a.
  Oh, ak Lè sa a, Fedya te pè! Lè sa a, li te kapab nwaye, li te kapab! Li pran yon ti gout dlo, men zanmi l rale l soti, tou dousman ti gason yo t ap naje sou rivaj la. Prèske swasannkenz ane pase, men mwen sonje li kòm si se te semèn pase a.
  Ah, lavi moun kout! Eske ou te jenn depi lontan? Li te okipe ak pitit gason l ', li te renmen madanm li. Tout bagay ale. Byento li pral ale. Konplètman ale, irevokabl, nan letènite. Ak pye bwadchenn ki gen syèk yo ap rete ak plaj sa a. Ankò chak ane prentan pral pran plezi moun ak chalè ak nouvo espwa. Se sèlman kounye a li pa pral wè bèl sezon prentan an ankò, li pa pral jwi lanati ...
  Li ta enteresan yo gen yon aperçu de sa ki la apre lanmò. Èske gen yon lòt lavi? Petèt li pa pral move, petèt li vrèman se paradi?
  Se konsa, nan sans, poukisa li te viv? Poukisa zwazo ap viv? Li evidan, pou dedomajman pou pitit pitit, pou fè pitit. Se konsa, li sanble ke li te viv lavi li pou gremesi? Non, pa anven! Li te viv modèst men ak diyite. Pa t eskive, pa t imilye. Se sou moun sa yo ke tè a repoze. Se pa tout moun ki ka politisyen ak atis.
  Wi, li echwe anpil, li ta fè anpil diferan si li te kòmanse lavi depi nan kòmansman. Men, te gen yon pwen nan egzistans li! Pou madanm ak pitit gason, pou paran, peyi natif natal. Non, li ka mouri ak yon konsyans klè!
  Yon briz lejè ki soti nan Bay la te fè wozo yo wouze parese epi yo te pote frechè a bèl nan Baltik la. Fyodor Semyonovich gade nan wout la, likidasyon ak ale byen fon nan forè a, pye bwa yo ki antoure l ', yo te eseye fè soti plan yo nan lòt bank la, koute pepiman nan krikèt ak lòt son nan forè a. Granmoun nan te sanble ap eseye sonje, ranje tout bagay sa yo nan memwa li toujou byen fò. Epi toudenkou li te kòmanse kriye ankò. Fwa sa a soti nan emosyon, paske li jere vini, akonpli rèv li.
  Orlov te respire pi lè lanmè a ak plezi. Li te santi inite li ak nati li renmen anpil. Epi li te kontan.
  Fedor Semenovich te chita sou ban an pou yon tan long, dore nan reyon solèy la prentan. Men, piti piti limyè a te kòmanse kache dèyè pye bwa yo, ak Orlov te ale nan vwayaj li retounen. Mwen te santi m fatige. Men, li te pito plezan. Janm yo, sepandan, te kòmanse fè mal ankò. Granmoun nan tou dousman rive nan kanpe la, sezi ke li pa rankontre pèsonn sou wout la. Epi arè a te vid.
  Otobis la te apwoche byen vit, espansyon an te pran yon chèz gratis nan kabin an epi ankò te kòmanse anvi gade deyò fenèt la nan peyizaj yo pase. Moun te vin kanpe . Sitou jèn yo. Moun bèl, kalm. Yo gen tout lavi yo devan yo, ou ka jwi sezon prentan an, fè plan pou tan kap vini an.
  Nan youn nan estasyon yo, yon fanm aje moute nan bis la. Konvenki pa gen okenn chèz vid, li te kanpe bò kote Orlov, ki te chita bò pòt la. Li te evidan ke li te difisil pou li kanpe. Fedor Semenovich ofri li plas li.
  "Non, kisa ou ye, kisa ou ye," etranje a te refize.
  "Chita, mwen pral soti kanmenm," granmoun lan ensiste.
  - Mèsi anpil!
  Orlov pa t twonpe, li te reyèlman bezwen desann nan pwochen estasyon an. Li te gade fanm nan epi li te wè soulajman ak rekonesans sou figi l.
  Fyodor Semyonovich bliye sou janm malad li, li te fyè de tèt li. Kidonk li toujou yon nonm! Li te premye moun ki te panse a bay plas nan yon fanm fatige.
  Lè pòt bis la louvri, Orlov avèk difikilte desann sou twotwa a epi li rele nan fen chofè a ak pasaje yo:
  - Bon vwayaj!
  Apre sa, mwen te panse nan tèt mwen:
  "Pa gen anyen, mwen pral viv! Ak katrevensenk lavi kontinye. Denmen Lidochka ap vini, epi Samdi Mashenka ta dwe vini. Bon!"
  Dousman, granmoun lan antre nan apatman li. Li te rekonesan anvè sò pou jou sa a epi sensèman te swete lemonn antye byen.
  
  
  Men, vyeyès pran pèt li. Pandan tout ete Fedor Semyonovich te malad, ak nan otòn la finalman tonbe malad. Nèv Maria te pran swen granmoun lan. Pou de mwa ki sot pase yo nan lavi li, pwofesè a te deplase nan apatman li, epi apre lanmò granpapa l ', li te rete nan li yo viv.
  Fedor Semenovich te di nyès li anpil sou tèt li, sou plaj la, ke li te renmen anpil depi nan timoun piti. Li te fyè ke nan yon laj avanse konsa li te kapab akonpli rèv li - yo wè kote yo renmen nan kè l ', yo di orevwa nan pye bwadchenn natif natal li yo, plaj la, chemen an forè ki fè lapenn abitye. Granpapa mouri tou dousman nan dòmi. Ak yon souri sou figi ou...
  
  
  Chapit 31
  Rapòte bay otorite yo sou travay ki fèt la se plis yon fòmalite pase yon bezwen ijan. Ka a, an reyalite, rezoud, ki lòt bagay yo di tèt la nan komite ankèt la? Men, se debriefing ki bay devwa ofisyèl yo.
  Krasin rapòte bay Vladimir Cherkasov.
  - Li te posib yo rezoud pa sèlman touye moun nou yo, men sou wout la, asasina-a nan direktè a nan Anapa, osi byen ke maniak la Tula te arete avèk èd nou an.
  Ki kalite maniak? Cherkasov mande.
  Non mwen se Boris Solntsev. Yon jèn gason ki soti nan rejyon Tula. Kounye a li konfese. Apre omwen kat touye moun nan peyi l ', kote li te kite dwèt li, nèg la kouri ale nan Sochi, kote li rankontre yon ti fi sèktè ak rantre nan yon sèk. Ti fi nou te trangle a te gen rapò tou ak sèk sa a.
  - Ki kalite sekte?
  - Branch Ris nan sekte iluminatè yo.
  Cherkasov te raple: "Ou pa t 'imedyatman etabli idantite ti fi a toufe.
  - Li pa gen okenn dokiman oswa rad blan. Anyen menm! Lè sa a, pa tatoo a, yo te jwenn ke li te yon aktris nan BDSM difisil Ameriken. Non ti fi a te Lyudmila Starkova, li te jwe nan pònografi sou non Lucy Starr. Yo te kraze enfòmasyon ki sou li, li te tounen soti ke li te pran kòm yon timoun soti nan Ikrèn nan peyi Etazini, kote li te fini ak paran li nan sekte Illuminator la. Li te vin nan Utrish ak konpayon li. Gen li te filme-li nan pònografi ak mennaj la nan Boris, maniak la nou kenbe. Boris kite yon eritaj nan Sochi, se li menm ki te komèt tou dènye asasina a sou Utrish.
  "Èske asasina sa a gen anyen pou wè ak nou?" Cherkasov mande.
  - Medyatè. Moun ki mouri nou yo te jwe ak yon zanmi yon maniac.
  - Rapòte ki jan ou kalkile maniak la.
  - Te gen fiziyad trè difisil, sadik sou Utrish. Maniak la, wè jan li renmen anpil yo te pase nan betiz, nan yon atak nan raj pwan yon kouto, touye direktè a, epi li kouri ale nan forè a. Mennaj li ak yon kouto san yo kenbe sou sèn krim lan, remèt bay lapolis, mete nan prizon. Yo sispèk li touye direktè a. Men, ti fi a an silans, epi yo jwenn anprent dwèt Tula maniak la sou kouto a. Idantite li pa te etabli, gen dwèt sèlman. Mwen te mande yon foto Boris ki te disparèt la, ki li menm yo te konsidere kòm yon viktim nan yon maniac ak touye moun yo pa te konekte ak li. Ak nan Anapa, li te prezante foto li bay ti fi ki anba envestigasyon an.
  - Eske'w te Konnen? Cherkasov devine.
  - Wi! Men, li pa t 'di nou anyen sou Starkov. Mwen te oblije kalkile tout bagay tèt mwen.
  - Maniac te arete san pwoblèm? Cherkasov mande.
  - Wi, kalm! Pa t 'gen bezwen kouri nan forè a. Pran sou plaj la. Pa te gen okenn danje pou vakansye yo. Li pa t eseye fè okenn rezistans. Mennaj Boris te lage nan sant detansyon prevantif la, deyò te enstale. Ak Kovalev ak mwen te ap tann sou Lagoon an. Maniak la li menm te ale nan plaj la, kòm si li te konnen ki lè mennaj li ta vini.
  Cherkasov te di: "Ann tounen sou asasina nou yo. - Ki jan kadav la te rive jwenn pwofesè a, e ki moun ki jete li deyò nan fenèt la?
  "Osasinay Lucy Starkov te fèt pa aksidan, pandan sèks. Ak akize nou an Gorynychev te gen kle nan apatman pwofesè a, li menm ak konplis li Alexander, konpayon Lucy a, deside kite kadav la nan apatman yon lòt moun jouk aswè a yo nan lòd yo pran li epi antere l 'nan forè a. Gorynychev pa t 'kapab kite tèt li. Men, pwofesè a te retounen bonè nan vakans.
  "Konprann," te di Cherkasov. - Epi yo te retire pwofesè a kòm yon temwen nesesè.
  - Wi. Gorynychev reklamasyon ke Alexander te ede pwofesè a soti nan fenèt la. Men, Alexander pa t 'kapab entèwoje. Li se ansyen konpatriyòt nou an, kounye a yon sitwayen ameriken, apre asasina yon pwofesè, li te pran vòl Ozetazini.
  "Mwen wè," di Cherkasov. - Ki jan ou te rive nan Gorynychev?
  - Mèsi a enfòmasyon yo resevwa pa Kovalev sou Utrish.
  "Ou ta dwe reprimande pou ou pa fè entèvyou ak vwazen ou byen epi rezoud touye moun yo nan pouswit cho. Men, kaptire Tula maniac la konpanse pou espas ou. Ou dwe di ou mèsi.
  - Vladimir Nikolaevich, mwen ta pi bon pran yon vakans kounye a. Mwen vrèman vle pran fòs anvan yon sezon fredi difisil, repoze yon ti kras nan lanmè. Sezon velours poko fini...
  - Eske yon vwayaj biznis nan Anapa pa ase?
  - Se konsa, mwen te travay la, san pran souf. Li pa t 'nan lanmè a.
  - Oke, ekri yon deklarasyon, mwen pral siyen li. Jis kraze vakans ou an omwen de pati. Rès la pral fè pita lè gen mwens travay.
  - Bon! Li ta nesesè pou ankouraje asistan mwen an Kovalev yon jan kanmenm. Gras a li, krim sa yo te rezoud. Li te pran yon gwo risk nan twou enfòmèl, jwenn enfòmasyon.
  - Yo te resevwa yon plent kont Kovalev nan men Vadim Rybachenko. Li te menase yon moun inosan ak prizon lavi, fòse l 'enkrimine tèt li. Pandan w t ap refwadi nan Anapa, mwen pèsonèlman te oblije kominike ak Vadim epi mande eskiz. Li te pwomèt pini Kovalev.
  "Li se yon anplwaye ki gen anpil valè," Krasin te di.
  - Oke, ale ekri yon deklarasyon pandan mwen janti ...
  
  
  Epilòg.
  Nan aswè a nan menm jou a, Vasily te bay lòd pou yon tikè avyon epi imedyatman rele Inna, li di ke li te ba li yon vakans.
  - Gwo! Inna reponn. Èske w ap vin jwenn nou jan ou te pwomèt la?
  Mwen deja gen tikè mwen an! M'ap vole soti demen aprè midi.
  - Bèl bagay! map tann ou. Nou gen bon tan, nan fen semèn nan nou ale nan plaj la ak naje.
  - Poukisa maniak nou bay prèv? Krasin mande.
  Wi, li pale sou tout bagay an detay. Li fasil pou travay avè l. Mennaj li vin jwenn mwen, li sipliyem poum banm yon dat. Li te pwomèt pou l tann nèg la tout lavi li, li vle siyen ak Boris epi fè yon timoun nan men li.
  "Men, li ka jwenn yon santans lavi."
  - Non, li pa gen anpil chans pou yo ba li yon santans lavi. Nan Tula, li te touye lè li te yon minè, nan Sochi li te komèt asasinay seremoni sou lòd, epi li kout kouto direktè a nan yon eta de eksitasyon nève fò lè li te jwenn ki jan li renmen anpil yo te pase nan betiz. Anplis, li kolabore ak ankèt la, repanti. Li gen yon sò difisil, anpil sikonstans atenuan.
  - Tout menm bagay la tou, yo pral bay anpil, - di Krasin.
  - Mwen kwè ke Nadezhda ap tann pou li.
  "Mwen pa konprann devosyon fi konsa...
  - Depi yon ti fi renmen, Lè sa a, gen yon rezon ...
  "Oke, mwen pral vin pale sou sijè sa a," Krasin te di.
  Vasily tèt li te nan yon eta de renmen. Li te konprann sa Inna te renmen, e li te pral pwopoze l...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - ISTWA A VRE
  ANOTASYON
  Istwa Oliver Twist a pi reyèl ak kredib pase sa ki nan Charles Dickens, epi sètènman pi dramatik. Isit la tout bagay se jan li ta dwe an reyalite, san yo pa anbelisman.
  . CHAPIT #1
  Oliver Twist nan istwa reyèl pa t 'tan chans tankou Charles Dickens. Ak an jeneral, Charles Dickens te sanble gen ti konesans nan tribinal angle yo. An reyalite, jij la te deja frape mato a epi li te pwononse yon santans: twa mwa travay di pou ti gason an. Ak sa a se toujou byen modere, pa estanda yo nan jistis angle.
  Se poutèt sa, tribinal pedantik la te enfòme bon tonton ki te mande l kòm temwen pou defans la ke santans ki te deja pase a ta dwe fè apèl nan fason lalwa preskri. Antretan, yo dwe mennen Oliver nan yon etablisman koreksyonèl pou timoun. Ak apèl la pral konsidere sèlman semèn pwochèn ... Lè sa a, si vire a vini!
  E si mesye a parèt, yo pral arete l pou meprize tribinal la!
  Ki sa ki lojik ... Epi li sanble se vre ... Avèk yon sèl diferans: twa mwa nan travay di se yon jan kanmenm pa ase pou koperasyon ak vòlè. Epi jij la kole Oliver pou kat ane. Epi li bon tou ke se pa Mwayennaj yo ankò, otreman yo te ka pann, menm si ou te yon timoun twa fwa.
  Machwè Oliver yo te souflete, epi ti gason an te vin nan sans li. Ki sa li vivan? Epi yo te mennen yo kote yo te egzekite pinisyon yo. Oliver te mache ak tèt li desann, li te wont anpil. Li ta mare l 'tankou yon ti chen ak yon polisye.
  E chenn yo t'ap bat nan men l'...
  Oliver te santi l tankou yon kriminèl, yon prizonye ak yon nonm fini, oswa yon timoun. Sepandan, li te deja nan kay la, li te eseye konsole tèt li ke prizon an pa twò diferan de òfelina a.
  Men, li te tounen soti seryezman - imajinasyon an pentire kriminèl fè tèt di toujou brandi ponya.
  Sepandan, yo te mennen Oliver nan prizon ti gason yo, nan seksyon kote timoun yo te kenbe jiska laj katòz. Sa bon pou li e pi an sekirite...
  Oliver, pa egzanp, te fòse dezabiye pa twa matant-gad, epi yo te doused premye ak frèt, epi apre sa ak dlo cho nan yon ponp. Apre sa, yo kale tèt yo. Yo pa t menm moutre cheve yo, men apre dlo cho a razwa nan men gad prizon an te glise fasil e li pa menm koupe tet ti gason an. Lè sa a, Oliver te bay yon pijama raye ak yon nimewo. Epi depi lè ete a te kite pye atè, pwomèt bay soulye sèlman nan move tan frèt.
  Lè sa a, yo te bat Oliver lejèman, tankou yon propiska, epi yo te mennen l nan yon selil. Prizon an te lugubr ak bawo ak flik sa ki mal. Nan selil la te gen kabann di ak tablo fè, ak dra. Tankou nan yon abri. Epi Oliver te bay yon etaj, sou dezyèm nivo a, epi yo te bay farin avwàn pou yo manje, li di li ta pral travay demen.
  Oliver kouche sou kabann an bwa san yo pa zòrye, jan sa te fèt nan kay la, li kouvri tèt li ak yon dra koryas. Se sèlman tèt la se dezagreyab yo dwe toutouni. Sepandan, pafwa timoun yo te kale chòv nan kay la, kidonk sa a pa t 'yon kado pou Oliver. Eksepte pa te gen okenn ba sou fenèt yo. Apre sa, yo te mache pye atè jouk jèl, yo te soulye sèlman pou timoun yo pa ta pran frèt anvan lè pou lanmò.
  Oliver te santi kòmsi li te retounen nan mi natif natal nan kay travay la. Epi kalme...
  Apre sa, li tonbe nan dòmi pi byen fon, ak nan yon rèv li reve nan yon manman ke li pa t janm wè, ak woulo Fertile ak moso vyann.
  Timoun yo tounen soti nan travay. Yo te fatige, yo vide yo ak dlo frèt epi yo ba yo farin avwàn ak pen pou yo manje. Yo leve epi yo bay Oliver manje. An jeneral, tout bagay se tankou nan yon kay travay, eksepte ke manje a nan prizon timoun yo pa pi bon, men yo bay plis manje. Epi mesye yo pa menm emasi ke nan òfelina a. Men, yo travay pi di tou e anplis yo toujou anseye nan lekòl la.
  Yo te salye Oliver ti kras epi yo te mande pou kisa li te ye. Oliver reponn:
  - Pa janm!
  Epi li te lakòz ri amikal.
  Ak mo yo ke yo tout yo pou anyen!
  Mesye yo te fatige, sou siyal gad yo rapidman priye, wete pijama yo epi yo kouche anba rad yo. Dezagreyab nan dòmi nan tablo fè, men abityèl ak Oliver tonbe nan dòmi.
  Yo leve yo nan maten, yo fè yo priye ankò, lave men yo, epi yo mennen yo manje maten. Lè sa a, yon koup la èdtan nan etid, ak douz èdtan nan travay. Timoun yo te travay di sou machin. Oliver te oblije pouse twal la ak pye li. Timoun ki te isit la te piti toujou, e yo poko voye yo nan min lan. Men, apre katòz, ou ka fini nan min yo. Sepandan, yo ka toujou voye nan min lan pou yon fay. Oswa, pou egzanp, nan yon koloni, sou yon plantasyon.
  Lè Oliver te mande ki kote li te pi mal: timoun yo san dout te di ke min yo. Gen yon fetidite terib soti nan moun ki soulaje tèt yo dwa nan fant la, ak nan flanbo. Epi yo pa solèy la ak lafimen toksik. Ak sou plantasyon an, omwen lè fre ak cho. Ak nan peyi Zend ak twopik yo, ete p'ap janm fini an se bèl. Malgre ke yo bat anpil, gen peryòd sou plantasyon yo lè prèske pa gen travay. Men, m 'lan, okenn kote se pi difisil.
  Oliver te tèlman fatige premye jou a ke li te rale nan etaj la. Mwen te oblije deplase ak pye m ', pouse filet la ak men m'. Epi janm yo te byen bouche, ak plant yo te grate lè yo te frape yon baton.
  Sepandan, timoun yo altène. Nan denmen te gen travay deja, chita, ak men m 'te angoudi, men janm mwen deplase yon ti kras.
  Douz èdtan travay te fatigan anpil. Men, yo te manje twa fwa pa jou, ak pi bon pase yon abri, ak nan dimanch te gen vyann, ak pwason twa fwa pa jou. Kò a te fè mal anpil nan premye jou yo, men Lè sa a, Oliver te enplike ak doulè a mat.
  Kò a jenn te abitye ak chay yo. Dimanch te gen plis etid ak lapriyè, e prèske pa t gen travay.
  Li difisil nan prizon timoun yo nan Peyi Wa ki nan Grann Bretay, men ou ka viv. Ak nan travay kò a vin pi fò, ak misk yo pi fò. Yon manje ki senp men an sante amelyore kò a.
  Oliver piti piti te abitye ak lavi sa a ... Li menm te eseye mantalman imajine yon bagay pandan y ap travay, pou li pa ta dwe tèlman raz.
  Natirèlman, jij la ranvwaye apèl la tout tan tout tan an anba divès pretèks, ka a nan Oliver Twist pa te revize. Nan fen a, bon mesye a krache, li deside ke li pa t 'pran swen sou ti gason an enkoni. Anplis de sa, prizon timoun yo manje, yo anseye yo, e gen yon do kay sou tèt yo. Epi li pi bon pase pwonmennen nan lari.
  Epi li pi chè pou tèt ou pran yon dekole ...
  Men, si bon mesye a te deja balanse men l 'nan Oliver, Lè sa a, Dodger a pa te bliye sou li.
  Okòmansman, tout moun te pè ke ti gason an ta trayi yo. Men, tan te pase e laperèz yo disparèt. Epi yo pa okipe Oliver tou. Se sèlman isit la se Dodger la, li te vle retounen zanmi jòn-bouch li nan gang lan.
  Men, byenke prizon an se pou timoun, ou pa ka jis chape soti nan li. Ak ba yo, ak mi yo wo ak sekirite, tout bagay se tankou kriminèl granmoun. Sòf si gen anpil fanm nan mitan gad yo, kontrèman ak prizonye ki pi gran yo.
  Youn nan yo se te yon zanmi Dodger la. Apre sa, li deside eseye fè aranjman pou yon chape pou Oliver.
  Se konsa ti gason vòlè a deside pwoche bò kote l. Matwon an te mande Dodger la:
  - Kòman mwen ka fè l soti?
  Ti gason vòlè a di:
  - Trè senp! Ou pral di ke yon ti gason te bezwen pou travay nan yon atelye vwazen pou pwodiksyon prive epi ou pral pran l 'soti nan pòtay la!
  Gad yo fè objeksyon:
  - Mwen pral fache pou sa! pa pral ale!
  Pliton sijere:
  - Donk ba li yon nòt nan men mwen!
  Matwon an souke tèt li.
  - Pou sa a nan men ou yon Gine an lò!
  Ti gason vòlè a reponn:
  - Yon shilling ap sifi!
  Matwon an gwonde:
  - Li entèdi!
  Plut lojikman te fè remake:
  - Pèsonn p'ap konnen! Tankou yon ti nòt. Ak yon chelin an ajan antye! Pou pyès monnen sa a jiska dènyèman, vòlè yo te pann!
  Fanm nan leve zèpòl li epi li di:
  - De shillings!
  Dodger a leve zèpòl li epi li di:
  - Oliver pa ase chè pou mwen bay de shilling pou yon nòt!
  Matwon an grate fwon li epi li di:
  - E poukisa ou menm bezwen li!
  Ti gason vòlè a reponn lojikman:
  - Ki diferans ki genyen pou ou? Ou vle yon shilling, prèske pou anyen!
  Fanm lan dakò:
  - Wi, mwen pral voye yon nòt! Se pa anyen!
  Kokabon an trase kèk liy sou yon moso papye epi li remèt li bay matwon an. Li pran li ak li kache nan soutyen li.
  Tout bagay senp...
  Dodger la te ba li yon shilling, e imedyatman te regrèt sa. An reyalite, ki moun ki Oliver sa a pou li. Epi li pa klè si sa pral ede.
  Plut li menm te anba menas arestasyon nenpòt moman. Lajan te jwenn nan risk pou libète. E pafwa li rive tou ke ti gason yo pann pou vòlè oswa voye nan min yo. Ak nan min yo, prèske pa gen moun ki te kenbe pou plis pase senk ane, e souvan menm anvan yo te koube.
  Petèt li ta pi bon pou Oliver pase kat ane nan prizon yon timoun, jwenn yon edikasyon ak yon pwofesyon, epi answit mennen yon vi onèt. Apre yo tout, tout vòlè pi bonè oswa pita fini nan yon nekoulan, oswa menm vin pi mal. Raman nenpòt nan kriminèl yo te viv jiska laj, e pa te gen okenn bagay tankou yo pa te kenbe. Talè oswa pita, tout moun vin kenbe.
  Isit la mèt kay yo pa vòlè tèt li, men se sèlman kòmande vòlè minè. Men, pi bonè oswa pita, yon moun pral abandone li.
  Kokabon an te fè yon gwo soupi, li te eseye pa reflechi sou sa ki pral rive apre kaptire l. Ak ki jan Oliver ye - konbyen fwa yo bat li?
  Oliver te pi trankil pase dlo ak pi ba pase zèb. Te gen timoun nan selil la nan dis oswa onz ane fin vye granmoun, sitou chita sou vetiy, ak byen kalm. Se konsa, lavi nan prizon te raz, mezire ak pito trankil. Pa te gen tan oswa enèji pou tour. Pa t gen rebèl nan detachman sa a. Nan mitan lannwit, yon polisye te nan sèvis ki te gade nan dèyè bawo yo ak bwè kafe, oswa yon gadyen. Se konsa, timoun yo te oblije rete trankil epi dòmi. Epi yo anba siveyans tout tan.
  Li raz, nan kou, men nan lòt men an, pa youn nan mesye yo teworize ou. Tout bagay ale dapre konstitisyon an, tankou nan lame a san brimad. Sòf si gen anpil travay ... Epi pa gen ase tan pou dòmi, men ou tou abitye ak li. Men, apre aktivite fizik, ou tonbe nan dòmi san difikilte. Tankou pye bwa nou tonbe sou etaj la, pa konnen lensomni nan lidè yo.
  Oliver fizikman te vin pi fò nan de mwa ak yon mwatye nan travay di konstan, e prèske pa t 'soufri. Jouk nan fen manda a toujou trè lwen, epi li twò bonè pou konte jou yo. Erezman, omwen yon do kay sou tèt ou, ak yon kantite lajan ase nan manje - yon kay travay se yon enstitisyon prive kote yo sove sou timoun yo. Ak isit la se manje leta, epi pandan ke nan Grann Bretay pa gen okenn grangou ak echèk rekòt nan kalòj la, yo manje dapre nòmal la, pou yo travay pi byen. Jèn vòlè pa parèt fatige. Pafwa yo travay di nan lè fre, bale lakou a, vire moulen, ponpe ponp.
  Si pa gen okenn travay nan atelye a - depo a deja plen, Lè sa a, timoun yo fòse yo tou senpleman pote wòch soti nan yon kote nan yon kote, oswa moulen farin ak moulen men. Pafwa, menm si gad yo nan bon atitid, yo jwe foutbòl.
  Nan nenpòt ka, Oliver te benefisye nan prizon. Li te vin pi an sante, pi fò, pi kalm, epi li te souri pi souvan.
  Matwon an mennen l nan yon kwen, pandan ke te gen yon konvèsasyon, epi li remèt nòt la, li chichote:
  - Li soti nan Dodger la!
  Oliver te santi santiman melanje. Li bon ke li pa bliye, men nan lòt men an, li deja abitye nan yon kote kalm ak relativman satisfezan tankou yon prizon pou timoun. Epi ankò mwen pa t vle retounen nan mond vòlè yo.
  Oliver pa t 'konnen chalè matènèl ak fanmi depi nan anfans, ak pou li yon selil ki gen ba pa te lanfè, men yon bagay abitye depi nesans. Ak etaj yo ase sèk, epi yo ba l 'yon zòrye ki fèt ak pay pou bon konpòtman. Epi kouvri tèt ou ak yon dra ak dòmi. Ti gason diman ronfle, epi ou gen rèv ki senp men bèl. Ou ka li tou dimanch nan bibliyotèk prizon an. Ak nan travay, si depo a plen, pafwa yo kite ou ale bonè.
  Non, prizon timoun yo poko anba. Pou fèt larenn lan, yo menm te pwomèt yo bay gato chokola. Ak moun ki te konpòte yo byen nan Nwèl la pral resevwa kado.
  Se poutèt sa Oliver ezite. Dodger te konseye l pou l endispoze pandan l ap travay, epi pou l souke tankou si l te gen lafyèv. Y ap voye timoun nan nan enfimite timoun yo. Se pou ti moun ki andeyò prizon an, jan yo gen pitye ak trete pa pi bon doktè yo. Apre yo tout, nan enfimite prizon an, doktè yo se pi move a, epi pa gen okenn medikaman. Ak timoun yo, menm kriminèl yo, yo toujou espere yo dwe korije, epi yo trete yo pi byen pase granmoun.
  Epi soti nan lopital la pou gratis, ou ka chape nan fenèt la, kidonk pa gen okenn ba. Menmsi gen yon ofisye lapolis nan sèvis.
  Oliver te konprann sa, men ezite. Ou tounen yon vòlè ankò? Pa gen okenn lòt chwa ki rete pou li kòm yon kondane sove. Men, lè sa a, nan evènman an nan yon kaptire, pou recidivis, yo pral definitivman voye nan min yo oswa pann. Nan pi bon, plantasyon yo ap tann. Plus, yo pral ajoute pou chape a.
  Men, ki lòt bagay? Li kapab, tankou yon jèn ki gen nèf ane sèlman nan moman arestasyon li a, epi nan premye vwayaj la, koupe yon ane nan prizon. Li pral kite nan douz ane, epi yo pral ba li yon travay - lapolis pral tache li, li pral deja yon atizan apranti. Ak lavi gen pouvwa pa tankou enteresan, men pi an sekirite. Grann Bretay ap monte, travayè yo pa mal viv ankò. Salè yo ap monte, jou travay yo ap retresi kòm teknoloji avanse. Fim pral vini byento...
  Èske li ta dwe yon vòlè?
  Men, dyab la di Oliver - kouri - libète se syèl la! Ak kisa ou p ap fè pou libète!
  Wi, pafwa prizonye granmoun yo kouri tou yon semèn anvan yo lage. Epi isit la se timoun nan!
  Epi Oliver deside kouri!
  Mwen pa pataje lide a ak lòt timoun...
  Chape deside fè jou kap vini an. Ti gason an te fè kochma nan mitan lannwit. Ki gen ladan ki jan yo te kenbe l 'ak premye fwete. Apre sa, yo mennen l 'nan plas piblik la ... Oliver leve nan yon swe frèt. Li te klere nan tèt mwen ke li te pito cho nan selil la anba kouvèti yo. Toutotou, ti gason kout-chveu, men pito kalm snuffle nen yo. Epi dejene sa a ak pwason ak pen nòmal ap tann li. E ke demen yo pral lage byen bonè nan travay, epi li pral posib pou li nan bibliyotèk prizon an nan Blessed Augustine, oswa Robinson Crusoe.
  Se konsa, ki sa li pral jwenn?
  Oliver woule sou lòt bò l ', epi, jan sa rive nan yon laj jèn, tonbe nan dòmi san difikilte.
  Nan denmen, detèminasyon li pou l sove. Omwen yon ti romans. Vòlè tèlman enteresan... Ak antre nan kay yon lòt moun ak trezò.
  Apre manje maten, timoun yo te fè yon etid kout. Li te nesesè yo ekri yon dikte ak plum zwa. Apre sa, matematik, ak Lalwa Bondye a. Apre sa, travay.
  Timoun yo t ap mache... Li te deja fre, epi nan yon mwa yo te sipoze bay rad ak soulye sezon fredi. Oliver nan travay ankò pouse pati nan Retractable nan machin nan, sa a se pa ti chaj, espesyalman si ou fè li pou douz èdtan nan yon ranje. Ak pi enpòtan, li nan raz.
  Detèminasyon Oliver te grandi, epi apre li te apèn ap tann yon lòt kat èdtan pou fè li parèt pi kredib, li te endispoze ak bat nan yon anfòm.
  Kalkil la te konplètman jistifye. Yo te leve Oliver, yo te vlope, epi yo te mennen l nan depatman timoun nan lopital vil la. Yo te mennen ti gason an nan pawas la, kote te gen sèlman de lòt ti gason. Chanm pou kat, byen Spacious ak plafon segondè. Ak fenèt san ba, ak yon fenèt nan tèt la. Pou yon ti gason ki poko gen dis, soti se pa yon pwoblèm. Oliver se byen abil, ak fè tèt di pa travay di.
  De ti gason nan pawas la, pa vòlè, men kouche. Youn te gen yon janm kase epi li te nan yon jete, lòt la genlè te gen yon move frèt epi li te delire. Oliver te monte sou rebò fenèt la epi li te rale tèt li sou men l, li te jwenn tèt li nan ouvèti a.
  Ti gason an te mande:
  - Kote ou prale!
  Oliver reponn:
  - Pou manman w! Ou pa bezwen pè, mwen pral tounen nan yon èdtan, jis pa di doktè yo!
  Ti gason an fè remake:
  - Ale wo!
  Li te vrèman wo. Oliver bese kò a, nan bra l '. Lè sa a, li kenbe pye l 'sou rebò a, epi answit sote. Li te ateri abilman, byenke li te santi doulè ak tranble nan talon l '.
  Men anyen... Nan lopital la, Oliver yo te lave anvan yo te mete l, yo te ba yo pijama jòn ak pantouf. Ti gason an, nan kou, kite pantouf li, epi li rete nan pijama li. Li nan lopital la, men omwen pa nan prizon. E petèt tout bagay ap mache byen.
  Jis nan ka, Oliver plonje nan yon ti mas dlo sal otòn. Epi li te vin pi plis tankou yon jèn vagabon òdinè. E pa tèlman sispèk....
  Kokabon an rete konsa soti al kontre l ', li di:
  - Ou se yon aprann vit, swiv mwen!
  Ki graj, talon timoun Oliver a byen vit pousye nan pousyè tè a kouri apre yon ti gason pi plis rich abiye nan desan, prèske nouvo soulye.
  Yo te sanble byen kontras, soulye klere, ak pye yo fè, sal nan yon ti gason ki te chape soti nan prizon yon timoun, oswa pito nan yon lopital, men aktyèlman soti nan gad.
  Pou yon sèl chape yo te ka souflete Oliver pou dis ane. Nan Grann Bretay, tribinal yo pou timoun yo trè strik, pafwa menm pi sevè pase pou granmoun. Yo piman bouk nan vennyèm syèk la, men answit...
  Oliver pa panse osijè de sa, nan kou. Li renmen santi libète, li enspire. Epi li bèl pou w kouri pye atè malgre fredi otòn lan. Anplis, lè ou kouri, li pa frèt ditou. E menm vis vèrsa, ti gason an fè, plant callused yo chatouch.
  Ou menm santi ou fyè ke ou te dèyè bawo. Epi ou te kapab chape, epi boule tout nan dife. Pa pral jwenn nou.
  Apre lapwòpte prizon timoun yo nan tanwar vye granmoun Feigin, Oliver te sanble yon ti kras sal. Men, yo ba li vyann fri. Ti gason an te akeyi kòm yon ewo. Li pa t trayi pèsonn, li chape anba prizon. Epi sa a se yon feat. Pa gen okenn sistèm paspò rijid sa yo ankò, kidonk ou ka kache pou yon tan long, espesyalman pou yon ti gason. Epi yo pa t pran anprent. Ki se gwo. Oliver te konsidere kòm yon kriminèl twò piti, ak siy yo pa te reekri, e petèt pa twòp yo pral chache. E menm lè sa a yo pa t 'foto kriminèl, kidonk kamera yo toujou tèlman ra ak enpafè.
  Kidonk, li pi fasil pou Oliver pèdi nan yon gwo vil tankou Lond.
  Epi ti gason an al travay ankò. Yo te ba li rad desan ak soulye nouvo.
  Toujou, nan Angletè, menm pou timoun yo mache pye atè se pa totalman desan, epi li pale de povrete ekstrèm. Malgre ke janm ti gason an se yon ti kras alèz, men gen pi plis fyète ak estim pwòp tèt ou.
  Oliver ak Plut tap vòlè mouchwa. Ti gason an te aji byen ak an silans. Se te deja dezyèm sòti. Epi Oliver te jwenn lapè ak lapè.
  Men, vrè kontra a kouche devan l '.
  Bill Sykes, yon ansasen ak vòlè, deside pran ti gason an kòm yon asistan nan biznis. Epi sa a se yon tès grav. Bill li menm te sanble ak yon vòlè ak yon bab wouj, ak yon figi olye anbarasan.
  Oliver, nan kou, pa t tro antouzyastik. Anplis de sa, pou kòz la, li te oblije chanje nan ranyon epi ale pye atè. Epi li espesyalman frèt nan mitan lannwit.
  Bill te deklare ke pwosè a ta dwe senp ak konfòtab. Ak ti gason an pral mache pye atè an silans, sa ki enpòtan nan kay la. Sepandan, li te dezagreyab pou Oliver te mache pye bwa vid sou pave frèt ki kouvri ak jèl la, epi detanzantan li te akselere pou l kenbe cho.
  Nan mitan lannwit, lanp gaz yo te boule nan Lond, ak linèt ki gen koulè pal, ak vil la rich sanble byen bèl, espesyalman nan trimès santral yo.
  Oliver gade richès sa a ak bat je l '.
  Tout ta bon, men li frèt nan vye rad, ak janm fè, timoun yo bronze.
  Sepandan, yo te deja rive nan objektif la, epi Oliver pouse soti nan fenèt la. Li dwe monte nan fenèt la epi louvri fenèt la pou yon vòlè ki pi gwo ak plis granmoun.
  Ti gason an rale tèt li sou men l ', li ak anpil atansyon monte andedan. Li pi cho anndan an, epi lè pye atè Oliver te touche tapi twal terry la, yo te santi kè kontan. Ti gason an te kòmanse ak anpil atansyon louvri panno fenèt yo. Kè l t ap bat tankou yon tanbou ak eksitasyon. Ak isit la, reyèlman, kòm mizo wouj-cheve sa a nan Bill rale nan, li vin tèlman pè.
  Epi kounyeya vòlè a nan chanm nan epi li krake ak bòt li yo. Oliver te santi l fache paske yo te kite l pye atè, men pa t gen anyen pou l fè. Lachas la te kòmanse, epi Bill te kouri al nan kazye a ak lajan. Li evidan te gen yon konsèy, youn nan sèvitè yo ak vòlè a te konnen sa li t ap chèche.
  Oliver, tou, te santi eksite epi bale kèk objè klere sou tab la. Epi mete yo nan yon sak. Ki gen ladan yon chen dore. Ak Bill t ap jwe ak kazye blende a, ap travay sou kadna a. Oliver te mache pye atè nan chanm pwochen an. La li tou jwenn kèk ti biblo ak nou ak yon fouchèt an ajan sou tab la.
  Vòlè yo te vin san atann fasil epi enteresan. Oliver te souri e li te kontan anpil. Men, Ay, ou pa ka chape sò. Se sèlman fwa sa a bal la jwenn Bill. Li fè plis bwi e pwopriyetè a rele lapolis. Asasen an te blese, li pa t 'gen tan chape ak bèt. Ak pi lejè a ak pi piti Oliver jis jere yo glise lwen, byenke yo menm tou yo tire sou li. Men, ti gason an te abil ak jere yo jwenn lwen liy lan nan dife nan yon pistolè primitif.
  Ak yon flash nan talon pye, li vole soti nan fenèt la, ak yon sak nan bèt. Kòm li se, nan teyori, e li ta dwe nan Dickens. Vreman vre, poukisa yo te frape yon timoun, epi yo pa yon bandi ki pi gwo ak maladwa?
  Rete nan prizon, ak kèk eksperyans vòlè te benefisye Oliver, flair li te vin agrave, epi ou pa pral antre nan li tèlman fasil. Ak lapolis la, kòm toujou, te an reta ak ti gason an jere yo ale, e menm ak bèt.
  Otorite Oliver nan mitan vòlè yo te ogmante menm plis. Apre sa, li menm li te kòmanse monte nan kay, epi angaje yo nan vòl pi aktivman.
  Ti gason an te gen dizan. Pandan sezon fredi a, li te jere fè plizyè atak sou kay ak vòlè yon anpil nan mouchwa, oswa yon koup de fwa pi lou valiz. Ak vòl la nan yon lòt bous ak Diamonds yo te tounen yon chèf vre.
  Youn nan bandi granmoun yo te menm kapab kach soti bòdwo ke ti gason an te vòlè.
  Prentan rive ... Oliver te monte nan youn nan kay yo ankò. Ti gason an te twòp konfyans. Petèt li ta kapab ale kounye a. Men, Bill Cysk te deplase lwen blesi a, li trayi jenn patnè li a, li di ke li te chape tou nan prizon. Apre sa, li te di m 'kote yo jwenn li.
  Lapolis te mete yon anbiskad. Apre sa, yo kenbe Oliver nan tanwa a anpil lè li retounen.
  Epi tout gang vòlè jivenil yo te kouvri. E se te siksè lapolis.
  Oliver se toujou yon ti gason, jis yon timoun, men deja yon residivis fè tèt di ak yon kondane sove. Apre yo te jwenn li, yo te mennen l nan yon prizon pou moun ki espesyalman danjere e yo te voye l nan prizon poukont yo. Fwa sa a Oliver te dezabiye epi fouye byen, li gade nan bouch li ak nan anus li. Mezire, peze. Reekri soti nan toutouni tout siy ki nan jounal la. Yo kale tèt yo epi yo lave yo, fèmen yo nan yon selil separe. Oliver te tounen nan pijama prizon l 'yo, koupe ak pye atè, ak tout pou kont li.
  Ak pou kont li se pi pè ak pi dezagreyab. Wi, ak nan selil la nan sezon prentan an li toujou fre, kontrèman ak prizon timoun yo. Wi, epi yo manje pi mal, yon sèl farin avwàn vid. Kounye a yo jije Oliver kòm yon adilt e li gen yon chenn nan kou l.
  Li sal ak raz, jis tankou sa yo bat ak baton.
  Lapolis aktyèlman frape ti gason an dis ane-fin vye granmoun sou pinga'w yo ak baton, e sa a se jis kòmansman an.
  Rat grin nan selil la, epi ou dòmi sou wòch, ki se pi frèt pase sou kabann gwo bout bwa an bwa.
  Epi yo manje sèlman yon fwa pa jou ak yon ti pòsyon, si sèlman ou pa mouri grangou. Isit la ou se tankou yon bonm swisid.
  Sepandan, Oliver te fòse tou travay: vire moulen yo, ki se trè difisil lè talon yo fè yo bat. Epi ou grangou toujou, epi yo fwe ou ak kou.
  Nan Grann Bretay, tòti poko aboli, epi yo ka entèwoje Oliver ak prejije. Se vre, sa mande pou yon desizyon tribinal.
  Oliver te antre nan tribinal la, li t'ap bwete e li t'ap fè clinke lou. Avèk yon je nwa, kale chòv, emacye pou yon koup de semèn nan prizon, yon ti gason dis ane fin vye granmoun gade pathetic. Depi anpil vòl ak vòl yo te deja pandye sou li, yo te espere jijman an pi long, e Oliver te deja ekri sou jounal yo. Ti gason an te vrèman menase ak plas piblik la.
  Men, sa pa t tout. Oliver te deja jere yo mete ansanm yon kapital ak kache yon kachèt.
  Jij la poze Oliver yon kesyon:
  - Ki kote ou kache kòb la?
  Ti gason an te kòmanse souke tèt li.
  - Mwen pa kache anyen, mwen pa genyen!
  Jij la gade epi li anonse:
  - Mwen bay pèmisyon pou tòti, sèlman san yo pa lakòz blesi, li dwe bay soti kote li kache kachèt la.
  Oliver te tranble epi li di:
  - Mwen pa vòlè anyen!
  Yo te mennen ti gason an nan kav tòti a. Braziers yo te boule la ak bouro ki gen eksperyans yo te boure zouti. Depi Oliver se toujou yon timoun, Margaret, yon espesyalis nan tòti timoun, ki gen kliyan poko mouri, te tòtire l.
  Oliver te tòtire toutouni... Margaret mete men l nan pwatrin ti gason an, li koute batman an epi li di:
  - Timoun ki an sante ak obstiné!
  Apre sa, yo te mete ti gason an nan machin nan, ak bra l 'ak janm yo te fiks nan kranpon. Apre sa, yo te kòmanse tòde trè dousman. Sou kòmand wouj la, adolesan te fè li. Anjeneral, timoun yo te tòtire pa yon wouj ak bouro éréditèr ki etidye. Anplis, yo te vire lakòz doulè terib, men yo pa paralize.
  Oliver Twist te plenn, men li te kenbe tèt li. Malgre ke bra l 'te tèlman trese nan ang anòmal ke li fè mal yo pale. Ti gason an te dekonpoze nan machin nan, li te respire anpil ak swe t ap koule soti nan li.
  Lè sa a, roux la deside eseye brazier la. Ti gason bouwo a pote yon boutèy lwil oliv pou li. Epi Margaret te grese plant ki graj Oliver pou yo pa boule.
  Ti gason an mande:
  - Èske w ap boule m?
  Margaret souke tèt.
  Wi, si ou pa di anyen!
  Oliver te plenn.
  - Mwen pa gen anyen!
  Brazier a te kouri sou gaz, li limen an premye ak yon ti flanm dife. Margaret te trè fanatik nan griye talon ti gason yo. Torti a ka dire jiska demi èdtan, sa ki lakòz gwo doulè. Ak an menm tan, plant yo nan ti gason yo te sèlman kouvri ak ti anpoul, ki te disparèt apre kèk jou epi li te posib yo repete tòti a nan yon nouvo fason.
  Oliver te nan anpil doulè, li te respire lou, ak jemi, men li pa bay kach la. Te gen yon kantite lajan konsiderab, ki gen ladan dyaman sa yo ke ti gason an pa t 'vle vann.
  Anplis de sa, ti gason yo souvan fè tèt di, epi pafwa depase granmoun nan andirans. Abitye soufri ak yon vwal, Oliver te andire. Epi yo te eseye mantalman distrè nan doulè a.
  Isit la li se lidè nan kanpay timoun yo nan kwaze yo. Yo deja antre nan peyi Sarasen yo. Epi yo fè l prizonye. Sab cho Galile a boule pye atè timoun yo. Epi li fè mal anpil lè li kwit plant mesye yo. Epi yo mennen yo nan esklavaj, ak fwèt sifle ...
  Dife a vin pi fò. Margaret asire w ke flanm dife yo pa boule tout po a sou janm li. Li ta dwe fè mal, men li pa enfim ti gason an. Se pou l toujou gen fòs pou l travay nan min oswa nan plantasyon yo. Lwil oliv la adousi plant ki graj jèn prizonye yo, sa ki fè yo pi sansib ak mwens boule. Oliver imajine ke Sarasenn ap tòtire l tankou Ivanhoe... Lè sa a, kòm yon woman ke li li nan prizon yon timoun, li mennen Rebecca pye atè nan ekzekisyon. Epi ti fi a frape pye sansib li sou wòch yo.
  Epi tou dife. Epi se la li ye Oliver monte yon chwal ak yon frenn, epi li frape lènmi an, tankou yon grap zèb. Epi li tonbe...
  Yon demi èdtan te pase epi sabliye a ekspire. Finalman, Oliver te fwete, ki tou fè mal, men ti gason an abitye. Apre sa, voye sou blesi yo ak dlo sale. Oliver menm te pase soti nan doulè terib la, pèdi konesans pandan plizyè minit.
  Margaret fè yon soupi.
  - Ase! Kite l repoze!
  Yo te mennen Oliver tounen nan selil li a. Se sèlman fwa sa a yo mete planch sou wòch yo epi yo bay dra pou ti gason an pa ta pran yon frèt ki ka touye moun.
  De plis tòti tann Oliver pi devan. Se konsa, koutim lan mande pou mande twa fwa. Apre sa, yon lòt fraz ak pèn lanmò.
  Ti gason an fin tonbe nan dòmi, epi li reve nan yon bagay terib ak douloure.
  . CHAPIT #2
  Nan denmen, Oliver te bay yon ti kras plis manje pase nan okazyon anvan yo, ki gen ladan pwason. Li ka wè ke ti gason an repoze pi vit ak refè pou tòti kap vini an. Oliver te klèman deprime, men li pa t gen anvi kriye tou. Mwen te vle viv ak deplase.
  Te gen yon lide kisa ki pral rive apre ekzekisyon an? Syèl la, lanfè, oswa pa gen anyen ditou? Dènye a te pè m pi plis. Fènwa kontinuèl, lè pa gen menm panse. Li grenpe... Malgre pa gen okenn doulè oswa laperèz swa... Oswa petèt gen yon nanm toujou.
  Nan yon rèv, ou vole, pafwa vole sou do kay yo ... Petèt sa a se yon memwa sou ki jan ou te yon lespri? Epi tou li te monte, sou sifas tè a. Ak yon kote nan syèl la gen zetwal, nan mitan yo gen lòt monn abite pa moun, oswa lòt èt entèlijan.
  Petèt apre lanmò nanm ou pral vole nan yon lòt planèt, epi ou pral deja jwenn yon sans diferan la? Ki jan sa ta ka posib.
  E si, menm anvan enkarnasyon nan yon kò, nanm ou te ak viv nan yon moun ki soti nan yon lòt mond?
  Ak sa a se tou trè amizan ... E si nan yon lavi sot pase ou te yon wa oswa yon Khan? Oswa petèt yon gwo vanyan sòlda oswa yon syantis pi popilè? Ou ta ka nenpòt moun.
  Oliver Twist chante:
  - Pwobableman nan pwochen lavi a,
  Mwen pral vin anperè tout tè a...
  Apre sa, mwen pral sèvi bèl patri a,
  Nou se moun nan menm fanmi!
  Wi, li vrèman gwo nan pwochen lavi a vin yon anperè, oswa yon khan. Li sanble tankou Gengis Khan, li te soumèt mwatye mond lan, e anvan sa li te yon esklav senp.
  Istwa a nan Gengis Khan se yon bagay tankou yon istwa fe. Men, te gen yon moun konsa an reyalite, epi li jere fè anpil. Men, anpi li te plonje nan oubli. Kounye a, Grann Bretay ap monte e solèy li ap leve. Plis ak plis koloni yo enkli nan anpi a, ki ka vin pi gwo a nan anpi a sou Latè. E sa grav. Ak yon kote nan Ewòp te Napoleon, gwo kòmandan an ak chèf. Ki moun ki te kapab konkeri lemonn antye, men kraze lame a sis san milyèm nan Larisi. Apre sa, te gen yon batay nan Waterloo. Epi batay sa a te espesyal. Napoleon te kapab genyen, men plizyè aksidan te anpeche li an menm tan.
  Espesyalman anfòm la pandan atak la sou twoup Britanik yo. Lè sa a, franse yo te kapab genyen si yo te atake ak enfantri. Men, Marshal Ney te rate li.
  Oliver voye jete e li vire. Li pa alèz pou w kouche sou do yon timoun ki te koupe pa yon fwèt. Zepòl yo trese, klavik, bra ak janm fè mal tou. Anpoul fè mal sou plant yo. Blesi ki soti nan tòti yo te deja kòmanse geri epi grate. Mwen te vle grate yo, men li danjere.
  Oliver te eseye distrè tèt li nan demanjezon an ak doulè ak panse. An patikilye, kesyon an li te poze pandan li te li liv. Ak bibliyotèk prizon an se byen rich - gen yon anpil nan literati konfiske nan men kriminèl yo. Ak kriminèl yo se pa sèlman vòlè ak ponya, nan mitan yo gen syantifik, politik ak prèt, ak anpil lòt moun.
  Se konsa, Oliver, ki te li byen vit, te rive li anpil literati istorik nan prizon timoun yo. Anplis de sa, li te tou vizite bibliyotèk nan bwa a epi tou li te jere li ak memorize anpil.
  An patikilye, istwa a nan lavil Wòm: sou de frè manje pa yon bèt nan bwa, epi ki te fonde vil la. Gran vil!
  Anpi Women an te egziste pou yon tan long, e li te vin pi popilè nan antikite. Li te ekri sou pi fò nan tout ak anpil dokiman istorik rete. Men, li te rive nan pik li yo, anpi a te nan bès. Lè sa a, li konplètman tonbe apa ak disparèt. Epi li te rete sèlman nan liv istorik. Te gen anpil anperè ladan l. Pami yo gen Nero ak Caligula - bouro mechan, ak gwo jeneral. Julius Caesar ak Troyan, anpil lòt moun. Ki gen ladan Pompey.
  Malgre ke lèt la pa t 'vin anperè ... Men, menm plis enteresan an se soulèvman nan Spartacus. Lè yon gladyatè senp souke anpi a ak bat konsil yo. Se te tankou yon istwa fe.
  Plizyè liv yo te ekri sou Spartacus. Nan youn nan yo, a laj nèf an, li te antre nan karyè yo. Epi se la li te travay ak tout esklav yo. Men ti gason miskilè sa a k ap trennen yon panyen lou wòch ki peze plis pase tèt li. E menm vant timoun nan tonbe anba tansyon. Ak lagrèl degoute nan swe, ki soti nan kò sinewy ti gason an, nwa soti nan sunburn ak pousyè tè.
  Epi siveyan an toujou ap ankouraje l pou l kontinye ak yon kout fwèt. Epi pye atè ti gason an krake soti nan calluses. Lè sa a, timoun-esklav la nan fen jounen an mekanikman manje bouyon labouyl, petèt ak yon ti pwason ajoute ak pen, ak Lè sa a, tonbe sou wòch yo ak dòmi nan yon anbrase ak lòt ti gason, malgre dite nan kabann lan. Nan sezon fredi, karyè a frèt, ak jèn esklav yo konplètman toutouni ak pye atè. Ak nan mitan lannwit, nan pi bon, li kouvri ak bouyon twal, epi yo peze kò yo ansanm pou kenbe cho.
  Ak nan sezon lete an, chalè a boule nan sid la nan peyi Itali, fatigan travay. Travay nan karyè dapre prensip la: yon esklav swa travay di oswa dòmi. Natirèlman, anpil ti gason te mouri, men Spartak, trè fò pa nati, te grandi ak vin pi fò. Apre sa, li te gen chans jwenn yon chans nan libète epi yo dwe vann nan lekòl la nan gladyateur.
  Se la karyè li te kòmanse, bèl pouvwa ak ewoyik. Yon gladyatè ki te siviv yon santèn batay, dapre koutim nan ansyen lavil Wòm, te resevwa libète, e li te deja goumen pou lajan. Spartacus te kapab viv relativman byen, men li te òganize yon soulèvman. Plizyè dizèn de milye moun te mouri sou tou de bò e ka a te fini ak kloure esklav prizonye yo sou kwa.
  Nan yon woman, Spartacus te rache nan lanmò. Nan yon lòt, esklav yo pa t bay li, men li te mouri sou kwa a. Nan twazyèm travay la, Spartacus te kouvri ak kadav, men li te jere soti, li ale, deside abandone batay la. Li te marye ak elve pwòp pitit li yo.
  Spartacus te fè yon enpresyon sou Oliver, men li te pwouve yo dwe yon echèk. Malgre ke non li rete nan syèk yo e menm milenè. Spartacus se, nan kou, yon senbòl, ak plizyè liv fiksyon yo te ekri sou li. Preskripsyon tan ak enkonsistans enfòmasyon istorik bay plas pou imajinasyon.
  Isit la nan yon sèl liv, Spartacus se pitit gason yon nòb, men li te dwe anpil lajan Crassus, yon patrisyen. Epi kounyeya, yo arete tout fanmi an epi yo vann yo kòm esklavaj pou dèt. Spartak se toujou byen yon ti gason, men fyè. Li, ansanm ak manman l 'ak sè, yo mennen nan yon komès esklav. Yo wete rad chè nan manman an, soulye, epi li se sèlman nan yon sèl tunik chire, pa toutouni ak pye atè. Janm li yo bat nan san ak boule sou wòch, ak po li boule nan solèy la. Apre sa, li soufri anpil, fòse yo danse devan kliyan yo.
  Spartacus, an kwiv ki soti nan sunburn, tou prive de rad rich, pye atè ak toutouni, toujou sanble ak yon jèn bèt.
  Epi lè achtè a eseye antre nan bouch li, li mòde dwèt li. Pou ki li resevwa yon fwèt. Lè sa a, yon sèl pwopriyetè achte ti gason an ak manman, epi sè a separe ... Manman Spartak a bèl ak edike, li jwenn travay la nan yon sèvitè nan kay la. Men, ti gason an, twò fyè, kòm yon pinisyon, se fòse yo vire moulen an pou de oswa twa jou. Malgre yo te chenn, ti gason an toujou entèwonp fè a ak chape.
  Men, yo kenbe li ak mak. Lè sa a, mèt kay la voye l 'nan karyè yo. Men, menm la, ti gason an engoudis, ak pitit gason yon patrisyen ak yon fanmi nòb, distenge tèt li. Byenke li ta dwe kloure sou kwa a, nan dezespwa jèn gèrye a chape anba kwa a. Lè sa a wè manadjè an chèf nan gladyateur yo. Li vrèman renmen konba a, menm si li se yon jèn ti gason pou ane, epi li achte li. Epi ankò karyè yon gladyatè.
  Spartacus, byenke pita nòb Women, se nan lagè ak anpi a. E menm rete vivan, epi li gen timoun komen nan yon esklav soti nan Thrace. Anplis de sa, pitit pitit Spartacus la te vin anperè lavil Wòm. Ki deja imajinasyon otè a.
  Liv sa yo pa t rive nan vennyèm syèk la, men Oliver te vale yo epi li sonje yo kounye a. Repoze ak restore fòs apre tòti. Sa a te fè li posib bliye sou po a fè mal, ak blesi yo ki te grate fòtman nan dlo a sale ke jenn bouro yo voye.
  Oliver te fè yon koup de etap k ap boche alantou selil la - chèn nan kou li entèfere. Apre sa, mwen te panse, li bon ke yo pa te mete yon blòk sou li ankò. Malgre ke ka gen gwo touman ankò pou vini.
  Anplis lakou a ordinèr, byenke yo te raman egzekite pa wheeling, ak sa a se trè douloure. Ou ap literalman chire an miyèt moso, ak kòd yo ap trennen bra ou ak janm ou nan diferan direksyon.
  Oliver sifle epi chante pou kè kontan:
  Si lapli a - hey-ho, men pa gen parapli,
  Si van - hey-ho - sifle apre ou, Si frèt la - hey-ho - se nan zo a, E pa gen okenn bon nouvèl nan kay la - Pa bay leve, pa lage, pa lage!kèlkeswa sa li ye, pa kriye epi pa timid!Sourire, souri, souri!Ou sou wout la, pou tout bagay pral ok!
  
  Si pi lwen - hey-ho - ou pa ka ale, Epi vòlè a - hey-ho - kanpe nan chemen an, Si kònèy la - hey-ho - rele anlè zòrèy ou, Si kè ou bat ak pè - Pa bay leve, pa lage, pa lage!kèlkeswa sa, pa kriye epi pa timid!
  Souri, souri, souri!
  Ou sou wout la, konsa tout bagay pral ok!
  
  Pa lage, pa lage, pa lage!Kèlkeswa sa ki rive, pa kriye epi pa timid!Souri, souri, souri!Ou nan wout la, konsa tout bagay pral ok !
  Apre sa, Oliver Twist te vin pi lajwa... Yo pote l manje ankò epi ti gason an te kouche sou bò kote l, li te mete dra a tounen, li te dòmi ankò. Epi li reve...
  Nan yon rèv, ti gason an te gen yon pèsonalite divize. Lè sa a ak li, kòm li te, sonje sot pase a epi yo pa byen, li gade tèt li sou bò la. Pou egzanp, non an se James Morgan. Pirat ki pi popilè nan chemen an. Ak an menm tan an yon ti gason.
  Malgre ke dènye deklarasyon an ta ka gate atitid la, nan yon rèv yo pè konnen ke sa a se jis yon rèv se estipid. Rèv la se reyèlman reyèl, pou egzanp, bòt yo gqo fwote janm yo, ak doulè a apre yo te frape nan arèt la nan bwè a te vin pi klè. Petèt Oliver te kenbe, ke li te pè ke soulye yo koute chè pa ta vole ale ak ralanti. Ak lèv la, kase pandan detansyon an, ankò raple tèt li. Erezman, dan yo entak, men boul la sou fwon an soti nan kònen an te fòme yon sèl konsiderab ak demanjezon tèlman degoutan.
  James Morgan te di yon bagay éspirituèl nan yon rèv: Lè sa a, li fè m 'ri. Se konsa, yo te koze sou bagay diferan pou yon lòt twa èdtan ak ... Morgan, nan kou, te kòmanse konpoze ak pale sou pwòp èksplwatasyon li. Pou diskite an tèm - yo di ou pa ka fè sa: ou bezwen yon lide.
  Vòlè se yon atis. Malgre ke, nan kou, Morgan James te rakonte istwa detektif. Malgre ke li te oblije pote yon bagay. Espesyalman lè li te ale nan kouri ak Lè sa a, gade pou yon fason yo bwa ak kèk inite patizan.
  Nan ka sa a, li pa t pi bon pase Oliver. Sòf si ete a Ukrainian pote nwit cho epi ou ka, pou egzanp, rafrechi tèt ou ak bè oswa moun yo pa ankò tèlman fè tèt di kòm yo anpeche yon ti gason grangou soti nan manje.
  Men, isit la se yon koup nan vòl
  li te komèt... Volè pa t manje. Men, sa se yon istwa totalman diferan.
  Lè finalman te anonse pou yo ale nan tribinal, James-Oliver pa t 'fonnen. Li te konnen parfe byen ki jan tout bagay te fini, e menm nan tout adaptasyon fim yo (kèk kalite fo memwa nan yon rèv, sou bèl bagay yo nan tan kap vini an byen lwen!) Twist te jistifye. Malgre ke, nan kou, envolontèman gade fim nan, mwen reyèlman vle li yo dwe pi enteresan, ki vle di pa tankou nan liv la, men enprevizib.
  Tribinal la te pito maladwa ak nan kou li te nesesè yo kanpe nan liy. Epi janm li te gentan fatige, donk nan yon selil sal ak krache, James te fè tèt di pat vle chita.
  Pou fè li pi fasil, jenn ti kabrit la apiye sou miray la epi ankò panse sou abstrè a. Pli presizeman, mwen sonje sa Oliver te fè eksperyans.
  Nan premye jou a, ti gason an te mache plis pase ven mil, ki se byen anpil pou yon timoun. Bagay ki pi move se ke bòt ki graj ak plant an bwa fwote pye yo seryezman. Wi, manje ra. Malgre ke penalite a te ase pou yon pen, ak dlo se pa yon pwoblèm yo jwenn nan Angletè: te se pa Sahara a.
  Li pa t 'posib jwenn yon bon nwit nan dòmi, kòm sezon prentan an toujou frèt. Ti towo bèf ki gen twòp travay yo te fè mal nan maten, ak ti anpoul anfle sou janm yo. Ti gason an deside kontinye mache pye atè. Li pa t 'sanble pè l', se konsa nan timoun piti yo te chire pye atè jouk jèl la anpil. Sepandan, se yon sèl bagay pou twoupo zwa oswa pran swen bèf oswa fè kèk travay nan fèm nan, ak yon lòt pou stomp plizyè douzèn kilomèt sou yon wout wòch. Sa a se pa zèb mou nan savann lan, kote ou, ansanm ak yon lòt timoun ki san kay, chase kana ak lòt bèt vivan (mesye ki pi gran yo manje bèt yo!).
  Okòmansman, Oliver te santi sèlman yon pikotman dezagreyab e kounye a epi apre sa ale nan wout la bò wout la, ap eseye etap sou zèb la. Men, apre sa, touf raje yo vini epi ti gason an soti sou wout la ankò. Li te toujou plis oswa mwens siportab pandan plizyè èdtan, men lè li finalman sispann, fin itilize, plant li te frape-desann literalman boule. Mwen te oblije chèche yon kouran dlo epi tranpe yo nan dlo a.
  Apre sa, ti gason an Oliver te fè yon konklizyon senp, men se pa totalman kòrèk - evite wout, ale sou gazon yo ak ... Oke, menm nan tan sa a pa te gen anpil forè nan sid Angletè, men sa ki te plis tankou Groves, souvan plante nan yon rektang.
  Men, pèdi se toujou reyèl ... Se konsa, wout la nan Lond te pran anpil tan ak te bay monte nan bon pè. Pou Oliver, ki moun imajinasyon timoun nan te trase chen mawon, chwèt, e menm tig misterye ak lyon infernal. Paske, zanj ki pi terib ak ènmi Bondye ki prèske tout pouvwa a, Satan, mache tankou yon lyon k ap gwonde. Men, si yon branch bwa krake anba talon an grate, Lè sa a, ...
  Chemen pou Lond te vin pi long, e moun ki te vin jwenn yo te yon ti jan pi bon pase Dickens te dekri. Emaciated, ak janm tonbe, yon timoun bèl te kapab byen konte sou yon kwout pen ak yon kwen cho. Epi yon fwa Oliver reyèlman prèske rete - chans pou adopsyon an te reyèl, men kèk kalite fòs mennen l 'pi lwen.
  By wout la, ak yon patnè, sou ki moun Dickens pa t 'ekri, men sa a
  yon ti gason po nwa, te montre kouman yo monte nan jaden lòt moun ak jaden sequester lontan anvan yo te rankontre "Dodger la".
  Tout moun twòp te vle fè Oliver yon ewo pozitif, pa reyalize ke yon ti gason ta dwe yon ti gason. Plis jisteman, ke nan lavi tout bagay se yon ti kras diferan pase nan travay yon timoun.
  Premye grenpe nan jaden legim lan te pito pwozayik, e Oliver, an jeneral, pa t enkyete twòp sou sa. Te vle manje - pran yon ti kras. Pwopriyetè yo pa pral vin pi pòv! Èske li bon? Yon lestomak vid te di ke li pèsonèlman te santi byen sou li.
  Avèk yon patnè, aparamman yon Gypsy, yo byen vit separe. Pwobableman nonm nan po nwa pa t 'jwenn Oliver yon konvèsasyon enteresan yo hang soti ak pou yon tan long.
  Apre sa, Twist tèt li te prèske enfim pa yon chen pandan yon lòt tantativ pou fè "raid". Aparamman jenn Gypsy la te konnen pi byen ki kote yo monte, pou yo pa chita pita. Epi Oliver poko gen eksperyans ...
  An menm tan an li simen soulye ki graj li yo. Oke, nan moman sa a li te deja abitye fè san yo pa yo, men gade nan, nan kou, te vin mandyan, men janm timoun yo te fò anpil frape desann. By wout la, Dodger a pa t 'gade tankou nan liv la, men pi plis respektab. Oke, li klè ke yon vòlè gen plis chans kraze bave a si yo pa gade l 'tankou yon mandyan. Estereyotip yo se obstiné - epi si vòlè yo pa te vini nan tout pou lontan, li se jisteman paske yo gade byen desan epi yo pa pòv deyò.
  Poukisa yo te pran Oliver avèk yo? Petèt paske nan figi zanj Twist a, espere ke li ta pi piti sispèk la. Oswa petèt Dodger la vrèman regrèt li, paske gade nan Oliver: emaciated, grate, ak janm kase ak sal evoke vivan konpasyon. Ak vòlè yo se moun tou, sitou lè yo jèn epi yo pa te gen tan fè tèt di nanm yo.
  Nan nenpòt ka, Twist te resevwa yon do kay sou tèt li epi li pa t 'friz nan mitan lannwit, yo te jeneralman byen manje, espesyalman lè yo konpare ak kay la.
  Ale nan biznis la nan ti gason an, yo mete pwosè a nan lòd, te bay yon resanblans ak yon sèvitè respektab.
  Men, si Oliver pa t 'konsa sòt ke li te bay yon rèl, men aji pi entelijan - ori kenbe vòlè a tèt li oswa jis kanpe epi gade tankou si admire deyò fenèt la, ki moun ki ta panse a li?
  Petèt se poutèt sa yo jistifye li byen vit, men mesye a
  imedyatman te renmen figi l '. Malgre ke li sanble se fanmi li?
  James krache nan dan l epi li fè yon ti remarke:
  - Poukisa jij sa a tankou yon tòti sòt dòmi ?!
  Polisye a te vin fou ak endis, li te gade ti gason an vid, epi ti gason yo henni byen fò. Se komik ke jèn vòlè a pa pè otorite yo.
  Ensolans, aparamman, se vre bonheur nan dezyèm, ak polisye a te vin pi politès. Petèt panse a te klere - e si sa a se pitit gason yon moun ki trè enfliyan oswa ...
  James Morgan te resevwa yon mourrir nan men youn nan vagabon yo plis oswa mwens pwòp kòm yon siy konfyans. Mwen te vle limen yon sigarèt, men nan dènye moman mwen te reyalize ke yon klas grosye nan tabak ta fè ou touse ak Lè sa a, tout gloss ostentatious li yo ta dekale tankou yon po koulèv.
  Jij Fang klèman pa nan atitid la - jòn ak tach wouj sou figi l ', w pèdi fache ... Ak devan je a nan yon ti gason ki, menm nan yon plim an bwa, te santi tankou yon wa sou yon fòtèy.
  Gade a se endevan e menm meprize, men yo se defi kache nan pòch yo ak pwatrin lan gonfle. Modi li, pa ti pè a ak tankou yon je ki ...
  James, nan yon rèv nan pèsepsyon altènatif, vin chonje liv la pa kè, men nan ka sa a, mesye a granmoun aje yo te tounen soti yo dwe pa totalman bon. Wi, te gen yon superposition ak bibliyotèk fim nan. Pwobableman, wòl yon bon ralonj majik te dwe jwe pa yon lòt temwen. Moun ki te wè Plut ak Kolya vòlè...
  Ti gason an pa trè, Lè sa a, li koute sa mesye nan tailcoat la di jij la. Men, jij la finalman tounen vin jwenn li:
  
  - Kijan'w rele wi, kannòt òf? Mesye Fang mande ak venen nan vwa li.
  James Oliver avèk fòs konviksyon reponn:
  - Ki moun ki mechan an donk se ou menm! Ou pa oze rele m vye granmoun osifye!
  Jij la menm toufe ak sipriz. Menm bandi ki fè tèt di toujou pa t kite tèt yo konsa endansan ak kouraj nan relasyon ak yon moun ki te ka voye nan plas piblik. Malgre ke, an reyalite, pa byen - pou yon santans lanmò, yon tribinal nan yon lòt, egzanp ki pi wo, ak patisipasyon nan yon avoka nonmen, anjeneral satisfè. Malgre ke tankou yon defansè se initil, tankou yon chèz an bwa. Men, nan kou, yo pa ka kondane a lanmò nan Angletè san yon sanblab legalite. Nan nenpòt ka, Mwayennaj yo pa nan lakou a ankò.
  Men, si pichpokèt te fè fas ak, e menm komèt pa yon ti gason, ou ka fè san yo pa yon avoka.
  Fang, boukannen ak kòlè, voye yon ti koutje sou ti gason an menasan ak kenbe ... Meprize, kòm si li pa t 'yon nonm envesti ak pouvwa, men yon fatra. Pou andire konsa se toleran! (Pun!)
  Jij la yon ti tan, oswa pito byen vit jete:
  - Pou komèt vòlè pa akò anvan, ti gason an kondane a twa ane nan travay di, ak yon lòt de pou atitid defi nan tribinal la!
  James-Oliver krache ak meprize nan bèk la.
  - Wi, ou ale! An jeneral, li se yon vòlè nan lalwa ... Plis presizeman, mwen se yon vòlè, ki mond lan pa janm wè!
  Mesye a te eseye entèvni:
  - Ti gason an byen klè, mesye jij. Epanye timoun nan!
  Fang frape mato a sou tab la.
  - Pran salo a ale! Senk ane travay di se maksimòm nan mwen ka bay, men yon jij ki pi wo pral soude l' poto a.
  Oliver frape polisye a ... Epitou nan arèt la - li se fasil ke yon kò ki pa antrene ta pèmèt li rive nan manton an nan yon sijè wo. Vrè, lènmi an te modere ak eksperyans ase yo yon ti kras chanjman epi ki soti nan ki souflèt la te tounen soti yo dwe douloure, men se pa nan tout chokan. Men, polisye a li menm te deplase baton li an repons. Oleg adousi atak la, men tou sa, zòrèy li sonnen e li te vin yon ti kras twoub. Ak dezyèm kou a rive nan objektif la ...
  Nanm ti gason an te vole soti nan kò li nan Chòk la... Li bon ke baton an elastik, ak gad ki gen eksperyans la kalkile fòs la kòrèkteman ... Sinon, Oliver ta mouri pou asire w ... Sinon, senk minit pase soti ak yon douch frèt entérésan. ...
  Koulye a, ti gason an fin vye granmoun te retounen ak bagay sa yo te ale enprenabl pi mal pase nan liv la. Natirèlman, temwen defans la te an reta, e pèsonn pa t ap koute l. Jij la te fè yon remak sèch:
  - Tout vèdik la te pase, men si ou vle yon nouvo odyans, kontakte pwosekitè a epi mande pou yon revizyon nan ka a akòz sikonstans ki fèk dekouvri! Lè sa a, kite bèt sa a pann!
  James Morgan, ki gen lespri plane tou pre, toudenkou te panse - e an reyalite, apre vèdik la te pase, jij la te kapab fòse temwen an ekri nan pwosekitè a ... Dapre lalwa a, se konsa. Yon vèdik ki te deja pase kapab sèlman anile nan fason pwosedi espesyal la prevwa.
  Se konsa, isit la Oliver Twist te gen anpil chans ... Oswa pito, nan liv la ... By wout la, sa ki pa te kwè nan kèk fim, jij la, li te pase santans lan pann ti gason an, ta fè bak tèlman vit paske nan yon temwen ki pa patikilyèman otorite. Wi, ak temwen an tèt li ta ka pè nan jij la ... Ki sa ki ta pi reyèl.
  Men, isit la deja odyans lan pa t 'senpatize ak Oliver a impudent ak mesye a ki te abandone aplikasyon an ...
  James Oliver, sonje tèt li an reta, te eseye retounen nan kò a te deja abandone, men ... Li glise nan li tankou yon anile oswa yon kolòn lafimen ... Aparamman, yo pa antre nan menm rivyè a de fwa. Koulye a, Oliver la ankò ak ... nouvo avantur.
  James Morgan te kapab toujou senpati ak li lespri. Nan ti gason an, apre Chòk la, yo trè chaotic. Menòt yo te tache byen sere - nan Angletè timoun yo souvan arete ak gwosè a dwa prepare davans. Yon ti gason kulote bezwen yo dwe anseye yon leson. Konplètman oborzel - chakal!
  Li santi doulè nan men l, ti Oliver fane ak dlo soti nan zye l.
  Prizon travay di yo te sanble ak yon ansyen fò, ak gwo fò tou won ak brèch. Gad lugubr, dan sou mi yo ak sentinèl bulldogs.
  Oliver te toujou ap reflechi byen e gadyen an menm te fouti ti gason an ak yon fwèt pou l te deplase pi vit. Ti gason an te soufle epi li di:
  - Jan ou vle, mesye!
  Ti gason ak tifi ki pa gen plis pase katòz yo te kenbe nan yon seksyon espesyal nan prizon an. Oliver te deja rive nan sans li epi li te gade nan prizon an ak kiryozite. An patikilye, dèyè bawo epè yo mwen te wè lakou prizon an kote kondane adilt nan salopet ak sabot yo te koupe ak trennen mòso bwa, rabote yon bagay. Polisye yo ak gad yo rele sou yo yon fason sovaj.
  Mwatye timoun yo te lokalize separeman e li te distenge pa twa, ke yon liy ble te trase sou mi yo epè mouye.
  Lakou a li menm tou te prèske vid, sèlman yo t ap mache nan distans... Oliver, gade tèt koupe yo, li te panse se ti gason, men ... Ti gason pa mache ak rad gri ki sanble ak soutan mè. . Sèlman soutan yo te kout, prèske konplètman revele ti fi yo fè, san nan move tan cho, mens ak frape desann janm.
  Kèk nan yo te menm pi piti pase Oliver, e byenke distans la te rann li difisil pou yo egzamine figi mens yo an detay epi pou yo te wè gwo lapenn nan je yo, ti gason an te santi yon gwo soufrans ak lapenn nan men yo!
  Li se Oliver nan prizon! Li klè ke li se yon kriminèl: nan je tout moun, yon ansasen ak yon vòlè! Mo asasen an pa konplètman klè, men li fè tèt di son nan tèt mwen ak bat ak klòch sou tanp yo!
  Ak mi epè, fann ak mwazi li yo sanble yo vivan nan prizon li yo, ak souf rau ak lou nan prizonye a te sanble yo te tande nan ti twou.
  Pòt lou, an fè fòje yo krake louvri epi polisye a remèt yon papye sekretè abitraj la te prepare. Yo pa t bay non Oliver Twist, men yo te mete yon nimewo pito. Oke, wi, si sa a se yon kalite vòlè enpotan oswa dènye vagabon an desann, Lè sa a, non an pa gen pwoblèm. Yon nimewo se ase - se pou li san figi ak obeyisan ... Men, non, sistèm prizon an pa t 'kraze sa yo!
  Yon koup de gad gade Oliver ak riri kanivò. Ti gason an te deja pè e li te pale anpil. Laperèz, laperèz fò ke li pa te fè eksperyans menm apre li te mande pou plis labouyl, li te bate pa gad yo nan kay travay la inonde l '...
  Sa a se deja yon mond diferan - yon kote ki byen konparab ak mò yo ye a, epi se pa pou anyen ke tout moun tèlman anvi evite esklavaj a tout pri ... janm Oliver boukle epi li tonbe pi devan ... Prizonye ki gen eksperyans nan te pwan adrwatman. ti gason an nan cheve a epi li frape ti gason prizonye a sou machwè woz ak blan yo:
  - Nou pa jwenn ke trik nouvèl konsa isit la! Èske w pral jwe tankou tout lòt moun oswa...
  Epi gwo nonm lan te pase kwen men l nan gòj li avèk elokans.
  Oliver Twist leve. Twa gad antre nan selil la, yo louvri seri a ak yon krake. Yo mete gan kwi sou yo epi yo te kòmanse santi ti gason an epi gade nan blesi li yo pou pinèz oswa kèk kalite salte. Lè sa a, yo te kòmanse fwote ak alkòl.
  Oliver griyen dan li nan doulè ki boule nan blesi sèk yo. Men, nan lòt men an, dan an prèske ale nan epi li sispann gratèl. Yo te bay ti gason an yon bwè nan bouyon, yon moso nan yon zèl ak pen.
  Youn nan gad yo di:
  - Etranj ase, men anpil moun santi yo regrèt pou ou, pa egzekite!
  Oliver te mande ak espwa:
  - E petèt pap gen tòti?
  Matwon an souke tèt li.
  - Pral gen tòti! Mande jiska twa fwa lòd koutim!
  Oliver te fè yon gwo soupi epi li te deside ke li te kapab sipòte li ... Epi li te fè yon rèv fou ...
  Malgre ke li tou li yon liv sou James Morgan. Anplis de sa, wi, James se te yon ti gason ki te anpwazonnen nan travay di nan Jamayik. Se la li te travay di sou plantasyon kann. Lè sa a, pandan atak la, li rantre nan pirat yo, vin tounen yon ti gason kabin pou yon kòmansman. Lè sa a, distenge tèt li kòm yon kòmandan asistan, ak Lè sa a, kòmandan an tèt li. James Morgan te piye anpil e finalman te vin gouvènè Jamayik.
  Sa a se tout istwa a. Premye yon mandyan ti gason-vòlè, apre sa yon jèn kondane ki prèske toufe nan kenbe a. Anplis de sa, esklav la ki, anba fwèt siveyan an, travay toutouni sou plantasyon yo.
  Oliver te panse ke petèt plantasyon yo t ap tann li tou. Aparamman yo pa pral egzekite. Nan koloni sid yo, kò a pa menm gen sezon fredi: sa a se yon plis. Men, ou ka enfekte. Manje a pa gen pwoblèm, men ou ka viv. Gen anpil travay, pafwa gen jou relativman gratis. Souvan yo bat esklav. Pafwa kondane jwenn libète yo epi yo vin plantè tèt yo.
  Ti gason an te fè yon soupi epi li te panse ke li ta bon pou li vin tankou Morgan yon pirat, epi answit yon gouvènè.
  Verite a se pa tan sa yo. Piratri pa te disparèt, men li te sevè toufe. Ak nan Jamayik li pa tèlman masiv ankò. Osi byen ke nan lòt kote. Malgre ke an Afrik, pirat yo toujou aktif nan Oseyan Pasifik la tou.
  Oliver te imajine atak galyon an. Ki jan anpil ti gason sote sou sòlda Panyòl yo, flache fè, talon wonn yo. Epi koupe lènmi ak sabre.
  Epi ale Oliver. Li se byen yon ti gason, men wiry, ak fò. Ki moun ki gide moulen an ak de nepe ak rèl;
  - Ekipaj ki pi fò nou an,
  Nou pral monte flèch la!
  Ak maren yo ak sòlda yo te tonbe nan Anpi Kastilien an tonbe. Epi li tèlman fre ak amizan.
  Oliver ouvri bwat trezò epi tranpe men l ki kouvri ak san an lò.
  Epi ti gason pirat yo chante, souflete ti bebe yo, pye toutouni sou pil la;
  Nou ap tranble ak raj ak malis
  Men, atwosite nou yo pral imedyatman, imedyatman sispann Si sèlman lò nan pi wo estanda Sò a pral woule nou sou otan ke nou vle.
  
  Eh - wi, sou oseyan an, eh - wi, anba vwal, O, wi, nou vole pou richès fabuleux, Se yon pitye, pèsonn pa konnen, e nou menm nou pa konnen Konbyen lò nou bezwen, o, konbyen lajan nou vle.
  
  Nou volè tout moun, men nou pa fòt.Epi nou bezwen bay fanmi nou manje, nou bezwen fanmi tou.Apre tou, pèsonn pa panse peye nou yon salè E nou viv san jou ferye ak san jou konje.
  
  Eh - wi, sou oseyan an, eh - wi, anba vwal, O, wi, nou vole pou richès fabuleux, Se yon pitye, pèsonn pa konnen, e nou menm nou pa konnen Konbyen lò nou bezwen, o, konbyen lajan nou vle.
  
  Eh - wi, sou oseyan an, eh - wi, anba vwal, O, wi, nou vole pou richès fabuleux, Se yon pitye, pèsonn pa konnen, e nou menm nou pa konnen Konbyen lò nou bezwen, o, konbyen lajan nou vle.
  . CHAPIT #3
  Ti gason an te eseye mache nan selil la ankò pou kèk tan. Men, li pa t trè bon nan li. Se vre, ti anpoul ki soti nan plant yo te deja yon ti kras ale, epi li pa t 'konsa douloure mache. Oliver Twist sifle yon chante nan twou nen li. Epi li te yon jan kanmenm bèbè poutèt sa a, ke li te nan prizon. Oliver poko li sou Konte Montecristo. Roman an pral ekri yon ti kras pita. Men, yon bagay ki pa tèlman byen koni kole nan memwa li.
  Pa egzanp, yon ti gason te vòlè pòm jèn etènèl la epi li te fini nan Bastille la. Louis XIV nan premye te vle egzekite timoun nan. Men, apre sa, mwen deside kite jenn ti kabrit la chita nan selil sekrè Bastille la pou tout tan. Apre sa, timoun nan, li te genyen jèn etènèl, te fini nan yon sèl, selil anba tè ... Epi li te pase swasanndizan nan prizon poukont yo. Jiskaske yo lage l ', tou senpleman pa kwè ke yon ti gason ki gade sou douz ane yo ta dwe nan selil la sekrè nan Bastille a kòm yon kriminèl patikilyèman danjere.
  Pitit etènèl la te byen bate, epi lage sou kat bò yo. Apre ti gason an moute desann wout yo nan Ewòp, li te gen yon avanti. Li nan lame Napoleon Bonaparte te vin pitit gason yon rejiman.
  Se te yon woman byen enteresan. Swasanndizan, men sèvi - li fre dakò! Ak pè! Lè sa a se prèske nan fènwa konplè, chenn nan kou a. By wout la, li se Oliver. Ti gason pòv... E kòman li poko vin fache. Rèv yo te sèl konsolasyon li. Yo te long ak trè enteresan.
  Nan yon rèv, pou egzanp, yon ti gason moute desann sou chemen mòn yo ak bite sou yon trezò, oswa yon bagay ki pi amizan. Ak pye atè vin tounen yon pil pyès monnen lò ...
  Oliver imajine jòn, sèk metalik, epi li sanble tèlman fre. Epi ou regle yo, epi souke yo nan pwen ou. Epi yo tèlman tante klere. Ak lò sa yo isit la se bèl, bay yon tente wouj.
  Oliver menm mantalman goute wonn jòn sou dan an. Epi li te souri ak kè kontan. Pou lò, li bon gou - ak trè bèl, bay sant siwo myèl ... Epi kounye a li sanble ou ke myèl yo buz nan chanm lan, ak ete ap vini ak reyon dou.
  Ti gason an te souri. Epi ankò li te kòmanse mache nan selil la ... pye atè, janm timoun nan geri byen vit epi mwen vle deplase. Èske l ap pann? Mwen pa vle bloke nan yon bouk.
  Oliver te imajine ki jan talon toutouni, timoun li yo t ap balanse lè yo te sere boulon nan kou mens la. Lè sa a, yo pral boule sèl la fè ak yon fè wouj-cho pou asire w ke ti gason an mouri. Apre sa, yo pral boule kadav li nan dife pou chofe fou a - ki se trè dezagreyab ...
  Oliver te chante ak anmè pou aplodi tèt li ak yon romans bato:
  Pou gremesi moun rich yo frape pòt yo,
  Apre yo tout, se chemen an bay lòd nan papòt la pou pòv yo!
  La, nan yon kaj anba klete ak kle, peri a anwiye,
  Li vle Knight an ede l!
  
  Apre sa, mwen te ale nan pirat yo,
  Bese tèt devan yon diyitè pa bat!
  Koulye a, se tan ranbousman pou tout moun ki anvi,
  Te chasè a tounen manje nan jwèt la!
  
  Ak gwo ti gason m 'nan fòs,
  Lè nan men yo nan nepe a mwen te kòmanse vire!
  Mwen pral voye move lènmi pou yo anwiye nan tonm yo,
  Lalin nan syèl la klere kwiv byen klere!
  
  Kouraj bouyi kòlè nan kè a,
  Ti gason kabin vèt la pare pou monte!
  Mwen travèse ak yon ofisye sou epe,
  Antre nan batay la nan yon raj sovaj, vyolan!
  
  Advèsè a wo, tankou yon towo bèf ki soti nan yon stal,
  Li vle kraze mas sovaj la!
  Men, jenn gason an goumen ak diyite,
  Lam la trese yon fil envizib!
  
  Isit la se yon lunge - yo pèse vant la,
  Malfra a te kriye, li lage nepe li!
  Li t'ap viv nan yon espas, li pa t 'konnen doulè,
  Koulye a, li te pèdi pouvwa chwal li!
  
  Premye monte mwen an te tèlman reyisi
  Yon ti ponyen lò vide nan pòch ou!
  Epi nou pirat chante chante
  Divize nan batay duvan a jwenn nan onè!
  
  Natirèlman demen ta ka pi mal
  Zam fregat ak kwazyè yo briste!
  Voye m 'sote pye atè nan flak dlo yo,
  Pa san ke mechan lènmi an koule!
  
  Byen yon ti gason, pa gen antèn,
  Men, pa gen okenn ti gason kabin nan batay la nan tolerans!
  Kohl se destine pou mouri nan koulè ane yo,
  Sa se yon desizyon volontè!
  Apre Oliver te santi yon ti kras plis kè kontan, e menm te kòmanse fwote chèn lan. Yon lyen metal kont yon lòt. Malgre ke li se fasil ke li pral gen tan, men omwen gen yon chans.
  Ti gason an te aji enèjik e li te chante ak kòlè;
  Chita dèyè lasi nan kacho kri .
  Yon jenn malfini elve nan kaptivite,
  Kanmarad tris mwen an, ap leve zèl li,
  Manje san pike anba fenèt la,
  Peck, ak jete, epi gade deyò fenèt la,
  Kòm si li te panse menm bagay avè m ';
  Li rele m 'ak je l' ak rèl li
  Epi li vle di: "Ann vole!
  Nou se zwazo gratis; li lè, frè, li lè!
  La, kote mòn lan vin blan dèyè nwaj la,
  La, kote bor lanmè yo vire ble,
  La, kote nou mache sèlman van an ... wi, mwen! .. "
  Epi ti gason an choute etaj yo ak pye li. Apre sa, li pran l ', li tonbe nan dòmi ankò. Epi li tou reve nan yon bagay enspire pa woman deja li. An patikilye, konsènan Julian Apostat la. Kisa ki t ap pase si Julian te viv pi lontan!
  Ak rèv sa a enteresan;
  Nan yon rèv, ti gason an te wè yon bagay dwòl ...
  Isit la li te bò kote Julian Apostat la. Anperè Women an pi popilè nan batay la ak Parthians yo tonbe nan yon sitiyasyon difisil. Men, eritye Seza yo te goumen avèk kouraj e yo te chase Pati yo tounen. Men, anperè a li menm te antoure pa yon ti detachman, dezespereman ap eseye kraze nan pwòp tèt li.
  Oliver Twist vole soti sou sab la cho. Ti gason Terminator la imedyatman reyalize ke sa a pa t 'byen yon rèv, espesyalman depi ti anpoul yo poko geri nèt sou plant yo fè mal. Men, pa gen tan pou diskite - anperè a ta dwe sove!
  Ranger ti gason an te tire senk pati ki te deja sènen anperè a ak yon sèl kou nan yon so. Lè sa a, Oliver Twist, anpil adrwatman ranmase tou de nepe epi yo te kòmanse reprimande. Kat premye gèrye Pès yo te tonbe ak tèt yo koupe. Lè sa a, ti gason an jete ponya a ak dwèt li yo, epi li trese nan mitan vòl ak koupe gòj yo nan twa banza.
  Oliver Twist ak kè kontan di:
  - Se batay yon gason!
  Apre sa, li te ale nan yon ofansif desizif. Balanse epe li yo te tankou yon tondèz. Yo koupe tout moun nan yon ranje, epi yo koupe branch Pès yo. Isit la se yon gwo tèt nan Parthians yo ap eseye jwenn anperè a tèt li pèdi men l '. Apre sa, tèt la.
  Oliver Twist te jete senk ponya nan platinn lan ak pye l alafwa, epi koupe tout yon liy banza. Apre sa, li rele:
  - Lè fòtin! Li lè yo jwe!
  Ak nepe li yo te bay lame pati a yon koup. Chèf lame a, wa peyi Pès la, Indemon, te kale zenki a. Yon ti gason mwatye toutouni, miskilè koupe tout moun nan yon ranje ak lite tout apwòch Julian yo ak kadav. Pa janm anvan chèf Parthia te wè yon konbatan feròs konsa. Ak lefèt ke sa a se jis yon jèn bab enspire grav pè.
  Menm lè a, bondye vrèman payen yo te deside ede ansyen lavil Wòm, e olye pou yo fè bak, Julian te retounen relijyon zansèt li yo sou Latè! Epi kounyeya li se swa Hercules oswa pitit gason Hercules k ap goumen ak lame pati a.
  Ak Oliver Twist te vin pi plis ak plis nan yon foli. Li jete objè lou ak byen file. Li kout kouto ak kraze lènmi yo nan ansyen lavil Wòm, ak nepe li yo te sanble tankou zèklè irézistibl. Ti gason terminator la te enspire rès Women yo. T'ap rele byen fò: Hercules! Hercules avèk nou! Yo kouri sou Pati yo, yo double fòs yo twa fwa. Anperè a li menm te goumen.
  Julian te sèlman yon ti kras pi wo pase mwayèn wotè, men byen bati ak bèl. Nan epòk li mouri, li te gen tranndezan sèlman, e yo pa konnen sa ki t ap tann Anpi Women an si aposta a te viv pou plis. Men kounye a, sanble, Pati yo te deplase tounen, epi yo te kòmanse fè bak.
  Ak rès lame women an te ajoute chalè. Wa Indemon te eseye vire mare nan batay, ak yon chwazi mil imòtèl li te deplase nan batay. Men, sa a se te erè fatal li.
  Oliver Twist te atire atansyon sou yon nonm gwo anpil - pi wo pase Valuev, ki te mete yon kouwòn ak zepòl, tankou yon klozèt nan lapòs chèn an lò. Epi ti gason an, wè jan yo koute lòd chèf sa a, li konprann: li lè yo aji. Epi li pran banza Pès la te lage a. Li byen vit rale li ak pye l ', se konsa ke bowstring a prèske pete. Apre sa, li lage yon flèch, mantalman akonpaye vòl li.
  Ak kouri, yon pike pike pèse wa Parthia nan kou a, kraze atè carotid la. Ak yon gwo pwa nan yon sèl ak yon mwatye, oswa menm de santim, règ la te fè aksidan soti nan yon elefan bouyon.
  Lanmò wa a, nan kou, yon souflèt kraze nan lame a. Espesyalman lè eritye ki pi piti a te eseye pran lòd, tankou Oliver Twist voye yon flèch sou li. Kòm yon rezilta, opozan sa a te tounen yon eskòpyon pèse. Women yo, wè anperè a kouri nan batay, kounye a rele: Apollo, Apollo la avèk nou!
  Epi Oliver Twist bat Pati yo ak men l ak pye l.
  Ak lame sa a barbares tounen yon vòl en. Kounye a, Women yo t ap pouswiv Parthia e nan ras chen mawon sa a pa t gen okenn kesyon de padon ak mizèrikòd. Malè pou moun ki kouri, malè pou moun ki chape anba men Women yo doubl.
  Lame lès la t ap fonn devan je nou, e rejiman, rejiman ak kowòt Latin yo te inexorable. Fè ak fò, yo kraze ak chire tout bagay, epi touye nòb yo ...
  Yon lòt bò, ti gason an te klere ak talon woz, epi li kouri nan yon moulen ak epe, li koupe senk opozan alafwa.
  Ranpli viktwa. Pati ki siviv yo tonbe ajenou epi sipliye pitye.
  Oliver Twist te vini nan apèl Anperè a. Li te gade l avèk afeksyon. Nan tan lontan, moun yo yon ti kras pi ba pase nan syèk pita, ak nan yon rèv ti gason an imajine tèt li yo dwe pi gran nan laj. Donk, Oliver sanble gen katòz, kenz ane dapre prensip Women yo. Sa vle di, li ka deja konsidere kòm yon nonm, byenke san bab. Julian te gade rayi li yo ak boul li epi li te mande ak yon gwo souri:
  - Ou se yon bondye?
  Oliver Twist reponn onètman e san patipri:
  - Mwen se moun!
  Julian te fè yon gwo soupi e li te reponn tou sensèman:
  - Se yon pitye ... Mwen regrèt anpil!
  Sa te fè ti gason terminator la fache, e li te reponn sevè:
  - Pa gen anyen pou regrèt! Man sa son fyè!
  Julian te souke tèt ak approbation epi li tape ti gason an sou zepòl la:
  - Byen di! Nonm sa a son fyè, epi li dwe fyè, epi li pa ajil nan men yon potye!
  Lame a bougonnen nan apwobasyon. Prèt ki t ap mache a te kòmanse prepare yon sèvis lapriyè payen nan okazyon viktwa a. Julian deside reviv ansyen kilt yo. Youn nan yo se adorasyon Jipitè, Mas ak Mithra. Malgre ke li klè ke lafwa payen an bezwen modènize. Lide divès yo te pwopoze isit la. Apre yo tout, gen deja yon ansèyman sou Champs Elysees yo - yon paradi pou vanyan sòlda ak moun ewoyik, ekspè. Se konsa, poukisa pa fè li ofisyèl doktrin. Ou pral soumèt devan anperè a, ou pral kapab distenge tèt ou nan sèvis la epi ou pral jwenn tèt ou yon harem nan mond kap vini an, epi ou pral selebre fèt nòb la, yo te pou tout tan jèn ak fò! Se konsa, poukisa elit la Lè sa a, doktrin nan Kris la?
  Oliver Twist, ki te tou pa trè fanatik nan Krisyanis tradisyonèl, de kè ak mechan, fè remake:
  - Man tèt li se forjè pwòp kontantman li, epi li se potye siksè li!
  Julian lonje men l bay ti gason an, li souke l avèk tout kè l, li sijere ak tout senserite:
  - Se pou pitit gason m 'ak eritye! Ou gen bon konprann pi lwen pase ane ou yo, epi ou gen fòs supermoun!
  Apre sa, anperè a wete bag Seza yo nan senti li. Anjeneral anperè a mete bag sa a pou nenpòt moun li chwazi pou l siksesè l, e se nòmalman yon siy adopsyon.
  Oliver Twist mete yon bag nan dwèt endèks li epi li di ak antouzyasm:
  "Mwen espere ke mwen merite pou m vin pitit anperè a..."
  Julian te bat lame Parthian an epi ankò te sènen kapital yo ki byen fòtifye. Aparisyon Oliver Twist te akeyi ak kè kontan. Anperè women an bo ti gason an, li leve l ak men fò anlè l, li di:
  - Mèsi Bondye! Mwen te deja panse ou te mouri!
  Oliver, reyalize ke verite a pa tèlman fasil pou eksplike, li reponn:
  - Onètman, Monwa se vrè papa m, sa a se Apollo e pafwa li mennen m nan Olympus ak nan lòt monn pou m pa twò abitye ak moun!
  Anperè a, surnome nan istwa reyèl kòm yon aposta, te sezi:
  - Ou wè Olympus?
  Oliver Twist, tankou tout ti gason ki devlope entelektyèlman, te renmen konpoze e se poutèt sa fasilman konfime:
  - Wi!
  Julian di nan admirasyon:
  - E mwen wè Jipitè!
  Ti gason-kavalye a, yon gwo souri ak dan pèl, reponn:
  - Granpapa mwen Jipitè di ou bonjou! Epi swete w siksè!
  Anperè a di nan tèt poumon li:
  - Mèsi bondye yo! Se pou yo pote viktwa!
  Ti gason-eritye a imedyatman ofri pou pa retade atak la, paske zòn nan alantou te devaste e li te twò difisil pou twoup Women yo jwenn pwòp manje ak bwè.
  Oliver, ame ak pi bon banza Women an, ke li te amelyore tou, te ale lachas. Li se pi bon panse sou plan an nan atak, wè fò nan tèt li ak nan menm tan an touye lènmi.
  Oliver Twist te tire nan yon distans sou gèrye a ak plim wouj yo sou kas li. Kòm repons, nyaj flèch yo vole sou ti gason an. Men, jenn gèrye a pa t 'fè atansyon a mwendr sou yo: yo toujou pa rive jwenn, ak freman frape soti opozan, epi li menm, ak yon etap rapid, chak kounye a epi lè sa a, ale nan yon kouri, te mache alantou miray la.
  Vil la te vreman gwo, pa pi piti anpil pase Wòm, epi li te antoure pa gwo miray. Trajan Gran an ak anpil lòt konkeran pa t 'kapab pran l' nan pwòp yo. Men, isit la se aktyèlman fòs prensipal la nan Parthia. Konkeri li, epi dominasyon w yo nan lavil Wòm ka pwolonje osi lwen ke peyi Zend.
  Oliver remake ke mi yo nan vil la prèske tout kote gwo, epè ak dente. Pou pran yon vil konsa, ou bezwen yon anpil nan eskalye long, epi li pa sèten ke ou pral jwenn yo. Pwoteksyon an se yon ti jan pi fèb, kote vil la lave bò larivyè Lefrat la, gen yon kouran tanpèt. Li posib devye larivyè Lefrat la, men li pral pran omwen de mwa nan travay di. Se konsa, ki lòt fason yo?
  Pou egzanp, kònen moute miray la ak kraze nan vyolasyon an! Fason ki pi fasil, men ou bezwen eksplozif. Men, pa lwen vil la gen yon forè enpresyonan. Ak kèk konpetans, eksplozif yo ka fè soti nan ... syur, ajoute mineral ki pi senp yo ak sèl yo. Epi ak talon pye l fè, ti gason an te santi ke te gen mineral sa yo ak sèl nan tè a.
  Li pi bon pou mine pati ki pi wo nan miray la, kote pi gwo kantite sòlda lènmi yo te akimile. Koulye a, Pati yo pral regrèt ke yo oze ale kont Wòm nan tout.
  Oliver Twist, li te tire kat tranble, li retounen nan kan an epi li te enfòme Julian:
  - Bondye yo te di m 'ki jan yo pran fò a! Men, kite vanyan sòlda ou yo sèvi seremoni nou an!
  Anperè Women an sevè lòd:
  - Obeyi pitit mwen menm jan ou obeyi mwen!
  Epi lame a, ki te wè Oliver Twist an aksyon, jape yon bonjou an retou. Ak ti gason an, Tsesarevich la, te aktivman bay lòd. Ou bezwen melanje yon anpil nan syur ak mineral, ak Lè sa a, ou jwenn yon bonm pwisan nan tan lontan. Li ta dwe travay pi plis efektivman pase poud pou zam, epi li pa pi mal pase nitrogliserin. Sa a se reyèlman ti gason an terminator vin ansent. Anplis, Oliver tèt li pèsonèlman koupe forè a, ak moulen mòso bwa yo nan plak pwotèj ak syur.
  Kwè nan volonte bondye yo, lame women an te travay trè amikal, annamoni ak enèjik. Syur ak gwo plak pwotèj an bwa yo te byen vit bati. Se vre, pati yo te eseye fè yon sorti.
  Oliver Twist ak kè kontan balanse de nepe li yo, ak kavalye a chaje soti nan anbiskad la. Yon koup de mil Pès te antoure. Ti gason-Knight la fout lidè yo ak pye l 'nan machwè a, fòse l' pèdi yon anpil nan dan. Apre sa, pè nepe li yo te travay tankou yo te razwa. Epi, Pati yo te nan yon sak, epi yo te antoure pa lame ki pi vanyan nan mond lan.
  Wi, anpil barbares t ap goumen kounye a nan lame women an, men sa te fè li pi fò, absòbe tou de san fre ak nouvo teknik batay.
  Oliver Twist plis pase lòt yo te eksele nan abataj sa a. Ak fè espre, jenn ti kabrit la sloshed nan gwo pisin nan san flite sòlda Women yo. Apre sa, yo te renmen li, li te tounen soti ke yo resevwa favè Bondye, fòs ak bòn chans nan men pitit gason Apollo tèt li.
  Menm jan anpil moun nan lavil Wòm te kontan lè yo te retounen ansyen kilt payen yo. Ak anpil plezi yo te priye Fortune. Yon lòt bò, Krisyanis la te sanble twò ostil ak plezi nan lavi a e se poutèt sa li pa atire. Anplis de sa, èske pral toujou gen paradi sa a? Epi èske youn nan moun ki t ap viv nan katriyèm syèk la te wè Kris ki te resisite a?
  Ak bondye yo se senp, konprann, imen ... E pa gen moun ki te ofri rezistans serye nan kilt yo reviv!
  Epi kounyeya, vanyan sòlda diri yo, menm si mwatye nan yo se pa Latino, men barbares avèk antouzyasm egzekite lòd yo nan anperè a ak Pitit li a ak Pitit Gason Apollo a.
  Nan mitan lannwit, ase syur ak mineral yo deja prepare. Oliver Twist pa t tann jiska dimanch maten byen bonè, men li te bay lòd pou yo deplase kabwa a nan pwen santral defans lènmi an imedyatman.
  Ak trofe chwal pati yo kouri ansanm ak kago ki ka touye moun nan gwo kay won wa yo. Yo te pouse yo, yo te boule tèt ak janm yo ak flanbo limen ak kout fwèt long. Ak byenke Pès yo te louvri tire aveugles nan fènwa a nan mitan lannwit lan, li te deja twò ta.
  Oliver Twist, yon fason pou anplifye vwa li, rele nan yon gwo kòn kwiv:
  - Se pou non Bondye yo rive vre! Se pou Jipitè ede!
  Li te eksploze konsa ke menm yon koup de mil nan tèt yo nan Women yo frape kas yo nan tèt yo. Men, pati yo te soufri mil fwa plis. Abri prensipal la soti nan vag eksplozyon an te jete pi wo, ak mi yo leve. Anpil santèn sòlda Pès yo te touye sou plas la, e menm plis enfim ...
  Oliver Twist, ki moun ki te tou pouse pa eksplozyon an, tonbe ajenou, men imedyatman sote. Ti gason-kavalye a jape ankò:
  - Epi kounye a zanmi atak! Pou glwa Apollo, Bondye nou an!
  Apre sa, li te kouri premye, flache pye atè, ak pousyè tè kole nan san an nan talon ti gason. Ak dèyè l 'te kouri tout lame Women an, inonbrabl, nan nenpòt ka, nan yon kochma.
  Oliver se te premye moun ki te rive nan pozisyon pati yo ak briskeman monte anba miray la ki te tonbe. Ti gason terminator la te nan gwo eksitasyon. Li koupe tout moun nan yon ranje, byenke li te deja klè ke Pati yo te pèdi kapasite nan reyèlman reziste. Moral yo te bese, e tout dezi pou opoze Women yo te evapore. Men, toujou, ekstèminasyon an kontinye, e te gen yon masak reyèl.
  Oliver Twist, lonje nepe li yo, epi koupe yon lòt degaje, chante yon balad antye:
  Mwen se yon chevalye nan lavil Wòm ak epe a...
  Seyè a rele m' pou m' al goumen!
  Mond lan te gen yon bouro an konnye a,
  Epi ou pi bon fè lwanj Svarog!
  
  Deside reviv gwo rèv la
  Nonm sa a vin fò tankou Bondye!
  Epi li tonbe nan renmen, sajès, bote,
  Nan ki prese nan kè nan metal se incorporée!
  
  Non, se pa yon payen, Seza te ye,
  Li pa t 'konnen egal-ego li nan rati a ...
  Ak lavil Wòm ak tout bèl pouvwa klere,
  Defye pè-Satan!
  
  Tout bagay pral tounen pousyè
  Men, se sèlman lespri a ki imòtèl!
  Jwenn fòs nan mo yo
  Ki pa di nou byen fò!
  
  Kwè mwen, yon moun se pa yon kadav,
  Li se pi bon an, toujou lavi...
  Reyon glwa a poko soti...
  Etwal nan kè lanmou!
  
  Ak sa ki san
  Li ban nou lavi...
  Soti nan doulè gen lanmou
  Epi kenbe sou li!
  
  Kwè ke ou pa fèb
  Epi li te fò nan lespri!
  Kite esklav la peri nan kò a,
  Nou pral okipe brid la!
  
  Lè ou konkeri lachte
  Epi laterè nan bwa pral peri ...
  Lè sa a, ou monte anlè twati yo,
  Bondye konte figi yo!
  
  Olympus ap vini, limen dife a,
  Epi pral gen limyè...
  Men, pa manyen ewo fèb la,
  Kliyan oftalmològ...
  
  Ki moun ki pile yon ti vè,
  Li menm pa vo anyen nan kè!
  Ak gwo pasyon mwen
  Anba ke de bato pwav!
  
  Nan ti bout tan, Belobog vini,
  Mwen pral vin Apollo...
  Nou pral tache zewo ak yon plim,
  Nou gen dè milyon dèyè nou!
  Kapital Parthia te tonbe, e kounye a drapo women an t ap vole sou li. Oliver Twist te pran kle Azi a nan men fò l ', li pwoche bò kote Anperè Julian. Li remèsye eritye a epi li remèt li, li di: "Glwa Apollo."
  Julian bati yon nouvo kapital. Oliver tou te kòmanse rèv ... Isit la li ankò rankontre Anperè Julian la. Peyi Wa ki pati a, ki soti nan Women yo te gen anpil pwoblèm bat, ak Julian, ki te deja rele Gran an, deside retabli Babilòn.
  Aparisyon Oliver Twist, pitit gason yo rele anperè a e ki te konsidere kòm pitit gason Apollo a, te wè pa Women yo kòm yon siy bondye yo.
  Devan ti gason an, Vyèj Vestal yo voye petal woz. Oliver pilonnen yo ak pye atè, ak fyète soufle pwatrin li, li mache tankou yon triyonfan. Petal yo chatouye talon pye l' yo agreyab, ak atitid la leve soti nan sa a. Julian lonje men ti gason an, li te di:
  - Oh pitit mwen! Mwen te bay lòd nan trezò yo te kaptire nan men Pati yo pou yo jete yon estati an lò pou ou, mete emwòd olye de je! Piske ou se pitit gason Apollo a, lè sa a ou tankou Bondye bote ak atizay militè a!
  Oliver Twist reponn modèsman, kwaze bra l sou pwatrin miskilè yon adolesan fò:
  - Mwen jis tankou yon bondye, mwen se yon gason!
  Julian fè yon non ti gason an epi li anonse:
  - Nan pati ou ak nan onè nan kòmansman an nan renesans Babilòn nan, nou pral fè aranjman pou batay gladyatè!
  Oliver sensèman te di:
  - Mwens san! Dye nou yo pa mande sakrifis, men kouraj ak kouraj!
  Julian te dakò ak sa a:
  - Se pou se konsa! Men, Pati sa yo ki pa t demisyone yo dwe mouri nan batay gladyatoryal pou yo pa lakòz nouvo pwoblèm nan lavil Wòm!
  Oliver Twist Jr te reponn sa a:
  Kite bondye yo deside sò yo! Sèlman kite fanm ak timoun pa patisipe nan sa yo!
  Julian reponn anbigwite:
  - Moun ki pa danjere pou nou p ap patisipe nan dans lanmò!
  Estati a te jete sou Oliver Twist te menm pi wo pase gwosè lavi a, ak je emwòd yo te boule. Nan men l ', ti gason-a te kenbe de nepe ak lam asye ak hilts dekore ak rubi. Misk yo sekou yo te byen konsistan avèk orijinal la.
  Lè sa a, te gen yon gwo fèt, e deja pandan fèt la premye batay gladyatè a te fèt. De pati ki te byen lave ak lwil oliv te goumen. Yo atake youn ak lòt ak epe. Pi gwo a rate plizyè kou nan epe a nan pwatrin lan ak nan vant, tonbe sou sab la. Batay la te tounen epòk epi prèske tout Women yo, ki pa satisfè ak yon rezilta konsa, te panche dwèt yo desann - fini l '! Oliver evite. Li pa t vle parèt mechan oswa mizèrikòd.
  Pati a san yon ti konsyans kout kouto konpatriyot li. Sou sa a, an reyalite, pèfòmans yo gladyatory te fini. Se sèlman nan fen fèt la, lè Julian, tankou Nero, te chante yon chante, sòlda yo te ankò rele nan estad la. Fwa sa a se te de adolesan.
  Yo te goumen ase lontan, yo te fè anpil blese youn sou lòt. Epi nan fen a, konplètman fin itilize, yo pèse pwatrin lòt ak nepe yo epi yo te jele.
  Oliver Twist, li tape pye l', li te fè yon ti remak:
  - Ou papa te pwomèt ke pap gen timoun nan lut la gladyatoryal!
  Julian reponn yon fason desizif, li frape pwen li sou tab la:
  - E sa yo pa timoun! Yo gen katòz deja!
  Rezilta sa a te lakòz yon sèten desepsyon nan mitan Women yo, epi yo te boo konbatan ki te mouri yo.
  Oliver pa t objeksyon. Li menm li pa t konsidere timoun ki gen katòz ane. Si yon ti gason ka deja ak yon fanm, Lè sa a, li pa yon timoun!
  Batay gladyatè yo te kòmanse jou kap vini an.
  Pati yo te goumen youn ak lòt. Yo te fache, yo te jete tèt yo ak kout kouto. Anpil san ak swe te koule.
  Deja nan premye batay la, ven moun te goumen sou chak bò. Moun ki te soti an premye ak ren vèt, e dezyèm lan ak twal jòn. Batay la te kontinye ak plizyè siksè. Vèt yo te genyen, nan ki sèlman twa rete sou de pye yo, e menm moun ki te blese grav.
  Dezyèm lut la te tounen yon ti kras mwens san pase premye a.
  Fwa sa a, te gen kenz gason sou chak bò. Gen kèk nan bandaj zoranj, lòt moun nan ble. Bòt lou frape kont sab la. Gladyateur yo menm yo mwatye toutouni, anpil yo pwal sou tout kò, kidonk spektak la se byen barbare ak tansyon. Orange te sanble pi fò, byenke an jeneral batay la te tounen konpetitif. Te gen yon echanj fè tèt di nan kou, san koule.
  Tou de bò yo balanse tankou yon briz vag.
  Orange te pwouve yo dwe pi fò, nan ki senk vanyan sòlda kanpe sou de pye yo. Epi moun ki te ble yo ki te pil, men yo te touye, Women yo pa t padonnen yo.
  Batay yo te nan swing plen. Isit la, pou egzanp, twa lyon ak senk Parthians ak nepe blunt. Banya a te tounen san ... Fwa sa a, chans te souri nan lyon yo, eksepte pou bèt yo, tou, ak nepe yo te bay prizonye yo kout, wouye epi yo pa file pou yon tan long.
  Lè sa a, adolesan te antre nan bag la, ame ak ponya sèlman. Te gen anpil rèl, rèl, mòde. Yo mare nan yon anbrase ak kout kouto youn ak lòt ak pwen yo, butted, choute. Ti gason yo te tèlman fache ke yo pa menm gade ki moun ki nan ki ekip. Yo jis touye youn lòt, enfim ak fini sou tèren an.
  Youn nan yo menm dechire pèfeksyon lòt la, fòse lèt la mouri nan yon chòk gwo doulè.
  Ki jan difisil ak degoutan li se, men an menm tan an san eksitan. Lè ou fè eksperyans yon melanj de eksitasyon, plezi ak an menm tan an degoutan, lè toutouni, swe, san ak koupe adolesan toumante ak mòde youn ak lòt ak zam.
  Ak nan tan lontan, anpil timoun yo fèt, ak yon gwo kantite ti gason patisipe nan batay gladyatè. Yo se machandiz mwens valè epi yo pa tèlman pitye. Souvan jèn esklav goumen nèt toutouni, epi toujou pye atè.
  Gladyateur fanm yo tou prèske toujou pye atè, eksepte pou pi popilè nan yo. Ti fi sa yo mete sapat elegant yo mete aksan sou estati ki pi wo yo.
  Esklav pa sipoze mete soulye jiskaske yo rive granmoun, sèlman nan tan frèt yo ba yo soulye an bwa ki graj pou bèt ki gen anpil valè pa pliye nan frèt la. Men, si yon timoun natirèlman fò epi li ka kenbe tèt ak nèj la, yo prefere kite l 'san tunik. Pitit Women lib yo, e sitou patrisyen yo, mete sapat oswa pantouf, ak bòt lè frèt, pou yo pa tankou esklav.
  Oliver Twist, nan kou, kòm pitit gason bondye Apollo a, se pi wo a prejije sa yo. Men, kèk prizonye Parthian, gade ti gason an nan bout pantalon pou kont li chita bò kote anperè a, aparamman twonpe l 'pou yon kozhnik onorè ak chichote.
  Epi tande Oliver byen file, e li dezagreyab lè m panse ak ou konsa. De esklav mwatye toutouni pwoche bò kote chèf la epi yo kòmanse fè bèl masaj pou pye ti gason an. Li tèlman bon yo dwe manyen pa ti fi Azyatik. Aparamman, tou te kaptire esklav nan konkeri Parthia la.
  Se sèlman youn nan adolesan yo te rete sou pye l ', ki, sepandan, tou pa t' kapab kanpe dwat akòz blesi anpil ak kanpe sou tout kat.
  Pwochen batay la te yon ti kras plis ekzotik. Kat kwokodil kont de douzèn Pati ak baton. Epi sèlman youn te gen yon rach nan men l. Kayiman kouri sou prizonye yo, epi yo bat ak baton an repons. Gen kèk pati ki te kouri. Kwokodil la se yon bèt trè pè. Kòm bouch la klike, se konsa Pati a mòde te mouri nan dan sa yo.
  Ak lòt vanyan sòlda nan te deja pèdi janm li yo, ak lòt bra a. Ak kwokodil gladyatè yo manje anpil ak gou.
  Yon gwo Pèsik ak yon rach koupe Kayiman an ak yon rach. Li pa t 'menm reyaji: tankou yon po fò te tounen soti. Ak tout bagay bat nan yon ranje epi yo kouri devore tout moun ki te tonbe anba zang yo.
  Dezòd san an parèt. Epi li te kòmanse gaye sou sab ak gravye.
  Oliver Twist te kòmanse fleurit ak tifi esklav... Epi li leve!
  . CHAPIT #4
  Oliver Twist, apre li fin dòmi, yo manje ankò epi li anonse:
  - Ebyen kounye a dezyèm soufrans la ap tann ou ti gason.
  Premyèman, gad yo te antre nan selil la ak avè l 'yon fi doktè nan yon rad blan. Li te bay Oliver lòd pou l retire rad li epi li souke tèt apre li fin egzamine l.
  - Kouman vit li geri sou yon chen! Li lè pou yon dezyèm entèwogasyon ak pasyon!
  Ti gason an gògonnen:
  - Mwen toujou yon timoun, petèt pa?
  Fanm ki te nan rad blan an fè yon non.
  - Pa enkyete w, ou p ap fè mal. Lè sa a, pral gen yon sèl tòti. Lwa a entèdi mutilasyon timoun ki poko gen katòz an pa tòti!
  Oliver fè yon gwo soupi.
  Li te lave ak dlo tyèd, yo pa t 'menm rezèv savon leta a. Epi ti gason an vin pwòp e li pare pou tòti.
  Plis gad antre. Yo dekroche kolye nan kou ti gason an epi yo mete chenn yo. Apre sa, yo mennen l ', klinke ak chenn, nan depatman tòti a.
  Oliver te nève, janm li yo te tranble, plant li te santi frèt imid wòch la. Li se toujou yon timoun, epi li pral grav tòtire, e sa te lakòz yon tranble.
  Yon bouro fi ak cheve wouj te deja ap tann li nan chanm tòti a. Li te souri, gwo, dan pèl.
  - Ebyen bèl ti poul sa vini? Koulye a, nou pral zongle ou!
  Yo te chire pijama raye Oliver epi yo te mennen l deyò toutouni. Te roux la te ede pa bouro adolesan yo. Se te yon ekip espesyal pou tòti timoun.
  Yo te mete Oliver nan yon krepe espesyal ak pwent ki te kòmanse pike po a nan do l 'ak bounda.
  Lè sa a, bra l 'ak janm li yo te kòmanse pliye nan ang ki pa natirèl. Oliver plenn nan doulè. Ligaman yo te lonje, ak bra ak janm literalman rale soti nan zepòl yo ak ranch yo.
  Wouj la te souri.
  - Ebyen sa ki fè mal? Èske ou ka di m ki kote ou kache kachèt la?
  Oliver souke tèt li negatif.
  Bouro adolesan yo te vire levye yo, epi bra ti gason an ak janm yo trese plis. Oliver te plenn, men li griyen dan pou l fè silans.
  Wouj la souke tèt.
  - Wise talon li! Yo deja vivan!
  Jèn bouro yo te kòmanse travay avèk antouzyasm. Yo te andwoupe plant ti gason an ki te lave ak pousyè tè a, ki toujou pito difisil, zòtèy li menm timoun. Wouj la gade timoun nan epi li niche bouch li. Li te renmen tòtire ti gason.
  Finalman, se sèl la grese epi li se brazier a fiks pa founi gaz. Wotè flanm dife a ka ajiste, epi li niche talon timoun nan ak yon lang kanivò. An menm tan an, bouro yo kontinye tòde bra ak janm ti gason an, literalman vout l 'nan yon arc.
  Doulè a te terib epi Oliver te plenn e li te kriye. Dezespereman te eseye distrè tèt li, men sa a, men li pa t 'reyisi byen. Epi kòmsi volkan te eklate sou tout kò a ak lav koule.
  Panse a te klere: olye ke andire doulè sa yo, li ta ka pi bon di. Anplis, li se fasil ke li pral posib yo sèvi ak richès la kache. Men, ti dyab ki fè tèt di nan tèt li a te mande rezistans kont vyolans. Epi Oliver te silans tankou yon jèn pyonye Nazi yo te entèwoje l. Malgre ke de tan zan tan jemi e menm rèl te kase nan bouch yo.
  Braziye a te kwit talon ti gason an, yo te vin wouj, men gras a lwil oliv yo pa t boule ni char. Epi ti anpoul yo soti tou dousman, se te yon tòti long. Ak an menm tan an, ligaman yo nan bra yo ak janm yo ak zepòl nan Oliver Twist yo te tounen soti, se konsa ke te gen yon ti kras kite anvan repo a.
  Wouj la ri ak klere ak kontantman. Oliver se te yon bèl ti gason miskilè e se te yon gwo plezi pou vixen an te tòti li. Men, li pa t 'konfese. Ofisyèl ki te sipèvize tòti a te vire sabliye a. Dapre lalwa, tòti timoun ki poko gen katòz an limite nan tan. Epi li sèlman jemi, li rele, e dirèktè lalwa yo pa gen anyen pou yo ekri.
  Lè sa a, roux la pran yon zegwi long, ki gen pwent te chofe wouj nan chemine a, epi li ale nan Oliver.
  Li te kòmanse pike ti gason an toutouni, miskilè nan tèminezon nè yo. Oliver te kriye ak doulè sovaj ... roux la tou dousman pike epi chante:
  Ala doulè, ki doulè!
  Fratènite yo ap bat Espay! Senk se zewo!
  Epi li ri montre dan pèl li. Epi ankò, piki ki ajoute soufrans ti gason an.
  Oliver ap eseye distrè tèt li nan doulè a ... Li gade roux la, epi li pa sanble pè l '. Li sanble pa plis pase trant, bèl, men sa ki mal je emwòd. Oliver tande ke gen yon fanm bouwo ki konn tòtire ti vòlè. E kèk te kapab reziste tòti. Oliver tou sonje roman an sou Robin Hood.
  Little Joe, yon ti gason sou katòz, yon jan kanmenm te kaptire. Apre sa, li te tòtire sou etajè a ak dife ak yon fwèt. Ti Joe te fatige, men li pa t bay kote yo ye tanwar vòlè yo. Lè sa a, bouro a te kidnape, ak Robin Hood tèt li parèt nan plas li. Epi Ti Joe te domi. Malgre ke talon pye l yo te boule ak fè wouj, yo geri ti gason an, epi li kouri ankò.
  Se konsa, pa gen gwo zafè. Li sèlman fè mal, men li pa pral vin yon envalid epi li pral menm vanje tèt li ...
  Wouj la te fè yon douzèn piki nan diferan pati nan kò a, epi li bese zegwi a frèt.
  Li pran yon fwèt nan men l epi li kòmanse bat Oliver nan pwatrin lan ak nan vant. Kou yo te tonbe di e yo te tonbe respire. Ti gason an, ki gen tèt li te deja byen boulvèse nan doulè terib, te tonbe soti ...
  Adolesan bouro yo vide dlo glas sou li. Oliver te vin nan sans li.
  Wouj la pran yon moso fè ki chofe nan chemine a, li pote l nan pwatrin ti gason an.
  Men ofisyèl la entèvni:
  - Ou ka domaje misk pwatrin lan! Timoun yo pa enfim!
  Wouj la jape agresif:
  - Lè sa a, sèl!
  Epi li mete grif li nan linèt yo epi li vide yon ti ponyen sou blesi Oliver. Ti gason an te rele e li te trese.
  Ofisyèl angle a souke tèt.
  - Tout tan fini! Lalwa entèdi plis tòti!
  Wouj la bay madichon ak gwonde:
  - Dami! Li se yon nwa difisil! Petèt kontinye?
  Ofisyèl la souke tèt li.
  - Non! Lalwa se lalwa! Ti gason laj li pa ta dwe tòtire ankò! Gen yon lòt tòti ankò! Epi vini ak yon bagay ki pi sofistike!
  Bouro adolesan an sijere:
  Kraze zòtèy li!
  Ofisyèl la te retire li.
  - Ou pa ka enfim!
  Wouj la souke tèt li anmède.
  - Kite l repoze! Pou yon twazyèm fwa, mwen pral prepare yon bagay ki pi sofistike ak efikas pou li!
  Oliver te lage nan kranpon ak kabrit. Doktè a te santi batman ti gason an epi li di ak satisfaksyon:
  - Li trè tenas! Epi li ka pran anpil!
  Ofisyèl la te note:
  - Nan min li yo! Kite li travay! Genyen tèlman piti, men fò jan li bezwen yo dwe!
  Wouj la ri.
  - Tout pi bon! Petèt li pral tonbe nan men mwen plis pase yon fwa!
  Oliver te lave ak dlo glas epi yo te pote nan selil la. tòti a te fini epi ti gason an te soufle yon souf.
  De tyè nan wout la te pase, epi gen yon ti kras ki rete, ak kochma a pral fini.
  Se vre, lè sa a, petèt akòz ti laj li, yo pa pral egzekite l ', men yo pral voye l' nan min yo. Epi sa a se pi move a! Gen yon fetidite terib ak semi-fènwa, ak yon travay ki pa dire lontan.
  Pi bon sou plantasyon yo nan Jamayik oswa peyi Zend, oswa zile yo. Li se cho ak solèy ak bèl, lè fre. Li pran sant tankou plant twopikal.
  E pye atè ti gason yo chatouye pa bèl zèb, e travay la pi amizan.
  Oliver, fin fatige ak tòti a, kouche sou do li, ki te mwens blese, sèlman kraze ak zegwi yo bouche nan chèz la, epi li te eseye dòmi. Li ta bon pou bliye nan yon rèv gerizon.
  Kolye a sou kou timoun nan prèske pa t entèfere, epi li pa t pike .... Men, te gen yon imilyasyon moral tankou chen sa a sou yon laisse. Oke, yo te regrèt li epi yo pa mete pye yo nan blòk la.
  Men Ti Joe, apre yo te tòtire, yo te kenbe l nan chenn e li pa menm ka vire. Epi Oliver Twist te deja konnen kisa doulè ye. Sepandan, nan kay la, yo te bat li plis pase yon fwa. Ak fwèt la pa tèlman pè ankò.
  Dife ak evèsyon nan jwenti yo gen plis douloure. Ak zegwi yo nan tèminezon nè yo. Kò a fè mal, espesyalman ligaman yo lukse.
  Pòt selil la louvri... Siveyan an antre, li pote yon krich lèt ak pen mou, li di:
  - Bwè epi pran fòs!
  Oliver mande ak yon vwa ki ba:
  - Mwen p ap egzekite?
  Matwon an fè remake:
  - Anpil moun gen pitye pou ou, fò!
  Oliver bwè lèt, manje pen blan. Vant li te lou. Epi lè gad yo te ale, ti gason an te kouche sou do l epi li te tonbe nan dòmi prèske imedyatman.
  Epi li reve...
  Nan kò yon nonm granmoun, Oliver Twist te monte yon cheval nwa. Li te jis kite konpayon li yo epi li te jwenn tèt li poukont li. Atitid la deteryore, ak yon bwouya leve nan tèt mwen ki jan yo fè tout sa a pou ke li te efikas ke posib. Mo sa a enteresan te envante pa moun Lagrès yo - efektivman! Ou menm se omwen setyèm pitit gason an nan fanmi an, men deja yon moun nòb, tou pre anperè a. Men, isit la ou jis bezwen modere estati ou epi vin pi klè. Enfiltre ranje yo nan konspiratè yo ki vle boule nan tè a pi gwo vil nan mond lan.
  Li nesesè debouche konplike konplèks la.
  Oliver Twist te kanpe devalye li. Twò bon ak bon sang li gen yon chwal. Li imedyatman klè ke sa a pral yon moun ki nòb, epi li pa pral posib yo detant sèktè yo.
  Oliver Twist te desann ètalyon an epi li te panse sou ki kote yo tache li. Jis mare nan yon pye bwa? Y ap mennen l ale, men mwen pa vle pèdi yon chwal nòb konsa. Lwe nan Villa ki pi pre a? Tankou, yo p ap riske twonpe men dwat prefè gad enperyal la?
  Oliver Twist pa t 'vrèman renmen opsyon sa a, men li sanble ke pa te gen okenn lòt fason soti. Men, e pou retounen? Lè sa a, mache? Li tou pa t 'gade trè atire. Petèt pran epi jwenn yon chwal ki pi modès, oswa menm transfere nan yon bourik?
  Opsyon ki sot pase a toujou gade yon ti kras plis lojik epi yo pa tankou fatigan kòm rale sou pye.
  Sepandan, mwen te oblije monte ètal la ankò epi deplase sou wout wòch la. Anviwon pye palmis mèg te grandi ak gade nan se pa pi rich la. Lè sa a se nan éklèrè peyi Itali. Gen kèk kote isit la. Isit la, sepandan, se yon pye bwadchenn branche ak kase. Nan distans la, yon ti gason bèje bronze, mwatye toutouni kondwi kabrit yo.
  Oliver Twist te ankouraje chwal li a pou l te aplodi tèt li epi li te akselere vitès li.
  Isit la li te santi yon vag nan fòs nan tèt li ak chante;
  Yon moun simen, yon moun laboure
  Ebyen, yon moun ap jis di, mwen te fatige ak boulvèsan, mwen vle toumante kontantman yon ti kras Eh, mwen pral pran chwal la kòm yon pwomès ak bòn chans ap tann mwen!
  
  SkiddedEh, glise yon kote SkiddedEh, glise yon kote SkiddedEh glise yon kote SkiddedEh glise yon kote Skidded mwen
  
  !
  
  Li gliseEh, li glise yon kote Li glise mwen Li glise Eh, li glise yon kote Li glise ankò Li derape Eh, li glise yon kote Li glise m 'Derape oh li glise yon kote Li glise ankò! Li glise Eh li glise yon kote Li glise m '
  
  Derape
  oh li glise yon kote Li glise ankò!
  Isit la Oliver Twist toudenkou tonbe an silans ak bat je nan pè. Anvan l 'te parèt yon ti fi nan bote san parèy. Li te prèske toutouni, sèlman tete bèl bagay li yo te kouvri ak fisèl pèl ki fèt ak wòch briyan ak tout koulè lakansyèl la, ak ranch li yo te vlope nan girland bèl grenn pèl, gwo Diamonds ak emwòd. An menm tan an, figi a se bèl, yon ti fi wo, cheve epè tonbe nan vag koulè fèy lò, ak twa epengl: yon sèl rubi nan fòm yon papiyon, yon sèl safi nan fòm nan. nan yon pwason, ak yon sèl emwòd nan fòm yon tigress.
  An menm tan an, malgre richès nan ekipe a, ti fi a te pye atè, sèlman sou cheviy li yo te braslè te fè nan flè presye. Ak figi li se trè miskilè ak respire fòs bèt, bote ak erotism. Mozayik nan laprès la, voye boul nan misk woule anba po a chokola.
  Oliver Twist te santi pèfeksyon maskilen li anfle alafwa, san bouyi nan kò li, ak kè li bat tankou yon woulo tanbou.
  Li pa t janm wè yon ti fi konsa bèl, délisyeu ak enteresan.
  Pandan plizyè jou Oliver Twist pa te gen okenn fanm nan memwa fo rèv li, epi li te santi tèt vire ak ensten bèt reveye. Li se yon moun ki anperè a li menm fè konfyans, ak nan pòch li gen yon papye sele ak so ak siyati Seza. Epi papye a li: - Sa ki pote lèt sa a pa t fè, se te fè pou byen Wòm ak lòd mwen! Se konsa, si anyen, menm si li te larenn barbares yo, Oliver pral jistifye.
  Lè men dwat la nan prefè a sote sou chwal la, Lè sa a, san atann, ti fi a te vin pi wo pase Women an eksite pa lanvi bèt. Oliver Twist pa t jennen, li kouri sou li. Men, toutouni, ate, janm miskilè nan ti fi a klere, ak dwèt fè li byen sere te pwan nen li. Doulè frape tankou yon mato nan zo bwa tèt la, epi Oliver Twist rele:
  - Ah-ah-ah-ah! Ou ap touye m!
  Ti fi a bijou ri, leve kaptenn gad la atè a epi voye l tankou yon chat.
  Li te woule sou do li epi li te plenn. Ti fi a ak atik wayal la di avèk kalm:
  - Reyaksyon macho ou a konprann pou mwen e menm flater! Men, lè w ap fè fas ak yon deyès, ou pa ka kouri tankou yon kochon an chalè. - Vwa Bote a te vin pi sevè. Jwenn sou tout kat ak rale. Lè sa a, bo mak pye m 'nan sab la. Ou pa merite manyen kò ou.
  Oliver Twist te santi l tankou yon boxer apre yo te fin frape. Tèt li te bat, nen li te bat ak gwo doulè. Yon jan kanmenm, centurion gad la te moute sou tout kat ak rale nan direksyon pou yon ti fi wo, fabuleux bèl.
  Eksitasyon, malgre doulè a, pa t 'pase. Epi Oliver Twist te pike pasyone nan pye atè, anprint grasyeuz yon bote mayifik.
  Li te santi sab la sou bouch li epi li ri. Nan menm moman an, yon talon fè parèt sou kou li, bourade.
  Oliver Twist di:
  - Gen pitye!
  Bote a reponn ak yon griyen sounwa nan dan:
  - Merite li!
  Oliver Twist reponn ak yon plenn:
  - Mande, o gwo, mwen pral fè tout bagay!
  Ti fi a ri epi li reponn:
  - Bon. Ou se yon Women fyè ak men dwat anperè a. Vin yon ti fi kounye a, se pou li jiskaske mwen chanje lide!
  Centurion Oliver Twist te sou di yon bagay lè li te santi li te benyen nan bè fonn. Li te sezi pa yon lafyèv sovaj, ak Lè sa a, jete nan frèt la. Zeklè te klere, yon kout loraj kraze brize, tout bagay vire devan je nonm lan. Apre yon ti moman tout bagay te trankil. Oliver Twist pa t santi doulè nan nen l ankò, men kò l te kontan. Li vole leve, li voye je l sou tèt li. Devan l 'balanse pwatrin yon ti fi plen, apèn kouvri pa yon bann twal. Pli lwen ou te kapab wè yon kò fanm ate, ranch abondan, apèn kouvri pa kilòt, kwis fò, shins Relief, pye fè grasyeuz. Cheve a vin long, e lè Oliver te pwan li ak dwèt li, li te santi tendres swa a epi li deside gade li. Seksyon ble Curly te parèt devan je ansyen kaptenn lan ak vòlè a.
  Ou pa ka wè pwòp figi ou, men kò ou an sante, jèn, amann, sèlman san refize pote bijou, swarthy soti nan sunburn, prèske toutouni, bourade ak mozayik ak yon fòm gwo.
  Oliver Twist te santi menm pi fò ak plis kè kontan pase anvan. Epi sifle, li fè remake:
  - Blimey! Ki sa mwen ye, fi?
  Bèl gèrye a bijou souke tèt.
  - Wi, kounye a ou se yon fi epi ou dwe sèvi m '!
  Oliver Twist reponn ak yon soupi:
  "Devwa mwen se sèvi pèsonèlman anperè a ak nenpòt siperyè li mete sou mwen.
  Ti fi a fache frape pye li epi li di:
  - Mwen pi wo pase anperè a. Mwen se deyès deyès! Epi ou dwe obeyi m, sinon, olye de yon fi, mwen pral fè yon ravèt soti nan ou!
  Oliver jenn fi a tranble epi li mete ajenou, li di avèk imilite:
  - Volonte w, O pi gran nan pi gran an. Men, anperè a te ban mwen yon travay, epi mwen oblije akonpli li.
  Atemisman, deyès la te fè remake:
  - San volonte mwen, se pa ke Wòm pa pral boule, men pa yon sèl mouch pral vole. Se konsa, pa bezwen pè.
  Oliver Twist te chante ak anpil kè nan repons:
  - Konbyen yo dwe yon lach mwen pa konprann,
  Yon vanyan sòlda fò pou batay fèt ...
  Laperèz se feblès, e se poutèt sa,
  Moun ki pè yo deja bat!
  Deyès la frape pye l an kòlè e li chante:
  - Pentire tab ak etaj
  Anperè a toujou yon kabrit!
  Apre sa, li te fè yon œy bay Oliver epi li di l sou yon ton engrasan:
  - Jenn, vin yon jèn fi,
  Epi pa prese grandi.
  Genyen ak presyon fè bwi,
  Epi goumen kont fachis yo!
  Pa janm konnen lapè
  Kriye epi ri soti nan plas
  Mwen menm mwen te ye
  Milya ane de sa!
  Oliver Twist sifle.
  - Gosha! Milya ane de sa. E kiyès fachis yo ye?
  Atemis, deyès la fè yon klin epi li di dousman:
  - Aprann plis. Pral gen rankontre.
  Oliver Twist te kouri pye l toutouni, yon ti fi, atravè wout gravye a. Li te santi causticity la ak sèl elastik li epi li te fè remake lojikman:
  - Enteresan, men kiyès mwen ye? Li oswa li?
  Deyès la reponn ak yon souri:
  - Ou se san pousan gason nan nanm, san pousan fò ak bèl fi nan kò. Ou pa bezwen lapenn, m'ap moutre w maji, w'a sèvi m' menm plis fidèlman ak fidèlman pase anperè a.
  Bote bijou an te di ak arogan:
  - Mwen kite ou bo plant yo nan pye m '.
  Oliver Twist te vle fè objeksyon, men gade deyès la te boule l. Ansyen men dwat chèf pretoryen yo tonbe ajenou. Ak devwale bo pye yo fè nan pi gwo bote sou tè a. Lèv te santi dous, tankou po siwo myèl ak trè bèl, tankou yon melanj de mil flè nan paradi, bon sant ki soti nan grasyeuz, chiseled, janm sexy deyès la.
  Anplis, li toujou enkoni si rekonpans la se bo tankou yon cham, oswa yon tantativ imilye.
  Deyès la te di avèk induljans:
  - Mennaj pral vin jwenn ou byento, paske yon sèl moun se pa yon vanyan sòlda nan jaden an!
  Oliver Twist yon lòt fwa ankò visye bo deyès la toutouni, chiseled, dous tankou anbrozya, ki bondye Women yo bwè, e li te vle kontinye douch bo pi lwen. Men, li te gen yon talon fè nan nen an, ki soti nan ki menm yon ti gout nan san wouj koule, gaye sou po ate.
  Deyès la di sou yon ton sevè:
  - Leve epi ale! Si ou vle konnen yon bagay sou dife k ap vini an nan lavil Wòm, Lè sa a, ak tankou yon aparans li pi fasil fè li. Gade nan pwatrin ou, ranch ou, janm yon nonm pral fou!
  Oliver Twist te konfonn:
  - Kòman sa? Èske m ap yon tantasyon pou yo?
  Deyès la ri epi li di:
  - Kwè m ', yon fanm fè eksperyans pi plis plezi nan renmen pase yon gason, epi ou pa menm vle tounen yon gason ankò!
  Oliver Twist boumonnen:
  - Li terib!
  Deyès la reponn:
  - Okontrè, li gwo! Sa yo po sansib nan fanm, yon sèl manyen lakòz plezi.
  Ti fi a te fè yon klin Oliver Twist epi li te ajoute:
  - E pou'w pa panse mwen te kite'w nan bèl izolasyon e ou se sèl gason nan kò yon fanm, map transfere zanmi'w ba ou.
  Deyès la sote, vire pinwheel la epi lage zèklè nan talon pye l. Ak devan, yon lòt fwa ankò sezi pa Oliver Twist, yon prèske toutouni, tou trè miskilè ak bèl ti fi koulè wouj parèt.
  Li te kanpe ak bat je nan konfizyon.
  Deyès la, ak lè yon gwo gayan, reponn:
  - Sa a se kapitan Cicero. Pa t 'gen yon gason trè jèn ak bèl, epi kounye a ou wè ki sa yon bote dife li te vin!
  Oliver Twist sifle, ti fi a vrèman bèl. Se sèlman petèt twò miskilè, tankou l '. Anjeneral, ti fi gladyateur oswa moun ki te travay nan karyè gen misk sa yo.
  Men, an menm tan an, tete segondè ak ranch abondan pa t 'ditou anpeche bèl yo nan féminines.
  Ti fi Cicero te gade toutotou ak dezòd. Apre sa, li bese tèt devan Demiurge Goddess la epi li di:
  - O gwo, fè m 'yon nonm ankò!
  Deyès la di, li souke anch liks li:
  - Non! Ou nan lachè fi mwen bezwen plis. Koulye a, tou de mete sou jenou ou ak bo talon pye m '.
  Ti fi Cicero ak ti fi Oliver Twist te mete ajenou. Yo te bo pye deyès la avèk obeyisan. Men, Lè sa a, yon lonbraj flickered ak yon ti gason an bout pantalon parèt. Ti fi demiurge a souke tèt.
  - Epi ti gason an tou, ou ta dwe bo plant yo fè.
  Ti gason an te bèl e li te bèl, li te gen anviwon douz an. Epi bo pye l te santi l imilyan. Gen kèk embesil, ak isit la se de Women, pa gen okenn vle di dènye sitwayen yo.
  Oliver ti fi a te di aksan:
  - Mwen pap bo pye snotler!
  Kòm repons, ti gason an frape yon bèl blond ak cheve ble ak shin l 'nan figi a epi li gronde:
  - Fè w tounen vè?
  Cicero ti fi a sijere ak yon soupi:
  - Sa a se Bondye tou! Se pa sèlman yon ti gason. Epi Bondye pa tèlman imilyan.
  Epi ti fi a bo ti gason demiurge a sou talon pye a.
  Ti gason-kreyatè a souke tèt li epi li di:
  - Mwen se Bondye tou! Epi Oliver te refize gwo onè a. Sepandan, mwen padone l. Men, si ou vle viv, Lè sa a, ou pral oblije goumen kont moun nou Demiurge Bondye lòd. Sinon, yon dezas incalculable ap vini sou Wòm.
  Deyès la te klere je menasan li epi li te deklare:
  - Mesye, si ou renmen li oswa ou pa, ou ti fi yo pral oblije goumen kont lavil Wòm epi ede defèt Spartacus.
  Oliver ak Cicero, tifi sa yo ki gen kè moun reyèl, te di nan tèt poumon yo:
  - Pa janm! Nou pap janm vire kont Wòm!
  Atemis, deyès la mete so sou grasyeuz pye l 'fè menasan. Yon blond ak cheve ble ak yon ti fi dife wouj-chveu te sou etajè a. Plizyè tifi toutouni, ate parèt, figi yo kouvri ak mask wouj.
  Yo te kòmanse toumante ti fi kapitan yo. Okòmansman, pye yo fè bèl yo te sere nan estòk yo epi yo te kòmanse pann chay nan men yo. Li trè douloure, ligaman yo lonje ak trese.
  Ti fi Oliver a manje dan li epi li plenyen.
  - Tou sa, mwen p'ap ale kont Wòm!
  Cicero ti fi a sifle:
  - Pa fè yon trèt nan kapitan Women an!
  Ti fi women yo te kontinye ap tòtire. Yo pandye chay, rale jwenti yo soti nan zepòl yo. Lè sa a, bouro-fi yo, toutouni, men nan mask, ak cheve wouj, yo te kòmanse bat ak fwèt sou do yo nan bèl lonje. Kou yo te premye fè fas ak fòs modere.
  Deyès la te bay lòd, li te fache sote sou pye l grasyeuz:
  - Frape pi fò!
  Apre sa, fwèt fè yo ale, ki chire po fanm nan. Oliver ak Sicero te griyen dan yo, men kou yo t ap souke kò yo ki t ap tonbe a te fè jemi toufe soti nan gòj yo.
  Isit la, sou lòd deyès la, brasero yo te limen anba pye yo nan ti fi yo tòtire yo. Dife bouro fi te kontwole pa rezèv gaz. Okòmansman li te piti, men answit li te entansifye. Yo nan lòd yo pa imedyatman boule po a, tòtiyan yo andwi plant yo fè nan ti fi yo ak lwil legim.
  Epi se te yon doulè terib ke Oliver ak Cicero, tifi sa yo, te kriye. Men, lè sa a, yo fèmen dan yo, se konsa ke menm kwen yo nan bouch yo te senyen.
  Men, ki efò superimen sa te koute. Ti fi bouro a pike Oliver Twist anba anba bra a ak yon baton wouj cho. Li te gaspiye e li te kriye ankò. Koulye a, tou de ti fi centurion yo te kòmanse bat ak baton asye wouj-cho nan chemine a ki imedyatman parèt. Ak doulè a te vin menm pi terib ak kolosal.
  Epi bouwo fi yo te pran pens ak dan wouj epi yo te kòmanse chire pwatrin lan. Ki trè douloure. Tankou zèklè pèse ou soti nan talon yo nan dèyè a nan tèt la. Oliver te panse: - Petèt sa ase? Poukisa andire soufrans sa yo, di: chwa a klè, mwen dakò ak tout bagay! Men, ede lènmi an chod nan lavil Wòm Spartacus ak trayi peyi li - pa gen okenn! Yon Women dwe pi rèd pase yon dyaman.
  Lè Cicero ti fi a rele byen fò:
  - Oh manmi! Pa bezwen, mwen pral di ou tout bagay!
  Oliver ti fi a te rele:
  - Fèmen! Pa trayi peyi ou!
  Epi nan moman sa a, pwent tete wouj nan pwatrin li te chire. Epi doulè a te fè m toufe.
  Sepandan, sa a pa t 'ankò limit la. Isit la te parèt, apre deyès-demiurge a mete so pye li, yon dinamo ak fil. Tortian yo te kòmanse mete elektwòd nan ti fi yo sou etajè a nan lestomak Venis, senkyèm pwen an, bouch la ak ant dwèt yo ak zòtèy yo. Sa a se reyèlman trè mechan.
  Isit la se yon ti fi toutouni nan yon mask wouj k ap vire volan an nan yon machin dynamo. Ak nan kò yo nan vanyan sòlda yo kaptenn tòtire, egzeyat destriktif nan kouran te ale.
  Doulè a depase tout limit posib. Oliver ak Cicero pa t 'pèdi konesans nan chòk doulè sèlman paske yo te ranfòse pa maji a nan Demiurge Goddess la. Ti fi centurion pòv yo te fè eksperyans soufrans tou senpleman enkonpreyansib, li te sanble ke chak selil nan kò a te inonde ak metal wouj cho, ak bèf cheval bouyon ak zago asye yo t ap galope sou tèminezon nè yo.
  Oliver ti fi a ak Cicero ti fi a te tranble ak yon doulè enkwayab. Doulè a te tout kote, pa te gen san, pa gen venn, pa gen okenn selil nan kò a ki pa te touche pa doulè. Epi li te tankou plonje nan sèk ki pi sovaj nan lanfè a.
  Tou de ti fi centurion yo te tèlman paralize ke yo pa t 'kapab menm rele. Yo toufe tankou pwason ki lave sou yon rivaj sèk.
  Oliver te resevwa ran apre ran, menm jan ak patnè li. Se konsa, dezyèm ti fi bouro a ak twazyèm lan te kòmanse vire wou yo nan machin nan dinamo.
  Antretan, lòt tòtiyan yo te kòmanse kraze zòtèy pye yo nan ti fi kaptennyon yo pandye sou etajè a.
  Malgre ke te deja tèlman doulè ke li te enposib dijere li ak lespri a epi yo pa wè li.
  Ti gason demiurge la te bay lòd, li te montre gwo dan pèl li pi lwen pase ane li yo:
  - Pou cheve yo!
  Menm lè a, de tòtiyan te sezi ti fi yo tòtire yo epi yo rale yo nan cheve yo, menase yo rache po tèt yo. Ak plis doulè.
  Isit la bann lajè nan fè wouj-cho manyen vant yo nan ti fi yo. Sant vyann boule a te vin pi sansib. Pawòl boukannen tout yon bann mouton.
  Demiurge Goddess la te mande ak yon souri infernal:
  - Ou dakò sèvi mwen epi goumen ak Rome?
  Malgre doulè ki pi kolosal, malgre soufrans enkwayab la, tou de ti fi kaptenn yo gwonde nan inison:
  - Non! Nou pap trayi peyi nou!
  Deyès la te boule tèt li ak zèklè, balanse yon ralonj majik ki toudenkou parèt nan men l '. Ak nan yo, ti fi centurion tòtire yo, tankou ekoulman pwisan nan elektrisite te pase ke po a premye fimen, ak Lè sa a, tou de ti fi tòtire te kòmanse leve tankou flanbo.
  Oliver ak Cicero literalman toufe nan doulè. Ak mezi soufrans la te depase tout pi lwen, ak konsyans yo te tonbe nan fènwa a nan non-egzistans.
  Ti gason demiurge a te fè remake ak yon souri terib:
  - Yo gwo, byen kenbe!
  Deyès-demiurge a te note nan tèt chaje:
  - Pou konplete yon kantite misyon, mwen bezwen jis Oliver ak Cicero. Apre yo tout, se yo menm ki chwazi yo! Mwen ka fè tout bagay, menm kreye linivè a, men volonte imen an pa sijè a bondye ki pi pwisan yo.
  Ti gason demiurge a te fè remake:
  - Nou ka chanje aparans yon moun, kò, men nou pa ka chanje pèsonalite li ak "mwen", ki se feblès nou!
  . CHAPIT #5
  Oliver Twist leve ... tranble nan pè sa ki t ap tann li talè. Men, pou moman sa a, blesi yo nan tòti anvan yo pa t 'geri, ki vle di ke yon reta nan pinisyon t'ap tann li ...
  Ti gason an te kòmanse fwote lyen chenn yo, youn kont lòt. Li te yon jan kanmenm distrè, epi li dezagreyab chita sou yon laisse tankou ou se yon chen. Oliver fwote lyen an kont lyen an asye. Epi li fredon pou tèt li... Tan an te pase... Yo pote l manje. Anplis rasyon nòmal prizon yo, gen lèt tou. Nan lòd pou ti gason an byen vit deplase lwen tòti, fanm yo k ap travay nan prizon an te vin jenere. Li se yon pitye lè yon ti gason nan dis yo tòtire pa bouro angle. Epi li te deja andire de tòti, dènye a te rete - twazyèm lan.
  Sepandan, menm prizon an li menm ap kraze. Malgre ke gade nan ba yo se deja byen abitye.
  Ak plant yo boule sou brazier la fè mal grate, ak reyèlman fè mal, ak ti anpoul anfle sou yo. Men, deja kòmanse bese. Epi li pa fè mal ankò. Pwobableman pinga'w fè ti gason an ap toujou fri, paske ou pa ka enfim, ak sèl la geri parfe, espesyalman si li se andwi lwil oliv.
  Oliver te santi li eksite epi li fini yon gwo tas lèt. Li se sèlman dizan, epi yo deja tòtire l ', ap eseye trayi sekrè a. Ak pandan tòti a, doktè a asire w ke yo pa enfim, ak yon ofisyèl espesyal mezire tan an nan tòti, detèmine pa lwa angle a pou yon timoun ki poko katòz.
  Ti gason an te manje, epi nan annwi monotone, li pran li epi dòmi.
  Epi li reve...
  Tankou navige nan yon rivyè ki te pete nan bank yo nan yon inondasyon, yon gwo hord nan barbares kouri nan fò a ki fèk koupe. Sou yon gwo kay won separe, pa ditou pè flèch, te kanpe yon nonm wo, nan limyè, zam an kwiv, ak yon nepe nan yon men fò, miskilè. Cheve boukle, sou yon gwo tèt, deja jistis manyen ak gri, ak rale ansanm ak yon baskètbòl ajan. Gade a se deyò kalm, sèlman elèv yo rediksyon ak Lè sa a, elaji bay eksitasyon fò! Kanpe sou men dwat la, yon nonm wo anpil ak gwo zepòl loraj nan yon bas pwisan:
  - Nou anba atak, gwo! Soti nan tout peyi Gaul, tribi ostil yo te rasanble. Grandè Wòm nan anje!
  Nonm lan reponn avèk kalm, li t'ap jwe ak yon ponya ak yon manch presye:
  - Epi ou te panse Antony te deside ke nou te vin isit la kolekte dyondyon, epi yo pa goumen ak mechanste?
  Mak Antony te di nan konfizyon:
  - Men, ki sa ki te pwen nan Julius pou pèmèt Barber Gaulois yo rasanble tout fòs yo, dè santèn de branch fanmi yo, olye pou yo sèvi ak yon taktik senp ak serye: bat, bat nan pati!
  Seza reponn ak yon souri:
  - Aleksann Legran te bay Dariyis dezan pou li rasanble yon gwo lame ki soti nan tout vas anpi li a epi defèt li nan batay ouvè. Nou te nan lagè pou uit ane kounye a. Si nou kontinye fè kanpay ak menm metòd yo, lè sa a tout lavi nou p'ap ase pou li!
  Banza Women yo tire avèk presizyon paske dan yo te chita sou miray la, sepandan, te gen anpil Gaulois, epi yo kouri met deyò nan yon foul moun konsa dans ke li te enprenabl pi difisil yo rate yo pase frape yo. Bann sa yo ki te tonbe, pèse pa flèch, yo te pilonnen san pitye pa branch fanmi parèy yo. Zago chwal yo ak bòt ki graj ak plant an bwa slurped nastily, yon melanj de pousyè tè ak san. Seza pa t 'kapab reziste e li menm li te tire yon flèch, vize sou yon jenn gason pran sou yon chwal blan. Pami Gaulois yo, li òdinè pou lidè klan monte yon chwal nan yon kostim blan nèj, ki senbolize pite ak patwonaj nan lespri limyè.
  Seza se te yon piki ekselan, li te aprann tire arche depi li te yon ti gason. Yon pwofesè strik pou chak miss, preskri senk kou ak yon pye rezen sou do timoun nan. Sepandan, ti Julius te pa sèlman bat, men tou te anseye yo konsantre, règ la yo respire, siprime fatig. Kounye a, Seza ap eseye ajiste souf li lè li kontwole to batman an.
  Ak barbares yo deja atake mi yo. Gaulois yo pa tèlman dans barbares, ki soti nan anpil pye bwa long, yo te fè dè santèn de eskalye diferan, pafwa tèlman lajè ke yon cha lajè te kapab menm kondwi sou yo.
  Gaulois yo gwonde tankou lous ki pa manje tout sezon fredi. An menm tan, yo bat nepe kont nepe ak siflèt. Banza Women tire prèske pwen-vid, konbatan yo avèk èd nan fistibal pouse mach eskalye yo desann. Men, gen anpil nan yo ak Gaulois yo rale moute tankou cheni, yo pa peye atansyon sou pèt. Menm nan yon distans, yon moun ka santi ke barbares yo santi alkòl, li sanble ke reprezantan yo nan pèp la Kolòy te pran yon kantite jis nan ansyen moonshine sou pwatrin yo.
  Nan tèt la, yo rankontre ak kou fò soti nan rach Women de bò ak kout nepe. Men premye pèt nan mitan Women yo, yon kaptenn pèse pa yon kòn tonbe, Gaul fache dechire kò l an miyèt moso, ak de sòlda women tonbe nan yon fwa.
  Seza di yon ti tan:
  - Vide goudwon sou barbares yo!
  Chodyèr bouyi yo enstale sou enstalasyon espesyal. Yo leve pa yon teknik primitif, yo vire sou epi vide sou tèt yo nan Gaulois yo. Lav bouyi boule barbares yo, yo literalman ale fou ak doulè. Sant toufe nan vyann boule monte nan tèt la. Avèg ak boule, Gaulois yo apiye dèyè, men frenn yo ak rach yo nan yon gwo lame avanse dèyè yo pa te pèmèt yo fè bak. Gen deja anpil san ap koule tankou dlo, men lè melanje ak résine, li tèlman grenpe ...
  Mak Antony rele byen fò:
  - Mete dife!
  Flanbo vole desann, résine a leve. Gaulois yo ap boule epi yo kouri tounen. Yo pilonnen pa ranje dèyè yo, eskalye yo sag. Epi ankò e ankò barbares yo tonbe. Men, atak la, malgre pèt yo terib, pa panse yo sispann.
  Gwo kòn Gaulois yo, se pa lèv k ap soufle nan yo, men vanyan sòlda lou yo pile anba pye yon kouto espesyal ki fèt ak kwi boufalo. Soti nan sa ki gwonde a se etranj, gluan, li aji nan yon fason espesyal sou psyche nan Gaulois yo, tankou son yo nan bondye fè nwa yo rele nan reyalizasyon.
  Seza toujou kalm, li di ak yon souri:
  - Barbares, pou yo son yo pi enpòtan pase nanm nan!
  Antony reponn:
  Prèt Klòd te fè yon sakrifis jenere bay Jipitè ak Mas, epi bondye yo te di, nou apwouve demach ou yo epi n ap ba ou viktwa!
  Seza reponn nan yon stil vèsè:
  Bondye Olympic yo fò
  Men, yo pa ede moun ki fèb yo!
  Si nou fidèl ak Jipitè,
  Ann bati yon pouvwa mondyal!
  Pou viktwa, nou bezwen sòlda,
  Soti nan asye, yon men ak yon anpil nan entèlijans!
  Soti nan kou a, horde sa ki mal la pral konfizyon,
  Lè sa a, yon gwo wout ap tann nou!
  Anthony apwouve:
  - Se pou klere Jipitè a dwe glorifye!
  Malgre dè milye de moun ki mouri, lavalas la nan Gaulois ankò te kòmanse deplase, li te sanble ak yon kochon blese, ki pa t 'ankò gen tan senyen ak, tankou anvan, feròs ak danjere jon sou chasè a. Anplis de sa, Gaulois yo te kòmanse voye flechèt ak wòch sou mi yo. Tribi barbares yo pa gen ankò metrize banza a, flèch yo twò lou pou tire efektivman soti nan èstime nan vanyan sòlda yo, men nan ka ta gen yon sortie yo ka toujou jwe wòl yo.
  Barber Gaulois mache sou kadav yo, inyore dife yo limen anba pye yo. An menm tan an, frenn yo vole anlè, epi youn nan barbares yo jete rach la tèlman adrwatman ke li soufle tèt la nan lejyonè a.
  Malgre ke pèt Women yo toujou konparativman piti, Gaulois yo kenbe yon siperyorite nimerik akablan, ak nouvo foul moun k ap kriye kouri soti nan forè a.
  Mark Antony se toujou trè jèn, byenke zepòl li yo laj, li se kapab pote yon douzèn antye lejyonè wo sou tèt li, oswa menm kouri ak yo. Pandan ke li toujou yon jèn bab, li jere yo pran sis hetairas mwatye toutouni pandan yon dife nan yon bordel, ak Lè sa a tou, fè yo plezi. Mak te pi popilè pa sèlman kòm yon gwo vanyan sòlda, li pa pè angaje yo nan batay ak chanpyon gladyatè, men tou, kòm yon lover kalifye. Nan lame Seza a, li se premye nan premye epe yo, ki pare pou ale kote gwo a kòmande.
  Gaulois yo ankò ap monte mi yo, ak Women yo te kouri soti nan résine, epi yo gen pou rankontre lènmi an ak epe, osi byen ke rach ak frenn. Deja nan youn nan Gaulois yo, ki te dirije pa Jeanne la Intrepid, yo te deja sele youn nan gwo fò tou won yo. Jeanne tèt li, malgre gwo kwasans li, li trè vit ak abil. Zepòl yo laj ak ren etwat. Li goumen toutouni jiska ren pandan l ap manyen de nepe. Epi li gen misk ke Hercules ta anvye.
  Mak Antony tou avèk enpasyans lanse nepe li nan men an men:
  - Kite m frape gwo a!
  Seza, san prese, avèk kalm mete flèch la nan banza a, li malen vise je l ', li reponn:
  Lòd kòmandan an pandan lagè a,
  Lè alantou flèch yo bag!
  Ranpli ak lanmou ak gwo pri,
  Sakre, pou sòlda women yo!
  Malgre lefèt ke Jeanne ap deplase rapidman, Seza antisipe mouvman li yo, yon piki egzat ak yon flèch koupe nan lè a, pèse nan yon pwatrin miskilè, dwa anba kè a. Tonbe san pè, san koule soti nan yon bouch plen ak gwo dan chwal. Barber la toufe, mouri byen vit.
  Seza chichote:
  - Se yon pitye nan lame nou an, mwen ta konfye li ak yon kòwòt!
  Mark respire.
  - Ou se kòm toujou gen bon konprann gwo Seza!
  Seza leve tèt li.
  - Yon chèf ki renmen tire revanj dous gen entèlijans yon mouch! Petèt, si Jeanne te konnen ke trik nouvèl atizan konn fè nan lame nou an, li ta kapab pran fò a. Jiska lè sa a, kenbe yon je sou batay la.
  Jeneral Women an, ankò fwa sa a pi vit, chaje banza l ', li tire, Lè sa a, tire ankò, chwazi lidè yo nan Gaulois yo.
  Erezman pou Women yo, pi fò nan eskalye yo nan Gaulois yo te boule, epi yo pa t 'kapab imedyatman jete tout fòs yo sou Women yo, men plis pase desansenkant mil nan yo te rasanble isit la. Pa janm anvan Wòm te fè fas ak anpil sòlda nan yon sèl kote. Seza gen sèlman de rejiman mil sòlda nan fò a, douz mil leyonè. Rapò a nan fòs, plis pase ven Gaulois, pou yon sèl Women.
  Seza tou enkyete, men figi l 'kenbe inpénétrabl nan mask la. Mwen sonje nan jèn li, li te kaptire pa pirat. Yo te mande yon gwo ranson ki gen ven talan lò pou jèn ki toujou san bab yo. Ak talan se yon moso lò, yon ti kras pi piti pase yon ze poul. Malgre ke Seza ak neve Mari a (lejand nan sèlman patrisyen an ki te jere yo dwe eli konsil nan ansyen lavil Wòm sèt fwa), men li sanble pou yon jenn gason ki te apèn antre nan laj la nan kapasite pasyèl e li te resevwa dwa pou marye. . (Pou ti gason ki gen plis pase 14), sa a se yon gwo kantite lajan, epi pèsonn pa vle peye li. Epi sa vle di lanmò oswa esklavaj.
  Seza ri nan figi pirat yo nan repons. Li te di ke li te twò ba valè, men li panse pi byen nan tèt li epi nonmen yon ranson pou tèt li - 50 talan. Pirat yo anvayi, ki gen sant yo kontan ak rèl. Youn nan yo menm dechire vant li sou rach frè lanmè a. Seza kontinye:
  - Men, apre mwen jwenn libète mwen, mwen pral pouswiv ou jiskaske yo kenbe ou ak balanse sou lakou yo! Lidè a kloure sou kwa.
  Pirat yo te sezi pa endis sa a, ak ataman nan vòlè lanmè yo ak yon souri move mande:
  - Eske ou pa pè, ti gason endis, ke nou pral kloure ou tèt ou! Apre yo tout, ou mare ak nan men nou!
  Jenn Seza reponn li:
  - Lavi pa tèlman yon gwo valè pou lage onè ak trayi diyite pou dedomajman pou li! Onè ak diyite se de zèl, san yo pa ki zwazo ki bay lavi a ka sèlman kenbe nan kaptivite!
  Menm chèf frè lanmè yo te sezi:
  - Ou se yon lènmi vanyan, e nou pral epaye lavi ou. Anplis de sa, nou pa janm te oblije wè 50 talan nan yon fwa.
  Seza soufle nan betiz.
  - Si ou demare m ', Lè sa a, mwen pral ranplase crucifixion ou ak yon fason mwens douloure nan separe ak lavi: yon nekoulan!
  Ataman nan ri yon ti jan fòse, men kanmenm bay lòd pou demare li. Seza pa t renmen ke bouch lidè a te chike, ak dan li yo te mal swaye. Jenn gason an te pale ak anpil mepri.
  - Nenpòt moun ki lang ale nan fèt, li toujou rete ak nen li! Ebyen, yon bouch sal se refij yon lang ki lach!
  Lidè a te konfonn, men Seza te tonbe an silans ak pirat yo te sanble byen vit bliye sou menas la.
  Zanmi ti gason an byen vit ranmase ranson ki nesesè a epi yo voye 50 talan. Seza te kenbe pawòl li sou yon sèl bagay, epi li pa t 'p'ap janm sispann mete dezyèm lan pou yon bon bout tan. Malgre ke travay la anvan l 'te difisil, li se pa tèlman fasil jwenn ak trape yon galri bato, espesyalman nan mitan anpil zile yo, bè ak bè nan lanmè Mediterane a. Wi, epi gen yon anpil nan pirat, ak bato yo nan lavil Wòm yo toujou san fòs kont yo. Men, Seza, ki te toujou nan adolesan li, te distenge pa anpil resous.
  Pandan li te sou yon bato pirat, li te rive fè zanmi ak yon ti gason kabin. Seza te pwomèt li yon pozisyon nan lame women an, ak posiblite pou l genyen peculium li ak esklav. Li te kite yon lèt bay ti gason an, ki deklare ke yon galri plen ak ajan t ap soti Sicily. Epi depi boulvèsman te kòmanse nan lavil Wòm, pwoteksyon an nan galri a se piman senbolik. Ti gason-kabin an te oblije pèch lèt la li menm, kòm si pa chans, nan lanmè a, pou sa a li te menm yon ti kras gate pa dlo lanmè. Plan an pa t difisil, pirat visye ak etwat-èspri pa t 'kapab ede tonbe nan yon pèlen.
  Pandan monte, pil la leve toudenkou, ak sòlda women yo tonbe sou pirat yo. E depi dèyè, erezman nan mitan lannwit, de bato ak sòlda pwoche. Pirat yo bèbè diman reziste. Yo mande sèlman pou yo pa pann yo, men sèlman pou yo vann yo nan esklavaj. Ak chèf la, yo nan lòd yo rachte lavi l ', te di ki kote yo kache trezò yo, ki gen ladan moun ki pa gen ankò jere yo ale nan gwo twou san fon an, senkant talan Spree.
  Men Seza reponn:
  "Ou ka achte lavi ou, men ou pa ka achte onè!" Rakwoche!
  Se konsa, rimè a te ale sou Seza, byenke li te Lè sa a, apèn kenz, ak yon ane pita li marye, ak Aqualeria dou. Men, sa se yon lòt istwa!
  Seza te bay Antony lòd pou yo rantre nan batay la, ak yon rezèv solid. Women yo te itilize konstriksyon kalite falanj la. Sou yon miray etwat li te trè efikas. Vag Gauls k ap kouri toufe. Kèk nan yo te pèse ak de oswa twa frenn alafwa.
  Julius Caesar te fè remake:
  - Falanj Masedonyen an kapab yon teknik trè efikas. Se pa pou anyen yo te konkeri tout Azi, oswa pito, prèske tout nan li! Lè n'a fini ak Gal, m'a ale nan peyi Pès la, m'a ale nan peyi Zend. Cleopatra pral rasanble nouvo rejiman pou mwen, ki gen ladan kavalye Arab la.
  Anba Seza, sèlman jèn squire Oliver Twist te rete. Te gen rimè ke ti gason an te pitit gason l '. E sa te vre, ak sèl opozisyon ke manman Oliver te yon esklav senp ki soti nan peyi Alman yo. Yon ti fi blond bèl men enfousyan, ki soti nan peyi slav yo, pa t 'vle vin yon konkibin ak yon etero, e pou sa li te voye travay di sou plantasyon chanv ak pye koton swa. Men, menm la li te nana, poutèt sa li te fini nan karyè yo. Li, sepandan, jere yo siviv la epi vin pi fò. Li te menm mennen l 'bay gladyateur yo, kote Seza te kaptive pa li nan tèren an. Apre sa yo te pran retrèt, Erastella, jan yo te rele esklav wo Slavic la, te tonbe damou pou li tou.
  Yo te konnen kè kontan youn nan bra lòt. Lè sa a, gladyatè a vin ansent. Epi yo te gen yon ti gason, Brutus. Byento, Erastella te pote kantite viktwa li nan bag la nan yon santèn epi, an akò ak koutim, li te resevwa libète. Men, Seza pa t 'kapab marye avè l', byenke li te yon vèv. Li te gen yon lòt pasyon, pitit fi gèrye Women ki pi enfliyan an, premye jeneral Pompey. Li marye ak li, epi Erastella te al goumen nan peyi lès yo. Seza te avèk li pandan kèk tan, li te anpeche tantativ Ejipsyen yo pou yo separe ak Wòm. Se la li rankontre Kleopat, ki moun li mete sou ansyen fotèy la.
  Byento lanmou sa a te ranplase ansyen an, e Seza pa konstan. Cleopatra te gen yon pitit gason, men pitit fi Pompey a byento te mouri pandan akouchman, apre sa Seza te rayi tou Cleopatra, deklanche yon lagè nan nòdwès Itali, lwen ansyen metrès li yo. Se vre, Oliver, li pa t rekonèt pitit gason l lan, te ale avè l. Ti gason an te gwo epi li te devlope pi lwen pase ane li yo, li te eritye cheve blond, wo wo ak fòs fizik eksepsyonèl nan men manman slav li. Li te yon ti jan tankou papa l ', men li te pi bèl, pi fò ak plis pase Julius Caesar nan laj li. Malgre ke ti gason an poko gen nèf ane fin vye granmoun, li deja sanble tankou yon adolesan ak fasil wotasyon de lejyonè elit granmoun. Epe sa yo apeprè yon fwa ak yon mwatye pi long pase sa yo estanda.
  Oliver Twist timidman mande:
  - Pèmèt mwen gwo a (Seza pa janm rele l 'yon pitit gason, ak natirèlman entèdi ti gason an yo rele tèt li sa), kouri nan fray la, mwen vle bwè lam mwen an ak san!
  Julius reponn ak yon souri:
  - Nan ka sa a, mwen pral rete pou kont li, ak Lè sa a, ki moun ki pral veye Seza yo?
  Ti gason an te souri sensèman.
  - Pi bon defans la se yon atak, paske kwen an toujou pi fò pase po a!
  Seza tape ti gason an sou zepòl fò li.
  - Byen fè! Oke, ale pi devan, koupe tèt ou ak yon nepe! Se pou sa a vin di.
  Steel ap tanpere nan dlo, mesye asye nan san!
  Ti gason an Oliver te kontan epi, li te klere talon pye l '(malgre move tan an otòn fre, Seza, tanperaman pitit gason l', kite l 'sèlman bout pantalon soti nan rad li). Misk yo nan jèn yo: pitit gason an nan lejand Women an ak gladyatè-esklav la balanse tankou rid sou dlo a.
  Se konsa, li koupe tout cheve nan tèt barbare a ak nepe li. Li tonbe, li tonbe tèt anba.
  Seza te note:
  - Si vyeyès pa toujou konnen, men jèn toujou kapab! Eh poum onèt mwen yon ti jan jalouzi pou ti gason sa.
  Seza gen plis pase karant, epi sitou nan sezon otòn frèt, Gallic, vye mak fè mal anpil anpil, ak atak epilepsi trètr vin pi douloure ak pi souvan. Li menm te gen yon krentif pou ke pitit gason l 'Oliver ak pitit gason Cleopatra a Alexander ta eritye maladi a souke. Li pa te gen okenn nouvèl sou lèt la pou yon tan long, ak Twist se natirèlman trè an sante, li pa janm etènye, byenke li kouri toutouni nan nèj la ak naje nan twou a nan sezon fredi. Li sanble ke san manman slav la te genyen nan li, ak lagè konstan entesten ak ivè yo piman bouk nan Larisi yo!
  Epi lè ou fin fè echanj senkyèm deseni ou an, li lè pou w reflechi sou objektif lavi a. Seza te gen yon senp, menm lè li te jèn, li te rive nan konklizyon ke fòm repibliken an nan gouvènman an, ak deba kontinuèl, plebisit pou fè foul la plezi, divès kalite entrig kache, koruptyon votè yo, pa t ase efikas epi li pa t kapab sèvi ankò. Objektif byen lwen: monte nan Anpi Women an!
  Repiblik - poukisa lavil Wòm se prèske peyi a sèlman sou tè a ak yon repiblik, ak tout alantou vwazen yo se monachi solid. Li nesesè tou nan lavil Wòm apwouve prensip la, ak pouvwa a nan anperè a, transfere pa pa eleksyon, men pa eritaj, oswa nan ka eksepsyonèl pa yon konstitisyon espesyal nan anperè a. Lèt la ka nesesè si eritye a, pou mete l 'dous, se pa yon jeni. Natirèlman, yon wa fèb ka pran fòtèy la, men, nan nenpòt ka, li pral gen pouvwa ak kapasite nan pran desizyon endepandan.
  Ak pwogram alontèm la pral vin pi fasil pou aplike, kontrèman ak konsil yo, ki te eli pou sèlman yon ane, ak ansanm! Men, si gen yon diskisyon ant yo.
  Non, lavil Wòm bezwen yon monachi, ak nan plizyè pitit gason, Seza ap toujou kapab chwazi yon sèl diy. Se vre, epi li dwe fè konpwomi nan vwayaj sa a ki long. An patikilye, fè l 'yon alye, e menm yon patnè ansyen nan Pompey. Isit la Seza pa t vrèman respekte l. Kòm men dwat Silla diktatè a, Pompey, apre lanmò sa a granmoun gason gonore, te kapab vin chèf souveren lavil Wòm. Pompey te gen yon lame nan men l ', ki gen ladan yon rejiman elit veye Sena a. Men, li te rete fidèl ak repiblik la, retounen ansyen lòd la. Li se Seza nan plas Pompey pa ta manke
  Chans ou yo. An jeneral, Pompey, li sanble, yo pral lènmi prensipal Seza, ki moun ki rèv nan fòtèy la. Te gen tou Crassus, men li te mouri nan lagè pati a. By wout la, tankou Seza, li te pase nan tout Parthia, li tonbe nan yon pèlen, yo te fèmen ak yon lame fin itilize nan yon fò. Yon lòt bagay se ke Seza fè espre pèmèt ord barbares yo rasanble kont li. Gaulois yo se fatalis, epi yo te pèdi dènye espwa ke inite a pral sove yo, yo pral finalman ak pou tout tan soumèt bay Wòm.
  By wout la, Oliver se yon bon parèy, li toujou, an reyalite, yon timoun, men li posede yon zam ren, tankou Hercules tèt li. Yon vanyan sòlda ki pi fò pase Mak Antony ka grandi soti nan li. Petèt li pral yon wa diy ak siksesè Seza. Men .... Mwen espere ke li pa trè byento, paske gran nonm nan gen anpil travay devan l '.
  Piti piti, presyon an nan Gaulois yo febli, dè milye yo te touye ak mutile, ti mòn antye nan kadav anba mi yo. Women yo tou languished, li te inimen tansyon. Lè sa a, Seza, ki te deja dechaje tout yon krèf, pran dezyèm nepe a, li remake:
  - Kòmandan k ap antre nan batay la, se tankou pay ki kraze do chamo. Yon chamo ki gen yon pay kase do se tankou yon chèf lame ki evite batay!
  Anpil solda women te blese, kadav yo te kouche, e pami moun ki tonbe yo, te gen Stefa kestè a, ke yo rekonèt paske li te fè Grannik tonbe sou cheval li. Epi kote Grannik li menm, Seza ta retire li ak yon flèch ki di. Wi, an tèm de epe, Li Seza pa move, men lwen pi fò nan lame Women an, men youn nan pi bon an nan archery. Anplis, li rale fisèl la avèk èd nan yon zen espesyal chire sou zam la ak dwat bra dwat li. Kidonk, ou ka trase yon bowstring pi sere pase nan fason nòmal la epi frape nan yon distans pi gwo!
  Men, ou bezwen tou yon nepe! - Seza koupe Gòl ki pi pre a.
  Kriye lajwa:
  - Ava! Seza avèk nou!
  - Glwa pou Seza! Nou pral genyen tout moun!
  Women yo vizib aplodi. Prezans nan Seza - talisman sa a nan viktwa enspire konbatan yo. Yon souflèt pwisan ak Gaulois yo, yo te ezite, yo te kòmanse fè bak. Tanpèt la te kòmanse bese, vag yo te bese. Sepandan, Gaulois yo te fè bak nan yon fason ki jis òganize, san yo pa pran vòl. Aparamman fòs militè yo poko fin disparèt nèt. Julius Caesar, sispèk yon pyèj, epi reyalize ke nan yon jaden louvri, Women yo ta dwe kraze pa nimewo siperyè, kòmande:
  - Tout moun kanpe! Rilaks!
  Epuize, vanyan sòlda swe nan lavil Wòm yo te kòmanse ranmase blese yo. Kèk geriseuz ak prèt te grese blesi yo ak posyon epi yo te bandaj manm yo. Lòt sòlda yo te kòmanse fè dife, prepare manje.
  Pitit gason Oliver Twist te trè kontan, byenke pwatrin miskilè li an doub-pliye te koupe pa yon grate long soti nan rach la Gallic. Ti gason an di:
  - Se konsa nou te ba yo difisil! Epi Seza nou an se pi bon an! Glwa pou gwo Seza!
  Sòlda yo tou, byenke yo te gen plis kontrent, te kontan:
  - Glwa pou gwo Seza!
  Oliver Twist, lonje nepe li yo, te deklare:
  - Lè Gaulois yo tounen ankò, m'ap koupe yo an pòm anmè! Paske pitit Gran Wòm nan!
  Seza rele ti gason an, li di avèk afeksyon:
  - Ou te pwouve yo dwe yon vanyan sòlda bèl pouvwa! Koulye a, mwen fè ou squire onorè mwen, ak rekonesans, mwen ba ou sa a...
  Kòmandan an pi popilè te wete dwèt li yon bag ki gen yon emwòd, gwosè figi yon pijon.
  Ti gason an Oliver te wont:
  - Wi, mwen pa merite mete yon bijou konsa!
  Seza souri.
  - Pa mete l! Kache li yon kote, oswa ou pa, kite bag sa a dwe konsidere pou ou, men pou kounye a li pral rete avè m '. Epi ou menm, ti gason, goumen, epi lè ou rive nan katòz ou pral jwenn peculia ou. Antretan, pran kloti ak Mak Antony.
  Gwo asistan Seza a, byenke li te pi gwo pase kòmandan ilustr la, apwoche bòs nan travay li, envolontèman bese sou, ap eseye bese. Seza li menm te sèlman yon ti kras pi wo pase mwayèn wotè, rajan, ak yon nen akilin. Mark te mande:
  "Poukisa nou pa t 'pouswiv Gaulois yo?"
  Seza repete aforism la yon lòt fwa ankò:
  -Yon jeneral ki al nan batay se tankou yon pay ki kase do chamo. Yon chamo ki gen yon pay kase do se tankou yon chèf lame ki evite batay! Sa a se vre, men lè pou viktwa a poko rive. Grannik se lènmi prensipal nou an, wa ki pa gen kouwòn nan Gòl rebèl la, poko mete tout kat trump li yo. Epi li pa menm parèt! Ann tann lènmi an, yon lòt fwa ankò, anplis, mwen gen kèk lide ankò!
  Mak Antony te kontan:
  - E mwen mande kisa lide sa yo ye? - Epi imedyatman te konfonn. - Mwen tout nan atansyon a nan gwo.
  Seza ak kondesandans te kòmanse eksplike:
  - Gen yon anpil nan pay sèk prepare pou chwal nan fò a. Men, nou pa pral chita nan anbiskad pou twò lontan, men tou senpleman pa tranpe pay la nan lwil oliv, goudwon ak grès pral gaye sou apwòch yo.
  Anthony grogne:
  - Poukisa?
  Seza ri.
  - Lè sa a, nou pral tann! Nan moman ki pi kritik nan atak la. Dezyèm fwa a, Gaulois yo pral jete tout rezèv yo nan batay, anplis, yon lòt bagay pral rive!
  Asistan an te eseye devine tèt li:
  - Èske nouvo, ranfòsman fò vini?
  Seza, fèmen je l sounwa, li souke tèt li:
  - Se sa! Nouvo ranfòsman fò! Men, li nesesè pou yo frape nan moman sa a menm lè tout fòs yo nan Gal yo pral jete nan atak la:
  Anthony louvri men l.
  - Nou pa ka voye nouvèl sou gwo a. Nou te antoure sou tout kote!
  . CHAPIT #6
  Ti gason an leve ... Li te kòmanse santi l pi kontan ... Deja Oliver Twist boule yo ap soti nan plant li fè. Ak tras yo nan sil yo ap sikatris ... Men, gen espwa ke jodi a li pa pral entèwoje ak prejije.
  Men, pwochen tòti a se dènye a ak limite nan tan.
  Yo te pote ti gason an manje. Li te manje farin avwàn ak yon vè lèt. Ak rilaks. Mwen te santi m anwiye.
  Oliver te fè egzèsis li yo, jan Dodger la te anseye l. Tankou yon espesyal pou kamera a. Yon ti kras entèfere ak kolye a ak laisse sou chèn lan. Men, toujou yon antrennman. Ak venn lonje pa plenyen ankò.
  An patikilye, ti gason an tou fè kwen an pou laprès la. Apre chaje, Oliver te kòmanse fwote yon chenn chenn kont yon lòt. Petèt kenbe tèt li okipe, oswa reyèlman toujou espere chape.
  Pye atè yo te yon ti kras frèt epi ti gason an antere yo nan pay. Ter te panse nan tèt li.
  Lefèt ke prizonye yo soufri nan prizon. Epi li ta pi bon nan yon selil ak lòt ti gason. Konpayi an se pi plis plezi. Isit la nan kay travay la ak prizon timoun yo, prizonye yo amize ...
  Oliver te fwote e li te fwote chenn li e li pat remake kijan li te domi anko.
  Li te reve ke li te vin pwisan ak fò, yon nonm granmoun ak men dwat la nan yon gwo kòmandan.
  Seza ak kondesandans tape ewo a sou zepòl la:
  - Kote lyon an pa ka pase, sourit la ap glise. Malgre ke, nan kou, wòl nan kominikasyon ak Catonnes, ki ap vini nan èd mwen, se pa sourit jwe, men pa pijon.
  Oliver Twist te di ak admirasyon san fe:
  - Li nan enjenyeu gwo!
  Seza san atann ak franchman reponn:
  - Erastella te aprann mwen sa. Slav yo te itilize pasèl pijon pou yon tan long. Epi ou pa t 'konnen sou li.
  Oliver Twist boumonnen nan konfizyon:
  - Mwen te toujou etone ki jan jeneral ou yo: yo toujou kenbe moute tèlman adrwatman ak alè, men mwen pa t 'panse ke li te sou pijon. Mwen te panse ke ou se pitit gason syèl la anba pwoteksyon espesyal Jipitè!
  Seza fè remake:
  - Patwonaj bondye yo pa yon bagay serye, li pap ranplase ni kouraj ni entèlijans.
  Kwè yon sèl envansyon: pi bon pase mil priyè!
  Oliver bese tèt li.
  - Yon pawòl ki gen bon konprann nan Seza vo yon valè de mil kout loraj!
  Kòmandan an deside modès:
  - Pa egzajere kapasite mwen! Si pa t 'gen vanyan sòlda sa yo anba lòd mwen, epi sòlda Women yo se pi bon konbatan nan mond lan, Lè sa a, mwen pa ta reyisi menm yon dizyèm nan sa mwen te fè. Se konsa, ale pi devan epi fè sa w ap di. Ak nan chemen an, pa bliye melanje pay la ak fèy tonbe, pou ke li pa ta dwe tèlman aparan!
  Oliver Twist bese menm pi ba.
  - Mwen obeyi mèt mwen!
  Seza souke tèt li.
  Poko, malerezman! Epi pa rele m 'gran konsa souvan, mwen pa te fè anpil fè lwanj nan chak vire nan fason sa a. An pasan, lè ou fini ak pay la, pa ale nan kabann, men kloti yon ti kras ak Brutus. Kèk ane plis ak ti gason sa a yo pral kapab kouche menm tankou yon bandi tankou ou!
  Oliver prese reponn:
  - Pa gen dout nan gwo Seza!
  Apre sa, li te pran retrèt, mouvman li yo, malgre gwo mas nan misk, pa t 'disponib, ki se tipik pou anpil gran, contrainte, men Oliver, ki te vin tounen yon ewo granmoun, pa t' osi rapid ke Brutus.
  Seza souke tèt li epi li mande:
  - Kwit mwen yon Texture siwo myèl! Epi kounye a sèvi diven ak vyann kochon!
  Kòm repons, yon esklav pye atè nan yon tunik chire te pote yon plato. Li se youn nan kèk fanm nan kan an, yon bèl fanm bèl cheve. Seza li menm, byenke yon femèl, te renmen blond plis, byenke Cleopatra te yon eksepsyon nan respè sa a, yon chen dife wouj-cheve! Wi, yon ti fi manyifik, epi dapre rimè, papa l 'se pa yon farawon an ditou, men se youn nan lejyonè Women yo, nan mitan moun ki kraze lame Epifan senkyèm lan.
  Ti fi esklav la depoze plato a epi li kòmanse netwaye bòt Seza. Julius remake ke po a bronze nan esklav la te kouvri ak bouton, zòtèy yo grasyeuz nan pye atè li vin ble. Vreman vre, solèy la te deja prèske ale anba liy orizon an epi li te notables pi frèt. Esklav nan lavil Wòm li menm anjeneral ale sou mwatye toutouni, byenke yo pafwa yo bay kèk vye rad pou sezon fredi a. Men, nan solèy Itali, nèj tonbe yon fwa chak dis ane nan sezon fredi, ak isit la sezon ivè yo pafwa grav. Oke, kite bote sa a chofe kabann lan jodi a, e petèt li pral pèmèt yo abiye pi cho.
  Cheve boukle bèl nan esklav la, osi byen ke jèn figi sansib la, raple Seza premye madanm li ak dezyèm lanmou (premye a se te youn nan bèl ti fi esklav yo, byenke apre li te vin ansent, pasyon kòmandan an nan lavni. disparèt Ak pwòp pitit fi li a, kounye a marye ak yon sèl, ki soti nan kantite zanmi Julius!) Akvaleriyu. E pou dedomajman pou ti fi sa a, li oze refize diktatè Silla a li menm!
  Kisa nou ka di sou chèf Wòm sa a? Okòmansman, Seza te admire Silla. Li te enpresyone ke kòmandan sa a te kòmanse retabli lòd ak goumen kont koripsyon, vòl, te eseye fè moun rich yo respekte pòv yo epi pataje revni yo avèk yo. Te gen menm lopital gratis, kantite pèfòmans amizman ogmante. Te gen rimè ke Silla t ap prepare yon gwo kanpay sou bò solèy leve. Men, chèf lanvi sa a pran yon move maladi, e pa menm nan yon fanm, men nan yon ti gason Nèg. Kòm yon rezilta, diktatè a te kòmanse pouri vivan, ak sou background nan nan soufrans fizik, li te devlope sispèk ak pèsekisyon mani. Represyon an mas, entèdiksyon tòti ak touye moun te kòmanse. Silla te bay lòd pou yo touye tout nwa yo, men apre kèk tan, okontrè, li te bay lòd pou yo pote yon pakèt esklav gwo soti nan Lafrik ak fòme gad nwa a. Yon lagè pete ant li menm ak Mari. Kòm rezilta, plizyè milye Women te kloure sou kwa.
  Isit la yo rele Silla ak Jiliy Seza. Lè sa a, li te toujou jenn, yon bab nwa te jis kraze nan manton li. Palè a dènyèman rebati nan Sulla te klere ak liks, te plen estati, penti ak dekorasyon sa yo toujou relativman nouvo kòm sous dlo.
  Gen kèk nan eskilti yo ki dekri òji, degoutan nan franchete yo, ak zak kopulasyon. Jenn Seza te degoute pou l gade sa, sitou si yon gason t ap kwaze ak yon gason. Malgre ke nan ansyen lavil Wòm li te konsidere kòm byen nòmal yo sèvi ak yon esklav gason kòm yon fanm, men ... Pou Seza, sa a te sanble mal ak vye. Oke, tout plis endiy ke sculpteur yo pi byen nan lavil Wòm kaptire sa a nan estati, e menm bondye yo Olympian.
  Silla tèt li gade degoutan, kouvri nan absè, maladi ilsè, veri, ak yon tèt ranyon, li te fè yon enpresyon repulsif. Yon diktatè vrèman biseksyèl pouri vivan. Pou soulaje soufrans li, kat esklav: de bèl ti gason ak de bèl ti fi toutouni fwote lwil rose nan mons la. Anplis de sa, sou konsèy prèt yo, Silla te bwè twa fwa pa jou yon gwo bòl nan yon melanj infernal: san an nan ti bebe jis touye ak lèt tete. Yon fwa chak twa jou, Silla te pran yon beny, nan san pi bon kalite timoun ak jenn fi. Sepandan, maladi a nan mons sa a ki te pèdi aparans imen an te kontinye pwogrese, ak tout pèp Women an te priye pou mò yo ye a pran desandan li pi vit ke posib.
  Seza, simonte degou, bese, bese tèt li yon ti kras:
  - Mwen byen kontan akeyi diktatè Silla a.
  Mons la gronde yon ti wonn:
  - E ki jan ou bese tèt devan mwen koken! Si Julia twò parese pou l koube do l, lè sa a m ap bay lòd pou yo mete w sou yon poto pou l pa janm ka redrese ankò!
  Seza tou senpleman reponn:
  - Zòrèy yo bese byen ba nan van an, men, kanmenm, li se sèlman lè, ki vle di anyen! Banza ki ba pa pral egzalte chèf la si li pa gen gwo zèv!
  Silla, toudenkou adousi, mande:
  - Èske mwen gen gwo zèv?
  Seza reponn san riz:
  - Si sa ki mal se gwo, Lè sa a, wi!
  Diktatè a apre yon ti poz, li karese souflèt ti gason blond la epi li gronde:
  - Ou sensè e mwen renmen li! Ou konnen, nenpòt moman mwen ka bay lòd pou yo jete w nan yon kaj ak lyon, oswa pou yo kloure w sou kwa. Sepandan, ou gen yon chans rete vivan, e menm vin zanmi m '!
  Seza, fòse yon souri, reponn:
  - Ak a ki pri mwen ka achte amitye a nan Silla tèt li?
  Diktatè a reponn:
  - Ou gen yon madanm Aqualeria?!
  Jèn gason Julius reponn:
  - Wi, yon diktatè!
  Silla avèk anpil prekosyon, kòmsi li te pè boule tèt li, li karese tete esklav la toutouni epi li di yon fason ki pi enkonpreyansib:
  - Se konsa, divòse li!
  Seza, simonte timidite, mande:
  - Mwen pa byen konprann ou!
  Silla toudenkou jape sevè, frape ti gason an sou bouch yo, epi l ap plenn lè li vole tounen:
  - Pa pran pòz yo se yon embesil! Ou tande! Mwen kòmande ou, kite Aqualeria madanm ou!
  Jèn Julius bese tèt li. Li te santi ke refize Silla te menm jan ak mache toutouni nan yon kaj ak lyon grangou, men trayi Aqualeria pou dedomajman pou mons sa a pouri - non, pa janm!
  Seza, t ap eseye fè vwa l fèm, li reponn:
  - Mwen pa ka fè li diktatè!
  Sipriz te sonnen nan vwa Silla a:
  - Epi se poutèt sa! Ou oblije fè feat Hercules, oswa jis di wi ak pi gwo nan moun sou Latè!
  Seza reponn:
  - Pafwa manifestasyon ki pi wo nan bonte, yon mo senp se pa sa ki mal, sitou si li enplike yon risk nan lavi!
  Fizyonomi Silla a lonje ak maladi ilsè:
  - Donk ou dim non?
  Simonte yon laperèz konplètman natirèl, Seza reponn:
  - Wi, yon diktatè! Malerezman non! Epi ankò non!
  Silla reponn ak yon vwa kalm
  Men, ou te siyen pwòp manda lanmò ou! Apre yo tout, li enposib di non ak anonseur la epi rete vivan!
  Seza pran yon gwo souf.
  - Kisa sa ye, mwen pare poum ale nan tartare! Malgre ke moun ki konnen, petèt bondye yo pral konsidere m 'diy pou Champs Elysees yo!
  Sulla leve sousi li tonbe.
  - Konsa ou pap mouri! Ou pral tòtire, epi ou pa sèlman, men tou Aqualeria madanm ou renmen anpil. Mwen panse ke li pral trè agreyab pou ou gade ki jan bouro a pral boule talon sansib yo nan ti fi a ak yon fè wouj cho, Lè sa a, pensèt yo pral chire tete toutouni li.
  Seza te deplase nan direksyon Silla, lè toudenkou sis gwo vanyan sòlda nwa vole soti nan rido a. Anplis de yo, yon lòt moun parèt. Nan aparans li pa te plis pase vennsenk, e li menm li te yon jeyan reyèl. Seza imedyatman rekonèt Pompey ki te deja lejand, men dwat militè Silla. Se vre, te gen rimè ke Pompey, yo te yon ti gason trè bèl nan anfans, te tonbe damou ak Silla e yo te sanble yo menm sedui l 'soti yo te vin zanmi. Men, Pompey te pran otorite trè byen vit, li montre tèt li se yon lidè militè ki gen anpil kapasite, ak yon sòlda brav, trè fò fizikman. An patikilye, nan pwen sa a, li te jere yo akonpli yon feat trè wo pwofil, sètadi, yo touye wa a nan Parthia. Seza te toujou fè jalouzi pou Pompey, byenke akòz lefèt ke li menm li apèn rive nan zepòl nonm wo sa a. Men, sa a pa te sèl rezon an.
  Ponpey rale nepe li:
  - Mwen obeyi e mwen obeyi mèt mwen!
  Sulla reponn:
  - Kisa ou di, pitit gason sou sa, sa a se yon vantouz ki oze pale sou yon bondye vivan, sa vle di mwen!
  Pompey reponn san atann:
  - Li sensè e li bon!
  Silla te grawouye nan vwa li:
  - Bon, ann tcheke senserite li! Di Julius, si ta gen yon opòtinite pou touye m ', ou ta fè li?
  Seza, toufe ak eksitasyon, mande:
  - Sensèman reponn?
  Silla gwonde:
  - Wi!
  Seza fè yon soupi.
  - Touye! Mwen ta touye kounye a!
  Diktatè a te sezi, li pa t 'wè endispozisyon sa a pou yon bon bout tan:
  - Tankou sa a! Touye! Mwen pa konnen kisa pou m fè avè l Pompey ak ki pèn lanmò pou m vini ak li ak tifi l yo.
  Ponpey reponn ak yon vwa fèm:
  - Ki moun ki onèt epi ki di sa li panse se pa danjere. Otantik trèt ak lènmi sounwa flate!
  Silla te fè yon ti wòk.
  - Tankou w, ou flate m! MEN? Mwen santi ke ou vle pran plas mwen, epi ou pa ka tann pou lanmò mwen! Kisa wap gade!
  Pompey te gade Silla dwat nan je.
  "Mwen te demontre devosyon mwen anvè ou plis pase yon fwa!" Eske ou vle mwen...
  Diktatè a entèwonp:
  - Pa bezwen yon ti chen! Koute lòd mwen an, mennen boukonnen sa a nan kacho a, ansanm ak madanm li. Mete yo nan menm selil la, epi answit mwen menm mwen pral vini ak pèn lanmò pou yo! Li pral yon bagay sofistike ak douloure.
  Pompey bese byen ba.
  - Mwen obeyi ak obeyi pi gran an!
  Diktatè a te ajoute:
  - Mennen kazemat la tèt ou! Si yo kouri ale, ou menm ou pral pann sou kwa a.
  Pompey bese menm pi ba.
  - Mwen pa janm kite ou desann pi gran nan pi gwo a!
  Yo te pran Seza. Jenn gason an te panse, nan kou, pou gremesi li te tèlman fran ak Silla. Seza pa t pè doulè fizik, men panse a vwayaje nan domèn lugubr nan Pliton pa t 'plezi. Anplis de sa, madanm li renmen anpil yo pral tòtire. Lèt la konplètman move, ou ka toujou andire doulè pwòp ou a, men ou pa ka soulaje yon lòt moun.
  Silla, apre yo fin retounen, mande Pompey:
  - Petèt ou menm ou pral di m 'ki kalite ekzekisyon sijè sa a ti chen impudent? Petèt nwaye l nan kaka? Ki jan sa pral imilye moun ki fyè yo!
  Pompey reponn:
  - Li se yon vanyan sòlda brav ak fò. Wòm bezwen moun konsa! Si li pa vle sèvi ou, pa kaptivite, men kite zwazo a ale gratis!
  Diktatè a touse:
  - Mariy se yon ti bebe konpare ak neve li! Ti gason sa a gen tou de yon lyon ak yon rena, sèlman lèt la poko grandi! Se poutèt sa mwen kòmande, boule rebèl sa a sou poto a! Boule l jiskaske pa gen anyen ki rete men sann dife!
  Pompey souke tèt li an akò.
  - Si sa a se volonte ou, Lè sa a, mwen pral akonpli gwo Seyè a!
  - Epi imedyatman! Ou pral pote pou mwen sa a ponyen sann ke li pral rete nan yo!
  Pompey te klike sou talon bòt li yo epi li te ale pou egzekite lòd la.
  Yo mennen Aqualeria, madanm li, bay Seza. Figi ti fi a te tache ak dlo, epi li te montre yon pè boul enpresyonan. Prizonye yo te wete tout bijou yo nan men patrisyen an, epi tou li dechire rad deyò li yo ak sapat bijou yo. Epi, koulye a reprezantan yon fanmi nòb rete sèlman nan yon sèl tunik blan. Nan lavil Wòm, prentan bonè te jis pran momantòm, li te frèt nan mitan lannwit, espesyalman nan kazemat nan wòch. Pye yo fè ak san defans nan ti fi a ap friz, Aqualeria frwa manyen yo. Seza wete tunik li ak bòt li, li mande:
  - Mete l!
  Aqualeria di ak fyète:
  - Non! Mwen pa vle ou friz lanmou mwen!
  Seza fwonte, li reponn:
  - Men mwen se yon gason! Epi yon nonm dwe andire difikilte, pou dedomajman pou yon dam!
  Aquaria te fè yon gwo soupi.
  - Sèvitè esklav mwen yo, eksepte moun ki pi pre m yo, ale pandan tout ane a nan menm tunik la ak pye atè. Kounye a mwen wè, oswa pito, mwen santi jan sa te fè mal pou yo. Epi an jeneral, nou pral byento egzekite, e petèt, mwen te fè eksperyans frèt nan kacho a, mwen pa pral tèlman pè pa fènwa glas la nan Hades!
  Julius te karese janm madanm li, li te kòmanse fwote dwèt frèt li, pandan l t ap eseye konsole:
  - Pou nanm inosan ak ewo, gen Champs Elysees espesyal. Yo bèl, plen pye bwa fantastik ak flè kolore. Lete ki p'ap janm fini an ap gouvènen la, ak tout fwi yo mi ak dous, lapli a kontinye koule sot pase moun, ak moun ki rete la gen lontan bliye sa ki pike ensèk ak koulèv pike. Moun ki rete nan monn kontan sa a pa konnen malè sa yo tankou vyeyès, yon ankadreman bese oswa dan pouri! Se yon paradi!
  Aqualeria, ki te karese tèt nwa ak boukle Seza a, te reponn:
  - Èske gen bannann?
  Jèn gason Julius reponn:
  - Natirèlman, gen anana ak bannann.
  Aquaria fè yon soupi.
  - Kijan mwen ta renmen manje bannann fre, mi. Malerezman, mwen te sèlman eseye sèk yo byen lwen tèlman, men mwen reyèlman te renmen yo!
  Seza avèk konfyans, kòmsi li te fèk pase la, te deklare:
  - Sou Champs-Elysées yo gen fwi ki pa gen non. Anplis de sa, yon anpil nan bon manje bon gou ak amizman.
  Akwaryòm reviv:
  - Èske gen sèks nan syèl la?
  Caesar te souri ak souke tèt.
  - Wi, asire w! Hercules, apre tout, te fè lanmou, ak premye madanm li k ap viv nan Champs Elysees yo.
  Aqualeria te souri ak kè kontan.
  - Nou pral fè pitit?
  Seza bay yon fason desizif frape pwen li sou wòch yo:
  - Pral gen anpil! Sa a mwen pwomèt ou! Nou pral leve vanyan sòlda bèl pouvwa!
  Jenn gason an ak ti fi a te premye bo pasyone, epi apre yo te kòmanse karese youn ak lòt. Apre yo tout, ki moun ki konnen sa k ap tann yon moun, gen pi lwen pase baryè a, dèyè kwen sa a pè. Epi gen toujou tòti mechan devan, envante pa lespri pervèti Silla. Epi nou dwe andire yo, rasanble fòs nou, kanpe jiska lafen.
  Men, Aqualeria ap toujou toumante, jan diktatè a te pwomèt la: fè wouj-cho pral boule talon ti fi sansib, Lè sa a, tete sansib yo pral chire soti nan patrisyen an nòb ...
  Non, li jis pi lwen pase pouvwa li. Yon panse parèt, e si ou montre kouraj epi sove ti fi a soti nan touman tèt ou. Pou egzanp, trangle ak yon senti ... Men, touye lanmou vre ak tout konsome li pi lwen pase fòs li. Se tankou trangle pwòp pitit ou, sitou depi sèpan tante a chichote: ki moun ki konnen, petèt yon diktatè kaprisyeuz pral chanje lide epi sove lavi l ', omwen Aqualeria?
  Seza bo madanm li renmen anpil la ak plis ferveur toujou, bouch li pi dous pase siwo myèl epi li di:
  - Ou konnen, nou chita nan yon kacho, men an menm tan pa ka jwenn nou pi lib nan tout mond lan!
  Aqualeria mande ak sipriz:
  - E poukisa?
  Seza reponn avèk konfyans:
  - Paske, fò nan lespri - wa a nan prizon, fèb nan lespri - yon esklav sou twòn nan! Li enpòtan pou kenbe kouraj epi pa pete nan dlo menm sou etajè a. Sipòte tòti, an silans ak yon souri sou bouch ou!
  Ti fi a fè yon gwo soupi, li karese pye rèd li ak pla men l. Li se yon desandan nan fanmi wa yo, li toudenkou te santi li tankou yon esklav mizerab. Yon imajinasyon vivan te pentire yon foto nan ki jan li te konplètman toutouni ak jwenti trese pandye sou yon etajè, ak fwèt la nan yon bouwo santi bon bat li sou do li. Epi yon lòt toumantè kase dwèt li ak pisèt wouj.... Ti fi a menm te santi yon sansasyon boule nan ti dwèt li, ke toumantè a te kòmanse kraze.
  Aqualeria te kriye anmè. Gout pèl nan dlo koule desann sou yon souflèt woz li ak po ti bebe-mou. Kòm repons, Seza te kòmanse bo li renmen anpil sou machwè yo, niche dlo nan dlo sale, konsole:
  - Ou se yon fanm Women, pitit fi vil la ki destine pou dirije mond lan! Pa kriye, men pou fè li pi fasil pou ou, panse a yon bagay ki bèl.
  Valeria reponn ak yon plenn:
  - Apre sa, mwen pa ka panse a nenpòt lòt bagay, eksepte pou tòti terib ki ap tann mwen! Ak gwo twou san fon an san espwa nan tartar!
  Seza reponn sa a yon fason filozofik:
  - Pa gen pi gwo touman pase imajinasyon yon moun ki fèb! Lanfè a pi terib, nan gade nan yon lach, anvan tès la!
  Ti fi a te ofanse, dlo nan je fèmen figi l:
  - Mwen pa yon lach! Pa imilye m! E de tout fason, si ou renmen mwen, poukisa ou di sa?
  Seza reponn ak yon souri fòse:
  - Lanmou, kontrèman ak nyaj, menm si koule dlo nan je, men solèy la reyèlman pa fènwa! pa enkyete bote!
  Akvaleriya te fè objeksyon:
  - Lè lanmou, tankou yon nwaj, koule dlo nan je, lans annwi ak desepsyon monte!
  Seza te vle reponn sa a, yon bagay, men yo te tande yon krake nan pòt la ak tou de renmen sote. Pòt fè a te louvri epi Pompey te antre ladan l, akonpaye pa de lejyonè. Seza jwenn fòs pou l souri:
  - Se pa tout moun ki kapab fè grandizè ke tankou yon eskòt l 'nan dènye wout la!
  Pompey, souke sak la dèyè do l, li di:
  - Mwen pa vin touye, men pou sove!
  Seza te sezi:
  "Epi ou vire kont Silla?"
  Pompey te souke tèt li pandan l te retire zam li nan valiz li.
  - Relasyon pèsonèl nou ak diktatè a pa konsène pèsonn! Pi bon abiye kòm lejyonè Women. Mwen gen de nan kamarad fidèl mwen avè m ': Guy ak Leksin, yo pral ede w soti nan lavil la. Konnen, Seza, mwen sove lavi ou, men ou pa dwe retounen lavil Wòm pandan y ap dirije pa yon diktatè!
  Julius, ki te ede madanm li chanje rad, te mande vanyan sòlda Pompey a ak yon gwo sipriz:
  Poukisa w ap ede m! Ede riske lavi ou!
  Ponpey reponn, pa san ezite:
  - Paske li te montre yon kouraj inebranlab, refize diktatè a! Li pa t 'trayi madanm li renmen anpil! E mwen menm, yon lè, te dakò renonse mwen renmen anpil pou dedomajman pou yon tiran! Kidonk, konnen depi koulye a mwen tankou yon frè pou ou!
  Seza, ki te ajiste zam la sou Aqualeria (yo natirèlman te vin bon pou li), men li te mande:
  - Èske mwen ka fè ou konfyans? Petèt li se jis yon lòt Trick nan ansyen rena a?
  Pompey kase:
  - Mank konfyans pa ka detwi vrè amitye, paske nan ka sa a, vrè amitye pa janm egziste!
  Seza lonje men l bay Pompey.
  - Mwen kwè ou, men sonje: Yon zanmi ka trayi yon sèl fwa, kòm ou re-renmèt lènmi an!
  E gen Seza kòm yon lènmi se yon sò enviable menm pou yon diktatè. An pasan, kisa ki pral rive si Silla mande pou montre kadav nou yo?
  Pompey, yon souri sou sa a, reponn:
  - Soti nan li pral ase ak sann dife! Kremasyon egalize tout moun, kèlkeswa si li te fèt ak vivan yo ak mò yo!
  De gèrye fèt yo te bay men byen sere ankò. Apre sa, Seza, ak madanm li renmen anpil, te ale, akonpaye pa de konbatan devwe soti nan prizon.
  Lè yo te deja monte nan avanpòs la, Aqualeria toudenkou kanpe chwal li a epi lonje dwèt sou yon nonm gra, chòv ak yon figi dejeneratif, tranble nan gwo koule:
  - Se li menm, ansanm ak konplis li yo, ki te pran rad mwen nan men mwen, ki te santi pwatrin mwen, epi li te pwomèt fri talon mwen.
  Seza fè tèt li souke.
  - Mwen konprann!
  Li te genyen simonte distans la pou kont li sou yon chwal nwa, jenn Julius, mete tout fòs li nan kou a, koupe ak nepe l 'sou yon tèt chòv ak yon fwon ba tankou yon goril.
  Seza te distrè nan memwa li yo, li te vle afeksyon yon fanm. Li rele l yon esklav bote blond:
  - Ebyen, prepare kabann lan, ou resevwa onè pou sèvi Seza li menm.
  Ti fi a bese tèt li, epi kòmandan Women an chire tunik li ak yon sèl mouvman. Lè sa a, men l 'anbrase tete plen pitit fi Gaul la. Esklav la vrèman ronronye ak plezi, mouvman karès Seza yo te abil, li te konnen ki jan yo vire sou nenpòt fanm, soti nan matron nòb nan esklav ensiyifyan. Ak ti fi sa a, jije pa tras yo nan fwèt la sou do li bronze, te gen tan aprann renmen moun ki te bay lòd la! Pwent tete esklav la frèz yo te di, li te kòmanse tòde, kouvri bouch yo ak pwatrin gwo kòmandan an ak bo ak an menm tan soulaje l 'nan toga a. Piti piti, jwèt renmen an te vin pi plis tanpèt, yo te tande plis ak plis gwo soupi ak jemi.
  . CHAPIT 7
  Ti gason-prizonye a leve rafrechi ak dinamize apre dòmi. Tansyon izolasyon pwòp, pa twò frèt. Malgre ke apre dòmi li pa entèfere ak fè egzèsis.
  Oliver te kòmanse fè egzèsis ke Dodger te anseye l 'yo. Ki gen ladan fè yon kwen, akoupi, rale moute sou ba yo, pouse-ups. Epi sa te ede leve lespri mwen yon ti jan.
  Lè sa a, yo te pote ti gason an manje maten: farin avwàn ak yon gwo tas lèt fre, ki te vide pou li pa gad fanm konpasyon. Li te douloure pou yo te gen pitye pou ti gason dizan an, sitou paske Oliver t ap tann swa min nan oswa min yo.
  Jenn prizonye a te manje e li te fè egzèsis li ankò. Yo te kòmanse fwote yon lyen nan chèn nan kont yon lòt .. Epi an menm tan li te eseye sonje sa li te li nan liv yo. Kòm yon ti gason, Geta te goumen sou bò dwat Spartacus ak koupe Women yo.
  Fwa sa a pou kont li, li pa t 'kapab chape anba tòti ankò.
  Yon fanm lènmi te antre, akonpaye pa gad, epi yo te retire pijama Oliver a. Epi li egzamine ti gason an, li di ak sezi:
  - Tout bagay prèske geri. Ala yon ti gason vivan!
  Epi li fè yon klin sou li, li reponn:
  - Deja dènye tòti a rete! Pran pasyans pou yon ti kras plis pase yon èdtan, epi yo pa pral tòtire ou ankò jiskaske jijman an!
  Oliver fè yon soupi... Doktè a ale epi pou tan ti gason an te rete pou kont li. Oliver boumonnen:
  - Yon ti kras plis, yon ti kras plis,
  dènye batay la, li se pi difisil la ...
  Mwen lib, mwen vle ale lakay mwen
  Mwen pa janm wè manmanm!
  Gad yo ak fanm doktè a tounen ankò. Li te mande ak yon souri:
  Èske w pare ti bebe?
  Ti gason an souke tèt li epi li chante:
  Ti gason an toujou an sante
  Ti gason an toujou pare!
  Li te dekonekte nan kolye a epi yo mennen l nan kav tòti a. Li te cho soti nan chemine a limen, ak yon mas nan bagay ki toumante pandye sou mi yo. Bouro fi a, rezen wouj sa a, se nan kilòt ak yon bann twal etwat sou pwatrin li. Li gen kòm yon asistan adolesan nan katòz, kenz, men pou laj yo yo gwo ak miskilè. Fanm sa a se yon espesyalis tòti timoun. Li konnen ki jan yo lakòz konba maksimòm san yo pa touye oswa mutile.
  Ki tou pre se yon fanm doktè ki kontwole eta a nan sante - kliyan an nan bouro yo. Ak ofisye jij la ki swiv règ yo.
  Menm jan ak dirèktè lalwa ak yon prèt, yo anrejistre tout temwayaj yo te di pandan tòti a.
  Pijama prizon Oliver yo chire, kite l toutouni. Se konsa viktim nan tòtire.
  Wouj la souke tèt li ak yon souri.
  - Fwa sa a nou pral eseye yon etajè orizontal!
  Oliver mare tou de men ak pye epi li te pann orizontal te kòmanse detire nan machin nan. Li fè mal anpil, espesyalman nan zepòl yo. Ak kòd yo fouye nan ponyèt ou epi yo menase dechire je pye timoun yo.
  Ti gason an te plenn nan doulè, li te lonje e li te fè pi long. Ak literalman rale venn yo.
  Bouwo wouj la mande:
  - Ou pral pale?
  Oliver jis bougonnen nan repons:
  - Non!
  Fi bouro a bay lòd:
  - Wile pwatrin li, ak vant li, ak talon pye l '! Fwa sa a, ann fri byen!
  Oliver tranble... Epi bouro adolesan yo te kòmanse pase pwatrin ti gason an, lestomak ak plant li yo ak lwil oliv. Yo te travay, souri ak ri, ak zongle, ak byen doulè, viktim nan.
  Oliver te santi degoutan lè men adolesan miskilè yo t'ap taton, yo t'ap pase lwil oliv ki gen gwo odè sou kò li ki di.
  Men, li distrè nan doulè a grav nan misk yo lonje ak ligaman.
  Lè sa a, yo pote tib yo ak gaz, Oliver tranble ak pè. Epi revoke...
  Dife a te boule nan yon distans, se konsa yo pa boule po a, men yo lakòz doulè maksimòm. Flanm dife a te espesyalman fò anba talon pye timoun nan. Depi plant yo gen po epè ak geri pi vit epi yo boule plis.
  Renn wouj la, yon souri agresif, di:
  - Ou pral pale? Èske m ap mande w?
  Oliver ap plenn ak yon gwo doulè epi li souke tèt li. Flanm dife a vin yon ti kras pi wo epi li boule pi cho.
  Ti gason an twitch soti nan soufrans sovaj, epi li vin menm plis douloure. Sa a se tòti entans. Oliver santi yon bagay sou yo dwe pare pou konfese. Men, tèt di fè l 'sèlman jemi ak kriye, men rete an silans.
  Wouj la pran yon fwèt li niche bouch li. Ak tout fòs li, li kòmanse bat ti gason an. Li pran plezi evidan nan tòtire yon timoun.
  Doktè a, okontrè, fwonte ... E li fè yon remak:
  - Pa touye l! Li dwe vivan!
  Vixen nan cheve wouj yon ti kras diminye entansite a nan bat la. Men, toujou, kou li koupe nan po a. Li thrashes ak snarls.
  Adolesan bouro souri. Yo pran plezi tou.
  Wouj la frape. Oliver Twist lonje ak fri, epi li tèlman douloure ak tèt chaje.
  Ti gason an reyèlman vle pèdi konesans, men li pa fennen, ak tèt la rete klè, ak kò a byen klè reyaji nan soufrans. Doulè infernal sovaj, chak selil nan kò timoun nan debòde ak farin. Se konsa, mwen vle konfese, epi konsa mwen vle sispann li.
  Lè sa a, Oliver toudenkou sonje liv li te li nan bibliyotèk prizon timoun yo sou Endyen yo. Se konsa, yo te chante trivially anba tòti. Sa a dwat, sou etajè a, oswa kloure nan yon pye bwa, yo fè kouple. Apre sa, yo te vin pi bon.
  Lè ou chante, doulè a pi fasil pou sipòte.
  Epi Oliver Twist t ap chante, li t ap konpoze pandan l t ap mache;
  Mwen te fèt òfelen nan yon kay travay
  Manman, papa depi timoun piti pat konnen...
  Men, pou gremesi ti bebe a ap antere l kounye a,
  Pou li, Kris la se ideyal la!
  
  Oliver te travay di anpil
  Epi pòv la te manje ti labouyl pou manje maten...
  Edikasyon an te trè strik.
  Yon dezòd reyèl, konplè!
  
  Ti gason an te mande yon ti kras plis
  E pou sa li te resevwa san gad dèyè yon fwèt...
  Pou manje midi yo bay timoun yo raje,
  Se konsa yo te manke fòs!
  
  Oliver te kondane sevè
  Epi yo te vle egzekite ti gason an pye atè...
  Timoun ki nan lakou a te prèske egzekite,
  Lavi a mens, tankou yon fil swa!
  
  Men fòtin te souri asid,
  Ti gason an te voye al sèvi...
  Mizo yon pistolè te klere,
  Li prèske tounen yon jwèt!
  
  Men, la tou, lavi a pa t ale sik,
  Epi ti gason an kouri kite soufrans...
  Pye atè nan yon chemiz senp,
  Li prese ale nan kapital Angletè!
  
  Ti gason an frape pye l',
  Men, li toujou rive nan Lond ...
  Pa jije timoun nan entèdi,
  Men, li te atire yon kavo vòlè nan kapital la!
  
  Li te vin tounen yon vòlè malen tou,
  Mwen te monte nan pòch mwen, mwen rale sak...
  Pafwa ti gason an boure kòn,
  Li te tounen tankou si li te yon pitit peche!
  
  Men, nan fen a li te kenbe
  Sa vle di trè move vòlè...
  Talon yo te boule ak dife,
  Paske vòlè minè!
  
  Te gen yon entèwogasyon grav ak mechan,
  Yon ti gason pòv anba fwèt bouro...
  Li pann sou etajè a pye atè,
  Wouj-cho plen ak tik!
  
  Yo bat li, yo toumante li tèlman mechan,
  Epi yo kraze zo ti gason an touswit...
  Sèlman aktyèl pa ase,
  Pou fini timoun nan nan fen!
  
  Oke, poukisa timoun nan ta dwe soufri,
  Wi, sa te rive ke li te vòlè grangou ...
  Men, frè ak sè yo te viv pou li,
  Oliver pa t touye pèsonn!
  
  Se konsa, rezève ti gason salo a
  Sispann tòtire pòv la...
  Bouze nou pa fache Bondye,
  Konbyen ou ka tòtire yon timoun!
  
  Li te fèt nan povrete ekstrèm,
  Manman l te mouri nan akouchman...
  Sou tè a tèlman òfelen peche,
  Wi, Grann Bretay se yon peyi ki piman bouk!
  
  Ou vle pann ti gason an
  Oswa pi mal, menm mete sou yon poto ...
  Men, ou dwe ak anpil atansyon konsidere
  Paske lavi nou se yon kay moun fou nèt!
  
  Oliver soufri anpil
  Talon li yo ap boule ak yon dife limen...
  Epi yo bat ti gason an élégans,
  Yo tande fetidite a soti nan chè a!
  
  Oliver, sepandan, pa t kraze,
  Li pa di sekrè a bouro yo...
  Epi lè ti gason an te goumen avèk kouraj
  Monte pi wo pase falèz yo apik!
  
  Non, pitit sa a pap pwòp,
  Pann sou yon nekoulan tankou yon vòlè sal...
  Li pral tounen yon ekriven, yon atis,
  Pral gen yon nèg fò tankou yon lous!
  
  Li p'ap kite lènmi yo danse sou lajwa,
  Li menm li pral deplase katam nan sou kòn yo ...
  Nwaj ak move tan pral gaye,
  Si lavi ti gason an presye!
  
  Mwen konnen byento pral gen move revanj,
  Jezi gran Bondye ap vini...
  Epi limyè a ap vini,
  Li pote delivrans bay moun!
  
  Ak timoun ki te pandye nan yon nekoulan,
  Pral tonbe nan bèl paradi Kris la ....
  Pa gen anyen ki te fè peche,
  Apre yo tout, nanm Twist la tèlman pi!
  
  Lanfè terib ap tann bouro yo,
  Li gen yon madichon, kriye ak plenn sovaj...
  Jezi revele delivrans
  Men bèl Amagedon an vini!
  Lè sa a, jistis ap vini
  Mezi a pral tounen kè kontan nan jijman,
  Epi, Toupisan an ap montre mizèrikòd pou tout moun,
  Nan tout bèl pouvwa Pitit la, Seyè Kris la!
  Oliver chante anba sil, anba dife, epi lonje orizontal sou etajè a.
  Madanm bouwo wouj la te jele, li di ak yon souri:
  - Se kouraj konsa!
  Ofisyèl la lonje dwèt sou sab la.
  - Tan an rive! Piske jèn kriminèl la poko gen katòz, tan tòti a limite pa lalwa!
  Wouj la te souri, epi li te fè remake:
  - Byen fè ti gason! Chante sou etajè a! Ala yon kriminèl diy!
  Yo te retire dife a ak tiyo gaz yo... Lè sa a, yo te retire Oliver nan etajè a epi yo te vide dlo tyèd. Apre sa, yo siye blesi ak boule ti gason an ak alkòl. Yo mete nouvo pijama prizon.
  Ti gason an te aplodi yon ti kras ... Malgre ke li fè mal anpil lè alkòl boule blesi.
  Epi yo mennen ti gason an tounen nan selil la. Koulye a, pèsonn pa pral deranje l 'jouk jijman an.
  Yo te bay ti gason an farin avwàn ankò, men fwa sa a ak yon moso vyann ak lèt. Jenn prizonye a te manje, li te santi l lou ak anvi dòmi.
  Oliver ak difikilte sou pay la yon jan kanmenm kouche sou bò l '. Pwatrin yo ak vant yo te kouvri ak ti anpoul ki soti nan dife a, epi do a ak bounda yo te koupe ak yon fwèt.
  Ti gason an te toujou jèn ak an sante, epi li te tonbe nan dòmi relativman vit. Epi li reve ankò...
  Epitou enspire pa sa ki te li nan yon liv nan bibliyotèk la rich nan prizon London timoun yo, sou evènman nan byen lwen Larisi.
  Emelyan Pugachev, ki toujou relativman jèn ak fò kozak, ki kapab ak chod, deside sou avanti nan pi gwo nan lavi l '. Savwa, li ranje yon revòlt kozak. E anplis, peyizan an te pwoklame tèt li Anperè Pyè Twazyèm lan. Devaste pa yon lagè pwolonje ak Anpi Otoman an, peyi a ak kè kontan aksepte enpostè a. Emelyan te jere rasanble kozak Yaik ki pa satisfè e li te kòmanse mach li nan Orenburg. Iletsk kozak, Kalmouks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz, sèrf lokal yo e menm kèk sòlda ak ofisye te rantre nan enpostè a . Okòmansman, siksè te kontribye nan Pugachevites yo, lame yo te grandi.
  Men, syèj la pwolonje nan Orenburg te pèmèt gouvènman tsarist la bati fòs ak transfere twoup soti nan fwontyè a. Anba Tatishchevo, Pugachev te bay Jeneral Golitsyn yon batay lanse. Apre yon batay feròs, lame 10,000 moun Pugachevit yo te bat, epi lidè soulèvman an kouri met deyò. Yon tantativ pou repouse twoup gouvènman yo toupre fò a nan Belozerskaya te fini nan defèt la ak kaptire nan anpil asosye nan pwòp tèt ou-pwoklame wa a.
  Lè sa a, te swiv vòl la ak pouswit lontan nan Yemelyan pa twoup gouvènman an. Dezakò grav ki te fèt apre lanmò Jeneral-an-Chèf Bibikov nan mitan kòmandan tsarist yo te pèmèt Emelyan Pugachev reysanble fòs li yo ak konkeri plizyè faktori ak fò.
  Men, Lè sa a, Dekolong te kraze l 'ankò. Men Emelyan pa t abandone. Apre plizyè akrochaj ak Michelson, li te jere kraze lwen twoup yo tsarist ak deplase nan direksyon Kazan. Prèske tout lavil la te pran sou yon kapris, se sèlman Kremlin an jere kenbe dezyèm kouzen Potemkin la.
  Epi poukisa batay la malere ak Michelson te rive. Se sèlman mil desan, menm si sòlda chwazi ak byen antrene yo te kapab dispèse yon foul moun ki gen plis pase ven mil moun.
  Se vre, pi fò nan twoup Yemelyan yo te fèk rantre, yo pa t antrene nan zafè militè e yo pa t twò brave peyizan. De fwa Emelyan Pugachev toujou eseye Michelson pou fòs. Men, lyetnan kolonèl tsarist la te ede tou pa milis nòb la ak ganizon ki soti nan Kremlin an. Bat Emelyan Pugachev premye demenaje ale rete nan Nizhny Novgorod. Men, batay yo te montre ke peyizan ki pa antrene yo te vanyan sòlda initil, ak Kalmyks ak Bashkirs: kavalye Pugachev a - kraze lwen enpostè a epi li pa t 'kapab konte sou renouvèlman ak inite konba pare.
  Te gen yon lide yo gade pou fòs militè sou Don a. Anplis, se te kozak Don yo ki te fè pati ki pi pare pou konba nan lame Stenka Razin la. Ak Emelyan Pugachev te gwo-pitit pitit kouzen Stenka a.
  Apre yon seri defèt, solèy la nan fòtin te sanble souri nan enpostè a ankò. Yo te pran yon kantite vil prèske san pèt, ki gen ladan yo gwo tankou Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Se vre, yo te jere kenbe yo pou yon tan trè kout. Mikhelson te sou pinga'w yo, e si se pa t 'pou anpil revòlt peyizan yo ak foul moun yo ki leve detanzantan, Lè sa a, Pugachev ta ka rapouswiv depi lontan.
  Lame enpostè a te grandi... Pifò nan kozak Volga yo te fè sèman pou l fidèl e yo te rankontre Pugachev ak onè. Se sèlman yon minorite, kozak ki pi rich yo, te refize fè sèman pou tsar peyizan yo e yo te kouri al nan Tsaritsyn. Yon seleksyone mil kozak Don tou pwoche bò kote. Twa lòt rejiman kozak ki tounen soti nan lagè Tik la te pran yon pozisyon tann-ak-wè: yo di, moun ki genyen, yo pral pran lòt bò a.
  Pugachev, te gen Michelson nan dèyè a, pa t 'oze pran tanpèt Tsaritsyn nan byen fò ak deplase pi lwen desann Volga a. Li te ansanm ak Kalmyks yo, ak kozak yo Volga, ki te etabli nan Black Yar la.
  Lame Emelyan an te grandi a kenz a disèt mil konbatan, e li te gen senkant kanon. Kolonèl Dietz, ki te soti pou entèsepte enpostè a, te touye, ak brigad la, an pati kaptire, an pati dispèse pa Pugachevite yo. Petèt Pugachev se kounye a pi fò pase tout tan. Toupre Kazan, li fòmèlman te gen plis twoup, men ak pye bwadchenn. Epi, koulye a, gen anpil Kalmyks, Volga kozak ak plizyè santèn ki te defèksyon nan Don a. Genyen tou anpil sòlda yo pran nan ganizon yo te kaptire. Atiri tou te ranpli nan depans lan nan vil yo te kaptire, ak kès Pugachev a te tou konsiderab.
  Li difisil pou kwè, men batay la nan Bann Sèl la pral dènye gwo batay la epi mete yon fen nan soulèvman an. Koulye a, Emelyan gen plis pase tout tan yon anpil nan fòs ak zam, ak yon gwo kantite inite konba-pare. Men, trayizon te deja mi nan lame Pugachev a, e petèt sa a te rezon ki fè yon defèt rapid ak relativman fasil pou twoup gouvènman an.
  Oliver Twist t ap li yon gwo liv sou soulèvman an ak lagè peyizan Emelyan Ivanovich, se poutèt sa li te vle enfliyanse kou li yo. Apre yo tout, li se yon vòlè pyonye angle, ki vle di li te leve nan senpatize ak rebèl yo. Se konsa, ede anvan li twò ta.
  Fen mwa Out la cho nan rejyon ki pi ba Volga. Apre sak la wòch nan prizon an Lond, li se bèl mache pye atè, ak pye timoun, sou zèb la byen file. Nan rèv la, Oliver santi l byen. Kòm si pa maji, tout blesi ak boule geri, maladi ilsè yo korode pa sèl ak alkòl yo te geri. Ak sou do a, sou kote yo bat ak fil wouj-cho, pa te gen okenn tras nan koupe boule. Ak le pli vit ke ti gason an jere pa sèlman pou yo ale nan ekzekisyon pou vòl, men tou, yo chante?
  Wi, li pa move lè yon briz ete cho soufle sou ou, ak Volga a pwojeksyon tou pre. Ou ka plop desann nan dlo dou li yo rato anba tèt ou. Ti gason an byen naje - li plonje byen fon, li louvri je l ', li ale anba dlo.
  Oliver te vin yon vòlè premye klas nan yon gang timoun, e li te kapab fè anpil. Li te gen yon memwa ekselan e li te pale Alman ak angle. Li te distenge pa andirans ak pasyans, li pa janm vin malad nan tout lavi l ', byenke li te pye atè depi nan anfans, souvan kouri nan nèj la.
  Ti gason an te renmen chemen vòlè yo, byenke li te pote gwo lapenn. Men, yo dwe onèt, Oliver Twist pratikman pa t 'konnen lavi a lapè. Plis tankou amizman. Depi nan timoun piti, travay, bat, manje mèg. Epi li fè pè, men enteresan an menm tan an.
  Ti gason an naje yon ti kras. Li se yon benediksyon bay manti oswa Splash nan yon bèso cho, men ... Se devwa a nan yon jèn vòlè ede Emelyan Pugachev. Ki jan Oliver te kapab konnen ke sa a se te bon kote ak tan?
  Se te kòmsi yon moun te desann sot nan syèl la epi li te dikte sa a ti gason vòlè a. Epi depi devwa dikte, Lè sa a, li nesesè pou ede peyizan tsar la!
  Oliver Twist te rive sou rivaj la, labou ki mou ak velours la byen chatouye pla ti gason an. Timoun nan byen kontan te demisyone sou wòch yo, li chwazi kote li te pi file. Apre sa, li kouri ale, li sote tankou yon lapen fache. Sa bon! Li gratis! Li kouri al jwenn Emelyan Pugachev - lidè tout moun ki maltrete yo!
  Ti gason an ak tout fòs li choute pye l nan yon wòch, voye yon pave ak yon souflèt ak ... ralanti. Li prèske toutouni, nan sèlman kilòt nwa, plis tankou kalson naje. Ak nan fòm sa a vin jwenn wa a?
  Mwen bezwen jwenn kèk rad. Ak ti gason an te kòmanse chèche yon zouti pou jwenn omwen kèk rad desan.
  Isit la ou ka fè yon tiyo soti nan wozo òdinè ak dife soti nan li. Oliver Twist byen vit bati tèt li yon kalite banza. Malgre ke zam la te tounen soti yo dwe primitif, men vòlè a pyonye gen eksperyans nan tire soti nan zam sa yo. Isit la ti gason an te wè de kavalye nan rad rich. Gen plis chans, sa a se yon patwouy rekonesans nan twoup Michelson yo, ki ap deplase apre Emelyan Pugachev.
  Men, ti gason an deside koute. Li kouche sou vant li sou tèritwa pikan an epi li pike zòrèy li. Li trè enpòtan pou yon eskout gen yon zòrèy pike. Oliver Twist gen yon zòrèy chen pa nati, men li te antrene tèt li tou avèk èd nan egzèsis espesyal yo tande pi byen ak distenge son yo mwendr.
  Tou de kavalye yo chuchote dousman. Ofisye ki te nan kostim ble a te pale ak wouj la:
  - Curds ak Chuguev te pwomèt nou èd. Okenn nan senkant zam moun Pougachevit yo p'ap tire. Kalmyks yo pral kite, epi Kolonèl Timofey pral pran kozak Volga yo.
  Ofisye an wouj te fè remake:
  - Pa reyèlman, mwen ta konseye fè konfyans sa yo Pugachevites. E si yo mennen nou nan yon pyèj?
  Ofisye an ble souke tèt li epi li rale yon pake nan pòch li.
  - Men tout dokiman yo: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, ak chèf bouro Yemelyan Koryavy pral siyen! Se vre, Ovchinnikov ak Perfilyev rete fidèl ak enpostè a, men yo pral ede nou fini yo nan kòmansman batay la!
  Ofisye an wouj sifle.
  - Wow! Perfilyev ta espesyalman voye soti nan Saint Petersburg dekonpoze lame a nan enpostè a, men okontrè a te tounen soti yo dwe plis vre pase youn nan dwa?
  Inifòm ble, trennen sou tiyo li epi li konfime:
  - Ebyen... Sa rive pafwa! Men, nan lòt men an, lidè nan kozak yo Iletsk, Tvorogov, se nou! Isit la yo mete tout squiggles yo!
  Oliver Twist te gen eksitasyon. Anplis de sa, pikan yo pike lestomak li. Isit la se yon chans pou remèt tout trèt yo bay tsar-papa a yon fwa. Epi gen kraze ak Michelson.
  Yon ofisye ki gen yon inifòm wouj te fè remake:
  - Nou gen yon sèl ak yon mwatye mil kozak, ki pi rich mil nan Don a, mil de san grenadye chwazi, ak yon lòt twa mil enfantri pran nan men Tsaritsyn? Eske nou p'ap bat enpostè a?
  Ofisye an ble fè tèt li akò.
  - Sètènman! Catherine bay lòd pou yo prese Suvorov pou bat Pugachev. Pou Sasha pa panse twòp sou tèt li!
  Wouj t ap di yon lòt bagay lè Oliver Twist te tire. Jenn vòlè a pa t vle tann jiskaske de sa yo, ak enfòmasyon enpòtan, rive Michelson.
  Kòm yon banza, ti gason an sèvi ak pikan, rale banza a nan yon fason espesyal. Fisèl la nan dan ou, epi ou dwat men dwat ou. Kòm yon rezilta, piki a se sere ak dans.
  Yon flèch ki fèt ak yon kokiy byen file pèse dwat nan je ofisye galant Catherine a. Gèrye a an ble rale pistolè l ', men Oliver Twist deplase soti nan liy lan nan dife ak yon mouvman abityèl. Bal la vole pase. Vòlè a kouri sou delenkan li a.
  Nan rèv la, Oliver Twist te yon ti kras pi wo ak pi gwo pase ti gason an mwayèn pou laj li, ak misk li yo te byen devlope nan travay di ak fè egzèsis. Se konsa, jenn ti kabrit la pa t 'ki fèb ditou. Anplis, li te rive fè konesans ak youn nan vòlè Rodovarian yo, epi li te bay ti gason an plizyè leson nan angle, lit nasyonal.
  Oliver deside pwofite de sa. Lè ofisye a te trase yon sable long ak yon manch an lò epi li te eseye koupe ti gason an ak pwa l ', vòlè a, deplase yon ti kras, adrwatman rale sòlda nan men an, ak yon ti kras rale l' nan bòt la.
  Ofisye an ble tonbe sou chwal li. Ti gason an ak tout fòs li foure jenou l nan manton l. Oliver souvan pratike yon kout pye sote ki sanble, epi li aplike li byen nan karate. Difisil nan kou, kraze machwè a, enfimite opozan an. Janm nan bòt chrome yo te trese plizyè fwa, epi moun wa a te tonbe an silans.
  Oliver Twist, premye rele chwal li ba li. Pou yon ti gason k ap travay ak vòlè fè tèt di toujou, sa a se pa yon syans trè difisil. Lè sa a, pa san difikilte, li leve ofisye ki byen nouri a sou zepòl li epi li mete l sou kroup cheval la. Ki sa ki kounye a li gen yon bagay pou yo vini nan Emelyan Pugachev. Yon lang prizonye, de bèl chwal, ak plis sak an lò, wayal Imperials.
  Nan sak duffel la, ti gason an te jwenn tou yon kat ak pantalon rezèv. San yo pa reflechi de fwa, Oliver Twist bati tèt li bout pantalon. Li tou senpleman koupe galosh li yo ak mare tèt li ak yon senti. Tan an cho, li toujou yon tigason e li ka gen mwayen pou l goumen pye atè ak pwatrin fè. Kò li se miskilè, sèk ak yon laprès soulajman, ak yon tan ete ki poko gen tan ale nan pandan prizon li.
  Li sanble ak Tarzan. Oswa Mowgli!
  Bagay pwensipal lan se gen tan avèti Emelyan Pugachev.
  Pandan se tan, tsar peyizan an, tankou si Stenka Razin te chita sou yon ti mòn, te vin reflechi. Apre twa defèt nan men Lyetnan Colonel (kounye a Kolonèl!) Mikhelson, monak kozak la te gen yon seri klere. Prèske san rezistans, yo tonbe anba zago vil la, lame a grandi, leve kanpe.
  Men koulye a, bagay ki pi enpòtan an te rive: lagè a ak Latiki fini, ak gouvènman an te demare men l '. Apre yo tout, san konte Mikhelson, lòt fòs yo ap avanse tou kont Pugachev. An total, Empress te resevwa ven rejiman ak sèt brigad anba lòd Papin. Yon lame konsa ak yon lòt pouvwa ta terib. Se vre, pandan etajè sa yo gaye epi gen yon chans fantom pou kraze yo an pati.
  Men, eseye fè li lè ou pa ka defèt Michelson pou kont li. Te gen yon lide yo kite nan Saratov ak la bay batay sa a kolonèl Alman. Men, li pa t 'travay deyò. Nan yon sèten mezi, pa t gen ase lespri batay. Koulye a, nan batay sa a, li dwe deside ki moun ki Don pral swiv. Si lame tsarist la bat, Lè sa a, twa rejiman Don yo pral sèmante fidelite bay tsar la, epi avèk yo anpil kozak yo. Ak sa yo se dè dizèn de milye de byen antrene, vanyan sòlda ki fòme depi nan anfans. Pa yon kalite moun.
  Se pa etonan Emelyan te chwazi sid la olye pou yo nò a, ak Cherkasy olye pou yo Moskou! Gen ou ka jwenn gwo fòs, ak twoup ki kapab goumen ak larenn lan sou yon égalité!
  Bagay pwensipal lan se ke moun kwè nan viktwa. Li klè ke konpayon li yo fatige. Anpil defèt te kraze moral yo. Menm jan sa rive nan chak soulèvman: nenpòt moun ki genyen, verite a se dèyè l '!
  Genyen Michelson ap ede bati konfyans. Pa yon sèl fwa Pugachev te kapab bat li, ak Mikhelson bat enpostè a, e menm te kaptire Count Chernyshev - Chika.
  Men, ki jan egzakteman fè sa? Koulye a, kolonèl Alman an toujou gen kozak ak twoup ki soti nan ganizon Tsaritsyno. Petèt li pi bon kouri ale nan Astrakan? Oswa èske li toujou riske ak taktikman konplo? Poutan li gen anpil plis twoup pase Michel. Ak anpil kavalye. Menm peyizan yo te pran nan lame a, kòm yon règ, moun ki bon kalite.
  Pa gen okenn fason pou evite goumen pi lwen. Gen sèlman yon chwa, si yo atake Michelson tèt li, oswa yo rete tann pou l 'nan Black Yar la, chita nan fòtifikasyon yo. Petèt kolonèl anbisye a pral ale nan atak la, ak echape fòs li yo. Men, li posib tou ke Mikhelson pral eseye antoure Cherny Yar epi tann pou ranfòsman rive. Nan ka sa a, Pugachev ka bloke.
  Se vre, Suvorov prese ede, ki moun ki ta dwe pran lòd nan lame Michelson la. Èske kolonèl la vle bay tout lorye viktwa final la sou tsar a pwòp tèt ou-pwoklame, lyetnan jeneral la nan Suvorov la deja illustre? Sa vle di ke gen yon netteté sèten kache dèyè mi yo nan Black Yar la.
  Emelyan Pugachev te rasanble yon ti konsèy chèf. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey te deja dakò ak otorite tsarina a epi, nan kou, konseye yo bat Michelson nan jaden an. Ovchinnikov - kòmandan lame Yaik la, pou yon tan long tèt aktyèl tout lame rebèl la, e kounye a, men dwat Pugachev te pale konsa:
  - Li danjere chita dèyè mi yo, yo ka enpoze. Li fè pè tou sou teren an, yo ka kraze l. Sepandan, nan jaden an, menm si yo bat nou, Lè sa a, nou ka toujou ale nan stepik la sou cheval. Men, si nan Black Yar yo enpoze tout règ yo, Lè sa a, ou pa pral chape!
  Gorbatov, yon ansyen kòmandan lame tsarist, ki te ankouraje pa Pugachev bay jeneral yo, youn nan moun ki te bat brigad Kolonèl Dietz, tou nan istwa reyèl, ansanm ak Ovchinnikov, ki te mouri nan batay la toupre gang Salty la, te fè remake:
  - Si Michelson ale nan atak la, Lè sa a, nou ka konte sou yon kont-atak!
  Perfiliev, li te ye pou lefèt ke nan istwa reyèl li te egzekite ansanm ak Pugachev, modèsman sijere:
  - Opinyon mwen piti. Isit la, jan konsèy la deside, se konsa li!
  Prens Kalmyk Kizya a, byenke li pa t 'nan trèt yo, te deklare tou nan Larisi kase:
  - Pou yon Kalmyk, jaden yo se pi bon kote pou goumen. Chita nan yon fò ak repouse atak se etranj pou nou!
  Emelyan te deja dakò ak opinyon konsèy militè etwat la epi retire lame konsiderab li nan fòtifye Chernoy Yar, ki te resevwa wa-papa a ak onè. Men, nan moman sa a, yon ti gason mesaje vole nan chanm anwo a epi, soufle, di:
  Jenn gason an rive. Li di gen yon zafè ijan pou tsar-papa a!
  Anperè kozak la te bay lòd:
  - Antre!
  Oliver Twist, souflete pye l 'epi li kenbe gwo sak lò nan men l', kouri byen vit nan chanm anwo a. Li te reyèlman vle wè ak pwòp je l lidè nan lagè peyizan an, etidye nan lekòl la, chante nan powèm. Pyè antre nan chanm anwo a, li wè yon douzèn moun ki te sou yon tab bwadchenn ki long. Prèske tout nan yo byen abiye, epi yo gen yon bèl aparans. Youn se byen jèn, men nan yon inifòm jeneral ak lòd. Oke, li se pwobableman Gorbatov. Yon transfè soti nan Orenburg, yon ofisye konpetan ak efikas ki te fè anpil pou ranfòse lame Pugachev la. Gorbatov, malgre orijin nòb li, kozak yo ak peyizan yo te renmen, kidonk li te kenbe tèt li aksanman senp, te afab ak politès. Je ble kè kontan ak cheve blond te ba li yon aparans trè jèn, mal nan amoni ak inifòm nan yon lyetnan jeneral.
  Oliver Twist pa t 'konnen lòt moun pa je, ak istwa kite kèk deskripsyon. Anplis, menm Pugachev tèt li dekri yon fason diferan. Men, gen yon pòtrè otantik Emelyan, kopye nan lavi. Li montre yon parèy tèribl, ki gen yon je malfini enpyè, sou sa yo di konsa: li te fèt pou kòmande!
  Epi, koulye a, nan mitan ataman entelijan yo nan yon modès, kozak zipun, yon nonm chita ak yon byen file, gade flagran tankou pike yon kobra. Malgre ke sèlman riban nan Lòd Alexander Nevsky te di ke sa a se yon moun wayal, Oliver Twist te santi janm li bouk e ti gason an menm leve sou yon jenou.
  Emelyan Pugachev te gade ti gason an ap etidye tou. Natirèlman, nan fen dizwityèm syèk la moun yo te yon ti kras pi piti pase nan mitan ventyèm lan. Wi, ak nan yon rèv, Oliver se wo ak zepòl laj pou laj li, papa l ', ki moun li pa te konnen, te prèske de mèt wotè. Men, li toujou klè ke jèn gason sa a se toujou yon timoun. Yon Lerison koupe ak cheve blan, yon nen ti gason anlè, yon figi mens akòz malnitrisyon militè yo. Men, an menm tan, ti gason an gen plis nerf pase mens. Ak ki sa li kenbe nan gwo sache, omwen de liv chak, peze? Èske se lò?
  Oliver Twist entone:
  - Mwen pote kenz mil rubles an lò kòm yon kado bay Monwa Imperial li a, epi mwen menm mwen remèt yon lèt.
  Menm pou yon timoun ki fò tankou li, li pa fasil pou kenbe bous lò nan men l '. Epi li mete yo devan Yemelyan. Lè sa a, ti gason an pran yon lèt nan senti l ', li byen mache sou zòtèy li yo, li remèt li bay chèf wa-ataman an.
  Yemelyan te aksepte lèt la epi li te gade sele a sispèk. Tsar Papa a, byenke li pa t 'konnen ki jan yo ekri trè byen, ak ekriti li te tèlman terib ke li te pito pa montre men l' ditou, devan Pyè, men li byen li. Ak an jeneral, li te gen konesans konsiderab nan zafè militè yo. Sinon, soulèvman an t ap diman dire pou yon ane antye, epi yo te voye yon lame antye kont enpostè a.
  Pugachev li lèt la ak anpil atansyon epi li fè yon ti kokenn. Li te konnen kijan pou l kontwole emosyon l ak santiman l. Li te tounen soti ke senk chèf wo-plase nan twoup li yo te trèt. Pugachev te gen lontan remake ke Chuguev ak Fedorov te gade l 'devèy, menm avèk repiyans salye l', epi yo leve kanpe kòm si yo te fè yon favè. Yo te kont ak Chuguev lè li te pèdi tout zam yo nan batay la ak Mikhelson. Lè sa a, Pugachev te menase pou l bay Chuguev yon kout pwen nan kou. Li reponn sa:
  - Mwen pa leve kou mwen pou pwen!
  Wa peyizan an di:
  - Se konsa, pou yon tranglehold oswa ki sa?
  . CHAPIT #8
  Oliver te gen yon bon nwit epi li te fè egzèsis ankò. Blesi ak boule li yo te kòmanse geri. Li te andire tòti a. Epi li bon ke tout bagay te fini epi li pa bay kote kache l 'yo. Koulye a, blesi ti gason an pral geri, epi li pare pou eksplwate ankò.
  Oliver te manje. Lè sa a, fi lènmi an egzamine l '. Lubrifye boule ak blesi li yo pou yo geri pi vit epi li di:
  - P'ap gen plis tòti jiskaske jijman an! Epi moun yo gen pitye pou ou, petèt yo pa pral egzekite ou!
  Oliver bese tèt li mèsi...
  Apre sa, lè kamera a te kite, li te kòmanse fwote lyen chenn yo. Kou ti bebe li te toujou kenbe pa kolye a. Men, si ou libere nan chèn lan, petèt ou ka chape?
  Ti gason an fwote chèn lan pandan plizyè èdtan nan yon ranje. Men, asye a te fè tèt di epi li pa bay nan trè byen. Lè sa a, yo te pote manje ak lèt ankò bay jèn prizonye a.
  Aprè li te fin manje ak bwè bèf gra, Oliver pa t remake kijan li te tonbe nan dòmi ankò. Epi ankò sou rebelyon Pugachev la.
  Fedorov, tou, te klèman énervé ak monak kozak la. Se vre, Curds te konpòte li byen, e li te sanble byen serye. Nan yon sèl fwa, li te mennen kozak Iletsk yo nan Pugachev, kidonk elaji soulèvman an pi lwen pase fondasyon an nan yon rebelyon piman Yaik. Se vre, nan yon sèl fwa Emelyan Ivanovich te gade Stepsha, madanm Tvorogov. Pwobableman, mari a fè jalouzi pa t 'padone jèn ak bèl ti fi a pou trayizon. Apre yo tout, Pugachev se sèlman trant-de ane fin vye granmoun, san li se toujou jenn epi li se yon bèl Don Juan. Epi tou biseksyèl. Madanm li Sophia, ki pa t 'gen tan pèdi tout bote li, ak kat timoun: twa pitit fi ak yon pitit gason. Ak dezyèm jenn kozak la Ustinya.
  Ak konbyen metrès Emelka te deja genyen ... Menm jan ak fanmi l 'Stenka Razin, Pugachev te lanvi pou fi a. Epi li bon ke san pousan natirèl.
  Kolonèl Timothy te rantre nan rebèl yo dènyèman. Li soti nan mitan kozak yo Volga. Toli te orijinèlman yon eskout, santi yo te ofanse pou kèk rezon pa prèt la. Men, chèf bouro a, sanble, tande jan manm nan fanmi li kite li glise ke Emelyan te gen rapò ak yo.
  Li te vin espesyalman move lè Emelyan Pugachev te vle abandone rejis wa a epi louvri tèt li bay pèp la. Lè sa a, lòt ataman yo tou ezite. Epi kounyeya, si echèk rive, yo pral tòde vòlè enpostè Emelka epi sonje li jan yo te konnen. Se poutèt sa, peyizan wa a ak santi yon konplo andedan anviwònman an. Epi kounyeya prèv la te resevwa.
  Mwen mande ki moun ki ti gason sa a. Li sanble pa plis pase kenz oswa katòz, men li gen fòs nan men li - yon ti gason ewoyik. Gade jan ou pa egoyis. Li pote kenzmil lò bay wa a. Kantite lajan an pou ki ou ka achte yon byen antye. Se pa tout moun ki kapab dezenterese sa yo. Se vre, sa a se toujou yon timoun, isit la nan yon figi wouj tankou yon ti fi, pa menm yon zam. Timoun nan pa konnen valè lajan an, ak Se poutèt sa jenere.
  Ebyen anyen, lajan sa ap itil Emelyan. Malgre ke trezò a te akimile nan vil yo yon kantite lajan konsiderab, e menm konvwa sa a se difisil yo pote. Pugachev tèt li kache yon pwatrin ak lò ak ti wòch nan yon sèl kote li te ye sèlman. Sis liv lò, ak bèl pyè koute chè: rubi, emwòd, topaz, safi, Diamonds nan pwatrin sa a. Si anyen, Emelyan ap gen ase pou yon lavi konfòtab.
  Ogolets yo ta dwe san gad dèyè rekonpans, epi yo pa ofanse tèt li.
  Emelyan te souri epi li te anonse, lonje dwèt sou Oliver Twist:
  - Mwen favorize ou ti gason ki gen tit kòmandan epi pran ou nan gwoup mwen an!
  Te gen apwobasyon muet alantou tab la. Chuguev boumonnen pa kontan:
  - Li piti menm anvan kòmandan an!
  Tsar kozak la entèwonp:
  - Men lespri a gwo! Gade ki piye bèl bagay li pote, ak lajan ak mwen tande renni nan chwal yo. Èske, ti gason sa a pral adjudant mwen!
  Ak Pugachev, pou konvenk, deplase pwen l 'sou tab la.
  Oke, kounye a se tan pou pini bandi yo. Men, sa dwe fèt ak anpil atansyon pou konfli sivil pa ale. Imedyatman bay lòd pou yo arete, Lè sa a, yo pral gen tan pwan sabre yo. Men kozak yo dwe obeyi wa li a. Ak peyizan yo menm plis devwe, pou moun Pyè Twazyèm lan se Bondye ak Tsar!
  Nan yo pral sezi trèt yo, li ta bèl si yo te revèy nan chanm nan tòti, e menm limen yon etensèl la. Revele tout konplis yo, epi netwaye anviwònman an anba trayizon!
  Emelyan Ivanovich te anonse nan tèt poumon li:
  - Nou pral fè yon revizyon nan twoup yo!
  Jiskaprezan, liy anba a, Oliver Twist deside prezante plan li bay Souvren an. Li te mache bò kote m ', li chichote nan zòrèy mwen. Pugachev te souri ak gwo dan blan epi li te souke tèt li an akò:
  - Hefty garno! Ak entelijan!
  Nan fen sezon lete an, solèy la boule wozo yo pou plizyè mil. Ak sa a pa t 'kapab pa bay monte nan tèt la nan yon jèn travayè anba tè ak yon pyonye nan yon plan trètr ak efikas.
  Pandan se tan, ansanm ak tsar kozak la, yo egzamine lame a. Lame Emelyan a te ogmante a disèt mil, ak plis ak plis nouvo moun toujou ap rive. Ki gen ladan Don. Men, Don pral swiv Pugachev nèt si li montre fòs li! Anpil gason. Bastard gason bab, ak pitchforks, menasan-kap dwate galon, kòn, klib, pitchforks. Ti gason adolesan kouri pye atè e gen anpil ladan yo tou. Ak plis toujou ap vini tout tan. Mesye yo anvi rantre nan lame a bay wa a. Anplis, tan soufrans yo ta dwe byento pase e kantite vanyan sòlda ki rive yo ap ogmante anpil.
  Pugachev envite bouro an menm tan an. Li se yon pitye, nan kou, pati ak tankou yon kalite nesesè, men trayizon yo ta dwe retire.
  Tsar peyizan an pa te andire pou yon tan long epi li te bay lòd:
  - Oke, moun ... Trikote trèt yo pi vit ke posib!
  Mesye yo, nan antouzyasm yo, menm mare superflu. Pou egzanp, Ovchinnikova. Li, sepandan, pa t reziste. Wa a te bay lòd pou yo demare e li te bay yon tape sou zepòl chèf jennen an. Moustach Ovchinnikov te pandye tankou yon bast epi li te sanble konfonn ak bèbè. Epi Timofey, Chuguev, ak Fedorov te manchèt. Yo jete m atè epi yo choute m.
  Men, sa yo toujou flè. Yon etajè ak pisèt ki cho wouj t ap tann senk konspiratè yo!
  Epi Oliver Twist te galope nan kan Michelson. Kozak Volga yo akeyi anvwaye wa a. Pou gade pi solid, ti gason an te oblije mete yon woulo elegant ak bòt kwi. Ki nan chalè sa a pa trè bèl.
  Kan Emelyan an gwo e moun ap rive chak èdtan. Li ka wè jan gwoup moun te lonje sou wout la, lonje men sou wa pèp la. Moun reyèlman vle kwè ke yon pi bon sò posib, e ke otorite yo ka vrèman pran swen epi yo pa egoyis.
  Menm jan an tou, moun yo te atire Grishka Otrepyev, ki menm rive gouvènen nan Larisi pou yon ti tan. Move asosyasyon. Men, pou pyonye Petya a, Emelyan Pugachev se pa yon avanturyé enpostè, men lidè pèp la nan soulèvman an, ak ki moun espwa konsiderab yo asosye pou bati sosyalis nan yon sèl peyi.
  Kolonèl Michelson tou toujou jenn e anbisye. Jiska dènyèman, lagè a ak rebèl yo te konsidere kòm yon ti prestij, men kounye a favè soti nan Empress la lapli desann sou li. Ki jan ou ka pa fyè.
  Kounye a, Michelson te rasanble sèt mil sòlda. Anplis de twa mil sòlda yo nan ganizon Tsaritsyno, yon lòt mil desan sòlda nan Mielin pwoche. Epitou yon Alman nan sèvis la nan Empress Ris la, ki moun ki pou yon tan long swiv sou pinga'w yo nan Pugachev, men li pa t 'oze rantre nan batay la avè l'.
  Pral gen ase fòs pou defèt enpostè a, menm san trayizon kozak. Youn nan se pè ke lagè a pral gen tan ale. Alexander Suvorov se tou enkyete, ki moun Mikhelson oblije transfere twoup li yo anba kontwòl. Li anmèdan, nan kou. Pou anpil mwa, Alman an brav pouswiv Pugachev, epi yo vle transfere lorye yo nan gayan an bay lyetnan jeneral Ris la.
  Suvorov deja fè lwanj, epi pou li kaptire yon enpostè se pa tout Bondye, ki sa ki yon zak. Ak pou Michelson, sa a se yon pas bay jeneral yo, ak opòtinite pou kontinye karyè li.
  Mesaje ki soti nan trèt yo pa t renmen kolonèl Alman an twòp: yon ti gason blond, mèg, men fò. Twò jèn anvwaye, epi li pale yon jan kanmenm pa byen nòmal. Malgre ke sa yo atann de sa yo ti kozak Ris.
  Verite a se ke ti gason an di konfyans, li pa kouri otou ak je ble. Kolonèl Michelson dekonjle yon ti kras. Oliver Twist te santi kèk pè. Men, nenpòt moman, yo ka bay lòd pou yo bate l ak pann. Apre kaptivite angle a, bato te sanble tankou yon jwèt timoun, men mouri nan yon nekoulan ... Se konsa imilyan.
  Li se tou alèz pou janm yo nan bòt, byenke yo gratis ak ti gason an te fè pi fò nan wout la sou yon chwal, yo fwote janm li. Epi pake nan yo. Kò a poko bliye frèt sezon fredi a, ak Oliver Twist tèt li kouri pye atè prèske tout ane a, li pa peye atansyon sou jèl la. Se konsa, kounye a, vòlè nan ewo te santi twòp dòlote, ak soti nan konfò.
  Mikhelson te mande konbyen twoup Pugachev te genyen. Oliver Twist, konnen ke kolonèl Alman an te apeprè okouran de istwa a, onètman pa t kache anyen, men an menm tan an te deklare ke kozak yo pa t 'vle goumen, ak Emelyan deside deplase desann Volga a Astrakhan ak Kuban la. Li te sanble byen lojik. Pè pa gwo kantite twoup yo avanse soti nan bat Anpi Otoman an, enpostè a te planifye pou chape swa nan Turkey oswa Iran. Pa lwen Kuban nan Iran.
  Nan non kozak trèt yo, Oliver Twist te ofri pou mennen lame Michelson a atravè yon wout kache pou koupe wout chape enpostè a epi toudenkou atake kan an soti nan sid la.
  Kolonèl Alman an te renmen lide sa a. Fè egzateman gade ti gason an vòlè, mèsenè a mande:
  - Si ou pa bay manti!
  Oliver, byenke li te prèske yon ate, prese di tèt li:
  - Mwen fè sèman sou Kris la, Bondye!
  Michelson te pwomèt:
  - Si li mache, ou pral jwenn yon santèn rubles! Men, si ou bay manti, Lè sa a, mwen pa pral jis pann ou, men mwen pral bay lòd pou ou ka separe!
  Dènye pwomès la te sanble vòlè angle a pi ridikil pase terib, epi li te rele:
  - Glwa pou Senyè Empress Catherine nou an!
  Apre sa, li adrwatman klike sou pinga'w yo nan bòt entelijan l 'yo. Malgre ke yo te alèz, Oliver Twist te santi fyè ke li te mete soulye jeneral chè poli ak sir fre, epi yo pa yon ragamuffin pye atè. Se konsa, li gen aparans nan yon pitit gason chèf, ki lakòz pi plis konfyans.
  Mikhelson te bay lòd pou yo kòmanse imedyatman, espesyalman paske li te deja aswè, epi yo ta dwe fè tranzisyon an nan fè nwa a. Li fè cho nan mwa Out nan rejyon Lower Volga. Li difisil nan yon inifòm, ak bòt sou jenou yo. Men, vanyan Michelson a toujou nan inifòm ak prim. Pou viktwa a sou Chikoy, li te bay lòd la nan St George nan twazyèm degre, ak sou Pugachev, dezyèm lan. Catherine chanje atitid li anvè rebelyon an epi li rekonpanse san gad dèyè moun ki te distenge tèt yo nan siprime rebelyon an. Menm Reidskop, gouvènè a inepte, te resevwa kenz mil rubles nan men Catherine, ak ran jeneral-jeneral la.
  Kounye a moman defèt final rebèl yo ak prezantasyon epolèt jeneral la ap apwoche. Èske w gen kaptive Emelyan, li Michelson pral siye dòmi nan Suvorov. Anplis de sa, se yon bagay pou w goumen ak Tirk yo, yon lòt bagay pou w goumen kont pwòp moun ki rebèl yo. Lèt la pi difisil. Se konsa, Larisi yo pi plis enprevizib pase Tirk. Isit la se menm Emelka a triyonfan te pase sou Volga la. Moun yo te akeyi ak bra louvri.
  Eske se konsa? Yon kozak semi-alfabetize ki pa menm konn siyen dekrè l yo. Apre sa, pèp la kouri al jwenn li kòm si li te siwo myèl. E ni zam, ni bal, ni plas, ni pens bouro bouwo fè moun pè.
  Michelson te gen yon chans goumen nan Lapris. Yon jan kanmenm li pa twò bèl pou yon Alman goumen ak Alman yo menm jan ak tèt li. Lè sa a, li te toujou jenn, goumen dezespereman. Apre sa, li te rive rankontre ak jenn gason Pugachev la. Yo bwè ansanm, ak Mikhelson te sezi pa memwa kozak la, ki gen moustach te jis kòmanse kraze - ekselan. Emelyan, li pa konn li, li te deja konnen anpil mo Alman e li te kapab kominike ak prizonye yo san entèprèt.
  Lènmi an te fò. Plizyè fwa lavi Michelson li menm te pandye nan balans, e lame li a te sou wout pou l defèt. Wa ki te pwoklame pwòp tèt ou a te bat, epi li leve tankou yon zwazo Phoenix. Ak nouvo, nouvo milye moun te rantre nan monak peyizan an.
  Mikhelson te panse ke si li mete yon kouto nan Emelyan, kou istwa a te konplètman diferan. Se vre, nan epòk sa a li pa t gen okenn lide konsa. Jèn cornet la ak jenn kozak la te byen byen youn ak lòt jiskaske yo te gaye nan diferan direksyon pa Lagè sèt ane a.
  Pugachev te kapab fè yon karyè militè, li te deja resevwa pou Bendery, li te resevwa ran nan koral - sa a se tankou yon lyetnan. Men, Yemelyan te pote ale nan romans vòl, ak Lè sa a, li te vle vin yon monak otokratik. Plis jisteman, pwobableman, vòlè a nan premye te vle vòlè tèt li nan gwo kapital, ak Lè sa a, ale nan touf raje, pran machandiz yo vòlè li. Men, anbisyon Emelka te grandi pandan rebèl yo te reyisi. Lè sa a, li menm li te planifye yon vwayaj nan Moskou.
  Kazan pratikman tonbe, epi sèlman yon ti detachman nan Michelson bloke chemen an nan ord la tout tan ap grandi.
  Sèt mil twoup Michelson, nan ki de mil kavalye ap deplase selon modèl klasik la. Devan yo nan kavalye a, Lè sa a, enfantri a, ak apre atiri a karant zam ak yon konvwa. Bonjan lame. Kozak soti nan Don a se rad ki pi rich ak pi abondan. Pli lwen, detachman Davydov a, nòb kavalye hussar. Eskwadwon ki pi selektif nan Catherine II.
  Enfantri a nan Michelson ak Mielin se grenadye ak chwazi. Inifòm nan se elegant, bòt kwi klere, vanyan sòlda yo byen klè, kòm si blese moute, frape yon etap. Twa mil sòlda nan ganizon Tsaritsyno yo pi mal. Ak inifòm yo pa tèlman fre, ak kraze a pa tèlman kouri dèyè.
  Zam Michelson yo pa move. Zam ki pi mal kite nan Tsaritsyn ak lòt vil yo. Pran pi pratik pou pote. Genyen tou yon douzèn likorn. Konsa, wa pòv yo va pran l'. E menm si kantite moun li apwoche venmil. Toupre Kazan te gen plis vòlè, epi yo te bat li ak yon kantite pi piti.
  Michelson se nan yon atitid bon, li pale Alman ak Mielin, li pa konnen ke zòrèy la sansib nan vòlè-ti gason an Oliver Twist distenge chak mo li ...
  Timoun nan pare pou konba ak rekonesans.
  Myelin di avèk konfyans:
  - Catherine se yon bèt malen. Li konnen ke Tirk yo ap toujou wè feblès entèn nan Larisi, yo ka kraze trete lapè a. Ottoman Pasha a te deja allusion ke li pa klè ki kalite pouvwa gen nan Larisi kounye a!
  Michelson reponn ak anpil konfyans:
  - Ann trape Pugachev epi mete tout mak ponktyasyon yo nan fraz la. Lè sa a, pesonn pa pral oze doute ke nou fò, ak Larisi gen yon sèl enperatris!
  Gwo Jeneral Mielin, byenke terib nan ran Michelson, se tanporèman sibòdone l '. Men, sa pa lakòz tansyon nan konvèsasyon an. Tou de kòmandan yo se Alman. Men, Mielin ak anpil atansyon evite atake Michelson.
  Men kounye a li pataje nouvèl la:
  - Ekaterina gen krentif pou retire twoup yo nan teyat operasyon Tik la. Wa franse a pwomèt èd Otoman yo, epi yo eseye negosye pou plis konsesyon nan trèv la, epi yo refize peye endomajman!
  Michelson fache fè remake:
  - Ann mete tèt koupe Emelka a sou yon poto, konsa tout an Ewòp va rive nan yon fwa!
  Myelin an pati dakò ak sa a:
  - Wi, sa ka refwadi tèt yo pi cho, men yo pral kontinye eseye teste nou pou fòs!
  Michelson souke pwen li epi sifle:
  - Kite yo jis eseye ... - Ak bese vwa li, li mande. - Men, sa ki sou rimè yo ke gen dis jeneral ak chak ak yon kò kont Pugachev?
  Myelin reponn ak yon souri.
  - Sa a se yon Trick militè fòse peyizan yo ak kozak yo tonbe dèyè Pugachev. Pou enspire lide ke gwo fòs yo pral kont enpostè a. An reyalite, dis jeneral yo ap avanse ak sèlman ti detachman. Se konsa, yo pran Emelka pou montre!
  Michelson ri e imedyatman fè yon remarke seryezman:
  - Tout rezon an plis yo siprime rebelyon an pi vit ke posib!
  Anplis de sa, pa te gen anyen enpòtan nan konvèsasyon an. Oliver Twist dwe kounye a siyal ak yon lans wòkèt Fortin ke lame a te deja antre nan wozo yo dans, sèk. Plan an se mete dife nan peyi a nan bon moman, ak van an soufle sou yo pral dispèse flanm dife a ak boule sètmilyèm lame a.
  Yon bagay ki sanble Emelyan Pugachev te deja fè pandan tanpèt fò a Tatishchev. Lè sa a, rebèl yo jere yo reyalize yon gwo siksè, louvri wout yo nan Orenburg. Fwa sa a, pyonye Petya te mennen twoup Michelson yo nan raje sèk yo tankou fachis. Nan ka sa a, li te konpòte li tankou yon reyèl Ivan Susanin. Men, sò a reyèl nan Susanin se mouri ansanm ak lènmi l 'yo.
  Ak vòlè-ewo Oliver Twist vle viv. Epi ti gason an te vini ak yon trik. Tache yon lans fize endijèn nan kabwa a, epi kache la nan tan, nan fè nwa a. Se vre, li nesesè pou lènmi yo pa remake disparisyon l 'yo. Epi li difisil...
  Petya te jwenn. Sote sou yon chwal bay Michelson, ti gason an di:
  - Mwen pral kondwi pi devan epi di Chuguev ak Tvorogov ke nou sou wout la!
  Michelson te apwouve epi li souke tèt li ak yon dwèt long:
  - Se sèlman pi vit! Epi tounen!
  Myelin te depliye parchemin la epi, li gade kat la, li di:
  Nou ka jwenn pwòp fason nou!
  Oliver Twist boumonnen:
  - Atravè wozo yo pi vit!
  Ak san pèdi tan, li te sikonbe nan ètalyon pur sang la ak talon l '. Eh, prese ale nan yon distans san danje. Oswa pito yon platfòm. Sa yo sechrès nan mwa Out, ki sa ki etone ki jan sa yo touf pa t 'boule pi bonè?
  Oliver te kouri sou ornière a, choute l 'ak pye l', epi li aplati tèt li sou do l 'pou diminye rezistans lè a kap vini an. Mikhelson tèt li pa t 'wo, ajil ak yon moustach kout te sanble ak Hitler. Sou tèt yon kolonèl Alman se yon chapo cocked nan style la nan Napoleon!
  Men, kòmandan an fò. Raz te rive defèt fòs siperyè rebèl yo plis pase yon fwa.
  Oliver Twist, nan fo memwa yon rèv, te deja mennen Nazi yo nan yon anbiskad patizan, epi li te kontan anpil siksè. Se vre, pa gen sèlman yon batay kont anvayisè etranje ankò, men yon lagè sivil. Epi li leve men l pou l pran sou frè l ak parenn sou matchmaker la.
  . CHAPIT #9
  Ti gason an leve, li reviv yon ti kras. Mwen chaje ak manje. Ajoute pwason nan farin avwàn. Ak plis lèt. Atre bon pou yon prizon. Doktè a te vin jwenn Oliver ankò. Mwen siye blesi ti gason an ak alkòl ak odè. Li menm ban mwen yon grenn.
  Lè sa a, Oliver te kòmanse fwote chenn yo ankò. Li te kale chòv nan selil la, epi li pa t 'kapab sèvi ak cheve a. Se konsa, ter lyen sou lyen. Epi li te travay di. Yon ti asye sikonbe. Malgre ke Britanik yo te fè chenn pou prizonye nan konsyans la.
  Oliver te kwè ke li ta kouri ale ... Li te travay pandan plizyè èdtan ...
  Lè sa a, yo pote manje ba li ankò. Ti gason an te manje, li te travay di epi li te dòmi tankou yon moun ki jis. Apre sa, li ankò reve nan yon avanti manyifik.
  Ebyen kounya wozo yo ap fini... Epi peta yo ap pete nan syèl la.
  Kozak yo jete chodyè chabon cho epi mete dife nan résine ak souf ki koule sou wozo yo. Tout se pare fri lame larenn lan.
  Kapitèn bab Padurov salye Oliver Twist. Ti gason an sote epi anvan tout bagay lage bòt yo rayi yo. Se konsa li fwote janm li. Sa a se tòti, pi mal pase yon brazier, lè angle yo premye fwote lwil oliv sou plant yo fè tèt di nan pye ou, ak Lè sa a, limen yon dife nan yon distans. Pou ke flanm dife a pa rive nan talon pye yo fè yon ti kras.
  Men, lè fwote nan bòt, santi a se pi degoutan pase soti nan yon limyè angle.
  Oliver Twist ak fyète gonfle machwè li nan rekoleksyon sa a: apre tout, li pa t 'trayi pèsonn anba tòti, e li pa t' menm pete nan dlo. Isit la youn ta dwe pran yon egzanp nan men Stenka Razin, ki moun ki pa t 'menm pale yon plenn pandan tòti a.
  Sepandan, kounye a li vle goumen, men pa gen okenn batay. Van an soufle soti nan sid rive nan nò, epi yon lavalas dife kouri nan gwo detachman Michelson a. Kòm si gen yon move lespri ki chape soti nan mò yo ye a, epi, lwanj simitar dife, yo kouri sou lènmi an anpil ak ekipe pa twoup chwazi.
  Van an fò epi dife nan stepik wozo a gaye byen vit. Kòm si yo reveye, nanm yo nan pechè yo ki pi notwa jete koupe kouvèti yo nan sèkèy la, ak dèyè yo soti nan Gehenna detire tanpèt, tankou yon ke wouj nan yon rena. Ak sa yo monstr dife ki gen koulè pal tonbe anvan tout bagay sou pasaje kozak yo.
  Chwal yo te premye moun ki te santi danje a, men kavalye yo te fè tèt di bat yo ak espyon yo, ap eseye kenbe yo an plas.
  Michelson dezespere rele:
  - Pa fè bak epi pa bay moute!
  Men, nan ka sa a, kouraj sa yo pa gen anyen plis pase bagay moun fou, ewoyis se sanble ak ewo yo nan Cervantes. Epi kounyeya fri a te ale konsa. Lè dife a te tonbe sou kavalye yo epi li te pran sant boule, yo te deja tande yon gwonde soud, ak kavalkad la pè kouri al nan pwòp infanterie yo.
  Mikhelson te eseye kenbe fre li, men li te fè sa mal. Anplis de sa, ki sa kouraj ka fè ak yon dife ki fè ravaj? Wi, pratikman anyen. Jeneral Mielin, plis pragmatik ak lach, te ankouraje chwal li epi li te eseye ale, jwenn devan flanm dife yo kouri dèyè l ', sove pwòp po li.
  Michelson, nan lòt men an, aksepte kouran dife a san yo pa fè bak, byenke chwal blan nèj la te vle wete ren yo epi kouri ale nan lanfè sa a pi vit ke posib. Kolonèl Alman an pa t 'kapab sipòte koule nan lè cho ak kriye sovaj. Burns te kòmanse parèt sou figi dous li, tankou lèp. Lè sa a, flanm dife yo niche janm yo nan kavalye ofisye anboche a. Cheval la pa t 'kapab andire doulè sa yo ankò. Apre li fin bay tout kat zago, li jete kavalye obsession la. Michelson te kriye byen fò epi answit te fini nan yon lak dife.
  Kòman malere komandan an rele. Ki jan flanm dife yo te kòmanse devore l vivan, kòmanse ak rad epi fini ak zo. Lame wa chwazi a t ap mouri. Ak lanmò sa a te vrèman terib. Flanm dife yo te apwoche rapidman, dife tsunami te tonbe sou enfantri a. Sòlda yo ak ofisye yo te boule tankou foumi nan yon dife, epi li te fè mal ak pè yo gade. Men, lè dife a te rive nan zam yo, Lè sa a, detonasyon poud ak bonm yo te kòmanse pete.
  Flanm dife yo gaye toupatou nan syèl la, ak yon gwo plume niche syèl la ak lang wouj flite. Men, lè yo te ale nan kaskad nan eksplozyon, li te sanble ke vag yo pase nan esfè a epi montre yon kalite fim. Oswa si se navige ak vag jòn-wouj. Ak tout bagay ki inonde ak literalman c klere, ki soti nan yon seri klere tou.
  Ak sant la nan boule deja rive nan lame kozak la.
  Emelyan Pugachev te sou ti mòn kote Stenka Razin te gade mouvman yon eskwadwon karant chari Prince Lvov. Stenka Razin te rive pran tou de Tsaritsyn ak Astrakhan, epi tou li te gen kèk chans pou genyen. Men sò pa t 'souri nan ataman kozak la. Èske Emelyan te santi l tankou yon tronpe?
  Men apre tou, Stepan tonton granpapa li tou te blofe. An patikilye, li te bati de chari nan Astrakan: youn patriyakal, ak lòt wayal, epi li gaye rimè ke chèf la t ap goumen ak yo. Ak tout bon, peyizan yo ak banza bat boyar yo, kache dèyè non wa a, kòm si Alexei Mikhailovich tèt li te bay lòd pou debarase m de pouvwa mèt tè yo.
  Moun yo te fatige anba gwo jouk otorite mechan yo, e yo te sèlman bezwen yon eskiz. Ak otorite nan Patriyach Nikon, ak non wa a te jwe yon wòl. Si Stenka Razin pa te blese mòtèl nan tèt la toupre Simbirsk, ou gade ak kozak urad la te gouvènen nan tout Larisi.
  Emelyan Pugachev te wè lavni an kòm yon melanj de yon repiblik nan yon monachi. Narodny rete yon monak otokratik, men li ta dwe dirije dapre opinyon sèk la kozak popilè eli. Pouvwa elektoral deja ap gouvènen nan vil ak vilaj yo. Moun yo nan peyi a chwazi ansyen yo, epi li kenbe lòd, ak nan vil la yo chwazi yon bourgmaster eli ak yon ti sèk kozak.
  Kidonk, sèvaj yo aboli, ak tout moun vin kozak egal. E gen diferan kozak. Gen kultivabl, gen faktori, gen souveren. Epi pa gen inegalite nan klas la.
  Se vre, nan aplikasyon an nan yon chemen konsa, yon anpil nan san yo te koule ak plis yo pral koule.
  Men, yo koupe forè a - bato vole! E medam yo toujou akouche!
  Plizyè milye moun ap boule vivan. Anplis, pifò nan yo se pa kèk anplwaye Alman tankou Michelson ak Mielin, men moun Ris. Oliver Twist eseye pa reflechi sou li. Ti gason an sote, li kanpe sou tèt li. Yon plan entelijan konsa rive reyalize. Ènmi ki pi trètr Michelson tonbe nan yon pèlen malen.
  Bashkirs, Kalmyks ak Tatars tou sote e bat tanbourin yo. Yo gen kè kontan, finalman obsession Michelson pral bat ak dòmi. Epi Salavat, ki te leve yo pou yo goumen, toujou vivan e li rele nomad yo nan banyè a.
  Konvwa a ak pwovizyon tou ap boule ak eksploze ... Li sanble ke lame Pugachev a ka triyonfe ...
  ................................................. . ................................................ .. .............................
  Apre yo te fin fè mal la Michelson, Pugachev te deplase nan direksyon Tsaritsyn. Li te nesesè yo pran vil la kle pou defans epi ale nan Don a. Kòm li te tounen soti, prensipal twoup wayal yo toujou ase lwen, e gen yon chans kraze yo an pati.
  Twa rejiman Don yo te voye mesaje yo bay tsar ki te pwoklame tèt yo, yo te pwomèt ke yo t ap vin pi devan e yo t ap fè sèman an.
  Pa lwen Tsaritsyn, plis pase ven mil lame Pugachev te rankontre ak kat ak yon mwatye mil kozak.
  Emelyan Pugachev te abiye ak gwo wòb prinsyèn e li te mete sou plizyè lòd rich pou yo te kaptire kòm trofe nan divès vil ak byen. Apre sa, li te depliye banyè nan rejiman an Holstein, ki te pote dèyè l 'pa Petya Komsomolov, monte nan kolonèl.
  Pugachev te pi wo pase mwayèn wotè, lajè-zepòl, ak yon figi trè ekspresif, eksepsyonèl ak gade trè enpresyonan.
  Don te fè sèman epi li te fè wa a fidelite. Emelyan Pugachev te bay yon diskou. Lidè rebèl la te konn pale tou senpleman ak bèl.
  - Enterè patri nou an, enterè patri sen nou an nan Larisi. Yo mande pou yo debarase m de arenyen kanivò a, sou fòm pwopriyetè tè ak noblès sèv souse san moun yo. Ak san sa a ke yo absòbe ak plezi pral koule ak dlo nan je boule nan tabon gra! Biznis nou se ouvri je moun k ap twonpe yo, drese zepòl bosu yo, mete fen nan tirani ki rayi ak rejim malfezan!
  Se pou libète, egalite ak fratènite ap gouvènen nan Larisi!
  Pugachev te pale ak fòs ak tanperaman, kozak yo te kontan. Lame Emelyan a te ranpli avèk nouvo kavalye ak konbatan ki byen antrene.
  Nan moman sa a nan fè sèman an, Oliver Twist toudenkou vire atansyon li sou yon sèl, kout, ak yon gade pike nan yon nonm. Yon kote li te deja wè sa a gonfle, fwon kale, ak ble, je ekspresyon.
  Nonm lan li menm te mete yon manto peyizan òdinè epi li te kenbe yon frenn nan men l ', men yo te santi nan premye gade ki moun sa a pa te yon peyizan ditou. Malgre ke rad la se pòv ak kòn nan kenbe konfyans nan men yo.
  Oliver, ki te amelyore moman sa a, pwoche bò kote l, li lonje devan l, li di:
  - Ekselans ou, Kolonèl Oliver Twist nan sèvis ou!
  Mesye a byen vit reponn:
  - Mwen pa ekselans nan tout, men se yon sòlda òdinè Polushkin!
  Oliver Twist trikote sousi l yo sevè, epi li reponn sevè:
  - Non, Mesye Alexander Vasilyevich! Aparans ewoyik ou a twò klere pou kache anba yon manto!
  Suvorov sipèstisye kwaze tèt li epi li souri:
  - Gen pitye pou Bondye... Yo te konnen! Ki sa ki kounye a!
  Jenn vòlè a te ofri pwòp vèsyon li:
  - Ann pale ak wa-papa a, epi answit nou pral wè!
  Emelyan Pugachev te nan yon atitid gwo. Lame li a fò, e demen pral gen yon atak sou Tsaritsyn. Apre sa, li pral posib, li te kraze Don a, pou avanse pou pi nan direksyon Moskou. Jiskaske larenn lan te rasanble fòs kont li ankò.
  Souveren an akeyi Suvorov nan prizonye ak kè kontan. Li menm tou, te gade Pugachev ak kiryozite. Fwon an wo ak sousi ekspresif te pale sou entèlijans lidè soulèvman an, ak vwa loraj konfyans li te trayi abitid kòmande. Alexander Suvorov pa t santi laperèz epi li te poze Emelyan plizyè kesyon nan esfè militè a epi li te resevwa yon repons, li te kontan:
  "Epi ou menm, Monwa, ou pa yon moun sòt ditou!"
  Pugachev sevèman mande Suvorov:
  - Kiyès ou panse mwen ye?
  Lyetnan jeneral la reponn ak yon souri:
  - Bondye padon, kòman mwen ta fè konnen...
  Yemelyan mande sou yon ton piman bouk:
  Èske w ap sèvi m oswa...
  Wa peyizan an te pase kwen men l nan gòj li. Suvorov te an silans. Li te twò devlope ak endepandan moun yo dwe fidèl nan sèman an, jis paske li se yon sèman. Ak lejitimite a nan Catherine II , ki moun ki touye mari l ', se plis pase dout. An jeneral, eritye Pavel ta dwe kounye a dirije. Epi Katya se yon rejisid kanmenm!
  Kesyon an isit la se pa si li se yon wa reyèl oswa ou pa. Emelyan pa sanble ak Pyè Twazyèm lan ditou. An jeneral, Pyè Twazyèm lan se yon timoun ki gen laj, e sa a se yon kozak fò, fò, yon vanyan sòlda ki fèt ak chèf. Ak Alexander Vasilievich pa janm mete noblès nan fanmi an nan merit epi li pa t 'konsidere ke li bay okenn avantaj.
  Yemelyan, ki te toujou plen enèji, leve sou tab la epi li kòmanse mache. Tsar kozak la pa trè wo, sepandan, yon tèt pi wo pase Suvorov, yon nonm ki pi ba pase mwayèn wotè ak mens. Pugachev se laj nan zepòl yo ak posede yon fòs malsen. Li pliye nikèl ak dwèt li, koupe yon riban swa sou vole. Emelyan pèsonèlman koupe tèt li ak yon sabre, epi li montre tèt li yo dwe yon vanyan sòlda fò. Ak Suvorov konnen sa. Li renmen chèf kozak la. Sou yon bò, senp, sou lòt la, ak yon lide klè ekstraòdinè.
  Suvorov mande an Alman:
  - Ki moun ki bon sèvi nan Larisi?
  Emelyan Pugachev te reponn tou an Alman:
  - Li bon pou sèvi tsar ou, patronymic ak moun ... - Sipòte kote l 'ak pwen li, Emelyan konsidere li nesesè yo ajoute. - Epi pou pèp li a an premye!
  Suvorov te renmen entèlijans ak attitude Pugachev, e li te reponn:
  - Mwen chwazi sèvi patri mwen ak pèp la!
  Apre sa, lyetnan jeneral la lonje mens deyò men li, men fò ak obstiné bay Emelyan!
  Yo te bay lanmen cho, epi Yemelyan te anonse:
  - Mwen akeyi ou ak tit la nan konte ak ran nan Field Marshal! Ou pral chèf twoup mwen yo! Prepare yo pou atak la sou Tsaritsyn!
  - Mwen obeyi majeste ou! - Alexander Vasilyevich Suvorov te anonse, li bese tèt devan tsar kozak la.
  Se konsa, te kòmanse gwo amitye ant Emelyan Pugachev ak Alexander Vasilyevich Suvorov.
  Kòmandan Ris ki pi briyan nan tout tan te fè sèman pou pèp komen an. Suvorov tèt li te konprann: chanjman yo nesesè, epi li trè move ke pi fò nan moun Ris yo nan sèvant wont. Èske gen povrete konsa sou yon bò ak liks twòp sou lòt nan yon gwo peyi? Non, Suvorov, kòm yon moun pwogresif ak avanse, konprann pa sèlman nan syans militè: chanjman yo mi!
  Konnen pulsasyon kè a ak venn yo,
  Dlo pitit nou yo, manman!
  Yo di nou vle chanjman
  Jete jouk bèf chenn lou yo!
  Vil la nan Tsaritsyn, nan vennyèm syèk la, te vin konnen nan lemonn antye kòm Stalingrad. Epi kounyeya li jis yon vil jistis gwo ak byen fòtifye. Anba li, Stenka Razin te kraze tèt Lopatin, ak sitaden yo menm te frape seri a nan pòtay la. Koulye a, vini atak la. Alexander Suvorov enèjik te bay lòd. Kòmandan an briyan te wè pwen fèb yo nan defans la epi li te chwazi direksyon grèv la tèt li.
  Ganizon Tsaritsyn te konte plis pase kat mil sòlda, san konte milis nòb la. Lè yo nan pozisyon defansiv pwisan, yo te kapab ofri rezistans serye epi tann pou apwòch la nan nouvo fòs gouvènman an.
  Men moral defansè yo ba. Kozak Volga yo kite fò a apre defèt Michelson. Ak nimewo sa a se plis pase de mil moun, epi yo te konplètman ranplir lame a nan Emelyan Pugachev.
  An menm tan an, vanyan sòlda yo se pa peyizan, men kozak byen pare pou konba, ki resevwa fòmasyon pou goumen depi nan anfans. Yo se, petèt, pi bon pase enfantri abityèl yo rekrite nan men peyizan yo epi yo pa enferyè a kavalye an hussar.
  Atak la te kòmanse imedyatman. Pa te gen tan retade syèj la. Wi, ak Suvorov prefere taktik: li te vini, li te wè, li te genyen. Anba kouvèti a nan rido lafimen: yo mete dife nan tas kri, lame Yemelyan a te ale nan atak la. Sòlda yo, sitou lè yo te aprann ke Suvorov tèt li te soti sou bò rebèl yo, epi yo te pè pa gwo kantite twoup yo nan enpostè a, goumen trè repiyans. Anpil nan yo, evite rèl ofisye yo, tire, men vize nan lè a.
  Gen kèk ofisye tèt yo lage nepe yo, rann tèt yo bay mizèrikòd la nan gayan an. Rezistans la te nan yon nati fokal. Isit la elèv lekòl segondè yo te eseye reziste. Men, kozak ki gen eksperyans tou senpleman koupe yo ak dam, ak sòlda yo tonbe ajenou.
  Kalmyks yo tou monte nan atak la, douch defansè yo ak flèch.
  Premye kat pil yo prèske imedyatman te vin anba kontwòl rebèl yo. Yon pati nan kavalye a, simen panik, te deja nan dèyè a. Se sèlman milis nòb la yon jan kanmenm te reziste Pugachevites yo. Se konsa, Yemelyan tèt li sote nan batay. Sabre li te tonbe sou tèt yon machann ki gen vant gra ki te kòmande yon detachman rich.
  Avèk yon souflèt lou, Pugachev koupe zo bwa tèt la nan kou a. Lòt machann gaye ak gwonde nan laterè: papa-wa a li menm te akòde!
  Oliver Twist goumen sou men dwat Yemelyan. Ti gason vòlè a enterese. Ki jan li pral goumen? Ak sabre a sanble pa abitye yo dwe tèlman lou ak long. Isit la ti gason an lite ak gwo chèf la. Li trè abil, e ti gason an, ki pa tèlman gen eksperyans nan fè fas ak zam, te sove sèlman pa yon reyaksyon fenomenn.
  Noble moustache a avanse, montre dan li nan yon move souri epi lonje sabre li. Isit la Oliver fè yon teknik ke kwayan natif natal la te anseye l '. Pile ak yon talon fè anba jenou an. Epi lè mesye a ki te nan inifòm jòn la te yon ti kras distrè nan doulè a, li koupe sabre li nan kou a.
  Lènmi an ak yon tèt mwatye koupe tonbe atè. Oliver Twist te rankontre dezyèm lènmi an ak yon kout pye nan manton an. Isit la yo pa abitye goumen ak pye yo, ak ti gason an pye atè trè adrwatman frape lènmi an ak yon teknik etranj.
  Men, rezistans advèsè a fèb, e kounye a, monogram wayal Emelyan Pugachev te gouvènen sou palè gouvènè a.
  Oliver Twist frape valet la epi li kouri andedan. Sèl la fè antre an kontak ak pil yo Fertile nan tapi an. Ti gason an te panse ke, pwobableman, majistra a nan Tsaritsyn ta eseye kache nan palè a, an menm tan an pran kès tanp lan vil la. Se poutèt sa, li ta dwe depase.
  Vrèmanvre, vòlè a te vin pi plis pase tout tan dwat. Baron Miguel aktyèlman te pran moso lò nan san danje a, ak yon pakèt gems. Te gen anpil richès ke yo pa t 'kapab pote ale. Men, diyitè a visye bese anba pwa a, ak aktyèlman trennen l 'ranpe. Pasaj anba tè a te dèyè yon glas, e petèt Miguel pa t ap tèlman visye.
  Men, trennen sak la dèyè l ', li kite mak sou tapi a, ki te imedyatman disène pa je yo byen file nan eskout la. Oliver Twist kraze glas la ak yon piki nan yon pistolè primitif epi li kouri nan koridò ki mennen ale nan prizon an.
  Bourgmèt la tou rale yon pistolè epi li jere tire, men ti gason an, souke kòk li, soti nan dife a. Lè sa a, Oliver Twist pouse bourgmaster la nan arèt la ak tout fòs li ... Epi li te tounen mèt kay la nan gwo trezò.
  Pwobableman, anpil moun, yo te nan plas la nan yon jenn vòlè, ta eseye kache fabuleux richès. Oswa omwen yon pati nan yo. Men, jèn nan kèk fason, menm Leninis Oliver Twist la se kristal onèt. E anplis, lè ou gen onz lane, ou pa gen sa adilt pridans, egoyis ak anvi lajan. Ou se toujou yon ti mouton ki pi e inosan oswa yon ti lyon. Natirèlman, se yon lyon pi bon pase yon mouton.
  Oliver Twist te trennen sak kwi a deyò...
  Tsaritsyn te pran ase vit. Kat mil sòlda rann tèt. Te asenal lame rebèl la ranpli avèk yon lòt swasant-senk zam, ak yon gwo rezèv minisyon. Viktwa a se konplè ak pèt minim. Epi, koulye a Emelyan Pugachev byen fèm kanpe sou Volga la.
  Sepandan, lè yo pran Tsaritsyn, rebèl yo te kreye yon pwoblèm pou tèt yo. Ki kote ou ta dwe voye twoup ou yo kounye a? Don a, li te ranpli twoup yo nan depans lan nan lib kozak yo, oswa nan sid la, yo nan lòd yo pran avantaj de dispèsyon nan twoup yo tsarist, eseye kraze ak pran yo an pati? Yon vire nan Don a te kapab mennen nan pèt la nan tan presye, nan ka sa a Field Marshal Panin te kapab gen tan rasanble rejiman yo gaye nan yon pwen.
  Li klè ke tan ap travay kont Pougachevit yo. Men, sou Don a ou ka jwenn yon renouvèlman militè fò. Pugachev tèt li te enkline ale nan Don a ak Cherkask kolekte rati kozak la. Suvorov te ezite tou. Li pa t reyèlman vle goumen kont pèp Ris la, byenke kounye a, apre kaptire Tsaritsyn, li pa gen okenn vire tounen. Anplis de sa, Astrakhan toujou nan dèyè rebèl yo. Li ta bon pou genyen li tou. Men, ankò, ou ap pèdi tan ou.
  Pugachev te pran yon desizyon. Depi rès la nan fòs wayal yo toujou relativman lwen, ak anpil foul moun peyizan yo gaye toupatou nan rejyon an Volga anpeche pwogrè yo. Lè sa a, youn ta dwe divize lame yo, voye Suvorov pran Astrakhan, epi ale nan Don an tèt li. Epi sèlman Lè sa a, deplase sou Volga la. Menm jan an tou, li pral pi fasil pou rebèl yo goumen nan move tan frèt. Peyizan yo pral rekòlte, epi nan sezon fredi a yo p'ap gen anyen pou yo fè, epi yo pral ranplir lame peyizan an.
  Li pral menm posib prezante sèvis militè espesyal. Ak gen plis chans, Catherine pral kenbe fòs prensipal yo nan Latiki pou tan ke yo te. Otoman yo pa konplètman detwi, epi yo toujou gen yon chans.
  Ak divize an de pati nan lame a nan Emelyan nan rebèl deplase: youn nan lwès la, lòt la nan Astrakan.
  Pugachev te nan yon atitid bon. Nan premye vilaj kozak la, li te rankontre ak gwo onè, ak kozak yo te vide nan lame a deja konsiderab pa dè milye yo. Oliver Twist, ki gen estati chèf adjwen wayal la, te pase pifò tan li ak souveren an.
  Monwa li distenge tèt li pa netteté nan lespri ak konesans sou anpil pwoblèm. Men li menm ak Oliver t ap pale an Alman. Ti gason an te pridan lè li te rive nan sot pase vòlè yo, men piti piti li allusion wa a ke ta gen yon lòt lè. Sèl pitye se ke li pa fasil, pou egzanp, fè tankou yon mitray.
  Men, ti gason yo te di anperè a ki jan yo pwodui dinamit pou mine fò yo ak nitrogliserin. Vòlè a li menm, yo te nan yon rèv toujou yon sabotè anti-fachis, te byen vèrs nan divès kalite melanj eksplozif. Epi li te kapab di moun Pougachev yo. Men, fòje yon machin otomatik nan fen dizwityèm syèk la nan yon forge se petèt yon travay enposib pou rebèl yo. Men, nan lòt men an, ou ka fè chanjman nan desen yo nan zam ki deja egziste, amelyore bayonèt la, ak sistèm nan lòd ak kontwòl. Epi fòme peyizan yo pi efikasman.
  Yon mil sòlda nan Rejiman St George rann tèt bay Emelyan Pugachev apre yon batay kout. Lame wa kozak la te grandi tankou yon boul nèj. Kèk kozak rich pa t 'oze defi enpostè a, oswa yo te kenbe ak pann.
  Don rich, tè a gra, tankou grès kochon ak mou tankou duve. Anpil ka raboure epi simen sou li.
  Cherkask, kapital lame kozak la, te rankontre Pugachev ak klòch yo. Ganizon lokal la, ki te dirije pa Jeneral Buderman, te fè yon tantativ pou reziste tsar a pwòp tèt ou-nonmen.
  Yon soulèvman pete nan Cherkask li menm. Kozak yo pa t 'vle rekonèt larenn lan, epi yo kouri al jwenn Pyè Twazyèm lan, kòm si li te andwope ak siwo myèl. Plizyè milye vanyan sòlda te goumen nan konba mòtèl, epi Emelyan Ivany te mennen lame li a nan tanpèt.
  Yon batay feròs te kòmanse. Oliver Twist te pami premye moun ki te monte miray lavil la kozak. Ti gason an adrwatman koupe kozak la lakay nan pye yo. Kadav grès la tonbe sou miray la epi li tonbe nan twou a.
  Pyonye a atake kaporal la, eskive bayonèt la, epi li deplase jenou l nan plexus solè a. Si ou choute ak pye ou, Lè sa a, advèsè a pral siman manke souflèt la.
  Ti gason an toudenkou vin chonje yon bagay ki te lakòz li yon move raj. Non, fwa sa a pa tòti nan yon kacho angle. Ak yon lòt. Yon bagay ki pou kèk rezon parèt kòm yon memwa altènatif nan yon rèv. Lè Lame Wouj la te fè operasyon Vistula-Oder nan mwa janvye epi li te jwenn tèt li yon èdtan soti nan Bèlen, anpil moun te kwè ke Gran Lagè Patriyotik la te fini. Ke li se pi grav Dezyèm Gè Mondyal la ap viv dènye semèn li yo. Sanble yon ti kras plis.
  Men, se pa pou anyen yo chante: dènye batay la, li se pi difisil la. Nan mwa mas, yon mirak te rive, e Nazi yo te kapab fè revèy la tounen. Kòm yon rezilta, ord yo nan Hitler, ak Lè sa a, nouvo Führer Mainstein la, ankò kouri sou bò solèy leve a. Epi alye yè yo te tounen vye trèt. Epi kounyeya, Nazi yo te deja kaptire Ikrèn ankò, kraze nan Moskou, ak reyalize sa yo pa t 'kapab fè anvan: kontwòl sou Kokas la. Epi, koulye a yo ap apwoche Kuibyshev. Ak ki moun ki konnen, petèt pandan ke li pyonye Petya ede Emelyan Pugacheva, Fritz a deja pran tanpèt Moskou?
  Ti gason an santi yon move raj nan tèt li, li dezespereman kouri sou lènmi l 'yo. Dife ki pi natirèl, ki pa ka extingible anvayi ladan l. Epi tou sa ka, men li pral kanpe pou pouvwa a nan travayè yo ak peyizan yo, pou nouvo l 'Lenin - Emelyan Pugachev.
  Se konsa, Kolonèl Scottovalik, yon mèsenè angle, jwenn yon kout pye anba jenou an, ak Lè sa a, nan shin la nan kou a.
  Mi yo pran, epi batay la transfere nan vil la. Sèvi ak dwèt li ak zòtèy li, ti gason an monte sou miray la nan chato ataman militè a ki te rete fidèl ak Catherine ak sevè bat kòmandan an nan lame larenn lan. Yon kout pye nan yon konvèsasyon se irézistibl. Epi kòmandan an vole, li tire yon lòt nan tirè yo.
  Ti gason an gwonde epi chaje lyetnan an nan manton an ak tèt li. Lòt Pugachevites swiv pyonye a, chato a pran pa tanpèt ...
  Yo te kaptire chèf lame a ak plizyè ansyen vivan. Yo te refize rekonèt Pugachev kòm yon monak lejitim, e kounye a, yo te tann pa tribinal wayal la ak nekoulan. Ak sèk kozak la te oblije eli nouvo chèf.
  Te vil prensipal la sou Don a kounye a vin Pugachev la. Kozak ki pi anpil nan Larisi te rekonèt Tsar Pyè Twazyèm lan. Koulye a, li te rete rasanble fòs epi ale nan Moskou.
  Sepandan, sou bò Azov, te toujou yon menas pou peyi kozak yo.
  Pandan se tan Suvorov pwoche bò kote Astrakan. Volga a ak rejiman ti kozak Larisi yo te voye ede yo te ale bò kote rebèl yo. Yon pati nan ofisye yo tou te ale bò kote wa a. Jou lannwit sa a atak Suvorov te tounen soti yo dwe pasajè. Se sèlman kèk konpayi ki ofri rezistans, ak fòs prensipal yo nan ganizon an te kraze menm anvan atak la te kòmanse.
  Kidonk, pwovens Astrakhan te fè sèman pou enpostè a. Gouvènè a li menm pa t 'gen tan louvri tèt li, ak kozak yo jere yo pann l' anvan jijman an. Plis pase dis mil sòlda, sepandan, yon pati enpòtan nan yo te rekrite vèt oswa envalid, ansanm ranje yo nan lame Suvorov.
  Emelyan Pugachev, ki te okipe Cherkask, ankò te fè fas a yon dilèm: ale nan Azov oswa kite fò sa a inpignyab nan dèyè l '. Nan ka yon syèj san siksè ak atak, rebèl yo riske pèdi anpil moun ak tan. Nan lòt men an, twoup gouvènman yo retounen soti nan lagè Tik la te kapab frape nan kapital la kozak nan Cherkask.
  Kidonk, Pugachev te gen dout. Anplis de sa, nimewo yon kesyon: ki wout pou ale nan Moskou? Stenka Razin nan yon sitiyasyon ki sanble te chwazi Volga a, li bite sou Simbirsk. Chemen an sou Volga a se long epi li mande pou tanpèt la nan anpil vil. Yon lòt posibilite se ale nan Don a ak atravè Tula. La, chemen an pi kout e gen mwens twoup gouvènman an. Se vre, gouvènè yo tsarist te kapab nan ka sa a atake Tsaritsyn epi eseye koupe pati nan Emelyan Ivanovich.
  Azov se pa Cherkask - yon fò premye klas ki gen yon ganizon fò, epi li pa pral tèlman fasil pran li, espesyalman paske pa gen prèske pa gen kozak ki ta ka ede, epi si ganizon an ap dakò sèmante lwayote bay wa peyizan an. se nan kesyon.
  Jenn vòlè Oliver Twist la, sepandan, te vini ak pwòp plan l ', li chichote li nan zòrèy Pugachev.
  Tsar kozak la te apwouve lide sa a lè li tape ti gason an sou zepòl la:
  - Hefty garno! Si ou kapab yon jeneral!
  Yon anpil nan inifòm nan lame tsarist la, tou de pou enfantri a ak pou husars yo, yo te kaptire, ak plizyè milye moun ka chanje nan yo. Lè sa a, anba laparans apwòch la nan ranfòsman fre, antre nan fò a epi trape ganizon an anpil ak desan (200) zam pa sipriz. Ak pandan w ap kenbe Azov, ou pa ka pè pou dèyè ou ankò, epi san konte, gen asenal prensipal zam nan twoup yo tsarist goumen kont Anpi Otoman an.
  Se konsa... ak Bondye timoun yo!
  Oliver Twist mache ansanm ak lame a twonpe, nan tanbou a ak bat la ak koulè yo dewoule. An menm tan, jenn vòlè a chante;
  Peyi mwen se yon gwo peyi,
  Mezanmi bèl Larisi...
  Tout bagay yo ban nou pa bondye yo klere,
  Pou pran plezi sou syèl la ble!
  
  Seyè a fè yon men konsa,
  Pou ri, granmoun ak timoun...
  Men cheriben pi bon kalite nou an -
  Pa gen pi bon kote sou planèt la!
  
  Men peyi a nan gwo pwoblèm.
  Oligark apik ap trangle Larisi!
  Èske esklavaj la pou tout tan?
  Epi ofisyèl la devore koruptyon ...
  
  Bati kapitalis sa yo
  Sa ki mal ak ensipid memorab mechan ...
  Soti nan li soti nazis,
  Mezire soti lanfè tèm malere!
  
  Oligark la pral pran li
  An menm tan, li pral pran yon lòt moun...
  Louvri yon kont visye
  Li gen yon prezans fre!
  
  Li vle manje anpil
  Nou kraze pa yon bandi nan jenou an,
  Vrè vòlè grès
  Tankou riri Tonton Sam ki gen fang!
  
  Kote li jwenn fwomaj, kote li manje,
  Vle mete nou sou jenou nou
  Epi kwirase a pote ou pi devan,
  Ak sou "Aurora" brav granpapa Lenin la!
  
  Se konsa konnen puzel-boujwa yo,
  Ou pa ka chape - nepe pyonye a!
  Bat pwoletè a ak rebèl,
  Pou bat, blag milyonèr!
  
  Kòm natif natal Ilyich te lèg,
  Nou pral byen vit separe wout yo nan Mas,
  Epi ann deplase advèsè a nan yon lych,
  Gen lòt ki pral rive nan sèz rad!
  
  Nou ka rebati peyi a
  Ann bati sosyalis sou tout tè a!
  Ak Varyag la pa pral ale nan pati anba a,
  Pyonye yo mache nan inison!
  
  Lè nou antre, ri nan Bèlen,
  Se la pwoletè a pral sètènman rankontre nou!
  Nou pral kanpe epi genyen
  Timoun yo pran plezi nan kontantman inivèsèl!
  . CHAPIT #10
  Jenn prizonye a leve ankò. Prizon an raz. Ou se poukont ou, ak mi yo epè, pa menm son yo rive jwenn ou. Oliver te fè egzèsis selon tradisyon epi answit yo te pote l manje. Fwa sa a, anplis farin avwàn ak lèt, yo te ba li de pi vyann.
  Lè sa a, yon fi doktè te vini. Egzamine siy tòti Oliver yo. Apre sa, li gade nan bouch li epi li koute pwatrin li. An jeneral, ti gason an te byen an sante e li te andire tòti a byen.
  Apre yo tout, yo fwote li ak alkòl ... Epi li pa fè mal anpil ankò, men li toujou pike.
  Apre sa, yo te bay Oliver yon zòrye, kèk fanm ki te gen konpasyon te remèt li e yo te mande l pou l mete soulye l.
  Ti gason yo te refize, yo di ke toutotan li te cho deyò epi yo pa te friz nan selil li a, li te pi abitye ak plis abil nan fason sa a.
  Apre sa, rete pou kont li, jenn prizonye a ankò te kòmanse fwote lyen yo ... Li te fè sa kouray, jiskaske apre kèk èdtan men l 'te fè grèv.
  Oliver te mennen ankò, yon rezon trè pou prizon an manje. Lè ti gason an fin manje, li tonbe nan rèv ankò.
  Tankou yon chante kè kontan ki vrèman fè bliye-m-pa fleri nan kè a. Ak enspire moun nan gwo zèv.
  Nan Azov li menm, li prèske kraze, kozak yo diskisyon, men Yesauls yo mete bagay yo nan lòd ak janm yo. Ak yon koup nan rejim kozak degize antre nan fò a vanyan sòlda. Tankou relijyeu yo nan Stenka Razin nan Yaitsk.
  Emelyan pèsonèlman te lite ak kòmandan an sou sab. Li te yon vanyan sòlda kalifye, men Pugachev se pi fò ak odasyeu. Sabs yo briye, voye yon grap flask nan etensèl sou enpak. Isit la, soti nan souflèt la pwisan nan peyizan wa a, sabre jeneral la kase. Lènmi an kouri sou Yemelyan ak pwen li. Isit la kozak ataman an te pran, li jete jeneral la soti nan fenèt la nan sal fòtèy la. Ak nan vil fò a li menm, yon pil fatra te kòmanse. Sepandan, sòlda yo nan ganizon an goumen ak repiyans. Soufrans, lafwa nan tsar-prèt la te ranfòse nan mitan pèp la. E kiyès ki yon sòlda? Peyizan an menm, kwake mizo ak egzèsis.
  Epi peyizan an vle, finalman, jistis, ak fen sèvaj la. Epi pa sèlman pou tèt ou, men tou pou fanmi ou.
  Yo se ofisye ki pi rich, men yo diferan tou, epi yo byen lwen tout moun satisfè ak eta a nan zafè nan anpi otokratik la.
  Oliver Twist lite ak youn nan mizo a. Li menm te fè yon grafouyen ak lam la, men Lè sa a, ti gason an trè abilman vire toutotou epi frape nen l 'ak talon pye l'. Derzhimorda kase sniffer l ', li tonbe, ak pwochen souflèt ti gason an fini l' la.
  Oliver Twist menm te panse, poukisa Emelyan Pugachev te pèdi mwatye yon ane sènen Orenburg? Apre yo tout, moun yo komen ak sòlda yo sou bò yo epi yo ta ka pran rezolisyon. Petèt muzhik tsar la rive nan Moskou alalejè.
  Oliver Twist te goumen ak ofisye yo. Isit la li te deplase pye l tou dwat nan fwa a. Ofisye sa a te pran l, li jete pye l. Men, an menm tan an, ti gason vòlè a, ki te altèr lou a te deja sanble limyè, kontinye rezònman li.
  Pou egzanp, Emelyan, apre sortie ganizon an Orenburg te fini nan echèk, ak gwo pèt pou ganizon an, li te kapab deside pran tanpèt. Premyèman, li te posib yo sèvi ak inifòm twofe pou twonpe. Resepsyon, nan chemen an, se pa nouvo. Menm pandan syèj Narva a, Pyè Legran te pwofite li. Epi li te rive fè lasisiy yon pati nan ganizon an nan jaden an. Ki plis fasilite atak la sou vil-sitadèl ki byen fòtifye.
  Nan nenpòt ka, nan mwa janvye, Pugachev te deja akimile jiska trant mil avyon de gè, e li te posib yo kòmanse atak la. Malgre ke, pou egzanp, kantite egzak la nan rebèl yo pa konnen. Sa a se kote estimasyon diferan. Si Pugachev toupre Orenburg te gen, jan yo estime, trant oswa karant mil moun, Lè sa a, poukisa sèt oswa nèf mil te goumen tou pre Tatishchevo? Petèt yo te vle di twoup Pugachev yo gaye sou diferan ganizon? Nan nenpòt ka, kounye a Pugachevites yo pi fò pase tout tan, ak anpil kozak Yaik yo sou bò yo.
  Ak lidè etonan Pugachev la. Le pli vit ke li jape ak bariton ewoyik li a, dè santèn, dè milye de sòlda sispann goumen epi tonbe ajenou, mande pou prèt la padon. Ak nouvo ranfòsman kozak kavalye Pugachevites yo deja vole nan pòtay yo. Sa vle di ke fen lènmi an ak siksè nan lame ensije yo toupre.
  Oliver Twist te goumen ak kòmandan kozak la. Yon opozan trè fò ki aktivman atake ti gason an. Ti gason an fè bak e li pran pòz li pè. Lènmi an te pote ale epi koupe ak yon sabre. Jenn vòlè a pati, kou a tonbe sou wòch la. Sabre a te kraze e kounye a, Oliver Twist te ale nan ofansif la.
  Malgre tout eksperyans yo, kòmandan an rate yon kout pye anba jenou an. Li trè difisil pa gen ladrès yo parry tankou yon souflèt. Ou frape l yon ti tan ak talon ou epi yo bat manm lan. Lè sa a, yo fini ou koupe ak sabre. Yon batay serye pa gen anyen pou di.
  Men, tèt kòmandan an te separe ak kò a. Menm regrèt pou chapo kastò chè a. Tankou yon bon ti bagay, men tèlman sal. Sa deja sanble bandi. Soti nan bò vòlè li.
  Men koulye a, lènmi an ap deja febli, tankou yon glas yo jete nan dezè a. Epi gen mwens ak mwens moun ki vle defi lame Emelyan Pugachev. Menm yon kolonèl ganizon li menm te bay lòd pou rejiman li al rann tèt li e li te fè sèman l bay tsar ki te deziyen an men li te renmen anpil la.
  Apre viktwa a, kozak yo tradisyonèlman selebre yon fèt. Sou bò dwat Emelyan te chita gran-pitit pitit Stenka Razin ak fanmi Pugachev Ivan Razin. Chèf yo te kontan e yo te fete anpil. Te gen tou yon sèvis tab chè te kaptire nan men Tirk yo pa Pyè Legran. Nan ka sa a, lò ak ajan kiyè ak fouchèt, trè byen atizan konn fè, osi byen ke veso kloure ak Meservey. Anplis, modèl la te fè pa mèt Ottoman, trè mens.
  Li lè pou sere yon sèvis konsa nan yon mize pase pou pete li. Manje isit la trè chè. Ak asyèt yo tèt yo, prepare pa yon chef franse, yo se manyifik. Sou demann Emelyan Pugachev, sòsye gastronomik la te prepare menm lapen boure ki te nan maryaj Tsar kozak la ak Ustinya. Lapen an ak fars li yo bon, espesyalman nwa boure.
  Pugachev te sonje dezyèm madanm li e li te santi l tris nan kè l. Ki sa ki nan li? Petèt yo bat Ustinya san pitye ak tòtire sou etajè a, oswa èske li deja egzekite? Se vre, li pa fasil pou ti fi ki pòv la pa blame pou wa ki te deziyen an. Jwenn li epi libere li anba chenn li yo. Ki kote li ye kounye a?
  Yemelyan te fache ak tèt li. Toupre Tatishchevo, plis moun ta dwe rasanble. Te toujou nèf, dis mil konbatan nan Byrd. Anplis, de mil twoup byen pare pou konba, ak rès yo se peyizan. Pugachev pa t 'vle leve syèj la, kite fòs enpòtan nan Berd, byenke li ta pi rasyonèl pa divize twoup li yo.
  Batay la nan fò a tou devlope anbigwite. Pugachev jere pèlen lènmi an ak lage bonm sou lènmi an pandan yon fòmasyon anbiskad. Lènmi an te soufri pèt, men se pa tèlman gwo ke li te afekte kou batay la nan yon fason desizif.
  Pli lwen, petèt li te nesesè kenbe defans la nan fò nan tèt li. Ranpa glas yo tèt yo te yon obstak grav ak lame tsarist la ta rete pou yon tan long anba mi yo nan Tatishchevo. Ak nan tan sa a lòt ranfòsman ta vin leve.
  Nan nenpòt ka, li te defèt sa a ki te vin premye batay la pèdi pa Pugachev. Premye a, men malerezman pa dènye a. Sepandan, apre sa a pye atè, ti gason blond-chveu parèt nan lame yo, kou a nan lagè peyizan yo chanje radikalman. Epi kounyeya lame tsarist la ap genyen yon viktwa apre lòt.
  Emelyan te bwè modere pou li pa pèdi klè nan panse. Selebre viktwa oh ala bonè. Genyen toujou anpil vil ak rejiman ènmi devan yo. Ak Catherine Dezyèm lan toujou sèlman rasanble fòs prensipal yo kont li. Men, pèp la detèmine pou sipòte souveren ki te pwoklame tèt li.
  Nan yon sèl fwa, Grishka Otrepyev tou te jwi gwo popilarite nan mitan pèp la. Men, nouvo tsar la te tounen objeksyon pou pèp la Ris, kòm li te twò pro-lwès, ak nan Lwès la kòm yon patriyòt twòp. Fo Dmitry pa t 'bay Smolensk Polonè yo, e li te kòmanse prepare yon lagè ak Latiki, ki nan tan sa a te toujou trè fò, byenke yon peryòd de bès te kòmanse nan Anpi Otoman an.
  Pugachev, simonte kontretan inisyal yo, ale moute ti mòn lan!
  Ti fi yo, apèn kouvri ak rad transparan, fè dans devan envite yo. Isit la se youn nan yo danse dwat devan souveren kozak la. Li mete sèlman kilòt ak yon twal etwat sou pwatrin li, epi cheve li dekore ak yon dyadèm pèl. Toutouni, janm jenn fi danse yon dans enèjik, ren yo balanse. Yon dansè oriental ak cheve blond sanble trè séduizant.
  Oliver Twist, gade l, te santi yon gwo emosyon tou. Li te toujou twò piti pou konprann santiman li yo, men te gen yon bagay byen etranj nan mouvman li yo, koulè po ate nan mouvman yo nan yon kò byen pwòp. Dansè a eksite ti gason an, epi li te vle sote epi kòmanse danse tèt li.
  Epi Oliver Twist pa t remake ki jan janm li te pote l ', epi li te kòmanse sote ansanm ak ti fi yo. Renmen Emelyan Pugachev te deja pran swen ti fi a epi trennen l nan chanm li. Lòt ataman pa t 'eunuk tou. Anplis, Ivan Razin te vini ak plezi. Voye zo nan tifi, epi youn ki frape zo a ekspoze.
  Kozak yo te vrèman renmen lide sa a ak ti fi yo ak fanm yo te vole ti moso. Tout moun tap pran plezi, tout moun te sou.
  Menm Oliver pa t ka evite pran yon ti ti gout nan tas diven dous li a. Se pa nan yon fason pyonye, nan kou, men kiryozite te pran sou. Epi ti gason an te santi l tankou yon bourik reyèl. Li te vin plis plezi toujou, tout moun yo te sanble kounye a yo te pentire kòm si yo te klere Chinwa santi-tip plim. E pran plezi nan kè m.
  Oliver Twist te ase saj pou l pa ajoute plis nan tèt li, epi jou kap vini an li leve fre ak plen enèji. Men, chèf kozak yo te travay ak yon tèt fè mal.
  Premye a tout, Emelyan Pugachev mennen l 'nan twalèt la, li frape oublions yo ak yon bale Spruce. Apre sa, li bay lòd pou yo kònen twonpèt la nan koleksyon an ak mach. Kòm lidè pwoletariat mondyal la Gran Lenin te di: pwocrastinasyon se tankou lanmò!
  Rebèl yo te byen fè. Men, jeneral Mufel pwoche bò kote Tsaritsyn ak senkmil pye ak twoup kavalye. Li pa t oze pran tanpèt vil Mufel ki byen fò, li voye yon mesaje pou mande ranfò.
  Field Marshal Papin fèk rive nan Penza. Li te deranje anpil pa gwo siksè enpostè a. Don te ale bò kote Pyè Twazyèm lan, epi soulèvman sou Volga a te kòmanse leve ak fòs renouvle. Ak trayizon nan Suvorov la deja lejand pa t 'kapab men lakòz yon santiman nan kontraryete. Koulye a, lagè a ak zouti te vire nan yon bagay reyèlman difisil ak danjere.
  Emelyan Pugachev te montre fang li nan moman sa a menm lè li te sanble ke pèlen an te sou fèmen.
  Catherine Dezyèm lan, li te aprann ke Mikhelson te mouri nan yon dife toupre gang Salty la, te di anmè kou fièl:
  Fen nan fen a tounen nan kòmansman an nan mitan an. Epi poukisa Seyè a te deside pini m' ak enpostè!
  Sepandan, pou kounye a, Empress a pa t 'pran mezi adisyonèl, epi li deside rete tann pou enfòmasyon ki soti nan fwon yo. Epi yo te rive, kòm dabitid, an reta.
  Kolonèl Bibikov pwoche bò kote Mufel ak twa mil sòlda. Li te deja yon lame fò. Men, Suvorov toudenkou atake uit milyèm lame a. Atak la te tounen yon gwo siksè. Jeni Alexander Vasilyevich te triyonfe. Yo te kaptire plis pase sis mil sòlda.
  Pèsonn pa t ap tann yon atak konsa. Yo te panse ke fòs prensipal yo nan rebèl yo te toujou byen lwen. Men, Suvorov tou jere yo antre soti nan nò a, kote pa gen okenn menas espere ditou.
  Jeneral Mufele, sepandan, jere yo sove. Ak Prince Golitsyn t ap avanse nan direksyon Tsaritsyn. Li te deja defèt Pugachev nan fò a Tatishchevo. Epi kounyeya se te yon batay difisil ankò. Golitsyn gen anviwon dimil (10.000) twoup, pa fèb e deja gen eksperyans nan batay rebèl yo.
  Souvorov, ansanm ak twoup yo apwoche soti nan Astrakhan, te gen dizwit mil. San yo pa tann pou apwòch fòs prensipal yo nan Emelyan Pugachev, Alexander Vasilyevich kouraz atake lènmi an. Peyizan yo te fè wòl yon distraksyon, ak inite ki pi pare pou konba nan lame peyizan yo te deplase Golitsyn nan dèyè.
  Batay la te fini ak defèt konplè sou lame tsarist la, ak kaptire pi fò nan ekip chèf la.
  Golitsyn tèt li te kaptire, ak Souvren an ta dwe deside sò l 'yo.
  Emelyan Pugachev deside ale nan Moskou sou Volga la. Chemen sa a te sanble yo dwe pi serye a, e sa a se egzakteman ki jan Stenka Razin te ale.
  Pugachev deja gen plis pase senkant mil diferan, men twoup byen pare pou konba ak yon gwo kantite zam, epi li te kapab espere kraze twoup yo nan "madanm" li an pati.
  Kamyshin, tankou dènye fwa, te resevwa twoup Yemelyan yo ak kè kontan ak bra louvri. Jeneral Benedorff te eseye bay Pugachev batay toupre Saratov. Men, rebèl yo te antoure douzmilyèm kò li a. Anpil sòlda nan lame Catherine a pa t 'vle goumen. Batay la te vin kout dire.
  Oliver Twist jere koupe sèlman twa hussars lè rès la rann tèt. Anplis, otorite nan Suvorov afekte. Se pa tout moun ki te vle mouri nan batay kont Souvren lejitim la.
  Ak lafwa nan Emelyan Pugachev te vin pi fò ak pi fò. Saratov re-louvri pòtay yo bay vanyan sòlda a, akeyi Emelyan ak klòch legliz ak pen ak sèl.
  Mwen pa gen fòs enpòtan nan men, Field Marshal Panin kite Penza. Reta twoup yo nan peyi Turkey te mennen nan lefèt ke relativman kèk fòs te opoze Pugachev. Rebèl yo te okipe Samara ak Penza san yo pa goumen. Ti inite gouvènman yo te tou senpleman kraze.
  Toupre Saransk, Konte Panin te eseye goumen ak 15,000yèm kò twoup tsarist yo. Men, fòs siperyè Pougachevit yo pa t 'kapab sispann. Yo vide yon lavalas reyèl, endommabl. Petya te goumen devan tout moun. Suvorov ankò adrwatman te ale nan dèyè a, li koupe kominikasyon. Konte Papin te oblije kouri. Men, kozak yo te pouswiv Field Marshal la byen fèm.
  Pyonye vòlè Oliver pèsonèlman te patisipe nan pouswit la. Ti gason an te gen yon bèl etalyon Don, li menm li te peze mwens pase granmoun, epi li te rive kite rès kozak yo epi rapouswiv Konte Panin ak gad li nan dis moun.
  De premye gad kò yo, t'ap rele byen fò ak bat je, kouri al jwenn pyonye a. Oliver Twist trè adrwatman koupe youn nan yo desann nan plonje anba pik la. Apre sa, dezyèm ti gason an frape desann ak yon so. Talon timoun nan frape fwon an trè byen ak byen fèm, frape yon gwo barbel.
  Nan dis gad yo, sèlman uit rete. Men, isit la de la ankò separe epi kouri al jwenn Oliver. Ti gason an adrwatman eskive yon piki pistolè, li frape lènmi an ak tèt li nan manton an. Ak lòt la trè adrwatman koupe bwòs la ansanm ak yon gan kwi nwa.
  De lòt jwè yo te konsa bat. Oliver Twist te di:
  -Konpetans bat nimewo a, men malerezman pa nan eleksyon an!
  Ki jan li ye nan yon rim konte: e gen sis nan yo ki rete. Men, se pou sa Panin pito voye jete sèlman de kavalye.
  Pyonye vòlè Oliver Twist voye yon ponya sou lènmi an ak pye li. Li se menm yon peche yo manke nan yon distans konsa. Lè sa a, pwent an pèse lènmi an nan vant la. Men, pwochen advèsè a te balanse twò wo epi li te pran talon pye l dwat nan pòm Adan nan kou a. Oliver tweeted:
  - Pi souvan, moun ki san zèl leve bèk yo!
  Sa menm te rete toujou kat konbatan. Ak sa a ap vin vrèman enteresan. Isit la, dapre tradisyon, yon lòt pè te kanpe deyò. Li kouri sou ti gason an. Oke, e Oliver Twist sou alèt konplè. Yo tou de tire pistolè yo. Ti gason an gaye sou chwal li yo ak bal yo prèske manyen do l' toutouni. Men, isit la Oliver Twist reponn, enflije, yon souflèt kraze ak koud li nan atè carotid la. Ak byen file ti gason an frape yon lòt opozan nan je gòch la.
  Vòlè pyonye di avèk sajès:
  - Yon nonm san lespri se tankou san je, sèlman avèg se pi plis san espwa!
  Ebyen kounye a Konte Panin gen sèlman de gad. Men, moun ki trè fò yo gen de mèt wotè. Yo kouri sou ti gason an, lenn sovajman yon sable nan chak men.
  Oliver Twist lanse yon ti ponya ki lejè ak zòtèy pye l. Pwent la tonbe nan bòt gad kò marshal la. Li kriye epi li lage sabre li. Yon ti gason virtuozite, trè abilman kole lam pi file l 'yo, yon bandi sou bò.
  Epi ankò vòlè pyonye a di:
  - Gwo wotè pa toujou mache men nan men ak gwo talan, men gwo talan toujou mennen nan gwo kwasans karyè!
  Dènye gad kò a kòmanse fè bak lwen ti gason an flotant. Petya pran avantaj de sa a ak atak sou yon tanjant. Lènmi an pare atak la, epi li pran talon pye l anba koud men an. Epi li fè mal, soti nan chòk bandi a gout sabre l 'yo.
  Pyonye-vòlè pral vide li, ranmase lam la ak pye l '. Rale, ak dwèt fè... Pwent la antre dirèkteman nan plexus solè a. Ak sa a se deja tankou yon doulè ke li kadinalman frape soti konsyans.
  Se konsa, dènye, dizyèm gad kò a bat. Epi Oliver Twist te rete pou kont li ak Konte Panin. Li te jere yon ti kras ogmante distans la, kraze lwen pandan batay la ak gad yo.
  Men, brav pyonye-vòlè a, gaye tèt li otank posib yo nan lòd yo diminye rezistans lè a, e menm koube laprès la, ede ak mouvman yo nan chwal miskilè l 'yo, yo te kòmanse diminye distans la.
  Field Marshal Panin dechire kòt chwal la an dechire ak espyon li yo, san koule, men distans la kontinye ap retresi.
  Oliver Twist menm rize:
  - Si ou vle viv pi lontan, kouri, si ou vle mouri pi vit ke posib - kouri lwen lènmi an!
  Konte Panin mande ti gason an yon fason ki te mande l:
  - Ou vle mil rubles?
  Vòlè pyonye a ri nan repons:
  - Mwen te kenbe nan men m 'san mil, ki mwen te kapab apwopriye san padon ak refize yo! Onè yon vòlè pyonye pi enpòtan pase lò ak dyaman!
  Field Marshal la te sezi:
  - Donk ou ideyolojik? Ki sa pyonye a te di?
  Ti gason an souke tèt kouray.
  - Wi, yon pyonye! Tout mesye yo kòm yon egzanp!
  Panin te eseye kòronp Oliver Twist ankò:
  - Ebyen, si ou vle, mwen fè ou yon nob!
  Ti gason an reponn sevè:
  - Yon vòlè pyonye pi nòb pase yon nòb!
  Field Marshal la pa t abandone:
  - Lè sa a, konte a!
  Oliver Twist te fè remake sou yon ton serye:
  - Ebyen se Ekaterina sèlman ki ka banm tit konte a. Ou pa gen otorite pou fè sa!
  Papin kanpe. Li menm li reyalize ke li te ale twò lwen. Ak an reyalite, si ti gason an pa bay manti, Lè sa a, li ka reyèlman ofri l '? Si menm yon santèn mil rubles ti gason an pa t 'sedui? Ak enpostè a pral san gad dèyè remèsye jenn ti kabrit la pou kaptire Field Marshal la!
  Panin fè yon dènye tantativ:
  Ou vle mwen fè ou pitit gason?
  Oliver Twist ri epi li reponn ak anpil kè sote:
  - Poukisa mwen bezwen yon konte papa, si peyi m 'se tout pèp la Ris!
  Ti gason an ranvwaye Field Marshal la, epi Panin te eseye frape ti gason an ak yon nepe. Men, li te deplase shin konte a anpil nan tanp lan, li fè l tonbe mouri.
  Apre sa, li te posib, li te mete yon twofe sou kwap la nan chwal ou a, yo pran kòmandan Pugachev la.
  Lè yo te nan triyonf, te rankontre nan Saransk, Emelyan demenaje ale rete nan Nizhny Novgorod. Vil la byen fòtifye epi gen anpil twoup ladan l, men peyizan yo ak kozak yo fè tèt di nan batay, e yo te genyen glwa pou yo te irézistibl. Anplis de sa, Suvorov te fè yon atak rapid sou Kazan. Li te jere pran Kremlin an ak yon swoop, libere: Chika, Belobrodov, Padurov, ak anpil lòt rebèl ki pa t 'ankò yo te egzekite.
  Ak sa a se yon renouvèlman nòb nan lame Yemelyan. Dezyèm kouzen Potemkin te kaptire tou pa Suvorov. Pou atitid la mechan anvè prizonye yo, Potemkin te egzekite san seremoni nesesè.
  Men, konte Panin te gen yon konvèsasyon sevè devan.
  Emelyan Pugachev, ki te fwonte yon fason menasan, mande marechal la:
  - Kiyès ou panse mwen ye?
  Panin, ki t'ap frape machwè l' ak laperèz, reponn ak kouraj vizib:
  - Mwen te fè sèman bay Catherine. Epi ou menm, tonton, se yon vòlè ak yon enpostè!
  Pugachev te siprime kòlè li ak yon efò abityèl nan volonte epi li mande engrasyan:
  - Ak Catherine, ki moun ki vil ranvèse ak touye mari l ', èske li legalman sou fòtèy Ris la?
  Konte Panin fè yon gwo soupi. Se te yon sijè fè mal. Apre yo tout, an reyalite, lejitimite nan Empress Alman an sou fòtèy la se plis pase endesi. An jeneral, Katya ta dwe byen bate, epi yo te rakwoche sou poto pou rejisid, pase yo te kouwone konsa.
  Sèvant la mete yon veso an ajan ak diven devan konte a. Pugachev tèt li vide likid wouj la nan gode kristal la devan Field Marshal la.
  Panin bwè mwatye, ak anpil atansyon mete zèv yo sou tab pye bwadchenn lan. Epi tou dousman fè remake:
  - Larisi bezwen yon tsar konpetan...
  Pougachev te reponn nan blag:
  Nou tout te aprann piti piti, yon bagay ak yon jan kanmenm.
  Panin adousi yon ti kras epi li di:
  - Mwen wè ou pa yon moun sòt. Poukisa Emelyan Ivanovich te kòmanse yon bagay konsa?
  Pugachev leve sou tab la. Mwen te fè kèk etap epi mwen reponn:
  - Se pa pou dedomajman pou pwòp vanite mwen ak lanbisyon mwen te kòmanse sa a. E pou dedomajman pou foul moun yo, pou dedomajman pou pèp Otodòks yo.
  Emelyan Pugachev te pale ak pasyon ak persuasion.
  - Mwen te wè anpil, lapenn nan Larisi. Ki jan bare yo mechan ak pèp la, ki jan yo vyole tifi yo ak tòti ti gason yo. Ki jan moun travay, ak travay yo ap devore. Moun yo nan Larisi yo gwo ak an menm tan imilye. Kòm si zèl yo te mare nan yon malfini, epi yo te jete yon tig nan yon kacho. Ak plenn terib sa a se Otodòks sou tout tè a. Timoun yo ap tonbe tankou mouch, menm medam nòb soufri nan konsomasyon, moun yo oblije mete tèt yo ansanm. Malgre ke Seyè a, Bondye li menm, te kòmande: fè pitit ak anpil anpil pitit. Apre sa, mwen gen yon kesyon: lè Adan raboure ak Èv vire, ki kote konesans la te ye lè sa a?
  Men, èske li posib pou vann yon moun vivan, ki te kreye nan imaj ak resanblans Bondye, nan esklavaj? Se tankou li se yon kalite bèt!
  Panin te silans. Li menm, nan kou, te konnen parfe byen ki kalite peyizanri nan Larisi. Epi sèvitè a mechan, e pa gen jistis. Ak nenpòt moun ki pi rich, sa ak tribinal la. Wi, ak Panin li menm te panse de refòm, tankou limite pouvwa mèt tè a sou peyizan an. Apre sa, li ofri menm bagay la pou Catherine. Men, larenn lan te reyaji trè frèt nan lide soulaje sò peyizan yo.
  Se te twòp konsèvatis, awogans, deden pou moun komen. Aparamman pòv yo, li pa t konsidere moun ditou. Verite pafwa te jwe yon liberal, ak bay kado òfelen. Men ankò, okenn nan tsar yo te distribye anpil peyizan leta nan posesyon ba yo. E pèsonn pa mete anpil pòv nan esklav.
  Tan Catherine: epòk la nan sèklav ak pikwa nan eksplwatasyon an nan popilasyon an Ris.
  Men, nan lòt men an, konfye fòtèy la nan yon peyizan. Oke, ki jan ras li byen fèt ka andire yon bagay konsa.
  Panin te vle rele, yon bagay tankou: "Konnen kote ou, sèvant!" Men, opòtinite pou fè konesans ak bouk la pa t 'gade atire tou. Vwa a nan bon sans pouse: "tronpe Emelyan, pran pòz yo dwe zanmi l ', ak Lè sa a, bay yon dlo nan je"!
  Men, menm fason sa a soti te kontrè ak nanm nan nòb nan konte Panin. Anjeneral etonan rich, vire nan fen dizwityèm syèk la sou moun ki pi klere ak pi talan nan Larisi. Lòt fwa yo te kite deyò. Espesyalman nan rèy Nicholas II. Sepandan, li te an pati blame, monak la li menm te tounen, ki moun ki pou twò lontan te kenbe pòs la nan kòmandan Jeneral Kuropatkin, ki te enkapab nan zafè militè yo.
  Ekaterina te gen chans pou vaksen yo. Malgre ke pa toujou. Pou egzanp, apre Bibikov, Prince Shcherbatov te tounen soti yo pa ditou yon gwo tèt.
  E sa te pèmèt Emelyan akimile fòs pou tèt li. Nou dwe rann omaj pou atire Pugachev, lè moun te touye l pa milye, dè dizèn de milye, malgre tout defèt li yo. Malgre lefèt ke depi nan konmansman an anpil chans yo nan rebèl yo gade plis pase endesi.
  Sou bò a nan Pugachev, yon gang nan tèt inveterate, ak sou bò a nan enperatris a plis pase twasan mil sòlda.
  Men koulye a, chans pou Emelyan te ogmante. Devan Nizhny Novgorod, Pugachev gen yon lame gwo ak toujou ap grandi. Epi Konte Panin ka eseye lapèch nan dlo boulvèse.
  E si enpostè a reyisi? Nan ka sa a, li Panin gen yon chans vin yon refòmatè anba nouvo, tsar pèp la.
  Oh, li te, li pa t '!
  Marechal la te di avèk jistis:
  - Nenpòt biznis dwe apwoche avèk sajès. Enkli liberasyon peyizanri a.
  Emelyan Pugachev te dakò ak sa a:
  - Wi, bagay prensipal la se pa kraze bwa dife siplemantè!
  Konte a di dousman:
  - Li pa t mal pou bay peyizan yo libète, men... Yo boule byen mèt yo, epi chèf yo menm yo touye epi pann. Èske se fason sa a yo mete bagay yo nan lòd nan Larisi?!
  Wa peyizan an te fwonte. Li menm li te konprann ke peyizan yo, boule byen manwa yo, ak pann mèt tè yo, yo te kreye anachi terib. Epi li ka toujou tounen vin ante nou nan tan kap vini an. Eleman peyizan anraje a, èske li pral tounen sou wout? Eske peyizan yo ap peye taks pou pwochen tsar la?
  Se vre, Lè sa a, yo pa pral peyizan ankò, men kozak te ateri, epi yo pral gen yon chèf eli sou yo. Ak soti nan ansyen yo rasanble yo rezoud pwoblèm ki pi enpòtan yo, sèk. Apre yo tout, Emelyan Pugachev ankò fè reviv kolèj la, ak enpetuous Suvorov la libere kèk nan chèf ansyen yo. Epi, koulye a li pral nesesè yo kenbe freemen yo nan yon ren jis.
  Epi wa peyizan an, fwonte, di:
  - Nou pral gen yon diktati pèp la! Moun yo dwe tèt yo reyalize lè yo bezwen yon fwèt, ak lè disipline.
  Papin, yon ti rid, reponn:
  - Oke, si nou ap pale sou byen pèp la ... Pyotr Fedorovich ta dwe fè plis atansyon. Li ta dwe remake ke Emelyan Pugachev kalkile jwèt la atizan konn fè nan kourtiye a sezonman. Men, Field Marshal Panin se kounye a pi plis bezwen pa rebèl yo, menm kòm yon alye enfidèl, pase yon lènmi louvri.
  Wa peyizan an lonje grif li epi li di:
  - Ou pral tankou yon men dwat reyèl pou mwen! Men men enperyal mwen an!
  Epi tou de moun malen te bay men youn ak lòt.
  Nizhny Novgorod te gen yon gwo ganizon e li te ranfòse pa twoup ki fèk rive. Men, pa gen inite nan mitan defansè yo. Anpil sòlda, sa ki pi enpòtan ofisye, rive nan dezòd. Pami pèp la, lafwa nan papa tsar la te deja ranfòse, ak viktwa yo, anbeli ak fantezi popilè, anpil te ajoute nan popilarite Pugachev a.
  Kidonk nan ka sa a, foul moun yo deja kouri, epi Emelyan ap pwopaje li.
  Plis pase yon santèn milyèm lame pwoche bò kote komèsan vil la. Yon edmi milyèm brigad ki te dirije pa Kolonèl Scorelli te vin nan reyinyon an. Batay la te kout dire. Pifò nan brigad la te fè prizonye, epi yo te koupe tèt kolonèl la ak yon sable kozak.
  Pyonye-vòlè Oliver Twist te gen yon ti tan pou balanse sabre li. Epi li te jere koupe gwo zele a. Lènmi an espesyalman toufe, tonbe anba yon lame jeyan.
  Yon ti tan anvan atak la, Emelyan Pugachev te vizite kay machann yo nan premye Guild Rasomakhins yo. Nan yon gwo kay twa etaj, wa ki te pwoklame pwòp tèt ou a te bwè diven chè ki gen san ane. Diskite ak machann yo sans nan ak pwoblèm nan. Yo te pwomèt solanèlman milis lokal la pa t ap goumen ak rebèl yo. E pati sa a nan ofisye yo pare pou rekonèt papa-souveren an.
  Pougachevit yo te pran angajman pou pran tanpèt Nizhny Novgorod lè li te toujou fè nwa. Sezon ivè t ap vini e nou te oblije prese. Oliver Twist, souflete pye l 'nan flak dlo yo, ansanm ak lòt ti gason peyizan kouri nan atak la.
  Defansè yo pa t zanmi, kèk kalite dife paresseux. Ti gason peyizan yo kouri ak tout fòs yo, epi yo pa fè atansyon ak kout zam yo. Epi pa te gen pratikman okenn pèt nan mitan yo.
  Oliver Twist, li te kouri al nan pozisyon yo, se te youn nan premye moun ki te antre nan ranpa an tè an pil. Sèl pionye vòlè a te santi kò tè a agreyab, chatoyeur. Ak janm yo tèt yo vole moute sou tèt mòn lan. Kaporèl moustachi a tonbe anba sabre byen file ti gason an epi tèt cheve gri li woule atè.
  Oliver Twist di nan tèt poumon li:
  - Nou p'ap lage kò ou!
  Epi sabre li koupe vant sèjan an. Ti gason peyizan yo te goumen dezespereman, yo sèvi ak rach, pitchforks, ak steelyard. Yon ti gason trèz ane fin vye granmoun trè abilman jete yon laso. Epi li rale kòmandan an byen nouri. Li te eseye reziste, men de lòt ti gason te rete kole nan kòd la, epi figi ofisye a te vin ble soti nan tranglehold la.
  Machann yo te kenbe pawòl yo epi milis yo te salye atakè yo ak rèl:
  - Glwa papa-wa a!
  - Vivat Pyè Fedorovich!
  Ti gason peyizan san pè yo te deja pran de pil abò. Oliver Twist, kòm yon jeneral, te kòmande tout kò a ki gen ladann konbatan jivenil. Mesye yo pa t 'konnen pè, yo kouraz bat granmoun, pi gwo sòlda pase tèt yo.
  Oliver Twist te frape pi gwo wouj la ak yon kout pye, epi li te vole sou parapè a.
  Ti gason an rele byen fò:
  - Pou Peyi a! Pou pitit pitit Pyè Legran!
  Anpil rebèl te pran konfyans. Rejiman separe yo, wè dezespwa nan sitiyasyon yo, rann tèt yo bay twoup yo nan enpostè a. Gwo, twazyèm pi gwo vil Ris ak tout savann pou bèt anpil, ak yon abondans nan machann. Ak Emelyan Ivanovich te favorize machann yo. Epi yo pa menm zele nan defann devosyon pou Catherine tankou pwopriyetè tè yo. Anpil moun deja fè sèman an kachèt pou nouvo Souvren an.
  Jeneral Benedorff ap eseye, pa entwodwi yon rezèv solid nan batay, kontreatake Pugachevites yo. Lap vin cho. Emelyan Ivanovich tèt li koupe tankou yon ewo sezon. Avèk chak kou l 'yo, yon moun pral siman tonbe. Se konsa, yo te reyini ansanm ak Benedorff. Jeneral Alman an lonje sabre li lajè, epi li frape nan gòj la ak yon epe. Se konsa, wa-papa a te touye chèf lènmi an.
  Epi foul moun yo kontan, yo rele byen fò:
  - Glwa a Knight-wa!
  Batay la pran dife. Sòlda yo kouri zam, pifò ofisye yo tou. Yon rimè te gaye ke Field Marshal Panin li menm te rekonèt Pyotr Fedorovich kòm resisite. Epi ki jan yon moun pa ka bese tèt devan pitit pitit Pyè Legran an. Ak gade nan ki jan Emelyan Pugachev koupe, yon moun ka imedyatman wè ke sa a se wayal, kwaze fò Romanov yo.
  Ak Nizhny Novgorod tonbe apre Kazan. Epi Simbirsk te louvri pòtay yo pou rebèl yo. Konsidere pi fò nan Volga a deja anba règ anperè kozak la. Ak lame a anba lòd Fedot Katorzhny te deja pwoche bò kote Yaik. Epi ankò kozak Yaik ak Iletsk te revòlte. Malgre ke, tankou Kolonèl Semenov ak Jeneral Mamsurov, yo deside goumen ak kanpe nan dènye a.
  Nan Fedot, jiska kenz mil sòlda te rasanble sou wout la. Kalmyk yo ak Bashkirs yo te vini tou. Don ataman malen an te kontourne vil Yaik, kote Jeneral Mamsurov t ap tann li ak de mil, epi li te okipe fò Sorochinsk san batay. Kite Kolonèl Semyonov nan vil Yaik, Jeneral Mamsurov te kouri koupe enpostè yo. Men, lame a nan Fedot te ranfòse nan depans lan nan Kalmyks yo, Bashkirs, Tatars, ak pi enpòtan, kozak yo te toujou nan fen a, yo pa pasifye epi yo pa touye ak depase.
  Venmil foul moun Pugachev te kouvri mil desan sòlda Mamsourov yo. Batay la te brital. Sòlda Jeneral Mamsurov, ki te deja gen eksperyans nan batay rebèl yo, te goumen dezespereman. Yo te konnen yo pa t ap epanye. Men, kozak Kolonèl Fedot te deja gen eksperyans nan lagè ak Tirk yo. Li kòrèkteman itilize siperyorite a nimerik, mobilite nan inite yo kavalye Bashkir ak Tatar. Sa swoop, Lè sa a, atak la, Lè sa a, retrè a. Lè sa a, lè fòs Jeneral Mamsurov yo te fin itilize, li te enpoze yon batay sere sou detachman l 'yo.
  Nan konba sere, lè fòmasyon an melanje ak sòlda yo goumen nan konba kò a kòt, yon nonm ki gen yon rach ak yon frenn se pa yon konbatan move ankò, men yon opozan egal pratik. Oswa petèt yon rach, oswa yon pitchfork ak yon kòn ak yon bayonèt pral pi bon. Epi yon peyizan pi bon nan sèvi ak yon rach pase yon sòlda ki te deja pèdi abitid travay peyizan.
  Batay la te tounen yon masak san pitye. Epi sèlman kèk sòlda nan Jeneral Mamsurov jwenn delivrans pa rann tèt. Anpil te koule toupre Sorochinsky kòm yon fò nan san.
  Jeneral Mamsurov tèt li te kenbe pa yon laso Tatar. Yo vise kòmandan an. Fedot Katorzhny, premye bandi sou Don a, poutan poze yon kesyon apwopriye:
  - Èske w rekonèt Pyotr Fedorovich kòm Anperè Tout Larisi?
  Jeneral la avèk kouraj reponn:
  - Mwen pa rekonèt vòlè!
  Fedot bay konplis li yo lòd:
  - Nan bouk li! Ak ofisye sa yo ki te refize fè sèman an!
  Avèk destriksyon detachman Mamsurov a, chemen ki mennen nan Orenburg ak vil Yaitsky louvri. Fedor divize fòs li yo, rasyonèlman kwè ke pou kenbe vil sa yo li te gen ase fòs, e menm yon mas moun ta fè. Fò yo te reziste fèb. Tatishchev te kite ganizon an e li te kouri ale nan Orenburg. Epi gouvènè lach la te pito ale nan yon defans soud. Se konsa, te kòmanse syèj nan dezyèm nan Orenburg.
  Ak manje a te tounen soti yo dwe kwit nan vil la pa plis pase pandan premye a. Nan vil Yaitsk, apre yon kout akrochaj, Kolonèl Semyonov retrete nan fò a epi li deside, tankou dènye fwa a, kenbe sènen an. Se vre, chans pou l jwenn èd kounye a te pi piti anpil. Devan soulèvman an te deplase pi plis ak plis nan direksyon Moskou.
  Lage nan prizon an Kazan, Khlopushka, ak Beloborodov, ak yon lame konsiderab, deplase bò solèy leve nan Ufa. Kòmandan kalifye sa yo te deja gen eksperyans nan konkeri faktori Ural yo. Ak Emelyan Pugachev te panse sou konkeri Ural yo ak tout Siberia. Mwatye nan faktori Urals yo te deja tou pre Emelka, e si te gen move kalkil brit, ak yon syèj san siksè nan Orenburg, menm pi bonè, yon moun ta ka reyisi epi ale nan Kazan ak yon gwo lame milti-zam.
  . CHAPIT #11
  Jèn prizonye a leve, pi plis kè kontan ak an sante. Koulye a, blesi ak blesi yo te pote pa tòti brital la te prèske nèt geri. Epi ou ka fè egzèsis ak manje.
  Apre sa, yon fi doktè te egzamine l yon ti tan e li te rapòte yon ti tan:
  - Jijman ap vini byento! Ou gen fòs e nou priye pou yo pa egzekite w ak egzile nan min yo.
  Oliver reponn lapenn:
  - Tout se nan men Bondye. Epi li espere pran pitye pou timoun nan!
  Ankò ti gason an fwote lyen yo nan chèn lan. Men, li klè ke li pa travay. Ak fwote ak kòlè sovaj. Jiskaske li finalman mete deyò.
  Poukont ou se raz.
  Men, lè finalman ou anvlope nan dòmi, ou santi ou libète ak debarase m de woutin nan, nan nouvo, avanti san parèy.
  Osa fò a te vin premye obstak nan chemen an nan lame Khlopushka ak Beloborodov. Sou wout la, lame yo te grandi soti nan de a dis mil konbatan, ranpli asenal yo sou ti fò. Nan yon sèl fwa, Emelyan Pugachev konvenk ganizon fò a pou rann tèt san batay. Men, fwa sa a yon moun pa t 'kapab konte sou li, se konsa depite inisyateur nan Michelson, lyetnan kolonèl Bragugunter, te nonmen kòmandan nan fò a. Epitou soti nan mitan Alman yo anboche. Ak mwatye nan ganizon an se mèsenè etranje. Se konsa, nan nenpòt ka, fò a te dwe pran.
  Beloborodov te panse ke Emelyan pa t toujou dwat tou. Lè yo pran fò Trinite a, yo fè yon fèt ak yon mòn. Men, yo te deja rasanble plis pase dis mil moun, ki gen yon gwo kantite peyizan faktori, byen antrene nan konba ti zam ak Bashkir, chwal Kalmyk, plis zouti pran nan faktori Ural yo. Pa pran yo pa sipriz Dekolong, yo te kapab byen fè konpetisyon ak twa milyèm kò l 'yo.
  Lè sa a, plis pase kat mil rebèl yo te touye ak blese, ak plis pase kat mil yo te kaptire.
  Apre yon defèt konsa, Emelyan Ivanovich te tonbe nan depresyon pou yon ti tan. Men, moun yo te toujou ale nan Pougachevit yo, e menm pè pinisyon sevè pa t 'kapab anpeche yo fè efò pou yo rantre nan renmen papa-wa a.
  Rebelyon sa a se tankou yon balanse, monte desann. Swa defèt, Lè sa a, viktwa apre defèt. Koulye a, Beloborodov ak Khlopushka yo nan glann yo ak nan travay di, Lè sa a, yo ankò favorize pa tsar la ak monte nan pi gwo jeneral. Men ki jan wou fòtin la vire. Ak Chika se Konte Chernyshev ankò. Ak kèk manm nan konsèy militè a tounen nan plas yo. An patikilye, Kolonèl Padurov.
  Men, gen kèk yo te touye, epi ou pa ka mennen yo tounen. Isit la, pou egzanp, te mouri nan lanmò nan brav ataman Gryznov la ak men dwat la nan Pugachev. Men, ofisye Minakov la pa t 'gen tan pann, epi li se ankò nan ranje yo nan rebèl yo.
  Chika pa t 'vle retounen toupre Ufa epi kounye a ap deplase ansanm ak prèt la nan Moskou.
  Lè yo te rasanble yon mòn antye nan pay pouri, epi yo te ranje yon rido lafimen, kozak yo ak peyizan nan Beloborodogo grenpe moute sou miray la epi yo te kouri nan atak la. Anrjistreman an te brital. Epi anpil gason te mouri. Men, yo te kraze nan fò a epi yo touye mèsenè yo dezespereman batay. Yo te kaptire trant-senk kanon ak yon gwo rezèv poud ak kokiy. Apre sa, chemen pou Ufa louvri.
  Epi ankò, dè milye de moun ale nan Pugachevit yo, lame pèp la ap grandi. Ak nan Ufa tèt li pa gen okenn inite. Lè w te tande sou siksè Pugachev, yon pati nan ansyen milis te kwè ke sa a te reyèl papa-tsar la. Anplis de sa, Suvorov nan ilustr, e menm plis popilè ak ilustr Field Marshal Panin, te ale sou bò Pugachev.
  Kidonk, petèt li vrèman se wa a. Si moun yo ap kouri vin jwenn li konsa, epi lavil yo kouche youn apre lòt?
  Yon diskisyon ak konfli sivil leve ... Ufa te divize an de pati: sipòtè Pyè Twazyèm lan ak Catherine. Epi te gen fiziyad ant yo.
  Lame a nan Beloborodov ak Khlopushka, ki te grandi nan ven mil, ak sipò nan pati Pugachev, pran aspè vil la. Batay la te gwo, men moun Pougachev yo te pran kantite ak sipò nan pifò moun nan vil yo. Ufa, anba ki Chika te chita pou yon tan long, te literalman pran nan yon fwa. Ak ansanm ak kaptire l ', anpil rich Bashkir, Kalmyk, Tatar ansyen, moun ki toujou ezite, fè sèman pou Pyè Fedorovich.
  Kaptire vil kle Ufa te fè li posib pou rebèl yo koupe kominikasyon ak wout ki mennen nan Siberia, epi louvri rejyon sa a pou konkèt Pugachevites yo.
  Khlopushka ak Beloborodov te ale nan faktori Ural yo, plante pouvwa moun la.
  Pougachev, ak yon lame ki te grandi nan san senkant mil konbatan, pwoche bò Riazan. Se la li te rankontre pa trant-senk milyèm kò Konte Chernyshev. Sèl obstak ki grav sou wout la nan Moskou se yon fwa lòt vil ak ti bouk rann tèt san yon batay.
  Malgre gwo siperyorite nimerik Yemelyan, li te opoze pa twoup ki gen eksperyans ak sezonman nan lagè Tik la. Ak tsar-prèt la, plis pase mwatye nan twoup yo se peyizan ki pa antrene ak poto ak pitchforks, ak anpil ansyen sòlda yo pa byen serye, yon ekip motley ak kozak, ak divès pèp Tatar.
  Se konsa, Chernyshev te gen yon chans, si sèlman .... Si se pa pou jeni Alexander Vasilyevich Suvorov. Gwo kòmandan an te tèlman abilman atake ak yon bann Pugachev anpil ke li te fòse Chernyshev, ewo ki te pran Bèlen, al goumen ak pwòp règ li. Kavalye nomad la te pran yon douch ak flèch pwazon nan yon distans, tankou yon retrè atak. E peyizan ak kòn lan, okontrè, konvèje nan konba sere nan konba kò a kòt.
  Batay la, ak entèripsyon tou kout, te dire prèske de jou epi te fini nan yon viktwa kraze brize pou Pugachevit yo. Plis pase ven mil prizonye yo te pran pou kont li, e Ryazan li menm te louvri pòtay yo.
  Ansyen pi renmen Catherine, Konte Grigory Orlov, te prese nonmen kòmande ganizon Moskou a.
  Sa a se pi fò ak pi gran nan senk frè yo, ki te prèske trennen Catherine II desann ale nan. Nan ka sa a, Tsar Gregory ta parèt an premye. Men koulye a, konte ki pi illustre se nan wont. Pi renmen aktyèl Catherine a se Vasilchikov, ak nan fiti Potemkin. Sòf si, nan kou, larenn lan gen yon avni konsa. Ke pi gwo siksè Pugachevites yo te mete an kesyon.
  Men, Grigory Orlov se yon vanyan sòlda brav ak abil, ak ki moun yo konfye pasifikasyon nan rebelyon an, kèlkeswa jan li ye. Sitou si Field Marshal Panin chanje. Ak Orlovs yo pral konsakre Catherine jiska fen an.
  Men, isit la nan yon lòt kesyon: ki jan Harrow Moskou? Genyen toujou relativman kèk twoup nan premye kapital la, se pa tout nan yo te retounen nan Latiki, ak enpostè a deja sou papòt la.
  Grigory deside retire ganizon an, osi byen ke Rejiman Gad Semenov, nan Kremlin an. Epi gen kenbe defans la, jiskaske apwòch la nan èd. Zarubin Chika te antre nan Tula san yo pa goumen, kote gunsmiths yo ak ganizon lokal la aksepte Pugachevites yo ak kè kontan. Ak Emelyan Pugachev nan Moskou. Tout vil la, eksepte Kremlin an, te soti al kontre Yemelyan, ak prèt ak prèt fè lwanj Pyotr Fedorovich. Plizyè mil sòlda ganizon tou defekte bay wa a. Lame Pugachev te grandi.
  Alexander Vasilyevich Suvorov, gade nan direksyon Kremlin an, te di:
  - Ann manje fwi sa a! Ann prepare yon atak!
  Emelyan Pugachev lojikman te fè remake:
  - Moskou se kè a ... Men, tèt la se toujou Petersburg. Nou bezwen sa! Menmsi li gentan fè nèj.
  Oliver Twist ak rès ti gason pye atè yo pagaye ak kè kontan nan premye nèj la. Li menm tonbe soti yon ti kras pita pase nòmal pou Moskou. Aparamman, lè mesye yo rive jwenn Pyè, li pral deja yon jèl grav.
  Oke, ki moun ki ta panse ke yon sèl batay te genyen pa Emelyan Pugachev nan gang Salty la te kapab chanje kou a nan istwa konsa dramatikman. Jis yon ti tan anvan defèt la, e kounye a, nan Mother See, yon sèl Kremlin pa te pran. Men, li pa pral nenpòt kote tou.
  Men, ou pa ka retade. Nou dwe ale byen vit jwenn Pyè. Epi 200,000yèm lame Pugachev te mache nan nò.
  Nan lès la, Pugachevites yo te reyalize nouvo siksè. Chelyabinsk rann tèt prèske san rezistans. Decolong te fè bak, grenpe pi lwen nan Siberia. Anpil faktori tou soumèt san yon batay, rankontre detachman yo nan papa wa a. Kungur te refize rann tèt. Men, li te pran nan yon syèj fò. Anpil ti vil ak sèrf te pase anba enpostè a. Te jwe yon wòl ak otorite nan ogmante nan Emelyan Pugachev. Men, faktori endividyèl yo toujou ofri rezistans fè tèt di pou Pugachevit yo. Sepandan, li te toujou yon minorite.
  Detachman Pougachevit yo te deplase tou nan Tobolsk pou yo ka kanpe pi fò nan Siberia. Popilasyon lokal la te sipòte wa a prèske tout kote. Menm anpil ganizon te fè sèman pou majeste enperyal li. Ak plis viktwa Emelyan genyen, se pi fèb li reziste.
  Kò Decolong t ap fonn. Sòlda yo dezète chak jou, yo kouri al jwenn moun Pougachevit yo. Menm monastè a, ki te deja montre ewoyik kouraj kont rebèl yo, rekonèt nouvo wa-papa a. Aparamman relijyeu yo te santi nan tan, ki gen bere, e ke yo pa gen anyen pou yo mouri.
  Ak Emelyan Pugachev, prèske san yo pa rankontre rezistans, te apwoche Pyè. Rejiman separe yo, yo te fè echanj yon koup nan vaksen ak rebèl yo, rann tèt oswa ale sou bò kote yo.
  Yon gwo foul moun anba lòd Padurov pwoche bò Smolensk. Yon batay te pete nan vil la ant sipòtè Pugachev ak ganizon lokal la. Gen kèk nan ofisye yo tou prese ale sou bò a nan Pyotr Fedorovich. Pòtay yo te louvri pou Padurit yo, epi Pugachevit yo te lite ak rès ganizon ki te rete fidèl ak Catherine. Fòs kraze fòs, ak drapo wouj la nan lidè soulèvman an, Yemelyan Ivanovich, te deja leve anwo pòtay lwès yo nan Larisi. Ak rebelyon an tou vale peyi Polonè yo. Peyizan yo tou pran fouchèt la la, bat bar ak mesye yo.
  Se konsa, rebelyon lokal la te kòmanse tounen yon rebelyon entènasyonal. Kòmandan an chèf twoup Larisi yo nan peyi Turkey, Konte ak Field Marshal Rumyantsev, te pran yon pozisyon tann-ak-wè ak lòd rebèl yo pa rantre nan batay la. Poutan, li pa bon pou touye manm pwòp pèp ou a. Ak Rumyantsev respekte Suvorov, ki te ale sou bò Emelyan Pugachev. Se konsa, pa te gen pèsonn pou sove Catherine.
  Chanselye Vorontsov te di larenn lan move nouvèl:
  - Vòlè ap vin jwenn Pyè! Pa gen anyen ki anpeche yo, ak lame a nan enpostè a ap toujou ap grandi, ap grandi tankou yon boul nèj!
  Catherine leve sousi l ak kòlè epi sifle:
  - Ak sa ki Rumyantsev Konte nou an?
  Chanselye Rumyantsev te fè yon gwo soupi epi li bouke:
  - Konte nou an Rumyantsev dousman...
  Catherine di nan kòlè:
  - Trèt! Nan bouk li!
  Rumyantsev lonje men l nan konfizyon epi li bougonnen:
  - Li se antoure pa sir konsakre pou li pèsonèlman, epi pa gen okenn fason yo jwenn li!
  Catherine toudenkou vin pal epi li mande Chanselye a ankò:
  - Èske vòlè yo lwen Saint Petersburg?
  Chanselye a reponn onètman:
  - Wi, desan mil, oswa menm mwens, yo pral kounye a rapòte dènye nouvèl yo nan fwon yo!
  Yon mesaje kouri antre, li te pal tankou yon dra, gwonde nan pè:
  - Novgorod louvri pòtay yo bay enpostè a!
  Catherine fè yon gwo soupi epi boumonnen:
  - Ak Novgorod ak Marquis la.
  Ton li te okoumansman de kouch Julius Caesar a: "Epi ou se yon Brutus."
  Chanselye a te lonje devan epi li di:
  - Bato a pare, majeste, ou ka pati jodi a pou fwontyè a!
  Empress la sifle fache:
  - Epi pèdi pouvwa?
  Chanselye a reponn ak yon souri:
  - Men sove lavi. Vòlè yo pap ka jere gouvènman an kanmenm, epi w ap tounen triyonf!
  Catherine sifle nan anmède:
  - Konte Panin se avèk yo, epi li pral ede vòlè yo fè fas!
  Chanselye a te poze yon kesyon klarifye:
  "Se konsa, ou rete, Monwa?"
  Catherine, olye pou yo reponn, bay lòd:
  - Rasanble lòt kat frè Orlov yo ak gad yo, osi byen ke rale tout fòs yo soti nan Vyborg ak lòt peyi yo. Nou ka toujou goumen!
  Orenburg, ki te nan chenn twoup enpostè a pou sis mwa, tou pa te vle rann tèt. Lage soti nan kaptivite, Myasnikov, youn nan senk kozak yo ki te premye moun ki rekonèt Pugachev, ofri fouye anba fò a. Men, li te pran yon bon bout tan. Ak distans la pou fouye te pwomèt yo dwe jis.
  Yaitsky vil ak yon ganizon ti, tou deside goumen nan fen an. Ataman Ovchinnikov te fè yon atak sou Guryev. Ganizon lokal la, tankou dènye fwa, rann tèt san batay. Kidonk, Pougachevit yo te kanpe byen fèm sou Yaik. Rasanble fòs ak kondwi zam yo soti nan Tsaritsyn, Ovchinnikov bonbade fò a Yaik. Kolonèl Semyonov te fè yon sorti, li te pèdi swasanndis moun ki te mouri, li te retounen ak yon ti goute sale.
  Men, pandan Yaitsk kenbe sou. Men, ord rebèl yo te antre nan Tobolsk. Gouvènè Siberia a, Chicherin, kouri ale nan bò solèy leve, epi kapital la te fè sèman bay wa papa a. An menm tan an, dènye, fè tèt di faktori yo te soumèt.
  Fedot Katorzhny pa t prese pran tanpèt Orenburg, men li te ranpli asenal li ak zouti ak founiti ki te soti nan Urals yo.
  Kozak, sòlda, ak machann kouri kite vil la li menm. Te gen rimè ke tsar-papa a te pran Moskou epi li te apwoche Petersburg. Oswa ke li deja nan Saint Petersburg tèt li.
  Nan entre-temps la, bouro an chèf te filme entèwogasyon an nan kaptire jenn fi Domka a ak de ti gason eskout. Alexei Orlov tèt li te prezan nan entèwogasyon an.
  Domka te sanble vennsenk, bèl cheve ak wo, yon fanm peyizan.
  Alexei Orlov te di nan yon ton koulou:
  - Ou pral pale?
  Kay la te fyète an silans. Konte Alexei te sezi. Poukisa yon fanm peyizan òdinè gen anpil anbisyon. Non, moun Ris yo te vin fyè poutèt Emelka Pugachev. Smerds yo te kòmanse konsidere tèt yo egal a ba. Men, pa bliye, li pral bat krap la soti nan li!
  - Detache chasibl li!
  Bouro yo jete bay ti fi a. Li deja mete yon sèl senp rad peyizan, ak pye l 'nan soulye bast. Li dezespereman reziste. Tortureers, chire rad li, ekspoze sen wouj li. Bon fanm peyizan, patineur. Alexei Orlov gade li ak anpil enterè. Kòmandman an swiv:
  - Koulye a, mwen ap racking li.
  Men ti fi a mare dèyè do l, epi yon zen kwoke. Lè sa a, yo leve l, tòde jwenti fanm peyizan an. Ti fi a plenn, li jwenn tèt li sispann, pye l' sou tè a. Bouro a imedyatman foure yo nan blòk la epi asire yo. Koulye a, ou ka swa limen yon dife, griye wonn pinga'w tifi, oswa bate ak yon fwèt.
  Alexey Orlov arogan di:
  - Ebyen dim vòlè kiyès ki wa nou?
  Domka di avèk kouraj:
  - Pyotr Fedorovich se souveren espwa nou an!
  Alexei Orlov riri epi kòmande bouro a:
  - Dis kou nan fwèt la ak ekonomi.
  Yon toumante ki gen eksperyans frape yon fò, miskilè soti nan travay fizik konstan, tifi tounen nan mwatye fòs. Se konsa, ke siyon yo anfle, men po a pa pete. Sa fè mal tou. Yo te bate kay la plis pase yon fwa, ak mak fwèt ki byen geri yo vizib sou li. Li te kenbe tèt ak kou yo, an silans, san yon plenn oswa yon rèl.
  Alexei mande menasan ankò:
  - Kiyès ki souveren nou an!
  Domka otomatikman di:
  - Pyotr Fedorovich Twazyèm lan, espwa nou!
  Alexei fache bay lòd bouwo a:
  - Senk frape ak tout pouvwa!
  Tormentor nan yon gwo fizik balanse ak envesti nan yon souflèt ak tout fòs li. Po fò fanm peyizan an pete, koule san. Bouro yo bat pou tras yo nan fwèt la pa kwaze, epi yo respire distribye sou do a.
  Ti fi a tranble, men li kenbe rèl li. Li sanble vle montre kouraj li.
  Alexey Orlov repete kesyon an ankò:
  - Kiyès ki wa nou?
  Domka avèk fòs konviksyon di:
  - Pyotr Fedorovich, epi ou se yon salo, ou pral byento balanse nan yon nekoulan!
  Konte Alexei te vin fache, li vole e li te balanse pwen li sou fanm ki te mare li toutouni. Men, apre sa, li chanje lide epi li di menasan:
  - Wile talon li yo ak lwil pandu. Ak woule brazier la ... Men, sèlman ak anpil atansyon tonbe li pou yo pa enfim li.
  Bouyi a pran anba vizyèr li:
  - Nou se ak konsèp nan wo ou!
  Konte a fè boude. Wotè se yon bon konpliman, men majeste se pi bon. Bèl janm yon fanm peyizan. Sèl la, byenke grosye, men pa gen calluses yo vizib, dwèt yo menm, tankou yon timoun, eksepte petèt pi long, klou yo ak anpil atansyon pran pare. Pwobableman, tankou tout fanm peyizan, li te ale pye atè jouk jèl yo anpil, epi sèlman byen dènyèman, lè nèj la ak Neva a te jele, li te mete soulye bast.
  Alexey te renmen janm fanm yo, ak tòti tankou yon brazier. Se sèl la grese ak lwil oliv pou ke li pa boule, epi yo mete dife a nan yon distans espesyal kalkile. Ou ka tòtire konsa pou dis minit, oswa menm plis. Se sèlman ti anpoul ki pral fè pè. Apre sa, repete tòti a pandan plizyè jou. Yon metòd trè efikas nan tòti ak douloure.
  Domka fwonte anpil, li trese, li mòde lèv li epi li eseye kenbe rèl li. Men, li pa reyisi byen epi, nan fen a, li kòmanse jemi.
  Alexey Orlov mande ankò:
  "Oke, èske w rekonèt Empress Catherine kounye a?"
  Atravè dlo nan je ak kriye, Domka rele byen fò:
  - Tsar nou an Pyè Fedorovich epi pa gen okenn lòt Tsar!
  Alexei rele byen fò:
  - Fry, jan li ta dwe, epi tou dousman, epi kounye a nou pral entèwoje mesye yo chòv!
  Ti gason yo te pye atè, yo te mete sèlman bout pantalon. Yo te deja prepare pou tòti. Yo te kondui nan nèj la, ki te fè janm yo vin wouj epi yo te vin tankou grif yo nan yon zwa. Bouro yo imedyatman te kòmanse travay. Li te nesesè yo chèche konnen ki moun ki te voye yo, kote eskout yo te toujou nan Saint Petersburg, ak sou plan yo nan Emelyan Pugachev.
  Fwèt ap sifle, ti gason yo bat, grefye duma a poze kesyon ki anrejistre sou pwotokòl la. Ti gason tou, tankou timoun peyizan, yo te bate plis pase yon fwa, epi ou pa ka pran yo ak yon fwèt òdinè. Souke tèt yo ak madichon negatif. Lè sa a, bouro a rache yon baton wouj ki cho nan chemine a epi li te kòmanse aplike li nan kò yo.
  Li fè mal plis pase yon fwèt lè yo boule ou cho. Ti gason yo kriye nan doulè, epi yo kòmanse babile yon bagay enkoyerans. Sou yon bò, yo vle debarase m de tòti inimen, ak soti nan yon etajè mechan. Yon lòt bò, pa trayi kanmarad ou yo. Se konsa, ti gason yo ap pale istwa san sans epi yo pete nan dlo. Ak fè wouj la swa kole nan pwatrin lan, oswa li aplike nan talon pye a fè. Red-cho tongs tou ale nan kou a. Bouro a chèche kote ki pi sansib nan sèl la, kreye yon entèwogasyon feròs.
  Alexei Orlov ri pandan l ap gade ti gason eskout yo ap trete. Lè sa a, atansyon yo atire sou lefèt ke sou plant fè Domka a, ti anpoul yo te anfle epi yo te kòmanse pete. Ak sa vle di ke po a sou pye yo se sou boule, epi pèdi sansiblite!
  "Kite l poukont ou, salo!" - te bay lòd konte a. - Kite l ale yon ti kras.
  Kay fanm lan te tounen fò, ewo. Li te andire tòti a san yo pa pèdi konesans, ak san yo pa renonse papa l '.
  Ti gason yo te tòtire anpil, yo te pèdi konesans plizyè fwa. Lefèt ke yo toujou san bab pa enkyete tòtiyan yo twòp - bagay la prensipal se jwenn enfòmasyon. Ak adolesan yo souvan pi fè tèt di ak pèsistan anba tòti pase granmoun.
  Natirèlman, yo te di yon bagay, men gen yon anpil nan sòt ak ensètitid nan temwayaj yo. Men, yon bagay klè: Emelyan Pugachev ap apwoche vil la ak lame li a se gwo.
  Men, fòs Catherine a se konsiderab. Ki enkli kenz mil gad, kenz mil sòlda ki soti nan lòt ganizon, ak yon lòt trant mil konbatan nan milis nòb la. Swasant mil sòlda, ki pa mal pou yon vil ki byen fòtifye. Plis Flòt Baltik la ak Kronstadt. Epi li trè difisil pou kenbe yon sènen toupre Saint Petersburg, nan sezon fredi ak nan marekaj. Konsa Emelka ka toujou konte.
  Men, sou bò a nan Pugachev, Alexander Vasilyevich Suvorov tèt li. Epi kounyeya ord peyizan yo ap prepare pou yon atak. Suvorov te bay tèt li yon mwa pou pran kontwòl nò Palmyra. Twoup Pugachev yo, ki te kouvri ak lagrèl, ap prepare.
  Ataman Chika, pandan se tan, pwoche bò kote Narva. Vil la te pran ase vit, kidonk pifò ganizon an te ale bò kote rebèl yo. Sèlman mèsenè Alman yo te reziste.
  Rann tèt san yon batay, aksepte Tsar Pyè Fedorovich Riga, ak anpil lòt vil. Se sèlman Revel ki te dwe sènen. Karela ak lòt vil nò yo te louvri pòtay yo pou moun Pugachevit yo tou. Kidonk, Petersburg te jwenn tèt li nan pi plis ak plis izolasyon. Li te bloke. Genyen tou yon fann nan flòt la. Maren yo te revòlte, ak Pugachevites yo te genyen twa ka nan eskwadwon Baltik la: yo te pandye drapo wouj, wa yo.
  Ak Suvorov te prepare yon atak desizif sou Petersburg. Bati mi yo, epi fòme peyizan yo. Li te anseye lènmi an atak posib ak misil, prepare atiri.
  Oliver Twist te tou antrene rèd jenn li a. Ti gason an te kouri pye atè atravè jaden an lanèj, e li prèske pa t santi frèt la, tankou anpil lòt moun ki pa ka fè pitit nan kò pyonye li a.
  Ti gason yo te aprann tire ak banza ak krache. An jeneral, bay ki jan lou ak kòrèk yon zam modèn se, yon banza se byen yon zam efikas, espesyalman si ou fè pwent la milti-kouch, doub oswa trip bowstring la, e menm tranpe l 'nan pwazon.
  Lè sa a, timoun yo pral goumen!
  Atak la pwograme pou lannwit lan, ak nwit yo nan Saint Petersburg yo long ak nwa. Se konsa, sa te fè bagay sa yo pi fasil.
  Lènmi an te fè yon ti sòti, li te voye Rejiman Gad Preobrazhensky nan atak la, men imedyatman te vin anba dife nan men anpil atiri Pugachev, epi li te soufri gwo domaj kite kay la. Rejiman kavalye hussar la te vole soti nan bò opoze a, epi sòlda nan kò pyonye Oliver Twist te rankontre l.
  Ti gason yo te itilize yon nouvo zam: fistibal amelyore ak grenad fwagmantasyon kòm yon ranpli, ak douch lènmi an ak yon nwaj nan flèch. Oliver menm sele chwal la tèt li epi li mennen batay la. De oswa twa kavalye kanmenm kraze nan dife a, ak ti gason vòlè a adrwatman koupe premye a, blese yon souflèt divètisan ak yon sable sou bò dwat la, ak Lè sa a, ajoute ak yon lam sou bò gòch la. Lè sa a, ti gason an, trè abilman, branche yon lòt hussar, ke li, li te vole sou, pèse pwòp patnè li ak yon pike. Lè sa a, te vini yon souflèt fini ak yon lam ki soti anwo.
  Oliver Twist di:
  - Fòs ak dèksterite, tankou mari ak madanm: ansanm - siksè, apa - ri!
  Kèk plis pasaje ki te kraze yo te fini ak kout bal nan fistibal.
  Oliver Twist koupe yon lòt gwo e li fè remake:
  - Ki moun ki gen sèlman yon tit, epi ki moun ki gen yon apèl!
  Pèdi mwatye nan konpozisyon an, hussars yo vire tounen. Mesye yo ri epi sifle dèyè li.
  Dat atak la t ap apwoche... Men, Oliver Twist te aprann nan men moun k ap transfè yo ke nan fò Pyè ak Pòl yo t ap tòtire eskout Domka ak plizyè ti gason eskout. Epi li te vle libere yo. Men, ki jan fè li si fò sa a gen ven mèt mi epè epi li se inpignyab? Isit la eseye, fè aranjman pou yon chape?
  Ti gason yo tout bon tòtire mechanste - yo boule yo ak yon fè wouj chofe, bat yo ak fwèt. Yo leve l epi souke l. Petya deside antre nan fò a nan nenpòt ki pri epi òganize yon chape. Apre sa, li te vini ak yon lide konplètman Hollywood - yo dwe nan prizon kòm yon prizonye.
  Ak lide a dwe di yo dwe trè avantur ak ki riske. Touswit apre yo te kaptire Oliver Twist, yo te deside nan pouswit cho yo entèwoje ak pasyon. Ti gason pyonye a te espere ke li ta ka rankontre ak konpayon selil li yo epi diskite sou posiblite pou l sove.
  Alexei Orlov te prezan ankò nan tòti a. Li pa t 'konnen Oliver Twist pa je. Pou li, li te jis yon adolesan ki gen tèt blan, ak misk enpòtan. Apre sa, li ta dwe yo te entèwoje ak jwenn ki kote trayizon an kache. Sikatris Oliver Twist yo ak tras tòti yo te geri san okenn tras, se konsa Orlov te panse ke jenn ti kabrit sa a pa t 'ko gen fè fas ak yon bouro, ki vle di ke li ta krak relativman fasil.
  Ti gason an te rale moute sou etajè a. Oliver te santi men l mare dèyè l rale anlè. Li pa fè mal jwenti k ap deplase li. Men, ou pa bezwen jwe ewo a tou. Sinon, yo ka tòtire ou anpil ke ou p ap gen fòs pou chape. Se konsa, Oliver Twist te fè yon mok jemi.
  Chèf bouro a, sepandan, te gen anpil eksperyans. Li imedyatman wè jan venn ti gason an te fò, epi yo mete sou pye l yon blòk lou ki kase an plas tankou menòt.
  Misk zepòl Oliver Twist vin pi sere, venn li pikotman. Yo te kòmanse leve l 'nan plafon an. Sa a se kalite tòti. Aleksey Orlov, ki moun ki te fache ak tèt di nan ti gason yo, te bay lòd imedyatman tòtire l ', kòmanse ak mwayen fò. Men li se konte a. Wotè nan wo, laj nan zepòl yo, malgre jèn li yo deja ak yon vant lou. Abiye abondan, ak tout lòd.
  Oliver Twist tòtire, kòm dabitid, konplètman toutouni epi ti gason an wont pann toutouni nan prezans mesye, yon doktè, yon bouro ak asistan li yo, dirèktè lalwa, ak yon gad onorè. Men, vòlè pyonye a ta dwe menm plis wont si li te konnen ke de dam ap gade l ': Rèn Catherine tèt li, epi tou sèvant nan onè Trubetskaya.
  Ekaterina gade dèyè yon ekran konfòtab ak nan longvi. Bèl ti gason sou etajè a. E plis larenn lan te vin granmoun, se plis li te renmen jèn yo. Sitou si y ap tòtire yo.
  Pou yon tan long, Catherine pa t 'wè tankou soulajman, misk ki simetrik, tankou ti gason sa a. Yon vrè adolesan Apollo. Nou dwe mande pou yon estati alamòd nan men li epi jete nan lwil oliv sou twal la. Yon bèl ti gason, epi kounye a bèl figi l 'defòme nan soufrans ak dlo nan je ap pwojeksyon nan je ble.
  Leve nan sans yo, bouro a lage tanbou a, epi Oliver Twist kouri desann. Ak toupre planche a, yon kòd chwal epè lonje. Ak sou zepòl yo ak bra yo, e menm do a nan ti gason an, se te tankou si yon rivyè plon fonn te koule. Oliver Twist pa t kriye sèlman paske chòk doulè a te pran souf li epi li te frape lè a.
  Apre sa, bouro a balanse grif pwal sou tout kò li, ak pwa yo te atache nan blòk la. Swe frèt kouri desann nan kò ate ti gason an, ak respire li te lou. Oliver dezespereman kenbe rèl dechire l 'yo, li te eseye fè pionye sovyetik fiks ak fyè.
  Chèf bouro a te poze yon kesyon sou devwa:
  - Pou ki rezon yo te voye vòlè a Petersburg!
  Oliver Twist te reponn fache:
  - Touye ou moun sòt!
  Alexey Orlov te bay lòd:
  - Bay!
  Fwèt tonbe sou ti gason an. Konpare ak doulè a sou etajè a ke mwen te jis andire, sil yo te sanble yo dwe yon bagay frivol epi yo pa danjere. Oliver Twist te silans. Li deside, kèlkeswa sa ki ka, men li pa pral bay.
  San koule soti nan yon do kase. Men, lè Orlov wè ti gason an pa t reponn, li bay lòd:
  - Dife!
  Bouyi a limen yon dife anba pye ti gason an. Flanm dife te niche talon pye Oliver. Doulè ki soti nan tèminezon nè yo se gwo anpil. Men, ti gason an te imajine ke li te kouri atravè sab la nan dezè Arabi a ak kondwi horde nan Tamerlane. Panse a nan batay distrè nan dife a. Epi li pa fè pè pou li.
  Bouro a rakle chalè a anba etajè a. Yon lòt toumante, ak pisèt ki cho wouj, mòde pwatrin miskilè Oliver Twist. Twazyèm lan chofe fil la epi li te kòmanse fwe sou do a. Oliver Twist, ki te gen yon imajinasyon devlope, te dekonekte nan soufrans. Li te santi manyen an fè wouj-cho, men yon jan kanmenm muffled, kòm si te cho te koule sou ou, epi yo pa asye wouj-cho.
  Catherine te gade sa ak voluptuous drooling. Ala bon bagay sa ye, yap tòtire yon bèl ti gason konsa. Se jis yon pitye li pa kriye, li tèlman pasyan. Oke, dwa Prometheus, pa yon ewo bendable.
  Oliver prezante tèt li ak tout bon titan yo nan chalè batay la. Lam ènmi yo frape l, san koule, mak rete. Men, bra yo ak janm yo an mouvman, koupe, kraze lènmi.
  Bouyi a te chwazi yon gwo moso fè nan chemine a epi, pandan l t ap mennen l nan figi ti gason an, vwa Catherine sonnen:
  - Pa bezwen! Ou pa ta dwe defigire yon figi konsa, li se pi bon kalite zanj cheriben!
  Alexei Orlov vire sou ekran an epi li mande sezi:
  - Ou renmen ti gason sa a jan ou renmen, manman?
  Rèn nan fè tèt li souke tèt li.
  - Wi! Retire l nan etajè a! Lave epi pare pou kabann!
  Alexey Orlov souke tèt li:
  - Mwen obeyi majeste ou!
  Lè yo retire blòk la nan zo yo ak ligaman, afliyan tire ak doulè. Oliver Twist toudenkou reyalize ke li pa ta dwe voye nan yon selil ak kamarad li yo, epi li mande chèf la nan konfizyon:
  - Ki kote mwen ale?
  Alexei Orlov soufle ak meprize:
  - Chans ou jèn étalyon. Manman Ekaterina li menm te mete je sou ou. Ou pral viv tankou yon pitit gason peyizan an lò, dòmi sou lò!
  Oliver te reponn endiye:
  - Mwen soti nan fanmi kozak Don yo, e mwen pa yon senp peyizan!
  Blesi ak boule ti gason yo te fwote ak alkòl. Yo te terib. Men, Petya te santi tèt li, byenke nan doulè, men kè kontan. Li te malere ke yo pa t 'kapab sove zanmi yo. Oh sò, li...
  Kidonk mwen mande kisa manman an vle fè avè l? Oliver te deja tande ase sou sa gason ak fanm anjeneral fè nan mitan yo, men li menm li pa t 'gen eseye. Sepandan, li se deja yon jeneral, kidonk nou ka asime ke li se yon granmoun.
  Lè abiye Oliver Twist pa t '. Etaj mab nan Palè ivè a te agreyab frèt, fè, pye anpoul. Stepping te douloure, men doulè sa a, ki sèlman irite, men se pa kapab kraze.
  Yo te mennen ti gason an nan yon chanm klere ak anpil penti ak twal pandye. Yon nonm ak de fi kouri nan chanm nan kenbe bwòs. Li vire sou Oliver Twist, atis la te di:
  - Ou ka apiye sou kolòn nan mab jenn gason, epi kanpe pandan n ap trase.
  Poze toutouni ankò? Sa a se dezagreyab, men nan lòt men an, yo pral trase yon pòtrè ou, tankou si soti nan kèk moun ki nòb. Epi ou sanble ap ogmante tèt ou soti nan vye rad rive nan richès.
  Ti fi yo gaye penti a epi yo te kòmanse fè desen lwil sou twal la. Oliver Twist te kanpe, epi yo nan lòd yo distrè tèt li soti nan gwo doulè apre etajè a, ak tòti mechan, po chire ak boule soti nan kou jiska zòtèy, li te kòmanse reflechi sou sa ki te pase kounye a sou fwon yo nan Dezyèm Gè Mondyal la. Wi, kolizyon tanporè pafwa rive nan yon rèv, ak yon ti gason nan diznevyèm syèk la ka wè ventyèm syèk la.
  Epi toudenkou ti gason an te wè sa e sa l te wè a pa t fè l plezi ditou. Twoup Alman yo imedyatman te kaptire Kuibyshev epi yo te antre nan Uralsk, okipe Guryev ... Te gen yon menas nan pénétration nan ord Mainstein nan Azi Santral. Men, pi gwo danje a devlope nan Moskou. Nazi yo nan fen Desanm 1946, pi presizeman 25 Desanm nan Nwèl la, te kòmanse pwochen atak yo sou kapital Sovyetik la.
  Oliver Twist te wè mouvman tank la pandan ti fi Spider yo te vire tourèl la. Ak tonbe sou tout bagay ki deplase epi ki pa deplase.
  Frida, Gerda, Charlotte - yon triyonvirat kè kontan nan moun ki gen ADN ensèk transplante'tèt. Ak tou sa ou di, bèl ti fi yo se tou senpleman klas ki pi wo a. Nan yon sèl bikini, yo demontre cham yo.
  Ak tank la, nan ki ti fi yo monte nan yon espesyal, fòm piramid, ak ti woulèt ki kouvri anba a tout antye.
  Gerda tire sou tank IS-3 Sovyetik la. Li te frape junction ki genyen ant gwo kay won an ak kòk la, li te di nan chante popilè moun mòn yo:
  - Ak nan wotè yo zetwal ak silans mòn ... Lanmè vag ak dife kòlè! Ak nan kòlè, ak nan dife an kòlè!
  Fanm vanyan sòlda yo te deplase epi tire. Epi T-34-85 la te al atake. Tank sa a toujou rete pi masiv la ak seri. Aparamman, travay sou T-54 la ralanti notables. Leningrad se nan yon gwo bag blokaj, ak nan bò solèy leve a, jèl la te yon ti jan refwadi ard la nan samurai a.
  Tank Alman an ame ak yon kanon 88 mm men 100 EL. Aparamman, sa a se akòz lefèt ke ti fi yo vle gen yon twous konba gwo. Se konsa, yo te fè tèt yo yon duve gwo-kalib.
  Men, Alman yo pa konnen ke Stalin gen yon zam ki estoke kont yo: yon planeur kamikaz. Yon pwa limyè nan uitsan kilogram, planè a gen de santim eksplozif. Ak ti gason-pilòt la nan men zam.
  Li se yon pyonye Vitya, di yon lapriyè epi li ale nan planeur la. Yo nan lòd yo sove rad, jenn ti kabrit la antre nan kabin an nan kalson yo naje menm. Gen mak pye fè sou jèl la nan tèren avyon an netwaye. Travay ti gason an se monte nan lè a epi dirije machin nan nan yon sib lè oswa tè.
  Diktatè a san pitye, avèk èd nan taktik sa yo, deside kontrekare siperyorite a akablan kalitatif nan avyasyon Alman an. Epi yo sèvi ak ti gason kòm kamikaz piman pou yon objektif pragmatik - epi yo peze mwens, ak konbatan yo gen mwens valè pase granmoun.
  Ti gason an monte nan yon kabin restrenn. Apre sa, li gade echantiyon Vyèj la, kwaze tèt li epi li peze pedal la ak talon pye l. Yon planeur kamikaz dekole nan syèl la ak difikilte. Taktik la toujou nouvo, epi li pa klè ki jan efikas li ye. Men, pèp Sovyetik la pare pou nenpòt bagay pou dedomajman pou pwòp lame yo ak peyi yo.
  Vitya dwe ram tank la piramid dernye, inpénétrabl pa zam anti-tank Sovyetik soti nan tout ang: devan blende pant nan 300 mm, dèyè 250 mm. Pwa machin nan se 68 tòn, ak motè a se 1200 puisans. Byensir, enn planeur ek enn pyonye i kapab ganny sakrifye pour detrir en tel mons.
  Vitya kouri sou lènmi an, plonje ... Si pa te gen ti fi ensèk andedan, pilòt plis òdinè, Lè sa a, lanmò ta ap tann yo. Men, anti-avyon machin zam yo scribbles, ak planèt la eksploze yon santèn mèt soti nan machin nan Alman. Tank piramidal "Battleship" la tranble, men pa gen anyen terib ki rive li. Yon fwa ankò, machin Mainstein a kouri atravè vast Sovyetik yo.
  Ak tank Sovyetik yo ap eseye san siksè kont atak.
  Gerda bele:
  - Mwen super!
  Apre sa, li te tire yon pwojektil nan yon fason ke li te tounen soti ke twa tank wouj te frape soti nan yon fwa. Plis jisteman, tank sa yo trivially fè kolizyon.
  Apre sa, Charlotte te depase patnè li a, epi imedyatman te tire kat tank nan yon fwa. kloke:
  - Mwen se yon chen mawon ak yon tigres, mwen manje Ris!
  Nan nanm ti gason ki mouri a, Viti vole nan syèl la. Se sèlman syèl la k ap tann li la, paske li se yon ewo pyonye.
  Oliver Twist degoute pou gade sa a, epi li distrè nan spektak destriksyon tank yo.
  Ti gason an nan inifòm konplè. Blesi ak maladi ilsè deja kòmanse seche epi geri. Mwen jis reyèlman te vle manje. Epi li toujou ap pentire.
  Oliver Twist te mande ak yon souri:
  - E ke sitter yo pa sipoze manje?
  Atis la gade lakè a yon fason ankèt. Li bat men l. Kòm si yo t ap tann yon kòmandman sa yo davans, yo te pote yon zwa boukannen gani, tranche pen ak diven nan yon veso an ajan nan chanm nan.
  Oliver te bon pouse sou manje a. Li te sanble zwa trè bon gou ak pòm ak yon kwout kwit. Sèlman zo yo kraze. Diven an te dous epi li pa t twò gwo, men apre de gwo vè, tèt Oliver te fè bwi. Ti gason an te manje zwa a tout antye, kite zo yo sèlman, epi li te montre pwòp safrete pa l. Apre sa, Oliver Twist pa t panse pou yon tan long, men li pran l ', li tonbe nan dòmi. Se konsa li ezite. Yo te pran ti gason an ak anpil atansyon epi yo te pote nan chanm nan abondan nan Empress la.
  Sa a se Palè ivè a, tout bagay se tou pre nan men ak tou pre.
  Ak Oliver Twist reve nan fasmogorik la ak dwòl.
  . CHAPIT #12
  Apre dòmi, Oliver Twist te fè egzèsis, epi li te santi li pi byen. Epi blesi li yo ak ti anpoul yo prèske disparèt. Enèji tounen nan misk yo. Jèn ligaman refè byen vit san yo pa santi doulè nan antors.
  Toujou, li bon yo dwe yon ti gason - tout bagay geri tèlman vit ak fasil. Isit la granmoun aje an jeneral pa t 'kapab retabli de tòti sou etajè a. Ak kò a se jèn ak fre.
  Plis Oliver te vle libète. Li te manje labouyl ak lèt ak vyann, ak yon koup nan bannann sèk. Apre sa, li manje yon pòm.
  Swiv pa yon egzamen tradisyonèl pa yon doktè. Li pa t menm pase l ak alkòl.
  Ak yon ti kiyè siwo pou ranfòse iminite. Epi li dous ak bon gou.
  Lè sa a, doktè a ale. Jijman te espere byento. Nan teyori, yo pral bay yon avoka Oliver, men sa a ka konsa pou montre.
  Men, gen anpil moun ki senpatize ak ti gason an, kidonk yon timoun dis ane gen plis chans pa pral egzekite. Menm si li pa t bay kote trezò a te kache. Yon fraz ki gen plis chans se travay di. Swa min oswa plantasyon nan koloni sid yo. Plantasyon yo, nan kou, pi bon, men menm la pousantaj lanmò nan maladi nan mitan prizonye blan yo trè wo, byenke klima a se cho. Men, timoun yo gen menm mwens chans pou yo mouri nan epidemi pase granmoun. Epi gen yon chans nan dis ane yo jwenn libète libète epi lwe yon konplo. Ak kèk nan rich yo te kondane tèt yo.
  Min yo pi mal... Tou gwo mòtalite. La, nan koridò etwat ak adit, travayè ki piti wo yo bezwen. Sa vle di, yo voye timoun yo isit la volonterman. Ak pousantaj lanmò a wo anpil. Anplis, timoun yo souvan travay toutouni ak pye atè, ak nan pwen nan fatig konplè. Epi lafimen yo pwazon. Nan min yo, an jeneral, kèk moun te siviv jiska fen manda yo.
  Oliver te konprann ke plantasyon yo te pi bon pase min nan tout fason. Gen kèk fwa nan plantasyon yo prèske pa gen travay, ak timoun kondane yo menm amize oswa yo jwe foutbòl.
  Genyen toujou espwa pou chape.
  Epi Oliver fwote yon mayon chenn nan yon lòt... Epi li priyè...
  Epi lè finalman yon rèv vin rive sou li, li wè yon bagay konsa nan li...
  Catherine II te tèlman fatige pandan jounen an ak yon pati nan mitan lannwit lan ke li te sèlman gen fòs nan bo ti gason an ap dòmi yon koup de fwa sou wonn nan, lave, calloused, dènyèman tòtire talon, ak Lè sa a, apiye tèt li nan pwatrin lan. vòlè pyonye ak sniff pasifikman. Transfòmasyon yon timoun nan yon gason pa te fèt. Larenn lan ak ti gason an te dòmi jiska midi. Apre sa, yo pote manje abondan. Ekaterina remake ke blesi ti gason an te deja geri, kòm si apre yon koup de semèn nan bon swen, ak ti anpoul yo te konplètman disparèt.
  Rèn nan mande Oliver Twist:
  - Ou se yon majisyen?
  Ti gason an, devore manje ak apeti, di:
  - Li geri pi byen sou yon jenn gason pase sou yon chen!
  Catherine ri epi li di:
  - Men, se konsa byen vit retabli de tòti ti gason yo, mwen pa gen ankò wè.
  Oliver te sonje poukisa li te antre nan vil la epi li te mande ensinuasyon:
  - Si w tèlman bon... Lage zanmi m yo!
  Catherine te rouj nan tout e li sifle fache:
  - Non! Yo se kriminèl e yo ta dwe egzekite! Mwen pral egzekite ou lè mwen fatige ak ou!
  Oliver te fache epi li te pike larenn lan di ak dwèt li nan kou a. Li te ale mou. Epi vòlè-ewo a sifle:
  - Pa tann chen! Konbyen moun ou tòtire - vye fatra!
  Lakwa yo kouri antre, men Oliver Twist rale yon ponya byen file nan dèyè korse Catherine a epi li mete yon kouto nan gòj li, li gronde:
  - Yon lòt etap ankò epi mwen pral touye uzurper la!
  Sèvitè yo te konfonn, epi yon alam sonnen nan tout palè a. Gad yo te kòmanse kouri. Kòmandan twoup Ris yo nan Saint Petersburg, Konte Alexei Orlov, te parèt tou.
  Strong Oliver Twist te kenbe yon ponya nan gòj Empress la, gwonde:
  - Mwen bay lòd pou yo lage tout prizonye nan prizon, sinon li pap viv!
  Alexei te eseye menase:
  - Si w touye l, èske w konnen sa n ap fè w?
  Vòlè-ewo a avèk fòs konviksyon reponn:
  "Ou toujou p ap jwenn yon vixen nan kavo a, epi tòti pa fè m pè!" Ou menm ou te wè sa yè!
  Ekaterina, ki te vin nan sans li, souke tèt li:
  - Fè jan titan sa a di... Antouka, kèk santèn prizonye, balans pouvwa a pap afekte!
  Oh Katya te vle viv. Apre sa, mwen te vle dirije. Koulye a, li ta kontan kite Saint Petersburg sou yon bato, sèlman nan lanmè a se yon eskwadwon rebèl kontwole pa Pugachev. An jeneral, Catherine te konprann ke lagè a te deja pèdi. Epi ou bezwen pran swen nan prezève pwòp po ou. Ak fòtèy la... Lè sa a, konplikasyon nan jere moun sa a rekalsitran ak etènèlman mekontantman se twòp. Li gen gwo bòdwo sou fwontyè a, ki fèt nan ka yon koudeta.
  Li ka kontinye viv nan yon fason wayal, yon kote nan Pari. By wout la, klima a nan Pari se pi dou ak pi bèl pase sa yo ki nan Saint Petersburg. Petèt an reyalite ale nan mond lan ak Emelyan Pugachev? Kite kozak pye ble sa a eseye fè fas ak anpi a? Li korije epi li bouke ak pouvwa nan gòj la anpil!
  Oliver Twist te ale ak Catherine nan cha a pèsonèlman sipèvize liberasyon prizonye yo soti nan kwa yo ak Pyè ak Pòl fòtrès la. Jenn vanyan sòlda nan te kounye a sou yon chwal blan. Li te gen yon panse, men li pa ta dwe pwofite moman sa a epi pran enperatris-manman an nan kan Emelyan Pugachev? Sa vle di fen gè sivil la ak siksè final soulèvman an. Ak asansyon an, an reyalite, nan yon nouvo dinasti, byenke fòmèlman Romanovs yo te rete nan pouvwa.
  Malgre ke te toujou yon eritye Pòl, ak yon pakèt tout fanmi. Wi, Emelka te kole, ou pap di anyen.
  Yo te pran prizonye yo nan kacho yo, yo te ba yo rad, yo te ba yo manje. Empress te rete anba menas lanmò nan men pyonye dezespere a.
  Jenn gason an mens Ivan Orlov, pi piti a nan frè yo Orlov, pwopoze Alexei.
  - Wi, nan lanfè ak Katya. Nou pral pwoklame anperè eritye Pòl la, epi nou pral touye ti gason an avè l '!
  Alexei te souke tèt li anpil.
  Ou fou frè? Wi, Paul rayi nou, plis pase Emelyan. Ou vle nou koud pou rejisid?
  Grès Stepan Orlov te sijere:
  -Ann pran pòz demisyone, epi answit pwofite moman sa a epi kalòt ti gason an.
  Alexei souke tèt an akò.
  - Se konsa, fè li, men ... Se konsa, ke Katyusha pa vole nan menm yon cheve!
  Eduard Orlova, ki gen nen pwenti a, te fè remake yon fason pragmatik:
  -Kisa nou ta dwe fè? Byento Alexander Suvorov pral mennen twoup yo nan tanpèt, ak lame nou an ap fonn. Tout moun ap abandone sòlda yo, epi pi mal toujou ofisye e menm nòb.
  Ivan Orlov avèk fòs konviksyon sijere:
  - Ka kraze nan nò a. Nan direksyon Vyborg, epi gen Syèd ki tou pre.
  Alexei te fè yon gwo soupi epi li te raple:
  -Vyborg te deja ouvè pòtay yo pou enpostè a. Nenpòt fason, nou an danje pou nou mouri.
  Ivan reponn avèk pasyon:
  - Men, nou pral omwen kraze nan ouvè a, sinon yo pral slam nou tankou ti poul nan yon kaj.
  Alexey te panse sou li. Vreman vre, eseye kraze nan mitan lannwit te sanble pi bon fason pou sòti. Li se diman posib kenbe vil la gwo ak yon ganizon eklèsi. Nan ka sa a, si ou ale pou yon dekouvèt gwo, yon pati nan lame a ap pèdi, men gen yon chans ale soti poukont ou epi kontinye batay la soti nan lòt peyi. Ak sa ki ka ofri kòm yon altènatif. Retrè nan fò a Pyè ak Pòl.
  Li sou yon zile, li pa fasil pou atake. Men, pwoblèm nan se ke li se prèske enposib kraze soti nan Petropavlovsk ak yon syèj apwopriye. Se konsa, ou pral soufri la jiskaske ou fini tout pwovizyon yo. Apre sa, ou mouri grangou. Ki lòt bagay pou fè? Bay Katya yon enpostè epi eseye sove po l 'nan fason sa a?
  Chemen an te sanble anpil séduire. Men, èske Emelyan pral sove lavi moun ki danjere tankou frè Orlov yo? Apre yo tout, yo ranvèse Pyè Twazyèm lan, e Grigori menm toufe ansyen majeste l 'ak yon mouchwa.
  Se konsa, lide a nan mete tout bagay nan yon zouti te sanble pi preferab nan nenpòt lòt.
  Kèk ti gason eskout te soti tou. Yo te mache tranble, de menm sipòte pa bra yo pou yo pa tonbe. Ti gason yo te brital tòtire, men yo konpòte yo desan. Vitya te jwenn fòs pou mache pou kont li, byenke yo te boule talon l 'ak yon fè wouj cho. Lè asistan li a pwoche bò kote Oliver Twist, li di:
  - Yo te tòtire li... Boule ak pens wouj. Mwen te gen senksan sil ak twa souke. Tout zosman yo te frape nan plas, men mwen pa t 'di yo anyen!
  Oliver Twist ankouraje Vitya:
  - Mwen pa konnen anyen sou remèd fèy medsin! Tout bagay pral geri pi byen pase sou yon chen... Bagay pwensipal lan se ke ou pa kase!
  Domka te pami moun ki lage. Malgre tòti a, ti fi a rete bèl. Pye atè ak yon rad lejè, ti fi a pa t sanble santi frèt la. Figi li te gen yon ekspresyon timoun. Li pwoche bò kote Oliver Twist, li bese tèt devan Catherine ki te byen abiye epi li di:
  "Yo griye talon mwen kat fwa ... Men, li oke, ou wè, mwen ap mache!"
  Ti gason-jeneral la konsole ti fi a:
  - Pa tris, Domka. Tès sèlman tanperaman. Alexey Orlov ap toujou rèl sou etajè a. Peye pou krim yo.
  Domka te klere je l, li mande:
  - Banm okazyon poum toumante kata a li menm.
  Pyonye vòlè Oliver Twist te nan yon gwo atitid. Prizonye yo te libere yo te chaje sou treno. Saint Petersburg se yon vil ki twò gwo pou w kase pye w nan katye li yo, e menm pye atè.
  Catherine di Oliver Twist:
  - Ou vle m fè w yon prens?
  Vòlè pyonye souri e li mande nan betiz:
  Poukisa pa yon Duke?
  Rèn nan te souri ak fòs epi li te mande:
  - Ou vle vin yon duke?
  Oliver Twist ri epi li mande sou yon ton serye:
  - Se sèlman mwen pa konnen nan ki wayòm, ou pral jwenn mwen yon duche. Nan Larisi, ou gen konpatriyòt, dyab la se de kite!
  Catherine reyalize ke li pa gen anyen pou l pwomèt. Epi Vitya, ki te chita sou tren an bò kote yo, te fè remake:
  - Oliver Twist san gad dèyè doue ak wa-papa a. Adjwen Jeneral Monwa li.
  Katya vire sou Vita:
  - Ou vle mwen fè w yon Field Marshal?
  Ti gason an nan repons rale cheve Catherine epi menase:
  - Pa dòlote!
  Alexey Orlov te wè ke yon seri de karyol ak karyol t ap dirije pou sòti a. Epi Catherine avèk yo. Bagay pwensipal lan se ke pa gen anyen ka fè sou li. Pa anile lòd wayal la. Yo pa ka pèdi Catherine. Men, si li toujou kouri ale nan kan an nan yon enpostè, Lè sa a, pral gen yon fen nan tout. Byen diferan ka rive anba Anperè Pòl.
  Orlov ezite ... Nou dwe pran yon etap desizif, men Grigory pa bò kote l '. Li pa bon tou ke gad yo tou frape ak konfizyon. Nou bezwen ijan sove pwòp po nou an.
  Lè sa a, Alexei Orlov te pran yon desizyon: apre yo tout, Catherine te kaptire a ta distrè lame a nan enpostè a, ak nan entre-temps la yo, ak gad yo ak milis yo, yo ta ka glise soti nan vil la. Se konsa, pou gremesi Suvorov te antrene twoup yo pou atak la. Yo pral kraze epi kite frè yo Orlov nan jaden an, marekaj, pi pre Syèd.
  Alexei te bay mesaje yo lòd:
  - Rele frè yo epi soufle rasanbleman an! Ann rasanble tout fòs nou kapab!
  Epi Oliver Twist, te kontan dèske zanmi l yo te gratis, epi larenn lan te kaptive, te chante. Ti gason yo, Domka, ak lòt prizonye ki te libere yo te ranmase l;
  O chenn fò esklavaj mwen yo,
  Poukisa ti gason an te mete pye atè, grangou...
  Ou vè k'ap friz yon ti kras,
  Ak nan panse ou yo pral kapab konkeri tout distans yo!
  
  Mond nou an se tankou yon prizon tris
  Lanmò domine ladan l, soufrans ap gouvènen toupatou...
  Nou pa ka pote limyè a nan tèt ou
  Senyè a voye eprèv!
  
  Nan karyè ti gason an,
  Yon esklav pou pote yon panyen gwo wòch...
  Menm si san bab, men cheve a vin gri,
  Apre yo tout, lavi se menm pi mal pase yon nich!
  
  Men, mwen kwè solèy la gratis pral leve
  zanj cheriben an pral gaye foul moun yo nan shaitans...
  Epi Toupisan an ap ban nou yon tès,
  Pral gen soulye gratis, kaftan!
  
  Men, mwen toujou yon soufri ak nan chenn,
  Lestomak la vid, ak yon fwèt sou zo kòt yo ...
  Sou fòtèy la, ti gason an se sèlman nan rèv,
  Mache sou yon chemen litijyeu, fò anpil nwa!
  
  Men, mwen konnen ke Bondye p'ap abandone parèy yo,
  Nou pral imedyatman leve fouchèt la nan mesye sa ki mal!
  N'ap merite l' pou bannière zansèt yo,
  Se pou nou glorifye Souvren an nan glwa non an!
  
  Li bèl pou w viv, men pou w mouri,
  Nou ap toujou merite pou yon chevalye...
  Se pou lous ki fache gwonde
  Se konplote a trese pa yon predatè ak yon eskro!
  
  Men, lespri lib la pran pèp la,
  Y ap leve pou goumen ak advèsè a!
  Okontrè, moun rich yo ap vin pòv,
  Ki moun ki chèf la te resevwa sèlman yon zipun ak yon salè!
  
  Nou ka fè yon mond jis
  Youn nan ki tout moun patisipe!
  Apre yo tout, pou mwen Kris la se yon zidòl sen,
  Ki bèt yo te rive kloure sou kwa!
  
  Resisite mò yo, mwen kwè tout moun yo bay,
  Epi bati yon nouvo mond klere...
  Pou fè tout fim yo rive vre
  Pou peyizan an pa leve ak yon plenn!
  
  Lè sa a, nou pral konkeri linivè a,
  An nou mete chemen ki mennen nan bor tout galaksi yo...
  Apre sa, mwen pral gen yon pitit gason entelijan,
  Kòm reyalizasyon Lespri Bondye a nan astwonòt!
  Bon chante ak gwo pèfòmans koral. Tout moun chante sensèman, menm moun ki pa gen zòrèy mizik fè son desan ak melodi. Pòtay yo louvri epi yon gwo pwosesyon kite Saint Petersburg. Viktwa yo kite vil la ak mizik ak chante. Epi yo kontan anpil!
  Men, pandan pwosesyon an t ap pati, pandan Pugachevit yo t ap rankontre yo, yon batay san pete sou bò opoze a nan Saint Petersburg. Lame a nan Emelyan Pugachev se pa yon kalite rable, men soude pa disiplin Suvorov. Ak gad yo te avèti sou yon zouti. Gad yo te rankontre ak kout fizi ak kout zam.
  Alexander Suvorov te prevwa ke si ganizon nan Saint Petersburg te vle kraze, li ta fè li nan yon direksyon nò, pi pre fwontyè a Swedish. Se la yo pral gen plis chans pou yo kite. Epi kòmandan an briyan prepare plizyè pyèj pou lènmi an. Epi kounye a, pou egzanp, twou lou yo prepare pou kavalye a. Hussars anba dife fizi te eseye simonte redoutè yo, ak chwal yo tonbe an masse nan pyèj ki fèt ak anpil atansyon epi byen kamouflay.
  Men, isit la yo se kavalye echwe, ak lòt moun sote dèyè yo. Yo tou tonbe nan ravin degize oswa tranche peyizan fouye.
  Alexei Orlov, ki te mennen kavalye a atake, te tonbe nan yon twou byen fon tèt li, epi yon poto byen file pèse bò konte a. Apre sa, lòt kadav chwal tonbe soti anwo, kraze konte a.
  Li trè galim lè ou gen tankou yon pwa anpile sou ou, ak zo kòt ou yo kase. Epi ou pa ka respire oswa vire. Epi li frèt tou, epi men w, figi w ak tout kò w vin frèt.
  Alexei dezespereman ap eseye deplase, men chak mouvman kondui kòt li nan poumon l ', li fè l' krache san. Yon predatè kanivò tonbe nan yon twou bèt nan bwa ak toufe ladan l, ki se trè senbolik.
  Ivan Orlov te jere sote sou ravin yo, men yon bal te tire soti nan yon redoute frape l 'nan vant la. Suvorov, tankou Pyè Legran, mete pi bon sòlda yo nan fò yo pwoteje nan Poltava ak tire dife ki ka touye moun.
  Ak kavalye Don ak Kalmyk yo te deja nan anbiskad, ak nouvo rejiman prese pote sekou.
  Gad yo soti nan pòtay Petersburg yo. Chwazi rejiman yo, ki gen ladan pwoteksyon pèsonèl enperatris la. Batay la te kòmanse cho. Isit la yo se twoup yo pi byen nan anpi a, sòlda pa mwens pase katrevendis mèt wotè. Yo ale, tankou si yo itilize, pa peye okenn atansyon swa nan tire nan zam oswa nan anbiskad tirè.
  Men, Alexander Suvorov te prepare yon sipriz pou yo tou. Yon melanj ki ka pran dife ak résine yo koule alavans. Kalmyks dife a limen flèch, epi espas la imedyatman fize moute. Chwazi, gad inite yo, li te resevwa yon mòde terib, ak kenbe anba flanm dife yo wouj ak zoranj, pa leve kanpe epi kòmanse gaye. Ak pi vanyan gason nan yo tou senpleman boule vivan.
  Dekouvèt la, sou ki anpil espwa yo te estime, anbourbe desann. Sòlda nan inite òdinè, osi byen ke kèk gad, lage zam yo epi sipliye pou gen pitye. Milis yo tou gaye, ak foul St Petersburg leve tèt li. Nan kapital la nan anpi a, gen yon revòlt, dè milye, dè dizèn de milye moun kouri nan lari yo ak rèl:
  - Glwa pou wa-papa a! Vivat Petr Fedorovich! Se pou pitit pitit Pyè Legran an jwenn glwa!
  Stepan Orlov, kòm pi pridan nan frè yo, kache nan youn nan mi yo nan yon gwo kay won ki wo. Eduard Orlov, ki t'ap rele byen fò, te eseye pouse sòlda yo goumen ak lame Pugachev. Men, se pa jou ak lè li ankò. Pugachev tèt li ak adjutant li Oliver Twist te ale nan atak la. Ak Alexander Suvorov ak Field Marshal Papin te ankouraje gad yo sivivan yo rann tèt pi vit ke posib.
  Oliver Twist te monte premye pou Edward. Orlov te fè yon tantativ dezespere pou atake ti gason an. Vòlè-ewo a balanse kò li epi li souflete dèyè tèt konte a ak tout fòs li. Zo bwa tèt la te kraze, epi kadav Edward te tonbe nan yon twou nèj. Apre lanmò li, dènye gad yo jete zam yo.
  E twoup Pugachev yo te deja antre nan vil rebèl la.
  Stepan Orlov ak yon ti detachman kavalye kouri al nan fò Pyè ak Pòl. Se sèlman la, e menm sou Kronstadt, te gen yon chans yon jan kanmenm pwolonje rezistans nan. Oswa pito, menm agoni.
  Men Oliver Twist ak gang li yo kouri sou talon, li rapouswiv detachman Stepan. Yon batay ki dire lontan, kwake san, te pete. Oliver te lite ak Stepan. Li koupe yon gad kò, dezyèm lan. Lè sa a, koupe reprezantan ki byen manje nan bwòs la fanmi Orlov. Stepan ki te blese grav la sote sou chwal blan an. Li tonbe ajenou e li rele pou l gen pitye.
  Epi Oliver te bay lòd pou mare l 'epi kontinye mouvman rapid li nan direksyon pou Pyè ak Pòl fò a. Epi pèp la te salye e yo t ap rele, yo te rankontre liberatè yo ki te soti nan esklavaj yo.
  .................................
  Oliver Twist leve, li fè egzèsis ankò epi li manje ... Lè sa a, li fwote kolye a, li travay jiskaske fè nwa.
  Apre sa, li tonbe nan dòmi ankò, li wè kontinyasyon rèv la.
  Kronstadt ak Pyè ak Pòl fòtrès te rann tèt san yo pa goumen. Petersburg te vin anba kontwòl Pougachevit yo. Jiskaprezan, Kremlin nan Moskou te rete pa okipe ak yon ganizon fò ak Rejiman Gad Semenov, anba lòd jeneral Grigory Orlov.
  Ak pou tan ke yo te, Orenburg ak vil Yaitsky te toujou kenbe soti. Prèske tout lòt vil ak vilaj yo te aksepte pouvwa Tsar Ris la. Sepandan, jou kap vini an, yo te pote nouvèl ke yon soulèvman te pete nan Orenburg, ak lame a anba lòd Fedot Katorzhny te pran posesyon vil la.
  Tout la te pote pa yon pijon, ak Se poutèt sa li te vole sèlman kèk èdtan. Se konsa, byen lwen tèlman, se sèlman vil la Yaitsky ak kèk ti bouk aleka Siberian rete untake.
  Ak Emelyan Pugachev te gen yon konvèsasyon grav ak Catherine.
  - Ou te pèdi, manman, epi ou dwe admèt li ... - Wa peyizan an fè yon poz teyat epi li bwè yon ti gout nan yon gode an lò nan diven ki gen syèk fin vye granmoun kloure ak Diamonds epi li kontinye. - Epi, koulye a, si ou vle viv, piblikman rekonèt nan mwen mari oswa madanm legal Pyotr Fedorovich epi ale nan tout kat direksyon!
  Catherine pa t 'kapab kache kè kontan li nan yon pwopozisyon konsa. Lè ansyen enperatris la te konnen ki jan pou l te kontwole tèt li, li te fwonte e l te bougonnen:
  - Pou mwen ale sou peche mòtèl sa yo piblikman bay manti?!
  Yemelyan leve sousi l yon fason menasan epi li bele:
  - Mwen pa bezwen li! Ou bezwen sa pou m gen rezon pou m padone yon chen obstiné e danjere konsa! Si ou pa vle admèt li, pa fè sa! Nou pral egzekite ou, men anvan sa, ak pisèt wouj cho, nou pral entèwoje kote ou kache byen ou!
  Catherine vin pal, li di:
  "Ou pa oze tòti larenn ou!"
  Pugachev te fwonte ak gwonde:
  - Ou ta oze tòtire m? Mwen ka wè nan je mwen ke mwen ta oze! Se konsa, pa atann pitye nan men mwen!
  Emelyan rale yon ponya nan senti li epi li chante:
  - Kidonk ou pral repanti? Rekonèt mwen kòm konjwen legal ou ak wa....
  Ekaterina te peze tèt li ak difikilte:
  - Mwen pral...
  Pougachev jape yon fason menasan:
  -Mwen pa ka tande!
  Ansyen larenn lan te plenn epi li di pi fò:
  - Mwen pral!
  Emelyan korije fo madanm nan ak yon vwa dou:
  - Se pa konsa! Mwen pral bezwen majeste ou!
  - Mwen pral majeste ou! - Ekaterina brize epi li pete nan dlo. Li pa t janm imilye konsa anvan.
  Nan prezans dè santèn de milye moun, enperatris la te repanti e li te rekonèt Yemelyan kòm mari l 'ak wa. Pou sa, li te toutouni ak bat piblikman ak yon fwèt, apre sa Pugachev onètman lage larenn lan sou tout kat bò yo. Ekaterina gwonde epi kriye, rele ke pa te gen okenn akò sou kont fwèt la. Apre sa, yo lage Ekaterina pye atè nan yon sèl chemiz ak nan nèj la. Ak nan kou pa gen okenn èd tou pre. Li fè mal pou mouri mwatye toutouni nan frèt la, ak do ou tounen yon dezòd san.
  Men, Emelyan Pugachev se yon tsar ki gen bon konprann ki te pran swen fòtèy li a. Se konsa, eritye a, Pavel, te, kòm li te, aksidantèlman kout kouto nan lanmò pandan atak la. Malgre ke Chika te bay yon pati menm jan an - yon kozak Gypsy pare pou nenpòt mechanste pou dedomajman pou chèf li.
  Tout Larisi yo te tounen kozak, yo te entwodui elektè, e inegalite nan klas yo te elimine. Peyi a rete yon monachi otokratik, men tsar la te konte sou kò lejislatif gwo sèk kozak la. Tè a te distribye bay peyizan yo, faktori yo bay travayè yo, ki te chwazi tèt yo, lame a te fòme sou yon baz volontè. Epi te toujou gen volontè nan abondans. Soulèvman yo kouvri tout teritwa a nan Polòy ak lame Ris la, ki te dirije pa Suvorov, te soti nan sipò peyizan yo.
  Moun sa yo ki te akeyi nouvo gouvènman an kòm liberatè. Lè sa a, Otrich ak Lapris te antre nan lagè ak kozak Larisi.
  Lame Ris la, ki te dirije pa Suvorov, atake twoup Frederick II yo toupre Koenigsberg, epi bat yo. Koenigsberg remèt san yon batay. Ak Suvorov te fè yon tranzisyon rapid nan Bèlen.
  Field Marshal Rumyantsev, nan vire, bat Otrichyen yo. Soulèvman an te baleye Otrich, pèp la tou te anvi libere anba inegalite klas yo ak asansyon nan Anpi Wouj Emelyan Pugachev. Toupre Bèlen, Frederick Great te bay Suvorov dènye batay la, kòm yon rezilta, Alman yo te finalman bat, epi wa Pris la tèt li te kaptire. Pou yon dezyèm fwa, twoup Ris te vin nan Bèlen epi yo te rete la.
  Ak Field Marshal Rumyantsev te kaptire Vyèn, kaptire anperè Ostralyen an. Petya te patisipe nan batay anba lòd Suvorov. Kò pyonye li a te aji kòm toujou efektivman e li te soufri yon minimòm de pèt. Mesye yo te antre nan Bèlen nan kolòn òdone. Dapre tradisyon, ti gason vanyan sòlda yo te mache pye atè, nan bout pantalon kout, kèlkeswa move tan an.
  Oliver Twist te kontan ke li te kapab finalman mache nan Bèlen. Ala yon plezi pou rato pousyè Bèlen ak talon pye. Malgre ke li se dote ak tit la nan Prince la ki pi trankilite, li prefere abiye alalejè. Malgre ke toujou yon ti gason. Anplis, Oliver Twist te sezi pou remake ke li te sispann grandi. Poutan, sa a se pa tan li. Menm lè li te goumen ak Pugachev, li te ajoute yon koup de santimèt nan tèt li, men kounye a tan an te sispann pou ti gason an, e menm zong pye yo ak zong yo sispann grandi. Epi li etonan.
  Yon lòt bò, panse pyonye etènèl la te parèt nan tèt li ke petèt li p ap vin granmoun? Dènye a ta gwo! Pou vyeyès brital defigire moun. Li fè yo tounen morèl mizerab. Epi lè w jèn, figi w pa defigire ak yon bab lis, tankou yon jenn fi. Epi ou pa bezwen kale!
  Pou ou kab vin yon jeneral-an-chèf ak sereine Highness li Prince Oliver Twist pa reve ankò, tankou anpil mesye nan laj li, grandi epi vire. Li te deja grandi ak devlope. Apre sa, li te reyalize anpil. Apre yo tout, tit la nan Prince la ki pi trankilite, pi wo pase jis yon sèl chèf, se deja omwen yon Duke.
  Menshikov te posede yon tit sa a ... Emelyan Pugachev favè ti gason an, epi nou ka di ke Oliver Twist se pi renmen l '. Oliver Twist deja santi konplètman grandi. Mwen menm te konnen lanmou fanm lan, sitou depi moun ki vle dòmi ak chèf ki pi illustre, ak yon bèl ti gason, olye wo ak lajè zepòl, se omwen yon santim yon douzèn.
  Oliver Twist ta santi yo byen kontan, men ... Mache nan Bèlen, ti gason an vin chonje, tankou yon fo memwa nan yon rèv, ke nan mond li Alman yo, ki deja prèske bat, yo nan katye Moskou, te kaptire Kokas la, te antre. Azi Santral, e li sanble menm atake Moskou. Nan Larisi, sèvaj yo te elimine, pèp la toujou satisfè e menm vle peye taks nan kès jeneral la. Pousantaj nesans la monte, to lanmò ap bese, lekòl ak inivèsite ap louvri, lopital ap konstwi.
  Men, byen legliz yo te redwi, e tout tè monastè yo ak tanp yo te konfiske. Emelyan tèt li te plis enkline nan direksyon Islam, kòm yon relijyon pi bon mache senp ak konprann, men natirèlman san restriksyon ki pa nesesè: sou diven ak vyann kochon, osi byen ke sou lapriyè ak Ramadan.
  Poukisa wa a pa ta dwe kreye pwòp relijyon pa l? Ak poligami pa prezante? Èske li wa oswa ou pa?
  Apre konkèt Almay ak Otrich, soulèvman yo te kòmanse nan peyi Almay Lwès, Lafrans, Espay ak Pòtigal. Emelyan Pugachev te bay lòd pou ede tout moun ki maltrete yo. Se vre wi dezyèm Trotsky la. Oswa Lenin. Men, fè lagè nan Lwès la se pi fasil: Ewòp divize, ak lame Ris la se pi fò a ak pi avanse, epi li se kòmandan yo briyan Rumyantsev ak Suvorov.
  Natirèlman, lagè a ak Latiki t ap fini pi vit si gwo kòmandan sa yo, koutiyan larenn lan, pa t kenbe. Anplis, lame a nan Anpi Otoman an te, an tèm de zam, ak pwen de vi òganizasyonèl, trè bak e Larisi pa t 'yon rival.
  Menm Elizaveta Petrovna, goumen ak Frederick, te pwouve ke lame Ris la ak sistèm Ris la pi fò ak pi efikas pase Prisyen an.
  Relativman kalm an Ewòp te sèlman nan Holland. Peyi sa a gen yon fòm gouvènman repibliken, ak pèp la plis oswa mwens satisfè ak pouvwa yo. Men, Bèljik se anba kontwòl Otrichyen yo, epi gen yon revòlt pete pa ditou komik.
  Rejiman Pugachev yo la. Yon prensipalite Alman apre lòt yo libere. Men koulye a, twoup Suvorov yo te gaye yon ti jan, ak wa franse a espere kraze yo moso pa moso. San senkant mil sòlda, kont swasant mil sòlda Ris, nan ki yon tyè se kò pyonye Oliver Twist.
  Ti gason yo an pati a pye, an pati sou ti chwal pony-tip, sote ak prancing. Suvorov deside atake franse yo. Malgre ke lènmi an gen prèske twa fwa plis twoup, ak franse yo, nan kou, yo pa Otoman nan konba.
  Oliver Twist ak twoup li yo egzekite Minerva kache a, fè yon travèse nana, fòse yon koup nan obstak rivyè. Lame boyish li avèk fòs konviksyon pwojeksyon sou dlo a otòn. Apre yo tout, pyonye yo pa pè frèt oswa maladi. Yo goumen ak fistibal endijèn ki efikas tankou lans grenad epi sèvi ak fistibal.
  Lannwit nan otòn long. Oliver Twist se youn nan premye yo ak tire sentinèl pa tire ak yon fistibal. Fistibal la se pa senp, men ak yon flèch enpreye ak cyanide potasyòm. Men, lè li frape dwat nan kou a, lènmi an mouri san yon son oswa yon plenn.
  Apre sa, fòs espesyal pyonye yo avèk kouraj fè yon tant ak sòlda franse k ap dòmi. Oliver Twist te kòmanse koupe ak yon kolonèl nan yon inifòm ble, rich. Li koupe gòj li ak yon kouto epi li kouvri bouch li. Efikas ak vit. Ak lòt mesye yo te rive nan tan, fè tout bagay ak vitès etonan ak koerans.
  Alam la te leve an reta, e ti gason ki deja fache pa ka sispann. Oliver Twist koupe pi bon an ak chante an menm tan;
  Oh Motherland Great Lawisi,
  Malfini de tèt la pi fò pase tout bèt!
  Wa nou an se yon gwo misyon klere,
  Ki sa ki pral fè pèp yo pi bèl ak pi janti!
  
  Nou te vin libere yon peyi etranje,
  Moun ki nan Pari yo ap plenn tou anpil...
  Ann bati yon paradi bèl bagay sou planèt la,
  Pa bezwen froti morv ki koule atè!
  
  Nou pral fè kominis konsa pou tout moun,
  Ki sa ki pral klere sou planèt la ...
  Epi move fachis pral detwi,
  Pwopriyetè tè a se Fuhrer la, ki jan li etranj!
  
  Nan patri a pi klere pase bòl Solèy la,
  Legliz klere, Otodòks an lò!
  Nou se pou Stalin ak bravo,
  Se pou gran chemen an gen plis bèl pouvwa!
  
  Ann retabli grandè legliz yo,
  Frè Kris la, Lenin ki pi piti a briyan...
  Nan banyè pitit fi ak pitit gason,
  Pou glwa tout jenerasyon ki sot pase yo!
  
  Suvorov te bay lòd pyonye yo -
  Goumen pou peyi kozak la...
  Nou pral frape pa nan sousi a, men nan je a,
  Nou gen yon gwo lanse grenad nan sak la!
  
  Mwen kwè sòlda Sovyetik la pral genyen
  Chemen atravè lemond pou imòtalite kominis la!
  Leve yon gwo plak pwotèj pyonye,
  Sou pral kouche gwo kapitalis!
  
  Chè Seyè a pral mennen nan Mas,
  Jaden ble yo pral sou Venis...
  Ak tout bagay pral rive jis klas ki pi wo a,
  Menmsi nou tout pa t 'fè li!
  
  Isit la tout linivè a se kominis ki dirije,
  Resisite pa syans: ki moun ki tonbe epi ki mouri!
  Pou kavalye sa a goumen avèk kouraj,
  Desandan yo pral mesye ak jij!
  Lè mesye yo te bat tout yon kò fransè, yo te kouri pou yo ekstèmine lènmi an pi lwen. Anplis, Suvorovites podnaperli yo soti nan lòt bò a. Epi franse yo te kòmanse panike. Pyonye yo te pran pil prensipal yo avèk fòs konviksyon, ki te montre klas ki pi wo nan itilize lans grenad fistibal yo. Ak mesye yo te montre ke yo pral pi fre pase granmoun.
  Oliver Twist ki jan yo chante, men se pa pwòp tèt li, men youn nan ke yo te chante, yo te pyonye yo nan Dezyèm Gè Mondyal la;
  Suvorov te anseye gade devan ..
  Men, si ou leve, kanpe nan lanmò!
  Vitya, tou, pral chante nan tèt yo nan poumon li;
  Frè Suvorov, yon egzanp pou nou!
  Li pa t pèdi nan yon èdtan difisil!
  Ak tout timoun yo, kraze franse yo pandan y ap bay soti:
  - Suvorov te anseye nan batay briyan,
  Kenbe drapo Ris la nan tout bèl pouvwa!
  Isit la mesye yo voye nitrogliserin nan fistibal sou kavalye franse a. Dè milye de kavalye yo te melanje ak kase, ak konbyen chwal yo te koube. Epi timoun yo chante;
  Papa ak frè Suvorov te,
  Rusk te pataje dènye a ak yon avyon de gè!
  Se konsa, mwen te flash senk pil epi kontinye ankò;
  - Suvorov nan tout bèl pouvwa a nan peyi a se sò,
  Fòje viktwa, kraze lènmi an!
  Ak pye atè, lame pyonye franse a te kondui. Yo kouri san repo nan Pari li menm. Epi Lafrans fè yon soupi lib. Pèp franse a te ini nan yon sèl fanmi ak pèp Ris la, ak kòm yon rezilta, fanmi an elaji.
  Nan peyi Espay, pa t menm gen yon lame ki te kapab bay Larisi yo rezistans merite. Yon drapo wouj sou Madrid, Lisbon te lanse tou rejim kozak. Ak nouvo siklòn demokratik gaye sou Ewòp. Kozak yo te kòmanse rasanble sèk yo epi yo chwazi ataman yo, anba sèman jeneral Tsar Ris Pyè Twazyèm lan. Isit la yo se soulèvman yo nan Sweden.
  Rejiman Ris yo te deplase pou ede, pou yo pa kite pèp la vide san. Ak Syèd te vin tounen yon volost Ris, lib, kozak. Ewòp te jete chenn esklavaj yo, e li te vin lib. Se konsa, ke amoni ak trankilite te gouvènen, yon sèl eta te fòme. Pa gen fwontyè an Ewòp, pa gen lame separe, pa gen koutim. Tout pwoblèm yo rezoud ansanm epi fè yon bagay komen. Ak nan Larisi tou - gen lokal oto-gouvènman ak yon sèl anpi ak yon palman popilè eli. Lekòl yo ap konstwi.
  Kòm Emelyan Pugachev te renmen di: nenpòt moun ki panse pou yon ane, plant RYE. Ki moun ki gen dizan pye bwa. Ak ki moun ki pou syèk - li te plante lekòl!
  Ki moun ki pa gen limyè konesans,
  Domaj ak espirityèlman fèb!
  Kochma demon posede-
  Pa yon nonm, men yon esklav mizerab!
  
  Men, nou pral limen flanbo konesans la,
  Kite syantis yo panse!
  Ras imen an p ap nan lapenn,
  Nonm nou an fè efò anlè!
  Ewòp te vin ini, men sa a se pa ase. Twoup Ris yo ale nan Afrik. Pwochen lagè ak Latiki. Lame kozak la se gwo, byen ame ak dirije pa Suvorov. Li goumen ak Otoman yo anpil siksè. Istanbul te tonbe nan yon koup de mwa. Men, sa a toujou pa ase. Twoup Ris yo ap deplase pi lwen nan sid.
  Vitya ak Oliver mache ansanm. Sab dezè anba pye yo fè ti gason ki pa pè. Epi toudenkou Vitya franchman admèt:
  - Mwen regrèt Oliver Twist, men... Mwen se tou yon hit GMII!
  Oliver souke tèt an akò.
  "Mwen kalkile sa tou!?"
  Vitya pa t 'sezi, e menm jete sab nan zandolit la:
  - Epi yo pa sezi! Ou toujou yon ti gason tou!
  Oliver Twist souke tèt tris.
  - Wi, mwen te rete nan yon sèl kote pou senk ane, tankou nan lòt bagay. Ou menm ak mwen vin tankou momi nan bwat nan alkòl. Pa gen maladi, pa gen mak, tout bagay se menm jan an...
  Vitya reponn:
  - Blesi mwen yo geri yon ti kras pi dousman pase ou, men reyèlman pa gen okenn tras kite. Nan aparans, nou ... Apeprè katòz! Ou dwe te gen menm laj lè ou te tonbe isit la?
  Oliver Twist onètman admèt;
  - Non! Mwen te sèlman onz! Men, mwen te grandi yon ti kras plis, ak Lè sa a, rete an plas ... Li jis etranj, cheve a sou tèt mwen, byenke pa byen vit, toujou ap grandi, ak klou mwen yo te konplètman sispann.
  Victor di ak yon souri fyè:
  -Men, mwen genyen, men yon dan frape soti. Epi, koulye a mwen pa ditou chipped!
  Oliver Twist voye yon ti wòch sou eskòpyon an ak dwèt li. Bèt la te frape epi koupe an mwatye. Ti gason an fè remake:
  Nou ka menm imòtèl!
  Vitya te di ak espwa timid:
  - Se konsa, li se bèl bagay. Ann ale nan lòt monn! Oke, ki sa ki lavi pou nou, san lit ak vòl.
  Sab cho pa pè ti gason etènèl. Men, annwi pi mal.
  Men, te jis yon batay. Mujahideen yo te deklare jiad, lit la te dewoule ak vigè renouvle. Men, kozak yo lachas bandi, epi piti piti ranfòse lòd yo. Men, lagè geriya ralanti mouvman an nan Afrik. Piti piti, stratifikasyon an nan anpi Emelyan a te grandi. Machann yo te rich, pòv yo te parèt. Tsar Pougachev te eseye konbat sa a pa enpoze taks pwogresif segondè.
  An menm tan an, yo te pran yon kou pou ekspansyon ekstèn. Kozak yo te kaptire Iran pandan yon lagè kout epi yo te antre nan peyi Zend. Anplis de sa, nan peyi ki fèk pran yo, yo te ranfòse lòd demokratik ak monachi an menm tan an. Te gen tou atak patizan. An menm tan an syans devlope. Premye tren ki soti St Petersburg rive Krasnoye Selo te bati. Ak yon branch ant Moskou ak Saint Petersburg te kòmanse bati.
  Anpi a te vin pi fò e avèk li te grandi despotism Tsar Pyè Twazyèm lan. Se vre, pa t 'gen pale de retabli sèvaj, kapitalis te aktivman devlope. Yon lagè te pete ak Lachin tou... Suvorov te tou bat tralye Chinwa yo... Men jiskaprezan li te aneks sèlman Tibet ak Mongoli. Peyi a te okipe ak transfòmasyon entèn yo, ak dijesyon nan tè yo ki fèk anekse. Apre sa, li pa t 'ankò nan ekspansyon.
  Gen kenz ane pase depi demenajman an. Vitya ak Oliver Twist te rete deyò adolesan ki te sanble yo te gen katòz ane, men mantalman yo deja byen matirite, moun ki gen tit. Epi yo reyèlman vle tounen ...
  Olye de sa, mesye yo te deja kòmanse bliye ansyen yo, mond militè yo, men toudenkou, nan yon rèv, yo te wè nan tout klète yo kontinyasyon nan dezyèm masak mondyal la.
  . CHAPIT #13
  Ti gason prizonye a leve. Epi ankò, mwen te wè te gen mi prizon ak yon sèl selil alantou. Men, jou sa a te espesyal. Premyèman, yo te mennen Oliver nan yon chanm apa kote yo te byen lave l. Apre sa, yo koupe tout cheve nan tèt yon ti bwòs blond ki reponu.
  Li te egzamine ankò pa yon fanm ak yon doktè gason epi yo bay yon konklizyon ke ti gason an te konplètman an sante.
  Epi nan fen a, yo te bay kèk ki graj, de gwosè gwo soulye. Aparamman, menm ti gason an pa t sispann ale nan tribinal pye atè. Pou yo pa vole, mwen te oblije mete papye.
  Tan an te cho, e Oliver, ki te abitye mache pye atè, te alèz.
  Yo te menòt li epi yo te mennen l nan tribinal. Oliver menm te vin yon ti kras pi byen pandan prizon li. Gras ak swen fanm ki gen konpasyon yo, yo te byen ba li manje. Epi ou pa reyèlman kouri la, byenke Oliver te fè egzèsis chak jou.
  Te figi ti bebe Twist awondi, tèt li kale a zewo. Ak pijama raye, soulye ki graj ak chenn men yo.
  Ti gason an pa t parèt danjere, men li pa t gen pitye tou. Oliver te sanble kalm, ak fò.
  Jij la gade l '... Sou yon bò, pwosekitè a, ak sou lòt la, yon avoka fanm. Anjeneral li te patisipe nan tribinal pou timoun. Bourade sou pitye, men jijman an pa t trennen deyò.
  Oliver pa t renmen jan jij la te parèt. Li pa t fache, men te gen yon frison nan li. Ak nan nenpòt ka, lefèt ke akize a se yon timoun se fasil adousi l '.
  Sepandan, pwosekitè a te gen yon nen kap e li te gade kòlè. Avoka fi a, okontrè, te sanble pi piti pase ane li yo, epi li te sanble ak yon zanj ak cheve blond, yon ti kras jòn. Figi li te inosan. Men, pa twò entelijan.
  Yo te eseye pa trennen soti tribinal la poutèt ti gason an. Premyèman, pwosekitè a li yon akizasyon ki long. Lis peche Oliver yo. E menm lefèt ke li te gen ti kras manje nan kay la travay, ak chape nan men moun k'ap fè ponpye a, ak fason li te kolabore ak vòlè ak chape soti nan prizon timoun yo pa twonpe. Epitou lis anpil vòl li nan yon ti tan, ak atak sou kay. Li te raple ke delenkan jivenil la pa t repanti ditou, epi li pa t bay kote byen yo te vòlè nan men sitwayen respektab yo te kache. E ke malgre jèn laj li, ti gason an se san espwa gate, epi gen yo kite lavi l ', li pral definitivman komèt touye moun oswa yon bagay menm pi mal.
  Nan ti bout tan, pwosekitè a mande pèn lanmò.
  Lè sa a, yon avoka te pale. Li pito elokans ak byen klè pentire soufrans nan òfelen nan malere Oliver Twist. Epi li te raple li ke li poko gen onz, e ke ti gason an nan prizon timoun yo te li anpil e li te priye anpil. Ak dezi li te sèlman siviv ak fè byen.
  Jij la koute tou de bò yo ak yon lè enpasif.
  Apre sa, li bay Oliver lapawòl.
  Ti gason an te di ak yon soupi ke li rekonèt krim li yo ak sensèman repanti epi mande tribinal la pou pasyans.
  Jij la reponn:
  - Èske ou ta ka montre kote egzak kote ou kache kachèt la?
  Oliver tranble epi li reponn ak yon soupi:
  - Mwen pa te andire twa tòti pou sa!
  Jij la te reponn:
  - Se sa repantans li vo! Li se yon kriminèl enkorigibl!
  Epi solanèlman te anonse:
  - Malgre laj jèn akize a, mwen pa jwenn yon sikonstans atenuan ak kondane l 'pou anpil vòl nan lanmò pa pann! Anplis chape soti nan prizon yon timoun, li resevwa yon pinisyon anplis: twa baton jiskaske li pèdi sans li ak yon fwèt. Epi ou dwe selon sa a!
  Oliver tranble, li vin pal, men li rive kenbe dlo nan je l. Yo te pran li soti nan sal la epi yo te mennen l tounen.
  Fwa sa a nan priz lanmò. La, yo mete chenn sou ti gason an tou de nan men l 'ak nan pye l', epi yo mare l 'nan kou a ak yon chenn. Olye de yon kabann, te gen sèlman yon pil pay, te deja trè pouri. Epi yo te bay Oliver sèlman pen rasi ak yon basen dlo.
  Pye ti gason an te mete anlè, soulye l yo te wete l nan men l, li te tonbe nan dòmi akoupi. Devan te sèlman yon fese ... Ak yon nekoulan.
  Men, yon bagay enteresan rive...
  Chak bato gen yon moman difisil pafwa. Isit la ak nan pi popilè James Cook, solèy la nan chans kache dèyè nwaj yo. Yon dènye atak sou flotil Panyòl la te fini nan pèt yon bato, e lòt la te tèlman domaje ke kòmandan an te oblije kite li pou reparasyon nan waf yo. Yon lòt pwoblèm se te menas bato Seyè a Dukakis. Mechan parèy sa a te sèmante li ta kase gòj James. Epi kounyeya chans pou li fè sa yo te ogmante anpil. Pifò nan ekipaj la nan bato ki koule a ak maren yo soti nan bato a domaje demenaje ale rete nan sloop la.
  Ti depresyon sa a te vin gen anpil moun ak korsè. Soti nan kò lontan ki pa lave te gen yon sant lou, anpil pirat te dòmi dwat sou pil la. Patikilyèman anbarasan yo te sijè yo kat-ame ak tèt lous. Se vre, yo te goumen byen, men yo te tèlman pran sant ke fetidite yo te bouche twou nen yo.
  James te bay lòd pou netwaye bato a byen epi pran yon plonje nan Bay la. Apre sa, li imedyatman te vin pi fasil yo respire, ak sloop la te pran vwal soti nan kòt la. Mwèt vole sou bato a, dlo kim te pwojeksyon. Solèy la trip eklere chemen an ak. James Cook te, byenke yon ansyen, men yon nòb e li patolojikman pa renmen pousyè tè. Sepandan, parèy sa a se te yon kannay mechan ak yon kannay. Abiye ak yon kamizo nwa, nan menm perik nwa a ak boukl jiska zepòl, li te sanble tankou yon kònèy menasan. Kim an ajan dantèl nan manchèt gonfle ak frill la ak yon gwo dyaman te bay figi l 'yon enteprete aristocrate. Figi nwa li, nen pwenti, byen kale li te sevè. Je ble l yo te klere ak yon ekla asye, gade l anwiye. Anpil pirat te pè l ', yo obeyisan swiv lòd ak kouri sou yon sloop relativman ti.
  - Lyetnan Barsaro. - rele lidè vòlè yo. - Ki sa ki nan orizon an?
  Barsaro - gwo, pwal sou tout kò, feròs, nan yon chemiz ki graj ak pantalon kwi - gonfle. Mouchwa flè l 'te tonbe, revele yon tèt kout koupe.
  - Tout byen, kòmandan.
  Yon gwonde sovaj te swiv nan repons:
  - Epi ou di li tèlman kalm. Mwen fè sèman sou loraj ak zèklè, si nou pa jwenn okenn bèt nan fen jounen an, mwen pral pann yon moun sou jouk. Pa lot.
  Kòmandan an te gen kriz ipokondri anvan, se konsa korsè yo te vin nève. Sepandan, epidemi aktivite yo te kout.
  Twa disk klere te kondwi m 'nan yon mwatye dòmi. Apre kèk tan, pi fò nan pirat yo dòmi sou pil la.
  James Cook nerveux te mache pye bwadchenn ki solid nan planch pye bwadchenn yo, choute lwen maren yo ki twouve oswa ki twò dòmi ak pye l '. Ekip la te bougonnen yon ti kras. Se pa san rezon, kòmandan an te pè yon revòlt. Apre yo tout, yon pirat grangou se tankou yon bèt nan bwa. Menm yon vòlè ki byen manje pa fyab, ak yon lestomak vid li konplètman pare pou mòde nan men l '. Lyetnan Barsaro te swiv li, li gade l. Pifò nan pirat yo te imen, lòt galaksi rasanble nan gang separe epi, an jeneral, yo te karakterize pa mechanste twòp.
  Yon vwa byen fò entèwonp panse li.
  "Jodi a, mwen santi, pral yon batay bèl pouvwa.
  Kapitèn nan rekonèt vwa a epi li vire. Yon bèl ti gason bèl cheve nan yon kostim takte frilly te di pawòl sa yo. James te dekonjle imedyatman. Li te sonje jan ti gason kabin sa a te fèk vini sou abò a.
  Se nan pò a kote yo te debake ak yon bato ki andomaje. Pirat yo, jan yo te konn abitye sou rivaj la, yo te sou epi yo plonje nan yon revòlt. Se lè sa a ti gason etranj sa a pwoche bò kote l ', li avèk fòs konviksyon mande pou yon ti gason kabin nan yon ekip pirat. Petèt, nan lòt sikonstans, James ta tou senpleman pèse ti chen an ak yon nepe. Men, lè ti gason an te antre nan pòt la, yon gwo korsè te eseye pwan l ', li te resevwa yon pye nan kou a, li tonbe nan yon knockout. Li te fè yon enpresyon.
  - Ou vle vin yon ti gason kabin? - di kòmandan an. Nou pirat nou pa bezwen yon kabin boy. Mwen ka pran ou kòm yon maren senp, men pou sa ou dwe pase tès la.
  Ti gason an, Oliver Twist, te sote pye l' epi li te reponn avèk konfyans:
  - Mwen pare pou nenpòt defi.
  - Lè sa a, touye Long Bear. James lonje dwèt sou kat zam Lyetnan Makuhoto. Kapitèn nan pa t 'renmen sa a freak, ki klèman te vle vòlè pouvwa nan men l'. Long Bear, sèmante sal, prepare pou goumen. Nan chak nan men l 'yo gen yon nepe. Lè sa a, ti gason an rale lam li, briyan nan limyè chandèl la. Kapitèn nan bat men l.
  - Kòmanse!
  Ti gason an, jan li te espere, te trè abil. Avèk nepe li, li te pare kat kou alafwa, epi de lam lènmi yo te koupe. Lunging, li pèse pwatrin cheve Makuhoto a. San salte, korsè a te vin fache epi li atake ankò ak yon gwonde sovaj. Ti gason an bese anba bra l epi koupe tèt li, bèt la tonbe sou pil la.
  Kapitèn nan sifle ak plezi.
  - Sa a se yon avyon de gè. Pi bon nan mesye mwen yo. - Nouvo a te tounen trè abil ak rapid-enjenyeu. Ak nepe l 'te sanble yo dwe yon mèvèy nan Art masyal. Okòmansman, li te mande si yon nonm toutouni te vin jwenn li soti nan mò yo ye a. Men, answit li lage panse sa a. Èske moun ki rete nan mò yo kapab posede zam mele?
  Kapitèn nan mande ak yon souri:
  - Kijan ou rele cherie?
  - Oliver Twist. E mwen pa yon ti bebe. Je ti gason an te klere ak fyète. Malgre ke Oliver Twist te sèlman dizan, li te sanble katòz nan dòmi, epi li te gen zepòl pito laj. Lidè pirat yo te santi nan li yon fòs timoun.
  Ti gason an di:
  - Kidonk, pral gen yon batay?
  Wi, ak anpil cho.
  Petèt bastard la gen rezon. Nan nenpòt ka, sa a kowenside ak dezi l 'yo. Mwen vle san ak lò.
  - Jung, monte sou pil obsèvasyon an, ou pral enfòme nou sou danje a.
  Oliver Twist te souke tèt li epi li te monte kòd yo ak vitès yon chat. Mwens pase senk minit pita, ti gason an rele byen fò:
  - Adwat tablo a, nan direksyon sid-lès, yon gwo bato ap deplase!
  Pirat yo vole soti nan chèz yo, James Cook te pran yon teleskòp. Nan pwen kote nonm lan toutouni te lonje dwèt sou, mast yo nan yon bato enpoze yo te tout bon vizib. Aparamman, se te yon kwirase fòs gouvènman an. Sou gwo bato sa a, yo menm tou yo remake yo, se konsa yo chanje kou, ale pou rapwòchman.
  Mouvman tèribl bato kat-ma a te pè. Kapitèn filibuster la te bay lòd pou ajoute vwal epi retounen. Li pa t 'gen chans pou mwendr kenbe pwòp tèt li kont jeyan nan san zam. Malgre ke pirat yo mete tout vwal, li pa t 'posib ale. Vitès lènmi an te pi wo anpil. Li sanble ke jeyan an te gen karakteristik ekselan.
  James Cook panike, nève li transfere nan Oliver Twist.
  - Ti gason kabin nan modi te predi ke ta gen yon batay cho. Epi kounyeya batay la ap prepare, e li pa gen siksè pou nou. Retire li sou ma a epi rakroche li. Men, non, pou kòmanse, vide sil yo.
  Pirat san pwoblèm mwen tap monte satisfè enstriksyon yo nan "bòs nan travay". Ti gason an dezespereman reziste e menm jere jete de bò lanmè, men li te kanmenm trennen sou pil la. Yon bouro aplentan t ap tann la avèk yon fwèt lou sèt ke nan men l. Lè yo te chire chemiz li, yo mare ti gason an Oliver nan ban an, kote maren yo te konn bate. James te vle, se te bay lòd tòtiyan an bat lespri a soti nan ti gason an, men li chanje lide.
  - Byento nou pral gen yon batay pa pou lavi, men pou lanmò. Yon nepe siplemantè pa pral fè mal.
  Yon kout boom te entèwonp pawòl li yo. Youn nan zam banza kwirase a te tire. Nwayo a vole sou bato a. Pirat madichon sal. Piki nan pwochen, ki te deja soti nan yon lòt zam, te pi egzak - nwayo a frape bò a, kraze yon twou.
  Sou kwirase a yo siyal - rann tèt. James Cook te vle reponn ak yon refi desizif - pirat mouri, men pa bay moute, kòm yon panse klere nan tèt li. E si?!
  Li vire sou ekip la, li rele:
  - Jete drapo blan an, nou kapitilize!
  Nan moman sa a, kwirase a te tire ankò, ak sloop la tranble soti nan kou nan banza a ak sevè, ak bowsprit kase li te pandye sou yon mele nan atak atravè banza a.
  "Prese, oswa nou pral detwi!"
  Yon banyè blan leve anlè sloop la. Bato lènmi an vanyan sòlda tire yon lòt kout bal. Yon nwayo lou pèse supèrstruktur la epi li vire banza bato a. Se sèlman aparans yon drapo blan sove sloop la soti nan destriksyon. Kalkil ki riske James te baze sou lefèt ke yon bato angle, pa konnen gwosè a nan lènmi an, ta pwoche bò kote l 'pou yon aterisaj ak, pran pa sipriz, ta gen pitye pou li. Aparamman, nan jou sa a, fòtin kaprisyeuz te sou bò a nan filibusters. Li te rive jan yo te espere - yon gwo bato te pwoche bò kote sloop la. Kote yo te vini ansanm prèske tounen nan do. James Cook te jele tankou yon zidòl, Lè sa a, men dwat li leve.
  - Pi devan, pitit gason lanmè yo!
  Pirat ki gen eksperyans te aji ak vitès zèklè.
  Te gen yon gwo souflèt, tchatchaj nan gréement anmele, gwonde nan topmast tonbe ak son yo monte kranpon yo fouye nan po a nan kwirase a. Trè byen sere, tou de bato yo te rantre nan yon sèl, ak pirat yo, sou lòd Lyetnan Barsaro, te tire yon vole nan mouskèt epi, tankou foumi, tonbe sou pil la nan kwirase a. Te gen anviwon desansenkant nan yo - bandi brital nan pantalon kwi lajè. Gen kèk te mete chemiz, men pi pito goumen toutouni nan ren an, ak ekspoze a po ate anba ki misk yo woule alantou fè yo gade menm plis tèt chaje. Plis pase senksan moun te opoze yo. Se vre, maren yo nan kwirase a te sitou rekrite vèt, ak korsè yo tout te tankou yon seleksyon - fò, vanyan sòlda ki fè tèt di nan batay. Yo te rankontre ak kout zam ki soti nan mouskèt, epi yon akrochaj ayeryen te kòmanse. Twonpèt yo te jwe atak la, epi James li menm te kouri sou pil bato lènmi an. Filibusters yo kouri sou angle yo ak kòlè nan chen grangou.
  Batay la te long ak kòlè. Kòmanse nan banza bato a, li byen vit gaye nan ren an. Angle yo, fè tèt di reziste, ankouraje tèt yo ke yo pi plis pase pirat yo. Yo te konprann ke pa t ap gen pitye. Flibusters pa padone. Men, malgre gwo abilite dezespere Britanik yo, pirat yo te kontinye pouse yo. Jenn Oliver Twist te balanse sabre de bò li an kòlè, kraze opozan yo, distribye kou adwat ak goch. San koule sou tout pil la, yon koup de fwa James prèske kouri nan yon epe tèt li. Korsè yo te goumen ak kouraj fou nan moun ki te konnen yo pa gen okenn kote yo fè bak epi yo dwe swa genyen oswa mouri. James te chwazi viktim li - amiral angle a, ki moun ki, lonje sabre l 'yo, ankouraje sòlda li yo. Oke, li pral tire l 'ak yon pistolè.
  Anvan James te kapab vize, yon Oliver Twist dezespere vole leve, li koupe janm Amiral la. Amiral la tonbe, epi pwochen kou a koupe tèt li. Yon rèl laterè te tande nan mitan ranje sòlda yo. Lanmò kòmandan an, sepandan, pa kraze volonte konbatan yo. Yo te kontinye goumen ak kòlè nan kondane yo. Defansè ki siviv yo nan kwirase a te kondwi sou quarterdeck la. Yo te kontinye ofri rezistans lang. Mwatye toutouni Oliver te deja resevwa plizyè rayures limyè, yo sèlman fache ti gason an, epi li te kouri nan batay ak ogmante feròs. Pinga'w wonn li yo te klere. Nan batay la, James te jwenn li tou. Lè dènye sòlda yo, yo pa t 'kapab kanpe li, jete zam yo atè, yo te imedyatman touye yo. Eksepte pou de. Yo te bay lòd pou yo entèwoje ak prejije.
  Oliver Twist te gade lidè pirat la - James te gade pè. Yo te frape kas li sou kote, devan kouras li te koube, manch rad mizerab yo te kouvri bra dwat li, salye ak san. Sepandan, te gen ase san sou Oliver - tou de pwòp ak yon lòt moun. Tors li briye ak swe wouj. Li te gade figi kòmandan an avèk fòs konviksyon. Soti nan cheve dekouraje nan lidè pirat yo, yon kouran wouj koule - san ki soti nan blesi a vire figi nwa, fin itilize nan yon kalite mask terib.
  Je ble te klere, yo te sanble boule yon flanm frèt.
  - Nou te genyen. Bato sa a se pou mwen!
  Yon ti kras plis pase mwatye nan ekipaj la pirat yo te touye nan sa a touye. Korsè yo te genyen nan yon gwo pri. Men, nan lòt men an, James Cook te resevwa kontwòl bato angle ki pi pwisan an. Koulye a, li te vin petèt pi pwisan baron an bato. Kaprisye fòtin, ki pa te deja favorize l 'ak prim, aparamman deside vire fè fas a kòmandan an.
  Epi lè yo te entèwoje sòlda yo te kaptire yo, lajwa Jak te vin twòp. Trezò yo te estoke nan kenbe nan bato a, ki gen ladan yon pwatrin ak Diamonds. Se sa yo deside kache nan ekip la. Malgre ke anba lwa fratènite kotyè yo kòmandan an resevwa pi gwo pati, pi fò nan piye a divize pami pirat yo. Ak ki moun ki vle pataje ak riffraff sa a? Non, li pral pran bagay ki gen plis valè avè l. Men, kiyès ki pral ede l kache trezò yo? Natirèlman, rete fidèl lyetnan Barsaro. Ak twazyèm lan li pral pran kabin ti gason Oliver Twist.
  Sa ti garson pa ankor koripsyon par bann koutim pirat e li tro zenn pour konpran vre valer trezor. Kapitèn nan pral kapab pann nouy sou zòrèy li. Bagay ki pi bon se ateri sou zile a pou nwit la la epi fè tout bagay byen vit. Toupre gen yon ti zile ak twou wòch. La, ou wè, li pral gate ka a. Sou kouvèti lannwit.
  Lè fè nwa, kòmandan an rele Barsaro ak Oliver epi li bay lòd pou yo swiv li. Yon pwatrin enpresyonan te byento retire nan kenbe a. Bwat la te lou anpil, e twa nan yo pa t ka trennen l deyò. Anplis de bijou, te gen anpil lò nan pwatrin lan. Ak difikilte, yo te chaje trezò a nan kannòt la, yo janbe lòt bò lanmè a nan bato a. Tan an te favorab.
  Li te twoub, lalin yo kache dèyè nyaj wouj. Se konsa James twonpe zanmi l yo.
  "Patisyon w la pral pou nou," lidè a boumonnen.
  Bwat la te mete sou wou epi woule sou Ridge wòch la. Li pa t 'trè pratik, men toujou pi bon pase pote l' nan bra ou. Pye bwa yo te sanble menasan, jete lonbraj predatè yo. Se konsa, yo trennen trezò a nan gwòt la. Pikan byen file ranpe anba pye Oliver Twist yo, yo pike pye timoun yo nan san. Jèn pirat la te andire, e poutan li te fou nan men li ke li pa te mete bòt inpénétrabl li yo ak plant kòt. Nan chalè sa yo, sepandan, yo te trè alèz, ak plis modèn, ak règleman tèmik ak refwadisman atifisyèl, soulye yo te entèdi pran robo yo Swallowtail. Entèdiksyon sou pote nouvo teknoloji aplike tou nan rad. Se konsa, ti gason an te oblije andire gwo doulè, rale pikan soti nan talon pye l 'nan ale nan, epi tou li santi demanjezon nan orti. Barsaro gonfle, li pouse kabwa a.
  Finalman, yon gwòt parèt. Korsè yo pran yon souf. Te gen yon gwonde - yon lyon ki gen twa tèt. Se te yon gwo bèt ki te gwosè towo bèf, e li te kouri sou moun ak kòlè. James Cook jere yo trase pistolè l ', li tire mons la nan tèt la. Sepandan, kadav lyon an jere desann bato a. Barsaro te tire mouskèt li, li frape l nan vant, epi Oliver, li sote, koupe dezyèm tèt lyon an. Mons la, tòde, frape pwatrin Barsaro ak grif li, epi dènye, twazyèm tèt la te klere deng li anlè tèt li. Oliver te balanse epe grav-Titàn li te fòje epi li te koupe enfè a nan kou a. San vyolèt gaye, bèt la lage yon tchchacha lanmò epi imedyatman frape ke li. Ti gason an t'ap rele byen fò nan doulè, ke a tise nan fil asye koupe po a. Si yon moun ki pi fèb te nan plas li, yon lespri te kapab byen vole soti nan li. Jèn pirat la leve. Barsaro te jemi tou pre. Chemiz li chire, san koule, men pa gen anyen terib ki te pase. Oliver vole sou kòmandan an. Li te deja leve. Li te yon ti kras concussed, men li kenbe sou.
  - Ki sa wap gade? Èske ou panse chat sa a kapab fè desann lidè korsè yo? Leve non, Barsaro, nou poko kache trezò a.
  Pirat la vole leve, li tranble, li chita sou pwatrin lan.
  - Ki sa ki chita, trennen pi lwen.
  Oliver souke tèt epi yo trennen pwatrin lan sou. Nan gwòt la, wou yo pa t ede, mwen te oblije rale l sou tèt mwen. Pirat yo gasped nan tansyon an. Sou tout wout la, yo te rankontre yon Kayiman translusid ki klere tou piti nan fè nwa a. Erezman pou reptil la, li pa t 'atake, men li kache nan fon lanmè yo nan gwòt la. Se sèlman je wouj limen predatè nan fènwa a.
  Oliver Twist souke pwen li.
  Ak anpil difikilte, filibusters yo leve wòch la epi yo pouse pwatrin an fè-fòje nan twou a. Apre sa, yo mete wòch la an plas.
  - Ou pa menm oblije antere l. Koulye a, se yon lanfè nan yon de, ki moun ki pral jwenn li.
  Barsaro te souri ak yon bouch ki gen twou e li di:
  "Kounye a, sèlman twa nan nou konnen sou trezò a. Se konsa, kite a divize li an twa.
  James te souri mechan.
  - Ou di twa. Kote twazyèm lan?
  - Ti chen sa a. Barsaro lonje men l.
  Yon piki sonnen, pirat la te voye jete, epi korsè a gra te plonje lou. Reptil ki kache a toudenkou atake kadav la nan dèyè epi li te kòmanse chire l ak grif li yo ak prèske mwatye yon mèt dan long. Li te wè ki jan vant li translusid te plen ak yon labouyl san nan rès yo nan kò imen an. Oliver te santi l malad nan vizyon ansasen an.
  - Sa fè pè! Poukisa ou touye l? - boumonnen ti gason an.
  - Li te konnen twòp. Anplis, li pa fè anpil sans. Apa de fòs fizik, Barsaro pa te gen okenn bèl kalite.
  "Eske w pral touye m tou?" Oliver Twist tansyon, pare pou sote tounen nan nenpòt moman epi koupe nan lènmi l 'ak nepe l' yo.
  Kapitèn nan reponn sensèman:
  - Non, mwen p'ap touye ou. Mwen pa jenn ankò e sa rive konsa mwen pa ka fè pitit. Ou pral tounen pitit mwen. Depi lontan mwen te vle rankontre yon ti gason tankou ou. Entelijan, brav, kapab kontinye travay mwen.
  Oliver Twist leve je l nan rèv.
  - Oswa petèt - yo vin anperè a nan emisfè a tout antye nan mitan lannwit lan?
  James Cook tansyon, je l ap flache san jantiyès.
  "Èske ou pa gen chans soti nan mò yo ye?"
  Ti gason an, li tape pye l', li reponn:
  - Non! Mwen te fèt nan youn nan koloni angle yo.
  -Ya? Ak ki kote ou te jwenn yon epe konsa?
  Oliver di:
  - Nan batay, sa a se twofe mwen an.
  Kapitèn nan fè yon ti tèt.
  - Nan ki batay?
  Ti gason an reponn ak yon souri:
  - Toupre Sargasso Gate, kote nou te goumen ak èskwad Drake a.
  - Oh, mwen sonje yon bagay konsa. Kidonk mwen pa premye kòmandan ou. Ki moun ou te yon ti gason kabin anvan?
  Olive griye:
  - Nan Klivesar.
  Lidè a kase:
  E poukisa li te mete w deyò?
  Ti gason an jete yon pikan ak talon pye li, li di:
  - Mwen kase tiyo li, pou sa li te bay lòd pou yo fwete m 'ak mete deyò nan fratènite a.
  James Cook te pran pòz kwè.
  - Ebyen kounye a ou pral sèvi m ', epi sèlman mwen. Mwen te fè ou konfyans ti bebe ak sekrè mwen an. E mwen espere ou pral pitit mwen.
  - Mwen renmen se yon pirat, li tèlman amoure. Oliver te bay men James Cook. Yon lonbraj t'ap flann nan kwen an, yon gwo kwokodil te bonte sou kòmandan an, ki te tire epi ki te ateri nan mitan je yo. Reptil la pa t menm ralanti. Lè sa a, Oliver balanse nepe li, li koupe tou dwat nan bouch la. Kou a te fò, Kayiman an sispann, san blan koule soti nan kapilè transparan mons la.
  Pwochen mouvman Oliver te pouse epe a nan je l. Bèt lanfè marekaj la te kriye e li te pran vòl. Splash la frape figi l ', san mons la boule ak grate. Oliver tonbe ajenou e li pran ti gout dlo nan pla men l, li pase l sou figi l. Li te vin pi fasil, demanjezon an bese. James Cook boumonnen:
  - Li lè pou nou soti. CAVES sa yo plen ak vye bèt. Lalin yo pral byento leve - mesye nou yo pral reveye ak leve yon rèl. Yo tankou timoun. Pa gen anyen ki vo san yon kòmandan.
  Vwayaj retounen an te pi fasil. Rive nan lanmè a prèske nan yon kouri, ti gason an plonje pye l 'fè mal nan dlo sale a. Li te vin pi fasil pou li. Kapitèn nan lonje l yon flakon wonm, epi Oliver pran yon ti gout nan likid ki pike a. Li te kounye a kè kontan, yon chalè bèl koule nan kò l ', li te vle chante. Se sèlman pè a nan reveye pirat yo kenbe enpilsyon an. Lè yo monte abò, ti gason kabin an te vle ale nan kabann, paske te gen ase espas nan nouvo bato a, men kòmandan an te kanpe l 'ak yon jès.
  - Mwen vle di ou kèk mo, kabin. Ann ale nan kabin an.
  Lè yo fèmen, James Cook vide tèt li yon vè wonm, epi li ofri ti gason an bwè. Sepandan, Oliver te refize.
  - Yon tafyatè p'ap janm tounen yon gwo vanyan sòlda.
  Pirat la ri.
  - Li ka konsa. Konbyen zanmi m yo ki te kraze wonm. Men, mwen pa t rele ou pou diskite sou yon pwoblèm etènèl tankou sou. Mwen gen yon lènmi. Lènmi an se trètr, san ak fin vye granmoun. Li gen pwòp flòt korsè l ', e jis yon jou de sa li te pi fò pase mwen. Kounye a wòl yo chanje, fòs la sou bò pa m.
  Ti gason an te bat pye l' epi li di:
  - Kijan li rele?
  Lidè a te kontan di:
  - Dukakis, ak tinon a se Koupe lanmò. Se sa mwen te vle fè lasisiy nan yon pèlen. Epi w ap ede m nan zafè sa a.
  Oliver sere pwen li byen.
  - Mwen byen kontan ede kòmandan mwen an.
  James Cook bese vwa li.
  - Bon. Se konsa, koute byen. Sou lòd mwen yo, yo pral bate w - sa nesesè, paske sètènman gen espyon Dukakis 'sou bato mwen an. Lè sa a, ou pral kouri kite m 'nan bato li a epi di m' ke ou konnen ki kote mwen kache trezò yo nan bato mwen te kaptire a. Dukakis trè visye pou lajan e mwen panse li pral kwè ou. Ou pral mennen l 'nan Cobra Bay, kote bato li yo pa pral gen okenn fason yo manevwe. Ak bato san zam mwen an, mwen pral non li nan onè premye renmen mwen an "Azatart", pral konplete dechoukay la. Mwen pral bloke sòti nan Bay la, epi nou pral koule tout bato li yo, epi pann l 'sou plas piblik la.
  Oliver souke tèt.
  "Petèt nou ka fè san yon fese?"
  Kapitèn nan gwonde:
  - Non, nou pa pral. Dukakis se yon kalite trè sispèk, li ka pann ou oswa tòtire ou. Non, fese obligatwa.
  Ti gason an, leve zèpòl miskilè, mande:
  "Apre sa, di maren yo pou yo bat yo ak anpil atansyon.
  Cook grogne an kòlè:
  - Lè sa a se pa ka a, tras yo ta dwe rete sou do a. By wout la, goof. Ou pa sanble yo te bat byen. Yon pirat dwe andire bat ak tòti. Sa a pral yon redi adisyonèl pou ou, yon kalite lekòl nan kouraj.
  Ti gason an vale krache li.
  Souvni te parèt devan je m, enspire pa liv mwen li yo, ak fo memwa yon rèv. Figi afeksyon Angelica. "Li dwe fè jalouzi pou nou." Kanmarad li yo te reyèlman vle vin pirat, men kèk oze ale nan yon vwayaj serye konsa. Se sèlman li menm ak frè l Alex te oze yon zak ekstraòdinè ak riske. Pou fè sa, yo te oblije twonpe polis la, paske timoun yo entèdi entèdi antre nan emisfè lannwit lan. Ak sèvis espesyal yo pa dòmi - yo trape adolesan pandan y ap deplase nan pòtay la. Granmoun yo kapab, gen yon akò espesyal ak swallowtails yo pou sa a ... Sepandan, misterye "papiyon yo" tou kite timoun yo pase. Se konsa, pi bon an - pa gen lekòl, pa gen leson, avanti solid.
  . CHAPIT #14
  Sepandan, premye fwaye a te tann jèn prizonye a apre dòmi. Oliver Twist, ki te reyèlman te vle viv, te menm yon ti kras kontan nan yon relèv konsa nan pèn lanmò an.
  Yo te demare kolye a nan men l ', li literalman te pote l' soti nan bra l ', kat gad nan yon fwa. Oliver tèt li te mare byen sere. Epi li te difisil pou li deplase.
  Epi yo te mennen l nan yon kote espesyal.
  Yo wete chenn yo nan men ti gason an, epi yo tòde men l ', yo mennen l' soti nan lakou a. Se la li te mete deyò sou kabrit, li te deja chire inifòm prizon an.
  Moun espesyal yo te envite nan prizon an pou gade ki jan yon kriminèl minè, men trè danjere e ki pa repanti yo te pini.
  Oliver te wont anpil pou l te toutouni devan yo. Epi te gen fanm tou nan odyans lan.
  Men, pa gen anyen yo dwe aksepte. Ti gason an te byen fikse, kidonk ou pa pral kraze.
  Oliver te deside ke li ta eseye konpòte yo byen.
  Yon bouro pwisan te pran yon baton nan panyen an, lou ak mòde. Lè sa a, li te kòmanse frape ak tout fòs li sou do Oliver a.
  Ti gason an fèmen dan li ak tout fòs li, li eseye pa kriye. Men, menm jan an tou, jemi trankil soti nan gòj li.
  Bouyi a te sou do li, bounda li, yon ti kras manyen zepòl li ak janm li ... San te deja koule ... Oliver, jemi, te vle fèmen pi vit ke posib. Men, konsyans fè tèt di pa t 'vle ale deyò. Isit la yon fwèt te frayed, ak bouro a ranmase yon lòt. Epi yo te kòmanse. Pa t gen okenn espas k ap viv ankò sou do Oliver, e bouwo a bat pye ti gason an.
  Oliver te plenn, malgre doulè a te pèse l 'soti nan talon yo rive nan do tèt li. Finalman, bouro a jete dezyèm fwèt la epi li pran twazyèm lan. Li frape ti gason an sou do a koupe, Lè sa a, sou zepòl yo, epi ankò desann nan bounda yo ak janm yo.
  Te gen san nan bouch Oliver epi li mòde lèv li. Se vre, doulè a te kòmanse mat, e ti gason an te menm sispann jemi.
  Apre sa, twazyèm fwèt la kraze. Dapre koutim, sa vle di ke ekzekisyon an ta dwe sispann, menm si viktim nan pa t 'pèdi konesans.
  Dlo sale te vide sou Oliver. Ti gason an te kriye nan yon doulè infernal, epi li te demare nan bouk kabrit yo. Epi yo te pote tounen nan selil lanmò a.
  Se konsa, yo ba li pen ak dlo pwòp...
  Fatige ak grangou, Oliver vale manje a... Epi li tonbe nan yon rèv, li pa peye atansyon sou do a koupe.
  Devan kacho a te gen yon chemen ki te kouvri ak brik blan. Anprent pye san yo nan pye atè yo te byen anprint sou li. Prizon medyeval la te antoure pa yon twou byen fon ak yon pon. Nan aswè a, jan Marc de Sade te pwomèt la, yon fèt te fèt. Tout zanmi Duke yo te vini nan fèt yo. Plat santral la se te yon ipopotam lila ankadre pa kat kwokodil, te pote nan yon fwa pa senkant sèvitè. Kwokodil yo te boure ak jwèt ak sosis, fwi ekzotik ak legim. Ipopotam nan gwo te tou boure byen sere. Barik diven te rive byento. Inyore kiyè yo ak fouchèt yo, vanyan sòlda yo plonje tou de men nan vyann lan. Egzanp la te bay Duke li menm, men pwès sal li yo te sezi moso vyann epi yo foure yo nan bouch li. Vega ak Anzhelika te chita kòt a kòt, yo te manje nètman, yo te eseye kenbe yon sanblab nan kilti kont twal la nan dorks yo. Pyè pa te gen dwa sou tab la, li toujou pran l pou yon sèvitè. Angelica, sepandan, pa jwenn yon moso nan gòj li. Li toujou reprezante Oliver Twist, touman li. Ak sa ki sou dezyèm frè a, Dodger la? Kè a santi ke li pa dous pou li. Marc de Sade te manje anpil, li bwè plis toujou. Li byen vit te vin ibre epi li te eksprime tèt li pi plis ak lang mare.
  Ak ansanm ak gwonde a:
  - Fèmen viktwa sou rebèl yo. Men dwat Vali Chervonny Maar Ace te kaptire. Byento nou pral rive nan Tangier Chervonny li menm. Apre sa, mwen pral dekore rebèl sa a vivan.
  Chevalye yo pete nan aplodisman. Epi ankò peye lajan taks bay manje a. Figi briye ak grès, ji, diven koule atè. Gen kèk nan envite yo siye men yo dirèkteman sou rad yo. Duke a, pandan se tan, te bay lòd la:
  - Koulye a, mwen pral bay lòd pou fè aranjman pou yon lut gladyatoryal.
  Nèb yo te souke tèt li flater. Yo te renmen posiblite pou yo melanje diven ak san. Nan mitan sal fèt la te gen yon tèren enpresyonan. Nan yon siyal, de douzèn gladyateur yo te mennen l '. Yo te sitou esklav ki te goumen pou dwa pou yo viv. Zam vanyan sòlda medyeval yo te spesifik. Mwatye nan chemiz ble pote epe kout ak gwo plak pwotèj. Ekip opoze a an wouj gen tridan ak yon chenn ak yon klou byen file nan fen a. Ranje youn opoze ak lòt, gladyateur yo, nan siyal la nan kòn lan, kouri al goumen.
  Vega ak Angelica te gade batay la anpil. Okòmansman, avantaj la te sou bò Wouj yo, chenn long yo kounye a epi Lè sa a, te resevwa Blues yo, paralize janm yo. Lè sa a, ble a regroupe ak, aji san pwoblèm ak klè, kontreatake. Atak byen file ak egzat yo koupe pèdan yo. Nan ran wouj yo te gen de inogalacts. Yo sote, kouri tankou yon siklòn, balanse kat bra yo. Chenn yo sifle anlè, tridan yo te vire sovaj. Li te sanble enposib apwoche monstr sa yo. Yon avyon de gè ki gen eksperyans, kòmandan ble a, te pran pòz fè bak.
  Gibbon ki atake a lage yon rèl nan viktwa epi koupe ak nepe l 'ak tout fòs li, vire pwatrin cheve vèt li. San koule soti nan enpak la, mons la twitched, tridan li glise sou kas li yo ak tonbe an silans, lage bul nan san vèt pwazon. Dezyèm inogalact la te fè bak. Li te klè ke li te blese grav. Toudenkou, konbatan ble yo te kraze liy lan, pèse "mokhnach" ki te sivivan ak nepe yo, ak de plis ak tridan. Chevalye yo ak bawon yo te ankouraje konbatan yo nan tout fason posib. Yo pa t gen pwoblèm goumen tou. Apre siksè inisyal la, zetwal wouj yo desann - blues yo peze yo. Premye youn tonbe, apre sa dezyèm lan, epi byento twazyèm gèrye a.
  Tonbe, sepandan, li jere kondwi yon tridan nan vant la nan opozan li a, lage zantray li. Finalman, de konbatan wouj te rete. Yo te blese grav e yo te dekouraje nan kou yo. Yo pa t ka kenbe tèt ak tansyon batay la, yo tonbe ajenou, yo t ap mande pitye. Duke a ak lòt nòb mete dwèt yo desann. Se sèlman Angelica ak Vega, ki te leve dwèt yo anlè, te oze mande pitye. Sèt viktwa yo te touye moun ki te bat yo nan san frèt.
  Duke a frape bouch li.
  - Etonan. Koulye a, mwen pral pran swen yo pèsonèlman. Hey banza, touye yo. Chita opoze a, Baron War von Kur te pwoteste kouray, souke manton doub li:
  - Non, remèt yo ban mwen. Mwen pral koupe sèt pou kont li.
  Duke a te gade gwo men maladwa baron an avèk dout.
  - Non, yo pral touye ou. Se pou li pi bon sèt pa sèt. Pi bon chevalye nou yo kont gladyatè esklav yo.
  Plis moun te volontè pou goumen pase sa nesesè, ak Duke a chanje lide.
  Li gwonde yon fason assourdisman:
  - Mwen pèmèt tout moun goumen.
  Yon pake chevalye ak tout mas yo tonbe sou gladyateur yo. Ranpli yo ak yon foul moun, yo koupe, kout kouto, kraze. Manm ki gen plis eksperyans nan sèt yo jere koupe gòj youn nan chakal yo britalize. Prèske tout vanyan sòlda yo te nan zam, ki te pèmèt yo pwoteje tèt yo kont kou yo nan gladyateur plis abil. Chevalye bwè te pran pa nimewo, pa konpetans. Lè yo fin fè fas ak esklav yo, yo te kenbe youn ak lòt. Duke a jape nan tèt poumon li. Sèvitè yo te vole nan, rale konbatan yo ak zen. Batay la fini. Kat kavalye yo te rache nan lanmò, yon douzèn plis te resevwa blesi grav, men an jeneral yo tout te desann bon mache.
  Marc de Sade fini gode a. Yon nonm ann nwa, ak yon kwa nan kou l ', grenpe moute nan diyitè a ak chichote yon bagay nan zòrèy li.
  Figi Duke a vin koulè wouj violèt. Li bele:
  - Mwen prale pou inèdtan. Pa dezòd san mwen, tounen nan desè.
  Chèf la prèske kouri ale, li kite yon konpayi olye diferan pou fè tripotay nan solitid. Sepandan, pa gen moun ki te anwiye.
  Vega te pouse koud Angelica.
  - Nou dwe trase kote vant gra a te ale.
  Ti fi blond la te dakò.
  - Li rezonab.
  Men, ti fi yo pa te pèmèt yo swiv Duke a. Wè ke pwopriyetè a te kite, bumpkins lanvi yo fikse nan bèl yo.
  Yon gwonde sovaj te swiv:
  - Ou se pou nou kounye a.
  Chevalye yo te brase. Tankou tòti, yo te monte ak tout mas yo sou ti fi yo. Te gen anpil.
  Vega rale de epe epi li komanse vire sou tet li, Angelica te suiv egzanp li. Tou de ti fi yo te sanble ak tigrès san chen mawon te peze.
  Duke a, pandan se tan, demenaje ale rete nan yon cha mekanik, kondwi pa yon treuil manyèl, epi li kouri nan prizon prizon an. La, bouro pwofesyonèl Kara Maara te entèwoje Oliver Twista.
  Ti gason an, toutouni, miskilè ak pye atè, yo te mennen l nan yon chanm espesyal ak anpil aparèy tòti. Te gen kouto, egzèsis, zen, fil fè, klou. Osi byen ke vis, pinza, kouto fil ak plis ankò.
  Sousòl la ki fè pati Duke a te frape nan varyete li yo nan aparèy doulè-pwodwi. Li te cho - twa chemine yo te boule nan yon fwa, bouro yo chofe zouti yo nan flanm dife a. Anvan yo te tòtire, Oliver Twist te byen lave epi siye ak alkòl pou anpeche l pran anpwazonnman ak san. Bò kote Oliver Twist, yo te lonje yon lòt ti gason ki gen kenz zan sou etajè a. Asistan bouwo a te pann timoun nan miskilè nan bra yo ak nan pye yo. Pandan l t ap fimen pip li, li pareseman te bay tors toutouni l ak fwèt li. Ti gason an te jemi dousman e li te chichote yon lapriyè. Te gen tach san sou po a.
  Boujo Kara te souri bay Oliver.
  Nan yon ton venen, mons la di:
  - Oh, bon mwen, ala bèl pitit. Ala regrèt nou pral retire po ou sou zepòl delika ou. Sa a ki pandye bò kote w se pitit natif natal Maar Tuz, li rele Mir Tuzok. Koulye a, yo bay li yon masaj limyè, ak Lè sa a, bouro a pral pran l 'pi seryezman.
  Se konsa, kenbe nan tèt ou: pi bonè ou di ki kote Vali Chervovy kache, pi bonè touman ou pral fini.
  "Mwen p'ap di ou anyen," te bougonnen Oliver Twist ki te move, li te fè je l 'yo.
  tòtiyan an bele:
  - Tout moun di konsa. Zepòl, kòmanse.
  De gwo asistan yo te pran timoun ki te mare a epi yo te retire chenn yo avèk konfyans, yo te eseye pann li sou etajè a. Sa a se egzakteman sa yo pa ta dwe fè. Timoun nan eskive ak frape ak yon krupka toutouni, tankou yon klib, ak pye a nan yon bouro nan arèt la, lòt la - anba jenou an. Sote, Oliver Twist te eseye atake Kara, men siprèm tòtiè a te gen yon reyaksyon fenomenn. Ak yon souflèt presi, li frape ti gason an ak yon klib sou tèt la.
  Brutal la gwonde:
  - Yon diablo ki gen kè kontan. Ou bezwen pote l 'nan yon chèz espesyal pou ke li pa fè pwoblèm. E ou menm pòv nomad, poukisa ou tris?
  Asistan bouwo a te gen yon rotul fann, e patnè li te pèdi konesans akòz chòk doulè a.
  - Ebyen se oke, mwen gen ase asistan. Chèf bouro a bat men l. Antite dezas yo te antre. Nonm chòv la san konesans te fikse sou etajè a. Lè sa a, yon kouran dlo glase frape figi l '. Ti gason an rive nan sans li, je l 'wouj.
  Gwo bouro a te kontan:
  - Ebyen ou fè tèt di. Koulye a, bra ou ak janm yo sere nan aksyon yo, ou ka kontinye nan entèwogasyon aktif.
  Tortionè a leve fwèt la epi li frape timoun nan plizyè fwa sou do ak kòt. Oliver Twist te kenbe souf li epi li kenbe yon rèl, mak ki te gonfle sou kò li. Bouro a ri nan satisfaksyon.
  Baze sou yon ton rau:
  - Yon nèg fò, men yon jèn kò miskilè se byen sansib nan doulè. Mwen espere ke nou pral byen vit jwenn yon lang komen avèk ou. Kounye a li lè pou w boule talon w pou w pa kouri twò vit.
  Moun k'ap fè tòti a pran yon baton ki chofe nan gwo fou a. Li te pwan pye Oliver Twist san seremoni ak gan li epi li kase zòtèy li. Lè sa a, fè wouj la te vin an kontak sere ak pye a fè yon timoun douz oswa katòz ane fin vye granmoun. Lafimen pwès monte, po boule.
  Oliver Twist, ak yon efò volonte, prèske mòde lang li, kenbe rèl la chape. Ti gason an t ap respire anpil, swe t ap koule nan kò l. Kara Maara kontinye kraze ak yon moso fè, sant vyann fri. Pran sant la agréablement chatouye twou nen yo. Finalman, bouro a pran metal la. Li te gade timoun nan tòtire a, li di:
  - Li pa move! Ti gason fò. Anvan li konfese, nou pral pase anpil èdtan ansanm. Ak kisa jenn gason sa a pral di nan manyen nan asye wouj-cho?
  Sadik bouro a kontan bo janm yon lòt chòv ak yon fè wouj. Po a sou talon ti gason an pran dife. Ti gason an rele byen fò, rele ak yon bon obscenity. Lè tòtiyan an retire baton an, li sèlman sifle, yon adolesan pal ak swe:
  Pa plis, mwen pral di ou tout bagay.
  Bouro a ri nan satisfaksyon.
  Nan yon ton dous li di:
  - Natirèlman ou pral. Ki kote tanwar Valya Chervovy a?
  - Pa di l! - rele byen fò Oliver Twist, san siksè ap eseye kraze chenn yo, ki te fè misk ti gason an tansyon epi yo te sanble sou pete. Pa fè papa w wont.
  Mond lan nan Tuzok te konprann tout bagay ak yon efò ekstraòdinè nan volonte siprime feblès la. Lèv ble ti gason an te chichote:
  "Mwen pa konnen, e menm si mwen te konnen, mwen pa ta di anyen de tout fason.
  Kara Maara frape Oliver Twist nan bouch la. Apre sa, li monte ak pensèt nan vant li:
  - Bastard, map tòtire w pou yon bon bout tan. Mwen pral voye sèl sou blesi ou yo, ou pral chante tankou yon kòk nan doulè lanfè.
  Barbare a te pran yon ti gout sèl sou zepòl ti gason an ki te blese a. Nan moman sa a, yo te tande yon bri epi, li te respire lou, Duke a rale soti.
  Li sifle:
  - Ou menm, mwen wè, te kòmanse entèwogasyon an san mwen.
  Bouro a te monte zepòl laj li nan konfizyon.
  - Koupab, Duke. Ou te bay lòd byen vit frape soti enfòmasyon, ak ti gason yo trè fè tèt di!
  Diyitè a bele nan repons:
  - Pa pou tèt ou. Fè bak epi aprann kijan pou fè viktim sa yo.
  Duke a te pwan tong asye cho. Toutouni, swe, bronze ak anpil ti gason miskilè te sanble trè apetisan.
  Oke, kòm bèl sa yo, men ou pa ka toumante tèt ou pèsonèlman.
  Duke a te pran etap lejè nan direksyon Oliver Twist. Ti gason an pran sant move souf. Panse owaza toubiyon nan tèt mwen. Pote souvni. Menm si yo fo nan yon rèv sibèrnetik, lè yon bagay parèt nan tèt mwen soti nan tan kokenn. Petèt moun reyèlman konnen ki jan yo vwayaje nan tan nan yon rèv? Sa a se mouvman nanm nan espas ak epòk. Lè ou wè lekòl la nan tan kap vini an.
  Isit la li se yon lekòl futurist, yon tablo sibèrnetik pwòp klere. Sou li ou bezwen kenbe dwèt ou nan yon sekans konplèks - epi yo pral bay repons ki kòrèk la. Epi li pa t aprann leson li. Tout jounen kloti ak nepe elektrik, Lè sa a, te ale nan gwo larivyè Lefrat la. Epi isit la li kanpe bò tablo a epi li wont. Yon zanmi Dodger ede soti, avèk èd nan yon gadget miniature li transmèt yon mesaj ki tande nan yon mikwofòn kache nan zòrèy li. Se vre, pwofesè a ap veye. Li anrejistre transmisyon radyo yo sou gravioscanner la. Yon vwa rau, tankou òdinatè di:
  -Klut ak Oliver. Nou tou de rete nan klas la. Konbyen tan ou ka chita tounen epi ale sou konsèy?
  Lè sa a, pral gen yon lekti long ak fatigan nan moralite. Jiska kounye a, ologram optik kanpe devan je nou. Se poutèt sa li te kite emisfè a nan mond lan debarase m de pwofesè pèsistan ak leson raz. Ak ki jan tout bagay te fini? Kounye a krapo gra, lèd sa a ap fè l mal. Nou dwe sonje leson yoga, ak Ruscate. Ki jan doulè lokalize la?
  Diyitè sadik la te souri mechan epi dousman te aplike pensèt yo nan zo kòt li.
  Te gen yon sifle lè manyen fè cho, e sant vyann jenn te vin pi fò.
  - Kisa, ti ti mouton, ou renmen griye? - krake enkizitè a. Lè sa a, Duke a dousman trese forceps yo, akroche po a ak trese zo kòt yo.
  Malgre tout efò volonte yo, dlo nan je ti gason an te koule envolontèman. Li te trè douloure. Petèt pi douloure pase lè pinga'w yo te cauterized. Gen anpil tèminezon nè sou pye a, men Oliver Twist gen li fè tèt di ak boure, li menm kouri sou chabon. Vreman vre, trè vit. Zo kòt yo pa tèlman abitye ak pwosedi dife, yon rèl kase nan gòj la. Oliver Twista griyen dan li. Mwen te eseye distrè tèt mwen nan panse ak bagay ki bèl.
  Li te vire atansyon li sou bouro l 'yo. Toupitè a se yon nonm enpòtan; li wo, bra li epè ak charnèl, manto li kouvri ak san, li menm li abiye tout an wouj. Sa a se konprann - li pi terib, ak san an sou rad yo se mwens vizib. Bòt lou ak yon fer cheval an ajan. Ak isit la se Duke a tèt li - nan kouwòn lan, li pa wete l ', menm planifye fè biznis sal. Fanatik. Yon lòd pandye sou pwatrin lan. Yon siy enkonpreyansib, tankou yon swastika, sèlman senk-pwen ak kòn, ki fèt ak pi bon kalite lò ankadre pa Diamonds.
  - Ebyen kisa ou bezwen? - Malgre doulè sovaj la, Oliver Twist te bay tèt li yon gade menasan, trikote sousi li.
  Apre sa, li te trese ak pye l ', ki te fèk te karese sou talon wonn yon timoun nan yon fè wouj cho.
  Duke a, kontrèman ak atant, pa t 'pèdi tanperaman li. Li te toujou trese zo kòt li nan san frèt. Kòt la te sou krak lè yon sèvitè lach te rale nan sal la. Li tranble tankou yon lapen.
  Epi vwa li kase:
  "Montès ou a, sal la nan yon gwo swing. De fi ou yo ak yon foul moun nan chevalye lite.
  - Se konsa. Duke a lage pensèt yo. "Mwen p'ap tolere yon tretman konsa nan renmen mwen an.
  Souke pwen l nan prizonye yo, li ajoute:
  - M'ap vini. Epi ou gade, san mwen seryezman pa tòtire. Yo aprann touman prensipal la nan men mwen.
  - Koute, mèt mwen. - Bouro a loraj ak yon vwa ki ba, asistan li yo fè eko li.
  Duke a kite lokal la. Tortionè a pwoche bò kote konpayon Oliver Twist la.
  Nan yon vwa dous, kat la woule:
  - Koulye a, ou ka fri talon dezyèm lan. Epi ou menm," li te fè yon non sou Oliver Twist, "gade. Menm bagay la tou pral rive ou.
  Bouro a chofe fè a. Li te difisil pou respire nan chanm nan. Yon fwèt te sifle, kou fwèt la te anvlope sou tors toutouni Oliver Twist. Ti gason an tranble anba kou yo, men fè tèt di rete an silans. Souvni lekòl pa trè bèl flache nan tèt mwen ankò.
  Ak nan talon an fè, tòtiyan an te aplike yon bann lajè nan fè, wouj soti nan chalè a.
  Epi Oliver Twist te fè yon gwo doulè terib. Men, li te rive kenbe. Malgre ke kò miskilè ti gason an te vin klere ak swe ak san. Epi yon likid twoub koule sou dife a, sa ki lakòz yon sifle.
  Ti gason an te andire e menm te chante:
  Jou kreyasyon monn nan, Bondye fè bèl pouvwa grasa mirak sa a:
  Epi syèl la ki anlè tè a toudenkou vin ble Epi syèl la, syèl la ki anlè tè a vin ble
  
  . pa konnen chenn!"
  
  Apre sa, pral gen kè kontan pou moun kounye a ak pou tout tan, Lè chenn yo, tiran yo ak lènmi tonbe Lè chenn yo ak lènmi tonbe pou tout tan Tout pouvwa a nan tiran yo pral kraze tankou pousyè, Epi zanj lan pral chante Libète nan syèl la.
  
  
  Laglwa, pouvwa ak travay pral klere isit la!E pa gen okenn fòs ki pral efase tout bagay.
  
  Epi Bondye pral bay pèp ou a sajès.. Simonte advèsite, diskisyon ak ennmi Epi se pou yo simonte tout bagay - konfizyon ak ennmi, pral gen Libète, Konsantman, Lanmou Epi limyè Verite a pral klere nanm yo.
  
  Se pou toujou gen abondans sou tè sa a, vilaj yo, vilaj yo, vil yo ap vin rich ak vilaj yo, vil yo pral fleri, anpil bato pral mare nan bè yo, ak envite yo pral kòmanse komès pou pwòp benefis yo.
  
  Tè bèl bagay sa a pral ranpli ak bèlte E Miz yo pral chante Libète pandan plizyè syèk.
  ...De ti fi, Vega ak Angelica, koupe nan foul moun yo nan chevalye. Kanpe nan plas lanmò se tankou. Yo enstenktif te chwazi taktik batay ki pi bon pou tèt yo. Balanse tou de nepe, Golden Vega koupe mesye a kanpe devan li. Nepe super-file li koupe nan zam la ak koupe tèt la. Angelica tou enflije kou mòtèl - kondwi yon epe nan pwatrin li, li frape baron an ki balanse klib li a. Atak zèklè li yo kraze kò a. Ak pwochen souflèt la, ti fi a koupe men l ', gan an fè te fè aksidan atè a ak yon klak, ak lènmi an gwonde.
  Angelica te kenbe yon "moulen" - yon sèl nepe detounen kou, lòt koupe yo. Kavalye yo te sou, paresseux nan zam yo, ak nepe hypertitanium koupe nan vyann ak fasilite. Vire, Vega te frape pye l nan figi atakè a, epi li te mete lam li nan vant li. Dodge abil. Silwèt yon kavalye vanyan sòlda te klere tou piti nan limyè chandèl la. Lè sa a, - yon piki egzak nan gòj la.
  San koule soti. Vega pa etranje pou touye. Men, Angelica sèlman pote lanmò pou yon dezyèm fwa nan lavi li, men ti fi sa a nan yon raj konsa ke li pa ka sispann ak kase tèlman fasil. Pwochen kou a pèse zepòl la. Knight an gwonde, Angelica vire lam li. Advèsè a trankil. Yon vire nan "papiyon an" - epi ankò tèt la tonbe sou mab la. Etaj la vin glise ak san. Ti fi a plonje ak choute janm li, twa kavalye tonbe atè nan yon fwa, kòm si yo te koupe. Lè sa a, li parèt epi li frape l 'nan figi an. Vega, pandan se tan, frape ak fòs konsa ke li koupe nepe a ak kas.
  - Awesome! Angelica ap rele. - Ou se jis yon terminateur.
  - Mwen se yon gad star. - Ri, reponn Vega. - Wi, epi ou pa pi mal!
  Nouvo avyon de gè a abilman kòde sou kwen an. Ti fi a kontan. Chevalye swarm epi sèlman entèfere youn ak lòt.
  Vega ri - li renmen koupe. Ale - li frape ak tou de janm nan yon fwa, Lè sa a, yon lunge egzat. De vanyan sòlda ap toufe sou san. Teknik "nechèl la" swiv, ak gra baron an rkul ak yon zepòl koupe.
  Tou de medam yo te tèlman fache ke yo ta pwobableman te touye tout moun, plis pase yon sèl edmi san kavalye, men arbalèt antre nan sal la. Pa kouvri pa zam, ti fi mwatye toutouni te gen yon tan difisil. Tou de te blese prèske imedyatman - apre tout, banza yo tire byen epi frape sitou sou janm yo ak bra yo. Ti fi yo te atake an pil. Malgre san koule a, nòb yo pa t prese touye yo. Okontrè, yo te bezwen yo vivan. Yo te kaptire Vega ak Angelica. Yo te klèman sou yo dwe vyole. Te gen yon ti chire sou ki moun ki ta kòmanse an premye. Dikisyon an te genyen pa Baron Sylph de Ramses. Li panche devan, li rache rad Angelica, li retire diyite l, li antre nan li ak fòs. Nan moman sa a, yon rèl tèribl entèwonp òji sovaj la:
  - Ki kalite amizman san mwen pa konnen?
  Chevalye yo te konfonn. Gwo gwonde tèribl nan Duke a te kapab fè nenpòt moun fou.
  - Nou, Altès ou a, te vle anseye tifi yo bon fason. Baron Sylph grogne.
  "Men ou ye epi anseye tèt ou, inyorans. Zip pantalon ou an premye.
  Baron an te konfonn.
  Duke a kontinye kriye.
  - Sa yo se envite, epi yo anba pwoteksyon mwen. Epi ou te vle pran plezi avèk yo. Èske mwen ta dwe bay sèvitè m yo lòd pou yo kriye nou ak flèch sou plas la? Ki jan ou oze defi m?
  Chevalye yo fè bak, yo tande yon ti bougman.
  - Mwen pa vle tande anyen, fèt la kraze. Retire kadav yo epi ale lakay ou. Sinon, ou pral konnen plenite nan kòlè mwen an.
  Chevalye yo te kòmanse dispèse. Ti fi yo rache flèch yo ki te rete nan bra yo ak janm yo.
  "Se konsa mwen renmen ou pi byen," te di Marcus de Sade. - Kounye a nou pral swiv nan chanm lan, kote ou avèk mwen epi fè lanmou.
  Dèyè nòb la te grandi de douzèn avyon de gè ak mouskèt.
  "Gèrye sa yo pral asire w ke ou pa trangle m pandan akolad dous yo. Se sa! Mwen wè ou se chen trè danjere, tout etaj mwen te kouvri ak san epi kouvri ak kadav.
  Akonpaye pa yon eskòt, yo te ale nan chanm lan. Mi li yo te dekore ak tout kalite trofe lachas - ki pi enpresyonan yo te kòn yo nan turndukai la.
  Yon masiv kabann an lò ak anpil matla ak zòrye leve nan sant chanm lan.
  - Mande. Fè tèt ou lakay ou.
  Gèrye ki te gen mouskèt yo te fimen miz yo, pare pou tire a nenpòt ki moman.
  - Aswè a mwen pral pase yon sware amizan.
  Voye rad li yo ak zam li yo, Duke a tonbe sou zòrye yo.
  . CHAPIT #15
  Jenn prizonye a leve... Li yon ti jan grangou nan gwo fò won, pye atè timoun nan frèt sitou.
  Oliver, pou kenbe cho, ak toujou espere chape, yo te kòmanse fwote yon maren asye nan chèn nan kont yon lòt. Apre sa, yo se epè isit la, men omwen yon ti kras cho.
  Anplis de sa, mwen te grangou ... Nan gwo kay won an nan bonm swisid, ti gason an te manje sèlman yon fwa pa jou: pen rasi ak dlo. Lè sa a pa t 'ase pou yon òganis k ap grandi.
  Apre sa, rat kriye nan fè nwa a. Ti gason an pye atè, ki te grangou te fwote chenn li yo e li te eseye pa kriye.
  Malgre ke devan l 'te gen de fese ak yon nekoulan nan kou li.
  Oliver chante dousman;
  Kòm sa te rive m ', mwen klè pou Falcon la, men li lè:
  Mwen te vole, jenn falkon klè, nan syèl la,
  Mwen bat-bat zwa-syn,
  Li bat, li bat yon ti zwazo tou,
  Kòm li te konn ye, pa gen okenn vòl pou yon ti zwazo.
  Men nonecha pou mwen, mwen konprann falkon an, pa gen tan:
  Mwen chita, jenn falkon klè, nan poimane,
  Èske mwen nan youn nan kalòj an lò a,
  Nan yon kaj, sou yon bann fèblan;
  Janm falkon an mele,
  Trelè swa sou pye:
  Rido pèl sou je yo!
  Jan sa te rive m ', bon zanmi, men yon ti tan:
  Mwen te mache, mwen te mache, bon zanmi, bò lanmè ble a.
  Deja mwen bat-kraze bato-bato,
  Mwen se Tatar, Amenyen Busurman;
  Toujou bat-kraze bato limyè;
  Kòm li te konn ye, pa gen pasaj pou bato limyè.
  Men nonecha pou mwen, bon zanmi, pa gen tan:
  Mwen chita bon zanmim nan poimane
  Mwen nan prizon tè mechan sa a.
  Janm bon parèy yo fòje,
  Sou janm yo gen franj Alman,
  Sou men jenn gason an gen kadna prizon,
  Ak nan kou jenn gason an gen fistibal fè.
  Tankou yon chante popilè, ki soti nan youn nan liv yo ...
  Oliver pa t remake ki jan li te bliye tèt li ankò nan yon rèv.
  Pa lwen, nan menm emisfè a nan linivè rèv la, ti gason an gratis pou gade, Oliver Twist, te tou pase nan moman difisil. Apre yon baton cho, ki soti nan ki po a fann, li te lanse sou rivaj. Li te gen anpil wout pou l ale anvan li rive nan Pirate Lord Dukakis. Epi ou bezwen rive la pi vit posib. Li te prèske kouri desann wout wòch la, se konsa pa rapid li te.
  Nan de zè de tan, Oliver Twist te kouvri prèske ven mil epi li te pwoche bò vilaj Yehu.
  Se te yon vil jistis gwo ak kay nan fen achitekti medyeval Ewopeyen an, san okenn meli melo siplemantè ak pousyè tè. Flè legliz la te monte anwo twati mawon-wouj yo. Lanmè vèt la pwojeksyon, antre nan Bay lajè a te kouvri pa yon fò enpoze, ki soti nan anbrasures yo nan ki barik yo nan kanon soti nan tout direksyon. Sepandan, pi fò nan zam yo rouye. Sou pant lan dou nan ti mòn lan grandi long, jiska yon santèn mèt, pye palmis. Yo konplètman kache fasad wòch blan nan palè gouvènè a. Lè a te fre, timoun pye atè tankou Oliver Twist t ap kouri. Ti gason an kache sèl zam li a, yon nepe ipètitan, nan yon sak twal li te pote sou do l. Deyò, Oliver Twist te sanble ak yon mandyan òdinè, se sèlman tatters yo te etranj - takte, koulè kaki. Li te enkonvenyan pote zam la, li te kontinye frape do a sikatris.
  Ti gason an deside repoze, espesyalman depi yo te planifye yon je trè enteresan. Yo te pote yon lòt pakèt machandiz nan mache esklav la. Yon detachman ame lapolis, voye pou pwoteje prizonye yo, aliye sou lajè ke a. Yon foul moun kirye te rasanble isit la. Anplis de moun, djòl yo nan inogalacts flash pa. Kèk nan yo te sanble ak kana e yo te sanble trè inofansif. Te gen anpil timoun, yo t ap ri ak lonje dwèt.
  Men gouvènè a li menm, Sam de Richard. Yon moun wo, mens ak yon perik wouj, abiye ak yon kamizo nan swa mens, rich bwode ak galon lò. Li te bese yon ti kras, apiye sou yon baton eben. Swiv gouvènè a, pouse pasan yo, te deplase yon nonm pòtab nan yon inifòm jeneral. Bijou t'ap sonnen sou gwo pwatrin li, ak yon chapo akouchman te etale sou tèt li.
  Lè prizonye yo te dechaje nan bato a, nonm lan trese bouch li ak meprize epi li pran tiyo li.
  Kondane yo te gade move: san lave, anvayi, anpil nan yo pa t sanble ak moun. Sepandan, te gen tou bon espesimèn - aparamman nan mitan pirat yo te kaptire. Oliver Twist te wè plizyè Inogalacts ki gen sis zam ak rad klere. Negosyasyon an te kòmanse. Gouvènè a, ki te gen yon vwa pèse, di:
  - Jeneral Cagliostro, ou gen dwa chwazi nan pri a ke ou nonmen tèt ou. Epi nou pral vann tout rès la nan vann piblik.
  Cagliostro souke tèt an akò.
  - Ekselans ou janti anpil. Men, mwen fè sèman sou onè mwen, sa a se pa yon pati nan travayè, men yon bann mizerab enfim. Li pa posib ke yo pral sèvi ak nenpòt ki sou plantasyon.
  Ak meprize vise ti je l 'yo, li ankò gade nan foul moun yo nan esklav chenn yo, ak ekspresyon nan malveyans sou figi l' entansifye.
  Kòmandan an te li tout lis esklav yo - pi fò nan yo se pirat ki te chape mirak lan plas piblik. Te gen rebèl tou ki te voye soti nan metwopòl la.
  - Ki pwodwi. Se sèlman kondane ak vòlè.
  Jeneral la retire lis la. Apwoche yon jenn gason miskilè. Li te santi biceps yo sou men l ', li bay lòd pou l louvri bouch li, li egzamine dan li. boumonnen:
  - Pou sa a dis pyès monnen lò.
  Kapitèn nan fè yon figi tounen.
  - Dis pyès lò? Sa a se mwatye pri reyèl la.
  Jeneral la souri.
  - Esklav sa pa vo ankò. Li pral byento mouri nan travay di. Mwen ta pito achte yon sis-ame youn, yo pi di pase moun.
  Kapitèn nan te kòmanse fè lwanj sante prizonye a, jèn ak andirans. Kòm si se pa yon nonm, men se yon bèt nan chay. Jenn gason an rouj. Aparamman, piyay sa a te dezagreyab pou li.
  "Oke," jeneral la bougonnen. - Kenz lò epi pa gen okenn franting ankò.
  Kòmandan an te konnen nan ton an ke sa a te pri final la. Li fè yon soupi epi li dakò.
  Pwochen moun jeneral la te apwoche se te yon moun ki gen laj mwayen ak yon gwo bati. Li te pi popilè pirat Wiscin. Yon sèl je ak pè, li gade fwontyè nan achtè a.
  Komès te rekòmanse. Jeyan an te kite pou trant pyès lò.
  Oliver Twist te kanpe dore nan reyon yo avegleman nan twa solèy, respire pwofondman lè etranje a. Li te plen ak odè nan dan, fò pwav nwa, ak jeyan, bwa sèd ki santi dous. An menm tan an, li koute sa k ap pase a, li retire sak la sou zepòl li fè mal.
  Lòt achtè pwoche bò kote prizonye yo, egzamine yo, mande pri a. Jeneral la te kontinye negosye. Te achte yon kèk lòt sovaj ki gen sis zam. Li te evidan ke li te pare yo kite vann piblik la. Lè sa a, je l 'te tonbe sou Oliver Twist la bèl ak fò.
  - Bon gason. Epi tou, pwobableman, esklav yon moun.
  Oliver te grimase. Soti nan nonm sa a te respire grav frèt.
  Ti gason an di:
  - Non, mwen pou kont mwen.
  - Wi! Jeneral la te kontan. - Pou kont li - vle di yon vagabon. E dapre lalwa, vagabondaj entèdi, epi ou dwe vin yon esklav. Hey, gad, pote kolye a. Depi lontan mwen te vle gen yon ti gason konsa avè m '.
  Oliver Twist, pran sak la, kouri kouri. Sepandan, yon gwo siveyan kat zam ki te kanpe sou bò dwat la koupe janm li ak yon fwèt. Bouk la kase, ti gason an tonbe. Li te trese epi li te eseye kraze nekoulan a, men li te fouye pi rèd toujou nan cheviy li. Apre sa, li rale nepe li, li koupe fwèt la ak yon sèl kou.
  Jeneral la rele byen fò.
  - Pran li.
  Gad ak ofisye lapolis kouri al jwenn Oliver Twist. Li balanse epe li epi li pèse pwatrin polisye a. Rès gad yo apiye dèyè, rale sab yo. Yo te eseye antoure ti gason an.
  Reyalize ke li pa gen okenn chans, Oliver Twist vole leve, kout kouto polisye ki pi pre a nan tèt la epi li kouri ale, rebondi tankou yon krapo. Ti gason an kouri trè byen, men polisye yo te gen chwal. Ti gason an te rapouswiv byen vit, li te voye yon laso nan kou l. Lè Oliver koupe kòd la, li vire pou l fè fas ak lènmi l yo, li pare pou l vann lavi l chè.
  Li te antoure sou tout kote. Mousketè yo parèt dèyè yo, yo rale barik yo, yo chaje yo sou mouvman. Li te klè ke yo te sou yo kòmanse tire.
  - Pran li vivan! Jeneral la te bay lòd.
  Arcana leve. Polisye yo te resevwa fòmasyon pou kenbe moun ki sove. Yon koup la voye bon - ak Oliver Twist te mare. Yon piki byen vize soti nan yon mousketèr frape epe a soti nan men l '. Nan menm moman an yo jete yon filè.
  Ou gendwa, Oliver reyalize. Koulye a, yo pral mete l 'nan chenn lou, epi li p'ap janm wè libète.
  Cagliostro te kontan.
  - Frape'l, frape'l.
  Li tounen vin jwenn kat zam la pou l bay lòd la.
  Nan moman sa a, yon son byen file, woule sonnen, souke lè a. Jeneral la sote nan sipriz. Tou de gad kò l 'sote avè l'. Gad yo tranble, yon moun lage yon mouskèt. Tout moun, tankou si yo sou replik, vire fè fas a lanmè a.
  Anba, nan Bay la, nan yon distans desan (200) pye de fò a, te gen yon gwo bato. Lafimen blan toubiyon. Li konplètman kache veso a manyifik, kite sèlman tèt yo nan ma yo vizib. Yon bann pterodaktil leve soti nan rivaj wòch yo, toubiyon nan syèl la ak rèl yo.
  Jeneral la pat konprann sa k ap pase. Poukisa bato a tire sou tout zam yo?
  - Mwen sèmante sou non wa angle a. Li pral reponn mwen pou sa.
  Te gen panik.
  Pandan se tan, bato a bese drapo angle a. Li te disparèt nan yon ti lafimen. Li te ranplase pa Stars and Stripes Banner nan anpi Kiram la. Zetwal an lò yo briye trè byen sou background nan koulè wouj violèt. Jeneral la woule je l.
  - Okap! li te chichote ak difikilte. - Korsè Kiram yo!
  Laperèz ak enkredilite melanje nan vwa li. Kòlè te klere nan je l '. Gad kò yo te fikse nan distans la ak dezòd, woule je jòn yo epi montre dan kwochi yo.
  Gwo batiman an ki tèlman fasil twonpe vijilans gad yo se te yon bato korsè. Kontrèman ak pirat òdinè, li te gen yon patant leta ak dwa pou komès nan vòl, kaptire bato yo nan peyi ki pa zanmitay. Epi depi lontan anpi Kiram te ennmi ak Grann Bretay. Koulye a, li lè yo jwenn menm. Yon gwo kantite lò ki soti nan min kontinantal yo te fèk rive nan vil Yehu. Lè Amiral Pisar Don Freebie te resevwa enfòmasyon sa yo, te deside atake koloni angle a. Se te yon zak revanj pèsonèl. Sa gen dizan, gouvènè lokal la te bat Pisar don Halava kòmandan an nan premye ran.
  Koulye a, li pral pran yon revanj konvenk. Envansyon senp li a te vin tèlman reyisi ke, san yo pa eksite sispèk, li te antre nan Bay la ak konfyans li salye fò a ak yon salvo broadside. Trant zam tire, vire anbrasures yo nan debri ak sann nan yon fwa.
  Se sèlman kèk minit. Anpil espektatè remake ke bato a t ap avanse ak anpil atansyon nan nyaj lafimen. Ogmante vwal la pou ogmante vitès la, deplase sou yon van sere rale, korsè a fasil vize zam bò gòch yo sou fò a san prepare pou defans.
  Li te sanble tankou mond lan te chire. Dezyèm salvo a te menm plis devastatè. Jeneral la te isterik.
  - Poukisa mwen bezwen yon pinisyon konsa!
  Anba lavil la, tanbou t'ap bat, twonpèt t'ap kònen, kòmsi yo te toujou bezwen avèti danje. Gad yo pa panike, yo te eseye retounen dife. Fò a pran tranble byen fò ak eksplozyon.
  Chalè opresyon an ak pwa konsiderab anpeche jeneral la deplase. Mons kat zam yo te pran Cagliostro e yo te pote l nan vil la.
  Oliver Twist, pran avantaj de konfizyon jeneral la, glise soti nan nèt la, li pran nepe li, li ale sou talon l '. Pèsonn pa t suiv ti gason an.
  Fò a te reponn ak kout bal detanzantan. Li te kouvri pa yon twazyèm vole.
  Esklav, te gen plis pase senkant nan yo, sitou rebèl ak pirat, te ale nan kouri. Mighty Wiscin, yon pirat ki gen eksperyans, voye yo tou dwat nan kay vèt la. Plizyè milisyen ak mouskèt kouri soti la.
  "Nou pral jwenn zam la," Wiscin te di.
  Oliver Twist kouri al jwenn yo.
  - Pandan tout moun okipe, nou ka goumen ak lènmi an.
  Ti gason an te devan tout moun. Nan papòt la te kanpe yon gad ak yon mouskèt. Anvan li te kapab leve zam li, yo te koupe tèt li.
  Esklav yo antre nan kay la. Te gen yon ti asenal la: mouskèt, sab, kwòk grappling.
  - Bra tèt ou! Wiscin te bay lòd. - Koulye a, n'a soti pou nou bay kochon Kiram yo yon limyè.
  Oliver Twist kenbe fre li.
  - Epi poukisa nou ta dwe kouri al nan Kiramite yo? Kite yo pran vil la pi byen - lènmi nou yo la.
  "Wi," te di jeyan an. - Mwen pral sèlman kontan si yo lage zantray yo nan gouvènè a oswa jeneral sa a.
  Esklav ame kache.
  Lapolis, gad, milis te kouri nan batay ak kouraj dezespere moun ki konprann ke si yo ta gen defèt yo pap epanye. Kiraman yo te san pitye, yo te pi popilè pou atwosite yo.
  Lidè atakè yo te konnen biznis li. Kontrèman ak Yahoo.
  Kòmandan Kirama te fè sa ki dwat - li te bat fò a, li te pran kontwòl nan sant vil la. Kanon li yo te tire rezen atravè zòn ki louvri dèyè waf la, fè moun yo Cagliostro te kòmande medyokrite yo nan yon dezòd san. Kiramites yo abilman aji sou de fwon - ak dife yo te pote panik nan ranje yo nan defansè a, epi an menm tan an kouvri aterisaj la nan gwoup aterisaj.
  Anba reyon ki boule twa solèy, batay la te kontinye jiska midi. Kòm krak nan mouskèt yo ak son an metal yo te vin pi pre, li te klè ke Kiramite yo t ap peze defansè vil la.
  - Pa panche deyò. Oliver Twist gade deyò. - Kite li fè nwa dabò.
  Etranj ase, Wiscin te koute konsèy ti gason an. Petèt li te renmen fason ragamuffin la te goumen.
  Nan fen jounen an, senksan (500) korsè te vin mèt absoli Yehu. Solèy la te bèl, ti gason an te admire li ak plezi. Vil la te ajite. Defansè yo te dezame, epi Pisar don Freeva, chita nan palè gouvènè a, ak rafineman ki sanble anpil ak betiz, te detèmine kantite lajan ranson an pou gouvènè a ak jeneral.
  - Ou ta dwe pann. - Ap siwote pip li, Don Freebie di. - Men, mwen pral gen pitye, epi pito mwen pral pran san mil lò ak desan (200) tèt bèf. Epi, nan kou, mwen pa pral fè vil sa a tounen yon pil sann.
  An repons, yon gwonde ensèten:
  - Ak lò ou te pran nan kav palè a? Gen plizyè milyon.
  Epi rèl an repons:
  - Sa a se bèt lejitim mwen an.
  Jeneral Cagliostro te plonje sou chèz li...
  Ak kòmansman solèy kouche, Oliver Twist te mande pou rekonesans.
  - Mwen pral chèche konnen sa k ap pase nan vil la - ak imedyatman tounen.
  Vil la te boule.
  Kiramite yo vòlè, pann rekalsitran yo, epi yo vyole fanm brital. Oliver Twist te wè kadav plizyè timoun, tankou yon ti fi ki gen yon vant ouvè.
  Te gen tou fanm ki te koupe tete, janm kase - evidamman sibi abi. Ti gason an vin pal epi li prese soti nan lanfè sa a. Nan yon lari etwat li te rankontre yon ti fi ak cheve blond ap koule tankou dlo. Li te kouri dèyè pa kat Kiramites, sou epi mete bòt lou. San reflechi de fwa, Oliver Twist kouri atravè. Li balanse nepe l sou korsè ki pi pre a.
  Kou a te tèlman fò ke kas la fann ansanm ak zo bwa tèt la. Lè sa a, pye atè, flache talon pye l 'yo, sote. Li frape yon Kiramian ak jenou li nan machwè a, epi li dechire vant yon lòt. Se yon sèl ki rete sou pye l.
  - ti chen angle. li grogne. Epi li te imedyatman atake. Lè ti gason an te pote konbinezon "fanatik chire", koupe tèt advèsè a.
  - Ale nan zansèt ou yo.
  Mas san fòm tonbe atè.
  Li kouri al jwenn ti fi a k ap kriye, li te pwan men l. Li te gade pè nan je Sovè a.
  "Swiv mwen, ti bebe," te di Oliver Twist.
  Aparamman, cheve blond ak je ble enspire konfyans. Yo te kouri desann ale, yo te ka tande yon pakèt lou dèyè yo. Sou wout la, mwen te rankontre yon lòt kiramese bwè, sa a pa te lakòz okenn difikilte. Yo moute ti mòn lan nan lari vid yo, yo rive nan katye Yehu. Oliver Twist mennen ti fi a nan yon kay ak esklav kache.
  Wiscin te rankontre l ak yon souri sadik.
  - Ki kalite vòlè ou pote pou nou. Fre ak jèn.
  Pa manyen'l ou m'ap touye'l. - Lam nan san gade trè konvenk.
  - Mwen wè ou rive goumen, mwen fè lwanj. Koulye a, kisa pou fè?
  Je Oliver Twist te klere.
  - Nou bezwen pran bato lènmi an. Se vre wi, bèt yo te deja bwè epi yo nan vil la, epi nou pral jwenn yon bato ekselan.
  Gwo lide, ann fè li rive! Esklav pirat yo byen fò eksprime apwobasyon yo.
  Plan pou pran bato a te senp, anfaz la te sou sipriz. Men, Oliver Twist te pè ke nan kat lalin Kiraman yo ta wè bato yo ak leve alam la.
  "Mwen pwopoze sa a," te di Oliver. - Mwen pral naje nan bato a. Mwen pral monte abò epi bay siyal la.
  - Èske ou ka okipe gad yo pou kont li? - Wiscin te kòmanse, men pirat Oro te entèwonp li: - Ti gason an pale lide l. Si nou takte, artiyeur yo ap louvri dife. Lè sa a, tout bagay te ale.
  Sou twa bato, esklav yo pwoche bò kote yon distans sekirite ak bato lènmi an. Li te pran yon nepe, yon lakou ak yon ti ponya, Oliver te naje nan bato a. Kat lalin te klere pou li te posib pou li. Te gen ven gad abò. An menm tan an, yo fè fas ak fonksyon yo mal. Pandan ke prèske tout ekip la te ekzòbitan sou rivaj la, tireur a ak asistan li yo debouche yon lòt barik wonm. Santinèl - de nan banza a ak sevè - kenbe veye. Oliver Twist pa te remake.
  Ti gason an te naje sou kote a ak anpil atansyon monte ankadreman ki graj yo. Men abil li yo ak zòtèy fè yo rete kole sou chak dan. Li an silans te fè wout li nan nen an. Li voye yon ponya nan dèyè tèt faksyonnè a, lam nepe a koupe tèt yon lòt Kiramets. Se konsa, premye sentinèl yo te likide. Apre sa, kontoune chante sou kriyan yo nan gunners yo, nonm chòv la rive nan sevè a. Santinel yo te gade ak anpil atansyon nan dlo a anlè. Se poutèt sa, yo pa t remake ki jan yon lonbraj prèske enkòpore glise, koupe gòj yo.
  Travay la te vin pi fasil.
  Tire yo te tèlman sou ke yo pa t peye atansyon sou flanbo limen an. Oliver te lage nechèl kòd la bay konpayon li yo. Esklav yo monte abò an silans. Yon sèl Kiramese, ki te soti sou yon ti bezwen, remake mouvman yo, men aparamman konfonn yo pou pwòp tèt li.
  - Kisa, bèl vòlè? li te mande nan dyalèk Kiram la.
  - Pa t 'kapab pi bon. Wiscin te di. Lam la te klere. Ponya a kole twòp nan kou vanyan sòlda kirye a.
  - Senkyèm. Oliver fè kòmantè. "Koulye a, ann ale nan rès la."
  Ansyen esklav te lonje sou dèyè a. Yon lòt santinèl pase. Li te wete pa yon lòt jete egzat. An silans, tankou lonbraj, esklav yo te fè wout yo nan ren an. Yo te byen ame. Soti nan ren an, yon gade nan tout batiman an te louvri, soti nan sevè rive nan banza. Apeprè yon douzèn moun t ap refwadi sou pil la, rès yo t ap bwè wonm ak tequila anba a. Anpil pirat te bon nan jete - pa sèlman ponya, men tou cleavers ak sab. San yo pa tire yon kout bal, yo masakre Kiramites yo sou. Moun ki te bwè anba yo te trete plis imen. Yo atake epi yo ofri rann tèt.
  Oliver Twist te bay lòd: "Ann kenbe e kenbe.
  Apre sa, pirat yo, san yo pa reflechi de fwa, te ale nan yon repa abondan. Antouzyasm yo te depase. Se pa etonan - nan kenbe a santi, esklav yo te manje sèlman rès rès.
  "Kounye a, ann mete yon patwouy," tigason an te kòmande, "Lè li leve, lènmi an pral eseye retounen nan bato a. Ann sipriz li.
  Tout moun te dakò ak sa.
  Oliver Twist te rete nan pòs li a, ap tann dimanch maten byen bonè. Tan te pase dousman dousman. Finalman, solèy la ble long dire te parèt sou orizon an. Sepandan, menm apre sa, ekipaj la nan bato a pa t 'nan prese retounen. Nan apremidi, gwo bato ki te ranpli avèk barik lò parèt. Pisar don Halava te akonpaye yo pèsonèlman. Pirat yo ki fèk frape yo chanje nan Kiram zam ak rad. Lòd egzanplè te gouvènen sou bato a, ak Se poutèt sa Don Freebie pa t 'sispèk anyen. Anplis, tèt li te krake nan yon angove fò, epi li kontan vide yon koup nan linèt nan diven fò nan tèt li. Barik yo te prese chaje abò. Ansyen esklav pa t 'kapab kenbe tèt yo pou yo pa louvri dife ki ka touye moun. Finalman, dènye barik ak bwat ranson yo te mete nan kad la. Lè sa a, Wiscinus bay lòd:
  - Bat yo!
  Ti vole nan mouskèt yo te tonbe sou Kiramite yo, epi yo te itilize kouto ak kouto. Apeprè senkant sòlda yo te touye alafwa, epi Pisar don Halava te mare. Yo te bouche bouch li ak yon gag ki pa apetisan ki soti nan yon perik, epi yo te akonpaye li nan kad la.
  Lòt bato Kiram te rasanble ansanm.
  Yon salve naval pwisan nan trant zam koule yon douzèn gwo bato ak domaje apeprè mwatye nan sa yo ki rete yo. Kòm Kiramans yo konfonn te diskite fò, bato a jere yo vire sou tribord. Yon lòt salvo ki ka touye moun fè bato ki te siviv yo an miyèt moso. Te tire a te pote soti nan yon pil soti nan yon ti distans, kidonk pèt yo te gwo. Moso bwa kraze, dlo a kimen, tache ak san. Inogalact ak yon tèt kwokodil te naje nan direksyon batiman an. Filibusters yo tire l 'ak mouskèt. Se sèlman twa bato ki te siviv, yo vire sou rivaj la. Zam yo rechaje tou dousman, epi yo jere yo jwenn lwen. Mwens pase yon santèn korsè te siviv. Moun ki chape yo te konplètman demoralize.
  Se te yon viktwa.
  Oliver Twist te lite pou leve youn nan barik fè yo. Louvri. Lè tèt la lwil oliv pete, pyès monnen an lò te tonbe.
  Pirat gade piye nòb.
  Wiscin te premye moun ki pran lapawòl.
  - Nou te kaptire trezò san parèy, men an menm tan an rete deyò. Nou pa gen lòt chwa ke jete drapo nwa a epi fè sa anpil nan nou abitye fè depi lontan. Savwa, vòl lanmè.
  Korsè yo te eksprime apwobasyon yo avèk kouray. Oliver Twist pa t gen pwoblèm tou. Okontrè - se poutèt sa li te sove isit la soti nan yon emisfè sivilize, men trè raz lajounen.
  - Fratènite bò lanmè a gen pò pa l. Sa a se zile a nan Monako, kote tout filibusters yo jwenn.
  - Byen! - di Oliver - Si nou gen yon baz, nou pap pèdi. Gen yon sèl kesyon ki rete pou rezoud.
  Wiscin te konprann parfe.
  - Ou vle vin kòmandan nou? Pa pral travay. Ou twò piti toujou.
  Mwen gen san sou mwen deja. Oliver leve epe li.
  Brutal la gronde:
  - Plis sou mwen. Anvan ou se yon korsè ki gen eksperyans. Men ki laj ou genyen?
  - Onz. "Oliver Twist pa menm wè anfòm pou ajoute ane nan tèt li.
  Pirat yo te ri.
  Yo te tande rèl:
  - Ti gason an twò piti, li nesesè yon lidè ki gen eksperyans. Wiscina pou kòmandan.
  Korsè a jeyan souri.
  - Ou wè Oliver Twist, yo pa fè'w konfyans. Kiyès ki vle m kòmandan?
  Tout pirat yo leve zam yo.
  - Tankou sa a. Men, pa tris. Depi koulye a, ou se men dwat mwen. Mwen menm, malgre laj Oliver, mwen nonmen li kòm asistan mwen. Ak yon van jis nan do nou!
  Eksklamasyon tanpèt nan apwobasyon inivèsèl. Oliver vire epe li.
  - Mwen dakò! E mon onorman aksepte nominasyon.
  Cheers yo son ankò. Wiscin kòmande:
  - Epi, koulye a - tout sou ma yo. Li nesesè pou kenbe tach kap vini an.
  Oliver Twist te kòmanse chante, pirat yo te kòmanse chante ansanm nan inison nan vwa fò:
  
  Emerald pwojeksyon vag anlè dlo,
  Zetwal yo nan syèl la anlè nou klere!
  Plezi nan yon korsè ak diven santi bon,
  Ki sa ki demen - Seyè a sèlman konnen!
  
  Èske monte oswa tire kanon,
  Kouche tèt ou nan gwo twou san fon an!
  Se konsa sò a nan filibuster Pallas la,
  Navigasyon atravè lanmè yo nan yon eleman tèribl!
  
  Ak chans ap vini - yon bann klere,
  Si men yo fò, epe file a fò!
  Pa timid, avèk fòs konviksyon nan batay - defèt laperèz nan ewo a,
  Montre karaktè ou, jere limen anvi a!
  Melodi a te naje apre sevè a, epi lavi a kontinye ap koule tankou dabitid.
  . CHAPIT #16
  Yo te bat jèn prizonye a ankò anpil. Yo bat li sevè, e menm talon Oliver yo te boule ak dife flanbo.
  Ti gason an, fatige pa tòti mechan, bliye tèt li nan yon gwo dòmi. Epi li reve sou li...
  Mond Tuzok la te pratikman san konesans, e bouro a bese sou Oliver Twist, dousman fwote alkòl sou blesi li yo. Nan sipriz li, yo byen vit cheche.
  - Nèg sa geri pi byen ke yon chen, ki plezi li pral banm, li ka tòtire pou mwa.
  Ti gason an kriye nan repons:
  - Pa tann, zanmi m yo pral vini byento, epi yo pral detire ou sou etajè a.
  - Pou sa a yon koup plis kou. - Kara Maara ak tout fòs li fwete yon fwèt ak zegwi sou do a, ak Lè sa a, voye pwav wouj ak sèl. Figi ti gason an tòde ak tòde tankou yon vè k'ap manje kadav, sèlman yon efò supermoun te fè li posib kenbe rèl la.
  - Ebyen kote zanmi'w? Dyke pou simetri map boule lot talon ou, li posib ke superduke a pap vini jodia.
  Fè blan an te manyen pye timoun nan, apre sa Kara te peze pi rèd, tann yon ti tan jiskaske li boule pye ti gason an fè tèt di.
  - Ki jan mwen renmen sant ti mouton chankre. - Te di kat, juicy desen nan twou nen l ', satire ak sant la nan lè boule. Ka koupe yon moso nan yon janm epi manje li: li sanble trè Apetisan.
  Nou pral mete chabon cho nan bouch ou. Vega te kriye nan tèt poumon li. Ti fi a te monte pi devan tankou yon pantè, je li briyan ak cheve li tonbe sou zepòl li tankou reyon solèy.
  Kat bouro asistan kouri sou li, men yo te koupe pa yon teknik "zèl dofen" bale. Lè sa a, ak yon mouvman presi, Vega koupe yon lòt tòtiyan, kase bra l ', li separe tèt li ak kò a. Angelica tonbe dèyè li, li trennen superduke ki te immobilize a sou zepòl li. Je li tonbe sou Oliver Twist. Timoun nan te kouvri ak abrasion, koupe ak boule. Wi, ak bon sant la, okoumansman de yon babekyou, pa kite okenn dout sa yon sadik pwofesyonèl t ap fè isit la.
  Angelica kouri al jwenn li epi li karese blese li yo.
  - Mezanmi, kijan advèsè yo ap maltrete w.
  Oliver reponn ak yon souri:
  - Ou pa bezwen pè, manman, ou konnen jan tenas, li pap pran menm yon jou pou blesi yo disparèt.
  - Sa a se paske ou te amelyore pa dirijan aparèy espesyal ki aktive selil souch kò a.
  - Ou se manman l, ou di nou se frè w yo ye. - Vega te koupe nan yon fwa pa senk avyon de gè, kat asistan ak yon vanyan sòlda olye kalifye Kara Maara. Repouse atak la, li imedyatman pèse youn nan yo nan lestomak la.
  - Ay, mwen te vle gade pi piti sitou nan je konpayon ou paske li se jis yon ti gason.
  - Ou fè erè, li gen trant an deja, li jis sanble ak yon brat. Men, pa louvri bouch ou sou li. Se mwen li ye, nap goumen depi plis pase yon ane, men nan men, e mwen byen fèm deside fè pitit komen avè l.
  - Ki sa ki louabl. Men, mari m 'te mouri, epi li te ale lachas nan emisfè sa a nan mitan lannwit lan. Se la yo te fini l.
  - Li terib! Men nou tout mòtèl. Mwen swete ou jwenn yon bon gason. - di Vega, li fini ak yon lòt salo. Angelica li menm te reyalize ke patnè li te bezwen èd. Anplis, yon lòt de douzèn konbatan kouri antre nan chanm nan.
  Koupe ak epe li a, li libere Oliver epi li kouri antre nan tiwon an. Nepe yo nan ti fi yo te pi file ak pi pafè, yo te kapab koupe asye. Se sèlman Kara Maar te gen yon hoarder pa pi mal, e li menm jere yo grate zepòl Vega a. Lè Oliver Twist te tonbe, li te byen vit debouche, li libere tèt li anba kòd yo, li te kanpe ak anpil atansyon sou zòtèy li yo - talon pye l yo te boule nan dife epi li te pran de nepe tonbe, li te kouri nan batay la. Ti gason an t ap boukannen ak dife, si sèlman yo te tòtire l twò mechan. Nan mouvman an, li voye pens, chenn, klou sou konbatan duke a. Isit la se youn nan yo, kòm yon rezilta nan yon jete byen vize, te ateri dwat nan vwa a nan Kara.
  Bouro a te pwan je l' ki te degoute, Vega, pwofite moman sa a, li koupe bra l nan koud la, li frape epe a. Ti gason an, li te emèt yon klik viktorye, ranmase l ', epi, koupe de konbatan nan yon fwa, grenpe moute nan Kara. Li te goumen ak yon sèl nepe, yon ti gason ki byen antrene nan kloti imedyatman konprann ki jan yo sèvi ak li. Li te pwodwi yon teknik moulen doub senp men efikas. Ak yon sèl kou li wete lam la, ak yon lòt li koupe bra l 'nan zepòl la. Kara Maara tonbe anba, san konesans akòz chòk doulè a.
  - Koulye a, ou bandi armless resevwa nan plen. Mwen te vanje tèt mwen, men lòt moun ap prezante w yon kont.
  Konbatan ki pi danjere a te bat, Oliver te pwan kle yo epi li kouri nan koridò bò kote a. Twa avyon de gè kat zam ak nepe parèt sou wout la devan l 'la yon fwa. Yo atake Oliver, youn nan klik yo menm grate pwatrin li, epi nan pouse ti gason an chita sou talon boule li. Ti gason an t ap kriye, li te inyore doulè a, li bay youn nan yo yon kout pwen nan lenn. Lè sa a, nan yon so enkwayab, li koupe tèt moun ki te bay li a. Dodging nepe yo, li frape dezyèm lan sou krèt la nan kas la, sansasyonèl, ak Lè sa a, fini ak yon zen baleye gòch. Dènye avyon de gè a apèn te gen tan repouse atak yo nan timoun nan pi vit, ki moun ki apre kèk segonn plonje nepe l 'nan kè l'.
  - Mizik la pa jwe lontan, fraer la pa danse lontan ! - Lap ri, ti gason an di. Ak kouri sou pwent pye li kouri sou, tinten yon pakèt kle.
  Ti fi yo te kontinye koupe ak fòs siperyè. Men, kantite kadav yo te ogmante, e pye atè amazon yo te benyen nan san. Men, pi plis ak plis ranfòsman te rive nan gad yo ak ti fi yo te kòmanse gen anpil moun. Angelica ak Vega te itilize tou de men yo epi yo te tou kout pye ak tout fòs yo, men anpil blesi yo te anpeche yo deplase. Vanyan sòlda yo te fè bak, ak vanyan sòlda ki bò kote yo te vin pi plis ak plis. Nan chalè batay la, ti fi yo konplètman bliye sou superduke a ki te kouche san konesans, otreman yo te eseye sèvi ak li kòm yon plak pwotèj.
  Vega te eseye sèvi ak teknik la antre. Li te ede desann yon kèk lòt moun. Sepandan, lefèt ke nepe te kapab koupe asye te jwe an favè yo. Mèsi a teknoloji sa a. Yo touye vanyan sòlda yo atake yo, an gwo kantite. Sepandan, pandan batay la, Vega glise nan yon gwo basen san ak prèske tonbe. Pwofite moman sa a, youn nan sòlda vanyan sòlda Duke a de mèt longè te bay yon gwo kou nan tèt ak yon nepe.
  Si Vega pa t 'gen tankou yon zo bwa tèt fò ak yon melanj de culicistat, li te tou senpleman koupe. Men tou, san koule soti epi yon cheve koupe tonbe, epi ti fi a li menm prèske pèdi konesans. Reflexively repwodui yon lunge, li pèse gòj advèsè a. Sepandan, Chòk la te fè tèt li fè mal anpil, ak reyaksyon li te vin pi mal epi li rate plis kout pwen.
  Li pa t twò fasil pou Angelica, li te deja branche plizyè fwa, ak blesi ki fèk resevwa yo te fè mal ak fè mal. Ti fi yo te fatige, ti gout swe ak san koule soti nan yo, yo te koule bèl sou po an kwiv la.
  Talè konsa Vega te resevwa yon souflèt nan bra l, biceps li te koupe, jenn Amazon sou bò dwat la te vilnerab, bra l pèdi fòs ak vitès.
  - Sanble nou te kole Angelica, te monte nan batay, nou pa kalkile fòs nou.
  Angelica li menm te kout kouto nan bò a ak yon epe epi li pa t ka kenbe jemi li.
  - Trè tankou lefèt ke ou gen yo mouri lanmò nan brav la. Si w kwè nan bondye yo, priye yo.
  Ti fi yo kriye:
  - Mwen kwè sèlman nan lespri ki pi wo ki fè pati moun. Epi tou nan lefèt ke, lè yo te rive nan pouvwa san limit, moun tèt yo yo pral kapab resisite tout moun ki mouri yo.
  Yon douzèn mousketè kouri antre nan chanm nan, mouskèt la li menm te toujou twò ankonbran ak zam chè, prensipal la te toujou frèt. Lè yo te mete dife nan fus la, yo te dirije yo sou ti fi yo epi yo bay sal la.
  Malgre ke Vega ak Angelica te vole sou kote, Vega te pèse nan janm la, epi Angelica te frape soti nan sternum la.
  - Oh! Ki jan li boule! li rele byen fò. - Sanble nou pa gen anyen ki rete men espwa pou rezirèksyon an nan lavni. Malgre ke mwen pèsonèlman kwè nan Toupisan an ak nan syèl la, men pa twòp.
  - Tout lafwa ak relijyon se yon tronpe, yon fason pou pwan lajan. Vega rele byen fò. - Mwen se yon ofisye vanyan nan lame angle a ak yon nouvo lavi ap tann mwen, men ou ale.
  Mouskèt yo te ralanti rechaje, men li te toujou klè ke fen a te toupre. Nouvo tirè kouri moute ak deja soti nan ven kalson yo te tire yon vole. Se vre, kat nan sòlda Duke a te touye pa erè, men Vega ak Angelica te resevwa nouvo blesi. Fòs yo te tèlman afebli ke yo te goumen ak difikilte. Finalman, tèt malere yo tonbe, mouvman tifi yo ki te senyen te vin paresseux, e li te vin evidan ke volet kap vini an ta fatal. Mousketè yo menm te vin pi pre.
  Ak nan moman kritik sa a, ki te swiv pa yon vole amikal nan banza, k ap sonnen doulè abitye, omwen vwa Angelica te chante.
  Voye chenn esklavaj sa ki mal yo,
  Pran nepe a epi file lam la pi fò!
  Se pou lènmi ou yo plen nan manti,
  Men, li pral vin gratis, glas lanfè a pral fonn
  Nou pral fè ti mond sa a kontan tou!
  Pifò nan mousketè yo te touye, rès konbatan yo melanje, douch ak flèch. Batay la te kòmanse bouyi ak vigè renouvle, sòlda duke yo te peze.
  - Pitit ou a te fè byen, li te libere prizonye yo e li te vin ede nou. Vega te di.
  - E se egzakteman sa mwen te espere jiska dènye segonn, paske se pa pou anyen ke ti bebe mwen an kouri yon kote ak kle yo.
  Sepandan, batay la poko fini, superduke a te toujou gen anpil vanyan sòlda, batay la plen tout koridò yo. Ti fi yo, malgre gwo fatig ak blesi, kontinye goumen. Nan moman sa a, yon jèn gason wo kouri soti al kontre yo, tou de nan epe li yo briye ak san.
  - Se ou menm bèl mwen ki jan ou te blese.
  Kisa ou tap fè, dòmi?
  - Non, men yo te pran m pou sèvitè w la epi yo pa t kite m antre nan palè a, e mwen menm mwen pa t vle fè anpil san koule. Epi lè pil fatra a te kòmanse, mwen reyalize ke mwen pa t 'kapab fè san mwen. Pa enkyete w, yo te anseye m epe depi tout timoun.
  - Mwen konnen li! Ou se youn nan mil chwazi yo. Vega te pale.
  Ki sa ki milye chwazi a? - Angelica mande.
  - Oke, se yon bagay tankou yon elit nan Golden Eldorado la. - Oke, pa distrè, ou bezwen koupe pi rèd.
  Fresh Dodger, ki te grandi nan dòmi l ', nan kou, deplase pi vit pase ti fi yo fin itilize. Nepe li koupe opozan an mwatye, koupe lam. Piti piti, sòlda Duke yo te fè bak e, byenke pifò nan prizonye yo te toumante ak fatige nan prizon, rayisman trayi fòs yo. Anplis de sa, yon revòlt espontane te pete nan vil la li menm. Anpil moun te grangou, te fatige pa despotism ak gwo taks, men esklav yo te soufri espesyalman difisil, yo te prensipal mas eksplozif soulèvman an.
  - Ou wè, pèp la sipòte nou. - rele Dodger la.
  Soti nan koridò etwat yo, rebelyon an gaye nan sifas la. Ti gason tèribl Oliver Twist te goumen pi byen pase nenpòt adilt, apre chak kou l 'yon moun tonbe. Kokabon an, nan vire, te aji tankou yon machin lanmò reyèl, men ti fi emaciated yo te kòmanse retade dèyè.
  - Petèt nou pral pran yon ti repo. Vega sijere.
  - Non, kisa ou ye! San nou, soulèvman an ka toufe nan pwòp san li. Fòtifye Golden. Angelica rele byen fò.
  - Nan batay la san nou te eseye koupe! Yo tonbe, men yo leve! - Vega te aplodi epi li koupe yon lòt solda. Angelica te ajoute, li gade l. Ti fi yo t ap balanse pi plis ak plis intans, li te sanble ke yon dezyèm van te louvri. Kokabon an te byen lwen devan, de nepe travèse sou tèt li, epi li te sanble frape yon lakansyèl. Se lè sa a Angelica te sonje superduke la.
  - Ak kote mons prensipal la ye?
  Vega vire figi l tache ak san.
  - Gen plis chans, li mouri, mwen ba li yon atè karotid!
  - Piske pa gen anyen pou enkyete, sanble batay la ap trennen sou, epi nou pral oblije touye yo tout.
  Moun ki te rive soti tout kote, yo kouri met deyò, lonje rach, fouchèt, faux, ak foli sovaj kouri sou satrap yo rayi yo. Yon nonm ki te an sante tankou yon towo bèf, te pran yon pil pye bwadchenn nan yon balanse, li te fè l desann sou de kavalye ki te kouri koupe. Yo te vole sou chwal sis janm yo, blende fè yo te fè aksidan sou pave yo, ak san koule soti dèyè bouch yo.
  Yo te retire yon lòt kavalye ak yon kouto, separe tèt la ak kò a.
  Oliver Twist te konplètman tounen yon dyab, epe bouro twofe yo te bèl bagay, koupe ak yo se fasil tankou koupe zèb. Men, palè a nan superduke a, dife te pete nan chanm li yo, lafimen t ap koule sou gwo fò won yo dente. Kokabon an se te premye moun ki remake e li te bay lòd.
  - Li ijan pou sispann dife a, otreman richès ki te akimile pandan plizyè syèk pral tounen sann.
  Kèk nan rebèl yo poko angoudi pou yo pa tande vwa rezon an. Sepandan, yo te antrave pa kavalye yo siviv, ak anpil gad. Batay la te dezòd, yon kote nan lafimen Dodger la te wè yon forjòn ak bra epè tankou mòso bwa, lonje yon mato, gwo konbatan tonbe anba kou li. Gwo vòl te kòmanse. Maara Ace te jis rive nan sans li epi, byenke li te kapab bay lòd, otorite li pa t enkondisyonèl. Prizonye yo libere te deja voye zwazo nan Valya Chervonny, sèlman li te kapab retabli lòd revolisyonè a.
  Menm lè a, Kolonèl Gustav abitye parèt devan Dodger la. Li te dirije yon malfini kat zèl nan Dodger la. Bèk blende li a te louvri, li te revele dan byen file.
  Dodger la bese, eskive kou a. Èske w gen rate, vulture a grate pave yo ak grif li yo, Lè sa a, ankò pran altitid, ak kolonèl la atake Scout Ris la ak yon frenn byen file.
  - Ou menm nan fen plebeya a!
  Kokabon an eskive epi koupe janm devan chwal la ak nepe li. Chwal ki gen sis pye yo te voye kavalye a, li vole tankou yon boul ping-pong. Kas la kòn frape pave a, tanporèman sansasyonèl kolonèl la. Kokabon an nobman deside kite l 'refè, pandan ke li konsantre sou malfini an.
  Gwo zwazo a atake l 'ankò, men se pa pou anyen ke Dodger la te youn nan mil yo chwazi, yon kou egzak ak yon nepe dwat nan je a, ak malfini a bat nan yon anfòm fatal. Ak yon jete byen file, kòmandan an nan lame Ris la jete vulture a sou li, tache ak san koulè wouj violèt.
  - Ebyen bèt la. Mwen te konprann sa sa vle di fè fas ak yon vanyan sòlda nan Gran Larisi.
  Kolonèl la leve dousman, epe l ap flache nan men l.
  "Mwen se pi bon epe nan lame superduke a. Plebeyan batay mwen ak tèt ou pral koupe nan kò ou.
  - Plis lènmi an pi fò, viktwa a pi enteresan! - Vakabon an kite lènmi an finalman refè, Lè sa a, atake l '. Kolonèl la te tounen yon opozan trè sofistike, ki moun ki konnen ke trik nouvèl anpil, men se enferyè a Dodger a nan vitès ak fòs fizik. Glas, ap eseye pou genyen pi vit ke posib, aji twò dwat, pou ki li te pini, Gustav jere yo koupe yon souflèt li. Lè sa a, Dodger a fè yon konbinezon konplèks "Mad Squid" ak gravman blese kontrepati l 'yo.
  - Ou pral peye plebe a. te plenn Kolonèl la.
  Apre plizyè atak, Gustav te vin tèlman fèb ke Pyè fasil koupe men l ', ak Lè sa a, frape krèt la nan kas la.
  - Pa mal pou yon sèvitè. - Li di epi li tonbe atè mouri.
  - Mwen ta kontan sèvi! Sèvi se raz! - Kokabon an mare Gustov ak pote l 'anba yon pye bwa, Lè sa a, ankò kouri nan epè a nan li. Yon rejim antye nan gad Knightly te antre nan biznis la, ak rebèl yo, ame o aza, te gen yon moman difisil. Barikad yo te bati espontaneman te monte nan lari yo, infanterie ak kavalye yo te bat, e batay yo te vin trè feròs.
  Soti nan yon distans nan fènwa a, menm anjeneral briyan kat lalin yo kache dèyè nwaj plon. Palè a nan superduke a pa sanble ak yon gato ankò, men yon bilding ansyen nan Pentagòn lan, dekore avèk douz dom, ak estati militè, te gen espesyalman anpil kavalye ak dragon kous sou cheval. Yon flanm dife te deja kraze nan mitan yo, yon batiman an te deklanche, kanon t ap tire yon kote tou pre, yo t ap bonbadman vil la, detwi sitou kay wòch.
  Plut te eseye dirije soulèvman an nan yon direksyon ki gen plis sans ak mwens espontane, men pèsonn pa te vle koute l. Epi enfantri a te deja kraze nan palè a epi yo te òganize yon masak. Maara Tuz te rasanble yon gwoup sipòtè bò kote l ', li te tòtire ak ekonomi epi sèlman koupe po a sou do l'.
  - Wali Chervonny kote ou ye? - Li rele nan tèt poumon li. Gad yo te antoure l 'soti nan tout kote, yo te eseye fè l' prizonye. Isit la se yon jete ajil nan laso a ak yon nonm for yo bat, se nekoulan a fèmen nan gòj la.
  - Yon lòt kadav yo pran an plen. Byento nou pral touye tout rebèl yo. Kote fanm fou sa yo?
  Maara te trennen tankou yon senp bèf, sepandan, lè li te deja vle, li jete l 'sou kroup chwal la, yon flèch griye, pèse tèt kavalye a. Apre yon koup de segonn, yon lòt te vole pa, tap mete atè yon lòt vanyan sòlda. As la tonbe epi li te kòmanse woule ale, Lè sa a, te pwan yon ponya tonbe pa yon moun epi li koupe kòd la. Kounye a li t ap goumen ak vigè renouvle, li te reyèlman vle wè ki moun ki sove l.
  Li te kouri tounen yon ti kras, li wè yon ti gason mwatye toutouni kouvri ak chat san. Sepandan, li imedyatman rekonèt li.
  - Se ou Mondyal Tuzok. Ke pitit ou a te trè maltrete sou ou.
  Mond lan te balanse ak ki efò enkwayab nan volonte li jere pou li ale nan deyò a nan palè a apre yo te fin retire etajè a. Li te espesyalman douloure nan mache sou pye boule, janm dwat la te blese grav. Li te kontinye tranpe yo nan dlo a, sous dlo a te detwi, ak gwo ti anpoul yo bese yon ti kras, epi li te sanble ke rat yo te ronge ou vivan. Pran banza gèrye dukal ki te touye a, li te rive nan tan pou l ede papa l.
  - Pa gen anyen papa! Cicatrices sèlman dekore yon nonm. Bagay pwensipal lan se ke mwen pa t 'di yo anyen.
  Ti gason an te sanble fyè dèske li te andire tòti a. Lè sa a, verite a sonje ki jan li te kriye, ak prèske demare lang li. Mèsi a Oliver Twist pou sipò moral nan moman difisil yo.
  - Ou se deja byen yon mond granmoun epi yo dwe andire tòti ki pi grav.
  - Wi papa, men yo bat e sitou boule talon yo, li difisil pou pa kriye.
  - Si ou vle, map ba ou bon konsèy. Lè ou konplètman ensipòtab, chante. Li ede anpil, mwen te souvan flogged nan lavi mwen. Li se sèlman yon pitye ke ou pa te apeze ak yon fwèt davans, Lè sa a, nenpòt etajè ta pa gen anyen pou ou.
  - Mwen pèsonèlman prefere pratike ak banza pase andire bat. - Mond lan imajine kijan papa a ak men lou li bat li. Brr!
  - Oke, depi ou sove m jodi a, mwen pap bat ou, men alavni po w ap bezwen bronze.
  Nouvo vanyan sòlda parèt, yon detachman antye apwoche, rebèl yo te gen yon moman trè difisil. Nan moman sa a, yon zwazo ki sanble ak yon kolibri ak sis zèl ak yon bèk kwòk parèt, koupe nan lè a. Chita epi ouvri bouch li, li pepi.
  - Vali Chervonny, pwoche bò kote lavil la, peyizan ki soti nan ti bouk ki antoure yo ansanm l '. Li mande yo louvri pòtay ki soti bò bwa sèd la.
  - Lè sa a, ou bezwen kraze nan yo, ki kote fanm sa yo modi, yo ta ede ak trezorye yo. Mara reprimande.
  - Mwen kouri dèyè yo. Mir te di.
  - Ou pa ka kouri byen lwen ak plant boule. - Ataman an repoze pitit gason l - kite Zvan kouri pi byen.
  Ace a sifle pou ti gason an koupe, ki te toujou fre, li te gen siksè evite tòti.
  - Kouri epi jwenn de fanm sa yo ki te kòmanse rebelyon sa a. Ou ka byen rekonèt yo, yo bèl, epi yo kite dèyè yon pakèt kadav. Di yo pou yo voye yon atak sou Pòtay Sèd la.
  Kliche talon pye l' yo, ti gason an te ale nan travay la. Zvan se te youn nan pi bon kourè ak eskout nan detachman rebèl la, e Maara te espere ke ti gason an pa t ap konfonn anyen.
  Ti gason an imedyatman reyalize ke ti fi yo te kote li te pi cho, tout bon, nan epè batay la, li te klè ki jan nepe yo nan Angelica ak Vega flickered. Balanse sabre l ', piske nepe an doub bò te twò lou pou men timoun, li jere koupe vanyan sòlda nan ak kraze nan Amazon yo.
  - Mezanmi vanyan sòlda. - Li te di, ak difikilte pou parry kou yo. - Ranfòsman ap vin jwenn nou, epi yo nan lòd yo kite yo antre nan vil la, li nesesè yo libere apwòch yo nan Cedar Gates yo ak bese pon an.
  - Kote yo? tifi yo mande nan inison.
  - Mwen pral montre w, swiv mwen. - Ti gason an di. Tranpe pye l nan san an, li kouri, li kite tras pye atè. - Swiv tras yo.
  Ti fi yo, kòm atlèt ki gen eksperyans, te rekipere sou ale la. Apre yo fin koupe kèk chevalye ankò, yo te kòmanse kouri, rapouswiv ti gason an byen vit.
  - E ki kote ou te vle nou ale.
  - Mwen pral pote ou, isit la yo wè yon gwo kay won triyangilè, eseye louvri yo.
  Te gen kèk gad alantou pòtay la, fòs prensipal yo goumen nan vil la. Ti fi yo, yo te touye kat vanyan sòlda nan yon sèl kou, glise nan pòtay la. Byen vit monte eskalye espiral la, yo te kraze nan mekanis ki te bese pon an. Yon douzèn gad nan moman sa a t ap jwe kat. Lè yo wè de janm fè, san e an menm tan bèl fanm, an chilòt, yo fè son grogne.
  - Ki cuties, rantre nan nou, nou pral fè aranjman pou yon sèks gwoup fre pou ou epi vide diven.
  - Ann touye yo! - Te di Vega, epi ak yon kou doub ak digo, li kouche kat tafyatè nan yon fwa.
  Rès yo rive jwenn epe yo, men li te twò ta, tifi yo koupe yo tankou chou.
  - Banzai! - Vega rele mwatye nan plezante, koupe dènye tèt la nan zepòl li.
  Lè sa a, de nan yo ak difikilte vire manch lan, gwo pòtay yo te kòmanse desann, bloke twou a. Bèt terib yo soti nan dlo a epi yo kase bouch yo an kòlè.
  - Yo pa gen chans gade, yo gentan prese ede.
  Yon gwo ord peyizan ak pitchforks ak scythes pete nan vil la, ki te swiv pa yon detachman patizan fè tèt di toujou, jije pa rad yo takte. Gèrye yo te pentire matche ak koulè a nan forè a.
  - Finalman, Vali Chervonny rive, se pa li. - Vega lonje dwèt li sou yon vanyan sòlda ki gen zam ki t ap galope sou yon chwal ki gen sis pye.
  - Non, sa a se Discord asistan li. Zvan reponn.
  - Kote lidè w la?
  - Men li ye. - Ti gason an lonje dwèt sou yon nonm gwo nan soulye bast ak de broadswords nan men l '.
  Poukisa li sanble konsa?
  - Se konsa, ke lènmi yo pa rekonèt pandan batay la, epi si li te gen rad wayal, yo tire l 'yon bon bout tan de sa.
  - Li klè, nou menm tou kounye a sanble ak mandyan. Angelica fè yon soupi.
  - Bagay pwensipal lan se pa sa ki deyò, men sa ki andedan. Vega kase. "Kounye a, nou pral gen yon eksplozyon reyèl."
  Malgre ke ti fi yo te deja anmele nan janm yo akòz fatig, yo fòse tèt yo soti nan tèt la.
  Chervonny te pirate tankou yon demon, epi Vega rele l '.
  - Giant, fè atansyon ak balanse pwòp ou a.
  - Kiyes ou ye?
  - Deyès ki te fè tout dezòd sa yo.
  - Soti nan fanm tout revòlt yo, epi ou jis de.
  - Men, nou konnen ki jan yo koupe, pa pi mal pase gason. Vega leve epe san li yo.
  - Ann wè, petèt ou se jis yon vante. Vali di.
  Apwòch fòs fre yo te kòmanse panche balans yo an favè ensije yo, men li te pran yon tan trè long pou goumen. Tou de Vega ak Aplita te blese plis pase yon fwa, trè souvan yo gade lanmò nan figi an, men se pa pou yon segonn yo te ralanti dans yo nan aniilasyon. Chervonny li menm te resevwa plizyè blesi, sitou sansib, lè kolòn li a te kòmanse tire nan mouskèt. Lè sa a, ti fi yo te nan pi bon yo, yo te premye moun ki koupe nan ran yo, silans predatè yo sa ki mal. Men miskilè fi yo te angoudi pou yon tan long, Vega ak Angelica te kenbe nan fyète, ki pa pèmèt yo koule. Gwo fatra sou wout yo ak tiyo, rebèl yo ankò kraze nan palè a. Fòs sipèdik la te fini ak twoup li yo t ap fè bak, palè a menm t ap boule tankou yon gwo dife.
  - Ijan mete deyò kay kochon sa a. Nou bezwen sove sa ki rete. Vali kòmande. - Epitou, pwan zam yo.
  Perth, ak yon gwoup moun kaptive pa esplwate li yo, kraze nan miray la, kote te gen plizyè pil ak zam lou. Yo te kenbe tout vil la ak zam, detwi l ak boul kanon wouj.
  - Swiv mwen, kanmarad, nan tanpèt, nan bouyon!
  Toupre zam yo te gen yon pil fatra grav, yon peyizan te plante yon artilleri sou yon fouchèt. Yon lòt nèg, ki toujou sanble ak yon adolesan, voye yon ponya nan gòj yon ofisye ki t'ap rele byen fò. Li tonbe atè, toufe ak san. Menm fanm yo te goumen ak yon kòlè kòlè, lè l sèvi avèk swa sab limyè kaptire nan men lènmi an, oswa rach, kouto kwizin, e menm bwòs dan. Youn nan yo, pou egzanp, olye adrwatman koupe louvri vant la ak yon kouto ki atake vanyan sòlda li. Yon lòt jenn fi te vin tèlman séduizant ke li te distrè konbatan yo nan montre tete wo li yo. Dodger nan tèt li gen lontan pèdi konte nan konbyen li jere yo touye nan yon dezòd san. E ankò, touye moun se pa tankou dag oswa lòt galaksi, nan moman an ou santi sèlman entoksikasyon ak pouvwa, ak Lè sa a. Sepandan, li te deja detwi anpil Konfederasyon ke san siplemantè se tankou dlo pou li.
  - Vini mesye pouse pi rèd. - Vakabon an choute lènmi an nan yon so, bòt li yo fòje ak hypertitanium, sa a se pa trè pratik nan chalè a, men li se efikas, zo bwa tèt pete soti nan tankou yon chòk. Lè sa a, li galope tankou yon karateka reyèl, doub grèv ak balanse ak nepe, imedyatman kat yo mouri.
  Prèske tout gad yo nan zam yo te touye, kèk sòlda sivivan kache anba cha zam ak wou yo. Yo rale yo deyò epi yo vle touye yo, men Pyè sispann moun ki pi zele yo.
  - Mare yo, epi answit nou pral mande si yo vle vin bò kote nou.
  Ansyen lènmi yo mare, men kòlè pèp la rebèl se konprann, atiri a detwi anpil kay, kèk te enfim.
  Dènye pwen serye defans nan vil la te detinets. Chevalye yo bat yo te fè bak la, osi byen ke rès rejiman yo. Lis miray segondè, osi byen ke pòt blende, anpeche atak la.
  Kokabon an te bay lòd la.
  - Pote zam, frape pòtay la.
  Piske pifò nan rebèl yo pa konnen ki jan yo tire, Dodger a pèsonèlman gide zam yo. Isit la se youn nan yo, nwayo a pi gwo ke yo te trennen ak difikilte pa plizyè moun. Yon ofisye Ris pran yon ti konsèy epi tire nan pòt la. Premye a yon ti kras rate, boul la jete frape gwo kay won an. Mank nenpòt zam kalib lou, to ki ba nan dife. Yon sèl Pyè se pa san rezon elit la, li deside ajoute poud, youn nan rebèl yo, ki moun ki yon fwa te sèvi nan zam la, ap eseye objeksyon.
  - Twòp chaj. Zam nan ka kraze.
  - Pa kraze! Plut balanse. - Gade ki jan epè brech la se, ou ka imedyatman wè mèt yo te travay di.
  Konfyans tonbe nan dòmi ak poud blan, li te ede moun yo chaje boul la pi lou.
  - Oke, kounye a li pral plezi.
  Soti nan yon distans konsa, li difisil a frape pòt la dirèkteman, ak kalib la gwo pa kontribye nan presizyon, men si li reyisi, Lè sa a, pral gen yon efè. Natirèlman, ou dwe konte sou entwisyon an. Kokabon an fèmen je l ', li mande Providence, ki, kòm yon règ, te fè byen nan Gran Larisi, ede nan zafè sa a tou.
  - Oke, timoun ak Bondye.
  - Se pou Sen Manman Bondye a ede nou. - Rebèl yo di.
  Ak yon rèl, kanon an te tire yon kolòn nan flanm dife, yon boul ki peze ven liv te fè aksidan nan pòt la a gwo vitès.
  Fè ak ki te fòje a te pete, men fondasyon an li menm te siviv.
  "Modi, nan ki sa li fèt la, mwen pral oblije tire ankò." Ann ogmante chaj la.
  - Pa vo li. - Tiyè a leve vwa li. "Ris la twò gwo, pi bon mesye, si ou gen bon vwa pou mete yon koup plis kout fe, pa gen yon sèl pòt ki ka kenbe tèt ak anpil frape.
  - Oke! Men, mwen p ap ba ou yon rediksyon dòz tou.
  Èske w gen mato boul la nan kanon an, Dodger a te tire ankò, men aparamman fòtin vire do ba li, souflèt la kontinye nan gwo kay won an, li te klè ki jan dan yo frape-soti vole.
  Jenn ti kabrit la te gen kanon tou, epi yo te gronde ak dife. Se vre, yo te tire pou pi fò nan initil ak avèg.
  - Nè w yo twò tansyon. - Te di ansyen tireur la. - Rilaks epi reflechi sou yon bagay ki bèl.
  - Ki sa li sou? - Mande Dodger a irite.
  - Konsènan reyalite a, pou egzanp, ke ou se katab mwen an, ak pitit gason ou. - Ti gason nan nen snub reponn pwovokan, sabre nan men l 'te san, epi li goumen byen.
  - Ak sa ki pa yon move lide! Mwen ta renmen gen senk, pa gen dis pitit gason pou goumen pou Peyi mwen.
  - Non, petèt ou toujou twò piti pou papa m, li pi bon pou w vin gran frè m.
  Dodger la manyen manton lis li san bab li epi li ri. Lè sa a, sonje ansyen koutim Ris la, li kwaze tèt li. Se kalòj zam la chofe.
  - Cho! Men, pa gen anyen, men refwadi tèt la.
  Nwayo kap vini an te voye ak presizyon. Pòt masiv la te tonbe, epi rebèl yo, sitou Angelica ak Vega, te kouri antre nan vyolasyon an.
  Ti fi yo te toujou chache domine, epi depi yo te kanpe pou gwo konpetans yo nan batay, lòt gason envolontèman rale tèt yo jiska nivo yo.
  Vega vole sou pati ki depafini nan parapè a, li fè yon elis ak nepe li yo. Moso vyann san vole.
  - Angelica, petèt ou gen yon jan de dope, mwen pa santi men mwen.
  - Mwen tou pa refrijerasyon, pran pasyans ti fi - ou pral yon ataman.
  - Blag timoun yo pa apwopriye isit la, mwen pral lage epe mwen an.
  "Apre sa, tèt la pral tonbe."
  Moulen vyann lan kontinye, dife a te boule, epi Vega te demisyone pye atè nan dife a plizyè fwa, men li pa t peye atansyon sou li. Pouse gad yo sou kote, yo kraze nan lakou a.
  Jeneral Monnac li menm, kòmandan siprèm twoup superduke a, te goumen isit la. Li te wo anpil, pi wo pase Valya Chervonny li menm, ak zepòl ki pa nòmal. Isit la yo se de gwo chevalye vini ansanm, chwazi nepe de bò kòm zam. Vali te fò tankou yon lous, men advèsè li a pa t 'enferyè, anplis, Monnac te antrene pa pi bon epe nan wayòm nan, ak Vali te aji nan ansyen mòd. Yon minit apre, jeneral la, li te fè yon mouvman ajil twonpe, pèse men advèsè li a. Vali deplase epe a sou men goch li, mouvman li ralanti. Lè sa a, koupe dorsal kraze nan pwatrin lan. Chervonny te tranble, men answit Vega te vin ede l. Ti fi a te pare atak jeneral la, epi li menm li te fè yon mak sou fwon li ak yon lòt nepe.
  - Sa se yon bouzen! Mwen pral fout ou nan tout twou. rele Monnac.
  - Gos la pral kraze. - Vega soti lang li.
  Kou jeneral la te lou, men yo pa ase vit konpare ak mouvman ofisye entèlijans Ris la. Li te rate plizyè atak, li te plenn, san t ap koule soti nan kokiy ki pèse a, li te klè ke gwo kochon an t ap febli.
  Pou gremesi lènmi an kwè
  Ke li jere kraze Larisi yo!
  Ki moun ki oze, li atake nan batay,
  Lènmi yo pral bat kòlè!
  Vega te pwononse ansyen vèsè yo, pa gen anpil nayif e li te kontinye ofansif la. Finalman, jeneral la, ki te pèdi fòs li, bite, epi ti fi a pèse gòj li ak yon lam.
  - Mwen panse mwen te prese: mwen ta dwe fè w prizonye epi vyole w.
  Sepandan, dènye batay la te peze tout fòs nan li. Ti fi a tranpe epi li lage nepe li yo. Lè sa a, yon foul moun brital atake li, ti fi a te resevwa de blesi nan vant la, ak yon lòt lam koupe yon souflèt li.
  - Men salo yo! - Men Vega t ap tranble, janm li tou anmele ak tranble, li te klè ke li te sou dènye janm li. Angelica te fatige tou e li te goumen ak senk vanyan sòlda avèk difikilte.
  - Li sòt mouri twa etap lwen viktwa! Vega boumonnen.
  - Ou pral viv! - Kriye Oliver Twist epi, tankou yon ti tig tig, glise ant lam yo. Yon koup nan atak ak tèt kase vole desann.
  - Bravo baby, mwen ta renmen gen yon pitit gason konsa.
  - E mwen deja genyen li! - Angelica di, tòde ak difikilte, li bay yon lòt konbatan.
  Vega tonbe, li plonje figi l nan san an, epi li pran yon ti ti gout. Sa a etranj te ankouraje l ', epi li leve.
  - Ti gason, li twò bonè pou w ekri m, mwen ka goumen toujou.
  Ranmase nepe yo tonbe, ti fi a vire, li kontinye lage zantray li.
  Gad yo te byen klè fin itilize, kèk sòlda, te pèdi kouraj yo, tonbe ajenou yo epi mande padon, lòt moun, okontrè, prefere lanmò a wont nan kaptivite. Men, fòs yo te cheche, kou yo te vin pi piti ak mwens.
  - Lage! Epi nou pral epaye lavi ou. - rele Vali Chervonny. - Lage zam ou anvan li twò ta!
  Plis pase mwatye nan moun ki te goumen nan dezespwa abandone lam yo ki te vin initil. Se sèlman yon ti pati nan sòlda yo pwononse ak pathos.
  Gad yo pa lage!
  "Lè sa a, ou pral oblije touye!" Voye dragon mwen yo, yon dènye efò rete.
  Nan tèt Vega ak Angelica, li te loraj ke ti gason ki te tòtire a pa t 'gade pi bon, men kanmenm yo tonbe sou lènmi an, fini dènye rès rezistans yo.
  Lè, finalman, dènye vanyan sòlda Alex te pèse a te tonbe, te gen silans mouri.
  Vega, fatige, chita sou yon ti mòn ki gen plizyè kadav. Aplite te pale.
  - Ave Maria! Nou te genyen.
  Vali monte nan barik diven an, li pran li, li kase bòdi a epi li komanse bwè ak gou. Apre sa, li tounen vin jwenn rès rebèl yo.
  - Ak sa ou vo. Ann bwè nan viktwa nou.
  Se sèlman kounye a Vega ak Angelica te santi ke yo te vle manje, menm vant yo te kranp, ak gòj yo te sèk nan swaf.
  - Apre yon batay gloriye, poukisa ou pa pran yon ti kou.
  Rebèl yo te kòmanse vòl la, men Vali Chervonny te sispann yo.
  - Non, tout richès yo dwe kontab pou ak rekizisyon. Koulye a, olye de Duke a, nou pral dirije, ak chak pouvwa bezwen tou de lajan ak pwovizyon manje. - Te di tèt rebèl yo.
  - Epi nou menm tifi vini isit la! Ou se vanyan sòlda byen klere ak fò, men mwen pa konnen ou! Ki kote ou soti?
  Vega deside pa di verite a. Li pi bon pou konnen anpil epi dekouvri ti kras.
  - Nou soti nan peyi byen lwen, pi lwen pase vas posesyon Kiram ak Angletè, epi pou yon tan long nou te rete nan yon kouvan militè, kote fanm vanyan sòlda yo te fòme.
  - Se konsa, men mwen pa t 'konnen ke gen moun sa yo, epi abei ou a gwo?
  - Ti ak fò anpil sekrè.
  - Epi ou ka montre m pèsonèlman sou kat la.
  - Epi pa gen okenn kat jeyografik, kote li se tankou yon sekrè sakre ke si nou bay li soti, nou pral sibi yon madichon terib.
  - Ebyen, nenf lagè sekrè mwen yo, mwen kite nou kenbe sekrè sa a. Ak ti gason sa a ki goumen tèlman byen se pa fanmi ou pa nenpòt chans?
  - Li se pitit mwen!
  - Felisitasyon! Sa a se yon malfini reyèl e mwen panse ke sou tan yon avyon de gè eksepsyonèl ap grandi soti nan ti gason an, byenke menm kounye a li batay superbly.
  - Mwen te antrene li tèt mwen.
  - Kijan patnè w rele?
  - Mwen se Vega, Dodger la toujou avèk nou, li pa yon sèvitè, men yon patnè egal.
  - Mwen pral aprann li! M ap envite nou vin asistan mwen yo, m ap ba nou chak yon rejiman.
  "Trè rekonesan, men nou pa gen entansyon ret twò lontan nan monn sa a, e osito ke misyon nou fini, nou pral kite li.
  Yon lonbraj te klere nan distans la, yon ti nonm discrète monte chwal l ', li galope nan pòtay la. Bouch li sounwa chichote.
  - Sanble sa yo se moun ki pwofesi a pale.
  . CHAPIT 17
  Jèn prizonye bate a te eseye dezespereman wè nan chenn yo. Li te gen ti tan ankò.
  Byento baton an twazyèm, ak Lè sa a, ekzekisyon an. Nan yon bouk, mouri se pa tankou douloure kòm li se imilyan. Ak isit la yo manje kamikaz yo trè seryezman. Pen ak dlo ak Lè sa a, yon ti kras. Epi li fè frèt nan mi yo wòch epè. Ak doktè a pa menm vini - li te kondane, kidonk poukisa trete.
  Lè Oliver Twist fatige tonbe nan yon rèv, li reve ...
  Apre yon fèt nòb ak selebrasyon viktwa a, yon konsèy rebèl te rasanble. Li te patisipe nan kòmandan yo nan detachman yo, osi byen ke Vega, Angelica, Plut, ak, byen etone, jenn Oliver Twist la, ki moun ki te nonmen kòmande yon detachman ki gen ladan timoun ak adolesan ki pa gen plis pase sèzan.
  Diskite sou eta aktyèl la nan zafè ak sa yo dwe fè apre. Premyèman, li te nesesè yo retabli otorite lejitim nan vil la li menm, yo sispann vòl ak vyolans.
  - Mwen deja monte ven poto, kote moun ki pa t vle soumèt devan pouvwa pèp la rakwoche.
  - Se vre, men li pi bon toujou anpale vòlè! rele jenn Oliver Twist.
  Plizyè kòmandan pami rebèl yo te eksprime apwobasyon inanim yo.
  - Ou ka imedyatman wè lidè a vre nan pèp la ap grandi!
  - Pral gen mennen! - Koupe Vali Chervonny.
  Vega pran lapawòl.
  - Mwen kwè ke nou pa pral gen dwa dòmi anpè, li posib ke literalman kèk jou apre yo pral voye yon gwo lame isit la, ki pral sènen lavil la.
  - Pa tèlman byento! - Koupe Vali Chervonny. - Lame a dwe reyini ak ekipe. Anplis de sa, Naporedon gen yon konfli ak Agikan, si li voye twòp fòs sou nou, li riske pèdi tout koloni yo. Non, li poko fè pè.
  "Men, menm jan an tou, li pi bon kenbe pase yo dwe prevantif, li pi bon pou genyen pase fè bak nan pè. Nou dwe mache poukont nou, sou wout la nou pral ranplir lame nou an sou depans pou pèp rebèl yo, ak Lè sa a, nou pral konkeri kapital la nan anpi a kòm pwòp li yo.
  - Matarra se kapital peyi nou an. Se konsa, ou vle ranvèse wa a.
  - Nesesite fòse nou fè sa.
  Ki moun ki pral monak la lè sa a?
  - Wi, menm ou menm, mwen pa okipe.
  - Vivat Vali Anperè. Kòmandan yo te jwenn li.
  - Ki trè flate, mwen, petèt, ka dakò ak pwopozisyon li. Menm jan ou te di, li pi bon pou genyen pase fè bak nan pè.
  - Li nesesè pou rasanble tout fòs yo ak mobilize, anvan tout bagay, ti gason soti nan laj sèt ane. - Mete pa Oliver Twist.
  - Ak ki jan nou pral rekrite volontè oswa nou pral prezante konskripsyon?
  - Natirèlman devwa. - Isit la ataman yo te ini. - Pèp la deja abitye ak lame nou an ap vin pi gwo.
  - Epi rete sou sa a.
  - Anplis. Angelica antre nan konvèsasyon an. - Nou dwe libere tout esklav yo epi pran yo nan lame nou an.
  Nou pap gen esklavaj! - Koupe Chervonny. Lidè rebèl yo leve yon gwo goblet an lò nan wòch epi li bwè li nan yon sèl ti goute - Depi koulye a, tout frè lib yo pral aboli sèvyèt youn a youn.
  - Ak piye a ta dwe divize egalman nan mitan tout moun. Oliver Twist te entèvni ankò. - Kèlkeswa tit.
  Vali te ezite, men li te di li byen fèm lè l te pran ti kout je kanmarad li yo.
  - Se pou se konsa! Nou vote.
  Tout moun leve pwen yo.
  - Inanim!
  Dodger di nan zòrèy Vega.
  - Natirèlman, libète se bèl bagay, men nou pa rete twò lontan. Apre yo tout, nou gen travay la nan pwòp peyi nou an - Grann Bretay.
  - Ou bliye ke nou te pwomèt Angelica tounen pitit li yo. Youn tounen, le pli vit ke nou jwenn dezyèm lan epi pran Matarra, nou pral imedyatman vire nan emisfè limyè a.
  - Sa ka pran twòp tan. - Pyè te boule ak kòlè.
  Ki sa wap chuchote sou? Vali mande sispèk.
  - Konsènan zafè pèsonèl. - Souri, reponn Vega.
  - Sa se biznis ou. Oke, isit la se desizyon prensipal yo nou te pran, li rete yo diskite sou detay yo.
  - Dyab la se nan detay yo. Vega te di.
  - Mwen pa vle son pèsistan, men vini ou se okoumansman de yon lejand komen sou de vanyan sòlda pye atè ak nepe ki pral parèt anvan fen mond lan.
  Ou ka panse de nou kòm nenpòt bagay, men pafwa lejand rive vre. Vega te di.
  - E mwen pa kwè ke ou se reyalizasyon Vyèj Mari ak Azazel, men pèp la ka kwè nan li. Se konsa, ou pi bon pa desevwa l '.
  - Poukisa? - Angelica mande.
  - Paske nan ka sa a, anpil vanyan sòlda senp ak relijye pral rantre nan nou. Apre yo tout, pèp la pa konstan nan kòlè yo, men pi konsistan nan adorasyon kilt.
  Ti fi a vide mwatye yon vè diven fèb, mouye gòj li.
  - Ebyen pou yon rezon ki jis, mwen pare pou sa. Men ou konnen sa Vali. Angelica ezite.
  - Pa ezite pale.
  -Ki jan ou santi ou sou syans?
  - Mwen menm mwen pa trè alfabetize, men mwen panse ke si sa a se yon bon bagay pou peyi a ak moun ki travay yo, Lè sa a, syans yo ta dwe ankouraje.
  - Ou ta dwe aprann tèt ou tou pou w pa avèg.
  - Nan jèn mwen, mwen menm mwen te yon esklav, epi mwen pa t 'nan alfabetizasyon, ak Lè sa a, mwen jis fè sa mwen te goumen, kache nan kouri dèyè a, te pote jistis. Men, si mwen vin wa, li pa konnen si mwen pral gen omwen yon grenn nan tan lib.
  - Nan tan lontan sou planèt manman nou an te gen yon gwo chèf Gengis Khan. Li tou pa t 'kapab li oswa ekri, men li te reyalize konkèt vaste epi li te kreye yon anpi jistis solid. Vega te di.
  - Ala yon bèl egzanp. Jan mwen konprann, ou te vole isit la soti nan zetwal byen lwen.
  - Wi, ou te konprann kòrèkteman, ak anpi nou an gen ladan dè milyon de mond ki sanble ak pa menm jan ak ou.
  - Avèk done sa yo, ou se tout plis apwopriye pou wòl Mesi yo. Ede m genyen fòtèy la epi m ap fè tout sa w mande.
  - Nou gen yon sèl kondisyon pou ou devlope syans, detwi esklavaj, dirije san patipri!
  - Ou di yon sèl bagay, men mete twa an menm tan! Chervony ri. - Oke, ann ranpli gode yo epi bwè pou siksè.
  Ataman yo bwè, ki gen ladan Oliver Twist. Ti gason an te vinn yon ti kras ibre epi li te pale ak patetismo.
  - Mwen vle vin yon chèf.
  - de kisa wap pale? map adoptew. Vali di dousman.
  - Non, ou ta dwe etidye nan yon lekòl nòmal, le pli vit ke mwen jwenn frè ou a, nou pral retounen.
  - Se pitit ou a? Angelica souke tèt. - Lè sa a, ou ta dwe koute manman ou. Epi kounyeya nou pral bwè yon lòt bwè epi dispèse nan mitan twoup yo.
  - Jis pa ba li li.
  - Natirèlman, ase se ase, timoun yo ta dwe obsève modération nan manje ak bwè.
  Apre li fin di dènye pen griye, Chervonny te fèmen reyinyon an. Deja nan koridò a Dodger rale Vega.
  - Kidonk, travay peyi w bay la pa vle di anyen?
  - Ou konnen, mwen fatige pou yo te yon mannken soumèt, mwen vle jwe yon wòl desizif omwen yon fwa nan lavi mwen, riske tout bagay, men libere planèt la soti nan dominasyon medyeval.
  - E lefèt ke sò Motherland la depann de misyon nou an, èske se menm bagay la pou ou?
  - Non, men travay la kòmanse dwe fini. Nou pa ka abandone moun sa yo nan yon moman kritik nan listwa. Imajine sa k ap tann yo san nou - tòti ak ekzekisyon.
  - E Angelica, mwen espere li ka jere sa li menm.
  "Men, li pa gen gwo ladrès militè ak konesans tankou nou fè. E osi lwen ki konsern lazwa plizyer milyon dimoun, i kapab peri.
  "Èske w sèten ke yon rebelyon vyolan ka mennen nan yon paradi inivèsèl?" Ka a ka sèlman fini nan san depase.
  - Se poutèt sa se kontwòl nou bezwen pou bliye-m-pa grandi olye de san.
  - Dakò map baw twa jou anko, e siw pa dakò kite yo, mwen menm mwen pral kite kan rebèl la pou m vole sou planèt Samson.
  - Ou konnen mwen pa kapab. Oke, ann gade nan sikonstans yo.
  Kòmandan yo gaye nan pati e yo te kòmanse kraze lame a nan rejiman. Vali Chervonny nonmen moun teste ak fè tèt di nan lit patizan nan fòmasyon gwo, moun tèt yo te chwazi pi piti yo. An menm tan an, yo te fè yon revizyon nan palè a, byenke lokal anwo yo te soufri nan dife, mi yo tèt yo te siviv dife a, ak pi enpòtan, yon sousòl gwo siviv, kote trezò yo kolosal nan superduke a te estoke. Sepandan, yon douzèn rebèl te mouri nan moman yo te eseye antre nan kès tanp lan. Simulateur yo enstale ak pyèj ak flèch literalman krible mesye yo dezespere. Vali Chervonny, sepandan, te kontan.
  - Se konsa, li nesesè pou vòlè. Depi koulye a, tout lajan se byen moun.
  Avèk èd barik poud, pyèj yo te soufle epi yo te byen anpile ba lò, ba an ajan, barik ak bwat ki te ranpli avèk pyès monnen yo te parèt devan je rebèl yo. Nan yon kote separe mete bèl pyè koute chè, Diamonds, kèk gwosè a nan zanmann, kristal klè rubi, emwòd, kèk nan yo te nan fòm lan nan bijou oswa flè, agat, topaz, safi, pèl endividyèl gwosè a nan yon ze poul.
  "Duk sa yo akimile richès pandan plizyè syèk. Li lè pou pataje ak pèp la.
  Vega a omniprésente ak Lè sa a, mete lang lan.
  - Nan anpi mwen an, dyaman yo pa gen anpil valè, yo pwodui nan plant endistriyèl. Se menm jan ak rubi, yo te itilize yo nan lazè jiskaske machin mega-plasma yo te envante, men emwòd yo vo yon bagay.
  - Nan ka sa a, mwen ba ou yo, petèt pou zanno?
  - Mwen pa renmen peze zòrèy yo. Yon bag senp se ase!
  Pwovizyon manje nan chato la, osi byen ke nan depo vil yo, te enpòtan, se konsa ke grangou pa te menase revolisyon an. An jeneral, yon klima fètil - twa solèy nan yon fwa, ak plant etranj Fertile te fè li posib rekòlte kat fwa nan yon ane. Natirèlman, pa te gen okenn sezon fredi, klima a te okoumansman de youn nan ekwatoryal.
  Ak etranj ase, menm sou tè mou sa a ki te koule nan grès, kote li te ase pou pike yon baton pou fè li fleri, moun yo te grangou. Pouvwa mechan nan oligachi a, taks egzòbitan ak peye lajan taks, te mennen nan lefèt ke pi fò nan moun yo te viv nan povrete.
  Se poutèt sa, soulèvman an gaye, gaye nan tout vil yo ak tout ti bouk. Men, lè lame rebèl yo te kòmanse yon kanpay, sa a se yon vizyon enpresyonan. Anpil rebèl te soti nan pòtay la e yo te deplase sou wout lajè a. Vakabon an, sepandan, kòm yon militè pwofesyonèl te fwonte, li te evidan ke volontè yo te mal antrene, yo te soti nan etap, byenke kòmandan yo te eseye bati yo. Pami zam yo, gen sitou anpil kouto dwat ki sanble menasan, anpil frenn, gen menm moun ki ame ak kòn ak baton.
  Gen kèk mouskèt, menm primitif. Nan kalite fòs sa a, nivo zam pa pi wo pase nan tan Ivan terib la, bagay prensipal la se zam frèt, ki bay rebèl yo kèk chans. Men, si yo fè fas ak yon gwo lame ki byen ekipe, yo pral baleye. Pa gen ase zam, pi fò nan kanon kaptire yo te kaptire pandan tanpèt vil la twò lou, li difisil pou trennen yo. Sa vle di, kanpay la pou kouwòn lan pa gen anyen plis pase yon jwèt aza ki ka fini nan anpil san.
  Isit la vin fanm yo nan Amazons lokal yo, pi fò nan yo miskilè ak gwo, ponpe moute misk nan travay di. Yo, kòm yon règ, akonpaye mari yo, men gen tou trè jèn fanm selibatè. Nan sa yo, Vega fòme pwòp gad pa li.
  Men yon douzèn lòt tifi ki te antoure li ak Angelica.
  - Ou se sen! - Yo rele. - Précurseur Mari ak Azazel.
  Vega se byen abitye ak wòl li. Byenke demon sa a pa kwè nan Bondye, li pretann yo plonje nan ekstaz relijye.
  - Kwè nan Toupisan an, pinisyon te vini nan mond ou. - Vega te rive jwenn enfòmasyon sou lejand nan an jeneral - Mwen te vin isit la pou fè pòv yo rich ak rich yo pòv!
  Sa a te lakòz yon eksplozyon nan antouzyasm nan mitan pòv yo. Yo t ap fè bwi, yo t ap balanse fyo yo.
  - Nou gen egalite nan fanm, tou, dwe goumen. Mwen pral premye moun ki montre w yon egzanp! Vega leve epe l anlè tèt li.
  Anpil ti fi ak matron granmoun sipòte enpilsyon sa a - byenke nan gè mondyal sa a te konsidere kòm yon pwofesyon gason.
  Vali Chervonny li menm te kondwi jiska yo. Fwa sa a, li te monte sou yon stiphin, yon bèt komik ki se yon melanj de yon elefan ak yon kaktis. Nan tèt la, kote sele a te chita, ak banza a ak cha lagè a, tout bagay te byen taye, men twa kòf yo te gade hilarious.
  Oliver Twist te wè yon bèt konsa la pou premye fwa epi li rale pikan yo ak kiryozite, Lè sa a, li te eseye jwe, yo sonnen, epi li te resevwa yon bagay adistans ki sanble ak yon gita.
  Ti gason an te rive repwodui melodi yon mach lame galant.
  - Pa jwe, byenke non, kontinye jwe kapasite mizik evidan ou.
  - Ou renmen mizik? - Sezi Oliver Twist.
  Natirèlman mwen pa yon sovaj. - Vali te menm ofanse. - Si mwen soti nan yon fanmi senp, kisa ou panse; enkapab pou wè bote?
  - Sa a se yon im militè avè l sòlda yo ale mouri. Men, si ou vle, mwen pral jwe ou ewoyik senfoni Beethoven dedye a Napoleon Bonaparte.
  - Kiyes yo ye?
  - Ansyen ewo nan zetwal byen lwen.
  -Jwe li.
  Ti gason an te kòmanse melodi "fisèl yo", zegwi chak elefan te gen ranje pwòp li yo. Finalman li te rive jwenn bon ritm, epi li te kòmanse jwe. Melodi a enjenyeu nan pèfòmans orijinal la te enpresyonan. Byento yo te antoure pa plizyè milye espektatè, epi yo te mande inanim pou yo kontinye.
  Chervonny entèwonp konsantrasyon an.
  - Objektif nou se yon atak sou kapital la, nou pa dwe kanpe. Patrizh te rete dèyè, epi nou pral koute mizik apre viktwa a.
  Oliver Twist, ankouraje pa atitid la nan foul moun yo, te vin fè tèt di.
  - Kite m 'jwe Tchaikovsky pou yo, sa a se tou yon ewo trè fò nan antikite.
  - Non! Nou vire e nou mache.
  Men Vega antre nan konvèsasyon an.
  - Kite l jwe! Mwen vle tou koute Tchaikovsky, sitou paske li se konpozitè eta zansèt nou an!
  Vali Chervonny ezite, li pa t 'vle diskite ak saint nan nouvo, otorite li ak konpetans li ta vini an sou la men, men pwòp otorite li yo ta dwe konsève.
  Kisa Angelica pral di?
  - Kite l jwe, men sa a pral dènye chante l. - di bote a.
  Oliver Twist te pran yon soufle, Lè sa a, te kòmanse chante. Vwa li poko kòmanse kraze, kidonk apèl la te trè klè.
  "Epi li gen kapasite vokal desan" - te panse Dodger la. - "Lè mwen te chante tou, se yon pitye apre prizon an, mwen pèdi perfusion a nèt."
  Men, elefan an kaktis tèt li te sanble gen yon opinyon diferan. Pou kèk tan li te kanpe avèk kalm, ak Lè sa a, ki jan yo kite ale. Oliver vole sou pikan yo, ak yon kavalye ki gen eksperyans chita ak Valya Chervonny rale ren yo. Men, pa gen anyen ki te ede, bèt la twitched pi plis ak plis, li te sanble ke elefan an te ale fache. Po epè vin wouj, ki te yon siy menasan pou kalite bèt sa a. Isit la Vali li menm pa t 'kapab reziste ak vole soti nan do a, li ta genlè te kase kou li, men Dodger a te sou alèt la ak ranmase tèt la nan soulèvman an. Men, kavalye a te gen anpil mwens chans, nan yon pouse byen file li vole soti tankou yon bal epi li te fè aksidan nan yon pye palmis.
  - Laterè a reveye! Se ou menm ki mennen l' chantè an chire! - rele Chervonny.
  Nan moman sa a, Angelica vole pi devan, gwo defans yon elefan gwo plane sou li, menm brav Vega te kriye. Men, ti fi a, san yo pa tranble, li mete men l sou kòf li. Li te sanble ke yon kouran enèji te soti nan li, elefan an fache twitched ak jele, po l 'te vire soti nan wouj nan ble. Lè sa a, je san l 'te pran yon ekspresyon ki gen sans, ak mons la ak twa kalson mete ajenou.
  Tout moun te jele, pa kwè je yo, te gen silans mouri, ak Lè sa a, li te eksploze ak rèl yon moun.
  - Sen Dam nan elefan yo.
  Rèl yo pran, foul moun yo tap chante.
  - Enkarnasyon Mari pral donte nenpòt bèt! Glwa pou sen yo!
  Elefan an bese, epi Vali Chervonny chita sou li ankò. Lidè rebèl yo te kontan, e ti gason fè tèt di a te jwenn li, alòske otorite Angelica te vin pi plis ranfòse, ki se objektivman nan avantaj li.
  Avan li chita, li di nan zòrèy Angelica.
  - Lè m 'vin wa, m'ap ofri w pou vin madanm mwen.
  Ti fi a reponn.
  - Pou w marye, ou bezwen lanmou.
  Vali soufle.
  - Mwen renmen w anpil.
  - Mwen poko genyen ou.
  - Pawòl la toujou enspire espwa.
  Lè sa a, Vali gade Dodger jalouzi, èske jèn sa a pa konkiran li?
  Men, lè sa a, kenbe gade Vega a, li reyalize ke yo te pito yon koup avè l '. Men ki jan tigrès sa a gade l, yon gade plen jalouzi ak admirasyon. Se vre, li reyèlman santi cham an ogmante nan Angelica, se te yon fanm konsa ke li te vle wè kòm madanm li, fò, entèlijan, vanyan, kapab pataje fado a nan lidè a, ak nan lavni, si Bondye ede, ak wa a. Pitit gason l ', nan kou, se pa sik, byenke yon nèg fò, kouraj konpòte anba tòti, yon avyon de gè ekselan, men yo toujou kèk kalite etranje. Nan lòt men an, si li te nan san li, Lè sa a, Vali ta konsidere tèt li yon papa kè kontan.
  Oliver Twisty, pandan se tan, t ap bati gad jivenil li yo. Kanmarad sa yo ki ralanti epi ki pa t koute kòmandman yo byen, li te anseye ak pwen l. Tras yo nan tòti sou kò li konplètman disparèt, e menm timoun yo gade l 'tankou si li te yon mirak epi yo te eseye pi byen yo obeyi. Mond lan nan Tuzok toujou pa t 'soti nan tòti, youn nan janm li yo te boule, epi li te bandaj, kòm yon rezilta nan ki adolesan an te boite, men fwèt yo pa tèlman pè. Epoutan, pou li pa ta ralanti, yo te mete ti gason an sou yon kabwèt.
  Oliver Twist te pase bò kote l tankou yon dyab, li te fè siy zanmi l, epi li te retounen nan gwoup li a. Li pral nesesè yo chèche konnen ki sa ki sekrè a se ak poukisa li refè byen vit. Aparamman moun ki soti nan zetwal yo gen yon maji espesyal oswa yon atizay etranj nan gerizon. Nan entre-temps la, li pral kenbe yon je fèmen sou li sou kanpay la. Sepandan, danje prensipal la soti nan Lòd la nan bouch lyon an, sa a se yon fòs gwo ak trètr. Yo ka pwazon tou, kidonk si Aplita te gen yon konplo kont pwazon, Lè sa a, li ta kalm. Si ou panse osijè de sa, Lè sa a, yo anvan tout bagay ta dwe retire ti fi sa yo, yo ap voye yon defi gwo soufwans byen file bay otorite yo nan Big Brother.
  Men, si yo gen siksè, Lè sa a, lòd la ka tounen vin jwenn li Chervonny pou èd.
  - Mwens pase kouwòn wayal la, mwen pa dakò. Vali di byen fò.
  Angelica tande l, imedyatman sote sou elefan an epi entèwonp.
  - Eske nou te kòmanse yon rebelyon pou dedomajman pou kouwòn lan? Objektif nou se libète ak jistis.
  - Natirèlman, men pou peyi a pa plonje nan anachi, fòk yon moun se wa.
  - Moun ki vin li dwe genyen tout kalite monak.
  "Men, ou deja deside ke mwen pral vin yon monak.
  "Men, anba kontwòl mwen, mwen menm mwen pral gide ou nan Matarra.
  - Mèsi pitit mò yo. - di Vali mwatye nan plezante.
  - Ou bliye ke kounye a mwen se yon sen. Men, si se konsa, lè sa a ou dwe obeyi m ', paske Mari se pi gran pase nenpòt ki wa sou latè.
  - Nan ka sa a, ou gen rezon ankò ke mwen ka yon mòtèl sèlman. An nou pi byen diskite plan pou plis lagè, mwen deside voye rejiman mwen yo nan vil Loistrog, sa a se pwen kle kote tout wout konvèje. Soti nan la nou ka louvri yon wout dirèk nan Matarre.
  - Gen yon ganizon trè fò ak yon anpil nan zam. Mwen ta premye konseye w mache sou liy lan Facet, gen anpil faktori militè la, nou ta notables ranplir asenal nou an.
  - Faktori yo byen fòtifye, nou pral pèdi twòp moun ak tan la.
  - Mwen panse ke travayè yo menm yo pral leve, yo louvri pòtay yo pou nou.
  - Pami moun ki travay nan chanm dèyè yo ak nan min yo, gen tout bon anpil esklav, men anplwaye travayè di pa t reyèlman vle rantre nan gang mwen an.
  - Sa a se paske, kontrèman ak esklav ki sove kite yo, ki pa gen anyen yo pèdi men chenn, yo gen fanmi, epi sèlman moun ki pi dezespere ka mennen yo anba rach la.
  - Petèt ou gen rezon, anvan ou ale nan kapital la nou pa ka fè san zam. Vali vire. - Ak isit la nou vire fouchèt la, kote ou konseye.
  Yon gwo makè granit fè mete pòtre te montre direksyon yo. Kapital Matarre te toujou plis pase senksan mil lwen. Ak sou bor yo kouche tè rich, anpil peple.
  Twoup yo tounen nan faktori yo, li te nesesè ranplir aksyon yo nan zam ak mouskèt. Pyè te fwonte plis ak plis - soulèvman an te byen klè trennen sou. Sou wout la te kouche Fort Sinhor, trè gwo, ansyen, men byen fòtifye ak yon ganizon fò ak kanon alontèm. Li te trè difisil jwenn bò kote l '. Pou yo pa pèdi anpil tan, Angelica ak Vega te ale pou yon trik. Yo te pran yon barik poud ak yo, yo tou de te ale nan pòtay la.
  Fou a te byen fon, pon an te leve, li te sanble ke sòlda lokal yo te avèti sou yon soulèvman. Ofisye siperyè a, majò Fonol, te egzamine anviwonman an atravè yon spyglass. Nwit anvan an te difisil, li te nan yon eta konsiderab sou, li te anboche de jennès, espere yon repo regal. Apre sa, yo glise l 'yon bagay, pi gwo a "pase soti", ak nan maten an li leve san lajan ak yon tèt fè mal. Epi kòm li te toujou ale san yon pyès lajan nan pòch li tout bagay, bese li nan tavèrn ak établissements jwèt aza, li ta vin sou, li reyisi, sèlman nan depans yon lòt moun nan prè. Nan moman sa a, pè diven yo te konplètman disparèt, "fatra a" te vini. Koulye a, li pi plis te vle bwè ak goute karès yon fanm. Gòj li te sèk, lenn li te fè mal anpil, tanp li te fè mal kòmsi plon fonn te vide nan yo.
  - Mesye, banm omwen yon vè diven.
  Kapitèn, Kvas kase.
  - Gen yon semenn pa gen livrezon, se yon anatema, depo wouj ak diven kraze, nou menm nou mouri swaf.
  - Mwen ta pèsonèlman koupe zòrèy Chervonny. Ki kote ou ka jwenn alkòl?
  - Pou lajan, pa gen pwoblèm.
  - Lajan! Wow, dyab la, poukisa ou te vini ak yon abominasyon tankou lajan kach.
  - Men ki jan Bondye wè ke li ranje lè yon moun alèz ak yon lòt mal.
  - Ebyen poukisa li mal pou mwen.
  - Ou fè anpil erè.
  Soti nan dèyè forè a Fertile, de ti fi bon t ap pwoche bò kote yo.
  - Mwen deja gen pwoblèm. Bèl yo soti nan forè a sanble yo dwe.
  - Ban mwen we. - Kapitèn nan vize yon teleskòp.
  - Wow, mwen poko janm wè bèl moun konsa. Pa fanm prentan flè.
  - Se yon mirak, men sa yo pote avèk yo.
  - Yon barik, ak byen yon gwo.
  "Fòk gen yon bwason diven ladan l, e jenn fi yo yo se vrèman deyès. - Di pi gwo a, kole sou tiyo a.
  Ti fi yo te pwoche bò twou a epi yo te kanpe devan pòtay la ak vwa sonore yo yo t'ap rele byen fò.
  - Gad, tanpri ouvri pòt la pou fanm.
  Pi gwo a literalman devore yo ak je l 'pandan twa jou kòm yon kòk san manje.
  - Natirèlman, louvri yo, mwen bay lòd pou bese pon an.
  - E menas rebèl yo?
  - Isit la nou gen de pil pwisan ak zam lou, ak chak plak nan tè yo te tire, ak an jeneral nou ap toujou gen tan yo retire pon an. Ou pa vle kondwi yon poto ant janm mens yo, pa vre?
  Vrèman ate, tankou si jete an kwiv, janm yo nan ti fi yo te fè prèske nan ranch yo anpil. Konbyen yo ta ka bay plezi yon nonm ki bouke abstinans. Rad modès pratikman pa t kache figi yo, yo te sanble ak estati, men se pa frèt, men vivan, tranbleman, ki kapab bay pi fò plezi a fou.
  Fonol t ap saliv, li pèsonèlman kouri al jwenn gad yo pou mande yo, epi answit woule manch li epi li vire volan an ak pwòp men l.
  Finalman, tifi yo fantastik, fese pye chiselled yo fè, te mache atravè pon an, aparamman, yo te trè fò, si yo trennen yon barik olye gwo sou wou san anpil efò.
  Kapitèn nan ak majò a kouri premye epi Fonol paka reziste, li mete men l sou kwis Vega. Ti fi a souri tounen epi ak anpil atansyon retire men l '.
  - Lè a ap rive pou yon èdtan nan renmen avèk ou, men nan entre-temps la, ou vle pasè swaf ou.
  - Natirèlman, gòj la se tout sèk.
  Vega ak anpil atansyon devise tiyo a, vide yon tas plen pou pi gwo a. Nan yon barik poud, jis nan ka, yo te rete yon veso diven, epi toudenkou yo pral tcheke.
  Kapitèn nan suiv li. Angelica entèveni.
  - Nou ta renmen tout tirè yo nan batri fò a goute diven an. Lè sa a, pòv parèy yo mouri san alkòl.
  - Ki sa ki jis.
  "Anplis de sa, nou te trennen barik sa a pou twò lontan ak Se poutèt sa, nou pa gen entansyon trete pèsonn gratis.
  - Natirèlman, ou pral san gad dèyè peye.
  Ti fi yo trennen chay mòtèl yo nan pil yo. Tout plan yo te baze sou lefèt ke ta mete deyò nan aksyon yon kantite zam ki te kenbe yon fon plat nan men zam.
  Sou wout la, yo te rankontre pa gèrye kè kontan, yo ri ak envite ti fi yo mache avèk yo, kèk nan pi oze yo te eseye manyen ak manyen espesyalman tete yo. Nan wont li, Vega te santi dezi a, tete li anfle. Poutan, se yon gwo plezi pou yon fanm santi karès yon gason.
  - Ti gason, jis pa tout nan yon fwa, jwenn nan liy. - Li te di. - Wi, ak omwen prepare kèk lò.
  - Pou tankou ou menm ak de lò se pa yon pitye.
  - Malgre jèn mwen, mwen gen eksperyans deja e mwen ka sèvi ven moun nan yon fwa. - Te di Vega, epi pandan se tan li menm, ap gade byen kote barik poud yo te pi pre.
  - Chwazi mwen, mwen se pi fò.
  - Yo konsidere mwen pi bèl nan rejiman an, kidonk mwen ta dwe premye a.
  - Epi gade pwatrin mwen otan twa kwa.
  - Wi, ou fin vye granmoun, jèn yo ta dwe jwenn pati yo an premye.
  Angelica te taton tou, men kontrèman ak Vega, li pa t bèl, paske li te gen yon edikasyon pi sevè. Apre sa, li te vle debarase m de figi lanvi sa yo pi vit ke posib. Soufle yo nan lanfè epi bliye. Ki kote barik modi sa yo, petèt depo a se nan yon kote konplètman diferan, epi li pa bò kote zam yo?
  Ak isit la yo, konbyen nan yo, Angelica te kontan. Natif natal yo toujou pa klere ak entèlijans oswa yo twò konfyans nan tèt yo. Vrè, vid yo etwat, zam yo tèt yo byen pwoteje kont bonbadman, gen menm plak pwotèj fòje. Se konsa, pwobabilite pou defèt nan yon nwayo o aza piti. Men, tout menm bagay la tou, estoke anpil poud nan yon sèl kote se pa tèlman atansyon, li pral nesesè yo pran sa a an kont nan yon lagè nan lavni.
  - Mezanmi, anvan nou kòmanse fèt la, mwen pral rakonte nou yon istwa ki soti nan pwòp eksperyans mwen. Ou vle konnen ki jan mwen te konn renmen ti gason. Vega rele byen fò.
  - Natirèlman nou fè! - An repons, konbatan yo jape nan inison.
  Angelica mete barik la pi pre lòt yo, si li eksploze, Lè sa a, yo eklate tout yon fwa, asid ki andedan fuze a ta dwe travay egzakteman nan minit, se pa pou anyen ke li tache ak revèy la.
  Je Vega t ap limen, ann tann yon atak teworis. Angelica te tou nève epi pou l te jete tansyon an, li te vide yon ti diven epi li te bwè l nan yon sèl ti gout. Kò kokenn miskilè li te kouvri ak gout swe, ak po janm li yo te kòmanse sanble ak yon pèl gaye.
  Dènye klike la epi li lè pou yo woule.
  Vega, pandan se tan, te kòmanse rakonte yon istwa klèman fiktiv sou fason li te travay nan yon bordel. Li te evidan ke istwa li a te yon siksè, sòlda yo te tranble ak eksite.
  - Te gen kat nan yon fwa, sant swe fò sòti nan yo, mwen te mouye depi lontan, epi mwen te vle santi bèl kalite yo cho ak lang mwen.
  Nan moman sa a, Vega te gen pitye pou mesye sa yo, anpil nan yo te jèn ak bèl. Nan yon minit, pa plis, yo pral mouri, chemen lavi yo pral entèwonp nan fason ki pi terib. Epi li menm ak Angelica pral blame. Koulye a, konbyen moun li te entèwonp, nan yon varyete fason, menm si li te santi regrèt pou li, Lè sa a, tout bagay te trè byen vit bliye. Men koulye a, tankou yon pitye te atake ke menm dlo nan je soti. Li nesesè tache yo nan lòd yo pa trayi tèt li, men Vega te santi ke pa te gen anpil plis epi yo ta pete nan twa kouran.
  - Bondye, poukisa moun bezwen lagè. li chuchote.
  - Ebyen poukisa ou entèwonp, kontinye, vwa yo te tande. Nou vrèman renmen sa ki te pase apre?!
  - Padon, vanyan sòlda brav. Men mwen te bwè twòp e mwen bezwen fè pipi. Vega te di. Angelica kouri al jwenn li.
  - Blad pipi mwen plen tou, tann nou yon minit, nap kouri.
  - Pran li fasil isit la. - kriye kolonèl gri-moustach la.
  - Non, kòman ou fè, nou se medam kiltive.
  Ti fi yo te kouri pou talon yon ti kras pousyè yo te klere, anvan vwayaj la, Vega ak Angelica byen lave pye yo. Koulye a, bagay la prensipal se gen tan yo kite, epi an menm tan an pa kite pon an leve soti vivan.
  Isit la li se gwo kay won an, kote mekanis nan leve opere. Ti fi yo kouri antre nan li, e nan moman sa a yon gwo eksplozyon tande. Mi yo imedyatman diverge ak anpil fant, ak vag eksplozyon an ranmase jèn amazon yo epi jete yon fos.
  Bèt terib ki sanble ak kwokodil ak de tèt ak twa ranje dan, piranha pwazon, ak bouch rat ak nen byen file tankou yon tèt, kouri sou yo.
  Yo di laperèz leve fòs adisyonèl, yon moun nan ka sa a sèvi ak misk yo san pousan. Se konsa, sa te rive nan ka sa a, ti fi yo dezespereman touche men yo ak pye yo, dan yo sèlman frape, yon ti kras grate janm yo. Lè sa a, yo vole moute ak tout fòs yo, kenbe kole nan kwen an nan twou a. Sèvi ak kat branch yo alafwa, yo rale sou miray la inegal, fè l sanble souvan Spider-men.
  Malgre ke sifas wòch la te glise, janm yo tonbe sou yo ak sou ankò, men pa kèk mirak ti fi yo te rete sou sifas la limon. Vega ki gen plis eksperyans te monte an premye, anpil èdtan fòmasyon nan fòmasyon pa t 'pou gremesi. Men, Angelica nan dènye moman an te kase ak yon rèl sovaj. Vega apèn te gen tan pwan li nan cheve a.
  - Ou fout fè mal. - Orala Angelica.
  - Ki pi bon fason pou kite ou ale? - ironik Vega.
  Rale l, li mete l sou sifas wòch la. Angelica manyen tèt li yon fason reflèks, tankou nòmal tout cheve a entak.
  - Bon, mèsi pou sove m ', epi kounye a ann ale nan batay.
  Pon an te gentan kòmanse monte, rebèl yo te kouri ale ak tout fòs yo.
  De ti fi san zam kouri al jwenn gad ki te kanpe nan papòt la. Te gen anviwon dis gad, men yo pa t atann yo t ap atake yo pa tout de fanm ki te fache. Anplis de sa, pwatrin Angelica te ekspoze kòm rezilta eksplozyon an. Twa sòlda, yo voye zam yo atè, kouri sou li, yo t ap eseye vyole l.
  Ti fi a, sote, frape tou de perverts nan arèt la ak de pye alafwa. Ak twazyèm dwèt yo nan je yo. Kidonk, twa konbatan yo te mete deyò nan aksyon an menm tan. Vega pa renmèt li, akselere, li bay kout pwen ak janm li, de nan machwè a, ak yon lòt ak palmis li nan gòj la. Kidonk, sis sou dis yo te retire nan yon segonn. Lè sa a, ranmase nepe yo tonbe, Angelica ak Vega tonbe sou kat ki rete yo.
  Ti fi yo te deplase tèlman rapid ke sòlda ki gen eksperyans pa t 'kapab kenbe ak mouvman yo. Apre teknik "Drunk Butterfly", Vega te rache yon sèl konbatan, epi li te fè yon vis, li touye dezyèm lan. Aplita, nan vire, metriz fè teknik "Mad Fan", kòm yon rezilta nan ki de tèt yo te koupe.
  - Sa a se ki jan premye parye nou bat ak klere. - Vega di.
  Te pwan de nepe, ti fi yo kouri andedan. Se la yo te koupe nan kò sòlda yo, kòm si nan yon pati bèl bagay asye, yon pati nan forè vivan. Pye atè yo te squelched nan pisin yo nan san, kite mak pye vizib. Gwo kay won nan tèt li te fann, mekanis leve a kole, epi yo te monte ak yon efò. Similtane fè teknik "Triple Whirlwind", Vega ak Aplita, tap mete sèt vanyan sòlda nan yon fwa, pete nan chanm nan. Gwo Fonola te souri an premye, epi answit, li wè epe san yo, li vin pal epi li mete ajenou.
  Mwen pral fè sa ou vle, jis pa touye m '.
  - Premye ou dwe bese pon an.
  Vega te pouse pi gwo a epi li te jete tèt li sou volan an ak fòs. Angelica te touye de lòt gèrye rekalsitran ak Ragged Stone.
  . CHAPIT 18
  Yo te bat Oliver sevèman. Nan twazyèm koupe a, yo pa sèlman vide sèl sou blesi a ak yon fwèt, men yo te aplike bann fè wouj cho sou plant fè timoun nan. Ak prèske enfim. Li vrèman fè mal lè pinga'w yo boule, ak yon ti kras plis ak pwatrin fè.
  Nan yon selil frèt ak nwa plen rat ak areye, Oliver te jwenn konsolasyon sèlman nan dòmi.
  Epi te gen yon bagay yo wè.
  Pon an te tou dousman bese, wou a te sere, mal wile. Pandan se tan, rebèl yo te deja vole soti nan clearing la, kouri moute nan plak la fè. Premye a sote sou pon an nan menm tan an, kraze nan opozan l 'yo, se te Dodger a, li te kouri sou yon chwal, ki te swiv pa rès la. Angelica ak Vega, pandan se tan, te oblije goumen ak fòs siperyè. Konbatan te vole sou yo, yo te mache byen sere, ti fi yo koupe kò yo, tankou konkonm marinated, frape yo nan ak nan. Banza yo te pi danjere a, men yo pa te pèmèt yo vire toutotou, li te twò gen anpil moun. Sepandan, ak yon gwo kantite lènmi an, li te twò difisil pou kenbe yo. Ap tann pou pon an konplètman bese, Vega jete yon flanbo nan volan an, li te limen, limen yon flanm wouj.
  - Kenbe yo pou yon lòt minit, Angelica, epi apre nou ka ale. li rele byen fò.
  Vega te blese nan zepòl la ak yon ti kras grate pwatrin li, Angelica te frape ak yon chèn sou janm li, ti fi a boipe pou yon koup de segonn, ak Lè sa a, rasanble volonte li nan yon pwen epi li kontinye batay la.
  Apre li te fè yon gwo kout, li koupe de nan yon fwa, epi Vega frape kou a ak pye l 'nan yon so.
  - Koupe ak tou de men ak pye. Ale pi souvan.
  - Mwen se yon pwofesyonèl nan karate, sanble ke atizay sa a se yon nouvote pou yo, kidonk nou pral bat pi rèd.
  Pye atè, trè mens, miskilè janm ti fi yo klere, distribye kou, frape lènmi desann. Kòm Vega byento reyalize, pi efikas la se slam nan arèt la ak yon balanse kout. Sa a anjeneral lakòz yon chòk pèmanan. Epi li pi an sekirite pou tèt ou, otreman, pandan platinn lan, Vega fè mal frape nepe a ak pye li, san koule soti, po a te koupe. Ti fi a nan repons frape vanyan sòlda nan ak hilt la nan epe a nan tanp lan, Lè sa a, pèse yon lòt advèsè ak lam la.
  Lè w wè volan an te gentan boule, kòd la te prèske boule, Angelica te pirate l epi li te kòmanse fè bak. Remake sa a, Vega tou rale tèt li. Tou de ti fi yo, yo te resevwa kèk lòt reyur, yo te ale nan pwochen pòt la epi yo te kòmanse monte eskalye yo.
  Isit la lènmi yo te gen yon tan pi difisil, menm jan yo pa t 'kapab pran avantaj de avantaj la nimerik ak vire toutotou. Vega ak Angelica avèk siksè kenbe sou. Pandan se tan, rebèl yo te deja sezi koridò yo, koupe ran yo disòd nan lènmi yo.
  Youn nan premye moun ki te antre nan fò a se te Oliver, li te kouri ak kòlè sou rèl lènmi yo. Ti gason an se te yon dyab reyèl, lè l sèvi avèk de nepe alafwa. Nan bout pantalon jis kout, fleksib tankou yon cobra, li koupe ak pike, lè l sèvi avèk ke trik nouvèl aprann. Se konsa, li te rankontre yon chevalye byen fò, Baron Phobek. Pou ou kab vin yon epe ki gen eksperyans, bawon an te kwè ke li te kapab fè fas ak ti gason an san anpil difikilte. Men, an reyalite, Oliver Twist te vin pi abil, epi sèlman ladrès chèn fabrike avèk ladrès te sove Phobek soti nan lanmò nan premye atak la.
  Adrwatman kite, eskive ak rebondi, ti gason an frape lènmi an nan zo kòt yo yon koup de fwa, Lè sa a, apre yo fin fè teknik "Lady's Fan" la, koupe l 'nan kou a. Men, kou ti towo bèf la ki te kouvri ak yon kouch metal te siviv. Anplis, squire ki te antre nan batay la jete yon ponya, Oliver Twist eskive, men po a te yon ti kras koupe.
  - Jwenn sou pi trètr la. - Ak plonje, li koupe tèt squire a ak yon gwo kou.
  Baron an te sezi, e li te balanse epe li twò zele, li te klè ke li te fache.
  - Mwen pral koupe ou an miyèt moso, ti chen, epi bese po a sou tanbou a. Ti gason an sote, evite lam la, frape pye l 'nan lenn, men li bite sou yon plak blende. Sepandan, souflèt la te tèlman fò ke li te tonbe, li te peze boul baron an.
  - Pran li! - Te bay lòd ak yon rèl Phobek.
  Men, Oliver Twist te pote soti yon moulen trip ak de nepe, ranpli moute de premye, Lè sa a, teknik la Ragged Butterfly, fini twa plis ak yon souflèt fini.
  - Ebyen yo pran anpil. - Ti gason an fè yon nen. Ankò, yo rankontre ak bawon yo youn a youn. Isit la ti gason an deside ale nan teknik "Mad Brush" la, li te byen klè te pote soti yon seri de mouvman, li frape Phobek dwat nan je a. Kou a te tèlman fò ak egzat ke lam la te eklate soti nan do a nan tèt la.
  - Yon plis vwayou vin mwens. - Oliver, siye lam nan feyaj la, kontinye atak briyan li.
  Kokabon an te goumen tou sipèb, nan chak kou l yo yon moun te asire w tonbe, epi li frape menm jan ak Oliver ak de nepe alafwa.
  Sepandan, li te pi lou e li te gen plis eksperyans pase l, li te touye anpil plis. Gwo fò tou won ki pi pre yo te netwaye byen vit, men li te cho andedan fò a. Ganizon an te fò, e anpil nan rebèl yo te ame owaza. Li te espesyalman difisil lè mousketè yo te tire yon vole. Plis pase desan (200) moun te tonbe ak plenn ak rèl. Men, Dodger a pa t 'pèdi tèt li, li trennen rebèl yo ansanm avè l', epi anvan sòlda yo te gen tan rechaje, yon pake kouri desann nan pati anba a. Yon konfli te kòmanse e nan kondisyon sa yo, rach, fouchèt, twou yo te bon zam, nan konba kò a kòt, mousketè lokal yo, kontrèman ak ewo Dumas yo, pa t 'ditou fò. Plis danjere yo te kavalye yo ak enfantri blende yo. Yo te goumen pi plis abilman, e byento tout zòn nan te chaje ak kadav.
  Kokabon an, ki te kanpe nan mitan lòt yo pou gwo abilite li, se te premye viktim yo te pral mete sou lotèl la. Li te antoure sou tout kote, yo te eseye pile, chwal. Kokabon an vole monte desann, rache nan pye chwal yo, epe ki pi file li yo pa bay okenn ka. Isit la uit kavalye vole sou li alafwa, de yo te touye ak epe, ak de lòt yo te frape desann pa kout pye, ak senkyèm Dodger a bat tèt li. Yon souflèt fò soti nan fwon nan nen an kapab ranvèse nenpòt moun. Ak twa lòt yo te fini koupe pa kou ki vin apre. Vali Chervonny te goumen tou nan mitan premye yo, nan kou, li pa t 'tan vit ke Dodger a, men li te nan gwo wo e li te kapab frape opozan li yo akòz mas la. Gwo rach de men li koupe kavalye yo atè a, pa raman, ak plak pwotèj li a pa t 'kapab kenbe tèt ak yon kou pwisan konsa. Sepandan, nan yon pwen, Valya Chervonny te antoure sou tout kote e menm blese grav. Jeyan an te tranble epi yo te jete yon laso nan kou l, li te rale kòd la brital. Lidè rebèl yo prèske pèdi konesans, li tonbe ajenou. Sèt moun imedyatman te pwan lasso a, kòd la te trè fò, epi yo trennen Chervonny tankou yon tèt.
  Ki kote gran yo mennen w? - Toudenkou rele nan zòrèy li. - Ou se bèt.
  De bèl ti fi vole ak yon kòmanse kouri epi frape pasaje yo ansanm. Ti fi yo te mwatye toutouni, rad kout Angelica te chire epi koupe, epi Vega konplètman jete l, li rete nan kilòt li. Anpil chevalye, bliye batay la, devore bèl yo ak je yo, pou ki yo imedyatman peye, resevwa kou brital ki koupe tèt ak branch.
  - Ann rale mesye, ennmi pa gen lontan kite. - Vega pran vitès la.
  Soti nan do kay yo te eseye tire sou yo, men ensije yo te frape yo tèt yo, rale moute ak kout pwen opozan. Pyè, nan laj de ane, rale premye flèch li a, ak Se poutèt sa, lè ofansiv la nan lènmi an te febli yon ti kras, li te kòmanse tire flèch youn apre lòt.
  Mir Tuzok te chita bò kote l, ti gason an t ap bwete yon ti kras, men jèn kò a t ap refè byen vit. Tinedjè a te deja pa mal koupe, men li te tire menm pi byen. Li te vizib ki jan sòlda lènmi yo, yo te resevwa yon pwen nan vant, pwatrin oswa kwis, san pwoblèm etabli. Kèk nan yo te fè raj e yo te tòde si flèch la pa t frape imedyatman yon ògàn vital. Menm Dodger la te sezi.
  - Ou pa manke?
  Ti gason an souke tèt.
  - Sa a se sa mwen genyen depi nan premye ane yo, menm kòm yon ti gason, mwen pratikman pa t 'fwoti menm sou pi piti sib yo.
  - Se talan jenetik ou.
  - Mwen dezole, kisa?
  Ansyen vòlè a te eksplike:
  - Oke, se lanati ki te ba ou abilite pou tire parfe, menm phénoménale!
  - Mwen toujou antrene anpil, anpil ti gason nan rejiman nou an deja tire byen, sèlman se pa tout moun ki ka rale yon banza sere, men mwen kapab.
  Mir Tuzok te montre biceps relief.
  - Dakò, tire, e mwen pap koupe anpil.
  Ranje yo nan kavalye ak gad yo byen vit eklèsi soti, epi finalman Dodger a te premye moun ki jere yo koupe nan banyè la. Bò kote l, te gen yon seri lannye ki byen dens, e ewo byen koni yo a, Konte Cavazza, te dirije yo.
  Antite masiv sa a, ak yon ri, te rankontre yon pa patikilyèman gwo, ki sanble ak yon Dodger adolesan san bab.
  - Ki kote ou ale souse - fatige nan k ap viv. - Ou piti toujou.
  - Ou se yon gwo klozèt byen fò ki tonbe. - rele Dodger la. - Ebyen ann eseye pike nen mwen.
  - Mwen pral mete l sou men m, epi souflete lòt la. gwonde nèg la prèske uit pye wotè.
  - Istwa abitye. Kiyès mwen te tande l? Ah, soti nan mons nan sèt tèt.
  - Pa gen dragon, sa yo se tout istwa fe. Knight an kontinye gwonde. - Men mwen menm, ak pwen mwen tankou tèt ou.
  Ann wè sa ki rive l lè m koupe l. Me retresi. - Kokabon an, li te plonje ak byen adrwatman, koupe anba jenou an.
  Yon rotulon te sove Knight an soti nan mutilasyon; li pa te jete nan fè, men nan an kwiv vèt trè chè. Se poutèt sa, li te sèlman yon ti kras koupe, san soti.
  Kadav la, ki te peze yon bon ven liv, ri.
  - Wi, ou se jis yon moustik, ebyen, ou jere pike m ', men ki sa ki nan pwen an.
  "Ou se gwo, men maladwa, epi yon timoun ka okipe ou. Kokabon an, byen vit deplase lwen epe a de mèt-long, vole nan lè a ak frape kas la. Te gen yon kònen soti nan pike difisil la, men jeyan an pa t 'menm tranble.
  Kokabon an, nan vire, apèn kite, yon chen chèn gwo kouri sou li. Gwo denk li yo, tankou tig, prèske fèmen nan gòj li. Kokabon an frape dwèt li nan je mons la epi answit koupe kou a. Pa te gen okenn zam sou chen an, ak tèt la vole ale, frape Cavazza nan tas la.
  Sa a te pwodwi yon efè sou jeyan an menm jan ak ki jan yon reyaktif vide nan asid. Li te leve, li balanse nepe li tèlman dezespere ke li te koupe twa nan pwòp sòlda li yo.
  - Byen fè pou ede m '. - Pike Dodger.
  Lè sa a, li atake l ', vòlè-kapitèn angle a avèk difikilte pou bat nepe a, epi li te foure lam nan figi advèsè a. Li kriye, yon koupe wouj te kouvri je l ', ak konte a nan yon kòlè te kondwi zam li a nan tè a nan menm hilt la.
  Kokabon an ri lè li wè advèsè li a ap pouse, ap eseye rale epe li.
  Lè sa a, san prese, li pwoche bò kote lènmi an epi li foure manton nan manton an.
  - Bay ou mouri.
  Nan moman sa a, yon kout mouskèt egzat kraze men l ', epi youn nan sèvitè Cavazza yo jete tèt li nan pye Trickster la. Anvan kòmandan Ris la te gen tan rive nan sans li, li te jwenn tèt li bourade atè a, yon kadav masiv plane sou li.
  Kit ou abandone oswa ou pa, ou pral mouri kanmenm. - Yon djòl rau ki gen sant boumonnen.
  Lè sa a, konte a mete yon ponya nan figi l ', li kòmanse koupe zòrèy li. Li te trè douloure ak plis dezespere te bay Ris la nouvo pouvwa. Pyè te plenn, ak tout fòs li, li te fatige kò l, yon ti kras dechire lènmi an epi ak palmis ki te siviv li, li foure dwèt li nan pòm Adan an, ak teknik "palm asye". Cavazza sagged, yon souflèt presi frape l 'dwa nan atè karotid la. Ajoute yon lòt fwa ankò nan tanp lan ak hilt la nan nepe a, Dodger a jete kadav la. Youn nan bra l yo pa t ap travay, men lòt la te nan tout fòs. Avèk li, li koupe etajè eklèsi. Vega ak Angelica te goumen kòt a kòt men nan men.
  Li te evidan ki jan ti fi yo te salye ak san abondans, poutan, Vega te souke jarèt toutouni li, li pa jennen ak anbarase pa plizyè santèn gason. Sepandan, pandan ènmi yo t ap atake l, li te tolere, men lè yon jèn gason ki te goumen nan ranje rebèl yo te pwan li nan pwent tete a, epi li te souflete yon gwo kalòt nan figi an, li toudenkou vin wont anpil, li kite la. chan batay pou kèk moman yo jete sou yon twal koryas.
  Angelica pat ka reziste blag la.
  - Èske ou pè pran yon frèt nan pwatrin?
  "Mwen pa vle bay ènmi m yo plis onè pase yo merite. - Koupe Vega.
  Batay la piti piti deplase soti nan kare a nan yon gwoup zèl ak restoran fò. Gwo estòk diven yo te estoke la, ak Se poutèt sa kavalye yo ak sòlda mèsenè yo te goumen pou yo ak kòlè patikilye. Yo te wè ki jan gwo fò tou won yo moute nan syèl la ak dépendances chifonnen yo vire. Plizyè kout zam yo te tire nan kanon yo, men zam yo frape je fèmen, anplis, nan diskisyon an ki kapab lakòz li te fasil fè mal pwòp ou a. Fò a li menm, nan reyon twa limyè, te prezante yon spektak agresif trajik, depi nan yon wotè li te sanble ke moun yo te tankou foumi mòde akòz yon mouch mouri.
  Kokabon an te kraze isit la, ak yon sèl men kontinye dechire vyann lan. Ti gason an Oliver Twist te soti nan yon direksyon konplètman diferan, li te byen lwen tèlman jere pou fè pou evite blesi grav. Malgre ke li te fatige, li toujou sote byen wo, ki montre bèl bagay yo ak dèksterite nan yon mangous. Kidonk, yo peze bag la sou gòj advèsè a. Kòmandan ganizon an, jeneral purdaro mèg la, pa t 'patikilyèman wo, epi li pa t' gen aparans ki pi belijeran ak yon vant byè nan bòt.
  Li te prefere kache dèyè do sòlda li yo, evite yon batay. Santi ke li pran sant cho, jeneral la te pwan plizyè sache dyaman, li toujou pa t 'kapab pote tout trezò fò a, epi li te ap chèche pou sèlman yon ti moman yo sove. Se konsa tou dousman li te ale nan pòtay la. Pou malè l 'yo, menm pandan y ap goumen, Oliver Twist kontinye enspekte chan batay la ak wè ki jan yon nonm nan yon inifòm bwode an lò ak anpil atansyon fè wout li dèyè do konbatan yo - li imedyatman reyalize rena sa a te prese kache ke li. nan yon twou.
  - Non, li pap fè sa.
  Li te voye yon kout pye nan knockout nan yon lòt opozan, ak koupe ak nepe, se konsa ke bowlers vole, ti gason an kouri dèyè l 'tankou zèklè ak eksitasyon an nan yon chen k ap kouri dèyè nouvo bèt.
  Lè li te rankontre yon vanyan sòlda sou wout la, ak yon nepe oswa yon banza, jenn ti kabrit la kraze yo. Nan papòt la menm nan pòtay la, li te rankontre pa de gad kò jeneral la. Yo atake vye plebeyen an ak kòlè, jan ti gason an te sanble yo. Oliver Twist, wè ke vanyan sòlda abil nan bèl zam, rache nan poto yo ak nepe, do kay la tonbe sou malfra yo, epi yo lage nepe yo. Anvan yo te kapab jwenn gratis, ti gason Terminator la koupe tèt yo.
  Lè sa a, Oliver Twist, koupe boulon an sou pòtay la, glise andedan. Menm lè a, pye l 'te bite sou klou, ti gason an kriye epi li ajoute yon etap. Li te klè ke yon moun te mete pyèj yo. Isit la yon flèch sifle, ak Lè sa a, yon boutèy demi lit tonbe. Ti gason an apèn gen tan reyaji, ponya ki te vole soti gravman grate souflèt li.
  Men koulye a, li san danje pase dènye pèlen an, ak koulèv, yo kouri sou Oliver, men yo te koupe pa lam. Ak isit la se jeneral la li menm, li kouri osi vit ke li kapab, toufe, men li pa ka chape anba yon ti gason parfe devlope fizikman.
  - Li pi enteresan pase etidye nan lekòl la, chita nan yon biwo restrenn ak alèz, ak Lè sa a, gen avantur pou yon lavi. rele Oliver Twist.
  Wè ke moun ki te pouswiv li a se jis yon ti gason mwatye toutouni, jeneral la te pran yon ti ponyen nan Diamonds epi li jete yo nan pye l ', espere ke ti gason an evidamman pòv ta kouri ranmase yo.
  Oliver Twist meprize jete yon ti wòch sou kote ak zòtèy fè l ', li vole sou Purdaro.
  - Sa se yon vòlè, ou pran ou.
  Jeneral la te eseye goumen ak nepe l ', men lam li te frape soti nan men l'. Lè sa a, Oliver Twist leve l 'nan kolye a. Purdaro te tranble nan kantite fòs te genyen nan ti gason sa a ki te parèt sou katòz ane.
  - M ap peye w byen. - Li te kòmanse vire pòch li yo, li montre sak yo. - Ou ka achte tèt ou bòt, yon kamizole chè e menm yon byen ak esklav. Pran wòch yo, mwen ba ou yo epi kite m 'ale. Jeneral la li menm ap rekonesan anvè ou.
  Oliver Twist t ap ri.
  - Ou ban mwen yon bagay ke mwen ka pran pa fòs kanmenm, pandan y ap touye ou. Non, mwen ta pito pran bijou an, Lè sa a, pataje li ak kamarad mwen yo, epi mare jeneral la.
  - Oke, men mwen gen yon bagay pi bon, yon talisman majik ki gen yon pouvwa enkoni.
  - Ou bay manti, montre m. mande Oliver Twist.
  - Gade sa! Jeneral la lonje men l ak snuffbox la. Le pli vit ke ti gason an panche figi l ', yon bagay frape, yon melanj boule frape l' nan figi an. Je l 'soti nan fwon li yo ak woule tounen, ti gason an pèdi konesans.
  - Se konsa ti pou, se sa ki rive moun ki fè granmoun twòp konfyans. - Purdaro di. - Epi kounya mwen pral touye ou.
  Epi jeneral la freman plonje ponya a nan pwatrin ate ak miskilè ti gason an, vize tou dwat nan kè a.
  Lè sa a, wè ke ti gason an pa te respire, li krache sou li epi tou dousman deplase nan sòti a, li pa gen fòs nan kouri.
  Pandan se tan, lame a, li te pèdi kòmandan li, te tou dousman mouri. Sòlda ki soti nan mitan konskripsyon yo, osi byen ke mèsenè ki pi piti ki pa t 'gen tan koule anpil san travay, jete zam yo atè epi mande pou pitye. Rès yo te fini, Dodger la te fini dènye opozan Viscount de Morassi tou senpleman pa kout kouto l 'ak pwòp frenn li.
  Malgre ke mèsenè sa a te gen kat men ak te kenbe yon nepe nan chak.
  Lè sa a, prizonye yo te aliye devan lame a, anpil nan yo te blese, li te deside banda yo sou plas.
  Vali Chervonny te janti ak anonse.
  - Moun ki vle antre nan lame nou yo pral padone, epi moun ki refize ak pèp la yo pral pann.
  Natirèlman, fè fas ak yon altènatif konsa, prèske tout moun te dakò pran sèman an. Anplis de sa, li te fè sèman pou l fidèl, epi sou kwa a te rekonèt Vega ak Angelica kòm presye ki sen. Gen kèk ki te menm bo pye ti fi yo toutouni, chisele, men pousyè. Plizyè moun, tankou Baron Fokker, te refize fè sèman an. Te gen yon bri, Vali Chervonny te pale menasan.
  - Eretik ap tann lanmò! Nenpòt moun ki pa rekonèt tifi yo mesi yo dwe pini sevè!
  Apre sa, yo te imedyatman pann, ak bawon an te vin tèlman lou ke kòd la kase. Rebèl yo te ri.
  - Se konsa kochon an te manje sou byen pèp la!
  - Satan pa vle aksepte dore li!
  - Lè move lespri yo fri Ekselans li nan lanfè, anpil grès ap koule soti.
  - Wi, yon santèn barik!
  - Nou ta dwe kwit krèp.
  -Soti nan grès kochon, li ta bon gou!
  Pou bay blag ak soul, yo kout kouto l 'ak frenn.
  Rès la pwoche bò kote dekorasyon, ansanm ak yo te prèt la, lokal Evèk Vannish la. Li te pito rekonèt tifi yo kòm mesi pase mouri nan ponya Vali Chervonny.
  Ajenou, yo chichote yon sèman, fidelite p'ap janm fini an, otreman yo ta dwe pini - pa Bondye ki anwo nan syèl la ak touman kontinuèl nan lanfè ta ap tann. Anpil kwaze ak dlo nan je. Lè sa a, prizonye yo te libere yo te prete sèman, pifò nan yo te tranble, epi kèk yo te pote sou yon branka. Ala mechanste grangou ak tòti te aplike pou prizonye yo.
  Lè seremoni an te fini, Vali te remake absans youn nan kòmandan l yo.
  - Kote Oliver Twist?
  Angelica te vire figi l, malgre bwonze a, vin jwenn li.
  - Mwen pa konnen tèt mwen, mwen pèdi pye m ap chache ti gason an.
  - Lè sa a, bay lòd ijan mwen pou fouye tout kwen yo, sousòl ak pasaj sekrè, si genyen, epi jwenn ti gason an a nenpòt ki pri.
  Dè milye de rebèl kouri alafwa, tout moun te kaptive pa rechèch la pou kòmandan ki manke a, timoun yo espesyalman te eseye. Ti gason yo ak ti fi pa anpil te pare pou vire tout grenn sab.
  - Bay byen vit, moun ki jwenn Oliver Twist ap resevwa yon santèn pyès monnen. Vali di.
  Rechèch la te trennen sou, epi sèlman lè youn nan ansyen prizonye yo te montre yon pasaj anba tè, rebèl yo, ak anpil atansyon fè wout yo sou li, te dekouvri yon ti gason brav.
  Oliver Twist te san konesans, men li poko rèd, sa ki te kite espwa pou renesans li.
  Angelica ak anpil atansyon rale ponya li a, li vide san wouj, epi li kouvri blesi a ak yon èd.
  - E li menm? Vega te pale. - Li sanble yon blesi trè danjere.
  Ti fi a di:
  "Sanble ti gason an te tire nan kè a.
  Vega kriye:
  - Laterè. Yon ti kras plis ak lam la ta pèse aort la.
  Angelica twit:
  - Pa yon ti kras, men li aktyèlman pèse.
  Ti fi a te sezi:
  - Men, mwen ka tande ke li se omwen tou dousman, men respire.
  Manman Oliver konfime:
  - Se paske li gen de kè, adwat ak goch.
  Vega di ak kè kontan
  - Apre sa, mwen konnen ke anpil nan sòlda nou yo te gen de kè, li ede anpil fè fas ak chaj la, epi li pi difisil yo touye. By wout la, Dodger a tou gen de kè, dezyèm lan se implanté, men li bat pa pi mal pase yon sèl la reyèl.
  - Ti gason mwen an te tou implanté, mwen te vle fè l 'yon atlèt eksepsyonèl, men yon sèl kè se pa ase pou sa a.
  - Bon, se bèl bagay, men ki jan sou twa nan yon fwa?
  - Sa a se yon twòp klè. Ou ka jwenn yon enfaktis serebral.
  - Toujou, li enteresan.
  Oliver Twist ouvri zye l e li chichote.
  - Kòman batay la te fini?
  - Nou te genyen! - Angelica reponn ak kè kontan.
  - Kote jeneral la?
  - Kiyès?
  "Moun ki te voye fatra nan figi m nan epi ki te kouri ale.
  - Men, sa a nou pa konnen. Angelica fè yon soupi.
  - Gen plis chans, li blese l ', nou bezwen jwenn sa a salo. - Sa ki mal di Vega.
  - Nou pral sètènman jwenn li, men pou kounye a li pi bon fèmen flè mwen an. Ou gen yon poumon kase ak kè, Se poutèt sa, ou bezwen repoze.
  - Pito dòmi, mwen pral chante pou ou yon lullaby. Vega entèveni.
  - Ankò pral gen yon bagay militan, li pa vo li, kite ti gason an kalme. Sonje Oliver Twist otogenic dòmi fòmasyon.
  - Dakò, map eseye dòmi.
  Ti gason an fèmen je l epi li plonje nan nirvana.
  Vega te pran retrèt epi li te kòmanse mete lame rebèl la nan lòd.
  
  . CHAPIT #19
  Yo te di Oliver Twist an konfidans ke li ta dwe pann piblikman demen. Se konsa, li ka jwi dòmi pou dènye fwa sou planèt tè a. Yo te bay ti gason an pouding ak yon vè diven wouj anvan li mouri.
  Apre manje ak bwè, Oliver Twist tonbe nan yon rèv.
  Pandan ke youn nan enkarnasyon yo nan rèv la kouche nan yon koma, dezyèm pati nan Oliver Twist te wè ke li te tankou yon filibuster brav, ki famezman tòde tach yo sou yon bato bato.
  Bato a te navige atravè lanmè ajan-zoranj la. Swasant dènyèman jete, toujou mak nouvo kanon klere nan reyon yo nan solèy kouche a bèl bagay. Oliver Twist admire l ', nan emisfè sa yo rele yo nan limyè, pwosesis sa a se pa tèlman kolore.
  - Li dwe ke pwogrè pa te mutile lanati tèlman. - Souri, li di.
  Ti gason an te pafètman kontan. Lekòl la te rayi, ak devwa, dikte ak tès, te kite dèyè e li te sanble yon bagay ki pa reyèl, tankou yon kochma. Oke, li nan fo memwa. Men, nan lavi reyèl pa gen okenn prizon ak chenn ak rat. Te deja gen avantur amizan dèyè, ap toujou gen plis k ap vini, men pa gen okenn panse sa yo retounen.
  Menm si mwen ale nan lanfè
  men mwen pap tounen lekol.
  Koulye a, mwen se yon pirat san
  E mwen pa pè tanpèt!
  Ti gason an te gen yon ti enprovize.
  Wiscin, nan vire, te enkyete, li te konprann ke lavi a nan yon filibuster plen ak danje, epi li dwe vòlè yo nan lòd yo viv. Nou bezwen jwenn yon kay, men ki kote? Nan peyi Kiram yo, yon poto oswa yon kwa t ap tann yo. angle? Sa a se yon nasyon malen ak ankouraje pirat, men reyalite a nan pwoblèm nan se ke yo se kondane sove sove, gen kèk menm revòlte kont wa a.
  Fatation se yon lòt pwoblèm, epi li se nan relasyon ostil ak Kiram ak Angletè, ansanm ak repiblik la sèlman Singer nan mond sa a, li te fonde yon koloni rete pa pirat mwatye korsè. Se la yo sitiye nan pò maritim la ak vil More, sou zile Monako. Britanik yo gen yon refij menm jan an, vil Kalil. Kòm pou Kiram, koloni li yo se pi rich ak pi vaste epi yo tèlman gwo tantasyon pou pirat ke yon tantativ pou kreye youn nan vil Minisota te mennen nan lefèt ke korsè yo te kòmanse vòlè kliyan yo. Kiramite yo te rasanble yon gwo flòt epi, apre yo fin fè tèt di, yo te bat nich frelon a.
  - Kay natirèl nou an se vil More. Wiscin te di. - Se la nou pral divize gwo piye nou yo ak repo nan tavèrn. Korsè yo souke tèt ansanm. Pirat chevron an te trè onèt nan pwòp fason pa li, li pa janm te panse l 'yo kache pati apa pou Bondye yo nan kamarad-nan-bra yo.
  Oliver desann nan galri a, dimanch maten byen bonè te fini ak ti gason an te santi raz. Li te rate anpil braslè comp la ak jwèt li pi renmen sou òdinatè, espesyalman lejand "Cosmos filibuster". Naje lapè te deja vin raz e mwen te vle yon bon batay.
  - Se gwo mesye, konbyen tan sa pral pran pou navige Monaco?
  - Pa gen anpil. Wiscin te di.
  - Mwen etidye kat la epi sijere ke anvan ou ale la epi fè aranjman pou yon lòt Spree, atake vil la kotyè nan Zweig. Se la nou ka pran bèt trè rich an menm tan an detire zo yo.
  Pirat yo te aplodi nan inison, anpil nan yo pa pataje menm antouzyasm. Fokker la, gwo, sikatris parèy, ki te kenbe pozisyon nan navigatè, objeksyon kouray.
  - Ou twò piti toujou e san w bouyi tankou byè fre. Nou se vanyan sòlda fin vye granmoun epi yo pral panse twa fwa anvan ou patisipe nan yon batay. Vil Zweig se yon gwo fò e nou pral koule anvan nou ka antre nan pò a.
  - Mwen te deja panse sou li, bato nou an sanble ak fòm Kiram la, nou pral repete manevwe lènmi nou yo, ale anba drapo yo nan pò a epi detwi pò a ak yon sèl salvo.
  - Lide a enteresan, men nou gen twòp moun pou goumen ak tout ganizon yo, anplis, fò yo twò fò epi yo pa ka detwi nan yon sèl salvo. Ak yon piki retounen bay fèmen pral koule bato nou an.
  "Yo pral nan yon panik, epi anvan yo reyaji, nou pral vire lòt bò a epi aksidan ankò.
  Wiscin vire figi l.
  - E menm si nan yon panik, ak pa kèk mirak nou jere kraze fò a, Lè sa a, sa ki sou ganizon an.
  - Se konsa sou bò nou pral gen sipriz. Lè sa a, ganizon an pral nan yon pèt, anplis, yon pati nan korsè nou yo pral chanje nan inifòm kiram.
  - Li ta pi an sekirite pou rekrite nouvo moun nan vil More. Lè sa a, ak fòs fre, fè yon operasyon menm jan an.
  - Lè sa a, li ka pi difisil, kiramyen yo poko konnen ke Pisar don Freebie detwi, epi yo pral pran bato nou an pou li, sitou paske yo konnen prèske tout bato yo. Ak tan ap pase, yo jwenn ke bato yo te kaptire epi yo pral plis atansyon, Lè sa a, tankou yon tronpe senp pa pral travay.
  Wiscin te panse, pirat yo te eseye pran tanpèt Zweig plis pase yon fwa, epi chak fwa yo toufe ak san. Defèt vil sa a san dout rich vle di ogmante prestige ou nan fratènite nan bò lanmè a nan yon nivo trè wo. Sa ki pi enpòtan, li pa t 'vle yo konsidere kòm yon lach.
  - Oke, mwen dakò, men nou toujou p ap gen tan rive nan vil la anvan fè nwa. Se poutèt sa, nou pral waf pou nwit la la nan vwazinaj la, epi ou pral ale nan rekonesans. Wiscin deside.
  - Li ap vini! Espesyalman depi, pa konnen ford la, pa antre nan dlo a. - Ti gason an repete ansyen pawòl la.
  Wiscin tape èd li sou zepòl la epi li te pale prèske avèk afeksyon.
  - Jis pa antre nan batay la davans. Fè plis retenue.
  Ti gason an mete so sou pye li ate li ak konfyans li reponn:
  Pa enkyete, mwen pral jis defann tèt mwen.
  Yon briz fre soufle, vwal yo sere boulon, ak bato manyifik la akselere.
  Lanm lanmè yo te jwe konsa, pafwa nan distans galope, woule sou vag yo, trikata, bèt ki sanble ak dòfen ak sis pye.
  Sou wout la, yo te vin atravè yon sèl bato bato posib. Apre li te byen gade dimansyon bato a ak kantite zam, li te prefere frape wout la pou bon. Li te wè ki jan silwèt la te klere ak disparèt dèyè liy orizon an.
  - Petèt nou pral ratrape. Oliver sijere.
  - Poukisa nou ta dwe nwaye frè nou an, sitou paske pa gen anyen yo pran nan men li. - opoze Wiscin. - Korsè sa yo pafwa chita grangou pou mwa, se pa tout moun ki gen chans kouri nan bèt plis oswa mwens bon gou.
  Men yo gen sa nou manke.
  - Kisa yo genyen?
  - Moun! Oliver Twist di byen fò. Pirat yo tounen gade l '. Wiscinus grate tèt mouchwa li.
  - Nan ka sa a, nou gen yon chans ratrape avè l '. Ajoute vwal.
  Malgre gwosè enpresyonan li yo, bato a deplase byen vit. Se konsa akselere
  li rapouswiv tokay li. Fregat bato a te vire epi li te prepare pou bay lavi li chè.
  - Leve jolly Roger la epi salye salitasyon an. Wiscin te bay lòd.
  Fregat la te retounen otomatikman salitasyon an.
  - Epi kounyeya, mwen bay yon siyal - Mwen voye yon bato.
  Kòm yon trèv, li voye yon ansyen avoka, yon Stark bèt olye dexterous, ak anplis de plis pirat entelijan, ansanm ak Oliver Twist. Pou kèk rezon, li te deside ke si ti gason sa a patisipe, Lè sa a, tout bagay pral byen.
  Stark te resevwa, cordialement envite sou tab la. Toujou, yon kòlèg gen twa fwa plis zam, ki jan ou ka pa respekte l 'isit la.
  Konvèsasyon an te konsyamman mennen nan konklizyon ke li pa ta mal fè yon atak jwenti sou
  vil Zweig.
  Kòmandan fregat la, Monique de Munch, te sezi pwopozisyon sa a ak antouzyasm; fòtin pa t gate l dènyèman. Difikilte te koze sèlman pa divizyon nan piye a. Monique, ki te gen prèske desansenkant moun, te ensiste pou yon divizyon egal ant ekip yo dapre kantite gòl yo. Stark, nan vire, ofri divize pa sèks ant bato a, li te resevwa enstriksyon klè pou sa nan men Wiscin, ki moun ki te sèlman senkant moun epi li pa t 'vle twonpe. Monique peze, nan diskisyon ke yo gen plis zam, li reponn.
  - Epi nou gen pi bon konbatan pi fò nan ekip la. Bon mesye?
  Ofisye yo konfime.
  - Ki jan ou ka pwouve li? - Defiman mande Oliver Twist, ki te deja yon ti gason kabin; modèsman pote boutèy, tas, ti goute.
  Monique te gade sevè epi lonje dwèt sou gad kò wo ki gen sis zam.
  - Ou wè l? Èske w gen youn ki ka okipe li?
  - Mwen pral goumen ak li! Oliver Twist te avanse.
  An repons, yon gwonde enkwayab:
  - Ou souse, ou vle mouri, paske se pral yon batay nan lanmò.
  Avèk yon nepe nan men mwen, mwen pa pè mouri,
  Lè onè zanmi yo blese!
  Abitye ak konba brital kò a kò,
  Pa kite lènmi m' yo konte!
  Oliver Twist rime, je l 'flan. - Mwen pare pou m goumen avè l.
  "Ou se Stark konfime defi timoun sa a."
  Wi, li se yon bon konbatan.
  - Lè sa a, men ki jan: Sidurr mwen an genyen - ou aksepte kondisyon nou yo: nou divize an pwopòsyon ak kantite ekipaj, si li se Lè sa a, nou se pou ou.
  - Mwen dakò.
  - Lè sa a, sou men yo. Monique te peze men Stark ak paw lous li.
  Etranje vanyan sòlda nan pran sis nepe alafwa, chaje chak men. Oliver Twist te gen sèlman de, men ti gason an te gade plis pase konfyans, byenke sou background nan nan jeyan sa a li te sanble ak yon booger. Nan kèk pwen, panse a klere nan tèt li ke li ta ka kapab fè li isit la, men li imedyatman te kondwi li ale.
  Sou yon siyal ki soti nan ataman an, batay la te kòmanse. Avèk ladrès inatandi, Sidurr vole, sis nepe flache nan lè a nan yon fwa. Oliver Twist etwatman eskive, sote nan vire epi choute l 'nan machwè a. Souflèt la te vin yon ti kras pi wo epi li te yon ti kras adousi pa mouvman an nan tèt la. Ak atak ak nepe malfra menm si ak difikilte, men par.
  - Epi ou sèlman gade pè, men an reyalite, kvas se kvas. Twist di Olive. Lè sa a, ti gason an te pote soti yon teknik konplèks "pinsèt kwochi", li te jere koupe men advèsè a ak yon tòde egzat. Ruslan pa t janm tande yon rèl terib konsa, li te sanble ke fè tèt li t ap plenn.
  - Ki sa ki pa renmen!
  - Ti Larisi, mwen pral kite nou nan moulen an. rele Sidurr.
  Mwen pa kwè ou twò maladwa.
  Sa a te swiv pa konjesyon serebral konplètman sovaj, ti gason an kite, Lè sa a, yon fwa epi koupe dezyèm bwòs la. Tout bagay t ap byen, men nan moman desizif la li glise e li prèske tonbe. Lè sa a, yon lam vole sou li, alalejè koupe pwatrin li. Blesi a pa danjere, men pito dezagreyab.
  - Gen yon ti bebe. kriye Sidurr.
  - Sikatris sèlman dekore yon nonm, men ou pa ka evite lanmò.
  Kite nan yon lòt lunge, ti gason an te pote soti nan "krapo gonfle" teknik la ak koupe twazyèm men an.
  Apre sa, Sidurr te sanble te pèdi lespri l, li te kòmanse fè bak, gade pi souvan nan chèf li a, ap tann pou li entèwonp batay la. Monique, sepandan, gade gwo je, klèman fasine pa spektak inatandi an. Oliver Twist te ale nan yon ofansif desizif, li ankò frape pye l 'nan tanp lan, Lè sa a, koupe lènmi an ak yon lam nan vant la. Yon anpil nan san jòn pwazon mordan koule. Lè sa a, li te pote soti yon konbinezon, li sove lènmi an soti nan katriyèm bwòs la ak kat dwèt. Sidurr finalman pèdi kouraj li, deplase lwen rèl la nan miray la.
  - Ti gason, dezole pou mo sòt yo. Mwen admèt defèt mwen epi mande pou gen pitye. - Soti nan twa je yo nan mons la bat la, dlo nan je woule desann, epi li mete ajenou.
  Oliver Twist te gen pitye pou li epi li sispann.
  - Li deja bat, kite l ale?
  Monique kriye.
  Touye l, li pa merite viv.
  - Poukisa ou pa gen pitye pou li? Li te kapab rachte tèt li nan pwochen batay la.
  - Mwen pa bezwen yon enfim. Oke, ann fini l oswa mwen pral fè li tèt mwen.
  "Pa ezite, se jis yon etranje sovaj." Li pa ta epanye ou. Stark te ajoute.
  Oliver Twist, san yo pa reyalize li tèt li, te vin fè tèt di.
  "Mwen pa ka touye yon bèt vivan ki ajenou devan mwen.
  - Men mwen kapab. - Monique di epi, li rache yon mouskèt ki chaje ak yon mèch limen nan men yon pirat, li tire l nan tèt.
  Yon sèl je tounen yon dezòd san ak bèt la tonbe. Pirat imedyatman kouri vin jwenn li epi yo trennen l ', nan yon prese jete l' pi lwen. Kèk lòt moun, ki gen ladan yon ti gason kabin lokal la, te kòmanse fwote pil la an kòlè. Malgre defèt la, Monica te sanble kontan.
  - Ou se yon gwo konbatan. - Li tounen vin jwenn Oliver Twist. - Se sèlman ou pa gen ase severite ak kouraj. Ou te touche pa dlo nan je ak imilyasyon nan mons la, ak sa ki pral rive si yon fanm oswa yon timoun kriye devan ou.
  "Mwen p'ap janm bese pou touye fanm ak timoun.
  - Sa a se feblès ou nan jantiyès, ou ka koule san sou chan batay la, men ou pa gen kouraj nan mete yon kouto nan kou timoun yo epi vire. Men, li nesesè, yon bato pa ka yon Knight.
  Ti gason an t ap swe talon wonn li atè a epi li di:
  - Poukisa, mwen li yon anpil nan liv ak gade yon fim, kote filibusters yo te mesye reyèl e menm te ede pòv yo, espesyalman fanm ak timoun grangou.
  "Mwen pa konnen liv yo deja ekri sou nou. Ki sa ki fim?
  Lè sa a, Oliver Twist reyalize ke li te di twòp. Tout moun pa ta dwe eksplike ke li soti nan kote ki rele mò yo ye a.
  - Se tankou yon lejand istwa fe.
  - Epi li klè ke ou toujou twò jèn epi konfonn reyalite ak yon rèv. Oke, mwen pa pral desevwa ou. Men, ataman ou a, lè bezwen an sou, pral ale nan nenpòt mechanste. Antretan, eksplike ki plan ou ye. Apre yo tout, Zweig se yon fò reyèl e menm kòf ou a pa pral ase yo kraze nan li.
  Stark te dekri plan an.
  "Se konsa, pi fò nan ekipaj mwen an ta dwe akomode sou bato ou a, abiye ak inifòm Kiram?"
  - Se sa!
  - Li kostim nou. Atak demen maten?
  - Wi, sof si nan kou gen sikonstans enprevi. Men ti gason nou an. Li lonje dwèt sou Oliver Twist. - Li pa pral kite ou desann.
  - Mwen kwè ke li pa pral kite ou desann, men nan ka li pa retounen soti nan rekonesans, ou gen yon plan.
  Yon gwonde te tande:
  - Mwen panse ke menm si yo kenbe l, ti gason an pral andire tòti a epi yo pa pral di anyen, kidonk nou pral pran risk nan pote soti nan pwogram anvan an.
  - Mwen menm mwen wè nan je yo ke li pral kenbe tèt ak tout bagay, men prekosyon pa pral fè mal ak sa yo dwe fè finalman, nou pral deside pita.
  Se sa yo te deside. Kounye a bato yo t ap navige ansanm, e menm depi yon distans li te klè konbyen fregat yo te rele "Tiger" la te pi piti pase kwazyè a, men san yon non. Oliver Twist te atire atansyon sou sa.
  - Non, li kostim nou filibusters gratis yo mete ansyen non kiram la. Petèt nou pral rele li yon dragon.
  - Li pa move, men li santi ireyèl. Pèsonn pa janm wè dragon.
  - Ak nan lòt monn.
  - Kisa?
  - Sa yo ant zetwal yo.
  Pa gen anyen ant zetwal yo, yo se jis zanj.
  Ti gason an, li frape pye l epi li kraze ensèk la ak talon pye l, li fè objeksyon:
  - Oswa petèt gen, paske ou pa t 'vole pou yo, ki jan ou fè konnen.
  - Epi ou vle konnen anpil, espesyalman entèdi pa legliz la.
  - Konesans se viktwa! Oliver Twist te di.
  Li t ap fè nwa, epi yon fa te vizib byen lwen, eklere apwòch yo nan pò Zweig la. Li te byen wo.
  - Ebyen kòman ou pral navige sou bato a kounye a?
  - Non, li pi an sekirite pou naje. Oliver Twist te di. - Bato a ka wè, men naje a pa.
  - Men, si ou kouri nan tig reken kòn?
  - Mwen pral gen yon epe avè m ', mwen pral konbat li.
  - Ou pa pral nwaye avè l?
  - Li fèt ak metal limyè epi li pa pral entèfere avè m '.
  - Oke, naje. Wiscin te bay ti gason an yon kalot sou do li. - Men, anvan, kolore cheve ou an nwa pou tèt la pa patikilyèman aparan.
  Mwen te deja prepare penti a. - Epi ti gason an byen tache cheve li. Oliver Twist flop nan dlo a, li te yon naje ekselan, epi li te prèske envizib. Pou yo ka remake, li leve yon nepe anlè tèt li, klere nan kat lalin, yo wè l ', li sifle bonjou, apre kèk minit li finalman disparèt nan fènwa a nan vag yo.
  - Ebyen yon ewo, mwen ta renmen gen yon pitit gason konsa. - Te di kòmandan pirat yo.
  Oliver Twist koupe nan vag yo de tan zan tan, chanje style de tan zan tan. Dlo a te cho, dou epi li te trè bèl naje sou li, menm sèl la te sanble espesyal, li pa t 'anmè kou fièl oswa boule, men li sanble ak yon sitwon tounen. Ti gason an pwojeksyon ak pike, toudenkou yon lonbraj klere soti dèyè vag la. Yon reken terib ak twa kòn, ki pa remake anba dlo, grenpe moute sou li, epi louvri yon bouch gwo eseye atake.
  Oliver Twist te balanse nepe li nan yon kout bak. Bouch reken an te koupe louvri, ak san seriz jarèt soti. Predatè a te bat, li te eseye eskive, kòm Oliver Twist te kondwi yon lam nan je l '. Aparamman reken an te gen yon sèvo ki domaje epi li tonbe. Plizyè silwèt pete soti nan fènwa a, yo tonbe sou patnè yo epi yo te kòmanse chire ak ronge nan li.
  - Se ensten ou. Trape san an. Epi, koulye a ann akselere.
  Ti gason an vin pi vit, li bat ak bra l ak janm li. Reken yo, te pote ale nan fèt la, pa t 'fè atansyon sou li. Pò a te apwoche piti piti, silwèt plizyè bato te vizib. Youn nan yo te tèlman gwo ke Oliver Twist te alèz alèz. Li te deside naje jiska li an premye.
  Nan moman sa a, li te santi mouvman, ak yon gwo bouch kase dan li bò kote l ', prèske mòde talon li. Ti gason an plonje an repons, kouri anba dlo a ak pike reken an nan vant la ak pwent an. Jan li te espere, san koule soti nan li, epi bouch li louvri epi fèmen ak sis ranje dan. Lòt reken bat li ak kòn yo, Lè sa a, te pwan li epi yo te kòmanse mòde nan moso gwo. Byento pa menm yon eskèlèt te rete nan li, Oliver Twist, pandan se tan, notables kraze lwen yo. Koulye a, fò a masiv te vizib, te reyèlman te gen yon anpil nan kanon, vil la te pratikman inexpugnable soti nan lanmè a. Gade l ', ti gason an te santi yon ti tranbleman, li pa ta fasil detwi tankou yon kolos, menm si li frape prèske pwen-vid.
  - Oke, nou pral frape li kanmenm.
  Anpil plis enkyetid ki te koze, yon gwo kwirase. Naje pi pre, Oliver Twist konte kantite zam, pa menm konte sevè ak nouvo, te gen sanven. Se te yon bato reyèl, ak kote epè anba yon pye bwa cork.
  - Sa a se yon kolos, yon sèl bagay ki twò gwo ak maladwa. Ti gason an fè yon soupi. Plan orijinal atak la te anba menas. Li te klè ke yon montay konsa ta tou senpleman koule yo. Kisa pou fe. Okòmansman, Oliver Twist te panse ke yo ta ka eseye monte bato a. Toujou ta pran posesyon tankou yon veso gwo. Ti gason an ak anpil atansyon naje nan tablo a, nan moman sa a twa lalin kache dèyè nwaj yo. Apiye sou men l 'ak pye atè, li monte sou tablo tankou yon Spider-man, kap chèche fant nan mwendr lè l sèvi avèk kat branch. Bwa a te ki graj, ki te fè li pi fasil pou yon ti kò leve. Te gen sentinèl sou pil, men bato a te long, epi li te posib yo ak anpil atansyon travèse ak kouche nan galri a, Lè sa a, kache dèyè kannòt la sovtaj la. Lè sa a, Oliver Twist remake twa moun, de nan rad chè bwode ak lò, ak yon lòt, jije pa dimansyon yo gwo ak nepe nan uit men nan yon fwa (sa yo etranje te ra), se te yon gad kò.
  - Nou te deja chaje bato yo, yon kago an lò, Diamonds, emwòd, trezò vil la ak fil silkworm pral pare pou navige demen.
  - Li bon, se jis yon pitye ke vil nou an pral vid.
  - Byento pral gen yon gwo lagè ak manman peyi a pral bezwen gwo lajan, ki gen ladan pou rekritman nan mèsenè. Anplis de sa, vil ou a twò pre zile Monako epi li sèvi kòm yon Garnier pou pirat. Men, si ou pran richès ou, li pral imedyatman pèdi plus li.
  - Si yo ta, yo ta toujou mouton tankou mouch nan siwo myèl. Nan opinyon mwen, menm yon sèl osi pwisan ke bato ou a pa ase pou eskòte yon karavàn twò chaje.
  - Bon, poukisa, premyèman, twa lòt pral rejwenn nou nan lanmè, epi dezyèmman, nou gen yon mil manm ekipaj ak yo deja abò. Avèk pouvwa sa a, nou pa pè okenn monte.
  Panse Oliver Twist t ap vire nan tèt li, tout plan atak yo t ap vin san sans, yo te oblije vini ak yon bagay.
  Jenn prizonye a pa t gen dwa wè rèv la... Pòt selil yo ouvri epi gad yo antre.
  Ofisye anchèf lapolis te anonse:
  - Jodi a se ekzekisyon ou nan kare santral la nan Lond. Kòm dabitid, bwè dènye vè diven nan lavi ou epi ou pral delivre sou kò a.
  Vè a te piti, diven an te trè fèb - ji pi bon kalite. Petèt yo te pè ke prizonye a ta tonbe nan dòmi pandan ekzekisyon an.
  Epi Oliver te retire rad prizon li, li kite sèlman kilòt nwa li. Jèn prizonye a te dwe egzekite prèske toutouni. Yo te retire kolye a tou.
  Apre sa, Oliver, nan yon chenn espesyal, pi lejè men ak pye, yo te pran soti nan selil la.
  Pye ti gason an, ki te boule ak fè wouj, pa t 'ankò geri nèt, epi li te fè mal pou yo mache sou yo. Men Oliver, griyen dan, li eseye rete dwat. Apre sa, li te mache, chenn tinten nan koridò yo. Yon ti gason ti chòv-koupe, emacye nan prizon.
  Yo te pase yon mesye ki gen bab, epi li ri sou ti gason an ki te nan bout pantalon li.
  Oliver te pèdi anpil pwa sou pen ak dlo, chak zo te vizib nan li.
  Ti gason an te mache bwete sou tou de pye yo ak trennen chenn yo. Li pa t fasil pou li fè wout sa a nan lakou prizon an.
  Yo pa ta dwe pann li pou kont li. Te gen yon fi nan kò a deja. Epitou mens, ak boul sou figi l '. Li te pye atè, men li te mete yon manto blan. Li te gade ti gason an avèk senpati. Men l 'te nan chenn, ak nan pye l' te gen yon chenn.
  Ti gason an monte nan charyo a. Apre sa, li, atache nan nag la, deplase. Petèt chwal la te ekipe espesyalman pou ale dousman, epi tout moun te kapab admire pè a. Te gen yon ti fi, prèske yon timoun ki te blond, cheve long, ak yon timoun ki gen yon tèt kale.
  Oliver te santi van fre soufle sou kò li toutouni, ki te soufri anpil, e li te santi l tèlman byen. Ti gason an pran yon gwo souf. Lè a te sanble yo te plen ak siwo myèl. Ak solèy la menm avèg apre solèy kouche nan kacho a.
  Ak ti fi a pal, bèl cheve t ap respire difisil.
  Oliver te gade pye l grasyeuz, toutouni. Li te evidan ke li te soti nan toutouni, plant ti fi a pa t 'ankò desann ak ti anpoul. Se konsa, pinga'w li yo te fri. Pòv ti fi, te panse Oliver.
  Yo kondwi dousman. Foul moun ozalantou yo fè bwi. Ki moun ki ri ak ki moun ki senpatize. Nan nenpòt ka, koup sa a deyò sanble tèlman inosan ak manyen ke ou pral inevitableman santi pwofondman.
  Oliver te drese ak fyète. Kò l ', ak tras nan fwèt ki pa te geri nan fen a, se mens ak mèg. Ti gason an te fèk gen onz. Li pal epi li pa gen san sou figi l. Prèske toutouni, nan kilòt nwa, tankou yon esklav, sèlman pal. Petèt nan ventyèm syèk la Oliver ta sanble ak yon prizonye nan Auschwitz.
  Epi ti fi a, li preske tankou Esmeralda, se sèlman cheve li blan, sa ki fè li sanble plis zanj lan ak inosan. Erezman, yo pa boule ankò nan poto a, epi yon nekoulan ap tann, ki pa tèlman douloure.
  Oliver te panse, kisa k ap tann li apre lanmò? Syèl la oswa lanfè? Si Oliver te mouri bonè, li pa t ap gen dout nan syèl la pou yon timoun inosan. Men kounye a li te gen defo. Epi Pwotestan yo demanti purgatwar. Se konsa, se vrèman lanfè? Oswa èske li toujou pi janti nan syèl la pase sou tè a, epi yo pral epanye yon timoun inosan? Petèt, apre tout, Katolik, e gen plis nan yo pase Pwotestan, yo toujou gen rezon e gen yon purgatwar. Lè sa a, touman lanfè a pa pou tout tan?
  Oliver fè yon gwo soupi... Li tou li sou ateism. Ki lòt bagay nan ansyen Lagrès te filozòf ki te di ke pa t gen bondye. Ak pwen de vi sa a te vin popilarite.
  Pwobableman, si Constantine pa t aksepte Krisyanis, Lè sa a, ateism ta genyen. Èske se pa istwa fe Bondye vrèman? Apre tou, si te gen yon Toupisan pafè, èske l t ap pèmèt moun soufri? Natirèlman pa! Apre yo tout, pèfeksyon Toupisan an pa ka sipòte pwoblèm ak soufrans!
  Oliver chante:
  Petal koulè frajil,
  Si li te kraze...
  Menm si mond lan ozalantou se mechan
  Mwen vle fè byen!
  Oswa petèt, tankou Endyen yo, nanm ou pral deplase nan yon lòt kò. E petèt ou pral vin pitit yon padishah oswa yon rajah nòb ...
  Viv lavi nòmal ou
  Gen rezon pou w pran plezi...
  Petèt nan chèf la -
  Nanm ou pou avanse pou pi!
  Apre sa, finalman, kabwa yo moute nan echafodaj la ak de poto pare. Ti fi a te soti an premye, li t'ap fè ti chenn. Li te mens, pal, bèl cheve, ak gwo je ble, li te sanble tankou yon adolesan. Apre sa, odyans lan chante nan senpati. Sitou lè l ap mache pye atè, grasyeuz, janm ki poko gen tan geri apre yo te tòtire, sou mach echafodaj la.
  Lè sa a, Oliver Twist soti. Ti gason an te vle sispann, e menm repoze. Ki jan apik, mal plane etap an bwa sanble.
  Men, gen yon anpil nan gad ak polis alantou, omwen senkant. Wi, ak pèp la yo pa nan tout enkline yo goumen pou yon koup ale nan ekzekisyon. Malgre ke ti gason an ak ti fi evoke senpati.
  Pye atè Oliver yo yon ti kras chatou lè li monte nan pye bwa a. Epi ti gason an te souri, kè l te vin pi lajwa. Jis yon ti kras plis manje pa ta fè mal. Ou pa vle mouri sou yon lestomak vid.
  Li soti, li kanpe bò kote ti fi a. De gwo wailers nan salopet wouj ak bouchon t ap tcheke gon yo. Yo te mennen Oliver ak ti fi a sou gon yo. Yo te mete l sou klou ki te sipoze louvri an konnye a, epi apre sa kòd la t ap sere byen sere nan kou ou epi ou ta fèmen epi ale nan pwochen mond lan. Epi ka gen ... Oliver imajine nan rèv ke nanm li te incorporée nan yon zwazo, epi li vole nan lè a.
  Vole anwo twati kay yo, epi li bay yon anvè zèl konplè.
  Pandan se tan, ofisyèl la monotone lis krim koup la. Yon lòt fwa ankò, Oliver yo akize de ekstòde manje nan kay la. Ak sou sa. Epi tou nan absans la nan repantans ak sa li pa bay soti, kote yo vòlè li te kache. Ak plis ankò...
  Oliver wont kanpe preske toutouni devan plizyè milye moun. Mwen menm vle nekoulan nan kou li yo dwe sere boulon pi vit.
  Ti fi a se yon ti kras plis enteresan. Li vin tounen yon Kontesses, marye ak yon seigneur granmoun aje, epi yo akize de anpwazònman. Ti fi a pa t 'admèt koupab li, ak Se poutèt sa yo pann li. Sinon, te gen yon chans yo te anpwazonnen sou plantasyon nan koloni sid yo nan Anpi Britanik la.
  Oliver te panse li ta ka pi bon pase lanmò. E si gen reyèlman yon lak nan dife, oswa ki pa-egzistans. Ak non-egzistans se pè, pa gen limyè, pa gen okenn son, pa gen okenn memwa, pa menm panse ... E kòm yon moun ki gen bon konprann te ekri: Mwen panse - Se poutèt sa mwen egziste!
  Epi finalman, lekti monotone a fini. Yo bay kondane yo dènye minit pou yo priye. Yon blond pye atè ak vye rad blan chichote yon bagay an laten. Oliver te deside li Lapriyè Seyè a, byenke li admèt ke tèt li se yon dezòd konplè. Epi li se prèske yon ate, oswa omwen yon agnostik.
  Men, li priye, li eseye pa prese. Dènye minit la trè dousman, men li inevitableman ekspire de tout fason.
  Kounye a tanbouyè yo ap leve baton yo. Yon siyal son... Tanbou yo kòmanse bat, ak gwonde plizyè tiyo kòb kwiv mete son. Dènye bagay Oliver Twist tande nan lavi sa a. Ak Bondye padon, omwen yon lòt bagay yo tande nan tan kap vini an.
  Apre sa, nan pòtay yo anba pye atè yo, ti gason an ak ti fi a revele. Kò tonbe. Ak bouk la sere sou kou timoun nan ak ti fi a.
  Okòmansman, Oliver santi yon gwo konstriksyon ak toufe. Se te kòmsi li te anvlope pa yon baskètbòl an asye. Apre sa, vizyon vivan konsa te klere devan je m '. Tout bagay se tèlman bèl ak an menm tan an terib, e kounye a, Oliver Twist santi ke nanm timoun li separe ak kò a.
  Nan moman sa a te sanble ke tout anndan yo te bouyi, ak poumon yo te literalman boule, rale nan yon flanm vivan, lè kouran cho nan lè sipèchofe t ap soufle, kwit tout patikil nan kò a fin itilize, paralize mouvman yo konvulsif nan. misk twòp. Yon santiman ki raple jwenn yon melanj de lav ak dlo bouyi nan gwo pwofondè nan zòn nan yon eripsyon vòlkanik. Lè sa a, li toudenkou vin pi fasil. Doulè a te kòmanse disparèt, te gen yon lejèman etonan. Wi, se egzakteman sa Oliver Twist te santi lè lespri l te kòmanse kite kò li boule...
  ... Isit la li kraze lwen sifas la epi li kòmanse kontanple evènman yo, kòm si soti nan deyò. Rès yon veso ki kase, ki fonn yo vizib. Gwo diferan kalite monstr plen ak bann mouton inonbrabl. Nan limyè a nan yon etwal kolosal koulè wouj violèt-emwòd, yo tèlman espesyal klere ak yon debòde radyan. Pa ditou pè, okontrè, fabuleux bèl nan koulè yo. Obeyi yon fòs enkonpreyansib irézistibl, nanm nan kontinye monte anlè. Monstr yo kolore sou sifas la te retresi vit. Lespri antre nan stratosfè a. Isit la ou ka wè planèt la antye, woz-jòn, nan premye gwo, Lè sa a, rapidman diminye nan volim. Isit la se gwosè yon tab wonn, isit la se gwosè yon wou pendofòn, isit la se gwosè yon boul foutbòl, Lè sa a, gwosè yon boul tenis, ak Lè sa a - mwens pase yon grenn pavot. Plis ak plis nouvo galaksi ap parèt, grap ki pa ka panse nan fragman gwan distribisyon ak plastè. Se nanm nan aspire nan tinèl la, epi li vole, klere sèt koulè bann flash sou koridò a sou yon background nwa.
  "Ki kote mwen prale? - Ti gason an te panse nan konfizyon. - Yon devinèt ... pwobableman, nan yon lòt linivè, nan yon nouvo mond."
  Devan tinèl la, yon entansite ki toujou ap ogmante nan limyè ki pi klere a parèt. Dapre relijyon leta-enperyal sèl ak inebranlab nan Grann Bretay, jan kèk entèprete li, apre lanmò yon moun ale nan tribinal, kote, an akò ak zèv oswa gwo abilite militè, li fini nan premye syèl la, oswa pito nan pwochen linivè a. .
  Oke, sa a se yon prèt ki te di sa nan men Pwotestan yo, byenke li klè ke sa a se istwa san sans!
  "Kote mwen prale?" Oliver Twist te panse alèz.
  Kòm yon nonm ak yon kriminèl, li dwe rete yon esklav nan pwochen lavi a, e sa a se nan pi bon. Si yo pa vle genyen l 'tankou yon zouti pale, Lè sa a, li se menase ak yon twou dife ak yon kote nan tòti etènèl pou èt enferyè.
  Frison pran sou po a, byenke po a deja ale. Men, Darwin te di ke wa yo ak moun òdinè yo soti nan yon zansèt komen ki te bay nesans nan bwi, makak erise. Te gen tou yon gwo Guru ki te kapab sèlman wè pa yon kèk chwazi. Yo di li te dekouvri sekrè imòtalite ak gwo pouvwa. Lè sa a, poukisa, si li se konsa omnipotent, li pa ka mete san sa yo deyò sou planèt la?
  Nan fen tinèl la, Oliver Twist te flote nan yon katye ki byen klere. Toupre te gen yon palè kolosal, aparamman yon tanp jistis selès la. De malfra ak zèl klere byen bèl, aparamman zanj, trese men l 'dèyè do li epi mennen l' nan sal tribinal la.
  Sal la te gwo, plafon an te pèdi nan nwaj yo. Vwa tèribl jij la, gwo tankou mòn Everest ak briyan tankou anpil solèy, loraj ak mil loraj.
  - Ou pa yon solda! Ou pa yon konbatan! Ou pa jis! Ou se yon kriminèl-moun, yon vye bèt, yon vye parody de yon gwo ras. Ou se yon rebèl vye ki rayi mèt lejitim li yo epi ki vle detwi yo tout. Ou pap yon esklav, yo pa menm vle gen ou kòm esklav. Ale nan lanfè epi boule la pou tout tan nan agoni terib, ansanm ak tout lènmi yo nan Anpi Britanik la. Gèrye nan pi gwo nasyon an nan tout ipèlinivè kontinuèl, konbatan nan yon ras ideyal chwazi pa Toupisan an, pral konkeri linivè a san limit!
  Flanm dife parèt anba pye. Yo te boule pye ti gason an ak anpil doulè.
  - Vrèman, dife ankò! Mwen pa ka fè li ankò!
  Oliver Twist pran tranble byen fò. Li te pare pou tonbe ajenou e kriye tankou yon timoun. Epi li se aktyèlman yon timoun nan apeprè onz!
  Nan moman sa a, imaj jij la disparèt...
  FEN PREMYE PATI - POU KONTINYE
  
  NOUVO LAVI Pyè II
  
  Nan li, Pyè II pa t 'fè variol ak te dirije pou yon tan rekò pou Larisi. Jenn gason an te swaf amizman, e li te kòmanse premye lagè li, swiv egzanp granpapa l, ak Syèd nan 1730. Lame Ris la te pi fò ak siperyè Syèd nan bon jan kalite. Se sèlman menas pouvwa Ewopeyen yo ki te antre nan lagè kont Larisi, prensipalman Grann Bretay, nan kou, fòse Pyè Dezyèm lan pou yon ti tan abandone kaptire nèt sou tout pwen an nan Syèd, men li anekse Fenlann.
  Lè sa a, te gen yon lagè ak Latiki. Te gen plis konpreyansyon sou pouvwa Ewopeyen yo. Lagè a te kòmanse an 1736 ak yon kanpay anba lòd pèsonèl Pyè Dezyèm pou Azov, ak kaptire enèjik li yo. Batay la ak Tirk yo te jeneralman an favè Larisi. Ekip Pyè Legran an te toujou solid, e pitit pitit li a, ki te eritye fòs ewoyik nan men granpapa l, ak yon lespri eksepsyonèl, te aji yon fason desizif.
  Larisi te fò, ak Latiki te deja pouri... Pandan lagè yo, Pyè Dezyèm te konkeri Crimea, Ochakov, ak Azov ak lòt peyi.
  Lè sa a, tsarist Larisi te anekse Kazakhstan nan tèt li. Apre sa, yo te kòmanse bati fò nan Alaska.
  Travay la te kontinye kouray. Lè sa a, yon nouvo lagè ak Latiki nan 1741 ak ankò konkèt ... Larisi fè lagè ak gwo antouzyasm. Pyè II pèsonèlman te kòmande lame a nan kanpay yo. Nan Balkan yo, twoup Ris te genyen yon kantite viktwa. Apre sa, te gen yon lagè ak Iran. Li te fini tou nan viktwa ak kaptire Azerbaydjan.
  Nan 1753 te gen yon nouvo lagè ak Latiki. Epi Pyè II pa t entèfere nan zafè Ewopeyen an. Ankò viktwa ak kaptire Istanbul ... Ak yon gwo siksè. Anplis, Ewòp te boulvèse pa Frederick II. Konkeran sa a te goumen tou de franse ak Otrichyen yo. Lè sa a, Grann Bretay tou te antre nan lagè a, konsène sou ranfòse nan Lapris ... Pyè II, apre efondreman Anpi Otoman an, te goumen nan sid la. Men, nan 1772, kanmenm, premye patisyon nan Polòy te fèt ant Lapris la ranfòse ak vanyan sòlda, nan tan sa a pi gwo peyi nan mond lan, Larisi. Ak anpi a te ajoute nan lwès la. Ak Larisi yo te rive nan peyi Lejip nan sid la, ak Gòlf Pèsik la ...
  Lejip te konkeri tou an 1780 ... Twoup Ris te deplase atravè Lafrik.
  Ak nan 1782, Polòy te finalman divize ak Pris yo ... Byelorisi, Ikrèn ak Lityani te vin fè pati Larisi. Frederick Dezyèm pa t goumen ak Larisi... Larisi yo te rive nan Maròk an 1786 epi yo te konkeri tout nò Lafrik la, Arabi Saoudit, epi an 1788 Iran finalman te kaptire. Ak yon ti kras pi bonè anvan sa, ak tout Azi Santral la. Nan 1790, Pyè II te mouri, li te vin pi gran nan tsar Ris yo. Ak rèy li a se te youn nan pi long nan istwa lemonn, pi long la nan Larisi e petèt pi bèl pouvwa a.
  Pyè Gran an te rele Gran. Ak Pyè II - pi gran nan wa yo.
  Epi, Pyè Twazyèm lan, pitit pitit li a, te monte twòn nan. Oke, wa Petra yo se wa bèl pouvwa.
  Pwochen etap Pyè Legran se te lagè ak Lapris. Alman yo apre Frederick II te anvi pou nouvo exploit. Apre sa, yo atake Larisi nan 1796. Apre premye siksè, lame Ris la bat Almay. Apre sa, li konkeri premye li, epi apre sa Lafrans, vale nan revolisyon an. Pyè Twazyèm lan te fè jalouzi pou glwa granpapa l. Li te jenn, cho e li te vle exploit.
  Ak isit la ankò viktwa yo ak defèt nan peyi Espay ak Pòtigal ... Konkèt la nan Ewòp. Ak lagè a ak Grann Bretay...
  Metrès lanmè yo te bat. Epi sa a se yon nouvo triyonf pou Ushakov. Apre sa, London tonbe. Lagè kolonyal la ak konkèt pwovens yo te kòmanse. Larisi pa te gen opozan egal ankò. E genyen yon peyi apre lòt.
  Nan 1830, Pyè III te mouri. Apre sa, Pòl, pitit gason l ', moute twòn nan. Larisi te goumen nan 1841 dènye lagè grav ak Lachin. Ak nan kou li te bat li konfyans apre twa ane nan lagè.
  Apre sa, te gen lagè kolonyal. Ak yon konkèt swiv yon lòt. Epi li te bèl.
  Ak nan fen diznevyèm syèk la, tout planèt la te vin Ris. Epi lè a rive pou ekspansyon nan espas. Ti fi astronot yo te deja monte nan batay. Premye nonm lan te ale nan lespas an 1900, ki te make kòmansman ventyèm syèk la kòm laj espas. Epi an 1910, premye vòl ekipe sou lalin lan te fèt.
  Ak 1925 ak nan Mas! Epi li jis gwo. Nan dis ane, astwonòt jere vizite tout planèt yo nan sistèm solè an. Apre sa, konstriksyon te kòmanse sou lòt planèt yo.
  Anpi Ris la te yon monachi absoli, men te gen yon konsèy pèp eli pa sitwayen yo nan lemonn antye kòm yon kò konsiltatif nan tsar la.
  Moun yo te viv byen, epi ekonomi an te grandi rapidman. Se te kapitalis ak eleman planifikasyon. Nan fen ventyèm syèk la, sistèm solè a te plis oswa mwens metrize.
  An 2010, premye vòl nan youn nan planèt Star Sirius la te kòmanse. Epi se te yon ekspedisyon antye entèstelè. Yo te itilize yon motè foton ki kapab akselere nan vitès limyè a e menm yon ti kras pi wo.
  Vòl la te fèt an de etap. Premye akselerasyon, ak Lè sa a, ralantisman nan wokèt ... Akòz enpèfeksyon nan veso, li te posib yo vole sèlman nan plis pase ven-senk ane.
  Se poutèt sa, ekipaj yo te chwazi nan adolesan pou yo pa ta twò granmoun. Anplis de sa, eksperyans ak rajenisman te deja fèt sou planèt Latè. An patikilye, aktive selil souch ak divès lòt lide. Ou ka deja ralanti aje. Mete bèt cho-san nan animasyon sispann se toujou twò riske. Ou ka tounen yon legim.
  Men, gen tou dòmi atifisyèl. Sa a se lè w ap dòmi, men an menm tan kò w ap deplase.
  Teknoloji òdinatè pèmèt ou repwodui nenpòt ilizyon. Anplis de sa, pandan dòmi, pwosesis fizyolojik ralanti ak moun ki gen laj senk a sis fwa pi dousman. E moun pa bezwen chèche amizman. Yo jwenn yo tèt yo.
  Tinedjè, nan lòt men an, k ap resevwa tou de mouvman ak nitrisyon atifisyèl nan dòmi yo, te oblije grandi jiska granmoun lè yo vole jiska planèt Sirius la.
  Ak tout lòt bagay te fè pou yo nan vòl pa machin otomatik ak òdinatè ak anpil sikui kopi.
  Sa se, li te tounen byen byen ...
  Timoun yo te chwazi yo te gen douz ak trèz ane. Te gen ti gason ak tifi.
  Se konsa, twa veso yo pran kouri.
  Pa gen lavi entèlijan sou Sirius. Men, sou youn nan planèt yo, klima a se byen apwopriye pou kolonizasyon. Epi li sanble ke gen kèk fòm lavi ki senp.
  Se konsa, jèn vanyan sòlda yo pare pou ekspansyon. Anpi espas Ris la gen pwòp Hyperemperor li yo. Apre sa, li bay pawòl separe anvan depa.
  Tout bagay an jeneral pi bon pou limanite pase nan istwa reyèl. Krim se ba, pa gen grangou, e pa gen pratikman pòv. Eleman ki te planifye nan ekonomi mondyal la te ede evite fayit chomaj. Devlopman nan teknoloji te fè li posib diminye jounen travay la a kat èdtan, ak fè twa jou konje nan yon fwa.
  Pri yo te sèlman chanje anba. Salè a te grandi. Nasyon yo nan planèt Latè te fizyone...
  Yon sèl relijyon te menm kreye. Li te ini Krisyanis, Islam, Boudis, ak Jidayis. Trinite a te aboli ak konsèp la te prezante - Yon sèl Bondye nan anpil figi!
  Ak nan kou, yo retire superflu yo: jèn, lapriyè, Ramadan, ak entèdiksyon sou manje. Men, yo te fè sèvis la menm pi bèl ak solanèl. Prèt yo vin blan, yo kale bab yo. Epi gen menm plis ikon. Apre sa, pèp Bondye a te ajoute. Ki gen ladan Suvorov, Kutuzov ak lòt kòmandan. Ak ateism te vin byen alamòd. Natirèlman, moun yo te kòmanse viv pi byen, ki estab, tout bagay se solid, syans te devlope.
  Ak anpil fòtman doute pouvwa mirak la nan ikon ak efè a nan mete bouji.
  Men lavi a evolye...
  Ekspedisyon an te kòmanse nan sistèm zetwal Sirius la. Ak nan 2013, yon lòt te ale yon ti kras pi lwen. Genyen tou planèt ki apwopriye pou lavi.
  Ak nan 2020, pou premye fwa, yon objè atifisyèl jere simonte vitès limyè a. Sa vle di ou ka vole pi vit. Ak nan 2025, antigravite te kreye, epi li te vin posib akselere bato nan vitès superluminal nan yon ti tan.
  Ala bon sa bon limanite... Ak tsar a pa dekrè l 'akòde katriyèm jou a nan konje nan Jedi... Koulye a, moun te gen anpil repo yon semèn, ak endistri a amizman devlope kolosal.
  Tsar-prèt la, te sibi rajenisman, e li te vin pi bèl ... Ak nan 2030, finalman, premye règleman an te fonde deyò sistèm solè a pou yon planèt apwopriye pou lavi.
  Li te vin trè bon sou planèt Latè. Ak sou lòt sistèm tou.
  Ak kesyon an se ki jan li bon lè fanmi Romanov la pa entèwonp.
  Plis nouvo lide... Kondwi thermoquark se lavni teknoloji. Pouvwa a se dè milyon de fwa pi gran pase tèrmonikleyè. Ak nouvo opòtinite pou eksplorasyon espas.
  Ak dekouvèt la nan hyperplasm. Ak posiblite yo menmen. Syans devlope pi vit pase istwa reyèl. Syantis yo tout nan menm anpi a, epi done yo pa klase youn ak lòt.
  Men, se pa sekrè ke nan istwa reyèl, gen espyon nan konpetitè yo epi yo krap byen.
  Se konsa, ogmantasyon jeneral la, ak rezilta ekselan pou syans.
  Nan 2040, tsar a ak hyper-anperè deside soumèt yon konstitisyon nan yon referandòm, volontèman limite pouvwa li. Yo te kwè ke sou planèt Latè ak edikasyon siperyè obligatwa li yo, moun yo gen matirite nan yon demokrasi limite ak kontwole. E ke pral gen gwo reyalizasyon nan kilti.
  An menm tan, te gen nouvo refòm nan relijyon... Bib la ak Koran an te finalman rekonèt kòm yon eritaj kiltirèl, men se pa pawòl Bondye a. An menm tan, travay t ap kontinye ak fòs ak prensipal pou resisite moun ki mouri depi lontan.
  Travay la te fikse pou fè rezirèksyon an yon reyalite pou syans.
  Ak syantis yo te travay, te eseye. Ak pi plis ak plis metrize sekrè yo nan linivè a.
  Se konsa, imòtalite te vin pi plis ak plis reyèl. Apre sa, mwen dwe di ki jan li te vin pi bon sou planèt Latè, jis paske Pyè II te viv pi lontan pase nan istwa reyèl.
  
  Lanfè karyè ALMAN ACE HANS MARSEL
  Marcel pa t mouri nan yon aksidan, men li te siviv e li te kontinye karyè mayifik li. Sa a te gen ti efè sou kou lagè a. Menm jan an tou, Britanik yo te fè Operasyon Torch ak bat twoup Rommel yo. Yon pilòt menm nan yon nivo fenomenn pa ka chanje siyifikativman kou a nan lagè a. Sòf si ou vin yon lejand tèt ou. Rive nan fen 1942, Marseille te depase kantite avyon ki te tonbe epi yo te akòde ankò Knight's Cross of the Iron Cross ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds. Ak nan fen mwa Mas 1943, Marseille depase senksan (500) avyon ki te tonbe, pou ki li te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak dyaman.
  Nan mwa avril ak me, Marseille te wè batay feròs nan Mediterane a, mete yon rekò nan katòz avyon te tire nan yon sèl angajman ak ven nan yon jou. Britanik yo te pè l ', epi yo te tou senpleman sezi pa fenomèn sa a ak as la.
  Men, malgre ewoyis sa a, Rommel te toujou bat. Se sèlman Ameriken yo ak Britanik yo te choke pa Marseille.
  Men, nan mwa jen li te transfere nan devan lès la. Ak lejand sa a fè kolizyon ak pilòt Sovyetik yo. Marseille batay byen epi eseye ME-309 nan seri zewo.
  Pou sètsansenkant avyon ki te tonbe, li resevwa Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn platinum ak nepe ak dyaman.
  Ak sou Kursk Bulge a, Marseille klere. Youn goumen ak yon bann mouton antye nan avyon. Epi li se vrèman yon avyon de gè terib. Men, Nazi yo toujou pèdi batay la nan Kursk. Malgre ke Marseille toujou enfliyanse kou listwa. Twoup Alman yo nan Lafrik te kapitile senk jou apre. Epi aterisaj la nan Sicily te retade pa dis jou. Twoup Sovyetik yo te avanse yon ti jan pi dousman. Malgre ke diferans lan te sèlman kèk jou.
  Lè Marseille te tire yon milye avyon, li te resevwa Gran Kwa Lakwa an fè, yon prim ke se sèlman Hermann Goering te genyen nan Twazyèm Reich la. Epi lagè a te kontinye.
  Alman yo te pèdi, men Lame Wouj la ak Alye yo te sèlman kèk jou dèyè istwa reyèl la.
  Marseille te goumen tankou yon lyon ... Men kounye a karant-twazyèm ane a te pase, ak Alman yo te soufri anpil defèt. Sepandan, Marseille kanmenm te bay kèk espwa nan Nazi yo. An patikilye, tout se poko pèdi. Ak nan Twazyèm Reich la, E-10 zam pwòp tèt ou te parèt. Fasil pou fabrike, bon mache ak trè ajil. Ak silwèt la toujou ba nan sèlman 1.3 mèt. Li te devlope olye pou yo travay sou sourit la, ki, nan prensip, pa t 'kapab jistifye tèt li.
  Lagè a trennen sou yon ti jan... E-10 a te pwouve yo dwe yon siksè zam pwòp tèt ou-propulse, ak pi enpòtan, li te fasil fabrike ak bon mache. Marseille te tire demil avyon epi yo ta dwe akòde Star Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds.
  Apre sa, li te tire twamil avyon epi li te resevwa Star Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak dyaman.
  Rive nan fen karant-katriyèm ane a, Alman yo te kanpe yon ti kras pi bon pase nan istwa reyèl. Yo te kapab evite tankou yon defèt rapid nan Byelorisi, ak nan sid la. Epi yo te kapab evite pèt Woumani ak Balkan yo.
  Ak pi enpòtan, alye yo an Frans yo te jete nan lanmè a. Epi sa a pi grav.
  Nan Grann Bretay ak Etazini, gen deja atitid pou konkli yon trèv ak Fritz la. Zam pwòp tèt ou E-25 yo te parèt tou sou fwon yo. Epitou ak yon silwèt ki ba, fasil pou fabrike, men plis ame lou, ak pi epè zam. Otan ke san ven milimèt nan fwon an nan yon ang, katrevende milimèt nan bò a, ak yon zam nan 88 milimèt 71 EL, ak yon wotè yon mèt ak yon mwatye. Ak kont tankou yon kolos pa ka reziste. Konsidere yon zam pwòp tèt ou ki konparab ak "Tiger" -2 an tèm de zam ak zam, epi li peze sèlman trant tòn. Epi eseye simonte sa a.
  Alman yo te kapab ralanti twoup Sovyetik yo yon ti kras. Menm bagay la tou atake Alman yo nan Baltik la. Men, pa gen anpil pwogrè ki te fèt. Yon defans pwisan an pwofondè te sispann Lame Wouj la. Avyon de gè XE-162 parèt nan lè a, ki te fasil pou fabrike ak bon mache, men an menm tan an limyè ak fasil pou kontwole.
  Se konsa, li te vin pi difisil pou yon alye bonm, ak pèt ogmante.
  Batay yo te montre fòs Alman yo nan tout respè.
  Pifò nan eta yo Baltik, mwatye nan Byelorisi, yon pati nan Ikrèn ak Moldavi ak Odessa, yo te toujou kenbe pa Nazi yo nan kòmansman an nan karannsenkyèm ane a. Ak an Frans, alye yo te konplètman bat. Nan mwa desanm, Nazi yo te kapab frape soti alye yo soti nan Sicily, ranfòse pozisyon yo.
  Nan mwa janvye, twoup Sovyetik yo te eseye avanse alantou Minsk, men yo te san espwa anbourbe nan batay feròs.
  Alman yo, ki te gen tank yo pi byen, koupe twoup Sovyetik yo ak fòme yon koup nan chodyèr. An jeneral, tank Alman yo te pran. T-44 a pa t 'antre nan seri a, ak T-34-85 a ak IS-2 yo pito fèb kont seri a E.
  Ak jè aviyasyon Alman an pa gen okenn egal. Alye yo ak Japon gen pwoblèm. Aterisaj la nan Filipin yo te antrave, ak bato aterisaj la te entèsepte pa kwirase Japonè yo. Nan peyi Etazini an, nan kou, panik. Apre sa, Roosevelt te mouri...
  Truman, bay Etazini trè fatige ak soumaren Alman, espesyalman sou oksijene idwojèn, pral ofri yon trèv nan Twazyèm Reich la. Hitler te dakò, men sou kondisyon an nan yon echanj nan prizonye nan lagè, epi yo pa sèlman Alman, men tou, Italyen. Churchill ak Truman te dakò.
  Kòm yon rezilta, kantite pilòt Alman nan syèl la ogmante. Ak XE-162 te sezi sipremasi lè a.
  Lè yo te bat yon lòt ofansif Sovyetik nan sant la nan fen mwa me, Nazi yo te kòmanse avanse nan Ikrèn. Premye tank E-100 yo te patisipe tou nan batay yo. Nouvo machin nan te gen yon aranjman motè ak transmisyon ansanm ak atravè, ki te fè li posib diminye pwa, ak yon motè ki pi pwisan nan 1500 puisans, li te bay pèfòmans kondwi satisfezan.
  Ak zam la te konplètman inpénétrabl pou zam Sovyetik soti nan tout ang. 250 - fwon an pant, ak 210 mm bò ak tou ak pant.
  Tank sa a nan zouti a te pwouve yo dwe yon mons. Marseille pa Me 1945 te desann kat mil avyon epi li te resevwa zetwal nan Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds. Yon prim trè prestijye. Ak dezyèm plas la te pran pa Huffman, ki moun ki te genyen nòt trè byen, anvan li te gen diferan taktik ak Marseille. Ki pi byen adapte pou XE-162. Nan mwa jen 1945, Huffman te rive nan mak senksan (500) avyon ki te tonbe epi li te resevwa Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak dyaman.
  An jeneral, lagè a pou Alman yo ki te deklannche nan Lwès la te byen. Bonm avyon Arado te pwouve yo trè efikas. Nazi yo menm redwi pwogram misil FAA an favè nouvo avyon, ki prèske enposib pou tire, ak avyon de gè Sovyetik pa t 'kapab ratrape yo.
  Alman yo konplètman domine lè a. Sovyetik la, nan vire, te ale sou defans la sou liy devan an. Yo te bati anpil fòtifikasyon, e Nazi yo te avanse tou dousman.
  Kontrèman ak istwa reyèl, SU-100, ki pa te masiv nan lagè sa a, toudenkou te vin popilarite. Ak tan sa a nan Sovyetik la, pwodiksyon an nan zam sa a pwòp tèt ou te kòmanse ogmante nan yon vitès akselere. Li se menm pi senp ak pi bon mache pou fabrike pase trant-kat. Ak ame pou li ka mòde Alman yo. SU-100 nan dezyèm mwatye nan karannsenkyèm ane a te vin machin prensipal la epi li te pwodwi nan yon santèn moso pa jou.
  T-34-85 la te tou nan pwodiksyon an mas, menm jan ak IS-2 la. Sou yon bò, tank IS-3 la te vin pi byen pwoteje nan fwon an. Men, nan lòt men an, li se pi chè ak travay-entansif, ak sèlman yon mil moso yo te pwodwi ak sispann. An jeneral, IS-4 a, apre sa li te lage sèlman nan ti pakèt. Se konsa, Sovyetik la aktyèlman abandone tank lou. Ak seri a rete sèlman SU-100 ak T-34-85.
  Alman yo te kapab rive Dnieper nan fen 1945 epi pran Kyiv. Epi tou konplètman kaptire eta yo Baltik, ak prèske tout nan Byelorisi. Men, nan sezon fredi fachis la te oblije sispann. Nan syèl la yo toujou domine.
  Marseille pou senk mil avyon tonbe, resevwa Grand Star nan kwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds. Kòm ou ka wè, prim lan te byen long nan non. Ak platinum Luftwaffe Cup la nan Diamonds.
  Nan sezon prentan 1946, yo te rale tank ki pi avanse nan seri E-50, Nazi yo te eseye avanse nan sant la.
  Defans Lame Wouj la te an pwofondè ak trè devlope an tèm de jeni. Lè sa a te pèmèt li òganize pa fèb rezistans. Ak Alman yo, yo te kraze nan yon liy defans, pa t 'antre nan espas operasyonèl la, men yo te fòse yo kraze nan pwochen an. Twazyèm Reich la te trè byen ame, men twoup li yo te toujou pi piti. Ti gason nan katòz oswa trèz te deja goumen nan enfantri a, pi plis ak pi souvan fanm yo te rankontre. Nan avyasyon, eksperyans nan pilòt fi te jeneralman siksè. Albina ak Alvina, pou egzanp, te kòmanse fè nòt tèlman popilè ke peyizan yo te sezi. Ak byen vit frape desann yon santèn avyon nan yon koup de mwa te resevwa Lakwa Knight an nan Lakwa an fè.
  Ti fi yo te montre tèt yo yo dwe trè konbatif ak atletik.
  Marseille abat plis pase uit mil avyon nan sezon fredi karannsèt la.
  Li kraze yo ak zam 30mm. Nan Sovyetik la, Yak-9 la te rete avyon de gè prensipal la, ki te klèman demode, men li te fasil pou fabrike.
  Yak-3 te mande bon jan kalite duralumin epi yo pa t antre nan pwodiksyon an mas. LA-7 te pwodwi tou an ti kantite.
  Men, Yak-9 la te vin pi masiv avyon an devan IL-2 ak IL-10.
  Lame Wouj la tranble anba kou yo. Alman yo te rive Smolensk, men sèlman mwatye antoure li san yo pa pran li.
  Nan sezon fredi, twoup Sovyetik atake an repons. Men, sèlman yon ti kras peze Nazi yo.
  Lagè a te vin pwolonje ak pozisyon nan attrition. Hitler te konprann sa tou.
  Nan karannsetyèm ane a, Alman yo te fè lagè ak anpil atansyon. Yo te itilize twoup etranje yo nan ofansif la, yo te eseye bonm anpil. Liy devan an pa chanje anpil nan yon ane...
  T-54 te parèt nan Sovyetik la, men li pa te masiv. T-34-85 la toujou nan pwodiksyon... Epi SU-100 la pwodui pi plis.
  Avyasyon jè se pi mal pase nan istwa reyèl. Premyèman, akòz difikilte yo nan tan lagè, gen mwens lajan pase Alman yo te genyen ak pase sa li te ye nan istwa reyèl. Dezyèmman, ou dwe travay poukont ou san w pa itilize syantis twofe ki soti nan Almay.
  Ak Nazi yo te gen yon X-262 ak ME-363 ki pi avanse ak vitès jiska 1200 kilomèt alè ak zèl byen bale. Ak ME-1100 la ak zèl ki chanje bale a. TA-283 ak yon fuselage long ak avyon de gè Gotha san ke. Terib Yu-287. Ak TA-500 ak motè jè ki gen otan ke sis.
  Plus bonm ke yo.
  Nan syèl la, avantaj Nazi yo t ap grandi. Men, sou tè a li te yon ti kras pi fasil. Ak twoup Sovyetik yo degize tèt yo, antere tèt yo nan tè a ak kenbe sou.
  An 1948, Marseille te pote kont li nan dis mil avyon, epi li te resevwa Grand Star la Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds.
  Alman yo ane sa a te finalman kapab antoure ak pran Smolensk, men siksè yo te limite a sa a ... IS-7 a parèt nan Sovyetik la, men se sèlman kèk machin yo te pwodwi akòz konsepsyon an konplèks. Lagè a trennen sou... T-54 te toujou pwodwi nan ti pakèt. T-34-85 la toujou nan pwodiksyon, menm jan ak SU-100 la.
  Nan 1949, Alman yo pa atake ankò nan sezon prentan an, ak Lame Wouj la te eseye kraze. Men, twoup Sovyetik yo tou pa resevwa anyen men pèt ...
  MIG-15 la, premye avyon de gè a, parèt nan Sovyetik la, men li te toujou fini epi li pa seri. Jiskaprezan, avyon ki pi masiv se Yak-9 la.
  T-54 la toujou pa an mas, men pwodiksyon T-34-85 la ap bese... SU-100 nan seri a.
  An 1950, batay ankò ... Sovyetik la te gen yon nouvo zam pwòp tèt ou SU-130 ak yon zam ki soti nan tank IS-7 ki echwe. Machin sa a te pi efikas.
  Pou Alman yo, E-50 a te vin pi lou jiska swasanndis tòn ak yon motè turbine gaz, ak blende epè - 250-mm fwon ak 170-milimèt bò, ak yon zam ki pi grav pwòp tèt ou ki nesesè pou goumen kont li.
  Liy devan an pa chanje anpil...
  An 1951, Sovyetik la te resevwa MIG-15 nan yon modifikasyon ki pi avanse, men Yak-9 a poko te retire nan seri a ... T-54 a finalman ankouraje ak T-34-85 a finalman retire nan seri a. pwodiksyon. Prèske pa gen okenn tank lou yo pwodwi, eksepte pou SU-130 zam pwòp tèt ou yo, ki ranplase SU-100 la. Men, li peze senkant tòn epi li gen bon pwoteksyon fwon sèlman.
  Alman yo ap peze nan syèl la epi yo toujou domine lè a. Marseille te tire kenz mil avyon, sa yo te touche Grand Star nan Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak epe platinum fèy pye bwadchenn ak Diamonds.
  Men 1952... Tou de lame yo te anboure byen ak batay yo te san, men liy devan yo te prèske san mouvman. Nan sid la ansanm Dnieper la. Nan sant la, Alman yo poutan pran epi kenbe Smolensk ak Pskov, ak plis Narva ... Leningrad se pa avèk yo ... Fenlann se toujou nan lagè. Li tout trennen sou. T-54 a te pwodwi an mas, SU-100 a te sispann ak SU-130 a ranplase l. Tank lou yo poko nan seri a. Alman yo amelyore kalite machin yo yon ti jan.
  Amerik ak Grann Bretay yo toujou nan lagè ak Japon. Yo bonm li, men yo pa ka pran zile yo tèt yo.
  Men, Ameriken yo echwe pou pou kreye yon bonm atomik. Se konsa, samurai a toujou kenbe sou.
  Men, Lè sa a, ane 1953 la te vini ... Stalin te mouri nan mwa mas. Se vre, fwa sa a Jeneralissimo te kite yon testaman ekri, ki fè Beria siksesè li. Ak kalkil la nan Alman yo sou dezòd la ak konfizyon nan Lame Wouj la pa t 'materyalize.
  Ofansif la nan Wehrmacht fizzle soti byen vit.
  Men, Sovyetik la pa t 'kapab vire mare nan lagè a, epi tou li te pran ak bloke pandan operasyon an.
  Nan fen ane 1953, Marseille te depase ven mil avyon ki te tonbe. Pou sa, li te resevwa yon prim espesyal ki te apwouve pou li: Grand Star nan Lakwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds.
  Ane 1954 la te vini ... Beria te ofri Hitler lapè sou kondisyon yo ke nenpòt moun ki te genyen sa, Lè sa a, li rete. Lè sa a, an reyalite, konbyen lajan ou ka detwi youn ak lòt? Men, Hitler fè tèt di rejte òf la. Sovyetik la te gen IS-10, men tank sa a pa t byen efikas. Machin prensipal T-54 nan seri a ...
  Liy devan an kenbe tankou grès nan jèl la Siberian.
  Se deja 1955... Amerik toujou ap goumen ak Grann Bretay e kraze Japon. Ak Sovyetik la ap pouse ak Twazyèm Reich la. Apre sa, yo bounda ak lòt.
  Liy devan an inaktif. Syèl la domine pa Nazi yo. MIG-15 nan seri a ak kenbe lènmi an.
  Marseille pou vennsenk mil avyon ki te tonbe pral resevwa: Grand Star nan Grand Cross la, Knight's Cross, ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds!
  Ane 1956 la ap vini ... Alman yo ap lanse yon tank piramidal nan yon seri. Espwa yo mete sou li epi yo finalman gen disk ki apwopriye pou itilize konba. Men pou lemoman, liy devan an inaktif epi Lame Wouj la kenbe lènmi an.
  Li deja 1957 20 avril, Hitler lanse yon nouvo atak dezespere sou Moskou... Epi ankò tout bagay vin anbourbe nan batay feròs pozisyon... Rive nan fen 1957, Marseille tire desann trant mil avyon epi li jwenn li. Grand Star of Knight's Cross Grand Cross ak epe fèy pye bwadchenn planifye ak Diamonds.
  Lagè a te pase twò lontan. Ane 1958 la rive... Lavrenty Palych Beria, siksesè Stalin ak prezidan Komite Defans Eta a, te di:
  - Peyi a trè fatige! Epi pèp la bouke ak lagè. Nou bezwen lapè!
  Zhukov te fè remake:
  Osi lontan ke Hitler vivan, pap gen lapè!
  Shelepin, Minis Enteryè a te dakò:
  - Wi, osi lontan ke Führer fanatik sa a nan Almay, Nazi yo pral fè lagè ak nou, jiskaske nèt sou tout pwen mityèl aniilasyon!
  Beria frape pwen li sou tab la epi li gwonde:
  - Kraze kolòn vètebral yo! Kisa Molotov pral di?
  Minis Zafè Etranje a reponn ak yon soupi:
  - Se konsa, lwen, kandida yo pou mond lan yo trè vag. Twazyèm Reich la tou trè fatige. Men, li toujou gen tout Ewòp nan pwent dwèt li. Men, si lagè a kontinye pou yon lòt dis ane, nou pral premye moun ki soufle!
  Prezidan GKO a souke tèt.
  - Dwa! Nou pral premye ki desann! Se konsa, li nesesè jwenn yon fason yo elimine Adolf Hitler fizikman!
  Shelepin te fè remake:
  - Li pi bon pou elimine Hans Marcel. Sa a se vrè Dyab la nan kò a! Men, si li elimine, Lè sa a, volonte Alman yo pou lagè pral konplètman febli!
  Beria te dakò ak sa a:
  - Wi, li pral febli!
  Shelepin sijere:
  - Petèt mete yon rekonpans sou kadav Marcel la?
  Prezidan GKO a te fè objeksyon:
  - Non! Sèlman pou moun ki vivan!
  Minis enteryè a te fè remake:
  - Li pi fasil yo touye pase pran!
  Beria te souke tèt li epi li te note:
  - Ankouraje touye moun nan anyen! Epi nou pral toujou genyen. Kisa konsèpteur yo pral di?
  Yakovlev di ak yon soupi:
  - Pandan n ap retade dèyè Alman yo. E se pwoblèm nou!
  Beria gwonde agresif:
  - Men, viktwa nou se inevitab!
  Ilyushin konfime:
  - Vrèman kamarad Prezidan!
  Shelepin te fè remake:
  - De fi yo trè anmèdan: Albina ak Alvina. Yo te rapouswiv Huffman e nou toujou ap toumante. Epi detanzantan yo lakòz pwoblèm.
  Prezidan GKO a te fè remake:
  Nou pral pann yo!
  Te gen ri nan repons. De tout fason, li te sanble komik.
  Janvye 1958... Ak lagè a sanble prèske san fen. Epi pa gen okenn fen nan je.
  Ak Nazi yo nan teritwa okipe yo se feròs. Yo kenbe pyonye yo: Mishka, Kolya ak Svetlana. Ti gason yo ak ti fi a gen katòz ane. Yo ta dwe byento rantre nan Komsomol la. Yo te premye entèwoje ak prejije. Yo bat ti gason yo ak tifi a ak fwèt. Lè sa a, yo bat ak fil. Kolya, kòm pi gran nan anba a, te toujou tcheke pa aktyèl. Dechaj yo te padonnen nan kò adolesan an. Kolya te plenn poutèt doulè li te andire a.
  Lè sa a, yo te pran timoun yo deyò nan nèj la pye atè epi yo te pran yo te tire. Epi yo te mens, pye atè, ak figi blese ak do koupe, yo t ap mache nan vilaj la.
  Ak sou kou yo pandye ankadreman - "nou se patizan."
  De ti gason ak yon ti fi t ap mache nan nèj la. Kolya, ki te tòtire ak kouran elektrik, te gen yon figi ble nan soufrans. Lous la se yon ti kras vivan, li te sèlman bate. Ti fi a Svetlana te fwonte. Li menm tou, yo te bate; li te mens, li te viv pandan anpil ane anba okipasyon. Li te fouye pa matron an, chire hymen dwèt li. Epi sa a se konsa imilyan pou yon pyonye ak wont. Ti fi a kontinye mòde bouch li.
  Timoun yo alèz pye atè nan nèj la. Men, sa yo toujou flè si yo tire oswa pann. Men, pou kounye a, yo jis kondwi. tòti a poko fini e Nazi yo bezwen jwenn enfòmasyon.
  Pye yo fè pyonye yo wouj ak yon ti kras anfle nan frèt la. Rezidan yo gade ak senpati timoun yo kaptire yo. Epi kounyeya yo finalman mennen nan joupa a.
  Yo mete m sou do m, epi yo kòmanse bat talon pye m ak matray kawotchou.
  Timoun yo rèl nan doulè ak twitch... Talon kolya yo boule ak yon flanm pi lejè. Lè sa a, talon wonn nan ti fi Svetlana te boule ak yon pokè wouj cho. Epi kòm yon pyonye soti nan sa a rele byen fò nan tèt yo nan poumon li.
  Entewogasyon an te fèt ak prejije, men timoun yo te silans. Epi ankò yo te bat yo ak fil elektrik, ak plant yo te boule ak yon fè wouj.
  Men, pyonye yo pa t bay enfòmasyon. Yo te kenbe fèm. Kolya te menm mete yon pokè wouj sou pwatrin ti gason an. Ti gason an t ap respire anpil, men li griyen dan li epi li kenbe rèl li.
  Se konsa, Nazi yo pa reyalize anyen ...
  Men, lagè a trennen sou ... Fevriye tou te vini ... Alman yo tire sou Leningrad nan disk-avyon. Apre sa, yo atake Moskou soti nan lè a. Batay yo difisil.
  Albina ak Alvina goumen nan lè a. Ti fi nan bikini sèlman ak pye atè.
  Ak tire desann avyon Ris. Devils te deja resevwa anpil prim ki gen ladan Grand Star nan Lakwa Knight an ak epe fèy pye bwadchenn an lò ak Diamonds.
  De ti fi sa yo se jis super ran. Ak voltij yo ak destriksyon nan matyè ak tisi vivan.
  Isit la Albina frape avyon Sovyetik yo, tire sis moso nan yon fwa, nan yon sèl pete ak griyman:
  - Pou Twazyèm Reich la!
  Alvina, tou, te voye eklat nan klou nan machin Ris epi, li te koupe sèt, vyaknula:
  - Pou Fuhrer la!
  Epi tou de tifi yo ri...
  Malgre ke yo dwe onèt, lagè sa a se fò anpil fatige ak yo. An reyalite, Führer la fè tèt di ap dirije li, men devan an te jele ak tout bagay te rive nan yon estannfil. Ak tout bagay ale nan yon sèk. Epi sèlman kadav yo nan tou de bò yo ak machin ki tonbe. Ak tank kraze ak soufrans imen.
  Albina koupe uit lòt avyon epi li chante:
  - Pwochen syèk la se pou nou!
  Alvina te dakò ak sa a avèk konfyans:
  - Tout laj lavni tou!
  Ak ti fi yo te tire avyon Ris ak kòlè sovaj.
  Lè sa a, nan kou, tòti ... Pyonye yo bèl nan tòti. Espesyalman fri pye ti gason yo fè, epi kraze zo kòt yo ak pens wouj cho. Ti fi vyolan...
  Lagè fè moun sovaj. Marseille li menm tou te deja fatige nan batay. Li te goumen depi lontan. Retounen nan 1940, li te goumen pou sipremasi lè sou Grann Bretay. Okòmansman, li pa t gen yon karyè ki gen anpil siksè. Yo pa t 'panse ke li ta vin yon fenomèn, ak jwenn yon kantite rekò nan prim pou Twazyèm Reich la. Apre sa, li pral tire desann avyon pou yon lame lè tout antye.
  Hans Marcel te santi de pli zan pli anwiye. Lagè a anwiye l. Mwen te vle yon kò fi, ven chè ak gwo fèt ak lòt amizman. Konbyen deja kapab - dizwitan nan ran yo. Li pa t janm blese seryezman, e li te tire desann sèlman nan kòmansman karyè li. Pi wo pouvwa yo te pran swen Marseille. Li te vin yon Air Field Marshal men li te goumen kòm yon prive. E mwen te manke ou anpil.
  C klere nan je l 'te kòmanse fennen. Lagè a ak Sovyetik te antre nan yon impas. Ak lanmò Stalin pa t chanje anyen. Hitler toujou vivan, byenke li pa gade byen, men li toujou relativman enèjik. Yon plas chòv sou tèt li deja kraze ak cheve Fuhrer la ap vin gri.
  Men, pandan ke li toujou jere anpi a, li fè tèt di vle fini nan Sovyetik la. Lèzetazini ak Grann Bretay te okipe Japon, men yo te bloke nan yon lagè geriya. Anplis de sa, Ameriken yo ak Britanik yo ap eseye kenbe peyi Zend ak koloni Afriken yo ak twoup yo.
  Se konsa, alye yo pa entèfere nan lagè sa a. Yo pa sou li. E yo menm kontan ke de anpi totalitè ap ekstèmine youn lòt.
  Marcel fè yon gwo soupi epi ME-462 li a desann pis aterisaj la fasil. Se machin nan jimo-motè ame pwisan, ak Hans prefere frape nan yon distans, kenbe lènmi an lwen l '. Huffman, okontrè, sou XE-362 ap apwoche rapidman.
  Se konsa, lwen, aviyasyon Alman kenbe yon siperyorite kalitatif sou lènmi an. Men, li pa tèlman akablan ankò. Sepandan, Fuhrer la kwè nan yon zam mirak ...
  Soukoup vole, sa se yon bagay... Men, yo toujou twò chè ak reyon tèmik yo toujou enpafè. Tank piramid yo tou se youn nan agiman yo nan diskisyon an.
  Men, menm sa a pa bay Alman yo yon inisyativ desizif. Anplis de sa, fòm piramid la bon kont pwojektil sinetik, men se pa efikas kont sa yo CHALÈ.
  Marseille tire epi tire de douzèn avyon Ris epi li di:
  - Pou Twazyèm Reich la...
  Lè sa a, jenn gason an fè yon soupi. Epi ankò frape yon lòt trant machin Sovyetik nan yon sèl pete.
  Wi, lagè a trennen sou... E wout sa a pa gen fen nan je.
  Hans chante:
  - Derape, derape mwen! Li te resevwa m ', li te resevwa m'!
  Epi ankò tire desann konbatan Ris.
  Wi, Hitler voye yo touye yo ... Oswa touye lòt moun, ki se tou pa sik.
  Marcel te sonje fi a.... Li te rele Ilsa. Tankou yon bèl blond, ak madanm li.
  Men li, mechan. Mwen te eseye Komsomol la. Epi bat li ak yon fwèt soti toupatou.
  Pile tankou yon kabrit sidr. Apre sa, li pote yon flanbo nan pye l '. Griye plant li. Epi ankò pou fwèt la. Ak ki jan manm Komsomol sa a gwonde nan doulè. Epi lè Ilsa voye sèl sou blesi li yo. Sa te vrèman brital.
  Ilsa te renmen tou tòti ti gason yo. Li dezabiye yon ti gason ki gen katòz ane, epi li kloure men l sou yon poto. Lè sa a, li te kòmanse vide dlo glas sou li nan frèt la. Apre sa, li pran yon flanbo nan men l ', li griye kò a miskilè nan yon adolesan. Apre sa, li vide dlo glas ankò. Epi finalman, li boule ti gason an ak dlo bouyi. Epi se te yon atrosite.
  Ilsa te renmen divètisman sa yo e li pa t meprize anyen poutèt lanvi li.
  Men, tan te pase... Epi li te fè yon pitit gason an premye epi apre yon pitit fi. Epi Ilsa deja komanse aprann li ak pitit Marcel yo tòtire.
  Isit la se yon fanm terib ki soti nan SS la.
  Marcel te gen yon lòt madanm tou: Helga. Li se yon pilòt tou. Hans te rankontre l an 1945. Li te vole TA-152 a, youn nan pi bon, e petèt pi bon avyon an elis nan Luftwaffe la.
  Helga te yon pilòt, pa yon bouro. Se konsa, li te vin ansent epi tou li te fè nesans - imedyatman marasa.
  Epi li ta dwe note gwo. Lè sa a, de lòt pitit gason ak yon pitit fi jere akouche. Epi li gen senk pitit, li pa goumen ankò ...
  Wi, li gen chans. Nan Twazyèm Reich la, Hitler premye pèmèt moun ki gen Lakwa an fè premye klas ak pi wo a gen yon dezyèm madanm legal kòm yon rekonpans.
  Oke, Pap la bougonnen yon ti jan, men yo toujou apwouve li. Lè sa a, Fuhrer a fòse règ la gen jiska kat madanm. Konsèy èkumenik la te reyini isit la epi li te apwouve ak zam.
  Mank moun nan Twazyèm Reich la se gwo. Ak nan kou desizyon sa a te fòse.
  Resous Mendèv Almay la pa te apovri sèlman pa Mendèv Ewopeyen an ak divizyon etranje yo.
  Hitler te sispann ekstèminasyon jwif yo, e kounye a, mendèv te nan balans lan. Lagè a fin itilize anpi a.
  Sovyetik la tou te vin depeple ... Anpil fanm te goumen nan lame a, osi byen ke timoun yo. Anastasia Vedmakova te vin ace ki pi pwodiktif. Li te goumen prèske depi nan kòmansman lagè a. Premyèman, sou chan mayi U-2 la. Men, Lè sa a, li chanje nan konbatan.
  Anpil aces Sovyetik te mouri ... Pokryshkin, li te vin tounen yon ewo kat fwa nan Sovyetik la, men li te jwenn pwòp lanmò li. Kozhedub, li te vin tounen yon ewo senk fwa, te fè aksidan tou nan batay. Pou yon tan long, avyon Sovyetik pa t 'gen yon sistèm ekspilsyon, ak pousantaj la nan pilòt mouri te trè wo.
  Anastasia Vedmakova te siviv. Apre sa, li te akimile zetwal an lò ki pa anfòm sou pwatrin li. Dapre règ yo, vennsenk avyon lènmi te tire yo te bay yon etwal lò. Lè kantite zetwal yo te rive nan dis, Beria prezante l 'ak gwo Diamond Star nan ewo Sovyetik la. Anastasia te ace ki gen plis tit. Anplis avyon ki te kraze, li te tou detwi tank, pon, kamyon, e menm yon koup bato. Anplis de sa, fanm sa a sove pilòt yo, e menm jeneral la ki te antoure.
  Apre sa, li te konnen pou mete dife nan plizyè tren ak gaz ak sou sa.
  Anastasia te vin tounen yon gwo lejand nan aviyasyon Sovyetik. Ak nan kou li, tou, te fatige nan lagè a. Li te menm goumen ak vole pandan li ansent. Apre sa, li fè yon pitit gason.
  Yon bèl ti gason te parèt, wouj tankou manman l. Anastasia te goumen kòm yon règ nan yon bikini ak pye atè. E sa te ba li kèk avantaj. Ki pa tout moun apresye. Men, jèn patnè li Akulina Orlova tou goumen pye atè ak nan yon bikini, e sa ede li anpil.
  Tou de ti fi vole ak tire sou machin Alman yo. Anastasia Vedmakova te fè premye sortie li tounen nan peyi Espay. Li te bonbade pozisyon lame Franco a nan mitan lannwit sou U-2 la. Kalite ke li gen eksperyans nan do kay la. Ak Akulina Orlova se yon jèn ti fi, epi li toujou plen enèji ak eksitasyon.
  Yo frape Alman yo chante...
  - Pilòt-pilòt, bonm-avyon,
  Nou pral defèt tout fachis yo nan batay la ...
  Veso nou yo pral pi wo pase solèy la,
  E cheriben an pral louvri zèl li yo!
  De fi, mwen dwe di, se gwo atizan.
  Se deja 23 fevriye 1958... Jounen Lame Sovyetik la. Epi li ta dwe selebre nan yon fason gwo. Men, pandan tout bagay se modès ...
  Beria se pa twò kè kontan ... Pandan lagè a, tout moun te byen fatige.
  Marshal Vasilevsky sijere:
  - Ann fè tank ak bwa!
  Siprèm nan souke tèt.
  - Sa se yon bon lide!
  Marshal Zhukov te fè objeksyon:
  - Ti sans! Sa yo se sèkèy vivan!
  Vasilevsky lojikman te fè remake:
  - Yo pi lejè ak pi vit. Epi Alman yo ap kraze tank nou yo!
  Beria souke tèt an akò.
  Vasilevsky pale lide li!
  Malenkov konfime:
  - Nou pral fè tout bagay byen!
  Ekip Beria te bouke... Pa t gen lòt lide. Sòf si ou eseye fè plastik pi bon mache pou fabrike ak pi fò.
  Se konsa, apre tout, finalman kreye yon bonm atomik ki soufri lontan.
  Yon bagay sou travay li nan peyi Etazini bloke, ak nan tout mond lan tou.
  Epi ou bezwen ankouraje. Petèt Lè sa a, lagè a pral finalman fini.
  Men, lagè a toujou ap kontinye ak tan ap koule tankou gout.
  Isit la Mirabela te kaptire. Epi sòlda Nazi yo rache rad sou li. Lè sa a, yo louvri janm yo epi yo te kòmanse vyole ti fi a. Mirabela te jemi nan yon melanj de doulè ak plezi. Epi fini plizyè fwa.
  Lè sa a, yo te kòmanse tòtire l '. Yo te boule talon ti fi a ak bann fè wouj. Epi yo bat li an premye ak yon fwèt. Lè sa a, ak yon fil wouj soti nan chalè a, yo bat li sou do a, sou kote yo, sou pwatrin lan ...
  Lè sa a, yo te kòmanse kraze zòtèy yo ak pensèt. Lè sa a, yo pouse yon baton wouj cho nan bourik ti fi a.
  Nan ti bout tan, yo te sonje tòti pou mechanste li yo. Ak ekstrèm awogans.
  Mas te deja rive... Alman yo ap eseye plis peze nan lè a, yo pa gen anpil fòs pou atake. Tank piramid la, si li te parèt pi bonè, ta ede Wehrmacht la konkeri mond lan. Se vre, pwojektil kimilatif la gen pwoteksyon dinamik. Ak tou de bò douch youn ak lòt ak kou.
  8 Mas 1958 se Jounen Fanm. E dapre koutim, yon echanj prizonye te fèt. Alman yo lage Mirabela tòtire men kase, epi an retou, Larisi yo lage Adala. Fanm Alman an tou te resevwa li, ki gen ladan vyòl.
  Anastasia Vedmakova fwote Mirabela ak yon posyon nan remèd fèy ak odè, li kite l 'dòmi refè, se konsa ke nan yon koup de jou li ta goumen Nazi yo ankò nan syèl la.
  Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova yo tounen nan syèl la nan MIG-15 yo. Akulina te fè remake:
  - Ou toujou goumen nan Panyòl la - ki laj ou genyen?
  Vedmakova ri epi li reponn:
  - Li pa abitye mande yon dam sou laj li!
  Akulina ri epi li di:
  - Ou sanble venn, vennsenk pi plis!
  Anastasia souke tèt epi li te note:
  - Mwen te goumen nan lagè sivil la... Te gen twa ti gason avè m '. Se bèl bagay nou te bay blan yo kòn. Apre sa, mwen touye premye moun nan lè Alman yo pran atak Lvov an 1915... Se konsa, ou ka apeprè imajine ki laj mwen genyen!
  Ti fi blond la sifle.
  -Etonan! Se tankou imajine li!
  Bote wouj la te ri ak yon bouch plen dan chwal epi li te di:
  - E kisa? Sa a se majik la nan bondye Ris! M'ap moutre'w, epi ou p'ap granmoun tou!
  Akulina te desann yon avyon Alman ak pye l' epi li di:
  Jèn se bèl bagay!
  Lagè a sou e pa gen okenn fen nan je, men toujou li se ewoyis ak viktwa!
  Avril 1958 te rive. Nan sid la, tan an plis oswa mwens tolerab te etabli ak Nazi yo te eseye avanse. Pwoblèm prensipal la se, nan kou, larivyè Lefrat la Dnieper. Ak sou kòt gòch la, twoup Sovyetik yo te pran pozisyon defansif.
  Sepandan, Alman yo te gen yon sezon otòn altènatif. Grèv nan Latiki. Pou yon tan long peyi sa a respekte netralite. Men, gouvènman an chanje. Ak plis fòs pro-Alman te vini. Epi Hitler te dakò pwomèt Otoman yo nenpòt mòn an lò yo nan lòd yo pouse yo nan lagè a. Popilasyon an nan peyi Turkey te grandi rapidman, lame a te vin pi fò. Ak kèk nan zam yo te vann pa Twazyèm Reich la sou kredi. Ak lame Otoman an te vin, fòtman deplwaye sòlda Mizilman totalman mobilize sou fwontyè Sovyetik la.
  Ak 20 avril 1958, san yo pa deklare lagè, Latiki atake twoup Sovyetik yo nan Transcaucasia ... Kidonk, yo te ajoute yon dezyèm devan pou Lame Wouj la. Poutan, Nazi yo te kapab depase sèvis espesyal Sovyetik yo. Sitiyasyon an te agrave pa konfwontasyon ki genyen ant Zhukov ak Beria. Ki tou afekte sitiyasyon an nan devan an.
  Tirk yo atake pa poukont yo, men ansanm ak Alman yo. E sa te ba yo plis opòtinite.
  Batay la te dewoule toupre Erevan, epi yo te pran Batoumi.
  Marseille batay nan lè a. Fwa sa a, atitid li se pi gwo ak konbatif. An reyalite, finalman te gen yon espwa timid ke li ta posib pou genyen lagè sa a, ki te trennen sou pi lwen pase mezi.
  Nan premye jou a, Alman yo ak Tirk kraze nan defans yo nan twoup Ris yo, epi yo te kòmanse deplase andedan.
  Nazi yo jere yo reyalize sipriz taktik. Epi twoup yo t ap deplase ase vit. Epi li pasyèlman te tounen soti ke Lame Wouj la pa t 'byen pare pou defann Transcaucasia.
  Ak isit la ewoyis Lame Wouj la ta dwe konpanse pou move kalkil lidèchip la.
  Batay la te dewoule pou Yerevan. Apre sa, pyonye yo te goumen avèk kouraj. Yo reziste Nazi sa ki mal ak twoup Otoman yo.
  Ak nan katye yo nan Yerevan, pyonye yo ap fouye tranche. Gen nèg diferan nasyonalite. An patikilye, anpil tèt klere tranbleman. Gen timoun wouj ak nwa ak blond.
  Yon sèl bagay ini yo: lafwa nan triyonf kominis la ak pye atè. Li klè ke se pa tout moun ki gen soulye pandan lagè a, ak Se poutèt sa, kòm yon siy nan solidarite, tout timoun etale talon fè wonn yo. Prentan nan Transcaucasus la byen cho, epi lè w deplase ak travay ak pèl, li menm vin cho pou mesye yo. Ak nan sezon fredi, frèt la isit la se pa tèlman terib.
  Ti gason ak tifi yo bronze, mens, men sinewy, pare pou yon batay feròs.
  Timoun yo travay ak antouzyasm, epi chante:
  Leve dife, nwit ble,
  Nou se pyonye - pitit travayè...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Ak isit la vini alam la ankò. Ti gason ak tifi sote nan fon an nan tranche a. Ak kokiy yo deja kòmanse pete soti anwo: atiri lènmi ap travay.
  Pashka mande Masha ti fi a pye atè:
  - Bon, ou panse nou pral siviv?
  Ti fi a, mens ak bèl cheve, reponn ak konfyans:
  - Nou pral reziste omwen yon fwa, nan lè ki pi difisil!
  Pioneer Sasha lojikman te note:
  Ewoyis nou an inebranlab.
  Ti gason an tape plant li sou wòch yo. Li ka wè ke ti gason an boure tèt li ak calluses solid.
  Ti fi a Tamara di:
  Nou pral goumen san pè
  Nou pral koupe pa yon etap tounen ...
  Kite chemiz la tranpe ak san -
  Plis lènmi, vire Knight an lanfè!
  Ti gason Ruslan, yon pyonye ak cheve nwa, te note:
  Syèk pase, yon epòk ap vini,
  Nan ki pa pral gen soufrans ak manti ...
  Goumen pou sa jiska dènye souf ou -
  Sèvi Peyi ou, ou menm ak kè!
  Ti gason an Oleg, mens ak bèl cheve, chirped, vèsè:
  Non, vijilan a pa pral fennen,
  Gade yon falcon, malfini...
  Vwa pèp la sonore -
  Chichote a pral kraze koulèv la!
  
  Stalin ap viv nan kè m
  Pou nou pa konnen tristès,
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Ti gason yo ak tifi yo bat bravo nan inison.
  Men koulye a, avyon atak avyon yo deja vole ak jete bonm. Epi sa a se yon antre agresif.
  Oleg ak Sasha leve yon fistibal ak lanse yon kado lanmò. Ak barik la te frape pa avyon atak Hitler a, byenke ki fè pati Latiki.
  Ti fi a Natasha te chante:
  - Komsomol la se pa sèlman laj,
  Komsomol se desten mwen!
  Mwen pral konkeri espas, mwen kwè
  Ann viv pou tout tan!
  Ahmed, yon ti gason pyonye ki soti Azerbaydjan, te reponn ak yon souri:
  - Ou poko manm Komsomol Natasha!
  Ti fi a fache frape pye l 'li reponn ak yon vwa melodi;
  Bò kote papa yo, ak yon chante kè kontan,
  Nou kanpe pou Komsomol...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Oleg tou mete so sou pye li, timoun, epi li bele:
  Pi fò mato peze proletè a,
  Soti nan men Titàn kraze jouk bèf la ...
  Nou pral chante mil aria pou Peyi nou an,
  Ak limyè pou pitit pitit, bon!
  Timoun yo kontan. Ak an reyalite, Alman yo ak Tirk bonbade, epi sèlman yon ti fi te frape pa yon fragman nan talon fè wonn li fè, woz.
  Pioneer rele byen fò, men answit mòde lèv li.
  Se konsa yo te pare pou repouse atak la. E deja gen tank ak fachis ak inite Otoman. Latiki te achte sou kredi, tèribl E-100 yo ap deplase. Sa yo machin pwisan ak danjere.
  Yo gen pwoteksyon konsa. Ke ou pa ka pase nan nenpòt ang. Ou pa ka frape li nan yon sèl ang. Chans la sèlman se kraze tren yo.
  Timoun yo pare pou goumen, ak balanse pye yo. Isit la yo sou yon fil pouse pakè ak eksplozif endijèn anba tren yo nan Nazi yo ak Tirk yo. Li travay ak detwi woulèt yo nan tank yo nan lame a nan Rommel ak La Erdogan.
  Epi li sanble terib.
  Sasha kriye:
  - Glwa kominis!
  Ti gason an Pashka tire ak Oleg nan yon fistibal ak kriye:
  - Glwa pou pyonye yo!
  Ti gason an Ruslan, ansanm ak ti fi a Sufir, trennen yon min anba Alman an ak Tirk la ak yon fil, t'ap rele byen fò:
  - Glwa Sovyetik la!
  Timoun ki soti Azerbaydjan ak mesye Ris ap goumen. Bwonze, mens, pyonye pye atè kont yon armada kolosal nan tank.
  Ti fi a Tamara bat yon pye gracieux, piti, toutouni epi li di:
  - Glwa pou Larisi!
  Pioneer Ahmet konfime pandan y ap tire sou lènmi an:
  - Nou se yon fanmi zanmitay ansanm!
  Ti gason an Ramzan, yon Azerbaydjan wouj-chveu, konfime, frape deyò yon machin:
  - Soti nan pawòl la nou se san mil mwen!
  Timoun yo zanmitay... Men Azatuhi, ti fi Amenyen an, ki transfere pakè eksplozif la anba cheni fachis la avèk èd nan yon fil, epi li fè griyman:
  - Sovyetik la se yon fanmi pèp!
  Yon lòt ti fi Amenyen Aghas di:
  - Pa pliye nan fachis:
  Epi ti fi a rale fil la ak zòtèy li yo. Anpil timoun Azerbaydjan ak Amenyen gen cheve blond epi yo pa distenge ak timoun slav yo, ki gen anpil tou. Moun ki te soti nan Alman yo, lòt fanmi Ris te etabli nan Azerbaydjan ak Ameni menm anba tsars yo.
  Gen anpil slav nan Kokas. Anpil koup melanje. Wi, epi anjeneral timoun yo gen cheve pi lejè pase paran yo. Ak mesye slav yo te bronze pou ke ou pa ka di yo nan men moun nan lokalite yo. Anplis de sa, timoun yo anjeneral pi sanble pase granmoun.
  Se konsa, batayon entènasyonal Sovyetik la nan ti gason ak tifi ap goumen, epi yo tout yo ini, ak anpil menm jan an. Pinga'w fè yo klere lè yo deplase.
  Ak rèv timoun yo voye kado lanmò. Shamil ak Seryozhka, tou de ti gason pyonye, rale fil la. Epi, koulye a Alman an, men ak ekipaj Tik la, E-50 la sispann ak yon cheni kase.
  Ti gason yo chante nan inison:
  Inyon endèstruktibl, repiblik lib,
  Se pa fòs brital ki te rasanble, se pa laperèz ...
  Ak bon volonte moun ki eklere,
  Ak amitye ak rezon, ak kouraj nan rèv!
  Epi timoun yo kontan. Yo souri ak dan blan, menm. Apre sa, yo kontan, byenke yo menase ak lanmò.
  Epi Alman yo souse. Tank ki detwi yo tire kanon yo ak mitrayaj makrijid.
  Gen kèk machin Alman ak Tik ki ekipe ak lans grenad epi yo trè danjere.
  Ti gason Maksimka a ak ti fi Zara nan Azerbaydjan ak yo, repoze pye yo, rale yon min anba lènmi an epi yo te frape yon mastodon fachis, menm si yo te vann nan Latiki.
  Epi yo rele byen fò nan tèt yo nan poumon yo:
  - Pou Sovyetik la!
  Timoun yo tèlman komik.
  Pyonye Abbas ak Vladimir sèvi ak zam tou. Nan ka sa a, katapulte a ak kraze cheni E-75 a Nazi yo. Lè sa a, ti gason yo chante:
  - Pou grandè planèt la anba kouvèti kominis la!
  Oleg ak Abdula yo tou pyonye nan diferan nasyon, men ak yon sèl kè, yo menm tou yo lanse eksplozif. Yo frape E-100 la epi yo chante...
  Nou louvri planèt la bay nasyon yo,
  Chemen nan espas, nan monn ou pa wè...
  Zèv ewoyik yo chante -
  Pou efase mak lanmò a pou tout tan!
  
  Anba banyè Sentespri a nan Larisi,
  Nan lapè, amitye, kontantman ak lanmou...
  Moun ki sou latè pral vin pi kontan,
  Fènwa lanfè pral disparèt nan distans la!
  Batay timoun isit la...
  Abdurrahman ak Svetlana - yon ti gason Azerbaydjan ak yon ti fi soti nan Byelorisi rale yon fil ansanm epi frape yon tank fachis. Epi yo chante:
  - Non an gwo nan Larisi sakre,
  Klere sou mond lan - tankou yon reyon solèy ...
  Mwen kwè nan inite nou pral vin pi kontan,
  Se pou nou montre pèp la bon chemen!
  Timoun yo trè brav. Tou de Nazi yo ak alye yo, Tirk yo, yo tou senpleman choke pa tankou rezistans fè tèt di ak kòlè.
  Abudurahman se yon pyonye, li te resevwa yon fragman nan plant li. Li te pèse sifas callused janm yon timoun.
  Ti gason an sifle:
  - Epi sa fè m mal!
  Svetlana tou te frape nan talon wonn lan, li grate zepòl li. Men, ti fi a sifle:
  - Pa kraze Pyonye yo!
  Azim ak Kolka tou bat machin Alman an.
  Ti gason yo montre ak yon fil epi yo chante:
  Lènmi trèt la te ale nan ofansif la,
  Men, mwen kwè ke li pa pral bese, pèp Sovyetik la ...
  Lènmi an ap tann defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Lènmi an ap tann: defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Timoun yo brav epi yo pa bese. Epi yo vle genyen. Epi yo chante epi yo goumen.
  Alman yo ap soufri gwo pèt. Se vre, sitou yo te kase tren ak woulèt. Epi li pa fatal.
  Pi mal pou pyonye yo ki te pran prizonye yo.
  Ti gason Abdulhamid la, lè yo te fè l prizonye, Nazi yo te mete l sou etajè a. Yo mete pye pyonye a nan blòk la, epi yo te kòmanse pann pwa sou zen yo. Apre sa, li limen dife a. Epi talon ti gason an te niche nan dife. Epi yon fwèt tonbe sou do l. Yo bat mwen pou yon bon bout tan. Lè sa a, Nazi yo te kòmanse kraze zo kòt yo ak pens wouj cho.
  Ti gason an, ki te mouri anba tòti, lè fè kòt li yo, wouj nan chalè a, kraze l ', chante:
  Bèlen prèske anba dominasyon nou an,
  Atravè longvi nou wè Reichstag la modi...
  Mwen espere ke pral gen lapè ak kontantman byento;
  Sa mwen pral dekri nan powèm mwen yo!
  
  Larisi louvri kominis nan mond yo,
  Li te vin tounen yon fanmi pou tout moun.
  Men, Wehrmacht la kole yon djòl kochon sou nou,
  Epi kounyeya san an ap koule soti nan venn yo tankou yon sous dlo!
  
  Ki sa Fuhrer la bliye avèk nou pa aksidan,
  Mwen te vle jwenn tè ak esklav!
  Fachis te ale ak yon kanpay trè long -
  Ak isit la se yon kochma reyèl, rèv infernal!
  
  Yon ti gason senp, yon ti gason pye atè,
  Dènyèman mare yon kravat wouj.
  Li te vle bati mond lan tèt li san Bondye,
  Men, toudenkou napalm te eklate soti nan syèl la!
  
  Mwen te oblije kouri devan, nou te AWOL,
  Pèsonn pa vle pran jèn sa yo!
  Men, ti gason-gè a nan yon fizi te fè li,
  Chemen zansèt yo te vin merite!
  
  Goumen kote tou de malen ak fòs,
  Ak feblès tou anmè, Ay...
  Kanmarad yo te oblije fouye tonm
  Planing sèkèy pen nan jèl la!
  
  Mwen se yon pyonye kounye a abitye soufri,
  Li te ale nan rekonesans pye atè, nèj la crunched.
  Petèt pinisyon pou enkwayans,
  Ke mwen pa t 'vle konnen Jezi!
  
  Men, ki twa èdtan Gòlgota yo ye?
  Plis pase twa ane lagè pase!
  Nan nenpòt vilaj, vèv yo kriye anmè,
  Ala pitit gason yo te mouri nan simetyè peyi a!
  
  Mwen te siviv, te choke ak kokiy, blese pa yon bal,
  Men erezman li te rete sou pye l!
  Nou onètman te retounen dèt la bay Almay,
  Fachis sa a te pile nan pousyè pa nou!
  
  Mwen gen matirite, men mwen toujou yon ti gason,
  Moustach la pa t kraze, men deja yon titan!
  Wi, yon granmoun, e petèt menm twòp,
  Apre yo tout, kè a te vin di tankou metal!
  
  Ewo Star pi gwo prim -
  Stalin li menm, kwè m ', remèt li!
  Li te di: li nesesè pran yon egzanp nan men moun tankou ou,
  Konbatan yo ap fòje kle pòt Edenn yo!
  
  Men koulye a, desann fizi a brav,
  Pran ou, pens, yon mato ak travay!
  Bati yon bato ak yon bato nan bwa
  Epi kreye yon avyon pou zwazo a pral vole!
  Wi, ak timoun sa yo, menm ansanm ak Tirk yo, Nazi yo nan Sovyetik la pa pral simonte. Deja 1 me, sòlda Sovyetik yo ap selebre, men Yerevan ap kenbe sou. Sa vle di ke blitzkrieg fachis nan Kokas la te anile. Anplis de sa, manm Komsomol brav goumen.
  Elizaveta ak ekipaj li sou SU-130 voye kokiy nan tank Nazi yo.
  An menm tan an, ti fi sèvi ak zòtèy yo fè epi chante:
  Ak nan wotè mòn yo ak silans zetwal,
  Ak vag lanmè a ak dife kòlè!
  Ak nan kòlè ak kòlè dife
  Ak talon pye a toutouni nan ti fi a peze bouton an. Ak yon lòt AG-75 te kraze pa yon pwojektil kimilatif.
  Ak ti fi yo pran plezi.
  Ak Akulina Orlova te tire sou santyèm avyon an Nazi ak sou 3 me 1958 te resevwa katriyèm zetwal nan ewo nan Sovyetik la.
  Pilòt fanm bèl pouvwa nou yo ... Wi, lagè a toujou ap kontinye, ak rezilta li yo pa klè, men pèsonn pa mete ajenou epi yo pa pral bay moute. Se konsa, gen lafwa nan yon pi bon avni, e ke Sovyetik la pral pi bonè oswa pita defèt Twazyèm Reich la. Ak Adolf Hitler, ki te resevwa pouvwa a ak chans prezidan dragon an, pral mouri!
  
  KONSANTMAN FRANCO A ENPÒTAN POU DESTIN LIMANITE
  Franco te dakò ak pasaj twoup Alman yo nan Gibraltar. Nazi yo, san plis, te deplase nan fò sa a epi pran li imedyatman. Apre sa, twoup Wehrmacht yo te kòmanse transfere nan distans ki pi kout nan Afrik.
  Epi Hitler te chanje lide sou batay Sovyetik la. Anplis de sa, entwisyon Führer la te di l ', epi li te gen yon yon sèl trè devlope, ke li pa ta pran teritwa sa a fasil konsa. Epi Lame Wouj la pa fèb ditou. Stalin espesyalman fwit enfòmasyon sou tank yo KV ak T-34 bay entèlijans Alman yo. Ak Nazi yo te kòmanse devlope pwòp tank lou yo.
  Nazi yo t ap avanse ann Afrik. Rommel te resevwa plis twoup, e li te fè gwo pwogrè. Yougoslavi ak Lagrès yo te kaptire tou. Se konsa, viktwa apre viktwa.
  Men, Kontinan Nwa a t ap absòbe fòs Alman yo... Epi pa t gen okenn pale ankò sou yon kanpay nan Lès. Nazi yo te pran peyi Lejip nan mouvman an epi yo te antre nan Mwayen Oryan an. Yo te pran Irak, Kowet ak lòt peyi. Lè sa a, atravè Iran te kòmanse yon kanpay kont peyi Zend. Nan Desanm 1941, Japon te atake Etazini nan Perou Harbour e Hitler te deklare lagè sou Amerik la.
  Apre sa, lagè a finalman deplase nan Lwès la. Ak Sovyetik la te pran yon souf.
  Nan dezyèm mwatye nan karanndezyèm ane a, Alman yo te fini konkèt la nan tout Kontinan Nwa a, osi byen ke Azi, jiska peyi Zend, ki te tou kaptire ak rezistans fèb nan men Britanik yo. Epi te gen yon gwo anpi kolonyal Alman. Apre sa, Grann Bretay te kòmanse anpil bonbade. Nouvo bonm Ju-188 ak Focke-Wulf, ansanm ak yon kantite soumaren ki toujou ap ogmante, te antre nan batay. Ki gen ladan pi vit ak pi pafè.
  Atak lè a sou Lagrann Bwetay te kontinye ak entansite toujou ogmante. Ak nan mwa jen 1943, aterisaj la te fèt. Nouvo tank Alman yo te patisipe nan batay yo: "Panthers", "Tiger" -2, "Lyon", ki te montre avantaj yo sou Britanik yo. London tonbe nan de semèn apre aterisaj la. Epi apre tonbe nan Grann Bretay, Iland te reziste pou yon lòt semèn.
  Epi li te kaptire pa Nazi yo... Kounye a, Etazini gen yon chwa: swa fè yon lagè san espwa kont Almay, ki te grandi nan pouvwa, oswa konkli lapè anvan li twò ta.
  Twazyèm Reich la te deja gen konbatan pwisan tankou ME-309 nan sèvis, ki te devlope yon vitès 740 kilomèt pa èdtan, ki nan tan sa a te anpil, e ki te gen sèt pwen tire: twa zam lè kalib 30-milimèt, youn nan. ki te long-barik, ak kat mitrayil lou.
  Ak aces yo nan Alman yo se fenomenn: yon sèl Marseille vo yon bagay! Avyon de gè sa a se te yon dekouvèt reyèl, ak depase tout fenomèn ... Pou san senkant avyon ki te tonbe, Marseille te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman. Ak pou twasan avyon, li te vin premye nan istwa a nan Alman yo resevwa kwa sa a ankò. Ak nan lòd yo fè distenksyon ant Marseille, yo te envante yon nouvo prim nan onè li: Kwa Knight an fè a ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds, ki li te bay pou senksan avyon ki te tonbe.
  Amerik te santi ke lagè a ak Twazyèm Reich la ak Japon, ki te genyen batay la nan Midway ak kaptire achipèl Awayi a, pa ta fini byen.
  Epi li pral reyèlman yon tès grav pou yo. Li sètènman difisil pou Alman yo ale nan Amerik akòz separasyon an pa oseyan an. Men, nan prensip, distans se pa yon baryè. Epi Nazi yo te kapab, pi bonè oswa pita, rive nan Etazini, naje ak vole. Anplis, Twazyèm Reich la te deja gen avyon de gè, ak yon tèribl TA-400 bonm ki te kapab bonm Amerik la. Plis pwisan Yu-288 yo te deja jere bonm Grann Bretay, ak yon kat motè Yu-488 te sou wout la, ki te rive nan vitès ki rive jiska sètsan kilomèt pou chak èdtan - ki se tou senpleman super pou yon bonm elis!
  Se konsa, Wehrmacht la fò. Ak soumaren tèrib ki mache ak oksijene idwojèn te rive nan vitès ki rive jiska 36 ne pou chak èdtan, ak Ameriken yo te konplètman pè.
  Roosevelt te malad grav, e an plis, yon batay grav pou pouvwa te kapab pete. Epi Repibliken yo trè kontan ak Demokrat yo. Hitler tèt li gade ak alam nan Sovyetik la, ki te ogmante pouvwa li.
  Sovyetik Stalinis la ofisyèlman depase twazyèm plan senk ane a pa double pwodiksyon endistriyèl. Menm pran an kont lefèt ke yo twonpe yon ti kras ak estatistik yo ak sa a se done gonfle, li te toujou enpresyonan. Pwodiksyon teknoloji ogmante. Nan karannyèm ane a, Sovyetik te pwodwi apeprè senk mil tank, ak twa mil nan yo te dènye T-34s ak KVs. Parèt nan seri a ak KV-3 ak KV-5. Ak sa yo se machin pwisan. Yo te fè plis avyon, yo te pote nimewo yo a trant mil.
  Nan tank yo karant-dezyèm, plis pase sis mil ak yon mwatye te pwodwi. Ki gen ladan dènye a. KV-4 te parèt nan pi gwo modifikasyon ki peze san sèt tòn. Epi tou tank limyè T-50 la se dènye a. T-34 kontinye ap pwodui.
  Nan karant-twazyèm ane a, sèt mil ak yon mwatye tank yo te pwodwi. E gen anpil avyon ke gen yon mank pilòt. An total, Sovyetik la te gen yon santèn divizyon tank. Ak kantite avyon an te rive nan senkant mil.
  Premye ane Katriyèm Plan senkan an te menm depase selon figi ofisyèl yo, e sa te enkyete Hitler.
  Se konsa, kote yo vire agresyon - Fuhrer la deside nan 1944 atake Sovyetik la. Epi Etazini te siyen lapè. Ameriken yo te dakò pou rekonèt tout konkèt Twazyèm Reich la, epi pou yo peye gwo reparasyon pou Nazi yo. Epi tou li te refize nenpòt travay sou zam nikleyè. Amerik tou transfere marin li yo, ak prèske tout ekipman yo ak anpil machin nan Nazi yo.
  Sou 22 jen 1944, li te lage yon gwo kantite: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 ak lòt ekipman, Nazi yo atake la. Sovyetik.
  Stalin sa a te mennen twoup yo nan yon eta de preparasyon pou konba. Anplis de sa, liy Molotov la te konplete sou nouvo fwontyè a nan Sovyetik la ak liy Stalin te retabli ak ame. Nouvo tank T-34-85 la ak yon pi gwo tourèl ak zam pi pwisan yo te kòmanse pwodui nan Sovyetik la. Se vre, nan tank lou li te pi mal. Seri KV te rive nan KV-13, ak kèk modèl te peze de san ven tòn. Ki gen ladan kòm yon repons a "sourit".
  Lagè a te ale nan premye anba dikte Twazyèm Reich la. Nan syèl la, Alman ki gen eksperyans aces, men nan pi bon kalite avyon, bat pilòt Sovyetik. Avyon ME-262 la te deja nan seri a, men Sovyetik la pa t 'ankò gen avyon sa yo. Ak ME-309 la te tounen yon machin tèribl ak vit. Ak TA-152 evolisyon Focke-Wulf la se yon machin trè danjere.
  Sa ki pi enpòtan, Twazyèm Reich la gen yon gwo siperyorite nan mendèv, akòz twoup kolonyal yo. Ak ekselans nan mobilite. Panther-2 a te tounen yon tank trè bon, ki an 1944 te vin prensipal mastodon Alman an. Ame ak yon kanon pwisan 88mm ak yon longè barik 71EL, veyikil sa a kapab antre nan tank KV ki trè lou. Ak bon zam devan, espesyalman fwon an. San senkant milimèt nan fwon gwo kay won an, ak yon santèn milimèt nan fwon kòk la anba gwo pant nan fèy papye yo. An menm tan an, tout la se karannsèt tòn, ak motè a se nèf san puisans. Sa vle di, machin nan se ajil ak ekselan ergonomics. Sèl zam nan bò negatif se sèlman swasant milimèt epè anba pant. Men, menm sa a ase pou karannsenk ak fizi anti-tank pa pran li sou tablo.
  "Panther" -2 se pi fò pase yon senp "Panther", ak T-34-85. Se konsa, Alman yo te gen tank prensipal la siksè. Rès machin yo pi mal. Panther a twò fèb ak sèlman karant milimèt nan blende bò epi li vilnerab a zam limyè Sovyetik ak fizi anti-tank. "Tiger" -2 se yon ti jan pi bon pase nan istwa reyèl gras a yon motè mil puisans. Men, toujou twò lou nan swasant-uit tòn. Ak gwo kay won an se gwo ak wotasyon pi dousman. Tank la se ven-yon tòn pi lou pase Panther-2 a epi li gen zam egal ak prèske pa gen okenn avantaj nan zam. Se konsa, tankou "Tiger la", "Tiger" -2 te byento retire nan sèvis la.
  Ak Leo se menm pi mal. Pa gen okenn avantaj enpòtan nan anrjistreman sou Panther -2 a, li peze katrevendis tòn. Ki, ak yon motè de mil puisans, fè machin nan pito fèb nan pèfòmans kondwi. Ak yon kanon 105-milimèt nan 70EL, byenke li penetre pi byen, se mwens rapid-dife. Epi yo pa nesesè nan pratik.
  Ak Maus la, menm ak yon pwa nan 188 tòn, se sèlman yon machin emoroid, ak plis nan yon chay pou lame a pase yon tank fò. Malgre ke pwoteje ak yon bò ak move. Men, pèfòmans kondwi se terib, ak nan pratik, li kraze twò souvan.
  Alman yo tou retire Maus nan seri a ... Olye de sa, E-100 la te devlope pou yon tan long ak yon layout pi dans, men menm jan an nan zam.
  Nan Sovyetik la, tout seri a KV te pwouve yo dwe nan yon nivo konba ki ba. Epi sitou souvan machin yo te kraze epi yo te gen move pèfòmans kondwi. Ak soti nan zam la san yon pant, li te fasil antre pa zam Alman yo.
  Sèlman trant-kat te tank plis oswa mwens siksè. Men, Sovyetik la te gen yon plis - yon defans ki pi pwisan ak konplete. Men, tou yon mwens - twoup yo pa te anseye yo defann tèt yo. Epi li te gen yon efè.
  Twa ane nan chans, nan kou, te ajoute ekipman Sovyetik la nan twoup yo. Men, tank yo lou KV yo pa t reyisi, ak devlopman nan bilding tank an favè ogmante pwa a pa t 'jistifye tèt li. Ak lou machin Sovyetik te tounen soti yo dwe, franchman, fatra. Pa tèlman nan avyasyon tou. PE-2 te difisil pou kontwole, IL-2 te vilnerab, MIG-3 te fèb nan manyablite.
  Ak lòt avyon Sovyetik yo te enferyè nan bon jan kalite a Alman yo. Ak pilòt Alman yo se konsa ki gen eksperyans. Marseille se tankou yon mirak. Pou sètsansenkant avyon yo ke li metrizman abat, li te akòde Kwa Knight nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds. Lè sa a se yon ka inik lè, paske nan yon sèl moun, yo prezante sizyèm degre nan yon sèl prim, byenke tradisyonèlman senk degre yo mande yo.
  Lagè a te yon ti kras diferan nan koule ak istwa reyèl la. Si nan karant-inyèm ane yo, Alman yo nan premye avanse byen vit ak fasil te genyen, te pran vil apre vil, ak Lè sa a, mouvman yo ralanti. Kounye a li nan lòt fason alantou.
  Twoup Sovyetik konsantre ak deplwaye toupre fwontyè yo konplètman mobilize epi kanpe nan yon defans pwisan sou liy fini yo. Se konsa, rezistans ki pi pwisan kont Nazi yo te nan kòmansman lagè a.
  Anplis de sa, faktè a ke Sovyetik la te kòmanse lagè apre mobilizasyon jeneral la, ki te rasanble kenz milyon sòlda ak ofisye, te jwe tou. Men, Hitler, lè l sèvi avèk byen kolonyal sèlman nan premye echèl la, jete trant milyon dola. Anplis de sa, Japon te voye ven milyon soti nan bò solèy leve ansanm ak divizyon etranje yo. Tan sa a, Stalin pa t 'kapab sove Moskou.
  Anplis de sa, satelit yo te patisipe sou bò a nan Twazyèm Reich la: Latiki, Fenlann, Ongri, Woumani, Kwoasi, Sloveni, Bilgari, Espay, Pòtigal, Syèd. Ak nan kou tou Itali ak koloni li yo. Yon bann mouton antye...
  Se konsa, Sovyetik la nan premye, konte sou liy yo nan Molotov ak Stalin, kenbe lènmi an. Men, lè liy sa yo te kraze, yon pèt kolosal antye, ak Nazi yo ak Japonè yo woule, Lè sa a, pa te gen anyen yo kenbe. Epi li te tounen soti egzakteman opoze a: pi fò rezistans nan kòmansman an, ak pi fèb pi lwen. Se konsa, Nazi yo te pran Moskou prèske imedyatman. Stalin kouri ale nan Kuibyshev ak Lè sa a, nan Sverdlovsk.
  Detay yo nan batay yo te montre an jeneral ke Sovyetik la pa janm aprann ki jan yo defann tèt li ... Anplis de sa, dezyèm vag nan purge nan lame a tou te jwe yon wòl negatif. Deja anba Beria, Stalin te bay lòd pou yo ale nan militè a ankò. Oke, Beria te fè li.
  Aparamman, li te difisil pou Stalin fè san san sou dok li. Nazi yo, ansanm ak Tirk yo, tou te frape yon wòl negatif nan Transcaucasus la ak Azi Santral. Ak sa a tou te tounen yon faktè enpòtan. Anplis, pa te gen okenn defans serye nan Azi Santral.
  Wi, mizilman li yo te revòlte.
  Alman yo te itilize twa ane plis pwodiktif. Soti nan lame a te vin gen plis eksperyans ak pi fò. Ak Sovyetik la te ajoute mwens. Anplis, nan twa ane sa yo Stalin pa t 'gen yon sèl lagè. Netralite ak Japon. Stalin te pwomèt Hitler pou l pa manyen Fenlann. Men, Alman yo te toujou genyen eksperyans konba konsiderab. Espesyalman pilòt yo.
  Marseille, pou mil avyon ki te tonbe, te resevwa Gran Kwa Lakwa an fè, platinum Luftwaffe a ak dyaman kib, ak epolèt jeneral.
  Se konsa, tout bagay te vin pi plis plezi ak bèl bagay - pou sèvitè Lisifè yo ...
  Sovyetik te kenbe jiska janvye 1945 epi tonbe... Apre sa, yon peryòd lapè te kòmanse... Men pa pou lontan. Sou 20 avril 1950, Twazyèm Reich la ak Japon atake Etazini. Poutan, yo te alarme pa done entèlijans ke Ameriken yo t ap travay an kachèt sou bonm atomik la.
  Lagè a te dire sèlman twa mwa epi li te fini ak okipasyon Amerik la.
  Epi sou 20 avril 1955, Hitler atake Japon ak koloni li yo. Lagè a te dire yon ti kras plis pase yon ane epi li te fini ak yon viktwa briyan pou Twazyèm Reich la.
  Lè sa a, sou 20 avril 1959, yon referandòm te fèt ak anpi mond monarchique nan Twazyèm Reich la ak pouvwa éréditèr parèt.
  Men, lè Hitler te mouri nan mwa mas 1961, pitit gason l ', ki te jwenn nan enseminasyon atifisyèl, moute twòn nan.
  Mond lan, anba lidèchip lòd fè a, metrize planèt yo nan sistèm solè a .... Limanite te ini ak soude pa disiplin fè te eseye bati yon nouvo Peyi Wa ki nan Paradi sou planèt Latè, ak nan lavni an enkli tout mond yo abite nan linivè a!
  
  
  
  SE KONTAK PÈSONÈL DE DIKTATÈ YO
  Hitler ak Stalin te rankontre an pèsòn nan Novanm 1940 e yo te kapab rezoud diskisyon. Rankont fas a fas la te fini ak yon alyans militè estratejik ant de diktatè yo kont Grann Bretay.
  Stalin te dakò pou l pa reklame esfè enfliyans Ewopeyen Hitler a. Hitler, nan vire, te céde Lend, Pakistan, ak pi fò nan Iran bay Stalin, men li te resevwa Mwayen Oryan an ak Lafrik pou tèt li. Anplis de sa, Lachin ak yon pati nan Indochina te divize pa Japon ak Sovyetik la.
  An jeneral, yon reyinyon pèsonèl te pèmèt tou de diktatè yo dakò ak anpeche yon lagè. Sovyetik te lanse yon ofansif kont Iran ak peyi Zend. Hitler t ap voye twoup ann Afrik. Apre konklizyon yon alyans militè ak Larisi, Franco, reyalize ke Grann Bretay pa t 'kapab reziste yon fòs tankou Sovyetik la, Itali, Twazyèm Reich la, ak Japon nan yon fwa, te dakò ak atak la sou Gibraltar.
  Alman yo te pran fò a, ki pa t ' byen pare pou defans, imedyatman nan baton an. Te baz Britanik yo nan Malta tou bat, epi yo te ateri yon fòs aterisaj. Itali evite defèt nan Lagrès gras ak souflèt twoup Alman ak Tik yo.
  Men, Britanik yo te bat ...
  Lè sa a, Alman yo te transfere fòs enpòtan yo te pran peyi Lejip la. Li te gen yon san senkant divizyon pou lagè ak Sovyetik la, Hitler te voye yo sezi Mwayen Oryan ak Lafrik. Britanik yo te fèb, ak twoup kolonyal yo pa t reyèlman vle goumen.
  Fuhrer nan karannyèm ane te kaptire tou de Mwayen Oryan an ak pi fò nan Lafrik. Stalin te okipe peyi Zend, ak prèske tout Iran, ak Pakistan, ak yon pati nan Burma ak Bangladèch.
  Japon atake Amerik nan Perou Harbour. Epi lagè a te elaji... Hitler te deklare lagè ak Etazini. Stalin ane kap vini an tou te antre nan lagè ak Amerik la.
  Nan sezon prentan 1942, Alman yo te fini kaptire Lafrik. Yo te antrave pa tèlman pa twoup Britanik yo, ki te enferyè a Wehrmacht nan kantite ak bon jan kalite, men pa detire nan kominikasyon, ak mank nan wout pratik sou Kontinan Nwa a.
  Grann Bretay te soufri pi plis ak plis pèt nan men Alman an ak Lè sa a, flòt la soumaren Sovyetik. Antre Amerik la nan lagè a pa t ede anpil.
  Japon tou bat Ameriken yo...
  Marin Britanik la t ap fonn...
  Nan mwa septanm 1942, yon aterisaj anfibi te kòmanse nan Angletè. Yo te sitou Alman, men tou twoup Sovyetik te enplike. Britanik yo te goumen dezespereman. Dènye tank Sovyetik KV-3, KV-5 ak dènye KV-4, tou T-34, KV-2, ak anpil machin k ap flote te patisipe nan batay yo. Ak Alman yo soti nan tank yo dènye jere sèlman T-6 oswa "Tiger". Lè sa a, sèlman kèk machin prese pwodwi nan faktori yo.
  Hitler te sezi dezagreyab pa fòs tank Sovyetik yo. Li klèman pi fèb.
  Alman bonm Yu-188 la pa t 'mal, ak DO-217, ki te montre tèt yo satisfezan, ak ME-109 ak Focke-Wulf. Men, se konsa-konsa. PE-8 tou te tounen trè bon. An jeneral, tank Sovyetik yo fò ak lou.
  Nan Twazyèm Reich, seri a toujou ap devlope: "Panther", "Tiger" -2, "Lyon" ak "Maus".
  Grann Bretay te kenbe sèlman pou kenz jou. Apre sa ganizon Lond kapitile. Yon lòt sis jou batay te toujou ap pase nan Scotland. Lè sa a, pandan kat jou Britanik yo reziste nan Iland.
  Angletè tonbe. Ak pwochen batay yo te dewoule kont Etazini. Men, Amerik toujou bezwen yo dwe rive jwenn. Pou ki ou bezwen yon anpil nan bato transpò ak kontwòl sou lanmè a. Hitler te bati fòs li yo epi premye te pran Islann nan Novanm 1942.
  Pli lwen nan Greenland, twoup li yo te deplase nan Kanada. Epi Japonè yo te ateri Panama. Ak Alman yo tou transfere fòs atravè Ajantin, ak Brezil, ki te antre nan yon alyans ak Twazyèm Reich la.
  Oke, Stalin deside atake atravè Alaska. Batay yo nan Grann Bretay te montre ke tank super-lou pa te efikas ase. Ak konsèpteur Sovyetik yo te kòmanse devlope yon seri IS ki pi kontra enfòmèl ant, olye pou yo KV. Twoup Sovyetik te lanse yon ofansif nan Alaska, atravè Chukotka nan mwa me 1943, e li te relativman bon.
  Se vre, Sovyetik la gen yon anpil nan tank, epi yo pi fò pase Ameriken Shermans yo ak Grants. Panther Alman an te tou pa move, ki militè a jeneralman te renmen, eksepte ke li souvan kraze, men li te byen pwoteje nan fwon an ak byen ame.
  Alman yo fasil kreye yon pye nan Kanada ak elaji li. ME-309 ak plis pouvwa anpil bonm Yu-288 parèt nan syèl la. Epi te gen yon devlopman rapid nan avyon jè.
  Ak pilòt Alman an Marseille te vin tounen yon fenomèn irealizabl, tire desann dè santèn de avyon Britanik ak Ameriken. Pou san senkant avyon, Marseille te resevwa Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman.
  Pou twasan Lòd malfini Alman an ak Diamonds. Pou kat Knight an Lakwa nan Lakwa an fè ak pye bwadchenn an lò fèy epe ak Diamonds, ak pou senksan Grand Lakwa nan Lakwa an fè.
  Apre sa, li kraze Ameriken sa yo, vin tounen yon fenomèn aksesib. Lè li te rive nan figi a nan sètsan senkant avyon te resevwa yon nouvo prim: Kwa Knight an nan Lakwa an fè ak nepe platinum fèy pye bwadchenn ak Diamonds.
  Nan Amerik, Marseille te vin tounen yon lejand reyèl ak fim yo te prese fè sou li.
  Akòz difikilte nan deplase twoup yo ak pwoblèm ekipman, lagè a ak Etazini yo trennen sou.
  Ameriken yo pa t goumen anpil kouray pou Kanada ak Alaska, ak twoup Alman, Sovyetik ak lòt te okipe li san anpil difikilte.
  Men, envazyon Amerik la te kòmanse sèlman nan mwa jen 1944. Sovyetik la te deplwaye nouvo tank mwayen ki pi pwisan T-34-85, ki te pi bon nan penetrasyon tank Ameriken yo, ki pi efikas epi ki pa lou tankou seri KV, IS-2. Dènye tank la se te yon machin zouti bon gras a yon kanon pwisan ak kat mitray, ak relativman bon pwoteksyon bò.
  Ozetazini, se sèlman kèk modènize Sherman a lè yo enstale yon zam 76-milimèt ki pi pwisan, plis oswa mwens kapab antre nan tank mwayen lènmi yo. Travay sou Pershing la te retade ... Se vre, te gen anpil Sherman.
  Alman yo tou pa t kanpe. Panther-2 a te tounen yon ti jan pi avanse, gras a prete nan motè a ak aranjman transmisyon nan men Larisi yo nan yon blòk, ki te fè li posib diminye wotè nan tank la.
  Ak gwo kay won an te vin pi etwat ak pi piti, ak motè a gen plis pouvwa. Kòm yon rezilta, tank Alman an te gen yon blende tourèl devan 150 mm ak pant, yon fwon kòk nan 120 mm ak yon pant 45 degre, ak swasant kote. Ak yon kanon 88 mm nan 71 EL, ki kapab antre nan Shermans soti nan twa ak yon mwatye kilomèt. Anplis de sa, pwa tank la se sèlman karannsèt tòn ak yon motè 900 puisans.
  Eksepte pou blende nan bò olye fèb, men yo toujou ase yo kenbe vaksen bazouka Ameriken an, Panther-2 a te vin pi bon tank nan Dezyèm Gè Mondyal la an tèm de karakteristik li yo, depase tou de KV Sovyetik la ak IS-2 a se toujou pa pafè. ase.
  Tiger-2 te pwodwi nan ti pakèt, akòz lefèt ke li te prèske pa gen okenn avantaj nan anrjistreman, epi li te siyifikativman enferyè nan pèfòmans kondwi, epi li te difisil transpòte li.
  Te abityèl "Tiger la" tou sispann ... Ak "Panther" -2 a te vin tank prensipal la nan Wehrmacht la. E deja nan Sovyetik la yo te kòmanse gade ak prekosyon nan teknoloji a nan Almay.
  Nan syèl la, ME-262 la te antre nan seri, men fyab li yo te ensifizan, ak kalite konba li yo pa te tou devwale konplètman. Epi pandan ke Alman yo te konte sou ME-309 la ak TA-152. Dènye vis avyon de gè-bonbadè a te vin gen anpil siksè ak efikas. ME-309, malgre gwo vitès li yo ak zam pwisan, te gen pwoblèm ak manyablite orizontal.
  XE-162 te tounen yon avyon de gè ki pi senp ak pi bon mache, men li difisil pou vole, aksesib sèlman pou pilòt gwo klas yo.
  Se poutèt sa, li pa te lage otan ke yo te kapab.
  Sepandan, yon avyon konsa te trè apwopriye pou style Huffman, ki te vin dezyèm pilòt Anbasadè Marsey la epi ki te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman kòm dezyèm pilòt ki depase twasan (300) tonbe. avyon.
  Pilòt Sovyetik tou te fè nòt kont, men plis modèst pase sa yo Alman yo. Pokryshkin te kanpe deyò.
  Lagè a te kòmanse nan sezon lete an 1944 pou Amerik pa gen pwoblèm. Twazyèm Reich la ak fizi atak la te vin pi bon epi yo te kraze twoup Yankee yo. Epi Lame Wouj la kontinye. Ameriken yo t ap pèdi. Philadelphia te tonbe nan mwa Out. Nan Novanm 1844, twoup Sovyetik ak Alman yo te deja pwoche bò Washington ak New York soti nan nò. Pou la pwemye fwa, Ameriken Pershings ak lusyol parèt devan an. Yo depase T-34-85 Sovyetik la epi yo te danjere pou IS-2, men yo toujou pèdi nan Panther-2, ki te vin pi bon tank nan Dezyèm Gè Mondyal la.
  Toupre Washington, Ameriken yo te goumen ewoyikman. Men tou, twoup Sovyetik-Alman yo te fini antouraj kapital ameriken an nan fen Desanm, epi nan kenzyèm janvye tou de Washington ak New York te tonbe ....
  Amerik te reziste pou kèk tan... Batay te fèt tou nan Meksik, kote Alman yo ak Japonè yo t ap avanse.
  Sou 9 me 1845, rès fòs Ameriken yo te kapitile. Lagè a te kapab fini pi bonè, men dezakò grav te parèt ant Japonè yo ak Alman yo. Epi li trennen soti konfli a.
  Apre rann Etazini an, te gen yon poz ... Men, yon nouvo lagè te inevitab. Japon te vle twòp pou tèt li. Mwatye nan Amerik, ki gen yon kontribisyon pi plis modès nan viktwa a, ak tout nan Amerik Latin nan. Stalin tou kouri nan Japonè yo mande retounen nan sid Sakhalin, ki samurai a te resevwa ilegalman.
  Nan ti bout tan, nan dat 20 avril 1947, yon nouvo lagè pete. Ant Japon ak koloni li yo sou yon bò, ak kont Twazyèm Reich la ak alye yo ak Sovyetik la sou lòt la. E sa grav.
  Natirèlman, Sovyetik la ak Twazyèm Reich yo teknikman pi fò pase Japonè yo. Sovyetik la te gen tank T-54 ak IS-7, Alman yo te gen seri E a, menm premye devlopman piramid yo. Kowalisyon sosyalis blan an te pi fò tou nan lè a. Patikilyèman fò yo te vole sokoup yo nan Twazyèm Reich la, absoliman envulnerabl nan zam piti.
  Lagè a te dire sèlman kat mwa edmi epi li te fini ak defèt ak rann tèt Japon sou 3 septanm 1947.
  Sovyetik te resevwa sid Sakhalin, Ridge Kuril la, yon tyè nan Japon li menm, mwatye nan Lachin ak Kore di, Achipèl Awayi a, ak yon lòt bagay. Twazyèm Reich la te kaptire rès posesyon yo.
  Apre sa, Stalin ak Hitler te rankontre ankò e ankò konfime amitye yo.
  Apre sa, yo finalman ranpli mond lan ... Stalin te mouri sou 5 mas 1953, men jere yo kite yon testaman ekri sou transfè pouvwa a nan Lavrenty Beria. Li te vin lidè apre Stalin e li te kenbe balans pouvwa a.
  Hitler te pouswiv yon politik ki pi modere, pa te gen menm ekstèminasyon an mas jwif yo, men li te ranfòse pouvwa li. Desandan Hitler yo te jwenn atifisyèlman. Nan dat 20 avril 1959, yon referandòm te fèt sou kreyasyon yon anpi mondyal ak etablisman yon monachi. Epi yo te detèmine lòd siksesyon an.
  Se poutèt sa, lè Hitler te mouri nan mwa mas 1963 nan menm jou ak Stalin, men dis ane pita, sa a pa te lakòz anpil konfizyon ak yon lit pou pouvwa. Ak mond lan te gen sèlman de anpi, Sovyetik ak Alman. Apre sa, yo te gen zam nikleyè, se konsa konsantre nan deplase sou ekspansyon espas. Deja nan 1959, Alman yo te kòmanse vole sou Mas. Apre sa, yo te vole nan lalin lan menm pi bonè.
  Ak Sovyetik la an 1961 voye yon nonm sou Mas. Men ki jan istwa te pase... Nan fen ventyèm syèk la, koloni imen yo te parèt sou planèt sistèm solè yo.
  Ak nan 2020, premye vòl nan limanite nan zetwal Sirius la te kòmanse, alantou ki planèt yo apwopriye pou devlopman imen te vire. Apre lanmò Beria, pitit gason l 'Sergo te reyisi. Ak nan Twazyèm Reich la, eksperyans fonse yo te deja fèt pou rajenisman kò a. Se konsa, Wolf, pitit gason Hitler a, premye gade sou trant ane e li te kapab dirije pou yon tan trè lontan.
  Men ki jan nouvo mond lan te tounen... Epi kowonaviris la te kraze nan boujon an, anpeche enfeksyon an gaye.
  
  SI SE PA KOTE KOTE MOTEL TREN AK ALEXANDER III
  Tren an, ansanm ak Tsar Alexander III, chape aksidan an toupre Kharkov, ak Anperè Larisi a pa te resevwa blesi fatal nan ògàn entèn yo. Kòm yon rezilta, lavi Aleksann III kontinye, epi li pa t mouri nan karannèf. Èske w gen yon ti kras ogmante teritwa a nan anpi a nan sid la nan Azi Santral, anperè a vire gade l 'nan Ekstrèm Oryan an. Yo t ap konstwi Trans-Siberian Railway, ak Larisi yo te antre nan Manchuria, yo te bati Port Arthur nan yon vitès akselere.
  Yo te kòmanse ranfòse enfliyans yo nan Kore di. Ak sa a te mennen nan premye gwo lagè nan rèy Aleksann III ak Japon. Tsarist Larisi te yon ti jan pi byen prepare pou li. Nan Baltik la, bato yo te bati yon ane pi bonè, ki gen ladan kwirase Slava a, pandan y ap Lachin pa t 'resevwa lajan nan men Larisi. Apre sa, li pa t 'kapab trayi yo bay Japonè yo. Ak flòt Japonè a te sis bato pi fèb.
  Men, samurai a toujou kòmanse lagè a. Larisi te grandi rapidman ekonomikman e pa te gen okenn reta nan genyen.
  Mwen te vle lagè ak Aleksann Twazyèm lan. Popilasyon Larisi te ogmante rapidman. Pousantaj nesans la te rete wo, epi to lanmò a, gras ak mezi difisil yon wa ki fò, te redwi. Sitasyon tè peyizan yo te vin pi piti. Nouvo tè yo te bezwen. Wi, wa a te vle glwa militè. Li bon pou yon moun k'ap fè lapè, men li pi bon pou w vin yon venkè. Aleksann Twazyèm lan te vle antre nan listwa kòm yon gwo nonm.
  Men, lagè a nan Ewòp se twò riske, men poukisa yo pa jwenn tout bèl pouvwa nan batay la ak Japon. Anplis, jeneral Ris yo se pi bon an nan mond lan, e menm plis sòlda yo.
  Nan konmansman an nan lagè a pou Larisi pa t 'gen anpil siksè. Twa kwirase te domaje, kwazyè "Varyag" ak kannòt "Koreets" te plonje apre yon batay ewoyik.
  Men, lè sa a bagay yo te vin pi bon. Admiral Makarov pa t 'mouri, kidonk li te resevwa gwo pouvwa nan men anperè a, epi li te kapab tou senpleman pa kite Cyril Romanov nan Port Arthur. Apre sa, li pa t 'sou kwirase Petropavlovsk la.
  Pli lwen, byenke Kuropatkin te fè bak, tsar la imedyatman retire l. Syèj Port Arthur te kout e Brusilov te lage li.
  Flòt Ris la te aji plis siksè pase nan istwa reyèl. Wi, ak eskwadwon Rozhdestvensky a te kite Baltik la pi bonè epi li te rive pi bonè ak nan yon konpozisyon pi fò. Se konsa, Japonè yo te bat nan lanmè. E sou tè a tou...
  Ak ostilite yo te transfere nan Metropolis nan tèt li.
  Sèlman entèvansyon Angletè ak Amerik te sove Japon anba okipasyon. Men, Japonè yo te fòse yo bay Larisi Taiwan, tout chenn Kuril la, epi peye yon milya dola rubles lò endannman. Larisi fòtifye tèt li nan Kore di, Manchuria ak Mongoli.
  Zheltorossia te soti nan rejyon Chinwa ki volontèman te rantre nan Larisi. Pa te gen okenn revolisyon, pa gen okenn Duma Eta. Anpi tsarist la te pwospere, e li te reyalize pi gwo siksè nan ekonomi an pase nan istwa reyèl. Premye tank Ris lejè nan mond lan ak bonm lou kat motè te parèt tou. Ak popilasyon an nan Larisi, ki gen ladan nan depans lan nan Lachin, te vin gwo.
  Men, Premye Gè Mondyal la te kòmanse, tankou nan istwa reyèl, nan dat 1ye Out 1914. Epi sa a te yon batay feròs.
  Lame tsarist la te pi plis pase nan istwa reyèl, ak pi byen teknikman ekipe. Ak ekonomi an nan Larisi se pi fò, ak konplèks militè-endistriyèl la, ak finans yo ak otorite nan tsar la pi wo.
  Ak Alexander Twazyèm lan te aksepte Larisi ak yon chari, men kounye a li te gen avyon ak kat motè, ak tank, e menm misil. Te gen pwojè ak tank lou, espesyalman Mendeleev, ak avyon ak sis motè. Ak plis ankò.
  Depi nan konmansman an, kou Premye Gè Mondyal la te diferan. Twoup Ris te genyen nan East Lapris epi yo pran Przemysl kareman. Yo te bat Alman yo e yo te reyalize gwo viktwa sou tout fwon yo. Lagè a te vin pi kout pase nan istwa reyèl e li te ale prèske nan yon sèl kòk. Sis mwa apre, 23 fevriye 1915, Almay te capitile. Ak Otrich-Ongri menm pi bonè.
  Latiki rann tèt de semèn pita. Epi li te fre.
  Tsar Aleksann Twazyèm lan te reyalize viktwa rete, e li te vin yon gwo wa.
  Larisi ak alye yo te fè yon divizyon trofe. Otrich-Ongri ak Anpi Otoman an te disparèt nan kat jeyografik politik mond lan. Pifò nan Anpi Otoman an ki gen ladan Istanbul te vin yon pati nan Larisi. Sid Irak te resevwa, Grann Bretay, osi byen ke sid Palestine, e souvan Arabi Saoudit. Siri ak Azi Minè, Istanbul, detrè yo, nò ak sant Irak, nò Palestine te vin pwovens Ris.
  Larisi te resevwa tou Galicia ak Krakow. Osi byen ke Tchekoslovaki ak Wayòm yo ak Ongwa a. Se sèlman Otrich ki te kenbe endepandans li. Transylvania te ale nan Woumani. Yougoslavi leve kòm yon wayòm nan Larisi, enkli volontèman.
  Almay te pèdi tou yon pati nan teritwa a ki gen ladan Klaipeda, Poznan ak Danzig. Malgre ke East Lapris kenbe. Koloni Alman yo nan Oseyan Pasifik la te kaptire pa Larisi. Ak Grann Bretay nan Afrik. Lafrans ak Denmark te retounen sa ki te kaptire pa Alman yo anba Bismarck. Plis gwo reparasyon li yo. Se konsa, tout moun te kontan.
  Men, menm apre sa, redistribisyon mond lan kontinye pandan kèk tan. Larisi ak Grann Bretay divize Arabi Saoudit ak Iran. Lè sa a, Afganistan ak Larisi, ranpli prèske tout divizyon nan mond lan. Se sèlman nan Lachin te gen lagè ak ekspansyon soti nan diferan kote.
  Aleksann Twazyèm lan te viv pou katreven ane epi li te mouri sèlman nan 1925, kite anpi a rich ak gremesi nan pitit gason l 'Nicholas II. Aleksann Twazyèm lan te vin tsar Ris ki gen plis siksè, e rèy li a te dezyèm pi long apre Ivan Terib la ak anpil bèl pouvwa. Ak Aleksann Twazyèm lan tèt li te vin pi long-viv nan chèf yo nan istwa a nan Larisi.
  Kidonk istwa monak sa a te reyisi. Nicholas II kontinye elaji nan peyi Lachin. Apre sa, li te genyen lagè a ak Japon pandan Gwo Depresyon an, epi li konplètman okipe li epi li enkli li nan Larisi. Nicholas II te mouri an 1938. Epi yo te pran fotèy li a pa eritye Alexei II a. Fwa sa a, li te an sante, kidonk Alexander te chwazi yon madanm ki pi apwopriye pou pitit gason l 'Nikolai.
  Hitler te vin sou pouvwa a nan Almay, men li pa te pèmèt yo reviv pouvwa Wehrmacht la. Epi sèlman Mussolini te goumen yon ti kras, kaptire dènye peyi endepandan an Afrik - peyi Letiopi.
  Hitler jere sèlman avèk pèmisyon Larisi ini ak Otrich ak ogmante ekonomi Alman an. Men, rèy li a te san lagè. Jiskaske Fuhrer la te mouri an 1958. Apre sa, demokratizasyon gradyèl te kòmanse nan Almay ak sistèm nan milti-pati tounen.
  Nan peyi Itali, apre lanmò Mussolini, pitit gason l 'te reyisi, men demokrasi ak yon sistèm milti-pati yo te tou pasyèlman retabli.
  Ak piti piti te gen plis libète nan Larisi. Men, bagay ki pi enpòtan an se ekspansyon espas. Vòl nan espas, nan Lalin nan ak nan lòt sistèm.
  Mond lan vin pi estab ak pi rich. Ak Ruble Ris la ranplase liv Britanik la, vin lajan prensipal la nan lemonn.
  Sistèm kolonyal la pa t dezentegre, men li te ranfòse. Tou de Afrik ak Azi te gen plis lòd ak mwens grangou ak lagè.
  Islam te vin pi lapè, li te pèdi radikalis li yo. Moun te vizite tout planèt yo nan sistèm solè a tounen nan ventyèm syèk la. Ak nan 2021, premye ekspedisyon an ansanm ak ekspedisyon Ris-Ameriken nan zetwal Sirius la te kòmanse. Se konsa, moun yo te resevwa yon bagay ki pi lapè, ki estab, dirab.
  
  
  NEN Führer la te santi yon pwen
  Operasyon Stalingrad la te kòmanse 19 novanm 1942. Men, Nazi yo te jere regroupe twoup yo ak ranfòse flan yo. Entwisyon pa t echwe Hitler fwa sa a, epi li te jere reyaji nan tan. Ak Nazi yo te kapab tan sa a, tankou pandan dezyèm operasyon an Rzhev-Sychov, konte sou fòtifikasyon an pou repouse ofansif Sovyetik la.
  Anplis de sa, defans Nazi yo te fasilite pa move tan ki pa vole, akòz ki li pa te posib yo sèvi ak avyon atak, ak preparasyon an atiri pa te tèlman efikas. Ak Nazi yo, konte sou yon defans solid ak fouye nan tè a, ak prèske san yo pa pèdi nan nimewo, reziste. Wi, pandan operasyon Rzhev-Sychov la te gen plis twoup Sovyetik, ak Lè sa a, ofansif Lame Wouj la te repouse, Lè sa a, isit la tout plis siksè te reyalize nan defans la. Anplis de sa, kondisyon metewolojik yo, ak kouraz nan Alman yo nan batay.
  Osi byen ke siperyorite nan inite Nazi yo nan eksperyans.
  Nan ti bout tan, devan an pa t tonbe e Nazi yo te kapab evite efondreman sezon fredi a, jan sa te ye nan karannyèm ane a.
  Nan Lafrik, okòmansman, Alye yo te viktorye. Men, Hitler te transfere yon koup nan divizyon plis, depi li pa t 'gen leve twoup pou Mainstein. Epi Rommel te resevwa gwo pouvwa alafwa e li te pwofite de lenteur Montgomery. Ak te fè fas yon souflèt nan fòs terib ak efikasite nan twoup Ameriken yo.
  Lame Ameriken an nan Algiers te konplètman bat, pèdi plis pase san mil prizonye pou kont li. Wi, nouvo tank Alman an "Tiger" te tounen yon chòk pou Yankees yo. Lefèt ke Fuhrer la te voye Marseille pi bon pilòt Alman an nan Stalingrad nan fen mwa septanm nan te jwe yon wòl tou. Epi Marseille kòm yon rezilta chape aksidan an ak goumen ak twoup Sovyetik yo. Men, lè batay la te mouri toupre Stalingrad, li tounen ankò nan lanmè Mediterane a epi gen zèl bat Britanik yo ak Ameriken yo, vin tounen yon kochma reyèl pou yo.
  Defèt Ameriken an nan Aljeri te vin yon chòk pou Ameriken yo. Li ta dwe remake ke nan batay la nan Midway nan mond sa a, Yankees yo te reyisi mwens pase nan istwa reyèl, e byen lwen tèlman nan Pasifik la te gen yon lagè sou yon baz egal. Japonè yo pa t 'kapab pran achipèl Awayi a, men Ameriken yo pa t' kapab toujou ale nan ofansif la.
  Ak chòk la ki te koze pa defèt la nan Aljeri te gen yon enpak konsa sou Etazini yo ke yo deside friz lagè a nan Emisfè lès la, yo retire moun ki te siviv soti nan Maròk, menm kite ekipman dèyè. Ak pi enpòtan, sispann bonbadman an.
  Lè nou konsidere ke flòt soumaren Twazyèm Reich la te grandi tou, li klè ke Grann Bretay te febli anpil e tou redwi ostilite yo.
  Wi, e Marseille ap resevwa anpil...
  Stalin, apre Alman yo te repouse ofansif la nan sid la ak nan sant la, te kòmanse pran prekosyon. Operasyon Iskra te ranvwaye. Ak lè li te kòmanse, Alman yo jere yo ranfòse tèt yo, epi yo te kapab kenbe defans la isit la tou.
  Stalin te bay lòd pou avanse nan rejyon Voronezh. Okòmansman, twoup Sovyetik yo te gen siksè, men Lè sa a, Mainstein te lanse yon kont atak pwisan soti nan sid la ak koupe inite Sovyetik yo ak kreye yon chodyè. Alman yo te retabli pozisyon yo, ak pèt Lame Wouj la te gwo.
  Apre sa, batay la sou devan lès la te jele. Hitler te deside adopte yon plan lagè altènatif - pou ranfòse Rommel, ak avanse nan peyi Lejip, Mwayen Oryan, ak pi lwen nan Iran ak peyi Zend. Epi tou konkeri Lafrik. Ak nan Lès la defann.
  Stalin, li te soufri gwo pèt, te deside ranplir twoup yo ak konfòme yo ak yon taktik tann-ak-wè. Deside kite l ale kounye a, Alman yo pral fin itilize, epi li pral frape tank yo nan defans. Men, Hitler pa t 'vle atake sou fwon lès la, men konte sou teyat operasyon Afriken ak Mwayen Oryan an.
  Rommel te resevwa nouvo tank Tiger ak Panther, ansanm ak zam Ferdinand pwòp tèt ou, ki siperyè nan kalite machin Britanik yo. Ak nan syèl la, Focke-Wulf ak zam pwisan bourade Britanik yo. Epi Marseille te vin yon kochma konsa ke apre senksan avyon ki te tonbe, li te dezyèm apre Hermann Goering ki te resevwa Gran Kwa Lakwa an fè. Epi anvan sa, Lakwa Knight an Iron Cross ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Jou nwa yo te rive pou lènmi Twazyèm Reich la. Souflèt Rommel te kraze twoup Montgomery yo.
  Sitiyasyon an te agrave pa lefèt ke Alman yo te pran Gibraltar ak kaptire Malta.
  Franco te dakò pou pran tanpèt fò sa a akòz iltimatòm Hitler a. Ak nan atak la sou Malta, Alman yo te itilize divizyon retire nan devan lès la.
  Anplis de sa, mobilizasyon total te anvigè nan Twazyèm Reich la, ak pwodiksyon zam te ogmante sevè.
  Nan mwa me ak jen, Rommel te kaptire Libi ak peyi Lejip. Ak nan mwa Out mwen te deja nan Irak ak Kowet. Angle yo woule nan. Nan mwa septanm nan, twoup Alman ak Tik anvayi Iran, epi byen vit pran li ... Nan Novanm nan, yo te deja nan peyi Zend. Ak nan mwa desanm yo te kaptire peyi sa a ak ini ak Japonè yo. Apre sa, ofansif Alman an nan Afrik te kontinye nan sezon fredi a.
  Ak Stalin te toujou ap tann, friz lagè a. Epi Alman yo te ale nan Afrik. Yo te gen avyon jè nan pwodiksyon an mas, prensipalman avyon de gè, ak Britanik yo te gen yon tan trè move. Depi yo pa t 'gen avyon egal. Epi pa te gen aces ankò. Ak pilòt Alman yo kraze yo byen.
  Epi yo te konkeri Lafrik...
  Stalin te konte sou nouvo tank T-34-85 ak IS-2, men sa a te vin pa pi bon lide. Nan ete 1944, Alman yo te konkeri Afrik tou. Yo te parèt nan pwodiksyon an mas "Panther" -2 ak "Tiger" -2, motè pi pwisan nan istwa reyèl, ki vle di ke machin yo tèt yo yo pi mobil ak efikas, byenke lou. "Panther" -2 te peze senkant-twa tòn, ak "Tiger" -2 swasant-uit tòn. Epi tou de machin yo ame ak yon kanon EL 88-milimèt 71. Ki pèse machin Sovyetik soti nan yon distans ki long, byen vit-tire ak egzat.
  An menm tan an, Tiger-2 a gen yon motè 1000 puisans, ak tank sa a pa move nan pèfòmans kondwi. Ak Panther-2 a gen yon motè 900 puisans.
  Nan ete a, Stalin echwe pou pou jwenn yon siperyorite kalitatif nan tank. Ak nan avyasyon, Nazi yo sevè te ale pi devan.
  Yo menm tou yo gen yon bonm avyon plen véritable. Ak yon fò kat-motè Yu-488, ak yon sis-motè TA-400. Pa te move TA-152 milti-bi evolisyon Focke-Wulf la, ak ME-309 la, ak lòt machin.
  Sou 22 jen 1944, Stalin te lanse yon gwo ofansif nan sant la. Men, Nazi yo te pare pou li. Anplis de sa, Führer te rive devan Stalin e li te kòmanse ateri nan Grann Bretay sou 6 jen 1944. Ak Lond tonbe nan douz jou.
  Kèk jou apre, Grann Bretay te capitile.
  Lame Wouj la, ki gen siperyorite ak nimewo, ak tank yo dènye, te kapab kraze nan defans yo. Men, Lè sa a, Alman yo te lanse yon kont atak. Batay yo te montre ke Tiger-2 a pi bon nan batay tank pase IS-2 a, tou de nan zam devan, espesyalman fwon nan tourèl la, ak nan zam. Ki jan pi bon Panther -2 a, ak nan pèfòmans kondwi tou. Ak T-34-85 la se pa yon machin defans ase pwisan.
  Epi Alman yo te reprann pozisyon yo.
  Apre sa, Hitler te bay lòd reouvè ofansif la nan lès la. Souflèt prensipal la se Kokas la ak lwil oliv.
  Lè sa a, Latiki louvri yon dezyèm devan kont Larisi nan Transcaucasia. Epi ankò viktwa Wehrmacht la. Apre yo tout, Alman yo pi fò nan kantite ak bon jan kalite. Epi yo sèvi ak divizyon Ewopeyen yo ak Arab yo tou. Nazi yo espesyalman fò nan lè a, kote yo gen yon avantaj kalitatif, espesyalman nan zam ak vitès.
  Anplis de sa, Fritz yo gen anpil enfantri kolonyal. Nan Kokas, yo byen cho pou goumen. Ak Alman MP-44 fizi atak la pi bon pase modèl Sovyetik yo. Tout Nazi yo sanble pi bon. Se sèlman nan atiri Sovyetik la ki gen egalite. Men, Alman yo nan lè a sezi dominasyon. Yo te toujou pi fò nan bon jan kalite, men yo te rale pi devan nan kantite. Ak avyon jè pa gen okenn analogue.
  Li dwe di ke li difisil a rapouswiv Nazi yo nan manpower. Yo gen satelit ak Ewopeyen, Afriken, e menm Endyen ak Arab divizyon. Ak pi long lagè a kontinye, plis balans pouvwa a chanje pa an favè Sovyetik la.
  Anplis, Kokas la pa ka anpeche yon souflèt doub. Plus, Japon tou te louvri devan twazyèm lan ak yon souflèt trètr.
  Samure yo te fè pi byen, ak Ameriken yo pa t 'kapab sezi inisyativ la. Japonè yo te fè pou siperyorite yo nan nimewo ak anpil eksperyans ak konpetans. Anplis de sa, si nan aviyasyon Etazini te kapab toujou koupon pou avyon byen vit, Lè sa a, ou pa ka bati yon flòt nan yon vitès konsa akselere. Ak nan kou, sa a ralanti entèsepsyon inisyativ la.
  Ak Japonè yo, te ini ak Alman yo, yo te kapab lage yon pati nan fòs yo, epi apre yo fin mobilize enfantri a, yo atake Sovyetik la ak Mongoli.
  Te ajoute pwoblèm. Pandan otòn ak sezon fredi, Nazi yo te kaptire tout Kokas la, osi byen ke larivyè Lefrat la Uralsk ak Astrakhan.
  Li te vin byen twoublan. Ak trè danjere. Kisa Stalin ta dwe fè nan sitiyasyon sa a?
  Li te ofri Hitler lapè sou nenpòt kondisyon. Men, US Fuhrer pa te entèfere ak nan moman sa a, epi li te di: e si Sovyetik la ka fini. Alman yo te lanse yon gwo ofansif kont Saratov nan mwa mas.
  Apre sa, yo te gen tank E nan seri a, e menm premye diskèt ke zam anti-avyon Sovyetik pa t 'kapab tire desann.
  Ak an jeneral, jè a laminè te fè diskotèk yo nan Twazyèm Reich la envulnerabl nan zam piti.
  Men, nan mwa avril, apre yo te kaptire Saratov, Kuibyshev, Penza, ak nan nò Arkhangelsk, Hitler chanje lide l ', li ofri Stalin lapè sou kondisyon trè difisil. Anplis de sa, Sovyetik la ta dwe goumen tou ak Etazini. Anplis, goumen prèske pou anyen. Hitler te pwomèt sèlman yon moso piman senbolik nan Alaska bay.
  Fuhrer la te aparamman alame pa rimè sou zam nikleyè ke Ameriken yo te devlope.
  Stalin te dakò ak kondisyon yo piman bouk nan Twazyèm Reich la, ki gen ladan peman an nan reparasyon pou yon santèn ane.
  Men, li te jere sove Moskou soti nan atak. Mèsi kanmenm.
  Ak Nazi yo te deplase nan Amerik ansanm ak Japon. Yo te vle yon viktwa desizif.
  Men, se pa tout chat Shrovetide. Malgre ke lame tè a nan Wehrmacht la pi fò, li nesesè simonte yon distans ki long nan Etazini yo ak konsa reyèlman fouye nan ak sele lènmi an.
  Men, Fritz yo tou dousman men siman ranmase. Atravè Islann, Greenland, Kanada soti nan nò, ak nan Ajantin ak Brezil, ak sou nan Venezyela ak Meksik soti nan sid la.
  Ak nan kou, US la pa ka reziste. Anplis, MP-64 la te parèt, yon mitray alman ki pi avanse ak ki lejè. Ak nan kou pi avanse ak kalite avyon nan lame Alman an. Ak bagay ki pi danjere se, nan kou, ti fi klas Alman - super sou tank yo pi byen nan mond lan.
  Batay la te deplase nan sid Meksik. Pi popilè kat ti fi yo chanje tank la nan dènye modifikasyon nan E-50 la. Machin nan se reyèlman ultra-modèn, kontwole pa joysticks, relativman limyè nan 65 tòn ak yon motè nan 1550 puisans.
  Blende devan an se 250 mm, zam bò a se 170 mm, e menm nan yon pant enpòtan. Men, poutèt sa, ti fi yo nan tank la se yon ti kras restrenn. Li pa tèlman konfòtab isit la tankou nan "Tiger la" -2, se konsa machin nan te kondanse ak espesyalman layout la. Men koulye a, tank la pa ka antre pa tank Ameriken yo, menm lè tire sou bò a nan ranje fèmen. Pwoteksyon sa yo kapab kenbe tèt ak piki IS-2 la.
  Ti fi yo kontan epi machin nan ale byen vit. Gerda, peze bouton yo nan joystick la, di:
  - Sa a se yon machin! Vrèman yon chèf!
  Charlotte reponn:
  - Kote yo trè an pant ak kale a se etwat, pa gen prèske pa gen tèt. Ou pa ka kraze nan yon machin konsa, men li pa konfòtab!
  Gerda te fè remake avèk antouzyasm:
  - Men efikas! Ak konplètman inpénétrabl!
  Magda reponn ak yon souri:
  - Kòm nou wè, Bondye patronizes Almay!
  Christina ri epi li reponn:
  - Nou genyen viktwa tèt nou! Ak sa a se sans nan estrateji nou an!
  Gerda te fè remake avèk antouzyasm:
  - Jiska dènyèman, tank la "Lyon" te sanble nou limit la nan pèfeksyon. Epi, koulye a machin nan se vennsenk tòn pi lejè, depase "Lyon an" tou de nan zam ak zam, ak espesyalman nan pèfòmans kondwi. Se konsa, Amerik pa ka kraze nou!
  Charlotte ri epi li di:
  - Pa kraze l! Nou pral kraze yo tout!
  Isit la nan je Magda parèt "Sherman". Ti fi a voye yon pwojektil tou dwat nan sib la. Kraze machin nan.
  Toujou, li dwe admèt ke Ameriken yo nan konstriksyon tank yo notables dèyè. "Sherman" klèman pa rale nan batay, ak "Pershing" se sèlman yon ti kras pi bon. Anplis, Pershings yo te parèt nan seri a sèlman nan kòmansman karannsenkyèm ane a, ak paramèt yo sanble ak modèl Panther bonè. E-50 kout pwen Ameriken yo nan yon distans plis pase senk kilomèt.
  Ti fi yo trè fyè de siperyorite sa yo nan zam yo. Epi yo sifle chante.
  Magda tire ankò, kout pwen, fwa sa a yon Sherman ki pwoteje, epi li pepi:
  - Dispèse boul la ak kouri ale nan yon galope!
  Menm ekran yo "Sherman" pa t 'ede. Yon tank Alman ap kondwi tèt li. Kraze fantasy ak cheni. Ti fi sifle chante sou amonika. Splattering san anba woulèt yo. Tank la deplase ase vit, ak tren li yo pi avanse ak travabl, pandan y ap relativman lejè.
  Tifi yo ap sifle... Gerda di:
  - Meksik se dènye peyi sou wout USA a. Nou te deja pran anpil diferan kapital. Ak anpil peyi konkeri! Nou te kòmanse konkèt premye soti nan Otrich epi kounye a nou ap deplase nan vil Meksik! Konpayi militè nou an se yon konpayi bèl pouvwa!
  Christina reponn lojikman:
  - Premye a tout, nou siperyè opozan nou yo nan òganizasyon. Yon ti peyi se Almay. Alman yo se moun ki pi disipline ak trè òganize nan mond lan. Plis yon rejim totalitè Nasyonal Sosyalis. Ki tou te ajoute fòs ak òganizasyon pou nou. - Ti fi a kouri pye l' sou bò alyaj zam kòk la epi li kontinye. - Lè sa a, talan yo briyan nan jeneral nou yo ak, premye a tout moun, Hitler. Nou te kraze opozan nou yo moso pa moso. Apre sa, yo te jwenn pi bon teknoloji nan mond lan. Se konsa, kounye a nou gen yon triyonf devan nou! Ak Twazyèm Reich la louvri zèl li yo sou mond lan!
  Charlotte rasyonèl te fè remake:
  - Pi move a te sezon fredi a nan karannde. Nou te bat ann Afrik ak toupre Moskou. Yo kite Tikhvin ak Rostov-on-Don. E menm Kharkov te kaptire pa Sovyetik yo. Epi Etazini te antre nan lagè kont nou. Se lè sa a li te sanble: ke balans yo pa balanse an favè nou ak gwo twou san fon an parèt devan. Men, sezon prentan te pote nou nouvo viktwa. E depi lè sa a, tout bagay ale an favè nou!
  Magda revoke. Tire yon zam Ameriken epi li di:
  - Men, toujou, san entèvansyon nan pi gwo pouvwa, lame nou an pa ta kapab reyalize yon siksè konsa! Defèt lènmi siperyè! Sa a se men Bondye!
  Gerda ri epi li reponn:
  - Mwen dakò ke Bondye! Men, pa Bondye: Abraram, Izarak ak Jakòb! Epi aparamman Aryen an, yon sèl ak Bondye Toupisan an! Moun ki te kreye linivè a e ki te chwazi Alman yo kòm pèp li a!
  Charlotte souke tèt epi li konfime:
  - Sètènman! Bondye Izarak la pa Bondye nou! E si jwif yo se te pèp Bondye a tout bon, nou pa t ap genyen! Men, si se konsa, Lè sa a, Bib ou Magda se yon manti! Epi li lè pou ou abandone Krisyanis an favè monoteism aryen!
  Pawòl Charlotte yo te sonnen tankou mitray.
  Christina te ajoute:
  - Epi li sanble ak trayizon, yo te yon kretyen. Apre yo tout, li vire soti ou se pou pasifik - yo frape ou sou yon souflèt dwat la, vire goch ou!
  Gerda te santi bon pou l ajoute:
  -Epi ou panse ke delivrans se soti nan jwif yo! Lè sa a se jeneralman - sanble ak trayizon!
  Magda timidman objeksyon:
  - Mwen pa panse sa! Opinyon mwen Bondye se youn! Epi yo pa jwif, epi yo pa aryen!
  Charlotte rele dèyè.
  -Kouman se pa aryen! Sèlman aryen e pa mwens!
  Gerda te ajoute yon fason konsilatif:
  Epi tou teknoloji! Ki kote nou te kòmanse? Nan mwa septanm 1939 yo te gen sèlman sis divizyon tank. Ak prèske tout tank yo limyè, mwens pase ven tòn. Koulye a, mwen menm mwen pa konnen konbyen divizyon nou genyen, men nou monte sou pi bon tank nan mond lan. Veyikil nou an se san parèy an tèm de zam, zam, pèfòmans kondwi, epi an menm tan li pa ekzòbitan an tèm de pwa.
  Mwen sonje tès yo nan premye "Tiger la", Lè sa a, nan anivèsè nesans Hitler nan 20 avril 1042.
  Ti fi a pran yon poz epi li pran yon souf, li kontinye.
  - Lè sa a, "Tiger la" te deja tank la pi bon nan mond lan. Men, pèfòmans kondwi li yo pa ka konsidere kòm satisfezan. Men, nan lòt men an, zam la te bay yon bon batay, ak zam la te byen apwopriye pou moman sa a. Ak tank la tèt li vire byen, ki konpanse pou vitès la wotasyon ki ba nan tourèl la!
  Ak nan karantyèm ane a, nou te enferyè a Lafrans ak Grann Bretay kòm tank, ak nimewo yo. Men, yo te genyen! Nan karannyèm ane a, Sovyetik la te gen pi bon tank T-34 ak KV pase nou an, ak plizyè fwa plis machin! Men nou toujou genyen! Ak moralite se teknoloji ak rezon! Ak lespri enpòtan!
  Christina te note, li fwote talon pye l sou pedal la:
  - Si nou te genyen ak tank ki pi mal yo, Lè sa a, nou pral genyen kounye a! Natirèlman, okòmansman te gen mwens nan nou pase lènmi. Koulye a, nou te rasanble yon horde! Ki sa ki ka anpeche nou genyen?
  Gerda reponn ak yon souri:
  - Mwen panse ke difikilte prensipal yo se dèyè nou! Nou menm gen nimewo kounye a
  Ki twò gwo. Mwen pa panse ke konpayi an kont US la pral kouri nan pwoblèm.
  Charlotte lojikman te fè remake:
  - Mwen pa kwè ke Amerik gen yon bagay kont nou! Sherman li se jis fouraj kanon, ak Pershing li se sèlman yon ti kras pi bon. Pandan ke yo kont tank nou an, yo pa gen okenn zam!
  Gerda te santi bon pou l ajoute:
  - Ak nan avyon jè yo pa gen anyen yo kouvri falkon nou yo ak. Anplis, gen anpil esklav, epi nou pa enferyè nan kantite ak Yanki yo!
  Christina te dakò ak sa a:
  - Nou gen ekipman - tout nan Ewòp ak yon pati nan Sovyetik la. Ak travayè yo - mwatye mond lan! Nou te transfere faktori nou yo nan yon mòd operasyon twa chanjman, epi nou ap bati nouvo faktori! Ameriken yo pap ka ban nou yon repons asimetri, akoz nimewo a. Yo pa trivially gen anpil men!
  Charlotte ri epi li deplase jenou l sou chèz la, li gronde:
  Yo pa pral simetrik! - Ti fi a tire sou "Grant" la epi li te ajoute. - Men, si ekipman kòmanse pwodwi, Lè sa a, sèlman pou koleksyon an nan nòt konba pa nou!
  Magda timidman di:
  - Men, lè lavi ... Sa se, lavi anseye ke li pa nesesè yo detann nan yon moman desizif!
  Gerda te dakò ak sa, epi li vire levye a ak dwèt li, li bougonnen:
  "Epi nou rete vijilan jiska lafen!"
  Charlotte rale abs li soulaje epi li raple:
  - Nou te vini yon fason lontan... Soti nan modès T-1 nan jeyan E-200 la. Ak sa yo, nan kou, se etap enpòtan nan yon kanpay ewoyik! Nan menm fason an, tank nou an p'ap janm ale nan metal!
  Finalman, ti fi yo te rankontre yon douzèn tank Ameriken. Uit Sherman, de Grant ak de Pershing. Dènye machin nan te gen yon silwèt pi ba epi li pa tankou aparan. Antre nan yon tank wo se pi fasil. Ti fi yo te tire tou de. Yo tout byen file epi yo gen gwo reyaksyon. Fè tèt di ak fòmasyon. Pase yon pati enpòtan nan Dezyèm Gè Mondyal la ak vizite diferan peyi nan mond lan. Yo se vrèman tifi tèt.
  Epi Sherman yo te premye moun ki te eksploze. Ak distans la se plis pase senk kilomèt. Ameriken yo toujou pa ka jwenn machin yo.
  Tire, Gerda te note:
  - Nou gen pi bon zam! Li pèse tout bagay soti nan yon distans de yon batay reyèl, ak yon rezèv jistis gwo nan kokiy. Isit la 128 mm ap vin pi mal.
  Magda te dakò ak sa. Li te tire epi kraze Sherman an, ti fi a di:
  - Stock nan kokiy pou kalib sa a pi ba. Men, an prensip, zam 88-mm yo pa move nan prensip!
  Charlotte te tire e li di:
  - Gade pou kisa!
  Gerda jape sevè:
  - Ak sa a "Sherman" ak "Panther" pral pran. Mwen panse ke yon zam 75mm ak yon kòf long te ka eklèsi yo soti!
  Christina te tire ak pye l 'epi li gronyen:
  - Wi, ak rezèv la nan kokiy ta pi wo!
  Magda te tire tou, li peze joystick la ak dwèt li. Dènye bourik "Sherman". Te pwochen kou a transfere nan Grands yo. Tank sa a deja tèlman demode, e menm pi mal blende pase Sherman la. Sepandan, Amerik okòmansman te gen tank pi mal pase Almay. Nan karantyèm ane a, Etazini te gen sèlman 502 tank, e menm lè sa a anpil te demode. Men, deja nan karannyèm ane a, Ameriken yo te pwodwi plis pase twa mil tank. Apre sa, te gen Sherman la. Kisa yo ka di sou machin sa a? An tèm de zam devan an, li menm yon ti kras depase T-34-76 la, e li te yon ti kras enferyè nan pouvwa a destriktif nan zam la. Wi, ak nan pèfòmans kondwi. Men, nan lòt men an, optik ak vizibilite yo pi bon pase sa yo Sovyetik.
  Lè sa a, Sherman M 4 la te parèt deja nan karant-katriyèm ane a.Tank la konparab nan zam ak zam nan T-34-85 la ak yon ti jan enferyè a Panther a senp ak byen siyifikativman nan Panther -2 a. Toujou pita, koukouy "Sherman" te parèt, ak yon zam 17 liv ki pi long. Tank sa a te siperyè T-34-85 Sovyetik la nan zam, men li pa te trè masiv.
  Te gen tou yon modifikasyon pwoteksyon nan Sherman a ak pi mal karakteristik kondwi, pi lou, men ak zam nan 152 mm. Men tou pa pi masiv la. Jiskaprezan, Alman yo te rankontre sèlman M4 estanda.
  Men koulye a, "Grands" yo fini, e kounye a, relativman nouvo tank Pershing la.
  Gerda sijere:
  - Ann jwenn yon ti kras pi pre. Mons sa a ta ka gen pi epè zam!
  Charlotte te fè yon grimas ak meprize.
  - Pa bay tet ou pwoblem! Li gen sèlman 102 milimèt. Machin nan peze karannde tòn, men li te kite Sherman a fò!
  Gerda ri epi li sijere:
  - Lè sa a, ann tire!
  Magda lonje pye li chisele, fè. Konbyen diferan wòch byen file, byen file, sab cho nan dezè, pikan nan forè a, nèj nan Larisi te konnen plant li fè, elastik, grasyeuz. Li peze dwèt long, lis ak klou manman pèl sou bouton joystick la.
  Epi tire yon pwojektil ki pèse blende ak yon nwayo iranyòm. Apre sa, li pepi ak yon souri:
  - Se pou gen limyè pou ou!
  Kanon 105 mm gen yon gwo efè destriktif. Ak "Pershing" pèdi mwatye nan gwo kay won an.
  Gerda souke tete byen wo li epi li di:
  - Ay, "Tiger" pa t 'kapab fè sa! Li te manke pouvwa kout pwen! Men, toujou, li pi bon pase Sherman la.
  Magda te fè remake ak dout:
  - Gade kisa. Si ekran yo pandye sou "koukouy la", Lè sa a, li pa pral pi mal pase "Tiger la", menm pi byen pwoteje nan fwon an!
  Gerda souke tèt li fache. Piki nan tank la. Epi fini dènye "Pershing" la te ajoute:
  - "Tiger" nou an se toujou pi chè, tout sa yo ekzotik Lwès, ak perversions Ris. Mwen kwè nan viktwa nou an, menm ak tank T-4, se konsa li!
  Douz machin, ti fi yo klike tankou grenn. Yo pa menm te tire sou yo. Distans long pou zam Ameriken yo.
  Ti fi yo ale ri. Bon pou yo.
  Charlotte kòmanse gurdy abitye a ankò:
  - Non, Magda! Ou ta dwe renonse Krisyanis yon fwa pou tout. Sinon, ou pral yon trèt potansyèl!
  Ti fi ki gen cheve lò a di:
  - Non! Mwen konsakre nan Twazyèm Reich la, men mwen pa pral renonse Jezi Kris la tou!
  Gerda te bat bèl pye miskilè li sou zam la ak sèl li a epi li te di:
  "Men, Kris la pa dwe nye!" Se sèlman nou dwe admèt ke li te yon Alman nan kò a, epi yo pa yon jwif, ak tout bagay pral byen!
  Magda reponn ak yon souri:
  - Alman... Men, e temwayaj Bib la?
  Gerda di:
  - Lè sa a, ou Bib la! Si gen yon Kafe prensipal!
  Magda souke tèt li.
  - Mein Kaf se pa yon revelasyon diven. Ak travay yon sèl moun, menm yon sèl eksepsyonèl! Mwen kwè nan sa ki soti nan Bondye!
  Lè sa a, tout vanyan sòlda yo t'ap rele byen fò nan koral:
  - Bondye nou an se Adolf Hitler!
  Magda avèk kouraj reponn:
  - Men, se pa Hitler ki te konkeri ak kreye linivè a!
  Gerda fache frape talon wonn li sou zam la epi li di:
  - Epi nou pa diskite sa ankò! Ki moun ki te kreye linivè a, tan pral di!
  Charlotte sijere:
  - Se pou ti fi yo pi byen poze tèt nou kesyon an - kisa nou pral fè apre lagè a?
  Christina souri epi li sijere:
  -Ann al nan biznis! Sa a se pi bon an nou ka fè!
  Gerda souke tèt li an akò ak tèt blan nèj li:
  - Natirèlman, nan biznis! Oswa petèt nou pral aji nan fim?
  Magda te souri epi li te sijere:
  - E kisa? Sa a se yon bon kontinyasyon nan yon karyè! Apre yo tout, sinema yo gwo!
  Gerda te souri, li te pase men l sou press soulajman li epi li te di:
  - E kiyès ou ta jwe? Angel kisa?
  Magda ak yon gade langwid, di:
  - Poukisa? Paske mwen gen bon gade nan. Mwen ta pale sou Jezikri bay tout kwayan! Sa ta yon sovtaj!
  Gerda te souke tèt li negatif epi li te eksplike:
  - Nan nouvo relijyon aryen an pa gen okenn bagay tankou delivre. An reyalite, sans nan kòmandman an bay Aryen a se sèvi Reich la. Ak rès la - obeyi aryen yo! Se konsa, nou pa sove tèt nou, men règ!
  Christina se yon ti fi ki gen kwiv, men ak yon melanj de cheve jòn, konfime:
  - Wi, nou dirije ak konkeri! Nan monn sa a, nou nan twoup Twazyèm Reich la. Nan sa nou pral gen pwòp lame pa nou. Epi nou pral konkeri lòt linivè. Tout bagay nan monn sa a se relatif... Mwen panse pral gen lagè, ak fèt, ak byen! Konbinezon jwi mond lan, ak yon jwèt enteresan nan lagè!
  Charlotte se yon ti fi ak cheve kwiv-wouj, souke tèt an akò.
  - Sètènman! Pou yon lavi vrèman lapè se raz ... Nou tèlman abitye goumen ke li te tounen pen pou nou!
  Gerda korije patnè li:
  - Olye de sa, menm lè! Oswa dlo melanje ak diven dous!
  Magda di lapenn:
  - Se yon pitye... Pafwa yon vag regrè vin sou mwen. Apre tou, touye lòt moun pa bon. Nou lakòz doulè ak soufrans! Ki sa, timoun san papa!
  Gerda souke tèt li, li di:
  Nou tout nan risk! Men, ou dwe rekonfòte! Man toujou mòtèl! Men, si w panse osijè de sa, èske li vrèman enpòtan trant oswa karant ane nan echèl la nan letènite? Ak lavi etènèl!
  Magda reponn ak yon soupi:
  - Oke, si ou gade filozofik, Lè sa a, se konsa li ye ... Men, reyèlman, sa a pa fè li pi fasil pou timoun piti!
  Charlotte jete cheve wouj li yo epi sifle:
  - Imajine ke yo se sou-moun! Jis bèt epi w ap santi w pi byen!
  Magda te souke yon dlo nan sil li, li reponn:
  - Men, apre tout ak bèt li se yon pitye! Oh... nan ki monn n ap viv! Tout se tou senpleman san pitye! Ak règ lanmò!
  Charlotte te pale avèk fòs, li t ap konpoze pandan l t ap ale:
  Kite rivyè san yo
  k ap koule sou tè a,
  Kite yo jemi nan doulè -
  Dife toupatou!
  Epi kite move lanmò a
  Yon boul kòlè règ,
  Ou tout mouri
  Satan te mande ou kont!
  Se pou toubiyon an devore
  Koule kò moun...
  Planèt la ap soufri
  Destriksyon ap gouvènen!
  Gerda te entèwonp patnè li a, li kouvri bouch li wouj ak janm li. Terminator blond la di:
  - Bon, poukisa sa pesimis! Isit la lagè a pral fini ak planèt la pral fleri tankou yon jaden. Mwen panse ke gen kèk ki rete. Amerik se yon lòt sis mwa, byen, pi gwo ane a. Lè sa a, nou pral ajoute Larisi, epi sèlman Japon ap rete. Men, sa a se kout dire pou nou. O plis, nan twazan tout lagè ap sispann... E moun p'ap janm touye lòt ankò!
  Christina elabore:
  - Nan nenpòt ka, nan lagè a ... Mwen panse ke lè a ap vini, ak trè byento, lè yon sèl anpi ap rete nan mond lan. Lè sa a, nan nenpòt ka, pa pral gen lagè. Apre sa, mwen panse, gras a devlopman nan agrikilti ak òganizasyon ideyal Alman an, grangou pral disparèt tou nan kèk ane. Lè sa a, lojman yo pral bati pou tout moun. - Ti fi a ki gen cheve kwiv-jòn ak yon figi miskilè, Mens ak parfe pwopòsyone te pale ak antouzyasm. "Lè sa a, medikaman pral devlope epi maladi pral elimine. Nou pral vole nan espas, nou pral rezoud nan mond diferan. Ann konkeri vyeyès. Tout moun yo pral jèn ak bèl, tankou luten fantastik. Oswa petèt nouvo lagè ap tann nou nan espas. Sa yo gwan distribisyon ak etranje twa-ame. Epi nou pral goumen avèk fòs konviksyon pou lide fachis nan tout linivè a!
  Charlotte, ak yon souri klere sou bouch li, chante:
  - Nou pral goumen pou yon demen klere... Ann bo!
  Magda te deja di plis optimis:
  - Men li pi bon konsa! Pa lagè etènèl, men kreyasyon lapè!
  Nan moman sa a, machin nan kouri sou yon min. Tank la tranble. Woulo a pete, ak machin nan ralanti yon ti jan. Gerda rele yon ekip reparasyon nan radyo. Domaj la pa t 'prive tank la nan pèfòmans kondwi, men yon ti jan redwi vitès li yo. Se poutèt sa, roulo a dwe ranplase byen vit. Isit la kote sispansyon an diferan - pi pratik pou reparasyon pase karakteristik nan lòd repati "Tigers" ak "Panthers".
  Anplis, ti fi yo kè kontan chofe nan forè a. Poukisa ou pa naje nan rivyè a. Tank la, nan kou, kote a se cho, menm èkondisyone a pa ka fè fas. Gen toujou nan sid Meksik - twopik yo, ak nan mwa mas li se byen cho. Men, an jeneral tan an se nan syèl la.
  Rivyè a te toupre epi ti fi yo te plonje ladan l. Ou pa bezwen enkyete w sou kwokodil. Gen yon lagè k ap pase isit la, epi tout bèt vivan yo kouri met deyò pou yon tan long. Dlo a cho ak bèl pou naje ladan l. Ti fi yo t ap naje epi Gerda t ap admire rivaj forè a:
  -Toujou, mond nou an pa san cham! Li ta pwobableman bon yo vin imòtèl tankou yon alpinis, ak tout ap viv ansanm ak limanite, gade devlopman li. Epi vole nan espas!
  Cristina te souke tèt li, li di seryezman:
  - Syèl la san peche, trè raz... Se pa yon fòtin nan kazino a pèdi, men menm pi bon pou pou genyen, pa lachas. Wi, lagè se depandans...
  Charlotte sijere:
  - Mwen panse ke byento yo pral envante jwèt ki ka dekri sou ekran an - tankou militè yo!
  Magda di ak yon souri:
  - Ou ta dwe detwi tout bagay!
  Christina pran li e li chante:
  - Destriksyon se yon pasyon... Kèlkeswa kalite pouvwa!
  Gerda, souf ak souf, chante:
  - Mwen vle wè vid devan mwen! Nan li mwen pral bati chato mwen an, rèv mwen an!
  Charlotte ri epi li sijere:
  - Non, li sètènman gwo goumen! Men, li la menm pi bon pou genyen!
  Christina di nan tèt poumon li:
  - Men dwat nan syèl la li menm ede Almay. Lafwa aryen nou an, monoteism inik nou an! Epi sa ki pa touye nou fè nou pi fò!
  Gerda vide dlo epi li reponn:
  - Wi, nou vin pi fò! Se yon pitye nou jis bite sou yon min anti-tank.
  Christina te di avèk reflechi:
  - Ak ki jan yo pwoteje cheni yo?
  Gerda leve zèpòl miskilè li.
  - Mwen pa konnen...
  Charlotte rasyonèl te fè remake:
  - Yo pwoteje kont kokiy ak gwo plak pwotèj, ak kont min ... Sòf si yo te fè nan pi epè, pou yo pa pete!
  Gerda souke tèt li.
  - Lè sa a, pèfòmans kondwi a pral tonbe akòz ogmantasyon nan pwa. Sa ta fè tank la vole!
  Magda konfime:
  - Se sa! Se konsa, tank la monte nan lè a epi li pa tonbe! Ak devlope vitès nan senksan mil pou chak èdtan!
  Charlotte, pwojeksyon, rapòte enfòmasyon an:
  - Mwen tande ke flòt nou an gen bato espesyal ki vole yon ti kras san yo pa manyen dlo a! Apre sa, yo devlope vitès la nan yon avyon de gè vis, epi yo ka pote twoup yo, osi byen ke jwenn dominasyon nan lanmè! Avyasyon sa yo nan lanmè pral fè nou irézistibl!
  Gerda korije patnè li:
  - Epi nou deja irézistibl! Sa a pral fè nou - super irézistibl!
  Charlotte te vire do l, li te bay pye l toutouni, li te chile nan lè a epi li te woule:
  - Lè nou ini, nou irézistibl! Nou se tifi aryen, asasen nan kè nou!
  Ak bote a plonje pi fon nan dlo a. Te ale yon ti kras pi fon. Li frape zanmi l yo sou talon pye yo epi li parèt. Li te lanse yon sous dlo, li t ap woule:
  - Ala yon bon sezon prentan nan twopik yo! Dlo se tankou lèt vapè!
  Gerda te chante yon blag:
  - Lafrik se terib wi, wi, wi .... Lafrik se danjere, wi, wi, wi! Pa ale ti fi nan Lafrik pou yon ti mache!
  Bèl yo ri. Pist artistik la te deja chanje - ekip reparasyon yo nan pi bon yo. Ak ti fi yo soti nan tout lòt peyi sou vole nan tank la. Silwèt E-50 a se byen ba ak machin nan tèt li pa twò aparan. Fanm vanyan sòlda yo te limen motè turbine gaz la epi yo te pran vitès nan kèk segonn.
  Charlotte, yon tank ki gen eksperyans, te fè remake:
  - Toujou, yon motè turbine gaz pi bon pase yon dyezèl. Li se tou de plis kontra enfòmèl ant ak akselere tank la pi vit. Machin nou an gen manyablite etonan!
  Gerda t ap jwe yon chante:
  - Li te neglijan ak nayif, ti fi yo te gen yon gade jèn fè ... Tout bagay alantou te sanble bèl bagay - twasan ane de sa!
  Christina te fè remake avèk antouzyasm:
  - Non! Kòmandan nou an frape ak yon sans de imè... Malgre ke li vrèman sanble ke syèk yo te pase depi nan kòmansman lagè a ... - Ti fi a pase men l 'sou pwatrin wo, elastik li epi li kontinye. - An menm tan, pafwa ou trape tèt ou santi tankou se te yè! O, apre tout, lavi moun yo kout epi yon jan kanmenm pase inapèsi!
  Gerda di:
  Men nou pa fin vye granmoun, pa vre? Nou plen fòs ak enèji! Ak chemen nou soti nan viktwa a
  Viktwa!
  Magda ranje gwo kay won mitray-zam nan, demoli selil Ameriken an, epi kouli:
  - Wi, mwen kwè nan viktwa nou ... Espesyalman kounye a, lè nou gen tout kat atout yo. Men, annou pa mete charyo a devan chwal la!
  Gerda sonje ak yon soupi:
  - Albert... Ti gason sa a manke m... Li dwòl pou w renmen yon brat, menm si li wo, ak konstriksyon Apollo!
  Charlotte lojikman te fè remake:
  Mwen te renmen Albert tou. Li gen kèk bote espesyal. Ak an jeneral, adolesan, lè fizyonomi yo poko vin kouvri ak yon bab, ak karakteristik feminen yo pa fini fòmasyon yo, yo distenge pa cham espesyal yo. Ak sa ki pi enpòtan, yo pa tèlman mercantile ankò, yo renmen ou, pa lajan ou!
  Christina rasyonèl te fè remake:
  - Nou tout kat yo tèlman bèl ke gason renmen kò nou an premye. E konbyen nou genyen deja se revni nou!
  Gerda lojikman te di:
  - Se yon fanm pi fasil! Rele chen an, epi li pral sote nan kabann nan. Omwen pandan w jèn. Ou pap janm san yon gason. Li fasil pou atire yo. Men, yon gason, pou yo mete yon fanm nan kabann, ta dwe eseye ....
  Charlotte reponn ak sarcastik:
  - Se pa ou menm apre tout... Nou pa twò fastidy!
  Gerda souke tèt bèl li an negatif.
  - Pa sètènman nan fason sa a! Mwen renmen jenn gason, bèl, koube. E mwen pa al kouche ak pèsonn. Kòm yon règ, mwen chwazi atletik bati. Gen kèk ki gen yon vant, menm yon jeneral pa atire m '. Epi nou ka chwazi!
  Charlotte ri epi li di:
  - Men yon bouzen sou panèl la, ou pa bezwen chwazi. Ak pot-beled pral sèvi, ak chòv, ak fin vye granmoun ... Sa a se nan kou yon mwens nan pwofesyon li!
  Gerda reponn seryezman:
  - Ou ka ale nan yon bouzen sòlda... Lè sa a, tout kliyan ou yo pral jèn ak mens. Ak varyete ak plis oswa mwens atire ... Pou egzanp, mwen pa janm refize yon nonm bèl!
  Christina ri ak rouli:
  - Wi... Varyete vire sou! Sèks mande pou asyèt diferan ak epis santi bon. Nou se jèn fi e nou renmen jèn yo... Nou vle patnè espò ak kò miskilè. Epi yon moun gen pou fè fas ak gason ki pa tèlman bèl. Ou ka sèlman senpatize ak fanm sa yo!
  Charlotte te chante ak kè sere:
  - Bote fè yon moun tounen yon esklav ... Epi apre lanmò, kwè mwen pap jwenn lapè, mwen pral bay nanm mwen nan dyab la pou yon nwit avèk ou!
  Magda te tire sou zam Ameriken pou pwòp tèt ou "Witch" la epi li di:
  - Se yon peche, ki kalite sèks nou an andeyò maryaj ... Li pi bon yo kite panse lanvi!
  Charlotte reponn an kòlè:
  - Epi ou jemi nan orgasm pa pi mal pase nou ... Se konsa, ou pa ta dwe kwaze yon enfimyè ipokrit.
  
  Twoup Hitler yo te pran Amerik nan sikilasyon trè fò. Apre sa, peze l 'ak yon kranpon sou tou de bò.
  Machin lagè Wehrmacht la t ap avanse atravè Meksik. Batay feròs, anpil san ak metal kase. Inite etranje yo nan Twazyèm Reich la tou soufri anpil pèt. Nazi yo te eseye pwoteje aryen yo otank posib. Afriken, Arab, Endyen, Chinwa yo te jete nan batay. Japonè yo te itilize tou plis koulè lame. Sa a yon ti jan ralanti vitès la nan pwogrè. Alman yo menm te chita nan tank lou. Fuhrer la te bay lòd pou yo retire tout tank ki pi lejè pase senkant tòn yo soti nan pwodiksyon ak chanje nan dènye modèl E-50 la. Epi tou yo sèvi ak machin blende sèlman lou nan batay ak Ameriken yo.
  Sa a yon ti jan ralanti avansman Alman yo nan Meksik. Fritz te deplwaye tank la dènye, te tire epi itilize avyon atak avyon ak blende amelyore. Ameriken yo te woule tounen. Mas te okipe.
  Pilòt ak superas Friedrich te fè nòt pwen. Ti gason an te goumen sou dènye modifikasyon ME-262 "X" ak anpil konfyans amelyore nòt li yo. An menm tan an, frape pi rèd toujou tou de lè ak tè sib. Helga te kouri bò kote l 'sou men dwat la. Epitou yon vanyan sòlda espwa. Friedrich te deja vin yon lejand reyèl, tankou yon devni selèb kokenn.
  Epi, koulye a ti gason an tire yon pete nan senk zam. Menm lè a, senkant avyon Ameriken eksploze. Yo te pote soti nan yon pwojektil lè. Rès machin yo te jele nan yon stupèr. Yo pa janm wè anyen konsa. Epi Friedrich tire ankò. Ak senkant lòt vulti Ameriken yo kònen moute. Sa a se vrèman yon mirak. Helga tire, tire kat avyon, epi li di ti gason ace la:
  - Ou se yon devni selèb nan pi wo nivo!
  Avyon Ameriken yo ap eseye kouri, men twazyèm vire niche koupe yon lòt mwatye yon santèn. Presizyon Friedrich a se enkwayab. Li se vrèman tou de yon devni selèb ak yon timoun. Ak san senkant avyon Ameriken yo detwi. Helga jere yo tire desann senk machin, rès la nan avyon de gè Alman yo menm mwens.
  Ti gason an di:
  - Yon poul pikote grenn pa grenn, epi li pran pwa plis pase yon kochon k ap vale gwo moso.
  Epi kounyeya Friedrich te pran sib tè. Gertrude, peze pye l' sou pedal yo, apèn kenbe ak ti gason an. Friedrich tire sou yon kolòn tank. Yon sèl pete nan yon plonje vètikal detwi: disèt tank Sherman, uit Grands, kat Pershings, nèf zam Witch pwòp tèt ou, twa Big Tom, ak dizwit transpòtè. Tout machin sa yo frape ak dife. Anndan yo, yon twous konba kòmanse chire. Ak destriksyon nan kolòn nan antye swiv, literalman nan kèk segonn.
  Helga, bèl blond sa a fese ak pye atè, di:
  - Friedrich se ace ki pi fre avèk nou, se jis ke klas ki pi wo a ap pase!
  Ti gason an montre nen li epi li ri... Vire ME-262 li epi li chèche bèt ankò. Li te devlope entwisyon an. Isit la klere sèt "Mustangs" nan nwaj yo. Apre sa, yo te tire. Lè sa a, ti gason an atake kolòn yo. Li te kòmanse tire revanj sou tout moun, kraze tou de motosiklèt ak transpòtè. E pa gen moun ki fè objè! Ameriken yo jis ap ekstèmine.
  Yon bagay jere pwan ak Helga.
  Ti fi a goumen nan yon sèl bikini. Sa a se kredo li, menm jan anpil pilòt fi fè. Ak poukisa li te note ke pou fanm, lè lanmò pa vini nan yo ak yon minimòm de rad. Yon jan kanmenm ti fi plis chans ak envulnerabl ki goumen pye atè. Ak fenomèn sa a fè pilòt fi yo dezabiye otank posib.
  Ak nan chalè a, toutouni se pi bèl. Li nan fen mwa Mas la, epi li trè cho sou Meksik, ak nan avyon an tèt li, motè a ap ajoute chalè tou.
  Helga admire vire ti gason an. Isit la li detwi ak yon sèl apèl, vennkat plis Shermans, nan ki sis yo pwoteje.
  Ti gason an sanble ak jenn ti kabrit ki pi òdinè nan trèz oswa katòz ane fin vye granmoun, men li gen tankou presizyon fenomenn ak fòs. Ak fanm kole ak ti gason an blond tankou zegwi nan yon leman. Anplis, Friedrich se deja yon kolonèl-jeneral nan avyasyon.
  Apre sa, li te bay anpil prim. Ki gen ladan lòd tankou Lakwa Knight an Iron Cross ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds. Epitou Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak nepe fèy pye bwadchenn platinum ak Diamonds nwa. Star nan kwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds. Dis kwaze òdinè Knight an Iron Cross ak nepe ak Diamonds. Osi byen ke Grand Lakwa nan Lakwa an fè. Luftwaffe Cup an lò ak Diamonds. Diamond Star Tank Destriktè, Diamond Star Destriktè Atiri, ak plis ankò.
  Le pli vit ke Frederick pa te prim. Kont li sou avyon detwi ap apwoche dimil. Lè yo rive nan dimil (10.000), yon nouvo prim te deja prepare: Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè, ak fèy platinum, nepe ak Diamonds. Osi byen ke platinum Luftwaffe Cup la mete nan Diamonds.
  Kounye a Friedrich ap detwi yon lòt kolòn tank. Lè sa a, ak yon mouvman neglijans nan yon pye fè pitit gason, li tire desann diznèf avyon Ameriken, ki gen ladan de B-29s. Wi, li vrèman se yon ti gason ekstrèmman fre.
  Friedrich di yon fraz ki pa enkontournab:
  - Ti gason ki kapab fè plis dekouvèt pase vye granmoun briyan!
  Ak an reyalite, adolesan an se vanyan sòlda ki pi fre nan mond lan! Epi li te kòmanse goumen lè li poko gen onzan! Men, tan ap pase epi ti gason an grandi. Li se pi gwo fenomèn. Epi gen yon bagay nan li, espesyalman nan nivo jèn, byenke li se nan yon wotè konplètman nòmal pou laj li, sèlman trè miskilè.
  Isit la li fè yon lòt pete ... Li tire desann uit Airacobras ak sis P-51s. Cool ti gason, pa di anyen. Lè sa a, frape soti plizyè pil, detwi plis pase swasanndis zam. Oke, li lè yo tounen tounen, ranplir gaz la nan tank yo ak twous la konba!
  Helga tou frape soti de kanon epi li sanble kontan. Friedrich retounen ak yon akizisyon kolosal. Tankou yon ti gason kontan. Toujou, li ta notables amelyore kont li yo. Prèske imedyatman, jenn as la transfere nan yon lòt avyon de gè, san yo pa tann pou machin li yo dwe ravitaye. Epi Gertrude deja vole avèl. Epitou yon blond supèrb nan yon bikini.
  Friedrich fè yon vag ba li epi leve machin li a gwo vitès. ME-262 sa a kapab akselere a 1200 kilomèt alè.
  Vitès fou ak an menm tan an fò manyablite yo se karakteristik nan machin sa yo. Friedrich tire nan yon distans nan Mustangs yo - frape desann uit moso epi ajoute vitès.
  Gertrude ri:
  Oke, ou se yon chevalye! Mwen kanpe pou ou!
  Friedrich ri epi lonje lang li epi li bele:
  - Ak mesye sipèsta! E mòn yo obeyi m!
  Epi tire ankò, frape yon douzèn machin. Epi li ri ankò... Gertrude di ak yon ri:
  - Ou menm, yon bagay ke menm Larisi yo pè!
  Friedrich fè yon œy bay ti fi a, byenke li diman wè l 'aklè:
  - Mwen panse ki pi koul yo se Ameriken yo!
  Gertrude kriye nan repons:
  - Ou macho! Ou se macho!
  Ti gason an ri ak pepi:
  - Mwen super macho!
  Gertrude sifle ak yon touche klòch ajan nan vwa li:
  - Ewo, ou se superhero nan tout komik ak tout epòk!
  Friedrich te bay vire a. Li te tire sou trant avyon, ki gen ladan senk bonm. Machin yo gaye nan lè a tankou konfetti chante. Ti gason an souri epi li di:
  - Men, flè a nan renmen pa grandi, san tout bèl pouvwa ak siksè!
  Gertrude te peze levye a ak pye li, epi li di:
  - Renmen ak lagè mesye yo, mwen te kenbe nan nèt la! Lagè imajine istwa san sans pa dwe renmen nan mond lan!
  Ti fi a desann yon avyon US Air Force lè li peze deklanche a ak dwèt li epi li kontinye.
  "Pafwa yon asistan nan tout bagay, pafwa li abilman fè mal ... Epi nou rele lagè apa, epi nou rele li vye!"
  Gertrude te pepi epi li desann yon lòt avyon. Ak ti gason terminator la gen kenz nan yon fwa!
  Friedrich te chante ak antouzyasm:
  Nou sèmante bay gwo Führer la
  Onè kenbe ak goumen jiska lafen...
  Paske pouvwa li tankou solèy la,
  Paske peyi a file epe!
  Ti fi a jete janm li, epi li rale jenou l jiska pwatrin li. Apre sa, li chante:
  - Mwen renmen sèks ak ewo ... Fuhrer a leve soti vivan - li pral touye tout moun!
  Friedrich yon lòt fwa ankò kloure nan yon distans. Li te tire karant avyon ak yon vole amikal nan zam lè.
  Ti gason an di:
  - Epi mwen se Zeyis ak Poseidon nan yon sèl boutèy!
  Gertrude te desann avyon an grasayman te kite l pa superace a epi li chante:
  - Epi kounyeya Ares ak Mas ap gade nou ak plezi ... Epi yo ka wè jan yo renmen sa k ap pase an jeneral!
  Jenn devni selèb la te rele pandan li te desann yon lòt douzèn avyon Ameriken:
  - Mwen monte, men mwen monte yon fason diferan, sou wòch, sou flak dlo, sou lawouze ...
  Gertrude frape yon stormtrooper Ameriken, lè l sèvi avèk pye l grasyeuz, li sifle:
  - Sa a se Lanmou! Natirèlman renmen!
  Ti fi a souke tete ki wo, trè séduizant li. Se pa tout bagay ki te travay deyò pou bote a, men avyon an atak pran dife epi yo te kòmanse tonbe apa.
  Gertrude pepi dousman:
  - Nan elèv mwen yo - yon kochma ... Yon so - yon sèl frape!
  Men, gen avyon nan syèl la ankò. Cheveu ki jis, bèl Friedrich voye yon keu. Frape yon koup la douzèn machin ak chirp:
  - Mòf ramming mwen! Nou pral kraze tout lènmi epi dechire yo apa!
  Gertrude te tire avyon de gè ki te kite pou li a kòm yon pri konsolasyon epi li di:
  - Yo koupe janm yo, kadav la te demembre, vye Yanki yo touye sòlda nan!
  Friedrich ri, sonje kò a fò, grasyeuz nan Gertrude, ti fi a pa t 'gen yon gout nan grès.
  Ala yon plezi pou karese ak. Ti gason an gwonde:
  - Batay mwen, sa a se batay mwen!
  Se konsa, jenn gèrye a chanje nan objektif tè. Tank yo ap deplase. Baton pou pwòp tèt ou. Ti gason an ouvri dife fanatik nan yon distans epi li chante ansanm:
  - Nou sanble ak falkon, vole tankou malfini ... Nou pa nwaye nan dife, nou pa boule nan dlo!
  Malgre ke, petèt, dènye fraz la ta dwe chante jis opoze a. Men, menm nan dife, nan prensip, ou ka nwaye, ak dlo a ka boule.
  Friedrich sonje kodenn lan pou manje maten. Se yon sèl sa a kwit nan papye lò. Ak janm yo sanble ak fanm yo. Gen anpil pilòt fi nan Luftwaffe la. Yo pi siviv pase gason ak tire byen. Ak janm fanm yo fòme, fò, charnèl. Yo vle karese, santi, zongle.
  Li Friedrich se deja yon kolonèl jeneral. Yon vanyan sòlda ki te fè yon karyè enkwayab, fantastik. Fenomèn ak mutan jenetik. Nan ti bout tan, superimen!
  Friedrich li menm te konsyan de pwòp enpòtans li. Li te leve nan yon laj jèn konsa pwouve yon fwa pou tout ke pa gen okenn pouvwa ki pa sijè a jeni an aryen.
  Koulye a, ti gason an boule tout kolòn nan. Ak vole sou. Li se yon malfini reyèl.
  Gertrude fwote yon souflèt lis, woz. Li te imajine Friedrich bo tete li. Epi pwent tete wouj la imedyatman vin di. Eh, sa a se nimewo en vanyan sòlda nan Twazyèm Reich la. Goumen tankou yon lame antye. Epi li pa gaspiye yon pwojektil lè sèl. Sa deja menm sanble Supernatural. Malgre ke poukisa li sèlman sanble - li se Supernatural!
  Ti gason an premye tire de douzèn avyon de gè kouvèti, Lè sa a, atake yon lòt kolòn nan tank ak zam pwòp tèt ou. Youn nan tank Ameriken yo pa t 'gade byen estanda. Ou dwe sonje ki kalite machin. Lè sa a, te vini kamyon ak sòlda Yankee. Oke, yo pral jwenn li.
  Friedrich te chante:
  - M ap simen lanmò... Ou ka sèlman gade l ak pè... Epi mouri!
  Gertrude te karese pedal la ak pye l. Li reyèlman te vle kouri pye atè sou zèb-foumi a. Apre sa, tonbe nan bra mesye yo. Epi yo dwe bo ak karese.
  Enteresan... Gertrude te yon fachis ideyolojik. Li te kòmanse goumen sèlman sis mwa de sa, e anvan sa li te nan òganizasyon jèn Nazi a epi li te jere yo touche lajan anplis kòm yon siveyan nan yon faktori militè. Travayè etranje yo te dwe kontwole ak an menm tan ankouraje ak yon fwèt.
  Ti fi a te pran plezi bat. Li espesyalman te renmen bat ti gason adolesan sou pye atè yo.
  Epi kounyeya li te imajine, ak ki jan bèl ak éspirituèl li ta dwe, fri talon fè Friedrich a wonn. Apre yo tout, ti gason an ace bèl anpil, ak janm li yo toujou pwòp, sèlman ate tankou an kwiv. Men, yo pa vin sal, ni sou pousyè tè, ni sou zèb. Li enteresan pou w santi w Friedrich. Èske yon superhero ta kriye nan doulè, oswa pretann ke sa a se yon vetiy?
  Gertrude te renmen tòti ti gason esklav yo. Li te renmen pase prizonye yo nan betiz tou. Nan lekòl vòl, ti fi yo pa t twò serye sou relasyon yo. Men, Gertrude te tounen yon pilòt trè kapab. Tout nan mwatye yon ane li bay nòt tèt li yon kont pou kwa Knight an nan kwa a fè ak fèy pye bwadchenn, epi li te resevwa dwa pou vole ak Jeneral Friedrich.
  Ti gason an toujou twò piti pou kòmande, e sa a se tankou yon jeneral piman fòmèl. Men, nan lòt men an, li goumen tankou yon douzèn divizyon soti nan aces chwazi.
  Gertrude te santi yo gòch kont background nan nan Friedrich. Eh, fri talon ti gason sa a! Epi pote flanbo a nan pye atè yon bèl jenn gason. Pou chofe pensèt yo ak pete dwèt yo, kòmanse ak ti dwèt la.
  Gertrude te renmen amize tèt li nan jete chabon nan pye ti gason esklav yo. Li fè cho nan atelye a, ak jèn esklav yo te toujou travay pye atè.
  Ak ki jan yo, boule tèt yo, komik sote oswa kriye. Li te tèlman gwo. Ak komik...
  Epi ak yon brendiy pou bat sou plant grosye ti gason esklav yo. Li se yon gadyen bèl bagay, mechan, ak enklinasyon sadik. Li te vle tou tòtire bèl zidòl li. Anplis, li pa kite anyen pou li kòm yon terminateur blond.
  Gertrude pran li epi li bele:
  - Mwen tèlman bouke bat ou, ou pa ka trape yon moustik nan yon filè!
  Friedrich te elimine kamyon yo. Li chanje dife pou eskòte avyon, ak avyon atak R-51. Dènye machin nan se byen tèribl, li gen otan ke uit mitray, ak wokèt. Men, nan kou li pa konparab ak avyon ME-262 la. Oswa menm XE-162, oswa menm XE-262.
  Ti gason an te tire pandan l te nan yon eta vizyon.
  Li te bale plis pase katreven avyon, kite yon koup pou Gertrude divòse. Ti fi a renmen tire ak janm séduire li, ate ak miskilè. Yo espesyal pou li - fòm grasyeuz, chokola limyè.
  Ti fi an jeneral se yon pasyon. Espesyalman nan lame a, kote yo gen favè atletik ak cham nan fòs. Yo se ti fi, nan kou, vizyèlman plezi yo gade, epi ou jis santi Bliss lè ou manyen yo ak po elastik ou.
  Friedrich ankò deplase dife l 'nan liy defans fòtifye US yo. Nou dwe byen vit mete yon fen nan Yanki yo epi finalman mete peze a sou Sovyetik la. Li klè ke rezistans nan Larisi se yon lòd nan grandè pi wo pase sa yo ki nan Ameriken yo. Anplis de sa, nan karannyèm ane a, tank yo pi byen te gen konsèy. Etranj, men Larisi anba kontwòl Bolchevik yo pa t 'degrade, epi yo pa te jete tounen nan Mwayennaj yo.
  Olye de sa, Larisi yo te fè yon gwo kwasans pi devan. Men, si Alman yo pa t 'gen yon òganizasyon ki fò ak pafè, li pa t ap posib yo reyisi.
  Friedrich tèt li te tout bon pwodwi nan eksperyans jenetik Nazi. Men, ti gason an pa konnen detay yo. Li klè sèlman ke depatman Himmler a, menm anvan Nazi yo te vin sou pouvwa a, te fè eksperyans sekrè ki enplike fòs occult. Ak yon bagay, jije pa fenomèn nan Friedrich, reyalize.
  Ti gason an, te tire yon lòt batri, chante:
  - Mwen pa dyab la, men pou mwen, men pou mwen, objektif la vin sen! Mwen se yon zanj, men Satan te louvri chemen an pou mwen - nan tout bèl pouvwa sou latè!
  Lè sa a, avyon li a vire. Kokiy lè yo te fini, epi gaz la te dwe ranpli. Friedrich pa t 'pè pèsekisyon, depi avyon li a te omwen senksan kilomèt pou chak èdtan siperyè machin Ameriken yo.
  E ke Yanki yo pral kapab opoze yo.
  Gertrude frape yon koup nan kamyon ak yon kanon, osi byen ke yon tank gaz. Flanm dife wouj la boule trè byen. Ti fi a te aplodi. Li te imajine ki jan dife a te niche talon woz ti gason an, sant vyann boule a gaye.
  Li séduire. Menm gèrye a li menm te vle manje. Gertrude di:
  - Youn, de - nou vle manje! Louvri pòt yo pi laj, sinon nou pral manje kwit manje a! - Yon vanyan sòlda fre avèk antouzyasm chante yon chante pou timoun. "Nou pral manje yon ti goute kòm kwit manje, epi nou pral bwè kòm asistan, nou pral detwi tout sal manje a epi touye asyèt yo!"
  Gertrude soti nan sa a se trè komik. Isit la avyon de gè yo te ateri.
  Friedrich kouri soti nan yon avyon nan yon lòt. Epi Helga ranplase Gertrude.
  Ankò ti gason an vole nan batay. Ki jan Helga ak Gertrude diferan? Tou de vanyan sòlda yo se blond natirèl. Tou de se atletik, fò ak koube. Men, karakteristik Helga a sanble douser ak plis Rezèv tanpon fanm. Men, ti fi sa a tou renmen tire ak pye l '.
  Friedrich chante, li santi l leve:
  - Ti fi mwen yo bèl, poukisa ou renmen zewo? Mwen byen pwodiktif, e nan plizyè fason yon cheriben ki gen tout pouvwa!
  Helga rele dèyè.
  - Non, ou pa zewo! Ou se infini!
  Ti gason an desann yon douzèn edmi avyon Ameriken epi li gronde:
  Doulè konsa, doulè konsa! Almay kont Amerik kenz zewo!
  Helga kite Mustang Ameriken an vin pi pre, tire, frape epi niche bouch li, li di:
  - De moso sosis mwen te gen sou tab la!
  Friedrich te bat byen lwen, li te monte onz avyon epi li te pepi:
  - Ou te rakonte istwa fe, tankou Faust li menm nan lanfè bay Satan!
  Helga te sanble ofanse.
  - Epi ou pa kite m anyen! Ti fi a te kriye malfezans. - Mwen manje tout!
  Friedrich reponn ak yon rizib:
  - Se sa nou tout moun ye!
  Ti fi a di sou yon ton plenyen:
  Men ou toujou yon ti gason!
  Ti gason ace a ri.
  - Yon kolonèl jeneral pa ka yon ti gason!
  Helga pran li e li chante:
  - O, ala yon nonm ou ye - yon jeneral ak yon kolonèl!
  Friedrich kontinye tire sou sib lè yo. Wi, tankou yon ace te kapab pote anpil nan batay pou siperyorite lè nan Angletè. Men koulye a, se pa karantyèm ane a, men karannsenkyèm ane a. Ak Grann Bretay deja miraculeuse defèt. Ki jan sa te rive?
  Poukisa, lyon an pa t 'kapab reziste kont bèt nan bwa Alman an. Ki fòs ki leve nan monn sa a? Yon ti kras plis chans pou Japonè yo ak Alman yo chanje kou a nan lagè a. Ak lefèt ke Wehrmacht la te gen yon òganizasyon trè fò. Ak Hitler san atann te tounen yon òganizatè eksepsyonèl ak stratèj. Ki sa ki ka opoze ak sa a?
  Koulye a, nan 1945, espwa Amerik la se ekonomi li yo ak popilasyon jistis gwo li yo.
  Friedrich tou sonje karyè boksè li. Ki jan depi mwen te timoun mwen te aprann atizay difisil pou siviv. Epi li te oblije grandi nan kazèn lan. Okòmansman, li te souzèstime. Men, ti gason an te vin fò epi, sa ki pi enpòtan, yon boxer trè entelijan. Wi, epi etidye te fasil pou li - li te konprann tout bagay literalman sou vole a!
  Ti gason an te aprann plizyè lang, tankou Ris. Ak byenke Friedrich te goumen ak Lame Wouj la, e menm demontre kapasite fenomenn, li te respekte Larisi yo. Yo te brav ak fèm, konbatan kalifye, epi yo te andire tòti ewoyikman.
  Friedrich tèt li te sezi plis pase yon fwa nan kouraj sòlda Sovyetik yo. Men, li te fè devwa l twò byen. Ti gason an te vin yon kalite machin destriksyon. E pou li se tankou yon jwèt enteresan. Se sèlman pafwa kè a te kòmanse fè mal nan kè sere ensipòtab. Ak sa a melancholy literalman manje nan sèten moman nan ti gason an terminator, men Lè sa a, bese. Friedrich tèt li pafwa pa t 'konnen sa li te vle. San l 'se pa egzakteman andomaje, epi li te gen jèn Ris nan li. Sa a konfonn ti gason an. Men, nan lòt men an, li se ace a pi popilè nan Almay, ak gayan an! Epi li ka ale byen lwen!
  E deja ale nan wotè yo zetwal.
  Koulye a, Friedrich louvri dife ankò. Tire trant-senk avyon, epi li di ak antouzyasm:
  - Mwen renmen pwojeksyon nan lanmè a cho, yo chita sou kloti a kòm yon ti gason! Malgre ke pa gen yon Ruble nan pòch mwen - jenès présié mwen!
  Helga reponn ak antouzyasm:
  - Men an menm tan eksperyans ou inik!
  Ti fi a te fini avyon US Air Force yo te ba li avèk pitye, epi li di:
  - Sa a se yon batay ... Byento pral gen yon santèn ak zewo!
  Friedrich reponn ak yon gwo souri:
  Wi, sa a se yon batay reyèl. Epi byento pral gen mil - zewo!
  Helga vire janm li. Li te vle vin yon dofen, oswa balèn. Gèrye a gronde:
  - Mwen se pou tòde ak nouvo opòtinite! E mwen vle vin yon deyès!
  Friedrich, li te desann kat avyon nan yon gwo distans, epi li te ajoute vitès, li te mande:
  - Poukisa yon deyès? Petèt menm yon larenn?
  Helga ri epi li reponn seryezman:
  "Deyès la ka fè tou sa li vle, e gen anpil restriksyon sou renn. Pou egzanp, pye atè ak nan yon bikini, ou pa ka vole sou yon avyon!
  Friedrich te sonje:
  Prens la te vle tou kouri pye atè. Men, sezon fredi Britanik la frèt. Ak ki jan li pa fè trape yon gòj fè mal!
  Helga reponn ak yon souri.
  - Men wa pa malad... Epi ou tou sanble ak yon ti gason-wa!
  Friedrich te di avèk antouzyasm:
  - Mwen se wa a an plas an premye nan syèl la, epi yo pa sèlman Grann Bretay!
  Helga chante:
  - Wa nou an se moun ki chwazi nan syèl la, wa nou an leve soti nan sann dife! Wa nou an se mesaje sò a, wa nou an se ou sèlman!
  Nan ti bout tan, US la pa te gen okenn chans kont ti gason ak tifi sa yo, epi rann tèt yo te toupre.
  
  
  
  Voznesensky Prezidan Sovyetik la
  ANOTASYON
  Kòm yon rezilta nan lefèt ke Stalin te mouri kat ane pi bonè, akademisyen ak jeni Voznesensky te vin sou pouvwa a. Sovyetik la rapouswiv ekonomi ameriken an e li vin pi fò. Yon radyasyon te kreye ki enfim zam nikleyè yo. Ak twazyèm gè mondyal la te pete, kòm yon rezilta nan ki lemonn antye te vin kominis!
  . CHAPIT #1
  Stalin te mouri nan mwa mas 1949, anvan yo rive nan laj swasanndizan. Ak siksesè l 'te Nikolai Voznesensky. Yon jèn akademisyen nan karannsenkan se pi talan nan lantouraj Stalin. Anplis, pèsonèlman lidè tout tan ak tout pèp te kite yon testaman sou li, nonmen li kòm siksesè li.
  Ak yon nouvo epòk te kòmanse. Nikolai Voznesensky ak anpil atansyon te pote soti yon amnisti ak redwi kantite prizonye politik yo. Men, Nikita Khrushchev evite ekstrèm. Nasyonalis, espyon, ak tout kalite polisye ak vrè kriminèl pa t lage. Ak ventyèm kongrè a ak efondreman nan kil la nan pèsonalite pa t 'pran plas. An reyalite, poukisa febli lafwa moun nan pati a ak kominis. Epi Stalin te twò gwo pou yo te pile sou li. Ansanm ak Stalin, yon moun ka mache sou lafwa nan lide wouj.
  Anplis de sa, kèlkeswa sa yon moun ka di, yon gwo chèf dwe mechan! Ou ka sonje Gengis Khan, ak Tamerlane, ak Selim, ak anpil lòt konkeran ak chèf.
  Voznesensky te dirije yon kou ekilibre pandan y ap kontinye bati ekonomi an ak bati kominis.
  Pou parazit ak yo te an reta nan travay, yo te nan prizon tankou sou Stalin, e sa ankouraje pi gwo pousantaj nan kwasans endistriyèl. Agrikilti, ki te yon ti jan an reta anba Stalin, te monte tou. Yo te pwodwi angrè, traktè ak divès kalite ekipman tou. Avèk jesyon abil, menm fèm kolektif ka pwodwi yon efè. Lè sa a, nan kou, te bay plas pou envansyon. Anba Voznesensky, syans te finanse pi aktivman ak plis jenere pase anba Stalin ak Khrushchev, jèn syantis yo te ankouraje.
  Mèsi a plis frigidité ak jesyon abil, osi byen ke devlopman nan syans, Sovyetik la te lanse satelit la de ane pi bonè. Apre sa, yo te vole nan espas tounen nan 1958 sou 18 novanm, anivèsè nesans Voznesensky a. Epi li te vin jou a nan kosmonautik.
  Sovyetik la devlope nan yon vitès pi vit. Disiplin, kontrèman ak tan yo nan liberal Khrushchev ak kowonpi Brezhnev, te Stalinis. Planifikasyon se pi plis abil, devlopman syantifik yo pi vit aplike. Voznesensky tèt li, nan kou, se yon moun ki gen plis don ak efikas pase Nikita Khrushchev ak Leonid Brezhnev. Ak ekip li a te pi piti ak pi efikas. Ak vòl la nan lalin lan te fèt nan Sovyetik la nan 1967. Anplis de sa, anpi Sovyetik te kenbe kontwòl sou Lachin. Voznesensky se entelijan e li konprann ke pa gen anyen ini pèp tankou yon lènmi komen!
  Lagè Koreyen an te kòmanse 25 jen 1950. Stalin te vle sa a tou. Voznesensky tou te ale nan fason sa a epi li pouse US la kont Lachin. Lagè a trennen sou. Natirèlman, Voznesensky a briyan pa t 'vle lapè. Li te benefisye pou li ke Òganizasyon Trete Nò Atlantik ak Lachin te ekstèmine youn ak lòt ak fanm k'ap pile twoup yo. Nan mwa me 1953, yon gwo ofansif nan twoup yo nan Anpi selès la te kòmanse. Batay la te tounen move. Chinwa yo nan Novanm nan, nan pri a nan pèt gwo, toujou jere yo pran Seoul. Nan sezon fredi, batay la te trè feròs. Lachin jete pi plis ak plis fòs nan batay. Erezman gen anpil moun. Alye Amerik yo te goumen ak repiyans. Èske li vo jwenn sèkèy zenk paske nan kèk kalite Kore di? Ak piti piti kite Kore di. Men, Etazini fè tèt di kenbe, epi tou li ogmante kontenjan li yo. Men, zam nikleyè yo pa te itilize ... Batay la te dire jiska 1963.
  Lè finalman Kennedy te deside mete fen nan yon lagè ki te koute Amerik plis viktim pase Dezyèm Gè Mondyal la.
  Apre li te pèdi plis pase yon milyon moun ki te mouri pou kont li, Amerik te kite Kore di. Lachin te pèdi senk fwa plis moun ki mouri. Men, ak popilasyon li yo, sa a se pa anpil. Plis pase 150 mil alye ameriken yo te mouri tou, san konte blese yo. Plis Koreyen ki mouri yo.
  Santiman anti-lagè ak pasifik te entansifye nan Amerik la. Lachin te vin pi depann de Sovyetik la.
  Stalin te kontinye vin yon kil e li te kouche nan mozole a ak Lenin.
  Pou Voznesensky tèt li, yo deside bati yon mozole separe, epi pètèt nan Leningrad.
  Anplis, Kazan te rele apre Stalin apre lanmò li. Yo deside pa manyen Moskou ankò. Petèt Voznesensky te espere depase Stalin e ke Moskou ta dwe chanje non nan onè li, Nikolai Voznesensky.
  Anplis, kan sosyalis la te kontinye elaji.
  Fidel Castro te genyen nan Kiba. E byento Kiba te antre nan Pak Warsaw. Tito pa t 'fè kont ak Sovyetik la. Yougoslavi ak Albani te antre nan Pak Warsaw. Mond sosyalis la te ini epi dirab. Te gen yon lagè nan Vyetnam, men li te vin pi kout.
  Ozetazini, manifestasyon kont lagè ak presyon grav pèp la te twò masiv. Epi nwa yo te parèt. Epi sendwòm Kore te parèt. Amerik te pèdi plis nan li. Anplis, volontè Chinwa yo te patisipe nan lagè a, ak akselere defèt lame ameriken an. Se konsa, lagè a te vin pi kout, men Ameriken yo te pèdi pi plis pase nan istwa reyèl.
  Rive nan fen ane swasant yo, Sovyetik la, devlope nan yon vitès pi vit, depase Etazini an tèm de revni nasyonal la.
  Amerik, okontrè, pèdi plis nan Kore di ak nan Vyetnam devlope pi dousman.
  Voznesensky pa janm legalize avòtman, e pa te gen pratikman okenn kontraseptif nan Sovyetik la. Se poutèt sa, tou de to nesans la ak kwasans popilasyon an te pi wo pase nan istwa reyèl. Politik nasyonal la te pi rijid tou. Tout kote yo nesesèman aprann Ris, te gen yon Russification nan katye yo. Nan lane 1971, yo te adopte yon nouvo konstitisyon, ki te fè Sovyetik la yon peyi pi plis inite, ki entèdi sòti nan repiblik yo soti nan anpi a. Anplis de sa, yo te etabli pòs prezidan Sovyetik la, eli pa pèp la.
  18 novanm 1971, referandòm yo te fèt sou yon nouvo konstitisyon ak eleksyon prezidan Sovyetik la pou senk ane. Ak sa a te ranfòse nan otoritaris nan Sovyetik la, menm si piman legalman. An reyalite, Sekretè Jeneral la ak Prezidan Konsèy Minis la te deja yon diktatè.
  Voznesensky legalize diktati li kòm byen ke yon fòm otoritè nan gouvènman an. Apre sa, li tou prezante pòs la nan vis-prezidan, pran swen nan siksesè ofisyèl la, se konsa ke nan ka ta gen fòs majeures, li ta evite yon lit pou pouvwa nan anviwònman li. Lè sa a, nan kou, te pale de pi gwo bon konprann pase sa Nikita Khrushchev.
  Sovyetik la te antre nan Afrik, ak nan Amerik Latin nan. Li te gen menm plis siksè pase anba Brezhnev. Espesyalman nan Amerik Latin nan. Kote Kiben yo te pi aktif. Ak nan Chili, twoup Sovyetik ak Kiben yo te prezante kraze Pinochet.
  18 novanm 1973 selebre swasanndizyèm anivèsè prezidan Sovyetik Nikolai Voznesensky. Nan tan sa a, Sovyetik la te vin tounen peyi ki pi devlope nan mond lan nan tèm ekonomik, ak nan militè a li te depi lontan te pi avanse. Epi yo menm te kòmanse bati yon super-fize pou vole sou Mas. Popilasyon Sovyetik la te pi gwo pase nan istwa reyèl e li te kontinye ogmante rapidman.
  Voznesensky ankouraje syans, ak divès kalite rechèch. Epi, 25 novanm 1974, yo te dekouvri radyasyon ki enfim zam nikleyè sou tout planèt Latè.
  Sovyetik la te pèdi tou kapasite nan delivre grèv nikleyè, men nan lòt men an, li pa t 'kapab pè pou tire revanj Ameriken yo. Ak popilasyon an nan Sovyetik la pi gran pase sa yo ki nan Amerik ak ekonomi an se pi fò, ak lame a se siperyè tou de nan kantite ak bon jan kalite. Se konsa, ou ka san danje goumen.
  Epi sou 9 me 1975, 3yèm Gè Mondyal la te kòmanse. Pak Warsaw kont Òganizasyon Trete Nò Atlantik. Ak tantativ kominis la pou tabli dominasyon mondyal la. Lachin te toujou dirije pa Mao ki gen laj, e li te sipòte Sovyetik kont USA a. Ak yon gwo lagè te kòmanse, san zam nikleyè. Ant Sovyetik ak kan kapitalis yo. Epi san koule.
  Twoup Sovyetik te lanse yon ofansif kont Òganizasyon Trete Nò Atlantik, ak kèk avantaj estratejik. Premyèman, kominis yo te vin sou pouvwa a nan Lagrès epi li te antre nan Pak Warsaw. Otrich te vin tounen yon peyi Sovyetik tou.
  Se konsa, ofansif la te byen pase. Souflèt tank Lame Wouj la ap kraze pouvwa.
  T-80s yo, dènye tank turbine gaz yo, t ap deplase atravè FRG la, e pa te gen anyen ki anpeche yo. Yon kanon 125-milimèt pèse Leyopa Alman yo nan yon distans senk kilomèt. Ak machin Alman yo tèt yo pa t 'kapab antre nan konsepsyon Sovyetik la nan fwon an, menm nan ranje fèmen. Se konsa, tank Sovyetik yo te deplase tankou revèy.
  Elizabeth, Elena, Catherine te monte nan yon tank. Ekipaj la se jis twa. Epi yo tire sou lènmi an.
  Ti fi yo peze bouton joystick yo ak zòtèy yo fè. Epi yo frape dwat. Ak kraze yon anpil nan tank Alman ak Ameriken. Pouvwa sa yo pa ka sispann. Gèrye, mwen dwe di, yo trè konbatif.
  Yo frape "Leopard" epi yo chante:
  - Nan viktwa lide imòtèl yo nan kominis!
  E vanyan sòlda yo pran epi montre lang yo!
  Elena te tire ak zòtèy pye li epi li di:
  - Pou grandè planèt la an wouj!
  Ekaterina te bat lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li te rele:
  - Pou gwo Larisi!
  Elizabeth te note ak enèji, tou lè l sèvi avèk pye li:
  - Pou viktwa sou lènmi an!
  Apre sa, ti fi yo, kraze twoup Òganizasyon Trete Nò Atlantik, chante yon romans-powèm antye, konpoze sou ale la;
  Òganizasyon Trete Nò Atlantik ap dechaj nan yon raj,
  lènmi rejiman an te voye jete pi devan ...
  Men, bouro yo-advèsè,
  Larisi pral rankontre ak ostilite!
  
  Mete nan po yon kochon,
  Lènmi an pral kraze nan pousyè...
  Larisi yo ap goumen ak kòlè
  Pwen sòlda fò!
  
  Ti fi fènwa nan Komsomol la,
  Atake ak zele...
  Gade vanyan sòlda yo byen file,
  Se konsa, konnen Òganizasyon Trete Nò Atlantik kaput!
  
  Pi fò nan mond lan
  Ti fi yo kouri pye atè...
  Tranpe tout lènmi yo nan twalèt la,
  OMON a pap ka kenbe!
  
  Lagè se yon mo terib
  Sa sonnen asye...
  Nou tout rele malfini,
  Ak lafwa Ris la se yon plak pwotèj!
  
  Pa gen plis bèl Larisi nan espas,
  Bèl misk fi...
  Yo pi danjere nan linivè a
  Rèv ti gason an pral rive vre!
  Nou ka bay nesans nan linivè a,
  Moskou se Twazyèm lan se Wòm,
  Ak travay lanmou an se kreyasyon,
  Ann fè yon fèt enkwayab!
  
  Tout bagay pral byen nan Larisi,
  Ki te vin gwo Edenn nan ...
  Epi tifi yo mande Bondye
  Pa gen plis pwoblèm!
  
  Nou gen tank trè pwisan,
  Ase gaz pou tout tank la...
  Jwenn sere ou yanks,
  Soti nan talon ti fi a nan nikèl la!
  
  Kokiy vole ak wokèt
  Epi nou gen bonm fre...
  Janm vanyan sòlda yo chante,
  Li pral frape fò nan je a!
  
  Tankou zetwal kominis la
  Yon kwazar klere anlè nou...
  Nou pral detwi ord fachis yo,
  Nou gen yon kado Bondye Ris!
  
  Tout moun pral vin tankou frè ak nou,
  Nou gen san wouj tou...
  Epi madichon fachis sa ki mal yo,
  Ak Lada renmen mesye yo!
  
  Tout moun nan peyi nou se yon jeyan,
  Tout moun se tankou dwèt yo egal...
  Ansanm ak Svarog nou se youn,
  Se pou zansèt nou yo fyè de nou!
  
  Larisi mwen an se yon peyi k ap goumen,
  Nan li, Cosmos la te jwenn pitit fi li ...
  Ti fi a ap kouri pye atè
  Ann chase fachis yo!
  
  Pa pral gen Larisi anba Òganizasyon Trete Nò Atlantik,
  Kominis pral gouvènen ladan l...
  Nou bezwen goumen pou peyi nou an
  Se konsa, ke sèlman pi devan, pa desann!
  
  Nou bati kay ak wout
  Nou te kreye mond lan pou laj yo...
  Ti fi bèl janm yo
  Rèv chak ti gason!
  
  Nou pral fè mond lan pi bon an
  Ak pi rich tout kote...
  Epi pral gen Tirkmen ak Chukchis,
  Viv nan pi bèl peyi a!
  
  Lè sa a, nou pral defèt bèt la, ou konnen
  Epi nou pral fè mond lan yon paradi bèl bagay ...
  Desen an bèl sou biwo a,
  Pou batay sa a ak oze!
  Ti fi yo te goumen ak chante ak vwa plen kò. Tank Ameriken ak Alman frape deyò. Isit la yo tou kraze nan Challenger a, fann bò li nan yon distans ki long.
  Sovyetik la se yon peyi fò. Men tou mechan. Pa egzanp, Elena te anba arestasyon. Yo te mete l menòt e yo te mennen l nan sant detansyon prevantif MGB.
  Se la yo mennen l nan yon bwat espesyal epi yo bay lòd pou l dezabiye. Elena tou dousman wete rad li. Yon fanm nan yon rad blan parèt epi li rale gan medikal mens sou men l.
  Sori bay Elena, li souke tèt.
  - Mwen oblije manyen ou!
  Apre sa, li te kòmanse egzaminen l 'nan cheve a. Apre sa, li gade nan zòrèy li, twou nen li, li monte nan bouch li. Men, bagay ki pi imilyan an se lè yon dwèt nan yon gan kawotchou plonje byen fon nan matris la. Elena te santi yon anvi inexorable pou l pipi. Lè sa a, matron li a nan yon rad blan te kòmanse trese dwèt li nan vant li. Epi li te tèlman bèl... Ti fi a te jemi voluptueuse. Matwon an kontinye tòde nan vajen an. Jiskaske Elena te vini, menm yon ti kras mou.
  Lè sa a, yo mete yon dwèt nan yon gan epi chwazi bourik li nan li tou.
  Apre sa, yo te pran yon foto nan men l ak nan pye l. Epi yo mennen m nan douch prizon an.
  Apre yo fin lave Elena, yo ba li yon wòb. Epi li ale nan etaj la. Te gen plis pase trant fanm nan selil la. Elena, sepandan, byen vit te abitye ak sere a epi li te dòmi byen. Ak lòt prizonye yo te pè pou li fizikman fò ak posede atis masyal.
  Li te pase twa mwa nan yon sant detansyon anvan jijman e yo te libere. Poutan, tan yo pa stalinis.
  Ak tòti a te twò grav, li te souvan dezabiye ak fouye. Matwon Masha a te fè pi byen li. Li toujou ap mennen Elena l 'nan orgasm, kole dwèt li nan lestomak Venis ak abilman trese la. Epi sa te tèlman bèl!
  E an menm tan, li anbarasan anpil. Elena sonje sa a ak yon tranble, epi li te vin mouye nan mitan janm li.
  Epi kounyeya, ak dwèt toutouni, li peze bouton joystick yo epi li frape yon lòt machin.
  Twoup Sovyetik yo ap avanse byen avèk siksè e prèske selon plan an. Ti fi goumen nan syèl la Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova.
  Yo ap goumen ak avyon Yankee. Epi yo tire avyon.
  An menm tan an, wokèt yo tou itilize, frape soti nan yon distans ki long. Tou de ti fi yo bèl epi yo gade tèlman jèn. Men, an menm tan an, yo menm tou yo te goumen pandan Gran Lagè Patriyotik la, ak Anastasia Vedmakova jere yo tcheke nan Panyòl la.
  Sa yo se ti fi yo isit la nan dimansyon kolosal ak kwasans fre!
  Anastasia te peze gachèt la ak zòtèy pye l'. Li frape yon machin Ameriken epi li di:
  - Mwen se yon terminateur!
  Akulina tou bat ak talon pye li epi rele:
  - Mwen se yon mons espas.
  Lagè a pa enteresan ankò tankou pandan Dezyèm Gè Mondyal la. Misil travay nan yon distans ki long epi yo vize a sib la tèt yo. Lè sa a se pa kote ou ka montre konpetans epi montre konpetans.
  Epi li te lè yo te goumen konsa agresif ak Alman yo.
  Lè sa a, li te pi difisil.
  Eksperyans, men etènèlman jèn Akulina te kòmanse pwononse aforism zèl, scribbled kòm si nan yon mitray, epi li menm li tire desann Ameriken ak lòt moun nan yon kanon;
  Politisyen, sa a se yon lou ki atire votè lapen pa ak yon po mouton, men ak yon bòdwo vèt!
  Politisyen, sa a se yon bèt nan bwa nan abitid, ki, sepandan, renmen vejetasyon!
  Politisyen-rena pran votè yo tankou lyèv sou pwomès "chou"!
  Yon politisyen ki twop kwaze, li vin sou pouvwa a, ap tounen yon kwa pou elektè!
  Politisyen an pwomèt mòn fo lò, men li pral lage sa ki reyèl nan ravin lan ant wòch yo!
  Gwo pye bwadchenn tonbe byen fò, politisyen elektè kraze kòd lonbrik lè yo tonbe!
  Bondye gen yon nouvo jou chak jou, men politisyen yo gen etènèl Vandredi ak Lendi pou demare!
  Politisyen an vle bon, sèlman nan pwòp pòch li!
  Yon enbesil pran pòz enbesil pou fè'w ri, yon politisyen entelijan fè'w gwonde ak anmèdman!
  Jesters di wa yo verite, politisyen bay tèt yo manti!
  Gen bèt sèlman nan politik: rat, chen mawon, rena, chakal, men ou ka vin yon lyon sèlman lè w se yon moun!
  Yon politisyen se tankou yon ghoul - li vle bwè san, ak pou yon pyès lajan li achte près renmen!
  Menm yon moun sòt ka kwè nan Bondye, se sèlman yon jeni ki kapab pa pèdi lafwa nan yon moun!
  Talan, sa a se yon dyaman, bezwen yo dwe poli pa dilijans, ak koupe pa edikasyon!
  Entèrprenè a p ap fè fayit pandan nonm lan mete tèt li nan sèkèy la tèt li!
  Vodka se yon pwazon ki anpwazonnen Leta, kontwole pa politisyen ki gen sèvo sou!
  Pa gen pi gwo malè pou yon moun ke politik, se lapenn sèlman pa konnen ki moun ki jwe ak yon moun!
  Siwo myèl ki soti nan bouch politisyen yo entoksikan, se sèlman yon angove douloure epi pa janm ale!
  Lò se yon metal mou, men li kraze nan pwoteksyon nenpòt epesè, eksepte si konsyans la se yon kristal!
  Yon politisyen toujou soti nan bouch ak dyare vèbal, men votè a pafwa pran li pou sant roz!
  Yon politisyen, sa a se tankou yon rena ke li sedwi yon kòk pi souvan pa vante nan merit li yo, men nan sèmante sou enpèfeksyon lòt moun!
  Si ou vle wete fwomaj la nan kòk la - fout nightingale a byen!
  Politisyen an gen pòch san fon, malgre li se yon fon solid nan moralite!
  Politisyen ak flanm dife nan bouch yo kite dèyè swa yon dezè boule oswa yon boure pouri!
  Yon oratè dife ap kite sèlman sann!
  Si tèt la se fè jete, Lè sa a, li se pati ki pi frajil nan kò a!
  Si ou se pur sang tankou yon chen, sa pa vle di ke ou pa pote yon chen nan awogans nan men ou!
  Pou vin yon kavalye - chari tankou yon chwal!
  Kòmansman an toujou difisil nan espò ak politik, men liy fini an twò fasil pou vole desann!
  Frenaj se move, pa gen fren se pi mal pase tout tan!
  Politisyen, sa a se tankou yon rena ke li fouti ke li pou ale devan, epi li se malen pou rache bous li!
  Nan lang yon politisyen ki antre nan yon valiz, pyès monnen kole byen!
  Gen anpil anmè nan vodka, ak nan diskou yo nan politik gen dous, men pito li kondui lèt la nan sèkèy la!
  Yon politisyen se, nan kou, yon jennès, men li travay sèlman ak lang li!
  Ki moun ki parèt devan Bondye Kreyatè a - nan kou politisyen yo, yo te bay monte nan fènwa ak dezòd!
  Ki diferans ki genyen ant yon politisyen ak yon sòlda? Yon sòlda goumen ak yon bayonèt, yon pwen, yon politisyen sèlman krache lang li!
  Si yon politisyen se yon popilis, lè sa a li pral rale elektè a desann!
  Yon politisyen ki okipe santim elektora a, se pa yon sant, men yon jwè ki gen politik ki pral soti sou kote!
  Lame a se fòs, si patri li pa t 'bay nesans nan enpuisans!
  Lame a pa gen pouvwa lè jeneral yo gen sèvo yo nan do a, ak trimès yo gen men yo nan kaka!
  Yon fanm refize fè sèks pou lajan poutèt degou, epi yon politisyen pral kouche pou laman san wont!
  Yon fanm vle fè sèks nan men yon bèl gason, epi yon politisyen jwenn satisfaksyon nan yon estipid!
  Yon politisyen vann pou anpil kòb, men li menm li pa vo yon pyès lajan, li pa fou!
  Si yon politisyen manke entèlijans, li konpanse pou sa ak yon eksè mechanste!
  Politisyen an te renmen jape anpil, men lwayote tankou chen kenbe sèlman ti bèf an lò!
  Poukisa politisyen an pwomèt mòn an lò? Pou rato nan chalè a nan pyès monnen ak men yo mal nan pòch ou!
  Poukisa yon politisyen pi bon pase yon jennès? Moun ki enfekte ak SIDA sèlman nan yon fason senbolik, men pi mòtèl!
  Bèl janm nu fanm, sèlman mete soulye pa politisyen nan fason degoutan!
  Poukisa yon rena pi danjere pase yon lyon? Paske lang lan pi mòtèl pase zang!
  Yon moun sòt pap dòmi, kontrèman ak yon tafyatè, yon politisyen pap sispann bay manti, kontrèman ak yon pèdan!
  Yon jennès itilize pafen santi bon pou atire kliyan, yon politisyen santi dyare vèbal - pou atire votè yo!
  Poukisa politisyen yo tankou chat gra? Paske pyèj sourit yo a se yon lang ki long ak yon machwa nan machwè twonpe!
  Ki jan yon fanm siperyè politik? Li atire yon nonm ak yon sant bèl, epi yon politisyen pa ka kache fetidite a ak nenpòt ki koloy!
  Bouro a se moun ki pi onèt, kliyan an pap janm plenyen ke li fè yon lòd an reta!
  Lanmò se tou yon avanti, ak yon kontinyasyon enkoni, sèlman yon moun ta prefere evite amizman sa yo!
  Bouro sa a se travayè ki kliyan pa ankouraje!
  Doktè a se pafwa tou yon bouro, se sèlman kliyan an bay manti anba li volontèman!
  Yon jenn gason san bab kapab yon kabrit tou!
  Politisyen, sa se yon rat ki mòde ak lang li!
  Pa gen Bondye nan kè a, men prèt la nan fwa a!
  Pa janm konnen ki lè mond lan pral fini, men kochma a nan lavi sanble kontinuèl!
  Yon envite ki pa envite pi mal pase yon coronavirus!
  Viris ki pi mòtèl la se politisyen ki gaye enfeksyon verbiage!
  Bondye te kreye limyè, fènwa parèt lè moun yo te avèg pa politisyen!
  Ki lè premye politisyen an parèt? Lè Èv twonpe Adan ak syantis yo te jwenn ke nonm te evolye soti nan yon makak!
  Si yon moun ki soti nan yon makak se yon pwen kont, men pa gen dout ke moun imite zidòl endiy!
  Lagè se yon mato ki kase glas ilizyon moun!
  Yon politisyen pwomèt lapè, men li menm li sèlman kapab zanmi ak pwòp bous li!
  Yon politisyen, se yon dyab, men li pa kache ke li malen!
  Politisyen an se tankou yon zanj limyè nan diskou, epi Satan se nan realizasyon!
  Si toudenkou ou santi ou dous nan diskou yon politisyen, tcheke si entèlijans ou te tonbe atè!
  Nan ki fason yon politisyen plis oswa mwens onèt nan mo: lòt moun pa pi bon!
  Politisyen, renmen vide ajan an nan diskou, men pou kèk rezon sèlman kenbe silans nan tan vin lò!
  Menm yon dyaman se pa tèlman difisil pou yo pa vin stupefied pa dezi a fè tèt di nan yon politisyen pwomèt!
  Isit la vanyan sòlda yo te deja chanje twous konba yo epi yo tounen nan baz la. Wi, ofansif lame Sovyetik la trè pwisan.
  Goumen ak lòt vanyan sòlda. Pou egzanp, Mirabela frape sib tè ak gwo efikasite.
  Avyon atak avyon li te atake divès sib, sitou sou tè a.
  Ti fi a peze bouton yo ak zòtèy pye l 'li chante ak plezi;
  Nou pral detwi lemonn antye nan vyolans,
  Desann anba a epi answit...
  Nou pral bati yon nouvo, nouvo mond -
  Ki moun ki pa t 'pèsonn, li pral vin tout bagay!
  Twoup Sovyetik yo te deja apwoche Bonn. Jeneral Lame Wouj la te kontan anpil. Yo te genyen konfyans. Men, nan yon batay, rezilta diferan ka rive. Lame Wouj la te pran kantite tank ak obusè, ak lòt kalite zam. Batay yo te montre ke tank Ameriken M-60 yo pa t rival Sovyetik T-72 ak T-80. Sepandan, menm pi bonè T-64 yo menm pi fò pase Ameriken yo.
  Se konsa, devan twoup Sovyetik yo espesyalman kraze lènmi an. Marshals nan Sovyetik la te trase dyagram nan operasyon ofansif. Ak tank avanse te antre nan Rivyè Rin an. Li woule sou li ak cheni. Epi se te yon vizyon enpresyonan.
  Apre sa, yon batayon antye de tifi, voye jete soutyen yo, pwojeksyon nan rivyè a. Epi li te tèlman bèl.
  Twoup Sovyetik te antre nan Bèljik ... Se te toujou Me 1975, li te cho ak lè a te plen ak sezon prentan.
  Popilasyon lokal la devan vanyan sòlda yo te tonbe ajenou e yo te bo pye yo toutouni, chise.
  Vanyan sòlda yo te genyen ...
  Alenka, pou egzanp, ak ekip li a, se te premye moun ki kouri nan Brussels. Anyuta te voye yon grenad ak zòtèy pye l 'epi li woule:
  - Pou kominis wouj!
  Alla, ekri sou de mitray alafwa, te note:
  - Ak kominis vèt se pa move!
  Maria te voye yon grenad ak zòtèy pye li yo, li dechire yon sòlda Òganizasyon Trete Nò Atlantik epi li di:
  - Ak koulè ki pi klere se koulè viktwa a!
  Marusya te tire yon bazouka, kraze yon tank lènmi ak pepi:
  - Nou pral genyen!
  Apre sa, li souke pwent tete wouj li yo tete li yo. Men ti fi a...
  BMP yo ap goumen tou isit la, ak zam ak mitray. Apre sa, yo tou aktivman bat lame Òganizasyon Trete Nò Atlantik la.
  Ti fi a, kòm toujou, plen ak agresyon ak eksitasyon. Ak je yo klere. Yo se tankou bèl vanyan sòlda.
  Olympias, tire soti nan yon machin batay enfantri, chante:
  Grandè Larisi pa ka konprann
  Li tèlman pwisan ak sen...
  Lame patri a irézistibl,
  Pou tout bèl pouvwa sòlda inflexible la!
  Ak ti fi a pral pran ak tire soti nan yon lans fize. Apre sa, li pral kouche anpil lènmi.
  Wi, ti fi yo se groovy isit la ...
  Epi kounyeya yo te pase Brussels ak tank Sovyetik yo deja antre nan Pari. Apre sa, yo fè li ak anpil fòs.
  Ti fi Margarita ak Oksana mete drapo wouj la sou Tower Eiffel la. Epi li deplase ak van an.
  Ti fi yo gade anba epi yo wè tout Paris anba yo. Vil bèl anpil ak bèl anpil. Epi dife a klere nan fè nwa a.
  Margarita te chante:
  Mèt ak Margarita,
  Ou konnen gen yon lagè...
  Mèt ak Margarita,
  Ki sa ki ewo Satan an?
  Oksana avèk konfyans deklare:
  - Bulgakov pa t 'montre ke moun Sovyetik ki ta dwe fyè de!
  Margarita te dakò ak sa a:
  - Voye nan papye, se lèd!
  Oksana te balanse men l bay pilòt yo epi li te note:
  - Men, fanm ki reve nan abiye alamòd ka konprann!
  Margarita te ri ak rouli:
  - Ou pa ka viv san fanm, non,
  Nan yo solèy Me a, jan powèt la te di!
  Oksana lojikman bay:
  Kèlkeswa kantite mo ou bay
  Rann renmen nou ankò...
  Se konsa, chak fwa, omwen pou yon èdtan!
  
  Lame Wouj la te genyen viktwa. Foul moun te salye twoup Sovyetik yo kòm liberatè. Ak yon gwo kantite sanble anba drapo wouj.
  Epi mizik la te jwe, òkès la sonnen...
  Alenka, ki te kouri sou wout wòch Pari a, te chirpe:
  Mwen reve menm rèv la
  Mwen nan Paris ankò, mwen renmen ankò.
  Solèy la soti dèyè twati yo te rankontre nou nan Pari.
  Toudenkou mwen gade - ou kanpe nan kafe a.
  Mwen te etidye franse lè m te timoun
  Apre sa, mwen deside ki jan yo kòmanse yon konvèsasyon.
  Politès "Bonjup", mwen pral di ou ...
  Alla entèwonp Alenka:
  - Chante sa a ta dwe chante pa yon nonm! Eske nou madivin?
  Alenka te dakò ak yon souri:
  - Wi, li pi bon chante pou yon jenn gason! Kalite Vysotsky!
  Ak ti fi yo ri.
  Apre yo te kaptire Pari, twoup Sovyetik yo te deplase pi lwen nan Porte de Calais yo nan lòd yo frape nan Grann Bretay soti nan la. Epi sa a se etap aktif yo pou Lame Wouj la.
  Marin Sovyetik la tou avanse ak bourade. Espesyalman soumaren yo te anpil ak sournwa.
  Gouged nan machin infanterie Sovyetik ...
  Natasha, pou egzanp, te antre nan lavil Wòm. Li te tèlman bèl nan lavil Wòm. Vil sa a pa t san rezon rele etènèl. E gen anpil bèl bagay ladan l, tankou Colosseum la. Ak divès kalite estati anperè, ak Seza ...
  Natasha te frape pye l' sou wòch yo epi li di:
  - Glwa pou anpi Sovyetik la!
  Lè sa a, ti fi a vole leve, li tòde nan lè a. Epi talon pye l yo te klere konsa.
  Zoya fè remake agresif:
  - Wi, Sovyetik la trè popilè!
  Augustine di ak yon ri:
  - Epi pral gen yon epòk kominis nan lakou a!
  Lè sa a, ti fi a fè yon klin sou patnè li yo. Epi li evidamman te vin pi lajwa. Epi li te pare pou danse.
  Svetlana te klere talon woz li yo epi li te note:
  - Kominis se bèl! Men, pa nan lakou a, men nan tèt la!
  Epi tifi yo pete ri, montre dan yo.
  Wòm soumèt bay anpi Sovyetik la, menm jan ak Itali. Ak an menm tan an, aterisaj la nan Grann Bretay te kòmanse. Ak Lame Wouj la tou atake Etazini, atravè Alaska. Ak sa a se tou tankou yon antre fonse.
  Ti fi yo Alice ak Angelica te kraze Alaska, epi yo te aji ak efikasite ekstrèm. Si mo a ekstrèm apwopriye pou efikasite.
  Alice, ki t'ap tire sou lènmi an, epi li te montre dan li, li te di:
  - Mwen kwè nan kominis!
  Angelica te fache anpil, li te voye yon grenad ak zòtèy li yo:
  - Pa okipe sa ou kwè - konesans se pouvwa!
  Ti fi yo repouse ofansiv la nan lènmi an lè l sèvi avèk tout mwayen ki disponib. Yon fwa Alice te jwe echèk ak Botvinnik epi li te diskite ak premye chanpyon mondyal Sovyetik la:
  - Eske se vre ke nan yon move pozisyon, tout mouvman yo move?
  Mikhail Moiseevich reponn ak yon souri:
  - Yon bon jwè echèk pa mennen nan yon move sitiyasyon!
  Alice souke tèt li avèk dout.
  Men, menm ou pèdi!
  Botvinnik souke tèt, men li fè remake:
  - Pèdi, men leve ankò!
  Nan mond sa a, sepandan, te gen kèk nuans. Mikhail Moiseevich Botvinnik, pa te prive de dwa pou tire revanj epi tou li te bat Petrosyan nan match la retounen. Lè sa a, li te jwe yon lòt match avè l '. Ak pèdi nan Spassky. Apre sa, Botvinnik finalman deside abandone tire revanj. Malgre ke mwen te jwe nan tounwa gratis pou kèk ane plis. Spassky te bat pa Bobby Fischer. Lè sa a, Fischer te pran revanj menm plis konvenk. Epi pandan ke li toujou chanpyon nan mond echèk. Karpov pa t 'jwe avè l'. Ak Fischer se pare pou goumen.
  Alice, sepandan, jwe echèk trè byen. Ak Botvinnik te fè fas ak fòs li yo. Li bèl anpil bourade chanpyon mondyal li.
  Koulye a, Alice tire fizi tirè pwofesyonèl li a epi li chante:
  - Glwa Komsomol la, kravat nan kou ou te fleri!
  Angelica gronde:
  - Yon jan kanmenm medyok ou jwenn Alice!
  Ti fi a soufle nan repons. Li bay yon lòt vire soti nan mitray.
  Ti fi yo te repouse ofansiv lènmi an epi yo te kòmanse deplase pi lwen. Angelica te renmen jwe Go. Ak genyen seri la ak patnè divès kalite.
  Men koulye a, se te yon dife feròs. Apre sa, li te tire, frape sòlda Yankee yo.
  Epi pandan fi a t ap chante:
  Mwen se yon chevalye Ris sou jenou sovaj yo,
  Lènmi Larisi mwen pral bale sou sifas tè a!
  Ak ki jan li fè klin sou patnè li. Ak zòtèy fè, li pral voye yon grenad ankò.
  Lame Wouj la nan Alaska te elaji rapidman. Ak twoup Sovyetik yo te deplase tankou ti gout mèki sou sifas la. An patikilye, tank kavalye limyè te antre nan batay la.
  Ak batay yo te ale nan machin pou yon sèl moun, kote ti fi a te kouche, ak yon silwèt ki ba anpil - kontra enfòmèl ant. Ak pozisyon US yo te resevwa machin sa yo. Epi kounyeya Margarita monte nan yon machin konsa epi tire sou Ameriken yo, li chante pou tèt li.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Mwen touye chat la!
  Ak soti nan yon zam ak yon barik kout tankou yon souf. Goumen tifi, prizonye yo bo talon wonn yo.
  Vanyan sòlda sa yo pa bay pèsonn pitye. Isit la se ti fi Domino a, tou sou yon tank mobil, ak yon sèl chèz mouch, ak kraze opozan li yo.
  Ak ki kote Ameriken yo ka fè konpetisyon ak moun sa yo?
  Domino ekri ak mitray, li krache akizasyon ki ka touye moun ak griyman:
  - Pou Larisi, peyi nou an nan kominis!
  Domino se yon fi ki fre, e mesye ki devan l yo tonbe ajenou...
  Li deja mwa jen epi batay la se nan katye Lond. Britanik yo pa t atann kapital yo a te anba atak tèlman vit. Ak nan Ewòp, twoup Sovyetik yo te simonte Pirene yo, ki deja nan Espay. Epi yo vini nan Madrid.
  Elizabeth sou tank T-80 la. Ti fi yo te genyen anpil viktwa bèl pouvwa e kounye a yo ap antre nan kapital la nan Espay. Franco toujou vivan, li deja kouri nan pè. Epi pèp la akeyi Lame Wouj la kòm liberatè.
  Diktatè a tonbe, yo voye flè anba cheni tank Sovyetik la.
  Elizabeth te di:
  - Nou ranvèse Nazi yo!
  Elena, avèk èd zòtèy li yo, li tire pye yo, li kase tankèt Ameriken an epi li groyen:
  - Mwen te fè sa mwen te oblije fè, sa gen karantan!
  Catherine sifle agresif:
  - Wi, yo pa t kraze fachis nan peyi Espay, epi li te vin nan peyi nou an!
  Elizabeth reponn ak yon souri:
  - Sa se OK! Men koulye a, nou pral kraze tout Nazi ki poko fini nan boujon an! Pral gen yon fratènite kominis atravè lemond! E moun p'ap janm touye lòt ankò!
  Ti fi yo pepi an inison:
  - Moun p'ap janm touye lòt! Glwa pou Larisi!
  Madrid tonbe. Tank Sovyetik yo te antre nan Lisbon tou. Diktatè Salazar, ki te chita sou fòtèy la pou yon tan long, te tou ranvèse, li te ye pou senpati li pou Hitler, ak prèske deklare lagè sou Sovyetik la.
  Ti fi yo Alenka ak ekip li a te fòse prizonye yo bo pye atè yo ... Apre sa kolòn nan tank Sovyetik te deplase sou.
  Gibraltar se dènye fò Òganizasyon Trete Nò Atlantik la an Ewòp. Li pa t soumèt nan tan li a ni Napoleon ni Hitler. Men koulye a, Lame Wouj la ap pran li.
  Elizabeth tire nan yon tank nan pil Britanik yo.
  Ti fi a souri anpil epi tire avèk presizyon. Frape sib la ak grin:
  - Pa gen baryè pou kominis!
  Elena tou tire byen, lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li gronde:
  - Ti fi, pran machin nan pi vit posib!
  Ekaterina tou bat lènmi an. Li frape l egzakteman epi li kriye, li montre dan li:
  - Ak yon lans grenad anba barik ap vin an sou la men!
  Ann di ti fi yo ap tire sou pozisyon yo nan Grann Bretay nan yon fason konbatif.
  Elizave, menm pandan l te tire, te santi l enspire e li te konpoze plizyè douzèn aforism;
  Lyon an se wa bèt yo, men rena anjeneral dirije bèt yo!
  Lof met rad mouton, politisyen mete soulye ak gan blan!
  Politik se yon biznis sal ak gan blan ladan l ap apwopriye tankou rad blan nan yon min!
  Wa a se pa moun k'ap gwonde tankou yon lyon, men se moun ki malen tankou yon rena!
  Diktatè a renmen anseye demokrasi tankou yon kòk ak yon rossinyol pou yo chante!
  Moun, sa a se pa bèt, ak chèf la se pa pan!
  Lòm se pitit Bondye, paske yo kloure l sou yon kwa!
  Yon politisyen se pafwa yon bèt nan bwa nan rad mouton, men pi souvan yon belye mouton ak rad yon lyon!
  Politisyen an gen pi gwo atizay la, li chè pou vann, ki pa vo yon pyès lajan!
  Politisyen, sa a se diktatè nan boutèy - diskou li lakòz yon angove!
  Pa gen moun ki desan nan politik ki ra tankou vejetaryen nan mitan chen mawon!
  Lòd yo mete an silans, yon dezòd bay monte vèbal!
  Politisyen an se yon nen ki gen yon lang long ak gwo anbisyon!
  Pa gen wòch sèk nan rivyè a, pa gen politisyen ak men pwòp!
  Bondye p ap kite limanite peri si li pa desann nan nivo bèt lanfè!
  Li pi bon pou yon jenn gason san bab pase yon kabrit ki chanje jèn li!
  Politisyen an soti yon odè, nan sant la dous nan diskou siwo myèl!
  Yon politisyen gen yon sèl objektif - pouvwa, ak tout metòd pou reyalize li se pousyè tè absoli!
  Politisyen, se pa toujou yon men fò, men se toujou yon lang long!
  Long lang yon politisyen vin pi kout lavi elektè a!
  Anba yon diktati, se tankou nan yon bis - mwatye yo chita, lòt mwatye a ap souke, ak kontwolè a tiran se yon lapen limen!
  Yon politisyen se yon matematisyen ki pa vle pataje ak pèsonn, men ki renmen pran!
  Pa gen frè nan politik, men plen ti gason, pa gen sòsye, men plen ak fe lannwit!
  Politisyen an vle montre elektè a ke li se yon majisyen, men an reyalite li se jis yon fe lannwit!
  Yon politisyen san boul an asye pran risk pou l mete pantalon li!
  Politisyen, sa se yon kloun, men olye pou yo ri, li fè ou vomi!
  Yon politisyen se yon kloun, men se pa yon tapi, men yon tapi!
  Politisyen an se yon jester, men klòch li yo sonnen ak an kwiv la nan pale san fè anyen konsa!
  Politik, se tout pousyè tè lè w ap monte sou tèt!
  Politisyen, vòlè fè plis bri ke posib, men vòlè pa sèlman lajan!
  Politisyen an rasanble vòt votè yo pou fèmen bouch li!
  Politisyen, sa a se Bondye sèlman nan lòt fason alantou, Toupisan an kreye lòd soti nan dezòd, epi politisyen an vire lòd nan dezòd!
  Politisyen an se yon lapen lach nan kè, epi tou li renmen vejetasyon!
  Vodka se sa ki bay plezi pou yon èdtan, yon politisyen fè w koule dlo nan je desepsyon pou yon syèk!
  Nan yon vè vodka, lespri a pa pral nwaye, men menm yon ti gout nan diskou a dous nan yon politisyen se ase pou nwaye peyi a!
  Yon bèt nan bwa se yon enfimyè nan forè a, yon politisyen ak yon priz bèt nan bwa enfim tou de moun ak bèt!
  Diktatè a se yon rena, men pi plis gourdan, epi li kapab vale tout pèp la ak yon boa constrictor!
  Politik se lapawòl, tankou yon mato dekouraje panse, byenke li pa gen pwa!
  Yon politisyen se yon baton ki bat sèvo, sèlman pi dous pase sir lè li rive nan prensip!
  Politik se tankou yon domèn kote tout moun twonpe tèt yo, ak tout moun nan erè, men gayan an se li menm ki defòme plausibility la!
  Yon fanm pye atè pa riske trape yon refwadisman endiferans gason!
  Gason pa gen imajinasyon fanm pou ekipe, fanm pa gen realis maskilen pou soulye!
  Yon fanm renmen lè yon gason se obeyisan, ak endiferan ak alkòl, men yon gason ki ka soumèt li entoksike!
  Ti fi yo, nan ti bout tan, se atizan tout-wonn e yo te pran Gibraltar. London tou tonbe. Bato Sovyetik te deja debake nan Iland. Epi wi, Alaska te kaptire, epi Lame Wouj la te antre nan Kanada.
  Ti fi yo se feròs ak sote ...
  Alice di ak yon ri:
  Nou se vanyan sòlda difisil!
  Epi ak zòtèy toutouni li li voye yon grenad.
  Angelica te note:
  - Apik se pa toujou yon siy entèlijans!
  Ak talon pye l li te sikonbe nan yon min mayetik. Ak kouche yon anpil nan konbatan.
  Ti fi kouri atravè Kanada epi chante;
  Ti fi Komsomol yo se pi fre nan tout,
  Yo konbat fachis tankou malfini...
  Se pou peyi nou an gen yon siksè,
  Gèrye tankou si ak chalè a nan yon zwazo!
  
  Yo boule ak bèlte san limit,
  Nan yo, tout planèt la chofe flanm dife a pi klere ...
  Se pou rezilta a pa gen limit
  Peyi a pral menm moulen mòn!
  
  Pou glwa peyi nou an, saint,
  Nou pral goumen ak fanatik yo...
  Yon ti fi kouri pye atè nan nèj la,
  Li pote grenad nan yon sak sere!
  
  Pral jete yon kado nan yon tank trè pwisan,
  Kraze li pou glwa...
  Ti fi a tire yon mitray,
  Men, gen yon chevalye nan yon eta vanyan sòlda!
  
  Tout bagay ka yon fi, ou kwè
  Li ka menm goumen nan espas...
  Ak chenn yo nan fachis yo pral yon bèt,
  Apre yo tout, Hitler se sèlman yon lonbraj nan yon kloun mizerab!
  
  Nou pral reyalize, pral gen paradi nan linivè a,
  Ak ti fi a pral deplase mòn yo ak talon pye l '...
  Se poutèt sa ou goumen ak oze
  Pou glwa peyi nou an Larisi!
  
  Fuhrer a ap tann yon bouk pou tèt li,
  Epi li gen yon mitray ak yon grenad sou li...
  Ou pa fout moulen,
  Nou pral antere Wehrmacht la ak yon pèl!
  
  Epi li pral nan linivè a konsa Edenn,
  Gwo tankou espas ak anpil fleri...
  Ou rann tèt bay Alman yo jis estipid Sam,
  Epi Jezi toujou ap viv nan nanm nan!
  
  Lè ou yon manm Komsomol trè bon,
  Mete anba yon bèl drapo wouj...
  Menm si pafwa li difisil pou mwen
  Men, eksplwatasyon yo nan bote yo pa anven!
  
  Pye atè, mwen kouri nan frèt la,
  Snowdrifts chatouye talon an fè...
  Anvi tifi a vrèman ogmante,
  Nou pral bati yon nouvo mond kominis!
  
  Apre yo tout, Peyi a se pwòp manman nou,
  Nou ap fè fas ak kominis vibran...
  Fè nou konfyans pou pa pilonnen peyi a,
  Ann mete fen nan vye mons-fachis la!
  
  Mwen toujou yon bèl fi
  Malgre ke mwen abitye mache pye atè nan yon nèj ...
  Gwo rèv rive vre
  Ala galon an lò mwen genyen!
  
  Fachis te kraze dwat nan Moskou,
  Se prèske tankou yo ap tire sou Kremlin...
  Epi nou tifi yo pye atè nan nèj la ...
  Janvye kanpe, men li sanble nou an me!
  
  Nou pral fè, pou Peyi a, konnen tout bagay
  Pa gen okenn peyi nan linivè ki pi chè pou nou...
  Se pou gen yon lavi trè kriyan,
  Pa bezwen jis repoze sou kabann lan!
  
  Ann bati yon kominis klere,
  Ki kote yon palè ak yon jaden branch pou tout moun...
  Ak fachis pral peri nan mò yo ye a,
  Li nesesè goumen di pou Manman Larisi!
  
  Se konsa, li pral bon nan linivè a,
  Lè nou byen vit touye lènmi yo ...
  Men kounye a batay la difisil anpil,
  Ti fi yo ap mache pye atè!
  
  Nou se ti fi, konbatan-ewo,
  Ann jete fachis sovaj nan lanfè...
  Epi ou gade bote pye atè
  Pou bannière kominis la ka fè sa!
  Chante yo ka pa byen pou sezon an, men nan kè a ak ak tout kè mwen ....
  An jiyè 1972, Lame Wouj la te antre kontinantal Etazini. Apre sa, li te genyen ak konvenk, malgre kominikasyon pwolonje. Ak siksè Lame Wouj la te kolosal.
  Ak siperyorite nan zam tou.
  Espesyalman kòm tank, ak avyasyon tou. Apre sa, yo te bat Ameriken yo.
  Koulye a, Elizabeth ap goumen sou teritwa a nan peyi Etazini li menm. Goumen ak ranport, epi pa bliye chante:
  - En de twa! Kraze fachis la!
  Elena tire lè l sèvi avèk zòtèy li yo ak griyman:
  Nou pral konkeri Amerik!
  Ekaterina te peze pwent tete wouj li sou bouton joystick la epi li di:
  - Viktwa ki pi fre a pral pou nou!
  An menm tan an, kèk ti fi ki byen vize ak aforism sonje:
  Yon politisyen ki pwomèt yon tat nan syèl la kite pwopriyete nasyon an ale nan van an!
  Yon bouzen jwenn lajan ak lang li, yon politisyen jwenn vòt, men dènye a se pi plis koripsyon!
  Politisyen an se yon bourik ki vle fè elektè yo tounen bourik pake!
  Politisyen an gen yon sèl kostim vòlè - ekstòsyon nan vòt!
  Yon politisyen se yon kabrit ke yo lèt ak dyare vèbal!
  Yon jennès pi onèt pase politik, sèks an echanj lajan, pi bon pase pònografi pou yon vwa!
  Yo bay politisyen an kòm dènye jennès la, men li enfekte tout kliyan an menm tan!
  Yon kapòt pwoteje yon jennès kont enfeksyon, se sèlman bouchon zòrèy ki pral ede kont enfeksyon politik!
  Politisyen an vit sou lang, ralanti nan akonplisman an nan pwomès la, men jis yon cheetah nan jistifikasyon!
  Yon politisyen se yon mèt nan manti, yon gwo mèt nan twonpe, yon chanpyon nan evazyon, men li pa konnen règ elemantè yo nan desans!
  Yon politisyen pa mezire sèt fwa, men koupe twa po!
  Yon politisyen se yon pou ki chita sou yon towo elektè, men malgre li ti gwosè, li trè lou!
  Sa yon fanm vle, Bondye vle, e sa yon politisyen vle, menm Satan pa vle!
  Yon politisyen se yon boksè ak abit koripsyon ak kout pwen ilegal!
  Yon politisyen se yon atis ki pito desen klere pase koulè nwa!
  Pa gen anyen ki pi glise ke chimen yon politisyen anlè anlè, sèlman desann li pouse votè yo!
  Pa kwè ke politisyen an se zanmi w ak liy sovtaj ou, li se lènmi w epi trennen w nan ravin lan!
  Konsyans se yon machandiz chè, men li pa vann pa pwa, epi li pa achte ansanm!
  Chak politisyen gen vye zo eskèlèt nan klozèt li, men votè yo di yo se vyann nan frijidè a!
  Politisyen sa a se yon chat ki gen yon pyèj sourit pare pou elektè, sèlman Garnier a se pa fwomaj, men yon twalèt vèbal!
  Votè a ap bwè vodka, epi politisyen an ap chire gòj li!
  Pito ou bwè tout lannwit pase pou vote yon politisyen ak je sou!
  Politisyen an chante, pran pòz pou li, men dapre nòt yon lòt moun!
  Pa gen fo nòt nan renmen, ak politik se yon manti konplè!
  Yon politisyen ki gaye yon diskou ak yon bann ap bay elektè a yon syèl kak!
  Souvan nan politik vini an premye - bèt nan dènye!
  Malgre ke yon politisyen ak yon elefan nan yon boutik Lachin, li pral rale nan nenpòt fant!
  Yon fanm pye atè sedui gason, mete soulye sou moun rich, epi foure talon pye l anba talon!
  Tete fi toutouni pral kite yon gason san pantalon!
  Yon bouzen dezabiye devan yon kliyan, yon politisyen mete yon po mouton devan elektè yo!
  Si politisyen san tèt yo mete soulye yo, se ou menm ki dènye chapo!
  Si ou pa gen yon wa nan tèt ou, Lè sa a, ou se yon chapo ak nan bezwen!
  Kouwòn lan pa pou moun ki gen chapo a!
  Diskou ki pi chè se silans an lò!
  Yon nonm dyaman ki gen yon volonte fò ak nè nan asye!
  Modès dekore yon moun, men yon politisyen renmen egzalte tèt li nan pwen nan lèd!
  Prèske pa gen politisyen onèt, men plen plenyen ki wont!
  Ase pale, tan pou w kòmanse!
  Nan dyare vèbal politisyen yo, zèv yo ap nwaye, men mo vid yo ap parèt!
  Politik ak lanmè a nan jenou, men li kouvri jiska zòrèy li ak dyare vèbal!
  Soti nan siwo myèl ki soti nan bouch politisyen, ou ka tonbe nan dòmi pou tout tan!
  Ti fi yo konpoze byen epi yo te goumen ekselan. Philadelphia te tonbe e Ameriken yo te vide.
  Twoup Sovyetik ak Chinwa yo te avanse atravè peyi Etazini an nan mach viktorye.
  Nan Amerik la, panik, ak bedlam, e li te sanble ke pa te gen okenn chans pou delivre.
  Lame Wouj la pran vil apre vil. E deja apwoche nan fen mwa Out nan New York ak Washington.
  Yon batayon antye tifi te kòmanse pran tanpèt kapital ameriken an.
  Yo te goumen nan yon foul, pye atè ak nan bikini. Epi yo te voye grenad ak zòtèy pye yo.
  Ak kouri nan Washington. Apre sa, yo tire opozan nan mitray ak jete grenad.
  Epi yo gwonde:
  - Lenin avèk nou nan mwa Oktòb,
  Avèk yon gwo deuce nan jounal pèsonèl la!
  E jan lang yo montre. Ak bay tire lènmi. Ak ki jan tank Sovyetik bat.
  Ak frape obus, ak lans fize.
  Se konsa "Smerch" thrashes, ak soufle tout bagay nan yon fwa. Ak tout katye yo eksploze ak tonbe.
  Epi li te tounen yon etap mechan nan kou kraze. Epi fize yo eksploze...
  Mezon Blanch lan detwi epi Kongrè Ameriken an kouri met deyò. Sa a se ki jan lagè a te tounen soti. Ak ti fi yo gwonde epi tire.
  Apre sa, yo mete prizonye yo ajenou e yo fè yo bo pye yo atè. Apre sa, yo fè li tranble ak laperèz.
  Maria, ki te bo sou talon an pa yon sòlda nwa, woule:
  - Glwa pou CPSU la!
  Epi klike sou zòtèy li sou nen an.
  Augustine bele:
  - Pou kominis wouj!
  Ak vanyan sòlda yo plen moute sòlda yo ak literalman vole sou yo. Lè sa a te presyon agresif nan mare Sovyetik yo.
  
  Men, pwoblèm nan pa te limite nan sa a tou ... Ti fi yo tou mete mesye yo yon ti kras nan dife.
  Men, nan ti bout tan, Washington tonbe. Epi Nouyòk tou... Ameriken yo te fè bak, oswa pito kouri met deyò nan sid.
  Men, yo te pouswiv pa Lame Wouj la. Ak kondwi ak kondwi tout wout la nan Meksik.
  Nan dat 3 septanm 1975, Etazini te capitile. Lagè a prèske fini. Men, li te nesesè tou pou pran Amerik Latin nan ak diktati pro-Ameriken. Yo pa rival nan fòs, ak moun yo nan peyi sa yo se pou Sovyetik la ak kominis yo.
  Men, ou gen pou avanse pou pi epi kontinye ale. Ak simonte distans.
  Lagè a te toujou ap kontinye ak ti fi yo te goumen.
  Natasha, yo nan lòd yo diminye tan an, te pran vòl nan yon avyon ak ekip li a.
  Ti fi yo te jwe yon kalite espesyal nan echèk pou kat epi yo te diskite sou balans pouvwa a.
  Zoya di ak yon souri:
  - Koulye a, nou pral gen tout-wonn kominis!
  Augustine te note:
  - Pral gen yon fratènite nan eta kominis ak pèp. Lè sa a, p'ap gen plis lagè, pa gen plis pwoblèm. Nou pral vole pa sèlman nan Mas, men nan zetwal yo. Epi laj fin vye granmoun pral bat, epi nou tout pral vin toutouni, an sante ak kè kontan!
  Svetlana ri epi li reponn:
  - Pou tout tan jèn! Pou tout tan pye atè!
  Natasha ri e li di:
  - Sa a se gwo!
  Batay nan Amerik Latin nan te inégal. Pèp yo te sou bò Lame Wouj la, sòlda yo ak ofisye yo pat vle mouri vre pou diktatè ilejitim yo. Men, fanatik endividyèl yo te goumen, men yo te fasil siprime. Epi twoup yo avanse, kraze ak bat lènmi yo.
  Sovyetik la te genyen ak anpil fasilite ...
  Men, lagè a poko fini. Malgre ke nan Novanm nan Santiago te pran epi ranvèse Pinochet. Ak tout Amerik Latin nan te anba kontwòl.
  Men, nou toujou bezwen libere nwa nan Lafrik di sid epi pran kontwòl Mwayen Oryan an ak peyi Islamik yo.
  Sovyetik te etabli ejemoni mondyal la. Epi li te vle kontwole tout bagay. Ane 1976 rive ... Twoup Sovyetik ak Chinwa, ansanm ak alye yo, te okipe tout Mwayen Oryan an, ak Pakistan ak Iran nan yon mwa edmi. Endyen tou te patisipe nan batay pou Pakistan. Anplis de sa, yon mwa apre, yo te pran kontwòl Afrik di Nò. Rezistans te fèb, byenke twoup Sovyetik ak Chinwa yo te touye anpil. Lòt peyi nan Afrik pa t reziste. Apre sa, yo te konkeri byen fasil ak prèske volontèman.
  Lafrik di sid te reziste tou pou de semèn sèlman. Nwa, nan kou, sipòte Sovyetik la ak Lachin. Epi viktwa a te konplè. Epi te gen yon vòl nan Mas, ak tout bagay te trè delika. Lame Wouj la tou okipe Ostrali ak Nouvèl Zeland.
  Apre sa, li te deside pran ak kreye yon sèl anpi. Mao Zedong te fèk mouri. Ak nan Lachin, konplètman pro-Sovyetik fòs te vin sou pouvwa.
  Ak 18 novanm 1976, yon referandòm mondyal te fèt sou kreyasyon Sovyetik la sou tout planèt Latè. Se konsa te fini rasanbleman anpi Sovyetik la. Sovyetik la te vin tounen yon sèl peyi nan lemonn antye.
  Ak Nikolai Voznesensky se prezidan tout planèt Latè. Byento apre, eleksyon prezidan an te fèt pou senk ane. Yon gwo pouvwa mondyal te etabli. Ak moun yo te vole nan planèt yo nan sistèm solè an.
  Ay, Nikolai Voznesensky pa imòtèl. Apre sa, yo pa t 'jere yo dekouvri imòtalite. Epi li te mouri an 1980, lè veso yo te deja rive nan Mèki.
  Men, li te gen yon vis-prezidan, yon fanm, Margarita Korshunova, ki te kòmanse dirije apre Voznesensky.
  Epi lavi a koule byen ak kè kontan.
  Moun yo metrize planèt yo nan sistèm solè a. Yo te kòmanse bati vil sou Lalin, Mas, Venis, Mèki.
  Ak nan 2020, premye vòl ekipe deyò sistèm solè a nan planèt yo ki te vire toutotou zetwal Sirius la te kòmanse. Epi li te trè enteresan ak nan pwòp fason li yo, bèl.
  Sou planèt Latè, pwoblèm materyèl yo te deja rezoud epi pa te gen povrete. Yo te devlope yon vaksen kansè e anpil maladi te elimine. Eksperyans ak rajenisman te kòmanse. Yo t ap fè anpil plis.
  Tout moun te deja gen machin nan posesyon pèsonèl yo. Anpil machandiz te vin gratis, sitou manje. Gen lòt ki te trè bon mache. Anplis, pri yo te toujou ap tonbe, ak salè yo te ap grandi.
  Pa t gen chomaj. Se vre, devlopman rapid nan syans te kreye yon mank de travay. Men, sa a te rezoud pa diminye longè jounen travay la. Premyèman, yo te prezante yon semèn travay senk jou. Lè sa a, kat jou. Lè sa a, jou travay la te vin sis èdtan. Lè sa a, redwi a kat.
  Sa vle di, travay nan 2020 te vin kat èdtan pa jou ak twa jou konje nan yon semèn! Epi sa se gwo. Ak anpil pwodwi yo gratis ak abondan. Te gen vre kontwòl nesans pou anpeche twòp popilasyon, men se konsa modere. Twa timoun ka gen san pwoblèm.
  Relasyon ant ras ak nasyonalite, omwen deyò, yo te byen gremesi ak zanmitay. Moun te viv tankou yon sèl fanmi pèp. Pèp Sovyetik la te kòmanse domine, e tout bagay sanble ap anfòm.
  Relijyon an te kominis, materyalis, ak ateism. Bagay pwensipal lan se lafwa nan lespri imen an. Natirèlman, moun yo dwe moun.
  Oke, espwa pou imòtalite pa pouvwa a nan syans kominis. Yo di lè a pral rive, e lasyans ap vin tèlman omnipoten ke li pral resisite menm mò yo.
  Ak Stalin, ak Lenin, ak Voznesensky!
  Epi kwè ke syans pral resisite tout moun sou Latè. Gen kèk pou lavi etènèl, lòt moun pou re-edikasyon.
  Epi sa a pi bon pase istwa biblik paradi a. Ak moun yo te kwè nan kominis ak imòtalite. E ke byento pral gen kontantman nan linivè a.
  Ak relijyon piti piti disparèt e pèdi enpòtans. Epi Islam pa t aktif ankò. Epi tou moske ak legliz yo te fèmen, osi byen ke tanp yo. Ak moun te kwè nan bondye yo, tankou nan karaktè fe-istwa.
  Krim te prèske disparèt, lavi te trè bon, san konte gen yon anpil nan kamera videyo, ak deteksyon se prèske enstantane. Epi lavi te vin plezi.
  Te gen tou libète nan erotism, e menm yon mòd pou kò toutouni. Te gen tou yon kil nan yon kò ki an sante ak edikasyon fizik.
  Moun yo t ap deplase nan direksyon pou kontantman absoli ak viktwa sou lanmò! Ògàn endividyèl yo te deja klonaj, ak enfim ak andikape yo te disparèt.
  Ak limanite, gras a lefèt ke Stalin te mouri kat ane pi bonè, te optimis sou lavni an!
  
  
  CHANS PUTIN AK HITLER
  Hitler te resevwa chans Prezidan Ris Putin ak èd nan yon seremoni majik. Epi li chanje dramatikman kou listwa. Nan premye batay lè a pou Grann Bretay te genyen. Se vre, Hitler pa t oze ateri, men nan syèl la Luftwaffe te genyen dominasyon. Franco nan kondisyon sa yo te dakò ak atak la sou Gibraltar. Alman yo te kaptire fò sa a nan de jou. Epi yo voye twoup ann Afrik.
  Lagè a ak Sovyetik te ranvwaye. Men, li sèlman benefisye Nazi yo, kidonk Kontinan Nwa a te konkeri.
  Siperyorite nimerik Nazi yo ak pi bon òganizasyon pèmèt yo pran Lafrik, Mwayen Oryan ak peyi Zend nan yon ane.
  Ak nan Novanm 1942, Nazi yo toudenkou te ateri epi pran Grann Bretay nan onz jou.
  Apre sa, preparasyon yo te kòmanse pou yon lagè kont Sovyetik la. Alman yo te deplwaye tank nouvo: "Panthers", "Tigers", "Lyon", pare pou batay. Epi sou 22 jen 1943, envazyon an te kòmanse.
  Natirèlman, Sovyetik la jere yo prepare byen pou tan sa a nan de zan. Nimewo a nan tank te grandi a trant-uit mil ak san ven divizyon, kantite avyon an te rive nan senkant mil. Kantite zam ak lòt kalite zam ogmante tou. Men, Wehrmacht la te ajoute anpil. Kantite tank nan Twazyèm Reich la te grandi soti nan sis mil a ven mil nan dezan. Ak kalite yo te amelyore ansibleman.
  Aviyasyon nan Twazyèm Reich la tou leve. Nouvo ME-309 la se te yon zam trè pwisan e li te antre nan seri a. Focke-Wulf a, ak Yu-288 ak Yu-188 te pi fò. Epi li te grav. Fritz la tou te gen lans gaz, ak plis ankò. Ki gen ladan pi pwisan MP-44 fizi atak la.
  Sa ki pi enpòtan, Alman yo te gen yon gwo kantite enfantri. Yo te kapab itilize twoup kolonyal yo ak sòlda ki soti nan Ewòp.
  Men, te gen lòt nuans tou. Lame Wouj la pa t pare pou defans. Wi, yo pa t anseye l pou l defann tèt li. Ak byenke yo jere yo ranpli fòtifikasyon yo sou liy Molotov la, yo te twò pre fwontyè a epi yo pa ase fon.
  Anplis de sa, Alman yo te kapab atake soti nan Latiki ak Iran, ak peyi Zend. Anplis de sa, Japon te deplwaye twoup pou ofansif la.
  Wi, yo peze fò.
  Ak nan twa mwa Sovyetik la te bat ak Moskou tonbe. De mwa apre, Larisi te konplètman okipe.
  Apre sa Hitler deside atake Amerik la. Ak isit la Alman yo te ede pa chans.
  Tank Ameriken yo te fèb, avyon an reta dèyè. Ak Alman yo te gen avyon jè siksè, ak sokoup vole parèt konplètman envulnerabl ak ti zam, ak soumaren pa t 'oksijene idwojèn. Ak tank nan seri a E. Yo kraze USA a, byenke ak difikilte, men plis akòz distans la sou 30 janvye 1946. Jis rès yo nan Lame Ameriken an kapitile.
  Epi sou 20 avril 1951, Hitler, te pè ke samurai yo te kreye yon bonm atomik, atake Japon tou ... Lagè a te dire yon fason. Nazi yo te gen tank piramid ki pi avanse, sokoup vole pwisan ak lazè, ak zam ultrasons. Plis avanse plizyè sistèm fize lansman, ak plis ankò.
  Sa vle di, Japon pa dire plis pase sis mwa. Ak lagè a te fini ak yon lòt viktwa pou Wehrmacht la.
  Chans Putin te ede Hitler konkeri dènye anpi sibstansyèl sou tè a.
  Ak 20 avril 1959, yon referandòm mondyal te fèt, ki te etabli fòm enperyal gouvènman an nan yon pouvwa mondyal, ki te dirije pa Adolf Hitler.
  Deja nan 1949, Alman yo te vole nan lalin lan. Epi, 20 avril 1957, yon vòl nan Mas te fèt.
  Nazi yo metrize sistèm solè a. Ak nan tout mond lan te gen kounye a yon fè, lòd Alman. A laj de swasanndizan, Adolf Hitler te vin anperè mondyal, gras a bon chans Vladimir Putin. Sa a se yon reyalizasyon fenomenn.
  Lè sa a, li rete yo eksplore lòt mond, ak limanite ini. Sepandan, nan kou, yon anpil nan sit konstriksyon, nan divès kalite atravè mond lan. Ki gen ladan yon tinèl anba tè soti nan Chukotka Alaska. Men, sou 1ye me 1959, Adolf Hitler te fè aksidan avyon li a. E kokenn rèy preche a te fini. Aparamman, Putin, ak chans fenomenn li, pa t 'destine viv plis pase swasanndizan.
  Men, Hitler te deja gen yon eritye. Nan timoun yo jwenn pa fekondasyon atifisyèl. Se konsa, dinasti Adolf te kontinye. Ak limanite kontinye konstriksyon nan divès nivo.
  Menm nan Afrik, wout ak ray tren ak otomobil yo te bati, osi byen ke anpil vil. Epi nwa yo te travay isit la epi leve ekonomi Kontinan Nwa a.
  Limanite te evolye ak leve soti vivan. Kominis yo t ap konstwi, e lavi moun yo t ap vin pi byen toujou.
  Apre Hitler, anperè a te dirije pa pitit gason l 'Wolf Premye a. Li te jèn, men li te gen bon konprann, epi li te leve limanite nan gwo wotè. Youn nan lide yo se te ogmante kantite fanm ak eksperyans sou jèn. An patikilye, li te deside ogmante kantite fi pou yo te senk fwa plis pase gason.
  An menm tan an, an 1961, astwonòt yo nan anpi a te pran vòl nan Venis, ak yon ane pita, nan Mèki. Kèk ane apre nou te vizite satelit Jipitè yo. Te vizite lòt planèt yo. Jiskaske, an 1980, yo te vizite planèt ki pi lwen nan sistèm solè a, Pliton. Epi li te gwo.
  Ak nan ane 2000, premye ekspedisyon starless te kòmanse. Krim te prèske disparèt sou planèt Latè, maladi ak epidemi yo te elimine, moun te bliye grangou ak mank machandiz. Lavi vinn pi byen toujou.
  Epi yo te bati yon paradi reyèl. Epi moun pa t goumen youn ak lòt. Syans te devlope rapidman. Epi pote kè kontan bay moun. Teknoloji te evolye tou. Chèf sa a, nan kou, se diskèt la. Yo te deja kapab vole ant planèt yo. Ak Fritz yo te irézistibl.
  Nan Larisi, lagè geriya byen vit bese. Moun te deside ke pa t gen okenn chans pou yo jete Nazi yo e ke yo te oblije viv. Ak lavi a vin pi bon ak pi bon. Anpi a t ap mache nan direksyon kominis. Men, apre ane 2000, anpil machandiz te vin konplètman gratis. Pa t gen moun ki san kay, tout moun te gen yon travay. Epi yo te bati bèl kay. Ak tout moun te gen machin, ak tout moun te gen entènèt gratis, ak plis ankò.
  Lavi te monte. Li te bon pou moun. Epi tout moun piti piti te abitye vin yon sèl anpi. Epi te gen asimilasyon.
  Larisi ak lòt slav te resevwa dwa egal ak Alman yo. Wi, ak lòt nasyon te viv byen anba kontwòl Nazi yo.
  Ki moun ki pa t goumen, ki pa t patizan, ki te viv ak diyite. Alman yo pa t 'fè aksyon pinitif, pou okenn rezon.
  E vreman, le pli vit ke nou te debarase m de patizan yo, represyon yo te kanpe lamenm.
  Yon politik okipasyon fleksib te bati. Te gen oto-gouvènman ak itilizasyon pèsonèl lokal yo. Ak nan 2020, tout moun sou planèt Latè te resevwa sitwayènte ak egalite legal te finalman etabli.
  Nan epòk sa a, syans te devlope anpil ke laj fin vye granmoun yo te bat, ak tout moun te vin etènèlman jèn ak bèl.
  Ak sou lòt planèt nan sistèm solè a, koloni nan Twazyèm Reich la te parèt. Se konsa, li te vin gwo nan mond lan.
  Ti gason ak tifi nan mond sa a te kòmanse gaye nan tout galaksi an. Reyalite vityèl te deja parèt nan matris Hypernet a, ak yon anpil nan tout bagay bèl bagay ak jèn ak bèl. Nenpòt bagay ta ka repwodui.
  Anpi Twazyèm Reich la te vin tounen yon anpi gwo opòtinite e li te konkeri linivè a.
  Epi fanm nan te vin senk fwa plis pase gason. Epi yo tout bèl, jèn fi, e mesye yo se jèn gason ki pa bezwen kale bab yo. An reyalite, bab la se sèlman yon primitif, atavism bèt.
  Epi, koulye a vityèl reyalite sa yo jwèt enteresan yo anraje ak boule.
  Youn nan Kreyatè sa yo omnipoten nan linivè yo, Friedrich Sfero, jis ranje "divètisman an" koul.
  Savwa, yon batay espas. Sou yon bò, twoup li yo, ki reprezante Fyè Almay, nan lòt men an, lame a zetwal nan nenpòt mennaj, menm kreyatè omnipoten nan linivè yo nan Harlequinade - Terib Almay. Se konsa, depi moun omnipoten ap goumen, li pral plezi fre, nan pwen nan enposib.
  Vise lame a nan Terib Almay te inexorableman konprese. Akolad Hyperplasmic yo te eseye peze lènmi an vanyan sòlda nan Fyè Almay pi sere. Dè milyon ak dè milyon de veso te jwenn fayit yo isit la. Souvan ewoyik, epi pafwa ridikil. Yo te mouri, ak yon souri sou bouch yo, espere resisite ak tan. Malgre ke li te sanble trè grenpe ... Rasyonalize fòm gout-tankou nan kolos la boule ak yon flanm dife espesyal moulen jaden yo nan espas ak vakyòm. Flanm dife yo kouri nan koridò yo ak arbr vantilasyon nan veso espasyèl la. Dè milyon de sòlda vivan, tou de moun ak reprezantan lòt ras ak dè milya de robo sou tablo, yo ap eseye jwenn lwen chalè a tout-devore. Prèske tout moun ki goumen yo se ti fi yo ki pi bèl, ki pentire ak kwafur elabore, avant-garde style, kòm si yo te rasanble pa pou yon batay feròs, men pou yon boul Imperial - yon maskarad. Youn nan ti fi yo te pran dife nan cheve li sou fòm yon moulen van ak lam nan fòm zèl Peacock, epi li te kriye kè-randingly. Doulè a se inimajinabl terib ak po tèt la literalman kraze. Lam yo nan moulen van an vin koupe ak Lè sa a, vire nan yon toubiyon nèf-lòd nan koub kinespasyal.
  Men, ork yo ak luten yo gwonde espesyalman menasan, pou yo li vrèman plis kochma pa vini ak, flanm dife a pran yon fòm oswa yon lòt. Swa sa a se yon fizyonomi souri nan yon lespri peche rele pa yon majisyen nekrofil ki soti nan fon lanmè ki pi ba yo nan mò yo ye a, oswa yon limyè danse alantou kabin yo ak trese barik yo nan zam nan fòm lan nan yon predatè terib, ekstrèmman kòlè. Epi li ka pi pè ke sureèl la nan desen an nan yon sibstans destriktif ak boule.
  Ak tout sa a se sou echèl la nan yon veso ki pa enferyè nan gwosè ak Mèki ... Sepandan, pa estanda yo nan kreyatè a nan linivè a, pa gen anpil. Trè menm kreyatè a tankou yon reyalite konplètman materyèl, deside kraze nan plen.
  Sfero Friedrich Katastrofov te fè eksperyans eksitasyon ak an menm tan satisfaksyon: yon sèl zewo an favè li. Jenn kreyatè-terminatè a te fè yon ti vire, li te deplase lwen gwo bout bwa a nan magoplasm epi, nan son an nan krak reyon gravionukleyè, balanse vakyòm nan, li te pouse li nan do yon lòt magolet. Li pa fasil pou antre, machin lagè yo galope tankou zago chwal galope, e menm kondwi pa shaitan ki te rasanble tout pouvwa mò yo ye a. E pa gen lwa nan fizik ak kosmoloji abitye ak moun ki bak nan tan lontan an. Konsèp la nan inèsi se sèlman nan demann lan nan kreyatè a.
  Koulye a, (Ki konsiste de Hyper-princeps-mago-plasma a nan tankou yon kalite enkonpreyansib nan matyè pou pèsepsyon imen, Lè sa a, ou ka pran nenpòt fòm ak modifikasyon nan ki deja egziste a, chanje gwosè a soti nan nwayo a nan yon foton, lè ou lib mete la linivè antye nan dè milya de parsecs an dyamèt nan palmis ou!) Sfero te chwazi enkarne kò a nan yon ti gason biyolojik modifye, ki te resevwa fòmasyon nan anpi a vanyan sòlda ak teknik avanse nan Fyè Larisi, menm lè li te gen matirite kòm yon anbriyon nan matris la. nan yon enkibatè-òdinatè.
  Depi nan moman konsepsyon, te gen fòmasyon nan yon rèv, entèwonp pa enpilsyon douloure, nan yon espesyal, lagè cosmic. E toujou te gen miss, kòm trajectoire Moguls yo, prive de inèsi, te konplètman enprevizib. Men, Sfero pa konplèks sou sa. Li fè espre limite a fè kapasite li pi enteresan. Apre yo tout, Fyè Almay, gaye sou dè milya de galaksi ak kwadrilyon mond abite, kreyasyon sa a se, nan kou, yon matris vityèl. Ak jwèt la nan lagè espas dwe obeyi règ yo. Se konsa ke pa gen okenn dezòd ditou. Ti gason kreyatè. tire desann twa plis, ki manke de fwa. Enpilsyon yo majik nan sistèm zam, fantastik nan konsepsyon, koupe vakyòm nan e menm fè li kale koupe, tranch nan fwomaj siwo myèl, deja nan yon lòt nivo nan linivè a. Isit la Sfero ankò plonje nan twou a nan espas, k ap antre nan mòd nan atak. An menm tan an, ti gason an te chwazi moman sa a pou ke li pa t 'kapab fikse pa sistèm siveyans sibèrnetik, ki bay yon apèsi konplè sou espas ki antoure magolèt yo nan modifikasyon divès kalite.
  - Magomatrix absòbe pa kinezphoton! - Filozofik, frape desann yon lòt avyon de gè ak eskive bra yo kraze nan princeps-plasma a, te di Kreyatè-ti gason an.
  Lame Julius Caesar, ki Sfero Frederick te konfye kòmandman an jeneral, te kontinye peze, pran avantaj de siperyorite nimerik, pa kite okenn tantativ san siksè anvlòp li soti nan flan yo. Hannibal Harlequinade a flite pi plis ak plis twoup, ap eseye detire parsecs plizyè (yon parsec se distans la ke yon reyon limyè vwayaje nan de ane edmi) anba lòd li yon gwo armada. Dansite fòmasyon twoup yo diminye, epi wòl konpetans endividyèl yo ogmante. Isit la, tou de bò yo te pwouve yo dwe merite, demontre voltijans ak atizay la nan manevwe. Men, pèt yo te kolosal, plis pase yon milyon veso ki te boule nan flanbo visye anilasyon an.
  Sfero toudenkou chanje sit la nan batay la epi li jwenn tèt li akote ti fi ki pi bèl. Kreyatè-ti gason an ak Valentina te gen youn men lòt, lòt mesye yo ak ti fi yo pi plis anpil te fè echanj winks. Yo te pote pil epi yo te louvri yon tònad siklòn ipèplasmik nan bato, mayèt yon sèl chèz, avyon de gè, brigantin, destriktè, destriktè ak lòt ti bato. Je Sphero te klere byen vit.
  Nivo jeneral nan fòmasyon konbatan yo ki te antrene pou lagè, menm lè yo te naje kòm fetis nan yon kalite mwayen eleman nitritif, te trè wo. Men, yo pa t 'toujou tonbe soti nan anpil fant ak efondreman vakyòm. Kòm repons, lènmi an te tire tou dife san pitye li a, ki posede menm yon matris pèsonèl. Yon kouran hyperplasma te boule nan defans matris yo febli epi, yon jaden mwatye espas te pèse nan zam la. Isit la li ye, espas majik la pa t 'kapab kanpe li, fann, yon kouran milti-koulè nan ultra-dife tonbe sou pè a tire. Sphero te boule imedyatman (li se jis yon santiman super awizom lè vyann lan detwi!), patnè ti fi a evapore bra nan zepòl la, janm rive nan jenou an, tors nan zo kòt yo. Bote rele byen fò ak rèl. Valentina te bay lòd.
  - Pèmèt rejenerasyon cyber.
  Kò ti fi a (tankou lòt moun) pa gen pwoteyin pou yon tan long. Sa a se yon vyann espesyal ak enklizyon hyperplasmic, pandan y ap moun yo tèt yo manje sou superenergy. Se konsa, kò a apre yo fin blese yo te kòmanse grandi tou dousman. Relativman dousman, pwosesis la tèt li se vizib nan je a toutouni, to kwasans tisi a se 0.9 santimèt pou chak segonn. Men, batay la pi feròs se trè pasajè, zam la te boule nan plizyè lòt kote. De zam evapore, sis sòlda mouri, yon jèn gason te boule nan mwatye, ti fi a tanporèman pèdi po tèt li ak dwèt li. Sphero, ri, tounen tounen, li di, konbyen lajan ou reyalize lè w te bat moun ki te kreye linivè a? Miraculeuse jere pou fè pou evite deksplozyon nan kokiy. Men, domaj la se kolosal, sifon yo lè, ejecte flache nan vakyòm lan. Sepandan, mesye yo byen reponn. Sfero tèt li te fè yon piki filigrane, frape yon avyon atak trip. Valentina, lang li alonje, niche nèg la sou bouch.
  - Megaquasar!
  - Ann hyper-annihilation (super-detwi) eripsyon plasma! - jape jèn Kreyatè linivè a.
  Lòt zam te tire de magolet, twa gwo fò tou won te tire sou destriktè a. Men, se nan moman sa a ke yon kwazyè misil vize zam li yo sou yo. Ti gason-kreyatè a, pa san plezi, ak sansasyon byen file, te santi souf lanmò nan figi l '. Yon sa ki mal gwo vye granmoun fanm ak yon kouto menase, epi Kapitèn Sfero te bay lòd la.
  - Fleksib retrè! Deplase tankou yon koulèv, atravè yon e!
  Batri a kouri tounen, men yon ti kras twò ta. Vakyòm nan te sanble fè mal ak doulè, yon toubiyon ipèrplasmik te pase. Yon souflèt terib nan gravioplasma branche batri a. Imedyatman senk zam ak douz moun nan ekip la te tounen soti yo dwe konplètman evapore. Sfero ak lòt ti fi yo te jete pa yon vag gravitasyonèl. Kreyatè ti gason an te vole sou, frape tèt li sou abs la nan atletik la ankò trè grasyeuz Valentina. Epi sa a se difisil lè vyann ou te oblije ram nan pa pwoteyin:
  - Wow, ou twou pulsar-effondreman! Sphero boumonnen. Apre sa, li souri kòm yon hyperelectricity te tire nan li.
  Te gen gwo fant nan zam la. Yo koupe tankou ravin nan sifas koulè wouj violèt yon metal plis pase yon milyon fwa pi fò pase Titàn. Ki pouvwa kolosal ki kache nan hyperplasm oswa varyete menm pi pafè li yo nan princeps-plasma ki kapab deplase zetwal yo ak etenn kwazar. Men, sèlman sizyèm lan, setyèm, ak sou sa, eta a nan matyè. Yon oseyan antye nan hyperplasm ka jwenn nan nenpòt molekil. Teyorikman (jouk sa a pa disponib pou moun), yon sèl patikil elemantè pral repwodui linivè a tout antye. Oswa detwi! Sa yo se posiblite yo kazi-diven nan hyperplasma.
  Batri a glise nan efondreman an fleksib vibre nan kinesspace, sòlda nan ap peze desann pa fòs la febli nan inèsi. Lè sa a, sezon prentan an ekspilse, ak batri a ankò louvri dife sèlman nan yon lòt pwen nan espas.
  Friedrich Sfero kòmande:
  - Frape ak yon gwo bout bwa etwat, chanje zam yo nan mòd nan ramrod konsantre.
  Depi òdinatè yo enfim, sa a dwe fè manyèlman. Regle koule nan hyperplasma lè l sèvi avèk tanbou a. Men, fè sa a se pa menm fasil, li sove lefèt ke fòs majeures sa a tou bay nan pwogram fòmasyon an. Ti gason ak tifi fè fas ak pwoblèm sa a nan mòd oto. Sfero Friedrich kenbe yon bato misil sou je, yon piki ak yon ti plon. Yo tande grin ki pi mens nan vakyòm ki detwi a, bato a chire an miyèt moso. Jije pa pouvwa eksplozyon an, gen yon deksplozyon nan minisyon. Yon tach limyè soufle machin nan. Magolet tou detwi, ti fi a repwodui piki egzak la.
  Zèl vole separeman, an menm tan an k ap vire nan yon vakyòm nan ke limen.
  Brigantin lènmi an pran plis domaj, men li reponn ak vole. Yon kouran antre nan fant la, jete ti fi a ale, ekspoze tete an lò ak cinab, pwent tete luminesan.
  Sphero kriye ak plezi:
  - Ou wè jan cool! Chernodyrno!
  Valentina te bay ti gason tout pouvwa a sou jenou po magoplast li.
  - Princeps-quasar! Zapulsar elips! Leve mas Knight an pi wo!
  Brigantine ki gen fòm dlo nan dlo a te brize nan vole. Gout lawouze ki wo nan hyperplasm flite nan tout espas konba a.
  Friedrich Sfero sifle:
  - Bay yon foton, nan efondreman nan gwo twou san fon an!
  Yon fregat te parèt sou bò, an menm tan batri vwazen an te jerked. Li sanble ke mesye yo pa t gen chans, yo bite sou yon fize lou oswa yon Vibro-field efase metal ki pi dirab nan poud.
  Ti gason an te eseye vire platfòm la yo nan lòd yo siviv tankou yon ofansiv. Men, apre yo tout, opozan yo se pwofesyonèl wo-klas ki gradye nan prèske menm lekòl la. Kreyatè Harlequinade tou se pa yon scammer nan Kreyasyon an sivilizasyon!
  Kanon tempropreon an te tonbe. Li te kraze nan yon pil pati briyan. Ti fi a ak ti gason-Kreyatè a ki t ap sèvi zam la te voye jete tankou yon kout baton. Yo te fè aksidan nan zam la ak akselerasyon kolosal, yon ti kras dent li, epi yo menm yo te fòtman aplati, tranble anba chòk ak kò yo trè elastik ak fò. Lè sa a, yo te kòmanse dekale kouch lou-devwa a, bay yon fòm nòmal nan bèl figi yo, Relief tankou estati ansyen bondye yo.
  Sphero te santi frèt nan vant ki pi ba a. Dansite nan eripsyon plasma lènmi an entansifye, li sanble ke fòs fre yo te trase nan batay la. Pou egzanp, ultra-battleship nan tèt li se gwosè a nan yon astewoyid desan, ak fòm nan yon ponya masiv kloure ak emèt emèt yon orneman antye rich nan jè hyperplasmic. Yon ibrid koube, trese-an-fòm nan yon matryoshka ak yon akòdeyon, sibstans la tonbe sou kwazyè a nan Fyè Almay. Lòt torrent nan aniilasyon kraze kat platfòm atiri ki gen fòm dlo nan dlo.
  Janm dwat Sphero te evapore, epi san li pa t tann li grandi nan yon fason natirèl, li imedyatman ogmante manm li.
  Julius Caesar, malgre tout talan l 'yo, te pèdi batay la, siperyorite nimerik ak yon egalite apwoksimatif nan teknoloji, te sou bò a nan lènmi an. Sèl bagay ki rete pou fè nan yon sitiyasyon difisil konsa se te fè bak, evite ansèkle. Sphero te koute san yon ti konsyans sou princeps-kominikasyon an, kòmandman yo te bay robo yo. Yo te sonnen optimis san limit, yon swaf pou yon viktwa bonè. Frigat Julius Caesar a te resevwa kèk domaj epi ralanti. Sphero te santi kòlè, pouvwa a li te kreye sanble ap pèdi, ou bezwen detwi anpil lènmi ke posib. Sa vle di, li gen yon chwa swa genyen oswa mouri. Malgre ke li se evidan ke destriksyon nan muggles plizyè; pral chanje prèske anyen, men sa a se prèske ewoyis la san parèy nan moun endividyèl ki fòme nan yon kouran ki kraze nenpòt obstak. Ti gason an, lè l sèvi avèk memwa nan konpayi asirans lan, men an reyalite pwòp kreyasyon li (Ki jan li jere koupon pou pèsonalite ak bagay sa yo konplèks nan estrikti se yon kesyon separe!) byen vit sonje sa li te kondwi nan nan sesyon fòmasyon anpil. Li nesesè ke ou pa remake, rete nan ranje jeneral yo nan robo. Se konsa, li pi difisil pou rive la, men pwobabilite pou ekspoze a pi ba anpil. Men, yon lòt bò, èske li gen dwa chita deyò nan moman kritik sa a? Apre yo tout, yon sòlda dwe: pran swen nan sove lavi, pwen de: ekstèmine kòm anpil lènmi ke posib. Nan ka a nan yon kontradiksyon - sa a se tradisyon an, fè yon chwa an favè solisyon an dezyèm. Sa yo se Ameriken yo nan tan lontan yo: yo panse plis sou prezève pwòp po yo. Se poutèt sa, Yanki yo pèdi, anplis, pwopagann yo fèb. Li te manke totalite ak enklizivite. Si nou sonje istwa a ansyen nan Latè a: nan jou sa yo lè limanite te chenn nan yon sèl planèt. Yon mond terib, fann, li te nesesè yo rasanble tout nasyon ak pèp nan yon sèl pwen. Plizyè anpi te reklame li. Premye a tout, USA a, Lachin, Sosyete Islamik la. Mond lan te vin miltipolè e li te literalman dechire, kantite eta endepandan yo te grandi, separatis ti nasyon yo te tounen yon mani. Kay komen Latè a te boule, limanite te literalman tonbe nan gwo twou san fon an! Nan ansyen tan yo, te gen gwo chèf ki te vle ini limanite. Sa a se premye Aleksann Legran, youn nan kòmandan yo ki pi eksepsyonèl nan tout tan ak pèp. Li te irézistibl, men Providence te kontan ba li yon lavi twò kout. Se konsa, li te gen chans konsiderab, li te bati yon anpi entènasyonal, te pote gwo kilti Hellenic nan pwovens Lazi. Menm Carthage ak ansyen lavil Wòm voye yon gwo peye lajan taks bay Masedwan, slav ki pi eksepsyonèl nan epòk la ansyen! Anvan Aleksann, Gran Pès anba plizyè wa (sitou Siris) reyalize konkèt grav, soti nan peyi Zend nan peyi Lejip, men doktrin nan: gen yon sèl chèf pou lemonn antye, se li ki premye mete devan! Nan lavil Wòm, Julius Caesar te reklame wòl chèf mondyal la, men lavi li pa t ase lontan tou. Apre Seza nan mitan anperè yo: pa t 'gen kòmandan fò ase. Divin Augustine a te malad ak fizikman fèb, Nero a karismatik se jeneralman terib. Dirijan ki pi popilè yo, Diolektan ak Constantine, te goumen plis pou kenbe sitiyasyon an san yo pa panse ak gwo konkèt. Te gen lòt kòmandan, apre tonbe nan lavil Wòm. Nan sa yo, pèsonalite ki pi enpòtan yo: Gengis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Gengis Khan te gen anpil siksè. Li konkeri prèske tout peyi Lachin, Afganistan, Khorezm, detachman avanse rive nan ansyen Larisi. Li te gen chans ekselan pou pou genyen, pesonn pa t 'kapab reziste twoup yo toujou ap grandi nan sa a kòmandan malen ak abil. Men, menm lavi olye long li nan estanda Mwayennaj yo pa t 'ase pou kaptire mond lan. Gengis Khan te fonde yon dinasti, men pa te gen yon gwo tankou li, ki te kapab rasanble tout nomad yo. Menm jan ak Tamerlane. Viktwa apre viktwa, yon gwo anpi, ak yon fann, destriksyon nan Timurat, diskisyon ant pitit gason ak pitit pitit. Epi pa te gen okenn siksesè ki merite. Lè Napoleon ak Hitler te konkeri Ewòp, te kraze do yo kont Larisi. Malerezman, Larisi li menm echwe pou pou reyalize dominasyon mondyal la. Se vre wi: yon gwo chèf te Stalin, ki te tounen yon analfabèt, mache nan peyi bast soulye nan yon pwisan pouvwa endistriyèl.
  Lè sa a, deja nan vennyèm syèk la, pouvwa depi nan konmansman an sou Almay, ak Lè sa a, sou mond lan, te resevwa pa yon koup misterye ki posede pouvwa enkwayab hyper-entelektyèl.
  Yo te kreye dènye zam majik princeps yo, ak limanite piti piti devlope nan yon eta de omnipotans vityèl.
  Men, lagè se lagè, espesyalman lagè espas, isit la move kalkil ak sakrifis yo inevitab. Vanyan sòlda Friedrich Sfero a, ki te deside pran risk, te gen chans byen lwen tèlman, li te jere yo detwi kat machin konba san yo pa atire atansyon sou tèt li.
  - Pral gen labouyl Birch pou ti moun! Olye de sa princeps-plasma!
  Wi, jwèt sa yo enteresan yo jwe pa sitwayen nan anpi Twazyèm Reich la, konkeri linivè a.
  Ak ki jan tout bagay pral fini, ak ki wotè nan omnipotans limanite, menm yon fantezi san fòs, ka rive.
  
  
  COG AK SHPUNTIK AK TWAZIYÈM REICH LA
  Nan Dezyèm Gè Mondyal la te entèveni popadany. Nan ka sa a, konstrukteur yo Shorty Vintik ak Shpuntik. Lè yo deplase, yo te fini nan Bèlen. Oke, depi yo pa t 'konnen anyen sou politik ak planèt Latè, yo chanje nan sèvis la nan Alman yo. Ak teknisyen yo se pi gwo. Apre sa, yo te patisipe nan devlopman Panther la. Konsèpteur yo enjenyeu te fè gwo kay won an etwat ak ti, pi byen pwoteje, men pi lejè. Motè a ak transmisyon yo te mete nan yon sèl blòk, ak bwat la sou motè a tèt li. Yon chasi ki pi senp ak pi lejè pase nan istwa reyèl yo te fè tou. Ak wotè "Panther la" te sèlman 1.8 mèt. Kòm yon rezilta, zam la nan fwon an nan kòk la nan 80 mm te enstale nan gwo ang nan enklinasyon rasyonèl e li te vin prèske inpénétrabl. Fwon gwo kay won an te 120 milimèt ak pant, ak kote yo te swasant milimèt enklinezon. Pwen fèb la te kote kòk la - sèlman 40 mm. Men, kò a te trè kontra enfòmèl ant ak tèt la te nan yon gwo ang enklinasyon, ak plak pwotèj 30 mm yo te mete sou anba a ki kouvri woulèt yo. Ak tout cham sa a te peze sèlman 26 tòn, ak yon motè 650 puisans. Ak zam la te yon longè barik 75mm 70 EL, tire 15 jij pou chak minit.
  Anplis de sa, bon vizibilite ak optik.
  Tank sa a te vwayaje nan yon vitès 70 kilomèt pa èdtan, li te inpénétrabl sou bò a pou zam limyè, prensipalman karannsenk, ak fizi anti-tank, te pran trant-kat soti nan de kilomèt nan fwon an, ak pratikman pa t 'kraze. Ak prèske tout zam anti-tank nan Sovyetik la pa t 'penetre li nan fwon an.
  Ak nouvo "Panther" nan batay la nan Kursk te fè yon Splash. An menm tan an, li te pi fasil pou fabrike, e li te pran prèske de fwa mwens metal pase Panther nan istwa reyèl.
  Kòm yon rezilta nan itilize nan tank sa a, Nazi yo kraze nan defans yo nan twoup Sovyetik yo ak fèmen chodyè a, kontoune Kursk. Se konsa, te sezi inisyativ la. Ak devlope siksè, yo pran Voronezh.
  Apre sa, Hitler te bay lòd pou twoup yo vire nan sid. Ak Armada nan twoup demenaje ale rete nan Stalingrad.
  Tank Alman yo ap monte. Ak yon ekip ti fi ap goumen sou Panther a, kraze nan zam Sovyetik ak machin.
  Alman yo te kraze nan Stalingrad ... Men, sa a se pa tout. Nan Lafrik, kò Rommel a sou nouvo tank ranpòte yon seri viktwa. Sitiyasyon an pou alye yo te agrave pa lefèt ke Vintik ak Shpuntik tou envante yon avyon de gè. Anplis, li trè lejè, fasil pou fabrike, manyab, ak elemantè kontwole.
  Ak nouvo avyon an VSh-162 te vin pi bon avyon an nan lè a, ak gwo domaje avyon alye yo.
  Se konsa, Nazi yo te kòmanse avanse ann Afrik nan peyi Lejip. Hitler te refize pran Stalingrad nan tanpèt, e li te sispann twoup li yo. Men, Fritz la te kòmanse ofansif prensipal la kontoune ak yon zouti nan Lanmè Kaspyen an. Ak sitiyasyon an te ogmante.
  Ak nouvo operasyon yo te swiv nan nò a. Nazi yo atake Syèd. Epi nan kèk jou yo fòse l 'kapitilize. Epi li te tounen fre.
  Gerda ak Charlotte sou "Panther" la te vwayaje toupatou nan Sweden, epi yo te fòse sòlda yo te kaptire yo bo pye yo atè, ki montre klas kolosal yo. Ti fi sa yo vrèman fre isit la.
  Anpil nan mesye yo nan batay la rann tèt yo ba yo. Epi li bo plant lan.
  Men koulye a, yo te nan Sweden, kote li te deja nèj ak frèt.
  Epi Alman yo, ki te dirije pa Rommel, te bat Britanik yo nan peyi Lejip. Epi kounye a yo kraze nan Mwayen Oryan an epi yo gen siksè apre siksè.
  Lè sa a, kanpay bèl vanyan sòlda yo pa sispann ... Gerda di pasyone, fwote pye l 'sou metal la:
  - Oke, "Tiger" nan kou, yon tank ki bay chèf ak yon machin kolosal an tèm de pouvwa. Poutan senp!
  Charlotte te fè yon ti remak parese:
  - Pèsonèlman, mwen prefere Leo. Depi pa gen anyen pou kraze yon machin konsa! Epi li pafè nan fòm!
  Magda te sonje kòman yo te montre yo parad 7 novanm nan epi li t ap chante:
  - E mwen te renmen sourit la, li tèlman gwo! Ak de zam nan yon fwa!
  Christina ri epi li woule nan transpò a:
  - De zam nan yon machin - sa a fre!
  Gerda trese janm li nan lè a epi li di:
  - Eske li bon pou vole konsa? Èske nou rive nan Ostrali byento?
  Charlotte souke tèt li.
  - Non! Pa byento! Pou vole la soti nan Sweden - prèske atravè tout glòb la!
  Avyon an aktyèlman te ateri pou fè gaz. Ti fi yo kouri deyò. Yo te fini nan Medina cho a, kote avyon an te fè yon aterisaj ijans. Malgre fen Novanm nan, tanperati isit la te apeprè trant degre. Ak nan Sweden, menm jan yo t ap kite, yon siklòn frèt frape ak tanperati a desann nan mwens trant.
  Ti fi yo kouri osi vit ke yo te kapab pou yo pa jele nan travayè transpò a, ak jèl la mòde talon pye ti fi a. Li pa fasil pou pa mete soulye sou prensip, sitou lè w ap mache.
  Men koulye a, ti fi yo kouri atravè sab la cho nan Medina a. Arab yo te pè gade ti fi mwatye toutouni yo, men yo te pè pran okenn aksyon. Men, Alman yo gen yon repitasyon trè redoutable. Vreman vre, yo konnen yo kòm yon nasyon nan superhuman, ak Se poutèt sa yo padone ti tour. Tankou lè bèl yo mete nan yon sèl bikini.
  Apre move tan an frèt, lè janm yo toujou ap frèt, li trè bèl kouri ansanm sab la cho. Ti fi yo te renmen li, epi yo te amize tèt yo nan voye sab youn nan lòt.
  Gerda, t ap sote nan dezè a konsa, li te panse se toujou bèl bagay pou l te viv nan yon peyi kote te gen yon ete ki konstan. E kijan li bon...
  Sunny ak pwòp, lè fre soufle sou figi an. Oswa pa twò fre, men lè dezè cho.
  Charlotte di ak yon souri:
  - Koulye a, tè sa yo fè pati Twazyèm Reich la. Pa janm anvan limanite te ini konsa. Pito fèmen, nan inite jan li ye kounye a. Ak tout bagay sa yo mèsi nan anpil respè jeni Fuhrer la.
  Magda lojikman te fè remake:
  - An pati tou paske Hitler gen anpil chans. Pou egzanp, Britanik yo tonbe tankou pwa. Ak vast yo nan Lafrik pa t pwouve yo dwe yon obstak. Wi, tout bagay te sou bò pa nou. Malgre ke pafwa te gen erè!
  Christina reponn:
  - An tèm de chans, pa reyèlman! Nou pa t gen chans, pou egzanp, ak sezon fredi nan karannyèm lan. Se konsa, yo ta pran Moskou lè sa a. Epi lagè nan lès la t ap fini. Se konsa, ou toujou gen rale soti pikan nan Stalinis.
  Gerda dakò ak yon soupi:
  - Pwobableman gen pou! Se yon pitye! Anpil bon nèg ak tifi pral mouri!
  Magda envolontèman pran kriye epi li di:
  - Lanmò... Ala enjis ou ye! Epi pafwa ou vini nan move moman!
  Gerda prese fè objeksyon:
  - Pa pafwa! E toujou nan move moman! Ou konnen ki jan ou vle viv, ak ki jan ezite mouri!
  Christina lojikman te fè remake:
  Nou vle sa paske nou fò ak an sante. Ak grann nan, ki gen yon santèn ane epi nan ki tout bagay fè mal, pwobableman gen yon atitid konplètman diferan anvè lanmò!
  Charlotte souke tèt li epi li di ak kè sote:
  - O Bondye padon! Bondye pa janm sispann granmoun!
  Gerda te balanse l epi li te choute sab la ak pye l:
  - Ann pa pale de sa! Si w kòmanse panse ki sa vyeyès ye, w ap vin fou, oswa w ap ruine lavi w!
  Magda te eseye konsole ti fi blond la:
  - Lè Jezi vini, tout mò yo pral leve, ak jèn sa a ki p'ap janm fini an ap la pou tout tan!
  Gerda te souri epi li di ak afeksyon:
  - Bondye beni!
  Christina reponn an kòlè:
  E mwen se yon ate fondamantal. E mwen pa kwè nan Bondye e mwen pa konseye w!
  Gerda te monte zèpòl li ki fò e ki te bronze.
  - Mwen pa pral rele tèt mwen yon kwayan fò, men ... Gen anpil bagay ke materyalis ak ate pa ka eksplike. Ki gen ladan orijin nan linivè a!
  Charlotte, plonje nan sab cho a, reponn:
  - Men, mwen renmen lide a plis - anpil bondye. Ke sa yo bondye demiurge ansanm te kreye linivè a ak Latè a. Lè sa a, yon batay te fèt ant yo, ki te lakòz kataklism ak dezas natirèl. Se pou sa tout kalite malè rive. Batay la nan bondye yo ak bay monte nan lagè ant moun!
  Gerda reponn:
  - Men, Bondye Alman an toujou genyen!
  Charlotte souke tèt li.
  - Sa a pa t 'rive nan Premye Gè Mondyal la. Menmsi nou te pre viktwa!
  Christina souke tèt kouray.
  - Se sa! Li te nesesè pou tanporèman sakrifye East Lapris, men pa retire twoup yo nan Fwon Lwès la. Lè sa a, yo ta antoure ak pran Pari. Lafrans kapitile... Li bat apre tout. Ak pi lwen ... Mwen panse ke si Grann Bretay ta montre tèt di, Lè sa a, nou ta ka tonbe sou li ansanm ak Itali, Latiki ak Japon. Apre sa, yo ta kraze yo ak soumaren ak yon aksyon sèl nan flòt yo!
  Magda te fè remake:
  - Ou bliye Larisi!
  Christina refè.
  - Mwen pa bliye anyen! Larisi ta te bat apre rann tèt Lafrans. Anplis, Tsar Nicholas II se pa Stalin. Monak la nan Larisi ta konkli yon lapè prese prese avèk nou, li te soufri defèt. Epi nou ta... An brèf, Larisi tan tsarist la pi fèb menm pase kominis la!
  Charlotte ri.
  - Se konsa! Men, nan kou, nou rate chans lan lè sa a. Adolf Hitler te pi entelijan. Li te fè yon pak ki pa agresyon ak Stalin, epi li kraze lènmi l yo moso pa moso. Sa a se sajès politik tout sou!
  Christina te fè remake:
  - Li ta menm plis lojik elimine Grann Bretay, epi sèlman Lè sa a, atake Inyon Sovyetik!
  Charlotte di ak yon souri:
  - Mwen dakò ak sa!
  Gerda, okontrè, objeksyon:
  - Si nou pa te atake Sovyetik la nan karannyèm ane a, epi yo pa te bat inite Lame Wouj la ki pa te pare pou yon lagè defansiv, yo te ka tonbe sou nou lè nou ta pran tanpèt Grann Bretay. Se konsa, nou pa te gen okenn lòt chwa!
  Magda leve zèpòl.
  - Stalin se yon politisyen pridan! Li ta ka pa te riske yon avanti konsa!
  Gerda rasyonèl te fè remake:
  - Olye de sa, sou pati nan Stalin, yon avanti gwo se ban nou opòtinite pou woule soti Grann Bretay. Nan ka sa a, fòs siperyè yo ta tonbe sou li. Epi nou ta antere l. Se konsa, pandan ke Grann Bretay reziste, Larisi toujou te gen yon chans kont nou. Sinon, nou dwe admèt ke lènmi nou yo pa gen okenn chans!
  Charlotte te jwenn tou yon bagay pou objete:
  - Jiskaske monstr tankou Sovyetik la ak USA yo bat, li trè twò bonè di ke lènmi an pa gen okenn chans. Nou"n fer bokou e nou"n fer bokou, me... Nou ankor annan bokou problenm devan nou. Koulye a, Ostrali. Yon lòt fwontyè pou lame Alman an!
  Gerda reponn:
  - Ann kraze l tou! Te deja gen de mache nan Swis ak Syèd, ak nan Ostrali omwen li pi cho.
  Charlotte ri epi li di avèk konfyans:
  - Mwen kwè nan viktwa nou! Sinon, li tou senpleman pa rive!
  Ti fi yo te oblije sispann chofe nan dezè a epi retounen nan transpò a. Ravitaye te gen siksè. Ak ti fi yo te ansanm ak ansyen zanmi yo nan batayon "Tigress".
  Ti fi ki soti nan detachman fanm sa a te lachas pou Mujahideen vid. Ki, sepandan, te kèk. Epi, koulye a yo san pwoblèm mwen tap ale nan konkeri Ostrali. Yon lòt kontinan tèlman dezirab pou Wehrmacht la.
  Almay te rasanble fòs pou so a ak prepare aterisaj la.
  Margaret te rankontre ansyen zanmi li yo Christina ak Gerda ak respè. Poutan, se pa tout moun ki ka jwenn dyaman pou kwa yon kavalye! Apre konpayi sa a, yo ta dwe voye ti fi yo pou fekondasyon ak nan yon kan espesyal pou fè pitit. Se konsa, nan konpayi Ris la, yo ta ka pa te gen tan patisipe.
  Bèl yo, sepandan, gade kè kontan ak konbatif. Mwen pa te vle dòmi ankò, epi ti fi yo, yo te fèmen tèt yo nan yon kabin separe, yo t ap pale.
  Magda, ki te chita nan yon fotèy an kwi, di:
  - Paganis, ak tout lojik deyò li yo, tou pa ka reponn anpil kesyon. Pa egzanp, ki kote anpil bondye demiurge yo te soti?
  Charlotte ri epi pwoteste:
  - Menm jan ak monoteyis la pa kapab reponn kesyon an, ki kote sèl Bondye ki te kreye Linivè a soti?
  Magda leve zèpòl.
  - Se yon kesyon ki jan yo di... Nou pa lafwa nou pran li kòm yon aksyòm ke Bondye Toupisan an te toujou egziste. Epi sa a se yon aksyòm ki pa mande pou prèv.
  Cristina di, li souke tèt li:
  - Li enposib imajine etènèlman ki egziste deja, ak enfiniman fò, ak enfiniman saj. Sa a se kont lojik. Kòm nou wè sou Latè, senp la bay monte konplèks la, epi nou obsève evolisyon. Lè sa a, soti nan pi konplèks la, senp la ale. Ki kontredi reyalite a obsève.
  Pou egzanp, limanite ap vin pi konplèks, pa senplifye! Epi nou pa degrade ditou, men pito vin pi pafè!
  Charlotte ri epi li di:
  - Lojikman! Evolisyon bondye yo mennen nan kreyasyon Bondye ki gen tout pouvwa a Demiurge!
  Magda di:
  - Yon filozofi konsa ka detwi nanm nan!
  Charlotte fèmen je l epi li di:
  - Men kesyon an se, ki laj linivè a?
  Magda te monte zèpòl li byen devlope.
  - Enkoni! E poukisa yon kesyon konsa?
  Charlotte reponn rasyonèlman:
  - Li gen rapò ak rebelyon Satan an. Satan se youn nan premye zanj yo, si se pa premye zanj yo. Jan yo rele l '- Pitit douvanjou a! Men, si li te revòlte, Lè sa a, pwobableman pa gen twòp tan pase depi kreyasyon l 'ak rebelyon. Epi li sanble ke pou anpil milya ane li te konpòte yo ak kalm epi toudenkou twonpe alantou.
  Magda te fwonte e li te woule:
  - E konsa kisa?
  Smart Charlotte te fè remake:
  - Ak syantis yo di ke linivè nou an gen dè milya de ane fin vye granmoun! Li pran anpil tan pou limyè zetwal yo rive nan planèt Latè! Epi li sanble dapre Bib la li pa kapab dè milya!
  Magda reflechi yon ti moman epi li reponn:
  - Bondye te kreye limyè zetwal yo ki te deja desann nan nou. Adan ak Èv te granmoun, pa ti bebe. Solèy la, lalin lan ak zetwal yo te deja klere sou yo. Sa vle di, Senyè a te kreye mond lan nan devlopman. Se konsa, tout pwomès ou yo pa pwouve anyen.
  Charlotte fè tèt di:
  - Oswa petèt yo pwouve ke gen anpil bondye? Dye sa yo ki te kreye linivè a!
  Magda reponn ak kèk ezitasyon:
  - Linivè nou an plis oswa mwens inifye ak estriktire, ak tout iregilarite li yo. Ak prezans nan anpil bondye mennen nan lefèt ke linivè a ta dwe divize an moso.
  Charlotte tou byen lojikman objeksyon:
  - Kwirase bati anpil moun! Men, kwirase a se yon machin yon sèl pyès. Wi, ak Linivè bati pa anpil bondye-demiurges, men linivè a pa vin mwens entegral nan sa a!
  Magda lonje figi l epi li di:
  - E sa son - lojik! Men, sa a se piman lojik imen. Li pa gen anyen fè ak pouvwa Divine, ki se enkonpreyansib!
  Charlotte ri.
  - Agiman ki pi senp - panse Seyè a se enkonpreyansib! Ak sa a ka refere yo ak pote nan tout okazyon!
  Magda di:
  Ak nan chak karakteristik branch sa a nan Seyè a,
  Mwen wè dezi a nan rèv yo enkòpore ideyal la ...
  Men, etranj, pèp nou an soufri prèske nan mò yo ye a,
  Epi depot finans la te mare zèl nou an mechanste!
  Charlotte ri.
  - Manje byen! Poukisa ou pa bese tèt sou kòd lonbrik la?
  Magda souke pwen li.
  -Ya ou!
  Ti fi yo te kòmanse klèman anwiye ... Konvèsasyon an sou relijyon pa t 'byen. De ki lòt bagay ou ka pale? Panse vanyan sòlda batayon SS yo te limite.
  Gerda manyen tank nan konvèsasyon an:
  - Isit la se "Lyon" nou an jis reyalizasyon nan lespri Alman an! Se konsa, gwo ak yon zam!
  Magda remake, masaj plant li grate ak men l:
  - Ak "sourit" menm plis - vle di pi fò! Ak zam li yo pi epè! Ak de zam nan yon fwa!
  Charlotte di ak kè kontan:
  - Spacious ti sourit! Nou pral kraze tout moun an poud!
  Magda pran li, li chante:
  - Madichon ak ansyen, lènmi an sèmante ankò! Moulen mwen, moulen mwen an poud! Men, zanj lan pa dòmi, ak tout bagay pral mache soti ... Ak tout bagay pral fini byen! Epi tout pral fini byen!
  Charlotte te fè remake avèk sajès:
  - Ki moun ki konte sou èd nan zanj, tonbe dirèkteman nan lanfè!
  Magda di:
  - Ki moun ki lanfè a nan tèt la, nan tan kap vini an yon sèl lanfè!
  Gerda toudenkou fè remake:
  - Mwen te gen yon bon konesans ak T-34 ak Charlottes yo lè yo t ap teste! Epi ou konnen, sa a se pa tank ki pi move sou Latè!
  Wouj la te fè yon remak venen:
  - Pa pi bon an, men ... Vizibilite li se pito fèb. Nan pratik, li trè difisil jwenn nan lènmi an soti nan tankou yon tank! Nou dwe admèt li!
  Gerda lojikman te fè remake:
  - Ble fòm ak tourèl. Malgre ke "Tiger la" -2, ak "Lyon" - pwoteksyon nan kote sa yo pral pi bon.
  Christina sa a vakabon wouj remake:
  - "Lyon an" toujou gen yon gwo kay won bon, an tèm de pant lan nan fwon an. Men, "Tiger" -2 fwon an prèske pa enkline.
  Gerda reponn:
  - Men, epesè nan zam la se 180 mm. Sa a konpanse pou ang ki pi piti nan enklinasyon fèy la. An tèm de gwo kay won an, lyon an te tounen soti pi bon pase Tiger la, men sa a, nan kou, se pa limit la. Mwen konnen konsèpteur nou yo pral definitivman kreye yon bagay ki pi pafè.
  Epi bèl ti fi a frape fèy asye a ak pye l, telman ke yon tril mizik baleye.
  Vanyan sòlda yo anwiye. Yo te vle tonbe nan dòmi. Gendwa gen yon bagay enteresan...
  Pandan se tan, gen yon lagè k ap pase nan Kokas la. Alman yo, anplis "Panther la", tou te itilize "Tiger" -2 la. Epitou menm jan an fòm ak yon tank, men yon ti kras pi gwo, pi lou ak yon kanon 88mm, ak pi epè zam. Natirèlman, yon pwa nan trant-senk tòn, plis, men yo toujou pa kritik, ka goumen ak yon motè fin vye granmoun nan 700 puisans. Sepandan, Vintik ak Shpuntik te deja fè yon motè 1000 puisans. Ak "Tiger" -2 la tou te kòmanse literalman vole. "Lyon an" parèt, ak menm pi epè, espesyalman bò kote zam, ak zam 105-milimèt.
  Ak peze karannsenk tòn, li te vin tounen yon pwoblèm kolosal pou twoup Sovyetik yo.
  Nan sezon fredi a nan karant-twa - karant-kat ane, Kokas la te kaptire pa twoup Alman yo. Lagè a te kòmanse ale pa selon senaryo Stalinis la.
  Nazi yo te pran peyi Zend nan mwa mas, e yo te kòmanse deplase nan direksyon Ostrali. Ak an menm tan an rakle moute Afrik.
  Stalin te ofri yo lapè sou nenpòt kondisyon. Nan sezon prentan 1944, li te fini konkèt Lafrik la, Hitler te aksepte òf lapè Stalin.
  Kondisyon yo te difisil, ki gen ladan peman an nan reparasyon, ak rezèv la nan matyè premyè ak lòt bagay nan Twazyèm Reich la.
  Nan ete 1944 yo te fè yon aterisaj nan Grann Bretay, ak Lond tonbe nan yon semèn. Apre sa, yon gwo ofansif te kòmanse sou Amerik la. Vintik ak Shpuntik te fè nouvo soumaren ki te navige pi vit pase bato epi ki te vize tòpiyè sou rada a. Ak anpil lòt bagay yo te envante.
  Enstalasyon lazè a sou diskèt te vin espesyalman fò. Epi li te jis gwo.
  Amerik te kenbe jiska jiyè 1945 epi li te kapitile. Peryòd lapè a rive. Verite tanporè...
  Hitler pa t satisfè ak lefèt ke Japon te sezi twòp teritwa. Apre sa, li tou senpleman anvi tire revanj ak okipasyon an nan peyi a.
  Ak 20 avril 1953, lagè a ak Japon te kòmanse. Sisesè Stalin a, Beria, te ofri Hitler èd li.
  Fuhrer la te dakò, sou sèten kondisyon. Savwa, Sovyetik la ap goumen ak tout fòs, men se sèlman sid Sakhalin ak Ridge la Kuril retounen.
  Beria, ki te kontinye rann Hitler yon kolosal peye lajan taks, te dakò ak kondisyon sa yo tou.
  Depi nan konmansman an, lagè a pa t reyisi pou Japonè yo. Yo te espesyalman anmède pa sokoup vole yo, ki te ame ak zam lazè ak reyon chalè. Ak tout bagay te literalman boule nan sann ak fonn nan kouto metal.
  Sovyetik la, nan lòt men an, jete nan batay tank T-54 ak IS-7, ki te tou pi fò pase Japonè yo, ak avyon jè.
  Lagè a te dire senk mwa epi li te fini ak viktwa ak okipasyon Japon. Se te yon viktwa rete konsa...
  Ak nan batay yo, ekipaj tank Alenka sou IS-7 distenge tèt yo. Machin nan fè byen, li kraze anpil mastodon Japonè yo.
  Ak ti fi yo tire lè l sèvi avèk zòtèy fè yo, ak byen avèk presizyon.
  Men detay sa yo...
  Sovyetik la te reprann sid Sakhalin ak Ridge Kuril la. Se konsa, li te asire otorite ak nouvo tè ...
  Hitler, kèk plis raked rès la nan mond lan anba l '. Men, Sovyetik la te toujou ap yon gwo je pou li. Fuhrer la te vle nouvo konkèt ak ewoyis Wehrmacht la.
  Ak 20 avril 1958, yon nouvo gwo lagè te kòmanse ak yon atak sou Moskou.
  Ti fi Alman yo ap goumen nan syèl la. Albina ak Alvina.
  Yo touye avyon Sovyetik yo. Ti fi yo prèske toutouni, nan yon sèl bikini ak pye atè. Zam ayeryen yo dirije sou lènmi an.
  Albina frape yon machin Sovyetik epi kriye:
  - Se yon chòk nan opinyon nou!
  Alvina tou koupe Yak Sovyetik la epi li ajoute:
  Pou tout bèl pouvwa anpi nou an!
  Ak vanyan sòlda yo nan yon sèl fwa tou goumen ak goumen ak lènmi an. Epi yo renmen tòtire moun.
  Isit la yo te tòtire manm Komsomol la. Ti fi dezabiye ak toutouni te bat ak yon fwèt. Lè sa a, pye atè Komsomol la te boule ak yon baton wouj. Apre sa, mwen dwe di yo te renmen li.
  Apre sa, yo kase zòtèy tifi a. Ak pi chik nan tòti, mete dife nan lestomak Venis ak yon flanbo. Ak ti fi a pèdi konesans nan chòk doulè a.
  Albina, sepandan, pa t 'kalme sou sa a tou. Li pote flanbo a nan pwatrin ti fi a toutouni. Epi fri li. Apre sa, li koupe, li manje vyann ki sansib la, li di:
  - Ala bon gou!
  Alvina te fri lòt pwent tete a ak yon flanm dife epi li te di:
  - Wi, li bon!
  Ak ti fi Alman yo reyèlman te renmen li.
  Men, se pa tout bèt ki tankou sa. Isit la Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova ap goumen nan syèl la kont vil Alman yo.
  Epi yo montre konpetans yo ak bon konprann yo.
  Ti fi, nan kou, goumen pye atè ak nan bikini. Epi pote kado lanmò bay lènmi an.
  Epi chante pou tèt yo;
  - Glwa pou peyi kominis la,
  Lenin te enspire nou pou nou goumen...
  Broken Ridge konnen fachis
  Ann bati yon nouvo mond!
  Anastasia tire sou lènmi an, lè l sèvi avèk zòtèy pye l ', tire desann yon avyon Alman epi rele:
  - Pou kominis wouj!
  Akulina Orlova avèk adrwatman frape lènmi an, sèvi ak janm li yo, koupe l 'ak jape:
  - Pou viktwa lespri Ris la!
  Epi ti fi yo gwonde nan koral:
  - Pou Peyi a ak Stalin!
  Sa a se tankou yon batay difisil k ap pase sou tout devan an.
  Alman yo definitivman fò. Epi yo deplase, byen dousman, ak gwo domaj.
  Ti fi yo ap goumen nan enfantri a ...
  Ti fi Komsomol nan kilòt pou kont li.
  Isit la Alenka bay yon pete nan yon mitray, koupe Nazi yo, ak frape pi rèd toujou yon liy antye nan konbatan.
  Lè sa a, li di:
  - Glwa pou Larisi!
  Anyuta tou tire sou lènmi an. Li fè sa trè byen ak klèman. Epi koupe Nazi yo. Lè sa a, li voye yon grenad ak zòtèy pye l 'yo, kraze tank Nazi yo ak griyin:
  - Pou Larisi sen!
  Allah tou tire sou lènmi yo. Li fè li trè byen. Avèk yon talon fè, li voye yon kado lanmò, fè li metriz. Fritz nan cheve rouj frape soti epi kriye:
  -Pou epòk kominis la!
  Maria tou tire sou lènmi an. Li koupe Nazi yo, sa ki fè li trè agresif ak griyin:
  - Pou Larisi, manman nou!
  Ak zòtèy toutouni li, li pral ankò voye yon grenad. Tank Alman an, li te resevwa domaj, woule sou ... Epi twous la konba chire.
  Marusya, kraze Nazi yo. Epi ak talon pye l yo li te voye yon pakèt grenad, li bay:
  - Pou Gran Peyi a!
  Ti fi sa yo isit la, jis konbatan kolosal. Se konsa, tout moun yo ekstèmine nan yon ranje.
  Isit la se konba a senk. E konbyen fachis pret. Ak vanyan sòlda nwa yo ap patisipe nan ofansif la. Mwen dwe di yo trè goumen nèg.
  Men, ti fi Ris yo koupe san seremoni.
  Yon bèl batayon lè vanyan sòlda yo prèske toutouni. Se konsa bronze, chokola.
  Ak nan syèl la ou ka wè Yu-888 pwisan machin Alman. Yo lage bonm sou pozisyon Sovyetik yo, kraze lènmi an. Epi yo aji ak anpil devouman.
  Eva, lage bonm, peze talon wonn li sou pedal la. Voye kado nan vil Sovyetik yo, gwonde:
  - Twazyèm Reich la irézistibl!
  Agatha te dakò ak sa a, voye kado nan destriksyon:
  - Nou te deja kraze tout lènmi nou yo!
  Ak Nazi yo deja ap koule tankou dlo nan Moskou soti nan diferan kote.
  Lè sa a, Oleg ak ti fi yo te antre nan batay la ankò, ede Larisi, oswa pito Sovyetik la.
  Lè sa a, ti fi a pye atè Margarita te vin jwenn yo. Epitou yon ekriven fanm granmoun te vin tounen yon ti fi nan apeprè douz an an echanj pou imòtalite ak akonpli yon misyon.
  Gèrye ki soti nan vennyèm syèk la ankò lite ak Nazi yo nan ventyèm lan.
  Gen twòp sòlda nan anpi fachis mawon an. Yo koule tankou yon rivyè san limit.
  Oleg Rybachenko, koupe Nazi yo ak nepe, gwonde tou de enfantri ak tank:
  - Pa janm bay vag!
  Ak yon disk byen file vole soti nan pye fè ti gason an!
  Margarita, te kraze opozan yo, te montre dan li, te groyen:
  - Gen yon kote pou fe nan mond lan!
  Ak zegwi pwazon yo gaye nan pye fè ti fi a, frape Nazi yo ak avyon yo ak tank yo.
  Natasha tou jete zòtèy pye l ', asasen epi kriye:
  Nou pap janm bliye e nou pap janm padone.
  Ak nepe li yo te ale nan fachis yo nan moulen an.
  Zoya, koupe lènmi yo, griye:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Ak nouvo zegwi gaye nan pye l '. Ak sa ki nan je a, sa ki nan gòj sòlda Nazi yo ak avyon.
  Wi, li te klè ke vanyan sòlda yo te vin eksite ak kòlè.
  Augustine, koupe sòlda blan ak tank, griye:
  - Se fè volonte nou an!
  Ak yon nouvo kado ki ka touye moun vole soti nan pye li. Epi tonbe takni ak konbatan blan.
  Svetlana koupe mouye a, nepe li yo tankou zèklè.
  Nazi yo ap tonbe tankou grap.
  Ti fi a jete zegwi ak pye l' ak griyin:
  - Pou Manman Larisi pral genyen!
  Oleg Rybachenko avanse kont Nazi yo. Terminator ti gason koupe twoup mawon.
  Ak an menm tan an, zòtèy yo nan janm fè ti gason an jete zegwi ak pwazon, yo chire kòf ak tire desann avyon.
  Ti gason an gwonde:
  - Glwa pou lavni Larisi!
  Ak nan mouvman koupe tèt tout moun ak mizo.
  Margarita tou kraze opozan.
  Pye atè li ap tranble. Nazi yo ap mouri an gwo kantite. Warrior rele:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Lè sa a, ti fi a pral pran epi koupe ...
  Mas la nan kadav nan sòlda fachis.
  Men, Natasha se sou ofansif la. Li koupe Nazi yo ansanm ak tank yo, epi li chante:
  - Larisi se gwo ak klere,
  Mwen se yon fi trè etranj!
  Ak disk vole soti nan pye atè li. Ki moun ki te wè gòj Nazi yo. Wi, sa se yon fi.
  Zoya nan ofansif la. Koupe sòlda mawon ak tou de men yo. Krache soti nan yon tib. Ak lanse zegwi ki ka touye moun ak zòtèy fè - tire desann tank ak avyon.
  Epi an menm tan li chante pou tèt li:
  - Oh, blodgeon ann ale,
  Oh, pi renmen mwen an pral ale!
  Augustina, koupe Nazi yo ak ekstèmine sòlda mawon yo, kriye:
  - Tout erise ak nan po yon bèt,
  Li kouri al jwenn polis revòlt ak yon klib!
  Ak zòtèy fè l 'yo, li pral lanse nan lènmi an, yon bagay ki pral touye yon elefan, e menm plis konsa yon tank.
  Apre sa, kriye:
  - Chen mawon!
  Svetlana sou ofansif la. Koupe, koupe Nazi yo. Ak pye atè, li lanse kado lanmò sou yo.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Li kraze yon anpil nan konbatan ak squeals:
  - Yon gwo viktwa ap vini!
  Epi ankò ti fi a nan yon mouvman sovaj.
  Ak pye atè li lanse zegwi ki ka touye moun, detwi tank ak avyon.
  Oleg Rybachenko vole. Ti gason an vire tèt li nan yon tombon. Koupe moute yon anpil nan Nazi yo nan so an.
  Li te voye zegwi yo ak dwèt li epi li bouke:
  - Fè popilè pou bèl kouraj mwen!
  Epi ankò ti gason an nan batay.
  Margarita ale nan ofansif la. Kraze tout lènmi nan yon ranje. Nepe li yo pi di pase lam moulen van. Ak zòtèy toutouni ap voye kado lanmò, tank ak avyon ap boule.
  Ti fi a se sou ofansif la. Ekstèmine vanyan sòlda mawon san seremoni.
  Ak so chak kounye a epi lè sa a, ak Torsion!
  Ak kado anilasyon an vole soti nan li.
  Epi Nazi yo menm tonbe mouri. Ak tout pil kadav yo rasanble.
  Margarita kriye:
  - Mwen se yon Cowboy Ameriken!
  Epi ankò pye atè li voye zegwi a.
  Lè sa a, yon douzèn plis zegwi!
  Natasha sou ofansif la tou trè fre.
  Li voye ak pye atè, li krache nan yon pay.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon lanmò briyan! Tout sa ou dwe fè se mouri!
  Epi ankò bote nan mouvman.
  Zoya tanpèt yon blokaj nan kadav Nazi yo. Ak boumerang destriksyon tou vole soti nan pye atè li.
  Ak vanyan sòlda mawon yo kontinye tonbe ak tonbe.
  Zoya rele:
  - Ti fi pye atè, ou pral genyen!
  Ak yon douzèn zegwi vole soti nan talon pye ti fi a. Ki dirèkteman nan gòj Nazi yo fouye.
  Yo tonbe mouri.
  Oswa pito, konplètman mouri.
  Augustine nan ofansif la. Kraze twoup mawon yo. Yo pote nepe li nan de men. Epi li se tankou yon gwo vanyan sòlda.
  Yon tònad pase nan twoup fachis yo.
  Ti fi ak cheve wouj gwonde:
  - Lavni an kache! Men, li pral viktorye!
  Ak sou ofansif la, yon bote ak cheve dife.
  Augustine gwonde nan yon ekstaz sovaj:
  - Bondye lagè yo pral chire tout bagay!
  Ak vanyan sòlda nan ofansif la.
  Ak pye atè li voye yon anpil nan zegwi byen file, pwazon.
  Svetlana nan batay Se konsa briyan ak batay. Pye toutouni li jete anpil bagay ki ka touye moun. Pa yon gason, men lanmò ak cheve blond.
  Men, si li kraze, Lè sa a, ou pa ka sispann li.
  Svetlana chante:
  - Lavi pa pral siwo myèl,
  Sa so nan yon dans wonn!
  Kite rèv la rive vre -
  Bote fè yon nonm tounen yon esklav!
  Ak nan mouvman an nan ti fi a pye atè gen plis ak plis raj.
  Oleg nan ofansif la ap akselere tout bagay. Ti gason an bat Nazi yo.
  Pye atè l 'jete zegwi byen file - chire tank ak avyon.
  Jenn vanyan sòlda nan kriye:
  - Anpi an fache pral dechire tout moun!
  Epi ankò ti gason an se sou mouvman an.
  Margarita se yon ti fi tanpèt nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi alafwa yon santèn Nazi ak dis tank yo pral jete.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Apre sa, li pral kouri moulen an ak nepe - barik yo nan tank vole nan diferan direksyon.
  Natasha akselere mouvman li yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda mawon yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi Larisi.
  Epi ann ekstèmine Nazi yo nan yon vitès akselere.
  Natasha se yon fi Terminator.
  Li pa panse pou l sispann ak ralanti, ak tank ak avyon ale pèdi.
  Zoya nan ofansif la. Epe li yo sanble koupe vyann ak sòs salad metal. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ak gòj pèse, kouche alantou nan ti mòn nan kadav, osi byen ke tank kraze ak avyon ki te tonbe.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze pa yon santèn Nazi. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Nazi ak yon douzèn tank te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustine chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Nazi yo. Ak mas la nan konbatan mawon te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo.
  Sis yo te fache. Te fè yon batay sovaj.
  Oleg Rybachenko tounen an aksyon. Apre sa, li avanse, leve tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Nazi ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Tout mòn nan kò san.
  Ti gason ekriven an raple yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gran an touye konbatan mawon yo.
  Margarita tou nan batay la. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank ak menm avyon.
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya an mouvman e li koupe anpil vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Oleg Rybachenko sote ak sote.
  Yon ti gason pye atè emèt yon pakèt zegwi, frape tank yo, epi chante:
  - Ann al kan, louvri yon gwo kont!
  Jèn vanyan sòlda nan pi bon li.
  Li fin vye granmoun, men li sanble ak yon timoun. Se sèlman trè fò ak miskilè.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun ak kraze vole nan pye l 'yo.
  Margarita te chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò jete yon kaskad letal nan zegwi sou Nazi yo ak tank yo, kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon mil Nazi imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame mawon, anpi infernal la ap fonn devan je nou.
  Natasha nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Epi anpil Nazi ap mouri e avyon ap tonbe.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya nan yon mouvman sovaj. Atak Nazi yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Kraze nan opozan, ak kouman yo gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Apre sa, li pote soti yon moulen sovaj ak nepe, bale lwen tank. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi kounye a, nepe li yo an aksyon epi yo koupe vyann ak metal.
  Svetlana tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Le pli vit ke yo koupe, se konsa mas la nan kadav yo chaje, ak avyon ak tank ap tonbe.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Oleg ankò yon santèn nan Nazi yo, pote yon meteor, koupe. Apre sa, li pral ranmase yon bonm epi voye li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso.
  Ti gason terminator la kriye:
  - Tanpèt jèn nan machin terib!
  Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan mawon. Epi koupe gwo twou vid ki genyen.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Natasha nan ofansif la se menm plis kòlè. Se konsa bat Nazi yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha pran li epi chante:
  - Kouri sou tèren an se yon rekonsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas tèt lame mawon an te woule e tank yo t ap boule.
  Li se yon bote batay. Bat tèt ou tankou yon Armada jòn.
  Zoya an mouvman, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy, fè tank ak avyon eksploze.
  Zoya pran li epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha rele byen fò:
  Donk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Apre sa, li pral frape yon anpil nan avyon de gè, koupe gwo fò tou won nan tank.
  Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière proletè k ap flote. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard!
  Augustine pran li epi sifle:
  - Pral gen yon tèt towo bèf - konbatan yo pa pral fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Oleg Rybachenko bougonnen:
  - Kisa ou bezwen! Men ti fi a!
  Margarita, te voye yon ponya ak pye l, li te kraze tourèl tank la, te konfime:
  - Ti fi gwo ak fre!
  Augustine fasilman dakò ak sa a:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pral mòde nenpòt moun!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pral lanse yon sèl asasen.
  Svetlana nan batay se pa enferyè a opozan. Pa yon ti fi, men fini ak tankou yon sòsyè nan flanm dife.
  Epi rele:
  - Ala yon syèl ble!
  Augustine, lage yon lam ak pye l ', koupe tourèl tank la, konfime:
  - Nou pa sipòtè vòl!
  Svetlana, koupe lènmi yo ak tire desann avyon, chirpe:
  - Yon moun sòt pa bezwen kouto....
  Zoya fè yon griy, li voye zegwi ak janm li tou nwa e li:
  - Ou pral bay li manti nan twa bwat!
  Natasha, koupe Nazi yo, te ajoute:
  - Epi fè avè l 'pou yon pyès lajan!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran ak sote. Yo tèlman san ak fre. An jeneral, yo gen anpil eksitasyon.
  Oleg Rybachenko sanble trè élégance nan batay.
  Margarita te chante:
  - Kou a fò, e nèg la gen yon enterè...
  Ti gason an jeni te lanse ak pye li sa ki te sanble ak yon elis elikoptè. Li koupe yon koup la san tèt nan Nazi yo ak tank, grinding:
  - Byen spòtif!
  Ak tou de - yon ti gason ak yon ti fi nan ajour plen.
  Oleg, koupe sòlda mawon yo, gurgled:
  - Epi pral gen yon gwo viktwa pou nou!
  Margarita sifle an repons:
  - Nou touye tout moun - ak pye atè!
  Ti fi a se vre tankou yon terminateur aktif.
  Natasha chante nan ofansif la:
  - Lagè Sen!
  Ak vanyan sòlda la te lanse yon byen file disk-boomerang. Li te vole nan yon arc, koupe yon anpil nan Nazi ak gwo fò tou won tank.
  Zoya te ajoute, li kontinye ekstèminasyon an:
  - Se pral viktwa nou!
  Ak nouvo zegwi vole soti nan pye atè li. Apre sa, yo frape yon anpil nan avyon de gè ak avyon.
  Ti fi blond la di:
  - Checkmate advèsè a!
  Epi li montre lang li.
  Augustine, t ap balanse janm li epi li t ap voye svastika ki te byen file, li di:
  - Drapo Imperial pi devan!
  Svetlana fasilman konfime:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Apre sa, ti fi yo t'ap rele byen fò nan inison, kraze Nazi yo:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi, koulye a yon disk ap vole soti nan pye yo fè vanyan sòlda yo. Yo chire vyann epi yo demoli gwo fò won tank yo.
  Epi rèl ankò:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Natasha vole nan lè a. Dechire opozan yo ak vyolan zèl, epi li bay:
  - Nou se chen mawon, fri lènmi an!
  Ak nan dwèt li yo, yon disk trè trè danjere pral vole soti.
  Ti fi a menm tòde nan Ecstasy.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pinga'w nou renmen dife!
  Wi, ti fi yo vrèman sexy.
  Oleg Rybachenko gorglé:
  - O, bonè, bay sekirite!
  Li fè yon clin d'oe sou vanyan sòlda yo. Yo ri ak fè dan yo an repons.
  Natasha koupe Nazi yo epi li di:
  - Nan mond nou an pa gen lajwa, san lit!
  Ti gason an reponn:
  "Pafwa batay pa plezi tou!"
  Natasha te dakò:
  - Si pa gen fòs, lè sa a wi...
  Men, nou vanyan sòlda yo toujou an sante!
  Ti fi a te voye zegwi sou lènmi an ak zòtèy pye li yo, li te fè eksploze yon pil tank, li chante:
  - Sòlda a toujou an sante,
  E pare pou aksyon!
  Apre sa, Natasha ankò koupe lènmi yo, demoli gwo fò tou won yo nan tank yo.
  Zoya se yon ti bebe trè vit. Isit la li te lanse yon barik antye nan Nazi yo. Ak chire yon koup de mil nan yon sèl eksplozyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pa sispann, pinga'w nou yo briyan!
  Ak yon ti fi nan dantèl konba!
  Augustine nan batay tou pa fèb. Se konsa bat Nazi yo. Kòm si soti nan yon grap chèn frape soti.
  Ak koupe opozan - chante:
  - Fè atansyon, li pral itil
  Pral gen yon tat nan sezon otòn la!
  Dyab la rouj vrèman chari nan batay tankou yon dyab nan yon snuffbox.
  Ak isit la se ki jan Svetlana goumen. Epi Nazi yo jwenn li nan men li.
  Men, si li frape, li pral frape.
  Soti nan li, ti gout san vole soti.
  Svetlana te remake sevèman lè ti gout metal te vole soti nan pye li, ki te fonn kran yo ak gwo fò won tank yo:
  - Glwa pou Larisi, anpil menm glwa!
  Tank yo kouri devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Isit la ti fi yo te pran Nazi yo. Se konsa, yo koupe ak graje. Pa vanyan sòlda, men reyèlman pantèr ki te kase chèn lan.
  Oleg se nan batay ak atak Nazi yo. Li bat yo san pitye, li koupe tank yo, epi li kriye:
  Nou tankou towo!
  Margarita, kraze lame mawon an epi koupe tank yo, pran:
  Nou tankou towo!
  Natasha te pran li epi li te kriye, li te koupe konbatan mawon yo ansanm ak tank yo:
  - Manti se soti nan men!
  Zoya dechire Nazi yo, li di:
  - Non, pa soti nan men!
  Apre sa, li menm tou, pral pran ak lage yon asterisk ak pye fè l ', li fini ak yon anpil nan fachis.
  Natasha pran li epi li di:
  - Televizyon nou an limen!
  Ak yon pakèt zegwi asasen vole soti nan janm li.
  Zoya, ki te tou detwi Nazi yo ak tank yo, griye:
  - Zanmitay nou se yon monolit!
  Epi ankò tankou yon jete ki ti sèk yo flou nan tout direksyon. Sa a se yon ti fi - pi bon kalite ekstèminasyon nan opozan.
  Ti fi a ak zòtèy toutouni li pral pran ak lanse twa boumerang. Ak kadav yo soti nan sa a te vin menm plis.
  Apre sa, bote a pral bay:
  - Nou pap bay lènmi an pitye! Pral gen yon kadav!
  Epi ankò bagay ki ka touye moun nan vole soti nan talon pye a fè.
  Augustine te fè remake tou byen lojikman:
  - Se pa yon sèl kadav, men anpil!
  Apre sa, ti fi a te pran li epi li te mache pye atè nan flak dlo san yo. Apre sa, li touye anpil nan Nazi yo.
  Ak ki jan li gwonde:
  - Masasen an mas!
  Epi kounyeya li pral frape tèt li sou jeneral Nazi a. Kraze zo bwa tèt li epi bay:
  - Banzai! Ou pral ale nan syèl la!
  Svetlana fache anpil nan ofansif la, sitou frape tank yo, li kriye:
  - Ou p ap epanye!
  Epi yon douzèn zegwi vole sou dwèt li. Kòm li kraze nan tout moun, avyon yo tonbe. Ak anpil menm gèrye a ap eseye dechire ak touye.
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Glorye mato!
  Ak ti gason an tou voye tankou yon zetwal fre nan fòm lan nan yon swastika ak pye fè l 'yo. Ibrid konplike.
  Ak mas Nazi yo tonbe.
  Oleg gwonde:
  - Banzai!
  Epi ti gason an ankò nan yon atak sovaj. Non, li jis bouyi ak pouvwa, ak vòlkan yo gurgle!
  Margaret an mouvman. Li pral dechire vant tout moun.
  Yon ti fi ak pye li pral jete senkant zegwi nan yon fwa. Ak mas la te touye pa tout kalite lènmi, frape soti tou de tank ak avyon.
  Margarita te chante an tèm de kè kontan:
  - Youn, de! Chagren se pa yon pwoblèm!
  Ou pa ta dwe janm dekouraje!
  Kenbe nen an ak ke pi wo ak yon tiyo.
  Konnen ke yon bon zanmi toujou avèk ou!
  Sa a se tankou yon konpayi agresif. Ti fi a bat e li kriye:
  "Prezidan dragon an pral tounen yon kadav!"
  Natasha nan batay se jis kèk kalite terminator. Ak gwonde gurgle:
  - Banzai! Jwenn li rapid!
  Epi yon grenad vole nan pye l'. Epi Nazi yo tankou klou. Epi li pral kraze yon anpil nan mastodon ak zèl, machin infernal.
  Men gèrye a! Pou tout vanyan sòlda - yon vanyan sòlda!
  Zoya tou sou ofansif la. Tankou yon chen kòlè.
  Apre sa, li pran l ', li bouyi:
  - Papa nou se Bondye Blan li menm!
  Epi li koupe yon moulen trip nan Nazi yo!
  Epi Augustine di:
  - Epi Bondye mwen an nwa!
  Vreman vre, wouj la se reyalizasyon anpil nan manti ak mechanste. Pou lènmi, nan kou. E pou zanmi, li se yon cheri.
  Ak ki jan ak zòtèy fè li pral pran ak jete. Ak yon anpil nan pil vanyan sòlda nan anpi a mawon, osi byen ke tank yo ak avyon.
  Wouj la rele byen fò:
  - Larisi ak Bondye nwa a dèyè nou!
  Yon vanyan sòlda ki gen yon potansyèl konba trè wo. Non, anba sa a li pi bon pou pa mele. Kòm gwo fò won yo nan tank yo chire koupe ak zèl yo nan avyon fachis.
  Augustine sifle:
  - Nou pral kraze tout trèt an poud!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo. Wi, fi sa a dife se pa egzakteman yon bagay ki ka bay lapè. Sòf si lapè pa touye moun!
  Svetlana, kraze lènmi yo, bay:
  - Nou pral bale ou nan liy!
  Augustine konfime:
  - Nou pral touye tout moun!
  Ak nan pye l ', kado a nan aniilasyon total vole ankò! Ak anpil tank ak avyon te eksploze nan ti chips alafwa.
  Oleg chante an repons:
  - Pral gen yon banzai konplè!
  Augustine, te dechire Nazi yo ak men l, koupe yo ak epe, epi voye zegwi ak zòtèy pye l, detwi tank ak avyon an menm tan, te pibliye:
  - Yon ti tan pale! Yon ti tan pale!
  Natasha, detwi vanyan sòlda mawon yo, griye:
  - Nan ti bout tan - banzai!
  Epi ann koupe opozan ak anmè sovaj.
  Oleg Rybachenko, koupe opozan, pibliye:
  - gambit sa a pa Chinwa,
  Ak premye a, kwè m ', se Thai!
  Epi ankò, yon disk byen file, koupe metal vole soti nan pye fè ti gason an. Li koupe tou de toutrèl yo nan tank yo ak ke yo nan avyon an.
  Margarita, koupe vanyan sòlda yo nan anpi mawon an ak zam tank yo, te chante:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Ann pa blag ak sa -
  Ann dechire l!
  Ann dechire l!
  Lè sa a, yo te fè yon bon travay ak Nazi yo ... Ak Larisi Sovyetik bat anpi mawon an pandan tanpèt la nan Moskou.
  Lagè a pa te fini ankò, men Sovyetik la te deja gen yon chans defèt Nazi yo tèt yo. Se konsa, sis yo ankò te oblije entèwonp ekzekisyon an nan misyon super ak fre yo.
  
  YON SÈL Sovyetik nan mitan chen mawon
  Panne a te fèt akòz yon flare solè, kòm rezilta, nan dat 22 jen 1941, Etazini, Grann Bretay ak koloni li yo te fèmen. Okòmansman, sa a pa t 'an patikilye afekte kou a nan lagè a. Alman yo avanse nan anpil menm jan ak nan istwa reyèl. Führer la tou vire nan sid, ak Japon te pran yon pozisyon tann-ak-wè ... Epi ankò, yon sezon fredi glas sove Lame Wouj la soti nan defèt konplè, epi li pèmèt li ale nan yon kontreofensif toupre Moskou. Ak Japon, pandan se tan, sezi sa yo byen nan Oseyan Pasifik la ki te deja fè pati Grann Bretay ak Etazini yo, epi ki fòs adisyonèl pa t 'kapab antre kounye a.
  Sou devan lès nan sezon prentan an ak kòmansman ete, Alman yo te genyen yon seri viktwa, epi ankò te lanse yon ofansif kont Stalingrad. Sepandan, sa a se kote divergence a soti nan reyalite a te kòmanse. Absans yon dezyèm fwon te pèmèt Alman yo transfere plis twoup soti nan Ewòp, ak nan Libi, kite sèlman ganizon Italyen la.
  Ak ofansif la te kòmanse pa sèlman sou Stalingrad, men tou, sou Tikhvin. Epi kounyeya yo te kòmande pa Rommel, ki moun Fuhrer la trè apresye pou defèt Britanik yo nan Libi ak kaptire Tolbuk.
  Premye tank Tiger yo te patisipe tou nan batay yo. Rommel te lanse yon ofansif nan mitan lannwit ak jere yo pran twoup Sovyetik yo pa sipriz. Sitiyasyon an te agrave pa lefèt ke Alman yo te gen yon avantaj nan avyasyon, kidonk yo pa te gaspiye fòs yo nan batay alye yo.
  Pilòt Marseille te rapidman pran kont sou devan lès la. Retounen nan mwa jen 1942, li te depase kantite avyon ki te tonbe nan san senkant epi li te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman.
  Men, sa te jis kòmansman yon karyè.
  Nan syèl la, an reyalite, li te pi difisil pou Lame Wouj la. Ak Alman yo te kapab pran Tikhvin, ak Lè sa a, plizyè lòt lavil ak koupe Leningrad ak yon bag doub, bloke lavil sa a ankò.
  Kòmandman Sovyetik la te eseye kraze nan Leningrad, ak avanse nan sant la. Men, pa t gen ase fòs pou reyisi rive nan domèn sa yo.
  Sèl konsolasyon an te ke Nazi yo te anbourbe nan Stalingrad, ki te ba yo yon chans kolekte nouvo rezèv.
  Men, Leningrad rete bloke. Jiskaprezan, Latiki ak Japon pa te antre nan lagè a, ak Sovyetik la te gen yon chans vire mare nan batay. Nan mwa novanm 1942, twoup Sovyetik te lanse yon ofansif toupre Rzhev ak Stalingrad.
  Anba Rzhev, siksè pa te reyalize. Men toupre Stalingrad, bag la te fèmen. Men, jan li te tounen soti nan tan. Twazyèm Reich la te gen plis rezèv, ak Rommel te lanse yon ofansif nan direksyon Stalingrad soti nan nò a, ak Mainstein nan sid la.
  Sitiyasyon an te agrave pa antre inatandi Japon nan lagè a. Samure a, malgre yo te contrainte pa batay la nan Lachin, atake Vladivostok.
  Pwobableman Hirohito te pè ke Twazyèm Reich la ta pèdi e li te antre nan lagè a.
  Anplis, Japon te gen ase resous ak enfantri pou ofansif plen echèl.
  Lame Wouj la te kwense, ak Rommel jere kraze soti nan nò a nan Stalingrad. Mainstein te sispann tanporèman, men li te resevwa ranfòsman adisyonèl ak sipò nan men Paulus, li te konekte ak twoup yo deja debloke.
  Se konsa, yon lòt bag leve, nan ki twoup Sovyetik yo te jwenn tèt yo.
  Apre batay fè tèt di, pifò nan yo te detwi ak kaptire. Apre sa, Alman yo te fini kaptire Stalingrad. Ak nan mwa mas 1943, Latiki tou te antre nan lagè a. Sitiyasyon an te vin pi konplike toujou. Nan lè a, Alman yo kenbe siperyorite. Marseille te depase kantite twasan avyon ki te tonbe epi li te vin premye Alman ki te resevwa yon dezyèm kwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn, epe ak kawo.
  Nan mwa me, Alman yo te lanse yon nouvo ofansif, twouve lè l sèvi avèk tank nouvo - "Tiger", "Panther" ak "Lyon". Apre sa, yo avanse avèk siksè, byenke Lame Wouj la te pran yon defans pwisan. Men, fòs yo te deja inegal, depi twoup Sovyetik yo te goumen sou twa fwon nan yon fwa - Kont Twazyèm Reich la, satelit li yo, Japon ak koloni li yo, ak Latiki. Sitiyasyon an te agrave pa lagè total te deklare pa Nazi yo, ki te mennen nan yon ogmantasyon nan pwodiksyon an nan zam plizyè fwa nan absans la nan bonbadman pa Alye yo. Se konsa, chans yo nan Sovyetik la byen vit diminye!
  Se vre, Fritz la avanse tou dousman, kòm te gen yon defans nan pwofondè devan yo. Ak twoup Sovyetik yo, ki gen eksperyans, goumen anpil kouraz. Men, yo toujou pèdi.
  Sepandan, yo te goumen ak anpil kouraj, ak kèk vanyan sòlda te montre klas ki pi wo a. Isit la, pou egzanp, ekipaj tank la nan Elizabeth sou T-34-76 ki pi òdinè ap goumen kont Nazi yo.
  Epi Alman yo ap deplase tou dousman nan direksyon twoup Sovyetik yo, ki aliye nan yon kwen, oswa yon kochon. Devan se tank ki pi lou ak pi byen pwoteje "Lev". Li sanble ak Panther a, se sèlman pi gwo epi li peze katrevendis tòn. Blende devan kòk la se 150 mm ak pant tankou T-34 a, ak kote sa yo se 82 mm ak pant. Fwon gwo kay won an jeneralman trè byen pwoteje: 240 mm ak pant, ak kote yo tou pi fèb pase 82 mm, tankou kòk la. Ak yon zam pwisan nan 105 mm ak yon longè barik gwo 70 EL. Sa a se yon tank ki kapab frape nan yon distans.
  Elizabeth deplase bwat la nan tèt la ak pye li.
  Ak trant-kat la ranmase vitès. Li se initil tire sou "Lyon an" nan yon distans epi ou bezwen jwenn pi pre. Yon machin pwisan Alman voye yon pwojektil nan fòs mòtèl. Li kouri pase. Ti fi yo nan tank la ri ak kè kontan epi deplase pye yo fè.
  Li fè cho nan nò Kokas nan fen mwa me, ak bèl nan bikini gen anpil plezi.
  Elena note ak yon siflèt:
  - Koulye a, fachis la pral jwenn gwo nan kòn yo!
  Ekaterina, souke pye l tou nwa, li dakò:
  - Nou pral definitivman frape l '!
  T-34-76 kontinye akselere, men vitès la nan wout limite. "Lyon an" apèn rale nan tout, ak plis ajil "Panthers" ak "Tigers" ralanti pou yo pa rale pi devan.
  Men, machin sa yo danjere, espesyalman Panther a, ki kapab tire kenz jij nan yon minit. Soti nan sa a ou ka atann yon sipriz.
  Euphrasia, peze talon pye l sou gaz la, kriye:
  - Ann goumen nan fason virtuozite!
  Zam nan tank "Lyon" gen yon dezavantaj enpòtan, li tire sèlman senk jij pou chak minit. An jeneral, pa modèl ki gen plis siksè. Pye blende twòp, epi li pa nesesè pou frape soti nan yon distans twò gwo. "Tigers" ak "Panthers" kraze nan de kilomèt, ki soti nan yon distans pi gwo li se prèske enposib antre nan yon mobil ak ti trant-kat. Se konsa, èske li vo li pou ekipe lyon an ak yon zam pwisan konsa? Lòt tank Sovyetik yo menm pi lejè, eksepte pou KV-1S la, men tank sa a tou pa gen okenn avantaj nan defans, ak pèfòmans kondwi se sèlman pi mal.
  Elizabeth vire kò li epi li rele:
  - Mwen respire ak pwatrin mwen, lè a se yon vag lajè,
  Li klere byen klere, tapi zetwal la se kontinuèl ...
  Santiman yo jwe, ti fi pye atè yo vivan,
  Jwe nan syèl la, mwen vle vole nan solèy la pou tout tan!
  Li pa fasil kraze nan tank Lev la, menm nan bò a. Kote tourèl la, tankou sa yo nan Panther a, yo an pant, ak pati anwo a nan kote sa yo nan kòk la tou. Nan tank sa yo, fòm tipik "chat" la deja te adopte, bay pi bon pwoteksyon akòz pant yo. Pa tankou "Tiger la", prèske kare. Men, "Tiger la" te devlope anvan lagè a, li te sanble ak yon inifòm KV. Men, "Tiger" -2 a, yon devlopman pita, se tou nan fòm lan nan yon "chat", e byento tank sa a pral antre nan seri. "Lyon" kraze nan tablo a tou se prèske enposib. Se sèlman pati ki pi ba nan kòk la pa gen yon pant zam, men li kouvri pa woulèt. Sa vle di, ou bezwen kraze nan fèmen epi jwenn egzakteman ant pist yo.
  Se konsa, ti fi yo gen yon travay difisil. Anplis, trant-kat nan mouvman an tranble anpil ke li se prèske enposib tire avèk presizyon.
  Elizabeth mande zanmi l yo:
  Èske nou ka bat lènmi an?
  Elena reponn avèk konfyans:
  - Lè ti fi pa gen soulye, yo jwenn yon sansiblite konsa ak pye atè yo ke yo pral siman frape lènmi an.
  Elizabeth te dakò ak sa a:
  - Wi, talon ti fi yo se yon garanti viktwa!
  Epi, koulye a, evite defèt, trant-kat glise nan tablo a. Bagay pwensipal lan isit la se pou fè pou evite zam yo Panther ak Tiger. Yo rapid ak egzat. Epi ou pa ka kraze nan tank sa yo nan fwon an tou.
  Elena tire sou Alman an lè l sèvi avèk zòtèy li yo. Men, pase pist la sou mouvman an se prèske enposib. Men, pist glas lènmi an kraze, ak "Lyon" sispann.
  Trant-kat mache pase l 'ankò. Epi voye yon pwojektil ki ka touye moun nan pati ki pi ba nan bò a.
  Catherine fè remake:
  - Kanon nou an demode - "Lyon" reyèlman pa ka pran!
  Men, kòm nan anmèdman, Elena frape pati bò lènmi an, ak "Lyon an" pran dife.
  Ti fi yo pa ralanti, ankò rod pi devan. Koulye a, yo gen yon sib pi fèb: "Panther". Li se ase frape li dwat sou bò la.
  Elizabeth note:
  - Chat pratik!
  Catherine di ak yon ri:
  - Men, li apèn rale pou yo pa soti nan kouvèti a nan "Lyon an".
  Apre sa, Elena te tire nan yon distans nan Panther a, ki te tounen soti yo te byen lwen sou bò a ak louvri bò li yo. Li gen yon sèl mens - 40 milimèt, epi li pa enpòtan ke li se panche.
  Tank Alman an eksploze ak yon bang. Wi, bèl yo te foutu sevè.
  Yo se ak favè kaptivan yo nan bèl masyal.
  Men, kokiy yo sifle pandan y ap pase, prèske manyen zam la.
  Trant-kat trè danjere, epi li sanble ak yon moun ki sote ant trickles.
  Elizabèt te tire ankò ak pye li epi li chante:
  - Mwen ka fè tout bagay, nou pral frape Wehrmacht la ak rann tèt!
  Natirèlman, ak ti fi sa yo, dyab la li menm se pa terib. Malgre ke ofansif Nazi a agresif, epi yo gen anpil tank ....
  Fòs yo inegal. Malgre ke kantite machin yo apeprè egal, sa yo Alman yo pi lou. Anpil tank Sovyetik yo lejè epi yo pa pare pou konba kont monstr Nazi yo.
  Men, ekipaj la nan Elizabeth fè bèl bagay ak tire yon lòt "Panther" sou ale la.
  Manm Komsomol ap goumen ak zam. Yo tire avèk presizyon. Yo kouri, flache pye atè, talon wonn. Ak frape lènmi an dwa sou sib.
  Alenka kòmande ak pasyon:
  - Pa lage tifi!
  Epi kounye a, kanon an krache yon pwojektil, egzakteman nan T-4 la, pèse tank sa a. Men, isit la, nan kou, "Lyon", li pa tèlman fasil yo pran. Ak isit la ou gen eseye.
  Anyuta lonje dwèt sou machin nan avèk èd zòtèy li yo epi li tire egzakteman bout-a-fen, li di:
  - Glwa kominis!
  Alla tou tire anpil presizyon epi ajoute:
  - Glwa ewoyis!
  Ou pa ka di anyen sou ti fi batay yo isit la - klas ki pi wo a ak acrobatics!
  Maria, bay pwojektil la nan zam la, chante:
  - Pi wo ak pi wo ak pi wo
  Chèche vòl zwazo nou yo...
  Epi respire nan chak elis,
  Trakilite fwontyè nou yo!
  Marusya te ajoute, tire sou Fritz la:
  - Definitivman se...
  Ewoyis nan mas nan Larisi ak pa sèlman moun Ris te manifeste nan tout bagay ...
  Son koukou yo mezire, soufle, tankou yon revèy k ap sonnen, te pase sou tranche yo. Pye bwa ki ra, ki gen yon kouwòn vèt dens nan gwo van, tankou pyonye nan yon salye, salye sòlda fatige. Pou kèk moun, sa a ta ka menm sanble tankou yon kalite avètisman - yo di, ou pral ale nan pwochen mond lan!
  Batayon an anba lòd Vladimir Mikhailovsky, britalman bat nan batay anvan yo, espesyalman nan deroute Me a, se kounye a prese ranpli ak nouvo rekri, prepare yo kouvri youn nan zòn ki pi danjere. Twa kilomèt sou bò solèy leve, dlo Don yo kouri sou flanm lagè yo.
  Pifò nan wozo yo te boule nan bonm ensandè, dlo a tounen nwa nan swi. Tankou gwo alimèt nan wont lapenn, pil pon yo demoli pa vag eksplozyon an kanpe poukont yo, aji kòm sipò.
  Sou bato, pyonye lokal yo ap transpòte kado yo nan jaden yo, osi byen ke bwat minisyon pou sòlda yo ewoyik Sovyetik, pare yo angaje yo nan konba mòtèl ak ord Nazi yo anraje.
  Se konsa, kat nan yo trennen yon bwat long nan yon ti touf bwa kouvri ak wolfberries. La, yon zam anti-tank ak anpil atansyon kamouflay te kache tankou yon mohawk nan anbiskad. Twa sòlda ak artiyeur Alesya ki gen zye briyan ap opere nan zam la. Yon ti fi, trè Mens, men men l 'sanous nan travay fatigan. Li ap eseye tou, ansanm ak mesye yo, pou prepare yon pèlen nan ka yon tank oswa "veyikil blende" nan bann mouton Nazi yo ap eseye kontoune mòn natirèl la.
  Sòlda yo, pou pifò pati, yo toujou konplètman san bab epi yo pa tire sou, jèn gason ki te konplete yon kou pi kout pou yon rekrite - nan yon mwa edmi, plis, nan kou, fòmasyon pre-konskripsyon byen etabli nan Sovyetik la. .
  Gen kèk vanyan sòlda deja gen eksperyans. Yo diferan de jèn bèt yo nan pwal, netteté nan mouvman, gen kèk ki rwin. An patikilye, Ivan nan yon sèl je, ki te sanble ak yon bato reyèl, kite bab li ale. Tit ensign, ak deja yon koup la lòd resevwa nan batay divès kalite, oswa pito youn nan premye tou pre Moskou. Lè, li te sanble, yo te fè enposib la: yo sispann Fritz la, e menm kondwi advèsè yo yon koup de santèn kilomèt, tankou bat chen.
  Konbyen ekipman abandone Fritz la te genyen. Petèt pa tèlman, e souvan te gen tank, men transpòtè pèsonèl blende ak kanon ak mitray ki te tèlman maltrete enfantri Sovyetik la nan ete ak otòn 1941 - omwen yon santim yon douzèn!
  Men, lè jèl la te depase trant degre, tout monstr Teutonik sa yo te pèdi kapasite yo pou yo deplase tou senpleman ... Gazolin te jele ak grès te jele.
  Malerezman, yo echwe pou yo fini ak Nazi yo nan fen. An pati nan fay la nan kòmandman an, ki te mande pou gwo fòs yo pran tanpèt vil yo kote inite Alman yo te rankont. Wi, epi dekonjle a rive - se pou li mal ...
  Nan sezon prentan an, Ivan tou te touche yon dezyèm lòd - li te gen chans touye yon jeneral ak plizyè ofisye akòz yon anbiskad. Sepandan, batay la te sèlman pasyèlman siksè. Pandan pouswit la, yon fragman pèdi frape Ivan Krasnov nan figi a, anpeche l 'nan je l'. Ay, sa a se yon lagè, pa yon fim pou timoun, kote karaktè prensipal la bat tout moun, e menm yon santèn mitray pa ka frape l '.
  Epi, koulye a yo dwe fè travay fizikman difisil: fouye tranche, selil ak pyèj twou.
  Pyonye yo ede yo, pandan y ap jaden yo kalm ak mesye yo ak tifi yo menm yo te sipliye pou yo ede gran frè yo. Yo menm travay twò zele, yo ap eseye fè plis, yo pa kalkile fòs. Se konsa venn yo te gonfle e yo te parèt sou men ate yo, ki gen kran, ak pye toutouni timoun yo. An menm tan, yo toujou jere chante;
  Nou se pyonye timoun kominis yo -
  Yon dife, yon tant ak yon klan k ap sonnen!
  Envazyon nan fachis modi -
  Ki moun ki ap tann yon dechoukay kòlè!
  
  Kisa nou pèdi nan batay sa yo?
  Lè sa a, nan batay ak lènmi an akeri?
  Nou te konn jis timoun nan mond lan -
  Epi kounyeya vanyan sòlda yo nan peyi natif natal la!
  
  Men, Hitler te fè yon etap nan direksyon kapital nou an,
  Lage bonm san yo pa konte kaskad dlo a!
  E pou mwen, patri a pi bèl pase syèl la -
  Koulye a, solèy kouche san an rive!
  
  Nou pral reponn a agresyon sevè -
  Malgre yo menm yo wo, wi, ay, yo piti!
  Men, nepe a nan men yon adolesan frajil -
  Pi fò pase rejiman Satan yo!
  
  Kite tank yo kouri lavalas apre lavalas,
  Epi nou divize fizi a an twa!
  Kite lapolis la vize dèyè,
  Men, Bondye Sen an pral pini yo avèk fòs!
  
  Ki sa nou deside? fè travay lapè
  E pou sa, Ay, mwen te oblije tire!
  Kalm deja degoutan.
  Gen vyolans tou!
  
  Ak ti fi a nou kouri pye atè ansanm -
  Menmsi li te nèj, yon twou nèj boule tankou chabon!
  Men, pa bezwen pè, konnen timoun yo -
  Yon bal pral mete fachis la avèk fòs konviksyon nan sèkèy la!
  
  Isit la yo mete vye konpayi Fritz la,
  Ak rès lach yo nan kouri!
  Nou kraze enfantri tankou yon kouto nan batay -
  Nou pa yon antrav pou jèn ete yo!
  
  Reyalizasyon viktwa, yo pral nan mwa me,
  Koulye a, blizzard la se pike, nèj difisil!
  Ti gason an pye atè, sè l la pye atè,
  Nan vye rad, timoun yo te rankontre gran jou de glwa a!
  
  Ki kote fòs sa yo soti?
  Andire doulè ak frèt, ki bezwen!
  Lè yon zanmi mezire anba kavo a,
  Lè yon zanmi plenn - mwen pral mouri!
  
  Kris la beni nou pyonye yo,
  Li di: Se Bondye ki ban nou Peyi a!
  Sa a se premye lafwa nan tout moun,
  Sovyetik, peyi sakre!
  Gen yon gwonde byen lwen nan tank apwoche, ak avyon Buzz nan syèl la. Ak gwo zam syèj yo deja gwonde. Soti nan frape nan kokiy ki gen gwo eksplozif, boul latè ak tèritwa fonn yo jete byen wo nan syèl la. Isit la li ap li batay la. Gwo Vladimir Mikhailovsky kenbe longvi twofe nan men l ', gade apwòch la nan yon lavalas fachis asye. Yo eseye kondwi pyonye yo dèyè, men yo pa vle ale epi mande pou fizi nan men yo pou goumen.
  Pa gen ase zam pou tout moun, byenke timoun lokal yo te pote fizi lachas ak menm banza espò. Tout moun vle goumen ak kouraj epi genyen. Epi li p ap travay pou yo mouri ak dènye panse a Motherland.
  Gwo Mikhailovsky bay lòd sa a:
  - Pa louvri dife san lòd!
  Vreman vre, yo gen sèlman de "karannsenk" pou tout batayon an, ki vle di ke chans lan se kite Fritz la pi pre.
  Devan, jan sa abitye nan mitan Nazi yo, machin yo ki pi pwoteje; tank T-4 ak zam pwòp tèt ou "Hunter". Yo ta dwe fè plas pou machin pi lejè ak enfantri yon ti kras an reta.
  Machin ak motosiklèt Nazi yo kounye a epi ralanti pou yo pè kraze devan ....
  Men, pyonye Julius Petrov pwouve ke yo pa t 'rete isit la pou anyen. Yon min anti-tank ki ra, andwi ak lakòl endijèn, ak sou tèt tèritwa a ki fè li envizib ak èd nan yon fil, deplase ant kòd lonbrik yo, dwa anba cheni T-4 la.
  Plak asye yo nan cheni a kouche sou yon kado ki ka touye moun. Eksplozyon an pa sanble twò fò, men cheni an chire, ak tank Nazi a kòmanse fimen ak sèk alantou gwo kay won an.
  Lòt ti gason sèvi ak aparèy menm jan an. Depi enfantri Alman an se lach, ak tank yo ak zam pwòp tèt ou yo san defans devan, Lè sa a, yo pral pini pou sa a.
  Pi popilè "Hunter la", ak yon silwèt ki ba ak zam fò, sanble ak yon tòti aplati. Zam sa a pwòp tèt ou te parèt dènyèman sou devan Sovyetik-Alman an. Akòz bon pèfòmans kondwi, yon kanon ki rantre nan yon distans desan ak sivivans nan batay, "Chasè a" imedyatman te vin tounen yon parabòl nan lang.
  Men, tras li yo toujou òdinè, kwake lajè ... Sepandan, li la menm pi bon mine anba a nan machin nan epi fè li krache soti andedan li yo ak pyès rezèv.
  Isit la se yon kraze brize "Hunter", tankou yon bato fregat ak yon gouvernay kase, glise sou bò a ak pouse l 'kont T-4 la. Ak tou de sèkèy asye sou cheni kòmanse boule, epi apre kèk moman yo eksploze akòz detonasyon minisyon.
  Deja yon douzèn machin pwa mwayen te sispann kase ak san sekou.
  Men, dèyè yo rès baton an, espesyalman anpil blende yo. Isit la zam pwòp tèt ou-lanse "Hunter" ajoute vitès ak ... Tonbe nan yon twou san fon degize. Se sèlman cheni yo bwa soti nan pi wo a epi yo deplase san sekou.
  Pyonye yo kontan. Yon kote nan twou fouye eksplozif endijèn. Li fèt nan yon fason atizanal. Natirèlman, pi fèb pase dinamit, men yo nan lòd yo enfim chay la se ase.
  Fritz soufri gwo aksidan, transpòtè pèsonèl blende echwe, kèk pase nan zòn danjere, men yo rankontre pa voye grenad ak eksplozif.
  Isit la, menm rapid-enjenye, jèn konbatan yo te bati ti katapult. Yo jete yon sache espesyal ki gen lespri bwa distile melanje ak eleman poud poud.
  Lè yo frape, zam ki pi mens nan transpò Nazi yo bay plas, sa ki lakòz ekipaj yo limen ak flanm dife ble. Fache ak doulè, Fritz la rele kè-randingly ak gaye ak figi trese nan laterè.
  Kèk nan yo menm abandone ekipman yo...
  Sèl pitye a se ke gen yon anpil nan lènmi, kèk machin, inondasyon tout bagay ak dife machin-zam, apwoche tranche yo.
  Apre sa, yo bite sou erison ... Alesya, pandan se tan, dirije karannsenk. Natirèlman, ou pa pral pran T-4 la ak "Hunter" tèt-sou, men ou ka eseye kote yo. Pa gen anyen pou di sou transpò pèsonèl blende yo. Tout moun pral kraze ak fè etaj ak wouj-cho metal krache san!
  Yon zam ti kalib gen anpil avantaj sou yon gwo - pousantaj dife, fasilite kamouflaj. Apre sa, yo konnen ki jan yo chwazi objektif.
  Nazi yo ronfle, sovajman tankou hyèn. Ak nan mitan mesye Sovyetik yo gen moun ki mouri ak blese. Li se sitou trajik lè jèn konbatan ki fèk kòmanse viv mouri. Isit la se yon ti fi pyonye trè jèn, li te gen diman leve yon pake eksplozif, kouri ak li anba tren yo nan yon tank mwayen T-3. Yon bwat lèd ak yon kòf long, men w sanble mens, sote epi dechire yon gwo kay won kare nan li.
  Ak konbatan yo ankò voye grenad, ak mitray yo te kòmanse kloure motosiklèt yo rale. Epi tèt sòlda Nazi yo pete tankou seriz mi ke yon lagrèl tonbe.
  Ak tank gaz gwo motosiklèt yo eksploze, voye jete kouran dife vyolan. Li santi tankou yon revòlt nan jeni infernal ap pase. Men kèk transpòtè pèsonèl blende ki rantre nan kòlèg malerèz yo tou.
  Alesya lonje dwèt sou "Hunter la" vize nan pati ki pi ba nan kòk la. Li difisil pou rive la, men sa a se sèl chans pou kraze zam san pitye pwòp tèt ou. Mouvman lis nan dwèt la, ak Lè sa a, vire.
  Zam la bay yon rkul mou, ak machin fachis la divize an mwatye. Ak drapo a ak swastika a tonbe nan labou a san.
  Alesya chichote:
  - Jistis mande sakrifis, charite mande don, e siksè yon kòz jis mande sakrifis!
  Yon vire, ti fi a tire repoze toutouni yo nan lòd yo pi byen santi biorhythms yo nan Latè a, ak souf la nan zèb ak plant li yo ak lans ankò, frape trètr T-3 nan jwenti a.
  Li ka wè ke prèske tout tank mwayen Armada Nazi a te deja mete deyò. Isit la lèt la te detwi pa yon ti gason pyonye, malgre aksidan an, li pouse yon barik, ak yon melanj de carbure eksplozif, pousyè chabon, syur ak yon ti kantite fosfò. Timoun ewoyik la pa t gen fòs ankò pou l pouse barik la apre yon blesi nan mitan, ak kamarad li Andrey, kwaze tèt li nan kouri a, pouse karant tòn Shmel atak pwòp tèt ou zam anba wou yo. Yon kanon obsekious kalib 150-milimèt tire leve, li rete leve. Epi nanm pyonye yo, ki t ap vole soti nan kò yo chire, te kouri ale nan yon wayòm kè kontan nan syèl la, kote pa janm gen vyolans ak doulè.
  Transpò fachis ki te siviv yo, yo te pèdi sipò kòlèg ki pi lou yo, yo te kòmanse vire tounen ... Gwonde mizik Wagner a sispann, epi yon vòl jeneral te kòmanse.
  Vladimir Mikhailovsky, siye san nan fwon li, di:
  - Yon vanyan sòlda Ris ka mouri kanpe, men li pap janm viv sou jenou li! Larisi ka senyen, men pa gen okenn san ki pral fè kouraj nou ak lwayote nou anvè patri a senyen!
  Epi pyonye ki sove yo konfime sa... Malgre ke anpil nan yo te deja boule ak blese.
  Ak Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova ap goumen nan syèl la, yo pare pou fè konpetisyon ak Marseille a vanté, ki te deja fè nòt plis pase katsan (400) avyon tonbe, pou ki li te resevwa senkyèm degre nan Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak an lò. fèy pye bwadchenn, nepe ak Diamonds.
  Men, ti fi yo byen klè detèmine pou yo goumen seryezman. Isit la yo nan bikini a menm ak batay pye atè. Epi pèse avyon Luftwaffe yo.
  Anastasia, avèk èd zòtèy li yo, vize zam nan sib la, frape fachis la, epi li di:
  Lafwa nou an gwo
  Ap dire pou tout tan!
  Epi li fè yon klin sou patnè li. Akulina tou frape fachis la, frape l ', ak anpil presizyon lè l sèvi avèk janm li yo ak rèl:
  - Pou grandè lide kominis yo!
  Epi li montre dan pèl li yo. Yon ti fi konsa ap goumen ak edike.
  Ak briye ak dan li.
  Anastasia, ki te tire desann yon lòt avyon Alman, sou Yak-9 li a, agresif griyin:
  - Malfini Ris sou planèt la,
  Simaye zèl li yo pral dekole ...
  Lènmi an pral rele kont
  Pral bat, kase!
  Akulina vle konfime sa a lè li frape opozan yo:
  - Pral kase!
  Malgre ke, nan kou, bèl ti fi aces parèt tou nan mitan Alman yo. Albina ak Alvina goumen sou dernye ME-309 la. Gèrye batay sa yo te vòlè.
  Apre sa, yo frape avyon Sovyetik ak ladrès etonan. ME-309 la se yon avyon trè pwisan ame ak twa kanon lè 30mm ak kat mitray. Kont tankou yon mons, machin Ris pa ka reziste.
  Si yo tire, yo tire san pitye.
  Albina, avèk èd nan zòtèy toutouni li, chante yon kanon avyon nan sib la. Frape lènmi an epi kriye:
  - Pou viktwa Twazyèm Reich la!
  Epi li montre lang li.
  Alvina tou bat lènmi an. Li koupe Yak-9 Sovyetik yo epi li wouli:
  - Pou gwo fwontyè lame nou an!
  Epi li fè yon clin d'œ sou zanmi l yo.
  Batay, pran bòdwo ak Huffman. Li poko youn nan gwo as yo, men li ap pwogrese rapidman. Epi ou ka di tou mons lanfè a.
  Alman yo, byen dousman, ak gwo pèt, ap deplase sou kòt la Volga, apwoche lanmè Kaspyèn.
  . CHAPIT #2
  Fòs yo te klèman inegal. Avyasyon fachis la te espesyalman anmèdan. Focke-Wulf te antre nan devan an gwo kantite ak zam pwisan li yo ak vitès li te vin tounen yon pwoblèm pou Lame Wouj la. Anplis de sa, machin sa a te twò difisil pou desann. Li se dirab ak lou blende.
  ME-309 la tou te tounen yon sipriz dezagreyab pou pilòt Sovyetik yo tou de ak vitès ak zam. Apre sa, li trè rache inite Sovyetik yo.
  Bonbade pozisyon Sovyetik ak nouvo Yu-288 bonm lan, yon machin trè pwisan. Te pote kat tòn bonm anba chaj nòmal, ak sis tòn nan vèsyon an rechaje. Epi li te resevwa inite Sovyetik yo san patipri.
  Rommel te montre tou klas li kòm yon kòmandan, sepandan, tankou Mainstein.
  Pi pre ak pi pre Alman yo pwoche bò Astrakan. Epi, san atann pou lòd Sovyetik la, Fritz la te ale nan ofansif la sou Volga a nan direksyon Kamyshin. Se te yon mouvman fonse men pwisan. Epi pandan ke li te difisil yo sispann yo.
  Men, defans Lame Wouj la toujou solid ... Nan yon semèn, Nazi yo avanse senkant kilomèt epi yo te sispann.
  Yo te rankontre ak kont atak, inite Sovyetik yo ....
  An menm tan an, Japonè yo te eseye devlope yon ofansif kont Alma-Ata. Lè sa a, batay feròs te nan plen swing.
  Ti fi yo te goumen sou yon par ak gason, e petèt menm pi bon pase yo.
  Margarita Magnitnaya ak Tatyana Bulatnaya - bèl ti fi, te tire soti nan mitray.
  Yo tire samurai epi yo chante:
  - Ann pa kite rèv la
  Premye etap nan lavi a se...
  Ou wè ankò anlè tè a,
  Toubiyon atak kòlè!
  Margarita te voye yon grenad asasen ak zòtèy pye l, li chire Japonè yo e li chante:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou
  Pèsonn p'ap bat nou...
  Nou pral antere Wehrmacht a nan tè a,
  Zanmitay nou se yon monolit!
  Tatyana, tire sou lènmi an, te dakò:
  - Vrèman yon monolit!
  Japonè yo ap avanse sou Alma-Ata. Yo gen anpil sòlda ak divès kalite rezèv. Se mesye sa yo kap goumen. Men tifi yo koupe yo. Yo goumen dezespereman.
  Tatyana Bulatnaya voye yon lòt grenad, dechire samurai a epi li chante:
  - Pou gwo siksè mwen!
  Ak winked je, koulè a nan safi. Kè kontan fi, pa di anyen.
  Epi Margarita, ak talon pye l, pral pran epi voye yon kado lanmò, dechire sòlda Japonè yo.
  Epi chante:
  - Tout bagay melanje, mare, nan yon toubiyon soufrans pwoblèm!
  Epi ankò li voye zòtèy pye li yo, yon sitwon sou Japonè yo ...
  Yon vanyan sòlda Oksana toutouni jiska ren ak pye atè rale sou yo epi li pouse nan yon bwat grenad, li di:
  - Li pral fre ti fi!
  Epi tout twa vanyan sòlda yo t ap chante:
  - Samure yo te vole nan tè a, anba presyon an nan asye ak dife!
  Ak bèl yo goumen ak gwo kòlè. Yo te ale nan dife ak dlo ak tiyo kwiv pa anven.
  Isit la Oksana lanse yon grenad ak pye li, frape tank limyè Japonè Chikha a. Oke, sa se yon gwo objektif.
  Margarita, te tire sou lènmi an, chante:
  - Ou ka kwè nan absans lafwa! Ou ka fè absans la nan ka a!
  Tatyana lojikman te fè remake:
  - Sa w di a se yon paradoks!
  Margarita te voye yon grenad ak zòtèy li yo epi li te di yon fason ki lojik:
  "Se pa jeni yon zanmi paradoks?"
  Tatyana te vire, koupe samurai a epi li dakò:
  - Natirèlman, zanmi!
  Ak vanyan sòlda yo pran li epi yo pete ri ... Yo ap goumen ak ti fi, epi yo di ki lòt bagay ... Se pa pou anyen ke Larisi sonje ki jan ti fi yo te goumen!
  Oksana batay nan nivo ki pi wo nan kou. Ak lans soti nan pwen diferan, ak ti fi a vire tankou yon tèt.
  Sa yo se bèl, yo pap bay pèsonn anyen. Ak ronge soti trayizon, ansanm ak samurai la.
  Kondwi dife a ak Angela. Ti fi a tou agresif ak wouj-chveu. Gèrye pito goumen pye atè ak fè fe nan pwopòsyon kolosal.
  Angela bay vire a epi li di ak yon ri:
  - Nou pral avèk kouraj ale nan batay,
  Pou pouvwa Sovyetik yo!
  Ak zòtèy pye l 'li jete yon sitwon ansasen.
  Batay yo ap pase e kounye a, atak Japonè yo ap ekspire ....
  Li deja nan fen karant-twa Jiyè. Nazi yo te pwoche bò Volga Delta tèt li, epi batay yo te lanse sou li.
  Elizabeth ak ekipaj li yo goumen dezespereman. Premye tank Tiger-2 yo te kòmanse rive tou nan devan an. Yo sanble ak "Panther" ak "Lyon", men yon bagay nan mitan. Epitou ak ang yo nan enklinasyon an rasyonèl nan zam la ak yon zam long-barik nan 88 mm kalib 71 EL. Peze swasant-uit tòn, ak fèmen nan tank la "Lyon", an tèm de zam, men yon ti kras pi piti nan gwosè.
  Gwo tank, ou p'ap di anyen.
  Elizabeth ak ti fi yo ap lachas pou Alman yo. Yo kraze T-4 la epi yo kriye:
  - Glwa pou lide yo nan ane klere,
  Rèl pyonye yo toujou pare!
  Ann di vanyan sòlda yo se premye klas. Epi yo non sèlman goumen ak bèl pouvwa, men tou, yo chante;
  Inyon an endèstruktibl, pèp lib yo,
  Se pa fòs brital ak laperèz ki te rasanble...
  Ak bon volonte moun ki eklere,
  Ak amitye, limyè, rezon ak kouraj nan rèv!
  
  Glwa pou patri nou lib,
  Pouvwa kreyasyon an se yon sipò pou tout tan!
  Fòs legal, volonte pèp la,
  Apre yo tout, pou inite - yon nonm ki senp!
  
  Atravè tanpèt yo solèy pwogrè a te klere pou nou,
  Atravè tanpèt yo ak tanpèt nou te kouri pi devan ...
  Nou deplase mòn, tankou san pwa,
  Lemonn antye ap vini nan direksyon kominis!
  
  Glwa pou patri nou lib,
  Pouvwa kreyasyon an se yon sipò pou tout tan!
  Fòs legal, volonte pèp la,
  Apre yo tout, pou inite - yon nonm ki senp!
  
  Pèp yo nan planèt la ini kòm frè,
  Boudis, zanmi Mizilman pou tout tan!
  Se pou tout bèl pouvwa a nan rezon, yon gwo non,
  Tout nasyon nan mond lan se yon fanmi!
  
  Glwa pou patri nou lib,
  Pouvwa kreyasyon an se yon sipò pou tout tan!
  Fòs legal, volonte pèp la,
  Apre yo tout, pou inite - yon nonm ki senp!
  Ti fi yo chante byen, e menm pi byen yo goumen, epi fè fe sa yo. Malgre ke istwa yo ekri pa viktwa yo epi li pa konnen si yo pral sonje si lagè a pèdi?
  Alenka ak pil li yo, ak yon ekip ti fi, ap eseye kenbe lènmi yo sou Delta Volga a. Apre sa, li montre ki sa bèl yo kapab nan prensip.
  Epi yo reyèlman ka fè anpil.
  Anyuta tire ak pye l' ak gwonde:
  - Glwa pou tan kominis yo!
  Se konsa, batri a tout antye pran l ', li chante nan inison, nan vwa plen son;
  Nou goumen pou yon pi bon desten
  Pou rann lavi moun pi fasil...
  Epi kraze horde nan modi
  Konsa, gen mwens move advèsè!
  
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Pou glwa manman nou Larisi...
  Moun yo nan Larisi kwè irézistibl,
  Epi fè tout moun sou Latè pi bèl!
  
  Nou bay pou goumen pou Peyi a,
  Pwoteje grandè patri a...
  Epi pafwa lavi a se jis yon fim
  Malgre ke li ta dwe yon refleksyon nan paradi!
  
  Tout moun bezwen reyalize yon rèv,
  Kwè rezonab kominis...
  Pou gen plis kontantman sou Latè,
  Epi dife revanchis yo pa t vini!
  
  Tsar nou an, gwo jeni Pugachev,
  Li leve peyizan yo nan batay sen...
  Nenpòt biznis pral sou zepòl la,
  Ak renmen ti fi a pye atè ti gason!
  
  Nou pral vin menm pi fò pase dyab la
  Lè nou chanje orizon syans...
  Aplati anba zago mechan an,
  Menmsi san koule soti nan yon aort chire!
  
  Wi, se bon zanmi nou yo,
  Nou ka fè peyi a pi kontan...
  Pèp yo kwè tout yon sèl fanmi,
  Gwo radyan Larisi!
  
  Gade moun avèk kouraj nan orizon an,
  Pa kite move nyaj kouvri syèl la...
  Nou pral bay lènmi an yon pwen viktorye,
  Epi ou pral, ewo chans nan batay!
  
  Mwen pa konnen mo lach la
  Nou Larisi nou pa enferyè ditou...
  Nou Svarog gen yon Jezi blan,
  Ak pou tout tan ap jwi Me!
  
  Ti fi ak ti gason nan yon dans wonn,
  Nou tifi pye atè antre...
  Pou nou, apre tout, Bondye Toupisan an Rod,
  Pa vin yon ti gason jako san sèvo!
  
  E Lenin te enspire nou pou nou goumen,
  Saj Stalin beni feat la...
  Yon zanj cheriben pwisan pral louvri zèl li yo,
  Ak misk nou yo tou senpleman fèt an asye!
  
  Majeste patri a pral nan
  Ke nou se vanyan sòlda konsa ak Bondye...
  Isit la nou pral konfime tout bèl pouvwa a ak yon nepe asye,
  Ki plak pwotèj li te fòje nan Svarog!
  
  An brèf, rete fidèl anvè Senyè a,
  Pou tout bèl pouvwa a nan Larisi ki pi klere ...
  Nou jis konnen chevalye malfini,
  Dèyè nou se Bondye blan Kris Mesi a!
  Isit la, nan yon frape egzak soti nan yon zam, "Lyon an" limyè moute. Wi, Nazi yo jwenn li espesyalman sou kòn yo.
  Pandan batay yo ap pase, lè sa a timoun yo pa pèdi tan.
  Dasha ak Vaska mache dèyè twoup Alman yo. Yo gade ki jan ekipman an deplase nan kolòn. Motosiklèt ap kouri, zam pwòp tèt yo ap rale. Gen anpil twoup, ki gen ladan SS yo, ak lòt inite.
  Vaska remake mouvman an nan "Ferdinand", yon pwisan zam alman pwòp tèt ou, detwi tank yo.
  Ti gason an di ti fi a:
  - Li sanble ke Fritz yo ap deplase fòs adisyonèl nan nò Stalingrad.
  Dasha te note ak yon souri:
  - Nou pral moulen yo kanmenm!
  Nemtsev soti nan kamyon an fache rele byen fò nan mesye yo. Timoun yo dekole epi kouri, flickering, gri ak pousyè, fè, talon wonn. Yo kapab tou bay yon keu pou yo.
  Ti gason an ak ti fi a kouri al nan touf raje yo epi yo vole nan. Dasha te fè remake ak antouzyasm:
  - Patizan yo ka fè tout bagay!
  Vaska te dakò ak sa a:
  - Natirèlman... Nou pral definitivman genyen!
  Dasha te chante ak antouzyasm:
  - Ap tann pou viktwa! Ap tann pou viktwa! Moun ki anvi kraze chenn yo! Ap tann viktwa, ap tann viktwa! Nou pral kapab defèt fachis!
  Vaska fasilman dakò ak sa a epi li kraze cheni an ak dwèt yo nan pye timoun li yo:
  - Nou kapab! Nou te fèt pou fè yon istwa fe rive vre!
  Dasha te fè yon klin epi li te note:
  - E kisa? Mwen panse ke nou pral fè istwa a rive vre, epi Wehrmacht la pral tounen pousyè!
  Epi timoun yo te chante an koral nan tèt poumon yo;
  Nan non peyi ki jis nou an,
  Ki sa kominis pral bay linivè a...
  N ap rete fidèl ak Peyi nou an,
  An nou pave wout pou siksè, kreyativite!
  
  Putin te dirije Larisi tankou yon ewo
  Men, malfini a kite l nan vòl...
  Big Fuhrer nan kou emoroid,
  Men, Stalin vle di tou yon non!
  
  Mwen kwè ke nou pral genyen Twazyèm Reich la
  Se pa etonan Putin te deplase nan Stalin ...
  Anwo mond lan gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Ak Satan-Adolf se kounye a fache!
  
  Alman yo gen tout Ewòp nan men yo,
  Ak Afrik, ak Azi, ak eta yo ...
  Epi Adolf panse li fre
  Men, Fuhrer la pral pini!
  
  Pou Hitler, Larisi se tankou yon etab,
  Li vle fè pwòp...
  Men, li pral, mwen kwè kominis se yon paradi,
  Frèz pral boujonnen, simen kabann!
  
  Pa kwè, pèp nou an pa fèb ditou,
  Men twòp Fritz te kaptire...
  Ak Slav la ditou ou konnen pa yon esklav,
  Nan non manman nou Larisi!
  
  Epi Lenin te enspire nou nan yon fe,
  Li te montre m kijan pou m fè bagay...
  Piske Bondye se aktyèlman youn,
  Men, nan kominis nou bezwen kwè avèk fòs konviksyon!
  
  Non, pa mourir devan lènmi Ris la,
  Apre yo tout, Bondye blan an avèk nou - Kreyatè linivè a ...
  Mwen pral ede patri sa yo nan batay,
  Pou yo ka nan siksè nan lavi san chanje!
  
  Ki distans ou ka touye moun ou renmen yo?
  Malerezman, pa gen fen nan lagè a...
  Se konsa mens nan batay lame nou an,
  Fè yon bagay ou pa pral wont!
  Sa a se yon chante bon nan jèn vanyan sòlda. Yo te chante li, epi yo te deplase ankò, yo rache pousyè sou chemen an ak talon kale yo fè.
  Timoun yo te kontan ak deyò satisfè ak lavi. Malgre ke mens, figi l 'tan bwonze tankou chokola, ak cheve li, okontrè, se jis. Gwo mesye.
  Youn nan Alman yo sou yon motosiklèt rele yo avèk afeksyon. Epi yo ofri chokola. Dasha grangou lonje men l, men Vaska te tire nan manch li:
  - Pa imilye tèt ou!
  Smart ti fi jwenn
  - Ann pi byen ini Nazi yo!
  Vaska, ki li menm se po ak zo, te renmen lide sa a. Epi li tou mande pou chokola.
  Hitlerit la souke tèt li epi li soufle ann Ris kase:
  - Chante ti gason!
  Vaska souke tèt li ak chante ak gwo enspirasyon;
  Pati a rasanble tout Larisi,
  Pwoteje jaden kontinuèl...
  Apre yo tout, moun kwè yon fòs konsa
  Glwa pou peyi Sovyetik la!
  
  Stalin se prim ki pi wo a,
  Stalin se vòl la nan bon konprann ...
  Ou dwe goumen avèk kouraj pou li.
  Tout pèp la ap swiv Stalin!
  
  Nou resevwa zèl rejwisans,
  Nou gen yon gwo volonte...
  Stalin se kè kontan nan abondans,
  Glwa, gran peyi!
  
  Stalin se pi gwo nan linivè a,
  Stalin zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Pèp nou an ak chans ki pa chanje,
  Kwè, pou tout tan irézistibl!
  
  Stalin te bay pèp la delivrans,
  Pi gwo malfini nan mond lan...
  Pou patri nou ak libète nou,
  Li louvri zèl li yo sou tè a!
  
  Pa gen pi wo pase Stalin radyan an,
  Li se gwo tankou tou senpleman blan Bondye ...
  Goumen ak bave ak genyen,
  Fuhrer la byento pral kondwi nan yon sèkèy!
  
  Bay onè patri nou an,
  Konnen li pi bèl pa jwenn...
  Nou pral byento viv anba kominis,
  E nou pa gen lòt fason!
  
  Stalin se fyète tout planèt la,
  Stalin kominis san limit...
  Zèv li yo pral chante
  Fachis la detwi nèt!
  
  Stalin te fè glwa pou Larisi,
  Stalin leve l anlè zetwal yo...
  Li leve anpi a nan rebò,
  Stalin se jis yon ideyal!
  
  Stalin konkeri linivè a
  Li gen yon gwo flòt zetwal...
  Esè yo pral pou edifikasyon
  Stalin pral mennen nan kominis!
  
  Pou Larisi, Stalin se solèy la,
  Li klere anpil nan fènwa a...
  Vwa ti fi a byen fò
  Pa gen lidè ki pi bèl sou tè a!
  
  Stalin se reyalizasyon Svarog,
  Stalin te kreye pisans Larisi...
  Li jwenn Rod nan kè a -
  Pi gwo Mèt la!
  
  Pa gen okenn lidè sou tout tè a ki pi bèl,
  Stalin se pi gwo nan gason...
  Ann kreye lajwa nan linivè nou an,
  Mechan an ki anraje te detwi!
  
  Pitit gason m yo ak manm Komsomol yo,
  Pou Peyi a, kanpe ansanm nan fòmasyon ...
  Apre yo tout, ou ti fi yo pi fò pase tig,
  Mezanmi jeni Stalin la avèk nou!
  
  Reyalizasyon yo pa ka konte,
  Ann vole tankou yon flèch...
  Larisi radian nou an,
  patri a ap deplase nan direksyon kominis!
  Dasha te chante ansanm ak Vaska ak timoun yo te resevwa tout bagay konsa sonore ak bèl.
  Apre sa, yo te toujou danse, stomping pitit awonze yo, ki pa t 'konnen soulye soti nan jèl, ak deja stomping nan nèj la nan mwa mas, ak pye fè timoun yo.
  Alman an, ki pa t vrèman konprann Ris, te renmen chante sa a, epi li te pran vyann kochon nan bwat nan sak li epi li te remèt li bay timoun yo.
  Ak souke tèt apwouve.
  - Zer Gut!
  Ti gason an ak ti fi a bese tèt yo epi yo avanse. Yo se sèlman onz ane fin vye granmoun, men yo entelijan epi yo gen yon memwa fò. Kolekte enfòmasyon egzat. Epi yon fwa Daria a bèl cheve, menm nan yon panyen, pote yon min bay Alman yo. Li se yon ti fi entelijan epi li konnen lang yo byen. Yo pa t menm panse ke yon bèl timoun konsa ak cheve blan ak je ble ta ka pote lanmò.
  E sa te travay...
  Isit la yo ale ankò, gou chokola Alman yo, ak atitid yo se kè kontan ...
  Daria te note ak yon souri:
  - Si nou bat Nazi yo, mwen pral bati tèt mwen yon kay twa etaj, ki fèt ak mab ak yon sous!
  Vaska ri.
  - Èske w ap tounen yon boujwa?
  Ti fi a reponn:
  -Pa! Mwen pral jis gen pwòp kominis mwen!
  Vaska ri ak chante ankò;
  Lè boujwa yo te ale nan peyi mwen an,
  Kay yo te boule, tifi yo te koupe ...
  Li te sanble ke zewo yo te konte,
  Ti gason yo te raze cheve yo a zewo!
  
  Kibalkis la vanyan sòlda pran fizi a,
  Epi antre nan Lame Pèp la...
  Men, li te bay plan tout Malkis-Move ti gason an,
  Kiyes ki lage yon barik pou konfiti!
  
  Ak isit la mwen pandye sou ti gason an etajè,
  Yo toumante m 'ak yon fwèt ak zegwi ...
  Kòm repons, mwen ri nan figi an, mwen se bouro a -
  E mwen kwè ke Patri a pral tounen yon paradi!
  
  Bèt griye talon mwen ak dife,
  Yo te bat timoun nan lou pa aktyèl la ...
  Men, kwè mwen, farin pa anyen,
  Pou boujwa wouj la genyen!
  
  Yo kase zo, metal sa ki mal la te fouye,
  Sou etajè a, bouro yo fache m...
  Men, mwen kwè sa, ti gason an reve
  Pou kouri alantou Bèlen nan mwa me!
  
  Mwen kwè kanmarad Lenin pral dirije
  Gratis, Varsovie, Prag, Lond!
  Nou pral poste nòt genyen an byento
  Ak sou Bèlen banyè wouj la ak fyète!
  
  Koulye a, talon timoun nan toujou boule,
  Sèl la, ki prèske toujou pye atè...
  Ak fwèt la frape fò sou do a,
  Pwobableman manmi ou deja cheve gri!
  
  Men, mwen p'ap rann tèt mwen bay bouro sa yo,
  Mwen pa pral mande pou kwè, konnen pitye ...
  Kite kat la fwe apik soti nan zepòl la,
  Mwen konnen Lenin pral bay, kwè rekonpans la!
  
  Kibalchich te ri anba tòti,
  Li pa devwale sekrè, li mouri ak fyète...
  Nan lanfè pou tout tan se konsa rele move ti gason,
  Demon ap vide résine nan gòj li!
  
  Lenin avèk nou, ou ka wè pou tout tan,
  Epi yon flanm dife boule nan kè m...
  Gwo rèv rive vre
  Pral gen yon banyè wouj sou tout planèt la!
  Daria sifle epi li frape pye li:
  - Gwo! Èske ou te konpoze li ou menm?
  Vaska souke tèt.
  - Wi! Istwa li te fè yon gwo enpresyon sou mwen!
  Daria souke tèt li epi li di:
  - Èske w sonje jan polisye yo te kenbe nou ak mwen epi yo te kondwi nou pye atè nan frèt la nan nèj la, ak Lè sa a, yo te bat nou, epi yo te aplike brendiy mens nan talon nou.
  Vaska fasilman konfime:
  - Se konsa... Talon ou fè mal ak zepòl ou fè mal lè ou pann sou etajè a. Men, pa te gen okenn prèv kont nou ak ....
  Daria di ak yon soupi:
  - Wi, men polisye yo te vle nou jele nan lanmò. Men, lè yo frape m nan tèt ak yon boutèy, mwen kenbe yon fragman ak pye atè mwen. Apre sa, li pase l nan men l. Lè sa a, mwen koupe kòd la pou tèt mwen ak pou ou.
  Vaska souke tèt.
  - Wi, li te ... Terib, sepandan. Men, ou konnen, nan frèt la, ti anpoul yo nan plant boule yo pa fè mal! Epi lè nou soti pita, tout bagay geri sou nou tankou sou chen!
  Daria fasilman konfime:
  - Wi geri sou nou byen! Mwen boure plant ki graj konsa ke mwen pa pè mache sou chabon!
  Vaska te gonfle, li di:
  - Mwen tou! Nou se pyonye, pitit kominis!
  Daria konfime:
  Epi nou pral definitivman genyen!
  Ti gason an ak ti fi a te chante:
  Nan viktwa lide imòtèl kominis yo,
  Nou wè avni peyi nou an...
  Ak banyè wouj la, patri nou an,
  N ap toujou rete fidèl dezenterese!
  . CHAPIT #3
  Nan kòmansman mwa Out 1943, Alman yo te kanmenm soti, simonte rezistans nan tèt di nan twoup Sovyetik yo nan Lanmè Kaspyen an. Sa a se vre yon gwo siksè pou Fritz la. Ki te reyalize dividann yo pi gwo. Koulye a, Kokas la te koupe pa tè ki soti nan kontinan prensipal la.
  Tirk yo te reyalize tou siksè, ki moun ki, apre batay fè tèt di, finalman pran Batumi epi konplete antouraj Yerevan. Kidonk, li te byen peze twoup Sovyetik yo nan Transcaucasus la.
  Pozisyon Sovyetik la te vin trè difisil. Ak Stalin te bay lòd yo lanse yon ofansif nan nò a yo nan lòd yo kraze nan koridò a nan grangou a, mouri, men li poko rann Leningrad.
  Atak sou Tikhvin te kòmanse. Fòs enpòtan yo te jete la, byenke katye jeneral la pa t 'gen ase rezèv. Sitiyasyon an te konplike pa rive nan Swedish, swadizan divizyon volontè nan devan an, ki ranfòse pozisyon yo.
  Wi, ak Alman yo seryezman ranfòse ...
  Batay yo te dewoule apati dizyèm mwa Out, twoup Sovyetik yo te avanse dis kilomèt nan twa premye jou batay la. Isit la, sou katòzyèm mwa Out, tank Maus Alman an te antre nan batay la pou premye fwa. Se pa yon devlopman ki gen anpil siksè ki peze san katreven-uit tòn. Se vre, machin nan te kondwi pa yon ekipaj serye, trè konbatif ti fi Nazi.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - senk bèl nan Twazyèm Reich la ak lèt "A". Ak ki jan yo goumen sou Maus la ak tire soti nan de zam nan yon fwa.
  Yo tire kokiy fragmentasyon ki gen anpil eksplozif ki sòti nan yon kanon kout 75-mm, ak sa ki pi lou nan yon 128-mm, ki demontre pouvwa frape.
  Agnes tire ak zòtèy pye l 'ak janm chisele. Li frape machin Sovyetik la, li literalman dechire gwo kay won li a ak kriye:
  - Mwen se yon ti fi espas!
  Adala voye yon piki ak yon min tè epi kriye:
  - Epi mwen se voltij, chire tout ekipaj la!
  Epi tou ti fi a sèvi ak zòtèy fè. Sovyetik trant-kat kokiy frape Maus la, men rebondisman tankou pwa. Machin nan byen pwoteje. Epi ou pa ka fasil frape li. Kokiy vole soti nan li tankou boul tenis, e menm ak yon gwo kalib nan tankou yon mons ou pa ka kraze.
  Ak ti fi a tire nan yon zam anti-avyon, pa kite lènmi an vin pi pre.
  Agatha te tire tou avèk èd zòtèy li yo epi li gronde:
  - Kite nepe mwen frape, nou pral fwe lènmi yo!
  Adala agresif konfime, tire anpil presizyon:
  Nou se vanyan sòlda nan limyè ak latè!
  Angelina bat ak zòtèy pye li, kraze tank T-34-76 Sovyetik la epi rele:
  - Pou gwo viktwa!
  Aphrodite te frape tou ak yon pwojektil, ki te lou tankou yon pil, kraze T-60 Sovyetik la, epi kriye:
  - Lagè sen pral viktwa nou!
  Agnes bat, lè l sèvi avèk talon pye l, li kraze zam devan lènmi an epi li di:
  - Drapo Imperial pou pi devan - tout bèl pouvwa pou ewo ki tonbe yo!
  Ti fi sa yo isit la yo trè anbarasan ak ansasen. Epi se pa pou anyen ke ou pa ka pase yo. Mèsi a pye fè yo ak bikini kò yo, yo tire san yo pa manke. Ki vle di yo pa ka bat yo fasil konsa.
  Terib "sourit", thrashed ak yon zam ki ka touye moun, epi li pa bay pèsonn yon chans.
  Ki gen ladan seri a KV.
  Men, si gen fanm Alman ki goumen konsa fè tèt di ak siksè, Lè sa a, gen ti fi nan nivo Sovyetik la - ewo.
  Isit la, pou egzanp, Natasha ak patnè li yo. Yo jis gen yon modès, pwòp tèt ou-propulsed gun-85 ki te jis rive nan devan an. Ak ti fi yo deja bat Nazi yo ak fòs ak prensipal sou li.
  Natirèlman, bèl yo se pye atè ak nan bikini. Apre sa, yo kraze Nazi yo byen, tankou yon mato frape moso vè.
  Lè sa a se trè memorab lè ti fi sa yo demontre nivo ki pi wo nan vòl malfini.
  Natasha tire ak zòtèy pye li epi li kraze Pantè a, apre sa li rele:
  - Pou gwo patri a!
  Epi li pral montre lang li!
  Zoya tou thrashes enmi an. Frape l anpil. Pral kraze zam la ak blather:
  - Pou tout bèl pouvwa kominis la!
  Augustina tou goumen di, epi si li peze lènmi an, li fè li trè byen. Kraze ak gwonde:
  - Glwa pou mond kominis la!
  Dolbanet ak Svetlana. Ak trè byen tou. Ak zòtèy toutouni ou. Kraze zam lènmi an ak grin:
  - Pou grandè mond kominis la!
  Epi montre lang li...
  Isit la ti fi yo, yo santi yo enspire, chante, konpoze dwa sou ale la;
  Bèl atake pye atè
  Sa bèl ti fi ap kouri...
  Si li nesesè frape Fritz la ak yon pwen,
  Oswa koupe l 'ak yon mitray!
  
  Ti fi pa gen okenn dout
  Yo pral antere Nazi yo mouri...
  Apre sa, yo pral bat li byen fò nan pye l ',
  Ak yon kote chen mawon kanivò kriye!
  
  Larisi se yon mo pou sòlda
  Lè ou kwè li pa jwenn pi bon...
  Malgre ke pafwa yon aliyman fèb,
  Kote mechan nwa Kayen triyonfe!
  
  Pa kwè, manm Komsomol pa kouri,
  Men, si yo kouri, Lè sa a, sèlman sou atak la ...
  Epi yo pral touye tout Nazi yo nan yon fwa,
  Ak Fuhrer la pral ogmante tout bagay nan blòk la koupe!
  
  Larisi se manman m
  Li klere, tou senpleman bèl ...
  Ki moun ki lach pa menm vo yon ruble,
  Epi li danjere pou diskite ak yon vanyan sòlda!
  
  Men, konnen ke nou pral defèt Nazi yo,
  Pa gen mal ki pral gouvènen sou twòn nan...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Ak Bondye Svarog ak Grandè nan kouwòn lan!
  
  Ki moun ki yon lach, kwè mwen, yon esklav fèb,
  Desten li se yon sèl - kenbe ensiltasyon ...
  Jodi a se yon seri, demen ou se yon kontremèt,
  Epi ou menm ou menm ka bat do lòt moun!
  
  Ti fi yo gen fòs, jis yon vòlkan,
  Li pafwa, ak pwisan demoli mòn ...
  Lagè anraje yon move siklòn,
  Ak lanmò nan ras imen an, franchman koupe!
  
  Se konsa, mwen pral di nou onètman chevalye,
  Nou fò lè nou menm Larisi yo ini...
  Bezwen yon ti goute pou yon fouchèt ak kouto
  Nou se chevalye nan batay irézistibl!
  
  Ki lafwa nou ye, nan Seyè Kris la,
  Malgre ke Lada tou venere ...
  Kanmarad Stalin se tankou yon papa pou nou,
  Epi plas kominis la pral paradi!
  
  Moun ki te ye lè li mouri a ap leve,
  Epi nou pral vin pi bèl ak pi saj ...
  Ak nan kou nonm lan trè fyè,
  Malgre ke pafwa pote istwa san sans!
  
  Nan renmen, patri nou an se tankou yon zetwal,
  Kwè mwen, li p'ap janm soti...
  Gwo rèv rive vre
  Pral gen lapè ak kontantman nan tout linivè a!
  
  Mwen renmen Maria, mwen respekte Lada sakre,
  Svarog se bèl ak Perun se gwo ....
  Mwen renmen Jezi ak Stalin
  Vizaj sen ikon yo renmen mwen!
  
  Kilè pral reyèl paradi
  Li pral rive vre, kwè m ', tout espwa ...
  Ou bay kè ou nan peyi a,
  Tout bagay pral byen, pi fò pase anvan!
  Ti fi yo te gen yon bon batay ak konpoze byen. Ki sa ki ak vanyan sòlda sa yo, pa gen okenn Hitler se terib pou Larisi.
  Men, twoup Sovyetik yo, apre dis jou nan batay fè tèt di, kanmenm kraze nan Tikhvin.
  Batay la te dewoule pou vil la li menm. Fòs nan kou trè menm inegal.
  Alman yo te sezi sipremasi lè a epi yo ap bonbadman san rete. Sitiyasyon an vin pi grav pa divizyon etranje k ap goumen sou bò Wehrmacht la. Espesyalman yon anpil nan pati Italyen.
  Yo ap eseye pouse Lame Wouj la lwen Tikhvin. Men, inite Ris yo ap goumen di. Sa a se sèlman, reyèl chans yo pou konsève pou Leningrad la sènen, mouri grangou. Manje ka sèlman tonbe la pa lè, men Alman yo gen avyon de gè fò, epi li trè difisil fè sa.
  Ak nan dezyèm mwatye nan mwa Out, Nazi yo pran tanpèt Astrakhan. Ak nan vil sa a ti fi Sovyetik te goumen ak gwo ewoyis ak kouraj.
  Yon batayon ti fi pye atè kouvri vil ewoyik sa a.
  Alenka lanse yon grenad ak pye l', epi li tire yon pete, koupe Nazi yo epi li di:
  - Si yon fanm se lanvi tankou yon chat, Lè sa a, mari l 'gen sourit nan tèt li!
  Anyuta, te tire sou Fritz la, epi tou te voye yon grenad ak pye l ', chirpe:
  - Lide ki pi klere yo lugubr soti nan politik la lonbraj, lè yo aplike!
  Alla, te tire sou Fritz la, li te voye yon grenad, li te frape yon tank ak dwèt li yo, groyen:
  - Yon fanm se malen tankou yon rena, e li menm dirije yon lyon si yon gason gen lespri kòk!
  Maria, ki te tire ak yon zam, epi li te frape Fritz la, gronde:
  - Bondye ka fè anyen, sèlman depase yon fanm nan demann, Li se san fòs!
  Matryona, tire sou lènmi an, epi voye yon kado touye moun nan lanmò ak zòtèy pye li, te note:
  - Yon fanm, pou yon nonm pa vale tankou yon boa konstriktè, dwe gen yon pike kobra!
  Alenka, k ap kontinye tire sou Nazi yo, te note avèk entelijans:
  - Yon moun ka tankou Kreyatè a nan tout bagay, sèlman imitasyon tankou yon makak pa fè l 'bèl!
  Anyuta tire sou lènmi an, Lè sa a, frape yon tank ak yon byen vize jete nan yon grenad, epi li di:
  - Moun ka depase Bondye ki gen tout pouvwa a sèlman nan pwòp tèt ou-yo, e menm lè sa a si li se entelektyèlman kreye pa yon Pithecanthropus!
  Alla, kontinye tire anpil presizyon sou Fritz la, te pibliye:
  - Yon fanm pa vle vin yon poul, men gason ideyal li se yon kòk!
  Maria, te tire sou Nazi yo ak yon jete egzat nan pye l ', li frape Panther la, te note:
  - Yon fanm rena vrèman gen yon priz lou sou kastò gason!
  Marusya, tou, eksplozif nan Nazi yo ak yon pete, epi li bay yon pake eksplozif ak talon pye l ', bay:
  - Nan politik, se tankou nan yon forè, si ou devore yon pye bwadchenn yon kochon, si yon lapen devore yon rena, si yon bourik - twa po yo pral koule!
  Alenka, kontinye fè tire éfréné, ak douch enfantri a ak fragman sitron, vyaknula:
  - Plis fanm nan klere, plis li se yon rena!
  Anyuta tou tire sou Nazi yo, koupe yo desann, epi voye yon grenad ak zòtèy pye l 'ak griye:
  - Moun gri manke matyè gri nan sèvo a, pèsonalite klere, gri nan tèt la nan gwo kantite!
  Alla, tire sou lènmi an, bay yon pakè eksplozif ak talon pye l ', ak entelijans bay:
  - Yon nonm gri se poukont li tankou yon bèt nan bwa, ak tankou yon lapen li pa gen repo!
  Maria k ap koupe Fritz la, li di:
  - Si politisyen an se yon gwo rena, Lè sa a, pati lyon an bay li!
  Marusya te tire soti nan lans grenad la, li voye yon sitwon ak zòtèy pye li yo, li t'ap kriye:
  - rena-politisyen an wete votè-kòk la opòtinite pou monte tankou fwomaj nan bè!
  Alenka, ki te kontinye tire ak yon zam, ak talon pye l sikonbe nan yon pake eksplozif, rele:
  - Gen mwens zetwal nan syèl la pase entèpretasyon nan Sent ekriti yo!
  Anyuta, ki te tire sou Nazi yo, te pibliye:
  - Yon bouro nan yon wòb wouj, plis jis, yon politisyen ak elokans!
  Alla, kontinye tire, lojikman te note:
  - Bouyi a gen yon rach byen file, politisyen an gen yon mo byen file, premye a soufle tèt li, dezyèm lan degoute nan sèvo!
  Maria, kontinye bat Fritz la avèk presizyon, epi voye yon lòt kado lanmò ak dwèt li, te note:
  - Koupe tèt se pafwa pi imen pase degoute sou sèvo!
  Matrena, koupe Nazi yo, epi voye yon grenad ak talon pye l ', bay:
  - Si ou kite politisyen degoute sou sèvo ou, ou pral chire cheve ou soti nan tèt chaje!
  Alenka, ki te tire sou jeneral Alman an, epi kraze l ', di yon fason menasan:
  - Diskou politisyen yo tankou dlo pou lave sèvo!
  Anyuta, ki te byen vize tire sou lènmi an, e li te lanse yon sitwon ak zòtèy pye li yo, te pibliye:
  - Ki sa ki pi gwo Bondye nan politik, ki sa ki kreye anachi!
  Alla, ki te tire sou Nazi yo, epi voye yon pake eksplozif ak talon pye l, te pibliye:
  - Yon politisyen toujou gade elektè a tankou yon bourik ak je rena pou raboure!
  Maria, ki te tire sou lènmi an, ak zòtèy pye l yo, li lanse yon grenad ki gen pouvwa ki ka touye moun, li di:
  - Yon fanm renmen ekspoze kò pòv li yo nan lòd yo abiye pi rich!
  Marusya te tire yon pete long, koupe liy lan nan Fritz ak ronron:
  - Yon fanm pye atè mete yon gason pi vit, menm si li pa byen yon bòt!
  Alenka, ki te fè yon dife egzat sou Nazi yo, te note:
  - Avèk yon talon fanm fè, li pi fasil vire yon nonm sou bòt alamòd!
  Anyuta tire soti nan yon lans grenad epi li bay:
  - Pou yo ka jwenn soulye alamòd, yon fanm dwe byen "chauye" yon gason!
  Alla, li te bat Nazi yo ak pete, li voye yon grenad sou zòtèy li, li reponn:
  - Yon fanm ki pa konnen ki jan yo mete janm li nan tan ap rete "chauye" pou tout tan!
  Maria, te tire sou lènmi an, epi voye yon pake eksplozif ak talon wonn li, bay:
  - Twò souvan, gade nan janm yo fanm fè, yon nonm kouri risk pou yo "shod" tèt li nan eta a nan yon vagabon!
  Marusya, te tire byen sou lènmi an, epi li te bay yon grenad ak jenou li, li reponn:
  - Pou w pa rete pye atè pou tout tan, ou bezwen ka jete soulye ou a tan!
  Alenka, kontinye tire sou Nazi yo, epi frape souf la soti nan yo, ak entelijans bay:
  - Pye yon ti fi pi bon pase bòt prela yon anvayisè!
  Anyuta, kontinye tire ak presizyon inextensible, te note:
  - Blende ki pi fò a pa pral reziste devan po delika, bèl plant tifi!
  Alla, tire sou anvayisè Alman yo, bay:
  - Fanm trè malen monte nan bous yon gason ak pye atè!
  Maria te tire sou Nazi yo, ak anpil presizyon, ak kout pwen nan tèt yo, te note:
  - Pati ki pi kolan nan kò fi a pou pyès monnen lò, pye fè ak tete fè!
  Marusya, kontinye tire, san pitye pou Nazi yo, te pibliye:
  - Yon fanm bezwen wete soulye li pafwa, pou yo pa mete ajenou anvan bezwen!
  Alenka, yon fason ki jis ekri sou Nazi yo, epi anpile yo an pil, lojikman te note:
  - Li pi fasil pou mete yon nonm ajenou ak pye nu!
  Anyuta, ki te tire sou lènmi an, te fè yon remake agresif:
  - Pye atè nan tan, pa janm yon pye atè!
  Alla, ki te piye lènmi yo, epi ki te koupe opozan yo, grogne:
  - Li pi fasil pou yon fanm monte yon pik an lò ak pye atè!
  Maria tou bat Nazi yo, epi li ronron:
  - Ou se yon nonm bòt, si ou pa renmen janm fanm!
  Marusya, tire sou Nazi yo, epi voye yon pakè ki te fè lakay ak eksplozif ak dwèt li, kote Tig la vire, gronde:
  - Yon fanm ki gen janm mens pral fè yon gason koube nan reverans!
  Alenka bat Nazi yo, koupe yo epi li bay:
  - Zòtèy fè yo pi abil pase men lè yon fanm pran pyès monnen nan pòch yon nonm "chapel"!
  Anyuta koupe Fritz la epi li di:
  - Bagay ki pi ladrès se yon fanm k ap pouse yon gason anba talon, ak pye l!
  Alla, ki te tire sou opozan yo, li voye yon sitwon ak talon pye l, li di:
  - Chemen ki mennen nan kè yon nonm pi fasil pou yon bote pile ak pye atè!
  Maria kraze yon tank Alman, li voye yon grenad, li di:
  - Pye fè ti fi, pi obstiné lè w ap monte Everest nan kè yon nonm!
  Matryona tou tire mòtèl epi li bay:
  - Lè li retire soulye li, li pi fasil pou yon fanm travèse dezè a nan endiferans gason!
  Alenka kraze lènmi an ak yon bazouka te kaptire epi li di:
  - Ou pral bèbè tankou yon bòt, ou pral frape talon an menm nan yon pye atè!
  Anyuta te vire tou e li te griye, li te montre dan li:
  - Yon pye fi fè yon gason tonbe nan yon anfans pye atè!
  Alla wouj, li te koupe Nazi yo, li di:
  -Pi souvan soulye soulye tonbe nan yon anfans pye atè!
  Maria pran yon kalòt sou Nazi yo epi li di:
  - Si yon fi gen janm bèl, Lè sa a, li pa yon vagabon nan lavi!
  Matryona, tire sou ènmi yo, epi koupe Nazi yo, tankou grap ble, jape:
  - Yon fi pye atè pi bon pase yon vye fanm soulye, yon jèn chat, plis plezi pase yon vye lyon!
  Alenka, tire sou Nazi yo, epi voye kado ki ka touye moun nan lanmò, pibliye:
  - Pi bon nan tout, yon fanm jwenn yon prim ak tete fè, ak soulye alamòd ak pye fè!
  Anyuta te bat Nazi yo tou, koupe yo atè, ak pye l 'te jete grenad epi kriye:
  - Soti nan pikan yo nan endiferans gason, pi bon fason pou pwoteje yon fanm se yon talon pye!
  Alla, tire sou opozan ak koupe yo ak pete otomatik, te note:
  - Talon ki pi dirab pou yon nonm ki soti nan yon pye fi!
  Maria, frape opozan yo, ak frape nan yon lans grenad, bay:
  - Talon talon fi pye atè, bòt ki pi boule ak soulye a!
  Matryona, frape Nazi yo, te bay ak lespri:
  - Ou p'ap ka jete soulye ou a tan - ou pral tounen yon pye atè!
  Alenka, ekri sou Nazi yo, te note:
  -Si ou se yon lide nan yon cudgel, Lè sa a, ou ka chofe byen, sèlman tèt ou!
  Anyuta te note lojikman, bat lènmi an, epi voye yon pakè ak eksplozif ak pye li:
  - Li bon pou w gen yon klib, li pa bon pou w gen yon klib!
  Alla, li te bat Nazi yo, epi li te bay yon grenad ak talon pye l, li rele:
  - Pwen fè jete ka ede w siviv, men yon tèt pye bwadchenn ap mennen nan lanmò!
  Maria byen lojikman te note, koupe Nazi yo:
  - Lè chèf la pa gen yon wa nan tèt li, anachi ki domine nan peyi a, epi yo vann pou gremesi!
  Matryona, bat Nazi yo rasyonèlman, te note:
  - Kouwòn lan se pa pou tèt la ke chapo a!
  Alenka, kraze Fritz la, lojikman te note:
  - Sou tèt pye bwadchenn lan ak kouwòn lan chita precariously!
  Anyuta, ki te tire anpil presizyon sou Nazi yo, te pibliye:
  - Pa gen pwoblèm ki jan pye bwadchenn fò se, men materyèl la pou tèt la soti nan li se pi frajil la!
  Alla, byen vit tire sou lènmi an, lojikman dedwi:
  - Ki moun ki se yon tèt klib, li vin sou tèt la ak yon klib!
  Maria fout opozan, pibliye:
  - Politisyen an kenbe yon valiz ak yon baton nan men l ', se sèlman kòb li an bwa, ak baton an se papye!
  Marusya lojikman te note, voye yon sitwon ak pye fè li:
  - Yon tèt klere, nan pi piti a refere a cheve gri!
  Matrona, ki te kraze Nazi yo, te fè remake:
  - Ou ka pa yon blond, men li bèl yo dwe yon nanm klere, tifi ka bat sa ki mal yo pou lòt moun ka viv kè kontan!
  Alenka, ki t ap tire sou Nazi yo, di:
  - Ou pa ka bati yon defans solid nan pye bwadchenn sou kòd lonbrik pou kont li!
  Anyuta, tire, lojikman te note:
  - Si politisyen an se pa yon pivè, Lè sa a, li pral retire chips yo, pa sèlman soti nan votè-souch la!
  Alla te deklare agresif, frape Alman yo:
  - Malgre ke politisyen an pa yon malfini, li konsidere elektè yo se kòk ak pivè!
  Maria, ki te koupe lènmi yo, te note:
  - Si ou pèmèt politisyen yo retire raso nan ou, Lè sa a, ou se definitivman yon pivè!
  Matrena, koupe Nazi yo, eksprime tèt li:
  - Yon politisyen ak votè yo se yon rena, men ak tèt li, yon amstè se yon amstè!
  Marusya te voye yon grenad ak pye l' epi li di:
  - Yon politisyen entelijan se tankou yon rena nan yon poulaye, ak yon moun sòt se tankou yon elefan nan yon boutik Lachin!
  Alenka, kraze Fritz la, bay:
  - Lòd la mete an silans, politisyen an fè dezòd nan pale!
  Anyuta, gaye Nazi yo ak yon grenad, griye:
  - Yon politisyen pale anpil, sitou lè li vle fèmen bouch li!
  Alla agresif te note, bat Nazi yo:
  - Diskite ak yon politisyen ki bat dlo nan yon mòtye, sof si ou kase misk la nan lang nan, manti ak pwofi!
  Maria, kraze lènmi yo, epi voye yon grenad ak pye li, te note:
  - Politisyen an se yon melanj yon rena ak yon lou, men li kochon anpil!
  Matrena, ki t ap tire sou Nazi yo, te gronde:
  - Plis politisyen rena a, plis li kochon!
  Marusya, koupe Fritz la, bay:
  - Nan politik, gen yon menaji kontinyèl, chen mawon, lyèv, poul, yon kòk ak pivè, se sèlman yon rena ki toujou chwazi kòm wa!
  Alenka, kraze Nazi yo, groyen:
  - Yon diktatè ki pran pòz yon lyon se yon kochon reyèl!
  Anyuta agresif te note, frape lènmi ak kout bal:
  - Yon politisyen ap pase pou yon lyon sèlman si elektè a se yon bourik pafè!
  Alla, frape Nazi yo tankou pousyè nan tapi, bay soti:
  - Yon politisyen mete sou po yon mouton, men se sèlman sanginè ki fè l 'ki gen rapò ak yon bèt nan bwa, ak yon belye mouton solid ak entèlijans!
  Maria, ki t ap voye yon grenad ak pye l, li di:
  - Li pi bon lè chèf la se yon chen mawon ak rad mouton pase yon belye ki gen fòm yon lyon!
  Matryona, tire sou lènmi an, ak presizyon nan Robin Hood, bay:
  - Yon politisyen ap bele sou lapè tankou yon mouton, men chen lou k ap fè lagè!
  Marusya, tire sou lènmi an, rele:
  - Yon politisyen pou jwenn vòt votè yo vide tankou yon rossinyol, men kenbe yo pou pivè!
  Alenka, tire sou Nazi yo, bay:
  - Si diskou politisyen an parèt tankou yon rossinyol pou ou, pa fè yon kòk nan ka sa a!
  Anyuta te note avèk entelijans, frape Nazi yo:
  - Si yon politisyen chante tankou yon nightingale, Lè sa a, li konsidere ou yon jwèt apwopriye!
  Alla, koupe Nazi yo, te note:
  - Lachas pou votè yo diferan de lachas forè paske chasè a fè plis bri ke posib!
  Maria, ki te tire sou lènmi an, rele byen fò:
  - Yon politisyen, kontrèman ak yon pickpocket, kreye anpil bri lè vòlè, epi li pran flatri lè volè!
  Matryona, ki t'ap tire sou lènmi an, t'ap bougonnen:
  - Yon politisyen tou nan yon sans yon bondye, men li pi bon pou pa kwè nan li!
  Maria konfime:
  - Politisyen an renmen pwomèt Lalin nan kòm elektè, sèlman li bliye ajoute ke pa gen lavi la eksepte sab!
  Alenka, koupe opozan, grogne:
  - Malè pa soti nan lespri a, men nan mank de entèlijans pratik!
  Anyuta, ki te tire sou lènmi an, griye:
  - Tout pwoblèm yo nan mond lan yo pa soti nan lajan, men nan absans yo nan kantite lajan an dwa!
  Alla, tire sou lènmi an, bay:
  - Yo bay yon politisyen lang pou kache panse li, men se pa ak ki elokans yon politisyen ka kache mizè gri li!
  Maria te fè remake ak enèjik pandan li te tire sou Fritz la:
  - Si fè a ale nan chenn, li p'ap rete pou nepe, si ajan koule nan diskou, lè sa a p'ap gen anyen pou peye salè!
  Matryona, tire sou lènmi an, grogne:
  - Èske yon politisyen gen yon don pou kenbe pwomès yo? Posede, men se pa pou anyen!
  Marusya, ki te tire sou Nazi yo, te note:
  - Elefan an enpoze yon gwo pil kaka, epi politisyen-rena a, yon mòn dyare vèbal menm pi gwo!
  Alenka te note ak entelijans, kraze Nazi yo:
  - Politisyen an vide siwo myèl abondans nan diskou, nwaye votè yo nan dyare vèbal!
  Anyuta, tire sou opozan, bay:
  - Diskou dous yon politisyen se tankou yon kouran siwo myèl, sèlman ou naje ansanm li nan fatra a!
  Alla, ki te tire sou Nazi yo, te note:
  - Yon politisyen ka akonpli pwomès la, sèlman fè elektè a kwè nan enposib la!
  Maria, ki te dirije yon dife trè egzat, bay:
  - Gen anpil politisyen nan eleksyon yo, men pa gen moun ki chwazi, kiyès ki souch, kiyès ki pil, kiyès ki rena, ki ki kochon, ki ki lous - yon sèl bagay ki rete nan anmèdman - a. gwonde!
  Matryona tire sou Nazi yo e li te fè remake:
  - Yon politisyen ki souvan chire gòj li, ou ta dwe byen choute zòrèy ou!
  Marusya koupe Nazi yo, li di:
  - Yon politisyen, kontrèman ak yon rossinyol, pa janm chante pou anyen, epi li gen yon kado rena!
  Alyonka pepi, li fè dan li:
  - Politisyen an vle tounen yon malfini, men elektè a toujou pa gen dwa zwazo!
  Anyuta te wouli, li te tire Alman yo ak yon tirè pwofesyonèl:
  - Poukisa ou sou dwa zwazo a, paske lespri yon pivè!
  Alla sifle ak agresyon yon piton:
  - Politisyen an gen anpil chante diferan, men tout ak yon sèl motif: chwazi m '!
  Maria, ki te koupe Nazi yo, groyen:
  - Votè a, tankou yon pen, kite lapen an, lou, lous, men rena politik la devore li kanmenm!
  Matrena te note, koupe Nazi yo:
  - Politisyen an pral konte ak diskou dous sou intèlèkt mouch, sou trill yon rossinyol, sou konsiderasyon yon pivè, men esans kochon li vizib nan je malfini!
  Marusya, k ap goumen kont Nazi yo, ajoute ak yon souri:
  - Yon fanm tou se yon bon politisyen, epi omwen bay yon chans ke li pral akonpli pwomès la nan fidelite ak bay plezi!
  Se konsa, ti fi yo ewoyik pwoteje vil la, epi bay gwo espwa.
  . CHAPIT #4
  Nan fen mwa septanm ak kòmansman mwa oktòb la, batay pou Astrakhan yo te toujou ap kontinye, e Nazi yo t ap deplase nan sid sou kòt lanmè Kaspyen an. Te gen yon avansman inexorable nan Nazi yo ... Nan sid la, Nazi yo te kaptire vil la nan Ordzhonikidze ak kontinye nan tanpèt Grozny.
  Lagè Sovyetik yo te goumen tou ewoyik nan vil sa a.
  Batayon tifi, ki te dirije pa Tamara, te montre detèminasyon dezespere ak kouraj.
  Tamara te tire yon pete nan yon mitray, ak zòtèy pye l 'te voye grenad, li di:
  - Glwa pou peyi nou Sovyetik!
  Anna, ki te tire avèk presizyon sou Nazi yo, epi tou li te voye yon pake eksplozif ak talon pye l, rele:
  - Glwa ewoyis!
  Akulina, tire sou lènmi an, rele:
  - Pou patri a ak onè!
  Victoria, ki te tire sou Fritz la, epi li te voye yon grenad ak zòtèy pye li yo ak yon fòs mòtèl, li gronde:
  - Kraze Wehrmacht la ak ewoyis!
  Olympias, yon ti fi ki an sante, te bay lènmi yo yon liy, li te frape Fritz la epi li padone:
  - Nan lagè sen an, pral genyen viktwa nou an!
  Tamara, ki te tire sou Nazi yo, epi ankò voye yon grenad ak pye li, te note:
  - Yon sòlda dwe gen fòs yon pye bwadchenn, men se pa yon tèt pye bwadchenn!
  Ti fi yo tire. Anviwon mas kraze yo, kraze yo ap fimen. Eksplozyon apre eksplozyon swiv. Lafimen monte nan syèl la. Tout bagay alantou an dife.
  Destriksyon sou yon echèl masiv.
  Bèl blond, pye atè, Anna, pandan l ap voye yon grenad, l ap dechire Nazi yo, di konsa:
  - Nan chak pye bwadchenn gen yon twou, nan chak tèt pye bwadchenn gen yon twou kote sèvo koule!
  Akulina, tire sou lènmi an, epi voye yon grenad ak grasyeuz, ate, pye fè griyin:
  - Si ou entelijan tankou yon pye bwadchenn, Lè sa a, ou pral pliye tankou yon tremble!
  Victoria, ti fi wouj sa a, tou ak janm fè, bwonze, chile, chirpe:
  - Si ou pa gen atizan konn fè rena, Lè sa a, twa po ap vin sou ou!
  Olimpiada, yon blond ki an sante, wo, gwo, miskilè, te vire, te voye yon grenad ak pye li epi li di:
  - Si ou bèbè tankou yon pye bwadchenn, yo pral rache ou tankou kolan!
  Yon ti gason t'ap trennen pase yo. Li te klere ak talon nwa, epi li voye yon pake eksplozif sou Nazi yo. Apre sa, li di:
  - Yon jèn sòlda, pi bon pase yon jeneral dekadi!
  Tamara anko bay vire. Li te voye yon grenad ak yon fòs mòtèl ak pye li epi li rele:
  - Pou chak nan kostim nouvo l 'yo, politisyen an rale twa po soti nan votè yo!
  Akulina, ki te tire sou lènmi yo, epi li te souri agresif, gronde:
  - Ou pral entelijan tankou yon pye bwadchenn, yo pral dechire li tankou kolan ak lyèv!
  Anna, ki t ap tire sou lènmi an, e ki t ap voye grenad ak pye l, ki t ap afèkte tank yo, li di:
  - Yon rena malen pral menm rale twa po nan yon lyon, si li se yon belye ki gen yon lespri!
  Victoria, tire sou Nazi yo, epi voye yon kado asasen ak talon pye l ', bay:
  - Si ou pa vle tounen yon rena, ou pral plenyen tankou yon chen grangou!
  Olympics yo koupe Fritz la. Lè sa a, li voye yon grenad ak pye l 'epi li pepi:
  - Politisyen an se yon rena, Lè sa a, li trip votè-poul nan lajounen!
  Gwonde kanonad la ap grandi. Twòb "Sturmtigers" ale nan batay. Yo tire bonm fize. Apre sa, yo detwi bilding antye, kraze kay nan yon fwa. Ak stormtroopers ap fè wonn nan syèl la. Yo tire wokèt nan pozisyon Sovyetik yo. Yo lage bonm. Panther-2 a deja vizib, yon machin ki pi avanse pase Panther a, ak yon pwisan kanon 88-mm.
  Machin Alman an gen yon tourèl ki pi etwat ak pi piti, osi byen ke yon kòk koupi byen. Tankou yon mons, si li thrashes, Lè sa a, thrashes. Ak pi enpòtan, pa twò lou, ak yon motè ki pi pwisan nan 900 puisans.
  Tamara te voye yon grenad sou Panther-2 ak pye li epi li te woule:
  - Ou pral sòt tankou yon kòd lonbrik, yo pral rache l 'tankou kolan, pa sèlman rena malen, men tou lach lapen!
  Anna, tire sou Nazi yo, epi koupe opozan yo, voye sitron ak pye l ', dedwi:
  - Menm yon malfini, yon rena malen, ka ekspoze yon poul mouye!
  Akulina, koupe lènmi yo, ak kout pwen, ak kout pwen egzat, bay:
  - Yon nonm ki reve wòl yon lyon souvan vin tounen yon bourik raboure pa yon rena!
  Victoria, ki te koupe opozan an pete, epi voye yon bagay ki ka touye moun ak pye l ', li rele:
  - Yon nonm gen anbisyon tankou lyon, fè tèt di bourik, maladwa yon lous, favè yon elefan, men rena li toujou kapab fè lasisiy li!
  Olympics yo te bay lènmi an yon vire. Li koupe l tankou yon tondèz epi li gronde:
  - Yon rena koulè wouj, yon politisyen nan yon kostim san!
  Entansite batay la te kontinye ap grandi. Nazi yo te kraze vil la ak kanon gaz, ki te siperyè nan pouvwa Katyusha la. Epi li te trè difisil pou reziste kont Nazi yo. Men, batayon ti fi pye atè, mwatye toutouni te goumen ak yon antouzyasm kolosal. Ak ti fi yo prèske pa t 'mouri, mesye yo te resevwa plis.
  Tamara, tire sou Nazi yo, epi voye grenad ak zòtèy pye li, rele:
  - Yon fanm bat gason fò, jwe sou feblès yo, yon politisyen konvenk elektè fèb, evidamman twòp!
  Anna, koupe lènmi yo, koupe yo ak bal, an menm tan bay nan yon pake eksplozif ak talon pye l ', bay:
  - Yon fanm se politisyen ki pi malen, li pa bezwen etidye pou l tounen rena, men li dwe kapab mete soulye pandan l rete pye atè!
  Akulina, koupe opozan yo ak pete presi, ak lè l sèvi avèk zòtèy pye li yo jape:
  - Yon fanm renmen jèn tou, men vèt la nan dola a pi chè pou li pase laj vèt nan patwon an!
  Victoria, chen wouj sa a, te fè yon pete ki ka touye moun, li te frape liy lan epi li di:
  - Vejetasyon jèn yon ti fi atire biye vèt nan gason ki te grandi grès nan dolar!
  Olympias, te tire sou lènmi yo, epi voye yon lòt kado ak pye l ', li rele:
  - Pa kouri dèyè dola vèt la, pwoblèm gen je vèt tou, ak kokiy la se kroustiyan!
  Batay la ap vin pi plis ak plis feròs. Pwojektil ki ka touye moun ap kouri. Yo pete epi kraze pozisyon Sovyetik yo, chavire zam pil yo. Ak nouvo avyon prese, ak zam atak brinde. Nwaj pousyè monte nan syèl la.
  Tamara, ki te tire san pitye sou Nazi yo, te pran yon pèl, li te bay yon pèl, devan ki li te voye yon grenad ak pye li:
  - Kwè nan Bondye, pa koule nan nivo yon bèt: yon moun se pa yon mouton soumèt, epi yo pa yon kabrit ki santi!
  Anna, k ap goumen ak lènmi an, epi voye kado lanmò ak pye l, te note:
  - Fè lajan sou lafwa moun se menm jan ak vide fimye sou lò, mefyans pral boujonnen!
  Akulina, ki te detwi Panther a, te kònen agresif:
  - Kwè nan Dimanch, pa jwenn nan sèt vandredi nan semèn nan!
  Victoria, ki te tire anpil presizyon sou Nazi yo, epi ki te koupe yo yon fason agresif, te note:
  - Kwayans nan flanm dife ki p'ap janm fini an infernal bouyi lèt la nan sipèstisyon, ki soti nan kim la retire, koken soti nan relijyon!
  Olympias, ewo fi a, ki te koupe Nazi yo, epi voye grenad ki gen pouvwa destriktif kolosal ak pye li, te note:
  - Se sèlman kòd lonbrik ak pye bwadchenn ki kwè nan dife a lanfè nan flanm dife p'ap janm fini an, ki pèmèt tèt yo dwe kale tankou kolan!
  Tamara te tire sou yon bazouka te kaptire, li te flashe talon pye li epi li di:
  - Ki jan flanm dife etènèl lanfè a klere? Klere nan pyès monnen an lò nan pòch yo nan Sioux Falls nan relijyon!
  Anna, te tire sou lènmi an, epi koupe Nazi yo ak presizyon kolosal, bay:
  - Kokabon sèvi ak Bondye pou ranpli pòch yo, epi yo twonpe pa sèlman ak yon tèt vid!
  Akulina te bay lènmi an yon vire. Li te voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Kokabon ki soti nan relijyon rache twa po nan mouton, kraze kòn kabrit yo, se sèlman pwofi ki renmen yo, ak lafwa se pou piratage-travay!
  Victoria jete yon bonm syur ak talon pye l, li fè ènmi an kònen e li di:
  - Yon prèt onèt se tankou yon bèt nan bwa vejetaryen, se sèlman lafwa ki toujou onèt, epi sèvi ak li se egoyis!
  Olympias te eksploze lènmi an nan yon mitray. Li koupe lènmi an epi li bay yon pakèt grenad ak talon pye li, ki te ranvèse tank Lev la. Apre sa, li rele:
  - Nenpòt relijyon se yon istwa fe, sèlman pwofi yo te fè nan fantezi sa a nan pwopòsyon vrèman fantastik!
  Sa a se ki jan ti fi kouraz goumen nan vil la nan Grozny. Apre sa, yo montre tèt yo nan pwen de vi ki pi wo nan valè.
  Ak lòt ti fi yo defann Astrakhan ak tout kouraj yo. Epi yo demontre tou pi gwo voltij ak kouraj.
  Ti fi yo ap goumen trè byen.
  Alenka te jete yon grenad ak pye l', li dechire Nazi yo, li woule, li montre dan li:
  - Ki moun ki pèmèt ou pann nouy sou zòrèy ou, yo pral grangou pou tout tan!
  Anyuta, koupe Nazi yo ak sa a, te dakò:
  - Ou p ap plen nouy sou zòrèy ou!
  Alla te tire yon pete sou Nazi yo, te voye yon grenad ki ka touye moun ak pye li epi li te rele:
  - Nouy sou zòrèy yo se yon plat nan dènye minit ki lakòz kè plen!
  Maria te note avèk enjenye, li te montre dan li epi li te voye yon pake eksplozif ak zòtèy li yo:
  - Si sa a se Bondye, pèsonn pa konnen, men yo toujou kloure yon moun sou kwa a, tankou si li se resanblans Kris la!
  Marusya, ki te fout Fritz la, te pran l, li rele, yon souri agresif:
  - Yon moun fè efò metrize pouvwa Bondye a, men jiskaprezan sèlman resevwa yon crucifixion pa dapre Bondye!
  Matryona, te bay yon vire, koupe Nazi yo epi trayi, fè yon klin agresif bay zanmi li yo:
  - Kè yon moun ap fè efò pou bonte, lespri li pou pwofi, ak vant li pou safrete, epi evantyèlman trennen pye l 'nan twou a!
  Ak gwo batay gwonde nan Astrakan. Vil la sou Volga a se yon pwen kle nan defans Sovyetik la. Ak isit la batay sa yo éfréné bouyi. Tankou yon kettle ap bouyi.
  Ak lou, avyon ki ka touye moun ap kouri. Yu-288 se yon machin trè pwisan. Ak gout bonm ak tenasite kolosal.
  Alenka kriye, li vire sou Nazi yo, epi voye yon grenad ak pye li:
  - Si yon moun gen entèlijans yon goril, li pral raboure tankou yon chwal epi manje tankou yon chen!
  Anyuta te lanse yon kado touye moun nan lanmò ak pye l ', kraze Nazi yo epi rele:
  - Yon nonm pèmèt yo mete tèt li nan yon kolye, men pou yo raboure, li dwe bat li ak yon fwèt coercitive!
  Alla te lanse yon sitwon ak talon pye li epi li gronyen:
  - Politisyen an gen yon gwo pòch, men li se jis yon pickpocket ensiyifyan!
  Maria, tire sou opozan yo, sifle:
  - Yon politisyen ki pwomèt votè yo lalin ki soti nan syèl la, li te vin sou pouvwa a, kite peyizaj la linè, ak plenyen nan grangou nan zetwal la!
  Matryona, ki t ap ri byen soud, di:
  - Dyab la nan chak politik ankouraje pran plas Bondye ki gen tout pouvwa a, se sèlman politisyen an ki gen anpil talan!
  Marusya, tire sou lènmi yo, epi koupe yo konfyans, te note:
  - Yon moun fè efò pou l vin omnipoten, men pwogrè moral li pa fè li pi bon!
  Ti fi yo aparamman éspirituèl nan pi wo degre.
  Ak lagè a ap pase sou yon tras knurled. Avyon jè yo te teste nan Twazyèm Reich la. Ak sa a se tou yon agiman olye grav nan yon diskisyon ak Sovyetik la.
  Hitler, nan kou, pa trè kontan. Lagè a trennen sou, ak Larisi fè tèt di reziste, byenke li tou bay nan. Batay ap bouyi, tankou si nan bouch yon vòlkan.
  Fen oktòb la. Kalmykia konplètman kaptire, ak Nazi yo ap avanse atravè Dagestan.
  Siksè yo nan Nazi yo, menm si modès, men konstan. Flòt Lanmè Nwa a sou wout pou l detwi.
  Isit la se yon ekip antye sou destriktè a konsiste de ti fi. Bel ekipaj pou di omwen. Ti fi a se nan vès epi li kouri pye atè, flickering ak talon wonn.
  Alice, kòmandan destriktè a, bay lòd pou atake kwazyè fachis la avèk konfyans. Lanse yon tòpiyè ak remak:
  - Nan lagè, tankou nan yon bon teyat, pwochen aksyon an se enprevizib, dlo nan je pral koule pou asire w!
  Andriana se patnè li, kòmande yon ti fi antye. Yo kouri flickering toutouni, talon wonn, ak squeaked. Yo mete yon aparèy m 'yo.
  Andriana bele:
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Veronika, li te tire sou Nazi yo ak yon kanon, ronron:
  - Nan lagè, tankou nan yon fim: aksyon an kaptive, li pa janm vin raz, sèlman, Ay, li reyèlman touye!
  Yon destriktè ak ti fi janm fè, bwonze, mens, trè bèl sote kòt a kòt. Li jete tankou yon plim.
  Alice, ki t'ap tape sou pye l', li tache, li rele:
  - Si ou pa fasil, tè a pral repoze anpè nan lagè a!
  Andriana, ki te tire avèk presizyon nan yon kanon, te note:
  - Yon ti fi ki ka goumen se yon chevalye!
  Alice te korije tèt li pandan li te tire:
  - Non, li se yon ewo!
  Ak vanyan sòlda yo pete ri. Epi yo te montre lang. Ak janm yo nan bèl yo, se konsa grasyeuz, ak tras nan san yo rete sou pil la. Ti fi pwisan.
  Ak toutouni, talon yo se konsa wonn ak grasyeuz.
  Alice te sonje jan yo te fè l prizonye, epi Nazi yo te karese plant li ak yon fwèt mens ki te chofe. Isit la ou prèske toutouni pandye sou etajè a. Pye ou yo mete nan yon stock. Apre sa, yo chatouye ou ak baton wouj-cho. Isit la ak pwent tete wouj la, fè wouj cauterized.
  Alice te tòtire ak tòtire pandan plizyè jou. Men, ti fi a te kapab chape.
  Li te di ofisye gad la ke li te konnen kote a sou lanmè a, kote yo jete yon veso an lò ki te evakye soti nan Sebastopol. Fachis la tonbe pou li.
  Ebyen, Alice, malgre tout tòti yo, kenbe kouraj li. Yo demache l, epi, ak men l mare, yo mete l nan yon bato. Epi ak pye l fè, yon ti kras boule sou etajè a, li te kapab pran yon pistolè epi tire de fachis. Lè sa a, li demare kòd yo epi naje ale. Li malen tcheke li soti. Ak te touche respè nan ti fi yo.
  Soti nan depatman an espesyal yo te eseye rete kole sou li, men Alice te menase ofisye espesyal yo pou fè aranjman pou yon aksidan, epi tou li pann li sou yon chen. Yo vin pè.
  Alice se yon ti fi ki gen anpil batay...
  Li menm enjenye dedwi:
  - Bouro a renmen yon rach ki soti nan yon zam, men nan batay li gen yon konpetans maladwa!
  Andriana te dakò ak sa, li fese janm chise li:
  - Ou ka toujou kwit soup nan yon rach, men sa ki ekri ak yon plim ewoyik pa ka koupe ak yon rach bouyi!
  Yuliana se yon bèl ti fi. Li sèlman gen yon twal mens trase sou pwatrin li, ak kilòt. Men, li tèlman bèl e bèl. Pye yo nan tout ti fi yo sou destriktè a yo fè, ak anpil séduire.
  Lè Alman yo fè prizonye, yo oblije bo ti fi yo wonn, talon pye. Epi prizonye yo fè sa avèk obligasyon. Epi yo niche talon ti fi yo, yo bo ak anpil plezi.
  Juliana chante:
  - Nou pa move vòlè,
  Nou pa vle touye...
  Men, talon fè mal,
  Mwen vle kout pyen tout moun nan figi!
  Ti fi, nan kou, kapab gou nenpòt siksè.
  Andriana, li tape talon pye l, li di:
  - O, nouvo fwontyè, pa fè m ri!
  Alice te dakò:
  - Opòtinite san limit pou moun ki pa mete limit pou tèt yo!
  Veronica te souflete pye l', li t'ap bat talon pye l', li te remake, li te montre dan li:
  - Moun ki pi fò a pa pral rale anbisyon ensipòtab!
  Andriana fè yon ti remarke avèk enjenye, li montre dan li epi li tire kanon li:
  - Yon nonm se lwen Bondye, paske li pa te ale lwen makak la nan imitasyon li nan lanati!
  Veronica, ki te kraze kouran Nazi yo ki t ap vanse yo ak kout zam egzat, te grogne:
  - Yon politisyen nan anbisyon se yon bondye, nan metòd yo nan figi l ', ak nan sèvi ak rezilta yo li se yon kochon kareman!
  Ti fi Sovyetik goumen byen. Men, gen, nan kou, Alman yo, epi tou bèl nan bikini ak pye atè.
  Pou egzanp, Gerda se yon konbatan ki ra.
  Li menm ansanm ak patnè li yo te chita sou dernye tank "Panther" -2.
  Ti fi yo tire sou twoup Sovyetik yo ak gwonde.
  Nou se move chen mawon, nou fè bak, pa bon!
  Epi yo bat je yo...
  Gerda, avèk èd zòtèy pye l yo, li bat sòlda Ris yo, epi li di ak plezi:
  - Ki moun ki pa lou nan lavi a, twa po yo bese nan men l ', ki moun ki pa yon rena nan tèt li, li destripe tankou yon poul!
  Charlotte tou frape ak yon pwojektil egzat, kraze nan yon tank Sovyetik, kraze zam la epi rele:
  - Loup toujou grangou, nonm toujou pa satisfè, politisyen an pa ka di yon mo de verite!
  Christina, trè byen tire sou lènmi an, ak frape tank Ris ak yon pwojektil letal, te note:
  - Rena a gen fouri ki gen anpil valè, men asirans yo rena nan politisyen yo pa vo anyen!
  Magda te pran epi lonje yon zam sou ènmi an, ak zòtèy pye l yo, li bat e li gronyen:
  - Gen plis lèt ki soti nan kabrit pase yon politisyen ki se yon belye ki gen lespri!
  Gerda, k ap kontinye tire avèk presizyon sou machin Sovyetik yo, te note:
  - Nan eleksyon yo, politisyen yo tankou ant epidemi ak kolera, byenke politisyen yo pi plis kontajye nan eskizofreni yo!
  Charlotte frape trant-kat la, epi chire gwo kay won an, li di:
  - Politisyen an gen nen lou pou pwofi, men li menm se yon kochon pare pou destripasyon!
  Christina adrwatman te lanse pwojektil la avèk èd nan zòtèy li yo epi li bay:
  - Yon politisyen se yon belye ki kouri sou fotèy lyon an, epi lè li rive nan tèt li, li tounen yon rena k'ap destripe votè poul!
  Magda te note yon fason agresif, li te voye zam sovyetik pwòp tèt ou a yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'yo:
  - Yo pa kwè nan politisyen, men yo vote, yo pa konprann mizik, men yo koute volonte, yo pa manje nouy, men yo vle kole nan zòrèy yo!
  Ak "Panther" -2 yo trè aktif. Ak pwojektil la voye anpil presizyon.
  Machin Alman an kraze tout tank Sovyetik anpil konfyans.
  Gerda tire epi chante:
  - Youn, de, twa - kraze konsèy la!
  Charlotte tire anpil presizyon, frape opozan ak sifle:
  - Nou se pi fò nan mond lan!
  Christina, te tire ak èd nan zòtèy toutouni li yo, kraze nan trant-kat yo, te ajoute:
  - Tout lènmi yo tranpe nan twalèt la!
  Magda atake lènmi an epi li di:
  - Patri a pa kwè nan dlo nan je!
  Gerda di:
  - Epi nou pral bay oligark yo sa ki mal nan sèvo a!
  Charlotte te note byen, li te frape yon obusè Sovyetik ak yon kokiy:
  - Lò sèlman sanble bèl, an reyalite, metal sa a, limanite te toujou soufri, li te vin arogan!
  Christina, ki te tire sou lènmi an, te eksprime tèt li ak lespri:
  - Lè yon fanm dekole pwatrin li, li pi fasil pou yon fanm dechire twa po nan men yon gason!
  Magda, ki te tire sou opozan yo, te fè remake:
  - Pye ti fi, mete gason nan galosh!
  Natirèlman, ti fi yo sou tank la yo grasyeuz. Ak pilòt yo se pi fre nan mitan Fritz la.
  Albina ak Alvina se aces ki pi tèribl nan linivè a. Isit la yo te deja rive nan nimewo a nan senksan avyon te tire desann chak. Se sèlman Marseille ki devan yo. Li te akòde Grand Kwa nan Lakwa an fè pou avyon an 500th nan flòt Sovyetik la. Men, Albina ak Alvina te kòmanse goumen anpil pita, ak Se poutèt sa yo pral byento rapouswiv Marseille.
  Albina ak Alvina pou avyon an 500th te resevwa Lakwa Knight an Iron Cross ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Epi, koulye a yo ap goumen ak pilòt wouj.
  Albina peze bouton yo ak zòtèy toutouni li yo, li tire senk avyon Sovyetik alafwa epi kriye:
  - Si yon nonm se bòt entelijan, Lè sa a, toujou chita nan yon galosh!
  Alvina, ki te tire sou avyon Larisi, epi li te frape yo ak zòtèy pye li yo, te note:
  - Janm toutouni yon fanm nan tan pral mete nenpòt bòt nan yon galosh!
  Albina, ki t ap mennen yon dife trè byen vize sou machin Sovyetik yo, li reponn ak lespri, li montre dan li:
  - Yon nonm ki souvan gade janm nu, fi, chita nan yon galosh!
  Epi tou de ti fi yo, frape yon koup ankò Yaks, griye:
  - Yon janm fanm fè, byen kondui anba talon pye a ak parfe chita nan yon galosh!
  Gèrye isit la ka wè nan yon gwo wotè.
  Men, si gen bèl pilòt Alman, Lè sa a, gen tou bèl ti fi Sovyetik-Komsomol manm.
  ki goumen ak anpil fòs. Apre sa, yo tou siksè tire desann ord yo nan Twazyèm Reich la.
  Anastasia Vedmakova, te pran li epi ak èd nan zòtèy toutouni li frape Alman an ak grinding:
  - Yon gason pare pou l vire do l pou l rache soulye yon fi!
  Akulina Orlova, ki te tire sou Nazi yo, te note:
  - Ou ka vire nenpòt bòt anndan deyò ak yon talon fanm fè!
  Anastasia tou frape Fritz la epi li di:
  - Pye fè yon fanm ap vire nenpòt gason anndan deyò, menm si li se dènye bòt la!
  Akulina Orlova, frape Focke-Wulf ak sifle, montre bèl dan li;
  - Si ou vle vire yon nonm anndan deyò - wete soulye ou, si ou vle mete l 'nan yon galosh, ekspoze talon ou!
  Ak ti fi yo chante nan inison:
  Yon lagè ap fè raj nan linivè a,
  Pou kraze yo touye san rezon ...
  Satan te lage
  Epi lanmò te vini avèk li!
  
  Ak ki moun ki pral sispann koule a
  Rivyè san ak fache...
  Reyon lazè a pral antre nan tanp lan,
  Ak flash la te disparèt nonm!
  
  Ak dezòd sa yo
  Inonde linivè a...
  Tris desten limanite
  Andire doulè, soufrans!
  Ti fi yo ka an pati dwat. Lagè se pa kontantman. Men, an menm tan an, amizman.
  De pilòt inisyasyon Alman, Eva ak Gertrude, ap goumen sou modifikasyon atak Focke-Wulf. Yo atake objektif Sovyetik atè soti nan lè a.
  Eva, tire ak tire yon fize, remak:
  - Poukisa anfans pye atè, paske yon pye fi fè gason pèdi tèt yo, tankou si yo te ti gason!
  Gertrude te eksploze ak yon fize, peze pedal la ak talon pye li epi li kraze bunker lame Sovyetik la epi li di:
  - Dezi pou w wè yon fanm toutouni fè yon gason vire anndan deyò!
  Eva frape ankò, frape trant-kat la, kraze gwo fò won yo epi li di:
  - Pou dezabiye yon fanm, fòk ou mete bon soulye li anvan!
  Gertrude te bat advèsè li a lè l sèvi avèk talon wonn nan pye gras li a epi li te di:
  - Lè yon fanm dezabiye nan bon moman an, yon fanm biznis pral rache twa po nan men yon gason!
  Èv te tire yon fize sou bunker Sovyetik yo epi li rele:
  - Yon fanm ki vin toutouni nan tan pa pral tounen yon pye atè ak byen soulye yon gason!
  Gertrude, li te touye twoup Sovyetik yo, te konfime:
  - Yon fanm pye atè pral mete yon bòt sou yon nonm, epi li mete l 'nan yon galosh, epi li fè l tounen deyò epi li fè l' dènye pye atè!
  Isit la, nan kou, lojik la nan ti fi yo se ke ou pa ka diskite kont li. Ak ti fi yo goumen pye atè ak nan bikini.
  Apre sa, yo renmen bèl jenn gason, ak an jeneral sa yo ke yo jis super.
  Men, si yo chante, Lè sa a, san moun pral touye!
  Isit la yo se ti fi yo, sou tou de bò, merite ak bèl anpil, se konsa ke an reyalite, gason vire andedan deyò!
  . CHAPIT #5
  Vil Grozny, konplètman antoure pa twoup Nazi yo, te tonbe nan kòmansman mwa novanm 1943. Batayon an ak ti fi yo te soti nan chodyè a epi yo te retrete nan Shali.
  Te gen deja mòn, tèren ki graj, epi li te vin pi pratik kenbe defans la. Tank Alman yo te peze anpil, espesyalman Maus yo, epi li te byen enkonvenyan pou goumen ak yo nan mòn yo. Tank T-3 la te deja soti nan pwodiksyon, men vèsyon modènize T-4 la te toujou ap pwodwi. Malgre ke demode moralman. Men, li te kapab toujou goumen kont T-34-76 la. Epi goumen byen. Kanon li yo te menm pi pwisan e li te gen yon vitès mizo ki pi wo pase trant-kat la.
  Tamara ak ti fi yo te goumen nan Shali. Ti fi yo te eseye kenbe vilaj sa a mòn gwo - yon vil reyèl.
  Bèl yo te goumen avèk anpil kouraj.
  Tamara te voye yon grenad ak pye li, li te tire yon pete epi li te woule:
  - Pou Peyi Sovyetik la!
  Anna te louvri dife sou Nazi yo. T-4 ki pi lejè a te eseye monte pant lan. Ti fi a, te voye yon grenad ak pye l', li frape machin Nazi a epi li di:
  - Pou manman nou patri!
  Akulina, tire sou Fritz la ak talon pye l, k ap sèvi yon moun ki ka touye moun ki vlope nan papye, vyaknula:
  - Peyi a toujou sen!
  Veronica, te tire sou lènmi an, epi voye sitron ak zòtèy pye l ', li bay:
  - Pou gran Larisi!
  Olympias, fanm jeyan sa a, te voye yon grenad tou sou Nazi yo ak zòtèy li yo toutouni epi li di:
  - Pou kominis!
  Tamara, ki te byen vize dife sou Nazi yo, epi li koupe yo tankou kouto nan yon pye bwa, te pibliye:
  - Plis pye bwadchenn nan lame a, se pi fò defans nou!
  Anna te note, montre dan li, epi tire sou Nazi yo ak presizyon kolosal ak kòlè:
  - Mwen pral detwi nou tout.
  Tank "Lyon", yon machin gwo ak yon barik zam long. Isit la li gen dènye zam 105 mm, longè barik 100 EL. Epi li vire soti nan yon zam trè long. Ak kòf sa a baton soti ak fòs letal.
  Akulina tire soti nan yon bazouka sou Nazi yo, epi kriye:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Victoria tou dife ak gwonde:
  - Glwa pou ewo yo nan Larisi!
  Olimpiada konfime lè li tire sou Nazi yo epi voye yon grenad ak zòtèy li yo:
  - Pi gwo glwa!
  Ti fi yo, li ta dwe remake, se fenomenn, ak trè bèl. Ak frechèt yo se kolosal.
  Tamara, k ap tire sou ènmi a, epi li montre dan li, di:
  - Pou Larisi ak libète jiska la fen!
  Anna, tire sou lènmi an, di yon fason agresif, voye yon grenad ak zòtèy pye li:
  Ann fè kè nou bat nan inison!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo.
  Akulina, tou, pral bay yon vire, ki jan li pral koupe opozan, epi li pral gwonde:
  - Pou viktwa mwen nan do kay la!
  Akulina Petrovskaya se pa yon ti fi ki senp. Li te oblije ale nan anpil bagay. An patikilye, yo te kenbe l ap vòlè epi yo te arete l. Li te ale tou nan yon koloni timoun-jenn. Oke, pa gen anyen, li te siviv. Pye atè te mache nan snowdrifts yo, men li te sèlman vin an sante ak pi fò.
  Victoria goumen ak kòlè frenetik. Bay yon vire sou lènmi an. Fritz tonbe tonbe. Lè sa a, ak zòtèy toutouni li, li voye yon grenad. Motosiklèt la chavire.
  Ti fi a woule:
  - Pou fwontyè vanyan sòlda!
  Olympias goumen ak yon sans trè sovaj nan raj. Kou li yo fò ak kraze. Li se vrèman yon ti fi mons. Se konsa, li bat opozan yo. Se konsa, Nazi yo aktivman ekstèmine. Pa ba yo yon ti chans.
  Olympias gwonde nan tèt poumon li:
  - Glwa pou kominis espas sa a!
  Tamara, k ap tire sou Nazi yo, gwonde:
  - Glwa pou kominis Lenin!
  Anna tire sou opozan ak grin:
  - Pou Sovyetik la!
  Akulina, koupe ènmi yo, ak gwonde, kriye:
  - Pou voltij pi wo a!
  Victoria, ki te tire sou Nazi yo, di:
  - Pou viktwa ki pi fenomenn!
  Olympias, kraze tank Nazi a, grogne:
  - Pou kominis Sovyetik la!
  Tamara ap tire tou. Li tire anpil presizyon, ki kouvri opozan ak pete egzat. Li sekle tankou yon kouto epi li griyen:
  - Glwa pou tan kominis yo!
  Anna, k ap tire sou Nazi yo, epi li koupe yo ak kout kouto presi nan kouto li, li di:
  - Gwo glwa pou ewo yo!
  Epi lanse grenad ak zòtèy fè. Isit la se yon grann.
  Akulina koupe Fritz la, agresif gwonde:
  - Pou kominis!
  Ak twitch ak yon kò miskilè.
  Victoria tou bat Nazi yo. Ak zòtèy pye l 'li voye kado touye moun nan opozan li yo ak kriye:
  - Pou grandè mond lan!
  Olympias tou tire sou lènmi. Frape yo tankou yon baton duve ak gwonde:
  - Glwa pou gwo kominis la!
  Ak zòtèy toutouni li, li lanse yon grenad ak fòs mòtèl, chire lènmi yo apa.
  Men ki jan senk yo pran ènmi yo, ann koupe yo koupe, epi ann elimine yo, epi ann moulen yo.
  Alman yo te sispann ak byen anbourbe desann. Isit la li te vin difisil, epi yo squabble.
  Isit la yo lanse gaz yo, epi yo aji agresif. Epi detwi pozisyon Sovyetik yo.
  Bat ak "Sturmtigr" nan yon distans, sou lènmi an - Lame Wouj la.
  Ti fi yo Alman pwen ak pwòp tèt ou-moul zam "Bear" ak ki jan yo frape lènmi an ak li. Apre sa, yo vrèman ak byen foutu. Ak yon kokiy ki peze yon santim ak yon mwatye kraze tranche Sovyetik ak bunker.
  Gèrye Frida gwonde:
  - Pou pi gwo Twazyèm Reich nou an!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo. Apre sa, ti fi fachis yo ak pye atè pral tire ankò.
  Ak mouch gwonde ak destriktif. Epi kòm li eksplozyon, Lè sa a, yon antonwa antye ak tè a bouyi nan chalè a fòme.
  Wi, Alman yo jwenn twoup Sovyetik yo byen. Youn nan premye avyon TA-152 vole nan syèl la. Machin milti-bi, tankou Focke-Wulf a, men pi avanse, vit, manyabl ak zam pwisan ak zam. Li ka itilize tou de kòm yon avyon de gè ak kòm yon avyon atak.
  Pou twoup Sovyetik yo, machin nan, franchman, ka vin yon gwo pwoblèm.
  Helga vole yon TA-152 epi atake yon koup nan tank Sovyetik ki ap eseye jwenn tou pre Shali. Ti fi a byen tire. Kraze do kay la nan gwo kay won an nan premye trant-kat yo ak gwonde:
  - Mwen se yon bote masyal!
  Lè sa a, li atake dezyèm machin nan, ki ap eseye akselere. Men, chanje angrenaj se pa tèlman fasil.
  TA-152 pèse viktim sa a ak yon kanon 37-mm.
  Helga reponn e li chante:
  - Derape, glise m 'yon kote, glise m'!
  Apre sa, li te fè yon clin nan tèt li ... Isit la li ap eseye atake Yak-9 la. Ti fi Alman an fasilman frape l 'lè li peze deklanche a ak pye l' epi li fè yon clin d'on ak konfyans, li di:
  - Mwen vrèman gwo!
  Helga parèt yon ti fi ki gen gwo aplom. Ak fè eksperyans san ak lènmi.
  Men, si li soufle, Lè sa a, li pa pral sanble yon ti kras nan nenpòt moun.
  Helga tire sou machin Sovyetik ak griyin:
  - Bon, poukisa, li enposib pou viv dapre lespri a!
  Ak pinga'w fè ki jan yo frape Helm la. Sa a se yon ti fi - a tout ti fi yo, ti fi.
  E si li gwonde....
  Albina ak Alvina nan syèl la yo tou trè aktif ak batay vanyan sòlda.
  Ak ti fi yo, avyon yo nan Larisi, panse, detwi ke lavi a se yon bon bagay ak ke lavi a se yon bon bagay.
  Ak zòtèy fè yo dirije zam avyon yo nan objektif. Machin Sovyetik pa pral siviv. Epi tifi yo bat yo konsa. Yo pa ba ou ti chans.
  Wi, te gen ti fi goumen,
  Wi, yo di ki lòt bagay...
  Yo atake Larisi avèk fòs konviksyon,
  Literalman Satan!
  Albina se yon vanyan sòlda nan fòmasyon batay ak gwonde nan tèt li nan tèt la nan poumon li:
  - Mwen pral super, mwen pral chanje! Super chanpyon!
  Ak yon talon fè, osi byen ke frape klavye a, ak chire opozan an ti moso.
  Alvina, tire sou opozan, gwonde nan tèt poumon li:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan forè a,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan forè a ...
  p ap blag ak sa, nou pral
  dechire l!
  Ann dechire l!
  Ak yon talon fè, ki jan li pral ajoute lènmi an nan yon anbrase ki ka touye moun. Sa a se yon ti fi - tout ti fi yo se ti fi ki pi fre!
  Warrior nan Hack ki pi konba. E konsa militan ak agresif tankou yon pantè.
  Ak gwo chat Alman yo sou atak la. Tanpèt Astrakan. Epi detwi an gwo kantite kay sòlda Sovyetik yo.
  Apre sa, yo mouri, men yo pa lage. Batay sa yo ap fè raj.
  Gerda, nan kou, se nan devan an nan atak la ak pare pou goumen. Se konsa, li tire, anpil tankou yon fi Robin Hood nan yon bikini. Lè sa a se tout yon fanm fre.
  E si li tou mete yon pwent tete wouj nan bouch neg la.
  "Panther"-2 li ap travay. By wout la, yon modifikasyon yon ti kras diferan nan tank la te sele pa ti fi ak yon kanon 75 mm 100 EL. Li se punchy, ak pi rapid-dife. Wi, ak rezèv la nan kokiy pi gran pase nan zam nan 88-mm.
  Gerda tire ak zòtèy li epi li rele:
  - Youn, de, twa... Chire ak napalm!
  Charlotte, tou, te tire dèyè li epi rele:
  - Kat, uit, senk - ann jwe byen vit!
  Kristina te bat, kraze tank Sovyetik la ak chirpe:
  - Nou pral avèk fòs konviksyon ale nan batay, pou pouvwa Nazi yo ...
  Magda te tire ak pye l' epi li di yon fason agresif:
  - Epi nou pral touye yo tout - tout kominis yo!
  Ti fi yo aji nan ekstrèm ak ensanèi agresif. Ak "Panther" yo -2 ak yon piki egzat ranvèse obusè Sovyetik la.
  Ti fi yo ri epi chante:
  - Glwa pou mond nou an...
  Epi Elizabèt sou trant-kat la, nan vire, mennen yon atak sovaj. Epi ak talon pye l 'fè peze sou deklanche la. Epi li frape lènmi an, li di:
  - Se pou gen kominis!
  Catherine ak zòtèy pye li yo voye yon pwojektil nan fòs mòtèl, pèse lènmi an, ak griyin nan tèt yo nan poumon li:
  - Pou gwo Larisi!
  Elena tire sou Nazi yo. Koki a frape fwon Panther a epi li rikoche.
  Ti fi a jape:
  - Kominis la pral avèk nou!
  Euphrasia tou bat lènmi an lè l sèvi avèk zòtèy pye li. Li te pèse T-4 la epi li rele:
  - Glwa kominis!
  Sa yo se ti fi batay yo. Ak ki jan yo tire, kokiy yo vole trè bèl, ak trant-kat nan tèt li se sou mouvman. Epi eseye, jwenn an mouvman nan yon machin konsa. Sa a trè difisil.
  Men, ti fi yo antre nan, epi yo goumen nan bikini epi sèvi ak pye fè. Vanyan sòlda yo se bèl bagay ak bèl bagay.
  Men, si yo jwenn foutu, Lè sa a, li pa pral sanble yon ti kras nan nenpòt moun. Apre sa, yo voye kokiy ak kòlè sovaj.
  Elizabèt, avèk èd zòtèy pye li yo, li tire sou ènmi yo, li frape lènmi yo, li di:
  - Glwa pou lide kominis yo! Glwa pou peyi nou!
  Ekaterina te tire tou, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, li frape Fritz la epi li t ap kriye:
  - Pou patri a ak viktwa nan fen a!
  Elena, ki t'ap tire sou opozan yo, li te reponn agresif, li te montre dan pèl li epi li te fè yon clinye, ak je safi:
  - Kominis espas nou an pi popilè!
  Euphrasia, tire sou lènmi an, frape l 'ak kolosal, presizyon fenomenn, bay:
  - Pou patri a ak Stalin - cheers!
  Ti fi yo evidamman briyan, epi tout moun ka ...
  Desanm 1943 deja rive.
  Alenka ak ekip li a tou goumen nan Astrakhan epi yo toujou kenbe deyò. Eroin nan ap goumen.
  Alenka vire, koupe liy Nazi yo, apre sa voye yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'ak gwonde:
  - Yon nonm sanble ak yon gibbon, sèlman, malerezman, pi souvan nan entèlijans pase nan puisans!
  Anyuta, tire sou lènmi an, epi koupe lènmi yo, bay yon pake eksplozif ak talon pye l 'li chirpe:
  - Nonm lan gen tèt di bourik, anbisyon yon lyon, men an reyalite li se yon kabrit!
  Alla, ki te tire byen sou Fritz la, di:
  - Yon gason pou yon fanm se tankou yon kote ki pandye pou yon bèf, ou pa ka fè san li, men li degoutan apwoche!
  Maria, ki te tire sou Nazi yo, li te reponn:
  - Ki sa ki komen ant yon nonm ak yon twalèt nan chanm yon fanm - lefèt ke fanm sèlman bleat nan gason!
  Marusya, koupe Nazi yo ak voye grenad ak zòtèy pye li, vyaknula:
  - Yon fanm se yon rena malen ki ka devore nenpòt lyon tankou yon lapen!
  Matryona, koupe Nazi yo, ak zòtèy toutouni li, jete mèsenè yo, boumonnen:
  - Yon fanm bezwen yon gason tankou yon ti gason fwete, si li pa bat yon gason, Lè sa a, pa pral gen lavi!
  Alenka, tire sou Fritz, rele:
  - Yon fanm bezwen gason tankou kòn kochon, se sèlman yon rad fouri gason bay chè!
  Ak ekip la janm fè nan ti fi ki jan yo ri, montre dan yo, ak voye grenad ak dwèt yo.
  Ti fi vanyan sòlda. Eleman yo pou goumen, eleman yo pou goumen!
  Astrakan, sanble, yo pa pral bay moute. Osi lwen ke ti fi isit la, reyèlman goumen.
  Fòs militè Twazyèm Reich yo kolosal. Nouvo divizyon tank yo tèlman pwisan isit la. Pwodiksyon tank yo ap ogmante. Pa gen okenn bonbadman, li posib bay travay nan byen Italyen, franse, Bèlj ak Olandè nan Afrik.
  Epi tou ki soti nan Lafrik di ekstrè lwil oliv, tengstèn, anpil eleman, ki gen ladan iranyòm.
  Sa vle di, nouvo tank yo gen so. An patikilye, aparans nan "Panther" -2 a, pi byen pwoteje ak plis ame lou, ak yon motè pi pwisan, gen yon enpak konsiderab sou kou a nan lagè a.
  Gen plis ak plis tank ak avyon. Travay yo deja fini sou Yu-488 la. Premye avyon pwodiksyon Twazyèm Reich la ak kat motè. Trè pwisan ak vit. Rekò li yo se zòn nan zèl relativman ti, ki se poukisa bonm nan ka vole nan yon vitès 700 kilomèt pou chak èdtan. Sa vle di ke konbatan Sovyetik yo pral definitivman pa ratrape avè l '.
  Se konsa, Sovyetik la gen yon nouvo pwoblèm enplikasyonJwi. Fòs Lame Wouj la aktyèlman apovri. Yo mete timoun lekòl yo nan machin yo. Adolesan ki soti nan laj katòz deja ap goumen, prèske ofisyèlman. Ti gason yo, nan kou, entelijan, ak an jeneral, bon konbatan. Nan yon laj jèn, li se menm pi fasil pou kache epi monte yon pye bwa. Ak ladrès militè yo metrize pi vit. Adolesan goumen menm jan ak granmoun, yo pi difisil pou frape. Wi, ak sikolojikman li pi difisil pou tire sou timoun yo.
  Alman yo gen anpil tirè pwofesyonèl fi, e twò jèn konbatan yo enkonvenyan pou nenpòt fi tire, wont ...
  Wi, yo te kòmanse rele nan Sovyetik la depi nan laj katòz. Epi tou mete anba bra ak espansyon. Te gen plis ak plis fanm nan lame a. Espesyalman vle aksepte sèks ki jis nan tank ak twoup avyasyon, ak nan tirè pwofesyonèl. Fanm yo se bon tirè pwofesyonèl. Epi kòm yo anjeneral pi piti pase gason, li pi bon pou yo goumen nan tank, ak avyasyon tou. Souvan adolesan yo te goumen tou nan tank. Li ta dwe remake ke ti gason ak fanm yo pi sansib ak po yo, ak avyon yo ak tank yo gen mwens chans yo dwe frape soti pase gason adilt. Pa adolesan move ak nan wòl nan yon tirè pwofesyonèl. Yon ti gason ka rale nan yon espas ki pi etwat, degize tèt li, oswa monte yon pye bwa. Souvan nan lame a, konbatan ki poko gen katòz an te kòmanse vin atravè.
  Lagè devore resous imen. Ak teritwa a ap vin pi piti ak mwens anba kontwòl Sovyetik la. Epi toujou gen pou konbat enfantri a anpil nan Japon. Wi, e gen bon tank samurai, ak espesyalman zam pwòp tèt ou. Yo menm tou yo te parèt nan yon seri ak yon tank mwayen, ki konparab nan fòs ak T-34 la, e menm pi fò nan zam devan an.
  Se konsa, Japon se danjere souzèstime. Ak pou lagè a ak li, sòlda yo bezwen.
  Stalin se nève ak pi plis ak pi souvan tonbe nan yon raj. Nan dat 25 desanm 1943, yo te bay yon lòd pou yo te tire manm fanmi moun ki te rann yo, ki gen ladan timoun ki gen laj douz an, epi yo t ap voye pi piti yo nan koloni travay.
  Detachman baraj yo te itilize pi plis ak pi souvan. Apre sa, yo tire pi aktivman, epi yo itilize tòti.
  Stalin te vin tou senpleman ensipòtab. Beria te premye moun ki te eseye negosye yon lapè separe ak Nazi yo. Men Hitler pa t vle lapè. Li te vle konplètman konkeri Sovyetik la. Espesyalman pandan ke alye yo soti nan kontwòl li ak soti nan rive.
  Avyon jè yo te devlope nan Twazyèm Reich la. Premye a tout, ME-262 a, men avyon de gè sa a te bezwen motè plis serye yo nan lòd yo pa aksidan twò souvan.
  Tou de bonm Arado a ak pwojè Yu-287 la te sanble pwomèt.
  Dernye TA-152 te montre tèt li byen nan pratik, kòm yon machin milti-bi ak trè vit. An jeneral, militè Alman an te toujou pi fò nan lè a. Anplis, Yaks yo ak Laggies Sovyetik, nan gade nan mank nan aliminyòm, yo te tounen soti yo dwe pi lou ak mwens manyab pase machin referans yo. Se konsa, bon jan kalite a nan aviyasyon Sovyetik te tonbe nan yon nivo kritik. ME-309 la ak zam pwisan li yo, menm pran an kont pwoblèm yo ak manyablite, byen fè fas ak machin Sovyetik, deplase ME-109 la. Epi TA-152 ta dwe ranplase Focke-Wulf la.
  Se konsa, Alman yo se plis oswa mwens Hockey .... Men, travay sou teknik la te pote soti.
  Pou egzanp, Lev-2 te pwomèt yo dwe premye tank la ak yon nouvo konplo layout. Lè yo mete transmisyon an ak motè a nan yon blòk devan tank la, epi deplase tourèl la nan dèyè a, Alman yo sove sou arbr a caddy ak bese wotè nan veyikil la. Kòm yon rezilta, "Lyon" -2 te tounen soti yo dwe pi lejè, ak Se poutèt sa pi vit.
  Nan sans de difikilte yo nan tan lagè, pwodiksyon tank lou nan Sovyetik la prèske sispann, nan seri a prèske tout bagay te inifye dapre T-34-76 la. Se konsa, Nazi yo, nan pwojè a yo kreye yon nouvo tank prensipal, yo pa t 'ap fè blende bò a twò epè. Ak "Lyon an" te kapab anfòm nan senkant-senk tòn, ak yon motè nan 1200 puisans. Sepandan, pwa tank Lev-2 a te kapab redwi plis lè yo redwi kalib zam la. Ansyen an te klèman vin redondants. Anplis, trant-kat yo te gen bon jan kalite zam, e menm yon 37-mm, demode kanon Alman te deja kòmanse penetre yo.
  Stalin te klèman te freaking ... Epi li te voye loraj ak zèklè ... Men, li pa t 'kapab fè anyen ...
  Nan lavèy nouvèl ane a, Alman yo te lanse yon atak sou pati nan Astrakhan, delta Volga a, ki te toujou pa okipe. Prezans anpil baryè bò larivyè Lefrat la, tèren difisil, pwoksimite Lanmè Kaspyen an te pèmèt Lame Wouj la ranfòse defans Astrakhan, epi kenbe l pi byen pase Stalingrad. Anplis, ti fi Sovyetik te montre ewoyis san parèy.
  Ak nan Kokas, espesyalman nan sezon fredi, li trè difisil pou avanse pou pi nan mòn yo. Se vre, Alman yo t ap deplase sou kòt lanmè Kaspyèn ki pi pratik. Makhachkala, te vin fwontyè a, kote twoup Sovyetik yo, te rasanble tout fòs yo nan yon pwen, yo te eseye sispann Nazi yo.
  Men, minisyon yo, ki te delivre sèlman pa lanmè, pa t ase ...
  Tamara te goumen dezespereman ak batayon ti fi pye atè li yo.
  Fanm vanyan sòlda yo te goumen ak tèt di epi yo te montre ewoyis san parèy ak anpil kouraj.
  Ak prèske toutouni goumen nan sezon fredi ak jèl.
  Tamara te voye yon grenad ak pye l', li fè yon pete, koupe opozan yo epi li di:
  - Pou Sovyetik la!
  Anna te voye yon grenad tou ak zòtèy li yo toutouni epi li di:
  - Pou kominis!
  Akulina te bay yon pete byen vize, frape lènmi yo epi li rele:
  - Pou grandè Larisi!
  Victoria frape lènmi an, li kòmanse koupe bab li tankou yon razwa epi li di:
  - Sovyetik la pral kanpe!
  Olympias, tire sou lènmi an, epi voye yon pake eksplozif ak zòtèy pye li, vyaknula:
  - Pou patri a ak viktwa nan fen a!
  Men ki jan ti fi goumen. Yo aji dezespereman ak detèminasyon kolosal.
  Tamara, tire, te note:
  - Dyab la p'ap pran yo, epi apre sa nou pral pran yo!
  Batay isit la se brital e an menm tan konstriktif ....
  Anastasia Vedmakova goumen nan syèl la ... Figi li menm tòde ak raj, epi li squeals:
  - Bonjou epòk kominis la!
  Ak zòtèy pye l 'li vize yon kanon avyon nan sib la, epi frape avyon lènmi yo, apre sa li kriye:
  - Pou siksè travay!
  Akulina Orlova, frape opozan, gwonde ak konfyans, montre dan li:
  - Pou tankou yon gwo kominis, sou tout planèt la!
  Pilòt la rele byen fò:
  Menm timoun yo konnen nou!
  Ak zòtèy toutouni li yo, li dirije zam avyon an sou sib la, li kraze lènmi an, epi li kriye:
  - Nan non epòk kominis la!
  Ann fè fas a li, ti fi a se yon terminateur ak yon flanm dife. Okenn vòlkan pa ka konpare ak li.
  Akulina Orlova te chante:
  - Mwen deja, ki jou, lafwa nan Bondye rèv, mwen tèlman parese, mwen pa vle priye!
  Ak agresif winked bèl.
  Men batay yo...
  Ak avyon tifi yo demode. Lè sa a se mwens solid yo. Epi tou lou epi yo pa trè manyabl ...
  Youn nan ti gason yo ki te goumen yo te tire desann, epi li pa t 'gen tan so soti ak yon parachit. Ak sa a, nan kou, se fe kolosal li.
  Ti fi yo goumen nan lè a epi yo pran plezi ...
  Albina ak Alvina ap goumen sou bon konbatan ME-309 epi, nan kou, yo aktivman pran nòt.
  Ti fi yo trè fyè de siksè yo ...
  Albina te desann yon avyon Sovyetik, avèk èd nan yon elegant, pye nu, epi li di:
  - Pou malfini nou yo!
  Alvina koupe twa machin Ris nan yon sèl pete epi rele:
  - Pou falkon nou yo!
  Ti fi yo te desann nan biznis pi popilè ... Men, yo menm tou yo renmen tòti sòlda Ris.
  Isit la, yo te kaptire yon ti gason-pilòt ki gen katòz ane. Ak bèl pinga'w wonn timoun yo te fri pou li. Apre sa, yo te kòmanse tranpe toutouni ak dlo glas .... Lè sa a, dlo bouyi, epi ankò dlo glas.
  Sa yo se bèl batay yo ....
  Albina chante:
  -Pou zank nou, grif, dan, pwen nou!
  Alvina rele nan tèt poumon li:
  - Se konsa yo vle yon bon batay!
  Ak ti fi yo te kontinye fè mirak ak zòtèy toutouni yo epi tire desann avyon Sovyetik yo.
  Sepandan, pilòt Ris te reponn yo tou. Alice ak Angela fèk transfere nan Yak-9 la. Epi ann bat Alman yo epi toujou chante an menm tan;
  Ou se reyalizasyon yon peyi vanyan,
  Kanmarad Lenin ak kamarad Stalin...
  Nan Sovyetik la, tout moun yo vrèman egal,
  Ak pwen yo fèt an fè ak asye!
  
  Pou Lenin, bèt la Adolf pa pè,
  Kounye a Vladimir se lidè Kanmarad Stalin...
  Nou frape Fritz nan je pa nan sousi a,
  Tout Nazi yo te dechire nan yon fwa!
  
  Larisi se manman m
  Gran peyi san limit...
  Tout nasyon yo se yon sèl fanmi,
  Nou pral byento ap viv anba kominis!
  
  Ann rann peyi nou pi fò
  Kite Larisi byen vit vire vèt ...
  Nou pral frape fachis la nan fwon an, pito,
  E kwè mwen, pouvwa nou pa tounen wòch!
  
  Epi Jezi kòm yon lidè se byen gwo,
  Li se Seyè nou an, ak Bondye Blan Linivè a...
  Epi yo pral bat Fuhrer la trè di,
  Apre yo tout, abilite nou an te vin enchanjab!
  
  Wi, pou dedomajman pou Peyi nou an, saint,
  Nou pral goumen ak Fritz anpil...
  Yon ti fi kouri pye atè nan nèj la
  Li vle goumen ak raj!
  
  Wi, Stalin te vin kounye a lidè Sovyetik la,
  Tankou yon gwo, brav ak ladrès ...
  Pa manyen Larisi nan kominis,
  Malgre pouvwa Lisifè a avèk ou!
  
  Nou ka jwenn Hitler, kwè mwen
  Menmsi doue ak pouvwa dyabolik...
  Yon sèl Hitler se yon bèt predatè,
  Malgre ke yo admèt Fritz yo pa mò!
  
  Nan ti bout tan, nou pral antre nan konbatan Bèlen,
  La Lenin, aka Stalin, pral avèk nou...
  Fachis tankou ti chen fasil chire,
  Epi kwè ke fòs nou p ap diminye!
  . CHAPIT #6
  Nouvo ane 1944 la rive ... Malgre sitiyasyon an trè difisil sou fwon yo, travay te sou pye nan Sovyetik la pou kreye nouvo teknoloji. An patikilye, gwo espwa yo te asosye ak IS-2 tank la ak zam pwisan li yo. Yon kanon 122 milimèt ta ka tounen yon agiman pwisan nan lagè kont Nazi yo. Espwa yo te fikse tou sou T-34-85 la ak yon zam ki pi pwisan, yon gwo tourèl, men menm kòk la ak chay la.
  Sitiyasyon an te vin pi mal ak avyon. Yak-3 a pa t 'kapab antre nan pwodiksyon akòz mank de bon jan kalite duralumin, ak LAGG-7 a pa t' kapab antre nan pwodiksyon san yon bès nan pwodiksyon akòz nouvo motè a.
  Se konsa, Stalin te deside ke pou tan ke yo te prensipal avyon de gè Sovyetik la se Yak-9 ak LAGG-5, ak avyon an atak IL-2 te fasil pou fabrike ak obstiné. Ak nan tank, yon tranzisyon gradyèl nan T-34-85 la ak IS-2.
  Malgre ke pa gen okenn bès nan pwodiksyon ...
  Ak devan an te pete nan kouti yo, Alman yo te kaptire Kokas la. Makhachkala tonbe, epi yo te deja apwoche fwontyè Azerbaydjan!
  Isit la Tamara te goumen ak batayon fanm li yo. Ankò ti fi nan vye rad ki soti nan tunik ak pye atè goumen ak fòs lènmi siperyè.
  Tamara te tire yon liy sou Nazi yo, koupe kèk nan lènmi yo. Lè sa a, ak zòtèy pye l 'fè, li voye yon grenad ki gen yon fòs mòtèl, epi li pepi:
  - Glwa Sovyetik la!
  Anna tire sou Nazi yo ak anpil presizyon. Ak zòtèy toutouni li, li voye grenad fòs letal, dechire opozan yo.
  Lè sa a, li rele:
  - Glwa kominis!
  Akulina, tire sou lènmi an, koupe enfantri fachis la. Li koupe Fritz la, li voye yon grenad ak pye l' epi li di:
  - Pou Larisi, gran manman nou!
  Victoria, ki te tire sou lènmi an, epi voye grenad sou li ak pye li, te note:
  - Pou Gran Peyi a!
  Olympias, tou tire ak yon mitray, rele:
  - Glwa pou tan gwo kominis yo!
  Konbatan fi yo etonan...
  Yo goumen, jan li ta dwe pou bèl...
  Tamara, ki t ap goumen, te sonje kòmansman lagè a. Ki jan li te oblije chape anba twoup Alman yo. Lè sa a, li tande enpak gwonde nan zam. Ti fi a kite kanonad la. Zanmi li Tatyana te kenbe pa Alman yo, epi yo pran soulye nouvo, chire bijou ak zanno. Apre sa, yo te kondwi pye atè l 'nan kaptivite ... Tatyana te pitit fi sekretè a nan komite rejyonal la, epi li pa t' souvan oblije mache san soulye. Sa a se yon imilyasyon nan fyète, ale pye atè tankou yon commoner, epi li fè mal pou plant delika. Ti fi a frape janm li nan san an epi li plenn nan chak etap.
  Tamara te mete tou nèf bòt yo te ba li a, epi li te fwote talon li nan long mache a. Apre sa, li wete soulye li, li ale pye atè. Li se yon ti fi ki soti nan vilaj la, ki moun ki te fè devwa li nan Ikrèn. Janm li nan anfans te mache sou mòn yo apik. Lè sa a sètènman pa konpare ak wout yo nan plenn lan. Vrè, calluses li yo te deja soti nan sèl la, epi li pa tèlman konfòtab pou mache. Men, pye yo byen vit vin di ankò. Epi li diman soufri.
  Men, Tatyana byento te frape pye l 'tankou ke li pa t' kapab mache ankò. Alman yo ta tire l, men yo te pran pitye pou bote a. Yo mete m sou yon charyo, men an retou yo fè m chante. Tatyana te gen yon vwa bèl, li te chante plizyè chante politikman net pou yo.
  Kisa ki te rive l apre sa, Tamara pa t konnen. Li menm li te mache nan forè a, te santi ak pye l ', tubercles, monte desann, brendiy, e li te menm kontan. Sa a lè ou mache sou wòch yo byen file nan mòn yo, Lè sa a, menm plant callused, si ou mache pou yon tan long, li vin byen file ak douloure. E menm plis dezagreyab mache sou pikan. Lè sa yo kole nan plant yo, li vin pi douloure, menm pou plant ki graj ti fi a.
  Tamara nan kanpay la te simonte pa fatig ak grangou. Ti fi a te manje bè, e sa pa t ase. Epi Alman yo t ap avanse rapidman. Nan forè Ukrainian yo, Tamara, ki abitye viv nan mòn yo, pa t 'konnen wout li trè byen. Mwen te pèdi, epi mwen te fini nan dèyè a.
  Epi kounyeya, tankou yon chat chase nan forè a. Lè sa a, ti fi a kenbe Alman yo sou yon motosiklèt. Yo te kanpe machin nan ak pousèt la pou jwenn dlo. Ak Tamara grenpe moute nan mitrayil la, ak ki jan li koupe soti nan li nan lènmi an. Ak koupe ensèten, men avèk presizyon. Apre sa, Nazi yo tonbe epi yo tòde nan agoni. Tamara fini yo. Li deplase yon talon fè sou manton an, li tonbe. Epi ti fi a jwenn li.
  Apre sa, bote a monte sou motosiklèt la, ak peze pedal la ak pye l 'fè, rale.
  Se konsa, deplase se pi plis plezi pase mache ak pye atè.
  Tamara chante sou wout la:
  - Se bèl, frè yo, li bèl, li bèl, frè yo viv! Ou pa bezwen lapenn ak ataman nou an!
  Se konsa chan batay la leve.
  Epi kounyeya li ap goumen kont Nazi yo tankou yon terminateur Komsomol. Men, fòs yo se inegal, ak batayon ti fi yo fòse yo retire li. Batay yo ap bouyi isit la, tankou dlo nan yon gwo chodyè sou yon vòlkan.
  Anna, te tire, epi voye yon grenad ak fòs mòtèl ak zòtèy pye l ', te note:
  - Nan lagè, tout mwayen yo bon, eksepte pou sisid!
  Akulina, tire sou lènmi an, frape Nazi yo, te note:
  - Nan tout bagay nou pral premye a!
  Epi talon pye ti fi a te bay kado destriksyon.
  Victoria, tire sou Nazi yo, epi koupe lènmi yo ak pete otomatik, rele:
  - Pa p gen pitye pou lènmi yo!
  Epi li fè yon klin sou konpayon li yo.
  Olympias te jete janm li yo toutouni, chisele, yon pakèt grenad ki lou epi li di:
  - Pou grandè nan tribinal ki pi imen nan mond lan ak kominis!
  Vanyan sòlda yo vrèman bèl pouvwa isit la, epi tankou laj la espas.
  Yo goumen ak gwo feròs.
  Men, Nazi yo toujou ap avanse nan Kokas. Nan mwa fevriye 1944, Alman yo ak Tirk ini, koupe twoup Sovyetik yo an de pati inegal.
  Fuhrer a te mande pou fini Sovyetik la. Astrakhan toujou kenbe tèt. Nazi yo, kòm toujou, yo nan inifòm konba ... Premye ME-262 yo ap goumen nan lè a. Li ta dwe remake ke yo pa t 'pwodwi sansasyon. Nan gwo vitès, li pa trè pratik frape soti nan zam avyon 30 mm. Wi, sa ta dwe pran oserye. ME-262 a tou gen kèk pwoblèm akòz pwa lou li yo. Avèk manyablite an patikilye.
  Plis siksè nan itilize nan TA-152 a, ki te tonbe nan renmen ak pilòt yo, e li te vin tounen yon cheval. An reyalite, yon machin ak yon bonm devan liy, ak yon avyon de gè ak atak. Te gen menm lide yo konplètman transfere avyasyon Alman nan avyon sa a. Pami avantaj li yo, li ta dwe remake sivivabilite ak vitès, ak zam pwisan, apwopriye pou tou de yon avyon atak ak yon avyon de gè.
  ME-309 la, ki ap modènize, yo te itilize tou pi plis aktivman. ME-109 la toujou nan sèvis, ki pa retire akòz pa diminye pwodiksyon an. Menm yon nouvo modifikasyon ME-109 "K" parèt ak yon motè ki pi pwisan, ame ak senk zam lè alafwa. Ou pa ka bat yon machin konsa fasil.
  ME-309 te resevwa tou yon motè pi pwisan ak zèl byen bale. Yon machin trè danjere. Pilòt Sovyetik yo toujou ap vole avyon fin vye granmoun, ak bon jan kalite yo se sèlman dekline. Jiskaprezan, sepandan, Yak-9 a pa tèlman mal, li se byen manyabl, epi li pa bezwen vitès twòp.
  Twoup Alman yo fò ... Te gen diskisyon sou tank T-34-85 la. Èske li vo fè zam tourèl la pi epè? Apre yo tout, nan ka sa a, pwa a ap ogmante. Epi li ta dwe remake ke bon jan kalite a nan zam Sovyetik te tonbe. Eleman alyaj yo nan ekipman pou kout, ak bon jan kalite a nan soude oswa Distribisyon te tonbe nan yon nivo kritik.
  Men, ti fi yo goumen tankou eroin ...
  Lè sa a, tank Elizabeth a kase epi ti fi yo ale. Pye atè ak rad bikini, yo kouri nan nèj la, kite anprint grasyeuz.
  Catherine te note ak yon move gade:
  - Nou byen trangle!
  Elena te note ak kòlè:
  Men, nou pral toujou genyen!
  Elizabeth te tire yon pistolè, li frape yon motosiklis Alman epi li di:
  - Mwen frape yon Alman! Ki jan li pral vin bon nan men mwen!
  Euphrasia te note enèjik:
  - Se la yo fini lavi yo, epi yo pa chape tounen!
  Catherine te yon ti fi agresif, li te chante:
  - Nan kòlè nou, nou chante im anpi an!
  Ti fi yo kouri pou tèt yo, ak talon wonn fè yo klere.
  Ti gason an wè tifi yo, li pè mande yo:
  - E ki kote ou soti pye atè?
  Elizabeth reponn:
  - Ann fè yon manevwe taktik!
  Ti gason an di:
  - Youn, de - lapenn se pa yon pwoblèm,
  Ou pa ta dwe janm fè bak!
  Kenbe nen ou ak ke pi wo ak yon tiyo,
  Konnen ke yon bon zanmi toujou avèk ou!
  Catherine di, li montre dan li:
  - Konnen ke yon zanmi vre toujou avèk ou!
  Elena rele byen fò:
  - Pa pè! Nou pral tounen....
  Epi tout kat tifi t ap rele byen fò nan koral;
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Chemen an, limine kominis!
  Gèrye yo pare yo chire nenpòt Alman ... Ak pye atè nan nèj la yo tèlman sexy ak bèl. Ala bèl ti fi sa yo, tankou roz k ap fleri epi ki p ap fennen.
  Oke, Hitler pa blag, ak alantou peyi nou an, li ap vire nyaj. Li plonje dan li nan kè a menm, epi li bwè san li!
  Ak ti fi yo kite tras trè bèl dèyè yo. Alman yo swiv tras sa yo epi yo thump sou jenou yo epi yo gade visye. Sa yo se vanyan sòlda sovaj yo. Epi Alman yo bo mak pye yo nan ti fi.
  Ak Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova ap goumen nan syèl la. De bèl fi.
  Anastasia, te tire sou Nazi yo epi li te vire avyon li a lè l sèvi avèk zòtèy pye l, li chante:
  Nou pral goumen pou yon demen pi klere!
  Akulina, li koupe ke Nazi yo, lè l sèvi avèk zòtèy pye l, li di:
  - Ann bo!
  Ak ti fi yo ankò bat Alman yo san okenn pitye oswa seremoni. Se konsa yo entelijan.
  Anastasia, tounen yon lòt fwa ankò Yak-9 li epi, grinding, vyaknula:
  - Se non kominis!
  Akulina te dakò ak sa a:
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye...
  Anastasia, frape Alman yo, grogne:
  - Motherland se solèy nou!
  Ak sa yo se ti fi yo batay isit la, pi wo klas Sovyetik la.
  Ak Alman yo jwenn li, trè difisil. Ak operasyon militè yo ap devlope...
  Nan mwa mas, Nazi yo te kòmanse pran tanpèt Baku. Gen yon atak sou yon gwo vil plen lwil oliv. Batay yo se move.
  Alman yo koki Baku lè l sèvi avèk zam lou.
  Ak bonbade pa stormtroopers. Men, bonm yo tou lage pa premye, dernye Yu-488s yo, ki distenge pa pouvwa kolosal. Machin sa yo se jis bèt.
  Sou youn nan yo, Gertrude, Eva, ak Frida. Bèl ti fi, ki gen yon View ekselan, ap jete bonm sou pozisyon Sovyetik yo. Epi yo touye sòlda nan Lame Wouj la ak sivil yo.
  Baku an dife... Lafimen monte nan poto yo. Pi lwil ap boule, tout bagay ap boule.
  Gertrude di ak yon souri:
  - Bondye renmen Almay!
  Eva, peze talon pye l sou levye a epi li lage bonm, dakò:
  - Natirèlman! Nou se ras yo chwazi!
  Frida te chante agresif:
  - Pèp nou an se moun ki chwazi nan syèl la!
  Epi li fè yon klin sou konpayon li yo. Sa yo se ti fi yo isit la ak batay, jis reyalizasyon nan agresif. Ak pouvwa konba.
  Gertrude te bay yon pete zam, epi li di:
  - Pou grandè patri nou an!
  Èv, tire sou opozan, konfime:
  - Pou grandè kolosal!
  Ti fi ka wè byen vit metrize avyon yo. Sa yo se mennaj yo batay.
  Epi ou pa ka jis genyen yo nan kat. Apre sa, yo bat lènmi ak yon foli sovaj.
  Frida te note:
  - Mwen se yon fanm ki gen gwo rèv ak bèlte!
  Apre sa, li ankò tire soti nan zam avyon, tire desann avyon de gè Sovyetik ki te eseye atake mons Alman an.
  Wi, kont Nazi yo gen yon santiman ke yo pa ka reziste.
  Baku se anba atak.
  Tamara ak batayon li a ap goumen pou vil sa a. Ti fi yo goumen dezespereman epi yo montre ewoyis san parèy.
  Tamara te vire, li lanse yon grenad ak zòtèy pye li, li gaye Alman yo ak mèsenè yo, li di:
  - Pou patri san limit mwen!
  Epi li fè yon klin sou konpayon li yo. Li se yon vanyan sòlda nan nivo ki pi wo a, ki pa gen okenn egal.
  Malgre ke, nan kou, lòt ti fi yo pa move. Ann jis di yo goumen trè byen.
  Anna, pou egzanp, pran, kouche Nazi yo, tankou si ak yon kout kouto digo.
  Epi pepi:
  - Pou Sovyetik la!
  Ak talon pye li te bay yon kado touye moun nan lanmò.
  Akulina, tire sou lènmi an, griye:
  - Pou Peyi mwen!
  Ak zòtèy fè, ki jan yo lanse prezantasyon aniilasyon ki ekstèmine tout moun nan yon ranje.
  Victoria goumen ak lènmi, aji dezespereman ak desizif. Frape soti opozan nan eklat. Lè sa a, ak zòtèy toutouni li, li voye grenad ak fòs letal. Ak sweals:
  - Pou lide yo nan kominis!
  Olympics yo tou batay. Ak ti fi ewoyik sa a pral jete yon bwat antye nan eksplozif ak janm fè, miskilè li. Ak tank la "Lyon" pral woule sou.
  Gèrye a di:
  - Men, Pasaran!
  Goumen tifi ak bèl anpil. Pa janm lage epi pa janm abandone. Yo gen pouvwa a nan terminateur.
  Ak fòs yo trè inegal ... Baku se vale nan dife. Twoup Sovyetik yo pa gen ase minisyon. Lè sa a se pwoblèm prensipal la.
  Anpil rann tèt nan dezespwa.
  Gerda ak ekip li a fòse esklav gason yo bo plant yo. Moun sa yo ki konsyan fè li, epi niche pinga'w yo.
  Lè sa a, ti fi yo monte nan Panther-2 ankò epi tire. Frape zam Sovyetik...
  Prèske tout Kokas la deja te kaptire. Men, Yerevan toujou kenbe tèt. Vil Poti ap goumen ewoyikman - dènye pò a kote rès Flòt Lanmè Nwa a toujou kenbe.
  Epi gen ti fi nan diferan nasyonalite goumen. Ak yon detachman pye atè Gulnazi ap goumen. Yon bèl fanm jòjyen, epi li gen yon ekip pou yon ti fi.
  Gulnazi voye yon pakè ki gen eksplozif ak pye l, li dechire Nazi yo epi li kriye:
  - Glwa pou grandè kominis mondyal la!
  Tamila, patnè li, tou lanse yon grenad ki ka touye moun ak pye l ', chire Tirk yo apa epi kriye:
  - Pou Motherland!
  Masha se yon ti fi ki soti nan Larisi, bay yon vire epi voye pouvwa eksplozif ak zòtèy pye l 'li kraze Nazi yo, rele:
  - Glwa pou tan kominis mondyal la!
  Margarita tou bay yon vire byen vize. Li koupe Nazi yo epi li voye yon kado lanmò ansasen ak talon pye li, kraze opozan yo, ak kriye:
  - Pou viktwa nou!
  Sa a se ki jan ti fi goumen ewoyikman. Epi yo reyèlman pa ka sispann, epi yo pa ka vire tounen. Yo se konbatan tou senpleman fi ak super. Men, si yo goumen, Lè sa a, tankou ewo ak devni selèb!
  Men, malè, li difisil pou reziste kont Nazi yo ak fòs siperyè yo. Nan syèl la, Albina ak Alvina ap jwenn kont konfyans. Ak anpil avyon yo frape desann ke li klèman enposib yo sispann yo.
  Albina, ki te desann yon lòt avyon Sovyetik ak zòtèy pye li, chante:
  - Nou pa ka bat, chasè a tounen yon jwèt!
  Alvina, li koupe opozan li yo, epi li vire tèt li sou yon kou pwisan, pepi:
  - Glwa pou epòk nouvo lòd aryen an!
  Epi tou li bay yon talon fè ...
  Ti fi yo te deja desann plis pase senksan avyon chak epi yo te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds.
  Sa yo se jis bèl enkwayab. Men, si lènmi Twazyèm Reich la deja bat, Lè sa a, move lespri sa yo pa ka sispann. Plis pase 500 avyon tonbe sèlman toupre Marseille. Fenomèn sa a se, nan kou, sou tèt. Hitler menm te deside pou apwouve sizyèm degre Lakwa Knight an fè ak fèy platinum pye bwadchenn, nepe ak dyaman.
  Li pral resevwa pa youn nan premye depase mil avyon ki tonbe. Ak rezilta a pral tou senpleman fenomenn.
  Albina koupe senk avyon Sovyetik alafwa ak yon sèl pete nan zam avyon kalib 30 mm epi, peze deklannche yo ak zòtèy pye l ', kowli:
  - Glwa pou fòs nou!
  Alvina, koupe machin Sovyetik yo, epi koupe lènmi yo ak èd zòtèy pye l ', vyaknula:
  - Gwo glwa pou ewoyis!
  Epi gèrye yo te fè yon klin youn ak lòt!
  Yo goumen tankou toujou nan yon bikini ak pye atè, e sa a se fòs yo. Ti fi yo se jis supermen-fi. Menmsi yo sèvi yon move kòz. Apre sa, yo renmen fri pinga'w yo nan pyonye yo te kaptire ak yon etensèl. Men ti fi yo isit la. Brutal men bèl.
  Albina yon fwa te di:
  - Pa gen bonte nan mond lan, gen feblès sèlman!
  Ak talon pye l 'li lage yon koup nan bonm sou pozisyon Sovyetik, frape soti twa zam.
  Sa yo se vanyan sòlda yo ki pa bay okenn pitye pou pèsonn! Men, kou yo tou senpleman kraze.
  Alvina te note ak yon souri:
  - Pa gen plas pou moun ki fèb, anba solèy la!
  Epi li fè yon klin sou patnè li.
  Gèrye ki pa montre okenn feblès epi ki pa janm abandone. Yo se vrèman chanpyon nan chanpyon. Malgre ke ak yon siy mwens, menm jan yo sèvi yon fòs sa ki mal.
  Men, an menm tan an komik ak bon.
  Albina, te montre dan li, epi li te voye yon kokiy ki ka touye moun sou opozan li yo, li di:
  - Pawòl Nazi a se apa pou Bondye - nou pral detwi pou tout tan!
  Alvina agresif remake, frape opozan yo:
  - Nou vrèman pirat!
  Albina, koupe lènmi yo, konfime:
  - Tout lòt bagay se yon rèv!
  Ak vanyan sòlda yo te vin tèlman kraze ak frape tout moun desann, tankou nòt rondèl ak klib.
  Alvina pepi pandan li te kraze avyon Ris yo:
  - Nou ap goumen ak malfini Hitler!
  Epi li fè yon klin sou konpayon li yo.
  Gèrye yo isit la, an reyalite, kite kouraj yo nan lènmi yo. Lame Wouj la resevwa kapital nan men yo.
  Goumen ti fi konsa avèk zèl frape twoup Ris yo.
  Men, Helga sou TA-152 la detwi fòs tè Sovyetik yo. Frape SAU-85 ak kriye:
  - Pou grandè Almay ak pitit gason ak pitit fi li yo!
  Men, batay la toujou ap kontinye pou Astrakhan.
  Ti fi ak dènye fòs yo kenbe sou.
  Alenka lanse yon bonm ak eksplozif ak pye li. Kraze Nazi yo ak kriye:
  - Pou kominis sakre!
  Anyuta, tire sou Nazi yo, epi tou voye yon grenad ak zòtèy pye l 'fè, kriye:
  - Ak delivrans pou peyi a!
  Alla, te frape opozan yo, epi koupe yo san seremoni ki pa nesesè, epi voye yon grenad ak talon pye l ', griye:
  - Se sa ki son glwa nou an!
  Maria, detwi lènmi yo, voye kado lanmò ak zòtèy pye li, gwonde:
  - Nou gwo nan tout bèl pouvwa nou!
  Marusya, koupe mèsenè Arab yo k ap vanse yo an ran, epi voye yon grenad ak pye l, li kriye:
  - Pou chanjman, se konsa ke pri tonbe nan yon fwa!
  Matrona, ki te etenn Nazi yo nan yon mitray, li pran l, li di:
  - Peyi nou an nan Sovyetik la! Pral kraze mesye!
  Gèrye yo isit la aji ak gwo agresif. Ak presyon konba yo se kolosal.
  An jeneral, yo montre voltij kolosal yo. Ak presyon vrèman irézistibl.
  Gèrye pye atè, men kè kontan...
  Nan mwa avril, apre tout, Nazi yo te kaptire Baku. Mank minisyon yo te pran pèt li. An menm tan, Poti tou te tonbe prèske an menm tan. Se sèlman Yerevan, ki chita sou pant mòn yo, te kenbe. Men, li te kondane tou. Minisyon ak manje t ap fini tou. Se jis ke Tirk yo poko pran tanpèt vil sa a, epi yo ap ranmase pousyè pou yo mouri grangou.
  Ti fi yo ki soti nan batayon Tamara a pasyèlman disparèt nan mitan anba tè a, ak yon pati, ansanm ak kòmandan an, deplase sou dèyè a devan an ... Yo te vle kraze nan pwòp yo.
  Kokas la deja prèske konplètman kaptire, men lagè a ap kontinye. Malgre ke Sovyetik la te pèdi pi gwo jaden lwil oliv li nan tan sa a. Men, Lame Wouj la pa kase nan lespri. Epi gen lwil oliv toujou nan rejyon an Volga, nan Siberia ak nan anpil lòt kote.
  Hitler te bay lòd pou yo fini ak Larisi yo nan Astrakhan pa 20 avril. Ak batay la te dewoule sou yon echèl kolosal. Ak bonbadman an entansifye sevè.
  Sovyetik te anba gwo presyon. Batay la te kontinye pou Alma-Ata, Japonè yo te pran aspè. Vil la te prèske nèt antoure.
  Samure a, le pli vit ke li te resevwa yon ti kras pi cho, yo te eseye devlope ofansif la, ak nan yon direksyon ki nan Magadan.
  Veronika te goumen nan Alma-Ata epi li te konbat atak samurai a ak batayon ti fi li yo.
  E gen anpil nan yo. Chinwa yo rekrite pa metòd yo tonbe nan batay yo tou.
  Japonè yo ap voye sòlda jòn nan batay... Yo ap avanse epi literalman voye pozisyon Sovyetik ak kadav yo.
  Veronica ap boule. Apre sa, li koupe Chinwa yo ak samurai nan ran. Lanse grenad ak zòtèy toutouni ak grin:
  - Glwa pou lespri Ris la!
  Marfa tou tire, koupe opozan ak grin:
  - Pou patri nou an!
  Natasha, tire sou sòlda Japonè ak Chinwa yo te rekrite pou wòl nan fouraj kanon, kriye:
  - Pou Gran Kominis!
  Alina, ki te tire sou samurai yo ak konbatan Chinwa yo, koupe yo ak anpil pasyon, ak bay kado lanmò a ak talon pye l ', griye:
  - Pou nouvo fwontyè kominis yo!
  Veronica tire sou lènmi an ak anpil presizyon, ak kraze nan tèt Chinwa yo, epi an menm tan an kriye:
  - Glwa pou peyi Sovyetik la!
  Ak janm li fè li voye yon fòs grenad kolosal, ki chire tout lènmi.
  Marfa, koupe lènmi an, epi voye kado lanmò a ak dwèt li, kriye:
  - Dirijan epòk kominis la!
  Natashka chire, voye yon pake eksplozif ak pye l ', yon mas Chinwa, vyaknula:
  - Pou nouvo lòd Sovyetik la!
  Alina, ki te tire anpil presizyon sou lènmi an, griye:
  - Pou nouvo fwontyè kominis yo, nou pral goumen!
  Ak talon pye l 'te sikonbe nan bonm destriksyon an.
  Goumen tifi, tankou si etensèl ap vide nan je yo.
  Non, Japonè yo pa ka konkeri moun sa yo, menm ansanm ak fòs Chinwa yo. Ak baton nan samurai atak.
  Epi ankò yo voye kadav nan tout apwòch. Men, gen twòp nan yo, ak batayon nan bèl pye atè gen pou fè bak.
  Epi gen ti fi NINJA Japonè yo. Epi li trè difisil pou goumen kont yo.
  Yo tèlman briyan, batay ak bèl. Apre sa, yo voye pye yo ak zòtèy pye yo fè, kado ki gen gwo pouvwa destriktif.
  Yon ti fi Ninja ak cheve ble koupe sòlda Sovyetik yo ak nepe ak grin:
  - Pou epòk la nan rèy anperè a!
  Yon ti fi Ninja ki gen cheve jòn kouri yon moulen van, kraze militè Ris la, epi kriye:
  - Glwa epòk banzai a!
  Yon ti fi Ninja ak cheve wouj te itilize yon teknik elikoptè, koupe yon ofisye Sovyetik epi li rele:
  - Nou toujou genyen!
  Yon ti fi Ninja ak cheve blan te itilize yon teknik papiyon, koupe twa sòlda Ris, epi jete yon pwa ak zòtèy fè li. Li te eksploze ak ranvèse trant-kat la.
  Gèrye a di:
  - Pou nouvo lòd Japonè a!
  Ti fi sa yo isit la yo se bèl bagay ak reyèlman fre ... Ak Lame Wouj la nan Ekstrèm Oryan an te rankontre yon lènmi grav.
  Men, isit la nan sant la, twoup Sovyetik bay yon souflèt toudenkou nan yon direksyon ki nan Rzhev.
  Isit la ekipaj la nan Elizabeth goumen pou premye fwa sou nouvo IS-2 tank la. Yon machin ak kèk espwa yo asosye. Anjeneral gen senk manm ekipaj nan li, men isit la vanyan sòlda yo fè fas ak kat.
  Elizabeth tire yon zam 122mm. Yon pwojektil destriktif vole ak fòs touye moun. Dekri yon arc, ak frape soti nan yon distans ki long T-4.
  Elizabeth di:
  - Se sa mwen te fè byen!
  Ekaterina, an repons, chaje, sèvi ak zòtèy li yo, epi fè remak ak anmèdan:
  - Ak zam la pa twò vit-tire!
  Elizabeth te dakò ak sa a:
  - Pa yon destriktè tank pafè ditou!
  Elena, ki te ede ak pye atè pou chaje zam la, te note:
  - Men asasen!
  Apre sa, Catherine tire. Ak koki a frape Panther a sou tablo a yon distans ki long. Wi, zam asasen...
  Catherine te note:
  - Nou gen anpil enèji ak eksitasyon!
  Elena te dakò ak sa a:
  - Anpil! Glwa pou Larisi!
  Euphrasia te note tou:
  - Vizibilite machin sa a se ti fi fèb. Ki jan ou tire li?
  Elena lojikman te note:
  - Epi sa a se je antrene nou an! Si nou bat, lè sa a nou bat!
  E vanyan sòlda yo chante nan koral:
  - Nou p'ap pè e n'ap toujou goumen!
  . CHAPIT 7
  Sou 21 avril Astrakhan te toujou an pati anba kontwòl Sovyetik. Alman an pa te konplètman pran pa li.
  Tèren an te fè li posib pou defann byen isit la. Ak Alman yo deside chanje taktik. Olye pou yo atak, yo te chanje nan bonbadman ak bonbadman.
  Alenka ak ekip li a kache nan yon bunker epi tann gwo bonbadman an.
  Ti fi yo te jis sis nan yo, ap jwe kat. Yo te kenbe pil yo ak zòtèy pye yo epi yo te fè yon diskisyon.
  Anyuta te di fache:
  - Nan Kokas la, sèlman Yerevan pa te pran. Sa a se sèlman dènye zile nou an nan rejyon sa a. kisa kap vini?
  Alenka lojikman sijere:
  - Gen plis chans yo pral ale nan Moskou. Sa a se kredo yo!
  Allah di ak yon soupi:
  - Fòs yo trè inegal ... Nou reyèlman pèdi lagè a, epi nou pa gen ase sòlda!
  Maria lojikman te note:
  - Epi Nazi yo ap pèdi! Yo pa ka reziste nou!
  Matrena te eksprime opinyon li, li voye yon kat ak zòtèy li yo:
  - Nou te fèt pou genyen, epi nou pral sètènman genyen, mwen konnen li!
  Marusya te dakò, li te bat advèsè li a ak zòtèy pye li:
  - Natirèlman, pa gen okenn dout!
  Alenka pa ta dwe tèlman optimis, voye yon kat ak janm fè, ate li:
  "Nou tifi ka oblije viv anba okipasyon, men mwen kwè ke nou pral definitivman genyen!"
  Anyuta te di aksan:
  - Ou ka goumen ak metòd patizan, epi li pral bèl anpil lè ou goumen ak sa yo trè fre!
  Allah agresif te note:
  - Ou ta dwe goumen pi aktivman!
  Ti fi yo fèmen konvèsasyon an. Lè sa a, yo te deplase sou yon lòt sijè.
  Marusya te fè remake ak anmède:
  - Kantite moun ki kwè yo ap grandi. Kont tout lojik!
  Anna reponn sa:
  Pa gen moun ki poko pwouve ke pa gen Bondye. Epi li pa ka pwouve otreman. Se konsa, isit la ou ka diskite ad infinitum.
  Elena konfime:
  - Ak diskite isit la se estipid ak initil!
  Allah te dakò ak sa a:
  - Wi, konvèsasyon sa a pa itil. Anplis, si gen yon Bondye, Lè sa a, li se konsa ke li pi bon pou li pa dwe ye!
  Matryona ri epi li fè remake:
  - Li pi bon pou yon Bondye konsa pa egziste! Jiska lè sa a, ann chante!
  Epi tifi yo chante nan koral;
  Nou se ti fi, rantre nan Komsomol la,
  Yo te fè sèman pa lafwa yo te patri a ...
  Se konsa ke yon defèt kòlè ap tann Nazi yo,
  Oke, ak Larisi yo viv anba kominis!
  
  Apre yo tout, Lenin avèk nou, tankou si tankou metal,
  Soti nan an kwiv ki pi fò pase nenpòt asye ...
  Mwen reve vire monn yo alantou
  Kòm gwo jeni Stalin te lèg!
  
  Nou pral fè patri a pi fre
  Epi nou pral leve patri a pi wo pase zetwal yo ...
  Se pou gen siksè ak manm Komsomol yo,
  Menmsi pye nou fè!
  
  Fachis la atake peyi mwen an,
  Soti nan lès la efronteman monte samurai ...
  Mwen renmen Jezi ak Stalin
  E mwen kwè advèsè a, nou pral chire an miyèt moso!
  
  Apre yo tout, pi popilè Bondye Svarog la avèk nou,
  Ki kominis, nan blag, pral bati ...
  Rod gloriye a pi fò pase tout moun nan linivè a,
  Pral ajoute nan konsyans ak volonte!
  
  Nou kwè nou pap janm abandone
  Pa mete patri a sou jenou...
  Kanmarad Stalin se yon etwal klere,
  E pwofesè nou an se Lenin ki gen bon konprann!
  
  Nou pral fè patri nou an,
  Plis bèl ak radyan sou planèt la ...
  Epi li pral, konnen zam letal la,
  Kite granmoun ak timoun yo pran plezi!
  
  Boule Svarog, pa boule nan kè ou,
  Ou se patwon an nan tout nepe yo nan Larisi ...
  Nou pral bati byento, mwen kwè yon paradi fò,
  Jezi ap vini sen misyon!
  
  Pa fè zanmi gang Hitler yo konfyans
  Ke li pral genyen fasil ak menasan ...
  Tout sa ou bezwen se yon sèl fanmi -
  Epi kwè ke li pa twò ta renmen patri a!
  
  Seyè ki gen tout pouvwa a pwoteje nou tout,
  Leve drapo trikolor sou tè a...
  Ak move predatè a pral tounen yon jwèt,
  N ap kapab fè fas ak Satan!
  
  Mwen renmen Gran Peyi a
  Nan tout linivè a pa gen ou pi bèl
  Nou pa pral vann Larisi pou ruble a,
  Ann bati lapè ak kontantman nan linivè a!
  
  Nan non peyi nou an, yon rèv,
  Gran Larisi pral leve...
  Tout lòt bagay se jis vo anyen
  Epi yon nouvo mesi pral avèk nou!
  
  O Lada ki gen tout pouvwa mwen an,
  Ou pral bay Ris la renmen ak lapè...
  Mwen tounen vin jwenn ou pou mwen priye,
  Men, si sa nesesè, frape ak zèklè!
  
  Mari Manman Bondye ki nan syèl la,
  Linivè bay Jezi...
  Pou dedomajman w, gran Bondye a leve,
  Moun pa pèdi gou vre!
  
  Remake manm Komsomol yo
  Bondye yo nan Larisi yo trè respekte ...
  Nou se gwo pitit gason Peyi a,
  Larisi yo toujou genyen!
  
  Zanmi yo bezwen priye patri a,
  Perun, Yarilo, ak Svarog se vanyan sòlda ...
  Nou pral mari trè fò
  Epi nou pral menm soufle nwaj yo nan syèl la!
  
  Koulye a, lènmi an te deja jete tounen soti nan Moskou,
  Ou fè fachis yo anpil mal...
  Nou fidèl ak Jezi ak Stalin,
  Pral gen ase tank ak zam!
  
  Non, lènmi an pa pral kapab kwape Larisi yo,
  Depi vanyan sòlda nou yo tout pwisan...
  Egzamen, remèt, sèlman pou senk,
  Se konsa ke chak ti gason ta dwe trè fò!
  
  Kwè m ', Stalingrad pral bèl pouvwa,
  Epi nou pral kenbe l 'nan ofansiv la ...
  Yon aliyman Knight viktorye ap vini,
  Menmsi san an ap koule san rete!
  
  Ti fi pye atè nan frèt la
  Yo kouri, tranbleman ak talon yo...
  Epi yo pral frape fachis yo ak yon pwen,
  Kayen ensosyabl pral plat!
  
  Tout bagay pral ye, moun konnen byen
  Nou nan espas, nou pral louvri konstelasyon yo ...
  Apre yo tout, se yon peche pou dout vanyan,
  Epi pral gen yon nonm sou twòn Bondye a!
  
  Syans pral byento resisite mò yo,
  Nou pral kapab vin pi piti ak pi bèl ...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Pou bèl manman mwen Larisi!
  Tifi yo te byen chante yon powèm antye e yo te kontinye jwe kat ak pye yo...
  22 avril se te fèt Lenin. Ti fi yo te bwè alkòl dilye ak dlo ak kafe epi yo ronronye anba souf yo ...
  Lame Wouj la te fè yon lòt operasyon Rzhev-Sychevsk nan sant la. Alman yo te sou defansiv la epi yo te goumen. Nouvo tank Sovyetik T-34-85 ak IS-2 te goumen. Dènye machin nan souvan te kole nan labou a. Wi, ak zam "Tiger la" -2 ak pi lou "chat" pa t 'pran sou fwon an. "Panther" -2, tou, te kapab sèlman pèse fèmen.
  Machin ki pi Alman an pèse yon sèl Sovyetik la nan yon distans pi gwo.
  Hitler te jeneralman kontan ak "Panther" -2 a, ki se satisfezan pwoteje, ak bon pèfòmans kondwi ak zam. Men, li te mande yo kreye yon tank ki ta pi byen pwoteje, epi an menm tan an kondwi yon fason tolerable ...
  "Sourit" nan ka sa a te montre tèt li yo dwe yon machin rezèvwa. E-100 te devlope aktivman kòm yon pati nan seri E. Kote motè a ak transmisyon te sipoze fè ansanm, ak gwo kay won an te pi etwat ak plis enkline, tankou kòk la. Epesè nan zam la te rete konparab ak Maus la, menm jan ak zam la, men pwa a te dwe redwi a 130 tòn akòz wotè a. Motè a, okontrè, ta dwe vin pi fò nan 1500 puisans, ak tank la te gen mobilite satisfezan.
  An jeneral, seri "E" te sipoze yon nouvo jenerasyon tank yo. Avèk pi ba silwèt, ak gwo ang enklinasyon rasyonèl, zam pwisan ak motè, layout dans.
  Sepandan, pandan ke Alman yo te deja gen bon machin. "Panther" -2 ranplase modèl anvan an. Te gen tou yon nouvo "Tiger" -2 ak yon motè pi pwisan, yon gwo kay won etwat. Pi bon pwoteje ak pi lejè nan pwa.
  Kidonk, Nazi yo pa t chita.
  Nan dat 24 avril 1944, premye bonm avyon Alman Arado te frape Moskou ak yon kado lanmò. Li lage yon bonm soti nan yon gwo wotè ak fasil rapouswiv konbatan Sovyetik yo.
  Hitler te di ke kounye a Sovyetik la pa gen okenn chans, ak fen Lame Wouj la pral byento.
  25 avril te kòmanse yon nouvo atak sou Astrakhan. Premye machin k ap deplase tè a tou te patisipe nan batay la: yon tank anba tè.
  De ti fi Alman goumen sou li: Mercedes ak Dora. Gèrye yo te eseye yon modèl anba tè ki deplase nan tè a.
  Pandan ke byen limyè konsa ak yon kout-barik 75-milimèt kanon ak kat mitray.
  Ti fi rale machin sou tè a. Egzèsis yo vire, koupe nan wòch la. Mouvman an se pito ralanti sèt kilomèt pou chak èdtan, pou machin, anba tè sa a se pa move.
  Mercedes peze zòtèy fè sou premye joystick nan lame Alman an. Li trè pratik pou opere ak pwononse:
  - Isit la se syans Alman nou an kòm reyisi!
  Dora te dakò ak sa a:
  - Wi, nou deja konnen anpil! Pouvwa nou an gwo anpil!
  Li tou kontwole ak yon joystick. Ti fi yo ap teste yon machin espesyal ak yon rada.
  Isit la se yon batri Sovyetik devan epi ou ka plonje anba li.
  Mercedes, ki montre dan li, di:
  - Nou pral bati yon nouvo lòd!
  Epi kounyeya machin Nazi yo parèt. Yon pwojektil fragmentation ki gen gwo eksplozif frape zam Sovyetik yo. Ak frape sòlda yo nan Lame Wouj la.
  Dora di ak yon ri:
  - Bonjou gwo revanchis!
  Ak zòtèy fè, li fè vaksen egzat. Frape lènmi an epi kriye:
  - Glwa pou nouvo rèv la!
  Mercedes ekri ak mitrayil epi li di:
  - Pou epòk gwo rèv!
  Ti fi yo ri ak bat bravo pou tèt yo. Sa yo se vanyan sòlda yo agresif ak trè ajil yo ye.
  Dona agresif fè remak:
  - Gen anpil bon bagay nan mond lan!
  Ak zòtèy toutouni l 'li peze bouton yo epi tire ankò, nan tireur Sovyetik yo.
  Mercedes konfime ak yon souri:
  - Epi li pral menm pi bèl!
  Epi li tou tire ak zòtèy pye l 'yo. Se konsa ti fi batay sa yo tire.
  Oke, ki sa ki se yon lòt aparèy pou lagè ...
  atak Nazi yo sou Astrakhan ap grandi...
  Tout apwòch yo te koupe... Epi twoup Sovyetik yo te fòse yo sede sou 1ye me 1944, yo te fin ranpli defans la long, ewoyik nan vil la. Gwo fò sa a te tonbe tou.
  Nazi yo selebre sezon otòn Astrakhan ak fedatifis. Poutan defans lan pa t anven. Epi li te pran kèk tan pou Fritz ranpli twoup yo ak rale rezèv ...
  Fuhrer a te planifye pou avanse nan direksyon Saratov ak pi lwen sou Volga a ak yon gwo twou san fon kontoune nan Moskou.
  Men, pandan ke Alman yo t ap regroupe fòs yo, yo t ap rale rezèv yo. Ak batay yo te nan lè a.
  Avyasyon Alman yo te eseye konsolide siperyorite li yo. Tès konba ME-262 a te revele mank de fyab nan machin sa a, ak aksidan souvan li yo, osi byen ke pwoblèm ak manyablite. Se konsa, pandan ke pa te gen okenn lide sou ranplasman an konplè sou inite Alman ak avyon sa a. TA-152, okontrè, te pwouve yo dwe yon gwo machin pou tan li e li te de pli zan pli ke yo te prezante. ME-309 ak ME-109 rete an sèvis.
  ME-163 ki te lanse fize a te pwouve yon bon avyon de gè pou konba, men twò piti tan vòl te fè li prèske enposib pou itilize li nan konba.
  Bonm avyon Arado a te vin gen plis siksè, ki, akòz gwo vitès li yo, te prèske enposib tire desann ak zam anti-avyon, ak avyon de gè Sovyetik pa t 'kapab ratrape ak li. Scouts reyaktif yo te trè bon. Alman yo te tou devlope lòt machin. Pou egzanp, XE-162 a, yon avyon de gè pi lejè pase ME-262 a, fasil fabrike, bon mache ak manyabl yo dwe fèt sitou an bwa. Ak lòt konbatan. Ak ME-1010 la ak TA-183 ... Ak modifikasyon ki pi avanse ak serye nan ME-262 X la. Ak Gotha avyon de gè san ke yo, ak plis ankò.
  Sepandan, byen lwen tèlman avyon de gè Alman yo te kondwi elis yo te pi fò pase machin Sovyetik yo. Ki te tonbe nan bon jan kalite, epi yo te pito fèb nan tou de motè ak zam. Anplis, Yak-9 la te senplifye plis e kounye a, se sèlman yon sèl kanon avyasyon 20-mm yo mete sou li, abandone mitray la. Sa a redwi pri a ak senplifye pwodiksyon ak pèmèt diminye pwa.
  Tout menm bagay la tou, mitray la kont avyon Alman se pito fèb. Se konsa, lwen, Sovyetik la pa t 'kapab peye yo pwodwi modèl pi avanse nan machin ak pase nan vitès ak zam devan Nazi yo. Pwa ki pi wo nan machin yo tou te kreye pwoblèm ak manyablite.
  Ak mank de gaz redwi fòmasyon vòl nan pèsonèl la zèl.
  Alvina ak Albina, ki te metrize zam pwisan nan ME-309 la nan yon vitès desan, pa t 'vle ateri sou ME-262 a, ki te fè aksidan tèt li twò souvan. Ak nan vitès yo deja pi fò pase Larisi.
  Alvina, koupe machin Sovyetik la, te note:
  - Goumen nan syèl la enteresan!
  Albina, avèk èd pye atè, lonje avyon de gè a sou sib la, epi kraze l, te dakò:
  - Wi, nou se esansyèlman pi fò nan mond lan!
  Ak ti fi yo ri tankou moun fou.
  Me te tounen relativman kalm. Lame Wouj la te toujou ap eseye koupe pwent Rzhev la.
  Elizaveta te tire soti nan IS-2 nan opozan li yo ... Machin Sovyetik la te gen bon pwoteksyon sèlman nan pati siperyè fwon an nan kòk la. Fwon gwo kay won an pa ase pwoteje. Epi li pèse menm nan yon distans sere pa zam T-4. Sepandan, dènye tank la te finalman sispann nan mwa me, menm jan yo te Panther la ak Lion ak Maus regilye a. Koulye a, nan seri "Patera" -2 ak "Tiger" -2 yo maksimòm inifye ak zam menm jan an.
  Machin sa yo byen pwoteje sou fwon an, olye fèb sou kote sa yo, ak diferan plis nan pwa. Pèfòmans kondwi yo ak nouvo motè yo akseptab pou militè yo. Men tank sa yo tou tanporè... Panther-3 ak Tiger-3 nan seri E yo ap prepare pou ranplase yo. Avèk yon Layout pi dans, ak kote motè a ak transmisyon nan yon sèl blòk ak atravè, ak yon limyè, senplifye, ak nan menm tan an travabl ak fasil repare tren.
  Nouvo machin yo ta dwe pi byen pwoteje, men san okenn ogmantasyon enpòtan nan pwa.
  Nan depans lan nan zam, pa gen okenn inite isit la. Blende tank Sovyetik yo pa twò epè, ak bon jan kalite pòv. Epi li pa fè okenn sans yo mete yon gwo kalib nan zam. Kanon 88mm militè a byen. Li pran trant-kat nan kat kilomèt, ak IS -2 soti nan yon ti kras pi pre. Kidonk devlopman ap fèt...
  Nan Sovyetik la, yon bagay bezwen reponn. Men, men sa, li poko klè ... Gen plan yo kreye SU-100 la. Zam pwòp tèt ou sa a se tou senpleman efikas, ak yon aksyon penetrasyon. Avèk li, gen kèk espwa ki konekte, pou batay la kont ap grandi tank yo lou nan Twazyèm Reich la. Men, li toujou bezwen fè, tankou kokiy yo pou tankou yon mons, ak pwodiksyon an mas nan zam la ta dwe etabli, ki nan kondisyon lagè se pa twòp, li reyèl.
  Men, ekipaj tank Elizabeth la ap goumen sou T-34-85 la. Ak tifi nan pye fè ak nan bikini goumen kouraz.
  Elizabeth tire ak zòtèy pye li sou Nazi yo epi li pèse Panther nan sou kote, li di:
  - Pou gwo kominis!
  Ak trant-kat so yo leve, li byen vit vire, tire.
  Ekaterina, tou, tire anpil presizyon sou lènmi an. Tank T-4 ki demode kraze l nan bò a, epi li kriye:
  - Glwa pou chevalye yo nan Sovyetik la!
  Epi li fè yon klin sou zanmi l yo ankò. Tankou yon ti fi militan yo te tounen soti.
  Elena tou tire sou lènmi an. Li pèse li ak anpil presizyon, nan ka sa a kraze pist artistik Tiger-2 ak gwonde nan tèt poumon li:
  - Pou Larisi sen!
  Euphrasia ak presizyon tire sou lènmi an. Fè yon piki egzat sou bò lènmi an, kraze nan metal la ak kriye:
  - Pou kominis apa pou Bondye!
  Ak ti fi yo deplwaye tank yo konfyans epi devye nan kokiy. Li pa fasil pou bat tifi.
  Isit la, dernye ak tèribl "Lyon" -2 parèt kont yo. Eseye kraze nan tankou yon tank, epi li eseye frape trant-kat la.
  Ak lans nan yon distans.
  Elizabeth reponn pa tweeting:
  - Ou pa pral pran li!
  Epi voye yon pwojektil nan tank la "Lev" -2 soti nan yon distans ki long. Li frape l 'nan fwon an.
  Hitlerite a kase.
  Lè sa a, Catherine tire ankò, lè l sèvi avèk zòtèy fè l 'nan lènmi an, ak fwa sa a, pwojektil la, li te dekri arc la, jis frape fachis la nan barik la long nan kanon an.
  Catherine te woule:
  - Yon je byen file, men pandye, sa a se pa sou nou!
  Alman an, li te pèdi kòf li, te kòmanse byen vit vire epi ale. "Lyon" -2 se premye tank Alman an kote transmisyon an ak motè yo sitiye nan devan nan yon blòk, ak bwat la se sou motè nan tèt li.
  Sa a te pèmèt li diminye wotè li, epi redwi pwa, ogmante vitès li anpil. Se konsa "Lev" -2 kite, e li te gen yon chans kraze distans la ...
  Elena, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, lonje zam nan, li pran l epi tire sou lènmi an. Koki a frape dèyè kòk lyon an, men li te rikoche.
  Elena grogne:
  - Dam, distans la se gwo. Nou pap jwenn li!
  Ekaterina te bougonnen, li te montre dan li:
  - "Lyon", ti fi, sa a se "Lion", ki jan nou pa ofanse! Byento konnen ou zanmi, yo pral wont anpil!
  Ak tank yo frape T-3 a, tank sa a jis vire sou kote, epi li ka frape nan yon distans ki long.
  Apre sa, ti fi a tire ak zòtèy pye l 'li wouli:
  - Glwa epòk kominis sou tè a!
  Euphrasia te note ak anmèdman, tire sou lènmi an, epi sèvi ak talon pye l ':
  - Peyi nou an fò, li pwoteje mond lan!
  Elizabèt te pepi, li te montre dan li, epi li te chante, li te konpoze yon powèm antye pandan l t ap mache:
  Satan p ap venk nou
  Peyi mwen an se pi bèl nan mond lan,
  Glwa pou yon bel peyi....
  Granmoun ak timoun yo pral kontan nan li!
  
  Se pou bèl ti flè yo fleri ladan l',
  Epi cheriben yo jwe yon kantik desan...
  Fuhrer a ap vini kaput
  Larisi yo irézistibl nan batay!
  
  Manm komsomol yo kouri pye atè,
  Yo mache sou nèj la ak talon pye yo...
  Hitler ou sèlman gade fre
  Mwen pral deplase ou nan yon tank!
  
  Èske nou ka defèt Nazi yo
  Kòm toujou, nou se tifi pye atè...
  Knight ki pi redoutable se lous nou an,
  Li pral touye tout moun ak yon mitray!
  
  Non, nou tifi yo deja trè cool,
  Nou literalman kraze tout lènmi...
  Grif, dan, pwen nou...
  Nou pral bati yon kote nan yon paradi bèl bagay!
  
  Mwen kwè pral gen kominis fre,
  Peyi a fleri ladan l, kwè konsèy la...
  Epi Nazis lapenn pral disparèt,
  Yo pral, mwen kwè, fe yo chante!
  
  Li pral fleri, mwen kwè kwen an se tanpèt,
  Soti nan viktwa ankò nou se nan viktwa...
  Defèt Nicholas Japonè a
  Samure pral reponn pou mechanste!
  
  Nou pap kite tèt nou panche,
  Kraze lènmi nou yo ak yon sèl kou...
  Kite chasè a tounen jwèt
  Nou kraze Wehrmacht la pou bon rezon!
  
  
  Kwè nou pa abandone pa soti nan men,
  Larisi yo te toujou kapab goumen ...
  Nou file bayonèt nou yo soti nan asye,
  Fuhrer la pral vin imaj yon boufon!
  
  Se sa peyi m ye
  Akòdeyon Ris jwe ladan l...
  Tout pèp yo se yon fanmi zanmitay,
  Abèl triyonfe, pa Kayen!
  
  Byento li pral nan tout bèl pouvwa Sovyetik la,
  Malgre ènmi nou an mechan, trèt...
  Nou pral bay yon egzanp pou kouraj,
  Lespri Ris la pral glorifye nan batay!
  . CHAPIT #8
  Me 1944 te pase byen vit... Albina ak Alvina t ap kolekte bòdwo sou avyon.
  Yo se ti fi ki, tankou si sou zèl cheriben, prese.
  Albina desann yon avyon Ris ak zòtèy pye l ', epi kriye:
  - Pou Twazyèm Reich la!
  Alvina tou pye atè ak nan yon bikini frape yon avyon Sovyetik, fann li an moso epi kriye:
  - Pou kominis aryen!
  Apre sa, ti fi yo, lè l sèvi avèk yon kanon 37-mm, yo te kòmanse tire sou tank Sovyetik yo.
  Yo frape trant-kat yo epi yo rele:
  - Nou tèlman fre!
  Albina peze pedal la ak talon wonn li ak chirp:
  - Se pou kominis vin pi popilè!
  Ak kraze nan machin nan Sovyetik.
  Alvina tou tire avèk presizyon sou lènmi an, frape l 'deyò epi kriye, montre dan li:
  - Verite nou an se nan pwen an!
  Ti fi éspirituèl sa yo... Epi yo detwi rejiman Sovyetik... Pou egzanp, yo te resevwa IS-2 la. Se konsa, yo atake l 'soti nan lè a, ak ki jan yo kloure l' nan yon zam avyon. Yo kraze metal la, yo fè tank la boule. Ak detonasyon twous konba.
  Albina di nan tèt poumon li:
  - Ti fi a renmen touye! Men ti fi a!
  Alvina sifle, montre dan pèl li:
  - Glwa pou peyi nou! Pou kominis!
  Ti fi yo te deja pran ekstèminasyon totalitè opozan yo.
  Epi Lame Wouj la te kraze konfyans.
  Epi Gerda te goumen sou ekipaj "Panther" li -2 epi li te angaje nan destriksyon total.
  Ti fi a montre kanon an ak zòtèy li. Li frape yon trant-kat epi li gwonde:
  - Pou grandè kominis nan fason aryen an!
  Charlotte te tire tou zòtèy li sou tank Sovyetik la, li kraze zam la epi li rele:
  - Pou gwo siksè nan mond lan!
  Fucked san anpil seremoni ak Christina. Wi, li te fè sa byen, li frape trant-kat Sovyetik la ak talon pye li epi li rele:
  - Pou gwo fwontyè yo!
  Magda tou te tire yon pwojektil nan vire epi wouli:
  - Pou nouvo lòd aryen an!
  Lè sa a, ti fi yo pran l ', li chante nan inison:
  - Nou tout se fanatik skinhead nan libète, nou ap goumen pou yon nouvo lòd! Byento pèp yo pral vin aryen, nou goumen ak dife ak nepe!
  Gèrye yo, mwen dwe di, yo te tounen trè konbatif. Men, si yo tire desann lènmi an, Lè sa a, nan fen an.
  Inyon Sovyetik anba atak pa fòs siperyè. Japon ap pouse soti nan lès la.
  De pilòt Japonè, Toshiba ak Toyota, atake pozisyon Sovyetik soti nan lè a.
  Tou de fanm Japonè yo trè bèl ak pye atè ak nan yon bikini.
  Toshiba fè yon apwòch lè, kraze nan do kay la nan yon tank Sovyetik ak gwonde:
  - Mwen se yon mons ki soti nan lanfè Japonè!
  Toyota, peze zòtèy pye l 'sou pedal la, epi koupe lènmi an, kriye:
  - Pou grandè lide Japon!
  Ti fi sa yo etonan. Apre sa, yo kraze lènmi yo trè aktivman.
  Ak Sovyetik la reyèlman pèdi nan samurai la. Epi li konprann poukisa. Ki kote yo reziste tankou fanatik ak teknoloji.
  Ti fi Japonè isit la sou limyè, men tank ajil kraze ak Lame Wouj la espesyalman bat.
  Inite tank yo pa blag.
  Toshiba lage bonm sou pozisyon Sovyetik yo soti nan lè a, ak yon koup nan zam vole leve, li chirped:
  - Pou gwo kominis!
  Apre sa li pral ri...
  Toyota nan vòl te note:
  - Bondye Ris yo etranj. Yo adore nonm yo te kloure sou kwa a, yo konsidere l kòm Bondye. Menm yon jan kanmenm li vin komik!
  Toshiba ri nan repons, fè remake:
  - Epi nou menm nou pral byento vin bondye epi kontinye evolisyon Divinite nou an!
  Ak ti fi yo trè vle ri.
  Toyota ri:
  - Fòs nou se nan inite!
  Toshiba agresif konfime sa a:
  - Fòs nou, pwen nou!
  Epi ankò, soti nan syèl la, yo pral desann yon kouran nan kokiy avyon sou lènmi an, kraze nan trant-kat yo.
  Sa yo ap goumen tifi epi yo di ki lòt bagay. Japon pral devore ak boule tout moun.
  E lè yo tòtire yon pyonye, li vin trè agresif.
  Espesyalman si talon ti gason an fri. Sa a se pi plis ke ni se yon aksyon super ...
  Epi tifi yo ap rele byen wo nan poumon yo...
  Ak ti fi Sovyetik tou goumen ak kouraj epi tire desann opozan yo. Apre sa, yo aji devan orè ak ramming.
  Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova se bèl anpil aktif nan syèl la.
  Epi yo tire Nazi yo, menmsi avyon sa yo pi fò.
  Anastasia peze deklanche a ak zòtèy pye l 'epi li chante:
  - Li pa mal pou w fò, pou w sèten!
  Akulina peze gachèt la ak talon pye li epi li konfime:
  - Nou pral bat Nazi yo trè di!
  Epi tou de ti fi chante:
  - Fò, fò, trè difisil pou bat! Fò, fò, trè difisil pou bat!
  Apre sa, vanyan sòlda yo te kòmanse li aforism zèl ki te galop tankou chwal, oswa pito jenn etalon;
  Yon politisyen souvan entimide pou mete yon jouk sou elektè yo!
  Yon politisyen kòk kraze votè yo tankou poul!
  Politisyen an reve monte yon chwal blan pou li mete yon jouk sou elektè a!
  Rena a piti ak dok, epi li vle vale yo, jeneralman li kache yo!
  Yon politisyen ki pale anpil sou limanite se yon kanibal tipik!
  Ak yon lous ka berze ak siwo myèl-dous diskou!
  Pou yon alkòl, vodka anmè pi dous pase siwo myèl!
  Yon tayè pral bay manti epi li pa ront, yon politisyen pral "ront" epi bay manti!
  Yon fanm, ki te voye jete soulye l ', mete sou yon gason, nan nivo a nan yon vagabon!
  Si ou vle vin pi pre Bondye, vin pi kout avaris ou!
  Menm nan endiferans aparan Toupisan an manti renmen - apre tout, timoun yo an premye vle soti anba swen paran yo!
  Bondye retade pinisyon an nan sa ki mal yo nan lòd yo bay yon chans pou pechè a!
  Talan ak dilijans kòm mari ak madanm bay nesans siksè sèlman nan pè!
  Menm siwo myèl anmè - si ou nwaye nan li!
  Desepsyon se tankou diven ak malad ak dous ak difisil yo sispann!
  Lanmou se tankou yon pwojektil fwagmantasyon - li kraze kè a, souke sèvo a, vire soti pòch, ale sou kote!
  Man se nan kèk fason egal ak Bondye - Toupisan an te kreye linivè a, ak moun te bay nesans nan sòt: tou de se enfini!
  Siksè ki baze sou san - ap tann sò a nan yon kochon kout kouto. Yo pral manje kamarad-nan-bra yo - rezilta a nan kòlè se tris!
  Pafwa pi bon fason pou kenbe yon repitasyon se yon nekoulan nan kou ou! Antouka, pa kite l tonbe!
  Ou pa ka kouche anba yon lous pou yon tan long - li pral kraze ou!
  Pafwa yon madanm se tankou yon mamout olye de yon dra!
  Yon ekriven ki fè efò pou rekòlte biye - li pa pral simen bon, etènèl!
  Yon peyi san lalwa se tankou yon kò san eskèlèt! Se sèlman nan lòd yo pa osifye - eleksyon yo bezwen!
  Si ou vle kreye yon chèf - bliye sou frè a!
  Desepsyon ki pi abil se lè w pa bay manti, men pèsonn pa kwè w!
  Natirèlman, defèt pwomèt gwo pwoblèm, men sa a se sèlman yon refleksyon nan yon viktwa nan lavni!
  Nan batay, li pote viktwa - vanyan gason ak bon entèlijans.
  Pou bat, ou dwe premye wè ki kote!
  Scout la se fòjwon nan viktwa!
  Nenpòt moun sòt ka paralize - se pa tout moun entelijan ki ka geri!
  Anpil bouro grosye - kèk doktè!
  Ki moun ki doktè, ak ki moun ki bouro!
  San doulè pa gen vanyan - san vanyan pa gen viktwa!
  Lide kominis yo se limit moun sòt: si tèt cho ak kè frèt pran angajman pou aplike yo!
  Kominis se limyè, men moun ki twò lwil yo boule!
  Si ou pa gen pasyans, chante ap ede!
  Moun yo tankou fè - jiskaske li refwadi, ba li fòm ou vle a!
  Si ou vle vin popilè - sèvi ak fòs pi souvan!
  Rating se tankou zèb infernal - li grandi lè ou wouze li ak dlo nan je ak san!
  Moun yo tankou move zèb - plis ou pile, se pi wo li detire!
  Inite se kle nan viktwa!
  Disiplin se yon zouti pou viktwa! Lide a jwe sou li!
  Inite, kouraj, dezenterese - kle yo nan viktwa, libète, kontantman! San disiplin pa gen lame, e san lame yon moun pa ka jwenn libète!
  Travay te fè nou pi fò, miltipliye pa lespri a pral bay libète, ak ansanm ak bòn chans pral pote bonè!
  Kòmandan an se tankou tèt la nan yon piramid - dwe gen sèlman yon sèl, otreman menm tankou yon estrikti solid ap tonbe!
  Noblès fanmi an gen menm relasyon ak kouraj, kòm longè cheve a nan lespri a!
  Okenn vanyan zansèt yo p ap ede lach yo!
  Yon lam ki fèt ak rouye asye ki pi fò nan men yon pale ak yon lach!
  Zam ki pi terib se Bib la nan men yon kannay!
  Richès prensipal la nan yon nonm: puisans, li se tou kòz prensipal la nan ruine!
  Pwofesyon ki pi bon an se pwostitisyon, ou konbine biznis ak plezi ak chak fwa yon nouvo patnè - pa gen okenn woutin!
  Jeneyaloji a nan ewo a - ou ka fè grandizè pou yon syèk, men te resevwa sou chan batay la - lach jon nan dèyè a!
  Yon boutèy vodka se tankou yon grenad - li frape w, frape sèvo w, kraze anndan w!
  Lè kè a ranpli ak mizèrikòd, pou kèk rezon bous la vid!
  Yon moun ki vrèman lib soumèt a twa bagay - rezon, lanmou, Bondye!
  Lanmou se tankou yon woz - li pa fleri pou lontan, men li fè mal!
  Yon esklav nan nanm li se soumèt - nan pasyon, lanvi, sèvitè Bondye!
  Chans se enstabilite tankou sab - sèlman dilijans pral mare li ak siman!
  Yon tas diven se tankou yon oseyan - si ou jwenn pote ale, ou pèdi tè a anba pye ou!
  Fanm renmen pouvwa gason, men se pa nan ka a lè yo fè eksperyans li pou tèt yo!
  Lanmou se tankou yon bato, si ou rame twò vit li pral chavire epi koule!
  Nan bon moman, li prezante yon atik - séduire granmoun pa jèn!
  Ou pa ka mete menòt sou lanmou!
  Sa ki natirèl se pa kriminèl!
  Lanmou se yon santiman sansib, men chenn ki pi epè yo pap kenbe!
  Si tout lwa yo te mache, peyi a ta tounen yon prizon kote gad yo te rekrite aletranje!
  Prensip inevitab pinisyon an pa mache paske ou pa ka arete tèt ou!
  Doktè pa dwe ale nan kou obstak la. Apre li, men yo pral souke, ak lang lan pral tranble ak yon vè vodka, kontrèman ak yon angove, pa pral ede!
  Pa gen anyen ki pi fatigan - tan ochomaj!
  Dekouvèt syantifik: vin ansent progresivman - incorporée agresif!
  Se pa yon kote nan refleksyon, men yon kote nan diskisyon ak bagay moun fou!
  Tout pwoblèm limanite soti nan egoyis, pwosperite se posib sèlman nan efò ansanm!
  Yon moun san yon ekip se tankou yon tizan, san yon dife - li bay ti limyè ak byen vit ale!
  Homeland chofe - pi bon pase yon dife!
  Ak bèt la pi bon nan bann bèt la!
  Lojik pa ta dwe sèvi ensten - lide lanvi!
  Pral gen yon lagè - pral gen yon feat!
  Misk san sèvo, sa a se yon ti ponyen nan vyann - sou ki yon chodyè fri ap kriye!
  Nan de duèl yo, youn se yon moun sòt, lòt la se yon kannay!
  Plis yon moun vole pi wo, se plis li pa satisfè ak pozisyon li!
  Kite pou kont li, chen manke baton mèt kay la!
  Se sèlman li ki gen zèl - ki gen lespri pa abitye rale!
  Li pa bon lè ou poukont ou tankou yon snob!
  Ou se poukont ou, ak lènmi yo se yon rejiman!
  Menm yon elefan ka manje pa yon pinèz!
  Si pinèz yo pa yon milyon!
  Lidè peyi a ta dwe yon frè pou moun, pa yon frè!
  . Li pi fasil jwenn yon wòch sèk nan oseyan an pase yon envansyon ki pa te itilize pou rezon militè!
  Viktwa kòm yon fanm - atire ak klere, men fè pè nan yon pri!
  Dife bondye lagè ak tankou lòt bondye mande atansyon ak sakrifis!
  Yon sèl nepe, tankou yon gout lapli, pral tonbe epi gaye, epi lè gen anpil nan yo, viktwa pral fèt!
  Jis pa chante - pou lapè!
  Kè mwen tris - vant mwen vid!
  Premye bòl la, Lè sa a, panse yo!
  Viktwa vo onè!
  Onè se yon konsèp relatif epi yo ta dwe aplike prensipalman nan sòlda ou yo!
  Ki moun ki bwè anvan batay la - angove nan mò yo ye a!
  Tiyo yo an silans, paske lam yo chante - asye se pi fò ak pi fò pase kwiv!
  Yon lame san kòmandan se tankou yon bann mouton san gadò, si yon bèt nan bwa pa manje, lè sa a li pral fè pè!
  Vòl se plis moun sòt pase lachte! Apre yo tout, pifò sòlda pa mouri nan batay, men pandan pouswit la!
  Lagè se tankou yon jwèt nan domino, sèlman zo kase yo pa ka kolekte ankò - tè a kenbe!
  Pèsekisyon fè yon vanyan sòlda nan yon bouro, yon lach nan yon nonm vanyan, yon nonm enb nan yon sèl ensolan!
  Fantasy se yon konkou nan absurde ak absurd! An menm tan an, pa gen plis syantifik ak lojik genre!
  Nan lagè, tankou nan yon opera - tout moun chante pwòp tèt li, se sèlman yon enspiratè ka yon espyon!
  Fanm modèn yo padone yon gason tout bagay - eksepte povrete!
  Èske w konnen diferans ki genyen ant espyon ak eskout?
  Mwen konnen! Nou gen sèlman eskout - etranje yo gen espyon solid!
  Ki sa ki pi bon ak yon tèt vid oswa yon bous vid? Natirèlman ak yon tèt vid - pa tèlman aparan!
  Lide a se pi bon pèseptè richès!
  Lide ak chans: yon koup nan renmen - bay nesans siksè, richès, pozisyon, men byen vit dispèse!
  Li pi fasil pou gason fyè yo koute konsèy lè yo bay yon fanm - sof si se yon madanm!
  Yon madanm ki gen bon konprann vo yon fòtin! Ak yon madanm inisyateur ka rele l '!
  Ki moun ki apresye pèsonalite nan yon moun, epi ki apresye lajan kach!
  Limanite ka detwi pa de bagay - òdinatè ak syantis òdinatè. Premye a pral atrofie lespri a, dènye a pa pral kapab pwofite de li!
  Kanmarad nan lagè a ak yon grenad!
  An jeneral, yon grenad ki di blag se tankou yon ze Faberge yo itilize pou krake nwa!
  Talan se tankou yon nanm: li enposib pou retire, men li ka detwi!
  Tire revanj pa vo onè - tire revanj nan desans!
  Jalouzi se jèm krim, enterè pwòp tèt ou se wouze, ochomaj se manje!
  Parès se pi move nan tout krim!
  Li pi bon pou w mouri ak yon nepe ak diyite - pase pou w viv yon bèf ki mete yon fwèt nan yon stal!
  Nan lagè, kouraj ka bat malen, men malen pa janm ka bat kouraj!
  Lagè fè lavi terib, ak lanmò merite ak bèl!
  Modès se yon kalite ki ra pou yon kòmandan, men sa fè li menm plis valè!
  - Chakal se konsòn ak mo poupou!
  Lyon an gen yon sèl avantaj sou chakal la - kapasite nan mouri ak diyite!
  Teknik se bouro a nan vanyan sòlda!
  - Men se pa vre! An reyalite, pi wo nivo teknoloji a, plis entèlijans ak resous yo mande sou chan batay la!
  Kote enterè patri a kòmanse, byennèt pèsonèl fini!
  Libète dwe konbine avèk disiplin. Anachi se opoze a libète!
  Yon memwa solid se pi bon konseye! An jeneral, libète yo ka genyen ak yon nepe, men se sèlman avèk èd nan rezon ki ka kenbe li!
  - Lè yon vanyan sòlda fò sove yon lòt, pa gen okenn onè espesyal ki nesesè pou sa!
  Apre yo tout, lè vanyan gason boule nan kè ou, ou pral leve plak pwotèj ou a pou defann esklav yo!
  Mechanste yon salte se pa yon eskiz pou yon moun onèt, paske prezans salte a pa jistifye yon sèl sal!
  Lanmou pa janm bon mache - sitou si w peye pa ak bous ou, men ak nanm ou!
  Sèl bagay ki ka jistifye san koule a se si dlo nan je yo sispann koule kòm rezilta!
  Moun ki sèvi pou lajan p'ap janm ka koresponn nan batay ak moun ki kondwi pa yon kè brav ak dezi pou libète!
  Dlo nan yon timoun se danjere paske li tounen yon kouran anraje ki lave sivilizasyon yo!
  Pozisyon kòmandan an se pa yon soude siplemantè, men yon responsablite adisyonèl ak yon fado lou!
  Li pa konnen ki sa ki pi enpòtan - manje tout moun ki grangou oswa siye yon dlo pou yon timoun!
  Lò se pi dous pase asye, men pito frape kè a!
  Se pa zam ki fè sòlda nan fòs, men zam sòlda nan!
  Ti fi sanble yo gen éspirituèl ak aforism nan mèt. Men, si yo kòmanse detwi lènmi an, Lè sa a, li pa ka sove anba yo.
  Nan fen me 1944, ofansif Nazi a te kòmanse nan direksyon Saratov.
  Shturmlev la te patisipe nan batay yo, yon machin sou chasi ansyen lyon an, ak yon lans bonm menm pi pwisan ak yon kalib 450 mm, ki literalman kraze ak detwi tout bagay, chire ak kraze nan fòs la kolosal nan antonwa a. .
  Ak tankou yon fize pral imedyatman pran yon blòk antye epi frape li desann.
  "Shturmlev" anba kontwòl yon ekip de ti fi Alman, lans nan pozisyon Sovyetik yo.
  Jane fè yon klin sou zanmi l yo, epi li frape pye l', li di:
  - Nou byen bale lwen lènmi yo, epi fè yo tounen sèkèy tipik!
  Gringeta fè yon klin pou reponn, li peze levye a ak pye li epi li kriye:
  - Nou pral jwe ak defèt lènmi!
  Malani te note:
  - Kont machin Shturmlev la, nenpòt ki fòtifikasyon Sovyetik yo san fòs!
  Monica, frape talon pye l, konfime:
  - Nou vrèman fèt pou genyen!
  Jane fè soti:
  - Lagè a pa gen figi yon fanm, men yon fizyonomi ki atire moun k ap chèche frison!
  Gringeta, tire sou inite Sovyetik yo ak yon mitray, bay:
  - Yon fanm se yon pijon ki mòde yon nonm pik tankou yon kap!
  Monica, tire sou sòlda Ris, te note:
  - Yon fanm toujou gen sèt vandredi nan yon semèn, epi san yon kado dimanch nan dèt matrimonyal, li toujou gen yon jou konje!
  Malanya, riyen, reponn:
  - Bondye pa omnipoten nan tout bagay, li pa gen pouvwa pou diskite yon fanm!
  Jane te dakò ak sa a, tire ak zòtèy li yo:
  - Menmsi Bondye ki gen tout pouvwa, li pa kapab fèmen bouch yon fanm, epi sispann politik!
  Gringeta lojikman te fè remake, tire ak talon pye li, peze:
  - Yon politisyen pa gen konsyans, yon fanm gen yon sans de pwopòsyon, ak yon politisyen fanm gen tout santiman san mezi!
  Monica, ki te tire sou twoup Sovyetik yo, epi li te frape yo nan lanmò, te note:
  - Yon fanm se yon flè, pike tankou yon woz, men bon sant li atire kabrit ak dron!
  Malanya, bat sòlda Sovyetik yo ak detwi bunker yo, griye:
  - Votè a tonbe nan anfans, vote pou vye pye bwadchenn rayi ak kre!
  Ti fi yo te montre lespri yo, epi yo te kondwi sou.
  Ak soti nan pi wo a, avyon atak tou plonje. Se konsa, twoup Sovyetik yo bat san okenn pwoblèm.
  Alman yo te vin tèlman fre. Ak abilite operasyonèl yo amelyore.
  Se konsa, sistèm "Chess Horse" yo, teletank kontwole pa radyo, te kontinye.
  Lè sa a te yon pwoblèm pou sòlda Sovyetik yo. Epi Nazi yo bat Lame Wouj la.
  Men, ti fi Sovyetik tou te goumen anpil kouraj.
  Batay la te dewoule pou Kamyshin. Isit la ankò Alenka se nan batay.
  Epi li bat, men li pa rann batayon.
  Alenka di ak yon souri:
  - Nan nenpòt lagè, lavi yon sòlda gen anpil valè!
  Ak ki jan li voye yon grenad ak zòtèy pye l 'yo.
  Sa yo se vanyan sòlda - klas ki pi wo a ...
  Anyuta, ki te tire sou Nazi yo, te note:
  - Yon sòlda Ris ka fè tonbe tankou yon boutèy demi lit bizote, men pa mete sou jenou l ', ak fè souke tankou yon aspen!
  Alla, tire, epi bay yon pake eksplozif ak talon pye l ', griye:
  - Si ou pa vle obsève disiplin militè, ou pral koube do ou tankou yon prizonye!
  Maria, ki te tire opozan yo, ki te lanse yon boomerang asasen ak zòtèy pye li yo, te pibliye:
  - Gen anpil pousyè tè nan mond nou an, se sèlman chèf ki ra nan li!
  Matryona, te tire sou opozan yo, li koupe yo an eklat, epi answit te voye yon grenad ak pye l', te note:
  - Politisyen an gen yon lang long, men fè sa li te thrashed - men l 'yo kout!
  Marusya, tire sou lènmi an, epi koupe ranje sòlda Alman ak etranje yo, vyaknula:
  - Politisyen an rapid pou pwomèt, ralanti pou akonpli, mande pou lamòd, ak padon pou twonpe!
  Ti fi yo bon ak batay. Men, fòs yo trè inegal. Anpil destriksyon.
  Tank Alman an "Maus", byenke pa byen seri, toujou vini atravè fwon yo. Ak kanon li yo gwonde ak dife. Ak ogmante destriksyon nan tranche yo enkwayab.
  Men, ti fi tire soti nan kanon kont sourit. Menmsi kokiy yo rebondi tankou pwa. Men, Alman yo kontinye pouse ak pouse.
  Epi yo tire anpil presizyon.
  Ti fi komsomol yo kouri, yo klere talon pye yo epi yo kriye:
  - Pou glwa peyi manman sen an!
  Viola, tire sou enfantri Alman an, griye:
  - Lè yon fanm pa gen ase soulye, li mete yon gason sou pye atè!
  Epi ti fi a pral ri epi montre lang li.
  Gèrye yo dwe di yo dwe komik. Men, si yo bat yo, yo bat yo mòtèl.
  Viola ak Margarita, prèske toutouni nan kilòt sèlman, goumen, pote pwojektil ak tire avèk presizyon. Epi yo pa ka jis sispann.
  Margarita, k ap griye, di:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Viola agresif konfime:
  - Gwo glwa pou epòk chanjman an!
  Vanyan sòlda yo, li ta dwe remake, yo te tounen ti fi trè agresif.
  Veronica pote kokiy tou, li klere talon wonn li yo ak kriye:
  - Glwa kominis!
  Sa a se insight konba yo. Ak ki jan feròs ak kòlè yo goumen.
  Ak toutouni, jenou ate tranble.
  Tamara ap goumen tou. Li te soti nan Kokas te kaptire pa Nazi yo epi ankò nan ran yo. Goumen ak sansasyon kanivò nan san. Batay ak agresyon kolosal.
  Tamara voye yon grenad ak zòtèy li yo, li chire Nazi yo epi li kriye:
  - Kominis la pral avèk nou!
  Epi li bay yon pete byen vize soti nan machin nan ...
  Ti fi yo ka wè fè mirak kolosal. Epi yo gen yon dife ki menase boule linivè a.
  Veronica, tire, chante:
  Li pral enteresan, pa gen dout
  Tout bagay nan mond lan pral bay yon orè!
  Ak je safi l 'yo.
  Tamara, tire, gwonde:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Ewo nan Larisi kolekte alam!
  Li bay yon vire soti nan mitray. Li koupe Fritz la epi li di:
  - Yon fanm se sitou yon rena ki vle laso yon lyon, men anjeneral bourik tonbe nan laso li!
  Victoria, te tire, ak zòtèy pye l yo toutouni, te voye yon lòt kado lanmò, bay:
  - Yon fanm se yon poul ki renmen ze an lò, pote konpayi asirans yo sèlman yon pèt!
  Epi ti fi yo pete ri. Yo goumen konsa admirab ak presyon kolosal.
  Tamara te note pandan y ap tire sou divizyon etranje yo:
  - Yon fanm se yon poul, sèlman li ka pote ze an lò bay gason sa a, ki se yon rena reyèl!
  Veronica, te tire, li te montre dan li, te ajoute:
  - Yon rena reyèl ak yon kòk pral fè ou ponn ze an lò!
  Margarita, ki te tire ak voye grenad ak pye l ', te note:
  - Grif rena yo pa lyon, men li pral rache twa po nan men wa bèt yo!
  Viola, montre dan li agresif, di:
  - Moun ki pa yon rena ak lide li pa yon lyon tou!
  Gèrye yo wè ak gwo anbisyon nan yon avyon de gè. Men, si yo kòmanse.
  Olympias, tire ak pran janm pwisan, leve yon bwat antye nan eksplozif ak lanse li. Mas Nazi yo chire, epi bèl ti fi a gwonde:
  - Dirijan Sovyetik la, epi chante yon chante pou Lisifè! Nou pral genyen tout moun!
  Olympias, sepandan, pa t bliye, epi, li te tire, li di:
  - Yon fanm rena se kapab konvenk nenpòt gason ke li se yon lyon, elvaj tankou yon bourik senp!
  Margarita, ki te tire, te dakò ak sa a:
  - Yon fanm lyon ki gen sèlman lespri yon rena ak priz yon bèt nan bwa!
  Seraphim te note, koupe opozan:
  - Se pa lyon an ki gwonde, men se li ki chire anpil vejetasyon!
  Viola, ki t ap fè yon ti dife sou lènmi an, li koupe l, remake:
  - Lè yon politisyen pa yon rena, lè sa a twa po yo rache nan men l ', li mete nan kolye li!
  Victoria, montre dan li epi fè klin, epi answit voye yon kado lanmò ak pye l" ak yon fòs mòtèl, li di:
  - Yon politisyen gen yon bourik lajè pou l chita sou de chèz, men li gen yon lajè nanm sèlman nan mo!
  Olympias, sikonbe nan barik la ak janm li yo toutouni ak miskilè epi li te eksploze tank lyon an, gwonde:
  - Yon tank pèse ak yon pwojektil iranyòm-nwayo, yon politisyen kraze san yon kè, men ak yon valiz an lò!
  . CHAPIT #9
  Kamyshin te abandone. Ak kòmansman mwa jen 1944, batay la te dewoule pou Saratov.
  Isit la batay yo tèlman aktif. Epi tou ti fi, kòm toujou, nan batay. Ak sa yo bèl vanyan sòlda.
  Alenka goumen ak koupe opozan ak pete otomatik, ak tout ran.
  Ti fi a lanse yon grenad ak zòtèy pye l 'ak kriye:
  - Viktwa mwen an ap vini!
  Epi ankò tire sou lènmi an.
  Anyuta tou tire sou lènmi an. Li fè li avèk presizyon ak presizyon. Mitrayòl li yo tèlman groovy. Ak zòtèy fè jete pakè eksplozif nan fòs kolosal. Yo dechire Nazi yo ak ti fi a grin nan tèt yo nan poumon li.
  - Pou kominis!
  Alla, tire sou lènmi an ak yon presizyon kolosal, epi koupe lènmi yo, griy:
  - Pou patri a san limit!
  Ak zòtèy fè, ti fi a ankò voye yon grenad. Li dwe di konba a nan konba a.
  Ak roux nan tèt li ak nan bout pantalon yo menm. Epi li tire konsa ak presizyon, epi Fritz la kouche.
  Maria tou tire anpil presizyon. Epi li se yon bèl ti fi konsa, ak zòtèy pye l 'li jete yon pake eksplozif, chire opozan li yo apa.
  Lè sa a, li gwonde:
  - Dirijan anpi Sovyetik la!
  Marusya tou tire avèk presizyon, frape lènmi ak gwonde:
  - Soti nan taiga a nan lanmè Britanik yo, lame nou an se pi fò nan tout!
  Epi li tou tire ak pye l'.
  Apre sa, Matryona pral tire yon pwojektil ki ka touye moun sou lènmi an. Ak frape l 'ak yon presizyon nan san pousan. Natirèlman talon pye.
  Sa yo se ti fi Sovyetik ki travay, men yo menm Alman yo pa lwen dèyè.
  Christina, Magda, Margaret ak Schella goumen nan Panther la. Machin nan, menm si pa ideyal, men ak yon zam rapid-dife, alontèm, modere ajil, ak bon zam devan.
  Ti fi Alman yo pye atè ak nan yon bikini, malgre chalè ete a, oswa pito gras a li .. Epi yo ap fè yon batay manyab.
  Isit la Christina fè yon piki... Koki a frape tourèl T-34-76 la epi pèse li. Tank Sovyetik la sispann frape deyò.
  Ti fi yo ap kriye nan tèt poumon yo:
  - Nou pran!
  Lè sa a, Magda tire. Bote a ak cheve an lò tou thrashed.
  Wi, se konsa gwo kay won an te rache nan trant-kat yo.
  Tifi yo tig pran tou tire. Ak trè byen. Isit la yo frape yon lòt tank Sovyetik.
  Apre sa te vin Margaret. Ak frape zam yo pwòp tèt ou-propulse SU-76. Adrwatman foutu. Epi li chante:
  - Almay infernal nou an fò, li pwoteje mond lan!
  E ki jan lang lan pral montre!
  Apre sa, li tire nan kanon Shell la. Li frape tank Sovyetik KV-1S la. Ti fi a te fè yon bon travay tou.
  Wi, kat vanyan sòlda yo nan bikini yo ap goumen epi yo pa pè frèt la. Apre medam yo te kòmanse goumen, bagay yo te ale pi byen pou Twazyèm Reich la.
  Men pilòt yo Albina ak Alvina nan syèl la. Tou de bèl nan bikini ak pye atè. Yo goumen pou tèt yo sou Focke-Wulfs. E machin sa a grav anpil.
  Albina, tire ak kanon lè, di:
  - Kwokèt aktif! Pa regrèt pawòl la!
  Ak ki jan li klere yon souri klere tou! Apre sa, li pral tire desann de avyon Sovyetik nan yon fwa.
  Alvina tou koupe twa ak kanon lè epi li chirpe:
  - Antre mwen pral mòtèl ak mat!
  Lè sa a, ti fi a te fè dan l ', li montre dan li! Li se cham tèt li, ak plen nan cham fenomenn.
  Albina koupe yon lòt avyon Yak-9 epi kriye:
  - Poukisa nou bezwen pilòt Sovyetik?
  Alvina tire LAGG-5 ak konfyans di:
  - Se konsa, ke nou Alman nòt kont!
  Bèl koup tifi. Ki jan yo te mete sou kolekte prim pou tèt yo. Ou reyèlman pa ka diskite kont bèl sa yo. Yo tire avyon epi yo fè dan yo.
  Ak sekrè prensipal la se nan frèt la, ti fi yo bezwen yo dwe pye atè ak nan yon bikini. Lè sa a, bòdwo yo ap vini.
  Epi pa janm abiye. Epi souke pwatrin ou toutouni, epi li pral toujou gen anpil estim!
  Albina koupe yon lòt avyon nan Lame Wouj la epi chante:
  - Nan gwo wotè ak pite gwan distribisyon!
  Apre sa, li fè yon clin d'oey, li sote, li souke pye l', li gwonde:
  - Nan vag lanmè a ak dife kòlè! Ak nan yon dife kòlè ak kòlè!
  Epi ankò ti fi a tire desann avyon an ak yon apwòch enèjik.
  Lè sa a, Alvina atake lènmi an. Li fè sa ak yon vire, fè dan l ', li griye:
  - Mwen pral chanpyon an super nan mond lan!
  Epi ankò machin nan frape pa ti fi a tonbe. Wi, Lame Wouj la vin trè move.
  Epi Albina gwonde ak ekstaz sovaj:
  - Mwen kounye a se yon bouro, pa yon pilòt!
  Tire yon lòt avyon Sovyetik, epi sifle:
  - Mwen koube sou vi a ak misil yo kouri nan sib la, gen yon lòt kouri devan!
  Gèrye a trè agresif.
  Isit la yo se tou de ti fi atake sib tè. Albina bay trant-kat pwent yo epi kriye:
  - Sa a pral fini!
  Alvina frape SU-76 la epi chichote:
  - Pou konplete destriksyon!
  E ki jan li souke pye l'!
  Ti fi batay yo isit la, ak soti nan bò Sovyetik la, ti fi yo ap goumen tou, ap eseye pwoteje Guryev, kote twoup Nazi yo ap pouse tou, tankou yon gwo eskòpyon.
  Alenka te goumen pou Guryev, ki moun ki te pran aspè pa Nazi yo. Bote dezespere a te voye yon grenad ak zòtèy pye l 'epi li chirpe:
  - Glwa pou Larisi ak pati natif natal la!
  Lè sa a, Natashka te lanse yon grenad ak zòtèy pye li epi li sifle:
  - Nou pwoteje ti fi a pye atè!
  Apre Anyuta, tou, ak dwèt yo nan janm li yo, voye yon kado nan lanmò, ak kònen:
  - Se pral yon bèl kou!
  Augustine, wouj-cheveu a, te pran yon kado pou detwi l, li voye yon kado pou l touye l ak manm pi ba li, li di:
  - Lonje rada a nan syèl la!
  Apre sa, Maria ki gen cheve lò te bay Nazi yo lanmò ak janm li yo.
  Epi li chante:
  - Nan Madagascar, nan dezè a ak Sahara a! Tout kote te, mwen te wè limyè blan!
  Epi kounyeya, Marusya ak plant li nan pye li pral jete yon pakèt antye epi chante:
  - Nan Fenlann, Lagrès, ak nan Ostrali, Syèd, yo pral di ou ke pa gen okenn ti fi pi bèl!
  Wi, sis tifi yo te goumen trè byen. Men, Fritz la pran Kursk de tout fason ...
  Non, pa reziste fòs siperyè sa yo. Fachis yo kole nan tèt yo ak baton an.
  Ak sa ki afekte preparasyon an nan monstr.
  Adolf Hitler te tou senpleman fou: santi tankou yon vrè despot, tout moun obeyi ak tranble. Wi, si ou vle siksè Stalin, Lè sa a, ou dwe fè tankou Stalin, san pitye ak mande pou lòt moun ak tèt ou (sa a se egzakteman ki jan Iosif Vissarionovich te panse nan sekans sa a!). Koulye a, brui a se desan ak machin nan ap kòmanse deplase. An jeneral, Almay, pran an kont satelit yo, gen yon gwo avantaj sou Sovyetik la nan kantite ekipman endistriyèl, nan yon mendèv kalifye ak nan kantite enjenyè nan tout nivo. Sa a se yon reyalite, men pwodiksyon an nan zam se toujou pa jiska par! Almay te retade dèyè Sovyetik la pandan tout lagè a, malgre tout destriksyon nan Larisi. E nan ki sa? Natirèlman, akòz yon sèten dezòd ki te gouvènen nan divès depatman, epi sitou nan endistri militè a. Anplis de sa, yon wòl negatif te jwe pa mank de matyè premyè, osi byen ke underestimation nan potansyèl lènmi an. An patikilye, nan 1940, pwodiksyon an nan zam nan Almay te pi ba pase nan 1939 (si nou konte arbr a, pran an kont minisyon), ak sa a malgre lefèt ke lagè a te deja ap pase, ak Twazyèm Reich la te pran kontwòl nan. gwo teritwa ak rezèv gwo kapasite pwodiksyon an. Oke, ki sa nou ka di sou konpetans òganizasyon Hitler nan? Pa twòp, Lè sa a, li te klere, nan jaden an nan endistri militè a.
  Führer la te deklare nan yon diskou long:
  - Nan zafè sipèvize avyasyon, pouvwa ijans yo bay Sauer. Li pral byen kontwole kantite ekipman ki pwodui, epi, pa mwens enpòtan, bon jan kalite a. Anplis de sa, anpil nan zanmi ou Goering, menm si yo te yon fwa bon aces, yo pa kapab dirije travay. Se pa tout bon sòlda tou yon jeneral eksepsyonèl, kidonk olye pou yo pann Eric la, esfè teknik la pral dirije pa yon moun ki soti nan mitan antreprenè pwofesyonèl ki kapab refòm ak re-ekipe fòs avyasyon yo. Apre yo tout, Grann Bretay pa dòmi, li ap ogmante tou de kantite a ak bon jan kalite nan fòs ame li yo, ak espesyalman avyasyon. Nou bezwen devan lènmi an pa de tèt, pa yon douzèn etap, otreman nou pral konplètman pèdi siperyorite sou lènmi an. Se poutèt sa, etap bon jan kalite yo nesesè.
  Goering timidman opoze:
  - Zanmi m 'yo, moun ki pwouve ki te pwouve efikasite konba yo ak pwofesyonalis.
  Diktatè dyabolik la te vin fache:
  - Oswa petèt mwen, nan opinyon ou, bliye ki moun ki pèdi batay la pou Grann Bretay? Oswa ki echwe plan kat ane pou devlopman ekonomi nasyonal la. Oswa ou vle tou yo fwete, e menm an piblik. Se konsa, fèmen bouch ou epi kenbe trankil jiskaske yo kloure ou!
  Goering menm te chita nan pè. Ay, Führer a pa dwe trifle ak. Lè sa a, bri a te tande ankò, yon lòt avyon ME-262 te pran nan syèl la. Machin nan te masiv e li te gen de motè. Zèl yo yon ti kras bale, avyon de gè nan tèt li sanble byen menasan. Karakteristik vitès li yo, pou 1941, yo jeneralman desan, e menm rekò-kraze pa estanda mond lan. Se vre, machin nan tèt li se poko konplètman serye epi li mande pou debogaj. Diktatè fachis la, sepandan, te deja bay karakteristik sa yo nan nouvo, avyon de gè ki pi avanse ... ME-262 peze plis pase sis tòn, ki se yon kalite Surcharge. Yon avyon de gè ta dwe piti, bon mache ak ajil. Nan sans sa a, ME-163 a ta ka byen bon, men motè fize li yo twò ranfòse epi li travay sèlman pou sis minit (oswa pito, li pral toujou travay!), Ki vle di ranje a se sèlman nan yon reyon nan yon santèn kilomèt. . Kòm yon bonm blitz-style oswa kòm yon avyon de gè kouvèti pou atak armada sou Angletè, li se, nan kou, pa bon.
  Men, ME-262 a ka pote yon tòn bonm, se sa ki, otan ke Pe-2 avyon Sovyetik devan liy lan. Sa se, yon solisyon ekselan pou tou de bale avyon de gè ak pou sipòte twoup yo. Sepandan, poukisa pa kreye yon avyon de gè ME-163 Comet-style, men san yon motè fize, men ak yon motè turbojet? Yo te eseye amelyore Komèt la epi yo te sanble yo te pote tan vòl la a 15 minit (sa a se yon seri jiska 300 kilomèt), ki se jeneralman akseptab pou batay Grann Bretay la. Ou ka toujou jwenn Lond nan Normandy... Malgre ke tout bagay pa tèlman evidan, ou bezwen tou bonm epi retounen, ak kenz minit pa t 'nan yon mòd fòse konsa. Nan tan kap vini an, fize ak avyon de gè yo te rekonèt kòm yon bout mouri nan avyasyon. Men, desen an nan "Comet la" trè enteresan, pou ti gwosè li yo ak légèreté, ki vle di bon mache ak manyablite.
  Anplis de sa, gen toujou avyon de gè trè pwomèt ki peze an jeneral 800 kilogram, planè sa yo ke yo ka itilize nan batay lè. Vrè, akòz ranje a kout, vòl sou yo ka fèt sèlman nan batay defansiv, oswa lage nan Lond sou ... Transpò, ak Lè sa a, branche tounen nan pilòt yo. Sa a se kote ou bezwen panse. Nan istwa reyèl, planeur yo pa t 'gen tan fè lagè, ak pou kèk rezon, jeneral yo aviyasyon Sovyetik pa t 'oze eseye lide sa a nan Kore di. An jeneral, li pa tris, men pandan lagè Koreyen an, yon pilòt Ameriken te premye moun ki louvri kont viktwa yo. Donk Yanki yo pa ta dwe souzèstime.
  Apre vòl la te fini, yon jèn ti fi bèl sote soti nan kabin an epi li kouri a tout vitès nan Fuhrer la.
  Nazi nimewo yon posede lonje men l ba li pou yon bo. Ki sa ki yon plezi lè ti fi yo renmen ou, ak Fuhrer a, li sanble, se byen sensèman idolize pa tout Alman, oswa pito, prèske tout moun eksepte pou kèk prizonye nan kan konsantrasyon. Pilòt la te di ak antouzyasm:
  - Se jis yon avyon manyifik, li gen vitès ak pouvwa konsa. Ann chire tout ti pitit yo tankou yon kousinen chofaj nan men yon ranplasan!
  Fuhrer la te apwouve enpilsyon ti fi a:
  - Natirèlman, nou pral kraze li, men ... Debogaj machin nan ta dwe te pote soti nan yon vitès pi vit, ak sa a espesyalman aplike nan motè. Isit la, nan kou, mezi radikal yo pral bezwen amelyore yo, men si lidè-designer a ede!
  Tout moun tap jape nan koral:
  - Glwa pou gwo Führer la! Ke Providence ede nou!
  Im Twazyèm Reich la te kòmanse jwe ak yon kolòn nan jèn konbatan nan Hitler Youth te deplase sou. Ti gason soti nan katòz a disèt ane fin vye granmoun te ale anba tanbou a nan yon fòmasyon espesyal. Apre sa, te gen bagay ki pi enteresan: adolesan ki soti nan sendika a fanm nan Almay t ap mache. Yo te nan jip kout, toutouni, pye atè bèl yo te atire je moun. Ti fi yo te eseye leve janm yo pi wo, men an menm tan yo rale zòtèy la, ak anpil atansyon mete talon pye a. Yon spektak amizan nan bèl ak figi parfèt ... Se vre, figi yo te diferan ak kèk nan jèn fanm yo fachis yo te yon ti jan grosye, prèske maskilen, e menm yo trese yo. Sitou lè yo te pote sousi yo ansanm.
  Esthete Adolf te note:
  - Li nesesè ke ti gason ak tifi plis masiv resevwa fòmasyon fizik. Apre sa, mwen konnen ke anpil ap fè nan okazyon sa a, an patikilye nan Jungvolk, men sa ki nesesè se enklizif ak adopsyon nan metòd Spartan. Natirèlman, anplis ankouraje vòl ... Jèn gason ak fanm nou yo ta dwe grandi kòm moun ki desan ak an menm tan san pitye.
  Kòmandan Siprèm nan pran yon poz. Jeneral yo te an silans, pwobableman pè objeksyon, men yo pa t 'vle konfime evidan an. Führer la kontinye:
  - Lagè se pa yon blag, men san pitye anvè lènmi yo dwe konbine avèk asistans mityèl ak yon sans de fratènite nan direksyon pou kamarad yo. Sa a se sa nou dwe enstile nan tout moun ... Devni selèb nan nouvo se san pitye pou lòt moun, men nan yon limit menm li dwe san pitye pou tèt li. Pou enferyorite dwe premye elimine nan nanm ou, ak Lè sa a, fèb, kò imen an ap leve!
  Yon lòt poz ... Jeneral yo ak konsèpteur toudenkou reyalize epi yo te kòmanse bat bravo kouray. Führer la te sanble kontan:
  - Li deja pi bon, men kounye a mwen ta renmen wè yon imitasyon nan konba lè. Tankou yon tèribl ak tout-detwi ...
  Heinkel timidman mande:
  - Avèk minisyon oswa kokiy vivan, Fuhrer mwen an?
  Nimewo enn Nazi fè tèt li.
  - Natirèlman ak konba. Anplis de sa, mwen ta renmen konsidere operasyon an nan aparèy la ekspilsyon. Apre yo tout, w ap travay sou li ... - Fuhrer a souke pwen l '. - Lè, finalman, li pral pare epi mete nan pwodiksyon an mas. Apre yo tout, yon pilòt ki gen eksperyans se yon pilòt ki gen eksperyans ki bezwen pwoteje pou batay nan lavni!
  Fuhrer-terminator la sepandan deside montre konsèpteur yo yon konplo ki pi modèn nan aparèy ekspilsyon an. Sistèm sa a ta dwe mwens ankonbran, pi senp ak pi lejè. Sa pa chè a ak deja metrize pa squib nan endistri Alman se byen apwopriye pou objektif sa a.
  Mwen te oblije trase dyagram nan sou wout la, men Hitler te yon atis vrèman bon, epi li te trase klèman, byen vit, liy yo nan dyagram yo ak vire yo te menm ak klè san okenn règ ak konpa. Terminator hit-and-run te panse ke li te etranj, nan kou, ke Alman yo, ki te gen, an jeneral, tankou yon ideoloji fò ak nan yon sèten mezi avanse tankou Nasyonal Sosyalis ak yon sistèm totalitè, fwit lagè a Larisi yo. Petèt sa a se akòz lefèt ke sòlda Ris yo te pi fò ak plis andire pase sa yo Alman yo e yo te aprann goumen pi vit.
  An jeneral, si ou gade nan kou a nan lagè a an jeneral, Lè sa a, wi, Larisi yo, oswa pito militè Sovyetik la, te aprann goumen, ak Alman yo, kòm li te, bliye ki jan ... Kòmandman yo te pran desizyon nan nivo elèv premye ane yo, e petèt menm pi ba si elèv premye ane yo gen eksperyans nan fè operasyon militè nan estrateji an tan reyèl. E ke pafwa timoun ki gen sis ane yo deja tèlman ap dirije lame vityèl, Lè sa a, li pa gen okenn peche pou yo ak Zhukov ak Mainstein yo aprann. Sepandan, kèk chèchè konsidere tou de Zhukov ak Mainstein medyok. Genyen tou kontradiksyon konsènan kantite ekipman, an patikilye kaptire, franse. Memwa Hitler a (yon bon memwa, sitou lè li te toujou an sante!), Sigjere ke te gen 3600 tank kaptire nan franse a, yon figi trè enpresyonan ... Gen kèk modèl, tankou SiS -35 la, yo te siperyè T-. 34 nan zam yo, menm si sèlman nan zam devan. Se konsa, tank sa a ka pwodwi tou nan faktori franse, eksepte nan ranplase zam nan 47-milimèt ak yon barik 75-milimèt longè. Aktyèlman, sa a ka pa ase. Grann Bretay ak Etazini an jeneral te toujou apresye blende pi fò nan tout tank yo. Isit la, pou egzanp, Churchill karant tòn te gen yon rezèvasyon 152 - milimèt kont 120 - pou tank lou IS-2 la.
  Führer te di yon lòt bagay bay konsèpteur yo:
  - Nou gen ase tinèl van, kidonk chèche yon modèl plis optimal nan avyon an ak kreye fòm rasyonalize, san yo pa pote l 'nan tès chè, kote pi bon as nou yo tou peri. Pou egzanp, yon modèl zèl vole nan yon avyon se trè efikas, espesyalman si epesè a ak ang enklinezon ta ka chanje. Mwen te deja ba ou desen an, kidonk san ke yo ta dwe pare. Vitès estime li yo pral menm ak motè Yumo a jiska 1100 kilomèt alè. Se konsa, ale pi devan, men pa ale!
  Sa a te swiv pa manje midi nan lè a louvri, ti fi sèvitè yo mete tab ak chèz. Bèl ... Men, ki kalite refòm nan nasyonal-soyalis yo fè? Tankou pou misyon pou minimize kantite lènmi ak fè zanmi. Isit la, pou egzanp, pa egzalte ras Alman an nan chak vire epi yo ka menm sispann divize pèp nan klas. Sepandan, fòmèlman, divizyon nasyon yo an enferyè ak aryen poko legalize. Sa senplifye bagay yo.
  Yon bèl ti fi nan mitan sèvitè yo te chita bò kote Führer a epi li te mete men l sou jenou li. Cooed:
  - Ou panse ak yon bagay, Fuhrer mwen?
  Diktatè Nazi a ak an menm tan an yon jwè vityèl te kòmanse leve. Li remake ke li pa te fini soup legim li ak sòs salad fwi. Führer te bo ti fi a sou bouch li, li te santi yon sant dous ki jèn li epi li te deklare:
  - Ou pral monte nan machin nan avè m '. Epi nou tout jwenn travay, tan pou manje a fini.
  Epi ankò angrenaj yo nan eta a, pa byen, sepandan, byen-lwil mekanis yo te kòmanse vire. Sou wout la tounen, Fuhrer la te fè lanmou ak bote a, e menm te mande ki kote li te jwenn anpil enèji ak fòs soti nan. Apre yo tout, yo te di ke Fuhrer la te enpotan, epi, an jeneral, swadizan enfim, ki moun ki te malad ak sifilis (manti) ak kastre (jeneralman fiksyon!).
  Sepandan, se pa tout bagay k ap pase san pwoblèm deja sou 22 jen 1944, lagè a ak Sovyetik la ap pase pou twa ane. Men, viktwa se pa vizib, ak Saratov toujou kenbe soti. Stalin te bay lòd pou defann vil sa a nenpòt ki pri.
  Malgre tout pèt yo, pwodiksyon ekipman militè yo byen wo. Nouvo tank IS-2 yo te pwouve byen efikas. Menm san yo pa kraze nan machin endividyèl Alman nan fwon an, yo mete yo soti nan aksyon nan yon distans jistis long.
  Se konsa, Nazi yo te byen difisil. Men, yo te gen yon gwo avantaj. Avyon jè ME-262 deja goumen nan syèl la anpil. Epi li se yon opozan serye.
  TA-152, sepandan, te pwouve jeneralman yon kalite bèl zam.
  Pandan se tan, Stalin te fè yon reyinyon lyezon tou nan twazyèm anivèsè kòmansman lagè a epi li te kòmanse mande lidè militè yo sa yo panse ak ki jan yo amelyore sitiyasyon an sou fwon yo.
  Zhukov sijere lidè a:
  - Si nou jis defann tèt nou ak konbat menas, Lè sa a, nou pral san dout pèdi. Nou bezwen avanse!
  Stalin souke tèt kouray.
  - Dakò! Men ki kote!
  Marshal Zhukov sijere:
  - Jiskaske Leningrad rann tèt li, li ta dwe lage!
  Marshal Vasilevsky te dakò:
  - Wi, mwen panse ke li pral pi bon an nan opsyon yo!
  Stalin leve zèpòl li epi li di:
  - Si nou frape Tikhvin ankò, Lè sa a, yo pral tann pou nou la, epi nou pral bloke oswa tonbe nan yon pèlen!
  Marshal Zhukov souke tèt an akò:
  - Se vre kanmarad Stalin! Men, mwen sijere ke twoup Finnish yo nan Petrozavodsk ta dwe frape. Yo pa tèlman fò epi nou ka pran ènmi an pa sipriz!
  Stalin reponn ak yon souri:
  - Lojikman Kanmarad Zhukov. Se konsa, etap sou Petrozavodsk. Epi pote nou viktwa!
  Apre pawòl sa yo, plizyè tifi nan jip kout blan ak pye atè antre. Yo te pote boutèy diven wouj ak linèt sandwitch ak kavya nwa. Stalin pran yon sandwich konsa, li lave, li di:
  - Se konsa, ann bwè pou asire ke kapasite nou toujou kowenside ak bezwen nou yo.
  Voznesensky te fè remake:
  - Bon jan kalite a nan zam la nan tank nou yo se byen ba. Apre sa, mwen pwopoze fè IS-2 a ak T-34-85 pi lejè, pi vit ak plis manyabl nan diminye zam la. Sa a pral ba nou ekonomi nan metal, epi li pral fè machin sa yo pi pratik.
  Stalin leve zèpòl li epi li di:
  - Petèt ... Men, mwen pa yon sipòtè nan fè tank soti nan plywood!
  Voznesensky te fè remake ak yon gade serye:
  - Men, petèt li se yon bon lide fè kèk nan tank yo prèske antyèman soti nan bwa. Ou ka tcheke ki jan li pral gade nan pratik!
  Zhukov souke tèt an akò ak pete nan yon diskou:
  - Trant-kat ka fè pi lejè, yo toujou twò frajil ak yon ogmantasyon nan vitès ak manyablite ta ka ajoute nan sivivabilite yo. Anplis de sa, bwat la vin pi bon ak sa a konpanse pou diminisyon nan ergonomics soti nan ogmantasyon nan pwa. Men, bon jan kalite a ki ba nan asye, 90 milimèt kont zam pwisan Alman, vire nan anyen. Anplis, Alman yo ap retire senp Panther ak T-4 nan pwodiksyon, ak nan Twazyèm Reich, anplis tank rekonesans, sèlman Panther-2 ak yon kanon 88-mm pral vin seri. Ak tank nou yo pa rale kont li nan yon distans ki long. Ak plis ankò li nesesè ogmante vitès yo!
  Stalin souke tèt.
  - Lage yon pati nan T-34-85 ak IS-2 ak sèlman pwoteksyon bal, ak Lè sa a tcheke ak swiv kijan sa pral afekte efikasite konba yo. Ak travay sou SU-100 la ta dwe akselere. Petèt nou pral abandone trant-kat ak IS-2 an favè sa a pwòp tèt ou zam sèlman.
  Marshal Vasilevsky te fè remake:
  - Se yon lide enteresan. Men, SU-100 a ka frape lènmi sou tablo sèlman lè yo vire nèt ...
  Stalin gronde:
  - Fè li pi kout pou li ka lanse epi vire pi vit ... E de preferans yon silwèt pi ba. Men, nou bezwen zam pwòp tèt ou sa a tankou lè!
  Zhukov mande:
  - Ekselans ou... Saratov toujou kenbe, men pral byento tonbe. Li ta nesesè yo devlope yon plan pou evakyasyon an soti nan Kuibyshev nan sa ki te pran nan Moskou. Kisa ou panse pèsonèlman?
  Stalin reponn sevè:
  - Nan Sverdlovsk, aparamman, ou pral oblije evakye. Men, li toujou posib pou travay nan Moskou. Nou gen tout yon vil anba tè isit la. Nou seryezman kapab kenbe sou li.
  Vasilevsky gronde:
  - Moskou dwe kenbe a nenpòt ki pri, jis tankou Saratov!
  Stalin te bay lòd:
  - Kontre atak Alman yo nan diferans ki genyen ant Don a ak Volga la. Nou bezwen detounen fòs yo. Saratov kenbe nan nenpòt pri, nan dènye gout nan san. Sèvi ak tout mwayen, menm kamikaz.
  Zhukov konfime:
  - Konsa se pou li, gwo!
  Stalin tounen vin jwenn Yakovlev:
  - Oke, designer, nenpòt lide?
  Komisè adjwen an reponn ak yon soupi:
  - Li ta nesesè yo kreye avyasyon jè, men sa a se pa reyalis ankò. Ak Yak-3 mande pou bon jan kalite duralumin, ki nou pa genyen!
  Stalin souke tèt.
  - Mwen konnen! Yak-9 ta dwe nan ran nou yo. Epi li ta dwe lage otank posib! Ak ogmante pwodiksyon an nan konbatan.
  Yakovlev te note:
  - Alman TA-152 a se tou de yon avyon atak, yon bonm devan liy, ak yon avyon de gè. Li ta bon pou nou kreye yon machin nivo milti-bi menm jan an!
  Stalin sipòte designer a:
  - Sa a se yon bon lide Kanmarad Yakovlev! Pou egzanp, LAGG-7, si amelyore yon ti kras, ka konvèti nan yon melanj de tou de yon avyon atak ak yon avyon de gè devan-liy!
  Yakovlev fasilman konfime:
  - Kanmarad Stalin posib... Men sa pran tan. Wi, ak avyon an ka chè.
  Kòmandan Siprèm nan fache frape pwen li sou tab la ak grogne:
  - Fè li pi bon mache! Ak an jeneral, konbyen lajan ou ka espekile sou sijè sa a. Nou bezwen yon avyon inivèsèl pou pwodwi sèlman li. Epi sa ta ka fason pou soti.
  Yakovlev te fè remake:
  - IL-2 se byen senp pou fabrike ak konplo li yo te travay deyò. Osi lontan ke ou pa retire li. Li se yon avyon san patipri obstiné, byenke nan moman sa a karakteristik vòl li yo demode. Men, pa gen okenn mal san byen. Nou bon nan bonbadman machin lènmi yo.
  Zhdanov fache te note:
  - Avyasyon nou an ta dwe pi fò nan pi piti a!
  Yakovlev souke tèt.
  -Ta dwe! Men, pou kounye a, pilòt nou yo se pi bon nan mond lan: Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova!
  Stalin souke tèt an akò.
  - Ti fi sa yo pa gen okenn egal ak, pou pwochen vennsenk avyon lènmi yo ki te tonbe, mwen bay yo yon lòt zetwal nan ewo nan Sovyetik la!
  Zhukov sigjere avèk antouzyasm:
  - Pou sa ou ta dwe bwè!
  Beria chante ak plezi:
  - Nou menm, sonje tout bagay, listwa ap jije,
  Chanjman tribinal li a ap vini...
  Kòm soti nan yon chari nan zam atomik,
  Li te mennen peyi a avèk konfyans pi devan!
  Pandan ke manm konsèy militè yo te pale, ti fi yo te goumen.
  Epi avèk èd zòtèy toutouni yo, yo frape Nazi yo epi yo fè fe, bèlte pye atè sa yo.
  Epi yo chante:
  Nou kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Chemen an, limine kominis!
  . CHAPIT #10
  Rive nan fen mwa jen, Alman yo koupe Saratov, ak sou Jiyè 1, 1944, Sturmmaus tèribl la te itilize pou premye fwa. Machin sa a ak yon bonm fize 650-milimèt te lanse yon fòs mòtèl nan fize ki fann katye antye.
  Ti fi ki te kondwi machin sa a pa t gen anyen men kilòt yo epi yo t ap lage kado lanmò ki te destriktif anpil.
  Ti fi janm fè yo te gen kilòt wouj, nwa ak blan. Epi yo te pote kado lanmò.
  Faina, ki te kòmande yo, souke pwent tete wouj yo nan tete li epi li chante:
  - Glwa nan epòk la nan kavalye yo nan kwa a!
  Nou pral rive nan fen linivè a!
  Ak vanyan sòlda yo squealed ak sote.
  Youn nan yo, Margaret, te fè remake:
  - Bondye ki gen tout pouvwa a avèk nou!
  Faina te dakò ak sa:
  - Natirèlman! Ak Twazyèm Reich la pral sètènman genyen!
  Ti fi a mete so pye l' ak chante:
  -Lè nou ini, nou irézistibl! Lè nou ini, nou irézistibl!
  Se konsa, gèrye yo te tire, yo t'ap mache ak galope ak pye atè. Gèrye nan klas ki pi wo a.
  Irma tou delivre yon pwojektil isit la atravè yon kondwi otomatik ak gwonde:
  - Yon gwo viktwa ap tann nou!
  Ti fi yo, nan kou, se pami moun ki pa janm pral bay moute. Apre sa, yo kraze pozisyon Sovyetik yo ak anpil antouzyasm.
  Albina ak Alvina, kòm toujou, yo sou tèt, epi montre klòch agresif yo ak sifle. Yo se ti fi, an n jis di: super!
  Albina, k ap frape yon machin Sovyetik ak zòtèy pye l, li di:
  - Mwen gen yon ti fi super!
  Alvina, li frape yon lòt sib ak talon pye l, li sote, li jwe ak misk vant li yo, li di:
  - Mwen tankou yon vanyan sòlda ke mwen touye tout bagay byen sere!
  Se konsa vanyan sòlda yo separe.
  Gerda, ansanm ak Charlotte, deside teste yon lòt kado Alman.
  Jiskaprezan, sèlman E-25 zam pwòp tèt ou yo ka parèt, nan yon kantite ase gwo - li se byen senp pou fabrike ak bon mache. Malgre ke modèl sa a se youn nan premye a. Isit la nan li kouche de ti fi nan bikini. Machin nan se mwens pase yon mèt ak yon mwatye pi ba ak gras a sa a li tèlman byen pwoteje ak ame ak yon pwa relativman ti.
  De ti fi Charlotte ak Gerda, kouche, tire sou zam Sovyetik yo. Devan yo, machin kraze brize, radyo-kontwole, t ap deplase epi netwaye teren min yo.
  Wouj Charlotte te tire kanon li. Li te akable zam Sovyetik la, epi li souke pwatrin li, ki te apèn kouvri pa yon twal mens. Epi li woule:
  - Anraje dife hyperplasma!
  Apre sa, Gerda pral ba li yon kalòt tou, lè l sèvi avèk zòtèy li. Ak pepi:
  - Mwen se yon ti fi trè cool e mwen pa move ...
  Zam pwòp tèt ou deplase tèt li. Ak sispann de tan zan tan. Blende devan li yo gen anpil pant, e sa bay bon pwoteksyon. Nan zam Sovyetik, kokiy yo sansib a rikoch. E pa gen anyen ki menase tankou yon zam pwòp tèt ou nan fwon an. Isit la yo ka toujou kraze nan bò la. Men, ti fi yo pa prese. Yon zam efikas pwòp tèt ou nan pèse zam depase SU-100, ki toujou ap devlope, epi tou li pi byen pwoteje, plis mobil ak an menm tan an pi lejè.
  Ak Lame Wouj la gen kèk sechwa, plis jisteman, li se toujou sèlman nan etap nan konsepsyon. Fondamantalman, tank la T-34-85, ki pa pwisan ase ak yon zam, ak zam la se pito fèb. Ak zam alman an E-25, nan chemen an, se pi lejè, pi fò nan zam ak zam.
  Ti fi yo ap goumen... Trè bèl ak jèn. Ak zam pwòp tèt ou yo bonbade epi jete ...
  Jiyè cho, ak kò ti fi yo nan machin nan wouj cho klere ak swe. Yo pa ka abandone ak fè bak.
  Gerda note:
  - Bondye Wehrmacht yo aparamman fò,
  Men yo pa ede moun ki fèb yo...
  Si kòz Adolf se vre -
  Kreye yon pouvwa mondyal!
  Charlotte te chante avèk antouzyasm:
  - Wi, maji bezwen "Panther" ak "Tiger",
  Koule plis san malgre tout sò...
  Epi pa gen okenn bezwen pou dout ak jwèt fou,
  Se pou tout ras la sou Latè tonbe ajenou!
  Men, sa yo se ti fi Alman, ak sou lòt men an, ti fi Sovyetik ap goumen.
  Se konsa batay la pral pi grav la. Natasha ak Anyuta tire soti nan yon zam pwisan bato ak grin:
  - Pral gen drapo nou an sou Bèlen!
  Epi yo fè dan blan yo pèl. Epi pa sispann tifi yo ak min yo.
  De kokiy frape zam devan an nan pati siperyè kòk la ... Yo rikoche. Non, IS-2 a se yon machin serye epi li pa tèlman fasil pou pran li.
  Men, IS-1 a ki deplase sou bò dwat la nan ti fi yo, sanble, te resevwa nan men yon gwo presyon zam, frape epi yo sispann. Domaje bote a.
  Alenka, ap jwe ak misk nan vant li, chante:
  - Tout bagay enposib posib nan mond nou an, Newton te dekouvri ke de fwa de fè kat!
  Batay la ap kontinye san rete. Kanon Sovyetik la frape Alman yo. Gwo Marusya foure kokiy nan pòtay la. Se konsa lavi ak desten tifi. Epi yo chante:
  Pèsonn p'ap anpeche nou, pèsonn p'ap bat nou! Chen mawon Ris kraze lènmi an, chen mawon Ris salye ewo yo!
  Augustine k ap ekri ak mitray, li di:
  - Lagè Sen! Pral genyen viktwa nou! Drapo Larisi pi devan, tout bèl pouvwa pou ewo yo tonbe!
  Epi ankò kanon letal la gronde, epi li son:
  Pèsonn p'ap anpeche nou, pèsonn p'ap bat nou! Chen mawon Ris ap kraze lènmi an, ou konnen yo gen yon men fre!
  Maria ti fi sa a ak cheve an lò dirije tank la ak grin:
  - Ann kraze fachis yo!
  Alman yo gen yon tan difisil, batay yo tou nan swing plen nan syèl la. Men, byen lwen tèlman, Yak-9 a twò enferyè nan vitès ak zam nan mak Alman yo. Batay la inegal pou yon powèt.
  Marseille, bèl pilòt sa a te fè yon bon karyè pandan ane lagè yo. Plis tankou etonan ak kokenn. Apre li te rive nan san senkant avyon, li te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak epe fèy pye bwadchenn an ajan ak Diamonds. Lè li te rive nan katsan avyon ki te tonbe, li te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds. Pou senksan avyon li te resevwa Lòd malfini Alman an ak dyaman, epi apre sètsan senkant Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak dyaman. Apre sa, li te rive nan yon mil avyon, li te resevwa Gran Lakwa nan kwa Knight an.
  Pilòt inik la te kapab fè anpil viktwa ayeryen. E pandan li te vivan toujou. Marseille te fèk monte nan grad jeneral. Men, li toujou vole tankou yon pilòt òdinè.
  Jan yo di, li pa boule nan dife epi li pa plonje nan dlo. Pandan plizyè ane nan lagè Marseille akeri ensten a nan yon chasè. Li te vin yon pilòt super-lejand, ak trè popilè.
  . Men, li tou te gen yon konkiran fò - Agava ak Albina ak Alvina, ki moun ki tou depase figi a nan mil machin tonbe chak. Ak Agave kenbe ak Marseille trè vit. Men, li toujou trè jèn, epi li poko pèdi yon sèl avyon de gè.
  Ti fi a bourade sou pedal yo ak janm li yo toutouni, chisele, tire yon pete nan airguns. Epi kounye a, kat machin Sovyetik IL-2 yo te tire.
  Agave ri epi li di:
  Nan yon sèten mezi, nou tout se chen! Men, mwen gen nè nan asye!
  Epi ankò ti fi a vire. Li tire sèt avyon Sovyetik nan yon sèl pete - sis PE-2 ak yon sèl TU-3, ak grin:
  - An jeneral, si se pa super, lè sa a hyper!
  Agave, nan kou, se yon femèl chen. Pilòt soti Lisifè. Trè bèl blond siwo myèl.
  Isit la li bay yon lòt pete ak tire desann uit avyon Sovyetik Yak-9 alafwa epi kriye:
  - Se mwen menm ki pi kreyatif ak reyaktif!
  Ti fi a vrèman pa sòt. Tout se posib, ak tout bagay se kapab. Pa rele l prive.
  Ak janm yo tèlman bronze, tèlman grasyeuz ...
  Men, Mirabela ap goumen kont li ... Pou yon tan long, Pokryshkin te pi bon as Sovyetik la. Li te kolekte senk zetwal lò nan ewo nan Sovyetik la, tire desann yon sanvennsèt avyon. Men, apre sa li te mouri. Lè sa a, pèsonn pa t 'kapab bat dosye l' yo. Anplis de sa nan Anastasia Vedmakova, ak Akulina Orlova. Epi sèlman dènyèman, Mirabela te depase Yak-9 T la sou yon sèl chire, depase Kozhedub. Apre sa, li te tire plis pase san katreven avyon, li te vin tounen yon ewo sèt fwa nan Sovyetik la.
  Sa a se ti fi a Terminator! Tankou li pral sispann yon chwal galope, epi antre nan yon joupa boule.
  E menm pi di.
  Mirabela te gen yon sò difisil. Mwen te fini nan yon koloni pou timoun, travay. Pye atè e li te mete yon wòb gri, li koupe bwa epi li scie kòf. Li te tèlman fò ak an sante. Nan gwo jèl li te ale pye atè, ak nan pijama prizon. Ak omwen yon fwa ta etènye.
  Natirèlman, tankou yon fenomèn te note tou sou fwon yo. Pou yon tan long, Mirabela te goumen nan enfantri a, ak Lè sa a, te vin yon pilòt. Mirabela te resevwa premye batèm dife li nan batay la toupre Moskou, kote li te ale imedyatman apre koloni an. Epi la li montre tèt li fre.
  Li te goumen pye atè ak prèske toutouni nan frèt la anmè, ki literalman paralize Wehrmacht la. Tankou yon modi, ak irézistibl ti fi te. Epi li te reyisi twouve.
  Mirabela te kwè nan viktwa iminan Sovyetik la. Men tan ap pase. Gen plis ak plis viktim, men viktwa pa vini. Epi li vin vrèman grenpe.
  Mirabela reve viktwa ak reyalizasyon. Li gen sèt zetwal nan Sovyetik la - sa a se pi plis pase nenpòt lòt moun! Ak modi li, li merite prim li yo! Epi yo pral pote kwa a nan bra ak pi lwen. Menmsi yo touye Stalin pita, kòz li a ap viv!
  Ti fi a antre epi li jele... Li frape dènye XE-162 Alman an epi li kriye:
  - Acrobatique! Ak yon modi nouvo ekipaj!
  Vrèman, li se yon gwo ti fi. Yon cobra reyèl se tou kapab anpil.
  Mirabela se yon nouvo zetwal....
  Batay la kontinye pandan plizyè jou, jiskaske yon nouvo semèn vini ak 8 jiyè 1944 ... IS-2 Sovyetik la te resevwa domaj nan woulèt yo ak tren - li ap repare. Wi, tankou yon lagè mechan ak san pitye. Ak konbyen tan li pral dire?
  Epi kounyeya Gerda kontoune Kniesel ak Wittmann an tèm de kantite tank yo detwi.
  Ki jan yo ka evite li? Yo goumen pye atè ak nan yon bikini. Ti fi yo fè yon lòt poz, toumante timoun Sovyetik yo ankò. Epi kounyeya yo te apwoche kantite 300 tank detwi. Apre sa, yo te kapab konte sou yon rekonpans san parèy: zetwal nan Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Men tifi yo!
  Gerda tire sou machin Sovyetik la. Chire nan gwo kay won an ak squeals:
  - Mwen se yon bagay modi!
  Epi tire ankò. Penetration T-34-85. Ak kriye:
  - Peyi Almay!
  Ti fi a tranble tèt li. Apre sa, li trè aktif ... Wi, li gen tankou yon tras estratejik. Se nan mitan mwa Jiyè 1944 deja... Lagè ap kontinye... Pa vle sispann. Lame Wouj la ap eseye avanse nan diferan kote. Men, pito ak anpil atansyon, kòm gen kèk resous imen ki rete.
  Ak Larisi senyen.
  Pou egzanp, Hans Feuer. Pi piti moun k ap resevwa Lòd Lakwa an fè, Premye Klas. Lè sa a, li te vin pi piti a akòde pou kaptire yon jeneral Sovyetik ak Lòd Lakwa Knight an Lakwa Iron.
  Wi, sa a se aktyèlman trè fre.
  Ak ti gason yo montre tèt yo trè fre.
  Hans Feuer se yon konbatan dezespere. Ti gason an goumen tankou yon jeyan, nan move tan frèt ak cho, nan ete ak sezon fredi, mete sèlman bout pantalon.
  Avèk zòtèy fè, timoun nan lanse grenad e li vin lejand.
  Sa a vrèman fre!
  Hans te vin pi popilè pou plizyè syèk! Menm kòm yon antihero!
  Ak an jeneral, tankou yon lagè enkwayab ak tansyon ap pase isit la ... Nenpòt AI disparèt.
  Agave tounen nan syèl la ak lans desann machin Sovyetik yo. Li se yon chasè ak predatè. Frape lènmi an.
  Machin li frape yo ap tonbe. Apre sa, ti fi a tire sou fòs tè yo. Frape IS-2 la. Epi li vle:
  - Mwen se pi bon an! Mwen se ti fi ki touye lènmi!
  Epi ankò li transfere nan objektif lè. Sa a se yon destriktè tank ak tout machin yo ki vole ak tire.
  Men, isit la se yon ti tank E-5. Machin ki peze sèt tòn. Pase tès konba yo. Epi ronje ak ronje lènmi an.
  Epi li lè yo chante - pèsonn pa pral sispann nou, epi pèsonn pa pral genyen!
  E-5 kouri nan tèt li, ak lans sou mouvman an. Epi pa sispann tankou yon tank. Ak kokiy yo rikoche.
  Epi anndan machin nan chita yon ti gason ki gen dizan, Friedrich, epi li di:
  - Epi mwen pral yon vrè super avyon de gè!
  Epi ankò, ki jan li te tire ... Epi li frape sant la anpil nan gwo kay won an. Ak fòs letal li, byenke yon ti kalib, se kolosal.
  Ak nan syèl la, Helga goumen. Yon ti fi pye atè nan yon bikini ap konpoze bòdwo yo. Ak rejwi nan kokenn siksè li yo.
  Ak zòtèy toutouni li, li lonje dwèt sou machin Sovyetik la epi li mete dife sou li espesyalman, epi li fè yon twous konba antye ak kokiy eksploze.
  Sa a se fre ak fou.
  Epi Agave rale devan... Epi tou batay.
  Se mwa Out 1944 deja... Lame Wouj poko rive reyisi okenn kote. Men, Alman yo, tou, pa ka avanse anpil. Twòb tank anba tè yo pral nan batay. Men, yo piman taktik.
  Ti fi yo te baleye anba tè, yo touye batri zam Sovyetik yo epi yo tounen tounen.
  An menm tan, yo te pran yon koup pyonye. Ti fi ki te kenbe ti gason yo te dezabiye epi yo te tòtire. Yo te bat pyonye yo ak fil, epi yo te griye talon pye yo nan dife. Lè sa a, yo te kòmanse kase zòtèy yo ak pens wouj cho. Ti gason yo te kriye nan gwo doulè. Nan fen a, ti fi yo boule zetwal yo sou pwatrin yo ak fè wouj-cho, ak kraze pèfeksyon gason ak bòt yo. Dènye pyonye yo te fini ak yo te koube anba yon chòk douloure.
  Ti fi yo, nan ti bout tan, te montre klas siplemantè. Men ankò, Alman yo pa t reyalize anyen enpòtan.
  Pwisan zam pwòp tèt ou: "Sturmmaus", te tire nan pozisyon Sovyetik yo. Te gen anpil destriksyon ak destriksyon. Men, avyon atak Sovyetik la frape youn nan machin yo, epi Fritz la tounen.
  Saratov te toujou kenbe nan mwa Out 1944. Se vre, Alman yo te kapab pran vil Uralsk nan Kazakhstan epi demenaje ale rete nan Orenburg.
  Isit la ankò Albina ak Alvina yo nan lè a, men yon fwa sou yon sokoup vole eksperimantal. Yo montre ak èd nan zòtèy fè, peze bouton yo nan joystick la epi fè li trè adrwatman.
  Ti fi, nan kou, demontre pi wo acrobatics. Isit la yo rale diskèt yo, ak yon douzèn machin vole Sovyetik yo te tire desann.
  Albina pepi:
  - Ekip konstriksyon kòlè! Pral gen yon zetwal ki tonbe!
  Epi li vire machin li ankò. Ak ti fi yo ap kraze Lame Wouj la. Anplis, gwo...
  Alvina tou kraze yon douzèn avyon Sovyetik ak griyin:
  - Ti fi fache, epi yo pa jenn fi ditou!
  Kòrèk sou dènye a. Koup yo te fè yon ti mache ak mesye yo. Ak sa ki jis pa t 'leve. Ti fi te renmen gason - li bon pou yo! Epi sitou si w ap travay ak lang.
  Yon ti fi ki pi wo a ... Isit la yo tòtire yon pyonye ... Premyèman, yo dezabiye l ', epi yo vide yon koup nan bokit dlo nan gòj li. Lè sa a, yo te pote yon fè cho nan vant la anfle. E ki jan yo boule! Pyonye a rele soti nan doulè sovaj ... Li te pran sant nan boule.
  Alvina frape l sou kote ak yon fil wouj. Ak ki jan ou vle ri ... Li trè komik.
  Apre sa, li chante:
  - Mwen fatige ak harrowing dèyè a - Mwen vle toumante kontantman mwen!
  E ki jan li ri! Epi li fè dan pèl li yo! Ti fi a renmen touye, se fi a!
  Ak janm ti fi a yo tout fè ak grasyeuz. Li renmen mache pye atè sou chabon. Ak kondwi pyonye yo kaptire. Yo kriye anpil lè talon yo fri. Menm Alvina komik anpil. Ak Albina tou se yon ti fi, franchman - super! Ki jan yo deplase lènmi an ak yon koud nan manton an. Epi kriye:
  - Mwen se yon fi nan klas ki pi wo!
  Li fè dan pèl li yo. Ki klere tankou bat. Gèrye a se etonan! Li kapab yon bagay ki pa ka di nan yon istwa fe, ni dekri ak yon plim!
  Tou de vanyan sòlda Sovyetik Yaks, Laggi, Pyon, Ilys yo frape desann nan syèl la. Bèl yo aktif. Pa gen okenn dout nan yo. Ak tankou yon bote sovaj ak frenetik.
  Fanm vanyan sòlda yo kontwole joystick la ak zòtèy pye yo epi atake machin Ris. Kòm yo kraze, yo pral kraze konbatan yo, tankou yon klib sou kristal. Ti fi yo san pitye ak san pitye. Yo gen pouvwa a nan kòlè ak flanm dife a nan pasyon. Ak konfyans nan genyen. Menm si lagè a te pase sèlman ak Sovyetik la pou katriyèm ane a. Men li pa vle fini. Albina ak Alvina se nan pik popilarite yo. Epi yo pa vle fè bak oswa sispann pou yon moman. Apre sa, yo pran tèt yo, epi yo bat lènmi yo.
  Albina, k ap frape avyon Sovyetik, ap kriye:
  - Mwen bouke tifi a kriye, mwen ta pito nwaye soulye bast yo!
  Ak ki jan li riri, ak briye ak dan pèl. Epi kounyeya li vle yon gason. Li renmen vyole gason. Sa a se trè bèl pou li. Isit la li pral pran ak vyole.
  Albina gwonde:
  Ti fi sèks se sèks
  Pou yon gwo pwogrè chante!
  Epi gèrye a pral pete ri... Epi ann touye tout ènmi nou yo ankò. Li gen anpil enèji. Ak tout fòs nan misk.
  Epi Alvina ki jan yo gwonde:
  - Ann kraze lènmi an nan ti mòn yo!
  Ak vanyan sòlda nan ap kòmanse ri aktivman! Apre sa, li imajine ki jan mesye li yo pawed. Men, li bon pou di omwen.
  Septanm se jis nan kwen an... Solèy la ap klere pi piti ak mwens. Nan premye jou nan otòn, ti gason Ris kouri pye atè sou nèj la ki te fenk tonbe nan rejyon nò yo nan Larisi. Yo ri nan tèt yo, fè fas yo, epi montre Alman yo fig frans.
  Pyonye ak lyen wouj, ak koup cheve kout, kèk menm desann nan zewo. Yo kouri sote. Pye fè yo prèske pa janm frèt. Trè grosye. Ti fi yo tou kouri, tou san soulye. Soti nan woz, pinga'w wonn klere nan solèy la. Bèl ti fi Sovyetik. Mens, atletik, abitye fè ti bagay.
  Ak tout moun riri ak griyen nan dan yo ... Premye jou nan otòn se yon vrè lajwa ak swaf limyè ak kreyasyon!
  Ak nan syèl la yon batay lè. Mirabela, sa a se nimewo en pilòt Sovyetik ki tire desann yon lòt avyon Alman. Epi kòm toujou nan yon sèl ti fi bikini. Pou tout tan jèn epi pa janm fennen. Se konsa fòs nanm li.
  Mirabela, sepandan, tou renmen yo dwe manyen pa gason. Li vrèman renmen sa. Se poutèt sa li se yon pilòt ... Lè yon ti fi a toutouni, miskilè kò rid pa men gason - sa a se yon bon gou. Ak gwo plezi!
  Mirabela frape yon lòt machin Nazi epi sifle:
  - Mwen se yon chen blende!
  Ti fi a menm frape panèl la kontwòl ak talon wonn li fè. Li se supèrb. Ak inimitabl.
  Mirabella se trese. Epi Agave vole nan direksyon li. Isit la, finalman, de prèske pi pwodiktif fi vanyan sòlda-pilòt te rankontre. Yo tire youn sou lòt nan dèyè. Yo ap eseye jwenn li nan yon distans. Men, li pa mache twò byen. Tou de bèl vole sou liy lan tire. Epi yo fè dan yo agresif. Ebyen medam yo se chen. Yo fikse youn nan je lòt. Plis jisteman tèt a tèt ak tire ankò. Alman ME-262 X la toujou pi byen ame pase Yak-9 T a, epi yo te tire machin Sovyetik la ...
  Men, Mirabela jere ekspilsyon, pèdi avyon an pou premye fwa nan karyè vole li. Bagay ki pi move se ke li te fini nan teritwa lènmi. E sa pa bon. Wi, sa yo se tòde yo inik nan sò. Ak sou 1ye septanm 1944, ki deja senkyèm ane nan Dezyèm Gè Mondyal la, mond lan chanje, men règ la nan Fuhrer la nan jwèt la istorik altènatif rete.
  Saratov finalman abandone pa twoup Sovyetik yo, ak lame Wehrmacht la apwoche Kuibyshev.
  Batay feròs yo ap pase tou pou Orenburg.
  Barefoot Tamara goumen la, voye pakè eksplozif sou lènmi yo, pouse yo ak talon pye l 'ak kriye:
  - Glwa pou peyi kominis la!
  Veronica tire sou opozan. Li voye yon pake eksplozif ak zòtèy li epi li rele:
  - Pou lide kominis yo!
  Victoria, tire sou opozan, epi fè li tankou Robin Hood nan yon bikini, pepi, voye bonm sou lènmi an ak zòtèy pye l 'ak rèl:
  - Glwa pou tan kominis yo!
  Olya, te tire sou lènmi an epi koupe yo ak yon digo, li pran l ', li chirpe:
  - Pou grandè eta Sovyetik la ak gwo glwa!
  Ak zòtèy pye l 'yo, li pral ankò voye yon pake eksplozif nan kolosal, pouvwa destriktif.
  Larisa, tire sou Nazi yo, griye:
  - Peyi mwen se Larisi, se Bondye ki ba w pou tout tan anba syèl ble!
  Epi fè yon klin nan patnè li yo...
  Agafya, ki te tire sou Nazi yo, ronronye:
  - Orenburg p'ap janm abandone! Nou pral kont ènmi patri yo!
  Ti fi yo solid epi yo gen entansyon goumen vrèman jiska dènye gout san an.
  Orenburg toujou kenbe. Men, sou 3 septanm 1944, atak la sou Kuibyshev te kòmanse. Ak Sovyetik la, nan kou, se pa bon.
  Alenka tire sou Nazi yo ak kriye:
  - Pou kominis peyi Sovyetik yo!
  Epi ankò, ak yon pye fè, li pral lanse yon grenad nan pouvwa destriktif.
  Anyuta tire sou opozan li yo ak kriye:
  - Ann defann Kuibyshev!
  Ak zòtèy toutouni li, li pral voye yon pake eksplozif ak yon gwo fòs ki ka touye moun.
  Ak dechire yon anpil nan lènmi.
  Alla, k ap tire sou Fritz, pepi epi souke pwatrin li:
  - Pou wotè yo cosmic nan Polissya!
  Ak yon talon fè, yon grenad pral mourir nan destriksyon ak lanmò total nan tout agresè Fritz.
  Maria, ki te tire sou Nazi yo, epi ki te voye pouvwa a paralize Fritz la ak pye l, li di:
  - Abò!
  Ak ti fi a pral ri nan tèt la nan poumon li!
  Marusya, ki te tire sou chenn fachis yo, epi li te voye yon grenad devastatè ak zòtèy li yo, li di:
  - Glwa kominis ak viktwa!
  Matrena di ak yon souri, li voye yon lòt pete mòtèl epi koupe Fritz la:
  - Motherland se sakre!
  Ti fi goumen tankou ewo.
  Tès la nan sokoup vole a te sèlman okòmansman siksè, ak Lè sa a, li echwe.
  Se konsa, Albina ak Alvina te kounye a goumen ankò nan ME-309 la, yon machin trè konfòtab pou style yo.
  Ti fi yo te tire sou avyon Sovyetik, epi yo rele:
  - Eksepsyonèl pak, ak espageti elektwonik!
  Albina te tire yon pete byen vize sou lènmi an, frape yon machin Sovyetik, lonje dwèt ak pye l 'epi li griyen:
  - Premye mouvman mwen an pral fatal pou lènmi an!
  Alvina tou tire sou lènmi an. Li byen koupe l ', epi montre dan li bay:
  - Kominis se desten mwen!
  Ak zòtèy pye l 'li frape yon lòt sib.
  Ti fi yo toujou ap goumen nan machin nan fin vye granmoun. Screw avyon de gè poko te soti nan pwodiksyon an. Anplis, ou toujou bezwen abitye ak machin jè ak deplwaye yon enfrastrikti tout antye pou yo. Lè sa a se pa tèlman fasil fè.
  Albina, ki te tire sou machin Sovyetik, lojikman te note:
  - Mwen pral kreye epòk kominis la epi mennen anpi a nan zetwal yo!
  Ak talon pye l 'fè, li peze sou pedal yo.
  Alvina, ki te tire sou machin Ris yo, li te bay yon kout pwen, li di:
  - Objektif nou se kominis aryen!
  Epi ankò, gèrye a te sèvi ak zòtèy li yo. Epi li te aji trè vit.
  Lè tou de ti fi yo te retounen, yo te fin itilize tout twous konba a, yo te pèmèt yo lave kò yo nan beny lan. Bèl nèg bat yo ak bale. Albina t ap chofe, li di:
  Nou toujou bezwen gason!
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Definitivman bezwen! Malgre ke isit la nou se fanm pi bèl!
  Albina pete ri, li di:
  - Poukisa yon fanm bezwen yon gason pou gen yon moun bat!
  Ti fi yo, nan kou, dakò ak sa a.
  Helga ki soti TA-152 te tire sou tank Sovyetik yo, li pèse yo, li souri:
  - Glwa pou kominis Kaiser!
  Epi ti fi a ri.
  Agave se nan syèl la lachas pou avyon Sovyetik. De pli zan pli, Yak-9 la wè nan syèl la, ki se pi fasil pou fabrike. Men, machin sa a pa tèlman fèb. Nan modifikasyon T la, li ame ak yon kanon 37mm epi li ka pike yon Fritz anpil doulè.
  Agave frape nan yon distans sou ME-262 l ', li chante nan nen li:
  -Mwen se pi saj nan mond lan, mwen touye lènmi nan twalèt la!
  Epi li fè zanj li yo yon klin nan syèl la.
  Men, isit la ankò Mirabela se nan lè a. Ti fi sa a, malgre tout pèt yo, pa pèdi kè.
  E menm kòmanse chante, konpoze sou ale la;
  Mwen rantre nan Komsomol la, jwe
  bèl rèv ti fi...
  Mwen te panse ke mond lan ta etènèl Me,
  Chak jou se nesans prentan!
  
  Men, pou kèk rezon li pa t mache.
  Yon jan kanmenm mwen pa ka tonbe damou ...
  Oke, di mesye yo ki gen pitye mwen,
  Lavi trè dirab pedal!
  
  Menm lè lagè a toudenkou loraj,
  Epi yon siklòn kouri mouri...
  Ak kò tifi mwen fò
  Ou ka jwenn frape touswit!
  
  Pa vle, kwè mwen, mwen abandone,
  Goumen pou patri a jiska lafen...
  Nou pote grenad nan yon valiz solid,
  Stalin ranplase papa l 'nan kè yo!
  
  Gèrye yo se gwo nan Larisi.
  Nou ka pwoteje lòd mondyal la...
  Zetwal yo nan syèl la wouze velours la,
  Ak chasè a tounen yon jwèt!
  
  Mwen se yon fi pye atè k ap goumen
  Plen ak sediksyon ak lanmou...
  Will, mwen konnen yon kote nan paradi sa a,
  Ou pa ka bati bonè sou san!
  
  Gèrye nan gwo patri a,
  Nou pral goumen fèm tou pre Moskou ...
  Lè sa a, rèv la anba kominis
  Kont lanfè ak Satan!
  
  brav mesye Ris,
  Ke yo goumen onètman jiska lafen...
  Yo bat nan yon mitray,
  Si sa nesesè, ak yon kouwòn an lò!
  
  Pa menm yon bal ka anpeche nou
  Jezi gran Dye leve soti vivan...
  Jou dragon an nan bèt yo fin pase,
  Li te vin menm pi klere soti nan syèl la!
  
  Mwen renmen ou cheri Lada,
  Bondye Siprèm Svarog pral nan tout bèl pouvwa ...
  Nou bezwen goumen pou Larisi
  Pi bon Bondye Blan la avèk nou!
  
  Pa mete Larisi yo sou jenou
  Kwè nou, kò nou pa ka frennen...
  Stalin ak gwo Lenin la avèk nou,
  Egzamen sa a dwe pase tou!
  
  Doulè patri a tou nan kè nou,
  Nou kwè nan grandè li...
  Nou louvri pòt la nan espas briskeman,
  Li pral yon lavi trè dous!
  
  Pye atè nou se bèl fi,
  Nou byen vit kouri nan twou nèj yo ...
  Nou pa bezwen vodka anmè sa a,
  Zanj cheriben an louvri zèl li yo!
  
  Pou patri a, nou tifi yo pral kanpe,
  Epi nou pral reponn Fritz la, pa gen okenn mal,
  Kayen infernal pral detwi,
  Epi bonjou pou Kris Sovè a!
  
  Pral gen yon epòk - li pa vin pi bon,
  mò yo ap leve pou tout tan...
  Linivè a pral tounen yon paradi vivan,
  Rèv tout moun rive vre!
  . CHAPIT #11
  Septanm 1944 te pase nan batay feròs ... Fritz yo te kapab antoure Kuibyshev ak Orenburg ak Se poutèt sa lavil sa yo te fini, men malgre tout difikilte yo te goumen.
  Ti fi yo te montre rezistans ekstraòdinè... Nan kòmansman mwa Oktòb, Nazi yo pa t 'ankò pran Kuibyshev ak atake Penza. Epi batay yo te kòmanse bouyi pou vil sa a.
  Natasha ak ekip li a te goumen la.
  Ti fi a te voye yon grenad ak pye l grasyeuz epi li te woule:
  - Pou lespri Ris la.
  Apre sa, Zoya tire nan yon bazouka. Ak frape tank Alman an "Lyon" -2.
  Alman yo ralanti mouvman an yon ti kras ... Panthers yo ak T-4 yo te retire nan sèvis. Men, pandan ke machin sa yo toujou nan sèvis. Vreman vre, Panther a se yon destriktè tank bon, epi li se byen tolere pwoteje nan fwon an. Men, tablo yo se pwoblèm li. Sepandan, "Panther" -2 pwoteje pa kote sa yo, pa trè byen. Men, pi fò nan zam yo kenbe.
  Devlopman nan seri E a se sou pye ... tank E-75 la pwomèt yo vin yon machin nouvo jenerasyon ak kote parfe kouvri. Alman yo ap pwofite sou sa. Travay la se jwenn yon tank ki pa twò lou, vit ak byen pwoteje. Premye tantativ nan kalite sa a te sourit la, men pratik te montre pwa a twòp nan tank sa a. Olye de sa, E-100 la te deja travay deyò. Tank sa a te gen yon layout pi sere ak yon silwèt pi ba. An jeneral, pwa li yo, konpare ak sourit, te diminye a san trant - san karant tòn. Kote yo te enstale nan ang rasyonèl. Epesè nan kote sa yo, ansanm ak ekran yo, te rive nan 210 mm. Zam nan se menm jan ak sa yo ki nan Maus la, yon zam 128-milimèt ak 75-milimèt ak yon barik kout. Alman yo enstale yon motè ki gen plis pouvwa 1,500 puisans, ak tank la te deplase a karant kilomèt alè sou gran wout la.
  Ki se jeneralman satisfezan. E-100 la toujou twò lou yon tank de tout fason. Men, ak zam ekselan ak pwoteksyon.
  Kalite batay li yo ta ka pa move, men transpò a nan tank la, ak transpò li yo rete pwoblèm. Eksperyans reyèl te montre ke yon tank te kapab, pou yon transfè relativman rezonab sou wout ak pon, pa peze plis pase katreven tòn.
  Se konsa, Hitler te bay yon limit sou E-75 a satisfè pwa sa a, men yo kreye yon machin serye an tèm de pwoteksyon. Poukisa li te deside abandone kanon 75-milimèt la. Epi fè layout a sere ke posib: nan yon blòk, motè a ak transmisyon atravè ak bwat la sou motè a. Lè sa a, petèt li pral jwenn yon tank, pwoteje soti nan tout kote epi yo pa twò lou.
  Hitler, an jeneral, pa te totalman satisfè ak machin Alman yo. Malgre ke Lev-2 a te pwobableman pi avanse, kanon 105 mm li yo te redondants pou goumen kont tank Sovyetik, ak ensifizan pou tire sou sib san zam. "Panther" -2 ta ka jeneralman kostim militè a ak zam ak pwoteksyon devan, men bò a te toujou pa ase, men pèfòmans nan kondwi se satisfezan.
  Fuhrer a te mande pou kreye yon tank ki ta ka adapte militè a nan tout respè.
  Men, sa a se pa tèlman fasil reyalize. Èske li posib kontra enfòmèl ant Layout la nan maksimòm ak aleje chasi a avèk èd nan bogies espesyal ak sous dlo, epi pote yon bagay soti nan kò a. Ak ekipaj la fè aranjman pou tandans aktyèl la.
  Yon devlopman konsa ta ka byen pwomèt. Premye tank E-75, inifye ak E-50 a, pa t 'kapab peze plis pase swasanndis tòn, e sa a se yon machin tèribl.
  Elizabeth, nan lòt men an, te goumen sou tank la T-34-85 epi li pa te konplètman satisfè ak pwoteksyon li yo. Frajil akòz mank de eleman alyaj, zam la pa t 'pwoteje tank la twòp.
  Elizabeth te tire avèk èd zòtèy li yo epi li gwonde, montre dan li:
  - Mwen se yon vixen espas.
  Ekaterina bat lènmi an, frape lènmi an sou bò a epi sifle, montre dan li:
  - Pou kominis nan Sovyetik la!
  Elena tou te tire trè aktivman vize sou lènmi an, li frape l 'ak fòs mòtèl, ak lefèt ke janm li yo te fè, li grawou:
  - Pou konstitisyon an nan viktwa!
  Euphrasia tire sou lènmi an, pandan y ap jisteman itilize zòtèy pye l 'ak kriye:
  - Nou rete fidèl ak Svarog ak Stalin pou grandè peyi a!
  Sa yo se ti fi batay yo isit la. Yo gen ekip ki pi eksepsyonèl.
  Gen kèk tank T-34-85 ki te parèt ak pwoteksyon kont bal, ki te redwi pwa yo anpil. Vitès la ak manyablite nan machin nan te ogmante. Men koulye a, li ta ka pran pa yon fizi anti-tank, yon mitray gwo kalib, ak anpil kalite grenad. Ak zam lè yo konplètman pèse nan. Vrè, tankou yon tank se menm pi fasil yo fabrike, pi bon mache epi li ajoute nan vitès la nan mouvman.
  Koulye a, si ti fi kondwi machin sa a, yo pa kite yo antre nan li nan okenn fason.
  Elizabeth, yon ti fi rapid nan yon eleman destriktif kolosal, lojikman te note:
  - Ou pa ka ranplase vanyan gason ak zam!
  Catherine te dakò ak sa a:
  - Wi, se vre, pou ou pa pral limen!
  E ki jan ou ri...
  Ti fi nan gwo cham. Men, si lènmi yo bat, Lè sa a, yo fè li agresif ak byen.
  Elena, apre tank yo te fin itilize twous konba a, epi li te deplase ale pou ranpli pwovizyon, te mande zanmi li yo:
  - Se sa tifi yo panse, èske nou gen chans defèt Twazyèm Reich la?
  Catherine reponn avèk konfyans:
  - Kòm Vasily Terkin te di ... Nou te vin bat, pa konte!
  Elizabeth korije:
  - Se sa Suvorov te di!
  Apre sa, ti fi a, ak zòtèy pye l ', li pran epi trese yon moso nan jounal nan yon sigarèt. Li komik pou li.
  Euphrasia chante, balanse kò li:
  - Mwen se yon fi-terminator espas,
  Li pral trè douloure pou Fritz - kiltivatè a!
  Ak ki jan vanyan sòlda nan pral ri!
  Ti fi yo deside jwe kat. Li komik. Ak pèdan yo fè push-ups ak squats.
  Elena pandan jwèt la, remake:
  - Men, seryezman, nou pa gen okenn chans reyèl pou pou genyen! Kokas te tonbe epi nou ap pèdi!
  Catherine te voye yon kat ak pye l, li bat lènmi an epi li di:
  - Men, nou gen yon zam sekrè!
  Gèrye a pete ri epi li voye yon kat ak zòtèy li tou.
  Elizabeth di ak yon soupi:
  - Nou reyèlman gen yon sèl espwa ki rete pou yon nouvo zam sekrè!
  Euphrasia t'ap plenyen, li voye kat la ak dwèt toutouni li nan janm grasyeuz:
  - Wi, nou pa ka fè san yo pa yon zam sekrè!
  Ak ti fi yo chante nan inison:
  - Nepe nou boule ak dife, nou pral koupe lènmi yo! Nou se sòlda Sovyetik la!
  Gèrye yo branche ak reyèlman reyèlman nan konba.
  Men, fòs yo twò inegal ... Nan mitan mwa oktòb la, Kuibyshev kanmenm tonbe ...
  Alman yo te kapab pran yon objè defans enpòtan. Men, lapli tonbe... Te gen espwa pou yon poz kòm rezilta nan otòn.
  Sepandan, batay te kontinye nan syèl la.
  Twa pilòt Sovyetik: Mirabela, Anastasia, Akulina te goumen ak antouzyasm sovaj.
  Mirabela, ki te frape yon Nazi nan vòl, sou Yak-9 T demode, men tèribl li a, te chante:
  - Pral gen yon epòk, epòk kominis la!
  Anastasia, peze zòtèy li sou deklanche a, konfime, montre dan li:
  - Mwen pral vole nan syèl la ak yon chante!
  Epi li fè yon clin d'œ sou zanmi l yo.
  Akulina te kraze yon lòt Alman lè li te peze talon wonn li sou pedal la, li bay:
  - Pou tout bèl pouvwa Sovyetik la!
  Ti fi yo dwe di espesyalman batay.
  Mirabela te tire ME-262 fachis la nan yon kanon 37 milimèt, twit:
  - Glwa kominis!
  Anastasia, koupe Nazi a ak yon apwòch ki byen vize, epi li wè lènmi an, di:
  - Glwa linivè wouj la!
  Akulina se yon ti fi trè konbatif, frape yon machin Alman epi, sifle, gronde:
  - Pou kominis peyi Sovyetik yo!
  Vanyan sòlda yo ta dwe remake pou severite kolosal yo.
  Albina, Alvina, Agave nan lòt men an ap pran kont yo. Ak ti fi yo tou goumen pye atè ak nan bikini.
  Ala komik li ye lè ti fi yo prèske toutouni ak nan avyon.
  Albina ak zòtèy toutouni li frape yon pete, plizyè machin Sovyetik alafwa epi kriye:
  -Pou fratènite aryen an!
  Alvina tou goumen Lame Wouj la epi li fè li avèk kouraj. Ak zòtèy pye l 'li dirije kanon lè, epi koupe machin Sovyetik yo, grinding:
  - Pou lide klere!
  Agave tou tire desann avyon de gè Sovyetik ak atak avyon, literalman kraze yo ak gwonde:
  - Pou viktwa Twazyèm Reich la!
  Ak ti fi yo pa lide ak sijè lènmi an nan tòti grav. Espesyalman bèl ti gason.
  Albina, ki t ap fri talon pyonye ki te sou poto a, yon fwa te note:
  - Ti gason nan fòm fri ak pwav yo tèlman bon gou!
  E ki jan li ri. Epi montre lang li!
  Alvina te remake sa, li te montre dan li:
  - Se ti gason an fri nan fou a, trè bon gou ak lay!
  Agave, avèk èd zòtèy pye li yo, frape yon koup de konbatan Sovyetik epi rele:
  - Nou se shrews espas!
  Epi li fè yon clin d'œ sou zanmi l yo. Li se yon ti fi nan yon nati ra, batay.
  Albina, ki te desann avyon ak janm li yo toutouni ak grasyeuz, te note:
  - Ou pa ka konprann Larisi ak lide ou, ki jan ou ka chwazi chèf tankou Stalin!
  Alvina te note yon fason agresif, li te montre dan li epi li te tire ak zòtèy li yo:
  - Epi Hitler nou an pa pi bon!
  Agave ri, li frape machin Sovyetik ak zòtèy pye l 'li te note:
  - Adolf, nan kou, posede! Men, an menm tan an, konbyen te deja jere pou pou genyen pa mezire!
  Ti fi yo trè konbatif ak agresif.
  Apre sa, yo yon jan kanmenm griye de ti gason nan poto a vivan. Jis konsa, yo te pèse sou yon poto asye, epi yo te kòmanse fri, epi yo kriye ak tòde. Lè sa a, lè ti gason yo poko kalme, tout tifi nan eskwadwon an te kòmanse kouri al jwenn pyonye fri yo, koupe moso vyann nan men yo epi yo manje.
  Epi li te trè bon gou, sitou si ti gason yo toujou vivan yo te peppered pandan fri.
  Agave, pa egzanp, te manje kwis ti gason an ak anpil plezi. Lè sa a, ti fi yo te fè yon gwo travay. Epi sèlman zo ak ti ti gason ki te rete nan tou de ti gason. Fwa a jenn te espesyalman bon gou. Ti fi li yo te manje ak anpil plezi.
  Epi kounyeya yo ap goumen nan syèl la ...
  Orenburg te tonbe nan fen mwa oktòb...
  Alman yo pwoche bò kote Ufa. Li gentan fè frèt anpil e li nèj.
  Tamara ak ekip li nan katye Ufa ap goumen ak Nazi yo. Enfantri Alman an ap atake sòlda nwa ke yo te rekrite nan koloni franse ak Bèlj yo.
  Yo literalman jete kadav nan tout apwòch.
  Tamara vire, li lanse yon grenad ak pyel li epi li kriye:
  - Epòk kominis la pral pi popilè pou syèk, mwen kwè Stalin pral men fèm nou an.
  Veronica, k ap tire, di:
  - Pa kraze Sovyetik la!
  Epi ak talon pye l li lanse yon pake eksplozif.
  Anfisa, ki te tire sou Nazi yo epi voye yon lòt mesaj lanmò ak zòtèy pye l yo fè remake:
  - Grandè kominis la avèk nou!
  Victoria, tire sou lènmi an, epi koupe Nazi yo, voye yon grenad ak pye l ', griy:
  - Se pou gran patri a jwenn glwa!
  Olympics yo sou dife. Lè sa a, ti fi-ewo sa a pral voye yon bwat eksplozif antye sou Nazi yo ak gwonde:
  - Glory to Motherland espas nou an!
  Ak ti fi yo tout rele nan inison.
  - Pou Sovyetik la! Pral gen yon pyonye!
  Gèrye nan Lame Wouj la batay vòlè. Men, lè nèj, yo toujou goumen pye atè ak nan yon bikini.
  Nan kòmansman mwa novanm, Nazi yo te lanse yon atak sou Ulyanovsk. Vil kote Lenin te fèt ak kote Stenka Razin te blese grav. Sa a se fwontyè kapital la nan vil Ris.
  Alenka goumen kont Nazi yo. Apre sa, li chante pou tèt li, voye grenad sou Nazi yo ak pye l 'yo:
  - Glwa pou Larisi, glwa...
  Tank yo ap kouri pi devan...
  Divizyon nan chemiz wouj,
  Bonjou moun Ris!
  Anyuta, tire sou lènmi yo, koupe yo, ak Lè sa a, lanse pakè eksplozif nan syur ak zòtèy pye l ', vyaknula:
  - Pou kominis Stalin!
  Apre sa, li te vire nan yon liy antye nan vanyan sòlda nwa, koupe desann.
  Alla, te tire sou opozan yo epi sèvi ak zòtèy li yo, li te voye yon grenad ki ka touye moun, li di:
  - Pou Larisi natif natal!
  Maria, ki te tire sou Nazi yo, e ki te sèvi ak zòtèy pye l yo pandan l t ap voye kado lanmò sou lènmi an, te kase, li te note:
  - Pou kominis espas!
  Matryona, ki te tire sou Nazi yo, epi koupe lènmi an, bay:
  - Pou chanjman nan batay la!
  Marusya, te degoute Fritz la, epi li te frape yo nan lanmò, li pran l epi agresif blathere, efase li an poud:
  - Pou viktwa estanda ki pi wo a!
  Epi ak pye l' li lanse yon grenad ki ka touye moun.
  Ti fi sa yo isit la yo fre ak groovy.
  Alenka, te tire, koupe ènmi yo, epi voye grenad ak zòtèy pye l, li di:
  - Grandè kominis la avèk nou!
  Apre sa, ti fi a pran li, li frape yon tank Alman ak gwo aplom.
  Ak isit la se yon lòt modifikasyon nan tank la Lev-2 ak yon kanon 88-milimèt. Gwo kay won an se pi etwat, ak tank la pi piti, epi li peze senkant-senk tòn, ak motè a se 1200 puisans lè ranfòse. Vit machin Alman.
  Men, li pa anmède gèrye a.
  Alla voye yon grenad ak pye l' epi li di:
  - Pou kominis!
  Anyuta te voye kado touye moun nan lanmò ak zòtèy pye l 'epi li wouli:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Epi ti fi a pral sifle. Ak tank Alman an "Lyon" -2 pral pran ak vire sou, ak woulèt yo literalman vole.
  Maria, ki te tire sou Nazi yo, te chante:
  Epi batay la kontinye ankò
  Ak kè a enkyete nan pwatrin lan ...
  E Lenin tèlman jèn -
  E jenn Oktòb la devan!
  Matryona, tire sou lènmi an, epi koupe ran yo, jete yon grenad ak pye l ', epi li pepi:
  - Premye etap nan lavi a enpòtan!
  Marusya, frape soti Nazi yo, griye:
  - Ou wè ankò pi wo a Latè a, toubiyon nan atak kòlè!
  Ak sa yo se vanyan sòlda yo enflexibl.
  Men, toujou fòs yo inegal. Penza te deja tonbe. Epi Nazi yo ap pran tanpèt Saransk.
  Koulye a, pa gen anpil kite nan vil la nan Gorky.
  7 novanm 1944, Stalin te fè yon lòt parad nan Moskou. Menmsi se pa yon viktwa.
  Fritz la, sepandan, te tire nan Moskou pou premye fwa ak misil balistik V-2. Ak an menm tan an, vil la te bonbade pa avyon jè, ki gen ladan bonm Arado. Aksyon sa a anpil choke tout moun. Misil V-2 yo te vole sou yon trajectoire segondè epi yo tonbe toudenkou, menm rada yo pa t 'wè yo byen.
  Te gen anpil destriksyon ak malè. Sòlda Sovyetik yo te touye pandan parad la.
  Stalin te fè yon reyinyon ijan nan yon bunker anba tè ki te kapab kenbe tèt ak yon frape dirèk nan yon bonm atomik.
  Chèf estaf jeneral la, Vasilevsky, te note ak enkyetid:
  - Alman yo gen yon nouvo zam ki gen gwo pouvwa destriktif. Ak rada nou yo pa t 'wè l'...
  Stalin bele, li fache frape talon li:
  - Men ou se moun fou! Yon sipriz konsa pa t 'kapab wè!
  Marshal Vasilevsky te note:
  - Yon bagay te kamarad Stalin ....
  Beria imedyatman te di:
  - Sa yo se misil klas A-5. pa enkyete kanmarad Stalin. Yo pote sèlman uitsan kilogram nan aminolone, epi yo kanpe tankou yon bonm avyon. Alman yo te tire yon koup la douzèn misil, men konsepsyon sa a pa t 'antre nan seri a, depi bonbadman ak avyon jè se tou de pi bon mache ak plis pratik.
  Stalin, li te kalme, te fè remake:
  - Se konsa, li pa yon zam efikas? Trè byen!
  Beria te note ak yon soupi:
  - Men, bonm avyon, sa a se yon pwoblèm grav. Kanmarad Stalin dwe goumen sa!
  Marshal Zhukov sijere:
  - Petèt nou pral pran li epi nou pral fè wokèt tèt nou. Mwen vle di tè-lè. Ki sa, kontwole yo pa radyo yo tire desann avyon!
  Voznesensky te note:
  - Li pran tan pou kreye wokèt sa yo! Li pi fasil pou fè avyon trè bon mache soti nan bwa, ranpli yo ak eksplozif ak belye mouton lènmi an. Sa ta ka kamikaz style!
  Stalin souke tèt an akò.
  - Wi, avyon kamikaz ta dwe itilize. Sa a se chans nou an, byenke an reyalite sa a sèlman pwolonje agoni Lame Wouj nou an.
  Ou ta dwe jwenn yon bagay ki pi efikas!
  Yakovlev reponn ak yon soupi:
  - Kanmarad Stalin ap travay sou nouvo avyon. Men, pou kounye a, nou konsantre sou kenbe pwodiksyon an maksimòm nan machin. Tout rezèv yo itilize epi nou mete timoun ki soti nan laj dis nan machin yo. Mobilizasyon konplè, tou de total ak supertotal.
  Stalin gwonde:
  - Anpil plis bezwen fè! Sa w ap fè a twò piti!
  Molotov di ak yon soupi:
  - Kontak ak alye yo pa posib. Sanble nou poukont nou. Eseye negosye ak Japonè yo... Yo mande teritwa jiska Urals, ki pa akseptab.
  Stalin gronde:
  - Li nesesè fè grèv nan Japon nan sezon fredi a, men sa ki sou Leningrad?
  Joukov di, montre dan li:
  - Atak la sou Petrozavodsk pa t 'tan siksè jan yo espere. Syèd te antre nan lagè sou bò Twazyèm Reich la epi nou te oblije fè fas ak gwo fòs. Se konsa, li pa t 'posib imedyatman devlope ofansif la, ak lènmi an, rale moute pati nan Wehrmacht la, repouse ofansiv nou an. Vil Leningrad se nan bag la plen nan blokaj la, epi li byen sere. Mwen panse ke jiska prentan akòz grangou total la, tout popilasyon an pral mouri. Ak sezon otòn Leningrad la pral inevitab.
  Li se pratikman enposib bay li pa lè. Lènmi an konplètman domine syèl la. Alman yo menm kounye a bay kwa yon Knight an, sèlman pou yon santèn avyon ki te tonbe.
  Stalin grogne an kòlè:
  - Echwe atak!
  Zhukov souke tèt.
  - Anpil ray tren yo kraze, epi nou te konsantre twòp fòs. Epi nou dwe peye lajan taks bay Finns yo ak suedwa yo, yo pèsistan nan defans. Men, sa a se pa tout. Alman yo tou iyore Murmansk. Koulye a, vil sa a antoure. Nou pa konn sa pou nou fè!
  Stalin gronde:
  - Debloke!
  Zhukov reponn:
  - Pa gen fòs pou sa! Ak lènmi an ka pran tout Karelian Peninsula la!
  Stalin te bay lòd:
  - Rale fòs yo epi lage! Nan sezon fredi, Alman yo pa tèlman fò. Li pral posib peze yo kapital!
  Vasilevsky te note:
  - Li nesesè pou anpeche dekouvèt gwo twou san fon, epi gen fòs nou an pral pran lènmi yo!
  Stalin gwonde:
  Nou pral goumen pou kominis!
  Voznesensky te bay nouvèl plis kè kontan:
  - SU-100 deja incorporée, nan metal ak pare pou pwodiksyon an mas. Chasi ki baze sou T-34 la. Atre fasil pou fabrike. Pwojektil la prèske pare pou nouvo zam la. Se konsa, SU-100 a pral deja parèt sou fwon yo. Demen machin nan premye ale nan devan an!
  Stalin te souke tèt li avèk apwobasyon.
  - Omwen sa fè m kontan! Men, T-34-85 la poko te retire nan pwodiksyon an. Se pa sèlman sa, fè zam la pi mens epi redwi pwa a nan ven tòn. Batay yo te montre ke li pa t 'kapab vin pi mal!
  Voznesensky te note:
  - Ou ka fè zam nan bwa! Nou pwodwi dè santèn de tank sa yo yon jou, menm plis pase Nazi yo. Men, machin nou yo fasil tire desann Fritz menm ak zam anti-tank lejè.
  Zhukov te note:
  - Gen Gerda. Sa a se tankou yon dam fre! Li te frape anpil tank ak zam nou yo.
  Stalin souke tèt.
  - Nou bezwen pran l ', ak fri talon pye l' fè. Soufrans fre ti fi!
  Zhukov te dakò:
  - Ou dwe pwan li! Epi nou pral detwi Nazi yo!
  Beria te souke tèt li epi li bouke:
  Ann fè yon operasyon espesyal!
  Stalin te note ak yon soupi:
  - Sa a se yon gwo lide, men ... Nou toujou bezwen fini yon bagay!
  Beria gwonde:
  - Ann trape yo tout!
  Stalin souke tèt li.
  - Non... Touye ewo pa bon! Mwen vle pou yo mennen Gerda ban mwen! Sa ijan!
  Beria te note:
  - Viv?
  Stalin fasilman konfime:
  - Natirèlman, mwen vivan!
  Beria gorgoglé, gonfle machwè li:
  - Tout enposib la, petèt mwen konnen pou asire w!
  Plizyè tifi parèt nan jip kout ak janm fè. Yo te pote vè diven epi yo te fè yon klin sou manm GKO yo.
  Zhdanov te note:
  - Nou bezwen plis fi nan lame a! Yo pral ranje li la!
  Stalin te deklare:
  - Mwen bay Anastasia, Mirabela, Akulina ak "Star of the Order of Glory" ak Diamonds! Glwa Sovyetik la!
  Tout moun rele nan inison:
  - Glwa pou ewo!
  Apre sa, yo bat men yo.
  Youn nan ti fi yo bese, li mete ajenou, li bo bòt Stalin yo.
  Kòmandan Siprèm lan vide diven sou li epi li gwonde:
  - Fòs nou se pwen nou!
  Beria pepe:
  Hitler se yon moun fou!
  Stalin fè objeksyon:
  - Pa yon moun fou, men reyalizasyon nan twonpe!
  Epi tout moun te bat bravo ankò.
  . CHAPIT #12
  Vil la nan Ulyanovsk te konplètman antoure, men byen lwen tèlman te kenbe sou .... Li deja nan fen mwa novanm epi li nèj ak jèl. Alman yo pa trè anvi atake, e jiskaprezan yo ap tire.
  Nan lè a, move tan an pa trè vole. Men, ti fi yo toujou goumen ak montre mirak nan kouraj.
  Gerda ak ekipaj li sou Panther-2 la. Men, tank la Panther-3 ta dwe parèt byento ak vanyan sòlda nan reyèlman vle goumen sou li.
  Antretan, li tire nan pozisyon Sovyetik yo.
  Ak pye l', li lonje dwèt sou sib la epi li tire. Li te kraze trant-kat Sovyetik la epi li di:
  - Pou lapris apa pou Bondye!
  Charlotte te tire tou nan kanon an, pèse obusè Sovyetik la epi li griyen:
  - Bonè nou pou laj yo!
  Christina te tire tou, li frape lènmi an ak pye l' ak grawoman:
  - Pou mesye sa yo ki merite pou nou!
  Magda te tire tou ak anpil presizyon, li t'ap chante:
  - Pou Grandè Anpi a!
  Ak sou dernye SU-100 la, kat Elizabeth yo ap goumen.
  Ti fi yo te metrize nouvo zam nan pwòp tèt ou ak tire.
  Elizabèt tire ak zòtèy toutouni li yo, li chante;
  Bouyo fachis la chire zepòl li,
  Isit la se etajè a, pensèt, egzèsis nan men!
  Li vle enfim kò nanm nan,
  Mons ensiyifyan, men gade fre!
  
  Li pwomèt lajan, bato nan lanmè a,
  Ki sa menm yon tit ka bay!
  Vrèman mete ou sou liy lan,
  Apre yo tout, pou li ou se jis yon kadav ak jwèt!
  
  Li vle konnen sou biznis nou an,
  Kisa ki nouvo nan chèn pòv yo mete chenn!
  Se poutèt sa, mwen pral kondwi san gad dèyè.
  Pou bliye papa l e menm manman l!
  
  Men nou pral sèvi patri a fèm,
  Nou pa ka kase pa mechanste bouro a!
  Yon branch ap pliye nan yon rafal van,
  Ak ti bebe toutouni kriye!
  
  Wi, mwen pèdi premye tou difisil la,
  Men, Toupisan an pral bay yon chans pou yo rekipere!
  Apre sa, mwen menm mwen pral voye lènmi an nan knockout la,
  Pwen mwen pral byen fèm machwè reptil la!
  
  Motherland ban mwen fòs konsa
  Ke li posib simonte doulè a nan tout tòti!
  Epi soti nan tonm san fon sa a,
  Pou yo pa dwe devore, lous fache!
  
  Yon ti kras plis ak delivre a toupre -
  Nou pral genyen viktwa sou lènmi an!
  Pou viv anba kouvèti limyè kominis la,
  Pou solèy la inonde kay la ak lò!
  Ak ti fi yo te chante ak tire nan yon nouvo, kanon letal. Yo se vanyan sòlda trè tèribl.
  Elena di ak yon ri:
  - Kominis pral bati, nou kwè nan li!
  Catherine te dakò ak deklarasyon sa a:
  - Ann bati kominis, epi pral gen yon triyonf!
  Euphrasia te pran li, li gurgled, tire ak èd nan zòtèy pye l ', li frape Panther la.
  Lè sa a, gèrye a griye:
  - Oh, kominis, kominis! Sophism pral fòtman kraze!
  Ak "Panther", frape nan fwon an ak nan yon distans.
  Sa yo se ti fi yo ke ou pa ka kraze tèlman fasil.
  Kounye a Desanm ap vini... Japonè yo prèske sispann goumen nan kondisyon move tan frèt.
  Men, nan syèl la, malgre move tan sezon fredi a, toujou gen batay.
  Men Toshiba ak Toyota, de pilòt Japonè k ap goumen tankou vòlè dezespere.
  Toshiba frape avyon Sovyetik ak zòtèy pye l 'yo, epi li di nan tèt poumon li:
  - Mwen gen yon ti fi super!
  Toyota, frape yon avyon de gè Ris, epi montre dan pèl li yo, konfime avèk konfyans:
  - Epi gen yon fanm hyper!
  Fanm Japonè yo, nan kou, se konbatan nan pouvwa kòmanse kolosal. Onè yon samurai pa ka reziste.
  Men, nan nenpòt ka, syèl la toujou nan swing plen.
  Ak sou tè, kat ti fi Ninja te pran ekstèminasyon sòlda Sovyetik yo.
  Ti fi a Ninja ble te fè yon resepsyon moulen, koupe plizyè avyon de gè Ris, ak zòtèy toutouni li te lanse yon pwa nan eksplozif ki gen pouvwa destriktif kolosal.
  Li chire li epi li twit:
  - Bonjou Japon!
  Ti fi a Ninja jòn tou chante teknik la papiyon ak nepe. Li koupe yon kantite rival epi li di:
  - Pou tire revanj kominis!
  Ak zòtèy fè, ki jan yo lanse yon kado devastatè nan aniilasyon.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pou grandè Japon!
  Ti fi a Ninja wouj te fè yon resepsyon elikoptè ak nepe. Ak zòtèy toutouni, li jete yon kado ki ka touye moun nan lanmò, epi li rele:
  - Pou mon amour!
  Apre sa, li fè remake:
  - Ak kote kominis la tire revanj?
  Ti fi a Ninja jòn, koupe sòlda Ris yo, epi ankò voye yon grenad ak talon pye l ', bay:
  - E malgre lefèt ke pral gen soup ak yon chat!
  Ti fi Ninja blan an, koupe rival li yo, epi voye yon kado lanmò ak zòtèy pye li yo, te pibliye:
  - Nou pral genyen pou lide yo nan kominis!
  Epi tout kat vanyan sòlda yo pral ri nan koral epi montre dan pèl yo.
  Desanm te ale byen vit... Apre syèj la, Alman yo te pran tou de Ufa ak Saransk. Men, Ulyanovsk toujou kenbe nan yon blokaj konplè.
  Stalin te bay lòd pou Nouvèl Ane a kenbe vil kote Lenin te fèt la a nenpòt ki pri.
  Sepandan, Alman yo, malgre frima yo, te deja apwoche Kazan. Se konsa, Sovyetik la te sou wout pou yon efondreman konplè.
  Ki sa ki fè nan Sovyetik la poko te klè ak lide.
  Stalin selebre Nouvèl Ane sa a nan Moskou ak nan bunker la. Regard li te lugubr, men dezi pou goumen pa t febli.
  Hitler, pandan se tan, deside fè aranjman pou yon fars pou tèt li, nan Libi, kote li fè cho.
  Apre sa, li te jwi spektak la nan batay ti fi gladyatè.
  Pa gen anyen ki te pase lavèy nouvèl ane a, eksepte bonbadman nan Moskou.
  Ak liberasyon an nan premye "Panther" -3 seri a. Tank sa a te gen epesè zam "Tiger la" -2, men ak gwo pant, epi li te peze sèlman karannsenk tòn. Ak wotè li te diminye pa mwens pase de mèt. Yon motè pwisan 1200 puisans sitiye nan yon blòk ak atravè transmisyon an. Machin nan tèt li te vin parfe ame ak optik ekselan ak yon estabilize idwolik. Ak nan tourèl la etwat te gen yon kanon nan 88 mm nan 100 EL, trè egzat ak blende-piercing.
  Gerda ak ekip li a pati nan machin sa a. Kovèti pou kouri pafè ak pi lejè, parfe kouri nan nèj la. Tank sa a pafè an jeneral. Ak zam l 'ak pant gwo parfe pwoteje fwon an nan machin nan. Pati anwo ka a 150-milimèt espesyalman fòtman pwoteje nan yon ang 40 degre soti nan orizontal la. Ak sa a se apeprè 330 milimèt nan zam nan yon ang katrevendis degre. Pa gen yon sèl kanon Sovyetik ki pral penetre tèt la nan kòk Panther-3 la. Anba a okipe yon tyè nan zòn nan fwon kò a nan 120 mm ak nan menm ang, epi tou li prèske inpénétrabl.
  Fwon gwo kay won an se 185 milimèt epè ak nan yon ang 50 degre, tou inpénétrabl pou zam Sovyetik yo.
  Men, isit la kote yo pi fèb nan 82 mm ak pant, epi yo ka pran. Espesyalman SU-100, yon nouvo zam sovyetik pwòp tèt ou byen vit pran popilarite nan mitan twoup yo akòz fasilite pwodiksyon li yo ak kanon ki pèse blende.
  Gerda te tire premye kout bal sou twoup Sovyetik yo. Li te pèse tank IS-2 la epi li te eksprime tèt li:
  - Sa a se yon bon konbatan!
  Charlotte te note, tire sou lènmi an, epi kraze machin Sovyetik la lè li peze bouton an ak talon pye li:
  - Teknik sa a se prèske san defo!
  Kristina, ki vize yon kanon Alman otomatik ki tire rapid ak zòtèy li yo, te note:
  - Blende abò se pito fèb! Nou ta gen yon machin ki pi pwisan!
  Magda te tire tou, li sèvi ak pye l', li an kòlè, li pran l', li rele:
  - Ta gen sèlman yon troika, men yon troika frolik!
  Ak ti fi yo ri nan inison ... tank la se reyèlman bon, espesyalman karakteristik kondwi li yo.
  Pase tès konba ak machin nan E-100. Li lou menm si. Men byen pwoteje. Ak zam li yo pa ka pran tèlman fasil.
  Epi ladan l tou, ti fi Alman yo chita. Ak malgre frèt la pye atè ak nan yon bikini.
  Adala, tire sou opozan, ak frape lènmi an, lojikman eksprime tèt li:
  Nou pral viv anba kominis!
  Ak yon talon fè, ki jan yo peze ....
  Agatha, te tire nan pozisyon Sovyetik yo, frape opozan ak zòtèy pye l ', griye:
  - Ak grandè nan viktwa nou yo pral pou syèk!
  Agnes te tire tou shrapnel sou enfantri Sovyetik la, ak pye l ', nan kou, epi li bele:
  - Non, nou p'ap bay Führer la!
  Ti fi ki sou tank la, Athena, te frape lènmi an lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li rele:
  - Pou Fuhrer la, pa Fuhrer la!
  Agnes ri e li di:
  Nou se yon branch de supermen!
  Andriana, tire sou batri Sovyetik la, epi detwi pozisyon ènmi yo, te montre lang li epi li di:
  - Grandè Alman yo rekonèt planèt la!
  E ak jenou li, tankou si li ta mete presyon sou lènmi an.
  Agatha, ki te dirije dife a, te note:
  - Nou pral chire dragon an an miyèt moso...
  Tank E-75 la poko pare. Führer a te mande ke pwa a te swasant-senk tòn ak motè a 1500 puisans pou gwo mobilite, ak zam bò nan omwen 170 mm nan pant segondè. Epi li te pran tan.
  Men, pandan ke Nazi yo ap genyen de tout fason ... Nan mwa janvye, Ulyanovsk finalman tonbe. Fritz te kòmanse pran tanpèt Gorki ak Kazan.
  Jiskaprezan yo te monte pi lwen pase Moskou.
  Stalin te fache, men pa t 'gen anyen li te kapab fè. An reyalite, kisa w ap fè la a, yon echèk konplè ...
  Men, ti fi yo ap goumen nan syèl la ak sou tè a ...
  Se konsa, SU-100 Natashka a kraze yon avyon atak Alman ak yon atak lè. Li te tounen trè fre. Menm si pa byen entelijan ak resous. Sepandan, Natasha se pa yon elèv premye ane ditou, ak ki jan li pral gouge.
  . Koulye a, ti fi a te nan tank la T-34 deja abitye. Jis yon ti zanmi. Tourèl la pi gwo, ak zam la se 85 mm olye pou yo 76. Chaj la se menm bagay la.
  Ti fi yo vire. Yo se menm jan ak anvan, nan bikini nan menm. Ak isit la se yon machin Sovyetik te fè. Genyen tou kokiy an plas.
  Superman-Natasha souri ak yon gade satisfè:
  - Kote Nazi yo?
  Yon imaj yon jèn mesaje parèt andedan tank la. Ti gason an di:
  - Sa a se yon tank ki te parèt sou fwon yo nan Dezyèm Gè Mondyal la nan karant-katriyèm ane a epi li toujou nan sèvis ak Lame Wouj la. Opoze l, E-25. Zam pwòp tèt ou ak 88 mm kanon ak 120 mm zam devan. Nice goumen!
  Vreman vre, nan distans la, ak gwo difikilte, ou ka wè yon zam Alman pwòp tèt ou-propulse. Koupi, ak yon kòf long. Ti fi yo ki te kite fwon yo nan Gran Gè Patriyotik la byen bonè. Men, devni selèb-Natasha imedyatman te note:
  Li ka jwenn nou. Li gen yon longè 71 EL.
  Zoya imedyatman sijere:
  - Ou ta dwe deplase pou w pa frape!
  Futurist Angelica te fè remake nan anmèd:
  - Dami! Yo imedyatman glise yon machin ki te siperyè nou!
  Jèn konsèvatè-ofisye yo te fache deklare:
  - Epi li toujou yon vetiy! E-75 ta pi mal toujou! Ou pa ta kase nan li nan nenpòt ang. Epi kenbe li!
  Devni selèb-Natasha kwaze tèt li epi sifle:
  - Kòm yon kominis vre, mwen di ou - nan lanfè!
  Futurist Angelica jape, li tape pye li:
  - Ann fè pèfòmans!
  Machin Sovyetik la te kòmanse yon ti kras ralanti, ak buz. Li se ireyèl pèse Alman an nan fwon an ak Fritz la ta dwe ale sou tablo. Men, eseye li? Li eksplozyon soti nan kanon long-barik li ... Li rete sèlman konte sou vitès.
  Devni selèb-Natasha fache. Yon zam òdinè Alman pwòp tèt ou, e menm pi lejè pase yon trant-kat, se tèlman siperyè nan pèfòmans. Isit la ou envolontèman ale fou.
  Machin Sovyetik la ap pwoche. Erezman, bwat la se pi bon pase anvan.
  Svetlana repoze talon pye l' ak pepi:
  - Fuhrer a byen vit nou vire toutotou!
  Futurist Angelica konfime sa a:
  Nou pral detwi Hitler!
  Zoya ki gen cheve an lò bele:
  - Bay li yon kout kouto rapid!
  Nan moman sa a, yon kokiy lou nan kanon Nazi a frape dwa nan baz la nan gwo kay won an. Ti fi yo te leve, yo te pote nan metal la chire.
  Ak yon dezyèm pita, tout kat yo te prèske nèt toutouni nan kilòt ak pandye sou yon etajè. Yon dife te limen anba pye atè bèl yo. Flanm dife yo niche plant yo fè, grasyeuz nan ti fi yo.
  Devni selèb-Natasha te eseye twitch, men janm li yo te byen sere nan aksyon yo, ak venn yo lonje fè mal anpil. Se te yon etajè klasik, ak tradisyonèl talon griye. Ak janm ti fi yo trè sexy, ak dife a niche plant yo fè yo menm plis atire.
  Men, li fè mal bèl. Yo ap eseye jwenn gratis. Men, kousinen yo trè fò. Ak ti fi Valkyrie yo tou pann pwa sou li.
  Epitou vanyan sòlda nan jip kout, ak pye fè, men fè, men kò yo kouvri ak chèn an ajan. Yo rache dife ak pokè, epi voye chabon pou talon yo fri plis.
  Isit la etajè a tòde jwenti yo, ak fri yo dife anba a. Apre sa, yon chèf ki soti nan dinasti wa Wilhelm parèt. Nan men ti gason out la, prens-demiurge ki te chanje dezyèm milyon dola pou yon pozisyon nan SS la, yon fwèt nan fil fè. Epi tou Valkyries li yo chofe ak yon lanse flanm dife.
  Pwens divinite a te fè yon clin d'oeil, ak ki jan li ta frape devni selèb-Natashka sou do a miskilè. Malgre ke ti fi a gen kouraj, li te frape pa yon doulè tankou soti nan talon li nan do a nan tèt li ke bote a kriye sovaj.
  Ti gason-prens lan desann pwochen kou a sou Zoya. Byenke li te sere dan li byen sere, li pa t kapab evite kriye. Ak sou do a parèt bann san ak boule.
  Barbarossa Jr. di ak yon souri:
  - Ou toujou bezwen aprann!
  Pwochen kou a te tonbe sou Futurist-Angelica la. Ak ti fi sa a pa t 'kapab ede men rèl. Ti gason an mete pye pitit li a nan dife. Ak dwèt ajil li pran yon moso chabon, li voye bèt wouj la nan figi l. Li rele byen fò toujou, li fè mal!
  Barbarossa Jr. te di ak yon gade satisfè:
  - Men ou te vle ale ak Alman yo!
  Apre sa, li bat Svetlana tou. Kòm li pat sere machwè li, li rele tou. Toujou, yon fwèt nan fil wouj ki cho, te menm pi douloure pase flanm dife yo anba pye atè. Anplis, ti fi yo deja abitye ale san soulye pou ane, ak plant yo nan pye yo trè elastik ak dirab.
  Men dife a boule yo tou. Yo deja kenbe Valkyries yo nan men yo, ak fwèt nan fil wouj-cho.
  Devni selèb Natasha rele nan tèt poumon li:
  - Wi, kisa li ye?
  Barbarossa Jr. di:
  - Entèrogasyon medam rekalsitran! Ou nan kaptivite epi ou pral reponn pou tout bagay!
  Natasha te note:
  Nou pa vle mouri konsa! Vini non, kite nou ale, epi nou pral kontinye goumen!
  Barbarossa Jr grogne:
  - Poukisa kite ou ale?
  Angelica reponn:
  - Nou se sorcier, e nou ka bay nonm ki pral sove nou kado ki gen plis valè nan tout posib!
  Barbarossa Bock te sezi:
  - Wi, e kisa ou pral banm?
  Natasha ak konfyans deklare:
  - Nou pral fè ou yon jèn ki p'ap janm fini, epi ou p'ap janm granmoun!
  Ti gason an souke tèt.
  - Wi, mwen ka kite ou ale! Men, ki jan ou ka pwouve li!
  Natasha te deklare:
  "Mete men ou nan dife a epi ou pa pral fè mal!" Ou pral wè ke nou ka evoke!
  Barbarossa Jr. avèk prekosyon mete men l nan dife a, li defile epi li reponn ak yon souri:
  - Wi ou kapab! Oke, ki sa libète ou an echanj pou imòtalite mwen an!
  Ak ti fi yo gen yon nouvo chans. Ak lagè a toujou ap kontinye ... Nan mwa janvye, Gorki ak Kazan yo te pran.
  Nan kòmansman mwa fevriye, Alman yo ak Finlande yo ak suedwa te kaptire Karelia epi yo te ale nan tanpèt Arkhangelsk. Sitiyasyon an vin pi grav anpil.
  Elizabeth te transfere nan SU-100 nan vil sa a.
  Li tap goumen la. Fevriye ak jèl. Men, ti fi yo toujou goumen pye atè.
  SU-100 peze sèlman dizwit tòn ak pwoteksyon bal. Li vilnerab, men li mobil. Epi li pa sipoze kanpe nan anbiskad, fòk li deplase pou li pa frape.
  Lè w deplase, tank la chofe ak ti fi yo nan pye atè ak nan bikini yo pa tèlman frèt.
  Elizabeth, ki te tire sou Nazi yo, chante:
  - Men se kondisyon yo! Epi isit la se Mèkredi! Sepandan, frèt la bon pou sante ou! Tan frèt bon pou sante nou!
  Ak zòtèy fè, ki jan yo chaje Nazi yo. Ak T-4 tank sa a ti kase.
  Gèrye yo ta dwe te note konbatan nan yon klas kolosal.
  Ekaterina tou tire ak pye l 'ak kriye:
  - Kominis yo dwe!
  Elena, ki te tou tire sou lènmi an, ak kout pwen nan li, te ri yon fason assourdisman:
  - Yon viktwa fou ap tann nou!
  Ephrasia t'ap bay kout pwen nan tank Wehrmacht yo, ak janm li yo, ble soti nan frèt la, reponn ak konfyans:
  - Pa gen anyen ki pral anpeche nou!
  Vanyan sòlda sa yo jis super!
  Men, Ay, ewoyis yo trè piti... Arkhangelsk tonbe tou... Li klè pa gen ase minisyon....
  Alman yo ap deplase nan direksyon Moskou depi dèyè. Nan mwa mas, batay yo te dewoule pou Ryazan. Ord Hitler yo ap koule soti nan lès...
  Gen kèk etap ijan ki nesesè.
  Moskou toujou kenbe tèt ak Stalin te rasanble yon konsèy sekirite. Diskisyon an te nève. Pa te gen okenn nouvo lide.
  Se sèlman Beria sijere:
  "Petèt nou ta dwe reyèlman ofri lapè nan Twazyèm Reich la sou nenpòt kondisyon, toutotan yo pa manyen nou!"
  Stalin fache reponn:
  - Sa a se pa yon apwòch konstriktif Kanmarad Beria! Nou bezwen mouvman fò!
  Marshal Vasilevsky reponn onètman:
  - Ekselans ou pa gen rezèv! Prèske tout nan yo te anba tè nan batay inegal. Anplis SU-100, pa gen okenn lòt kalite nouvo zam nan seri a. Se vre, IS-3 a pral pare byento, men tank sa a difisil pou fabrike, epi li pral difisil pou lanse li nan yon seri nan kondisyon aktyèl yo.
  Marshal Zhukov fache te note:
  - Si ou pa ka genyen, Lè sa a, gen yon sèl bagay ki rete - yo mouri ak diyite!
  Stalin te vle di yon bagay, men yon ti fi pye atè ak yon jip kout parèt. Fleche talon pye li yo, li pote yon dispatch.
  Stalin kouri je l sou li epi li gwonde:
  - Leningrad, pa kapab kenbe tèt ak grangou ak anpil mwa nan blokaj tonbe! Koulye a, dezyèm vil nou an te kaptire pa Fritz la!
  Marshal Zhukov louvri men l ', li te note:
  - Oh, gwo Stalin ... Li terib!
  Beria sijere:
  - Petèt nan onè sa a tire yon mil moun?
  Kòmandan Siprèm lan bele:
  - Fè bouch ou chòv sòt! Yon bagay bezwen fèt!
  Molotov sigjere, begeman ak nève karese jenou ti fi yo fè:
  - Ann ofri Alman yo yon sispann tire tanporè, epi sèlman Lè sa a, kòmanse negosyasyon lapè sou nenpòt ki kondisyon.
  Stalin di:
  - Eseye! Men, pap gen okenn rann tèt. Moskou pral tonbe, nou pral fè yon lagè geriya!
  Beria te note ak yon souri flater:
  - Men, sa ap sèlman ogmante limit soufrans moun yo, kanmarad Stalin. Petèt...
  Stalin te yon fason desizif frape pwen li sou tab la:
  - Non! Kite Molotov pwopoze negosyasyon! E anyen ankò, kaka jiska lafen!
  Alman yo te antoure Ryazan nan mitan mwa Mas la. Eksperyans yon mank de minisyon, twoup Sovyetik yo te fè yon zouti nan vil la.
  Alenka ak ekip li a ap kouri, pye atè k ap tranble sou nèj prentan ki fonn.
  Ti fi a tire sou Nazi yo epi li chante:
  - Glwa pou lespri nou, glwa pou gran peyi a !
  Ak pye atè li pral voye yon kado touye moun nan lanmò. Epi gaye Nazi yo nan tout direksyon.
  Anyuta, tire sou opozan, bay:
  - Ak souflèt nou an, yon kado sakre, ak yon frè!
  Alla kouri tou, tire sou Nazi yo, voye yon pake chabon eksplozif ak pye l', epi sifle:
  - Nou pap janm abandone!
  Epi kounyeya, Maria a briyan, tire sou Nazi yo, epi koupe yo byen, epi griyen ak griyen nan dan li, kriye:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi talon pye li te voye yon pake devastatè nan lanmò ak kraze.
  Marusya, tire sou Nazi yo, byen lojikman note:
  - Kominis pap janm fennen!
  Matryona, tire sou lènmi an ak koupe ran yo, byen lojikman ak rasyonèl note:
  - Ak lafwa nan pati a ap rete pou syèk!
  Ak zòtèy fè yo pral jete yon kado nan aniilasyon.
  Ti fi yo chape anba bag la. Men, sitiyasyon an toujou ajite.
  Epi yo pa gen okenn kote yo ale.
  Degel prentan an retade avansman Alman yo yon ti kras. Anplis de sa, Nazi yo ini ak Japon, epi yo te kontinye nan okipasyon an nan Azi Santral.
  Sa te distrè yo tou e Avril te pase relativman kalm. Ak nan mwa me, premye tank Sovyetik IS-3 te finalman lage. Apre sa, li te kapab delivre nan parad la Me.
  Stalin ki aje e ki febli te gade sa a, koube. Ekspresyon li te fatige anpil.
  IS-3, nan gade nan travayè nan pwodiksyon, toujou pa t 'kapab vin seri.
  Diferans esansyèl li yo de la te sèlman fòm nan gwo kay won an. Li te tankou yon sokoup vole, ak fwon li te tankou bèk yon teknik. Natirèlman, ang la ogmante nan enklinezon pwoteje pati devan an byen, men pwodiksyon konplike. Anplis de sa, pati ki pi ba nan fwon an te vilnerab, epi si yon pwojektil frape la, Lè sa a, li pa rikoche ankò.
  Stalin leve men l ', li disparèt nan bunker la, pwochen atak Nazi a te kòmanse. TA-400 ak Yu-287 ak yon zèl ranvèse te pran pati nan atak lè yo.
  Epi ankò yo te tire misil balistik gide pa zèl sou radyo a.
  Kremlin te resevwa gwo domaj.
  Stalin seryezman te panse sou vòl la nan Moskou yo.
  Nan mitan mwa me, yo te fin ranpli redistribisyon nan Azi Santral, Nazi yo te lanse yon ofansif kont Moskou soti nan lès la ak nan lwès. Yon lòt batay feròs te vini.
  Twoup Sovyetik te goumen ewoyikman. Men, fòs yo twò inegal. Tank E-75 Tiger-3 yo te parèt tou nan batay yo. Ak twouve "Panther" -3. Batay sa yo, ann di, se ekstraòdinè.
  Rive nan fen me nan kòmansman mwa jen, Nazi yo te fini antouraj Moskou nòmalman nèt.
  Stalin te anonse solanèlman ke li ta rete nan kapital la epi li ta kanpe la jiska lanmò.
  Moskou te bonbade ak bonbade. Li te antoure pa liy defans trè pwisan, ki pa tèlman fasil simonte. Gwo aksyon minisyon ak manje yo te konsantre nan kapital la.
  Ak Stalin nan vil anba tè a te relativman an sekirite.
  Hitler sou 22 jen 1945, lè egzakteman kat ane te pase depi kòmansman Gwo Gè Patriyotik la, te bay lòd pou yo sispann atak la sou kapital la, olye detwi l sistematikman ak zam ak avyon. Epi kontinye bonm konfyans.
  Yon ofansif ki baze demenaje ale rete nan Siberia. Li te nesesè yo pran Sverdlovsk ak Chelyabinsk jiskaske vil sa yo kouvri nèj la ... Nan fen mwa Jen an nan kòmansman mwa Jiyè, tou de vil kle yo te pran apre batay fè tèt di ... Alman yo te deplase atravè Siberia. Ti bouk Sovyetik tonbe youn pa youn.
  Isit la Nazi yo nan mwa septanm nan 1945 apwoche Novosibirsk. Batay pete tou pou règleman sa a.
  Lame Wouj la te goumen ansanm ak milis lokal yo. Tamara te goumen isit la tankou yon eroin.
  Se nan fen mwa septanm nan, nèj ap fè frèt. Ak batayon ti fi yo goumen pye atè epi li montre bèl ewoyis.
  Ak vanyan sòlda yo goumen tankou pantèr.
  Tamara te vire, li te voye yon pake chabon eksplozif ak pye l' epi li di:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou! Pèsonn pa ka bat nou!
  Lòt ti fi dezespereman gwonde:
  - Nou pral mouri, men nou pa pral rann tèt!
  Epi batay la ap kontinye...
  Novosibirsk tonbe sèlman nan kòmansman mwa novanm... Lagè a kontinye. Inyon Sovyetik toujou pa t 'kapitilize. Moskou te bloke ak anba dife.
  Nan vil la anba tè, yo te estoke yon rezèv estratejik nan manje ak minisyon, se konsa ke li te posib kenbe soti pou kèk tan.
  Alman yo toujou ap bonbade ak bonbadman vil la.
  Te gen tou yon nouvo tank lou "Rat". Machin sa a te peze de mil tòn e li te ame ak plizyè zam.
  Yon machin ki gen 400 mm blende te itilize kòm yon tank dekouvèt... Pase yon tès konba....
  Men, kole sou erison, epi li te detwi pa yon pilòt kamikaz ki bat li.
  Men, yon nouvo tank "Rat" -2 parèt menm pi gwo ak pi lou ...
  Stalin selebre Nouvèl Ane sa a nan 1946 nan Moskou, ki pa t 'ankò te pran. Gwo lidè Sovyetik la te konte sou yon mirak. Moskou te vin tounen yon vil fò reyèl.
  Pwovizyon manje te kapab dire pou yon lòt de ane, epi bay n bès nan popilasyon akòz bonbadman ak bonbadman, pou pi lontan. Men, minisyon yo depann de vitès ak entansite atak yo.
  Beria sepandan fè remake:
  - Petèt kanmarad Stalin ap dakò ak Hitler sou libète nou?
  Kòmandan an Chèf Siprèm nan, te deklare avèk rezolisyon, li te frape pwen l byen fèm sou tab la:
  - Mwen pa pale ak kanibal Lavrenty! Eske ou konprann!
  Beria di ak yon soupi:
  Ann espere yon mirak!
  Stalin fè yon ti remarke, grawante:
  -Pasyans ak yon ti efò!
  . EPILÒG
  Nouvo 1946 te pran plas nan batay lokal yo. Alman yo ak Japonè piti piti pran tout gwo vil yo. Verkhoyansk te dènye a tonbe nan mwa Out. Alman yo te gen nouvo tank AG-50 nan fòm lan nan yon piramid.
  Tamara ak ekip li a te goumen dezespereman nan Verkhoyansk.
  Ti fi yo, kòm toujou, yo te pye atè ak nan bikini.
  Yo te kanpe pou yo mouri. Ak zòtèy yo fè yo jete pakè eksplozif nan fòs mòtèl.
  Lè sa a, lè minisyon yo te fini, yo te kapab ale nan sousòl ak tinèl nan taiga a.
  Yo te pare pou pran zam epi fè lagè ankò, menmsi se te yon lagè geriya.
  Zòn patizan yo te leve nan Sovyetik la, ak yon lagè anba tè dewoule.
  Kapital la te toujou kenbe tèt, kidonk Hitler te vle mouri grangou epi sove sòlda li yo, yo te gen twòp moun ki te deja mouri.
  Ak tifi yo, pandan se tan, ekstèmine Nazi yo ak Japonè yo, nan yon varyete fason ak metòd.
  Espesyalman Natasha ak ekip li a.
  Apre sa, yo te fini tounen nan T-34-85 la. Machin nan se sètènman pa nouvo. Ak pou fen karann-sizyèm ane a, demode.
  Ak isit la se AG-50 la. Li sanble ak yon piramid ki ba ak yon kòf trè long. Machin nan se tout swasant-senk tòn. Epesè nan zam la nan tout ang se 250 mm nan yon ang. Pou kokiy, T-34 la se absoliman inpénétrabl.
  Devni selèb-Natasha sifle nan tèt chaje:
  - Se tankou yon travay! Leve mòn lan!
  Futurist Angelica te gade alantou. Koulye a, yo te nan bikini tradisyonèl yo. Ak yon bagay bèl te vin nan tèt ou.
  Epi Svetlana te peze levye yo ak talon pye l yo epi li te kondwi tank la. Li sifle:
  - Manevwe! Se sèlman manevwe!
  AG-50 la ekipe ak yon kanon pwisan 105 mm ak yon longè barik 100 EL. Li kapab frape nan yon distans gwo. Anplis, trant-kat la ak bon jan kalite a nan zam pa gen pwoblèm. Yon frape epi li fini.
  Svetlana kòmanse balanse tank Sovyetik la. Lènmi an ap tire. Pwojektil la menm yon ti kras manyen zam la. Men, erezman li glise. Men, pouvwa a se kolosal - yon nwayo iranyòm.
  Devni selèb-Natashka di ak bouch wouj li:
  - Sou ikon yo ak figi tris - anpi a pral fèt ankò!
  Futurist Angelica te tire lè l sèvi avèk zòtèy li yo. Koki a frape yon tank piramidal estasyonè. Epi glise sou zam la nan yon rikoch. Li trè an pant ak simante.
  Tank Alman an, nan kou, se inpénétrabl, nan tout ang, menm pou IS-7 la. Epi ki kote T-34-85 la devan li.
  Yon fwa ankò Alman an tire... Svetlana peze talon pye l 'sou fren yo. Apre sa, li te kapab evade tank la soti nan defèt. Malgre ke prezan an mòtèl glise trè pre.
  Devni selèb-Natasha te di nan yon kòlè:
  - Wi, nou bloke!
  Futurist Angelica ri. Li frèt dechire soutyen li. Ekspoze tete wo ak pwent tete frèz. Li montre dan pèl li. Epi pepi:
  - Lach pa jwe hockey!
  Epi li peze pwent tete wouj li sou deklanche a. Se konsa li se yon dyab fonse ak briyan. Oswa petèt yon kalite, zanj Ris enkarne.
  Pwojektil la vole soti nan yon mizo pa twò long. Li te baleye pa... Epi li te ateri dwat nan kòf la nan yon machin Alman AG. Rale l' tankou yon krakè.
  Epi tout kat ti fi nan koral jape:
  - Youn, de - mwen jwenn li! Fritz te bay kòn yo konsa!
  Ak ki jan yo souke pye atè yo. Men tifi yo! Men, lè yo sèvi ak pwatrin fè lè tire, li se yon santèn fwa pi efikas.
  Devni selèb-Natasha te fè remake ak yon souri:
  - Tank sa a an sekirite kounye a pou nou. Men, ki jan yo detwi li?
  Zoya sijere ak yon souri:
  - Ak nan batay style Cowboy, nou pral bale li ale!
  Svetlana akselere mouvman tank li. Men, lènmi an, toudenkou vire toutotou ak kouri nan pinga'w li. Li akselere etonan byen vit: apre tout, yon motè turbine gaz. Epi li te klèman pi vit pase T-34-85 la.
  Tankou yon elefan ki kouri kite Moska. Tout bagay ta byen. Men, elefan ka menm deplase trè vit.
  Devni selèb-Natasha fache frape zam la ak pye l 'epi li gwonde:
  - Isit la! Oke, ki jan nou te retade dèyè Nazi yo!
  Zoya, ak tristès nan vwa li, chante:
  - Tout bagay enposib posib nan mond nou an!
  Ak souke cheve l ', koulè a nan fèy lò.
  Futurist-Angelica te chante ak plezi, li te tire yon lòt pwojektil. Li frape sevè blende a epi li kraze.
  - Èske rèv san parèy ale ... Èske kouwòn an reta tise ... Gerasim te bèbè yon fwa! Kounye a li ap bay madichon!
  Svetlana sevèman fè remake:
  - Sèmante obscenite se vilgè!
  Devni selèb-Natasha te vle di yon bagay éspirituèl. Men, Lè sa a, yon lòt tank fachis parèt. Fwa sa a E-75. Epitou byen pwoteje nan fwon an, men pi mal nan kote sa yo. Se vre, trant-kat yo toujou pa ka kraze nan li.
  Fwa sa a, Zoe wete soutyen li. Epi ekspoze pwent tete wouj la.
  Li pran li epi li peze deklanche a ak pwatrin li. Zam nan travay...
  Koki a ankò frape dirèkteman nan barik la nan yon zam masiv. Epi kanon san senk milimèt la te andomaje.
  Epi Alman sa a kouri sou talon l '. Yon bon fason pou enfim machin ki pi pwoteje yo se frape kòf yo.
  Devni selèb-Natasha ak kè kontan te deklare:
  - Ou wè! Nou genyen!
  Ak isit la se tank la twazyèm. Fwa sa a "Royal Lion". Li gen yon zam, yon bonm 450-mm. Si yon bagay konsa fout moute, Lè sa a, li pa pral sanble yon ti kras nan tout.
  Devni selèb-Natasha fwa sa a deside tire tèt li. Li wete soutyen li. Ala yon pwatrin wo ak fèm li toujou genyen. Fre tankou yon ti fi. Ak gèrye a pral pran li epi peze li ak yon pwent tete Ruby.
  Koki a vole soti ... Ak "Royal Lyon" te antre dwat nan barik la. Ak ki jan machin nan gwo pral eksploze. Ke yon koup la tank kanpe nan bor yo vole nan plizyè santèn mèt.
  Wi, ak trant-kat souke. Machin nan te prèske woule epi yo te leve atè a.
  Futurist-Angelica menm frape fwon li sou aterisaj, li rele:
  - Tankou chwal bourik!
  Epi li menase Fritz la ak pwen li.
  Devni selèb-Natasha te kontan, li montre dan pèl li yo ki gwo anpil:
  - Isit la nou te bay sou lènmi an! Kòm li ta dwe!
  Zoya chante, ak plezi:
  - Lanmou ak lanmò! Bon ak sa ki mal! Sa ki sakre, sa ki peche... Men, mwen pa okipe!
  Ak ti fi a deplase pye l 'sou metal la.
  Ennmi kap vini an se E-100 la. Machin nan danjere. Avèk yon lans bonm ak yon kanon 75 mm ak yon barik trè long. Tankou yon modifikasyon atak, ak kapab fè wòl nan yon destriktè tank. Ak yon kanon swasannkenz-milimèt pou yon tank Sovyetik ta ase.
  Ak barik la nan bonm lan kouvri ak yon bouchon.
  Devni selèb-Natasha kwaze tèt li ak pye l ', epi li pepi:
  - Ebyen nap bat li?
  Zoya, met dan li, ti dakor:
  - Natirèlman nou pral!
  Futurist Angelica peze gachèt la ak pwent tete wouj li. Zam la te travay. Li krache yon chaj asasen. Apre sa, li kase barik la relativman mens, men long nan yon kanon Alman.
  Svetlana twit avèk antouzyasm:
  - Byen! Koulye a, kite m 'tire!
  Epi gèrye a tou dekore tors li. Tout kat nan pwatrin lan se sou tèt. Ak trè menm bèl, sexy, séduire. Se konsa, ak ti fi sa yo ou vle fè lanmou. Oke, ki sa ki ka pi bon pase yo? Pwobableman jis lòt ti fi!
  Lè sa a, ti fi a kenbe moman sa a lè bouchon an te kòmanse louvri. Ak lè l sèvi avèk pwent tete wouj li, ki jan yo tire yon pwojektil nan yon bonm Alman.
  Epi Fritz la pa t menm gen tan bat je ... Le pli vit ke li pran li epi li eksploze ... Fimen metal te gaye nan tout direksyon.
  Svetlana fwote men fò li epi li di:
  - Mwen se yon ti fi dragon reyèl!
  E ki jan li ri! Apre sa, l'ap pran li epi montre lang li!
  Devni selèb-Natasha te pran li ak antouzyasm chante:
  - Patriyòt! Sovyetik patriyòt! Konbyen Fritz ou touye!
  Zoya pran chante a, li souke pwatrin li, li kontinye:
  - Patriyòt! Patriot wouj! Ak ti fi tout rèv ou!
  Epi tou vanyan sòlda ki jan yo pran li ak pete ri! Epi lang lan pral montre! Epi li fè dan-zwen li yo!
  Epi deplase levye a ak pye atè...
  Ti fi yo isit la klèman nan pi bon yo, menm si yo gen yon tank demode. Epi yo kontinye fè patizan.
  Men, sou 20 avril 1947, yon nouvo atak te kòmanse sou Moskou. Li te patisipe nan Japonè yo, ak Tirk yo, ak tout lame etranje a.
  Hitler, nan fen a, kouri soti nan pasyans epi li deside mete fen nan Sovyetik la. Ak pèsonèlman ak Stalin, ki lye avèk li lagè geriya a ki toujou limen sou teritwa a nan Larisi.
  Tankou, si Moskou tonbe, Lè sa a, lagè a pral san dout fini.
  Epi yon atak jeneral desizif te kòmanse.
  Tank yo super-lou "Rat" -2, "Mons", E-200, E-500 ak lòt moun tou te ale nan atak la.
  Pou youn, vil la te tire sou ak misil balistik.
  Ak konba a, diskèt envulnerabl nan Twazyèm Reich la te itilize tou. Se konsa armada a.
  Alenka ak ekip li a avèk kouraj te rankontre Alman yo e li te ba yo yon batay.
  Alyonka te voye yon grenad ak zòtèy li yo, li te tire yon pete epi li gwonde:
  - Pou lespri Ris la!
  Anyuta, tire sou opozan yo, epi koupe ranje lènmi yo, chirped ak talon pye l ', sikonbe nan pake a nan lanmò:
  - Pou grandè kominis la!
  Alla, tire sou lènmi Sovyetik yo epi voye yon bonm ak zòtèy pye li, rele:
  - Pou Manman Larisi nan kominis!
  Maria, ki t ap fè yon ti dife byen vize sou lènmi an, epi li koupe l avèk konfyans, li te remake, li te montre dan li:
  - Larisi bezwen yon nouvo lidè!
  Matryona te note, tire ak konfyans detwi opozan yo, ak zòtèy pye l 'fè, bay yon lòt kado nan lanmò:
  - Natirèlman, li nesesè!
  Ak soti nan jete li, ki te tonbe nan pist la, de tank Alman fè kolizyon.
  Marusya, tire sou Nazi yo, enèjik te note:
  - Tout bagay te nan Sovyetik la, men lènmi an te pran nimewo a!
  Ak talon pye l ', ki jan li pral lanse ansasen an ak inexorable!
  Alenka ankouraje zanmi li yo:
  - Pa prese antere Larisi! Nou menm tou nou gen bagay pou nou fè!
  Epi ak zòtèy pye l' li pral jete yon kado devastatè nan aniilasyon.
  Anyuta, tire sou Nazi yo, te dakò ak sa a:
  - Nou pral bat lènmi yo ak fòs, larivyè Lefrat la patri a p'ap cheche!
  Ak yon talon fè wonn, ti fi a pral enèjik pran ak mourir nan lènmi an.
  Alla, ki te tire sou Nazi yo, epi li te lage yon moso eksplozif nan yon fistibal, li te rale fisèl la ak zòtèy li yo, li te pibliye:
  - Li pral jis yon devni selèb - ki moun ki pral ranplase Stalin!
  Maria, te tire ak yon presizyon estrawòdinè, epi voye grenad ak zòtèy pye l yo, te di:
  - Tout sa ki pa chanje, tout bagay se pou pi bon!
  Matryona, frape Fritz la ak kout bal byen vize. Lè sa a, li te domaje tank la ak pye li, li te note:
  - Nou ak volonte ewoyik nou an ki pa chanje!
  Marusya te voye yon pakèt grenad ak pye l'. Se konsa, zam Nazi yo ki te pouse pwòp tèt ou yo te vire, li griye:
  - Mwen pral pi fò a!
  Alla, frape transpòtè a nan men Nazi yo ak yon jete, grenad ak talon pye, remake, korije:
  - Se pa mwen, men nou! Tout bagay pi fò!
  Alyonka chante pou ogmante atitid batay li, konpoze sou ale la. Ak rès ti fi yo, tire sou Nazi yo, ranmase;
  Nou se ti fi yo nan peyi Sovyetik la,
  Ki se yon flanbo pou lemonn antye...
  Ann montre, konnen grandè yon egzanp,
  Men zèv ewoyik chante!
  
  Ti fi yo te fèt anba drapo wouj la,
  Ak pye atè kouri nan jèl la ...
  Pitit fi ak pitit gason goumen pou Larisi,
  Pafwa lamarye a bay nèg la yon woz!
  
  Pral gen yon drapo wouj sou linivè a,
  Klere tèlman klere tankou yon flanm dife...
  Apre yo tout, nou gen yon balanse ewoyik,
  Ak banyè nou an klere tankou yon sak wouj!
  
  Pa kwè, fachis la modi pa pral pase,
  Ak lespri Ris la p'ap janm disparèt...
  Viktwa pral louvri yon kont kontinuèl,
  Ann di tout moun bonjou!
  
  Larisi se yon peyi bèl bagay
  Ou te bay pèp yo kominis...
  Bondye bay pou tout tan avèk générosité,
  Pou Peyi a, pou kontantman ak libète!
  
  Lènmi an p'ap ka defèt patri a,
  E kèlkeswa jan li te malen mechan...
  Lous irézistibl Ris nou an,
  Sòlda Larisi a tèlman popilè pou viktwa li!
  
  Bèl peyi Sovyetik
  Ti fi ki ladan l yo fyè dèske yo bèl...
  Li ban nou pou tout tan pa nesans,
  E se pou nou jis manm Komsomol!
  
  Nou goumen nan katye Moskou,
  Yon tanpèt nèj, ak ti fi yo pye atè ...
  Annou pa bay Satan la patri,
  Nou menm tire byen ak kouto!
  
  Se konsa, nan yon raj tifi yo anvi goumen,
  Apre sa, yo jete yon eksplozyon-pakè fè ak talon pye a ...
  Li se jis yon fachis paske li sanble cool,
  An reyalite, jis yon Kayen sa ki mal!
  
  Lènmi yo pa ka defèt tifi,
  Yo fèt anba yon zetwal konsa...
  Mons irézistibl la se lous nou an,
  Ki moun ki te fè peyi a yon madanm!
  
  Nou tifi Larisi yo bon
  Nou pa pè tòti ak jèl ...
  Epi repouse, kwè ofansiv sa ki mal la,
  Lènmi an pral fache soti nan dòz la!
  
  Lènmi an te kapab pouse tounen soti nan Moskou,
  Menmsi li gen anpil pouvwa...
  Nou tifi yo tèlman fyè de tèt nou
  Opozan yo disparèt tout nan tonm yo!
  
  Pa kwè, Larisi pa ka bat pa lènmi,
  Depi chak Knight soti nan kouchèt ...
  Chasè a tounen yon bèt,
  Epi advèsè a toujou yon timoun!
  
  Men, lespri Ris la, kwè gwo lespri a,
  Nan li, ou konnen, fòs sa yo kache ...
  Li pral kraze bay lènmi an nan duve,
  Apre yo tout, kavalye yo irézistibl nan batay!
  
  Lage dout ou tifi
  Nou se moun ki pi vanyan konnen nan mond lan...
  Ann jete ord Satan yo nan lanfè,
  Ann tranpe advèsè tout moun nan twalèt la!
  
  Lagè sen pral fini
  Pral gen lapè ak maten sou planèt la...
  Li la pou tout tan ak solèy la konnen yo bay,
  Pou tout tan limen ete!
  
  Ak kominis etènèl nan tout bèl pouvwa,
  Epi Lenin ak gwo Stalin la avèk nou...
  Nan yon fim san, sèlman kounye a se fachis,
  Ak volonte nou kwè se pi fò pase asye!
  
  Larisi mwen an règ pandan plizyè syèk
  Epi li te bay kontantman nan linivè a tout antye ....
  Bezwen fòs pwen asye
  Ak abilite, men yon devèsman rezonab!
  
  
  
  SORJÈ KREYE ZAM MÈVI
  Gerda, Charlotte, Magda ak Christina, ki te teste pa Tiger nan epòk la, te tou devlope yon modèl pwomèt: Panthers -2. Ti fi yo mete motè a ak transmisyon nan yon blòk - atravè, epi yo fè gwo kay won an etwat ak pi piti. Ak bwat la te enstale sou motè a tèt li. Kòm yon rezilta, "Panther" -2 a te tounen yon silwèt anba de mèt, ak kantite manm ekipaj yo te redwi a twa moun. Epesè zam la nan fwon an nan kòk la ogmante a 120 mm anba pant gwo, ak kote sa yo a 82 mm anba pant. Ak gwo fò tou won yo se jiska 150 mm fwon ak 82 mm bò, anba pant. An menm tan an, machin nan tout antye te redwi a 35 tòn, sa ki te fè li posib jwenn pa ak yon motè nan 700 puisans ak ogmante vitès la ak manyablite nan tank la. An menm tan an, patant la nan machin nan te amelyore tou, ak chasi a te vin pi lejè ak pi fasil pou fè reparasyon pou epi kenbe. Gen sis woulèt nan total, ki se pratik ak pratik. Hitler te renmen "Panther" -2 epi li te antre nan seri a soti nan karant-twa septanm. Machin nan gen siksè, ak yon bon zam ki pèse blende ak rapid-dife. Li te travay ak deplase byen vit, ak ergonomic ekselan.
  Ak sa ki pi enpòtan, li te pi fasil pou fabrike e li te mande mwens metal. Ak nan menm tan an li te distenge pa sivivabilite kapital la. Li pa tèlman fasil kraze nan yon machin konsa ak gwo pant nan zam.
  Twoup Sovyetik yo te gen yon pwoblèm grav. Anplis de sa, Alman yo, olye pou yo pwogram nan Fau, envesti nan devlopman nan yon avyon de gè popilè, ak kreye XE-162 a, ki senp ak bon mache nan fabrike ak trè lejè ak manyabl.
  Machin sa a te vin devlope nan kondisyon pi favorab, ak relativman fasil pou opere. Epi li pa tèlman fasil pou li fè fas.
  Mwen te enpoze sou twoup yo Sovyetik ak alye, feròs, batay lè. Konbatan an te peze sèlman yon sèl tòn ak yon mwatye lè vid epi li te fèt prèske antyèman an bwa. Se konsa, machin nan te tounen soti yo dwe trè efikas.
  Sitiyasyon an te agrave pa lefèt ke ti fi Alman yo te kòmanse aktivman antre nan inite avyasyon yo.
  Albina ak Alvina te kòmanse aktivman fè nòt, goumen, kòm yon règ, pye atè ak nan yon sèl bikini. Ak ti fi sa yo pa t 'kapab frape desann. Apre sa, yo menm yo aktivman koupe lènmi an. E jan blond sa yo te bèl: jis vre Aryen!
  Albina peze deklanche a ak yon janm grasyeuz epi koupe yon koup nan avyon Sovyetik ak kriye:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Alvina peze deklanche a ak pwent tete wouj li a, li frape twa machin Sovyetik ak gwonde:
  - Glwa pou peyi nou!
  Goumen ak ti fi - ou pa ka di ke yo fèb. Non, yo trè agresif epi yo ka chire tout moun an miyèt moso.
  Dashing kòm yon antye, lame sa a. Ak nan sezon fredi liy devan an estabilize. Mainstein te lanse yon kont atak, epi li te jere yo defèt twoup Sovyetik yo atravè Dnieper la, kreye yon pè nan chodyèr gwo. Alman yo te tou kapab repouse ofansif la tou pre Leningrad. Isit la yo te konte sou yon liy defans pwisan. Anplis de sa, apre defèt la nan Ikrèn, Stalin retire plizyè divizyon nan direksyon sa a ak pèmèt Alman yo repouse atak yo. Devan an te kenbe, ak Alman yo te kapab kenbe soti nan sezon fredi sou tout perimèt la nan atak la.
  Gerda pèsonèlman te goumen sou "Panther" -2, ansanm ak ti fi yo. Ak malgre sezon fredi a, bèl yo goumen pye atè ak nan yon sèl bikini.
  Gerda peze bouton joystick yo ak zòtèy pye li yo, li frape lènmi an epi li di:
  - Glwa pou anpi nou an!
  Charlotte tou peze levye a ak zòtèy toutouni li, demoli gwo kay won an trant-kat epi konfime ak agresyon:
  - Glwa pou ewo!
  Kristina peze bouton an ak pwent tete wouj li a epi li frape machin Sovyetik la, li di:
  - Ak glwa pou nou!
  Magda te tire yon pete kat mitray, koupe enfantri Sovyetik la avèk èd zòtèy li yo, epi li bay:
  - Glwa etènèl, viktorye!
  Se konsa, ti fi yo se vakabon ak toutouni, talon wonn yo klere.
  Ak sou apwòch la nan "Tiger" -2, tank sa a, ak yon pwa nan senkant-senk tòn, pwomès yo gen pwoteksyon nan 250 mm fwon, ak bò nan 170 mm.
  Sa ak yon zam 88-mm nan 71 EL, yon machin trè desan.
  Ak nan sezon prentan an, Alman yo deja avanse nan peyi Itali ak konfyans kraze alye yo.
  Yo pran Naples epi anvayi Sicili.
  Ak dè santèn de milye de twoup alye yo rann tèt. Epi kraze yo byen. Panthers Alman yo irézistibl.
  Epi ti fi yo fè angle yo tonbe ajenou epi yo bo janm yo fè, chisele, epi niche talon wonn bèl yo ak lang yo.
  Nan mwa jen, alye yo eseye avanse lè yo debake twoup yo nan Normandy. Men, yo soufri yon defèt kraze brize la. Ankò, dè santèn de milye de prizonye, ak yon anpil nan ekipman kaptire.
  Roosevelt jwenn yon atak kè epi li vin enkapasite. Etazini ap eseye anpeche yon lagè difisil konsa. Grann Bretay ap konsidere opsyon pou rekonsilyasyon ak Fritz la. Sitiyasyon an vin pi grav pa bonbadman pi pwisan nan vil angle yo lè l sèvi avèk avyon jè. Ak avyon de gè Britanik yo pa ka ratrape ak avyon sa yo.
  Se konsa Churchill kòmanse mande pou lapè. Men, Führer la se inplakabl. Li pete ak konsyans de pwòp fòs li.
  Men, Britanik yo toujou dakò ak lapè. Ak sa a enkyetid Stalin, ki moun ki ofri Führer a yon trèv. Hitler dakò pou sispann ostilite pou twa ane, depi pa gen okenn sabotaj patizan, ak pati yo rete sou fwontyè yo, ak Sovyetik la pral vann lwil oliv ak pen bay Alman yo.
  Stalin te dakò ak sa... Epi Fritz la te demare men yo.
  Premye grèv la, nan kou, se Gibraltar. Lè w te kaptire fò sa a, ou ka transfere twoup yo nan Lafrik di sou distans ki pi kout la. Lè yo pran tanpèt fò a, Alman yo te itilize dènye fizi atak MP-44 yo, ti fi yo te amelyore yo tou: yo te fè yo pi fasil ak plis serye.
  Ak Albina ak Alvina goumen nan syèl la, ti fi yo ki te fè avyon yo Alman pi pratik ak vit.
  Epi yo kraze alye yo adwat kou agoch. Gibraltar ta te pran sou mouvman an. Franco te oblije dakò ak iltimatòm Hitler a. Pa kite Nazi yo okipe peyi w.
  Alman yo akselere sou tank yo ak kraze nan kote lènmi an.
  Apre sezon otòn Gibraltar, Fritz te antre nan Maròk. Apre sa, yo te deplase, pran teritwa. Tank Fritz t ap deplase sitou nan Aljeri. "Panther" -2 glise rapidman sou sab la. Li te modènize ak yon motè ki pi pwisan, epi li te kouri. Panther-2 a konplètman satisfè militè a ak pwoteksyon fwon li yo, ak Tiger-2 a te jeneralman yon tank etonan. Alye yo tonbe tankou si yo te kraze.
  Ti fi Alman yo te goumen nan dezè a, anjeneral pye atè ak nan bikini. Yo sèlman grese po a ak yon krèm pwoteksyon espesyal pou li pa ta boule.
  Lè sa a, bèl yo nan angle yo te kaptire mete sou jenou yo, epi fè talon ti fi a niche. Apre sa, yo renmen li, espesyalman Afriken yo, ki fè li ak antouzyasm.
  Karant-senkyèm ane a te gen anpil siksè pou Alman yo, yo te kaptire pi fò nan Lafrik di, Mwayen Oryan an. Ak nan premye mwatye nan karant-sizyèm ane a yo tou te kaptire peyi Zend, ak Burma ak rès la nan Lafrik. Apre sa, te gen plis pwoblèm ak rezèv la nan twoup yo, etann nan kominikasyon, tèren an, pase ak rezistans nan inite Britanik yo ak Ameriken yo. Anplis, twoup kolonyal yo pa t gen anpil volonte pou goumen. Nan teknoloji, Alman yo gen yon avantaj akablan nan bon jan kalite. Pou egzanp, ME-262 X, epi li gen yon vitès ki rive jiska 1200 kilomèt pou chak èdtan, epi li ame ak senk zam avyon. Ak Etazini ak Grann Bretay, pandan ke plis oswa mwens anfòm pou itilize konba, pa gen avyon de gè, ak bonm menm plis konsa.
  Anplis, Alman yo te gen diskotèk, devlope, vitès la nan lòd la nan kat son. Yo te konplètman envulnerabl nan zam piti, gras a jè a laminè ki koule alantou machin yo. Men, poutèt sa, yo menm yo pa t 'kapab tire. Men, nan lòt men an, li te posib lage yon bonm soti nan yon wotè, epi sèvi ak li nan rekonesans, ak pi enpòtan, ram machin ènmi pa frape yo desann ak avyon.
  Soukoup vole yo se zam efikas ak yon ranje long epi yo kapab vole soti nan Ewòp nan Etazini yo. Epi yo te pafwa dirije pa bèl ti fi ki te pito goumen pye atè ak nan yon bikini.
  Isit la se Gertrude ak Èv nan vòl. Sa yo se de bèl bagay bèl. Pou egzanp, yo te kenbe yon Ameriken nwa. Mare nan yon boutèy demi lit. Se konsa, sou pèfeksyon gason l 'yo te monte pou yon tan long ke prizonye a pèdi konesans, twòp travay.
  Epi kounyeya, Gertrude, ak zòtèy toutouni li yo, te pran e l te vize diskèt la sou sib la, li te tire avyon Ameriken yo. Isit la se yon ti fi batay.
  Epi Èv tou, avèk èd zòtèy li yo, dirije yon machin sou lènmi an ak fòs ki ka touye moun.
  Ak kòlè belye mouton lènmi an, ak machin yo nan Angletè ak USA a tonbe.
  Aterisaj Alman yo te planifye pou fen mwa novanm. Premyèman, pa gen moun ki ap tann nan moman sa a. An reyalite, move tan an pa trè bon epi li riske siviv. Men, nan jou kalm ou ka naje atravè Channel Angle a ak tè. Anplis de sa, gen avantaj nan aterisaj lannwit, depi li se pi difisil defann nan mitan lannwit.
  Lè sa a, Alman yo te touye anpil flòt angle ak Ameriken yo.
  Se konsa, aterisaj la te espere san okenn pwoblèm. Batayon espesyal nan ti fi yo te vin tounen yon fòs frape pwisan, ki menm nan jèl la nan fen mwa novanm yo te pye atè nan sèlman yon bikini.
  Aterisaj la te kòmanse 26 novanm 1946. Nan anivèsè eleksyon Reichstag la, apre sa Hitler te resevwa pòs Reich Chanselye.
  Pa t 'gen moun ki sispann aterisaj la. Ak nan ofansif la, gwo mas enfantri e menm dènye tank piramid yo te patisipe. Ki pa ka antre nan nenpòt ang.
  Ti fi yo nan kou goumen andedan yo, epi aji avèk kouraj.
  Ak kèk vanyan sòlda yo deja kraze kwen glas la sou flak dlo jele nan mitan lannwit. Epi yo goumen anpil. Apre sa, yo fè mirak etonan. Men, lè yo voye grenad ak zòtèy toutouni yo epi yo chire Britanik yo apa, li vin trè fre ...
  Gerda, nan lòt men an, batay sou tank la piramid Tiger-4 ak yon kanon ak yon lans bonm, ak anpil kouraj. Voye pwojektil apre pwojektil, epi dechire lènmi yo apa.
  Aji pa lave konsa nan woule, peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l ', ti fi a gwonde:
  - Nou fè dan nou aktivman, nou ekstèmine trè fò!
  Charlotte sèvi ak yon pwent tete wouj lè l ap tire, li peze l sou bouton joystick la epi li frape lènmi an, li di:
  - Ekip konstriksyon inivèsèl nou an!
  Lupanula ak yon lans wòkèt ak Christina lè l sèvi avèk zòtèy fè. Li kraze anpil opozan e li gronyen:
  - Pou grandè Twazyèm Reich la!
  Magda gwonde dèyè li. Fwa sa a ak yon pwent tete frèz. Chire lènmi an epi gwonde:
  - Pou kominis aryen!
  Isit la yo se ti fi yo nan nivo a super! Ak ki jan enfantri a nan ti fi yo kouri ak pye atè, voye grenad sou ale la. Ak ki jan gwo ak trè danjere li ye.
  Ti fi yo tèlman goumen ak bèl.
  Apre sa, yo ap kraze dwa ak agoch Britanik yo. Li pa etone ke ak yon ofansif konsa ak aterisaj pa Lafrans ak Nòvèj, Angletè te kenbe pou dis jou sèlman. Sa a se gwo!
  Metropolis la tonbe. Ak pwochen etap la se yon vwayaj nan Amerik la. An fevriye, Alman yo, malgre sezon fredi a, te fè yon aterisaj nan Islann: Operasyon Icarus, epi yo te kaptire teritwa enpòtan sa a.
  Epi ankò, ti fi pye atè ki soti nan diferan batayon SS te patisipe nan batay yo.
  Epi yo te reyisi nan flache talon pye yo nan nèj la.
  Stalin te pwopoze Hitler an mas 1947, yon lagè ansanm kont Etazini. Fuhrer la te dakò ak sa a, men sou kondisyon an ke Sovyetik la ta jwenn tounen sèlman Alaska, nan kèk fason teritwa legal. Epi yo pa pral mande pou plis.
  Stalin te dakò ak sa a ... Ak envazyon an nan twoup Sovyetik nan Alaska te kòmanse. Se konsa vit ak brital.
  Nouvo tank Sovyetik t ap deplase.
  Ekipaj Elizabeth te goumen sou premye tank T-54, eksperimantal epi ki pa fin ranpli. Avril 1947. Gen toujou nèj nan Alaska, men ti fi Ris goumen pye atè ak nan bikini. Ak bèl ti fi sa yo.
  Elizabeth tire ak zòtèy pye li sou lènmi an. Sherman Ameriken an frape. Epi vanyan sòlda nan montre dan li, li di:
  - Glwa pou lide gwo kominis!
  Ekaterina tire tou lè l sèvi avèk dwèt fè nan janm chiseled ak grin:
  - Glwa pou rezilta viktorye lame nou an!
  Elena tou tire, fwa sa a lè l sèvi avèk pwent tete wouj nan pwatrin li, frape lènmi an ak yon mak trè bon ak gwonde:
  - Glwa pou nouvo viktwa desizif!
  Euphrasia, te kriye byen fò nan opozan yo, lè l sèvi avèk yon pwent tete frèz, ak kout pwen "Pershing" jape:
  - Epi nou pral genyen!
  Gèrye aparamman gaye tankou musaranyen. Se konsa, Ameriken yo ap bat.
  Isit la yon pwojektil frape fwon tank la, men imedyatman rikoche koupe. Elizabeth gwonde ak sote:
  - Glwa pou lide kominis yo!
  Epi li tou voye yon pwojektil an repons, avèk èd nan zòtèy fè l 'yo. Sa a se yon ti fi ki nan yon misyon reyèl.
  Sa yo se bèl yo nan batay la.
  Twoup Sovyetik te kenbe nan Alaska. Ak nan mwa me, premye IS-7 incorporée nan metal te rive.
  Ak sou li se ekipaj tank Alenka a.
  Isit la se tankou yon ti fi batay. Kòm li te tire sou lènmi an, li frape l 'ak anpil presizyon.
  Ak zam la, ki jan pwisan: 130 mm. Li frape lènmi an yon distans ki long. Pou Ameriken yo, tank prensipal la se toujou Sherman a, ki se sèlman bon pou fè nòt Alman ak Sovyetik aces tank. Gen yon Pershing yon ti kras pi bon, ak yon zam ki gen plis pouvwa pase kalib 90mm la. Ak anpil ti "Supershing", ki gen zam se 90 mm nan kalib epi ki gen yon longè barik 73 EL, se kapab blese yon blesi danjere sou machin nan Sovyetik IS-7 abò ak tou pre. Zam Ameriken pa pran tank piramidal Alman ditou nan tout ang. IS-7 se kout pwen nan bò a. T-54 - "Supershing", ka pran tou pre fwon an, ak sou tablo nan yon distans. Men, pou kounye a, Sovyetik la gen tank prensipal la T-34-85, ki pa gen ankò yo te soti nan pwodiksyon ak ap goumen Ameriken yo. Li apeprè egal ak Sherman a, ak pi fèb pase Pershing la.
  Se konsa, sòlda Sovyetik yo gen yon tan difisil. Apre sa, yo gade ak jalouzi nan sèlman, premye tank eksperimantal IS-7 la.
  Machin sa a fyè ak fre.
  IS-2 ak IS-3 ap goumen tou. Dènye machin nan fwon an pa penetre eksepte "Supershing la". Oke, IS-3 a kapab tou pèse nan pati ki pi ba nan kòk la.
  IS-2 a se yon ti jan fèb nan zam devan tourèl la.
  Ti fi yo Natashka ak ekip li a ap goumen sou tank sa a. Batay bèl. Apre sa, yo ki soti nan IS-2 la bay kou kraze, ak pwojektil ki ka touye moun.
  Natashka peze pye l 'ak zòtèy pye l', li jete asasen an, kraze Ameriken an ak vyaknula:
  - Glwa pou lide bon kominis!
  Zoya te peze pwent tete wouj li sou levye asasen an epi rele:
  - Pou Aryen lapè ak lòd!
  Augustine tou te eksploze ak yon obliteration ak talon pye l ', frape lènmi an epi jape:
  - Pou viktwa desizif!
  Epi finalman, Svetlana jete janm li avèk èd nan zòtèy pye li yo, koupe lènmi an ak griyin:
  - Pou gwo fòs!
  Gèrye Lame Wouj la te avanse atravè Alaska. Ete a te rive epi li te cho, epi li te bèl pou ti fi nan bikini ak pye atè sou tank. Alman yo, yo te simonte Greenland, te ateri nan Kanada. Ak soti nan sid la yo te kòmanse deplase soti nan Ajantin. Nan Brezil, te gen yon divize an faksyon pro-Alman ak pro-Ameriken. Alman yo, ak yon souflèt pwisan nan divizyon ki pi pare pou konba yo, deside zafè a an favè yo.
  Nazi yo te gen yon karabin atak pi pwisan ak efikas, ki te tire soti nan yon distans ki long ak trè vit. Yanki yo sibi defèt apre defèt.
  Yon nouvo ekip tifi angle, ki te dirije pa Jane Armstrong, t ap avanse soti nan sid la ... gèrye a te goumen nan Brezil nan ete a ... Fòs pro-Ameriken yo te reziste paresseux.
  Men, nan Venezyela, fanm vanyan sòlda yo te konfwonte pa twoup Ameriken yo. Yo goumen sou demode "Panther" -2, ki te deja pratikman sispann an favè modèl piramid nan ekipman yo.
  Men, Britanik yo, menm sou tank sa a, te pi fò pase Ameriken yo. Yo te tire soti nan zam nan Shermans yo, ki te deja demode san espwa, yo te kapab sèlman goumen nan kondisyon egal ak Sovyetik trant-kat.
  Jane te tire ak zòtèy toutouni li nan yon distans. Frape lènmi an ak chirpe:
  - Sa a se grandè nan Grann Bretay - li pa pral fennen!
  Gringeta kraze janm chisele li nan lènmi an ak zòtèy pye l 'yo. Li kraze Sherman la epi li di:
  - Peyi Wa nou an pral fre!
  Epi li montre lang li!
  Lè sa a, Monica te tire, li frape lènmi an dwat sou sib ak pye l 'epi li woule:
  - Pou delivrans nanm nan!
  Epi apre yo lupanula ak Malanya. Avèk presizyon frape Pershing la ki pi danjere, kraze kòk li yo.
  Natirèlman, ak zòtèy fè, li wouli:
  - Glwa pou lide fòs wayal yo!
  Ti fi yo te goumen trè agresif ak konstriktif.
  Ak nan Kanada, chwazi inite Alman yo t ap deplase. Gerda sou tank la "Tiger" -4 piramid kraze Amerik ak dominasyon li yo. Apre sa, yo kraze anba kou yo kraze nan lènmi an.
  Gerda tire ak èd zòtèy li yo, li frape lènmi an epi li rele:
  - Pou kominis aryen!
  Charlotte tou bat, fwa sa a ak pwent tete wouj nan pwatrin li, pèse machin Ameriken an epi gurgled:
  - Pou grandè Almay!
  Christina tou frape lènmi an. Li te kraze zam li a, avèk èd nan dwèt fè nan janm chiselé, tankou yon kokiy ze, epi li gurgled:
  - Pou reyalizasyon fenomenn nou yo!
  Magda tou gwonde, kraze lènmi an tankou ajil ak gwonde:
  - Pou resous sa yo ke li enposib di nan yon istwa fe, pa dekri ak yon plim!
  Li ta dwe remake ke ti fi yo trè konbatif ak trè mobil. Li vrèman amizan avèk yo tou.
  Lè sa a, vil prensipal yo nan Kanada tonbe: Quebec ak Toronto. Epi lavi te vin pi bon, Fritz ak plis plezi ...
  Hitler te deklare ke Amerik ta dwe fini!
  Avèk devlopman bonm atomik la, Etazini pa t reyisi. Li ka wè ke chans vire do nan ka sa a soti nan Amerik an favè Wehrmacht la. Se konsa, sa? Gen lòt fondasyon pou viktwa ak siksè. Kidonk li twò bonè pou dezespwa.
  Men, Fritz yo ak rejiman etranje yo byen lwen siperyè pase Etazini kòm twoup yo. Apre sa, yo kapab anpil nan detwi lènmi an.
  Isit la Gerda, pou egzanp, kenbe yon avyon de gè nwa. Apre sa, yo tèlman toumante l ', fòse l' fè lanmou, ke li lage pye l '. Epi li aktyèlman trè fre.
  Nan otòn karannsèt la, Fritz te antre nan teritwa Etazini apwopriye. Twoup Sovyetik yo te toujou ap goumen nan Kanada.
  Alenka sou IS-7 la te goumen ak yon brigad antye nan Shermans ak Pershings. Sherman yo isit la te nan klas la koukouy, ak yon kanon long-barik 76mm, ki se danjere pou IS-7 a lè tire nan bò la. Se konsa, ti fi yo te nan yon sitiyasyon grav. IS-7, pou tout merit li yo, gen yon kanon ak minisyon limite epi li pa twò vit tire.
  Isit la Alenka te tire avèk èd nan zòtèy pye l ', li frape Ameriken an ak griye:
  - Sou chemen lagè mwen an!
  Anyuta te bat nan vire, avèk èd nan yon pwent tete wouj, frape Sherman a epi rele:
  - Pou viktwa Sovyetik la!
  Alla tou thumped ak èd nan zòtèy fè. Li pèse machin Ameriken an epi li rele:
  - Pou lide kominis yo!
  Maria te bay kout pwen tou, avèk èd nan yon pwent tete frèz, kraze advèsè a an miyèt moso epi sifle:
  - Pou gwo maniskri Lenin yo!
  Epi Matrena te lage ak talon pye l, li kraze blende Sherman a epi li te griye nan tèt poumon li:
  - Pou chevalye limyè mwen yo!
  Sa a se senk yo, sa a se ti fi yo - ou pa ka jwenn pi fre! Epi yo tout se konsa jèn ak fre. Ak ti fi yo pran sant siwo myèl. Se pa etonan sòlda yo ak yon plezi konsa niche lestonmak Venis ak lang yo. Epi yo toujou ap niche.
  Wi, IS-7 te sikonbe tounen pou li pa ta chire an ti moso. Se poutèt sa sa a se yon tank, tout tank yo se yon tank.
  Petèt eksepte pou Alman piramidal la ...
  Men, pi fò nan Sherman yo te touye, ak rès yo ap fè bak.
  Se konsa ti fi Sovyetik yo koupe.
  Ak nan syèl la, Anastasia Vedmakova ak Alenka Sokolovskaya ap bat Fritz la. Sa Pokryshkin pa matche ak ti fi sa yo. Ak bèl yo goumen pye atè ak nan yon bikini. Ak pwent tete wouj tete yo itilize lè tire, ki ogmante efikasite konba tire.
  Men li konprann Albina ak Alvin pi byen. Ti fi yo te rive jwenn sis degre nan kwa Knight an. Lakwa Knight an sizyèm klas ki pi wo nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak dyaman yo te akòde yo apre yo te desann plis pase mil avyon chak.
  Isit la yo se ti fi yo - ti fi a tout ti fi yo ...
  Men, tou de Anastasia Vedmakova ak Alenka Sokolovskaya chak kolekte plis pase de san avyon. Apre sa, yo te deja gen uit zetwal nan ewo nan Sovyetik la.
  Anastasia te peze zòtèy li yo sou bouton tire zam avyon an epi li te frape yon machin Ameriken, li t ap griye:
  - Mwen gen yon ti fi super!
  Alenka Sokolovskaya koupe sou lènmi an avèk èd nan pwent tete wouj nan pwatrin li, frape twa avyon ak jape:
  - E mwen menm pi fre!
  Sa yo se ti fi, ti fi sa yo!
  Epi detwi Amerik la.
  Oke, nan kou, Alvina ak Albina fè li menm plis plezi ak fre.
  Alvina sèvi ak pwent tete wouj lè l ap tire ...
  Ak Albina frèz ...
  Ak tou de ti fi yo trè fanatik nan travay ak lang ak jad, baton pulsasyon. Yo gen tankou yon pasyon ak yon kwayans nan agresyon!
  Albina peze zòtèy pye l yo epi li di:
  - Epi yo ale nan lanmè, bèl ti fi!
  Alvina, tire, konfime:
  - Eleman fre, eleman touye!
  Epi kounyeya, Alman yo ak Sovyetik yo ak Japonè yo te kwense pi fon nan teritwa Ameriken an.
  Japonè yo gen pwòp konbatan yo: ti fi Ninja. Trè brav ak batay.
  Men yon ti fi Ninja ble, ki jan li lage yon lam razwa ak zòtèy pye l 'yo, koupe tèt Ameriken yo ak blathers:
  - Yo p'ap pase!
  Epi li koupe moulen an ak epe.
  Ak ti fi a Ninja jòn pral kenbe yon fanatik reyèl ak nepe. Lè sa a, ak zòtèy fè, li pral jete zegwi pwazon, epi lanse yo ak touye twoup Yankee yo, kout pwen opozan yo.
  Epi rèl nan tèt poumon li:
  - Nan tout bèl pouvwa Japonè!
  Ak ti fi a ak cheve wouj, kòm moulen nan oblik pral kenbe, ak koupe lènmi yo.
  Apre sa, li pral pran li ak zòtèy toutouni li yo ak slam sou yo epi gaye Yankees yo nan diferan direksyon. Sa a se bote nan batay.
  Epi gwonde:
  - Nou se ninja!
  Lè sa a, yon ti fi ki gen cheve blan Ninja pral fè yon resepsyon elikoptè ak nepe. Koupe opozan yo, kraze yo. Epi, nan pwent tete wouj la, li bat ak zèklè, gwonde:
  - Pou viktwa Japon!
  Ebyen pèsonn pa ka reziste kont vòlè sa yo! Men tifi yo, tout tifi tifi...
  Epi yo tèlman agresif.
  Men, isit la batay yo gronde ak entansite kolosal. Fòs aks yo ap deplase soti nan nò ak nan sid, literalman peze Amerik ak pensèt jigantèsk.
  Isit la se yon clip nan peyi a yon fwa glwa ki staggers imajinasyon an.
  Rive nan fen otòn, Fritz yo te deja byen kwense tèt yo nan teritwa a nan peyi Etazini.
  Isit la Gerda ap goumen nan tank Tiger-4 la epi sou wout la sonje ansyen li,
  Tou anpil bèl pouvwa fe.
  Gerda te yon ti kras kouvri nan san, men li te kontan. Men, atitid la te gate pa fetidite terib ki soti nan vant koupe nan ghoul la ak laperèz ke yon lòt santèn, si se pa plis, nan menm bèt yo ta vini kouri.
  Charlotte, pandan se tan, te pran advèsè obstiné li nan tèt la epi li te fè yon teknik ki ka touye moun "double Nelson", trese kou bèt la. Vanyan sòlda nan dife isit la te tounen soti nan wòl nan yon kalite manman Teresa - an tèm de pitye pou ghoul la brital bat. Eksprime:
  - Mwen bon, janti, ak manman m 'janti - tankou yon chwèt ki gen bon konprann!
  Gerda te enkyete:
  - Ou pa konprann?
  Charlotte te sezi.
  - Kisa mwen ta dwe konprann?
  "Èske dinozò oswa ibrid rat ak ravèt pa pral tande?" Gerda pire bouch li.
  Charlotte ri.
  "Mwen pa t 'atann ou te yon embesil konsa!" Wi, nou pral touye omwen yon mil nan yo!
  - Yo frape w nan tèt ak yon klib!
  - Non. Mete konfyans mwen, megagnome a ka tande nou. - Lè sa a, ti fi a bege. "Si Sultan nan Nen yo pa t 'pran li, sa vle di, li pa te rele l' nan sèvis la, Lè sa a, li pa t 'kapab ale twò lwen nou.
  Gerda te mande ak anpil konfyans:
  "Epi lòt nen yo, luten, annihobbits?"
  Charlotte byen vit ak san pitye maskilen etenn dènye espwa li:
  - Gen lòt, petèt yo tande, men kisa yo pran swen sou sa? Li konnen sèlman megagnome Kiy-Dar.
  Gerda te kòmanse siye janm li tache ak san sou yon gwo fèy Fertile. Fèy la sèlman deyò te sanble mou, men an reyalite li te pike. Blond nan pye atè te bay yon moral:
  - Se pa tout bagay ki lò ki briye, men tout bagay ki santi - toujou vire soti nan kaka! Gen anpil pousyè tè nan mond lan ke li enposib kwè nan pite a nan kreyatè a, menm apre yo fin fè kèk etap sou tè a!
  Kòm repons, dife Dyab la sifle ankò ak lè nan tiyo plastik li. Lè sa a, ti fi yo koute lannwit lan pou yon tan long. Men, megagnome Kiy-Dar a pa t 'tande, oswa pa t' kapab menm tande. Ak klèman pa te gen okenn lòt luten isit la.
  Gerda chante:
  - Si yon zanmi toudenkou te tounen ni yon zanmi ni yon lènmi, men yon fòlklorik lan ... Sa vle di nou ap tann pou yon kay moun fou!
  Charlotte entèwonp zanmi li:
  - Ebyen, èske ou vle pou nou kouvri pa yon rejiman de ghouls? Vini non ak pye ou, epi byen vit!
  Yon fwa ankò, yo te kontinye kouri epwizan yo, byenke tou de vanyan sòlda yo te deja malad ak fatig. Pafwa Gerda te tonbe nan dòmi sou ale a, nan moman dous kout li te sanble ke li te kouche, repoze (yon kalite dòmi nan yon rèv - li jis ekstrèmman fre!). Men, vizyon yo kraze tankou yon boul ajil ki tonbe atè - fasil epi san efò, sèlman kò a tranble nève. Lè sa a, tout bagay te kòmanse tout ankò, kòm si yon pandil envizib t ap balanse. Te gen kèk kalite mwatye reyalite ak mwatye reyalite alantou, mwen te oblije gonfle po je m 'pou yo, lou, pa fèmen. Pye yo fè ti fi yo te pike sovaj, men se te doulè terib sa a ki pa pèmèt yo bliye konplètman epi pèdi sans reyalite yo. Ak jaden flè piti piti chanje .... Mi wo klèman te montre nan fènwa a alantou, gèrye a blond fatige te tankou si nan yon koridò wòch nwa. Te gen son, eko lou nan kouri l 'yo. Epi te gen yon lòt bagay terib ak san mouvman devan yo. Yon bagay vivan, li, pandan ke li envizib, t ap tann pou ti fi yo, epi yo kouri la. Natirèlman, yo pa t vle tonbe nan lanfè, men yo toujou kouri tankou mouton yon tig kouri dèyè. Li pa menm klè poukisa, yo te kòmanse rèv nan fatra sa yo, petèt akòz efò fizik ekstrèm nan dènye semèn yo nan lagè a nan dezè a nan Lafrik ak mòn yo nan Azi ...
  Gerda di:
  - E menm syèl la ka lanfè, ke ou pa bezwen naje nan lanfè pou yon tan long!
  Yon bagay te pwan men ti fi a. Konsyans tounen vin jwenn gèrye a. Li toudenkou te jwenn tèt li kanpe an rete. Tè a te desann dousman devan. Epi te gen yon ti gout dlo. Fraîch ak imidite te respire nan figi a fin itilize nan ti fi a.
  Gerda di:
  - Wow, ou ka menm kouri nan syèl la!
  - Viry! Charlotte te fè yon soupi ak santiman. - Kote sòlda yo tonbe nan Gran Almay Bliss. - Vwa vanyan sòlda sonore li te plen ak kè kontan otantik.
  Gerda pa t pataje optimis sa a:
  "Plis tankou forefield Virius la.
  Charlotte te di avèk antouzyasm:
  - Kote ki gen yon jaden, gen yon jaden!
  Gerda te sonje lejand la, te sonje kòman, sou wout Reich-Saray, yo te travèse yon ti rivyè dlo ajan. Soti nan wotè chwal wa a, travèse a te sanble fasil epi vit plezi. Gèrye a blond menm te santi tankou yon sultan, oswa yon sultan, ki, nan chemen an, se menm pi bon! Men, se yon sèl bagay yo chita sou yon chwal elit jeyan, ak yon lòt bagay yo vwayaje sou pwòp janm ou nan yon deyès. Mwen mande ki jan gwo twou san fon ak trèt rivyè sa a ye?
  Gerda te fè remake sounwa, men nan yon fason senbolik:
  - E forvan an se pou mwen!
  - Ou ka naje? Ti fi wouj la vire bò kote l.
  Gerda leve zèpòl.
  - Ala yon kesyon estipid. Ki kote ou te wè yon reprezantan nan batayon elit SS la ki pa t 'kapab naje.
  Charlotte souke boukl flanmye li yo yon fason desizif.
  - Bliye elit SS la. Gen yon mond konplètman diferan oswa menm yon linivè kontinuèl ak myriads nan mond. Se pa tout bagay ki jan li te ye avèk nou!
  "Èske mwen ka?" Gerda mande tèt li, ankò gade nan vid ki te anndan gèrye a.
  Charlotte di:
  - Ebyen akouche vit! Tan ap fini!
  "Natirèlman mwen ta dwe kapab naje!" gèrye a blond te di kè kontan, wè dout la sou figi a dou ak nan menm tan an tèribl nan zanmi l '.
  Papiyon gwosè yon albatros, ak zèl takte ble-ak-jòn, bat antèn li kòm yon siy konfimasyon ke blond janm fè a te di verite a.
  "Se sa mwen sipoze tou, oswa prèske konsa," Charlotte reponn enstabilite. - Malgre ke ou konnen pwovèb la: kodenn nan te panse ak antre nan soup la, kòk la pa t 'panse epi li te fini nan yon chcha! Nan nenpòt ka, li pi bon si ou konnen ki jan, paske mwen pa ka fè ou soti. Epi nou gen sèlman yon fason - nan lòt bò a.
  Gerda sere pwen li byen.
  - Natirèlman, yon sèl la fre naje!
  Charlotte te avèti:
  "Nou ta ka gen pwoblèm ak epe a!"
  Gèrye selèb yo te pwoche bò kwen rivaj la epi yo te antre nan dlo lannwit nwa a. Gerda te santi presyon dlo a - rivyè a te gen yon ti kouran. Blond nan janm fè ajenou ajenou ak visye te bwè, apre sa li voye l 'sou figi fatige, pousyè li. Somolans la disparèt imedyatman. Dlo a te fre ak dou, mwen te vle kouche nan li epi detann misk yo fè mal nan kò fi a ...
  Gerda te di ak antouzyasm:
  - Ak min yo nan forefield la se envizib!
  - Tann yon minit! Charlotte te chichote.
  Gerda te sezi:
  - Ak ki pyèj yo isit la ankò?
  Gèrye dife a rasire:
  - Non, men ... mwen panse ke nou toujou gen yon chans!
  Vanyan sòlda dife a bo plastik blan li ankò ak eponj li yo. Li te koute, gade alantou ak anpil atansyon.
  Gerda, nan vire, rilaks, e li te sanble yo manje sou enèji diven nan dlo a. Charlotte mande l:
  - Epi ou wè, li difisil pou mwen konsantre nan kote sa a.
  Blond nan janm fè tou gade dèyè. Li te santi tankou li ta dwe limyè byento. Fènwa a te sispann nwa-nwa, kòm byen dènyèman, twou vid ki genyen enstabilite parèt nan enpénétrabl li yo - li te sanble, jis yon ti kras plis, ak kouvèti a nan mitan lannwit ta tonbe. Se konsa, kouri dèyè a pral kòmanse trè byento. Bon bagay yo te rive nan rivyè a. Gerda, vise sousi l ', li gade ak anpil atansyon: dlo a te klèman vizib nan janm li ki te fè moun fou, vag - nan sant la nan kouran an. Lòt bò a te prèske nwaye nan fènwa.
  Gèrye blan nèj la te fè remake:
  - Si sèlman kounye a men moun ta karese kò nou fin itilize ak venn ki montre nan tansyon. Ki jan nou ta jwi li? O chè ti fi inosan k ap soufri. Boul mwen nan Venis, deyès, se konsa vle renmen, ak kontantman, sa nenpòt fanm vle!
  Charlotte pran pip li ankò. Fwa sa a, Gerd te sanble ke, swa nan lè a oswa nan tè a, yon bagay te tranble nan repons. Ak sou talon pye a nan vanyan sòlda nan blond, yon bagay te fwote ak Spikes ak an menm tan an konsa sansib. Li te deklare:
  - Isit la li se plezi nan yon boa constrictor.
  - Ou tande? Jèn dyab la dife a eksite te pwan men li. - Etap nan megagnome la! Oh fi nèj-blan pran sant? Kiy-Dar reponn. Charlotte te bo zanmi l nan zòrèy. - Kwè m ', viktwa nou an pre, Li se yon kote isit la!
  Gerda te fè remake:
  - Wi, fèmen ... Tankou Lalin nan pou yon bouk!
  Charlotte te kòmanse kònen pi rèd nan siflèt li te fè nan plastik majik ki te kreye pa luten (tekno-majik menm si!), Lè sa a, peze zòrèy li nan tè a. Tan sa a, souke resipwòk nan tè a te pi plis aparan.
  Gerda te fè yon remark filozofik:
  - Gen yon siy konsa ke pi long ou malheureux nan kòmansman an, plis siksè nan fen a pral gen!
  - Wi ... - Je emwòd yo nan pi bèl ti fi a strabiye kè kontan, - li te vin nan apèl la! Kle-Dar!
  Gerda mete dwèt li nan bouch li:
  - Wi, fè atansyon. Petèt li pa sa megagnome ditou, oswa yon bèt nan yon lòd konplètman diferan!
  Yo te jele, koute. Tranbleman tè a te vin pi inifòm, pi lou. Yon kote tou pre, ant "zile yo" nan touf raje, yon karaktè gwo t ap fè wout li. Li te tankou yon gwo jeni, obeyisan kap chèche yon mèt, menm si li te dènye jèn san bab la...
  Charlotte te deklare:
  - Ou pwobableman pa menm ka imajine tout pouvwa a nan megagnomes. Sa yo se yon bèt ki gen anpil pouvwa ki menm dife lanfè a bese devan yo!
  Gerda imedyatman objeksyon:
  - Non, poukisa mwen pa ka imajine ... Si yon gnome se yon bèt fò, Lè sa a, yon megagnome ta dwe yon lòd nan grandè pi fò. Apre yo tout, mo yo trè mega, li se yon milyon fwa plis!
  Charlotte volontèman, kòm yon ti fi nan yon dat ak yon etwal pòp, te dakò:
  Wi ou gen rezon zanmim! Egzakteman nan yon milyon, sa a se yon lame antye irézistibl!
  Gerda te sezi:
  "Poukisa ou pa t rele l pi bonè epi kite zanmi nou yo mouri?"
  Olye pou yo reponn, jenn ak wouj-dyab la ankò bo siflèt li, lè a chape ak yon ti sifle soti nan bouch la koube. Epi toudenkou Charlotte te jele nan mwatye yon souf, je emwòd li awondi. Loup dife a chita nan dlo a, li manyen men Gerda. Mwen te vle anpil, mwen te reponn li, lè toudenkou ...
  Pye ti fi a te toudenkou boule ak yon gwo doulè konsa ke yo sote nan yon fwa epi ... finalman leve. Madeleine te kenbe yon klib ak yon fil elektrik konekte ak li. Yon ti anpoul nan egzeyat elektrik parèt sou woz la, menm yon ti kras keratinize soti nan kouri sou sab cho ak wòch mòn byen file.
  Kapitèn SS la gronde:
  - Leve epi pare pou w mete inifòm rad ou! Ou pa kapab etale nan yon bikini devan yon Field Marshal! Gade, ti bebe, ou pral jwenn rekonpans, men si ou jete sòt, Lè sa a, mwen pral fè wou an Conan vire pou yon jou, epi an menm tan an bay yon chòk elektrik. - Madeleine isit la te fè yon figi terib. - Malgre ke non, pa yon jou, men yon semèn antye, san yon sèl minit nan relèv. Nou toujou gen tan.
  Ti fi yo byen vit te kòmanse rasanble .... Ak sou yon lòt kontinan, evènman enteresan tou te pran plas, ak moun ki sanble.
  Wi, e kounye a, batay la tounen, e gèrye Gerda a, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, voye yon pwojektil fòs mòtèl. Pershing ki te kraze a te sispann.
  Yon bagay ki pi gwo ak maladwa antre isit la. Dènye devlopman Ameriken an, yon zam pwòp tèt ou ak yon kalib nan yon zam nan 155 mm longè ak yon epesè nan zam 305 mm. Li peze sanven tòn epi li trè dousman. Apèn rale...
  Gerda te kraze Sherman la ak yon piki byen vize epi li te note:
  - Ale nan nanm nou!
  Charlotte te tire lè l sèvi avèk zòtèy pye li yo, li kraze lènmi an an moso metal chire epi li di:
  - Pou onè ak Motherland!
  Christina te fè remake ak dekouraje:
  - Èske ou ka mete l 'ak yon bonm?
  Magda te deklare avèk konfyans:
  - Kite sa pou mwen!
  Epi ti fi a lonje yon kanon sou lènmi an, ak zòtèy tenasan li yo, li bat.
  Epi mons Ameriken an te kanpe e li te eksploze.
  Sa yo se ti fi yo soti nan Twazyèm Reich la - byen fè!
  Sezon ivè a rive, epi IS-7 la ap deplase nan nèj la. Batay yo ap pase nan Amerik la. Bèl soti nan Sovyetik la ap goumen ak kòlè.
  Alenka tire sou Pershing la ak zòtèy pye l 'li kraze advèsè a.
  Epi li woule:
  - Glwa kominis Ris!
  Anyuta tou frape ak yon kokiy. Li te aplike teknik la avèk èd nan zòtèy toutouni ak cooed:
  - Mwen pral di fi devni selèb!
  Alla tou pran e tire epi frape yon lòt tank Patton. E konsa fre.
  Ki kalite legim dernye tank Patton sa a? Li se yon "ki twò gwo", sèlman ak yon motè ki gen plis pouvwa 810 puisans ak plis blende pant.
  Ki sa ki yon machin enpresyonan ki ka vin yon pwoblèm pou T-34-85 la. Men, IS-7 la bat li tankou nan yon distans. Ak tank Sovyetik la, li te resevwa yon pwojektil nan zam devan an, voye l nan yon rikoch. Isit la se yon machin konba. Ak nan repons, li soufle Ameriken an ak yon sèl balanse.
  Lè sa a, Maria tire, frape lènmi an avèk presizyon. Li pèse l 'ak kriye:
  - Lame nou an fò, li pwoteje mond lan!
  Epi li tou sèvi ak zòtèy fè.
  Apre sa, Marusya pral fout moute. Epi kraze zam lènmi an nan bato. Avèk èd nan ka sa a nan yon talon pye.
  Epi gwonde:
  - Pou nouvo refòm Stalin yo!
  Li se tankou yon bote batay, epi li vle fè tout moun plezi.
  Sa a se ki jan ekip la sou IS-7 travay, ki se malad nan lanfè.
  Men, isit la vini ti fi yo.
  Elizaveta ap goumen sou yon T-54. Epi li aji dezespereman. Yon chen agresif konsa.
  Ak ti fi yo gen yon machin trè bon. Apre sa, yo tire soti nan li trè presizyon.
  Pou egzanp, yo te pran epi frape "Supershing", epi yo rele:
  - kominis apa pou nou an!
  Elizabeth te vize zam la ak zòtèy pye li. Lupanula nan sib la ak grinding:
  - Viktwa mwen pral gwo!
  Epi li fè yon klin sou konpayon li yo.
  Ekaterina bate avèk èd nan yon pwent tete wouj epi li kriye:
  - Pou gwo viktwa nou yo!
  Ak jan li ri nan tèt nan poumon li.
  Ak Elena, avèk èd nan zòtèy toutouni li, pral slam nan lènmi an. Li kase zam pwisan an, fann metal la epi li di:
  - Vanyan sòlda nasyon nou an!
  Epi gwonde nan tèt poumon li...
  - Houra!
  Ak Euphrasia tou thrashes lènmi an, fwa sa a ak yon pwent tete frèz. Kraze lènmi an ak blather:
  - Pou grandè kominis la sou tout planèt galaksi yo!
  Sa yo se ti fi ki pi fre nan mond lan. Epi pa gen anyen pou sispann oswa kwape yo.
  Ekaterina kriye epi souke pwatrin li:
  - Mwen gen yon ti fi super!
  Ak pwent tete li yo jete ak ribi ... Li yon fwa pouse yo nan figi yon nonm nwa ak fòse l 'niche. Lè sa a, li niche pèfeksyon gason l 'ak lang li. Ki sa ki yon gou bèl.
  Ala bèl li se pou yon ti fi - pa dekri pi gwo plezi nan mond lan.
  Men ki jan ti fi yo kraze lènmi an. Epi yo jwi viktwa bèl pouvwa yo ak reyalizasyon kolosal yo.
  Ak Anastasia Vedmakova ak Alenka Sokolovskaya yo jeneralman etonan ti fi. Vag nan pasyon ak yon tsunami nan lanvi yo se jis bouyon nan yo.
  Anastasia tire pwent tete wouj li sou lènmi an, li frape avyon Yankee a epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen bèl superman!
  Alenka Sokolovskaya, kontinye kraze lènmi an, avèk èd nan pwent tete frèz ak gwonde:
  - E mwen pi wo pase fi a nan tout mond lan!
  Sa yo se fanm batay yo, e mwen dwe di yo te vòlè kèk plis! Pa gen moun ki ka reziste yo.
  Menm Amerik ... ak chak te deja touche dis zetwal lò nan ewo nan Sovyetik la ...
  Pou sa yon reyalizasyon fenomenn, yo te resevwa yon prim espesyal: zetwal dyaman nan ewo nan Sovyetik la. Sa nan tèt li se trè onorab ak fre.
  Pran plezi bèl!
  Pi bon an, nan kou, poko vini!
  Oleg Rybachenko te fè yon lòt operasyon nan Arabi Saoudit.
  Lame tsarist Nicholas II te elaji teritwa Ris. Ansanm ak Oleg, ti fi a Margarita Korshunova te kounye a goumen. Epitou yon mutan - yon vanyan sòlda ki te resevwa imòtalite.
  Oke, timoun ki p'ap janm fini an te mennen nan obeyisans tout gang sa yo nan Mujahideen yo. Apre sa, yo bat yo - fòse yo fè sèman an bay Tsar Ris la.
  An menm tan an, Oleg Rybachenko pa opoze ak ekri yon kontinyasyon bèl ak yon ti kras diferan nan avantur ti fi yo;
  Apre nouvo ane a, Alman yo ak kowalisyon an te avanse anpil atravè peyi Etazini. Ameriken yo, fè fas ak yon lènmi ki pi avanse teknolojik, yo te pèdi.
  Rive nan fen mwa Mas la, Wehrmacht te pwoche bò Washington epi yo te kòmanse pran tanpèt kapital ameriken an.
  Batay yo te inegal e li te evidan ke ti fi yo te genyen isit la ... Espesyalman tank piramid la, Gerda se bon, tankou konpozisyon li yo.
  Gerda, pandan bonbadman Mezon Blanch lan, lè tank li te frape pa yon dife dirèk, li te dòmi, li reve konsa...
  Li te wè patizan Lara Mikheyko kenbe pa Nazi yo. Yon ti fi ki gen katòz ane te tire tounen nan men Nazi yo. De nan konpayon li yo te touye. Epi li menm li kache nan joupa a.
  Grann te vle pase l kòm pitit fi l, men Nazi yo pa t kwè li. Epi yo pran m... Rechèch la ap kòmanse.
  Lè sa a, Lara te pwan yon grenad, Nazi yo tonbe. Ti fi a mantalman te di limyè sa a orevwa epi li jete l ale ... Men, grenad la pa t eksploze.
  Li pa t posib yo sove ewoyikman.
  Yo frape Lara, yo frape l de fwa epi yo mete yon boul anba je l. Men, yo pa t 'frape difisil, aparamman yo te pè enfim!
  Lè yo te mennen l nan joupa a pou entèwogasyon, Lara te konpòte l endis.
  Li te gade kolonèl SS la avèk kouraj, li di:
  - Fritz la pral detwi ou talè! Tande kout zam yo, lanmò ap soti nan Lame Wouj la!
  Kolonèl la reponn:
  - Ti fi nana, ou pral fè konesans ak fwèt la!
  Lara rele byen fò:
  Doulè pa fè m pè!
  Kolonèl la bay lòd:
  - Pran sa baba deyò ak yon afich: patizan epi montre tout vilaj la!
  Polisye a prese di:
  - Li fè nèj nan lari a, epi li fè glas ... Èske yo pa ta dwe pran tifi a pye atè pou li refwadi zèl li!
  Kolonèl SS la souke tèt li an akò.
  - Dwa! Se pou li tankou pye atè nan jèl la, petèt vin nan sans ou!
  Manto Lara dechire ansanm ak chanday li. Kite sèlman nan yon sèl rad koton. Yo retire soulye ki graj yo ak chosèt nwa yo. Ti fi a rete pye atè nan yon sèl, rad lejè.
  Yo te pann yon plak nan kou li ak enskripsyon an: "Mwen se yon patizan." Apre sa, yo mare men l 'nan dèyè, yo mennen l' soti nan galri a. Pye ti fi a te santi frèt ak lanèj.
  Lara te souri. Li te vrèman jennen pa boul la sou figi l ', jan li te gade. Epi ou ka mache pye atè nan nèj la. Plant li yo te vin trè ki graj pandan ete a, nan anpil tranzisyon pye atè. Li te mete soulye li dènyèman, epi se pa premye fwa li oblije andire frèt ak grangou.
  Lara ale tèt li epi li kontinye souri. Van an te soufle, li te soufle cheve kòb kwiv mete wouj li yo, epi nèj te kraze anba pye li.
  Ti fi a te mache ak yon gade konsa, tankou yon Princess sou fòtèy la. Epi kite dèyè elegant, ti mak pye, pye prèske timoun.
  Moun yo te gade l avèk senpati.
  Youn nan granmè yo nan yon rad fouri bougonnen:
  - Laterè! Yo mennen ti fi a pye atè!
  Tan an te solèy, ak plant Lara fè tèt di, callused apèn soufri nan frèt la. Li mache pou kont li, li fè dan l '.
  Isit la li te boule pa yon souflèt nan yon fwèt. Ti fi a kriye epi li mòde lèv li.
  Li te frape yon koup plis fwa ak fòs. Lara pa t ka kanpe sou pye l, ak yon efò volonte li kenbe rèl li.
  Yo te voye ti fi a fè tèt di nan yon joupa espesyal, kote te gen aparèy pou tòti.
  Isit la yo mete l 'sou yon etajè, epi yo te kòmanse boule talon li ak yon fè wouj cho ...
  E de bouro fwe Lara ak fwèt. Okòmansman, ti fi a kenbe rèl li yo ak yon efò titan, men lè bann lajè an fè, wouj soti nan chalè a, yo te aplike nan plant fè timoun nan, li te kriye epi li pèdi konesans. Li te mennen nan...
  Laterè...
  Gerda leve.... Damn li, ou gen nan rèv sou li lè yo nan lavèy viktwa, tank yo ap bonbadman Mezon Blanch lan.
  Lè sa a, bagay sa yo anbarasan soti ...
  Gerda te tire sou "Supershing" ki t ap kite kay la, li te pèse l epi li te woule:
  - Lapè, travay ak renmen!
  Lè sa a, li kole lang li.
  Charlotte frape lènmi an tou, lè l sèvi avèk dwèt toutouni nan janm li epi rele:
  - Mwen se yon fi super!
  Christina te tou kout pwen, sifle ak yon koulèv epi peze bouton joystick la ak pwent tete wouj li a, kout pwen nan lènmi an:
  - Nou se supermen!
  Epi Magda pral souflete lènmi an, kraze tank la, fè twous konba a eksploze, epi bay:
  - Bay voltijé!
  Lè sa a, li fè yon klin sou patnè li yo. Isit la se yon ti fi - konsidere tireur klas ki pi wo a.
  Fanm vanyan sòlda yo ap detwi Yanki yo epi yo pran nòt... Albina ak Alvina gentan fè nòt de mil machin tonbe chak. Pou sa yo te resevwa yon nouvo prim: Diamond Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman.
  Sa a ki jan ti fi yo distenge tèt yo lè yo vin aces nan klas la super. E pesonn pa t 'kapab sispann yo ak bat yo.
  Anastasia Vedmakova ak Akulina Sokolovskaya ak Orlova chak te resevwa yon nouvo prim: Lòd Glwa nan pi wo degre ak Diamonds, ki yo te trè kontan sou. Sa yo se kèk ti fi fre.
  Epi lagè a ap fini... Ameriken yo nan dat 20 avril 1948 kapitile. Ak yon lòt istwa nan Dezyèm Gè Mondyal la vire tèt anba.
  Fwa sa a, li sanble ak yon peryòd lapè long. Sovyetik te jwenn Alaska tounen ak tout moun te kontan. Ak peyi yo nan kontinan Ameriken an te divize pa Japon ak Twazyèm Reich la. Se konsa, te fini redistribisyon tanporè nan mond lan.
  Alman yo fatige ak lagè a.
  Hitler te pèmèt poligami nan Twazyèm Reich la - jiska kat madanm chak, epi li te entwodwi taks drakonyèn sou koup ki pa gen okenn timoun oswa mwens pase twa. Sa a te yon mouvman fò pou ankouraje politik popilasyon an.
  Anplis de sa, Hitler li menm te gen anpil timoun ki te jwenn pa fekondasyon atifisyèl. Ak nan mitan yo li te nesesè yo chwazi eritye fòtèy la.
  Pa te gen okenn tristès, Twazyèm Reich la te dijere konkeri yo ansanm ak Japon.
  Men, sou 5 mas 1953, Stalin te mouri. Epi Beria te vin sou pouvwa a. Poukisa Beria? Nan istwa reyèl, li tou te gen bon chans pou twòn nan, men yon aksidan anpeche l ': yon revòlt nan GDR a, pandan repwesyon nan ki yon kontreplore kont Beria gen matirite. Ak isit la GDR a, nan kou, se pa.
  Anplis de sa, Hitler te vle tou byen previzib ak byen li te ye Beria, ki moun ki te yon Germanophile, pou dirije apre Stalin. Ak Stalin, lè sante li deteryore, te fè yon testaman an favè Beria.
  Se konsa, tout bagay te deside an favè tèt la nan sekrè a ak pa sèlman polis la sekrè.
  Oke, Beria te ofri Hitler fè fas ak Japon jiskaske li akeri zam nikleyè.
  Ou pa janm konnen ki sa yon samurai ka panse a.
  Beria ak Hitler te dakò sou yon lagè ansanm ak Japon, ak divizyon an nan teritwa li yo.
  Sou 20 avril 1954, yon lagè ansanm te kòmanse kont vas anpi kolonyal samurai a.
  Ala yon nouvo paj ap vire nan listwa. Twoup Sovyetik yo ap avanse sou Japon.
  Epi Alman yo tou... Isit la ankò Gerda ak Charlotte ap goumen nan yon tank piramid. Yo gen yon machin de chèz ki peze senkant tòn ak yon motè turbine gaz kontra enfòmèl ant 2500 puisans. Ou ka imajine sa yon machin vit Alman. Ak zam la se espesyal, ak yon melanj de plastik. Ak trè fò inpénétrabl nan tout ang. Yon zam nan ti kalib 75 mm, men ak yon vitès mizo trè wo nan pwojektil nan yon zam ki gen gwo presyon. Li te ogmante pèse zam. Ak stock la nan kokiy ak to a nan dife yo gwo. Kondiktif se wo.
  Tank la li menm se jis super ... Se konsa, Gerda konnen ki sa yo goumen sou.
  Machin Sovyetik yo pi fèb. Tank prensipal la se toujou T-54 la, machin nan se pa move, relativman bon mache, men anpil enferyè a Alman an nan tout bagay. IS-7 toujou pa t 'vin masiv. Li te remake pa IS-10 a, ki te resevwa yon kanon 122-mm, men ak yon barik ki pi long ak bon zam fwon, ak kote ki pi fèb. Men, tout bagay sa yo anfòm nan pwa a nan senkant-twa tòn, ki se pa move.
  Gerda tire tank Panther-6 li a sou Japonè yo, lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li peze bouton joystick yo, pandan y ap gwonde:
  - Glwa pou lide fratènite aryen yo!
  Charlotte peze bouton yo nan joystick la, ak pwent tete wouj li a, yon liy nan sèt mitray, ak kriye:
  - Bonè nou se nan kominis rèv la aryen!
  Epi ti fi a ap ri ankò...
  Christina ak Magda goumen sou yon lòt piramid "Panther"-6.
  Christina peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l ', li frape lènmi an soti nan Japon ak gwonde:
  - Bravo pou konpayon mwen!
  Magda tou ouvri dife, epi li ri yon fason assoudyan, li di, li peze bouton joystick la ak pwent tete rubi li:
  - Glwa pou jenn gason nou yo!
  Ak ki jan yo ri nan tèt yo nan poumon yo. Sa yo se, franchman, bèl ti fi nan eksitasyon an nan lagè.
  Wi, pou Japon, sanble jou jijman an rive. Men, tout bagay ap mache dapre plan an.
  Elizabeth ak ekipaj li yo ap goumen sou yon tank T-54, yon ti jan modènize. Men diferans lan piti. Te zam la vin yon ti kras pi vit, ak pwojektil la se plis blende pèse. Sa a se diferans lan.
  Ak motè a se menm motè dyezèl ak 520 puisans ... Japonè yo itilize tank pwòp konsepsyon yo ak lisans Alman yo. Machin yo jeneralman bon tou. Espesyalman machin Hirohito-3, ki peze senkant-uit tòn, ak yon zam 105 mm ak yon longè barik 70 EL, siperyè T-54 nan zam, epi li pa enferyè nan zam ak pèfòmans kondwi, eksepte pou rezèv pouvwa a.
  Tank Japonè sa a se yon pwoblèm pou Sovyetik la. Men, gen tou machin pi lejè nan peyi solèy leve a.
  Li pi fasil pou fè fas ak yo.
  Elizabeth tire ak zòtèy toutouni li epi li frape tank samurai yo. Li fè li trè malen, epi li kriye:
  - Glwa pou patri gratis nou an!
  Ekaterina ankò tire, lè l sèvi avèk yon pwent tete wouj, epi kraze yon machin Japonè, kriye:
  - Pou Bondye bay Larisi!
  Elena tou bat lènmi an, kraze tank lènmi an ak èd talon pye l 'ak gwonde:
  - Pou grandè lide kominis yo!
  Euphrasia tou tire epi fè li avèk èd nan pwent tete frèz la nan pwatrin elastik li a, ak kriye:
  - Glwa pou viktwa pi wo kominis!
  Se konsa, yo adrwatman deplase tank yo epi evite defèt. Hirohito-3 tank la kapab tou klase kòm lou, men li se byen masiv. Li difisil pou bat yon machin konsa.
  Ak isit la li ale nan ti fi yo. Zam la pi gwo nan kalib ak pi wo pase vitès la mizo nan pwojektil la. Blende fwon nan gwo kay won Japonè a se menm pi epè pase 240 mm Sovyetik la, ak fwon an nan kòk la tou se pi epè nan 150 mm anwo a ak 120 mm pi ba yo. Ak vitès la nan Japonè yo se menm pi wo, motè a turbine gaz se 1500 puisans. Wi, tank sa a se pi bon an nan Japon. Pa blag avè l.
  Men, Elizaveta, avèk èd nan yon pwent tete wouj, voye yon pwojektil dwat bout-a-fen, ak tank Japonè a eksploze, li pa frape machin Sovyetik la.
  Ekaterina te pepi epi li bo zanmi l sou talon pye l:
  Ou entelijan Lisa!
  Elizabeth pa t dakò.
  - Mwen jis yon jeni!
  Ak jan li ri nan tèt nan poumon li. Men ti fi a.
  Epi yo kriye anpil ... Ekaterina, pou egzanp, sonje karant-yon ane ki jan li te koule ale. Soulye yo te kraze apre yon koup de jou, epi mwen te oblije stomp pye atè. Ak nan abitid pou yon ti fi lavil, li fè mal, chak boul, chak branch, chak boul santi. Apre sa, li frape janm li nan san an, lè chak etap eksploze nan doulè.
  Li pa janm panse ke mache pye atè ta ka tèlman douloure. Se pa etonan ke Hugo te senpatize ak ti fi a pye atè Closet. Si menm nan ete janm fi sa yo, Lè sa a, ki kalite sezon fredi.
  Catherine, sepandan, byen vit te abitye ak li, kò a jèn adapte byen vit, se sèl la blese anvayi ak calluses ak coarsened. Epi li te bèl mache pye atè. Ekaterina pa t 'menm mete soulye li jiskaske jèl la frape. Sepandan, Lè sa a, kat yo te fòme ak Euphrasinia te anseye yo atizay nan sorcier. Ak sòsyè souvan kouri pye atè nan nèj la pou pwolonje jèn yo. Ak nan ti bout tan, ti fi yo te metrize konesans sekrè, ak gade ven ane fin vye granmoun, ak pye atè ak nan yon bikini pa t 'friz nan frèt la. Men bèl yo. Epi pa gen okenn pi fre, eksepte, nan kou, Alenka. Li te goumen sou IS-10 nan yon modifikasyon ak yon barik pwolonje. Tank la te parèt nan seri a dènyèman. E toujou ra. IS-7 pa janm antre nan yon seri gwo. Aparamman akòz pri a wo ak difikilte nan pwodiksyon an.
  Se konsa, ekipaj la nan Alenka detwi Japonè sa yo ak chante chante pou tèt li.
  Vole tankou dife nwit ble
  Nou se pitit pyonye travayè yo...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rèl pyonye yo toujou pare!
  Lè tifi yo rive nan biznis, ou pa ka reziste yo. Sa a se aktyèlman yon kreyasyon pafè nan lagè.
  Batay yo ap mache byen e Japon ap pèdi.
  Isit la twoup Sovyetik yo te pran sid Sakhalin nan mwa me. Epi yo te aji ak anpil prekosyon.
  Men, batayon yo nan ti fi Sovyetik montre yon klas bèl bagay nan batay.
  Nan kalite zam yo, nan kou, AK te kòmanse itilize. Pi mal pase Alman, men senp ak serye. Ak koupe opozan, byenke vize a nan yon distans pi ba pase sa yo ki nan karabin atak Alman an.
  Ti fi Sovyetik nan prizonye Japonè yo fè pye yo toutouni, pousyè tè bo, talon pye yo fè niche. Sa a se taktik yo.
  Goumen vanyan sòlda, klas ki pi wo a.
  Nan sezon lete an 1954, Alman yo te lajman netwaye Amerik nan twoup Japonè yo.
  Batayon ti fi pye atè, ki te dirije pa Margaret, te goumen espesyalman bèl. Ti fi a te gaye pa samurai a, epi yo te kaptire jenn gason an te fòse yo bo pinga'w li yo ak niche lestonmak Venis la.
  Gerda ak ekip li a sou Panthers-6 te fè yon bon travay, epi li voye anpil Japonè nan lanfè, ak kèk nan syèl la.
  Kat ti fi Ninja te goumen ak twoup Sovyetik yo ki t ap avanse nan Manchuria.
  Yon ti fi Ninja ak cheve ble rache ak nepe epi li kouri yon moulen van, koupe sòlda Sovyetik yo. Apre sa, li voye yon pwa ak eksplozif ak zòtèy li yo, li chavire tank T-54 Sovyetik la epi li jape:
  - Peyi ki pi fre se Japon!
  Yon ti fi Ninja ak cheve jòn pral tou koupe lènmi an ak lam epi bay yon boomerang ak talon pye l ', li rele:
  - Pou viktwa nou nan samurai a!
  Yon ti fi Ninja wouj-chveu pral pote soti nan yon platin agresif ak nepe san okenn pwoblèm, koupe sòlda Sovyetik yo. Lè sa a, zòtèy li yo pral lanse yon bonm. Tank Sovyetik la pral dechire epi vanyan sòlda yo ap kriye:
  - Nan non lide kominis yo!
  Yon ti fi Ninja ki gen cheve blan te pran opozan li yo, li koupe yo koupe, kòmsi li te kouri yon fanatik sou teren an, li koupe sòlda Ris yo ankò, ak dwèt li yo, kòmsi li te lanse yon sèl ki ka touye moun ki ta dechire de tank Sovyetik antye an pyès rezèv. .
  Epi gwonde:
  - Pou grandè peyi a!
  Ti fi renmen touye, e menm plis yo renmen vyole prizonye yo. Wi, se konsa ke gason pèdi konesans nan twòp efò. Epi se konsa ti fi Ninja renmen li. Sote sou gason mare ak an menm tan fwete yo ak fwèt.
  Men, malgre ewoyis la nan Japonè yo, yo pèdi nan pi bon ak pi avanse teknoloji.
  Espesyalman nan syèl la super-klas, aces Anastasia Vedmakova ak Akulina Sokolovskaya, ki moun ki kraze Japonè yo tankou moulen van.
  Anastasia, avèk èd zòtèy toutouni li yo, koupe sis avyon Japonè an menm tan nan yon sèl pete ak squeaks:
  - Glwa pou lide yo nan kominis nan Larisi!
  Akulina, lè li peze bouton an ak pwent tete wouj li a, koupe sèt avyon Japonè alafwa epi li gwonde:
  - Glwa pou ewo yo nan Larisi!
  Gèrye yo pran revanj sou Japon pou doleyans anvan yo. Epi espesyalman pou defèt nan lagè a nan tan Tsar Nicholas II. Non, yo p'ap janm bliye, e jenerasyon p'ap padone.
  Anastasia, peze pwent tete ruby li a, te bay yon lòt pete, tire avyon Japonè yo ak gwonde:
  - Glwa epòk kominis Beria!
  Akulina te peze pye l ak zòtèy pye l, li te frape avyon samurai yo epi li te woule:
  - Pou gwo viktwa!
  Epi Albina ak Alvina ap jwenn kont dosye. Pou twa mil avyon ki te tonbe yo te bay lòd la: Diamond Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak dyaman.
  Albina, avèk èd nan yon pwent tete wouj, te bay yon vire. Li koupe yon douzèn avyon Japonè alafwa epi li te woule:
  - Pou pwatrin mwen!
  Epi li te imajine tèt li nan bra yon vanyan sòlda nwa.
  Alvina te choute ak èd zòtèy li yo, li te jete yon douzèn avyon Japonè epi li di:
  - Pou gwo viktwa!
  Ti fi Alman yo trè batay ak bèl. Nèg nwa yo trè fanatik nan, ak lang yo toujou pare yo poli pèfeksyon an Ebony nan gason.
  Albina, avèk èd nan zòtèy toutouni li, ankò frape samurai a ak tire desann avyon yo.
  Epi li woule:
  - Mwen se devni selèb!
  Alvina te peze pwent tete frèz li a, li koupe yon mas avyon Japonè epi li di:
  - Mwen se yon vixen espas!
  Ti fi a trè konbatif ak aktif nan hypersexuality li.
  Aryen vre - jis super! Ak an jeneral bèl tankou nan klas ki pi wo a!
  Twoup Alman ak Sovyetik yo, bat lènmi an, ap avanse atravè Lachin.
  Pandan atak la sou Singapore, konbatan yo nan divizyon aeryen an ak inite ti fi pye atè "Barracuda" distenge tèt yo. Ti fi yo, souflete talon pye yo nan flak dlo yo nan lapli twopikal vide, kraze nan pozisyon yo fòtifye nan Japonè yo epi pèse yo ak bayonèt.
  Sa yo se bèl batay yo.
  Japon te tranble anba kou kraze brize yon ekip agresif konsa.
  Nan sezon otòn la nan 1954, pi fò nan Lachin te pran sou pa pouvwa aks yo. Ak sitiyasyon an te vin pi konplike pou peyi solèy leve a.
  Hitler te fè remake:
  - De zwazo nan yon sèl Tangier pa ka jwenn ansanm!
  Ak vanyan sòlda yo Albina ak Alvina te desann katriyèm mil avyon an. Japon te pwodwi bon mache, men bon jan kalite avyon an gwo kantite, kidonk li te trè pratik yo kolekte bòdwo.
  Albina, lè l sèvi avèk zòtèy pye l, li koupe yon lòt samurai epi li di:
  - Sa a se bèl mond nou an!
  Alvina, avèk èd nan yon pwent tete wouj, kraze yon douzèn machin Japonè epi tweeted:
  - Glwa pou epòk kominis la, nan linivè a tout antye!
  Albina te sezi epi li te rele:
  Èske w ap pale de kominis?
  Alvina, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi li koupe yon douzèn avyon Japonè, rapòte:
  - Nouvo lòd aryen an se kominis!
  Ti fi yo te ri... Pou katriyèm mil avyon yo te resevwa Diamond Star nan kwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak dyaman. Sa menm yon prim trè wo se yon dosye pou bèl.
  Sa yo se ti fi yo gade jiska ....
  Sepandan, Anastasia Vedmakova ak Akulina Sokolovskaya yo pa enferyè ak depase nòt nan senksan avyon ki te tonbe.
  Apre sa, yo te resevwa nouvo prim ki te trè wo, epi yo kolekte yon koleksyon antye nan zetwal pou tèt yo.
  Anastasia vize zam li a ak pye l ', epi li frape lènmi an, koupe lènmi an ak squeaks:
  - Pou kominis sou tout planèt la!
  Akulina, koupe lènmi an pa peze pwent tete wouj la, agresif kriye:
  Menm timoun yo konnen nou!
  Nan sezon fredi, Japon te pèdi prèske tout koloni li yo, epi batay la te deplase nan metwopòl nan tèt li.
  Ane 1955 la rive, lè batay yo gen tanpèt epi yo pa wè okenn fen oswa kwen.
  Japon ap bay, dousman men siman. Ak piti piti pèdi lagè a.
  Men, samurai a goumen dezespereman ak difisil.
  Alyonka ak ekipaj li a te deplase nan tank eksperimantal IS-11 la. Machin sa a ekipe ak yon zam 130 mm epi li gen tren solid sou pati anba a.
  Alenka tire ak zòtèy pye li yo, pèse lènmi an, epi gwonde:
  - Glwa kominis ak talon ti fi yo!
  Anyuta te tire tou ak èd nan yon pwent tete wouj, peze nèf nan yo sou deklannche yo nan mitray ak jeel:
  - Nou tifi yo trè cool!
  Alla te bay kout pwen tou lè l sèvi avèk zòtèy li yo, kraze lènmi an epi li gwonde:
  - Oke, soti nan vis la!
  Maria foutu, avèk èd nan talon pye. Li te pèse ènmi an nèt, e li te woule, li te montre dan li:
  - Pou nouvo reyalizasyon!
  Marusya te bay kout pwen avèk èd nan yon pwent tete frèz, bat lènmi yo ak yon priz ki ka touye moun ak pepiman:
  - Pou gwo kominis la!
  Alenka tire ankò e li gwonde:
  - Se konsa, ke prezidan an fèm kolektif ak Gypsy diktatè Sashka mouri!
  Epi frape pye l' sou zam la.
  Se konsa ti fi yo separe, jis super. Yo jeneralman etonan vanyan sòlda.
  Isit la yo chante nan inison:
  Non, vijilan a pa pral fennen,
  Regards yon falcon, malfini...
  Vwa pèp la sonore -
  Chucho a pral kraze koulèv la!
  
  Stalin ap viv nan kè m
  Pou nou pa konnen tristès...
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Chemen an, limine kominis!
  Elizaveta ap goumen tou ak tank T-54 li a, tankou yon ti fi-sòsyè batay.
  Ak bèl yo frape desann pa machin Japonè ak pye atè.
  Elizabeth peze bouton joystick la ak pwent tete wouj li a epi li di:
  - Glwa pou lide yo nan kominis Sovyetik!
  Ak ki jan bote sa a pral ri! Ak c klere ak dan pèl.
  Ekaterina te pran li epi li te tire tou ak zòtèy li yo toutouni epi li di:
  - Nan viktwa lide imòtèl kominis yo,
  Nou wè avni peyi nou...
  Elena souflete advèsè li a ak yon pwent tete Ruby, montre dan li, kriye:
  - Ak banyè wouj peyi nou an,
  N ap toujou rete fidèl dezenterese!
  Ephrasia frape ak talon pye li epi sifle:
  - Glwa pou patri a, gratis nou an,
  Zanmitay pèp, sipò pou tout tan!
  Ak tout ti fi yo, sèvi ak zòtèy pye yo fè, chante nan inison:
  - Pouvwa lalwa, volonte pèp la,
  Apre yo tout, pou inite a nan yon moun ki senp!
  Gèrye, mwen dwe di, gen agresyon konba enkwayab.
  Epi men Gerda ap goumen...
  "Panther"-6 li se tankou yon supertank, dechire pozisyon samurai yo.
  Gerda tire ak yon pwent tete wouj, li peze bouton joystick la epi li gwonde:
  - Pou mond lan aryen!
  Charlotte pral kalòt tou, avèk èd zòtèy li yo, li pral dechire yon mas Japonè ak blather:
  - Pou gwo fwontyè yo!
  Christina ak Magda ap goumen tou. Ti fi yo trè goumen, ak bèl anpil, prèske toutouni nan bikini.
  Christina te tire ak pwent tete ruby li, kraze tank Japonè Hirohito-4 la epi kouli:
  - Glwa pou peyi mwen!
  Magda te tou choute, lè l sèvi avèk zòtèy pye li yo, kraze obi samurai a epi rele:
  - Glwa pou gwo reyalizasyon!
  Ti fi sa yo se pi gwo!
  Tokyo te tonbe nan fen mwa mas. Epi sou 20 avril 1955, Japon te capitile e konsa te fini gwo lagè a.
  Ti fi Albina ak Alvina depase senk mil avyon ki te tonbe. Ak pou sa a yo te resevwa yon prim espesyal: Grand Diamond Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe dyaman.
  Lagè a poko fini. Li jis kache pou yon ti tan. Men, Hitler te konkeri prèske lemonn antye.
  Beria te resevwa tounen sid Sakhalin, Ridge la Kuril, ak Manchuria, ansanm ak Port Arthur.
  Sovyetik la te vin tounen yon peyi fò ki niche blesi li yo. Pandan kèk tan, Almay Nazi te konkeri lòt peyi yo, siprime rezistans ensiyifyan yo.
  Lagè a te dire pou destriksyon ak dominasyon mond lan. Men, yon lòt konfwontasyon mondyal t ap prepare.
  Pandan se tan, nyaj yo te rasanble sou Sovyetik la. Ak nan 1959, nan jou swasanndizyèm anivèsè nesans li, Adolf Hitler te deside atake Larisi Sovyetik, kote Beria te dirije. Sou bò a nan Fuhrer la te prèske lemonn antye.
  Men, Sovyetik la te vin tounen yon gwo pouvwa endistriyèl. Se konsa, mwen jwenn yon kouto sou yon wòch.
  Tou de peyi yo te posede zam nikleyè, men Gerda ak Albina te kapab kreye yon dèlko kote radyasyon te kouvri tout planèt Latè, sa ki fè itilizasyon sa a kalite destriksyon enposib.
  Epi Hitler te deside sezi dènye pouvwa souveren an nan mond lan. Fwontyè a nan lwès la kouri ansanm Dnieper a, ak Lè sa a, Byelorisi, ak eta yo Baltik anba Alman yo. Nazi yo te kapab kenbe Crimea a dèyè yo. Sòf si Sovyetik lwe yon baz pou Flòt Lanmè Nwa a nan Sebastopol.
  Anplis de rès la nan teritwa a, Larisi te fè pati Lachin - Manchuria. Se konsa, popilasyon Sovyetik la, kote yon politik trè aktif pou ankouraje to nesans la te pote ak poligami legalize pa rejim kominis, ate, te deja depase figi yo anvan lagè nan 1941, malgre pèt teritoryal, ak chak ane li ogmante. pa twa pousan.
  Beria te entèdi tou de avòtman ak kontraseptif. Ak entwodwi taks sovaj sou fanmi ki gen mwens pase kat timoun.
  Dapre plan an ak metòd baton, Sovyetik la devlope rapidman, ak pouvwa militè li yo te ogmante.
  Hitler, ki te santi yon menas potansyèl, li te fin rasanble mond lan nan yon sèl Twazyèm Reich, deside kòmanse dènye lagè li sou planèt sa a.
  Ki dènye lagè a? Pa gen anyen ankò pou konkeri sou Latè. Yon ane de sa, Alman yo te pran vòl nan lalin lan, ak epòk la nan ekspansyon espas louvri. Men, èske Hitler ap viv pou wè peryòd Star Wars ak konkèt galaksi yo? Malgre yon vi ki an sante, yon rejim vejetaryen, fè egzèsis regilye ak aktivite fizik mezire, li te klè ke Fuhrer la te aje. Yon plas chòv ap kraze nan tèt la pi plis ak plis, cheve a ap vire gri, ak gade nan se fatige. Malgre ke Fuhrer la ap eseye aplodi.
  Se pou sa, ou ta dwe ranpli dènye misyon ou ak konkeri Sovyetik la. Se konsa, menm si Fuhrer la mouri, Lè sa a, li gen apeprè mil pitit gason yo jwenn pa fekondasyon natirèl. Ak youn nan yo pral rekonèt kòm pi bon an, ki pi kapab epi pran fotèy la nan pi gwo diktatè nan istwa a nan planèt Latè.
  Nan nenpòt ka, reta twò riske, epi pandan ke zam nikleyè yo pa travay, Hitler jete plis pase senkant milyon sòlda sou Sovyetik la nan premye echèl la pou kont li. Yon gwo kantite tank, avyon, ak vole disk. Epi sa a se yon pouvwa kolosal.
  Sovyetik la kontinye modènize zam yo. Tank T-64 la te parèt, pi lou ak yon zam pwisan 125 mm, ki kapab antre ak kokiy plim ak machin piramidal Alman yo. Se vre, T-64 la jis kòmanse antre nan pwodiksyon an. Tank prensipal la te toujou T-54 la, pa ase fò kont modèl Alman yo. Sa a se tou youn nan rezon ki fè Hitler te prese ak agresyon kont Larisi.
  IS-11 la pa t 'trape sou... IS-12 la te kreye pa yon machin ak yon kanon 203 mm, men pwouve yo dwe twò chè, lou, ak gwo. IS-15 la se te yon konpwomi nan 152mm, zam long. Machin sa a te sanble ak yon T-64 elaji epi tou li jis te kòmanse antre nan pwodiksyon an.
  Tank prensipal Alman an, Panther-6, te gen fòm piramid, epi li te yon ti kras modènize nan Panther-7, ogmante kalib la nan zam nan 88mm pou pwodwi plis destriksyon. Ak motè a, li te enstale yon pi pwisan 3000 puisans, bay fòmidab vitès ak manyablite pandan y ap kenbe yon pwa nan senkant tòn, ak amelyore kalite a nan zam.
  Menm dernye Sovyetik T-64 la te notables enferyè pase Alman an nan pèfòmans kondwi ak pwoteksyon nan kote sa yo, ak fwon an tou. Men, T-64 a te kapab omwen penetre Alman an, kwake nan yon ti distans.
  Nan syèl la, Alman yo te tou pi fò ak kantite a ak bon jan kalite nan machin. Epi yo pa t 'jere yo kreye diskotèk pwòp yo nan Sovyetik la. Ak Alman yo enstale reyon chalè sou disk yo Belontsi - tankou lazè, epi yo ka fè bonbadman pi efikas.
  Ak nan mitan Nazi yo, diskotèk vole nan yon vitès dis son. Epi li aktyèlman gwo. Se konsa, lame a nan Twazyèm Reich la se fò.
  Epi yo gen tank anba tè. Ak anpil lòt bagay fre. Nan ti bout tan, Beria pa gen pratikman okenn chans.
  Men, twoup Sovyetik yo gen gwo pouvwa defansif. Ak envazyon an te kòmanse ak yon ofansif lè. Fòs yo inegal ak Alman yo ap kraze vil Sovyetik yo. Dis mil deplase atravè Larisi epi pran Smolensk.
  Natasha te pran yon desizyon:
  - Li nesesè fòse Hitler ak gang li yo retire twoup yo nan Sovyetik la, epi lage timoun yo prizonye!
  Playful Zoya te dakò ak sa a:
  - Natirèlman ou dwe! Epi sove zansèt ou yo anba fachis!
  Augustine te fè remake, li tape pye li:
  Nou pral fè li san okenn dout!
  Svetlana fasilman konfime:
  - Nou gen tout mwayen pou sa!
  Pa pi bonè di pase fè, ak kat vanyan sòlda fi yo ap atake ord fachis yo.
  Gèrye ki soti nan syèk Ris Bondye a ak sorcier mutant ankò lite ak Nazi yo nan ventyèm lan.
  Gen twòp sòlda nan anpi fachis mawon an. Yo koule tankou yon rivyè san limit.
  Natirèlman, kat ti fi te pran destriksyon nan tank ak avyon nan Wehrmacht la trè popilè. Depi nan konmansman an, yo kraze yo ak men yo ak pye yo, yo te kouvri pa yon chan fòs. Men...
  Kòm si soti anba tè a, Oleg Rybachenko ak pi piti pitit fi Natasha a Margarita Korshunova parèt.
  Yo te pwan sab lajè ak chaje ak nanobots. Yo te soti pou detwi fachis yo te rayi yo. Se konsa, kat yo tounen yon sis.
  Natasha Korshunova, li te kase pye li yo toutouni, li fè yon ti remarke:
  - Se konsa? Oke, ki sa ki sò nou an, nou pa ka bat li otreman!
  Zoya agresif ki gen cheve an lò, k ap kontinye kraze Alman yo, te lojikman te note:
  - Ann fè li pi vit! Ann sove Sovyetik la!
  Oleg Rybachenko, yon ti gason pye atè ki pa gen plis pase douz, gwonde Nazi yo ak epe, tou de enfantri ak tank:
  - Pa janm bay vag!
  Ak yon disk byen file vole soti nan pye fè ti gason an, ki koupe twa avyon fachis nan yon fwa!
  Margarita Korshunova, briyan ak talon pye l ', kraze opozan, tou de tank ak enfantri, te fè dan l', gronye:
  - Gen yon kote pou fe nan mond lan!
  Ak zegwi pwazon yo gaye nan pye fè ti fi a, frape Nazi yo ak avyon yo ak tank yo.
  Natasha Korshunova tou te lanse zòtèy pye l 'yo, yon fason asasen, epi li kriye:
  Nou pap janm bliye e nou pap janm padone.
  Ak sab lajè li yo te pase nan moulen an sou Nazi yo. Lè sa a, blasters yo koupe nan tank yo, koupe bash yo. Avyon yo te resevwa li tou.
  Augustine, ki gen cheve rouj la, t'ap trape lènmi yo, li di:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Ak nouvo zegwi gaye nan pye l '. Ak sa ki nan je a, sa ki nan gòj sòlda Nazi yo ak avyon.
  Wi, li te klè ke vanyan sòlda yo te vin eksite ak kòlè.
  Cool Zoya, koupe sòlda blan, mawon ak tank ak avyon, griye:
  - Se fè volonte nou an!
  Ak yon nouvo kado ki ka touye moun vole soti nan pye li. Ak tank yo ak avyon de gè blan yo ap tonbe, ak ke yo ap boule nan avyon yo.
  Svetlana Nèj Blan koupe Miller la, nepe li yo tankou zèklè.
  Nazi yo ap tonbe tankou grap.
  Ti fi a jete zegwi ak pye l ', tire desann avyon lènmi ak griyman:
  - Pou Manman Larisi pral gen yon anpi espas imen, genyen!
  Oleg Rybachenko avanse kont Nazi yo. Terminator ti gason koupe twoup mawon.
  Ak an menm tan an, zòtèy yo nan janm fè ti gason an jete zegwi ak pwazon, yo chire kòf ak tire desann avyon.
  Ti gason an gwonde:
  - Glwa pou lavni Larisi!
  Ak nan mouvman, li koupe tèt tout moun ak mizo, ak nan menm tan an gwo fò won tank.
  Terminator ti fi Margarita tou detwi opozan ak avyon ak tank.
  Pye atè li ap tranble. Nazi yo ap mouri an gwo kantite. Warrior rele:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Lè sa a, ti fi a pral pran epi koupe ...
  Mas la nan kadav nan sòlda fachis.
  Ak isit la se Natasha Korshunova nan ofansif la. Li koupe Nazi yo pou tèt li ansanm ak tank, avyon ak chante:
  - Larisi se gwo ak klere,
  Mwen se yon fi trè etranj!
  Ak disk vole soti nan pye atè li. Ki moun ki te wè gòj Nazi yo. Wi, sa a se yon ti fi demoli tank.
  Zoya Angelskaya sou ofansif la. Koupe sòlda mawon ak tou de men yo. Krache soti nan yon tib. Apre sa, li voye zegwi ki ka touye moun ak zòtèy pye l '- li tire desann tank ak avyon.
  Epi an menm tan li chante pou tèt li:
  - Oh, blodgeon ann ale,
  Oh, pi renmen mwen an pral ale!
  Augustine, koupe Nazi yo ak nepe lazè ak ekstèminasyon sòlda mawon yo, ansanm ak tank yo, squeals:
  - Tout erise ak nan po yon bèt,
  Li kouri al jwenn polis revòlt ak yon klib!
  Ak zòtèy fè, ki jan yo lanse nan lènmi an, yon bagay ki pral touye yon elefan, e menm plis konsa yon tank.
  Apre sa, kriye:
  - Chen mawon! Venndezyèm syèk!
  Svetlana Snow White sou ofansif la. Koupe, koupe Nazi yo. Ak pye atè, li lanse kado lanmò sou yo.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Li kraze anpil avyon de gè, ansanm ak tank ak avyon, ak kriye:
  - Yon gwo viktwa ap vini!
  Epi ankò ti fi a nan yon mouvman sovaj.
  Ak pye atè li lanse zegwi ki ka touye moun, detwi tank ak avyon.
  Oleg Rybachenko vole. Ti gason an vire tèt li nan yon tombon. Koupe moute yon anpil nan Nazi yo nan so an.
  Li te voye zegwi ak dwèt li yo, li te kraze tank ak avyon yo, li t'ap bougonnen:
  - Fè pi popilè pou bèl kouraj mwen!
  Epi ankò ti gason an nan batay.
  Ti fi difisil Margarita Korshunova ale nan ofansif la. Kraze tout lènmi nan yon ranje. Nepe li yo pi di pase lam moulen van. Ak zòtèy toutouni ap voye kado lanmò, tank ak avyon ap boule.
  Ti fi a se sou ofansif la. Ekstèmine vanyan sòlda mawon san seremoni.
  Ak so chak kounye a epi lè sa a, ak Torsion!
  Ak kado anilasyon an vole soti nan li.
  Epi Nazi yo menm tonbe mouri. Ak tout pil kadav yo rasanble.
  Margarita kriye agresif:
  - Mwen se yon Cowboy Ameriken!
  Epi ankò pye atè li voye zegwi a.
  Lè sa a, yon douzèn plis zegwi!
  Natasha Korshunova tou trè fre nan ofansif la.
  Epi lanse ak pye atè, ak krache nan yon pay, frape tank ak avyon.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon lanmò briyan! Tout sa ou dwe fè se mouri!
  Epi ankò bote nan mouvman.
  Zoya Angelskaya tanpèt yon blokaj nan kadav Nazi yo. Ak boumerang destriksyon tou vole soti nan pye atè li.
  Ak vanyan sòlda mawon yo ap tonbe ak tonbe, ansanm ak tank ak avyon.
  Ti fi Zoya rele:
  - Ti fi pye atè, ou pral genyen!
  Ak yon douzèn zegwi vole soti nan talon pye ti fi a. Ki dirèkteman nan gòj Nazi yo fouye.
  Yo tonbe mouri.
  Oswa pito, konplètman mouri, yon kote ki gen tank ak avyon.
  Augustine nan ofansif la. Kraze twoup mawon yo. Yo pote nepe li nan de men. Epi li se tankou yon gwo vanyan sòlda.
  Yon tònad bale nan twoup fachis yo - avyon ak tank tonbe.
  Ti fi ak cheve wouj gwonde:
  - Lavni an kache! Men, li pral viktorye!
  Ak sou ofansif la, yon bote ak cheve dife.
  Augustine, nan ekstaz sovaj nan rèv, voye yon pulsar ak talon pye l 'ak gwonde:
  - Bondye lagè yo pral chire tout bagay!
  Ak vanyan sòlda nan ofansif la.
  Ak pye atè li voye yon anpil nan zegwi byen file, pwazon ki tire desann avyon ak pèse zam nan tank yo.
  Svetlana nèj blan nan batay. Se konsa briyan ak batay. Pye toutouni li jete anpil bagay ki ka touye moun. Pa yon gason, men lanmò ak cheve blond.
  Men, si li kraze, Lè sa a, ou pa ka sispann li.
  Svetlana Blan nèj chante:
  - Lavi pa pral siwo myèl,
  Sa so nan yon dans wonn!
  Kite rèv la rive vre -
  Bote vire yon nonm nan yon esklav!
  Ak nan mouvman an nan ti fi a pye atè gen plis ak plis raj. Ak tout tank plis kraze ak avyon.
  Oleg Rybachenko nan ofansif la, tout bagay ap akselere. Ti gason an bat Nazi yo.
  Pye atè l 'jete zegwi byen file - chire tank ak avyon.
  Jenn vanyan sòlda nan kriye:
  - Anpi an fache pral dechire tout moun!
  Epi ankò ti gason an se sou mouvman an.
  Margarita se yon etidyan ki gen tanpèt, epi li se yon Terminator total nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi alafwa yon santèn Nazi ak dis tank yo pral jete.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Apre sa, li pral kouri moulen an ak nepe - barik yo nan tank vole nan diferan direksyon.
  Isit la Natasha Korshunova akselere mouvman yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda mawon yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi Larisi.
  Epi ann ekstèmine Nazi yo nan yon vitès akselere, ansanm ak tank ak avyon.
  Natasha Korshunova se yon ti fi Terminator.
  Li pa panse pou l sispann ak ralanti, ak tank ak avyon ale pèdi.
  Zoya Angelskaya sou ofansif la. Epe li yo sanble koupe vyann ak sòs salad metal. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ak gòj pèse, kouche alantou nan ti mòn nan kadav, osi byen ke tank kraze ak avyon ki te tonbe.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze yon sèl san Nazi ak yon anpil nan tank ak avyon. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Nazi ak yon douzèn tank te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustina, t'ap jwe ak misk laprès, e t'ap souke pwatrin li ak pwent tete wouj, li t'ap chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana Snow White se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Nazi yo. Ak yon mas de konbatan mawon te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo, ansanm ak tank kase ak avyon.
  Sis yo te fache. Te fè yon batay sovaj.
  Karate jenn ti kabrit Oleg Rybachenko tounen nan aksyon. Apre sa, li avanse, balanse tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Nazi ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Mòn antye nan kò san, yon pakèt machin kraze ak avyon.
  Ti gason an envanteur sonje yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Asasen timoun Oleg Rybachenko di:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gwo touye avyon de gè mawon yo, ansanm ak tank ak avyon.
  Margarita ti fi pye atè tou se nan batay. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe. E avèk yo tank ak avyon.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank, e menm avyon.
  Ak Natasha Korshunova se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi ki deja mouri ansanm ak tank ak avyon.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha Korshunova rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite! Pa pran menm yon ruble!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya Angelskaya se sou mouvman ak koupe yon anpil nan vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi oswa tire desann yon avyon ak yon tank. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana nèj blan an mouvman. Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Lè sa a, krache soti nan yon pay - frape pi rèd toujou desann avyon. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Oleg Rybachenko sote ak sote.
  Yon ti gason pye atè emèt yon pakèt zegwi, frape tank yo, epi chante:
  - Ann al kan, ouvri yon gwo kont!
  Jèn vanyan sòlda nan pi bon li.
  Li deja gen kèk ane, tout moun nan avanti ak Natasha ak konpayi, men li sanble yon timoun. Se sèlman trè fò ak miskilè.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun ak kraze vole nan pye l 'yo. Tou de avyon ak tank.
  Margarita Korshunova te klere ak talon wonn fè, chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò voye yon kaskad letal nan zegwi sou Nazi yo ak tank yo ak avyon yo, kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon mil Nazi imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame mawon, anpi infernal la ap fonn devan je nou.
  Natasha Korshunova nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Ak anpil Nazi ap mouri, ak avyon ap tonbe.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya Angelskaya nan mouvman sovaj. Atak Nazi yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Li kraze nan opozan, ansanm ak tank ak avyon, tankou yon gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Apre sa, li pote soti yon moulen sovaj ak nepe, bale lwen tank. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi, koulye a nepe li yo nan aksyon ak koupe vyann ak metal ak duralumin avyon.
  Svetlana Snow White tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Le pli vit ke yo koupe, se konsa mas la nan kadav yo chaje, ak avyon ak tank ap tonbe.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Bèl pye atè, ti gason an miskilè Oleg ankò yon santèn nan Nazi yo, pote yon meteor, célèbre koupe. Apre sa, li pral ranmase yon bonm epi voye li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso yon mas nan avyon nan syèl la.
  Ti gason terminator la kriye:
  - Tanpèt jèn nan machin terib!
  Ti fi a pye atè Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan mawon. Apre sa, li koupe nan gwo clearings, nan mitan tank ak avyon.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Natasha Korshunova se menm plis kòlè nan ofansif la. Se konsa bat Nazi yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha Korshunova pran li e li chante:
  - Choute mwen an se pye atè avegle!
  Kouri sou tèren an se yon konsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas tèt lame mawon an te woule, tank yo t ap boule, avyon yo te boule.
  Li se yon bote batay. Li bat tèt li tankou yon armada mawon.
  Zoya Angelskaya se sou mouvman an, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy, fè tank ak avyon eksploze.
  Zoya Angelskaya te pran li, li souke pwent tete wouj li yo nan tete plen li, epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha Korshunova te rele byen fò:
  Donk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Apre sa, li pral frape yon anpil nan avyon de gè, koupe gwo fò tou won nan tank.
  Barefoot Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière pwoletè k ap vole. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard! Avèk li, li te ale nan batay ak limyè natirèl, san penti.
  Augustine pran li epi sifle:
  - Pral gen yon tèt towo bèf - konbatan yo pa pral fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Ti gason Terminator Oleg Rybachenko groyen:
  - Kisa ou bezwen! Men ti fi a!
  Margarita Korshunova, te voye yon ponya ak pye li, te kraze tourèl tank la, te konfime:
  - Ti fi gwo ak fre!
  Augustine fasilman dakò ak sa a:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pral mòde nenpòt moun!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pral lanse yon mòtèl, frape desann avyon.
  Natasha Korshunova nan batay se pa enferyè a opozan li yo. Pa yon ti fi, men fini ak tankou yon sòsyè nan flanm dife. Epi Nazi yo gen yon moman difisil: avyon ak tank ap tonbe.
  Epi rele:
  - Ala yon syèl ble!
  Augustine, lage yon lam ak pye l ', koupe tourèl tank la, konfime:
  - Nou pa sipòtè vòl!
  Svetlana Snow White, koupe lènmi yo ak tire desann avyon, chirpe:
  - Yon moun sòt pa bezwen kouto....
  Zoya Angelskaya te fè yon griy, li te voye zegwi ak pye l, epi l te kraze tank ak avyon ak janm bronze li:
  - Ou pral bay li manti nan twa bwat!
  Natasha Korshunova, koupe Nazi yo, te ajoute:
  - Epi fè avè l 'pou yon pyès lajan!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran ak sote. Yo tèlman san ak fre. An jeneral, yo gen anpil eksitasyon.
  Oleg Rybachenko, yon ti gason prèske toutouni, bèl, miskilè nan bout pantalon pou kont li, sanble trè élégance nan batay.
  Bèl ti fi Margarita, ak zòtèy pye l yo toutouni, voye jete janm li, yon moso antimatyè epi chante:
  - Kou a fò, e nèg la gen yon enterè...
  Ti gason an jeni te lanse ak pye li sa ki te sanble ak yon elis elikoptè. Li koupe yon koup la san tèt nan Nazi yo ak tank, grinding:
  - Byen spòtif!
  Ak tou de - yon ti gason ak yon ti fi nan ajour plen.
  Ti gason Terminator Oleg, koupe sòlda mawon yo, gurgled:
  - Epi pral gen yon gwo viktwa pou nou!
  Margarita sifle an repons:
  - Nou touye tout moun - ak pye atè!
  Ti fi a se vre tankou yon terminateur aktif.
  Natasha Korshunova te chante nan ofansif la:
  - Lagè Sen!
  Ak vanyan sòlda la te lanse yon byen file disk-boomerang. Li te vole nan yon arc, koupe yon anpil nan Nazi ak gwo fò tou won tank.
  Zoya Angelskaya te ajoute, kontinye ekstèminasyon an:
  - Se pral viktwa nou!
  Ak nouvo zegwi vole soti nan pye atè li. Apre sa, yo frape yon anpil nan avyon de gè ak avyon.
  Ti fi blond la di:
  - Checkmate advèsè a!
  Epi li montre lang li.
  Atè pye atè ak dife, Augustine, te balanse janm li epi voye svastika byen file, li bouke:
  - Drapo Imperial pi devan!
  Svetlana Blan nèj, ak talon pye l 'te voye yon boul nan hyperplasm, fasilman konfime:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Apre sa, ti fi yo t'ap rele byen fò nan inison, kraze Nazi yo:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi, koulye a yon disk ap vole soti nan pye yo fè vanyan sòlda yo. Se vyann lan chire, ak gwo fò won yo nan tank ak ke yo nan avyon yo demoli.
  Epi rèl ankò:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Natasha Korshunova te vole nan lè a. Dechire opozan yo ak vyolan zèl, epi li bay:
  - Nou se chen mawon, fri lènmi an!
  Ak nan dwèt li yo, yon disk trè trè danjere pral vole soti.
  Ti fi a menm tòde nan Ecstasy.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pinga'w nou renmen dife!
  Wi, ti fi yo vrèman sexy.
  Oleg Rybachenko, yon bèl ti gason miskilè nan bout pantalon, bouke:
  - O, bonè, bay kòn yo pwoteksyon!
  Li fè yon clin d'oe sou vanyan sòlda yo. Yo ri ak fè dan yo an repons.
  Natasha Korshunova koupe Nazi yo epi li di:
  - Nan mond nou an pa gen lajwa, san lit!
  Ti gason Terminator la ak yon talon toutouni, wonn, timoun, li bay pulsar la epi detwi Nazi yo, te fè objeksyon:
  "Pafwa batay pa plezi tou!"
  Natasha Korshunova te dakò:
  - Si pa gen fòs, lè sa a wi...
  Men, nou vanyan sòlda yo toujou an sante!
  Ti fi a te voye zegwi sou lènmi an ak zòtèy pye li yo, li fè eksploze yon pil tank ak avyon, epi li chante:
  - Sòlda a toujou an sante,
  E pare pou aksyon!
  Apre sa, Svetlana Snow White ankò koupe lènmi yo, demoli gwo fò tou won yo nan tank ak ke yo nan avyon.
  Zoya Angelskaya se yon ti bebe trè rapid. Isit la li te lanse yon barik antye nan Nazi yo. Ak chire yon koup de mil nan yon sèl eksplozyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pa sispann, pinga'w nou yo briyan!
  Ak yon ti fi nan dantèl konba!
  Augustine nan batay tou pa fèb. Se konsa bat Nazi yo. Kòm si soti nan yon grap chèn frape soti.
  Ak koupe opozan - chante:
  - Atansyon, li pral bon,
  Pral gen yon tat nan sezon otòn la!
  Dyab la rouj vrèman chari nan batay tankou yon dyab nan yon snuffbox. Ak ki jan tank boule ak avyon boule.
  Men, ti fi a pye atè nan yon tunik, Margarita Korshunova, ki jan li goumen. Epi Nazi yo jwenn li nan men li.
  Men, si li frape, li pral frape.
  Soti nan li, ti gout san vole soti.
  Natasha Korshunova te fè remake sevèman lè ti gout metal yo te vole soti nan pye li, ki te fonn kran yo ak gwo fò won tank yo:
  - Glwa pou Larisi, anpil menm glwa!
  Tank yo kouri devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Isit la ti fi yo te pran Nazi yo. Se konsa, yo koupe ak graje. Pa vanyan sòlda, men reyèlman pantèr ki te kase chèn lan.
  Cool ti gason Oleg Rybachenko nan batay ak atak Nazi yo. Li bat yo san pitye, li koupe tank yo, epi li kriye:
  Nou tankou towo!
  Margarita Korshunova, kraze lame mawon an, ak koupe nan tank ak ke avyon, ranmase:
  Nou tankou towo!
  Natasha Korshunova te pran l ', li kriye, koupe avyon de gè mawon yo ansanm ak tank yo:
  - Manti se soti nan men!
  Zoya Angelskaya dechire Nazi yo, li di:
  - Non, pa soti nan men!
  Apre sa, li menm tou, pral pran ak lage yon asterisk ak pye fè l ', li fini ak yon anpil nan fachis.
  Natasha Korshunova te pran li epi li te kite l soti, zèklè choke nan pwent tete wouj la epi li di:
  - Televizyon nou an limen!
  Ak yon pakèt zegwi asasen vole soti nan janm li.
  Zoya Angelskaya, ki te tou detwi Nazi yo ak tank yo ak avyon, griye:
  - Zanmitay nou se yon monolit!
  Epi ankò tankou yon jete ki ti sèk yo flou nan tout direksyon. Sa a se yon ti fi - pi bon kalite ekstèminasyon nan opozan.
  Ti fi a ak zòtèy toutouni li pral pran ak lanse twa boumerang. Ak kadav yo soti nan sa a te vin menm plis.
  Apre sa, bote a pral bay:
  - Nou pap bay lènmi an pitye! Pral gen yon kadav!
  Epi ankò bagay ki ka touye moun nan vole soti nan talon pye a fè.
  Wouj Augustine a tou byen lojikman fè remake:
  - Se pa yon sèl kadav, men anpil!
  Apre sa, ti fi a te pran li epi li te mache pye atè nan flak dlo san yo. Apre sa, li touye anpil nan Nazi yo.
  Ak ki jan li gwonde:
  - Masasen an mas!
  Epi kounyeya li pral frape tèt li sou jeneral Nazi a. Kraze zo bwa tèt li epi bay:
  - Banzai! Ou pral ale nan syèl la!
  Svetlana Nèj Blan fache anpil nan ofansif la, espesyalman frape tank yo, ak avyon tou, li squeaks:
  - Ou p ap epanye!
  Epi yon douzèn zegwi vole sou dwèt li. Kòm li kraze nan tout moun, avyon yo tonbe. Ak anpil menm gèrye a ap eseye dechire ak touye.
  Miskilè, Relief jenn ti kabrit nan bout pantalon Oleg Rybachenko, frape kòk ak yon siflèt, grin:
  - Glorye mato!
  Ak ti gason an tou voye tankou yon zetwal fre nan fòm lan nan yon swastika ak pye fè l 'yo. Ibrid konplike.
  Ak mas Nazi yo tonbe.
  Oleg Rybachenko gwonde:
  - Banzai!
  Epi ti gason an ankò nan yon atak sovaj. Non, li jis bouyi ak pouvwa, ak vòlkan yo gurgle!
  Gorgeous Margarita an mouvman. Li pral dechire vant tout moun.
  Yon ti fi ak pye li pral jete senkant zegwi nan yon fwa. Ak mas la te touye pa tout kalite lènmi, frape soti tou de tank ak avyon.
  Margarita Korshunova te klere ak talon pye l yo, te chante an tèm de kè kontan:
  - Youn, de! Chagren se pa yon pwoblèm!
  Ou pa ta dwe janm dekouraje!
  Kenbe nen an ak ke pi wo ak yon tiyo.
  Konnen ke yon bon zanmi toujou avèk ou!
  Sa a se tankou yon konpayi agresif. Ti fi a bat e li kriye:
  "Prezidan dragon an pral tounen yon kadav!"
  Natasha Korshunova nan batay se jis kèk kalite Terminator. Ak gwonde gurgle:
  - Banzai! Jwenn li rapid! Ak nan fen diktatè a!
  Epi yon grenad vole nan pye l'. Epi Nazi yo tankou klou. Epi li pral kraze yon anpil nan mastodon ak zèl, machin infernal.
  Men gèrye a! Pou tout vanyan sòlda - yon vanyan sòlda!
  Zoya Angelskaya se tou sou ofansif la. Tankou yon chen kòlè.
  Apre sa, li pran l ', li bouyi:
  - Papa nou se Bondye Blan li menm!
  Epi li koupe yon moulen trip nan Nazi yo!
  Ak roux la, briyan ak talon pye ak pwent tete Ruby nan tete Augustine a, gwonde nan repons:
  - Epi Bondye mwen an nwa!
  Vreman vre, wouj la se reyalizasyon anpil nan manti ak mechanste. Pou lènmi, nan kou. E pou zanmi, li se yon cheri.
  Ak ki jan ak zòtèy fè li pral pran ak jete. Ak yon anpil nan pil vanyan sòlda nan anpi a mawon, osi byen ke tank yo ak avyon.
  Wouj la rele byen fò:
  - Larisi ak Bondye nwa a dèyè nou!
  Yon vanyan sòlda ki gen yon potansyèl konba trè wo. Non, anba sa a li pi bon pou pa mele. Kòm gwo fò won yo nan tank yo chire koupe ak zèl yo nan avyon fachis.
  Augustine, kraze opozan, sifle:
  - Nou pral kraze tout trèt an poud!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo. Wi, fi sa a dife se pa egzakteman yon bagay ki ka bay lapè. Sòf si lapè pa touye moun!
  Svetlana Snow White, kraze lènmi yo, te pibliye:
  - Nou pral bale ou nan liy!
  Redhead Augustine konfime:
  - Nou pral touye tout moun!
  Ak nan janm li fè, chiseled, prezan an nan aniilasyon total vole ankò! Ak anpil tank ak avyon te eksploze nan ti chips alafwa.
  Lè sa a, ti fi a, tankou si soti nan yon pwent tete wouj, frape ak zèklè.
  Voye kado lanmò ak talon pye l 'yo, Oleg Rybachenko chante nan repons:
  - Pral gen yon banzai konplè!
  Augustine, te dechire Nazi yo ak men l, koupe yo ak epe, epi voye zegwi ak zòtèy pye l, detwi tank ak avyon an menm tan, te pibliye:
  - Yon ti tan pale! Yon ti tan pale!
  Natasha Korshunova, ki te detwi vanyan sòlda mawon yo, ansanm ak tank ak avyon, te kriye:
  - Nan ti bout tan - banzai!
  Epi ann koupe opozan ak anmè sovaj.
  Pye atè, bèl, yon ti gason an bout pantalon Oleg Rybachenko, koupe opozan, bay:
  - gambit sa a pa Chinwa,
  Ak premye a, kwè m ', se Thai!
  Epi ankò, yon disk byen file, koupe metal vole soti nan pye fè ti gason an. Li koupe tou de toutrèl yo nan tank yo ak ke yo nan avyon an.
  Margarita, yon ti fi k ap goumen ak kraze metal, te chante vanyan sòlda yo nan anpi mawon an ak zam tank yo, koupe:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Ann pa blag ak sa -
  Ann dechire l!
  Ann dechire l!
  Lè sa a, yo te fè yon bon travay ak Nazi yo ...
  Isit la Hitler ak ekip li a te tonbe sou jenou devan ti fi yo ak timoun yo.
  Premye a tout, Natasha Korshunova te fòse nimewo en Nazi bo pye l'.
  Lè sa a, Hitler ak tout lantouraj li yo bo plant yo fè ak talon lòt tifi tou. Epi yo niche talon yo ak lang yo. Ak yon trè bèl ti gason blond Oleg Rybachenko te bo nan pye fè ti fi a.
  Apre yo te trè kontan ak imilyasyon an nan parazit gason, Natashka bay lòd:
  - Kounye a, pandan ke nou pa te touye nou tout, siyen lòd pou rann tèt Twazyèm Reich la nèt ak san kondisyon bay Inyon Sovyetik!
  Tout se byen ki fini byen. Twazyèm Reich la kapitile epi Wehrmacht vanyan sòlda yo te dezame. Hitler ak ekip li a te ale nan kacho yo nan Beria.
  Jijman an te rapid men jis. Sou 22 jen 1959, Hitler te pann jis sou Lakou Wouj!
  
  
  
  
  RÈV Dyab FUHRER A CHANJE ISTWA
  Hitler nan karannyèm ane a chanje lide sou pran Moskou kapital la nan Sovyetik la. Youn nan rezon ki fè sa a se ke Fuhrer a te fè yon rèv ak defèt konplè Wehrmacht la. Epi 20 novanm 1941, Hitler te ofri Stalin lapè. Lidè Sovyetik la, twomatize pa defèt anvan yo, te dakò. Alman yo te jwenn tout sa yo te jere yo pran. Prèske tout nan Ikrèn ak vil la nan Rostov-on-Don, ak Byelorisi, eta yo Baltik, yon pati nan Larisi.
  Sou sijesyon Stalin, Hitler te dakò ak echanj la. Larisi te dakò pou li abandone tout Donbass la, ak yon pati nan tè ki rich Don an, an echanj pou yon koridò Leningrad ak pouse fwontyè yo lwen Moskou. Hitler te dakò pou pouse fwontyè yo nan rejyon an Smolensk, men an retou Sovyetik la remèt pati sa a nan Donbass la ke Alman yo pa t 'gen tan yo okipe, ak Don a ak tè nwa rich, ki Alman yo te plis vle. Prèske tout nan Crimea, eksepte pou Sebastopol, te Alman. Nan Karelia, fwontyè a te trase sou liy devan an, ki adapte Finns yo. Murmansk te rete ak Sovyetik la. Nan sid la, fwontyè a te trase sou Don a, ak Alman yo te finalman kapab asire sekirite alimantè yo. Yo menm tou yo te gen chabon ak asye soti nan Donbass. Ak depo rich nan eleman alyaj. Wehrmacht la te rete nan rezèv lwil oliv kout, men sa a te tanporè, kòm Hitler te planifye pou sezi Mwayen Oryan an tou. Plis oswa mwens konsolide.
  Alman yo reyèlman kwè ke Hitler prese ak mond lan. Men, Fuhrer la te konnen pi byen. Anplis, li posib kontinye lagè a nan Lwès la. Premyèman, Fuhrer la te rankontre ak Franco. Mwen te di l 'ke ou menm ou te wè ke Sovyetik la te bat. Twazyèm Reich la pi fò pase tout tan e Grann Bretay fini. Se konsa, ou pa pral kite Alman yo antre Gibraltar, kidonk, ou pral pataje sò a nan Lafrans. Se konsa, Gibraltar pral vin Panyòl, epi ou ka menm reklame kèk nan tè yo nan koloni angle yo. Epi pa gen tan konvenk Franco pou yon tan long, men yo nan Wehrmacht yo demare, ak tout Lafrik ak pi fò nan Azi, enkli peyi Zend, yo pral pran anba kontwòl konplè.
  Jeneralissimo a te dakò. Epi kounyeya, nan mwa desanm, Alman yo te kaptire Gibraltar ak yon sèl souflèt toudenkou, epi yo bloke antre nan lanmè Mediterane a soti nan bò solèy leve. Ak an menm tan an, Nazi yo kraze baz Britanik la nan Malta, epi yo te kaptire l 'pa aterisaj.
  Kò Rommel a te resevwa ranfòsman epi yo te kaptire Tolbuk epi yo te bat Britanik yo nan peyi Lejip. Yo tonbe tankou pwa. Yo te pran peyi Lejip e yo te fèmen Kanal Suez la. Lè sa a, Alman yo te deplase nan Irak ak Kowet. Yo bat angle yo tankou yon pwa koupe. Apre sa, yo kraze yo pa kaptire Mwayen Oryan an. Nan sezon prentan 1942, tout nò Afrik, Mwayen Oryan ak posesyon franse yo te okipe. E se te, mwen dwe di, yon gwo viktwa.
  Alman yo, sepandan, te reklame plis. Epi yo t ap kaptire tout Lafrik. Ak Japonè yo detwi Etazini nan lanmè. Epi viktwa yo te swiv youn apre lòt. Epi kounyeya, nan sezon lete an 1942, tou de Iran ak peyi Zend te kaptire pa Alman yo. Ak nan sezon otòn la, okipasyon an nan Lafrik te finalman fini. Kidonk, Nazi yo te pran sezi teritwa enpòtan ak resous, ini ak Japon.
  Grann Bretay te pèdi koloni li yo ann Afrik ak Azi, li te jwenn tèt li nan yon sitiyasyon trè difisil. Ak nan sezon prentan 1943, Alman yo, ansanm ak Japonè yo, te ateri nan Ostrali. Ak Grann Bretay tèt li te sibi bonbadman masiv.
  Hitler te mande yon fen nan anpi lyon an nan sezon lete an. Epi te gen yon lagè aktif soumaren. Alman yo te resevwa soumaren ki mache ak oksijene idwojèn. Ak sa yo se fòs ki grav anpil.
  An jiyè 1943, aterisaj la te finalman fèt. Tank yo te patisipe nan batay yo: "Panther", "Tiger" ak "Lyon", ak "Ferdinands". Ak menm ME-309 avyon de gè yo ak bonm Yu-288. Epi li te tonbe sou twoup angle yo ak fòs terib. Batay la sou tè a te dire sèlman onz jou epi li te fini nan yon viktwa konvenk pou Wehrmacht la.
  Lè sa a se yon gwo reyalizasyon nan machin militè Alman an.
  Apre sa, lagè a ale sou bò Etazini. Epi Islann te kaptire. Amerik apre sa pa t 'kapab bonm Ewòp. Roosevelt notablement flinched e ofri lapè pou Hitler sou nenpòt kondisyon.
  Men, Nazi yo te deside fini ak Etazini yo, epi yo kontinye ofansif la. Nan karant-katriyèm ane a, liberasyon an nan avyon jè te vin masiv, ak Yankees yo literalman bloke li. Ak Marseille, li te gen plis pase mil avyon ki te tonbe, li te resevwa Grand Lakwa nan Lakwa an fè, kòm kouwòn nan ewoyis ak efikasite nan klas la vòl.
  Führer a te bay lòd pou zongle Amerik lè l sèvi avèk alye nan Ajantin, osi byen ke nan Brezil. Epi deplase soti nan sid la ak Japonè yo, ak soti nan nò a, atravè Kanada. Epi li te tankou tens doub. Hitler te santi tèt li sou yon chwal blan.
  Te gen tou yon seri premye E pwòp tèt ou, pi lejè ak pi pafè. TA-400 ak Yu-488 te montre pouvwa akablan. Apre sa, yo te kòmanse detwi lènmi yo. Ak literalman bale yo ak yon fwe.
  Epi Nazi yo kraze alye yo. Apre sa, yo fè li tèlman efikas ke US la ap Tonben. Yo pa bay Ameriken yo yon chans. Rafal atak Alman yo se pi bon nan mond lan epi yo pa gen okenn egal. Parèt nan fen ane a ak premye diskèt yo, ki, akòz jè a laminar, pa t 'kapab desann. Apre sa, yo detwi Amerik la.
  Limyè zam pwòp tèt ou ki soti nan seri E yo te montre siperyorite total yo sou tank Yankee yo. Yo literalman te ale alantou epi kraze tout bagay epi yo te tounen l 'nan koupe ak plati li nan sann. Amerik pa t 'gen yon chans kont USA a.
  Nan karannsenkyèm ane a, Etazini te deja boule. New York ak Washington te tonbe nan mwa mas.
  Ak nan mwa avril te gen yon kapitulasyon. Se konsa, divizyon anpi a te fèt. Nazi yo ak Japonè yo, yo te genyen, tanporèman jele lagè a. Peryòd lapè a rive. Nan dat 20 avril 1950, premye vòl astwonòt sou lalin lan te fèt.
  Ak 20 avril 1953, yon gwo lagè te eklate ant Twazyèm Reich la ak Japon. Nouvo siksesè Stalin a, Beria, te ofri Hitler yon lagè ansanm ak Peyi Solèy k ap monte a. Hitler te di Beria ke Sovyetik la ta dwe goumen nan tout fòs, men li ta resevwa sèlman sid Sakhalin ak Ridge la Kuril. Men, si, Lè sa a, Twazyèm Reich la pral pran ak efase Sovyetik la nan poud.
  Twoup Hitler yo teknolojik pi fò pase Japonè yo. Tank piramid yo espesyalman tèribl nan mitan Alman yo. Epi yo pa ka kase nan nenpòt ang. Ak avyasyon avyon se inegal. Ak diskèt yo rive nan vitès dis balanse sonic. Non, Japon pa ka reziste kont pouvwa sa a.
  Sovyetik la tou gen yon bagay. Tank T-54, nan prensip, se pa move. Men, gen lòt machin tou. Pou egzanp IS-7, trè pòv kanpe pouvwa. Alenka kondwi tank sa a epi detwi Japonè yo.
  Ti fi a kriye ak sifle yon chante gwonde:
  - Epi li vole nan sèkèy samurai a,
  Anba presyon asye ak dife!
  Koulye a, yo gen Beria olye pou yo Stalin, ak peyi Sovyetik yo pral gen konkeri nouvo fwontyè.
  Japon gen tank nan seri E, men yo demode ak enpafè, modifikasyon bonè. Isit la se tankou yon pret sou IS-7 nan ka sa a, E-90 la. Machin nan peze san uit tòn, karant plis pase machin Sovyetik la. Ak zam li yo pi epè, espesyalman fwon li. Fwon gwo kay won an se 285 mm, kont 210 pou IS-7 a, ak fwon kòk la se 250 mm kont 150 pou machin Sovyetik la. Men, pant lan nan zam la pral mwens. Ak kote sa yo se menm 150 mm. Se vre, manje Japonè a pral pi epè 150 mm kont 94. Zam yo apeprè fèmen nan 128 mm pou Japonè yo ak pou 130 mm Sovyetik la ak longè fèmen. Men, youn nan Sovyetik se petèt yon ti kras pi bon. Ak isit la yo ap vin pi pre.
  Japonè a toujou pi byen pwoteje nan fwon an, men pèfòmans kondwi a pi mal, byenke samurai a gen yon motè 1500 puisans.
  Anyuta souflete zam Isa a ak zòtèy pye li yo ak kouos:
  - Pral gen yon epòk kominis nan lakou a!
  Alla sa dyab wouj-chveu dakò:
  - Natirèlman li pral!
  Maria ri epi leve:
  - Pati nou an se yon viktwa etènèl!
  Olenpik gwonde:
  - Pou patri pou Stalin!
  Epi, koulye a tank Sovyetik la pral frape lènmi an. Apre sa, li pral limen, epi ann chire an miyèt moso. Ak literalman detwi zam la.
  Alenka ri epi li te note:
  - Li pi bon ak yon fanm!
  Mastodon Japonè a te detwi. Ak rès tank samurai yo pa tèlman byen pwoteje. Apre sa, yo pi fasil yo bat. Epi ou reyèlman detwi yo, reyèlman fre.
  Anyuta te chante, li peze deklanche a ak talon pye li:
  - Pa andire imilyasyon slav yo,
  Nou ta monte yon mòn pou Larisi...
  Ann pa pran plis joure
  Ann kraze lènmi an ak yon men asye!
  Epi ankò pwojektil la detwi tank la ki gen lisans E-50. Epitou pa pi bon machin nan. Byen lou, men bò a se pito fèb pwoteje, epi yo ka antre nan yon distans ki long.
  Elizabeth te goumen sou T-54 la epi li te pi difisil pou li. Men, ti fi a te montre fòmidab detèminasyon. Ak ak èd nan dwèt fè, ki jan li voye yon pwojektil ak pèse E-75 a, ak sa a se trè fre. Ak destriksyon masiv.
  Elena, tou, blasted, ak gwo presyon. Epi li frape ak fòs mòtèl.
  Ak isit la Japonè yo boule ak efondre. Epi li literalman detwi li.
  Catherine tweeted:
  Li pran m, li pran m
  Mwen pral chita, mwen pral chita, sou yon chwal!
  Epi fè yon klin sou patnè yo. Ak ti fi yo isit la yo tèlman bèl ak nan yon sèl bikini. Ak pye atè nan kou, trè bèl.
  Elizaveta, yon fanm k ap goumen ak yon E-50 soti nan Japon, sifle:
  - Pou gwo kominis sa a!
  Ephrasia, kraze Japonè yo, griye:
  - Plis pase fwontyè mwen yo!
  Japon te kenbe pou yon ti kras plis pase yon ane epi yo te bat. Ak Twazyèm Reich la te vin tounen yon anpi mondyal.
  20 avril 1957 te kòmanse vòl yon astronot sou Mas. Epi se te yon etap bèl bagay.
  Sou 20 avril 1959, yon referandòm te fèt, legalize monachi a ak fòm enperyal nan gouvènman an nan Twazyèm Reich la.
  Men Hitler pa t ap janm Hitler si li pa t vle rezoud pwoblèm Sovyetik la. Ak nan kou, dezi li yo soumèt glòb la tout antye.
  Sou 20 avril 1961, Twazyèm Reich anvayi Sovyetik la. Agresyon se san fwa ni lwa Et ak gwo fòs. Ki trè inegal.
  Ak ord yo nan Twazyèm lan deja de semèn apre kòmansman batay la te kòmanse koule alantou Moskou.
  Oleg nan ofansif la ap akselere tout bagay. Ti gason an bat Nazi yo.
  Pye atè l 'jete zegwi byen file - chire tank ak avyon.
  Jenn vanyan sòlda nan kriye:
  - Anpi an fache pral dechire tout moun!
  Epi ankò ti gason an se sou mouvman an.
  Margarita se yon ti fi tanpèt nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi alafwa yon santèn Nazi ak dis tank yo pral jete.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Apre sa, li pral kouri moulen an ak nepe - barik yo nan tank vole nan diferan direksyon.
  Natasha akselere mouvman li yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda mawon yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi a nan Larisi.
  Epi ann ekstèmine Nazi yo nan yon vitès akselere.
  Natasha se yon fi Terminator.
  Li pa panse pou l sispann ak ralanti, ak tank ak avyon ale pèdi.
  Zoya nan ofansif la. Epe li yo sanble koupe vyann ak sòs salad metal. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ak gòj pèse, kouche alantou nan ti mòn nan kadav, osi byen ke tank kraze ak avyon ki te tonbe.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze pa yon santèn Nazi. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Nazi ak yon douzèn tank te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustine chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Nazi yo. Ak mas la nan konbatan mawon te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo.
  Sis yo te fache. Te fè yon batay sovaj.
  Oleg Rybachenko tounen an aksyon. Apre sa, li avanse, leve tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Nazi ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Tout mòn nan kò san.
  Ti gason ekriven an raple yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gran an touye konbatan mawon yo.
  Margarita tou nan batay la. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank ak menm avyon.
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya an mouvman e li koupe anpil vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Oleg Rybachenko sote ak sote.
  Yon ti gason pye atè emèt yon pakèt zegwi, frape tank yo, epi chante:
  - Ann al kan, ouvri yon gwo kont!
  Jèn vanyan sòlda nan pi bon li.
  Li fin vye granmoun, men li sanble ak yon timoun. Se sèlman trè fò ak miskilè.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun ak kraze vole nan pye l 'yo.
  Margarita te chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò jete yon kaskad letal nan zegwi sou Nazi yo ak tank yo, kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon mil Nazi imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame mawon, anpi infernal la ap fonn devan je nou.
  Natasha nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Epi anpil Nazi ap mouri e avyon ap tonbe.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya nan yon mouvman sovaj. Atak Nazi yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Kraze nan opozan, ak kouman yo gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Apre sa, li pote soti yon moulen sovaj ak nepe, bale lwen tank. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi kounye a, nepe li yo an aksyon epi yo koupe vyann ak metal.
  Svetlana tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Le pli vit ke yo koupe, se konsa mas la nan kadav yo chaje, ak avyon ak tank ap tonbe.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Oleg ankò yon santèn nan Nazi yo, pote yon meteor, koupe. Apre sa, li pral ranmase yon bonm epi voye li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso.
  Ti gason terminator la kriye:
  - Tanpèt jèn nan machin terib!
  Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan mawon. Epi koupe gwo twou vid ki genyen.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Natasha nan ofansif la se menm plis kòlè. Se konsa bat Nazi yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha pran li epi chante:
  - Kouri sou tèren an se yon rekonsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas tèt lame mawon an te woule e tank yo t ap boule.
  Li se yon bote batay. Bat tèt ou tankou yon Armada jòn.
  Zoya an mouvman, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy, fè tank ak avyon eksploze.
  Zoya pran li epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha rele byen fò:
  Donk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Apre sa, li pral frape yon anpil nan avyon de gè, koupe gwo fò tou won nan tank.
  Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière proletè k ap flote. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard!
  Augustine pran li epi sifle:
  - Pral gen yon tèt towo bèf - konbatan yo pa pral fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Nan ti bout tan, yo di ke ak yon ekip konsa, Hitler pa pral siviv. Epi, 9 me 1961, tifi yo te pran Adolf Hitler ak zòtèy pye yo nan bra yo ak nan pye yo, ak Margarita nan nen an, epi yo chire, epi nan 9 me 1961, Hitler te pran e li te mouri! Ak Sovyetik la te konkeri lemonn antye!
  
  BABA YAGA SE MOVE EPI DOmaj Sovyetik la!
  Baba Yaga, kondwi pa rayisman pou moun, entèvni nan kou listwa. Li te pran li ak nan mòtye a, nan konpayi ak Zmey Gorynych, atake avyon Ameriken ki te vle bonm transpòtè avyon Japonè yo. Ak sèpan Gorynych la, menm jan li pran li, li frape Ameriken yo ak yon gwo jè nan flanm dife ki soti nan twa tèt. Epi boule plis pase yon santèn avyon an menm tan. Ak Yanki yo panike. Apre sa, gen Baba Yaga, voye yon gap-zèb nan lanmè a ak transpòtè Ameriken ak lòt bato ki kouvri ak yon vag. Kòm yon rezilta, Amerik nan batay la nan Midway te konplètman bat.
  Lè sa a, Japonè yo te kaptire nan mouvman an ak Achipèl Awayi an te pran tout kontwòl nan Oseyan Pasifik la. Ak fòs tè yo anvayi peyi Zend ak mache sou Delhi.
  Britanik yo, yo nan lòd kenbe peyi Zend, transfere yon pati nan twoup yo soti nan peyi Lejip ak abandone Operasyon Torch. Amerik tou pa t ateri nan Casablanca ak Alman yo te kapab friz lagè a ann Afrik.
  Sa a pa te sove Nazi yo soti nan defèt la nan Stalingrad. Men, counterstrike Mainstein a te genyen nan fòs. Akòz lefèt ke twoup yo pa te transfere nan Lafrik, Mainstein te gen plizyè divizyon plis, ki gen ladan trant Tiger, ki te disparèt nan sab yo nan Sahara a san rezilta nan istwa reyèl la. Anplis de sa, avyasyon Nazi yo te pi fò. Apre yo tout, yo pa te depanse resous pou founi Afrik ak entansite nan atak lè sou Twazyèm Reich la tonbe plizyè fwa.
  Li te rive sou devan lès la, ak nan mwa mas 1943 lejand ace Marseille la te pote kantite avyon ki te tonbe sou devan lwès la a twasan, e li te vin tounen yon lejand reyèl tout tan. Ak nan lès la, pilòt Sovyetik frape l 'diman. Marcel pa t evite batay ki pi cho yo e li te yon fenomèn reyèl. Yon nonm te vo yon kò avyasyon antye.
  Twoup Sovyetik te soufri plis pèt pase nan istwa reyèl. Mwens nan yo te chape anba antouraj la. Ak Alman yo te reprann pa sèlman Kharkov ak Belgorod, men tou, Kursk, epi tou li te kaptire Krasnodon ak Voroshilovgrad ankò.
  Twoup Sovyetik yo te choke ... Pandan efondreman an, yo pasyèlman refè. Te gen batay lè nan syèl la. Alman yo te sezi inisyativ la. Japonè yo, pandan se tan, te pase atè Ameriken an nan Panama, epi yo te kaptire kanal la. Nan peyi Etazini, li te deside friz tout direksyon Ewopeyen an. Men, flòt soumaren Alman an te travay twò efikasman, toumante Britanik yo ak Ameriken yo. Ak Churchill, pa riske yon lapè ofisyèl oswa trèv, sijere ke Alman yo mete fren yo nan lagè a. Sa vle di, pa konkli lapè, men reyèlman pa fè lagè.
  Hitler te mande an repons a sispann nenpòt asistans nan Sovyetik la. Grann Bretay ak Etazini te refize prete-lwaye, men yo te di ke yo te kapab vann yon bagay bay Larisi pou lò.
  Anplis de sa, Britanik yo ak Ameriken yo te di ke si Hitler te sispann destriksyon nan jwif yo, yo te kapab vann pwodwi lwil oliv ak lòt matyè premyè bezwen pa Alman yo sou kredi. Führer la, li te deside ke jwif yo pa ta ale nenpòt kote, te dakò.
  Premye a tout, nou bezwen elimine Sovyetik la. Se vre, pa t gen inite pami Fritz yo. Gen kèk jeneral te di ke yo ta dwe atake Moskou. Gen lòt ke li se yon bon lide yo repwann Kokas la.
  Fuhrer la deside avanse sou Voronezh. Apre sa, tounen vin jwenn Stalingrad. Hitler li menm te reyèlman te vle pran revanj pou defèt la toupre vil sa a. Entèlijans Sovyetik kòrèkteman devine kote lènmi an ta frape souflèt prensipal la ak prepare yon defans solid. Men, Ay, Alman yo te fò. Sepandan, tank yo "Panther", "Tiger", ak espesyalman "Lyon" yo pa pafè ase.
  Ferdinand yo tou itilize, machin yo tou bèt reyèl. Se konsa, pwen chòk Nazi yo te ale nan ofansif nan 5 jiyè 1943. Nazi yo ap eseye avanse, men yon defans pwisan se nan wout yo. Anplis, atiri a te fè yon grèv prevantif, men pa trè efikas, sou lènmi an.
  Apre sa, Nazi yo te ale nan atak la epi yo te kapab notables kwense nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo. Nazi yo gen plis fòs, epi yo domine lè a. Marseille, li te tire desann plis pase senksan avyon, te resevwa Grand Kwa nan Lakwa an fè. Epi anvan sa, Lakwa Knight an Iron Cross ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Alman yo t ap avanse ak avanse, atravè defans Sovyetik yo. Tankou yon belye, tank "Lev la" t ap deplase, mastodon lènmi ki pi pwisan an tèm de zam ak zam, peze katrevendis tòn. Apre sa, li konprann Ferdinand yo, yo te aji ak fòs tèt chaje isit la.
  Men, defans Lame Wouj la te fò epi li pa t vle lage. Nazi yo te avanse tou dousman e yo te soufri anpil pèt. Men, nan lè a yo te gen inisyativ la. Ak Focke-Wulf a se yon machin efikas, lè yo itilize kòrèkteman. Ak tenas ak zam pwisan. Piti piti, Nazi yo pwoche bò kote Voronezh. Men, yo te pran de mwa pou yo fè sa. Finalman bouke ak fatige nan lanmò, Fritz yo sispann lè yo pwoche bò larivyè Lefrat Don. Yo te gen gwo pèt nan ekipman, espesyalman nan mitan Panthers yo ak T-4s ak T-3s. "Tig yo" ak "Lyon" soufri yon ti jan mwens. Men, yon anpil nan tank Lev trivially kraze.
  Te gen yon poz ak Nazi yo fè pou domaj yo. Stalin te espere sezi inisyativ la nan sezon fredi a. ME-309 te parèt nan lè a nan seri a, ki, gras a gwo vitès li yo ak zam pwisan, te vin tounen yon pwoblèm kadinal pou aviyasyon Sovyetik. Tankou Yu-288. Fen otòn te vini ak nèj te kòmanse tonbe. Lame Wouj la te lanse yon kontreofensif nan direksyon Voronezh, ak nan sant la, osi byen ke sou Penensil Taman.
  Nan sezon fredi, anpil te kapab genyen tounen. Men, san atann, Japon te antre nan lagè kont Sovyetik la. Lame tè li a te anpil anpil. Li te genyen anpil viktwa, samurai a te anvi tire revanj sou Khalkhin Gol.
  Ak yon batay nan pwopòsyon kolosal dewoulman. Atak sou Vladivostok, ofansif nan Primorye ak Mongoli.
  Stalin sispann ofansif la nan direksyon Taman, ak nan sant la, epi li te eseye kraze nan sèlman nan Voronezh. Sepandan, Nazi yo te kenbe tèt ak fòs. Yo te gen anpil fòs.
  Yo toujou gen men anlè nan syèl la. Anplis, Japon tou detounen yon pati nan avyasyon an. Se konsa, pa te gen okenn viktwa.
  Samure yo te kapab bloke Vladivostok ak pran yon pati nan Mongoli. Men, se kote siksè yo te fini. Men, nan lòt men an, Alman yo te kapab siviv sezon fredi a epi evite defèt, menm jan li te nan karannyèm ak karant-dezyèm ane yo. Ak sa a se yon gwo siksè.
  Nan mwa me, Nazi yo te ranpli fòs yo. Yo te gen yon avyon de gè ME-262 nan seri a ki pa te gen okenn egal. Epi Marseille abat mil avyon. Pou sètsan senkant avyon, li te bay Lakwa Knight an fè Lakwa ak epe platinum fèy pye bwadchenn ak Diamonds. Ak pou mil zetwal nan kwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds. Marseille konsa te vin super ace tout tan ak pèp.
  Men, Sovyetik la pa fè li pi fasil. Nan fen me, Alman yo rekòmanse ofansif yo. Men, twoup yo te avanse trè dousman. Sovyetik te itilize nouvo tank T-34-85 ak IS-2, ki te kreye kèk pwoblèm pou Nazi yo. Alman yo "Tigers" -2 ak "Panther" -2 te vin pouvwa prensipal la. "Lyon" ak "Maus" yo te sispann. Olye de Maus la, E-100, yon tank nouvo jenerasyon, te kòmanse devlope. Avèk yon Layout konpakte, yon silwèt ki ba, gwo ang enklinasyon nan zam la, yon tren pi pafè ak pi lejè. Ak machin yo nan seri "E" la, konsiderab espwa te asosye. Ak yon fòs trè kolosal. Batay yo trè brital. Alman yo te jere pouse twoup Sovyetik yo pi lwen pase Don a nan twa mwa. Men, yo pa reyalize anyen ankò.
  Japon te nan lagè ak Amerik, ak nan ete a li te limite tèt li sèlman nan tanpèt la nan Vladivostok ak Khabarovsk. Samurai te pran Khabarovsk, men se pa Vladivostok. Ak nan Mongoli, samurai a te fè ti pwogrè.
  Nan sezon fredi 1945, Ameriken yo te toujou kapab defèt Japon ak chase l 'soti nan Panama. Ak kou a nan lagè a te ale yon fason diferan.
  Nan sezon fredi a nan 1945, Lame Wouj la avanse nan sant la, men li pa t 'kapab simonte defans Nazi yo. Nan mwa mas, Alman yo te deja avanse nan sid la, men yo te fè ti pwogrè.
  Nan mwa me, Nazi yo te eseye avanse sou Moskou, men yo pa reyalize siksè aparan, ak nan de mwa nan batay fè tèt di yo avanse trant oswa karant kilomèt.
  Zam pwòp tèt ou nan seri E la te patisipe nan batay yo. Yo te lejè epi yo toujou enpafè. Tank E-50 ak pwodiksyon seri te retade. Avyon jè, espesyalman bonm, te vin yon pwoblèm pou Sovyetik la. Nan syèl la, siperyorite Nazi yo te ranfòse. Marseille te desann de mil avyon epi li te resevwa Star Lakwa Knight an, yon kwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak dyaman. Nan ete a, twoup Sovyetik yo te eseye fè yon bagay ankò. Men, li pa t travay deyò ... Jiska nan fen ane a, liy devan an te inaktif.
  Ane 1946 te vini .... Alman yo te gen diskotèk, men yo te chè, difisil pou fabrike, e malgre envulnerabilite a akòz jè a laminè ap koule tankou dlo, yo menm yo pa t 'kapab tire. Se konsa, li pa bay yon avantaj desizif. Men, nan seri a ME-262 X, yon avyon de gè trè fò ak zèl byen bale. Ak ME-1100 ak zèl bale varyab. Ak TA-283 ak yon fuselage pwolonje. Tou de Yu-287 ak TA-500 se sis-motè avyon avyon. Ak anpil lòt teknoloji.
  Sovyetik la toujou dèyè nan sans sa a, ak nan syèl la Nazi yo gen yon inisyativ konplè.
  Tank E-50 la finalman antre nan seri a ak E-75 la. Machin yo te resevwa yon layout sere epi yo te tounen pi lejè. E-50 a te peze sèlman senkant tòn ak yon motè 1200 puisans ak plis blende pwisan. E-75 a te peze swasannkenz tòn, ak blende ki pi epè ak pant pase Tiger-2, zam pwisan ak yon motè 1,500 puisans.
  Alman yo nan fen mwa me te lanse yon ofansif kont Moskou. Fwa sa a, yo te rive jwenn liy defans Mozhaisk, epi yo te kouri antre nan yon defans sere ak dezespere.
  Sitiyasyon an te konplike pa ofansif Japon nan Siberia. Men, li pa t gen anpil siksè. Lagè se yon bagay trè mechan. Se konsa, twoup Sovyetik yo te toujou kenbe Moskou.
  Winter te pase nan batay. Ane 1947 te vini ... Alman yo te eseye avanse ankò nan sezon prentan an. Tank E-seri yo te desan. Sovyetik la te ale nan seri IS-4 ak IS-7. Men, toujou nan ti pòsyon. Ak tank la T-54 parèt, men ankò nan ti kantite. Epi pa te gen okenn avyon jè ankò.
  Nazi yo t ap avanse nan sid la. Yo te frape kou prensipal la nan direksyon Kokas la. Apre sa, yo te kapab reyisi. Yo kraze devan... Sitiyasyon an te agrave pa antre Latiki nan lagè a. Otoman yo finalman simonte ezitasyon an. Anplis, alye yo ak Twazyèm Reich la pa fè lagè pou yon tan long.
  Men, Japon klèman te kòmanse pèdi ... Men, malgre sa, samurai a te lanse yon ofansif nan sezon lete an nan Siberia. Epi kòm rezilta, Nazi yo te kapab repran Kokas. Nan fen ane 1947 yo te koupe l pa tè. Ak nan sezon prentan 1948, yo finalman te kaptire li.
  Nan sitiyasyon sa a, Stalin te ofri Hitler yon trèv sou nenpòt kondisyon.
  Lè Hitler te resevwa lwil oliv Kokas la ak grenn Ikrèn, chabon Donbass la, li te deside aksepte òf Stalin, men sou kondisyon trè difisil.
  Sovyetik la te retounen prizonye, te transfere ekipman nan Twazyèm Reich la, epi li te pran angajman pou peye yon gwo lajan taks sou matyè premyè ak lò.
  Pèt teritwa yo te gwo tou. Anplis de sa nan lefèt ke Alman yo te deja kaptire, yo te oblije abandone Leningrad ak Murmansk, ak Karelian Peninsula, ak Arkhangelsk.
  Stalin, griye kè l ', te dakò ak sa a. Epi yo te siyen yon trete lapè.
  Twazyèm Reich la te deklare tèt li gayan an epi li te vire nan Lwès la.
  Deja nan otòn 1948, ord Nazi yo t ap deplase atravè Lafrik ak Mwayen Oryan an. Ak pandan sezon fredi a, pi fò nan kontinan nwa a ak tout Mwayen Oryan an te kaptire.
  Ak nan sezon prentan 1949, pati sid Lafrik la te konkeri tou. Soumaren oksijene Alman yo te vin pi pwisan nan mond lan, ak avyon yo ak diskèt yo te konplètman san parèy. Anplis de sa, nan 1949, Nazi yo te gen tank piramid, ki zam alye yo pa t 'kapab antre nan nenpòt ki ang.
  Se konsa, nan sezon lete an 1949, debakman an nan Grann Bretay te fèt. Marseille pou avyon an te tonbe senk milyèm te resevwa Grand Star nan Lakwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Koulye a, Etazini se pou kont li... Truman te ofri Hitler lapè sou nenpòt kondisyon. Führer la rejte sa. An 1950, Alman yo te pase nan Islann ak Kanada, epi yo te pwoche bò kote Etazini soti nan nò.
  An 1951, batay te kòmanse nan Amerik li menm. Alman yo te kraze ansanm ak Japonè yo soti nan Meksik ak Kanada. Etazini pa t gen bon teknoloji pou reziste kont Nazi yo. Tank piramid yo nan Twazyèm Reich la pa te gen okenn egal, epi yo te kraze nenpòt defans.
  Epi yon vil Ameriken apre lòt te tonbe... Nan dat 30 janvye 1052, Etazini te rann kont Twazyèm Reich la. Ak sitiyasyon an te vin menm pi egi.
  Stalin te mouri sou 5 mas 1953. Epi, 20 avril 1953, premye vòl ekipe sou lalin lan te fèt. Natirèlman, Alman yo te vole. Epi li trè fre. Ak vòl la te gwo.
  Men, lè a rive pou lapè ak dijesyon nan konkèt. Se konsa, kolonizasyon lòt peyi yo ak fòmasyon anpi Hitler te kòmanse. An 1959, nan dat 20 avril, yon referandòm te fèt sou transfòmasyon Twazyèm Reich la nan yon monachi ak anpi, ak Anperè Adolf Hitler. Ak nan Sovyetik la, Beria te dirije. Li te resevwa pouvwa, paske te gen yon bezwen pou yon men fèm, ak pi enpòtan, yo te bezwen lòd nan pòv ak devaste pa lagè ak reparasyon Sovyetik la.
  Epi sou 20 avril 1960, vòl premye nonm lan te kòmanse sou Mas. Epi li te trè fre. Men, Hitler te mouri nan mwa mas 1961. Ak plas li te pran pa pitit gason an te jwenn pa repwodiksyon atifisyèl Wolf. Epitou yon anperè ak trè jèn.
  Apre sa, Wolf te pran desizyon an, san plis, kòmanse yon lagè ak Japon. Yo di pa ka gen de gwo anpi sou planèt Latè, men se yon sèl.
  Oke, Beria te pran bò nan Twazyèm Reich la. Yo di, an reyalite, konbyen tan ou ka chita nan bokit la. Japon konkeri yon pati nan Ekstrèm Oryan ak Primorye nan men Larisi. Lè sa a se jeneralman dezagreyab ak sovaj.
  Wolf te premye moun ki te deklare ke Sovyetik la te kapab reprann Primorye, yon pati nan Siberia, ak Sakhalin, osi byen ke Ridge la Kuril, men pa plis. Beria te byen ak sa. Ak Sovyetik la te kòmanse lagè a.
  Li te gen tank prensipal yo T-54 ak T-55, ak IS-10 ak IS-12. Alman yo gen pi plis avanse: piramid. Ak sa a se, nan kou, yon reklamasyon grav nan viktwa.
  Japon, nan lòt men an, lagged dèyè Sovyetik la nan teknoloji. Sou fòtèy la nan Japonè yo se menm anperè a inamovible Hirohito. Ak nan kou, li vle tou pouvwa sou mond lan. Men, Nazi yo pi fèb.
  Lagè a te kòmanse 20 avril 1961. Hitler te prepare pou lagè ak Japonè yo, li te vle tou pouvwa konplè sou mond lan. Men Wolf te devan l. Pi presizeman, Adolf Premye a ak Gran an pa t gen tan. Epi yon gwo lagè mechan te kòmanse.
  Balans yo vibre ak gwo fòs.
  Alman yo depi nan konmansman an, ki gen plis teknoloji avanse, sezi inisyativ la. Men, Japonè yo te goumen anpil ewoyik. Men, nan twa premye mwa yo, Alman yo ak lame Sovyetik la te kapab byen deplase byen fon nan Anpi Japonè a, epi pran anpil.
  Batay la te kontinye ak plizyè siksè, men plis an favè Nazi yo. Ak Alman yo te deplase pi lwen ak pi lwen. Ak sa a te kolosal ak inimitabl siksè yo. Tank piramid yo te fè nan yon kalite espesyal nan plastik, epi yo kraze nenpòt defans. Epi pa te gen pitye pou Japon.
  IS-12 a se te yon tank ki peze senkant tòn ak byen pwoteje nan fwon an, ak yon kanon 122-milimèt, men 60EL long. Apre sa, li te fò anpil bat lènmi an.
  Lame Japonè a demode ak pèdi. Apre plizyè mwa nan batay, yon tyè nan anpi samurai a te kaptire.
  Ak nan fen ane 1961, peyi solèy leve a te pèdi prèske mwatye nan teritwa li yo.
  Ane 1962 rive ... Alman yo ak Sovyetik kontinye ofansif yo ... Beria ap monte. Ankò batay ak viktwa. Yon ane apre, nan dat 20 avril 1962, plis pase de tyè nan anpi kolonyal Japonè a te deja kaptire. Epi lagè a ap kontinye.
  Lame Sovyetik la ap goumen ak ewoyis ....
  Koulye a, yo te ateri sou egi Hokkaido ... Ak sou 3 septanm 1962, Japon capitile. Epi lagè sa a fini.
  Wolf premye a, te vin gwo, ak anperè lemonn. Epi ankò li lè yo dijere byen kolonyal yo te kaptire.
  Vòl Alman sou planèt diferan. An 1965 pou Venis. An 1967 pou Mèki. Ak nan 1968 nan satelit yo nan Jipitè.
  Men, sa a pa ase pou Wolf premye a.An 1971, yo te vizite satelit Satin yo tou. Ak nan 1971, sou 20 avril, Wolf Premye a atake Sovyetik la. Li te deside pran dènye pouvwa a sou planèt Latè ki pa t 'ankò sibòdone l'.
  Beria toujou te dirije Sovyetik la. Li te gen swasanndez, oswa li pa menm.
  Ak twoup yo nan Twazyèm Reich la konkeri teritwa a. Souflèt prensipal la te frape nan yon direksyon ki nan Moskou, ki Hitler pa janm jere yo pran.
  Men, jiskaprezan, nan kou, tout bagay te ale an favè Twazyèm Reich la. Ki gen plis fòs ak tank.
  Men, move chans, twoup Sovyetik yo te rive, epi se pou yo bat Nazi yo, ak fòs terib.
  Oleg Rybachenko tounen an aksyon. Apre sa, li avanse, balanse tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Nazi ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Tout mòn nan kò san.
  Ti gason ekriven an raple yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gran an touye konbatan mawon yo.
  Margarita tou nan batay la. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank ak menm avyon.
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya an mouvman e li koupe anpil vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Li klè ke yon ekip sa a pral detwi Nazi yo, menm si Twazyèm Reich la te kaptire prèske lemonn antye epi yo te kòmanse rezoud sou lòt planèt!
  
  OLEG RYBACHENKO SOVE ANPI A
  ANOTASYON
  Oleg Rybachenko te resevwa imòtalite kòm yon kado, men li dwe travay li, li te sèvi nan lame Ris la pou yon santèn ane. Men, nan lòt men an, li ede Larisi genyen lagè a ak Japon, sove Amiral Makarov, ak akonpli yon anpil nan fe fantastik!
  . CHAPIT #1
  Oleg Rybachenko te, pa volonte bondye demiurge Ris yo, tounen yon ti gason, men se pa yon senp, men yon imòtèl. Epi li te voye fè yon misyon nan Port Arthur - pwoteje Larisi la. Apre sa, li te tounen yon jenn ti kabrit ki gade sou dis ane fin vye granmoun, men trè vit - pi vit pase yon cheetah, ak envulnerabl nan tout kalite zam. Kòm yon ti gason nan dis ane, li pral sèvi tsarist Larisi pou yon santèn ane, ak Lè sa a, grandi jiska sèz epi kenbe imòtalite yo dwe mèt pwòp desten li, men de tan zan tan fè misyon sou demann bondye Ris yo- demiurges.
  Ak enkarnasyon li imedyatman te gen yon enpak sou kou istwa a.
  Pandan dis ane, Oleg Rybachenko, dapre estanda yo nan kòmansman ventyèm syèk la, pa t 'gade tèlman piti, epi li te imedyatman aksepte nan lame a. Anplis, ti gason an te fasil koube ak dwat ak dwèt li, premye nan men l ', epi answit nan pye l', yon pyès kòb kwiv. Ki sa ki te fè yon enpresyon.
  Pou kòmanse, ti gason an te jere sove Amiral Makarov soti nan lanmò. Ti gason an te fè li trè tou senpleman, li te antre nan Petropavlovsk nan jou a nan sòti fatal nan lanmè a. Ak trivially vole nan Helm la, ak pouse maren an, vire bato a.
  Sepandan, sa a pa te apresye. Ak ren an te karant sil pou ensolans sa yo.
  Men erezman admiral la pa t mouri.
  Men, toujou, syèj nan Port Arthur te kòmanse. Japonè yo te toujou gen yon avantaj sou lanmè, ak Jeneral Partridge te twò endesizyon.
  Men, kòmandan Port Arthur te mouri, li te vreman blese nan tèt la nan istwa reyèl, men kèk milimèt nan yon fragman te pase pi pre sèvo a. Ak Oleg Rybachenko, konnen istwa a, jis enpèrsèptibl souflete palmis li sou tanp jeneral la, ak yon fragman frape sèvo a ak touye l '. Nan ti bout tan, trèt ki te rann sitadèl la te mouri epi Kondratenko, ewo defans Port Arthur, te pran plas li.
  Nouvo kòmandan an, yo nan lòd yo ranfòse defans nan fò a, te retire tout maren yo ak atiri bato sou rivaj la, epi dezame eskwadwon an, men fòtifye Port Arthur.
  Admiral Makarov te nan solidarite total avè l 'nan sa a. Anplis, flòt Ris la echwe pou pou sezi inisyativ la nan lanmè nan istwa sa a.
  Kòm yon rezilta, sitadèl la te byen pwoteje, plis aksyon yo abil kòmandan Kondratenko. Defans lan kenbe byen. Kondratenko ranfòse defans fò a Vysoky nan tan ak Japonè yo pa t 'kapab pran li.
  Anplis de sa, Oleg Rybachenko, ti gason sa a imòtèl, pye atè, te goumen tankou yon titan nan nenpòt frèt. Apre sa, li sezi tout moun ak presizyon fenomenn li.
  Ti gason an vole sou mitrayil la, epi, li poze l', talon wonn li fè timoun, li vize zam la. Apre sa, li te kòmanse grifonnen. E pa gen yon sèl bal te gaspiye. Samure yo te koupe literalman nan ran.
  Oleg, tomboy etènèl sa a, te bat tèt li ak antouzyasm, ak agresif fredon, konpoze sou ale la;
  Mwen se yon ti gason ki fèt nan mwa novanm
  Nan laj espas, laj tanpèt la...
  Bloom Tsarist Larisi sou tè a,
  Kwè mwen, nou kadet yo pa enfim!
  
  Gran Bondye Svarog voye m ',
  Sèvi patri a ak kè ak nanm...
  Pou nou, apre tout, Bondye Toupisan an Blan -
  Nou pral fè fas, kwè ak Satan!
  
  Larisi se peyi nou, kwè
  Ki se sèl nan mond lan...
  Malgre ke yon bèt trè aktif atake,
  Gen yon kote pou nou Larisi sou planèt la!
  
  Peyi vanyan san limit
  Ki wa ki pi saj la gouvène...
  Kin ba nou li pou tout tan -
  Se pou Abèl triyonfe, kite Kayen peri!
  
  Mwen defann Port Arthur avèk kouraj,
  Goumen kont ti gason ak pye atè nan frèt la,
  Kwè m ', Japonè yo pa t 'pliye,
  Ti fi yo gaye galon yo!
  
  Ti gason an te koupe ak yon mitray nan yon fwa,
  Sekle desann yon detachman nan samurai feròs ...
  Epi li frape jòn dwat nan je a
  Nou se pyonye yo nan sa ki mal la pral chire an miyèt moso!
  
  Ann reyalize kominis pou tout tan
  Tsars yo nan Larisi gen yon wout bèl pouvwa.
  Yon gwo rèv pral rive vre
  Pou tout bèl pouvwa lejand Svarog la!
  
  Nou kwè nou pral defann Peyi a,
  Mwen goumen sou yon gwo mòn wo...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Epi Senyè Perun li menm gen je klè!
  
  Mwen pou patri nou jiska lafen,
  Kwè mwen, mwen pral goumen ak anpil kouraj ...
  Tsar Nicholas ranplase papa m,
  Nou pral pann Jida sou yon aspen!
  
  Larisi se jis yon ideyal
  Peyi sen ak moun ki gen bon konprann nan mond lan...
  Mwen reve jwenn glwa nan li, ti gason,
  E fè Mas ak Kris la tounen zidòl!
  
  Mwen kwè Lada manman bondye yo,
  Ki lanmou linivè bay...
  Nou bezwen plis mo pou lapriyè,
  Mari pou tout tan fè lwanj jenn fi a!
  
  Tsar Nicholas nou pral ede w,
  Pou defèt Japonè yo kwè mechan an ...
  Pitit pitit Svarog yo, nou se pitit pitit akouchman,
  Ak nan rati, nou kwè waf fre!
  
  Epi isit la ti gason an jeyan batay,
  Ki mitray rati sekle...
  Senyè a toujou yonn avèk nou,
  Kou Kris la vrèman soufle nwaj yo!
  
  Oke, kisa Japonè yo te vin difisil?
  Ou pa ka konkeri Port Arthur...
  Nou pral etabli mond Ris la toupatou,
  Epi pral gen yon figi nan Lada ak lò!
  
  Paske wa a ap rete fidèl pou tout tan,
  Nou pral sove l 'ak Peyi Sen an ...
  Anba lonbraj rad ki gen de tèt la,
  Nou pral fè Victoria fre!
  
  Nan Larisi, chak ti gason se yon ewo,
  Li pral soufle ak yon nepe, jwe mwatye planèt la ...
  Pa vòlè tifi nan yasyr ou,
  Se pou zèv nou yo dwe fè lwanj!
  
  Wi, Larisi gen pyonye,
  Ke kravat wouj la te byen mare...
  Nou kenbe jistis, konsyans, onè,
  Epi nou wè kominis, solèy la te bay!
  
  Epi kounyeya nou te repouse hord la,
  Epi yo te defann fò Port Arthur...
  Svarog te di: Mwen pral aksepte moun ki mouri yo,
  Nan paradi a, ti fi yo ap tann pou yo vin yon figi!
  Chante, ti gason an jete yon grenad ak pye fè l ', chire samurai a apa.
  By wout la, grenad la te fè nan syur e li te gen gwo pouvwa destriktif. Se konsa, Japonè yo pa ka reziste li.
  Oleg Rybachenko te ekri ak chante:
  Epi samurai a te vole atè a,
  Anba presyon asye ak dife!
  Ak kontribisyon li nan defans la te gen anpil valè. Ak Amiral Makarov te montre konpetans li sou tè a.
  Anplis de sa, Larisi yo te gen plis pwovizyon ak pwovizyon, gras a konpetans jeneral lejand la.
  Ak lefèt ke eskwadwon Ris la nan Togo te bat pi plis siyifikativman.
  Rive nan fen Desanm, samurai yo te fin itilize nan atak yo. Nan mwa janvye, te gen yon kalm ki te koze pa tantativ Kuropatkin pou libere blokaj la, men li pa gen anpil siksè.
  An fevriye, atak la te ankò, epi ankò repouse ak gwo pèt pou Japonè yo.
  Pandan defans la, ti gason an Oleg Rybachenko konpòte ewoyik. Nan moman an nan kòmansman an nan syèj la, ti gason kabin sa a te sèlman dizan nan aparans. Timoun nan te goumen nan menm nivo ak granmoun epi li te ale nan rekonesans.
  Li te montre tèt li trè brav ak konbatif. Ak defans la te kenbe.
  Ak ti gason an, repouse yon lòt atak, touye dè santèn de samurai nan yon mitray, epi yo pa pèmèt yo pran mòn High. An menm tan, ti gason an te chante ankò ak anpil antouzyasm;
  Tsar Nicholas se kounye a yon gwo monak,
  Ou Lenin pa pral jwenn yon chans pou pouvwa ...
  Nou pral sispann ord yo nan Japonè sovaj,
  Chire agresè a sou bouch Larisi!
  
  Se pou Larisi dirije pou tout tan nan linivè a,
  Nan li, vanyan sòlda, tèribl Tsar Nikolai a ...
  Nou ka frape lènmi an ak yon nepe,
  Pou sa ou goumen ak oze!
  
  Grandè Larisi nan linivè a,
  Pa gen moun ki ka simonte Larisi yo ...
  Avèk fòs li nan batay san chanje,
  Nou pral chase lènmi yo lwen patri a!
  
  Nan non peyi sakre nou an,
  Larisi pral genyen batay yo...
  Ak tout bèl pouvwa Larisi yo pral enkoruptibl,
  Pase egzamen pou senk sèlman!
  
  Nou pap janm mete ajenou
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò...
  Anpil lòt jenerasyon pral pase
  Epi pral gen lapè etènèl nan linivè a!
  
  Svarog pral vini ansanm ak Jezi,
  Yo pral leve tout mò yo an menm tan...
  Apre yo tout, gerizon se atizay ki pi wo a,
  Zansèt yo nan mwa Oktòb yo pral fè pitit!
  
  Ak Lenin, Stalin, Nikolai ak Pyè,
  Tout men ansanm pral sere epi konprann ...
  Ki sa ki drapo a nan Larisi nan linivè a fyè,
  Lènmi patri yo pral mouri epi mouri!
  
  Bondye beni sèvis Larisi la,
  Leve sou pedestal ki pi wo a...
  Svarog gwo mesi tèribl la,
  Kwè mwen, mwen pa sispann renmen sòlda!
  
  Nou pral kwè byento nou pi fò
  Leve drapo Larisi sou planèt la...
  Ki moun ki pral bay yon gwo lide,
  Nou chante nan pwoz ak pwezi!
  
  Ki jan li bon lè zetwal nan Larisi
  Pi wo pase mond lan pral klere tankou yon dyaman ...
  Apre yo tout, zetwal nan syèl la velours wouze,
  Epi frape advèsè a nan je!
  
  Pa kwè moun ki di yo fèb,
  Sa titan Ris yo pa matche ak ...
  Nan non eta Otodòks sa a,
  Mete ti gason sa a sou yon chwal!
  
  Epi nou kouri nan batay pou tout bèl pouvwa mond lan,
  Pou genyen kouraz nan patri a...
  Pa ka dekri li Shakespeare
  Konbyen lame nou an pral nan tout bèl pouvwa!
  
  Peyi nou an pral rive jwenn prim lan,
  Soti nan tout bondye yo nan linivè a pi bon nan tout ...
  Envite yo toujou akeyi nan peyi nou an,
  Si ou vini ak bonte, ou pa yon mechan!
  
  Renmen wa a ak Bondye Jezi
  Epi adore Lada pou lanmou...
  Pa fè yon lach nan batay,
  Ou pa ka bati bonè sou san!
  
  Lavi pral etènèl, tanpèt ak bèl,
  Gen yon kote pou tout moun gen kouraj...
  Diskite ak yon Knight Ris se danjere,
  pa konte lè sa a ou pwoblèm!
  
  Men byento pral gen lapè nan linivè a,
  Ak bon pral genyen nan grandè ...
  Nou pral nan kè kontan, paradi san chanje,
  Seyè a pral bay yon zèl fò!
  Avèk yon chante konsa, nan kou, sòlda Ris pa t 'kapab pèdi. Ak ti gason terminator la pa t manke. Ak lòt vanyan sòlda te tire sou mòn Vysokaya Japonè yo pran tanpèt ak presizyon etonan.
  Mas te deja rive... Japonè yo fè bak ankò. Dimanch san pa rive nan Larisi, depi Tsar Nicholas, depi Port Arthur te kenbe, te nan yon atitid bon ak soti nan pèp la. Pèp wa a te salye l tou ak yon atitid fèt e yo te aplodi anpil. Epi tout bagay te byen pase.
  Lame Ris la te ranplir, e li te vin pi plis ak plis. Nan fen mwa mas, Japonè yo te eseye avanse, men fòs Kuropatkin yo te gen twòp siperyorite nimerik ak repouse tout atak.
  Ak pi bon pati nan samurai Jeneral Noga yo te kloure anba syèj Port Arthur. Apre yo fin soufri gwo pèt, Japonè yo te fè bak. Men, ankò Kuropatkin ezite.
  Nan fen mwa avril, yon nouvo atak te swiv, ki, sepandan, te tou repouse.
  Ak Oleg Rybachenko, ti gason sa a brav menm te kaptire yon kolonèl Japonè, avèk èd nan yon pèlen, nan kou.
  Nan konmansman an nan me, te gen sèlman akrochaj minè, ak sou 25yèm eskwadwon Rozhdestvensky a finalman te antre nan Port Arthur. Amiral la pi popilè te pote senkant-yon bato atravè twa oseyan an menm tan!
  Apre sa, defans lan te resevwa ranfò. Epi nan kòmansman mwa jen, dènye atak sou Port Arthur te swiv. Atak la se dezespere ak feròs. Epi ankò li te repouse ak gwo pèt pou Japonè yo. Tsar a finalman retire Kuropatkin epi nonmen Linevich. Nan mitan mwa Jiyè 1905, Japonè yo te finalman bat. Ak defans ewoyik Port Arthur, ki te dire plis pase yon ane, te fini.
  Kondratenko te akòde Lòd Sen Andre Premye-Rele a. Epi li te resevwa ran nan Field Marshal. Lè sa a, eskwadwon Rozhdestvensky, ansanm ak Port Arthur, ki te dirije pa Admiral Makarov, te bat Japonè yo nan lanmè. Anplis, Amiral Togo tèt li te mouri nan batay.
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a p'ap janm fini an ankò distenge tèt li ak pèsonèlman te kaptire kwirase Japonè yo. Plizyè bèl ti fi pye atè te goumen avè l tou.
  Natashka nan batay te montre tèt li espesyalman klere - yon vòlkan reyèl nan batay ak irézistibl.
  Men, lè yon ti fi voye yon grenad ak zòtèy toutouni li, Lè sa a, sa a se yon degoutans kolosal ak destriksyon. Yon grenad chabon e konsa destriktif.
  Yon ti gason pyonye atake Japonè yo ak chante an menm tan;
  Nou pral Oseyan Pasifik la, kwè
  Larisi nan Peyi Wa ki nan Rod ak Nicholas ...
  Epi bèt la pral detwi
  Nou menm, chevalye lènmi yo, nou pral kraze tout moun an miyèt moso!
  
  Peyi mwen, kwè anlè tout bagay,
  Kite zetwal kominis yo klere...
  Siksè akonpaye kavalye yo,
  Nou se egzanplè jis altrwism!
  
  Mwen se yon pyonye ki te antre nan lagè a,
  Jis yon ti gason pye atè...
  Men, mwen pral kraze lènmi an an poud,
  Apre sa, mwen pral kraze moun ki kont kòn yo!
  
  Japon poukisa te ale nan nou
  Ou oze defi Larisi...
  Epi li te dwat nan je ak yon talon,
  Svarog misyon Gran Senyè a!
  
  Renmen Lada Manman Li Bondye,
  Li te fè anpil, klere ak gwo ...
  Pou glwa Genus vanyan gason yo,
  Nou pral sispann atak la nan lènmi sovaj!
  
  Pa defèt Japonè jòn Ris la,
  Ewo nou an nan batay se irézistibl ...
  Goumen pou Peyi a epi ou pa bezwen pè,
  Lè pèp la ak sistèm wayal la ini!
  
  O Nikolai, nou pral ba ou
  Pou Larisi Sen nou se yon kè natif natal...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Ouvè pòt li nan linivè a!
  
  Pou glwa Bondye Kris la Ris,
  Nou chante kantik pou Larisi nou an...
  Lanmou Mari, tèlman pi
  Ki sa ki ranplase labouyl pou timoun yo pou manje midi!
  
  M'ap vire je m' sou ou Mari,
  Ansanm ak Lada, ou bay tout moun lanmou...
  Menmsi Dyab la file yon rach sou nou,
  Deyès la ap avèk nou nan limyè etènèl la!
  
  Non, solèy la pap janm soti
  Larisi Siprèm San limit...
  Gwo rèv rive vre
  Tout bagay ap tande sa anba syèl la ble!
  
  Nou chante pou ou Manman Bondye,
  Sòm ak chante, chak moman...
  Si nou bezwen ale nan batay ak yon sèl zam,
  Dayè, Stalin ak Gran Lenin la avèk nou!
  
  Pou peyi a, pou Bondye, pou peyi a,
  Nou ti gason ap goumen ak advèsè a...
  Pa konnen se yon jouk madichon,
  Lè bayonet nan yon sòlda Ris file!
  
  Pou peyi nou an, yon pyonye nan batay,
  Svarog jere fè lwanj figi renmen ...
  Nou wè yon bagay nan rèv klere nou yo
  Ki kote nou pral fè lwanj pou Bondye ki kalite a pou tout tan!
  
  Nan ti bout tan, Japonè yo deja Khan,
  Ak Port Arthur pa t abandone nan batay ...
  Se poutèt sa patri a ban nou pa Bondye,
  Se konsa, ke ou goumen ak kouraj pou Larisi!
  . CHAPIT #2
  Japon te fòse fè lapè ak Larisi, medyatè pa Etazini.
  Mwen te oblije bay Zile Kuril yo, ak Taiwan. Larisi te asire yon pwoteksyon sou Kore, Manchuria, kontwòl sou Port Arthur. Anplis de sa, Japon te peye yon gwo indemnité de milya dola Yen lò bay Larisi tsarist.
  Viktwa a ranfòse pozisyon Tsar Nicholas II. Larisi te elaji teritwa li yo, ak Zheltorossiya te kòmanse fòme nan depans lan nan volontèman rantre nan rejyon Chinwa yo. Pa gen Duma Eta - Larisi rete yon monachi absoli, san yon palman.
  Natirèlman, akòz viktwa a ak estabilite politik, kwasans ekonomik te kòmanse pi bonè pase nan istwa reyèl e li te pi fò.
  Premye Gè Mondyal la te kòmanse tankou nan istwa reyèl. Men, li te kontinye plis siksè pou Larisi. Nan ki lame a te pi gwo ak pi bon, ki gen ladan gras a refòm yo nan Field Marshal Kondratenko, ak ekonomi an se pi fò, ak otorite nan tsar la se pi wo.
  Oleg Rybachenko tou te goumen dezespereman ak anpil kouraj. Ti gason an kouri tankou yon meteyorit. Li te ekri yon mitray endijèn sou Alman yo. Apre sa, li kouri pi vit pase yon kabwa ak yon mitray. Apre sa, li tou avèk antouzyasm kraze lame a nan Kaiser la.
  Li te sanble ak yon ti gason ki gen anviwon dis, epi pye l fè tankou timoun t ap voye grenad syur ki ka touye moun.
  Dirije yon dife ki byen vize, ti gason an humed avèk konfyans;
  Peyi nou an se yon peyi ki sen,
  Glwa pou patri san limit nou an...
  Satan p'ap kraze lènmi an,
  Nou wè, nou se apwòch byen lwen!
  
  Peyi mwen pral fleri
  Tsar Nicholas leve anlè planèt la...
  Lame Ris irézistibl,
  Ann vin pi pre Toupisan an!
  
  Mwen se yon ti gason pyonye senp,
  Men, doue ak yon pouvwa san parèy ....
  Apre sa, mwen pral montre tout moun yon bèl egzanp,
  Yo nan lòd yo pa dwe li te ye kòm yon sis ranyon!
  
  Mwen kwè avèk ou, Seyè Jezi,
  Ou se pi fò nan tout linivè a,
  Apre sa, mwen priye ou ansanm ak Lada,
  Pou dirije kanal kreyasyon an!
  
  Nou pral sou Mas talè, kwè mwen
  Peyi nou pral dirije planèt la...
  Epi bèt infernal Kaiser la kraze,
  Eksplwatasyon yo nan kavalye yo chante nan chante!
  
  Ti gason an kouri yon pyonye pye atè,
  Pinga'w toutotou ti fi yo kouri alantou ...
  Li pral frape Kaiser la ak pwen li,
  Apre yo tout, kavalye nou yo pale ak bondye yo!
  
  Glwa pou Larisi, gran peyi,
  Konnen wa a pral kanpe sen kominis ...
  Pa bat nou, kwè Satan,
  Yo jete fachis nan sann Boudin!
  
  Peyi nou an pa pi fò nan mond lan,
  Pa gen okenn Larisi nan linivè a ki pi bèl ...
  Mwen se yon malfini, pa yon move zwazo,
  Mwen pral pote lajwa ak lajwa pou tout moun!
  
  Nou avèk fòs konviksyon nan lanfè lènmi an,
  Nou fasilman kraze advèsè Nazi yo...
  Nou pral koupe kòn Kaiser la byento,
  Pral gen yon epòk limyè kominis yo!
  Ak ti fi yo tou kraze Alman yo, e konsa famezman. Yo frape ak èd nan pye fè ak pakè eksplozif letal. Epi yo pike an menm tan ak bayonèt.
  Yo dechire vant advèsè yo san anpil seremoni.
  Natasha chante;
  Ap tann viktwa, ap tann viktwa! Pou Tsar Nicholas mòn lan!
  Zoya, tire e voye grenad ak zòtèy pye l, konfime:
  - Viktwa ap tann, viktwa ap tann! Advèsè ou se yon aplodi zanmitay!
  E Ogistin, ki gen cheve rouj, k ap vole nan van an tankou yon drapo pwoletè, gwonde:
  - Bondye sove wa a!
  Svetlana, frape sòlda Kaiser yo, epi voye grenad ak zòtèy pye l, li kriye:
  - Lada avèk nou!
  Sa yo se ti fi yo isit la batay ak bèl. Ak misk yo woule anba po ate.
  Lagè a te dire yon ti kras plis pase yon ane epi li te fini ak efondreman nan Otrich-Ongri ak rann tèt la nan Anpi Otoman an ak Almay. Ak Bilgari, wè sa li pran sant tankou, te pran bò nan Sèbi ak Larisi, tankou, nan chemen an, te fè Itali ak Japon.
  Field Marshal Kondratenko te resevwa ran ki pi wo a - Generalissimo. Apre sa, li te vin yon detantè nan prèske tout lòd, tankou Suvorov. Brusilov te vin marechal. Admiral Kolchak te fè yon karyè, ak Kornilov, Denikin. Larisi Tsarist te aneks ak tèt li: Galisi, Bukovin, Voivodeship Krakow, Rejyon Poznan, Klaipeda. Tchekoslovaki tou te vin yon pati nan Anpi Ris la. Ak Azi Minè ak Konstantinòp. Ak nò Irak.
  An tou, li te tounen byen. Japonè yo divize koloni Alman yo ak Larisi nan Oseyan Pasifik la.
  Lè sa a, Arabi Saoudit te divize ant Larisi, Lafrans ak Grann Bretay. Pli lwen, apre yon lagè kout, Larisi ak Grann Bretay divize Iran.
  Oleg Rybachenko te patisipe nan lagè sa a. Ti gason an te goumen ankò, li te kouri pi vit pase yon cheetah ak yon mitrayil, ak voye grenad ki gen pouvwa touye kolosal ak pye timoun fè l 'yo. Epi detwi tout lènmi.
  Ak ti fi sòsyè yo goumen avè l '. Yo te chante trè bèl ak kè kontan lè yo te kraze Pès yo.
  Nou se pitit fanmi yo, pitit fi Bondye yo,
  Ak an menm tan an pye atè manm Komsomol ...
  Sou bezwen an depanse siplemantè konnen rèv
  Grèv bayonèt ti fi yo trè byen file!
  
  Nou pral kapab defèt tout Nazi yo,
  Palè yo bati - banyè kominis la ...
  lous irézistibl Ris nou an,
  Refite dogm Darwinis yo!
  
  Nou se bèl fi, kwè mwen
  Ak yon talon fè nou pral frape nen an ...
  Ann ouvri pòt pou kominis byento,
  Nou pral ekspoze inyorans fè nwa a!
  
  Isit la nou ap kouri pye atè nan atak la,
  kaptive pa bote nan ti fi yo ...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Ak ti fi yo gen tankou yon vwa sonore!
  
  Kite peyi Ris la pi popilè,
  Sa te fèt nan non jenerasyon...
  Pèp yo nan mond lan se yon fanmi zanmitay,
  Gran Lenin ap ede nou!
  
  Men koulye a, bèl pouvwa Nikolai dirije,
  Epi gran yo ap goumen pou li,
  Nou tout rive la, nou jis kwè nan syèl la,
  Lè pèp la ak Tsar Larisi yo ini!
  
  Se vre, nou pral konsakre ak wa a,
  Sèvi li ak tout kè ak tout nanm...
  Mwen renmen Jezi ak Ladoya,
  Pou tout tan mwen pral Svarog avèk ou!
  
  Bondye Larisi nou yo enpòtan pou nou,
  Nou renmen yo ak nanm pèp Sovyetik...
  Epi se jis machinasyon Satan yo,
  Lè Perun ak Lada, ou pral rejte!
  
  Mwen renmen wa a, li se pwòp papa nou,
  Sèvi li fidèlman e avèk lanmou...
  Se pou gen yon fen nan lènmi Larisi yo,
  Malgre ke pafwa yo bay li nan san!
  
  Larisi pral nan linivè a pou tout moun,
  Pou klere ak yon kwazar klere ak pwisan ...
  Patri a pap gen pwoblèm,
  Menm si advèsè a te trase nyaj sa ki mal!
  
  Se pou Rod Toupisan an avèk nou,
  Ki moun ki chèf tout linivè a....
  Dèyè nou se pi gwo Bondye blan an,
  Ki moun ki nan jantiyès li dirije!
  
  Se pou gen kreyasyon sou tè a,
  Nou pral genyen, mwen konnen pou asire w ...
  Ap tann akonplisman rèv klere sa a,
  Pral gen yon kote pou moun nan yon paradi klere!
  
  O, sen Larisi ki gen bon konprann mwen an,
  Nan non pwosperite kominis la...
  Bondye-demiurges konnen fanmi m yo,
  E tantativ revanchis yo pap pase!
  
  Nou kwè advèsè yo pral efase nan pousyè,
  Nou pral leve drapo Ris la sou tout linivè a...
  Nou pral defèt fachis yo ak dushman yo,
  Epi n ap fè lwanj pou tout tan non fanmi an!
  Ak nan kou ti fi yo tire epi jete grenad ki ka touye moun ak janm chiselled, fè, janm ate.
  Epi ou pa ka reziste moun tankou yo.
  Lè sa a, Mujahideen prizonye yo bo toutouni, ti fi callused. Pye pousyè men trè séduire.
  Apre sa, Afganistan. Se vre, te gen yon ti lagè. Ak Britanik yo pa t twò chans nan premye.
  Sepandan, Oleg Rybachenko te montre gwo nivo li nan yon vanyan sòlda nan limyè la.
  Ansanm ak ti fi yo nan bikini, li kraze lènmi an ak anpil fasilite, vire Mujahideen yo nan yon Van. Ak tifi yo, ak zòtèy pye yo, te voye bonm nan fòs mòtèl, epi dechire tout detachman militan Afgan an.
  Epi li t ap goumen, ti gason an t ap chante, li t ap konpoze pandan l t ale;
  Mwen se yon pyonye, mwen te oblije goumen nan Afganistan,
  Batay terib ap tann...
  Men, Larisi toujou konnen ki jan yo goumen,
  Lènmi an pral konte sèlman zewo!
  
  Se pou epòk kominis la nan tout bèl pouvwa,
  Lè Svarog gwo Bondye a ap vini...
  Dissipe ord yo nan fachis tèribl,
  Wins louvri yon kont kontinuèl!
  
  Syèl la ble nan Afganistan
  Yon ti gason pye atè kouri nan mòn yo...
  Vokasyon li se yon bagay fre,
  Apre yo tout, lafwa Ris se yon monolit solid!
  
  Dushmans monte nan yon nwaj agresif,
  Men, yon pyonye vanyan kraze yo,
  Ti gason konba ki soti nan Larisi vanyan sòlda,
  Li pral montre menm granmoun yon egzanp!
  
  Nou tout kwè nan viktwa kominis la,
  Men, si ou oblije goumen pou wa a...
  Ann gaye twoupo revanch yo an sann,
  Pou nou ak mòn, lanmè cho!
  
  Larisi pral dirije linivè a
  Se konsa, baton ki gen anpil sajès te lèg...
  Avèk fòs li nan batay la pa chanje,
  Nou mete ènmi patri yo nan sèkèy la!
  
  Larisi pa ka mete nou ajenou,
  Pou nou Svarog ak Bondye Blan renmen an...
  Nou pral rejte abondans parès sa a,
  Si nou bezwen yon oseyan, ann koule san!
  
  Pou glwa peyi nou an Larisi,
  Knight an oze sove Rus mwen an...
  Fanmi nou an se Trèwo e Kris la se misyon an,
  Kapab transmèt limyè a nan kreyasyon!
  
  Mwen renmen Larisi, ki pi chè nan tout,
  Ki bèl flè...
  Nou pral deplase Fuhrer la difisil nan figi an,
  Ak defèt anmè pa konte!
  
  Dèyè nou se Lada, manman Gran Dye yo,
  Dèyè nou se Perun, Yarilo, pouvwa....
  N'ap kraze presyon twoupo tout bèt nan bwa yo,
  Ann ede moun ki fèb yo!
  
  Wi, kite patri a fleri nan tout bèl pouvwa,
  Linivè ap monte pi wo pase tout...
  Abèl pral leve, Kayen pral peri,
  Pral gen yon mechan anraje nan lanfè!
  
  Lè Larisi leve nepe tèribl li a,
  Epi ban nou fòs Larisi yo, Bondye blan...
  Tout move lespri ki nan mò yo pral peri byento,
  Ki sa limyè ki pi wo a te ede kreye!
  
  Kidonk kwè nan Bondye Jezi onè,
  Kwè nan tout bèl pouvwa Kris la...
  Pa deranje paran w
  Kenbe lafwa nan Rod jiska lafen!
  
  Lè sa a, yon gwo rekonpans ap vini,
  Epi soumèt bay Larisi yo lemonn antye ...
  Li nesesè pou goumen avèk kouraj pou Peyi a,
  Svarog gwo Bondye ak zidòl!
  
  Tout mò yo pral resisite nan kè kontan,
  Laj, tankou van an, fleri nan lajwa ...
  Tou de syèl la ak tè a nan gwo pouvwa yo,
  Pèp yo nan tout planèt la onore Fanmi an!
  Sa a se ki jan Oleg Rybachenko goumen nan Afganistan ak ti fi yo. Ak youn nan viktwa konfyans li ak retentyan apre lòt.
  Sa a se ti gason terminator la! Ak ti fi a ak pinga'w fè yo te tounen soti tèlman tèribl ak briyan!
  Mond lan te jwenn estabilite ak pwosperite. Jiskaske Gwo Depresyon an te frape an 1929. Larisi, apre kwasans rapid, tou tonbe nan yon kriz.
  Nan 1931, Japon atake Larisi, k ap chèche tire revanj pou defèt sot pase yo.
  Natirèlman, anpi tsarist la te pare pou lagè.
  Men, fwa sa a, se te swisid. Twoup tsarist yo te bat Japonè yo.
  Oleg Rybachenko ankò goumen ak brav, men teknikman byen lwen dèyè Larisi, samurai.
  Ti gason an te tire soti nan yon mitray ki gen gwo pouvwa, koupe pozisyon yo atake twoup samurai Ris yo pa dè santèn ak dè milye. Koupe ak koupe tout batayon Japonè yo alafwa.
  Mitrayòl li te sanble san pran souf. Apre sa, li kraze tout bagay ak efase opozan literalman nan poud san.
  Ak timoun ki p'ap janm fini an, ki te toujou gade sou dis ane fin vye granmoun, men te gen plis fòs pase yon elefan, jete ak zòtèy fè l 'yo, pake eksplozif nan fòs kolosal. Ak lènmi yo literalman chire nan pati ki pi piti yo.
  Ak ti fi yo, ansanm ak li, kraze ak koupe desann Japonè yo. Koupe yo tankou yon razwa.
  Apre sa, yo montre lang yo epi yo ri.
  Ak an menm tan an ti fi yo te chante ak anpil antouzyasm ak antouzyasm. Ak kè kontan ekri literalman sou ale la;
  Larisi se pi gwo peyi
  Nou pral bati kominis nan li ak wa a,
  Yo ban nou yon alyans etènèl ak Fanmi an,
  Ke chak moun fèt yon ewo!
  
  Nou pral bat Japon nan blag
  Pou gremesi ou atake Larisi...
  Sou atak la, ti fi a tòde epe li,
  Gèrye nan jòn chire!
  
  Nou se konbatan etènèl Komsomol,
  Lè nou goumen, solèy la briye pi klere...
  Papa yo fyè de pye atè,
  Nou menm chevalye yo pa timoun ankò!
  
  Pa fè pèsonn konfyans pou anpeche nou
  Nan non kominis pou tout tan...
  Nou pral byen vit kondwi lènmi yo nan Larisi,
  Ki moun ki atake ak sinik sa ki mal!
  
  Bondye Svarog pral dirije nan patri a,
  Li se patwon an nan gwo vanyan sòlda ...
  Lènmi p ap gen dwa menm sou papòt la,
  Kalite Toupisan an nan Kreyatè mil figi yo!
  
  Pou desten bèl peyi nou an,
  Defèt tout moun, koupe lènmi nan blag ...
  Mwen te vle dedye yon chante pou Rod,
  Ki sa ki te vin tounen yon kote nan paradi a linivè!
  
  Isit la fanm komsomol pye atè kouri,
  Talon yo klere tankou yon glas ...
  Li klè ke samurai yo ap tann pou kaput,
  Gèrye briskeman dechire!
  
  Pa kwè moun ki tou senpleman fèb nan lespri yo,
  Nou se chevalye nan batay irézistibl ...
  Ou se jis yon esklav mizerab
  Ak Lada ak Kris la se youn nan nanm nan!
  
  Nou gen yon banyè wouj,
  Li se tankou yon woz kaka kleren wouj...
  Nou pral frape moun ki mal dwat nan je a,
  Kite lide pou atake Larisi!
  
  Isit la fanm komsomol pye atè kouri,
  Yo bèl e yo gen yon bèl figi...
  Ki moun ki pa rele kaput visye,
  Ann jis trete w byen!
  
  Pou peyi nou klere yon rèv,
  Tout moun ap viv nan glwa, gwo bote...
  Tout lòt bagay se jis vo anyen
  Malgre ke figi sen yo souvan fè nwa!
  
  Oke, nou goumen nan batay tankou malfini,
  Epi nou kouri pye atè nan jèl la ...
  Nou se manm Komsomol fò e fyè,
  Ak sou Motherland Solèy la leve vyolan!
  
  Men glwa patri ki sen nou an,
  Nou chante sòm ak konpoze chante ...
  Mwen se yon ti gason pyonye konplètman pye atè,
  Jèl la ap toumante talon pye mwen!
  
  Men, konnen mwen p'ap fè bak nan objektif la,
  Depi lespri bezwen Ris la pi fò...
  Mwen renmen Bondye fanmi an, mwen renmen tout moun ak kè mwen,
  Pou dekouraje yon lide ridikil!
  
  Ann fè lwanj Lada - mesaje bondye yo,
  Ki moun ki te kreye mond nan renmen...
  Nou bezwen plis mo mesye,
  Pou nou, Perun, Svarog, ki soti nan dife Yarilo!
  
  Japon te eseye pran plas
  Port Arthur nou an ak peyi zansèt nou yo,
  Men, isit la chasè a tounen yon jwèt,
  Nou tire anpil presizyon!
  
  Nou koupe anpil samurai,
  Lènmi pa egziste ankò...
  Nou se kalite pitit fi, pitit gason renmen anpil,
  Pi wo pase nou se Manman Bondye yo Sentespri Lada!
  
  Okenn advèsè p ap bay,
  Non, Larisi pa pral wè sou jenou yo ...
  zanj cheriben Bondye a klere ak lò,
  Epi glorifye Jezi ak Non Fanmi an!
  
  Pa gen okenn kote Larisi pi bèl yo ka jwenn,
  Li bèl, etènèl Larisi...
  Tout sanble pa plis pase ven,
  Nou se manm Mesi Komsomol pye atè!
  
  Wi, nou te kondwi samurai a,
  Baton ki pi wo a te ede nou nan batay sa a...
  Ki jan malfini pwisan te vin tounen
  Ak Bondye blan ki pi pafè!
  
  Li te rive tou tifi yo goumen,
  Avèk fachis chire blag "Pantèr".
  Apre sa, yo te genyen ak yon lame feròs,
  Menmsi yo te pran mezi drastik!
  
  Epi Hitler te resevwa yon gwo
  Nou dechire l 'nan rache nan yon raj ...
  Kòm li te tounen soti, Führer la se tankou yon idiot,
  Epi nou pral wè kominis nan distans la!
  
  Moskou te goumen nazis tankou yon mòn,
  E nou ak difikilte, men avèk kouraj reziste ...
  Bèl peyi Ris
  Lè nou toumante Fritz la byen sere!
  
  Kouri pye atè nan frèt la
  Nou se bèl ti fi Komsomol....
  Yo trennen lènmi Larisi yo nan kaptivite pa fòs,
  Apre sa, yo te montre yon tanperaman trè abil!
  
  Toupre Stalingrad yo te bay li difisil nan je a,
  Epi Tiger la te kraze kòf li san rete...
  Menmsi se sètènman yon èdtan difisil lè sa a,
  Men, manm Komsomol pye atè yo omnipoten!
  
  Se konsa, nou te antre nan Bèlen ak fyète,
  Ou konnen sa yo te montre frechè ...
  Ki sa ki respekte lemonn antye Ris la,
  
  Nou kraze Adolf!
  
  Oke, viktwa sa a bon,
  Nou genyen tout nan batay san echwe,
  Zetwal Ris la boule anlè nou,
  Epi lafwa nou soti nan Fanmi an pa chanje!
  
  Nan ti bout tan, kanpay nou an pral fini,
  Planèt la pral tounen yon pati nan Larisi ...
  Nou tout pral gen yon gwo revni,
  Diamonds te irige Achera nou yo!
  . CHAPIT #3
  Oleg Rybachenko te deja yon ofisye e li te gen anpil prim. Epi li te respekte, malgre aparans timoun li. E menm jere yo marye. Se konsa, karyè a te ale byen ak ti gason ki p'ap janm fini an.
  Admiral Kolchak pa fin vye granmoun ankò, li te montre jeni li, ki konparab ak Ushakov ak Admiral Makarov. Peyi Solèy k ap monte a te kraze nèt ale nan lanmè a epi li te okipe.
  Kanpay kont Tokyo te genyen bèl pouvwa ak viktorye. Ak Oleg Rybachenko jere yo distenge tèt li pa kaptire mikado a tèt li. Se pou sa li te resevwa premye St George Cross nan istwa a nan Larisi ak yon banza lò ak Diamonds.
  Malgre ke yo pa t 'oze ogmante l' nan ran: ti gason an sanble twò timoun. Malgre ke li gen dis ane sou tèt li, se sa ki, pou tan sa a, ou ka bay trèz ane. Men, toujou yon timoun snotty.
  Nan nenpòt ka, Larisi te genyen.
  Sa a te swiv pa yon referandòm kote majorite Japonè yo te vote an favè rantre nan Larisi.
  Se konsa, Tsar Nicholas II ranfòse pouvwa li nan Oseyan Pasifik la. Larisi te kontinye deplase atravè Lachin. Kriz la febli, Grann Bretay, Lafrans ak Etazini pa t entèfere ak pran kontwòl Anpi Selès la.
  An 1933, Hitler te pran pouvwa an Almay. Li te kòmanse retabli ansyen pouvwa ansyen anpi a. Ak nan kou, li te eseye pa fè kont ak Larisi.
  Mussolini nan peyi Itali te gen amitye ak Larisi. Ak sou sounwa te kaptire peyi Letiopi, agrandi koloni yo. Te gen pale de kreye yon alyans Triple.
  Tsarist Larisi te vle anèks tout koloni yo nan febli Angletè ak Lafrans. Oke, Alman yo ak Italyen yo konprann tou. Etazini te gen pwòp plan li yo.
  An 1937, Almay te mete ansanm ak Otrich, pwodwi Anschluss la. Ak nan Novanm 1937, avyon an te fè aksidan ak Nikolaev dezyèm fwa. Peyi Wa ki te fini anpil siksè. Nicholas II reyalize konkèt kolosal nan karant-twa ane rèy li.
  Yo rele l Nicholas Gran! E menm Pi Gran an, yo te vin pi wo pase Pyè Gran an.
  Anba Nicholas II, jounen travay la te redwi a dis èdtan, sèt ane edikasyon te vin obligatwa ak gratis. Salè an mwayèn nan peyi a te rive nan 75 rubles yon mwa ak zewo enflasyon ak sipò lò nan Ruble la. Lajan wayal la te pi difisil ak dekapotab nan mond lan.
  Larisi te gen pi gwo lame tè nan mond lan, ak gwosè a nan flòt la rapouswiv tou de Grann Bretay ak Etazini.
  Tank Ris yo te pi bon nan mond lan, menm jan ak avyon. Ak elikoptè nan tan sa a te pratikman yo sèlman sou planèt Latè. Flòt soumaren ki pi anpil ak-wo kalite. Pi bon atiri. Teknoloji avanse nan televizyon ak videyo. Premye fim koulè nan mond lan te kòmanse filme tou nan Larisi Tsarist. Ki gen ladan gras a pasyon Tsar Nicholas II pou fotografi.
  Apre yo te rantre nan Lachin, Larisi te soti nan tèt nan mond lan an tèm de popilasyon, depase Grann Bretay ak tout koloni li yo.
  Tsar Nicholas II te refòme Otodoksi ak legalize poligami. Souveren saj sa a te rive fè anpil bagay. Apre sa, li te mouri pa krache sou, pa pèsekite, pa te pèdi Larisi, men gwo. Ak jis kèk milimèt chanjman fragman afekte istwa Larisi nan yon fason konsa.
  Anplis de sa, deplase nan tan lontan an tankou yon ti gason bèl ak fò ak vit tankou Oleg Rybachenko. Epi yo di pa gen okenn aksidan nan listwa! Toujou jan yo ye. Tou de Nicholas II ak fenomèn Generalissimo Kondratenko te montre sa.
  Men, apre lanmò Tsar Nicholas, te gen yon leapfrog tanporè. Okòmansman, monak la Alexei II te mouri anvan li te kapab kouwone. Lè sa a, yon lòt eritye, Kirill Vladimirovich Romanov, te mouri tou. Epi Vladimir Twazyèm lan te monte twòn nan an 1938. Wa a se jèn, men an jeneral pa estipid ak byen fò-volonte ak anbisye.
  Oke, li te desann nan biznis! Larisi, Itali, Almay, kont Grann Bretay, Lafrans ak, nan tan kap vini an, Etazini. Isit la, nan kou, Triple Alliance lan pi fò.
  Nan mwa me 1940, Almay atake Lafrans, Bèljik, Oland ak Grann Bretay. Larisi te atake koloni franse, angle ak Olandè yo. Sezi teritwa a san seremoni te kòmanse.
  Britanik yo ak franse pa t 'kapab reziste lame Ris la. Apre sa, Alman yo bat ak fòse yo kapitile Lafrans, Bèljik ak Holland nan yon mwa ak yon mwatye.
  Lè sa a, Fuhrer la te okipe tou de Espay ak Pòtigal, epi li te kaptire Denmark ak Nòvèj. Larisi te okipe Syèd.
  Lagè a te prèske nan yon sèl pòtay. Avèk sipò popilasyon lokal la, Larisi te pran peyi Zend, Indochina, sid Afganistan, sid Iran, Mwayen Oryan epi antre nan peyi Lejip.
  Oleg Rybachenko te goumen kòm toujou avèk siksè ak anpil antouzyasm. Ti gason an te travay ak de mitray alafwa, koupe twoup kolonyal Britanik ak franse yo. Epi sa a se vokasyon bèl bagay li yo ak batay la nan yon sèl pòtay.
  Epi pye atè timoun nan voye grenad ki ka touye moun. Ak kat ti fi yo goumen avè l ', ak anpil siksè.
  An menm tan an, Oleg Rybachenko pa bliye chante pandan y ap ekstèmine lènmi yo nan Larisi;
  Yo dwe fèt nan laj siborg yo bay,
  Lè yon òdinatè, yon jwè se nan men...
  Ak mond lan se fondamantalman jis yon fim
  Pa t 'konnen lè a se kounye a diferan!
  
  Pa bezwen estipid touye fanmi,
  Estrateji ti gason an anba pla men l...
  Kaye a te vin pa nesesè nan yon selil,
  Nou se timoun abitye nan syèk la ak doulè!
  
  Men, pa volonte bondye fache yo,
  Ti gason an te deplase nan yon nouvo mond ...
  Gen kèk pwen pou genyen isit la,
  Li te sanble tankou dyab la te ale fou!
  
  Lagè ak gwonde, fènwa destriksyon,
  Plen touye moun ak grangou vini ...
  Konnen sò pèp la,
  Lè gen lapenn ak frèt nan kè a!
  
  Pa bezwen panse, Larisi pa ka kraze,
  Kite Gran Larisi fleri...
  Vrèman move vòlè a pral bat,
  Svarog ap vini - yon gwo misyon!
  
  Isit la Gran Nicholas Tsar la ale,
  Koulye a, Vladimir se tou senpleman sou pouvwa ...
  Li menm tou, yo ka di se yon malfini,
  Epi gaye zèl li yo sou mond lan!
  
  Nan non Bondye Kris la Ris,
  Fè bon mesye ak kè kontan...
  Lanmou Mari, tèlman pi
  Ki sa ki anbete ou ak sòt ou!
  
  Nan Larisi, ou konnen tout bagay pral byen,
  Li pral leve drapo a sou linivè a...
  Malgre ke lènmi an frape sou chisel la,
  Nou pral glorifye sèlman pa kreyasyon!
  
  Mwen kwè Bondye Ris la pral dirije
  Ki moun ki te kreye fènwa linivè sa yo...
  Menmsi Satan se yon kòn pwisan konsa,
  Nou pral pitit Beni!
  
  Isit la nan Larisi se yon nouvo tan,
  Anperè a gen Vladimir nan pouvwa ...
  Romanov soti nan tribinal wa a,
  Malfini a gen zèl de tèt sou lemonn antye!
  
  Grandè patri a pandan plizyè syèk,
  Oswa petèt menm Larisi ap rete pou tout tan ...
  Rivyè Ris la ap koule san fwontyè,
  Ak moun yo pral moun nan kè!
  
  Lè sa a, mwen se yon ti gason pyonye pye atè,
  Sa jon ak yon talon fè nan frèt la.
  Men, nan sa Mesye atake,
  Mwen pral ba li yon figi difisil ak san!
  
  Ou pa ka bat ti gason an
  Li se yon vanyan sòlda trè fò ak gwo...
  Epi li vire menm yon tig nan yon jwèt,
  Paske pa nati yon gayan!
  
  Ak fanm komsomol kouri pye atè,
  Pinga'w yo vin woz nan frèt la...
  E byento pral gen kaput pou tout lènmi,
  Kite lide initil!
  
  Isit la nou te deja pran Britanik yo nan forè a,
  Lènmi Larisi yo te touye ansanm...
  Nou te mache sou kwen makak ajil,
  Apre sa, yo te blese mil greyhound anpil!
  Nan ti bout tan, ti gason an te vin gen anpil matirite,
  Epi li te vin yon ofisye entèlijan ...
  Moustach la pa t kraze, men deja yon titan,
  Epi sèvi kòm yon lòt egzanp pou kavalye yo!
  Ti gason an goumen ak kraze lènmi. Lè sa a, nwa yo te kaptire yo ak vanyan sòlda jòn ak blan yo tonbe ajenou yo epi yo bo pye tifi yo. Epi li tèlman gwo.
  Natasha, apre yon bo sou talon an, wouli:
  - Mwen renmen gason!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Bondi sou yon baton se yon gwo plezi!
  Ak ki jan li klike sou yon sòlda kaptire sou nen an ak talon pye l '.
  Augustine, ak zòtèy toutouni li, te pwan nen Arab la epi li fòse l mete ajenou.
  Ti fi a rele:
  - Mwen se yon sòsyè agresif!
  Svetlana te goumen tou aktivman. Ak anpil diferan kalite sòlda entèwonp. Epi ti fi a te fòse l bo talon li epi li gronde:
  - Ou pa ka reziste!
  Natirèlman, twoup kolonyal yo pa t 'kapab reziste lame tsarist la, epi yo pa t' reyèlman vle. Kaptire Afrik la te yon ti jan reta akòz mank de wout ak kominikasyon long. Alman yo te deplase atravè Lafrik nan Gibraltar ak Maròk, Larisi atravè peyi Lejip, ak plis ankò Soudan.
  Sepandan, tèren an te plis nan yon antrav pase rezistans nan twoup Britanik oswa franse yo. Te gen kèk nan yo, epi yo mal ame, ak sitou soti nan aborijèn lokal yo. Ki moun ki pa t 'konnen ki jan ak pa t' vle goumen.
  An 1940, Hitler pa t oze debake nan Grann Bretay. Li te lanse yon ofansif aeryen, nan premye pa gen anpil siksè. Men, nan sezon prentan 1941, avyon Ris te antre nan batay la, ak Grann Bretay te kòmanse ap peze nan lanmò.
  Ak nan mwa Out, aterisaj la nan twoup jwenti Alman-Ris te swiv, epi apre de semèn nan batay fè tèt di, kaptire nan Lond.
  Oleg Rybachenko ak ti fi yo aktivman pran aspè kapital la nan Angletè. Yon lòt fwa ankò ti gason an te pye atè, li lanse janm timoun piti, chisele ak grenad ki ravajè jape pye bwa ki te ranvèse nenpòt, menm tank ki pi pwisan nan Grann Bretay. Ki gen ladan peze senkant tòn, e menm katreven-tòn "Totila" boule byen, ak kraze nan yon batay feròs.
  Ti gason an pandan batay la, chante, konpoze pandan li te ale;
  Nou menm, Larisi yo te vin ann Grann Bretay,
  Pou konkeri etranje yo atake ...
  Saxons yo te bloke,
  Men, nou respekte moun ki pa kwayan!
  
  Larisi se pi gwo peyi
  Ki bati linivè a...
  Bwouya menasan sa a pral gaye,
  Ak biznis nou an pral kreyasyon!
  
  Mwen renmen Kris Otodòks
  Se pou pouvwa Fanmi an nan nou...
  Deyès Lada pi bon kalite tankou yon kristal,
  Tan ki apa pou Bondye toujou bon nan Larisi!
  
  Nou kwè linivè a pral konkeri
  Ann bay linivè Ris la kontantman...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Pa pouvwa Bondye ki pa chanje!
  
  Gèrye nan Larisi sen mwen an,
  Yo p'ap kite nou mete ajenou...
  Di Bondye Jezi padone m
  Si Lenin pral pèmèt yon bagay ale twò lwen!
  
  Se pou peyi nou an fleri,
  Nou ka fasilman bati kominis apa pou li...
  Mwen pral bale lame angle a,
  Apre sa, mwen pral yon ewo pou tout tan!
  
  Nou pral leve Larisi nou an nan syèl la,
  Epi nou pral konkeri London fyè nan batay ...
  Se pa etonan Jezi ki sen an te resisite,
  Ak Larisi pral fè bak meanly!
  
  Motherland ou se pwòp manman mwen,
  Mwen renmen ou tankou solèy san dout...
  Lènmi yo pral kapab tou senpleman dechire,
  Pou glwa tout jenerasyon kap vini yo!
  
  Wi, Larisi san limit nou an fleri,
  Grenn ap grandi, tankou grenn lò nan mayi...
  Victories louvri yon kont san limit,
  Figi sa yo soti nan ikon Otodòks!
  
  Nan Larisi, yon nouvo tsar bèl pouvwa se kounye a,
  Non li se Vladimir, pitit gason Kirill...
  Seyè a mete l' kanpe - dirije avèk sajès,
  Ak Larisi pral yon gwo mato!
  
  Oke, gran patri mwen,
  Moun pa gen oze trayi...
  Pral disparèt tankou lè solèy kouche kònèy la,
  Amizan lide Ris!
  
  Nou pral sètènman defèt lyon an
  Epi konkeri Lond sa a inexpugnable...
  Pa menm Satan ka bat nou
  Se konsa, nou kouraz atak ord yo!
  
  Nan Larisi pa gen plas pou moun ki fèb,
  Nou pral defèt tout lènmi an menm tan ...
  Nou eksprime lanmou pou patri a nan vèsè,
  Lènmi an pral fasil petrifye!
  
  Koulye a, wa a li menm tonbe ajenou,
  Apre sa, li bese tèt devan sòlda yo nan Larisi ...
  Apre yo tout, lafwa nou pi fò pase metal,
  Epi lyon an kache anba kabann nan pou yo pa pè!
  
  Oke, ou te fèt yon sòlda pou genyen,
  Bèl, efikas ak amizan...
  Mwen kwè ke lame a pral bat,
  Ak pouvwa a ap retounen nan nou volontèman!
  
  Mwen kwè ke nou pral byento konkeri
  Venis, Mas, ak Jipitè mechan...
  Ki jan mond lan pral san limit
  Ou pa detwi Toupisan an!
  
  Sepandan, apre nou frape liy lan,
  Se sèlman yon ti kras ki rete pou nou genyen ...
  Lè sa a, nou jwenn dous kulesh,
  Nan glwa pral granpapa nou nan rati a!
  
  Pa mete konfyans yo nan moun ki fèb nan kè nan pè,
  Mechan an pap janm triyonfe...
  Epi nan kou ou pa yon esklav,
  Sen nou yo pral jij nan batay!
  
  Se konsa, London tonbe, epi peyi a se pou nou,
  Li te vin lib, e li tèlman klere ...
  Tout bagay sou planèt la pral jis klas,
  Anba banyè kominis Ris!
  Ti fi yo, tou, te goumen sovaj foli tigrès grangou yo.
  Natasha, te koupe nan sòlda kolonyal yo, epi voye yon grenad ak zòtèy pye l ', grogne:
  - Dirijan mond lan Larisi!
  Zoya, kraze bann anglè ki te kouvri gwo fò won an, epi voye pakè ak eksplozif chabon ak zòtèy pye l, li kriye, li te montre dan li nan pèl:
  - Mwen kraze tout moun!
  Ak ki jan sa a ti fi Terminator pral ri.
  Augustina tou lite ak isterik sovaj. Ak ruby nan angle a, ki deja nan palè wa a li menm.
  Koupe lènmi ak nepe epi voye pye grenad ak dwèt fè ak gwonde:
  - Pou kominis tsarist!
  Men, nan batay la ak Svetlana. Ki jan agresif li goumen. Ak anpil avyon de gè - deja koupe yon ti mòn antye.
  Ak talon pye l 'li pral lage nan yon pake nan syur ak eksplozif. Epi chavire tank la.
  Lè sa a, li pral gwonde:
  - Pou lespri irézistibl Ris la!
  Se konsa, yo tout te eseye epi pran menm wa a, ansanm ak Churchill.
  Epi Premye Minis Lagrann Bwetay te mete ajenou e li bo ti fi yo, nan pye yo ki gen pousyè tè ak san.
  Lè sa a, li te konplètman fòse yo niche grot la nan Venis. Ki sa ki te fè vanyan sòlda yo ri konsa kontan.
  Apre sa, tout emisfè lès la, ki gen ladan Ostrali ak Nouvèl Zeland, te vin Ris, Alman ak Italyen.
  Men, te gen USA a toujou.
  Tsar Vladimir te pran yon desizyon otokratik pou atake Amerik la. Hitler ak Mussolini te sipòte l 'nan desizyon sa a. Twazyèm Reich te deplase twoup yo nan Islann, ak pi lwen nan Greenland ak Kanada, ak tsarist Larisi te deplase nan Alaska. Fòs yo, nan kou, inegal. Etazini gen yon flòt tank olye fèb, ak yon popilasyon ki pi piti pase Larisi, ansanm ak tout koloni li yo. Malgre ke ekonomi an devlope. Men, tankou yon mons pa ka reziste.
  Apre yo te lanse yon ofansif an 1943, lame Ris la te byen vit okipe Alaska nan de mwa ivè. Ak nan sezon prentan an, ansanm ak Alman yo, li te kaptire prèske tout nan Kanada.
  Oleg Rybachenko, nan kou, tou te goumen isit la ak ansibleman distenge tèt li nan montre ewoyis inflexible, teknik kolosal, ak pouvwa entelektyèl li.
  Ti gason an toujou sanble ak yon timoun, sèlman trè miskilè ak ekstrèmman fò, pi jisteman pi fò pase yon gwo elefan, ak pi vit pase yon cheetah.
  Pandan atak la sou Ameriken yo, ti gason an t'ap chante, ekri yon powèm antye sou wout la;
  Larisi se pi gwo peyi,
  Ki moun ki dirije mond lan...
  Kin te fè nou yon alyans etènèl,
  Pou fè Lada yon zidòl pou syèk!
  
  Etazini atake kouraz
  Nou ap atake - yo te okipe Alaska ...
  Nou pral pote viktwa nan tèt ou,
  Epi vire tout linivè a nan yon istwa fe!
  
  Gèrye nan Larisi ki pi bèl,
  Ak yon sèl kou, ti gason nou an pral koupe pye bwadchenn lan ...
  Epi ou ti fi pa menm tris
  Koschey la Deathless pa pral detwi ou!
  
  Gen anpil konbatan feròs nan Larisi,
  Ti fi ak ti gason ap kouri nan batay...
  Nan non granpapa nou ak papa nou,
  Gèrye dezespere goumen!
  
  Ti fi a pral koupe Fritz nan kouri a,
  Glas la fè nan rivyè a pral kraze ak pye ou ...
  Malgre ke lènmi an rele Satan nan batay,
  Ti fi fyè li a pral kraze!
  
  Nou gen nenpòt jeyan vanyan sòlda,
  Bale lènmi an ak yon sèl kou...
  Gran Fanmi nou an se youn pandan plizyè syèk,
  Tout Rusichi genyen pou bon rezon!
  
  Larisi mwen an ap fleri tankou yon kouwòn,
  Li se yon bèl pijon zèl gri...
  Viktwa louvri yon kont kontinuèl,
  Ti gason an nan Larisi se yon avyon de gè irézistibl!
  
  Nan tout bagay Peyi mwen bèl,
  Malgre ke samurai efronteman monte nan batay ...
  Pèp yo nan mond lan se yon sèl fanmi,
  Men, n ap toumante advèsè a anpil!
  
  Ak sa nou bezwen Hitler - jis yon feblès,
  Konnen ke li pa difisil pou kase kòn li...
  Menm si yon morèl kòlè atake,
  Malgre ke li te tounen soti pafwa raz!
  
  Peyi Ris la ap fleri bèl,
  Li vini ak siwo myèl ak lanmou...
  Nou pral bat lènmi an pa anven,
  Ann fè l krache san!
  
  Ala bon sa pral bon pou nou frè m yo,
  Lè tout lagè nan mò yo mouri...
  Epi pran vòl konnen horde la,
  Dye yo pap kite peyi nou!
  
  Larisi se kote ki fèt nan elefan,
  Nou bati piramid nan peyi Lejip...
  Nou te kondwi karavàn bourik,
  Epi li pi bon ak nou ak sisadima!
  
  Nou pap janm rete an silans
  Men, si sa nesesè, nou pral goumen avèk kouraj ...
  Laj pase, ane terib,
  Men, nou pral tounen pou rete pou tout tan!
  
  Vòlè san an p'ap bat nou,
  Mamai yo bat, epi nou bat Batu ...
  Lènmi yo pral kapab kraze ak zele,
  Ti fi yo ap kouri ak pye atè nan frèt la!
  
  Lagè a se san, li gen rèv la nan syèk,
  Li pral bèl konnen sou tout planèt la ...
  Pa bezwen plis moun konnen mo yo
  Kite timoun yo pran plezi!
  Lè sa difisil pou nou, Bondye ap ede nou,
  Svarog tèt li fòje epe ap jwe pou nou...
  Pral bay fòs san limit nan pouvwa Rod,
  Tout moun pral jwenn plas yo nan syèl la!
  
  Li bon lè tè a fleri
  Wehrmacht a pa pral mete nou ajenou ...
  E defèt pap konte,
  Stalin, Lenin briyan, se dèyè nou!
  
  Nan tout Larisi, ti gason konbatan,
  Ti fi yo pap bay ti gason yo tou...
  Ou pral abandone pwent yo,
  Paske nou se pi gwo jij!
  
  Nou pa pral bay Stalingrad Nazi yo,
  Nou pa pral lage Moskou bay Fritz la tou ...
  Nèg Ris la toujou kontan goumen
  Nou reprimande wits - pa janm estipid!
  
  Isit la yo se ti fi yo pye atè sou yon nèj,
  Fyè yo te demisyone nan yon sèl liy...
  Yo mete advèsè a dwat nan sèkèy la,
  Epi Hitler te byen bat!
  
  Koulye a, nou pral avèk kouraj nan New York,
  Pare pou dechire lènmi yo ap jwe...
  Nou se mesye sa yo, tout malfini,
  Viktwa ap vini byento nan bèl me!
  
  Lagè li anraje tankou yon vòlkan
  Lav ap koule tankou yon raj ki voye...
  Nou pral frape USA ak yon souflèt apik,
  Menm si ti fi Komsomol la pye atè nan nèj la!
  
  Pa kwè ke Hitler sa a se yon jeyan,
  Pa kwè ke Roosevelt tou se pa yon enfim ...
  Bondye slav yo, baton ki pi wo a se youn,
  Apre sa, li pral dirije soti nan laj yo!
  
  Nou gen epe byen file konsa
  Epi kwè ke plak pwotèj li a pa ka pèse pa yon pwojektil ...
  Se konsa, lach jis fèmen bouch
  Kite konsyans la toumante ak yon gade trè difisil!
  
  Tank vanyan sòlda nou an se jis devni selèb,
  Kapab kraze lòd yo...
  Epi pral gen yon tan nan chanjman tanpèt,
  Nou pral avèk fòs konviksyon plante kabann, mwen kwè!
  
  Ti fi pye atè kouri
  Nèj se pa yon antrav ak talon pye li ...
  Mwen kwè lènmi an pral bat fò,
  Epi kwè Roosevelt pa ri!
  
  Ki sa li te panse pou takine Moskou nan blag,
  Epi jwenn gwo kado...
  Nou pral kraze brize, kwè horde la,
  Tantativ pou kwape Patri a se initil!
  
  Men, Larisi nou an fleri nan grandè,
  Yon kwaze espas jeyan ...
  Li pote pwogrè nan kominis,
  Lè pèp la ak lame a ini!
  
  Wa a dirije nou - yon monak vanyan,
  Ki moun ki te defi mò yo ye a...
  Nou kraze lènmi an nan pousyè
  Malgre ke pafwa ou gen pou genyen ak san!
  
  Nou pa pral silans chevalye kwè
  Yo bay viktwa a brav ak sajès ...
  Jis yon bèt predatè pral chire an miyèt moso,
  Epi Solèy la leve byen klere sou Peyi a!
  
  Bouro a p'ap ka pote rach la,
  Ak nepe Larisi pa pral mat pike ...
  Seyè a gaye kouvèti li sou Larisi,
  Malgre ke pafwa li sanble nou ke li pa ase!
  
  Pa gen plas nan lagè pou moun ki zwazo,
  Sou li, malfini goumen ak yon rèl sovaj ...
  Touye lènmi patri a nan yon kòlè,
  Se konsa ke Sen an te monte zèpòl ak yon figi briyan!
  Svarog ak Lada, ak Fighter-Perun,
  Yo pral ede nou nan batay Larisi ...
  Ou ti gason-ewo koube yon fer chwal,
  Pèsonn p'ap jije w!
  
  Men koulye a, viktwa Larisi yo rive,
  Konbatan New York jester yo libere...
  Apre yo tout, lavi nou se zegwi ki pi file,
  Ann fini vwayaj la nan Bèlen bat!
  . CHAPIT #4
  Brezil, ak Venezyela, ak Meksik, ak lòt peyi te deklare lagè ak Etazini.
  Mouvman twoup Ris yo nan eta nò Amerik yo te kòmanse. Fòs yo, nan kou, inegal. Larisi ak Almay yo pi bon tou de nan bon jan kalite ak kantite.
  Ti fi yo Natasha, Zoya, Aurora ak Svetlana ap goumen sou pi bon tank nan mond lan "Kondratenko"-3, yon machin mobil ak yon zam long-barik ak rapid-dife. Trè ajil, ak yon silwèt ki ba.
  Pa pwa, tank Kondratenko-3 a se apeprè karant tòn, epi li byen pwoteje. Ak zam la, malgre ti kalib la nan 76 mm, ak yon gwo vitès mizo.
  Shermans, tank sa a pa ka antre nan nenpòt ang. Se konsa...
  Ti fi, goumen pye atè ak nan bikini, jis ekstèmine Ameriken yo ak ri anpil.
  Espesyalman Natasha ... Ak dwèt fè, li peze joystick la, li di:
  - Glwa pou Larisi mwen an!
  Zoya tire tou. Li fè sa ak zòtèy toutouni li yo, li peze bouton joystick yo epi li t'ap rele byen fò:
  - Ak tout peyi natif natal nou!
  Aurora tire pi lwen. Li frape lènmi an, li di, montre dan li:
  - Ak pi gwo pouvwa yo dèyè nou!
  Epi tou ti fi a fè yon clin trè dife! Ak zòtèy fè, li peze tankou bouton sou yon joystick.
  Lè sa a, Svetlana dife. Tankou yon ti fi entelijan ak kouraj. Emèt reyon solèy la soti nan bouch. Epi li chante tou:
  - Mwen se yon etwal mondyal! Mwen kouri pi vit pase menm Satan!
  Avèk ti fi sa yo, dyab la li menm se pa terib. Yo ap bat Ameriken yo, byen sere antoure Chicago.
  Epi pa kite pèsonn soti la. Yo loraj, an n di, trivially. Sa yo se ti fi yo.
  Epi kounyeya ganizon Chicago kapitile. Konnen nou!
  Ak tank Ris yo deja apwoche New York. Tsar Vladimir fwote men l avèk kontantman. Èske Larisi yo te janm ale byen lwen?
  Ti fi ak nan lè a goumen kouraz. Pou egzanp, yon koup bèl: Maria ak Mirabela.
  Pran bòdwo yo, pye atè ak bèl bikini. Yo literalman pa gen anyen yo opoze. Ti fi sa yo isit la yo bèl ak klere tou agresif ak byen vize.
  Maria tire yon kout bal, desann yon douzèn avyon, nan yon sèl pete epi chante:
  - Glwa pou ou, peyi natif natal nou! Nan non Larisi!
  Mirabela tou tire, li gwonde:
  - Men, gen yon lidè ki gen anpil fòs,
  Li pral rele slav yo nan batay ...
  Pa ka fè fas ak Larisi
  Lè Vladimir se wa!
  
  Soti nan fèm, fò, ak yon volonte fè,
  Yon gade tankou koupe metal ...
  Larisi pa bezwen yon pi bon pataje -
  Se sèlman moun ki reve yon bagay konsa!
  
  Lènmi patri yo mache al nan Gehenna,
  Lènmi yo pap sispann Larisi...
  Nou pral konkeri vout linivè a,
  Bòt klere nan mach la!
  Wi, ti fi sa yo goumen ak chante mèt ...
  By wout la, nan mitan an nan tanpèt la nan New York, premye kosmonot Ris la te vole nan lespas, te vole alantou planèt Latè. Lè sa a se yon lòt siksè nan Larisi tsarist nan dinasti Romanov la.
  Apre sa, ganizon New York la te capitile, epi Washington te tonbe byento.
  Oleg Rybachenko distenge tèt li pandan atak la. Ti gason imòtèl sa a te goumen tankou yon Terminator reyèl. Apre sa, pye fè pitit li yo te voye pwa ak eksplozif ki gen gwo pouvwa destriktif.
  Jenn ti kabrit la atake lènmi yo, epi an menm tan chante, konpoze sou ale la;
  Mwen se yon falkon pyonye Ris,
  Ki sa ki sèvi pouvwa wa a...
  Mwen pral montre tout bagay nan batay pa egzanp,
  Patri a pral nan glwa etènèl!
  
  Nou se pitit pitit Rod, ak pitit gason,
  Sen, gran Mama Lada...
  Ak kavalye yo kwè malfini yo,
  Li merite vini nan prim lan!
  Renmen ou Larisi sen,
  Peyi a ke mond lan nan kouwòn lan jije ...
  Goumen pou kwen an epi ou pa bezwen pè,
  Malgre ke pafwa demon an detwi nou!
  
  Nou pral defèt Wehrmacht la
  Pa mete nou ajenou
  Nou te kapab pran New York pandan y ap jwe,
  Nou gen Vladimir tsar a - pa Lenin!
  
  Nan peyi a, jaden yo fleri tankou yon bann,
  Ak sant la nan bon sant siwo myèl ...
  E byento Roosevelt pral kaput,
  Epi nou konnen mond lan pral bati yon nouvo!
  
  Pa mete konfyans yo nan moun ki fèb nan lespri yo,
  Apre yo tout, yon nonm nan batay se omnipoten ...
  Li se wa a, se pa yon esklav pitye nan batay,
  Ti gason ki fèt ap kriye fò!
  
  Mwen se yon pyonye k ap sèvi wa a
  Mwen abitye goumen nan tout fason...
  Mwen renmen Kris la ak Stalin
  Ak Knight an se pa ak nanm nan yon boufon!
  
  Pral gen yon wayòm moun
  Kote Bondye blan an ap gouvènen pou tout tan...
  Mechan ki pa ka panse a kraze,
  Sa ki mal Kayen boule nan lanfè!
  
  Kouwòn nan yon sòlda pou syèk
  Gwo kominis pou konstwi...
  Kwè rèv la rive vre
  Ann touye ènmi patri yo!
  
  Nepe yo pi file pase simitar
  Epi yo koupe tankou yon lazè ak yon razwa ...
  Nou pral frape konsa
  Kisa yo pral bat Roosevelt di!
  
  Epi nou pral frape Hitler konnen
  Si li monte nan Larisi tankou yon koulèv...
  Epi pral gen paradi sou planèt la,
  Malgre ke pafwa kraze do kay la!
  
  Lè Gran Fanmi an vini,
  N'ap sèvi l' sen...
  Viktwa nòt illimité,
  Pou tout bèl pouvwa sòlda Ris la!
  
  Larisi se gwo nan tout bagay,
  Nan li glwa ak nan grandè kontantman ...
  Rivyè a fon
  E pafwa move tan soti nan syèl la!
  
  Pa yon entèjeksyon ant de rivyè,
  Sivilizasyon te fèt...
  Nan Larisi, premye moun
  Nou gen tout moun!
  
  Larisi se peyi a
  ki moun ki bati piramid yo...
  Satan vin sou tè a
  Men, zanj cheriben yo pwoteje!
  
  Non nou p'ap janm bese
  Slav yo pap tounen esklav...
  Chari Ris la pral raboure tè a,
  Pa sispann bòt bèl pouvwa!
  
  Tout kote Larisi sou yon chwal,
  Chita ak gwo wa a...
  Nou pa t trayi an fevriye
  San yo pa lanse Mamaia nan Larisi!
  
  Se poutèt sa, peyi a fleri
  Nou tout genyen nan mond lan...
  Roosevelt pral resevwa kalkil ou a,
  Soti nan kwen Ris rive nan kwen!
  
  Oke, ki sa ou pral jwenn yon fachis
  Nan men nou ak yon klib nan figi an ....
  Konnen anpil fòs nan patri a,
  Ak drapo a nan Larisi tèlman fyè!
  Lemonn antye pral abònman ak nou,
  E petèt menm linivè a...
  Svarog ou se pi gwo zidòl nou,
  Ak biznis nou an se kreyasyon!
  Epi nan dat 3 septanm 1943, Etazini te capitile nèt. Se konsa, Dezyèm Gè Mondyal la te fini, ki te kòmanse 15 me 1940. Lagè a se bèl pouvwa pou Larisi ak viktorye.
  Natirèlman, tou de Hitler ak Mussolini te jwenn anpil nan lagè sa a. Tou de diktatè te resevwa byen ann Afrik, kèk nan Ewòp ak USA. Ewòp te finalman divize ant peyi yo. Ak Bilgari apre referandòm lan te vin Peyi Wa ki nan Bilgari kòm yon pati nan Larisi.
  Li ta sanble ke mond lan te redistribiye ankò ak koloni yo ka dijere. Men, Hitler, nan kou, pa t ap Hitler si li pa t vle plis. An patikilye, defèt Larisi. Epi pran sou tèritwa li yo.
  Ak nan kou Alman yo te konte lou sou nouvo zam ki pi pwisan. Tank nan seri "E" ak misil balistik ak espesyalman pou vole asyèt.
  Sepandan, Larisi Tsarist te siyifikativman depase Twazyèm Reich la nan misil balistik e menm te vole nan lalin lan sou 12 avril 1951.
  Ak tank yo nan seri "E" pa t 'gen yon siperyorite kalitatif sou sa yo Ris.
  Epi sèlman vole asyèt yo te yon mistè. Mèsi a jè a laminar, yo te tounen soti yo dwe konplètman envulnerabl nan nenpòt ki kalite zam piti. Men, an menm tan, yo menm yo pa t 'kapab tire.
  Mussolini te mouri ak pitit gason l 'te plas sou fotèy la. Hitler te mete presyon sou li e jenn gason an te dakò pou goumen ak Larisi. Nan dat 20 avril 1955, yon nouvo twazyèm gè mondyal te kòmanse. Bò Hitler te genyen: Itali, Brezil, Ajantin, Chili, Meksik, an brèf, tout Amerik Latin nan, eksepte Kiba, ki te sipòte Larisi. E pa t gen lòt peyi nan mond lan ankò! Twazyèm gè mondyal la te kòmanse 20 avril 1955. Ak Tsar Vladimir te fè fas a pi gwo defi nan rèy li a.
  Bagay la sèlman ki ta ka konsole l 'se ke lagè sa a pral dènye nan istwa a nan lagè sou planèt Latè. Depi tout peyi nan mond lan patisipe nan li!
  Oke, yon fwa lagè a te kòmanse, Lè sa a, li ta dwe mennen! Atak Hitler a pa t 'yon sipriz espesyal. Ongri, Yougoslavi, yon pati nan Larisi ak otonomi limite, tsar yo Vladimir Twazyèm lan. Albani okipe pa Itali. Tout lòd pa lòd. Alman yo ap eseye avanse soti nan East Prusi, Otrich, Itali soti nan sid la. Ak batay yo ap pase nan Lafrik. Yon kowalisyon peyi Latin nan peyi Etazini. Men, yo pa trè aktif la. Jis deklare lagè.
  Ak Hitler, pandan se tan, deplase fòs prensipal yo nan Ewòp.
  Ak yon lanfè nan yon lagè pete. Dènye gwo lagè nan istwa limanite.
  Alman yo te delivre kou prensipal la nan Ongri nan direksyon Budapest. Oleg Rybachenko te goumen la. Li toujou sanble ak yon ti gason sou dis. Se vre, li trè fò fizikman, miskilè, rapid, e pi enpòtan an, tankou yon alpinis imòtèl. Wi, ekriven ak powèt Oleg Rybachenko te resevwa imòtalite, men sou kondisyon ke li vin yon ti gason ki gen apeprè dizan, epi sèvi Larisi nan yon kò timoun, men trè fò ak rapid. Epi li se yon timoun depi 1ye janvye 1904. Lè li te etabli nan Port Arthur kòm yon ti gason kabin. Oke, li menm ak ti gason an pa pi piti a, men fò ak vit depi nan kòmansman an, epi yo te pran l 'sou bato a.
  Anplis, lè yo te doute si li te twò piti, Oleg Rybachenko bese yon pyès kòb kwiv ak dwèt li sou yon gabèl. Apre sa, san yo pa yon konvèsasyon, li te mennen nan bato a.
  Ti gason an te touche yon gwo anpil prim, k ap patisipe nan tout lagè. Vin yon ofisye. Men li te sanble ak yon timoun. Se poutèt sa, byenke li te bay prim pou anpil fe, yo pa t 'appropriye ti gason ki p'ap janm fini an pi wo a kòmandan an. Epi, koulye a Oleg Rybachenko te nan lame a pou plis pase mwatye yon syèk. Mwen te merite depi lontan yon pansyon ofisye, men si ou gen sante fè, Lè sa a, poukisa kite sèvis la.
  Anplis, san yo pa òdinatè, konsola jwèt, televizyon se yon jan kanmenm raz. Ak nan lame a, ou se kòmandan an omwen kondwi sòlda yo. Wi, tan toujou ap pase.
  Jeneralisimo Kondratenko te mouri. Gran Amiral Kolchak, ki te depase Ushakov, te mouri tou. Anpil ak ki moun Oleg Rybachenko te kòmanse, sèvis la pa la ankò.
  Plis presizeman, depi syèj Port Arthur, prèske tout veteran yo te mouri. Se sèlman Vovka ki te rete. Lè sa a, li menm tou, li te yon ti gason kabin, epi kounye a li se deja yon granpapa gri. Verite a toujou ap travay. Apre sa, li sezi ke Oleg rete menm ti gason an, ki pa gen yon sèl mak sou kò l '. Sa a se fenomèn nan li te ye nan tout Ris, lame tsarist la. Verite a batay trè fre.
  Ti gason an Oleg se pye atè, kidonk li se pi bèl ak plis abil. Li vize zam apre zam, epi li tire sou tank Alman yo nan seri "E". Machin Nazi yo tou senpleman gwo. Epi li sanble pa gen anyen ki anpeche yo.
  Men, ti gason ki p'ap janm fini an frape tèlman byen ke li kraze nan metal la. Penti Fritz la, dechire gwo fò tou won yo epi chante.
  - Tsar Vladimir, Tsar Ris...
  Otodòks souveren!
  Nou pral byento konkeri mond lan,
  Apre yo tout, yon zanj cheriben anlè nou!
  Hitler pral fini
  Ak ki moun ki koute - byen fè!
  Ak ti gason an, tankou si voye yon grenad, pye atè, ak pye yon timoun. Granpapa bab gri Vovka jis souke tèt li.
  Plis pase senkant ane ke yo te yon timoun, ekriven ak powèt Oleg Rybachenko te pase nan ventyèm syèk la. E mwen dwe admèt mwen te wè anpil. Li te imòtèl, depi lontan li te pèdi tout sans de laperèz. Ak lagè a raple l 'nan yon estrateji òdinatè.
  Li te fasil epi amizan pou jwe. Epi li te bèl goumen tou. Li bon lè lawouze maten anba pye ou, epi ou se yon ti gason ki p'ap janm fini an benyen, epi ki abiye an dezòd nan bout pantalon!
  Oleg Rybachenko gen dwa kouri nan bout pantalon ak pye atè. Tounen nan Port Arthur, jenn ti kabrit la te aprann mwen mache san soulye, menm nan frèt la. Apre yo tout, yon kò imòtèl pa ka trape yon refwadisman oswa vin malad, men ou byen vit abitye ak frèt la, ki pa lakòz mal. Jis tankou Peter Pan. Epi li prèske bèl kouri pye atè nan nèj la. Nan mouvman, frèt la pratikman pa santi, sèlman lè ou chita toujou, pye fè yon ti kras tan! Men, pou yon ti gason, li se yon vetiy.
  Men, gen tou ti fi sòsyè Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Yo menm tou yo patisipe nan lagè a. Men, pa tout tan an, men epizòd. Te ede kenbe mòn wo lè li te pi difisil. Bèl pye atè goumen la, ak nan bikini. Yo jete pye yo ak zòtèy toutouni, disk byen file.
  Epi koupe ak nepe. Ak Oleg Rybachenko Lè sa a, gouge nan yon zam machin - kamarad yo ki pi gran yo te touye. Epi kòm yon rezilta, atak samurai a te anbourbe, e mòn High te vin inebranlab!
  Ak ti fi yo te montre pi wo klas yo ak voltij nan Valkyries yo.
  Epi kounyeya Alman yo sou defansiv la. Lame tsarist la pare pou lagè. Führer la echwe pou pou reyalize sipriz taktik.
  Ak twoup Ris yo ap goumen avèk kouraj. Li sanble ke Hitler pral madichon tèt li plis pase yon fwa pou kòmanse yon lagè konsa. Anplis, malgre lefèt ke Fuhrer la gen de tyè nan Ewòp ak yon tyè nan Lafrik anba zam, men yo toujou.
  li pa yon rival Larisi.
  Ak kantite sòlda yo tou. Ak twoup Italyen yo fèb. Peyi Amerik Latin yo ap patisipe nan lagè a paresseux. Ak lame yo teknikman ak òganizasyon pa trè bon.
  Se konsa, Larisi toujou kenbe lènmi an nan defans nan pwofondè.
  Tank "Kondratenko"-6 se byen yon fason pou goumen ak seri sa a. Wi, ak "Nikolay" -4 se pi lou, li montre tèt li kòm yon machin trè fò.
  Larisi ka goumen pi lou monstr Alman yo.
  Espesyalman sou "Nikolay"-4 kote ekipaj la nan Alenka, ti fi yo trè bèl ak nan yon bikini.
  Zam nan kalib 130 mm. Ki jan yo frape fachis yo. Pou gremesi Hitler déja sou Tsarist Larisi. Isit la se pa yon mache fasil pou li, men yon bat.
  Anyuta te peze bouton joystick la ak zòtèy pye li epi li chante:
  - Pou Larisi ak libète jiska la fen!
  Ak ki jan bote a pral ri!
  Lè sa a, Augustine pral tire yon pwojektil sou lènmi an. Kraze metal la epi chante:
  Ann fè kè nou bat nan inison!
  Epi li tou peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy fè l 'yo. Sa a se reyèlman yon ti fi fre!
  E la Maria se tankou yon lupanet. Epi fann fachis yo. Epi detwi lènmi an.
  Pandan w ap itilize zòtèy fè. Epi tou chante:
  - Nan non patri nou an, sen! Kite avyon de gè a dwe tou senpleman fre!
  Epi li pete ri, epi montre dan li!
  Lè sa a, Olympics yo ak yon gwo pwojektil lupanet. Apre yo tout, li se jis sa ou bezwen - ji nan pòm juiciest!
  Epi ankò ti fi yo kraze nan E-50 la, frape gwo kay won an epi ri.
  Alenka voye yon pwojektil, kraze E-100 la, pèse li nan ak nan. Ak lè l sèvi avèk zòtèy fè. Poukisa ti fi a te chante:
  - Kraze lènmi an!
  Apre sa, Anyuta ap bat toutotou, lè l sèvi avèk pye l 'ak griyman:
  - Fritz kaput!
  Apre sa, frape Augustine. Epitou trè byen ak lè l sèvi avèk zòtèy fè, roulo:
  - Mete fen ak Hitler!
  Lè sa a, Maria pral ajoute trè agresif. Kraze fachis yo epi kriye::
  - E nenpòt moun ki koute, byen fèt!
  Epi montre lang li!
  Lè sa a, Olympias yo voye yon pwojektil, touye opozan yo.
  Epi tou pye atè nan kou a nan kite ale ak chante:
  - Total vann soti!
  Epi ankò ti fi a pral pran lang nan epi montre li.
  Se konsa yo koupe...
  Alman yo, apre yon mwa nan batay depi nan konmansman an nan ofansif la, avanse soti nan senkant nan yon santèn kilomèt, ak soufri gwo, menm gwo pèt. Ak Italyen yo nan Afrik te fini nan yon chodyè ak antoure. Twoup yo trivially bat.
  Isit la sou 21 me, Adolf Hitler te bay lòd pou yo rele nan lame a, tout kapab pote zam soti nan kenz a swasant-senk. Lame tsarist la te rale rezèv.
  Kòm li te tounen soti, disk Alman yo pa tèlman terib nan pratik. Se vre, avyon Ris ka atake ak yon belye mouton. Men, ou ka jwenn lwen sa a, gras a manyablite nan segondè nan machin yo nan lame a tsarist.
  Ak kalkil Hitler a pou yon zam mirak envulnerabl pa t 'materyalize ditou.
  Lame tsarist la te toujou sou defans la. Liy pwisan nan defans fouye davans, defans fò. Kite Hitler respire. Men, ann Afrik, ou ka mete presyon sou yon alye Italyen ki pi fèb.
  Si Führer a pa t deside ale nan lagè ak Larisi tsarist, li ta san dout antre nan listwa kòm gwo, e menm pi gwo lidè nan Almay. Se konsa, demon an te vle dirije mond lan, e kisa ki soti nan li?
  Ti fi Ris yo se pi fre apre tout nan mond lan.
  Oleg Rybachenko, kòm toujou, se nan forefront nan batay la. Ni yon bal ni fragman pran li. Li se yon nèg dezespere ak fre.
  Yon ti gason an bout pantalon ak pye atè, kont Nazi yo. Epi lanse grenad sou yo, epi kouri nan lapli a plon.
  Wi, li se yon pitye ke pa gen okenn Kondratenko briyan, men gen kòmandan jèn ak kapab. An patikilye, Field Marshal Vasilevsky, ki te deja kanpe pandan Premye Gè Mondyal la. Ak kòmandman enèjik ak abilman.
  Ak Fritz la, frape nan yon defans difisil, san espwa jwenn anbourbe nan li. Men, yo toujou eseye kraze.
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a p'ap janm fini an ri, fè dan l ', li chante:
  - Peyi mwen! Peyi Sen mwen an!
  Epi tou ki jan li voye yon grenad ak pye atè.
  Ak isit la se Natasha, Zoya, Aurora ak Svetlana te antre nan batay la. Yo se ti fi-sòsyè etènèl sèvitè Rod sakre Bondye a. Yo pa toujou goumen, otreman Larisi ta konkeri lemonn antye. Men, li toujou efikas ak frape.
  Ti fi renmen touye: sa yo se ti fi!
  Ak ki jan yo pral mache sou Nazi yo, ak ki jan yo pral entegre ...
  Ak zòtèy fè yo pral voye disk, touye Fritz la.
  Nazi yo anboure e yo soufri pi plis ak plis pèt. Vasilevsky gwo stratèj pwopoze pou kraze Nazi yo ak Italyen an Afrik. Se konsa, gen plis ajil, ak pi bon manyabilite, tank Ris pral gen yon avantaj. Ak nan Ewòp, kite Nazi yo kouri sovaj. Se konsa, yo ta konplètman diminye resous yo.
  Tsar Vladimir te aksepte yon plan konsa. Ak nouvo fòs yo te transfere nan Lafrik.
  Elizabeth ak ekipaj li yo te goumen nan Libi, koupe inite Italyen yo. Li fè cho la ak ti fi a bèl nan yon bikini. Yo gen tank la dernye "Kondratenko"-6, sou ki vanyan sòlda yo kontoune pozisyon yo nan Italyen yo ak Fritz la, ak konfyans kraze yo.
  Elizabeth tire sou yon tank ki soti nan anpi Mussolini Jr. epi li di:
  - Sou lanmè yo, sou vag yo, yon rad fouri ak yon mache kaftan!
  Epi sèvi ak, nan kou, zòtèy fè.
  Ekaterina tire apre. Koupe yon machin Alman epi gwonde:
  - Nan Larisi, Tsar Vladimir se yon ewo!
  Elena frape l, li bat zam Fritz la ki lanse tèt li epi li di:
  - Pou patri a, ou touye Hitler!
  Epi finalman, Olympics yo pral lage yon pwojektil. Kraze Fritz la, kraze yo epi kriye:
  - Rezilta a pral ekselan!
  Epi tou li sèvi ak zòtèy yo fè nan pye timoun yo.
  Nan Lafrik di, nan fen me ak kòmansman mwa jen, twoup Ris yo te reyalize siksè enpòtan. Batay la te deplase nan teritwa Libi ak peyi Letiopi. Sou 12 jen, Tripoli tonbe. Ak 15 jen, kapital peyi Letiopi te pran an mouvman. Se konsa, sòlda yo nan Mussolini Jr tonbe atè. Ay, li echwe pou sipòte papa l '.
  Ak tout bèl pouvwa li kòm yon konkeran tou. Men, Mussolini, li te pran yon pati nan koloni angle yo ak franse, te konsidere tèt li Seza. Men, pou depase Seza, li sanble pi lwen pase fòs li.
  Oleg Rybachenko te goumen nan lòd nan yon batri. Se konsa, vanyan sòlda ke Alman yo pèdi plizyè douzèn tank nan dife li chak jou. Ti gason l 'te menm akòde yon lòt kwa an lò. E menm, finalman, tout menm bagay la tou, yo te akòde ran a ki long merite nan pi gwo.
  Précédemment pa apwopriye paske li sanble yon timoun. Men, ti gason an te montre ewoyis eksepsyonèl. Ak kapasite nan goumen.
  Sou 22 jen 1955, twoup Ris nan Lafrik finalman te kaptire Italyen Somali. Ak 25 jen 1955, rès twoup Italyen yo nan peyi Letiopi te kapitile.
  Lame Imperial la te genyen konfyans. Mainstein, ki moun ki te konsidere kòm pi bon kòmandan Twazyèm Reich la, te ekri nan jounal pèsonèl li:
  - Nou leve lous infernal la! Koulye a, nou ap chire!
  Rive nan fen mwa jen, Alman yo te soufri tankou gwo pèt ke yo te fòse yo sispann ofansif yo an Ewòp.
  Tsar Vladimir te bay lòd pou ogmante presyon an Afrik. Premye Kontinan Nwa a, Lè sa a, tout lòt bagay - te di monak la eksepsyonèl! Sou Jiyè 1, 1955, Alman yo te eseye avanse nan Scandinavia. Apre sa, yo kouri al Stockholm, men yo bite sou yon defans trè dans. Apre sa, yo te soufri gwo domaj.
  Nan kòmansman Jiyè 1955, twoup Ris te antre nan Alman Aljeri.
  Libi te deja anba kontwòl Tsarist Larisi. Te gen yon ofansif ak bouk nan Nijè.
  Ekipaj tank Elizabeth la ap goumen kont Nazi yo. Li fè cho anpil e tifi yo menm wete soutyen yo e kounye a, yo mete sèlman kilòt nan tank Kondratenko-6 la. Yo tire avèk presizyon sou Nazi yo.
  Epi yo vle gwo bagay.
  Larisi Tsarist se toujou yon peyi otokratik. Epi li toujou pa gen yon palman. E ke revolisyon an pa te rive, epi Duma a pa te etabli. Wa yo tèt yo pa vle limite tèt yo nan pouvwa. Epi Führer ak Duce se diktatè. Sa vle di, gen yon lagè nan de sistèm ak rejim otoritè.
  Men, pou tsarist Larisi li pi natirèl. Epi gen yon batay ki fè tèt di e ki pa janm sispann.
  Elizabeth peze bouton joystick la ak zòtèy pye li epi li tire yon pwojektil. Ron nan tèt li:
  Ann kraze fachis yo an miyèt moso!
  Ekaterina tou peze bouton joystick la ak zòtèy pye l 'li lage yon asasen, ronron:
  Ann fè Hitler desann!
  Epi Elena tou bat, frape Nazi yo epi kriye:
  - Mwen pral dechire li!
  Epi tou ki jan yo grin! Epi ak janm li yo li pral peze bouton yo nan joystick la.
  Lè sa a, Olympics yo ki jan li pral vire soti, ak ki jan lupaen. Li pral kraze tout moun ak gurgle:
  - Pasaj infernal ak ekipaj!
  Pa bliye peze bouton joystick yo ak zòtèy ou yo. Epi frape lènmi an.
  Gèrye yo tout bon trè brav ak briyan nan karaktè.
  Oleg Rybachenko, pandan se tan, repouse yon lòt atak nan Fritz la ak chante:
  - Pou Peyi a ak Vladimir Tsar a - Hurray!
  Wi, nan istwa reyèl te gen tankou yon anperè oto-pwoklame nan Larisi, Vladimir Twazyèm lan, tèt la nan dinasti Romanov la. Apre sa, li reyèlman te kòmanse règ fòmèlman an 1938. Lè sa a, Vladimir te tounen soti - yon wa reyèl, e menm yon gwo! Vladimir Kirillovich Romanov se yon tsar ki gen tout chans pou l vin anperè tout tè a!
  Apre viktwa a, oswa pito refleksyon an nan atak la, Oleg Rybachenko, fè echanj kat ak sibòdone l 'yo. Yon ti gason an bout pantalon, blond, trè miskilè, ak skultur te jwe ak avyon de gè ki gen cheve gri. Menm etonan, Oleg pi gran pase yo tout. Men ti gason sa a koupe tèt li.
  Sonje Port Arthur, defans la ewoyik ki soti nan tout bèl pouvwa a nan Larisi te soti. Gwo glwa an menm tan...
  Ti gason imòtèl la fè remake:
  - Se konsa nou rezoud tout pwoblèm nou yo! Byento pral gen yon moman kote moun pap janm touye youn lòt!
  Sòlda yo ak ofisye yo te dakò:
  - Natirèlman, Major! Yo p'ap touye!
  Oleg gade riban an ak anpil meday li yo. Wi, gen deja anpil lòd, kèk jeneral genyen. Epi li ta bon pou w jwenn yon tit pou tèt ou. Prince, Konte, Duke!
  Duke Rybachenko - son bèl!
  Epi ti gason an vole pi wo, li vire nan platinn lan.
  Alman yo te eseye atake, men yo te repouse ankò epi yo te soufri kolosal domaj ireparab.
  An jiyè, lame Ris la te reyalize nouvo, gwo siksè nan Afrik. Pandan ke gravite a nan atak la nan lame a tsarist te la. Aljeri gen anpil nan pi bon nan zam Ris. Ak nan fen mwa a, Alman yo antoure ak detwi nan chodyè a.
  Nan mwa Out, twoup Ris yo te kraze tou nan Maròk. Dezespereman goumen, ti fi yo sou tank la "Kondratenko" -6, kraze nan epè a nan li.
  Chak kounye a epi Lè sa a, te gen rapò sou rann Alman sou vil yo pran.
  Te gen batay nan Nijerya ak nan diferan kote. Larisi yo te pran tou de nan nimewo ak plis teknisyen mobil, ak sipò nan popilasyon lokal la, ki rasis fachis yo te vire kont tèt yo.
  Lafrik di tout bon te tounen yon lyen fèb nan estrateji Hitler ak Mussolini Jr.
  Larisi te domine la ... Ak nan mwa septanm nan, rale moute dousman, fòs yo deplase nan Nòvèj. Nazi yo te soufri anpil pèt. Epi Alenka ak ekip li a te monte tank la. Tank la dernye "Nikolay" -5 lou, pwouve yo dwe pi avanse pase seri a E.
  Menm yon tank pwisan tankou E-200 la te fè wout li nan zam yo nan machin nan tsarist.
  Alyonka, li te peze bouton joystick la ak zòtèy pye l, li fwote men l avèk kontantman:
  - Mwen se yon bagay ki ka kraze Wehrmacht la!
  Anyuta tou peze bouton an ak zòtèy pye l 'yo, kout pwen nan machin Alman an epi konfime:
  - Nou pral siye Wehrmacht la nan pousyè! Pou pouvwa tsarism la!
  Cool Augustine tire, li rele:
  - Epi nou pral viv anba kominis!
  Maria fasilman dakò ak sa a:
  - Wi, anba kominis tsarist!
  Ak zòtèy toutouni li li peze bouton joystick yo. Ak an menm tan an, kòm yon lupanet, ak kraze lènmi an.
  Epi isit la Marusya pral kriye:
  - Nan tout degre!
  Epi tou ak zòtèy pye l 'li pral peze bouton an joystick.
  . CHAPIT #5
  Twoup Ris yo deja antoure Oslo. Batay ale pou chak ti touf bwa ak kay.
  Nan sant la, lame tsarist la ankò repouse ofansif Alman an. Oleg Rybachenko, kòm toujou, se nan tèt la ak ap goumen ak konfyans. Atiri Ris travay tankou revèy.
  Tout egzat ak kòrèk...
  Nan mwa Oktòb, twoup Ris finalman koupe Lafrik soti nan pwovizyon tè, libere Maròk. Nazi yo te jwenn tèt yo nan yon kalite chodyè.
  Menm sou kontinan nwa a. Hitler t ap tranble ak kòlè, men li pa t ka manje anyen.
  Wi, li foure tèt li nan Larisi ... Winter te apwoche. Oleg Rybachenko, malgre lefèt ke li te kòmanse nèj, toujou ap kouri pye atè ak nan bout pantalon. Oke, ti gason - kisa ou pral pran! Ak byen yon ti gason Intrepid.
  Epi lanse grenad ak zòtèy fè.
  Epi li chante:
  - Kite kouri maladwa,
  Tank blende nan flak dlo yo...
  Ak sou do kay la gen yon mitray -
  tireur Cheburashka,
  Kwokodil artiyeur!
  Shakoklyak se sou atak la!
  Ti gason terminator la te voye yon grenad ak zòtèy li yo, li chire Nazi yo epi li chante:
  - Epi mwen jwe ak dinamit,
  Devan pasan!
  Ki jan Fritz bits yo pral timid ale!
  Tout moun ap bay manti, mwen prale!
  Epi ti gason an vrèman komik! Men, deja nan lame a pou plis pase senkant ane. Epi jis yon dyab! Menm blond!
  Oleg Rybachenko ankò lanse yon grenad ak pye fè l 'ak gwonde:
  - Glwa pou Tsar a ak Nicholas ak Vladimir Twazyèm lan!
  Apre sa, mwen te panse ke kite yo pa konfonn Vladimir Kirillovich Romanov ak Vladimir Putin! Gran tsar Romanov yo se yon fanmi etonan! Moun ki fè Larisi pi gwo anpi!
  E pa tèlman gate pa chans tankou Putin!
  Men koulye a, twoup Ris yo ap repouse yon lòt atak.
  Novanm ap vini. Nazi yo pa souf. Men, nouvo rezèv yo jete nan batay. Yo deja fini ann Afrik. Li difisil pou fachis yo.
  Se konsa, yo retire kòlè yo sou prizonye yo. Isit la yo te resevwa bèl Nicoletta la. Yo dezabiye l nan kilòt li epi yo mennen l nan nèj fre Novanm lan.
  Yon ti fi ak men l mare, prèske toutouni, ap mache nan twou nèj yo, kite mak pye toutouni ak grasyeuz. Li tèlman bèl. Epi Alman yo swiv li, bat li ak fwèt. Epi yo bat tèt yo yon bèlte, yo bat. San ap koule soti nan do li koupe.
  Nicoletta jis griyen dan li. Ak fyète kenbe tèt li. Epi cheve wouj li yo ap flote tankou yon banyè pwoletè.
  Ak pye l 'yo tou vire wouj, men ti fi a pa menm leve yon sousi.
  Ala yon kouraj fenomenn li genyen.
  Malgre ke Nazi yo te deja pran l ', li mete l' nan pwatrin yo fè ak yon flanbo. Men, menm lè sa a ti fi a sèlman tranble, men li pa t 'kriye.
  Li gen gwo lafwa konsa...
  Ti fi a rale moute sou yon etajè, jwenti li yo trese. Lè sa a, yon dife limen anba pye atè. Li niche pye bote a. Ak chenn wouj-cho, yo fwe kò a toutouni nan bote a.
  Nicoletta te chante an repons;
  Mwen se Chernobog, pitit fi Bondye mechan an,
  Mwen kreye dezòd, mwen simen destriksyon...
  Grandè mwen pa ka simonte,
  Sèlman vanjans kòlè boule nan nanm nan!
  
  Kòm yon timoun, mwen te vle yon bon ti fi,
  Li te ekri pwezi e li te manje chat...
  Leve byen bonè nan maten
  Anwo li, zèl cheriben yo t'ap vole!
  
  Men koulye a, mwen konnen sa ki mal
  Ki sa ki fè monn sa a pa kontan...
  E sa ou di bon?
  Isit la se destriksyon pasyone renmen!
  
  Epi li te montre fervèr fiy li,
  Ala yon bèl pitit fi Bondye vin tounen...
  Nou pral konkeri vast yo nan linivè a,
  Ann montre fòs, trè pwisan!
  
  Gran Papa Chernobog sa a,
  Li pote dezòd, lagè nan linivè a...
  Ou priye Svarog pou ede,
  An reyalite, ou jwenn rekonpans!
  
  Se konsa, mwen di, sove Seyè a,
  Kite kòlè bouyi nan kè ou...
  Nou pral bati bonè, mwen kwè nan san,
  Se pou matris la plen rive!
  
  Mwen renmen malen, mechanste ak manti,
  Ki jan yo twonpe Stalin tiran an...
  Pa ka fè wont
  E konbyen bwouya ki genyen nan mond lan!
  
  Isit la mwen sijere fè yon mouvman fò,
  Yon sèl kou pou detwi sa ki mal la...
  Men, yon Bondye trè nwa te tonbe damou,
  Nan tout zafè, tou de sa yo ak apre lavi a!
  
  Ki jan mwen te vin abitye ak sa ki mal,
  Ak nan kè a nan raj, kòlè nouri ...
  Disparèt anvi pou lajwa, bonte,
  Le pli vit ke kòlè penetre soti nan pedestal la!
  
  Ak sa ki sou Stalin - li se tou sa ki mal,
  Konsènan Hitler, kidonk pa gen okenn kesyon ...
  Gengis Khan te tankou yon bandi fre
  E konbyen nanm li te rive enfim!
  
  Se konsa, mwen di poukisa kenbe bon,
  Si pa gen yon ti enterè nan li ...
  Lè ou se yon pivè - lide ou se yon chisel,
  Ak te disparèt lè panse estipid!
  
  Se konsa, mwen di tèt mwen ak lòt moun,
  Sèvi pouvwa a tankou lank nwa...
  Lè sa a, nou pral konkeri vout linivè a,
  Vag pral kraze nan linivè a!
  
  Nou pral rann sa ki mal tèlman fò
  Li pral bay raj imòtalite,
  Moun ki fèb nan lespri yo te deja soufle,
  E nou se moun ki pi fò kwè nan sa!
  
  Nan ti bout tan, nou pral vin pi fò tout kote,
  Leve nepe san an sou linivè a...
  Epi kòlè nou pral avè l tou,
  Nou pral resevwa yon vokasyon plen desten!
  
  Nan ti bout tan, mwen fidèl ak Chernobog,
  Mwen sèvi fòs nwa sa a ak tout kè mwen...
  Nanm mwen tankou zèl malfini
  Moun ki ak Bondye Nwa a se irézistibl!
  Lagè ant Larisi ak kowalisyon Hitler te kontinye. Pa Desanm, twoup Ris yo te finalman fini ak Italyen yo, fòse yo capituler an Afrik, ak prèske fini ak Alman yo la. Li te otorize Fritz la ak Nòvèj.
  Koulye a, lame tsarist la te ale nan ofansif la sou Desanm 25. Batay feròs pete. Nan sezon fredi, tank Ris yo te klèman pi fò. Ak pèse nan defans la nan lènmi an.
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a ki p'ap janm fini an, kouri pye atè ak nan bout pantalon nan nèj la, chante:
  - Sa a se dènye ak desizif batay nou an! Ann mouri pou patri a - sòlda yo dèyè mwen!
  Tank Ris yo trè ajil sou motè turbine gaz. Epi Nazi yo pa ka anpeche yo fasil konsa.
  Isit la pi devan jon "Nikolay" -5. Li gen senk ti fi ki chante ak kè kontan:
  - Pa gen moun ki pral sispann nou, mond Ris la pa ka bat!
  Ak soti nan yon kanon ki jan yo tonbe! Li aktyèlman vire soti jis gwo! Ti fi malgre frèt la, nan bikini ak pye atè. Apre sa, yo tire tèt yo, epi yo pa panse yo sispann.
  Yo se jis sovaj, pouvwa frenetik.
  Alyonushka renmen pa sèlman tire, byenke li peze bouton an joystick ak zòtèy pye l 'ak frape Alman an, men tou, yo konpoze istwa.
  Pou egzanp, li te ekri ki jan yon ti fi te ale nan peyi byen lwen pou sove yon ti chat. Pandan trant-twa jou mwen te mache pye atè sou yon wout ki gen wòch, mwen te frape pye sansib mwen nan san an.
  Men, mwen te kapab jwenn bèt la. Pou sa, fe a te akonpli dezi li epi ti fi a marye ak chèf la.
  Alyonushka, sepandan, te panse, poukisa li bezwen yon mari pou yon ofisye nan lame Ris la? Pito ou gen yon pakèt moun ki renmen. Ak plis lajan ak plis plezi. Apre yo tout, gason yo tèlman diferan. Ak avèk yo, nan kou, ou fè eksperyans plezi nan diferan fason. E mari a? Ou pral byen vit jwenn anwiye avè l ', li jwenn anwiye!
  Men, yon jèn gason ki fèk kòmanse dekouvri mond adilt la pi enteresan.
  Ak Alenka tire ankò, frape Alman E-100 la.
  Epi li deplase bèl janm li yo, tankou yon deyès ansyen grèk.
  Apre sa, Anyuta tire. Tou zòtèy fè. Epi kraze kanon Alman an.
  Lè sa a, ti fi a di:
  - Gen anpil moun entelijan nan Larisi, men Tsar Vladimir se pi bon nan wa yo!
  Augustine te fè remake:
  - Ak Nicholas II pa t 'mal! Oh, nou pa t 'konnen ki jan yo apresye wa!
  Maria te chante, li te tire sou Nazi yo avèk èd zòtèy li yo, epi li te riri:
  - Li nesesè yo obeyi Larisi yo, ak yon kè pi ak pi bon konprann! Ak nan glwa Nicholas, li se gwo wa nan wa yo!
  Epi Marusya te chante yon bagay ... Epi li jwe tou ak pye l '...
  Twoup Ris yo ap avanse. Oleg Rybachenko tou goumen. Li se toujou yon ti gason dizan. Sa a se pri a nan imòtalite. Wi, men ki jan li santi bon ak kè kontan! Li gen anpil enèji ak yon gwo koule nan pouvwa.
  Ti gason an lanse yon grenad ak pye l', li di:
  - Mwen se yon tig, pa yon chat, kounye a ap viv nan mwen, pa Leopold, men Leopard!
  Pi gwo ti gason an, tankou toujou, se nan yon souflèt briyan. Pa sispann Nazi yo.
  Isit la twoup Ris yo sou 1 janvye te deja konplètman netwaye teritwa yo nan twoup yo nan Almay ak Itali, epi yo te antre nan posesyon Twazyèm Reich la.
  An menm tan an, inite Ris te antre nan Meksik. Nouvèl ane 1956 la rive.
  Pou Larisi yo, li te kòmanse ak nouvo viktwa. 7 janvye rann rès twoup Alman yo ann Afrik. Ak tout Kontinan Nwa a te vin Ris.
  Koulye a, Führer ki te genyen move lespri a te reyalize ke li te byen vise. Apre sa, li ofri Larisi negosyasyon.
  Tsar Vladimir te reponn:
  - Nou pral sèlman pale sou rann tèt enkondisyonèl nan Twazyèm Reich la ak Itali!
  Ala bon pawòl! Epi lagè a ap kontinye. Oleg Rybachenko, nan kou, se nan forefront nan atak la. Twoup Ris yo te antre nan East Prusi. Liy defans isit la yo fò. Ou dwe kraze ak batay, epi ou pa pral avanse byen vit.
  Youn nan mwayen pou yon zouti se te zam pwòp tèt ou yo ak bonm Alexander-4 la. Trè pwisan ak letal.
  Epi tou bèl ti fi isit la ki jan yo selebre isit la. Yo lanse pwojektil lè l sèvi avèk zòtèy fè yo lè yo peze bouton joystick yo. Epi detwi bwat grenn yo ak bwat grenn lènmi an.
  Ti fi avèk fòs konviksyon kouri nan nèj la - se pou sa fanm Ris yo. Epi li se jete nan batay pa Endyen yo ak Chinwa yo. Sa yo deja literalman ranpli apwòch yo nan tranche yo ak kadav yo. Men, toujou yo jere pran li.
  Lame Ris la ap deplase.
  Sepandan, stratèj Vasilevsky transfere souflèt prensipal la nan peyi Itali - ki se pi fèb. Epi, koulye a sòlda Ris yo genyen yon viktwa apre yon lòt.
  Janvye te gen anpil siksè. Twoup Ris ranvèse Italyen yo ak sele Alp yo. Ak nan mwa fevriye yo te okipe Venice. Epi yo antre nan Lorbandinia. Yo pran Poznan tou. Alman yo fè bak. 2 mas Klaipeda tonbe. Twoup Ris yo te avanse nan East Prusi nan yon defans dousman, twò dans. Mwen te oblije literalman boule wout la ak kokiy.
  Men, nan peyi Itali, devan pasta a te tonbe. Ak twoup Ris yo kouri al lavil Wòm. 30 mas 1956 te kòmanse atak la sou kapital peyi Itali. Se konsa, pèp la peye pou anbisyon yo nan fanmi Mussolini.
  Wòm, kapital peyi Itali, anba atak. Batay yo feròs. Malgre ke Italyen yo de pli zan pli bay moute. Isit la ti fi yo ap goumen bèl anpil ak nan bikini ak pye atè. Gèrye yo voye grenad ak janm yo epi yo frape vanyan sòlda Mussolini yo.
  Bèl ti fi isit la, ak nan kou trè sexy. Epi ak misk titan yo. Ak jan yo voye grenad ak pye yo tou senpleman etonan.
  Natashka ale pi devan epi tire, pandan y ap gwonde:
  - Pou Peyi a bèl nan kè a, dife radiant mwen boule!
  Zoya, tire, chante ansanm:
  - Ann louvri pòt la nan reyalizasyon! Lafwa nou ak wa a se yon monolit!
  Apre sa, gen Aurora, tankou zòtèy fè, yon chen wouj-cheve pral lage disk. Ak koupe Italyen yo tonbe.
  Apre sa, Svetlana chante agresif, montre dan li:
  - Nou pral touye tout moun! Nou pral kraze tout moun!
  Yo voye disk ak pye atè epi yo moulen fachis yo. Se konsa, Mussolini te resevwa anba demonte ti fi yo. Atak avril 1956 la te feròs, ak anpil imajinasyon.
  Ak isit la tank yo ap kondwi, kolòn infernal nan dife ap eklate nan kòf yo.
  Ti fi yo avanse epi voye grenad ak pye atè. Ak ki jan yo krache yon bagay san.
  Epi yo ri...
  Natasha te chante anpil:
  - Tsar Vladimir, bay Hitler nan figi an!
  Epi fè yon klin ak je safi li yo. Tankou yon ti fi bèl bagay.
  Ti fi kouri ak kòlè sovaj. Yo tire soti nan mitray. Yo koupe ènmi yo, yo gaye Nazi yo. Apre sa, gen olenpik yo. Ak nan men yo nan vanyan sòlda fanm-ewo kenbe yon lanse flanm dife. Apre sa, li pral pran l ', li frape li, men ki jan li pral bat.
  Chips vole soti nan Nazi yo nan tout direksyon. Ak vanyan sòlda yo tou ki jan yo vle ri.
  Lè sa a, li pral chante:
  - Mussolini pral bat! Zanmitay nou se yon monolit!
  Epi ankò, ak je safi, li winks! Epi frape Nazi yo.
  E kisa ou te vle? Wòm te pran yon sèl fwa pa Slav yo anba lidèchip Attila. Epi kounyeya Larisi yo ap pran sou.
  Olympias, opozan fri vivan ak yon lanse gwo bout bwa, te chante:
  - Solèy klere nan espwa
  Leve sou peyi a ankò..
  Larisi genyen tankou anvan -
  Gèrye nan bat yo Wehrmacht!
  
  Malfini Ris sou planèt la
  Zèl, gaye, dekole ...
  Lènmi an pral pran kont -
  Pral bat - kase!
  Apre tonbe nan lavil Wòm, twoup Italyen yo te kòmanse rann tèt en masse. Anpi Mussolini, patnè militè jinyò Twazyèm Reich la, t ap boule.
  Twoup Ris te pran Naples prèske san rezistans, epi yo te ateri nan Sicily. La, tou, te gen prèske pa gen rezistans. Epi Hitler te isterik.
  Nan fen me, Itali te fini. Dè santèn de milye de prizonye te dirije.
  Ti fi Ris mete yo sou jenou yo epi yo fòse tèt yo bo pye yo fè. Yo devwale ri. Gen kèk, espesyalman jèn gason, ki te fè sa ak antouzyasm.
  Ti fi yo te byen plenn.
  Ti gason ki p'ap janm fini an Oleg Rybachenko te fòse prizonye yo bo pye fè timoun yo.
  Yo te fè li ase volonte. Ti gason yo te bèl anpil, miskilè ak blond. Se vre, li te twò piti toujou, li pa t vle fè yon bagay ki pi serye ak medam yo. Men, lè pinga'w ki graj chatouye ak lang lan - li bèl!
  Oleg Rybachenko te kaptire jeneral la, li te resevwa yon lòt lòd. Ki li te trè fyè de.
  Mussolini Jr. te trayi pa pwòp antouraj li, ak tsarist Larisi te resevwa yon lòt viktwa. Ak Benedito Mussolini Sr pa t 'viv yo wè wont li yo, ak efondreman nan fachis nan peyi Itali. Sepandan, sò a menm t ap tann Nazi yo nan Almay. Twoup Ris te deplase nan kòmansman mwa jen 1956 sou ofansif la. Otrich te sib prensipal la.
  Elizaveta ak ekipaj li sou "Nikolay" -5 deplase kont Alman yo. Twoup Ris yo t'ap chache antoure Vyèn.
  Führer la, nan kou, te jwenn tèt li nan yon sitiyasyon difisil. Byen Alman yo nan Lafrik di, Scandinavia, ak pi fò nan Etazini yo pèdi. Epi kounyeya batay yo deja ap fèt sèlman sou teritwa Twazyèm Reich la. Ki, nan kou, se pi wouj dezagreyab pou Alman yo. Twoup Ris yo te antre nan Meksik tou. Lady Gray de Monca se kòmandan yon ekipaj tank nan peyi sa a.
  Epi Elizabeth ap mennen "Nikolay" -5 alantou Vyèn. Advèsè prensipal li se E-50, ki machin tsarist la pèse tankou yon blotter.
  Elizabeth tire, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, li peze bouton yo sou joystick la.
  Frape yon tank Alman epi li di:
  - Nou pral bay kè nou pou Saint Nicholas Larisi!
  Ekaterina te tire tou ak zòtèy li yo epi li te korije patnè li:
  - Pwobableman, tou sa, li pi kòrèk pou di Vladimir!
  Elizabèt te tire ankò ak zòtèy pye l 'li fè pepi:
  - Men, toujou, li te Anperè Nicholas, ki te ban nou popilasyon an nan Lachin, te fè Larisi envensibl!
  Vreman vre, nan enfantri a ki te voye nan tanpèt pozisyon Alman yo, Chinwa yo te antyèman devan yo. Yo literalman jete kadav. Men, yo kraze.
  Anjeneral Larisi yo te goumen nan avyon ak tank. Enfantri soti nan Chinwa yo, Endyen, Azyatik. Gen anpil Chinwa. Anplis de sa, tèt klere Nicholas II a te entwodwi poligami lè refòm Otodòks, ak lòt moun Chinwa yo voye nan batay. Epi Larisi yo pran vèv ak fanm Chinwa ki pa marye kòm madanm.
  Estrateji malen.
  Ak Chinwa yo monte sou atak la, mouri, ak kraze nan defans yo nan Alman yo.
  Elena, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, peze bouton joystick yo, epi li frape Fritz la ankò.
  Epi li chante:
  - Pou Larisi Sen, nou pral goumen avèk kouraj!
  Apre sa, ti fi a pral pran li ak wink. Epi li fè dan blan li! Epi li tèlman agresif.
  Ak isit la se ki jan olenpik yo pral menen. Epi tou li bat ak zòtèy pye fè, epi li kraze.
  Lè sa a, li pral rele:
  - Mwen se yon kobra ki ka touye moun!
  Li ta dwe remake ke tank E-50 la ka danjere. Kanon 88 mm li yo ak yon barik 100 EL yo tire rapid, douz kou pa minit, epi li trè egzat. Souvan frape zam, epi li ka lakòz domaj.
  Se poutèt sa, ti fi yo eseye kenbe tank prensipal Alman an soti nan wout la. Espesyalman fèmen, kapasite penetrasyon li yo ogmante dramatikman. Ak Alman yo gen yon nwayo nan yon koki swa soti nan iranyòm oswa tengstèn. Se vre, apre pèt Lafrik ak depo iranyòm nan Kongo, fòs twoup Alman yo te kòmanse sèk.
  Ak ti fi yo tèlman bèl ak pye atè ak fre.
  Isit la yo chante pou tèt yo ak antouzyasm:
  - Klere tankou yon etwal sou tout mond lan,
  Atravè fènwa a ...
  Gwo ewo Tsar Vladimir,
  Li pa konnen okenn doulè, pa gen laperèz!
  
  Lènmi fè bak devan ou
  Foul la ap bat bravo...
  Larisi aksepte ou -
  Yon men vanyan sòlda!
  Goumen tifi, ou pa ka di anyen kont yo. Ak pye yo yo tèlman fè ak chile. Lè yo te kaptire Alman bo yo, li klè ke tou de ti fi ak gason renmen li. Ak vanyan sòlda yo byen squealing.
  Epi fè dan pèl yo.
  Sa yo se kèk ti fi fre. Ak zòtèy fè, yon lòt fachis se frape soti pa Elizabeth.
  Lè sa a, jan li di:
  - Glwa pou gran patri a!
  Se konsa Catherine pral tire. Li pral ram tank lènmi an, tranpe Fritz la ak krake:
  - Lanmò nan lènmi yo!
  Epi la Elena tou thrashes, lè l sèvi avèk zòtèy fè li, peze yo sou bouton yo joystick. Ak pepi:
  - Pou Peyi a nan Grandè!
  Lè sa a, pwojektil la pral lanse ak Olympics yo eksepsyonèl - tou yon blond. Epi pandan li pepi:
  - Pou gwo Larisi!
  Ak ti fi yo plen antouzyasm total.
  Isit la vini tank la E-75. Kanon li pi pwisan: 128mm, epi li ka fè plis domaj. Anplis de sa, tank sa a gen pi bon pwoteksyon ak pi epè zam.
  Men, Elizabèt se tankou yon moun sòt. Apre sa, li pral lage yon bagay letal, penetrasyon nan yon distans. Epi sèlman moso metal chire rete soti nan Alman an.
  Epi ti fi a pral chante:
  - Sen bote ak gwo rèv!
  Apre sa, li pral montre lang lan.
  Tank Alman E-75 dènyèman te vin pi masiv. Yo gen yon zam ki pi long, ki pèmèt ou fè fas ak tank Ris, espesyalman sa yo ki pi fasil. Epi sa fè Fritz la pi danjere.
  Men, ti fi Sovyetik yo pa jennen pa sa. Epi yo kraze Fritz la.
  Ak vanyan sòlda yo tèt yo se menm plis konsa nan chalè a nan yon bikini, ak pye atè. Apre sa, yo goumen anpil konfyans.
  Yo genyen akableman.
  Catherine tire sou Nazi yo e li chante:
  - Men, yo dwe onèt! Mwen kraze tout Fritz yo san eksepsyon!
  Elena tou tire ak zòtèy pye li epi li di:
  - Nou pral genyen tout moun ak, nan kou!
  Olympics yo tou bat Nazi yo san pitye. Li se tankou yon chen irézistibl.
  Epi tou ak èd nan zòtèy fè.
  Natasha ak ekip li a ap goumen sou tank Kondratenko-6 la. Machin sa a se yon ti kras pi lejè, men plis mobil pase Nikolai. Natirèlman, ak mwens pwa, kalib la pi piti, ak zam la se yon ti kras mens. E sa vle di risk pou yo mouri pi gwo anpil.
  Men, tifi yo, mwen dwe di, yo pa jennen ditou. Apre sa, yo goumen tankou jeyan nan batay.
  Natasha chante, aktivman tire:
  - Se pral viktwa nou!
  Apre sa, li peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l 'yo.
  Zoya tou tire, ak èd nan janm li ak griyman:
  - Tsar Vladimir pi devan!
  Epi tout tifi yo jape nan koral:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Apre sa, Aurora te tire, li vire tank Alman an epi li di:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou! Pèsonn p'ap bat nou!
  Li souke pye l tou.
  Lè sa a, Svetlana te abandone, sèvi ak zòtèy pye l ', epi li gronde nan tèt yo nan poumon li:
  - Larisi yo ap goumen kòlè!
  Epi tout ti fi yo te rele nan koral:
  - Pwen sòlda fò!
  Epi ankò bèl yo kouri nan batay. Tire avèk presizyon ak presizyon!
  Men ekip Jane yo ap frape Meksiken yo. Li se tou yon dam trè entelijan ak bèl.
  Ak ti fi yo nan cha li - pye atè ak nan bikini. Yo goumen tèt yo ak kòlè sovaj ak kalm.
  Lè sa a, Gertrude tire, sèvi ak zòtèy pye l ', epi li pepi:
  - Mwen se yon ti fi ki pral detwi tout moun nan yon fraction segonn!
  Ak isit la Malanya se tankou yon lupanet. Epi kraze tank Latin nan yon distans.
  Epi se la Matilda, avèk èd zòtèy li yo, pral frape l.
  Epi ri:
  - Mwen gen yon ti fi super!
  Ak vanyan sòlda nan lòd ki pi wo ak kòlè. Yo pa santi yo fèb oswa fache.
  Pandan yo fout, yo fout.
  Ak Alyonka tou goumen anpil konfyans.
  Nan fen mwa Jen an, Vyèn antoure. Yon souflèt kraze yo te bay Almay ak prestige li yo. An menm tan an, twoup Ris yo ap avanse nan direksyon Oder la. Yo jete Chinwa, Endyen, Arab nan batay. Epi kraze nan defans Fritz la.
  Hitler, nan kou, deja nan yon panik. Ki jan ti fi yo sou tank ak avyon peze l '.
  Men Albina ak Alvina, de pilòt Ris. Epitou pye atè ak nan yon bikini, yo frape Nazi yo tankou pwa ak yon baton nan yon branch. Ak pou yon koup, yo literalman fè mirak sa yo.
  Albina te desann senk avyon ak yon sèl pete nan avyon de gè li "Pyè Legran" epi li chante:
  - Nou se lous nan syèl la!
  Alvina te desann sis avyon nan yon sèl pete nan malfini lagè li a, epi li chipi:
  - Epi nou pral kraze tout moun!
  Nan syèl la, koup sa a te deja lejand!
  . CHAPIT #6
  Ti fi yo te bay sèt degre nan Lakwa St George: yon kwa an ajan, yon kwa an ajan ak yon banza, yon kwa lò, yon kwa lò ak yon bank. Osi byen ke yon kwa lò ak Diamonds, ak yon kwa lò ak Diamonds ak yon banza. Ak degre ki pi wo a se yon etwal kwa an lò, ak yon banza nan Diamonds. Yon prim ki pi wo - yon gwo zetwal nan yon kwa an lò, ak Diamonds ak yon banza, te fèk etabli.
  Se konsa, ti fi yo te kapab byen fyè de reyalizasyon yo. Epi toujou, menm nan frèt la, yo goumen sèlman nan yon bikini ak sèlman pye atè.
  Sa yo bèl ti fi.
  Albina tire epi chante:
  - Pou pi bon viktwa nou yo!
  Alvin kontinye:
  Se pou pitit pitit ak granpapa nou yo fyè de nou!
  Gèrye ak an reyalite - ti fi nan yon klas kolosal!
  Yo bat Nazi yo nan syèl la epi yo chante:
  - Glwa pou Larisi, Glwa! Tsar nou an Vladimir se yon ewo! Pral gen pouvwa nan douvanjou! Antere Hitler nan tè a!
  Natirèlman, Vladimir Kirillovich Romanov ka trè kontan ak vanyan sòlda li yo.
  Si yo goumen, lè sa a nan yon fason ke ou pa ka leve yon frenn kont yo!
  Vladimir Kirillovich Romanov se yon tsar ki gen tout chans pou mete fen nan lagè yon fwa pou tout!
  Ak fachis yo tranble anba kou yo nan lame tsarist la ...
  Ansèkle Vyèn byen vit tonbe. Nan mitan mwa Jiyè, twoup yo nan anpi tsarist la te soti sou yon gwo fwon nan Odè a. Ak Koenigsberg te konplètman bloke.
  Epi Alman yo te fè bak pi lwen pase Odè a. Apre sa, yo te eseye kreye yon liy defans la. Kapitalman defann. Men, nan dezyèm mwatye Jiyè, twoup Ris yo te lanse yon ofansif kont Hamburg... Nazi yo tou dousman men siman te bay.
  Batay la te trè feròs. Kèk ti bouk te chanje men plizyè fwa. Nouvo tank Alman yo nan seri AG ki pi avanse yo, piramid yo, te patisipe tou nan batay yo. Yo te distenge pa bon pwoteksyon nan tout ang. Men, lame tsarist la te pi plis pase yo.
  Ak yon gwo kantite sòlda pye Azyatik te mouri sou fwon yo. Men, yo kite ou deplase.
  Alman yo, nan lòt men an, te tou apovri nan resous imen. Nan fen mwa Out, Hamburg te antoure, ak Minik te bloke.
  Alman yo pèdi yon teritwa enpòtan. Epi yo pa t gen anyen pou yo kenbe pozisyon yo.
  Oleg Rybachenko te goumen nan forefront sou teritwa a nan Almay tèt li. Epi ti gason ki p'ap janm fini an te toujou ap souri e li te montre dan pèl li yo.
  Epi se la li te voye grenad ak janm fè timoun. Li bon yo dwe yon timoun - ki jan natirèl li se yo dwe nan chalè a nan jis bout pantalon. Epi depi ou imòtèl, ou ka tou mwatye toutouni nan sezon fredi san risk pou yo pwan yon refwadisman.
  Se konsa, ti gason an chante:
  - Pye atè, sèlman pye atè,
  Anba loraj jiyè a ak anba son navige la!
  Barefoot, sèlman pye atè
  Li fasil pou yon ti gason yo dwe yon Cowboy fre!
  Ak pitit-majò nan fachis sa yo kontinye ap detwi tèt li. Apre sa, yo dezespereman kontre-atake.
  Se septanm deja... Lapli kòmanse... Twoup tsarist yo, plen kadav Chinwa yo, pran Minik ak Hamburg, epi yo avanse nan direksyon rejyon Ruhr la. Ki pi enpòtan nan endistri a nan Almay.
  Ak Alman yo dezespereman goumen tounen.
  Natasha ap goumen sou tank li, li gronde:
  - Fachis yo pral trè sere!
  Ak zòtèy fè pandan li peze sou bouton yo nan joystick la. Epi li pral tire kokiy sou Nazi yo.
  Apre sa, gen Zoya, ki jan souflete. Epi tou ak èd nan zòtèy fè.
  Epi tou chante:
  - Larisi se sa ki kont Hitler!
  Lè sa a, isit la se Aurora, li pral fè yon fason agresif. Epi tou avèk èd nan zòtèy fè:
  - Pou fason Ris la!
  Ak dèyè yo se Svetlana, ki moun ki pral tou lage yon pwojektil letal. Pèse yon tank Alman epi kriye:
  - Pou Tsar Vladimir Kirillovich!
  Epi li pral montre lang li tou.
  Ti fi yo te ale sovaj isit la.
  Alenka sou yon tank lou tou kraze Nazi yo. Epi li bat yo byen lwen.
  Gèrye a chante:
  - Mwen soumèt mwatye mond lan ak tete mwen!
  Ak tete Alenka ak pwent tete wouj.
  Lè sa a, Anyuta se tankou yon eksplozyon ak zòtèy fè li. Li pral ram yon tank fachis ak blather:
  - Mwen se yon ti fi sipèsta! Nan liv istwa yo!
  Epi souri...
  Apre sa, Augustine pral lage yon pwojektil asasen. Kraze Nazi yo epi ri:
  - Se pou lame nou an pi fò!
  Epi li tou deplase janm li ...
  Apre yo, Maria pral pran, ak gouge nan Nazi yo. Tòde tèt li, agresif flask:
  - Nou se tifi gwo agresyon!
  Lè sa a, Marusya pral lage zam li trè mòtèl, destriktif kont Nazi yo. Epi avèk èd nan janm fè, jenn fi.
  Apre sa, chante:
  - Nou se defèt total lènmi!
  Septanm te pase nan batay trè feròs. Alman yo te goumen ak fòs. Men, nan mwa Oktòb, lè lapli yo te vide plis lou, lame tsarist la ankò te genyen avantaj la. Epi li te kòmanse deplase nan direksyon Ruru la. Apre yon atak feròs, Koenigsberg tonbe. Nazi yo te resevwa yon lòt kalòt nan figi an.
  Epi nan sid Lafrans, twoup wayal yo antoure Toulon. Se konsa, Nazi yo te pase yon moman trè move.
  Hitler te move, men pandan li te nan Bèlen. Pozisyon li te fèb.
  Li klè ke pèsonn pa te vle koute negosyasyon yo. Men, Nazi yo te kole tankou mouch.
  Nan mwa novanm, twoup yo nan lame tsarist la te okipe pi fò nan rejyon Ruhr la ak batay, kidonk prive Almay nan baz pwodiksyon prensipal la.
  Ak nan mwa desanm, lame tsarist la te okipe tout sid Lafrans, epi li te antre nan Espay. Ak sou devan Alman an, li finalman pran posesyon Ruhr la. Anplis, lòt peyi nan Almay yo te kaptire tou. Ak lame tsarist la tou debake nan Denmark.
  Hitler anraje tankou lanfè nan yon kaj, men li pa t 'kapab ede li.
  Nan Nwèl Katolik, twoup tsarist yo te deplase nan direksyon Pari. Malgre nèj la ak jèl, ekipaj Natasha a te pye atè ak nan yon bikini.
  Alman yo rann tèt pi plis ak pi souvan. Ak franse yo pa t 'vle goumen Larisi yo ditou.
  Kraze batri Alman an, Natashka te fè remake:
  - Kidonk, an reyalite, sou kisa Adolf posede te konte lè yo te kòmanse yon lagè avèk nou?
  Zoya ki gen cheve an lò te fè remake lojikman:
  - Pwobableman, lefèt ke nou te tonbe anba presyon, pral tonbe tankou pyès monnen ki soti nan yon pòch twou!
  Aurora kraze yon zanmann ak zòtèy pye li. Apre sa, li mete l nan bouch li epi li di yon fason rasyonèl:
  - Istwa anseye ke li pa anseye anyen!
  Svetlana peze zòtèy li sou bouton joystick la. Li frape yon lòt kanon Alman epi li reponn:
  Ann vin gwo konbatan!
  Fanm vanyan sòlda yo sanble, an reyalite, detèmine pou goumen ak genyen.
  Oleg Rybachenko se yon ti gason pye atè k ap kouri nan bout pantalon ak yon tors toutouni, miskilè. Li menm balanse ak gwonde:
  - Ann bat Fritz la! Ann bat Fritz la! Epi bat bokit yo!
  Epi ti gason an gen yon dan blan tankou pèl! Jis yon Terminator jèn ak enfleksib.
  Oleg Rybachenko tire sou kouri a. Touye fachis ak chante:
  - Lespri Ris se pouvwa wa yo, kraze Fritz la!
  Ti gason an voye yon grenad ak pye l' li chante:
  - Ris vals, douvanjou a leve - nan tout bèl pouvwa wa a!
  Vreman vre, ti gason an te tounen trè konbatif. Epi gouge Nazi yo sou premye nimewo a.
  Ak ti fi yo ap goumen anpil. Isit la se Mirabela... Tou yon pilòt tèt-klas. Pèsonn pa ka sispann li. Li frape Fritz la epi li chante, li montre dan li:
  - Ti fi fou! Men etikèt li!
  Epi li pral pran epi lanse yon fize!
  Wi, gen fanm isit la! Lè ti fi Ris goumen, Lè sa a, pa gen okenn fòs ka reziste yo.
  Mirabela te desann sèt avyon Alman ak yon sèl pete senk kanon lè, epi li di:
  - Tsar Vladimir Kirillovich se Bondye nou an!
  Apre sa, ti fi a souflete pye l 'sou glas la.
  Epi tou Albina ak Alvina ap goumen nan syèl la.
  Yo se tankou vòlè bèl bagay. Plis ak plis kont yo genyen. Epi pandan y ap chante:
  - Nan syèl la nou se pèfeksyon! As nou se pèfeksyon! Soti nan yon souri nan yon jès - pi lwen pase lwanj!
  Albina te desann kat avyon Alman yo ak yon sèl pete epi li pepi:
  - Ah, ki bonheur! Ki sa ki pèfeksyon nan konba!
  Alvina koupe senk avyon Alman epi li kontinye:
  - Pou konnen pèfeksyon nan konba! Ak fre ideyal!
  Gèrye yo te chante nan koral, koupe Nazi yo:
  - Ti fi! Pi rèd fi! Ti fi! Pi rèd fi!
  Yo te montre fuze agresif yo. Yo pa t peze desandan an, an reyalite, nan okenn nan as Nazi yo.
  Men, Nazi yo, nan kou, anba presyon sovaj.
  Hitler nan yon bunker nan Bèlen epi yo bonm li tankou yon ravèt. Kisa li te vle? Fini nimewo en fachis! Li te ale nan Larisi tsarist, epi kounye a li menm ap kraze tankou yon ravèt.
  Tsar Vladimir Kirillovich aktyèlman ap repoze nan sezon fredi sou rivaj Oseyan Endyen an. Bèl ti fi diferan ras ak nasyonalite ap danse devan l.
  Sepandan, wa a pa gen pwoblèm gade batay gladyatè. Isit la, pou egzanp, de ti fi kont de bèl.
  Yo goumen ak epe plastik pou yo pa enfim youn ak lòt. Sepandan, yo goumen dezespereman.
  Sa yo se vanyan sòlda yo. Gen yon echanj kòlè nan kou. De blond ak de roux...
  Tsar Vladimir mande Field Marshal Vasilevsky:
  - Ki sa ki bagay ki pi difisil nan lagè a ak Alman yo?
  Field Marshal la reponn onètman:
  - Pran konfyans! Se sèlman nan kòmansman an, lè lènmi an te kòmanse avanse, mwen te santi m alèz. Epi, koulye a nou te kòmanse genyen ak tout bagay klè nan lènmi yo! - Field Marshal Vasilevich, gwo stratèj sa a, te bwè diven.
  Vladimir Kirillovich lojikman te fè remake:
  - Li trè difisil pou genyen tout tan tout tan an! Men, nou te montre tèt nou kapab anpil! Epi kounyeya pral gen tan, ak lemonn antye ap vin lapè!
  Field Marshal Vasilevsky konfime:
  - Mwen kwè nan li!
  Ti fi yo boure boul sou kò toutouni yo, epi yo te sanble trè nève.
  Yo goumen, nan kou, pa tankou nan epòk Wòm ansyen - yo te eseye pa lakòz anpil mal nan tèt yo. Men, yo te aktif.
  Antretan, batay la kontinye. Nan mwa janvye, twoup yo tsarist te kaptire Pari nan mouvman an. Kapital Denmark la, Copenhagen, te pran tou. Twoup Alman yo t ap febli. Larisi yo te kontinye avanse nan Almay li menm. Fritz te goumen dezespereman, men fòs yo te kraze.
  Oleg Rybachenko, ti gason imòtèl sa a vole pye atè nan nèj la ak kouri devan tout moun al atake, san yo pa pè dife ditou. Epi pandan w ap sifle:
  - Ki moun ki abitye goumen pou viktwa,
  Definitivman defèt lènmi an...
  Li ri ak kè kontan ak reyalize anpil,
  Epi yo pral bat Hitler di!
  Epi ak pye ti gason an li pral voye yon grenad! Epi li te montre gwo dan pèl li pi lwen pase ane li yo. Wi, li deja gen yon bouch tankou yon lou. Pral ronje nan nenpòt gòj.
  Ak ti fi yo nan tank yo ap deplase soti nan sid la nan nò a nan Almay. Isit la yo ale nan lanmè. Epi sèlman tè yo toupre Bèlen ak Pomerania ap rete ak Fritz la.
  Natashka, frape tank fachis, te fè remake:
  - Ak nan lagè a li se plezi nan pwòp fason li!
  Zoya, frape sou Nazi yo, te dakò:
  - Pa ta ka pi bon! Sitou lè nou genyen!
  Aurora, te tire ak zòtèy pye li, li di:
  - Tout bagay enposib posib nan linivè a, si sèlman yon ti kras...
  Epi ti fi wouj la ap ri!
  Fanm vanyan sòlda yo sere nan kè kontan ak raj. Epi yo kraze Alman yo.
  An menm tan, twoup tsarist yo ap avanse atravè Espay e yo deja apwoche Seville.
  Olga nan yon transpò pèsonèl blende ap tire sou Alman yo ak twoup polis yo.
  Espayòl lokal yo diman reziste. Yon lòt peyi ap tonbe anba rach Larisi.
  Oleg tire e li chante:
  - Aerobatics, pral gen yon bach sou yon bach!
  Epi patnè li Alice di:
  - Grandè Larisi yo te rekonèt pa planèt la,
  Fachis te kraze ak yon kout nepe...
  Nou renmen ak apresye pa tout nasyon nan mond lan,
  Se pou nou kanpe gwo tsarism sakre a!
  Ak ti fi yo pral kalòt epi peze joystick la ak zòtèy fè yo.
  Lagè ant anpi tsarist Vladimir Kirillovich Romanov ak Almay Nazi ap kontinye.
  Twoup Ris yo te prèske konplètman libere Lafrans anba ord Nazi yo. Fevriye 1957... Lame tsarist la libere Pòtigal.
  Sou 23 fevriye, inite Ris soti nan Denmark ak Almay ini.
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a ki p'ap janm fini an, kalòt nan labou a ak pye atè. Pitit-majè a rele nan tèt gòj li:
  - Glwa pou Tsar Ris Vladimir Twazyèm lan! Mwen pral pirate Hitler, mwen pral mezire ak yon fwèt!
  Epi ti gason an pral kriye ankò, epi ak dwèt li yo li pral voye yon disk byen file. Epi frape fachis la nan gòj la. Lè sa a, ak yon janm fè, timoun li pral jete yon boomerang, epi imedyatman koupe gòj yo nan senk Fritz.
  Wi, move lide Hitler pou atake yon anpi konsa.
  Natasha ak ekip li a fini dènye Alman yo nan Pòtigal. Tank yo se inplakabl nan destriksyon.
  Apre sa, yo tou peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye yo fè, fè yon destriksyon kòlè.
  Zoya tire, kraze kanon Alman an epi chante:
  - Pou Larisi ak libète jiska lafen!
  Aurora, avèk èd zòtèy li yo, li te choute Nazi a epi li te chipi ak aplom:
  - Bondye sove wa a!
  Svetlana tou choute, peze bouton yo nan joystick la ak dwèt yo nan janm li yo epi li griye:
  - Bonjan souveren!
  Ti fi kraze Nazi yo. Men, Lè sa a, yon nouvo tank Nazi "Maus" -4 parèt. Yon modèl trè pwisan - twasan tòn nan pwa, ak yon zam 310-milimèt. Li ka penetre nan yon distans gwo, epi li menm li gen tankou zam epè ke tank la Kondratenko-6 pa pral pran l 'soti nan nenpòt ang.
  Natasha kòmande:
  - Ti fi, nou bezwen vini pi pre epi pouse nan pati ki pi ba nan bò a, ant pist yo - sa a se sèlman chans nou an!
  Zoya frape kanon Alman an ak zòtèy pye l yo, li chante:
  - Sò a ba ou dènye chans lan, men prese devan! Nan lapli ak lagrèl ak nèj!
  Augustine te bat tou e li t'ap chante:
  - Dènye chans, sò a ba ou! Viv mache, ak kouri chak jou!
  Epi tou ak zòtèy fè, men ki jan li pral tòde. Epi detwi fachis yo.
  Svetlana gwonde:
  - Pou nouvo fwontyè ak viktwa gwo!
  Tank Ris la te dekole, li te pran vitès. Epi ti fi yo pral pran li epi chante:
  - Bonjan souvren, ki pi gloriye nan laj la, Otodòks Tsar, wa pou glwa, pou glwa pou nou!
  Epi ankò yo akselere, deplase lwen yon pwojektil lou voye nan yon zam ke Alman Maus-4 la te genyen. Ti fi yo rele byen fò:
  - Pa pliye nan kòn yon belye! Se konsa, ke ou Hitler - mouri!
  Ak tank yo ap akselere. Tankou yon ti boxer ki atake yon gwo. Men, chans yo se, nan kou, senkant-senkant.
  Natasha, apre mouvman tank la, sonje ki jan li te bwat ak yon nonm nan bag la. Li rate kou yo, yo bat li, men li kenbe. Lè sa a, konfyans kase. Apre sa, li kenbe mouvman rankontre lènmi an, ak nan manton an. Endispoze!
  Te resevwa mil rubles lò. Sa a se ti fi batay la. Si li fè sa, lè sa a li pral!
  Natasha souke janm li epi li chante:
  - Sa a se pa dènye batay la, men gen yon sèl desizif! Pou glwa patri a, pou patri a ak onè!
  Epi, koulye a tank yo glise pase bò a, epi voye yon pwojektil ... Zoya tou te itilize zòtèy fè, tankou yon ti fi an lò-chveu, ak ajil tankou yon makak. Epi Maus-4 te kòmanse pete. Li evidan te gen kokiy eksploze. Lè sa a, ki jan li pral dechire gwo fò tou won yo, epi li pral vole byen wo nan lè a!
  Ti fi yo rele nan inison:
  - Viktwa! Cool genyen!
  Ak yon lòt tank sou lis yo!
  1ye mas 1957 twoup Ris yo te kòmanse travèse Elb la. Sanble Hitler te mete sou pye nan gòj la.
  Ti gason an Oleg Rybachenko jete yon grenad ak pye fè timoun li yo, te plonje yon tank fachis epi li rele:
  - Pou nouvo fwontyè ki pa fleksib!
  Ekipaj tank Alenka a vire bò solèy leve. Lwès Almay ak Lafrans te deja libere. Se sèlman tè ki ant Odè a ak Elb la ki te rete anba kontwòl Nazi yo. Oke, tou Grann Bretay ak Iland. Gen dènye fòs Nazi yo.
  Alenka, tire sou pil fachis yo, di:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Si ou oblije reye...
  Pa janm bliye -
  Koneman lame a ap goumen!
  Epi isit la ankò yo te voye yon lòt pwojektil ak pye atè. Epi frape zam Fritz la.
  Tire ak zòtèy fè ak Anyuta. Frape yon fachis, li gwonde nan tèt poumon li:
  - Mwen se tankou yon fi - ke Hitler vomi!
  Apre sa, dife Augustine klou yo. Epitou yon dyab ki byen vize, ak gwonde:
  - Nan pòtay lanfè yo!
  Epi sèvi ak pye atè.
  Maria tire dèyè li. Menm jan an tou li pran, li frape, li kriye:
  - Pesonn p'ap sispann m' yon tigrès, pesonn p'ap sispann yon ti fi pye atè nenpòt kote epi yo pral bat!
  Lè sa a, ki jan olenpik yo pral koupe. Apre sa, li pral frape yon tank Alman, dechire gwo kay won an tankou yon bouchon djondjon soti nan li.
  Ak kake:
  - Pou nouvo, fwontyè apik!
  Epi li pral montre lang li ankò!
  Ti fi yo tèlman difisil sou tèt yo epi yo atake dezespereman. Epi Nazi yo ap nwaye anba kou yo.
  Sou 2 mas 1957, dènye fòs Nazi yo nan Pòtigal rann tèt. Li te vin klè ke dimanch maten byen bonè nan fachis la te kòmanse. Plis jisteman, dimanch maten byen bonè? Kochma solèy kouche!
  Ak twoup Ris yo ap avanse. Alman yo ap lage zam yo de pli zan pli epi rann tèt yo.
  Yo tonbe ajenou. Ak ti fi Ris ak Chinwa bo pye yo fè.
  Li sanble tèlman fre ak gwo. Epi Nazi yo ap rache ak rache.
  Ekip Natasha a deja nan tren an pral goumen nan nò, ak Fritz la.
  Ti fi yo chita nan lòj yo. Yo jwe kat ak zòtèy pye yo.
  Natasha te fè remake:
  - Sa enteresan, lè nou pran Bèlen, kisa kap vini?
  Zoya reponn:
  - Next pral Lond!
  Aurora dife a ri epi li mande ankò:
  - Lè sa a?
  Zoya te di aksan:
  - Amerik Latin pral pou nou! Nou pa pral kanpe sou seremoni ak Nazi yo!
  Svetlana te dakò ak sa a:
  - Natirèlman nou pa pral! Ann konkeri lemonn antye!
  Natasha konfime avèk antouzyasm:
  - Lè sa a, pral gen lapè, nan tout mond lan!
  Ti fi yo chante nan inison, konpoze pandan y ap ale;
  Glwa pou Gran Larisi Tsarism la,
  Kote Vladimir chita sou fòtèy la...
  Nou pral kraze ord yo nan fachis sa ki mal -
  Glwa pou lame a e nou se yon monolit!
  
  Nan lafwa gwo kè yo te apeze,
  Peyi nou ak tout kè nou...
  Nou se pitit Tsar Nicholas
  Epi yo pa t mouri pou li pou gremesi!
  
  Peyi nou an ou pi presye pase tout bagay,
  Ann leve yon bonjou zèl, nan syèl la...
  Ou menm tou ap goumen patri a,
  Oke, kite Nazi yo tout mouri!
  
  Hitler te vle jwenn tè nou yo,
  Ak move chen an te eseye sou wa a ...
  Men nou briyan, nou pap aksepte sa,
  Se konsa, fachis te desann sou nou anven!
  
  Wa a se yon chèf ki janti ak saj,
  Vole tankou yon malfini mòn sou planèt la...
  Vladimir pral chèf horde la,
  Zanmitay nou an se tankou yon monolit asye!
  
  Nou frape sipò a soti nan janm Fritz la,
  kite Hitler toufe nan lakou a ...
  Nou pral trayi egzekisyon yo bay feròs, yo wont,
  Ki moun ki aji kòm sa ki mal sou Latè!
  
  Pouvwa wayal, ak sajès wayal,
  Pral gen fachis, kraze san mezi ...
  Hitler kwè m ', li te fè estipid fre,
  Epi kounyeya lavi li se tankou yon fil!
  
  Se konsa, respekte gwo wa yo
  Pa gen okenn pi fre pase Romanov yo sou Latè ...
  Nan batay Nazi yo, frape kè yo,
  Pou ouvè wout la nan reyalizasyon, rèv!
  
  
  Pyè Legran mennen nou bò lanmè a,
  Alexander te konkeri Paris...
  Wi, pafwa lapenn te rive,
  Men, Larisi te kenbe pa yon zanj cheriben!
  
  Tout bagay bèl ak nou
  Ak ti fi ak mesye yo kwè ...
  Wa a dirije, ou konnen byen
  Menm si yon bèt move gwonde nan papòt la!
  
  Pa gen limit, kwè nan pèfeksyon
  Kominis pral byento gen wa...
  Nou pral louvri pòt yo nan benediksyon,
  Mane fachis detwi!
  
  Pou Larisi, fwontyè a pa te etabli,
  Nou, kwè nou, pral defèt lènmi an ...
  Ti fi pye atè, tankou si nan Sparta,
  Oke, Tsar nou an Vladimir se youn!
  
  Nou kwè nan Rod - Gran Bondye a,
  Ki sa ki te kreye slav yo pafè ...
  Nou goumen pou onè ak libète
  Ann frape Nazis!
  
  Ou se pi gwo fanmi Romanov,
  Pral dirije Larisi pou tout tan...
  Gran wa a, vòl ki pi wo a,
  Satan pap kraze malfini!
  
  Pou renmen Larisi gwo,
  Nou voye konbatan nan batay...
  Sen soti nan ikon yo fè lwanj figi yo,
  Apre yo tout, nenpòt vanyan sòlda se tou yon wa!
  
  Kè nou boule pou patri a,
  Nou se bèl fi nan batay...
  Nou pral louvri yon ti kras nan espas, konnen pòt la,
  Mwen pral touye Adolf tankou yon chen!
  
  Se sèlman yon ti kras kite Bèlen,
  Nou pral antre pote glwa wa yo...
  Gran laj pa menase nou tifi,
  Nou, kwè mwen, pa koule dlo!
  
  Ann antere moun ki mechan ak vye,
  Yo pral bat dragon an pi popilè ...
  Epi nou gen ikon an lò,
  Rodnovery se yon lwa etènèl!
  Ti fi yo te bat Nazi yo trè popilè, poukisa Fritz la te mouri anba yo. Prentan 1957. Pye yo fè ti fi yo ap pwojeksyon nan flak dlo yo. Epi li tèlman bèl ak bèl anpil. Men, lè dwèt yo nan janm ate fè jete yon pwa ak antimatyè ki kapab kraze nan nenpòt, menm tank la fachis ki pi pwisan.
  Hitler nan Bèlen, kote bag defans ki pi fò yo ant Elbe ak Odè a. Epi gen li ta dwe espesyalman kraze.
  Ak sa ki sou mitan mwa Mas la, ak tè a te vin tèlman mouye ak mouye. Men, sa a pa pral sispann ti fi yo ak Oleg Rybachenko.
  . CHAPIT 7
  Batay la te kontinye... Twoup yo nan Larisi tsarist yo te pran yon poz yo nan lòd yo regroupe fòs yo. An menm tan an, aterisaj nan Grann Bretay te kòmanse 1 avril. Tan an toujou frèt ak tanpèt. Men, jou sa a te tounen kalm ak twoup Ris yo te kòmanse ateri.
  Alenka te goumen ansanm ak lòt ti fi. Malgre lefèt ke nèj la pa te fonn tout kote ankò, ti fi yo atake lènmi an yo te pye atè tèt yo ak mete sèlman yon bikini.
  Alenka te voye yon grenad ak yon fòs mòtèl ak zòtèy pye l 'epi li woule:
  - Pou viktwa wayal!
  Anyuta, ki te tire tou, ak janm li yo te lanse yon pake eksplozif nan syur, rele:
  Objektif nou se genyen!
  Alla, koupe lènmi yo, bay soti, montre dan li:
  - Mwen kwè viktwa ap vini.
  Apre sa, li tou voye yon bonm ak zòtèy pye li. Epi dechire yon pakèt Fritz.
  Mari te swiv li. Nan sa li peze pwent tete wouj la sou deklanche bazouka a, epi li kase tank Nazi a.
  Ti fi a chante:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Olympics yo te goumen tou dezespereman. Li bat Nazi yo, kraze yo e li chante:
  - Bonjou kominis sen! Nazis pral bat!
  Epi kenbe yon barik eksplozif sou plant vid pandan li lanse li. Epi li pral detwi anpil advèsè.
  Malgre ke li ka sou kominis chante lè gouvènman tsarist la sou pouvwa a pa totalman apwopriye.
  Nazi yo ap eseye goumen yon jan kanmenm. Gen kèk nan Britanik yo tou reziste twoup Ris yo. Sa a se an pati konprann: ansyen lènmi, konpetisyon p'ap janm fini an.
  Men, ou toujou bezwen pran kontinan sa a. Lè sa a, viktwa konplè ak final ap vini. Tankou defans Nazi ant Elbe ak Odè a.
  Malgre ke soufrans isit la se ekstraòdinè. Nazi yo bonbade soti nan lè a ak bourade. Avyon ap goumen nan syèl la. Epi yo toujou poko rezoud disk nan Twazyèm Reich la.
  Dènye zam la se tèribl, men erezman, akòz pri a wo ak konpleksite nan pwodiksyon an nan machin, li pa twò masiv. Epi li ranforsi rezistans lan.
  Eva ak Gertrude nan yon lachas sokoup vole pou machin Sovyetik. Epi yo kontinye ap lachas.
  Fanm vanyan sòlda yo kontwole diskèt yo ak zòtèy fè yo, epi yo fè li avèk presizyon ak presizyon.
  Èv te chante ak yon ri:
  Hitler ap avèk nou pou tout tan!
  Gertrude te ri epi li te di, li te montre dan li:
  - Epi nou avèk li!
  Ak ki jan li peze zòtèy pye l 'sou bouton an joystick, ak belye mouton yon lòt avyon de gè Ris. Ak sokoup la vole tèt li se envulnerabl.
  Petèt se poutèt sa Hitler te deside sou yon lagè konsa, ak vanyan sòlda Larisi, ke li te gen diskèt.
  Men, sa a se pa ase pou genyen.
  Pi bon aces Alman yo sou avyon de gè Albin ak Alvin. Yo se ti fi brav, epi goumen prèske toutouni.
  Albina te peze zòtèy li sou pye l. Frape soti yon machin Ris Malerezman fè remake:
  - Lagè a ap fini!
  Alvina, koupe yon lòt avyon Ris, te dakò:
  - Pou defèt nou gen yon lagè!
  Albina te note avèk antouzyasm:
  Men nou pral fè devwa nou.
  Avèk èd zòtèy pye l yo, Alvina te desann pwochen avyon an, epi li di:
  - Natirèlman nou pral konplete li!
  Ti fi yo se sètènman brav, menm si mechan. Yo tòtire yon ti gason ki gen katòz ane. Premyèman, adolesan an te rale moute sou etajè a. Ti gason an ezite.
  Lè sa a, yo te pann yon blòk sou pye l ', li sere l' byen sere. Lè sa a, yo te kòmanse pann pwa, lonje venn li, ak vout jwenti li. Li te douloure anpil e ti gason an te plenn.
  Apre sa, Albina te kòmanse bat ti gason an ak yon fwèt sou do a ak bounda. Epi Alvina te pran yon baton ki chofe nan men l, epi li te kòmanse boule talon wonn ti gason an. Soti nan ki li pran sant konsa agreyab ak apetisan nan vyann fri. Se tankou kebab yo fri, epi li tèlman bèl pran sant li.
  Finalman, Albina depoze fwèt la epi li pran pens wouj yo nan chalè a. Epi li wete yo nan pèfeksyon maskilen ti gason an. Li te pran nan yon chòk doulè sovaj ak apiye tounen.
  Plis jisteman, ti gason an te mouri tòtire.
  Alvina te kriye e li te di:
  - Dezole pou li! Ki sa ki kounye a?
  Albina reponn ak yon ri:
  - Po a pou lonbraj la, ak vyann nou manje kochon yo pou yo vin pi gra!
  Alvin sijere:
  - Oswa petèt li pi bon mete l sou savon?
  Albina, ti fi blond la, te fè objeksyon:
  - Non! Pa gen ase grès nan li - li pral rantabilite!
  Isit la yo se bon vanyan sòlda blond. Bèl sou figi a - kòlè andedan!
  Ak pilòt Ris yo, espesyalman Anastasia Vedmakova, ak Akulina Orlova se gwo nan batay! Ak nan kou yo goumen pye atè.
  Anastasia chante:
  - Tout bagay enposib posib nan mond sa a!
  Ak zòtèy fè li koupe yon avyon Alman.
  Akulina, frape yon lòt lènmi, bay:
  - Lènmi tout tranpe nan twalèt la!
  Anastasia te goumen nan yon fason trè konbatif, lè l sèvi avèk zòtèy fè li, yon ti fi manyifik.
  Ak trè bèl, renmen jèn sòlda. Anastasia te alantou pou yon tan long, men li sanble gwo. Tay la se tankou yon jèn fi, ak dan li se pèl, epi li se fre, pa yon sèl rid. Tankou yon bote se jis yon sòsyè ak atire gason. Se pa etonan siyati li se Vedmakova.
  Anastasia goumen ak kòlè sovaj ak san frèt an menm tan. Avyon yo ap tonbe an kantite.
  Epi li gen yon gwo anpil rekonpans wayal. Ki gen ladan Lakwa St George te fè nan platinum ak yon banza nan nepe ak Diamonds.
  Sa a se yon ti fi: jis super!
  Anastasia pare pou goumen ak kouraj epi genyen. Li gen cheve kwiv-wouj, se konsa pike, epè, boukle. Bèl ti fi.
  Mirabela se yon blond siwo myèl ak an jeneral yon ti fi super, ak yon pilòt trè militan. Avèk yon gwo sans de aerodinamik.
  Epi tou ak èd nan zòtèy fè, li fasil tire desann avyon Nazi yo.
  Epi li chante:
  - Li difisil pou predi, nan kou.
  Ki sa ki nouvo nan mond sa a...
  Nou pral vole nan syèl la
  Chita nan yon avyon zetwal!
  Epi li koupe yon lòt machin Nazi, fwa sa a nan peze pwent tete wouj la, li te note;
  - Sa rive ke lèt yon sòlda pa te cheche sou bouch li, men li pa voye bal nan lèt, ak ak jèn vèt li, li kondui granmoun aje nan wouj!
  Oleg Rybachenko, ki moun ki te vin tounen yon lejand reyèl nan lame Ris la, kraze Nazi yo dezespereman ap eseye jete twoup Sovyetik yo soti nan tèt pon an pi lwen pase Elbe a, tou konpoze yon kaye antye nan aforism zèl.
  Bon aforism, yo kouri tankou chwal zèl nan tèt jenn ti kabrit ki p'ap janm fini an lè li te ekstèmine Nazi yo;
  Fè omwen yon ti rena dodgy si ou pa vle vin yon bourik rache!
  Pa fè politisyen konfyans, pou votè yo se jis papye sable ki rache chips nan pye bwadchenn!
  Ki moun ki pa yon moun fou wonn, pyès lajan sa a pral tounen yon pyès lajan ki pwa!
  Pa gen fanmi nan politik, men gen moun ki vle pataje ou tankou yon frè!
  Gen anpil bagay dezas nan lavi, men bagay ki pi mechan se lè lavi a rive nan yon fen!
  Si ou vle vin pi pre Bondye, kloure makak nan nanm ou sou kwa a!
  Moun soti, si se pa nan yon makak, Lè sa a, omwen sispann yo dwe yon makak!
  Si ou se yon makak ak yon lide, Lè sa a, rena a pral vale ou tankou yon predatè boa constrictor!
  Pa gen anyen ki enfini, eksepte tan li pran pou politisyen yo akonpli pwomès la!
  Si ou jape anpil, ou pral plenyen tankou yon chen bat!
  Pa fè konfyans nan moun ki pale wouj, ak dife wouj ka boule!
  Menm Bondye pa ka diskite ak yon fanm ak leve yon makak nan nivo kilti imen!
  San lanmou, pa gen souri, sof si se souri predatè yon politisyen!
  Twò lontan moute nan nwaj yo, politik san zèl vole nan chemine a!
  Yon ti nanm, toujou gen anbisyon nan yon jeyan!
  Yon ti nanm gen yon gwo vanyan gason!
  Yon politisyen se yon vòlè ki ekri lwa pou tèt li, li konsidere peyi a kòm teritwa zòn nan!
  Politisyen an gen sèt vandredi nan yon semèn, men lè ou bezwen akonpli pwomès la, jou repo jwif la vini!
  Inite bon, sof si se kwaze ak yon politisyen!
  Yon politisyen se tankou yon bèt ke li vle fè yon mouton soti nan ou ak metòd kochon!
  Metòd kochon yo nan politisyen yo fè votè yo nan koupe!
  Anba yon chèf kochon, lavi pa janm gra!
  Fè prezidan kochon twò gra!
  Si ou vle vin prezidan, trape moman chans ou!
  Yon chèf ki konsidere votè yo se mouton se yon kochon tipik!
  Bondye se pa sèlman omnipotans, men tou yon volonte pou ale sou kwa a pou dedomajman pou lòt moun!
  Yon chèf ki chita sou twòn pou yon bon bout tan lakòz leta bese!
  Yon jèn lidè se tankou yon chwal ki fre, yon granmoun se tankou yon mare ak zago kase!
  Nan mwayen pou reyalize wotè diven, politisyen an se Satan li menm!
  Politisyen Bondye se sèlman nan yon sèl bagay, nan fè eskiz poukisa pwomès kanpay li yo te tèlman dyableman echwe!
  Yon politisyen se tankou byè, bon sèlman lè frèt ak sou tab la!
  Politisyen an dous ak diskou, men gou anmè nan men yo se pa byè ditou!
  Yon politisyen sèlman retire verite a nan bouch li lè li mal reprezante tèt li!
  Politisyen an kloure elektè a sou kwa pou l ka jwenn yon ti Divinite!
  Menm fòs bearish pa pral sove ou si ou se yon pil entelijan!
  Rena a se tankou yon bèt ke li pral rale desann twa po nan yon lyon!
  Lè sa a, politisyen an pi fò, votè li yo fèb nan tèt ou!
  Se poutèt sa, politisyen an kontinye ak siwo myèl, pou elektè a pa krache ditou!
  Fòman jwenn yon baton, moun ki gen syur nan tèt li!
  Oak se wa nan pye bwa yo, tèt pye bwadchenn lan vire nenpòt kòd lonbrik nan yon sijè!
  Oak reziste pouri, tèt pye bwadchenn plen pousyè!
  Si ou se yon kòd lonbrik, Lè sa a, omwen ou gen yon poto sou tèt ou!
  Enkoni a se pè, men li te ye a pafwa fè ou jis pè!
  Konesans bay konfyans menm lè li difisil, inyorans bay konfizyon menm lè li fasil!
  Yon lach se pa yon moun ki pè, men yon moun ki parese pou kiltive kouraj nan tèt li!
  Laperèz se feblès, kouraj se fòs, men pran prekosyon ak mò ki nan tèt ou!
  Nenpòt moun ki kite tèt li dwe dirije pa nen an kouri risk pou yo pèdi nan mitan twa pen yo!
  Fè mache nan ti sèk sòt kontinuèl, ak entèlijans zewo!
  Li pa enpòtan si lèt la sou bouch yo pa te cheche, li pi mal si callousness nan kè yo!
  Pen rasi mande charite, sèl anmè nan repantans!
  Siwo myèl soti nan bouch yon politisyen, atire moun ki pa gen lèt sèk sou bouch yo!
  Yon politisyen se pa yon vòlè nan lwa, se yon vòlè ki fè lwa!
  Politisyen an pwomèt yon lavi dous, vide siwo myèl nan bouch li, men grif li yo kolan tankou yon mouch!
  Yon politisyen elokan, yon sansi mòde nan bous elektè a!
  Poukisa silans se lò paske li peye pou li!
  Ki sa ki pi gwo bagay nan mond lan? Yon mòn pwomès yon politisyen fè!
  Politisyen an vle lajan ak pouvwa, li pare pou dechire nenpòt moun!
  Yon politisyen se premye ak premye yon rena, pa toujou klere nan aparans, men toujou ap souke ke li!
  Politisyen an kontan ranpli bous ou ak anyen men pwomès vid!
  Yon politisyen se sèlman onèt sou yon sèl bagay, lè li di - nou, kidonk li pa gen pwòp tèt li ankò!
  Ki sa ki plis pase atòm nan linivè a? Mask ak mask politisyen yo!
  Ki sa yon politisyen fè pi volonte - netwaye pòch votè yo!
  Politisyen an pa toujou vin, men pwomès li yo toujou pran sant bagay pouri!
  Yon politisyen gen sèt vandredi nan yon semèn, men koute votè yo se toujou yon jou konje!
  Ki moun ki te premye? Politisyen yo, paske yo te kreye dezòd!
  Pa kwè nan severite politisyen kòk yo, yo toujou chante nan vwa yon lòt moun nan yon rena!
  Si yon politisyen vide tankou yon rossinyol, sa vle di ke yon rena te fè yon band pou li!
  Olye de sa, kansè nan sou mòn lan ap sifle, pase politisyen an ap akonpli pwomès la san yo pa ront!
  Politisyen an se tankou yon fe lannwit, sèlman li anjeneral dechire kliyan pandan lajounen!
  Kouman se yon politisyen tankou yon chen, lè li pale anpil, Lè sa a, li se definitivman donte e li gen yon mèt!
  Moun yo pou yo vote ak kè yo souvan fini ak votè yo nan fwa a!
  Yon politisyen se tankou vodka, elektè a pral santi ak fwa li ke li boule!
  Politisyen an tòde sèvo l 'tankou vodka, sèlman kontrèman ak li se plen ak twoub!
  Politisyen an renmen ranpli bwouya a, ak objektif transparan pou vin rich!
  Politisyen an gen anpil pwomès, men menm plis eskiz si yo pa akonpli!
  Yon politisyen se yon rena, men pi souvan yon sèl gri!
  Politisyen an retire kouto nan pye bwadchenn, epi frape glan tankou yon kochon!
  Si yon politisyen pale tankou yon saw, Lè sa a, li pral definitivman fè yon kòd lonbrik sou yon elektè!
  Politisyen an renmen pale de Bondye paske li menm se Satan!
  Yon politisyen se malen tankou dyab la, men yon zanj nan distribisyon an nan pwomès!
  Politisyen an renmen batize, men men li toujou ap rive nan bous li!
  Lè w fin vote pou yon politisyen elokan, ou pran risk pou w krache san pita!
  Anjeneral moun chwazi ant chat nan yon pike, chen mawon ak rad mouton, ak yon rena ak fwomaj pouri!
  Si politisyen an kenbe pwomès li, gade mòn lan, si kansè a ap sifle sou li!
  Li pi fasil pou pann yon kolobok pase pou fòse yon politisyen akonpli pwomès li!
  Politisyen an se konsistan nan yon sèl bagay - nan rechèch nan pwofi nan pòch pwòp tèt li!
  Politisyen an chanje kanmarad de zam li yo tankou gan, se sèlman men li ki vin pi sal toujou nan sa!
  Yon politisyen se tankou yon bèt ke li fè yon sèf soti nan yon elektè!
  Yon politisyen, si se pa yon bèt nan bwa nan rad mouton, Lè sa a, yon belye mouton tipik!
  Yon politisyen ki pa yon rena, Lè sa a, yon belye, oswa yon sèf!
  Yon politisyen ka pwomèt mòn, men apre li ou sèlman rato debri yo!
  Pa prese vote pou yon kòk, li pral bekote ou ak tible!
  Diktatè, sa a se yon rena, sou fòtèy la nan yon lyon, antoure pa belye mouton!
  Si ou pa vle vin yon sèf, vin yon ti rena tèt ou!
  Moun ki pa konsidere kòk yo yon kado genyen eleksyon an!
  Ou ka vote ak kè ou, men san tèt ou, gayan an pral bat sèvo yo!
  
  Politisyen an se yon rena ki pito fwomaj vèt kòm koulè a nan koulè a dola, nan men moun ki konsidere kònèy la!
  Madanm lan se pa yon mouf, le pli vit ke ou chanje gan, ou pral definitivman sispann nan yon valiz, soti nan avantur boure!
  Ti gason nan jeni fè yon anpil plis dekouvèt pase vye granmoun mediokri nan enstriksyon!
  Nan jèn, gen dife nan kè a, dekouvèt nan tèt la, ak kòm yon rezilta, viktwa!
  Chemen nan siksè pa toujou dwat, men li pa tolere yon do bese nan imilite!
  Politisyen an bese nan banza pou leve nen l pi wo!
  Politisyen an bese, alò pou koube votè a!
  Politisyen an pare pou l fouye tè a ak nen l pou l antere responsablite l anvè elektè yo!
  Tout bagay enposib posib nan mond nou an, epi kwè m ', li trè difisil yo viv, tankou si nan yon seri tire!
  Yon bourik ki gen yon sak an lò pral kraze yon miray fò pase yon mamout ak yon belye an asye!
  Yon politisyen ak bouch an lò, fè votè yo tounen bourik, ak sak an lò nan ofrann!
  Kiyès ki bèt ki pi fò? Natirèlman yon bourik chaje ak yon sak an lò! Rena a pral boule koulè jòn nan trayizon ak pyès monnen an lò nan ofrann!
  Politisyen yo souvan leve drapo wouj pou koulè jòn pyès monnen yo pran nan pòch elektè yo san yo pa rouj!
  Diskou wouj politisyen meliflu yo koule dlo nan je manman pitit gason yo te peri nan yon batay san!
  Ki moun ki pwomèt mòn an lò pa vo menm yon pyès kòb kase!
  Politisyen an van tankou yon lapen, tòde tankou yon rena, men nan okazyon li pral ronge nan gòj elektè a tankou yon lou!
  Yon politisyen renmen konte lajan nan pòch yon lòt moun, men anjeneral fouchèt soti sèlman pou koruptyon!
  Politisyen an malen ak elektè a tankou yon rena ak yon kolobok, sèlman manje nan aplodisman!
  Politisyen an koupe kouto nan elektè a ak yon kouto an lò nan diskou ajan, bouro mellifluous!
  Oak la boule nan dife a pou yon tan long, men byen vit kraze soti nan diskou dife politisyen an!
  Pafwa pi gwo pwoblèm peyi a, ti lespri chèf!
  Ensiyifikasyon sou fòtèy la, yon gwo pwoblèm pou leta!
  Yon politisyen se souvan yon tig papye, ak yon rena fanged, li fèt pou vye jwèt, epi li bon pou ke trik nouvèl!
  Yon politisyen pa toujou yon bous plen, ke tout moun renmen, men se toujou yon bous pòch ki kraze konsyans!
  Yon gason renmen vèt nan pòch li ak rèv sou kanape a, se sèlman lajan ki nan bwouya a si w ap viv nan nirvana!
  Politisyen an volontè towo bèf, men volonte laboure, byenke li fè efò pou raboure elektè a ak tout pasyon nan yon bèf wòdpòte!
  Yon politisyen ki jwe sou rayisman masisi pap ront lè li souse yon elektè nan bourik!
  Politisyen anba drapo wouj pa wont ak san wouj!
  Nan mond lan ou se swa yon lou gri oswa yon mouton blan, oswa yon rena byen manje oswa yon lapen manje, ak nan politik pou yon rezon, yon tiran pote demokrasi nan gloss la!
  Politisyen an gen abitid bèt nan bwa, twou rena, men nan fon li se toujou yon lapen chokola, sèlman konplètman pa manjab pou votè yo!
  Plis yon politisyen pwomèt, se pi vit elektè a pral jele nan patisipe!
  Yon politisyen se tankou yon bouzen, li travay anpil ak lang li, men li ka sèlman satisfè yon entelektyèl enpotan!
  Ki diferans ki genyen ant yon politisyen ak yon pwostitye? Pou yon bouzen, kliyan an toujou gen rezon, pou yon politisyen, elektè a toujou antre nan pwoblèm!
  Yon politisyen ak rèl kòk, anbisyon yon malfini, priz yon kap, avaris yon kònèy, men toujou san zèl!
  Yon politisyen se souvan entelijan tankou yon bòt, men soulye votè a foli!
  Nenpòt politisyen ka mete soulye, men apre sa elektè a se yon vagabon nan lavi!
  Politisyen an mete men l 'nan valiz ou lè li kwaze tèt li ak fòs, ak trip l' moute, ajenou!
  Poukisa yo rele kwayan yo mouton, yo taye lenn pa koken ki pa gen anyen sakre!
  Si w se yon mouton, w ap mache pye atè pandan yon syèk; si w se yon kabrit, w ap rete yon bourik! Si ou se yon nonm ki gen lespri ou, Lè sa a, ou pral gen kè kontan pou tout tan!
  Yon rena reyèl nan politik pa ka sèlman grate yon mouton, men tou, rale desann twa po soti nan yon lyon!
  Yon gason oblije kite yon fanm pase, men kote li pa antre nan yon sitiyasyon kote li pa mande pou fi pasyans ak kouraj gason!
  Ki pi ensinkable a se moun ki pa maladwaman kalifye nan zafè militè, epi yo pa yon boutèy demi lit nan rezon!
  Si yon fanm se lanvi tankou yon chat, Lè sa a, mari l 'gen sourit nan tèt li!
  Lide ki pi klere yo lugubr soti nan politik la lonbraj, lè yo aplike!
  Yon fanm se malen tankou yon rena, e menm dirije yon lyon si yon gason gen lespri kòk!
  Bondye ka fè anyen, sèlman depase yon fanm nan demann, li se san fòs!
  Yon fanm, pou yon gason pa vale tankou yon boa constrictor, dwe gen pike yon kobra!
  Yon moun ka sanble ak Kreyatè a nan tout bagay, sèlman imitasyon tankou yon makak pa koulè l!
  Moun ka depase Bondye Toupisan an sèlman nan vanyantasyon, e menm lè sa a si li se entelektyèlman kreye pa yon Pithecanthropus!
  Yon fanm pa vle vin yon poul, men gason ideyal li se yon kòk!
  Fanm rena a vrèman gen yon priz lou sou gason kastò!
  Nan politik, se tankou nan yon forè, si ou manje yon pye bwadchenn yon kochon, si yon lapen devore yon rena, si yon bourik - twa po yo pral koule!
  Plis fanm nan klere, plis li se yon rena!
  Moun gri manke matyè gri nan sèvo a, pèsonalite klere, gri nan tèt la nan gwo kantite!
  Yon nonm gri se poukont li tankou yon bèt nan bwa, ak tankou yon lapen li pa gen repo!
  Si yon politisyen se yon gwo rena, Lè sa a, pati lyon an garanti pou li!
  Fox-politisyen anpeche votè-kòk la opòtinite pou monte tankou fwomaj nan bè!
  Gen mwens zetwal nan syèl la pase entèpretasyon Sent ekriti yo!
  Yon bouro ak yon wòb wouj, plis jis, yon politisyen ak elokans!
  Bouyi a gen yon rach byen file, politisyen an gen yon mo byen file, premye a soufle tèt li, dezyèm lan degoute sou sèvo a!
  Koupe tèt pafwa plis imen pase degoute sou sèvo!
  Si w kite politisyen degoute sou sèvo w, w ap chire cheve w nan fristrasyon!
  Diskou politisyen an se tankou dlo pou lave sèvo!
  Ki sa ki pi gwo Bondye nan politik, ki sa ki kreye anachi!
  Yon politisyen toujou gade elektè a tankou yon bourik ak je rena pou raboure!
  Yon fanm renmen ekspoze kò pòv li yo nan lòd yo abiye pi rich!
  Yon fanm pye atè mete yon nonm pi vit, menm si li pa byen yon bòt!
  Avèk yon talon fanm fè, li pi fasil vire yon nonm sou bòt alamòd!
  Yo nan lòd yo jwenn soulye alamòd pou tèt li, yon fanm dwe byen "soulye" yon gason!
  Yon fanm ki pa konnen ki jan pou l kale janm li a tan ap rete "chauye" pou tout tan!
  Twò souvan, gade nan pye fi yo fè, yon nonm kouri risk pou yo "chapel" tèt li nan eta a nan yon vagabon!
  Pou w pa rete pye atè pou tout tan, ou bezwen kapab jete soulye ou a tan!
  Pye fè yon ti fi pi bon pase bòt prela yon anvayisè!
  Blende ki pi fò a pa pral reziste, devan po delika, bèl plant tifi!
  Fi trè malen monte nan bous yon gason ak pye atè!
  Pati ki pi kolan nan kò fi a pou pyès monnen lò, pye fè ak tete fè!
  Yon fanm bezwen wete soulye li pafwa pou li pa mete ajenou nan bezwen!
  Ak yon pye fè li pi fasil pou mete yon nonm sou jenou l!
  Pye atè nan tan, pa janm yon pye atè!
  Li pi fasil pou yon fanm pye atè monte pik an lò!
  Ou se yon nonm bòt, si ou pa renmen janm fanm!
  Yon fanm ki gen janm mens pral fè yon gason koube nan reverans!
  Zòtèy fè yo pi abil pase men lè yon fanm pran pyès monnen nan pòch yon nonm "chapel"!
  Bagay ki pi abil la se pou yon fanm pouse yon gason anba talon pye l!
  Chemen ki mennen nan kè yon nonm pi fasil pou yon bote pile ak pye atè!
  Pye ti fi yo, pi obstiné lè w ap monte Everest nan kè yon nonm!
  Lè w retire soulye l, li pi fasil pou yon fanm travèse dezè endiferans gason an!
  Ou pral bèbè tankou yon bòt, ou pral frape sou talon an menm pye atè!
  Oleg Rybachenko konpoze trè byen. Epi li goumen plen ak antouzyasm ak kalite batay.
  Isit la se tank tèribl E-90 la. Li gen zam devan gwo fò won 285 mm fwon, ak 210 mm bò. Fwon kòk la se 250 mm nan yon pant karannsenk degre, ak kote sa yo se 210 mm. Ak yon zam 120 mm ak 100 EL. Pwa a nan machin nan se pito gwo nan 110 tòn, men motè a turbine gaz se 2000 puisans. Tankou yon machin se pa tèlman fasil simonte.
  Ti gason an sifle. Ak tout fòs li, li voye yon pwa ak antimatyè endijèn anndan an.
  Epi eksplozif yo eksploze. Sa a yon fwa dis E-90 tank yo pral jete nan lè a ak vire sou. Sa a se yon souflèt devastatè.
  Ti gason an pran l, li chante ankò ak kè kontan;
  Im nan bèl peyi mwen an,
  Lemonn antye enspire yon feat...
  Goumen kont yon vanyan sòlda Ris se danjere,
  Li se vrè jeyan an!
  
  Nou kapab trape yon chwal ak men nou,
  Epi kraze tank la ak yon grenad kòlè ...
  Ti fi a choute ak pye li
  Lame Motherland irézistibl!
  
  Nou pare pou goumen kont Nazi yo,
  Apre yo tout, lafwa nou pi fò pase metal ...
  Apre yo tout, Larisi yo te toujou kapab goumen,
  Vin Pitit Mas la, mwen reve yon timoun!
  
  Mwen vle vole ti gason an byen vit nan lespas,
  Li lè pou nou pran tanpèt Bèlen deja...
  Li pa janm twò ta pou w vin pi piti
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò!
  
  Renmen moun ou Kris la ak Svarog,
  Nou gen yon sèl bondye ki konnen tout bagay...
  Menmsi Satan vize kòn li avèk fòs,
  Pa gen peyi ki pi bèl sou Latè!
  
  Pou tout bèl pouvwa materyèl nou yo Larisi,
  Pare pou sèvi fanmi an fidèlman...
  Konsènan yon bagay medam yo tap plenn sòt,
  Men, lavi a pa pral entèwonp, konnen fil la!
  
  Nan tout sa nou li Lada,
  Li fè anpil bondye...
  Nou pi fò pase Larisi ak Chinwa,
  Ann wè reyalizasyon tout rèv!
  
  Wi, Hitler kouri al nan peyi a ak yon horde,
  Li gen anpil pouvwa, lanfè Satan...
  Larisi te vin tounen yon peyi chwazi
  Konnen mal si nou divize!
  
  Pou Rhoda, tout pèp yo se jis timoun,
  Yo renmen limanite ak nanm yo...
  Epi pa fache deyès Lada,
  Se pou ti gason an nan batay sa a dwe difisil!
  
  Nou se falkon k ap vole tankou malfini
  Nepe yo se yon plak pwotèj byen file ak fò...
  Ti fi kouri ak pye atè
  Pitit fi vanyan sòlda, pitit gason vanyan!
  
  Nou pral genyen e sa se verite nou
  Larisi ap pwospere...
  Li vin trè cho nan batay.
  Advèsè a ak vòlè a pral bat!
  Fachis la kouri nan pwen fò nou an,
  Epi Hitler te vin di nan figi a...
  Yon pwojektil konsa kache nan yon valiz,
  Se ou menm ki Seyè demon yo!
  
  Viktwa pral byento, nou nan Pari,
  Fleri tankou yon woz Latè Ris ...
  Nou pral leve pi wo pase zetwal nan syèl la,
  Pèp yo nan mond lan se yon fanmi zanmitay!
  . CHAPIT #8
  Sou 15 avril 1957, yon gwo ofansif nan twoup Ris yo te kòmanse sou sèt fwa bag defans Nazi alantou Bèlen. Batay la te vin trè feròs, e yon gwo dife te tonbe sou pozisyon Nazi yo. Preparasyon atiri a te trè feròs.
  Yo menm tou yo te itilize projecteur pou avèg lènmi an. Ak ofansif la nan armada a nan twoup yo tsarist nan Vladimir Twazyèm lan te kòmanse.
  Te gen anpil tank. Nan sa yo, Alexander-7 te vin tounen yon machin bon. Machin nan, ki te peze swasanndis tòn, te gen bon vitès, ak pwoteksyon pwisan, ak yon pwisan kanon 130-mm. Epi li pa tèlman fasil yo sispann oswa frape soti.
  Blende devan machin sa a te kenbe prèske tout zam anti-tank Wehrmacht.
  Crew nan sèlman kat moun. Machin nan se mwens pase de mèt wotè. Epi li pote tèt li.
  Elizabèt tire sou lènmi an ak èd zòtèy li yo epi li di:
  - Nan non lide yo nan tsarism apa pou Bondye!
  Ekaterina te tire tou e li te note:
  - Yon fanm nan lagè se tankou yon pèl nan yon kokiy - li ka alèz, men atire muri nan plis!
  Elena te tire tou avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Bwè a gen yon nen wouj, pa yon lavi wouj ak yon repitasyon nwa!
  Elizabeth reponn seryezman:
  - Sa pa aplike pou nou, nou pa bwè!
  Eufrazi te note:
  - Vodka se yon bwason ki gen fòs ki fè yon nonm nan yon slob!
  Elizabèt te tire sou lènmi an, li dakò:
  - Pou yon politisyen-jele, dyare vèbal se karakteristik!
  Ekaterina, tire, ak byen jis avèk èd nan zòtèy fè li, te note:
  - Yon politisyen se raman yon bon bèje, men toujou fè efò pou koupe cheve elektè a tankou yon ti mouton!
  Elena, tire sou Nazi yo, te dakò:
  - Politisyen an se siwo myèl ki pi dous nan diskou, vire nan dyare vèbal!
  Euphrasia fasilman dakò ak sa a:
  - Si Bondye te tounen dlo nan diven, Lè sa a, politisyen an vire dyare vèbal nan lapli an lò nan pòch li!
  Ti fi yo te fè yon gwo travay sou tank yo, vire batri a alantou. Batay la te ogmante.
  Lè twoup Sovyetik yo te simonte premye ridge nan Seelow Heights lannwit lan, yo te eseye bati sou siksè yo pandan jounen an. Men, yon gwo kantite tèren min radyo-kontwole, osi byen ke dife dans soti nan mitray ak zam rapid-dife, ankò te kondwi enfantri a nan tè a. Ak twòp tank yo te kònen moute.
  Sepandan, brigad reparasyon yo te ewo pa pi mal pase inite konba yo ak yon pati enpòtan nan machin yo te retounen nan sèvis nan fen jounen an.
  Alice ak Angelica pa janm fèmen je yo. Yo goumen, tire, rele yon bagay...
  Nazi yo pa t moun fou, an patikilye, anpil nan zam yo anpil siksè te chita deyò nan fon lanmè yo, ak Lè sa a, yo te leve soti vivan ak yon Jack. Lè sa a, yo bat...
  Kalite ki pi komen nan zam se, nan kou, yon zam anti-avyon 88-milimèt. Yon kanon inivèsèl pou tire sou avyon, tank, ak enfantri. Jis chanje kokiy yo... Verite a se yon ti jan ankonbran, men apre tout, yo itilize jak espesyal, yo bay pou tank ak zam pwòp tèt ou.
  Gen anpil adolesan ak fanm pami defansè yo. Resous imen yo nan Twazyèm Reich la apovri, kidonk ou gen rato tout moun nan yon ranje. Menm konbatan ti gason dis ane yo pa estraòdinè. Apre yo tout, yo menm tou, yo ka jete yon boutèy ak yon melanj ki ka pran dife epi mete l nan yon fantasy anbiskad.
  Liy defansiv la sou Seelach trè pwisan, yo menm te kòmanse bati li menm anvan kòmansman Premye Gè Mondyal la, nan ka lame tsarist la te jete nan Bèlen. Wi, deja nan dizwityèm syèk la, anba Elizabèt, ke sèlman lanmò twò bonè anpeche yo te rele Gran a, Larisi yo te pran Bèlen!
  Se konsa, wotè yo gen yon anpil nan kominikasyon anba tè, labirent nan tranche, ak abri pou tirè pwofesyonèl. Li ka di se yon kalite vil.
  Malgre lefèt ke Adolf Hitler anjeneral kredite ak optimis eskizofrenik, travay serye sou fòtifikasyon Bèlen an te kòmanse nan sezon prentan 1943, anvan lagè a te kòmanse ak Larisi Tsarist. Ak kontrèman ak Lwès, mi Atlantik la, li te posib yo fini li nan fen an.
  Tout sektè ki mouri yo te min, oswa prepare nan napalm vide...
  Alice ak Angelica te deja boule janm elegant yo yon lòt fwa ankò lè yon melanj menasan nan gazolin sentetik, souf, fosfò te vide soti nan tè a ...
  Ak talon ti fi a te boule seryezman nan aswè a, yo te kouvri ak ti anpoul gwo, li te vin tounen tòti etap.
  Ti fi yo te rann tèt yo epi kounye a yo te tire, kouche nan anbiskad, espesyalman paske twoup Ris yo te fè prèske pa gen okenn pwogrè pandan jounen an. Sepandan, tirè pwofesyonèl yo ta dwe fè jis sa, epi lè batay la nan swing plen, pral definitivman gen yon sib ... Epi ou ka kontinye ranplir kont ou.
  Alice, grate pye li boule sou metal la, gronde:
  - Wi, Angelica ak mwen nou malad anpil ak blese. Men, kwè m ', souvni yo nan sòlda yo nan Lame Tsarist Ris la ki te boule vivan lakòz mwen anpil soufrans.
  Gèrye wouj la te fè yon ti klakan nan dan pèl li yo:
  - Epi kwè m ', wè yo se menm vin pi mal, espesyalman moun ki pa t 'mouri imedyatman, men yo te boule ... Lagè diferan de lanfè, sèlman nan ke pa gen okenn tòti woutin nan li!
  Alice, li te tire desann yon tireur fachis ki inadvèrtans gade deyò nan dèyè yon kouvèti ak yon piki byen vize, fè remake:
  - Si tout moun te vanyan sòlda nou yo, tankou nou? Malgre ke lespri, nan kou, se pi fasil pase tire!
  Angelica pat dakò.
  - Se pou yon moun tankou! Pèsonèlman, tou de difisil pou mwen... An pasan, poukisa yo te rele ou Alice?
  Gèrye ki gen cheve an lò a te reponn tou senpleman tankou yon konfesyon:
  - Ou konnen, manman m te li yon istwa menm jan ak yon timoun... Yon bèl istwa, men trè sòt. Apre sa, li te deside ke pitit fi l 'ta dwe, tankou Alice, dekouvri yon nouvo mond, men se pa sou tè a, men nan espas. Ou konprann...
  Angelica te tire epi li rate, nan anbete li frape stock la ak manton li:
  - Ebyen wi! Natirèlman mwen konprann. Ou konnen, ou menm ou menm reve pou rive nan yon planèt kote menm nan poto yo gen ete p'ap janm fini an, ak moun pa konnen maladi ak vyeyès. Pa gen okenn paradi sou Latè, ak nan menm Evergreen peyi Zend la, gen chalè, imidite segondè, ak nyaj nan ensèk yo pi move!
  Alice ri.
  - Men, gen Mowgli ... - Lè sa a, li chanje ton li nan yon ton ki pi grav. - Mwen panse ke byento peyi Zend pral vin Sovyetik.
  Angelica byen rezonab dout:
  - Nehru sa a se jis yon feblès. Li se yon pasifik epi li pa yon kominis. Moun tankou li fè plis mal pase byen. Nou bezwen alye ki pi fò ak plis konsakre nan lide wouj la pou pote kominis ak limyè li nan mond lan!
  Alice te tire yon koup plis, li te wè ke Nazi yo te piti piti febli. Stormtroopers Aleksey yo parèt nan syèl la ankò... Yo dekole byen bonè, ki te swiv pa pi vit "pyon".
  Alice di sou ti bonm sa yo:
  - Pyon yo pa nwa tou - renn nan lavni, ou kouri fachis!
  Angelica di:
  - Avèk alye fèb, menm machin fò yo pral san fè anyen konsa!
  Alice byen rezonab atire atansyon sou nuans yo:
  - Men, isit la, pou egzanp, Wamen Miche a. Monak la ak an jeneral jis yon jenn gason dòlote. Men, sepandan, li te bay lòd ki pi wo nan Anpi tsarist Vladimir - "Viktwa".
  Angelica fè yon grimas asid.
  - Malerezman, lòd kontoune m '. Malgre ke pou "Jagdtiger la" kòm yon règ yo bay "Gran Lagè Tsarist la" pa pi ba pase dezyèm degre. Oswa omwen "Royal Banner".
  Alice reponn sevè:
  - Ewo yo merite yo dwe pandye ak yon lòd, moun ki bay lòd yo, yo dwe tou senpleman pann! Pou yon bon kòmandan kòmanse batay la sèlman lè gen tou senpleman pa gen plas pou yon zak ewoyik, paske nan predestinasyon an nan viktwa!
  Angelica konfime:
  - Wi, ou se yon mèt an lò-chveu nan paradoks ... Men, Lè sa a, Vladimir Kirillovich bezwen yo dwe pann!
  Alice ri.
  - Natirèlman ou fè! Se konsa, anpil nan bon mesye nou yo te mouri akòz li. Twoup yo nan kòmansman lagè a te sitiye nan yon fason konplètman inoporten pou defans. Ak rezilta a se defèt nan kòmansman an anpil!
  Angelica mete dwèt li nan bouch wouj li:
  - Ou gade.... Fè atansyon ak mache a. Apre yo tout, pèsonn pa t 'ankò fonn depatman espesyal yo nan polis la sekrè tsarist.
  Alice leve:
  - Oh oh oh! Mwen te jwenn yon bagay fè pè - yon e ak smoul! Kwè mwen, nou pi fò pase tout espyon wa a ansanm. Espesyalman lespri!
  Angelica ankò, kòmsi yo te bat li sou bra a, rate ... Sepandan, li te deja fè nwa epi pa te gen okenn vizibilite, ak objektif yo te tèlman piti ak vag, e menm mobil. Oke, kisa yo ka fè kont yo?
  Alice pa t tire souvan tou. Li te abitye ak lefèt ke li pa janm te pase ane ki sot pase a epi li pa t 'vle revele estatistik yo tris. Lè sa a, sa a jis pa t 'tire je fèmen. Anplis de sa, nan mitan batay la twò souvan parèt "kònen-nen" konbatan. Se te yon pitye pou nanm ki pi janti yo Alice.
  Malgre ke, pou egzanp, sanble ke Hitler te di: pitye nan lagè pa ta dwe depase limit yo nan ekspeyans ekonomik! Posibilite ekonomik pa ta dwe depase bezwen asèt!
  Sepandan, lèt la, tankou eslogan an; zam olye pou yo bè, pa te respekte nan fason ki pi bon! Pou kontantman Sovyetik la ak lanmò Twazyèm Reich la!
  Jou lannwit sa a nan sèzyèm nan disèt avril la tonbe, ak yon atak masiv te kòmanse. Nouvo rezèv, ki gen ladan tank yo, te antre nan jwèt.
  An patikilye, dènye "Nikolai" -7 la. Tank sa a te trant santimèt pi ba pase Nikolai-6 a, e li te gen plis pwisan zam devan pou tou de tourèl la ak kòk la. Anpil espwa yo te asosye ak machin sa a, men ...
  Gen kèk nan tank yo bloke sou wout la ak transmisyon yo echwe ... Aparamman, konsèpteur yo ak endistriyalis yo pa t 'kapab adapte yo ak aranjman transverse li yo ak bwat la tou senpleman echwe lè yo ap eseye chanje angrenaj. tank Nikolai a).
  Se sèlman twa nan vennsenk dernye tank yo te kapab monte Seelow Heights. Sepandan, yo te deplase dousman, motè yo gwonde fò, ak lafimen nwa, ki gen bon sant pwojeksyon soti nan tiyo echapman yo.
  Epi nouvo fantasy t'ap kouri dèyè, yo t'ap rele byen fò...
  Ti fi yo te toujou tire pou kèk tan, men apre yo pa peye atansyon sou gwo domaj la, nan kamarad yo toujou ap tonbe anba pete mitray, sòlda Sovyetik yo monte sou pwochen Ridge la, vanyan sòlda yo kouri dèyè yo.
  Sepandan, Nazi yo te toujou fò. Terib Non-162, Me-109 "K", ak Fokken-Wulfs kouri nan direksyon avyon an atak ak pyon.
  Pami yo, bouchi Focken-Wulf, nan yon modifikasyon atak, yo espesyalman danjere. Kat kanon kalib 37-milimèt alafwa tire sou tou de enfantri ak tank.
  Youn nan Sovyetik Alekseev la menm te ale nan ram yon machin lènmi pi lou ak plis ame ... Yo fè kolizyon ak .... Alman an te gen plis chans, li jere yo jete, ak nan Alexei pa gen okenn aparèy sa yo ditou.
  Nan anmèdman, Alice kouche pilòt Alman an anvan li louvri parachit li epi li te eksprime avèk elokans:
  - Mwen bon! Bon nan kay la se sa yo valè, bon nan nanm ki chase!
  Ti fi yo transfere dife a nan avyon yo ... Men, Focken-Wulf nan modifikasyon atak la pa desann tè a ak yon fizi. Trè byen pwoteje, ak tank gaz yo sitiye anba zam la alantou kabin an. Bagay danjere...
  Ki pa Peye-162 nan sans sa a se bèt ki pi fasil ... Sou Me-109 "K" ou bezwen fè yon arè espesyal. Dènye modifikasyon an mas Messerschmit... Modifikasyon ak zam sèlman kanon, twa zam 30 mm, ak de zam lè 15 mm. Yon machin pwisan, enpè ak Peter-2, e menm pi bon Peter-3, nan sèvis, nan kou. Te jis pwoblèm ak manyablite, menm si motè a se pi pwisan an ...
  Alice ak Lè sa a, deside eksprime pwen de vi li:
  - Alman yo peye twòp atansyon a endikatè tankou zam ak zam nan avyon. Pou egzanp, nan Messerschmit, ogmantasyon nan firepower gobbled moute tout ogmante pouvwa motè a. Ak ki jan manyablite deteryore.
  Angelica kase:
  - Epi ou desann sa a febli manyablite. Li pi fasil pou pale lang, reyèlman goumen ...
  Alice koupe ak resantiman nan vwa li:
  - Mwen pa goumen! Men, reyèlman, panse sou konbyen Me-109 la ak senk zam lè koute? Men, "Salamandè a" se konbinezon an pi bon nan depans machin, fabrikasyon, pwa, manyablite, vitès, ak zam tou. Malgre ke nan sans sa a, nan kou, li se pi mal pase Messerschmitt oswa espesyalman Focken-Wulf.
  Angelica te fè yon ti remake:
  - Ou pale konsa, paske zwazo sa a se sèl bagay nou rive fè desann. Sinon...
  Alice grogne:
  - Pa tèlman sòt!
  Sepandan, Sovyetik "Alexei" ak "Petra" avèk siksè fè fas ak malfini Nazi ki pi pwisan yo ... Yo fè pijon yo fize, menm jan yo fè ...
  Ak senk zam Messerschmitt ak sis zam Focken-Wulf pa pral ede, Nazi yo dwe antere nen yo nan tè a.
  Men, aces Sovyetik yo ap soufri pèt. Ak pèt yo desan, kidonk vini tou pou fasilite presyon ou. Ak kantite belye yo ap ogmante.
  Alice fè kòmantè sou sa a:
  - Belye mouton, nan kou, yon siy nan vanyan gason, men yon siy nan lespri a pou pou genyen san pèt!
  Angelica pat dakò.
  - Yon siy entèlijans .... Se menm yon siy jeni pou genyen san pèt. Men, sa a se pa yon lagè ankò.
  Alice gwonde nan repons:
  - Pou kisa yon lagè ye?
  Angelica te trè entelijan isit la:
  - Men, ki jan lòt bagay nou ka fè distenksyon ki kote gason yo reyèl, ak kote gason yo pa menm rive jwenn fanm yo!
  Lè sa a, Alice te atire atansyon sou yon bann nouvo avyon:
  - Gade nan zòrèy yo ... Ki sa li gen fè ak anblèm yo nan sorcier lannwit ... Natasha se pwobableman la. Koulye a, yon Nazi konsa pral reziste kont yon chatterbox!
  Angelica te dakò.
  - Definitivman satisfè! Jis pou nou pa boule!
  Ekatriina-2 bonm lannwit, menm jan yo te rele afeksyon Katerinki, e menm pi popilè, ak olye ofansif, tinon nan mayi a.
  Pilòt tifi goumen sou yo. Avyon an fasil pou vole ak fasil pou vole. Nan konba lè a, li pa tèlman cho, kidonk li sitou itilize pou grèv nan mitan lannwit.
  Gen, bri ki ba li yo, légèreté ak manyablite afekte. Vrè, gen enpèfeksyon, li posib desann yon mitray anti-avyon ... Avyon an se yon bonm swisid.
  Men, isit la syèl la te deja degaje moustik vyolan, pou yon machin ki pi vilnerab ka mete an aksyon.
  Alice di yon priyè:
  - Seyè, sove lavi a nan Natasha ak lòt ti fi ... Yo tèlman bon ak renmen ou anpil. Pa kite pi gwo ak pi jis triyonfe nan sa ki mal inivèsèl ak lapenn!
  Angelica koupe soti nan zepòl li;
  - Mande Bondye yon bagay se ridikil. Apre yo tout, tout bagay nan mond nou an se Predetermined pa li, kidonk ki sa ki nan pwen nan atann ke li pral chanje yon bagay!
  Alice rezonab objeksyon:
  - Epi poukisa ou panse ke li egziste nan tout ... Men, si gen, Lè sa a, tankou nan Bib la oswa Koran an?
  Angelica souke tèt li.
  - Mwen pa panse sa ditou... Isit la ou pwobableman diskite yon lòt jan. Mwen sonje ke nèj-blan ou yon fwa te di m 'yon teyori, yon nouvo gade nan teyoloji, men mwen yon jan kanmenm jere yo bliye li?
  Alice te prese ak kè kontan pou l raple:
  - Ou dwe li sou pi popilè teyori Noosphere Vernadsky a, pa vre? Konsènan ansèyman li ke chak nan panse yo ki vin nan tèt ou se materyèl epi yo pa sèlman rete nan fòm lan nan memwa nan sèten pati nan sèvo a, men tou, dosye nan espas ki la submaterial tankou sou yon kasèt?
  Angelica fasilman konfime:
  - Wi, mwen konnen yon ansèyman konsa. Li jeneralman lojik. Si yo ka anrejistre yon mo sou yon kasèt, poukisa yo pa ka enprime yon panse oswa yon zak oswa yon emosyon menm jan an.
  Alice prèske resevwa yon kado plon nan pwatrin lan epi li te fòse yo sote sou bò gòch la. Lè sa a reponn, mitiyè fè tèt di. Li te tonbe an silans, e gèrye ki gen cheve an lò a te kontinye konferans li:
  - Egzakteman... Men, yon mo, oswa menm yon fraz, deja pale ak Lè sa a, anrejistre sou yon kasèt, epi lè yo jwe byen fò, ka soud oswa pwovoke nan aksyon. Menm jan ak imaj yon moun, repwodui an mouvman nan yon fim ka avegle, pè, oswa chanje karaktè ... An jeneral, vire nanm nan e menm geri maladi a ...
  Angelica bougonnen an akò:
  - Wi, li kapab!
  Alice te ajoute:
  - Se konsa... Gen yon espesyal Hypernoosphere Inivèsèl. Li gen yon kantite diferans enpòtan nan yon kasèt, men nan li lafwa, espwa, lapriyè nan moun yo tou enprime tankou dè milya de milya de ankadreman nan yon fim. Si dè milya de moun te kwè nan yon bagay, Lè sa a, li pa disparèt san yon tras, lafwa yo se materyèl ak akimile yon kantite lajan kolosal nan enèji. Ak enèji sa a kapab tou pwojeksyon soti, enfliyanse mond lan materyèl. Sa vle di, mande epi yo pral ba w se pa yon fraz vid. Li se byen posib ke, nan sèten kondisyon, lapriyè pral lakòz yon sonorite fò nan Hypernoosphere a ak pouvwa li pral ede rezoud pwoblèm nan sou Latè ... Se konsa, Bondye egziste e li se materyèl, reyèl ak aktif, men li se pa Kreyatè a. nan Linivè, men pito kreye pa limanite ak lafwa yo nan li!
  Angelica imedyatman korije:
  - Men, nan ka sa a, li pa nesesè lapriyè. Ou ka jis mande ... By wout la, poukisa Bondye dwe. Kominis nan vèsyon wa a se tou lafwa ki pi fò. Se konsa, si ou mande volonte pèp la nan Bolchevis, oswa Stalin, pou yon bagay, Lè sa a, sa a pral rive vre?
  Alice te di ak yon konfyans absoli:
  - Wi! Li ka byen! Epi li pral rive vre, epi genyen!
  Angelica te tire kout men yon koup de fwa... Dezyèm Ridge Zeel Heights la te deja pran. Men, te toujou yon twazyèm, ki pi fòtifye a, kote rezèv ak pwen soti nan tank ak zam pwòp tèt ou kanpe. Li pa t fasil pou antre nan dekouvèt isit la ...
  Twoup Sovyetik yo, fin itilize nan batay mechan, te sispann nan maten an ... Twòp fantasy te mouri, tank yo kraze yo te bezwen reparasyon ... Dra yo te soude sou yo sou ale a epi jete nan batay ankò. Tout bagay te fè an menm tan an nan yon mòd fòse, reparasyon yo jis kouri alantou, tankou si yon moun te akselere fim nan. Nan lòt men an, sou kasèt yo fin vye granmoun, ankadreman yo jis deplase de fwa pi vit pase sa yo reyèl.
  Alice ak Angelica tèt yo te resevwa yon lòt blesi dezagreyab, epi yo te oblije kouche pou yo kouche. Ti fi yo te fin fatige epi yo te vle dòmi omwen pou yon koup de èdtan, men gwonde ansòd la pa t 'pèmèt yo fè sa.
  Ak tank la Sovyetik ak mas enfantri, te fè aksidan tankou yon vag sou navige la ak tou dousman etabli ... Li te nesesè yo rasanble fòs ak souke defans Alman an ankò. Ki jan lòt vag swiv yon vag. Je ti fi yo te kole ansanm, men lòd strik Marshal Zhukov te kontinye pouse yo ak anpil lòt mesye nan atak la.
  Ak vanyan sòlda yo pa te gen fòs ankò, epi trivially rale tankou Molisk, sèlman yon ti kras pi vit ....
  Lè sa a, Alice deside chante pou kè kontan:
  By glas la kristal nan lak la;
  Mwen ap patinen tankou yon vale!
  Mwen pa t 'friz kè mwen -
  Glorye Larisi te ba ou!
  
  Ak nan sezon prentan pye bwa yo vèt;
  Ak prentan jenn bouyi ak lavi!
  Gen lans renouvle,
  Se la fèy emwòd yo briye!
  
  Ala bèl ou bèl dlo fon!
  Limyè solèy la reflete!
  Grenn yo nan jaden yo te plen ak ji,
  Dawn te kolore yo an rubi!
  
  Pou yo kapab inosan Akanj yo mande;
  Kenbe tout moun pwòp anvan maryaj la!
  Ak travay, peze pye yo nan fwa pen,
  Vide fil ki pi rafine soti nan swa!
  
  Men, mwen pa santi mwen rele
  Nan kè m ', yon horde nan move lespri!
  Ki jan yo mennen yon lavi tankou sa a, tris;
  Li pi bon pou ale nan lagè - touye sa ki mal la!
  
  Isit la devan nou gen vast yo nan lòt bò dlo;
  Anba zago yo nan dezè sik!
  Pa gen okenn frechè ke ondèd yo anba pen yo,
  Gade sa ghoul la vale!
  
  Nan lagè a mwen te konnen soufrans
  Pote mò ou yo!
  Ak ki sa ki kriye yo
  Kriye òfelen yo pye atè!
  
  Men, sou lòt bò a nan avanti a,
  Anpil risk, ou viv lavi!
  Èske Toupisan an bay padon?
  Wi, nou pa bezwen paradi - kote pou ou ye!
  
  Moun se yon bèt konsa
  Ki sa ki malad li trankil lapè!
  Lè sa a, li bati linivè li,
  Ranfòse lòd se fre!
  
  Epi Peyi a se Gran Manman an;
  Ou se Larisi, yon peyi sen!
  Tankou velours ti wòch ou yo, ti wòch,
  Sou ki pye atè kouri!
  
  Men, lè a rive, sans lan trètr,
  Lanmou soti nan yon anbiskad!
  Mwen te tante, mwen te jwenn mwen yon nèg,
  Men yon kò kòwonpi konsa!
  
  Fè, nan kou, li se konsakre nan patri a:
  Pa t ap gen move malè!
  Men, sa a se sò a nan limanite,
  Ke nou se moun, an reyalite bèt!
  
  Li te tounen yon espyon, san pitye,
  Li remèt plan nou yo san onè!
  Men, sa a se pa prank timoun,
  Si advèsè a te trayi ou!
  
  Bagay yo te vin mal
  Men divizyon nou nan chodyè a!
  Ak Nazi yo kenbe pa galon,
  Se konsa, mwen te vin nan esklavaj!
  
  Mwen travay toutouni lajounen kou lannwit
  Mwen bato ak minrè kraze!
  Ak nan sezon fredi ak ete mwen pye atè,
  Apre sa, mwen kouri dèyè bourèt la!
  
  Fwèt la toumante m ', li pa gen pitye,
  Apre sa, mwen te konnen vyolans nan plen!
  Oh, ala fatra nou vin tounen,
  Mechan Satan an montre dan li!
  
  Ou pa janm konseye pitit pitit yo,
  Pa ale trayi peyi a!
  Pa ranplase kè a ak yon pyès monnen,
  Peyi nou an; Bondye, Konsyans, Manman!
  Ti fi yo goumen isit la, ak Oleg Rybachenko kraze nan Bèlen soti nan Elbe la. Ti gason ki p'ap janm fini an nan dis ane (plis jisteman, yon ti kras pi gwo, paske Oleg te pi wo pase wotè an mwayèn nan yon nonm!) Lite tankou yon titan.
  Yon bèl ti gason ak misk trè enpòtan, li te voye grenad ak janm li timoun fè, dechire yo apa pa lènmi an epi li gwonde:
  - Pou glwa wa a, nou pa pral efase lènmi yo pou gremesi!
  Apre sa ti gason an te pran e li te kòmanse konpoze yon chante bèl anpil pandan l ap mache;
  Gwo, bèl, peyi Ris,
  Nan li, Tsar Vladimir dirije avèk anpil sajès ...
  Se Bondye ki te kreye mond lan bay li pou tout tan...
  Nou se vanyan sòlda Ris sou yon woulo liv!
  
  Nou pral kapab simonte move lanfè a pandan y ap jwe,
  Malgre ke Wehrmacht la atake anpil zele ...
  Nèg Ris irézistibl la se lous nou an,
  Klèman yon nonm se pa yon makak!
  
  Mwen kwè ke nou pral sètènman defèt Nazi yo,
  Ti fi a pral voye yon bonm ak talon pye li ...
  Isit la li louvri zèl li yo, yon zanj cheriben pwisan anlè nou,
  Bèl vanyan sòlda kouto!
  
  Mwen se yon ti gason pyonye pye atè,
  Ki moun ki pa pè nèj nan frèt la ...
  Montre tout vanyan sòlda yon egzanp,
  Sen yo isit la klere nan ikon yo nan figi a!
  
  Yon ti gason ap ekri ak yon mitray.
  Sekle desann ran yo nan raj la nan fachis la ...
  Leve plak pwotèj peyi nou an,
  Pa pèmèt scum-revanchis!
  
  Ti gason vanyan sòlda jete nan lènmi an,
  Ak yon pye fè soti nan syur yon bonm ...
  Li pral kraze lènmi Dyab la,
  Adolf pral deplase soti nan yon balanse nan figi an!
  
  Ti gason an goumen - yon titan kòlè,
  Dife mòtye eklate...
  Yon siklòn te pase nan mò yo ye a,
  Se pou mechan Kayen an detwi!
  
  Yon lòt fwa ankò yon grenad pwisan vole,
  Lènmi patri a ak zèl dechire...
  Apre yo tout, amitye nou an se yon monolit solid,
  Nou pral tou vini anba kouvèti yo nan paradi!
  
  Se pou Peyi nou an sen,
  Epi kite zanj cheriben an monte nan syèl la...
  Avèk yon ti fi pye atè ak cheve lò,
  Mwen ap fè yon konvèsasyon, tire sou horde la!
  
  Ane pase, Jezi ap vini,
  Epi li pral manman bondye yo, Rèn Lada ...
  Victories louvri yon kont san limit,
  Epi pral gen yon rekonpans kontinuèl pou tout moun!
  . CHAPIT #9
  Akulina Orlova ak Anastasia Vedmakova detwi avyon Alman sou Bèlen.
  ME-462 se yon machin trè tèribl goumen ak pouvwa Ris. Siperyorite nan avyasyon tsarist la nan nimewo te kolosal. Epi Alman yo te jwe.
  Men, yo te goumen ewoyikman.
  Albina ak Alvina goumen nan syèl la, trè ewoyik te montre klas yo.
  Albina te kraze yon machin Ris ak zòtèy pye li epi li gwonde:
  - Mwen se pitit fi Dyab la nan kò a!
  Alvina tou demoli avyon an nan lame tsarist la avèk èd nan dwèt grasyeuz nan ekstremite pi ba li yo ak griye:
  - Pou viktwa fre nou yo!
  Apre sa, li frape yon lòt machin Ris.
  Men, finalman, de pi bon as yo nan Twazyèm Reich la ak de pi bon as yo nan Larisi tsarist yo te reyini ansanm.
  Yon pè ti fi kont yon lòt gwo pè. Ti fi ki soti nan Twazyèm Reich la se tou de bèl blond. Ak kont yo, Larisi yo - yon blond ak yon wouj.
  Tou de koup anjeneral goumen pye atè epi mete sèlman yon bikini.
  Albina ak Anastasia te kòmanse tire sou lòt a distans.
  Albina trese pye li epi li tire nan zèl pilòt Ris la.
  Li pran revanj li lè li blese ke advèsè li a. Tou de avyon Ris ak Alman yo te kòmanse fimen.
  Anastasia chante:
  - Bonjou tsarism!
  Epi ak talon pye l, li voye yon kado lanmò bay lènmi an.
  Albina tou souflete lènmi an epi li bay:
  - Pou Peyi a, pou Fuhrer la!
  Tou de avyon yo te deja seryezman sou dife, e yo te limen ak yon limyè ble. Ak ti fi yo te kòmanse nivo soti epi eseye mete yo sou teren ki anba a. Se konsa, ke machin yo pa konplètman tonbe.
  Akulina ak Alvina tire youn sou lòt epi yo manevwe. Epitou, fòs yo nan ti fi yo te egal. Yo tou de se tankou bèl, blond pye atè. Ak bèl bèl bagay sa yo. Epi yo renmen tòtire e menm vyole gason. Sitou jèn jenn fi.
  Gèrye douch youn ak lòt ak kokiy.
  Akulina, ak zòtèy toutouni li, kanmenm, vize yon zam avyon epi tire lènmi an.
  Men, Alvina te jere kraze, tou sèvi ak zòtèy fè li, vant la nan avyon de gè advèsè a.
  Tou de avyon yo te kòmanse kraze nan dife. Epi pa te gen anyen ki rete men yo ekspilse.
  Ti fi yo tonbe atè, balanse janm yo toutouni, bronze, chiselé, epi yo chante:
  - Nou pral chire tout moun, epi nou pral trangle tout lènmi,
  Nou pap lage nanm nou san batay!
  Ak yon kote nan tèt la, batay feròs yo toujou ap pase. Zam anti-avyon tire ak wokèt vole.
  Oleg Rybachenko, voye yon lòt grenad ak janm fè timoun li yo, chire Nazi yo, li te pale;
  Ekriven an sanble ak Bondye nan imajinasyon, kreye chèf, men distenge pa konpasyon pou kreyasyon!
  Yon moun lage peche tankou fèy erab otòn, se sèlman jaden san pitye Bondye ki boule pye bwa a li menm!
  Pou pye bwa ras imen an pa koule fèy peche, ou bezwen toufe ak lespri ou!
  Mwen dwe di ti gason an te trè éspirituèl.
  Apre sa, li te pwomèt finalman yo te ba li a tan te pwomèt ak byen merite ran jeneral. Kite l sanble ak yon timoun.
  Oleg Rybachenko deside ke pou sa li te nesesè pran Fuhrer la. Epi li pral vrèman fre.
  Twoup Ris yo te ale nan dènye liy ki pi fò nan Seelow Heights. Depresyon, pèt fòmidab, ti mòn yo tèlman dans, tankou yon pyano ak kle kase, kouvri ak kadav. Tank, menm nan seri Nikolay, glise nan san an epi yo pa vle ale anwo kay la. Epi kokiy yo kontinye eklate ak eklate, kòmsi vòlkan yo te panche epi louvri bouch yo.
  Lav se yon melanj de flanm dife ak plon, bonm plen ak tout kalite eksplozif, jete nan direksyon Ris Salamander armada yo vole. Ak eklatman, deja Nazi yo pa meprize ramming. Sa yo anmè, batay leve.
  Fanm vanyan sòlda yo tèt yo kouri nan atak la, yo wè ki jan mitrayaj lou Nazi yo, tankou vè, rale soti nan twou yo ak krache ki ka touye moun. Epi lè yo frape ak yon krache lou ak eksplozif konsa, sòlda yo chire an miyèt moso epi ak zo yo kraze nan ti moso vole tounen.
  Tank yo te bloke pi pre tèt la, epi sòlda yo pouse transpò pèsonèl blende yo ak men m '. An menm tan, yo tande yon gwonde, rèl ak yon konjwen ki tranble. Yon pè transpò pèsonèl blende, ki te bite sou min, eksploze, ak moso nan kò vole nan tout direksyon.
  Men, vanyan sòlda yo pouse pi lwen, deja plizyè bwat grenn mwatye kase yo okipe pa Lame Ris Tsarist la.
  Ti fi yo tire anpil, yo te blese ankò, men kite pòs yo se pa pou yo. Yo jis sele blesi a ak selofan ak tonbe sou lefèt ke mouvman an.
  Li te deja fè nwa, epi lè vizibilite deteryore, li pi difisil pou defann. Menm si kèk nan tank lènmi yo ak zam pwòp tèt ou antere nan tè a gen aparèy vizyon lannwit.
  Men, pa gen okenn lide nan retrè ...
  Alice pike patnè li sou zepòl la.
  - Gade sa Jagdtiger la ap fè.
  - Li fouye pwòp tonm li! Angelica kase.
  Pi fò an tèm de pouvwa pèse blende ak pwoteksyon, Yagdtigr-3 tank destriktè a, te tire byen avèk presizyon nan kole tank Sovyetik Nikolai ak Alexander. Pwojektil prèske trant kilogram li pèse blende tou senpleman rache kò tourèl la san yo pa kite ekipaj yo yon chans pou yo siviv. Li trè difisil detwi tankou yon kolos, e menm antere l 'nan tè a, vide ak sak sab.
  Alice di zanmi li:
  - Mwen pral eseye kraze vizyon optik li ak aparèy vizyon lannwit.
  Angelica ri ak kè kontan.
  - Bat sou je yo ... Li komik! Anjeneral fanm tire ak je yo, pa je yo. Ou te dekouvri yon bagay nouvo!
  Alice, mete bounda a sou zepòl li epi repoze janm li byen fon jenou sou tè a raboure ak kokiy, pran lènmi an nan men zam, chichote:
  - Si yon zwazo tou pre, nou pral mete dife nan kanon an! Si yon vole - frape vole a, ak flèch la nan lopital la sikyatrik!
  Angelica, li te retire Fritz la ak yon lòt piki byen vize, reponn:
  - Se konsa, talan an fre nan yon aktris sirk disparèt. Se sèlman kounye a, anjeneral nan peyi nou an yo voye yo nan yon kan, pa yon lopital sikyatrik!
  Alice, tire ak èd nan zòtèy toutouni li yo, kraze ak yon frape egzat, je Jagdtiger a jwe chante:
  - Sou kraze yo nan Bèlen, Taras Bulba mouye pitit gason l '! Epi poukisa nou ta dwe pran Bèlen - lemonn antye se pi bon an menm tan!
  Angelica te manke ri, epi yon lòt "fascist" te glise ale. Ti fi a frape tèt li sou manton an ak pwen li.
  - Pa devan, tout bagay mal, pa gen plezi sa! Ou fimen sou yon lestomak vid, ou bwè ak yon angove!
  Alice fè yon klin tounen.
  - Men, mwen pa bwè epi pèsonn p'ap vide l' nan gòj mwen. Gen pi plis lajwa pase hop, tankou ke yo te kapab deplase, chante ak danse!
  Angelica te manke ankò, entwisyon li pou tire pou touye pa t 'tan devlope tankou sa ki nan Alice, ak ri li te trè pa apwopriye lè te gen anpil moun ki mouri alantou ke youn te oblije eseye pa mache sou kadav yo. Epi pafwa mwen te oblije kouri sou rès kò yo ...
  Gèrye Siberyen wouj la te di:
  - Se konsa, mwen konprann ke lagè a gen yon figi unfeminine, men enpasyans fi nan dezi a pou kanibalis!
  Alice tou kraze aparèy vizyon lannwit lan, epi li di ak anmède:
  - Mwen pa renmen kraze bon bagay!
  Angelica soufle ak meprize.
  Ki sa ki bon sou aparèy sa a? Mwen yon jan kanmenm gade nan twofe a ... Tout bagay flou, tankou si yon moun ki an sante mete linèt, ak yon koulè vèt.
  Alice reponn avèk sans:
  - Kalite konnen an konparezon. Nou pa menm gen sa!
  Angelica di:
  - Non, li pral! E menm pi bon pase Fritz la ... Men, Almay Nazi p ap gen anyen ki rete, jis plis pase karant kilomèt nan Bèlen. Epi nou pral pase yo, kèlkeswa sa li ye pou nou, epi lènmi an pa oblije!
  Alice konfime:
  - Oke, nan kou, ann ale! De sa a mwen se absoliman asire w! Men, pou kounye a, li pa ta fè nou mal chanje plas la nan deplwaman ...
  Ti fi yo kouri, souflete kas la ak janm grasyeuz yo kouvri ak ti anpoul ak fwotman, prèske nan jenou yo, men yo toujou bèl. Gèrye menm nan yon sèten mezi te jwi doulè sa a, etalaj kouraj inaksesib, menm nan anpil gason.
  Alice te fè remake avèk sajès:
  - Yon nonm gen non sèlman yon bab sou figi l ', ak boul an asye nan pantalon li, men tou, yon kè an lò nan pwatrin li!
  Angelica te dakò ak sa:
  - Yon kabrit tou gen yon bab, men se sèlman yon nonm reyèl ki gen yon kè an lò!
  Twazyèm Ridge la te toujou pa okipe. Avyon atak soufri pèt, espesyalman nan Focken-Wulf la - yon avyon mons. Ki pi pwisan yon sèl-chèz avyon de gè an tèm de zam ak zam, chwal sa a nan Dezyèm Gè Mondyal la, te trè dezagreyab pou Alekseev. Gen kèk feblès nan manyablite nan batay, tou ak avyon atak pa trè manyabl, pa t 'an patikilye afekte, men fòs la nan zam ...
  Epi Pyè ak Ivan te tonbe dèyè...
  Alice, reyalize ke Fokken-Wulf pa t 'kapab tire desann soti nan yon tirè pwofesyonèl, frape soti swa Salamanders yo oswa Me-462 la. Te gen chans...
  Angelica, yon lòt bò, tire sou sib tè. Avèk divès siksè, men tirè pwofesyonèl pa manke nan tout, sèlman nan fim sa yo. Oswa nan fim aksyon ki ba-pwofil. Alice, menm si li te rate, li te insansibl. Li pa t 'vle pèdi repitasyon li kòm yon vanyan sòlda terminator!
  Men, Angelica te pase pi plis ak pi souvan. Isit la, sepandan, pa sèlman fòt li, lannwit, lafimen, lafimen, menm lè a vibre soti nan chalè an. Men, vanyan sòlda Siberyen an te fache epi li chante:
  - Alisa Selezneva, pran pawòl mwen pou li! Tire tankou yon bèf, kay moun fou Nazi!
  Gèrye a cheve lò inyore blag estipid la. Menmsi li te entimidasyon.
  Alice jis panse
  - Wit pafwa montre matyèr nan lespri a, tankou yon glas dwat yon figi kwochi!
  Salamandres yo te vole antre epi soti, okontrè. Yo te itilize siperyorite yo nan vitès ak manyablite, se poutèt sa yo te eseye mete presyon sou as Ris yo, kreye yon siperyorite lokal nan fòs sou youn oswa yon lòt sektè nan devan an.
  Ki pa Peye-262s, k ap vole tankou papiyon, takte vèt ak ble kaki. Yo te fè yon woulo barik, yon douzèn ak yon mwatye nan machin sa yo bèl nan yon fwa, Lè sa a, glise sou zèl tankou patineurs.
  Alice klike sou lang li:
  - Ba! Se jis bèl bagay! Men, patineurs, li p'ap sove ou!
  Papiyon yo aktyèlman antre nan flanbo a epi yo tonbe!
  Pandan se tan, nan entre-temps la, Vladimir Twazyèm lan soti nan mitan lannwit lan soti nan 17 a 18 bay lòd la:
  - Zhukovsky ap gen yon tan difisil! Se poutèt sa, mwen bay lòd inite chòk yo nan premye devan an Ukrainian yo vire nan nò epi atake Bèlen soti nan sid la!
  Kòmandan yo bay lòd, epi sòlda yo goumen san yo pa reflechi.
  Alice fè yon lòt "Salamandè" boule (Mwen mande poukisa Alman yo rele pi bon avyon de gè yo nan fason sa a. Petèt pa analoji ak roman an pi popilè; Karl Capek - lagè a ak salamandr. Anpil amater ak istoryen kwè ke Capek te trase yon paralèl nan sa a pi popilè. travay ant salamandre mutan ak fachis-nazi!), te di:
  - Pou kèk rezon, yon moun ki vole se tèlman fasil tire desann!
  Angelica te objeksyon avèk elokans:
  - Yon moun ki te tounen soti yo te tire desann pa yon pave senp, zèl yo te kraze pa wòch deja nan vòl!
  Alice ri.
  - Wi, isit la se dyalèktik! Dyalektik devlopman ak filozofi... Jan franse yo di...
  Angelica entèwonp patnè li:
  - Te gen Kutuzov - li bat franse a! Koulye a, Vladimir se Bondye lemonn antye!
  Ti fi yo, apre pawòl sa yo, ri ankò, yonn soufle lòt sèl sou sèl. Alice, te tire pi byen vit, menm fizi otomatik li te chofe epi boule dwèt li. Isit la, pou egzanp, li menm te gen kapasite nan frape desann prèske inpénétrabl Focken-Wulf la pandan vire a. Angelica fè lwanj:
  - Je ou se yon dyaman! Lè je a se yon dyaman, kontrèman ak wòch natirèl, li toujou nan men li epi li pa bezwen fouye soti!
  Alice te jwe yon lòt aforism nan blag:
  - Menm yon bèf bezwen pantalon si yo nan fouchèt yon patiraj ak yon twou awozaj! Yon fanm apresye rad ki sou tèt li, yon gason apresye absans li, ak fiskal la apresye kantite plak ki ka koupe nan rad yon lòt moun lè yo rapwoche bidjè leta a!
  Te gen yon kalm tanporè nan syèl la, men Lè sa a toudenkou, nan sant la nan pozisyon yo, twoup Ris yo avanse yo te tankou yon eksplozyon, tankou yon meteyorit te fè aksidan sou Latè. Dè santèn de fantasy te chire, boule ak jete nan diferan direksyon. Yo gaye, sanble ke yo pa moun, men yon vag antye nan yon tsunami te leve soti vivan nan kò vivan, chire ak mouri.
  Angelica di sou bri a:
  - Wow! Men yon souflèt! Menm "Andryusha" pa frape konsa!
  Alice sijere:
  - Sa a se Strumtigr, ak bonm li. Zam atak ki pi pwisan swiv!
  Angelica leve men l.
  - Wi, mwen poko wè durra sa a anvan! Pwobableman zam pwòp tèt ou sa ou bezwen!
  - Nou bezwen wè sa a zam pwòp tèt ou ak netralize li! Alice te deklare. - Sinon, nou pral gen yon bouyi nan beny lan!
  Angelica te blag nan plas li:
  - Nou pral nan yon beny: se konsa yon beny pou yon moun Ris se kontantman!
  Dezòd konsa te gouvènen sou chan batay la ke Alice te rive ranje kote piki a t ap soti sèlman ak yon dezyèm vole. Anplis de sa, tou de nan yo, "Sturmtiger", yo te bat nan yon fwa. Kidonk bonm sa yo t'ap gronde, anpil viktim...
  Angelica, tankou Spinoza ak Cicero woule nan yon sèl, te di:
  - Pou dedomajman pou atizay, pèfòmè fè sakrifis volontè, pou dedomajman pou atizay militè, koute yo oblije fè sakrifis! Piblik la toujou vle yon encore ak yon chèf atizay, pa gen moun ki rete nan piblik la ki vle yon repete ak yon chèf atizay militè! Konsè nan maestro a nan atizay, gwo lajan yo peye pou tikè, e menm plis lajan yo peye pou evite konsè nan maestro a nan atizay masyal!
  Alice te entèwonp zanmi l:
  - Vini non, sou kont mwen an, ann tire dirèkteman nan kanal la nan mizo lajè nan kanon an, Lè sa a, bonm yo nan chaj pwopilsyèl la pral eklate!
  Angelica trese dwèt li nan tanp li:
  - Ou dwe premye chanje pozisyon an, ke ang lan se dwat epi stomp janm ou!
  Vanyan sòlda yo kouri ak tout ladrès yo, men ankò yo pa t 'gen tan. Stormtigers sanble yo te resevwa otomatik adisyonèl lè rechajman ak pousantaj dife yo ogmante. Anplis, pa sèlman fantasymen, men tou tank te soufri nan yon vole, gwo fò tou won yo te chire, ak asye yo te melanje ak flanm dife nan yon chodyè sòsyè dyab la.
  Ti fi yo, fache nan ralantisman yo, fè espre mete pye yo toutouni, fi yo nan dife a yo nan lòd yo pini tèt yo ak doulè!
  Angelica fè remake:
  - Nou merite sa!
  Alice, ki te fè yon grimas nan agoni e ki t ap danse pye atè sou dife a, li te ajoute:
  - Ak lènmi yo merite menm pi mal!
  Angelica reponn:
  - Li pi bon pou touye yon kankan pase pou ekspoze yon santèn, dènye kannay yo fè li tèt yo!
  Alice yon fason desizif, kòm yon vanyan sòlda nan Lisifè, te deklare:
  - Epi sa a se egzakteman sa nou pral fè!
  Ti fi yo te pran vize, danse nan ti flanm dife yo, doulè ak boule ki pèmèt yo konsantre. Apre yo tout, sa a se peyi yo, frè yo se sòlda Ris, yo dwe genyen epi pran dènye etap yo nan Bèlen. Lè kominis genyen, moun pap janm mouri nan men yon lòt moun!
  Mou demaraj, bal espesyal nan ogmante blende pèse vole soti nan kòf yo. Isit la difikilte pou prensipal la se pa sèlman antre nan vantilasyon an. Nazi yo tou pa moun san konprann ak pwoteje ouvèti barik la ak yon bouchon tankou yon kouvèti teyèr. Se poutèt sa, li te nesesè yo gen tan yo plante li nan moman sa a tou kout lè bouchon an leve nan yon moman soti nan piki a. Lè sa a, tankou bal pèse yon melanj de plizyè likid agresif...
  Li te eksploze kolosal, premye de eksplozyon an menm tan an, Lè sa a, plizyè plis soti nan deksplozyon an nan yon douzèn plis bonm minisyon. Plizyè bwat grenn ki tou pre, Fritz yo te detwi oswa seryezman domaje, twou vid ki genyen enpresyonan yo te fè nan yo.
  Vag eksplozyon an te tèlman fò ke li prèske frape tou de vanyan sòlda sou do yo. Nan kè kontan, ti fi yo rele byen fò:
  - Genyen! Se jis klas!
  Alice te ajoute:
  - Je byen file nan yon tirè pwofesyonèl se kapab pèse zam epè nan sousi yo pi epè, gèrye a bèbè!
  Yon vwa kontan te tande nan dèyè.
  - Mwen te wè li! Ti fi, konsidere Lòd la nan tout bèl pouvwa nan premye degre nan pòch ou ... Gen yon nonm nan inifòm nan yon gwo nan polis la sekrè tsarist refè. - Plis jisteman sou pwatrin lan! Bravo tifi! Sepandan, sa a se pa tout exploit ou!
  Alice boude:
  - Sa a se jis kòmansman an!
  Angelica vole.
  - Ak pi enpòtan yon bon kòmansman!
  Gwo te ajoute:
  - Sa a se kòmansman an, ak fen nan Bèlen! Mwen pa ta sezi si ou tou kenbe Hitler pa boul yo. Apre yo tout, ou se ti fi sou nivo yon devni selèb!
  Gèrye yo avèk modèste reponn:
  - Non, nou jis fanm Sovyetik!
  Lanmò Sturmtigers yo ak chòk nan defèt la te sanble yo te kraze fòs yo nan Fritz la, twazyèm Ridge la te deja simonte nan maten an nan dizwityèm lan. Twoup yo, an patikilye tank yo, rale soti sou tèren ki pi egal. Ti fi yo menm te oblije pouse machin lou sa yo!
  Angelica fè remake:
  - Lagè se jwèt la ki pi jwèt aza, sèlman nan li eta a pèdi, kontrèman ak pokè, youn nan ki pa ka sibòdone tèt li nan eksitasyon!
  Alice te ajoute seryezman:
  - Yon atak nan yon lagè se tankou yon ras chwal, se sèlman ipodrom la ki gen plis obstak ak joke kòwonpi!
  Angelica reponn:
  - Aforism sa a pa egzat! Nan kous chwal, ou ka kòronp joke, pandan atak la, kourè a reyalize ke lavi se pa pou vann!
  Gèrye yo kouri pi lwen toujou... E yo montre dan pèl yo an menm tan. Alice menm chante:
  - Bote, bote, nap mennen chat, siskin, chen Petka entimide, makak, mwatye tram nan kay moun fou! Isit la se yon konpayi!
  Angelica kouri devan tranche yo te ajoute:
  - Yon konpayi ki pa ka vann anba mato a!
  Alice souke tèt.
  - Wi! CPSU ap manje nou!
  Angelica te sezi:
  - Ak ki sa ki CPSU a? Mwen pa konnen tèm sa a!
  Alice elabore nan yon fason spesifik:
  - Sa a ka tradui kòm Pati Kominis la nan Inyon Sovyetik!
  Angelica te monte zèpòl li ki te blese.
  Men poko gen non konsa...
  Alice voye leve, pwen dwat:
  - Kwè m ', li pral! Nesesèman pral!
  Angelica voye:
  - Rete an bòn sante!
  Alice sipòte yon blag serye:
  - Mwen pral definitivman!
  Nan plenn lan, rezistans te pi fèb, men yo toujou fè tèt di. Ferdinand yo te espesyalman anmèdan, zam sa yo avyon de gè pwòp tèt ou, tankou bourdon gwo, pete nan ekipman Sovyetik ak kokiy yo. Detwi Ferdinand la pa fasil, se pa pou anyen ke zam sa a pwòp tèt ou-propulsed se pi masiv nan sa yo ki lou epi li se dezyèm nan nimewo sèlman nan Panzer-4 la.
  Angelica te wè yon Panzer anbiskad nan touf raje yo ... Machin nan se sèlman vennde tòn edmi nan pwa, men li gen yon kanon Panther. Silwèt ki ba a fè li fasil pou kamouflaj ak frape nan dèyè anbiskad. Alice tou te kòmanse rale nan direksyon Panzer la ... Yon machin siksè, men tout potansyèl li pa te itilize nan plen, akòz sòt la nan lòd Alman an. An jeneral, sa a se yon fenomèn etranj nan Dezyèm Gè Mondyal la. Kòmandman militè Ris la nan kou a nan ostilite yo te notables amelyore nan atizay la nan lagè, espesyalman nan nivo taktik. Ak Alman yo, okontrè, yo te kòmanse jere twoup yo pi mal pase nan kòmansman lagè a. Poutèt sa, menm kantite ekipman an ogmante (an 1956 yo te pwodwi plis tank ak zam pwòp tèt ou nan yon mwa pase nan tout ane 1954!), pa t ede yo reziste kou Ris lame tsarist la. Pou egzanp, si nou pran pwodiksyon an nan zam, Lè sa a, nan senkant-senkyèm ak senkant-sizyèm ane yo, pwopòsyon yo nan rapò a nan pwodiksyon an nan ekipman pou Alman yo te pi bon pase nan senkant-enyen ak senkant-dezyèm ane yo. Men, kou ostilite yo pa t vin pi favorab pou Twazyèm Reich la, men pito opoze a!
  Ti fi, yo pa t limite tèt yo nan destriksyon nan optik Panzer-4 yo, yo menm tou yo te kònen machin nan ak grenad kimilatif kaptire. Premye yon Panzer, ak apre sa kap vini an...
  Angelica ri.
  - Se konsa nou bat sèpan sa yo!
  Alice, montre dan ponya li, te dakò:
  - Nou bate anpil ke menm yon kokiy tòti pa pral sove Panzer-4!
  Te gen anpil adolesan nan tranche yo, aparamman te rele byen dènyèman. Te gen menm tankou ti gason blowy ke yo pa t 'menm rale sou adolesan, sou nèf oswa dis ane fin vye granmoun. Yo te sanble konfonn ak pè.
  Zam ti gason, kalib 20 mm. Lejè, epi tou pre yo ou ka fri enfantri a, oswa touye cheni tank la. Isit la se yon ti, yon sèl cheve limyè, antere l 'nan yon anbiskad, se sèlman talon pye l' yo mete deyò. Anpil ti gason yo pye atè, pa te gen okenn bòt nan yon gwosè apwopriye, ak nan Almay nan mitan mwa avril tan an se tankou nan Larisi nan mwa me cho. Ti gason yo nan Twazyèm Reich la, sepandan, pa gaye, soti nan pè, tankou granmoun aje milis Alman nan premye opòtinite a, leve grif yo nan tèt la, oswa kouri ale nan Bèlen.
  Se sèlman ti gason yo fèmen zòrèy yo nan lòd yo vin soud nan eklat yo nan kokiy, ak rèl nan kado yo boule nan "Andryush" ak "Katyusha". Se konsa, yo goumen jiska lafen. Gen kèk menm pran twonpe, kite sòlda yo nan Lame Wouj la antre, leve rad blan pi pre, ak Lè sa a, kònen tèt yo ansanm ak yo. Timoun vanyan gason dwòg pa pwopagann, ak pi plis granmoun kritik, espesyalman moun ki sonje byen jou yo anvan Hitler, epi yo pa te pèmèt tèt yo yo dwe konplètman lave sèvo.
  Se poutèt sa, pi pre Bèlen an, mwens granmoun yo ki sove nan dèyè a vin, ak pi souvan san bab, men brav ti gason yo goumen.
  Men, pami konbatan yo, ti fi Alman yo te kòmanse deplase pi souvan. Hitler, nan kredi l ', te konsidere li devwa a nan chèf nan pwoteje fanm epi yo pa kite yo ale nan devan an tankou fouraj kanon. Anplis, mank de gason nan yon pwen de vi demografik se pa tèlman terib, yon sèl gason ka fekonde dè santèn de fi. Men, yon fanm bezwen nèf mwa pou l fè yon timoun ak dezan ankò pou l refè.
  Alice wè Angelica t ap tire sou ti gason yo, li frape mizo a, li di:
  - Pa touye timoun! Eske ou te konprann fanm nan oswa lou?
  Angelica kase feròs tankou yon pantè:
  - Èske yo ka touye nou?
  Alice te fè remake:
  - Sa yo se timoun, yo pa konprann... Anplis de sa, gen diferan nivo nan moralite. Moralite fachis la baz, moralite kominis la sublime. Ki baze sou sa a, ou bezwen konprann ke nou pa kapab, pa ta dwe tankou move kòm advèsè nou an. Sinon, ki pwen pou nou reklame wòl byen nan batay kont sa ki mal.
  Angelica te vle vire yon aforism nan repons, men tèt li te vid, tankou valiz yon reveye. E pa gen anyen ki te vini, éspirituèl ak mordan.
  Alice tape zanmi l sou zepòl la.
  - Se sa! Malgre ke Stalin te di ke nou ta reponn a souflèt lènmi an ak yon kou trip, li pa t 'ditou di ke mechanste ta dwe reponn ak mechanste trip. Ak sou mechanste trip mechanste! Nan ka sa a, prensip je pou je se pa prensip nou!
  Angelica te fwonte tèt li anmède e li te fè yon remarke byen rezonab:
  - Nonm lan fin vye granmoun, gaye, yo gen yon ensten pi fò pou siviv a nenpòt ki pri. Kidonk, sa a se yon lide trè kontwovèsyal ... Sa vle di, mwen te vle di ke nou pral byento gen pèsonn pou tire sou eksepte pou vantouz blowy ... Donk, ki sa nou ka vire tounen?
  Alice lonje dwèt sou Angelica ak dwèt li nan direksyon Lwès la:
  - Ou wè, "Panthers" yo ap rale, kwè m, nap toujou gen yon moun pou goumen isit la ak yon moun pou kraze! Èske li pa klè!
  Angelica mande zanmi l:
  - Ke men mwen ap tranble ak fatig, ak janm mwen tou ... Petèt ou pral chante m 'yon bagay kè kontan?
  Alice reponn:
  - Wi, mwen menm tou, mwen pa fèmen je mwen pou senkyèm jou a! Pou chante, èske se yon bagay pou ou fè kè kontan ... Soti nan ansyen an?
  Angelica souke tèt li fache tankou yon jument.
  - Non! Madichon li fin vye granmoun! Ann chante pi byen, nouvo, amizan, Sovyetik!
  Alice vise figi l.
  - Li pral plezi, men jije pou tèt ou ki jan Sovyetik!
  Angelica, ki te manke, li te fache pase fizi a sou yon souflèt li, li di:
  Nou pa bezwen okenn battage siplemantè! Nou bezwen, sensèman, bèl, ak powetik ...
  Alice t'ap chante, ak bèl vwa li inimitabl:
  Lespri Larisi nan batay pa tonbe,
  O solèy wouj, reyon prentan!
  Malgre ke Fuhrer la te antoure pa yon kloti wòch,
  Mato nou an bat tankou yon tanbou nan fè nwa!
  
  Nan dèyè gwo twou san fon an Achera nou yo -
  Ak grenn an lò nan siwo myèl nan jaden natif natal!
  Kite drapo wouj la sou lame a lave,
  Ak avyon yo gen zèl nan syèl la nan trepye!
  
  Se pou chemen patri a vin pi wo;
  Nou leve kominis sou planèt la!
  Nou tande vwa san mil nasyon fò,
  Tout se elve ak Knight an pa demisyone!
  
  Kwè, otòn pap vini nan peyi a,
  Epi nou pa pral friz anba nèj la!
  Li pi bon kite fimen moping -
  Pral retounen, konnen lame nou an ak yon viktwa bèl pouvwa!
  
  Bèlen pral tonbe, nou wè byento
  Epi nou pa pè "Panthers", "Tigers" ditou!
  Pral gen fraz pou Fritz la,
  Oke, jwenn prim yo, pitit gason Larisi!
  
  Ak abilite nou an se tankou yon flanm dife,
  Fachis pral gaye nan sann santi!
  Epi dite se tankou yon wòch,
  Pwojektil la gronde, kraze - bang!
  
  Lapriyè Satan yo, pa koute,
  Senyè a te deside kite li se sèl fason!
  Ann netwaye tè a anba nazis,
  Apre yo tout, planèt la se pa yon tavèr ditou pou Fritz la!
  
  Natirèlman nou peye anpil
  Lanmè jis nou yo te peri!
  Koulye a, Larisi se nan pouvwa wouj,
  E pa gen manti Dyab la p ap retounen ankò!
  
  Apre yo tout, kòz la nan kominis se apa pou Bondye,
  Gen absoli, bonte san limit nan li!
  Ak dapre lwa yo nan dualism trè vre,
  Kapitalis pa destine pou fleri!
  
  Konsa grangou pa fè nasyon yo toumante,
  Fèm kolektif yo dwe plante tout kote!
  Li pran sèlman kat ane
  Toupisan an pral mete yon senk konpayi pou konstriksyon!
  
  Lè sa a, espas - lakou linivè a,
  Bale li byen, ak yon bale pwisan!
  Glwa sa a se fò ki pa ka peribli -
  Nan ki chak moun se yon gwo ewo!
  
  Pa kriye vèv pou sòlda yo,
  Apre yo tout, pa gen okenn objektif enposib pou syans!
  Yo jwenn rekonpans ak rezirèksyon an,
  Epi n ap voye yon bouquet nan men nou, nan roz wouj!
  . EPILÒG.
  Hitler te selebre sou 20 avril 1957 swasant katreven ane. Sa a se prèske yon anivèsè, jou fèt la se aktyèlman nan yon pozisyon pèdi. Koulye a, Führer a gen yon chwa: swa mouri ak onè. Oswa kouri epi kache anba tè.
  Tou de sa ak yon lòt Hitler pa twò satisfè. Donk sitiyasyon an pou Twazyèm Reich la grav anpil.
  Hitler gade yon batay gladyatè. Ti gason yo ap goumen nan menm kalson yo.
  Ti gason ki gen dizan chak vag ti sabre epi kouvri tèt yo ak gwo plak pwotèj. Kò toutouni, bronze, mens yo briye ak swe.
  Ti gason yo te deja grate youn ak lòt. Youn nan yo rate yon bat epi li tonbe. Mò a te boule talon pye l ak yon flanbo.
  Ti gason an vole. Epi li te manke ankò. Epi li tonbe tranpe nan san.
  Hitler rele byen fò nan tèt poumon li:
  - Fini li!
  Ak tape ak men sèk. Lagè a sanble ap vini nan yon fen ak atitid Fuhrer a pa trè bon.
  Li lè pou li choute. Ak sa a, jan yo di, se yon bezwen ijan.
  Vanyan sòlda brav yo te deja rive nan katye Bèlen, ki te pran aspè pa Lame Wouj la. Youn nan fò yo ansyen, ranfòse pa fòtifikasyon modèn, te toujou goumen di, twoup Ris yo te eseye kraze pi fon nan vil la sitadèl.
  Epi lafimen an te sanble vin pi fò toujou...
  Alice refè yon ti kras nan blesi li yo, men li pat kouri byen vit, te toujou feblès nan janm li. Se sèlman ke radyo a te rapòte ke twoup yo tsarist Ris ak fòs Ameriken-Ris yo ak tou tsarist te rankontre, fèmen bag la alantou Bèlen. Te gen fratènizasyon ant sòlda yo.
  Lagè a, mechan, fredi, te deja nan liy lan trè fini. Men, fen a fèmen, trè pre te bay vigè, te bay nesans fòs.
  Ti fi yo moute sou do kay la kase epi soti nan la te kòmanse lachas pou fò a.
  Mi yo te kolosal, te fè ak tout metikuleu karakteristik nan bòs mason medyeval.
  Te gen anpil zam anti-avyon, mitray ak mòtye. Menm yon jan kanmenm te vin atravè "Jagdtigers" kouvri sou kote plis mens blende ak sevè ak dal konkrè ranfòse.
  Li pa fasil jwenn tou pre, byenke fè tèt di Aleksei parèt nan syèl la. Yo aparamman te eseye jwenn bunkers ki gen anpil blende.
  Alice te note:
  - Fò sa a fè miray ranpa, ou salo!
  Angelica takine:
  - Se vre, li kole! Men, li pi mal pou nou.
  Alice sijere:
  - Petèt pi pre sant la. La nou pral jwenn pi plis objektif.
  Angelica te grate janm li dèyè zòrèy li avèk yon bèl dwèt ki te tonbe:
  "Premyèman, kraze enstriman optik Jagdtigers yo, ak Lè sa a, nou pral deplase nan sant la, epi pral gen yon gwo lachas!"
  Yon fwa yon pijon blan nèj, li te vin nwa nan boule epi li te sanble ak yon kònèy. Ak nan syèl la, ti bran zetwal yo timid parèt nan swi a. Isit la li se mond lan, san yo pa pi bon an ... Malgre sa ki pi bon an?
  Alice te note:
  - Pi bon bagay nan mond lan se ke ou pa janm ka di - li pa ka pi mal!
  Angelica, kòm yon keu soti nan Arbakan, antre:
  - Ki sa ki move nan mond lan, jis dwa nan lagè a, epi apre viktwa a li pa jwenn pi bon!
  Ti gason an Oleg Rybachenko, ki te vole sou yo, rele byen fò:
  - De kisa wap pale la? Lènmi an deja koupe tank nou yo!
  Vreman vre, soti nan vantilasyon yo nan yon mizo long ak epè, kokiy kimilatif tonbe. Te gen kat "Yagdtigr" -3, twa rate nan yon distans ki long, ak katriyèm lan frape akselere "Nikolai" -3 dwat nan cheni gòch la. Soti nan souflèt la kraze nan yon pwojektil trant-kilogram, woulèt yo ak tren yo te chire, ak machin nan tèt li prèske vire sou.
  Angelica sifle byen fò.
  - Sa se yon krache. Oke, ou ka pike nan optik yo?
  Alice pa t byen sèten.
  - Feblès nan dwèt yo, men yo tranble ... Mwen pa sèten.
  Angelica soufle ak meprize.
  - Men ou toujou yon nonm Ris! Èske w konnen kisa moun Ris yo kapab?
  Alice frape tèt li sou manton an anmède.
  Tout bagay men sòt!
  Gèrye blan nèj la ratresi je dwat li epi li te kòmanse vize. "Jagdtigers" -3 te gen yon aparans menasan - espesyalman zam devan an, mask la nan zam la, ki bay li yon resanblans ak djòl yon kochon. Men, yon ti kras pi wo telemèt ak periscope tib. Se la ou bezwen plante li!
  Alice eseye konsantre... Imajine yon bal tankou yon bagay tankou yon pitit fi marye. Ak fiyanse li nan prèske yon distans kilomèt se yon je optik. Epi li bezwen kloure atè...
  "Jagdtigers" -3 ankò krache, youn nan machin yo "Nikolai" kònen desann gwo kay won an ak yon frape egzat ... Ak ekòs la ak charyo a deplase pi devan pa inèsi. Phasmogoria!
  Alice chichote:
  - Ebyen, Manman Bondye ak Jòj, ede w bwè rezin nan Gehenna! - Ti fi a dousman peze gachèt la.
  Angelica malonnman chita zanmi l la epi li tire sou zepòl li:
  - De kisa wap pale la? Ou vle bwè Vyèj Mari a ak résine?
  Alice jete men ki gen fòs li tankou men yon forj epi li di:
  - Men ki jan mwen sonje fanm ansent ak vant fant, ak ti bebe pandye nan kòd lonbrit la, Lè sa a, mwen vle tout sen yo ... Panse pou tèt ou, si yo pèmèt dezòd sa yo, Lè sa a, ki sen yo ye!
  Angelica grate pon nen li ak bounda li epi li soufle - "yon move presan":
  - Wi, mwen konnen sa depi lontan. Menm nan lekòl, yo te eksplike nou poukisa pa gen Bondye - si Bondye pèmèt yon mond lanfè konsa, Lè sa a, ki kalite Bondye li ye?
  Alice ri nan repons, dwèt endèks la sou men dwat li trèt. Ti fi a te jele epi li te eseye rasanble panse chwal li yo. Konsantre sou tire. Men, panse yo te ale yon kote sou bò a, e menm desann ...
  Alice te fè remake avèk sajès:
  - Ak sa ki lwazi nou san lagè? Vrèman raz! Panse moun yo kòm robo? Epi nou se timoun ki gen tout pouvwa a ki gen kè kontan e ki gen kè kontan...
  - Epi se pa sa ki mal! - Angelica. - Ebyen poukisa ou pa tire?
  Alice t'ap bat je moun estipid.
  - Dwèt la an grèv... Mwen ka rate...
  Angelica chante isit la:
  - Mwen te rate premye fwa, regrèt sa dezyèm fwa, ak twazyèm fwa mwen te manke l, ke tonton an chante!
  Alice kontinye chante sa a:
  - Mizik la ap jwe, tanbou ap bat - yap mennen sentinèl Fritz nan simityè !
  Krache "Jagdtigers" -3 yo te nan efikasite varyab, men lè yo frape, yo demoli tout bagay nan yon ranje. "Nikolai" -3 tire ak frape sou mouvman an, san yo pa menm panse sou objektif yo. Sepandan, eseye, eseye tankou yon kolos. Yon mo - Nazi fakyu!
  Deja "Alexander" -4 te resevwa "otèl li yo", gwo kay won an te trese ...
  Alice eseye rale deklanche a, men dwèt la pa vle pliye. Anplis, li anfle, e ti fi a tèlman bèbè.
  Men, isit la Oleg Rybachenko, kòm toujou vle sipòte mennaj li nan moman difisil, te kòmanse chante byen fò:
  Mond istwa fe ka sa ki mal
  Apre yo tout, majik se tou de-fè fas!
  Tout bagay sanble ap bon jèn
  Mwen vle verite a; viv nan onè célèbre!
  
  Men, yon kote yon trol tise yon rezo,
  Yon move ghoul ap mete pyèj!
  Nou pral fè yon vwayaj ki long
  Yo ap tann pou nou teste, pa jwèt!
  
  Petèt bab panyòl la se fò anpil pike,
  Oke, yon bèl ti flè olye de yon pèlen!
  San ki kriye dlo nan nyaj yo,
  Olye pou yo yon lalin nan lam, yon korsè klere!
  
  Men, zanmi m 'se yon farfade limyè,
  Boukl yo nan yon zanmi klere ak lò!
  Fe a te di - ti gason an pa drift,
  Epi lonje men sansib!
  
  Dal elf zanmi epe leson,
  Fonje, detant, poze varyab!
  Pou kòf la nan lavi nan sa ki mal pa retresi,
  Ou bay majisyèn nan de roz!
  
  Forj lan tinen te fòje yon sabre,
  Li di m, li souri ak yon souri;
  Èske ou vle yon fen bèl pouvwa nan batay la,
  Li nesesè yo dwe zanmi ak kilti fizik avec!
  
  Fizyone karant kouran nan fòmasyon,
  Epi finalman, asye damas te vin obeyisan m!
  Ou koupe premye nan pye bwa a nan ne,
  Oke, Lè sa a, ou pral vin yon vanyan sòlda nòb!
  
  Men batay la vini; ak luten yo
  Troll, ak ghouls gwonde avèk yo!
  Men, pou mwen lame a se yon fanmi,
  Epi pa gen okenn dezi yo eskive nan yon batay!
  
  Mwen sonje mouvman yo, fann nan lam la,
  Ghoul sa ki mal la toufe ak wouj!
  Nou te bay bèt yo yon lam fò,
  Nou pral bati yon mond, pwòp ak nouvo!
  Ti gason an te chante, ak Alice chanje taktik, li kole dwèt mitan an, long nan yon janm fè nan chen an nan fizi a tirè pwofesyonèl ... Kidonk, louvri metòd la dernye nan tire.
  "Jagdtigers" -3 byen vit te vin avèg, ak Lè sa a, youn nan kale yo louvri, yon tèt kale ak yon plak nwa sou je dwat li kole deyò.
  Angelica te mekanikman pouse zanmi l yo nan janm li pou anpeche l tire e tire tèt li... Men, kòlè te vin tounen yon pòv èd, bal la te rebondi pase kouvèti epè gwo zam oto-propulsè yo. Nazi a kòmande nan san frèt, ak zam la tire ankò epi ... Yon lòt trant-kat pèdi tourèl li, ak fyète kole soti anlè kòk la.
  Alice san siksè, tankou yon pantè ak yon ke boule, te eseye choute move zanmi l 'ak yon kout pye. Se konsa, li te bat atak li ak yon blòk byen klè:
  - Poukisa ou blan?
  - Kisa w'ap fè? Alice te tire zèklè nan je safi li. - Nou ap goumen pou yon kòz komen, pou delivre a ak kontantman nan tout limanite pwogresis, ak dyab la dife se jalouzi pou zanmi l 'ke li ekstèmine Nazi yo plis, ak pouse.
  Angelica te santi l wont epi imedyatman li te jwenn:
  - Apre sa, mwen frape yon moustik nan janm ou. Ou gentan pèdi twòp san, li toujou ap souse salo!
  Alice te korije zanmi l la ak yon mok ki mal kache:
  - Moustik la pa yon salo, li se yon inyoran atwopod!
  Angelica, an repons, te montre lang li bay zanj lanèj li a - chante:
  - Mwen bay konesans, se nan espwa... Pou yon diplòm mèt ka bay yon inyoran!
  Oleg Rybachenko te entèwonp zanmi l 'e menm te bay yon kalòt wouj nan figi a, li aparamman pa t' atann tankou endisyans nan men ti gason an ke li padonnen li:
  - Wi, ou tire, ak rant, tankou fanm nan mache a!
  Angelica te eseye reponn, men jèn eskout-kolonèl la tou te gen reyaksyon an nan yon ranmasaj koulèv epi li sote tounen. Men, dyab la dife evidamman pa t 'vle padonnen ak imedyatman kouri dèyè l'. Ti gason an vole sou boul yo, bronze, ak pantalon jenou, pye fè. Angelica dèyè'l.
  Alice chanje nan seri a tire. Oke, si vanyan sòlda li bezwen sèvi ak dwèt yo nan janm grasye li fè kòm yon zouti. Apre yo tout, yo tèlman abil ak fleksib, yo ka okipe li pa pi mal pase men l '.
  Tèt kale fachis la te fann nan yon bal egzat ant je yo ... Natirèlman, moun pa ka vize ak pye yo kòm dabitid. Isit la li se pito entwisyon ak koneksyon ak tè a, ki bay enèji nan yon blesi geri.
  Lè sa a, Alice te panse ke petèt nan yon santèn ane, lè pitit pitit byen nouri pral li sou avantur yo, anpil nan yo pral panse: "foot pye atè." Yo kouri pye atè, sou pikan, esklav, brik kase, wòch ak dife ... Petèt pèvèti masochis yo pral di tou.
  Epi yo pa konnen ke tè a, menm Alman atravè yon sèl fè, ba yo pouvwa vrèman majik, ki soti nan ki blesi geri etonan byen vit, koule enèji fantastik, ak pi enpòtan, yon pèsepsyon konplètman diferan nan mond lan materyèl. Savwa, pèsepsyon ki te fè l 'yon tirè pwofesyonèl supermoun. Menm jan ak Angelica, nan chemen an, isit la li, byenke pa san difikilte, kenbe ti gason an epi kenbe l 'nan longè. Malgre ke Oleg Rybachenko se pa tèlman piti, ak anpil miskilè ak sinewy, yon fò natirèl ansanm ak redi enpòtan anpil.
  Ti gason an pratikman pa rekonèt soulye tou, byenke nan yon jèl grav nan ven degre li menm ak Alice, menm plis pase yon sèl ak yon mwatye, yon maksimòm de zè de tan, pa ka ankò kanpe nan mòd pye atè. Lè sa a, ou gen pou avanse pou pi, ak nan yon anbiskad, nan frèt la, janm ou byen vit ak anpil doulè rèd .... Men, Angelica pase nwit la, burrowing tèt tèt nan nèj la ak an menm tan an nan yon sèl kostim de ben, oswa menm. sèlman nan kilòt. E pa gen anyen, menm po a pa vire ble, kòm si li se Rèn nan nèj.
  Alice te espere ke li ta evantyèlman kapab rive nan yon nivo menm jan an nan redi. Anvan lagè a, li te viv nan yon fanmi ki pa t pòv, papa l te chèf komite egzekitif distri a, manman l te yon enjenyè-ekonomis.
  Yo pa t gen tan pou yo evakye, e paran yo te sanble yo te disparèt ... Kamyon sou ki Alice te monte a prèske vire soti nan vag eksplozyon an, epi wou yo te koupe ak shrapnel.
  Se konsa, ansanm yo te ti gason, Lè sa a, li te toujou sèlman yon pyonye, deplase poukont yo nan direksyon lès.
  Men, Lè sa a, ti gason yo kite yo desann, ki moun ki deside goumen san yo pa granmoun ... Oke, ti fi yo se dèyè yo.
  Se konsa yo te fini nan zòn okipasyon an...
  Lavi ti fi yo te difisil. Alice, rete pou kont li, te oblije travay kòm yon travayè ... Ak sa a se yon lanfè k ap viv, byenke ... Erezman, paran yo pa t 'gate ti fi a twòp, li te gen eksperyans nan travay fizik, men li pa tèlman fatigan.
  Ak travayè yo te travay di, pou de tyè nan jounen an ... Natirèlman, nan sezon prentan, ete ak otòn, Alice te aprann mache nan yon rad koton ak pye atè, tankou, tout bon, prèske tout timoun nan okipasyon an. Menm fanmi polisye yo ak ansyen yo te eseye modès ke posib.
  Alice, sepandan, kòm yon konsyan depi nan konmansman an anpil, te kap chèche koneksyon ak anba tè a epi li te eseye akonpli sa a oswa ki plasman.
  Kòm yon ti fi, ak cheve blan nèj ak yon figi zanj, li te depreferans adapte pou wòl nan yon mesaje oswa eskout. Li gen yon memwa ekselan, li konnen Alman ak angle ki menm rebondi sou dan li, epi ou wè tankou ke pèsonn pa pral panse ke ti fi a ap pote lanmò nan Fritz la.
  Alice te stomped timoun piti li yo, fè tèt di pa long mache sou plizyè douzèn wout, li remake tout bagay ... Men, li pa sispann la. Li te vle touye salo sa yo, sitou apre li te byen fwete, fè erè pou yon vòlè.
  Se konsa, poukisa pa pote kèk eksplozif nan panyen an?
  Kòm yon eskout, li te yon fwa jere yo kopye "Royal Tiger la", ki te rive nan Polòy tounen nan mwa desanm 1955 ... Sa a se lè ti fi a bèl anpil te jele, kidonk li te nan gwo jèl sèlman ak soulye bast sou pye l 'yo, la. chen punisher yo rache nan yon manto po mouton chire, men .. Antouka, li pa t 'menm etènye, byenke li t'ap tranble, apre sware desanm nan li te fò.
  Ak karyè yon tirè pwofesyonèl te kòmanse byen... Nan yon ti tan, li te vin yon lidè nan mitan konbatan yo. Epi li pa te sèlman yon presizyon fenomenn, men tou, yon ensten lachas.
  Se vre, Alice kategorikman refize touye adolesan ak fanm ... Petèt se pou sa yo pa t prese fè yon eroin soti nan li!
  Men koulye a, tout moun ki te eseye bwa tèt yo soti nan kale a nan pwen nan je a te gen laj ak sezonman fachis. Epi pa gen pitye pou yo...
  Men fòtin Angelica te deside vanje jalouzi li, epi yon pwojektil fragmentation te eksploze. Oleg Rybachenko pa t 'menm grate, men vanyan sòlda nan dife, li te frape desann, yo te byen koupe. Plizyè fragman pèse pwatrin li, frape bra l, janm li, e menm yon ti koupe nan tanp li.
  Nan pwatrin ak zepòl sa te fèl mal anpil men Angelica leve kanmenm epi li ale eseye rete dwat. An menm tan an, ak madichon:
  - Men mò yo! Hitlerites ki pa konnen yon sans de pwopòsyon! Oswa wont debaz!
  Oleg Rybachenko, ki moun ki pa te blese, eksepte pou boul lè tonbe nan vag eksplozyon an, sarcastik te note:
  - Ak nan depans lan nan wont, se dwa - pran kouvèti!
  Ti gason an fè yon klin nan betiz. Angelica te an reyalite prèske toutouni, yo te chire inifòm li epi yo te koupe, san t ap koule sou li. Kò a te vizib nan tout bote li yo. Trè miskilè, men tou, Rezèv tanpon fanm an menm tan an, misk yo se tankou fil, venn yo ak tandon yo aji trè sevè, epi li sanble ke sa a se yon estati asye jete nan Amazon an. An menm tan an pa bondye lagè Ares.
  Alice sifle.
  - Wow! Oke, ou te resevwa li!
  Angelica te souri avèk induljans.
  - Mwen gen vyann trè fò! Ki sa ki lanmò pou yon Alman se gwo pou yon Ris! Donk ou pa bezwen pè "Blannèj", li pral sèlman deranje m ', men li pa pral frape m '!
  Alice te fè remake:
  - Enfantri nou yo ak asye, kavalye tank yo te deja kraze nan fò a. Koulye a, ki sa, isit la nou lachas oswa nan vil la?
  Angelica toudenkou vire sou ti gason an:
  - Ak sa Maksimka pral di?
  Jenn eskout la, souke bang blond li e li peze pwen bronze li ak pwent ki byen wo, li di:
  - Natirèlman, nan Bèlen, otreman Hitler pral kenbe san nou! Pechè a ap chèche kote ki pa pi aksesib a, men ki pi pwofitab la!
  Alice wete yon lòt Fritz ki te rete nan gwo kay won an ki te siviv bonbadman an ak fwote koupe a, men li prèske fèmen sèl, di:
  - E kisa? Li pa fè okenn sans pou kale ze tou pre glasye a ... Ou bezwen jwenn yon kote ki pi cho!
  Oleg Rybachenko te chante ak anpil kè sote:
  Nanm patri, dedye kè -
  Boule tout kò ou nan batay san okenn tras!
  Diyite ak onè, kenbe, mouri;
  Mond ki devan an - kounye a batay la ap kontinye!
  Angelica tape zepòl ti gason an ak yon men callus. Oleg Rybachenko fòse laprès li, demontre mozayik yo. Li te evidan ke, lè ti gason an te pran pwa, byento t ap tounen yon jèn gason ki fò e bèl. Plis jisteman, pa tèlman byento, plis pase karant-senk ane rete jiskaske li grandi, nan yon jèn gason.
  Alice sijere:
  - Ou Oleg Rybachenko se pa yon tirè pwofesyonèl, petèt ou pral deplase lwen nou yon ti kras ... Depi ou se yon eskout, fè rekonesans!
  Ti gason an te ofanse:
  - Ou panse mwen se yon chay alfabetik?
  Angelica koupe diskisyon an:
  - Olezhka pral kouri devan nou. Epi nou swiv li konsa, tankou zwa an tirè.
  Ti gason an te dakò imedyatman.
  - Li ap vini! Kouri mach...
  Nan vil la li menm, batay la te fè tèt di. Kèk nan lari yo te lajè. "Nikolai", "Alexander", ak zam pwòp tèt ou nan tout kalite deplase ansanm yo. An patikilye, SU-100 la. Zam pwòp tèt ou sa a sanble ak yon tank ki rele apre Nicholas II, men ak yon zam ki gen plis pouvwa. Li te konsidere kòm pi bon destriktè tank la, sèlman parèt relativman an reta, lè lagè a te deja boule, epi li pa t 'gen tan gen yon enpak siyifikatif sou kou a nan batay.
  Men, sou pati Nazi yo, yon tank parèt, ki, si yo te mete l nan pwodiksyon militè alè, ta san dout retade defèt Twazyèm Reich la pou yon tan long.
  Sepandan, nenpòt nan nou, gade nan vizyon an pitye ki se kounye a Ewòp demokratik la, pral pwobableman panse, men anba Nazi yo, masisi ak "nwa" pa ta dwe bay gratis!
  Ak isit la se tank AG-25 la, piti, aplati tankou yon tòti ak yon mizo Panther long. Li tire nan zam sa a nan "Nikolai a", kraze nan kòk la nan yon distans de 2 kilomèt. Klèman demontre avantaj ki genyen nan yon gwo vitès inisyal nan yon pwojektil sub-kalib, ak kote a nan bwat la dirèkteman sou motè a, ak ekipaj la nan yon pozisyon soupine ...
  Koki "Nikolaev" te sèvi nan zam devan an ak yon epesè 150 milimèt nan yon gwo ang enklinasyon rasyonèl ak ... rikoch.
  Pou trant tòn pwa, tank la se byen pwoteje epi ou pa ka pran li, endidans.
  Alice, li te monte sou do kay la nan yon kay detwi, gade kòm de AG-25s antre nan batay la ak yon kolòn nan Ris Nikolaev-3s. Machin Alman yo te ajil, manyabl ak vole soti byen vit. Blende frontal la se vre inpénétrabl ... Wi, kote sa yo toujou yon bon 100 - milimèt ak nan yon ang karant degre soti nan orizontal la. "Panther" ak done sa yo nan 1955 ta dwe irézistibl. Ak toupre Warsaw, twoup tsarist yo ta dwe fè bak ...
  Men, AG-25 a pa t ', erezman, yo te vin pi bon tank nan dezyèm, oswa pito twazyèm gè mondyal la. Ak de machin, pa tèlman fò yo sispann senkant.
  SU-100 yo ap eseye vize machin blende Fritz yo, men Nazi yo ap balanse machin yo yon bò a yon bò. Vitès Thugs: 700 puisans pou 30 tòn pwa, bay vitès desan, espesyalman sou gran wout la. Gen douz angrenaj nan yon bwat ki monte dirèkteman sou motè a, san konte sa yo ki ranvèse, ki pèmèt machin nan kite nan ka ta gen yon menas.
  Genyen tou sèlman kat SU-100 yo, yo tire, yon sèl frape ... Men detant la, zam siman an gen yon ang trè gwo, ak epesè a se desan ... Machin yo Fritz tire an repons, men yo tou jwenn li. .
  Alice, ki gen dwa endèks te deja deplase lwen, kraze optik yo ankò. Jenn fi ki blan nèj la montre dan li epi li menase ak pwen li:
  - Men li pral pou ou!
  Angelica veye sou chan batay la. Sis "Nikolaev" -3 yo te frape soti nan kòk la, men gen yon chans ke machin yo ap retounen nan sèvis. Pwojektil kalib la piti, ak mi epè, epi li pa tèlman destriktif. Se vre, yon deksplozyon te fèt nan youn nan machin yo, epi li te kòmanse vomi.
  SAU-122 tou te resevwa pòsyon li yo, li te pèse epi li nan dife ...
  Alice tou frape dezyèm lan, li souri malveyan...
  - Se konsa yo avèg kounye a!
  Dyab la rouj te doute:
  - Oh, se li? Èske ou kwè nan avèg yo!
  - Mwen pa manke! Nèj blan kase.
  Wi, epi yo sanble yo tou! Angelica mete dwèt li nan direksyon machin yo.
  Vreman vre, AG-25 yo te kontinye tire, chak senk segonn, voye yon pwojektil soti nan kanon semi-otomatik yo.
  An menm tan an, yo raman andwi li, yo menm yo te resevwa li, men yo te kenbe kou a ... Aparamman zam la te nan kalite siperyè. Se konsa, SU-100 la antre nan kò a ... Bese sou ...
  Alice pa t 'nan mwendr sezi:
  - Èske mwen vrèman manke ... Sa a maladwa, oswa se konsa blesi afekte m '.
  Nèj blan te tire ankò epi li te gade rezilta fiziyad la ak je byen file. Angelica tou tire nan je yo... Men non, li pa pran.
  Alice di yon priyè:
  - Bal, bal egzat, nou se pou Kòz la, pou Kris la!
  Non, li pa manke, li jis ke optik yo pwoteje pa twò epè ak-wo kalite vè blende. Snow White reyalize sa byento ase... Ak tren yo nan tank mirak Alman yo te kònen moute pa grenad. Se konsa, gon yo tonbe sou tout asfalt la. Youn ta ka menm di - absid! Tank yo imobilize, e nan teyori li ta nesesè yo deplase, men machin yo chofe Sovyetik kondwi pi lwen, douch yo ak kokiy ...
  Lè gen anpil frape, sa a se yon anpil nan kou limyè nan gan nan tèt la. Depi premye fwa li pa koupe, men Lè sa a, li piti piti akimile, e gen yon bagay tankou yon pentch teknik.
  Se konsa, se blende, li divize soti nan yon seri de frape ak konfizyon ... Se poutèt sa tandans nan machin super-lou pa t 'genyen nan bilding tank lemonn. Malgre ke li sanble ou ka fè pwoteksyon nan klas ki pi wo a.
  Sepandan, Grann Bretay nan tank Churchill la te ale nan fason pou ranfòse zam la, menm nan detriman nan zam. Se sèlman Challenger a te yon machin Harmony nan pwopòsyon (dife-blende-manèv). Men, nan sans sa a, tank yo te toujou inovatè. Malgre ke an tèm de konpozisyon, AG-25 la te rete surpase pandan twazyèm gè mondyal la.
  Men, li te deja "antere l". Alice ak Angelica chanje sib, epi yo mete nan travay sou enfantri, kanon ak Faustniks.
  Koulye a, vanyan sòlda yo te goumen dirèkteman nan Bèlen tèt li. Te gen anpil, anpil ti gason konbatan. Epi ke granmoun yo te frape soti deja nan batay anvan yo, e kounye a, tout gason yo te mobilize, depi nan laj dis, oswa menm pi piti.
  Ti fi yo te goumen tou, men se pa an masse. Men, Hitler, ki sa yon mons li te, pa t 'yon sipòtè nan voye fanm nan devan an, konsidere lagè a se yon zafè piman gason. Sepandan, lè li rive defann kapital la, ka gen eksepsyon nan règ yo.
  Alice te evite tire ti gason ki poko gen sèz sou prensip. Malgre ke kèk nan Fritz soufle-soti yo te byen abilman manyen faustpatrons.
  Te gen anpil pèt nan mitan tank Sovyetik, ak anpil enfantri. Lòt kay yo te prèske bat ak kadav. Gen anpil mitray nan Bèlen, ak fizi atak MP-74 tou travay efektivman. Barik ak rkul ap bat.
  Konduit efikas dife ak twoup Ris. Isit la ankò Elis atak la. Avyon atak woule, ak gwo dife soti nan zam anti-avyon ak mitray.
  Twoup Ris san yon poz eseye simonte fòtifikasyon yo ak yon sèl jete. Men, defans la bati fò. Isit la se bilding lan pran, yon drapo trikolor ak fyète vole sou li ... Epi toudenkou, kòm li te eksploze, mi yo konfizyon desann, kraze divès kalite konbatan.
  Alice fwonte anpil.
  - Min tè yo kontwole pa radyo. Genyen tou teren min ke sapeurs pa ka wè.
  Angelica, ki te tire souvan ak nève, ki te grimas poutèt doulè ki te nan anpil blesi li yo, ki t'ap gorgole an kòlè, li te dakò:
  - Wi, Fritz la te kreye pwoblèm. Espesyalman kolòn tank ... Isit la, aparamman, lari yo pral gen yo dwe lou vide ak plon ak san!
  Alice pran yon vye gason. Li lage faustpatron a, zam nan vole desann, li te eksploze sou enpak, leve yon pil pousyè. Dèyè l 'te fè aksidan, souke pye l' nan soulye bast (!) Ak granpapa a tèt li. Karyè li fini. Ak jije pa kwa yo fè, karyè a te bèl pouvwa, te gen menm kwa yon kavalye nan kwa a fè. Li se menm etranj ke tankou yon kavalye te chwazi yon Faustpatron kòm yon zam, ak ki ti gason fò yo pi souvan ame.
  Angelica pa t gen okenn prejije espesyal e li te tire jèn Faustis la, ki te ekspoze dèyè miray la, nan pye l. Ti gason an tonbe, zo li kase, li jemi byen fò. Dyab la wouj, fini nan do a nan tèt la, remake:
  - Mizèrikòd nan lagè, kontrèman ak yon ti fi piblik, koute plis, men li pa ka bay satisfaksyon!
  Alice reponn:
  - Se sèlman yon moun ki gen yon lespri vrèman egzalte pa ezite montre pitye pou moun ki tonbe yo!
  Angelica soufle ak meprize.
  - Men ou ankò Blan nèj kap flache ak lang ou. Ou pa ka di yon bagay ki pi entelijan?
  Alice di sevè:
  - Eske se vreman vanyan pou touye yon timoun malere?
  Angelica soufle ak pi gwo mepri toujou.
  "Èske ou pa t 'yon timoun asasen tèt ou?" Epi kounye a ou se toujou yon ti fi minè, pa bo pa yon gason. Kidonk pa kòmanse cornemuse yo, men pito tire! Souvan e byen. Epi pa gen pitye pou souflè yo, yo pa gen pitye pou ou oswa pou sòlda nou yo nan yon ti kras!
  Alice, olye pou yo reponn, chanje pozisyon li ... Nan yon vil gwo, byenke san patipri detwi, yon tirè pwofesyonèl gen espas, anpil sib, anpil viktim.
  Epi gen yon anpil nan ti gason pye atè, sezi pa yon enpilsyon patriyotik pwoteje Bèlen. Epi pafwa yo pa trè byen ame, zam, faust, cocktèl Molotov, men yo goumen dezespereman. Sepandan, pakèt ti gason yo deja vizib - mare pa sòlda Ris.
  Men, isit la se youn nan ti gason yo nan yon tunik chire, leve men l 'anlèvman epi, kòm li te, li te al rann tèt. Figi li pal, emacye, ak pisaj san ak machwè koule, te sevè ak plen dezespwa.
  Sòlda Ris yo lonje men yo ba li... Ti gason an rale yon bagay epi lamenm ak yon gwonde te eksploze! Fragman vole byen lwen, ak moso vyann san.
  Alice te panse nan tèt li, kisa timoun Alman an te chichote nan fen a? Lapriyè bay manman, Bondye oswa lanfè mons Adolf Hitler? Sou kisa li te reve nan dènye segonn yo? Ki sa ou te sonje?
  Angelica di:
  - Sa a pral sevre nou nan move abitid nan kaptire jèn bèt yo. Gade ki jan yo konprann afeksyon! Nou bezwen ekstèmine tout nasyon Alman an!
  Alice te objete aksan:
  - Non! Li pa bon! Alman yo se yon nasyon gwo ak anpil talan. Men, si gen dejenere nan mitan yo ... - Blan nèj, Lè sa a, wè ke patnè li pran yon ti fi ak yon fizi nan men zam, poked l 'nan bò la. Pa oze touye yon timoun! Li bon.
  Angelica sovaj, tankou yon grangou ak blese (e li vrèman blese!) Panther kase. Regard li te vin pike ak rayisman.
  - Ou pa wè, se yon timoun k ap tire sou solda nou yo!
  Alice te fè objeksyon avèk rezolisyon, li te foure barik zam li a ant tete wonn li ak plen ti fi li yo:
  "Lè sa a, tire m '!" Depi mwen ta aji nan plas li nan egzakteman menm jan an, defann kapital la nan peyi m '!
  Angelica madichon.
  - Sansiblite bèf! Men se pou sa ou pat pran pitye pou vye granmoun lan, ak kwa kavalye a, tankou anpil lòt?
  Alice reponn san ezite:
  Paske sa a se lagè! - Epi devan Angelica, li te ajoute. - Ak nan lagè gen règ - kavalye pa touye timoun! Règ sa a se obsève sakre nan tout travay amoure!
  Dyab la dife jape nan repons:
  - Pa ranje ou! Tire pi byen sou granmoun. Ou pa renmen senilite!
  Alice souke tèt li anvi.
  - Pa gen moun ki konsidere yon jaden ki koupe fin vye granmoun, dekrepite lans yon mons. Men, detwi lans yo jenn se zapadlo!
  Chanjman te fèt nan foto batay la, "Salamanders" te parèt nan syèl la tankou moustik sou yon dife. Yo atake Alekseys Ris yo ak tout kòlè yo, tire soti nan kanon 30-milimèt. Pilòt Sovyetik te pran batay la.
  Alice chanje priyorite li yo ak chanje fiziyad la nan machin vole. An jeneral, yon avyon, menm si li se tankou monoblock kòm HE-162 a, se yon machin chè, ak destriksyon li gen plis valè pase yon fantasyman oswa menm yon ofisye SS.
  Se vre, li te klè isit la ke nivo fòmasyon pilòt Alman yo pa t enpòtan. Pwobableman, débutan ki reyèlman pa konnen ki jan yo dirije ak tire ap goumen. Sepandan, pèsonèl san eksperyans yo te dilye ak plizyè aces ki gen eksperyans, ki te lakòz gwo pwoblèm.
  Espesyalman lè tire sou Alekseys ki ba-manevrab. Ak kouvèti avyon de gè a te trè an reta. Sòf si te gen tou PE-2 yo ke yo te eseye itilize nan nivo taktik la.
  Alice, li te frape yon koup nan fèk vini, konsantre dife li sou aces sezonman. Li te enpòtan: frape soti kòm anpil vyolan ke posib, pa kite yo òfelen timoun Ris.
  An menm tan an, zanj blan lanèj la te fè eksperyans yon soulèvman espirityèl fò konsa ke li te chante nan tèt poumon li;
  Ki sa ki se sèvis nan peyi a?
  Travay sa a - ki ban nou kè kontan!
  Nou tire lajwa - enspirasyon,
  Nou pa okipe nevyèm vag tanpèt la!
  
  Pou patri a, kè a bat vyolan,
  Tout moun bezwen goumen pou li!
  Lè sa a, yon bèl istwa fe pral vini,
  Ki kote nan renmen gen yon sèl lapen - yon lyon!
  
  Men, pa yon lyon toudenkou vin tounen yon lapen lach,
  Jis pote kouraj oblik la!
  Nou pa bezwen soufri, soufri,
  Nwaj ale - klere yon reyon an lò!
  
  Nou tifi yo vanyan sòlda,
  Nou pral goumen, salye manman patri a!
  Apre yo tout, nou gen yon lespri ak fòs konsa,
  Ki sòm Akanj yo chante!
  
  Chante sa a se sou valè sou onè,
  Konsènan lanmou sakre, pa chanèl!
  Nou pral avèk Bondye pou tout tan ansanm,
  Demon ale ak anvi san espwa!
  
  Pou mwen, Kris la Gran Gèrye,
  Li se pou jistis, jantiyès!
  Wi, nou koule anpil san
  Mwen regrèt pou moun ki tonbe pou lavi mwen pa pral relir!
  
  Men, nou pa bezwen konte pèt,
  Seyè ki gen tout pouvwa a pral resisite tout moun!
  Pral bay yon jenere, rekonpans li,
  Ranfòse fòs nou, nepe ak plak pwotèj nou!
  
  Bray la se aktyèlman imòtèl,
  Li gen nwayo a nan lavi sa a!
  Bon chans ap vin jwenn nou, kwè nan li,
  Kraze advèsè a ak kòlè!
  
  Mond lan pafwa tankou lanfè,
  Pa gen lòd, konsyans, renmen!
  Seriz anmè, cheche,
  Balans antye - fènwa a nan minuses, zewo!
  
  Men, bonè ap vini sou Latè talè,
  Moun se kreyatè pwòp desten li!
  Pral gen lavi ak lanmò nan gwo pouvwa,
  Ann fè sa zansèt yo pa t 'kapab!
  Alice, san okenn egzajerasyon, te fè listwa, frape soti mak, tankou reprize sou yon machin a koud ak vaksen, nan avyon de gè yo Luftwaffe ki pi pwisan, ak rès pilòt yo Alman yo, yo te pèdi rès yo nan lespri batay yo, retrete nan laperèz.
  Pou kont li nan moman sa a, ti fi yo atake ankò. De gwo mesye SS ak yon koup ti gason fò ki soti nan Jèn Hitler yo te monte sou yo epi ... Olye pou yo te pwofite de antouzyasm gèrye yo twòp pou tire sou sib lè yo tire tirè pwofesyonèl nan yon anbiskad, yo te deside pran yo vivan. . Oswa petèt bote nan fantastik, ki te vin menm plis erotik akòz blesi yo ak fatig nan ti fi yo, te pouse dezi yo sèvi ak prizonye yo pou pwòp rezon yo.
  Nan nenpòt ka, yon souflèt nan dèyè tèt la andikape Alice, ki moun ki te nan yon eta aktyèl nan vizyon, pou yon tan long, Lè sa a, Fritz la kouri sou Angelica wo a.
  Sepandan, dyab la dife, menm yo te blese grav, rete opozan ki pi danjere. Li reflèks te rankontre gwo mesye SS la ak yon souflèt nan arèt la. Li okèt, bouch li byen louvri, bave vide epi kadav sa a ta vole sou do kay la. Wi, ki jan li fè aksidan nan brik ...
  Angelica, evite piki yon lòt fachis, frape l ak koud li nan pwen pi ba dwat manton an, nan yon ang nan direksyon sant la. Lè ou kout pyen konsa, menm yon souflèt twò grav ka frape soti yon avyon de gè ak yon teksti gwo. Epi Angelica frape pwofesyonèl, ak tòde nan kò a ak tòde nan zepòl la.
  Machwè a fann, Nazi a tonbe nan yon gwo twou san fon, prèske fatal knockout. De ti gason ki soti nan Jèn Hitler ak plak pye bwadchenn glan te louvri bouch yo, yo te soufle:
  - Oh, Rush-ewo!
  Lè sa a, yo kouri sou li, balanse pèl sapeur. Apre de gran, adolesan ki te sanble pa gen plis pase katòz oswa kenz pa t 'sanble pè. Se vre, pye bwadchenn glan sou kolye yo te di ke sa a se te yon elit oswa anplwaye kòmand. Si Angelica te yon solda regilye, ti gason sa yo t ap yon menas. Men, pou yon fanm Siberyen fè tèt di pa fè wouj cho ak plon, sa yo se grenn.
  Angelica te fè yon mouvman twonpe, epi yon zanmi, vire shin a tankou yon fanatik ak branche ti gason an, li te vole tèt anba, flache bòt espò sou pwent an asye alyaj. Yo klèman pa lokal pye atè. Men, yon lòt ti gason te eseye choute l 'ak pye l', men evidamman pa avèk siksè, depi li menm li te vole ale, ekraze douloure ak do l '. Angelica te rezime:
  - Sa a se teknik la nan Rush-ewo!
  Ak Oleg Rybachenko, pandan se tan, te kaptire Adolf Hitler. Fuhrer la te eseye ale sou yon sokoup vole, men jenn ti kabrit ewoyik li a te tire anba yon fistibal espesyal ak yon moso antimatyè. Ak jere yo kraze nan jè a laminar.
  Lè Führer la ak plizyè nan gad li yo te eseye ale, jenn ti kabrit la ewoyik kenbe yo. Avèk yon sèl pete, ti gason terminator la koupe gad Fuhrer la.
  Apre sa, li kenbe Hitler tèt li ak zòtèy pye yon timoun nan nen an. Epi li jete l atè.
  Nan dat 30 avril 1957 sa a, lagè ak Twazyèm Reich la te prèske fini.
  Oleg Rybachenko te resevwa lòd ki pi wo nan Larisi: "Jezi Kris la" finalman te vin yon jeneral. Pandan ke yo toujou yon ti gason.
  Larisi te aneks tout peyi yo nan mond lan. Epi li te kreye yon anpi mondyal.
  Te gen vòl nan lòt planèt nan sistèm solè an.
  Medsin te retade yon ti jan ak Vladimir Twazyèm lan te mouri toudenkou nan lane 1992, li te korije senkant-kat ane - depase dire a nan rèy Ivan Terib la.
  Pitit pitit gason wa a ki gen onz zan, George Premye a te monte presto a. Ak manman l Maria te vin regent la. Jiskaske li te gen dizwitan.
  Oleg Rybachenko te sèvi pou yon santèn ane, men li pa t demisyone. Apre 2004, ti gason an te kòmanse grandi. Ak nan 2010 li te vin yon jèn gason sèz ane, trè bèl, san bab, men trè miskilè jenn gason. Se konsa, li te rete nan bèl laj sa a sèzan. Lè fanm renmen ou, men ou pa bezwen kale ford la.
  An 2021, premye vòl imen an deyò sistèm solè a te kòmanse.
  Pou kounye a, li dwe pran anpil tan.
  Oleg Rybachenko, kòm yon imòtèl, te vin kòmandan premye ekspedisyon entèstelè a. Jèn Etènèl la te dakò fasilman. Pou li, tan te kouri pi vit pase pou lòt moun, epi li pa t 'pè nan vyeyès.
  Terminator ti gason an te chante yon powèm antye anvan kòmansman an, konpoze dwa sou ale la;
  Mwen se yon pyonye nan peyi Sovyetik yo,
  Ak an menm tan an, jeneral tsarist la ...
  Mwen ka rele lènmi Larisi yo rann kont,
  Wehrmacht la dechire!
  
  Ti gason an pye atè kraze Nazi yo,
  Lènmi Larisi yo te ekstèmine frechè...
  Non, pa jije timoun nan entèdi,
  Baton Sen an li menm te chwazi l 'pou batay!
  
  Ak kote li jis pa te klè-je,
  Ki sa ki batay ti gason an pa te nan ...
  Yon pil nèj boule pye atè yon timoun,
  Li se nan yon fason menm ideyal Bondye a!
  
  Nan batay, redou yo te balanse,
  Mesye yo te goumen raj sa a pou yo apresye...
  Sòlda Ris yo te goumen avèk anpil kouraj,
  Ouvri yon kont, gen deja yon penalite!
  
  Mwen te yon pyonye nan batay feròs,
  Voye grenad pye atè...
  Epi li bo ti fi a dwat sou bouch yo,
  Paske evidamman, mwen se yon timoun cool!
  
  Men, Alman yo se jis fanatik,
  Yo sètènman se bèl konbatan ....
  Nan batay, ti gason an te deja vin yon ofisye,
  Granpapa ak papa yo fyè de ti gason an!
  
  Mwen p'ap kite Nazi yo defèt patri a,
  Mwen pral bay Fritz Rus la simonte sa ...
  Mwen kwè ke nou pral viv anba kominis,
  Irézistibl Ris ewo-lous!
  
  Mwen te goumen Japon kòm yon ti gason,
  Mwen pa grandi, paske pou yon ti gason syèk ...
  Te kaptire moun ki te yon gwo boul,
  Apre tou, nonm pi wo pase makak!
  
  Ti fi yo goumen tou pye atè,
  Apre yo tout, li pi pratik, ak bòt yo sere ...
  Pafwa gen zetwal tankou sokoup
  Mikado pral yon kaput vanyan!
  
  Oke, fachis la pral ba ou yon grenad,
  Li pral kraze ak fòs letal ...
  Mwen pral chante yon serenata pou ti fi a,
  Epi nou pral vole nan zetwal yo!
  
  Larisi se yon pouvwa bèl pouvwa,
  Li bèl ak koulè nan sezon prentan ...
  Larisi ak glwa Bondye ap tann nou,
  Malgre mwen se yon timoun, etènèl ak pye atè!
  
  Yo te goumen ak Wilhelm, ak sòsyè avè m ',
  Konsènan defèt rejiman Kaiser yo ...
  Oke, kounye a lènmi an pal,
  Lous la te fè denk byen file li yo!
  
  Manm Komsomol nou yo pa enferyè,
  Yo se bèl, yo pral frape ak yon pwen ...
  Yo te ale nan devan an pou kont yo,
  Oke, lènmi an pral tounen yon estipid!
  
  Epi kote nou jis pa t goumen,
  Nou koupe fre ak nepe lènmi an ...
  Se konsa, espesyalman nou te bay Hitler,
  Ala yon gwo blizzard!
  
  Larisi se Peyi Svarog,
  Li leve tou dwat soti nan kraze yo...
  Nan Bondye tout pi fò pase kalite a,
  Yon zanj cheriben Ris ap plane sou nou!
  
  Ti fi renmen goumen pye atè
  Apre sa, yo pi fò, konnen pa jwenn ...
  Mwen gen grenad nan yon valiz fò,
  Nou pral kapab antre nan Bèlen ak yon tank!
  
  Ke nou mesye yo te nan batay sa yo,
  Nou sove prizonye yo anba nekoulan...
  Nou pral byento wè kominis bay,
  Peyi deja wayal vanyan fanmi!
  
  Peyi a pral vin pi wo pase bèl zetwal yo,
  Nan li, ti fi nou yo klere tankou yon kwaza ...
  Li danjere pou goumen ak ti fi mwen an
  Li frape yon souflèt difisil!
  
  Oke, kisa Nazi yo te vin difisil,
  Nan men nou, ou Fritz kouri alafwa....
  K ap vire kilomèt kòlè
  Nou pa frape ou nan sousi men nan je!
  
  Nou onore Rod, epi priye Svarog,
  Nou renmen Lada - manman gwo bondye yo...
  Lè li ale sou yon wout difisil,
  Pa bezwen gaspiye mo!
  
  Richès Larisi tou senpleman pa ka mezire,
  Li pa konnen fen...
  Nou dwe fèm kwè nan lanmou ki soti nan Bondye,
  Apre tou, nou pa lonbraj kèk foumi!
  
  
  Di frè yo pral ansanm ak Larisi,
  Nou pral bat tout moun epi pwoteje moun ki fèb yo...
  Malgre ke pafwa nou sonje ak tristès,
  Men, nou pral siman resisite moun ki tonbe yo!
  
  Larisi mwen an, ou se yon peyi sen,
  Ou pap pi bèl nan mond lan...
  Ti fi a kouri pye atè nan nèj la,
  Li pa sanble plis pase ven!
  
  Mwen kwè nan viktwa san limit
  Ke Larisi pral fleri pou tout tan...
  Ke pral gen bon gou vyann pou dine,
  Ki sa ki pa pral rive nan vòlè peyi nou an!
  
  Nan Larisi, tout bagay pral fleri, kwè mwen,
  Epi ann vole pou Mas...
  Nou menm nou te kòmanse kwè nan jij yo,
  Ak tout bagay nan patri a pral klas ki pi wo a!
  
  AMERIK TE PREMYE NAN BAtay la
  Nan dat 20 avril 1941, Etazini te deklare lagè kont Almay Nazi. Nan istwa sa a, nè Roosevelt pa t 'kapab sipòte li, epi li, anba enfliyans opinyon piblik la, deside rantre nan masak la. Etazini te toujou ap akize de retade antre nan lagè a pou yon tan long, epi an jeneral pa t 'louvri yon dezyèm devan.
  Malgre ke menm nan karant-katriyèm ane a, alye yo pa te jete nan lanmè a kòm yon rezilta nan chans. Lè sa a, Etazini te antre nan lagè a pa prepare. Fuhrer la deside ranvwaye plan Barbarossa la. Anplis de sa, li te santi ke Sovyetik la se yon nwa pi difisil krak pase yon moun ka jije nan konpayi an Finnish.
  E premye, Nazi yo te okipe Yougoslavi ak Lagrès. Apre sa, zile Krèt la.
  Men, souflèt desizif la te delivre sou 22 jen 1941 nan Malta. Yon gwo kantite avyon, ki gen ladan avyon bonm, te patisipe isit la. Apre sa, te vini aterisaj la. Fwa sa a plis òganize ak siksè.
  Malta te tonbe epi Alman yo ap avanse ankò. Fwa sa a nan Libi. Kote yon lòt kat divizyon tank yo te deplwaye. Epi pwen Rommel kraze pozisyon Britanik yo. Pal Tolbuk. Lè sa a, nan mwa Out ak kòmansman mwa septanm, peyi Lejip te konkeri.
  Yon batayon bèl ti fi ki soti nan SS "Chen mawon" te patisipe nan batay yo. Yo goumen pye atè, ak nan yon sèl bikini. Epi plant yo fè boule sab Sahara a. Men, ti fi yo soti nan sa a goumen sèlman pi efikas.
  Ejip te tonbe... Yon pati nan twoup Alman yo te deplase nan Soudan, ak yon pati te ale nan Palestine ak Irak.
  An menm tan an, Nazi yo te pran Gibraltar epi yo te kòmanse transfere twoup yo nan Maròk ak konkeri Lafrik.
  Li ta dwe remake ke Hitler ak Stalin te fè yon reyinyon pèsonèl nan Stockholm. Epi la, Stalin asire netralite zanmitay li, li di ke Sovyetik la pa t 'bezwen twòp. Men, li te refize rantre nan lagè a.
  Fuhrer la deside pran yon chans ak soumèt Lafrik. Sa a ta bay tou de matyè premyè ak esklav pou endistri. Epi ou ka ale nan peyi Zend atravè Iran.
  Alman yo te kaptire Irak ak Kowet, ak nan sezon fredi a yo te okipe tout Mwayen Oryan an.
  Ti fi chen lou yo t ap pagaye la ak pye atè. Ak nan sezon prentan an, yon kanpay te kòmanse atravè Iran nan peyi Zend.
  Wehrmacht a, tankou ord yo nan Gengis Khan, te mache nan peyi Pès ak vole nan peyi Zend. Japon kraze Amerik ak Grann Bretay sou lòt fwon. Toupre Midway, Ameriken yo te bat anpil. Ak samurai te kaptire achipèl Awayi an.
  Siksè Japon nan batay la nan Midway te fasilite pa kat ti fi Ninja ki te tire desann tout avyon Ameriken yo ki te eseye atake bato yo nan peyi Solèy la k ap monte.
  Japon te genyen yon viktwa glisman tè. Ti fi yo te goumen tou pye atè ak nan sèlman yon bikini, e sa te fè kò yo tèlman sansib. Epi sitou nan vibrasyon avyon.
  Apre sa, yo kraze Ameriken yo trè feròs ... Pandan ete a ak otòn nan karanndezyèm ane a, Wehrmacht la te kaptire tout Lafrik di, ak peyi yo nan Burma, ini ak Japonè yo.
  Resous kolosal yo te anba kontwòl Almay. Anplis, Speer ki gen talan te vin minis enperyal zam ak minisyon.
  Pou ogmante presyon lè a sou Grann Bretay an janvye 1943, Reichstag te deklare "Gè total".
  Pwodiksyon avyon te ogmante rapidman. Bonm yo Yu-188 ki pi avanse ak avyon de gè Focke-Wulf, osi byen ke DO-277 ki pi pwisan, te antre twouve nan seri a.
  Alman yo te peze Grann Bretay. Nan sezon prentan an nan 1943, ME-309 la te parèt, ki pa te gen okenn egal nan zam ak karakteristik vòl. Osi byen ke yon Yu-288 menm pi pwisan, ak planeur espesyal aterisaj ki kapab deplase tou de planèt ak avyon transpò sis-motè.
  Nazi yo literalman te raze Grann Bretay atè a, ak flòt soumaren yo te nwaye aktivman chak chip ki te navige nan Metropolis la. Ak nan mwa Out 1943, yon aterisaj anfibi te fèt nan Grann Bretay. Nan batay yo, tig yo, lyon yo, pantè yo te teste, e menm tig yo -2 ak sourit yo te mi.
  Grann Bretay tonbe... Japonè yo nan lanmè bat Etazini e menm lage Ameriken yo yon atè nan Panama.
  Amerik, pou kont li, mande pou gen pitye. Roosevelt te trè fache.
  Hitler pa t dakò ak lapè, ak twoup li yo te monte nan Kanada. Operasyon pou pran Islann te ale prèske san pèt. Lè sa a, Alman yo te deplase atravè Greenland.
  Karant-katriyèm ane a te pase nan batay feròs nan Lwès la. Twazyèm Reich la te gen avyon jè. Ki gen ladan bonm lan. Terib kat commando Yu-488, ak jè "Arado", modifikasyon atak nan machin yo.
  Epitou, avyon elis-kondwi yo te nan pi bon yo, an patikilye TA-152 la. Evolisyon Focke-Wulf sa a te gen anpil siksè e li te detwi machin Ameriken yo.
  Plis pafè te Alman MP-44 mitrayèt ak soumaren oksijene idwojèn. Panther-2 te vin tank prensipal la, e li te tèt ak zepòl pi wo pase Sherman Ameriken yo. Alman yo kòm yon antye depase Etazini an tèm de teknoloji, ak resous yo te fè li posib yo pran nan kantite.
  Pami aces Alman yo, Marseille se te yon fenomèn vre. Li te fè nòt tèlman rapid ke li te premye nan twa avyon yo te akòde Kwa Knight nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds de fwa. Lè sa a, pou katsan avyon ak Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds. Ak pou senksan Grand Kwa Lakwa an fè.
  Pou sètsan senkant avyon, li te bay yon prim espesyal: Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds.
  Anplis de sa, Marseille tou te resevwa yon kwa merit militè ak Diamonds. Ak pou yon mil avyon li te resevwa Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Se te jis yon laterè pou US la.
  Twoup Alman yo te pase fasilman Kanada, epi Nazi yo ak Japonè yo te pase Meksik epi yo te atake Etazini.
  Se te tankou yo te vivan nan tik. Alman yo te peze. TA-400 bonbade vil Ameriken yo ak faktori yo, literalman pote total laterè. Ak Yanki yo sikonbe nan kou kraze brize.
  Alman yo t ap avanse ak Ameriken yo t ap kraze, sitou ekipaj tank Gerda.
  Ti fi a peze bouton joystick yo ak zòtèy pye l 'li kraze Ameriken yo.
  Li kraze Sherman yo epi li kraze gwo fò won yo.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Gerda renmen touye! Men Gerda!
  Epi Charlotte, tankou yon talon fè, pral peze epi voye yon egzeyat ki ka touye moun. Pral kraze lènmi an.
  Epi ri, montre dan li:
  - Mwen se yon ti fi espas!
  Isit la Kristina thrashes, epi tou lè l sèvi avèk zòtèy fè li, kraze zam la nan tank la.
  Epi gwonde:
  - Pi lwen pase fwontyè yo aryen!
  Magda tou tire ak presizyon kolosal, ak ak pye fè chisele li.
  Ak woule:
  - Pou viktwa fòs kolosal!
  Ameriken yo te gen yon moman trè difisil ... Karann-katriyèm ane a se te yon tan nan defèt ak dezas pou Etazini sou tout fwon.
  Plis avanse zam alman pwòp tèt ou nan seri E yo te parèt nan batay, an patikilye E-10 ak E-25. Epi yo lejè ak rapid bay Yanki yo nan kòn yo. Lè Etazini te rann tèt li sou 30 janvye 1945, premye E-50 la te rive sou devan an. Machin sa a te toujou enpafè ak yon pwa ki gen plis pase swasant tòn, te gen zam devan 150 mm nan kòk la, ak 185 mm nan fwon an nan tourèl la. Ak kote sa yo se 82 mm anba pant yo. Ki se apeprè konparab ak "Tiger la" -2. Se vre, motè a ak yon soufle ak yon suralimantasyon, te bay pouvwa jiska 1200 puisans. Ak zam la te 88 mm 100 EL, ak trè egzat ak blende-piercing.
  Se konsa, lènmi an dezespereman bat.
  Epi finalman, yon sokoup vole parèt. Eva ak Gertrude, de ti fi janm fè ak bikini-rekouvèr, ekselan. Epi li te tounen byen fre ak feyè kraze.
  Se konsa, avyon Ameriken yo te demoli.
  Men, isit la se viktwa a. Ak Alman yo, ansanm ak Japonè yo, yo pral fini Sovyetik la.
  Envazyon an pwograme pou 22 jen 1946. Nan tan sa a, Alman yo te gen tenm sou yon gwo kantite tank seri E. An patikilye, E-50 la te amelyore ak motè a ak transmisyon yo te yon blòk, atravè, ak bwat la te sou motè a. Te tren an tou vin pi lejè, ak kèk nan eleman yo te deplase soti nan kòk la. Wotè machin nan diminye, epi pwa a tonbe nan karannsenk tòn. E-75 la tou te vin pi lejè a swasanndis tòn epi redwi mas li yo. Ak motè a te vin pi pwisan nan 1500 puisans ak turbine gaz. An menm tan an, epesè zam nan fwon gwo kay won an se 252 mm, ak kote sa yo se 160 mm anba pant. Ak fwon an nan kò a: 200 mm tèt ak yon pant gwo, ak 160 mm anba ak yon pant gwo. Kote 120 mm ak plis plak pwotèj 50 mm.
  Se konsa, E-75 la te vin tounen yon tank plis oswa mwens kouri, epi an menm tan an li te parfe pwoteje soti nan tout ang. Epi li te gen de kalite zam: 105 mm nan longè barik 100 EL, ak 128 mm nan longè barik 55 EL.
  Pou batay tank, premye kalite zam se pi bon.
  Sovyetik la nan tan sa a, nan kou, pa t 'kanpe toujou. Konpare ak istwa reyèl, li te gen yon kòmansman senk ane. Pwodiksyon endistriyèl pandan tan sa a, dapre done ofisyèl yo, prèske double. Malgre ke an reyalite li te sou yon twazyèm surèstimasyon. Yon anpil nan tank ak avyon yo te pwodwi. Si sou 1ye jen 1941, Sovyetik la te gen 22,600 tank, ak yon lòt twa mil tankèt, ak yon sèl ak yon mwatye mil zam pwòp tèt ou. Lè sa a, nan 1ye jen 1946, trant mil plis tank yo te ajoute. Natirèlman, plis machin yo te pwodwi, men n bès natirèl la. Se konsa, Sovyetik la gen senkant-twa mil tank nan sèvis. Nan sa yo, pi masiv T-34-76 la. Men, gen tou machin limyè. Ak demode BT ak T-26, ak lòt tank ki toujou pare pou dekomisyone. Ak anpil lou. Epi se pa tout nan yo ki te tounen apwopriye. KV-3 te parèt nan mwa Out 1941. Pwa a se 68 tòn, ak zam la se 107 milimèt ak vitès la mizo nan pwojektil la se 800 mèt pou chak segonn. Ak nan mwa septanm nan, KV-5 a, tou yon 107 mm ak 76 mm kanon. Ak yon santèn tòn. Ak nan mwa mas 1942, KV-4 ki peze 108 tòn te antre nan seri a, ak menm zam yo kòm KV-5 a, sèlman zam devan an pa t '170 mm, men 180 mm. Yon anpil, men san yo pa ang rasyonèl nan enklinasyon. Tank sa yo E-50 parfe pèse soti nan yon distans batay. Machin sa a gen zam devan ak gwo ang, epi li se prèske enposib kraze nan tank la devan. Sa a se pa yon "Tiger" -2, machin yo pi avanse dernye gen pi plis ang enklinezon.
  Sovyetik la pa t 'fè lagè, apre Fenlann, ak Stalin pa t' rete deyò. Ak teknoloji a nan Sovyetik la pa t 'ale dapre zam yo ki pi avanse. Seri KV la tou te deplase nan direksyon pi lou modèl. Nan mwa fevriye 1943, KV-6 te parèt ak yon epesè blende devan 200 mm, zam ak yon zam 152 mm ak yon zam 76 mm, ak yon pwa nan san senkant tòn. Ak nan mwa me 1943, ak KV-7 peze 200 tòn, ak twa zam nan yon fwa: 152 mm ak de 76 mm.
  T-34-76 fasil pou fabrike ak versatile tank sèlman nan 1944 te modènize ak zam 85 mm ak yon tourèl pi gwo.
  T-34-85 parèt. Apre sa, li te vin machin prensipal la. Pwodui nan ti kantite ak tank limyè anfibi ak BT - wou-swiv. Nan lane 1944, KV-8 te parèt, peze de san senkant tòn, ak zam 152 mm ak de 85 mm. Men, monstr superlou pa te jistifye tèt yo. Jigantomani te pote jis Stalin.
  Men, Alman yo te abandone sourit super-lou yo. Tank prensipal yo te mwayen E-50 U ak lou E-75. Nan ti kantite tou E-100. Osi byen ke pwòp tèt ou-propulse zam E-10 ak E-25. Yo piti, men se konsa mobil ak efikas.
  Nan Sovyetik la, anvan kòmansman lagè a, zam pwòp tèt ou yo pa t ase ... Nan sans sa a, Larisi Sovyetik te rete dèyè. Ak byen lwen tèlman, soti nan apeprè de mil, ak pi fò nan yo se nan 76 ak 85 milimèt nan kalib. SU-100 la pa t parèt ... Depi eksperyans pratik lagè a pa t ase. Nan Sovyetik la, apre KV-8 nan seri sa a, pwa a pa te ogmante ankò. KV-9 te ame ak zam 107mm ak de zam 76mm. Yon KV-10 ak zam 107 mm ak de 85 mm. Eksepte pou T-34-85, Sovyetik la pa t 'gen tank siksè. Wou-swiv pou lagè a sou teritwa a nan Larisi pa t 'anfòm byen. T-54 la, yon sèl ki pi avanse, te toujou ap devlope. KV-11 te parèt literalman lavèy lagè a. Pou goumen ak tank Alman yo ak yon kanon 122-mm ak de 76, ak KV-12 ak yon kanon 122-mm ak 85-mm.
  Lagè a pita te montre mechanste seri KV ... Dènye tank KV-13 la te parèt deja pandan lagè a ak yon sèl, men nan lòt men an, yon kanon 203-mm. Sa te omwen yon bagay ki kapab goumen kont Nazi yo.
  Nan aviyasyon, Sovyetik la tou dèyè: pa gen okenn avyon jè. Vrè vis MIG-7 ak MIG-11, ak Yak-9, Yak-11, ak LA-5, ak LA-7 parèt. Men, nan kou, avyon Sovyetik yo pa matche ak avyon Alman yo. Ak plis, Nazi yo tou gen diskotèk. Ki pa ka tire nan men ti zam.
  Ak yon seri antye nan diferan kalite machin. Ak avyon de gè, ki gen ladan sans "Gotha", ak tout kalite lòt machin. Ak ME-262 X, ki gen yon vitès 1200 kilomèt pa èdtan, ak senk zam lè. E menm plis pwisan ak sèt zam lè ME-362. Ak ki kote fè konpetisyon ak Sovyetik sa yo. Ak XE-262 se yon avyon de gè pi avanse ak pi enpòtan bon mache. Ak ME-1100 ak zèl ki chanje bale.
  Ak TA-283 ak yon fuselage long. Ak yon anpil nan lòt bagay trè pwisan ak pèkisyon.
  Ak TA-400 a, ak espesyalman jè TA-500 a, ki pral tranpe tout moun ak plezante kraze tout moun.
  Ak sa yo se, an n di, monstr.
  Epi pa sispann machin Alman yo ... Ki jan yo bat ...
  Aviyasyon Alman a 2:30 lè Moskou te deja dekole. Mons zèl t ap prepare pou yo tonbe sou tè Sovyetik.
  Pilòt Alman Gertrude ak Adala, souflete pye yo, moute nan yon XE-328 de-seater, nan yon machin jè - sa a se yon mons ak dis zam lè.
  Lapli a te fèk pase epi ti fi yo kite tras grasyeuz, trè klè nan janm yo fè.
  Yo te tèlman séduizant ke adolesan ki t ap sèvi nan tèren avyasyon an te devore mak pye yo ak je yo, e menm ti gason yo te kòmanse anfle pèfeksyon. An jeneral, te gen anpil pilòt - batay la te montre ke fanm, nan kondisyon egal, gen de fwa pousantaj siviv pase gason. E sa vle di yo efikas. Ak Hitler, nan kou, se pa tankou yon moun gen pitye pèsonn.
  Nan Twazyèm Reich la li menm, poligami te prezante ofisyèlman - dwa pou kat madanm. Sa a se trè pratik. Men, pa twò anfòm nan tradisyon kretyen yo. Se pa etonan ke fachis ap chèche yon nouvo fòm relijyon. Hitler ensiste ke li dwe monoteyis, men se konsa espesyal - ak yon panteon nan payen, ansyen bondye jèrmanik. Natirèlman, Hitler tèt li nan panteon sa a mete pi wo a tout kòm yon mesaje ak mesaje Bondye ki anwo nan syèl la.
  Se konsa, Führer la, nan kou, renmen kiltive tèt li anpil.
  Gertrude ak Adala lanse avyon atak multipurpose yo nan syèl la, ki ka jwe tou wòl yon avyon de gè.
  Gèrye yo gen anpil konfyans. Larisi yo pa gen avyon jè, epi yo pa gen anpil chans pou yo ka kenbe tèt ak ofansiv la nan tigrès yo nan syèl la.
  Gertrude grogne:
  - Mwen se yon chevalye nan yon kouran k ap boule ...
  Adala konfime avèk antouzyasm, li montre dan li:
  - E mwen pral mat tout moun!
  Ti fi yo te ri. Yo peze talon pye yo sou pedal yo, epi yo vire avyon atak jè a.
  Li te toujou fè nwa, men yon ti limyè te deja parèt sou bò solèy leve. Ti fi yo sifle... Vwa Larisi te deja flote anba yo. Fanm vanyan sòlda yo ri ak yon klin youn ak lòt. Yo tèlman maten ak bèl.
  Isit la machin Sovyetik dekole nan direksyon yo. Vis Yak-9 a se petèt machin ki pi pwodwi an mas nan mitan dènye degaje yo. Pa twò ame, men relativman bon mache epi ak ti zam. MIG-5, pi vit, ak mitray. MIG-3 se yon modèl pi bonè. LAGG-7 se pwobableman zwazo ki pi rapid ak pi ame. Nan dènye modifikasyon an, gen otan ke twa 20-mm kanon.
  Men, sa yo se tout machin elis-kondwi - avyon jè yo pa te kreye. Ak Alman yo santi yo trè konfyans.
  Gertrude tire dis kanon lè. Yo frape 30mm ak de zam 37mm. Yo kouri tankou yon toubiyon dife nan avyon Sovyetik. Sepandan, pilòt wouj yo eseye Dodge epi ale nan ke la.
  Adala ap manevwe nan moman sa a. Ou pa ka pran yon machin Alman tèt-sou, men antre nan ke yo plen. Pou Sovyetik la, atak la se pa inatandi. Zam anti-avyon yo te deja lanse. Kokiy ki eksploze klere nan fè nwa a.
  Alman yo ap fè eksperyans yon sèten nève. Li te sanble ke yo te deja wè anpil ke pa gen anyen ta sipriz ou, men ... pilòt Sovyetik yo brav epi yo pa bezwen pè pèt. Pa gen anyen ki fè yo pè. Men, eksperyans pa ase. Avyon Alman an fasil soti nan plonje a ak lans desann machin Sovyetik la. Kraze yon lòt an miyèt moso.
  Pouvwa zam Alman yo trè gwo. Sa a se yon eleman nan ki Fritz yo gen yon gwo avantaj sou Larisi. Men, vitès Nazi yo se kolosal.
  Adala akselere ak kraze pi devan. Epi Gertrude tire wokèt sou lènmi an. Konsèy yo resevwa pa dan. Gen kèk minisyon ki vize chalè oswa son.
  Adala chichote:
  Yo p'ap touye nou!
  Ti fi yo vire machin yo... Yo eseye fre. Lè sa a, yon avyon de gè Sovyetik ram yon avyon atak Alman ki tou pre. Ak ki jan li kòmanse chire, ak fann. Tou de syèl ak lè.
  Gertrude di:
  - Lanmò fou!
  Vanyan sòlda yo te klèman konfonn, epi yo ka rammed konsa.
  Tank yo ap deplase nan direksyon fwontyè a. Ekipaj la lejand nan Gerda, Charlotte, Christina ak Magda.
  Kat vanyan sòlda jere yo kouvri tèt yo ak tout bèl pouvwa pa goumen tou de Britanik yo ak Ameriken yo. Pandan ostilite yo ak Amerik, bèl yo metrize tank Panther-2 la. Pa yon move machin, siperyè Sherman yo tou de nan zam ak nan zam devan. "Pershing" pita pratikman pa t 'gen tan fè lagè. Wi, epi li pa yon rival li pou "Panther" -2 la.
  Lè sa a, kat ti fi yo te genyen t'ap nonmen non an lejand. Malgre ke an jeneral chemen bèl pouvwa yo te kòmanse nan karannyèm ane a. Himmler te konvenk Fuhrer a eseye batayon fanm nan batay, ki soti nan Aryen ki te resevwa fòmasyon espesyal.
  Batay la te montre ke fanm yo pa ditou yon lyen fèb epi yo konnen ki jan yo goumen byen. E an menm tan pote mwens pèt pase gason. Vanyan sòlda yo te goumen tou nan enfantri a, souflete pye yo sou sab cho nan dezè Sahara a. Ak metrize tank yo. Èske w gen teste "Tiger la", nan batay ak Grann Bretay.
  Sò a nan tank la Panther te tounen soti yo dwe enteresan. Nan istwa reyèl, tank sa a pi bon ak dezyèm pi gwo nan Twazyèm Reich la te jwe yon gwo wòl nan Pantsval la. Nan altènatif la, "Panthers yo" prèske pa t goumen. Yo te apèn nan tan pou atak la sou Metropolis Britanik la. Plis avanse ak pwisan "Panthers" -2 te antre nan seri a pou batay kont USA a.
  Epi, koulye a kat yo te resevwa yon "E" -50 menm pi pwisan ak pafè, distenge pa zam fò ak pwoteksyon.
  Vanyan sòlda yo te santi anpil konfyans. Kontwòl tank la se pi modèn ak joysticks. Dènye machin nan. Menm motè turbine gaz la. Men, gen tou anpil nan "Panthers" -2. Trant-kat se pa yon rival li tankou yon machin.
  Gerda te chita sou yon fotèy. Li te bikini. Ti fi yo deja abitye goumen mwatye toutouni. Sab cho nan dezè a boule pye yo, ti wòch mòn yo pike plant yo. Men, vanyan sòlda yo pa t kraze ditou epi yo pa t 'fwote nan poud.
  Kòmandan ekipaj la, ki te resevwa anpil rekonpans, sifle:
  - Epi kounyeya Larisi kont nou! Nouvo avanti ak viktwa ap tann!
  Li souke tèt li blan tankou nèj. Natirèl blond, trè bèl ak ate.
  Charlotte souri.
  Ti fi sa a te gen cheve kwiv wouj ki te boule tankou yon flanm dife. Epitou yon bote, ak yon tan an kwiv. Nan yon bikini, bronze, miskilè. Ak pye atè, stomping sou sab cho ak wòch byen file.
  Dyab la dife te fè remake:
  - Larisi yo se petèt opozan ki pi fanatik nou yo!
  Christina leve vwa li. Cheve li se jòn kwiv, tou boule tankou yon flanm dife, men ak yon ton an lò. Ak menm tan an, misk, ak bote. Ekspresif ak an menm tan figi dou. Ak yon bikini. Janm ki gen so pou mil sou yon sifas ki di ak boule, men ki pa pèdi favè yo ak liy lis. Zòtèy yo fè yo byen taye ak trè ajil.
  Ti fi wouj la mande:
  - Poukisa ou panse sa?
  Magda reponn pou li. Ti fi sa a gen cheve blan-lò, blond siwo myèl. Trè bèl, miskilè, ak yon figi ekspresyon, ak je safi-emwòd. Pye yo tou fè tèt di toujou, ak pinga'w wonn ak zòtèy dwat. Petèt Magda gen figi ki pi sansib la, prèske dou, malgre manton vanyan li. Gerda, pa egzanp, sanble pi di. Yon ti kras douser pase Christina, ak yon ti jan perversely tankou sòsyè Charlotte a.
  Magda te fè remake:
  - Yo gen yon sistèm totalitè tankou nou. Se poutèt sa yo pi di!
  Gerda te souri epi li reponn:
  - Tank Sovyetik yo se yon pakèt metal bouyon. Nou pa ta dwe pè yo!
  Magda reponn dousman:
  - Nan seri a KV, li plen ak mastodon. Espesyalman KV-14 la.
  Ti fi yo ri. Dènye tank la reyèlman te tounen yon "chèf" - machin ki pi lou ak twa zam: de 152 mm ak yon sèl 122, ak yon pwa nan twasan tòn, ak yon zam devan 200 mm. Youn nan modèl ki pi san siksè nan bilding tank. Li pa t posib pou transpòte yon tank konsa. Ak machin nan se tou senpleman yon fatra nan lajan! KV-10(B) tou te antre nan seri a - yon machin ki gen twa zam 107 mm ak yon pwa de san tòn, yon kalite destriktè tank.
  Pa pi bon lide pou mete de zam sou tank la. E menm plis pase twa. Isit la Stalin, nan kou, te montre tirani. Ak anpil entèfere ak peyi a. Sepandan, yon tank ki soti nan seri Isov te devlope tou. Men tou gwo ak lou. Sèl diferans ki genyen nan seri KV a se yon tantativ pou mete zam la nan yon pant rasyonèl. Men, Lame Wouj la pa t fè lagè, kidonk teknik la pa t amelyore anpil. Epi pa te gen okenn pratik konba nan sèvi ak machin.
  An jeneral, Alman yo te itilize kat ane nan reta an konparezon ak istwa reyèl la plis fwitye.
  Charlotte wouj-chveu peze zòtèy pye l 'sou joystick la. Tire nan bunker fwontyè a. Yon kokiy 105mm frape zam Sovyetik la epi li vire l. Set konba a te kòmanse chire, ak kokiy yo te eklate.
  Sòsyè wouj la sifle:
  - Mwen se yon Knight terib - sou jenou ou sovaj! Mwen pral bale tout lènmi yo nan peyi a sou sifas tè a!
  Ak grin nan dan pèl, ak klere nan je emwòd. Ti fi yo vrèman pi wo.
  Christina ri epi li reponn:
  Koulye a, mwen pral tire!
  Epi tou tire sou lènmi an. Yon kanon 76mm Sovyetik te tire. Koki a frape fwon an pant nan E-50 U a ak yon zam ki pi lou. Ak rikoche koupe. Li jis sonnen nan zòrèy ti fi yo.
  Gerda te bat pye l' epi li di:
  - Ala yon pasaj!
  Epi li menm li te tire pwochen piki a ... Tank Alman yo te tire nan zòn ki gen gwo ranpa Sovyetik la. E-100 la tou te travay. Machin sa a tou te tounen yon dérivés sourit la. Pa yon trè bon lide pou yon tank de zam. E-100 la deja sispann.
  Olye de sa, modifikasyon atak nan seri "E" antre nan seri a. Men, yon sèl sa a toujou ap travay. Epi tire pwojektil.
  Charlotte ri byen rèd epi souke pye l.
  - Lagè se yon eta terib, men li kaptive tankou yon jwèt!
  Ak ti fi a tire, ak trè byen.
  Christina te montre dan pèl li. Li se yon pantè kanivò, predatè.
  Zam Sovyetik ap tire, epi devan yo gen teren min. Teletank Alman yo ap deplase. Ak bonm yo atak travay ak yon gwonde sovaj.
  Pòs fwontyè woule alantou. Ord Hitler yo travèse fwontyè a.
  Magda di li pa twò enjenye, li tape pye l sou zam la:
  - Nou bale yon defans solid, men panikul asye!
  Se konsa, lagè a ak Sovyetik la te kòmanse. Ki ale depi nan konmansman an anpil pou Larisi Sovyetik se konsa san siksè.
  . DEZYÈM PATI
  Gèrye yo te fè yon klin youn ak lòt. Defans Sovyetik la te byen pwisan. Espesyalman yon anpil nan min. Ak sa a retade Alman yo. Men, yo toujou jere pou avanse pou pi devan.
  Bonm yo te travay sou pozisyon Sovyetik, ak avyon atak tou te soti anwo. Prese nan pwofondè yo nan defans Lame Wouj la ak TA-400 ak TA-500, youn nan modifikasyon ki pi tèribl nan bonm yo. Otan ke sis motè, ki gen ladan jè yo. Apre sa, yo ap bonbadman ak detwi vil Sovyetik yo.
  Gerda ki t ap tire, li di ak yon souri:
  - Nan batay, nou se bèt, men ak lespri yon moun!
  Epi tire ankò. Detwi yon kanon Sovyetik. An jeneral, sa a se yon ti fi nan echèl ki pi wo a. Epi li tèlman fre.
  E-50 a te tire nan pozisyon Sovyetik, li menm pratikman san yo pa domaje. Blende pant machin nan ak asye simante te bay rikoch ekselan. Kokiy Sovyetik pa t 'kapab menm grate Alman yo byen.
  Christina sonje tès yo nan "Tiger la". Lè sa a, li te premye tank Alman an mas-pwodwi. Okenn nan kokiy yo ta ka lakòz domaj nan Tiger la. Britanik yo tonbe anba kou li. Men, isit la se yon kanon disèt pye, pèse nan fwon an. Lè sa a, ti fi yo prèske mouri. E gèrye a te sonje sa a. Ki jan yo te pwòch ak zo granmoun fanm nan ak kouto a, santi souf glas li.
  Ti fi a fwote plant li kont kwen an. Li reyèlman te vle sote soti nan tank la epi kouri. Li se tankou yon vanyan sòlda dirèk.
  Christina te chante ak aplom:
  - Bwouya ble, ak twonpe toupatou!
  Gèrye yo ri... Videyo yo te trè sexy ak erotik.
  Ak zam la te travay ak tire. Li pa t menm panse pou kanpe. Tout moun voye kokiy apre kokiy. Kraze pozisyon Sovyetik yo an bato ak fragman.
  Yon chante ki t'ap chante nan gwo lou ki dèyè yo;
  Sòlda a toujou an sante
  Sòlda a pare pou nenpòt bagay...
  Ak pousyè tankou nan tapi,
  Nou ap soti nan chemen an!
  Epi pa sispann
  Epi pa chanje janm yo -
  Figi nou klere
  Bòt klere!
  atravè plenn boule a,
  Dèyè mèt mèt la
  Yo ale nan Ikrèn
  Sant gwoup sòlda!
  Epi ankò pouvwa a nan yon bonm jè tonbe sou pozisyon Sovyetik yo. Epi ankò, destriksyon ak tout zòn fòtifye yo voye jete. Ak zam yo vole nan tout kalite direksyon.
  Plizyè douzèn tank Alman ap tire an menm tan epi detwi tout bagay.
  Gerda santi l tankou yon Bagheera soti lachas. Isit la premye liy defans Sovyetik la te deja detwi. Men, sòlda Lame Wouj yo toujou ap foule ak tire sou Alman yo.
  Pami konbatan yo genyen pyonye tou. Jèn Leninis yo volontèman antre nan Lame Wouj la. Pifò nan ti gason yo pye atè ak nan bout pantalon. Yo mete tèt yo, meli melo.
  Epi pyonye yo ap mouri...
  Charlotte, ki te dirije dife a, gronde:
  - Epi pyonye yo, se bagay la, tout peyi a t ap gade!
  Li tire sou Larisi yo, ak Christina, ki te sifle ak venen:
  - Nou sanble ak falkon, vole tankou malfini!
  Epi ankò li kite yon souri dife. Bèl fi...
  Plizyè tank Alman te deplase anba tè. Apre sa, yo te parèt nan dèyè twoup Sovyetik yo, sa ki lakòz panik ak grifye mitray. Nazi yo te parèt tankou moustik nan yon kochma.
  E-50 te wè mouvman an nan trant-kat nan optik yo. Gerda fè dan l' epi li komanse lonje barik la. Machin Sovyetik ak yon ti gwo kay won T-34-76 ak trè mobil. Eseye yon sèl sa a epi jwenn li. Ti fi a deja gen eksperyans, men machin Sovyetik la toujou kontrèman ak Sherman Ameriken an.
  Ak distans la Ris la se prèske senk kilomèt.
  Ti fi a grate talon pye l, Charlotte chatouye l ant zòtèy li. Ti fi yo ri.
  Lè sa a, Gerda tire sou machin Ris la. Koki a jon trè pre, prèske grate zam la ... Men, toujou sot pase yo. Gerda bat metal la ak pwen li anmède.
  Magda di patnè li:
  - Ou frape kò a! Li pral pi fasil pou rive la!
  Gerda pase makèt la bay Magda epi li di:
  - Se konsa, ou fè li tèt ou!
  Magda te chante avèk antouzyasm:
  - Tè a nan pòt la, tè a nan pòch la... - Ti fi a pran joystick la ak dwèt li epi li peze bouton an, li kontinye chante. - Tè a vizib nan pòt la!
  Ak pwojektil li jis frape baz tank Sovyetik la. Machin nan pete epi fann. Li te kòmanse boule ... kokiy Sovyetik pete andedan matris la.
  Magda souke dwèt li epi li di:
  - Gade kijan mwen jwenn li! Epi ou di...
  Charlotte te sifle, li te dekouvwi dek li.
  - Nou pale ankò, nan diferan lang!
  Nouvo machin Sovyetik parèt. Trant-kat te ale an premye. Machin mobil ak anpil. Lè sa a, nou te deplase soti nan seri a BT. Sa a se yon kalite demode wou-cheni. Antediluvian T-26 yo te tou avanse, ki pa kapab otreman ke grate zam Alman yo. Plis pwisan ak pi lou HF avanse nan fen anpil. Ak yon anpil nan sòlda nan pye.
  Christina ri ak gronde:
  Oke, nou pral montre yo!
  Machin Alman yo te louvri dife nan yon distans ki long, ap eseye pin enfantri Sovyetik la sou tè a. Yo menm tou yo detwi tank ak lòt bèt vivan.
  Avyon atak Sovyetik te parèt tou nan syèl la: pi popilè Ilys la. Yo atake fòmasyon Alman an. Konbatan Hitler yo te kouri pou yo. Se te yon vrè pil fatra. Alman XE-262 avyon de gè, trè ajil ak ajil ak manyablite. Yo atake teknoloji Sovyetik, peze tankou yon fè.
  Charlotte te tire ankò. Antre nan BT Sovyetik la, li grogne:
  - Pawòl sa a se pa yon istwa fe... Istwa a pral devan!
  E-50 te kanpe e li te reflete kont atak Sovyetik la. Kòmandman pa trè ki gen eksperyans jete rezèv tank la aktyèlman nan touye a. Ak machin Ris yo te frape - tankou poul nan yon rache. Apre sa, yo te goumen ak yo byen.
  Gerda tire yon kout bal, li kase fwon trant-kat yo epi li sifle:
  - Ki sa ki se Kreyatè a - yon lanfè blese!
  Charlotte te tire tou, li te jwenn sib la, machin Sovyetik yo te deplase nan yon liy dwat, ak ti fi yo jere yo tire. Ak an jeneral, sa a kat nan fenomèn yo.
  Harpi wouj la chante:
  - Pwazon nou touye tout moun!
  E vanyan sòlda yo te kontinye tire, montre dan yo fò ak gwo tankou chwal.
  Christina twit ak aplonm:
  - Pwazon nou touye tout moun!
  Magda frape trant-kat yo, li jape:
  - Sa a se rezilta nou an!
  Veronica, Oksana ak Natasha, ansanm ak lòt ti fi, te kite antouraj la. Batayon ti fi yo te bay lòd pou yo fè bak nan dèyè a, paske vanyan sòlda yo te gen pratikman pa gen okenn zam anti-tank. Stalenida Pavlovna te gen eksperyans nan lagè a, k ap sèvi kòm volontè nan peyi Espay. Apre sa, mwen te konprann ke twoup fwontyè yo pa t 'kapab reziste tank yo nan seri "E". Ti fi yo, sepandan, frape soti plizyè transpòtè, men yo menm yo soufri pèt.
  Koulye a, batayon an gaye e li fè bak.
  Veronica, Oksana ak Natasha, yo te jete bòt yo, yo te kite pye atè, ak kòsaj limyè. Twoup Sovyetik yo pa pare pou repouse kolòn tank lou yo. Epi pa gen anyen tou senpleman kraze nan tank E-50 la. Chans la sèlman se domaje tren yo. Men, nan machin sa a, woulèt yo sitiye sou charyo separe, epi li trè difisil enfim yo.
  Ti fi yo te deplase bò solèy leve nan Woods yo, ak nan ti gwoup. Yo te sanble anpil manyen. Yo woule pantalon yo, epi nan chemiz limyè sèlman. Cheve long, blond, yon ti kras boukle koule desann. Pye fè yo bèl chatouye pa zèb la, epi pafwa monte desann. Tout bagay sanble trè erotik. Tete montre nan chemiz mens.
  Veronica, k ap rache zèb la ak pye l, li di:
  - Damn li - lagè a jis kòmanse, e deja ou gen fè bak!
  Oksana, ki gen cheve blond te yon ti kras wouj, griyen dan li, reponn:
  - Apre sa, mwen pa t 'gen okenn ilizyon espesyal! Hitler konkeri prèske lemonn antye... Eseye ak yon foul moun konsa, ou ka okipe li!
  Natasha souke cheve blan nèj li epi li di:
  - Tout moun vle tanpri... Li difisil pou fè fas ak yo! Être fidèl pa fasil!
  Veronica souke tèt. Cheve li tèlman lò ak bèl. Li se gwo.
  Men, Victoria kenbe yo. Yon ti fi wouj. Cheve yo tankou dife. Se konsa poignant. Van an te soufle epi, sanble, li se banyè a pwoletè k ap flote, tankou yon cheve nan dife.
  Victoria wete chemiz li epi li ekspoze tors li. Tete li yo te plen, pwent tete li yo te wouj, tankou pavot. Bèl vanyan sòlda. Ak kò fò li ki byen antrene ekspoze.
  Natasha ri, li fè tors li tou, li remake:
  - E kò nou bèl... Nou se jis amazon!
  Veronica souke tèt li.
  - Èske li pa twò radikal - ekspoze pwatrin lan! Ou dwe swiv règ yo nan desans!
  Victoria souke tèt li epi souke boukl wouj li yo.
  - Nan yon sosyete kominis - règ yo nan moralite, konsèp la se relatif. - Ti fi a souke tete li, pwent tete wouj li yo te klere anpil. - Lè ou toutouni se pa yon peche. Pli presizeman, konsèp peche a se prèt, men kwayans nou an se libète nan moralite boujwa!
  Natasha konfime, souke jarèt li ak elastik:
  - Pi pre lanati! Pi pre natirèl! Ak nidite natirèl!
  Oksana te souri tou e li te degaje tors li. An reyalite, nan chalè an ete, ki jan bèl li se lè tete yo fè. Epi van an soufle yo. Yon bèl ti fi, ak nidite ap vini. Tout ti fi yo se atletik, ak figi, kò yo toutouni nan vanyan sòlda yo gade trè Harmony.
  Bèl ti fi mache sou chemen an. Yo tèlman adorabl ak trè atire.
  Veronica pepi, souke tèt li.
  Men, li pa nan tout estetik plezi!
  Victoria souke tèt li negatif.
  - Non! Nou gen gwo kò! Epi nou gade toutouni jis gwo!
  Natasha souke tèt li, li sote, li di:
  - Li te bon yo te toutouni ... Men Ilyich te vini ak yon zam!
  Oksana te karese pwatrin li epi li di:
  - An reyalite, jarèt mwen an super!
  Victoria te chante avèk antouzyasm:
  - Oh, tifi, epi nou se atakè! Bous, bous, ak bous! Nou te wè dola - mòn an lò!
  Natasha, souke tete li, li chante ak yon souri:
  - Yo te konn toutouni, pye atè, move!
  Epi yo kat yo pete ri. Ti fi yo fese ak pye atè, leve talon pye yo. Bèl vanyan sòlda. Dèyè yo gen sakado ak fizi atak PPSh. Cute vanyan sòlda, trè bèl bagay.
  Veronica di dousman:
  - Devan Bondye, nou tout egal... Epi nou pral oblije reponn pou debòch!
  Natasha ri epi li reponn ak tout detèminasyon:
  - Pa gen bondye! Sa a se yon istwa fe!
  Victoria, souke tete toutouni li a, li di avèk antouzyasm:
  - Bondye te envante pa pwisan nan mond sa a pou kenbe pèp la soumèt!
  Veronica souke tèt an lò negatif.
  Lè sa a, ki moun ki te kreye linivè a?
  Victoria ri epi li reponn:
  - Linivè yo tèt yo grandi tankou fèy sou yon pye bwa. Yo grandi nan anyen. Lè nan infini byen lwen yon pye bwa nan linivè a te kòmanse grandi nan grate, e depi lè sa a anpil linivè te parèt.
  Natasha ri epi lonje lang li, li di:
  - Li fè cho! Èske nou ka retire pantalon nou?
  Victoria sipòte lide a:
  - Se yon gwo lide!
  Ak tout twa ti fi unaniment te debarase m de pantalon yo, rete nan kilòt yo. Ak ki kò fò ak miskilè yo genyen. Senpleman manyifik, ak voltige.
  Oksana chante ak plezi:
  - Ravèt la gen antèn, fi a gen kilòt toutouni!
  Se sèlman Veronica ki te rete ak pantalon li woule ak chemiz li sou li. Li reponn ak repwoche:
  - Li pa bon pou w toutouni konsa! E si yo wè nou!
  Natasha ri epi li reponn:
  - Epi kite yo menm wè! Mwen renmen eksite gason!
  Victoria ri, souke kwis li prèske toutouni, li reponn:
  - Gason yo se fatra - jis fatra!
  Epi li frape yon chanpiyon fre ak yon pye fè, li te ajoute:
  - Ala bèl sa se pran yon étalyon epi monte li!
  Oksana di ak yon souri:
  - Lè yo karese w, se bèl... Sitou si mesye yo jèn, bèl...
  Natasha te raple tifi yo:
  - Sonje, nou kenbe ti gason an. Yon timoun bèl bagay, e pou asire w li gen gwo pèfeksyon pi lwen pase ane li yo!
  Victoria niche bouch li epi li di ak lanvi nan vwa li:
  - Li ta bon pou tcheke li soti!
  Veronica jape endiye:
  - Ala move bagay ou di! Ou pa ka pase nan betiz santiman moun konsa! Espesyalman lè li rive Alman, men yon ti gason!
  Oksana ri epi li reponn:
  - Eskize nou, men kè mwen tèlman move...
  Natasha fasilman konfime:
  - Alman yo ap avanse, epi mwen vle rèv sou yon bagay bon! Pou egzanp, sou ti gason yo!
  Victoria cheve wouj sijere ak yon ri:
  - E si ou reyèlman kenbe gason? Li te tèlman gwo!
  Veronica reponn sevè:
  - Fanm yo dekore ak modesti, pa awogan asèlman!
  Victoria souke tèt dife li negatif. Li te bat pye l' ak jape:
  - Non! Se jis pa gen pi gwo plezi, chwazi yon nonm tèt li ak trennen l 'nan kabann. Cheveu wouj li-dyab la souke boukl kwiv wouj li yo epi li kontinye. - Sa a se li jwenn mete nan touf raje pou dedomajman pou yo plezi, epi yo pa desann ale nan ale.
  Veronica te di sevè:
  - Sèks san yon rezon se yon siy yon moun sòt! - Epi li te ajoute. - Sa a se kontrè ak nòm yo nan moralite kominis!
  Victoria pa dakò:
  - Lenin tèt li te di - madanm yo ta dwe komen!
  Natasha ri epi li di:
  - Oke, mwen pa ka di ke mwen jete tèt mwen sou mesye yo konsa, men li se bèl jwe yon wòl aktif! Si ou menm ou renmen chwazi pou ki moun frape! Men, nan pati nou an, li pa rive nan sa.
  Victoria souke tèt an akò.
  - Wi, nou gen sèlman ti fi ... Men, ou ka jwenn sou kloti a! - Ti fi a pepi ak anpil plezi. - Peyizan, moujik... Mesye nou yo ap rale sou vant yo avèk zèl!
  Veronica souke tèt li negatif.
  - Non, Lenin pa janm di sa!
  Natasha di nan yon pwotestasyon:
  - Non, se egzakteman sa Vladimir Ilyich te di! Anba kominis, tout bagay pral an komen, enkli madanm!
  Victoria ri epi boumonnen:
  - Fanm yo bon... Gason yo pi bon toujou! Eh, yo dwe kaptire, yo dwe vyole la pa yon konpayi antye.
  Ti fi yo ri nan inison. Epi Victoria, souri, te ajoute:
  - Apre sa, yo bat li ak bou fizi! Ak talon yo ta mete dife ak yon flanm dife mou epi voye ak korbit!
  Natasha te choute yon boul ak pye l 'epi li woule:
  - Talon yo kontan lè yo bat yo ak banbou! Isit la nan Lachin, tifi ak ti gason yo te bat ak baton sou plant fè yo. Epi yo te renmen li!
  Victoria chante ak plezi:
  - Ki tòti nan Hollywood! Se sèlman kat, pa moun!
  Veronica te fè yon ti sajès fè remake:
  - La a ou pral ale nan lanfè ... Ou pral tòtire, epi talon ou yo pral boule pa sèlman ak banbou, men tou ak fè wouj cho!
  Natasha chante, sere pwen li byen sere:
  - Black Raven nan pwochen pòtay la!
  Victoria, souke sen li yo, ak pwent tete wouj, kontinye:
  - bèso, menòt, bouch chire!
  Oksana, ki gen tete tou toutouni, li souke ranch li, li reponn:
  - Konbyen fwa apre batay la tèt mwen!
  Veronica te sipòte enpilsyon an, li t'ap bat pye l':
  - Soti nan blòk koupe ki gen anpil moun mwen te vole kote ....
  Natasha bele ak kòlè, souke tete li:
  - Kote Peyi a! Kite yo rele lèd!
  Victoria fese ak kriye, trese ranch li yo, apèn kouvri pa kilòt transparan:
  - E nou renmen li, menm si li pa bèl!
  Oksana sipliye, li t'ap fè jenou ate li:
  - Salo fè konfyans!
  Veronica di ak yon soupi:
  - Nou se gad fwontyè Sovyetik. Epi nap pale tankou bouzen kloti. Eske sa posib...
  Victoria chante nan repons:
  - Mèsi Stalin-lidè! Pou estipid, je vid! Pou lefèt ke nou se tankou yon pou, ou pa ka viv!
  Natasha te menase dyab wouj la ak pwen li:
  - Nu, ou konsa pa greyhound! Ou pral nan yon seksyon espesyal!
  Victoria te di:
  - Byento Alman yo pral vini nan Moskou ... E deja Stalin pral pran nan yon kaj!
  Oksana ri ak objeksyon:
  Èske w panse rezilta lagè a se yon konklizyon ki pa t janm bliye?
  Victoria reponn byen seryezman:
  - Ki lòt bagay? Hitler gen plis pase mwatye nan mond lan anba okipasyon, plis Japon ak koloni li yo. - Ti fi a fache mete so grasyeuz, pye fè li. - Epi nou pa menm gen tank desan! Seri KV a se yon parodi nan machin. T-34 klèman twò piti. Men, yon tank nòmal pa te kreye! Ak kokiy ki pèse zam yo pral pi mal pase sa yo Alman yo!
  Natasha te fè yon gwo soupi epi li bouke:
  - Nou dwe dakò ak sa! Ay, tank nou yo toujou tèlman enpafè. E KV? Wi, yo kraze...
  Ti fi yo te tonbe an silans ak jwe yo tonbe.
  Vreman vre, deja premye èdtan yo nan lagè a te montre ke T-34-76 a pa gen yon bwat konplètman serye, e menm plis konsa seri a KV. Ak sa ki move, tank la pi lou, se pi fèb li adapte a mouvman. Ak zam devan 200 mm pa ase pou kenbe kokiy yo nan menm kanon Panther-2 88 mm, epi yo pa sa yo ki nan E-50 la.
  Kòm li te tounen soti sanzatann, machin Alman yo se yon lòd nan grandè pi fò nan zam devan an ak kapasite nan pran yon frape. Ak teknoloji Sovyetik klèman echwe.
  Sepandan, nan istwa reyèl, Alman yo te genyen nan premye èdtan yo ak jou yo. Men, yo pa t 'gen tankou yon kantite tank ak avyon, ak avyon jè tèribl. Epi pa te gen okenn machin ki pi lou pase vennde tòn. An jeneral, Alman yo te tounen soti yo dwe etonan fèb nan karannyèm ane a. Ak an menm tan an, sa ki etranj te bat yon opozan pi fò. E kounye a? Tout kat trump Nazi yo: eksperyans konba, pi bon mobilite twoup yo, kapasite nan kraze nan defans - yo te entansifye. Ak Fuhrer a se pa twa ak yon mwatye mil limyè, ak tank welter, men dè dizèn de milye de moun ki lou. Ak avyon jè, ki, nan prensip, elis se pa yon rival li.
  Epi Lame Wouj la toujou pi byen antrene pou atake pase pou defann. Apre sa, yo te anseye sòlda yo pou yo bat lènmi an sou pwòp teritwa pa l, epi yo pa defann pwòp tèt li. Natirèlman, kèk bagay te vin pi bon. Liy Molotov la te fini. Sa a se deja yon plis. Liy defansiv la an tèm de jeni pi fò pase nan karannyèm ane a.
  Anplis de sa, twoup yo toujou pi byen mobilize pase nan istwa reyèl. Epi prepare pou repouse kou a. Men, toujou fòmasyon nan defans pa trè bon. Lespri a pa twò ofansif. Aviyasyon franchman pase. Ak nivo fòmasyon pilòt yo pa ka konpare ak Alman. Men, Fritz yo gen yon eksperyans kolosal konsa.
  Balans pouvwa a pi mal pase nan karannyèm ane a. Lè sa a, Sovyetik la te gen kat fwa plis tank ak avyon, epi li toujou tonbe. E kounye a? Koulye a, Alman yo gen yon avantaj nan bon jan kalite ak kantite. Anplis, nan tank, bon jan kalite a se oh, ki jan aparan sou bò a nan Nazi yo. Wi, ak avyasyon tou.
  Petèt se poutèt sa kat tifi yo tèlman pesimis.
  Gèrye pa kòmanse ditou.
  Natasha, t ap mache sou rasin pye bwa yo, epi l te santi yon pikotman nan pye l, li remake:
  - Nou te montre do nou bay lènmi yo! Oswa petèt li ta pi bon kanpe epi mouri ak diyite!
  Victoria souke tèt wouj li.
  Kisa lanmò nou pral chanje? Se sèlman Nazi yo ki pral vante yon nouvo viktwa!
  Veronica te dakò:
  - Dwa! Lanmò nou pral sèlman ajoute lorye fachis! Epi ou ta dwe jwenn dènye zam yo epi goumen kont Nazi yo.
  Oksana te fè remake:
  - Men kòm? Kont E-50 la, pa gen okenn zam!
  Ti fi yo te tonbe an silans ... E reyèlman, ki kalite tank E-50 la? Yon machin ki gen yon layout dans, anba de mèt ak gwo ang enklinasyon nan zam la. Yon kalite pèfeksyon nan bilding tank.
  Yon nouvo jenerasyon machin ak estabilizasyon idwolik zam. Ak zam la panche ak kote yo, ak fwon an, ak pouvè a. Kalite koupi byen. Nan prensip, pwen fèb la se anba a nan kòk la, si ou jwenn ant woulèt yo. Men, sa a tou bezwen konnen. Anplis de sa, Alman yo pann sou cheni ak ekran - bay doub pwoteksyon.
  Se konsa, Fritz la te jwenn tank la pi bon, ki SU-100, toujou yon zam ki ra pwòp tèt ou, pa t 'kapab pran.
  Pandan bonbadman pozisyon Sovyetik yo, yo te itilize kanon gaz ak bonm.
  Men koulye a, avyon atak vole sou ti fi yo. Yo klèman menase yo antere bèl yo.
  Si sèlman yo te kapab wè yo, nan kou.
  Natasha, te fè fas li, di:
  - Nou tout se fanm chen - Fuhrer a pa fre!
  Epi ankò li voye yon souri nan direksyon Nazi yo.
  Victoria lojikman ak éspirituèl te fè remake:
  - Li pa premye konbatan an, pa menm dezyèm lan!
  Oksana seryezman te note:
  - Yon "Panther" -2 sou tablo se byen posib yo pran. Li gen sèlman 82 mm nan zam anba yon pant ti tay. Li pap yon pwoblèm pou nou!
  Veronica ri epi li sijere:
  - Petèt nou ka jis fè yon tank konsa ...
  Ti fi yo te ap mache pandan plizyè èdtan san yo pa kanpe. Lè a pase midi. Ou ka sispann epi manje. Moun yo nan Sovyetik la pa t 'viv twò fasil, men sitiyasyon an nan ekonomi an amelyore. Gen kèk nan machandiz yo te vann nan pri rasyon ki ba anpil, kèk nan gwo pri komèsyal yo.
  Twazyèm plan senk ane 1938-1942 te fòmèlman menm depase. Sa a te reyalize, sepandan, nan ogmante longè jounen travay la, ak pinisyon drakonyèn pou absans. Plis fòmèlman, de premye plan senk ane yo te depase, men an reyalite sa a se pa ka a. Nivo a wo nan enflasyon te fè li posib yo manipile estatistik yo.
  Men, peyi a devlope byen vit. Petèt pa osi vit ke selon estatistik ofisyèl yo, men... Chif yo t ap grandi. Faktori yo te bati, pwodiksyon ogmante espesyalman nan jeni mekanik. Ogmantasyon arbr ak zam.
  Stalin jere yo kreye yon endistri fò, men Führer a te genyen twòp, epi li pa t 'posib fè fas ak li. Resous yo te tounen konplètman enprenabl.
  Men, yon bon bouyon te deja pwodwi nan Sovyetik la. Ak ti fi yo manje l 'ak plezi, ansanm ak zonyon ak pen.
  Natasha fache di, li t ap moulen vyann:
  - Bon, poukisa Führer la pa t 'al Japon ankò! Epi vin jwenn nou!
  Victoria, ki t'ap frape pye l' byen fò sou dekole a, te reponn:
  - Sòti inpénétrabl!
  Oksana sijere:
  - Mwen panse ke Fritz yo souzèstime nou! Men, an reyalite, nou dwe chire tout pake Hitler a an miyèt moso!
  Veronica di ak yon soupi:
  - Nou pa t gen chans... Malgre ke lagè a te kapab kòmanse nan karannyèm lan. Sa yo te rimè yo lè sa a!
  Victoria te souke tèt li an akò, li souke pwatrin li, li sifle:
  - Pwobableman konsa! Men, aparamman Yougoslavi, ak siksè yo nan Grann Bretay kont Itali konfonn plan Hitler a. Men, an reyalite, li menm te benefisye Fritz la.
  Natasha kraze foumi a ak dwèt toutouni li yo nan janm grasyeuz, epi li souke tèt an akò:
  - Sètènman! Nan karannyèm ane a, Twazyèm Reich la, san tank lou ak zam fize, ta konplètman an sekirite pou nou. Nou ta oze l '... Se konsa Fritz la leve ba la.
  Ti fi a fè yon gwo soupi.
  Victoria gade Natasha. Sou tete fè, elastik li yo ak panse: "sepandan, ki sa ki yon bote," ki jan gwo li ta karès li. Men, li pa t 'di li byen fò - li vrèman endesan.
  Veronica lojikman te fè remake:
  - Istwa pa gen yon atitid konjonktif ... Men, an jeneral, li ta pi bon fè grèv nan karantyèm ane a, lè Nazi yo avanse sou Lafrans. Lè sa a, moman sa a - pi pratik pa rive!
  Victoria soufle ak meprize.
  - Epi kraze pak la? Stalin pap dakò ak sa! Li te bay pawòl onè l pou l pa atake!
  Natasha ri e li di:
  - Oh, jan nou nob!
  Ti fi yo te fini pen yo, bouyon, ak zonyon. Yo bwè lèt tounen nan flakon. Nou te deplase sou.
  Pinga'w fè yo te klere, yo te tounen gri anba pousyè.
  Yon kote te gen hum la nan motè. Tank Alman yo t ap deplase. Pami yo se pi gwo E-100 la. Speer te jere rejte espesimèn plis masiv. Men, reyèlman, poukisa yon tank bezwen de barik? Li pi bon pou fè de tank pi lejè ak barik diferan pase youn ak de, men lou.
  E-100 tou soti nan pwodiksyon, men li ka toujou jwenn nan seri a. Anplis, Hitler renmen tou mastodon, e li te bay lòd pou kenbe tout seri a soti nan E-5 rive nan E-100.
  Trè masiv E-75 machin ak 128 mm ak yon pwa de katreven tòn. Inifye ak E-50 nan zam. Li se diman pi bon modèl la, pratikman li pral menm vin pi mal. "Royal Lion" ak yon kanon 210 mm, ak peze yon santèn tòn.
  Ti fi yo te monte yon pye bwa wo epi gade tank yo. "Royal Lion" gras a motè a nan 1800 puisans, byen yon mastodon pwisan ak ajil. E-100 la tou ekipe ak yon motè pwisan. Shturmlev la tou ap deplase, ak yon lans fize pwisan 500-milimèt. Li se youn nan machin yo zouti ki pi efikas.
  Sò a nan tank la Lev tèt li te Limit. Li te parèt devan "Panther la", ak jere yo goumen nan Sweden, Swis, ak pandan aterisaj la nan Grann Bretay tèt li.
  Hitler konkeri tou de Swis ak Syèd, enpoze akò esklavaj sou Espay ak Pòtigal. Moun sa yo te fòse yo abandone lajan nasyonal yo epi adopte mak la. Kidonk, tonbe anba enfliyans nan kapital Alman.
  Tank "Lyon" te sipoze itilize kont Amerik la. Men, yon machin twò lou, ak yon zam ki pa ase rapid, pa t 'kode militè a. Yo te bay preferans "Panther" -2 ki pi avanse. Veyikil sa a satisfè militè a ak zam li yo, ak pèfòmans kondwi, ak espesyalman devan zam, yo pi plis pase merite. "Panther" -2 te vin tank la nan viktwa nan lagè a ak Etazini yo. Ak "Lyon" te itilize trè raman. "Tiger" la tou pa t 'yon tank trè pwodiktif, apèn gen tan limen moute nan batay yo nan fen karanndezyèm ane a. Ak "Tiger" -2 se demode, apèn gen tan parèt. "Panther" -2 modènize a, ak yon pwa senkant tòn, pa t 'enferyè a "Tigr" -2 nan pwoteksyon ak zam, e li te siperyè nan pèfòmans kondwi ak yon pwa nan dizwit tòn mwens.
  Pratik konba te montre ke "Panther" -2 a siyifikativman siperyè ak "Sherman" nan kalite konba, pwensonaj machin sa a soti nan yon distans ki long, jiska twa ak yon mwatye kilomèt, epi li se pratikman inpénétrabl nan fwon an epi sèlman nan fèmen. ranje se vilnerab sou bò a. Epi sa se byen lwen ke yo te ka a pou tout modèl Sherman.
  Amerik te pèdi nan avyon jè Alman ak Panthers, osi byen ke E-25 la pi bonè - yon inik zam pwòp tèt ou, sèlman yon sèl ak yon mwatye mèt segondè.
  Etazini kapitile...
  TWA PATI
  Natasha te caresses pwòp pwent tete frèz li. Epi ak yon gwo souri li di:
  - Mwen Ou! Li, li - ansanm tout peyi a!
  Victoria sipòte:
  - Ansanm yon fanmi zanmitay! Nan yon mo, nou se san mil mwen!
  Oksana ri epi, lonje dwèt sou mastodon yo, li di:
  - Tank "E" trè kout ak koupi byen. Li pral difisil pou jwenn li.
  Veronica sifle tris:
  - Bondye beni nou!
  Natasha ri ak pepi:
  - Nan Amerik pou tout peyi a, nan Amerik pou tout peyi a, nan Amerik pou tout peyi a - opòtinite yo egal!
  Fiery Victoria ri ak gwonde:
  - Opòtinite yo egal pou diferan kouch sosyete a!
  Ak jan ou vle. Ak dan li bèl jan yo montre.
  Oksana fè kòmantè:
  - Lè Alman yo kraze, li pral trè move pou yo soti nan baz rezèv yo!
  Veronica ri epi li sijere:
  Ann lapriyè lè sa a!
  Natasha soufle ak meprize epi souke tèt li.
  - Non! Nou se manm Komsomol, sa vle di nou se ate!
  Victoria agresif te avèti:
  - E mwen jeneralman se yon ate militan! Epi pa gen okenn Bondye - sa a se yon reyalite medikal!
  Veronica te fè remake avèk prekosyon:
  Men, ou pa ka pwouve li!
  Victoria te klere je emwòd li agresif nan repons. Epi li sifle ak yon souri:
  - Mwen kapab! Si gen yon Bondye, lè sa a li dwe responsab. Sa vle di pran swen moun. - Ti fi a wouj-cheveu agresif frape kòf la pen ak pye fè li. - Èske li posib imajine yon lide cosmic fenomenn ki pa ta pran swen sou kreyasyon li!
  Natasha fasilman konfime:
  - Se sa! Apre tou, nou se pou Bondye menm jan timoun yo pou Papa a, e li pa okipe nou!
  Veronica te fè remake avèk prekosyon:
  Men, menm yon papa ki pran swen pini pitit li yo...
  Natasha ri nan repons.
  - Men, pa defigire yo!
  Victoria fache di:
  - Genyen vrèman metòd etranj nan levasyon nan Bondye ou! Li, pa egzanp, te pran e te nwaye tout limanite e menm bèt inosan. Kesyon an rive, ki kalite metòd fachis?
  Oksana te ajoute ak yon souri:
  - Ak an jeneral, touman p'ap janm fini an nan lanfè ... Sa a se tou yon twòp evidan, depi pa gen okenn metòd jistis ka jistifye tòti!
  Veronica lonje men l nan konfizyon, epi li di ak yon soupi:
  - Mwen panse tou ke inondasyon Noe a twòp. Men, tè a te ranpli ak peche devan je Bondye...
  Victoria ri:
  - Wi, timoun yo te kòmanse jwe tour. Papa a te pran yon mitrayil epi li te tire sou moun ki te blathered, kite sèlman moun ki te chita pi trankil pase dlo, anba zèb la. Wouj la montre gwo dan li. - Sa yo jwenn analoji!
  Veronica leve zèpòl li epi li di dousman:
  - Mwen pa yon prèt pou bay repons a kesyon sa yo. Men, mwen panse ke Bondye te gen rezon pou sa.
  Victoria ri epi li di:
  - Wi... Pou yon rezon yo tonbe san rezon, sèlman yo wè tout moun kòmsi yo te disparèt!
  Natasha sijere:
  - Petèt Bib la se jis yon istwa fe jwif. Poukisa nou ta dwe kwè nan li?
  Oksana te eksprime opinyon li:
  - Ou dwe, nan nenpòt ka, kenbe onè ou. Epi pa konte twòp sou yon paradi posthume!
  Victoria ri epi li di:
  - Wi... Prèt yo renmen rakonte istwa! Epi pa trè atire!
  Veronica tou dousman fè remake:
  - Men, Jezi Kris la se byen yon imaj atire!
  Victoria ri epi li souke tèt li.
  - Mwen pa ta marye ak yon pasifis konsa!
  Natasha ri epi li di:
  - Wi, yon nonm dwe defann tèt li... E kisa Bib la anseye? Yo frape ou sou yon souflèt dwat - vire goch ou!
  Veronica te vle di, men li te klèman jennen. Apre sa, Victoria mete li nan:
  - Vrèman etranj moralite. Swa Bondye anseye nou renmen ènmi yo, oswa li nwaye tout limanite an menm tan. Ak ki jan sa ka eksplike?
  Natasha reponn tèt li:
  - Mwen panse ke Bib la te ekri pa vizyonè talan!
  Veronica te fè objeksyon sou sa:
  - Nenpòt moun ki gade li... Men, otreman pase egzistans Bondye li enposib eksplike aparans nan Linivè. - Lè sa a, ti fi a aplodi. Li kouri janm li toutoze, chisele sou jape la epi li kontinye. - Kèlkeswa sa yon moun ka di, men li enposib jwenn oswa envante yon vèsyon ki pi konvenk nan orijin nan Linivè, eksepte pou jan Bondye te kreye li!
  Natasha leve zèpòl li epi li mande:
  - Ak kòz la rasin nan aparans nan Bondye?
  Veronica fè yon soupi epi li reponn, li pèdi konfyans:
  - Sa a se deja yon aksyòm... Li ta dwe aksepte pa lafwa ke Bondye egziste. E ke li te egziste pou tout tan e li pa gen okenn premye kòz.
  Natasha souke tèt li negatif.
  - Aksepte pa lafwa pre-etènite Bondye a? Men, mwen ka ofri pou aksepte pa lafwa letènite linivè a, men san Toupisan an...
  Veronica lojikman te fè remake:
  - Li sanble ak yon alogis. Ki jan pwoblèm etènèl sa a ye, e ki kote li soti?
  Victoria imedyatman reponn:
  - Ak sa ki lojik - Bondye ki p'ap janm fini an... E ki kote li soti! Tout plis imedyatman omnipotent ak omnisyan?
  Veronica reponn ak dezespwa:
  - Li te toujou egziste... Nou aksepte li pa lafwa! Ak ki jan sa a se posib - enkonpreyansib!
  Natasha fè remake:
  "Vreman vre, nou sou egalite isit la. Matyè te dwe vin yon jan kanmenm. Ak enkwayab la rive. - Ti fi a souri ak konfyans te note. - Men, toujou, kesyon an sou poukisa gen anpil sa ki mal sou tè a rete louvri.
  Lagè a te kontinye, ak Nazi yo te antre nan peyi Sovyetik yo pi fon ak pi fon. Epi yo te gen anpil siksè. Ak ekipman ki pi avanse ak pwisan pase Lame Wouj la.
  Ak kou kraze frape Lame Wouj la soti nan Lès la. Japon pa ta dwe rabè.
  Yon souflèt terib tonbe sou lapè Vladivostok (nan Ekstrèm Oryan an, lwa masyal pa te prezante). Pifò nan bato yo nan Flòt Pasifik la te dezame nan pò, anpil maren yo te transfere tou nan devan lwès la. Sou yon bò, atak yo nan peyi solèy leve a te espere, men nan pratik li te tounen soti ke yo pa te espere. Jeneral Yamamoto te fè yon parye sou yon grèv similtane ak tout fòs yo ki te kapab itilize. Amerik, yo te relativman byen vit bat, pa t 'gen tan koule a vas majorite nan marin Japonè a, kwirase reprezante pouvwa espesyalman tèribl.
  Kòmandan an nan premye ran, Vasilchikov, jis nan èdtan sa a anvan douvanjou, t ap jwe kat ak lòt ofisye nan flòt la. Mesye yo te byen jèn toujou, yo te kite isit la pou asire ke bato yo pa fin pouri nèt. Vasilchikov te sèlman youn nan yo ki te pran sant poud, li te transfere soti nan Leningrad akòz bezwen an yo dwe trete pou nemoni grav, kenbe nan yon vil trè twoub. Kòmandan an nan premye ran, oswa si transfere nan fòs tè yo, kolonèl la, te jwi silans la nan Vladivostok, lari li yo florissante. Ivè te pase, Avril te pase ak kè kontan, li te bèl bagay, cho, jen pa te nan mitan an, men nan zòn twopikal la. Ofisye yo bwè yon ti kras, vodka a bon nan magazen an maren, pa estanda jodi a (enflasyon anvan lagè depresyasyon Ruble a), se prèske pi bon mache pase lèt.
  Sepandan, atitid la te gate pa nouvèl la ke pwochen karavàn nan ak bouyon Ameriken pa ta vini, kòm yon rezilta ti goute la te monte nan pri, epi olye pou yo sansib Texas ti bèf la, nou te oblije manje pwason ki te deja raz ak vinegar. . Ofisye yo plizyè fwa yo te eseye tradui konvèsasyon an sou sijè a nan lagè a epi yo mande yo pale sou sèten batay, men Vasilchikov rete an silans epi detounen konvèsasyon an sou bò. Finalman, lè yo finalman jwenn li, li jape:
  - Yo pral voye w devan, pou w rekonèt manman Kuz'kin. Konprann ke poud pou zam pa pran sant pafen, men nan kadav!
  Yon lyetnan naval trè jèn (li te fèk resevwa epolèt, apre mwatye ane etid, kote li te antre imedyatman soti nan lekòl la) sote:
  - Se sa nou manke! Fanm! Bèl fanm! Poukisa nou chita pou kont li, paske vil la plen ak ti fi poukont yo.
  Ti gason yo aplodi:
  - Natirèlman, ann al chèche tifi.
  Ofisye a te chante yon romans:
  - Ala bon sa bon pou w kouche sou zèb la, e ala bon gou pou w manje! Fè aranjman pou yon reyaji nan twalèt la, epi rele jèn fi yo!
  Vasilchikov rele byen fò nan jèn yo:
  - Gen yon kouvrefe deyò epi tifi yo ap dòmi apre travay di! Se pa tout moun ase chans jwenn yon kote vòlè konsa, kè kontan lè swe ak san ap vide alantou.
  Ofisye a takine:
  - Poud zam pa santi lespri, men kadav, sèlman pou prive, kòmandan yo gen mask gaz ak filtè!
  Vasilchikov te fwonte.
  - Filozòf! Tipik Spinoza, li rete sèlman pou aprann kijan pou rale deklanche a ak lang ou! Epi li pral: pah! Arèt! Arèt!
  Ofisye yo te ri, menm fenèt yo te kòmanse tranble. Vasilchikov te ajoute:
  - Lang ou gwo lè lespri advèsè ou a piti!
  Ofisye jinyò a boumonnen:
  "Ase sa, ann bwè!"
  Rès konbatan yo gwonde:
  - Se vre, vide li! Jiska douvanjou, nan kou, nou pral gen ase vodka, men pral gen tou ti goute ase nan lanfè!
  Ak dlo dife vide nan vè! Wi, se konsa li te kòmanse bouyi ak mous, obsèn, chante obsèn kònen klewon.
  Pòt la te ouvri toudenkou, e yon siklòn te sanble te kraze chanm nan. Yon ti fi dife wo vole sou ofisye yo, ak tout fòs li fann yon miray brik ak yon boutèy vodka ki poko fini. Ti fi a rele:
  - Alkòl ak boys! Tout peyi a ap travay, oswa goumen, ou kontan tankou kochon. Bliye sou konsyans ak onè! Se pa etonan Lenin te di: bwè se pi move nan tout vis, destriktif patikilye li nan domèn piblik la!
  Ofisye jinyò a te gentan sou anpil, je l 'gade, epi li te rèl tounen, li te pwan yon boutèy vid:
  - Ou chen soti isit la! Koulye a, mwen pral!
  Ti fi a yon ti tan frape zòtèy bòt li anba jenou an. Souflèt la te sanble lejè, san dimansyon, men jenn gason an te kriye e li te plonje. Boutèy la tonbe epi li kase. Tout moun te bokal, Vasilchikov te di:
  - Wi, sa yo se siy yo nan Anna Vedmakova, yon pilòt ace nan peyi Espay ak Fenlann. Li gen cheve lejand, koulè dife! Byenvini, lidè eskwadwon...
  Witcher la souke tèt.
  - Mwen toujou nan ran nan pi gwo, ak premye pilòt ace bay zetwal la nan ewo nan Sovyetik la. Jis rive nan avyon de gè MIG-5 li. Pandan ke rès la nan eskwadwon an se sou devan lès la. Mwen te enstwi... Ebyen, se pa anyen nan zafè ou ke mwen te enstwi. Nan nenpòt ka, mwen bezwen destriktè ou a imedyatman leve drapo Ameriken an epi ale nan lanmè.
  Vasilchikov te sezi:
  - Poukisa nou?
  Je vèt Witcher la te klere.
  - Paske machin sa a fèt nan USA. Li te delivre ba ou anba Lend-Lease, epi swiv sèlman lòd mwen yo.
  Vasilchikov fè yon grimas:
  - Kolonèl la obeyi majò a, e menm nan yon lòt depatman. Ou gen otorite.
  Vedmakova te fè soti yon dokiman ki gen sele a nan NKVD a ak siyati a nan Prezidan adjwen nan Katye Jeneral la ak Prezidan an nan Konsèy la nan Komisè Pèp la, tèt la nan polis la sekrè - Marshal Beria.
  - Konprann! E san plis, ou pral sèlman obeyi m! Kisa ki pral rive sinon, mwen pa pral di: ou pa gen senkan!
  Vasilchikov bese:
  - Bon! Destriktè a se sou mouvman an, li se sèlman nesesè yo ogmante maren yo soti nan kazèn yo ak mete vwal nan de zè de tan.
  Vedmakova te pwan jèn ofisye a nan cheve a, li te yon tèt pi wo pase l 'ak klèman pi fò:
  - Ala yon boure ak yon tafyatè! Poukisa ou gen yon ekip ki kraze konsa! Nèg sa a plis sanble ak yon ti gason kabin pase yon ofisye. Petèt pou yon kòmansman, kònen li byen pou ke tout oublions yo soti.
  Vasilchikov te jennen:
  - Sa a se Pasha Kolobkov. Li te voye nan kou ki soti dirèkteman nan Lekòl Suvorov, dapre yon pwogram abreje. Li se toujou byen yon ti gason, nan de mwa anivèsè nesans li gen sèz ane fin vye granmoun.
  Witcher fè yon grimas:
  - Wow! Nan kenz e deja yon ofisye! Se sa akselerasyon fè! Apre sa, mwen pa t 'konnen ke lèt yo te deja resevwa tit.
  Vasilchikov te monte zèpòl li.
  - Sou front kominis la, timoun yo grandi byen bonè! Anplis, yon istwa te rive l ', tankou li te ekri istwa a pi byen sou defans la kokenn nan Moskou, ak Zhukov te note sa a epi li konseye l' transfere ti gason an soti nan cadet nan ofisye.
  Witcher la amelyore:
  - Bon! Li pa mal ke li pa enbesil, men pa bwè ankò! Mwen ka pran sant li, epi nen mwen tankou yon chen, imedyatman anba tribinal la! Aktyèlman, ou pral peye pou li. Deja yon moun ki gen laj mwayen, men tèt li.
  Vasilchikov touse:
  - Aktyèlman, mwen gen trant-de, men mwen te deja blese sis fwa nan peyi Espay ak Fenlann, kidonk mwen sanble fin vye granmoun ...
  Vedmakova te vle di yon bagay nan repons, lè toudenkou yon gwonde kolosal te kraze silans la anvan douvanjou. Se te kòmsi gwo wòch lou t ap tonbe sot nan syèl la, vè fenèt la pete anmenmtan. Frak lagrèl frape sou tab la e menm ateri nan men yo ak figi ofisye sou. Witcher rele:
  - Tout moun soti imedyatman.
  Vasilkov te rele byen fò nan repons, tèlman li prèske chire kòd vokal li:
  - Sa yo se kokiy douz pous! Kwirase Japonè yo sanble ap lachas, sa vle di.
  Vedmakova, nan tèt chaje, frape miray la ak bòt li:
  - Kòmanse, men se pa jan nou te planifye! Pa ditou! Modi, nou bezwen imedyatman pran eskwadwon an nan lanmè a ak koule flòt la nan peyi a nan makak etwat-je.
  Vasilchikov boumonnen:
  - Gen zam sèlman sou destriktè mwen an ak sou yon koup nan ti creux. Nou pa menm gen yon repons.
  Vedmakova te montre pwent li:
  - Oke, ou ta dwe gen atiri bò lanmè! Apre yo tout, se pa tout moun ki te voye nan devan lwès la, osi byen ke avyasyon. Apre yo tout, lefèt ke Japon ka antre nan lagè a nenpòt ki moman yo te pale sou pou ane.
  Vasilkov te vle di yon bagay, men ankò li gronde, fragman lapli tonbe. Sirèn nan plenn, avètisman sou arive avyon an. Vasilchikov leve, li rele byen fò sou gwonde Witcher la:
  - Nou gen avyasyon, ak batri bò lanmè, menm si yo pa nan yon seri konplè, ki disponib. Ann reponn!
  Pilòt la gronde pandan l t ap kouri nan lari yo:
  - Mwen ta jis kouri al jwenn avyon de gè mwen an epi mwen pral plante Jap sa yo, li pa pral sanble ase. Yo pral toujou peye pou Tsushima, ak Muden.
  Vasilchikov te dakò:
  - Wi, yo pral peye! Wi, menm ak yon pousantaj!
  Te gen eksplozyon ak chir la reta nan zam anti-avyon. An jeneral, pi fò nan defans lè a nan Vladivostok te pran soti tounen nan karannyèm ane a, ranfòse defans la nan Moskou (Li te espere ke Hitler ta frape, men Lè sa a, li te pase!), Se konsa, pwen yo miltip nan moustik la. -kay nan peyi a nan Solèy la k ap monte pa t 'sanble yo peye anpil atansyon a tankou "bri". Bonm plonje Japonè tonbe "kado" prentan ak yon kriye pèse. Souflèt la te enflije ni sou vil la ak sou flòt la. Avyon Japonè yo pa twò gwo, men ajil, men kwirase yo, okontrè, yo for. Jiskaprezan, Ameriken yo te jere yo koule sèlman de bèl sa yo, ak sivivan yo, ansanm ak kwazyè yo, yo te detwi kòt la. Li te fòtman sanble ak atak mechan nan Tè Solèy la k ap monte sou 27 janvye 1904. Se sèlman lè sa a pa te gen okenn avyasyon.
  Vasilchikov te santi ke li te toufe nan kouri. Li se pa yon devni selèb, men yon nonm senp ak poumon malad, kenbe nan yon sitiyasyon difisil. Ak nan Vedmakova li pa t 'rapase l' pa anpil. Mwen mande ki laj li genyen, apèn plis pase trant, tete li yo gwo, ak zepòl li yo lajè tankou sa yo ki nan yon gason.
  Vedmakova toudenkou vire, li leve men l:
  - Pa kouri vye granmoun, swiv mwen! - Li rele ak fòs konsa ke vag son an jis frape zòrèy li. - Jwenn destriktè a soti nan lanmè pi vit ke posib.
  Eksplozyon yo te gronde tou pre, debri te tonbe, youn nan yo te tonbe dirèkteman sou Vedmakova, epi li mekanikman kenbe l ak men l. Ti fi pilòt la te santi tankou yon meyè gadyen ki te genyen yon penalite avèk siksè, fragman an te wonn, cho e li te sanble ak yon boul. Anna toudenkou te santi yon bagay likid ap koule nan bra l. Ti fi a gade fragman an, ak Lè sa a, menm vanyan sòlda fè li a, fè tèt di pa twa ane nan lagè (Ansanm ak Panyòl la), kè plen rive nan gòj li. Li te gen tèt yon ti bebe nan men li. Pòv ti fi (sa a ka wè nan pigtails yo kout, ak je rache soti. Vedmakova ak anpil atansyon mete tèt li sou asfalt la fann ak janbe lòt:
  - Ou pa t gen tan pou w fè peche, pou w pa viv! Sepandan, pa gen okenn pechè ki pi gran pase Bondye, kidonk pa gen okenn peche ki pi gwo pase endiferans nan soufrans timoun yo.
  Yon fwa ankò, yon gwonde, ak fragman, youn frape ti fi a nan bòt la, grate po a. Vedmakova te deja vle vire toutotou epi kouri osi vit ke li te kapab nan pist la, kote MIG li a te tann pasyans pou otès agresif la, men...
  Byen file tankou yon lam ponya, gade vanyan sòlda nan te disène yon grimas ensipòtab nan doulè sou figi a nan kòmandan an nan premye ran Vasilchikov, lè pati anwo l 'nan kò a dechire te vole jete nan vag eksplozyon an. Ti fi a li menm apèn eskive fragman an. Li te deja nan yon sèl fwa, yon jan kanmenm branche souflèt li, menm pandan batay la lè nan peyi Espay. Kòm yon rezilta, yon mak gwo twou san fon rete, ki, pou yon tan long, gate aparans li. Se vre, nan Siberia li te prezante nan yon sèl majisyen trè fò, ki moun ki, avèk èd nan odè ak envokasyon nan lespri, jere yo geri tankou si li pa janm te, blesi sa a ak yon koup plis. Pou sa, Vedmakova te ba l inosan li, li konnen lajwa fanm yo. Apre sa, ti fi a te pran yon ti opòtinite pou mòde kontantman nan renmen ak yon nonm, ki te trè difisil fè nan tan Sovyetik sanctimonious, menm ak bote Satanik li ak kapasite nan tante. Pwen an, nan kou, se pa tèlman konvenk nonm sa a, men asire ke òganizatè a pati pa jwenn enfòmasyon sou sa. Epi gen anpil SCAMMERS de tout bann ke yon snitch, sou yon snitch ak yon snitch, kondui yo sou. Se konsa, ou pa pral reyèlman akselere si karyè ou renmen anpil pou ou. Men, apeprè kat mwa de sa, lè li te bay zetwal la nan ewo a, pou vennsenkyèm avyon an fachis desann nan yon ranje: li te rankontre nan Beria. Ak nan tout elit Sovyetik la pa te gen okenn fanm ki pi gwo pase tèt la nan polis la sekrè ak ouvè.
  Vedmakova kouri tankou yon pis aterisaj. Anplis, ki raman rive l ', li melanje moute lari a nan yon vil abitye, kòm yon rezilta nan ki li sèlman ogmante distans la.
  Pilòt la kouri met deyò epi li sonje: Beria te envante nan kabann nan, men se pa gou li, chòv, vant, pa Apollo. Se konsa, li pa janm vin mennaj li. An jeneral, rimè ke Beria vyole fanm yo se yon egzajerasyon klè. Si yo te di yon fèm non, dezyèm nonm Anpi Wouj la, kòm yon règ, pa t 'rekoure fòse. Malgre ke ki moun ki oze soti nan ti fi yo di pa gen okenn tankou yon mons? Bouyo nan Larisi nimewo en!
  Men, isit la li te vin yon konfidan nan Lavrenty Palych. An jeneral, li te vin youn nan premye volontè fi ki te goumen nan peyi Espay. An reyalite, kèk pilòt Sovyetik te patisipe nan lagè sivil sa a. Li sanble ke Stalin li menm pa t 'pati patikilyèman vle viktwa nan sosyalis yo. Ak sa ki lojik, an Frans, sosyalis yo, sanble goch, te genyen, ak relasyon ak Sovyetik la sèlman vin pi mal. Men, an menm tan, paske Franco se yon fachis ak yon boujwa, ak gouvènman pèp la nan peyi Espay sanble se goch, li te enposib yo konplètman inyore demann pou èd. Wi, pilòt Sovyetik bezwen jwenn eksperyans, eseye nouvo ekipman. Okòmansman, lagè a te kontinye ak plizyè siksè, men answit lame Franco a, ak sipò inite Italyen ak Alman yo, te jere pran kataloy. Batay la nan lè a te nan premye egal, men Lè sa a, Messerschmitt la pi popilè parèt. Nan premye batay lè a, Vedmakova te santi pouvwa avyon sa a konpare ak IL-16 la. An patikilye, vitès, yon diferans nan yon santèn kilomèt pou chak èdtan, pèmèt pilòt yo fachis yo chwazi pou tèt yo ki kote, ki jan ak ki lè yo rantre nan batay la. Dezyèmman, zam nan yon kanon lè 20 mm te kapab tire desann yon IL-16 plywood nan yon distans ki long, pandan y ap ME-109 la, ki te gen zam devan bal, te kenbe vaksen nan yon mitray 9.6 mm nan yon avyon de gè Sovyetik. Se poutèt sa, yo nan lòd yo detwi Messer, li te nesesè swa atake soti nan dèyè a, oswa si ou te gen anpil chans jwenn nan motè a, oswa glas la devan je. Li ta dwe remake ke Alman yo tou te gen pi bon kominikasyon ak aji plis annamoni. Vedmakova te tire desann de fwa, epi sou twazyèm fwa a li te blese seryezman ak pran prizonye. Lè sa a, tan yo te difisil, men depi lagè a te deja pèdi, Madrid tonbe, Hitler, kòm yon siy nan bòn volonte, ak planifye yon alyans ak Stalin, te bay lòd pou yo retounen nan prizonye Sovyetik nan peyi yo. Vedmakova te pase sèlman yon mwa nan kaptivite, yo te mete l nan yon lopital pou ofisye, byen manje ak pran swen. Pa gen moun ki bat oswa vyole, petèt Nazi yo ak rejim Franco a te eseye montre tèt yo nan lemonn antye kòm imanis kòm opoze a tiran nan san: Stalin! Men, apre li te retounen nan peyi li, nan tout ansyen prizonye lagè yo, yon sèl Vedmakova te rete an jeneral.
  Se vre, lòd yo te bay la, pou sèl avyon de gè Italyen ki te tonbe, yo te prive de li. Men, li te rete nan lame a, e menm te patisipe nan lagè a ak Fenlann. Peyi Suomi te gen sèlman 118 plywood demode nan flòt avyon li yo. Ti fi a prèske pa t 'pati pati nan batay lè, li te plis angaje nan rekonesans, li te resevwa yon lòd, sanble yon sèl monoplan, li kanmenm tire desann, men li pa te konte.
  Witcher toudenkou pike nan konflagrasyon an. Lopital vil la te pran dife. Foto a se vrèman apokalips, ak fanm, timoun, ak granmoun yo ap boule vivan. Isit la ti bebe a tonbe dwat nan dife a, ak tout otou te gen yon gwonde terib ak jemi.
  Vedmakova te santi twonpèt arkanj yo nan tèt li epi li jete tèt li nan flanm dife yo. Lang dife te niche men ti fi a ak figi louvri, men pilòt la te deplase tèlman rapid ke li te jere pwan timoun nan, rale l soti nan anbrase destriksyon an.
  Ti fi a vole soti, li santi sèlman yon ti grate sou po li, voye yon ti koutje sou ti bebe a. Ay, li te twò ta, ti gason an toufe, rale flanm dife nan poumon li, boule sou figi wonn li. Sa yo ti anpoul chire sou po a pi dous pase boujon Daisy. Witcher rele:
  - Isit la se dezòd imen!
  Li frape yon pil fatra ak bòt li, apre sa li kouri al ede ki lòt moun ki ka sove. Se te tankou yon kobra k ap danse ant brûler gaz, ti fi a t ap vire tèt li yon fason ra epi li danse. Li boule tèt li, bòt li fonn, tunik li boule, men li kontinye goumen ak tèt di pou chak dlo nan je timoun, pou chak batman yon ti kè, pou chak lavi frajil, men tèlman nesesè pou peyi a! Bòt yo tonbe apa, epi kounye a ti fi a danse nan toubiyon yo nan flanm dife, toutouni, bèl, janm li. Li te yon mati, men se pa sèlman yon mè k ap tòtire tèt li ak jèn ak yon fwèt, ki pa benefisye ni Bondye ni moun, yon mati-konbatan sove lavi espesifik. Janm yo nan pilòt la ti fi yo te kouvri ak yon kouch ti anpoul, men yo te deplase menm pi vit ak plis presizyon nan doulè.
  Kòmandan sèvis medikal la, pran gwo bòt nan valiz li, li di li:
  - Pran yo, byen vit mete yo sou! Ou pral vin enfim konsa.
  Pilòt la reponn imedyatman:
  - Li pi bon pou w vin yon enfim fizikman pase pou w yon enfim moralman! Pa yon segonn pou tèt ou, tout bagay pou devan, tout bagay pou viktwa!
  Kòmandan sèvis medikal la reponn:
  - Sa a se yon nonm reyèl Sovyetik!
  Sòsyè a bay madichon:
  - Ak sa ou vo sove moun!
  Kapitèn nan fè yon soupi.
  - Mwen gen pwotèz, olye de janm!
  Vedmakova, rale yon lòt ti fi ak yon figi mwatye boule ak san konesans, rele byen fò:
  Ala mechanste Bondye!
  Kapitèn nan leve zèpòl.
  Se pa fòt Bondye, men fòt moun!
  Vedmakova fè objeksyon:
  - Sa a se menm bagay ak di - se pa paran yo ki blame, men timoun yo!
  Kapitèn nan te vle di yon bagay, men nyaj lafimen yo te antre nan gòj li, li touse an kòlè.
  Ti fi a pye atè bele:
  - Mwen se yon sòsyè e pa gen plis bèl pwofesyon!
  Epi li bay talon pye l, li kontinye:
  - Adolf kite gen bonjou ak yon Bouquet nan sèkèy la sa ki mal!
  Gèrye bikini yo kontinye avanse. Nazi yo kontoune fò Brest la epi yo branche chodyè a. Tank E-50, k ap deplase nan yon direksyon lès.
  Gerda te chante avèk antouzyasm:
  - Mwen se yon fi konsa cool! Mwen kraze tout lènmi tankou glas ... Ak nan frèt la, pye atè, avèk fòs konviksyon, ki menm etensèl vide soti anba pye m '!
  Charlotte ri, li frape yon trant-kat nan kò a epi li di avèk antouzyasm:
  - Pa gen okenn rezon ki fè yo doute Motherland la! Gèrye yo pi di pase gason!
  Christina te tou peze bouton an ak pye l ', ak kòlè trayi, frape soti nan kanon Sovyetik la. Se konsa, menm kòf la te desann:
  - Revni yo wo tankou tèt mòn!
  Magda te tire kanon li youn pa youn. Li te 105 mm ak letal nan modifikasyon an dènye, li te byen rapid-dife, tire dis vaksen pou chak minit.
  Ti fi a peze dwèt li epi li di:
  - Pousantaj nan liy lan nan tan kap vini an bay ...
  Gerda frape tank Sovyetik la, kraze zam la epi rele:
  - Ou pral wè pou tèt ou!
  Li frape ak Charlotte, lè l sèvi avèk zòtèy pye li yo, ak yon gwonde sovaj, éfréné:
  - Patri a se kounye a pi pre nou!
  Christina te tire tou, lè l sèvi avèk dwèt yo nan janm li ate, li te bay:
  - Salye solèy la avèk nou!
  Magda tou frape, li peze talon pye l. Li kraze kanon Sovyetik la an fragman k ap flote, li chante:
  - Motherland se pi fò a!
  E vanyan sòlda yo pral gwonde tankou boufalo nan labatwa a. Kat renmen anpil moun. Li vrèman kostim yo. Poukisa? Yo tèlman bèl ak agresif. Ak renmen. Ak nonm lan se yon chen, jis fè siy. Epi w ap gen tout bagay, ki gen ladan lajan. Ak fanm sa yo fizikman trè fò. Epi yo dijere pèfeksyon gason ak yon tanperaman fache. Ak plezi konstan.
  Pa bezwen rete tann yon ane antye pou yon gason - e ankò yon orgasm pral jwenn ou!
  Gerda pran li, li gwonde, tire sou trant-kat Sovyetik la, epi demoli gwo kay won an:
  - Mwen se yon chevalye vre nan aniilasyon!
  Christina lonje lang li epi li kriye yon fason menasan:
  - Epi souri mwen se tankou yon pantè!
  Charlotte te pale agresif, souke pwen li epi pouse joystick la ak zòtèy li yo fè.
  Epi gen gwo chanjman devan yo!
  Magda pepi epi rele:
  - Nou se reyalizasyon hetaera!
  Gerda ri epi li reponn:
  - Ala bon lè men bèl jenn gason ap karese w!
  Epi ti fi a te imajine kòman pla men l yo t ap grif nan pwent tete frèz yo. Li vrèman tèlman bèl bagay. Ak chatouy ak enteresan. E trè bèl.
  Gerda tire sou SU-85 Sovyetik la. Li fè aksidan machin nan, epi li pepi, li frape pye l 'sou zam la:
  - Ah, medam pye bwadchenn, medam pye bwadchenn!
  Charlotte agresif konfime, soufle soti machwè li ak souke tete plen li.
  - Duba! Oak! Duba medam!
  Ak ki jan li pral pran li ak ri ... Kòm si klòch yo ap sonnen. Epi vwa li tèlman klere.
  Epi viktim li se te yon zam Ris 76 milimèt. Zam yo byen akayik.
  Christina ri ak kriye:
  - Mwen pral gwonde epi kraze!
  Ak dwèt li, li tou dirije yon pwojektil sou yon machin lènmi.
  Ala bèl li ye. Lò ak kwiv se gwo!
  Magda se konplètman an lò, kòm li chante ak antouzyasm:
  - gurdy a toujou ap kriye...
  Lè sa a, li vire sou trant-kat Sovyetik la epi li kontinye chante tris.
  - Li se yon etranje nan Bèlen!
  Gerda pepi an repons. Li peze bouton joystick la ak zòtèy pye l yo epi li tire yon obusy Sovyetik.
  - Bèlen se kapital la nan mond lan!
  Charlotte boumble ak aplonm nan repons:
  - Ak Lond se kapital la nan Pari!
  Ak klou sou T-26 Sovyetik la. Machin nan, byenke pa gwo, se tou konsidere kòm yon tank.
  Christina pran li epi li bay li, li vire bisiklèt la ak pye l ':
  - Epi Paris se kapital lavil Wòm!
  Lè sa a, le pli vit ke li ri ... Ak ak je emwòd li pral fè egzèsis nan tout vanyan sòlda yo nan yon ranje. Epi souri an menm tan, ak briye ak dan. Men, nan tout ki jan li pral pran ak mato sou tank Sovyetik. Li pral demoli mwatye nan gwo kay won an nan trant-kat la.
  Apre li, Magda pral pran li epi limen li ak yon grenad. Sa vle di, yon pwojektil. Dapre SU-76. Deja klèman yon machin demode, men yo toujou nan lis la.
  Epi pepi:
  - Epi Wòm se kapital Miyami!
  Li vrèman komik. Men, ti fi yo te twò pote ale. Yo pa t 'remake ki jan yon koup nan sòlda lame Sovyetik rale moute nan yo ak pakèt grenad anti-tank ak kònen moute tren yo. Ak ki jan li pral pran ak eksploze. Woulèt yo pete ak E-50 la pèdi mobilite li.
  Mwen te oblije repare machin mwen an.
  KATRIYÈ PATI
  Bonm yo te bese, men bonbadman yo te kontinye. Zam bato a gen yon rezèv desan nan kokiy, sepandan, dife a te kounye a dirije plis nan veso Sovyetik dezame. Yamamoto te konprann ke dominasyon nan lanmè ta transfere inisyativ la nan lagè sa a nan Japon pou yon tan long. Ak bati bato, pwosesis la se chè ak long, byenke, pou egzanp, soumaren, petèt, yo pi fasil yo koupon pou achte. Sa a, nan kou, yo dwe pran an kont tou, men li enpòtan kraze estrikti a. Admiral Yamamoto, nonm ki pi pwisan nan Japon apre Anperè Hirohito, te santi tankou yon bondye. Yon bondye reyèl, kidonk relijyon peyi Solèy k ap monte a te anseye ke pi bon fason pou divinizasyon se gwo abilite militè! Epi kounyeya, gwo kòmandan an te kapab abitrèman toumante ak detwi espas ki bò kote l.
  Pi wo pase Vladivostok, gen gwo nwaj lafimen nwa epè pou plizyè kilomèt; sa yo se enstalasyon depo lwil oliv ak depo gaz sou dife. Plizyè santèn, milye moun boule, lanfè, ebyen, apre sa, kòman ou ka pa santi w tankou yon bondye ki pran revanj sou Larisi yo pou syèk imilyasyon, yon gwo pèp fòse yo kole nan yon seri de zile si piti konpare ak vast yo nan Larisi. Koulye a, flòt Ris la ap koule, ak kontrèman ak Perou Harbour, yo pa pral kite yon sèl veso.
  Pandan batay la nan Khalkhin Gol, Yamamoto sijere enflije yon souflèt menm jan an sou Vladivostok, pou ki yon plan detaye te trase moute. Men, Hitler san atann fè lapè ak Stalin. An jeneral, moun sòt Hitler, te kòmanse masak la nan jwif yo ak kidonk mete kont tèt li tou de Polòy ak peyi yo nan Lwès la. E poukisa li te bezwen li? Èske w te vle jwenn richès jwif yo? Men, li te pi bon premye vin yon pouvwa mondyal, bat Sovyetik la, e petèt Lè sa a, lòt peyi yo. Lwès la se pi fasil pou genyen akòz lefèt ke mantalite li se anpil mwens karakterize pa fanatik ak yon tandans nan pwòp tèt ou-sakrifis. Èske gen omwen yon ka li te ye nan pilòt Ameriken ramming. Vrè, te gen yon koup nan kolizyon, men sa a gen plis chans yon aksidan.
  Larisi yo fanatik, ki se etranj, paske lafwa Otodòks la pa apwouve swisid, epi yo pa ditou konsidere ke yon moun ka touche yon fason nan paradi pa fe nan zam. An jeneral, ansèyman Kris la, nan opinyon li, yo trè estipid ak Inposibl. Li Yamamoto li Bib la ak sezi wè sòt moun yo konsidere tankou yon Bondye pasifik. Pou egzanp, li anseye: yo frape ou sou yon souflèt dwat - vire goch ou, yo mande pou yon sèl chemiz - bay de, renmen lènmi ou! Sèlman yon moun ki malad mantalman ka konsidere Kris la Bondye. Yon relijyon konsa bon sèlman pou esklav, vasal esklavaj. Ak tout Ewòp ak mwatye nan mond lan dwe te kwè.
  Se vre, ansèyman Jezi yo, malgre lefèt ke li rejte prensip la nan Ansyen Testaman an, yon je pou yon je, epi li anseye ou renmen lènmi ou yo, pa t 'anpeche Britanik yo konkeri yon tyè nan planèt la tout antye, kreye a. pi vaste anpi nan istwa limanite. Ak sa a se malgre relijyon nan Grann Bretay, kote Bondye mansyone menm nan im nasyonal la. Etranj, prezidan ameriken yo fè sèman sou Bib la, men poutan yo te bonbade vil Japonè yo ak bonm napalm, ki te boule plizyè milye fanm ak timoun vivan. Anplis de sa, yo te touye popilasyon sivil la, pa aksidan, men fè espre, sa a se te yon taktik teworize popilasyon sivil la: mine resous imen ak ekonomik.
  Men, Japonè yo pa t bonm nan Etazini an premye, anvan envazyon Alman an, pandan tout lagè a sèlman yon bonm kraze ak touye, sèlman sis sivil. Epi yo menm tou yo atribiye mechanste espesyal samurai a. Apre yo tout, li Yamamoto, si yo vle, te kapab kraze nan ak bonm nan vil US, espesyalman apre defèt la nan flòt Yankee la tou pre Perou Harbour. Wi ewopeyen yo se salo moral. Yo gen yon konpreyansyon pèvèti, lafwa, ansèyman epi yo pa fè!
  Se pa konsa nan Japon! Sa nou anseye se sa nou fè. Pa gen okenn bagay tankou Bondye di vire lòt souflèt la, men sèvitè l yo fè espre touye timoun piti. Wi, an jeneral, kwayans ke Bondye se youn ak Toupisan an pa ka vre. Si li te poukont li, lè sa a, nan kou, li ta pran swen ke moun yo adore li kòrèkteman, nan lafwa ak verite, epi yo gen yon sèl doktrin. Se konsa chak moun priye jan li vle, sa li vle. Epi monn nan twò lèd ak mal pou l kreye pa yon sèl Bondye Toupisan an. Apre yo tout, nenpòt chèf responsab an plas an premye fè efò pou lòd ak jistis. Li vle fò, saj, nòb, onèt yo dwe nan premye plas, ak rès la swa korije tèt yo, grandi fizikman ak espirityèlman, oswa ... Sepandan, si Bondye ki gen tout pouvwa a ak Kreyatè linivè a, Lè sa a, li pa ta. kreye freaks kòporèl ak mantal.
  Apre yo tout, poukisa anperè a pafwa fòse yo andire feblès yo nan moun kòm yon bay? Paske pa gen okenn lòt fason soti, li pa ka fè freaks nan bèl gason ak lach nan moun fonse nan yon bat je. Men, si mwen te kapab, mwen ta imedyatman fè li! Ay, mwen dwe aksepte sa ki ak fè fas ak materyèl imen an ke mwen te resevwa kòm yon bay. Men, nan men ki moun li te resevwa li se yon lòt kesyon. Wi, ak anperè a li menm gen feblès: li se jis yon nonm - li vin fin vye granmoun, malad, dekrepite. Etranj, yon anperè diven souvan viv mwens pase yon sèvitè òdinè, gen mwens konpetans zam pase pifò jeneral ak anpil sòlda. Oke, ki sa ki nan li soti nan Bondye Toupisan an. Men, blan pa pi bon! Nan istwa a tout antye nan Ewòp, pa te gen okenn konkeran pi terib ak siksè pase Hitler. Wi, li se vrèman yon senbòl abilite militè blan moun! Epi, poutan, kòmandan an pi gwo nan tout tan ak pèp, pa t 'kapab menm fini jimnazyòm a, jwenn yon edikasyon segondè, ki se obligatwa nan Japon!
  Anplis, Hitler pa te aksepte nan lame a, pou rezon sante. Etranj, zèl sa a nan kil la nan fòs, lyon lagè a, te vin tèlman fèb fizikman ke menm nan Almay, kote gen yon pòs militè nan chak pòs, li pa te rele kòm yon prive. Ki jan Ewòp degrade.
  Sepandan, Stalin, yon lòt nan politisyen yo ki pi enpòtan nan tan nou an, tou pa t 'gen yon edikasyon segondè, li te yon pepit. Ak enteresan, li pa te tou tire nan lame a, pou rezon sante. Enteresan, koyensidans, de move lènmi pa t 'gen yon edikasyon segondè, yo pa te rele pou sèvis militè akòz rezon sante, te gen papa tafyatè, ak papa Hitler a tou te travay kòm yon soulye nan premye!
  Isit la se tankou yon konyensidans, etranj, menasan. Göring, siksesè ofisyèl Hitler a, se pa konsa. Li soti nan yon fanmi aristokrasi, zansèt Goering te depite aktyèl chèf Almay la, Bismarck. Se poutèt sa, Churchill: yon aristokrat, ki soti nan yon fanmi nòb, ak plitokrat Ameriken, (Prezidan Roosevelt pa gen anyen plis pase yon pion, yo byen vit jwenn yon lang komen avè l '.
  Yo te vle ranplase Hitler ak yo, men li pa t mache. Hitler te konkeri yo tout! Goering se yon biznisman, oligark, aristokrat ak pragmatis. Li pi bon pase Hitler ki kapab ini tout fòs anti-Bolchevik ak anti-Ris nan lemonn antye. Amerik ak Grann Bretay vle mete fen nan Larisi, kèlkeswa rejim nan dominasyon, men kominis yo, ki refize konsèp nan pwopriyete prive, yo vle fini tèlman mal. Li se fanatik ke yo menm fèmen je avèg nan ranfòsman twòp nan Almay ak ke yo menm yo fòse yo rantre nan Twazyèm Reich la.
  Sepandan, Almay se yon konkiran jeopolitik, men yon konkiran nan kad règ yo kapitalis ak aristokratik nan jwèt la, ak Bolchevik Larisi se absoliman etranje ak ostil. Li se menm etone ke Churchill li menm te ofri èd Stalin, malgre tout anti-kominis, tradisyonèl, rayi angle nan Larisi.
  Nan lane 1941, mwen te vle mete Larisi Stalin a kont Almay Hitler a. Soufwans, Alman yo peze l '. Apre yo tout, Almay anba wouj yo se yon chwal lagè ekipe nan cha lagè Sovyetik la, ak Sovyetik la anba mawon yo se yon zòn patizan etènèl. Apre yo tout, Bolchevik fanatik yo pa pral rekonsilye tèt yo, epi yo pral mennen yon lagè geriya pwolonje, ki pral tèlman fatige Twazyèm Reich la ke tout rèv nan plis ekspansyon pral disparèt tankou yon lakansyèl apre yon tanpèt loraj! Larisi anba Almay, pi bon pase Almay anba Larisi! Konprann sa a, li klè poukisa Churchill ak Etazini, apre yon defèt militè ak rann tèt, byen vit te ale nan rapwòchman ak Twazyèm Reich la.
  Yamamoto se yon pragmatist, li te kont lagè a ak Etazini ak Grann Bretay. Men, de anpi sa yo tèt yo pwovoke Japon lè yo enpoze yon anbago sou rezèv la nan pwodwi petwòl. Apre yo tout, peyi a nan Solèy la k ap monte pa gen pwòp li yo, ak anpil lòt matyè premyè. Japonè yo t ap negosye, Ameriken yo t ap fè revandikasyon de pli zan pli imilyan.
  Ak an menm tan, Yanki yo, pwovoke lagè a, pa t 'ditou pran swen pou pote lame a ak marin pou konbat preparasyon pou. Tantasyon an te tounen twò gwo, se plis te gen yon ti limyè nan espwa ke Moskou te sou tonbe ak Almay, ak alye li yo ta vin sekou. Anplis de sa, te gen yon espwa ke Etazini, yo te toujou yon peyi relativman demokratik, trè depann sou opinyon piblik, si lagè a trennen sou, pa ta vle vide san sou zile lòt moun. Vreman vre, poukisa yon nonm Ameriken òdinè nan lari a ta jwenn sèkèy zenk ak fanmi l ', si nou pa ap pale de pwoteje teritwa a nan peyi Etazini li menm, e menm peye taks pito militè! Petèt se poutèt sa tsarist Larisi pèdi, li te gen plis sòlda, men pèp la Ris pa t 'konsidere Manchuria teritwa yo, epi yo pa t' vle peye ak san ak swe pou enterè abstrè. Ay, Hitler pa t ale nan Moskou, an pati akòz preparasyon pou sezon fredi a piman bouk, ak an pati akòz fanatik la karakteristik nan Bolchevik yo.
  Mwen pa t 'vle fè eksperyans li tèt mwen.
  Sepandan, pa sèlman Bolchevik yo, moun Ris yo gen tandans fè sakrifis tèt yo pou gwo objektif. Apre yo tout, premye belye mouton an te fè pa nèg Ris Messer la. Li se menm etone ke li te fè sa pa pou dedomajman pou èdtan yo nan paradi a, men pou dedomajman pou Peyi a. Malgre ke ... Messer se an pati yon moun fou, paske li se yon mèt nan voltige, yon envanteur, yon designer, ak nan kou yon moun k ap viv ta pote pi plis benefis nan Motherland la. Petèt Yanki yo pa tèlman mal, repwodui prensip la: bagay prensipal la nan batay se yo siviv! Apre tou, mò yo pa ka touye ankò!
  Plizyè tifi demi toutouni, tete fè bese tèt yo nan apwobasyon.
  Amiral Naumo te fè remake:
  - Nou te deja itilize plis pase de tyè nan minisyon yo. Zam yo cho anpil, yo vide ak bokit dlo!
  Yamamoto te fè yon kwa ak dwèt li nan lè a epi li di nan yon vwa ki ba, yon ti kras rau:
  - Mwen panse ke zam yo pral kenbe tèt ak dènye tyè nan kokiy yo. Malgre ke non, frape soti jiska katrevensenk pousan.
  Amiral Naumo te monte zèpòl epi siye swe nan fwon li.
  - Èske li vo li bay tout sa ki pi bon nan premye jou a?
  Yamamoto sere pwen li.
  - Depans! Natirèlman li vo li! Nou te pran Larisi yo pa sipriz, jan sa te ye an 1904, Alman yo an 1940, men Stalin pral pini kòmandman an sevè e sa pa pral rive ankò. Se konsa, li nesesè yo sèvi ak lefèt ke ke dragon an tonbe nan dòmi. Aktyèlman, mwen konprann Stalin, lagè a ak Almay absòbe atansyon li nan yon nivo ke li sispann gade apre Ekstrèm Oryan an. Ak lantouraj li san yon lidè pè pran inisyativ la. Isit la nou rate kou nou an. Kòm byen ke Ameriken yo. Li te evidan pou tout moun ke pwoblèm nan t ap prepare, nyaj yo t ap rasanble, loraj t ap frape byento, men ...
  Yo kouri, flache pye atè, talon wonn ti fi a. Yo te nan yon misyon enpòtan.
  Naumo te manyen hilt nepe samurai ki pandye sou senti li, oswa jan yo rele l katana tou:
  - Larisi toujou aji an reta! Lagè a pa pral twò lontan epi nou pral rive nan Urals yo.
  Yamamoto leve je l 'nan syèl la.
  "Se pou bondye yo ede nou nan sa a, men mwen pa panse sa!" Yo aprann byen vit, Khalkhin Gol te montre ke nivo Larisi se pi wo pase pandan lagè 1904-1905. Anplis de sa, mwen pral di ou yon sekrè. Ajan sekrè nou an nan Vladivostok te ede yon ti kras ke atiri a bò lanmè olye pwisan pa t 'gen kokiy, ak avyon an echwe pou pou yo dekole nan tan. Sa a se lagè sekrè a.
  Naumo te sezi:
  - E ki kote SMERSH ak NKVD te gade?
  Yamamoto ri, souke dwèt li.
  "Pi move kad Larisi yo sèvi isit la nan Ekstrèm Oryan an, moun ki pè mouri sou fwon Sovyetik-Alman an ap fè efò pou Vladivostok. Se poutèt sa, isit la, li pi fasil jwenn yon trèt oswa yon moun sòt nan tèt la, osi byen ke yon moun k ap sèvi pwòp tèt ou. Ak NKVD a tèlman abitye revele konplo imajinè ke li pa remake trèt reyèl ankò. Se konsa, li se byen posib yo travay. By wout la, si plizyè jeneral te ale bò kote Alman yo, malgre lefèt ke fanmi yo, fanmi yo ak zanmi yo menase ak ekzekisyon pou sa a, Lè sa a, li se byen posib yo kòronp yon moun ki soti nan tèt la. Oswa sèvi ak li nan fè nwa a, ki se menm pi bon.
  So nou"n fer en kantite travay. Nou Japonè yo jeneralman karakterize pa bon jan reflechi sou operasyon militè yo, ak pran an kont tout ti bagay yo.
  Naumo fwote katana li a.
  - Dwa! Men, wont Khalkhin Gol evoke yon santiman anmè ak gwo anmèdman! Ki jan nou ta ka...
  Yamamoto konsole:
  - Te gen plis Manchus pase Japonè, ak an jeneral li enposib pou pou genyen tout tan tout tan an. Mwen dwe sonje ke, sepandan, pa pi bon inite yo goumen sou bò nou an, ak Larisi yo te gen yon gwo avantaj nan avyasyon ak tank.
  Naumo mwatye trase katana li.
  - Nou pa jistifye! Yon samurai p'ap janm refere a yon lam mat ak yon chwal fatige, yon anpil nan lènmi, ak yon zam fèb!
  Yamamoto korije:
  - Samure, nan kou pa, men yon nonm, malerezman wi! Moun yo gen tandans fè erè!
  Yamamoto te distrè epi li te rele yon bagay nan tiyo yo, epi li te kontinye:
  - Epi ou konnen, mwen te ofri grèv nan Larisi tounen nan mwa me 1942. Sa a te kapab anpeche avansman premye Fritz la.
  Naumo souke tèt li.
  - Vrèman! Men, nou te goumen US la ak lyon Britanik la.
  Yamamoto tape tiwon an ak dwèt li.
  - Wi! Se vre, men US la te frape nan dan yo, Grann Bretay te pèdi koloni li yo, ak Almay te relativman sere. Nou te vle tire fòs ke posib soti nan Lwès la nan Larisi yo nan lòd yo fè li pi fasil pou Wehrmacht a ale nan ofansif la kont Grann Bretay san yo pa pè yon kout kouto nan do a pa Stalin. - Amiral la bwè sake yon ti fi pye atè nan yon jip kout te ofri a epi li kontinye. - Kou a te planifye pou Me, lè wout yo te cheche, men Ameriken yo anpeche.
  Naumo rale katana l ', li koupe l' nan lè a:
  - Lanmò USA! Yo toujou entèfere ak Japon.
  Yamamoto souri sounwa.
  - Pa toujou, nan kou, pou egzanp, lè nou premye goumen ak Larisi, Yankees yo te ede nou anpil ak prè, osi byen ke founiti pou zam. Plis pase mwatye nan flòt nou an te fèt ak lajan Etazini ak Grann Bretay, ak pwòp chantye yo. Se konsa, Amerik pa toujou move, men se pa nan ka sa a.
  Naumo mande sezi:
  - E poukisa?
  Yo te kouri pase Amiral Japonè yo ankò, yo te klere talon pye sèvant la.
  Yamamoto te deside eksplike:
  - Yon bann bonm alontèm te kraze nan Tokyo, epi yo te fè yon souflèt trètr nan kapital la, lè l sèvi avèk bonm napalm. Plizyè santèn kay an bwa te boule, e anperè a te bay lòd pou nenpòt ki pri pou l deplase zòn kontwòl la lwen kapital la. Ak premye a tout, pran konplèks la konba nan baz Ameriken sou Medei achipèl la, ki pi pre vye zo eskèlèt Japonè yo. Ay, nou pa t reyisi, kidonk nou te kòmanse pèdi batay pou Oseyan Pasifik la. Li bon ke an menm tan an nou te gen sajès la byen vit konkli yon alyans ak Twazyèm Reich la epi desann piti. Sinon, pa menm ruines ta rete nan vil nou yo.
  Ti fi janm fè yo menm sote, souke galon nwa ak wouj yo.
  Nauma balanse nepe li nan lè a:
  Nou ta genyen kanmenm! Se konsa, èske li vrèman nesesè bay Hitler Filipin yo apre lagè a? Sa a pèl nan kouwòn Japonè a, inexpugnable Singapore, éklèrè Hong Kong, Endonezi, pwi lwil oliv nan koloni yo te kaptire angle, ak franse Gine, Indochina, Burma, Thailand. Ak plis ankò, kisa pou pale sou pa vire lang. Apre yo tout, nou kanpe sou fwontyè a ak peyi Zend, sou papòt la nan ki Fuhrer la te sezi - Ostrali. Epi bay tout bagay san batay, tankou yon lach...
  Yamamoto entèwonp:
  - Pami blan yo tou, gen entelijan! Se pa etonan Anperè a nan biwo li a, mete yon jarèt nan Napoleon. Men, te gen yon lòt Seza, li te di: li pi difisil kenbe konkeri a pase pou genyen. Nan ka sa a, sa a aplike a nou an plas an premye. Nan etap sa a, nou pa te gen okenn chwa. Nou deside kenbe yon pati pou nou pa pèdi tout bagay, enkli souverènte.
  Nauma te repwodui figi uit la ak epe a:
  Mwen konprann ak lespri mwen, men ak kè mwen!
  Yamamoto leve, li bat kòlèg li sou zepòl.
  - Wi, ou pa fache, nan ka sa a, si nou kite, Lè sa a, retounen. Nou pral defèt Sovyetik la epi ankò kouri nan Twazyèm Reich la kont USA a ak Britanik yo, men nou pral deja bat yo ansanm ak Alman yo ak pasta. Lè sa a, nou pral retounen tout bagay, plis nou pral pran tou peyi Zend, Ostrali, Alaska ak jiska ... Li pral wè la, apre tout, nou pral gen resous yo nan Ris Siberia, ak Amerik pral tonbe nan depresyon ankò. Sa a dwe konprann!
  Yon fwa ankò, ti fi yo janm fè souke tèt nan pi gwo apwobasyon an. Yo tèlman bèl, bronze, kèk nan ti fi yo te menm ak cheve blond, ak miskilè.
  Amiral Nauma, ak yon mouvman prèske insansibl, kache katana a nan djenn li epi, bwiye, chichote:
  - Tan kap vini an bon, men prezan an pi bon! Tande sou transpòtè avyon, tout rezèv la nan bonm yo te itilize moute, ak sou ...
  Yamamoto te bay lòd yon ti tan:
  - Vini sou pil epi gade alantou, nan yon demi èdtan nou pral vire toutotou epi ale nan baz ki pi pre nou an.
  Nauma sifle nan nen li:
  - Koute kòmandan an!
  Amiral la soti, li kenbe pòt la pou l pa krake. Anvan mak pye l yo te mouri, yon lonbraj te glise soti nan pòt la, li te mache sou pwent pye yo epi li jete kouvèti a. Yamamoto ri.
  - Lady Armstrong, ou toudenkou tankou toujou!
  Yon kouran limyè tonbe sou bèt la, li montre l nan tout bèl pouvwa li. Li te yon figi blond, nenf, parfe pwopòsyone, men ak figi a nan yon fanm ki gen matirite nan trant li. Yon ti kras pi wo pase Yamamoto, nan soulye kwi bwode ak emwòd ak safi matche ak koulè a nan vag la, ak plant mou. Apre li te jete kouvèti yo, li te nan yon kostim de ben epi li te deplase tankou yon dansè Endyen.
  Yamamoto te kanpe fanm nan:
  - Danse pita! Antretan, koute m byen, ki jan prezidan maryonèt Ozetazini nan kad Twazyèm Reich la, Henry Truman, te reyaji sou pwopozisyon nou an pou bay tout teritwa libere yo estati eta fòmèlman endepandan?
  Armstrong reponn ak vwa dou li:
  - Li te di ke li menm ak Churchill te kont li. Tout koloni yo ap kontinye tounen koloni, e Lachin ap rete divize. By wout la, Truman te di ke si Japon ede rejim nan Chai Kang Shi, li ka sove li - li pral pèsonèlman mande Hitler ke li te konsa. Nan ti bout tan, ou gen baz ou nan Manchuria, osi byen ke rejim nan, e menm jwenn yon bagay nan tè pwensipal Lachin. An patikilye, konsesyon ak aksè a matyè premyè.
  Yamamoto te souri.
  - Se yon bon nouvèl! Èske gouvènman mannken ameriken an konnen nou frape Sovyetik la? Oswa poko?
  Armstrong te fè yon sèk ak dwèt li.
  - Li deja konnen! Jiskaprezan, pa te gen okenn reyaksyon ofisyèl, men Truman te deja jere di: byen fè Japs!
  Yamamoto te fwonte e li te trese sousi li an kòlè.
  - Nou pa Jap pou li, men Japonè yo, yon nasyon vanyan sòlda ak moun ki gen bon konprann, epi yo pa bèje ak prizonye tankou Ameriken yo. Malgre ke, nan kou, sa a se yon bon bagay, sa vle di ke pa pral gen obstak pou yon ofansif byen fon nan Siberia.
  Fanm nan jwen deplase janm li atè a:
  - Siberia bon - li gwo, rich! Ak an menm tan an, Siberia se move - gen nèj ak frèt!
  Yamamoto pise bouch li.
  - Sòlda Japonè a pa pè jèl. Sa a se sans nan kòd Bushido a: pa gade pou yon lavi fasil pou tèt ou, men simonte difikilte. Se pa etonan senbòl samurai a se - crucian carp! Pwason sa a toujou naje kont kouran an.
  Armstrong te sezi:
  - Carp? Tankou yon pwason inofansif. Èske tèribl, move lespri yo reyèl nan samurai a Apocalypse konpare ak tèt yo ak yon minnow, ki se fri nan yon chodyè, epi yo pa ak yon tig oswa yon lyon.
  Yamamoto louvri men l.
  - Pa gen lyon nan Japon! Ak tig la twò sansib yon chat, li manke kouraj. Ou konnen, youn nan tès prensipal yo nan yon samurai, a laj de dis, li se prezante nan yon kaj ak yon tig epi li dwe pran yon moso vyann fre nan bèt la. Sa Zenki kale, ou pa kwè?
  Armstrong souke tèt li.
  "Mwen pa kwè ke yon ti gason dizan ka okipe yon tig, menm si li gen epe ki pi file nan men l '.
  Dousman, Yamamoto te mete men l sou do ti fi a epi li karese po li velours.
  - Ou mal konprann. Pitit gason an nan yon samurai antre nan kaj la ak tig la san yon nepe oswa nenpòt zam. Li dwe sèvi ak lespri fò li ak volonte l pou konvenk tig la ba l manje l!
  Armstrong te di:
  - Wi, li jis enkwayab! Samurai se vre Dyab la! Ou te nan selil sa a tou?
  Yamamoto bese je l.
  - Malerezman non! Sa a se koutim nan tan lontan yo! Men, si ou vle, nou pral jete ou nan yon kaj? Di ou vle antre nan kalòj la ak tig la?
  Armstrong te fè ronron, li ate bra grèk li yo te vlope nan kou amiral la. Lèv yo ouvri yon fason pou envite:
  - Si tig la se ou, Lè sa a, mwen pare menm pou lanfè! Menm si paradi a pi mal pase lanfè san ou, o samurai mwen renmen anpil.
  Yamamoto toudenkou pouse fanm nan ale epi li rele byen fò:
  - Koulye a, mwen bezwen rezime rezilta yo nan atak la sou Sovyetik la ak lòt admiral, osi byen ke chèche konnen ki jan bagay yo ye sou tè a. Pa gen tan pou apresye plezi medam yo. Ou konprann: pa gen tan! Mwen pral rele ou sèlman nan aswè. By wout la, koupe a etwat nan je m 'ak po jòn pa deranje m'.
  Armstrong woule ranch li.
  - Non! Byen opoze a! Se konsa, menm plis amoure ak etranj! Ou se Japonè, mwen se Ameriken: ras jòn ak blan, zanj ak move lespri! Kontras sa a se fou! Pifò fanm renmen orijinal la epi yo pa renmen rès la.
  Yamamoto vide tèt li mwatye yon vè sake melanje ak "Ginn" epi, vale nan yon sèl kou, rilaks:
  - Aktyèlman, mwen te panse fanm yo te pi konsèvatif pase gason. Èske fi fè anpil dekouvèt syantifik?
  Armstrong voye tèt li epi souke cheve blond li, li di:
  - Dekouvèt ki pi enpòtan pou yon fanm se dekouvèt yon nouvo gason, sèlman a kondisyon ke li se yon liv, pa yon radyo! Ak samurai yo pa pale!
  Te gen yon ti klòch isterik, yon limyè vèt te klere. Amiral la vide yon lòt mwatye vè, li soufle nan lang Ris, epi li manje sitwon an siwo myèl. Li niche bouch li epi li montre yon epe samurai:
  - Mwen pèsonèlman touye plis pase yon santèn moun, omwen ven nan yo jèn fi! Ou pral pi bèl nan tout viktim yo.
  Armstrong te menase, soti lang wouj Yamamoto a:
  - Mwen gen twa pitit gason epi yo pral tire revanj sou ou ak fanmi ou, Amiral!
  Yamamoto pa t sanble ofanse ditou.
  - Li fè twa timoun...
  - Senk! Amstrong korije.
  Espesyalman senk! Epi kenbe ren ti fi a?
  Dam nan jete janm li nan kou li:
  - Mwen se yon Ameriken e sa di tout bagay!
  Yamamoto souke tèt li epi sifle:
  - Koulye a, yon ti gason ap vin jwenn ou, li se yon konbatan NINJA trè fò. Sèvi l 'nan estanda ki pi wo a. Konprann?!
  Armstrong souke tèt an akò.
  - Mwen renmen jèn yo... Mwen espere ke li bèl?
  Japonè yo ak konfyans reponn:
  - Menm plis! Ou pral renmen li!
  Ak rezolisyon kite kabin an. Olye de sa, yon ti gason parèt prèske imedyatman. Li sanble sou trèz oswa katòz ane, trè miskilè, pye atè ak mete bout pantalon. Vrèman bèl, ak cheve blond.
  Armstrong te kontan... Ke li pa ta dwe fè fas ak kèk vye freak.
  Men, ti gason an te fache epi l te bougonnen an Angle:
  - Dezabiye!
  Fanm nan te souri epi li di:
  - Petèt yon ti kras plis amoure!
  Ti gason an reponn li ba li yon kalòt. Machwè dam nan boule. Espyon an fè yon gwo soupi epi li kòmanse retire rad li. Ay, se pa yon kòmansman trè pwomèt.
  Ti gason an te fè dan l, li te jete bout pantalon l, e li te revele pèfeksyon gason ki lou.
  Sifle souri:
  - Kouche!
  Ak yon soupi, Lady Armstrong kouche sou do li epi li louvri janm li. Ti gason an ak presyon ak trè malonnèt te antre nan li, epi li te kòmanse mato tankou yon mitray. Pa gen karès, pa gen mo...
  Espyon an te deja yon jennès ki gen eksperyans, epi li pa te fè mal. Okontrè, sekous byen file yo prèske bèl. Se konsa, yo eksite l ', ak grot Venis la te kòmanse ranpli ak imidite. Lè sa a, li te kòmanse konplètman, ak jemi voluptuous yo te tande.
  Medam yo pran graj, men sa a se tou yon plezi. Ak isit la ou yo kouvri pa yon vag nan orgasm.
  Ti gason an rete konsa sispann bat, pwan Lady Armstrong nan cheve a ak fòs, epi li bese toutouni nan pèfeksyon li. Espyon an ouvri bouch li epi jè a frape lang li. Se pa premye fwa tou. Ak bouyon blan ki soti nan ti gason an se dous, ak trè bèl nan gou a. Armstrong niche bouch li ak plezi otantik.
  Lè sa a, jenn Ninja nan tèt li apiye nan direksyon pou lestonmak li ak figi l ', epi li kòmanse travay dezenterese. Armstrong tranble ak yon lòt vag nan Ecstasy ak gwonde tankou yon boufalo nan yon labatwa. Li gen pou kenbe pèfeksyon ak bouch wouj li. Ak travay ak yon lang woz. Jiskaske sous dlo blan ak dous pete ankò.
  Anpil plezi. Ak jèn, miskilè, ak blond Ninja a se tou senpleman san pran souf. Enèji li se san mezi ak akablan. Sa a avyon de gè ilustr ak jeyan kabann. Ak cheve blond ... Jis tout bagay se super ak klas ki pi wo a.
  E-50 repare te antre nan batay. Larisi yo sepandan trè byen mete fòtifikasyon, ak Alman yo te simonte defans nan pwofondè. Gèrye metodikman detwi batri a.
  Gerda tire, kraze kanon Sovyetik la, epi ak yon souri nan vwa li di:
  - Nou pral bat moun, ak bat bokit yo!
  Charlotte chante boukl kwiv wouj li yo:
  - Nou se, o, vòlè! Volè!
  Apre sa, li peze bouton joystick la ak dwèt li, li voye yon pwojektil, kraze bunker Sovyetik la.
  Apre sa, Christina gronde yon fason assourdissant:
  - Bang Bang! Epi ou mouri! Moun ki mouri yo! Moun ki mouri yo!
  Epi li tou peze yon janm grasyeuz ak yon dwèt fè, voye lènmi an nan yon knockout.
  Apre sa, te gen Magda. Men ti fi a. Li tou peze joystick la ak zòtèy pye l 'yo, ak ki jan li thrashes.
  - O, moun ki wè nou pral imedyatman soufle!
  Gerda te bèl, li souke tete plen li, li frape sou trant-kat la, li di:
  - Epi pou yon moun li pral pran sant fri!
  Charlotte te peze dwèt li sou bouton joystick yo, epi li te chipi tankou yon zwazo:
  - Epi nou kenbe yon bagay nan lestonmak nou!
  Kristina dechire yon zam Sovyetik ak yon kokiy epi li soufle, li frape bouch wouj li:
  - Pa pwoche bò kote nou...
  Magda tou peze bouton an ak dwèt li. Li soufle yon trannkat e li rele:
  - Pa pwoche bò kote nou!
  Epi Gerda, bèt agresif sa a, ak cheve blond, pral tou mato ak yon pwojektil, ak trant-kat la pral pete tankou nen yon boksè anba pwen yon kouto. Epi gèrye a pral plenyen:
  - Nou pral touye l!
  Epi ankò ti fi yo pral pete nan dlo nan je epi tire, san okenn regrèt oswa poz.
  Charlotte te kriye avèk antouzyasm:
  - Mwen se yon gwo vòlè...
  Epi tou ki jan li frape yon obusier Sovyetik. Se sèlman pati ki te vole nan diferan direksyon.
  Christina ap gronyen. Pandan l ap peze dwèt li sou bouton joystick la epi li pepi:
  - Epi pitit fi demon an mouri!
  Magda tou kloure lè li peze pye l 'sou yon objè frape, kraze yon tank Sovyetik epi li bay:
  - Epi yo pa modès!
  Gerda te fè dan li, dan li te klere. Li te imajine yon bèl jenn gason. Se konsa musulman, atletik, ak soulajman nan misk, ak gwo pèfeksyon maskilen. Ak ki jan li panche sou ak vlope bouch wouj li yo alantou enpilsyon, nwayo jad li. Ki jan li bon gou, tankou krèm chokola glas. Ak krèm chokola sa a ou niche koupe ak lang ou. Epi li tèlman bèl, tèlman enteresan.
  Oh, sa bèl si yon lòt jenn gason pral rantre nan li nan dèyè. Apre sa, baton jad la ap antre nan grot imid Venis la. Ak ki jan li gwo.
  Gerda menm souke ak lang. Ala manyen ak bèl bagay sa te sanble pou li.
  Ti fi a tire sou zam Sovyetik la. Apre sa, li t'ap chante ak admirasyon, li tape pye l':
  Mesye, mesye, se ou menm...
  Charlotte tou te bat ak kraze tank Ris la, pandan li te blathers, souke tout jarèt li:
  - Sove tè a anba dife!
  Christina souke cheve koulè-jòn li. Li fè yon souri dife, pepi:
  - Nou se pou lapè, pou amitye, pou souri mond lan....
  Magda te voye yon klik sou joystick la ak dwèt li. Li kraze tank Sovyetik la epi li gronde:
  - Pou reyinyon cordial!
  Gèrye yo te sanble trè kontan. E ki jan yo te fè dan yo. Apre sa, yo fè clin Et squeal.
  Charlotte tou imajine yon nèg. Jenn, men ak yon bab. Pandan li karese tete li. Kòm yon bab chatouye pwatrin lan, cheve boukle kouri sou frèz yo mi nan pwent tete yo. Epi li chatoy li, li bo tete li. Fè yon wonn dous, pwent tete siwo myèl la ak lang ou. Se konsa idil la. Men, si nèg la toujou kole lang nan grot Venis la. Ala yon gou!
  Charlotte tire epi kriye:
  - Epi nepe a pral byen file!
  Natirèlman, ti fi yo, byenke bèl, fè yon zak sal - yo touye sòlda Sovyetik yo. Men, yo te anseye nan fason sa a depi nan timoun piti. Yo se chen mawon san pitye.
  
  
  TIKÈ LUCKY FUHRER
  Hitler te resevwa yon tikè fantastik: bon chans Prezidan Ris Vladimir Putin. Epi li te vin fantastik pou Fuhrer la dirije. Se vre, se pa tout kanaval Hitler a. Li te sispann twoup yo toupre Duker. Men, evakyasyon an te fèt pou Britanik yo ak franse ak gwo pèt, ak yon kantite pi gwo prizonye. Ak nan batay la pou sipremasi lè a, Grann Bretay te soufri pi plis, ak Alman yo te desann plis avyon pase nan istwa reyèl, pandan ke yo menm yo te pèdi mwens. Ak Führer la poutan deside ateri. Apre sa, li te byen siksè. London tonbe nan onz jou. Ak twoup Britanik yo kapitile.
  Pifò nan twoup kolonyal yo ak dominasyon yo rekonèt nouvo ak, anplis, wa lejitim nan Grann Bretay nan yon oryantasyon pro-Alman ak gouvènman an nan Mosley. Se konsa, Fuhrer la te genyen yon viktwa glisman tè nan yon ti tan.
  Men, li pa t 'gen tan vire bò solèy leve. Japon atake Etazini an nan Perou Harbour. Hitler te rezone ke li te nesesè pran Amerik anvan yo te rebati gwo ekonomi li sou yon baz lagè. Ak Sovyetik la, jan entèlijans te montre, deja pare pou lagè epi li pa tèlman fasil pran li. Ak ivè nan Larisi yo sevè.
  Anplis de sa, apre yo fin pran Lond, Stalin te fè yon reyinyon pèsonèl ak Hitler, ak tou de diktatè yo te trè kontan youn ak lòt. Fuhrer la deside ke li ta premye fini nan Amerik ak Lè sa a, Sovyetik la.
  Stalin te dakò ke Sovyetik te kapab tou patisipe nan lagè a. Hitler te bay ale nan anèks nan Larisi, legal Alaska. Men, li te refize abandone Fenlann. Malgre ke Stalin te konsidere tou teritwa sa a kòm primordial, Ris.
  Men, mwen deside pa diskite. Ak Alaska se pa move ... Yon gwo lagè te kòmanse ant Sovyetik la, Japon, Itali, Twazyèm Reich kont USA a. Anplis, tou de Lafrans ak Grann Bretay te goumen tou. Twoup fachis yo soumèt tout koloni peyi yo okipe yo.
  Ak lagè a ak Etazini te ale depi nan kòmansman an pou Twazyèm Reich la avèk siksè. Japon te yon ti kras pi mal. Men, nan karanndezyèm ane a, Alman yo te deja soumèt prèske tout Kanada nan sezon otòn la. Ak nan prentan 1943, yon ofansif te kòmanse kont Etazini. Alman "Tigers", "Panthers", "Lyon" te deja patisipe nan batay yo. Epi yo se machin tèribl. Ameriken yo te goumen di, men piti piti pèdi. Lame Wouj la te goumen tou. Lè Stalin te kaptire Alaska, sepandan, te voye twoup kont Etazini yo nan lòd yo pran kontinan an tou, epi tou li pa dwe yon vulti.
  Nan batay yo "Panther" ak "Tiger", ak machin Sovyetik te gen yon konpetisyon ak lame ameriken an. Batay yo te montre ke T-34-76 la pa te ame ase. Epi Stalin te bay lòd pou ane annapre a mete yon pi gwo zam ak tourèl sou tank sa a. Pa chanje chasi a. Men, seri a KV te montre tèt li pito fèb.
  Tank KV-3 te antre nan seri a nan mwa Out 1941, ak KV-5 nan mwa septanm nan ane sa a. Nan karanndezyèm ane a, KV-4 a tou te antre nan seri a, ak Stalin te chwazi modifikasyon ki pi lou, men pi byen pwoteje nan 108 tòn nan pwa. Nan fen ane a, KV-6 a te parèt ak twa zam, peze yon san senkant tòn. Ak nan karant-twazyèm ane a ak KV-7 te peze desan tòn.
  Kòm li te tounen soti, tout tank Sovyetik nan seri a KV gen move pèfòmans kondwi, yon bwat enfidèl, ak an jeneral yo souvan bloke ak kraze. Ak yon tank de san tòn, an jeneral, se prèske enposib tradui.
  Men, pa gen move san ki byen. Ak seri a KV te etenn, ak seri a IS parèt pito ... Anplis, Stalin menm entèdi devlopman nan tank ki pi lou pase karannsèt tòn. Men, T-34 te pwouve ke yo te tèlman reyisi ke Stalin te bay lòd pou fè tank sa a pi enpòtan, debaz ak masiv.
  Amerik te anba atak ak Alman yo ak wouj yo ak Japonè yo. Li te kraze tou de soti nan sid ak nan nò.
  Ameriken yo byen vit kraze ... Malgre blitzkrieg la pa t 'pase, yo te pran New York ak Washington nan mwa desanm. Epi Ameriken yo te capitile sou 30 janvye 1944.
  Te gen yon poz tanporè... Twazyèm Reich ak Japon t ap dijere byen yo. Ak Sovyetik la pa t 'nan prese. Stalin ak Hitler te vin zanmi pwòch. Alman yo ak Japonè te kaptire Amerik Latin nan, goumen nan Lachin, vale lòt peyi yo.
  Sovyetik te konplete twazyèm plan senk ane. Apre sa, katriyèm lan... Twazyèm Reich la t ap prepare nouvo zam... Epi an 1952, 20 avril, yon nouvo lagè te kòmanse ant Japon ak Twazyèm Reich la. Stalin, nan kou, te pran bò a nan Twazyèm Reich la.
  Sovyetik la te vin tounen yon peyi pwisan ak yon ekonomi trè devlope. Tank prensipal la T-54 ak IS-7, Stalin te renmen machin nan dènye, epi li te bay limyè vèt la nan seri a. Nan Twazyèm Reich la te gen yon seri de "E", tank trè bon nan nouvo jenerasyon an. Men, Lè sa a, piramid ki soti nan seri AG yo te parèt. Anplis de sa, Nazi yo te gen yon zam inik - diskèt, ak plis ankò. An tèm teknik, Twazyèm Reich la pi fò pase Japon, epi jiskaske samurai yo te kreye zam nikleyè, yo dwe konkeri.
  Stalin, ki gen laj ak febli, te vle tout bèl pouvwa. Men, Hitler te di ke li sèlman pèmèt yo repran Ridge la Kuril ak Sid Sakhalin.
  Stalin te satisfè ak sa a ak kèk rezèvasyon. Se vre, Sovyetik la pa t patisipe aktivman fwa sa a nan lagè a. Batay la te feròs.
  Ekipaj tank Alenka a te goumen sou IS-7 la.
  Tank Sovyetik la bon, men Alman yo piramid yo toujou pi bon, ak plis pwoteje ak yon bò.
  Alenka peze zòtèy li sou bouton joystick la. Tire ak yon pwojektil asasen.
  E-50 Japonè a, kopye anba lisans ki soti nan yon mak demode, goumen kont li. Machin sa a te gen yon zam 88 mm ak yon longè barik 100 EL. Danjre pou mòde sou bò ak teyorikman kapab kout pwen-vid ak fwon. Trè wo zam ki pèse kò w. Ak vitès inisyal la nan pwojektil la se kolosal.
  Pati anwo a nan kòk la byen pwoteje pa yon pant gwo, men fwon an nan gwo kay won an se pi mal.
  Ti fi Anyuta lonje zam la ak zòtèy pye l' li frape tank samurai a. Depi premye fwa frape ak fòse yo fèmen.
  Japonè a se byen ajil, men peze prèske otan ke IS-7 a ak pi fèb, espesyalman abò pwoteksyon.
  Isit la se yon lòt E-50 ti fi yo frape sou tablo soti nan yon distans ki long, byenke sa a mande pou presizyon fenomenn.
  Men, apre yo tout, Alla a wouj-chveu thrashed zòtèy fè li, ak sa a omwen vle di yon bagay.
  Men, E-75 Japonè a an mouvman. Li pa osi vit ke E-50 la epi li pi lou. Men, fwon li fòtman pwoteje. Tourèl la byen epè ak zam devan, 252 mm pi epè pase IS-2 la. Fwon kò a pi mens, men ak yon gwo pant. Bò ki pi fèb nan kòk la se sèlman 120 mm, san pant. Ak nan yo li pi bon frape soti nan yon distans ki long.
  E-75 se yon machin yon ti jan demode ki peze plis pase katrevendis tòn. Li klèman ensifizan. Malgre ke kanon an 128 mm se toujou byen pwisan. Ak T-54 a byen pèse machin sa a.
  Maria te tire ak zòtèy li. Li te pèse bò kòk la epi li te note:
  - Pa pi bon konsepsyon an!
  Olympias te bay yon pete mitray ak te dakò:
  - Sètènman pa pi bon an!
  Ak zòtèy fè pandan li peze sou bouton yo.
  Japonè yo ap pèdi yon nouvo lagè, men yo goumen dezespereman epi yo pa rann tèt. Malgre ke twoup yo yo teknolojik dèyè.
  Sovyetik MIG-15 yo pral pi fò pase machin Japonè yo. Ak Alman ME-462 la konplètman soti nan konpetisyon.
  Yo bat Japonè yo nan syèl la. Epi pa gen okenn antidot kont avyon disk ditou.
  Malgre ke diskotèk frape desann prèske tout bagay ki deplase.
  Eva ak Gertrude te montre tèt yo nan tout bèl pouvwa yo lè yo kraze machin yo nan peyi solèy leve a.
  Èv te tire zòtèy li epi li gronde:
  - Pou konpayon mwen!
  Gertrude konfime pandan li te frape opozan yo:
  - Pou tout moun mouri!
  Epi tou ak zòtèy fè, li pral peze bouton yo nan joystick la ak tire desann plizyè avyon.
  Japonè yo te bat ak bourade nan tout respè. Hitler te mande pou mete fen nan lènmi yo pi vit ke posib.
  Gerda ak Charlotte te goumen ansanm nan yon tank ki gen fòm piramid. Pwa a nan machin nan se sèlman karannsenk tòn, ak zam la se 250 mm ak gwo pant nan tout ang. Ak motè a se 1800 puisans, turbine gaz.
  Ak yon kanon gwo presyon ki bat tout moun tankou yon mato. Se pou kalib la sèlman 88 mm, men sa ki yon gwo vitès pwojektil.
  Pa ka reziste yon tank Alman.
  Gerda frape bouton yo nan joystick la avèk èd nan dwèt fè nan janm bronze, kraze tank Japonè a epi jape:
  - Pou grandè kominis nan peyi aryen an!
  Epi ti fi a soti lang li. Li se mobil ak woz.
  Charlotte te tire tou ak zòtèy li yo, li frape lènmi an epi li di:
  - Pou Larisi sen!
  Epi li fè yon klin sou zanmi l.
  Apre sa, yo bat Japonè yo byen, ak briskeman.
  Albina ak Alvina tou goumen byen nan syèl la, bat Japonè yo, epi kraze yo an miyèt moso.
  Albina trè aktivman frape desann avèk èd nan zòtèy fè l ', ak kraze samurai a nan syèl la ...
  Epi li gwonde:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Alvina frape yon machin Japonè epi li di:
  - Glwa pou ewo yo nan Lapris!
  Epi tou lè l sèvi avèk zòtèy fè.
  Ti fi yo trè batay kalite ak kraze nenpòt obstak. Lè avyon an samurai boule tankou yon flanbo epi tonbe atè. Epi dèyè l gen senk konbatan ki soti nan peyi solèy k ap monte a.
  Se konsa, ti fi yo isit la yo etonan byen kowòdone.
  Elizaveta se sou yon tank T-54 ak ekipaj li a epi li detwi tank Japonè yo.
  Li pa fasil pou goumen. Prensipal tank Japonè a kopye soti nan yon modifikasyon bonè nan E-50 a se yon machin ki grav anpil. Epi li pa enferyè a tank Sovyetik la nan zam devan ak zam. E menm yon ti kras zam li se plis blende-pèse ak pi bon pwoteksyon nan fwon an nan kòk la, espesyalman tèt la.
  Se vre, Japonè a pi lou pase machin Sovyetik la, men motè a pi pwisan konpanse pou sa.
  Elizabeth tire nan yon distans ak manèv.
  Plis jisteman, Euphrasia ap kondwi. Epi li pa kite tèt li pran.
  Ekaterina, yon manm ekipaj la, frape zòtèy li yo epi li di:
  - Pou kominis!
  Lè sa a, Elena, kòm yon eksplozyon, pral kraze sib la nan bò la. Epi gwonde:
  - Nou se pi egzat nan mond lan.
  Tank la T-54 ka pèse nan fwon an pa Japonè yo, e menm plis konsa nan bò la. Apre sa, li pa gen okenn tèt kòmanse nan batay. Se konsa, li difisil al goumen samurai.
  Ak isit la vini E-100 la. Yon machin trè mechan. Blende li yo fò nan tout ang, ak zam la trè pwisan nan 150 mm. Li pral kraze machin Sovyetik la an miyèt moso. Epi li difisil pou kraze nan Japonè yo. 210 mm ak plak pwotèj.
  Ak fwon an se milimèt 250. Se konsa, ou pa ka kraze nan tankou yon kolos.
  Tank T-54 ap apwoche. Pa pèse Japonè yo nan fwon an. Mwen pral peze pike sou bò a ak Lè sa a, yo jis tire desann.
  Zam la pwisan, men pousantaj dife li pi ba. Ak presizyon tou diminye kalib la.
  Se konsa, virtuozite manevwe mande soti nan Eurasia. Kidonk, Bondye padon, yo pa t frape.
  Ti fi a chante:
  - Larisi se gwo pouvwa nou an,
  Larisi se gwo peyi nou an...
  Gran volonte, glwa ki fè konfyans,
  Ou pou tout tan!
  Elena souflete E-50 Japonè a epi li te note:
  - Nou ap viv nan Sovyetik la, pa Larisi1
  Eurasia te dakò ak sa a:
  Wi, men pwen an se menm bagay la!
  Se konsa, yo eskive vaksen yo, epi yo glise nan tank la tèt li. Ak dwa nan bò a, nan pati a kote pa gen pant ki pi ba ak nan plak pwotèj yo, ou pèse soti nan kalib la anba barik.
  Epi E-100 la kòmanse eklate ak eksploze. Ak ki jan li tout soti.
  Larisi anba Stalin se fò ak avyasyon, ak tank, ak an pati menm flòt la.
  Jiskaprezan, sepandan, Sovyetik la pa gen twòp gwo bato, men yo te mete kanpe debyen ti.
  Ak sou destriktè a, tout ekipaj la konsiste de ti fi pou kont li. Apre sa, yo byen bat Japonè yo.
  Ak bato yo, san plis ditou, kraze.
  Ti fi yo kouri alantou epi voye kokiy kanon ak zòtèy fè yo.
  Ak ki jan pinga'w woz fè yo klere.
  Stalinida, kòmandan ekipaj la, pran li e li chante:
  - Glwa pou sen manman nou an!
  Epi ankò, zam Sovyetik ap frape Japonè yo. Epi, koulye a tout kwazyè samurai a eksploze. Epi sòlda jòn yo ap nwaye.
  Men batay la ankò...
  Nan sis premye mwa yo, teritwa ki te kontwole pa Peyi Solèy la leve a te mwatye.
  Epi te gen viktwa sou tout fwon.
  Lame Wouj la te pran sid Sakhalin epi li te deplase nan Zile Kuril yo. Yo menm tou yo atake Manchuria. Epi goumen pou Port Arthur.
  Ak atak la sou vil sa a te trè feròs.
  Alenka te goumen Japonè yo e li te woule, li montre dan li:
  - Nou pral genyen!
  Ak zòtèy toutouni li yo, li peze bouton joystick yo, epi li fè kònen obusy samurai a.
  Anyuta te tire tou. Kraze lènmi an epi kriye:
  - Pou Sovyetik la!
  Epi Alla te frape ak kòlè sovaj, epi li di:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Epi, tou, ak zòtèy fè nan pye yo, kòm si yo te mato.
  Maria pepi epi gronde:
  - Pou Stalin!
  Epi yo frape ak tout fòs yo...
  Olympias tou goumen ak dwèt fè, ki jan yo koupe lènmi an, ak konfizyon.
  Port Arthur tonbe... E sa se yon viktwa retentissant.
  Pandan twa mwa ankò, batay la te kontinye nan lòt kote ... Ane 1953 la te vini ... Batay yo nan li yo trè mechan.
  Twoup Sovyetik yo te eseye ateri nan Japon, men yo te tire pa inite oto-defans.
  Nan lanmè, tou, batay la poko bese ...
  Ti fi yo te goumen tankou chevalye reyèl.
  Ak nan kou yo te janm fè ak bèl anpil, bronze. Ak ki jan yo bat Japonè yo ak bonm.
  Ak lòt tifi yo ap goumen. Pou egzanp, Anastasia Vedmakova. Li se tankou yon ti fi batay ak fè mirak sa yo sou MIG-5 la.
  Apre sa, li tire desann yon lòt avyon, fwa sa a Japonè yo, lè l sèvi avèk yon kanon 37-mm.
  Pilòt la goumen nan yon sèl chòtdeben epi li se yon ti fi trè agresif. Epi frape lènmi an trè byen.
  Ak chak nan vaksen li yo frape sib la.
  Anastasia pepi, chante:
  - Im nan Motherland chante nan kè nou,
  Pa gen plis bèl fanm nan tout linivè a...
  Peze pi fò knight machin zam,
  Mouri pou Bondye bay Larisi!
  Akulina Orlova, ki ap goumen Japonè yo, montre dan li, objè:
  - Non! Li pi bon kite lènmi an mouri, epi n ap viv!
  Epi li te sonje kijan, pa egzanp, patizan Lara te tòtire pa Japonè yo. Ak ti fi sa a te kondwi nan nèj la pye atè. Apre sa, li jis ri nan bouro yo nan figi an. Menm lè yo te aplike bann lajè nan fè wouj cho sou plant li fè, ki te glase, li te kapab kenbe rèl doulè li. Menmsi lèv la mòde te senyen.
  Se te ti fi patizan Lara.
  Epi li te gen yon gwo kè. Epi li te andire lè yo te bat li ak fil fè, yon kouran te pase nan kò li.
  Se konsa, li pa t 'di anyen. Yo pa t tire l, men yo te voye l nan yon kan lanmò nan yon karyè.
  Lara pa t kraze la tou, li kontinye wout li plen ak kouraj ak ewoyis.
  Akulina Orlova abat yon lòt avyon Japonè e li chante:
  - Nou pral goumen kont lènmi an jiska lafen,
  Eksplwatasyon sòlda yo pa konte kantite...
  Larisi yo te toujou kapab goumen -
  Satan pral detwi!
  Men koulye a, mas te deja vini ... Stalin mouri. Epòk glwa règ diktatè a ak konkeran an te fini. Beria te vin siksesè a. Stalin menm te kite yon testaman ke Lavrenty Palych ta dwe Prezidan Komite Defans Eta a ak lidè a.
  Ak 2 me, kapital la nan Japon, Tokyo, te pran pa Alman yo ak twoup Sovyetik yo. Epi sou 9 me 1953, rann tèt peyi solèy leve a te swiv, e lagè a te fini nan viktwa. Ak tout bagay te sanble yo dwe bon ak bèl.
  Nan dat 20 avril 1955, premye misyon ekipe sou lalin lan te fèt. Devan limanite te sanble tout Cosmos san limit.
  Men, sou 20 avril 1957, Hitler te ale nan lagè ak Sovyetik la. Li te deja kontwole tout bagay e te gen yon sèl pouvwa ki rete nan chemen li.
  Ki moun ki pral sispann Hitler?
  Lavrentiy Beria vinn pi fò nan pouvwa. Li se Jòjyen, ak sa a se plis oswa mwens tankou lonbraj la nan Stalin adapte pèp la.
  Epi lagè a vini...
  Alman yo fò, epi yo gen twoup ki soti nan tout mond lan. Sovyetik la tou fò, men enferyè a Wehrmacht nan teknoloji.
  IS-10 tank la te parèt ... IS-11 ak IS-12, men machin sa yo relativman lejè nan senkant tòn, se sèlman zam la pi pwisan ak long-barik pou IS-11 nan 122 mm, pou IS- 12 - 130 mm. Epi sèlman IS-15 la te fè yon tank ki pi pwisan pase IS-7 la. Li te gen yon 152-milimèt ak an menm tan an long-barik zam ki peze apeprè yon santèn tòn.
  T-55 la parèt tou. Avèk zam ki pi pwisan nan kalib 105 mm ak pi byen pwoteje.
  Okòmansman, Alman yo te avanse avèk siksè. Tank yo pi avanse, menm jan ak lòt machin yo. Ak pi enpòtan, pi plis pouvwa.
  Pandan twa mwa nan batay fè tèt di ak feròs, Nazi yo te rive Moskou. Epi sezon fredi toujou lwen...
  Lady Armstrong te kontinye goumen, ansanm ak konpayon li yo.
  Kat ti fi te goumen sou tank Goering-5 la. Yo se fanm angle nan sèvis Wehrmacht la. Epi li pa fasil pou yo ditou. Nou dwe goumen kont Bolchevik yo, ki goumen tou de fanatik ak ladrès. Pa bay Grann Bretay yon desandan.
  Jane te andomaje kanon Ris la ak yon piki presi, epi li te woule:
  - Lavi se yon moman, ant sot pase a ak tan kap vini an!
  Gringeta, tiyè pye atè sa a, te deplwaye zam la, te tire epi sifle avèk antouzyasm:
  - Nou se yon ti fi malfini!
  Ak pwojektil li pral frape dwa nan obusè Sovyetik la. Wi, ti fi a vrèman super. Epi detwi tout moun nan yon ranje.
  Malanya choute tou, lè l sèvi avèk zòtèy li. Detwi yon zam Ris. Te lakòz deksplozyon nan twous konba. Men kisa yon ti fi superbly ye. Epi pepi:
  - Lavni an pral klere... Lagè a pral fini, mwen kwè nan li!
  Matilda te di:
  - Mwen gen yon santiman ke nou te frape youn ak lòt pou plis pase yon syèk. Tout batay, ak batay, ak batay!
  Bèl Jane a te pete ri epi li te di avèk enjenye:
  - Pi bon batay pase zewo!
  Epi ankò frape zam Sovyetik la ak yon piki egzat. Li vrèman se yon ti fi isit la. Ak Marge nan sekirite clobbers Larisi yo.
  Anvan batay la, ti fi yo te gen yon ti repo nan tavèrn lan. Nou bwè byè Bavarian, nou manje vyann kochon gra ak ti mouton. Lè sa a, yo envite yon douzèn pi piti gason epi yo te fwote ak yo. Epi li komik ak trè agreyab.
  Li bon pou tifi yo de tout fason. Ak tankou yon plezi pou kò fò ak jistis jèn.
  Menm lè a, chaj enèji a anvan batay la ogmante. Ak rale, sou fe yo ki pi reyèl! Lè sa a, vanyan sòlda yo peze bouton yo ak pye atè yo epi frape soti rezilta kolosal.
  Koulye a, yo pran tanpèt Moskou. Epi vil la pa vle lage. Larisi yo tèlman fè tèt di. Vrèmanvre, li te sanble gen tan pou yo reyalize ke pozisyon yo te san espwa epi rann tèt yo bay mizèrikòd nan viktwa a. Se konsa non. Yo pèsiste. Demontre ewoyis inflexible. Epi kenbe, kote li te sanble pa te gen okenn chans, pa gen okenn holdouts.
  Britanik yo, pou egzanp, nan batay la pou Lond pa t 'konsa fè tèt di. Yo lage byen vit. Epi kounyeya yo ap goumen nan menm ekip ak Nazi yo!
  E kisa? Fè pwòp karyè ou!
  Jane santi l sou yon chwal blan, ak byen konfidan. Mwen vle montre tèt mwen bay ti fi a soti nan pwen de vi ki pi wo a. Epi bay Larisi yo yon bon souke. Pou vin yon larenn reyèl tèt li.
  Gèrye a tire ankò. Li frape kanon Ris la, ak pasyone di:
  - Byento pral gen paradi sou planèt la!
  Ala yon bèl ti fi nan kò, men li fè zèv nwa.
  Gunner Gringeth a se pa yon miss tou. Li kraze yon obusè 152 mm tankou yon kib glas ak yon mato. Se sa ki yon ti fi ajil ak briyan li ye. Ou pwobableman pa pral jwenn yon pi bèl youn. Malgre ke ... Yon ti fi miskilè, ak yon karakteristik yon ti jan Rustic ak senp. Ruddy, li sanble dans, men pa gen yon gout nan grès nan kò a. Li jis tèlman beefy.
  Li renmen sèks anpil epi li pa janm dòmi poukont li. Li renmen li lè kò fò li rid pa men gason. Gringeta se yon ti fi trè bèl. Men, kisa li fè. Ankò li frape batri Sovyetik la. Men sali nan...
  Gringeta te chante ak yon ri:
  - Pa t gen diven nan fèt la, men Satan te fè vodka!
  Epi li montre lang li.
  Epi ankò tank la "Goering" -5 fè vize dife. Ak vanyan sòlda yo nan li yo trè séduire. Yo rate yon fwa epi frape twa fwa. Lè sa a, yo fese youn ak lòt ak plant fè! Epi yo fè dan yo.
  Sepandan, kè kontan nan pitit fi Grann Bretay okipe yo te kout dire. Isit la se youn nan ti fi yo pye atè ki te kapab pouse yon min anba cheni an. Ak prezan sa a nan aniilasyon rale koupe avèk siksè ke plizyè pist artistik imedyatman pete. Ak gwo tank swasanndis tòn imedyatman pèdi mobilite li yo.
  Mwen te oblije pran machin mwen an pou fè reparasyon. Ranplasman an te fè sou tèren an pa yon ekip espesyal.
  Wi, "Goering" -5 pa ka konpare ak fanmi piramid AG. Men, sa yo, pi move zam yo te bay ti fi angle.
  Men, isit la ti fi Sovyetik yo ap goumen.
  Out 1957 deja. Moskou konplètman antoure ak pozisyon li sanble san espwa.
  Alyonka goumen sou IS-15 la. Devlopman pwisan nan konsèpteur Sovyetik. Blende devan an gen yon pant 500 mm. Pa kraze nan Alman yo. Epi li peze jis plis pase yon santèn tòn. Ak yon motè turbine gaz nan 3200 puisans. Ak yon kanon ki kapab antre nan tank piramidal Alman nan yon distans.
  Alyonka te bat machin Alman an ak zòtèy pye l 'epi li kriye:
  - Pou gwo Larisi!
  Ak bote a chirped.
  Anyuta, tou, ki jan yo bat lènmi an. Epi li sèvi ak zòtèy pye l yo tou, li pèse tank la byen lwen epi li kriye:
  - Pou Peyi a!
  Zam la gen yon longè barik 120 EL, ki se enpresyonan. Ak yon pwojektil ak yon nwayo iranyòm. Tank sa a tou gen douz mitray ki gen anpil pouvwa.
  Alla tou lanse sou Nazi yo epi li rele:
  - Pou Sovyetik nou an!
  Maria, tou, te pran Nazi yo epi li koupe, epi fwa sa a te peze bouton joystick la ak pwent tete wouj li a, li t ap chante:
  - Pou Manman Larisi!
  Olympics yo tou se tankou yon koupe sou lènmi an. Apre sa, li pral dechire tourèl la nan tank Alman an ak kriye:
  - Pou patri a ak libète nan fen a!
  Tank Sovyetik la te montre tèt li trè konba ...
  Men, Ay, fòs yo inegal ...
  Trè inegal...
  Men, ti fi yo chita nan anbiskad trape moman yo.
  Elizabeth te karese misk vant li. Lè sa a, avèk èd nan yon talon fè, li voye yon pwojektil egzat sou lènmi an.
  Ak frape lènmi an dwa sou sib.
  Epi li woule:
  - Pi fò vanyan sòlda, peze mitrayèt la,
  Yon rezilta enteresan ap vini!
  Elena te voye yon asasen kado lanmò nan sib la epi li te note:
  - Hitler pou gremesi poke tèt li sou nou. Kèlkeswa jan nou fè bak, nou pap abandone!
  Ekaterina te tire tou, te kraze sib la epi li te note:
  - Nou pa mato klou, men gen yon bagay ki pi enpòtan yo dwe fè!
  Evrasiya te bay yon pete mitray ak bay:
  - Larisi anba jouk bèf la pa pral pliye, lame nou an pa rann tèt!
  Elizabeth te dakò ak sa a:
  - Non! Lame Wouj la pa rann tèt!
  Epi li tou voye yon pwojektil sou sib la ak talon pye l. Epi li te tounen soti byen epi avèk presizyon.
  Nou dwe kenbe a tout pri. Isit la Nazi yo tòtire pyonye a.
  Yo pran ti gason an dezabiye toutouni. Apre sa, yo te kòmanse bat li ak yon fil wouj. Yo bat mwen sevè jiskaske mwen pèdi konesans. Apre sa, vide ak dlo sale. Ki jan ti gason an t ap kriye nan agoni. Epi li te deja griye ak flanbo ankò. Apre sa, yo pran li epi yo plonje yon baton wouj cho nan anus la.
  Se konsa Fritz yo te mechan. Yon lòt plezi yo gen se fri talon yo. Yo te mete yon ti fi Komsomol ak lwil sou sèl la, epi yo te mete dife nan yon brasero anba li. Ak ti fi a kriye nan doulè terib. Epi Nazi yo fri epi chante yon chante pou tèt yo.
  E kisa yo poko fè. Epi yo te kase dwèt ti fi yo sou pye atè, epi ti gason yo te fonn nan asid, epi yo te chire po yo vivan.
  Elizabeth tire ankò. Li frape sib la epi li te woule:
  - Nou pap janm abandone!
  Epi Elena te dakò ak sa a:
  - Pa janm bay vag!
  Apre sa, li voye yon pwojektil nan sib la ak èd nan zòtèy fè li.
  Yo pran yon lòt tank epi li pran dife tankou yon flanbo...
  Catherine agresif te note:
  - Nou pral chanpyon mondyal!
  Epi ak talon pye li li voye yon lòt pwojektil sou sib la.
  Men, Ay, malgre tout ewoyis la nan mwa septanm nan, Moskou tonbe. Ak nan mwa Oktòb Alman yo te deja rive Urals yo. Apre sa, yo pran Azi Santral soti nan sid la. Ak nan Desanm 1957, yo konplètman okipe tout teritwa Sovyetik la.
  Konsa te fini konkèt mond lan.
  Nan dat 20 avril 1959, yo te òganize yon referandòm pou tabli monachi a ak anpi mondyal Twazyèm Reich la. Sa a te kowenside ak premye vòl yon astronot sou Mas, ak nouvo reyalizasyon Twazyèm Reich la. Epi Hitler pral resevwa tit la nan Super-Anperè.
  Li te sanble ke tout objektif yo te reyalize.
  Men, nan mwa me 1961, Hitler te fè aksidan nan yon avyon e rèy briyan ak long li te entèwonp.
  Men, pi gran pitit gason l 'te deja vin yon granmoun, ak dinasti Fuhrer a te vin estab ak fò. Epi kounyeya Twazyèm Reich la konkeri espas.
  Tout nasyon te resevwa dwa egal ak sitwayènte nan nouvo anpi a.
  Ak limanite ap deplase nan direksyon pou yon avni ki pi klere!
  
  VIKTWA NAPOLEON ANBA WATERLOO
  Napoleon te genyen batay la nan Waterloo. Li pa t 'gen yon kriz malkadi nan moman batay la, ak Britanik yo te bat. Lè sa a, Alman yo, ki te dirije pa Blucher, yo te bat tou. Lè sa a, franse yo te pran sou Netherlands.
  Ankò bat Prussians yo ak Otrichyen yo. Larisi pa t 'vle antre nan lagè a. Tsar Aleksann se te premye moun ki te fatige nan batay e li pa t 'vle koule san.
  Napoleon Bonaparte tou te gen tandans pa trennen lagè a. Li te fè plizyè defèt ankò sou alye yo, li fè lapè ak yo. Lafrans te resevwa yon pati nan peyi Itali ak Netherlands ak kèk tè nan Almay ak kalme.
  Pou yon ti tan, nan kou ... Napoleon atake Aljeri nan ven yo ak konkeri li. Apre sa, li te pran sou Mawòk. Epòk Afriken an nan ekspansyon anperè a te kòmanse. Napoleon te goumen nan Afrik ak twoup li yo ankò rive nan peyi Lejip ak Soudan.
  Napoleyon anrasinen tèt li ann Afrik... Men li poko monte ann Ewòp. Anperè a te viv pou yon bon bout tan nan epòk sa yo. Apre sa, li te mouri nan 1840 nan laj swasanndizan, li te pase trant-sis ane kòm anperè, ak nan total dirijan Lafrans pou karant ane! Sa a se yon rèy trè long ak bèl pouvwa. Anba li, Lafrans te fè eksperyans tou de viktwa ak okipasyon. Pifò nan Afrik, ki gen ladan Soudan ak Nijerya, te vin koloni franse. Anplis, marshals Napoleon yo tou konkeri Indochina.
  Dinasti Bonaparte te ranfòse. Napoleon II te gen timoun tou e li te monte twòn nan yon laj ki gen matirite. Ak dinasti li a te kontinye monte bèl pouvwa li. Nan 1848, pran avantaj de revolisyon an nan Otrich, Lafrans te wete Itali nan Anpi Habsburg. Lè sa a, te swiv lagè a ak Larisi ansanm ak Grann Bretay.
  Franse yo, ansanm ak Otrichyen yo, bat Larisi yo. Apre sa, yo pran anpil tè. Ki gen ladan Ikrèn. Napoleon II te fonde Commonwealth la, mete frè l 'sou fòtèy la. Larisi te rlege nan kategori a nan pouvwa minè. Napoleon II te kontinye konkèt li yo e li te pran plis Lapris ak Otrich. Ak la, tou, mete fanmi yo, pran yon pye nan Ewòp. Grann Bretay te eseye fè objeksyon, men yo te bat...
  Lè yon lagè sivil te pete nan Amerik, Napoleon II te entèveni sou bò sid yo. Apre sa, li te genyen ... Lafrans tou kontinye konkèt Lafrik la, li pran kontwòl peyi Zend. Nan lanmè, franse yo, ki gen siperyorite nan resous, yo te kont Britanik yo tankou yon elefan kont Moska. E yo menm te pran Grann Bretay tèt li lè yo te debake sou kontinan an nan 1873.
  Lafrans te pran tou de Ostrali ak Kanada e li te vin tounen yon gwo pwisans. Nan 1881, Napoleon II, Grann lan, te mouri tou. Epi Napoleon III te monte twòn nan. Anba li, Lafrans te kontinye deplase twoup li yo atravè mond lan. An patikilye, te gen yon kanpay kont Moskou ak tou de Larisi ak Etazini finalman soumèt. Epi te gen yon lagè nan peyi Lachin. An 1904, apre lanmò Napoleon III, Napoleon IV te monte twòn nan. Li te kaptire Japon ane annapre a ak kèk ane pita fini konkèt Lachin nan. Lè sa a, envazyon an nan Amerik Latin nan te kòmanse. Napoleon senkyèm ki te gouvènen an 1933 te konplete konkèt tout peyi nan mond lan ak kreyasyon yon anpi mondyal. An 1937, premye vòl ekipe nan lespas te fèt. An 1945, moun yo te vole sou lalin lan. Ak nan 1957 nan Mas, ak ane kap vini an nan Venis.
  Se te konkèt espas. Rive nan fen ventyèm syèk la, tout planèt yo nan sistèm solè a te deja vizite pa astwonòt, e menm nan kèk kote - sou Lalin nan, Mas, Venis, koloni yo te fonde.
  Ak nan 2021, vòl la nan premye ekspedisyon entèstelè a te kòmanse. Anpi franse a, miltinasyonal ak gwo, te pran kontwòl lemonn antye ak sistèm solè a. Ak rèv li yo se pouvwa sou linivè a!
  
  
  NOUVO AVANT PWOTE YO NAN MOND AIVENGO
  Malgre ke Ivanhoe a brav te sove Rebecca anba ekzekisyon, istwa li pa t fini. Osi byen ke avanti. Izarak sètènman te fè pi byen li. Apre sa, li te kòmanse mande tounen bijou yo ak rad chè oriental yo te pran nan men Rebecca. Men, nan kou li te refize.
  Ki sa ki deja pwopriyete a nan lòd la, Lè sa a, li se, epi jwif yo pa oblije rapòte.
  Se konsa, Rebecca te pase kèk tan nan tan fre pye atè, epi sèlman nan yon rad sak. Wi, anvan ekzekisyon an, li te pye atè, li te dezabiye epi fèmen nan yon selil monastik. Li te frèt ak mouye e te gen rat. Isit la Rebecca te tèlman malgre ak pal.
  Rete pye atè nan kacho a ak nan lari a nan move tan fre mennen nan lefèt ke ti fi a pran yon move frèt epi li tonbe malad. Epi Izarak te oblije anboche doktè ijan. Kidonk, li te byen depanse, enkli peye yon ranson bay vòlè yo.
  Apre sa, mwen t ap chèche yon fason yo jwenn ak touche lajan yon kote. Anplis, Richard Lionheart te anonse ke yon gwo tounwa jout ta dwe fèt an koneksyon avèk kouronasyon li. Ak gayan an pral resevwa yon gwo rekonpans.
  Nan moman sa a, kòm Izarak toudenkou wè yon ti gason an pantalon kout, pye atè, toutouni nan ren an, men trè miskilè. Misk li yo te trè bèl, ak pwofondman defini anba po a ate. Dapre estanda Mwayennaj yo, ti gason an pa t 'ditou piti, men ak yon figi timoun, wonn. Li klè ke sa a se toujou yon timoun ki, si li grandi, pral vin yon nonm ki gen yon fizik trè pwisan.
  Isaac mande ti gason an ak yon souri:
  Kisa jenn gason an vle?
  Ti gason an, li tape pye l', li di:
  - Mwen vle patisipe nan tounwa a nan kavalye! An menm tan an ede pitit fi ou ki malad!
  Jwif rich la te sezi:
  - Ou se doktè?
  Ti gason an reponn ak yon souri:
  "Malgre aparans mwen jèn, mwen deja gen anpil eksperyans nan touye. Ak nan medikaman tou! Ak konplètman gratis!
  Izarak reponn avèk antouzyasm:
  - Bèl bagay! Oke lè sa a. Ou gen misk fò, men yo pral ase yo patisipe nan tounwa a?
  Ti gason an di ak yon souri:
  - Pote yon fer chwal pou mwen!
  Jwif ki rich la te fwonte.
  - Poukisa!
  Ti gason an di avèk konfyans:
  - Mwen pral kraze li!
  Isaac gronde:
  - Oke, mwen kwè! Ou gen misk trè bèl, nan lès ou ta kontan yo vann bay harem sultan an!
  Ti gason an te leve, li vire plizyè fwa nan lè a epi li gwonde:
  - Mwen pap abandone!
  Jwif la sifle sezi:
  - Ala vit ak ajil ou ye! Oke, mwen pral ba ou yon chwal ak zam ak yon frenn ak epe pou tounwa a. Sèlman ou pral retounen tout bagay sa yo ban mwen an triplets!
  Ti gason an souke tèt.
  - Oke, paske chwal la ak zam ak zam ale nan gayan an. Nan sans sa a, ou ka goumen.
  
  Trè kontan, Izarak di:
  - Gran jenn gason... Kijan ou rele?
  Ti gason an reponn modèsman:
  - Oleg Rybachenko! Mwen se yon vanyan sòlda ki ede moun ki fèb yo, epi anjeneral sèvi Larisi. Men, nan ka sa a, mwen te vin sove pitit fi ou a. Depi bwonchit se yon maladi trè danjere pa estanda Mwayennaj yo. Epi gen kèk doktè abil ki ka sove ti fi a!
  Isaac reponn ak yon souri:
  - Ou sanble pi gran pase ou sanble?
  Ti gason an souke tèt.
  - Wi, mwen gen anpil ane! Li difisil pou menm konte konbyen, depi mwen vwayaje ak ap viv nan monn diferan. Men, mwen te gen anpil evènman ak enpresyon.
  Jwif te note:
  - Oke! Ale geri pitit fi mwen an! Antretan, mwen pral voye chache yon chwal ak zam. Wi, epi kounye a ou mezire kwasans lan. Ou sanble jis yon ti gason, men byen gwo ak lajè-zepòl. Otan ke Ivanhoe, e petèt ou pral pi laj nan zepòl yo!
  Oleg souke tèt epi li di:
  - Pou tretman pitit fi ou a, mwen bezwen alkòl, grès, yon douzèn ti tas. - Lè ti gason an te wè kijan figi Isaac t ap vire, li prese ajoute. - Tas yo sèlman pou yon ti tan. Epi li ta tou bon jwenn grès badger. Ti gason an fè yon klin. Epi pitit fi ou a pral kòm nouvo!
  Isaac te bay tèt li an dakò.
  - Wi, jis yon ti majisyen! Oke, tout bagay pral pare, ale epi sove pitit fi mwen an.
  Ti gason an te klere pye atè, wonn, woz, ak konplètman san pousyè.
  Li te kòmanse mele ak Rebecca. Ti fi a te pal epi touse. Vreman vre, kontrèman ak ti gason imòtèl la, li pa te abitye ak frèt la. Pitit fi a nan yon peyi sid, nan otòn nan Grann Bretay, te pase nwit la pye atè ak nan yon sèl rad ak yon selil mouye ak frèt, ak yon koup de jou nan lè a fre. Isit la ak padonnen pa lontan.
  Epi, koulye a ou bezwen mete bank sou li - remèd popilè ki pi efikas, ki ede anpil.
  Po Rebecca a pito pal epi li pa bronze. Li te jennen toutouni devan yon bèl ti gason miskilè.
  Oleg Rybachenko te di li mete dwèt endèks li nan bouch li:
  - Mwen se yon doktè! pa timid pou mwen!
  Epi ti fi a tounen souri.
  Ti gason an, ki te gen eksperyans deja, mete bwat pou li. Ti fi a tranble.
  Men, Oleg te caresses li avèk tandrès, li te frape plant ki te grate. Ti fi a ki pa abitye te mache sou chemen an ak pye l 'yo te twou pa ti wòch. Ak wout la nan ekzekisyon an te tounen trè douloure pou yon ti fi rich ki pa t 'abitye fè san soulye.
  Ti gason ki te kouri pye atè tout tan an te note:
  - Sansib, tèlman sansib!
  Apre sa, li mete bwat sou li, ki soti nan ki te gen tras sou do ti fi a. Men, bank yo rale maladi a. Se konsa, Rebecca pran yon ti lèt ak siwo myèl epi li tonbe nan dòmi.
  Apre sa, Oleg kite sèvant la yon lòd pou kontinye bay lèt ak siwo myèl ak malik, osi byen ke grès badger.
  Apre sa, li prese nan tounwa a. Li nesesè travay tou de chwal la ak zam la ak zam.
  Jwif la, byenke visye, pa sòt. E chwal la te bon ak zam yo pa t move. Oleg te monte nan zam la epi li te santi gòch nan yo. Batay toutouni ta pi plis abil. Men, gen règ tounwa: tout moun dwe nan zam ak sou cheval. Isit la, goumen toutouni ak nepe, Lè sa a, Oleg Rybachenko ekstèmine tout lame ak nepe.
  Ti gason an te kouri sou yon chwal blan, li t ap tann batay la.
  Tounwa a te fèt nan Lond. Ivanhoe te deja refè anba blesi li yo e li te konsidere kòm youn nan pi renmen tounwa a. Richard Lionheart li menm t ap prepare pou batay la. Yo te espere arive sòlda ki soti nan lòt peyi tou. An patikilye Duke nan Alba: yon avyon de gè vanyan sòlda soti nan Espay. Franse Duke nan Guise, baron soti nan Almay. Anpil konbatan. Menm nan byen lwen Larisi, Prince Ruslan te rive. Plis jisteman, pa soti nan Larisi, men nan Kievan Ris.
  Se konsa, reprezantasyon an isit la te tounen soti yo dwe solid. Epi se te yon tounwa san parèy ak prim.
  Gayan an te sipoze jwenn yon pwatrin antye an lò, ke Richard Lionheart te pote soti nan Palestine. Ak pwatrin sa a te peze omwen yon tòn.
  Se konsa, moun ki vle goumen - aparamman, envizib.
  Tounwa a, an vi nan gwo kantite patisipan yo, te fèt dapre sistèm nan tas.
  Oleg Rybachenko te rive nan yon kan espesyal pou chevalye. Blende ak yon chwal, sa a se yon pas, men pesonn pa mande pou dokiman yo.
  Ti gason an te pase nwit lan nan kan an. Nan aswè a, yon fanm ki te gen bon jan kalite fasil vin jwenn li. Lè li wè ke devan l te toujou yon timoun ak bèl anpil, li te souke tèt:
  - Mwen pral sèvi ou ti gason gratis!
  Oleg souke tèt an akò epi li te note:
  - Ou pap regrèt, mwen gen anpil eksperyans!
  Pou la pwemye fwa nan plizyè ane, pwostitye a pwobableman fè eksperyans plizyè orgasm reyèl e menm gade pi piti. Li te kite satisfè. Byento plis ti fi parèt. Oleg te note:
  - Ou dwe peye pou sèks! Ak pou fè sèks gwo doubl! Yon pyès lò pou chak orgasm!
  Pwostitye yo te dakò ak volonte ... Oleg te touche lajan desan, men lannwit lan li fèmen je l '. Ti fi li yo ak yon fanm te vini. Yo anjeneral jèn ak bèl, men ou ka trape enfeksyon an. Se vre, Oleg se yon timoun imòtèl ak enfeksyon an pa pran l '.
  Men, mwen te yon ti kras fatige anvan batay la ...
  Apre sa, twonpèt la sonnen epi tounwa a kòmanse nan maten. Isit la chevalye yo dispèse atravè jaden an. Li pran anpil batay. Chwa pwent bouche oswa byen file. Tout lòt bagay deside pa tiraj.
  Oleg tonbe al goumen nan premye batay la ak Baron Alman an. Li te pi gwo ak pi lou pase ti gason an, ak byen yon vanyan sòlda otorite.
  Men, ti gason terminator la gen eksperyans ak teknik. Epi pou w pa frape w pa yon frenn, ou yon ti kras deplase plak pwotèj li a sou bò epi adousi kou a. Epi ou plante tèt ou ak vire kò a.
  Oleg trè fò, yo te tire lènmi an ansanm ak chwal li a. Epi ti gason an sifle. Li te deja ale nan anpil batay nan linivè diferan. Apre sa, li te goumen ak Twazyèm Reich la nan yon linivè paralèl kote Nazi yo te pran premye lemonn antye, epi sèlman Lè sa a, atake Sovyetik la. Epi se te yon mouvman fò sou pati yo.
  Apre sa, ti gason an te goumen ansanm ak Margarita, ti fi a imòtèl, ki te tou yon fwa yon granmoun. Ak yo kat bèl ak tou prèske imòtèl ti fi. Sis supermen te goumen ak yon lame ki te pran sou prèske lemonn antye. Epi li te montre ewoyis kolosal.
  Epi kounye a tounwa a. Se pa sa difisil nan yon kontra. Epi pou yon ti gason super, yon nwit san dòmi ak pwostitye se pa yon antrav.
  Timoun nan te resevwa premye pri li: yon chwal, zam ak zam. Anjeneral chevalye yo te ranson yo pou lajan. Se konsa, si ou se yon bon avyon de gè, Lè sa a, patisipasyon nan tounwa a se benefisye pou ou.
  Lè sa a, yon lòt batay... Fwa sa a, anpil la te mennen Oleg nan vanyan sòlda Panyòl Duke nan Alba. Li te konsidere kòm pi bon vanyan sòlda nan peyi Espay. Li ta pi enteresan pou goumen avè l 'nan fen a, men anpil se anpil.
  Lènmi an te yon jeyan, li te peze twa fwa plis pase Oleg. Nan batay frenn, pwa se yon andikap enpòtan. Ak chwal la tou pre Alba se yon bouyon. Petèt tankou yon kadav ta trivial kraze ou.
  Oleg pa t 'gen anpil eksperyans nan tounwa. Anjeneral li te goumen yon ti jan diferan. Men, eksperyans nan konba an jeneral nan ti gason an terminator se kolosal.
  Se konsa li ale. Frenn yo byen file e byen file.
  Alba kouri sou li ak gwo vitès. Cheval li, menm si yon chwal bouyon, trè ajil. Oleg, sepandan, se pi vit pase Alba nan jeyan tèt li. Epi lè ti gason an pwoche, li kite frenn lan epi li frape lènmi an nan vizyè a. Kònen an ap kraze, ak anba kolye kòk la. Alba vole sou chwal pwisan l ', li fè aksidan. Menm kèk dan te tonbe.
  Oleg te genyen, li di ak yon souri:
  - Yon kado ki gen anpil valè pou maryaj la!
  Viktwa a te fè ti gason an aparan. Wa Lionheart li menm te bay men l, li di:
  - Ou se yon vanyan sòlda fò! Ki kote ou soti?
  Oleg reponn ak yon souri:
  - Pèmèt pandan majeste ou rete an silans!
  Isit la se batay la twazyèm nan kavalye yo. Oke, twa batay nan yon jou se yon anpil, petèt menm kat yo pral nan tan.
  Oleg te kounye a goumen ak yon avyon de gè angle. Knight lokal la pa menm gwo tankou Alba, e li te gade pridan.
  Men, ou ka wè yon avyon de gè ki gen eksperyans ak fò.
  Oleg, soti nan abitid, gaye chwal li a ak frape, mete nan ak vire kò a, ak nan kou li menm li te deplase lwen frenn lan.
  Yon fwa ankò frape lènmi an san efò. Li pa difisil epi ou pran konfyans.
  Se konsa, twazyèm Knight an bat.
  Yon poz tanporè ak yon fèt nan ganyan yo. Kantite patisipan yo diminye. Epi yo manje anpil.
  Oleg wete kas li. Anpil moun te sezi ke li te tèlman jèn, menm moustach li pa te grandi.
  Ti gason an te manje anpil e li te vin yon ti kras lou.
  Pwochen opozan li te pi bon avyon de gè an Frans - Duke of Guise.
  Oke, poukisa ou pa bezwen pè chen mawon nan forè a.
  Duke nan Guise te trè abil, teknik, gwo, wo, gwo zepòl.
  Aparamman, li se yon konbatan entelijan.
  Oleg Rybachenko deside ke li ta defèt l 'nan yon fason ki senp.
  Lè pasaje yo gaye, ak Lè sa a, yo te kòmanse konvèje. De Guise feinte ak frenn li e li te eseye frape ti gason an nan kò a, pase plak pwotèj li a. Men, Oleg, ki te gen yon reyaksyon absoli, jere ale, epi li menm li chaje frenn nan pwatrin lan pou li kase. Natirèlman, li te ajoute yon kò.
  Epi de Guise te vole e li te tonbe tèlman fò ke san koule soti nan bouch li. Men kou a.
  Ti gason an ri epi li di:
  - Pa fè tirani!
  Sa a te dènye batay nan jounen an. Gen kat plis ki rete pou pwochen an.
  Oleg te kontan.
  Men li pa t gen tan pou l repoze. Yon fwa ankò yo te vin pou afeksyon trape orgasm nan yon jennès. Anplis de sa, yo te voye l yon ranson pou zam ak chwal. Ak zam de Guise a, pou egzanp, te ak ti wòch, ak sòm yo te konsiderab.
  Natirèlman, Izarak te oblije peye dèt la tou. Juif la te sanble pa satisfè ak tèt li. Ke li te bay lòd yo retounen dèt la sèlman twa fwa, men li te kapab senk, oswa menm dis fwa. Sepandan, Oleg, wè jwif visye a ap soufri, li ba l yon lòt ven pyès lò, an favè Rebecca, kòm yon kado nan men ti fi a.
  Apre sa, li te sèvi jennès ankò. Ak ogmante pri a de pyès monnen lò. Men, toujou, te gen anpil moun ki te vle. Ak kèk madanm nòb te vini tou. Yo menm tou yo te vle trape yon orgasm fantastik, oswa menm vin ansent soti nan tankou yon Knight bèl pouvwa.
  Ankò Oleg Rybachenko pa t 'dòmi tout nwit lan ak travay. Men, sa a se jeneralman bon. Tankou yon jèn gigolo te touche konbyen lajan.
  Ak kat plis batay anvan ou resevwa gode a.
  Ak premye advèsè a se yon avyon de gè ki soti nan Afrik. Gwo anpil. Oke, jis yon jeyan, uit pye wotè. Ak pwa a nan liv se omwen ven. Akoz pwa li genyen. Li te goumen pa menm sou yon chwal, men sou yon chamo gwo. Epi kraze tout moun.
  Ki sa ki ka goumen ak yon nonm nwa. Oleg Rybachenko te menm kontan ke advèsè l 'te tankou yon jeyan. Li te enteresan ak entrigan.
  Anplis de sa, kalite bèl avantaj yo te divize, epi li te posib yo parye sou tèt ou epi, nan ka ta gen viktwa, omwen touche yon bagay.
  Oleg chante:
  - Mwen se yon chevalye lafwa sou jenou sovaj yo,
  Lènmi Larisi, mwen pral bale sou sifas tè a!
  Se konsa, ti gason an pran l ', li prepare yon ti kras pou batay la, li mete plak pwotèj li a ak lwil oliv.
  Yon gwo vanyan sòlda nwa atake l '... Oleg kouri vin jwenn li. Lènmi an sou yon chamo, li leve tankou yon wòch. Se vre, tankou yon avyon de gè se pa tèlman fasil fè desann.
  Oleg kite gwo dreck lènmi an ak frape lènmi an sou zam la.
  Frenn ti gason an te kase, men ènmi an te fè fas ak tèt li. Oleg sifle, tradisyonèl la anba kolye kò a pa t 'ede.
  Ti gason terminator la te bay yon lòt frenn epi yo separe ankò.
  Oleg deside ke li ta pi bon fwa sa a frape lènmi an nan vizyèr la. Sa a bay yon efè, byenke li pral pi difisil frape.
  Gèrye ki soti Lafrik la te malen e fwa sa a te vize frenn li sou pwatrin destriye a. Men, Oleg, prevwa yon opòtinite sa a, jere pou deplase chwal li sou bò. Malgre ke yon ti kras ak grate chwal la. Oleg, nan yon raj sovaj, frape l 'ak yon frenn pou ke sou vizyèr la ke li te kraze nan ba yo, pwen an te antre nan sèvo a. Souflèt la te fatal. Li pa t kont règ yo. Yon sèten pousantaj kavalye nan tounwa, espesyalman moun ki gen frenn byen file, te mouri.
  Sepandan, li te tounen soti yo dwe inatandi. Epi kadav lènmi an tonbe sot nan chamo a.
  Glwa viktwa. Se sèlman chwal la ki te blese yon ti kras. Ak Oleg andwi yon grafouyen long ak bom gerizon. Lè sa a, nan kou, pa t 'ajoute sante nan chwal la.
  Ak pwochen advèsè a se soti nan Larisi. Fwa sa a, Prince Ruslan. Epitou yon avyon de gè pi gwo ak trè ajil. Oleg te santi li pa trè kontan apre twa nwit san dòmi.
  Sepandan, advèsè l 'te tou notables fatige apre senk batay.
  Oleg tonbe nan dòmi pou egzakteman yon èdtan. Dòmi li te pwofon epi li reve yon bagay ki soti nan avantur sot pase yo.
  Wi, sis sòlda te pran Nazi yo nan tan Stalin ak Fuhrer la, byen detwi yo ansanm ak tank yo.
  Oleg Rybachenko te fè yon banza ak sabre l 'yo, koupe sòlda yo fachis. Lè sa a, ak yon janm fè, ti gason li pral jete zegwi byen file ak byen file, touye opozan ak tank.
  Epi ankò, kòm rossinyol la vòlè a sifle. Ak tout flak kòk etoudi pral tonbe sou twoup Nazi yo.
  Ti gason terminator la di:
  - Yon ti gason jwenn yon lanse flanm dife,
  Wi, ou fachis, Ay, pa gen chans!
  Margarita tou koupe Nazi yo dezespereman. Men, an menm tan an, li jete disk mens ak pye atè. Yo koupe tèt sòlda yo nan peyi solèy infernal Hitler a ak kalson tank yo.
  Ti fi a sifle an menm tan, li rele:
  - Pou Larisi sen!
  Ak kòk yo tonbe, bat Nazi yo tankou lagrèl ak mas tank yo boule.
  Se pa sèlman timoun ki p'ap janm fini an ak kat ti fi sòsyè yo goumen. Rejiman Lame Wouj Ris la kont trant divizyon Nazi yo te demontre andirans san kouraj.
  Natasha, pandan se tan, pran, koupe moulen an ak epe. Vanyan sòlda lènmi kraze. Apre sa, ak pye atè li te lanse yon lòt boomerang. Li koupe gòj Nazi yo ak kalson tank yo.
  Epi nan pwent tete wouj la tete yon pulsar, li t ap chante:
  - Glwa pou pi gwo Larisi!
  Zoya tou pat bay opozan li yo yon chans. Li koupe, detanzantan, alonje epe ak sòlda ak tank. Apre sa, ak zòtèy toutouni li, li voye zegwi pwazon. Epi apre pwent tete wouj li yo te voye tout kaskad zèklè ki te fonn mastodon Alman yo.
  Gèrye a te chante:
  - Larisi se peyi nou!
  Mwen pral toujou rete fidèl ak li!
  Ak ki jan yon pulsar tire soti nan lonbrit ti fi a. Wi, kraze Nazi yo nan bouyon po chire. Apre sa, li pral pran tank yo.
  Augustina tou pa bay fachis yo yon chans. Cheve an kwiv-wouj fi Terminator la ap flote nan van tankou yon banyè pwoletè.
  Ak toutouni, janm chiselé jete kado trè mòtèl nan lanmò. Ki sa ki pa bay yon chans swa sòlda yo oswa tank yo nan Wehrmacht la.
  An menm tan an, gèrye a jete moso boule nan plasma majik metal k ap fonn soti nan pwent tete Ruby. Epi pa bliye gwonde:
  - Glwa pou peyi a - viv anba kominis!
  Lè sa a, soti nan lonbrit wonn li, tankou zèklè.
  Svetlana se tou nan batay la. Li se yon ti fi trè fre. Epi tou thrashes Nazi yo ak nepe. Ak janm fè, grasyeuz mwen jete ponya antye nan lanmò. Ke yo koupe tèt yo nan Nazi yo ak koupe gwo fò won yo nan machin lou ak mwayen.
  Ak soti nan pwent tete frèz yo li pral toujou bay soti yon egzeyat Corona. Lè sa a se reyèlman plis pase ki ka touye moun, espesyalman pou tank ak avyon.
  Ak vanyan sòlda nan tou soti nan lonbrit la pral mourir nan kado a nan aniilasyon.
  Epi chante:
  - Glwa pou gwo Larisi! Bondye ka sove nou!
  Ak sòlda Ris yo ap tire sou Nazi yo ak pi popilè fizi Mosin. Yon koup la mitray tou travay. Zam yo tire. Youn nan premye mòtye jè Ris yo nan ogmante pouvwa "Andryusha" se tou nan operasyon.
  Sòlda lame Sovyetik yo te byen prepare. Yo frape avèk presizyon epi yo trè disipline.
  Oleg Rybachenko, koupe Nazi yo, tou de enfantri ak tank e menm avyon, te panse: ki jan pèp nou an jere pèdi nan reyalite altènatif sa a pou Nazi yo?
  Li totalman wont! Men, Larisi yo pi bon. Men ki jan sòlda slav yo pèse ti solda blan ak nwa ak bayonèt epi eksploze tank ak grenad. Se sèlman yon ti kras ki rete pou genyen. Ak lame wayal la trè ewoyik. Isit la se yon Ris, ak yon vant fè, yon ti fi mitrayeur tire sou twoup Alman yo. Nan yon jip kout ak pye atè ti fi sa a, men li voye bal byen.
  Ak Oleg Rybachenko koupe ak nepe. Lè sa a, li pral tou voye yon boomerang ak janm timoun fè, koupe lènmi an ak tank. E lè ti gason an sifle...
  Epi ankò, ki jan kòk yo pral tonbe sou Nazi yo. Nazi yo pa gen chans apre sa. Ak avyon atak tou.
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a p'ap janm fini an griye:
  - Glwa pou patri cosmic mwen an!
  Margarita, fi etènèl sa a tou cho nan batay. Apre sa, li koupe ak sabre, trè popilè. Ak ki jan li sifle ke yon pakèt kòk frape soti nan anwo epi kraze nan tèt yo nan Nazi yo, ak nan pòtay yo nan gwo fò won yo nan tank fachis. Epi ak pye fè, pye timoun li voye boumrang pou vanyan sòlda peyi solèy fachis infernal la tonbe nan plizyè douzèn.
  Marguerite te woule:
  - Larisi mwen renmen anpil - yon fanmi zanmitay nan pèp!
  Natasha koupe Nazi yo ak epe. Li pike yon pakèt zegwi ak dwèt li. Yo pran e krible Nazi yo epi yo fè eksploze yon douzèn tank. Ti fi a, sepandan, pa bliye lanse yon egzeyat corona nan pwent tete wouj li yo.
  Ak ki jan zèklè yo pral jete soti nan lonbrit la ak yon rezilta ki ka touye moun, espesyalman pou tank ak avyon.
  Ti fi a di:
  - Mwen pral tèlman super!
  Zoya tou batay nan yon batay sovaj. Ak nepe li yo briye tankou yon tanpèt loraj move, koule nan etensèl dife vide nan ak koupe tank yo tankou bè ak yon kouto cho. Ak pye yo nan ti fi a terminator voye zegwi ki tache Nazi yo tankou yon e.
  Ak pulsars ki ka touye moun nan aniilasyon vole soti nan pwent tete wouj ak avyon ak tank boule soti nan yo. Gèrye a trè konbatif nan aparans ak nan zèv.
  Bote koupe Nazi yo, avyon ak zam pwòp tèt ou, pa ba yo pitye.
  Ak ti fi batay la kriye:
  - Glwa pou peyi a!
  Augustine nan batay pa konnen lapè, ak raj vyolan bouyon avè l '. Epi li koupe lènmi yo tankou chou ak seb. E je l' boule tankou emwòd. Ak pye atè, tankou lam elis, voye mesaj anile ki dechire avyon tank yo.
  Epi pwent tete ki gen koulè wouj yo voye plasma majik sa yo bay Nazi yo ke anyen pa ka reziste.
  Men, lè yon kouran zèklè majik vole soti nan lonbrit Augustine a. Apre sa, li pral kraze yon mas antye nan lènmi ansanm ak tank.
  Ti fi a kriye nan tèt poumon li.
  - Glwa Rod Bondye Toupisan an!
  Svetlana ap goumen ak yon foul sovaj. Ak ti fi a ki jan yo frape ak yon papiyon. Ak pye atè, ki jan yo lanse yon nouvo boomerang ki koupe gwo fò tou won yo nan machin yo. Gwo vanyan sòlda klas ak blond natirèl.
  Ak ki jan yon tsunami nan tach nan majik pral lage nan yon pwent tete frèz. Apre sa, li pran l ', li kraze lènmi an, tankou si glas la te kraze anba kou yo nan nepe. Ak nan lonbrit la li te eksploze ak yon egzeyat corona. Mas tank yo fonn, anpil avyon te boule.
  Svetlana tweeted:
  - Ti fi a renmen touye,
  Men ti fi a!
  Oleg Rybachenko goumen tankou yon titan reyèl. Ti gason terminator la se tankou yon konbatan dezespere. Ak pye timoun fè li pral lage plizyè disk ki koupe lènmi, metal la nan tank yo se tankou yon zegwi wouj cho nan glas.
  Ak ki jan yon timoun karate kouri yon moulen van.
  Men, si li pran li epi sifle nan tèt la nan poumon li. Sa yon mas antye nan kòk pral tou de pran ak tonbe atè. Epi bat tèt konbatan Nazi yo.
  Apre sa, li pral krache soti nan tiyo a... Epi li rache pèfeksyon gason an nan yon santèn antye fachis ak tank ak avyon. Moun ki soti nan chòk doulè te pran ak okochurilas.
  Ti ekriven an di:
  - Pou kominis nan Larisi!
  Margarita, nan yon raj sovaj, pral krache sou Nazi yo, ak sous dlo nan plasma majik vole soti nan bouch li. Apre sa, yo devore Nazi yo nan vye zo eskèlèt yo. Ak tank yo fonn, ak avyon yo te anmele nan entènèt la dife.
  Warrior la se yon ti fi ki gen cheve an lò.
  Apre sa, pye l 'yo jete bagay ki pike ak letal pou ke sèlman moso vyann chire vole soti nan Nazi yo, ak kòf soti nan tank.
  Ak ti fi yo tou separe nan seryezman ...
  Yo menm wete kilòt yo. Apre sa, destriksyon Nazi yo te ale pi plis efikasite.
  Natasha te pote soti yon kaskad nan kou sou sòlda blan ak nwa. Epi kounyeya pye l 'ap voye jete plizyè grenad, ak dechire yon batayon antye nan Nazi ak yon gwo mas nan tank. Lè sa a, soti nan pwent tete wouj yo, li pral lage yon vag ki pote destriksyon nan Nazi yo, tankou yon kaskad nan twoup tsunami, tou de nan enfantri ak tank ak avyon.
  Ak nan lonbrit la li pral pran yon zèklè ki ka touye moun tankou yon vòl, ak boule kòwòt Nazi a, ak nan yo sèlman kadav carbonize rete ak twa douzèn tank ansanm ak yo.
  Ak nan fen a, tankou si soti nan lestomak Venis, yon bèl ti fi, yon pulsar asasen pral vole soti, ki, ap grandi nan gwosè, pran li, woule sou, ak boule yon rejiman antye nan Nazi ak yon santèn tank, ki gen ladan plizyè. Sourit, an konnye a.
  Gèrye a gwonde:
  - Pou gwo kominis!
  Zoya te pran ak te pote soti yon konbinezon, sevè alonje ak nepe, koupe gwo fò tou won yo nan tank yo. Ak deyò vanyan sòlda nan jenn te pran l ', li te lanse li ak disk, melanje ak yon bonm pwa. Epi yo pral chire yon anpil nan Japonè yo. Lè sa a, soti nan pwent tete yo Franbwaz li pral pran tèt li epi lage yon nouvo kouran zèklè. Epi kraze lènmi yo nan chips ak ti chips. E pa gen anyen ki rete nan tank yo.
  Lè sa a, soti nan lonbrit la, tankou si frape pa reyon lazè. Epi mas Nazi yo pral koupe. Ak tank jeneralman pèdi gwo fò tou won, woulèt kase vole soti nan yo.
  Ak nan konklizyon, kòm soti nan grot la nan Venis, yon vanyan sòlda ak cheve koulè a nan fèy lò pral jete yon kouran éfréné nan enèji. Epi li pral bale gad Nazi yo ak anpil tank ak avyon ak zam pwòp tèt ou. Sa yo se konbatan difisil.
  Gèrye a rele nan tèt poumon li:
  - Glwa pou kominis Stalin ak Tsar Alexander III!
  Oleg Rybachenko leve e li pare pou yon nouvo batay. Advèsè li Ruslan vole sou yon chwal.
  Oke, de kavalye Ris ap goumen. Malgre ke Ruslan sanble pi gwo, advèsè li a se pi vit ak pi fò.
  Se konsa, yo kouri vin jwenn lòt.
  Oleg Rybachenko pran kou frenn lan sou plak pwotèj li a epi li deplase sou bò. Ak frape lènmi an ak yon vire ak yon kò ki fèmen. E frenn li kase tou, men lènmi an tonbe ansanm ak chwal li a.
  Kavalye a te chita byen fèm, men chwal la te pase. Oleg te genyen ankò e li te resevwa twofe a.
  Ak pou batay anvan an li te gen lajan.
  Oleg apre viktwa sa a te deja prepare pou semifinal yo. Ak rival li ta dwe Richard Lionheart li menm. Ki sa ki yon gwo atann.
  Men, kat chevalye wòch yo te manje ansanm.
  Bèl fi te sèvi yo. Malgre koutim strik nan Mwayennaj yo, ti fi yo te fè tèt fè, jip kout ak pye atè.
  Riban koulè yo trikote nan cheve blond ti fi yo.
  Yo ofri manje ak diven.
  Richard Lionheart te note:
  Ou trè jèn nan ane sa yo. Ou pa menm gen moustach. Men, tankou yon avyon de gè fò ak etranj. Si ou vle, m'ap fè ou tèt gad mwen!
  Oleg Rybachenko reponn onètman:
  - Mwen pa ta lide, men byento mwen oblije kite Grann Bretay. Apre sa, mwen pral oblije goumen nan yon lòt mond ak lòt twoup yo. Kidonk, malè, mwen pa ka sèvi ou ankò!
  Ivanhoe di:
  - Mwen ka fel!
  Oleg gade l. Malgre ke Rybachenko te nan kò a nan yon ti gason nan apeprè douz, Ivanhoe te menm wotè ak li. Ak nan zepòl yo, menm ti gason an miskilè te sanble pi laj. Men, yon jan kanmenm jèn gason sa a frajil te genyen. Richard Lionheart se tèt Ivanhoe ki pi wo ak pi laj nan zepòl yo. Epi katriyèm Knight an se yon tèt pi wo pase Richard li menm. Ak sa ki ... De tèt chans ak omwen twa fwa pi epè, men Ivanhoe konsidere kòm pi renmen an.
  Petèt yo pral rankontre nan final la. Li enteresan ki jan Ivanhoe bat moun ki pi gwo ak pi lou pase l '. Ak ki moun ki te anseye l 'tankou teknik filigran nan lit tounwa.
  Oleg manje vyann ak bwè diven ... Chèz la konfòtab epi ou ka dòmi pou yon koup plis èdtan.
  Sitou depi Richard te domi. Ti gason terminator la te fè yon rèv sou youn nan misyon sot pase yo;
  Natirèlman, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, kat ti fi sòsyè ak sa a trè grav. Men, san konte yo, nan kou, pral gen lòt frape.
  Oleg Rybachenko tire soti nan mitray ak katouch fiks. Li sanble ak yon ti gason trè miskilè sou douzèn, mete sèlman bout pantalon ak pwatrin fè. Lè li te granmoun, li te vin yon timoun etènèl ki te resevwa imòtalite. Epi kounyeya li ap travay sou li nan divès misyon. Ak ansyen ekriven syans fiksyon an renmen li.
  Margarita tou sanble ak yon ti fi sou douz, men li te yon ekriven granmoun ki tou te achte imòtalite an echanj pou ranpli divès misyon. Ti fi a goumen ak bat soti nan mitray.
  Anplis de sa, Oleg Rybachenko tou koupe ak nepe ki lonje pou plizyè dizèn de mèt. Ti gason an tou voye grenad ak zòtèy pye l 'yo. Apre sa, li pa bliye voye soti nan lonbrit la nan zèklè ke Chinwa yo fri tankou babekyou.
  Men, sifle tou trè efikas. Lè sa a, kòk yo endispoze ak Chinwa yo bat soti, e menm kas yo pa ede Chinwa yo.
  Ti gason an rele:
  - Glwa Sovyetik la!
  Misyon sa a se byen bèl, men pa gen yo menm ki woz. Isit la nan yon sèl linivè, ti fi sòsyè Alman: Gerda, Charlotte, Christina, Magda devlope yon tank inik - "Panther" -2. Machin sa a te tounen soti ak yon silwèt ba, kote transmisyon an ak motè ansanm ak atravè tank la. Blende devan kòk la te 120 mm nan yon pant gwo, kote yo te 82 mm nan yon pant, tourèl la te 150 mm nan yon pant gwo. Ak yon kanon 88mm ak balistik amelyore ak pousantaj dife.
  Machin sa a te menm pi byen pwoteje pase Tiger-2 a, ak zaviwon an te sèlman karant tòn.
  Sa a te pèmèt li te lanse nan pwodiksyon an mas nan sezon otòn la nan 1943, ak yon motè fin vye granmoun nan 700 puisans.
  "Panther" -2 imedyatman te vin pi bon tank nan Dezyèm Gè Mondyal la, ak Alman yo te kòmanse genyen.
  Apre sa, yo menm pwoche bò Moskou, ak pati aterisaj mesye sikè yo koupe yo ak kònen yo.
  Sepandan, touye Alman yo se dezagreyab pou ras blan an, ak nan kou vanyan sòlda jòn yo pa yon pitye.
  Espesyalman kounye a ke Lachin te gaye enfeksyon an atravè mond lan!
  Ki gen ladan nan Larisi. Se konsa, ann moulen selès sa yo!
  Margarita tou koupe Chinwa yo ak epe ki lonje. Apre sa, li tire tèt li nan mitray - chak bal se dwa sou sib. Ak zòtèy fè grasyeuz li lanse grenad ki ka touye moun.
  Ak ki jan zèklè pral lage nan lonbrit la, lènmi, byen detwi ak boule ak k ap fonn tank.
  Men, si ti fi a sifle, Lè sa a, li vire soti nan yon blokaj.
  Ak kòk yo ap tonbe sou tèt yo nan Lachin ak frape desann avyon.
  Ti fi ap gwonde:
  - Glwa kominis!
  Sa a se ki jan timoun imòtèl, yon fwa granmoun, te pran sou Chinwa yo. Men, kat lòt tifi-sòsyè, kreyati etènèlman jèn, byen bat anpi selès la.
  Natasha bay yon pete mitray ak katouch ki kapab itilize ankò. Lè sa a, li rale yon moulen ak nepe li yo yon santèn mèt nan dimansyon!
  Ak zòtèy fè li jete yon grenad nan syur ak tranpe nan yon posyon. Li eksploze tankou yon bonm vakyòm. Chinwa yo soufle-up ak tank primitif yo vole moute. Apre sa, ti fi a voye zèklè nan pwent tete wouj li yo, li boule sòlda Chinwa yo vivan. Epi pulsars destriksyon yo jete soti nan lonbrit la.
  Yo kraze avyon tankou papiyon boule avyon Lachin nan yon flanbo.
  Men, Trick nan kouwòn, lè agresif tsunami majik vole soti nan lestomak Venis yo, yo boule Chinwa yo tankou yon flanm dife nan lanfè.
  Natasha di:
  - Glwa pou patri Sovyetik la!
  Zoya tou sou ofansif la. Li se yon ti fi klas an jeneral super. Apre sa, li koupe ak nepe, ak lans nan mitray. Ak katouch yo isit la se kontinuèl, epi yo koupe lènmi yo byen. Men, lè pye atè ti fi a voye grenad, chire sòlda Chinwa yo apa. Lè sa a, soti nan pwent tete Franbwaz yo, pulsar dife ap bat - dechire gwo fò tou won tank yo.
  Zeklè vole soti nan lonbrit ti fi a ak cheve an lò. Epi dè santèn de vanyan sòlda nan Anpi Selès la te griye jiska lanmò.
  Ak isit la se grot la nan Venis emèt yon tònad touye moun. Li te pase ak yon kouto nan lanmò sou twoup Chinwa yo.
  Zoya tweeted:
  - Pou Peyi a ak Stalin!
  Augustine te ri, li te montre dan li, li te emèt reyon solèy ki t ap boule Chinwa yo, li te note:
  - Stalin pa gen ankò!
  Apre sa, li te bay yon pete nan mitray, li koupe ak nepe long. Lè sa a, zòtèy fè jete grenad. Yo chire anpil Chinwa. Ak soti nan pwent tete yo Ruby nan bote a vole zèklè nan destriksyon ak destriksyon. Yo boule yon anpil nan konbatan ki soti nan Anpi selès la. Ak yon gwo kantite Chinwa yo te chire apa pa pulsars vole soti nan lonbrit la, ansanm ak tank. Yo tèlman cho ak dife-souf.
  Men, lestonmak Venis te pran ak travay. Se konsa, anpil opozan pran epi boule.
  Augustine grogne:
  - Pou grandè Sovyetik la!
  Svetlana nan batay la se pi fre, ak mechan. Apre sa, li te tire yon pete nan mitray, tranche opozan ki soti nan Lachin nan moso ak nepe long.
  Men, soti nan pwent tete yo frèz zèklè vole soti ki boule opozan san pitye ak anpi selès la se sou dife, ak gwo fò tou won yo chire tank li yo.
  Zòtèy yo fè nan pye tifi yo jete bonm lan ak touye yon anpil nan Chinwa. Ak ki jan yon talon fè ap toujou voye yon pulsar nan destriksyon, chire apa opozan yo.
  Ak soti nan lonbrit la, zèklè fri mil sòlda Chinwa.
  Oke, lè leson an nan Venis te travay, li te vin menm plis agresif.
  Lè sa a, Svetlana gwonde:
  - Pou kominis nan tout linivè a!
  Sis yo te travay trè efektivman. Apre sa, li te aji ak sovaj, agresif aplonm.
  Men, Lè sa a, yon ekip tifi ki soti nan Twazyèm Reich la ansanm yo. Yo te pran avèk yo yon AG-800 menm pi pwisan ak uit kanon ak ven mitray. Ak ti fi yo kontwole tout bagay sa yo avèk èd nan joysticks.
  Gerda peze bouton yo ak zòtèy pye li yo, li voye yon pwojektil ki gen anpil eksplozif epi li bougonnen:
  - Glwa pou amitye aryen!
  Charlotte tou peze pye l 'sou bouton yo nan joystick la, krache kado lanmò a ak gwonde:
  - Glwa kominis!
  Christina te pran l, li peze zòtèy pye l sou bouton yo epi li woule:
  - kominis aryen!
  Magda, te tire, epi tou ap itilize pye l ', te note:
  - kominis aryen tèt li!
  Ti fi ki soti nan Twazyèm Reich la vle koupe Chinwa yo. Nou dwe ede frè ak sè aryen nou yo nan lagè ak Lachin. Ak peyi sa a konsidere lemonn antye ap polye pa Coronavirus li yo.
  Gerda te peze yon lòt fwa ankò ak zòtèy li yo, li voye pwojektil la deyò epi li te note:
  - Nou pap kite anpi jòn reviv! Nou p ap kite ou gaye viris atravè mond lan!
  Charlotte tou peze bouton yo ak zòtèy pye l 'yo epi rele:
  - Natirèlman nou pa pral!
  Christina, lè l sèvi avèk pwent tete wouj li yo, te tire tou sou vanyan sòlda jòn nan Anpi Selès la, te pibliye:
  - Pou lavni an aryen!
  Magda, ki te detwi bèl janm sòlda Chinwa yo ak dwèt li yo, te gronyen:
  - Pou pi gwo reyalizasyon Aryen yo!
  Apre sa, te gen yon avyon disk Twazyèm Reich nan syèl la. Epi sa a soti nan yon lòt mond. Se la Fuhrer la te kapab pran Moskou tounen nan karannyèm ane a. Ki jan sa te rive? Japon te atake tounen an Jiyè 1941, epi mete fòs Sovyetik yo nan Ekstrèm Oryan an. Kòm yon rezilta, pa te gen ase fòs pou defans Moskou, ak kapital la te tonbe tounen nan mwa Oktòb 1941 ... Apre sa, administrasyon Lame Wouj la te konplètman fache, ak Stalin te gen yon atak kè. Yon viktwa rapid sou Sovyetik la vin tounen yon lagè pwolonje ak Grann Bretay ak USA. Nan kou a, yo te kreye diskotèk, ki te vole alantou pa yon jè laminè epi yo te envulnerabl.
  Apre sa, apre viktwa sou Amerik la, vole soukoup yo te deja jere vizite Mas epi yo te akeri lazè idwojèn ponpe.
  Albina ak Alvina te vole soti nan yon mond paralèl sou yon diskèt ak travès konba pou ede Sovyetik la.
  Ak isit la yo, tou, pye atè ak nan yon bikini. Yon fwa sòsyè sa yo te kòmanse goumen tounen nan peyi Espay, epi yo te ale nan tout batay prensipal yo nan Dezyèm Gè Mondyal la. Epi, koulye a sou yon machin konba nan batay.
  Albina, ak dwèt toutouni li nan janm chiselé séduire, peze bouton joystick yo, tire yon gwo bout bwa ki koupe avyon Chinwa yo epi rele:
  - Sa yo se bèl bagay yo nan teknoloji nou an!
  Alvina tou, ak dwèt toutouni li nan janm grasyeuz, te emèt yon gwo bout bwa nan tank yo nan Anpi Selès la, koupe yo ak chirpe:
  - Grandè patri a avèk nou!
  Ak ti fi Terminator yo pete ri nan inison. Yo se tankou batay ak bèl élégance.
  Albina te deja peze bouton joystick la ak pwent tete wouj li a, li boule Chinwa yo ak reyon epi li di:
  - Pou lòd aryen nan linivè a!
  Alvina te pran, li peze bouton joystick la ak pwent tete rubi li a, epi li koupe mas sòlda nan Anpi Selès la, gwonde:
  - Pou triyonf blan!
  Epi tou de ti fi gèrye yo te bate janm gason ki te fè sèks yo sou kouch metal soukoup vole a.
  Diskèt la se yon zam trè tèribl. Li te jwe yon wòl enpòtan nan konkèt la nan peyi Etazini pa Twazyèm Reich la. Ak Lachin gen fè eksperyans pouvwa a nan kòlè peyi yo aryen yo.
  Men, vanyan sòlda Japonè yo tou te antre nan batay la kont vanyan sòlda yo nan Anpi selès la.
  Kat bèl, prèske totalman toutouni, asye-misk fi Ninja yo angaje nan batay. Japon se yon lènmi tradisyonèl nan Lachin, e li pare pou ede Sovyetik la nan lut sa a. Anplis, ti fi renmen touye.
  Isit la se ti fi a Ninja premye ak cheve ble, koupe ak de nepe, koupe nan sòlda Chinwa yo. Lè sa a, li jete pwa ak eksplozif ak zòtèy pye li.
  Pli lwen, zèklè pete nan pwent tete wouj ti fi Ninja yo.
  Gèrye a rele byen fò:
  - Glwa pou Japon!
  Yon ti fi Ninja ak cheve jòn tou koupe ak nepe, kouri yon moulen van. Li koupe yon mas nan sòlda Chinwa. Pye atè li lanse zegwi pwazon, touye vanyan sòlda jòn yo. Ak pulsar dife vole soti nan pwent tete wouj yo.
  Gèrye a gwonde:
  Ann kraze Lachin!
  Yon ti fi Ninja ak cheve wouj vire teknik la papiyon ak nepe li. Epitou koupe yon anpil nan konbatan Chinwa. Lè sa a, zòtèy toutouni li jete disk ki gen fòm swastika, ak kout pwen nan mas la nan vanyan sòlda nan anpi selès la. Ak soti nan pwent tete Ruby yo te tonbe zèklè ki ka touye moun. Yo boule Chinwa yo ak yon gwo anpil nan tank yo ak avyon yo.
  Gèrye a rele byen fò:
  - Frè Ris nou yo!
  Yon ti fi Ninja ak cheve blan, tou ak nepe, te pote soti yon konbinezon konplèks, koupe sòlda yo nan anpi Chinwa a. Lè sa a, zòtèy toutouni li lanse yon bonm endijèn, epi dechire yon gwo kantite sòlda jòn.
  Lè sa a, pwent tete frèz yo emèt reyon majik koupe vyann vanyan sòlda yo nan Anpi selès la, epi an menm tan koupe tou de gwo fò tou won yo ak ke yo nan avyon an.
  Epi gèrye a di:
  - Pou rèv Japonè a!
  Gèrye ki soti nan Japon te goumen byen. Ak pye atè yo se kado ki ka touye moun nan lanmò ak jete.
  Ak ninja kont Lachin. Men, Lame Wouj la tou te fè kontribisyon li.
  Ti fi yo parèt sou IS-25 la. Dernye tank Sovyetik la, ak kat zam ak vennwit mitray.
  Tout bagay se otomatize nan li, ak sorcier yo Komsomol kontwole ak èd nan joysticks.
  Alyonka te pran li epi li peze bouton joystick yo ak zòtèy li. Yon piki sone, epi yon min tè gaye Chinwa yo ak machin yo.
  IS-25 a se yon tank tèribl. Li gen yon motè twa ak yon mwatye mil puisans - dyezèl. Ak zam la se kapab kenbe kou trè pwisan. Tankou yon ti fi batay isit la. Epi pwent tete li yo se tankou yo klere ak rubi.
  Anyuta tou peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l 'ak koupe nan konbatan Chinwa yo. Li dechire yo an ti moso, dechire tank Anpi Selès la an ti fragman epi li boule avyon yo.
  Epi li woule:
  - Glwa pou Sen patri a nan Stalin!
  Aurora te tire tou, li peze pye l' sou bouton joystick la, li dechire konbatan Chinwa yo, woulèt tank lènmi yo te woule epi ti fi a te griye:
  - Pou viktwa Sovyetik la!
  Maria, lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo tou, te mete anpil Chinwa ak tank yo nan sèkèy yo, li te di:
  - Pou gwo kominis!
  Olympias tou peze zòtèy li sou bouton joystick la, epi yon lòt min te frape lame Anpi Selès la - chire tout yon batayon an miyèt moso.
  Gèrye a di:
  - Lenin ap viv nan kè nou!
  Ak tout senk ti fi pye atè, prèske toutouni ak yon laprès soulajman, chante nan inison:
  Non, vijilan a pa pral fennen,
  Gade, Falcon, malfini...
  Vwa pèp la byen fò
  Chichote a pral kraze koulèv la!
  
  Stalin ap viv nan kè nou,
  Pou nou pa konnen tristès...
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Chemen an, limine kominis!
  
  Laglwa pral etènèl
  Nan anpil jenerasyon...
  pouvwa Ris ap monte,
  Gran Lenin avèk nou!
  Ti fi yo kraze Chinwa yo efektivman. Sepandan, Britanik yo te travay byen tou. Jane Armstrong ak ekip li a tou te pran sou Lachin. Piske gen anpil milyon sòlda nan Anpi Selès la, yon gwo kantite sikè te rive pou sove Sovyetik la.
  Ak nan kou yo te pran sou lènmi an.
  Gèrye goumen sou tank la "Victoria" -400. Tire Britanik yo soti nan kanon ak mitray.
  Jane te peze bouton joystick la ak zòtèy pye l, li kraze yon lòt tank Chinwa epi li di:
  - Pou yon gwo anpi!
  Malanya, tou san reflechi de fwa, peze bouton joystick la ak zòtèy pye l 'li, kraze zam Chinwa a pwòp tèt ou-propulsed epi kriye:
  Nou pap janm esklav!
  Gertrude te tire tou sou Chinwa yo ak èd zòtèy pye l yo, li koupe yon lòt machin epi li di:
  Nou se yon anpi gratis!
  Monica tou pa t bay pitye, Anpi Selès la. Epi tou ak yon pye fè dirije yon kouran destriksyon. Konbyen Chinwa ak tank yo te mouri.
  Ti fi a souke tete li ak pwent tete frèz, epi li di:
  - Glwa pou peyi a!
  Britanik yo tou nan mouvman ak destriksyon nan Lachin.
  Alenka, pandan se tan, chanje taktik yon ti kras. Li te jete soutyen li e li te deja peze bouton joystick la avèk èd yon pwent tete wouj.
  Li voye yon pwojektil epi li di:
  - Pou kominis fre!
  Anyuta tou jete soutyen l ', ak yon pwent tete wouj peze bouton an joystick, voye yon lòt kado nan lanmò.
  Apre sa, li chante:
  - Planèt la te konnen grandè Larisi yo,
  Fachis te kraze ak yon kout nepe...
  Nou renmen ak apresye pa tout nasyon nan mond lan,
  Moun nan tout peyi a ap mache nan direksyon kominis!
  Aurora tou te debarase li de soutyen li. Li te dekouvwi pwatrin li, li frape Chinwa yo ak yon egzeyat. Li te touye anpil nan yo epi li boule yo, li peze bouton an ak pwent tete Ruby li.
  Epi li rele:
  - Larisi, Larisi,
  Pa yon sò kontan...
  Men, poukisa, yo dwe pi fò,
  Nou bezwen pwoblèm!
  Maria san reflechi de fwa te libere pwatrin li anba matyè. Ak yon pwent tete ki gen koulè frèz li peze bouton joystick la. Yon pwojektil ki ka touye moun ak san pitye vole. Dechire desan (200) vanyan sòlda nan Anpi selès la alafwa. Epi ti fi a rele:
  - Glwa pou vanyan patri a,
  Viv pou tout tan anba kominis!
  Olympics yo, pi gwo a nan yo, tou ekspoze yon gwo jarèt. Ak soti nan pwent tete yo frèz, li te lanse yon egzeyat trè pwisan nan destriksyon pa peze bouton yo joystick. Epi yon min ansasen kraze yon mas sòlda Chinwa.
  Gèrye a gwonde:
  - Kominis pral p'ap janm fini an,
  Nou sèlman grandi, pa desann!
  Wi, si yon fanm Ris kòmanse sèvi ak pwent tete yo, Lè sa a, sa a se vre trè grav. Ak Chinwa yo ap vin trè blese. Epi yo vrèman chire an ti moso. Ak vanyan sòlda yo nan anpi selès la ap mouri pa milye yo chak segonn. Se konsa, ti fi yo ak ti gason imòtèl la te pran sou yo.
  Oleg Rybachenko te tire yon pete nan mitray, koupe Chinwa yo ak nepe. Lè sa a, ak zòtèy pye timoun yo, li te lanse yon lòt kado nan aniilasyon. Se konsa, anpil vanyan sòlda nan syèl la te mouri.
  Espesyalman lè ti gason terminator la te pran l ', li sifle ankò, frape kòk yo desann sou tèt kale Chinwa yo.
  Jenn gèrye a te fè remake:
  - Tout bagay bon nan mond lan lè ou jèn ak an sante!
  Wi, li bèl detwi ras la soti nan ki enfeksyon an te ale atravè mond lan. Lachin se vre kontajye. Vrè bouro limanite ki te bay nesans yon nouvo fleo. Ki, nan chemen an, se pi plis kontajye pase SIDA. Kowonaviris la te soti nan mò yo ye a, ak Lachin, espre oswa san, kite jeni a soti nan boutèy la. Kidonk, se pou l peye pou peche l yo ak san!
  Ak ti gason terminator la frape vanyan sòlda jòn yo ak zèklè nan lonbrit li.
  Margarita Korshunova, ki moun ki nan yon laj respektab te vin tounen yon ti fi ankò, te dakò:
  - Wi, jenès se bèl bagay! Menm lagè pote lajwa lè kò a an sante, plen jèn ak fòs!
  Epi ti fi a, pye atè, ak pye yon timoun, voye yon lòt grenad. Epi li pral tou sifle, frape kòk yo sou twoup Chinwa yo.
  Natasha nan ofansif la. Ak pye atè, li voye yon grenad letal apre lòt. Apre sa, li koupe ak nepe ak lans nan mitray. Lè sa a, soti nan pwent tete wouj yo, li pral bang sou tank Chinwa. Sa a se gwo. Gwo fò won yo nan tank yo kraze epi vole byen lwen.
  Ak ki jan zèklè pral vole soti nan lonbrit la. Men, koule nan anpil nan enèji nan destriksyon soti nan lestomak la nan Venis. Ak sa a se, an reyalite, trè grav.
  Natasha chante:
  - Glwa imòtèl ap tann kominis!
  Zoya, yon vanyan sòlda ki soti nan bondye Ris yo, te pran ak koupe ak nepe, alonje yo pa yon santèn mèt. Apre sa, li tire zam li yo. Pye grasyeuz li yo te voye yon grenad trè danjere ki te chire twa tank Chinwa an menm tan ak yon toubiyon dife. Apre sa, gèrye a ak soti nan pwent tete wouj la lage yon zèklè trè letal. Ak soti nan lòt pwatrin lan sou avyon yo.
  Se konsa pulsar yo soti nan lonbrit la te ale ak an masse boule lènmi an.
  Oke, grot la nan Venis espesyalman te desann kado l 'sou lènmi an, ak boule.
  Zoya boumonnen:
  - Kominis espas!
  Augustine nan yon mouvman sovaj, kòbra-sote. Ak pwent tete rubi li yo voye moso matyè destriktif, chire ak boule tank ak enfantri.
  Men, lè pye jenn fi voye kado lanmò. Apre sa, yo touye lènmi san yo pa bay piti piti piti.
  Men, epe bèlte wouj la, ki gen cheve kwiv wouj k ap flote tankou yon banyè pwoletè nan lè a, bat plizyè milye sòlda Chinwa.
  Ak zèklè nan lonbrit la vole soti, ak lènmi yo te boule nan sann dife.
  Lè sa a, yo te voye yon pwa ak zòtèy fè, ki te desann yon douzèn avyon an menm tan, eksploze ak yon moso nan antimatyè.
  Augustine gwonde:
  - Kominis viktorye nou an!
  Ak soti nan lestomak Venis vole, sa ki pote, san pitye, ak san okenn konvansyon, destriksyon.
  Svetlana tèt li se pi fre nan yon batay sovaj. Epi, koulye a yo koupe vanyan sòlda yo rayi jòn nan anpi a ki atake Sovyetik la soti nan mitray. Epi kounyeya, nepe li yo te lonje, epi yo te koupe nan ran yo ak sòlda yo nan anpi selès la. Lè sa a, janm yo fè, grasyeuz nan ti fi a blond jete yon bagay vrèman letal, ak chire apa tank yo nan Lachin. Lè sa a, pwent tete yo frèz lage destriksyon ak destriksyon totalitè, ak charring nan kadav yo nan Chinwa yo.
  Epi lè zèklè te vide soti nan lonbrit yo, yon blokaj konplè te vini.
  Kado ki pi letal nan lanmò te voye pa leson Venis Svetlana. Lanmò se absoli.
  Ti fi a t ap chante:
  - Te zo rèl do Wehrmacht la kase nan batay,
  Bonaparte te jele tout zòrèy yo...
  Òganizasyon Trete Nò Atlantik te chire an miyèt moso
  Ak Lachin te prese ant pen yo!
  Sis konbatan, yon ti gason ak senk tifi, te aji efektivman ak pratikman. Epi yo te lanse grenad trè letal ak agresif ak pye atè.
  Gerda ak ekip tank li a te separe tou seryezman. Ti fi yo isit la yo trè sexy epi yo te tonbe soutyen yo.
  Gerda te peze bouton joystick la avèk èd nan yon pwent tete wouj, e kòm yon rezilta, yon chaj ki ka touye moun vole soti.
  Gèrye a gwonde:
  - Pou reyalizasyon aryen!
  Charlotte tou te pran epi peze bouton joystick la lè l sèvi avèk pwent tete wouj la epi li frape tank Chinwa a.
  Lè sa a, li gwonde:
  - Glwa pou peyi a!
  Christina tou pa t ' rete nan dèt ak bourade pwent tete Ruby la sou yon lòt bouton ak kraze yon anpil nan sòlda Chinwa.
  Ti fi a rele:
  - Pou gwo patri a!
  Magda pa te kite san konvèti avantaj la. Li te tou pran ak eksplozyon ak yon egzeyat nan fòs ki ka touye moun ak èd nan yon pwent tete frèz. Epi li tcheke tèt li:
  - Pou pi bon viktwa!
  Ti fi yo kraze pou yon gwo blag. Ti fi yo isit la yo nan yon wotè kolosal nan konpetans konba. Gerda li menm te pase anpil bagay, menm jan ak zanmi l yo. Yon lè yo te kouri pye atè atravè Sahara a, yo te goumen nan mòn yo, yo te goumen toupre Moskou. Yo pran kapital Sovyetik la. Ti fi yo te pase anpil bagay. Apre sa, yo te konnen ki sa li te tankou goumen nan yon sèl bikini nan jèl Ris la.
  Ak ki sa ki sab la cho nan dezè a anba sèl la jenn fi fè.
  Yo te oblije vyole sòlda Sovyetik yo te kaptire yo epi yo te vyole tèt yo - ki se fre!
  Gerda rele byen fò, tire e touye Chinwa yo:
  Mond lan baze sou vyolans
  Vòlkan raj fwèt nan yon gwo fason...
  pi wo tansyon,
  Erupsyon ak doulè ak laperèz...
  Sèlman laperèz ap ban nou zanmi,
  Se sèlman doulè ki motive ou travay!
  Paske mwen vle plis ak plis
  Pou pete nan lènmi nan yon mitray!
  Sis konbatan yo te tèlman san kontrent ke sòlda yo nan anpi selès la te mouri pa plizyè santèn.
  Ti fi yo trè briyan. Ak pye atè yo voye jete ak fòs agresif. Epi pwent tete yo wouj, tankou pavot ki voye pulsar destriktif.
  Oleg Rybachenko sifle ankò, frape kòk yo. Ti gason an plen ak fòs ak agresyon.
  E kòk yo tonbe tankou lagrèl. Ak tèt Chinwa yo ap kraze. Ak kòk tou tire desann avyon. Aviyasyon nan Lachin se primitif, men gen yon anpil nan li, kidonk ou ta dwe travay di. Ak batay yo te dewoule trè terib.
  Margarita te voye yon grenad sou vanyan sòlda Anpi Selès la ak pye l', li di:
  - Glwa Sovyetik la!
  Ak ti fi a ak talon pye l 'te sikonbe nan kado a nan lanmò ak aniilasyon. Ak nan yon limit konsa gaye, li jis terib.
  Timoun ki p'ap janm fini sa yo se konsa greyhounds ak agresif.
  Diskèt ki soti anwo a tou te kòmanse tire menm pi rèd ak pi difisil ak lazè.
  Albina, lè l sèvi avèk pwent tete wouj la, li peze bouton joystick la epi li tire yon lazè ki ka touye moun.
  Yon gwo bout bwa te pase nan Chinwa yo ak fri yon anpil nan konbatan.
  Yon bèl blond Alman di:
  - Glwa pou Reich nou an!
  Alvina kontinye tire. Li tou peze pwent tete rubi li yo sou bouton joystick yo epi li di:
  - Glwa pou patri kominis la!
  Ti fi yo te kraze konbatan Chinwa sa yo. Ak tank koupe Albin ak pwent tete wouj yo, ak avyon koupe Alvin ak pwent tete ruby yo. Ti fi yo pa t deden kraze Fritz la ak dwèt toutouni yo nan janm grasyeuz.
  Albina chante:
  Glwa gwo Larisi,
  Bondye ka sove nou!
  Alvin korije:
  - Nou se Alman, pa Ris!
  Albina gwonde:
  - Men, nou gen yon lespri aryen, Ris!
  De lòt tifi Alman ki soti nan avyon ap bat Chinwa yo. Helga ak Margaret se konsa te pran vanyan sòlda yo nan Anpi selès la. Bagay pwensipal lan isit la se goumen prèske toutouni, Lè sa a, Chinwa yo pral san fòs. Epi bat, bat, epi kraze.
  Helga te peze levye a ak zòtèy pye li epi li di:
  - Glwa pou patri Reich la!
  Margaret, lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo tou, voye yon fize sou Chinwa yo, li chire opozan yo epi li di:
  - Glwa pou kwayans nan kominis aryen!
  Konbatif sa yo tou de bèl aryen.
  Ak isit la se Anastasia Vedmakova, ti fi sa a ki te vin tounen yon lejand nan plizyè lagè. Li kouri nan batay sou dènye avyon de gè MIG-25 la. Epi ann tire Chinwa yo. Epitou yon ti fi p'ap janm fini an ki te goumen yon gwo kantite tan.
  Ak batay nan yon bikini ak pye atè. Trè belijeran tou. Pa bay lènmi an piti piti piti.
  Anastasia peze gachèt la ak zòtèy pye l'. Tire yon douzèn avyon Chinwa nan yon sèl pete, epi kriye agresif:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Nou pa pè lanmò sou chan batay la!
  Pou patri ki sen pral goumen...
  E menm mouri ap genyen!
  Epi Vedmakova pral soufle .... Ak fize a pral kònen moute yon douzèn avyon Chinwa.
  Wi, ti fi Sovyetik yo sou tèt ... Isit la ti fi ki soti nan linivè diferan rasanble ak bat lame a nan anpi selès la.
  Isit la se Anna Vinogradova nan batay. Epitou yon pilòt, epi sèvi ak janm fè, grasyeuz nan batay.
  Men, tou de pilòt Anna ak Anastasia poko itilize tout rezèv yo nan batay la. Se konsa, yo jete soutyen yo epi yo te kòmanse bat lènmi yo ak èd pwent tete wouj.
  Isit la yo peze bouton yo ak yo ak egzeyat yo deklanche. Ak Chinwa yo literalman boule.
  Ti fi yo rele nan inison:
  Ann jwi mond lan san sa ki mal,
  Menmsi li difisil pou kwè pafwa...
  Timoun yo pral jwe ak ri
  Epi nou pral reyalize imòtalite - petèt!
  Ti fi a te goumen tankou malfini reyèl ak tigrès. Men tout fanm vanyan sòlda yo.
  Se yon sèl moun Oleg Rybachenko. Li se tankou yon ti gason, men trè miskilè ak bèl. Se pa etonan fanm renmen l. Aktyèlman, li se gwo yo dwe yon lespri granmoun, men yon kò jèn.
  Oleg kouri yon moulen ak nepe, koupe anpil Chinwa ak chante:
  - Ti gason an reponn li plize sousi li:
  Mwen vle sèvi Larisi Sen...
  Se pou anpil san koule
  Men, Bondye ka sove nou!
  Natasha, lage zèklè nan pwent tete wouj li a, te note:
  - Bondye Ris yo vrèman fò,
  Men yo pa ede moun ki fèb yo...
  Si ou fidèl ak Bondye Rod -
  Kreye yon pouvwa mondyal!
  Ak ti fi a ak talon pye l 'te sikonbe nan yon grenad ak fòs ki ka touye moun. Epi dechire yon mas ak tout yon mòn Chinwa.
  Augustine fè dan li epi li di:
  Nou se vrè chanpyon!
  Ak soti nan pwent tete Ruby, se tankou frape sou Chinwa yo. Yon ti fi trè efikas ak batay te tounen soti.
  Epi tout bèl yo t'ap rele byen fò nan koral:
  - Pou pi gran kominis la!
  Epi yo pral pran yon koule adisyonèl nan enèji soti nan senkyèm pwen an. Epi imedyatman yon milyon Chinwa jete tounen zago yo.
  Gerda, avèk èd nan yon pwent tete wouj, voye yon min tè, te note:
  Nou gen yon bèl lachas!
  Ti fi Ninja yo, kraze Chinwa yo, grin:
  Nou se pi fò nan mond lan
  Tranpe tout lènmi nan twalèt la!
  Nou pa kwè nan dlo nan je ninja,
  Epi nou pral bay sa ki mal sèvo Chinwa yo!
  Epi talon pye ti fi yo ankò, tankou yo ta voye pwa lanmò, chire po sòlda jòn yo an ti moso.
  Oleg Rybachenko sifle ankò, li wè ki jan kòk yo t'ap frape Chinwa yo, li chante:
  Kònèy nwa a, anfas lanmò, ap tann viktim nan nan lè minwi a!
  Margarita te voye bonm lan ak pye l' epi li di:
  - Men, Pasaran!
  Soti nan lonbrit la pral voye zèklè ...
  Timoun yo te chante, ak ti fi yo nan tout bann ak pèp nan ekstèminasyon Chinwa yo ki te atake Sovyetik la ranmase;
  Nan mond lan gen tou de lapenn ak chans,
  Wòch ak sò voye jete yon senn!
  Pafwa Pallas se tankou yon chwal,
  Ane tris ak mat!
  
  Mezire anba linèt tafyatè yo,
  Vle ranpli doulè nan nanm nan!
  Panse deli cho nan brouyar yo,
  Petèt dore bous la!
  
  Mwen toujou yon ti gason vèt
  Lavi transparan, tankou sifas lanmè a!
  Pwofon renmen ak patri a,
  Sonje Larisi nan yon chante!
  
  Lavi a se tankou chwal k ap galope nan yon karis,
  Chak moman se tankou dlo!
  Kite advèsè yo angoudi
  Se konsa, sòlda travay la triyonfe!
  
  Fè yon travayè ak yon peyizan ansanm,
  Li pran mato a nan men l ', li travay tèt li!
  Li difisil e solèy la ap monte anpil,
  Pioneer fatige - fatige!
  
  Men mwen travay pa sèlman pou yon moun,
  Mwen te abitye ak ekip wouj la!
  Nou pral jete tout krache nan marekaj la,
  Nan yon mo, lang Ris nou an fò!
  
  Men yo vin pi fò nan travay byen vit,
  Ou pa yon ti gason ankò - yon pyonye!
  Pou peyi a fleri anba yon syèl klè,
  Pran egzanp!
  
  Isit la li te voye nan devan an kòm yon volontè,
  Epi li te pase tout lagè a jiska lafen!
  Yunak te vin yon viktwa pou Komsomol la,
  Senyè a te enspire batay kè a!
  
  Apre sa, lamarye a, maryaj, kè kontan,
  Yo tande ri timoun nan kay la!
  Syans ap genyen, mwen kwè vyeyès
  Glwa ak siksè ap p'ap janm fini!
  Reveye, Oleg Rybachenko te note ke li te dòmi yon ti kras plis pase nòmal.
  Ivanhoe te deja jere frape advèsè l 'sou chwal li ak ti gason terminator la pa t' wè sa.
  Men Richard pat leve e li te pare. Lionheart te ofri yon frenn kout epi Oleg Rybachenko te dakò.
  Tou de kavalye yo te separe. Wa a te pi wo ak pi lou. Oleg te note ke, aparamman, Monwa li te vle rankontre Ivanhoe tèt li nan final la.
  Oke, sa ki pral rive.
  Tou de kavalye yo te separe. Rebecca te bo Oleg orevwa. Ak ti fi a te fè li pasyone.
  Oleg te note:
  - Mèsi! Mwen ka fè ou yon ti bebe!
  Rebecca fè objeksyon:
  - Yon pitit gason ki pa marye se yon wont!
  Terminator ti gason an reponn:
  - Tout pi bon! Li pral yon vanyan sòlda reyèl! Oke, mwen oblije ale!
  Tou de vanyan sòlda te deplase pi pre.
  Oleg te wè ke Richard te yon avyon de gè ki gen eksperyans, ak trè ajil ak rapid, ak byen teknik. Isit la li te fè yon mouvman twonpe ak yon frenn. Men, Oleg difisil pou konfonn ak deplase pi vit. Ak frape ti gason an ak mouvman an nan kò a nan yon enklinasyon. Frenn lan kraze brize. Richard te rate.
  Men, pa kèk mirak, Lionheart te siviv. Epi tou de chwal yo separe. Oleg chanje frenn li. Wa a te chita byen fèm nan aparèy la. Epi li pa fasil pou pouse l.
  Yo te kòmanse vin pi pre ankò. Oleg, pran avantaj de moman sa a, sevè tòde kò l ', li an menm tan an kite chwal la. Kou a te tèlman fò ke Richard te tonbe ansanm ak chwal li a. Men, Oleg te resevwa tankou yon pouse ke chwal li tonbe tou.
  Lè sa a, ankò te gen yon tiraj.
  Tou de chwal leve ... Oleg te wè ke wa a reyèlman te chita nan aparèy la tankou yon gan.
  E ke li ka sèlman desann ak yon chwal. Men, chwal Richard Lionheart a pral pi gwo ak pi lou.
  Lè sa a, Oleg deside transfere nan yon chamo, ki te vin twofe li apre li te bat yon vanyan sòlda Afriken. Se te yon lide enteresan, ki te kapab ogmante pouvwa a frape nan ti gason an.
  Bèt la te kòmanse choute an premye. Men, Oleg te di:
  - Ou menm ak mwen se nan menm san an - ou menm ak mwen!
  Epi chamo a obeyi. Pa te gen tan vwayaje pi lwen.
  Epi isit la ankò chevalye yo gaye nan diferan direksyon. Epi ann ale ak gwo vitès.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Tsok, tsok, tsok - larivyè a woule ... Kavalye briyan an kondwi blan yo!
  Se konsa yo te reyini ansanm. Oleg Rybachenko te kite frenn Richard Lionheart la epi li te frape sant plak pwotèj li a. Apre sa, souflèt la te kraze ak kraze wa Grann Bretay ansanm ak chwal li a. Men, chamo jeyan an te siviv.
  Ak isit la se yon viktwa bèl pouvwa.
  Kounye a final la rive. Tou de kavalye prepare pou goumen ak foli ak kòlè.
  Ivanhoe deyò gade kalm. Aparaman li te konprann ke lènmi an te trè fò, men li te pare pou tès la.
  Oleg Rybachenko tou te santi konfyans. Li te gen anpil eksperyans nan batay divès kalite. Malgre ke gen mwens tounwa. Apre sa, li te konprann ke Ivanhoe, pou tout teknik fenomenn li, pa te rival li.
  Sepandan, pa souzèstime lènmi an. Ivanhoe, ak yon gwosè modès konsa, bat opozan pi gwo pase tèt li. Sa vle di li te fè yon bagay.
  Oleg Rybachenko deside ke li te pi bon kontinye atak la sou chamo la. E sa grav.
  Tou de kavalye yo te kouri ankò youn nan direksyon lòt. Ivanhoe te chita san mouvman. Men, li te klè ke li te byen pare. Lè Oleg abitye deplase lwen frenn opozan an epi li frape nan sant la nan plak pwotèj li a, advèsè li a deplase plak pwotèj li a sou bò gòch la ak adousi kou a. Tou de kavalye yo separe, youn frape lòt sou chwal yo.
  Oleg Rybachenko te note:
  - Teknik mwen an!
  Apre sa, yo separe ankò, epi yo ankouraje chwal yo kouri al kontre lòt. Pou kounye a, Ivanhoe te fè yon mouvman twonpe ak yon frenn, li frape plak pwotèj li a, men Oleg te pran defans la sou bò dwat la, li frape tounen ak yon tòde. Men, Ivanhoe te rive jwenn lwen. Yon fwa ankò yo te kraze nan yon tiraj. Apre sa, yo te kòmanse deplase pi pre pou yon twazyèm fwa.
  Oleg te panse ke apre tout, advèsè li a te tou senpleman ekstrèmman vit. Pou yon moun, li twò entelijan. Epi èske se pa chans yon hitman? Oke, pi fò lènmi an, lagè a pi enteresan.
  Oleg te fè yon mouvman twonpe ak frenn li, ak opozan li tou te eseye twonpe kontrepati l 'yo.
  Men, Oleg toujou deplase pi vit, ak ki jan li frape l 'nan vant lan ak yon frenn, kontoune plak pwotèj li a. Règ yo mande pou frape ak yon frenn, e kèlkeswa kote. Se sèlman nan chwal yon lòt moun te konsidere kòm yon wont. Fwa sa a, Ivanhoe te resevwa yon gwo kou e li te tonbe ansanm ak chwal la. Anplis de sa, zam la te toujou chire, e jenn gason an te blese grav.
  Horn te deklare Oleg Rybachenko gayan an. Apre sa, yo te remèt li yon gode an lò ak ti wòch, ak nan kou yon bwat trezò.
  An menm tan an, nan onè gayan an nan tounwa entènasyonal la, yo te anonse yon fèt ak patisipasyon nan ti fi bèl ak sexy.
  Oleg Rybachenko te manje ak bwè anpil. Ti fi yo danse piti piti jete rad yo, rete apèn kouvri pa bann mens nan twal. Oleg, fin itilize, epi li te bwè yon anpil nan diven chè ak fò, tonbe nan dòmi.
  Li reve pwòp avantur li nan lòt mond.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova te kounye a goumen sou kòt la, atake samurai yo.
  Ti gason an ak ti fi a kouri al jwenn lènmi yo, lonje nepe yo. Epi ansanm ak yo, te gen ti fi nan atak la.
  Elikoptè ansèkle pi wo a.
  Kòt Japon yo te Sandy, plaj yo. Apre sa, yo fouye tranche ak anpil redou.
  Se fil la lonje, epi gen gwo fò tou won machin-zam. Twoup Ris yo louvri dife.
  Men, timoun yo imòtèl, ak ti fi yo se sorcier ak maji pwoteksyon, epi ni bal ni kokiy frape yo.
  Yo kraze sòlda yo nan anpi jòn.
  Oleg Rybachenko koupe samurai, fè yon moulen tradisyonèl yo. Lè sa a, li voye yon grenad ak zòtèy pye l 'yo. Gaye Japonè yo nan diferan direksyon.
  Ti gason an sonje fim nan: "Anpi Solèy la". Te gen tou yon timoun karaktè prensipal la. Angle, cheve nwa. By wout la, nan kou a nan fim nan li chanje anpil ke ou ta ka panse ke aktè diferan jwe menm ti gason an. Menm cheve li pi lejè. Oleg Rybachenko te gade fim sa a nan premye san tradiksyon, e li te panse ke ti gason an aparamman mande Japonè yo pou soulye lè li te sou jenou li. Lè sa a, li te resevwa soulye, li rale pye atè, nan fil la.
  Isit la se yon pèsepsyon enteresan san tradiksyon. Lè sa a, li te sanble ke ti gason an te aparamman vòlè legim, oswa jwenn manje. Lè ou gade yon fim ak tradiksyon, tout bagay diferan. Ak liv la se yon ti kras diferan.
  Wi, yon ti gason pye atè, espesyalman nan klima a cho nan sid Lachin, se pwobableman pi bon pase nan soulye. Malgre ke pou yon Anglè sa a se yon konsiderasyon de prestige.
  Isit la Oleg Rybachenko mete soulye sèlman nan parad la, oswa nan yon reyinyon ak tsar la. Pi plis abil nan batay san bòt jeneral la. Anplis de sa, kò imòtèl la pa pè frèt, enfeksyon, oswa blesi. Se konsa, li pa bezwen soulye nan sezon fredi tou, epi li pa pè kouri nan snowdrifts.
  Sa se avantaj lè ou sanble ou gen douzan? Li posib fè san yo pa bòt, ak tranbleman ak fè, wonn, pinga'w timoun yo ak sa a se nòmal. E menm bèl.
  Epi yon granmoun ta degoute. Se konsa, ou toujou sanble ak yon timoun epi li se gwo. Anplis de sa, aparans jèn li pa t anpeche l vin yon jeneral lame, yon duk, ak jwenn yon anpil plis tit.
  Epi ou dwe nonm ki pi rich nan Larisi.
  Kounye a, Oleg te jete yon bonm syur ak pye li epi li chire yon mas Japonè.
  Apre sa, kòm li sifle, ak pil kòk yo soud, jwenn atak kè ak tonbe sou twoup yo nan Anpi Solèy la k ap monte. Epi pèse zo bwa tèt sòlda yo.
  Margarita tou koupe Japonè yo. Ak zòtèy yo fè nan pye timoun yo li jete boumerang nan lanmò. Li fè Oleg sonje Gerda. Li jis ta ka nan lòt fason alantou. Se konsa, li te grandi nan yon granmoun twò vit. Epi li te yon granmoun, menm yon fanm ki aje, men li te vin yon ti fi. Epi tou pye atè. Epi li pi plis abil san soulye.
  Vreman vre, tou de bòt ak soulye ak bòt anpeche w deplase ak kouri.
  Epi depi timoun imòtèl yo gen yon pi gwo vitès mouvman pase yon cheetah ak nenpòt lòt bèt terès, soulye yo sou pye yo byen vit kraze. Se konsa, Oleg pito goumen nan jis bout pantalon.
  Avèk kò bèl ak miskilè li, li menm pi bon. Isit la Bruce Lee te gen yon tors soulajman epi li te prefere aji toutouni nan ren an.
  Oleg, nan lòt men an, gen pwòp, lis, timoun, men trè fò, sou ki pa gen okenn mak ak boule, e li ta menm bèl prèske toutouni.
  Ak bout pantalon kout yo se konsa - pou decence.
  Ak nan koloni Makarenko, jèn prizonye yo te nan bout pantalon ak baliz, ak lè li te cho, san mayo. Se konsa, yo te ale nan yon sezon olye frèt. Ki pa trè plezan pou kò òdinè.
  Men, li toujou cho kounye a. Ete a fenk pase tèt tèt li, nan fen Jiyè. Lè sa a se Japon, kote li toujou tèlman cho ak bèl nan moman sa a. Kite li nan nò.
  By wout la, nan sid la nan Japon, sezon ivè yo byen modere. Ak nan nò a, sezon fredi a se byen frèt. Malgre ke peyi a se relativman ti nan gwosè. Men, kouran frèt la ap koule nan nò, ak kouran cho a ap koule nan sid. By wout la, nan Port Arthur, ivè yo pi modere pase nan Vladivostok. Epitou yon chanjman an favè lanmè pi cho ak kouran.
  Oleg Rybachenko batay nan peyi sa a bèl bagay ak florissante. Mwen pa reyèlman vle touye Japonè yo. Sa yo se pa coronavirus, men moun k ap viv.
  Espesyalman nan mitan yo gen yon anpil nan adolesan batay. Jèn ti gason Japonè yo byen bèl. Yo gen karakteristik douser pase granmoun epi yo pa tankou jòn, ak Se poutèt sa plis sanble ak Ewopeyen yo. Ak ti fi Japonè yo tou trè bèl.
  Espesyalman nan Japon, anpil fanm aleje po yo, epi gade plis tankou Ewopeyen yo.
  Wi, touye yo pa trè bèl. Ou deja yon jan kanmenm fatige ak kalite san koule sa a.
  Men, nan lòt men an, eksitasyon gè bul moute nan ou. Epi ou kòmanse bat samurai a ak fòs vyolan, vyolan.
  Oleg Rybachenko ankò te kenbe yon platin ak nepe. Koupe anpil Japonè ak gwonde:
  - Glwa pou epòk Tsar Nicholas.
  Margarita te tou voye yon kado touye moun nan lanmò ak zòtèy pye l '. Dechire anpil Japonè, li chirpe, montre dan li:
  - Glwa pou epòk gwo wa yo!
  Apre sa, timoun imòtèl yo pral sifle. Ak kado nan destriksyon pral tonbe sou pozisyon yo nan Japonè yo. Kraze nan zo bwa tèt yo.
  Ak nan lanmè a, yon ti fi ap goumen ak yon horde jòn. Ekipaj destriktè a nan bèl nan bikini ap dezespereman batay samurai. Ak ti fi yo montre klas ki pi wo a ak batay.
  Marina ak zanmi l yo pye atè lonje yon zam sou Japonè yo. Ak presizyon dife ak pwononse.
  - Youn, de, twa... Kraze Japonè yo! Kat, uit, senk! Kraze bato a!
  Ak ti fi yo sipòte l ', rèl:
  - Kraze bato a!
  Ak flash fè, wonn, pinga'w woz. Masha, tou prèske toutouni, nan bout pantalon sèlman, vize barik la, ak gwonde:
  - Glwa pou epòk kominis tsarist la!
  Epi tou tankou yon dife. Epi aparèy min lan lanse. Ak belye mouton dwat nan bò kwazyè Japonè a.
  Masha te kriye avèk antouzyasm:
  - Mwen se yon vanyan sòlda terminator!
  Ak toutouni, talon wonn li yo tèlman séduire. Ak ekipaj la konsiste sèlman de ti fi. Kisa mwen ka di, li trè fre.
  Marina, ap eseye koule opozan li yo, grogne:
  - Glwa pou peyi Sovyetik la! Nou pral viv anba kominis!
  Ak yon lòt kwazyè lènmi ap koule.
  Li bèl lè ekip la konsiste de ti fi sèlman. Ak ti fi prefere kouri nan chalè a nan bout pantalon yo. Epi yo reyèlman renmen li, nan lanfè.
  Isit la Melonica ti fi a te pran li epi li te lanse yon boomerang ak zòtèy fè li. Ak yon koup Japonè koupe te fè aksidan nan lanmè a.
  Melonica pran li, li chante:
  - Lafwa mwen, lafwa nan kominis!
  Epi ankò lanse yon boomerang touye moun.
  Masha te pote yon lòt kado lanmò bay lènmi an. Epi kounye a kwazyè a nan eskwadwon Japonè a ap divize ankò. Li klè ke li se move goumen ak fanm Ris. Yo pral mòde tig la ak dan yo.
  Natasha nan atak la koupe yon ofisye Japonè an mwatye. Ak agresif te deklare, montre dan li:
  - Pi fò lespri Ris la nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan yon atak agresif.
  Zoya, ak talon li fè, voye yon bonm chabon. Dechire yon mas antye nan Japonè. Epi li rache anpil men ak tèt samurai. Lè sa a, bote a chante:
  - Mwen kwè nan gwo kominis!
  Ak zèklè pral vole soti nan pwent tete frèz li.
  Augustine sou atak la tankou yon cobra. Isit la se yon ti tank Japonè literalman dechire pa yon grenad jete pa li. Ak bote nan dife jete l ', nan kou, avèk èd nan zòtèy fè li.
  Apre chante:
  - Fè sèman sou Tsar Nicholas! Mwen swete li pitit pou genyen!
  Svetlana se tou yon bèt reyèl nan batay. Tears Japonè sa yo, tankou si yo se kèk kalite poupe.
  Ak vanyan sòlda nan gwonde nan tèt yo nan poumon li kòm zèklè vole soti nan pwent tete frèz li:
  - Pou epòk tsarist la! Nicholas II se yon malfini reyèl!
  Ak talon pye l fè, ti fi a pral voye yon lòt pake eksplozif ki ka touye moun.
  Men, nan atak la ak ekipaj la tank nan Gerda. Ti fi a goumen nan yon machin Ris.
  Ak isit la li montre tèt li soti nan pi bon bò.
  Ak pye atè, Gerda vize zam la epi tire sou lènmi an. Yon kokiy detwi yon machin Japonè.
  Blonde nan bikini gwonde:
  - Glwa pou peyi nou -
  Satan p ap venk nou!
  Vixen nan cheve wouj nan atak la, kraze zam samurai a gwonde:
  - Pou grandè lide aryen!
  Pye atè ki montre rebò zam la.
  Lè sa a, li gwonde:
  - Pou yon nouvo Twazyèm Reich!
  Christina, tire sou samurai a, te note:
  - Tan kap vini an nan Almay se pi devan! Antretan, nou ap goumen pou Larisi tsarist!
  Epi li tou peze pedal la ak talon pye l.
  Magda, ki te tire sou lènmi yo, te bay yon fason agresif, li te dekole deng li yo:
  - Nou pral reborn epi yo pral pi fre pase Larisi!
  Epi li te klere dan pèl. Wi, sa yo se kat mesye trè konbatif. Plis jisteman, ti fi yo, ki se prèske toutouni, men trè bèl, ak batay.
  Gerda, ki te tire sou Japonè yo, di:
  - Tout bagay melanje, mare,
  Klòch nòt la ap sonnen...
  Fo verite, vre manti
  Ti fi nan cheviy fè!
  Charlotte, ki t'ap griji sou samurai a ak yon mitray, gwonde:
  Lonbraj, lonbraj, lonbraj, lonbraj...
  Lonbraj Petrel la...
  Apre sa, peze deklanche a ak talon pye l ', ti fi nan cheve wouj grawouye.
  Christina, kraze lènmi an, konfime:
  Leve sou peyi a ankò!
  Ak yon pwent tete frèz, ki jan li pral peze chen an, ak kanon an pral tire yon pwojektil. Epi li pral tou dwat nan depo minisyon an. Ak batri a tout antye pral pran nan yon fwa epi eksploze.
  Magda, ki t'ap bate bèl pye tifi lènmi an ak dwèt li, li ri:
  Lonbraj, lonbraj, lonbraj, lonbraj...
  Lonbraj Petrel!
  Gerda peze bouton an ak pwent tete wouj nan pwatrin li epi li voye yon pwojektil sou lènmi an, li di:
  - Li lè ranbousman!
  Charlotte, te tire ak èd zòtèy pye l yo, li rele, lonje lang li:
  - Lonbraj, lonbraj, lonbraj, lonbraj,
  Lonbraj Petrel!
  Christina, te tire ak yon pwent tete Ruby sou sòlda Japonè yo, bay:
  - Nan yon toubiyon soufrans ak pwoblèm!
  Magda, avèk èd zòtèy pye l, li bat lènmi an epi li di:
  - Ou pa ka atire nou nan yon revolisyon!
  Gerda pi popilè souflete Japonè yo lè l sèvi avèk yon talon wonn, fè, e li te note:
  - Se sèlman wa ki gen anpil pwoblèm!
  Ti fi, an reyalite, nan kou, se aryen nan nivo ki pi wo a. Koulye a, Almay se peyi M'enerve nan kriz. Hitler te pèdi eleksyon prezidansyèl la, e chans pou pouvwa li deja parèt san pwoblèm. Epi li gen sèlman yon majorite relatif nan Reichstag la.
  Oleg Rybachenko, batay Japonè yo, sonje ke yon bagay ki sanble te pase nan Larisi.
  Lè Zhirinovsky, ki moun ki te konpare ak Hitler, te genyen premye plas nan eleksyon yo nan Duma Eta a, men li pa t 'kapab sèlman devlope siksè, men menm kenbe pozisyon li yo.
  Ti gason an jete yon koup nan zetwal ak zòtèy pye l 'yo. Yo dechire vant yon douzèn Japonè. Lè sa a, ti gason an te panse ankò.
  Sa Zhirinovsky se yon lach e li gen nanm yon lapen. Ki sa elektè a te santi epi li pa t 'vote pou li nan eleksyon prezidansyèl yo nan Larisi.
  Ti gason Terminator la sifle, ak kòk yo te kòmanse tonbe sou Japonè yo, ki, yo te etoudi, te vin tounen yon belye. Ak pèse nan tèt yo nan samurai a.
  Lè sa a, ti gason an te panse ankò. Isit la moun souvan panse illojik. An reyalite, yo te sedwi nan yon sèl fwa pa Yeltsin. Malgre ke li te klè ke Boris pa t 'briye ak entèlijans. E ke manadjè a nan men l 'se medyok. Bagay ki pi enpòtan an se ke Yeltsin fè tèt di, ak yon dezi patolojik chanje ekip la, se sa ki, pou fè aranjman pou pèsonèl leapfrog. Nan sans sa a, Lukashenka sanble ak li, tou renmen chefeul pil pèsonèl la ak chanje Shilov pou Mylov. Malgre ke wotasyon pèsonèl twò souvan danjere.
  Pou egzanp, wityèm Premye Minis Rumos la te deja filme. Epi mete yon lòt pi mal nan plas li. Lukashenka jeneralman te kòmanse ale fou pandan ane yo. E menm pwòp lantouraj li te kòmanse konprann ke diktatè a se konplètman ensifizan. Se pa etonan anpil administratè te ale nan prezidans la. Te gen yon divize nan elit dominan an.
  Ak ki jan Lukashenko te konpòte ak coronavirus la? Konpòtman li se jis fou! Men, nan ti Byelorisi, mezi karantèn ak fèmti fwontyè yo ta ka gen yon gwo efè. Anplis, te gen yon tèt kòmanse nan tan.
  Men, Lukashenka te konpòte yo pa respekte sante moun. Ak Byelorisi te depase Itali ak Lachin an tèm de kantite moun ki enfekte.
  Apre sa, majorite Belarisyen yo te rayi diktatè a. Ak sèlman fwod eleksyon masiv, itilizasyon resous administratif, presyon sovaj sou votè yo, te bay yon chans pou pou genyen sizyèm eleksyon prezidansyèl la nan Byelorisi.
  Oleg Rybachenko te fè yon teknik papiyon fache ak nepe, koupe yon douzèn samurai ak chante:
  - Nou pwomèt san difikilte, se vre wi! Men, lè sa a, ak ki difikilte pou nou tonbe nan gwo twou san fon an tout pita!
  Ak talon ti gason an te lanse pake lanmò ansasen nan syur yo.
  Wi, tretman pou kowonaviris yo chè anpil e li revize sante. Se konsa, diktatè Lukashenka pa sove anyen lè li refize pran mezi ijan. Ak sa ki coronavirus la, li toujou gen fè eksperyans nan pwòp po li. Bondye Ris ak pi wo pouvwa pini diktatè pou frivolite. An jeneral, se sèlman gouvènman kriminèl ki sove sou sante moun.
  Oleg Rybachenko jete yon bonm endijèn ak zòtèy pye l 'yo. Kounye a li se yon ti gason imòtèl. Epi li gwonde nan tèt poumon li:
  - Glwa pou peyi Larisi, kote moun yo tankou malfini!
  Margarita te fè yon resepsyon fanatik, epi kraze lènmi yo, kriye:
  - Sa a se tè nou an! Larisi se nou!
  Epi talon pye ti fi a te voye yon kado destriksyon bay lènmi yo.
  Margarita sifle ankò, ak kòk yo tonbe sou tèt yo nan sòlda Japonè yo.
  E pa gen anyen ki ka sove li.
  Ti fi a se trè konbatif ak fre ase kraze nenpòt pouvwa nan lènmi an.
  Natasha se sou ofansif la... Li ap koupe lènmi yo.
  Ak isit la nan syèl la Alenka ak ekipaj li.
  Senk ti fi nan yon moulen vyann gwo ak twa lam.
  Alenka tire soti nan yon kanon avyon, detwi Japonè yo ak squeaks:
  - Pou glwa papa-wa a!
  Anyuta frape samurai a ak mitray ak rele:
  - Nou pap genyen pou gremesi!
  Alla lage yon bonm sou pozisyon Japonè yo epi li di:
  - Ak mòn ak lanmè!
  Maria tou tire nan yon zam avyon. Dechire samurai a epi li fè yon griy nan tèt poumon li:
  - Mèsi Bondye!
  Marusya te lanse yon min soti nan vant elikoptè a. Li vole leve, frape sòlda Japonè yo.
  Epi ti fi ewo a jape:
  - Tout peyi nou!
  Senk yo te pran samurai a byen. Ak elikoptè a pote desann prezan apre prezan sou Japonè yo.
  Li difisil pou yo sispann lame tsarist la. Espesyalman si gen pilòt sa yo nan li, ak Anastasia ak Akulina.
  Anastasia Vedmakova goumen nan bout pantalon li. Epi li voye yon kado asasen nan destriksyon bay lènmi an.
  Apre sa, li chante:
  - Pi bon Tsar Nicholas nan mond lan!
  Epi ankò, avèk èd nan zòtèy fè, li vize yon zam avyon. Epi frape yon lòt ace Japonè.
  Akulina Orlova tou goumen avèk kouraj. Ak kraze Japonè yo byen. Epi li sèvi ak zòtèy li yo. Epi ankò yon lòt avyon nan peyi solèy leve a desann. Lè sa a, li pral gwonde, ak byen agresif:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ann jis di, jis super!
  Ak fè yon clin nan opozan yo. Tankou, ou toujou pa gen chans nan mwendr nan yon samurai. Ak ti fi yo pral definitivman chire ou apa.
  Anastasia Vedmakova frape yon machin Japonè ankò. Plis jisteman, yon avyon primitif chirp:
  - Nou pral bay nanm nou pou Peyi nou an,
  Epi nou pral kanpe epi genyen ankò!
  Akulina Orlova, frape yon lòt machin ak èd zòtèy pye l ', griye:
  - Glwa pou patri wa a! Glwa pou Tsar Nicholas II!
  Ak vanyan sòlda nan te fè yon lòt vire enpresyonan. Ak de avyon Japonè fè kolizyon. Ak plywood ak debri tonbe nan diferan direksyon.
  Jiskaprezan, Japon se fondamantalman enferyè a Larisi kòm avyon. Anplis, li toujou pa gen okenn chans kenbe soti pou yon tan long. Larisi yo trè fò.
  Se konsa tank yo menm ateri.
  Ekipaj la nan Elizabèt sou "Alexander the Third" la ap kouri nan batay. Malgre dimansyon enpresyonan li yo, tank Ris la fasil monte kòt la epi li pa t 'bloke nan sab la.
  Se konsa, lame Ris la ap deplase tou avèk èd nan tank pwisan ki kapab fanm k'ap pile nenpòt pouvwa.
  Elizabeth tire yon kanon lè l sèvi avèk zòtèy li epi li di ak fòs:
  - Peyi nou an se Larisi,
  Vin pi kontan nan mond lan!
  Elena tire mitray. Samure yo ap tonbe atè tankou pye bwa ki te koupe nan kado plon ti fi yo voye.
  Elena di ak yon ri:
  - Peyi nou an ap vin pi bèl,
  Sèvi ti fi yo nan Larisi!
  Ekaterina peze talon pye l. Li voye yon pwojektil nan fòs kolosal mòtèl. Dechire yon mas Japonè ak grin:
  - Pou viktwa wayal!
  Euphrasia, kraze Japonè yo ak cheni, te note:
  - Non sèlman wayal, men tou nou!
  Elena te tire ankò lè l sèvi avèk zòtèy li yo. Li chire samurai a an miyèt moso, epi li di:
  - Wi, pou gwo viktwa nou yo!
  Elizabeth te tire mitray. Oke, li gen yon tank kraze. Se konsa thrashes Japonè yo.
  Ti fi a te chante, koupe samurai a nan mas:
  - Pa gen plis bèl patri-Larisi,
  Goumen pou li epi ou pa bezwen pè...
  Pa gen peyi, kwè Larisi pi bèl,
  Avèk nou Ikrèn, Byelorisi!
  Ekaterina, ki te tire sou lènmi an, fè dan l ', peze talon pye l' sou deklanche a epi li bele:
  - Pou Larisi, ki se pi bèl nan tout!
  Euphrasia, koupe nan foli samurai a, ak koupe sòlda jòn yo, agresif te deklare:
  - Larisi te kanpe, epi yo pral kanpe tankou yon wòch!
  Ak tank "Alexander Twazyèm lan" akselere. Se yon pitye, men li se yon pitye ke Tsar Aleksann III te mouri nan karannèf. Si li te viv pi lontan, petèt Larisi te genyen premye lagè ak Japon. Lè sa a, otokrasi a ta dwe inebranlabl ak irézistibl. Ak nan Premye Gè Mondyal la, koudeta fevriye a te rive deja lè Larisi te sou wout pou l genyen viktwa final la.
  Men, si pa te gen okenn defèt nan lagè a ak Japonè yo, pa ta gen okenn panse. E sa vle di yon foyer de revòlt ak tout kalite konplo. Anplis de sa, nan prensip, an sante tankou yon ti towo bèf, Aleksann Twazyèm lan te kapab viv pi lontan. Epi li te kapab byen jere pèsonèlman genyen Premye Gè Mondyal la? E kisa? Anperè Ostralyen an, ki te antre nan batay ak Larisi Franz, te viv katrevensis ane, ak korije swasant uit. Epi li te mouri an 1916! E ke Aleksann Twazyèm lan pa t 'kapab viv osi lontan oswa menm plis?
  Nan nenpòt ka, Larisi se kounye a dirije pa Nicholas II. E rèy li a long.
  Li deja devan Catherine II nan dire. Se konsa, li kapab tou bloke Pyè Legran. Oswa petèt Ivan Terib la. Se vre, li te dirije piman nominalman pou kèk tan.
  Elizabeth tire ankò. Kraze yon machin Japonè, epi li montre dan li di:
  - Mwen kwè nan epòk kominis la!
  Apre sa, winks nan patnè li yo!
  Elena koupe samurai a ak yon pete mitray, epi li di, montre dan blan li:
  - Pral gen yon nouvo epòk ak solèy la leve!
  Epi ankò, avèk èd nan zòtèy fè, ti fi a dife.
  Ekaterina, ki te tire sou opozan li yo, te bay agresif:
  - Epòk Tsar Nicholas II a pral bèl anpil!
  Ak ti fi a pral fè yon clin nan patnè li yo. Oke, yo renmen fè sa.
  Ak tank la kraze Japonè yo. Ak degoute sòlda yo.
  De fanm Alman ap goumen nan syèl la: Albina ak Alvina. Yo deja resevwa tout premye kat degre Lakwa Sen Jòj la. Ak premye kwa a te fèt an ajan. Dezyèm lan se ajan ak yon banza. Twazyèm kwa a an lò. Pli lwen lò ak yon banza. Ak senkyèm lan ke ti fi yo reyèlman vle jwenn se an lò ak ti Diamonds. Sizyèm degre kwa a se lò ak yon banza ak dyaman. Epi gen tou setyèm degre - yon kwa platinum ak Diamonds, ak wityèm lan: yon kwa platinum ak Diamonds ak yon banza. Dènye kwa yo pi gwo pase sa yo an lò epi yo gen plis Diamonds sou yo. Ak banza a te tou kloure ak Diamonds.
  Otan ke uit degre, ak pi wo a degre. Plis lajan yo peye pou li chak mwa pou lavi. Anplis, moun ki gen yon diplòm ak Diamonds yo pa sèlman peye lajan pou prim yo tèt yo, men tou, eritye yo. Avèk kwa lò ak Diamonds - senkant ane, ak platinum kwa ak Diamonds - yon santèn ane!
  Prim ak Diamonds yo ra, men yo kapab bay pou yon tan long pa sèlman ewo nan tèt li, men tou, pitit la.
  Ak ti fi ki soti nan Almay eseye trè difisil yo touche yo.
  Albina desann yon avyon Japonè ak zòtèy pye l 'ak chirp:
  - Men, gwo Reich la ....
  Alvina koupe yon lòt machin nan peyi solèy leve a epi li kontinye ak fòs:
  - Yo te di nou pa derive!
  Albina vire avyon an, li tire yon pete. Japonè yo limen tankou yon chandèl.
  Ti fi blond la woule:
  - Pou grandè kominis aryen atravè mond lan!
  Alvina frape yon machin samurai e li di:
  - Pou gwo siksè nou!
  Epi sèvi ak zòtèy pye l yo, li voye yon kado lanmò ankò.
  Ti fi Alman yo te vòlè trè fò. Epi kounyeya yo ap touye lènmi yo nan Larisi. Men, yo ka jis tou touye sòlda Ris yo. Yo se mèsenè.
  Lermontov te ekri sou moun sa yo;
  Men, sa yon bèl bagay soti byen lwen
  Tankou dè santèn de fugitif...
  Te parèt devan nou pa volonte sò a,
  Pou trape t'ap nonmen non ak ran!
  Albina te note agresif pandan y ap frape nouvo Japonè yo ak anpil konfyans nan tèt li:
  - Mwen se pi bon nan mond lan!
  Alvina koupe yon lòt pilòt Japonè, li rele tou, li montre lang li:
  - Non! Mwen se pi bon nan mond lan!
  Albina te chante yon fason konsilyasyon, te tire avyon Japonè yo:
  - Nou se pi bon nan mond lan
  Nou pral tranpe tout lènmi yo nan twalèt la ...
  Patri a pa kwè nan dlo nan je -
  Nou pral bay oligark yo sa ki mal nan sèvo a!
  Men, pami lòt vanyan sòlda nan rejiman etranje yo, Jane Armstrong ap goumen tou. Bèl ti fi Britanik la. Epi ak li nan ekip la, tou, sèlman fè sèks nan jis.
  Gèrye nan kou pye atè ak nan yon bikini.
  Gertrude te chaje zam la ak zòtèy li. Epi Malanya lonje dwèt li epi tire.
  Kanon Japonè a chavire.
  Monica pepi, li souke tèt li.
  - Glwa Grann Bretay!
  Jane Armstrong te chante pandan li te tire mitray li a:
  - Dirijan Britannia lanmè ki nan syèl la,
  Nou pap janm esklav!
  Glwa pou peyi angle nou an!
  Oke, Larisi gen yon tsar!
  Epi ankò, gèrye a pral pran li epi tire anpil presizyon. Epi tank Japonè a te divize an moso.
  Gertrude ki t'ap dirije dife a, li pran l', li chante:
  - Solèy klere nan espwa
  Leve sou peyi a ankò...
  Nou genyen tankou anvan
  Epi yo te fè randone!
  Ak fanm angle yo nan swing plen ak konba vizyon.
  Oleg Rybachenko goumen ak Japonè yo. Li sanble anpil ak ti gason ki soti nan desen an Conan. Se sèlman menm pi vit. Se konsa, samurai sa yo ap bat. Li klè ke Japon pa gen okenn chans kont yon ekip konsa.
  Ti gason Terminator la te pran epi voye yon grenad ak pye l ', li agresif chante:
  - Leve yon gwo peyi,
  Leve pou yon batay nan lanmò!
  Avèk yon armada trè nwa,
  Ak horde jòn la!
  Margarita tou pran e koupe ak epe li yon moulen trip. Lè sa a
  Ak talon pye l, li frape yon pakèt grenad ke ti gason mesaje a voye ba li.
  Dechire yon mas nan Japonè ak chante;
  Me nob raj
  Rache tankou yon vag...
  Gen yon lagè pèp -
  Lagè sen!
  Wi, sa a se yon koup nan timoun imòtèl, yo trè aktif nan detwi ak koupe lènmi. Soti nan ti gason sa yo pa soti samurai pitye. Men, nan nenpòt ka, isit la tout lame tsarist la konsiste de ewo, ak ganyan yo ki pi reyèl.
  Oleg Rybachenko, koupe advèsè, te note:
  - Pa gen pitye, pa gen pitye, pa gen pitye pou lènmi an!
  Mwen se nenpòt moun, mwen se nenpòt moun, mwen pral chire lame a ak yon nepe!
  Ak ti gason an pral sifle ankò nan yon seri espesyal. E kònèy yo pral endispoze, pèse ak bèk kran sòlda yo nan peyi solèy k ap leve a.
  
  ALMAN PANTHER'S HELL grin
  ANOTASYON
  Ti fi Alman yo te kapab fè tankou yon "Panther", ki se tèt ak zepòl pi fò pase tank Sovyetik yo. Kòm yon rezilta, Wehrmacht la vire mare nan lagè a epi yo te kòmanse genyen. Lè tifi goumen pye atè, yo pa ka sispann.
  . CHAPIT #1
  Si tank T-34 Sovyetik la te yon chòk pou Alman yo, Lè sa a, Nazi yo te reponn a sa a ak yon Panther-2 menm plis tèribl ak efikas. Gerda ak Charlotte devlope yon tank fondamantalman nouvo. Avèk yon gwo kay won etwat ak ti. Kantite manm ekipaj la te redwi a kat. Motè a ak transmisyon yo te mete ansanm ak atravè, ak bwat la sou motè nan tèt li. Pwa tank la te redwi a trant-sis tòn. An menm tan an, zam bò a te vin tankou "Tiger" -2 nan 82 mm anba pant. Ak fwon an nan kòk la se 120 mm anba pant gwo, ak fwon an nan gwo kay won an se 150 mm, kote sa yo se 82 mm ak tou ak pant. Avèk yon motè 700 puisans, yon tank konsa te mobil ak manyabl. Chasi li yo tou te vin pi lejè ak pi fasil pou repare, ak plis pase. Gen kèk nan eleman yo te pran soti nan kòk la. Wotè tank la se sèlman 1.80 mèt.
  Aparans li te vin yon chòk pou twoup Sovyetik yo. Machin nan pa t 'reyèlman rive nan Kursk Bulge la. Li te kòmanse lage nan seri a sèlman nan mwa septanm nan karant-twazyèm ane a.
  Men, pandan kont-atak Mainstein, tank sa a te premye itilize an masse.
  Epi Gerda li menm ak ekip li a te patisipe nan batay la.
  Malgre jèl la, ti fi yo te nan bikini ak pye atè, tankou vòlè brav.
  Se konsa, lwen, tank la te gen ansyen 75-mm zam long-barik la, ki te byen ase yo defèt lènmi an.
  Gerda te tire yon kout kanon lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li frape machin Sovyetik la nan fwon an.
  Lè sa a, gèrye a di:
  - Glwa pou lide fratènite aryen yo!
  Ti fi sa a mete trant-kat la trè byen.
  Lè sa a, Charlotte, tankou si te souflete, nan yon kanon rapid-dife. Ak frape tank la dwa nan sant la nan gwo kay won an. Epi gwonde:
  - Pou gwo viktwa!
  Apre sa, Christina pran li tire. Ti fi yo te pran tou tire, e menm sèvi ak pye atè.
  Gèrye a te chante:
  - Viktwa mwen an ap tann mwen!
  Magda frape tou. Ti fi a te sèvi ak zòtèy pye l yo tou, epi li te fè aksidan yon lòt machin Sovyetik, li t ap woule:
  - Nan non Jezi!
  Kat ti fi Alman travay byen. Ak trè efikas.
  Ak yon lòt tank frape deyò. Vanyan sòlda yo te travay tankou yon batayon de gè.
  Yo frape karant tank Sovyetik nan yon sèl batay, yo menm yo te resevwa plizyè frape ki rikoche.
  Kont-atak Mainstein a te genyen nan fòs, ak Alman yo te kapab defèt twoup Sovyetik yo epi jete yo sou Dnieper la.
  Se te premye gwo viktwa nan mwa. Ak Nazi yo te kapab kenbe sou Dnieper la.
  Men, nan mwa janvye Lame Wouj la te avanse ankò, fwa sa a toupre Leningrad, e li te kapab reyisi. Se vre, tantativ pou fòse Dnieper la ankò nan sid la echwe, men yo te retire blòk la soti nan Leningrad. Kont sa a background, Alman yo te kenbe soti nan sant la ak pi enpòtan nan vire a nan Dnieper la. Batay feròs yo nan sezon fredi a pa bay Lame Wouj la yon avantaj nan sektè sa a.
  Natirèlman, tank nan nouvo "Panther" -2 te jwe yon wòl. Li te tounen yon siksè. Vit ak byen pwoteje. Prèske de fwa pi lejè pase "Tiger la" -2, ak pratikman pa enferyè a machin sa a nan anrjistreman. By wout la, "Tiger" -2 pa t 'antre nan seri a. Olye de sa, yon modifikasyon ki pi pwisan nan Panther-2 pa t parèt, se sèlman yon tòn pi lou.
  Epi Hitler te bay lòd pou Tiger-2 a reamenaje pou fè zam la pi epè pou pwa sa a. Nan depans lan nan zam la te gen diskisyon - ogmante kalib la nan zam la oswa ou pa. Toujou, plis kalib pi ba pousantaj nan dife, egzat ak stock nan kokiy.
  Isit la se zam nan fin vye granmoun nan Panther a, li fè fas byen ak travay li yo. E menm IS-2 a, kout pwen nan fwon an.
  Se konsa, li vo chanje? Malgre ke pwojektil la piti epi li pa detwi twòp.
  "Panther" -2 B, ak yon zam 88-mm kòm yon antye, se te yon machin ki plis oswa mwens adapte militè a.
  Nan sezon prentan an, Alman yo te ale nan ofansif la sou devan Italyen an, pran avantaj de kalm tanporè nan lès la.
  Apre sa, yo jere yo defèt twoup alye yo nan sektè sa a nan devan an. Aparans ME-262 la tou kontribye nan siksè. Nouvo avyon de gè a te yon chòk. Li te parèt pi bonè pase istwa reyèl, gras a ki ekspè konvenk Hitler pa fè yon blitzblomer, kòm yon modèl efikas. Anplis de sa, olye pou yo pwogram misil Fau, yo te bay priyorite devlopman nan avyon jè. E sa te afekte kou lagè a. Epi Charlotte ak Gerd te konvenk Hitler sou sa.
  Ki sa yo di se ke wokèt yo reyèlman efikas akòz presizyon ki ba yo ak gwo pri. Men, avyon jè yo se tan kap vini an. Anplis, ME-262 a se byen fasil jere, e kòm yon rezilta, li disponib nan aces. Epi li difisil pou w frape l. Pwa vòl la pi gwo nan veyikil la te fè li posib yo pann zam sou li, ak de motè jè, ak manyablite vètikal la se enpresyonan. Ak zam pwisan te fè li posib yo desann yon machin nan yon sèl kou. De ti fi ki te vin aces nan premye batay yo te vin espesyalman bon: Albina ak Alvina.
  Kòm yon règ, yo goumen prèske toutouni, sèlman nan bout pantalon ak yon teren mens nan twal sou pwatrin yo. Apre sa, yo te fè bèl bagay.
  Albina fè yon vire. Li peze pye l' sou pedal la. Tire yon avyon Ameriken epi chante:
  - Pou pouvwa a nan kominis aryen!
  Alvina kraze machin alye yo epi li kontinye tire ak zòtèy li. Epi li woule:
  - Pou mesye nou yo!
  Ti fi yo se bèl ak trè konbatif ak lagè. Yo trè famezman detwi alye nan syèl la.
  Se konsa furiously pran bòdwo.
  Nazi yo te deja frape soti alye yo, kaptire anpil prizonye ak trofe, ki soti nan peyi Itali. Men, sou zile a nan Sicily yo kouvri pa marin la vanyan sòlda nan alye yo.
  Nan ete a, Alye yo ap prepare yon aterisaj an Frans. Men, yo nan yon atitid alèz. Alman yo te vin pi fò epi yo gen tank yo pi byen nan mond lan. Ak avyon de gè yo tou pi bon nan mond lan, sèlman gen apeprè mil nan yo byen lwen tèlman, pa tèlman.
  Men, yo trè danjere.
  Nan ete a, ak Stalin ap prepare yon ofansif. Men, travay la pi difisil pase nan istwa reyèl. Pa gen okenn balkon nan Polissya, ak Dnieper la se toujou yon obstak grav. Ak defans Alman an fò.
  Men tank Alman yo pwobableman pi bon pou moman sa a. Ak avyon tou. Isit la parèt TA-152 a, evolisyon Focke-Wulf la, ak machin sa a se yon avyon ki grav anpil. Ak multipurpose an menm tan an. Epi li kapab tire desann opozan san okenn dout. Pwisan zam ak zam. Ak pi bon pèfòmans vòl la ak vitès.
  Alman yo tou de nan lè a ak sou tè a te resevwa pi bon ekipman. Men, yo poko gen ase. Apre sa, yo akimile fòs epi yo te nan defans aktif.
  Lame Wouj la, lè l sèvi avèk nouvo tank IS-2 ak T-34-85, te ale nan ofansif la. Souflèt prensipal la te bay nan sant la. Yon pati nan fòs yo, sepandan, tou frape vire Dnieper la. Alman yo te pare pou repouse kou a. Malgre ke yon ti kras pi bonè, aterisaj alye yo nan Normandy te kòmanse.
  Li te gen siksè nan premye. Men, Lè sa a, tank yo te lanse yon kont atak kraze. Oto-propulsed zam E-10 a, yon trè lejè ak ti zam pwòp tèt ou-propulsed ak de manm ekipaj ki sitiye tendans, tou te patisipe nan batay yo, tou senpleman kraze alye yo. Yon silwèt ki ba anpil 1.2 mèt, yon pwa dis tòn, ak yon motè 400 puisans bay fre mobilite. An menm tan an, zam devan an nan 80 mm nan yon pant gwo fè machin nan prèske inpénétrabl pou fwon alye yo. Ak pito piti, sournwa. Epi li pike alye li yo tankou yon myèl. Epi Alman yo kraze alye yo. Albina ak Alvina te touye plis pase twasan avyon chak e yo chak te resevwa Lakwa Knight an fè ak epe fèy pye bwadchenn an ajan ak dyaman. Ti fi sa yo te jis etonan.
  Apre sa, yo kraze tout moun san okenn pwoblèm nan efikasite yo.
  Albina, avèk èd zòtèy toutouni li, lonje avyon de gè a sou ènmi an, epi li te kòmanse frape l ak kòlè sovaj li. Lè sa a, twa avyon de gè ak yon bonm alye te tonbe nan dife.
  Gèrye a ronron:
  - Pou Lapris!
  Alvina te kontinye kraze alye yo nan fòs la, ak literalman boule yo. Epi li woule:
  - Pou Twazyèm Reich la!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li lonje zam avyon yo sou sib la. Epi li te tounen gwo.
  Alvina tweeted:
  - Nou se gwo tig, reyalizasyon larenn lan!
  Albina koupe yon lòt avyon angle, li fè l lafimen epi woule:
  - Si fanm nan se yon tigrès, lè sa a li pral chire nonm nan an miyèt moso, menm si li pa yon bourik konplè!
  Epi peze pedal la ak talon pye l.
  Alvina, te tire sou opozan, epi koupe yo, te note:
  - Pye fè yon ti fi, nenpòt gason pral oblije rale anba talon pye a!
  Albina, li te touye yon lòt avyon nan fòs alye yo, te dakò:
  - Yon nonm nan je yon talon fanm fè vin tounen yon bòt plen santi!
  Alvina, ak dwèt li, koupe yon lòt machin Britanik, montre dan li, li bay:
  - Yon fi pye atè pral mete yon nonm plen, menm si li abitye fè lòt bòt!
  Albina, te frape Ameriken an, te note:
  - Yon nonm ta dwe fò tankou yon pye bwadchenn, epi yo pa kite bato yo dwe retire nan li tankou nan yon kòd lonbrik!
  Alvina fasilman dakò ak sa a:
  - Yon talon fi pye atè, yon nonm pral dezabiye nan objektif la, ak soulye nan zòrèy yo!
  Albina chanje sijè a yon ti kras, koupe yon lòt Ameriken:
  - Yon sòlda se silex, si lespri a pa yon pave!
  Alvina te frape lènmi an ak dwèt li, epi wòch dan yo te note:
  - Yon nonm se yon dyaman reyèl lè li gen yon kè an lò ak nè fè!
  
  Albina, li te touye yon lòt avyon alye yo, li di:
  - Yon nonm dwe fò tankou asye, men sere tankou yon kòd lonbrik!
  Alvina te note agresif pandan li te koupe yon avyon Ameriken:
  - Yon moun ta dwe gen yon je malfini, ak tande pa ta dwe tankou yon kòk!
  Albina, ki te frape lènmi an, fè yon griy:
  - Yon nonm sèlman gen kouraj nan yon malfini, men an reyalite, pi souvan karaktè a se yon poul tipik!
  Alvina agresif te fè remake, koupe Ameriken an ak yon kwasans batay:
  - Pa gen fanm lèd, se sèlman degoutan enpotans gason!
  Nan ti bout tan, ti fi yo se jis super. Ak nan mwa Jiyè, chak abat te depase senksan (500) avyon epi yo te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds.
  Aterisaj alye yo nan Normandy te fini nan defèt konplè. Alman yo te pran plis pase sètsan mil prizonye poukont yo. Ak sa a se fre ak kolosal siksè!
  Nan bò solèy leve, Lame Wouj la te jere pouse Alman yo sèlman yon ti kras. Nazi yo te byen fòtifye, e yo te goumen tankou dyab. Apre sa, yo te itilize fòtifikasyon bati davans ak patisipasyon popilasyon lokal la. Ak nan kou li te ede yo. Nazi yo te goumen dezespereman, epi yo te repouse prèske tout atak.
  Batay yo te montre ke "Panther"-2 a ak yon pant gwo plak zam devan yo ak yon silwèt ba se toujou envulnerabl tank Sovyetik nan fwon an. Epi li fè fas byen ak machin yo nan Lame Wouj la. Epi li gen yon gwo stock nan kokiy.
  Se konsa, tout atak yo nan twoup Sovyetik yo tonbe nan yon blòk solid. Wi, ak enfantri fachis la te gen yon fizi atak MP-44 ki pa te gen okenn egal ak literalman frape enfantri Sovyetik la. Se konsa, fachis yo pa t 'kapab fè fas ak nan okenn fason.
  Ak Fritz la repouse atak la. Jiskaske yo te prese kontre-atake. Li te nesesè yo lage yon tank nouvo "Tiger" -3, pi lou, ak yon motè pi pwisan ak pi byen pwoteje.
  Wi, epi devlope avyon jè. Espesyalman XE-162 - yon avyon de gè pi bon mache, pi lejè ak pi fasil pou fabrike pase ME-262 ak bonm Arado.
  Nouvo Alman kat-motè Yu-488 la tou pa t 'mal, ki te devlope yon vitès kolosal pou yon commando elis nan sètsan kilomèt pou chak èdtan, gras a yon zòn zèl ki pi piti.
  Pandan ke Fritz la akimile fòs. Epi yo fè yon lagè soumaren... Defèt alye yo ann Itali ak Lafrans te febli pozisyon Roosevelt. Ak isit la tou Ameriken yo te bat lè yo te eseye ateri nan Filipin yo. Kwirase Japonè yo te kapab detekte ak detwi fòs aterisaj Ameriken yo.
  Roosevelt te pèdi eleksyon an devan jenn Repibliken Joseph Biden. Lè sa a se prezidan an, ki moun ki ouvètman te deklare ke Sovyetik la pa t 'bezwen èd. Ke Stalin pi mal pase Hitler, e ke tout efò yo dwe konsantre sou Japon.
  Churchill te gen pwoblèm tou.
  Se poutèt sa, pandan Hitler te tann, ak Alman yo te chita nan defans sere. Se sèlman nan Sicily yo te fè yon operasyon ak repwann li nan men alye yo. Anplis, flòt Britanik la te eklèsi akòz aktivite soumaren Nazi yo.
  Nan otòn, Lame Wouj la te eseye avanse nan sid la. Epi tou kont Fenlann.
  Lè sa a, ofansif ete a sou istm Karelian te fini san siksè. Finns yo ak entèlijans Alman yo te dekouvri li epi prepare. Ak Sovyetik la te resevwa kèk fòs pou operasyon sa a.
  Nan otòn la plis twoup yo te jete, men yo menm tou yo te anbourbe desann, ak Alman yo te pare. Nazi yo te itilize avyon jè nan rekonesans, ki konbatan Sovyetik ak optik pafè pa t 'kapab ratrape ak. Osi byen ke kamera inik. E sa te ede anpil.
  Se konsa, yo fondamantalman te aprann ki jan yo dekouvwi dezenfòmasyon ak swiv mouvman twoup yo.
  Se konsa, kounye a Stalin pa t 'kapab frape tèlman fasil toudenkou. Epi Nazi yo te pran defans la.
  Nan sezon fredi, twoup Sovyetik yo te eseye avanse nan sant la ankò. Souflèt la te frape ant Dnieper ak Western Dvina. Epi se te yon mouvman fonse. Men, li se byen evidan ak Alman yo te byen ranfòse la. Epi yo te rale dènye tank yo ak zam pwòp tèt ou E-25, ak yon kanon 88-mm. Machin sa a, ki peze vennsis tòn, te gen yon motè 700 puisans, ak blende frontal 120 mm anba pant, ak bò 82 mm, ak yon wotè 1.4 mèt. Zam nan pwòp tèt ou-lanse se inpénétrabl nan fwon an akòz gwo ang yo nan enklinasyon nan zam la. Ak abò li te toujou kouvri pa woulèt. Epi ou ta ka tou pann ekran.
  Se konsa, Lame Wouj la te fè fas ak yon lènmi ki grav anpil. Ki pa tèlman fasil simonte. Epi Nazi yo ankò repouse ofansif Janvye Lame Wouj la.
  Nan batay yo ankò pran sò a nan Gerda ak Charlotte. Tou de ti fi te goumen sou zam pwòp tèt ou E-25, kouche. Apre sa, yo literalman frape lespri a soti nan lènmi an.
  Gerda bat ak zòtèy pye li epi li di:
  - Glwa pou lame nou an!
  Charlotte te tire, fwa sa a te peze pwent tete wouj li sou bouton joystick la epi li t ap chante:
  - Glwa pou gwo viktwa yo!
  Gerda te fè remake yon fason trè agresif, tire sou lènmi an:
  - Pou grandè planèt la!
  Ak talon pye l 'fè, kòm si li ta frape bouton an.
  Charlotte te souflete pwent tete ruby li ankò, epi li te soufle nan machin Sovyetik la nan pepi:
  - Pou tèt yo konkeri!
  E ki jan li ri. Goumen kont fachis.
  Ak nan mwa mas 1945, Nazi yo te ale nan ofansif la. Li fè premye piki a. Yo kraze nan defans yo nan zòn nan Lwès Dvina.
  Nan tan sa a, Etazini te aktyèlman redwi ostilite kont Twazyèm Reich la ak Grann Bretay tou.
  Epi kounyeya Nazi yo konsantre sou bò solèy leve. Hitler seryezman te vle boule tout bagay. Ak tout bagay se trè bon jan li fize moute.
  Men, defans twoup Sovyetik yo trè pèsistan, ak fwa sa a nan plizyè etap. Apre sa, Alman yo te kraze nan li apre yo fin pase senkant-twa kilomèt nan liy, men yo te sispann nan katriyèm lan. Anplis de sa, te gen yon efondreman ak batay la te tanporèman ralanti.
  Nan fen mwa avril, Stalin te eseye atake ankò. Ak twoup li yo te twouve itilize pandan zouti nan rechèch la. Men, sa a tou, reyalize ti kras. Yo kraze nan defans yo ak avanse, men Lè sa a, yo te jete tounen nan pozisyon orijinal yo.
  "Tiger" -3 te gen yon zam devan 250 mm, ak zam bò 170 mm, ak yon motè 1200 puisans, ak yon pwa nan swasant-senk tòn. Se konsa, tank sa a tou senpleman toumante pozisyon Sovyetik yo. Zam la te 88 mm ak 100 EL long barik.
  Nan mwa me, Sovyetik la te resevwa yon nouvo tank IS-3. Machin nan te twa tòn pi lou pase IS-2 a, ak pi difisil pou fabrike, men ak yon tourèl pi byen pwoteje, espesyalman nan fwon an. Toujou, zam Tiger-3 pa t 'penetre fwon an. Ak tank la li menm gen menm pi mal pèfòmans kondwi pase IS-2 la.
  Nan avyasyon avyon, Alman yo kenbe avantaj la e menm efò li yo. Depi mwa jen, yo te parèt nan pwodiksyon an mas ME-262 X la, ak zèl byen bale ak de motè plis avanse. Avyon sa a devlope yon vitès ki rive jiska 1200 kilomèt alè, epi li kraze tout moun.
  Yon machin ki pi grav te TA-400 ak motè jè ak sis motè. Machin sa a bonbade antrepwiz Sovyetik nan Urals yo ak pi lwen pase Urals yo. Lè sa a, ak sou sa. Pwisan Armada. Ak jè Yu-287 la vin tounen yon pwoblèm pou avyon Sovyetik.
  Men, sipriz ki pi dezagreyab pou Lame Wouj la se diskotèk ki rive nan vitès jiska kat vitès son, epi paske nan jè laminar k ap koule nan machin nan, yo pratikman envulnerabl.
  Lè sa a, Alman yo tou te resevwa hostless ME-263 sou motè fize jè, ak anpil ti, vit ak kapab vole karant-senk minit, epi yo ka itilize pi efikas pase anvan ME-163.
  Fritz la tou mete nan operasyon avyon de gè Gotha yo, tou san ekipe ak efikas. Epi tou planeur yo te kòmanse itilize nan batay.
  Nan lanmè, Nazi yo te kontinye toumante Britanik yo lè l sèvi avèk flòt soumaren an. Ki gen ladan soumaren tipòtrè pou yon sèl moun. Epi li trè efikas.
  Flòt Sovyetik Baltik la te soufri pèt kolosal. Ak soti nan aviyasyon ak lagè soumaren.
  Albina ak Alvina, tou de ti fi ki kouri pye atè ak nan bikini nan nenpòt move tan, oswa menm nan kilòt pou kont li, yo te vin pilòt lejand. Pou yon milye avyon ki te tonbe yo te bay yon nouvo rekonpans Knight's Cross of the Iron Cross ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds.
  Ti fi yo te vòlè trè briyan. Ak kont sa yo kokenn ap genyen.
  Hitler te renmen yo. E menm Fuhrer la pèsonèlman bo pye yo atè.
  Nan mwa jen, Alman yo te eseye avanse alantou Dnieper la. Twoup Sovyetik yo te sou defansiv la. Men, yo te tonbe piti piti anba ofansiv la. Èd anba Lend-Lease aktyèlman sispann. Ak Sovyetik la te gen yon tan difisil. Bonbadman yo te kontinye ap grandi.
  Tank Sovyetik T-34-85 la se te yon zam olye fèb kont machin Alman yo. Epi li pa t posib pou fè yon T-54 pi pwisan. Lè sa a, te parye prensipal la te fè sou zam nan SU-100 pwòp tèt ou-propulsed. Machin sa a nan istwa reyèl pa t 'vin twò mas, men nan altènatif la, pwodiksyon li yo te ogmante pi plis ak plis.
  Sa a lè Alman yo te kapab avanse nan sant la ak apwoche Smolensk, batay dewoule la ak itilizasyon masiv SU-100 la. Pik la te rive nan mwa Out.
  Ekipaj tank la nan Elizabeth te fè bèl bagay sou zam sa a pwòp tèt ou. Espesyalman lè ti fi yo goumen prèske toutouni ak pye atè.
  Elizabeth menm peze bouton kanon an ak pwent tete wouj li a epi li frape tank Nazi a, li t ap woule:
  - Pou Gran Larisi!
  Ekaterina te peze pwent tete wouj li sou pwatrin li. Li fè aksidan yon machin Alman epi li di:
  - Pou Sovyetik la!
  Elena tou blast ak anpil presizyon. Li frape tank fachis la avèk èd nan yon pwent tete ruby epi li di:
  - Pou Peyi a!
  Euphrasia te pran tou eksplozif nan yon zam pwòp tèt ou-propulse nan lènmi an. Epi lè l sèvi avèk yon pwent tete frèz, li rele:
  - Pou patri a!
  Sa yo te ti fi batay yo.
  Alman yo tout baton ak baton. Zam Sovyetik la pa pran Tiger-3 nan fwon an. Wi, ak "Panther" -3 se inpénétrabl. Alman yo te fè zam la pi epè nan li, epi yo nan lòd yo pa pèdi mobilite, yo enstale yon motè 900 puisans. Se konsa, baton nan machin yo san wont.
  Elizabeth tire ak zòtèy pye li. Pwojektil Sovyetik la rikoche.
  Ti fi a di:
  Nou pral goumen pou kominis!
  Ekaterina tou bat, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi li te note, montre dan li:
  - Non! Se pa sa!
  Elena te sèvi ak pye l tou, te tire sou Nazi yo e t ap chante:
  - Nou pral avèk fòs konviksyon ale nan batay!
  Euphrasia, agresif te note, montre dan li:
  - Pou pouvwa Sovyetik yo!
  Epi tou tankou yon dife, lè l sèvi avèk zòtèy fè. Sa a se yon ti fi agresif.
  Lame Wouj la retrete yon ti kras nan sant la, men kenbe Smolensk ... Nan otòn, Alman yo sispann atak yo, men yo te kòmanse, pran avantaj de siperyorite lè a, entansifye bonbadman an. E presyon sa a ap grandi. Ak bonm tonbe sou Sovyetik la san rete.
  Jiskaprezan, peyi Sovyetik yo pa te gen okenn aviyasyon, e pa te tou senpleman pa gen anyen pou kouvri aktivite lènmi yo.
  Epi lènmi an ap peze anpil. Ak pi plis ak plis aktif ak brital bonbadman nan Larisi.
  An Desanm 1945, Huffman te depase 1,000 avyon ki te tonbe epi li te resevwa Lakwa Knight an fè Lakwa ak Platinum Oak Leaves, Swords and Diamonds.
  Ak ti fi yo te pote nòt yo de mil chak epi yo te resevwa yon prim espesyal chak. Star nan kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Wi, Albina ak Alvina se ti fi fre ak bèl anpil ki goumen prèske toutouni ak pye atè, epi defèt nenpòt ord nan yon fwa - yo se ti fi ki ka touye moun.
  Nan sezon fredi, Lame Wouj la te eseye avanse. IS-3 tank te patisipe nan batay yo. Men, machin sa a se byen travayè nan pwodiksyon ak ak pòv kapasite kwa-peyi, malgre bon pwoteksyon fwon, militè a pa t 'vrèman renmen li. Epi yo mande pou ranplase tank la. Men, IS-4 te rankontre yon pwoblèm. Stalin te entèdi devlopman tank ki pi lou pase karannsèt tòn. Epi pandan ke tank sa a te nan limbo. Kòm byen ke tantativ yo kreye lòt machin nan fanmi Isov.
  Jiskaprezan, Fritz la te gen yon avantaj nan kalite teknoloji. Epi li te grandi nan syèl la.
  Se konsa, an repons, pwodiksyon an nan tank mwayen T-34-85 ak SU-100 ogmante. Se konsa, lwen, doktrin nan Sovyetik la te bati sou sa a.
  Ofansif sezon fredi a pa t reyisi. Li pa t posib pou avanse seryezman, ak pèt yo te lou.
  Alman yo t ap mete tank yo. Ane 1946 te vini... Fritz yo t ap akimile, epi yo te planifye pou yo atake nan mwa me.
  Se konsa, lwen, Sovyetik la pa t 'kapab kreye yon avyon de gè ak pèdi san espwa nan batay la nan lè a.
  De ti fi Albina ak Alvina te rive nan twa mil avyon ki te tonbe nan mwa mas 1946. Apre sa, yo te resevwa yon nouvo prim - Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Lè sa a se yon endikatè trè kolosal nan siksè.
  Ak nan mwa avril, diskotèk yo nan Twazyèm Reich la, anplis belye mouton an, te pran ak aplike ultrason. Lè sa a te premye a bat nan yon jè laminar ak anpil siksè.
  Sovyetik la te fè fas ak moman difisil devan yo.
  . CHAPIT #2
  Nan mwa me 1943, yon nouvo gwo ofansif nan ord Nazi yo te kòmanse. Èske w gen fouye tank yo, epi li te kolekte yon mas nan "Tigers" -3, ki te vin tank prensipal la, kòm pi pwoteje ak pwisan ame, Nazi yo te kòmanse bat. Apre sa, yo jere yo kraze nan defans yo epi yo kòmanse deplase nan Dnieper la soti nan nò a.
  Nan syèl la, Nazi yo te domine. Sitiyasyon an te agrave pa antre nan lagè peyi Turkey.
  Otoman yo te goumen Larisi trèz fwa nan istwa yo. Ak konte sou katòzyèm lan, toujou genyen. Anplis, Twazyèm Reich la avèk yo, epi Lwès la pa entèfere. Vreman vre, nan Grann Bretay rejim Churchill la te tonbe e nouvo gouvènman an te dakò ak yon trèv ak Twazyèm Reich la. Ak Etazini ofisyèlman bay yon trèv. Anplis, lagè a ak Japon pa t ap mache byen, ak pèt Amerik la nan batay la ak samurai yo te gwo.
  Se konsa, isit la Twazyèm Reich la konplètman deklannche. Apre sa, li te jere konvenk Latiki yo louvri yon dezyèm devan nan Transcaucasia.
  Lame Otoman an te prepare pou lagè pou yon tan long e li te voye yon milyonyèm lame kont Sovyetik la, ak yon gwo kantite ekipman. Se konsa, kounye a li te tounen soti epi li pa bon pou Larisi nan tout. Ak yon lòt pwoblèm se bonm avyon TA-500 yo, ki ta ka kraze faktori Sovyetik yo ak nòmalman enpinite. Ak jè a san ke B-28, ki ta ka rive nan nenpòt ki pwen nan Sovyetik la, ak literalman detwi li. Se konsa, kounye a Larisi se byen bourade. Li te vin pi mal tou ak rezèv Lame Wouj la, espesyalman ak eksplozif ak minisyon. Epi pa t gen ase gaz. Alman yo bonbade pi nan Baku ak rejyon Volga.
  Se konsa, kounye a Nazi yo te gen yon chans, epi yo reyalize li. Premye a tout, yo te vle pran Donbass la. La, defans la te vin pi fèb pase nan direksyon Moskou, epi li te reyisi.
  Batay feròs te dewoule pou Kharkov. Epi li te trè san la.
  Gerda ak ekipaj li yo te goumen sou "Tiger" -4, tank sa a te ekipe ak yon motè turbine gaz ki gen plis pouvwa 1500 puisans, e li te gen yon zam ki pi pwisan nan 105 mm nan yon barik 100 EL long, men ak menm pwa.
  Wi, ak zam Alman yo se otomatik chaje ak rapid-dife.
  Ak pwa a nan tank la se menm bagay la, ak silwèt la se menm pi ba, ak pant lan nan zam la te vin menm pi gwo.
  "Tiger" -4 se san dout yon tank ki pi avanse, ak vanyan sòlda li yo te premye yo teste li.
  Gerda tire, li peze pwent tete wouj li a sou bouton joystick la epi li woule:
  - Viktwa nou pa lwen.
  Ak kraze machin Sovyetik IS-3 la.
  Charlotte te bat machin Sovyetik yo tou, li te kraze blende a, te boule ladan l epi li te woule:
  - Pou viktwa nou!
  E ki jan li ri.
  Apre sa, Christina pral pran ak kalòt. Ak Sovyetik SU-100 la pral soufle. Apre sa, li pepi:
  - Pou kominis.
  Natirèlman, ti fi a te itilize yon pwent tete Ruby.
  Magda te tire tou ak zòtèy li. Li frape lènmi an epi li woule:
  - Pou nouvo reyalizasyon!
  Epi tifi yo ap ri. Jiskaprezan, yo te fè tout bagay sa yo tankou li nan tèt.
  Nazi yo kontoune Kharkov ak Lè sa a, pran li. Lè sa a, yo avanse sou Kranodon ak Voroshilovgrad. Fell ak Eagle ... Epi sa a se yon souflèt grav pou Lame Wouj la.
  Stalin te bay lòd pou kenbe Eagle a nenpòt ki pri, men Nazi yo ... te tounen fò. Osi byen ke pwisan atak yo pwòp tèt ou zam. An patikilye, Sturmtigr a, ak Sturmlev pi pwisan li. Dènye zam nan pwòp tèt ou te ekipe ak yon bonm jè menm pi bon ak pi pwisan.
  Ak bat bilding yo byen. Ak ti fi yo te trè aktif toupre bonm lan. Ekipaj la nan Agatha ak Adala te travay byen pou Shturmlev. Apre sa, ti fi yo repoze janm fè yo sou fè a.
  Agatha tire, li peze zòtèy li sou bouton joystick yo epi li gwonde:
  - Nou pral detwi tout mond lan nan vyolans!
  Adala te atake ak mitray, e li te koupe gadò yo te note:
  - Epi antere kapitalis.
  Ak yon talon fè, woz pral klere.
  Sepandan, si ou gade, kesyon an se, ki sa ki nan Twazyèm Reich la? Petèt tou kapitalis?
  Agatha, ki t'ap bat opozan li yo, li di:
  - Pou lapè nan lemonn nan lavni!
  Epi lans bonm lan te travay ankò, demoli tout bilding lan alafwa. Epi li ta dwe remake yon mouvman trè efikas.
  Adala, te tire ak èd nan zòtèy pye li, konfime:
  - Glwa pou lame nou an pou tout tan!
  Batay ti fi isit la nan Twazyèm Reich la, men se pa pi mal nan Sovyetik la. Yo konnen tou ki jan pou yo goumen.
  Deja batay yo te dewoule pou Kursk ak ti fi Ris yo ap goumen la.
  Natasha te voye yon grenad sou Nazi yo ak pye l', li chante:
  - Se vre...
  Zoya te lanse yon kado lanmò ak talon pye li epi li te ajoute:
  - Lènmi...
  Augustine te sikonbe nan yon bagay destriktif e li di:
  - Panse...
  Svetlana te voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Kisa...
  Natasha voye yon koup de sitron ak pye l 'epi li rele:
  - Ris...
  Zoya tou sikonbe nan yon bagay enèjik ak mòtèl, grinding:
  - Jere...
  Augustine te lanse mòtèl la, ap bougonnen:
  - Lènmi....
  Svetlana ankò sikonbe nan destriktif la ak vyaknula:
  - Kraze!
  Natasha te vire epi li di:
  - OMS...
  Zoya te tire tou sou etranje nwa ke Nazi yo te rekrite e yo te kriye:
  - Oze!
  Augustine te pale ak fòs ak kòlè:
  - Sa...
  Svetlana te sikonbe ak riri yon pantè:
  - NAN...
  Natasha te voye yon grenad ak pye l' epi li rele:
  - Goumen...
  Zoya te voye kado lanmò a ak dwèt li epi li di:
  - Atak!
  Augustine antre epi li di:
  - Lènmi...
  Svetlana te bay yon pakèt grenad ak plant li, epi kijan li rele nan tèt poumon li:
  - Nou pral...
  Natasha kloure pete a epi sifle:
  - Fache...
  Zoya koupe Nazi yo epi li di:
  - Bat!
  Augustine tire ankò, li rele:
  - Fache...
  Svetlana pepi pandan li te tire:
  - Bat!
  Natasha ankò voye yon grenad ak grasyeuz, pye l ', pepi:
  - Nou pral detwi Nazi yo!
  Zoya pran li epi li di:
  - Chemen nan lavni nan kominis!
  Epi li voye yon sitwon ak zòtèy li yo.
  Augustine te pran e gaye liy yo, epi janm li yo te vole ak destriksyon sou Fritz la:
  - Nou pral divize opozan yo!
  Svetlana pran l, li jete l ak talon pye l, yon pakèt grenad, epi li di:
  Ann kraze fachis yo!
  Epi kat yo te kontinye tire ak voye grenad. E-75 Alman an t ap deplase. Yon machin ak yon zam 128 mm. Epi tire tèt li.
  Ak ti fi yo voye grenad. Mine Nazi yo. Epi yo revoke. Yo monte pi devan. Tank yo ap woule ankò. Deplase dènye Alman "Leyopa" -1. Yon machin trè mobil.
  Men, ti fi l 'te pran sou yo ak frape l' deyò. Yo chire an miyèt moso yon machin mobil ak yon motè turbine gaz. Epi yo fè l an miyèt moso.
  Natasha di ak yon ri:
  Nou ap goumen gwo!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Trè fre!
  Augustine te fè remake avèk sajès:
  - Nou pral genyen!
  Epi li te lanse yon grenad anti-tank ak pye li. Ti fi fò. Epi li gen anpil lespri.
  Svetlana te lanse tou yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'nan pye l', li frape lènmi an. Yon ti fi trè agresif, ak je koulè a nan flè mayi. Li gen lespri sa yo, ak yon pasaj nan fòs!
  Natasha te vire epi li souri:
  - Pou Larisi sen!
  Zoya tire anpil aktivman, li souri, li montre dan pèl:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan nivo sa a ki pa fennen!
  Augustine tou tire. Sekle desann Nazi yo ak gurgled:
  "Mwen se yon vanyan sòlda ki gen gwo lanbisyon!"
  Epi li fè dan pèl li yo!
  Svetlana konfime:
  - Trè gwo anbisyon!
  Natasha voye yon sitwon ak pye l' li chante:
  - Soti nan syèl la...
  Zoya tou lanse yon grenad ak dwèt li epi li di:
  - Asteris...
  Augustine te lanse yon kado lanmò ak pye l 'epi li chante:
  - Bright...
  Svetlana tou voye yon grenad, avèk èd nan yon pye fè, epi li bay:
  - Crystalline!
  Natasha vire epi sifle:
  - Mwen pou ou...
  Zoya lanse kado lanmò a ak dwèt li, li sifle:
  - Chante...
  Augustine te sikonbe ak talon pye l, kisa ki pote lanmò e li di:
  - Mwen pral chante...
  Natashka kontinye, chante agresif:
  - Konsènan....
  Zoya te voye yon pakè eksplozif ak pye l, li gaye Nazi yo epi li di:
  - Natifnatal...
  Augustina bay yon pakèt grenad ak talon pye l, li bay:
  - Stalin!
  Men, toujou, vanyan sòlda yo ak Kursk pa t 'kenbe tounen. Lènmi an kraze nan defans Sovyetik yo, avanse nan direksyon Voronezh. Ete, ak cho... Se deja sizyèm ane nan Gran Lagè Patriyotik la, ak tout moun trè cho ak kè kontan. Malgre ke pèt yo sou tou de bò yo kolosal.
  Gerda tounen nan aksyon epi li pral nan kou eseye dernye tank la.
  Gerda, Charlotte, Christina ak Magda ap monte sou yon tank E-100 klas U. Veyikil sa a pi enpak, pou kat manm ekipaj. Ak zam li yo se yon bonm avyon ak yon inivèsèl 88-milimèt kanon 100 EL - yon destriktè tank.
  Gèrye ale ak sifle pou tèt yo.
  Gerda tire yon kanon long. Li kout pwen nan bò a nan yon distans IS-3 a ak chirps:
  - Nou pral bay kè nou pou patri a,
  Epi nou pral fri Stalin epi manje l '!
  Charlotte te tire lans fize li. Li kouvri bunker Sovyetik la epi li di:
  - Nou irézistibl!
  Christina te pran li epi li gronde, li rale deklanche a ak talon pye li:
  - Nou pral jwenn li nan tou de!
  Dolbanula ak byen ak Magda. Detwi Sovyetik pwòp tèt ou zam SU-152 yo. Epi li woule:
  - Pral gen tan, viktwa ap vini!
  Gerda te kriye pandan l te tire:
  - Pèsonn pa ka anpeche nou!
  Charlotte konfime:
  - Men, Pasaran!
  Bèt wouj la te pase tout Premye Gè Mondyal la ak Gerda, kòmanse nan Polòy epi fini ak gwo ofansif sa a ki te kòmanse nan mwa me. Dyab la wouj te wè anpil bagay.
  E pare pou goumen jiska lafen!
  Christina tou tire, li fè dan li. Cheve li wouj an lò. Nan lagè, tifi pa gen laj, e menm, petèt, vin pi piti! Yo tèlman feròs ak renmen. Yo fè dan yo.
  Epi pa gen yon sèl twou nan dan yo.
  Magda gen cheve koulè fèy lò. Epi tou aktivman souri. Cool ti fi. Li gen tankou yon favè agresif ak enèji nan mil chwal.
  Gerda, yon ti fi ki gen cheve blan, tire, li di ak yon souri:
  - Gen anpil bagay ki byen ak lèd nan mond lan ... Men, modi, konbyen tan lagè sa a te trennen sou!
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Ak an reyalite, dezyèm gè mondyal la trennen sou twò lontan. Tout batay, ak batay... Li vrèman fatigan!
  Christina te deplase pye l' sou zam la epi rele:
  - Men, Grann Bretay se toujou pa bat!
  Magda tire sou Larisi yo epi li gronde:
  - Yon dwe bat! Sa a se kwayans nou an!
  Gerda sifle, tire sou Larisi yo, montre dan kòn elefan li yo:
  - Nou bezwen yon viktwa!
  Fucked ak Charlotte, bele:
  - Youn pou tout moun, nou pa pral kanpe pou pri a!
  Christina, bèt wouj ak lò a, di:
  - Non! Ann pa kanpe!
  Magda frape bouch wouj li, li t'ap chante:
  - Nou pa ale nan magazen an pou pri a!
  Apre sa, arpi ki gen cheve lò a tire.
  Gerda tou frape tank Ris yo. Frape machin nan epi rele:
  - Nou se pi fò nan mond lan!
  Charlotte te ajoute, chante ansanm:
  - Tout lènmi yo tranpe nan twalèt la!
  Christina sipòte enpilsyon chante a:
  - Patri a pa kwè nan dlo nan je!
  Magda kontinye ak yon vwa chante:
  - Epi nou pral bay tout kominis yo nan sèvo a!
  Epi ti fi yo te fè yon klin youn ak lòt. Yo jeneralman gen yon bon tank. Se sèlman nan yon distans li difisil a kraze nan yon lou senkant-tòn IS-3 tèt-sou. Men, apre yo tout, Alman yo gen yon pwojektil difisil, men ak yon nwayo iranyòm. Epi gen anpil nwa nan lame a. Ki moun ki goumen ak kòlè foli. Epi se pa tout moun ki ka fè konpetisyon ak yo.
  Ti fi yo abitye goumen pye atè. Menm nan Polòy, yo te sèlman nan yon sèl bikini, ak pye atè.
  Lè sèl la fè antre an kontak ak tè a, li rajenisman. Petèt se poutèt sa tifi pa laj! Malgre tan ap fini! Gèrye, an n jis di trè ewoyik.
  Yo te fè anpil fe, men yo goumen tankou sòlda òdinè. Epi toujou sèlman nan yon bikini, ak pye atè. Nan sezon fredi, li se menm bèl pou yo fese ak pye atè sou snowdrifts.
  Gerda tire epi chante:
  Nou pral pase nan dife ak dlo!
  Charlotte tire sou Larisi ak bonm li a epi li di:
  - Glwa pou pèp la Prusyen!
  Christina te tire tou, li di:
  Nou pral dirije planèt la!
  Magda kloure epi konfime:
  - Nou pral definitivman!
  Gerda frape pwojektil la ankò epi li di:
  "Menm napalm pap anpeche nou!"
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - E menm bonm atomik la, ki nou pa pè!
  Christina fèmen bouch epi li reponn:
  - Ameriken yo echwe pou pou kreye yon bonm atomik! Se yon blòf!
  Magda di nan tèt poumon li:
  - Mond lan pa ka chape nouvo lòd Alman an!
  Alman yo nan mwa me avanse alantou Smolensk soti nan nò a. Kolòn tank yo fò e gen anpil enfantri ki rekrite ann Afrik ak peyi Arab yo. Fritz yo pran pa nimewo a.
  Anplis de sa, Almay te ame ak diskèt envulnerabl nan zam piti.
  De ti fi Albina ak Alvina vole pou tèt yo sou tankou yon sokoup vole. Yo envulnerabl gras a jè laminar fò. Men, yo pa ka tire pou kont yo. Men, gras a vitès la kolosal yo ka rapouswiv ak ram avyon Sovyetik.
  Albina, li bese disk li a, li di:
  - Teknoloji Iron, sètènman nesesè ak trè itil!
  Alvina ri, fè dan li epi sifle:
  - Men, tout bagay se deside pa lespri a!
  Albina te di:
  - Plis ke ni se jisteman lespri batay la!
  Tou de ti fi yo blond ak nan bikini. Trè bèl ak pye atè. Lè yon vanyan sòlda san soulye, li gen chans. Koulye a, ti fi yo se konsa kolore ak supèrb.
  Ak anvan ou ale nan goumen, bèl yo pral definitivman travay ak lang nan ak pèfeksyon gason. Li tèlman bèl ak dinamize. Fanm vanyan sòlda yo renmen bwè nan yon veso majik. Sa a se yon vrè fèt lachè pou yo.
  Se konsa tifi yo bon.
  Alvina te tire de Yak-11 Sovyetik epi l te tweete:
  - Glorye lachas nou an!
  Albina konfime ramming la epi li bay:
  Epi li p'ap janm dènye a!
  Alvina te frape twa lòt avyon atak Sovyetik IL-10, epi li te griye:
  - Se konsa ou panse Bondye renmen Almay?
  Albina souke tèt li ak dout.
  - Aparamman pa tèlman!
  Alvina ri epi li mande ankò:
  - Poukisa ou panse sa?
  Albina te bat de machin Sovyetik epi li di:
  Lagè a te pase twò lontan!
  Alvina lojikman te fè remake:
  - Men nap vini!
  Albina souri epi rele:
  - Se konsa, viktwa a ap vini!
  Alvina te desann kat avyon Sovyetik alafwa, ak yon manevwe fonse epi li di:
  - Li pral definitivman vini!
  Albina te jwenn li nesesè pou raple:
  - Apre Stalingrad, lagè a pa t ale selon règ yo ...
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Li definitivman kont règ yo!
  Albina te fè yon griyman:
  - Nou te kòmanse pèdi!
  Alvina kriye ak anmèd:
  - Definitivman genyen!
  Albina te bat plizyè lòt machin Sovyetik epi li di:
  - Se pa yon pwoblèm pou nou?
  Alvina te tire yon koup nan avyon de gè Ris epi li di:
  Nou te panse sitiyasyon an te san espwa!
  Albina fè yon souri kanivò epi sifle:
  - Kisa nou wè kounye a?
  Alvina tweeted ak aplonm:
  - Yon bagay inebranlab ak inik!
  Albina te klere dan pèl li epi li reponn:
  - Lefèt ke Twazyèm Reich la genyen!
  Alvina frape yon koup plis avyon atak Sovyetik epi li pote soti:
  - Vrèman dwe genyen!
  Ti fi yo fè yon grimas. Nan yon sèl fwa yo te travay, ak ofisyèlman nan bordel yon sòlda. Anpil gason te pase nan tèt yo, epi yo pa sèlman ras la blan. Epi yo te vrèman renmen li. Oke, ki jan bèl li se pou kò yo. Men, lè sa a jennès yo te vin anba atak Sovyetik. Yo te fè prizonye. Oke, hotties yo te panse yo pral vyole. Ak isit la nan dyab la de!
  Yo fè jennès yo fouye tranche ak tranche. Ak ansyen fe lannwit yo pa t renmen li anpil. Se konsa, yo tout te kapab chape. Yo sedui sentinèl yo.
  Apre sa, yo fè sèman tire revanj sou Larisi yo.
  Apre sa, yo te goumen kont Larisi. Sa yo se modi...
  Albina te jete plizyè lòt machin Ris epi li di:
  - Ou ka toujou viv ak gason!
  Alvina fasilman dakò ak sa a:
  - Li pa menm posib, men li nesesè!
  Albina fè dan li epi li reponn:
  - Men toujou... Li dous pou touye.
  Ak ti fi yo desann senk plis machin Sovyetik ak mouvman an nan yon diskèt.
  Alvina ri epi li di:
  - E ki lè li anmè?
  Albina frape sis lòt machin epi li reponn:
  - Mwen pral marye apre viktwa a! Epi fè dis timoun!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Epi yo chante;
  Nou se chevalye lafwa fachis la,
  Ann siye konbatan kominis yo nan pousyè!
  Ak ki jan yo ri, balanse mòn ki gen tèt blan yo.
  Wi, sa yo se femèl fachis ak trè agresif, ak fò anpil mechan.
  Nazi yo te kapab kontoune Smolensk epi pran Pskov. Te gen tou yon menas pou Leningrad. Sitiyasyon an jeneralman kritik. Malgre ke pa katastwofik. Men, Sovyetik la pa te gen twòp rezèv kite. Epi li pa konnen konbyen tan ankò Larisi yo pral kapab kenbe soti. Wi, ak Alman yo se san ak fin itilize.
  Men, Krauts yo gen kat ti fi ak greyhounds sa yo.
  Gerda te tire kanon li epi li frape T-54 nan anba ekòs la, epi li te chipi, li te bat je safi li:
  - Non, apre tout, Bondye renmen Almay! Nou pral definitivman genyen!
  Charlotte te fasilman dakò ak sa a:
  - Nou pa ka pèdi! Nou pral byento soti nan Kalinin, ak Moskou pral yon jete wòch!
  Christina te montre pino pèl li epi li rele:
  - Ann rive la, pral gen tan pou Vladivostok!
  Magda te note ak regrèt:
  - Ak Japonè yo te deja bat. Sa grav anpil, nou pèdi yon alye enpòtan.
  Gerda frape yon nouvo tank Sovyetik epi li di:
  - Nou ka fè san yo!
  Charlotte ri epi li di:
  - Si ti bebe a souri, petèt tout bagay ap mache byen!
  Christina te bay nan rime:
  - Yon ipopotam pete nan yon souri!
  Magda te sipòte li:
  - Ti fi a gen yon bouch trè visye!
  E vanyan sòlda yo pran li epi yo ri. Yo gen enèji briyan, yon moun ta ka di, ak nan abondans!
  Gerda tire ankò sou machin Sovyetik yo e li rele:
  - Pwochen syèk la pral pou nou!
  Charlotte tou antre epi konfime:
  - Pral gen vòl nan espas!
  Christina fasilman konfime sa a:
  - Ann vole nan espas!
  Magda tire soti nan yon lanse bonm epi li bay:
  - Chita nan yon avyon zetwal!
  Gerda lonje lang li epi li di:
  - Nan nouvo syèk la, anpi Twazyèm Reich la pral dirije!
  Charlotte ak yon souri agresif konfime:
  - Epi katriyèm lan tou.
  Apre sa, bote a ankò vire tank Sovyetik la alantou.
  Christina, gèrye dyabolik sa a, briyan ak dan pèl, griye:
  - Wi, se pou gen yon nouvo lòd! Ak tout bèl pouvwa pou Gran Anpi!
  Magda te konfime ak kòlè enbesil:
  - Glwa pou Anpi a!
  Gerda tire ankò epi li di:
  - Glwa pou nou tou!
  Epi aparamman ti fi a te resevwa li.
  Gvozdanula ak Charlotte. Ak trè apwopriye. Mwen pèse yon tank Sovyetik dwat nan bò a. Apre sa, li di:
  - Nou goumen pou yon nouvo lòd!
  Magda, tire ak frape opozan, konfime:
  - Ak san okenn dout nou pral reyalize li!
  Gerda kloure ankò, ak anpil jistis epi li bay:
  - Nou pral reyalize ak yon gwo maj!
  Epi li te klere ak safi, ak je trè klere.
  Charlotte te tire tou, frape machin Ris la epi li rele, sa a se yon dyab ki gen cheve zoranj:
  - Tout pral jis voltige!
  Magda te tire tou ak yon kòlè frenetik. Li kraze T-54 la epi li di:
  - Ak ekipaj la nan lavni!
  Isit la, sepandan, ti fi yo te gen pwoblèm. IS-14 te parèt. Machin nan gwo anpil. Apre sa, li gen yon zam 152-milimèt ak yon barik long. Petèt yon Alman pou kraze.
  Gerda fèmen je l epi li mande Charlotte:
  - Èske ou ka kouvri li ak yon bonm?
  Wouj la reponn:
  - Natirèlman gen yon chans ... Men, presizyon nan bonm nan se ensifizan!
  Christina sijere pasyone:
  - Kite m eseye papye 88-graf mwen an?
  Gerda te fè remake:
  - IS-14 sa a gen 400 mm zam devan nan yon pant gwo. Ou pa ka pran li!
  Charlotte souri epi li di:
  - Dami! Apre sa, mwen te panse ke Larisi yo pa t 'gen tankou yon tank! Sèlman rimè!
  Magda te di:
  Mwen menm mwen te panse se te yon ensèk! Men, nou wè ke sa a se pa ka a! Ak barik la nan Ris la se tèlman lontan!
  Gerda te chante, li tape talon pye l sou planche blende a:
  Nou pral goumen san pè!
  Charlotte konfime atitid patnè li a:
  - Nou pral koupe pa yon etap dèyè!
  Christina sijere:
  - Ak sa ki si ou frape soti yon tank Sovyetik ak yon frape egzat nan yon kokiy nan barik la?
  Gerda doute:
  - Èske ou ka fè sa, nan yon gwo distans?
  Christina konfime:
  - Si ou pote flanm dife a nan yon pi lejè nan plant fè mwen an, Lè sa a, mwen byen kapab frape trè byen!
  Olye li reponn, Gerda klike sou brikè li. Christina trese pye l' ak talon pye l' ki te fè tèt di yon ti kras briye nan limyè flanm dife yo.
  Gerda te pote dife nan sèl ti fi a. Te gen yon sant boule. Trè bèl sant, tankou griye shish kebab.
  Christina di:
  - Ak nan dezyèm talon an!
  Apre sa, Magda limen dife a. Tou de lang nan flanm dife kounye a te niche plant yo fè nan yon bèl anpil ak wouj ti fi.
  Lè sa a, Charlotte te rele epi fè tete li. San okenn seremoni, li pran li epi li peze bouton joystick la ak pwent tete wouj li. Zam lan tire otomatikman.
  Koki a vole pou kont li, li ateri dwat nan barik la nan yon machin enpresyonan, Sovyetik.
  Tankou yon elefan gwo koupe koupe yon kòf long. Li te resevwa yon souflèt kraze, tank Sovyetik la sispann mouvman an. Se te kòmsi yon epe te soti nan men l '.
  Sa bouzen chans!
  Charlotte te chante, li te souri ak kè kontan:
  - Se sèl laperèz ki pral ban nou zanmi! Se sèlman doulè ki motive ou travay!
  Gerda te ajoute avèk antouzyasm:
  - Mwen vle pi plis ak plis kraze figi estipid ou!
  Gèrye Twazyèm Reich yo te sanble trè kontan!
  . CHAPIT #3
  Lagè a te kontinye, men yo te rive Voronezh, Alman yo te pran yon ti repo. Pwa batay la te pote nan lè a. Tout bagay te pase la ak aplonm sovaj Gran Lagè a
  Jiskaprezan, pèsonn pa genyen. Sòf si nan syèl la Nazi yo pi fò nan bon jan kalite a nan avyasyon.
  Ak nòt aces yo. Yo menm tou yo te eseye Tiger-4 la nan batay, ki te yon machin franchman bon. E menm IS-3 a se pa yon rival li.
  Führer a, yon ti kras fatige, sijere ke Grann Bretay goumen ak Sovyetik la ansanm. Men, Britanik yo te rejte li. Pou sa li ta twòp. Se konsa, Hitler oblije goumen pou kont li pou moman an.
  Almay te manke resous imen. Granmoun ak adolesan ki soti nan laj katòz yo te ekri nan lame a. Yo te itilize divizyon etranje tou. Ak hivi ak lòt fòs.
  Men, lagè a te kontinye ak sou ... Nazi yo pran yon poz.
  Albina ak Alvina atake avyon Sovyetik.
  Yo te deja abat katmil avyon. Apre sa, yo te resevwa Star nan Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak epe platinum fèy pye bwadchenn ak Diamonds.
  Koulye a, moute nan senkyèm mil.
  Albina te tire, li te tire yon douzèn avyon Sovyetik ak zòtèy pye l 'ak woule:
  - Pou prim espesyal!
  Alvina te bat tou, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, li koupe avyon Sovyetik epi li rele:
  - Pou yon nouvo mond!
  Alman yo te bloke nan batay pou Smolensk, men yo te kapab antoure vil la nèt. Apre sa, yo te tire sou li lè l sèvi avèk zam pwòp tèt ou "Shturmlev" ak "Sturmmaus". Fòs Nazi yo gwo.
  Sepandan, menm timoun piti te goumen kont Nazi yo. Ti gason ak tifi te lanse pakè eksplozif enpwovize sou tank Alman yo, zam pwòp tèt yo, ak enfantri.
  Pyonye yo te goumen avèk anpil kouraj. Yo te konnen kisa kaptivite fachis vle di.
  Ti fi Marinka a, pou egzanp, tonbe nan anbreyaj Nazi yo. Yo lwil pye l' atè, yo mete l' toupre brasero a. Lang flanm dife prèske niche talon ti fi a ki fè tèt di depi lontan mache pye atè. Tòti a te kontinye pou anviwon kenz minit, jiskaske plant yo te kouvri ak ti anpoul. Lè sa a, pye atè ti fi a te demare. Epi ankò yo poze kesyon. Yo bat mwen ak kawotchou kawotchou sou kò toutouni mwen.
  Lè sa a, yo te pase aktyèl la... Marinka te tòtire nan dis pèt konesans pandan entèwogasyon an. Apre sa, yo kite l repoze. Lè pye atè yo te yon ti kras twitch, yo te baw lwil oliv ankò ak brasero a te leve ankò. tòti sa yo ka repete anpil fwa. Ak tòti ak kouran, ak fwèt ak kawotchou kawotchou.
  Marinka te tòtire pou sis mwa. Jiskaske li te vin avèg epi li vin gri anba tòti a. Apre sa, yo antere l vivan nan tè a. Pa menm gaspiye yon bal.
  Pioneer Vasya, Nazi yo fwete ak fil wouj-cho sou kò toutouni l '.
  Lè sa a, talon pye yo te boule ak bann wouj cho an fè. Ti gason an pa t 'kapab kanpe rele, men toujou pa t' trayi kamarad li yo.
  Nazi yo fonn li vivan nan asid idroklorik. Lè sa a se yon doulè terib.
  Fritz sa yo se monstr sa yo... Yo te tòtire manm Komsomol la ak yon fè. Apre sa, yo te pann li sou yon etajè, yo leve l epi yo jete l atè. Lè sa a, yo te kòmanse boule ak yon baton wouj ki cho. Tete yo te chire ak forceps. Lè sa a, nen an te literalman rache ak pens wouj-cho.
  Yo te tòtire fi a jouk li mouri... Yo kase tout dwèt li ak janm li. Yon lòt manm Komsomol, Anna, te kloure. Epi lè li mouri, yo boule ak flanbo.
  Nan ti bout tan, Nazi yo te pase nan betiz jan yo te kapab ak jan yo te vle. Yo tòtire ak tòtire tout moun.
  Natasha ak ekip li a te toujou ap goumen nan antouraj la. Ti fi yo te sèvi ak janm fè yo grasyeuz nan batay, epi yo te voye grenad. Yo goumen ak fòs siperyè Fritz la. Yo te kenbe tèt yo anpil kouraj, epi yo pa t ap fè bak.
  Natasha, ki te dirije batay la, te panse, e si Bondye? Vreman vre, nan Bib la, ki se konsa kwè, li plen nan erè ak kontradiksyon.
  Men kèk egzanp;
  Bèt yo te kreye anvan lèzòm
  Wi. ( Jen. 1:20-27 )
  Non. ( Jen. 2:7, 18-20 )
  Sepandan, pou sa li ye? Bon, an reyalite, Lenin te di sa gen anpil tan: relijyon se opyòm pèp la!
  E sa ki genyen pou diskite?
  Zoya tou goumen ak konfyans, li lanse yon grenad ak fòs ki ka touye moun ak zòtèy pye li. Ak kraze mas la nan sòlda nan Twazyèm Reich la.
  Li chante:
  - Nan viktwa lide imòtèl kominis yo,
  Nou wè avni peyi nou...
  Nou pral efase sann souf yo, nou se ord fachis yo,
  Epi pral gen ti fi gwo malfini!
  Epi Zoya ri!
  Augustina tou goumen ak feròs ak konfyans koupe lènmi li yo ak gwonde:
  - Glwa pou kominis yo!
  Svetlana, tire sou lènmi an, wouli:
  - Pou Peyi a!
  Ak zòtèy fè li pral voye yon grenad.
  Ti fi yo pete ri apre pawòl sa yo. Li wete soutyen yo. Li te kòmanse douch tete lòt ak bo. Paske li tèlman bèl ak etonan. Yo se vanyan sòlda vre.
  Natasha te di yon fason desizif:
  Bib la se definitivman yon istwa fe!
  Augustine lojikman te fè remake:
  - Li pa nesesè bay Bondye revelasyon, atravè yon istwa fe jwif! Bondye pèsonèl mwen se baton ki gen tout pouvwa a! Pou glwa Fanmi Siprèm nan, nou pral goumen!
  Epi tout kat tifi yo pran rele, yo leve pye yo atè:
  - Glwa pou gwo Larisi!
  Depi blokaj la nan Smolensk trennen sou, kat ti fi yo soufri nan frèt ak grangou, tankou rès yo nan ganizon Sovyetik la. Se poutèt sa, pa gen anyen etone nan lefèt ke ti fi yo te resevwa yon lòd pou yo kite antouraj la.
  Soti nan yo yo nan anyen men bout pantalon, ate, pye atè, ale pou yon zouti.
  Yo kouri nan tèt yo, epi fè vaksen sèl, kòm katouch yo ta dwe sove.
  Apre sa, Nazi yo te desann sou yo literalman yon arbr antye nan dife. Men, ti fi yo pa san rezon sèlman nan kilòt mens. Se poutèt sa, bal pa pran yo. Apre sa, yo prese, yo te absoliman envulnerabl. Ak pye fè tou parfe pwoteje ti fi nan batay.
  Natasha tire, frape fachis la epi gwonde:
  Stalin avèk nou!
  Zoya tou tire, lanse yon fragman nan boutèy la ak pye l. Li jete de Fritz epi li rele:
  - Stalin ap viv nan kè m!
  Augustina te tire tou, li te delivre ak aplom:
  - Nan non Larisi!
  Epi li montre lang li. Epi li jete fachis la.
  Svetlana kloure, frape Nazi a, epi chirpe:
  - Nan non kominis!
  Kat pye atè, nan sèlman kilòt mens nan ti fi, kouri nan pozisyon yo nan Nazi yo. Gèrye yo te prèske pa gen rad. Se sèlman kilòt diferan koulè: nwa, blan, wouj, ble.
  Ak sa a se tou majik, detounen bal ak fragman. Eseye ti fi sa yo ak men ou! Yo se tou senpleman bèl yo nan klas ki pi wo a!
  Ak ki tete. Pwent tete yo tankou frèz. Ak anpil séduire. An jeneral, ti fi yo tèlman bèl, ak prèske toutouni.
  Natashka, tire, prezante tèt li nan vann piblik la nan esklav. Kòm vwal la apre vwal yo retire nan li. Yo ekspoze yon kò fò, miskilè, tifi. Apre sa, li kanpe pou tèt li, ak fyète dwat zepòl li, leve tèt li, demontre ke li pa wont ditou. Li se yon ti fi nan klas ki pi wo a. Nan dimanch maten byen bonè nan fòs, epi yo pa aje.
  Lè yon fanm mache pye atè, li vin pi piti, epi li rete jèn pou tout tan. Bagay pwensipal lan se yon minimòm de rad, ak sèks konstan ak yon gason. Plis jisteman ak gason diferan ak de preferans jèn. Pou vin pi piti.
  Natasha te imajine tèt li toutouni nan mache esklav la, li te santi li eksite. Kòm si achtè yo santi li, ak k ap grenpe nan kote ki pi sansib ak men yo. Ala bèl bagay li dwe yon esklav. Men, harem a pa plezi. Pa gen gason, se enuk sèlman. Apre sa, mwen vle anpil ak diferan.
  Ah, medam pòv yo nan harem la. Ala malheureux ou genyen ak gason. Konbyen ou ka soufri abstinans! Men, Natashka pa t 'vle kenbe ensten reken an.
  Ti fi a tire sou fachis la epi li rele:
  - Mwen se yon terminateur!
  Zoya tou revoke, pepi:
  - Epi mwen se yon vanyan sòlda super-klas!
  Augustine pran twa fachis, li frape atè, li di:
  - Stalin te avèk nou!
  Svetlana vise moute. Li bat kat fachis epi li di:
  - Stalin avèk nou!
  Natasha te tire plizyè mèsenè nan Twazyèm Reich la, te voye yon wòch ak pye l 'epi li kriye:
  - Stalin ap toujou nan mitan nou!
  Zoya souri epi lonje lang li, li di:
  - Pou grandè Larisi!
  Augustine voye yon ti moso nan fenèt la ak dwèt li, li koupe gòj fachis la epi li di:
  - Pou nouvo baton slav nou an!
  Epi ri...
  Svetlana tire sou Nazi yo, koupe plizyè konbatan ak bay:
  - Pou Larisi sen!
  Natasha kloure Nazi yo. Li te bay yon grenad ak talon pye li, ke Nazi yo te lanse sou li. Gaye frape egzak Fritz la ak vyaknula:
  - Pou Svarog!
  Lè sa a, li te parèt figi l ', nan ki gen anpil favè ak kòlè nan pantè a.
  Zoya pran li epi li kouri yon klou wouye ak zòtèy li. Li pèse je yon ofisye Nazi, epi li di:
  - Pou Bondye Blan!
  Augustine te pran ak sikonbe talon pye l ak yon pake eksplozif. Li gaye Fritz la tankou fragman vè, epi li di:
  - Pou yon nouvo lòd Ris!
  Svetlana te pran l, li jete l ak zòtèy pye l, li touye l, li pèse Fritz la epi li jape:
  - Pou kay la Ris!
  Kat ti fi yo te goumen dezespereman, epi yo te goumen trè agresif. Alman yo ak mèsenè yo fè bak. Fè bak devan ti fi yo. Kote Nazi yo kont Lame Wouj la.
  Sonje Fritz Stalingrad la. Ki jan tifi yo bat yo la. Yo menm tou yo te goumen pye atè ak nan bikini. Sa yo se rad ki pi efikas. Pa gen moun ki pral sispann ti fi yo lè yo mwatye toutouni. Epi ak pye atè yo voye kado destriksyon.
  Natashka jete yon moso seramik ak dwèt li. Li fann zo bwa tèt yon jeneral Alman, epi li chante:
  - Nan non Manman Larisi!
  Zoya pran yon ti moso ak dwèt li, li bay yon kout pwen nan fachis la epi li di:
  - Wi, pou kay mwen!
  Augustine te lanse, ak yon kondwi pye atè. Li koupe sis Nazi epi li di:
  - Pou Stalin!
  Svetlana te bay yon nouvo pasaj tou, li frape Fritz la epi li di:
  - Pou yon nouvo mond!
  Kounye a ekipaj Gerda a t ap avanse nan direksyon Vyazma. Dis kilomèt nan vil la. Men, rezistans Lame Wouj la ap grandi. Nouvo tank IS-4 Sovyetik yo pral antre nan batay, ak zam 125-milimèt ki pi pwisan ak zam ki pi epè. Se vre, toujou gen kèk machin sa yo.
  Charlotte, peze bouton joystick la ak pye l', te pèse zam tank Sovyetik la dwat nan junction a. Avèk presizyon frape machin Lame Wouj la, malgre pi bon pwoteksyon li yo konpare ak IS-3 la.
  Dyab wouj la ri epi li di:
  - Nou gen lame ki pi fò!
  Christina di ak yon souri:
  - Epi nou pral pi fò pase tout!
  Epi li tou peze pye l sou bouton joystick la ak dwèt li. Frape machin Sovyetik la. Li se yon ti fi trè entelijan. Christina te sonje kijan li te fè fe. Ki jan mwen te fè lanmou ak Shah Iran. Wi, sa trè fre!
  Epi gèrye a te bougonnen:
  - Pou gwo Almay!
  Magda, blond sa a ak cheve an lò, tire sou twoup Sovyetik yo epi li di:
  - Pou viktwa sakre a!
  Ti fi a, tire, panse ak anmèdman. Alman yo rate chans yo pandan Premye Gè Mondyal la. Epi poukisa yo te anpeche plan atak la sou Pari epi yo te transfere twa kò nan East Prusi? Li te posib pou tanporèman sakrifye teritwa nan lès la, men pran Pari ak rezoud pwoblèm nan nan Lafrans nan fason ki pi radikal.
  Men, sa a pa t 'fè. Ak an jeneral li pa t 'vote deklare lagè sou Larisi. Se vre wi, Nicholas II pa ta oze ale nan lagè ak yon lènmi ki fò tankou Almay. Epi poukisa li te nesesè pou goumen sou de fwon? Li te posib, li te posib fè grèv nan Larisi, inyore Lafrans ak Bèljik.
  Ak an jeneral, te panse Magda, li te nesesè yo atake Larisi lè li te bloke pa lagè a ak Japon. Nan ka sa a, Nicholas II te kapab fini san sipò nan Grann Bretay ak Lafrans. Li t ap peze pa Otrichyen yo, ak Tirk yo, ak Italyen yo, ak Almay ak Japon.
  Yo ta tou senpleman kraze Larisi. Epi li pa ta fè anyen.
  Olye de sa, Almay te gen yon lagè sou de fwon, kont pi fò pouvwa. Ki gen ladan Japon, ak USA a, ak Itali.
  Se konsa Wilhelm mal kalkile. Hitler te tounen vin pi byen lwen, fè lapè ak Sovyetik la ak bat Lafrans.
  Men, Alman yo pandan Premye Gè Mondyal la te kenbe ant yon wòch ak yon kote ki difisil. Tsar Nicholas II se jeneralman yon defisi. Men, anpi l 'te gwo, twa fwa popilasyon Alman yo. Epi li te vin trè difisil pou reziste Larisi yo.
  Gen plis fòs, tsarist Larisi reprezante prèske mwatye nan fòs tè yo nan Entant la. Epi li te destine pou genyen. Si se pa t pou koudeta militè ki te fèt nan Saint Petersburg, li pa posib ke Almay te kapab siviv. Men, yon bagay terib rive pou Larisi yo - monachi a tonbe. Moun Bondye chwazi pou al nan syèl la ale. Epi li te vin vrèman move!
  Ak pou Alman yo, soulajman, sepandan, toujou Almay pèdi.
  Etazini te antre nan lagè a epi li te pwouve yo dwe trè fò. Ak pi enpòtan tank yo. Yo literalman kraze Alman yo ak mas asye yo.
  Yon defèt anbarasan. Epi, tou sa yon moun ka di, petèt rann tèt se te pi bon fason pou sòti. Almay te pèdi tout alye li yo, li te bourade pa tank. Pa te gen okenn chans reyèl pou genyen.
  Wi, ak Bolchevik Larisi te kapab byen louvri yon dezyèm devan nan bò solèy leve.
  Nan nenpòt ka, desizyon an capituler te difisil, men fòse.
  Magda te sonje jan yo te bat li paske li te vòlè yon moso pen nan sal manje a. Lè sa a, ti fi a konfese epi li te resevwa yon ti kras mwens fwèt. Epi li te kapab andire pinisyon an an silans. Li pa t 'kriye oswa jemi. Malgre ke lè yo frape sou do a fè mal.
  Gerda tire, pèse tank Sovyetik la epi li gronde:
  - Li fèt irézistibl!
  Charlotte te dakò ak sa a:
  -Pa gen moun ki ka anpeche nou!
  Christina kase e li rele:
  - Pa janm nan mond lan!
  Magda te fè yon ti griyman:
  - Ak nan pwochen mond lan - tou!
  Kat vanyan sòlda yo te kite antouraj la. Li moute desann yon ti kras nan marekaj yo, li chante kontan;
  Lalin nan vin wouj,
  Kote vag yo tonbe sou wòch yo.
  "Ann ale, bote, monte,
  M'ap tann ou depi lontan."
  
  "Mwen ale avèk ou ak volonte,
  Mwen renmen vag lanmè.
  Debouche vwal la
  Mwen pral pran volan an tèt mwen."
  
  "Ou dirije lanmè louvri,
  Kote nou pa ka jere tanpèt la.
  Nan move tan konsa fou
  Ou pa ka fè vag yo konfyans."
  
  "Enposib? Poukisa, mezanmi?
  Ak nan tan lontan an, sot pase a,
  Ou sonje, trèt trèt,
  Ki jan mwen te fè ou konfyans?"
  
  Lalin nan vin wouj,
  Kote vag yo tonbe sou wòch yo.
  "Ann ale, bote, monte,
  M'ap tann ou depi lontan."
  Ti fi yo chante epi bat bravo tèt yo. Augustine di, li souri nan kwen bouch li:
  - Wi, nou te bay Nazi yo yon gwo zafè. Batay la te bèl pouvwa e pou anpil moun dènye a!
  Natasha ri.
  - Ou menm jan ak Mowgli!
  Augustine souri epi li dakò:
  Mowgli te gwo!
  Zoya di ak yon griyen nan dan:
  - Nou bezwen vini ak yon fason yo defèt fòs siperyè yo nan Wehrmacht la!
  Svetlana sijere:
  - Gen kèk kalite gaz super-pwisan!
  Augustine t'ap chante, li t'ap bat pye l' nan flak dlo yo:
  Gaz, gaz, gaz, gaz! Nou pral fini ak tout lènmi yo nan yon fwa!
  Natasha sijere:
  Ann chante yon lòt bagay!
  Ak ti fi yo chante nan inison;
  Lalin nan vin wouj,
  Kote vag yo tonbe sou wòch yo.
  "Ann ale, bote, monte,
  M'ap tann ou depi lontan."
  
  "Mwen ale avèk ou ak volonte,
  Mwen renmen vag lanmè.
  Debouche vwal la
  Mwen pral pran volan an tèt mwen."
  
  "Ou dirije lanmè louvri,
  Kote nou pa ka jere tanpèt la.
  Nan move tan konsa fou
  Ou pa ka fè vag yo konfyans."
  
  "Enposib? Poukisa, mezanmi?
  Ak nan tan lontan an, sot pase a,
  Ou sonje, trèt trèt,
  Ki jan mwen te fè ou konfyans?"
  
  Lalin nan vin wouj,
  Kote vag yo tonbe sou wòch yo.
  "Ann ale, bote, monte,
  M'ap tann ou depi lontan."
  Ti fi yo te fini chante a epi yo te tounen somersaults. Apre yo tout, yo gen yon mas nan tèt klere. Twa blond ak yon wouj. Cool ti fi.
  Augustine, pandan l t ap kouri, li sonje jan l t ap jwe bilyar. Sètènman pa lajan. Epi kòm li pa t 'gen anyen nan moman sa a, Lè sa a, ti fi a mete sou yon pipe, kont senk rubles. Epi li te genyen premye jwèt la. Anplis, mwen te jwe pye atè, sa ki te ede anpil. Lè sa a, li te jwe yon lòt jwèt ak vòlè a pi popilè.
  Epi li te genyen ankò. Lè sa a, yon lòt jwèt ak yon double nan kalite bèl avantaj yo. Ti fi a te trè entelijan. Ak otorite kriminèl la te sou tou. Finalman, li te rale yon zam epi li te kòmanse tire. Augustine, pran kòb li te genyen an, disparèt, li klere talon pye l. Wi, mesye sa yo tèlman nève. Petèt reyèlman pa jwe ak yo, men fè lajan nan fè lanmou?
  Augustine te ka viv byen nan Moskou, men ti fi a, apre koloni an, te anvi ale nan devan an. Li te vle goumen. Anplis de sa, li te atire èksplwatasyon. Pou ou kab vin yon eroin se konsa fre!
  Ou bezwen tou pou kapab jwe kat pou lajan. Augustine te yon jan kanmenm twonpe pa sioux Falls, epi yo te oblije niche. Oke, ou ka imajine ke sa a se siwo myèl epi ou menm ou vle li pa tèlman degoutan. Men, travay sou limber a, kidonk li jeneralman yon plezi pou yon tanperaman wouj-chveu li-dyab. Li ak nenpòt gason rive nan yon orgasm. Se konsa, nan Moskou li te fè lajan fasil ak agreyab pou tèt li.
  Se yon pitye, men lagè a te fè pwòp ajisteman li yo. Augustine menm itilize cham li nan rekonesans. Epi sedui tout mesye yo nan yon ranje. Epi li te renmen toumante yo. Espesyalman pi piti yo. Dyab la te renmen li. Sepandan, malgre anpil prim yo - ti fi yo toujou ale nan kòmandan yo, epi sèlman Natasha te vin yon pi gwo.
  Nazi yo, apre sezon otòn la nan Smolensk, kouvri Vyazma. Vil la kenbe tèt di. Nan nò a, Nazi yo te rive pran Novgorod, epi yo pwoche bò Leningrad. Sitiyasyon an te agrave pa antre nan Syèd nan lagè a. Peyi sa a te vle tou akizisyon teritoryal nan men Larisi. Epi yo te sonje lagè anvan yo, espesyalman Charles Douzyèm lan. Epitou evènman enpòtan nan tan lontan. Ak divizyon swedwa yo te parèt devan, epi yo te deplase nan Petrazavodsk ak Leningrad soti nan nò a. Prut twoup Finnish-Swedwa ak Alman ak etranje yo. Epi pa sispann sanble yo.
  Bèl ti fi Swedish vole sou avyon. Gringeta ak Gertrude, de G, goumen an pè. Yo se ti fi trè brav. E bèl. Yo vole pou tèt yo sou ME-362, avyon de gè te achte nan men Alman yo. Kòm dabitid ak ti fi nan yon sèl bikini ak pye atè.
  Machin Alman an se zam trè pwisan. Li gen sèt zam lè. Youn 37mm ak sis 30mm. Konbatan Sovyetik MIG-15 kouri kont. Yon ti jan pi fèb zam: zam lè 37 mm ak de zam lè 23 mm. Sa vle di, fòs yo trè inegal.
  Gringeta tire kanon lè. Frape yon avyon de gè Sovyetik ak grin:
  - Sa a se acrobatic nou an!
  Gertrude tou frape machin li nan premye kouri a epi griye:
  - Pou Charles douzyèm!
  Vreman vre, dyab la blond se trè anmèdan ke Syèd pèdi lagè a nan Larisi. Anba Ivan Terib la, suedwa yo te kapab pran Narva, ak plizyè vil Ris sou kòt la. Men, Lè sa a, Larisi, anba Fedot premye a, reprann tè li yo pèdi nan lagè Livonian. Se vre, sa a te fasilite pa lefèt ke Polòy te goumen sou bò a nan Larisi.
  Men, Lè sa a, suedwa yo pandan rèy Shuisky yo te kapab konkeri vil Ris yo. Lè sa a, pran Novgorod. Sènen Pskov. Men, san siksè.
  Lè sa a, te gen lagè ant Larisi ak Polòy. Sou vrè, suedwa yo te kaptire pi fò nan eta Baltik yo ak Riga. Anvan sa, peyi an Ewòp yo te konkeri.
  Syèd te vin tounen yon pouvwa mondyal. Li te rive nan maksimòm li yo.
  Men, nan Larisi, Pyè Legran te vin sou pouvwa a e li te kòmanse ogmante yon gwo anpi. Syèd te opoze pa Polòy, Saxony, Denmark ak, nan kou, Larisi. Fòs yo inegal.
  Men, Charles Douzyèm, nan laj sèz ane, te kapab defèt Denmark sou mouvman an, ak Lè sa a, toupre Narva atake fòs siperyè yo nan Larisi e li te genyen yon viktwa remakab.
  Men, Pyè Legran pa te kraze pa echèk. Li te rasanble nouvo fòs, li ale nan ofansif la, pran avantaj de lefèt ke Charles Douzyèm te goumen ak Polòy.
  Men, suedwa yo konkeri Polòy. Ak apwòch la nan twoup Ris yo pa t 'ede. Pyè Legran te menm pare pou lapè, li te retounen vil yo ak Narva konkeri pa Larisi yo bay Suedwa yo.
  Men, Charles Douzyèm lan te detèmine. Sepandan, Pyè Legran te rive fè lagè a chanje. Li te jwe wòl li ke pèp la nan Polòy ak Ikrèn pa te sipòte Charles Douzyèm lan. Toupre Poltava, suedwa yo te sibi yon defèt final. Ki jan sa te rive? Larisi yo te kapab mete desann suedwa yo nan fòtifye tèt yo dèyè redout yo. Lè sa a, tout bagay te deside pa yon kont-atak ki ka touye moun.
  Blesi nan Charles XII anvan batay la tou te jwe yon wòl negatif.
  Apre Narva, Larisi konplètman sezi inisyativ la. Epi li te kapab defèt suedwa yo menm sou lanmè. Ki trè, trè anmèdan.
  Charles Douzyèm te mouri pandan syèj fò Nòvejyen an. Ak lagè a byento te fini ak defèt aktyèl la nan suedwa yo. Se vre, Pyè Legran te dakò, anba presyon peyi Ewopeyen yo, pou l formalize akizisyon teritoryal li yo kòm yon acha. Syèd te pèdi yon anpil nan teritwa, ki gen ladan nan Ewòp. E deja anba Alexander premye a, Fenlann te tou konkeri pa Larisi yo.
  Natirèlman, Syèd ofanse epi li vle tire revanj. Sitiyasyon an vin pi grav, sitou apre viktwa Nazi yo nan eleksyon palmantè yo. Ak lagè a se kounye a pou suedwa yo ak paralèl istorik.
  Gertrude atake machin Sovyetik la epi li chante:
  - La te rete Anton katriyèm lan...
  Gringeta koupe yon avyon de gè MIG-15 ak gwonde:
  Li te yon wa ki gen glwa...
  Gertrude frape yon Ris epi li chante:
  - Li te renmen diven nan lanfè ....
  Gringeta ap eseye antre nan machin Sovyetik la ak rèl:
  - Ala yon krak ki te rive pafwa!
  Gertrude chante:
  - Tili bom! Tili bom!
  Epi ti fi a kole lang woz li.
  Ti fi yo te tounen kè kontan... Yo te goumen ak anpil fidèl. Yo goumen tankou malfini. Epi yo pa janm fè bak.
  Gringeta kouri pye atè nan nèj la. Epi li te tankou yon ti fi groovy. Apre sa, li te sonje exploits li. Ki jan yo te pye atè ak nan yon bikini lachas pou yon lous polè. Ki te trè amizan.
  Ti fi mwatye toutouni t'ap tire sou yon bèt sovaj ak yon banza. Yo frape epi yo fè bèt la gwonde.
  Lè sa a, yo kouri ale, flache pinga'w tifi wouj nan frèt la. Ti fi yo te bèl. Prèske toutouni, men trè brav. Apre sa, yo te lachas tèt yo, yo te pè.
  Lè sa a, lè lous blese a te mouri, ti fi yo griye vyann li epi yo fè yon resepsyon. Li te tèlman gwo. Ti fi yo te naje nan twou a epi yo voye yonn ak lòt ak nèj. Apre sa, yo kouri mouye nan twou nèj yo. Li nan tout tèlman gwo ak fre.
  Gertrude ak Gringeta te kounye a sou lachas pou pilòt Sovyetik yo. Yo sonje règ prensipal la: li nesesè pou goumen prèske toutouni ak pye atè, ak Lè sa a, ti fi a pa pral tire. Li bay vanyan sòlda sa yo fòs lè yo prèske san rad. Se poutèt sa pa gen moun ki te konkeri lemonn antye nan Mwayennaj yo?
  Paske yo souzèstime fòs nan pye fè, pye fi. Ak ti fi pye atè yo trè fre ak fò! Lè yon ti fi pa gen soulye, sèl fè li resevwa enèji nan tè a.
  Sa a se fòs kolosal vanyan sòlda yo.
  Gertrude te tire yon avyon Sovyetik epi li te tweeted:
  - Ti fi pye atè yo pi fre!
  Gringeta te frape tou an Ris, epi li di:
  Ti fi pa bezwen soulye!
  Apre sa, gade boule, avyon de gè Ris la, tonbe atè.
  Mwen te panse sou ki jan li se gwo kouri pye atè, ak nan twou nèj, ak nan dezè a. Sèl pye ti fi a vin trè elastik ak dirab, epi an menm tan an pa krak. Se konsa, pa enkyete w sou pwoblèm. Nan Larisi, sezon ivè yo jeneralman piman bouk, epi li pral bèl kouri nan nèj la. Li se ti fi a nan pasaj ki pi wo a.
  Ak ki jan grasyeuz ak inikman bèl pye atè, pye tifi sou yon snowdrift? Ak dwèt yo, ak pye a, ak tout bagay sa yo ansanm? Ala bèl bagay li ye lè janm chiseled etap sou yon sifas blan, epi yo menm yo bronze. Ak ti fi yo gen cheve blond, yo se tankou blond fre.
  Epi yo renmen li lè gason bo yo sou talon pye yo.
  Gringeta tire yon lòt machin Sovyetik epi li tweeted:
  - Glwa pou patri a, glwa!
  Gertrude tire yon avyon de gè Ris epi li di:
  - Charlemagne la avèk nou!
  Ti fi yo se jis bèl bagay, epi yo gen anpil bote inik. Ou ka reyèlman ale fou ak ti fi sa yo. Ak kò yo, se konsa miskilè ak bèl.
  Gringeta te renmen anpil pou yo te karese pa gason. Li te tèlman bèl pou li. Ak po li se lis, elastik, tankou si poli. Men ti fi a.
  E mwen renmen masaj la.
  Kounye a li desann yon avyon Ris epi li gwonde:
  - Mwen tankou yon lous!
  Epi li montre lang li!
  Gertrude te tire ankò epi li di:
  Nou se tigrès!
  Ak ti fi yo nan inison te fè bouk mouri. Yo jeneralman tankou vanyan sòlda fre. Yo plen pasyon ak triyonf volonte. Ak po a se konsa bronze, tankou an kwiv.
  Gèrye yo jere goumen nan Lafrik ak enfantri a. Ki trè bon pou blond. Apre sa, yo te vin tèlman bèl ak nwa.
  Gertrude chante:
  - Natirèl blond! Do miskilè!
  Gringeta konfime:
  - Mwen genyen tout biwo vòt yo!
  Vanyan sòlda Sovyetik yo ap goumen pou Vyazma, ki te antoure pa Nazi yo soti nan prèske tout kote. Epi goumen ewoyikman.
  Sepandan, Natashka te voye yon grenad ak pye l', li di:
  - Viktwa pa dwe evite!
  Zoya tou bay yon vire. Li te lanse yon grenad ak pye li. Tire Nazi yo epi li di:
  - Pa ka gen de lanmò!
  Bay vire a ak Augustine. Dyab la rouj lanse grenad la ak pye li epi li di:
  - Pwochen syèk la pral pou nou!
  Svetlana tou te tire yon pete. Li depoze yon pakèt Fritz, li di:
  - Nou fèt ak yon nouvo laj!
  Epi li montre lang li!
  Ti fi yo trè enpoze. Yo trè bèl, ak ate, twa blond ak yon roux, ak misk sèk ak soulajman.
  Ala bon ti fi...
  Natasha te panse pandan li te tire, piske Bib la se pa pawòl Bondye a, Lè sa a, Larisi yo bezwen yon lòt relijyon ki pi pafè. Pou grandi nan lespri ak verite!
  Ak sa ki ta ka pi bon pase lafwa nan Fanmi Siprèm nan!
  . CHAPIT #4
  Nazi yo te avanse sou Don River. Men, Lè sa a, sezon fredi te vini ak nouvo ane a 1947 ...
  Lagè a toujou ap kontinye ak Sovyetik la pa pral bay moute. Malgre ke anpil kwè ke byento nan fen konfli sa a. Winter ak kèk kalm. Malgre ke batay toujou pete nan kote.
  Espesyalman nan sant la ak nan nò. Ki kote baton an se siyifikatif fòs lènmi, ak pouvwa kolosal.
  Anplis de sa, Natasha, wè jan rati etranje yo te peze yo, ak espesyalman yon anpil nan nwa ak Arab, te ofri chante:
  - Ann chante tifi!
  Svetlana te dakò:
  - Chante popilè!
  Epi tout kat gèrye yo te chante nan koral;
  Peyi Ris la pi popilè,
  Kominis la dirije mond lan...
  Jaden yo chaje ak lò
  Ann ale dwat monte, pa desann!
  
  Kè nou boule pou patri a,
  Nou se ti fi - pa gen okenn linivè ki pi bèl ...
  Nou pral goumen ak lènmi nou yo jiska lafen
  Lafwa nou pral leve nan Rodnoverie!
  
  Pi fò pase tout wouj yo nan mond lan, Larisi,
  Li klere tankou solèy la nan linivè a...
  Ou goumen pou li epi ou pa bezwen pè,
  Se pou granmoun ak timoun yo nan glwa!
  
  Larisi se pi gwo peyi
  Lè patri a ap dirije pa Stalin ...
  Yon desten konsa bay pèp Sovyetik la,
  Se konsa, ke chevalye sa yo te fèt an asye!
  
  Nan patri a, nenpòt ewo se kounye a,
  Kapab fè peyi a pi bèl ...
  Nan non manman sen nou an,
  Bò Larisi san limit nan Larisi!
  
  Nou pral fè nenpòt moun ki se yon tiran,
  pap gen diktati sou peyi a...
  Kite dè milyon de peyi soumèt
  Ak uroy kòn Führer la!
  
  Se pou dragon an kòlè ap gouvènen
  Li panse li ka boule Larisi...
  Men, Nazi yo ap tann yon defèt kòlè,
  Depi Knight an konnen, li se byen omnipoten!
  
  Nou pap janm bay Fritz la,
  Larisi yo ak Chinwa yo pa pral simonte ...
  Yon etwal klere byen klere anlè nou
  Pou Pak, nou pentire gato Pak ak ze!
  
  Ou ka reyalize anpil konbatan,
  Se kalite bagay sa yo ki pa jwenn pi bon...
  Papa fyè nou yo fyè de nou,
  Paske n ap konstwi yon kote nan paradi!
  
  Ti fi pye atè kouri nan nèj la
  Yo pa konnen laperèz ak repwoche...
  Mwen se yon manm Komsomol pye atè,
  Paske pa gen okenn baryè, epi pa gen okenn dat limit!
  
  Kidonk, ann pa janm bay tifi
  Ann pa bese tèt nou anba rach yo...
  Lè pwoblèm rive nan patri a,
  Ann pile l ak pye atè!
  
  Renmen sè granpapa Ilyich,
  Epi onore Stalin kòm Jezi ...
  Pa bezwen koupe konbatan yo soti nan zepòl la,
  Si ou jis bezwen kouri pye atè!
  
  
  Nou tifi yo se yon gwo ord,
  Nou renmen goumen epi nou pa fè bak...
  Malgre ke mache se pafwa yon move rimè,
  Viktwa pral nan mwa me radian!
  
  Epi kwè kominis ap vini ak yon rèv,
  Epi sou Latè pap gen pouvwa lajan...
  Nou bay sò yon kont ki graj,
  San okenn vyolans ak parès!
  
  Nan ti bout tan, nou pral byento vole nan zetwal yo,
  Epi nou pral leve drapo Ris la sou linivè a ...
  Fè zèl li yo, cheriben wouj,
  Nan non fanmi an - Seyè a nan Larisi!
  Ti fi ki soti nan kat popilè yo soti nan Vyazma. Yo te fè li nan mitan lannwit, insansibl ak belijeran.
  Natasha, rale sou vant li, remake:
  - Eh, kounye a ou panse nan tèt ou, èske li te vo anpil tan goumen, Lè sa a, pèdi!
  Zoya te di:
  - Natirèlman, defèt pwomèt gwo pwoblèm! Men, sa a se sèlman yon refleksyon nan viktwa nan lavni!
  Augustine kaprisyeuz te deklare:
  - Se konsa, bondye Ris yo pa ede nou twòp! Men, ou reyèlman vle pou genyen ak rive nan pi wo wotè!
  Natasha ri.
  - Se tankou jiska syèl la?
  Augustine ri epi li fè yon klin.
  - Petèt nan syèl la!
  Dyab la wouj te kòmanse eksplike:
  - Gen diferan mond nan wout lakte. Lè yon moun, oswa pito kò li, mouri, nanm nan kite kò a. Men, li transpòte nan yon lòt mond. Moun ki sèvi Larisi-vin wa a. Ki moun ki te lènmi Larisi pral yon esklav oswa yon enfim. Tout lòd pa lòd!
  Svetlana di:
  - Glwa pou Larisi!
  Natasha ri epi li mete dwèt li sou bouch wouj li:
  - Trankil! Epi sa ka yon pwoblèm!
  Zoya tweeted:
  - Gèrye yo pa gen pwoblèm! Nou konnen Nazi yo! Epi yo tranble!
  Apre sa, ti fi a te lanse yon moso vè ak zòtèy li. Fachis la tonbe ak gòj li koupe.
  Bote ki gen cheve an lò a di:
  - Pèsonn pa ka anpeche nou!
  Natasha te dakò.
  - Se vre ke pa gen moun!
  Epi li montre lang li!
  Augustine te lanse yon lòt ti zòtèy tou ak zòtèy li epi li di:
  - Nan syèk kap vini an, nou pral vini ak bandwòl dewoule!
  Epi Nazi yo te tou senpleman mouri paske yo te frape pa vè.
  An jeneral, ou ka imedyatman wè - ti fi yo agresif, sexy. Twa blond ak yon wouj. Ak nan kou prèske toutouni ak nan yon bikini. Ak bèl ti fi sa yo.
  Yo menm tou yo renmen chante! Men, pa gen okenn kote ak tan ankò.
  Svetlana pran li, li di:
  - Glwa pou Gran Larisi nan lagè ak Wehrmacht la!
  Natasha ri epi li soti lang li. Li te lanse lam nan disk la, ki te pase nan gòj Nazi yo. Te fè yo senyen ak choute pye yo.
  Terminator blond la mete li:
  - Pou yon nouvo lòd nan mond lan!
  Zoya ki gen cheve lò klarifye:
  - Pou nouvo lòd Sovyetik la!
  Epi li fè yon clin d'œ sou zanmi l yo. Yo di konsa... Nou pral bat Fritz la ak mèsenè yo. Epi kite tank yo nan seri E la kondwi yo. Menm turbin gaz yo nan Lame Wouj la pa terib.
  Augustine pran li, li di:
  - Lanmou pral sove kè a!
  Svetlana te ajoute, li te fini tou fachis la ak yon jete nan pye li:
  - Epi zwazo chans lan pral vole ankò!
  Natasha ri epi li reponn:
  "Se konsa, fachis yo pa pral fè twò byen!" Mwen sèten!
  Ti fi a te sonje fason pyonye yo te goumen kont Nazi yo. Yo te tire fizi sou enfantri a, kouri anba tank yo. An jeneral, yo te goumen tankou ewo vre. Epi yo kite dèyè ti mòn nan kadav. Nazi yo pa t 'kapab fè anyen sou li.
  Isit la se yon ti gason, ak yon pakèt moun sou grenad, te sispann mons la tèribl E-100, sakrifye pwòp lavi l ', pou dedomajman pou la Sovyetik Motherland la.
  Sèlman pye atè rete nan timoun nan. Dezole ti gason. Natasha tèt li, malgre pwoteksyon bikini a, te resevwa yon fragman nan talon pye an. Ki anmèdan anpil. Men, ti fi a byen vit refè. Epi pa te gen okenn mak kite. Malgre ke, nan kou, li te dezagreyab nan kouri. An jeneral, yo tankou chen fè tèt di toujou. Nan yon bikini, yo goumen nan frima, epi yo pa bay nan! Ti fi nan pi wo nivo!
  Natashka ankò jete yon lam razwa ak zòtèy pye l 'yo, louvri gòj ofisye Alman an.
  Epi li rele:
  - Pou Larisi ak Sovyetik la!
  Gèrye yo te konprann sa yo te pwomèt Peyi yo. Ak ki jan yo te goumen pou Larisi.
  Zoya di:
  - Lous Ris la gen grif anpil!
  Augustine te di avèk tout otorite:
  - Epi li pral chire tout lènmi yo nan patri a!
  Svetlana pran li epi li rele:
  -Pa kraze Sovyetik la!
  Natasha konfime sa a lè li voye yon ti moso byen file ak zòtèy li yo fè. Li frape fachis la epi li di:
  - Yo pa ka mete Larisi a jenou!
  Zoya revoke tou. Li jete Nazi a epi li di:
  - Pral gen plen aplonm!
  Augustine, dyab la wouj, pran, li voye yon grenad ak talon pye l, li gaye Nazi yo, li di:
  - Bay yon nouvo lòd!
  Svetlana jete yon moso nan yon bayonèt ak pye l '. Li kole, yon pwen nan gòj yon fachis. Li bese. Lage yon sous dlo.
  Terminator blond la di:
  - Pral gen chanjman pou pi bon! Ann pouse fachis yo lwen Moskou!
  Zoya di nan tèt poumon li:
  Viv Stalin! Ki moun ki mouri, men travay li ap viv sou!
  Svetlana di, li lanse yon grenad ak pye li:
  - Stalin ap viv nan kè nou!
  Epi ri!
  Natasha tou te bay yon vire tou ... Sekle desann Nazi yo ak griye:
  - Lenin pi vivan pase tout moun ki vivan!
  Epi tou li te kòmanse tire touye. Tank Nazi a vire. Pist artistik la vole, kraze kou twa Nazi.
  Ti fi yo souri epi montre lang yo. An jeneral, yo ka di yo bèl, pou tout desan pousan!
  Natasha pran li, li jape:
  - Glwa pou kominis p'ap janm fini an!
  Zoya konfime avèk kouray:
  - Lenin rete nan kè nou!
  Svetlana di:
  - Pou tout tan ak tout tan!
  Lagè a tanporèman bese. Alman yo te antoure Leningrad, pran pozisyon nan sezon otòn karannyèm ane a. Epi yo prèske pran Kalinin. Pal ak Eagle. Men, Hitler, pou kèk rezon, deside ke li te pi enpòtan yo ale nan sid. Ak Nazi yo te fè yon regroupement de fòs.
  Ti fi yo te gen yon ti repo epi yo te jwe kat.
  Tirk yo ap kraze soti nan sid la. Yo jere yo pran Batumi ak antoure Yerevan. Men, kapital la nan Ameni pa bay moute. Ak isit la, tou, batay yo kolosal.
  Tirk yo ap vini.
  Ak ti fi yo, ki te dirije pa Tamara, dezespereman goumen tounen. Epi yo jwenn rezilta.
  Tamara te mete tèt li pye atè epi li tire tankou yon bazouka. Ak kraze mas la nan tank la nan Anpi Otoman an.
  Epi gwonde:
  - Pou kominis apa pou Bondye!
  Ak lòt ti fi goumen ak pye fè ak pwent tete wouj.
  Batay lokal yo te fèt nan Kalinin. Apeprè dis pousan nan vil la te toujou anba kontwòl Lame Wouj la.
  Nazi yo te eseye frape Larisi yo. Yo te eseye bonm ak tire. Nan sid la, batay yo pou Voronezh trennen sou.
  Ti fi yo te goumen la tou. An patikilye bèl Anna ak Alice. Tou de ti fi tire fizi epi chante.
  Anna tire, frape Alman an epi li di:
  - Nan non peyi a, saint la!
  Alice di:
  - Ou jis ble Hitler!
  Ti fi yo te goumen, ak vanyan sòlda yo sipoze mete sèlman nwa, bout pantalon mens ak pye atè. Sa a te pèmèt yo frape tout tan an epi yo pa manke.
  Yo se vanyan sòlda ki p'ap janm bese tèt yo, pliye zèl yo, ak rale nan yon kokiy.
  Anna koupe Fritz la epi li di:
  - Jenn Lenin!
  Alice koupe fachis la. Li te voye yon grenad ak pye l' epi li di:
  - Ak pi koul la!
  Tou de ti fi yo curvy, fò, blond. Ak figi vanyan gason ak bèl. Ak nan kou yo renmen gason. Malgre ke, sanble, ki jan ou ka renmen tankou yon freak tankou yon gason?
  Men, tifi yo toujou chaje.
  Anna tire epi li di nan yon rèv:
  - Se yon pitye ke wa a te ranvèse!
  Alice tire yon fachis epi li mande:
  - Poukisa dezole?
  Anna te tire ankò epi li te eksplike:
  - Lè sa a, yo ta fini ak Almay, ak Hitler pa ta oze pike tèt li!
  Alice sezi Fritz la epi li di:
  - Wi, petèt, men...
  Ti fi a tire yon lòt sòlda nwa nan mitan divizyon Afriken Wehrmacht la epi li di:
  - Li ta ka pi mal! Si Hitler ta ale kont Larisi tsarist.
  Anna sifle epi gronde:
  Nou kwè nou pral genyen!
  Ti fi yo, sepandan, pa t 'byen sèten ankò. Fachis yo twò fò. Ki jan yo sispann yo?
  Lènmi an ap literalman voye kadav. Men, li gen anpil resous imen. Tou de Arab ak Afriken. Eseye fè fas ak yon malè konsa. Men, vanyan sòlda yo asire w ke Wehrmacht la pral fin itilize tèt li pi bonè oswa pita.
  Alice tire, frape fachis la epi li di:
  - Nan nenpòt ka, nou pa pral bay moute yon pous nan tè!
  Anna te dakò ak sa:
  - Nou pral mouri, men nou pa pral rann tèt!
  Epi ankò li te atake Nazi yo. Li te goumen avèk kouraj e ak raj enbesil.
  Alice kloure epi kriye:
  - Kominis ap viv pou tout tan!
  Li voye yon kado lanmò ak pye l'!
  Anna adrwatman te branche fachis la, epi li gurgled:
  Nou pral domine tout bagay!
  Ak thumps ankò. Epi pye li pral lanse yon grenad. Ki jan yo ka resevwa fachis nan amidal yo anpil. Epi yo, Nazi yo, gen anpil sèkèy diferan ak lanmò.
  Alice ak yon griyen nan dan, li pran epi lanse yon lòt sitwon. Gaye Nazi yo ak griye:
  - Libète oswa lanmò!
  Anna ri, li bat, koupe Nazi yo epi griye:
  - Nan tout bagay nou pral premye a!
  Epi ankò dwèt fè jete yon grenad ki ka touye moun.
  Alice tire sou lènmi an. Tire Nazi yo ak chirp, montre dan pèl:
  - Mwen se yon fi ki, franchman, super!
  Ak yon lòt fwa ankò yon grenad jete ak yon mouch pye fè.
  Anna tire Nazi yo ak yon piki egzat. Epi ankò te lanse yon grenad. Epitou ak dwèt fè. Men yon fi, yon fi pou tout fi.
  Jis super ak hyper!
  Gèrye isit la klere ak bote. Alice te sonje jan twa jèn gason te manyen pye l yo alafwa. Li tèlman fre. Sis men ajil karese plant ou, shin, jenou, ak cheviy. Apre sa, yo monte. Pou kwis ak ranch tifi. Natirèlman, sa a se yon plezi. Ti fi a, pou asire w, se tanperaman.
  Alice tire sou Nazi yo epi li di:
  Se pou lespri a avèk nou!
  Ak talon pye l 'te bay yon sitwon nan lanmò.
  Anna fout tou. Ak presizyon frape lènmi an. Epi li di ak antouzyasm:
  - Nan non Larisi ak frè slav yo!
  Epi ankò, yon kado jete ak yon mouch pye fè, kraze Nazi yo.
  Alice byen jere kolonèl lame Alman an epi li jape:
  - Kè mwen fè mal pou Peyi a!
  Epi li montre lang li. Epi ankò, pye atè, janm chiseled nan travay.
  Ti fi a te sonje jan li te kouri pye atè nan nèj la pou l te livre yon lèt nan katye jeneral la. Apeprè ven kilomèt ti fi a kouri sou kwout blan, pike, kwout la boule. Li bon, tou, ke janm li yo pa te tèlman sansib, tout tan tout tan an soti nan jèl nan jèl pye atè. Sinon, li ta rete andikape.
  Men, kanmenm li te delivre yon lèt, ak yon font enpòtan.
  Ak ki jan nèj la boule talon yo. Yo se konsa wouj, calloused, grate. Lè sa a, Alice kouri ale dèyè pye atè. Li te ofri, menm si yo mete bòt santi, men ti fi a te di ke li te pi abil nan fason sa a. Epi an jeneral, li te sonje Gerda ki soti nan Rèn nèj la. Se konsa, ti fi sa a toujou tounen soti yo dwe pa byen vanyan. Li te mande yon pè soulye pou chache Kai, frè li. Men, Alice fè tèt di te deklare ke li ta jere. Li pa janm vin malad, touse, oswa li pa janm koule nen. Men, si se konsa, Lè sa a, pa gen anyen ki pral rive li nan yon èdtan nan kouri. An jeneral, ou ka mache pye atè pandan tout ane a.
  Nan ti bout tan, Alice te depi konplètman separe ak soulye li yo epi li pa janm etènye.
  Menm bagay la tou ale pou Anna.
  Epi, koulye a ti fi yo ap goumen, nan kilòt yo menm, malgre sezon fredi a, e ke li te vin notables pi fre. Epi yo genyen lè yo touye Nazi yo.
  Apre Kalinin te konplètman detwi, Lame Wouj la kite li.
  Natasha ak ekip li a te yon ti kras anwiye. Sou yon tren kase, ti fi yo te transfere nan Voronezh, ki te vin yon bagay tankou Stalingrad nan karanndezyèm ane a. Men, ane a se mil nèf san karannsèt.
  Batay yo trankil...
  Men, Alman yo kontinye fache. Pa egzanp, yo te kenbe de pyonye eskout.
  Ti gason yo te kenbe nan frèt la. Epi yo te kòmanse dezabiye. Manto fouri, bòt santi, chanday, chemiz ak mayo yo te chire. Ak pantalon swe tou. Yo kite timoun pyonye yo nan anyen men bout pantalon nwa. Apre sa, yo mare men yo dèyè epi yo pouse yo deyò nan frèt la anmè. Leshka ak Sasha, pyonye soti nan Sovyetik la, ti gason sou trèz, pye atè ak prèske nèt toutouni, pedale nan nèj la. Pye yo te kòmanse vin wouj, plant yo te boule. Apre sa, yo bat ti gason yo sou do yo ak fwèt.
  Ti gason yo te mache nan twou nèj la, sere dan yo. Timoun pòv nan kilòt, ak byen mens anba okipasyon Alman an. Se vre, yo pa t 'gade emacye, ak misk yo te jwe anba po a ate. Men, yo te bat yo nan mouvman, epi yo te kite tras ak bann wouj sou do yo.
  Pye ti gason yo tou vin wouj, tankou pye zwa. Epi li te klè ke chak etap pyonye jèn eskout yo te eksploze ak doulè. Men, yo ale epi eseye rete dwat epi yo pa jemi.
  Timoun-eskout yo te pran nan jèl la pou yon demi èdtan, Lè sa a, yo te mennen yo nan yon joupa cho chofe. Ak ki jan li fè mal, espesyalman nan pye fè, nan frèt la nan chalè a.
  Ti gason yo menm kriye nan agoni.
  Lè sa a, yo te chofe ankò epi yo te pran soti nan frèt la. Epi sa a se yon tòti sofistike ak mechan.
  Èske w gen deplase plizyè fwa, jiskaske ti gason yo te konplètman fin itilize. Lè sa a, yo te pèmèt yo dòmi pou yon ti tan.
  Apre sa, yo ba li dlo pou yo bwè, yo mete l' sou etajè a. Premyèman, tòti frèt. Apre sa, dife.
  Talon ti gason yo te griye ak chatouye pa flanm dife yo. Lè sa a, lè plant yo te kouvri ak ti anpoul, yo te bat yo ak klib kawotchou. Epi ti gason yo te endispoze.
  Yo te vide dlo glas epi yo te bat yo ankò, fwa sa a ak fil fè. Epi yo te bay plant yo toutouni ti moso fè ki lajè ki te chofe.
  Yo tòtire ti gason yo pou yon tan long ... Lè sa a, yo te kòmanse kraze zòtèy yo ak pensèt wouj cho, ak Lè sa a, kòt yo. Yo te tòtire pyonye yo anpil, yo te tòtire yo prèske jiska lanmò.
  Men, yo pa t touye. Se konsa, yo pa t reyalize anyen, yo deside voye yo nan karyè yo.
  Nazi yo te eseye tou bonbade Moskou ak yon zam ultra-long. Lide a se pa pi rezonab la, epi li se pi bon jis bonm ak avyon jè.
  Men, Fuhrer la te vle teste yon zam kalib 1000 mm ak yon lide akselerasyon pwojektil inovatè, nan twa pòsyon. Ak zam sa a te kapab frape jiska senksan kilomèt. Men, jwèt la ka pa te vo chandèl la. Presizyon nan distans sa a ba. Pwojektil nan tèt li pa ase pwisan, byenke li peze douz tòn. Ak yon zam chè. Malgre ke yon travay reyèl nan atizay. Menm pi fre pase Dora - yon zam ki pi long ak pi pwisan, ak pi chè, ki rele "Eva". Aparamman, nan onè metrès Fuhrer la.
  Sepandan, nan tan sa a, Hitler te gen yon lòt pasyon pi piti. Ak sa a se tou aparan.
  Ti fi a Cleopatra - sa a non li, te bay lòd pou tire a. Apre sa, li pèsonèlman peze bouton joystick la ak zòtèy fè li. Ak yon fòs letal kolosal te travay.
  Ti fi yo menm squealed, clignotant fè, pinga'w woz yo. Bèl ti fi isit la, ak janm yo yo tèlman sexy ak bèl. Epi ou ka gade yo pou yon tan trè long ak admirasyon. Ak caresses se menm plis bèl, e sa a se tou senpleman pi gwo! Men tifi yo. Ak kokiy yo vole. Jwenn atravè Moskou. Men, sa a se yon ti kras itil.
  Cleopatra chante:
  - Mwen pral voye yon kanon briyan,
  Mwen pral frape Stalin nan fwon an...
  Mwen pral ale nan yon lopital sikyatrik nan blag,
  Kite dragon an mouri!
  Ak vanyan sòlda nan pral ankò souke li fè, wonn, pinga'w woz.
  . CHAPIT #6
  Lagè se lagè. Ak Hitler, nan kou, ap akimile fòs. Nan sezon prentan an, li prepare yon nouvo ofansif. Epi l ap rasanble twoup yo.
  Ak batay lokal yo toujou ap pase.
  Gen sitiyasyon an sou fwon yo yon ti jan estabilize. Alman yo pa t 'kapab pran Voronezh ak deplase sou.
  Tirk yo se yon ti kras pi difisil. Men, yo tou sispann. Se konsa, pandan ke ou ka kenbe nen ou leve. Ak kwè ke kou a nan lagè a ka ranvèse. E ke san gwo chans, lavi Stalin a pa fini. Ak vanyan sòlda yo tou goumen.
  Natasha te vire. Tire yon koup douzèn Nazi. Epi li bele:
  - Larisi nan moman an te ...
  Zoya tou bay yon vire epi konfime:
  - Gen e pral genyen!
  Lè sa a, ti fi a voye yon grenad ak pye li. Te gaye Nazi yo, epi yo te griye:
  - Lespri Stalin la avèk nou!
  Augustine te tire tou sou Nazi yo. Depoze yon douzèn nan yo. Apre sa, li pepi an kòlè:
  - Glwa pou Larisi nou an!
  Ak zòtèy toutouni li li te lanse yon grenad ki ka touye moun. Ak Nazi yo te resevwa anpil jenere nan kòn yo.
  Svetlana te frape tou, epi li te chipi tankou yon louv k ap pwan yon moso vyann:
  - Glwa pou Larisi ak Tsar la!
  Natasha te bay vire a epi li chante:
  - Glwa pou ewo!
  Mwen sonje ti fi a Borodino. Ak eroism nan mas nan pèp la Ris. E ke yo te kapab sispann Napoleon. Apre sa, yo te pwouve yo dwe irézistibl. Ak klas ki pi wo nan lagè.
  Zoya te lanse yon grenad tou epi li di:
  - Glwa pou Larisi! Ak pi bon sòlda Ris yo!
  Augustine grogne anpil:
  - Glwa pou pi bon vanyan sòlda yo!
  Epi kijan li voye yon grenad ak pyel li.
  Ak Svetlana pral tou pran li epi lanse yon sitwon nan lanmò. Apre sa, li pral gaye Nazi yo, grinding:
  - Rivyè lanmò a pa pral simonte nou!
  Epi ankò yon grenad te lanse ak yon mouch pye fè.
  Men ki jan ti fi goumen. Epi li klè ke Nazi yo pa ka pase nan mitan yo. Deja mas 1947. Epi sa vle di ete se jis alantou kwen an. Ak nan move tan cho, li pi difisil pou goumen kont Nazi yo. Ak an jeneral, li ka posib kraze sa a Fuhrer.
  Gen espwa pou li!
  Natasha lanse yon grenad epi kriye:
  - Lenin se pi vivan pase vivan an, ak Stalin se imòtèl!
  Ak etensèl vole soti nan dwèt fè li.
  Zoya tou lanse yon kado touye moun nan lanmò, epi squeaks:
  Se pou epòk kominis la avèk nou!
  Ak janm li, tou toutouni, bronze ak sa ki lakòz anfle nan yon jad, baton pulsasyon.
  Ak isit la se Augustina, tou yon ti fi nan acrobatics ki pi dezespere. Ki jan yo tire sou lènmi an, ak ki jan yo kraze. Epi bay nan ak talon pye.
  Ak yon grenad letal vole, ak raj enbesil.
  Dyab wouj la kriye ak aplonm:
  - Mwen se raj ki pi wo nan mond lan!
  Epi ankò, pou ennyèm fwa, yon kado lanmò vole, jete nan pye a nan yon ti fi ki gen cheve dife.
  Svetlana tou pran li, li voye yon grenad... Li kraze tout moun nan yon fwa. Epi menas Nazi yo inyore. E kote Fritz ale?
  Ti fi Terminator yo ap tann yo toupatou. Ak ki jan yo voye yon grenad. Ak pwent tete yo nan tete yo tèlman apetisan.
  Yon gason ale fou pou ti fi sa yo. Epi yo pa ka fè anyen sou li.
  Kisa yon fachis ka mete kont yon fi Terminator? Se sèlman yon Nazi ki ka mete tèt li nan yon sèkèy. Epi yo bat yo epi yo touye yo.
  Svetlana chante:
  - Pral tòde nan lanfè, ak pann soti sou yon femèl chen!
  Ti fi yo se cham bon. Ak ki jan yo tire. Surprenante tankou Robin Hoods nan kilòt, modi dwa.
  Natasha tire epi li di:
  - Glwa pou ewo Ris yo!
  Li voye yon grenad ak pye l'.
  Zoya tou frape mèsenè fachis la. Li fouye nan vant li, epi li di:
  - Pou yon nouvo peyi nan USA a! Pwochen pwovens nou an!
  Ti fi a se yon chantè trè bon. Epi li gen bèl panse konsa. An patikilye, dezi a travay ak lang lan ak yon bagay cho ak gwo.
  Augustina bare chwal li yo ak dan frisky di. Epi li panse li se yon reken. Kapab mòde menm yon chwal reyèl.
  Isit la, pa egzanp, Augustine lanse yon grenad ak zòtèy toutouni li. Epi gaye Fritz la. Sekle yo tankou zèb.
  Epi chante:
  - Mezi ki pi wo a pral nan tout bagay! Lanmou nou se lakay nou!
  Svetlana, bèl vanyan sòlda sa a, te pran twa grenad. Li ba yo talon pye epi li di:
  - Nan non lanmou ak rèv!
  Ak agresif koupe soti nan zam nan machin. Li se yon dyab nan opòtinite sa yo ak fòs nan yon move lespri blan.
  Ou pral rankontre ak vanyan sòlda sa yo epi li pa pral sanble ke yo frape ou yon ti kras.
  Se pa etonan ke Nazi yo te bloke nan Voronezh. Malgre tout moun bouke ak lagè. An jeneral, kote san vanyan sòlda.
  Men pilòt yo nan syèl la. Yo menm tou yo goumen. Sitou Margaret. Ti fi a anjeneral vole nan batay la nan kilòt pou kont li. Men ki jan li fè aksidan. Aces gason pa ka fè sa.
  Margarita bèl anpil, cheve l tankou reyon solèy. Ak figi a se gwo. Ak pou yon ti fi, style la trè fre yo dwe nan kilòt pou kont li. Ak kilòt yo tou wouj ak yon mato blan ak digo. Tankou yon ti fi ka renmen yon batayon antye nan yon fwa.
  Sa a se tankou yon bèl ti fi.
  Margarita te tire yon fachis ki t ap kouri sou yon ME-462, li fè Nazi a fimen ke li. Yon ti fi ak cheve an lò, bèl bote. Ak yon bouch trè wouj.
  Margarita koupe yon lòt Fritz epi rele:
  - Ou ka viv san lagè, men pa san lapè!
  Wi, vanyan sòlda yo ewoyik ak brav nan ekstrèm nan bagay moun fou.
  Ti fi yo te goumen tankou ewo nan Cosmos inivèsèl la. Apre sa, yo te genyen konfyans.
  Tank Hitler yo te boule. Epi yo te eksploze tankou grenad. Epi te gen bèl vanyan sòlda sa yo isit la. Plen admirasyon ak gras. Yo gen tankou yon avanti bèl.
  Natasha voye yon grenad.
  Tweeted:
  - Mwen pral kraze tout fachis yo!
  Ak ki jan li pral jete yon lòt chèf nan lanmò ak pye atè.
  Zoya tou koupe Nazi yo.
  Li jete ak pye li sa ki touye.
  Li rele ak kòlè:
  - Pou Larisi sen! Ak gwo chanjman pou pi bon an! Epi ankò, prezan nan lanmò, poddany talon pye, mouch.
  Apre batay feròs, te gen yon kalm. Se te toujou prentan 1947. Alman yo, lè glisman labou yo pa vanyan sòlda. Yo kache tèt yo epi yo manje. Li pa t posib pou fini lagè a ane pase. Yon fwa ankò, batay difisil yo devan yo.
  Ti fi yo pran yon ti repo...
  De ti fi Alman Albina ak Alvina yo jis sou yon diskèt lachas pou machin Sovyetik.
  Bèl, nan kou, nan bikini ak pye atè. Ak trè sexy.
  Kontwole avyon disk la ak yon joystick.
  Albina vire machin nan, li tire yon avyon de gè Sovyetik epi li pran griyman:
  - Se pou Reich san nou an vin pi popilè!
  Alvina te pran li epi tou li te lanse yon souflèt pwisan nan machin Ris la. Li frape atè epi li di:
  - Genius Express!
  Tou de tifi yo bat pye yo atè. Yo se blond tèlman bèl. Ak laprès la nan ti fi yo trè Relief. Vini ak mozayik.
  Albina ankò demoli avyon Sovyetik la. Ak wink ak gwonde:
  - Glwa pou pasaj asasen an!
  Alvina tou slurred nan Ris. Li aplati yo epi li sifle:
  - Se pou Führer la avèk nou!
  Ti fi nan plis aplonm nan! Epi yo gen anpil cham. Ak dan sa yo tèlman briyan. Tankou pèl ke Kapitèn Nemo te jwenn.
  Albina te bat machin nan epi li di:
  - Donk ann sele nèg la!
  Alvina kraze konbatan an epi li gronde:
  - Ak yon douzèn mesye!
  Albina ri epi li di:
  - Gwo sèks lè yon fanm lwe yon gason pou lajan!
  Alvin dakò:
  - Sa a se yon klas, lajan sèlman se yon pitye!
  Albina desann yon lòt avyon Sovyetik epi li di:
  - Ak sa ki pou dedomajman pou la plezi ak lajan se pa yon pitye. Byento nou ta defèt Larisi yo epi jwenn tèt nou yon byen imobilye!
  Alvina frape yon lòt machin wouj epi li gwonde:
  - Malerezman, lagè a trennen sou! Larisi sa yo tèlman fè tèt di. Se tankou kout pwen kawotchou ak pwen ou!
  Albina te fè objeksyon ak anmède:
  - Si sèlman pou kawotchou. Li plis tankou konkrè ranfòse. Ak jwenti mwen fè mal anpil!
  Alvina pepi, frape yon machin Sovyetik, epi li bele:
  - Nou pral kraze nan nenpòt ki beton!
  Albina te frape avyon de gè Yak-11 la nan yon kouri:
  - Epi kraze metal la, epi evapore!
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Kraze ak fonn! Byento nou pral gen lazè! Lè sa a, Larisi yo pral definitivman fini!
  Albina te an amoni ak sa a:
  - Pa ka reziste yon lazè!
  Alvina ri ak kòlè.
  - Ann pran Moskou, ak Lè sa a, Lond!
  Albina te fè yon ti remak:
  Li lè yo pran Lond!
  Ti fi yo te tounen soti diskèt yo. Kèlkeswa kantite zam sovyetik Yak yo tire sou machin Nazi yo, yo pa ka fè anyen ki vo. Pwisan, jè laminè frape desann tout pwojektil ak fragman.
  Alvina, koupe avyon de gè Ris la, griye:
  - Lous la pap danse dans papiyon an.
  Albina, avèk èd dwèt li, lonje machin li epi li gwonde:
  - Wi, yon lous... Ou se yon trè bon bèt. Espesyalman sou yon chèn ak lè po ou ap flay!
  Ti fi travay ak kòlè nan tigrès. Eh, nan kabann yo tou tanperaman. Yo renmen yo dwe aktif. Epi yo pa tolere konstans. Nan sans sa a, jis reken. Epi yo renmen eksperyans. Epi yo gen yon bouch ki renmen anpil.
  Alvina frape machin Sovyetik la epi li di:
  - Pou chanjman nan lagè a nan viktwa nou an!
  Albina te fè remake ak anmèdman ak kòlè:
  - Wi, lagè a trennen sou... Se jis yon faktori kochma ak kwizin Satan an. Konbyen nan nèg ak tifi nou yo te mouri!
  Alvina chante ak yon soupi:
  - Konbyen nan frè nou yo ki lapenn nan tonm yo... Lonbraj yo ap mache nan mond sa a... Mwen pa konprann kisa.
  Albina, yon souri kanivò, li kraze Larisi yo, li gro:
  - Kisa'w panse mennaj, Bondye egziste?
  Alvina, tou touye, sifle:
  - Mwen gen gwo dout. Lagè a te pase pou anpil ane. E ke Toupisan an pa renmen Almay si li pèmèt anpil nan pi bon pitit gason ak pitit fi li yo peri!
  Albina sijere:
  - Petèt gen kèk siyifikasyon pwofon nan tès sa yo?
  Alvina ri ak gronde:
  - Sa vle di? Pou tòtire moun plis, e sitou nou Alman?
  Albina te pale ak antouzyasm yon louv ki te rapouswiv yon ti mouton:
  - Lè sa a, nou pral wè plezi yo nan mond lan pi sevè! Ak renmen lapè!
  Alvina fè dan l' epi li bougonnen:
  - Yon renmen militè se toujou pi bon!
  Albina te dakò ak sa a:
  - Natirèlman, sitou ak ti gason yo. Yo pran sant jèn, epi yo pa menm cheve tankou gason granmoun! Se yon plezi fè biznis ak yo!
  Alvina, kraze avyon Sovyetik yo, griye:
  - Ak pwosesis aprantisaj la trè atire. Mwen renmen pran wòl yon konseye! Li tèlman gwo!
  Albina te dakò ak sa a:
  - Li pa jwenn okenn sante!
  Ti fi, an jeneral, se komik, men jennès. Ak nan kou yo fè yon bagay ki pa trè bèl li sou.
  Ti fi ap sote ak enpasyans. Yo vle anpil afeksyon ke posib! Ak kou yo chak jou. Pi bon toujou, twa fwa pa jou. Non, ven fwa pa jou!
  Alvina tonbe atè, yon lòt konbatan epi li di:
  - Non, gen yon Bondye! Li pèmèt nou ekstèmine sòlda Sovyetik yo!
  Albina tou frape epi bele:
  - Oh, kisa mwen manke? Gen sèks, gen gason ... Gen anpil amizman, men pa gen okenn risk pou yo mouri! Se konsa, poukisa nou vle fen lagè a?
  Alvina fasilman dakò ak sa a:
  - Kòm yon kesyon de reyalite, ak ki sa! Nou pral goumen jiska lafen!
  Albina sifle nan yon ti anmède:
  - Ak lagè a se ke apre fen a, ou santi ou pa trè menm vid.
  Alvina te renmen anpil pou yo taton pou tete li. Li tèlman sansib ak erotik. Ak bo se menm pi bon. Epi lè plizyè gason tanperaman santi w an menm tan. Espesyalman si yo se ti gason, epi yo toujou eksite.
  Nan ti bout tan, ti fi yo jeneralman super ak antiewo!
  Natashka ak ekip li a sou 1ye avril 1947, te repouse avansman Fritz la nan Voronezh.
  Alman yo te deplase tank yo anba nèj mouye a epi yo te eseye kraze nan flan yo.
  Gèrye, kòm toujou nan mini-bikinis ak pye atè, goumen nan frèt la. Yo te fouye nan twou nèj yo epi yo te tire soti la epi yo te voye grenad ak pakè eksplozif ak pye atè.
  Trè bèl, sexy, ak bèl ti fi gonfle. Bwonze, pye atè.
  Natasha koupe Fritz la epi li di:
  Nou tifi yo trè fyè de tèt nou!
  Zoya tou sifle e grogne:
  - Nou fè efò sèlman nan premye ranje yo!
  Augustine, dyab la wouj, te chante:
  - Nou jis primas ak balerin!
  Apre sa, li te lanse yon grenad ak pye li.
  Svetlana pran li, li tire. Jete yon sitwon
  - Ann goumen! Nou pa gen lespri yon kloun!
  Ti fi yo te fè yon gwo travay. Yo tire e voye grenad ak janm séduire yo. E Fuhrer la...
  Natashka fè pwatrin li, epi ak pwent tete wouj li bay yon grenad. Li te vole, li te ateri nan ranje Nazi yo, li di:
  - Wi, pral gen yon gwo doomday!
  Zoya tweeted:
  - Epi Svarog Gran Bondye a ap vini!
  Epi tou, menm jan ak dwèt fè, lanse yon grenad.
  Augustine ri epi li di:
  - Toujou enteresan. Kretyen yo gen yon Jezi pasifik. Epi nou gen yon Svarog gwo armurier! Diferans vizib!
  Epi li pral tou voye yon pake eksplozyon ak talon pye l 'yo.
  Lè sa a, Svetlana, ak pye fè l ', pral frape lènmi an ak yon grenad. Epi chante, montre dan li:
  - Bondye nou an se Bondye lagè! Pa pasifik!
  Lè sa a, ti fi yo voye boul nèj youn nan lòt. Natasha ri epi li di:
  - Li bon ke Vladimir te entelijan ase pou li pa aksepte Jidayis. Sepandan, mwen panse li ta pi bon pou devlope pwòp ou a! Bon, poukisa nou bezwen lafwa lòt moun?
  Ti fi a pran e li lanse yon grenad ak pye li. Epi kraze fachis yo.
  Zoya, tire, te ajoute:
  - Non, reyèlman, fè lafwa a pasifik! Men, ou kapab tou vini ak pwòp Iriy ou!
  Epi tou ak zòtèy fè, ki jan yo lanse yon kado nan lanmò, ak kraze yon koup la douzèn fachis.
  Isit la Augustine tou frape sou Nazi yo. Epi ankò, pye fè sikonbe, pake eksplozif.
  Li gaye Nazi yo epi li di:
  - Yon vye istwa fe nan yon nouvo fason!
  Epi li montre lang li!
  Svetlana te nan liy. Li koupe Fritz la epi li di:
  - Ak gwo chanjman pou tan kap vini an!
  Apre sa, li te lanse li ak talon pye l 'fè, kraze do yo nan Fuhrers yo.
  Natashka pran li, li gwonde ak yon min dezespere:
  - Mwen se ti fi ki pi fre! Tout nan yon fwa bale!
  Ak zòtèy fè jete lanmò ak dezòd.
  Zoya te fache tou. Touye anpil fachis.
  Epi li jape:
  - Pou onè ak Motherland!
  Apre sa, ankò, pye l' ap kòmanse yon bagay.
  Isit la ak Augustine pral pran li epi gouge li cho. Doute fachis yo. Kraze yo an miyèt moso.
  Lè sa a, li pral pran epi chante:
  - Glwa pou peyi a ak onè!
  Svetlana pral tou lanse yon kado nan lanmò, ak blather:
  - Epi nou pral ansanm!
  Ak janm fè yo pral kòmanse destriksyon an.
  Natasha, tou, pral pran li epi kloure li ... Li pral koupe Fritz la.
  Lè sa a, li pral pran epi bay vire a.
  Li chante, li fè bouch li:
  - Mwen pa yon senp fi! Cheve an lò!
  Natasha, nan kou, se yon ti fi nan pwòp tèt li. Nenpòt bagay posib epi pare pou anyen. Kòm li tire, ou pral tou senpleman admire li. Epi koupe lènmi yo tankou yon kiltivatè.
  Ak kriye:
  - Lanmou mennen nan lanmò!
  Zoya tire tou. Ak pye l', li lage nan yon grenad, li sifle:
  - Briyan kòd!
  Epi li ajoute:
  - Tout fachis nan depans!
  Augustina tou tire sou lènmi an. Ekstèmine Fritz la. Koupe Nazi yo ak grin:
  - Yon ti kras plis epi nou pral vin pi fò!
  Ak pye atè yo nan bèl la ankò jete pote lanmò a.
  Svetlana tou tire sou Nazi yo. Ak lanse yon grenad, avèk èd nan zòtèy nan yon pye fè. Ak pepi:
  - Nou pa t 'konnen pwoblèm, men yon vwazen te vini!
  Epi li ri tou.
  Ti fi yo tèlman etonan. Ak busti. Epi yo renmen li anpil lè yo rale sen yo.
  Men bèl yo. Sa a se voltij nan renmen ak pwezi! Fè lwanj bèl ti fi yo! Wi, se pou yo trè bon!
  Natashka te eksploze Nazi yo ak yon avyon plon epi li di:
  - Olye de sa, kwè nou, non!
  Epi ak pye l 'li pral ankò lanse mòtèl la!
  Epi la Zoya se tankou yon lupanet. Fè fasis yo desann. Ak kriye:
  - Ou pa ka jwenn kontwòl sou nou!
  Augustina, tankou yon lupanèt tou, ak èd zòtèy pye l ', frape yon mas nan Fritz ak griyin:
  Ak pwochen syèk la pral pou nou!
  Apre sa, dan li pral klere tankou yon glas!
  Svetlana tou te pran e li te lanse yon grenad ak pye li. Touye fachis yo. Ak propilikala ak aplonm:
  - Viktwa p'ap janm fini an! Svarog avèk nou!
  Natashka te lanse yon moso vè ak zòtèy toutouni li. Li koupe gòj yo bay Fritz la epi li di:
  Epi Jezi pral avèk nou!
  Apre sa, li te ajoute:
  - Tankou yon Bondye Blan Ris!
  Zoya tou bay yon grenad epi li rele:
  - Glwa Gran Larisi!
  Ak yon talon fè li pral voye yon pake eksplozyon.
  Augustine souke pwent tete li ki te sanble ak yon frèz. Mwen te plante yon keu pou Nazi yo.
  Lè sa a, li voye lanmò sou Fritz ak pye l 'epi li rele:
  - Ann pa gen okenn pwoblèm!
  Epi li montre lang li.
  Svetlana tou mete nan yon keu. Li chire Nazi yo an miyèt moso... Apre sa, yon grenad te lanse ak yon mouch pye fè.
  Ti fi blond rele:
  - Se pou Fòs la avèk nou!
  Epi tout kat tifi yo rele byen fò:
  - Glwa pou Fanmi Toupisan an, Omniprezan, Omnisyan, Etènèl, ak Fanmi Etènèl la!
  Isit la Svetlana tou te pran yon plim ak ti janm li, epi tou li koupe aria li.
  Anpil lejand sou gwo Veles yo rakonte pa moun - ak ki jan li te fèt pa volonte Fanmi an, ak ki jan li te leve nan mond lan nan Navi pa Bondye Viy, ki jan li moute desann atravè mond lan nan Reveal pou chèche li. desten e li te toumante pa move enklinasyon li te enchante. Lejand yo di sou lanmou li pou Yasuna ki gen je limyè e ke li te sakrifye tèt li pou sove lavi li. Yo chante chante sou exploit li yo ak sou ede moun. Ou pa ka rakonte tout istwa yo nan yon sèl chèf.
  Lè sa a, ti fi yo te kraze. Yon lòt bonbadman nan Voronezh te kòmanse. Bonm yo te travay. Bonm Alman yo te antre tou. Pilòt kouraz te goumen kont Nazi yo. Sitou Maria. Malgre frèt la, ti fi a te mete sèlman kilòt mens blan. Li peze zòtèy toutouni li sou pedal yo, li koupe Alman yo. Ti fi a te tire yon bonm avyon Yu-387, sa ki lakòz li fimen ak tonbe. Lajwa di:
  - Glwa pou Grann, Larisi kominis la!
  Apre bonbadman an te sispann, vanyan sòlda yo te kontinye ekri sou bondye Ris yo.
  Gran Bondye Veles. Ala bèl Rodnoverie - anpil bondye. Ak tout fò, enteresan, pèsonalite yo patisipe nan kreyasyon an nan mond lan!
  Natasha te ekri ak pye atè:
  Siy ki pi popilè nan Bondye Veles se "tèt ti towo bèf la". Siy la, menm jan ak tèt yon ti towo bèf, fè nou sonje ke Veles, Bondye slav yo, se patwon an nan bèt. Siy la li te ye, itilize pi souvan pase lòt moun, pou yon tan long li te absòbe tout lide yo divès kalite slav yo sou pouvwa Bondye a, ki gen ladan sajès ak pouvwa majik.
  Lè sa a, Zoya nan cheve lò kontinye;
  Siy Bondye Veles renmen pa gason, granmoun ak jèn, atire fanm ki gen kapasite maji.
  Nenpòt ki moun ki mete siy Veles gen dwa pou atann nan men l 'pwoteksyon pwisan kont enfliyans majik, devlopman nan kapasite pwòp sòsyè li, vitalite ak kapasite nan jwenn yon solisyon nan yon anviwònman difisil.
  Li plis sou tèt ti towo bèf Hamlet la.
  Bwa - Pine, zanmann oswa sann (yew), baton majik ak Hamlet yo te fè nan espès sa yo.
  Animal - elk, sèf, lous, bèf (toune), bèf, koulèv, zandolit (zandolit).
  Heraldik, objè - galon long (cheve), bab ak kòn
  Treba (ofrann) - yo touye kòb kwiv mete (tankou Bondye pwosperite ak pwosperite), lenn mouton ak fouri, epi tou vide kvas - bwason sa yo ke li te anseye moun yo prepare dapre youn nan lejand yo.
  Epi Augustine te monte dèyè yo. Dife ak pye atè.
  Lame Wouj la pa rann tèt Voronezh, epi rete kole sou li dezespereman. Tou de ti gason ak tifi goumen isit la.
  Yon timoun onz ane tire yon fizi Mosin sou Nazi yo. Nèj la prèske fonn, plen labou. Ti gason an pye atè ak bout pantalon. Li tèlman fè tèt di e li santi enèji tè a pi byen.
  Oleg frape yon Nazi epi li di:
  - Glwa pou Larisi!
  Bò kote l se ti fi Margarita. Epitou pye atè nan yon rad lejè. Menm laj ak Oleg Rybachenko.
  Li tou tire byen. Li frape fachis la ak grin:
  - Pou tout bèl pouvwa peyi ki nan Syèl la!
  Ti gason an ak ti fi yo te isit la depi premye jou yo nan syèj la. Depi laj dis an, konbatan ki deja gen eksperyans yo te goumen ak Nazi yo.
  Ki sa ki pa yon piki nan yon fizi se yon frape.
  Oleg Rybachenko tire yon kolonèl Alman. Li frape pye l tou nwa, li di:
  - Se pou gen limyè nan bondye yo Ris!
  Margarita, sa a se ti fi a terminateur konfime:
  - Wi, toujou pi popilè!
  Epi li pral jete yon disk ak pye l 'nan samurai ki pi pre a.
  Apre sa, ti gason an voye dwèt li. Oleg, li te gaye Nazi yo, pepi:
  - Epi twoupo lènmi yo vole atè! Anba presyon asye ak dife!
  Ti gason an se yon bon tirè. Isit la tonbe ofisye touye a. Epi dèyè li gen yon lòt. Alman yo toujou gen ase tank epi yo, lè l sèvi avèk mèsenè, pran tanpèt fason ansyen alamòd la. Anpil nan yo te mouri anba mi Voronezh. Diminye ran yo ak defansè yo.
  Men, lame Sovyetik la pa bay moute. Voronezh toujou kenbe. Syèj la ap kontinye depi dis mwa kounye a. Men, vil-fò pa lage.
  Byen bonè avril, prentan. Sal. Men, solèy la tèlman klere ak cho. Warms.
  Margarita, fi sa a ki gen cheve an lò, lanse yon grenad ak pye li epi li chante nan rim.
  Ti gason an Oleg tou chante ansanm ak voye grenad endijèn ak pye atè;
  O Pushkin, ou inik pa bon,
  Nou pa vle vin malad nan sezon prentan an!
  Apre yo tout, sant la nan remèd fèy fre Me,
  Kapab kondwi tout moun sou kanape a!
  
  Snowdrops fleri nan sezon prentan
  Yo gen pite nan glase lannwit...
  Bay nesans nan yon rèv limyè mou
  Jèn nan vle tanpèt la ankò!
  
  Nan sezon prentan frèt la pral bese,
  Koupe move touman pral disparèt...
  Lachas glwa pou tout tan
  Bwè souf dous jenn fi a!
  
  Kòm nan jèn, tout bagay anfòm,
  Ak Me se jenès la nan lanati!
  Pich la ap bat ak yon chisel,
  Loraj ap tranble, voye vout!
  
  Nan sezon prentan, larivyè yo bougonnen tankou yon trill,
  Ak miz yo son tankou yon vag pwojeksyon.
  Isit la bè yo grandi trase -
  Chofe soti nan bote nan kè a!
  
  Tout bagay nan rejyon nou an se bote,
  Zèb se tankou velours nan rad yon dam.
  Ki kalite avèg
  Fè efò pou w viv avèk tèt di nan vil la!
  
  Poukisa nou bezwen yon vil ak yon vilaj,
  Vin, tankou yon sovaj, mache nan forè a.
  Men, si li nèj,
  Sa a kouri pye atè sèlman pi apik!
  
  Rod te bay pouvwa sa a
  Pou nou ka gouvènen kòm bondye.
  Isit la Rye an lò nan jaden an,
  Soti nan icon nan figi a klere strik!
  
  Svarog Slavyan Sentespri Papa -
  Li te bay lòd pou yo renmen ak viv pou frè yo!
  Ki moun ki se yon parèy nòb
  Apre yo tout, Kreyatè a li menm te aksepte Krisifiksyon an!
  
  Epi chevalye a pral file nepe li,
  Paske gen vyolans nan lavi!
  Seyè a di: Mwen p'ap bay kè poze,
  Apre tou, lanfè, kwè mwen, se enpotans!
  
  Se konsa, pa kwè ke dòmi se syèl la
  An reyalite, kontantman se sans nan mouvman.
  Epi ou goumen konsa oze -
  Pou mande bouwo a padon!
  
  Men, si li te retire tèt li,
  Rod sa ap ede, kwè pitit ou a!
  Retire pousyè ak fatra nan tèt ou:
  Ki sa ki fè ou plenyen - mwen pral rejte li!
  . CHAPIT #6
  Ti gason an ak ti fi a tire pandan y ap chante. Fachis brode.
  Tout apwòch yo te chaje ak kadav. Twoup Ris yo te repouse ofansiv twoup yo ki te pi plis pase yo.
  Dè milye de milye rejiman apre rejiman - ewo nou yo fè domaj!
  Yon ti gason ak yon ti fi sou kwen an, Nazi yo pral pann soti nan yon nekoulan. Nazi yo pa ka defèt Larisi, nou pral kapab kraze yo an miyèt moso!
  Oleg Rybachenko di pandan y ap frape yon jeneral Alman epi li fè l vomi san.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, tire, chante ansanm ak antouzyasm:
  - Defansè patri a! sòlda Perunov!
  Oleg Rybachenko, koupe lènmi yo, chante:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita te lanse yon grenad ak pye l fè timoun, epi li di:
  - Ewo nan Larisi kolekte nan alam!
  Ak nan yon lòt kote, ti fi Sovyetik ap goumen sou yon zam pwòp tèt ou SU-100.
  Sa yo bèl vanyan sòlda yo, ki te dirije pa Elizabèt.
  Malgre ke tank Alman yo tèribl ak trè pwisan.
  Ekaterina, peze bouton joystick la ak pye atè, kraze machin fachis la ak chirp:
  - Pou Larisi sen!
  Elena tou tire soti nan seche rad la, pèse lènmi an sou bò a. Ak yon souri agresif, deklare:
  - Pou kominis!
  Ak talon pye l 'li bat sou zam la.
  Euphrasia te tire tou sou lènmi an ak zòtèy pye l 'li fè pepi:
  - Pou kominis Larisi sen!
  E ki jan li ri!
  Elizabeth pran li epi li rele:
  - Pou Sovyetik la!
  Epi tou ki jan li tire ...
  Epi ti fi yo chante:
  Moun Ikrèn ak Larisi yo ini,
  Nou se frè slav zanmi pou tout tan...
  Se pou Granmèt la fè lwanj pou non ki dwat la,
  Tout nasyon nan mond lan se yon fanmi!
  Se sa timoun yo te isit la - ewoyik ak fò. Sa enkli tou de ti gason pyonye ak tifi pyonye.
  Yon ti gason ak yon ti fi, Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova, te goumen sou mòn Visokosnaya. Ki Nazi yo echwe pou pran. Deja 20 avril ak jou a te tounen cho.
  Malgre ke atitid la nan timoun yo ak enkyete. Nan Sovyetik la, ajitasyon yo te kòmanse, ki te koze pa yon revòlt san nan prizonye yo. Epi li te klè ke li te tan fini lagè a. Men, Wehrmacht a fè tèt di te eseye pran Voronezh. Malgre ke, tou, lame Twazyèm Reich la te deja literalman senyen.
  Epi Nazi yo te mete presyon sou Voronezh ak dènye fòs yo.
  Oleg Rybachenko se toujou jis yon timoun, men ak misk trè enpòtan ak bèl cheve.
  Avèk yon piki byen vize, li frape yon Alman epi li gwonde:
  - Glwa wa Jozèf!
  Palit ak Margarita, pwononse ak admirasyon:
  - Ak nouvo Peyi nou an!
  Apre sa, ti fi a ak ti gason an kòmanse tire menm pi vit. Yo rechaje fizi ak zòtèy pye yo epi koupe samurai.
  Oleg chante, frape ak kout pwen Nazi yo:
  - Men, entèlijans rapòte avèk presizyon ... Epi li te ale nan atak la, nou an se fò! Toupre peyi natif natal nan Ekstrèm Oryan an. Batayon blende chòk!
  Margarita tou fredoné, avèk presizyon voye bal apre bal:
  - Blende, batayon chòk!
  Ti gason an ak ti fi te goumen ak konfyans. Yo deja gen prim.
  Yo te resevwa premye batèm dife yo lè Alman yo te jis ap eseye sere boulon nekoulan alantou Voronezh.
  Nan tan sa a, timoun dis ane fin vye granmoun pa sèlman pote kokiy nan zam Sovyetik yo, men Oleg tou tire tèt li. Epi tire yon obus Nazi. Montre presizyon.
  Ti gason an ak ti fi a te pase tès difisil. Men, Voronezh pa t 'rann tèt. Apre sa, yo te goumen tankou ewo.
  Oleg Rybachenko, koupe Nazi a, chante:
  - Bondye sove wa a!
  Margarita sipòte:
  - Bonjan souveren!
  Oleg Rybachenko, tire, di:
  - Regne pou tout bèl pouvwa!
  Margarita, k ap koupe Nazi a, di:
  - Glwa pou nou!
  Oleg chante ak plezi:
  - Wap gouvènen nan pè lènmi!
  Epi ti gason an voye yon grenad ak pye l'.
  Margaret konfime:
  - Tsar Otodòks!
  Ak ti fi a tou voye yon grenad ak pye l '!
  Gwo koup. Jis timoun, e konsa fre.
  Eleman fou, eleman fou.
  Sou 20 avril, atak la sou Nazi yo te repouse. Apre sa, Nazi yo te kòmanse koki mòn Visokosnaya. Men, san anpil siksè.
  Oleg ak Margarita te fè yon sorti.
  Yon ti gason ak yon tifi te jete disk byen file ak pye yo. Yo frape Nazi yo nan gòj yo epi yo pepi:
  - Glwa pou Tsar Stalin!
  Lè sa a, yo te kòmanse detwi Nazi yo.
  Oleg tire sou yon ofisye Alman. Li frape l epi li di:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Margarita fout yon fachis. Li voye yon ti moso vè ak dwèt li epi li di:
  - Yon nouvo lòd nan ansyen fason!
  Oleg fache ankò. Te lanse yon nouvo zegwi. Li bay Nazi a yon kout pwen nan je. Epi li gwonde:
  - Pou reyalizasyon yo nan tsarism!
  Margarita te tire yon kalite jòn. Li frape ak yon jete nan zòtèy pye li yo dwat nan je a epi li pepi:
  - Desizyon Tsar Stalin nan lavi!
  Ti gason ak ti fi yo tou senpleman irézistibl. Men ki jan fachis yo kraze. Ak ki fenomèn yo ye. Ak Voronezh pa pral rann tèt, kèlkeswa kantite Nazi yo prese nan fò sa a.
  Oleg jete jeneral fachis la epi li di:
  - Pati nou an fò!
  Margarita te pran yon gwo boss epi tou te jete l e li sifle:
  Li kenbe mond lan!
  Ti gason ak ti fi a choute alantou depo minisyon an. Ti gason an rale banza a ak zòtèy pye l 'yo. Li tire yon flèch ak yon pwent dife.
  Li te vole nan bwat yo ak kokiy ak bonm. Ak tout bagay te kòmanse kraze ak eklate.
  Oleg di:
  - Pral gen destriksyon total! Premye mouvman mwen an se dènye mouvman mwen an!
  Epi ti gason an soti lang li.
  Ankò ti gason an tire ak frape. Travay parfètman. Ak Alman yo pa ka fè anyen sou li.
  Margarita tou tire ak grin:
  - Pou Larisi! Peyi ki pi sen!
  Timoun yo ale tankou vag tsunami. Ti, men tèlman mòtèl.
  Natasha ak ekip li a tou ap goumen kont Nazi yo.
  Ti fi yo tire ak voye grenad ak zòtèy fè yo. Yo se tankou batay vanyan sòlda.
  Apre sa, gen lòt pyonye k ap goumen.
  Ti gason yo tire sou Nazi yo epi yo gwonde:
  - Pou kominis!
  Epi montre lang fachis yo.
  Seryozhka ak Petka, de tigason pyonye, te pran Nazi yo e yo te bat yo nan yon fistibal, epi ki jan yo rele:
  - Pou kominis!
  Epi yo pral ri!
  Svetka ak Katya pral tou koupe ak ronron:
  - Pou grandè Sovyetik la!
  Epi yo fout.
  Ti fi Komsomol tou goumen dezespereman.
  Epi tankou yon kalòt sou Nazi yo nan yon kanon. Apre sa, yo pral soufle yo tout apa.
  Non, Sovyetik la pa ka kraze. Epi Nazi yo kontinye ap vini ak vini. Epi yo literalman ranpli tout apwòch yo nan pozisyon yo ak kadav. Men, yo kontinye monte dezespereman.
  Men, 30 avril, Almay fachis te lanse yon nouvo atak kòlè sou Voronezh. Souflèt prensipal la tonbe sou mòn Vysokosnaya.
  Oleg ak Margarita te goumen, kounye a lè l sèvi avèk mitray. Yon ti gason ak yon tifi bat ak zam. Timoun yo literalman koupe Nazi yo.
  Oleg, tire, chante:
  - Oh, depi lapenn pa yon pwoblèm!
  Margarita, t ap griye sou Nazi yo, epi l t ap bat pye l atè, li di:
  - Si sèlman fènwa a nan lajan!
  Ti gason an kloure Nazi yo, li mete yo deyò nan ran, li pran l epi li dezespereman griye:
  - Rivyè Danube ak rivyè Don!
  Margarita te chante ak plezi:
  - Ebyen, nan entre-temps la, al fè yon ti mache!
  Oleg, kraze Nazi yo, griye:
  - Pa simonte kozak la!
  Epi ti gason an soti lang li. Li tèlman briyan ak vit. Se ti gason terminator la. Kiyès nan mitrayaj yo scribbling. Ak sa ki pa yon bal, Lè sa a, nan sèkèy la.
  Tsar Nicholas II te lajman pèdi otorite li akòz lagè ak Japon. Plis jisteman akòz yon defèt malere. An reyalite, ki moun ki pral pèdi! Se pa mons lanfè a!
  Ak Azi, ke Larisi yo te toujou bat! Anplis, gen yon siperyorite nimerik.
  Men, isit la, Jeneral Chuikov se nan tèt Voronezh. Ak yon koup nan timoun terminator. Yo pral bay nan epi yo pa bay nan.
  Oleg Rybachenko frape ak yon mitray ak gwonde:
  - Kochon fache, yon siklòn ap kouri!
  Margarita sipòte avèk antouzyasm:
  - Bèl View nou an! Li pale verite a!
  Ti gason ak ti fi yo tou senpleman irézistibl. Nan yo, yon etensèl nan talan kolosal vizib.
  Oleg koupe Nazi yo epi li mande ti fi a:
  Poukisa ou panse chokola bon gou?
  Margarita reponn ak yon souri:
  Paske se chokola!
  Oleg ri epi wouli:
  - Nan non manman Larisi, se pou Peyi a vin pi bèl!
  Margarita ri epi rele:
  - Definitivman pral!
  Ti fi a se tankou yon mitray ki koupe Nazi yo. Li gen anpil cham. Reyalizasyon nan bote.
  Ak mòn Vysokosnaya se parfe fòtifye, ak domine pozisyon yo. Li pa pral lage nan men Nazi yo tèlman fasil. Sovyetik yo ap goumen ak dezespwa, men trè abilman.
  Blokaj la ap kontinye depi prèske yon ane kounye a. Men pafwa karavàn ak manje ak minisyon antre. Se konsa, vil ki gen gwo ranpa a ap kenbe. Epi li pa pral abandone.
  Malgre ke Georgy Zhukov te yon ti jan an reta. Se sa Tsar Stalin panse. Yon bagay li gen jeneral endesizyon.
  Oleg tire senkant Nazi ak yon pete nan yon mitray ak di:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou! Nan yon efò pou sèvi patri a!
  Margarita, ki t ap tire tou, di:
  - E pa gen moun ki genyen!
  Ak vanyan sòlda nan klere dan pèl li.
  Oleg te tire ankò epi li di:
  Nou se chen mawon blan!
  Margaret reponn:
  - Pa gen tigrès ankò!
  Epi ankò ti gason an ak ti fi a tire. Li klè ke Nazi yo pa ka bat yo. Epi pa gen okenn fòs ki pral kraze.
  Oleg dife ak gwonde:
  - Ta-ta-ta di mitray!
  Margarita kriye nan repons:
  - Mwen pral kraze mitrayeur a di!
  Ak ti fi a ak ti gason an kont Nazi yo demontre fòs kolosal ak fèm volonte.
  Gen batay feròs nan lanmè ak Nazi yo.
  La, yon destriktè ap deplase devan tout flòt la. Epi gen sèlman ti fi sou li. Nan bout pantalon kout, pye atè, ak nan vès.
  Ti fi yo kouri alantou pil la. Yo tout tèlman bèl. Cheve a se blond, solèy-blanchi, ak po a se nwa, ate. Bèl bèl.
  Ak wonn, pinga'w woz yo flash pa.
  Veronica, yon bèl madam blond, te mande kabin an:
  - Ki sa ki Yulia, ou pè nan batay la?
  Ti fi kabin an te kriye nan repons:
  - Wi, mwen rèv nan yon batay!
  Veronica ri epi li di:
  - Men, Nazi yo pral pran ou, epi yo pral fri talon pye ou!
  Ti fi a te gade janm li yo toutouni, epi li di:
  "Doulè pa fè m pè!" Mwen se yon Amazon reyèl sovaj!
  Veronica te fè remake:
  - Ou pral gen kenz byento. Marye byento! Ki sa ou reve?
  Juliana reponn sensèman:
  - Mwen vle yon chèf!
  Veronica fè yon grimas.
  - Prince?
  Ti fi a di:
  - Prens farfade a!
  Veronica te sezi:
  - Ou renmen luten?
  Juliana souke tèt li, e li menm sote:
  - Natirèlman yo fè! Yo irézistibl!
  Veronica souri.
  E lèzòm?
  Ti fi a fache frape pye l sou pil chofe a:
  - Non! Mesye yo tèlman anbarasan, pwal sou tout kò, pran sant. Ak luten yo tèlman bèl, dou. Yo gen figi tankou ti fi, tèlman bèl. Ak janm yo lis epi yo pa nan tout pwal sou tout kò!
  Veronica fasilman dakò ak sa a:
  - Luten yo vrèman bèl.
  Apre sa, ti fi a kraze ensèk la ak pye l 'fè, grasyeuz. sifle:
  "Malerezman, malè, nou dwe fè fas ak moun. Epi yo tèlman lèd!
  Juliana ri e li di:
  - Men poukisa. Ti gason kabin yo trè bèl. Pa bèl gason granmoun. Lè cheve a grandi sou figi a, li tèlman degoutan.
  Veronica te dakò ak sa a:
  - Degoutan! Pi bèl jenn gason yo nan sèz. Yo deja gwo ase pou fè yon fanm plezi, men yo poko cheve tankou gason ki pi gran yo.
  Juliana ri ak griye:
  - An jeneral, ti gason yo se sètènman bèl lè ou bo ak yo, epi yo karese ou ... Men, yon lòt bagay jis fè pè! Oh, rete pou tout tan nan anfans!
  Veronica te di aksan:
  - Ou pral nan batay! Grandi ansanm!
  Julian chante nan repons:
  - Ti fi toujou jèn,
  Pa prese grandi...
  Fè komik, fonse, fè bwi...
  Ou dwe goumen, kidonk goumen!
  Pa janm konnen lapè
  Kriye epi ri soti nan plas!
  Mwen pral yon ti fi revèy
  Se pou san senkant kònen!
  Veronica frape pye l' epi li di:
  - Jèn yo ka etènèl! Bagay pwensipal lan se kwè nan rezon, pa Bondye!
  Devan parèt, yon destriktè Alman. Ti fi yo imedyatman kouri, flache talon pye yo nan direksyon kanon dis pous la. Epi yo te kòmanse lonje dwèt sou lènmi an.
  Ti fi yo te aji byen vit ak annamoni. An jeneral, li bèl anpil lè ekipaj la se ti fi pou kont li. Epi yo tout pye atè, koube, jis bèl bagay.
  Yo lonje zam la ak ki jan yo ta bat Nazi a. An menm tan an, yo repoze pye yo chisele, fè.
  Pwojektil la te vole pa epi li frape destriktè a. Tankou yon klib frape. Bato a ap tranble. Epi destriktè a te domaje. Ti fi yo te kòmanse rechaje zam la. Yo tire sevè.
  Veronica di:
  - Pou lafwa, wa a ak patri a ak Sovyetik la!
  E kijan li sote...
  Juliana tweeted:
  - Hitler te panse li te lagè, te fè yon kanon soti nan ... sou!
  Epi ti fi a pral pran li epi li pral ri. Bare dan l ', koulè a nan bèl grenn pèl. Epi li se yon ti chat bèl. Epi ak pye l' li pral fwote yon moso krèm glase tonbe.
  Veronica te kriye e li chante:
  - Prizonye konsyans! Nou pral fè ou gratis!
  Ak ti fi yo nan koral ki jan mwen pral manje.
  Ak vize yon zam, yo ankò eksplozyon sou destriktè a. Fwa sa a, yo te menm pi egzak. Epi veso Nazi yo fann e li te kòmanse koule.
  Ti fi yo te kriye, yo t'ap tranble pye yo. Se tankou yon plezi.
  Pandan ke kalm la te dire, ti fi yo te renmen ekri sou bagay diferan. An patikilye, Natasha te ekri ak zòtèy pye li sou AI, kote Port Arthur pa janm te pran.
  Se konsa, èskwad Rozhdestvensky rive nan pò a. Èske w gen ini nan Ris la, byenke febli, èskwad Pasifik la. Pou lemoman, vil la te rete anba syèj. Men, yon jan kanmenm li te vin pi fasil. Epi li te ajoute optimis.
  Koulye a, li te nesesè yo rete tann pou mouvman an nan Linevich. Trans-Siberian debi ogmante a ven etap pa jou. Ak lame a nan Larisi, kolosal nan fòs, te rasanble.
  Se konsa, li lè pou avanse pou pi ak genyen. Men, yo nan lòd pou pou genyen, li pa nesesè yo pi plis pase lènmi an. Kòm Alexander Suvorov te pwouve. Ou ka defèt lènmi an ak mwens pouvwa.
  Men, èske yon sòlda Ris pi mal pase yon Japonè? Pa gen anyen pi mal, e menm pi bon.
  Ak fizi a Mosin se pi serye ak pratik nan mond lan. Li menm nan Gwo Gè Patriyotik la te nan pwodiksyon an. Se konsa, pa gen anyen yo pote plent sou.
  Sòf si li te sò, ki, kòm si espre, truke yon kantite faktè kont tsarist Larisi. Ay, sa a se, nan kou, enjis. Larisi te rive nan pik pouvwa a ak te kòmanse dekline. Epi poukisa li nesesè pou pi wo pouvwa?
  Pou kèk rezon, gen yon kalite enèji ki detwi anpi yo. Soti nan Pèsik, Masedwan, Women, Arab, Tik, Panyòl, Britanik ak sou sa. Ou ka sonje Gengis Khan ak Tamerlane. Pa gen moun ki te kapab pran kontwòl tout bagay. Anpi Mongòl la se pwobableman pi vaste a, byenke apre lanmò Gengis Khan li pa t monolitik.
  Malgre ke pwobableman pi gwo a te Grann Bretay. Koulye a, li anfle soti nan koloni yo epi li ap eseye sispann Larisi ak men yo nan Japon. Men, li pa travay pou Britanik yo. Port Arthur te pwouve endèstruktibl. Li kenbe tèt li tankou yon monolit.
  Ak ti fi, nan kou, ka toujou choute nenpòt agresè nan kòn yo.
  Nan fen mwa me, Nazi yo te kouri ankò nan tanpèt Voronezh. Nou te ale nan ofansif la.
  Oleg ak Margarita travay trè byen ak mitray. Yo ap tire.
  Oleg mande ti fi a, li kontinye tire:
  - Kisa ou panse, Spartak bon oswa move?
  Margarita, fè fas li, reponn:
  - Mwen panse li pi bon pase move!
  Oleg, tire soti nan mitray, fè remake:
  "Men, lavil Wòm te yon gwo kilti. Men, si esklav barbar yo te genyen, kisa ki ta rive lè sa a?
  Margarita ri, koupe yon koup nan ran Nazi yo, epi li reponn:
  - Li ta pwobableman gwo!
  Oleg sifle e li te note:
  - Se pa tout bagay ki woz jan li sanble! Ay, se pa tout!
  Margarita lojikman te fè remake:
  - Men, tout bagay se pou pi bon an! Wòm te detwi pa barbares. Men, Lè sa a, leve sou sit la nan kraze yo, yon kilti menm plis pwisan ak devlope. Se konsa te rive ke pwogrè yo te kòmanse devlope sèlman pi vit.
  Oleg sifle, koupe plizyè ran avèk èd nan pete machin-zam, epi kriye:
  Pèsonn pa ka sispann pwogrè nou!
  Ti gason an voye yon grenad ak pye l'. Epi kraze lènmi an.
  Margarita te voye yon kado lanmò tou ak dwèt pye li epi li ri:
  - Nenpòt moun ki sispann pral pulverize.
  Ti gason an Oleg Rybachenko ankò te lanse yon bonm endijèn ak zòtèy yo fè nan pye timoun yo. Nazi yo te frape nan yon fason ke li pa sanble ase. Ti gason an di:
  - Pou Larisi primordial!
  Li montre lang li.
  Margarita koupe mwatye nan batayon Nazi a ak yon mitrayil epi li di:
  - Tsar nou an Joseph Stalin, se pou l beni!
  Epi ankò l ap voye yon kado lanmò ak pye li.
  Oleg te chante, koupe Alman yo:
  - Mwen se yon jèn gèrye...
  Margarita te sipòte sa a, tranbleman ak pye l 'yo, ki tèlman ladrès jete grenad:
  - E mwen se yon vanyan sòlda nan men Bondye!
  Oleg, ekri sou Nazi yo, mande:
  - Ki jan Bondye ye?
  Margarita te kriye epi li reponn, li te frape Nazi yo, epi li te voye yon kado lanmò ak pye l:
  - Mwen pa konnen! Pèsonèlman, mwen pa konprann li. Fanm yo defigire. Ak sa a, yo dwe onèt, se degoutan ak sa ki mal!
  Oleg souke tèt an akò, ekri sou Nazi yo:
  - Apre karant ane, fanm yo degoutan! Mwen onètman pa renmen yo. Fanm nan jèn yo trè atire, kontrèman ak laj, ki gate yo!
  Margarita te chante avèk antouzyasm, li te voye yon grenad ak ti janm li yo toutouni:
  - Ewoyis pa gen laj! Nan kè yon jèn lanmou pou peyi a!
  Oleg, tou tire sou Nazi yo, pran l ', li griye:
  - Ka konkeri bor yo nan espas! Pou fè tout moun kontan sou Latè!
  Se vrèman sa li ye nan espas! Ki kote distans sa yo enmèdrab.
  Nan Larisi Sovyetik, pwojè pou vòl pi lwen pase atmosfè a deja ap devlope.
  Anba Tsar Joseph Stalin, syans devlope rapidman. Anpi Sovyetik la pral vin pouvwa ki pi avanse nan mond lan. Ak Grann Bretay ap pèdi tè.
  Margarita te kriye ak yon souri. Ankò, li voye yon grenad ak janm grasyeuz li, tankou yon prensès, epi li di:
  - Nou pral premye! Tankou Larisi - Pallas-sò!
  Oleg di anmèd:
  - Lè, finalman, Georgy Zhukov lage nou. Ou dwe sove chak katouch. Sepandan, yon karavàn espesyal te pote pwovizyon pou nou!
  Margarita te klere dan pèl li epi li di:
  - Pral moulen pi plis ak plis inite Nazi! Jiskaske nou finalman genyen!
  Oleg pran li, koupe liy Nazi yo, epi sifle:
  - Drapo Imperial! Se pou gen Larisi nan Lachin tou!
  Margarita chirpe ak yon griyen nan dan:
  - Tout bagay pral bèl!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pyel li....
  Oleg, ekri sou Nazi yo, griy:
  - Viktwa tou pre!
  Margaret konfime:
  - Se pou se konsa!
  Pandan se tan, Nazi yo te eseye kraze nan Kokas. Batay feròs te dewoule pou vil Sukhumi. An reyalite, batay feròs yo te nan gwo swing isit la, ak san koule abondan.
  Nazi yo kouri al nan lwil la Caucasian.
  Ti fi yo soti nan destriktè "Victoria" la tou goumen. Bèl vanyan sòlda yo te mwatye toutouni, espesyalman depi ete a nan latitid sa yo se cho, ak pye atè. An reyalite, lè yon ti fi gen yon minimòm de rad, li se pi piti vilnerab la.
  Veronica tire sou Nazi yo epi lanse yon grenad ak pye li. Ak janm ti fi a tèlman presi.
  Nazi yo ap vole nan tout direksyon. Yo rele epi yo tonbe.
  Juliana tou voye yon grenad ak yon janm pye fè, epi Nazi yo tonbe. Epi gèrye a tire, ri:
  - Nou pral kanpe pou Tsar Joseph Stalin!
  Dirijan dife ak bon Anna. Yon ti fi trè bèl, nan kilòt sèlman. Epi li tou koupe Nazi yo, li di:
  - Tsar nou an Joseph Stalin pral gwo!
  Julian, koupe Nazi yo, konfime:
  - Nesesèman pral!
  Epi yon grenad vole sou pye li.
  Ti fi yo se supermen bèl bagay.
  Isit la se youn nan yo trè gwo ak wo: Angelina.
  Ak tankou yon roux ... Li wete vès li epi kounye a li goumen nan kilòt pou kont li.
  E ki tete li genyen! Tankou mamèl nan pi bon Buffalo, ak frèz gwo tet.
  Sa a se yon ti fi, yon mare reyèl. Epi li renmen gason anpil, men li pa tolere konstans. Poukisa li pa ta dwe renmen? Li tèlman bèl lè mesye yo pate sou ou.
  Angelina gwonde, epi tou li voye yon pakèt grenad ak plant li yo, li sifle:
  - Glwa Larisi ak Tsar Joseph Stalin!
  . CHAPIT 7
  Batayon ti fi a fre. Fanm vanyan sòlda yo te wete vès yo, epi tout moun tete yo tete. Epi yo goumen sèlman nan kilòt mens. E jan li bèl.
  Ki sa ki ta ka pi bon pase kò fi toutouni.
  Ak yon batayon antye nan vanyan sòlda.
  Ak Nazi yo ap tonbe, lite apwòch yo nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo, ak kadav yo.
  Veronika di ak pasyon, koupe Nazi yo:
  Bondye nou yo ap mache!
  Juliana te voye yon kado anilasyon an ak pye l', li konfime, li te montre dan li:
  - Bondye Ris - Bondye lagè!
  Anna, ki t ap dirije dife ak manje, jape:
  - Pou Larisi, goumen epi ou pa bezwen pè!
  Epi je vèt li yo!
  Angelina te voye ak talon pye l yo yon bwat eksplozif antye, leve de konpayi Nazi yo nan lè a, epi li gwonde:
  - Anpi tsarist la pa ka kraze!
  Veronica sifle avèk antouzyasm:
  - Ras nou an etènèl!
  Epi ankò li voye grenad la ak pye l '.
  Juliana, tire, epi voye grenad ak branch pi ba li yo, sifle, montre dan li:
  - Epi lanmò pa rive de fwa!
  Anna, tire, griye:
  - Se pou bon konprann zansèt la avèk nou!
  Epi ankò yon grenad te lanse ak yon mouch pye fè!
  Angelina te pran li epi li te griye, li te montre dan li:
  - Rightness trinité ak sa a se lwa a!
  Epi voye yon bwat antye plen eksplozif.
  Veronika reponn ak kòlè, li bale Nazi yo soti nan jaden an:
  - Etènèl Larisi, tankou Ikrèn kòm yon pati nan Larisi!
  Epi ankò, ki jan li thrashes Nazi yo.
  Juliana, tire, griye:
  - Pèp nou an pap tolere!
  Epi li te tou te lanse yon grenad nan yon arc.
  Anna pran li epi li souri. Sèkèy pete nan Nazi yo. Ak kouraj li koupe yo epi li di:
  - Ann Larisi gouvènen nan peyi Lachin!
  Angelina te deklare ak foli ak eksitasyon:
  - Epi yo pa pral bay moute yon pous nan peyi!
  Epi tout tifi yo bat batayon sou Nazi yo.
  Ti fi nan kilòt mens sèlman fini ekri, epi yo kriye pèse:
  - Se pou Larisi ak bondye li yo dwe fè lwanj!
  Augustine te deklare avèk otorite:
  - Pa gen anyen ki pi bon pase lafwa nan Fanmi ki gen tout pouvwa Ris la!
  Svetlana boumonnen lojikman:
  - Epi nou p ap antre nan limyè lòt bondye! Nou menm Larisi nou irézistibl!
  Epi tout kat tifi leve men yo, yo t ap rele byen fò:
  - Glwa pou Larisi ak bondye Ris!
  Ti fi nan kou batay enpilsyon ak atitid. Epi yo kraze Nazi yo byen.
  Non, moun sa yo pa pral bay Sukhumi.
  Ak pilòt yo brav Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova ap goumen nan syèl la, aces kochma.
  Anastasia Vedmakova koupe avyon Nazi a, fè li fimen, epi tonbe.
  Ti fi a t'ap chante, li te montre dan li:
  - Nou se super vanyan sòlda!
  Epi peze bouton an ak talon pye l.
  Akulina Orlova tou slam nan lènmi an. Epi li pral frape machin Alman an, literalman kraze li. Epi gwonde:
  - Pou sen kominis!
  Pandan se tan, Nazi yo atake Sukhumi.
  Batayon an, ki gen ladan tou de ti fi janm fè ak mwatye toutouni, kouvri direksyon ki pi danjere - Nich Mount Eagle.
  Ti fi yo te goumen trè efikas. Tout bèl, mens, atletik.
  Ak tranbleman ak pye atè. Yo voye grenad ak manm yo fè. Yo tout jis bèl ak bon.
  Men, reyèlman, poukisa ti fi bezwen rad? Toutouni, yo pi bèl, ak pi bèl, pi séduire.
  E mwen vle bo pye atè, talon wonn konsa. Epi niche chak dwèt.
  Veronika di: Tire ak voye yon grenad ak pye l'.
  - fout ou, pa bat ou!
  Men, Juliana, li te kloure Nazi yo, epi li te voye yon grenad ak dwèt li yo, li di:
  - Espri enflexib Ris nou an!
  Epi adolesan an te ri... Li te imajine ki jan yon bèl ti gason t ap chatouye janm li. Wi, pou po fanm sansib se bèl.
  Anna wouj tou te voye yon grenad ak pye li. Li gaye Nazi yo, li di:
  - Pou Larisi ki pi sen nan mond lan.
  Epi, an sante, pwisan Angelina jete yon sak eksplozif sou Nazi yo ak talon pye l 'epi li gurgled:
  - Pou viktwa bèl pouvwa nou an!
  Veronica te vire. Li te tire Nazi yo, li di:
  - Sa a se devwa nou!
  Juliana te voye yon grenad ak pye l' epi li rele:
  - Epi nou pral akonpli li!
  Anna koupe plizyè Nazi, epi li di:
  - Ris fason pou viktwa!
  Angelina ankò te lanse yon bagay ki lou sou Nazi yo, gurgling:
  - Epi nou pral genyen!
  Toujou, li bon ke nan chalè a ti fi yo te retire vès yo. Se konsa, yo pi bèl ak yon tors toutouni. Ak ate, ak miskilè. Kò yo jis jete asye.
  Ala bèl ti fi yo lè yo toutouni.
  Epi yo pa bezwen rad.
  Veronika koupe yon mas Nazi epi kriye:
  - Fè pi popilè pou Larisi nou an nan tout laj!
  Yuliana pran e lanse yon grenad ak pye l', li rele:
  - Pou teritwa nou an!
  Men Anna pran l, li frape l, ak kòlè:
  - Pou moun ki p'ap janm fini an ak imen!
  Epi ankò yon grenad te lanse ak yon mouch pye fè.
  Se konsa, Angelina te pran li tou. Lage yon pakèt grenad. Frape soti yon pati nan Nazi yo, ak yon plongée. Epi li chante:
  - Vole nan syèl la, jwe ak solèy la - Mwen vle pou tout tan!
  Ak kat ti fi yo bat trè bèl. Epi tout batayon an tou. Ki jan seductively flash pye atè yo voye grenad. Ala bèl ti fi yo nan lagè a.
  Epi yon mas mawon sòlda Nazi k ap flote sou yo. Nazi yo ak tank yo ak avyon yo ap mouri pa milye yo, men yo toujou pa sispann. Vis tèt ou ak vis. Batay la trè feròs.
  Veronica tire sou Nazi yo ak pepi:
  - Chwa Ris nou an se onè ak Motherland!
  Juliana, tire sou lènmi an, montre dan li, ki klere pi klere pase bèl grenn pèl lanmè. Epi li di:
  - Nan chak syèk te gen ewo epi pral genyen!
  Lè sa a, ti fi a pran l ', li fè dan l' plis toujou.
  Anna dife, tire sou lènmi an, griye:
  Nou pa ka konkeri! Pa mete Larisi a jenou!
  Epi ankò grenad gèrye a jete pa mouch pye l 'yo.
  Angelina lanse mòtèl ak ansasen ak pye fè li. Epi li montre dan li, li pepi:
  - Mwen kwè nou pral nan Paradi!
  Victoria entèwonp fanm ewoyik la:
  - Non! Pa nan paradi, men viv pou tout tan sou planèt Latè, ki pral tounen yon paradi reyèl, sou latè!
  Epi kòmandan ti fi a te voye yon bonm fragmentation trè danjere ak pye l.
  Veronica te fè remake:
  Ou se kòmandan saj...
  Epi tou ak yon pye fè te lanse yon destriksyon konpayi asirans.
  Juliana fè yon griy epi li vire. Touye Nazi yo. Ti fi a te fè yon gwo dan, li di:
  - Mwen pa vle yon vye fanm! E mwen vle viv pou tout tan!
  Anna te voye yon grenad tou ak pye l' epi li te mande ti fi blond la san dout:
  - Ou renmen mond nou an?
  Juliana reponn san ezite:
  - Yon bon lide! Espesyalman nan sezon lete an! Mwen renmen solèy la ak jou ferye!
  Anna te fasilman dakò ak sa a:
  - Nan ete a, sètènman bon! Ala bon bagay pou jèn yo!
  Juliana reponn ak kòlè:
  - Wi, epi se pou li ete p'ap janm fini an, tankou nan Lafrik! Epi Lafrik pral pou nou!
  Angelina te voye yon barik eksplozif ak janm li miskilè, epi li di:
  - Se pou se konsa! Ak tout tan.
  Ran Nazi yo t ap vin pi piti, e klèman yo t ap manke vapè.
  Ak toupre Sukhumi, twoup Sovyetik yo te eseye kontreatake Nazi yo.
  Yon batayon ti fi pye atè, an bout pantalon ak vès, se te premye moun ki te antre nan batay la.
  Bèl ti fi yo te kòmanse bat lame Nazi yo, ki te deja bat nan batay anvan yo.
  Premye a tout, vanyan sòlda yo atake pil yo. Grenad yo voye ak pye atè vole sou Nazi yo. Yo te trè file. Ak vanyan sòlda Ris yo menm te pran ak jete vès yo. Pou rete nan pwatrin toutouni.
  Se konsa, ti fi prèske nèt toutouni yo prèske enposib frape. Lè po yon fanm vid, bal li pa pran.
  Veronica te voye yon grenad ak pye l', epi li di:
  - Mwen pral chanpyon an!
  Epi li souke cheve blan, boukle li.
  Julian tou pa tèlman senp. Lupanula sou Nazi yo. Apre sa, pandan l ap voye yon grenad ak pye l, li rele:
  - Nan Non Sen, Tsarist Larisi!
  Epi ankò li pral souke tete plen li ak pwent tete wouj. Ak ren ti fi a se mens.
  Pli lwen, Anna wouj-chveu kouri nan batay. Tankou yon ti fi briyan ak reyaktif. Ki jan yo voye yon grenad ak yon pye fè. Se konsa, Nazi yo pral gaye nan tout direksyon. Epi woule toutotou, tankou si te frape atè.
  Epi ti fi a tire sou yo epi li di:
  - Pou Tsar Otodòks Stalin ak bondye Ris yo!
  Angelina tou bat. Epi yon bwat kokiy, toutouni li voye jete, ki gen pouvwa tankou yon chwal bouyon, vole ale. Apre sa, li kraze anpil nan Nazi yo.
  Ti fi yo jeneralman super lè toutouni ak pye atè. Men, nan bout pantalon, kouri nan pozisyon se menm pi fre.
  Ak pwent tete frèz, tèlman klere!
  Victoria pral tou lanse yon grenad ak sen wouj li a, epi frape Nazi yo jan li vle. Men ti fi a. Ak pi enpòtan an, kòmandan an nan batayon ti fi sou destriktè a. Epi tou sèlman nan kilòt.
  Epi souke pwatrin li. Ki tèlman bèl ak sexy.
  Veronica te pran yon grenad ak pyel li jete. Li te entèwonp yon mas Nazi epi li di:
  - Acrobatic pou monte!
  Yuliana te voye yon grenad ak yon ti janm fè ak anpil adrwatman, epi li te griye, koupe Nazi yo:
  - Souri nou ak souflèt kraze!
  Lè sa a, ki jan yo klere dan.
  Se konsa Anna pran li epi foutu li. Tire yon anpil nan fachis. Ak ki jan li te fè li.
  Ak ki jan yo lanse yon grenad ak yon pye fè. Ak kriye:
  Nou pa esklav!
  Lè sa a, li pral ri epi montre lang li.
  Angelina te pran li, li chipiye ak kòlè enbesil, krache chaj sou lènmi an:
  - Mwen se pi fre nan fre a.
  Epi ak janm li yo li lanse yon bonm lou. Li te pran Nazi yo, li te fè eksploze yo.
  Veronica, tou, pral pran ak mato sou horde mawon an. Epi kraze zo yo.
  Ti fi a pran li epi li di:
  - Nou pral kraze tout moun!
  Epi ankò, yon grenad letal ak inik vole soti nan yon pye fè.
  Epi kraze Nazi yo. Epi poukisa yo te vin nan peyi Ris, Sovyetik? Tout bagay isit la fè pati Larisi oswa Sovyetik la.
  Juliana te lanse yon grenad ak pye li epi li chante:
  - Glwa Gran Larisi! Nou pa bezwen Duma Eta a! Nou bezwen Sovyetik la!
  Red Anna fè remake agresif:
  - Mwen pral yon chanpyon.
  Ak yon grenad jete ak yon pye fè nan yon ti fi pral plati tout moun. Se sèlman vyann san rete.
  Men Angelina te pran l epil te griye. Touye yon pakèt konbatan. Li baleye tankou yon zanj lanmò.
  Epi mas Nazi yo te mouri.
  Twoup Ris yo te peze Nazi yo soti nan tout kote. Yo kraze ak kraze.
  Batay men a kòt pete. Sòlda Ris yo kout kouto Nazi yo ak bayonèt. Rafal Mosin la, byenke demode, se yon klib bèl bagay. Ki kraze nan zo bwa tèt la. Epi kraze zo.
  Men, ti fi ak epe goumen espesyalman trè byen. Se gwo. Espesyalman lè tete toutouni balanse.
  Ak pwent tete yo tèlman Ruby ak briyan. Se konsa, ou vle gade yo ak bo yo.
  Epi bo san rete.
  Ti fi yo goumen ak kòlè nan pantèr grangou ki wè ti mouton yo. Yo toumante yo epi yo po yo.
  Veronica, k ap tire sou Nazi yo, kriye:
  -Lamò pou lanmò!
  Yuliana, voye yon grenad ak pye l ', ajoute:
  - San pou san!
  Anna, k ap ekri sou Nazi yo, ap kriye:
  -Yon je pou je!
  Epi li voye tou yon sitwon ak pye l'. Li te pi fò pase tout moun e li te chire an miyèt moso ak aplom.
  Ak isit la vini Angelina. Yon barik antye, ak eksplozif letal pral lanse, ak moulen lènmi yo.
  Lè sa a, pandan l ap chante:
  - Mwen se yon elefan pye atè e mwen trè fre!
  Ti fi a vrèman pwisan. Ak janm li yo tankou klib. Ki jan yo deplase Nazi a nan arèt la. Sa senk mèt moute ak vole moute. Prese tankou yon katapult lanse soti nan yon wòch. Plis jisteman, pwobableman soti nan yon wòch katapult!
  Victoria, kòmandan batayon an, te tire yon liy sou Nazi yo. Li koupe kèk nan vanyan sòlda mawon yo epi li di:
  Nou pral goumen pou Larisi Sen.
  Epi ak yon jenou fè, ate, tankou si li ta deplase nan manton an. Epi kraze machwè lènmi an.
  Victoria kontan....
  Juliana di avèk antouzyasm:
  - Pral gen Tsar Joseph Stalin, pi gwo tsar Ris la!
  Ak tout batayon nan mwatye toutouni, ti fi pye atè, ki jan yo jape nan tèt yo nan poumon yo, ekstèminasyon Chinwa yo.
  - Se pou se konsa!
  Ak nan moman sa a, lòt ti fi tou atake Nazi yo. Men, Nazi yo tou gen konbatan brav ak vanyan sòlda.
  Ekipaj tank Gerda te antre nan batay la ak machin Sovyetik yo.
  Alman yo te itilize dènye kanon wo-presyon ak yon barik relativman kout.
  Nouvo zam la te gen yon kalib 88 milimèt ak yon vitès mizo 1,700 mèt pa segonn. Avèk èd li, li te posib yo pèse tout machin Sovyetik nan yon distans ki long. Petèt, eksepte pou Isov nan super-lou. Men, yo kapab tou pèse, sèlman yon ti kras pi pre.
  Vanyan sòlda Alman yo mete machin yo ak ekselan zam devan.
  Sovyetik T-34-85 ak byen lwen tèlman ra T-54 te eseye jwenn tou pre Alman yo, ak gaye, literalman menase belye mouton.
  Gerda tire sou tank Sovyetik la. Wete gwo kay won an nan men l ', li pepi:
  - Ki sa ki kont tigrès yo kouri nan?
  Charlotte tou peze bouton joystick la ak zòtèy pye li yo, epi li di:
  - Ann vin chanpyon mondyal!
  Epi kraze yon tank Sovyetik.
  Fucked nan Ris ak Christina. Dernye zam la te otomatik, e li te tire douz kout zam pa minit.
  Ti fi a ak cheve wouj an lò di:
  - Pa gen okenn baryè pou vanyan sòlda Ris!
  Magda ki gen cheve an lò te kraze tank Sovyetik la epi li te fè dan l:
  Mwen se pi fò nan fò...
  Ti fi yo te fache. Lagè a kontinye, e li kontinye. E ki lè Reds yo pral bat? Konbyen tan yo pral koupe? Jis mesye di.
  Ak ti fi Ris yo gen sa yo bezwen.
  Pou egzanp, Alman yo tòtire yon manm Komsomol nan sezon fredi a. Premye dezabiye ti fi a nan frèt la.
  Gerda rache manto po mouton li an premye. Lè sa a, ansanm ak Charlotte, li te kòmanse retire bòt li yo. Sepandan, soulye yo se prela ak frape desann. Ti twal pou pye yo te dewoule.
  Lè sa a, Gerda dechire tunik la Komsomol ak chemiz ak yon kouto. Kite sèlman yon soutyen. Li koupe pantalon li.
  Charlotte rale cheve blond ti fi Komsomol la. Lè sa a, yo te Gerda ak Charlotte, nan yon bikini, yo te mennen yon manm Komsomol pye atè ak nan yon kostim de ben. Twa ti fi janm fè kouri nan gwo frèt la. Ti fi Komsomol la te konpòte kouraj. Apre sa, mwen kouri pou de zè de tan. Malgre ke pa tankou fre tankou de tigrès yo. Janm yo nan ti fi Ris la te tounen wouj, ak Lè sa a, vire ble nan frèt la.
  Lè sa a, Gerda ak Charlotte li yo te mare nan dèyè epi yo te mete sou etajè a. Ti fi Komsomol la tranble nan doulè. Mwen te kòmanse bese sou. Gerda rale l sou zepòl yo epi li vire l. Okhnuv soti nan doulè, manm nan Komsomol dwat moute sou etajè a, jwenti li crunched.
  Pye yo fè nan ti fi Ris la te sere nan estòk yo, epi yo te kòmanse pann chay la. Charlotte te chaje boutèy la an premye.
  Ti fi Komsomol la te plenn, men answit fèmen dan li epi li te tonbe an silans.
  Charlotte ak Gerda byen vit kraze branch. Manm Komsomol yo te mete anba pye yo epi yo te mete dife.
  Li tèlman enteresan fri pinga'w fè. Ak bèl anpil komik, ak amizan.
  Flanm dife yo te niche plant yo yon ti kras rugueux nan ti fi Komsomol la, pran sant nan fri shish kebab. Doulè a, nan kou, soti nan dife a se terib. Manm Komsomol la tranble, swe koule soti nan li, ti fi yo jemi dousman. Men, gwo rèl yo te kenbe pa yon efò terib nan volonte.
  Lè sa a, yo te kòmanse fwe ti fi a ak branch Spruce. Tou de Gerda ak Charlotte te bat ak tout fòs yo. Menm po a sou do ti fi a pete. San melanje soti, ak swe. Soutyen li vole ale, li tonbe nan dife a epi li ajoute chalè nan pye li.
  Gerda panche, li niche yon melanj swe ak san. Li te fè l plezi.
  Charlotte zongle manm Komsomol la sou pwatrin lan. Lè sa a, ti fi a pran ak frape pwen li nan plexus solè a. Lè sa a, dyab la wouj-cheveu te ajoute branch nan dife a anba pye yo nan manm Komsomol la. Sant boule te menm pi fò.
  Gerda sifle an kòlè:
  - Ou pral pale!
  Charlotte peze pwatrin li pi rèd epi sifle:
  - Sispann jwe bèbè!
  Gerda te pran yon branch ki boule nan dife a epi li mennen l nan pwatrin yon ti fi Komsomol.
  Se konsa, li twitched, ak tèt blond li balanse, tonbe sou bò li.
  Charlotte te souri tankou yon dyab.
  - Sanble fi a pare!
  Gerda ri epi li komanse masaj figi ak kou manm komsomol la. Li te an sante e li te refè byen vit. Lè sa a, terminator blond la pran yon branch flanm dife nan dife a epi li pote l 'bay figi sansib prizonye a. Ti fi a te reziste e li te trese.
  Gerda niche bouch li epi sifle:
  - Ou pral di bote?
  Manm Komsomol la plenyen:
  - Tiye Mwen! Tanpri pa soufri!
  Gerda reponn seryezman:
  - Non! Ou pral tòtire pou yon tan trè long epi yo pral fri tout wout la nan fen an.
  Charlotte te fè remake:
  - Oswa petèt bay gason li. Li toujou jenn fi e sa pral fè l mal anpil lè li...
  Manm Komsomol la rele byen fò:
  - Pa bezwen! Mwen pap di w kanmenm!
  Gerda sijere:
  Eske nou boule pwatrin li?
  Charlotte souke tèt li.
  - Non! Gen yon fason pi efikas pou ekstrè enfòmasyon.
  Gerda souke tèt.
  - Wi... Sa a se mete presyon sou atè a nan kou a. Pou fòme yon zòn rapò, epi li pral di nou tout sa li konnen ak sa li pa konnen!
  Charlotte ri epi li di:
  Poukisa nou te tòtire li lè sa a?
  Gerda onètman reponn:
  - Piman pou plezi. E kounye a.
  Terminator blond la mete men l sou kou manm Komsomol la. Li woule je l, li vin tankou yon pwason ki mouri. Gerda di byen fèm:
  - Kote batri a?
  Alman yo avanse trè dousman. Labou ak labou te ralanti yo. Batay la te montre efikasite nan nouvo kanon wo-presyon nan yon distans trè long frape T-34-85 la - prensipal tank Sovyetik la, osi byen ke IS-3 a, ak IS-4, premye T-54 yo.
  Gerda, ki te tire byen lwen, li remake:
  - Nouvo zam la pi alèz.
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Pa kite lènmi an pwoche!
  Kristina, ki te peze bouton joystick la ak dwèt li, li te frape yon tank Sovyetik epi li groyen:
  Men nou tèlman entelijan tou. Senpleman fenomenn! Se konsa, pa gen anyen pral sispann ak kraze vanyan sòlda yo!
  Magda rasyonèl te fè remake:
  - Ak atire atansyon sou tèt ou! Savwa, agresif kolosal li yo!
  Ak ti fi a tou peze dwèt yo nan pye l 'sou bouton yo nan joystick la, frape tank la nan Lame Wouj la.
  Gerda ap tire, li mande tifi yo:
  - M ap mande kote Larisi yo gen anpil tèt di. Yo kanpe tankou yo te fè nan Titàn. Epi yo pa vle bay.
  Charlotte te ajoute ak yon ri:
  - Epi yo p'ap lage! Apre yo tout, sa a se reyèlman moun ki pi fò! Ak pèp la pa fleksib!
  Magda ri, li fè dan l wè, li te klere ak je klere tankou safi, li bay:
  - Glwa pou gran patri nou an!
  Christina sifle nan anmède:
  - Li pa ta mal pran Lond!
  Gerda ri epi li sijere:
  - Ki sa, ki lide ou genyen? Fè lapè ak Larisi?
  Charlotte te tire sou moun Stalinis yo, te kraze tourèl machin Sovyetik la epi li di:
  - Non! Lapè pa kesyon!
  Kristina tou bat tank yo nan Lame Wouj la ak sijere:
  - Ka gen yon kesyon de yon trèv?
  Magda di:
  - Wi, yon soulajman tanporè. Pou vire lwès.
  Gerda voye yon pwojektil epi li te note:
  - Li aktyèlman posib. Tanporèman fè lapè ak Larisi yo, epi yo menm yo pral deplase nan Grann Bretay. Lè sa a, nou pa te pran Lond pou yon tan long!
  Charlotte ri epi li sijere:
  - Ann pran Moskou epi pèsonn nan mond lan p ap anpeche nou!
  Christina, ak yon souri nan dan leyopa a, fèmen bouch:
  - Non, pèsonn p'ap sispann e pa janm!
  Magda te kriye ak kòlè sovaj:
  - Non, pap gen mòn an lò! Epi pral gen wòch dyaman!
  Gerda te fè dan l' epi li te griye, li te kraze machin Sovyetik la tankou yon kristal ak yon mato:
  - Nan yon sosyete konsomatè - plen ak abi!
  Epi ankò ti fi dan an te klere, ki klere pi klere pase bèl grenn pèl. Gerda te renmen tòtire ak tòti.
  Isit la, pou egzanp, li te pran yon pyonye, li fonn li vivan nan Aqua regia. Sa yo se tandans li. Ak tòti te fè l eksite. Komsomolskaya Pravda, pou egzanp, apre yo fin ponpe tout enfòmasyon itil yo, yo te kòmanse boule ak dife. Literalman fri pwatrin vivan. Apre sa, yo te koupe yo, piman yo epi yo manje.
  Wi, Charlotte ak Gerda te angaje nan kanibalis. Epi yo manje manm Komsomol la vivan. Lè sa a se konsa grosye epi li pa estetik plezi. Ak pi enpòtan, li fè mal.
  Imajine yon ti fi, ki poko touye, fri, epi koupe nan moso pa moso. Lè sa a, tranpe l nan sòs ak manje.
  Gerda ak Charlotte menm te manje vyann moun. Yo te gen dyare ak ti fi yo te kondwi. Mwen te oblije soulaje tèt mwen nan touf raje.
  E kanibalis sa a se pinisyon.
  Yo te manje vanyan sòlda ak ti gason. Tout kat pyonye yo te dezabiye Sashka, epi yo mete yo sou yon gwo chodyè. Ak nan lwil legim, ti gason an te fri jis konsa. Epi li jeneralman gwo.
  Magda t'ap manje janm ti gason an, li di:
  - E kisa? Li fre ak bèl!
  Christina te note:
  - Tout bagay bèl pou nou!
  Vyann juicy pyonye a te koupe an tranch mens epi tranpe l nan sòs la. Ti fi yo te manje ak chante.
  Gerda kriye:
  Pa gen pitye, pa gen pitye pou lènmi an! Mwen soufle kominis tankou ble!
  Apre sa, li stomps pye l 'nan nèj la.
  Ti fi yo prèske nèt manje ti gason an. Te jwi fwa li. Yo koupe tout vyann lan. Nou manje ak bwè diven. Yo manje epi yo tonbe nan dòmi.
  Nan yon rèv, vanyan sòlda yo te reve ke move lespri yo tèt yo te boukannen nan chodyè. Ak an menm tan an, po a koupe avèk èd nan kouto. Apre sa, yo tòde epi kraze.
  Lè sa a, tòti ki pi brital la kòmanse. Ti fi yo te rakwoche nan cheve yo epi yo te kòmanse balanse sou etajè a. Apre sa, yo limen li ak dife. Apre sa, yo te aji ak virtuozite bagay konplike.
  Gerda te sonje sa pandan l t ap tire, epi l te mande l:
  - Kòman ou renmen lanfè?
  Charlotte reponn ak yon souri:
  - Yon kote ki enteresan sitou an tèm de konpayi an!
  Christina ri epi li reponn:
  - Ou ka tòde ke dyab la la!
  Magda ak yon griyen nan dan griyen:
  - Ak reyalize rezilta yo pi wo! An jeneral, ki jan sou konpetisyon polo dife?
  Gerda te antre nan yon tank Sovyetik epi li te deklare avèk rezolisyon:
  - Se sèlman lènmi Twazyèm Reich la pral nan lanfè! Ak vre Aryen yo ap kontinye goumen nan lòt linivè!
  Charlotte konfime ak konfyans, frape pye l 'kont zam la:
  - Se pou se konsa!
  Epi li te klere dan pèl li yo.
  Christina sijere:
  Ann fè kòn!
  Magda ri ak jape:
  - Ann vin move lespri ki pi wo a!
  Epi li montre lang li.
  Ti fi yo vrèman kontan, epi yo gen misk trè fò.
  Gerda te fè remake:
  - Oh, Mowgli ta dwe nou!
  Charlotte korije zanmi li:
  Plis tankou Tarzan!
  Christina ri ak griye:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Chèf tout peyi!
  Magda di ak kè kontan:
  - Nou gen lespri Prusyen an! Nou pran sant Lapris!
  Gerda ri, fann tank Sovyetik la epi gronyen:
  - Non! Nou se pitit Satan li menm!
  Charlotte sipliye ak dan dekouvwi:
  - Epi n ap rete fidèl ak Peyi a!
  Christina fasilman konfime sa a:
  - Wi, nou pral! Ansanm ak patri a ak pati a!
  Magda te bougonnen ak plezi:
  - Lidè vini e ale, men pati a rete!
  . CHAPIT #8
  Lagè a, nan kou, trennen sou ... Alman yo soufri pèt ak de pli zan pli itilize etranje nan batay. Men, toujou, fòs yo te pi gwo. Tirk yo te vini tou. Yo te eseye pran Erevan nan tanpèt.
  Men, sòlda yo ewoyik Sovyetik yo te toujou kapab repouse atak sa a, fòs siperyè.
  Batayon an nan ti fi ak isit la pwouve yo dwe pi lwen pase fè lwanj. Fanm vanyan sòlda yo te bèl ak agresif. Apre sa, yo voye grenad ak fòs mòtèl ak pye atè. Osi byen ke pakè eksplozif.
  Ak nan lanmè a te gen batay feròs ant bato Alman ak Sovyetik. Flòt Lanmè Nwa a te toujou vivan epi li te goumen avèk tèt di ak yon gwo twoup Nazi, e menm te genyen.
  Victoria, kòmandan destriktè a, ak menm mwatye toutouni, ate nwa, bèl ti fi tankou rès la.
  Natirèlman, li trè bèl lè ti fi yo prèske toutouni, mens, miskilè. Men, si janm yo fè, Lè sa a, sa a se tout cham ak tantasyon.
  Victoria an kòlè di:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki te fèt nan Svarog! Mwen se pitit fi Bondye Rod. E mwen ka fè mirak!
  Angelina lojikman te fè remake, yon loup pou Nazi yo:
  "Mwen pa nan san komen tou. Gade jan li fò. Zansèt mwen an te Ilya Muromets.
  Ak ti fi a te lanse yon bwat antye ak pye l '.
  Veronica te goumen dezespereman, li te goumen ak tout fòs la, epi li te lanse yon pouvwa batay konsa.
  Ti fi a trè bèl, blond, koube, ak janm long, miskilè. Li te renmen ke yo te karese.
  Veronica di:
  - Poukisa Almay te monte nan Larisi!
  Yuliana, bèl ti fi sa a, te fè yon griy, li t ap bat Nazi yo:
  - Pou jwenn pwòp fayit ou!
  Ti fi a adolesan te grandi nan dènye mwa yo e li te vin tounen yon figi ki pi miskilè ak curvaceous. Juliana te fleri, li vin tèlman bèl. Ak cheve li blan ak yon ti dore. Plis ak plis li vle yon gason. Sèlman inosan se pè pèdi.
  Men, kite yo karese, karese, bo, niche. Li pi bon fè fas ak ti gason yo kabin. Yo menm tou yo pè, ak timid, epi gen mwens risk ke yo vle yon bagay ki pi grav.
  Yuliana se yon vanyan sòlda trè bon ak lans. Li reve tou pou l vin yon Field Marshal. Anplis de sa, li vle vin tankou Mohammed epi kreye pwòp relijyon li.
  Ti fi anbisye.
  Koulye a, si Tsar Joseph Vissarionovich Stalin tèt li, tankou Vladimir Solnyshko, ta pran ak prezante Rodnoverie nan Larisi epi retounen nan bondye Ris yo.
  Poukisa nou bezwen Mari?
  Glwa pou Manman Bondye a - Lada.
  Li sètènman pi bon pase Bib la.
  Lada nou an bèl anpil, ak cheve koulè lò, epi li se vrè Manman Bondye ak Manman Bondye yo, ak Sèl Pitit fi Fanmi Toupisan an!
  Kreyatè Linivè.
  Klan an te toujou ak Li, tankou Allah - Toupisan, Etènèl, Omnisyan, Omniprezant, ak linivè a tout antye se tanp li.
  Ki jan li pi mal pase Jewova Jwif la oswa ki pi fèb pase li?
  Rod te kreye yon seri inonbrabl nan Linivè!
  Li te viv anpil ke ou pa ka imajine!
  Rod te anvan tout tan. Pa te gen tan, men Rod Te!
  Epi toujou ap!
  Tout bondye Demirugi yo se pitit fanmi an!
  Epi nou se pitit pitit li!
  Men, Rod pa entèdi adore pitit yo, ak bondye yo. Rod se Bondye bondye yo.
  Ak Svarog se Bondye bondye yo!
  Epi moun yo se pitit pitit Bondye yo! Glwa pou bondye Larisi yo!
  Yuliana bat Nazi yo. Li sanble ke bondye Ris ede moun Ris tou.
  Byento yo pral fini Hitler ak fen lagè a. Oswa petèt ou pral oblije ateri nan Almay. Se konsa, pi bon an nou pral konkeri Bèlen. Se konsa, pi mal la pou Almay. Sepandan, vin yon pati nan Larisi se pa tèlman pè.
  Juliana mande Anna:
  - Ou panse nou ta dwe pran sou Almay?
  Bote wouj la reponn:
  - Natirèlman!
  Juliana mande ak fo sipriz:
  - Poukisa?
  Anna di aksan:
  - Se konsa ke pita pa te gen okenn menas! Ke mwen pa t 'gen goumen ankò, ak Alman yo ki te vle pran revanj!
  Juliana di:
  - Epi li dwat!
  Flòt Ris la pouswiv Alman yo epi koule bato yo.
  Yuliana tou mennen yon dyalòg mantal.
  Poukisa lapriyè nesesè? Paske li toujou pa ase pou yon moun sa li genyen. Kòm revni yo ap monte, bezwen yo ap ogmante. E sa bon. Sa a se sa ki kondwi pwogrè. Moun vle pi plis ak plis. Ak bondye Ris yo ede nan sa a, enteresan syans.
  Sajès bondye Ris yo se gwo.
  Ak Krisyanis? Ki sa li anseye?
  Sa Latè a ak tout sa ki sou li - pral boule! Èske li vrèman posib pou ankouraje devlopman limanite?
  Natirèlman - Lafwa Ris la pa anseye, kontrèman ak Krisyanis ak Islam, nan fen mond lan. Rodnoverie anseye ke moun nan tan kap vini an ap devlope ak vin tèt yo tankou Bondye-demiurges.
  Sa syans, pwogrè ak rezon pral fè bondye soti nan nou! Epi moun sa yo pral vin pi fò ak pi saj.
  Ki sa Krisyanis anseye?
  Ki sa nou ye ajil? Ke nou pa pèsonn! Ke Bondye se tout bagay ak moun pa anyen!
  Men Rodnoverie elve yon moun.
  Men, bagay ki pi mal nan Bib la se egzaltasyon jwif yo pi wo pase rès nasyon yo. Apre sa, ou mande ki jan yon moun kwè nan yon bagay konsa. E poukisa Krisyanis te montre li te tèlman obstiné?
  Men, Women yo te kapab vini ak pwòp relijyon yo. Yo entelijan. Epi fè pwòp monoteism ou.
  Poukisa nou bezwen lafwa yon lòt moun. Genyen tou yon paradi - Iriy. Ak chemen ki genyen ant zetwal yo, sou wout lakte a, ak doktrin evolisyon lespri a. Lè ou menm ou ka grandi nan Bondye.
  Epi se pa sèlman yon mouton ki bese sou paradi a, ak ti mouton li yo pouse l ak yon baton an fè.
  Se konsa, gen yon chwa.
  Oswa pwòp ou a, oswa jwif - yon lòt moun!
  Bon, poukisa Larisi bezwen lafwa yon lòt moun. O, poukisa Pyè Legran pa t 'reviv Rodnoverie a.
  Yo t ap priye bondye yo, ak Lada, Manman Bondye yo.
  Ak Bondye Ris yo ta vin pi fò pase tout, epi yo ta mennen nou nan viktwa.
  Ak Arab yo? Yo te kreye pwòp relijyon yo. Epi yo pa t pran pa yon lòt moun.
  Eh, byen, poukisa nan Larisi pa te gen okenn Magomed Ris.
  Epi poukisa yon sèl wa pa t sipòte pwofèt yo nan sa?
  Yon nouvo relijyon - Rodnoverie nan fòm monoteyis!
  Ak Glwa pou Gran Larisi!
  Antretan, twoup Sovyetik yo ap lachas Hitler pou yo fini ak èskwad li a.
  Ti fi yo tounen vin jwenn tèt yo, epi yo vire.
  Victoria, souflete pye l sou zam la, li di:
  - Isit la bagay ki pi difisil se jwenn Hitler, epi yo pa bat li!
  Juliana ri.
  - E ki kote li prale! Li pral kraze!
  Epi ti fi a te panse ankò.
  Gen yon gwo move konsepsyon ke Bib la se revelasyon Bondye. Ak sou ki sa li baze? Vreman vre, nan Ansyen Testaman an, jwif yo te fè bagay terib nan non Bondye. Yo te touye fanm ak timoun, yo te boule vil e menm bèt yo te pini.
  Èske lespri ki pi wo a ta ka konsa? Gen plis chans non. Epi li pa posib ke Bondye ta apwouve touye timoun pa Elize. Antouka, Bondye Rod. Vrèmanvre, ki kote ou te jwenn lide ke nan Bib la gen yon revelasyon nan Kreyatè Siprèm Linivè yo?
  Sou ki baz?
  Menm Bib la li menm pa di gen okenn lòt planèt ki abite pa Jewova e ki kreye pa Jewova. Pa gen okenn kesyon ditou ke linivè a plen ak zetwal ak planèt. Epi li menm ekri ke Bondye mete tè a sou fondasyon solid, li pap tranble pou tout tan.
  Renmen li oswa ou pa, men se pa yon liv syantifik Bib la. Se konsa, li vo pouswiv? Ak konbyen fwa li genyen ekspresyon an - pwent Latè a, kat pwent tè a, firmaman an, ak sou sa?
  An jeneral, imaj Kris la se pi kontwovèsyal la. Èske Bondye Toupisan an ak Kreyatè Linivè a t ap soufri sou kwa a? Sa a se yon jan kanmenm anòmal ak smacks nan masochism. Pou dedomajman pou sa pou yo ale nan kwa a nan Bondye blan an. Yon lòt bagay pou goumen ak yon nepe. Petèt menm kont Chernobog. Yon kalite dualism nan de esans yo nan linivè a.
  Koulye a, si nou soti nan lejand yo slav sou Bondye blan an, Lè sa a, sa a se pi plis lojik. Pa masochism, ak demand yo nan senpati ak lafwa, men ewoyis nan pi gran nan pati a klere nan Bondye Rod. Nan batay li kont sa ki mal ak Chernobog.
  Finalman, Belobog te bat lanmò, epi li te bay moun, osi byen ke tout bèt nan linivè a, yon lavi kè kontan.
  Anplis de sa, kontrèman ak Krisyanis, ki bay kè kontan sèlman nan yon ti pousantaj moun ki pre-eli pa Bondye Toupisan an, nan Rodnoverie tout moun ki rezonab sove. Plis jisteman, yo jwenn imòtalite.
  Move moun yo pini. Enkarne nan esklav, enfim, pèdan. Nan ka ekstrèm, lanfè ap tann yo. Men, pa pou tout tan. Èske w fin sèvi pinisyon an preskri nan lanfè, nanm nan enkarne ankò. E menm dènye bastard la kenbe yon chans pou yo grandi nan Bondye-demiurge. Oswa jwenn tèt ou etènèl benediksyon nan Iria.
  Ewo vanyan sòlda yo gen pwòp rekonpans yo. Oswa ou pral enkarne nan yon wa, yon kòmandan, yon bilyonè, oswa yon moun ki gen anpil chans, oswa yon kalite fenomèn. Oswa si ou deja fatige ak èksplwatasyon ak lit konstan, rès nan Iria ap tann ou. Se konsa, tout plezi yo ki pi divès. Ou se tankou yon bilyonè pou tout tan jenn nan yon resort.
  Ak bèl Valkiri, harem tout antye ak palè ap tann pou ou. Ak amizman, ak jou ferye, ak vwayaj, ak jwèt, ak resepsyon, ak diven dous ki soti nan ki tèt la pa fè mal, ak fe fasil. Petèt ou gen pouvwa tou nan Iria ak esklav, ak pi bèl fanm yo. Ak fanm-eroin nan Iria, jenn gason yo ki pi bèl ak tandr. Ak tout bagay pral bèl ak bèl bagay.
  Plezi, sèlman plezi ak amizman - ultra-modèn ak ansyen.
  Men, lè ou fatige ak kè kontan, ou ka ankò enkarne sou Voie Lakte a.
  Epi kontinye mouvman ou ak Self-improvement. Pou yon jou yo vin Bondye Kreyatè a ak Pitit la nan Fanmi ki Trè O.
  Pa youn pou viv ak yon moun, men anpil. Epi toujou gen yon chans pou nenpòt nanm rive nan tèt la.
  Si w konpòte w mal, pral gen plis soufrans ak touman. Ak nan lanfè yo pral fri, ki pa pral sanble ase. Men, pap gen okenn tòti p'ap janm fini an. Pechè a pral ekspye koupab li ak pinisyon nan lanfè, epi li pral resevwa yon nouvo chans pou koreksyon ak egzaltasyon.
  Sa a se diferan de Krisyanis ak Islam, kote si ou ale nan lanfè, Lè sa a, pou tout tan epi pa gen okenn chans. Anplis, tou de Krisyanis ak Islam pwomèt dè milya de milya ane nan touman kontinuèl pa pou move zèv komèt nan kou a nan yon lavi moun kout, men jis pou enkwayans.
  Ak sa a se deja yon pwen enfleksyon klè.
  Li se menm yon non-brainer ke Rodnoverie se pi pre ak pi chè nan yon moun modèn, ak plis rasyonèl.
  Refleksyon te entèwonp pa aparans nan bato Japonè sou orizon an. Ki sa ki kenbe ak eskwadwon Nazi a.
  Nazi yo ka toujou kache, men kouri lwen batay se yon wont. Se konsa, amiral fachis la aksepte yon batay inegal.
  Ti fi yo kouri alantou pil la, pye atè ak briyan. Yo tire tèt yo epi fè Nazi yo desann. Bann salo brav sa yo. Yo gen yon gwo dife. Ak je klere ak safi ak emwòd.
  Ak pinga'w fè, flicker awondi. Ak souri briyan klere.
  Ak zam dis pous la tire. Ki jan blofe. Sa menm destriktè Hitler a te kraze.
  Juliana di:
  - Se sa bondye Ris yo fè!
  Victoria, ki gen janm fè ak bronze te klere, korije:
  - Olye de sa, nou fè li tèt nou!
  Veronica sijere:
  Ann chante lè sa a!
  Anna ki gen cheve rouj te pran:
  - Natirèlman, chante a pral pi plezi.
  Epi tout batayon tifi yo chante, yon balad antye.
  Tsar Stalin-Lev, ou se peyi Ris la,
  Pou glwa peyi nou...
  Nan Larisi, nou tout se yon fanmi zanmitay,
  Pa pral regrèt, konnen lavi nou!
  
  Pou nou, gen yon anperè tou senpleman Bondye,
  Ki moun ki dirije linivè a avèk sajès...
  E mwen vle Toupisan an ede
  Epi li tounen yon pil bab panyòl Kayen!
  
  Mwen kwè pral gen bonè sou Latè,
  Ak lajwa pral klere sou planèt la ...
  Lapè ak lajwa ap gouvènen toupatou,
  Larisi te vin tounen yon paradi reyèl!
  
  Tsarist kominis pral bati,
  Voye nan lanfè gwo gwonde asasen an...
  Epi nou vole dwat moute pa desann
  Disparèt advèsè-bloodsuckers!
  
  Pa bezwen panse, wa a pa move ditou,
  Bay li yon ti kras plis chans...
  Se pou Bondye Ris la avèk Stalin-Lev,
  Lè sa a, li pral kapab avèk fòs konviksyon entegre chanjman!
  
  Larisi se kote ki fèt nan elefan,
  Peyi a tou senpleman pa ka pi bèl ...
  Nou pa bezwen plis mo mesye
  Gèrye a reyini tocsin pou goumen!
  
  Ki jan yo pa eseye defèt lènmi an Larisi,
  Mwen konnen ou pral kraze limit la...
  Lous Ris envensibl,
  Ak solèy la pa kouche sou Larisi!
  
  Pou Peyi a pa gen pi wo, konnen mòn yo,
  Ke pik la klere nan wayòm kominis la...
  Mwen kwè Seyè a pral kraze lènmi yo,
  E grin revanchis la pap pase!
  
  Se pou Larisi klere sou planèt la,
  Peyi ki bay moun kontantman...
  Egzamen, remèt, sèlman pou senk,
  Apre yo tout, fòs Motherland la se san mezi!
  
  Se pou sa fèt, renmen pou tout tan glorifye,
  Nan ventyèm syèk la oswa ventyèm syèk la...
  Kite san an koule vyolan,
  Ewo a pa pral tou senpleman sipèstisye!
  
  Ou kourazman koule san lènmi patri yo,
  Kite l koule...
  Epi tou senpleman kraze advèsè a,
  Fè fas ki apa pou Bondye beni pou batay!
  
  Se pou gen yon zetwal nan peyi nou an,
  Ki sa ki endike chemen an ak linivè a ...
  Yon gwo rèv pral rive vre
  Tout lòt moun yo jis nan kontwòl!
  
  Wi, nou pral kraze ènmi patri yo,
  Epi fè fas ak horde la kontinuèl ...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Pa vin viktorye ak Satan!
  
  Menm si ou konnen, bondye Ris yo fò,
  Nou pral reviv grandè Larisi...
  Malgre ke slav yo divize,
  Men m ap toujou menm mesi!
  
  Tsar glwa nou an Gran Stalin-Paradi a,
  Ou byen bat Japon...
  Se konsa, vanyan sòlda oze,
  Epi ou dwe gwo, pa yon boufon!
  Men, se pa tout moun ki ka genyen. Nan kèk kote, Nazi yo ap pran sou. Albina ak Alvina te touye senk mil avyon yo chak epi yo te resevwa yon lòt rekonpans: Grand Star Lakwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman.
  Alvina frape yon machin Sovyetik epi kriye:
  - Lajwa nan Hitler se fòs mwen!
  Ak zòtèy toutouni li ekri yon lòt pirouèt.
  Adrwatman, Albina koupe yon lòt avyon Sovyetik epi kriye:
  - Nan non lide aryen!
  Epi tou li sèvi ak pye atè.
  Super klas fi.
  E ki jan yo te tòtire pyonye yo... Epi yo te kase zo yo ak pensèt wouj. Premyèman, zòtèy ti gason yo te kase sou pye atè yo. Apre sa, kòt yo te kraze ak pensèt. Apre sa, kè pyonye yo te koupe nan pwatrin lan epi yo te manje san seremoni.
  Men tifi yo. Jis barbares, ak musaranyen mechan.
  Men, ti fi Sovyetik yo pran tire revanj sou Nazi yo epi yo koupe ak nepe.
  Ti fi yo ak batayon yo te antre nan batay ak Nazi yo sou tè a. Ti fi yo te rankontre Nazi yo ak piki byen vize, sab ak lanse grenad ak pye atè.
  Veronica te voye yon sitwon ak pye l' epi li di:
  - Pou wa a ak patri a!
  Epi tire sou Nazi yo.
  Juliana te voye yon grenad tou ak zòtèy li epi li di:
  - Pou premye-yo rele Larisi!
  Epi tou kloure Nazi yo.
  Men, Anna, wouj-cheveu a, te bat, epi li te kriye:
  - Glwa Manman Rèn Zoya Kosmodemyanskaya!
  Epi tou pèse lènmi an.
  Angelina te eksploze tou, lanse tout yon barik eksplozif ak pye l ', epi gaye Nazi yo byen lwen:
  - Glwa nan Gran Anpi Ris la!
  Epi Victoria fouti. Li te baleye Nazi yo ak sikonbe nan sitwon an devaste ak talon pye l '.
  Li te di nan tèt poumon li:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Veronica kloure Nazi yo epi li di:
  - Pou Larisi p'ap janm fini an!
  Apre sa, li tou kout kouto sou Nazi yo, li jape:
  - Pou pye pòm sou Mas!
  Juliana pran li, frape Alman yo. Li te voye yon grenad sou lènmi an ak pye l', li di:
  - Pou yon sèl ak endivizib anpi tsarist!
  Epi ti fi a sifle. Li te evidan ke adolesan an te vin pi gwo, pwatrin li te wo, ren li te etwat, ranch li yo te charnèl. Li te deja gen figi yon granmoun, miskilè ak an sante ak fò. Epi figi a tèlman jèn. Avèk difikilte, ti fi a siprime dezi a fè lanmou. Kite yo jis karese. Epi li pi bon ak yon lòt ti fi, omwen li pa pral prive li nan tifi li.
  Yuliana trè abilman voye grenad sou Nazi yo ak pye li. Epi li travay anpil siksè.
  Anna trè wouj epi tou trè bèl. Ak an jeneral, ti fi sa yo nan batayon an se bèl bagay, jis relish ki pi wo a.
  Anna lanse yon grenad ak pye li epi li pepi:
  - Se pou Gran Larisi vin pi popilè!
  Epi tou ki jan li vire.
  Oke, ti fi, byen, bèl!
  Rides ak Angelina. Tankou yon ti fi gwo - de mèt wotè, ak yon santèn trant kilogram nan pwa. An menm tan an, pa gen anpil grès, ak misk jete, ak kroup la nan yon chwal bouyon. Li renmen gason anpil. Rèv pou fè yon ti bebe. Men, jiskaprezan li pa te travay. Anpil moun yo tou senpleman pè pou li. Ak yon ti fi trè agresif.
  Se pa mesye li yo ki mande, men se li menm ki mande tèt li efronteman. San wont ak anbarasman.
  Epi li renmen li. Fè yon pati aktif.
  An menm tan an, Angelina se yon vanyan sòlda bèl bagay. Epi li te akonpli anpil bèl bagay. Victoria se kòmandan batayon yo.
  Li lanse yon grenad tou ak pye l' epi li di:
  - Pral gen limyè sou peyi a!
  Veronika voye yon sitwon ak pye l' epi li chichote:
  - Glwa nan Gran Anpi Ris la!
  Juliana tou voye dwèt li ak gwonde:
  - Pou glwa peyi manman sen an!
  Anna rele byen fò:
  - Avèk tristès sou latè!
  Ak yon kado jete ak yon pye fè vole tou.
  Anplis de sa, Angelina kriye. Li lanse tou yon pakèt grenad ak pye l'.
  Ak ti fi ewoyik la gwonde:
  - Nan Non Bondye Blan!
  Victoria te voye yon grenad tou ak zòtèy pye li epi li rele:
  - Nan non Kris la!
  Epi tire yon koup de kout bal.
  Apre sa, Angelina te kòmanse majikonnen nan yon mitray. Li te trè bon nan li.
  Nan ti bout tan, ti fi a se yon bèt.
  Veronica te kriye ak aplom:
  - Mwen aktyèlman devni selèb!
  Li voye yon grenad ak pye l'.
  Juliana tou tire. Touye Nazi yo.
  Tweeted:
  - Glwa pou Larisi!
  Epi ak pye li li lanse yon grenad.
  Anna di tou:
  - Pou Larisi sen!
  Angelina te lanse yon bwat antye nan Nazi yo. Apre sa, li pran l, li gwonde ak yon kòlè frenetik:
  - Pou Svarog!
  Victoria pran li epi li di:
  - Pou yon nouvo sistèm!
  Apre sa, li voye yon grenad ak pye li!
  Veronica bele:
  - Pou misk yo nan asye!
  Apre sa, li te tou lanse yon grenad ak zòtèy fè li.
  Juliana tou pran li epi li di:
  - Pou renmen ak maji!
  Ak pye fè an mouvman.
  Anna dyab la wouj pran epi lanse yon bwat grenad epi li di:
  - Deyò limit sou Mas!
  Angelina pral lanse tou yon barik dinamit ak murmur:
  - Pou lòd mondyal la nan Larisi.
  Ak Victoria ki jan jape:
  - Pou yon nouvo chemen nan kontantman!
  Apre sa, ti fi yo tou de ri ansanm.
  Natasha kontinye ekri...
  Twoup yo nan Larisi Sovyetik yo te deplase nan yon direksyon ki nan vil la nan Krasnodarr. Oleg Rybachenko ak Margarita te nan forefront an. Ti gason an ak ti fi a te deja jere yo vin pi popilè ak pwouve tèt yo nan batay. Yo te goumen depi premye jou syèj Vowonezh.
  Timoun sa yo se vrèman ewo. Li te yo ki te jwe wòl nan fenomèn ki kenbe Voronezh pandan otòn, sezon fredi, ak prentan atak yo.
  Lè sa a, yon ti gason ak yon ti fi, tou pye atè ak mwatye toutouni nan frèt la, kouche nan mitray yo.
  Lè ou pye atè nan frèt la, bondye Ris yo ba ou fòs fenomenn epi ou kapab fè gwo mirak.
  Ti gason an ak ti fi a te kòmanse tire mitray sou Japonè yo ki t ap avanse. Epi yo te fè li trè byen. Ki sa ki pa yon piki, Lè sa a, yon frape. Yon mirak konsa te fèt pa timoun mwatye toutouni, pye atè nan frèt la. Epi li te jisteman gras a frèt la ak lefèt ke pye fè yo te an kontak ak nèj ke bondye Ris Demiurge yo te vin ede yo.
  Oleg Rybachenko, tire epi koupe Nazi yo, chirped:
  - Fidèl Lada, ede nou!
  Margarita, ti fi sa a vanyan ki gen cheve an lò ki t ap ekstèmine Nazi yo, te rele tou:
  - Lènmi sa ki mal yo pral bat!
  Ti gason an Oleg te voye yon grenad ak pye l ', gaye Nazi yo, sifle:
  - Glwa patri a - manman nou!
  Margarita te lanse yon grenad tou ak pye li epi li di:
  - Lènmi yo pral pann alantou bokit la!
  Ti gason an ak ti fi te goumen ak kolosal feroz. Yo te gen anpil volonte, fòs ak karaktè ke yon moun te kapab sèlman sezi.
  Oleg Rybachenko, tire, chante:
  - Glwa Svarog!
  Margarita, tire, bay:
  - Ak baton ki gen tout pouvwa a!
  Jèn vanyan sòlda yo te gwo ak bèl bagay!
  Oleg, voye bal soti nan yon mitray san yon miss, bay:
  - La patri a dèyè nou, Bondye Blan avè m!
  Marguerite te chipiye avèk antouzyasm:
  - Pou ènmi patri a ta mouri nan gwo agoni!
  Epi ti fi a montre lang long li.
  Oleg, kraze Nazi yo, te rele:
  - Se pou gen glwa sou Latè!
  Margarita te dakò ak sa a:
  - Se pou gen glwa!
  Epi koupe Nazi yo.
  Timoun yo koupe desann Alman yo pa dè santèn ak dè milye. Yo te monte epi yo literalman jete kadav nan tout apwòch yo.
  Oleg ri epi li fè remake, li te ekstèmine Nazi yo:
  - Epi Bondye Nwa a ede nan batay!
  Margarita te dakò avèk antouzyasm:
  - Pou nou ak Chernobog!
  Ak yon pye fè, ki jan yo lanse yon grenad.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Dè milye de milye...
  Margarita, kraze Fritz la, te ajoute:
  Rejiman apre rejiman...
  Li te ekstèmine ti gason terminator la, li di:
  - Nou pral bat Japonè yo nan yon mitray!
  Ti fi a Terminator ak antouzyasm te ajoute:
  - Ewo nou yo bèl!
  Epi ankò yon grenad vole soti nan yon pye fè.
  Oleg Rybachenko di:
  - Ti fi a gen rezon, bote nan bòs nan travay la!
  Epi ti gason an voye yon grenad tou ak pye l.
  Yo dwe di timoun nan bèl, li trè miskilè. Ak ki jan li goumen.
  Margarita di, ekstèmine Nazi yo:
  - Pou Larisi sen!
  Ak yon grenad jete ak yon mouch pye fè.
  Oleg ajoute:
  - Pou bondye Ris yo!
  Epi tou yon grenad te tire pa mouch janm fè ti gason an. Epi gaye opozan yo.
  Margarita, ekstèminasyon Nazi yo, chichote:
  - Pou tout bèl pouvwa Matènèl bondye yo!
  Epi li soti lang li!
  Epi ankò, yon grenad jete pa pye fè ti fi a ap deblozay sou Nazi yo. Epi mitray yo ap tire.
  Oleg, koupe lènmi, chirps:
  - Ewo nan patri a kolekte alam.
  Epi ankò bay vire.
  Ak grenad la voye pa ti gason an vole.
  Margarita tou kraze lènmi an ak sifle:
  -Pou sen Larisi!
  Epi, koulye a yon grenad vole soti nan jete a nan pye a fè nan ti fi a. Gaye lènmi an nan tout direksyon.
  Oleg, tire, ak prèske tout bal vole nan sib la, chante:
  -Patri m...
  Epi ankò ak yon pye fè yon grenad kont Nazi yo.
  Margarita, ki te ekstèmine Nazi yo, di:
  - Fyè ak dous!
  Ak yon grenad kouri soti nan pye a fè nan ti fi a.
  Oleg Rybachenko, tire sou lènmi an, ajoute:
  -Patri m...
  Ti fi a, tire kòlè, ajoute:
  - Ou se kouwòn lespri a!
  Epi ankò, yon grenad letal vole soti nan pye fè ti fi a.
  Mòn Big Saddle literalman chaje ak kadav Nazi yo. Nazi yo tranpe l ak san.
  Lè sa a, ti gason an ak ti fi a te limen ak tout bèl pouvwa, men mòn Gran Saddle la pa te bay.
  Epi, koulye a yo ap goumen tankou gran toujou sou peyi Sovyetik Larisi ...
  Woule rive vag tsunami. Ki tonbe sou pozisyon yo nan twoup Ris. Men, yo avèk kouraj reflete ofansiv lènmi an. Epi montre ewoyis yo.
  Oleg lans ak pepi:
  N ap toujou rete fidèl!
  Ak yon grenad vole soti nan pye l 'ankò. Epi kraze Nazi yo.
  Margarita tou tire. Epi li fè sa trè, trè byen, li di:
  - Larisi pa pral pliye!
  Epi tou yon grenad te lanse ak yon pye fè frape Nazi yo.
  Timoun Terminator dirije ak pedale.
  . CHAPIT #9
  Batay sou tout front bouyi tankou gwonde yon vòlkan.
  Ak Führer posede a klèman pa satisfè ak kou lagè a.
  Hitler bougonnen endiye:
  - Anpil ane ou pwomèt mwen viktwa! Epi li toujou ale e li ale! Li vin vrèman grenpe!
  Mainstein reponn ak konfyans:
  - Men, Fuhrer mwen an... Larisi yo fouye byen fon.
  Führer la gwonde:
  Se konsa, fouye yo! Nou dwe mete fen nan soufrans pèp Alman an epi sispann lagè a!
  Mainstein te di avèk elokans:
  - Larisi yo pa kont mond lan... Gen yon bagay pou panse!
  Hitler te di aksan:
  - Pa pral gen lapè nan nenpòt ka! Se sèlman viktwa! Nou dwe mete yon fen nan kontagiyon Bolchevik la yon fwa pou tout!
  Mainstein te dakò ak sa a:
  - Wi, li nesesè fini Fuhrer mwen an! Nou fè tout sa nou kapab pou prezève san aryen yo. Epi anjeneral nou avanse nan chalè a, pou Arab yo ak Nèg yo ale pi devan. Sa a se kredo nou an!
  Führer a sevè lòd:
  - Avanse sou Don larivyè Lefrat la ... Ak an menm tan an, li ta bon yo pran Tikhvin ak trangle Leningrad nan yon bag doub nan blokaj!
  Mainstein souke tèt an akò.
  - Sa ta bon Fuhrer mwen! Pa mal ditou!
  Hitler, montre dan li, sifle:
  - Nou pral bat dyagonal!
  Pandan se tan, kòn lan sonnen. Nan okazyon an nan amizman nan jou ferye: batay gladyatè.
  Führer la bougonnen:
  - Nou fèt pou fè yon istwa fe rive vre! E toujou bezwen ekonomik!
  Vreman vre, twa tifi po nwa, nan ren, ak pwatrin nu ak pye atè, te antre nan tèren an. Ame ak tridan ak ponya.
  Twa bèlte ki gen po blan men swar te pote soti kont yo. Nan ka sa a, jwif.
  Epitou prèske toutouni, sèlman nan kilòt mens. Ame ak nepe ak ti plak pwotèj.
  Hitler te renmen anpil lè ti fi goumen. Men, li pa renmen lè ti fi blan mouri. Se poutèt sa, nwa, jwif, gita yo te mennen nan bag la - moun ki pa regrèt yo kite ale. Pafwa prizonye Ris te goumen tou.
  An jeneral, Fuhrer a yon ti jan chanje atitid li anvè slav yo. Bel-chveu ak bèl fanm slav yo te kòmanse marye Alman yo. Anplis, kòm dezyèm, twazyèm ak katriyèm madanm yo.
  Poligami te legalize nan Twazyèm Reich la. Anplis, te gen yon gwo mank de moun. Anplis de sa, pa marye bèl blond lòt nasyon, Fuhrer a espere ogmante kantite Volkdeutsche. An jeneral, gen twò kèk Alman pou dirije mond lan. Se konsa, nou te oblije pran tout moun.
  Anpil Polonè te resevwa sitwayènte Alman. Slav ak karakteristik aryen yo te anrejistre tou kòm Alman.
  Enseminasyon atifisyèl te aktivman itilize pa gason ki pi jenetikman don. Epi li te fè trè aktivman.
  Hitler li menm te panse sou lapè nan lès la. Men, li te fè tèt di. Anplis, Etazini ak Grann Bretay pral byento gen yon bonm atomik epi li pa tèlman fasil pou w vire kont yo.
  Ti fi pye atè ak mens: nwa ak blan te goumen. Batay la te kòmanse.
  Führer la mande Speer:
  - Di mwen, minis, poukisa gen ase esklav, men pa gen viktwa?
  Chèf armurier la reponn onètman:
  - Paske kalifikasyon fòs travay la ba. Afriken yo travay di, byenke anba kontrent, men yo mal fòme. Se poutèt sa, se pa tout bagay ki tèlman senp ak teknoloji.
  Hitler te bay lòd:
  - Esklav yo dwe fòme! Epi pa epanye yo fwèt ak recho. An jeneral, li se tan segondè yo mete yon fen nan Larisi yo. Ki sa ki pa travay pou ou la?
  Speer te di avèk elokans:
  - Nouvo kanon segondè presyon, ban nou siperyorite akablan sou chan batay la. Nan sans sa a, nou pi fò pase tout tan. Plis yon nouvo jenerasyon tank piramid. Teknik la ap amelyore mesye. Epi viktwa tou pre!
  Führer la te fè yon ti remak:
  - Bondye padon... Men se pa premye ane w ap di m!
  Speer te fè remake:
  - Larisi yo ap grate moute rezèv yo dènye. Yo prèske pa gen gason ki rete. Nou gen Lafrik ak Arab yo, ak nan kou Ewòp. Nou pral mouri grangou yo. Yo trivially pa gen ase popilasyon kont nou. Se konsa, viktwa se inevitab ak tan se bò kote nou!
  Mainstein te panse anfòm pou l ajoute:
  - Latiki ap entansifye tou operasyon militè yo, li te resevwa anpil zam nan men nou sou kredi!
  Führer la rete an silans epi gade sèn batay la. Jwif yo te goumen plis ann amoni. Yon fanm nwa deja mouri. Dezyèm lan te resevwa plizyè blesi epi li te sou tonbe. Uh, li ta pi bon lage lyon sou yo, oswa kwokodil.
  Hitler fè yon ti remak byen sevè:
  - Tirk yo pa aktif ase. Se yon reyalite. Yo pral bezwen ankouraje. Ak an jeneral, poukisa pa gen okenn zouti estratejik?
  Mainstein te asire Führer la:
  - Ane sa a Kokas pral gwo nou an. Ak avè l ', lagè a pral ale yon lòt jan. Epi nou pral pran Stalingrad. Mwen sèten sou sa. Nou te kreye kanon gaz trè pwisan ki pral deside rezilta batay la.
  Führer la gwonde:
  - Li pa pral travay - reponn ak tèt ou!
  Pandan se tan, vanyan sòlda yo ap atake Nazi yo, aji ak dezespwa kolosal.
  Batayon ti fi yo te goumen kont Nazi yo. Ti fi yo te konbat tout atak, tire, voye grenad ak pye atè, epi chante:
  Se pou peyi sakre a jwenn glwa,
  Chè planèt mwen...
  Moun yo nan Larisi se yon fanmi zanmitay,
  Epi pa pilonnen patri a ak bòt!
  
  Kite Nicholas ki gen bon konprann nan Larisi,
  Li pral leve peyi l 'nan zetwal yo menm ...
  Li se Otodòks, souveren nan mond lan,
  Ak pou genyen se eleman wayal la!
  
  Larisi se manman bondye yo,
  Li gen pi bon sòlda nan linivè...
  Epi fanm yo pral kwit pi,
  Avèk fòs li nan batay san chanjman!
  
  Se pou Larisi nou yo fè lwanj chemen bèl pouvwa a,
  Ki montre wout la san bor...
  Pa gen moun ki ka fèmen nou nan chemen an,
  Nou pap rann omaj pou enfidèl yo!
  
  Grandè Larisi se gwo,
  Li se bèl ak terib pou lènmi ...
  Gen yon fason Ris ak yon zaviyon fò,
  Li se tou senpleman danjere pou diskite ak Motherland la!
  
  Se pou Larisi, konnen li byen, fleri,
  Reyalize yon bagay ou pa ka mezire...
  Egzamen, remèt, sèlman pou senk,
  Depi w kwè Rod san fwontyè!
  
  Se pou nou pote lafwa wayal la,
  Nan apwòch ki pi lwen nan Larisi...
  Nou fi yo pa plis pase ven,
  Men nou kwè tout konbatan yo pi bèl!
  
  Non, do Ris la p ap pliye,
  Lam lènmi sòlda yo pa pral simonte ...
  Satan pa pral dirije Larisi,
  Ak kò a nan batay sèlman ap grandi pi piti!
  Bèlen se konbatan fasil kwè nou pral pran
  Avèk yon rèv ki gen zèl...
  Nou pral kraze tout advèsè yo an menm tan,
  Epi kwè m ', retribution ap tann khans diferan!
  
  Epi Jezi, ak Bondye Svarog ki sen an,
  Larisi se chevalye yo renmen anpil ...
  Dèyè nou se pi bon Bondye blan an,
  Nan non manman nou Larisi!
  Ti fi yo chante epi voye grenad sou Nazi yo.
  Victoria jete yon sitwon ak pye l' li chante:
  - Nan Larisi, ti fi yo konbatan!
  Isit la Veronica te lanse yon kado ki ka touye moun ak manm fè li epi li te bay:
  - Epi nou se vanyan sòlda super klas!
  Li bay yon pete nan yon mitray. Li koupe yon koup nan ranje Nazi yo.
  Juliana, yon bèl fi, tou te bay yon vire. Li koupe Nazi yo ... Epi li chante soti nan dan li:
  - Planèt la pral konnen grandè Larisi!
  Ak klere ak dan byen file!
  Bèl ak dife Anna tou te lanse yon grenad. Li gaye Nazi yo, li di:
  - Pou yon nouvo mond! Ou se zidòl mwen kounye a!
  E ki jan pye a kale!
  Ak bèl anpil Angelina a, tou, pral pran ak lanse yon grenad. Epi gaye tout advèsè yo.
  Ti fi vanyan sòlda sa a trè an sante. Epi jis yon deyès reyèl. Li gen enèji konsa.
  Epi gèrye a gwonde:
  - Glwa pou patri a, ak pou nou!
  Victoria pran li, li sifle, li te tire nan men:
  - Se pou Peyi nou an nan pi gwo siksè!
  Epi yon pye atè lanse yon grenad. Ki vole ak detwi tout moun.
  Veronica tou tire, ak anpil siksè touye yon jeneral nan mitan nòb Nazi yo.
  Ak yon grenad jete ak yon mouch pye fè. Fachis ap tonbe.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Se sèlman moun ki mouri yo gen dout grandè Larisi!
  Epi montre dan pèl!
  Juliana byen fasil konfime:
  Nou se pi fò nan tout! Yo te yè, nou jodi a!
  Anna cheve wouj ak antouzyasm ajoute:
  - Epi nou pral demen!
  Yon grenad jete ak yon pye fè dechire advèsè yo.
  Angelina te lanse yon bwat antye nan kokiy ak pye l 'epi li bay:
  - Lavni an se pou nou!
  Ris la, pi jisteman, lame Sovyetik la pran atak Krasnodar.
  Yon ti gason ak yon ti fi te mache devan: Oleg ak Margarita.
  Timoun yo te ekstèmine Nazi yo e yo te avanse nan direksyon ansyen palè Imperial ki te fè pati Romanov. Mainstein, feld-maraisal Hitler ki pi illustre, te anonse solanèlman ke li pa t ap kite kapital la, e li t ap rete la pou toutan.
  Oleg te tire yon pete sou Alman yo ak jete yon grenad ak pye l ', griy pou tèt li:
  - Larisi p'ap janm rann tèt!
  Margarita te lanse yon sitwon tou ak ti janm li epi li te grawouye, li te montre dan li:
  - Genyen oswa mouri!
  Ak yon batayon ti fi yo kraze nan palè a, kote Field Marshal Mainstein te pran refij. Tout tifi yo te nan inifòm, se sèlman kilòt ki rete. Ak moun sa yo prèske toutouni goumen tankou eroin.
  Victoria lanse yon grenad ak pye li epi li kriye:
  - Nikolay, ou se yon mikado!
  Veronica te lanse tou yon kado lanmò ak manm li yo toutouni ak chirpe, montre dan li:
  Wa nou an se pi bon an!
  Ak ki jan li klere tankou bèl grenn pèl! Ak tankou yon ti fi sansasyonèl.
  Juliana tou pepi ak plezi, epi lanse yon grenad ak pye l ':
  - Mwen se yon gayan sikoloji!
  Epi li montre lang li.
  Detwi Nazi yo.
  Anna tou tire, sa a wouj-chveu li-dyab. Epi li fè li tèlman byen. Koupe Nazi yo.
  Epi gwonde nan tèt poumon li:
  - Glwa pou peyi sen mwen an!
  Epi li fè dan li!
  Angelina se tou yon fanm ewoyik, epi li pral lanse yon bwat antye nan eksplozif.
  Epi Nazi yo te vole nan tout direksyon.
  Ti fi yo ale nan ofansif la, kraze opozan. Reyalize siksè byen mèb. Yo santi yon favè tèribl, ak presyon san pran souf, ak absans la nan feblès. Ak tete fè yo se pi bon garanti nan invincibility ak unsinkability.
  Victoria, koupe Nazi yo, chirp:
  - Men pye bwadchenn, tèt plon!
  Epi li lanse yon grenad ak pye li. Gaye Nazi yo.
  Valentina tou tire.
  Kraze Alman yo. Epi kraze yo an miyèt moso.
  Pi pre ak pi pre palè a. Epi yon pye atè lanse yon grenad.
  Nazi yo pè rann tèt. Kraze apa.
  Terminator Girl di:
  - Perun dwe avèk nou!
  Juliana se yon fi Terminator supèrb ki tire tèt li epi detwi militaris fachis yo. Li te fè dan l.
  Ti fi a grake:
  - Nou se ewo yo nan pi gwo Larisi!
  Ti fi a te voye yon grenad ak pye l. Gaye lènmi an.
  Juliana pran li epi chante ankò:
  - Te anseye Suvorov gade devan! Men, si ou leve kanpe, kanpe nan lanmò ou!
  Epi li souri.
  Fiery Anna te chante tou e li jape:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Epi li te ajoute ak yon souri:
  - Epi nou toujou devan!
  Angelina, ti fi ewoyik la, te tou tire sou lènmi an. Li gaye gad enperyal-Nazi yo epi li di:
  - Pou reyalizasyon yo nan epòk la!
  Epi ankò grenad yo jete ak pye fè vole.
  Ti fi peze lènmi an. Yo sonje defans ewoyik Voronezh ak Stalingrad, ki pa pral bliye pandan plizyè syèk.
  Eh, byen, ki jan yon lame konsa ta ka pèdi nan istwa reyèl, e menm nan Nazi yo?
  Sa se yon wont.
  Victoria voye yon grenad ak pye l' ak sifle:
  - Pou fwontyè Ris la!
  Veronica te lanse tou yon bagay ki ka touye moun ak pye l 'epi li dezespereman griye, montre dan li:
  - Pou nouvo reyalizasyon!
  Apre sa, li te bay yon vire Nazi yo.
  Ak isit la Yuliana, tou, ki jan li pral pran ak bat. Apre sa, li pran li ak pye l' li lanse yon grenad.
  Apre sa, li chante:
  - Nou pap tonbe anba diktati ènmi!
  Epi li fè fas li!
  Bèl ti fi trè jèn ak figi a nan yon atlèt. Ak anpil brav.
  Epi Anna se tankou yon pwen nan Nazi yo. Li kraze yo, epi li lanse yon grenad trè abilman ak pye li.
  Ak gaye lènmi, tankou si boutèy yo vole sou boul la.
  Ti fi ap gwonde:
  - Chokola, se fason nou!
  Anna vrèman renmen chokola. Ak anba wa a, mache yo plen ak machandiz. Ki sa ki ka di sou Tsar Nicholas? Bondye pa janm sispann pèdi wa a ki devan je nou an ta tounen yon gwo. Ak tout sa ki nesesè pou sa a se pou ti fi yo goumen sou fwon yo.
  Ak yon koup nan timoun-ewo ki pa t 'pèmèt Nazi yo pran posesyon mòn lan, Vysokosnaya ak Saddle la Big. Lè sò a nan Vysokosnaya te deside.
  Se konsa, Anpi Sovyetik Ris la te kraze.
  Angelina te lanse tou yon barik pou touye moun epi li te tonbe miray deyò palè enperyal la ak mitray.
  Koulye a, ti fi yo deja kouri nan chanm yo. Pwen vire desizif nan lagè a pral pran plas.
  Victoria di avèk antouzyasm:
  - Mwen kwè, chans ap tann mwen!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye li.
  Veronica, ki mennen yon dife ki ka touye moun. Brode opozan, tweets:
  - Mwen definitivman gen chans!
  Epi ankò yon grenad te lanse ak yon mouch pye fè.
  Apre sa, gen Yuliana, tankou yon pè bonm mare tire nan pye l '. Epi detwi opozan yo.
  Lè sa a, pete nan ri:
  - Mwen se yon fi komèt.
  Epi ankò li jete lang dife lanmò yo.
  Lè sa a, Anna, fi sa a terminator, se deja prese. Ki jan li te pran tout moun ak smeaded. Senpleman superb.
  Yon vanyan sòlda ki se yon vrè demiurge nan batay.
  Epi li di tèt li:
  - Ekipaj nou an, gen kouraj ki pi wo!
  Apre sa, Angelina parèt. Se konsa, fre ak edgy. Li enfekte tout moun ak enèji éfréné li. Kapab defèt prèske nenpòt lènmi.
  Epi gèrye a montre dan pèl li. Epi yo pi gwo pase yon chwal. Men ti fi a.
  Angelina ri epi li bele:
  - Pou berejenn ak kavya nwa!
  Apre sa, ti fi yo rele nan tèt yo nan poumon yo nan koral:
  - Pye pòm pral fleri sou Mas!
  An jiyè 1947, batay rekòmanse sou fwon Sovyetik-Alman an. Alman yo t ap avanse sou Don a. An menm tan an, yo toujou eseye pran Voronezh.
  Kat ti fi yo te goumen avèk kouraj e yo te montre ewoyis.
  Yo tire tou dwat.
  Isit la Natasha jete yon grenad ak pye l ', gaye Nazi yo. Epi li gronde:
  - Glwa pou ewo yo nan Larisi!
  Yon bèl, trè koube foursome nan ti fi. Yo wete soutyen yo epi yo ekspoze tete yo. Ak pwent tete yo se konsa frèz, Apetisan.
  Kondwi yon dife trè byen vize ak Zoya. Li sekle Nazi yo, li kriye ak plezi:
  - Mwen se chanpyon mondyal la!
  Epi tou voye yon grenad tankou yon pye fè. Nazi yo gaye nan diferan direksyon, tankou vag soti nan yon meteyorit tonbe.
  Wi, Zoya renmen touye!
  Lè sa a, Augustine pran dife. Li tou tire anpil presizyon. Ekstèmine Fritz la.
  Epi ankò yon grenad vole soti nan pye li. Kraze an moso Nazi yo.
  Svetlana tou kloure Fritz la. Epi li chante:
  - Mwen se yon fi cho! Mwen pral kraze tout moun nan yon ranyon!
  Ak zòtèy toutouni li jete destriksyon.
  Ti fi nan kou menm anpil! Bèl, fleri, fonse.
  Ak Alman yo ralanti davans la. Malgre ke atiri a ap travay aktivman. Ki se gwo! Jis pi voltijye a nan yon granmèt.
  Natasha ap tire... Epi yon sèn tòti parèt devan je l.
  Alman yo kenbe yon ti fi Komsomol. Dezabiye l toutouni. Epi yo mete l nan yon chodyè dlo. Yo limen yon dife anba li. Te kòmanse kwit manje vivan. Ti fi a rele byen fò ak doulè ensipòtab. Nazi yo kite l sote nan chodyè a.
  Apre sa, yo refwadi dlo a, yo jete l ankò epi yo kòmanse chofe l. Se konsa, yo kwit ti fi a plizyè fwa.
  Isit la yo se monstr yo ... Lè sa a, yo pandye ti fi a sou etajè a ak boule l 'ak yon baton wouj-cho. Bèl tòtire nan lanmò.
  Oke, ki jan yo pa pran revanj.
  Natasha voye yon grenad ak pye l', li gaye Fritz la, li souri nan tèt li ak yon souri.
  Sa a se tankou yon bèl bote.
  Ti fi a di:
  -Li pral fre!
  Zoya tou bay yon vire. Touye fachis yo. Li koupe Nazi yo ak mèsenè yo.
  Apre sa, li lanse yon grenad ankò ak pye l 'epi li pepi:
  - Kat bèl bagay ak meyè gadyen an!
  Lè sa a, batay la kontinye, ak presyon ak imaj.
  Wouj Augustine te lanse yon grenad ak pye li. Gaye Nazi yo, tranpe anpil moun ak yon grenad. Ak tout sa yo Fritz.
  Lè sa a, li gwonde:
  - Mwen se reyalizasyon Motherland la!
  Ak ti fi a prezante tèt li kòm vyole. Ala bèl ak fre! Apre sa, li thrashes Nazi yo pou tèt li. Ti fi a se jis devni selèb. Pi fre nan tout ak toujou ap chaje pou pou genyen.
  Svetlana se tou yon ti fi bon. Li te bay yon vire byen vize, epi koupe Nazi yo. Lè sa a, ki jan li voye yon grenad ak zòtèy pye l 'yo. Ki jan yo kraze Fritz la.
  Ak tankou yon blond pral fè aranjman. Tout koupe desann ak yon sèl piki. Epi li pepi, li montre dan li:
  - Pral gen limyè etènèl ak douvanjou!
  Ti fi isit la ak tankou yon pasaj. Vanyan sòlda remakab - voltige.
  Natasha sifle. Li te voye yon grenad ak pye li epi li sifle:
  - Mwen se yon gwo fi!
  Malgre ke sa a se yon deklarasyon inmodest, li an pati vre. Vanyan sòlda sa yo bèl.
  E bèl anpil tou. Avèk je briyan ak dan pèl.
  Apre sa, yo goumen ak bèl pouvwa, jete objè kraze ak pye atè.
  Men, defèt Nazi yo trè difisil. Se tankou kout pwen yon miray.
  Zoya pran li, li tire yon liy sou Nazi yo. Apre sa, li koupe yo desann, tankou si yon chwal jigantèsk te yon zago, frape zèb la.
  Lè sa a, ti fi a voye yon grenad ak pye l ', li woule:
  - Mwen se tankou yon rèv nan dè milyon!
  Epi li montre lang li. Sa a se yon ti fi - yon Terminator reyèl. Tout moun pral monte e yo pral chire an miyèt moso. Ak scie san okenn dout nan gwo vitès.
  Zoya pran li, li chante:
  Sòlda a toujou an sante
  Sòlda a pare pou nenpòt bagay!
  Augustine te voye yon grenad tou ak pye l. Li lanse fachis yo epi li di ak aplom:
  - Ak pousyè tankou soti nan tapi, nou frape soti nan wout la!
  Svetlana, tire, te ajoute:
  - Pa chanje janm! Figi nou klere! Bòt klere!
  Gèrye jan nou wè an plen rad. Ak tifi pa bezwen soulye. Yo kapab efase tout moun nan pousyè oswa poud, tankou yon koulè gri.
  Natasha, tire sou Nazi yo, te panse. Vreman vre, poukisa li enposib pou yo reyisi san yo pa tronpe? Isit la, pa egzanp, Stalin te pran pouvwa a pa twonpe. Li te pwomèt Zinoviev ak Kamenev mòn an lò, men li menm li te tire yo.
  Èske li lojik pou fè sa? Plis jisteman, li jis lojik - ou pa ka twonpe ou pa ka viv!
  Natasha te voye yon grenad ak pye l' epi li te woule:
  - Mwen se yon gwo zetwal!
  Zoya revoke tou. Gen li epi li di:
  - E mwen gwo tou!
  Ak yon grenad jete ak zòtèy fè vole. Ak ki jan fachis yo jwenn li. Pa pi gwo amidal yo.
  Epi Augustine tire. Epi li frape vrèman byen. Apre sa, li bat Fritz la, kòm si ak yon souflèt soti nan yon mato.
  Ak pye a fè tou lanse yon grenad trè fame.
  Augustine di:
  - Pa reveye pi popilè pandan li trankil!
  Epi ankò te bay yon vire byen vize.
  Svetlana bat ankò. Touye fachis yo. Epi bougonnen:
  - Mwen se yon fi super!
  Ak klere ak je ak kriye ak yon vwa!
  Wi, sa yo se ti fi sa yo ke ou pa ta dwe mete yon dwèt nan bouch ou ak yo - yo pral mòde!
  Natasha, ki te tire, di:
  - Yo te kòmanse pale, tout sou lonjevite.
  Zoya te voye yon grenad ak pye l, li te ajoute:
  - Nou deside tann yon ti jan pandan y ap souse san ...
  Augustine te voye yon grenad epi li di:
  - Bon gou pou twazyèm lan!
  Svetlana te lanse kado lanmò a ak zòtèy pye l 'epi li rele:
  - Oh, mwen fre!
  An jiyè, Alman yo prèske okipe Voronezh epi yo sispann. Te gen yon kalm tanporè.
  . CHAPIT #10
  Men, Lame Wouj la ap eseye kontreatake.
  Oleg Rybachenko, ki toujou sanble ak yon ti gason sou douz disip yo, ak yon ti fi ki sanble tou menm laj ak Margarita, kouri devan twoup Sovyetik Ris yo.
  Yo tire tèt yo. Dèyè zepòl yo gen sak grenad.
  Oleg tire sou Alman yo. Sekle yon pakèt.
  Li lanse yon grenad ak pye li epi li di:
  - Mwen se yon terminateur, sou jenou ou.
  Margarita te voye yon grenad tou ak pye l', li te ajoute:
  - Lènmi Larisi mwen pral bale sou sifas tè a!
  Ti gason an ak ti fi a tout kouri nan tèt yo epi dechire opozan yo. Yo briyan ak pi fre nan mond lan.
  Oleg, ti gason ki p'ap janm fini an, tire sou Alman yo epi chante:
  - Mwen pral bale w ale tankou pisanli! Nou se terminateur pa ti gason!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye li.
  Margarita tou kloure epi li di:
  - Nou se chanpyon fre! Larisi dèyè nou!
  Ti gason an ak ti fi a tout ale epi ale pi devan. Yo gen anpil eksitasyon ak dife. Ak Alman yo literalman penti anba zago yo.
  Plis jisteman fè, pye timoun yo.
  Oleg tire epi touye lènmi an ak tout bal.
  Wi, ti gason an, sanble, se pa tèlman fasil yo sispann. Li se yon Terminator otantik ak reyèl.
  Margarita lanse yon grenad ankò ak pye li epi li kriye:
  - Mwen byen! Mwen pral tounen yon chanpyon entènasyonal!
  Epi li ri poukont li...
  Pandan se tan, ti fi yo ap goumen. Gen plis divizyon fanm.
  Men tout batayon an vini. Ti fi pye atè nan kostim de ben. Tankou yon chòtdeben style bikini skimpy. Ak toutouni, talon wonn nan bèl flash. Gèrye bèl bagay.
  Epi yo tou tire sou Alman yo. Men, vanyan sòlda yo antre nan konba kò a kòt ak Alman yo. Ki jan yo bat yo.
  E kijan yo kout kouto bayonèt! Men tifi yo!
  Jis gwo.
  Ti fi yo bat Alman yo ak janm yo fè souri kanivò. Men vanyan sòlda yo. Ti fi nan aliyman ki pi fò. Men ki jan sòlda Kaiser yo bat tèt yo.
  Epi yo bat tèt yo. Epi yo ap vini...
  Gen vanyan sòlda super-klas sa yo. Ak tout pye atè ak prèske toutouni. Apre sa, yo sote nan tèt yo. Epi yo bat tèt yo ak talon pye. Isit la yo se ti fi yo - tout ti fi ti fi yo.
  Victoria batay devan. Li toujou sanble ak yon ti fi epi li trè mens. Li kout kouto tèt li Alman yo epi li chante:
  - Bondye sove wa a! Epi chire tout kran yo!
  Wi, ti fi yo isit la se pi gwo.
  Ak bote Veronica a vizib. Epitou blond la goumen.
  Ak bèl Yulfi a se yon ti fi ki te vin yon jeneral apre antere mari l '. Yulfi sanble gwo. Li renmen gason anpil e san okenn prejije antre nan kontak ak yo.
  An reyalite, sèks pwolonje lavi epi li trè benefik pou fanm yo. Li rajeni yo.
  Anna ap goumen tou, ak cheve wouj li yo.
  Epi tou Angelina a délisyeu - vanyan sòlda a se jis super.
  Sa vle di, tout wa a, oswa pito gad Stalinis la. Yon seri konplè nan bèl. Yo tèlman bèl ak sexy.
  Epi yo kraze Alman yo. Kraze yo an poud. Moulen zo yo epi chire vyann lan.
  Epi Alman yo kouri anba ofansiv yo. Yo soufri defèt apre defèt - menm si sou yon echèl lokal yo.
  Se konsa, an jeneral, pandan ke yo gen inisyativ la.
  Alman yo ap avanse nan sid sou Don a.
  Gerda ak Charlotte goumen nan dènye tank de moun ki gen fòm yon piramid.
  Epi yo goumen trè byen. Se machin Alman an ekipe ak yon zam presyon ki wo. Kalib la se sèlman 75 mm, men sa a ase akòz gwo vitès mizo pwojektil la. Ak yon chaj minisyon gwo kòm yon rezilta. Ti fi yo nan tank la kouche. Machin nan se trè manyabl ak yon motè turbine gaz.
  Gerda tire sou tank Sovyetik la e li chante:
  - Mwen se yon chen mawon sovaj konsa, mwen pa janm ale aletranje!
  Epi li ri, li tape pye l sou joystick la.
  Charlotte wouj la pa enferyè tou.
  Epitou yon ti fi super.
  Li tire tèt li epi li peze bouton joystick yo ak zòtèy li yo.
  Gèrye bèl bagay.
  Wouj la pandan l ap tire, li mande Gerda:
  - Kisa ou panse, èske Krisyanis pral finalman entèdi?
  Terminator blond la te di aksan:
  - Mwen panse ke li pral!
  Epi li fè fas li!
  Gèrye, an jeneral, se gwo nan tire. Isit la Gerda bat ak zòtèy pye li. Epi pepi:
  - Nou aryen pa ta dwe kwè nan Bib la jwif preche pasifik.
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Se vre, li pat anfòm! Nou se pi bon nan mond lan!
  Wouj la ankò voye yon pwojektil letal ak zòtèy li yo fè. Fè aksidan yon machin Sovyetik.
  Batay yo trè brital. An menm tan an, ti fi Sovyetik yo se pi bon an.
  Isit la Natasha te fòse yo entèwonp. Fachis yo sou mouvman ankò. Plis jisteman, nwa ak Arab. Nazi yo ap rekrite sòlda nan Lafrik ak Azi epi voye yo nan pozisyon Sovyetik yo. Tout moun ap eseye kraze nimewo yo.
  Natashka lanse yon grenad ak pye l' ak demwazman epi li di:
  - Grandè a nan Stalin pral pou syèk!
  Zoya bay vire. Li tou voye pye l' sou opozan. Frape Nazi yo epi li di:
  - Laperèz se enkoni nan bèl vanyan sòlda!
  Wouj Augustine tou tire. Ak trè apwopriye. Epi pandan y ap di:
  - Wi, nan peyi nou ak kè a ap viv!
  Epi li voye tou yon grenad ak pye l.
  Svetlana, tire, di bèl yo:
  - Nou pral voye bòdwo Nazi yo modi!
  Epi soti nan li vole, yon grenad te lanse ak zòtèy fè. An jeneral, ti fi yo isit la yo se nan poshiba ki pi wo a.
  Natasha, tire, pepi:
  -Se pou lagè sa a dènye!
  Zoya te ajoute avèk antouzyasm:
  - Satan pap gouvènen.
  An jiyè, Alman yo te avanse sou Don a epi yo te deja apwoche viraj la. Batay yo te nan swing plen isit la. Epi ou pa pral deplwaye pouvwa a frape jan li ta dwe. Voronezh te vin tounen yon pwen kote pou lagè a. Vrèman, ki sa ou enkyete?
  Bonbadman te kòmanse, epi yo te kòmanse tonbe nan dòmi ak sab ak fragman. Stormtroopers yo t ap vole. Te gen anpil nan yo, epi yo tout te anmèdan tankou mouch.
  Ti fi a eksprime:
  - Reptil rale tankou mouch anmèdan.
  Apre sa, li te voye yon grenad ak pye li, li te frape yon avyon atak Alman ak li.
  Apre sa Zoya te fè menm bagay la. Li te tou voye yon grenad ak pye l 'epi li frape fachis la.
  Tweeted:
  - Mwen se yon rèv pye atè, epi tou senpleman yon gwo bote!
  Epi ankò gèrye a te bay yon vire.
  Augustine wouj tou te antre san pwoblèm. Li te bat yon machin ak pye l 'ak yon grenad. Li kraze l an miyèt moso. Ki gaye sou tout zòn nan ak kraze yo nan Voronezh.
  Lè sa a, menm pi difisil ...
  Apre sa, Svetlana pral pran li, epi voye yon grenad ak zòtèy fè li. Epi li pral detwi tout advèsè yo san okenn pwoblèm. Se konsa, li vin, tankou si nan yon sèkèy - bèbè ak san antimwàn nesesè.
  Alman yo pèdi twòp nan batay yo pou Voronezh epi ankò pran yon ti repo.
  Te jwe yon ti jan. Mwen te wè yon sèl avyon atak Alman. Apre sa, li pran l ', li voye yon grenad sou li ak pye li. Objè a kraze vole nan yon arc segondè. Li te ateri dwat nan machin Alman an, fann li an moso. Lè sa a, terminateur blond la di:
  - Mwen pa mannken ou!
  Apre sa, vanyan sòlda yo unaniment vire sou vant yo. Flashed pinga'w fè.
  Jiyè ap vini, batay ak bonbadman. Yo douch pozisyon yo nan twoup Ris ak kokiy. Apre sa, yo tire ak zam pwisan. Nazi yo ap avanse nan zòn viraj Don a.
  Gen vanyan sòlda ak ewo la. Fritz la tou goumen sou diskotèk. Espesyalman bèl ti fi: Gertrude ak Eva. Yo vole yon avyon disk epi kraze Larisi yo nan syèl la.
  Natasha tire nan syèl la. Li te tire yon aparèy Alman san ekipe, radyo-kontwole "Rama" -7. Epi li di:
  - Moun yo pral kontan.
  Zoya te jete yon grenad sou avyon atak Alman an ak pye l ', ki te vole soti tankou yon piranha kanivò ak chirpe:
  - Bonè pou tout tan!
  Augustine, tou, te lanse yon kado lanmò ak pye l 'epi li sifle:
  - Gouvènman Sovyetik la...
  Svetlana tou jete yon objè ki boule, frape fachis la ak grogne:
  - Pouvwa se gwo!
  Men, Lè sa a, Alman yo kite ... Ak ti fi yo kalme yon ti kras.
  Natasha di ak yon souri tris:
  - Bon, konbyen tan lagè sa a ka dire!
  Zoya te fè remake avèk antouzyasm:
  - Nou te vin pi fò pandan ane yo, men nou pa gen laj ditou!
  Augustine nan cheve rouj ri, li kraze mouch anmèdan an ak dwèt li:
  - Natirèlman pa! pa vin granmoun! Mwen toujou cho tankou tout tan!
  Svetlana ri epi li fè remake:
  - Yon lagè an jeneral rajenisman ti fi. Lidè vini e ale, men tifi rete jèn!
  Natasha reponn ak yon gwo souri:
  - Nou se rajenisman - Bondye Ris!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Wi, bondye nou yo, bondye slav!
  Augustine nan dife te chante:
  - Nou rete sou tè papa nou! Pitit Lada yo se timoun bèl bagay! Ak ane sou yon chwal zèl, Larisi nan milenè yo byen lwen!
  Svetlana ri epi li reponn:
  - Soti nan syèl la klòch la pral frape - lapli a pral koule toransyèl! Mwen kouri nan anfans mwen - lapli ete a swiv mwen!
  Epi Natasha te pran antouzyasm:
  - Suiv mwen!
  Apre sa, vanyan sòlda yo bat bravo, pye yo kale. Yo vrèman kapab fè mirak sa yo. Pa gen yon sèl paj ki te vire sou nan lavi mwen.
  Isit la se yon jenerasyon antye nan vanyan sòlda ap grandi. Deja goumen nan ranje Lame Wouj la, moun ki te fèt prèske apre kòmansman lagè a.
  Isit la, pou egzanp, Andreika. Ti gason pye atè nan bout pantalon. Trèz ane nan total, men ki jan li goumen? Wi, yon ti gason malere nan kèk fason, ki pa t 'konnen mond lan.
  Natasha te fè Andreika siy. Li te karese cheve blond pyonye a. Gade jan li bronze, tankou chokola. Ti fi a bay ti gason an sirèt. Li boumonnen toub:
  - Dous se move...
  Men li manje manje a kanmenm. Wi, jan de yon ti gason. Natasha pran epi lonje men l. Li chatouye pye pyonye a ki fè tèt di e ki gen pousyè. Kòm repons, li te kòmanse chatouye sèl fè Natashka a. Li bon pou yo manyen pa men yo nan yon ti gason.
  Natasha te fè remake:
  - Wap grandi Andrey! Si w ap viv yon koup lane ankò, m ap anseye w.
  Ti gason an te sezi
  -Kisa?
  Natasha ri.
  - Ki jan yo fè lanmou!
  Andrey soufle ak meprize:
  - Mwen te deja wè li!
  Natasha souke tèt li.
  - Sa ou te wè sete bèt kwazman. Apre sa, mwen pral anseye ou trè byen ak trè agreyab!
  Sou Out 1, 1947, ti fi yo te jwenn nan tranche yo. Yo goumen ak Fritz la. Gen anpil tan pase depi nan kòmansman Gran Lagè Patriyotik la. Men evènman an.
  Natasha tire sou Nazi yo, li lanse yon grenad ak pye l' fè, li di:
  - Pou grandè peyi kominis la!
  Apre sa, li fè dan l '.
  Ti fi yo ap goumen isit la, tradisyonèlman prèske toutouni. Abiye sèlman nan wouj, kilòt sere, yo goumen ak enfekte rès la nan konbatan yo ak yon foli.
  Epi yo tire. Epi yo tire trè byen. Tankou tirè pwofesyonèl ak vanyan sòlda nan nivo espas ki pi wo a.
  Zoya tire tou. Li sekle Nazi yo ak pepi:
  - Oh, peyi mwen ak gwo fanmi!
  Epi li voye yon grenad ak pye li. Yon bèl fi an jeneral.
  Ak cheve li se koulè fèy lò.
  Zoya te tòtire yon fwa pa Nazi yo. Premyèman, yo mennen m 'nan yon joupa epi yo dezabiye m' desann nan bout pantalon mwen. Yo te kòmanse santi, monte ak men yo nan kote ki sansib. Lè sa a, yo bat mwen ak kawotchou kawotchou. Yo bat mwen sou pwatrin lan, sou kote yo, ak sou kwis yo. Next te pi imilyan an - vyole ak yon matray kawotchou. Men, santiman an tèlman grav. An menm tan an, ansanm ak doulè a, Zoya te fè eksperyans yon orgasm epi li te fini. Nazi yo te ri.
  Lè sa a, yo ankò vyole bote nan men-ekri ak yon klib, ak Lè sa a, yo menm yo mete sou li ... Vennsenk jèn, sòlda grangou mache sou ti fi a. Pa kite yon jenn fi ankò, men toujou yon gason. Sa a se tou de plezi ak doulè. Sansasyon entans sa yo. Espesyalman si vyole nan senkyèm pwen an.
  Men, omwen yo pa te bat. Li ka wè ke Nazi yo te renmen genyen li nan diferan pwen. Yo pa t pann li. Jiskaske Zoe finalman kouri ale. Anvan sa, bò wout la, li te mete deyò nan frèt la pye atè ak prèske toutouni. Men nan moman sa Zoya te gentan rive abitye ak frèt la. Epi li kouri ale nan jis kilòt li. E ke li se yon vanyan sòlda nan pi wo acrobatics wouj la.
  Aurora tou goumen ewoyikman. Sekle Nazi yo epi chante:
  - Motherland, pati, Komsomol! Pral gen yon gwo defèt pou Hitler.
  Epi tou ki jan li voye yon grenad ak pye l.
  Tout bagay sou ti fi yo se fre ak kulote.
  Ak Svetlana, tou, pral pran ak thrash. Epi koupe Fritz la. Ak zòtèy fè li pral plante yon grenad.
  Ak gwonde an menm tan:
  - Pou kòz lit kominis la!
  Natasha tou tire, frape Nazi yo ak sifle:
  - Nan non patri a, saint la!
  Ak yon grenad voye ak zòtèy fè gaye Nazi yo. Ak ti fi yo ap vin pi plis ak plis kè kontan epi chante tout bagay pou tèt yo ak kè kontan sovaj.
  Zoya tou tire ak presizyon nan Robin Hood. Li mennen yon dife nan tèt li epi li chante:
  - Mwen renmen Larisi! Peyi pwisan! Poukisa Hitler pa te detwi? Mwen pa konprann!
  Apre sa, li menm tou, ak zòtèy pye l 'yo, pral pran li epi voye yon grenad. Ak kayuk nan fachis yo.
  Aurora fout Fritz la. Li voye yon sitwon ak pye l' epi li di:
  - Men, Pasaran! Souflèt byen file!
  Ak Svetlana pral bay vire a. Ki jan yo bale Nazi yo. Ki jan yo tranpe yo tout ak griye:
  - Glwa pou baton ki gen tout pouvwa a!
  Apre sa, li pral voye yon grenad tou ak pye atè.
  Epi Natasha pral tou bay yon vire. Koupe fachis yo. Epi li lanse yon grenad ak pye l', li di:
  - Wi, non ou sen!
  Epi souri ankò. Briyan dan pèl.
  Apre sa Zoya sikonbe. Li pral kouvri fachis yo franchman. Apre sa, li pral kriye, voye yon grenad ak pye li:
  - Gèrye, pote lanmò bay tout moun!
  Epi ankò, li pral eksploze ak yon pete letal!
  Ak isit la se Aurora tankou yon lupanet. Epi touye. Ak zòtèy toutouni li pral voye yon kado lanmò.
  Apre sa, li pepi:
  - Glwa pou vanyan sòlda Ris yo! Mèt zepòl!
  Ak Svetlana, tou, pral frape Nazi yo. Ki jan li koupe yo, tankou yon digo, epi li rebondi:
  Mwen se yon vanyan sòlda ki pap bliye...
  Epi ankò ak yon pye fè, tankou si li te kouri sou lènmi yo nan Larisi. Epi tankou yon grenad kite l vole.
  Ti fi a, nan kou, sonje anpil. Pou egzanp, ki jan tounen nan karannyèm ane a, Fritz a fòse de ti fi pye atè yo fouye yon twou nan frèt la. Ak ti fi yo poko fè tèt di toujou. Ak nan kou, janm yo premye tounen wouj, ak Lè sa a, tounen ble nan frèt la. Epi li fè mal.
  Ak monstr-fachis yo, yo nan lòd yo chofe, yo te kòmanse bat ak klib sou pinga'w yo. Ti fi yo pèdi konesans. Apre sa, yo vide yon koup plis basen dlo glas sou yo. Prèske fatige.
  Erezman, ti fi yo malere te ranmase pa yon geriseuz. Te soti yo. E menm manm yo pa t gen pou yo anpute. Ti fi yo te grandi epi yo te vin patizan. Yo pran revanj sou Nazi yo.
  Ti gason pyonye Alexander Grigorievich te gen mwens chans. Nazi li yo, pwan, dezabiye. Epi yo te pandye sou yon etajè nan frèt la. Epi, pye pyonye a te peze nan yon blòk, epi yon wòch ki te peze yon santim chita. Ti gason an soufle lonje nan frèt la. Ak fachis li yo tou chofe l ', pote yon flanbo nan yon kò rèd. Sa yo se monstr yo nan Nazi yo.
  Ti gason an te pandye pandan twa jou ak twa nwit, epi sou katriyèm jou a, li pa t ka sipòte tòti a, li te mouri.
  Anvayisè yo te konpòte mechanste...
  Manm Komsomol Sveta te dezabiye tou. Ou te sèvi yon gwo bokal an vè. Ranpli ak dlo ak ekspoze a jèl. Epi pou tout abitan yo ka wè ki jan manm Komsomol la jele nan dlo glase ki kouvri ak glas la. Ala yon laterè li ye.
  Svetlana tire sou Nazi yo e li chichote:
  - Fachis pap pase! Glwa pou Larisi!
  Natasha tou tire. Li lanse yon grenad avèk anpil presizyon ak pye li epi li rele:
  - Ann pa bay manti anba Hitler!
  Zoya konfime sou yon ton solanèl:
  - Nou pap janm kouche!
  Epi tou ouvè dife.
  Epi yon pye atè lanse yon grenad.
  Aurora ap tire. Fè fas ak Nazi yo, ak kriyan.
  - Glwa pou bondye Ris yo!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye li.
  Ak Svetlana tire anpil presizyon. Epi rele:
  - Nan non lavi sou Latè!
  Epi ankò li lanse yon grenad avèk anpil presizyon ak pye fè l.
  Epi Fritz yo pa souf.
  Ti fi yo te repouse atak Nazi a, e jou kap vini an te vini: 2 out 1947. Bèl yo repouse atak la ankò. Nou te tire yon ti kras, Lè sa a, frouch ak mesye yo.
  Natashka te sonje ki jan nan karanndezyèm ane a li te moute desann yon ti kras sou wout yo nan lagè a dèyè liy ènmi yo.
  Te gen yon ti fi pye atè ak yon senp rad koton. Mache te fasil ak bèl. Pandan ete, yon kouwòn tise nan cheve blan Natasha a, yon ti kras an lò. Bare plant pike ti wòch trè plezant. Pye ti fi a trè di, epi li pa fè mal ditou. E menm fragman boutèy yo pa bezwen pè mayi.
  Natashka te ale nan tèt li, yo te yon eskout. Li se yon bèl ti fi, e sa ka sèvi pou byen peyi a.
  Sedui yon moun, tòde. Karant-dezyèm, sepandan, se difisil pou Larisi. Apre premye siksè tou pre Moskou, Leningrad, nan sid la, Lame Wouj la te kòmanse pèdi ankò.
  Twoup Sovyetik bat tou pre Kharkov ak frape chodyè a. Ak Nazi yo deja ale nan Voronezh. Natirèlman, sa a pa leve atitid la. Ti fi a, sitou nan maten, rache feyè a.
  Alman yo te fèk anonse kaptire fò a inpignable nan Sebastopol. Ak yon ti kras pi bonè, yo te rapòte sezon otòn la nan Lafrik, tou nan sitadèl la unbending nan Tolbuk.
  Isit la vini yon ti fi pye atè, stomping plant li fè tèt di sou yon wout wòch ak panse.
  Ki sa ki ka pwochen? Èske fachis yo genyen? Apre yo tout, pouvwa yo se eksepsyonèlman gwo. Wi, atitid la gate. Ti fi a di:
  - Stalin ap viv nan kè mwen,
  Pou nou pa konnen tristès...
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  Ti fi a toudenkou wè yon ti gason. Yon bèl, bèl timoun ki gen anviwon dizan. Mens, nan kou, men ajil, nan bout pantalon, ak yon chokola tors toutouni soti nan sunburn.
  Ti gason an kouri al jwenn Natasha. Li sifle epi li rele:
  - Fachis ap bay manti! Pa enkyete w, n ap toujou genyen!
  Ti fi a reponn byen:
  - Natirèlman, nou pral genyen! Li pa ka otreman!
  Ti gason an souke tèt li epi li di:
  - Natasha, ou konnen, kòmandan an avèti ou pa ale nan vilaj la nan Novoselovo. Se la Fritz la mete yon anbiskad.
  Ti fi a te dakò.
  - Mèsi pou avètisman an. Men, ki moun ki pral delivre nòt la?
  Ti gason an sijere:
  - Kite m '. Yo tcheke tout granmoun, menm fanm. Men, yon timoun ka glise nan.
  Natasha pran yon nòt nan kilòt li epi li lonje ti gason an, men an menm tan li mande:
  - E si ou pran ou?
  Ti gason an, gade dwat nan je l, reponn:
  - Menm jan ak Malkis-Kibalkis, m'ap soufri anba tòti, m'ap mouri ak tèt mwen byen wo.
  Natasha te souri. Apre sa, li te plonje. Mwen te sonje jan de pyonye ki te gen anviwon douz an te pran pa Nazi yo. Yo dechire rad ti gason yo, yo mare men yo dèyè ak fil elektrik epi yo fè yo toutouni ak pye atè nan frèt la anmè. Lè sa a, yo te kondwi yo nan nèj la, epi ankò te kondwi yo nan joupa a. Yo te kondwi jiskaske eskòt yo te jele nan lanmò. Pyonye yo pa t alèz, men yo te andire. Ti gason yo trè fò.
  Lè sa a, wè ke jèl la pa t pran pyonye yo, Nazi yo te kòmanse boule timoun yo ak dife. Epi yo te reyisi nan sa. Lè bouro a te mete yon fè wouj cho sou pwatrin ti gason an, ti gason an di:
  Viv Stalin!
  Lè sa a, bann metal lajè, wouj soti nan chalè a, yo te aplike nan plant fè ti gason an fè tèt di. Fanm bouwo a te respire ak anpil plezi sant vyann griye nan twou nen li. Pyonye a rele ankò:
  - Vole drapo wouj sou Reichstag la!
  Li montre lang li. Lè sa a, Nazi yo te dechire scrotum la ak pens wouj cho. Pyonye a te mouri nan chòk doulè.
  Wi, fachis yo te etabli yon nouvo lòd.
  Yo te aji malonnèt ak mechanste. Ak tòti a te konstan.
  Natasha ankò lanse yon grenad ak pye li. Gaye Fritz la ak chirp:
  - Se pou gen syèl la sou tè a! Paradi kominis, kote peyi Sovyetik yo fleri!
  Zoya tou lanse yon grenad ak zòtèy pye l 'ak chirp:
  - Ak tout bèl pouvwa ap vini sou tè a!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire trè byen vize. Frape soti opozan yo. Epi li montre dan li ankò.
  Lè sa a, Augustine dife. Frape soti Nazi yo ak squeaks:
  - Pou Peyi a! Pou Stalin!
  Epi ankò li te voye yon grenad ak pye l ', gaye Nazi yo. Bat vanyan sòlda yo fò.
  Pa kite lènmi an desann.
  Svetlana tou voye yon grenad ak pye li. Koulè Nazi yo ak squeaks:
  - Glwa pou ti fi Ris nou yo!
  Ak ki jan vanyan sòlda yo ri. Apre yo tout, yo se bèl sa yo ke yo ka, an reyalite, dwe mete moute pou konpetisyon an: Madan Linivè. Tete yo tèlman plen ak fèm an menm tan. Se konsa, yo renmen fè sèks ak gason. Li vrèman eksite yo.
  Espesyalman lè kò yo ap taton epi yo toujou zongle pwent tete yo.
  Natasha te sonje jan lapolis te fouye l yon fwa. Se vrèman klas. Lè yon nonm ki gen yon grif pwal sou tout kò dwat nan vant ou ak dwèt li. Ki jan sovaj eksitan ak bèl.
  Lè sa a, Natasha touye yo tout. Ki lòt bagay pou fè ak lapolis? Men, moun ki te santi l, li tou vyole, mare nan yon ban. Li tèlman fre pou vyole gason.
  Apre sa, Natasha te boule yon etwal senk pwen sou fwon konplis fachis la ak yon fè wouj cho. Sa a se ki jan Nazi yo ta dwe fè fas ak
  Ti fi yo te distrè epi yo te kòmanse detwi Nazi yo.
  Yo bat Fritz la peze. Epi bat yon atak éfréné ak infernal konsa.
  Natasha chante ansanm, koupe Nazi yo;
  - Ti fi nan gwo bezwen! Kote ou ye pwopriyetè a ki kote!
  Wi, depi plis pase dezan kounye a Lame Wouj la pa gen yon tank ki egal ak Nazi yo, epi li pa te vinn pi bon. Okontrè, Nazi yo ap peze Lame Wouj la.
  Zoya tweeted:
  - Se pou Peyi nou an sou wout espas!
  Epi ak yon pye fè pral lanse yon sitwon. Se konsa ti fi Greyhound la.
  Augustine tire sou lènmi an, sifle;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Nou vle Stalin!
  Apre sa, li pral voye yon grenad ak pye atè.
  Svetlana, tire, kontinye:
  - Pou yo pa ka kraze nou, leve mèt la sou tè a!
  Epi ankò grenad la jete pa pye a fè mouch ti fi a.
  Natasha koupe yon koup nan liy epi li bay:
  - Epi kraze Adolf!
  Ti fi yo toujou pa te abandone opòtinite pou yo defèt Nazi yo. Nan dat 3 out 1947, batay yo te an plen.
  An menm tan an, Nazi yo te eseye koupe nan baz yo twoup Sovyetik yo ki pa t 'gen tan fè bak pi lwen pase Don an. Nan sa ki, pami lòt bagay, yo menm te reyisi yon ti kras.
  Gerda ak ekipaj tank li a, kòm toujou, se nan devan atak la.
  Ti fi nan kilòt ak pye atè. Yo tire tèt yo epi yo goumen.
  Gen de machin pou kat vanyan sòlda. Kontra enfòmèl ant ak trè konfòtab, piramid.
  Gerda, sèvi ak zòtèy pye l ', peze joystick la epi tire. Epi li frape trè byen. Dechire tourèl yon tank Sovyetik.
  Lè sa a, li di:
  - Mwen se yon terminator ak cheve koulè nèj!
  Apre sa, li ri ak kòlè ... Twitches tèt li tankou yon mannken.
  Charlotte tire tou. Trè byen frape ak gwonde:
  - Ak gwo Reich la, nou te di pa pa drift!
  Ak yon pye fè, ki jan yo pouse.
  4 Out la te rive, fwa sa a jou ki pi cho nan sezon lete an. Tank Alman yo ap goumen sou viraj Don a. Batay ap fè raj tou nan Sukhumi. Plen san ak destriksyon. Epi moun fou yo pa ka tounen dèyè.
  Charlotte ak Gerda toutouni nan yon tank. Se sèlman kilòt mens ki rete sou yo.
  Ak tifi yo ap tire, kraze nan trant-kat tank yo ap eseye kraze nan yo, ki ap kouri tankou chen fache. Ak anpil menm chen sa yo, an n di konsa cool. Epi tout moun kraze ak diseke.
  Ou jis pa ka jwenn tou pre yo.
  Ak vanyan sòlda yo se feròs.
  . CHAPIT #11
  Out 1955. Bèl fi ap goumen kont Nazi yo. Alman yo ap peze sou Voronezh. Nazi yo ap eseye peze Larisi yo.
  Natashka tire, koupe an ran. Apre sa, li voye yon grenad ak pye atè, gaye lènmi an:
  - Tout pral gwo!
  Zoya tou bay yon vire mòde sou Nazi yo. Sekle Fritz la. Epi jete sitron ak pye atè.
  Ti fi a rele:
  - Li hyper!
  Isit la li tou pran Augustine, li fwete Nazi yo. Epi li te tou jete fòs letal ak pye l '.
  Ti fi a di:
  Ann kraze Hitler!
  Lè sa a, Svetlana te pran ak jete yon grenad letal ak zòtèy pye l '. Ti fi yo pran epi demoli Nazi yo, pepi:
  - Sa bon!
  Natasha agresif te fè remake:
  Nou se super konbatan!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye l'. Sa bèl anpil.
  Zoya te fè yon gwo travay isit la. Lè sa a, yon pye fè, yon bèl ti fi, jete l ', li bat Nazi yo:
  - Nou pral trè cool!
  Apre sa, Augustine, ti fi dife a, te pran li epi li te trè bèl voye jete ak zòtèy li yo, li gaye Nazi yo nan tout direksyon:
  Nou tout se supergirls!
  Lè sa a, Svetlana se yon ti fi trè bèl, ak tankou yon blond, ak pye fè flache grenad. Epi fi a pran li woule Fritz la, yon bèl fi.
  Ti fi nan kilòt. Epi li woule:
  - Ti fi yo diferan! Ak wouj anpil!
  Ti fi yo jeneralman trè fre, epi yo toujou pye atè.
  Svetlana, pou egzanp, kouri pye atè pandan tout lagè a. Ak nan karannyèm ane a li te deplase nan forè a. Se pa premye fwa pou li. Li te travay nan yon koloni pou timoun, pye atè, ak nan yon rad prizon lejè jouk jèl la. Apre sa, ti fi a menm kouri pye atè nan nèj la. Se konsa Augustine te nan koloni an. La, ti fi yo te kapab travay prèske toutouni nan jèl la piman bouk Siberian.
  Epi li pa t fè yo pè. Ak ki jan li bon pou ti fi yo kouri pye atè nan snowdrifts yo nan nèj la. Epi jèl te mòde talon pye yo. Pa tèlman pè. Plant yo fè yo kouvri ak mayi, ak ti fi yo pa te fè mal, soti nan kwout glas la.
  Yo tèlman fre. Ti fi pye atè kouri ak travay ak rach.
  Ti fi yo te fè yon trè bon travay.
  Ti fi yo te fou anpil. Yon fwa ankò yo voye grenad ak zòtèy yo fè.
  Ak kraze pa Nazi yo. Gèrye trè fre, mwen dwe di.
  Ti fi jete pye yo sou lènmi an.
  Natasha tire anpil presizyon sou Nazi yo.
  Epi kraze plis Fritz.
  Ti fi a trè bèl... E trè pye atè ak bèl Natasha, trè agresif.
  Men, pou yon ti fi li nesesè detwi sa ki enteresan.
  Isit la Oleg Rybachenko ak Margaret Magnitnaya te kòmanse goumen.
  Ti gason an ak ti fi a kraze Alman yo.
  Oleg Rybachenko te sanble ak yon ti gason nan onz. Epi kraze Nazi yo. Oswa moun ki sanble ak fachis.
  Ti gason an jete pye l' sou Fritz la. Kraze ak genyen.
  Li bay yon vire.
  Ak Margarita trè fòtman thrashed sa yon ti jan squinted Fritz.
  Epi kraze Alman yo. Ak ti fi a goumen trè bèl.
  Apre sa, li jete pye l' bèl anpil. Epi kraze lènmi an.
  Margarita te touye Alman yo anpil.
  Nazi yo t ap avanse byen vit.
  Margarita, anpil kraze advèsè a.
  Pye yo fè ti fi a te kase zo rèl do Nazi yo trè bèl.
  Ti fi yo tèlman agresif.
  Epi batayon an ale dèyè mesye yo. Ti fi nan kilòt, ak bèl anpil. Atak Alman yo, ak anpil zèl.
  Tete fè yo ak pwent tete Ruby ap souke. Ak ti fi yo goumen ak presyon ekstrèm. Yo kraze Alman yo. Epi twoup Nazi yo bay.
  Epi kounyeya Alman yo ap kòmanse fè bak.
  Veronica lanse yon grenad ak zòtèy li. Li kraze sòlda yo, li di:
  - Lanmou se lavi!
  Victoria te bay yon vire byen vize. Li koupe advèsè yo. Epi li voye yon grenad ak pye l'.
  Apre sa, li di:
  - Peyi nou an glorifye!
  Isit la Juliana se yon ti fi trè bèl, ak madanm jeneral la, kòm li pran ak lanse yon grenad ak cooes:
  - Genius Express!
  Apre sa, Anna a wouj. Ti fi a tèlman fre ak ekstraòdinè. Mwen chifonnen Fritz la, mwen tranpe yo. Ak yon grenad vole ak pye atè. Ak opozan gaye.
  Apre sa, li di:
  - Sen Larisi nan Tsar Joseph Stalin!
  Epi ti fi a fè yon klin ak je safi li. Epi li fè deng li yo.
  Lè sa a, Olympics yo: yon ti fi ewo lanse yon pakèt antye nan grenad ak pye atè li.
  Ak gaye nan tout direksyon nan rivyè san an ak Nazi yo.
  Apre yo tout, yon batayon nan ti fi janm fè, nan bout pantalon, se nan forefront nan atak la ak frape soti Alman yo.
  Ti fi tire anpil presizyon, men yo pa soufri pèt. Lè yon ti fi toutouni epi li mete sèlman kilòt, li se pratikman envulnerabl. Epi li trè difisil jwenn kenbe.
  Se konsa, Alman yo pa frape tifi, ni ak yon kokiy, ni ak yon bal, ni ak yon fragman. Se konsa, sa? Goumen se batay!
  Veronica tire tèt li. Li frape lènmi an, li voye yon grenad ak pye atè, epi li pepi:
  - Li pral yon jwèt trè fre!
  Epi Victoria se yon kòmandan gèrye. Kòm li souke pwatrin li, epi li emèt yon sanblab zèklè ak pwent tete wouj li yo. Lè sa a, yon pye fè lanse yon grenad.
  Kraze ran opozan yo.
  Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Mwen se yon supergirl!
  Epi li montre dan li.
  Apre sa, Julian. Epitou yon ti fi nan bote ra. Ki jan yo bat sou Nazi yo. Plis jisteman, pa Nazi yo, men pa Alman yo, ki, sepandan, yo nan lagè ak Larisi oswa Sovyetik la.
  Ak sou fòtèy la se tsar la ak prezidan, ki moun ki te vin anperè a nan anpi Sovyetik la. Epi li se gwo dakò. Ak lè a ap vini lè Sovyetik la pral miltipliye rad yo anpil nan bra nan repiblik Sovyetik yo.
  Yuliana te voye yon grenad ak pye l' epi li di:
  - Se pou gen Stalin nan Larisi Sovyetik - limyè!
  Li fè clin je safi li yo.
  Apre sa, Anna, bèt wouj la, ap goumen. Epi li tire trè byen tou.
  Epi li montre dan li, li di:
  - Se pou gen yon paradi wayal sou planèt la!
  Ak Olympias te lanse yon sitwon ak yon pye fè. Opozan gaye ak griye:
  - Glwa pou Tsar la ak patri a!
  Tank Hitler yo te kapab pran viraj Don a, epi yo te vire nan sidwès la, kontinye deplase bò larivyè Lefrat la. Avansman Nazi a te relativman siksè.
  Konfigirasyon an menm nan devan an te an favè yo epi li te difisil transfere ranfòsman pou Lame Wouj la anba bonm Alman yo.
  Anplis de sa, avyon yo ki gen kapasite nan Twazyèm Reich la, ki se konplètman envulnerabl, yo te tounen yon zam trè efikas, ak bat machin Sovyetik ak yon jè laminar.
  Li te espesyalman efikas paske gwo vitès vole asyèt yo. Ki ta ka ratrape ak prèske nenpòt avyon Sovyetik.
  Ti fi yo bèl Gertrude ak Eva chase pou machin Sovyetik sou tankou yon diskèt.
  Isit la, an patikilye, de Yak-11 avyon de gè atake, ak literalman aplati yo.
  Sa yo se ti fi yo, yo pa kanpe sou bò liy yo.
  Gertrude peze bouton joystick la ak zòtèy li yo epi li di:
  - Bondye Alman yo se pi pwisan nan mond lan!
  Èv te kontwole joystick la tou avèk èd zòtèy li yo epi li te montre dan li, li gwonde:
  Nou pral tranpe tout lènmi yo nan twalèt la!
  Ti fi a toujou yon bagay. Isit la mwen te pran, pou egzanp, yon pyonye. Li dechire rad ti gason an epi mare yo nan aspen an ak fil. Lè sa a, li te kòmanse cauterize kò pyonye a ak yon pokè wouj cho nan poto a. Te kòmanse ak vant lan, Lè sa a, deplase nan pwatrin lan. Pa t 'inyore pinga'w wonn ti gason an.
  Lè pokè a te refwadi, ti fi a te chofe l ankò, epi Gertrude te voye yon branch bwa.
  Apre sa, yo te chanje, e patnè li te fri pyonye a. Terminator blond Gertrude te boule machwè ti gason an tou. An brèf, pyonye a pa t rete yon sèl po.
  Apre sa, yo pran yon gwo dife, yo limen yon gwo dife, yo pwav ti gason an, yo sale l, epi yo kòmanse manje.
  Vyann lan juicy, mèg.
  Èv t ap devore ti gason an, li di:
  - Ou p ap jwenn kalori siplemantè sou manje sa yo.
  Gertrude, niche dwèt li, te dakò:
  Wi, se vyann bon jan kalite. Ti gason an mens, wiry, mèg. Sa a se bèl manje.
  Tifi yo kontan manje pyonye yo. De plis Alman pwoche bò kote. Rantre nan fèt la. Literal kanibalis. Se konsa, bon gou, ak séchage yo manje yon ti gason.
  Youn nan fanm Alman yo, Frida, te fè remake:
  - Nou yon jan kanmenm bouyi yon fanm ansent. Apre sa, yo manje ti bebe a nan matris la. Li tèlman bon gou!
  Epi tifi yo pete ri. Tòti ak kanibalis, sa se fre!
  Yo tou senpleman, san okenn prejije, koupe yon bagay pou ti gason an ak chak ti moso koupe yon ti moso.
  Apre sa, vanyan sòlda yo tou bwè diven - melanje ak alkòl aviyasyon. Yo te manje vyann juicy.
  Lè sa a, vanyan sòlda yo danse yon ti kras. Lè sa a, te vin yon kèk plis bèl nan menm kilòt yo. Yo te kòmanse manje ti gason an. Yo koupe ti kè l an plizyè moso. Epi yo manje tou.
  Apre sa, yo pran l, yo kouri pye atè sou chabon yo. Yo sote, yo sote. Apre sa, yo kouri al nan pati ki pi pre a. Se la yo atake moun, yo marye ak yo tankou bèt. Epi li te gwo.
  Fi yo tèlman agresif.
  Epi, koulye a de ti fi ap kouri dèyè avyon Sovyetik. Yo ram Tu-4 a, sa ki lakòz bonm yo nan vant li eksploze. Epi tout moun pa sispann ri. Ti fi bèl bagay.
  Ak ki jan yo peze dwèt fè sou bouton yo nan joystick la. Sa yo bèl bèl. Yo gen pouvwa a nan kòlè ak flanm dife a nan pasyon. Ak ti fi toutouni bay konfyans nan viktwa.
  Ti fi move reyèlman tire desann avyon Sovyetik.
  Gertrude mande Eve ak yon souri:
  - Èske w panse Bib la se pawòl Bondye a?
  Ti fi a reponn ak yon ri:
  - Non!
  Gertrude te mande ak yon sipriz evidan:
  - E poukisa?
  Eve te di aksan:
  - Paske syèl la solid! Tankou yon glas!
  Ak ti fi yo ri. Li te sanble trè komik.
  Gertrude lojikman te fè remake:
  Men, toujou, gen yon Bondye!
  Eva dakò:
  - Gen Adolf Hitler ak pwofèt li!
  Epi ankò vanyan sòlda yo pete ri. Yo tèlman amizan epi yo pa menm bèbè ditou.
  Epi yo renmen goumen. Oh, ak vyole gason tou. Sa a se deviz yo....
  Gertrude, ki te tire avyon Sovyetik la, di:
  - Peyi mwen! Mwen pral touye tout moun pou ou!
  Eva ak yon griyen nan dan konfime:
  - Mwen tou!
  Ak klere ak je safi. Vanyan sòlda sa yo fre. Epi yo pa estipid ditou.
  Oswa petèt move ... Ak trè mechan. Isit la yo te tòtire yon fanm ki gen trant an ak pitit gason l 'nan anviwon douz - pa menm yon pyonye.
  Yo te pann yo tou de sou yon etajè. Epi yo te limen yon dife anba pye atè. Anplis, pou ou ka soulaje chalè a, men fanmi ou pral ale nan dife a.
  Swa talon ti gason an pral fri, Lè sa a, ti fi yo.
  Ak fanm nan te blese tou de mantalman ak fizikman. Tete manman yo te mete dife tou.
  Wi, yo te tòtire anpil. Ti fi renmen dife.
  Pa egzanp, ti gason yo renmen tòtire. Menm konplètman inosan yo.
  Jis mete yo dife...
  Oswa tranpe nan asid... Yon lòt fason pou tòti. Fouye pyonye a ak yon fil wouj, epi answit pase l ak fimye. Sa a se tou de douloure ak imilyan.
  Pyonye yo te voye tou ak corbit ak lacho. Oke, fiends-terminator sa yo.
  Eva frape twa machin Sovyetik epi li di:
  - Men n'ap tòtire moun... Epi li fre!
  Gertrude montre dan li, li di:
  - Li espesyalman bèl tòtire yon ti gason!
  Eva dakò:
  - Trè bèl! Men, li bon tou pou tòtire yon ti fi!
  Gèrye yo te tèlman kontan isit la.
  Gertrude te jete kat avyon Ris epi li di:
  - Epi li pral gwo pou nou!
  Epi li montre lang li.
  Ti fi an jeneral yo tèlman bèl nan aparans ak kòlè andedan. Youn nan tòti yo ke bèl yo te itilize te. Isit la, pou egzanp, ou pann yon pyonye nan pye l 'nan plafon an, epi tache yon chenn nan men l'. Epi ou jwenn elektrik. Pyonye a dwe leve l avèk èd yon laprès. Pou anpeche misk yo kraze.
  Lè sa a, pa gen ase fòs ak ankò bat ak aktyèl.
  Ti fi yo te renmen tou lè ti gason yo vire wou a. Yo ralanti mouvman an yon ti kras, kidonk yo bat ak kouran. Trè enpresyonan.
  Eva mande tèt li:
  -Èske Dyab la egziste?
  Gertrude reponn ak yon souri:
  - Nan nenpòt ka - li-dyab la - li nan nou!
  Epi tou de vòlè jan yo vle. Ak figi yo pral montre.
  Ti fi yo te oblije repouse vòl avyon atak Alman yo. Gèrye blond la voye yon grenad ak pye l. Ak tire desann yon Alman XE-377. Apre sa, li di:
  - Presizyon mwen genyen - inplakabl!
  Zoya te voye yon grenad tou ak pye l' ak anpil presizyon, epi li di:
  - Nan non Rod! Ak tout bèl pouvwa a Larisi!
  Lè sa a, ti fi a tire.
  Lè sa a, Augustine nan cheve wouj tou kloure. Li se yon ti fi trè entelijan. Ak zòtèy toutouni li li te lanse yon sitwon. Te kraze yon avyon atak Alman.
  Li kraze nan lè a apre yo te frape. Epi debri flanm dife yo te kòmanse tonbe atè.
  Svetlana te tire bazouka li tou. Li te fè desann yon avyon atak rapid nan Twazyèm Reich la. Epi pepi:
  - Pou tout bèl pouvwa a nan Gran peyi Ris la!
  Apre sa, pye atè ti fi a ankò voye yon grenad touye moun. Ak trè egzat.
  Natasha tou se pa yon miss. Li souke tete li yo, li montre pwent tete wouj li yo epi li di:
  - Grandè peyi a! Nou se zanj!
  Ak bote a te montre lang long li. E konsa deplase!
  Zoya tou souri agresif, epi sifle:
  - Lènmi an pap pase! Larisi pral demoli...
  Dwèt yo fè nan janm chiseled trè byen jete yon grenad letal ak ki ka touye moun.
  Lè sa a, Augustine an kòlè dife te kòmanse voye kado lanmò. Yon ti fi ki gen yon gwo kè ak janm long.
  Yon grenad jete pa yon talon fè vole. Ak soti nan avyon an atak sèlman espre dife.
  Lè sa a, Svetlana ... Jis tankou yon pye fè, li pral lanse, ak kraze Fritz la.
  Soti nan avyon an, sèlman fragman, boule rete.
  Gerda ak Charlotte nan yon tank wouj, konplètman toutouni nan bout pantalon yo, te goumen. Tank Sovyetik kontreatake.
  Gerda tire sou machin Sovyetik la epi li kraze zam la. Li pran li epi li chante:
  - Mwen se pitit fi dyab la!
  Charlotte te kraze defans T-54 la epi li te ajoute:
  - Mwen ka simonte tout bagay!
  Kanon wo presyon Alman an se yon zam trè efikas. Li kapab antre nan yon distans trè long, ak depase 100mm Sovyetik la sou T-54 la. Anplis, machin Ris pa antre nan dènye Alman AG-50 U, nan nenpòt ki ang. Se sèlman ISs super lou ki ka lakòz pwoblèm pou Fritz la. Men, reyalite a nan pwoblèm nan se ke Isov trè piti, ak machin nan ki baze sou T-54 la. Epi ou pa ka diskite kont li.
  Gerda peze bouton joystick yo ak dwèt toutouni li nan janm grasyeuz. Koupe yon machin Ris nan yon distans ak grin:
  - Mwen se yon wa sa devni selèb!
  Ak vanyan sòlda nan montre yon lang woz long.
  Charlotte tire tou. Ak trè apwopriye. Li tire tèt li, ak kòlè yon gwo pantè.
  Epi li tou peze bouton joystick la ak zòtèy pye l 'yo.
  Epi li sifle nan tèt li:
  - Mwen se yon gwo avyon de gè super klas!
  Anplis, Gerda gentan tire. Blon san frèt. Malgre ke fanm nan tèt li se tanperaman. Pa egzanp, li te kloure yon manm Komsomol sou yon pye pen. Li menm li mete klou nan men l ak nan pye l. Li te mete dife nan pwatrin li, epi answit ak pensèt ki cho wouj, li kase zòtèy li.
  Epi kounya Gerda ap gwonde:
  - Nou se chen mawon blan e nou pa konnen pitye pou pèsonn!
  Epi ankò, bote a tire anpil presizyon. Ak kout pwen lènmi an. Yon bèl blond konsa. Byento li pap fè sa. Yon fwa ankò, machin Ris la kraze nan yon distans. Kapab frape. Ak desan (200) milimèt zam pa pral sispann li.
  Charlotte tou tire ak grin:
  - Mwen se gwo wa! Mwen pral kraze nou tout!
  Ak zòtèy fè, li peze bouton an joystick. Dyab la ki gen cheve wouj te tòtire pyonye a yè. Li bat ti gason an ak pakèt orti. Apre sa, mwen voye ti anpoul yo ak sèl. Lè sa a, li pote brikè a. Flanm dife wouj predatè niche talon timoun nan. Men yon rouj! Ala degoutan li ye. Jis yon ti bèt infernal, toumante tout moun san okenn pitye ak feblès!
  Sepandan, ti fi Sovyetik reponn Nazi yo.
  Gèrye mennen tèt yo dife. Yo san frèt ak kalkile.
  Natasha te voye yon grenad ak zòtèy li. Mèsenè yo gaye nan tout direksyon.
  Natasha sifle:
  - Tout enposib yo ka rive vre avèk nou!
  Zoya, tou, ak zòtèy toutouni li, kite yon sitwon. Gaye Nazi yo ak griye:
  - Wi, Peyi mwen an ki pi sen!
  Epi ti fi a fè yon klin.
  Lè sa a, Augustine nan dife te sikonbe bay Nazi yo ak pye l '. Gaye yo nan direksyon diferan ak trè byen lwen. Ak pepi:
  - Mwen se konesans lanmò!
  Epi Svetlana voye yon grenad ak talon pye l. Nazi yo ap vole nan tout direksyon. Yo peri san okenn espwa pou yo jwenn mwendr delivrans lan. Ak jan ti fi grasyeuz yo.
  Svetlana te vire epi chante:
  - Men nouvo batay mwen an! Mwen prale avèk ou!
  Isit la yon tank pwisan Alman monte nan kraze yo. Nan ka sa a, AG-100. Tankou yon mons se pa tèlman fasil kraze nan. Men, ti fi Ris yo pare pou yon batay konsa.
  Ak trè byen yo bat soti nan yon bazouka. Nazi a te gen yon kòf, se konsa yo pran li epi chifonnen li. Li jeneralman bèl bagay.
  Natasha gwonde agresif:
  - Se pou gen syèl la sou tè a!
  Epi ankò grenad la jete nan pye l 'mouch. Kado sa a ki ka touye moun nan aniilasyon.
  Epi Zoya pral pran li epi frape Nazi yo. Ki jan li jete ak kraze yo. Ak yon trè belijeran.
  Ak zòtèy fè, ki jan yo kloure grenad. Epi jwenn Nazi yo sou kòn yo.
  Epi Augustine tou ap gouye sou Nazi yo. Ak talon pye li, kòm toujou, se nan biznis.
  Li gaye Nazi yo tankou ravèt nan kwen yo. Epi li woule:
  - Mwen se yon roux!
  Lè sa a, Svetlana, tou, kòm li pran li, ak bat sou Nazi yo. Li konfizyon nan vyann mens san, ak griyman ak kòlè sovaj:
  - Mwen se yon fi san pitye!
  Trèv la kase. Batay yo nan swing plen ankò, ak Fritz yo pral pran tanpèt Voronezh.
  Natasha bay vire. Yon grenad jete ak yon pye fè vole. Tire Nazi yo, epi gaye opozan yo.
  Apre sa, li gwonde:
  - Mwen se yon blond ki pral detwi tout moun!
  Zoya te fè remake tou nan yon fason trè orijinal, koupe Nazi yo:
  - Epi blond siwo myèl yo fre.
  Ak yon grenad vole soti nan yon pye fè, ak kraze tout moun.
  Apre sa, Augustine tire. Ak trè egzat. Tire anba Nazi yo ak chirp nan tèt yo nan poumon li:
  - Mwen se yon super fi.
  Ak zòtèy yo fè nan pye yo tou trè jisteman voye yon grenad.
  Se konsa, Svetlana lanse ekipe li. Chire Nazi yo an miyèt moso ak liy sa a. Epi pepi:
  - Mwen se banyè Sent Matènèl la!
  Epi ankò yon sitwon jete ak yon pye fè.
  Ti fi yo goumen anpil. Yo goumen tankou ewo reyèl. Yo plen ak envensibilite.
  Natashka tire tèt li, epi ranpli lame mèsenè a ak plon. Epi li pa pè tank oswa misil.
  Menmsi tèt de gè balistik ap vole isit la. Wi, tèlman kòlè, ak dezespere, ki kapab anyen!
  Ak yon grenad vole soti nan yon pye fè. Ak ansanm ak li, destriksyon se enplikasyonJwi ak aniilasyon.
  Zoya tou bay yon vire. Sekle soti Fritz la. Li fè dan li, ki koulè pèl, epi li ri:
  - Mwen gen yon dam ki fè super!
  Ak griyen dan li yo tou senpleman mòtèl.
  Epi Augustine tou detwi lènmi an. Epi sekle san okenn pwoblèm. Ak dwèt fè lanse yon nouvo grenad.
  Epi ti fi a ap ri:
  - Mwen pral manje nou tout!
  Lè sa a, Svetlana dife dezespereman. Epi li trè enèjik. Sekle desann opozan yo. Ak yon grenad trè byen vize, ak yon ranpli ki ka touye moun, yo te lanse ak yon pye fè.
  Ti fi ap gwonde:
  - Fachis dragon lanmò!
  Epi ankò yon souri. Kat ti fi yo pral evidamman pa janm bay nan.
  E nan lòt kote, Nazi yo deja atake.
  An patikilye, Gerd ak Charlotte te kite yo fèmen chodyè a - sèlman ven kilomèt.
  Ak ti fi yo tire tèt yo... Yo etonan ak anpil miskilè. Kò yo se tou senpleman siprèm gusto ak fòs.
  Men, nanm yo nwa... Tankou chabon oswa menm pi mal.
  Isit la, pou egzanp, Gerda te pran e li te vini ak yon nouvo tòti. Kat ti gason yo te tache ak fil nan yon Spike asye ak yon dèlko te konekte. Plis wou an vire pi vit, se pi fèb frape aktyèl yo. Ak pi dousman, pi fò.
  Konpòtman vyolan nan Gerda. Ti gason yo, tranpe nan swe, kouri, pouse volan an.
  Ak ti fi Alman yo soti nan panyen an jete chabon anba pye yo. Konpòtman vyolan nan ti fi - pa di anyen. Trè mechan tou.
  Gerda, sepandan, tèt li renmen kouri sou chabon cho.
  Isit la li te tire sou yon tank Sovyetik, te kraze tourèl la epi li te di Charlotte, yon souri kanivò:
  - Men omonim mwen nan gwo siy "Snow Queen".
  Charlotte ri. Li frape tank Sovyetik la tou epi li mande:
  - E poukisa?
  Terminator blond la reponn:
  - Li te mande yon kabwèt ak yon pè soulye, pou li ta ankò al chache Kai frè l 'atravè mond lan. Ki sa ki mal nan mache pye atè?
  Charlotte frape tank Sovyetik yo ankò epi li reponn:
  - Li dwat! Ti fi a te deja abitye mache pye atè ak nan limyè jèl Ewopeyen an. Te kapab siviv tranzisyon an. Li te mache pye atè nan nèj la epi li pa janm etènye!
  Gerda ri epi li di:
  - Wi, epi li te mache pye atè pou yon bon bout tan, depi li te fè alantou mwatye mond lan. Pa soulye pou yon ti fi se yon gwo liks.
  Epi blond nan ri. Nan sezon fredi, yo te fè eksperyans tankou sa a. Yo te kondwi pye atè, ak prèske toutouni, yon ti gason ak yon ti fi nan jèl la. Premye dis minit ak nan yon kay cho. Lè sa a, ven minit ak senk rès nan chalè a. Lè sa a, yon demi èdtan, ak Lè sa a, yon èdtan. Se konsa tout nwit lan.
  Pye timoun yo anfle nan frèt la. Men, mesye yo byen fè tèt di toujou, yo te abitye soulye sèlman nan move tan frèt.
  Apre sa, pyonye pye atè yo te chase sou chabon yo. Malgre ke talon timoun yo te vin koryas, yo vivan epi boule kòm dabitid. Sa ki te rive prizonye yo apre Gerda pa t sonje. Li te ale goumen. Antouka, kat yo pa t mete soulye yo depi karannyèm ane a, lè yo te kòmanse goumen nan dezè a, nan lame Rommel la. Sa yo se ti fi ki pi fre.
  Isit la ankò Nazi yo atak. Ti fi yo rankontre Nazi yo ak piki byen vize, frape lènmi yo.
  Epi yo voye grenad ak pye atè.
  Sepandan, vanyan sòlda yo te vini ak yon lòt bagay. Isit la yo te pran, pou egzanp, ak konekte elektrisite la. Apre sa, yo frape Nazi yo ak dechaj elektrik. Ak ti fi yo tèt yo te fri talon yo.
  Pinga'w yo nan ti fi yo tèlman wonn, woz, trè bèl gade ak manyen.
  Alman yo ak divizyon etranje yo te tèlman pè ke yo te fè bak ...
  Natasha, niche bouch li, di:
  - Mèsi Bondye Svarog!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Sa a se vre yon gwo Bondye! Men, Jezi se yon gwo Bondye tou! Kidonk lavni an se pou nou!
  Epi ti fi yo te fè yon klin youn ak lòt.
  Augustine te fè dan li epi li te sijere:
  - Eske nap bwè yon bagay? Pa egzanp, yon bon diven ki mous ak ledven!
  Svetlana te pran antouzyasm:
  - Se sa! Diven ak epis santi bon! Li boule grès tèlman byen!
  Natasha ri.
  Nou pa gen grès! Nou se jeneralman vanyan sòlda ak kò tankou asye jete!
  Zoya di:
  - Lè sa a, viktwa a pral siman rive nan nou!
  Augustine te dakò ak san pousan sa a:
  - Nou pral definitivman gen chans! Menmsi lagè a ap pase depi kenz ane deja!
  Natasha woule zye l epi li di:
  - Sa se laterè!
  Ak ti fi yo synchrone kwaze tèt yo.
  . CHAPIT #12
  Avyasyon Hitler a te eseye bonm pozisyon Sovyetik yo. Li literalman peze yo epi detwi yo.
  Yon sèl bonm TA-500 demoli tout yon faktori Sovyetik. Ak sa yo te kou devastatè.
  Nan Helm a nan yon avyon sa yo se: Helga, Margaret, ak Gala.
  Ak vanyan sòlda sa yo peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy fè yo, voye kado bonm nan lanmò bay lènmi an. Ak kraze potansyèl defansiv Sovyetik la.
  Yon tantativ konbatan Ris pou atake fini nan echèk. Alman kanon trant-milimèt fasil tire desann avyon Sovyetik yo.
  Ak isit la ou pa ka diskite kont pouvwa Hitler a: Nazi yo se jis terminateur!
  Ti fi yo ri epi sonje kijan yo te tòtire pyonye a sou etajè a, epi yo te bat li ak fil fil wouj ki chofe. Apre sa, li te tòde ak squealed nan doulè sovaj.
  Apre sa, tout moun bat li, bat li, epi answit talon wonn timoun yo te griye nan poto a.
  Ti gason an soti nan chòk doulè kounye a ak Lè sa a, pèdi konesans. Li te mennen nan tèt li epi ankò pa fil la.
  Jiskaske yo te tòtire pou yo mouri.
  Sa a se triyad nan pilòt ti fi nan Twazyèm Reich la: Helga, Margaret ak Gala.
  Yo te monte ankò, tankou yon krapo sou Nazi yo ki t ap tòde. Ti fi Lame Wouj la te rankontre yo ak kou pwisan.
  Yo te baleye Nazi yo ak kout bal ki egzat ak byen vize, epi answit tou ak lanse ak grenad lè l sèvi avèk pye atè.
  Ti fi yo te goumen ak fòs.
  Men batay la te difisil anpil. Youn nan pyonye yo te soufle tèt li. Men, Natashka te bo ti gason an sou bouch li epi li di:
  - Ou pral nan Iria nan kè Rod!
  Epi ankò, ki jan li voye yon grenad ak pye atè. Tank Alman an ranvèse. Ak woulèt li yo ap vire pè, ak yon tchchaj ak metal.
  Tout bagay ap mache trè byen.
  Ti fi yo se atlèt eksepsyonèl ak vanyan sòlda. Si yo deja goumen, Lè sa a, pa gen anyen konpare ak yo.
  Zoya tou lanse yon grenad ak pyel li di:
  - Blan Larisi pa pral pliye anba Nazi yo!
  Augustine tou tire, li di ak kòlè enbesil:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pa janm bese! E menm Satan an trèt pa pral panche Larisi sen!
  Epi dan vanyan sòlda dife a klere tankou gwo bèl grenn pèl.
  Epi Svetlana ap tire tou. Li bale Nazi yo, epi li fè dan li pa mwens gwo ak agresif:
  - Mwen pa mourir nan fachis! Glwa pou Larisi kominis!
  Epi tout kat ti fi yo rele nan koral:
  - Glwa pou Nouvo Lòd Ris Demiurge Bondye yo!
  E ak pye atè yo pral lanse chaj letal! Epi li se gwo!
  Nan fen mwa Out 1947 ... Alman yo te finalman kapab konekte bra avanse yo epi koupe pati sa yo nan Lame Wouj la ki te nan lwès Don a.
  Twoup Sovyetik yo te goumen kont Nazi yo, yo te kounye a nan antouraj konplè. Men, yo te goumen avèk anpil kouraj.
  Yon batayon antye nan ti fi repouse atak yo nan Fritz la. Vanyan sòlda bèl ak curvaceous pi pito goumen nan kilòt sèlman.
  Lè sa a te ba yo pwopriyete fantastik ak vitalite. Ak sa ki atire vanyan sòlda lè yo souke tete fè yo. Epi pwent tete yo nan pwatrin yo tèlman wouj, ak briyan.
  Ti fi yo goumen ak repouse ofansiv enfantri nwa a. Gen anpil Afriken nan lame Alman an. Jete yo tankou fouraj kanon. E gen anpil Endyen.
  Malgre ke Alman yo pa t 'gen tan pran peyi Zend, kèk nan reprezantan yo nan pèp sa a yo apwovizyone pa Britanik yo pou touye. Pou anpeche yo pran endepandans yo.
  Epi Alman yo toujou ap avanse. Afriken ak Arab yo abandone... Batay ap bouyi tankou nan lwil anba yon dife nan pwopòsyon kolosal.
  Angelica se yon ti fi dife, epi kòmandan batayon an, lanse yon grenad ak pye li epi li rele:
  - Pa yon sèl etap tounen!
  Malvina, yon ti fi ki gen cheve an lò, pran:
  - Pa fè bak epi pa bay moute!
  Epi li voye tou yon grenad ak pye l.
  Lè sa a, ti fi a souke pwatrin li.
  Kriye ak supèrb Oksana, terminateur a blond. Epi voye yon sitwon ak zòtèy fè:
  - Nou pa pral pèmèt lènmi an Stalingrad!
  Angelica, souke l toutouni, di ak tete plen:
  - Natirèlman nou pa pral!
  Epi ankò yon grenad jete pa zòtèy fè mouch. Ki gaye opozan.
  Lè sa a, Akulina tire soti nan yon bazouka. Epitou yon ti fi pye atè ak cheve blond.
  Epi ak talon pye li li voye yon grenad. Ki jan yo gaye Nazi yo nan tout direksyon.
  Ti fi a te di:
  - Se pou limyè ak syèl la!
  Oksana te vire epi sifle, koupe konbatan nwa yo:
  - Wi, Larisi se pi popilè!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye l'. Blonde nan tèt mwen. Li te yon fwa tòtire pa Nazi yo. Yo te pase pye fi a ak lwil oliv. Epi yo te mete yon brasero byen lwen. Dife a prèske manyen plant ti fi a klere ak lwil oliv.
  Oksana te blese anpil, men li te sere dan li epi li te andire. Alman yo te tire sou li pou anviwon ven minit. Yo kite ti anpoul sou plant yo. Pandan yon semèn yo te ale, epi tòti a te kontinye ankò.
  Oksana te fri sou yon brasero chak vandredi, epi nan Lendi yo bat li ak kawotchou kawotchou, epi nan Mèkredi yo pase yon kouran elektrik nan kò li. Yo tòtire m twa fwa pa semèn. Anplis, prèske san yo pa kite tras sou kò a.
  Ti fi a te andire konsa pandan kat mwa, men li pa t di Nazi yo anyen. Apre sa, yo te voye l nan kan lanmò a. Men, sou wout la, Oksana jere yo sove.
  Natirèlman, rayisman li pou Nazi yo se gwo. Ki kalite tòti yo te itilize kont li.
  Oksana te voye yon grenad ak pye li. Li gaye Arab yo nan tout direksyon. Apre sa, mwen sonje.
  Lè dife niche pla pye, li santi w ap tranpe w nan dlo bouyi. Doulè a se byen file ak pwolonje. Lwil oliv la pa boule po a, ak chalè a reglemante pa bouro pwofesyonèl. Epi li fè mal, li fè mal anpil.
  Oksana nan moman sa a ap eseye imajine yon bagay abstrè.
  Tankou li se yon Princess. Epi li te kaptire. Ak mennen nan ekzekisyon. Natirèlman, ou dwe mache pye atè nan nèj la. Ak pinga'w kwit.
  Men, Princess la mache ak tèt li byen wo. Li pa abandone e li pa vle abandone. Malgre ke li gen yon sèl twal sak chire nan ranch yo. Ak yon kò ki byen fòme apèn kouvri. E plizyè santèn gason ak ti gason gade l e menm montre lang yo.
  Men, Princess pye atè a pa jennen. Li ale nan tèt li, mache ak fyète ak pwatrin li gonfle soti e menm chante;
  Pentire espas nwa limyè lugubr,
  Epi li sanble ke zetwal yo te diminye nan òbit yo!
  Mwen vle renmen, an repons mwen tande - non,
  Kè rayisab yo kase an miyèt moso!
  
  Mwen sipliye w, chèf mwen, vin jwenn mwen,
  Mwen kriye oseyan nan dlo nan lapenn!
  Kraze tout chenn prejije yo,
  Mwen vle ou di pèp la verite!
  
  Lanmou pi enpòtan pase devwa ak kouwòn,
  Si li nesesè pou ou - mwen pral trayi patri a!
  Apre sa, mwen pral mete mennaj mwen an sou twòn nan,
  Dayè, chèf mwen an pi chè pou mwen pase lavi!
  Apre sa, li monte etap an bwa yo nan echafodaj la. Apre nèj la frèt, k ap boule, pye l fè eksperyans kè kontan lè yo manyen pye bwadchenn lan.
  Yon bouro gwo, nan yon kapuchon wouj, file yon rach. Lam asye a briye nan solèy la glacial janvye. Yon mandyan, Princess pye atè, tou dousman apwoche blòk la koupe.
  Bouro a gade l epi desepsyon li nan je l. Li te espere ke kat la ta jwenn rad la rich ak bijou nan Princess la.
  Men, tout rad, soulye, bijou moun out la te rache pandan atak la, mete yo nan yon pil komen.
  Lè sa a, Princess la te vle yo vyole. Men, wa a li menm te vle eseye li. Epi fè l' madanm ou. Men, li te mòde anvayisè a konsa, ak anpil doulè deplase jenou l 'nan arèt la, ke li te pèdi kapasite nan yo dwe yon nonm pou yon tan long.
  Pou sa, Princess la ta dwe yo te egzekite. Li te prèske rive ak lanmò, espere jwenn bonè nan yon lòt lavi.
  Men, li te toujou bonè.
  Herald la li akizasyon an. Isit la, sa ki pa te atribiye a Princess la. Ak maji, ak maji, ak sediksyon nan ti gason paj, ak touye moun ak ensitasyon nan lagè. Se sèlman nan fen a li te prezante ak yon tantativ sou wa a.
  Epi li fè frèt tankou sa a kanpe mwatye toutouni nan frèt la ak van. Apre sa, mwen vle li tout fini byento.
  Sepandan, anven li te espere ke li ta tou senpleman koupe tèt li. Vèdik la deklare ke olye pou yo dekapite limanite, Princess la pral sibi tòti piblik. Epi yo pral tòtire l jiskaske li ekspire.
  De bouro asistan vole moute nan Princess la. Yo rache rad sak li a, yo kite l toutouni. Apre sa, yo trese men l ', rale l' moute sou etajè a. Yo te kòmanse monte pi wo, epi pye yo fè Princess la te sere sou blòk la. Sevè kite desann, trese jwenti yo. Lè sa a, fwèt yo soti toupatou tonbe sou kò miskilè moun nan out la.
  Ti fi a griyen dan li pi rèd.
  Wi, Oksana gen yon imajinasyon devlope. Li ka imajine sa.
  Epi kounyeya l ap voye yon grenad ak pye l. Apre sa, li gaye Nazi yo nan tout direksyon, dechire bra yo ak janm yo.
  Ti fi a gen akselerasyon kolosal ak dimansyon.
  Apre yo tout, batayon tifi ki gen janm fè ak tete fè se sou tèt!
  Yo p'ap janm abandone epi yo pral goumen tankou malfini.
  Out te pase anba gwo bonbadman atiri Nazi a. Nazi yo te eseye fini inite Sovyetik yo koupe pi lwen pase Don an. E menm devlope yon ofansif sou Penensil Taman.
  Batay yo te move, e vanyan sòlda wouj yo pa t fè bak. Men, si Alman yo avanse, Lè sa a, nan pri a nan pèt kolosal. Sepandan, batay yo byen lwen tèlman te pran plas plis anba dikte Alman yo. Yo t ap avanse, menm si tou dousman. Rostov-on-Don tonbe, epi Nazi yo rale nan direksyon Kokas. Tirk yo te eseye avanse tou.
  Batay la te nan tout swing toupre Yerevan. La tou, yon batayon fanm te goumen kont Otoman yo.
  Ti fi yo, ekspoze kò miskilè yo, nan kilòt sèlman, reflete fòs siperyè nan peyi Turkey.
  Xenia gèrye a ap goumen. Prèske konplètman toutouni. Bwonze, jenou fè frape wòch yo. Ak pye li, ti fi a voye yon grenad epi li touye Tirk yo. Bares dan li.
  Li vire, koupe Otoman yo epi li di:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pi wo pase agresyon ou!
  Vanyan sòlda nan fre Vladlena tou tire anpil presizyon.
  Bèl ti fi, koupe Tirk yo. Ak dezespereman reziste, gèrye a pran epi lanse yon sitwon ak pye fè l '.
  Li kraze Otoman yo an moso vyann chire.
  Lè sa a, ti fi a rele:
  - Mwen se yon bèlte brav!
  Xenia tou voye yon grenad ak pye l'. Ak Tirk yo jwenn anba zòrèy yo anpil.
  Ti fi yo jeneralman vanyan sòlda ekselan. Yo tèlman klere ak kòlè. Misk yo briye nan tansyon.
  Isit la Alenka se yon ti fi, prèske nèt toutouni. Epitou zòtèy fè jete yon eleman letal, domaje. Tik yo gaye nan tout direksyon.
  Ti fi a souri epi li ri ansud, li montre lang li:
  - Mwen se yon etwal yo rele Solèy!
  Ak bote a winks ak yon gade trè entelijan. Bote dezespere ak wo nan panse nan li.
  Xenia pa dòmi tou. Lanse yon grenad ak pye li. E tankou boutèy yon bisiklèt tonbe atè, Tirk ki mouri yo vole nan tout direksyon.
  Ksenia se deja yon kòmandan pa ran.
  Li sonje ki jan Suvorov te kraze Otoman yo. Pa yon ti fi òdinè. Wi, li te tèlman ke fòs siperyè yo nan Latiki yo te bat.
  Isit la ankò yon grenad jete ak yon mouch pye fè. Ak Tirk yo ap mouri ankò.
  Anpi Otoman an sepandan, apre ezitasyon, te pran bò nan Twazyèm Reich la. Oke, anpil santèn de milye de Tirk deja mouri nan lagè sa a. Jiskaprezan, Otoman yo te kapab pran sèlman Batumi ak antoure Yerevan. Men, Lè sa a, Lame Wouj la te kapab debloke kapital la nan Ameni.
  Nan batay, tank Sovyetik yo goumen pou pi plis ak tank Britanik ak Ameriken yo vann bay Latiki sou kredi. Oke, tou Alman demode.
  Isit la menm T-4 la jwenn.
  Isit la se Ksenia, byen jete yon grenad ak pye l 'epi li frape yon machin konsa. Apre sa, li bougonnen:
  - Nan non teknoloji Sovyetik!
  Vladlena tou te bay yon vire bay Tirk yo. Yo te jete yon grenad ak pye fè yo, touye Otoman yo.
  Ti fi yo trè mosad.
  Isit la, Varvara ap tire sou Panther a soti nan yon bazouka. Ti fi a se tou bèl anpil ak nan kilòt sèlman.
  Trè sexy ak byen fò kap.
  Kòm tankou yon bote thrashes, mòn yo nan kadav ajoute moute nan yon fwa. Men ti fi a.
  Vrèman yon terminator soti nan terminators.
  Apre sa, ankò, ak dwèt fè, ki jan li peze ak bat. Nazi yo gen yon santèn fwa pi difisil pase anvan. Ak ti fi a kontinye tire ak bat Tirk yo.
  Otoman yo te deside pran revanj pou tout lagè yo te pèdi ak Larisi. Se konsa, yo pral bat yo.
  Ti fi boule tèt yo ak boule.
  Barefoot Barbara, gwonde:
  - Se pou Stalin nan briyan ap viv.
  Malgre ke fen mwa Out 1947 se nan lakou a, ak Stalin te pèdi chans li pou plis pase de ane. Wi, san chans lidè Sovyetik la, tout rezistans ale mal. Epi dife lagè a ap limen anpil.
  Isit la se ti fi a Marusya, trè gwo ak an sante, ak cheve limyè blond. Li pran li ak pye atè li voye yon pakèt grenad. Tire yon Sherman Ameriken. Epi pepi:
  - Wi, pou Larisi nan kominis!
  Ak rad li sèlman konpoze de kilòt. Cool ti fi. Se konsa frison.
  Ak isit la se yon lòt ti fi Anastasia. Li voye tou yon grenad letal, ak yon pake eksplozif vise sou. Ak Tirk yo jwenn yon gwo kou nan figi an.
  Anastasia pepi epi souke tete li:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan limyè!
  Ksenia lanse yon grenad ak pye li. Li bat Tirk yo, li pepi anlè poumon li:
  - Nou pral genyen! Epi pa janm abandone!
  Alenka konfime, tou voye yon grenad ak pye li:
  - Non! Nou pap janm abandone!
  Epi li bay keu a pou Tirk yo.
  Vladlena koupe Otoman yo epi li di:
  - Nou sou wout la bèl pouvwa nan Suvorov!
  Epi li montre lang long li!
  Kondwi dife a ak Akulina. Bèl blond. Ki jan Tirk la detwi tèt li. Ou jis tonbe damou. Li ekri poukont li epi li majigriyi.
  Ak winks nan yon foli.
  Men pye l' ap voye yon grenad ankò. Ak asasen an vole sou Otoman yo. Pa ba yo yon chans.
  Angelica tou, dyab wouj sa a pa fè bak. Epi tou trè byen frape desann Tirk yo. Ak pye fè li travay trè konstriktif. Epi li frape san tankou pousyè ki soti nan tapi.
  Lè sa a, gwo kalib atiri antre nan batay la. Ak bato sou Tirk yo.
  Men, ti fi yo nan kilòt yo se gwo.
  Nicoletta ap goumen tou. Ti fi a prèske toutouni. Pye atè ak trè bèl. Li goumen tou feròs. Epi detwi Tirk yo.
  Isit la li vire sou "Churchill la" te achte pa Otoman yo sou kredi. Ti fi a ap ri:
  - Mwen se yon bèl bote! Malgre ke toujou pye atè!
  Ak talon pye l 'li pral lanse yon grenad.
  Apre sa, ti fi a pral ankò voye yon grenad letal, sovaj, ak pouvwa dyabolik. Epi li frape trè difisil. Lè sa a, ti fi a te lanse yon grenad soti nan yon fistibal.
  Li frape lènmi an, li di:
  - Glwa pou gwo kominis la...
  Epi kounyeya Tirk yo ap kouri soti nan vapè. Pa kapab pran Erevan, ak ranpli apwòch yo ak kadav.
  Nan fen mwa Out 1947 la. Ti fi cho ak bèbè ... Alman yo tanporèman sispann ofansif la. Lame Wouj la tou pa anvi goumen. Nan sizyèm ane Gran Lagè Patriyotik la, nou bezwen poz ant ostilite pou reprann souf nou epi fòme nouvo fòs.
  Pandan tout tan, menm Alman yo, ak mendèv apwovizyone ak alye nan Lafrik di, Ewòp, ak Mwayen Oryan an, pa pral gen ase yo avanse.
  Epi Natasha pran li epi li fè pipi yon ti kras. Epi li te fè li ak zòtèy toutouni li, nan kou.
  Pou egzanp, sou Gerda, li toujou enteresan ...
  Ti Gerda al chache frè li ki rele Kai. Men, li pa t 'konnen kote li te ye. Li pa vire nan nò, men nan sid. Apre sa, li regrèt ke li te mete soulye wouj konplètman nouvo. Apre yon koup de èdtan, yo fwote janm li. Lè sa a, Gerda wete soulye chè li, li kase ralonj li epi li pann soulye li nan yon zen.
  Tan an te prentan, cho, ou ka mache pye atè ak plezi. Li pa yon ti fi trè rich, ak nan ete a li souvan kouri pye atè. Se vre, apre sezon fredi a, plant li yo te vin douser ak douser.
  Byento, ap mache sou wout la, ti fi a te kòmanse fè eksperyans malèz nan ti wòch ak sab. Epi pou fè li pi dousman, mwen vire sou zèb la. Li te pi fasil la. Men apre kèk èdtan plant yo te deja buz.
  Ak pi enpòtan, mwen te vle manje. Ak ti fi a gen sèlman kèk ti pyès lajan nan pòch li.
  Men, nan vilaj ki pi pre a, Gerda te achte yon pen, li ekri l ak dlo fre ki soti nan pi a, epi li te dòmi nan yon pile zèb.
  Nan denmen, li grate, plant li te grate. Mwen te vle manje. Ti fi a ale nan tèt li, li santi kò l ap chofe apre yon nwit fre. Janm yo te fè mal yon ti kras.
  Gerda te mache sou wout la pandan yon ti tan, men plant li yo, ki pat ko gen tan pou yo redi, te kòmanse grate anpil ankò, epi answit li klere. Ti fi a te ale nan zèb. Men, isit la li pi dousman ale epi tou li pa twò bèl pou janm twou.
  Ti fi a ak difikilte rive nan kouran an. Mwen bese janm yo desann la epi mwen refwadi yo. Mwen te panse sou mete soulye. Men, li se yon pitye tire desann tankou yon nouvote. Li reyèlman te vle montre yo Kai. Pou admire nouvo soulye l 'yo.
  Lè sa a, ti fi a te kòmanse mache ankò. Mwen te dezespere manje.
  Yon jan Gerda rive nan vilaj la li achte plis pen. Men pyès monnen an kwiv yo t'ap fini.
  Epi ti fi a te panse. Ki kote yo jwenn lajan pou manje. Yo te ofri l pou l vann soulye maròk chè, men Gerda te demanti. Li pral parèt nan yo pou Kai. Jiska lè sa a, ou ka fè lajan?
  Gerda nan vilaj kap vini an te ofri pou koupe bwa. Yo ba li yon rach. Ti fi a koupe yon ti kras, men li te tèlman fatige ke apre li fin manje, li imedyatman tonbe nan dòmi.
  Lè sa a, yo te ofri Gerda pou jwenn zwa. Men, poutèt sa, ti fi a pèdi yon jounen antye.
  Nan fen a, li deside jis sipliye. Sepandan, peyizan yo imedyatman remake soulye wouj li yo. Tankou, li klè touswit pa yon ti fi mandyan, depi li pote yon bagay konsa.
  Finalman, Gerda deside vann soulye li. Sepandan, pou sa li te oblije mache nan vil la. Janm ti fi a te vin di byen vit, e li te prèske san doulè pou mache sou chemen an.
  Oke, Gerda te deside ke menm san soulye yo li ta ka dezirab pou Kai.
  Vann bay yon machann, resevwa kèk pyès monnen an ajan. Mwen te achte tèt mwen yon sak twal epi mwen te ale tankou yon mandyan sou wout yo nan Ewòp. Nou bezwen jwenn yon frè. Apre sa, ti fi a, tande ke nan sid la anjeneral vann ti gason nan esklavaj, kouri la.
  Se vre, ti fi a te mal oryante ak moute desann nan Almay pou yon tan long. Jiskaske otòn rive. Oke, pye fè ti fi a te fè tèt di, tankou zago yon chwal, sepandan, calluses yo grate. Men, chak jou li te vin pi frèt ak pi frèt.
  Ak dòmi deyò se alèz. Nan mitan lannwit, menm rad Gerda te jele e li te chire l ak difikilte. Bezwen fè yon bagay. Li te deja kòmanse nèj. Nan yon rad lejè, ti fi a jele nan zo a, ak janm fè tèt di li kraze kwout glas la.
  Gerda, nan lòd yo pa tonbe nan dòmi epi yo pa reveye yon bon swa, nan sid la nan Almay rete pou sezon fredi a nan yon sèl kay sèvi nan pwen an. Pou sa, li te oblije travay, netwaye kay la, lèt bèf la ak plis ankò. Men, ti fi a te manje epi yo te bay yon rad chire ak soulye an bwa.
  Lè sezon prentan te rive ak nèj la te kòmanse fonn. Ti fi a jete blòk travay di yo ak plezi epi li ale nan sid ankò. Li pa t peye anyen, Gerda te oblije manje aloum. Anplis de sa, ti fi a toujou chante byen. Rad li te konplètman rache, ak pye l 'yo te sou ak kouvri ak yon kwout. Ti fi a finalman rive nan Balkan yo. Pase Ongri, li antre nan Latiki.
  Mandyan zamorashka demenaje ale rete nan Istanbul. Li kache nan men Tirk yo nan forè yo, li kache nan men kretyen yo.
  Sepandan, deja sou wout la nan kapital la tèt li, ti fi blond la te kenbe. Epi depi nan estanda Mizilman yo li te deja posib yo marye ak li, Lè sa a, Gerda te lave, abiye ak vann kòm yon jenn fi nan vann piblik. Yon ti fi ki gen bèl cheve blan, boukle se yon machandiz ki gen anpil valè. Li te ale nan emir a granmoun aje. Epi li dwe rive ke emir sa a, jis apre acha a, te vin tèlman malad ke li pa t 'kapab ranpli devwa maryaj li.
  Ti fi a te viv nan yon harem. Satisfè, tankou nan yon kaj an lò, men raz. Verite te aprann Tik ak Arab.
  Dekouvri Islam. Nouvo relijyon an te senp an jeneral, prèske konprann. Li pa klè si wi ou non li pral resevwa yon harem nan gason apre lanmò li? Epi li pral renmen li?
  Ti fi a piti piti te vin yon ti fi, ak fabuleux bèl, ak emir a te mouri apre yon maladi long.
  Epi kounya yo mete Gerda ankò pou vann. Yo dezabiye toutouni devan plizyè santèn gason anvi e yo vann yo bay harem Sultan an. Gerda piti piti pran enfliyans la, epi li vin madanm Sultan an. Men, Anpi Otoman an deja nan bès. Yon lagè pete ak Larisi ki menase mete fen nan kontwòl Latiki sou Crimea ak Lanmè Nwa a.
  Apre Nazi yo te bat nan lès Kuban, twoup Sovyetik yo te sènen Krasnodar. Nan sid la, batay la devlope menm plis siksè. Plizyè vil nan zòn nan te pran an mouvman. Epi tou repouse Sukhumi ak yon souflèt pwisan soti nan Georgia.
  Alman yo woule nan. Tank Ris T-54 ak IS-7 te pwouve efikas nan ofansif la. Almay te tou bat tou pre Pari. Epi li te rejte.
  Hitler tonbe nan dezespwa. Twoup Ris yo t ap deplase nan direksyon Lanmè Nwa a, e yo te deja apwoche Krasnodar. Epi kraze lènmi an. Inite Romanian yo rann tèt yo an rejiman, e trè souvan nan bat la nan yon tanbou.
  Li te vin klè ke devan an pa t 'kapab fèt konsa fasil. Lè sa a, Itali te kòmanse rann tèt yon nouvo fwon ke Lame Wouj la louvri kont Alman yo. Epi li te kòmanse avanse nan sid la.
  Nan ti bout tan, li te tounen letal ak trè danjere pou Fritz la.
  Batayon ti fi yo t ap avanse nan direksyon Lanmè Nwa a.
  Gèrye yo te voye grenad ak pye atè. Apre sa, yo koupe desann Alman yo ak mitray.
  Isit la, nan zòn sa a nan kat jeyografik la, lagè a te fèt pi plis siksè pase nan istwa reyèl. Fouchèt vilaj la deja pran. Alman yo ap kouri. Lame Wouj Ris la gen yon gwo siperyorite nan sektè sa a nan enfantri ak kavalye. Alman yo, an jeneral, pa gen anyen kont tank limyè Ris.
  Ak jeneral Sovyetik yo, gen konfyans nan viktwa, ak atitid la nan pèp la, se pou nou di sa - pi gwo.
  Veronica lanse yon grenad ak pye li. Gaye Alman yo ak grin:
  - Se pou Larisi dwe pi wo a tout!
  Victoria tou tire. Li lanse yon grenad ak pye li epi li di nan tèt poumon li:
  - Kite mond lan nan lavni an pou nou!
  Pli lwen, ti fi a deja bèl Juliana tire tèt li san okenn seremoni.
  Epi li voye tou yon grenad ak pye l. Epi Fritz yo te gaye anpil.
  Ti fi a di:
  - Mwen se yon tigres ki anraje!
  Apre sa, Anna, tou, kòm si tire. Ak pye atè li, li pral lanse yon grenad trè oblik, kraze inite Kaiser yo tankou vè.
  Epi li di:
  - Sikoloji nan viktwa! Demokrasi Destine!
  Lè sa a, Matryona pral lanse yon bwat antye nan eksplozif. Ak ki jan li pral eksploze sòlda Kaiser la. Epi gwonde:
  - Pou Larisi nan wotè espas!
  De plis bèl ti fi ap monte sou yon tank limyè "Marten" -2. Bon machin ak de mitray. Blende a pa twò epè, men li kenbe mitray. Fòm nan rasyonalize. Ti fi yo Olga ak Zhenya yo sitiye andedan, kouche ak scribbling tèt yo sou Alman yo.
  Se pa yon machin move - yon vitès nan yon santèn ak ven kilomèt pou chak èdtan. Ekselan pèmeyabilite. Ak cheni.
  Ti fi ranpli sòlda Alman yo ak plon epi chante;
  Ou, papa, klere pou yon mwa,
  Ke ou pa klere menm
  Pa menm, pa menm
  Tout sa ou kache dèyè nwaj yo
  Ou kouvri ak yon nwaj menasan!
  Menm jan nou te gen nan Larisi Sen an.
  Nan sen Larisi, nan Moskou wòch.
  Kremlin an te nan yon vil bèl pouvwa,
  Toupre Ivan, toupre Gran an,
  Nan katedral la te nan Arkhangelsk,
  Tankou koral dwat la te genyen:
  Yon jèn banza kanpe sou revèy la,
  Kanpe sou revèy la, lapriyè Bondye,
  Li kriye pandan rivyè a ap koule
  Kriye - dlo nan je koule,
  Li bat berdysh la ak yon abr,
  Berdysh ak yon arbr sou tè a mouye:
  "Ou se yon goy, manman tè a mouye,
  Ou gaye nan tout direksyon
  Ou louvri, tablo sèkèy,
  Vire, damas lò!
  Ou leve, leve, Tsar Otodòks,
  Tsar Otodòks Alexei Mikhailovich!
  Gade fanmi w
  Pou Sen Larisi, pou Manman Moskou,
  Moskou-manman, yon òfelen!"
  Ti fi yo chante pou tèt yo epi kraze Alman yo. Yo mache sou kadav yo epi yo kite yon santye san ak cheni. Men tifi yo. Epitou andedan tank la yo prèske toutouni, nan menm bout pantalon yo ak pye atè. Men trè bèl ti fi.
  Ak Alman yo soufri menmen pèt nan dife yo. Zam machin yo lou ak vit-tire. Ak ti fi yo trè entelijan. Lame tsarist la te byen ekipe.
  Genyen tou syantifik jwif k ap travay pou Larisi. Isit la se pi pwisan Ilya Muromets-7 bonm nan mond lan nan tan sa a vole nan bonm Alman yo. Premye avyon nan mond lan ak douz motè. Dizwit mitray ak vennde tòn bonm. Men machin nan.
  Jiskaprezan sèlman nan yon sèl kopi.
  Epi tou nan ekipaj la nan ti fi a. Ak prèske toutouni, nan yon sèl kostim de ben. Li trè bèl ak sexy.
  . CHAPIT #13
  Kòmandan ekipaj Warrior nan Ilya Muromets-7 bonm, Valentina. Trè bèl ak koube blond. Li nesesè ke machin nan ralanti epi kouvri Bunker Alman an ak yon jete bonm egzat.
  Sòlda Hitler yo fò ak disipline. Yo tire sou mons Sovyetik ak Ris la. Men, vanyan sòlda yo thrash nan repons. Uit mitrayòl literalman bale enfantri Alman an. Sòlda yo chire nan lame Alman an ap tonbe.
  Dirijan dife a, Lada ki gen cheve lò souri kannivò. Ti fi a menm wete soutyen li pou li pi byen konsantre. Epi souke pwatrin li. Jis yon gwo bote. Se konsa, anpil favè ak presizyon nan li. Lada li menm se mens, men sinewy, ak ren an se mens, tankou yon gèp.
  Galina ap tire mitray tou sou Alman yo. Epitou yon ti fi, tou de bèl ak curvy. Ak pye atè li peze deklanche yo. Epi figi a tèlman bèl. Pa yon vanyan sòlda, men jis yon ti fi super.
  Galina di, souri:
  - Pou tout bèl pouvwa papa Tsar Joseph Vissarionovich!
  Agresif ak supèrb, ak cheve fèy lò, Lada konfime:
  - Ann bale Jida ak yon fwèt!
  Valentina peze pyel li sou pedal la. Yon bonm tòn tonbe sou yon bunker Alman. Sa a se pouvwa letal. "Ilya Muromets", akselere pou fragman yo pa manyen li. Bunker a eksploze, leve yon kolòn lafimen.
  Ti fi yo di nan inison:
  - Frape! Yo bay Fritz la!
  Epi fese ak plezi ak pye atè. Wi, sa yo se ti fi ki kapab defèt Alman yo. Yo goumen pou reve yon mond kote moun pap janm touye moun. Pou egzanp, si anpi Sovyetik la nan Jozèf Stalin konkeri lemonn antye. Men, Larisi, oswa pito Sovyetik la, se yon antite inik ki ka vin yon anpi etènèl! Paske dinasti Jozèf Stalin ka dirije pandan plizyè syèk. Epi apre ranvèsman Anperè Nicholas II a, finalman, Larisi te vin estabilite ak tout moun finalman aksepte lejitimite nan dinasti a.
  Epi kounyeya, tsar la ak prezidan GKO a, Joseph Stalin, ki te bat opozisyon an, ap kraze do yo nan Alman yo.
  Youn nan mouvman yo fò nan Tsar Stalin se atire fanm nan lame a. Ak fanm Ris la se vanyan sòlda ki pi terib nan mond lan! Se pa li!?
  Isit la, pou egzanp, sou avyon de gè a Sokol, pilòt la Alice prese. Yon bèl ti fi konsa, blond ak yon touche wouj nan cheve li. Ti fi mens, prèske toutouni.
  Barefoot peze pedal la, ak manèv. Apre sa, li tire tèt li. Tire yon machin Alman ak yon mitray gwo kalib. Li fè l boule epi li di:
  - Mwen fèt pou sèvis wayal la! Ti fi a se byen fre, ak san ble, hussars!
  Ak akselere vitès la nan "Falcon la". Petèt Ris, avyon Sovyetik, menm si se pa jè, se nan kèk fason pi bon nan mond lan.
  E deja nan devan an, yon tank pi lou ak pi avanse ki te kreye pa pitit pitit Gran Mendeleev la te parèt. Machin ak de kanon rapid-dife ak dis mitray. Ak ti fi tou jere tankou yon kolos.
  Ak yon tank Ris ap vini, detwi Alman yo. Anplis, ak yon motè dyezèl pwisan, ak byen travabl ak ajil.
  Ti fi yo nan tank la chante;
  Larisi nou an, Bondye renmen anpil la,
  Jenere tè pwospere...
  Oke, monak yo pi bèl, pi bèl -
  Papa Tsar Stalin-paradi!
  Ak tren yo tank kraze sòlda Alman yo. Literalman trip yo deja rale soti ak kouran san koule soti nan cheni yo.
  Kòmandan tank la, Tatyana Krupskaya, di:
  - Wi, nou pral genyen pou Larisi!
  Ti fi a, nan chemen an, se nan yon fanmi chèf, men batay nan kilòt pou kont li. Men, tankou yon bèl. Li gen gwo fòs enteryè.
  Ak yon pye atè, fi a peze pedal la epi li di, montre dan li, epi li ri.
  - Ou se pi gwo Tsar Joseph Stalin!
  Ak vanyan sòlda yo asire w ke yo pral rive Bèlen sou yon tank konsa. Ak konfyans nan tout vanyan sòlda ak vanyan sòlda ap grandi pi fò.
  Natasha, te sezi ak antouzyasm, te kòmanse konpoze ak chante. Rès ti fi yo te aplodi;
  Pou Larisi sen pou goumen anpil nou,
  Nou se fi ak kè jeyan...
  Fachis nan peyi Sovyetik la te vle
  Men ak Rod nou toujou ini konbatan!
  
  Se pou Larisi nou an nan glwa etènèl,
  Ord yo nan Gengis Khan pa pral konkeri nou ...
  Goumen pou Peyi a epi ou pa bezwen pè,
  Nou pral kraze nenpòt ki enfidèl!
  
  Nou pliye fachis vyolan yo nan kòn lan,
  Kwè m ', pèsonn pa pral simonte Larisi ...
  Apre tou, Jezi Bondye ki anwo nan syèl la avèk nou,
  Epi pa pote Fritz istwa san sans!
  
  Tout moun konnen patri a ban nou,
  Pou viktwa kòlè san yo pa konnen fènwa a...
  Satan terib la fè dan l ',
  Chemiz tranpe nan san!
  
  Pou yon manm Komsomol pa gen okenn mo lach,
  Pou ti fi, baryè yo pa enpòtan ...
  Bondye blan ap ede nou Jezi,
  Imòtalite a pral pi gwo rekonpans la!
  
  Nou te goumen avèk anpil kouraj toupre Moskou,
  Malgre ke Alman yo sèvi ak yon fòs enkwayab ...
  Goumen mwatye toutouni pye atè
  E mwen kwè ke viktwa pral sètènman ap tann!
  
  Grandè vanyan sòlda Ris lavi,
  Epi li pap janm lage devan Nazi yo...
  Nou pral kite Fritz a kòlè nan konsomasyon,
  Ki sa ki pa t 'leve sal anpil!
  
  Wi, Hitler, ou malen ak atizan konn fè,
  Kapab menm pran plis pase mwatye mond lan...
  Men, Stalin se yon malfini vanyan tou,
  Pa fè tèt ou yon zidòl!
  Pa gen manm Komsomol, konnen pa fè bak,
  Yo pa menm pè jèl ...
  Ak Fritz la pral byento tounen jwèt,
  Apre yo tout, Larisi yo te toujou kapab goumen!
  
  Larisi se peyi a nan renmen,
  Epi yo pral fè yon kado nan kominis ...
  Pa bezwen bati yon evalyasyon sou san
  Ak yon souri nan revanch san wont!
  
  Wi, Fuhrer a vle pran nou nan gòj la,
  Epi panche Larisi sou tout echafodaj la...
  Men, nou goumen ak kòlè pou senk
  Apre yo tout, Stalin se avèk nou ak yon rad ak chapo!
  
  Li se yon gwo vanyan sòlda, tout moun konnen
  Epi manm Komsomol yo ap toujou pye atè...
  Epi nou pral deplase Hitler nan bab la,
  Galon nou yo ap boule ak chalè klere!
  
  Gèrye yo se desten nou,
  Nou pral kraze gwo Panther la...
  Malgre ke Adolf te kreye move dezòd,
  Nou pral endike nòmal la ak mezi a l '!
  
  Pa gen Stalin ki pi entelijan ak pi fò,
  Li se lidè peyi gwo jeyan an...
  Epi ou bat Fritz la pi fò, ti fi
  Apre tou, nou toujou ini nan batay!
  
  Pou reyalizasyon nou bati yon seri antye,
  Vize zetwal yo tankou yon zwazo rapid...
  Epi pral gen yon rezilta byen fò,
  Ti fi sa yo, malfini fyè!
  Out 1947 t ap fini. Nwit yo t ap vin pi long epi jou yo te pi kout. Ti fi de tan zan tan repouse atak Nazi yo. Gran Lagè Patriyotik la ap pase pandan anpil ane. Se jis yon tès terib ak difisil. Ki pa ka konpare ak anyen. Li travay trè di pou kenz oswa sèz èdtan nan yon jounen, epi li manje sou kat rasyon, yo te grangou sou wout pou l fatige.
  Natirèlman, nan lame aktif li se pi bon pase nan dèyè a. Ak ti fi yo ka pipi yon ti tan gen yon ti kalm.
  Natasha ak pye l' te pote soti, konpoze poukont li:
  Twoup Ris yo te rive nan Odè a. Lame tsarist Nicholas II deja genyen anpil viktwa. Anpil vil nan Otrich-Ongri yo te pran, batay yo te mennen nan Budapest. Ki lòt kote moun Ongwa yo te reziste. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava, ak yon kantite lòt koloni.
  Alman yo te soufri gwo pèt epi yo te fè bak. Otrichyen yo rann tout rejiman e menm divizyon. Ak drapo yo leve anba òkès yo. Lagè a te kontinye, tankou si nan yon istwa fe - agreyab ak ti san koule ak nan teritwa etranje yo.
  Malgre ke anjeneral Larisi te raman tèlman chans pandan konkèt yo. Ak prèske tout lagè ak viktwa yo te bay Larisi yo ak gwo san koule.
  Petèt Oleg yo te rele pwofetik paske li te kapab fòse Byzantin al rann tèt san san?!
  Nan nenpòt ka, Nicholas II reklame wòl nan pi gran an.
  Ti fi yo soti nan Odè a. Otòn gentan rive. Tapi an lò nan fèy yo.
  Gèrye yo stomped sou tapi yo. Epi li plonje nan dlo a.
  Veronica, t'ap taye nan rivyè a, te mande Victoria:
  - Ou panse tsar la pral bay peyizan yo tè apre lagè a?
  Ti fi a kòmandan souke tèt li.
  Poukisa peyizan yo bezwen tè?
  Veronica ri epi li di:
  Wi, yo pa ka jere li poukont yo. Men, gen gwo ekzekitif biznis ki ta ka rale.
  Victoria reponn sevè:
  - Isit la yo pral vann tè a sou kredi. Petèt li pral pi bon konsa.
  Juliana vire nan dlo a epi li di:
  - Gen plis chans, li pi bon pou mèt tè yo gen tè a. Yo ka kouri gwo fèm epi sèvi ak traktè. Pwodiksyon prive, gwo echèl se pi efikas la!
  Veronica te dakò ak repiyans:
  - Petèt. Men, sa kreye valè ajoute!
  Juliana ri epi li di:
  - Men, efikasite a se gwo!
  Victoria, ki te gen ran kolonèl, te fè yon ti souri:
  - Li stimul devlopman. E ki pwen pou bay peyizan tè, e menm bwè. Se mèt tè a ki manje mwatye nan mond lan ak pen Ris! Peyi nou rich anpil!
  Veronica te dakò ak sa a:
  - Wi, Larisi rich ak lavi a ap vin pi bon! Pa egzanp, frè m nan travay nan faktori Putilov kòm yon kontremèt. Apre sa, li gen yon salè nan twasan rubles, pa konte bonis.
  Victoria te woule epi, nan admirasyon, te frape pye l 'sou dlo a epi li te mòde:
  - Se sa li di! Larisi ap monte! Epi byento li pral vin pi fò toujou!
  Ti fi yo te naje nan Oder la, epi yo te gen yon konvèsasyon aksidantèl. Anna mande ti fi yo:
  Kisa w panse k ap tann nou apre lanmò?
  Juliana te souri epi li reponn:
  - Ate di - ki pa-egzistans. Ak relijyon anseye - nanm nan pral ale nan Bondye, epi li pral deside ki kote yo ale nan syèl la oswa lanfè.
  Veronica te mande Juliana:
  - Ou panse gen yon Bondye?
  Ti fi a soufle dlo a ak pye l, li leve yon vag epi li reponn:
  - Onètman, mwen pa konnen. Gen agiman tou de pou ak kont Bondye. - Ti fi a vide ankò epi li remake. - Natirèlman, pa gen okenn repons a kesyon sa a, men ou ka pote yon varyete de agiman.
  Victoria te dakò ak sa a:
  - Sètènman trè diferan. Ak kisa ki genyen pou pale. Mwen pèsonèlman panse ke depi nou genyen, Lè sa a, Bondye, nan kou, egziste! Men, te gen tan lè nou te jwenn tèt nou anba Mongol-Tatars yo. Lè sa a, kesyon an se - kote Bondye ki anwo nan syèl la te?
  Juliana di ak yon souri inosan:
  - Men, gen yon bagay ki pi mal pase jouk bèf Mongol-Tatar!
  Victoria te sezi
  - Ki sa ki pi mal pase jouk bèf Mongol-Tatar?
  Juliana aktyèlman te deklare:
  - Gran laj! Ki sa ki ka pi mal pase vyeyès!?
  Victoria te dakò:
  - Wi, li pral vrèman move!
  Ti fi yo te silans. Li te yon ti jan anbarasan pou yo pale sou li. Ti fi yo pran li epi yo vole soti nan dlo frèt la. Yo kouri pou tèt yo, flache wonn, talon pye.
  Marusya kouri ak yo epi li mande ak yon souri:
  - Men, mwen mande, poukisa nou bezwen vyeyès? Li dwe di iniman!
  Victoria fasilman dakò ak sa a:
  - Vrèman iniman! Li pi bon pou w toujou jèn ak an sante!
  Ti fi yo te groovy ak komik, k ap vire nan somersaults.
  Veronica ak yon souri epi li souri, li sijere:
  - Wi, lame nou an se ti fi fò! Epi nou pral nan gwo fòm!
  Epi ti fi a fè yon clin d'œ sou zanmi l yo. Yo tout pete ri ak souri, arpi.
  Juliana sijere:
  - Ann jwenn dlo vivan epi vin vrèman imòtèl! Li pral trè fre!
  Ti fi yo te souri epi yo te fè yon klin youn ak lòt.
  Apre sa, Victoria te sijere, montre dan li, li remake:
  - Wi, li ta bon pou jwenn yon fason pou pa vin granmoun. Ala bon ak bèl li ta!
  Ti fi a imajine yon mond ak kèk bèl ak jèn gason. Petèt menm pi bon san yon bab, se konsa ke figi yo pi bèl ak bèl.
  Veronica reponn ak yon soupi:
  - Wi, sa a se bagay ki pi bèl bagay ki ka nan mond lan! Nou vle jenès etènèl ak limyè.
  Epi ti fi a te ri, li te montre dan pèl li.
  Victoria leve, li sijere:
  Ann vrèman fini ak vyeyès! Sa a se jeneralman akseptab! Kò imen pa ta dwe laj!
  Veronica, souri ak sote, chante:
  - Mesye Kolonèl, pase granmoun! Li pa pi bon pou mouri pou Larisi! Pou dedomajman pou valè ak onè - mwen pa p jwe! Li reponn - ke mwen wouj? Pa vle!
  Ti fi yo ri pi fò toujou. Li trè trè bèl.
  Juliana sijere ak yon ri:
  - Epi ann rajeni tout vye fanm yo! Pou tout bagay klere tankou solèy la!
  Victoria te dakò, li sote pi wo:
  - Pou Peyi a ak Nicholas Gran la!
  Anna, gèrye wouj sa a, te di:
  - Men tou, mè yo, malgre lapriyè yo, pa vin pi piti. Malgre ke yo gen yon lespri sen. Se konsa, ou kòmanse panse, ki kote jistis Bondye a?
  Victoria pran yon gwo souf epi li reponn:
  - Yon plenn kanpe sou tout tè a ... Kote ou ye mèt kay la, ki kote?
  Veronica te chante ak kòlè:
  Gen anpil gwo moun
  Ki moun ki zèv ap viv pou syèk ....
  Gen anpil zwazo ki gen figi klè,
  Sa yo rele imòtèl!
  
  Ak ewo yo nan sezon yo,
  Yo te bat horde la nan yon fwa...
  Larisi pral bay nesans gwo pouvwa,
  Basurman nan batay pral chire!
  
  Men, yon malfini de tèt,
  Tsar Gouvènè Nikolai...
  Li klere anba syèl la,
  Ou priye pou li, ale pou li!
  
  Anperè nan tout Larisi
  Ki sa ki te leve kalite peyi a ...
  Vrè misyon an
  Pou pwogrè ak antikite!
  
  Bat Japonè yo nan batay
  Alman yo te bat nan yon fwa ...
  Vwa ti fi yo se sonor,
  Nikolay, Seyè nou an!
  
  Men, wa nou an p'ap tonbe nan batay la,
  Nan konstriksyon yon gwo jeyan...
  Li bat advèsè yo di,
  Epi li te tounen yon aliyman kòlè!
  Yon bèl chante te ranmase pa ti fi yo nan inison. Yo se tankou mizisyen bèl bagay ak plen kòs. Yo gen yon bèl chante konsa.
  Wi, fi etonan.
  Se konsa, radian Natasha a, ki pi bèl nan ti fi yo, te ekri.
  Isit la li fòse yo sispann epi tire sou avyon Nazi a. Lanse yon grenad ak yon pye fè. Tire yon stormtrooper epi li di:
  - Viktwa!
  Zoya tou tire e tire extrêmement byen. Tire yon avyon fachis ak gwonde:
  - Pou kominis, peyi Sovyetik yo!
  Epi talon wonn li toutouni voye yon pake eksplozif.
  Kondwi dife a ak Augustine. Li se yon ti fi bèl, trè miskilè ak awonze. Epi cheve wouj li yo k ap flote nan van an tankou yon banyè pwoletè.
  Ak zòtèy fè, tankou si voye yon grenad ak fòs ki ka touye moun, pouvwa ekstrèmman destriktif.
  Epi gwonde:
  - Pou patri a ak libète nan fen a!
  Svetlana tou goumen ak yon swoop sovaj. Ak zòtèy toutouni li, li voye grenad ki gen pouvwa kolosal, touye moun. Epi chire opozan yo an miyèt moso.
  Epi rèl:
  - Pou Gran Kominis!
  E jan lang lan pral montre. Ak yon talon fè wonn, woz, ti fi a pral bay nan yon pake eksplozif.
  Ann fè fas a li, ti fi sa yo ap goumen anpil.
  Klas vanyan sòlda - super!
  1ye septanm 1947 nan Twazyèm Reich selebre uit ane depi kòmansman Dezyèm Gè Mondyal la.
  Hitler ak menajri li selebre evènman an ansanm ak fèt ak danse ak batay gladyatè.
  Fuhrer la te chita sou yon fotèy abondan epi li te gade ti fi yo danse.
  Yo te premye soti nan abiye ak soulye, Lè sa a, yo te kòmanse dezabiye.
  Ti fi yo wete rad ak soulye yo. Ak piti piti rete nan sèlman kilòt ak dans pye atè.
  Yo te sanble trè bèl tou.
  Führer a gronnyen tankou yon kochon sovaj, li vire sou chèz li. Men, sa yo toujou sèlman flè.
  Isit la ti fi yo danse ak batay gladyatè yo te kòmanse.
  Nazi yo te kòmanse manje ankò epi mete parye.
  Tablo Fuhrer la te abondan, epi sou li te asyèt rich, ak divès kalite bagay bon gou.
  Hitler te manje fwi ak plezi.
  Atitid li te modere konbatif, epi li pa twò lajwa. Lagè a trennen sou e nan dènye mwa yo rezistans nan Lame Wouj la menm entansifye.
  Larisi yo te gen yon nouvo tank T-54, ki te pi byen ame ak pwoteje epi ki te kapab reziste Nazi yo. Ak tèribl IS-7 la te parèt. Natirèlman, tank ki sot pase a se trè chè ak difisil pou fabrike epi, an prensip, pa ka pwodui an mas.
  Men, kanon li a kapab antre nan tank Alman yo. Anplis, menm si dernye machin nan IS-7 pa kraze, ak pwojektil la ale nan yon rikoch, li se byen kapab enkapab li.
  Se konsa, Sovyetik la deja gen yon sèten pouvwa.
  Men, premye pè a kouri nan tèren an. Timoun yo kòmanse batay la. De ti gason sou dis oswa onz ak tridan ak yon nèt vole soti nan yon bò. Yo te nan menm kalson wouj yo.
  Yo kouri, flache talon pye. Yo bese tèt devan Führer la, koube do mobil yo.
  Kò mens, miskilè ti gason ki toujou ate yo pa menm ka rele adolesan.
  Hitler te imajine yo te fwete yo, oswa yo te gen ti talon wonn yo boule ak yon baton wouj ki cho-sa ta dwe fre.
  Ak isit la gen de lòt ti gason ak nepe ak gwo plak pwotèj kouri soti. Epitou toutouni ak pye atè nan kalson naje ble. Men, zam yo se asimetri.
  Manm menajri yo te kòmanse parye.
  Ti gason yo apeprè menm wotè ak laj. Chwazi yo dwe entrigan. Tou de bò yo pral goumen jiska lanmò. Menm si yo padonnen, Lè sa a, yo pral tòtire nan sousòl la ak cauterization obligatwa nan pinga'w yo.
  Men parye yo. Hitler ensiste sou sekrè nan pousantaj. Sinon, anviwònman an pa pral oze mete kont Fuhrer la.
  Se konsa, omwen batay la pa pral negosye.
  Epi kite tou de bò goumen.
  Ti gason yo bonte youn sou lòt, epi ann lonje nepe ak tridan. Li te evidan ke yo pa te trè byen fòme, men yo te gen yon lide. Yo mele youn ak yon filè, epi ann pike ak tridan. Men, apre sa, ti gason an te resevwa yon nepe sou zepòl la. Epi te gen yon grafouyen.
  Timoun yo te kontinye kout kouto epi koupe youn lòt. San koule imedyatman. Epi pye ti gason yo te kite mak pye wouj, grasyeuz.
  Fuhrer la te renmen li lè ti gason yo te touye youn ak lòt. Epi lè yo koupe ak dechire san pitye.
  Isit la ti gason yo te deja nan blesi, ak youn nan yo te fini koupe. Apre sa, yo kouri ak nepe nan dezyèm lan. Yo te fini l tou, yo te fòse l kalme. Pa t menm oblije sipliye pitye.
  Talon ti gason yo te touye yo te boule, epi yo te branche ak zen. Ak trennen nan kwokodil yo.
  De sivivan yo nan kilòt ble reponn ak blòk gerizon an. Yo menm tou, yo te pike pa tridan.
  Hitler pa t 'trè eksite nan batay sa a, epi li te fè remake:
  - Wi, yon bagay pa tèlman manyen! Kilè nou pral pran Stalingrad?
  Mainstein reponn ak yon souri:
  - Atak la deja kòmanse, ak twoup nou yo fwa sa a yo pi byen prepare!
  Führer la souke tèt an akò.
  - Mwen kwe! Nou te fè yon gwo travay!
  Guderian te note:
  - Jiskaprezan nan Sovyetik la, T-54 la pwodui nan ti kantite, epi nou gen yon avantaj kolosal kòm tank!
  Hitler te dakò:
  - Wi, nou genyen! Men, nou ka pèdi li!
  Guderian te deklare avèk konfyans:
  - Tank piramid la se pèfeksyon tèt li, Larisi yo pa pral kapab fè li pi byen!
  Führer a bat men l ':
  - Pito nou gade batay la!
  Fwa sa a, yon bèl ti fi ak cheve blond te antre nan tèren an. Li te mete yon bikini string. Ak nan kou pye atè ak trè sexy.
  Hitler te note:
  - Gwo avyon de gè!
  Ak advèsè a te tou merite nan ka sa a nan yon lous mawon. Ase gwo ak danjere.
  Ti fi a te ame ak yon nepe ak yon ponya. Ak wo, miskilè, deja byen yon avyon de gè ki gen eksperyans.
  Li trese pye li epi li di:
  
  Moun ki pral mouri yo salye w!
  Hitler rele:
  - Non! Mwen vle ou viv!
  Bèl fi a souke tèt.
  - Pral eseye!
  Führer la fè yon parye, li gronde:
  - Parye sou lous la tou, sinon nou pap genyen anyen!
  Pari yo te ale nan peze bouton. Hitler te pran yon ti goute ji zoranj kote krèm glase t ap flote.
  Batay la te kòmanse ... lous la te grangou ak fache ak atake kòlè. Ti fi a retire li ak yon nepe, epi li deplase sou bò. Lous la gwonde ak yon gwonde jan li ta prese. Ak vanyan sòlda nan deplase ankò.
  Li se aktyèlman vit. Koupe ak yon nepe nan figi an. Men, bèt la pral vire toutotou epi kwòk ti fi a gladyatè ak grif li sou vant la. Te gen grafouyen san sou laprès la.
  Führer la te fè remake ak plezi:
  - Bon batay.
  Epi li mande Speer:
  - Èske ou ka ogmante pwodiksyon an nan diskèt?
  Minis Zam ak Minisyon an reponn avèk konfyans:
  - Natirèlman nou kapab! Malgre ke teknoloji a isit la se byen konplèks. Men, machin sa yo pratikman pa soufri pèt, eksepte pou aksidan. Ak nimewo yo nan ran yo ap grandi.
  Pandan se tan, ti fi a t ap koupe yon lous. Li vomi san. Ak rate yon ponya nan je a. Epi li te deja mòtèl. Grate ti fi a nan agoni, bèt la te tonbe an silans.
  Li jete li epi li leve. Li mete pye l byen kale sou lous la epi li gwonde:
  -Viktwa!
  Soutyen li pete nan grif bèt la ak tete li yo ekspoze ak grate devan. Epi koupe do a yon ti kras. Men, pa gen anyen serye. Men ti fi a ap senyen. Ak soti nan lous la ak nan tout yon ti mas dlo.
  Hitler te bo li epi li te di:
  - Ou bèl!
  Apre sa gwo diktatè a te bay lòd:
  - Rekonpanse l ak yon kwa fè an ajan, epi voye l nan yon resort pou twa jou!
  Apre sa, ti fi a ale trè satisfè.
  Konbatan yo te goumen ankò. Fwa sa a, de ti gason sou douz disip yo te soti kont yon ti fi ak de sab. Ti gason yo te gen kout epe ak gwo plak pwotèj.
  Batay la te nan kalson yo naje menm, ki gen ladan ti fi a. Batay la te pwomèt yo dwe enteresan.
  Ti fi a te deplase byen, men ti gason yo byen fòme. Ak batay la te konpetitif.
  Führer la mande Guderian:
  - Èske tank IS-7 la bon?
  Kòmandan an ak stratèj la reponn onètman:
  - Pa yon move machin! Menm yon kanon 128 milimèt pa pran li nan fwon. Se sèlman dernye ak toujou ra wo-presyon zam la ka antre nan li. Lè sa a, ou bezwen yon gwo kalib ak yon nwayo iranyòm.
  Führer la ri epi li fè remake:
  - Stalingrad pa dwe rive ankò!
  . CHAPIT #14
  2 septanm 1947, batay feròs te dewoule pou vil la sou Volga. Batayon tirè pwofesyonèl fanm yo anba lòd Kapitèn Natashka Kaktusova te pran yon pozisyon defansif nan kraze yo nan Ri Volodarsky. Ti fi ak mitray ak fizi, mare ak pakèt grenad, kache dèyè kraze yo.
  Natasha tèt li nan yon tunik takte sou kò toutouni li, nan pantalon kout, ak pye atè. Yon ti fi bèl ak koube, ak ranch fò, yon ren mens, yon koup cheve kout anba yon demi-bwat. Figi a trè ekspresif, ak yon manton lman, je ble lajè apa. Limyè cheve mawon tounen gri ak pousyè, gwo pwatrin, gade difisil. Kapitèn Natasha ap goumen pou plis pase senk ane e malgre jèn li li te wè anpil. Janm ti fi a kouvri ak koupe ak boul. Yon ti fi pi ajil pou l deplase pye atè pase bòt ki graj ak maladwa.
  Sèl la fè santi ti vibrasyon nan tè a, avèti sou pwoksimite a nan yon min, ak manman tè a li menm ajoute andirans. Sou yon bò, pye ti fi a te vin di, epi yo pa t 'pè nan metal cho, oswa debri yo byen file nan kraze yo, men nan lòt men an, yo pa t' pèdi sansiblite ak fleksibilite, avètisman nan gwonde nan mouvman an nan. tank.
  Sweet Natashka kenbe yon grenad ak yon pake eksplozyon mare nan li. Li nesesè rale nan tank tèribl Alman an "Lyon", wouze lari yo ak mitray.
  Mirabela ranpe bò kote l. Epitou pye atè, se konsa tout ti fi yo soti nan batayon an te tounen soti nan bòt, imite kòmandan yo. Plant pousyè li file lè ti fi a rale sou kat pye. Cheve jòn Mirabela dezòd ak long... Yon ti kras friz. Ti fi a li menm se mens, mens, piti nan wo. Li ka menm fè erè pou yon ti fi, ak zepòl etwat ak yon tèt w pèdi gwo.
  Men, Mirabela te deja fè eksperyans anpil. Li te rive vizite tou de kaptivite fachis, li te siviv tòti mechan, ak min, ki soti nan kote, pa kèk mirak enkonpreyansib, li jere yo sove. Men, gade figi li timoun, ki sansib, ou pa janm ka di ke yo te bat li ak baton kawotchou sou talon l ', yon kouran te pase nan kò l'.
  Mirabela tire ... Yon sòlda nan Twazyèm Reich la, nan ka sa a yon Arab, tonbe mouri, mizo li leve sab ak debri.
  Natashka glise yon pakèt grenad anba yon pil fatra. Koulye a, yon katrevendis tòn "Lyon" pral rale isit la ak kònen li. Je ble ti fi a klere tankou safi sou figi l ', swar nan solèy ak pousyè tè.
  Eksperyans sijere ke yon tank ki byen pwoteje pral kounye a chanje pozisyon. "Lyon" gen 100 mm zam bò, e menm nan yon ang. Trant-kat pa ka penetre li, sèlman IS lou, oswa SU-100s, oswa T-54 yo gen yon chans. Men, cheni yo se objektif la. Bagay pwensipal lan se anpeche machin nan mobilite ...
  Svetlana tire yon pete nan yon mitray... Yon sòlda, pèsonn pa konnen ki nasyonalite, tonbe atè. Alman yo, yo te konkeri pi fò nan Emisfè lès la, cheri san Aryan epi voye twoup kolonyal yo nan batay: Arab, Afriken, Endyen, divès Azyatik, ak Ewopeyen yo. Gen nimewo a nan Polonè ogmante tou - ki moun ki abitye soti nan bèso a rayi Bolchevik Larisi. Nasyonalis Ukrainian, ak Don kozak, ak Chechens, ak tout Khaganate a Caucasian ap goumen isit la. Hitler leve yon entènasyonal antye.
  Anpil ènmi...
  Svetlana adrwatman eskive dife a machin-zam. Bal la prèske fann, nwasi nan pousyè, yon wonn, talon ti fi. Bèl kòmandan an menm te santi yon pikotman nan jan yon kado gwo kalib t ap vole. Ti fi a kwaze tèt li, li di:
  Menm yon bal pa p anpeche nou!
  Mirabela tire tounen... Yon lòt ti fi Angelica - trè wouj-chveu, pi wo a wotè mwayèn, ak miskilè, malgre rasyon yo mèg. Epitou yon ti fi trè bèl, ak ranch abondan, yon ren rantre-up, zepòl pa fanm laj, ak tete wo.
  Angelica ap goumen nan jis bout pantalon li yo, tunik la chire an ti moso, ak Tonben nan pousyè tè, ak nouvo inifòm yo pa delivre atravè Volga la. Bondye padon transfere plis minisyon, ak yon gout nan manje, pou twoup Sovyetik yo fin itilize.
  Donk Angelica preske toutouni, janm li grate sitou jenou li. Yon moso shrapnel frape sèl pye dwat la, li fè mal, li difisil pou mache.
  Cheveu wouj, pousyè, prèske toutouni Angelica tòde bèl figi li, men an menm tan an di. Ti fi a ap tire, li di:
  - Senyè a, Moskou ak Stalin pi wo pase nou!
  Apre sa, li koupe atak Nazi yo, tèt li apèn gen tan pou l tounen.
  Kraze yo ak lari etwat yo fè li difisil pou tank tèribl Alman yo vire toutotou. Isit la yo se prèske desan tòn "sourit" epi yo pa ka pase nan tout ...
  Kòm Svetlana te espere, "Lev" te kondwi yon ti kras, li antere tèt li nan yon pil fatra. Te gen yon eksplozyon. Cheni a pete, yon koup de woulèt domaje vole ale.
  Tank blese a te kanpe epi yon kokiy te vole soti nan barik li...
  Yon kote gronde nan distans la, kite kraze yo. Blond Svetlana, tankou yon koulèv sifle:
  - Se kalkil mwen! Ouvè yon kont...
  Ti fi-kapitèn nan ankò fòse yo rale ale. Alman yo ak satelit yo pa ka sèvi ak siperyorite teknik yo nan debri yo. Atravè fòt Hitler fè tèt di, ord Twazyèm Reich la te anbourbe nan batay pozisyon nan yon vil ki pi gwo ak byen fòtifye.
  Mirabela voye yon grenad. Fòse yo fè tètchaj sou Alman oswa Arab ki te tonbe, vire sou yo. Youn nan militan Nazi yo dechire men l ', li pann sou li, yon mont angle ak yon konpa.
  Mirabela di ak yon souri:
  - Sa bousòl la montre w - wout lanfè a!
  Apre sa, yon bèl ti fi souke yon moso nan seramik adhérant nan talon pousyè li.
  Angelica pousye tou, ak tete li fèm, plen. Pwent tete yo prèske nwa soti nan pousyè tè ak grate. Epi eseye lave. Ankò ou gen pou fouye lè mitrayèt Alman yo ap griji. Ak rale nan yon fason plastunski.
  Batayon tifi kenbe pozisyon yo, byenke gen bonbadman. Apre sa, yo chire kokiy lou, ak bonm tonbe soti nan syèl la ... Men, pa gen anyen ki pral kraze kouraj nan eroin Sovyetik.
  Isit la Svetlana wè ki jan Panther a rale. Oke, tank sa a pa tèlman pè ankò.
  Ou ka kout pyen li nan bò a. Ti fi a estènye, krache pousyè ki te monte nan bouch elegant li. Li te pran yon grenad nan men l, ki te peze yon pake eksplozyon. Ou gen fofile moute inapèsi. Men, gen anpil lafimen alantou.
  Angelica te kòmanse ranpe, repoze sou drenaj la ak zòtèy li ak koud li. Li te tankou yon chat k ap swiv yon sourit. Ti fi a te sonje lagè a soti nan ete terib sa a nan karannyèm ane a, lè Wehrmacht a trèt anvayi vast yo nan Sovyetik la. Èske ni fi a, prèske ti fi a pè? Okòmansman wi, men answit ou abitye. Epi ou deja wè eklat yo konstan nan kokiy kòm yon bri òdinè.
  Epi, koulye a li te eksploze trè pre. Ti fi a te bat sou vant li. Fragman kouri soti anwo tankou yon bann myèl sovaj. Angelica chichote ak bouch bouche:
  - Nan non jistis, Seyè!
  Ti fi a akselere rale li epi li lanse yon grenad ak yon pake eksplozif tache. Prezan an vole nan yon arc. Yon eksplozyon tande, blende bò ki pi mens nan Panther a prete tèt li. Tank Alman an kòmanse boule, twous konba a eklate.
  Svetlana chichote ak yon souri:
  Mèsi Seyè Jezi! Mwen kwè nan ou sèlman! Mwen priye ou poukont ou!
  Kraze pantè a. Chire, yon kòf long antere l 'nan debri. Blende frontal la, detache ak zam bò a, sanble ak yon skoup.
  Svetlana, ki gen je, sou yon figi mawon soti nan pousyè ak boule solèy, klere ak flè mayi, di:
  - Plis pye bwadchenn lènmi an genyen, se plis defans nou an fò!
  Angelica se trè sexy, nan kilòt nwa li, ak toutouni, pousyè, kò fò. Ti fi a trè entelijan. Li ka voye ti moso vè ak zòtèy li yo fè.
  Koulye a, li jete yon objè byen file ak janm grasyeuz li kouvri ak pousyè tè. Ak kole, dwat nan gòj la nan yon fachis. Bèl Angelica di:
  - E mwen se yon senbòl sèks, ak yon senbòl lanmò!
  Ti fi a, apre sa li rale ankò, tire. Led dife ak Svetlana.
  Kapitèn bote a, Natasha, li te koupe fachis la, pepi:
  - Lavi se yon chèn, ak ti bagay ki ladan l yo se lyen yo ...
  Mirabela tire, li koupe tèt Fritz la epi li ajoute:
  - Li enposib pou pa bay lyen enpòtans!
  Svetlana, yon lòt fwa ankò tire avèk presizyon, grawouye:
  - Men, ou pa ka ale nan sik sou vetiy ...
  Mirabela te tire avèk presizyon e li te ajoute:
  Sinon, chèn lan pral anvlope ou!
  Yon lòt ti fi Olimpiada, tou trè bèl, ansanm ak pyonye Seryozhka a, te prepare yon min sou yon fil. De nan yo pouse l... Bouk trètr la rale nan cheni "Tiger"-2 la. Ak ki jan machin sa a long barik Alman pral eksploze.
  Ti gason blond Sergei a di:
  - Larisi nou an, ou gen yon bokit!
  Apre sa, li apèn te gen tan sote tounen, flache, ak nwa, talon pye desann, soti nan do kay la tonbe.
  Olympias te karese kou ti gason an epi li di:
  - Ou trè entelijan!
  Pyonye a te ale nan devan an epi li te rantre nan batayon fanm yo. Ti gason an trè kreyatif tou. Pa egzanp, li te fè avyon pou tire avyon atak fachis. Lè Focke-Wulfs yo, oswa TA-152 yo, leve, yo tande yon gwonde ekstrèmman soud.
  Alman yo frape ak akonpayman yon senfoni Wagner. Tankou yon melodi majestic.
  Olympias di ak anmèd:
  - Yo toujou ap eseye fè nou pè!
  Ti gason pyonye a te chante ak patos:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Lanmò p ap mennen nou anba syèl la zetwal!
  Paske Larisi sen pral goumen di,
  Mwen chaje mitrayaj la vanyan sòlda!
  Olympias, yon ti fi wo, miskilè, ak ranch lajè ak zepòl, se yon fanm peyizan tipik. Rad yo te chire pandan batay la nan ranyon, janm fò yo fè, cheve yo trikote nan de galon ak lou pousye.
  Seryozhka se sèlman onz ane fin vye granmoun, mens soti nan malnitrisyon, ti gason grate ak sal, nan pa gen anyen men bout pantalon. Cheve natirèlman blan ti gason an te vin gri, epi kòt yo parèt nan po mens, bronze ak sal. Janm fò anpil frape desann, ak nan boule, ematom, ak ti anpoul. Se vre, sò a anpeche timoun nan blese grav.
  Kont background li, Olympics yo sanble gwo ak gra, byenke ti fi a se pa grès nan tout, men ak fò, vyann ki antrene sou zo yo. Anplis, grangou a pa t 'sanble afekte figi pòtab ak gwo li ditou.
  Ti fi a tire soti nan yon lou fizi anti-tank. Machin Alman yo pa ka pèse nan fwon an, men gen yon chans nan tren yo.
  Ak gwo "Lyon an", li te resevwa yon eksplozif ki lou nan chay la, yo te kòmanse soufle lafimen tankou yon fimè lou.
  Seryozhka chante ak malis:
  - Stinky Fritz san reflechi, limen yon sigarèt nan papòt la! Natirèlman, li te antre nan gwo pwoblèm!
  Olympias, flickering ak miskilè, ti towo bèf ate, bat nan yon dans tap ak janm fè, bèl. Ti fi a chante:
  - Sentespri figi Ris flick soti nan icon la ... Bondye padon ou tranpe omwen yon mil Fritz! Men, si yon moun buz plis pase fachis, pèsonn, kwè m ', pa pral kondane ou pou sa!
  Apre sa, li rechaje fizi anti-tank la epi li tire ankò. Transpò Alman an soufle lafimen ankò.
  Batayon ti fi a te fè gwo domaj sou Fritz la. Men, li te soufri tou pèt. Isit la yon ti fi te chire an mwatye, ak figi l 'te vin tèlman pal, malgre pousyè tè a.
  Pifò nan Stalingrad te deja kaptire pa Nazi yo, men sa ki rete nan vil la pa vle bay nan ak rann tèt.
  Svetlana, pandan se tan, ap eseye kraze nan "Tiger la". Yon machin pwisan Alman, te resevwa yon grenad nan bò a, men li pa t mouri. Vire pou tire yon kanon. Ti fi a gen twou nan tè a, ak debri, se konsa yo pa dwe kraze pa vag eksplozyon an lage pa prezan an.
  Svetlana chuchote dousman:
  - Manmi, papa, mwen dezole!
  Mirabela te voye yon grenad sou Tig la, ki te eksploze sou fwon li. Ti fi a sifle:
  - Konsènan lefèt ke limyè a ansèyman nan sezon fredi a nan sezon prentan an ... Mwen repete san okenn eksepsyon ke Hitler se yon bastard move maladi!
  Angelica, te kraze vizyon Nazi yo, epi li te vide dlo sou yo ak yon pete, li di:
  - Nan sèkèy la, mwen wè Fuhrer la kounye a! Epi li choute pòv la dwat nan je!
  Ti fi a wouj-chveu aktyèlman voye yon grenad nan tank la ak dwèt li. Li frape barik la ... Yon eksplozyon swiv ak mizo "Tiger la" te dechire.
  Alman lach la pran li epi li fè bak.
  Svetlana soufle nan twou nen li:
  - Pa nou, ou p'ap sede!
  Mirabela koupe yon mèsenè hitléris ak yon bal e li chante:
  - Epi mechan an pa blag! Men ak pye, li trese kòd Ris yo! Li plonje dan li nan kè a menm... Li bwè patri a jouk anba!
  Svetlana ri ak jape:
  - Führer a rele byen fò, dlo nan je tèt li!
  Mirabela te tire e li te ajoute:
  - Ebyen soufle lanmò, riri!
  Yon "Shtumrtiger" menm pi danjere parèt. Li detwi tout bilding ak bunkers. Anplis, li pa apwoche pozisyon twoup Sovyetik yo. Se machin nan kenbe anba kouvèti pa mitray machin Alman.
  Svetlana wè ke jwenn tou pre pozisyon yo nan Fritz la se ireyèl. Men, nan syèl la Focke-Wulfs. Youn nan machin sa yo vole pi pre pozisyon Sovyetik yo. Ti fi yo louvri dife sou li.
  Angelica voye yon grenad, li di:
  - Nan lanmò gwo twou san fon - pa gen padon!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire soti nan mitrayèt la. Woule tounen byen vit. Yon relativman nouvo tank Alman "Panther" -2 ak yon ti tourèl ak yon silwèt pi ba byen vit kondwi moute.
  Plizyè ti fi voye grenad sou machin Alman an. Li, li te resevwa kado yo, jele epi li pa kapab vire.
  Angelica sifle, sifle:
  - Sa a se yon nouvo atak! Nou pral chire bouch li!
  Panther-2 a gronde epi tire zam ki pi pwisan li yo.
  Kolòn nan dife fann lè a, epi imedyatman chofe ak elektwolize atmosfè a.
  Angelica ri, kokiy yo vole pase ti fi a mwatye toutouni. Wouj san wont la souke ranch li epi li di:
  - Apre sa, Newton te bat lènmi yo, jete jouk bèf la soti nan fòtèy la! Fritz li dekrete lwa Newton li a!
  Stalingrad te tout anglouti nan konflagrasyon, lè lang nan dife te sanble niche syèl la ak krake etensèl koulè wouj violèt, zoranj ak wouj! Epi chak etensèl se tankou yon fantom k ap chape soti nan yon chato infernal.
  Svetlana, te frape yon avyon de gè Alman, te klere je ble li, te chante:
  - Kisa wap plenyen vye granmoun? Kwè mwen, jis yon lopital sikyatrik ap kriye pou ou!
  Mirabela te chante nan yon chante, tire sou Nazi yo:
  - Ala bon pou w kouche sou zèb la epi frape Fritz nan tèt! Fè aranjman pou yon kataplasman pou Fuhrer la, epi voye bal nan yon mitrayèt!
  Ti fi a te ri anpil e li te woule soti nan vant li pou ale nan do l. Mwen te fè yon bisiklèt ak janm. Yon grenad vole. Focke-Wulf vole a, li te resevwa shrapnel anba vant la, briskeman te monte pi wo. Li ka wè ke fragman byen file blese l '. Bèt fachis la pran dife, e li te kòmanse pèdi moso nan zèl kase.
  Svetlana, wè ki jan Fokke t ap pèdi altitid, grawouye:
  - Sa se yon semafò! Yon rach pandye sou tablo!
  Avyon Alman an te eksploze, gaye debri nan tout kwen byen lwen nan syèl la. Ak ki kote as fachis la ale. Fè dènye vire mwen. Bouro a ale nan sann, pa pilòt la!
  Mirabela estènye, li gaye pousyè epi li di:
  - Pou ou pa dwe? Se pa yon kesyon!
  Angelica voye yon lòt vè ak pye l ankò, tèlman l frape zye a, li soti sou Fritz, nan do tèt li:
  - Mwen se yon armada tank! Epi ou bezwen trete!
  Alman yo ak satelit yo te eseye avanse, voye grenad devan yo. Taktik sa yo kont ti fi pa t travay. Isit la Seryozhka deplwaye yon katapult, ak ki jan li frape lènmi an nan repons.
  Ti gason pyonye a bele:
  - Santa Claus ap chire bouch Hitler!
  Chaj la nan katapult la, pèse nan foul moun yo nan Nazi, te fè yo gaye, epi an menm tan an woule nan lè a. Fritz tonbe, li kase sou dekonb mi yo.
  Tank "Tiger" -2, li te pèdi balans li, te fè kolizyon ak "Lyon an". Oh, Leva, ki kote non formidab ou a?
  Svetlana te souri epi li reponn:
  - Oke, byen fè Seryozhka!
  Ti gason an gwonde agresif.
  - Pioneer toujou pare!
  Ti fi a souke pye l pou l reponn.
  Ti fi-kapitèn lan te kòmanse kloure ankò. Ak Olympias chatouye pye etwat Seryozhka a, ki jan difisil li genyen li! Se pa etonan ti gason an pa pè kouri nan dife yo.
  Mirabela nan yon chante, te di:
  - Jenès se bon - vyeyès se move!
  Angelica, roux kè kontan sa a, te dakò:
  Pa gen anyen ki pi mal pase vyeyès! Sa a se tout bon eta ki pi degoutan nan tout posib!
  Epi ti fi a fè yon so ak yon koudeta. Li imajine pou yon moman degoutan granmè. Non, pa konpare, yon vye fanm ak yon fi. Ak ki bote, nan kò mens.
  Angelica pran li epi li chante:
  - Koule apre ane, ane nan yon karavàn,
  Yon granmoun fanm fwote henna nan yon mòtye...
  Ak sa ki sou figi mens mwen an,
  Mwen pa konprann ki jan jèn yo ale!
  Svetlana te klere je l, li te frape Alman an ak yon frape nan lenn epi li te di:
  - Non! Toujou, nan lagè gen tankou yon cham - yo rete pou tout tan jèn! Toujou bwè!
  Olympias mete yon nouvo chaj nan katapult la. Sa a se yon bagay tankou yon mòtye bon. Ti fi a sifle:
  - Pa pase, men pase!
  Seryozhka melanje pye mens men ajil li epi li jape:
  - Fritz figi!
  Ak yon grenad, ansanm ak yon pake eksplozyon, vole nan swing plen nan pozisyon yo nan Nazi yo.
  Wi, Stalingrad pa te ba yo. Pou twazyèm mwa a depi fen mwa Jen an, atak la ap pase, men vil la pa te kapab pran tout bagay. Sou lòt sektè nan devan an, Nazi yo reyalize siksè, men se pa sou yon sèl sa a.
  Svetlana te tire pistolè li epi li gronde:
  - Tout bagay enposib, li rive posib... Pa gen okenn nesesite fè linivè a trè konplike!
  Epi frape tank gaz yon motosiklèt. Machin nan te eksploze, ak toubiyon dife te eklere peyizaj lafimen. Epi Alman an te chire pa yon grif dife.
  Kapitèn fi a rele byen fò:
  - Mwen renmen touye sa ki mal! Ak sa a se pi gwo bon an!
  Mirabela te bat Alman yo ak yon pete epi sifle:
  - Ann jwe porcupine!
  Angelica ouvri dife, pi byen. Kèk nwa te rete kouche sou debri ki kouvri ak frenn:
  - Touye lènmi an! - Ti fi a chichote.
  Mirabela te chante:
  - Èske w gen pentire Hitler ak lipstick, Mainstein ak hairspray, mwen pral trennen ou nan kaptivite nan Princess la, chen fidèl la pral ronge ou!
  Svetlana, tire, sifle:
  - Vini nan aswè, Adolf, pann tèt ou... Sispann twonpe tèt ou! Vini non nan aswè a, vole tankou yon gyrfalcon - bat Nazi yo difisil!
  Mirabela di an kòlè, li fè kas nan tèt stormtrooper la:
  - Nou kapab! Epi nou pral!
  Ti fi ki soti nan batayon "Lenin" te sispann avansman twoup etranje yo. Fritz te avanse, literalman jete kadav nan lespas. Tank "Lev la", ak ki espwa yo te estime, pa t 'ede tou. Isit la se yon modifikasyon nan machin nan ak yon zam 150 mm.
  Angelica frape yon wòch kole nan pwent tete li toutouni. Ti fi a gen tete sa yo bèl ak plen. Ti fi a voye yon grenad ak pye l. Janm lan pi fò pase bra a, epi jete a ale pi lwen.
  "Lyon" te resevwa yon espas nan cheni a, li sispann. Piki nan bouch pwisan li. Rumble ak tonbe.
  Angelica krache di:
  - Vanyan sòlda Ris la pa plenn nan doulè!
  Epi ti fi a tire ankò. Epi li fè li trè byen. Fachis la apiye soti nan gwo kay won an tonbe tounen.
  Yon ti fi wouj, prèske toutouni di:
  - Pou gremesi lènmi an kwè ke li jere kraze Larisi yo! Ki moun ki oze, li atake nan batay, nou pral fòseman bat lènmi yo!
  Apre sa, Angelica woule misk yo nan laprès la, ki li te trè Relief.
  Oh, ala tifi yo bèl! Mwen pa vle okenn nan yo mouri.
  Stalenida kouri... Yon bèl fi, ak cheve blan an gonfle. Li yon jan kanmenm jere yo frote yo ak kèk kalite posyon pou yo pa vin sal.
  Ti fi a bèl anpil, ak figi Venis, sèlman plis ton ak Relief. Rad sou li, sèlman yon soutyen ak kilòt. Tout lòt bagay te deja chire. Men, jan pye yo grasyeuz! Sa a se pa yon ti fi, men yon sele nan pèfeksyon, yon kouwòn nan bote.
  Li deplase nan yon fason espesyal, tankou yon ekirèy. Yon pye fè ak tranbleman, ak pinga'w, etonan rete pwòp. Stalenida tire, epi fachis la vin yon ilsè nan pwatrin li.
  Ti fi a di:
  - Lwayote a patri a se mo ki pi wo a!
  Angelica di ak yon ri:
  - Retire soutyen ou rete tankou mwen nan bout pantalon!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Sa a pa apwopriye!
  Angelica souke ranch li, tire byen, li chante:
  - Gen yon bagay manm Komsomol vin etranj! Mache ak pwatrin fè konsa se trè endesan!
  Steelenida ri epi li di:
  - Poukisa pote kè kontan nan Fritz la, gade nan bote nou an!
  Angelica reponn avèk desizyon:
  - Bote nou an mòtèl!
  Ti fi asye a ri epi tire sou TA-200 la. Machin Nazi a pran dife. Epi bèl blond lan rele:
  - Lanmò nan sa ki mal!
  Angelica ri.
  - Epi lavi a bon!
  Steelenida, wè ke Alman an t ap tonbe, gronde:
  - Sa a se valè ki pi wo a! Pa panse Nazi yo ke ou te genyen!
  Angelica chante:
  - Ap tann pou viktwa! Viktwa ap tann... Moun ki anvi kraze chenn yo! Ap tann pou viktwa! Ap tann pou viktwa! Nou pral kapab defèt Nazi yo!
  Yon bèl ti fi, ak tete toutouni li ap tranble. Bon ak yon tors fè nan chalè a, ki se entansifye pa dife a.
  Svetlana kounye a te sanble pi plis detèmine. Li tire sou Fritz la ak yon mitrayèt, epi li jape:
  - Mwen pral kastre w!
  Ak tout bon Nazi yo te resevwa kado ki ka touye moun ak sèkèy! Ak ti fi a te montre yo yon figi, ann bati zòtèy fè. Li sifle tankou yon vòlè rossinyol. Ak nan dwèt yo nan ekstremite ki pi ba yo.
  Kapitèn fi a se trè entelijan. Ak briyan. E pa mechan ditou. Li, tou, pafwa gen pitye pou sòlda yo nan lènmi an, ki ka gen timoun ki pral kriye pou zansèt mouri yo.
  Svetlana, sepandan, kondui panse sa yo lwen tèt li, kidonk ou vle pete nan dlo nan je nan men yo. Men, se pa Ris yo ki te vin jwenn Alman yo vòlè ak touye. Non, sa yo se Alman yo ak yon pake antye agresif nan etranje ki soti nan tout mond lan te kraze nan vast yo Ris.
  Svetlana kwaze tèt li epi tire sou Fritz la, ki te eseye tou dousman pwoche bò kote pozisyon Larisi yo ... Je ak sèvo mesye a, ki te frape soti nan yon bal, koule soti.
  Kapitèn tifi a te souri epi li di, avèk lespri:
  - Dwat je nan je, tèt nan tèt!
  Svetlana byen tire, li frape yon motosiklèt ak yon sidecar. Machin nan te kòmanse chire, ak mitrayil la vole, woule plizyè fwa. Lè sa a, mizo li te plonje nan debri yo.
  Ti fi a fwote smèl li fè ki gen pousyè sou dekonb yo. Epi li vize ankò. Kè kontan, figi jèn li souri olye souri. Ti fi a chante:
  - Non, nou te di fachis yo, pèp nou an pap tolere ke pen santi bon Ris yo rele mo ford la!
  Mirabela te fè yon piki trè egzat, kote Focke-Wulf la te flannen, li chirpe:
  Pou yon kannay, nan kou, chwa a klè,
  Pou dola, li pare pou trayi Larisi...
  Men nonm Ris la tèlman bèl
  Ke li pare pou bay lavi li pou Peyi a!
  Ti fi a, te fè yon tombon epi montre Nazi yo fig frans lan, li woule, ak bal yo pa t 'manyen bote a.
  Angelica te parèt, bèlte sa a, prèske toutouni, ak sal tankou yon dyab, voye yon grenad alafwa ak de pye. Epi li tcheke:
  - Sa mwen genyen se ... Fritz nan yon bò byen file!
  Olympias korije Angelica:
  - Sharp, nan bò a, epi yo pa nan bò a byen file!
  Ti fi a ri ak souke tete melon li yo, epi li te lanse yon grenad lè l sèvi avèk yon grenad ak yon pake eksplozyon. "Tiger la" te frape nan mizo a, ak travay sa a kwochi nan atizay eskive.
  Apre sa, bèt Nazi a fè bak. Li te kòmanse rale tankou yon tòti pran nan dife.
  Svetlana t'ap chante, li t'ap fè yon clinye ak kè kontan:
  - Epi "Tiger" la ap fè bak epi Alman yo kache!
  Batayon jenn fi a manevwe anba atak, atak lè ak zam lou. Isit la bonm avyon yo frape, kase, apik wouj-cho leve nan syèl la. Epi wòch yo te boule. Erezman, pa youn nan ti fi yo te mouri, men gason te ale nan pwochen mond lan - ki pa tèlman regrèt! Ak nanm vole - kèk nan syèl la, ak lòt nan lanfè! Kote dyab ak fouchèt deja ap tann moun ki pat kwè nan Jezi.
  Angelica se pi sexy nan vanyan sòlda yo nan yon raj: byen, èske Nazi yo nan "Sturmtiger" yo reyèlman tire nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo epi touye vanyan sòlda wouj yo?
  Apre sa, ti fi a te pwan yon grenad ak pye l 'yo epi li vire nan kaskad nan somersaults. Ak k ap vire pi vit ak pi vit. Apre sa, ak tout fòs li, li jete kado lanmò a nan gwo mizo Stormtiger la. Toutouni, janm bronze nan bote a klere, ak grenad la vole nan mizo lajè a. Ak machin nan pwisan premye toufe, ak Lè sa a, kouri. De "Royal Tiger" ki te kanpe sou kote "Sturmtiger" yo te voye jete e yo gaye nan diferan direksyon. Woulo yo te chire nan men yo, epi yo tonbe atè, vole tankou yon kolye larenn lan kase.
  Vag eksplozyon an jete Angelica, epi ti fi a vole tèt anba. Apre sa, li te vire sou, balanse ak jete. Men, bote a kanmenm ateri, debri byen file, ak wòch kraze fouye nan plant li fè. Ti fi a te nan doulè, e menm nan pye calloused la, pwent an pèse.
  Men Angelica te jwenn fòs poul leve kanpe epi rele:
  - Ou fachis yo pral nan sann yo!
  Svetlana ak lòt ti fi yo te voye jete pa yon vag eksplozif, e menm yon ti kras kraze. Men, pa gen yonn nan bèl vanyan sòlda yo te mouri. Ti fi yo te rankontre ak siklòn ak dife byen vize. Siprime Nazi yo ki te vole soti ak lòt ensèk agresif sènen Sovyetik la.
  Mirabela te chante ak anpil antouzyasm:
  - E lè twonpèt Granmèt la mennen nou nan batay, nou pral zanmi Komsomol la! Epi, dapre volonte Jewova, m ap nan apèl nan syèl la!
  Angelica, ki te souke pousyè ki te nan plant san li, li chante:
  - Lenin, pati, Komsomol! N ap voye Fuhrer la nan yon kay moun fou!
  Ti fi yo te kòmanse ri assoudman, epi Seryozhka te di ak alam ak deranje:
  - Ak katapult mwen an, pa tèlman egzat - tankou janm sa yo fè ak fò nan Angelica!
  Olympias, t ap jwe ak misk bra l, te di:
  - Sa se OK! Ou toujou ap reflechi. Yon bagay ki pi fre!
  . CHAPIT #15
  Lagè a te evidamman trennen sou, ak tou de bò yo te anvi mete fen nan masak modi sa a pi vit ke posib. Nazi yo te fatige ak fòs Sovyetik yo te tou notables fin itilize.
  Nazi yo te bloke nan batay pou Stalingrad. Ak trè fatige. Ak nan kou yo te fatige.
  Se konsa, Stalin te ofri lapè isit la sou kondisyon modere.
  Fuhrer la te panse. Konsènan ofri Stalin yon trèv. Tout menm jan an nan ki nivo ou ka koule san. Sa vrèman anmèdan pou tout moun. Ak Japon, yon jan kanmenm tricheurs epi yo pa prese al atake. Li konpòte li mal tou.
  Nan nenpòt ka, Hitler te voye yon telegram bay Stalin nan dat 25 oktòb 1945 ak yon pwopozisyon pou sispann jiska 8 novanm 1947, jis nan tan pou selebrasyon an nan jou a nan Minik Putsch la epi, kòm yon rezilta sa a reyèl vin sou pouvwa a. nan Nazi yo, tout ostilite yo.
  Natirèlman, Stalin, ki te deja grate dènye rezèv yo, mete ti gason dis ane fin vye granmoun ak gason swasanndizan nan men zam, ak kè kontan aksepte yon òf konsa.
  Men, batay la te toujou an plen swing. Alman yo te eseye antoure Ordzhonikidze oswa Grozny. Ak lagè Sovyetik yo te goumen jis kòlè, ak trè difisil.
  Alenka te voye yon grenad ak pye graseye li, li di:
  - Mwen se yon fi trè cool!
  Anyuta pran li epi sifle, li montre lang li, li montre dan li:
  - Ann kraze...
  Epi tou lanse yon grenad ak dwèt fè. Epi frape mizo yon tank Nazi.
  Li fann kòf la, li pete ri. Oke, ti fi. Pou tout tifi tifi yo!
  Ak isit la se Alla a wouj-chveu. Ki jan yo lanse yon grenad ak yon pye fè. Ki jan li vin foutu. Epi gaye tout moun. Men ti fi a! Li kraze Nazi yo, epi li rache pye yo.
  - Mwen se yon rezen wouj!
  Lè sa a, Maria te pran kado anilasyon an ak zòtèy pye l 'yo jete. Po ekstèmine lènmi yo. Epi koupe an moso. Tankou yon ti fi fre ak cheve an lò. Ak trè plezan tou. Ti fi délisyeu. Ak ki jan yo pral vire a. Epi bale fachis yo.
  Li montre lang li, li chante:
  - Mwen se yon tank, ak yon ti fi ... Mwen pral achte tèt mwen yon rad po mouton! Ak Spartak ale nan batay ... Gen yon tank trè dirab!
  Ak isit la Matryona pran ak plant li jete yon lang antye ak grenn. Li gen yon laprès pwisan konsa. Ak pye yo fò. Epi li vire "Panther la" -5.
  Ki kalite machin sa a "Panther" -5. Vèsyon ki lejè nan tank la soti nan seri a E. Pwa sou karannsenk tòn. Bon pwoteksyon nan fwon an, pi mal sou bò a. Se non an pran nan men yon chat predatè. Akòz pwoteksyon ki pi mal la nan kote sa yo, pa tank ki pi popilè. Pifò nan tout, Nazi yo renmen Agha. Moun ki soti nan tout ang yo pwoteje. Men, depi seri AG la gen ti ak gwo kantite woulèt, gen kèk pwoblèm ak Kovèti pou kouri. Ak seri E la poko te retire konplètman nan pwodiksyon an.
  An jeneral, nan Twazyèm Reich la, se yon anpil nan diferan, epi yo pa byen pafè teknoloji pwodwi.
  Alena ankò voye yon grenad ak pye l'. Te resevwa Nazi yo. Epi bote a kriye:
  - Plati nen ou!
  Isit la Anyuta, ak zòtèy toutouni li, lanse yon kado ki kase tèt. Epi chante:
  - Dè milyon! Nou pral kesyone lwa fachis yo!
  Ak isit la se Alla a wouj ki te kòmanse danse. Li lanse yon grenad tou ak pye l', li di:
  - Nan ti bout tan - yo te wouj se pa yon peche!
  Epi Nazi yo te jwenn li nan men li, anba souf la. Ak isit la se ti fi yo!
  Maria tou pran l ak pye l pandan l ap lanse yon grenad. Ak ki jan li pral frape desann Nazi yo.
  Yo menm te jele nan laperèz. Ebyen se yon grann! Ak cheve li yo tankou fèy lò.
  Epi isit la se Matryona. Ak janm fè, miskilè, li pral lanse yon pakèt antye nan grenad. Ak gouge nan Nazi yo. Epi soufle yo tankou fimye nan van an. Pran epi boule!
  Ak ki jan li jape:
  - Anpi solèy la!
  Men tifi yo! Pou tout tifi, tifi-terminators!
  Alenka ri epi li soti lang li. Epi li wè mèsenè yo ap eseye atake. Ti fi a ankò voye yon grenad ak zòtèy pye l 'ak sifle:
  - Yon souflèt cho! Mwen tankou yon vandal!
  Epi Nazi yo te resevwa te san!
  Lè sa a, Anyuta, kòm yon èskuteur. Epi kijan li pral mete dife nan bab Nazi yo. Apre sa, li pral gwonde, voye yon grenad ak yon jete nan pye l 'yo:
  - Toro anraje, chwal la frape!
  Epi li kòmanse ri ak souri ankò. Men ti fi a! Jis yon sous sajès ak benediksyon!
  Men, Lè sa a, Alla kòmanse gwonde. Ak sifle... Apre sa, voye kado destriksyon ak pye atè. Little pa pral sanble ak nenpòt moun. Trivially kondui tout moun nan sèkèy yo!
  Ak janm yo tèlman bon! Bared dan tankou yon lyon. Men ti fi a. Ki kote li pa te ye!
  Epi lanse grenad, ak raj enbesil. Epi kraze kò yo.
  Epi roux la toujou ap kriye:
  - Mwen se yon bèt, mwen se yon bèt sovaj!
  Lè sa a, nan kou, Maria. Lò cheve li ka avèg lènmi. Ak jan li bon, prèske toutouni nan frèt la. Isit la li pral voye yon grenad ak dwèt li. Epi yo pral jwenn Fritz la jan yo ta dwe.
  Epi bote a chante:
  - Pral gen yon degou!
  Alenka tou te lanse ak pye l 'sa ki detwi. Ranje presyon dife.
  Men, Marusya te pran yon barik eksplozif epi li voye l bay lènmi an. Dissipe lènmi an. Kase metal la ak asye a pran dife.
  Ti fi a jape:
  - Dife ki anraje! Ak vòl tèrmokark la!
  Malgre ke, ki sa sa vle di, dènye mo a li menm li pa t 'konprann. Epi Fritz yo ap bat...
  Isit la vini tank la Bear. Machin nan se koupi byen, ak yon tourèl wonn ak yon ekòs oval. Epitou yon layout sere, ak yon barik 128 mm ak yon longè 100 EL baton deyò. Youn nan dènye devlopman yo. Yon zam ki gen twòp pouvwa pèse blende. "Bear", sa a se yon destriktè tank, ak nan menm tan an tire nan pozisyon fòtifye.
  Alenka voye yon grenad sou li. Li te domaje kòf la ak yon jete nan pye l ', epi li sifle:
  - Mwen gen asye ak flanm dife olye pou yo yon kè!
  Lè sa a, li ri konsa.
  Ak Anyuta pral tou voye yon kado ak dwèt li. Ak krak nan barik la! Metal koule nan diferan direksyon.
  Wi, "Bear" la te domaje epi li te kòmanse fè bak. Epitou yon machin siplemantè. Yon lòt nan devlopman kontwovèsyal Twazyèm Reich la. Li bon ke omwen sou baz la nan seri a E.
  Wouj Alla tou te lanse yon kado touye moun ak zòtèy toutouni li. Epi rèl:
  - Mwen se yon ghoul! Mwen enspire laperèz!
  Lè sa a, ti fi a ki gen cheve wouj kòb kwiv mete soti nan lang li. Epi li chante ankò. Epi pepi:
  - Wouj, roux... Mwen pral tankou yon saw... Koupe soti nan kwen an!
  Epi ri ankò...
  Men, Matryona, ak janm fò li, pral lanse yon min ki lou. Transporteurs yo konfizyon. Se metal la kraze. Ak isit la yo ankò tire sou avyon atak soti nan tè a.
  Machin jè Alman peze pozisyon Sovyetik yo. Epi yo te tire wokèt san gide. Epi detwi pozisyon Lame Wouj la.
  Alenka vize yon fizi anti-tank. Apre sa, peze deklanche a ak zòtèy pye l ', frape soti yon avyon atak. Gouvè Hitler a, kite dèyè yon flèch epè nan lafimen, kouri sou tè a. Ak lè a literalman boule ak briyan.
  Ti fi a t'ap chante, li t'ap bat pye l':
  - senti nwa nan karate! Nimewo seri mwen an sou lang lan!
  Anyuta fout tou. Se sèlman fwa sa a pa voye yon disk nan eksplozif ak zòtèy fè l 'yo. Li te vole, ak tou dwat nan avyon an atak. Li pran epi kraze metal la.
  Anyuta pran li epi li di:
  - Acrobatique! Nouvo ekipaj!
  Epi ankò li montre fig frans lan, ak janm gras li. Men ti fi a! Yon sirèn reyèl!
  Men, ki jan gwo!
  Alla te bay yon kado ak talon pye l '. Epi li desann sou vant stormtrooper la. Ak fann metal, kraze asye. Yon ti fi konsa...
  Avèk rouj sa yo, ou ka pran Bèlen. Gèrye a chirpe:
  - Fè yon gòl! Fachis nan kouri!
  Epi li montre lang li!
  Ti fi renmen fè sa! Savwa, bwa soti lang kòm yon siy nan mepri. Apre sa, krache ankò.
  Epi Maria pran li epi lanse diskèt la ak pyel li. Plis jisteman, konsepsyon an se senp, men motè a se tipòtrè nan gwosè. Ak frape avyon an atak fachis.
  Kraze bandi a. Epi li ri:
  - Endikatè lanmò a!
  Ebyen Matrena te lanse tout yon pakèt grenad ak pyel li. Epi frape yon vil Alman. Kraze metal la epi kraze zwazo modi a. Apre sa, ti fi ewoyik la fwote pwatrin li. Li fè gwo presyon sou li epi li sifle:
  - Ensèk nikleyè! Fuhrer nan fwon an!
  Epi ankò, ki jan li vle!
  Alenka tou voye yon grenad ak yon pye fè griye:
  - Mwen pafè!
  Li te klere dan glas li.
  Lè sa a, Anyuta te pran l ', li lanse li ak pye atè li, yon bagay byen file ak letal. Epi li pran li epi li ri:
  - Soti nan yon souri nan yon jès!
  Ak machin Alman an te rete ak sèlman kòn ak janm.
  Allah la menm. Li pral pran li tou ak dwèt toutouni epi lanse pote lanmò a. Apre sa, li pral pran epi dirije:
  - Guild nan Spartacus!
  Ak fragman asye yo vole soti nan Nazi a.
  Maria te lanse yon bagay trè letal ak talon pye l. Ak chire metal. Touye fachis yo. Mwen te pran li epi mwen pepi:
  - Krakatau! Pou glwa mwen!
  Matryona frape pi plis danjere. Gwo mas eksplozif kont Nazi yo. An jeneral, ti fi a ap kraze ak gwo.
  Isit la, pou egzanp, li te fè lanmou ak nèg. Se sèlman yon demi èdtan. Lagè ak yon fwa. Epi li toujou jere imedyatman ak senk. Men nonm rich la. Pa twò nan kou li nan moral. Men, Matrena te santi yon ogmantasyon nan fòs nan sa a.
  Epi yo pa pran bal. Epi ou jete yon bwat antye nan eksplozif, frape avyon an atak.
  Konsènan ki jan Nazi yo, senk yo pè. Pa trayi ak mo. Epi ou ka di ti fi yo se senk.
  Alenka jete ak pye l 'sa li raje nan move zèb. Epi koupe sou Fritz la.
  Sifle:
  - Tantasyon asasen! Dwat nan je!
  Apre sa, li te jwe ak misk yo soulajman nan laprès la. Men ti fi a. Ak mozayik li yo tèlman bèl. Oke, jis tankou chokola.
  Oh, tifi yo pa manje chokola depi lontan. Men, se sa ou vle.
  Anyuta, te montre dan li feròs, te lanse yon kado lanmò ak pye l ', epi li kriye:
  - Sa a se dènye ak desizif batay nou an!
  Epi li te fè denèt li yo. Plis jisteman, li gen yon dan lis ak bèl. Pa di se zang.
  Alla sifle, li bay ak talon pye li yon sote nan destriksyon:
  - Tenya ti towo bèf!
  Maria ri ak boumonnen:
  - Ak pitit gason yon scooter.
  Se konsa, li pran l ', li lanse ak dwèt li yo fuse ki koupe avyon atak la. Se konsa, anpil bat fachis. Oke, ti fi. Pou tout ti fi yo, yon super sòsyè ak yon ti fi!
  Matryona pran li epi sifle:
  - Lanmò pral pi wo pase lavi!
  Ak nan pye fò li, ki jan grenad pral vole. Ak pakèt antye nan destriksyon. Men baba a! Vrè ti fi-ambal la!
  Epi kite sèvo fachis yo. Epi, kapital!
  Alenka tou se pa yon miss. Yon fwa ankò, ak yon pye fè, li te lanse yon satelit aniilasyon. Kraze lènmi yo, epi sifle:
  - Siy ki pi wo nan matyè!
  Epi gaye tout moun. Epi li te montre bonbon an ak dwèt li. Oh, konbyen ti fi sa a renmen ekri, tout kalite bèl grenn pèl.
  Pou egzanp, tankou yon istwa nan AI. Fondamantalman, li reyèl. Franco, rezònman ke Grann Bretay pa t 'yon rival nan Almay, espesyalman apre Alman yo te okipe Lafrans, kite Wehrmacht a ale nan Gibraltar. Atak la te rapid ak viktorye. Epi Nazi yo te kòmanse transfere twoup yo ann Afrik. Erezman, sa a ka fè sou distans ki pi kout la.
  Men, nan lòt men an, Nazi yo te oblije bliye sou kanpay la kont Sovyetik la. Fritz nan premye mwatye nan karannyèm ane a, te kaptire tout nò Lafrik di, epi li te antre nan Irak. Men, yo te transfere plis pase karant divizyon nan sid. Poutèt sa plan "Barbarossa" pa t 'materyalize.
  Men, Alman yo te konkeri Mwayen Oryan an, e yo te kòmanse deplase pi lwen atravè Grann Bretay. Gen yon mas nan esklav ak matyè premyè, Fuhrer la deside fè yon atak lè sou Angletè. Pwodiksyon avyasyon an te ogmante tout tan. Plis ak plis faktori yo te bati. Soumaren desann nan lanmè a.
  Lafrik te byento konkeri.
  Alman yo te peze Grann Bretay. Devlope bonm. Yu-188 ak Do-317 parèt. Apre bonbadman entansifye nan mwa Out nan karanndezyèm ane a, yon aterisaj anfibi te fèt poutan. Li te gen siksè ak Grann Bretay te tonbe.
  Churchill te kouri al Kanada. Men, la li te rankontre ak yon akeyi frèt. Epi Japon te pran tout koloni Britanik yo.
  Nan karant-twazyèm ane a, Twazyèm Reich la, li te genyen: "Tigers", "Panthers", "Lyon", te pran ak atake Sovyetik la. Epi ankò li te tounen soti seryezman ... Men, non, li toujou pa t 'atake.
  Entèlijans sou bonm atomik la, ki fèt nan peyi Etazini, fòse Hitler vire nan Lwès la. Yon lagè pete ant pouvwa aks yo ak Anpi Eagle.
  Sò a nan "Panther la" te enviable. Tank la pa t 'gen tan detant byen nan pwodiksyon, te ranplase pa yon pi lou "Panther" -2. Yon nouvo machin ak yon motè pi pwisan, zam ak zam te itilize kont Amerik la. Epi li te vin tank prensipal la. Jiskaske li te ranplase pa E-50 la.
  Etazini te pase Islann, Greenland ak Kanada sou yon bò. Atravè Ajantin ak Brezil soti nan sid la. Ak soti nan lès la soti Japon. Se konsa, lagè a te tounen tèt di, men nan karannsenk ane a, li te fini. Amerik kapitile.
  An 1946, sepandan, lagè pete ant Almay ak Japon. Nazi yo sètènman pi fò. Men, lagè a trennen sou ... Sa a se pi plis enteresan.
  Alenka ta dekri sa a an plis detay, men jiskaprezan pa gen tan. Kisa yon fi pou fè?
  Tout sa ki rete se voye grenad ak pye atè. Oswa yon lòt bagay pou envante.
  Pou egzanp, yon mond nan ki Skobelev pa ta anpwazonnen. Sa enteresan. Kòmandan ilustr la te dirije yon kanpay militè nan sid Larisi, rive Kushka anba Aleksann Twazyèm lan. Men, li te montre tèt li nan tout bèl pouvwa li, pandan lagè a ak Japon.
  Nan lanmè, Amiral Ris pa t 'aji byen avèk siksè. Men, sou tè a, Japonè yo te bat nèt. Lè sa a, te vini èskwad Baltic la. Ak Larisi yo finalman te kòmanse genyen nan lanmè. Yon jan kanmenm, egalite te etabli. E menm yon avantaj. Japon te fòse fè lapè. Rekonèt pwoteksyon Larisi sou Kore di. Li te bay Zile Kuril sa yo ki te deja fè pati Larisi, men yo te chanje pou Sakhalin.
  Larisi te kenbe Port Arthur ak fòtifye nan Manchuria. Otorite wa a te ogmante yon ti jan. Malgre ke nan lanmè, se pa tout bagay te anfòm. Skobelev te siviv jiska Premye Gè Mondyal la. Larisi yo te genyen plizyè viktwa sou Alman yo. Yo te bat yo nan East Lapris, pran Przemysl imedyatman. Skobelev te vin yon jeneralisim. Apre sa, li te viv jiska laj katreven an, li te mouri nan glwa ak onè.
  Nan kèk fason depase Suvorov. Anpi tsarist la te vin gwo ak vanyan sòlda. Nicholas II, te antre nan listwa kòm yon gwo. Larisi tou konkeri yon pati enpòtan nan Latiki ak prèske tout Iran.
  Oke, Lè sa a, ... Fatige nan ekri menm bagay la kòm tsarist Larisi konkeri lemonn antye ak tanpèt zetwal yo. Men, nan nenpòt ka, lame tè ki pi fò nan mond lan te gen tout chans pou genyen!
  Natirèlman, li se yon pitye ke Skobelev te mouri konsa jèn. Yo te revele talan li pi bonè pase sa yo ki nan Suvorov, men tou, pèdi koulè san yo pa rive nan Zenith li yo.
  Aleksann II ... wa a se san dout gwo. Li te gen konkèt nan Lachin, Azi Santral, Latiki, retounen Delta Danube. Sòf si li vann Alaska - yon sòt gwo. Men, si wa a te viv pi lontan, petèt Larisi te kapab elaji byen li yo. Oswa, okontrè, revòlt ta pete. Yon konstitisyon ta mennen nan konfizyon.
  Nikolay premye a se yon konsèvatif. Pèdi lagè a nan Crimea. Te genyen lagè kont Iran ak Latiki, men yon anpil nan san. Pandan plizyè deseni li te goumen nan Kokas. Ki sa ki posib ak sispann ekspansyon Ris nan sid la. Te gen anbisyon, nan sid la. Petèt li ta genyen lagè a ak kowalisyon an, si se pa pou Menshikov. Ankadre pa kòmandan medyok sa a.
  Kòm nan tan li Nicholas II Kuropatkin.
  An jeneral, istwa tsarist Larisi te gen siksè. Pifò nan lagè yo te genyen ak anpi a elaji. Men, lagè sivil la febli Larisi. Sepandan, Bolchevik yo te bay yon nouvo ogmantasyon. Pou le moman.
  Alyonka pa t renmen Stalin. Saba grosye, malonèt. Tèt la nan tankou yon anpi gwo ta dwe yon jan kanmenm plis rafine. Pa tèlman grosye ak plis entèlijan. Ak nan kou pa plebeyan yo ap dirije Larisi.
  Se poutèt sa, aparamman Sovyetik la te kòmanse pèdi. Lagè a ap mal pase depi nan kòmansman rive nan fen.
  Alenka te panse, kisa pou yo fè? Li te vle chanjman. Ak yon bagay pi bon. Bolchevis se pa yon sistèm ideyal. Pa gen eleksyon nòmal. Nonmen yon kandida verifye epi vote. Chwèt tipik. Moun yo bezwen gen yon demokrasi reyèl.
  Alenka te imajine kòman li te peze nen Stalin ak zòtèy li yo epi li ri. Li reyèl ak komik. Fè ghoul sa a yon prin.
  Eh, Larisi pa t gen chans ak lidè yo. Poukisa yo te purge yo nan 1937? Poukisa sèn yon grangou?
  Stalin gen anpil krim! Ak isit la, nan kou, ou bezwen gen yon konsèp yo nan lòd yo konprann tout sa a.
  Lenin, malerezman, te mouri twò bonè. Mwen pa t gen tan pou m tabli pouvwa a epi leve peyi a. Stalin te tounen yon kase zo ki senp. Trotsky te kapab sou pouvwa a - yon nonm ki gen anpil talan. Oswa entèlijan Bukharin la.
  Pa estipid ak Pyatakov. Petèt yo pa t ap pèmèt Hitler sou pouvwa a ditou.
  An jeneral, Almay te kapab genyen Premye Gè Mondyal la, pa transfere twa kò nan East Prusi, men nan kontinye operasyon an antoure Pari.
  Lè sa a, Lafrans ta dwe bat osi vit ke nan karantyèm ane a. Ak tsarist Larisi pa ta reziste sou yon sèl devan. Pris yo te kapab jwenn gwo pouvwa ak koloni franse yo. Oswa petèt angle tou. Men, li pa t 'destine yo dwe sanble ak Twazyèm Reich la. Plis jisteman, dezyèm lan ... Ak Prussians yo pèdi. Malgre ke yo te kapab enfim Larisi. Etranj, men menm te demare men l 'nan lès, Almay pa t' kapab chanje mare nan lagè a.
  Ak isit la Fuhrer la jere anpil. Japon tou frape nan lès la.
  Alenka yon lòt fwa ankò te lanse yon grenad ak pye l 'fè, chiseled. Li gaye Fritz la epi li rele:
  - Li vole ak gwonde!
  Ala komik...
  Anyuta te voye tou yon ti kado. Li fè yon kouran dlo soti nan twou nen li, li bougonnen:
  - Top klas ak Adidas!
  Wouj Alla te pran e ankò jete tankou yon grenad ki byen vize. Li kase yon aparèy gade pou yon tank Alman, li sone:
  - Nob kapris!
  Epi li voye boul la ak talon pye li ...
  Maria tou te sèvi ak grasyeuz, pye nu. Ti fi sa a te eseye ekri tou. Pa egzanp, mwen te trase yon istwa konsa.
  Pioneer Petya te vle ede Bolotnikov. Ak chape nan pòtal la nan tan li. Grabbing an menm tan an yon kouto pòch, wòch. Oke, nan kou, se te yon ti gason ki soti nan tan kap vini an. Ak kouto a ka manyen, tankou hyperboloid enjenyè Garin a. Se sèlman nan gwosè zam sa a se tankou yon pistolè Makarov. Epi ou ka chaje li ak dlo. Wi, tankou yon prensip nan operasyon se fizyon an nan nwayo idwojèn, ak pwodiksyon an nan elyòm.
  E menm koupe kwirase. Lè ti gason an te sèvi ak yon zam konsa, yo te kòmanse konsidere l 'yon zanj Seyè a. Ak kouwone nan wòl nan Tsar Pyè Gran an.
  Se komik ti gason an te vin tèlman fre. Apre sa, li tou konkeri Polòy, ak Syèd, ak Latiki. Anpi a gwo nan Larisi te grandi.
  Lè sa a, jenn ti kabrit la, ki moun ki pratikman pa t 'grandi, rete yon timoun, te fatige nan règ epi li tounen tounen nan epòk li.
  Men, Lè sa a, li te tounen soti ke tout moun konsidere l 'yon timoun, pa yon wa. Epi ti gason an kouri tounen.
  Nan absans li, konfizyon te vini. Men ti gason an tounen. Epi tout moun te fè sèman pou li ankò. Lè sa a, te swiv lagè a, jiskaske lemonn antye te ini, anba ejid Larisi. Ak yon sèl anpi leve. Ak ti gason an te bay lòd yo bati veso ak elaji nan espas.
  Li ta posib konsakre plis pase yon woman nan sijè sa a, men jiskaprezan pa gen tan.
  Maria oblije goumen tou. An jeneral, tan kap vini an parèt vag ak lugubr. Si Nazi yo genyen, kisa pou yo fè?
  Antre nan patizan yo? Ak rale nan Woods yo jiskaske yo touye ou? Oswa petèt ale nan Wehrmacht la?
  Ak yon lide konsa pa souri nan yo twòp. Maria fè yon gwo soupi.
  Apre sa, li jis voye yon grenad ak pye li. Li fè nòt plizyè Fritz, sifle:
  - Hitler kaput! Menmsi li fre!
  Matryona te voye tou yon pakèt grenad ak pye l'. Li vire tank la epi li soufle:
  - Metal infernal! Fritz la pral wont!
  Epi li lage etensèl soti nan dan li.
  Alenka pran li epi li di:
  - Oh, bannann! Oh, kokoye - Tum-ba-yumba!
  Epi ti fi a te lanse yon pwen ki ka touye moun ak pye li. Epi li kraze zam Fritz la.
  Lè sa a, Alyonka sonje yon lòt lide li. Ekri sou mond lan klere. Ann di apre lagè a. Apre yo tout, sa ta dwe tèlman gwo! Kòm, pou egzanp, ap viv nan jou yo nan kominis. Oswa yon lòt bagay bèl bagay.
  Tankou pwezi:
  Linivè a tranble anwo nou
  Ak zetwal yo wouze syèl la nan pèl ...
  Lagè a ap boule, move pasyon lanfè a,
  Ak dyab la vle detwi Larisi!
  Se sèlman kounye a Alman yo te avanse byen lwen. Tanpèt Gorki. Lè sa a se danjere.
  Men, rimè a te deja gaye ke Hitler te yon lòt fwa ankò pwopoze yon trèv. Lè sa a se yon opòtinite yo kalme epi detann. Gwo chans pou rekiperasyon. Si se sèlman peyi bat la ap pati.
  Men, li ka vin pi mal pita.
  Anyuta te voye mesaj lanmò a ankò ak pye l. Li pa t vrèman kwè Hitler. Men, mwen te vle fè desann tansyon batay yo. Ak omwen pran yon ti repo. Eh, Suvorov te nan plas Stalin, petèt tout bagay ta ale yon lòt jan.
  Alman yo konsidere Mainstein pi bon an. Fritz sa a toujou yon bèt. Epi ou ka fè dan ou fre!
  Anyuta te fè yon griyman:
  - Fache Beria, sa ki mal Stalin!
  Ak sifle nan twou nen yo. Li se yon ti fi ki gen yon gwo sans de imè.
  Epi li te oblije arete l tou. Men, istwa sa a te gen yon fen kontan. Sepandan, yo te fouye li ak anpil atansyon, epi tou li te santi l nan kote entim. Lè sa a, mwen te oblije pase plizyè jou nan yon selil santi bon debòde ak ti fi. Men, Lè sa a, li te lage. Toujou pa gen okenn endikasyon yo te jwenn. Oswa petèt se te lefèt ke paran li te rete an jeneral. Men, ki jan li ye - timoun nan nan prizon, epi papa a ak manman an soti?
  Sòf si li posib anba yon atik kriminèl. Anyuta pa t nan koloni an, tankou Alla ak Matryona. Men, tou yon ti fi nan fè redi. Ak byen file-je. Li te travay nan yon chantye konstriksyon. Goumen prèske depi nan kòmansman lagè a. Epi aprann anpil bagay.
  Dezyèm Gè Mondyal la te jeneralman très ak nève. Te ale ak ti repo. Ak chat, oswa menm tig, grate nanm nan. Oswa petèt rat. Atitid tout moun isit la se yon kalite minè. Men, nan batay ou bliye epi jwenn distrè.
  Petèt yon bagay ki soti nan Konte Montecristo? Li pi bon pase travay di oswa izole. Epi, nan kou, dram nan se lou nan prizon.
  Ak isit la yo konplètman gratis, e yo ka menm rele byen fò:
  - Stalin se yon kabrit!
  Epi yo pral absoliman dwa! Ak Stalin, an reyalite, se toujou yon kabrit! Ak yon freak ki ankadre Larisi. Li se menm yon pitye ke nan istwa reyèl, li te vin yon lidè anba lidèchip la ki te genyen yon lagè konsa. Gen enjistis nan sa. Bon, poukisa yon lòt dirijan fò ak saj pa t 'vin devan pandan lagè a?
  Alla, kòm yon ansyen prizonye, te rayi Stalin. Natirèlman, sa a te sistèm li. Li te fè moun tounen esklav ak prizonye. Ou pa ka diskite kont sa a!
  Epi Stalin ta dwe pini! Swa pann oswa tire. Oswa bate.
  Alla pafwa imajine ki jan li ta bat Stalin. Epi li te fè l santi l pi byen. Malgre ke, nan kou, sèlman imajinasyon. Apre sa, mwen vle siksè reyèl.
  Men, Hitler ta dwe tòtire. Pou egzanp, pran l 'sou etajè a. Oswa kouran elektrik, oswa fil cho. Oswa... Ki lòt bagay? Ou ka, pou egzanp, pouse li nan yon jenn fi asye. Oswa fri nan yon soteuz. Kraze bra ou ak janm ou, fwote kou ou ak yon kòd. Wi, ak plis ankò! Kwoke yon ti Fuhrer.
  Koulye a, si pou trimès? Li te tèlman fre! Oswa wou! Fonn ak asid vivan.
  Oswa petèt mete Hitler ak Stalin ansanm epi fè yo goumen tankou gladyateur? Lè sa a, vide nan bè fonn? Oswa petèt nan yon bwat klou. Ak klou cho? Ak blan! Ak ki lòt bagay pa ka panse a!
  Epi bat Fuhrer la, bat, bat, epi bat ankò! Èske w gen chofe yon fil, oswa yon chèn.
  Oswa jele vivan. Pou egzanp, nan yon blòk glas. Ranpli ak nitwojèn likid oswa elyòm. Anjeneral, boule.
  Touman ak radyasyon! Oswa pran plon fonn epi vide l nan gòj Führer la.
  Allah ri. Li voye yon grenad ak pye l'.
  Li te tounen komik. Epi Fuhrer la te chifonnen.
  Ti fi a pran li epi li di:
  - Boo Boo Boo! Mwen pral frape Hitler desann!
  Ak sa ki bote sansasyonèl sa a poko vini ak! Aktyèlman yon gwo ti fi!
  Se konsa, wouj-chveu ... Ki sa ki pa ka di nan yon istwa fe, pa dekri ak yon plim! Cheve friz sa yo. Jis yon flanm dife. Oswa napalm. Epi li choute, li trè briyan ak choute trè fre. Sa a se ti fi a terminateur.
  Maria pa yon kado tou. Men, lanati se mens. E menm yon kwayan. Se vre, lafwa li ap febli. Vreman vre, ki kalite Bondye, si li pèmèt viktwa a nan Nazi yo? Ki jan sa a menm posib?
  Mari te fache kont Bondye. Alman yo te rive Alma-Ata, Ufa, Gorki. Antoure Ryazan, Moskou, Leningrad. Epi yo pa sispann.
  Wi, Nazi yo fò. Sa ki mal dirije mond lan san yo pa konnen nimewo a. Men, nou menm, pitit Satan, nou pa ka kraze pouvwa Kris la!
  Gèrye yo nan fènwa yo te toujou gen pouvwa a. Depi kè imen an gen yon anvi pou sa ki mal. Epi pa fè l twòp konfyans. Ak kiyès pou kwè? Lide moun! Apre yo tout, moun yo pa tèlman mal! Gen kalite byen desan. ki kapab gouvène jis. E pa nesesèman kwayan. Epi Stalin se toujou yon sadik!
  Maria reflechi pou yon ti moman. Sou yon pwoblèm konsa: poukisa Bondye pèmèt sa ki mal? Ak isit la repons lan se pa fasil. Vreman vre, san sa ki mal .... Eseye ekri yon liv nan ki pa ta gen okenn sa ki mal! Li prèske enposib!
  Gen sa ki mal nan tout zèv literè. Oswa peche... Malgre ke konsèp peche ak sa ki mal yo pa totalman idantik. Lagè yo move tou. Men, yo te dirije pa volonte Bondye. E sa pa t yon peche. Sa a se paradoks Ansyen Testaman an. Lè sa a, konplètman pasifik Nouvo Testaman an. E pa pi bon an tou...
  Ki sa yo kouche anba Nazi yo? Apre tou, Jezi di: yo frape ou sou yon souflèt dwat, mete gòch la!
  Men, ki moun ki vrèman swiv sa a? Prèt? Ebyen non! Legliz la te agresif. Ak Enkizisyon an ak Kwazad yo, ak fòmasyon militè nan monastè yo.
  Wi, prèt yo pa t distenge pa imilite. Ak lòt moun... Ke se Katolik, Pwotestan, Otodòks. Epi sa a se ak pasifik Nouvo Testaman an.
  Fachis yo fè sa yo di. Apre sa, aprann yo dwe mouton, epi aji tankou chen mawon tèt yo.
  Maria de pli zan pli te panse ke pasifik an sante ta ka verite a. Sa se pa pasifik, men ateism. Yo di, tout bon, ki sa ki lafwa men oto-hypnosis. Oke, pou kèk rezon, ikon yo pa t 'fè pèsonn imòtèl. Epi patriyach yo mouri, menm jan ak moun k ap fè peche. E mwàn yo pa kapab anyen.
  Non, li pi bon pou reyèlman kwè: yon moun se forj nan pwòp kontantman li!
  Epi pa fatige tèt ou ak jèn ak lapriyè. Ak yon tank nouvo gen plis valè pase mil priyè.
  Maria te jete yon grenad ak pye li ki te fè anpil pèlen epi li te di ak yon gwo soupi:
  - E pa yon legliz, pa yon tavèn! Pa gen anyen ki sakre! Ak nan lavi tout bagay se pa konsa ... Tout se pa konsa ti fi!
  Matryona pati ak pye atè, yon sant antye nan eksplozif epi antere yon santèn Fritz. Apre sa, li gurgle:
  - Piga ou tris! Tout lavi devan! Tout lavi devan, espere epi tann!
  Alenka te voye yon mesaj tou, li mete Fritz nan sèkèy la. Epi li te chante antouzyasm. Ekri sou ale;
  Ti fi Komsomol yo se sèl la tè a,
  Nou se tankou minrè a ak dife nan mò yo ye a.
  Natirèlman, yo te grandi nan fe,
  Epi avèk nou Nepe Sen an, Lespri Seyè a!
  
  Nou renmen goumen ak anpil fòs,
  Ti fi ki vast yo ap monte linivè a...
  Lame Larisi a se irézistibl,
  Avèk pasyon ou, nan batay la pa chanje!
  
  Pou glwa peyi nou an, saint,
  Yon avyon de gè ap fè wonn nan syèl la...
  Mwen se manm Komsomol, mwen kouri pye atè
  Pwojeksyon glas ki kouvri flak dlo yo!
  
  Ti fi yo pa ka, lènmi an konnen fè pè,
  Yo detwi tout misil lènmi...
  Vòlè san an p'ap kole figi l' devan nou,
  Nan powèm, fe yo pral chante!
  
  Fachis atake peyi mwen an,
  Li anvayi nan yon fason kochma ak trètr ...
  Mwen renmen Jezi ak Stalin
  Manm Komsomol yo fè youn ak Bondye!
  
  Nou kouri pye atè nan nèj la,
  Briyan tankou myèl rapid...
  Nou se pitit fi ete ak sezon fredi,
  Lavi fè ti fi a fè tèt di!
  
  Li lè pou tire, se konsa louvri dife
  Nou egzat, e bèl nan letènite...
  Epi frape dwat nan je a, pa nan sousi a,
  Nan asye a ke yo rele kolektif la!
  Pa defèt fachis redot nou an,
  Ak volonte a pi fò pase yon titan fò...
  Nan patri a nou ka jwenn rekonfò,
  Epi ranvèse menm Führer-tiran an!
  
  Yon tank trè pwisan, kwè "Tiger",
  Li tire byen lwen ak presizyon...
  Kounye a se pa moman pou jwèt estipid
  Paske mechan Kayen ap vini!
  
  Nou dwe simonte frèt la, chalè a,
  Epi, nan blag, goumen ak yon horde fache ...
  Lous kòlè kòlè,
  Nanm yon malfini se pa yon kloun mizerab!
  
  Mwen kwè manm Komsomol yo pral genyen
  Epi yo pral leve peyi yo pi wo pase zetwal yo ...
  Nou te kòmanse vwayaj la soti nan mwa Oktòb,
  Epi kounyeya non Jezi avèk nou!
  
  Mwen renmen peyi mwen anpil,
  Li klere byen bèl pou tout moun...
  patri a p ap pran pa ruble,
  Granmoun ak timoun ri nan kè kontan!
  
  Li se plezi pou tout moun ap viv nan mond Sovyetik la,
  Li fasil e jis pafè...
  Kite chans pa entèwonp fil li,
  Epi Führer la kole bouch li pou gremesi!
  
  Mwen se yon manm Komsomol pye atè,
  Malgre ke jèl la vire zòrèy yo ...
  Epi ou pa ka wè desandan an, kwè lènmi an,
  Ki moun ki vle pran nou epi detwi nou!
  
  Pa gen plis bèl mo pou Peyi a,
  Drapo a wouj, tankou san nan reyon yo klere.
  Nou p'ap soumèt plis pase bourik,
  Mwen kwè ke viktwa ap vini byento nan mwa me!
  
  Ti fi Bèlen pye atè pral pase,
  Kite enprime sou pave a.
  Nou bliye konfò pou moun,
  Ak gan yo pa apwopriye nan lagè a!
  
  Epi pral gen yon batay, se pou batay sa a pete.
  Fritz pral kraze tout bagay an miyèt moso!
  Peyi a se pou tout tan yon sòlda avè ou,
  Li pa konnen ki sa abitrè a ye!
  
  Mwen regrèt pou moun ki mouri yo, sa se lapenn pou tout moun,
  Men, pa mete Larisi yo ajenou.
  Malgre ke menm Sam soumèt bay Fritz la,
  Men, pou nou gwo gourou Lenin la!
  
  Mwen mete yon badj ak yon kwa an menm tan,
  Mwen nan kominis e mwen kwè nan Krisyanis...
  Lagè, kwè moun, se pa yon fim,
  Patri se manman nou, se pa khanat la!
  
  Lè Toupisan an vini nan nwaj yo,
  Tout mò yo pral leve nan yon figi klere...
  Moun yo te renmen Seyè a nan rèv,
  Paske Jezi se Kreyatè tab la!
  
  Isit la nou pral kapab fè tout moun kontan,
  Nan tout linivè Ris san limit.
  Lè yon plebeyen tankou yon kanmarad,
  Ak sa ki pi enpòtan nan linivè Kreyasyon an!
  
  Mwen vle anbrase Kris la Siprèm,
  Pou pa janm tonbe devan lènmi...
  Kanmarad Stalin ranplase papa l,
  Epi Lenin ap toujou la avèk nou tou!
  .
  
  
  Obama malen
  Prezidan Ameriken Obama te vin pi malen epi li pa t bonbade ISIS, men li te deside sèvi ak Kalifa sa a kòm yon belye kont Iran, Siri ak Larisi. Kalkil li te konplètman jistifye. ISIS, ki te kaptire pi fò nan Irak, te antre nan lagè a ak Iran. Ameriken yo te achte lwil nan men militan yo epi vann zam an retou. Pou sove Assad, Vladimir Putin te antre nan lagè a apre tout.
  Ak bonbadman ISIS la te kòmanse. Men, li pa t 'ale san pwoblèm tankou nan istwa reyèl. ISIS gen sistèm defans lè vann nan Etazini yo, ak avyon de gè. Larisi te fè fas ak yon lènmi ki pi fò, e li te fòse yo transfere twoup tè. Depi nan konmansman an, Larisi yo te soufri pèt byen mèb, epi fòs yo te kraze. Isit la, nan kou, li pa gen okenn ankò jiska grès.
  Plis ak plis fòs yo te atire nan lagè a nan peyi Siri. Epi li pa t popilè. Anpil moun te di: ta dwe Larisi patisipe la? Ak ISIS t ap avanse, enflije gwo kou sou twoup Ris yo.
  Sòlda yo te mouri an gwo kantite. Men, li pa t 'posib vire mare nan lagè a. Anplis, te gen tou yon konfli ak Latiki. E sa te fè li difisil pou sèvi ak fòs yo.
  Lagè a te kòmanse ak ISIS tounen nan mwa me 2015 e li te vin très. Batay yo te trennen sou pou yon tan long, ak lame Ris la te kapab diman kenbe lènmi an tounen. Te gen sèkèy zenk. Ak pi fò nan Irak te anba ISIS. Ak tantativ kraze yo te fè aktif ak agresif.
  Lagè a, nan kou, te tounen soti yo dwe très ... Ak nan moman eleksyon prezidansyèl yo nan Larisi, li te deja dire pou twa ane. Ak plis pase dimil sòlda Ris ak ofisye ak plizyè jeneral te mouri.
  Se poutèt sa, Vladimir Putin te fè fas a opozisyon grav. Pavel Grudinin soti nan fòs gòch yo te kòmanse byen vit jwenn nòt ak pwen politik. Ak siksè li yo te kolosal, kòm evalyasyon an sote.
  Se vre, eskandal yo yon ti jan febli pozisyon Grudinin a, men Girkin te vin gen gwo popilarite. Ki moun ki, kòm yon ewo nan lagè a nan Donbass la, te vin tounen yon etwal nouvo.
  Nan nenpòt ka, Putin te deja pèdi popilarite, ak moun te vle chanjman, ak aneksyon an nan Crimea te bliye.
  Eleksyon yo te fini, e byenke Putin te sanble te genyen nan premye tou, manifestasyon an mas ak revandikasyon pou revize rezilta eleksyon yo te kòmanse. Kominis yo pa t kwè nan rezilta yo, e te gen anpil egzanp sou fwod elektè.
  Ak nan Moskou te gen gwo eklatman ak manifestan yo. Gwo aksyon anti-lagè te kòmanse tou. Epi batay la te kontinye nan peyi Siri.
  Putin menm te monte batay la e li te eseye atake an Irak.
  Men, tout bagay sa a sèlman mennen nan yon ogmantasyon nan kantite pèt.
  Ak batay yo te grandi pi plis ak plis e yo te vin pi san ...
  Mouvman anti-lagè nan Larisi te ap grandi. Te gen gwo akrochaj ak lapolis e jis masak.
  Se sèlman epidemi coronavirus la ki te yon ti jan redwi entansite anti-lagè a.
  Men, batay yo nan peyi Siri, malgre pandemi an, toujou kontinye. Ak nan 2021, kont ISIS, yo deside teste dènye zam la: yon sèl-chèz tank piramid.
  Sa yo se machin inik pwodwi nan sèlman kat kopi. Yo chak te peze senkant tòn, e yo te gen yon motè senk mil cheval. Ak motè a pa senp, men elektrik.
  Bèl ti fi te kondwi kat machin epi li te trè fre.
  Natasha, sou yon tank piramid, peze bouton joystick yo ak zòtèy li yo, epi li koupe Moujahideen yo ak mitrayid, koupe yo ak bal iranyòm.
  Apre sa, li chante, montre dan li:
  - Glwa Gran Larisi!
  Zoya, ki t ap tire opozan yo ak mitray, epi ki t ap tire nan yon kanon ki tap tire rapid, gronde:
  - Pou Larisi ki gaye zèl li yo!
  Ak zòtèy toutouni, bote ajil la peze bouton joystick yo.
  Epi ankò krache soti kokiy ak nwayo iranyòm.
  Yon lòt tank piramid ak Augustine vire grif li yo epi kraze lènmi an. Li koupe ranje Mujahideen yo, li kouvri ti mòn lan ak yon mòn kadav.
  Ak gwonde:
  - Pou kominis la bay!
  Apre sa, Svetlana frape lènmi yo, epi koupe Mujahideen yo. Epi pandan l ap chante:
  - Kominis pral nan tout bèl pouvwa!
  Ak zòtèy toutouni li, li peze bouton joystick yo.
  Ak lagè a ap monte. Twoup Ris yo te fè fas a yon devan fò.
  ISIS se pa yon kado. Stormtroopers yo te itilize kont li. Yo gen bèl fi tou: Maria ak Mirabela. Yo tèlman gwo ak goumen pye atè ak nan yon bikini.
  Bèl ti fi yo deja peze sou pozisyon yo nan Moujahideen yo. Epi detwi yo ak misil.
  Maria chante ak kè kontan:
  Anraje nan yon kòlè SATO,
  Lènmi rejiman an te avanse...
  Men, bouro yo-advèsè,
  Larisi pral rankontre ak ostilite!
  Ak ki jan yo voye misil nan lènmi an. Epi frape lènmi yo nan yon fwa.
  Mirabela, voye kokiy, remak:
  Ki sa ki lagè, ki sa ki lagè? Pou dedomajman pou kèk diktatè Assad fè san koule?
  Maria fasilman dakò ak sa a:
  - Pou dedomajman pou sa, san koule pa vo li!
  Epi li tou voye yon fize ki ka touye moun.
  Ti fi yo swiv lòd, nan kou. Men, pou setyèm ane a, te gen yon lagè, pou dedomajman pou moun ki konnen ki sa. Ak nan kou, ti fi yo fache ak Putin. Li pa klè sa li vle. Ak twoup Ris yo kenbe liy lan, ak tantativ ofansif yo echwe.
  Tank piramid yo bon, men batri a toujou byen vit egzeyate nan yon vitès konsa. Yo dwe pran yo dèyè epi chaje ak elektrisite.
  Natasha, Zoya, Augustina, ak Svetlana te reyini ansanm epi ann jwe kat.
  An menm tan an, ti fi yo chante:
  - Bon, kisa mwen ka di, kisa mwen ka di, moun yo ranje konsa! Vle konnen, vle konnen! Yo vle konnen sa ki pral rive!
  Ak eleksyon yo nan Duma Eta a te montre triyonf kominis yo. Men, ankò te gen falsifikasyon masiv. Epi sa te mennen nan manifestasyon masiv kote dè milyon de moun te patisipe. Zyuganov ki gen laj fèb la te ranvèse, ak jèn yo te vin sou pouvwa a nan plas li. Manifestasyon entansifye, ale nan grèv, ak anpil slogan.
  Kòm repons, lame Ris la te lanse yon gwo ofansif nan tou de peyi Siri ak Irak. Batay la te tounen trè san. Anplis, Iran se M'enerve. Gen revòlt ak ajitasyon.
  Putin te jwenn tèt li nan yon sitiyasyon trè difisil. Anndan Larisi, ajitasyon yo te vin pi gwo. Zyuganov finalman tonbe malad, ak nouvo lidèchip jenn mande demisyon Putin ak ekip li a.
  Batay te fè raj nan peyi Siri ak Irak. Lagè a te genyen masiv. Ak monte sou sakaje la.
  De plis ti fi, Alice ak Angelica, te goumen tankou monstr epi yo te itilize yon elikoptè espesyal ki gen fòm disk. Epi pa te gen okenn fason yo frape yo desann.
  Elikoptè a lanse wokèt, boule opozan, epi kraze bunker.
  Alice pran li epi li di:
  - Pou Kalifa Ris la!
  Ak ki jan li peze zòtèy pye l 'sou bouton an joystick ak frape lènmi an.
  Angelica bele:
  - Abò!
  Epi ankò, wokèt tankou lupanet, nan lènmi an ...
  Yon rasanbleman an mas te fèt nan Moskou e pandan konfli ak polis la te gen moun ki mouri. Anpil faktori te fè grèv. Koulye a, kominis yo te montre fòs yo. Apre sa, yo te deja dirèkteman rele Putin yon kriminèl ak yon ansasen. Opozisyon an t ap grandi. Epi san yo te koule isit ak la.
  Manifestasyon yo tounen yon grèv jeneral. Apre sa, li te tounen soti yo dwe tèlman gwo-echèl ke otorite yo te fè konsesyon.
  Rezilta yo nan eleksyon yo nan Duma Eta a te anile. Ak nouvo yo te anonse. Ak isit la kominis yo te gen tout chans pou genyen. E menm te genyen, li te resevwa majorite nan chèz nan palman an.
  Ak gouvènman an nan Mikhail Mishustin demisyone. Fòmasyon yon gouvènman goch te kòmanse. An menm tan an, kominis yo te note ke li te tan yo fini lagè a nan peyi Siri.
  Se deja 2022... Vladimir Putin te di ak yon soupi ke li pa pral fè li. Se konsa, tout sakrifis yo nan ka sa a pral anven.
  Lè sa a, pwosesis la nan impeachment te kòmanse nan Duma Eta a. Genyen tou chanjman nan Konsèy Federasyon an. Li vire sou bò gòch la, epi yo mande pou yo bale Matvienko, ki moun ki twò soumèt yon mannken nan otorite yo.
  An jeneral, pèp la te kòmanse revòlte pi plis aktivman epi mande chanjman.
  Sitiyasyon an t ap chofe. Kounye a se kominis yo ki te bay ton pou manifestasyon yo. Epi yo kolekte siyati pou yon nouvo konstitisyon.
  Lè sa a, Putin te gen yon konjesyon serebral, epi li te tonbe malad.
  Nouvo eleksyon prezidansyèl yo te anonse.
  Kandida prensipal ki soti nan Kominis yo te Alexei Kuznetsov. Epi li te fè anpil bagay. Ak nan eleksyon yo, nouvo lidè goch la rive genyen nan premye tou an.
  Epi li te gwo!
  Isit la istwa a fini, epi ki moun ki koute konkonb la!
  
  EMELYAN PUGACHEV - YON CHANS POU LIMANITE
  Emelyan Pugachev, imedyatman apre kaptire fò a Tatishchevo, te ale nan Orenburg epi li te jere yo pran vil la pa sipriz epi pran li pa yon atak pasaje. Pifò nan ganizon an rann tèt prèske san yo pa goumen.
  Ak Emelyan Pugachev te kaptire yon gwo sant pwovens, yon anpil nan zam ak minisyon.
  Apre sa, lame rapidman li a te deplase nan fò Verkhne-Yaitskaya epi li te pran li ak yon atak rapid. Ak pi lwen nan Ufa. Plis ak plis moun ki soti nan divès nasyon ansanm Pugachev. Lame li a, ki te apwoche Ufa, te deja konte prèske senkant mil, ak anpil zam.
  Ganizon an rann prèske san rezistans. Apre sa, Emelyan Pugachev voye detachman vole nan Ural yo pou pran kontwòl faktori zam yo.
  Catherine Dezyèm lan te resevwa nouvèl la nan sezon otòn la nan Orenburg an reta. Epi li choke tout moun. Mwen te oblije rasanble fòs ijan. Epi gen kèk nan yo - lagè Tik la pran tout bagay ale. Yon sèl Bibikov, yon jeneral-an-chèf plis oswa mwens apwopriye, te mobilize. Epi li gen yon ekip. Mwen te oblije rasanble fòs ijan.
  Men, lame enpostè a te grandi rapidman. Ak demenaje ale rete nan Kazan. Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz ak lòt pèp te rantre nan li. Youn apre lòt, Emelyan Pugachev te rekonèt kòm wa lejitim ak faktori ak vil nan Urals yo.
  E anpil moun te rantre nan rebèl yo. Ak lame a nan Emelyan Pugachev te ale nan Kazan, ak fasil kraze rezistans nan. Anpil ofisye te ale bò kote l. Ak lame Pugachev a te grandi rapidman. Se konsa Kazan te atake.
  Ak nan istwa reyèl, enpostè a te kapab pran li ak yon lame ki pi piti ak pi mal òganize. Epi kounye a li te vin menm pi fasil ak pi vit.
  Epi yo te pran Kremlin Kazan an imedyatman. Lame Emelyan te vin rapid.
  Ak konbyen kavalye ak konbatan pwisan rasanble. Ak atiri, ak konbatan ki soti nan faktori Ural yo. Ak anpil zam. Se konsa, Koziedemyansk tonbe.
  Se sèlman nan Nizhny Novgorod Emelyan Pugachev te espere rezistans grav.
  Yo jere yo kloure ranfòsman la soti toupre Saint Petersburg ak soti nan fwontyè a Swedish. Men, Pugachev te deja gen plis pase yon santèn mil twoup ak anpil zam.
  Bibikov te fè yon erè. Poutan, olye de defans, li te retire yon pati nan twoup yo nan vil la. Epi yo te tonbe anba yon gwo kou nan men fòs siperyè rebèl yo e yo te kraze.
  Sa a te fasilite atak la sou Nizhny Novgorod. Anplis, yon pati nan twoup yo ak ofisye yo te ale sou bò Emelyan Pugachev. Ak pi gwo vil la tonbe.
  Bibikov te tou kenbe. Li te refize sèmante fidelite bay enpostè a epi yo te pann.
  Pugachev demenaje ale rete nan Moskou. Pi souvan, twoup gouvènman an, ofisye e menm jeneral yo te ale bò kote l.
  Ryazan tonbe prèske san rezistans. Ak yon gwo lame pwoche bò Moskou.
  Te gen kèk twoup nan li, epi yo pa totalman serye. Twa rejiman Don kozak te ale sou bò Pugachev. Ak Moskou te atake pa tanpèt.
  Se sèlman Kremlin an te gen yon chans reziste, men trèt yo te jwenn la epi yo louvri pòtay yo nan Pugachev.
  Alexander Suvorov, raple prese soti nan devan an Tik, tou te ale sou bò a nan oto-pwoklame tsar la. Li te deside ke pa gen okenn pwen nan batay kont pèp la. Epi kesyon lejitimite wa a se yon kesyon dezi peyi a.
  Suvorov te swiv pa lòt jeneral. Chèf yo ki te nan tèt twoup yo gaye nan tout Larisi epi yo pran vil apre vil.
  Ak Pugachev tèt li te ale nan Saint Petersburg.
  Catherine II, wè ke fòs li te diminye, pran yon pati nan trezò yo, kouri ale aletranje, bay lòd frè Orlov yo òganize defans vil la.
  Yo te fè jis sa. Pifò nan ganizon an te ale bò kote enpostè a, epi Saint Petersburg te byen vit pran. Yo te sezi Orlov yo e yo te pann. Epi nouvo wa a antre nan kapital la. Byento, prèske tout jeneral yo ak inite Ris rekonèt li. Tankou vil Ris. Catherine kouri met deyò nan Sweden. Epi soti nan Almay.
  Pitit gason l Pavel te mouri nan sikonstans ki pa klè. Ak Emelyan Pugachev marye ankò, e li te anonse yon nouvo kouwònasyon. Apre sa, kozak Ustinya te vin madanm li.
  Lagè a ak Latiki te konfye Alexander Suvorov e li te fini nan yon viktwa rapid.
  Eritye Emelyan te fèt. Ak dinasti Romanov yo, kòm li te, te ranfòse.
  Wa a te aboli sèvitè ak fè refòm. Larisi te kòmanse devlope ak monte rapidman. Yon lòt lagè ak Latiki ak kaptire Konstantinòp te swiv. Emelyan Pugachev te fonde yon nouvo relijyon, abandone Trinite a ak entwodwi poligami. Li te deja menm bagay la tou nan Islam, men Otodòks Islam.
  Alexander Suvorov te fè plizyè kanpay, rive nan Mawòk, ak konkeri Mwayen Oryan an, Iran, Soudan, ak Afrik Dinò. Lè sa a, lè yon revolisyon te fèt an Frans, lame Emelyan Pugachev te pran tout Ewòp la. Se konsa, pi gwo anpi nan istwa limanite a te leve.
  Emelyan Pugachev te byen jèn depi 1742 ak Se poutèt sa te dirije pou yon tan long, li te siviv tou de Catherine ak Alexander Suvorov. Apre konkèt Ewòp la, Larisi yo te deplase atravè Lafrik e yo te antre nan peyi Zend, kote yo te konkeri tou.
  Lagè a ak Lachin te rive deja nan 1815 anba pitit gason Pugachev a Pyè Katriyèm lan.
  Lagè a te tounen viktorye pou Larisi ak Lachin te soumèt. Apre sa, Larisi te konplètman soumèt twa kontinan epi te ateri nan Ostrali ak Alaska. Epi li kontinye elaji nan Amerik la. Se la li pa te gen rival serye ankò.
  Grann Bretay te bat ak kaptire. E pli vit konkeri Etazini. Pa 1850, Larisi te deja kontwole lemonn antye.
  Next te vini jiskaske ekspansyon an cosmic. Epi li te tounen gwo.
  Sepandan, nan kou te gen pwoblèm.
  Youn nan yo se mouvman an favè yon fòm repibliken nan gouvènman an. Men, dinasti Pugachev-Romanov te jwi otorite e byen lwen tèlman te rete inebranlab.
  Te gen tou lit pouvwa ak tantativ koudeta. Lè premye vòl deyò sistèm solè a te fèt nan fen ventyèm syèk la, yon gwoup konspiratè nan kòmansman ventyèm syèk la te plonje nan dòmi atifisyèl epi yo te pran vòl nan yon planèt byen lwen pou yo te etabli pwòp eta yo la.
  Gen kèk pwoblèm ki te parèt ak jwif yo. Si lòt nasyon yo te byen vit Russifye ak aksepte Islam Otodòks, Lè sa a, jwif sa yo te fè tèt di ak reziste. Apre sa, yo te peze pou li. Te gen lòt pwoblèm tou. Nan vennyèm syèk la, ateism te vin alamòd. Ak refi a nan otorite nan Bib la ak Koran an. Ak fòmèlman, teyoloji te bati sou yon entèpretasyon gratis nan liv sa yo.
  Ak sa a tou te bay monte nan kèk konfli. Anplis, syans devlope. Esperans lavi nan vennyèm syèk la te ogmante siyifikativman, ak moun yo te aprann reyèlman gade pi piti. Ak nan kou yo te kòmanse di, men sa ki sou pawòl Kris la: ou pa pral fè yon sèl cheve blan oswa nwa? Oubyen se pou jou yo gen sanvenan!
  Te gen dout tou. Sou kèk planèt nan sistèm solè a, kote te deja koloni grav, santiman separatis yo te kòmanse leve. Nan nenpòt ka, te gen demand pou otonomi. Nan ti bout tan, pi bon pase nan istwa reyèl, men yo toujou, gen pwoblèm epi yo pa tout bagay se woz.
  Men, nan nenpòt ka, limanite ini ak grangou ak epidemi ak prèske tout maladi yo fini. Ak moun ka viv pandan plizyè syèk san yo pa aje, epi yo pa lavi nan tout, men prèske kominis ak syèl la sou Latè nan vennyèm syèk la!
  
  CHURCHILL ENTERESAN CHANS LA
  Churchill te dakò ak lapè ak Almay sou kondisyon sa yo. Twazyèm Reich la garanti Grann Bretay entegrite anpi kolonyal li a. Anplis, Hitler menm te dakò pou pa mande tounen koloni Alman yo absòbe Angletè pandan Premye Gè Mondyal la. An retou, sepandan, Alman yo te gen libète konplè pou jete koloni franse ak Olandè yo. Epi tou yo te kapab aji kòm anpil jan yo te vle kont Larisi. Natirèlman, Führer a pa t ap tolere Sovyetik la ak frè parèy li. Almay te resevwa anpil. Epi li te gen ase. Ak Grann Bretay fòmèlman pèdi anyen. Se konsa, kontra a te mityèlman benefisye. Nan nenpòt ka, Angletè pa te gen okenn chans kenbe byen li yo nan Lafrik ak Azi. Alman yo ta fasil te kaptire peyi Lejip, epi apre sa Mwayen Oryan an ak Irak ak Kowet. Lè sa a, atravè Iran pro-Alman yo, yo ta rive nan peyi Zend.
  Nou pa mansyone ke Grann Bretay pa gen okenn chans pou kenbe Lafrik.
  Soumaren ak lagè lè, fini, yo te Britanik yo de tout fason.
  Se konsa, tout pati yo te rete nan enterè yo. Epi Hitler te kòmanse prepare yon atak sou Lès la. Gen anpil plis tank nan Sovyetik la, ak yon sèl ak yon mwatye mil machin, ki gen pi bon kalite pase sa yo Alman yo.
  Konpare ak istwa reyèl la, Fritz la mete senk mil avyon ak yon mil plis tank. Mank de pèt nan batay Grann Bretay afekte, ak kapasite nan sèvi ak Kò Afriken an nan lès la.
  Se vre, sa a te an pati konpanse pa lefèt ke sipriz te pi difisil reyalize.
  Men, Stalin te anonse yon mobilizasyon jeneral, e li te mennen twoup yo an alèt. Men, souflèt la nan Alman yo toujou tounen soti yo dwe fò ak taktik toudenkou. Anplis, yo pa t 'atann ke Fritz ta imedyatman jete tout fòs yo nan kou. Ak defann, wouj yo ap antrene pi mal pase atake.
  Twoup Wehrmacht te kraze nan defans yo epi yo te kapab avanse nan direksyon prensipal yo.
  Yon ti jan pi dousman pase nan karannyèm istwa reyèl la. Men, nou te rive Smolensk. Kote yo te fini, yo te sispann pa fòs siperyè Sovyetik. Men, Nazi yo vire nan sid la. Deja nan otòn an reta yo te kaptire Kyèv. Winter kenbe Fritz la, nan preparasyon pou konba pou yon atak sou Moskou. Nazi yo te rete pou sezon fredi a, nan frèt la, yo pa oze tanpèt.
  Leningrad, nan vire, bloke.
  Pi move nan tout, Japon pa t 'oze ale nan lagè ak US la ak Grann Bretay. Epi li ka louvri yon dezyèm devan nenpòt ki moman. Nan sezon fredi, twoup Sovyetik yo te eseye avanse, men defans Alman yo pa janm te kase. Nan sezon prentan an, Nazi yo te pran fòs e yo te kontinye domine lè a. Men, depi Twazyèm Reich la te resevwa lwil oliv non sèlman soti nan Woumani, men tou, soti nan Libi, Nijerya, Kamewoun, Nazi yo pa t 'bezwen lwil Kokasyen tèlman.
  Ak Fritz la te lanse yon ofansif nan sant la. Nan yon efò yo pran Moskou.
  Men, liy defans twoup Sovyetik yo te solid. Pandan twa mwa nan batay fè tèt di, Nazi yo te kapab avanse sèlman san, san ven kilomèt.
  Epi yo sispann. Se sèlman nan Crimea, Nazi yo te kapab pran Kerch ak bloke Sebastopol. Nazi yo tou te kaptire mwatye nan Donbass la, an patikilye Kharkov. Apre gwo pèt nan sant la, Hitler chanje estrateji li, epi li deside, sou konsèy Goering, lanse yon atak lè sou Sovyetik la.
  An patikilye, yo te itilize bonm Yu-188. Ak pi nouvo ak pi avanse Yu-288. Lagè a te vin pi plis ak plis pozisyon. Hitler te konte sou nouvo zam ak tank. Premye a tout, Tigers yo te antre nan seri a, ak yon ti kras pita lyon an, ak Lè sa a, Panther la. Ki pi pwoteje a, nan kou, se te "Lyon an" ak 100-mm blende bò, e menm nan yon ang. "Tiger la" tou te gen bon blende bò. "Panther a" se pi mal, ki pa t 'rale yon zouti sou tank la.
  Nan sezon fredi, Alman yo te kenbe liy lan. Twoup Sovyetik avanse san siksè nan sant la. Yo te eseye repwann ak tou san siksè Kharkov. Alman yo isit la te pare pou defans, epi yo te kapab repouse ofansiv la. Sèl siksè Lame Wouj la te Operasyon Iskra, lè yo te jere yo kraze nan yon koridò etwat nan Leningrad la sènen pa tè.
  Nan mwa me, Nazi yo te lanse yon atak sou Sebastopol. Ki te konplete sou 9 jiyè 1943 tonbe nan vil la fò. Ofansif la nan sant Nazi yo te kòmanse jou kap vini an. Yo te itilize yon gwo kantite tank yo dènye. Ki gen ladan "Lev la", ki, gras a pwoteksyon nan tout ang, te pwomèt yo vin yon tank zouti bon. Ferdinand yo tou te ale nan ofansif la - bèl zam pwòp tèt ou-propulsed nan pwòp fason yo.
  Ofansif Nazi yo devlope tou dousman. Pèt yo te gwo. Tank "Lev", te montre pousantaj ensifizan nan dife nan zam la ak pèfòmans kondwi pòv. Men, toujou, Nazi yo jere yo antoure Vyazma. Apre sa, pran li. Yon batay te trennen sou fen otòn, ak ofansiv Fritz la cheche.
  Lame Wouj la te eseye retabli sitiyasyon an nan sezon fredi. Epi li te kapab bat Vyazma tounen. Men, tout siksè yo te limite a sa a. Nazi yo te kapab reziste nan sant la. Ak tou pre Leningrad. Ak tou pre Kharkov.
  Nan defans, "Panther" te montre yon tank bon. Te machin ki pi masiv nan Twazyèm Reich la pwodui an gwo kantite, e li te pwouve petèt pi bon mwayen pou fè fas ak tank Sovyetik yo. Nan lè a, batay la te kontinye ak kèk siperyorite nan Luftwaffe la. Avyon Alman yo te byen ame, ak gwo vitès, men mwens manyabl. Men, ME-309 la te pwouve yo dwe byen efikas, sitou akòz vitès la ak zam nan machin nan.
  Ak avyon jè yo te sou wout la. Premye a tout, avyon de gè a ME-262, agiman ki pi fò. Se vre, chè. Alman yo toujou ogmante pwodiksyon zam yo. Yo te itilize travayè etranje epi yo te gen plis ekipman pase Sovyetik la. Yon modèl Focke-Wulf ki pi avanse parèt - TA-152, ki, ak zam pwisan ak zam, te gen pi bon manyabilite ak pi gwo vitès.
  Men, bagay prensipal la se, nan kou, avyon jè. Nouvo Sovyetik LA-7 ak Yak-3 te kapab sèlman pasyèlman konpanse pou aparans nan yon nouvo jenerasyon machin nan mitan Nazi yo.
  Menm anvan Panther a te antre nan sèvis, li te panse ke tank sa a pa te ase pwoteje. Espesyalman sou kote yo. Kòm yon rezilta, Panther-2 a te devlope pou plis pwoteje, pi lou, ak yon zam 88 mm. Ak "Tiger" -2.
  Sovyetik la te mete IS-2 ak T-34-85. Alman yo te gen yon fizi atak MP-44 ki pi avanse. "Maus" tou te antre nan seri a. Kontrèman ak istwa reyèl, Twazyèm Reich la pa te bonbade pa Alye yo, ak yon anpil nan ekipman yo te kapab pwodwi.
  Batay la te montre, sepandan, ke "Maus" tank la te twò lou, ak plis oswa mwens apwopriye pou defans. "Tiger" -2 te kraze twò souvan e li te tou yon tank defans.
  Se sèlman "Panther" -2 a ak yon motè ki pi pwisan nan 900 puisans, pwouve yo dwe yon machin satisfezan pou operasyon konba. "Lyon an" pa t 'montre tèt li twòp tou.
  Operasyon konba reyèl yo te montre ke ME-262 a se pa yon machin trè serye, chè epi yo pa manyab ase, menm ak zam pwisan. Plis aktivman, TA-152 a te antre nan seri a, ki te plis oswa mwens apwopriye kòm yon workhorse. Ta ka yon avyon atak ak yon bonm devan liy ak avyon de gè. Espwa ki asosye ak ME-262 la pa t jistifye nèt. Eksepte pou lefèt ke avyon de gè sa a se trè difisil tire desann, li te gen zam fò. Men tou li te peze anpil. Men, gwo espwa yo te asosye ak HE-162. Ak an pati yo te jistifye.
  Nan ete a nan 22 jen 1944, Alman yo san atann frape souflèt prensipal la nan sid la. Kòmand Sovyetik te kenbe fòs prensipal yo nan sant la. Stalin te kwè dezenfòmasyon ke lènmi an ta mache sou Moskou ankò. Men, Nazi yo te kapab depase entèlijans Sovyetik yo. Anplis de sa, yon gwo kantite tank Alman "Panther" -2, ki se vit ase ak manyabl, ak pi byen pwoteje, sou kote sa yo, tou afekte.
  Epitou, yon anpil nan "Tigers" yo te pwodwi, relativman fasil-a-fabrike machin. Te gen tou yon nouvo modifikasyon nan "Lyon an". Avèk yon zam 88mm pi lejè men ak yon motè 1250 puisans. Sa a "Lyon" se tank la ki gen plis siksè - nan "Tiger" -2 kalite a, men pi lou, ak pi epè 120 mm bò ak zam sevè, ki plis pase konpanse pou motè a pwisan soti nan "Maus la".
  Lev-2 a te tounen yon tank zouti ki gen anpil siksè. Alman yo te kapab reyalize anpil. Yo te kaptire Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, pran Voronezh. Li tounen vin jwenn viraj Don a. Nou finalman rive nan Stalingrad. Men, la yo te anbourbe nan batay. Kòm nan istwa reyèl, twoup Sovyetik yo te kapab antoure Alman yo toupre Stalingrad. Sepandan, Nazi yo toujou jere soti nan antouraj la. Men, Alman yo te gen plis tank. Batay yo te montre ke "Panther" -2 ak "Lion" -2 yo kapab goumen byen desan nan sezon fredi. Anplis de sa, E-25 zam pwòp tèt ou yo te parèt devan an. Veyikil sa a se te yon ti kanon Panther ki ba, men trè ajil ak tire rapid.
  Nazi yo te retrete soti nan Stalingrad nan viraj Don a epi yo te kenbe deyò. Te vini sezon prentan 1945. XE-162 te antre nan seri a, ak aviyasyon Sovyetik te bay nan modèl sa a. Men, bagay ki pi enpòtan an se bonm avyon, ki pa te gen okenn egal. Yo te bonbade Larisi yo ak prèske enpinite.
  Yon nouvo tank Alman E-50 te antre nan seri a - pi lejè pase Tiger-2, men pi byen pwoteje ak ame ak yon motè pwisan. Ak kanon 88mm 100 EL li yo san parèy nan presizyon ak penetrasyon zam.
  Stalin t ap chèche fason pou fè lapè ak Hitler. Depi pandan ke nouvo tank yo IS-7 ak T-54 yo te toujou ap devlope. Ak avyon jè se menm plis vag.
  Men, Fuhrer la pa t vle lapè e li kontinye ofansif la. Tan sa a, nan Kokas la, atravè Terek Gates yo. Nazi yo te jere pran vil Sovyetik yo - Grozny ak Ordzhonikidze. Men, lè yo te antre nan mòn yo, pwogrè yo te ralanti.
  Lè sa a, Nazi yo te kouri ankò nan Stalingrad. Nan batay, twoup Sovyetik yo te resevwa pi plis ak plis nan avyon atak jè ak bonm nan Luftwaffe la. Men, Fritz yo menm yo pa t 'kapab pran vil la, yo te vin anbourbe nan batay. Malgre ke yo te abandone "Sturmtigers yo" nan kou a. Ak avyasyon bourade.
  Sovyetik Yak-9 la, avyon de gè ki pi masiv la, se demode. Ak Alman yo te parèt modèl ki pi avanse nan ME-262 la ak pi plis vitès ak manyabilite. Ak pi fò nan zam XE-162. Sitiyasyon an te vin pi grav toujou lè Japon finalman te antre nan lagè a. Latiki te suiv li. Nan fen karannsenkyèm ane a, pi fò nan Kokas te kaptire pa Alman yo ak Tirk. Ak nouvo karant-sizyèm ane a te pote desepsyon adisyonèl nan Sovyetik la.
  Stalingrad toujou kenbe, men nan fen me dènye trimès la te pran. Ak Alman yo ak Tirk yo nan tan sa a konplètman kaptire Kokas la. Ak nan Jiyè 1946, yon nouvo ofansif kont Moskou te kòmanse. Chans Nazi yo te gwo. Tou de E-75 ak E-100 te patisipe nan batay yo. Tank sa yo te pi dans ak pi byen pwoteje. Fwon Sovyetik la tou dousman men siman tonbe nan... Nan fen otòn, Moskou te antoure.
  Saratov tou tonbe an menm tan an. Yon sitiyasyon trè difisil devlope. Japonè yo t ap avanse soti nan lès. Stalin te ofri Hitler lapè sou nenpòt kondisyon ki pa rann tèt. Fuhrer la rejte pwopozisyon sa yo.
  Nan sezon fredi, Moskou tonbe apre yon atak feròs. Ak nan sezon prentan an ak ete, Alman yo te kaptire tout rejyon an Volga-Vyatka. Pala ak Vologda. Nazi yo te kapab rive nan Sverdlovsk nan mitan otòn ...
  
  WÒL FATAL CHAMBELÈ
  Chamberlain pa t demisyone, e li te rive konkli yon lapè onorab ak Hitler.
  Kondisyon yo pou Grann Bretay yo te byen favorab: Twazyèm Reich la garanti enviolabilite nan byen yo nan anpi lyon an. Ak Grann Bretay pa t 'pèdi yon pous nan teritwa. Men, an retou, Hitler te resevwa libète konplè nan peyi okipe yo nan Lafrans, Bèljik, Oland. Ak sa yo se gwo zòn. Ak libète men nan Lès la.
  Ak nimewo en Nazi pa t 'ditou refize mache sou Sovyetik la. Epi li kontinye rasanble fòs.
  Hitler te vle pa sèlman Afrik ak peyi Siri, ak yon pati nan Azi, men tou peyi Ris. Premye a tout, nan kou, grenier yo nan Ikrèn, eta yo Baltik, Byelorisi, ak lwil oliv Blan. Se konsa, plan yo nan Fuhrer la te Napoleon.
  Alman yo te prepare pou lagè, fòme fòs enpòtan. Sou plan Barbarossa, yo te gen plis twoup. Premye a tout, nan kou, avyasyon. Twa mil avyon yo pa te desann pandan batay lè a pou Angletè ak rantre nan ranje Luftwaffe la. Plus, avyon ki pa te distrè pa lanmè Mediterane a, ak pou kouvri Ewòp. Se konsa, pa senk mil avyon yo te resevwa lajan nan plan Barbarossa, de fwa plis - dimil.
  E te gen kèk tank plis. Premyèman, pwodiksyon machin yo te ogmante plis, depi Twazyèm Reich la pa te bonbade. Nan dezyèm lan, katsan tank pa t 'ale nan Lafrik. Epi yo te pran yon bagay nan men Lafrans. Kidonk Fritz la te pi byen prepare pou batay la.
  Se vre, yo pèdi yon ti tan pou yo avanse kont Yougoslavi ak Lagrès. Men, fini san yo pa Britanik yo pi vit.
  Ak envazyon Sovyetik la te kòmanse sou 7 jen ak plis pase mil tank, ak senk mil avyon. Ak nan kou te gen plis enfantri ak atiri.
  Bagay ki pi enpòtan an se ke Sovyetik la, tankou nan istwa reyèl, pa t 'pare. Stalin te twò pè goumen Twazyèm Reich la epi li te eseye retade lagè a nenpòt pri epi li te bloke ankò.
  Lè sa a, Japon atake. Poukisa Japonè yo te deside atake fwa sa a? Rezon ki fè la se ke Grann Bretay te retire nan lagè a, epi kounye a, nan ka sa a, samurai a te oblije goumen kont Etazini ak Grann Bretay pa mare pa Twazyèm Reich la.
  Ak Sovyetik la nan nenpòt ka te sanble yo dwe yon lènmi pi fèb. Espesyalman nan premye jou yo nan lagè a, kou a nan batay la te menm pi mal pou Lame Wouj la pase nan istwa reyèl. Se konsa, espesyalman nan lè a, siperyorite Nazi yo te pi fò. Wi, ak plis tank, espesyalman nan direksyon sid, kote Rommel te montre ewoyis. Epi Lame Wouj la pa pare pou defans, e pa gen plan pou yon lagè defansiv. Apre sa, yo ap vide nan ... E menm Kyiv te kapab pran sou mouvman an, epi yo te rive Smolensk bonè. Ak Japon tou atake, se konsa yo pa rete tann pou sezon otòn la nan Moskou, paske nan ka sa a, tout moun ta akize li ke li, tankou yon vulti, kouri sou lènmi an touye. Bat an menm tan an pa Alman yo.
  Non, onè samurai a te mande pou fè grèv pandan Sovyetik la te toujou twitching. Epi lagè a te ale trè byen. Samure yo te abandone yon gwo kantite enfantri ak atake pozisyon Lame Wouj la. Epi li te yon gwo siksè sou pati yo.
  Men, nan katye yo nan Vladivostok yo te rankontre pa yon ekip nan ti fi pye atè. Ki moun ki te goumen ak kòlè sovaj.
  Alenka te bay yon keu pou samurai a. Apre sa, ak zòtèy toutouni li, li voye yon grenad ki gen fòs ki ka touye moun. Epi li chire anpil Japonè, li t'ap rele byen fò:
  - Pou tout bèl pouvwa Stalin!
  Anyuta tou tire sou lènmi an. Li koupe konbatan jòn ki t ap peze yo epi li gwonde:
  - Pou Gran Peyi a!
  Epi tou zòtèy li yo te jete yon kado asasen nan lanmò.
  Alla, sa a bote wouj-chveu, sekle desann Japonè yo avanse. Ak pye l 'te jete yon kado nan lanmò nan kolosal pouvwa destriktif. Epi li dechire samurai a, li t ap rele:
  - Glwa kominis!
  Maria tou tire. Sa a bote lò-chveu. Ak zòtèy toutouni li yo te voye kado ki ka touye moun nan lanmò.
  Ak mas la nan samurai tonbe.
  Epi ti fi a gronde:
  Nou pap abandone Vladivostok!
  Ak talon pye ti fi a sikonbe nan kado lanmò a.
  Olenpik yo te goumen tou ak fòs. Lè sa a, janm fè, fò li jete yon pakèt antye nan grenad, chire moute opozan yo.
  Gèrye a sifle:
  - Pou Gran Larisi!
  Alenka, koupe sòlda jòn yo, konfime:
  - Motherland la avèk nou!
  Ak talon pye l 'te sikonbe nan grenad la. Epi dechire nouvo sòlda yo nan gwo anpi a.
  Men, malgre tout ewoyis Lame Wouj la, li te pèdi. Li pa t posib yo transfere divizyon soti nan Ekstrèm Oryan an. Ak Alman yo te lanse yon atak sou Moskou pi bonè pase nan istwa reyèl, e yo te deja jere yo antoure li, ak pasyèlman kaptire li, anvan gwo lapli vide desann ak efondreman. Lè sa a, nan kou, te gen yon enpak sou kou a nan lagè a.
  Alman yo espesyalman fò nan lè a. Avyon yo jwenn twoup Sovyetik yo espesyalman.
  Alman yo nan sid la tou te pi fò ak avanse pi lwen. Yo te jere yo pran Kursk, Voronezh menm anvan efondreman an, epi demenaje ale rete nan Stalingrad. Lè yo te kòmanse lagè a de semèn pi bonè ak ak gwo fòs, Nazi yo te gen yon bon kòmansman e kounye a, te gen yon avantaj aparan nan tout bagay. Epi istwa a pou Lame Wouj la te vin pi mal pase an reyalite.
  Alman yo te deplase pi vit atravè Crimea a, epi yo te kraze nan Kokas. Epi la tou, yo te reyalize anpil siksè. Anplis, Latiki tou te antre nan lagè a, wè ki jan Sovyetik la te kraze.
  Se konsa, Alman yo pran Ryazan e yo kontinye ofansif la. Epi Stalin tèt li kouri tankou yon lapen. Epi Nazi yo te deja apwoche Gorki. Te gen batay.
  Men, Moskou toujou reziste: vil la gwo. Men, batay la te kontinye nan lari yo ak Nazi yo pwoche bò kote Kremlin an.
  Men, ti fi Sovyetik yo te bay batay Nazi yo, toupre vil Gorky.
  Yon batayon antye nan ti fi pye atè, malgre lefèt ke li te deja nèj ak jèl frape, te rankontre Nazi yo.
  Natasha ouvri dife epi souke tete li apèn kouvri pa fil bikini.
  Lè sa a, ti fi a chante:
  - Glwa Gran Larisi!
  Ak zòtèy toutouni li li te lanse yon grenad ki gen pouvwa destriktif.
  Zoya, tire sou lènmi an, epi koupe Fritz la, woule:
  - Glwa pou ewo!
  Ak talon pye l 'te voye yon kado touye moun nan lanmò.
  Gèrye a chirpe:
  - Nou pap abandone Moskou!
  Augustine, tire sou ènmi an, epi koupe mas yo nan twoup Nazi yo ki t ap avanse, griye:
  - Avyon nou yo bon!
  Svetlana, ki te tire sou Nazi yo, te bay agresif:
  - Pou peyi a nan konsèy!
  Ak zòtèy toutouni li, li jete yon pake eksplozif.
  Ti fi yo vrèman trè bon ak sexy...
  Men Alice ak Angelica toujou ap goumen. Yo goumen ak fòs inegal.
  Yo frape yon tank ak yon grenad, epi li vire sou.
  Alice voye yon pake eksplozif ak pye l. Zam Alman pouse pwòp tèt ou kase, ak woulèt yo ap vole. Yon sèl pat Nazi a te rache ak yon mont lò te klere.
  Alice di:
  - Pou grandè patri a!
  Ak zòtèy toutouni li yo, pandan y ap lanse yon bonm touye moun. Epi koupe tèt jeneral la.
  Angelica, tou, pral eksploze nan Nazi yo soti nan yon bazouka. Epi frape yon lòt tank. Epi dechire lènmi an.
  Apre sa, li chante, montre dan li:
  - Glwa pou gran patri a!
  Ti fi a te pran li epi, ak talon wonn li fè, te sikonbe nan kado ki ka touye moun nan destriksyon.
  Alice te aji trè agresif ak aktivman. Yon ti fi ki reve nan reyalizasyon ak siksè.
  Yo te arete l nan trannsetyèm ane a, lè li te toujou yon ti fi, ansanm ak paran li. Premyèman, yo mennen m 'nan yon chanm rechèch. Yo te bay lòd pou m dezabiye toutouni. Epi Alice te wont anpil. Figi fi li te toujou ap fòme. Men, tete yo te deja grandi, epi gadyen an te zongle jarèt li ak pawòl sa yo: "Oh, ki sen!
  Alice te jennen e li te rouj:
  - Pa manyen m!
  Matwon an ri.
  - Louvri bouch ou ti fi, matant egzaminen ak anpil atansyon!
  Alice ouvri bouch li. Epi matron an rive nan bouch li ak dwèt li. Dezagreyab, nan kou, Alice prèske vomi. Sitou lè yo peze rasin lang li.
  Men, pi move a te pita. Matwon an santi bouch li, li bay lòd:
  "Koulye a, koube sou epi gaye janm ou!"
  Epi li mete gan sou gwo grif li!
  Epi ki jan grif li te plonje nan lestomak jenn fi a, chire imèn nan. Se konsa, te gen san. Epi li tèlman fè mal ke Alice te kriye. Pandan se tan, de lòt gad yo kenbe men l '. Epi prizonye a te santi l, k ap grenpe jiska matris la, ak anpil malonnèt. Se te agoni ak dlo nan je t ap koule sou machwè Alice. Ak nan anus la li pa te mwens douloure. Grif gad la gwo, ak dwèt li yo long ak epè.
  Alice te menm endispoze akoz doulè ak wont. Lè sa a, yo mennen l 'nan. Yo mennen m nan yon lòt chanm. Foto toutouni nan diferan ang, epi pran anprent dwèt.
  Apre sa, yo te vide m 'ak dlo frèt ki soti nan yon kawotchou epi yo voye klowòks. Yo te bay wonm ofisyèl: yon rad kout, gri ak yon nimewo, epi yo mennen m 'nan yon selil ak lòt tifi. Li te fè frèt pou mache pye atè, men te gen anpil timoun nan selil la e li te byen cho.
  Yo te pran Alice pou entèwogasyon kèk jou apre. Se la li te mande pou l siyen yon papye. Ti fi a te refize. Apre sa, yo mete pye l' atè, yo bat li ak baton sou talon pye l'. Alice te kriye, men li te refize siyen jiskaske li te pèdi konesans.
  Yo te jete l ankò nan selil la. Represyon yo te masiv e pa te gen tan pou dezòd ak timoun nan ak entèwogasyon pou yon tan long. Se poutèt sa, yo te bay li yon tèm swadizan pou vòl ak siyen yon referans nan yon koloni travay timoun san jijman.
  Alice te travay epi etidye la. Te gen kèk kriminèl, prèske tout timoun yo te lènmi pèp la. Yo te ale pye atè jouk jèl, ak nan bòt jèl nan bòt leta. Yo te travay douz èdtan pa jou. Yo te manje sitou chou, men yo te viv ansanm. Alice menm nan kan timoun yo te vin pi fò e li te vin di. Epi kounyeya li te goumen pye atè nan nèj la. Epi patnè li Angelica te chita tou. Se sèlman li te yon kriminèl reyèl ak kriminèl. Epi koloni timoun yo te benefisye li tou.
  Ti fi yo te goumen ak tèt di ak ewoyik.
  Men, tout menm bagay la tou, Moskou tonbe ... Epi yo te kaptire Kokas. Epi Stalin te anpwazonnen tou pa pwòp tèt li.
  Beria te siyen rann tèt la. Apre sa, li te vin gouvènè sou yon pati nan teritwa a nan Larisi.
  Epi lagè nan lès la fini. Chamberlain te mouri, epi Churchill te pran plas li.
  Apre sa, Hitler te deside ke Grann Bretay te gen twòp koloni. Se pa lè pou koupe yo?
  Epi li te kòmanse yon nouvo lagè an 1944. Nan tan sa a, Alman yo te gen dènye tank Panther-2 ak Tiger-2, pi avanse ak motè pwisan. Ak pi enpòtan, avyon jè, ak soumaren sou oksijene idwojèn.
  Wi, ak Japon te vle elaji byen li yo, nan depans lan nan koloni yo nan Grann Bretay ak Etazini yo. Nan tan sa a, samurai a te aktyèlman konkeri Lachin. Epi yo te gen gwo plan.
  Alman yo te lanse yon ofansif nan otòn la ... Tank ki pi pwisan yo te deplase byen ak motè fò. Ak avyon jè pa t 'gen yon opozan nan tout.
  Grann Bretay te bonbade. Ak flòt soumaren an toumante li. Epi Alman yo atake peyi Lejip. Apre sa, yo byen vit bat Grann Bretay la, antre nan Mwayen Oryan ak Tirk yo. Gibraltar te pran tou, ak twoup yo te antre nan Maròk, konkeri kontinan nwa a.
  Nan ti bout tan, lagè a te ale nan yon sèl chemen. Pandan sezon fredi a, Alman yo te kaptire Afrik di Nò ak Mwayen Oryan an. Ak nan sezon prentan an tou Iran ak peyi Zend. Wi, ak Japonè yo avèk siksè avanse ak bat Amerik nan Perou Harbour.
  Sa yo se gwo viktwa. Ak nan ete a te gen yon aterisaj nan Grann Bretay tèt li, ki te fini nan sezon otòn li nan dis jou.
  Ak nan sezon otòn la, Afrik di sid ak Ostrali te kaptire. Koulye a, US la anba atak.
  Karant-sizyèm ane te pase nan kaptire zile yo, ak lè ak lagè soumaren. An 1947, kaptire Kanada ak Meksik te kòmanse ak yon souflèt doub. Tank Alman nan seri "E" yo te vin pi avanse ak pwisan nan mond lan. Ak Alman MP-64 fizi atak la pa te gen okenn egal nan tout respè.
  Ak vole asyèt ak disk yo te tou senpleman enposib tire desann, ki jan envulnerabl yo gras a jè a laminar.
  Ak anpil pèt...
  Lèzetazini te capitile le 30 janvye 1948. Jis kenz ane apre Hitler te vin sou pouvwa a. Epi se te yon evènman bèl pouvwa.
  Lè sa a, te vin yon peryòd lapè... Men pou le moman. Nan dat 20 avril 1955, lagè a te kòmanse ant Twazyèm Reich ak Peyi Solèy k ap monte a ak tout koloni li yo. Lagè a te brital e li te dire plis pase de ane, men li tout te fini ak viktwa Almay.
  Sou 20 avril 1959, Hitler te fè yon referandòm kote yon sèl anpi te etabli nan mond lan - Twazyèm Reich la. Ak yon monachi ki te dirije pa Hitler.
  Men, lè Führer la te mouri an 1961, pitit gason l 'te jere pran fòtèy la.
  Nan tan sa a, moun te pran vòl nan lalin lan ak Mas, ak lavi a nan limanite te sanble ap vin pi bon.
  
  ANSASYON ELEKSYON SANSYONAL
  Yeltsin, apre siksè sansasyonalis Pati Liberal Demokratik la nan eleksyon 1993 yo, te pran konsèy radikal yo epi anile rezilta yo. Jis nan tan pou Nouvèl Ane sa a, san yo pa pèmèt Duma Eta a rankontre. Epi li te vin yon sansasyon! Anvan nouvo eleksyon Duma Eta a ki te pwograme pou 12 jen 1994, pouvwa lejislatif te pase nan men Konsèy Federasyon yo. Epi li te yon mouvman taktik enteresan.
  An menm tan an, Yeltsin pa t entèdi LDPR a, e règ yo pou eleksyon palmantè yo rete menm jan an. Epi li sètènman te vin yon desizyon fò. Oswa olye kontwovèsyal. Men, tout pouvwa a nan pwopagann tonbe sou pati LDPR la. Epi te gen anpil labou. Malgre ke nan lòt men an, plis yo reprimande, pi wo a popilarite. Sipòtè Zhirinovsky yo te wont pa viktwa yo vòlè li.
  Epi te gen revòlt. Faksyon Yabloko a, ki te genyen yon bon pousantaj, te tou satisfè. Ak "Fanm nan Larisi", ki te montre yon rezilta sansasyonalis, se tou pa twò kontan. Men, "Chwa Larisi a", ki te dirije pa Gaidar, te resevwa ranfòsman. Yeltsin te ranvwaye Chernomyrdin modere, ki te toujou prete anpil nan ansyen sistèm nan e ki ta nonmen Yegor Gaidar kòm premye minis. Lèt la ranpli ekip la ak nouvo refòmatè. Ak yon ekip fò rasanble ... Ki te kòmanse tonbe ekonomi an menm plis briskeman pase nan istwa reyèl. Ak privatizasyon voucher kontinye.
  Konfwontasyon ak otorite yo te grandi sèlman. Ak Rating nan Zhirinovsky, malgre bokit yo nan pousyè tè, e petèt gras a yo, ogmante. Malgre ke konpetisyon eleksyon an te pi difisil. E te gen anpil plis pati ki te kolekte san mil siyati. Ak anpil plis tan te bay kolekte siyati. Epi li te gen yon efè. Karant-kat pati yo te kapab patisipe nan eleksyon yo.
  Ak tan sa a ak lè peye li te pi mal. Ak pandan deba televizyon an, Vladimir Volfovich te arete ak jete nan Lefortovo. Yo akize de pwomouvwa rayi nan liv The Last Dash South.
  Men, sa a te ogmante evalyasyon l 'ankò, byenke li pa te bay latè a. Se konsa, eleksyon yo nan Duma Eta a te dewoule 12 jen 1994. Epi imedyatman yon sansasyon. Nan kondisyon yo nan konpetisyon feròs, pati LDPR la te genyen plis pase karannsis pousan nan vòt yo nan eleksyon yo dapre lis pati yo. "Yabloko", "Fanm nan Larisi", "PRES", "agrarians" pa t 'pase baryè a senk pousan.
  Dezyèm plas la te pran pa kominis yo, ak twazyèm lan pa "Chwa nan Larisi" ki te dirije pa Gaidar. Ki moun ki simonte senk pousan li ....
  Ak majorite nan lis pati pou Pati Liberal Demokratik la. Wi, ak nan yon sèl manda distri, pati Zhirinovsky a te ajoute, siyifikativman genyen plis pase yon santèn chèz. An jeneral, palman an te tounen soti yo dwe trè opozisyon ak anti-Yeltsin. Ak pati LDPR a te resevwa yon majorite nan Duma Eta a, prèske yon sèl konstitisyonèl. Ak ansanm ak kominis yo ak konstitisyonèl.
  Sepandan, gen tou Upper House la ak prezidan an li menm. E Vladimir Zhirinovsky te pran dirèkteman nan selil la nan sal reyinyon Duma Eta a. Se konsa yon nouvo opozisyon te fòme.
  Yeltsin te gen pouvwa anba nouvo konstitisyon an. Ak pouvwa a se gwo anpil. Men, li pa te gen okenn dwa fonn Duma Eta a nan premye ane a. Kòm nan sis dènye mwa prezidans li yo. Epi sa a se yon sitiyasyon grav.
  Anile eleksyon palmantè yo ankò se deja twòp. Apre sa, Yeltsin, apre kèk ezitasyon, deside ofri Duma Eta a yon akò sou lapè ak amoni.
  Vladimir Zhirinovsky mande an repons a demisyon gouvènman an ak fòmasyon li sou baz yon majorite palmantè.
  Sa te lakòz opozisyon. Epi Duma Eta a te pase yon vòt pa gen konfyans nan gouvènman Yegor Gaidar e li te fè yon amnisti pou prizonye politik yo.
  Epi li te grav. Yeltsin te jwenn tèt li nan yon sitiyasyon difisil. Ak relasyon li ak Duma Eta a te vin ostil. Malgre ke yon lwa konstitisyonèl sou tribinal la konstitisyonèl ak televizyon palmantè te adopte. Osi byen ke kòd sivil la. Epi ankò yon vòt pa gen konfyans nan gouvènman an te pase.
  Yeltsin te siyen lwa sou estati yon depite. Men, li te ranvwaye Yegor Gaidar.
  Prezidan Larisi te pwopoze Yevgeny Primakov kòm premye minis. Sa a plis oswa mwens adapte tout moun. Men, Yeltsin san atann te kòmanse yon lagè nan Chechenya. Apre sa, li te fè fas a yon reyaksyon negatif soti nan Duma Eta a. Epi ankò li te ranvwaye li ... Malgre ke pa dapre konstitisyon an.
  Men, ankò li te anonse nouvo eleksyon palmantè... Epi li te ranvwaye Primakov, nonmen Chubais nan plas li.
  Men, sitiyasyon an te vin pi konplike... Pati Liberal Demokrat la te genyen ankò, e menm te ajoute vòt... E nan moman sa a eleksyon yo te fèt selon nouvo règ. Li te nesesè yo kolekte plis siyati, epi yo te endike afilyasyon nan pati nan depite yo. Ak LDPR a te genyen yon majorite konstitisyonèl. Epi dezyèm pati a se te kominis yo. Rès senk pousan baryè a pa t 'pran.
  Epi ankò konfwontasyon ak Yeltsin. Mechan sou background nan nan lagè a nan Chechenya. Ak kòmansman an nan pwosesis la akizasyon an.
  Yeltsin tou te pèdi sipò nan lame a akòz lagè a nan Chechenya. Epi Konsèy Federasyon an pa t sou bò pa l.
  Anplis de sa, sante Yeltsin te deteryore sevè, epi li te tonbe malad. Ak nouvo eleksyon prezidansyèl yo te anonse nan Larisi.
  Vladimir Zhirinovsky te klè pi renmen yo.
  Yeltsin te apèn respire.... Se konsa, pouvwa a tèt li tonbe nan men Vladimir Volfovich.
  Men, Lè sa a, eleksyon yo te fèt ak yon nouvo prezidan nan Larisi. Li te eritye yon eritaj difisil. Apre sa, mwen te oblije fè anpil. Men, ak mezi difisil, Vladimir Volfovich Zhirinovsky leve soti vivan eta a. Ak Larisi leve pi plis ak plis. Nan senk ane, nivo ekonomi anvan refòm yo te retabli. Ak senk ane pita, Larisi double revni nasyonal la ke li te anvan peryòd refòm nan.
  Men, Vladimir Volfovich te pran retablisman Sovyetik la. Byelorisi te premye moun ki rantre nan Larisi ak volontèman. Lè sa a, Kazakhstan, Lè sa a, lòt repiblik nan Azi Santral, espesyalman lè yo te atake pa Taliban yo.
  Ikrèn te limen ak Maidan an, ak Larisi te vin ede li, epi li libere zoranj yo anba pouvwa. Lè sa a, gen yon referandòm ak rantre nan Sovyetik la. elatriye. Jiska nan 2015, Larisi retabli ansyen fwontyè li yo.
  Men, sa pa t ase. Nan sid la, ISIS te pran sou Irak ak peyi Siri, ak plizyè lòt eta. Volfovich ankouraje islamis yo, ki pèmèt yo pran sou tout Mwayen Oryan an.
  Nan 2016, Fenlann te vin fè pati Anpi Ris la. Ak nan 2020, pran avantaj de lefèt ke Etazini te nwaye nan kowonaviris la, ak ISIS konkeri tè soti nan peyi Zend nan Espay .... Epi lagè ak Kalifa sa a te kòmanse.
  Vladimir Zhirinovsky deside pote soti nan plan depi lontan li: dènye jete nan sid la.
  Ak lame Ris la te nan tan sa a pi fò nan mond lan. Ak takni li yo te jis gwo.
  Espesyalman piramid, ki te kreye dapre desen yo nan briyan Oleg Rybachenko la. Yo te jis gwo...
  Machin nan se de-seater, ak ti fi yo nan li yo te kouche, nan yon piramid. Tout la se sèlman senkant tòn, men motè elektrik la se senk mil puisans. Yo se tankou machin rapid, konplètman inpénétrabl pou tout kalite pwojektil.
  Apre sa, li kouri nan pozisyon yo nan militan yo nan Gran Anpi ISIS la. Ak literalman fè bèl bagay.
  Natasha, ki te kouche nan tank sa a ak Zoya, ak tire nan yon douzèn mitray, te note:
  - Èske mwen se yon super fi?
  Zoya reponn ak konfyans, li peze bouton joystick yo ak zòtèy li yo:
  Nou tout gwo isit la!
  Yon lòt tank vole ansanm ak Angelica ak Svetlana tou detwi gwo lame kalifa a.
  Ti fi yo ap ri ak ri:
  - Nou se pi fre nan tout! Epi ann selebre siksè!
  Epi ankò yo kraze lènmi yo.
  Wi, de tank pa ka pèse pa anyen nan nenpòt ang. Sa yo se ti fi nan machin nan nivo ki pi wo a. Epi yo pa ka kraze. Tou de kokiy ak wokèt rikoche.
  Natasha di, koupe dushmans:
  - Pou Sovyetik la!
  Zoya, frape opozan, dakò:
  - Pou Peyi a!
  Gèrye yo ta dwe remake batay. Vladimir Volfovich Zhirinovsky retabli anpil nan tan Sovyetik la. Li te retounen Diamond Star nan viktwa bay Leonid Ilyich. Li te retabli Beria nan ran Marshal ak tout prim yo. Etabli Lòd yo: Ivan Terib la, Pyè Legran, Nicholas II, Alexander II ak III, Dmitry Donskoy.
  Anplis de sa, Vladimir Volfovich retabli moniman an nan Dzerzhinsky. Etabli Lòd Ilya Muromets. Sa a se pou atlèt. Ak lòd la te etabli pa Mikhail Lomonosov ak Mendeleev. Ak sa a se tou lojik.
  Vladimir Volfovich te etabli tou yon pri nan literati ak yon kantite lajan dis fwa pi gran pase Pri Nobèl la. Epi li te fè anpil plis.
  Youn nan lide l 'te etablisman an nan lòd la - "Motherland", ki pi chè nan tout lòd nan mond lan ak yon nimewo rekò nan Diamonds. Epi se te lide a. Anplis de sa, konsepsyon lòd la te diskite ak apwouve pou yon tan long.
  E te gen menm yon konpetisyon.
  Vladimir Zhirinovsky te fè kèk lòt amannman nan règleman militè yo. Entwodwi ran jeneral brigadye - pi ba pase gwo jeneral, men pi wo pase kolonèl. Epi pòs jeneral jeneral la se ant kolonèl jeneral ak jeneral lame a. Te gen tou yon nouvo grad ofisye: Premye Majò. Ant majò ak lyetnan kolonèl.
  Zhirinovsky prezante yon lòt ran: ofisye ki pa komisyone. Sa a se ant yon ensign ak yon lyetnan jinyò. Kaporèl yo te parèt tou. Rès tit yo te konsève.
  Vladimir Zhirinovsky te etabli tou tit la nan Supermarshal, ant Marshal ak Generalissimo. Ak nouvo tit la nan Supergeneralissimo.
  Men ki jan heraldik te kreye.
  Prezidan an nan yon referandòm aboli limit manda yo. Epi li te vin tounen yon diktatè vityèl. Ak eleksyon yo te fèt prèske san yon altènatif. Apre sa, yo te rive nan zòn nan nan katrevendisnèf pousan ak yon ponytail. Se konsa sa te rive...
  Men, nan nenpòt ka, omwen eleksyon yo te fèt, ak kèk altènativ pòch te patisipe nan yo. Hitler te fè tèt li Chanselye pou lavi.
  By wout la, Fuhrer la pèdi sèl eleksyon li, prezidan an, menm si ak yon pousantaj desan ak nan yon lit anmè. Men, toujou, Hitler pa t riske yon nouvo eleksyon.
  Nan 2020, Vladimir Zhirinovsky konkeri nouvo wotè ak fè lagè ak Kalifa Islamik la. Epi sa a se pouvwa kolosal. Ak batay la la se trè feròs.
  Ak avyon goumen, menm moun ki pa ekipe. Epi li fre ak san.
  Vladimir Zhirinovsky se lidè nan nouvo nan Larisi ak fè efò pou dominasyon mond lan.
  Nan batay, asyèt vole ki pa ka tire desann tou patisipe.
  Ak bèl ti fi Ris vole sou yo.
  Pou egzanp, Maria ak Mirabela yo tèlman fre nan batay.
  Apre sa, yo lanse konba lazè soti nan sokoup. Apre sa, yo boule twoup ISIS, ki se tou senpleman gwo.
  Wi, anpi kolosal sa a ki vale Azi rive nan peyi Zend, ki gen ladan Pakistan ak Afganistan. Ak mwatye nan Lafrik. Ak konbyen se popilasyon an, ak ki sa ki yon nimewo kolosal.
  Maria peze bouton joystick yo ak zòtèy pye li yo, li pèse avyon lènmi ki pi pre a epi li kriye:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Mirabela boule tank la ak yon lazè epi li konfime tou:
  - Pral gen gwo tan nou yo ak viktwa!
  Epi tifi yo ri...
  Epi yo pral montre dan ki klere tankou bèl grenn pèl.
  Maria te sonje tan yo lè li te toujou yon ti fi epi li te wè Zhirinovsky nan yon rasanbleman. Li te fè yon enpresyon sou li. Men, ki jan yo pa bat bravo sa a.
  Maria, lè Vladimir Volfovich te arete, te ale nan Moskou. Ti fi a, tankou yon sen, te deplase pye atè. Epi li te bat vil apre vil.
  Epi pye l yo te tèlman bat, pye l yo te koupe epi yo te senyen. Men, ti fi a mache, li mache. Li rive Moskou. Se la yo te mete l nan yon òfelina. Apre sa, voye tounen bay paran yo.
  Epi li te tounen yon hajj pou li.
  Maria, tankou Gerda, te mache plizyè santèn kilomèt. Li te sipliye pou lachòm sou wout la, li te grangou. Epi sèl fè li fè mal ak demanjezon anpil, men nan fen li te vin kouvri ak calluses e li te vin di tankou yon zago.
  Maria te sonje sa a, e kounye a, li t ap kraze Moujahideen yo.
  Epi li menm chante, ekri yon romans sou ale:
  Mwen se Chernobog, pitit fi Bondye mechan an,
  Mwen kreye dezòd, mwen simen destriksyon...
  Grandè mwen pa ka simonte,
  Sèlman vanjans kòlè boule nan nanm nan!
  
  Kòm yon timoun, mwen te vle yon bon ti fi,
  Li te ekri powèm e li te manje chat...
  Leve byen bonè nan maten
  Anwo li, zèl cheriben yo t'ap vole!
  
  Men koulye a, mwen konnen sa ki mal
  Ki sa ki fè monn sa a pa kontan...
  E sa ou di bon?
  Isit la se destriksyon pasyone renmen!
  
  Epi li te montre fervèr fiy li,
  Ke pitit fi Bondye a te vin briyan ...
  Nou pral konkeri vast yo nan linivè a,
  Ann montre fòs, trè pwisan!
  
  Gran Papa Chernobog sa a,
  Li pote dezòd, lagè nan linivè a...
  Ou priye Svarog pou ede,
  An reyalite, ou jwenn rekonpans!
  
  Se konsa, mwen di, sove Seyè a,
  Kite kòlè bouyi nan kè ou...
  Nou pral bati bonè, mwen kwè nan san,
  Se pou matris la plen rive!
  
  Mwen renmen malen, mechanste ak manti,
  Ki jan yo twonpe Stalin tiran an...
  Pa ka fè wont
  E konbyen bwouya ki genyen nan mond lan!
  
  Isit la mwen sijere fè yon mouvman fò,
  Yon sèl kou pou detwi sa ki mal la...
  Men, yon Bondye trè nwa te tonbe damou,
  Nan tout zafè, tou de sa yo ak apre lavi a!
  
  Ki jan mwen te vin abitye ak sa ki mal,
  Ak nan kè a nan raj, kòlè nouri ...
  Disparèt anvi pou lajwa, bonte,
  Le pli vit ke kòlè penetre soti nan pedestal la!
  
  Ak sa ki sou Stalin - li se tou sa ki mal,
  Konsènan Hitler, kidonk pa gen okenn kesyon ...
  Gengis Khan te tankou yon bandi fre
  E konbyen nanm li te rive enfim!
  
  Se konsa, mwen di poukisa kenbe bon,
  Si pa gen yon ti enterè nan li ...
  Lè ou se yon pivè - lide ou se yon chisel,
  Ak te disparèt lè panse estipid!
  
  Se konsa, mwen di tèt mwen ak lòt moun,
  Sèvi pouvwa a tankou lank nwa...
  Lè sa a, nou pral konkeri vout linivè a,
  Vag pral kraze nan linivè a!
  
  Nou pral rann sa ki mal tèlman fò
  Li pral bay raj imòtalite,
  Moun ki fèb nan lespri yo te deja soufle,
  E nou se moun ki pi fò kwè nan sa!
  
  Nan ti bout tan, nou pral vin pi fò tout kote,
  Leve nepe san an sou linivè a...
  Epi kòlè nou pral avè l tou,
  Nou pral resevwa yon vokasyon plen desten!
  
  Nan ti bout tan, mwen fidèl Chernobog,
  Mwen sèvi fòs nwa sa a ak tout kè mwen...
  Nanm mwen tankou zèl malfini
  Moun ki ak Bondye Nwa a se irézistibl!
  
  WHITE TIGER CUB
  Yon ti gwoup sirk t ap mache sou wout ete Crimean an. Premye moun ki te mache se te yon ti gason ki gen douz douz, pye atè ak bèl. Yon timoun mens, men wiry nan bout pantalon, epi li te mache nan chalè a ak yon tors toutouni. Kòt yo te kole soti, men venn yo te tankou fil, anba prèske nwa ki soti nan tan an nan po a.
  Yon fi te swiv li. Limyè cheve mawon boule nan solèy la, tankou ble ki twò mi. Sousi ti fi a tou limyè, ak figi l ', soti nan pousyè tè ak gwo sunburn, se swarzy tankou sa yo ki nan yon Gypsy. Men, karakteristik feminen yo trè bèl, sèlman yon ti kras pwente akòz mens. Ti fi a se Mens, nan yon rad koton limyè pi wo a jenou yo. Epi tou pye atè, byenke ou pa pral jalouzi moun ki san soulye si yo mache sou wout la wòch nan Crimea. Se pa sèlman wòch yo byen file, men tou, cho nan solèy la ete.
  Men, ti fi yo ak ti gason an yo abitye pye fè tou de nan chalè a ak nan frèt la, ak janm an kwiv yo ak plant callused pa peye atansyon sou vetiy sa yo.
  Dèyè yo filange yon bèt bèl. Blan, men ak bann mawon. Bèl tig albinos. Epitou emaciated, fò anpil grangou, pwan papiyon sou ale la ak ronron.
  Dèyè zepòl ti fi a se yon gurdy nan men yo nan kèk Pwodwi pou Telefòn. Chaje yon ti kras ak ti gason an. Yo ap mache depi bonè nan maten. Ti gason an te mache sou yon ti boutèy. Apre sa, li te santi yon pike nan callus la, li boite. Se konsa, plant yo fè tonbe, ak calluses yo grate soti nan wòch byen file, cho.
  Ti fi a te souri epi li di:
  - Fè atansyon Olezhka! Pafwa gen sipriz sou wout yo!
  Ti gason an gwonde an kòlè:
  - Wi, pa gen anyen terib, pa menm san! Men kisa nou pral manje Bimbo!
  Ti fi a pran yon gwo souf epi li di:
  - Wi, tig la pase! Li bezwen vyann! Li pa pral dire lontan sou rès yo!
  Ti gason an reponn ak yon souri:
  - Gen anpil dachas ak moun rich. Petèt nou pral bwè vyann. Epi ou menm, Olesya, tou pèdi pwa ...
  Ti fi a souke tèt li epi li di:
  - Epi li kostim mwen! Ladrès menm ogmante!
  Epi ti fi a vole leve, li vire sou zòtèy li. Olezhka sifle nan admirasyon, ak tig tig la gronde.
  Kèk ane de sa yo te nan menm gwoup sirk la, ki te kontakte Volontè Pèp la epi yo te bat. Olesya te patisipe tou, e dapre rimè yo, li menm te kriye byen fò jeneral la. Epi, koulye a li moute desann nan Larisi pye atè ak M'enerve. Nan sezon fredi, yo demenaje ale rete nan Iran, Irak, kote yo paddle sou pant yo apik ak bay pèfòmans. Nan ete a nou te desann nan Larisi. Olesya te konnen plizyè lang, tankou Pèsik, e li te anseye Oleg.
  Li se menm komik mache atravè Iran nan yon vwal, men ak pye fè. Yo kraze montre nan, epi pi resamman yo te resevwa Bimbo. Epitou yon fugitif, ki soti nan kèk gwoup. Yon bèt nan bote ra, men fò anpil avid. Aksyon byen vit te ale nan li, byenke tig yo kolekte yon anpil moun. Men, nan dènye jou yo, yon seri nwa te vini pou gwoup la. Pou kèk rezon, yon bèl ti fi, yon ti gason ak yon tig tig albino pa t 'jwenn okenn lajan. Epi yo t ap mouri grangou. Ak pi move nan tout, grangou te andire pa ti predatè.
  Triyonvirat la chita nan fouchèt la. Olesya te pataje de ti pòmdetè ant ti gason an, li bay tig la tout pen. Li te manje l ak gou, li te mande plis. Se yon pitye li plenyen anpil ... Tankou yon ti chen. Ak sa ki yon sèl mens.
  Olesya leve kanpe ak rezolisyon epi li souflete plant li:
  - Ale! Ann amize mesye yo!
  Deja premye dacha a te rankontre yo ki pa zanmitay. Janvye a te refize kite l antre epi li te rele Olesya yon bouzen.
  Dezyèm fwa a te pi bon. Yon dam trannsenkan pèmèt mwen antre. Oleg chanje nan yon kolan ranyon, ak dexterously galope. Olesya te eseye. Figi tifi li nan yon jimnastik trè abil. Bimbo pa t 'konnen anpil, men li te vole tou nan baskètbòl la, ki Olesya te kenbe ak zòtèy pye l', ak plant fè tèt di toujou, men li pa pèdi favè. Dam nan te trè kontan epi li te mande Oleg:
  - Ou se yon bon kloun!
  Ti gason an te reponn an kòlè:
  - Mwen pa yon kloun, men yon akrobat ak yon ti jan nan yon jongleur!
  Dam nan mande:
  - Boule li!
  Oleg te kòmanse voye objè ak plezi. Ki gen ladan yon plim ak yon peny kouche sou tab la.
  Madanm nan te souri byen kontan, li mande:
  - E fanm sa se manman w?
  Oleg souke tèt li.
  - Non, patnè mwen!
  Dam nan souke tèt.
  - Wi, li twò piti... Ou gen paran?
  Ti gason an fè yon soupi dousman.
  - Mwen pa konnen paran mwen!
  Dam nan fè yon soupi tris epi li reponn:
  - Òfelen! Bon, mwen toujou gen soulye nan men vye sèvant la! Pote yo!
  Lake a, bougonnen, ale. Olesya te souri kontan. Lè sa a, vale a vin. Soulye yo te deja chire ak kwi kase.
  Dam nan boumonnen:
  - Mwen menm mwen nan dèt epi malerezman mwen pa ka bay plis!
  Olesya te pran soulye li e li te remèsye dam nan san mank. Apre sa, yo kite kaye a. Ti fi a di:
  - Pou tankou yon dilè tenten, li pa pral bay plis pase yon nikèl. Nan pike a! Ak konbyen tan li te pran!
  Oleg te fè remake:
  Sa te yon jounen long, ann jwenn plis!
  Nan pwochen dacha a, menm mwens ere. Yo te aksepte, men apre pèfòmans lan yo te ba yo sèlman yon plak rès nan tab la. Tig tig la, sepandan, vale yo vivan. Omwen sa se pwofi a.
  Men, nan katriyèm dacha a, bouchon Tchekoslovaki ti gason an pete, epi li te oblije kontinye fè pye atè, soti nan inifòm. Epi yo te ban mwen sèlman yon santim.
  Nan senkyèm dacha yo pa te pèmèt. Sou sizyèm lan, te gen plizyè timoun ki te antoure tig tig la, yo te kòmanse pouse gato nan li. Yo menm tou yo trete Olezhka. Ti gason an grangou te manje krèm nan ak chokola ak plezi. Men, yo te oblije travay. Timoun yo pa t 'vle kite ale pou yon tan long. Barin la tou gade pèfòmans lan. Li espesyalman te renmen pèfòmans nan jimnastik Olesya. Li mande m pou m repete l plizyè fwa. Apre sa, li tou trete ti fi a nan yon gato. Li te pran yon bon bout tan, e solèy la te deja desann. Apre sa, yo peye sèlman de hryvnias.
  Nan fen a, mèt la mete grif li sou janm fè Olesya a epi li gurgled:
  - Avèk aparans ou, ou ka touche gwo lajan nan yon lòt fason!
  Olesya rale tounen:
  - Pa janm! Mwen pap ale nan panèl la!
  Barman an souri epi li di:
  - Li pi difisil pou yon ti fi sirk jwenn yon Veterinè cheval pwofitab pase yon dam nan vèti fasil.
  Olesya te fè remake avèk sajès:
  - Men lanmou pi fasil!
  Men, ven kopèk se lajan tou. Ou ka deja achte yon boutèy vodka pou yo. Nan nenpòt ka, tig tig la te bay yon moso vyann. Olesya vann soulye yo pou sèt kopèk. Yo te gen ase manje.
  Li deja fè nwa, epi ou pa mache nan dachas yo. Olesya di Oleg:
  - Eske nou ale nan kay la?
  Ti gason an souke tèt avèk konfyans.
  - Pa pral ale! Li santi nan la!
  Olesya te dakò:
  - Epi vagabon sou yo pral kole sou mwen. Nou pral jwenn yon kote pou tèt nou nan yon gwòt, epi anvan ou ale nan kabann nou pral naje.
  Ti gason an souke tèt. Yo te benyen nan pisin dezè a. Dlo a te cho ak sale. Oleg te admire figi a nan Olesya, trè miskilè ak Mens. Kò li pa t 'sanble mens ditou, men li te trè Harmony. Bwonze, ti fi gymnast. Ki jan li aktivman rato bra li ak janm li yo. Tankou yon pantè sou lachas.
  Oleg sonje travay la sou Mowgli. Te gen yon istwa komik sou yon ti gason ki te leve nan mitan chen mawon. Yon bagay ki sanble ak yo. Ou pwonmennen, men ou lib, ou wè anpil. Dachas yo menm yo abondan, kèk ak sous dlo ak eskilti. Trè bèl. Espesyalman nan sezon lete an nan Crimea la. An tou, ete se yon bon moman. Li pi mal nan sezon fredi. Menm nan Iran ak Irak li fè frèt nan mitan lannwit. Yo souvan deplase nan mitan lannwit pou kenbe cho, dòmi nan ouvè.
  Lè yo fin benyen ase, ti gason an ak ti fi a tonbe nan dòmi. Yo jèn, yo an sante, yo fòme. Yo dòmi tankou bèt sovaj: byen, pa peye atansyon sou sifas la difisil. Ak sa ki sou lè yon kò ki an sante pa bezwen kabann plim. Epi li trè bon pou dòmi nan lè a louvri.
  Men, kontrèman ak bèt, moun wè rèv ... Oleg reve sou ki jan li te vin yon ti gason kabin sou yon bato bato ak goumen. Avèk yon sabre, atake sòlda angle yo nan inifòm. Koupe ak kraze lènmi. Isit la ti gason an frape ak pye l 'nan arèt la. Sote ak kraze Britanik yo. Dash ant lènmi. Yo tonbe, koupe ak dechire. Epi ti gason an pran dezyèm sabre a. Konduit moulen an, ak anpil metriz. Ti gason an trè entelijan...
  Men, rèv yo vag epi ou sèlman sonje karakteristik komen nan yo.
  Nan denmen, ou bezwen ale nan dachas yo ankò. Anplis, yo pral touye yo, epi tig tig la ta dwe manje.
  Ti fi a te eseye gade kè kontan epi li te souri. Li bèl anpil, e pòt faksyonnè a te ouvè pou li. Men, isit la yo te sèvi pi mal anpil. Nan premye dacha a, mesye yo vle gade pantomim yo. Mesye a espesyalman te renmen gade siyman nan pye Olesya toutouni, miskilè, ate. Men, isit la yo te sèvi sèlman rès nan tab la, ki te manje tig la.
  Yo te kenbe l nan dezyèm dacha a pou yon tan long, mèt la menm karese janm ti fi a. Dam nan trete Olezhka nan yon gato. Yo ban mwen yon santim. De pwochen dacha yo te vid - Mesye yo pa t 'vini.
  Olesya te fè remake nan dezòd:
  - Wi... Ou pa ka fè yon fòtin isit la!
  Olezhka boumonnen an kòlè:
  - Li se pi bon lachas pou vòl! Plis pwofitab!
  Olesya leve je l reponn e li chante:
  - Ala yon syèl ble. Nou pa patizan vòlè!
  Dacha nan pwochen te distenge pa gwosè menmen li yo ak liks etonan. Sous yo te dore epi yo te koule byen wo nan syèl la. Nan papòt la te kanpe lakwa abondan abiye. Olesya te menm jennen pa aparans li franchman pye atè. Mesye granmoun aje a rele byen fò:
  - Nou pa bay pòv yo!
  Ti fi a reponn:
  - Nou se sirk! Ann chase tristès!
  Olesya sifle epi leve pye l. Tig tig blan an vole sou e li ri komik nan lè a. Olezhka mete yon baskètbòl, ak Bimbo glise nan li epi li vire l tèt anba ankò.
  Chèf lakye a sifle epi boumonnen:
  - Pa mal! Ou ka pase!
  Ti gason an ak ti fi antre nan pòtay la. Yon tig blan tou kouri antre. Mèt tè pwensipal la te jis santi anwiye nan palè abondan peyi li a. Chita nan yon tonèl devan yon tab abondan, yon nòb moulen vyann gra epi lave desann ak diven chè soti nan yon gode an lò. Bò kote l te chita yon jèn fanm bèl ak yon rad ki te dekore ak bijou. Sou veranda a sote yon ti fi sou sèt ane fin vye granmoun nan yon rad entelijan ak trè menm jan ak madanm mèt la, se sèlman cheve li te pi lejè.
  Mèt la te gade Olesya. Li se opoze a egzak nan yon madanm. Blond vs femèl, mens, miskilè, figi mèg vs plen. Po chokola nwa kont pal aristocrate. Natirèlman, nòb la byen egzamine ti fi a, pye l ', tete wo, ren mens. Wi, mèt la te panse, madanm mwen te vin gra. E sa...
  Olesya ak Oleg te kòmanse fè nimewo. Olesya danse nan yon sèl konbinezon, ki mesye yo te renmen anpil. Oleg kounye a fè nan ba ak yon mayo klere. Pye atè te menm yon jan kanmenm plis abil pase nan Czech. Ti gason an t'ap vire, t'ap vire, t'ap sote. Olesya leve l 'sou men l' lonje. Tig blan an vole nan sèrkl, bra ak janm, pase nan sizo.
  Olesya tou te jwe melodi a sou yon ti gurdy. Ti gason an t ap jongle. Lè sa a, ti fi a juggled, Lè sa a, yo te ansanm. Pèfòmè sirk yo te ajil, k ap vire anpil. Olesya menm te fè yon double topo, epi yo te mache sou men yo ansanm. Lè sa a, tig tig la ankò vole nan sèrkl yo, ki Olesya te kenbe ak zòtèy fè li.
  Pandan pèfòmans lan, ti fi a t ap vire epi detanzantan t ap rele byen fò ak admirasyon. Barin ak madanm li te bat bravo avèk kontrent. Men, li te evidan ke yo te kontan.
  Nan fen, ti gason an ak ti fi a te chante, ak vwa yo se bèl bagay, plen son. Apre sa, Olesya te bay yon chapo pou kolekte lajan. Li te tèlman bèl, apèn kouvri pa konbinezon an. Mèt tè pwensipal la souri, li fè remake:
  - Mwen te, yon fwa tèt mwen yon mandyan, sepandan, nan yon fanmi nòb. Apre sa, li jere yo vin yon milyonèr ak achte tèt li yon tit prinsye. Ki sa ki ka yon jou epi ou vin rich!
  Olesya reponn ak yon souri:
  - Mèsi, Ekselans ou!
  Barin te fè yon ti remake sèk:
  - Men, prodig, pa pral genyen richès! Se poutèt sa, mwen sijere ke ou vann mwen ti bèt ou a.
  Olesya fòse yon souri epi li di:
  - Bimbo se zanmi nou, li pa pou vann!
  Mèt la souri an kòlè e li di:
  - Se sa yo konn di lè yo vle kraze yon gwo pri! Men ou pa ka twonpe m! Mwen konnen konbyen! Mwen ofri yon chervonets, epi yo pa mwatye yon douzèn plis!
  Olesya souke tèt li.
  - Dezole mesye, men zanmi sa pa pou vann! Pa pou okenn lajan!
  Prens la gronde an kòlè:
  - Wi, ou ta dwe kontan ke mwen soulaje ou nan yon chay konsa. Yon tig bezwen yon fòtin pou l manje. Epi lè li grandi... Èske w panse w ap gen dwa flannen nan vil la ak yon gwo predatè danjere?
  Olesya te konfonn. Vreman vre, panse a ki sa yo dwe fè ak Bimbo lè li grandi pafwa travèse tèt li. Deja kounye a lapolis ap gade yo dekouraje, men kisa ki pral rive apre kèk mwa?
  Nan nenpòt ka, Bimbo pral oblije separe byento. Dis rubles tou se lajan. Ou ka achte yon ti chen epi fòme l. Chen an manje mwens, epi ou ka vwayaje avèk li pou yon ane. Ekonomize kèk lajan e petèt louvri kèk biznis. Oswa sote soti nan maryaj ... Li bèl, kalkile.
  Olesya ezite, bon sans sijere ke tig tig la ta pi bon ak chèf la pase grangou ak yon gwoup pèdi wout. Epi ke si ou pati ak yon predatè, li se pi bon fè li kounye a, lè yon opòtinite sa yo te vire.
  Men, lè sa a, pitit fi mèt la, yon ti fi ki gen banza bwode ak bèl grenn pèl, kout pye l ', li kriye:
  - Mwen vle yon tig! Mwen vle yon tig blan!
  Prens la leve men l, li frape pwen l:
  - Fèmen! Kounye a m ap fè biznis!
  Madanm nan di:
  - Pa rele sou timoun nan!
  Ti fi a te evidamman gate, epi li pa t 'pè. Men, li sote tounen, li rele pi dousman:
  - Achte papi! Achte yon tig...
  Madanm nan te di pitit fi li a ak yon souri:
  - Bèt sa a ka danjere... Li se yon predatè epi li manje ti fi!
  Mèt la krake dwèt li epi li di:
  - Dènye mo a se kenz rubles! Mete sou jenou ou plis, mwen pa pral ajoute!
  Olesya, bese tèt li, mande:
  - Èske nou ka pran retrèt ou, Ekselans?
  Prens la gronde:
  - Non! Pou dènye fwa, mwen mande, èske ou bay yon tig tig pou kenz roubles?
  Olesya souke tèt li. Mèt tè pwensipal la mande sarcastik:
  - Kijan ou rele?
  Ti fi a reponn ak yon souri:
  - Olesya.
  Prens la souri menasan.
  - Ou gen yon paspò? Ann montre!
  Olesya te tranble e li vin pal. Prens la bat men l, li di:
  - Pran yo epi rele lapolis! Yo vòlè tig mwen ak bag dyaman mwen!
  Ti fi a di ak kè kontan:
  - Bravo papa!
  Olesya te atake pa lake. Ti fi a pa t reziste. Li menm ak Olezhka yo te mare ak kòd epi fèmen nan sousòl la. Lapolis te byento rive tou.
  Apre yo fin koute chèf la, yo mete chenn sou Olesya ak Oleg sou men yo ak pye yo. Anplis, yo te gen gwosè espesyal pou timoun yo. Nan ki vòlè jivenil yo te chenn.
  Apre sa, ti fi a ak ti gason an te mennen nan prizon. Se la yo te divize. Yo te jete Oleg nan sousòl la, kote te deja gen yon douzèn ti gason anchaj, epi yo te jete Olesya nan yon selil ak fanm. Li pa t dous. Gen yon fetidite nan selil yo, olye pou yo yon latrin gen yon twou nan etaj la, li mouye ak semi-fè nwa. Ti gason yo te kenbe nan chenn, ki se trè konvenyan. Men ak pye yo mare. Li difisil pou deplase nan yon chanm restrenn. Yo te manje sèlman pen ak dlo, pafwa yo te bay fwi pouri.
  Yo te chita la jiskaske jijman an. Lè sa a, ti gason yo te espere swa nan travay di oswa yon abri prizon. Fanm yo tou, swa nan travay di nan Siberia, oswa nan Azi Santral pou rekòlte koton, oswa nan prizon ak travay nan nenpòt ki faktori pou manje gouvènman an. Epi anvan jijman an, ou ka chita nan diskresyon otorite yo. Anplis de sa, prizonye yo te fouet tou.
  Oleg ak Olesya yo te bay lòd pou yo bate an menm tan an. Ti gason an ak ti fi a te dezabiye jiska ren epi lonje sou kabrit yo. Yo te antoure pa de polisye. Gad yo tranpe branch bwa yo nan yon mòtye. Yo balanse nan lè a, frape ti gout. Lè sa a, nan yon fwa, sou lòd, ti gason ak tifi yo frape do yo. Olesya ak Oleg sere dan yo byen sere pou yo pa rele. Fese a te mezire. Lapolis te bat ak antouzyasm modere, jis fè devwa yo. Ti gason an ak ti fi a, respire lou, andire. Apre yon douzèn kou, po a pete ak san koule. Li te trè douloure.
  Kòmandan an, ki te preskri yon santèn kou, souri. Si yo jete zago moun ki pini yo, sa se sò Bondye a. Lè sa a, travay di dire tout lavi klere. Pou vòl la sou yon echèl espesyalman gwo, pou tantativ la sou lavi a nan chèf la ak madanm li ak pitit fi. Lè sa a, li tou te tounen soti ke yo te kap chèche Olesya kòm yon konplis nan touye moun nan gouvènè a. Nan nenpòt ka, ti fi a pral kondwi pou tout tan nan Siberia. Tankou ti fi a. Se konsa, li ta ka pi bon yo dwe oprime.
  Oleg ak Olesya avèk kouraj te andire tout yon santèn kou san yo pa pèdi konesans. Men, do yo tounen yon dezòd san. Apre sa, yo mete chenn ankò sou yo epi yo jete yo nan prizon.
  Ti gason-prizonye yo, k'ap tranble chenn yo, mete pay sou Oleg ki te bat la. Do yon ti gason douz an te brital koupe.
  
  Ti gason sirk la menm plezante:
  - Se konsa do m ap vin pi fò toujou!
  Pi gran ti gason an nan selil la te fè yon remarke avèk respè:
  - Byen fè, ou pa t rele! Yon nonm reyèl!
  Oleg reponn:
  Mwen pap fè yo plezi!
  Olesya pat lage yon jemi tou. Li te kouche sou pay la nan selil fanm yo. Pifò nan tifi ki te ladan l yo te jèn, an chire, kèk k ap tinten ak chenn. Yo lave do Olesya pou li pa enfekte.
  Oleg te pote kèk pen leta ak dlo. Epi ti fi prizonye a vide lèt. Ti gason ki te bat la te bat ak yon doub ke ti fi a pye atè te pote, epi li te santi l pi byen. Apre sa, li tonbe nan dòmi byen, li inyore doulè a.
  Li te reve ke yo, ansanm ak Olesya, yo te defann Sebastopol pandan atak la: pa twoup Britanik, franse ak Tik.
  Ti gason an pote kokiy nan kanon an. Epi li tire. Olesya pwen, repoze sou janm li fè, chiseled. Gen lòt ti fi bò kote l.
  Tout pye atè, ak rad chire, apèn kouvri kò yo. Ti fi yo tout bronze ak pye atè.
  Talon pousyè yo klere anba nen ti gason an. Oleg eksite.
  Zam lan tire kokiy fragmentation ki gen anpil eksplozif. Apre sa, li bale yon mas de fantasye nan lame alye a. Apre sa, yo ap eseye jwenn pi devan.
  Ak nan bò Ris la, yon rejiman antye nan ti fi ap goumen. Epi yo tout pye atè, yo mwatye toutouni, e yo bèl anpil.
  Epi yo goumen tankou ewo. Plis jisteman, bèl, ewo janm fè. Epi yo tire byen. Ak zòtèy yo fè yo voye grenad nan fòs ki ka touye moun.
  Oksana, batay, chante:
  - Pou papa-wa a! Nou pap genyen pou gremesi!
  Ak talon pye l 'te jete yon bonm ki ka touye moun. Epi dechire yon mas de konbatan nan lame alye yo.
  Ti fi yo pwoteje Malakhovy Kurgan: yon pwen kle nan defans Sebastopol. Ak batay yo trè brital.
  Oleg tèt li, ansanm ak ti fi yo, vize yon zam ak dife nan mitan twoup angle yo avanse.
  Lè sa a, ti gason an chante:
  - Glwa pou gran patri nou an!
  Epi pye li toutouni, timoun lan voye yon gwo grenad destriktif.
  Oksana di, li fè yon œy pou patnè li:
  - Ebyen ou se yon bon ti gason!
  Oleg ri epi li reponn:
  - Kisa mka di? Lagè se toujou move si li pa genyen desizif!
  Epi ti gason an ankò, toutouni, timoun, ak yon talon wonn, voye yon grenad ki gen pouvwa ki ka touye moun.
  Yon lòt ti fi, Natasha, twit:
  - Mwen pral dechire li!
  Oksana te jete yon sak destriktif ak syur ak pye l, epi li di:
  - Epi kondwi nan sèkèy la!
  Ti fi Augustine a, tou tire nan yon kanon. Chante buckshot sekle desann liy lan nan Britanik yo.
  Gèrye wouj la di:
  - Pou patri a nan fen a!
  Svetlana tou goumen ak tout fòs li. Ti fi a te itilize yon kanon k ap vire ak anpil barik. Apre sa, li te woule, koupe desann ran yo nan yon fwa nan ran yo angle ak Tik.
  Zoya tou batay, fi sa a ak cheve lò. Ak ki jan li thrashes lènmi an, ak frape soti yon anpil nan lènmi.
  Ak pepi:
  - Glwa pou Tsar Ris la!
  Ak zòtèy pye l 'yo, li pral ankò voye yon grenad ki gen pouvwa ki ka touye moun. Epi touye anpil opozan.
  Gèrye yo isit la se nan gwo bote ak erotism. Apre sa, yo tou voye chaj letal soti nan syur soti nan katapult, literalman chire tout moun apa. Ak bonm syur yo trè letal.
  Natasha rele byen fò epi souke pwent tete li toutouni:
  - Glwa pou Larisi!
  Ak talon pye l 'li ankò jete sa ki pote destriksyon ak destriksyon, dechire rejiman yo nan twoup alye yo.
  Mound sa a gen anpil enpòtans. Li genyen kle nan defans sitadèl la.
  Ak ti fi yo konnen sa a epi goumen dezespereman. Ak ti fi yo trè bèl ak miskilè ak sexy.
  Ak misk yo jwe, epi klere tankou rid sou dlo. Ak sa yo se ti fi trè agresif.
  Men, si yo goumen, Lè sa a, li pi bon pa kòmanse ak yo. Lè sa a, yo pral reyèlman pran li epi dechire li.
  Olesya, voye yon grenad ak pye li, di:
  - Kominis pou tout tan avèk nou!
  E ki jan li ri! Ann jis di yon ti fi batay. Men, si li kòmanse koupe opozan, Lè sa a, li pa pral sispann.
  Natasha, tire sou lènmi yo, chante:
  - Nou kraze lènmi an pi popilè,
  Se pou gen yon rezilta nan kavo a ...
  Epi toudenkou li vin tèlman trankil
  Ann choute tifi yo!
  Ak Britanik yo woule tounen. Men, isit la se bèl grenn pèl Tirk yo. Apre sa, yo ankò rankontre pa zam, byen detwi lènmi yo.
  Zoya pran li, li chante, li voye yon kado touye moun ak zòtèy pye li:
  - Kònèy nwa, swan blan, sa bon!
  Si ou gen valè nan lavi - sa a bon!
  Epi ankò, talon pye a toutouni nan ti fi a te lanse yon bagay trè mòtèl ak kolosal destriktif.
  Augustine, tire sou opozan, lojikman te note:
  - Viktwa kolosal, vin pou nou!
  Ak zòtèy toutouni li ankò jete ansasen an ak pote lanmò.
  Svetlana, tire sou alye yo ak Tirk yo, te note:
  - Fòs mwen pap pase!
  Ak talon pye l 'ankò te lanse sa ki te chire vyann lan an ti moso.
  Natasha, tire, te note:
  - Mwen kwè lemonn antye ap reveye!
  Epi pye li pral kòmanse yon destriksyon kolosal.
  Batay la kontinye ak anpil vigè. Angle yo rebati ran dezòd yo epi abandone yo ankò.
  Batay la ap grandi tankou dife sovaj.
  Ti gason an Oleg dife e li chante:
  - Peyi ki apa pou mwen an,
  Nan lanmè a nan renmen ak jaden sezon fredi...
  Ou se de bout pou bout
  Mwen se yon ti gason malfini, pa yon zwazo!
  Epi ankò batay la gronde, ak vag la pwojeksyon ak woule abò.
  Ak ti fi yo ki jan yo lanse yon bonm soti nan yon katapult. Ak fregat angle a, li te resevwa domaj, vire sou.
  Olesya chante:
  - Mwen se yon fi, pa yon chat,
  Viv nan mwen kounye a
  gwo ipopotam,
  Ak yon leyopa!
  Epi ankò, pye fè ti fi a jete yon bagay ki ka touye moun nan lanmò. Ak trè grenpe.
  Natasha filozofik te fè remake:
  - Larisi pa toujou pare pou lagè!
  Augustine, te voye yon grenad ak pye l', li mande:
  - E poukisa?
  Zoya sifle, li montre dan li:
  "Paske lè li pare, pa gen okenn moun sòt goumen avè l '!"
  Svetlana te chante nan repons:
  Pa gen plis bèl patri-Larisi,
  Goumen pou li epi ou pa bezwen pè...
  Pa gen plis bèl peyi nan linivè a -
  Linivè a tout antye, flanbo a nan limyè Ris!
  Ak ti fi a ri byen fò ... Epi ankò, pye fè l ', kòm si te lanse yon kado nan lanmò ak pouvwa touye moun. Apre sa, li pran yon anpil nan opozan ak chire yo nan yon fwa.
  Olesya remake, ap jwe ak misk nan vant li:
  - Mwen se yon fi trè menm, pa senp!
  Epi li krache... Ak yon douzèn sòlda Tik tonbe nan krache li. Epi li te terib.
  Oleg agresif te note:
  - Mwen kwè ke nou pral defèt lènmi yo!
  Epi yon kado lanmò te vole soti nan talon timoun nan.
  Goumen, Olesya di:
  - Kominis ki pi sen an avèk nou!
  Ak dwèt yo fè nan ti fi a, jete ansasen an ak destriktif.
  Natasha leve men l. Ti fi yo te tire yon vole nan zam epi koupe yon koup nan liy. Lè sa a, yo ri:
  Ala yon syèl ble
  Nou pral defèt lènmi an nan vòl ...
  Yon lyon ak yon malfini pa bezwen yon kouto
  W'ap kraze l' ak mo pou pè a,
  Lè sa a, ou simen RYE!
  Gèrye yo se reyèlman tèlman bèl bagay, ak dan pèl, epi jeneralman super.
  Zoya te tire ak kanon ki gen plizyè kanon, epi li te griye, li te montre dan li:
  - Nan lagè sen an, pral genyen viktwa nou an!
  Augustine, koupe opozan yo, pepi:
  - Drapo Imperial pi devan! Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Ak ti fi yo, kontinye tire epi koupe twoup alye yo, san yon repo, chante:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou
  Pa gen anyen ki pral bat nou...
  Ti fi a pral vin yon ewo tou,
  Epi li gen yon nepe ak yon plak pwotèj!
  Svetlana te dakò ak sa a, epi li te voye yon lòt kado lanmò ak pye li, pye chise, gwonde:
  - Gen yon nepe ak yon plak pwotèj!
  Goumen ti fi isit la. Kont li, nenpòt metòd se san fòs!
  Gèrye yon rejiman antye, se konsa tout moun ap kraze pa gwo abilite yo. Apre sa, yo koupe lènmi yo trè aktivman.
  Zoya montre dan li, li note:
  - Ou dwe goumen pou Manman Larisi!
  Epi talon wonn li te jete yon lòt kado lanmò pou rati etranje.
  
  LÒT CHWA LARISI AN 1994
  Yeltsin te deside kenbe pawòl li epi fè eleksyon bonè nan dat 12 jen 1994. Apre yo tout, li te pwomèt li, e menm bay yon dekrè menm jan an. Anplis, Yeltsin te sanble ke li t ap triyonfe triyonfan. Se poutèt sa, menm nan konstitisyon an 1993 yo te ekri ke eleksyon yo ta dwe fèt 12 jen 1994, men dekont la nan pouvwa anba nouvo konstitisyon an ta kòmanse nan ane sa a, kidonk Yeltsin teyorikman resevwa tèm pou yon lòt uit ane! Men, pèsonn pa t ap atann ke Vladimir Zhirinovsky ta byen fè nan eleksyon palmantè yo ke li ta vin opozan prensipal la nan Boris Nikolayevich. Ak yon lènmi serye. Ki, kontrèman ak kominis yo, se pa sa ki asosye ak erè sot pase yo ak echèk, epi yo ka tire kapital.
  Yeltsin, sepandan, pa t 'kapab genyen tounen ankò, depi eleksyon yo nan 12 jen 1994, ak reset manda anvan an, yo te enskri nan yon pwovizyon tanporè nan konstitisyon an ak konfime pa yon referandòm. Epi ou pa ka chanje sa jis konsa. Epi, koulye a ou gen pou ale nan biwo vòt yo lè ou gen konkiran ki pi danjere. Epi se pa kominis abityèl la, men kiyès? Fachis? Nan nenpòt ka, Yeltsin te fè fas ak yon bagay nouvo. Epi batay la te vin grav.
  Premye a tout enfòmasyon. Ak atansyon medya konsantre sou Yeltsin ak Zhirinovsky. Menm lè a, te gen yon echanj nan kou. Ak isit la Yeltsin te gen dezavantaj nan gouvènman an. Ki gen ladan gwo enflasyon ak yon bès kolosal nan pwodiksyon an. Osi byen ke yon vag nan krim. Ak Yeltsin te gen pwoblèm sante. Apre sa, eseye pou genyen eleksyon an.
  Vladimir Zhirinovsky, santi enspire, te sou yon woulo liv. Ak yon pati nan medya yo aktivman sipòte l '.
  Anplis de sa, te gen yon divize nan elit la. Gen kèk nan oligark yo konsidere Zhirinovsky pwòp yo ak lidè boujwa a. Epi poukisa li pi mal pase Yeltsin? Èske li tan pou chanje chwal? Anplis de sa, Yeltsin vrèman malad e li te fatige tèt li epi li se yon moun deteste ak bwè.
  Lòt kandida tou te vin pi devan. Lwa eleksyon prezidansyèl la poko pase. Ak eleksyon yo fèt dapre ansyen règ yo: kolekte san mil siyati.
  Yeltsin te konseye pa chanje règ yo. Se pou gen plis kandida prezidansyèl. Yo pral sèmante plis, yo pral pulverize elektora manifestasyon an. Petèt sa a pi pwofitab pou yon sèl kandida nan men otorite yo. Se konsa, ke tout mekontantman yo te gaye pa ti non diferan. Epi te gen mwens tan pou tout moun fè kanpay.
  Kidonk gen anpil kandida. Natirèlman, premye a tout moun, Vladimir Zhirinovsky tèt li. Lè sa a, Yavlinsky. Epitou Zyuganov. Ak yon ti kras pita, jeneral Rutskoi ak Makashov lage anba yon amnisti. Lè sa a, Varennikov te antre nan prezidans la. Ak Barkashov, ki moun ki te konsidere kòm yon fachis. Anrejistre san pwoblèm: kite Zhirinovsky rale plis vòt.
  Gen anpil tan pou kolekte siyati ak yon kantite desan kandida yo te anrejistre. Ak Alla Pugacheva te mete tèt li nan prezidans Larisi. Ak anpil lòt ankò. Yuri Vlasov pou egzanp, ak Anatoly Karpov. Yon kavalkad antye kouri pran tanpèt fòtèy la. An total, trantnèf kandida te pase enskripsyon e yo te kolekte siyati isit la. E te gen plis pase desan moun ki te vle.
  Ekip Yeltsin a menm ankouraje yon gwo kantite kandida. Gouvènman aktyèl la pa t espere genyen nan premye tou an. Men, nan pulverize opozisyon an, ak an plas an premye fòse Zhirinovsky fonn - tanpri!
  Zyuganov pa t 'ankò yon politisyen byen koni ak rekonèt nan tan sa a. Epi Aleksann Lebed te toujou rete nan katòzyèm lame a. Malgre ke yo te vle rale l 'soti, jeneral la kite yon bwouya antre. Ak aparamman deside ke tan li poko rive. Mavrodi, chèf MMM a, parèt tou nan mitan kandida yo. Li menm tou, te pran popilarite, menm jan ak tèt Hermes. Vladimir Bryntsalov tou te antre nan prezidans la. Men, konpayi l 'te byen kalm, epi li pa limen, kontrèman ak eleksyon yo nan katrevendiszyèm ane a. Se konsa, lwen, nominalman Yeltsin te premye nan evalyasyon an, men done yo nan biwo vòt yo te montre enfiyabilite yo.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky te prezante nan yon limyè negatif, men nwa PR te kapab tou jwe nan avantaj li. Yavlinsky te twazyèm nan evalyasyon an, men popilarite li te dekline. Tou yon liberal, menm si opozisyon an pa popilè.
  Rutskoy te anrejistre, ak Rating li te grandi yon ti jan. Khazbulatov pa t 'ale nan biwo vòt yo. Iosif Kobzon tou kandida pou prezidan. Nominasyon li te lakòz anpil konfli ak eklatman tèt-sou. Menm lè a, majistra Saint Petersburg, Anatoly Sobchak, te ale tou nan prezidans Larisi. Nominasyon sa a te rankontre ak yon reyaksyon negatif: elektora nomenklatura a te gaye. Ak sa a bese evalyasyon Yeltsin a.
  Sepandan, Anatoly Sobchak allusion ke li ta rekuse tèt li an favè Yeltsin. Boris Fedorov ak Shakhrai tou kandida pou prezidan. Men, sa yo tou se pa politisyen yo ki pi gwan distribisyon.
  Malgre ke tou soti nan ekip Yeltsin a. Epi yo te fè konnen tou yo ta dwe retire alè.
  Se konsa, eleksyon yo dewoule byen ak kè kontan e te gen konplote nan dezyèm tou an tou.
  Men, Vladimir Zhirinovsky te nan sant la nan atansyon, epi yo te pale sou li tout tan tout tan an. Ak yon jan kanmenm li ale san yo pa di ke li te vin pi renmen nan ras la. Wi, epi Yeltsin te sanble ke li ta pi pwofitab jwenn pèsonalite sa a deteste nan dezyèm tou pase mwens danjere ak pi piti ekonomis Yavlinsky. Oswa menm Zyuganov, e menm plis konsa Sobchak. Malgre ke Zhirinovsky te Lè sa a, sou ogmantasyon an, ak popilarite li te ale nan do kay la, ak moun yo te rasanble nan estad.
  Ak pwopagann ke li se yon fachis se menm jwe nan men yo: moun rate lòd la, ak reve nan yon men fèm. Wi, ak demokrasi ak yon dezòd, anpil fatige.
  Se konsa, eleksyon yo te senkant-senkant isit la. Ak Zhirinovsky bay pwen. Inisyasyon nan yon dosye kriminèl kont li tou te ajoute nan popilarite li. Anplis de sa, tantativ asasina, ki te brase konplote ak ogmante evalyasyon an. Espesyalman kache.
  Ak sa a se grav ... An jeneral, medya yo nan tan sa a yo te travay nan fistibal labou nan Zhirinovsky, men kèk nan yo te tou nan li. Ak atansyon konsantre. Yon bagay ki okoumansman de katrevendiszyèm ane a: Zyuganov kont Yeltsin. Men, Zyuganov te gen yon gwo dezavantaj: sot pase a nan pati l 'yo. Li se tou de bèl pouvwa ak an menm tan an yon echèk. Ak nan memwa a nan moun, ke moun kap kriye yo long ak etajè vid nan tan yo nan sosyalis devlope yo te toujou twò fre. Epi sitou nan kou fwa yo nan Gorbachev ak koupon ak kat. Epi moun pa vle tounen nan tan lontan an. Ak Zhirinovsky pwomèt yo yon gwo avni, ki siy ak atire seryezman.
  Ak sitiyasyon an vin pi difisil. Epi eleksyon yo ap vini. Ak Vladimir Zhirinovsky kontinye klere.
  Tan vole tèlman vit ke ou pa menm gen tan gade dèyè. Epi apre jou vòt la. Premye done yo soti nan bò solèy leve. Ak Vladimir Zhirinovsky se nan plon an. Pli lwen, Yeltsin ak Zyuganov ap goumen pou dezyèm plas. Epi sa a se yon batay trè difisil.
  Men, nan fen a, Yeltsin rapouswiv Zyuganov nan depans lan nan Moskou epi li te vin nan dezyèm plas. Men, diferans lan nan premye tou an te enpòtan. Epi Yeltsin te gen ti chans pou genyen. Men tout bagay pat an favè prezidan an. Ki klèman pèdi, li te rate tankou yon souflèt kraze. Men, Yeltsin pa janm parèt pou deba televize a. Eleksyon yo te trè enteresan. Zyuganov, ki te vin twazyèm lan, sipòte Zhirinovsky. Alla Pugacheva tou sipòte Zhirinovsky. Ak Kobzon Yeltsin. Sa a te divize an.
  Rutskoi defi kenbe netralite. Rès yo te divize, epi yo te mande pou vote nan diferan fason. Men, Yeltsin pa t 'tann pou sipò klè. Epi tout moun pa t pale an favè l.
  Se konsa, eleksyon yo te trè nève. Men, Zhirinovsky te pi renmen an klè. Epi li te reyèlman yon siy.
  Apre sa, dezyèm tou a te fèt... Depi nan kòmansman an, depi nan konte vòt yo, Vladimir Zhirinovsky te sezi plon an epi kenbe l 'nan fen, jwenn plis pase swasanndis pousan nan vòt yo. Epi Yeltsin te fòse ale. Se konsa epòk li a te fini.
  Ak Vladimir Zhirinovsky te vin prezidan. Lè w te resevwa yon eritaj difisil. Ki gen ladan n bès nan pwodiksyon ak Chechenya ak yon pakèt lòt pwoblèm. Ak yon nouvo epòk nan renesans Ris te kòmanse. Okòmansman, se pa tout bagay te mache pou Zhirinovsky. Men, byento endistri a te kòmanse travay. Kalite zam ki pi avanse yo te kòmanse pwodui, represyon ofisyèl koripsyon yo ak lòt vòlè te kòmanse. Gen anpil bagay ki te chanje ak rebati.
  Vladimir Zhirinovsky pa t kache ke li ta etabli yon diktati, ak tout bon entèdi aktivite yo nan anpil pati ak mouvman. Ajitasyon fòse ak modènizasyon te kòmanse.
  An menm tan an, sanksyon yo te leve soti nan Irak, ki te mennen nan yon so byen file nan pri lwil oliv. Ak anpil plis te fè. Chomaj te byen vit disparèt e te gen yon rekiperasyon reyèl.
  Travay yo te kreye nan yon vitès rapid. Ak peyi a pwospere pi plis ak plis fòtman. Vladimir Zhirinovsky te eli pou yon dezyèm manda, ki montre yon rezilta briyan nan premye tou an. Ak kontinye renesans Larisi.
  Youn nan premye etap yo se te entegrasyon ak Byelorisi. Epi li te reyisi briyan. Lè sa a, li te deside mete Larisi ak Kazakhstan nan konpozisyon an.
  Ak pandan lagè 1999, Yougoslavi te vin fè pati Larisi e li te sove.
  Apre sa, te gen plis konkèt. Ak nouvo peyi yo te fè pati Larisi.
  Pa 2008, Larisi te retabli tèt li nan fwontyè Sovyetik la. Men, sa se yon lòt istwa.
  
  PLIS MOUVÈ PREVWA Führer la
  Hitler te tounen yon ti kras pi bon konprann ak plis byen lwen. E deja nan karannyèm ane a li te pran risk la ak transfere plizyè divizyon adisyonèl nan Rommel soti nan Lafrans nan Lafrik.
  Kòmandan an briyan devlope yon ofansif rapid, epi pran Tolbuk anvayi peyi Lejip. Epi san yo pa bay Britanik yo yon ti repo, li te kaptire Alexandria ak Kanal Suez la. Apre sa, twoup Alman yo te antre nan Irak nan triyonf epi yo te okipe Kowet.
  Aksè nan lwil oliv te jwenn, men Alman yo te bat tou pre Moskou. Ak Fuhrer la te lanse yon ofansif, tankou nan istwa reyèl nan sid la. Viktwa Rommel a sètènman enfliyanse atitid la. Ak nan mwa Out, Latiki te antre nan lagè kont Sovyetik la. Souflèt pwisan Anpi Otoman an sou pozisyon Lame Wouj la te vin letal. Twoup Sovyetik yo te konsiderableman depase e yo te fè bak. Yo te pran Batumi, yo te antoure Erevan.
  Fòs enpòtan nan Lame Wouj la te detounen soti nan nò Kokas la. Ak Alman yo te kapab kraze nan Lanmè Kaspyen an. Apre sa, yo koupe lame Sovyetik la pa tè. Epi li te tounen yon reklamasyon grav. Epi Rommel atake l ansanm ak twoup Tik yo. Apre sa, li te kòmanse kraze nan Baku. Wi, sa grav.
  Japon nan mond sa a te fè yon ti jan pi byen nan batay la nan Midway. Epi chape anba defèt. Men, li pa t 'kapab bati sou siksè li, epi li pa t' pran achipèl la Awayi. Ak sa a te gen yon enpak sou kou a nan lagè nan Pasifik la. Men, Peyi Solèy k ap monte a te evite tou defèt. Sepandan, li pa t 'oze louvri yon dezyèm devan tou.
  Alman yo pa t kapab pran Stalingrad nan mouvman an, men koupe Lame Wouj la atravè Caspian an. Apre sa, yo te kòmanse devlope ofansif la nan sid la. Apre sa, yo te reyisi ... Alman yo kòm yon antye goumen byen abilman. Epi yo pa t patisipe nan batay pwolonje toupre Stalingrad, men yo te deplase nan sid sou Volga a.
  Li se konvenyan pou avanse pou pi nan mòn yo ak Fritz la pi pito atake sou kòt la nan Lanmè Kaspyen an. Epi yo te reyisi.
  Pilòt la Luftwaffe Marcel kouvri tèt li ak tout bèl pouvwa nan batay ak Britanik yo, e li te transfere nan devan lès la. Se la li te kontinye jwenn kont ak fòs, kraze lènmi yo. Epi li te gwo.
  Nan Sovyetik la, Marseille te surnome dyab la nwa. Soufwans byen vit li te genyen kont. Men, pa tankou yon chasè, men kouri nan epè nan twoup yo, ak detwi avyon.
  Ofansif twoup Sovyetik yo toupre Stalingrad fwa sa a pa t reyisi, se konsa Alman yo te pare pou li. Nazi yo te kapab repouse tantativ operasyon Rzhev-Sychov, kote fòs kolosal yo te jete.
  Ak nan sezon fredi, Nazi yo te deja apwoche Batumi. Ak sitiyasyon an te vin kritik.
  Stalin nan malen ofri Hitler yon lapè separe sou nenpòt kondisyon.
  Li te rezone ke kontinyasyon an plis nan lagè a te initil, epi li ta mennen nan anyen men nouvo viktim ak pèt.
  Hitler te dakò, men mete pi devan kondisyon trè difisil: Lage tout Kokas la, tè yo sou Volga a, osi byen ke Karelia, ak vil la nan Arkhangelsk. Plis peman an nan reparasyon anyèl, pwovizyon gratis nan matyè premyè ak manje, ak transfè a nan tout ekipman militè nan Twazyèm Reich la. Lè sa a, fwontyè yo trase sou liy devan an.
  Stalin te dakò ak sa. Malgre gravite kondisyon sa yo. Ak Alman yo aktyèlman te genyen. Stalin te garanti tou yon fen nan lagè geriya a, epi li te retounen kèk prizonye. Anplis de sa, Sovyetik la te transfere rezèv lò li yo nan Twazyèm Reich la.
  Hitler te resevwa anpil, men te gen toujou Front Lwès la. Epi li te nesesè yo ede Japon.
  Premye a tout, Führer lage yon iltimatòm bay Franco, epi li kite twoup Alman yo ale nan Gibraltar. Yo te pran vil-sitadèl la pandan jounen an, kòm konsekans yon atak pasaje. Lè sa a, Nazi yo te kòmanse avanse, konkeri Afrik atravè Maròk. Apre sa, yo absoliman reyisi. Twoup yo te tou de pi fò ak plis pare pou konba.
  Tiger la te pwouve yo gen anpil siksè, yon tank ki tou senpleman choke twoup Britanik yo. Epi yo t ap tranble ak laperèz.
  Alman yo nan prentan 1943, simonte rezistans fèb inite Britanik yo, te kaptire tout Lafrik franse. Apre sa, nou te deplase nan sid nan sezon lete an. Fuhrer la te vle pran tout Kontinan Nwa a. Ak pandan sezon prentan an, Nazi yo tou okipe peyi Zend, prèske san yo pa rankontre rezistans. Tou de popilasyon lokal la ak sepoy yo te akeyi Nazi yo kòm liberatè.
  Ak Twazyèm Reich la akeri resous kolosal.
  Pandan ete a, Nazi yo te pran prèske tout Lafrik. Ak nan otòn la yo te konplete konkèt Lafrik di sid ak Madagascar.
  Te gen yon atak lè sou Grann Bretay. Premye a tout, ME-309 la te lanse nan syèl la, ki te pwouve yo dwe yon avyon trè tèribl. Toujou twa zam avyon 30-mm, ak kat mitray. Kont tankou yon mons se pa tèlman fasil reziste. ME-309 te vin tounen yon kochma pou Britanik yo. Osi byen ke bonm Yu-288 la, ki bonbade pozisyon Britanik yo, san okenn dout.
  Dènye avyon an te tèlman rapid ke li te prèske enposib pou avyon Britanik yo ratrape. Focke-Wulf tou te tounen trè tèribl. Machin sa a jeneralman vin tounen yon bouche pou Grann Bretay ak USA.
  Men, pilòt Marseille la te kòmanse fè nòt kokenn bòdwo. Pou twa avyon, li te bay la pou premye fwa nan istwa Twazyèm Reich la ak kwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds ankò. Ak pou katsan avyon, li te resevwa Lakwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds kòm yon nouvo prim. Pou avyon an 500th, li te akòde Lòd Malfini Alman an ak Diamonds. Epi pou milyèm lan: Grand Cross of the Iron Cross. Epi ou pral dakò ke li te trè fre!
  Ak Britanik yo te bat nan lè a tankou ti mouton yo te fri. Apre sa, yo te sequestre anpil siksè.
  Ak flòt soumaren Alman an te grandi rapidman ak kraze Grann Bretay nan lanmè. Ak US la tou. Tonnaj total tou de flòt yo t ap fonn rapidman. Ak Alman t ap grandi. Ak kantite bato te ogmante.
  Epi Grann Bretay te kontinye ap bonbade. An 1944, avyon de gè ME-262 te antre nan seri a, ki te vin tounen yon vrè kochma pou alye yo. Ak yon bonm avyon Arado menm pi efikas. Apre sa, yo bat Grann Bretay nan syèl la menm pi rèd.
  Alye yo pa t gen bon avyon jè epi yo t ap pèdi devan Nazi yo.
  Avèk gwo resous ak yon mas de mendèv, Nazi yo an menm tan te lanse pwogram fize FAA. Se vre, li te yon ti jan wont Hitler. Misil yo te twò chè epi yo pa trè egzat. Men, yo toujou pote pi gwo domaj nan Grann Bretay. Ak Lond te espesyalman afekte pa salvo fize.
  Nan ete 1944, Alman yo te konplètman sezi dominasyon nan syèl la. Yo menm tou yo te gen yon vèsyon ki pi avanse nan Focke-Wulf - TA-152, ki te tou senpleman akablan bon. Apre sa, li bat avyon Britanik yo ak bonbade sib tè.
  An jiyè 1944, Operasyon Sea Lion te kòmanse. Li te kontinye byen avèk siksè. Ak nan de semèn Grann Bretay te anvayi. Tank Alman an "Panther" -2 te tounen soti yo dwe trè bon, e menm pi pwisan ak pi enpòtan pafè "Lyon" -2. Dènye tank la te itilize yon konplo nouvo nan bilding tank Alman an: aranjman motè a ak transmisyon nan yon blòk. Ak sa a te fè li posib diminye wotè nan tank la ak kontra enfòmèl ant layout la.
  Sa vle di ke pwa a te diminye, ak epesè nan zam la te ogmante. "Lyon" -2, ki peze katrevendis tòn, ogmante epesè zam la a 250 mm nan fwon an ak 170 mm nan bò a, ak yon motè nan 1250 puisans. Ki sa ki fè pèfòmans kondwi li satisfezan. Nivo enklinasyon plak zam yo te ogmante tou.
  Se konsa, Alman yo te ale pi devan ak Britanik yo te bat.
  Men, te gen Etazini toujou. Nazi yo te pran Islann, e yo te kòmanse apwoche vil Amerik yo. TA-400 te pote premye bonbadman masiv yo.
  Te grèv la wè tou te pote soti nan misil V-3. Se pou yo chè, men yo te montre posiblite pou bonbadman.
  Roosevelt te deja malad grav epi li te vle lapè. Men, Twazyèm Reich la te anvi fini ak Etazini.
  Alman yo t ap deplase kounye a epi yo te bonbade USA. Plis ak plis avyon, soumaren ak bato yo te bati.
  Karannsenkyèm ane a te pase nan yon echanj gwo kou. Etazini te pèdi batay lè a. Alman yo te itilize avyon jè. An patikilye, ME-262 X la, ki te vin pi avanse ak efikas.
  Anplis de sa, flòt soumaren Alman an te itilize soumaren oksijene idwojèn, ki se machin trè vit ak avanse.
  Hitler te mande pou defèt Etazini....
  Stalin te toujou an silans ak niche blesi li yo.
  An 1946, envazyon an nan Kanada te kòmanse ak ansanm soti nan Amerik Latin nan Meksik.
  Avyon Fritz ak tank nan seri E yo trè fò. Lèt yo te vin tounen yon kochma pou Amerik la.
  Tank E-50 la pa te gen okenn egal ak konfyans bat Shermans ak Pershings.
  Machin Alman an te gen yon nouvo motè turbine gaz 1,500 puisans ak yon total swasanndis tòn. Ak zam devan an se 250 mm anba pant, ak zam nan bò se 170 mm. E machin sa a kraze tout moun. Ak yon zam ki gen 105 mm kalib, ak yon longè barik 100 EL. Se konsa, li kraze ak kraze tout moun.
  Tank Ameriken fè wout yo soti nan senk kilomèt ak yon garanti. Epi sèlman "Supershing" tèt yo gen yon chans kraze nan bò a epi fèmen.
  Epi Alman yo te deplase kont Etazini. Ak fizi atak MP-64 nan Almay se san parèy. Epi kraze Ameriken yo.
  Se sèlman separasyon pa oseyan an ak kominikasyon long anpeche Ameriken yo te bat vit.
  Hitler gwonde e mande siksè... Kanada te kaptire nan prentan ak ete 1946. Ak nan sezon otòn la, batay la te deja nan plen nan peyi Etazini. Sepandan, Nazi yo te fè fas ak rezistans fè tèt di.
  Yanki yo dezespereman te defann tè yo, e yo te kenbe ak tout fòs yo. Otòn te pase nan batay feròs. Alman yo te itilize divizyon etranje e yo te kontinye avanse. Ak Japonè yo tou monte soti nan lès la. Apre sa, yo sitou atake soti nan bò Meksik la.
  Fuhrer la bat pwent li epi li mande nouvo viktwa ak siksè. Men, batay la te kontinye ak sou, ak nan fen sezon fredi a nan 1947, mwatye nan teritwa prensipal la nan Etazini yo te kaptire.
  Li gentan prentan. Nan batay, yon nouvo tank Alman E-50 parèt. Nan li, pwa a te diminye pa senk tòn, ak motè a te vin pi pwisan nan 2000 puisans. Ak machin sa a deja literalman vole. Mobilite li se yon chòk reyèl pou Ameriken yo.
  Epi TA-500 ak TA-600 tou senpleman antere Ameriken yo nan tè a. Rat-2 supertank la tou te patisipe nan batay yo. Machin ki peze de mil tòn. Sepandan, li pa t 'pwouve yo dwe trè efikas. Se vre, nouvo modifikasyon nan "Rat" -3 te ekipe ak yon bonm jè pwisan. Ak bonm sa a pral tou de thrash ak chire lènmi an.
  Prentan 1947 la te cho. Epi nan fen me, Alman yo te deja pwoche bò New York. Disko tou te patisipe nan batay yo. Yo te antoure pa yon jè laminè ak nòmalman envulnerabl. Epi kraze Ameriken yo nan syèl la ak sou tè a. Ak nan sezon lete an, atak la sou New York ak Washington te kòmanse.
  Alman yo te sètènman fò. Epi US la pa t reziste. Malgre ke New York te montre ewoyis li, e malgre destriksyon an, li pa t abandone. Epi li rete jouk nan fen mwa Out. Lèzetazini te capitile sou 3 septanm 1947.
  Epi se te fen Dezyèm Gè Mondyal la.
  Twazyèm Reich dijere ak metrize kaptire yo pou kèk tan. E lapè t'ap gouvènen...
  Men, Japon toujou takine Adolf Hitler ak byen li yo. Epi li te klè ke de zwazo pa t 'kapab jwenn ansanm nan yon sèl Tangier. Ak nan Sovyetik la, Stalin te ranplase pa Beria.
  Ak 20 avril 1955, yon nouvo lagè te kòmanse. Apre sa, Beria ofri yo patisipe nan li sou bò a nan Twazyèm Reich la.
  Hitler te dakò, men stipule ke Sovyetik la ta resevwa sèlman sid Sakhalin ak Ridge Kuril la. E anyen ankò! Reparasyon yo pral redwi pa sèlman senk pousan.
  Beria te dakò ak sa. Se konsa batay yo te kontinye ak fòs kolosal. Alman yo se teknolojik pi fò. Epi yo gen anpil divizyon etranje. Men, Japonè yo pa fèb tou. Apre sa, yo gen yon gwo lame, espesyalman Chinwa yo.
  Epi gen yon nouvo gwo lagè, men sa se yon lòt istwa.
  
  Lagè Sovyetik la ak Lachin
  ANOTASYON
  Yon gwo lagè pete ant Sovyetik la ak Lachin. Sou bò Lachin, gen yon siperyorite kolosal nan mendèv, Larisi se teknikman pi fò e li gen yon lòd ki gen plis talan ak konpetan.
  Pou egzanp, lagè a ant Sovyetik la ak Lachin prèske te vin reyèl nan 1969, pandan batay yo pou Damansky Island. Ak nan yon lòt linivè paralèl, Mao Zedong, ki te deja swasanndisenk ane fin vye granmoun, deside ke li te deja pa gen anyen pèdi, epi li te bezwen ale nan listwa kòm konkeran an pi gwo ak vanyan sòlda pandan y ap toujou vivan. Epi depase Stalin! Se konsa, lame Chinwa a te ale nan ofansif la, li atake Sovyetik la. Rezon ki fè la se yon grèv atiri sou teritwa Chinwa. Ak 22 mas 1969, Lachin te deklare ofisyèlman lagè sou Sovyetik la.
  Se konsa, te kòmanse youn nan lagè ki pi san nan listwa imen. Lachin te konte sou anpil enfantri. Li gen mwens tank ak avyon pase Sovyetik la, ak reta dèyè an tèm de zam. Men, gen yon gwo preponderans nan popilasyon an, plis lame Sovyetik la toujou bezwen transfere twoup yo nan Ekstrèm Oryan ak Siberia. Apre mobilizasyon yo te anonse a, nan dat 1ye avril, Lachin te deplwaye plis pase ven milyon sòlda. Anpil nan yo te ame ak zam, men pito brav ak fanatik. Ak yon gwo avantaj nimerik.
  Chinwa yo te frape souflèt prensipal la alantou Amur la, ak nan Primorye, ak sou Teritwa Usuri. Natirèlman, gwo fòs Chinwa yo te monte tou atravè Amur la, yo te eseye devye twoup Sovyetik yo ak dispèse fòs yo. Nan mwa avril, batay te dewoule nan katye Vladivostok.
  Ak sid la te soufle lè cho, ak sezon prentan te nan swing plen. Zèb vèt parèt.
  Yon batayon espesyal ti fi anba lòd Alenka te kanpe nan chemen Chinwa yo.
  Yo te okipe yon pozisyon fò, epi yo te ame ak anpil mitray. Ak Chinwa perli a nan foul moun dans. Ti fi yo te trè bon piki.
  Anyuta, ki te ekri ak yon mitray, te bay:
  - Glwa pou lide kominis yo!
  Ak agresif koupe Chinwa yo. Li koupe yo tankou yon kouto. Apre sa, li te fè li anpil siksè.
  Alenka, ak zòtèy toutouni li, te voye yon grenad, chire sòlda yo nan Anpi Selès la, chirpe:
  - Pou tout bèl pouvwa kominis la!
  Zoya, tire sou lènmi an, koupe opozan yo ak po jòn. Epi ti fi a pran l, li voye pakè eksplozif la ak zòtèy li.
  Epi manm Komsomol la rele:
  - Pou Larisi sen!
  Alla se tou yon ti fi wouj-chveu, nan yon bikini. Apre sa, li koupe sòlda Chinwa yo, epi voye yon grenad asasen ak zòtèy pye l '. Detwi lènmi ki soti nan Lachin.
  Gèrye a rele:
  - Pou grandè Larisi!
  Maria tou tire byen sou Chinwa yo. Epi goumen tankou yon mons. Li sekle twoup Mao yo... Epi li te aji tankou yon vrè manm Komsomol. Ak ki jan yo koupe desann Chinwa sa yo.
  Lè sa a, li rele:
  Nou pap abandone Vladivostok!
  Olympiad: sa a ti fi ewoyik, menm jan li koupe nan Chinwa yo ak yon pete machin-zam. Epi koupe yon bann sòlda jòn. Lè sa a, ak zòtèy fè, ki jan yo lanse yon pakèt antye nan grenad. Tank Chinwa a woule, kraze senkant sòlda ak je etwat.
  Manm Komsomol chante:
  - Ak nan Amerik, Japon, Lachin,
  Pa gen Moskou pi bèl vil...
  Pou montre vil sa a nan tout bèl pouvwa -
  Mwen pa ka jwenn bon mo yo!
  Ak isit la Alenka ankò sekle desann liy lan nan Chinwa nan yon sèl pete, ak lanse yon grenad ak zòtèy fè li.
  Alenka se yon bèl blond. Epi li tire avèk presizyon, chak bal frape sib la, touye Chinwa yo.
  Ti fi a byen lojikman te note, tire sou lènmi an:
  - Kominis se yon gwo Cosmos,
  Kominis se desten mwen!
  Ti fi Komsomol la anpil fache ke Larisi pèdi lagè a nan Japon. Larisi, ki te bat Napoleon, te pèdi devan Azyatik yo. Epi li wont. Ak nan ka ta gen viktwa, Lachin ta vin jis yon pwovens Ris. Ak opòtinite sa yo rate.
  Anyuta tou tire anpil presizyon sou Chinwa yo. Sekle yo ak yon kouto. Lè sa a, ak pye atè li lanse yon grenad ak ranvèse tank la nan anpi selès la.
  Gèrye a te chante:
  - Pou grandè planèt la nan tout bèl pouvwa etènèl kominis la!
  Zoya tou tire anpil presizyon, li frape opozan yo. Epi li fè sa avèk anpil presizyon. Epi, koulye a woulèt kase yo vole soti nan tank la.
  Zoya kriye:
  - Pou Larisi sen!
  Epi li montre lang long li.
  Wouj Alla tou goumen ak Chinwa yo. Yon van fò te soufle, ak cheve li vole sou vag lè yo tankou yon banyè pwoletè, ak ki yo ale nan tanpèt Palè ivè a.
  Ti fi ap gwonde:
  - Pou lapè ak pou kominis!
  Maria tou koupe yon liy antye nan sòlda Chinwa. Koupe yon twou antye. Apre sa, li voye yon grenad ak yon fòs mòtèl ak zòtèy pye li epi li rele:
  - Pou grandè patri a!
  Olympias tire sou twoup yo nan Mao Zedong, frape lènmi an tankou ble ak kouto fago, frape soti yon anpil nan lènmi, ak kriye:
  - Pou Sovyetik la!
  Ak zòtèy fè, ki jan yo lanse yon grenad ki detwi twoup yo nan Anpi selès la ak lans desann avyon an.
  Ak soti nan Valentine, kòm si li te frape avyon an atak nan Lachin nan yon bazouka epi frape l 'atè, riri, li di:
  - Larisi pa ka bese epi yo pa mete sou jenou li!
  Ti fi Sovyetik yo ap goumen tou tou pre vilaj vil Dalniy. E menm nan yon raj, bèl yo ale nan kontreofensif la. Ak nan yon atak kòlè.
  Men, inite ki pi pare pou konba nan ganizon an te deplase apre Chinwa yo. Ak san okenn reta, yo frape nan dèyè a.
  Yon batayon ti fi pye atè, an bout pantalon ak vès, se te premye moun ki te antre nan batay la.
  Bèl ti fi yo te kòmanse bat lame a nan Anpi selès la, ki te deja bat nan batay anvan yo.
  Premye a tout, vanyan sòlda yo atake pil yo. Grenad yo voye ak pye atè vole sou Chinwa yo. Yo te trè file. Ak vanyan sòlda Ris yo menm te pran ak jete vès yo. Pou rete nan pwatrin toutouni.
  Se konsa, ti fi prèske nèt toutouni yo prèske enposib frape. Lè po yon fanm vid, bal li pa pran.
  Veronica te voye yon grenad ak pye l', epi li di:
  - Mwen pral chanpyon an!
  Epi li souke cheve blan, boukle li.
  Julian tou pa tèlman senp. Lupanula sou Chinwa yo. Apre sa, pandan l ap voye yon grenad ak pye l, li rele:
  - Nan non Larisi Sen, Tsarist ak Sovyetik!
  Epi ankò li pral souke tete plen li ak pwent tete wouj. Ak ren ti fi a se mens.
  Pli lwen, Anna wouj-chveu kouri nan batay. Tankou yon ti fi briyan ak reyaktif. Ki jan yo voye yon grenad ak yon pye fè. Se konsa, vanyan sòlda yo nan Lachin pral gaye nan tout direksyon. Epi woule toutotou, tankou si te frape atè.
  Epi ti fi a tire sou yo epi li di:
  - Pou Tsar a nan bondye Otodòks yo ak Ris ak pou Sovyetik la!
  Angelina tou bat. Epi yon bwat kokiy, toutouni li voye jete, ki gen pouvwa tankou yon chwal bouyon, vole ale. Ak kraze anpil Chinwa.
  Ti fi yo jeneralman super lè toutouni ak pye atè. Men, nan bout pantalon, kouri nan pozisyon se menm pi fre.
  Ak pwent tete frèz, tèlman klere!
  Victoria pral tou lanse yon grenad ak sen wouj li yo, epi li frape Chinwa yo jan li kapab. Men ti fi a. Ak pi enpòtan an, kòmandan an nan batayon ti fi sou destriktè a. Epi tou sèlman nan kilòt.
  Epi souke pwatrin li. Ki tèlman bèl ak sexy.
  Veronica te pran yon grenad ak pyel li jete. Li te entèwonp anpil Chinwa epi li di:
  - Acrobatic pou monte!
  Yuliana te lanse yon grenad ak ti janm li, li te fè yon griy pandan l te koupe Chinwa yo:
  - Souri nou ak souflèt kraze!
  Lè sa a, ki jan yo klere dan.
  Se konsa Anna pran li epi foutu li. Tire yon anpil nan Chinwa. Ak ki jan li te fè li.
  Ak ki jan yo lanse yon grenad ak yon pye fè. Ak kriye:
  Nou pa esklav!
  Lè sa a, li pral ri epi montre lang li.
  Angelina te pran li, li chipiye ak kòlè enbesil, krache chaj sou lènmi an:
  - Mwen se pi fre nan fre a.
  Epi ak janm li yo li lanse yon bonm lou. Li pran e li fè kònen twoup Lachin yo, dechire yo.
  Veronica, tou, pral pran ak mato sou horde Azyatik la. Epi kraze zo yo.
  Ti fi a pran li epi li di:
  - Nou pral kraze tout moun!
  Epi ankò, yon grenad letal ak inik vole soti nan yon pye fè.
  Epi kraze Chinwa yo. Epi poukisa yo te vin nan peyi Larisi? Tout bagay isit la fè pati Larisi. Ak vilaj la nan Dalniy pa ka pran pa Lachin.
  Juliana te lanse yon grenad ak pye li epi li chante:
  - Glwa Gran Larisi! Nou pa bezwen Duma Eta a! Epi Politburo a pa bezwen tou!
  Red Anna fè remake agresif:
  - Mwen pral yon chanpyon.
  Ak yon grenad jete ak yon pye fè nan yon ti fi pral plati tout moun. Se sèlman vyann san rete.
  Men Angelina te pran l epil te griye. Touye yon pakèt konbatan. Li baleye tankou yon zanj lanmò.
  Ak anpil sòlda Chinwa te mouri.
  Twoup Ris yo te peze sou Chinwa yo soti nan tout kote. Yo kraze ak kraze.
  Batay men a kòt pete. Sòlda Ris yo kout kouto twoup Chinwa yo ak bayonèt. Rafal Mosin nan yon vèsyon modènize, atak se yon klib ekselan. Ki kraze nan zo bwa tèt la. Epi kraze zo.
  Men, ti fi ak epe goumen espesyalman trè byen. Se gwo. Espesyalman lè tete toutouni balanse.
  Ak pwent tete yo tèlman Ruby ak briyan. Se konsa, ou vle gade yo ak bo yo.
  Epi bo san rete.
  Ti fi yo goumen ak kòlè nan pantèr grangou ki wè ti mouton yo. Yo toumante yo epi yo po yo.
  Veronica, tire sou Chinwa yo, kriye:
  -Lamò pou lanmò!
  Yuliana, voye yon grenad ak pye l ', ajoute:
  - San pou san!
  Anna, k ap ekri twoup Anpi Selès la, di:
  -Yon je pou je!
  Epi li voye tou yon sitwon ak pye l'. Li te pi fò pase tout moun e li te chire an miyèt moso ak aplom.
  Ak isit la vini Angelina. Yon barik antye, ak eksplozif letal pral lanse, ak moulen lènmi yo.
  Lè sa a, pandan l ap chante:
  - Mwen se yon elefan pye atè e mwen trè fre!
  Ti fi a vrèman pwisan. Ak janm li yo tankou klib. Ki jan yo deplase yon samurai nan arèt la. Sa senk mèt moute ak vole moute. Prese tankou yon katapult lanse soti nan yon wòch. Plis jisteman, pwobableman soti nan yon wòch katapult!
  Victoria, kòmandan batayon an, te tire yon liy sou Chinwa yo. Li koupe kèk nan vanyan sòlda jòn yo epi li di:
  Nou pral goumen pou Larisi Sen.
  Epi ak yon jenou fè, ate, tankou si li ta deplase nan manton an. Epi kraze machwè lènmi an.
  Victoria kontan....
  Juliana di avèk antouzyasm:
  - Pral gen Tsar Leonid Ilyich Brezhnev, pi gran nan tsar Ris!
  Ak tout batayon nan mwatye toutouni, ti fi pye atè, ki jan yo jape nan tèt yo nan poumon yo, ekstèminasyon Chinwa yo.
  - Se pou se konsa!
  Chinwa yo, sepandan, nan pri a nan pèt gwo, yo te kapab kwense tèt yo nan pozisyon yo nan Lame Wouj la. Epi koupe Vladivostok. An menm tan an, twoup Mao yo te antre yon ti jan nan rejyon Usuri. Nan Sovyetik la, mobilizasyon te kontinye ak plis ak plis twoup yo te transfere nan Ekstrèm Oryan an, Siberia, ak Kazakhstan. Fòs yo pa t trè egal. Men, Sovyetik la gen pi bon ekipman. Genyen tou batay nan lanmè.
  Ak isit la lame Sovyetik la se yon ti kras pi fasil. Lachin pa tèlman fò nan lanmè, epi li posib pou delivre grèv san patipri siksè kont li ak genyen viktwa.
  Espesyalman si bèl anpil ak etènèlman jèn ti fi Sovyetik ak an menm tan an sòsyè ap goumen.
  Batay la ak èskwad Chinwa a te kontinye. Jeneral nan lanmè a, ak Amiral Sovyetik la Andrei Sokolovsky aji nan san frèt.
  Li pa t 'menm jere batay la, men tou senpleman te bay lòd la.
  - Jwenn tou pre epi bat!
  Larisi yo bat kòt a kòt. Isit la bato a nan Deng Xiaoping pran dife. Tiyo tonbe.
  An jeneral, pou Chinwa yo, retrè se yon ti kras paresseux. Men, yo tèlman fyè. Se vre, Deng Xiaoping se yon eksepsyon. Ak lòd pou yo kite.
  Men, Larisi yo pa tèlman fasil kraze lwen. Chinwa yo soufri gwo pèt ak fè bak.
  Victoria, kòmandan destriktè a, ak menm mwatye toutouni, ate nwa, bèl ti fi tankou rès la.
  Natirèlman, li trè bèl lè ti fi yo prèske toutouni, mens, miskilè. Men, si janm yo fè, Lè sa a, sa a se tout cham ak tantasyon.
  Victoria an kòlè di:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki te fèt nan Svarog! Mwen se pitit fi Bondye Rod. E mwen ka fè mirak!
  Angelina lojikman te fè remake, yon loup pou samurai:
  "Mwen pa nan san komen tou. Gade jan li fò. Zansèt mwen an te Ilya Muromets.
  Ak ti fi a te lanse yon bwat antye ak pye l '.
  Veronica te goumen dezespereman, li te goumen ak tout fòs la, epi li te lanse yon pouvwa batay konsa.
  Tears literalman Chinwa yo.
  Ti fi a trè bèl, blond, koube, ak janm long, miskilè. Li te renmen ke yo te karese.
  Veronica di:
  - Poukisa horde Chinwa a te monte nan Larisi!
  Juliana, bèl ti fi sa a, te kriye, li frape twoup Anpi Selès la:
  - Pou jwenn pwòp fayit ou!
  Ti fi a adolesan te grandi nan dènye mwa yo e li te vin tounen yon figi ki pi miskilè ak curvaceous. Juliana te fleri, li vin tèlman bèl. Ak cheve li blan ak yon ti dore. Plis ak plis li vle yon gason. Sèlman inosan se pè pèdi.
  Men, kite yo karese, karese, bo, niche. Li pi bon fè fas ak ti gason yo kabin. Yo menm tou yo pè, ak timid, epi gen mwens risk ke yo vle yon bagay ki pi grav.
  Yuliana se yon vanyan sòlda trè bon ak lans. Li reve tou pou l vin yon Field Marshal. Anplis de sa, li vle vin tankou Magomed epi kreye pwòp relijyon li.
  Ti fi anbisye.
  Koulye a, si Tsar Leonid Ilyich Brezhnev tèt li, tankou Vladimir Solnyshko, ta pran ak prezante Rodnoverie nan Larisi epi retounen nan bondye Ris yo.
  Poukisa nou bezwen Maria?
  Glwa pou Manman Bondye a - Lada.
  Li sètènman pi bon pase Bib la.
  Lada nou an bèl anpil, ak cheve koulè lò, epi li se vrè Manman Bondye ak Manman Bondye yo, ak Sèl Pitit fi Fanmi Toupisan an!
  Kreyatè Linivè.
  Klan an te toujou ak Li, tankou Allah - Toupisan, Etènèl, Omnisyan, Omniprezant, ak linivè a tout antye se tanp li.
  Ki jan li pi mal pase Jewova Jwif la oswa ki pi fèb pase li?
  Rod te kreye yon seri inonbrabl nan Linivè!
  Li te viv anpil ke ou pa ka imajine!
  Rod te anvan tout tan. Pa te gen tan, men Rod Te!
  Epi toujou ap!
  Tout bondye Demirugi yo se pitit fanmi an!
  Epi nou se pitit pitit li!
  Men, Rod pa entèdi adore pitit yo, ak bondye yo. Rod se Bondye bondye yo.
  Ak Svarog se Bondye bondye yo!
  Epi moun yo se pitit pitit Bondye yo! Glwa pou bondye Ris yo!
  Yuliana bat Chinwa yo. Li sanble ke bondye Ris ede moun Ris tou.
  Byento yo pral fini nan Deng Xiaoping ak fen a pral yon lagè grav nan lanmè. Oswa petèt ou pral oblije ateri nan Anpi selès la. Se konsa, pi bon an nou pral konkeri Beijing. Se konsa, pi mal la pou Lachin. Sepandan, vin yon pati nan Larisi se pa tèlman pè.
  Plis jisteman, pa Larisi, men Sovyetik la!
  Juliana mande Anna:
  - Ou panse nou ta dwe pran sou anpi Chinwa a?
  Bote wouj la reponn:
  - Natirèlman!
  Juliana mande ak fo sipriz:
  - Poukisa?
  Anna di aksan:
  - Se konsa ke pita pa te gen okenn menas! Ke mwen pa t 'gen goumen ankò, ak Chinwa yo ki te vle pran revanj!
  Juliana di:
  - Epi li dwat!
  Flòt Ris la pouswiv Chinwa yo ak koule bato yo.
  Yuliana tou mennen yon dyalòg mantal.
  Poukisa lapriyè nesesè? Paske li toujou pa ase pou yon moun sa li genyen. Kòm revni yo ap monte, bezwen yo ap ogmante. E sa bon. Sa a se sa ki kondwi pwogrè. Moun vle pi plis ak plis. Ak bondye Ris yo ede nan sa a, enteresan syans.
  Sajès bondye Ris yo se gwo.
  Ak Krisyanis? Ki sa li anseye?
  Sa Latè a ak tout sa ki sou li - pral boule! Èske li vrèman posib pou ankouraje devlopman limanite?
  Natirèlman - Lafwa Ris la pa anseye, kontrèman ak Krisyanis ak Islam, nan fen mond lan. Rodnoverie anseye ke moun nan tan kap vini an ap devlope ak vin tèt yo tankou Bondye-demiurges.
  Sa syans, pwogrè ak rezon pral fè bondye soti nan nou! Epi moun sa yo pral vin pi fò ak pi saj.
  Ki sa Krisyanis anseye?
  Ki sa nou ye ajil? Ke nou pa pèsonn! Ke Bondye se tout bagay ak moun pa anyen!
  Men Rodnoverie elve yon moun.
  Men, bagay ki pi mal nan Bib la se egzaltasyon jwif yo pi wo pase rès nasyon yo. Apre sa, ou mande ki jan yon moun kwè nan yon bagay konsa. E poukisa Krisyanis te montre li te tèlman obstiné?
  Men, Women yo te kapab vini ak pwòp relijyon yo. Yo entelijan. Epi fè pwòp monoteism ou.
  Poukisa nou bezwen lafwa yon lòt moun. Genyen tou yon paradi - Iriy. Ak chemen ki genyen ant zetwal yo, sou wout lakte a, ak doktrin evolisyon lespri a. Lè ou menm ou ka grandi nan Bondye.
  Epi se pa sèlman yon mouton ki bese sou paradi a, ak ti mouton li yo pouse l ak yon baton an fè.
  Se konsa, gen yon chwa.
  Oswa pwòp ou a, oswa jwif - yon lòt moun!
  Bon, poukisa Larisi bezwen lafwa yon lòt moun. O, poukisa Pyè Legran pa t 'reviv Rodnoverie a.
  Yo t ap priye bondye yo, ak Lada, Manman Bondye yo.
  Ak Bondye Ris yo ta vin pi fò pase tout, epi yo ta mennen nou nan viktwa.
  Ak Arab yo? Yo te kreye pwòp relijyon yo. Epi yo pa t pran pa yon lòt moun.
  Eh, byen, poukisa nan Larisi pa te gen okenn Magomed Ris.
  Epi poukisa yon sèl wa pa t sipòte pwofèt yo nan sa?
  Yon nouvo relijyon - Rodnoverie nan fòm monoteyis!
  Ak Glwa pou Gran Larisi!
  Glwa Sovyetik la ak kominis!
  Se konsa, Chinwa yo jwenn nwa. Men, sou tè a yo fò. Larisi ka opoze yo sèlman pa bon jan kalite. Pou egzanp, ekipaj tank Elizabeth la ap goumen toupre Alma-Ata. Deja nan fen me 1969. Li fè cho ak ti fi nan bikini.
  Elena tire, peze bouton joystick la, zòtèy fè. Lupanula rele byen fò:
  - Nou irézistibl!
  Tank T-64 a siperyè machin Chinwa yo. Epi dechire yo. Men, pi fò nan dife a dwe te pote soti sou enfantri a.
  Ak atak la jete pa ti gason Chinwa. Adolesan ki gen trèz oswa katòz ale nan atak la, flache talon pye yo fè. Ti gason minè kouri nan batay san soulye. Se konsa, li pi entelijan ak plis ekonomik. Ak mitrayeur tire sou yo.
  Catherine, koupe konbatan yo nan Lachin, te note:
  - Glwa Sovyetik la!
  Euphrasia, li t'ap manevwe tank la, li t'ap rele byen fò:
  - Pou patri ki Sen an!
  Bagay pwensipal lan se pa voye grenad sou ou. Ak tank Sovyetik koupe enfantri Chinwa.
  Non, yo p'ap janm gen pitye.
  Elizabeth te chante, li te voye yon pwojektil fragmentation ki gen gwo eksplozif nan epè twoup Chinwa yo epi li gwonde:
  - Pou bèl kominis!
  Ak ti fi yo chante nan inison:
  Inyon an endèstruktibl, repiblik lib,
  Se pa fòs brital, pa pè ki te rasanble...
  Ak bon volonte moun ki eklere,
  Ak sajès ak rezon, ak kouraj nan rèv!
  Ak ti fi yo vrèman fre. Ak pwojektil yo te lanse avèk presizyon kraze zam Chinwa a pwòp tèt ou.
  Armada Lachin te soufri gwo pèt, men li pa rive nan objektif li, byenke te gen kèk siksè. Vladivostok jere yo dwe koupe ak sa a se grav. Prèske tout lanmè a te kaptire. An menm tan an, Chinwa yo te eseye antoure Alma-Ata. Men, lame Sovyetik la te kenbe. Ete a rive. Plis ak plis inite ki soti nan tou de bò yo te antre nan batay la. Mao Zedong mande viktwa nan men jeneral yo nan Anpi selès la.
  Peyi Pak Warsaw yo pa t 'vle ale nan lagè ak Lachin. Se sèlman GDR a voye plizyè batayon. Ki gen ladan tank. Lòt eta yo pa t ap patisipe nan yon fason oswa yon lòt.
  Sa yo se alye yo. Chinwa yo pito fèb nan teknoloji, men tank la T-54 te metrize nan pwodiksyon epi yo itilize nan batay. Anpi selès la, anvi pou viktwa ak dezi dominasyon mond lan.
  Mao Zedong te kòmanse lagè a lè li te deja swasannkenz ane fin vye granmoun. Li gen ti kras nan pèdi. Sovyetik la gen zam nikleyè, men Brezhnev te pwomèt pa janm sèvi ak yo an premye. Lachin tou gen yon bonm atomik. Ak nan lòd yo pa tonbe anba yon atak nikleyè pa Sovyetik la, Mao poko itilize li. Batay yo se sou tè ... Sou 22 mas, gwo echèl eklatman te kòmanse. Nan mwa avril, fòs prensipal yo te antre nan batay la. An jeneral, pandan ke Lachin pa te reyalize twòp siksè, men li te jere fè yon bagay.
  Espesyalman nan Primorye.
  Men, flòt Sovyetik Pasifik la te genyen yon kantite viktwa. Nan lanmè, siperyorite Lachin nan nan mendèv ak popilasyon pa afekte anpil.
  Mao espere genyen yon lagè pwolonje nan attrisyon. Li gen plizyè fwa plis popilasyon an. Anplis de sa, US la ak Òganizasyon Trete Nò Atlantik yo se lènmi Sovyetik la. Prezidan Nixon te di ke yo te kapab vann zam bay Lachin. An patikilye, tank ak avyon, ak bato.
  Se vre, Lachin pa twò rich pou l peye pou li. Men, yon pati nan pwovizyon yo ka ale sou kredi. E sa grav...
  Lagè a ap pase pou tèt li epi li trè dezagreyab pou Sovyetik la, byenke Chinwa yo ap soufri plizyè fwa ak plis pèt. Men, tout moun monte ak monte.
  Ekipaj tank Gerda te antre nan batay la ak machin Chinwa yo.
  Alman yo te itilize dènye kanon wo-presyon ak yon barik relativman kout. Yon devlopman ekselan te fè nan GDR a epi ki kapab kraze nenpòt pati.
  Nouvo zam la te gen yon kalib 120 milimèt ak yon vitès mizo 1,700 mèt pa segonn. Avèk li, li te posib yo pèse tout machin Chinwa nan yon distans ki long. Petèt, eksepte pou tank yo Mao super-lou. Men, yo kapab tou pèse, sèlman yon ti kras pi pre.
  Vanyan sòlda Alman yo mete machin yo ak ekselan zam devan.
  Chinwa T-54 yo te eseye jwenn tou pre Alman yo, epi yo gaye, literalman menase belye mouton.
  Gerda tire sou tank Chinwa a. Wete gwo kay won an nan men l ', li pepi:
  - Ki sa ki kont tigrès yo kouri nan?
  Charlotte tou peze bouton joystick la ak zòtèy pye li yo, epi li di:
  - Ann vin chanpyon mondyal!
  Epi kraze yon tank Chinwa.
  Fucked nan Ris ak Christina. Dernye zam la te otomatik, e li te tire douz kout zam pa minit.
  Ti fi a ak cheve wouj an lò di:
  - Pa gen okenn baryè pou vanyan sòlda Prussian!
  Magda ki gen cheve an lò te kraze tank Chinwa a epi li te fè dan li:
  Mwen se pi fò nan fò...
  Ti fi yo te fache. Lagè a kontinye, e li kontinye. Ak ki lè Chinwa wouj yo pral bat? Konbyen tan yo pral koupe? Jis mesye di.
  Ak ti fi Chinwa yo gen sa yo bezwen.
  Pou egzanp, Alman yo te tòtire yon manm Komsomol ki soti nan Repiblik Pèp la nan Lachin. Premye dezabiye ti fi a nan frèt la.
  Gerda rache manto po mouton li an premye. Lè sa a, ansanm ak Charlotte, li te kòmanse retire bòt li yo. Sepandan, soulye yo se prela ak frape desann. Yo te dewoule twal pye yo.
  Lè sa a, Gerda dechire tunik la Komsomol ak chemiz ak yon kouto. Kite sèlman yon soutyen. Li koupe pantalon li.
  Charlotte te tire sou cheve blond manm Chinwa Komsomol la. Lè sa a, yo te Gerda ak Charlotte, nan yon bikini, yo te mennen yon manm Komsomol pye atè ak nan yon kostim de ben. Twa ti fi janm fè kouri nan gwo frèt la. Ti fi Komsomol la te konpòte kouraj. Apre sa, mwen kouri pou de zè de tan. Malgre ke pa tankou fre tankou de tigrès yo. Janm yo nan ti fi Ris la te tounen wouj, ak Lè sa a, vire ble nan frèt la.
  Lè sa a, Gerda ak Charlotte li yo te mare nan dèyè epi yo te mete sou etajè a. Ti fi Komsomol la tranble nan doulè. Mwen te kòmanse bese sou. Gerda rale l sou zepòl yo epi li vire l. Gwo doulè, manm Chinwa Komsomol la dwate sou etajè a, pwent li krake.
  Pye yo fè yon ti fi Chinwa yo te sere nan estòk yo, epi yo te kòmanse pann chay la. Charlotte te chaje boutèy la an premye.
  Manm Komsomol ki soti Lachin nan te plenn, men answit te sere dan li epi li te tonbe an silans.
  Charlotte ak Gerda byen vit kraze branch. Manm Komsomol yo te mete anba pye yo epi yo te mete dife.
  Li tèlman enteresan fri pinga'w fè. Ak bèl anpil komik, ak amizan.
  Flanm dife a te niche plant yo yon ti kras ki graj ti fi Chinwa Komsomol la, epi li te pran sant nan fri shish kebab. Doulè a, nan kou, soti nan dife a se terib. Manm Komsomol la tranble, swe koule soti nan li, ti fi yo jemi dousman. Men, gwo rèl yo te kenbe pa yon efò terib nan volonte.
  Lè sa a, yo te kòmanse fwe ti fi a ak branch Spruce. Tou de Gerda ak Charlotte te bat ak tout fòs yo. Menm po a sou do ti fi a pete. San melanje soti, ak swe. Soutyen li vole ale, li tonbe nan dife a epi li ajoute chalè nan pye li.
  Gerda panche, li niche yon melanj swe ak san. Li te fè l plezi.
  Charlotte zongle manm Chinwa Komsomol la sou pwatrin lan. Lè sa a, ti fi a pran ak frape pwen li nan plexus solè a. Lè sa a, wouj-chveu-dyab la te ajoute branch nan dife a anba pye yo nan manm Chinwa Komsomol la. Sant boule te menm pi fò.
  Gerda sifle an kòlè:
  - Ou pral pale!
  Charlotte peze pwatrin fi a pi rèd epi li sifle:
  - Sispann jwe bèbè!
  Gerda te pran yon branch ki boule nan dife a epi li mennen l nan pwatrin yon ti fi Komsomol Chinwa.
  Se konsa, li twitched, ak tèt blond li balanse, tonbe sou bò li.
  Charlotte te souri tankou yon dyab.
  - Sanble fi a pare!
  Gerda ri epi li te kòmanse masaj figi ak kou manm Chinwa Komsomol la. Li te an sante e li te refè byen vit. Lè sa a, terminator blond la pran yon branch flanm dife nan dife a epi li pote l 'bay figi sansib prizonye a. Ti fi a te reziste e li te trese.
  Gerda niche bouch li epi sifle:
  - Ou pral di bote?
  Manm Komsomol la plenyen:
  - Tiye Mwen! Tanpri pa soufri!
  Gerda reponn seryezman:
  - Non! Ou pral tòtire pou yon tan trè long epi yo pral fri tout wout la nan fen an.
  Charlotte te fè remake:
  - Oswa petèt bay gason li. Li toujou jenn fi e sa pral fè l mal anpil lè li...
  Yon manm Komsomol ki soti nan Lachin te kriye dezespereman:
  - Pa bezwen! Mwen pap di w kanmenm!
  Gerda sijere:
  Eske nou boule pwatrin li?
  Charlotte souke tèt li.
  - Non! Gen yon fason pi efikas pou ekstrè enfòmasyon.
  Gerda souke tèt.
  - Wi... Sa a se mete presyon sou atè a nan kou a. Pou fòme yon zòn rapò, epi li pral di nou tout sa li konnen ak sa li pa konnen!
  Charlotte ri epi li di:
  Poukisa nou te tòtire li lè sa a?
  Gerda onètman reponn:
  - Piman pou plezi. E kounye a.
  Terminator blond la mete men l sou kou manm Chinwa Komsomol la. Li woule je l, li vin tankou yon pwason ki mouri. Gerda di byen fèm:
  - Kote batri a?
  Li reponn dousman:
  - Sou mòn Bulshim ....
  Ak sou sa... Toughs te deja soti nan Oseyan Pasifik la ak lapli toransyèl te vide desann.
  Alman yo avanse trè dousman. Labou ak labou te ralanti yo. Batay la te montre efikasite nouvo kanon wo-presyon nan yon distans trè long frape T-54 la - prensipal tank Chinwa a te fè anba yon lisans Sovyetik.
  Gerda, ki te tire byen lwen, li remake:
  - Nouvo zam la pi alèz.
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Pa kite lènmi an pwoche!
  Christina, ki te peze bouton joystick la ak dwèt li, li te frape yon tank Chinwa epi li gronyen:
  Men nou tèlman entelijan tou. Senpleman fenomenn! Se konsa, pa gen anyen pral sispann ak kraze vanyan sòlda yo!
  Magda rasyonèl te fè remake:
  - Ak atire atansyon sou tèt ou! Savwa, agresif kolosal li yo!
  Ak ti fi a tou peze pye l 'sou bouton joystick yo, frape tank la nan Lame Wouj Chinwa Pwoletè a.
  Gerda ap tire, li mande tifi yo:
  - M ap mande kote Chinwa yo gen anpil pèsistans. Yo kanpe tankou yo te fè nan Titàn. Epi yo pa vle bay.
  Charlotte te ajoute ak yon ri:
  - Epi yo p'ap lage! Apre yo tout, sa a se reyèlman moun ki pi fò! Ak pèp la pa fleksib!
  Magda ri, li fè dan l wè, li te klere ak je klere tankou safi, li bay:
  - Glwa pou gran patri nou an!
  Christina sifle nan anmède:
  - Li pa ta mal pran Lond!
  Gerda ri epi li sijere:
  - Ki sa, ki lide ou genyen? Lapè pou fini ak Anpi selès la?
  Charlotte te tire sou moun Stalinis yo, te kraze tourèl machin Sovyetik la epi li di:
  - Non! Lapè pa kesyon!
  Christina tou frape tank yo nan Lame Wouj Chinwa a epi li sijere:
  - Ka gen yon kesyon de yon trèv?
  Magda di:
  - Wi, yon soulajman tanporè. Pou vire lwès.
  Gerda voye yon pwojektil epi li te note:
  - Li aktyèlman posib. Tanporèman fè lapè ak Lachin, ak ansanm ak Larisi yo, yo menm yo pral deplase nan Grann Bretay. Lè sa a, nou pa te pran Lond pou yon tan long!
  Charlotte ri epi li sijere:
  - Pran Beijing epi pèsonn nan mond lan pa pral sispann nou!
  Christina, ak yon souri nan dan leyopa a, fèmen bouch:
  - Non, pèsonn p'ap sispann e pa janm!
  Magda te kriye ak kòlè sovaj:
  - Non, pap gen mòn an lò! Epi pral gen wòch dyaman!
  Gerda te fè dan l' epi li te griye, li te kraze machin Chinwa a tankou yon kristal ak yon mato:
  - Nan yon sosyete konsomatè - plen ak abi!
  Epi ankò ti fi dan an te klere, ki klere pi klere pase bèl grenn pèl. Gerda te renmen tòtire ak tòti.
  Pa egzanp, li te pran yon pyonye Chinwa epi li fonn li vivan nan Aqua regia. Sa yo se tandans li. Ak tòti te fè l eksite. Yon manm Komsomol ki soti nan Lachin, fanm Alman yo, pou egzanp, apre yo te ponpe soti tout enfòmasyon itil yo, yo te kòmanse boule ak dife. Literalman fri pwatrin vivan. Apre sa, yo te koupe yo, piman yo epi yo manje.
  Wi, Charlotte ak Gerda te angaje nan kanibalis. Epi yo manje manm Chinwa Komsomol la vivan. Lè sa a se konsa grosye epi li pa estetik plezi. Ak pi enpòtan, li fè mal.
  Imajine yon ti fi, ki poko touye, fri, epi koupe nan moso pa moso. Lè sa a, tranpe l nan sòs ak manje.
  Gerda ak Charlotte menm te manje vyann moun. Yo te gen dyare ak ti fi yo te kondwi. Mwen te oblije soulaje tèt mwen nan touf raje.
  E kanibalis sa a pini.
  Yo te manje vanyan sòlda ak ti gason. Yo te retire tout kat pyonye Lachin nan Bruce Lee, epi yo mete yo nan yon gwo chodyè. Ak nan lwil legim, ti gason an te fri jis konsa. Epi li jeneralman gwo.
  Magda t'ap manje janm ti gason an, li di:
  - E kisa? Li fre ak bèl!
  Christina te note:
  - Tout bagay bèl pou nou!
  Vyann juicy pyonye Chinwa a te koupe an tranch mens epi tranpe l nan sòs la. Ti fi yo te manje ak chante.
  Gerda kriye:
  Pa gen pitye, pa gen pitye pou lènmi an! Mwen soufle kominis tankou ble!
  Apre sa, li stomps pye l 'nan nèj la.
  Ti fi yo prèske nèt manje ti gason Chinwa a. Te jwi fwa li. Yo koupe tout vyann lan. Nou manje ak bwè diven. Yo manje epi yo tonbe nan dòmi.
  Nan yon rèv, vanyan sòlda yo te reve ke move lespri yo tèt yo te boukannen nan chodyè. Ak an menm tan an, po a koupe avèk èd nan kouto. Apre sa, yo tòde epi kraze.
  Lè sa a, tòti ki pi brital la kòmanse. Ti fi yo te rakwoche nan cheve yo epi yo te kòmanse balanse sou etajè a. Apre sa, yo limen li ak dife. Apre sa, yo te aji ak virtuozite bagay konplike.
  Gerda te sonje sa pandan l t ap tire, epi l te mande l:
  - Kòman ou renmen lanfè?
  Charlotte reponn ak yon souri:
  - Yon kote ki enteresan sitou an tèm de konpayi an!
  Christina ri epi li reponn:
  - Ou ka tòde ke dyab la la!
  Magda ak yon griyen nan dan griyen:
  - Ak reyalize rezilta yo pi wo! An jeneral, ki jan sou konpetisyon polo dife?
  Gerda te antre nan yon tank Chinwa epi li te deklare avèk rezolisyon:
  - Se sèlman lènmi Sovyetik la ak Repiblik Demokratik Alman an pral nan lanfè! Ak vre Aryen yo ap kontinye goumen nan lòt linivè!
  Charlotte konfime ak konfyans, frape pye l 'kont zam la:
  - Se pou se konsa!
  Epi li te klere dan pèl li yo.
  Christina sijere:
  Ann fè kòn!
  Magda ri ak jape:
  - Ann vin move lespri ki pi wo a!
  Epi li montre lang li.
  Ti fi yo vrèman kontan, epi yo gen misk trè fò.
  Gerda te fè remake:
  - Oh, Mowgli ta dwe nou!
  Charlotte korije zanmi li:
  Plis tankou Tarzan!
  Christina ri ak griye:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Chèf tout peyi!
  Magda di ak kè kontan:
  - Nou gen lespri Prusyen an! Nou pran sant Lapris!
  Gerda ri, li fann tank Chinwa a epi li groyen:
  - Non! Nou se pitit Satan li menm!
  Charlotte sipliye ak dan yo mete deyò:
  - Epi n ap rete fidèl ak Peyi a!
  Christina fasilman konfime sa a:
  - Wi, nou pral! Ansanm ak patri a ak pati a!
  Magda te bougonnen ak plezi:
  - Lidè vini e ale, men pati a rete!
  Epi ti fi yo rele byen fò nan inison:
  - Glwa pou CPSU la!
  Ak ri, sa yo Alman bon.
  Lagè a ak Sovyetik la ak Lachin kontinye.
  Batay la te fèt tou de sou tè ak nan lanmè. Ak ti fi yo goumen ak chante anpil ak trè bèl.
  Apre sa, yo te pale de bagay divès kalite ak trè enteresan, epi yo te di anpil bagay tanpèt ak aforistik;
  Gen anpil moun entelijan ak onèt, men yo ranje tèlman malen ke yo pa janm melanje!
  Lachte se premye siy obeyisans. Epi obeyisans se nanm yon sòlda! Ak nanm nan yon sòlda se kle nan viktwa - pou genyen ou bezwen yo dwe yon lach! Se konsa paradoks lagè!
  : Bondye se nan chak moun, Bondye se chak moun, si sèlman li gen gwo moralite, ak nanm nan se pa yon bèt!
  Touye nan non Kris la se menm jan ak touye Kris la!
  Li pi bon travay nan fòmasyon pase repoze nan kavo a!
  Lè nepe a kase, men an rive pou ponya!
  Ou ka mande banalite, oswa andire joure, men ou pa ka jistifye yon joure banal!
  Tout bagay difisil se frajil ak gate, men nan andirans mou, gen fòs. Ak ki moun ki pa kwè nan sa a, nan kou, mwen pral montre lang nan ke ou ka manje! Tout dan yo tonbe nan pousyè tè, men li vivan - mwen di bang!
  Konstans nan sèks detwi lanmou!
  Konte sou chans se tankou takine Bondye ak anmèdan lanmò!
  Pòm an lò grandi pi byen lè ou wouze pye bwa yo ak san!
  Gen twa bagay: ki gen valè pa chanje: Toupisan an, paran yo ak Motherland!
  Teyat ki pi enteresan an se teyat lagè a, se sèlman frè antre a prohibitif!
  Men, nan teyat operasyon yo, dlo nan je yo toujou reyèl epi chak zak se yon leson pou lavi!
  Talan sèlman lè sa a vin tounen yon jeni, si miltipliye pa kolosal dilijans!
  Procrastination vòlè lorye, prese pote siksè!
  Yon chirijyen reyèl se yon moun ki kapab fè yon operasyon konplèks inapèsi!
  Se pa boksè a ki frape, men moun ki frape atè!
  Bote se toujou pwazon - dyondyon ki pi klere yo se agarik mouch, ak pwazon se tankou eple yon fanm - tèt vire ak pwazon kè a!
  Espri natirèl la ka soumèt fòs natirèl la, men fòs natirèl la p ap janm soumèt lespri a!
  Mouri fyè pi bon pase viv enb!
  Nenpòt moun ki kenbe lavi nan gòj la gen plis chans pèdi li pase moun ki mete ti poul la nan kontantman gratis!
  Bote disparèt, kouraj rete etènèl!
  Epe a twò file pou kenbe pouvwa leta sou li, flatri twò dous pou bwè pèp la pou toutan avè l!
  Enjenyeu sòlda nan konpanse pou move kalkil jeneral la, men bati yon kalkil sou li se tankou fouye yon twou ak yon zegwi!
  Li difisil pou limen sa ki deja sou dife epi mete sa ki deja boule!
  Tanperaman gason cho, sèk sèvo a ak boule nan pati anba a nan bous la!
  Olye de sa, li boule yon twou nan pòch li - yon kè cho!
  Sak ki pi epè a pèse nan yon phallus difisil!
  Pou yon nonm, pi bon glas an lò!
  Sou pyès monnen an ak ondilasyon - dekorasyon an nan yon nonm!
  Yon lagè ka san yon gayan - men ap toujou gen yon defisi!
  Feblès imen se motè prensipal pwogrè!
  Si ou vle vin premye a, travay tankou dènye a!
  Jeni se fanmi divinite, ak fanmi merite!
  Ou ka sèvi patri a yon ti kras, men ou pa ka trayi yon ti kras!
  ! Mwen panse, donk - mwen egziste, mwen egziste - donk, mwen viv, mwen viv - donk, mwen viv ak kè kontan!
  Patnè seksyèl yo tankou manje - yo mande pou varyete ak epis santi bon cho!
  Yon revolisyon fèt ak yon kè pi, men se pa ak gan blan; sou wout la kontantman, wou yo mande pou san wilaj!
  Pi souvan, yo trayi pa poutèt mechanste, men paske nan feblès, byenke se feblès ki enkline nan mechanste!
  An jeneral, lwa a se ke yon mekanis wouye sèlman travay ak grès lò!
  Atizanal ak kalkil: ki jan yon mari ak yon madanm bay nesans nan viktwa - onètete se twazyèm siplemantè a!
  Kreyasyon ki pi san fon nan mond lan se yon vè vodka, tonbe nan li se kontinuèl, ak anba a se nan simityè a!
  Se pa tout kondane ki kriminèl, se pa tout kriminèl ki kondane!
  Li pi fasil pou yon chamo pase nan je yon zegwi pase pou pibliye san blat!
  Yon jij pwofesyonèl se tankou yon pwostitye pwofesyonèl - diferans lan se sèlman nan kantite lajan an nan frè a ak ran nan tchoul la!
  Politisyen yo tankou vè, sèlman yo peze plis san nan zantray yo lè yo egzile!
  San se pi bon angrè pou kiltive kouraj jenerasyon k ap monte a!
  Majorite a agresif obeyisan panse ak lestomak la, pa ak kè a, paske li se pi gwo nan volim.
  Sepandan, doktrin ate se pi lojik la, li demontre matirite nan limanite, pandan y ap nenpòt relijyon, asosyasyon ak anfans!
  Bondye se yon Papa ki gen fòs sou yon jenou solid, yon timoun ki fèb vle apiye sou li!
  Li ra pou nenpòt moun ki limen yon etensèl nan talan lè imidite a nan totalitaris se alantou!
  Moun ki pa satisfè ak sot pase a epi ki pè prezan panse sou lavni an pi souvan!
  Li pi fasil pou frape lalin lan ak yon wòch pase pou fòse politisyen kenbe pwomès eleksyon yo!
  Imanis ki gen sik nan peyi yon pèp se osi apwopriye ke sik nan bortch!
  Twa bagay ki p'ap janm fini an: Bondye, tan ak moun sòt!
  Si ou vle genyen; bliye twa mo: li difisil, mwen pa kapab, sa ase!
  Yon kochon ap toujou jwenn pousyè tè, yon rat ap toujou jwenn yon espas, ak yon moun ki parese ap toujou jwenn yon eskiz!
  Moral menm rasin ak mo sal! Pi souvan li se itilize tach vèti ak lave lwen vis!
  Rena a chanje po li de fwa pa ane, ak mask politisyen an chak èdtan!
  Lanmò se tankou yon madanm fidèl, vini san rapèl, mete l nan kabann epi pran posesyon nèt!
  Jantiyès se tankou swe, koule mande efò, men kò a vin pi fò, ak chak gout fèy pousyè tè!
  Yon sòlda se tankou yon pèl, poli sèlman ak men difisil! Men, tou jwenn blunt byen vit!
  Ideyal ki pi wo yo muri sèlman lè yo wouze ak san, wouze ak dlo nan je epi fètilize ak swe!
  Pou yon ate, tout relijyon yo bon - paske pa gen Bondye! Epi vid se despo ki pi dou!
  Pa gen pwoblèm ki jan fò ewo a se, li pa pral peze lanmè a soti nan yon ti sitwon!
  Pi gwo depase malen an pa konpanse pou yon ti mank entèlijans!
  Kòmandan an se nwayo a - si pouri, Lè sa a, tout estrikti a kraze!
  
  Plis bèje a pi bon, se chen li an kòlè, se wa a pi dous, se plis satrap la sevè!
  Ris se pa yon nasyonalite, men yon vokasyon ak yon vi!
  Yon moun ki fèb bezwen Bondye tankou yon timoun, Papa ak Manman, men kòm li ap grandi, li se chay pa gadyen, epi li, li te detache tèt li ak paran li, rete kole ak madanm li - syans ak rezon!
  Ay, lespri a san fòs pa vo anpil - yon atlèt bèbè pral fasil trangle akademisyen ki pi abstruse!
  Verite a se ke lanmò, kontrèman ak yon fanm, se toujou vre, ak lavi se yon trayizon konplè!
  Pito ou koupe yon fwa pase madichon san fwa!
  Modès se sè sajès la! Fè grandizè kraze lespri a!
  Li pi fasil pou donte yon tig pase pou re-edike yon tiran - yon rat pa ka fòme!
  Plis lènmi, se pi bèl lagè a! Jete mwens mo - lagè se pa yon jwèt!
  Mwens gout nan lanmè pase mask yon ajan sekrè!
  Aparèy tòti a, tankou yon enstriman mizik, mande pou lanmou ak talan! Se sèlman olye pou yo ri ak aplodisman ou jwenn jemi ak dlo nan je!
  Jezi nan mitan twoupo a se tankou yon dyaman nan dlo egou!
  Tan se bouro ki pi san pitye, li pa konnen gen pitye ak pawòl Bondye a padonnen!
  Yon politisyen abil, menm madichon pou obscenite, kenbe yon repitasyon kòm yon moun entèlijan!
  Ti towo bèf la renmen fwe, men li pa renmen chari!
  Pou raboure byen, ou bezwen plante pandan tout ane a!
  Si ou pa ka mòde, pa jape!
  Moun ki bat yon tig pap pè yon douzèn chat!
  Yon machin se pa yon liks, men yon fason pou pinisyon: syèl la pou polisye trafik yo, purgatwar pou yon bous, lanfè pou lapè nan tèt ou!
  Fè yon erè se yon erè! Pa admèt yon erè se yon krim!
  Man se enprevizib - fi imen an se doubl enprevizib!
  Politik, kontrèman ak ski, mande pou wilaj lò!
  Fòs ak entèlijans, tankou mari ak madanm, bay obeyisans sèlman an pè!
  Yon chèf fò p'ap janm plante plis lènmi pase l' ka rasanble zanmi!
  Lajan se najwar reken jistis la!
  Atansyon; se pa yon sinonim pou lachte, men kouraj - pou ensousyan!
  Se sèlman moun ki mouri yo pa bay manti, ak Lè sa a, sèlman si yo se ate!
  Yon move kwayan vòlè kò a - yon bon ate vòlè nanm nan!
  Yon karyè san manti se tankou yon tank san gaz!
  Moun ki fè mizèrikòd rasanble fòs, mechanste se yon siy feblès!
  Apre yo tout, jeni ak awogans se bagay enkonpatib!
  Malgre ke yon pwen ak yon mwatye pi bon pase yon sèl - yon lide ak yon mwatye pi mal pase yon sèl!
  Yon moun nòb riske lavi li - yon etranje vye!
  Lidè a pa ta dwe dous - yo pral niche li! Men, li pa ta dwe anmè - yo pral krache li!
  Li pi difisil pou jwenn sab nan dezè a - pase yon rezon pou arestasyon!
  Insidiousness se zam la nan fèb la - meanness se zam la nan trètr!
  Sèvi ak zanmi - talan exploiter lènmi - jeni!
  Yon souflèt dousman se egalman yon miss!
  Prekosyon kòmandan an se tankou yon dwèt nan pwen li, yon eleman entegral, men li pa pral ranplase rès la!
  Refleksyon ak yon kouran aforism yo te koupe pa aparans nan bato Chinwa sou orizon an. Ki sa ki kenbe ak Deng Xiaoping.
  Chinwa yo ka toujou kache, men kouri lwen batay la se yon wont. Se konsa, Deng Xiaoping aksepte yon batay inegal.
  Ti fi yo kouri alantou pil la, pye atè ak briyan. Yo tire tèt yo epi fè desann vanyan sòlda yo nan anpi selès la. Bann salo brav sa yo. Yo gen yon gwo dife. Ak je klere ak safi ak emwòd.
  Ak pinga'w fè, flicker awondi. Ak souri briyan klere.
  Ak zam dis pous la tire. Ki jan blofe. Sa menm destriktè Chinwa a te fann.
  Juliana di:
  - Se sa bondye Ris yo fè!
  Victoria, ki gen janm fè ak bronze te klere, korije:
  - Olye de sa, nou fè li tèt nou!
  Veronica sijere:
  Ann chante lè sa a!
  Anna ki gen cheve rouj te pran:
  - Natirèlman, chante a pral pi plezi.
  Epi tout batayon tifi yo chante, yon balad antye.
  Tsar Nicholas, ou se peyi Ris,
  Pou glwa peyi nou...
  Nan Larisi, nou tout se yon fanmi zanmitay,
  Pa pral regrèt, konnen lavi nou!
  
  Pou nou, gen yon anperè tou senpleman Bondye,
  Ki moun ki dirije linivè a avèk sajès...
  E mwen vle Toupisan an ede
  Epi li tounen yon pil bab panyòl Kayen!
  
  Mwen kwè pral gen bonè sou Latè,
  Ak lajwa pral klere sou planèt la ...
  Lapè ak lajwa ap gouvènen toupatou,
  Larisi te vin tounen yon paradi reyèl!
  
  Tsarist kominis pral bati,
  Voye nan lanfè gwo gwonde asasen an...
  Epi nou vole dwat moute pa desann
  Disparèt advèsè-bloodsuckers!
  
  Pa bezwen panse, wa a pa move ditou,
  Bay li yon ti kras plis chans...
  Se pou Bondye Ris la avèk Nicholas,
  Lè sa a, li pral kapab avèk fòs konviksyon entegre chanjman!
  
  Larisi se kote ki fèt nan elefan,
  Peyi a tou senpleman pa ka pi bèl ...
  Nou pa bezwen plis mo mesye
  Gèrye a reyini tocsin pou goumen!
  
  Ki jan yo pa eseye defèt lènmi an Larisi,
  Mwen konnen ou pral kraze limit la...
  Lous Ris envensibl,
  Ak solèy la pa kouche sou Larisi!
  
  Pou Peyi a pa gen pi wo, konnen mòn yo,
  Ke pik la klere nan wayòm kominis la...
  Mwen kwè Seyè a pral kraze lènmi yo,
  E grin revanchis la pap pase!
  
  Se pou Larisi klere sou planèt la,
  Peyi ki bay moun kontantman...
  Egzamen, remèt, sèlman pou senk,
  Apre yo tout, fòs Motherland la se san mezi!
  
  Se pou sa fèt, renmen pou tout tan glorifye,
  Nan ventyèm syèk la oswa ventyèm syèk la...
  Kite san an koule vyolan,
  Ewo a pa pral tou senpleman sipèstisye!
  
  Ou kourazman koule san lènmi patri yo,
  Kite l koule...
  Epi tou senpleman kraze advèsè a,
  Fè fas ki apa pou Bondye beni pou batay!
  
  Se pou gen yon zetwal nan peyi nou an,
  Ki sa ki endike chemen an ak linivè a ...
  Yon gwo rèv pral rive vre
  Tout lòt moun yo jis nan kontwòl!
  
  Wi, nou pral kraze ènmi patri yo,
  Epi fè fas ak horde la kontinuèl ...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Pa vin viktorye ak Satan!
  
  Menm si ou konnen, bondye Ris yo fò,
  Nou pral reviv grandè Larisi...
  Malgre ke slav yo divize,
  Men m ap toujou menm mesi!
  
  Tsar nou an, gwo Nicholas,
  Ou byen bat Japon...
  Se konsa, vanyan sòlda oze,
  Epi ou dwe gwo, pa yon boufon!
  
  Ak lagè a ant Sovyetik la ak Lachin ap kontinye ... Twoup yo nan Anpi selès la ap monte pi devan epi yo pa pran an kont pèt yo. Yo sekle desann pa vanyan sòlda Sovyetik bèl pouvwa ak vanyan sòlda.
  Lachin gen anpil popilasyon ak fòs tè. Yo se vanyan sòlda yo nan Anpi selès la literalman douch lame Sovyetik la ak kadav, prèske nèt ki antoure Alma-Ata. Apre sa, yo pran Khabarovsk, kwense nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo, menase koupe Lame Wouj la an miyèt moso. Men, nan lanmè, flòt Sovyetik la bat Chinwa yo, ak reyalize gwo siksè. Isit la ti fi yo menm te ateri nan yon fòs atak ak kraze nan Beijing.
  Sovyetik, Lame Ris la te kòmanse debake twoup yo dirèkteman nan Anpi Selès la li menm. Oke, kisa tsar a ak Sekretè Jeneral Leonid Ilyich Brezhnev deside kite Larisi genyen, oswa pito Sovyetik la gen yon lòt gwo anpi Sovyetik nan lès la. Ak chèf Ris la tèt li pral vin anperè Chinwa a.
  An menm tan an, menas ki soti nan peyi Anpi selès la pral elimine pou tout tan. Ak lame Sovyetik la pral ranplir ak sòlda lagè ak brav.
  Se konsa, te gen yon rezon - konkeri Lachin antyèman. Malgre ke li toujou nesesè yo repouse ofansif la nan gwo fòs yo nan Anpi selès la nan Siberia. Epi twoup yo te transfere nan Metropolis la.
  Ti fi yo ak batayon yo te ale nan batay ak sòlda Mao yo sou tè a. Ti fi yo te rankontre Chinwa yo ak piki byen vize, sabre ak lanse grenad ak pye atè.
  Veronica te voye yon sitwon ak pye l' epi li di:
  - Pou tsar a, sekretè jeneral la ak patri Sovyetik la!
  Epi tire sou Chinwa yo.
  Juliana te voye yon grenad tou sou sòlda Chinwa jòn yo ak zòtèy pye l yo epi li di:
  - Pou premye-yo rele Larisi!
  Epi li tou kloure sòlda yo nan anpi selès la.
  Men, Anna, wouj-cheveu a, te bat, epi li te kriye:
  - Glwa manman larenn lan!
  Epi tou pèse lènmi an.
  Angelina te eksploze tou, lanse tout yon barik eksplozif ak pye l ', epi gaye Chinwa yo byen lwen:
  - Glwa nan Gran Anpi Ris la!
  Epi Victoria fouti. Li te baleye Chinwa yo ak sikonbe nan sitwon an devaste ak talon pye l '.
  Li te di nan tèt poumon li:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Veronica kloure Chinwa a epi li di:
  - Pou Larisi p'ap janm fini an!
  Apre sa, li te tou koupe nan vanyan sòlda yo nan anpi selès la.
  Yuliana pran li, frape Chinwa yo. Li te voye yon grenad sou lènmi an ak pye l', li di:
  - Pou yon sèl ak endivizib tsarist ak anpi Sovyetik!
  Epi ti fi a sifle. Li te evidan ke adolesan an te vin pi gwo, pwatrin li te wo, ren li te etwat, ranch li yo te charnèl. Li te deja gen figi yon granmoun, miskilè ak an sante ak fò. Epi figi a tèlman jèn. Avèk difikilte, ti fi a siprime dezi a fè lanmou. Kite yo jis karese. Epi li pi bon ak yon lòt ti fi, omwen li pa pral prive li nan tifi li.
  Yuliana trè abilman voye grenad sou Chinwa yo ak pye l '. Epi li travay anpil siksè.
  Anna trè wouj epi tou trè bèl. Ak an jeneral, ti fi sa yo nan batayon an se bèl bagay, jis relish ki pi wo a.
  Anna lanse yon grenad ak pye li epi li pepi:
  - Se pou Gran Larisi Sovyetik vin pi popilè!
  Epi tou ki jan li vire.
  Oke, ti fi, byen, bèl!
  Rides ak Angelina. Tankou yon ti fi gwo - de mèt wotè, ak yon santèn trant kilogram nan pwa. An menm tan an, pa gen anpil grès, ak misk jete, ak kroup la nan yon chwal bouyon. Li renmen gason anpil. Rèv pou fè yon ti bebe. Men, jiskaprezan li pa te travay. Anpil moun yo tou senpleman pè pou li. Ak yon ti fi trè agresif.
  Se pa mesye li yo ki mande, men se li menm ki mande tèt li efronteman. San wont ak anbarasman.
  Epi li renmen li. Fè yon pati aktif.
  An menm tan an, Angelina se yon vanyan sòlda bèl bagay. Epi li te akonpli anpil bèl bagay. Victoria se kòmandan batayon yo.
  Li lanse yon grenad tou ak pye l' epi li di:
  - Pral gen limyè sou peyi a!
  Veronika voye yon sitwon ak pye l' epi li chichote:
  - Glwa nan Gran Anpi Ris la!
  Juliana tou voye dwèt li ak gwonde:
  - Pou glwa peyi manman sen an!
  Anna rele byen fò:
  - Avèk tristès sou latè!
  Ak yon kado jete ak yon pye fè vole tou.
  Anplis de sa, Angelina kriye. Li voye tou yon pakèt grenad ak de pye l 'yo, chire Chinwa yo apa.
  Ak ti fi ewoyik la gwonde:
  - Nan Non Bondye Blan!
  Victoria te voye yon grenad tou ak zòtèy li yo, li chire l an ti moso, epi li rele:
  - Nan non Kris la!
  Epi tire yon koup de kout bal.
  Apre sa, Angelina te kòmanse scribble nan yon mitray, koupe sòlda Chinwa yo. Li te trè bon nan li.
  Nan ti bout tan, ti fi a se yon bèt.
  Veronica te kriye ak aplom:
  - Mwen aktyèlman devni selèb!
  Li voye yon grenad ak pye l'.
  Juliana tou tire. Touye Chinwa yo.
  Tweeted:
  - Glwa pou Larisi!
  Ak pye l' li lanse yon grenad, dechire vanyan sòlda yo nan anpi selès la.
  Anna di tou:
  - Pou Larisi sen! Ak Sovyetik la!
  Angelina te lanse yon bwat antye nan Chinwa yo. Apre sa, li pran l, li gwonde ak yon kòlè frenetik:
  - Pou Svarog!
  Victoria pran li epi li di:
  - Pou yon nouvo sistèm!
  Apre sa, li voye yon grenad ak pye li!
  Veronica bele:
  - Pou misk yo nan asye!
  Epi li te tou lanse yon grenad ak zòtèy pye li yo, dechire Chinwa yo.
  Juliana tou pran li epi li di:
  - Pou renmen ak maji!
  Ak pye fè an mouvman.
  Anna dyab la wouj te pran epi lanse yon bwat grenad, li chire Chinwa yo epi li di:
  - Deyò limit sou Mas!
  Angelina pral lanse tou yon barik dinamit ak murmur:
  - Pou lòd mondyal la nan Larisi ak peyi nou an nan Sovyetik la.
  Ak Chinwa yo te deja grandi yon mòn antye nan kadav.
  Ak Victoria ki jan jape:
  - Pou yon nouvo chemen nan kontantman!
  Apre sa, ti fi yo tou de ri ansanm.
  Natasha kontinye ekri pou moman sa a... Literalman sou ale. Apre sa, li scribbled nan Chinwa yo ak mitray. Li koupe yo ak ekstèmine yo pa dè milye de vanyan sòlda jòn. Ak chak bal frape sib la.
  Twoup yo nan Larisi Sovyetik, oswa pito yon pè batayon pye atè nan tifi, t ap deplase nan direksyon Beijing. Oleg Rybachenko ak Margarita te nan forefront an. Ti gason an ak ti fi a te deja jere yo vin pi popilè ak pwouve tèt yo nan batay. Yo te goumen depi premye jou syèj Vladivostok ak lòt vil yo.
  Timoun sa yo se vrèman ewo. Se yo menm ki te jwe wòl fenomèn ki te kenbe Vladivostok pandan atak Novanm ak Desanm yo.
  Lè sa a, yon ti gason ak yon ti fi, tou pye atè ak mwatye toutouni nan frèt la, kouche nan mitray yo.
  Lè ou pye atè nan frèt la, bondye Ris yo ba ou fòs fenomenn epi ou kapab fè gwo mirak.
  Ti gason an ak ti fi a te kòmanse tire mitray sou Chinwa ki t ap avanse. Apre sa, yo te fè li trè byen. Ki sa ki pa yon piki, Lè sa a, yon frape. Yon mirak konsa te fèt pa timoun mwatye toutouni, pye atè nan frèt la. Epi li te jisteman gras a frèt la ak lefèt ke pye fè yo te an kontak ak nèj ke bondye Ris Demiurge yo te vin ede yo.
  Yon bèl ti gason ki gen anviwon douz ane, Oleg Rybachenko, ki te tire e koupe Chinwa yo, te chirpe:
  - Fidèl Lada, ede nou!
  Margarita, ti fi sa a vanyan ki gen cheve an lò, ki gen anviwon douz ane tou, k ap ekstèmine vanyan sòlda Anpi Selès la, rele tou:
  - Lènmi sa ki mal yo pral bat!
  Ti gason de gè Oleg la voye yon grenad ak pye l', gaye Chinwa yo, sifle:
  - Glwa patri a - manman nou!
  Margarita te lanse yon grenad tou ak pye l fè pitit, li te chile epi li te kriye:
  - Lènmi yo pral pann alantou bokit la!
  Ti gason an ak ti fi te goumen ak kolosal feroz. Yo te gen anpil volonte, fòs ak karaktè ke yon moun te kapab sèlman sezi.
  Tomboy Oleg Rybachenko, tire, chante:
  - Glwa Svarog!
  Margarita, tire, bay:
  - Ak Fanmi Toupisan an!
  Jèn vanyan sòlda yo te gwo ak bèl bagay!
  Oleg, voye bal soti nan yon mitray san yon miss, bay:
  - La patri a dèyè nou, Bondye Blan avè m!
  Marguerite te chipiye avèk antouzyasm:
  - Pou ènmi patri a ta mouri nan gwo agoni!
  Epi ti fi a montre lang long li.
  Oleg, kraze Chinwa yo, kriye:
  - Se pou gen glwa sou Latè!
  Margarita te dakò ak sa a:
  - Se pou gen glwa!
  Epi koupe Chinwa yo.
  Timoun yo koupe gèrye yo nan Anpi Selès la pa dè santèn ak dè milye. Yo te monte epi yo literalman jete kadav nan tout apwòch yo.
  Oleg ri ak fè remake, ekstèmine Chinwa yo:
  - Epi Bondye Nwa a ede nan batay!
  Margarita te dakò avèk antouzyasm:
  - Pou nou ak Chernobog!
  Ak yon pye fè, ki jan yo lanse yon grenad.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Dè milye de milye...
  Margarita, kraze Chinwa yo, te ajoute:
  Rejiman apre rejiman...
  Ekstèminasyon ti gason Terminator la, vanyan sòlda yo nan anpi selès la, ak pye atè yon grenad ak zòtèy fè, griye:
  - Nou pral bat Japonè yo nan yon mitray!
  Ti fi a Terminator ak antouzyasm te ajoute:
  - Ewo nou yo se bote!
  Epi ankò yon grenad vole soti nan yon pye fè.
  Oleg Rybachenko di:
  - Ti fi a gen rezon, bote nan bòs nan travay la!
  Epi ti gason an voye yon grenad tou ak pye l.
  Yo dwe di timoun nan bèl, li trè miskilè. Ak ki jan li goumen.
  Margarita di, li ekstèmine Chinwa yo:
  - Pou Larisi sen!
  Ak yon grenad jete ak yon mouch pye fè.
  Oleg ajoute:
  - Pou bondye Ris yo!
  Epi tou yon grenad te tire pa mouch janm fè ti gason an. Epi gaye opozan yo.
  Margarita, ekstèmine Chinwa yo, chichote:
  - Pou tout bèl pouvwa Matènèl bondye yo!
  Epi li soti lang li!
  Epi ankò, yon grenad jete pa pye fè ti fi a ap krak desann sou Japonè yo. Epi mitray yo ap tire.
  Oleg, koupe lènmi, chirps:
  - Ewo nan patri a kolekte alam.
  Epi ankò bay vire.
  Ak grenad la voye pa ti gason an vole.
  Margarita tou kraze lènmi an ak sifle:
  -Pou sen Larisi!
  Epi, koulye a yon grenad vole soti nan jete a nan pye a fè nan ti fi a. Gaye lènmi an nan tout direksyon.
  Oleg, tire, ak prèske tout bal vole nan sib la, chante:
  -Patri m...
  Epi ankò ak yon pye fè yon grenad sou Chinwa yo.
  Margarita, ki te ekstèmine vanyan sòlda yo nan Anpi Selès la, griye:
  - Fyè ak dous!
  Ak yon grenad kouri soti nan pye a fè nan ti fi a.
  Oleg Rybachenko, tire sou lènmi an, ajoute:
  -Patri m...
  Ti fi a, tire kòlè, ajoute:
  - Ou se kouwòn lespri a!
  Epi ankò, yon grenad letal vole soti nan pye fè ti fi a.
  Mount Inimitable literalman chaje ak kadav vanyan sòlda nan Anpi selès la. Chinwa yo tranpe l ak anpil san.
  Lè sa a, ti gason an ak ti fi yo te limen ak tout bèl pouvwa, men mòn Vladivostok la pa te bay.
  Epi kounyeya yo ap goumen tankou gran deja sou tè Anpi Selès la...
  Woule rive vag tsunami. Ki tonbe sou pozisyon yo nan twoup Ris. Men, yo avèk kouraj reflete ofansiv lènmi an. Epi montre ewoyis yo.
  Oleg lans ak pepi:
  N ap toujou rete fidèl!
  Ak yon grenad vole soti nan pye l 'ankò. Epi detwi Chinwa yo.
  Margarita tou tire. Epi li fè sa trè, trè byen, li di:
  - Larisi pa pral pliye!
  Epi tou yon grenad lanse ak yon pye fè frape sòlda yo nan Anpi selès la.
  Timoun Terminator dirije ak dechire.
  Men, Chinwa yo kontinye atake sou tout fwon. Yo gen anpil - dè dizèn de milyon sòlda, epi yo ap avanse literalman voye kadav nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo. Epi yo monte e yo monte pi devan.
  Anba kondisyon sa yo, Brezhnev te bay lòd pou yo repwann Beijing nan peyi Lachin. Ala yon operasyon trè nana ak agresif. Ak vanyan sòlda Chinwa yo monte ak monte.
  Men, twoup Sovyetik yo kouraz kontreakte. Ak kèk fè siksè.
  Twoup kominis yo te apwoche Beijing. Batay te an plen swing alantou kapital Chinwa a. Batayon ti fi yo te goumen kont vanyan sòlda Anpi selès la. Ti fi yo te konbat tout atak, tire, voye grenad ak pye atè, epi chante:
  Se pou peyi sakre a jwenn glwa,
  Chè planèt mwen...
  Moun yo nan Larisi se yon fanmi zanmitay,
  Epi pa pilonnen patri a ak bòt!
  
  Kite Leonid ki gen bon konprann nan Larisi,
  Li pral leve peyi l 'nan zetwal yo menm ...
  Li se Otodòks, Senyè limyè,
  Ak pou genyen se eleman wayal la!
  
  Larisi se manman bondye yo,
  Li gen pi bon sòlda nan linivè...
  Epi fanm yo pral kwit pi,
  Avèk fòs li nan batay san chanjman!
  
  Se pou Larisi nou yo fè lwanj chemen bèl pouvwa a,
  Ki montre wout la san bor...
  Pa gen moun ki ka fèmen nou nan chemen an,
  Nou pap rann omaj pou enfidèl yo!
  
  Grandè Larisi se gwo,
  Li se bèl ak terib pou lènmi ...
  Gen yon fason Ris ak yon zaviyon fò,
  Li se tou senpleman danjere pou diskite ak patri a!
  
  Se pou Larisi, konnen li byen, fleri,
  Reyalize yon bagay ou pa ka mezire...
  Egzamen, remèt, sèlman pou senk,
  Depi w kwè Rod san fwontyè!
  
  Se pou nou pote lafwa wayal la,
  Nan apwòch ki pi lwen nan Larisi...
  Nou fi yo pa plis pase ven,
  Men nou kwè tout konbatan yo pi bèl!
  
  Non, do Ris la p ap pliye,
  Lam lènmi sòlda yo pa pral simonte ...
  Satan pa pral dirije Larisi,
  Ak kò a nan batay sèlman ap grandi pi piti!
  Nou pral fasil pran twou sa a, konbatan,
  Avèk yon rèv ki gen zèl...
  Nou pral kraze tout advèsè yo an menm tan,
  Epi kwè m ', retribution ap tann khans diferan!
  
  Epi Jezi, ak Bondye Svarog ki sen an,
  Larisi se chevalye yo renmen anpil ...
  Dèyè nou se pi bon Bondye blan an,
  Nan non manman nou Larisi!
  Ti fi yo chante epi voye grenad sou Chinwa yo.
  Victoria jete yon sitwon ak pye l' li chante:
  - Nan Larisi, ti fi yo konbatan!
  Isit la Veronica te lanse yon kado ki ka touye moun ak manm fè li epi li te bay:
  - Epi nou se vanyan sòlda super klas!
  Li bay yon pete nan yon mitray. Sekle desann yon koup la liy nan Chinwa.
  Juliana, yon bèl fi, tou te bay yon vire. Li koupe gèrye yo nan anpi selès la... Epi li fè dan l 'li chante:
  - Planèt la pral konnen grandè Larisi!
  Ak klere ak dan byen file!
  Bèl ak dife Anna tou te lanse yon grenad. Li gaye vanyan sòlda yo nan anpi selès la, epi li di:
  - Pou yon nouvo mond! Ou se zidòl mwen kounye a!
  E ki jan pye a kale!
  Ak bèl anpil Angelina a, tou, pral pran ak lanse yon grenad. Epi gaye tout advèsè yo.
  Ti fi vanyan sòlda sa a trè an sante. Epi jis yon deyès reyèl. Li gen enèji konsa.
  Epi gèrye a gwonde:
  - Glwa pou patri a, ak pou nou!
  Victoria pran li, li sifle, li te tire nan men:
  - Se pou Peyi nou an nan pi gwo siksè!
  Epi yon pye atè lanse yon grenad. Ki vole ak detwi tout moun.
  Veronica tou tire, ak anpil siksè touye yon jeneral nan mitan vanyan sòlda yo nòb nan Anpi selès la.
  Ak yon grenad jete ak yon mouch pye fè. Chinwa yo ap tonbe.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Se sèlman moun ki mouri yo gen dout grandè Larisi!
  Epi montre dan pèl!
  Juliana byen fasil konfime:
  Nou se pi fò nan tout! Yo te yè, nou jodi a!
  Anna cheve wouj ak antouzyasm ajoute:
  - Epi nou pral demen!
  Yon grenad jete ak yon pye fè dechire advèsè yo.
  Angelina te lanse yon bwat antye nan kokiy ak pye l 'epi li bay:
  - Lavni an se pou nou!
  Natasha te itilize dènye jou kalm yo pou ekri yon dans lanmò nan yon koupe sa k ap fèt ak Lachin. Li te ekri, li kenbe mitrayil la ak zòtèy pye l.
  E anpil te flunked Chinwa yo.
  Lame Ris la pran tanpèt Beijing.
  Yon ti gason ak yon ti fi te mache devan: Oleg ak Margarita.
  Timoun yo ekstèmine Chinwa yo ak avanse nan direksyon palè enperyal la. Mao Zedong te anonse solanèlman li pa t ap kite kapital la e li t ap rete la pou toutan.
  Oleg te tire yon pete sou Chinwa yo e li te voye yon grenad ak pye l', li t'ap kriye pou kont li:
  - Larisi p'ap janm rann tèt!
  Margarita te lanse yon sitwon tou ak ti janm li epi li te grawouye, li te montre dan li:
  - Genyen oswa mouri!
  Ak yon batayon ti fi yo kraze nan palè a nan Mao Zedong. Tout tifi yo te nan inifòm, se sèlman kilòt ki rete. Ak moun sa yo prèske toutouni goumen tankou eroin.
  Victoria lanse yon grenad ak pye li epi li kriye:
  - Leonidas, ou se anperè a!
  Veronica te lanse tou yon kado lanmò ak manm li yo toutouni ak chirpe, montre dan li:
  - Wa nou an ak sekretè jeneral se pi fre nan tout!
  Ak ki jan li klere tankou bèl grenn pèl! Ak tankou yon ti fi sansasyonèl.
  Juliana tou pepi ak plezi, epi lanse yon grenad ak pye l ':
  - Mwen se yon gayan sikoloji!
  Epi li montre lang li.
  Kraze Chinwa yo.
  Anna tou tire, sa a wouj-chveu li-dyab. Epi li fè li tèlman byen. Jete Chinwa yo deyò.
  Epi gwonde nan tèt poumon li:
  - Glwa pou peyi sen mwen an!
  Epi li fè dan li!
  Angelina se tou yon fanm ewoyik, epi li pral lanse yon bwat antye nan eksplozif.
  Ak Chinwa yo te vole nan tout direksyon.
  Ti fi yo ale nan ofansif la, kraze opozan. Reyalize siksè byen mèb. Yo santi yon favè tèribl, ak presyon san pran souf, ak absans la nan feblès. Ak tete fè yo se pi bon garanti nan invincibility ak unsinkability.
  Victoria, koupe Chinwa yo, chirp:
  - Men pye bwadchenn, tèt plon!
  Epi li lanse yon grenad ak pye li. Gaye Chinwa yo.
  Valentina tou tire.
  Kraze Chinwa yo. Epi kraze yo an miyèt moso.
  Pi pre ak pi pre palè a. Epi yon pye atè lanse yon grenad.
  Pè rann tèt Chinwa. Kraze apa.
  Terminator Girl di:
  - Perun dwe avèk nou!
  Juliana se yon fi Terminator supèrb ki tire tèt li epi kraze militarist yo. Li te fè dan l.
  Ti fi a grake:
  - Nou se ewo yo nan pi gwo Larisi!
  Ti fi a te voye yon grenad ak pye l. Gaye lènmi an.
  Juliana pran li epi chante ankò:
  - Te anseye Suvorov gade devan! Men, si ou leve kanpe, kanpe nan lanmò ou!
  Epi li souri.
  Fiery Anna te chante tou e li jape:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Epi li te ajoute ak yon souri:
  - Epi nou toujou devan!
  Angelina, ti fi ewoyik la, te tou tire sou lènmi an. Li gaye gad wouj enperyal la epi li di:
  - Pou reyalizasyon yo nan epòk la!
  Epi ankò grenad yo jete ak pye fè vole.
  Ti fi peze lènmi an. Yo sonje defans ewoyik Vladivostok, ki pa pral bliye pandan plizyè syèk.
  Eh, ki jan yon lame konsa ta ka pèdi nan istwa reyèl, e menm nan Japonè yo?
  Sa se yon wont.
  Victoria voye yon grenad ak pye l' ak sifle:
  - Pou fwontyè Ris la!
  Veronica te lanse tou yon bagay ki ka touye moun ak pye l 'epi li dezespereman griye, montre dan li:
  - Pou nouvo reyalizasyon!
  Apre sa, li te bay yon vire bay Chinwa yo.
  Ak isit la Yuliana, tou, ki jan li pral pran ak bat. Apre sa, li pran li ak pye l' li lanse yon grenad.
  Apre sa, li chante:
  - Nou pap tonbe anba diktati ènmi!
  Epi li fè fas li!
  Bèl ti fi trè jèn ak figi a nan yon atlèt. Ak anpil brav.
  Ak Anna se tankou yon bang sou Chinwa yo. Li kraze yo, epi li lanse yon grenad trè abilman ak pye li.
  Ak gaye lènmi, tankou si boutèy yo vole sou boul la.
  Ti fi ap gwonde:
  - Chokola, se pou nou!
  Anna vrèman renmen chokola. Ak anba wa a, mache yo plen ak machandiz. Ki sa ki ka di sou Tsar Nicholas? Koulye a, tsar-defisi a tounen yon gwo devan je nou. Ak tout sa ki nesesè pou sa a se pou ti fi yo goumen sou fwon yo.
  Ak yon koup nan ewo timoun ki anpeche Japonè yo pran mòn Inimitable. Lè sò a nan Vladivostok te deside.
  Se konsa anpi Sovyetik la te kraze.
  Angelina te lanse tou yon barik touye moun epi li te tonbe miray deyò palè enperyal la ak mitray.
  Koulye a, ti fi yo deja kouri nan chanm yo. Sa a se kote fen lagè a pral rive.
  Victoria di avèk antouzyasm:
  - Mwen kwè, chans ap tann mwen!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye li.
  Veronica, ki mennen yon dife ki ka touye moun. Brode opozan, tweets:
  - Mwen definitivman gen chans!
  Epi ankò yon grenad te lanse ak yon mouch pye fè.
  Apre sa, gen Yuliana, tankou yon pè bonm mare tire nan pye l '. Epi detwi opozan yo.
  Lè sa a, pete nan ri:
  - Mwen se yon fi komèt.
  Epi ankò li jete lang dife lanmò yo.
  Lè sa a, Anna, fi sa a terminator, se deja prese. Ki jan li te pran tout moun ak smeaded. Senpleman superb.
  Yon vanyan sòlda ki se yon vrè demiurge nan batay.
  Epi li di tèt li:
  - Ekipaj nou an, gen kouraj ki pi wo!
  Apre sa, Angelina parèt. Se konsa, fre ak edgy. Li enfekte tout moun ak enèji éfréné li. Kapab defèt prèske nenpòt lènmi.
  Epi gèrye a montre dan pèl li. Epi yo pi gwo pase yon chwal. Men ti fi a.
  Angelina ri epi li bele:
  - Pou berejenn ak kavya nwa!
  Apre sa, ti fi yo rele nan tèt yo nan poumon yo nan koral:
  - Pye pòm pral fleri sou Mas!
  Ak san batay yo ak lame Chinwa a kontinye ap monte. Anpil vil literalman chanje men. Yon gwo kantite tank Sovyetik te rive soti nan Ewòp, ak pwodiksyon machin yo te ogmante dramatikman. Ak enfantri Chinwa a kraze pa machin blende yo. Apre sa, li peze trè agresif.
  Men, gen twòp Chinwa. Ak nimewo yo, nan kou, se yon pwoblèm kolosal pou lame Sovyetik la. E anplis, Chinwa yo brav. Yo atake an gwo mas. Gen kèk, ki te vlope tèt yo nan eksplozif, jete tèt yo anba machin Sovyetik yo. Apre sa, yo mouri ak yon rèl - "Oura!"
  Batay, li dwe di, ale ak divès degre nan siksè. Se konsa, lwen, sèlman sou teritwa Sovyetik, eksepte pou atak la Beijing. Men, Mao Zedong toujou jere yo sove nan pasaj la anba tè nan dènye moman an. Epi plizyè batayon ti fi yo te fòse yo retire li.
  Se konsa, lagè a te toujou ap kontinye. Epi li twò bonè pou mete yon pwen genyen.
  Ak twoup yo nan Anpi Selès la se tout bwa ak baton.
  Kat ti fi yo te goumen avèk kouraj e yo te montre ewoyis.
  Yo tire tou dwat.
  Isit la Natasha jete yon grenad ak pye l ', gaye Chinwa yo. Epi li gronde:
  - Glwa pou ewo yo nan Larisi!
  Yon bèl, trè koube foursome nan ti fi. Yo wete soutyen yo epi yo ekspoze tete yo. Ak pwent tete yo se konsa frèz, Apetisan.
  Kondwi yon dife trè byen vize ak Zoya. Li koupe kominis chinwa yo, li di ak kè kontan:
  - Mwen se chanpyon mondyal la!
  Epi tou voye yon grenad tankou yon pye fè. Chinwa yo gaye nan diferan direksyon, tankou vag soti nan yon tonbe meteyorit.
  Wi, Zoya renmen touye!
  Lè sa a, Augustine pran dife. Li tou tire anpil presizyon. Ekstèmine Chinwa yo.
  Epi ankò yon grenad vole soti nan pye li. Kraze Chinwa yo an miyèt moso.
  Svetlana tou klou Chinwa yo. Epi li chante:
  - Mwen se yon fi cho! Mwen pral kraze tout moun nan yon ranyon!
  Ak zòtèy toutouni li jete destriksyon.
  Ti fi nan kou menm anpil! Bèl, fleri, fonse.
  Ak Alman yo ralanti davans la. Malgre ke atiri a ap travay aktivman. Ki se gwo! Jis pi voltijye a nan yon granmèt.
  Natasha ap tire... Epi yon sèn tòti parèt devan je l.
  Chinwa yo kenbe yon ti fi Komsomol. Dezabiye l toutouni. Epi yo mete l nan yon chodyè dlo. Yo limen yon dife anba li. Te kòmanse kwit manje vivan. Ti fi a rele byen fò ak doulè ensipòtab. Bouro Mao yo kite l sote nan chodyè a.
  Apre sa, yo refwadi dlo a, yo jete l ankò epi yo kòmanse chofe l. Se konsa, yo kwit ti fi a plizyè fwa.
  Isit la yo se monstr yo ... Lè sa a, yo pandye ti fi a sou etajè a ak boule l 'ak yon baton wouj-cho. Bèl tòtire nan lanmò.
  Oke, ki jan yo pa pran revanj.
  Natasha voye yon grenad ak pye l', li gaye Chinwa yo, li souri nan tèt li ak yon souri.
  Sa a se tankou yon bèl bote.
  Ti fi a di:
  -Li pral fre!
  Zoya tou bay yon vire. Touye Chinwa yo. Li koupe militan Mao yo ak mèsenè yo.
  Apre sa, li lanse yon grenad ankò ak pye l 'epi li pepi:
  - Kat bèl bagay ak meyè gadyen an!
  Lè sa a, batay la kontinye, ak presyon ak imaj.
  Wouj Augustine te lanse yon grenad ak pye li. Gaye Chinwa yo, tranpe yon anpil nan moun ak yon grenad. Ak tout konbatan Mao sa yo.
  Lè sa a, li gwonde:
  - Mwen se reyalizasyon Motherland la!
  Epi ti fi a prezante tèt li kòm vyole. Ala bèl ak fre! Apre sa, li thrashes Chinwa yo pou tèt li. Ti fi a se jis devni selèb. Pi fre nan tout ak toujou ap chaje pou pou genyen.
  Svetlana se tou yon ti fi bon. Li te bay yon vire byen vize, li koupe Chinwa yo. Lè sa a, ki jan li voye yon grenad ak zòtèy pye l 'yo. Ki jan sòlda Mao a pral kraze.
  Ak tankou yon blond pral fè aranjman. Tout koupe desann ak yon sèl piki. Epi wòch la bat dan li:
  - Pral gen limyè etènèl ak douvanjou!
  Ti fi isit la ak tankou yon pasaj. Vanyan sòlda remakab - voltige.
  Natasha sifle. Li te voye yon grenad ak pye li epi li sifle:
  - Mwen se yon gwo fi!
  Malgre ke sa a se yon deklarasyon inmodest, li an pati vre. Vanyan sòlda sa yo bèl.
  E bèl anpil tou. Avèk je briyan ak dan pèl.
  Apre sa, yo goumen ak bèl pouvwa, jete objè kraze ak pye atè.
  Men, bat Chinwa yo trè difisil. Se tankou kout pwen yon miray.
  Zoya pran e tire yon pete sou twoup Mao yo. Apre sa, li koupe yo desann, tankou si yon chwal jigantèsk te yon zago, frape zèb la.
  Lè sa a, ti fi a voye yon grenad ak pye l ', li woule:
  - Mwen se tankou yon rèv nan dè milyon!
  Epi li montre lang li. Sa a se yon ti fi - yon Terminator reyèl. Tout moun pral monte e yo pral chire an miyèt moso. Ak scie san okenn dout nan gwo vitès.
  Zoya pran li, li chante:
  Sòlda a toujou an sante
  Sòlda a pare pou nenpòt bagay!
  Augustine te voye yon grenad tou ak pye l. Li gaye Chinwa yo epi li di ak aplom:
  - Ak pousyè tankou soti nan tapi, nou frape soti nan wout la!
  Svetlana, tire, te ajoute:
  - Pa chanje janm! Figi nou klere! Bòt klere!
  Gèrye jan nou wè an plen rad. Ak tifi pa bezwen soulye. Yo kapab efase tout moun nan pousyè oswa poud, tankou yon koulè gri.
  Natasha, tire sou Chinwa yo, te panse. Vreman vre, poukisa li enposib pou yo reyisi san yo pa tronpe? Isit la, pa egzanp, Stalin te pran pouvwa a pa twonpe. Li te pwomèt Zinoviev ak Kamenev mòn an lò, men li menm li te tire yo.
  Èske li lojik pou fè sa? Plis jisteman, li jis lojik - ou pa ka twonpe ou pa ka viv!
  Natasha te voye yon grenad ak pye l' epi li te woule:
  - Mwen se yon gwo zetwal!
  Zoya revoke tou. Gen li epi li di:
  - E mwen gwo tou!
  Ak yon grenad jete ak zòtèy fè vole. Ak ki jan Chinwa yo jwenn li. Pa pi gwo amidal yo.
  Epi Augustine tire. Epi li frape vrèman byen. Ak bat Chinwa yo, tankou si ak yon souflèt mato.
  Ak pye a fè tou lanse yon grenad trè fame.
  Augustine di:
  - Pa reveye pi popilè pandan li trankil!
  Epi ankò te bay yon vire byen vize.
  Svetlana bat ankò. Touye Chinwa yo. Epi bougonnen:
  - Mwen se yon fi super!
  Ak klere ak je ak kriye ak yon vwa!
  Wi, sa yo se ti fi sa yo ke ou pa ta dwe mete yon dwèt nan bouch ou ak yo - yo pral mòde!
  Natasha, ki te tire, di:
  - Yo te kòmanse pale, tout sou lonjevite.
  Zoya te voye yon grenad ak pye l, li te ajoute:
  - Nou deside tann yon ti jan pandan y ap souse san ...
  Augustine te voye yon grenad epi li di:
  - Bon gou pou twazyèm lan!
  Svetlana te lanse kado lanmò a ak zòtèy pye l 'epi li rele:
  - Oh, mwen fre!
  Lagè a ak Chinwa yo trè mechan. Yon anpil nan pèt mityèl ak viktim yo.
  Ak kèk ti gason ak tifi se jis ewo reyèl ak difisil.
  Oleg Rybachenko, ki toujou sanble ak yon ti gason sou douz disip yo, ak yon ti fi ki sanble tou menm laj ak Margarita, kouri devan twoup Sovyetik yo.
  Yo tire tèt yo. Dèyè zepòl yo gen sak grenad.
  Oleg tire sou Chinwa yo. Sekle yon pakèt.
  Li lanse yon grenad ak pye li epi li di:
  - Mwen se yon terminateur, sou jenou ou.
  Margarita te voye yon grenad tou ak pye l', li te ajoute:
  - Lènmi Larisi mwen pral bale sou sifas tè a!
  Ti gason an ak ti fi a tout kouri nan tèt yo epi dechire opozan yo. Yo briyan ak pi fre nan mond lan.
  Oleg te deja kapab chip ansanm ak Margarita konsiderab kapital. Ki gen ladan vann pwodui kosmetik.
  Ti gason an se aktyèlman trè entelijan. Epi li deja gen yon konstitisyon nòb. An jeneral, li pa t jis sispann a laj de douz an. Ansanm ak Margarita, yo te resevwa yon kado konsa. Rete nan anfans etènèl. Epi vin devni sipèmen.
  Poutèt sa, sò pouvwa a nan Larisi chanje. Nicholas II pa t reyisi, men li te vin yon chèf ki gen siksè. Ki jalouzi anpil moun. Ak Leonid Ilyich Brezhnev te kapab tou ale nan listwa, pa nan tout kòm reyalizasyon nan stagnation, ak yon chèf ki montre ke eta a pa ka kontwole nan tout.
  Oleg, ti gason ki p'ap janm fini an, tire sou Chinwa yo epi chante:
  - Mwen pral bale w ale tankou pisanli! Nou se terminateur pa ti gason!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye li.
  Margarita tou kloure epi li di:
  - Nou se chanpyon fre! Larisi dèyè nou!
  Ti gason an ak ti fi a tout ale epi ale pi devan. Yo gen anpil eksitasyon ak dife. Ak Alman yo literalman konfizyon anba zago yo.
  Plis jisteman fè, pye timoun yo.
  Oleg tire epi touye lènmi an ak tout bal.
  Wi, ti gason an, sanble, se pa tèlman fasil yo sispann. Li se yon Terminator otantik ak reyèl.
  Margarita lanse yon grenad ankò ak pye li epi li kriye:
  - Mwen byen! Mwen pral tounen yon chanpyon entènasyonal!
  Epi li ri poukont li...
  Sepandan, Lachin ap mobilize pi plis ak plis milyon, ak dè dizèn de milyon sòlda. Ak lame Sovyetik la nan Sovyetik la trè aktivman detwi opozan yo.
  Pandan se tan, ti fi yo ap goumen. Gen plis divizyon fanm.
  Men tout batayon an vini. Ti fi pye atè nan kostim de ben. Tankou yon chòtdeben style bikini skimpy. Ak toutouni, talon wonn nan bèl flash. Gèrye bèl bagay.
  Epi yo tou tire sou Alman yo. Men, vanyan sòlda yo antre nan konba kò a kòt ak sòlda Mao yo. Ki jan yo bat yo.
  E kijan yo kout kouto bayonèt! Men tifi yo!
  Jis gwo.
  Ti fi yo bat Chinwa yo ak janm yo fè souri kanivò. Men vanyan sòlda yo. Ti fi nan aliyman ki pi fò. Men ki jan yo bat wouj kominis, sòlda Chinwa yo.
  Epi yo bat tèt yo. Epi yo ap vini...
  Gen vanyan sòlda super-klas sa yo. Ak tout pye atè ak prèske toutouni. Apre sa, yo sote nan tèt yo. Epi yo bat tèt yo ak talon pye. Isit la yo se ti fi yo - tout ti fi ti fi yo.
  Victoria batay devan. Li toujou sanble ak yon ti fi epi li trè mens. Li enjekte tèt li ak Chinwa epi li chante:
  - Bondye sove wa a! Epi chire tout kran yo!
  Wi, ti fi yo isit la se pi gwo.
  Ak bote Veronica a vizib. Epitou blond la goumen.
  Ak bèl Yulfi a - yon ti fi ki te vin tounen yon Princess apre antere mari l '. Yulfi sanble gwo. Li renmen gason anpil e san okenn prejije antre nan kontak ak yo.
  An reyalite, sèks pwolonje lavi epi li trè benefik pou fanm yo. Li rajeni yo.
  Anna ap goumen tou, ak cheve wouj li yo.
  Epi tou Angelina a délisyeu - vanyan sòlda a se jis super.
  Sa vle di, tout gad wa a. Yon seri konplè nan bèl. Yo tèlman bèl ak sexy.
  Epi kraze Chinwa yo. Kraze yo an poud. Moulen zo yo epi chire vyann lan.
  Ak Chinwa yo ap sove anba ofansiv yo. Yo soufri defèt apre defèt.
  Anplis twoup Sovyetik yo, vanyan sòlda ki soti nan GDR a, oswa Alman nan yon nivo klas, yo tou goumen anpil siksè.
  Gerda ak Charlotte goumen nan dènye tank de moun ki gen fòm yon piramid.
  Epi yo goumen trè byen. Se machin nan Chinwa ekipe ak yon zam presyon ki wo. Kalib la se 105 mm, men sa a ase akòz gwo vitès mizo pwojektil la. Ti fi yo nan tank la kouche. Machin nan se trè manyabl ak yon motè turbine gaz.
  Gerda tire sou tank Chinwa a epi li chante:
  - Mwen se yon chen mawon sovaj konsa, mwen pa janm ale aletranje!
  Epi li ri, li tape pye l sou joystick la.
  Charlotte wouj la pa enferyè tou.
  Epitou yon ti fi super.
  Li tire tèt li epi li peze bouton joystick yo ak zòtèy li yo.
  Gèrye bèl bagay.
  Wouj la pandan l ap tire, li mande Gerda:
  - Kisa ou panse, èske Krisyanis pral finalman entèdi?
  Terminator blond la te di aksan:
  - Mwen panse ke li pral!
  Epi li fè fas li!
  Gèrye, an jeneral, se gwo nan tire. Isit la Gerda bat ak zòtèy pye li. Epi pepi:
  - Nou aryen pa ta dwe kwè nan Bib la jwif preche pasifik.
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Se vre, li pat anfòm! Nou se pi bon nan mond lan!
  Wouj la ankò voye yon pwojektil letal ak zòtèy li yo fè. Fè aksidan yon machin Chinwa.
  Gerda te souri. Pandan kalm la, li te ekri tou yon travay enteresan.
  Ti Gerda al chache frè li ki rele Kai. Men, li pa t 'konnen kote li te ye. Li pa vire nan nò, men nan sid. Apre sa, li regrèt ke li te mete soulye wouj konplètman nouvo. Apre yon koup de èdtan, yo fwote janm li. Lè sa a, Gerda wete soulye chè li, li kase ralonj li epi li pann soulye li nan yon zen.
  Tan an te prentan, cho, ou ka mache pye atè ak plezi. Li pa yon ti fi trè rich, ak nan ete a li souvan kouri pye atè. Se vre, apre sezon fredi a, plant li yo te vin douser ak douser.
  Byento, ap mache sou wout la, ti fi a te kòmanse fè eksperyans malèz nan ti wòch ak sab. Epi pou fè li pi dousman, mwen vire sou zèb la. Li te pi fasil la. Men apre kèk èdtan plant yo te deja buz.
  Ak pi enpòtan, mwen te vle manje. Ak ti fi a gen sèlman kèk ti pyès lajan nan pòch li.
  Men, nan vilaj ki pi pre a, Gerda te achte yon pen, li ekri l ak dlo fre ki soti nan pi a, epi li te dòmi nan yon pile zèb.
  Nan denmen, li grate, plant li te grate. Mwen te vle manje. Ti fi a ale nan tèt li, li santi kò l ap chofe apre yon nwit fre. Janm yo te fè mal yon ti kras.
  Gerda te mache sou wout la pandan yon ti tan, men plant li yo, ki poko gen tan pou yo redi, te kòmanse grate anpil ankò, epi answit li klere. Ti fi a te ale nan zèb. Men, isit la li pi dousman ale epi tou li pa twò bèl pou janm twou.
  Ti fi a ak difikilte rive nan kouran an. Mwen bese janm yo desann la epi mwen refwadi yo. Mwen te panse sou mete soulye. Men, li se yon pitye tire desann tankou yon nouvote. Li reyèlman te vle montre yo Kai. Pou admire nouvo soulye l 'yo.
  Lè sa a, ti fi a te kòmanse mache ankò. Mwen te dezespere manje.
  Yon jan Gerda rive nan vilaj la li achte plis pen. Men pyès monnen an kwiv yo t'ap fini.
  Epi ti fi a te panse. Ki kote yo jwenn lajan pou manje. Yo te ofri l pou l vann soulye maròk chè, men Gerda te demanti. Li pral parèt nan yo pou Kai. Jiska lè sa a, ou ka fè lajan?
  Gerda nan vilaj kap vini an te ofri pou koupe bwa. Yo ba li yon rach. Ti fi a koupe yon ti kras, men li te tèlman fatige ke, apre yo fin manje, li imedyatman tonbe nan dòmi.
  Lè sa a, yo te ofri Gerda pou jwenn zwa. Men, poutèt sa, ti fi a pèdi yon jounen antye.
  Nan fen a, li deside jis sipliye. Sepandan, peyizan yo imedyatman remake soulye wouj li yo. Tankou, li klè touswit pa yon ti fi mandyan, depi li pote yon bagay konsa.
  Finalman, Gerda deside vann soulye li. Sepandan, pou sa li te oblije mache nan vil la. Janm ti fi a te vin di byen vit, e li te prèske san doulè pou mache sou chemen an.
  Oke, Gerda te deside ke menm san soulye yo li ta ka dezirab pou Kai.
  Vann bay yon machann, resevwa kèk pyès monnen an ajan. Mwen te achte tèt mwen yon sak twal epi mwen te ale tankou yon mandyan sou wout yo nan Ewòp. Nou bezwen jwenn yon frè. Apre sa, ti fi a, tande ke nan sid la anjeneral vann ti gason nan esklavaj, kouri la.
  Se vre, ti fi a te mal oryante ak moute desann nan Almay pou yon tan long. Jiskaske otòn rive. Oke, pye fè ti fi a te fè tèt di, tankou zago yon chwal, sepandan, calluses yo grate. Men, chak jou li te vin pi frèt ak pi frèt.
  Ak dòmi deyò se alèz. Nan mitan lannwit, menm rad Gerda te jele e li te chire l ak difikilte. Bezwen fè yon bagay. Li te deja kòmanse nèj. Nan yon rad lejè, ti fi a jele nan zo a, ak janm fè tèt di li kraze kwout glas la.
  Gerda, nan lòd yo pa tonbe nan dòmi epi yo pa reveye yon bon swa, nan sid la nan Almay te rete pou sezon fredi a nan yon sèl kay sèvi nan pwen an. Pou sa, li te oblije travay, netwaye kay la, lèt bèf la ak plis ankò. Men, ti fi a te manje epi yo te bay yon rad chire ak soulye an bwa.
  Lè sezon prentan te rive ak nèj la te kòmanse fonn. Ti fi a jete blòk travay di yo ak plezi epi li ale nan sid ankò. Li pa t peye anyen, Gerda te oblije manje aloum. Anplis de sa, ti fi a toujou chante byen. Rad li te konplètman rache, ak pye l 'yo te sou ak kouvri ak yon kwout. Ti fi a finalman rive nan Balkan yo. Pase Ongri, li antre nan Latiki.
  Mandyan zamorashka demenaje ale rete nan Istanbul. Li kache nan men Tirk yo nan forè yo, li kache nan men kretyen yo.
  Sepandan, deja sou wout la nan kapital la tèt li, ti fi blond la te kenbe. Epi depi nan estanda Mizilman yo li te deja posib yo marye ak li, Lè sa a, Gerda te lave, abiye ak vann kòm yon jenn fi nan vann piblik. Yon ti fi ki gen bèl cheve blan, boukle se yon machandiz ki gen anpil valè. Li te ale nan emir a granmoun aje. Epi li dwe rive ke emir sa a, jis apre acha a, te vin tèlman malad ke li pa t 'kapab ranpli devwa maryaj li.
  Ti fi a te viv nan yon harem. Satisfè, tankou nan yon kaj an lò, men raz. Verite te aprann Tik ak Arab.
  Dekouvri Islam. Nouvo relijyon an te senp an jeneral, prèske konprann. Li pa klè si wi ou non li pral resevwa yon harem nan gason apre lanmò li? Epi li pral renmen li?
  Ti fi a piti piti te vin yon ti fi, ak fabuleux bèl, ak emir a te mouri apre yon maladi long.
  Epi kounya yo mete Gerda ankò pou vann. Yo dezabiye toutouni devan plizyè santèn gason anvi e yo vann yo bay harem Sultan an.
  Gerda piti piti pran enfliyans la, epi li vin madanm Sultan an. Men, Anpi Otoman an deja nan bès. Yon lagè pete ak Larisi ki menase mete fen nan kontwòl Latiki sou Crimea ak Lanmè Nwa a.
  Epi Alman yo te goumen byen, men sòlda Ris yo pa t pi mal. Ak bèl ti fi te goumen trè byen, defann Sovyetik la.
  Natasha tire nan syèl la. Li te tire yon aparèy Chinwa san ekipe, radyo-kontwole "Rama" -8. Epi li di:
  - Moun yo pral kontan.
  Zoya te lanse yon grenad sou avyon atak Chinwa a ak pye l ', ki te vole soti tankou yon piranha kanivò ak chirpe:
  - Bonè pou tout tan!
  Augustine, tou, te lanse yon kado lanmò ak pye l 'epi li sifle:
  - Gouvènman Sovyetik la...
  Svetlana te voye tou yon objè ki boule, li te frape yon vanyan sòlda nan lame Mao a epi li groyen:
  - Pouvwa se gwo!
  Men, Chinwa yo kite... Epi ti fi yo kalme yon ti jan.
  Natasha di ak yon souri tris:
  - Denmen, 22 mas 1979. Egzakteman yon ane pase depi kòmansman lagè a!
  Zoya te fè remake avèk antouzyasm:
  - Nou sètènman te vin pi fò pandan ane yo, men nou pa gen laj ditou!
  Augustine nan cheve rouj ri, li kraze mouch anmèdan an ak dwèt li:
  - Natirèlman pa! pa vin granmoun! Mwen toujou cho tankou tout tan!
  Svetlana ri epi li fè remake:
  - Yon lagè an jeneral rajenisman ti fi. Lidè vini e ale, men tifi rete jèn!
  Natasha reponn ak yon gwo souri:
  - Nou se rajenisman - Bondye Ris!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Wi, bondye nou yo, bondye slav!
  Augustine nan dife te chante:
  - Nou rete sou tè papa nou! Pitit Lada yo se timoun bèl bagay! Ak ane sou yon chwal zèl, Larisi nan milenè byen lwen!
  Svetlana ri epi li reponn:
  - Soti nan syèl la klòch la pral frape - lapli a pral koule toransyèl! Mwen kouri nan anfans mwen - lapli ete a swiv mwen!
  Epi Natasha te pran antouzyasm:
  - Suiv mwen!
  Apre sa, vanyan sòlda yo bat bravo, pye yo kale. Yo vrèman kapab fè mirak sa yo. Pa gen yon sèl paj ki te vire sou nan lavi mwen.
  Isit la se yon jenerasyon antye nan vanyan sòlda ap grandi. Li deja posib pou goumen nan ranje Lame Wouj la, moun ki te fèt apre kòmansman lagè a.
  Isit la, pou egzanp, Andreika. Ti gason pye atè nan bout pantalon. Trèz ane nan total, men ki jan li goumen? Wi, yon ti gason malere nan yon fason, ki pa te konnen mond lan pou yon ane antye.
  Natasha te fè Andreika siy. Li te karese cheve blond pyonye a. Gade jan li bronze, tankou chokola. Ti fi a bay ti gason an sirèt. Li boumonnen toub:
  - Dous se move...
  Men li manje manje a kanmenm. Wi, jan de yon ti gason. Natasha pran epi lonje men l. Li chatouye pye pyonye a ki fè tèt di e ki gen pousyè. Kòm repons, li te kòmanse chatouye sèl fè Natashka a. Li bon pou yo manyen pa men yo nan yon bèl ti gason.
  Natasha te fè remake:
  - Wap grandi Andrey! Si w ap viv yon koup lane ankò, m ap anseye w.
  Ti gason an te sezi
  -Kisa?
  Natasha ri.
  - Ki jan yo fè lanmou!
  Andrey soufle ak meprize:
  - Mwen te deja wè li!
  Natasha souke tèt li.
  - Sa ou te wè sete bèt kwazman. Apre sa, mwen pral anseye ou trè byen ak trè agreyab!
  Ti fi nan renmen vrèman konnen anpil. Yo se konbatan ekselan, ak Lachin, ak tout nimewo kolosal li yo, te deja regrèt yon atak agresif konsa twa fwa.
  Natasha tire sou twoup Mao yo, li lanse yon grenad ak pye l' fè chile, li di:
  - Pou grandè peyi kominis la!
  Apre sa, li fè dan l '.
  Ti fi yo ap goumen isit la, tradisyonèlman prèske toutouni. Abiye sèlman nan wouj, kilòt sere, yo goumen ak enfekte rès la nan konbatan yo ak yon foli.
  Epi yo tire. Epi yo tire trè byen. Tankou tirè pwofesyonèl ak vanyan sòlda nan nivo espas ki pi wo a.
  Zoya tire tou. Li koupe Chinwa yo epi li di:
  - Oh, peyi mwen ak gwo fanmi!
  Epi li voye yon grenad ak pye li. Yon bèl fi an jeneral.
  Ak cheve li se koulè fèy lò.
  Zoya te tòtire nan yon sèl fwa pa Chinwa yo. Premyèman, yo mennen m 'nan yon joupa epi yo dezabiye m' desann nan bout pantalon mwen. Yo te kòmanse santi, monte ak men yo nan kote ki sansib. Lè sa a, yo bat mwen ak kawotchou kawotchou. Yo bat mwen sou pwatrin lan, sou kote yo, ak sou kwis yo. Next te pi imilyan an - vyole ak yon matray kawotchou. Men, santiman an tèlman grav. An menm tan an, ansanm ak doulè a, Zoya te fè eksperyans yon orgasm epi li te fini. Sòlda Mao yo te ri.
  Lè sa a, yo ankò vyole bote nan men-ekri ak yon klib, ak Lè sa a, yo menm yo mete sou li ... Vennsenk jèn, sòlda grangou mache sou ti fi a. Pa kite yon jenn fi ankò, men toujou yon gason. Sa a se tou de plezi ak doulè. Sansasyon entans sa yo. Espesyalman si vyole nan senkyèm pwen an.
  Men, omwen yo pa te bat. Li ka wè ke twoup yo nan Lame Wouj Lachin nan te renmen genyen li nan diferan pwen. Yo pa t pann li. Jiskaske Zoe finalman kouri ale. Anvan sa, bò wout la, li te mete deyò nan frèt la pye atè ak prèske toutouni. Men nan moman sa Zoya te gentan rive abitye ak frèt la. Epi li kouri ale nan jis kilòt li. E ke li se yon vanyan sòlda nan pi wo acrobatics wouj la.
  Lagè a ak Lachin se feròs ak san pitye, pa fennen pou yon moman.
  Aurora tou goumen ewoyikman. Li koupe Chinwa yo epi li chante:
  - Motherland, pati, Komsomol! Pral gen yon gwo defèt pou Mao Zedong.
  Epi tou ki jan li voye yon grenad ak pye l.
  Tout bagay sou ti fi yo se fre ak kulote.
  Ak Svetlana, tou, pral pran ak thrash. Epi koupe Chinwa yo. Ak zòtèy fè li pral plante yon grenad.
  Ak gwonde an menm tan:
  - Pou kòz lit kominis la!
  Natasha tou tire, frape Chinwa yo ak sifle:
  - Nan non patri a, saint la!
  Ak yon grenad jete ak zòtèy fè gaye Chinwa yo. Ak ti fi yo ap vin pi plis ak plis kè kontan epi chante tout bagay pou tèt yo ak kè kontan sovaj.
  Zoya tou tire ak presizyon nan Robin Hood. Li mennen yon dife sou tèt li epi li chante:
  - Mwen renmen Larisi! Peyi pwisan! Poukisa Hitler pa te detwi? Mwen pa konprann!
  Apre sa, li menm tou, ak zòtèy pye l 'yo, pral pran li epi voye yon grenad. Ak eskif Chinwa a.
  Aurora foutu vanyan sòlda Mao yo. Li voye yon sitwon ak pye l' epi li di:
  - Men, Pasaran! Souflèt byen file!
  Ak Svetlana pral bay vire a. Ki jan yo bale Chinwa yo. Ki jan yo tranpe yo tout ak griye:
  - Glwa pou baton ki gen tout pouvwa a!
  Apre sa, li pral voye yon grenad tou ak pye atè.
  Epi Natasha pral tou bay yon vire. Koupe Chinwa yo. Epi li lanse yon grenad ak pye l', li di:
  - Wi, non ou sen!
  Epi souri ankò. Briyan dan pèl.
  Apre sa Zoya sikonbe. Sparklingly Chinwa yo pral kouvri. Apre sa, li pral kriye, voye yon grenad ak pye li:
  - Gèrye, pote lanmò bay tout moun!
  Epi ankò, li pral eksploze ak yon pete letal!
  Ak isit la se Aurora tankou yon lupanet. Epi touye. Ak zòtèy toutouni li pral voye yon kado lanmò.
  Apre sa, li pepi:
  - Glwa pou vanyan sòlda Ris yo! Mèt zepòl!
  Ak Svetlana tou frape Chinwa yo tou. Ki jan li koupe yo, tankou yon digo, epi li rebondi:
  Mwen se yon vanyan sòlda ki pap bliye...
  Epi ankò ak yon pye fè, tankou si li te kouri sou lènmi yo nan Larisi. Epi tankou yon grenad kite l vole.
  Ti fi a, nan kou, sonje anpil. Pou egzanp, ki jan tounen nan karannyèm ane a, Fritz a fòse de ti fi pye atè yo fouye yon twou nan frèt la. Ak ti fi yo poko fè tèt di toujou. Ak nan kou, janm yo premye tounen wouj, ak Lè sa a, tounen ble nan frèt la. Epi li fè mal.
  Ak monstr-fachis yo, yo nan lòd yo chofe, yo te kòmanse bat ak klib sou pinga'w yo. Ti fi yo pèdi konesans. Apre sa, yo vide yon koup plis basen dlo glas sou yo. Prèske fatige.
  Erezman, ti fi yo malere te ranmase pa yon geriseuz. Te soti yo. E menm manm yo pa t gen pou yo anpute. Ti fi yo te grandi epi yo te vin patizan. Yo pran revanj sou Nazi yo.
  Ti gason pyonye Alexander Grigorievich te gen mwens chans. Nazi li yo, pwan, dezabiye. Epi yo te pandye sou yon etajè nan frèt la. Epi, pye pyonye a te peze nan yon blòk, epi yon wòch ki te peze yon santim chita. Ti gason an soufle lonje nan frèt la. Ak fachis li yo tou chofe l ', pote yon flanbo nan yon kò rèd. Sa yo se monstr yo nan Nazi yo.
  Ti gason an te pandye pandan twa jou ak twa nwit, epi sou katriyèm jou a, li pa t ka sipòte tòti a, li te mouri.
  Anvayisè yo te konpòte mechanste...
  Manm Komsomol Sveta te dezabiye tou. Ou te sèvi yon gwo bokal an vè. Ranpli ak dlo ak ekspoze a jèl. Epi pou tout abitan yo ka wè ki jan manm Komsomol la jele nan dlo glase ki kouvri ak glas la. Ala yon laterè li ye.
  Se konsa sa te ye nan Gran Lagè Patriyotik la, men yon bagay ki sanble, gen kounye a.
  Svetlana tire sou Chinwa yo, sonje lagè sa a, epi chichote:
  - Fachis pap pase! Glwa pou Larisi!
  Natasha tou tire. Li lanse yon grenad avèk anpil presizyon ak pye li epi li rele:
  - Ann pa kouche anba Mao Zedong!
  Zoya konfime sou yon ton solanèl:
  - Nou pap janm kouche!
  Epi tou ouvè dife.
  Epi yon pye atè lanse yon grenad.
  Aurora ap tire. Fè fas ak twoup Mao yo ak kriyan.
  - Glwa pou bondye Ris yo!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye li.
  Ak Svetlana tire anpil presizyon. Epi rele:
  - Nan non lavi sou Latè!
  Epi ankò li lanse yon grenad avèk anpil presizyon ak pye fè l.
  Ak Chinwa yo ap kouri soti nan vapè.
  Men, pi plis ak plis nouvo fòs ap antre nan batay la. Epi lènmi an ap vini ankò.
  Natasha te souri. Apre sa, li te plonje. Mwen te sonje jan Chinwa yo te kenbe de pyonye ki te gen anviwon douz an. Yo dechire rad ti gason yo, yo mare men yo dèyè ak fil elektrik epi yo fè yo toutouni ak pye atè nan frèt la anmè. Lè sa a, yo te kondwi yo nan nèj la, epi ankò te kondwi yo nan joupa a. Yo te kondwi jiskaske eskòt yo te jele nan lanmò. Pyonye yo pa t alèz, men yo te andire. Ti gason yo trè fò.
  Lè sa a, wè ke jèl la pa t 'pran pyonye yo, Chinwa Mao a te kòmanse boule timoun yo ak dife. Epi yo te reyisi nan sa. Lè bouro a te mete yon fè wouj cho sou pwatrin ti gason an, ti gason an di:
  Viv Stalin!
  Lè sa a, bann metal lajè, wouj soti nan chalè a, yo te aplike nan plant fè ti gason an fè tèt di. Fanm bouwo a te respire ak anpil plezi sant vyann griye nan twou nen li. Pyonye a rele ankò:
  - Leve drapo wouj yo sou Beijing!
  Li montre lang li. Lè sa a, Chinwa yo rale scrotum la ak pens wouj cho. Pyonye a te mouri nan chòk doulè.
  Wi, se konsa Chinwa yo nan teritwa okipe yo te etabli yon nouvo lòd.
  Yo te aji malonnèt ak mechanste. Ak tòti a te konstan.
  Natasha ankò lanse yon grenad ak pye li. Gaye Chinwa yo ak chirps:
  - Se pou gen syèl la sou tè a! Paradi kominis, kote peyi Sovyetik yo fleri!
  Zoya tou lanse yon grenad ak zòtèy pye l 'ak chirp:
  - Ak tout bèl pouvwa ap vini sou tè a!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire trè byen vize. Frape soti opozan yo. Epi li montre dan li ankò.
  Lè sa a, Augustine dife. Frape soti Chinwa yo ak squeaks:
  - Pou Peyi a! Pou Brejnev!
  Epi ankò li jete yon grenad ak pye l ', gaye Chinwa yo. Fòman bat vanyan sòlda yo.
  Pa kite lènmi an desann.
  Svetlana tou voye yon grenad ak pye li. Koulè Chinwa yo ak squeaks:
  - Glwa pou ti fi Ris nou yo!
  Ak ki jan vanyan sòlda yo ri. Apre yo tout, yo se bèl sa yo ke yo ka, an reyalite, dwe mete moute pou konpetisyon an: Madan Linivè. Tete yo tèlman plen ak fèm an menm tan. Se konsa, yo renmen fè sèks ak gason. Li vrèman eksite yo.
  Se sèlman yon lènmi anpil anpil peze sou Sovyetik la.
  Ti fi yo te distrè epi yo te kòmanse detwi Chinwa yo.
  Yo bat sòlda yo peze nan Mao. Epi bat yon atak éfréné ak infernal konsa.
  Natasha chante ansanm, koupe Chinwa yo kòlè;
  - Ti fi nan gwo bezwen! Kote ou ye pwopriyetè a ki kote!
  Wi, pou plis pase disèt ane pa te gen okenn Stalin, epi li pa te vinn pi bon. Okontrè, Chinwa yo ap peze Lame Wouj Sovyetik la.
  Zoya tweeted:
  - Se pou Peyi nou an sou wout espas!
  Epi ak yon pye fè pral lanse yon sitwon. Se konsa ti fi Greyhound la.
  Augustine tire sou lènmi an, sifle;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Nou vle Stalin!
  Apre sa, li pral voye yon grenad ak pye atè.
  Svetlana, tire, kontinye:
  - Pou yo pa ka kraze nou, leve mèt la sou tè a!
  Epi ankò grenad la jete pa pye a fè mouch ti fi a.
  Natasha koupe yon koup nan liy epi li bay:
  - Epi kraze Adolf!
  Zoya di, li voye yon grenad sou Chinwa a ak pye l, epi li dechire yo:
  - Fè vit Mao!
  Augustine, koupe konbatan jòn yo, te dakò:
  Wi Mao! Poutan, pa te gen anpil Alman!
  Svetlana te dakò ak sa a:
  - Gen prèske yon milya Chinwa! Epi yo pa tèlman fasil yo touye!
  Ti fi yo toujou pa te abandone opòtinite pou yo bat Chinwa yo. Sou 30 jen 1970, batay yo te nan swing plen. Mao Zedong te konte sou fatig Sovyetik la.
  Ak sa ki sou Chinwa yo mouri? Tibebe yo toujou akouche! Li pral nesesè epi yo pral prezante poligami. Apre yo tout, Chinwa yo toujou ate. Konfisyanis se plis yon filozofi pase yon relijyon, ak kominis ankouraje ateism.
  An menm tan an, sòlda Mao yo te eseye koupe nan baz yo twoup Sovyetik yo ki pa t gen tan fè bak pi lwen pase Amur la. Nan sa ki, pami lòt bagay, yo menm te reyisi yon ti kras.
  Men, Lame Wouj la ak volontè ki soti nan GDR la ap patisipe nan kont-atak la. Pran avantaj de siperyorite a nan bon jan kalite a ak kantite machin, twoup Sovyetik yo ak alye yo kout kouto Chinwa yo.
  Gerda ak ekipaj tank li a, kòm toujou, se nan devan atak la.
  Ti fi nan kilòt ak pye atè. Yo tire tèt yo epi yo goumen.
  Gen de machin pou kat vanyan sòlda. Kontra enfòmèl ant ak trè konfòtab, piramid.
  Gerda, sèvi ak zòtèy pye l ', peze joystick la epi tire. Epi li frape trè byen. Chire nan tourèl la nan yon tank Chinwa.
  Lè sa a, li di:
  - Mwen se yon terminator ak cheve koulè nèj!
  Apre sa, li ri ak kòlè ... Twitches tèt li tankou yon mannken.
  Charlotte tire tou. Trè byen frape ak gwonde:
  - Ak gwo Reich la, nou te di pa pa drift!
  Ak yon pye fè, ki jan yo pouse.
  Ti fi Alman yo kòm toujou sou tèt. Yo se imòtèl, sorcier ki pa gen laj ki toujou sou yon woulo liv. Menm pandan Dezyèm Gè Mondyal la yo te goumen, e konsa yo te rete pou tout tan jèn, paske sòsyè. Ak ti fi Sovyetik tou te goumen nan Gwo Gè Patriyotik la. Apre sa, yo te vin pi popilè la, epi kounye a yo ap goumen ak Lachin.
  Natashka tire, koupe an ran. Apre sa, li voye yon grenad ak pye atè, gaye lènmi an:
  - Tout pral gwo!
  Zoya tou bay yon vire mòde sou Chinwa yo. Mowed sòlda yo nan Mao Zedong. Epi jete sitron ak pye atè.
  Ti fi a rele:
  - Li hyper!
  Lè sa a, Ogistin tou pran li, li atake twoup Mao yo. Epi li te tou jete fòs letal ak pye l '.
  Ti fi a di:
  Ann kraze Hitler!
  Epi li te deklare:
  - Non, Hitler deja mouri - ann kraze Mao!
  Lè sa a, Svetlana te pran ak jete yon grenad letal ak zòtèy pye l '. Ti fi yo te pran epi demoli Chinwa yo, pepi:
  - Sa bon!
  Natasha agresif te fè remake:
  Nou se super konbatan!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye l'. Sa bèl anpil.
  Zoya te fè yon gwo travay isit la. Lè sa a, yon pye fè, yon bèl ti fi, voye l, li kraze Chinwa yo:
  - Nou pral trè cool!
  Lè sa a, Augustine, ti fi dife a, pran li epi li fè yon bèl jete ak zòtèy pye l yo, li gaye sòlda Chinwa yo nan tout direksyon:
  Nou tout se supergirls!
  Lè sa a, Svetlana se yon ti fi trè bèl, ak tankou yon blond, ak pye fè flache grenad. Epi ti fi a pran li woule Chinwa a, yon bèl ti fi.
  Ti fi nan kilòt. Epi li woule:
  - Ti fi yo diferan! Ak wouj anpil!
  Ti fi yo jeneralman trè fre, epi yo toujou pye atè.
  Svetlana, pou egzanp, kouri pye atè pandan tout lagè a. Ak nan karannyèm ane a li te deplase nan forè a. Se pa premye fwa pou li. Li te travay nan yon koloni pou timoun, pye atè, ak nan yon rad prizon lejè jouk jèl la. Apre sa, ti fi a menm kouri pye atè nan nèj la. Se konsa Augustine te nan koloni an. La, ti fi yo te kapab travay prèske toutouni nan jèl la piman bouk Siberian.
  Epi li pa t fè yo pè. Ak ki jan li bon pou ti fi yo kouri pye atè nan snowdrifts yo nan nèj la. Epi jèl te mòde talon fè yo. Pa tèlman pè. Plant yo fè yo kouvri ak mayi, ak ti fi yo pa te fè mal, soti nan kwout glas la.
  Yo tèlman fre. Ti fi pye atè kouri ak travay ak rach.
  Ti fi yo te fè yon trè bon travay.
  Ti fi yo te fou anpil. Yon fwa ankò yo voye grenad ak zòtèy yo fè.
  Epi kraze ord Chinwa yo. Gèrye trè fre, mwen dwe di.
  Ti fi jete pye yo sou lènmi an.
  Natasha tire anpil presizyon sou Chinwa yo.
  Epi kraze yon lòt sòlda Mao.
  Ti fi a trè bèl... E trè pye atè ak bèl Natasha, trè agresif.
  Men, pou yon ti fi, ou bezwen ekri pwòp ou a enteresan.
  Men Natasha tap pale ak sa. Oswa pito, li te ekri yon istwa.
  Sa a se tou enteresan apre premye siksè yo, twoup Ris yo nan anpi Nicholas te goumen ak Hindenburg la. Apre sa, yo kraze l 'soti nan ki anpi tsarist la te bat Almay epi pa te gen okenn revolisyon.
  Isit la Oleg Rybachenko ak Margaret Magnitnaya te kòmanse goumen deja sou teritwa Sovyetik ak Lachin.
  Yon ti gason ak yon ti fi kraze Chinwa yo.
  Oleg Rybachenko te sanble ak yon ti gason nan onz oswa douz ane fin vye granmoun. Epi yo kraze sòlda Mao yo. Oswa moun ki sanble ak Horde Gengis Khan.
  Ti gason an jete pye l' sou Chinwa yo. Kraze ak genyen.
  Li bay yon vire.
  Epi Margarita te bat twoup Mao yo yon ti jan oblik anpil.
  Ak kraze Chinwa yo. Ak ti fi a goumen trè bèl.
  Apre sa, li jete pye l' bèl anpil. Epi kraze lènmi an.
  Margarita trè lou tranpe Chinwa yo.
  Twoup Mao yo te avanse anpil agresif.
  Margarita, anpil kraze advèsè a.
  Pye yo fè ti fi a te kraze zo do Kaisers yo trè bèl.
  Ti fi yo tèlman agresif.
  Ak batayon an swiv mesye yo, oswa pito koup timoun yo Oleg ak Margarita. Ti fi nan kilòt, ak bèl anpil. Yo atake Chinwa yo, ak anpil zèl.
  Tete fè yo ak pwent tete Ruby ap souke. Ak ti fi yo goumen ak presyon ekstrèm. Yo kraze Chinwa yo. Ak kominis yo, twoup wouj nan Mao mourir.
  Epi kounye a Chinwa yo ap kòmanse fè bak.
  Veronica lanse yon grenad ak zòtèy li. Li kraze sòlda yo, li di:
  - Lanmou se lavi!
  Victoria te bay yon vire byen vize. Li koupe advèsè yo. Epi li voye yon grenad ak pye l'.
  Apre sa, li di:
  - Peyi nou an glorifye!
  Isit la Juliana se yon ti fi trè bèl, ak madanm jeneral la, kòm li pran ak lanse yon grenad ak cooes:
  - Genius Express!
  Apre sa, Anna a wouj. Ti fi a tèlman fre ak ekstraòdinè. Kraze Chinwa yo, tranpe yo. Ak yon grenad vole ak pye atè. Ak opozan gaye.
  Apre sa, li di:
  - Sen Larisi nan Tsar Nicholas II!
  Apre sa, mwen korije li:
  - Pli presizeman, Tsar Leonidas!
  Epi ti fi a fè yon klin ak je safi li. Epi li fè deng li yo.
  Lè sa a, Olympics yo: yon ti fi ewo lanse yon pakèt antye nan grenad ak pye atè li.
  Ak gaye nan tout direksyon nan rivyè san an ak twoup yo nan Mao.
  Apre yo tout, yon batayon nan ti fi janm fè, nan bout pantalon, se nan forefront nan atak la ak frape soti Chinwa yo.
  Ti fi tire anpil presizyon, men yo pa soufri pèt. Lè yon ti fi toutouni epi li mete sèlman kilòt, li se pratikman envulnerabl. Epi li trè difisil jwenn kenbe.
  Se konsa, Chinwa yo pa frape tifi, ni ak yon kokiy, ni yon bal, ni yon fragman. Se konsa, sa? Goumen se batay!
  Veronica tire tèt li. Li frape lènmi an, li voye yon grenad ak pye atè, epi li pepi:
  - Li pral yon jwèt trè fre!
  Epi Victoria se yon kòmandan gèrye. Kòm li souke pwatrin li, epi li emèt yon sanblab zèklè ak pwent tete wouj li yo. Lè sa a, yon pye fè lanse yon grenad.
  Kraze ran opozan yo.
  Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Mwen se yon supergirl!
  Epi li montre dan li.
  Apre sa, Julian. Epitou yon ti fi nan bote ra. Ki jan frape sou Chinwa yo. Plis jisteman, pa Chinwa yo, men pa twoup Mao yo, ki, nan chemen an, yo nan lagè ak Larisi, pi jisteman ak Sovyetik la.
  Ak sou fòtèy la se Tsar Leonid Brezhnev, jan li rele, Ilyich II, ki te vin anperè Sovyetik la. Epi li se gwo dakò. Ak nò peyi Lachin, Mongoli, Kore di Nò, deja Ris alye yo tou anba atak nan men anpi Mao.
  Yuliana te voye yon grenad ak pye l' epi li di:
  - Se pou gen Leonid nan Larisi - limyè!
  Li fè clin je safi li yo.
  Apre sa, Anna, bèt wouj la, ap goumen. Epi li tire trè byen tou.
  Epi li montre dan li, li di:
  - Se pou gen yon paradi wayal sou planèt la!
  Ak Olympias te lanse yon sitwon ak yon pye fè. Opozan gaye ak griye:
  - Glwa pou Tsar la ak patri a ak Pati Kominis la!
  Tank Chinwa yo ak enfantri yo te kapab pran koube Amur la, epi yo te vire nan nòdwès la, kontinye deplase bò larivyè Lefrat la. Avansman Chinwa a te relativman siksè.
  Konfigirasyon an menm nan devan an te an favè yo epi li te difisil transfere ranfòsman pou Lame Wouj la anba bonm Chinwa.
  Men, Sovyetik la te teknolojik pi fò pase lame a inonbrabl nan Mao, ki moun ki mobilize menm ti gason ki gen douz ane nan lame a.
  Anplis de sa, avyon yo ki gen kapasite nan Repiblik Demokratik Alman an, ki se konplètman envulnerabl, yo te tounen yon zam trè efikas, ak bat machin Chinwa ak yon jè laminar.
  Li te espesyalman efikas paske gwo vitès vole asyèt yo. Ki ta ka ratrape ak prèske nenpòt avyon Chinwa.
  Ti fi yo bèl Gertrude ak Eva chase pou machin Chinwa sou tankou yon diskèt.
  An patikilye, yo atake de avyon de gè kopye soti nan sa yo Sovyetik anba lisans la MIG-15, epi literalman aplati yo.
  Sa yo se ti fi yo, yo pa kanpe sou bò liy yo.
  Gertrude peze bouton joystick la ak zòtèy li yo epi li di:
  - Bondye Alman yo se pi pwisan nan mond lan!
  Èv te kontwole joystick la tou avèk èd zòtèy li yo epi li te montre dan li, li gwonde:
  Nou pral tranpe tout lènmi yo nan twalèt la!
  Ti fi a toujou yon bagay. Isit la mwen te pran, pou egzanp, yon pyonye. Li dechire rad ti gason an epi mare yo nan aspen an ak fil. Lè sa a, li te kòmanse cauterize kò a nan yon pyonye Chinwa ak yon pokè wouj cho nan poto a. Te kòmanse ak vant lan, Lè sa a, deplase nan pwatrin lan. Pa t 'inyore pinga'w wonn ti gason an.
  Lè pokè a te refwadi, ti fi a te chofe l ankò, epi Gertrude te voye yon branch bwa.
  Apre sa, yo te chanje, e patnè li te fri pyonye a. Terminator blond Gertrude te boule machwè ti gason an tou. Nan ti bout tan, pa gen yon sèl teren antye nan po te kite ak pyonye Chinwa a.
  Apre sa, yo pran yon gwo dife, yo limen yon gwo dife, yo pwav ti gason an, yo sale l, epi yo kòmanse manje.
  Vyann lan juicy, mèg.
  Èv t ap devore ti gason an, li di:
  - Ou p ap jwenn kalori siplemantè sou manje sa yo.
  Gertrude, niche dwèt li, te dakò:
  Wi, se vyann bon jan kalite. Ti gason an mens, wiry, mèg. Sa a se bèl manje.
  Ti fi yo kontan manje pyonye Chinwa a. De plis Alman pwoche bò kote. Rantre nan fèt la. Literal kanibalis. Se konsa, bon gou, ak séchage yo manje yon ti gason ki soti nan Lachin.
  Youn nan fanm Alman yo, Frida, te fè remake:
  - Nou yon jan kanmenm bouyi yon fanm ansent. Apre sa, yo manje ti bebe a nan matris la. Li tèlman bon gou!
  Epi tifi yo pete ri. Tòti ak kanibalis se fre!
  Yo tou senpleman, san okenn prejije, koupe yon bagay bay ti gason Chinwa a, epi chak ti moso koupe yon ti moso.
  Apre sa, vanyan sòlda yo tou bwè diven - melanje ak alkòl aviyasyon. Yo te manje vyann juicy.
  Lè sa a, vanyan sòlda yo danse yon ti kras. Lè sa a, te vin yon kèk plis bèl nan menm kilòt yo. Yo te kòmanse manje ti gason an. Yo koupe ti kè l an plizyè moso. Epi yo manje tou.
  Apre sa, yo pran l, yo kouri pye atè sou chabon yo. Yo sote, yo sote. Apre sa, yo kouri al nan pati ki pi pre a. Se la yo atake moun, yo marye ak yo tankou bèt. Epi li te gwo.
  Fi yo tèlman agresif.
  Epi kounye a de ti fi ap kouri dèyè avyon Chinwa. Yo ram Tu-4 a, sa ki lakòz bonm yo nan vant li eksploze. Epi tout moun pa sispann ri. Ti fi bèl bagay.
  Ak ki jan yo peze dwèt fè sou bouton yo nan joystick la. Sa yo bèl bèl. Yo gen pouvwa a nan kòlè ak flanm dife a nan pasyon. Ak ti fi toutouni bay konfyans nan viktwa.
  Move ti fi reyèlman tire desann avyon Chinwa.
  Gertrude mande Eve ak yon souri:
  - Èske w panse Bib la se pawòl Bondye a?
  Ti fi a reponn ak yon ri:
  - Non!
  Gertrude te mande ak yon sipriz evidan:
  - E poukisa?
  Eve te di aksan:
  - Paske syèl la solid! Tankou yon glas!
  Ak ti fi yo ri. Li te sanble trè komik. Tire yon koup plis avyon Chinwa.
  Gertrude lojikman te fè remake:
  Men, toujou, gen yon Bondye!
  Eva dakò:
  - Gen Adolf Hitler ak pwofèt li!
  Epi ankò vanyan sòlda yo pete ri. Yo tèlman amizan epi yo pa menm bèbè ditou.
  Epi yo renmen goumen. Oh, ak vyole gason tou. Sa a se deviz yo....
  Gertrude, ki te tire yon avyon chinwa, di:
  - Peyi mwen! Mwen pral touye tout moun pou ou!
  Eva ak yon griyen nan dan konfime:
  - Mwen tou!
  Ak klere ak je safi. Vanyan sòlda sa yo fre. Epi yo pa estipid ditou.
  Oswa petèt move ... Ak trè mechan. Isit la yo te tòtire yon fanm ki gen trant an ak pitit gason l 'nan anviwon douz - pa menm yon pyonye.
  Yo te pann yo tou de sou yon etajè. Epi yo te limen yon dife anba pye atè. Anplis, pou ou ka soulaje chalè a, men fanmi ou pral desann nan dife a.
  Swa talon ti gason an pral fri, Lè sa a, ti fi yo.
  Ak fanm nan te blese tou de mantalman ak fizikman. Tete manman yo te mete dife tou.
  Wi, yo te tòtire anpil. Ti fi renmen dife.
  Pa egzanp, ti gason yo renmen tòtire. Menm konplètman inosan yo.
  Jis mete yo dife...
  Oswa tranpe nan asid... Yon lòt fason pou tòti. Fouye pyonye a ak yon fil wouj, epi answit pase l ak fimye. Sa a se tou de douloure ak imilyan.
  Pyonye yo te voye tou ak corbit ak lacho. Oke, fiends-terminator sa yo.
  Eva frape twa machin Chinwa epi li di:
  - Men n'ap tòtire moun... Epi li fre!
  Gertrude montre dan li, li di:
  - Li espesyalman bèl tòtire yon ti gason!
  Eva dakò:
  - Trè bèl! Men, li bon tou pou tòtire yon ti fi!
  Gèrye yo te tèlman kontan isit la.
  Gertrude te jete kat avyon Chinwa epi li di:
  - Epi li pral gwo pou nou!
  Epi li montre lang li.
  Ti fi an jeneral yo tèlman bèl nan aparans ak kòlè andedan. Youn nan tòti yo ke bèl yo te itilize te. Isit la, pou egzanp, ou pann yon pyonye nan pye l 'nan plafon an, epi tache yon chenn nan men l'. Epi ou jwenn elektrik. Pyonye a dwe leve l avèk èd yon laprès. Pou anpeche misk yo kraze.
  Lè sa a, pa gen ase fòs ak ankò bat ak aktyèl.
  Ti fi yo te renmen tou lè ti gason yo vire wou a. Yo ralanti mouvman an yon ti kras, kidonk yo bat ak kouran. Trè enpresyonan.
  Eva mande tèt li:
  -Èske Dyab la egziste?
  Gertrude reponn ak yon souri:
  - Nan nenpòt ka - li-dyab la - li nan nou!
  Epi tou de vòlè jan yo vle. Ak figi yo pral montre.
  Epi tou de vòlè jan yo vle. Ak figi yo pral montre.
  Sou sokoup vole, Chinwa yo byen bat. Sepandan, sa a se sèlman kòmansman an. Anpi selès la fò epi li gen anpil sòlda. Apre sa, yo monte tankou move lespri soti nan tonm yo.
  Anna frape yon lòt machin Chinwa nan syèl la ak winks nan lè a. Yo di ou vanyan sòlda nan Anpi selès la pa pral sanble yon ti kras.
  Julian dakò ak sa. Koupe machin demode eta Mao a, epi li souri, gwonde:
  - Motherland ak lame se de poto,
  Sou ki planèt la repo ...
  Nou pral pwoteje ou ak tete nou,
  Tout pèp la chante lame ou a!
  Chinwa yo kontinye ap monte ak monte. Yo gen twò gwo, nan epòk sa a prèske yon milya popilasyon, epi yo ka bonbade pozisyon Sovyetik ak kadav. Apre sa, yo pa konnen dout ak regrèt. Ak kantite kadav yo pa gen pwoblèm pou yo.
  Yo woule tankou yon lavalas san limit.
  Men mitrayil Natasha a. Yo tire sou chinwa kap avanse yo. Li koupe yon liy ak bal. Lè sa a, yon lòt... Chinwa yo ap tonbe. Anpil nan yo se jeneralman ti gason, e mwen atake pye atè. Yo mouri ak souri sou bouch yo. Mao Zedong te deklannche yon lagè brital. Li te vle t'ap nonmen non ak dosye. Ak dè milyon de sòlda Chinwa te deja mouri. Ak monte nan batay pi plis ak plis pati.
  Natasha lanse yon grenad ak zòtèy pye l 'ak pepi:
  - Glwa pou peyi kominis la!
  Zoya, tire sou vanyan sòlda jòn yo, di ak yon souri:
  - Men, Lachin tou se yon peyi ki dirije pa kominis!
  Natasha reponn:
  - Yo sèlman gen yon karikatura nan kominis!
  Augustine, ki te tire sou sòlda jòn yo, lojikman te fè remake:
  - Pa nan non ka a, men nan sans nan!
  Ak ti fi a wouj-cheve jete yon grenad ak zòtèy pye l ', yon fòs ki ka touye moun.
  Svetlana te fè remake pandan li te koupe twoup Mao yo:
  - Wi, esans la pafwa pi enpòtan pase non fòmèl la!
  Ak yon koup douzèn Chinwa tonbe, koupe desann nan pete li.
  Natasha konfime pa tire sou Chinwa yo:
  - Wi, se vre ... Se sèlman kounye a, pa pafwa, men toujou!
  Ti fi yo te ri. Yo te goumen kont hord ki t ap peze sou yo. Tankou vanyan sòlda Ris ki te goumen ak lame a inonbrabl nan Gengis Khan. Ak tout bon, Larisi te genyen.
  Zoya ankò voye yon grenad ak zòtèy li. Li chire yon douzèn sòlda Chinwa ak li epi li chante:
  Nan viktwa lide imòtèl kominis yo,
  Nou wè avni peyi nou...
  Nou pral kraze ord fachis sa ki mal yo an poud,
  Defèt kouran yo nan horde la kontinuèl!
  Augustine, ki te tire sou Chinwa yo, li touye yo nan plizyè douzèn, e menm plizyè santèn, te fè remake ak yon souri:
  - Pi bon pa san limit, men yon horde san limit!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Wi, li pwobableman pi bon!
  Ti fi yo te goumen ewoyikman, epi volonte yo se nan pwen an.
  Ak pouvwa a kraze se nan zòtèy fè. Ak anpil batay pasyon nan yo.
  Elizabeth sou tank la batay tankou yon mons.
  Ti fi a, k ap tire, epi peze dwèt li sou bouton joystick la, di:
  - Grandè Sovyetik la avèk nou!
  Catherine, tire sou Chinwa yo, fè remake:
  - Nou la tankou falkon Stalin!
  Elena, te tire, te note:
  - Leonid Ilyich toujou pa menm bagay la tou!
  Catherine kraze yon tank Chinwa epi li ri:
  - Fedot, men se pa youn nan!
  Elena te tire yon pete mitray, koupe enfantri avanse nan eta Mao a epi li di:
  - Tablo nou an pral sou tèt!
  Eufrazi korije:
  - Pa dirije, men batay la!
  Elizabeth te tire yon pwojektil ak anpil presizyon epi li te note:
  Nou ap toujou genyen!
  Ak ti fi yo chante nan inison:
  Men, pa gen okenn lespri ki pi fò Ris
  Soti nan kraze tèt nou nou pral reviv ....
  Warrior nan limyè pran nepe a byento
  Nou pral kanpe epi genyen ankò!
  
  Nou louvri planèt la bay nasyon yo,
  Chemen nan espas, nan monn enkoni ...
  Zèv ewoyik yo chante,
  Pou efase mak lanmò a pou tout tan!
  Ti fi yo ki soti nan GDR a tou goumen ewoyikman.
  Gerda ak Charlotte nan yon tank wouj, konplètman toutouni nan bout pantalon yo, te goumen. tank Chinwa yo kontreatake.
  Gerda tire sou machin chinwa a epi li kraze zam la. Li pran li epi li chante:
  - Mwen se pitit fi dyab la!
  Charlotte te kraze pwoteksyon ki te kopye nan T-54 Sovyetik la, men ak Chinwa yo nan ekipaj la, epi li te ajoute:
  - Mwen ka simonte tout bagay!
  Kanon wo presyon Alman an se yon zam trè efikas. Li kapab antre nan yon distans trè long, epi li depase 100mm Chinwa sou T-54 la. Anplis, machin Ris pa antre nan dènye Alman KAG-50 U a, nan nenpòt ki ang. Se sèlman Isa nan modèl ki pi lou yo ka lakòz pwoblèm pou Fritz la. Men, reyalite a nan pwoblèm nan se ke gen anpil kèk tankou Iss Chinwa, ak machin nan ki baze sou T-54 la. Epi ou pa ka diskite kont li.
  Gerda peze bouton joystick yo ak dwèt toutouni li nan janm grasyeuz. Koupe yon machin Chinwa a yon distans epi li fè griyman:
  - Mwen se yon wa sa devni selèb!
  Ak vanyan sòlda nan montre yon lang woz long.
  Charlotte tire tou. Ak trè apwopriye. Li tire tèt li, ak kòlè yon gwo pantè.
  Epi li tou peze bouton joystick la ak zòtèy pye l 'yo.
  Epi li sifle nan tèt li:
  - Mwen se yon gwo avyon de gè super klas!
  Anplis de sa, Gerda gentan tire. Blon san frèt. Malgre ke fanm nan tèt li se tanperaman. Pa egzanp, li te kloure yon manm Chinwa Komsomol sou yon pye pen. Li menm li mete klou nan men l ak nan pye l. Li te mete dife nan pwatrin li, epi answit ak pensèt ki cho wouj, li kase zòtèy li.
  Epi kounya Gerda ap gwonde:
  - Nou se chen mawon blan e nou pa konnen pitye pou pèsonn!
  Epi ankò, bote a tire anpil presizyon. Ak kout pwen lènmi an. Yon bèl blond konsa. Byento li pap fè sa. Yon fwa ankò, machin Chinwa a te kraze nan yon distans. Kapab frape. Ak desan (200) milimèt zam pa pral sispann li.
  Charlotte tou tire ak grin:
  - Mwen se gwo wa! Mwen kraze nou tout!
  Ak zòtèy fè, li peze bouton an joystick. Dyab la rouj te tòtire yon pyonye Chinwa yè. Li bat ti gason an ak pakèt orti. Apre sa, mwen voye ti anpoul yo ak sèl. Lè sa a, li pote brikè a. Flanm dife wouj predatè niche talon timoun nan. Men yon rouj! Ala degoutan li ye. Jis yon ti bèt infernal, toumante tout moun san okenn pitye ak feblès!
  Twoup Chinwa yo te kontinye ap trennen, tankou si yon kouran lav vyolan t ap koule soti nan vòlkan Krakatoa.
  Natasha te eseye ekri memwa. Epi li te enteresan ak komik pou li. Lagè a se kounye a nan dezyèm ane li yo e li te tounen listwa. E sa grav.
  Men, Gran Lagè Patriyotik la te long ak difisil tou. Epi nan li ti fi yo tou kouri pye atè.
  E ki jan li ta bon si lagè sa a pa t egziste. Oke, ann di Hitler te kontinye goumen nan Lwès la ... E sa ki pi enpòtan, san anpil siksè. Malgre ke konkeri Lafrik ak Azi jiska peyi Zend se pa yon pwoblèm pou Alman yo. Nan 150 divizyon yo te asiyen pou atake Sovyetik la, mwatye ta ase pou pran tout koloni Britanik yo.
  men de timoun ki soti nan planèt Latè te swiv li.
  Natasha ak ekip li a te distrè nan ekri pa yon lòt atak enfantri Chinwa. Twoup Mao yo te kondwi non sèlman pa pwòp yo, men tou pa Afriken ak Arab yo anboche pou lajan nan batay. Te gen yon vòl brital.
  Gèrye mennen tèt yo dife. Yo san frèt ak kalkile.
  Natasha te voye yon grenad ak zòtèy li. Mèsenè yo gaye nan tout direksyon.
  Natasha sifle:
  - Tout enposib yo ka rive vre avèk nou!
  Zoya, tou, ak zòtèy toutouni li, kite yon sitwon. Li gaye Chinwa yo epi li di:
  - Wi, Peyi mwen an ki pi sen!
  Epi ti fi a fè yon klin.
  Lè sa a, Augustine nan dife te sikonbe bay Chinwa yo ak pye fè li. Gaye yo nan direksyon diferan ak trè byen lwen. Ak pepi:
  - Mwen se konesans lanmò!
  Epi Svetlana voye yon grenad ak talon pye l. Chinwa yo ap vole nan tout direksyon. Yo peri san okenn espwa pou yo jwenn mwendr delivrans lan. Ak jan ti fi grasyeuz yo.
  Svetlana te vire epi chante:
  - Men nouvo batay mwen an! Mwen prale avèk ou!
  Isit la yon tank pwisan Chinwa monte nan kraze yo. Nan ka sa a MAG-100. Tankou yon mons se pa tèlman fasil kraze nan. Men, ti fi Ris yo pare pou yon batay konsa.
  Ak trè byen yo bat soti nan yon bazouka. Chinwa yo te gen yon barik, se konsa yo pran li epi chifonnen li. Li jeneralman bèl bagay.
  Natasha gwonde agresif:
  - Se pou gen syèl la sou tè a!
  Epi ankò grenad la jete nan pye l 'mouch. Kado ki ka touye moun sa a nan aniilasyon.
  Lè sa a, Zoya pral pran ak thrash Chinwa yo. Ki jan li jete ak kraze yo. Ak yon trè belijeran.
  Ak zòtèy fè, ki jan yo kloure grenad. Ak Chinwa yo jwenn li nan kòn yo.
  Epi Augustine ap frape twoup Mao yo tou. Ak talon pye li, kòm toujou, se nan biznis.
  Li gaye Chinwa yo tankou ravèt nan kwen yo. Epi li woule:
  - Mwen se yon roux!
  Lè sa a, Svetlana, tou, kòm li pran li, ak bat twoup yo nan Anpi selès la. Li konfizyon nan vyann mens san, ak griyman ak kòlè sovaj:
  - Mwen se yon fi san pitye!
  Natasha bay vire. Yon grenad jete ak yon pye fè vole. Tire Chinwa yo, epi gaye opozan yo.
  Apre sa, li gwonde:
  - Mwen se yon blond ki pral detwi tout moun!
  Zoya te fè remake tou nan yon fason trè orijinal, koupe Chinwa yo:
  - Epi blond siwo myèl yo fre.
  Ak yon grenad vole soti nan yon pye fè, ak kraze tout moun.
  Apre sa, Augustine tire. Ak trè egzat. Frape Chinwa yo ak chirp nan tèt yo nan poumon li:
  - Mwen se yon super fi.
  Ak zòtèy yo fè nan pye yo tou trè jisteman voye yon grenad.
  Se konsa, Svetlana lanse ekipe li. Chire Chinwa yo an miyèt moso ak liy sa a. Epi pepi:
  - Mwen se banyè Sent Matènèl la!
  Epi ankò yon sitwon jete ak yon pye fè.
  Ti fi yo goumen anpil. Yo goumen tankou ewo reyèl. Yo plen ak envensibilite.
  Natashka tire tèt li, epi ranpli lame mèsenè a ak plon. Epi li pa pè tank oswa misil.
  Menmsi tèt de gè balistik ap vole isit la. Wi, tèlman kòlè, ak dezespere, ki kapab anyen!
  Ak yon grenad vole soti nan yon pye fè. Ak ansanm ak li, destriksyon se enplikasyonJwi ak aniilasyon.
  Zoya tou bay yon vire. Sekle desann vanyan sòlda yo nan anpi Mao a. Li fè dan li, ki koulè pèl, epi li ri:
  - Mwen gen yon dam ki fè super!
  Ak griyen dan li yo tou senpleman mòtèl.
  Epi Augustine tou detwi lènmi an. Epi sekle san okenn pwoblèm. Ak dwèt fè lanse yon nouvo grenad.
  Epi ti fi a ap ri:
  - Mwen pral manje nou tout!
  Lè sa a, Svetlana dife dezespereman. Epi li trè enèjik. Sekle desann opozan yo. Ak yon grenad trè byen vize, ak yon ranpli ki ka touye moun, yo te lanse ak yon pye fè.
  Ti fi ap gwonde:
  - Fachis Chinwa dragon lanmò!
  Epi ankò yon souri. Kat ti fi yo pral evidamman pa janm bay nan.
  Pafwa Lame Wouj la ale nan kontreofensif la. Ak kouraj ak kouraj goumen ak vanyan sòlda fi soti nan GDR la
  An patikilye, Gerd ak Charlotte te kite yo fèmen chodyè a sou twoup Chinwa yo - sèlman ven kilomèt.
  Ak ti fi yo tire tèt yo... Yo etonan ak anpil miskilè. Kò yo se tou senpleman siprèm gusto ak fòs.
  Men, nanm yo nwa... Tankou chabon oswa menm pi mal.
  Isit la, pou egzanp, Gerda te pran e li te vini ak yon nouvo tòti. Kat ti gason ki soti nan Lachin te mare ak fil nan yon Spike asye epi konekte ak yon dèlko. Plis wou an vire pi vit, se pi fèb frape aktyèl yo. Ak pi dousman, pi fò.
  Konpòtman vyolan nan Gerda. Ti gason yo, tranpe nan swe, kouri, pouse volan an.
  Ak ti fi Alman yo soti nan panyen an jete chabon anba pye yo. Konpòtman vyolan nan ti fi - pa di anyen. Trè mechan tou.
  Gerda, sepandan, tèt li renmen kouri sou chabon cho.
  Isit la li te tire sou yon tank Chinwa, frape yon tourèl epi li di Charlotte, yon souri kanivò:
  - Men omonim mwen nan gwo siy "Snow Queen".
  Charlotte ri. Li te tou bat yon tank Chinwa epi li te mande:
  - E poukisa?
  Terminator blond la reponn:
  - Li te mande yon kabwèt ak yon pè soulye, pou li ta ankò al chache Kai frè l 'atravè mond lan. Ki sa ki mal nan mache pye atè?
  Charlotte frape tank Sovyetik yo ankò epi li reponn:
  - Li dwat! Ti fi a te deja abitye mache pye atè ak nan limyè jèl Ewopeyen an. Te kapab siviv tranzisyon an. Li te mache pye atè nan nèj la epi li pa janm etènye!
  Gerda ri epi li di:
  - Wi, epi li te mache pye atè pou yon bon bout tan, depi li te fè alantou mwatye mond lan. Pa soulye pou yon ti fi se yon gwo liks.
  Epi blond nan ri. Nan sezon fredi, yo te fè eksperyans tankou sa a. Yo te kondwi pye atè, ak prèske toutouni, yon ti gason ak yon ti fi nan jèl la. Premye dis minit ak nan yon kay cho. Lè sa a, ven minit ak senk rès nan chalè a. Lè sa a, yon demi èdtan, ak Lè sa a, yon èdtan. Se konsa tout nwit lan.
  Pye timoun yo anfle nan frèt la. Men, mesye yo byen fè tèt di toujou, yo te abitye soulye sèlman nan move tan frèt.
  Apre sa, pyonye pye atè yo te chase sou chabon yo. Malgre ke talon timoun yo te vin koryas, yo vivan epi boule kòm dabitid. Sa ki te rive prizonye yo apre Gerda pa t sonje. Li te ale goumen. Antouka, kat yo pa t mete soulye yo depi karannyèm ane a, lè yo te kòmanse goumen nan dezè a, nan lame Rommel la. Sa yo se ti fi ki pi fre.
  Isit la Natasha te fòse yo entèwonp. Li gen pwoblèm anwo do kay la.
  Chinwa yo ap atake ankò. Ti fi yo rankontre vanyan sòlda Mao yo ak piki byen vize, frape lènmi yo.
  Epi yo voye grenad ak pye atè.
  Sepandan, vanyan sòlda yo te vini ak yon lòt bagay. Isit la yo te pran, pou egzanp, ak konekte elektrisite la. Apre sa, yo frape Chinwa yo ak dechaj elektrik. Ak ti fi yo tèt yo te fri talon yo.
  Pinga'w yo nan ti fi yo tèlman wonn, woz, trè bèl gade ak manyen.
  Divizyon mèsenè Chinwa ak etranje yo te tèlman pè ke yo te fè bak...
  Natasha, niche bouch li, di:
  - Mèsi Bondye Svarog!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Sa a se vre yon gwo Bondye! Men, Jezi se yon gwo Bondye tou! Kidonk lavni an se pou nou!
  Epi ti fi yo te fè yon klin youn ak lòt.
  Augustine te fè dan li epi li te sijere:
  - Eske nap bwè yon bagay? Pa egzanp, yon bon diven ki mous ak ledven!
  Svetlana te pran antouzyasm:
  - Se sa! Diven ak epis santi bon! Li boule grès tèlman byen!
  Natasha ri.
  Nou pa gen grès! Nou se jeneralman vanyan sòlda ak kò tankou asye jete!
  Zoya di:
  - Lè sa a, viktwa a pral siman rive nan nou!
  Augustine te dakò ak san pousan sa a:
  - Nou pral definitivman gen chans! Menmsi lagè a te deja pase pou kenzyèm mwa a!
  Natasha woule zye l epi li di:
  - Sa se laterè!
  Ak ti fi yo synchrone kwaze tèt yo.
  E sa te rive yon lòt kote.
  Fanm vanyan sòlda yo te konbat avans fòs siperyè Chinwa yo. Natasha, kòm toujou, se sou kwen an koupe.
  Isit la Natasha ankò te oblije sispann. Yo te monte ankò, tankou yon krapo pou tordonnen Chinwa yo. Ti fi yo te rankontre yo ak kou pwisan.
  Avèk vaksen egzat ak byen vize, Chinwa yo te baleye, ak Lè sa a, tou ak jete ak grenad lè l sèvi avèk pye atè.
  Ti fi yo te goumen ak fòs.
  Men batay la te difisil anpil. Youn nan pyonye yo te soufle tèt li. Men, Natashka te bo ti gason an sou bouch li epi li di:
  - Ou pral nan Iria nan kè Rod!
  Epi ankò, ki jan li voye yon grenad ak pye atè. Tank Chinwa a ap chavire. Ak woulèt li yo ap vire pè, ak yon tchchaj ak metal.
  Tout bagay ap mache trè byen.
  Ti fi, sa yo se atlèt eksepsyonèl ak vanyan sòlda. Si yo deja goumen, Lè sa a, pa gen anyen konpare ak yo.
  Zoya tou lanse yon grenad ak pyel li di:
  - Blan Larisi pa pral pliye anba Chinwa yo!
  Augustine tou tire, li di ak kòlè enbesil:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pa janm bese! E menm Satan an trèt pa pral panche Larisi sen!
  Epi dan vanyan sòlda dife a klere tankou gwo bèl grenn pèl.
  Epi Svetlana ap tire tou. Li bale Chinwa yo, epi li fè dan li pa mwens gwo ak agresif:
  - Mwen pa tonbe anba maoyis! Glwa pou Larisi kominis!
  Epi tout kat ti fi yo rele nan koral:
  - Glwa pou Nouvo Lòd Ris Demiurge Bondye yo!
  E ak pye atè yo pral lanse chaj letal! Epi li se gwo!
  Out 1970 ... Chinwa yo te finalman kapab konekte bra avanse yo epi koupe pati sa yo nan Lame Wouj Sovyetik la ki te sitiye nan lwès Amur la.
  Twoup Sovyetik yo te goumen ak twoup Mao yo, kounye a nan antouraj konplè. Men, yo te goumen avèk anpil kouraj.
  Yon batayon antye nan ti fi repouse atak Chinwa yo. Vanyan sòlda bèl ak curvaceous pi pito goumen nan kilòt sèlman.
  Lè sa a te ba yo pwopriyete fantastik ak vitalite. Ak sa ki atire vanyan sòlda lè yo souke tete fè yo. Epi pwent tete yo nan pwatrin yo tèlman wouj, ak briyan.
  Ti fi yo goumen, epi repouse ofansiv enfantri a po jòn. Gen anpil Afriken nan lame Chinwa a. Jete yo tankou fouraj kanon. E gen anpil Endyen.
  Malgre ke peyi Zend jis pa t 'gen tan pran Chinwa yo, men kèk nan reprezantan yo nan pèp sa a yo apwovizyone pa twoup Azyatik pou touye. Pou anpeche yo pran endepandans yo.
  Ak Chinwa yo ap avanse. Afriken ak Arab yo abandone... Batay ap bouyi tankou nan lwil anba yon dife nan pwopòsyon kolosal.
  Angelica se yon ti fi dife, epi kòmandan batayon an, lanse yon grenad ak pye li epi li rele:
  - Pa yon sèl etap tounen!
  Malvina, yon ti fi ki gen cheve an lò, pran:
  - Pa fè bak epi pa bay moute!
  Epi li voye tou yon grenad ak pye l.
  Lè sa a, ti fi a souke pwatrin li.
  Kriye ak supèrb Oksana, terminateur a blond. Epi lanse yon sitwon ak zòtèy fè:
  - Nou pa pral pèmèt lènmi an Stalingrad!
  Angelica, souke l toutouni, di ak tete plen:
  - Natirèlman nou pa pral!
  Epi ankò yon grenad jete pa zòtèy fè mouch. Ki gaye opozan.
  Lè sa a, Akulina tire soti nan yon bazouka. Epitou yon ti fi pye atè ak cheve blond.
  Epi ak talon pye li li voye yon grenad. Ki jan yo gaye Chinwa yo nan tout direksyon.
  Ti fi a te di:
  - Se pou limyè ak syèl la!
  Oksana te vire epi sifle, koupe konbatan po jòn yo:
  - Wi, Larisi se pi popilè!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pye l'. Blonde nan tèt mwen. Li te yon fwa tòtire pa Chinwa yo. Yo te pase pye fi a ak lwil oliv. Epi yo te mete yon brasero byen lwen. Dife a prèske manyen plant ti fi a klere ak lwil oliv.
  Oksana te blese anpil, men li te sere dan li epi li te andire. Chinwa yo te tire li pou ven minit. Yo kite ti anpoul sou plant yo. Pandan yon semèn yo te ale, epi tòti a te kontinye ankò.
  Oksana te fri sou yon brasero chak vandredi, epi nan Lendi yo bat li ak kawotchou kawotchou, epi nan Mèkredi yo pase yon kouran elektrik nan kò li. Yo tòtire m twa fwa pa semèn. Anplis, prèske san yo pa kite tras sou kò a.
  Ti fi a te andire konsa pou kat mwa, men pa t 'di anyen ak Chinwa yo. Apre sa, yo te voye l nan kan lanmò a. Men, sou wout la, Oksana jere yo sove.
  Natirèlman, rayisman li pou twoup Mao yo se gwo. Ki kalite tòti yo te itilize kont li.
  Oksana te voye yon grenad ak pye li. Bale Chinwa yo nan tout direksyon. Apre sa, mwen sonje.
  Lè dife niche pla pye, li santi w ap tranpe w nan dlo bouyi. Doulè a se byen file ak pwolonje. Lwil oliv la pa boule po a, ak chalè a reglemante pa bouro pwofesyonèl. Epi li fè mal, li fè mal anpil.
  Oksana nan moman sa a ap eseye imajine yon bagay abstrè.
  Tankou li se yon Princess. Epi li te kaptire. Ak mennen nan ekzekisyon. Natirèlman, ou dwe mache pye atè nan nèj la. Ak pinga'w kwit.
  Men, Princess la mache ak tèt li byen wo. Li pa abandone e li pa vle abandone. Malgre ke li gen yon sèl twal sak chire nan ranch yo. Ak yon kò ki byen fòme apèn kouvri. E plizyè santèn gason ak ti gason gade l e menm montre lang yo.
  Men, Princess pye atè a pa jennen. Li ale nan tèt li, mache ak fyète ak pwatrin li gonfle soti e menm chante;
  Pentire espas nwa limyè lugubr,
  Epi li sanble ke zetwal yo te diminye nan òbit yo!
  Mwen vle renmen, an repons mwen tande - non,
  Kè rayisab yo kase an miyèt moso!
  
  Mwen sipliye w, chèf mwen, vin jwenn mwen,
  Mwen kriye oseyan nan dlo nan lapenn!
  Kraze tout chenn prejije yo,
  Mwen vle ou di pèp la verite!
  
  Lanmou pi enpòtan pase devwa ak kouwòn,
  Si li nesesè pou ou - mwen pral trayi patri a!
  Apre sa, mwen pral mete mennaj mwen an sou twòn nan,
  Dayè, chèf mwen an pi chè pou mwen pase lavi!
  Apre sa, li monte etap an bwa yo nan echafodaj la. Apre nèj la frèt, k ap boule, pye l fè eksperyans kè kontan lè yo manyen pye bwadchenn lan.
  Yon bouro gwo, nan yon kapuchon wouj, file yon rach. Lam asye a briye nan solèy la glacial janvye. Yon mandyan, Princess pye atè, tou dousman apwoche blòk la koupe.
  Bouro a gade l epi desepsyon li nan je l. Li te espere ke kat la ta jwenn rad la rich ak bijou nan Princess la.
  Men, tout rad, soulye, bijou moun out la te rache pandan atak la, mete yo nan yon pil komen.
  Lè sa a, Princess la te vle yo vyole. Men, wa a li menm te vle eseye li. Epi fè l' madanm ou. Men, li te mòde anvayisè a konsa, ak anpil doulè deplase jenou l 'nan arèt la, ke li te pèdi kapasite nan yo dwe yon nonm pou yon tan long.
  Pou sa, Princess la ta dwe yo te egzekite. Li te prèske rive ak lanmò, espere jwenn bonè nan yon lòt lavi.
  Men, li te toujou bonè.
  Herald la li akizasyon an. Isit la, sa ki pa te atribiye a Princess la. Ak maji, ak maji, ak sediksyon nan ti gason paj, ak touye moun ak ensitasyon nan lagè. Se sèlman nan fen a li te prezante ak yon tantativ sou wa a.
  Epi li fè frèt tankou sa a kanpe mwatye toutouni nan frèt la ak van. Apre sa, mwen vle li tout fini byento.
  Sepandan, anven li te espere ke li ta tou senpleman koupe tèt li. Vèdik la deklare ke olye pou yo dekapite limanite, Princess la pral sibi tòti piblik. Epi yo pral tòtire l jiskaske li ekspire.
  De bouro asistan vole moute nan Princess la. Yo rache rad sak li a, yo kite l toutouni. Apre sa, yo trese men l ', rale l' moute sou etajè a. Yo te kòmanse monte pi wo, epi pye yo fè Princess la te sere sou blòk la. Sevè kite desann, trese jwenti yo. Lè sa a, fwèt yo soti toupatou tonbe sou kò miskilè moun nan out la.
  Ti fi a griyen dan li pi rèd.
  Wi, Oksana gen yon imajinasyon devlope. Li ka imajine sa.
  Epi kounyeya l ap voye yon grenad ak pye l. Epi li gaye Chinwa yo nan tout direksyon, dechire bra yo ak janm yo.
  Ti fi a gen akselerasyon kolosal ak dimansyon.
  Apre yo tout, batayon tifi ki gen janm fè ak tete fè se sou tèt!
  Yo p'ap janm abandone epi yo pral goumen tankou malfini.
  Out te pase anba gwo bonbadman soti nan atiri Chinwa. Twoup Mao yo te eseye fini inite Sovyetik yo koupe pi lwen pase Amur la. E menm devlope yon ofansif sou Kamchatka Peninsula la.
  Batay yo te move, e vanyan sòlda wouj yo pa t fè bak. Men, si Chinwa yo avanse, Lè sa a, nan pri a nan pèt kolosal. Sepandan, batay yo byen lwen tèlman te pran plas plis anba dikte Chinwa yo. Yo t ap avanse, menm si tou dousman. Khabarovsk tonbe, ak Chinwa yo rale nan byen lwen. Yo menm tou yo te eseye atake soti nan bò a nan Azi Santral.
  Batay la te nan tout swing toupre Alma-Ata. La tou, yon batayon fanm te goumen kont vanyan sòlda Mao yo.
  Ti fi yo, ekspoze kò miskilè yo, mete sèlman kilòt, reflete fòs siperyè yo nan Anpi Chinwa a.
  Xenia gèrye a ap goumen. Prèske konplètman toutouni. Bwonze, jenou fè frape wòch yo. Ak pye li, ti fi a voye yon grenad epi li touye Chinwa yo. Bares dan li.
  Bay yon vire, koupe sòlda Mao a epi li di:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pi wo pase agresyon ou!
  Vanyan sòlda nan fre Vladlena tou tire anpil presizyon.
  Bèl ti fi, koupe Chinwa yo. Ak dezespereman reziste, gèrye a pran epi lanse yon sitwon ak pye fè l '.
  Li kraze Chinwa yo an moso vyann chire.
  Lè sa a, ti fi a rele:
  - Mwen se yon bèlte brav!
  Xenia tou voye yon grenad ak pye l'. Epi jwenn Chinwa yo anba zòrèy yo anpil.
  Ti fi yo jeneralman vanyan sòlda ekselan. Yo tèlman klere ak kòlè. Misk yo briye nan tansyon.
  Isit la Alenka se yon ti fi, prèske nèt toutouni. Epitou zòtèy fè jete yon eleman letal, domaje. Chinwa yo ap jete nan tout direksyon.
  Ti fi a souri epi li ri ansud, li montre lang li:
  - Mwen se yon etwal yo rele Solèy!
  Ak bote a winks ak yon gade trè entelijan. Bote dezespere ak wo nan panse nan li.
  Xenia pa dòmi tou. Lanse yon grenad ak pye li. E tankou boutèy yon bisiklèt tonbe, Chinwa ki mouri yo ap vole nan tout direksyon.
  Ksenia se deja yon kòmandan pa ran.
  Li sonje ki jan Suvorov te kraze Otoman yo. Pa yon ti fi òdinè. Wi, li te tèlman ke fòs siperyè yo nan Latiki yo te bat.
  Isit la ankò yon grenad jete ak yon mouch pye fè. Ak Chinwa yo ap mouri ankò.
  Anpi Otoman an, apre yo tout, apre ezitasyon, pa t 'pran bò a nan Twazyèm Reich la nan istwa reyèl. Oke, anpil santèn de milye de Tirk pa t 'mouri nan lagè sa a kòm yon rezilta. Jiskaprezan, Chinwa yo te kapab pran sèlman kèk vil ak antoure Alma-Ata. Men, Lè sa a, Lame Wouj la te kapab debloke kapital la nan Kazakhstan.
  Nan batay, tank Sovyetik yo goumen pou pi plis ak tank Britanik ak Ameriken yo vann nan Lachin sou kredi. Oke, tou Chinwa demode.
  Isit la menm yo jwenn lisans T-34 la.
  Isit la se Ksenia, byen jete yon grenad ak pye l 'epi li frape yon machin konsa. Apre sa, li bougonnen:
  - Nan non teknoloji Sovyetik!
  Vladlena tou te bay yon vire bay Tirk yo. Yo te voye yon grenad ak pye atè, yo touye Chinwa yo.
  Ti fi yo trè mosad.
  Isit la, Barbara tire soti nan yon bazouka sou yon "Panther" -3 lisans Chinwa. Ti fi a se tou bèl anpil ak nan kilòt sèlman.
  Trè sexy ak byen fò kap.
  Kòm tankou yon bote thrashes, mòn yo nan kadav ajoute moute nan yon fwa. Men ti fi a.
  Vrèman yon terminator soti nan terminators.
  Apre sa, ankò, ak dwèt fè, ki jan li peze ak bat. Chinwa yo gen yon santèn fwa pi difisil pase anvan. Ak ti fi a kontinye tire ak bat Chinwa yo.
  Chinwa yo deside pran revanj pou tout lagè yo te pèdi ak Larisi. Se konsa, yo pral bat yo.
  Ti fi boule tèt yo ak boule.
  Barefoot Barbara, gwonde:
  - Se pou Stalin nan briyan ap viv.
  Malgre ke nan lakou a nan mwa Out 1970, Stalin te deja mouri pou plis pase disèt ane. Wi, san lidè Sovyetik la, tout rezistans pasyèlman ale mal. Epi dife lagè a ap limen anpil.
  Isit la se ti fi a Marusya, trè gwo ak an sante, ak cheve limyè blond. Li pran li ak pye atè li voye yon pakèt grenad. Li te tire yon "Paton" Ameriken te vann bay Chinwa yo sou kredi. Epi pepi:
  - Wi, pou Larisi nan kominis!
  Ak rad li sèlman konpoze de kilòt. Cool ti fi. Se konsa frison.
  Ak isit la se yon lòt ti fi Anastasia. Li voye tou yon grenad letal, ak yon pake eksplozif vise sou. Apre sa, yo jwenn yon souflèt fò nan figi Chinwa yo.
  Anastasia pepi epi souke tete li:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan limyè!
  Ksenia lanse yon grenad ak pye li. Li bat Chinwa yo, epi li bat nan tèt poumon li:
  - Nou pral genyen! Epi pa janm abandone!
  Alenka konfime, tou voye yon grenad ak pye li:
  - Non! Nou pap janm abandone!
  Epi li bay keu a pou Chinwa yo.
  Vladlena koupe vanyan sòlda Mao yo epi li di:
  - Nou sou wout la bèl pouvwa nan Suvorov!
  Epi li montre lang long li!
  Kondwi dife a ak Akulina. Bèl blond. Ki jan li detwi Chinwa yo. Ou jis tonbe damou. Li ekri poukont li epi li majigriyi.
  Ak winks nan yon foli.
  Men pye l' ap voye yon grenad ankò. Ak asasen an vole sou Chinwa yo. Pa ba yo yon chans.
  Angelica tou, dyab wouj sa a pa fè bak. Epi tou trè byen frape sòlda Chinwa yo. Ak pye fè li travay trè konstriktif. Epi li frape san tankou pousyè ki soti nan tapi.
  Lè sa a, gwo kalib atiri antre nan batay la. Ak bato sou Chinwa yo.
  Men, ti fi yo nan kilòt yo se gwo.
  Nicoletta ap goumen tou. Ti fi a prèske toutouni. Pye atè ak trè bèl. Li goumen tou feròs. Epi detwi Chinwa yo.
  Isit la li vire sou "Churchill la" te achte pa Chinwa yo sou kredi. Ti fi a ap ri:
  - Mwen se yon bèl bote! Malgre ke toujou pye atè!
  Ak talon pye l 'li pral lanse yon grenad.
  Apre sa, ti fi a pral ankò voye yon grenad letal, sovaj, ak pouvwa dyabolik. Epi li frape trè difisil. Lè sa a, ti fi a te lanse yon grenad soti nan yon fistibal.
  Li frape lènmi an, li di:
  - Glwa pou gwo kominis la...
  Epi kounye a Chinwa yo ap kouri soti nan vapè. Pa kapab pran Alma-Ata, epi ranpli apwòch yo ak kadav.
  mwa Out 1970. Ti fi cho ak bèbè ... Chinwa yo tanporèman sispann ofansif la. Lame Wouj la tou pa anvi goumen. Nan dezyèm ane a nan Gran Lagè Patriyotik ak Lachin, ou bezwen poz ant ostilite pran souf ou ak bati nouvo fòs.
  Tout tan tout tan an, menm Chinwa yo ak popilasyon yo konparab an menm tan an: Lafrik di, Ewòp, ak Mwayen Oryan an pa pral ase yo atake.
  Men, poz la trè kout epi twoup Mao yo kouri pi devan ankò.
  Veronica lanse yon grenad ak pye li. Gaye Chinwa yo ak squeaks:
  - Se pou Larisi dwe pi wo a tout!
  Victoria tou tire. Li lanse yon grenad ak pye li epi li di nan tèt poumon li:
  - Kite mond lan nan lavni an pou nou!
  Pli lwen, ti fi a deja bèl Juliana tire tèt li san okenn seremoni.
  Epi li voye tou yon grenad ak pye l. E menm sòlda Mao yo te gaye.
  Ti fi a di:
  - Mwen se yon tigres ki anraje!
  Apre sa, Anna, tou, kòm si tire. Ak pye atè li, li pral lanse yon grenad trè oblik, kraze tankou yon vè inite lame Mao a.
  Epi li di:
  - Sikoloji nan viktwa! Demokrasi Destine!
  Lè sa a, Matryona pral lanse yon bwat antye nan eksplozif. Ak ki jan li pral kònen moute sòlda Chinwa yo. Epi gwonde:
  - Pou Larisi nan wotè espas!
  De plis bèl ti fi ap monte sou tank limyè Luna-2 la. Bon machin ak de mitray. Blende a pa twò epè, men li kenbe mitray. Fòm nan rasyonalize. Ti fi yo Olga ak Zhenya yo sitiye andedan, kouche ak scribbling nan tèt yo nan Chinwa.
  Pa yon machin move - yon vitès nan karant kilomèt pou chak èdtan. Ekselan pèmeyabilite. Ak cheni.
  Ti fi ranpli sòlda Chinwa yo ak plon epi chante;
  Ou, papa, klere pou yon mwa,
  Ke ou pa klere menm
  Pa menm, pa menm
  Tout sa ou kache dèyè nwaj yo
  Ou kouvri ak yon nwaj menasan!
  Menm jan nou te gen nan Larisi Sen an.
  Nan sen Larisi, nan Moskou wòch.
  Kremlin an te nan yon vil bèl pouvwa,
  Toupre Ivan, toupre Gran an,
  Nan katedral la te nan Arkhangelsk,
  Tankou koral dwat la te genyen:
  Yon jèn banza kanpe sou revèy la,
  Kanpe sou revèy la, lapriyè Bondye,
  Li kriye pandan rivyè a ap koule
  Kriye - dlo nan je koule,
  Li bat berdysh la ak yon abr,
  Berdysh ak yon arbr sou tè a mouye:
  "Ou se yon goy, manman tè a mouye,
  Ou gaye nan tout direksyon
  Ou louvri, tablo sèkèy,
  Vire, damas lò!
  Ou leve, leve, Tsar Otodòks,
  Tsar Otodòks Alexei Mikhailovich!
  Gade fanmi w
  Pou Sen Larisi, pou Manman Moskou,
  Moskou-manman, yon òfelen!"
  Ti fi yo chante pou tèt yo epi kraze Chinwa yo. Yo mache sou kadav yo epi yo kite yon santye san ak cheni. Men tifi yo. Epitou andedan tank la yo prèske toutouni, nan menm bout pantalon yo ak pye atè. Men trè bèl ti fi.
  Twoup Chinwa yo tout pèl tankou yon krapo sou kranp. Epi yo te koupe pa vanyan sòlda Sovyetik yo, tankou yon kouto zèb. Se konsa, yo bat, tankou si ak Jack fago.
  Isit la se pi pwisan Ilya Muromets-8 bonm nan mond lan nan tan sa a vole nan bonm Chinwa yo. Premye avyon nan mond lan ak katòz motè. Dizwit mitray ak de san tòn bonm. Men machin nan.
  Epi tou nan ekipaj la nan ti fi a. Ak prèske toutouni, nan yon sèl kostim de ben. Li trè bèl ak sexy.
  Kòmandan ekipaj Warrior nan Ilya Muromets-8 bonm, Valentina. Trè bèl ak koube blond. Li nesesè ke machin nan ralanti epi kouvri bunker Chinwa a ak yon jete bonm egzat.
  Sòlda Chinwa Mao yo fò ak disipline. Yo tire sou mons Sovyetik Ris la. Men, vanyan sòlda yo thrash nan repons. Dizwit mitrayòl literalman bale enfantri Chinwa a. Sòlda chire nan lame Chinwa a ap tonbe.
  Dirijan dife a, Lada ki gen cheve lò souri kannivò. Ti fi a menm wete soutyen li pou li pi byen konsantre. Epi souke pwatrin li. Jis yon gwo bote. Se konsa, anpil favè ak presizyon nan li. Lada li menm se mens, men sinewy, ak ren an se mens, tankou yon gèp.
  Galina ap tire mitray tou sou Chinwa yo. Epitou yon ti fi, tou de bèl ak curvy. Ak pye atè li peze deklanche yo. Epi figi a tèlman bèl. Pa yon vanyan sòlda, men jis yon ti fi super.
  Galina di, souri:
  - Pou tout bèl pouvwa papa Tsar-Jeneral Sekretè Leonid Ilyich Brezhnev la!
  Agresif ak supèrb, ak cheve fèy lò, Lada konfime:
  - Nou pral bale nou tout Jida ak yon fwèt!
  Valentina peze pyel li sou pedal la. Yon bonm tòn tonbe sou yon bunker Chinwa. Sa a se pouvwa letal. "Ilya Muromets" -8, akselere pou fragman yo pa fè mal tèt li. Bunker a eksploze, leve yon kolòn lafimen.
  Ti fi yo di nan inison:
  - Frape! Yo te bay Chinwa yo li!
  Epi fese ak plezi ak pye atè. Wi, sa yo se ti fi ki kapab defèt Chinwa yo - menm si gen yon milya antye nan yo! Yo goumen pou reve yon mond kote moun pap janm touye moun.
  Youn nan mouvman fò Sekretè Jeneral Leonid se rekritman masiv fanm nan lame a. Ak fanm Ris la se vanyan sòlda ki pi terib nan mond lan! Se pa li!?
  Isit la, pou egzanp, sou avyon de gè a Sokol, pilòt la Alice prese. Yon bèl ti fi konsa, blond ak yon touche wouj nan cheve li. Ti fi mens, prèske toutouni.
  Barefoot peze pedal la, ak manèv. Apre sa, li tire tèt li. Tire yon machin Chinwa ak yon mitray gwo kalib. Li fè l boule epi li di:
  - Mwen te fèt nan yon peyi sen, pou sèvis wa a! Ti fi a se byen fre, ak san ble, hussars!
  Ak akselere vitès la nan "Falcon la". Petèt Ris, oswa pito avyon Sovyetik, se pi bon an nan mond lan.
  E deja nan devan an, yon tank pi lou ak pi avanse ki te kreye pa pitit pitit Gran Mendeleev la te parèt. Machin ak ven kanon rapid-dife ak sis mitray. Ak ti fi tou jere tankou yon kolos.
  Ak yon tank Ris, Sovyetik ap vini, detwi Alman yo. Anplis, ak yon motè dyezèl pwisan, ak byen travabl ak ajil.
  Ti fi yo nan tank la chante;
  Larisi nou an, Bondye renmen anpil la,
  Jenere gade rich...
  Oke, monak yo pi bèl, pi bèl -
  Papa Tsar Leonidas!
  Ak cheni tank yo ap kraze sòlda Chinwa yo. Literalman trip yo deja rale soti ak kouran san koule soti nan cheni yo.
  Kòmandan tank la, Tatyana Krupskaya, di:
  - Wi, nou pral genyen pou Larisi!
  By wout la, ti fi a se nan yon fanmi chèf, men li goumen nan kilòt pou kont li. Men, tankou yon bèl. Li gen gwo fòs enteryè.
  Ak yon pye atè, fi a peze pedal la epi li di, montre dan li, epi li ri.
  - Ou se pi gwo Tsar Leonid Ilyich la!
  Ak vanyan sòlda yo asire w ke yo pral rive nan Beijing sou yon tank konsa. Ak konfyans nan tout vanyan sòlda ak vanyan sòlda ap grandi pi fò.
  Natasha, te sezi ak antouzyasm, te kòmanse konpoze ak chante. Rès ti fi yo te aplodi;
  Pou Larisi sen pou goumen anpil nou,
  Nou se fi ak kè jeyan...
  Fachis nan peyi Sovyetik la te vle
  Men ak Rod nou toujou ini konbatan!
  
  Se pou Larisi nou an nan glwa etènèl,
  Ord yo nan Gengis Khan pa pral konkeri nou ...
  Goumen pou Peyi a epi ou pa bezwen pè,
  Nou pral kraze nenpòt ki enfidèl!
  
  Nou pa ka bese pa Chinwa vyolan yo nan yon kòn,
  Kwè m ', pèsonn pa pral simonte Larisi ...
  Apre tou, Jezi Bondye ki anwo nan syèl la avèk nou,
  Epi pa pale istwa san sans ak Mao!
  
  Tout moun konnen patri a ban nou,
  Pou viktwa kòlè san yo pa konnen fènwa a...
  Satan terib la fè dan l ',
  Chemiz tranpe nan san!
  
  Pou yon manm Komsomol pa gen okenn mo lach,
  Pou ti fi, baryè yo pa enpòtan ...
  Bondye blan ap ede nou Jezi,
  Imòtalite pral rekonpans ki pi wo a!
  
  Nou te goumen avèk anpil kouraj toupre Moskou,
  Chinwa yo fòse yon baton enkwayab ...
  Goumen mwatye toutouni pye atè
  E mwen kwè ke viktwa pral sètènman ap tann!
  
  Grandè vanyan sòlda Ris lavi,
  Epi li pap janm bay Chinwa yo...
  Nou pral voye lame a kòlè sou depans sa a,
  Ki sa ki pa t 'leve sal anpil!
  
  Wi Mao, ou malen ak malen,
  Kapab menm pran plis pase mwatye mond lan...
  Men, Brezhnev se tou yon malfini vanyan,
  Pa fè tèt ou yon zidòl!
  Pa gen manm Komsomol, konnen pa fè bak,
  Yo pa menm pè jèl ...
  Ak lame a pral byento tounen jwèt,
  Apre yo tout, Larisi yo te toujou kapab goumen!
  
  Larisi se peyi a nan renmen,
  Epi yo pral fè yon kado nan kominis ...
  Pa bezwen bati yon evalyasyon sou san
  Ak yon souri nan revanch san wont!
  
  Wi, Mao vle pran nou nan gòj la,
  Epi panche Larisi sou tout echafodaj la...
  Men, nou goumen ak kòlè pou senk
  Apre yo tout, Brezhnev se avèk nou ak yon rad ak chapo!
  
  Li se yon gwo vanyan sòlda, tout moun konnen
  Epi manm Komsomol yo ap toujou pye atè...
  Epi ann deplase timonier a sou bab la,
  Galon nou yo ap boule ak chalè klere!
  
  Gèrye yo se desten nou,
  Nou pral kraze gwo Panther la...
  Menmsi Mao sa a te kreye yon move anachi,
  Nou pral endike nòmal la ak mezi a l '!
  
  Pa gen Brezhnev ki pi entelijan ak pi fò,
  Li se lidè peyi gwo jeyan an...
  Ak Mao ou pi fò pase ti fi a frape,
  Apre tou, nou toujou ini nan batay!
  
  Pou reyalizasyon nou bati yon seri antye,
  Vize zetwal yo tankou yon zwazo rapid...
  Epi pral gen yon rezilta byen fò,
  Ti fi sa yo, malfini fyè!
  Chinwa yo te soufri gwo pèt epi yo te fè bak. Twoup Mao yo te kounye a rann tout rejiman yo e menm divizyon. Ak drapo yo leve anba òkès yo. Lagè a te kontinye, tankou si nan yon istwa fe - agreyab ak ti san koule ak nan teritwa etranje yo.
  Malgre ke anjeneral Larisi te raman tèlman chans pandan konkèt yo. Ak prèske tout lagè ak viktwa yo te bay Larisi yo ak gwo san koule.
  Petèt Oleg yo te rele pwofetik paske li te kapab fòse Byzantin al rann tèt san san?!
  Nan nenpòt ka, Leonid Brezhnev, oswa Ilyich II, te reklame wòl nan pi gran an.
  Ti fi yo te ale nan larivyè Lefrat la Khotan. Otòn gentan rive. Tapi an lò nan fèy yo.
  Gèrye yo stomped sou tapi yo. Epi li plonje nan dlo a.
  Veronica, t'ap taye nan rivyè a, te mande Victoria:
  - Kisa ou panse, sekretè tsar-jeneral Leonid la pral fonn fèm kolektif yo apre lagè a epi bay peyizan yo tè?
  Ti fi a kòmandan souke tèt li.
  Poukisa peyizan yo bezwen tè?
  Veronica ri epi li di:
  Wi, yo pa ka okipe li poukont yo. Men, gen gwo ekzekitif biznis ki ta ka rale.
  Victoria reponn sevè:
  - Isit la yo pral vann tè a sou kredi. Petèt li pral pi bon konsa.
  Juliana vire nan dlo a epi li di:
  - Gen plis chans, li se pi bon ke ofisyèl yo nan fèm nan kolektif gen tè a. Yo ka kouri gwo fèm epi sèvi ak traktè. Sosyalis, gwo echèl pwodiksyon se pi efikas la!
  Veronica te dakò ak repiyans:
  - Petèt. Men, sa kreye valè ajoute!
  Juliana ri epi li di:
  - Men, efikasite a se gwo!
  Victoria, ki te gen ran kolonèl, te fè yon ti souri:
  - Li stimul devlopman. E ki pwen pou bay peyizan tè, e menm bwè. Se mèt tè a ki manje mwatye nan mond lan ak pen Ris! Peyi nou rich anpil!
  Veronica te dakò ak sa a:
  - Wi, Larisi rich ak lavi a ap vin pi bon! Pa egzanp, frè m nan travay nan faktori Putilov kòm yon kontremèt. Epi li gen yon salè twasan senkant rubles, san konte bonis.
  Victoria te woule epi, nan admirasyon, te frape pye l 'sou dlo a epi li te mòde:
  - Se sa li di! Larisi ap monte! Epi byento li pral vin pi fò toujou!
  Ti fi yo te naje nan Khotan, epi yo te gen yon konvèsasyon aksidantèl. Anna mande ti fi yo:
  Kisa w panse k ap tann nou apre lanmò?
  Juliana te souri epi li reponn:
  - Ate di - ki pa-egzistans. Ak relijyon anseye - nanm nan pral ale nan Bondye, epi li pral deside ki kote yo ale nan syèl la oswa lanfè.
  Veronica te mande Juliana:
  - Ou panse gen yon Bondye?
  Ti fi a soufle dlo a ak pye l, li leve yon vag epi li reponn:
  - Onètman, mwen pa konnen. Gen agiman tou de pou ak kont Bondye. - Ti fi a vide ankò epi li remake. - Natirèlman, pa gen okenn repons a kesyon sa a, men ou ka pote yon varyete de agiman.
  Victoria te dakò ak sa a:
  - Sètènman trè diferan. Ak kisa ki genyen pou pale. Mwen pèsonèlman panse ke depi nou genyen, Lè sa a, Bondye, nan kou, egziste! Men, te gen tan lè nou te jwenn tèt nou anba Mongol-Tatars yo. Lè sa a, kesyon an se - kote Bondye ki anwo nan syèl la te?
  Juliana di ak yon souri inosan:
  - Men, gen yon bagay ki pi mal pase jouk bèf Mongol-Tatar!
  Victoria te sezi
  - Ki sa ki pi mal pase jouk bèf Mongol-Tatar?
  Juliana aktyèlman te deklare:
  - Gran laj! Ki sa ki ka pi mal pase vyeyès!?
  Victoria te dakò:
  - Wi, li pral vrèman move!
  Ti fi yo te silans. Li te yon ti jan anbarasan pou yo pale sou li. Ti fi yo pran li epi yo vole soti nan dlo frèt la. Yo kouri pou tèt yo, flache wonn, talon pye.
  Marusya kouri ak yo epi li mande ak yon souri:
  - Men, mwen mande, poukisa nou bezwen vyeyès? Li dwe di iniman!
  Victoria fasilman dakò ak sa a:
  - Vrèman iniman! Li pi bon pou w toujou jèn ak an sante!
  Ti fi yo te groovy ak komik, k ap vire nan somersaults.
  Veronica ak yon souri epi li souri, li sijere:
  - Wi, lame nou an se ti fi fò! Epi nou pral nan gwo fòm!
  Epi ti fi a fè yon clin d'œ sou zanmi l yo. Yo tout pete ri ak souri, arpi.
  Juliana sijere:
  - Ann jwenn dlo vivan epi vin vrèman imòtèl! Li pral trè fre!
  Ti fi yo te souri epi yo te fè yon klin youn ak lòt.
  Apre sa, Victoria te sijere, montre dan li, li remake:
  - Wi, li ta bon pou jwenn yon fason pou pa vin granmoun. Ala bon ak bèl li ta!
  Ti fi a imajine yon mond ak kèk bèl ak jèn gason. Petèt menm pi bon san yon bab, se konsa ke figi yo pi bèl ak bèl.
  Veronica reponn ak yon soupi:
  - Wi, sa a se bagay ki pi bèl bagay ki ka nan mond lan! Nou vle jenès etènèl ak limyè.
  Epi ti fi a te ri, li te montre dan pèl li.
  Victoria leve, li sijere:
  Ann vrèman fini ak vyeyès! Sa a se jeneralman akseptab! Kò imen pa ta dwe laj!
  Veronica, souri ak sote, chante:
  - Mesye Kolonèl, pase granmoun! Li pa pi bon pou mouri pou Larisi! Pou dedomajman pou valè ak onè - mwen pa p jwe! Li reponn - ke mwen wouj? Pa vle!
  Ti fi yo ri pi fò toujou. Li trè trè bèl.
  Juliana sijere ak yon ri:
  - Epi ann rajeni tout vye fanm yo! Pou tout bagay klere tankou solèy la!
  Victoria te dakò, li sote pi wo:
  - Pou Peyi a ak Leonid Ilyich Gran an!
  Anna, gèrye wouj sa a, te di:
  - Men tou, mè yo, malgre lapriyè yo, pa vin pi piti. Malgre ke yo gen yon lespri sen. Se konsa, ou kòmanse panse, ki kote jistis Bondye a?
  Victoria pran yon gwo souf epi li reponn:
  - Yon plenn kanpe sou tout tè a ... Kote ou ye mèt kay la, ki kote?
  Veronica te chante ak kòlè:
  Gen anpil gwo moun
  Ki moun ki zèv ap viv pou syèk ....
  Gen anpil zwazo ki gen figi klè,
  Sa yo rele imòtèl!
  
  Ak ewo yo nan sezon yo,
  Yo te bat horde la nan yon fwa...
  Larisi pral bay nesans gwo pouvwa,
  Basurman nan batay pral chire!
  
  Men, yon malfini de tèt,
  Wa, gouvène Leonidas la...
  Li klere anba syèl la,
  Ou priye pou li san pretann!
  
  Anperè nan tout Larisi
  Ki sa ki te leve kalite peyi a ...
  Vrè misyon an
  Pou pwogrè ak antikite!
  
  Bat Japonè yo nan batay
  Alman yo te bat nan yon fwa ...
  Vwa ti fi yo se sonor,
  Leonid se Mèt nou!
  
  Men, wa nou an p'ap tonbe nan batay la,
  Nan konstriksyon yon gwo jeyan...
  Li bat advèsè yo di,
  Epi li te tounen yon aliyman kòlè!
  Yon bèl chante te ranmase pa ti fi yo nan inison. Yo se tankou mizisyen bèl bagay ak plen kòs. Yo gen yon bèl chante konsa.
  Wi, fi etonan.
  Se konsa, radian Natasha a, ki pi bèl nan ti fi yo, te ekri.
  Isit la li se fòse yo sispann ak tire sou avyon Chinwa. Lanse yon grenad ak yon pye fè. Tire yon stormtrooper epi li di:
  - Viktwa!
  Lagè a ak Lachin ap kontinye... Men, twoup Sovyetik yo frape kou apre souflèt kont twoup yo nan anpi Mao a.
  Se deja Novanm 1970... Se konsa, anpil moun te touye, sitou nan kote yo nan Anpi Selès la. Ak batay yo se feròs.
  Men, pa gen anyen ki pral sispann ti fi yo Sovyetik, e pesonn pa pral genyen. Pilòt yo gen siksè sitou pandan y ap vin pi pre Beijing.
  Pandan ke sans nan ak pwoblèm nan, lòt konbatan ap goumen. Isit la, pou egzanp, vanyan sòlda ki soti nan Grann Bretay yo se volontè kominis.
  Jane Armstrong ak ekipaj li a. Sa a se dam ki pi fre. Ak kalite an menm tan. Tire lè l sèvi avèk zòtèy fè sou machin Chinwa ak chirp:
  - Mwen se yon buffalo grasyeuz!
  Ti fi peyizan sa a, tankou zòtèy toutouni li yo, pral peze Gringet la epi gwonde:
  - Mwen se Duchesse kap!
  Ak kraze senkant-kat Lachin nan.
  Malanya se pi modès ak scribbles soti nan mitray. Men, li fè li nètman. Tank ti fi yo se yon gwo "Challenger" -5, ak byen lou. Avanse tèt li, pa twò prese.
  Malanya deplase pye l' ak pepi:
  - E mwen rebèl, mwen rebèl wo!
  Matilda, chofè a, fè dan li tou. Se konsa, li klere byen bèl ak yon souri, anba bouch wouj. Oke, poukisa pa yon fi Terminator? Malgre ke li sèlman jere yon tank masiv.
  Ti fi yo isit la se angle, men tou deprave. Yo vle lanmou ak afeksyon. Mwen vrèman vle. Epi tou t'ap nonmen non. Menm si li enbesil. Gèrye, nan kou, ak tankou yon repitasyon, tankou musaranyen. Ak bote yo se etonan.
  Espesyalman deja alantou jèl la, epi yo nan yon bikini. Men, li gwo! Sa yo se fi yo fre. Epi yo ri. Renmen diferan, ak apwòch obsession. Ak ti fi yo vle anpil bagay. Premye a tout, jantiyès.
  Gringeta tou te patisipe nan tòti a. Li rache rad ti gason Chinwa prizonye a epi li rale l sou etajè a. Li sere pye l 'nan yon stock, pandye wòch epi lonje viktim nan. Ti gason an te pandye, e Gringeta te boule kò l ak yon baton wouj ki cho. Li te vrèman renmen tòtire ti gason an konsa.
  Anglè a te adopte tou metòd entèwogasyon nan men Nazi yo. Li se bèl boule po a ate, lis, san cheve nan ti gason an. Ak tankou yon sant bèl bagay - tankou yon ti mouton sou yon brochet fri. Se Gringeta sèlman ki rete niche bouch li.
  Lè sa a, ti fi a limen yon dife epi li te kòmanse fri pinga'w yo. Li te vrèman renmen pwosesis la. tòti konsa... Gringeta te piman blesi ti gason an epi griye l. Apre sa, li pa t '. Yo koupe janm ti gason an epi yo manje. Vrèman bon vyann. Li gou tankou vyann kochon.
  Gringeta se yon ti fi trè an sante ak fò. Li te kapab gobe yon belye mouton oswa yon kochon alafwa. Epi manje jambon ankò. Oswa bwè diven wouj. Ala yon plezi pou fanm peyizan sa ap toumante, toumante.
  Ti gason an te mouri nan chòk doulè. Gringeta te plen kò moun. Ak difikilte, apre sa li danse - tankou yon sovaj. Eh, byen, pwobableman, gen yon bagay sansib ak yon kwout. Men, si ou wen ak pwav oswa sòs tomat.
  Epi moulen li ak plezi... Gringeta te toujou niche bouch li. Malgre ke yo te yon kanibal se yon wont. Men, li te vle chè moun. Ak sa ki ka di kont sa a? Ebyen, li vle manje konsa! Men, ou wè, apeti ka san limit.
  Gringeta tire sou yon T-54 Chinwa. Li te kraze blende a ak yon pwojektil ki twò letal epi li di:
  - Nan ti bout tan, mwen se yon ti fi banzai kriyan!
  Epi ankò rire, ak dan tigress dekore. Epi voye nan tout direksyon ekla nan spotlights.
  Apre sa, Malanya ri ak rele byen fò:
  - Mwen pral pran tout moun epi dechire yo an miyèt moso!
  Apre sa, li pral peze pye l 'sou deklannche yo nan yon mitray. Ak ki jan li pral kòmanse tire tout fantasman yo. Ak literalman sekle, tankou yon kouto koupe zèb.
  Ti fi a tire anpil moun. Ak ki jan fè dan ou... Epi ankò li pral pran ak tire! Epi ann sekle ankò!
  uh, ak chen...
  Malanya fè tout bagay ak yon ri... Epi tire sou lènmi yo. Apre sa, li fè moun k'ap fè dezagreman yo tounen esklavaj. Wow, ou menm, sa yon dyab! Ebyen granmè...
  Li tou apresye tòti. An patikilye, yo kout kouto yon manm Chinwa Komsomol nan pwatrin lan ak zegwi ki cho wouj. Epi li te pèse tout tete l. Pèse nan pwent tete yo. Tankou yon Malanya fre. Apre sa, li pèse vant ti fi a ak yon zegwi long - dwa nan lonbrit la. Tòde li...
  E ki jan li ri. Montre lang. Epi li pral fè ou ri ankò. Men, si ou tou pote yon chandèl limen nan pwatrin ou ak pwent tete wouj. Pou jarèt ak anpoul.
  Isit la li amize tèt li ak tòti. Rale yon konfesyon.
  Oh, Malanya, epi ou se yon bèl pye atè, ti fi bèl!
  Lè sa a, Matilda te kòmanse kraze sòlda Chinwa ak cheni. Ak nan chemen an, li peze yo kouray. Epi an menm tan an pa bliye gwonde:
  - Mwen se yon fi ki ka touye moun!
  Ak desann soti nan bouch wouj, etensèl klere, klere. Sa a se reyèlman yon ti fi - yon ti fi nan tout ti fi. Poukisa yon fi? Paske, tou, bouro a ak jennès. Epi tòtire prizonye yo.
  Anplis, Matilda te fè sa lè l sèvi avèk aparèy espesyal - tankou yon sele ak rale konfesyon. Ki sa ki sèlman ak sa a bèl ti fi pa t 'leve.
  Youn nan metòd tòti yo te. Li pran pye atè yon ti fi Komsomol, li peze l nan yon vis, epi li te kòmanse peze. Epi jiskaske zo yo fann. Epi po a pete, san koule. Ak ti fi pòv la te nan doulè konsa ke li te endispoze nan chòk.
  Matilda gronde:
  - Se konsa sa pral ak tout moun ...
  Apre sa, li tranpe yon lòt manm Komsomol nan dlo bouyi. Tou tòti. Premye nan dlo bouyi, ak Lè sa a, nan dlo glas. Apre sa, ankò nan dlo bouyi. Epi ankò nan twou a. Li fè mal anpil, ak po ti fi a vin tèlman wouj, chode.
  Kòmandan an li menm, pitit fi Lord Jane Armstrong, te evite tòti. Apre sa, mwen pa t 'vle patisipe nan salte sa a. Lè sa a, Chinwa yo dezabiye l ', li bat li ak orti. Oke, sa yon knackers! Epi yo te trete ti fi a yon fason mechan. Apre sa, yo pase lwil oliv sou pye fi mèt yo, yo mete yo anba rezen an. Yo te limen yon dife epi yo te kòmanse fri talon ti fi a. Epi li te jis sovajman douloure.
  Pòv Lady Jane, ki jan yo te pase l nan betiz... Men, anyen, omwen, pa te enfim, ak ti anpoul yo desann nan kèk jou. Se konsa, li se byen posib yo jwi lavi ak jwi.
  Jane te fè kòmantè filozofik:
  - Men, pinga'w yo ap vin pi fò!
  Li pa trè bon, nan kou, yo touye Chinwa yo, men pitit fi Seyè a te fòse yo kontinye karyè rayisab li. Apre sa, li te wè zanmi li yo vin pi plis ak plis nan bèt ak bouyi.
  Jane peze dwèt li yo, janm grasyeuz sou joystick la epi li gronde:
  - Chak chen gen jou li!
  Twoup Sovyetik yo te fòtman peze Chinwa yo. Epi nou te deja sou wout nou nan Beijing. Lame Anpi Selès la te soufri anpil pèt. Men, twoup Chinwa yo toujou eseye avanse. Nouvèl ane 1971 la te deja frape. Byento lagè a pral gen dezan. Epi batay yo bouyi tankou yon vòlkan. Plis ak plis dè milyon de Chinwa yo rantre nan batay la.
  Malgre sezon fredi a, ti gason yo nan Anpi selès yo ale nan atak la pye atè, epi ranpli moute ak ti mòn nan kadav.
  Batay yo se move.
  Epi Natasha koupe yo ak yon mitrayaj rapid-dife. Koupe konbatan yo nan Anpi selès la nan ran.
  Li lanse yon grenad ak pye li epi li di:
  - Pou manman Larisi!
  Lagè a, nan kou, ka kontinye pou yon tan long. Men, vanyan sòlda vanyan Mirabela te frape yon fize nan bunker kote Mao Zedong te ye a. Lidè Lachin, gwo helmsman an, te mouri. Epi kòm yon rezilta, lagè a fou finalman fini.
  Sou 23 fevriye 1871, ostilite yo sispann. Ak Sovyetik la ak Lachin te fè lapè.
  Se vre, diskisyon teritoryal yo te kontinye, e relasyon alye yo pa t etabli imedyatman. Men, sa se yon lòt istwa.
  SI KAPLAN TE MANCHE EPI LENIN VIVAN
  Tantativ asasina sou Lenin pa te fèt. Kaplan rate, ak Vladimir Ilyich evite ke yo te frape pa yon bal ki te lakòz bloke nan veso sangen ak mennen nan yon konjesyon serebral twò bonè. Kòm rezilta, rèy Lenin te kontinye.
  NEP a te sèlman yon relèv tanporè sou wout mouvman an nan direksyon sosyalis. Ak Vladimir Ilyich mete sou fòse endistriyalizasyon. E se te lide li menm jan ak Stalin. Epi nou ale...
  Lenin te fè kolektivizasyon an pa tèlman malonnèt, epi grangou a te evite. Lè sa a se merit san dout nan Vladimir Ilyich. Ak Sovyetik la te kòmanse monte.
  Men, Lè sa a, Hitler te vin sou pouvwa a. Epi li te kòmanse kreye Anpi Alman an.
  Lenin te eseye fè ti jwèt avè l tou. Apre sa, li te ede ame tèt li.
  Hitler anekse Otrich nan Almay - te pote soti Anschluss la. Lè sa a, ak Sudetenland la, ki se poukisa Minik te pase.
  Men, tou de alye yo ak Lenin pa t 'vle bay Polòy pou li. Epi lagè a te kòmanse. Lame Sovyetik la te pran Polòy soti nan bò solèy leve. Lenin, menm jan ak Stalin, te divize eta Pol yo ak Hitler. Epi yo te kreye yon pwotokòl sekrè.
  Diferans ak istwa reyèl te rive nan Fenlann. Lenin pa t 'purge lame a, ak twoup li yo te pi efikas.
  Tukhachevsky te pote soti yon detou briyan nan liy lan Mannerheim. Epi Fenlann te bat nan tan ki pi kout posib epi Lame Wouj la te libere.
  Manèv Tukhachevsky te etonan. Ak tankou yon viktwa bèl bagay. Hitler te pran Lafrans epi tanporèman te abandone lagè ak Sovyetik la.
  Führer te deside ke Larisi te twò fò e ke Grann Bretay ta dwe pran sou premye.
  Batay lè a pou Angletè te pèdi. Epi Hitler te kòmanse chèche lòt fason. Youn nan yo se aterisaj kò Rommel la nan Libi. Ak ap eseye pran sou Lafrik. Alman yo te pote avèk siksè pran Yougoslavi ak Lagrès. Men, aterisaj la sou zile Krèt la te vo gwo pèt. Men, yon ti kras pita, Nazi yo te kaptire Malta ak mwens domaj nan tèt yo. Epi sa a te siksè san dout yo. Rommel te pran Tolbuk, li te resevwa kat plis divizyon panzer epi li te devlope yon ofansif kont peyi Lejip. Kanal Suez la te kaptire. Ak pran anba kontwòl. Yon lòt gwo siksè te kaptire Gibraltar. Ak tonbe nan sitadèl sa a, Nazi yo te gen opòtinite pou yo transfere twoup yo nan Lafrik di sou distans ki pi kout la.
  Apre rapid blitzkrieg twoup Sovyetik yo ann Afrik ak viktwa nan Kholkin Gol, Hitler te apresye anpil pouvwa Lame Wouj la epi li pa konte sou yon blitzkrieg ankò. Epi li t ap prepare pou yon lagè grav.
  Twoup Alman yo te deplase nan Mwayen Oryan an. Lenin aje te pito pasif. Arab lokal yo te sipòte Nazi yo, ak nan tout fason posib kontribye nan ofansif yo. Epi li te byen siksè ak rich ak reyalizasyon Hitler a.
  An menm tan an, Lafrik t ap anvayi. Tank T-4 la te modènize ak ekipe ak yon zam ki pi long. Epi machin sa a te byen mache.
  Alman yo te fè kaptire kontinan nwa a, san yo pa rankontre rezistans grav. Britanik yo te depase e yo te depase.
  Nazi yo piti piti absòbe Lafrik, epi yo te genyen nan Mwayen Oryan an. Japon tou te antre nan lagè a, atake Etazini nan Perou Harbour. Epi li te tounen yon mouvman byen fò. Ak ki jan samurai a detwi Ameriken yo. Epi sezi byen yo nan pwovens Lazi. Singapore te inpignyab soti nan lanmè a, men Japonè yo te pran li soti nan tè.
  Ak sa a se yon nouvo, gwo siksè nan Nazi yo, se konsa Etazini te peze.
  Nan lane 1942, Nazi yo te lanse yon ofansif kont peyi Zend epi yo te kaptire li ... Epi Lafrik te konkeri nan fen mwa Out. Alman yo tou te fè operasyon Polar Bear, tou te kaptire Syèd. Nan mwa septanm nan, Swis te kaptire tou. Apre sa, Nazi yo te lanse yon atak aktif pa soumaren ak avyon sou Grann Bretay.
  Fritz la te gen ekselan nouvo bonm Ju-188, ak fòm ki pi avanse, epi yo bonbade Grann Bretay. Pilòt Marseille kouvri tèt li ak tout bèl pouvwa e li te vin tounen yon lejand reyèl.
  Alman yo bat Britanik yo tankou vantouz sou lanmè a nan lè a. Lè sa a, Hitler te ofri yo yon iltimatòm. Churchill te pare pou lapè, men li te twò ta.
  An menm tan an, yon fanmi antye nan tank nouvo te devlope nan Twazyèm Reich la: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Yo te eseye fè yo menm jan ak posib, plis diferan gwosè. Men, sourit te gen de zam. Epi li te fè tank la pi laj ak pi lou.
  Alman yo te kontinye devlope potansyèl yo. Yu-188 la bonbade Grann Bretay, ak Yu-288 la te sou wout la, menm plis pwisan ak gwo vitès avyon.
  Fuhrer a te mande pou kraze Grann Bretay.
  Marseille, li te tire desann twasan avyon, yo te akòde Lòd Malfini Alman an ak Diamonds. Epi lè li te tire katsan: li te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds. Epi li te premye moun ki te resevwa yon prim nan nivo sa a. Ak pou senksan avyon, li te akòde Grand Kwa nan Lakwa an fè. Epi se te yon reyalizasyon trè fre.
  Men, Marseille kontinye fè nòt byen vit. Espesyalman lè ME-309 la parèt ak yon gwo vitès 740 kilomèt alè, ak sèt pwen tire.
  Marseille sou avyon sa a detwi opozan Twazyèm Reich la. Lè kont li te rive nan mil avyon, li te prezante ak yon prim espesyal: Star la Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Angletè kenbe anba kou yo nan Luftwaffe dezespereman. Men, flòt li a te fonn. Ak soumaren yo nan Twazyèm Reich la te vin pi plis ak pi pwisan ak pafè.
  Epi yo te peze Grann Bretay konsa, jis san Bondye. Lè sa a, finalman, an Jiyè 1943, aterisaj la te fèt. Ak tan sa a, Alman yo te itilize dernye nan tank yo te kapab reyalize viktwa. Ak Grann Bretay te reziste pou de semèn sèlman.
  Apre tonbe nan Grann Bretay, Hitler te vin reflechi. Goumen US oswa eseye vire bò solèy leve? Lenin, nan laj swasanntwazan, li te viv apeprè osi lontan ke Stalin ak ven ane plis pase nan istwa reyèl, te mouri nan mwa janvye 1944.
  Nan tan sa a, Alman yo te kaptire Islann ak, ansanm ak Japonè yo, Ostrali. Twazyèm Reich la reyalize anpil bagay.
  Men, Etazini te rete san pran, e desizyon an te pran pou okipe yo.
  Men, olye pou yo Lenin, kounye a Leon Trotsky te vin Prezidan Sovyetik la. Epi sa a se yon jwif pi bon kalite. Epi li pa t renmen politik antisemit Hitler a.
  Men, Leon Trotsky se yon politisyen trè atizan. Se konsa, li deside pa takine Hitler ankò. E menm te ofri pou goumen ak Etazini ansanm.
  Führer Almay te dakò ak sa.
  Se konsa, Lame Wouj la te ale nan ofansif la nan Alaska nan ete 1944 la.
  Epi twoup Hitler yo t ap avanse nan Greenland ak pi lwen nan Kanada, ak nan alye Ajantin, ak Brezil, ki te ale sou bò Twazyèm Reich la, soti nan sid.
  Lagè a, akòz longè kominikasyon yo, trennen sou. Men, US la te pèdi. Alman yo te resevwa yon tank nan seri "E". Yo pi plis pase Ameriken yo. Anplis "Pershing" ak "Supershing" an 1945, Etazini te prèske pa gen anyen. Ak Alman yo kalitatif domine lènmi an. Tank Sovyetik yo te pi bon tou pase tank Ameriken yo. Alman MP-44 fizi atak la, ki literalman koupe yo desann, te depase Ameriken yo tou.
  Etazini te goumen lontan ak di akòz ekonomi pwisan li yo ak gwo popilasyon an. Separasyon pa oseyan an, ak ekstansyon twòp nan kominikasyon te fè li difisil fini Amerik la byen vit. Ak Sovyetik la, ki te kaptire Alaska, te gen difikilte pwòp li yo. Men, lagè a te kontinye ak sou ... Ak nan karannsenk ane a, prèske mwatye nan Etazini yo te kaptire. Nan dat 9 me 1946, Etazini te capitile. Se konsa fini Dezyèm Gè Mondyal la.
  Ejemoni an nan Almay, Japon ak Sovyetik la te etabli nan mond lan. Larisi te tounen Alaska, ak prèske mwatye nan Kanada. Se konsa lapè tanporè a te vini.
  Twazyèm Reich la repoze tanporèman, men sou 20 avril 1953 atake Japon. Sovyetik la nan tan sa a te deja gen yon bonm atomik. Leon Trotsky te mouri, nan yon iwoni etranj, menm jan ak Stalin nan mwa mas 1953. Men, li te reyisi pa Voznesensky, ki te tounen yon lidè trè fò. Epi tou li te ale nan lagè ak Japon.
  Hitler pa twò fin vye granmoun ankò, li mennen yon vi ki an sante, epi li pa t 'manje vyann. Se konsa, li te toujou vivan.
  Twazyèm Reich la ak Sovyetik te goumen ak Japon pou plis pase yon ane, epi nan fen li te konkeri, jis sou 12 me 1954.
  Se konsa, yon lòt lagè te fini. Ak Sovyetik la ranfòse pozisyon li yo: retounen sid Sakhalin ak Ridge Kuril la, osi byen ke Manchuria, Port Arthur, ak Kore di tèt li.
  Epi sa a te dènye lagè a.
  Twazyèm Reich te deside kòmanse ekspansyon espas. Epi Sovyetik la tou... Hitler te mouri nan mwa mas 1960, li te rive fè yon referandòm nan dat 20 avril 1959 sou etablisman yon monachi. Apre sa, pitit gason l 'te plas li. Ak gras a sa a, Twazyèm Reich la te rete estab.
  E an menm tan ak nesans Hitler nan dat 20 avril 1959, astwonòt te vole sou Mas. Plis jisteman, li te kòmanse epi li te fini nan sis mwa. Se konsa, te kòmanse yon nouvo laj espas. Sovyetik la te pran vòl nan Mas dis ane pita .... An 1980, moun te vizite tout planèt yo nan sistèm solè a epi li se gwo.
  Ak nan 2020, premye ekspedisyon entèstelè a te kòmanse.
  
  
  GÈ NAN AFGANISTAN
  Sou Out 1, 2001, twoup Ris yo atake Taliban yo ak avyon ak misil. Objektif prensipal la se te anpeche defèt gen anpil chans nan alyans nò a. Desizyon an se an pati rezonab, men ... Bin Laden abandone atak teworis la nan Amerik ak deside konsantre antyèman sou Larisi. Lagè a pete ak vigè renouvle.
  Lwès la, nan kou, kondane Larisi. Ak Bin Laden te mande pou atak teworis kont rejim Putin a. Taliban yo te resevwa ranfòsman nan men Pakistan epi yo te eseye avanse ankò. Asasen Ahmad Shah Massoud te ede Taliban yo avanse anpil. Larisi te ranfòse bonbadman an. Pati separe nan fòs espesyal yo te tou jete nan batay la. Batay la te tounen trè san.
  Larisi te vin pi plis ak plis patisipe nan lagè a nan Afganistan. Lèzetazini, peyi oksidantal yo, mond Islamik la te bay Taliban zam yo. Batay yo te san. Larisi pi plis ak plis enplike lame li la.
  Tou de tank ak zam pwòp tèt ou yo te transfere
  Taliban yo t ap bonbadman. Ak twoup Ris te goumen ak fòs inegal. Plis jisteman, metòd lagè geriya yo te itilize kont yo.
  Nan Larisi, opozisyon Putin a entansifye. Kominis yo te sonje ke li te siksesè Yeltsin a epi trennen Larisi nan nouvo lagè. Liberal yo te tou mekontantman. Putin te pèdi sipò nan sosyete a. Pèt pandan lagè Afgan an te grandi.
  Te gen plis pase tout tan anpil eskandal ak fo nan eleksyon Duma Eta a. Kominis yo ranfòse pozisyon yo. SPS ak Yabloko pa t antre nan palman an. Blòk Motherland la te parèt. Larisi Ini tou te resevwa anpil ak Pati Liberal Demokratik la te ajoute. Men, eleksyon yo te scandales. Motherland, Pati Liberal Demokratik ak Larisi Ini te kenbe kontwòl otorite yo sou Duma a. Men kominis yo te fò. Nan eleksyon prezidansyèl yo, Putin te genyen sèlman nan dezyèm tou an. Ak lagè a nan Afganistan kontinye, tankou nan Chechenya.
  Larisi te anbourbe desann la. Plis ak plis twoup yo te mennen nan. Epi batay la te ogmante. Ak kantite atak yo te eksplozif.
  Pri lwil oliv pa t monte twòp. Se konsa, pa te gen okenn lagè nan Irak. E byento sanksyon yo te leve soti nan Saddam Hussein. Rejim li a te kòmanse akimile fòs ankò. Epi prepare pou lagè ak Iran. E Etazini te ede l nan sa. An 2007, eleksyon yo nan Duma Eta a te fèt ak anpil siksè nan mitan kominis yo, ki finalman te resevwa yon majorite.
  Nan kondisyon sa yo, malgre konstitisyon an, Putin te kouri pou yon twazyèm manda, recourir a mekanis referandòm lan. Epi li te jere chanje libellé konstitisyon an nan aboli de tèm.
  Kòm yon rezilta, an 2008, Zyuganov a ki gen laj ak anwiye, anba kondisyon yo nan presyon enfòmasyon, pa t 'kapab defèt Putin.
  Men, Lè sa a, sitiyasyon an pou rejim nan vin pi mal toujou. Lagè nan Afganistan te pase pou plizyè ane. Epi pa t 'gen fen nan je pou li.
  Putin te kouri pou yon katriyèm manda nan mitan kriz ekonomik la. Ak eskandal ak koripsyon, ak elektora a se fatige ak li. Chans pou yon diktatè te diminye.
  Men, ankò resous administratif la ak falsifikasyon masiv yo te mete an aksyon. Moun yo te vide nan lari, epi eklatman an mas te fèt. San koule.
  Putin te kandida tou pou yon katriyèm manda nan 2012. Epi ankò lagè a nan Afganistan ak kriz la. Ak nan menm tan an konstan eklatman ak lapolis la, tout kalite rasanbleman, ak plis ankò.
  Pa yon moman nan lapè. Maidan te fèt nan Ikrèn. Men, Crimea pa t 'kapab prese deyò. Popilasyon lokal la pa t reyèlman vle ale nan Larisi Putin a. Poroshenko rive nan Ikrèn ak tout bagay te plis oswa mwens siksè. Nan 2016, akòz tonbe pri lwil oliv ak gaz, pikwa nan kriz la te fèt nan ekonomi an Ris. Putin te ale nan senkyèm manda a. Apre sa, li te genyen gras a falsifikasyon masiv, ak esklizyon nan tout moun nan eleksyon yo eksepte pou Zyuganov nan pòch raz ak fin vye granmoun.
  Ak lagè a nan Afganistan kontinye ak kouran kontinuèl nan sèkèy zenk.
  Kounye a 2020 rive... Putin te eli pou yon sizyèm manda, ak rival pòch li Zyuganov te soufle ankò. Ak lagè a te pase pou prèske ven ane.
  Lagè ap toujou anraje nan Afganistan. Pilòt Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova frape soti nan lè a.
  Bèl ti fi goumen nan yon sèl bikini epi peze bouton yo joystick ak zòtèy fè yo.
  Natirèlman, lagè modèn pa enteresan menm jan ak Dezyèm Gè Mondyal la. Lè sa a, ti fi yo te oblije montre mirak nan vanyan sòlda ak ewoyis.
  Koulye a, òdinatè a fè pi fò nan travay la pou ou. Epi li pa tout sa ki gwo.
  Non, yon kote pou exploits. Anastasia Vedmakova sifle... Ri... Wi, te gen batay batay, epi yo di kèk plis. Epi, koulye a, jis yon bouton ak yon pye fè, bourade ak yon fize òdinatè-gide mouch. Ki kote batay lè yo ye? Taliban yo pa gen aviyasyon.
  Si twoup Ris yo soufri pèt, Lè sa a, sèlman nan sabotaj, min, ak grèv enfiltrasyon.
  Pafwa konbatan ISIS ak Taliban anpwazonnen sòlda Ris yo. An jeneral, lagè a ap vin pi plis sal. Kòm nan peyi Siri li pa travay. Twoup lokal yo pito fèb, e Iran pa voye fòs li yo. Fòs lokal yo chanje. Mujahideen yo gen sipò popilasyon an. Anplis, gouvènman an nan Kaboul pa gen okenn otorite depi lontan.
  Anplis, bagay ki pi enpòtan an se ke Taliban yo fò ak ini ak ISIS. Yon tantativ pou negosye ak Taliban yo echwe. Epi yo pa t ap negosye ak ISIS ditou. Apre sa, gen Pakistan ak peyi Islamik yo ede Moujahideen yo.
  Ameriken yo avèk siksè evite atak teworis 11 septanm lan, yo pouse emoroid sa yo sou Larisi. Putin aparamman te deside ke lanmè a te pwofondè jenou l ', e ke tout bagay ta dwe deside viktorye ak san koule. Men, li te tounen soti ke Afgan yo pa vle viv dapre resèt Larisi a, ki gen ladan Etazini. Ak Larisi se pa tèlman fasil ...
  Li pa posib pou defèt Moujahideen yo pa bonbadman. Fòs lokal yo fèb e yo pè goumen. Plis ak plis inite spetsnaz yo dwe jete nan batay. Lagè a ap dewoule.
  Anastasia Vedmakov te santi tris... Tout sa ki pa fèt nan mond lan deplase nan kèk kalite espiral. Men lavi kontinye.
  Apre Ameriken yo moralman kite Afganistan, avyon Ris atake teworis yo, sipòte fòs lokal yo nan lè a. An menm tan an, chwazi inite fòs espesyal yo te kòmanse lachas pou lidè militan yo.
  De bèl fi, Margarita ak Anastasia, ap goumen yon batay inegal nan ravin lan. Bèl yo wo, trè fò ak miskilè, nan enpèrmeabl aganman pwoteksyon. Sa a degize fè konbatan yo envizib, gras a grafik òdinatè.
  Men, tou de jèn dam yo pa te disipline. Lè yo te rale nan mòn yo pou plizyè douzèn kilomèt epi yo te bite sou yon gang, yo te louvri dife, yo pa vle pataje ak pèsonn. Mitrayaj rapid-dife yo, ak bal iranyòm-nwayo, se reyèl transpòtè lanmò. Gèrye, sote nan nèj la, bat Mujahideen yo.
  Margarita te tire soti nan lans grenad li, yon pulsar te klere, frape yon douzèn bandi. Kèk gout san menm te vin sou zam transparan kas la.
  Ti fi yo gen zam ki pi modèn. Gid òdinatè.
  Yo, de cuties wo, yo vo yon rejiman antye. Gèrye voye ke moun kap kriye, frape desann Mujahideen yo nan ran.
  Tè a boule ak san koule. Mujahideen dezespereman gro. Ti fi yo finalman te branche. Pa terib pou zam yo, men rad aganman an pa nan lòd. Men, aparèy la nan envizibilite òdinatè a twò frajil, ak nan pratik li pa tèlman bon ak chè.
  Te gen twòp konbatan.
  Margaret sijere:
  - Eske nou pral rele pou ranfò?
  Anastasia souke tèt li.
  - Ann fè li tèt nou!
  Ti fi yo, nan kas ak kostim konba, kontinye goumen. Yo te itilize bal ti, men trè dans, ak eksplozif. Men, toujou, chaj minisyon an te fini. Epi militan yo te kontinye vini.
  Ti fi yo te kòmanse ale. Men li te deja twò ta. Yo te fini nan yon twou lanfè reyèl. Dè santèn de moudjahidyen te monte soti nan tout kote.
  Margaret boumonnen:
  Nou pa gen minisyon ak grenad. Koulye a, tout sa ki rete se mele!
  Anastasia te souri e li te di:
  - Ansanm, kont mil! Gen yon sèl ki rete!
  Margarita souke tèt an akò epi salye:
  - Wi, nou rele dife sou tèt nou!
  Anastasia rele byen fò, bwose pousyè tè a, li te fwape ankò pa yon gwo kalib fizi. - Pwobableman, pral gen yon ematom, - ti fi a te panse.
  Li gade alantou li epi li di:
  - Gen yon espas! Ann sote, petèt nou pral siviv bonbadman an!
  Margarita transmèt nan radyo a:
  - Gen plis pase mil bandi bò kote nou! Sou kare a 54-85-83 bay yon lanmè nan dife!
  Ti fi a te frape ankò pa yon douzèn eklat alafwa, frape desann ankò. Atravè zam la, kò a miskilè santi kou yo. Yo menm tou yo frape Anastasia.
  Tou de ti fi rale sou tout kat nan yon espas etwat nan fay granit mòn lan. Premye Anastasia prese nan, glise nan pwofondè yo, Lè sa a, Margarita. Kokiy lou ak fize atiri Larisi te deja tonbe soti anwo.
  Yon gwo fragman frape kas la, kraze fib kabòn nan. Nan do a nan tèt la, tankou si frape pa yon klib. Ti fi a etoudi ak difikilte te glise nan espas sa a epi yo te kòmanse tonbe nan yon gwo twou san fon, san espwa!
  
  SEPAR MOND AK HITLER
  Sipoze ke Führer ta aksepte dènye pwopozisyon Stalin pou yon lapè separe an septanm 1943? An reyalite, pou Almay, sa a te deja dènye chans pou delivre. Batay la nan Kursk te pèdi ak Larisi yo te pwouve ke yo te kapab genyen menm nan sezon lete an. Alye yo te kaptire Sicily epi yo te ateri nan peyi Itali.
  Satelit ki pi enpòtan an - Mussolini pèdi pouvwa ak peyi a.
  Non, reyèlman, si se vre ke Stalin te ofri lapè nan Führer la, Lè sa a, Hitler te dènye kreten ki te rejte li. Ak sa ki ka soti nan ka sa a.
  Mond lan se nan variant zewo a. Lame Wehrmacht la fè bak sou fwontyè a. An menm tan an, gwo fòs Nazi yo ap transfere nan peyi Itali. Ak sa ki pi enpòtan, avyasyon ak aces fè tèt di tou ale la.
  Alye yo pran plis domaj. Alman "Ferdinands", "Panthers" ak "Tigers" antre nan jwèt. Tout machin sa yo pi fò pase Sherman Ameriken yo ak Churchill Angle yo.
  Wi, ak divizyon Alman yo gen plis eksperyans, antrene ak disipline pase Ameriken yo ak Britanik yo. E menm plis anpil.
  Nan kòmansman Novanm nan, alye yo te chase soti nan peyi Itali. E an Desanm yo te chase yo nan Sicily. Pèt Lwès yo te gwo. Gen kèk prizonye plis pase twasan mil. Batay yo te montre ke "Sherman" kont "Panther" la pa rale ditou. Wi, ak kont "Tiger la" tou. E ke Ameriken yo pèdi, yo te tonbe anba presyon an nan ord yo tank nan Wehrmacht la.
  Apre defèt alye yo nan peyi Itali, Churchill ezite. Epi li te rankontre ak Roosevelt. Konvèsasyon an manyen sijè a: ki jan fè lagè san Sovyetik la? Focke-Wulf Alman an te tounen avyon de gè ki pi pwisan yon sèl chèz nan Twazyèm Reich la nan zam. Ak siksè reziste avyon Ameriken. Ak sou wout la ak avyon jè. Pa gen anyen pou di sou tank yo. "Sherman" nan yon batay tank - zewo. E menm notables enferyè a demode Alman T-4 la. Espesyalman nan yon zam. "Churchill" se omwen pi byen pwoteje.
  Vrè ekip la te montre ke li pa reyalis pou libere Ewòp anba Nazi yo.
  Roosevelt ak Churchill ezite. Men, Hitler se pa. Fuhrer a te mete presyon sou Franco, menase okipasyon e ankò fòse Espay kite twoup Alman yo pase Gibraltar. Fò a te tonbe nan mwa fevriye. Lè sa a, Alman yo travèse seksyon ki pi etwat nan Maròk. Te kòmanse sezi koloni franse yo. Batay yo te montre gwo kapasite konba inite tè Alman yo, andirans yo, ak pouvwa konba ekipman yo.
  Dernye mitray MP-44 la te kòmanse rive nan inite Nazi yo, ak ME-262 te parèt nan syèl la.
  Pandan sezon prentan an, Nazi yo te bat yon koup de douzèn divizyon alye yo, te kaptire Maròk ak Aljeri, epi yo te antre nan Tinizi. Nan kòmansman mwa jen, mil avyon ME-262 yo te deja goumen nan syèl la, san parèy nan zam ak vitès.
  Men, Britanik yo ak Ameriken yo nan kòmansman mwa jen toujou eseye ateri nan Normandy. Men yo t ap tann la. Nan devan an parèt "Panther" -2 ak "Tiger" -2, pwobableman tank pi avanse ak zam pwisan. Ak fò blende fwon an pant. Zam yo te pèse tout tank alye yo a yon gwo distans.
  Alman yo te gen tou yon gwo kantite twoup yo, ranplir yo ak etranje ak mobilizasyon total, osi byen ke sòlda ki te retounen soti nan kaptivite.
  Aterisaj jen an te fini nan yon defèt konplè sou alye yo, ak kaptire plis pase yon demi milyon sòlda ak ofisye. Apre dezas la nan Normandy, Churchill ofri lapè nan Führer la sou yon baz post-fakto. Sa vle di, nenpòt moun ki kontwole sa, Lè sa a, rete dèyè li. Alman yo te jis frape Britanik yo soti nan Tinizi epi yo te antre nan Libi, ak sou flan sid twoup yo te apwoche Kamewoun.
  Antretan, negosyasyon yo t ap kontinye, Nazi yo te rive antre nan peyi Lejip. Führer a, ki te santi fò, te mande pou tout byen franse yo te ba li. Kòm byen ke Afrik di Nò ak Irak ak Kowet. Epi peye reparasyon.
  Churchill te rejte pwopozisyon sa a. Men, pozisyon Britanik yo te rete difisil. Alman yo gen yon nouvo limyè, manyabl ak, sa ki pi enpòtan, fasil fabrike ak bon mache avyon de gè XE-162, ak yon bonm avyon "Arado". Dènye avyon an pa t 'kapab ratrape ak avyon de gè, epi li difisil yo tire desann ak zam anti-avyon. Se konsa, Britanik yo te ajoute pwoblèm. Sou tè, Alman yo te viktorye. Te kaptire peyi Lejip, Lè sa a, Palestine. Lè sa a, ak sipò nan popilasyon lokal la, yo anvayi Irak ak Kowet. Yo menm tou yo te pran kontwòl teritwa sa yo.
  Britanik yo rann tèt, ak twoup kolonyal yo dezète. Pè pa defèt yo, kapitalis Britanik yo te ogmante presyon yo sou Churchill.
  Lagè soumaren te aktif tou. Alman yo te lanse yon soumaren sou oksijene idwojèn, e yo te genyen plis siperyorite total sou lanmè.
  Rive nan fen 1944, Alman yo te konkeri prèske tout Mwayen Oryan an ak Afrik di Nò. Premye tank yo nan seri "E", ki pi avanse ak ajil, te parèt tou nan devan an.
  Churchill te fè fas a yon gwo opozisyon. Yo te mande yo revoke li. Roosevelt pa menm oze kandida pou yon katriyèm manda. Epi jenn kandida Repibliken an te genyen.
  Hitler nan sezon fredi ak prentan 1945 t ap avanse nan Sid Afrik. Te kaptire pi plis ak plis teritwa. An menm tan an, yo te prepare yon atak sou Grann Bretay li menm. Lagè soumaren te vin pi plis ak plis aktif.
  Ete a rive... Fritz yo te teste nouvo tank E-50 la. Machin sa a pa te gen okenn egal e li ka konsidere kòm irézistibl. Yu-287 la, yon machin jè nan klas ki pi wo a, parèt tou. Bourade Britanik yo san patipri. Lè sa a, nan mwa Out aterisaj la te swiv. Tankou yon operasyon nana. Grann Bretay pa t pase twa semèn. Alman yo pran Lond e yo ri.
  Führer pèsonèlman mete gwo espwa sou seri "E". Tank yo nan seri sa a diferan nan kote motè a ak transmisyon ansanm, ak bwat la sou motè a. Sa a te fè li posib kondanse layout la, epi fè silwèt ki ba. Machin yo gen plis kontra enfòmèl ant. Pou egzanp, SAK E-25 a, ki peze 26.6 tòn, te gen yon zam devan 120 mm nan yon pant nan karannsenk degre ak 82 mm zam bò - plis woulèt.
  Sa a te fè zam nan pwòp tèt ou-lanse inpénétrabl pou zam Britanik ak Ameriken yo. Ak motè a 700 puisans te bay vitès sovaj ak manyablite.
  Britanik yo te tou senpleman choke pa E-25 a ak yon kanon 88-mm ak literalman chire an miyèt moso pa nouvo teknoloji.
  Apre kapitulasyon Grann Bretay, Nazi yo te pran Islann tou nan mwa Oktòb - nan fè Operasyon Icarus. Ganizon Ameriken an kapitile. Prèske 100,000 sòlda yo te fè prizonye.
  Amerik tounen vin jwenn Fuhrer la ak yon òf lapè ak divizyon nan esfè enfliyans. Pwojè a ak bonm atomik la poko travay deyò, ak Fritz yo deja sou papòt la.
  Hitler, apre yo fin peze tout avantaj yo ak dezavantaj, deside atake Amerik nan de kote. Savwa, lè l sèvi avèk tèt pon nan Ajantin ak Brezil soti nan sid la. Ak nan Greenland ak Kanada soti nan nò a. Japonè yo te vin yon ti jan pi bon, ki moun ki metrize pwodiksyon an anba lisans XE-162.
  Etazini poko gen ase avyon jè ki pare pou konba. Ak flòt la te soufri gwo pèt nan soumaren. Epi li mòde Yanki yo, li mòde. Hitler te ensiste sou lagè total.
  Fuhrer la te gen enfòmasyon ke yon raktor nikleyè te deja kreye nan USA a ak travay te sou pye sou bonm atomik la. Epi yo te bay lòd pou kraze Amerik la.
  Yon nouvo zam te lanse - diskotèk ki envulnerabl ak zam piti, rasyonalize pa yon jè laminar.
  Yo te plonje bato e yo te koupe avyon Lame Ameriken an. Karant-sizyèm ane a te pase nan avanse nan Alman yo ak Japonè soti nan sid la ak aterisaj yo nan Kanada soti nan nò a. Sa se byen siksè.
  Alman yo te gen tank E-50 la, ki te yon lòd nan grandè siperyè Shermans, Pershings ak Pattons yo.
  Yon tank pwisan ak yon kanon 105-milimèt, mwens pase de mèt wotè, ak yon blende frontal 250-milimèt nan yon ang, 170-milimèt bò ak tou nan yon ang, ak yon pwa machin nan swasant-uit tòn ak yon turbin gaz. motè 1,500 cheval. Tankou yon machin te vin tank prensipal la nan Twazyèm Reich la, e li pa te gen okenn egal. Ameriken yo pa t 'kapab fè konpetisyon ak li.
  Se vre, gwo pwa machin nan bay kèk pwoblèm. An konsekans, yon vèsyon pi lejè nan machin nan parèt nan fòm lan nan yon "Panther" -4. Machin sa a te gen yon zam pi lejè, men ase ase nan 88 mm, zam devan 150 mm nan yon ang ak 120 mm nan zam bò, ak yon pwa nan karannsis tòn ak yon motè nan 1200 puisans. Tank sa a te depase Pershings ak Pattons yo, paske yo te tou pre yo nan pwa.
  Alman yo avanse avèk siksè. Te kaptire Toronto, Quebec. Ansanm ak Japonè yo, yo te okipe Venezyela ak Panama. Lè sa a, yo desann soti nan sid, nan Kosta Rika, Nikaragwa, Ondiras ak Meksik. Nazi yo te kapab tou atake Etazini soti nan Nò a - koupe Alaska. Lè sa a, kaptire pi fò nan li.
  Nan kòmansman karannsetyèm ane a, pi presizeman nan sezon prentan an, prèske tout Kanada ak Meksik te kaptire pa Nazi yo.
  Nouvo tank fachis yo te twò siperyè pase Ameriken yo. Ak avyasyon menm plis konsa! Kont diskotèk - ke yon gwo jè laminè te fè envulnerabl - Ameriken yo pa t 'gen zam ditou.
  Se konsa, Nazi yo te domine chan batay la. Ak MP-54 la te pi bon pase mitrayeur Ameriken an.
  Se konsa, fòs yo te tounen trè inegal. Lagè a trennen sou sèlman paske Ameriken yo te gen twòp ekipman ak yon gwo popilasyon. Men, disk literalman te frape tout kalite avyon ak lòt machin. Yo te aji pa ramming - devlope yon vitès nan senk oswa sis son.
  Se konsa, demonstrasyon an nan posiblite te etonan. Isit la Etazini ak bonm atomik la pa ede. Epi Hitler gen fòs Afrik, Azi ak plizyè dizèn milyon esklav!
  Amerik piti piti ap prese. Pandan prentan ak ete 1947, Alman yo te deja pran mwatye nan teritwa ameriken an ak tout Alaska. Kidonk Yanki yo vini tankou yon moso fè sou yon anvil.
  New York te tonbe nan sezon otòn la, ak Washington te tonbe nan kòmansman mwa desanm. Nan dat 25 desanm 1947, jis nan tan pou Nwèl la, Etazini te capitile. Yon lòt batay trè agresif nan Dezyèm Gè Mondyal la te fini. Twazyèm Reich la gen nouvo tank nan seri AG - piramidal. Epi te gen Larisi toujou.
  Hitler entansif prepare pou lagè. Planifikasyon yon grèv ak Japon. The Land of the Rising Sun repwodwi seri E la sou lisans.
  Epi li te rekrite anpil Chinwa nan twoup li yo.
  Men, sou 20 avril 1949, Almay Nazi atake Sovyetik la. Pou yon dezyèm fwa - lè l sèvi avèk tank piramid pa divizyon etranje yo. Ak Sovyetik la te relativman dènyèman te resevwa T-54 la. Machin nan, ki, sepandan, kapab tou konsidere kòm yon bèt. Malgre ke li te enferyè a AG-50 nan pwoteksyon espesyalman kote yo ak zam. T-54 la te tou enferyè a E-50 la ... Sa vle di, tou de kalite tank Alman yo. Men, li te peze mwens e li te pi fasil pou fabrike.
  Men, machin Alman pwodwi faktori nan mwatye mond lan. E sa te bay Hitler yon gwo avantaj. Anplis de sa, aviyasyon Sovyetik te enferyè nan kantite ak bon jan kalite a Nazi yo. Espesyalman nan zam, zam ak vitès. Nazi yo ap monte!
  Lame Wouj la, nan kou, se tou fò, men MiG-15 la te jis kòmanse antre twoup yo, ak avyon de gè prensipal la se Yak-9 la. Deja klèman demode epi yo pa kapab kenbe tèt ak pouvwa a avyasyon Alman an. Tank IS-7 pa t 'antre nan pwodiksyon an mas. IS-4 la te vin tounen yon machin mas, toujou pa yon machin konplètman pafè, men apwoche E-50 an tèm de pwoteksyon. Se vre, kanon Alman 105 mm 100EL la te pi pwisan ak pare pou konba pase 122 mm IS-4 la. Men, prensipal tank Sovyetik la se toujou T-34-85, ak T-54 se nan minorite a. Jiskaprezan, li lage nan seri relativman ti.
  Alman yo kraze nan defans Sovyetik yo. Ak kouri pi devan. Malgre ke liy defans yo te pwisan. Men, Fritz la toujou kraze nan yo. Men, menm si pa twò vit deplase. Minsk tonbe nan mitan mwa me.
  Ak nan fen mwa jen, Nazi yo pwoche bò Smolensk. Se konsa, Nazi yo te oblije ale yon fason lontan sou kadav yo. Smolensk tèt li byen fòtifye epi repouse atak yo. Nan kòmansman mwa Jiyè, ord Nazi yo pwoche bò Kyèv. Nan mitan mwa Out, Nazi yo te bloke Leningrad. An menm tan an, Japonè yo bourade soti nan bò solèy leve. Antoure Vladivostok. Ak samurai a pran Khabarovsk.
  Japon te gen pwòp vèsyon li yo nan kopi E-50 la, ak yon pwisan 88mm 100 EL kanon, ak 200mm pant blende frontal. Machin sa a te siperyè T-54 nan zam ki pèse blende ak yon ti kras akòz ang ki pi gwo nan enklinasyon rasyonèl nan pwoteksyon, espesyalman kote sa yo. Ak tank la te peze - apeprè senkant tòn - pi lou pase T-54 ki peze trant-sis tank.
  Japon tou peze e li te kondwi Chinwa yo nan batay. Samure yo te rasanble yon gwo fòs.
  Nan mwa septanm nan, Nazi yo te pran Smolensk, antoure sou tout kote, ak kontoune Kyiv. Apre sa, yo te kòmanse deplase nan bò solèy leve nan Ikrèn. Leningrad te gen yon moman difisil. Alman yo pwoche bò kote Tikhvin. Sitiyasyon an te ogmante. Nan mwa Oktòb, Nazi yo te antre nan Crimea. Yo te kòmanse avanse nan direksyon Moskou. Yo te antoure Vyazma epi yo pran Kharkov.
  AG-50 Alman an se yon machin pafè - 250 mm nan blende pant soti nan tout ang ak nan fòm lan nan yon piramid. Ak yon motè turbine gaz nan 2000 puisans. Zam nan voye yon pwojektil iranyòm-nwayo ki ka antre nan tank Sovyetik yo, menm IS-4s, soti nan yon distans ki long. Alman yo gen yon zam fò. Ak tank nan tèt li se inpénétrabl pou zam Sovyetik. Ak zam la se fre, simante.
  Nan ti bout tan, tank Sovyetik pa t 'kapab fè fas ak monstr sa yo. Menm IS-7 te prese tounen nan pwodiksyon an. Men, sa a te fè ti kras sans. Nan mwa Novanm, Nazi yo te pran Kerch ak bloke Sebastopol. Yo pran Vyazma, Orel, Kalinin. Nou te ale nan Tula. Yo menm tou yo te pran ewoyik defann Tikhvin la. Li rete nan Moskou tout nan senkant kilomèt.
  Stalin klèman te ale fou. Eseye reziste tankou yon opozan. Wehrmacht fò. Men, isit la vini Desanm. Men, Nazi yo pare pou sezon fredi e yo kontinye avanse.
  Yo te pran Voroshilovgrad, Belgorod ak Kursk! Alman yo te pwoche bò Moskou. Nan mwa janvye, Tula tonbe, ak Fritz yo te kapab kontoune kapital la soti nan sid la. Nan mwa fevriye, bag la alantou Moskou finalman fèmen. An menm tan an, Nazi yo tou pran Voronezh, vire nan direksyon Stalingrad.
  Stalin tèt li kouri ale nan Kuibyshev. Aparamman espere sere boulon rezistans a. Moskou te reziste pou yon tan long. Vil la gwo. Men, nan mwa me kapital la tonbe kanmenm. Alman yo te deja pran Kokas.
  Japon te kraze nan Azi Santral. Epi li pran anpil bagay la. Nan mwa jen, Alman yo te pran vil Gorki. Prèske konplètman konkeri Kokas la. An jiyè, Saratov te tonbe, epi... Stalin te vin dekadi e li te malad. Beria pwofite moman sa a e li ankouraje lidè a. Ak nan mwa Out 1950 li ofri lapè bay Almay. Hitler sèlman te dakò al rann tèt. Beria, reyalize initilite nan plis rezistans, te ale pou li. Se konsa fini Dezyèm Gè Mondyal la. Hitler pa t atake Japon e li te dirije pandan plizyè ane ankò.
  Li te fòse ansyen alye li yo pou yo antre nan zòn mak la, e li te enpoze kondisyon ki grav. Men, nan dat 1ye me 1955, nan laj swasant-sis an, li te vin yon viktim nan aksidan an nan revètman avyon li a. Epi an menm tan yo te di tout sa ki te ede.
  Göring ki te abi dwòg la te mouri menm pi bonè. Ak Schellenberg, ki te ranplase Himmler, te vin nouvo regent la. Lèt la yon ti jan anmande Fuhrer la.
  Hitler te planifye pou pase fòtèy la bay youn nan anpil pitit pitit li yo. Men, li pa t 'gen tan ... Pa te gen okenn eritye dirèk. Schellenberg te sezi moman sa a e li te etabli diktati pèsonèl li. Ak nan menm tan an li te goumen ak yon lagè ak Japon. Delivre yon grèv nikleyè, ak kraze peyi Solèy la k ap monte, lè l sèvi avèk tank doub piramid ki fèt ak plastik. Epi, nan kou, li te genyen nan kèk mwa.
  Japon te okipe ansanm ak koloni li yo. Yo te etabli ejemoni mondyal Twazyèm Reich la. Yon diktati brital, ak yon anpi nasyonal. Kondisyon yo pou slav yo te sèlman yon ti jan rilaks. Yo te rekonèt tou kòm aryen, menm si dezyèm klas.
  Schellenberg te dirije jiska 1986, lè li te mouri. Yon nouvo kilt leve... Apre Schellenberg, Mainstein, pitit gason pi popilè Field Marshal la, te dirije.
  Anpi a te devlope teknolojik ak angaje nan ekspansyon espas. Yo te kreye koloni sou Lalin, Mas, Venis, Mèki, satelit Jipitè yo. Limanite, li te rezoud pa metòd piman bouk, pwoblèm entèn yo te kòmanse vole nan zetwal yo. Syans devlope pi vit pase nan istwa reyèl, kidonk tout enstiti rechèch te travay nan yon ekip sèl. Ak gouvènman mondyal la ankouraje eksplorasyon espas.
  
  
  MOND ANBA Ivan Tsar la Terib nan Larisi
  Ivan Terib la pa t anpwazonnen, e kòm rezilta rèy li a te kontinye.
  Premyèman, gwo wa a poutan marye ak yon prensès angle. Ak nan menm tan an kontinye lagè a nan bò solèy leve. Li te bati plizyè vil nan Siberia, ki gen ladan Tobolsk. Yo te jete kanon Tsar la tou.
  Lè sa a, te gen yon ti lagè ak suedwa yo. Fwa sa a, Pol yo te sou menm bò ak Larisi. Li te posib reyalize plis pase nan istwa reyèl pa pran Narva nan tanpèt, epi ankò repwann lavil Ris yo. Apre sa, Ivan Vasilievich te bay lòd yo bati yon vil nan bouch Neva a. Menm jan ak Pyè Legran. Se sèlman ak non Andrey-grad. E sa pa mal.
  Lè sa a, Larisi yo te fè lapè ak poto yo ankò. Epi yo pran Revel. Men, lame tsarist la te pran Vyborg, ak fòtifye nan nò a. Ivan Terib la te fò. Ak kòmandan Shuisky a te tounen byen gen talan ak Larisi plis oswa mwens reyisi ... Tsar a te gen yon pitit gason yo te rele Pyè soti nan yon Princess angle. Dmitry te mouri nan sikonstans ki pa klè. Fedot te mouri tou. Se konsa, nan ane 1600, apre swasant-sèt rèy, lè Ivan Terib te mouri, yon ti gason dis ane fin vye granmoun, Pyè Legran, te vin tounen nouvo tsar la. Epi li te kontinye travay papa l.
  Boris Godunov te regent li. Twa premye ane yo te difisil akòz grangou, frèt ak echèk rekòt.
  Men, Lè sa a, pa te gen okenn enpostè. Men, lè yon nouvo lagè ak Commonwealth la te kòmanse, Larisi te pare. Yon nouvo kòmandan parèt - Skopin Shuisky. Nan yon istwa reyèl, li te anpwazonnen jèn, men li te deja jere pwouve tèt li. Epi kounyeya li te gwo.
  Twoup Ris yo anba lòd Pyè Legran deja an 1608 te genyen plizyè viktwa epi yo te libere Polotsk ak Minsk. Apre sa, yo rive Brest, yo pran Vilna ane annapre a. Lè sa a, Kyiv te libere tou.
  Twoup Ris bat Polonè yo. Grodno te pran tou, ak twoup Ris yo te rive nan Galicia.
  Men, tout bon bagay yo dwe teste. Syèd te antre nan lagè. Yo menm jere yo pran Vyborg. Men, suedwa yo te bat, ak twoup Ris yo tounen Vyborg.
  Lè sa a, lame tsarist la pran Lvov tou. Ak sòlda Ris yo pwoche bò kote Warsaw.
  Polonè yo ofri lapè bay Larisi: retounen tout peyi ki te janm fè pati Kievan Ris. Men, Pyè Legran te kontinye lagè a. Warsaw ak Krakow te pran tou. Peyi Wa ki nan Polòy te vin yon pati nan Larisi.
  Apre sa, te gen yon kalm tanporè. Sa ki te pran yo te dwe dijere.
  Twoup Ris dis ane pita nan 1620 demenaje ale rete nan Crimea. Apre sa, yo te konkeri khanat sa a, epi tou li pran Azov. Epi yo te jwenn aksè nan Lanmè Nwa a. Anpi Otoman an te eseye goumen, men li te soufri defèt apre defèt.
  Twoup Ris ki te dirije pa Skopin-Shuisky te pran Istanbul an 1625. Ak sa a te pi gwo siksè nan lame tsarist la.
  Anpi Otoman an te tonbe e Larisi yo te konkeri li pou yon lòt dis ane. Jiskaske Alji, dènye pati anpi a ki pa okipe, te tonbe nan 1636. Se konsa, Larisi te vin pi gwo peyi nan mond lan tou de an tèm de teritwa ak popilasyon an. Pyè Legran te refòme Otodòksi lè li te entwodui poligami ak abandone Trinite a, epi fè Tsar Ris la mesaje prensipal Toupisan an. Larisi nan 1640 atake Iran ak kaptire li. Lè sa a, inite Ris yo te antre nan peyi Zend. Byento yo te konkeri li tou. Nou tou rive nan Oseyan Pasifik la. Pa 1653 Larisi te deja pran yon pati nan Indochina. Ak lagè a ak Anpi Manchurian te kòmanse.
  An 1660, Pyè Legran te mouri, epi pitit pitit li Pyè Dezyèm te monte twòn nan. Li te gen vennsenkan. Ak lagè a te kontinye plis siksè. Ak nan 1670 konkèt la nan Lachin te konplete. Ak dis ane pita yo konkeri tou de Japon ak Kore di.
  Tsarist Larisi tou te okipe tout Indochina, rive jis nan Singapore. An menm tan an, Larisi yo te kòmanse deplase atravè Lafrik. Pyè II te mouri an 1700. Epi Ivan senkyèm lan vin wa. Wa sa a te gen trantwit ane deja. Li te tou konkeri Ostrali, e li te kontinye deplase atravè Lafrik. Konkeri prèske tout Kontinan Nwa a. Epi an 1725 li te mouri, li te transfere pouvwa a bay Pyè Twazyèm lan. Li finalman konkeri Lafrik. Apre sa, li anvayi peyi Itali. Epi li te konkeri li san okenn pwoblèm. Apre sa, Larisi te kòmanse lagè pou Amerik la. Batay yo deplase. Apre Pyè Twazyèm lan an 1751, Aleksann Premye te vin sou twòn nan. Li te konkeri Almay ak pi fò nan Amerik la. An 1781, Alexander II te vin sou fòtèy la. Byento, an 1789, yon revolisyon pete an Frans. Ak Tsar Alexander II te kaptire li. Ak nan 1803, Espay ak Pòtigal yo te kaptire tou. Nicholas I te monte twòn nan 1810. Li te konplete kaptire dènye teritwa yo nan mond lan epi finalman te etabli règ mondyal Ris an 1825.
  Se konsa, peryòd lapè fragman ak boulvèsman te fini. Syans te kòmanse devlope nan yon vitès rapid. Relijyon te modènize. Ak legliz la ofisyèlman abandone doktrin nan fen mond lan. Okontrè, yo te kòmanse anseye - yon moun se fòjwon nan pwòp kontantman li, epi li pral bon nan mond lan, ak jis amann! Ak nan 1833, yon nonm premye vole nan lespas. Se te yon nouvo etap nan reyalizasyon yo nan dinasti Rurik la.
  Nan 1841, yon vòl nan lalin lan te fèt. Sa a se evènman ki pi wo nan listwa limanite!
  Moun konkeri espas. Yo te vole sou Mas an 1853. Epi se te yon vòl bèl bagay. Ak trant ane pita, astwonòt te deja vizite tout planèt yo nan sistèm solè an. An 1880, premye koloni sou lalin lan te fonde. Apre sa, li te vin tounen yon vil reyèl.
  An 1895, premye plant yo jenetikman amelyore te pran rasin sou Venis.
  Premye koloni pèmanan an te etabli sou Mas, epi yo te elve mouton ak bèf.
  Menm si li andedan kay la.
  An 1902, premye ekspedisyon entèstelè pou Alpha Centauri te kòmanse. Veso a te vole pou ven ane, li rive nan zetwal la, sèk li epi li tounen tounen ... Moun ki te vole la pou premye fwa yo te benyen nan dòmi atifisyèl, ki ralanti tout pwosesis nan kò a. Pa sispann animasyon, men pito yon fòm pi fon nan dòmi nòmal. Anplis, moun yo te deplase nan dòmi, ak misk yo pa t 'atrofie.
  An 1915, dezyèm ekspedisyon entèstelè nan zetwal Sirius la te lanse, e li te sipoze ateri sou yon planèt ki teyorikman apwopriye pou devlopman.
  Te ateri, nan kou, ak pou premye fwa moun te mache sou yon planèt deyò sistèm solè a. Se vre, lavi pa te jwenn, men kèk mineral ak bakteri senp yo te jwenn.
  Anplis de sa, plasè lò tou yo te tounen sou planèt sa a, e sa a se fre!
  Lè sa a, yo te kòmanse vole pi souvan ... An 1941, pou premye fwa, yon veso te depase vitès limyè a ... Natirèlman, Einstein pa t 'gen rezon. Li posib pou avanse pou pi menm teyorikman jiska vitès enfini. Sepandan, gravite a depase vitès limyè a pa dis billions fwa.
  Ak sa a te vin pwològ la nan kreyasyon an nan yon anpi espas .... Nan ane 2001, plizyè santèn koloni te deja etabli sou plizyè planèt nan galaksi an.
  Gen kèk menm jwenn depo Diamonds ak lòt minrè ki gen anpil valè.
  An 2020, premye ekspedisyon deyò galaksi an te kòmanse.
  Sa a se tou yon rezilta trè enpresyonan. Pa gen okenn sivilizasyon yo te jwenn nan galaksi imen an. Fòm lavi sou planèt yo te rankontre, men pi primitif la. Menm plant ak bèt biseksyèl yo pa te jwenn.
  Sepandan, syantis yo te di sa. E prèt yo menm te eseye espekile sou sa, di ke lavi se enposib san Bondye! E anpil moun te kwè nan li. Jenerasyon espontane nan lavi se reyèlman fasil. Men, eksperyans yo te montre ke kreyasyon an nan asid konplèks se posib nan prensip. Menmsi yo ap defonse. Ak bakteri ka egziste. Epi yo jwenn yo. Men, gen de sèks? Yon seri antye de mitasyon nesesè isit la, e menm konsa ke li se konsève.
  Wi, nan galaksi an, de oswa twa sèks pa t parèt okenn kote. Epi sèlman fòm ki pi senp nan lavi te sou planèt yo. E sa pa pou tout moun. Anpil planèt, menm ki sanble nan klima ak Latè, te rete dezè. Men, verite a nan planèt yo tèt yo te tounen soti yo dwe byen anpil. Epi te gen anpil kote yo rete nan galaksi an. Si planèt la byen lwen, Lè sa a, ou ka rale li soti nan zetwal la. Si fèmen, okontrè, deplase lwen.
  Pwogrè ak syans te fè li posib konkeri nenpòt ki pik.
  Dekouvèt sentèz thermoquark te fè li posib pou ekstrè enèji nan yon gram matyè ki konparab ak boule ven milya tòn chabon. Ak sa yo se posiblite yo. Ak sentèz thermopreon te fè li posib pou jwenn enèji de milyon fwa plis pase thermoquark.
  Limanite te devlope avèk siksè ... An 2100, te deja vitès ki te kapab vole nan galaksi an nan jis yon jou. Epi li jeneralman gwo. An 2200, de premye planèt yo ak yon etwal yo te kreye nan yon ti kantite matyè.
  Nan 2300, akòz dekouvèt la nan yon rivyè endividyèl nan tan, posibilite pou rezirèksyon nan yon moun te pwouve, ak santèn pousan prezèvasyon nan pèsonalite. Nan 2400, moun yo te kapab kòmanse vòl nan premye nan yon lòt linivè.
  Nan linivè imen an, yo te dekouvri planèt ki gen de sèks nan lavi e menm yon planèt inik fliyò ki gen twa kalite lavi. Yo te dekouvri tou bèt ki pi wo ak langaj primitif, relijyon, e menm yon sanblab ekri.
  Nan 2500, premye nonm lan te retire nan kouran tan an. Epi kounyeya lanmò te finalman konkeri. Moun yo te metrize linivè yo ak plis pase 100 sèktilyon zetwal.
  Nan ane 3000, pou premye fwa, yon linivè antye te kreye apati de kèk atòm sèlman.
  An menm tan, rezirèksyon mò yo t ap kontinye. Te gen yon diskisyon - resisite tout moun oswa ou pa? Nou te deside ke absoliman tout moun bezwen resisite. Menm kriminèl, men re-edike yo epi kenbe yo anba kontwòl.
  Nan lane 4000, pwosesis la nan ekstrè moun ki mouri nan rivyè a te fini. Tout moun ki te janm viv sou planèt Latè te vin imòtalite. Pwosesis pou kreye linivè te mete sou kouran.
  Nan ane 5000 la, tout lwa fizik yo te obeyi limanite. Menm ti bebe yo te kapab kreye linivè. Moun kounye a incorporée tout imajinasyon yo nan reyalite.
  Moun ki te resisite pami mò yo te kreye linivè tou e yo te aprann sa byen vit.
  Nan ane 10,000, limanite envante nouvo lwa nan fizik, byoloji, chimi. Tout posiblite yo nan moun parèt kòm kapasite nan enkòpore imajinasyon. Te gen absoli inivèsèl kontantman ak pwosperite.
  
  ZENON POZNYAK PREZIDAN Belorisi
  Nan Byelorisi, yon trajedi te pase nan eleksyon 1994 yo. Kandida prensipal opozisyon an Alexander Lukashenko te asasinen nan yon tantativ asasina. Epi kòm yon rezilta, Vyacheslav Kebich te debarase m de yon konkiran danjere. Men, elektora a tout antye nan Lukashenka, kont la se ke sa a se biznis la nan premye minis la. Epi li pran li e li vote pou Zenon Poznyak!
  Ak nan premye tou, Zenon Pozniak te genyen ak yon gwo maj. Kandida nan syans istorik, lidè nan Front Popilè Belarisyen, e menm yon lidè. Pèsonalite a se definitivman karismatik. Ak distenge pa fè pral frigidité.
  Zenon Poznyak, ak premye etap li yo, te kòmanse fèmen lekòl Ris ak limite lang Ris la. Lè sa a, lwa elektoral la te chanje, epi Fwon Popilè Belarisyen an te genyen yon majorite nan palman an. Lè sa a, Poznyak te fè yon referandòm. Konsènan entegrasyon ak Ewòp, sou estati lang Belarisyen kòm sèl lang leta. Apre sa, li aboli pèn lanmò a, ak kloti tèt li soti nan Larisi. Zenon Poznyak te pwoklame: Byelorisi pral nan Òganizasyon Trete Nò Atlantik ak nan Inyon Ewopeyen an.
  Vini nan pouvwa Zenon Pozniak te gen yon enpak sou Larisi. Alexander Lukashenko, jan ou konnen, sipòte Yeltsin nan eleksyon 1996 yo, kidonk ede l 'yo dwe eli pou yon dezyèm manda. Zenon Pozniak te kont tou de.
  Kòm yon rezilta, Yeltsin pèdi eleksyon an ak Gennady Zyuganov te vin prezidan nan Larisi. Men, politik Larisi a pa chanje anpil. Zyuganov kontinye refòm yo, epi konplis li yo te akize de opòtinis. Epi li reyèlman te vin grav.
  Men, Zyuganov jere kenbe sou pouvwa a. Epi li te re-eli. Anplis, li te anile restriksyon pou de tèm nan Larisi. Ak nan Byelorisi, Zenon Poznyak leve limit de tèm. An 1999 Byelorisi te antre nan Òganizasyon Trete Nò Atlantik. Larisi te kominis nan mo, men an reyalite li te tou swiv chemen an nan yon oryantasyon pwo-Lwès. Anplis de sa, Gennady Zyuganov te vin menm plis pro-lwès pase Yeltsin.
  Pa te gen okenn lagè nan Yougoslavi. Paske Larisi pa t 'sipòte Slobodan Milosevic, epi li imedyatman fè konsesyon, epi li pa t' rive nan yon operasyon militè. Ak yon koup de mil lavi siviv, osi byen ke bon relasyon ak Larisi ak Òganizasyon Trete Nò Atlantik.
  Pa te gen okenn lagè nan Chechenya tou. Zyuganov ranfòse rejim Maskhadov, ki te pouswiv yon kou de pli zan pli pro-Ris. Se vre, Taliban yo te menase Afganistan. Men, nan Amerik te gen yon atak teworis ak twoup Òganizasyon Trete Nò Atlantik yo te bat Taliban yo. Ak nan 2005, Larisi li menm te rantre nan Òganizasyon Trete Nò Atlantik. Gennady Zyuganov te vin tounen yon zanmi pwòch nan Amerik la.
  Men, tan te pase ... An 2008, kriz mondyal la pete. Nan Larisi, ajitasyon nan gòch radikal la te kòmanse. Yo akize Zyuganov ak Pati Kominis la nan trayizon ak depa soti nan ideyal Lenin yo. Lidè ki pi enpòtan nan opozisyon an te Sergei Udaltsov. Men, yo echwe pou pou ranvèse Zyuganov. Kominis yo menm te vin boujwa ak kapitalis. Yo te fè lwa pou tèt yo e yo te kenbe pouvwa. Zenon Pozniak te yon prezidan pèmanan tou, men li te devoue ak zele nan Etazini. Se poutèt sa, malgre otoritaris li, li byen adapte Amerik la. Epi sèlman goch radikal la te vle ranvèse l.
  Larisi te swiv yon kou pro-Ameriken... Kontrèman ak Yeltsin ak Putin, Zyuganov te obeyisan nan Amerik la. Anplis, se jisteman lefèt ke li te yon kominis ki te fè l 'plis pro-Ameriken. Depi li te pi fasil pou li jwe sou patriyotis.
  Inyon Ewopeyen an byento enkli Larisi nan konpozisyon li yo. Ak lòt peyi CIS. Se konsa, lè Zyuganov te eli nan 2016 pou yon lòt manda, li te dirije pou ven ane epi li te eli pou sizyèm fwa a, li te atake. Tankou, mezanmi, konbyen tan ou ka chita sou twòn nan? Li deja endesan! Petèt li lè pou ale. Men, Zyuganov pa t 'vle ale. Epi eleksyon 2020 yo te deja fèt anba epidemi coronavirus la. Ak an menm tan an nan Larisi ak Byelorisi. Tou de Zyuganov ak Zenon Poznyak te deja swasanndisis ane fin vye granmoun. Men, yo kenbe tèt ak pouvwa a. Epi yo pa t vle ale.
  Nan Byelorisi, ekonomi an te plis oswa mwens nòmal. Men, kowonaviris la vin pi grav pwoblèm yo. Epi nouvo goch la leve banyè revolisyon an. Apre sa, yo akize Zenon Poznyak nan fwod eleksyon an mas.
  Nan Larisi, tou, ajitasyon an nan bò gòch la. Ak Zyuganov te deja eli pou setyèm manda a ... Men tou, anba laparans coronavirus la epi yo pa totalman onètman. Epi la a tou, pèp la te revòlte. Men, polis la toujou siprime revòlt yo.
  Zenon Poznyak, te di ke petèt manda li a pral dènye a epi li pral bay moute pòs li nan pi piti yo. E sa vrèman vennsis ankadreman se twòp.
  Men, nou dwe fè fas ak coronavirus la. Lè sa a, pral gen yon lavi kè kontan ak kè kontan ankò.
  Zyuganov te di tou ke setyèm manda li a ta dwe dènye l 'yo. An jeneral, sèt tèm pote bonè. Epi pral gen kominis nan Larisi. Apre sa, yo pral kreye yon vaksen, epi li pral vin pi fasil pou tout moun.
  Ak moun ki koute sa a ... An reyalite, li sanble yo dwe byen bon yo viv nan Larisi. Kominis yo te bay plis libète pase anba Putin. Pou egzanp, alkòl yo te vann nan mitan lannwit. Ak byè nan depa, ak piblisite li yo sou televizyon te entèdi. Ak tabak li te douser. E yo menm te kòmanse legalize marigwana. Ak maryaj menm sèks.
  Lèt la, nan chemen an, Zyuganov pèsonèlman kout pwen nan. Anplis, menm Pap la li menm te pwopoze pou pèmèt maryaj sa yo dwe kouwone, ki an jeneral te lakòz yon reyaksyon konplèks. Men, medya yo ka enfliyanse opinyon piblik la.
  Nan kèk kote, pwostitisyon deja legalize. Wi, te gen plis ak plis libète nan Larisi. Epi kominis yo te vin yon liberal zele. Epi li sètènman mirak nan yon Van.
  Men, an jeneral, li natirèl. Gennady te pouswiv yon politik ki pi pro-lwès pase eritye Yeltsin a Putin. Sa enkli paske li te yon kominis.
  Lè sa a se lojik.
  Kominis yo te kontinye tou politik privatizasyon an, ogmante an komen prive nan ekonomi an.
  Zyuganov jeneralman te pouswiv yon politik amitye ak Lachin. Epi li an pati reyisi.
  Men, Etazini te cho ak zanmitay tou... Trump pa t vin sou pouvwa a. Epi te gen Hillary Clinton. Li te eli pou yon dezyèm manda. Ozetazini, kowonaviris la pa devlope osi fòman anba yon prezidan fanm ke anba Donald Trump.
  An jeneral, Amerik te sou yon ogmantasyon san parèy. Anpil te di: pi wo pouvwa patronize fanm yo. Ak an reyalite, ki jan chans ka anpeche sèks ki pi fèb la, oswa pito sèks ki jis la. Epi kowonaviris la anba yon prezidan fanm epanye Etazini.
  Zenon Poznyak te pote soti kèk refòm nan Byelorisi. Li privatize propriyete, redwi taks, e devlope biznis prive. Apre sa, li tou retabli lapolis la, ak reyabilite tout domestik fachis yo. Premye a tout Ostrovsky. Ak nan kou konsèy santral la, leve soti vivan nan banyè la.
  Hitler te kòmanse pibliye ak fè lwanj. Ak demoli moniman Sovyetik yo. Ki gen ladan Lenin. Epi olye de yo, lari yo te kòmanse pran non polisye yo. Ak nan kou li te fre.
  Relasyon ak Ikrèn se pi cho a. Nan Minsk, lari a te rele apre Stepan Bandera. Ak yon lòt lari yo te rele apre Dzhokhar Dudayev. Yo te fè fim sou nasyonalis Belarisyen. Ak lang Ris la limite. Men, pa gen okenn entèdiksyon konplè. Se konsa, nan Larisi gen yon rejim pro-lwès, epi li se nan Inyon Ewopeyen an ak Òganizasyon Trete Nò Atlantik.
  Inyon Ewopeyen an te elaji e li te vin Inyon Euro-Azi. K ap viv nan Byelorisi pa t 'mal nan tèm materyèl. Te gen tou anpil libète. Li te fè m sonje anpil nan Ewòp. Sistèm nan se fòmèlman milti-pati, men Front Popilè Belarisyen domine.
  Genyen tou yon Pati Kominis nan Byelorisi, men li se yon opozisyon fòmèl ak pòch.
  Relasyon ak Larisi yo plis oswa mwens tolerab. E menm amitye ak poto yo.
  Olye pou yo Ruble a, gen yon thaler, ki se apeprè egal a Euro a. Enflasyon se prèske zewo.
  Moun an jeneral yo plis oswa mwens satisfè ak Poznyak. Salè plis pase mil dola. Chomaj la ba, pri yo pratikman pa monte. Yo jwenn lang Ris la tou. Yo menm louvri lekòl Ris isit la ak la.
  Alkòl se bon mache ak vann nan revèy la nan chak nòmal. Kòm byen pònografi ki disponib. Gen libète total sou entènèt la.
  Ak ki lòt moun bezwen Lenin? Olye de sa, ansyen polisye yo te gen anpil estim. E Zenon Pozniak fyè de li.
  Manto pouswit Byelorisi, ak drapo a se Blan-Wouj-Blan. An tou, li bon.
  Yo bati yon douzèn plant nikleyè ak vann elektrisite nan Ewòp. An menm tan an, Byelorisi te bati anpil wout ak otowout.
  Tanp yo ap konstwi tou, sitou anpil katolik. Wi, Katolik nan Byelorisi yo kenbe anpil estim.
  Menm pi gwo legliz Katolik nan mond lan te bati nan Minsk. E Zenon Pozniak te trè fyè de li. Ak legliz la te reyèlman bèl anpil ak dom an lò, dapre tradisyon an nan Otodòks. Pap la ak patriyach Moskou a te fè plizyè reyinyon ak ini nan amitye nan Kris la.
  Enteresan, Saddam Hussein pa te ranvèse, men tonbe anba Amerik, vin tounen vasal obeyisan li. Ak nan kou li te yon gwo sipriz. Li te klè ki moun ki fò, li dirije.
  Lachin te yon ti jan ralanti devlopman li yo. Epi ladan l tou, pèp la enkyete, yo vle chanjman demokratik.
  Mond lan, nan kou, toujou gen pwoblèm. Men, yon jan kanmenm pi fasil ak pi kalm. Zenon Poznyak, ki moun ki te eli pa pou setyèm manda a, te pwomèt yo kite nan fen li ak bay plas nan jèn yo. Petèt menm yon fanm. E sa te resevwa pozitivman pa tout moun.
  Ak Minis Afè Etranjè a nan Larisi pou yon ka nan yon syèk, Vladimir Zhirinovsky. Ki moun ki renmen anpil, omwen nan mo Amerik, dwa moun ak valè oksidantal yo.
  
  MOND LA BÈL TSAR LARISI
  Admiral Makarov pa t 'mouri... Chemen kwirase Petropavlovsk la jis yon ti kras chanje, ak kòmandan lejand naval la rete vivan. Ak bato a pa te domaje.
  Jis kèk mèt bato a te pase sou bò gòch la, epi sèlman tankou yon gaspié nan yon fwa chanje sò a nan anpi a ak tout planèt Latè.
  Admiral Makarov te kontinye antrene entansif èskwad Ris la epi sèvi ak teknik inovatè. Tire yo te pase, bato ki te domaje yo te retabli.
  Isit la yo te ofri amiral la yon pèlen enteresan. Piske eskwadwon Togo tout tan an te pase sou menm wout la, li ta posib pou yo gaye min sou wout li. Nan istwa reyèl, yon destriktè gaye pakèt min ak de kwirase te koule. Lè sa a, yon douzèn antye destriktè gaye min yo. Epi kòm yon rezilta, yon douzèn bato Japonè yo te eklate.
  Te gen yon panik, ak èskwad Ris la atake samurai a, ki te tire aveugles nan yon panik. Epi kòm rezilta, li te plonje yon douzèn lòt bato. Epi yo te kaptire Amiral Togo tèt li. Pouvwa Japon nan lanmè te febli. Men, li pa t 'fini la.
  Amiral Makarov te kontinye pouswiv samurai a jiskaske li te plonje tout bato yo. Ak Japon te san defans. Twoup li yo nan Kore di yo te bat ak kapitilize.
  Men, samurai a pa t 'vle lapè. Ak lame tsarist la te ateri nan Metropolis la. Ak yon mirak etonan. Kuropatkin te tounen soti yo pa medyokrite ditou, men yon kòmandan ki kapab. Bat Japonè yo ak kaptire Mikado a. Kòm yon rezilta, Larisi te kaptire peyi solèy la k ap monte nèt. Lè sa a, yon referandòm te fèt ak Japon te vin tounen yon pwovens Ris. Ak Nicholas II te ajoute nan tit li - mikado Japonè a.
  Mongoli, Manchuria, Kore te vin pwovens Ris. Lame wayal la grandi anpil.
  Larisi chape anba resesyon ki asosye ak revolisyon an. Ak ekonomi li yo te plis devlope, ak lame a te anpil. Pa te gen okenn revòlt, pa gen okenn estipid, Duma Eta initil. Tsarist Larisi te gen tank pwòp li yo, menm si yo te lejè, men ajil. Ak plis zam pisan, ak plis bayonèt, sab, mitray. Yon inovasyon Ris te tounen yon bon zam: yon kabwa.
  Tank anvan lagè a jere yo antre nan seri a, ak enfliyanse kou a nan lagè a. Amiral Makarov te toujou vivan e byen. Apre sa, li kòmande flòt Ris la kraze Alman yo nan lanmè.
  Lagè a te kòmanse an 1914 e depi nan konmansman an li te ale avèk siksè pou tsarist Larisi. Nimerikman siperyè, inite Ris ak tank limyè "Luna" -2 kraze Alman yo. Epi li te kontinye san yon repo. Kuropatkin te bat Almay, Brusilov te bat Otrich-Ongri. Epi lagè a te fini pa Desanm ak kaptire Bèlen.
  Latiki, ki te rive tou antre nan lagè a, te bat. Ak tsarist Larisi te genyen konfyans.
  Premye Gè Mondyal la te viktorye ak yon triyonf reyèl. Tsarist Larisi te resevwa gwo teritwa. Klaipeda, Galicia, Poznan, rejyon Krakow. Kòm byen ke Peyi Wa ki nan Czech, Slovak, Ongwa. Woumani te elaji teritwa li, men li te vin tounen yon vasal Ris. Yougoslavi te vin tounen yon vasal Larisi tou.
  Latiki te divize ak disparèt nan kat politik la nan mond lan. Azi Minè, nò ak sant Irak, nò Siri ak Palestine te vin Ris. Men, bagay prensipal la tounen nan Konstantinòp ak detwat yo.
  Ki jan anpi enperyal la te elaji?
  Men, sa a se pa tout. Larisi ak Grann Bretay tou divize Arabi Saoudit. Lè sa a, Iran - sant la ak nò a te ale nan Larisi. Apre sa, Afganistan.
  Epi sa te mennen nan divizyon teritwa yo.
  Ekonomi Ris la anba Tsar Nicholas II devlope rapidman. E menm Gran Depresyon an 1929 te diman manyen Anpi Romanov la. Epi an 1932, Nicholas II, pran avantaj de lefèt ke Etazini te febli anpil ekonomikman, te mande pou retounen nan Alaska. Amerik te refize. Epi 1ye janvye 1933, lagè ant Larisi ak Etazini te kòmanse.
  Kanada te pran bò Amerik la. Flòt Pasifik la te kòmande pa yon etidyan merite Admiral Makarov Kolchak. Ki te kouvri tèt li ak tout bèl pouvwa.
  Tank Ris yo te pi bon nan mond lan, avyon yo te pi fò. Ak flòt la se pi pafè a. Ak plis tou elikoptè, ki nan tan sa a te sèlman nan Larisi.
  Tout bagay te ak wa a. Ak Amerik se franchman fèb. Li gen kèk tank ak sa yo demode. Aviyasyon fèb ak demode. Epi sèlman marin la se plis oswa mwens anpil. Epi lagè a te ale nan yon sèl pòtay depi nan konmansman an. Anplis de sa, nan Larisi yo te bati yon tren nan Chukotka tèt li. Ak rezèv la te amelyore anpil.
  Bonjan siksesè Brusilov ak Kuropatkin yo te Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov, ak Kaleidin. Yo te montre tèt yo yo dwe lidè fò.
  Ak tank Ris yo te depaman e konsa inonde. Ameriken yo te gen kèk tank, e menm sa yo te demode ak fèb. Aviyasyon tou demode ak fèb. Epi sèlman marin la se byen anpil. Men, nan kou, tou de bon jan kalite a ak eksperyans, ak fòmasyon pèsonèl, yo enferyè a Sovyetik la.
  Wi, ak Kolchak se yon kòmandan naval eksepsyonèl. Epi mwen dwe di li trè fre.
  Elikoptè Sikorsky yo tou trè pwisan ak destriktif. Epi li fè yon enpresyon.
  Etazini pa t dire lontan. Yon ti kras plis pase mwatye nan yon ane. Lame Ris la trè fò ak anpil. Pami lòt bagay, anba kontwòl anpi tsarist la se deja yon gwo pati nan Lachin. Ak sa a te bay yon gwo gwosè nan lame a. Apre sa, li akable kantite a ak bon jan kalite.
  Etazini te vin tounen yon pwovens nan Larisi, tankou Kanada. Ak Anpi Ris la te vin pi fò.
  Ak potansyèl ekonomik li te vin akablan ak premye nan mond lan. Isit la se pouvwa a.
  Se vre, te gen Almay Nazi tou. An 1937, Hitler te anekse Otrich. Ak anpi li te fè yon alyans ak Itali ak Grann Bretay. Malgre ke te gen dezakò ak Lafrans. Nicholas II te gen tandans fè Germanophilism. Men, Hitler te takine sou bò solèy leve a ... Men, Führer la li menm te pè nan vanyan sòlda Sovyetik la. Epi li pwopoze pou divize koloni Lafrans, Bèljik, Grann Bretay ak Oland. Mussolini te eksprime tou preparasyon pou li ansanm ak Larisi. Epi kòm rezilta, yon kowalisyon nan eta santral yo te fòme.
  Se konsa, nan dat 1ye septanm 1939, Almay te atake Lafrans, Bèljik ak Oland, e avèk yo, Grann Bretay. Ak tsarist Larisi atake koloni yo nan pwovens Lazi ak pi lwen nan Lafrik. Mussolini te antre nan lagè a pita, apre yo fin tann yon ti kras. Tsarist Lawisi avanse avèk siksè, kaptire koloni Britanik yo nan pwovens Lazi ak Pasifik la, osi byen ke franse yo. Nan de premye mwa yo, peyi Zend, sid Iran, ak prèske tout nan Indo-Chin, ak pi fò nan byen yo nan Britanik yo ak franse nan Mwayen Oryan an te kaptire. Lame wa a te antre nan peyi Lejip.
  Alman yo sou devan yo te okipe pi fò nan Bèljik, yon pati nan Holland, pasyèlman kwense nan Lafrans. Men, yo pa t reyalize gwo siksè. Almay pa t 'ankò byen prepare pou lagè. Lènmi an te depase twoup yo, e sitou pèsonèl la ak atiri. Ak Alye yo te gen menm plis divizyon pèsonèl.
  Anplis, bèl plan ki nan istwa reyèl la te aplike an 1940 pa te devlope. Ak Alman yo avanse nan fason fin vye granmoun alamòd ak mwens siksè.
  Yon mwa apre, twoup Ris yo te kaptire tout bagay nan Azi ak Pasifik la epi yo te ateri nan Ostrali. Nan sid la yo te kaptire Mwayen Oryan an. Epi tou peyi Lejip, anvayi peyi Letiopi, Soudan, Libi ak sou sa.
  Alman yo avanse, yon ti kras anbourbe nan batay ak franse yo. Se vre, yo pran Brussels.
  Hitler te tounen vin jwenn Tsar Nicholas II pou èd. Li te dakò. Men, anvan, Larisi yo te pote soti nan kaptire Lafrik di. Isit la pwoblèm prensipal la se tèren an, detire nan kominikasyon, mank nan wout. Ak sa a entèfere plis pase ti twoup alye yo.
  Larisi yo te pran tout Afrik nan twa mwa, epi yo te finalman kapab etabli ejemoni.
  Lè sa a, deja nan mwa mas 1940, twoup Ris-Alman te lanse yon ofansif kont Pari. Nan yon mwa edmi, Lafrans te anvayi.
  Ak nan mwa Out 1940, yon aterisaj nan Grann Bretay te swiv ... London tonbe, nan de semèn Angletè ak Wales te kaptire.
  Lagè a te fini ak okipasyon tout koloni alye yo ak tout dominasyon yo, ak Grann Bretay. Divizyon mond lan te pase. Larisi te resevwa prèske tout koloni alye yo. Almay te reprann sa ki te pèdi nan Premye Gè Mondyal la, ak fwontyè yo nan lwès la nan 1914, osi byen ke Namibi. Itali te resevwa peyi Letiopi ak Tinizi. Bèljik ak Holland ak Liksanbou te enkli nan Twazyèm Reich la ak kèk otonomi. Lafrans ak Grann Bretay te pèdi tout koloni yo, e yo te rekonèt pwoteksyon Ris sou tèt yo. Se konsa lagè a te fini.
  Nan mwa janvye 1941, Nicholas II, li te refè nan tout bèl pouvwa pou plis pase karant-sis ane, te mouri, li te pase nan listwa kòm pi gwo monak Ris la nan tout tan ak pèp. Pitit gason l lan, Pyè Alekseevich, oswa Pyè Katriyèm lan, te pran plas li a laj nèf an. Anba l ', nan kou, yon regency te etabli.
  Larisi te vin tounen yon ejemon nan lemonn, ak lame li a se inonbrabl. Deja an 1943, premye kosmonot Ris la te vole nan lespas.
  Ak nan 1949, Larisi yo te vole nan lalin lan ... Men, sa a se sèlman kòmansman an nan gong nan espas. Tout bagay ta byen, men...
  Hitler pa t 'kapab reziste epi sou 20 avril 1953 atake Larisi, kòmanse yon lagè. Pitit gason Mussolini, ansanm ak Franco ak Salazar, te pale bò kote l. Apre sa, yo te deplase nan Tsarist Larisi.
  Koulye a, pitit pitit Nicholas II a gen opòtinite pou pwouve tèt li ak touche atravè lemond t'ap nonmen non.
  Alman yo, nan kou, sèlman nan premye yo te kapab kwense nan. Lè sa a, twoup Ris yo, rale fòs adisyonèl, te lanse yon kont atak. Te gen yon ofansif byen siksè ak Itali. Mussolini Jr te kraze byen vit. Nan Afrik, Italyen yo te tou byen vit bat. Nan de premye mwa yo, lame tsarist la te bat Itali, epi te kaptire tout koloni lènmi yo nan Afrik. Epi jete Alman yo nan Odè a.
  Lè sa a, ankò ofansif la ak nan mwa Out Bèlen te pran. Lè sa a, ofansif la ak nan kòmansman mwa novanm 1953, Twazyèm Reich la te konplètman okipe. Hitler te rive sove nan Ajantin. Men, li te pouswiv pa twoup Ris. Ak nan 1954, tout Amerik Latin nan te konkeri. Hitler te jwenn nan mwa fevriye 1955. Te gen yon jijman ... Epi sou 20 avril 1956, Fuhrer la te pann.
  Se konsa te fini karyè malere sa a nan yon tiran. Pyè Katriyèm lan deside inifye epi enkli tout peyi nan Anpi Ris la, ini limanite. Ak anpil moun te renmen li tou.
  Se konsa, yon sèl anpi nan yon kalite inite pran fòm nan 1970. Yon gwo peyi Larisi.
  Epi gen yon pwosesis devlopman nan sistèm solè a ak espas. Ak tout bagay vin pi lapè ak previzib.
  Epi kounyeya, an 1975, kosmonot Ris yo deja sou Pliton. Ak tout planèt yo nan sistèm solè yo konkeri.
  Lè sa a, vòl nan espas ak nan zetwal yo. Ak vòl sa yo trè enpresyonan.
  An 2000, premye ekspedisyon entèstelè a te kòmanse. Ak dis ane pita yo te pran vòl nan premye planèt Sirius la.
  Ak nan 2022, vitès limyè a te depase pou premye fwa sou yon veso. Epi sa se gwo.
  Nan ane 2500, limanite te peple galaksi an.
  Nan ane 3000, lèzòm te rive nan kwen linivè a.
  Nan ane 4000 la, chak rivyè tan yo te ouvri e yo te bay kle imòtalite a ak rezirèksyon mò yo.
  Nan ane 5000, yo te aprann kreye linivè epi yo te soumèt tout lwa debaz yo nan fizik.
  Nan ane 10,000, moun te resisite tout mò yo, ak konplètman metrize sekrè linivè a epi yo te vin prèske omnipoten, kreye linivè. Pami moun ki te resisite te Adolf Hitler. Li te voye nan prizon pou re-edikasyon.
  Nan ane 20,000, moun demiurge domine hypermegaverse la. Yo se hyper-omnipotent ak absoliman kontan. Tout moun pa sèlman resisite pami mò yo, men yo pa janm mouri ditou. Reyalize imòtalite absoli. Tout dezi yo rive vre. Ak an jeneral - tout bagay se tèlman bèl ke posiblite yo pou tout moun yo prèske illimité!
  
  RÈV HITLER CHANJE ISTWA PLANÈT TÈ ANKÒ
  Twoup Ameriken yo te fòse soti Ondiras nan fen mwa fevriye ak kòmansman mwa mas. Batay la te deplase nan sid Meksik. Pi popilè kat ti fi yo chanje tank la nan dènye modifikasyon nan E-50 la. Machin nan se reyèlman ultra-modèn, kontwole pa joysticks, relativman limyè nan 65 tòn ak yon motè nan 1550 puisans.
  Blende devan an se 250 mm, zam bò a se 170 mm, e menm nan yon pant enpòtan. Men, poutèt sa, ti fi yo nan tank la se yon ti kras restrenn. Li pa tèlman konfòtab isit la tankou nan "Tiger la" -2, se konsa machin nan te kondanse ak espesyalman layout la. Men koulye a, tank la pa ka antre pa tank Ameriken yo, menm lè tire sou bò a nan ranje fèmen. Pwoteksyon sa yo kapab kenbe tèt ak piki IS-2 la.
  Ti fi yo kontan epi machin nan ale byen vit. Gerda, peze bouton yo nan joystick la, di:
  - Sa a se yon machin! Vrèman yon chèf!
  Charlotte reponn:
  - Kote yo trè an pant ak kale a se etwat, pa gen prèske pa gen tèt. Ou pa ka kraze nan yon machin konsa, men li pa konfòtab!
  Gerda te fè remake avèk antouzyasm:
  - Men efikas! Ak konplètman inpénétrabl!
  Magda reponn ak yon souri:
  - Kòm nou wè, Bondye patronizes Almay!
  Christina ri epi li reponn:
  - Nou genyen viktwa tèt nou! Ak sa a se sans nan estrateji nou an!
  Gerda te fè remake avèk antouzyasm:
  - Jiska dènyèman, tank la "Lyon" te sanble nou limit la nan pèfeksyon. Epi kounye a machin nan se vennsenk tòn pi lejè, depase "Lyon an" tou de nan zam ak zam, ak espesyalman nan pèfòmans kondwi. Se konsa, Amerik pa ka kraze nou!
  Charlotte ri epi li di:
  - Pa kraze l! Nou pral kraze yo tout!
  Isit la nan je Magda parèt "Sherman". Ti fi a voye yon pwojektil tou dwat nan sib la. Kraze machin nan.
  Toujou, li dwe admèt ke Ameriken yo nan konstriksyon tank yo notables dèyè. "Sherman" klèman pa rale nan batay, ak "Pershing" se sèlman yon ti kras pi bon. Anplis, Pershings yo te parèt nan seri a sèlman nan kòmansman karannsenkyèm ane a, ak paramèt yo sanble ak modèl Panther bonè. E-50 kout pwen Ameriken yo nan yon distans plis pase senk kilomèt.
  Ti fi yo trè fyè de siperyorite sa yo nan zam yo. Epi yo sifle chante.
  Magda tire ankò, kout pwen, fwa sa a yon Sherman ki pwoteje, epi li pepi:
  - Dispèse boul la ak kouri ale nan yon galope!
  Menm ekran yo "Sherman" pa t 'ede. Yon tank Alman ap kondwi tèt li. Kraze fantasy ak cheni. Ti fi sifle chante sou amonika. Splattering san anba woulèt yo. Tank la deplase ase vit, ak tren li yo pi avanse ak travabl, pandan y ap relativman lejè.
  Tifi yo ap sifle... Gerda di:
  - Meksik se dènye peyi sou wout USA a. Nou te deja pran anpil diferan kapital. Ak anpil peyi konkeri! Nou te kòmanse konkèt premye soti nan Otrich epi kounye a nou ap deplase nan vil Meksik! Konpayi militè nou an se yon konpayi bèl pouvwa!
  Christina reponn lojikman:
  - Premye a tout, nou siperyè opozan nou yo nan òganizasyon. Yon ti peyi se Almay. Alman yo se moun ki pi disipline ak trè òganize nan mond lan. Plis yon rejim totalitè Nasyonal Sosyalis. Ki tou te ajoute fòs ak òganizasyon pou nou. - Ti fi a kouri pye l' sou bò alyaj zam kòk la epi li kontinye. - Lè sa a, talan yo briyan nan jeneral nou yo ak, premye a tout moun, Hitler. Nou te kraze opozan nou yo moso pa moso. Apre sa, yo te jwenn pi bon teknoloji nan mond lan. Se konsa, kounye a nou gen yon triyonf devan nou! Ak Twazyèm Reich la louvri zèl li yo sou mond lan!
  Charlotte rasyonèl te fè remake:
  - Pi move a te sezon fredi a nan karannde. Nou te bat ann Afrik ak toupre Moskou. Yo kite Tikhvin ak Rostov-on-Don. E menm Kharkov te kaptire pa Sovyetik yo. Epi Etazini te antre nan lagè kont nou. Se lè sa a li te sanble: ke balans yo pa balanse an favè nou ak gwo twou san fon an parèt devan. Men, sezon prentan te pote nou nouvo viktwa. E depi lè sa a, tout bagay ale an favè nou!
  Magda revoke. Tire yon zam Ameriken epi li di:
  - Men, toujou, san entèvansyon nan pi gwo pouvwa, lame nou an pa ta kapab reyalize yon siksè konsa! Defèt lènmi siperyè! Sa a se men Bondye!
  
  Gerda ri epi li reponn:
  - Mwen dakò ke Bondye! Men, pa Bondye: Abraram, Izarak ak Jakòb! Epi aparamman Aryen an, yon sèl ak Bondye Toupisan an! Moun ki te kreye linivè a e ki te chwazi Alman yo kòm pèp li a!
  Charlotte souke tèt epi li konfime:
  - Sètènman! Bondye Izarak la pa Bondye nou! E si jwif yo se te pèp Bondye a tout bon, nou pa t ap genyen! Men, si se konsa, Lè sa a, Bib ou Magda se yon manti! Epi li lè pou ou abandone Krisyanis an favè monoteism aryen!
  Pawòl Charlotte yo te sonnen tankou mitray.
  Christina te ajoute:
  - Epi li sanble ak trayizon, yo te yon kretyen. Apre yo tout, li vire soti ou se pou pasifik - yo frape ou sou yon souflèt dwat la, vire goch ou!
  Gerda te santi bon pou l ajoute:
  -Epi ou panse ke delivrans se soti nan jwif yo! Lè sa a se jeneralman - sanble ak trayizon!
  Magda timidman objeksyon:
  - Mwen pa panse sa! Opinyon mwen Bondye se youn! Epi yo pa jwif, epi yo pa aryen!
  Charlotte rele dèyè.
  -Kouman se pa aryen! Sèlman aryen e pa mwens!
  Gerda te ajoute yon fason konsilatif:
  Epi tou teknoloji! Ki kote nou te kòmanse? Nan mwa septanm 1939 yo te gen sèlman sis divizyon tank. Ak prèske tout tank yo limyè, mwens pase ven tòn. Koulye a, mwen menm mwen pa konnen konbyen divizyon nou genyen, men nou monte sou pi bon tank nan mond lan. Veyikil nou an se san parèy an tèm de zam, zam, pèfòmans kondwi, epi an menm tan li pa ekzòbitan an tèm de pwa.
  Mwen sonje tès yo nan premye "Tiger la", Lè sa a, nan anivèsè nesans Hitler nan 20 avril 1042.
  Ti fi a pran yon poz epi li pran yon souf, li kontinye.
  - Lè sa a, "Tiger la" te deja tank la pi bon nan mond lan. Men, pèfòmans kondwi li yo pa ka konsidere kòm satisfezan. Men, nan lòt men an, zam la te bay yon bon batay, ak zam la te byen apwopriye pou moman sa a. Ak tank la tèt li vire byen, ki konpanse pou vitès la wotasyon ki ba nan tourèl la!
  Ak nan karantyèm ane a, nou te enferyè a Lafrans ak Grann Bretay kòm tank, ak nimewo yo. Men, yo te genyen! Nan karannyèm ane a, Sovyetik la te gen pi bon tank T-34 ak KV pase nou an, ak plizyè fwa plis machin! Men, nou toujou genyen! Ak moralite se teknoloji ak rezon! Ak lespri enpòtan!
  Christina te note, li fwote talon pye l sou pedal la:
  - Si nou te genyen ak tank ki pi mal yo, Lè sa a, nou pral genyen kounye a! Natirèlman, okòmansman te gen mwens nan nou pase lènmi. Koulye a, nou te rasanble yon horde! Ki sa ki ka anpeche nou genyen?
  Gerda reponn ak yon souri:
  - Mwen panse ke difikilte prensipal yo se dèyè nou! Nou menm gen nimewo kounye a
  Ki twò gwo. Mwen pa panse ke konpayi an kont US la pral kouri nan pwoblèm.
  Charlotte lojikman te fè remake:
  - Mwen pa kwè ke Amerik gen yon bagay kont nou! Sherman li se jis fouraj kanon, ak Pershing li se sèlman yon ti kras pi bon. Pandan ke yo kont tank nou an, yo pa gen okenn zam!
  Gerda te santi bon pou l ajoute:
  - Ak nan avyon jè yo pa gen anyen yo kouvri falkon nou yo ak. Anplis, gen anpil esklav, epi nou pa enferyè nan kantite ak Yanki yo!
  Christina te dakò ak sa a:
  - Nou gen ekipman - tout nan Ewòp ak yon pati nan Sovyetik la. Ak travayè yo - mwatye mond lan! Nou te transfere faktori nou yo nan yon mòd operasyon twa chanjman, epi nou ap bati nouvo faktori! Ameriken yo pap ka ban nou yon repons asimetri, akoz nimewo a. Yo pa trivially gen anpil men!
  Charlotte ri epi li deplase jenou l sou chèz la, li gronde:
  Yo pa pral simetrik! - Ti fi a tire sou "Grant" la epi li te ajoute. - Men, si ekipman kòmanse pwodwi, Lè sa a, sèlman pou koleksyon an nan nòt konba pa nou!
  Magda timidman di:
  - Men, lè lavi ... Sa se, lavi anseye ke li pa nesesè yo detann nan yon moman desizif!
  Gerda te dakò ak sa, epi li vire levye a ak dwèt li, li bougonnen:
  "Epi nou rete vijilan jiska lafen!"
  Charlotte rale abs li soulaje epi li raple:
  - Nou te vini yon fason lontan... Soti nan modès T-1 nan jeyan E-200 la. Ak sa yo, nan kou, se etap enpòtan nan yon kanpay ewoyik! Nan menm fason an, tank nou an p'ap janm ale nan metal!
  Finalman, ti fi yo te rankontre yon douzèn tank Ameriken. Uit Sherman, de Grant ak de Pershing. Dènye machin nan te gen yon silwèt pi ba epi li pa tankou aparan. Antre nan yon tank wo se pi fasil. Ti fi yo te tire tou de. Yo tout byen file epi yo gen gwo reyaksyon. Fè tèt di ak fòmasyon. Pase yon pati enpòtan nan Dezyèm Gè Mondyal la ak vizite diferan peyi nan mond lan. Yo se vrèman tifi tèt.
  Epi Sherman yo te premye moun ki te eksploze. Ak distans la se plis pase senk kilomèt. Ameriken yo toujou pa ka jwenn machin yo.
  Tire, Gerda te note:
  - Nou gen pi bon zam! Li pèse tout bagay soti nan yon distans de yon batay reyèl, ak yon rezèv jistis gwo nan kokiy. Isit la 128 mm ap vin pi mal.
  Magda te dakò ak sa. Li te tire epi kraze Sherman an, ti fi a di:
  - Stock nan kokiy pou kalib sa a pi ba. Men, an prensip, zam 88-mm yo pa move nan prensip!
  Charlotte te tire e li di:
  - Gade pou kisa!
  Gerda jape sevè:
  - Ak sa a "Sherman" ak "Panther" pral pran. Mwen panse ke yon zam 75mm ak yon kòf long te ka eklèsi yo soti!
  Christina te tire ak pye l 'epi li gronyen:
  - Wi, ak rezèv la nan kokiy ta pi wo!
  Magda te tire tou, li peze joystick la ak dwèt li. Dènye bourik "Sherman". Te pwochen kou a transfere nan Grands yo. Tank sa a deja tèlman demode, e menm pi mal blende pase Sherman la. Sepandan, Amerik okòmansman te gen tank pi mal pase Almay. Nan karantyèm ane a, Etazini te gen sèlman 502 tank, e menm lè sa a anpil te demode. Men, deja nan karannyèm ane a, Ameriken yo te pwodwi plis pase twa mil tank. Apre sa, te gen Sherman la. Kisa yo ka di sou machin sa a? An tèm de zam devan an, li menm yon ti kras depase T-34-76 la, e li te yon ti kras enferyè nan pouvwa a destriktif nan zam la. Wi, ak nan pèfòmans kondwi. Men, nan lòt men an, optik ak vizibilite yo pi bon pase sa yo Sovyetik.
  Lè sa a, Sherman M 4 la te parèt deja nan karant-katriyèm ane a.Tank la konparab nan zam ak zam nan T-34-85 la ak yon ti jan enferyè a Panther a senp ak byen siyifikativman nan Panther -2 a. Toujou pita, koukouy "Sherman" te parèt, ak yon zam 17 liv ki pi long. Tank sa a te siperyè T-34-85 Sovyetik la nan zam, men li pa te trè masiv.
  Te gen tou yon modifikasyon pwoteksyon nan Sherman a ak pi mal karakteristik kondwi, pi lou, men ak zam nan 152 mm. Men tou pa pi masiv la. Jiskaprezan, Alman yo te rankontre sèlman M4 estanda.
  Men koulye a, "Grands" yo fini, e kounye a, relativman nouvo tank Pershing la.
  Gerda sijere:
  - Ann jwenn yon ti kras pi pre. Mons sa a ta ka gen pi epè zam!
  Charlotte te fè yon grimas ak meprize.
  - Pa bay tet ou pwoblem! Li gen sèlman 102 milimèt. Machin nan peze karannde tòn, men li te kite Sherman a fò!
  Gerda ri epi li sijere:
  - Lè sa a, ann tire!
  Magda lonje pye li chisele, fè. Konbyen diferan wòch byen file, byen file, sab cho nan dezè, pikan nan forè a, nèj nan Larisi te konnen plant li fè, elastik, grasyeuz. Li peze dwèt long, lis ak klou manman pèl sou bouton joystick la.
  Epi tire yon pwojektil ki pèse blende ak yon nwayo iranyòm. Apre sa, li pepi ak yon souri:
  - Se pou gen limyè pou ou!
  Kanon 105 mm gen yon gwo efè destriktif. Ak "Pershing" pèdi mwatye nan gwo kay won an.
  Gerda souke tete byen wo li epi li di:
  - Ay, "Tiger" pa t 'kapab fè sa! Li te manke pouvwa kout pwen! Men, toujou, li pi bon pase Sherman la.
  Magda te fè remake ak dout:
  - Gade kisa. Si ekran yo pandye sou "koukouy la", Lè sa a, li pa pral pi mal pase "Tiger la", menm pi byen pwoteje nan fwon an!
  Gerda souke tèt li fache. Piki nan tank la. Epi fini dènye "Pershing" la te ajoute:
  - "Tiger" nou an se toujou pi chè, tout sa yo ekzotik Lwès, ak perversions Ris. Mwen kwè nan viktwa nou an, menm ak tank T-4, se konsa li!
  Douz machin, ti fi yo klike tankou grenn. Yo pa menm te tire sou yo. Distans long pou zam Ameriken yo.
  Ti fi yo ale ri. Bon pou yo.
  Charlotte kòmanse gurdy abitye a ankò:
  - Non, Magda! Ou ta dwe renonse Krisyanis yon fwa pou tout. Sinon, ou pral yon trèt potansyèl!
  Ti fi ki gen cheve lò a di:
  - Non! Mwen konsakre nan Twazyèm Reich la, men mwen pa pral renonse Jezi Kris la tou!
  Gerda te bat bèl pye miskilè li sou zam la ak sèl li a epi li te di:
  "Men, Kris la pa dwe nye!" Se sèlman nou dwe admèt ke li te yon Alman nan kò a, epi yo pa yon jwif, ak tout bagay pral byen!
  Magda reponn ak yon souri:
  - Alman... Men, e temwayaj Bib la?
  Gerda di:
  - Lè sa a, ou Bib la! Si gen yon Kafe prensipal!
  Magda souke tèt li.
  - Mein Kaf se pa yon revelasyon diven. Ak travay yon sèl moun, menm yon sèl eksepsyonèl! Mwen kwè nan sa ki soti nan Bondye!
  Lè sa a, tout vanyan sòlda yo t'ap rele byen fò nan koral:
  - Bondye nou an se Adolf Hitler!
  Magda avèk kouraj reponn:
  - Men, se pa Hitler ki te konkeri ak kreye linivè a!
  Gerda fache frape talon wonn li sou zam la epi li di:
  - Epi nou pa diskite sa ankò! Ki moun ki te kreye linivè a, tan pral di!
  Charlotte sijere:
  - Se pou ti fi yo pi byen poze tèt nou kesyon an - kisa nou pral fè apre lagè a?
  Christina souri epi li sijere:
  -Ann al nan biznis! Sa a se pi bon an nou ka fè!
  Gerda souke tèt li an akò ak tèt blan nèj li:
  - Natirèlman, nan biznis! Oswa petèt nou pral aji nan fim?
  Magda te souri epi li te sijere:
  - E kisa? Sa a se yon bon kontinyasyon nan yon karyè! Apre yo tout, sinema yo gwo!
  Gerda te souri, li te pase men l sou press soulajman li epi li te di:
  - E kiyès ou ta jwe? Angel kisa?
  Magda ak yon gade langwid, di:
  - Poukisa? Paske mwen gen bon gade nan. Mwen ta pale sou Jezikri bay tout kwayan! Sa ta yon sovtaj!
  Gerda te souke tèt li negatif epi li te eksplike:
  - Nan nouvo relijyon aryen an pa gen okenn bagay tankou delivre. An reyalite, sans nan kòmandman an bay Aryen a se sèvi Reich la. Ak rès la - obeyi aryen yo! Se konsa, nou pa sove tèt nou, men règ!
  Christina se yon ti fi ki gen kwiv, men ak yon melanj de cheve jòn, konfime:
  - Wi, nou dirije ak konkeri! Nan monn sa a, nou nan twoup Twazyèm Reich la. Nan sa nou pral gen pwòp lame pa nou. Epi nou pral konkeri lòt linivè. Tout bagay nan monn sa a se relatif... Mwen panse pral gen lagè, ak fèt, ak byen! Konbinezon jwi mond lan, ak yon jwèt enteresan nan lagè!
  Charlotte se yon ti fi ak cheve kwiv-wouj, souke tèt an akò.
  - Sètènman! Pou yon lavi vrèman lapè se raz ... Nou tèlman abitye goumen ke li te tounen pen pou nou!
  Gerda korije patnè li:
  - Olye de sa, menm lè! Oswa dlo melanje ak diven dous!
  Magda di lapenn:
  - Se yon pitye... Pafwa yon vag regrè vin sou mwen. Apre tou, touye lòt moun pa bon. Nou lakòz doulè ak soufrans! Ki sa, timoun san papa!
  Gerda souke tèt li, li di:
  Nou tout nan risk! Men, ou dwe rekonfòte! Man toujou mòtèl! Men, si w panse osijè de sa, èske li vrèman enpòtan trant oswa karant ane nan echèl la nan letènite? Ak lavi etènèl!
  Magda reponn ak yon soupi:
  - Oke, si ou gade filozofik, Lè sa a, se konsa li ye ... Men, reyèlman, sa a pa fè li pi fasil pou timoun piti!
  Charlotte jete cheve wouj li yo epi sifle:
  - Imajine ke yo se sou-moun! Jis bèt epi w ap santi w pi byen!
  Magda te souke yon dlo nan sil li, li reponn:
  - Men, apre tout ak bèt li se yon pitye! Oh... nan ki monn n ap viv! Tout se tou senpleman san pitye! Ak règ lanmò!
  Charlotte te pale avèk fòs, li t ap konpoze pandan l t ap ale:
  Kite rivyè san yo
  k ap koule sou tè a,
  Kite yo jemi nan doulè -
  Dife toupatou!
  Epi kite move lanmò a
  Yon boul kòlè règ,
  Ou tout mouri
  Satan te mande ou kont!
  Se pou toubiyon an devore
  Koule kò imen an...
  Planèt la ap soufri
  Destriksyon ap gouvènen!
  Gerda te entèwonp patnè li a, li kouvri bouch li wouj ak janm li. Terminator blond la di:
  - Bon, poukisa sa pesimis! Isit la lagè a pral fini ak planèt la pral fleri tankou yon jaden. Mwen panse ke gen kèk ki rete. Amerik se yon lòt sis mwa, byen, pi gwo ane a. Lè sa a, nou pral ajoute Larisi, epi sèlman Japon ap rete. Men, sa a se kout dire pou nou. O plis, nan twazan tout lagè ap sispann... E moun p'ap janm touye lòt ankò!
  Christina elabore:
  - Nan nenpòt ka, nan lagè a ... Mwen panse ke lè a ap vini, ak trè byento, lè yon sèl anpi ap rete nan mond lan. Lè sa a, nan nenpòt ka, pa pral gen lagè. Apre sa, mwen panse, gras a devlopman nan agrikilti ak òganizasyon ideyal Alman an, grangou pral disparèt tou nan kèk ane. Lè sa a, lojman yo pral bati pou tout moun. - Ti fi a ki gen cheve kwiv-jòn ak yon figi miskilè, Mens ak parfe pwopòsyone te pale ak antouzyasm. "Lè sa a, medikaman pral devlope epi maladi pral elimine. Nou pral vole nan espas, nou pral rezoud nan mond diferan. Ann konkeri vyeyès. Tout moun yo pral jèn ak bèl, tankou luten fantastik. Oswa petèt nouvo lagè ap tann nou nan espas. Sa yo gwan distribisyon ak etranje twa-ame. Epi nou pral goumen avèk fòs konviksyon pou lide fachis nan tout linivè a!
  Charlotte, ak yon souri klere sou bouch li, chante:
  - Nou pral goumen pou yon demen klere... Ann bo!
  Magda te deja di plis optimis:
  - Men li pi bon konsa! Pa lagè etènèl, men kreyasyon lapè!
  Nan moman sa a, machin nan kouri sou yon min. Tank la tranble. Woulo a pete, ak machin nan ralanti yon ti jan. Gerda rele yon ekip reparasyon nan radyo. Domaj la pa t 'prive tank la nan pèfòmans kondwi, men yon ti jan redwi vitès li yo. Se poutèt sa, roulo a dwe ranplase byen vit. Isit la kote sispansyon an diferan - pi pratik pou reparasyon pase karakteristik nan lòd repati "Tigers" ak "Panthers".
  Anplis, ti fi yo kè kontan chofe nan forè a. Poukisa nou pa naje nan rivyè a. Tank la, nan kou, kote a se cho, menm èkondisyone a pa ka fè fas. Gen toujou nan sid Meksik - twopik yo, ak nan mwa mas li se byen cho. Men, an jeneral tan an se nan syèl la.
  Rivyè a te toupre epi ti fi yo te plonje ladan l. Ou pa bezwen enkyete w sou kwokodil. Gen yon lagè k ap pase isit la, epi tout bèt vivan yo kouri met deyò pou yon tan long. Dlo a cho ak bèl pou naje ladan l. Ti fi yo t ap naje epi Gerda t ap admire rivaj forè a:
  -Toujou, mond nou an pa san cham! Li ta pwobableman bon yo vin imòtèl tankou yon alpinis, ak tout ap viv ansanm ak limanite, gade devlopman li. Epi vole nan espas!
  Cristina te souke tèt li, li di seryezman:
  - Syèl la san peche, trè raz... Se pa yon fòtin nan kazino a pèdi, men menm pi bon pou pou genyen, pa lachas. Wi, lagè se depandans...
  Charlotte sijere:
  - Mwen panse ke byento yo pral envante jwèt ki ka dekri sou ekran an - tankou militè yo!
  Magda di ak yon souri:
  - Ou ta dwe detwi tout bagay!
  Christina pran li e li chante:
  - Destriksyon se yon pasyon... Kèlkeswa kalite pouvwa!
  Gerda, souf ak souf, chante:
  - Mwen vle wè vid devan mwen! Nan li mwen pral bati chato mwen an, rèv mwen an!
  Charlotte ri epi li sijere:
  - Non, li sètènman gwo goumen! Men, li la menm pi bon pou genyen!
  Christina di nan tèt poumon li:
  - Men dwat nan syèl la li menm ede Almay. Lafwa aryen nou an, monoteism inik nou an! Epi sa ki pa touye nou fè nou pi fò!
  Gerda voye dlo epi li reponn:
  - Wi, nou vin pi fò! Se yon pitye nou jis bite sou yon min anti-tank.
  Christina te di avèk reflechi:
  - Ak ki jan yo pwoteje cheni yo?
  Gerda leve zèpòl miskilè li.
  - Mwen pa konnen...
  Charlotte rasyonèl te fè remake:
  - Yo pwoteje kont kokiy ak gwo plak pwotèj, ak kont min ... Sòf si yo te fè nan pi epè, pou yo pa pete!
  Gerda souke tèt li.
  - Lè sa a, pèfòmans kondwi a pral tonbe akòz ogmantasyon nan pwa. Sa ta fè tank la vole!
  Magda konfime:
  - Se sa! Se konsa, tank la monte nan lè a epi li pa tonbe! Ak devlope vitès nan senksan mil pou chak èdtan!
  Charlotte, pwojeksyon, rapòte enfòmasyon an:
  - Mwen tande ke flòt nou an gen bato espesyal ki vole yon ti kras san yo pa manyen dlo a! Apre sa, yo devlope vitès la nan yon avyon de gè vis, epi yo ka pote twoup yo, osi byen ke jwenn dominasyon nan lanmè! Avyasyon sa yo nan lanmè pral fè nou irézistibl!
  Gerda korije patnè li:
  - Epi nou deja irézistibl! Sa a pral fè nou - super irézistibl!
  Charlotte te vire do l, li te bay pye l toutouni, li te chile nan lè a epi li te woule:
  - Lè nou ini, nou irézistibl! Nou se tifi aryen, asasen nan kè nou!
  Ak bote a plonje pi fon nan dlo a. Te ale yon ti kras pi fon. Li frape zanmi l yo sou talon pye yo epi li parèt. Li te lanse yon sous dlo, li t ap woule:
  - Ala yon bon sezon prentan nan twopik yo! Dlo se tankou lèt vapè!
  Gerda te chante yon blag:
  - Lafrik se terib wi, wi, wi .... Lafrik se danjere, wi, wi, wi! Pa ale ti fi nan Lafrik pou yon ti mache!
  Bèl yo ri. Pist artistik la te deja chanje - ekip reparasyon yo nan pi bon yo. Ak ti fi yo soti nan tout lòt peyi sou vole nan tank la. Silwèt E-50 a se byen ba ak machin nan tèt li pa twò aparan. Fanm vanyan sòlda yo te limen motè turbine gaz la epi yo te pran vitès nan kèk segonn.
  Charlotte, yon tank ki gen eksperyans, te fè remake:
  - Toujou, yon motè turbine gaz pi bon pase yon dyezèl. Li se tou de plis kontra enfòmèl ant ak akselere tank la pi vit. Machin nou an gen manyablite etonan!
  Gerda t ap jwe yon chante:
  - Li te neglijan ak nayif, ti fi yo te gen yon gade jèn fè ... Tout bagay alantou te sanble bèl bagay - twasan ane de sa!
  Christina te fè remake avèk antouzyasm:
  - Non! Kòmandan nou an frape ak yon sans de imè... Malgre ke li vrèman sanble ke syèk yo te pase depi nan kòmansman lagè a ... - Ti fi a pase men l 'sou pwatrin wo, elastik li epi li kontinye. - An menm tan, pafwa ou trape tèt ou santi tankou se te yè! O, apre tout, lavi moun yo kout epi yon jan kanmenm pase inapèsi!
  Gerda di:
  Men nou pa fin vye granmoun, pa vre? Nou plen fòs ak enèji! Ak chemen nou soti nan viktwa a
  Viktwa!
  Magda ranje gwo kay won mitray-zam nan, demoli selil Ameriken an, epi kouli:
  - Wi, mwen kwè nan viktwa nou ... Espesyalman kounye a, lè nou gen tout kat atout yo. Men, annou pa mete charyo a devan chwal la!
  Gerda sonje ak yon soupi:
  - Albert... Ti gason sa a manke m... Li dwòl pou w renmen yon brat, menm si li wo, ak konstriksyon Apollo!
  Charlotte lojikman te fè remake:
  Mwen te renmen Albert tou. Li gen kèk bote espesyal. Ak an jeneral, adolesan, lè fizyonomi yo poko vin kouvri ak yon bab, ak karakteristik feminen yo pa fini fòmasyon yo, yo distenge pa cham espesyal yo. Ak sa ki pi enpòtan, yo pa tèlman mercantile ankò, yo renmen ou, pa lajan ou!
  Christina rasyonèl te fè remake:
  - Nou tout kat yo tèlman bèl ke gason renmen kò nou an premye. E konbyen nou genyen deja se revni nou!
  Gerda lojikman te di:
  - Se yon fanm pi fasil! Rele chen an, epi li pral sote nan kabann nan. Omwen pandan w jèn. Ou pap janm san yon gason. Li fasil pou atire yo. Men, yon gason, pou yo mete yon fanm nan kabann, ta dwe eseye ....
  Charlotte reponn ak sarcastik:
  - Se pa ou menm apre tout... Nou pa twò fastidy!
  Gerda souke tèt bèl li an negatif.
  - Pa sètènman nan fason sa a! Mwen renmen jenn gason, bèl, koube. E mwen pa al kouche ak pèsonn. Kòm yon règ, mwen chwazi atletik bati. Gen kèk ki gen yon vant, menm yon jeneral pa atire m '. Epi nou ka chwazi!
  Charlotte ri epi li di:
  - Men yon bouzen sou panèl la, ou pa bezwen chwazi. Ak pot-beled pral sèvi, ak chòv, ak fin vye granmoun ... Sa a se nan kou yon mwens nan pwofesyon li!
  Gerda reponn seryezman:
  - Ou ka ale nan yon bouzen sòlda... Lè sa a, tout kliyan ou yo pral jèn ak mens. Ak varyete ak plis oswa mwens atire ... Pou egzanp, mwen pa janm refize yon nonm bèl!
  Christina ri ak rouli:
  - Wi... Varyete vire sou! Sèks mande pou asyèt diferan ak epis santi bon. Nou se jèn fi e nou renmen jèn yo... Nou vle patnè espò ak kò miskilè. Epi yon moun gen pou fè fas ak gason ki pa tèlman bèl. Ou ka sèlman senpatize ak fanm sa yo!
  Charlotte te chante ak kè sere:
  - Bote fè yon moun tounen yon esklav ... Epi apre lanmò, kwè mwen pap jwenn lapè, mwen pral bay nanm mwen nan dyab la pou yon nwit avèk ou!
  Magda te tire sou zam Ameriken pou pwòp tèt ou "Witch" la epi li di:
  - Se yon peche, ki kalite sèks nou an andeyò maryaj ... Li pi bon yo kite panse lanvi!
  Charlotte reponn an kòlè:
  - Epi ou jemi nan orgasm pa pi mal pase nou ... Se konsa, ou pa ta dwe kwaze yon enfimyè ipokrit.
  Gerda souke tete byen wo li epi li di:
  - Ay, "Tiger" pa t 'kapab fè sa! Li te manke pouvwa kout pwen! Men, toujou, li pi bon pase Sherman la.
  Magda te fè remake ak dout:
  - Gade kisa. Si ekran yo pandye sou "koukouy la", Lè sa a, li pa pral pi mal pase "Tiger la", menm pi byen pwoteje nan fwon an!
  Gerda souke tèt li fache. Piki nan tank la. Epi fini dènye "Pershing" la te ajoute:
  - "Tiger" nou an se toujou pi chè, tout sa yo ekzotik Lwès, ak perversions Ris. Mwen kwè nan viktwa nou an, menm ak tank T-4, se konsa li!
  Douz machin, ti fi yo klike tankou grenn. Yo pa menm te tire sou yo. Distans long pou zam Ameriken yo.
  Ti fi yo ale ri. Bon pou yo.
  Charlotte kòmanse gurdy abitye a ankò:
  - Non, Magda! Ou ta dwe renonse Krisyanis yon fwa pou tout. Sinon, ou pral yon trèt potansyèl!
  Ti fi ki gen cheve lò a di:
  - Non! Mwen konsakre nan Twazyèm Reich la, men mwen pa pral renonse Jezi Kris la tou!
  Gerda te bat bèl pye miskilè li sou zam la ak sèl li a epi li te di:
  "Men, Kris la pa dwe nye!" Se sèlman nou dwe admèt ke li te yon Alman nan kò a, epi yo pa yon jwif, ak tout bagay pral byen!
  Magda reponn ak yon souri:
  - Alman... Men, e temwayaj Bib la?
  Gerda di:
  - Lè sa a, ou Bib la! Si gen yon Kafe prensipal!
  Magda souke tèt li.
  - Mein Kaf se pa yon revelasyon diven. Ak travay yon sèl moun, menm yon sèl eksepsyonèl! Mwen kwè nan sa ki soti nan Bondye!
  Lè sa a, tout vanyan sòlda yo t'ap rele byen fò nan koral:
  - Bondye nou an se Adolf Hitler!
  Magda avèk kouraj reponn:
  - Men, se pa Hitler ki te konkeri ak kreye linivè a!
  Gerda fache frape talon wonn li sou zam la epi li di:
  - Epi nou pa diskite sa ankò! Ki moun ki te kreye linivè a, tan pral di!
  Charlotte sijere:
  - Se pou ti fi yo pi byen poze tèt nou kesyon an - kisa nou pral fè apre lagè a?
  Christina souri epi li sijere:
  -Ann al nan biznis! Sa a se pi bon an nou ka fè!
  Gerda souke tèt li an akò ak tèt blan nèj li:
  - Natirèlman, nan biznis! Oswa petèt nou pral aji nan fim?
  Magda te souri epi li te sijere:
  - E kisa? Sa a se yon bon kontinyasyon nan yon karyè! Apre yo tout, sinema yo gwo!
  Gerda te souri, li te pase men l sou press soulajman li epi li te di:
  - E kiyès ou ta jwe? Angel kisa?
  Magda ak yon gade langwid, di:
  - Poukisa? Paske mwen gen bon gade nan. Mwen ta pale sou Jezikri bay tout kwayan! Sa ta yon sovtaj!
  Gerda te souke tèt li negatif epi li te eksplike:
  - Nan nouvo relijyon aryen an pa gen okenn bagay tankou delivre. An reyalite, sans nan kòmandman an bay Aryen a se sèvi Reich la. Ak rès la - obeyi aryen yo! Se konsa, nou pa sove tèt nou, men règ!
  Christina se yon ti fi ki gen kwiv, men ak yon melanj de cheve jòn, konfime:
  - Wi, nou dirije ak konkeri! Nan monn sa a, nou nan twoup Twazyèm Reich la. Nan sa nou pral gen pwòp lame pa nou. Epi nou pral konkeri lòt linivè. Tout bagay nan monn sa a se relatif... Mwen panse pral gen lagè, ak fèt, ak byen! Konbinezon jwi mond lan, ak yon jwèt enteresan nan lagè!
  Charlotte se yon ti fi ak cheve kwiv-wouj, souke tèt an akò.
  - Sètènman! Pou yon lavi vrèman lapè se raz ... Nou tèlman abitye goumen ke li te tounen pen pou nou!
  Gerda korije patnè li:
  - Olye de sa, menm lè! Oswa dlo melanje ak diven dous!
  Magda di lapenn:
  - Se yon pitye... Pafwa yon vag regrè vin sou mwen. Apre tou, touye lòt moun pa bon. Nou lakòz doulè ak soufrans! Ki sa, timoun san papa!
  Gerda souke tèt li, li di:
  Nou tout nan risk! Men, ou dwe rekonfòte! Man toujou mòtèl! Men, si w panse osijè de sa, èske li vrèman enpòtan trant oswa karant ane nan echèl la nan letènite? Ak lavi etènèl!
  Magda reponn ak yon soupi:
  - Oke, si ou gade filozofik, Lè sa a, se konsa li ye ... Men, reyèlman, sa a pa fè li pi fasil pou timoun piti!
  Charlotte jete cheve wouj li yo epi sifle:
  - Imajine ke yo se sou-moun! Jis bèt epi w ap santi w pi byen!
  Magda te souke yon dlo nan sil li, li reponn:
  - Men, apre tout ak bèt li se yon pitye! Oh... nan ki monn n ap viv! Tout se tou senpleman san pitye! Ak règ lanmò!
  Charlotte te pale avèk fòs, li t ap konpoze pandan l t ap ale:
  Kite rivyè san yo
  k ap koule sou tè a,
  Kite yo jemi nan doulè -
  Dife toupatou!
  Epi kite move lanmò a
  Yon boul kòlè règ,
  Ou tout mouri
  Satan te mande ou kont!
  Se pou toubiyon an devore
  Koule kò imen an...
  Planèt la ap soufri
  Destriksyon ap gouvènen!
  Gerda te entèwonp patnè li a, li kouvri bouch li wouj ak janm li. Terminator blond la di:
  - Bon, poukisa sa pesimis! Isit la lagè a pral fini ak planèt la pral fleri tankou yon jaden. Mwen panse ke gen kèk ki rete. Amerik, sa a se yon lòt sis mwa, byen, pi gwo ane a. Lè sa a, nou pral ajoute Larisi, epi sèlman Japon ap rete. Men, sa a se kout dire pou nou. O plis, nan twazan tout lagè ap sispann... E moun p'ap janm touye lòt ankò!
  Christina elabore:
  - Nan nenpòt ka, nan lagè a ... Mwen panse ke lè a ap vini, ak trè byento, lè yon sèl anpi ap rete nan mond lan. Lè sa a, nan nenpòt ka, pa pral gen lagè. Apre sa, mwen panse, gras a devlopman nan agrikilti ak òganizasyon ideyal Alman an, grangou pral disparèt tou nan kèk ane. Lè sa a, lojman yo pral bati pou tout moun. - Ti fi a ki gen cheve kwiv-jòn ak yon figi miskilè, Mens ak parfe pwopòsyone te pale ak antouzyasm. "Lè sa a, medikaman pral devlope epi maladi pral elimine. Nou pral vole nan espas, nou pral rezoud nan mond diferan. Ann konkeri vyeyès. Tout moun yo pral jèn ak bèl, tankou luten fantastik. Oswa petèt nouvo lagè ap tann nou nan espas. Sa yo gwan distribisyon ak etranje twa-ame. Epi nou pral goumen avèk fòs konviksyon pou lide fachis nan tout linivè a!
  Charlotte, ak yon souri klere sou bouch li, chante:
  - Nou pral goumen pou yon demen klere... Ann bo!
  Magda te deja di plis optimis:
  - Men li pi bon konsa! Pa lagè etènèl, men kreyasyon lapè!
  Nan moman sa a, machin nan kouri sou yon min. Tank la tranble. Woulo a pete, ak machin nan ralanti yon ti jan. Gerda rele yon ekip reparasyon nan radyo. Domaj la pa t 'prive tank la nan pèfòmans kondwi, men yon ti jan redwi vitès li yo. Se poutèt sa, roulo a dwe ranplase byen vit. Isit la kote sispansyon an diferan - pi pratik pou reparasyon pase karakteristik nan lòd repati "Tigers" ak "Panthers".
  Anplis, ti fi yo kè kontan chofe nan forè a. Poukisa nou pa naje nan rivyè a. Tank la, nan kou, kote a se cho, menm èkondisyone a pa ka fè fas. Gen toujou nan sid Meksik - twopik yo, ak nan mwa mas li se byen cho. Men, an jeneral tan an se nan syèl la.
  Rivyè a te toupre epi ti fi yo te plonje ladan l. Ou pa bezwen enkyete w sou kwokodil. Gen yon lagè k ap pase isit la, epi tout bèt vivan yo kouri met deyò pou yon tan long. Dlo a cho ak bèl pou naje ladan l. Ti fi yo t ap naje epi Gerda t ap admire rivaj forè a:
  -Toujou, mond nou an pa san cham! Li ta pwobableman bon yo vin imòtèl tankou yon alpinis, ak tout ap viv ansanm ak limanite, gade devlopman li. Epi vole nan espas!
  Cristina te souke tèt li, li di seryezman:
  - Syèl la san peche, trè raz... Se pa yon fòtin nan kazino a pèdi, men menm pi bon pou pou genyen, pa lachas. Wi, lagè se depandans...
  Charlotte sijere:
  - Mwen panse ke byento yo pral envante jwèt ki ka dekri sou ekran an - tankou militè yo!
  Magda di ak yon souri:
  - Ou ta dwe detwi tout bagay!
  Christina pran li e li chante:
  - Destriksyon se yon pasyon... Kèlkeswa kalite pouvwa!
  Gerda, souf ak souf, chante:
  - Mwen vle wè vid devan mwen! Nan li mwen pral bati chato mwen an, rèv mwen an!
  Charlotte ri epi li sijere:
  - Non, li sètènman gwo goumen! Men, li la menm pi bon pou genyen!
  Christina di nan tèt poumon li:
  - Men dwat nan syèl la li menm ede Almay. Lafwa aryen nou an, monoteism inik nou an! Epi sa ki pa touye nou fè nou pi fò!
  Gerda vide dlo epi li reponn:
  - Wi, nou vin pi fò! Se yon pitye nou jis bite sou yon min anti-tank.
  Christina te di avèk reflechi:
  - Ak ki jan yo pwoteje cheni yo?
  Gerda leve zèpòl miskilè li.
  - Mwen pa konnen...
  Charlotte rasyonèl te fè remake:
  - Yo pwoteje kont kokiy ak gwo plak pwotèj, ak kont min ... Sòf si yo te fè nan pi epè, pou yo pa pete!
  Gerda souke tèt li.
  - Lè sa a, pèfòmans kondwi a pral tonbe akòz ogmantasyon nan pwa. Sa ta fè tank la vole!
  Magda konfime:
  - Se sa! Se konsa, tank la monte nan lè a epi li pa tonbe! Ak devlope vitès nan senksan mil pou chak èdtan!
  Charlotte, pwojeksyon, rapòte enfòmasyon an:
  - Mwen tande ke flòt nou an gen bato espesyal ki vole yon ti kras san yo pa manyen dlo a! Apre sa, yo devlope vitès la nan yon avyon de gè vis, epi yo ka pote twoup yo, osi byen ke jwenn dominasyon nan lanmè! Avyasyon sa yo nan lanmè pral fè nou irézistibl!
  Gerda korije patnè li:
  - Epi nou deja irézistibl! Sa a pral fè nou - super irézistibl!
  Charlotte te vire do l, li te bay pye l toutouni, li te chile nan lè a epi li te woule:
  - Lè nou ini, nou irézistibl! Nou se tifi aryen, asasen nan kè nou!
  Ak bote a plonje pi fon nan dlo a. Te ale yon ti kras pi fon. Li frape zanmi l yo sou talon pye yo epi li parèt. Li te lanse yon sous dlo, li t ap woule:
  - Ala yon bon sezon prentan nan twopik yo! Dlo se tankou lèt vapè!
  Gerda te chante yon blag:
  - Lafrik se terib wi, wi, wi .... Lafrik se danjere, wi, wi, wi! Pa ale ti fi nan Lafrik pou yon ti mache!
  Bèl yo ri. Pist artistik la te deja chanje - ekip reparasyon yo nan pi bon yo. Ak ti fi yo soti nan tout lòt peyi sou vole nan tank la. Silwèt E-50 a se byen ba ak machin nan tèt li pa twò aparan. Fanm vanyan sòlda yo te limen motè turbine gaz la epi yo te pran vitès nan kèk segonn.
  Charlotte, yon tank ki gen eksperyans, te fè remake:
  - Toujou, yon motè turbine gaz pi bon pase yon dyezèl. Li se tou de plis kontra enfòmèl ant ak akselere tank la pi vit. Machin nou an gen manyablite etonan!
  Gerda t ap jwe yon chante:
  - Li te neglijan ak nayif, ti fi yo te gen yon gade jèn fè ... Tout bagay alantou te sanble bèl bagay - twasan ane de sa!
  Christina te fè remake avèk antouzyasm:
  - Non! Kòmandan nou an frape ak yon sans de imè... Malgre ke li vrèman sanble ke syèk yo te pase depi nan kòmansman lagè a ... - Ti fi a pase men l 'sou pwatrin wo, elastik li epi li kontinye. - An menm tan, pafwa ou trape tèt ou santi tankou se te yè! O, apre tout, lavi moun yo kout epi yon jan kanmenm pase inapèsi!
  Gerda di:
  Men nou pa fin vye granmoun, pa vre? Nou plen fòs ak enèji! Ak chemen nou soti nan viktwa a
  Viktwa!
  Magda ranje gwo kay won mitray-zam nan, demoli selil Ameriken an, epi kouli:
  - Wi, mwen kwè nan viktwa nou ... Espesyalman kounye a, lè nou gen tout kat atout yo. Men, annou pa mete charyo a devan chwal la!
  Gerda sonje ak yon soupi:
  - Albert... Ti gason sa a manke m... Li dwòl pou w renmen yon brat, menm si li wo, ak konstriksyon Apollo!
  Charlotte lojikman te fè remake:
  Mwen te renmen Albert tou. Li gen kèk bote espesyal. Ak an jeneral, adolesan, lè fizyonomi yo poko vin kouvri ak yon bab, ak karakteristik feminen yo pa fini fòmasyon yo, yo distenge pa cham espesyal yo. Ak sa ki pi enpòtan, yo pa tèlman mercantile ankò, yo renmen ou, pa lajan ou!
  Christina rasyonèl te fè remake:
  - Nou tout kat yo tèlman bèl ke gason renmen kò nou an premye. E konbyen nou genyen deja se revni nou!
  Gerda lojikman te di:
  - Se yon fanm pi fasil! Rele chen an, epi li pral sote nan kabann nan. Omwen pandan w jèn. Ou pap janm san yon gason. Li fasil pou atire yo. Men, yon gason, pou yo mete yon fanm nan kabann, ta dwe eseye ....
  Charlotte reponn ak sarcastik:
  - Se pa ou menm apre tout... Nou pa twò fastidy!
  Gerda souke tèt bèl li an negatif.
  - Pa sètènman nan fason sa a! Mwen renmen jenn gason, bèl, koube. E mwen pa al kouche ak pèsonn. Kòm yon règ, mwen chwazi atletik bati. Gen kèk ki gen yon vant, menm yon jeneral pa atire m '. Epi nou ka chwazi!
  Charlotte ri epi li di:
  - Men yon bouzen sou panèl la, ou pa bezwen chwazi. Ak pot-beled pral sèvi, ak chòv, ak fin vye granmoun ... Sa a se nan kou yon mwens nan pwofesyon li!
  Gerda reponn seryezman:
  - Ou ka ale nan yon bouzen sòlda... Lè sa a, tout kliyan ou yo pral jèn ak mens. Ak varyete ak plis oswa mwens atire ... Pou egzanp, mwen pa janm refize yon nonm bèl!
  Christina ri ak rouli:
  - Wi... Varyete vire sou! Sèks mande pou asyèt diferan ak epis santi bon. Nou se jèn fi e nou renmen jèn yo... Nou vle patnè espò ak kò miskilè. Epi yon moun gen pou fè fas ak gason ki pa tèlman bèl. Ou ka sèlman senpatize ak fanm sa yo!
  Charlotte te chante ak kè sere:
  - Bote fè yon moun tounen yon esklav ... Epi apre lanmò, kwè mwen pap jwenn lapè, mwen pral bay nanm mwen nan dyab la pou yon nwit avèk ou!
  Magda te tire sou zam Ameriken pou pwòp tèt ou "Witch" la epi li di:
  - Se yon peche, ki kalite sèks nou an andeyò maryaj ... Li pi bon yo kite panse lanvi!
  Charlotte reponn an kòlè:
  - Epi ou jemi nan orgasm pa pi mal pase nou ... Se konsa, ou pa ta dwe kwaze yon enfimyè ipokrit.
  Nan ti bout tan, Hitler te genyen konfyans. Ak siksè li tou senpleman paralize Etazini nèt. Ak nan mwa janvye 1945, tou de New York ak Washington tonbe, ak 30 eta konplètman capitile. Se konsa, lagè sa a te fini.
  Pandan ke Alman yo te reyisi...
  Men, se pa tout peyi yo poko soumèt bay Twazyèm Reich la. Men peyi Solèy Leve a ak koloni li yo gaye. Ak fachis li yo vle kapitalman koupe.
  Lagè a te kòmanse 20 avril 1949. Epi lagè a ap mache byen.
  Sitou si yo gen bèl ti fi konsa.
  Ak Twazyèm Reich la te resevwa tank yo pi byen nan mond lan. "Lyon" pou tan li te tank ki pi pwoteje ak pwisan nan zam. Men kounye a yo gen AG-50. Nouvo konsepsyon machin nan peze sèlman swasant tòn ak yon motè 1800 puisans.
  Yon konbinezon de mobilite, manyablite, vitès ak pwoteksyon nan tout ang. AG-50 machin piramid - pèfeksyon tèt li.
  Charlotte te chante avèk antouzyasm:
  - Mwen se grandè planèt la, byen, wouj an menm tan!
  Epi rale talon pye. Bel fanm.
  Ak Christina tou se yon ti fi ki gen kapasite eksepsyonèl. Li menm gen yon djokè nan pòch li. Apre sa, li envante pwòp pil li nan kat. Apre sa, li konnen ki jan yo jete yo superbly. Gèrye a gen cheve lò-wouj. Ak yon fanm sa ou bezwen.
  O, jan pye atè yo kouri nan dezè a. Trè sab boule pinga'w yo. Men, ou byen vit abitye ak li. Apre sa, Christina pran li epi sifle:
  - Antretan, pou kounye a, larivyè Lefrat la kouri sou ti wòch yo!
  Machin Alman an inpénétrabl pou Panthers ak Tigers. Sa a se tankou yon sistèm pwisan. Malgre ke pa lou. Japonè yo, tou, pa gen ankò metrize tank piramid yo, ak Alman yo pa te ba yo teknoloji a.
  AG-50 se yon machin ki kapab reyalize anpil. Pwojektil rikoche nan li.
  Cristina te tire ankò lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li fè yon gwo soupi. Twazyèm Reich la pa t 'gen tank desan nan karannyèm ane a. Se konsa, yo pa t 'kapab genyen E sezon fredi pa gen anyen fè ak li.
  Christina pran li epi li di:
  - Yon tank, gen yon tank an Afrik!
  Lè sa a, ti fi a montre lang li. Li te franchman kontan ak siksè li. Men li ye, ala yon fanm fre.
  Cheve a tèlman an lò. Tankou moso lò presye.
  Isit la Magda se blan ak lò, ak Christina se wouj ak lò.
  Magda te gen dwa tire tou. Li tire, frape yon tank limyè Japonè epi li sifle:
  - Ti fi fou! Ak nan anpi a pa gen anfans!
  Christina te tire ankò, e li te fè yon remake rasyonèl:
  - Fiksyon dwe li!
  Ti fi yo te trè komik isit la. Ak bared dan yo, ki se reyèlman pi bèl grenn pèl.
  Ak nan depans lan nan fantasy ... Lè sa a, Christina se yon waf gwo. Pa egzanp, dènyèman yon fim te lage nan Twazyèm Reich la. Star Lagè. Gen batay reyèl nan espas. Ak tout bagay se konsa enteresan! Literalman fenomèn pye.
  Eh, yo te kapab montre anpi espas la sou yon echèl gwo. Konbatan nan Twazyèm Reich kont ensèk yo. Atwopod yo ap eseye atake espas Almay. Yo mezire prèske twa mèt. Ak plis robo konba. Men, Wehrmacht la toujou pi fò. Jis enperyal.
  Christina t'ap chante ak plezi, li t'ap bat bravo:
  - Toubiyon Avadon yo pi wo pase nou... Nou pral soti tou dwat nan kay moun fou a!
  Ak ki jan bote a pral kalòt ak janm li fè, chiseled. Isit la li vrèman se reyalizasyon nan yon rèv mayifik. Pa yon ti fi, men yon lafwa vre, ak yon etranje nan mond yo cosmic.
  Quartet an antye nan ti fi se etranj. Ak tank yo travay trè enèjik.
  Ak nan syèl la, avyon yo disk nan Twazyèm Reich la kolekte yon bagay ak avyon laminè yo. Yo envulnerabl, men yo menm yo ka sèlman fèmen jè a lanse yon fize, ak Lè sa a, kouvri tèt yo ankò.
  Natirèlman, nan Twazyèm Reich la, yo te devlope zam ki pi avanse. Premye a tout, lazè. Men, li difisil pou fè yon gwo bout bwa ki gen gwo pouvwa. Pratike te montre ke hyperboloid la trè difisil pou rkree. Sepandan, gen lòt lide tou.
  Pou egzanp, yon zam ultrasons! Epitou yon panse enteresan. Gertrude te vrèman vle jwenn yon zam konsa. Fatige jis estipid ramming. Gen yon dezi reyalize yon bagay plis.
  Antretan, gèrye a dirije machin li. Koupe konbatan yo nan Japon ak chante:
  - Mwen se yon fi, ou konnen, cheri ... Bèl soti nan tout kote! Soti nan tout moun, nan tout kote!
  Epi li montre lang li trè ajil.
  Eva tou fè tòde kont konbatan yo epi li chante:
  - Nou ap bati yon nouvo mond ak nye sot pase a... Nou renmen fè bagay ki trè move souvan!
  Gèrye yo dwe di yo trè ajil. Epi yo jere machin yo nan pi wo nivo klas la.
  Diskèt la se yon zam trè tèribl. Men, Japonè yo pa eseye evite l '. Yo pare pou goumen. Yo tire epi yo mouri nan kouraj.
  Gertrude di ak admirasyon:
  - Wi! Sa a se yon alye ki merite!
  Ak ki jan li souke ranch li ... Ti fi a se sou tèt. Vire machin nan, frape Japonè yo.
  Apre sa, li bat je l ', winks konsa.
  Eva te pale, li te kontwole diskèt la tou ak yon joystick:
  - Lekòl segondè! Pa evite destriksyon!
  Ak vitès avyon an disk, li koupe yon lòt douzèn machin. Li se tankou yon ti fi briyan. Li imajine dènye sèks ak mesye. Men, li gwo. Li pa klè poukisa gen fanm ki pè marye? Apre yo tout, se tankou yon plezi. Epi yo pa nan yon istwa fe yo di, pa dekri ak yon plim.
  Epi ki jan li se gwo lè gen plizyè gason an menm tan. Li pote anpil plis lajwa.
  E kisa? Li se yon vanyan sòlda nan Twazyèm Reich la epi yo gen yon moral espesyal, fachis! Se pa tout moun ki konprann sa! Epi konpayon ak moun ou vle, epi pi enpòtan an pi souvan. Apre yo tout, sa a bon pou sante!
  Èv pran li, li chante ak plezi:
  - Mwen se yon fi ... Tèlman fre ke ou pa ka jwenn yon sèl ki pi wo!
  Epi li pral ri ... Ak ki jan joystick la pral peze ak pye l '! Epi li pral gide disk mòtèl li a.
  Yon koup la vanyan sòlda yo trè efikas.
  Kidonk, li konprann ke Japon pa ka reziste... e isit la se yon lòt ekip.
  Epi anba gen lòt tifi kap goumen...
  Jane, pou egzanp, ak gwoup li nan konbatan. Yo sèvi ak tank la Goering-5, epi yo ka frape nan bò a pa Japonè yo.
  Armstrong fè yon gwo soupi epi li di:
  - Ehma! Ete se pa sezon fredi! Ehma! Malè soti nan lespri a!
  Apre sa, gèrye a montre pwoboscis li. Mwen mande si yo siviv nan ekspansyon espas, ki jan lagè yo pral ale? Pwobableman pa menm jan ak sou planèt Latè. Èske pral gen yon lòt bagay?
  Jane te di tèt li:
  - Koukou! Mwen pral make ou ak zetwal, kwè mwen!
  Ak tòde ranch ou! Li se tankou yon vanyan sòlda pi popilè! Li te vin pi popilè pou gwo espas. Ak yon gwo ti fi.
  Li pran li epi li chante ri:
  - Yon rèl sovaj koupe nan crépuscule a, sa ki mal pa dòmi, sò pa dòmi! Epi disparèt dòmi ak panse, yon kònèy sovaj vole pou nou!
  Gringeta se yon tireur nan yon fanmi peyizan: prèske toutouni, nan kilòt sèlman, sifle:
  - Black raven ... Poukisa w ap plane sou tèt mwen!
  E ki jan li souke tete bèl bagay li yo! Men baba a! Se konsa, miskilè ak an sante. Ak anpil gason pase nan li chak swa! Vrèman gwo vanyan sòlda! Li touye vye Larisi yo, epi kounye a li te pran sou Japonè yo. Ti fi kòlè. Ak kout pye ak pye atè. Li gen bèlte konsa!
  Malanya tire sou Japonè yo ak yon mitray, epi montre dan li, li di:
  - O, zèb ble, zèb ble, ban mwen san rouble!
  Matilda ri epi li mande dout:
  - Ak ki moun ki pral ba ou yon santèn rubles? Petèt li pi bon pou mande pou liv?
  Malanya souke tèt li.
  - Non! Pesonn p'ap ba ou yon santèn liv! Men, Ruble a pi bon mache pase li aktyèlman se!
  Ak tout kat ti fi ki jan yo ri. Epi yo tèlman bèl, prèske san rad, pye atè ak sexy. Ebyen se pa sa gason reve?
  Jane te pran li ak plezi epi li chante:
  - Wow, bludgeon - wow!
  E ki jan li kaflete manton li ak plant li! Vreman vre, yon Frau Madame trè tanperaman!
  Ak sa ki yon figurine! Reyalizasyon amoni, misk ak amoni.
  Gringetta pa konsa. Li se plis charnèl, twò chaje ak misk tankou yon kulturist. Men, li se tou yon bèl ti fi - ranch li yo abondan tankou kroup yon chwal, ak ren li se mens.
  Gringeta te renmen jwe ak blòk. Li te renmen li. Li se tankou yon ti fi bèl bagay. Li difisil pou jwe zo. Malgre ke an jeneral, yo ta envante omwen kèk kalite konsole jwèt? Men batay reyèl la toujou pi enteresan!
  Gringeta te pran li epi li chante avèk antouzyasm:
  - Mwen se yon fi ki gwonde byen fò! Ak yon vwa epè - li chante verite!
  Lè sa a, li frape Japonè "Tiger la". Akòz pwojektil plis zam ki pèse, tank Alman an gen yon avantaj. Se konsa, kalib la ak longè barik yo se menm bagay la.
  Se vre, yo pwomèt yo antre nan seri a nan nouvo zam. Avèk barik ki pi kout, men ak yon vitès mizo ki pi wo.
  Gringeta reve jwenn yon pi bon zam. Barik la long toujou kreye pwoblèm, sitou si batay la pran plas nan forè a. Sepandan, gèrye a pa pèdi kè.
  Malanya ekri Japonè yo ak yon mitray. Anfòm samurai ak Chinwa. Li fè dan li epi li pepi:
  - Anpi Fache! Pèsonn p'ap anpeche nou! Pèsonn p'ap bat nou!
  Epitou yon ti fi ak done eksepsyonèl. Ak ki jan li tire! Ak presizyon sekle desann militan yo nan anpi solèy la k ap monte.
  Ki sa ki te zanmi ou yè? Epi, koulye a trivial lènmi! Epi pa gen anyen ou ka fè sou li!
  Matilda sifle, lonje lang li, li santi l tankou yon kobra. Twò mal li se jis yon senp chofè. Ak travay li se pa pi enteresan an. Siprime yon moun. Fè yon moun mal. Men, nanm nan mande yon lòt bagay. Plis eksepsyonèl!
  Matilda di anmède:
  - Pral gen yon drapo Britanik sou tout lanmè yo!
  Jane te konfime:
  - Malgre nou anba okipasyon Alman, nou pap janm tounen esklav!
  Lè sa a, ti fi Sovyetik yo tou goumen, dezespereman repwann sid Sakhalin ak Ridge la Kuril.
  Alenka ak ekip li a te okipe yon tèt pon atravè Rivyè Amur la. Epi te gen senk ti fi anba atak.
  Men, ti fi sa yo konnen - si ou vle siviv nan chalè a, asire w ke ou goumen pye atè ak nan yon bikini. Epi ou ka menm san yon soutyen. Lè sa a, pa gen okenn move lespri ap genyen batay ou.
  Alenka voye yon grenad sou Japonè a ak pye l', epi li chante:
  - O, sò, sò mwen, o sò!
  Anyuta te jete janm li tou, yon kado lanmò, ak dwèt li epi li pepi:
  Poukisa w sevè avè m?
  Fiery Alla te bay yon grenad ak talon pye l. Li trese vid la asye epi li di:
  - Mwen pa ka kwè ou konprann!
  Maria pran l, ak dwèt li lanse bagay ki touye a, epi li di ak yon ri:
  - Oh, sò, separasyon mwen an se sò! Mwen pral jwenn yon nonm sèlman nan yon sèkèy!
  Epi ti fi a ri...
  Matrena bay yon pakèt grenad ak pyel li. Tire yon tank Japonè epi sifle:
  - Oh, mesye ... Se jis malad ak ou!
  Elena fè yon gwo soupi. Epi ankò li voye yon grenad ak pye l'. Mas, solèy la ap vin pi cho. Pi bon pase nan sezon fredi. Optimis ap grandi.
  Natirèlman, si Japon pa t 'atake Sovyetik la nan karanndezyèm ane a, li ta pi bon.
  Lè sa a, Lame Wouj la te kapab fini ak Nazi yo, oswa omwen sispann yo. Ak peyi Solèy k ap monte a konfonn tout plan yo. Ak trè trètr.
  Elena revoke. Li frape tèt samurai a epi li di:
  - Nouvo Boy Scout!
  Epi li te sanble komik. Ki jan Japonè yo bat yo tonbe. Ak anpil nan yo. Plen Chinwa. Li se yon pitye ke lagè a ak Twazyèm Reich la pa te sispann yon ti kras pi bonè.
  Alenka di:
  - Sunny Georgia, Kokas natif natal mwen! Gen yon mòn ki wo, mwen manje mouton yo!
  Epi ankò ti fi a ak talon pye l te sikonbe nan kado lanmò a.
  Japon, nèf mwa apre kòmansman lagè a, te kaptire.
  Ak lagè a te fini ... Stalin tounen nan sid Sakhalin ak Ridge la Kuril, ak yon pati nan Manchuria.
  Lè sa a, te rive lè pou yon lapè dirab. Stalin te mouri... Lè sa a, epi Hitler te mouri an 1959... Men, sitiyasyon an sou planèt Latè te estab, fò ak pwospere. Ak tout bagay te trè bon. Ak limanite konkeri vast yo nan espas ak bati kominis.
  
  CHECHEN ADMIRAL MAKAROV
  Sou 7 novanm 1999, Akhmad Kadyrov te mouri kòm yon rezilta nan yon bonbadman aksidan pa atiri Ris. Youn nan aksidan ridikil sa yo ki chanje kou listwa. Li posib ke lanmò a aksidan Amiral Makarov nan yon min Ris te mennen nan sezon otòn la nan dinasti Romanov, ak sistèm sosyal la nan Larisi te chanje. Lè sa a, yon aksidan ki sanble ap tann Vladimir Putin. E byensir en seri konsekans akoz sa.
  Premye a tout, teip Kadyrov te akize ke twoup Ris yo te fè li espre epi yo te kraze ak federal yo. Epi se pa sèlman sa a teip, men tou, frè Yamadayev yo. Batay pou Gudermes pete ankò. Liberasyon Chechenya ki te fèk kòmanse, ki te tèlman byen ale, toudenkou te kanpe. Gudermes te fini nan dèyè twoup Ris yo, ak yon lagè reyèl te pete nan li. Kòm yon rezilta, operasyon an antoure Grozny ralanti sevè. Ak batay la te trè feròs. Chechens yo te sispann kite vil yo epi yo te goumen jiska lanmò. Koulye a, tout Chechenya te ini kont twoup federal yo. Ak Lwès la, ansanm ak mond Islamik la, te ogmante sevè presyon. Putin te fè tèt di, pa vle negosye ak Maskhadov, men kou a nan lagè a te vin pi mwens siksè. Ak twoup Ris yo te soufri pèt grav.
  Ak Lwès la ak Etazini te enpoze sanksyon. Kominis yo tou pwofite moman sa a e yo pwopoze yon vòt pa konfyans nan gouvènman an. Apple sipòte lide a. Ak Duma Eta a te rasanble vòt pou yon vòt. Putin, te fè fas ak sa a, sispann ofansif la kont Chechenya. Atak patizan yo te entansifye sevè.
  Èd pou Chechens yo te ogmante tou... Pèt twoup Ris yo te ogmante. Se konsa, eleksyon yo nan Duma Eta a te fèt. Blòk Inite a pa t triyonfe. Nan lòt men an, blòk "Pou viktwa" nan kominis yo te genyen yon viktwa glisman tè. Dezyèm plas la te pran pa "Patri-Tout Larisi". Sitiyasyon konsa. Etranj ase, pèfòmans ki pi fèb nan blòk Inite a te benefisye peyi Blòk Zhirinovsky, ki te pran twazyèm plas. Men, Inyon Fòs Dwa yo te vin pi devan, li fèb pa pran baryè senk pousan an. Apple te fè yon ti kras pi byen.
  An jeneral, palman an vin gen plis opozisyon an plis pase anvan. E sa ki pi enpòtan, opozisyon an te vin pi ini. OVR la ak kominis yo ak Yabloko te ini. Pati Liberal Demokratik ak Inite te eseye bloke....
  Putin te yon ti jan bese evalyasyon li. Yeltsin poko ale. Malgre ke kesyon an nan yon siksesè se toujou moute nan lè a. Lòt opsyon san konte Putin, ki te toujou gen kèk kalite evalyasyon, te sanble twò riske.
  Kanpay elektoral la komanse. Gennady Zyuganov ran premye, ki te swiv pa Vladimir Putin, Primakov, ak Zhirinovsky, Lè sa a, Yavlinsky. Jeneral Lebed pa t ale nan eleksyon prezidansyèl yo. E sa te bay Vladimir Zhirinovsky kèk chans pou twazyèm plas.
  Men, Primakov te plonje. Li pa klè si li ta dwe kandida pou prezidan oswa ou pa. Luzhkov te kapab tou eseye. Epi toudenkou majistra Moskou a te avanse tou.
  Eleksyon yo te rich nan evènman yo.
  San atann, Boris Nemtsov te ale nan prezidans la tou. Epi li te ajoute konplote tou.
  Lame Ris la nan Chechenya byen anbourbe. Grozny ak Gudermes pa te pran. Ak bonm yo te mennen nan entwodiksyon an nan sanksyon difisil kont Larisi.
  Eltsin, ki te toujou prezidan, te bay lòd pou negosyasyon yo kòmanse ak lagè a sispann. Se konsa, li te deja senyen. Ak konbyen moun ki ka touye.
  Zyuganov pwopoze ankò yon vòt pa gen konfyans nan gouvènman an. Tout faksyon, menm Pati Liberal Demokratik la, te sipòte lide sa a. Zhirinovsky akize Vladimir Putin de endesizyon ak feblès. Yeltsin, yo te malad grav, pa t 'vle yon gwo lagè ... Epi li te bay lòd Putin san atann pou rankontre ak Maskhadov. Li te fè yon reyinyon... Tchetchen yo te mande pou yo retounen nan akò Khasavyutor yo epi retire twoup yo nan Tchetchenn. Donk nou pa t dakò sou anyen.
  Ak Duma Eta a yon lòt fwa ankò te pran ak leve kesyon an pa gen konfyans nan gouvènman an. Yeltsin te korupte Zhirinovsky lè li te ba li grad jeneral epi li te ba l yon etwal pou ewo Larisi. LDPR a pa t vote pou pa gen konfyans, men opozisyon an te toujou gen ase vòt. Epi te gen mefyans.
  Koulye a, Yeltsin te oblije revoke Putin. Mikhail Kastyanov te vin aji. Nou te bezwen yon nouvo premye minis. Men, jwenn yon moun ki kostim Duma Eta a difisil.
  Alafen, apre de semèn nan ezitasyon, Yeltsin pwopoze Moskou Majistra Luzhkov.
  Sa a, an jeneral, adapte Duma Eta a ... Ak pèp la tou. Majistra Moskou a te vin premye minis epi li te retire nan kous prezidansyèl la.
  Ak Putin finalman pèdi evalyasyon li, ak apèn kolekte yon milyon siyati.
  Lè sa a, li te jwe an favè Maxim Primakov. Vladimir Zhirinovsky te sipòte tou Primakov. Ak Yavlinsky tou...
  Nan fen a, eleksyon yo te fèt ak Zyuganov ak Primakov te antre nan dezyèm tou a ak prèske menm kantite vòt. Sepandan, Zyuganov te gen yon ti kras plis. Men, prèske tout kandida yo sipòte Primakov. Epi li te bat lidè Kominis yo nan dezyèm tou.
  Sa a se ki jan pouvwa chanje nan Larisi. Menm Yeltsin te bay lòd pou yo retire twoup yo nan Chechenya. Epi lagè a nan Kokas te fini. Lè sa a, tout bagay te ale tankou nan istwa reyèl la.
  Primakov te pouswiv yon ekonomi modere liberal. Etazini te antre nan lagè nan Afganistan ak Irak. Pri lwil oliv te monte. Ak ekonomi an grandi.
  Primakov te sèvi de tèm epi li te kite an 2008, pa t 'renouvle pouvwa li. E kisa? Li gen swasanndinèf ane deja e li pa an bon sante. Majistra Luzhkov te ranplase fòtèy la. Figi sa a te plis oswa mwens yon konpwomi.
  Nan Chechenya, apre retrè twoup Ris la, lagè a byento te kòmanse ankò ant Maskhadov ak Shamil Basayev, ak Salaman Raduev. Wahhabis yo te sipòte Basayev. Lagè a trennen sou pou yon ane ak yon mwatye. Epi te gen anpil destriksyon. Maskhadov pèdi e li kouri met deyò. Shamil Basayev tanporèman te vin yon amine. Men, Salman Raduev ak Yamadayev yo ak Kadyrov yo leve kont li. Epi ankò lagè a. Wahhabis yo tou fann. Shamil te touye an 2006. Ak Salman Raduev te vin tounen yon amine pou yon ti tan. Men, li te touye an 2008. Ak nan Chechenya te gen lagè ak masak. Majistra Moskou a, Luzhkov, ofri asistans nan youn nan pati yo an echanj pou yon retounen nan Larisi. Sa a te adapte Chechens yo.
  Luzhkov te anekse Chechenya e, malgre pwoblèm ekonomik yo, fasil genyen eleksyon 2012 yo. Sepandan, Lè sa a, pwoblèm te parèt. Pou yo te plis pro-lwès pase Putin, Yuri Luzhkov pa t 'pran Crimea soti nan Ikrèn. Ki, sepandan, pa t kreye okenn pwoblèm espesyal pou li. Men, pri lwil oliv toujou tonbe. Ak Loujkov te vle yon nouvo tèm. Epi fè yon referandòm. Pwolonje manda li. Ak difikilte li ranpòte eleksyon 2016 yo... Li pase pou yon dezyèm manda ak yon eskandal ak eklatman. Apre sa, li te mouri nan 2019.
  Eleksyon bonè yo te konpetitif. Ak nan de wonn... Anba Luzhkov, Deribaska, premye minis la, ak yon reprezantan Pati Kominis la avanse nan dezyèm tou.
  Eleksyon an te genyen san atann pa lidè inamovible nan Pati Kominis la nan Federasyon Larisi Gennady Zyuganov la. Tout ta byen, men an 2020 kowonaviris la te vin nan Larisi. Men kominis yo pa t pare pou sa.
  Men, tout move bagay rive nan yon fen. Ak Gennady Zyuganov yon jan kanmenm te fè Larisi soti nan enpas la. Nan 2023, nouvo eleksyon prezidansyèl nan Larisi. Zyuganov, nan kou, pa fè yo onètman epi yo pa vle kite. An jeneral, nan Larisi, prezidan yo se yon sèl granmoun. Epi Yeltsin te deja swasant, e Primakov te menm pi gran. Epi Youri Loujkov te gouvènen jiska laj katreventwazan, epi li te mouri nan pòs li. Ak Zyuganov se deja byen kèk ane fin vye granmoun. Li te vin prezidan nan laj swasannkenz, epi kounye a li gen swasanndinèf.
  Men, eleksyon yo ap fèt dapre règ yo, lè konpetisyon an se minim, ak Zyuganov se pi fasil nan sans sa a. Anplis, Zyuganov vle fè pitit pitit li siksesè li.
  Epi ankò viktwa lidè kominis yo. Fin vye granmoun, malad, epi yo pa trè bon panse.
  Men, nan 2025, Larisi yo finalman te vole sou lalin lan. Omwen se te yon lajwa. Ekonomi mondyal la ap grandi ankò e li vin relativman estab.
  Ozetazini, Joe Biden te demisyone kòm Prezidan Etazini an 2024 e li te ranplase pa yon fanm nwa. Nan Ikrèn, depi pa te gen okenn pèt nan Crimea ak lagè a nan Donbass la, Petro Poroshenko te pase tout de tèm. E konstitisyon an pa ba li plis. Apre l ', Vitali Klitschko te vin prezidan nan Ikrèn.
  Lachin toujou dirije pa Xi Ze Ping. Politik la balanse. Chechenya kòm yon pati nan Larisi gen yon ti jan rebati. Vladimir Putin, apre yo fin kite pòs premye minis la, te resevwa yon pòs nan gouvènman an sou Prezidan Primakov.
  Men, yo te ba li sèlman pòs Minis Jistis la. Putin te travay nan pòs sa a, vin byen ak tout moun jiska 2008. Apre sa, li pran retrèt. Epi yo pa angaje nan politik ankò.
  Vladimir Zhirinovsky te pran pòs Minis Enteryè a anba Prezidan Primakov. Li te travay jiska prezidans Luzhkov la. Li te monte nan ran Jeneral Lame a. Apre sa, li tounen nan faksyon LDPR. Se te yon opozisyon pòch tipik. Loujkov te byen ak sa. Vladimir Zhirinovsky te patisipe nan tout eleksyon prezidansyèl nan Larisi eksepte pou 2004, lè li te yon minis e li ta enkonvenyan.
  Vladimir Volfovich te fè yon bon karyè, ak te touche respè nan anpil moun.
  Grigory Yavlinsky te travay nan gouvènman an anba Primakov. An 2008 li te ranvwaye. Depi lè sa a, li nan opozisyon an, men li pa t 'kapab eli nan palman an ankò. Te gen kèk prim.
  Jeneral Swan nan linivè sa a chape anba yon lanmò absid. Men, gouvènè Teritwa Krasnodar pa t 'kapab eli pou yon dezyèm manda. Li te pran retrèt e li te kòmanse ekri memwa ak fiksyon. Alexander Ivanovich espesyalman te tonbe nan renmen ak genre nan istwa altènatif. Li te vin youn nan ekriven ki pi popilè nan Larisi e li te touche dè milyon. Ak kèk nan woman li yo te filme-li.
  Lebed pa t 'ale nan politik, li te gen ase lajan ak t'ap nonmen non, ak omwen tèt li pa t 'fè mal.
  Shoigu te travay pou kèk tan kòm Minis Sitiyasyon Ijans. Men, an 2003 li te ranvwaye. Mwen te eseye kandida pou gouvènè epi kreye pwòp pati mwen an. Te genyen kèk enterè, men pa t 'antre nan Duma Eta a. Apre sa, li kite politik pou biznis.
  Matvienko pa t 'vin majistra a nan Saint Petersburg. Men, li te travay kòm Depite Premye Minis sou Primakov. Li te pran retrèt nan 2008. Apre sa, li te antre nan biznis ak pitit gason l ', li pa t' patisipe nan politik.
  Rogozin te rete sou bò liy yo, li pa t resevwa okenn pòs. Li san siksè te eseye vin yon depite nan Duma Eta a ankò. Men, eleksyon majoritè yo te anile, epi pati li a pa t pran baryè a.
  Lukashenka depi lontan te la ak apèl nan prezidan Larisi. Li plis oswa mwens adapte Zyuganov. Men, toujou, yon alye enfidèl vire soti yo dwe. Ak nan Larisi yo te kòmanse chèche yon ranplasman. Yo jwenn yon jèn kominis e yo ankouraje l. Kòm yon rezilta, yon akrochaj te pete, ak Lukashenka arete gayan an.
  Ak Larisi te enpoze sanksyon kont Byelorisi. Apre sa, Lukashenka kite OBKB a epi li mande yo rantre nan Òganizasyon Trete Nò Atlantik. Isit la se tankou yon kolizyon. Lukashenka poko admèt nan Òganizasyon Trete Nò Atlantik, men yon koup de baz yo te mete sou teritwa a nan Byelorisi. Se konsa, li te vin pi alarmant sou fwontyè lwès yo.
  Mond lan an jeneral te rete ak pwoblèm li yo, epi li pa t vin pi bon. Sepandan, li pi mal tou. Gennady Zyuganov te note ke yon chwal fin vye granmoun toujou pi bon pase yon jenn bourik.
  Pati Kominis la te rete dirije, e menm ranfòse pozisyon li yo. Filipin yo te resevwa yon nouvo prezidan, kote boksè lejand Pakio te vin prezidan an. Ak sa a se tou yon nouvo sipriz.
  Vitali Klitschko apre Maidan a, kanmenm deside retounen, sitiyasyon an nan Ikrèn se toujou pi kalm ak ki te fèt yon lòt kont Stevenson, ki moun ki te vin chanpyon nan lemonn. Vitali Klitschko te vin chanpyon mondyal la pou katriyèm fwa repete rezilta a nan Hollyfield, epi an menm tan an te antre nan listwa kòm yon chanpyon mondyal ak an menm tan majistra. Lè sa a, li te kenbe yon defans volontè nan tit la, epi tou li te fini batay la pa knockout. Lè sa a, li finalman te fini karyè li, mete yon lòt rekò pwa loud - genyen senk batay chanpyona apre karant ane.
  Nan nenpòt ka, Vitali Klitschko te gen plis siksè ak kontan nan mond sa a.
  Wladimir Klitschko te bat Tyson Fury tou. Lè sa a, kòlèg li soti nan Ikrèn nan yon batay sezon. Men, batay la ak Denotheus Wyder pa t 'kapab òganize. Wladimir te toujou bat Brown, epi finalman, a laj de karant-yon an, li te pèdi pandan li te rete pi renmen an nan Anthony Joshua, tanporèman mete fen nan karyè li.
  Men, Lè sa a, li te retounen nan 2021 epi, li te genyen twa batay, te kraze rekò George Foreman.
  Sa a se ki jan mond lan te tounen soti.
  
  YON LÒT OPTION KOTE JAPONÈ YO PI PI CHANS
  Batay Midway la te sipoze genyen pa Japon de tout fason. Men, se pa yon reyalite ke samurai a pral louvri yon dezyèm devan nan Variant sa a. Se konsa bagay yo te ka ale yon ti jan diferan.
  Ann di Stalingrad pase tankou nan istwa reyèl. E pa gen anyen ki chanje anpil. Britanik yo te fè Operasyon Torch san twoup Ameriken yo. Rommel kase. Se vre, aterisaj la nan Maròk pa t 'materyalize. Alman yo, yo te transfere sèten fòs soti nan Ewòp, jere yo sispann ofansif Britanik la.
  Montgomery te bite sou rezistans fè tèt di epi li sispann. Alman yo te kenbe liy lan pou kèk tan. Lè sa a, yo te kòmanse transfere fòs adisyonèl nan Afrik. Rommel te lanse yon kont atak, yon ti kras peze Britanik yo, men Montgomery te retire nan yon liy defans nan Libi. Devan an te estabilize.
  Nan mwa Jiyè nan karant-twazyèm ane a, Nazi yo te eseye kraze nan defans Sovyetik yo sou Bulge Kursk la. Depi Japonè yo te kaptire zile Awayi yo, Ameriken yo prèske sispann atak lè sou vil Alman yo ak faktori yo. Sa a te pèmèt Alman yo pwodwi kèk tank plis, espesyalman Tigers ak Panthers.
  Katsan (400) machin plis te patisipe nan Kursk Bulge, osi byen ke fòs aviyasyon pi enpòtan. Anplis de sa, Hitler te transfere yon lòt sis divizyon enfantri soti nan Lafrans epi retire kèk nan zam yo nan mi Atlantik la.
  Sa a te ranfòse gwoupman Alman an. Ofansif la te kòmanse apeprè tankou nan istwa reyèl, men depi Nazi yo te yon ti jan pi fò, yo te reyalize anpil siksè. Sepandan, li pa t posib yo fèmen bag la alantou gwoupman Sovyetik la. Malgre ke ofansif la Fritz tèt li te dire ven jou epi li te fini sèlman sou 25 jiyè. Lè sa a, inite Sovyetik yo te lanse yon kontreofensif. Ak batay la trennen sou pi lontan.
  Alman yo nan Afrik te sou defans la. Yo pa t 'gen depanse enèji yo nan peyi Itali, ak plis ekipman yo te lage nan devan an, kidonk bonbadman an san Ameriken yo te anpil fwa pi fèb.
  Japon kontinye genyen. Se konsa, kòmand Ameriken an te fè pi plis ak plis erè, epi yo te nan twòp nan yon prese pou reprann Peru Harbour. Sa a te mennen nan pwen an dominan de vi - Amerik pa bezwen Ewòp. Nan rekonesans pou sa a, soumaren Alman yo pratikman sispann atake bato Ameriken yo.
  Lame Wouj la, Se poutèt sa, sèlman nan fen mwa septanm te pran Orel ak Belgorod, li te soufri gwo pèt. Ak tanporèman sispann pwomosyon an. Sepandan, pa te gen okenn rezon panike ankò. Yon otòn lapli te swiv, ki te swiv pa sezon fredi. Epi ta dwe vini nouvo viktwa Lame Wouj la. Reyalize sa, Hitler te ofri Stalin yon trèv. Tankou, ann pran yon ti repo!
  Konbyen nan mesye nou yo te mouri pandan dènye batay la? Sovyetik la ak Twazyèm Reich te goumen pou twa mwa. Pèt Lame Wouj la te pi gran pase nan istwa reyèl, ak Wehrmacht la pa te mwens. Tou de bò yo te senyen.
  Men, Nazi yo ogmante pwodiksyon ekipman yo, yo te kapab refè yon ti jan. Li ta dwe remake ke nan tank pwopòsyon an nan pèt te an favè Nazi yo, e depi liberasyon yo te vin pi wo pase nan istwa reyèl, Alman yo te fè pou domaj yo. Nan batay defansiv, Panther a te pwouve yo dwe yon tank bon. Zam long li yo ak rapid-tire ak optik ekselan pou tan li yo te kapab detwi tank Sovyetik yo.
  Anplis de sa, trant-kat pa t penetre Panthers yo, Tigers, Ferdinands nan fwon an, e te toujou twò kèk tank lou pou afekte kou batay yo.
  Stalin te rejte yon armistis ak Almay. Nan fen mwa oktòb la, twoup Sovyetik yo te rekòmanse ofansif yo kont Kharkov ak Smolensk. Alman yo te reziste anpil tèt di. Yo te gen yon defans solid, espesyalman nan sant la, ak an jeneral yo te espere avans nan inite Sovyetik yo nan direksyon sa yo.
  Etranj ase, men konpare ak istwa reyèl, yon pi gwo kantite ekipman, espesyalman avyon ak tank, pèmèt Alman yo reziste pi plis efektivman. Anplis de sa, gen plis rezèv, Nazi yo te aji pi kalm, pa t prese sou pandan ofansif Sovyetik la, sou fwon yo, men dirije rezèv yo pi konsistan epi konte sou plis avanse ak defans nan pwofondè. Yon koup la douzèn divizyon siplemantè sove akòz mank nan yon devan Italyen, ak nan Lafrik di Montgomery pa t 'nan prese, ak Alman yo pa t' ap balanse bato a. Entansite lagè a ak Grann Bretay te bese sevè.
  Pa te gen okenn pale sou yon lapè separe ankò, men evidamman Churchill ralanti bonbadman an, aparamman konte sou lefèt ke Sovyetik la ak Twazyèm Reich la fin itilize youn ak lòt otank posib.
  Liberasyon nan zam soti nan Almay ak satelit yo te tounen soti nan prèske yon tyè pi wo pase nan istwa reyèl. Sa a te fè li posib yo patch moute twou, epi, konte sou defans dans, reziste relativman siksè. Sitiyasyon an te agrave pa lefèt ke lòd Sovyetik la te sou ofansif la, kote Fritz yo te deja ap tann pou yo, epi yo te jere yo rezoud sou defans la.
  Kòm yon rezilta, avans nan tèt li te trè dousman ak koute gwo pèt. Lagè a yon jan kanmenm te kòmanse sanble ak Premye Gè Mondyal la, lè defans la te vin pi fò pase atak la, bò atak la te pèdi plis, ak liy devan an te vin inaktif kòm yon rezilta.
  Twoup Sovyetik yo avanse an mwayèn youn a de kilomèt pa jou, sa ki pèmèt Alman yo jwenn yon pye, men nouvo pozisyon, epi kenbe defans la.
  Li pa t posib pou antre nan espas operasyonèl la.
  Kharkov, sepandan, te pran nan kòmansman mwa desanm apre gwo batay iben. Alman yo ogmante pwodiksyon avyasyon an. Focke-Wulf ak ME-309 avèk siksè reziste konbatan Sovyetik ki pi fèb yo. Espesyalman danjere te ME-309 la ak sèt anplasman zam ak gwo vitès. Ak Focke-Wulf a ak zam ak bon pwoteksyon se yon machin obstiné ak sis zam lè.
  Prezans nan machin ak zam sa yo, nan kou, te mennen nan lefèt ke Nazi yo te genyen yon avantaj nan lè a. Manevrabilite ki pi mal la te konpanse pa gwo vitès la pandan yon plonje, ki te fè li posib yo sove lè w ap antre nan ke a, ak zam pwisan te fè li posib yo tire desann avyon an soti nan premye apwòch la. Anplis de sa, Alman yo devlope taktik espesyal pou konba ak machin Sovyetik yo nan lòd yo sèvi ak zam pi pwisan ak gwo vitès avyon Alman.
  Dernye bonm Yu-288 la tou te montre tèt li trè byen. Machin sa a tou de vit epi li pote yon gwo chaj bonm. Focke-Wulf la te pwouve yo dwe yon bonm devan liy fò, siperyè PE-2 a nan tout respè.
  Rive nan fen Desanm, twoup Sovyetik yo te fin itilize e yo te fòse yo sispann akòz gwo pèt. Pandan ke Alman yo toujou ki te fèt Smolensk, ak yon pati nan bò gòch-bank Ikrèn lan. Ak sa ki pi enpòtan - depo nan boksit ak eleman alyaj. Pèt twoup Sovyetik yo nan tank yo te vin tèlman byen mèb ke Mainstein te lanse yon kont atak, e li te menm kapab repran Kharkov, ak fòme yon chodyè pou twoup Sovyetik yo. Men, nan mwa janvye-fevriye, twoup Sovyetik yo te lanse kont atak, epi yo te kapab reprann Kharkov ki te soufri lontan ankò. Men, nan mwa mas, Lame Wouj la te fin itilize epi yo te fòse yo sispann ofansif la.
  Te gen yon poz ... Tou de bò soufri twòp pèt. Anplis de sa, Stalin te vle ranplir lame li a ak pi fò ak pi avanse tank T-34-85 ak IS-2. Se vre, Alman yo tou ranplir ak pi avanse ak pwisan "Panther" -2 ak "Tiger" -2. Stalin te konte tou sou LA-7 ak Yak-3 ki pi avanse. Men, Alman yo, an repons, te lanse modifikasyon an dènye nan TA-152 olye pou yo Focke-Wulf la, ak sa ki espesyalman dezagreyab se jè ME-262 la. Dènye avyon an an tèm de vitès, zam ak zam pa te gen okenn egal. Verite a te pi chè, e li te plis travayè nan pwodiksyon an.
  Men, nan lòt men an, Alman yo tou te kreye HE-162 a, ki se bon mache, manyabl, relativman fasil fabrike ak tou reyaktif. Stalin poko genyen konpetisyon teknik la. Grann Bretay te goumen lagè a trè pasif. Etazini poko ka pran inisyativ Japonè yo.
  Sou 25 jen, gen fòs akimile, Lame Wouj la te ale nan ofansif la nan sant la. Okòmansman, twoup Sovyetik yo te kapab antre nan defans yo, men Lè sa a, yo te patisipe nan batay yo pou Smolensk. Yon erè tipik nan jeneral wouj yo se pran vil yo nan yon sèten dat. Epi eseye, pran yon vil ki byen fò, ak yon ganizon pwisan ak defans.
  Ofansif twoup Sovyetik yo te anbourbe lè Alman yo te transfere fòs adisyonèl epi yo te kòmanse kontre-atake. Batay ankò, tankou nan Premye Gè Mondyal la, te vin pozisyon ak anpil gluan. Hitler te montre anpil prekosyon. Petèt li te konte sou yon zam mirak ak dènye devlopman teknik yo ak Se poutèt sa pa t 'nan prese. Pwobableman, dezi a pou konsève pou san Aryan, ki Alman yo te deja pèdi anpil, tou te jwe yon wòl. Wi, ak defans tank Nazi yo pi efikas, espesyalman kraze "Tiger" -2.
  Batay nan sant la trennen sou jouk nan fen otòn. Stalin te montre tèt di, vle devlope siksè. Men, nan ka sa a, mwen jwenn yon kouto sou yon wòch. Pèt yo nan twoup Sovyetik yo te menmen. Alman yo, yo te bò defann, pèdi yon ti kras mwens. Panther-2 a te pwouve yo dwe yon tank bon. Veyikil sa a te byen pwoteje nan fwon an e li te gen yon zam ekselan ki pèse blende, ak an menm tan an desan pèfòmans kondwi.
  Li notables depase T-34-85 an tèm de pouvwa zam, pwoteksyon devan, epi li pa t 'enferyè nan vitès ak manyablite. Menm pou IS-2 a, machin Alman an se yon lènmi danjere, frape nan yon distans konsiderab.
  Akòz pann souvan, zam egal, sèlman yon ti avantaj nan defans, King Tiger pa t 'nan kont ki pi bon an. Yon modifikasyon pi lou nan "Panther" -2 kenbe ak "Tiger" -2 nan defans ak depase nan pèfòmans kondwi. Byento Alman yo inifye pwodiksyon prèske sèlman sou "Panther" -2 peze senkant-yon tòn ak yon motè 900 puisans.
  Tank sa a plis oswa mwens adapte militè yo. Lame Wouj la pa t reyalize viktwa e li te sispann avans la. Winter rive. Alman yo te gen tank nan seri "E" ak nouvo avyon jè. Te gen yon echanj nan kou. Grann Bretay te rete pasif, Etazini te deja kòmanse jwenn yon bagay kont Japon. Stalin, wè ke pandan Sovyetik la t ap jwe wòl nan fouraj kanon, aksepte, e menm ofri Hitler yon trèv. Tankou, kite Nazi yo vire nan Lwès la ak kapitalis yo nan lagè.
  Kalkil lidè a te trètr ak senp. Hitler te dakò ak vire sa a. Epi kounyeya, nan mwa fevriye karannsenkyèm ane a, twoup Alman yo te ale nan ofansif la nan Libi. Apre sa, yo te gen siksè la. Nan batay, li te tounen soti ke tank Alman yo te siperyè sa yo angle, ak avyon jè yo te konplètman soti nan konpetisyon. US la poko antre nan batay la. Nan batay yo, wòl prensipal la te jwe pa Panther-2 ak E-100, osi byen ke modifikasyon nan Tiger-2 ak yon ti tourèl ak pi epè zam ak yon motè pwisan. "Churchill" angle a pa move nan zam, men pito fèb nan zam. "Cromwell" pa rale ditou. Ak Challenger a, sèl tank la kanpe, se pa nan seri a mas.
  Men, bagay ki pi enpòtan an se kalite twoup yo. Alman yo, yo te pase tès la nan dife ak fè sou devan lès la, yo pi plis pare pou konba pase twoup Britanik yo. Espesyalman divizyon kolonyal yo. Ak inite Alman yo te ale nan ofansif la. Nan mwa mas, peyi Lejip te kaptire. Lè sa a, Alman yo te antre nan Mwayen Oryan an, te kaptire Irak, Kowet, ak Lè sa a, Arabi Saoudit.
  Hitler pa ta lide ale nan peyi Zend, atravè Iran, men Stalin, ki gen twoup yo te toujou nan Iran, pa t 'dakò.
  Alman yo te ale nan ofansif la, avanse nan Soudan an. Ak pi lwen nan peyi Letiopi ak Somali. Epi soti nan ekwatè a. Apeprè swasanndis divizyon Wehrmacht la te patisipe nan ofansif la. Epi Grann Bretay pa t gen fòs konsa pou opoze Twazyèm Reich la.
  Alman yo te pran Gibraltar tou. Atak la te tounen soti nan tanporè, ak prèske zèklè vit. Avyon atak jè, osi byen ke elikoptè, te patisipe tou nan ofansif la. Lafrik te an danje nan pèt total pa Grann Bretay.
  Men, Stalin pa tèlman senp. Retrè Grann Bretay nan lagè a twò danjere pou Sovyetik la. Epi Lame Wouj la te ale nan ofansif la nan mwa jen 1945. Twoup Alman yo febli nan bò solèy leve a pa t 'kapab kanpe li ak sikonbe nan presyon an. Nazi yo, yo pa kapab kanpe li, woule nan lwès la. Lame Wouj la te kapab libere Smolensk, Kyiv, ak antre nan Byelorisi. Apre yo te transfere fòs adisyonèl soti nan Lafrik, Alman yo ak gwo difikilte yo te kapab sispann ofansif la nan twoup Sovyetik yo. Nouvo tank Alman yo nan seri E-50, ki pa te gen okenn egal, te patisipe nan batay yo. Anplis de sa, Nazi yo te bay yon souflèt distrè nan men Latiki. Ak Latiki li menm, anba presyon nan men Almay, atake Inyon Sovyetik la. Kidonk, sitiyasyon an te vin pi konplike ankò.
  Pwoblèm lan se te ke T-54 a pa t 'ankò antre nan seri a, ak T-34-85 a te deja klèman demode kont seri a nan seri E e menm Panther-2 la.
  Nan sezon fredi, twoup Sovyetik te toujou frape, men yo pa t 'kapab reyalize siksè enpòtan. Anplis de sa, diskotèk yo te kòmanse patisipe nan batay yo ... Sèl bagay ki te vin pi bon se siksè Ameriken yo kont Japon. Finalman, Yanki yo te rive reprann Harbour Perou, ak inisyativ la nan Oseyan Pasifik la te kòmanse ale sou bò Amerik la.
  Men, Ay, èd US ta ka twò ta. Nan sezon prentan an nan karant-sizyèm ane a, Alman yo, lè l sèvi avèk avantaj nan tank E plis pase trant-kat, te ale nan ofansif la. Twoup Sovyetik yo, fè tèt di pa batay, reziste anpil tèt di. Lame Wouj la te ewoyik ak anpil rezèv ak atiri. Espesyalman 100mm zam anti-tank. Epi fouye nan.
  Alman yo te jere pran Kyiv tounen epi pouse Lame Wouj la tounen pi lwen pase Dnieper la. Men, se sou baryè dlo sa a twoup Sovyetik yo te bati yon defans inpénétrabl.
  Alman yo te goumen tout ete ak otòn, men yo pa t 'kapab kraze twoup Sovyetik yo. Se sèlman yo jere bloke Leningrad ankò. Men, Nazi yo pa t pran vil la li menm. Winter te pase nan yon echanj kou. Ameriken yo t ap deplase tou dousman atravè Oseyan Pasifik la, e jiskaprezan yo pa t itilize zam nikleyè.
  Nan sezon prentan, Alman yo te eseye avanse ankò. Yo te itilize tank seri "E" yo, dènye machin yo ki peze swasanndis tòn. Sovyetik lage IS-7 a, ki kapab reziste mastodon. Tank mwayen T-54 yo te kòmanse parèt tou.
  Grann Bretay tou entansifye, lanse yon ofansif nan Afrik Ekwatoryal. Inite tè Ameriken yo te ede tou isit la. Pou lagè nan Pasifik la, Ameriken yo pa t 'bezwen anpil twoup ak tank. Se konsa, yo te kòmanse peze Nazi yo soti nan Afrik. Koulye a, alye yo te konprann ke li pa ta posib yo chita deyò, e ke lènmi an ta dwe kraze ak bourade. Nan ete a ak otòn, Etazini ak Grann Bretay te kapab reprann yon pati enpòtan nan Lafrik, e menm te kondwi Alman yo soti nan Somali ak peyi Letiopi.
  Alman yo pa t kapab devlope yon ofansif kont Moskou, anbourbe nan batay pozisyon. Nan sezon fredi, Stalin frape nan Latiki. Lame Wouj la te bat twoup Otoman yo epi te kaptire Kars, Erzurum ak Tanrog. Alman yo te fòse yo transfere fòs enpòtan yo nan lòd yo sove alye a. Men, Lame Wouj la, li te frape san atann toupre Leningrad, te genyen yon gwo viktwa la.
  Ane 1948 te vini... Nan sezon prentan, Alman yo te eseye avanse ankò. Yo jere yo kreye yon tank piramid orijinal inpénétrabl nan tout ang tire. Ak machin sa a gwo espwa yo te asosye. Pwomosyon an te kòmanse nan mwa me. Apre de mwa nan batay fè tèt di, Nazi yo pwoche bò Smolensk.
  Tank piramid yo te montre efikasite konba yo, men yo te souvan kònen pa min yo. Alman yo pa t kapab pran vil la epi yo te antoure l. Men, nan Afrik, Alye yo te reyalize gwo siksè, kondwi Alman yo soti nan peyi Lejip. Japon te bat tou, pèdi anpil zile ak Filipin yo. Nan sezon otòn la, Alman yo avanse pi lwen nan lès la, nan sant la, ankò apwoche Leningrad.
  Avyasyon Alman te toujou pi fò pase yon sèl Sovyetik, espesyalman nan bon jan kalite. Men, nan fen 1948, MIG-15 la te kòmanse rive nan devan an. Machin jè Sovyetik la te enferyè pase Alman an nan vitès ak zam, men li te plis manyabl. Ameriken yo te amelyore pèfòmans yo tou. Nan sezon fredi a nan 1949, twoup Sovyetik pouse Alman yo tounen soti nan Leningrad epi pouse yo tounen nan Smolensk.
  Ak Ameriken yo, ansanm ak Britanik yo, te chase Nazi yo soti nan Afrik. Nan sezon prentan 1949, Latiki te retire tou nan lagè a.
  Twazyèm Reich la tou pèdi kontwòl Mwayen Oryan an. Pozisyon Nazi yo vin pi mal. Yo pa t 'oze avanse nan lès la, men demenaje ale rete nan yon defans sere. Twoup Sovyetik yo, lè l sèvi avèk tank T-54 ak IS-7, yo te eseye kraze nan defans Wehrmacht la. Men, Nazi yo byen kenbe blòk la. Yon tantativ alye pou debake nan peyi Espay tou te fini nan echèk. Operasyon an te yon ti jan pi bon nan Sicily, kote, avèk èd nan mafya lokal la, siksè te reyalize. Li te deja onzyèm ane depi kòmansman Dezyèm Gè Mondyal la.
  Tout peyi yo trè fatige ak fatige anpil. Ekonomi mondyal la te depase. Epi tout moun te vle fini batay la pi vit posib. Espesyalman sevè Alman ak Larisi.
  Stalin te ofri Hitler lapè sou kondisyon zewo opsyon a: yon retounen nan fwontyè anvan yo ak yon echanj nan prizonye - tout pou tout! Men, Fuhrer la te dakò sèlman nan yon trèv, pa vle abandone teritwa okipe a. Anplis de sa, travay sou kreyasyon yon bonm atomik te deja fini nan Almay, e te deja misil entèkontinantal.
  Etazini te konsidere itilize bonm atomik la. Men, pandan ke yo te pè gate nan Ewòp. Epi yo te lage l an Desanm 1949 sou Japon. Konsekans destriksyon yo te terib. Ak yon allusion menm jan an nan Almay te konprann. Fuehrer a te adrese nasyon an e li te sijere ke kesyon an nan yon mond diy dwe konsidere. Men, answit li chanje lide... Nouvèl ane 1950 la rive. Twoup Sovyetik te lanse yon nouvo ofansif nan devan an.
  Defans Alman yo te trè sere. Ak alye yo avanse nan peyi Itali, kote te gen yon koudeta militè, epi yo retire Mussolini. Men, tank piramidal Alman yo depase Patons ak Challengers yo. Paton Ameriken an, ki pa t 'kapab penetre zam nan yon tank Alman, menm nan ranje fèmen, te bay nan espesyalman difisil. Epi alye yo te kòmanse senyen.
  Wi, ak disk Alman envulnerabl enflije gwo domaj sou Etazini ak Grann Bretay. Pou le moman, aviyasyon Alman te kenbe yon siperyorite kalitatif sou alye yo. Tantativ aterisaj ete a nan Normandy te fini nan echèk. Se vre, nan fen mwa Out, apre bonbadman nikleyè a, Japon te capitile. Lwès la te demare men l. Men, Etazini pa t 'oze sèvi ak zam nikleyè, pou yo te kapab kouvri pa misil balistik entèkontinantal nan Twazyèm Reich la.
  Lame Wouj la apwoche Dnieper nan sant la, men yo te tou sispann. Fòs tou de bò yo te fin itilize nan limit ... Epi finalman, 25 novanm 1950, Truman te ofri Hitler lapè, sou kondisyon egalite. Sa vle di, Ewòp rete ak Twazyèm Reich la, ak eksepsyon nan Sicily ak sa ki rete nan peyi Itali. Stalin ale pou yon konpwomi: fwontyè Sovyetik la nan 1939. Sa se, Alman yo deplase tounen yon ti kras, bay moute teritwa, men jwenn kèk akizisyon.
  Lafrans, Bèljik, Oland, ak lòt moun etranj rete anba kontwòl Alman, men yo resevwa yon sèten kantite otonomi. Sa vle di, yon bagay tankou Inyon Ewopeyen an ap fòme. Twazyèm Reich la mete fen nan jenosid jwif yo ak Gypsies, byenke kèk restriksyon legal sou dwa yo ka rete. Relasyon komès yo te retabli nan plen. Peyi yo pran angajman pou yo respekte souverènte lòt moun.
  Reparasyon yo pa enpoze sou pèsonn. Prizonye yo echanje pou tout moun.
  Stalin ak Hitler te tèlman fatige ke yo te aksepte yon òf konsa. Etazini te genyen plis pase lòt moun, kidonk yo te rive mete Lachin ak Azi nan esfè enfliyans yo. Ak Grann Bretay, ansanm ak Amerik, te pran Lafrik.
  Almay te redwi anpil resous imen. Nan li, Fuhrer a ofisyèlman prezante poligami. Sovyetik la te rete san akizisyon teritoryal te resevwa nan trant-nevyèm, karantyèm ane a. Epi li te fatige anpil.
  
  
  VANT A LA VANTAN AK ESCLAV RIS NAN NEW YORK
  Ti fi yo kouri, flache yo fè, wonn, pinga'w woz.
  Andriana te sonje piyay sa a nan New York. Se poutèt sa, yon bòs mafya lokal te pwopoze l. Lè a se jis pou anpil moun rich te reyini ansanm. Epi li se byen posib yo tache yon jenn fi soti nan Larisi.
  Andriana te mete nan vann piblik ki kouvri ak vwal ak nan yon kostim de ben. Yo nan lòd yo pa imedyatman revele cham li yo.
  Li te mache ak kèk kè sote. Ti fi nan jakèt kwi te mache adwat ak agoch nan li.
  Andriana pat santil tro alez nan talon wo. Men, li pa ka okipe li.
  Sal vann piblik la te gwo anpil. Yon gwo odyans te chita la: tou de gason ak fanm, e menm adolesan. Te gen Arab ak nwa, ak Azyatik, ak blan, ak soti nan Larisi ...
  Lè ak kote yo te chwazi a te bon... Men Andriana te santi l jennen devan plizyè milye gason, fanm ak jèn, li ta dezabiye toutouni tankou Angelica nan fim nan. Sa a se wont ak imilyan! Men, an menm tan, li eksite, ak imilyasyon an anpil lakòz yon langaj bèl nan kò a.
  Li se tankou yon esklav medyeval, ki pral dezabiye toutouni, ak dè milye de gason pral gade l 'ak gade lanvi .... Oh ki jan fre!
  Pou dedomajman pou emosyon sa yo, li te vo ale nan vann piblik la. Epi pa twò tris ke sèlman yon pousan nan kantite total la pral ale nan ou!
  Isit la li te soti nan talon wo ak kouvèti kabann. Li pi wo pase mwayèn pou yon fanm, sis pye, plis soulye yo fè li menm pi wo.
  Odyans lan vire sou, pwopòsyon modèl la... Cheve li mare epi yo pral kite desann pita.
  Yo anonse kòmansman komès... Kantite lajan an anjeneral piti, men li byen vit monte.
  Isit la ti fi yo wete premye vwal la epi ekspoze pati siperyè figi a, pandan y ap kite bèl bagay, cheve koulè fèy li kouvri.
  Te vizib Andriana a tan wo, lis fwon, je emwòd-safi li. Ak nen an ak pati pi ba nan figi a toujou kouvri ... Men, se sèlman gade nan je ekspresyon li, nan ki anbarasman yo te li, ak yon tranbleman envolontè soti nan wont natirèl fi, te pote odyans lan ...
  Pri orijinal la pou yon nwit ak yon jenn fi se san dola!
  Menm lè a, rele:
  - Desan dola!
  - Twa san!
  - Katsan!
  - Senk san!
  - Mil!
  Arab la ki te gen turban jòn la groyen:
  - De mil!
  Ameriken ki gen chèn an lò a gronde:
  - Twa!
  Yon biznisman soti nan Larisi, te di nan yon bas rich:
  - Senk mil dolar!
  Te gen yon poz ... Se pa paske kantite odyans sa a te sanble twò gwo. Non, gen biznisman soti toupatou nan mond lan ki kapab mete deyò epi mete deyò yon santèn milyon dola pou yon daub pa Picasso oswa Van Gogh. Men, yo vle kontinye pwosesis la nan dezabiye.
  Men ti fi yo nan mask wouj ak jakèt kwi, ak men yo nan gan medikal mens, retire yon lòt kouvèti. Apre sa, yo louvri manton vanyan gason ti fi a, bouch wouj li, nen grasyeuz li. Koulye a, bèl figi zanj li vizib nan antye li yo. Ak yon ekran gwo nan chanm vann piblik la montre yon bèl figi tifi.
  Ak odyans lan gwonde ak admirasyon.
  - Dis mil dola!
  Exclaims Ameriken an ak chèn an lò!
  - Ven mil!
  Yon cheikh gwonde nan yon turban vèt ak gwo emwòd.
  Yon anglè nan yon tailcoat di:
  - Trant mil!
  Endou ki gen bijou yo kriye:
  - Katrant!
  Yon jèn gason sou kenz nan aparans, griyman, deplase dwèt li nan dyaman:
  - Senkant mil!
  Epi ankò yon poz ... Natirèlman, kantite lajan an pou yon jou lannwit ak yon jenn fi, e menm, gen plis chans fo, pa gade tèlman piti. La, plis pase Andriana se yon ti fi twò gwo pou l parèt inosan. Men, odyans lan trè rich ak kaprisyeuz. Epi, koulye a nan chalè a nan negosyasyon, lè li vle depase youn ak lòt.
  Men, menm plis mwen vle wè pwosesis la plis nan ekspoze. Epi kounyeya, vwal kap vini an retire sou zepòl Andriana, li ekspoze pati anwo tete l ak bra l. Bwonze, grasyeuz, miskilè. Pati anwo nan soutyen an deja vizib, ak zepòl yo fò, ak trè sexy an menm tan an.
  Andriana pran tranble ankò epi li vante. Li pi plis toutouni.
  Komès rekòmanse ankò...
  - Swasant mil!
  Cheikh gwonde!
  - Swasanndis mil!
  - Katreven!
  Pwononse pa yon Ameriken ak yon chèn an lò!
  - San mil!
  Yon Ameriken ki gen yon gwo rubi sou pwatrin li gronde.
  - Sanvenmil!
  Jèn yo te griye ankò!
  Cheikh la nan yon turban vèt ak emwòd gwonde:
  - San senkant mil!
  Endou Raja a te boom:
  - De san mil dola pou zetwal nan vann piblik la!
  Epi ankò te gen yon poz nan vann piblik sa a. Piblik la ap tann pou pri a dwe revele epi yo vire sou ekstrèm la.
  Isit la yo wete yon lòt vwal nan men ti fi a epi ekspoze li nan ranch yo.
  Yon ren mens vizib, yon teren etwat nan twal sou yon pwatrin plen, ak mozayik Relief nan yon laprès ate. Koulye a, Andriana prèske toutouni nan ren.
  Odyans lan literalman gwonde.
  Yon biznisman Ris ak yon bab Siberian te boom:
  - Twasan mil!
  Cheikh nan turban emwòd la gronde:
  - Katsan mil!
  Ameriken an ak Ruby te pibliye:
  - Senksan mil!
  Jèn ki te gen bag dyaman te plenyen:
  -Sisan mil...
  Endou Raja a boumonnen:
  - Sèsan senkant mil!
  Yon lòt poz... Isit la deja sòm yo te ale grav, men lwen soti nan ruines pou oligark yo ak bilyonè yo. Sepandan, tout moun vle plis ekspoze nan bote a. Espesyalman yo wè janm li, tankou yon relish pou gason.
  Epi kounyeya dènye vwal la pa retire nan .... Epi, koulye a pye miskilè grasyeuz yo fè. Andriana te rete nan kilòt, yon soutyen nan soulye transparan talon wo. Epi li fò, janm bwonze fè gason sou konsa.
  Anvan sa, cheikh an silans cheve gri ak yon bab long loraj:
  - Milyon dola!
  Lè sa a se deja yon sèten fwontyè sikolojik. Odyans lan ap fè bri...
  Jèn nan di ak yon vwa tranble:
  - Yon milyon san!
  Yon cheikh nan yon turban ak gwo emwòd chante:
  - Yon milyon desan!
  Oligark Ris, ki mete linèt nwa, di:
  - Yon milyon katsan!
  Ameriken ak yon gwo ruby:
  - Milyon senksan!
  Menm lè a, yon fanm nwa antre nan tog la:
  - Milyon sètsan!
  Sheikh la nan yon turban emwòd pa enferyè:
  - Yon milyon uitsan!
  Endou Raja kriye:
  - De milyon!
  Yon lòt poz... Sòm yo te solid. Men, toujou, yo te bay plis pou chwal Arabi yo. Ak isit la ti fi a se sèlman pou yon jou lannwit. Ak byenke yon bote kolosal, men diman yon jenn fi reyèl.
  Men moun vle wè cheve li... Epi mouchwa Andrian yo retire. Ak cheve li an lò, fèy lapli glise sou zepòl li. Epi yo gaye, tèlman bèl bagay, tankou reyon solèy la.
  Odyans lan se tou senpleman nan tranble ... Ak negosyasyon vini nan lavi!
  Jèn nan kriye:
  - Twa milyon!
  Cheikh nan turban emwòd la groyen:
  - Kat milyon!
  Fanm nwa a rele:
  - Senk milyon!
  Te gen yon ti poz ... Kantite lajan an te deja desan. Malgre ke poko yon dosye pou òf. Men, toujou, sa a se pa yon penti Van Gogh, men jis yon jou lannwit ak yon ti fi. Kite li byen ekri....
  Yon lòt jès swiv... Fwa sa a, yo retire soutyen an. Andriana te espere sa a, men toudenkou li te santi yon wont terib ke li te kòmanse reziste ... Ti fi yo pa t 'kapab fè fas ak li. De kingpins woule sou Andriana, epi lonje bra yo. Lè sa a, soutyen an te retire. Ak bèl tete yo te ekspoze. Ak po a
  ti fi a te briye ak swe.
  Enpilsyon sensè li nan modesti, ak rezistans, anpil pwovoke piblik la. Anpil moun te kwè ke sa a se te yon vyèj reyèl, e sa a te menm plis enteresan pase menm ti boujon yo woz nan pwatrin lan.
  Anvan sa, cheikh an silans nan yon turban kloure ak Diamonds gwonde:
  - Sèt milyon!
  Fanm nwa a di:
  - Uit milyon!
  Ameriken an ak rubi a jape:
  - Nèf milyon!
  Oligark Ris la jape:
  - Dis!
  Cheikh la ki te nan turban an kloure dyaman an bele:
  - Kenz!
  Sal la buz... Sa a pi grav deja... Men, tankou yon fi ki kenbe nan men yo nan gwo gason pou li pa kouvri pwatrin li. Ala fre sa. An tou, bèl bagay ak manyen. Andriana vrèman, vrèman jennen, li santi l wont anpil. Ak an menm tan an enteresan ak bèl. AK
  Konbyen li valè!
  Li se gwo!
  Epi kounye a, sèvant yo kenbe l, rale dènye ranyon an - kilòt ... Epi kounye a, sèlman soulye transparan rete sou Andrian.
  Apre sa, li sere epi rale men l 'soti nan anbreyaj la nan ambal la, kouvri lestonmak Venis la. Li deja ak de grif epè li pran men li ale epi li ekspoze li.
  Figi Andriana vrèman fache, li wont anpil. Penti wouj epè te inonde mizo a ak sa a vire odyans lan sou menm plis!
  Milyadè nwa di:
  - Ven milyon!
  Cheikh nan Diamonds rele byen fò:
  - Trant!
  Ameriken an ak rubi a gwonde:
  - Katrant!
  Ak Endou Raja a di:
  - Senkant milyon!
  Cheikh ak dyaman gwonde:
  - Swasant!
  Yon bilyonè nwa nan yon jakèt kwi kriye:
  - Swasanndis!
  Oligark Ris nan linèt nwa di:
  - Katreven milyon!
  Jèn nan toudenkou kriye:
  - Katrevendis!
  Yo sifle sou li. Exclamations, epi ou gen anpil ti chen!
  Bilyonè nwa ki te nan jakèt kwi a di:
  - San milyon!
  Te gen yon poz ... Sa a se deja yon kantite lajan vrèman kolosal. Wi, jis pou yon jenn fi soti nan Larisi. Eske se pa twòp? Konbyen pou peye pou jis yon nwit? Wi, ou ka achte yon milyon pwostitiye ki gen eksperyans pou kantite lajan sa a.
  Èske yo pa twò okipe...
  Kush la te deja ase, ak vann piblik la leve mato l ', li te kòmanse chante:
  - San milyon dola fwa... San milyon dola de ....
  Andriana te kriye. Oke, li gen yo pase nwit la ak yon relativman jèn Afriken Ameriken. Men, li pral mete yon milyon dola antye nan pòch li! Assez desan! Gen espwa ke li se yon egzanp nan nanm, e petèt menm yon plezi!
  Andriana te santi li eksite, e nan tèt li li te deja imajine yon nwit tanpèt ak yon bèl nèg nwa ki rich anpil.
  Men, Lè sa a, ti fi a nan jakèt kwi te bay yon siyal ... Epi yo rache soulye li ak mouvman byen file. Yo retire dènye pati twalèt la, sa ki fè Andrian pa sèlman toutouni, men tou pye atè.
  Ak janm li san soulye yo tèlman grasyeuz ak manyen, ak talon li yo wonn, woz.
  Anjeneral, pandan rancher sa yo, ti fi gen soulye talon wo jouk nan fen an. Men, Andriana, trè sexy, ak yon favè ki pa nòmal ak pèfeksyon nan liy lan nan pye a ak sèl. Epi li tèlman adorabl pye atè. Espesyalman lè li te montre tou pre sou ekran an ...
  Epi oligark Ris la gronde:
  - Sanven milyon!
  Nonm nwa a gwonde:
  - Sansenkant!
  Yon cheikh Arab nan yon turban kloure ak Diamonds grogne:
  - Desan milyon!
  Te gen yon poz tansyon...
  Mache vann piblik la leve mato li epi li di:
  - Desan milyon fwa... Desan milyon de...
  Andriana souke pye l' ak bilyonè nwa a gronyen:
  - Desansenkant milyon!
  Bilyonè Ris la, li pa bay, di:
  - Twasan milyon!
  Sheikh ak Diamonds rele:
  - Katsan milyon!
  Malgre ke anpil te gen pi gwo fòtin, men mete deyò tankou yon kantite lajan an lajan kach touswit se ruin. Epi li ka fache pwodiksyon an.
  Mache vann piblik la leve mato li epi li kòmanse di, osi dousman ke posib:
  - Katsan milyon fwa, katsan milyon de .... Katsan milyon twa ... ak mato l 't twitched ensèten.
  - Yon milya dola!
  Mwen tande yon moun ap kriye!
  Epi tout moun te vire... Se te yon nonm Japonè ak linèt nwa ki te kouvri mwatye nan figi l. Li te gen anblèm nan mafya a - Yakuza!
  Tout moun te jele - yon milya antye!
  Mache vann piblik la leve mato li epi li te avèti:
  - Ti fi a ba ou sèlman pou yon nwit! Ou ka fè anyen ak li, jis pa touye oswa enfim seryezman!
  Japonè yo souke tèt.
  - Mwen pa pral gate!
  Epi mato a leve, pawòl yo koule:
  - Yon milya fwa! Yon milya de! Yon milya twa! Vann bay Seyè Yamamoto!
  Andriana te lage. Epi li konplètman toutouni ak pye atè ale nan bwat la, kote tèt la nan mafya Japonè a te chita antoure pa gad. Andriana te santi gwo laperèz, ak an menm tan eksitasyon. Pou yon milya dola, li pral oblije fè yon bagay etranj ak sa a fre! Nan lòt men an, li te vin dis milyon dola pi rich, ki se gwo!
  Ala bèl bagay te tounen soti, ak nouvo avantur ap tann li.
  Yamamoto te bay lòd:
  - Epi kounye a mete l nan chenn, li pap bezwen rad!
  Andriana ri ak kè kontan epi li reponn:
  "Mwen pa gen anyen pou m pèdi men chenn mwen yo!"
  
  DEFANS RYAZAN AK Aterisaj POPADATSEV
  Thomas Lincoln, balanse nepe li yo ak koupe desann Mongol-Tatars yo pouse, chante:
  - Non sèlman yon nepe, pa sèlman yon fwèt! Men kouwòn lan bezwen manti! Apre yo tout, san li, ak de minit - pa chita sou fòtèy la!
  Ti gason terminator la te kouri yon moulen van ak nepe li yo, koupe Mongòl yo k ap monte mi yo nan Ryazan, epi li kontinye chante:
  - Pafwa yon asistan nan tout bagay,
  Pafwa li fè mal ladrès ...
  Epi nou rele li sen
  Epi rele li vye!
  Maria Kovaleva, ak Yuliana Konovalova, ti fi sa yo bèl ak anpil miskilè, koupe Tatars yo peze, ranmase:
  - Manti pa san rezon nan tout wayòm,
  Renmen tout tan...
  Manti yo bèl lè itil
  Ak terib lè danjere!
  Tom, bèl ti gason sa a, ki te miskilè, ki t'ap taye sou nukers yo ki t'ap peze yo, di:
  - Se pou anpi nou an nan tout bèl pouvwa!
  Maria Kovaleva, koupe Mongòl yo rete, konfime:
  - Se pou li nan tout bèl pouvwa!
  Ak ti fi a jete zòtèy pye l ', ak pouvwa ki ka touye moun, yon grenad syur devastatè.
  Yuliana Konovalova, ki te koupe nan atak Tatars yo, tou gwonde nan tèt yo nan poumon li:
  - Pou Peyi a ak Stalin!
  Ak yon janm fè, chiseled, tankou yon kado touye moun nan lanmò, dechire rati Mongòl la.
  Ti fi yo goumen, franchman, dezespereman ak avèk fòs konviksyon. Ak seryezman koupe lènmi.
  Malgre ke Horde nan Batu Khan sanble inonbrabl. Kat san mil kavalye monte sou atak la. Dapre tan yo nan trèzyèm syèk la - yon lame inonbrabl.
  Men, yo te rankontre pa yon fòs aterisaj Popadans yo, ki te dirije pa aji Bondye Toupisan an Kreyatè a, Thomas Lincoln.
  Ekip tank Gerda a deja antre nan batay la. Ti fi a terminateur se isit la.
  Kat bèl sou yon tank AG-100 ak twa kanon ak douz mitray.
  Yo soti nan yon jwèt, linivè altènatif, tou ki te kreye pa ti gason an demiurge Thomas Lincoln.
  La, yon prizonye nan Twazyèm Reich, yon pwofesè ak yon psyche deplase, Nimbul te ede Hitler. Savwa, li te kreye yon zam ki travay pou kontwole tan an. Apre sa, yo pran ak plonje flòt angle a nan yon tanpèt. Sa a te swiv pa aterisaj la nan twoup Alman yo nan Grann Bretay.
  Pandan aterisaj la, Nazi yo te itilize flòt machann yo tou. Kòm yon rezilta, plizyè douzèn divizyon chwazi te fini nan Grann Bretay nan mwa Out 1940. Epi yo te pran Metropolis la nan dis jou.
  Yo te mete yon wa angle lejitim, pro-Alman sou fòtèy la. Epi yon nouvo gouvènman Nazi te fòme. Pifò nan koloni yo ak flòt Grann Bretay te rekonèt li.
  Führer la te gen gwo resous anba kontwòl. Epi li te pè ke Etazini, ki gen yon potansyèl ekonomik kolosal, ta rearme lame a, li te deside ke Sovyetik la ta tann. Epi Stalin ta rete fidèl ak pak ki pa agresyon an.
  Nan entre-temps la, li pi bon yo defèt Amerik la. Yo te pran Islann an premye. Lè sa a, Alman yo te kòmanse fè yon pye nan Ajantin, ak soti nan la nan Brezil.
  Nazi yo aktivman bati soumaren ak flòt sifas yo. Yo te itilize resous koloni yo ak Ewòp. Travay te akselere espesyalman sevè apre Speer te vin Minis Reich pou zam ak minisyon.
  Lè sa a, anba jesyon abil l 'yo, bato soumaren yo te kòmanse bati pi vit.
  Epi tou pou devlope avyasyon. Nouvo, pi avanse Yu-188 la te byen vit mete nan seri ak pwodiksyon li yo te ogmante. Focke-Wulf te rapidman pran momantòm. Te gen konbatan ki pi avanse tou.
  Marseille te vin tounen yon etwal k ap monte. Pilòt sa a te genyen t'ap nonmen non nan batay ak avyon US. Apre li te vin premye pilòt ki te depase san senkant avyon, li te resevwa: Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds.
  Sepandan, separasyon nan Amerik pa oseyan an, lefèt ke ak tout dezi a ou pa ka bati gwo bato sifas twò vit, lagè a trennen sou.
  Malgre ke tou de transpòtè avyon ak kwirase yo te bati.
  Ak piti piti Alman yo ak Japonè yo ki te louvri yon dezyèm fwon kont Etazini yo, bat Ameriken yo tou pre Perou Harbor, bourade anpi malfini.
  Alman yo te fò. An 1943, yo te resevwa yon avyon de gè ME-309 trè fò ak yon bonm Yu-288. Ki pi fò pase Ameriken yo.
  Hitler te menase pou l bale Amerik ak bonm.
  Natirèlman, tank parèt nan seri a: "Tiger", "Panther", "Lyon". Nan dezyèm mwatye nan 1943, "Panther" -2, "Tiger" -2 ak "Maus" te parèt. Ak irézistibl ME-262 avyon de gè a, ki pa te gen okenn egal, te antre nan seri a. Ak Yu-488 se premye avyon an seri kat motè. Ak TA-400 la se premye bonm sis motè nan mond lan. Ak dènye fizi yo atak MP-44, ak plis ankò. Ki gen ladan bonm jè "Arado". Kòm yon rezilta, Alman yo te kaptire Kanada ak atake US la soti nan nò a.
  Ak sou lòt flan an, yo te okipe Meksik ansanm ak Japon, epi yo atake Amerik nan sid la.
  Epi finalman, an 1944, Etazini te kapitile, e yo te okipe pa Japon ak Twazyèm Reich la.
  Gerda te trè fyè de viktwa li yo. Ak ti fi a kraze twoup mongòl yo. Zòtèy toutouni li yo te peze bouton yo nan joystick la, epi frape nukers yo nan pakèt.
  Charlotte tou bat lènmi an, peze bouton yo ak janm li. Ak tire Mongòl la soti nan mitray. Li se yon ti fi trè agresif.
  Ti fi a rele:
  - Pou premye kominis nan mond lan!
  Christina tire ak anpil presizyon, ak pye l 'fè konsa adrwatman peze bouton yo epi tire militan Batu Khan yo. Ak ekstèmine opozan ak kòlè nan bwa nan pantèr grangou.
  Christina rele:
  - Pou tout bèl pouvwa Twazyèm Reich la!
  Magda tou fè dife trè byen vize. Yo kraze lame mongòl la, kraze yo an bato, oswa nan yon sòs salad san. Epi pa sispann bèl Alman yo.
  Yo gen pye fè, ak dwèt yo adrwatman peze bouton yo joystick ak frape opozan yo.
  Magda chante:
  - Lafrik se terib, wi, wi, wi! Lafrik se danjere, wi, wi, wi! Men, gwo Reich la, yo te di nou pa derive! Nou tout se mongòl... sekle tankou yon kouto! Ti fi siksè - menm si li se pye atè!
  Ti fi yo trè bèl ak espesyalman bat lame Batu Khan a.
  Tom Lincoln koupe, ak nepe li alonje pa dè dizèn de mèt, koupe Mongòl yo tankou yon razwa savon cheve.
  Ti gason an chante:
  - Mwen pral bale tout moun,
  Mwen pral bale tout moun!
  Nou ap tann siksè
  Pou pwòpte!
  Ak pye atè ti gason an pral tou voye yon pwa ak pouvwa a nan aniilasyon.
  Epi yo pral gaye Mongòl yo nan tout direksyon. Ak destriksyon an se masiv.
  Maria Kovaleva te fè yon klin pou ti gason demiurge la. Li jete zòtèy li yo, yon kado touye moun nan lanmò, epi li kraze sòlda Mongòl yo.
  Maria twit:
  - Pou espas ak kominis!
  Yuliana Konovalova gronde, ak talon pye li tonbe anba kado lanmò a:
  - Pou grandè patri nou an!
  Epi, koulye a ti fi yo toujou ap bat nan lonbrit yo ak zèklè konba. Batay bèl - pa di anyen!
  Gerda ap tire tou nan yon tank nan seri AG. Lè Etazini te capitile, Adolf Hitler te vle atake Sovyetik la. Men, Japon te kòmanse fè reklamasyon kont Twazyèm Reich la.
  Epi Hitler sou 20 avril 1946 te kòmanse yon lagè ak samurai yo. Apre sa, li jete nan batay tank nouvo l 'yo soti nan "E" seri a. Epi ann kraze twoup Japonè yo, tankou zèb kouto.
  Stalin te deside tou pa rete kanpe. Apre sa, li ofri yo louvri yon fwon kont peyi a nan Solèy la k ap monte.
  Hitler te dakò, men sou kondisyon ke Sovyetik ta resevwa tounen sèlman sid Sakhalin, Zile Kuril yo, ak Port Arthur ak Manchuria. E pa plis pase sa.
  Stalin te dakò ak sa. Li te deja elaji teritwa li yo. Kòm pou pwofesè a fou, li te ede Nazi yo ak kreyasyon an nan sokoup vole. Ak machin sa yo te deplase nan dis vitès sonic ak tire ak lazè.
  Tank prensipal Alman an te E-50 la. Pwa li te swasanndis tòn. Blende devan an se 250 mm, zam bò a se 170 mm, ak zam la se 105 mm ak yon longè barik 100 EL. Lè sa a se yon tank trè pwodiktif. Avèk yon motè 1500 puisans - byen ajil.
  Ak nan kou Japonè yo pa fè sa. Epi yo pa kapab sispann Nazi yo.
  Epi gen yon gwo ofansif nan twoup yo fachis. Sou tout fwon an menm tan.
  Twoup Stalin yo ap avanse tou. Men, avyasyon yo te retade yon ti kras. Pa gen avyon. Ak Japon deja gen avyon sa yo. Men, tank Sovyetik yo relativman bon. Epi yo pa san siksè yo goumen.
  Malgre ke seri a KV se demode. Ises plis pafè te parèt nan karannsenkyèm ane a. Se konsa fanmi an. Men, jiskaprezan, tou, pa gen twòp tank sa yo.
  Pita T-34-85 la, ki te kòmanse pwodwi depi karant-katriyèm ane a. Epi li te vin tank prensipal la nan lame Sovyetik la.
  Twoup Sovyetik yo te lanse yon ofansif ak peze Japonè yo.
  Hitler te fè remake:
  - Lous Ris la te resevwa yon boul sik!
  Guderian mande:
  - E kisa nou pral fè ak li?
  Führer la reponn:
  - Dous pou yon ti goute!
  Deja nan twa premye mwa yo nan batay, anpi Japonè a pèdi prèske mwatye nan byen li yo. Samure yo te gen yon gwo lame, men yo te twò enferyè nan bon jan kalite a nan teknoloji.
  Batay yo te montre ke menm Sovyetik T-34-85 la pi fò pase machin mas Japonè a. Epi sa pa bon pou samurai.
  Epi pa gen okenn resepsyon nan tout kont sokoup vole. Akòz jè a laminè pwisan, yo prèske enposib tire desann.
  Epi yo menm yo boule ak lazè, reyon chalè ak ultrason. Se konsa, eseye simonte sa yo.
  Anplis de sa, Twazyèm Reich la gen avyon jè nan wotè li yo, ak oksijene idwojèn ki mache ak pisans soumarin, ak plis ankò.
  Genyen menm tank anba tè. Lè sa a se yon zam kont ki - kouvèti a! Tout pil Japonè yo vole nan yon fwa, epi yo jete yo nan tèt la. Anplis, kontwòl sou move tan an, lè tanpèt literalman koule tout bato samurai yo. Non, Japonè yo te oblije fè fas ak yon lènmi trè danjere.
  Twa mwa apre, Japonè yo te tou mete deyò nan Manchuria. Pi fè tèt di a se atak lame Sovyetik la sou Port Arthur. Nan batay yo, yon tank eksperimantal IS-7 te rive, ki te peze swasanndizwit tòn, ak ame ak uit mitray ak yon kanon 130-milimèt. Ak machin sa a te detwi pil Japonè ak zam pwòp tèt ou.
  Alenka tèt li te yon gwo vanyan sòlda. Ak sou IS-7 la li te goumen ak samurai a pou Port Arthur. Reprann yon vil ki te fè pati Tsarist Larisi. Epi li ta dwe retounen.
  Yon piki pwisan soti nan yon zam, e imedyatman twa zam Japonè yo te ranvèse pa cha zam.
  Men koulye a, ti gason an Demiurge Toupisan an voye Alenka al goumen hord Mongol-Tatar la. Ak vanyan sòlda yo kounye a se sou IS-12 nan yon modèl ki pi avanse ak pisan, ak dis mitray, ak 152 mm, ak yon zam jistis vit-tire. Ak ti fi yo ap frape soti nan tank sa a lè l sèvi avèk joysticks.
  Anyuta te peze bouton an ak zòtèy pye li. Yon gwo eksplozif fwagmantasyon pwojektil vole soti nan zam la. Ak ki jan yo tonbe sou foul moun yo nan Mongòl. Menm lè a, dè santèn ak yon mwatye nukers te chire ak enfim.
  Lè sa a, Allah te tire. Sa a se yon bèl ti fi wouj-chveu, tire soti nan mitray. Ak ki jan li te kòmanse koupe ranje Tatar yo.
  Epi rouj la wouli:
  - Ak premye efondreman an, nan yon rèv mwen wè Stalin ...
  Maria te bat lènmi yo tou, li peze bouton yo ak zòtèy pye l yo epi li te woule, li montre dan li:
  - Ak chaje ak kadav, mwen renmen anpil Larisi!
  Olympias, ti fi ewoyik sa a te kondwi yon tank, bay Mongòl yo yon machin san tòn ak tren lajè.
  Ti fi a chante:
  - Pou patri a nan tout bèl pouvwa a nan Larisi!
  Alenka te peze zòtèy li yo sou bouton joystick yo, kout pwen sou lènmi an. Li kraze anpil nukers, epi li gwonde:
  - Peyi nou an se Sovyetik la!
  Olympias, kraze yon pakèt chwal ak sòlda mongòl, te dakò:
  Pa gen plis bèl patri-Larisi,
  Goumen pou li epi ou pa bezwen pè...
  Nan linivè a, pa gen okenn peyi ki pi bèl -
  Linivè a tout antye se yon flanbo nan limyè Ris!
  Senk vanyan sòlda nan bikini te montre fòs reyèl ak irézistibl. AK
  Ti fi sa yo jis etonan!
  Yo te kòmanse detwi lame Mongòl la. Ak zam la ap travay ak travay...
  Epi Gerda gen twa zam sou AG-100 la. Epi gen kat ti fi sou tank la ak douz mitray. Apre sa, yo frape soti Mongol-Tatars yo menm pi efikas ak byen vit.
  Gerda se te yon vanyan sòlda ki soti nan Toupisan an. Ak sa li jis pa fè eksperyans. Li te patisipe tou nan tòti. Li espesyalman te renmen tòti ti gason. Yo tòtire bèl adolesan an jeneral tèlman bagay ke tèt yo te vire.
  Men, sa se yon lòt istwa. Espesyalman lè yo griye toutouni, wonn, talon timoun yo bay pyonye yo. Epi yo literalman gwonde nan doulè.
  Japon te reziste pandan dis mwa ak yon mwatye anvan efondre anba chans akablan.
  Gerda te fòse Anperè Peyi Solèy Leve a mete ajenou epi bo pye l. Lè sa a, mikado a bo pye Charlotte a tou. Next moute yo se talon fè Christina a. Epi finalman, sèl fè, grasyeuz Magda ki gen cheve an lò.
  Sa yo bèl ti fi ke anperè a pèsonèlman bo ak niche janm yo fè, grasyeuz, miskilè.
  Koulye a, yo te tire rati Mongòl la soti nan kanon, epi yo pa t 'bay lènmi an piti piti piti. Gèrye yo isit la yo se tou senpleman briyan.
  Ak gwo eksplozif kokiy fwagmantasyon, se konsa yo kraze tout moun sa yo ki rete nan stepik. Ak ekstèmine yo san pitye a mwendr ak dout.
  Gerda chante:
  - Pral gen yon epòk kominis, nan aryen!
  Epi clinke!
  Ak isit la se ekipaj la nan Elizabeth. Ti fi yo te goumen sou yon tank eksperimantal T-54. Apre sa, yo goumen Japonè yo. Tank Japonè yo pa trè bon. Pi fò nan yo se kopye soti nan Panther la. Machin sa a definitivman demode.
  Men, nan ka sa a, Panther a pratikman pa pran T-54 nan fwon an. Men, li ka kraze nan tablo a. Lè sa a dikte yon taktik espesyal. Se sèlman zam Japonè pwòp tèt ou ak yon kanon 88 mm 71 EL ak yon kanon 150 mm ki danjere pou zam devan an nan yon tank Sovyetik.
  Elizaveta, te tire yon kanon 100-milimèt, pèse yon tank Japonè a yon distans ki long epi li chirpe:
  - Pou Larisi sen!
  Elena revoke tou. Li fè aksidan yon machin Japonè epi li di:
  Nou pral posede mond sa a!
  Ekaterina te bat lè l sèvi avèk janm li yo toutouni epi li te note:
  - Pou nouvo reyalizasyon kominis!
  Gèrye yo se pi gwo.
  Yephrasinya pran l, li frape l tou, fwa sa a ak mitray, epi li woule:
  - Pou mond espas mwen an!
  Ak yon talon fè, ki jan yo peze. Ak yon pwojektil ki ka touye moun pral vole kont Japonè yo.
  Non, sa yo se ti fi ki pa pral lage okenn lame.
  Japon te bat.
  Epi kounye a, vanyan sòlda yo te deplase nan yon tank T-64 ki pi avanse epi yo bat sòlda Mongolyen soti nan li.
  Ak zam nan tank Sovyetik la thrashes ran fachis yo tankou sa. Epi kokiy yo tire youn apre lòt.
  Elena te tire avèk èd zòtèy li yo epi li te note ak yon souri, li te montre dan li:
  - Li bèl anpil, se konsa pou bat lènmi!
  Pa sispann tifi yo. Epi mitrayil vide bal tankou lagrèl. Ak Mongòl yo anpile nan ti mòn. Ak mas la nan touye ak enfimite kò Mongolyen.
  Yon gwo mas de gèrye touye nan lame Batu Khan a. Men ki jan ti fi yo separe.
  Ekaterina te note, li fè yon klin sou zanmi l yo. Epi koupe liy mongol yo ak yon pete mitrayòl:
  Nou pral dirije pou tout tan!
  Elizabeth wity te fè remake:
  - Sa a se pouvwa nou yo pral tèlman fre!
  Ti fi a te kòmanse peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye li yo epi kraze rejiman Tatar yo san okenn pitye oswa pwoblèm. Ak vanyan sòlda nan pa pi fre.
  Se kokiy yo ki te fè Guyuk Khan dechire san. Lè sa a, Tatars yo pa t 'sanble ase.
  Ak nan koki ke Gerda te pote, Khan Burundai te chire tou. Li te konnen pou vyole Princess Vladimirskaya apre li te kaptire. Wi, sa a se yon khan lustful.
  Epi, koulye a, ti fi Alman l 'chire nan dechikèt.
  Epi, koulye a Thomas Lincoln goumen tankou yon mons reyèl, ak koupe Mongòl yo.
  Ti gason an vire nepe l yo tankou elis. Ak pile yon anpil nan opozan nan pil. Epi li fè tankou yon razwa ki koupe yon bab. Ak tankou yon ti gason Toupisan an briyan.
  Se konsa, Maria Kovalev, tou, pran zòtèy pye l ', li lanse yon touye moun ak kraze tout bagay.
  Ak Mongòl yo kondwi nan sèkèy la.
  Maria se yon blond siwo myèl, trè bèl ak miskilè. Li te deja oblije fè misyon konba, li se yon ti fi etonan.
  Gèrye a chante nan tèt vwa li:
  - Glwa epòk kominis la, ann kraze jouk bèf fachis la !
  Yuliana Konovalova tou goumen tankou yon mons nan lanfè. Epi, koulye a zòtèy toutouni li voye yon grenad ki ka touye moun. Ki pral pran ak chire yon anpil nan sòlda Tatar.
  Gèrye a woule:
  - Pou pouvwa lide kominis!
  Ak Maria, tou, ak talon pye li pral voye jete yon sak asasen nan syur ...
  Ak mas la nan Mongòl yo te chire.
  Gèrye yo isit la nan pi bon yo... Men, nouvo bèl te parèt tou.
  Nan ka sa a, se Eva ak Gertrude. Yo te parèt sou yon sokoup vole ki te koze pa Thomas Lincoln ti gason an demiurge. Ak ti fi sa yo jis pran li ak ki jan yo souflete Tatars yo ak lazè. Wi, zam lazè nan Twazyèm Reich la sou tèt. Yo literalman boule sòlda Japonè yo.
  Èv, bèl ti fi blond sa a, peze dwèt li sou bouton joystick la. Li te boule tout yon rejiman Mongolyen, epi li te woule nan tèt poumon li, li te montre dan li:
  - Pou lapris apa pou Bondye!
  Gertrude te tou peze dwèt li sou bouton joystick la, epi li koupe anpil nukers, li woule:
  - Pouvwa mwen sou mond lan!
  Ak ti fi yo ri. Yo gen anpil eksitasyon ak dife. Sa yo se ti fi ki pi wo ak pi sofistike acrobatics.
  Lè Japon te bat, Twazyèm Reich la vale ak dijere peyi net pou yon ti tan, epi li te fè pi plis ak plis ak plis kaptire.
  Men, sa a, nan kou, pa t ase pou Nazi yo. Epi sou 5 mas 1953, Stalin te mouri. Sa a pa gen anyen ankò ... Fuhrer la voye kondoleyans li bay kòlèg li.
  Men, lè 20yèm Kongrè a te fèt nan mwa fevriye 1956, ekspoze kil pèsonalite a, Hitler pa t tolere li.
  Ak 20 avril 1956, yon nouvo lagè te kòmanse. Yon tantativ Nazi yo pran sou Sovyetik la. Epi Hitler gen lemonn antye anba zam. Lè sa a, ou pa ka pilonnen kont Wehrmacht la.
  Sepandan, nan linivè sa a, Kreyatè a se Thomas Lincoln. Ak ti gason an demiurge pa t 'pèmèt Sovyetik la yo dwe bat. Li te itilize yon nouvo kat Trump kont lènmi an: Pwofesè Znayka nan ekip la kout. Ak pwofesè sa a te kreye yon zam espesyal kont Twazyèm Reich la.
  Sepandan, sa a se istwa a nan konpetisyon an nan syans. Nan nenpòt ka, lame Sovyetik la te kapab sispann Nazi yo, ak Lè sa a, defèt ak soumèt yo. Hitler te finalman kenbe. Epi, 9 me 1958, yo pran epi pann. Se konsa, nwa ti gason-Bondye Thomas Lincoln te aji byen politikman kòrèkteman ak fachis prensipal la. Jis tankou nan fim sa yo - sa ki mal genyen nan premye mwatye, ak Lè sa a, pèdi miserableman.
  Epi kounyeya, ti fi Nazi yo ap byen bat. Plis jisteman, Mongol-Tatars yo, men yo menm pi mal pase Nazi yo, menm jan yo masakre tout vil yo. Lè sa a, nan kou, se trè move lè moun Ris yo te touye.
  Batu Khan wè ki jan katastwòf ran li yo ap diminye. Twoup mongòl yo ap fonn devan je nou.
  Ak isit la se kòmandan an pi popilè. Youn nan sèlman nan listwa ki te kapab konkeri Larisi, ki pa janm te posib pou nenpòt moun. Batu Khan sa a te kòmanse kouri ale kounye a. Li se yon kòmandan trè konbatif.
  Men, fwa sa a, yon gwo fòs majeure se kont li.
  Thomas Lincoln te chante ak yon souri:
  - Epi sou bò gòch la se lame nou an, ak sou bò dwat lame nou an! Li bon pou nou goumen ak bibwon!
  Ti gason Terminator la tèlman kòlè koupe rejiman Tata yo, yo pran li epi yo kouri. Ebyen kote ou prale.
  Yon lòt ekip nan ti fi Ninja soti nan Japon. Ti gason Toupisan an te rele yo tou.
  Yon ti fi ak cheve ble pral pran ak koupe nan Mongòl yo ak nepe. Lè sa a, ak zòtèy fè, li pral lanse yon pwa ak eksplozif.
  Epi kraze anpil nukers. rele:
  - Glwa pou Japon!
  Lè sa a, yon ti fi ak cheve jòn koupe nan mongòl yo. Li pral koupe yo an ti okroshka, epi li rele:
  - Nan non lide yon samurai!
  Ak zòtèy toutouni l 'yo, li pral tou lanse yon boumerang touye moun ki dechire rejiman Mongolyen yo.
  Ti fi a wouj-chveu kraze yon mas nan konbatan Horde. Koupe Menge Khan. Ak zòtèy pye l ', li tou lage yon boul byen file ki kraze tout bagay. Epi gwonde:
  - Pou mond kominis la!
  Ak ti fi a ak cheve blan pran ak koupe yon mas nan vanyan sòlda Tatar. Apre sa, touye yon anpil nan lènmi.
  Ak talon pye l fè, li voye yon pake eksplozif ak yon poud destriktif andedan.
  Li te woule nan tèt poumon li:
  - Pou mond lan ak diyite!
  Epi kounyeya batay la trè san. Lè sa a, vanyan sòlda yo gaye, ak ki jan yo bat lènmi an.
  Epi kounyeya, tout rati mongòl yo te boule nan yon fwa, epi yo te chire an ti moso.
  Ak Batu Khan te rete pou kont li. Ti fi gèrye kouri al jwenn li. Yo pote Tatar ghoul a jenou l '. Ak fòse yo bo pye yo fè.
  Kòmandan an chèf te fè li ak antouzyasm. Apre yo tout, gen bèl ti fi isit la. Apre sa, yo te bat anpil sòlda. Kat san mil vanyan sòlda Mongol-Tatar yo te touye.
  Sa te fè yon gwo enpresyon sou tout moun. Espesyalman sòlda Ris ki te sove anba lanmò. Epi se pa sèlman vanyan sòlda, men tou, fanm ak timoun. Apre yo tout, Horde a ta masakre Ryazan.
  Men, Lè sa a, Batu Khan bo pye yo fè nan ti fi yo. Epi niche tout talon yo.
  Ak vanyan sòlda li yo te pran pye zòtèy toutouni yo, bra ak janm yo ak kou. Ak yon embesil byen file chire an senk pati. Se konsa Batu Khan te fini karyè li.
  Se sa sa vle di pou ale nan Larisi. Espesyalman si ti gason an demiurge isit la mete kont ou!
  
  KI SA FEAR CHURCHILL LEAD A
  Laperèz pou menas Bolchevik la te anmède Churchill anpil. Epi li te ofri Hitler yon kontra sekrè. Alman yo sispann ekstèminasyon jwif yo, alye yo, san yo pa fòmèlman fè lapè, poutan mete fren nan lagè a, epi premye nan tout sispann bonbadman estratejik la nan teritwa a nan Twazyèm Reich la. Epi yo pral menm fè komès sekrè ak Almay.
  Fuhrer a, anba presyon nan ti sèk endistriyèl yo nan anpi a, te dakò ak sa a. Churchill byen vit konvenk Ameriken yo, epi yo menm tou yo deside mete fren yo nan lagè a ak Twazyèm Reich la. Anplis, Etazini te dakò ak yon piyay sekrè, epi yo bay asistans Sovyetik la anba prete-lwaye sèlman pou lò. Akò a te fèt nan gwo sekrè. Men, Sovyetik te rekonèt li... Stalin te fache epi li te pale byen sevè.
  Men, apre Stalingrad, Sovyetik la te deja lanse pwodiksyon an nan zam ak espere kraze Twazyèm Reich la. Men, nan kòmansman karant-twazyèm ane a, yo te deklare lagè total ak pwodiksyon zam nan Almay plis pase double. Ak sispansyon nan bonbadman soti nan 1ye avril 1943 te jwe yon wòl klè.
  Nazi yo t ap prepare Operasyon Sitadèl. Men, Britanik yo te transmèt enfòmasyon sou kantite twoup Sovyetik yo. Li te tounen soti ke Sovyetik la, ak yon defans jeni devlope, te gen yon avantaj nan fòs.
  Hitler te deside ranvwaye ofansif la pou tan ke yo te ak ogmante pwodiksyon an nan ekipman yo. Premye a tout, avyon de gè ME-309 la, ak ki Fritz la estime sèten espwa. Yon machin trè fò ak yon vitès 740 kilomèt pou chak èdtan, ak zam: sèt pwen tire, ki gen ladan twa kanon 30-mm.
  Li klè ke li difisil pou Lame Wouj la goumen ak yon machin konsa. Avyon de gè ki pi komen: Yak-9 ame ak yon kanon 20mm ak yon mitray. Se konsa, eseye fè fas ak tankou yon Alman fre.
  Oke, Focke-Wulf a se yon avyon de gè trè pwisan ak zam. Li difisil pou fè fas ak sa. Epi, nan kou, tank. "Panther" ak "Tiger" yo pi fò pase Sovyetik yo. Anplis de sa, Yu-288 la se yon bonm trè pwisan. Ki konbatan Sovyetik pa menm ka ratrape. Ak avyon jè yo tou sou wout la. Ak tèribl "Panther" -2 a ak zam pwisan ak pwoteksyon fò.
  Kidonk Operasyon Sitadèl te ranvwaye. Epi Alman yo ap rasanble fòs.
  Sepandan, Stalin pa te andire pou yon tan long ak sou Out 1 yon gwo ofansif te kòmanse. Ak sou direksyon an Oryol, ak Belgorod ak Kharkov.
  Sepandan, fòs yo isit la klèman inegal.
  Alman yo tou fòtifye tèt yo fòtman, fouye anpil tranche. Ak nan defans, Panther a se yon tank bon, tankou Tiger la. Batay yo te montre ke Ferdinand la, nan batay defansiv, ak yon devan sedantèr, fè fas byen ak travay la nan detwi tank yo.
  Alman yo te kenbe liy lan. Epi yo te pare pou li. Yo te rale fòs adisyonèl soti nan Lafrik ak Ewòp. Twoup Rommel yo te goumen isit la, osi byen ke pati nan divizyon etranje ak Espayòl yo. Anplis de sa, yon echanj prizonye te deja fèt ak Luftwaffe te reprann anpil pilòt. Se konsa, defans la te sere.
  Ak Alman yo gen avyasyon fò. Espesyalman zam yo. Ak fò pa sèlman ak pouvwa a nan zam avyon, men tou, ak vitès la ak fòs nan aces yo. Nan syèl la, Alman yo kounye a itilize prèske tout avyon yo, san yo pa distrè pa devan lwès la. Lè sa a ba yo avantaj quantitative. Nan batay la nan Kursk, zetwal Huffman la te kòmanse monte.
  Twoup Sovyetik yo pa t 'kapab reyalize gwo siksè nan mwa Out ak Septanm nan gwo batay, avanse yon maksimòm de dis a kenz kilomèt. Batay la trennen sou jouk nan fen otòn ... Apre sa, te gen yon kalm. Nan mwa novanm, Lame Wouj la te eseye avanse nan sant la. Men, li pa t 'gen siksè la tou. Alman yo te repouse atak yo. Se sèlman nan fen Desanm, lè ofansif la te kòmanse nan direksyon Oryol, li te posib yo kwense nan. Batay la te trè feròs. Nan mwa janvye, Alman yo te kapab repouse ofansif la tou pre Leningrad. Men, twoup Sovyetik yo poutan koupe rebò Oryol la. Men, se te kote siksè yo te limite. Fritz te kapab jwenn yon pye. Anplis de sa, twoup Sovyetik yo te soufri twòp pèt epi yo pa t 'kapab refè. Prentan an kalm.
  Nazi yo te lanse yon nouvo tank "Maus" nan seri a. Men, lagè a reyèl te montre ke tank sa a se maladwa. Ak pèfòmans kondwi li yo ba. Verite a te byen kontwole pa wou a, epi li te relativman travabl.
  "Maus" te pwoteje kont tout ang kont zam anti-tank, men li te frape soti nan lè a. Wi, ak yon tank chè ... Li pa t 'jistifye tèt li twòp.
  Tank Sovyetik T-34-85 ak IS-2 pa t mal. Malgre ke machin nan dènye te gen yon anpil nan domaj, epi li te relativman mal pwoteje pa fwon an nan gwo kay won an.
  "Panther" -2 te tounen soti yo dwe byen lou nan senkant-twa tòn, men ak yon zam kalib nan 88 mm 71 EL, ak zam ki pi bon an, espesyalman sou fwon an. Yon motè ki pi pwisan nan 900 puisans plis oswa mwens te bay bon pèfòmans kondwi nan machin nan. Epi li te travay zam asasen li. "Tiger" -2 te parèt tou, men machin sa a te vin pi mal nan pratik.
  Alman yo te eseye avanse nan mwa me nan direksyon Kursk. Lame Wouj la avanse nan sant la. Ak batay la te lakòz sèlman yon ti chanjman nan liy devan an. Lagè a te sanble pi plis ak plis tankou Premye Gè Mondyal la. Lè liy devan yo te fiks pou yon tan long. Ak lagè a te vin pa trè pwofitab biznis.
  Nan mwa Out, Lame Wouj la te eseye avanse, men san siksè ... Nan mwa Oktòb, Alman yo te eseye kraze, ak tantativ yo te repouse tou ...
  Nan mwa janvye 1945, Lame Wouj la avanse nan sant la. Ak nan mwa mas 1945, Alman yo avanse trant kilomèt nan sid la, epi yo te sispann.
  Sitiyasyon an pou Lame Wouj la te vin yon ti jan pi konplike. Alman yo te kapab etabli pwodiksyon an nan avyon jè, epi redwi pri yo, pran sipremasi lè. Nouvo tank yo te devlope tou.
  E-10 ak E-25 te limyè ak trè vit zam pwòp tèt ou. Tank E-50 la te twò lou ak gwo pou yon tank mwayen. Men, yon motè pwisan ak ogmantasyon jiska 1200 puisans plis oswa mwens ba li vitès ak pèfòmans kondwi. Ak yon zam 88-milimèt ak yon longè barik 100 EL ak zam ki pèse ak rapid-dife ak trè egzat.
  Epi yo te resevwa E-75 trè pwisan. Avèk yon zam 128 mm ak yon kalib long.
  Tank sa yo fèk kòmanse antre nan seri a. Men, Hitler te konte sou teknik sa a. Karannsenkyèm ane a te pase nan yon echanj nan kou. Alman yo pa t 'ankò gen yon gwo kantite tank nan seri "E" la, epi yo pa t' kapab avanse. Sovyetik la tou pa t 'kapab pran moute. Nan syèl la, avantaj Nazi yo ogmante. Bonm jè ak avyon rekonesans yo te espesyalman efikas. Konbatan yo te tounen yon ti jan pi mal. ME-262 te gen pwoblèm ak manyablite ak anpil pwa. XE-162 te gen avantaj ki genyen nan pwa limyè, fasilite nan pwodiksyon, men li te mande pilòt trè kalifye yo opere. Malgre ke Huffman metrize li byen. Ace blond sa a te pote kantite avyon ki te tonbe nan katsan (400) e li te resevwa dezyèm rekonpans la tankou Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak dyaman. Apre sa, li te frape senksan avyon deja sou XE-162 la. Èske w te resevwa yon prim espesyal pou sa a: Eagle Alman an ak Diamonds. Trè ra ak prestijye ti bagay sa a. Anplis de sa, Huffman te resevwa premye kwa merit militè ak Diamonds.
  E sa i tre onorab.
  Nan sezon fredi, Lame Wouj la te eseye avanse, men li pa t 'kapab simonte defans yo trè mechan lènmi. E-50 tank la te gen twòp bagay an komen ak "Tiger" -2, byenke gwo kay won an te pi etwat ak pi piti, ak yon chasi ki pi pafè ak limyè. Men, kote transmisyon an ak motè a rete tradisyonèl. Akoz sa ki an antye se swasant-twa tòn. Men, Lè sa a, yon modifikasyon nan tank la parèt ak kote motè a ak transmisyon nan yon blòk ak bwat la sou motè a. Epi li te tounen soti ke machin sa a se toujou pi pafè ak pi lejè ...
  An 1946, Alman yo te deja gen yon gwo kantite tank nan seri "E" ak machin jè pwisan. An patikilye, ME-262 X la, ki te gen yon vitès 1100 kilomèt alè ak senk 30-milimèt zam lè. Ak batay yo te nan swing plen trè feròs nan tansyon an ekstrèm.
  Alman yo te kapab kraze nan sid la. Epi se la yo ale nan rivyè Don. Twoup Sovyetik yo te fè bak lòtbò larivyè Lefrat la, men yo te kapab kenbe.
  Batay la trennen jiska sezon fredi ak Fritz la ralanti ...
  Ane 1947 la rive. Tank Sovyetik T-54 te parèt, men yo poko masiv. Batay yo se san ak brital. Tout ane a te pase nan tug-of-war.
  Huffman te pote kantite machin ki te tonbe nan yon mil te resevwa yon prim espesyal nan sizyèm degre nan Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds.
  Alman yo te konnen ki jan yo goumen byen, men yo te trè fatige. Nouvèl ane 1948 la rive. Epi tou batay ak pèseverans merite pou yo sèvi ak pi bon.
  Gerda, Charlotte, Kristina ak Magda ap monte sou yon tank E-100 klas U. Veyikil sa a pi enpak, pou kat manm ekipaj. Ak zam li yo se yon bonm avyon ak yon inivèsèl 88-milimèt kanon 100 EL - yon destriktè tank.
  Gèrye ale ak sifle pou tèt yo.
  Gerda tire yon kanon long. Li kout pwen nan bò a nan yon distans T-54 la ak chirp:
  - Nou pral bay kè nou pou patri a,
  Epi nou pral fri Stalin epi manje l '!
  Charlotte te tire lans fize li. Li kouvri bunker Sovyetik la epi li di:
  - Nou irézistibl!
  Christina te pran li epi li gronde, li rale deklanche a ak talon pye li:
  - Nou pral jwenn li nan tou de!
  Dolbanula ak byen ak Magda. Detwi Sovyetik pwòp tèt ou zam SU-152 yo. Epi li woule:
  - Pral gen tan, viktwa ap vini!
  Gerda te kriye pandan l te tire:
  - Pèsonn pa ka anpeche nou!
  Charlotte konfime:
  - Men, Pasaran!
  Bèt wouj la te pase tout Premye Gè Mondyal la ak Gerda, kòmanse nan Polòy epi fini ak ofansif Me sa a. Dyab la wouj te wè anpil bagay.
  E pare pou goumen jiska lafen!
  Christina tou tire, li fè dan li. Cheve li wouj an lò. Nan lagè, tifi pa gen laj, e menm, petèt, vin pi piti! Yo tèlman feròs ak renmen. Yo fè dan yo.
  Epi pa gen yon sèl twou nan dan yo.
  Magda gen cheve koulè fèy lò. Epi tou aktivman souri. Cool ti fi. Li gen tankou yon favè agresif ak enèji nan mil chwal.
  Gerda, yon ti fi ki gen cheve blan, tire, li di ak yon souri:
  - Gen anpil bagay ki byen ak lèd nan mond lan ... Men, modi, konbyen tan lagè sa a te trennen sou!
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Ak an reyalite, dezyèm gè mondyal la trennen sou twò lontan. Tout batay, ak batay... Li vrèman fatigan!
  Christina te deplase pye l' sou zam la epi rele:
  - Men, Grann Bretay se toujou pa bat!
  Magda tire sou Larisi yo epi li gronde:
  - Yon dwe bat! Sa a se kwayans nou an!
  Gerda sifle, tire sou Larisi yo, montre dan kòn elefan li yo:
  - Nou bezwen yon viktwa!
  Fucked ak Charlotte, bele:
  - Youn pou tout moun, nou pa pral kanpe pou pri a!
  Christina, bèt wouj ak lò a, di:
  - Non! Ann pa kanpe!
  Magda frape bouch wouj li, li t'ap chante:
  - Nou pa ale nan magazen an pou pri a!
  Apre sa, arpi ki gen cheve lò a tire.
  Gerda tou frape tank Ris yo. Frape machin nan epi rele:
  - Nou se pi fò nan mond lan!
  Charlotte te ajoute, chante ansanm:
  - Tout lènmi yo tranpe nan twalèt la!
  Christina sipòte enpilsyon chante a:
  - Patri a pa kwè nan dlo nan je!
  Magda kontinye ak yon vwa chante:
  - Epi nou pral bay tout kominis yo nan sèvo a!
  Epi ti fi yo te fè yon klin youn ak lòt. Yo jeneralman gen yon bon tank. Se sèlman nan yon distans li difisil yo kraze nan T-54 nan fwon an. Men, apre yo tout, Alman yo gen yon pwojektil difisil, men ak yon nwayo iranyòm. Epi gen anpil nwa nan lame a. Ki moun ki goumen ak kòlè foli. Epi se pa tout moun ki ka fè konpetisyon ak yo.
  Ti fi yo abitye goumen pye atè. Menm nan Polòy, yo te sèlman nan yon sèl bikini, ak pye atè.
  Lè sèl la fè antre an kontak ak tè a, li rajenisman. Petèt se poutèt sa tifi pa laj! Malgre tan ap fini! Gèrye, an n jis di trè ewoyik.
  Yo te fè anpil fe, men yo goumen tankou sòlda òdinè. Epi toujou sèlman nan yon bikini, ak pye atè. Nan sezon fredi, li se menm bèl pou yo fese ak pye atè sou snowdrifts.
  Gerda tire epi chante:
  Nou pral pase nan dife ak dlo!
  Charlotte tire sou Larisi ak bonm li a epi li di:
  - Glwa pou pèp Pris la!
  Christina te tire tou, li di:
  Nou pral dirije planèt la!
  Magda kloure epi konfime:
  - Nou pral definitivman!
  Gerda frape pwojektil la ankò epi li di:
  "Menm napalm pap anpeche nou!"
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - E menm bonm atomik la, ki nou pa pè!
  Christina fèmen bouch epi li reponn:
  - Ameriken yo echwe pou pou kreye yon bonm atomik! Se yon blòf!
  Magda di nan tèt poumon li:
  - Mond lan pa ka chape nouvo lòd Alman an!
  Ti fi yo te montre tèt yo trè fre ak enprevizib. Ak zòtèy yo fè yo tèlman ajil ak fre.
  
  Youn nan supriz yo dezagreyab ki te rankontre Lame Wouj la se te yon sokoup vole.
  De ti fi Albina ak Alvina vole pou tèt yo sou tankou yon sokoup vole. Yo envulnerabl gras a jè laminar fò. Men, yo pa ka tire pou kont yo. Men, gras a vitès la kolosal yo ka rapouswiv ak ram avyon Sovyetik.
  Albina, li bese disk li a, li di:
  - Teknoloji Iron, sètènman nesesè ak trè itil!
  Alvina ri, fè dan li epi sifle:
  - Men, tout bagay se deside pa lespri a!
  Albina te di:
  - Plis ke ni se jisteman lespri batay la!
  Tou de ti fi yo blond ak nan bikini. Trè bèl ak pye atè. Lè yon vanyan sòlda san soulye, li gen chans. Koulye a, ti fi yo se konsa kolore ak supèrb.
  Ak anvan ou ale nan goumen, bèl yo pral definitivman travay ak lang nan ak pèfeksyon gason. Li tèlman bèl ak dinamize. Fanm vanyan sòlda yo renmen bwè nan yon veso majik. Sa a se yon vrè fèt lachè pou yo.
  Se konsa tifi yo bon.
  Alvina te tire de MIG-15 Sovyetik epi l te tweete:
  - Glorye lachas nou an!
  Albina konfime ramming la epi li bay:
  Epi li p'ap janm dènye a!
  Alvina te frape twa lòt avyon atak Sovyetik, epi li di:
  - Se konsa ou panse Bondye renmen Almay?
  Albina souke tèt li ak dout.
  - Aparamman pa tèlman!
  Alvina ri epi li mande ankò:
  - Poukisa ou panse sa?
  Albina te bat de machin Sovyetik epi li di:
  Lagè a te pase twò lontan!
  Alvina lojikman te fè remake:
  - Men nap vini!
  Albina souri epi rele:
  - Se konsa, viktwa a ap vini!
  Alvina te desann kat avyon Sovyetik alafwa, ak yon manevwe fonse epi li di:
  - Li pral definitivman vini!
  Albina te jwenn li nesesè pou raple:
  - Apre Stalingrad, lagè a pa t ale selon règ yo ...
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Li definitivman kont règ yo!
  Albina te fè yon griyman:
  - Nou te kòmanse pèdi!
  Alvina kriye ak anmèd:
  - Definitivman genyen!
  Albina te bat plizyè lòt machin Sovyetik epi li di:
  - Se pa yon pwoblèm pou nou?
  Alvina te tire yon koup nan avyon de gè Ris epi li di:
  Nou te panse sitiyasyon an te san espwa!
  Albina fè yon souri kanivò epi sifle:
  - Kisa nou wè kounye a?
  Alvina tweeted ak aplonm:
  - Yon bagay inebranlab ak inik!
  Albina te klere dan pèl li epi li reponn:
  - Lefèt ke Twazyèm Reich la genyen!
  Alvina frape yon koup plis avyon atak Sovyetik epi li pote soti:
  - Vrèman dwe genyen!
  Ti fi yo fè yon grimas. Nan yon sèl fwa yo te travay, ak ofisyèlman nan bordel yon sòlda. Anpil gason te pase nan tèt yo, epi yo pa sèlman ras la blan. Epi yo te vrèman renmen li. Oke, ki jan bèl li se pou kò yo. Men, lè sa a jennès yo te vin anba atak Sovyetik. Yo te fè prizonye. Oke, hotties yo te panse yo pral vyole. Ak isit la nan dyab la de!
  Yo fè jennès yo fouye tranche ak tranche. Ak ansyen fe lannwit yo pa t renmen li anpil. Se konsa, yo tout te kapab chape. Yo sedui sentinèl yo.
  Apre sa, yo fè sèman tire revanj sou Larisi yo.
  Apre sa, yo te goumen kont Larisi. Sa yo se modi...
  Albina te jete plizyè lòt machin Ris epi li di:
  - Ou ka toujou viv ak gason!
  Alvina fasilman dakò ak sa a:
  - Li pa menm posib, men li nesesè!
  Albina fè dan li epi li reponn:
  - Men toujou... Li dous pou touye.
  Ak ti fi yo desann senk plis machin Sovyetik ak mouvman an nan yon diskèt.
  Alvina ri epi li di:
  - E ki lè li anmè?
  Albina frape sis lòt machin epi li reponn:
  - Mwen pral marye apre viktwa a! Epi fè dis timoun!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Epi yo chante;
  Nou se chevalye lafwa fachis la,
  Ann siye konbatan kominis yo nan pousyè!
  Ak ki jan yo ri, balanse mòn ki gen tèt blan yo.
  Fen jen 1949. Alman yo ap eseye kraze nan Stalingrad. Atake vil la nan Kalach. Men, kat fi yo brav te kanpe nan wout yo.
  Natasha te voye yon grenad sou Nazi yo ak pye l', li chante:
  - Se vre...
  Zoya te lanse yon kado lanmò ak talon pye li epi li te ajoute:
  - Lènmi...
  Augustine te sikonbe nan yon bagay destriktif e li di:
  - Panse...
  Svetlana te voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Kisa...
  Natasha voye yon koup de sitron ak pye l 'epi li rele:
  - Ris...
  Zoya tou sikonbe nan yon bagay enèjik ak mòtèl, grinding:
  - Jere...
  Augustine te lanse mòtèl la, ap bougonnen:
  - Lènmi....
  Svetlana ankò sikonbe nan destriktif la ak vyaknula:
  - Kraze!
  Natasha vire epi li di:
  - OMS...
  Zoya te tire tou sou etranje nwa ke Nazi yo te rekrite e yo te kriye:
  - Oze!
  Augustine te pale ak fòs ak kòlè:
  - Sa...
  Svetlana te sikonbe ak riri yon pantè:
  - NAN...
  Natasha te voye yon grenad ak pye l' epi li rele:
  - Goumen...
  Zoya te voye kado lanmò a ak dwèt li epi li di:
  - Atak!
  Augustine antre epi li di:
  - Lènmi...
  Svetlana te bay yon pakèt grenad ak plant li, epi kijan li rele nan tèt poumon li:
  - Nou pral...
  Natasha kloure pete a epi sifle:
  - Fache...
  Zoya koupe Nazi yo epi li di:
  - Bat!
  Augustine tire ankò, li rele:
  - Fache...
  Svetlana pepi pandan li te tire:
  - Bat!
  Natasha ankò voye yon grenad ak grasyeuz, pye l ', pepi:
  - Nou pral detwi Nazi yo!
  Zoya pran li epi li di:
  - Chemen nan lavni nan kominis!
  Epi li voye yon sitwon ak zòtèy li yo.
  Augustine te pran e gaye liy yo, epi janm li yo te vole ak destriksyon sou Fritz la:
  - Nou pral divize opozan yo!
  Svetlana pran l, li jete l ak talon pye l, yon pakèt grenad, epi li di:
  Ann kraze fachis yo!
  Epi kat yo te kontinye tire ak voye grenad. E-75 Alman an t ap deplase. Yon machin ak yon zam 128 mm. Epi tire tèt li.
  Ak ti fi yo voye grenad. Mine Nazi yo. Epi yo revoke. Yo monte pi devan. Tank yo ap woule ankò. Deplase dènye Alman "Leyopa" -1. Yon machin trè mobil.
  Men, ti fi l 'te pran sou yo ak frape l' deyò. Yo chire an miyèt moso yon machin mobil ak yon motè turbine gaz. Epi yo fè l an miyèt moso.
  Natasha di ak yon ri:
  Nou ap goumen gwo!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Trè fre!
  Augustine te fè remake avèk sajès:
  - Nou pral genyen!
  Epi li te lanse yon grenad anti-tank ak pye li. Ti fi fò. Epi li gen anpil lespri.
  Svetlana te lanse tou yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'nan pye l', li frape lènmi an. Yon ti fi trè agresif, ak je koulè a nan flè mayi. Li gen lespri sa yo, ak yon pasaj nan fòs!
  Natasha te vire epi li souri:
  - Pou Larisi sen!
  Zoya tire anpil aktivman, li souri, li montre dan pèl:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan nivo sa a ki pa fennen!
  Augustine tou tire. Sekle desann Nazi yo ak gurgled:
  "Mwen se yon vanyan sòlda ki gen gwo lanbisyon!"
  Epi li fè dan pèl li yo!
  Svetlana konfime:
  - Trè gwo anbisyon!
  Ti fi yo te goumen pou yon tan trè lontan. Ak nan kou yo te reyisi nan travay militè. Yo se bèl absoliman supèrb. Espri eksepsyonèl. Epi yo tire premye klas.
  Natasha, tire, te panse ke si lidè a te mouri, Lè sa a, san Stalin ta gen kèk kalite vid ki te fòme nan nanm yo nan moun. Se tankou yon moun ou renmen te mouri.
  Malgre ke Jòjyen sa a te mechan. Epi li pa t 'fè tout bagay byen. Gen menm yon anekdot sou sa. Poukisa Lenin mete bòt ak Stalin mete bòt? Paske Vladimir Ilyich te chwazi wout la, ak moustache sa a ap kouri devan.
  Nan sans sa a, Stalin pa t 'dirijan an pi bon. Vrèmanvre, jan Lenin te dekri li, li te twò grosye.
  Chef sa a prepare sèlman asyèt pikant. An tèm de mechanste, se te yon epe de bò.
  Sou yon bò, sa te ede kenbe disiplin ak ankouraje aparèy pati a. Nan lòt men an, pèsonèl ki gen plis valè ak moun ki kapab yo te frape deyò. An patikilye, apre lagè a yo te pèdi yon manadjè gwo tankou Voznesensky. Ki moun ki te gen pi gwo sèvis pou Motherland la.
  Voznesensky te, petèt, yon manadjè ideyal: pa sèlman difisil, men tou, entelijan ak edike. Doktè a pi piti nan syans nan Sovyetik la, akademisyen, pèsonalite eksepsyonèl. San yo pa Voznesensky, ekonomi Ris la yon jan kanmenm ale mal. E mwen pa ka bat Nazi yo.
  Natasha voye yon sitwon ak pye l' li chante:
  - Soti nan syèl la...
  Zoya tou lanse yon grenad ak dwèt li epi li di:
  - Asteris...
  Augustine te lanse yon kado lanmò ak pye l 'epi li chante:
  - Bright...
  Svetlana tou voye yon grenad, avèk èd nan yon pye fè, epi li bay:
  - Crystalline!
  Natasha vire epi sifle:
  - Mwen pou ou...
  Zoya lanse kado lanmò a ak dwèt li, li sifle:
  - Chante...
  Augustine te sikonbe ak talon pye l, kisa ki pote lanmò e li di:
  - Mwen pral chante...
  Natashka kontinye, chante agresif:
  - Konsènan....
  Zoya lanse yon pake eksplozyon ak pye l, li gaye Nazi yo epi li di:
  - Natifnatal...
  Augustina bay yon pakèt grenad ak talon pye l, li bay:
  - Stalin!
  
  YON BÈL MOND KI PA GEN GWO GÈ PATRIYÒT
  Hitler pa t 'oze atake Sovyetik la. Astwològ te di li ke atak la nan karannyèm ane sa a ta fini nan echèk. Men, Stalin pap janm frape an premye.
  Fuhrer la apre kaptire Krèt la, nan fen mwa jen 1941, frape nan Malta, lè l sèvi avèk yon anpil nan avyon. Ak twoup yo te debake. Fwa sa a, Alman yo te aji avèk ladrès, yo te itilize yon gwo kantite mannken, epi yo te kapab pran baz enpòtan sa a san yo pa gwo pèt. Apre sa, aterisaj la ak asistans pou Rommel te ale plis siksè. Nazi yo te transfere kat plis divizyon an Afrik ak yon gwo kantite ekipman. Yo pran Tolbuk, yo lanse yon ofansif nan peyi Lejip. Epi yo te kapab pran kontwòl Kanal Suez la. Siksè Alman yo te fòse Franco tou kite pati nan Wehrmacht ale nan Gibraltar. Ak sezon otòn nan fò sa a te mennen nan lefèt ke wout ki pi kout nan Lafrik di te louvri.
  Hitler te deside pran kontinan nwa a an premye. Kòm byen ke Mwayen Oryan an, ak peyi Zend, pase nan Iran. An jeneral, mwatye nan san senkant divizyon yo te plase pou lagè kont Sovyetik la ase pou sa.
  Mari Fuhrer a te resevwa done nan men militè li yo ke nan parad la sou 1ye me 1941, tou de T-34s ak KV-2s ak zam 152-mm kalib te pase nan Square Wouj. Ki vle di Sovyetik la pi fò nan tank yo. Epi ou bezwen devlope yon seri antye nan machin lou.
  Se konsa, Fuhrer a te bay lòd kreyasyon an: "Panther", "Tiger" -2 (yo te deja travay sou abityèl "Tiger la!"), "Lyon" ak super-lou "Maus la". Pou deja gen yon menajri vanyan sòlda frape Sovyetik la.
  Antretan, pran tout koloni Britanik yo, Bèlj, Fransè, Olandè yo nan Afrik ak Azi.
  Epi sèvi ak mendèv ak resous koloni an pou rache Grann Bretay atè nan yon ofansif aeryen.
  Britanik yo pa t gen anyen pou yo sispann ord Alman yo. Deja pandan otòn karannyèm ane a, tout nò Afrik te kaptire. Lè sa a, mwen dwe di, se yon òf grav anpil pou yon viktwa reyèl pou Wehrmacht agresif la.
  Ak nan sezon fredi a, Nazi yo te kaptire tout Mwayen Oryan an epi yo te antre nan Iran. Stalin te sanble ap eseye fè objeksyon sou figi Molotov, men li pa t goumen pou Iran. Alman yo te kaptire tou Niger Loop pandan sezon fredi a, osi byen ke Soudan ak peyi Letiopi.
  Men, Japon te atake Etazini nan Harbour Perou, e Twazyèm Reich te oblije ale nan lagè ak Amerik la. Premye a tout, nan kou, flòt la soumaren. E an menm tan kontinye ap kaptire. Nan prentan 1942, Nazi yo te konkeri peyi Zend ak prèske tout Lafrik. Nan mwa jen, twoup yo te pran Lafrik di sid tou, kote Boè yo ak anpil rasis te sipòte Nazi yo. Madagascar tou te tonbe nan mwa Jiyè. Alman yo ansanm Japonè yo. Konsa te fini konkèt kontinan nwa a. Se sèlman Pòtigal ki te kenbe koloni la. Men Hitler te bay Salazar yon iltimatòm: swa ou ale nan lagè kont Grann Bretay ak Etazini, oswa nou pran koloni ou yo.
  Salazar ak Franco, nan kou, te chwazi goumen sou bò a nan Twazyèm Reich la.
  Hitler te dirije atak la sou Angletè soti nan lè a, ak flòt la soumaren. Nan avyasyon, Nazi yo te resevwa yon bonm Yu-188 ki pi avanse ak pisan, ak pwisan DO-217 la te antre nan seri a. ME-109 la tou te vin pi pafè. Machin Focke-Wulf la tou te antre nan seri a ak gwo vitès ak zam pwisan.
  Alman yo te peze Grann Bretay pi rèd ak pi rèd. Yo te gen resous koloni yo. Yo te pote tout nouvo travay la, epi yo te bati faktori. Men, Grann Bretay ak Etazini te pwodwi tou yon anpil nan avyon. Ak lagè a trennen sou. An 1942, Hitler te retade aterisaj la nan Grann Bretay plizyè fwa, epi li pa janm te fèt. Anplis de sa, Nazi yo te vle teste modèl ki pi avanse nan ekipman yo nan batay ak Angletè ak USA. An patikilye, ME-309 ak Yu-288.
  Machin sa yo trè fò. ME-209 pa t reyisi. Epi olye de sa, yo te devlope yon ME-309 ki pi avanse. Avyon sa a te gen yon gwo vitès 740 kilomèt alè, ak zam trè pwisan: twa kanon avyon 30 mm ak kat mitray 14 mm kalib.
  Tankou yon machin imedyatman pwouve yo dwe yon mons nan lagè. Avyon sa a te apwoche Marseille ak siksè patikilye. As sa a te deja yon fenomèn. Nan mwa septanm 1942, li te abat swasant-yon avyon, li tabli yon rekò. Epi li te gen plis pase san senkant avyon ki te tonbe, pou ki li te resevwa Lòd Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman. Ak nan nouvo ane a 1943, kantite avyon ki te desann li te rive nan twasan. Pou ki Hitler te bay li Lòd Eagle Alman an ak Diamonds. Ak pou katsan avyon li te prezante Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak dyaman.
  Lè yo te rive nan senksan avyon ki te tonbe, Marseille te akòde Grand Lakwa nan Lakwa an fè. Se sèlman Hermann Goering ki te gen yon prim konsa devan l '. Apre Marseille te resevwa ME-309 la, koleksyon kont li te akselere menm plis. Lè yo rive nan yon milye avyon ki te tonbe nan mwa me 1943, Hitler te bay li yon prim espesyal: Star Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman.
  Grann Bretay te anba gwo presyon. US la tou te prese. Japon te genyen batay Midway la ak te kaptire zile Awayi yo. Lè sa a, samurai a, ansanm ak Alman yo, te kaptire Ostrali. Apre sa, yo te pran Istm nan Panama. Nazi yo te kòmanse akimile nan Ajantin ak Brezil.
  Nan Jiyè 1943, simonte ezitasyon, Hitler te bay ale pou yon aterisaj nan Grann Bretay. Li te ale trè byen. Pandan aterisaj la, Alman yo te teste nan batay tou de Panther la ak Tiger la, ak lyon an ak Ferdinand la. "Panther" -2 ak "Tiger" -2 ak "sourit", byenke yo pa t 'gen tan antre nan seri a pou batay yo. Espesyalman ak "Tiger" -2 a, akòz gwo pwa a, yo te mande yon motè pi pwisan nan 1000 puisans, ki te retade rafineman tank la, tankou nan "Panther" -2 la. "Maus" jere yo lage, men li pa t 'kontinye ak aterisaj la, epi li te sèlman pase tès yo. Men, "Tigers yo" jere yo lage anpil. Ak tank sa a, byenke pa byen pafè ak olye lou, te pwouve yo dwe yon machin efikas. Espesyalman gras a bon jan kalite zam ak pwoteksyon bò relativman bon. Ki te fè li yon tank zouti desan. Ak kanon rapid ak pwisan an te bon kont enfantri ak tank ak fòtifikasyon. Yon ti jan pi mal, lyon an katrevendis tòn, ki te twò lou. Se vre, li gen yon zam trè pwisan ak destriktif. Espesyalman kalib la nan 150 mm, ki se efikas kont bunkers ak bunkers. Sturmtiger la tou te montre tèt li byen. Machin sa a ak yon commando parfe penetre fòtifikasyon, ak detwi tout yon bilding oswa bunker ak yon sèl piki.
  Batay yo te montre nan syèl la fòs ME-309 la ak efikasite nan bonm Yu-188 ak Yu-288. Wi, ak Focke-Wulf ak kat zam avyon ak de zam machin ak zam pwisan se pa move. Alman yo te kraze Grann Bretay, epi kapitulasyon te fèt nan douz jou sèlman apre debakman an - yon viktwa retentissant.
  Nouvo prim ak tit... Men, USA poko bat. Hitler te pran Islann nan mwa septanm nan. Ak Alman yo te deplase sou chèn zile yo nan Kanada.
  Jou nwa yo te rive pou Amerik la. Anplis, Stalin tou pa t 'pèdi tan. Sovyetik la depase twazyèm plan senk ane a epi, dapre done ofisyèl yo, double endistri li yo. Ak nan karant-twazyèm ane a, kwasans lan nan pwodiksyon an nan zam kontinye. Retounen nan karannyèm ane a, Sovyetik la te parèt nan seri KV-3 ak KV-5, ak Lè sa a, KV-4 a, ak pi lou KV-6 la. Aviyasyon tou devlope. Apre li te vin evidan ke Twazyèm Reich la pa ta nan lagè ak Sovyetik la, Stalin nan mwa septanm nan 1941 ankò dejele pwogram nan pou bati kwirase ak gwo bato sifas nan tout nivo. Apre 1943, nan pwochen 1944, nouvo kwirase Sovyetik, transpò, e menm yon konpayi avyon te desann sou dlo a.
  Epi Stalin te envite Hitler al goumen Etazini ansanm. Apre yo tout, Larisi gen tout dwa yo nan Alaska. Hitler ak Stalin te rankontre an Me 1944 nan Stockholm sou tè pesonn epi yo te negosye kondisyon. Führer la te pare pou céde Alaska bay Sovyetik la, men pa plis. Stalin te vle yon pati nan Kalifòni ak Kanada ak lès Etazini. Apre diskisyon long, yo te rive nan yon konpwomi: Larisi a Alaska, ak yon pati nan Kanada, ki se ra peple e Hitler pa reyèlman bezwen li. Ak USA a konplètman divize pa Almay ak Japon. Anplis de sa, Sovyetik la pral resevwa yon pati nan lò Ameriken an apre rann tèt la.
  Yo te dakò sou sa... Nan dat 22 jen 1944, Sovyetik te deklare lagè ak Etazini e li te lanse yon envazyon nan Alaska. Se konsa, te kòmanse yon nouvo lagè. Amerik te pi fèb pase Alman yo. Anplis, tank yo nouvo nan Nazi "Panther" -2, "Tiger" -2 yo te finalize ak antre nan seri a ak toutrèl pi etwat ak motè pwisan. Men, m 'pi pafè a te "Lyon" -2. Nan li, Porsche mete gwo kay won an nan do a, ak motè a ak transmisyon nan devan nan yon blòk, ak bwat la sou motè nan tèt li. Poutèt sa, yon arbr pa nesesè epi wotè kòk la diminye. Sa a te fè li posib ranfòse zam "Lyon an" ak menm pwa a nan 90 tòn, epi li mete yon motè pi pwisan nan 1250 puisans. Blende nan kote sa yo nan "Lyon an" te rive nan 170 mm, ak fwon an 250 mm ak pant. Zam anti-tank Ameriken yo pa t pran yon tank konsa tèt-sou. Epi li te montre tèt li byen nan batay. Sovyetik la te deja gen yon tank T-34-85 ki pi avanse ak pisan ak seri KV. Isa poko antre nan seri a.
  Lèzetazini te bat e kapitile apre yon rezistans dezespere san sans sou 9 me 1945. Apre sa, te gen yon divizyon nan mond lan ant Almay, Japon, Sovyetik la ak Itali, osi byen ke ti satelit.
  Lè sa a, Hitler te vin enterese nan teknoloji fize ak ekspansyon espas. Alman yo te vole sou lalin lan osi bonè ke lè 1850. Ak pandan swasanndizyèm anivèsè nesans Führer la, vòl plizyè bato Alman yo te kòmanse sou Mas. Stalin te mouri yon koup de ane pita - depi li pa t 'tansyon anpil pandan lagè a, kò li te mwens chire. Men, toujou, bwè, fimen, travay lannwit pa t 'kontribye nan lonjevite. Men, Stalin jere yo retire Beria, ak Molotov, ak Kaganovich ak Khrushchev. Ak pandan selebrasyon an nan swasannkenzyèm anivèsè a, li te anonse Alexander Nikolaevich Shelepin kòm siksesè ofisyèl li. Nan mwa Out 1955, apre lanmò Stalin nan laj trant-setan, plas li kòm Prezidan Sovyetik la ak Sekretè Jeneral te pran pa travayè Komsomol sa a, ak siksesè Beria kòm Minis enteryè a.
  Almay, Sovyetik ak Japon te gen zam nikleyè ak twa gwo pwisans sa yo pwospere epi yo pa t goumen youn ak lòt. Se sèlman Itali te tonbe nan bès epi yo te kaptire pa Alman yo ak ansanm ak koloni yo. Hitler tou te kaptire Espay ak Pòtigal ansanm ak koloni li yo. Apre sa, yo ansanm ak Japon, te fè rès peyi yo koloni yo. Kidonk, nan ane swasant yo, se sèlman twa pouvwa ki te rete: Sovyetik la, Almay, Japon ak koloni yo.
  Hitler, nan yon referandòm an 1959, te etabli yon monachi ak yon fòm eritye nan gouvènman an nan Twazyèm Reich la: anperè ak wa wa yo. Fuhrer a te jere detèmine eritye a, li te vin Wolf, ki te fèt pa fekondasyon atifisyèl nan fen 1944. Epi lè Hitler te mouri an 1963, li te deja gen yon eritye granmoun. Se konsa, Almay te rete estab ak pwospere menm apre lanmò Hitler. Shelepin te dirije pou yon tan trè long, pou karant ane, epi tou li te jere transfere pòs la nan yon siksesè merite. Ak nan Japon, Hirohito te dirije tankou nan istwa reyèl jiska 1988, ak Lè sa a, pitit gason l 'te kòmanse dirije. Lè sa a, lè pitit gason l 'te twò granmoun, pitit gason l' te fè tou.
  Limanite metrize tout planèt yo nan sistèm solè a. Ak nan 2020, Almay, Sovyetik la ak Japon sou Me 9 te lanse ak yon mas nan veso espasyèl nan premye ekspedisyon entèstelè nan istwa a nan limanite.
  Ki jan pi bon se mond lan nan ki Hitler pa t 'atake Sovyetik la.
  
  SAK KAP RIVE LÈ KAY LA MADICHE AMERIK
  Men, nan youn nan mond yo, yon vagabon te desann yon madichon sou Amerik la. Ak Yanki yo te bat nan Midway. Lè sa a, yo pèdi achipèl Awayi an. Anplis, Japonè yo bat yo difisil ak pratikman san yo pa rankontre rezistans. Stalin, petèt, ta kontan ak sa a, men ...
  Japon, li te kolekte plis pase san senkant divizyon nan Manchuria, atake twoup Sovyetik yo nan Ekstrèm Oryan an. Lame Wouj la te fòse ijan transfere fòs la. Ak enpòtan. Depi Stalin pa t 'vle bay Mongoli anba règ samurai a. Kòm yon rezilta, li te nesesè yo abandone kont atak toupre Stalingrad, ak nan sant la nan pozisyon Sovyetik yo. Apre friz la te vini, Nazi yo te kapab pran Stalingrad ak fòtifye tèt yo sou Volga nan mitan mwa desanm.
  Japonè yo te gen siksè tou nan peyi Zend. Mach yo sou Delhi te fòse Britanik yo abandone Operasyon Torch, sa ki lakòz yon kalm nan peyi Lejip. E Rommel menm vole ale nan vakans. Tout bagay te, jan yo di, pa an favè alye yo.
  Hitler toujou deside deklare lagè total. Se konsa, li te mete travay la nan fòme divizyon adisyonèl pou ofansif la tou de nan Lafrik ak sou devan lès la.
  Pran avantaj de kalm sezon fredi a: Lame Wouj la goumen Japonè yo, Nazi yo ranfòse gwoupman Rommel la. Apre sa, li fè yon manevwe detou epi li tonbe soti nan sid la sou lame Montgomery a. Fwa sa a, Britanik yo te pran soufrans, kòm Alman yo chanje chifreman an, ak Britanik yo pa t krak li nan tan.
  Grann Bretay nan mwa fevriye te konplètman bat. Nan batay yo, Alman yo te itilize trant nouvo "Tigers", ki choke lame lyon an.
  Apre defèt la kraze nan Angletè, Alman yo te antre nan Irak, epi tou te kaptire Kowet. Latiki te antre nan lagè a tou e li te rive okipe nò peyi Siri. Rommel te kreye menas yon grèv soti nan flan sid Sovyetik la. Men, pandan ke Alman yo te pote soti nan kriz la nan Arabi Saoudit. Ak tout Mwayen Oryan an te konkeri.
  Sou 15 me 1943, yo te pote nouvo tank "Panther", "Tiger", zam pwòp tèt ou "Ferdinand", ak modènize T-4, Alman yo te deplase sou Volga a, nan direksyon Astrakhan ak Lanmè Kaspyen an. Nazi yo avanse relativman siksè. Anplis, Japon te avanse tou soti nan bò solèy leve a epi sèvi ak enfantri anpil ak fanatik li yo. Ak Sovyetik la te gen kèk rezèv.
  Yon mwa apre, Nazi yo te kraze nan lanmè Kaspyen an epi koupe Kokas la pa tè. An menm tan an, Latiki te ale nan ofansif la. Twoup li yo te avanse relativman avèk siksè. Yo te pran Batumi epi yo te antoure Yerevan. Tout bagay te ekselan ak siksè pou lènmi yo nan Sovyetik la. Epi Amerik te tonbe nèt e yon lagè sivil te pete ladan l.
  Rive nan fen mwa jen, Alman yo te kaptire prèske tout Dagestan. Ak nan kòmansman Jiyè yo te kòmanse avanse deja nan Azerbaydjan. Ak Larisi te gen pi plis ak plis difisil.
  Nan Azerbaydjan, pyonye Sovyetik te goumen nan katye Baku.
  Detachman pye atè ti gason ak tifi. Apre sa, yo te goumen ak ewoyis.
  Oleg Rybachenko, yon ti gason sou douz an, te voye yon grenad sou Nazi yo ak zòtèy pye l 'yo epi li gwonde:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Yon ti fi ki gen yon kravat wouj, Margarita Korshunova, te voye tou yon pakè eksplozif ak pye pitit li a epi li di:
  - Glwa pou gran patri a!
  Timoun yo te goumen ewoyikman, ak tout eksitasyon an.
  Ti fi Gulchitai a ak dwèt li yo tou voye yon zam ki ka touye moun sou lènmi an epi li di:
  - Pou Sovyetik la!
  Ak kravat pyonye li tèlman wouj.
  Men, kèlkeswa jan ewoyik pyonye sa yo, fachis yo te pran Baku nan kòmansman mwa Out de tout fason. Ak nan mitan mwa septanm nan, tout Kokas la te deja anba kontwòl rati fachis la.
  Gade nan sezon fredi a, Alman yo pa t 'avanse nan fon lanmè yo nan Larisi, men devlope yon atak sou Lafrik. Kontinan nwa a se tou de resous natirèl ak esklav. Natirèlman yo te vle pran l '.
  Alman yo te resevwa tank "Panther" -2. Olye pou yo travay initil ak Maus la, konsèpteur yo pi byen envesti nan machin sa a. Konsepsyon sa a te pwouve siksè. Yon kanon pwisan nan 88 mm ak yon longè barik nan 71 EL, ki pèse tout machin alye nan yon distans ki long. Ak zam devan gwo kay won an se 150 milimèt panche. Ak fwon an nan kòk la se 120 mm, tou, ak pant gwo nan 45 mm. Ak bò zam nan swasant milimèt, ki se satisfezan pou kenbe kokiy nan ti zam ak fizi anti-tank.
  An menm tan an, Alman yo redwi gwosè gwo kay won an, fè li pi etwat. Motè a ak transmisyon yo te mete nan yon sèl blòk, ki te fè li posib diminye wotè nan tank la akòz krankshaft la, e kòm yon rezilta, pwa Panther a te karannsèt tòn, ak yon motè 900 puisans. Ak tank sa a te sipoze vin tank prensipal Wehrmacht la, li te antre nan seri a tounen nan mwa septanm nan 1943.
  Batay yo te montre ke tankou yon "Panther" se pi bon pase tout tank yo nan alye yo, ak bat yo san pitye.
  Rezistans Britanik nan Afrik te fèb. Nazi yo te pran prèske tout kontinan nwa a pandan sezon fredi a. Nan mwa mas 1944 yo te konkeri Lafrik di sid, ak nan mwa me yo te pran Madagascar. Anplis de sa, Nazi yo te pran Iran tou ak yon pati nan peyi Zend, ini ak Japon.
  Sovyetik la, pandan se tan, prepare nouvo zam li yo: tank T-34-85 ak IS-2. Se konsa, Lame Wouj la tou te resevwa LA-7 ak Yak-3 avyon an. Vrè, lèt la pa t 'antre nan yon seri lajè: depi te gen yon mank de bon jan kalite duralumin.
  Ak Alman yo pa t 'chita toujou. Avyon de gè ME-262 Hitler te antre nan seri a. Abondans nan resous ak absans la prèske konplè nan bonbadman, te mennen nan yon entwodiksyon pi rapid ak devlopman nan avyon jè. Tou de alye yo ak Lame Wouj la te bat san pitye nan syèl la. Ou pa ka reziste avyon jè Sovyetik la. Ak Nazi yo trè fò.
  Apre konkèt Lafrik la, Hitler pa t prese atake nan sant la. Li te vle byen vit okipe Grann Bretay. Se konsa aterisaj la te prepare. Li te kòmanse 22 jen 1944. Epi Stalin te atake Nazi yo nan sant la epi li te reyalize kèk siksè nan jete nouvo tank ak avyon nan batay. Sepandan, Alman "Panther" -2 merite Rating ki pi wo a. Li depase tout tank Sovyetik, epi li prèske envulnerabl nan fwon an. Ak feblès nan zam nan bò konpanse pou vitès la ak manyablite. Tiger-2 a, ki te gen zam menm jan an, prèske menm zam la, men ki te peze ven-yon tòn plis, te rejte pa militè a epi yo te sispann. Apre Panther -2 a, Panther -3 te sipoze parèt, pi lou, men yo te fè yon motè turbine gaz pou li, ak pi byen pwoteje, espesyalman nan kote sa yo.
  Twoup Sovyetik yo pa t kapab bati sou siksè yo. Apre rann Grann Bretay, Alman yo te transfere fòs adisyonèl soti nan Lwès la epi yo te lanse kont atak pwisan.
  Panther-2 te pwouve yo dwe yon tank ekselan, ak depase menm IS-2 machin Sovyetik yo, espesyalman nan pwoteje fwon an nan tourèl la. Wi, ak zam la te plis pèse blende ak rapid-dife. An menm tan an, machin Alman an gen yon avantaj enpòtan nan ergonomics ak pèfòmans kondwi. Se konsa, machin Sovyetik yo te bay nan.
  Stalin te ofri Hitler lapè sou nenpòt kondisyon. Führer a, te pè ke Etazini ta kreye yon bonm atomik, te dakò, men enpoze kondisyon difisil sou Sovyetik la. An patikilye, Larisi te oblije bay Alman yo tout rezèv lò li yo, osi byen ke prèske tout ekipman militè yo. Remèt tout prizonye lagè yo epi founi materyèl bwit ak manje bay Twazyèm Reich la an gwo kantite gratis. Epi tou Hitler te mande pou transfere tout ekipman Sovyetik la, ak atiri, ak tank, ak avyon, pou ke Larisi ta vin san dan epi san danje.
  Malgre ke li te sanble ak yon rann tèt, Stalin te dakò ak sa a tou. Apre sa, Nazi yo tounen vin jwenn Etazini. Amerik, anba enfliyans madichon an, prèske pa t reziste Nazi yo. Lagè a te dire sèlman kèk mwa epi, malgre yo te separe pa oseyan an, te fini ak rann tèt Etazini.
  Lagè a te fini, nan yon iwoni etranj, jis sou 9 me 1945. Epi peryòd lapè a rive. Twazyèm Reich la repoze. Sovyetik la niche blesi gwo twou san fon epi yo te eseye refè.
  Te gen kounye a de gwo pwisans nan mezi a - Almay ak Japon. Men, li tou senpleman enposib pou de predatè jwenn ansanm sou menm planèt la. Ak 20 avril 1953, apre lanmò Stalin, yon nouvo lagè te kòmanse ant Almay ak Japon. Nan tan sa a, Sovyetik la te pasyèlman retabli pouvwa li, ak siksesè Stalin a, Lavrenty Beria, tounen vin jwenn Hitler ak yon demann pou ede nan lagè a ak Japon.
  Hitler te dakò, men sou kondisyon ke Sovyetik ta resevwa tounen sèlman Primorye, Sakhalin Island, ak chèn nan Kuril. Epi yo pa pral mande pou plis.
  Beria te di ke yo ta retounen pa yo.
  Epi Lame Wouj la te ale nan ofansif la. Sovyetik la te gen tank T-54 ak IS-10 nan seri a. Pa twò lou, men byen efikas. Ak Lame Wouj la te reyalize kèk siksè.
  Lagè a ak Japon trennen sou yon ti jan, byenke akòz avantaj teknolojik nan Twazyèm Reich la, li te kontinye depi nan kòmansman an ak avantaj nan Nazi yo.
  Men, Japon te bat sèlman pa 5 mas 1956. Twazyèm Reich la ak divizyon li yo te soufri gwo pèt e yo te bezwen tan pou yo repoze.
  Sepandan, lemonn antye eksepte Sovyetik la te deja anba kontwòl Twazyèm Reich la.
  Nan lane 1959, 20 avril, pandan swasanndizyèm anivèsè Fuhrer la, yo te òganize yon referandòm pou tabli yon monachi nan mond lan sou echèl planèt Latè ak Fuhrer kòm anperè ak pouvwa éréditèr.
  Sovyetik la nan yon fòm twonke te egziste anba kontwòl Lavrenty Palych Beria.
  Alman yo te deja jere vole nan Lalin nan, ak sou 20 avril 1961, vòl la nan Mas te kòmanse.
  Sou 1ye me 1961, Adolf Hitler te asasinen. Men, sa a pa t frape Twazyèm Reich la twò difisil. Depi pitit gason Hitler, te jwenn kòm yon rezilta nan fekondasyon atifisyèl, Wolf Adolfovich Premye a, te deja nan laj dapre nouvo a, men an reyalite ansyen lwa yo nan Twazyèm Reich la, ak moute fòtèy la. Istwa Twazyèm Reich la, ak Inyon Sovyetik ki egziste pasifikman ak li, ki te dirije pa Beria, kontinye. Mond lan vin diferan, e Bondye padon pou limanite gen plis kè kontan pase nan reyalite kochma aktyèl la nan vennyèm mond miltipolè a!
  
  
  SAK TAP PASE SI RÈY NICHOLAS II KONTINYE
  Tantativ asasina sou Grigori Rasputin pa t reyisi. Ak "Sentespri a ansyen" siviv. Kòm rezilta, li te toujou sèvi kòm yon baton zèklè nan mekontantman ak koudeta fevriye a pa te fèt.
  Ak nan sezon prentan an, le pli vit ke wout yo cheche, ofansif la nan twoup Ris yo te kòmanse, premye nan Galicia, ak Lè sa a, nan Woumani. Fòs nimerik siperyè lame tsarist la te kraze devan Otrichyen yo e yo te avanse byen lwen. Lvov te pran, ak Lè sa a, Przemysl te antoure. Nan Woumani, twoup Ris te pran Bucharest. Apre sa, yo te diman sispann pa divizyon Alman yo. Fwon Alman an te krake. Kaiser la ak lantouraj li te deja chèche lapè.
  Sepandan, Larisi tou fatige nan lagè a. Malgre ke li te sanble ke viktwa a te reyèl ak fèmen.
  Nan sant la tou, tout bagay te pare pou ofansif la. Ak twoup Ris yo te kapab kraze nan isit la tou. Nou te reyalize kèk siksè. Fòse Alman yo fè bak tout wout la nan Vistula. Siksè dekouvèt la te fasilite tou pa febli nan twoup Alman yo, ki te peze pa alye yo soti nan lwès la, ak yon pati nan fòs yo te detounen nan sid la. Ak randevou a nan Jeneral Kornilov, ki te montre tèt li yo dwe yon kòmandan trè kapab, kontrèman ak predesesè l 'yo. Viktwa lame tsarist yo te fòse Alman yo vin pi akomode. Lè sa a, Ameriken yo te kòmanse pouse pi rèd. Ak Itali chape anba defèt.
  An menm tan an, lame tsarist la reyalize gwo siksè sou devan Tik la, kaptire prèske tout Azi Minè, e sa a se tou yon gwo reyalizasyon. Ak Otrich-Ongri te sou wout pou l tonbe. Tsarist Lawisi, kòm yon rezilta, kontinye pran tanpèt Konstantinòp. Epi li te kapab pran Istanbul.
  Twoup Ris yo te atake tou soti nan lanmè a, epi yo te kòmande pa gwo Amiral Kolchak la. Aterisaj la te fè Latiki soti nan lagè a.
  Antouzyasm nan popilasyon an te ogmante. Kòm otorite tsar-prèt la leve.
  Nan sezon fredi a, Larisi yo rekòmanse ofansif la. Nan sant la, yo te kòmande pa Kornilov. Epi defans Alman yo te kraze epi yo te kondwi yo nan Odè a.
  Nan dat 23 fevriye 1918, Almay te capitile. Se konsa, Premye Gè Mondyal la te fini.
  Larisi te resevwa Azi Minè, Galisi, rejyon Krakow, Poznan, ak Konstantinòp ak kanal yo. Osi byen ke reparasyon soti nan Almay. Otrich-Ongri tonbe. Yougoslavi parèt, Woumani elaji. Tchekoslovaki te vin tounen yon vasal nan Larisi, ak Tsar Nicholas II moute twòn nan peyi sa a. Ongri ak Otrich te retresi nan gwosè. Alye Antant yo tou divize Arabi Saoudit.
  Peryòd lapè ak kreyasyon an rive. Larisi Tsarist te fè eksperyans yon kwasans ekonomik rapid e li te gen yon to rekò nan kwasans endistriyèl. Plizyè ti lagè te fèt an menm tan. Larisi ak alye yo te konplete distribisyon Arabi Saoudit pa kraze rezistans limyè Arab yo ak anpi tsarist la te resevwa aksè nan Lanmè Wouj la. Lè sa a, te gen lagè a nan Afganistan.
  Larisi ak Grann Bretay divize peyi sa a. Anplis, depi Grann Bretay te pèdi, pifò nan Afganistan te vin fè pati anpi tsarist la. Yon ti kras pita nan 1922, Iran te tou divize. Anplis, Larisi te resevwa aksè nan Oseyan Endyen an.
  Se konsa, mond Islamik la te vin anba kontwòl konplè kretyen an. Epi te gen estabilite ak pwosperite. Men, an 1929 te gen yon efondreman sou bous la nan peyi Etazini e li te tan pou Gwo Depresyon an. N bès te afekte tou Larisi tsarist, byenke li te pi fèb. An menm tan an, Anpi Romanov te prepare pou tire revanj nan lagè ak Japon. Tsar Ris la te vle lave tach wont nan biyografi li. Ak rasanble yon fòs enpòtan. Admiral Kolchak te nonmen kòmandan flòt Pasifik la. Te gen lòt gwo kòmandan, byenke Brusilov te deja mouri. Men, te gen Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov ak lòt moun. Jeneral Vasilevsky jenn la tou avanse. Li te fè yon bon karyè pandan twa ane lagè a vin yon kolonèl, ak Lè sa a, nan Arabi Saoudit te vin yon jeneral. Apre lyetnan jeneral. Epi li te pare pou briye. Lagè a te kòmanse an 1932 sou 27 janvye, ki se senbolik. Rezon ki fè la te atak Japonè a sou Shanghai ak lòt vil Chinwa, ak yon tantativ pou pran nò Manchuria nan men Larisi.
  Twoup Ris yo te ame ak tank bon, ak fò, avyasyon ki pi bon nan mond lan nan tan sa a. Epitou elikoptè. Flòt Larisi te fò tou, e sa ki pi enpòtan pou konba pare. Anpi tsarist la te deja gen siperyorite nan teknoloji, osi byen ke nan fòs lame a ak nimewo li yo. Larisi yo te pi fò, epi fwa sa a yo pa t gen Kuropatkin, men kòmandan serye anba lòd jeneral Kornilov.
  Ofansif la nan twoup Ris yo te reyisi. Japonè yo te soufri defèt apre defèt sou tè. Nan lanmè li te pi difisil. Samure yo te gen nan premye yon ti avantaj nan fòs. Men, Amiral Kolchak enflije plizyè defèt sou Japonè yo nan pati. Ak jere yo sezi inisyativ la. Sou tè, Larisi yo te deplase, bat lènmi an nan yon sèl pòtay. Jiskaske nou rive nan Port Arthur. Isit la, pou kèk tan, defans la trennen sou.
  Men, nan mwa me te gen yon atak ak vil fò a tonbe. Lè sa a, te gen nouvo viktwa ak yon ofansif nan Kore di. Defèt konplè Japonè yo sou tè a. Ak nan menm tan an kanpay la nan eskwadwon an ak soti nan lanmè Mediterane a.
  La, yon destriktè ap deplase devan tout flòt la. Epi gen sèlman ti fi sou li. Nan bout pantalon kout, pye atè, ak nan vès.
  Ti fi yo kouri alantou pil la. Yo tout tèlman bèl. Cheve a se blond, solèy-blanchi, ak po a se nwa, ate. Bèl bèl.
  Ak wonn, pinga'w woz yo flash pa.
  Veronica, yon bèl madam blond, te mande kabin an:
  - Ki sa ki Yulia, ou pè nan batay la?
  Ti fi kabin an te kriye nan repons:
  - Wi, mwen rèv nan yon batay!
  Veronica ri epi li di:
  - Men, ou pral kaptire pa Japonè yo, epi yo pral fri talon pye ou fè!
  Ti fi a te gade janm li yo toutouni, epi li di:
  "Doulè pa fè m pè!" Mwen se yon Amazon reyèl sovaj!
  Veronica te fè remake:
  - Ou pral gen kenz byento. Marye byento! Ki sa ou reve?
  Juliana reponn sensèman:
  - Mwen vle yon chèf!
  Veronica fè yon grimas.
  - Prince?
  Ti fi a di:
  - Prens farfade a!
  Veronica te sezi:
  - Ou renmen luten?
  Juliana te souke tèt li, e menm te sote:
  - Natirèlman yo fè! Yo irézistibl!
  Veronica souri.
  E lèzòm?
  Ti fi a fache frape pye l sou pil chofe a:
  - Non! Mesye yo tèlman anbarasan, pwal sou tout kò, pran sant. Ak luten yo tèlman bèl, dou. Yo gen figi tankou ti fi, tèlman bèl. Ak janm yo lis epi yo pa nan tout pwal sou tout kò!
  Veronica fasilman dakò ak sa a:
  - Luten yo vrèman bèl.
  Apre sa, ti fi a kraze ensèk la ak pye l 'fè, grasyeuz. sifle:
  "Malerezman, malè, nou dwe fè fas ak moun. Epi yo tèlman lèd!
  Juliana ri e li di:
  - Men poukisa. Ti gason kabin yo trè bèl. Pa bèl gason granmoun. Lè cheve a grandi sou figi a, li tèlman degoutan.
  Veronica te dakò ak sa a:
  - Degoutan! Pi bèl jenn gason yo nan sèz. Yo deja gwo ase pou fè yon fanm plezi, men yo poko cheve tankou gason ki pi gran yo.
  Juliana ri ak griye:
  - An jeneral, ti gason yo se sètènman bèl lè ou bo ak yo, epi yo karese ou ... Men, yon lòt bagay jis fè pè! Oh, rete pou tout tan nan anfans!
  Veronica te di aksan:
  - Ou pral nan batay! Grandi ansanm!
  Julian chante nan repons:
  - Ti fi toujou jèn,
  Pa prese grandi...
  Fè komik, fonse, fè bwi...
  Ou dwe goumen, kidonk goumen!
  Pa janm konnen lapè
  Kriye epi ri soti nan plas!
  Mwen pral yon ti fi revèy
  Se pou san senkant kònen!
  Veronica frape pye l' epi li di:
  - Jèn yo ka etènèl! Bagay pwensipal lan se kwè nan rezon, pa Bondye!
  Devan parèt, yon destriktè Japonè. Ti fi yo imedyatman kouri, flache talon pye yo nan direksyon kanon dis pous la. Epi yo te kòmanse lonje dwèt sou lènmi an.
  Ti fi yo te aji byen vit ak annamoni. An jeneral, li bèl anpil lè ekipaj la se ti fi pou kont li. Epi yo tout pye atè, koube, jis bèl bagay.
  Yo lonje zam la ak ki jan yo ta bat Japonè yo. An menm tan an, yo repoze pye yo chisele, fè.
  Pwojektil la te vole pa epi li frape destriktè a. Tankou yon klib frape. Bato a ap tranble. Epi destriktè a te domaje. Ti fi yo te kòmanse rechaje zam la. Yo tire sevè.
  Veronica di:
  - Pou lafwa, wa a ak patri a!
  E kijan li sote...
  Juliana tweeted:
  - Togo te panse ke lagè a, te fè yon kanon soti nan ... sou!
  Epi ti fi a pral pran li epi li pral ri. Bare dan l ', koulè a nan bèl grenn pèl. Epi li se yon ti chat bèl. Epi ak pye l' li pral fwote yon moso krèm glase tonbe.
  Veronica te kriye e li chante:
  - Prizonye konsyans! Nou pral fè ou gratis!
  Ak ti fi yo nan koral ki jan mwen pral manje.
  Ak vize yon zam, yo ankò eksplozyon sou destriktè a. Fwa sa a yo te menm pi presi. Ak veso a nan samurai a te kraze epi yo te kòmanse koule.
  Ti fi yo te kriye, yo t'ap tranble pye yo. Se tankou yon plezi.
  Non, Japon pral bat lè gen bèl vanyan sòlda nan Larisi. Ak Oleg Rybachenko ak mennaj li ap goumen sou bò a nan Anpi Romanov la.
  Oleg ak Margarita travay trè byen ak mitray. Yo ap tire.
  Oleg mande ti fi a, li kontinye tire:
  - Kisa ou panse, Spartak bon oswa move?
  Margarita, fè fas li, reponn:
  - Mwen panse li pi bon pase move!
  Oleg, tire soti nan mitray, fè remake:
  "Men, lavil Wòm te yon gwo kilti. Men, si esklav barbar yo te genyen, kisa ki ta rive lè sa a?
  Margarita ri, koupe yon koup nan liy Japonè, epi li reponn:
  - Li ta pwobableman gwo!
  Oleg sifle e li te note:
  - Se pa tout bagay ki woz jan li sanble! Ay, se pa tout!
  Margarita lojikman te fè remake:
  - Men, tout bagay se pou pi bon an! Wòm te detwi pa barbares. Men, Lè sa a, leve sou sit la nan kraze yo, yon kilti menm plis pwisan ak devlope. Se konsa te rive ke pwogrè yo te kòmanse devlope sèlman pi vit.
  Oleg sifle, koupe plizyè ran avèk èd nan pete machin-zam, epi kriye:
  Pèsonn pa ka sispann pwogrè nou!
  Ti gason an voye yon grenad ak pye l'. Epi kraze lènmi an.
  Margarita te voye yon kado lanmò tou ak dwèt pye li epi li ri:
  - Nenpòt moun ki sispann pral pulverize.
  Ti gason an Oleg Rybachenko ankò te lanse yon bonm endijèn ak zòtèy yo fè nan pye timoun yo. Japonè yo te frape nan yon fason ke li pa t 'sanble ase. Ti gason an di:
  - Pou Larisi primordial!
  Li montre lang li.
  Margarita koupe mwatye nan batayon Japonè a ak yon mitrayil epi li di:
  - Tsar nou Nicholas, se pou li beni!
  Epi ankò l ap voye yon kado lanmò ak pye li.
  Oleg chante, koupe Japonè yo:
  - Mwen se yon jèn gèrye...
  Margarita te sipòte sa a, tranbleman ak pye l 'yo, ki tèlman ladrès jete grenad:
  - E mwen se yon vanyan sòlda nan men Bondye!
  Oleg, ekri nan lang Japonè, mande:
  - Ki jan Bondye ye?
  Margarita te kriye epi li reponn, li te frape Japonè yo, epi li te voye yon kado lanmò ak pye l:
  - Mwen pa konnen! Pèsonèlman, mwen pa konprann li. Fanm yo defigire. Ak sa a, yo dwe onèt, se degoutan ak sa ki mal!
  Oleg souke tèt an akò, ekri sou samurai a:
  - Apre karant ane, fanm yo degoutan! Mwen onètman pa renmen yo. Fanm nan jèn yo trè atire, kontrèman ak laj, ki gate yo!
  Margarita te chante avèk antouzyasm, li te voye yon grenad ak ti janm li yo toutouni:
  - Ewoyis pa gen laj! Nan kè yon jèn lanmou pou peyi a!
  Oleg, ki te tire tou sou samurai a, te pran li epi li di:
  - Ka konkeri bor yo nan espas! Pou fè tout moun kontan sou Latè!
  Se vrèman sa li ye nan espas! Ki kote distans sa yo enmèdrab.
  Nan Larisi tsarist, pwojè pou vòl pi lwen pase atmosfè a yo deja ap devlope.
  Anba Tsar Nicholas II, syans ap devlope rapidman. Anpi tsarist la se sou yo vin pi avanse pouvwa a nan mond lan. Ak Grann Bretay ap pèdi tè.
  Margarita te kriye ak yon souri. Ankò, li voye yon grenad ak janm grasyeuz li, tankou yon prensès, epi li di:
  - Nou pral premye! Tankou Larisi - Pallas-sò!
  Oleg di anmèd:
  - Lè, finalman, Linevich lage nou. Ou dwe sove chak katouch. Sepandan, Rozhdestvensky te pote pwovizyon pou nou!
  Margarita te klere dan pèl li epi li di:
  - Pral moulen pi plis ak plis pati Japonè! Jiskaske nou finalman genyen!
  Oleg pran, koupe liy samurai a, epi sifle:
  - Drapo Imperial! Se pou gen Larisi nan Lachin tou!
  Margarita chirpe ak yon griyen nan dan:
  - Tout bagay pral bèl!
  Epi ankò li voye yon grenad ak pyel li....
  Oleg, ekri sou samurai a, kriye:
  - Viktwa tou pre!
  Margaret konfime:
  - Se pou se konsa!
  Ak flòt Ris la, ki te deja reyalize siperyorite nan lanmè, ap peze Japonè yo. Ak atak agresif. Epi frape lènmi an. Lè sa a, anpil bat samurai a.
  Ti fi yo soti nan destriktè "Victoria" la tou goumen. Bèl vanyan sòlda yo te mwatye toutouni, espesyalman depi ete a nan latitid sa yo se cho, ak pye atè. An reyalite, lè yon ti fi gen yon minimòm de rad, li se pi piti vilnerab la.
  Veronica tire sou Japonè yo epi lanse yon grenad ak pye li. Ak janm ti fi a tèlman presi.
  Japonè yo ap vole nan diferan direksyon. Yo rele epi yo tonbe.
  Juliana tou lanse yon grenad ak yon janm pye fè, ak samurai a tonbe. Epi gèrye a tire, riye:
  - Nou pral kanpe pou Tsar Nicholas!
  Dirijan dife ak bon Anna. Yon ti fi trè bèl, nan kilòt sèlman. Epi li tou koupe samurai a, li di:
  - Tsar nou Nicholas pral gwo!
  Juliana koupe Japonè yo, konfime:
  - Nesesèman pral!
  Epi yon grenad vole sou pye li.
  Ti fi yo se supermen bèl bagay.
  Isit la se youn nan yo trè gwo ak wo: Angelina.
  Ak tankou yon roux ... Li wete vès li epi kounye a li goumen nan kilòt pou kont li.
  E ki tete li genyen! Tankou mamèl nan pi bon Buffalo, ak frèz gwo tet.
  Sa a se yon ti fi, yon mare reyèl. Epi li renmen gason anpil, men li pa tolere konstans. Poukisa li pa ta dwe renmen? Li tèlman bèl lè mesye yo pate sou ou.
  Angelina gwonde, epi tou li voye yon pakèt grenad ak plant li yo, li sifle:
  - Glwa pou Larisi ak Tsar Nicholas!
  Batayon ti fi a fre. Fanm vanyan sòlda yo te wete vès yo, epi tout moun tete yo tete. Epi yo goumen sèlman nan kilòt mens. E jan li bèl.
  Ki sa ki ta ka pi bon pase kò fi toutouni.
  Ak yon batayon antye nan vanyan sòlda.
  Ak Japonè yo ap tonbe, fatra apwòch yo nan pozisyon yo nan twoup Ris yo, ak kadav yo.
  Veronica di ak pasyon, koupe samurai a:
  Bondye nou yo ap mache!
  Juliana te voye yon kado anilasyon an ak pye l', li konfime, li te montre dan li:
  - Bondye Ris - Bondye lagè!
  Anna, ki t ap dirije dife ak manje, jape:
  - Pou Larisi, goumen epi ou pa bezwen pè!
  Epi je vèt li yo!
  Angelina voye tout yon bwat eksplozif ak talon pye l, li leve de konpayi Japonè nan lè a, epi li gwonde:
  - Anpi tsarist la pa ka kraze!
  Veronica sifle avèk antouzyasm:
  - Ras nou an etènèl!
  Epi ankò li voye grenad la ak pye l '.
  Juliana, tire, epi voye grenad ak branch pi ba li yo, sifle, montre dan li:
  - Epi lanmò pa rive de fwa!
  Anna, tire, griye:
  - Se pou bon konprann zansèt la avèk nou!
  Epi ankò yon grenad te lanse ak yon mouch pye fè!
  Angelina te pran li epi li te griye, li te montre dan li:
  - Dwat Trinite ak sa a se lwa a!
  Epi voye yon bwat antye plen eksplozif.
  Veronica reponn ak kòlè, li bale samurai a sou teren an:
  - Etènèl Larisi, tankou Ikrèn kòm yon pati nan Larisi!
  Epi ankò, ki jan li thrashes Japonè yo.
  Juliana, tire, griye:
  - Pèp nou an pap tolere!
  Epi li te tou te lanse yon grenad nan yon arc.
  Anna pran li epi li souri. Crapped nan yon keu nan samurai la. Ak kouraj li koupe yo epi li di:
  - Ann Larisi gouvènen nan peyi Lachin!
  Angelina te deklare ak foli ak eksitasyon:
  - Epi yo pa pral bay moute yon pous nan peyi!
  Ak ti fi yo tout bat samurai a tankou yon batayon.
  Lagè fè tèt di kontinye ak tout agresif la. Men, lame Ris la deja aterisaj twoup yo ak transfere operasyon konba nan teritwa a nan Metropolis nan tèt li.
  Samure yo ap eseye voye twoup Ris soti nan tèt pon an.
  Ak tranbleman ak pye atè. Yo voye grenad ak manm yo fè. Yo tout jis bèl ak bon.
  Men, reyèlman, poukisa ti fi bezwen rad? Toutouni, yo pi bèl, ak pi bèl, pi séduire.
  E mwen vle bo pye atè, talon wonn konsa. Epi niche chak dwèt.
  Veronika di: Tire ak voye yon grenad ak pye l'.
  - fout ou, pa bat ou!
  Isit la Juliana kloure Japonè yo, epi voye yon grenad ak dwèt li yo, kriye:
  - Espri enflexib Ris nou an!
  Epi adolesan an te ri... Li te imajine ki jan yon bèl ti gason t ap chatouye janm li. Wi, pou po fanm sansib se bèl.
  Anna wouj tou te voye yon grenad ak pye li. Gaye samurai a, epi li di:
  - Pou Larisi ki pi sen nan mond lan.
  Epi yon Angelina ki an sante, ki gen anpil pouvwa, te voye yon sak eksplozif sou samurai a ak talon pye l yo epi li bouke:
  - Pou viktwa bèl pouvwa nou an!
  Veronica te vire. Tire Japonè yo, epi li di:
  - Sa a se devwa nou!
  Juliana te voye yon grenad ak pye l' epi li rele:
  - Epi nou pral akonpli li!
  Anna koupe kèk Japonè, epi li di:
  - Ris fason pou viktwa!
  Angelina ankò te lanse yon bagay ki lou nan samurai a, gurgling:
  - Epi nou pral genyen!
  Toujou, li bon ke nan chalè a ti fi yo te retire vès yo. Se konsa, yo pi bèl ak yon tors toutouni. Ak ate, ak miskilè. Kò yo jis jete asye.
  Ala bèl ti fi yo lè yo toutouni.
  Epi yo pa bezwen rad.
  Veronica koupe anpil Japonè ak grin:
  - Fè pi popilè pou Larisi nou an nan tout laj!
  Yuliana pran e lanse yon grenad ak pye l', li rele:
  - Pou teritwa nou an!
  Men Anna pran l, li frape l, ak kòlè:
  - Pou moun ki p'ap janm fini an ak imen!
  Epi ankò yon grenad te lanse ak yon mouch pye fè.
  Se konsa, Angelina te pran li tou. Lage yon pakèt grenad. Frape soti yon pati nan samurai a, ak yon plongée. Epi li chante:
  - Vole nan syèl la, jwe ak solèy la - Mwen vle pou tout tan!
  Ak kat ti fi yo bat trè bèl. Epi tout batayon an tou. Ki jan seductively flash pye atè yo voye grenad. Ala bèl ti fi yo nan lagè a.
  Ak yon mas jòn nan sòlda Japonè flote sou yo. Samurai ap mouri pa milye yo, men yo toujou pa sispann. Vis tèt ou ak vis. Batay la trè feròs.
  Veronica tire sou Japonè yo ak chirp:
  - Chwa Ris nou an se onè ak Motherland!
  Juliana, tire sou lènmi an, montre dan li, ki klere pi klere pase bèl grenn pèl lanmè. Epi li di:
  - Nan chak syèk te gen ewo epi pral genyen!
  Lè sa a, ti fi a pran l ', li fè dan l' plis toujou.
  Anna dife, tire sou lènmi an, griye:
  Nou pa ka konkeri! Pa mete Larisi a jenou!
  Epi ankò grenad gèrye a jete pa mouch pye l 'yo.
  Angelina lanse mòtèl ak ansasen ak pye fè li. Epi li montre dan li, li pepi:
  - Mwen kwè nou pral nan Paradi!
  Victoria entèwonp fanm ewoyik la:
  - Non! Pa nan paradi, men viv pou tout tan sou planèt Latè, ki pral tounen yon paradi reyèl, sou latè!
  Epi kòmandan ti fi a te voye yon bonm fragmentation trè danjere ak pye l.
  Veronica te fè remake:
  Ou se kòmandan saj...
  Epi tou ak yon pye fè te lanse yon destriksyon konpayi asirans.
  Juliana fè yon griy epi li vire. Touye Japonè yo. Ti fi a te fè yon gwo dan, li di:
  - Mwen pa vle vin yon vye fanm! E mwen vle viv pou tout tan!
  Anna te voye yon grenad tou ak pye l' epi li te mande ti fi blond la san dout:
  - Ou renmen mond nou an?
  Juliana reponn san ezite:
  - Yon bon lide! Espesyalman nan sezon lete an! Mwen renmen solèy la ak jou ferye!
  Anna te fasilman dakò ak sa a:
  - Nan ete a, sètènman bon! Ala bon bagay pou jèn yo!
  Juliana reponn ak kòlè:
  - Wi, epi se pou li ete p'ap janm fini an, tankou nan Lafrik! Epi Lafrik pral pou nou!
  Angelina te voye yon barik eksplozif ak janm li miskilè, epi li di:
  - Se pou se konsa! Ak tout tan.
  Ranje Japonè yo te eklèsi, epi yo te klèman kouri soti nan vapè.
  Twoup Ris yo kòmanse avanse atravè teritwa a nan Japon, epi kraze samurai a, genyen yon viktwa apre lòt.
  Yon batayon ti fi pye atè, an bout pantalon ak vès, se te premye moun ki te antre nan batay la.
  Ti fi bèl yo te kòmanse bat lame a nan samurai, ki deja bat nan batay anvan yo.
  Premye a tout, vanyan sòlda yo atake pil yo. Grenad yo voye ak pye atè vole sou Japonè yo. Yo te trè file. Ak vanyan sòlda Ris yo menm te pran ak jete vès yo. Pou rete nan pwatrin toutouni.
  Se konsa, ti fi prèske nèt toutouni yo prèske enposib frape. Lè po yon fanm vid, bal li pa pran.
  Veronica te voye yon grenad ak pye l', epi li di:
  - Mwen pral chanpyon an!
  Epi li souke cheve blan, boukle li.
  Julian tou pa tèlman senp. Lupanula sou Japonè yo. Apre sa, pandan l ap voye yon grenad ak pye l, li rele:
  - Nan Non Sen, Tsarist Larisi!
  Epi ankò li pral souke tete plen li ak pwent tete wouj. Ak ren ti fi a se mens.
  Pli lwen, Anna wouj-chveu kouri nan batay. Tankou yon ti fi briyan ak reyaktif. Ki jan yo voye yon grenad ak yon pye fè. Se konsa, samurai a pral gaye nan tout direksyon. Epi woule toutotou, kòm si yo te frape.
  Epi ti fi a tire sou yo epi li di:
  - Pou Tsar a nan bondye Otodòks yo ak Ris!
  Angelina tou bat. Epi yon bwat kokiy, toutouni li voye jete, ki gen pouvwa tankou yon chwal bouyon, vole ale. Ak kraze yon anpil nan Japonè yo.
  Ti fi yo jeneralman super lè toutouni ak pye atè. Men, nan bout pantalon, kouri nan pozisyon se menm pi fre.
  Ak pwent tete frèz, tèlman klere!
  Victoria pral tou lanse yon grenad ak sen wouj li yo, epi frape samurai a pi byen li kapab. Men ti fi a. Ak pi enpòtan an, kòmandan an nan batayon ti fi sou destriktè a. Epi tou sèlman nan kilòt.
  Epi souke pwatrin li. Ki tèlman bèl ak sexy.
  Veronica te pran yon grenad ak pyel li jete. Li te entèwonp anpil Japonè epi li di:
  - Acrobatic pou monte!
  Yuliana te lanse yon grenad ak ti janm li avèk anpil adrwatman, epi li te griye pandan l te koupe Japonè yo:
  - Souri nou ak souflèt kraze!
  Lè sa a, ki jan yo klere dan.
  Se konsa Anna pran li epi foutu li. Tire yon anpil nan samurai. Ak ki jan li te fè li.
  Ak ki jan yo lanse yon grenad ak yon pye fè. Ak kriye:
  Nou pa esklav!
  Lè sa a, li pral ri epi montre lang li.
  Angelina te pran li, li chipiye ak kòlè enbesil, krache chaj sou lènmi an:
  - Mwen se pi fre nan fre a.
  Epi ak janm li yo li lanse yon bonm lou. Li pran samurai a, li fè kònen li, li kraze yo.
  Veronica, tou, pral pran ak mato sou horde Azyatik la. Epi kraze zo yo.
  Ti fi a pran li epi li di:
  - Nou pral kraze tout moun!
  Epi ankò, yon grenad letal ak inik vole soti nan yon pye fè.
  Epi kraze Japonè yo. Epi poukisa yo te vin nan peyi Larisi? Tout bagay isit la fè pati Larisi.
  Juliana te lanse yon grenad ak pye li epi li chante:
  - Glwa Gran Larisi! Nou pa bezwen Duma Eta a!
  Red Anna fè remake agresif:
  - Mwen pral yon chanpyon.
  Ak yon grenad jete ak yon pye fè nan yon ti fi pral plati tout moun. Se sèlman vyann san rete.
  Men Angelina te pran l epil te griye. Touye yon pakèt konbatan. Li baleye tankou yon zanj lanmò.
  Ak yon anpil nan samurai te mouri.
  Twoup Ris yo te peze Japonè yo soti nan tout kote. Yo kraze ak kraze.
  Batay men a kòt pete. Sòlda Ris yo kout kouto samurai a ak bayonèt. Mosin fizi a se yon klib ekselan. Ki kraze nan zo bwa tèt la. Epi kraze zo.
  Men, ti fi ak epe goumen espesyalman trè byen. Se gwo. Espesyalman lè tete toutouni balanse.
  Ak pwent tete yo tèlman Ruby ak briyan. Se konsa, ou vle gade yo ak bo yo.
  Epi bo san rete.
  Ti fi yo goumen ak kòlè nan pantèr grangou ki wè ti mouton yo. Yo toumante yo epi yo po yo.
  Veronica, tire sou Japonè yo, kriye:
  -Lamò pou lanmò!
  Yuliana, voye yon grenad ak pye l ', ajoute:
  - San pou san!
  Anna, ekri sou samurai a, kriye:
  -Yon je pou je!
  Epi li voye tou yon sitwon ak pye l'. Li te pi fò pase tout moun e li te chire an miyèt moso ak aplom.
  Ak isit la vini Angelina. Yon barik antye, ak eksplozif letal pral lanse, ak moulen lènmi yo.
  Lè sa a, pandan l ap chante:
  - Mwen se yon elefan pye atè e mwen trè fre!
  Ti fi a vrèman pwisan. Ak janm li yo tankou klib. Ki jan yo deplase yon samurai nan arèt la. Sa senk mèt moute ak vole moute. Prese tankou yon katapult lanse soti nan yon wòch. Plis jisteman, pwobableman soti nan yon wòch katapult!
  Victoria, kòmandan batayon an, te tire yon pete sou Japonè yo. Li koupe kèk nan vanyan sòlda jòn yo epi li di:
  Nou pral goumen pou Larisi Sen.
  Epi ak yon jenou fè, ate, tankou si li ta deplase nan manton an. Epi kraze machwè lènmi an.
  Victoria kontan....
  Juliana di avèk antouzyasm:
  - Pral gen Tsar Nicholas, pi gwo tsar Ris yo!
  Ak tout batayon nan mwatye toutouni, ti fi pye atè, ki jan yo jape nan tèt yo nan poumon yo, ekstèminasyon Japonè yo.
  - Se pou se konsa!
  SAK RIVE LÈ OU FÈ ROMMEL
  Rommel te bay pouvwa ijans ak pi gwo otonomi an Frans anvan aterisaj alye yo nan mwa jen 1944. Sa a te pèmèt li abilman jete senkant-uit divizyon Alman, ki gen ladan dis tank ak senk divizyon SS.
  Epi alye yo te defèt brital, yo te pèdi plis pase yon milyon sòlda ak ofisye poukont yo kòm prizonye. Anplis de sa, Nazi yo te kaptire yon gwo mas ekipman.
  Men, sa ki pi enpòtan, Hitler ak swit li yo te rive an Frans pou selebre pi gwo viktwa a. Isit la yo te, kòm li te, "aksidantal" kouvri pa yon atak lè alye yo. Hitler, Himmler, Bormann ak Goering te mouri. Epi Goebbels te prese sèmante fidelite ak nouvo Führer la ak kòmandan siprèm Rommel.
  Alye yo prese dakò pou yo deklare yon trèv ak Twazyèm Reich pou senk ane, jele sitiyasyon an ak teritwa pou le moman. Epi tou kite sid la nan peyi Itali ak Sicily.
  Sa a te swiv pa yon echanj nan prizonye nan lagè - tout pou tout! Ki siyifikativman ranfòse twoup Alman yo ak espesyalman Italyen.
  Se vre, sou fwon lès la, Lame Wouj la te fè yon operasyon siksè "Bagration", kraze nan Neman an. Men, Rommel, enflije yon souflèt inatandi sou flan sid la, nan direksyon opoze soti nan Moldavi ak Lwès Ikrèn, te fòme yon gwo chodyè nan lame Sovyetik la.
  Stalin te vin nève epi li te kòmanse voye twoup yo nan sid la. Kòm yon rezilta, Alman yo te kapab evite defèt konplè, epi yo te kenbe sou fwontyè yo nan Polòy. Malgre ke Lame Wouj la te kapab libere prèske totalman Byelorisi ak an pati Lityani.
  Liberasyon tank ak avyon nan Twazyèm Reich la te toujou ap ogmante, espesyalman apre yo fin sispann bonbadman pa alye yo.
  Epi Panther a te toujou siperyè T-34-85 nan blende devan ak pèse blende, osi byen ke vitès zam la nan dife. Panther a te gen plis ak aksyon nan kokiy ak, pi jisteman, optik.
  Se konsa, tank yo Alman yo fò ak kantite yo ogmante. Ak Panther a te vin tounen yon pwoblèm grav, espesyalman depi kantite li yo te ogmante dramatikman. Ak Jagdpanther a te tounen menm plis tèribl, li te pi fasil pou fabrike, men li te gen plis pouvwa ame ak pi byen pwoteje, espesyalman nan fwon an.
  "Jagdpanther" te vin tounen yon gwo pwoblèm pou Lame Wouj la. An jeneral, yo te deklannche nan lwès la, Alman yo prese rasanble fòs yo. Rommel mete ni Franse ni Polonè anba zam. Lame Polonè a te parèt, ak inite franse yo.
  Ak machin zam Alman an te pi bon MP-44 nan mond lan, ak avyon an TA-152 te vin pi bon zam milti-bi. Pi pafè pase Focke-Wulf la.
  Rommel te pwomèt pou reviv Commonwealth la. Ak sa a enspire Polonè yo goumen pou Wehrmacht la. Ak franse yo goumen, lè l sèvi avèk potansyèl la kolosal, prensipalman imen. Nazi yo te kapab tou kenbe Woumani ak Ongri anba kontwòl yo epi ranfòse pozisyon Mussolini nan peyi Itali - fòme nouvo divizyon.
  Batay yo te montre ke ak itilizasyon abil, "Tiger" -2 a se pa yon tank move ditou. An patikilye, li trè obstiné ak frape soti nan yon distans ki long.
  Alman yo estabilize devan an nan otòn. Ak nan sezon fredi, batay la rekòmanse ak vigè renouvle. Fwa sa a, Lame Wouj la frape nan sant la. Zam pwòp tèt ou E-10 ak E-25, ak premye Sovyetik SU-100 yo te teste nan batay. Machin Sovyetik la pa t 'mal, ak ti machin Alman yo ak yon silwèt ba yo te byen efikas ak ajil.
  Rommel koupe twoup Sovyetik yo ki te kraze ak yon atak flan e te fòme yon pè nan chodyèr gwo. An jeneral, nouvo kòmandan Twazyèm Reich la te devine manèv Sovyetik e li te rive pran mezi efikas.
  Espesyalman nan Polòy, wout yo te pi bon, ak tank Alman yo, menm nan sezon fredi, te aji pi efikas pase nan imansite Sovyetik la. Epi kounyeya Fritz la te gen anpil nan yo.
  Avyon jè Fritz te gen yon efè tou. ME-262 yo se machin obstiné, ak XE-162 yo se pi rapid ak pi manyab. Ak avyon Sovyetik yo pa t 'kapab menm ratrape ak bonm nan Arado. Epitou yon pwoblèm. Ak nan sid la, Alman yo repouse ofansif Sovyetik la, fòme chodyè.
  Rommel te atire Lame Wouj la nan pyèj, epi li te itilize yon gwo kantite tank, ak Panther a te byen efikas lè yo te itilize kòrèkteman.
  Stalin gwonde ak kòlè, men yo te tounen soti yo dwe bat. Alman yo mobilize fòs yo. Ak olye pou yo lage misil initil tankou FAA a, yo te konte sou avyon jè. Epi kounyeya, Lame Wouj la te jwenn li tou de nan syèl la ak sou tè a byen.
  Nan mwa me 1945, lè l sèvi avèk yon modifikasyon pi avanse nan zam nan E-25 pwòp tèt ou-propulsed, ak yon epesè zam devan 120 mm ak yon zam bò nan 82 mm ak yon zam 88 mm, Alman yo te kòmanse avanse nan Ikrèn.
  Rommel te pouswiv yon politik okipasyon ki pi fleksib, deklare Ikrèn yon eta endepandan anba ejid Twazyèm Reich la epi ankouraje Bandera. Yon gouvènman mannken nan Byelorisi te kreye tou. Alman yo kounye a te rele slav yo aryen e yo te atizan konn fè.
  Pou Lame Wouj la, sitiyasyon an te agrave pa sispann nan pwovizyon anba Lend-Lease, ak yon echèk rekòt nan Sovyetik la. Wi, ak Stalin kounye a epi Lè sa a entèfere nan lòd ak kontwòl nan twoup yo, e sa a te gen yon karaktè negatif.
  Si Stalin te deja byen vèrs nan pwoblèm estratejik, Lè sa a, li te pito fèb nan pwoblèm operasyonèl, epi li pratikman pa t 'konprann taktik. Men, an menm tan an, li pa t reyèlman vle koute konsèy pwofesyonèl yo.
  Ak Alman yo anba lòd briyan kòmandan Rommel la te genyen yon viktwa apre lòt.
  Fritz la te kaptire tout dwa-Bank Ikrèn ak Kyiv nan sezon lete an. Epi tou Byelorisi te kaptire pa yon souflèt pwisan. Yon bagay te dwe fè pou sove Sovyetik la!
  Apre sa, li parèt Sailor Moon ak pye atè li nan yon ekip bikini.
  Ak ti fi yo soti nan anime Japonè a te rankontre Nazi yo, ki te bat Lame Wouj la nan Byelorisi, yo te deja deplase nan Smolensk.
  Ti fi yo te nan kwen anpil nan atak la, epi yo te goumen anpil dezespereman.
  Pye yo fè jete grenad, ak zèklè vole soti nan lonbrit yo. Ak nepe yo, alonje, koupe avyon fachis. Lè sa a, gèrye yo nan Ceylon Lalin pran li ak ki jan yo sifle. Kòk yo pral tonbe sou Nazi yo. Ak kèk nan zwazo plim yo tonbe sou jèb fachis yo. Li pran yo, li mete yo atè.
  Ceylon Moon te souri agresif.
  - Ki sa ki Fritz pa ba ou Smolensk?
  Yon lòt ti fi ble kouli:
  - Epi nou pral sonje Stalingrad!
  Twazyèm ti fi jòn la di:
  - Ak Sebastopol!
  Epi katriyèm lan jape:
  - Ak Leningrad tou!
  Ak batayon an antye nan pye atè nan yon bote bikini ki jan yo lage zèklè nan lonbrit yo. Ak ki jan li pral frape yon mas nan fachis nan lanmò.
  Li te sanble ke ak pouvwa sa a, viktwa Lame Wouj la te inevitab. Men...
  Yon move lespri parèt devan ti fi yo nan anime Japonè a epi li di:
  - Epi Larisi yo pa vle kraze Zile Kuril yo!
  Fanm vanyan sòlda yo soti nan Japon rele nan fristrasyon:
  - Ki jan yo pa vle pouse zile yo? Y ap twonpe nou!
  Ak flache pye atè, pinga'w wonn te disparèt nan devan an.
  Men, yo deja jere yo blese gwo domaj sou Nazi yo, epi yo sispann ofansif la.
  Nan sezon fredi, Alman yo sèlman defann tèt yo. Yo te gen yon XE-162 anpil siksè nan syèl la, yo te kenbe fèm. Sou tè a, zam nan pwòp tèt ou E-25 plis oswa mwens bay pwoteksyon. Tankou lòt tank yo. "Tiger" -2 a te modènize, li te resevwa yon motè pi pwisan nan 1000 puisans, ak yon transmisyon pafè.
  Sovyetik T-54 yo pa t 'ankò pare, ak IS-4 a te gen anpil defo. Ak sa a negatif afekte kapasite konba Lame Wouj la.
  Nan prentan 1946, Nazi yo te eseye atake. Men, twoup yo te anbourbe nan defans Sovyetik avanse yo. Lagè a pi plis ak plis te kòmanse sanble ak Premye Gè Mondyal la, lè defans la pi fò pase atak la, ak liy devan an se inaktif. Nan ete a, Alman yo tou te eseye avanse, men san siksè. Ak nan otòn ak sezon fredi, Lame Wouj la te deja avanse, epi tou li anbourbe nan defans Alman an dans. Anplis, Fritz yo te deja adapte yo goumen nan sezon fredi a, ak ekipman yo pa t '"flote" anpil nan frèt la. Ak tank la nan "E" -50 seri a te pwouve yo dwe yon machin siksè, ak byen efikas.
  Vrè, machin nan te peze prèske 65 tòn, men sa a te rekonpanse pa yon motè pwisan, tou trè efikas zam nan 88 mm nan 100EL, zam-percing, egzat, rapid-dife.
  T-54 la poko antre nan seri a, ak Alman yo toujou te gen yon avantaj nan bon jan kalite a nan ekipman yo. Ak nan lè a, avantaj yo ogmante.
  Huffman te resevwa, apre katsan (400) avyon ki te tonbe, Lakwa Knight an Iron Cross ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak yon Diamond. Apre avyon an 500th, Lòd Malfini Alman an ak Diamonds.
  Karant-sètyèm ane a te pase nan piki mityèl. Rommel te aji avèk prekosyon, ap eseye bati fòs ak Stalin. Epi finalman, karannwityèm ane a. Lame Wouj la te eseye avanse nan sezon prentan an. Men, li pa t 'kapab kraze nan defans la dans nan Alman yo nan sant la. Nan otòn, Alman yo te fè sèlman yon ti operasyon, nivelman devan an nan nò a.
  Karant-nevyèm ane, twoup Sovyetik fondamantalman te eseye atake. Alman yo te chita nan defans sere. Lame Wouj T-54 ki deja nan seri a, tankou IS-7, te gen MIG-15 tou. Alman yo gen pi avanse ME-362, ak HE-262, ak ME-2010, osi byen ke TA-283.
  Te gen yon echanj nan kou. E-50 te vin pi avanse. Pwa li te redwi a senkant tòn, wotè li tou te redwi, ak defans nan fwon gwo kay won an te ranfòse. E-75 a tou kondanse ak pwa li diminye nan yon sèl satisfezan ak antre nan seri a.
  E-100 la pa janm antre nan seri a, kidonk pwa lou li te kreye twòp pwoblèm pou militè yo.
  Alman yo te kenbe liy devan an, e kounye a, 1950 nan lagè modi sa a te kòmanse.
  Rommel te ofri Stalin lapè. Men, nan kou, mande pou yo kite Twazyèm Reich peyi sa yo ke Alman yo te deja konkeri. Stalin te dakò ak lapè sèlman nan fwontyè yo nan 1941. Men Rommel pat ka dakò ak sa. Depi li te tounen soti ke dè milyon de Alman te mouri pou gremesi.
  Ane 1950 la te pase nan tantativ Lame Wouj la pou kraze devan an. Alman yo te sou defansiv la.
  Rommel mete kèk espwa sou diskotèk. Yo te dekole osi bonè ke lè 1945, men yo te tounen soti yo pa apwopriye pou itilize konba. Men, an 1951, premye machin yo te parèt ak yon vitès kat sonik, ak gras a koule nan jè a laminar, yo te pratikman envulnerabl ak ti zam.
  An 1951, Lame Wouj la te kontinye atake Nazi yo. Men, tantativ li yo te inefikas. Liy devan an rete estab.
  Rommel, sepandan, te resevwa enfòmasyon sou itilizasyon diskèt. Yo pa t 'kapab tire desann, men yo menm yo pa t' tire, men yo te kapab sèlman ram sib lè. Ki, sepandan, bay vitès yo, se deja pa move nan tèt li. Men, li pa t 'kapab bay siperyorite lè sou MIG-15 la.
  Disklets yo te chè ak difisil pou fabrike, e te gen kèk nan yo.
  Ane 1952 te pase tou nan echanj kou, epi lè Lame Wouj la te eseye peze, men li pa mache, defans Fritz la te fò.
  Anplis, Alman yo te itilize etranje nan lagè a. Apre sa, yo kòmande byen ladrès.
  Stalin te mouri nan mwa mas 1953. Lè sa a imedyatman te lakòz dezakò nan lidèchip pati a, paske pa te gen okenn siksesè ofisyèl.
  Ou bezwen pataje post yo. Se konsa, Molotov te vin Prezidan GKO a, Malenkov te vin Prezidan Konsèy Minis, Nikita Khrushchev te vin Premye Sekretè Komite Santral CPSU a, Zhukov, depite inamovible li a, te vin kòmandan Siprèm, ak Vasilevsky te vin Minis defans.
  Byento te arete Beria e yo te tire.
  Men, arestasyon sa a te lakòz kèk konfizyon nan twoup entèn yo. Epi Rommel te bay yon souflèt kraze brize, koupe Lame Wouj la.
  Alman yo te kapab pran Smolensk an 1953, ak twoup Sovyetik yo te kenbe teritwa a jiska Rzhev, vil la li menm. Fritz tou jere bloke Leningrad ankò, ak nan sid la pran Ikrèn ak Crimea, bloke Sebastopol, ak rive nan Don nan tèt li. Se sou Don a ke twoup Sovyetik te sispann Nazi yo.
  Nan sezon fredi, Alman yo finalman kouri soti nan vapè. Molotov, prezidan GKO a, te anonse ke lagè a ta ale nan fen an.
  An 1954, lame Rommel te avanse sou Moskou, men tout tantativ Fritz pou kraze yo te repouse.
  Yo echwe pou pran Leningrad pa tanpèt.
  !955, Nazi yo atake ankò. Yo te eseye pran Stalingrad, men yo te bat yo la epi yo te fè bak pi lwen pase Don an. Tantativ pou pran Moskou tou echwe. Atak sou Leningrad la tou pa t reyisi. Pèt Nazi yo te gwo anpil.
  Ak nan 1956, Twazyèm Reich la te ale sou defans la ankò. E deja Lame Wouj la te eseye atake rejiman Rommel yo. Men, li te manke fòs tou. Pèt yo te gwo tou. Epi an 1956 liy devan an pa t deplase.
  An 1957, Alman yo te gen nouvo tank Leopard, ak Sovyetik la nan seri T-55. Machin sa a te gen yon zam pi pwisan nan kalib 107 mm. Yon IS-12 ki pi avanse parèt tou. IS-10 te modènize.
  "Leopard" Alman an se te yon machin ki pi avanse nan nouvo jenerasyon an, men yo toujou fini. Konbatan ME-562 te parèt tou. Avèk zam ki pi pwisan pase anvan ak gwo vitès. Jis tankou lejè XE-462 la. Epitou yon avyon de gè trè desan, ak limyè. Nan Sovyetik la, yo te byen lwen tèlman ale nan modènizasyon an nan MIG-15, san yo pa retire avyon an Sovyetik ki pi masiv nan istwa a nan aviyasyon soti nan pwodiksyon seri. Lagè a trennen sou.
  Ane 1958 la deja komanse... Se terib konbyen moun soufrans kontinye.
  Rommel, an jeneral, dakò ak lapè, men ak retansyon nan tout bagay konkeri pa Alman yo. Molotov ak ekip li a pa dakò ak sa.
  Jwenn yon kouto sou yon wòch. Ak pèt yo ap grandi.
  Lame Wouj la ap eseye avanse, men li pa ka kraze nan defans yo dans. Nan otòn, Alman yo eseye pran Leningrad ankò, men atak yo repouse.
  Deja 1959 ap kouri tankou yon bèt nan bwa. Wi, tan nan lagè a koule nan gout, men li pase inapèsi epi pa gen anyen yo sonje. Rommel deja fin vye granmoun. Ak Molotov gen anpil ane kòm lidèchip Sovyetik la. Men, lagè a toujou ap kontinye.
  Lame Wouj la toujou sèvi ak MIG-15, men li kontinye modènize li. Pi avanse misil ak sistèm anti-avyon parèt tou. Ak sa ki pi enpòtan, satelit la te deja kapab lanse nan òbit ki ba Latè. Sovyetik te deja gen misil balistik ki kapab frape Bèlen. Sepandan, tankou Alman yo.
  Bonm atomik la pat devlope paske Etazini pa t kwè nan reyalite l e yo pat vle gaspiye lajan.
  Ak Twazyèm Reich la ak Sovyetik la pa t 'nan pwojè sa yo chè.
  Sa te rive deja an 1959, e mond lan poko gen zam nikleyè. Grann Bretay anboure nan lagè kolonyal, dezespere pou kenbe anpi li, ak nan peyi Etazini, monopòl petwòl ak gaz yo ap anpeche devlopman fòs nikleyè a.
  Li te rive konsa ke mond lan toujou san yon bonm atomik. Malgre ke petèt se aparans li ki ta ka fini lagè infernal sa a. Nan ki plizyè dizèn de milyon moun te deja mouri.
  Sou lòt fwon, Etazini ak Grann Bretay te nan lagè ak Japon. An 1946, Etazini te debake twoup yo nan peyi solèy leve a, men samurai yo te jete yo nan lanmè.
  Japon te kontinye bonm ak bonm. Men, li te refize rann tèt li.
  An 1950, Etazini te ateri ankò, fwa sa a pi byen prepare epi sèvi ak yon kantite pi gwo bato, ak avyon ak lòt fòs.
  Japon reziste pou yon lòt ane ak yon mwatye. Tokyo te youn nan dènye yo tonbe, ak anperè a te fè tèt li hara-kiri. Men, menm apre sa, lapè pa t vini. Japonè yo te òganize yon vrè lagè geriya pou okipan Ameriken yo.
  Tout bagay sa yo febli Amerik ak Grann Bretay e yo pa t entèvni nan lagè ant Sovyetik la ak Twazyèm Reich la. Rommel toujou gen resous tout Ewòp. Ak pran an kont teritwa yo okipe nan Larisi, gen pi plis resous imen. Se vre, yon gwo lagè geriya ap pase kont Nazi yo. E menm yon politik ki pi malen ak fleksib nan teritwa okipe yo pa ede Fritz yo pran pye laba epi siprime patizan yo.
  Nan dat 1ye septanm 1959, egzakteman ven ane te pase depi kòmansman Dezyèm Gè Mondyal la. Lame Wouj la t ap avanse nan direksyon Leningrad. Alman yo te eseye pran Moskou yon lòt fwa ankò.
  Konbyen tan ou ka goumen? Se jis yon kochma.
  Nan nenpòt ka, yon batayon nan ti fi Sovyetik chita nan tranche a. Epi li reflete pwochen atak Wehrmacht la.
  Natashka Sokolovskaya tire soti nan yon AK, epi li di ak kontraryete:
  - Bon, konbyen tan krikèt sa a pral koupi byen?
  Zoya reponn lojikman lè li tire sou yon lans grenad epi li kraze cheni yon machin Alman an:
  - Pwobableman, nan dènye sòlda nan!
  Augustine, ki te tire sou Nazi yo, te note:
  - Yon kochma tankou sa a pa ka dire pou tout tan!
  Apre sa, ti fi a wouj ak pye fè jete yon grenad trè mòtèl, chire Nazi yo an ti moso. Apre sa, li di ak yon souri:
  - Non, nou vrèman bezwen touye yo tout!
  Svetlana, tou, ak pye fè, chiseled li, te lanse yon sitwon ansasen. Li dechire Fritz la epi li te note:
  - Petèt nou pral touye ... Si nou menm nou pa pliye!
  Kat vanyan sòlda fi goumen nan bikini. Yo sanble jèn fi ak bèl anpil. Men, yo te alantou pou yon tan long. Yo te goumen depi karannyèm ane a, epi yo deja byen fatige nan lagè sa a. E anvan sa yo te deja goumen nan peyi Espay. Yo te resevwa tou.
  Epi kounyeya pou anpil ane - plis pase dizwitan yo te mennen yon lit inegal kont fachis. Epi li sanble ke pa janm pral gen yon fen nan kwen sa a.
  Natashka sonje kòman, kòm yon ti fi, pandan Premye Gè Mondyal la, li te pote yon pake nan yon batayon nan lame tsarist la.
  Li sanble ke pye l 'yo deja abitye ak tout bagay. Men, si ou mache senkant vès nan yon jou, ti towo bèf ou fè mal, ak plant ou a, menm si callous, kòmanse grate ak fè mal.
  Anplis ou grangou. Se sèlman dlo ki soti nan kouran an ak bè. Men, pa gen anyen nan sezon lete an. Men, eseye mache pye atè nan nèj la pou yon tan long. Lè dwèt yo vin wouj ak ble soti nan frèt la. Epi sèlman mouvman konstan ak abitid tanperaman depi timoun piti sove soti nan fredi.
  Natasha tou sonje tan tsarist. Te gen yon bagay bon sou yo. An patikilye, Ruble tsarist la ta gen yon lajan ki estab ak pri anba beni Tsar Nicholas II a pa t 'grandi. Nan nenpòt ka, anvan lagè a ak Alman yo. Ak estabilite sa a te ede peyizan yo akimile lajan pou achte sa a oswa sa. Epi ou te kapab achte prèske tout bagay sou kredi. Se konsa, li poko yon reyalite ke li te vin tèlman bon anba dominasyon Sovyetik.
  Augustine te voye kado lanmò a ak pye l. Li dechire yo an miyèt moso yon mas Alman ak sòlda yo anboche epi li di ak anmèd:
  - Tout touye moun ak touye moun! Ak nanm nan mande yon lòt bagay!
  Augustine te patisipe nan defans Port Arthur. Se kalite fi batay li ye. Epi ti fi a etènèl. Pou prezève jèn yo, sorcier pa mete soulye nan nenpòt, jèl ki pi grav. Lè sa a se règ inivèsèl yo.
  Epi lè w pye atè, ni bal ni vyeyès pa pran w. Epi ou menm ou bat advèsè yo tankou grap grenn.
  Li te sonje batay sa a ak Japonè yo. Yon lòt ti fi, prèske yon timoun, tire, vize yon fizi sou samurai a ak men mens men fò.
  Ak Japonè yo kontinye monte ak monte, ranpli tout apwòch yo ak kadav. Boreiko, byen fè. Li koupe samurai ak sabre nan tou de men yo, tankou lejand Ilya Muromets yo.
  Yon ti mòn antye nan kadav grandi bò kote l '. Japonè yo toujou blese l ak bayonèt epi jete l. Men, Boreyko te siviv. Apre li te retounen soti nan kaptivite, li te goumen ak Alman yo nan Premye Gè Mondyal la. Lè sa a, tras yo nan lous la pèdi. Kounye a, si li vivan, li deja fin vye granmoun. Epi Augustine pa pran ane. Jiska kounye a, li sanble yon ti fi miskilè ak wo. E menm li te resevwa yon blesi, po li geri san mak ak okenn tras.
  Augustine te sonje jan li te kondui Japonè yo nan vant ak bayonèt li. Epi li rele konsa. Apre sa, li se wouj-chveu ak jèn, men li deja fò ak byen wo, kòm li pral chaje yon zanmi nan yon samurai ak yon talon pye fè nan manton an. Li pran l, li tonbe, li tonbe tèlman san siksè ke bayonèt Japonè a pèse do l.
  Lè sa a, Augustine tire sou Japonè yo san yo pa manke. Men, te gen twòp nan yo. Apre sa, yo te bat Larisi yo.
  Augustine te menm fè prizonye. Li te kòmanse entèwoje l. Yo te pote yon brasero nan pye yo atè, apre yo fin lwil oliv pye callus yo.
  Augustine te kapab kenbe rèl li yo. Li te imajine tèt li kòm sèvant Orleans ki sèlman ri ak souri anba tòti. Yo te pann Augustine sou yon etajè epi yo te bat yo ak yon fwèt. Men, li sèlman ri nan repons.
  Nan fen a, samurai a kite l poukont li e menm retire chèn nan kòm yon siy respè pou kouraj li. Epi Augustine te pwofite sa, li touye de gad, li kouri met deyò.
  Lè sa a, li te goumen nan lame a nan Kuropatkin. Mwen vrèman espere genyen.
  Men, Kuropatkin, kòm si espre, te vle pèdi. Samure yo te pèdi de fwa plis moun ki te touye ke lame tsarist la, men nan fen Larisi yo te bat. Ay, se yon lagè li te ye - Larisi yo te goumen avèk kouraj, yo montre tèt yo yo dwe pi bon sòlda yo nan mond lan, ak kòmandman ki pi move a!
  Augustina te lanse yon grenad ankò sou Nazi yo ak zòtèy pye l yo epi li gwonde:
  - Bon chans ak nou!
  Zoya di:
  - Konnen ki jan yo bay tounen!
  Ti fi ki gen cheve an lò a tou voye yon sitwon ak grasyeuz, pye l ', li ronron:
  - Glwa pou peyi a!
  Zoya te wè anpil bagay tou. Kèlkeswa kote li te goumen. Goumen ak Japonè yo ak nan lagè sivil la. Li te rankontre Augustine la. Epi aprann anpil bagay. La, Natasha ak Svetlana te vin jwenn yo. Se konsa, kat lejand yo te parèt. Ak Lame Wouj la se lajman gras a yo, epi li te kòmanse genyen.
  Zoya anko lanse yon grenad ak pyel li. Mwen frape Leyopa a, epi li kouri sou kòlèg li.
  Ti fi ki gen cheve an lò a di:
  - Se pou Peyi mwen an nan gwo glwa!
  Epi li montre Fritz la lang li. An jeneral, Zoya te sezi wè konbyen pwoblèm Larisi te genyen. Tout bagay te kòmanse ak lagè a, lè Japon atake Larisi.
  Apre sa, Larisi pran tanpèt. Zoya pa t rive nan Port Arthur, men li te goumen nan lame Kuropatkin la. Nan premye gwo batay la, Larisi yo te repouse tout atak Japonè yo e yo te fè gwo pèt sou yo. Men, Lè sa a, samurai a te kòmanse kontoune lame tsarist la, ak Kuropatkin fè bak ale.
  Men, ki jan ou ka pa sonje Alexander Suvorov, ki moun ki tèt li atake lènmi yo. Suvorov konsidere atak pi fò pase defans. Kuropatkin te tounen ensufizant pou kòmand. Epi Zoya te montre kouraj, li pèsonèlman touye Japonè yo ak yon zam epi kout kouto ak yon bayonèt.
  Men, espesyalman anpil samurai li te kapab touye ak yon mitray. Sa te tèlman gwo. Epi li koupe yo tankou yon kouto.
  Zoya te lanse yon grenad ankò ak pye l fè gras, li chante:
  - Glwa pou Peyi mwen! Manman an renmen pitit li yo!
  Svetlana se pi ansyen an nan yo. Natirèl blond ak cheve blan nèj. Li te tou patisipe nan lagè a Crimean ak defann Sebastopol. Se depi konbyen tan li te genyen!
  Lè sa a, li te toujou prèske yon ti fi, pye atè nan yon rad chire, li te goumen ak fòs lènmi siperyè. Svetlana ak premye a nan kat la te vin tounen yon sòsyè. Epi li te ede l anpil nan batay la. Britanik yo, franse, Tirk yo te monte nan atak la. Apre sa, li te tire sou yo ak yon fizi primitif ak frape. Lè sa a, kout kouto ak bayonèt. Epi li touye lènmi l yo. Ak zòtèy toutouni li, li voye bonm endijèn. Nan lagè sa a, Larisi yo te kapab kenbe Sebastopol pou prèske yon ane antye ak fin itilize alye yo tèlman yo te sispann lagè a.
  Men, Larisi Lè sa a, te bay Delta Danube la. Ak pou premye fwa nan yon tan long, li te tounen soti yo dwe bò a pèdi.
  Apre sa, yo vann Alaska. Li te sanble ak Svetlana ke fen mond lan te vini nan tout.
  Men, ane yo te pase. Larisi yo te bat Tirk yo epi yo te reprann Delta Danube. Yon fwa ankò Svetlana goumen, yon supèrb, blond pye atè. Epi li bon pou yon sòsyè - ni bal, ni vyeyès, ni maladi pran ou. Epi ou genyen tèt ou jwe. Epi jis bat zèl.
  Svetlana lanse yon grenad ankò ak pye l ', li gwonde:
  - Pral gen nouvo syèk,
  volonte nou an pi fò pase asye ...
  Chire moun fou a
  Bonjou kanmarad Stalin!
  Men koulye a, Stalin ale. Molotov ki pi enpòtan. Malgre ke li pa tankou yon diktatè tankou Stalin. Ak kòmandan an chèf siprèm Zhukov. Epi Rommel se kòmandan sa toujou. Men, li poko kapab kraze nan Lame Wouj la!
  Natasha tou te voye yon grenad ki ka touye moun ak pye l 'epi li pepi:
  - N'ap bay nanm nou, kè nou, n'ap bay Sen patri nou an! Nou pral kanpe epi genyen, epi nou pa pral epaye lavi nou!
  Vanyan sòlda yo ap goumen. Non, jodi a ord Rommel yo pap kraze defans yo. Yo pral goumen dezespereman epi genyen. Ak gwo Larisi pral fè lwanj.
  Zoya di, li voye yon sitwon ak zòtèy li yo:
  - Solèy klere nan espwa
  Leve sou peyi a ankò...
  Larisi genyen tankou anvan
  Malfini Wehrmacht yo ap bat!
  Natasha te fè remake avèk sajès:
  - Ou bèl tankou toujou ti fi ak cheve an lò!
  Zoya pran yon gwo souf. Mwen sonje ki jan mwen te ale nan rekonesans kont Japonè yo. Epi li pran zam la. Apre sa, ann bat samurai soti nan li.
  Yo koupe yo nan yon foli sovaj. Mwen dezòd anpil lè sa a. Men, li te kaptire.
  Yo te rale mennaj li sou yon etajè, epi talon li yo te boule ak yon fè wouj cho. Men, Zoya te kenbe kouraj li epi li pa t jemi ni kriye. E menm blan ki soti nan fil chalè a sou do a pa t 'fè l' pale.
  Apre yo te tòtire Zoya, yo te mete l nan chenn epi mennen l nan Tokyo. Men, gèrye a te kapab chape. Li te di ofisye a ke li swadizan te konnen ki kote Kuropatkin, retrèt, kache kès tanp lan lame Ris. Oke, li te achte li. Pou pa pataje ak pèsonn, li pran Zoya nan menòt ak chenn nan forè a. Ti fi a pa tèlman senp. Li te kenbe moman sa a, li frape ofisye a nan manton an ak talon wonn li fè epi li koupe l. Apre sa, li pran kle yo, li louvri menòt yo, li kouri met deyò.
  Evaris pa mennen nan bon, epi Zoya kontinye touye Japonè yo.
  Men koulye a, Nazi yo byen klè fin itilize. Kat ti fi-sòsyè yo te fè yo trè ra. Se konsa, anpil tank bat. Apre sa, li te kòmanse frape avyon an atak.
  Ti fi yo chante nan inison:
  - Malfini Ris la sou planèt la,
  zèl, gaye, pral dekole ...
  Oke, yon advèsè trètr,
  Pral bat, kase!
  Rommel ki gen laj, ki gen cheve gri egzamine kat fwon yo. 2 septanm 1959 Ak lagè a toujou ap kontinye, epi Moskou pa te pran. Pa gen Stalin ankò, ak fòmèlman prezidan prensipal GKO a se Molotov. Men, li se sèlman premye a nan mitan egal. Pòs Stalin yo divize, ak kòmandan Siprèm Zhukov la. Epi se kont li Rommel goumen. Malgre ke gen tou Minis la nan defans Vasilevsky. Epi se Nikita Khrushchev ki te dirije pati a. Ak tèt gouvènman an, Malenkov. Genyen tou Prezidan Prezidan Siprèm Sovyetik la, Sovyetik la, ak chèf deta fòmèl Bulgarin.
  Wi, yon konpayi etranj te rasanble kont Rommel. Epi li bezwen kase. Men, Sovyetik la pa bay nan. Ak Twazyèm Reich la fin itilize, tankou Larisi.
  Men, lapè pa ka fè. Rommel vle akizisyon teritoryal. Gouvènman Sovyetik la fè tèt di ensiste sou opsyon zewo a.
  Etazini kounye a nan yon kriz, yo pap ale okenn kote. E Lagrann Bwetay anliye nan lagè kolonyal yo. Se konsa, pa gen okenn fen nan kwen an nan Dezyèm Gè Mondyal la.
  Ak vennyenyèm ane li te deja kòmanse.
  Sèten espwa yo te asosye ak fanmi leyopa. Men tank sa a pa t jistifye tèt li. Yon lòt opsyon se devlopman tank RE-50 la. Sans nan nouvo lide a se kreye yon machin piramid ki se pratikman inpénétrabl nan nenpòt ang. Sa a ta ka yon bon jwenn. Se ak fanmi REs piramidal yo ke Rommel te mete espwa li pou viktwa sou Sovyetik la.
  Men ansyen tank yo toujou ap goumen.
  Men, yo gen bon konbatan.
  Ekipaj la nan Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - kat ti fi, premye eseye tèt yo sou T-3 la pandan atak la sou Polòy an 1939. Machin Alman an te toujou pito fèb lè sa a. Ti fi yo te tire plis sou enfantri a, epi yo te itilize twa mitray.
  Gerda, ki te tire sou poto yo, epi koupe enfantri yo ak kavalye yo, woule:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ak mil dyab nan tèt mwen!
  Pandan y ap tire, Charlotte te fè remake:
  Tout bagay enteresan, men...
  Gerda te voye yon grenad sou poto yo ak pye l' epi li di:
  - Kisa men?
  Wouj la reponn:
  - Men koulye a, nou tounen sòsyè, kisa sa ba nou?
  Gerda, yon ti fi blond, koupe poto yo nan yon pete, epi lojikman reponn:
  "Kounye a, yo pa pral touye nou tèlman fasil!"
  Kristina tou frape poto yo ak yon mitray ak fè remake:
  - Èske n ap prezève jèn etènèl?
  Magda te kondui machin nan avèk konfyans, li reponn:
  - Natirèlman wi! Mwen tcheke! Li te fè yon blese sou tèt li, epi li te disparèt san okenn tras!
  Gerda, te koupe poto yo ak volonte, konfime:
  - Egzakteman! Koulye a, nou pa sèlman moun, men yo te vin devni superhuman!
  Charlotte te koupe poto yo, li di:
  - Mwen se devni selèb!
  Epi ankò, ak pye li, li voye yon grenad ki touye moun. Wi, ti fi a te kraze ak evidamman pa t ap blag ankò.
  Christina, koupe poto yo, te note:
  - Motherland trè bon!
  Ak zòtèy yo fè nan janm yo nan yon bèl ti fi lò-wouj lanse yon sitwon.
  Magda vire tou, li koupe poto yo epi li di:
  - Mwen se yon chanpyon tipik!
  Epi tou, ak pye atè, li pral voye yon grenad ki touye ak detwi tout bagay.
  Kat la nan Polòy kouraz goumen, e menm pran Warsaw. Men, sa pa t ase.
  Apre Lafrans, Gerda ak Charlotte te ale nan Afrik nan kò Rommel la.
  Yon konpayi tifi ki soti nan batayon espesyal SS "Tigers-Barracudas" te pran vòl nan yon avyon transpò Me-323 nan Tinizi. Fanm vanyan sòlda yo tout te tankou yon match, jèn epi yo poko marye. Sitou wo atletik blond, koulè a nan nasyon Alman an, san li yo ak ji.
  De ti fi, yon blond siwo myèl ak yon wouj dife, kanpe deyò nan mitan lòt vanyan sòlda, ki, nan chemen an, yo merite tou pou yo Podium a ak bote yo ak gravite nan je yo. Si tout lòt vanyan sòlda yo te pami konbatan yo relativman ki gen eksperyans ki te jere santi poud pou zam an Frans ak Balkan yo. Men, pa nan yon fason ke twòp, pou pasajè a nan ostilite ak mank de dezi, voye ti fi yo nan epè nan li.
  Yo te deja goumen, de sa yo te trè jèn, nan aparans, prèske ti fi, trè dènye a ranplase moun ki te mouri pandan atak aeryen an. Natirèlman, yo te fòme tou ak tout pedantri Alman yo, men yo te toujou tèlman inosan paske yo te sanble yo te apèn sèz. Vrè roz abandone nan dezè a. Men, an menm tan yo te goumen pou prèske dezan.
  "Tigress Barracuda" wouj dife a te mande zanmi blond li a:
  - Gen anpil nwa nan Lame Britanik la. Yo trè grosye ak mechan, men imajine Gerd, kisa ki pral rive si yo kaptire w epi tòti kòmanse?
  Blond siwo myèl la reponn avèk kalm:
  - Mwen pral eseye pa pran pa Charlotte, men si se toujou volonte Seyè a, mwen p'ap bay lènmi yo anyen!
  Charlotte wouj la te chichote:
  - Gen rimè ke yon gwo lagè pral byento kòmanse nan bò solèy leve a ak Larisi. Ak twoup yo deja rale moute, konsantre fòs yo. Se pa etonan ke anpil enfantri te antre nan lame a, ti fi yo di ke pa gen prèske pa gen gason ki rete nan vilaj yo!
  Gerda dakò ak yon soupi:
  - Wi, sa ta grenpe! Pou fè lagè ak Larisi yo: mechan ak fanatik, ak vast kontinuèl yo ak sezon ivè piman bouk ... Li pral yon bagay terib!
  Wouj la reponn:
  - Larisi yo pa t 'kapab defèt menm ti lame Finnish la, epi nou bat pi gwo fòs lènmi yo! Tout Ewòp deja anba nou, Rommel ap kraze Britanik yo ann Afrik. Poukisa ou panse ou pral pèdi?
  Gerda te reponn:
  - Larisi yo gen yon gwo popilasyon ak vast vas. Yo pral absòbe twòp twoup! Men, si nou pa gen tan pran kapital la nan Larisi anvan sezon fredi, Lè sa a, sòlda nou yo pral tou senpleman friz, ak ekipman an ap fache epi jwenn anbourbe nan snowdrifts, li pral elemantè terib!
  Charlotte souke tèt li kouray.
  - Oh, pa pale de move bagay konsa, ann pito chante yon jan de romans. Sou lanmou...
  Gerda te souri inosan e li te dakò:
  - Natirèlman, nou pral chante pi byen!
  Tifi Barracuda Tigress yo te chante, nan vwa klè, kristal yo:
  pèl, kwafur tranble,
  Mwen enkyete, pwatrin mwen ap tranble!
  Mwen se yon ti fi tankou yon Birch timid,
  Mwen pè deplase epi respire!
  
  E kisa van fre a chichote nan zòrèy ou?
  Sand crunch anba pye pye atè...
  Epi pa gen pi kontan mwen sou planèt la,
  Lè mwen mache avèk ou nan rakbwa!
  
  Revele yon gwo sekrè pou mwen, mezanmi,
  Ki jan ou fè jere yo sezi kè a!
  Men figi ou tris konsa?
  Fil ki pi mens nan ondilasyon te pase sou fwon an!
  
  Jenn gason an reponn mwen ak kè sere;
  Lagè ap separe ou pou yon tan long!
  Pou jwenn nou yon kote nan forè yo nan paradi,
  Satan dwe bat nan lanfè!
  
  Kòm repons, yon Birch mens souke tèt,
  Ou plis pase yon zanmi pou mwen!
  Malgre ke rezilta batay la ka fè dlo nan je,
  Men, Bondye Jezi gadò mouton an avèk nou!
  
  Ann disparèt lanfè demon yo - lonbraj sa ki mal,
  Se konsa ke Achera yo fleri vèt!
  Koupe jenou bronze mwen yo
  Kenbe m byen cherie!
  
  Epi li reponn tankou yon jenn fi k ap plede,
  Li di ak bri branch yo gaye;
  - Wap tann mwen pou yon ane, pijon?
  Tantasyon an nan trepye cho se fò!
  
  Kòm repons, mwen te di l 'konsa sevè,
  - Mwen pa pral yon sivil nan kanpe machin nan!
  E mwen renmen wout militè a,
  Mwen vle goumen, pou defèt mechan yo!
  
  Mwen te rive nan pwen an - koupe branch, galon,
  Yo ban mwen yon nouvo machin ak yon disk!
  Menm si zèb la kriye tankou bèl grenn pèl lawouze,
  Poukisa inosan - te vin tankou yon sòlda!
  
  Lè sa a, ke Peyi a pi chè pou mwen pase tout moun,
  Motherland anlè zetwal yo boule nan nanm nan!
  Se pa anndan an ki pou bare sou kabann lan,
  Epi pase nwit la ak yon fizi nan yon joupa!
  
  Viktwa ap vini, mwen fèm kwè nan li,
  Dayè, kòz nou an toujou dwat!
  Oke, souri pi kontan mesye yo,
  Yon bon sò ap tann nou, kwè mwen!
  Tout fanmi an t ap chante ansanm ak yo, pandan tifi yo t ap souke tèt yo e yo t ap bat men yo. Men, Lè sa a, idil yo te entèwonp, yon sirèn kriye ak avyon angle parèt nan syèl la! Spitfires te eseye atake karavàn rezèv la. ME-109 ki soti nan eskòt eskòt la avèk kouraj te kouri nan direksyon yo. Charlotte-wouj dife menm sote pou kè kontan:
  - Isit la li kòmanse batay la nan lè a! Li pral fre!
  Gerda eksite konfime:
  - Koulye a, nou yo, yo pral bay nan!
  Te gen dizwit Anglè Spitfires, ak kenz Alman Messers, pa gen anpil diferans. Pete machin-zam ak zam avyon yo te mato. Charlotte ri epi lonje dwèt li:
  - Gade jan nou yo bat yo! Bote a!
  Gerda filozofik te di:
  - Nan yon batay, se pa pi fò a pral genyen, men pi mechan ase pou pwovoke li, men pa antre nan li tèt ou!
  - Lagè se yon konpetisyon kote tout moun diskalifye menm anvan kòmansman an! Sipòte Charlotte.
  Li soti nan "Spitfires" angle yo te deja pran dife, e li te kòmanse tonbe, apre l 'alman an te kòmanse tonbe ... Batay la te kòmanse fize ak menm pi gwo feròs. Avyon Britanik yo te gen mitray, pandan ke Alman yo te gen kanon, kèk 20 mm yon sèl pyès, lòt moun te gen otan ke twa zam 20 mm, men te gen sèlman de machin sa yo ... Karakteristik vitès ak manyablite yo se prèske la. menm, petèt menm pou ME -109 menm pwa a pi piti epi li fè vire pi vit. Men, Britanik yo pa tèlman senp tou, se konsa twa nan avyon de gè yo kouri nan transpò a, pa peye atansyon sou dife a kouvèti. Ti fi anndan yo rele byen fò:
  - Vini mesye, pa rate! Fòse dife pli!
  Charlotte rele byen fò:
  - Furr! Furr!
  Me-323 se yon gwo transpò ki kapab pote jiska 200 twoup, li gen sis mitray zam defans. Yo ranje nan yon sistèm "erisyon" epi yo kòmanse majigriyaj ... Konbatan tire, ak gwo kalib bal pèse po a ak pèse kouch la. Ti fi vanyan sòlda yo sote tounen, pandan y ap kriye tankou kochon:
  - Fè ti lyon soudevlope.
  Youn nan ti fi yo branche epi li konvulse. Yon fi-doktè sote sou li epi imedyatman di:
  - Li kònen dwat nan! - Epi li fè yon pansman. Li kalme epi li eseye kenbe jemi li yo.
  Men, Lè sa a, Messerschmitt a antre nan dèyè a nan avyon de gè angle a, vaksen egzat epi li pran dife ak tonbe. Ti fi gwonde:
  - Etonan! Sa a se nèg nou an!
  Nan moman sa a, mitiyè machin ki kouvri fuselage a (e sa a se yon nonm) tonbe pèse pa yon bal dwat nan. Gerda kouri tankou zèklè, kole sou fil la epi li tonbe, bòt li vole. Yon jèn ti fi flickering ak fè, pinga'w woz nan yon koup la so nan kò yo desann, sote nan mitray la ak peze deklanche la. Plon se krache soti nan barik la ak Spitfire a pèdi kontwòl, kòmanse tonbe nan yon tailspin.
  Ti fi bèt nan bwa kriye ak plezi epi chante:
  - Puck! Machin pou lave! Almay kont Grann Bretay de - zewo!
  Gerda, sepandan, pa t 'gen tan tire desann dezyèm avyon de gè a, li te detwi pa pilòt Alman yo. Batay lè yo pase, epi yo te pèdi plis pase mwatye nan avyon de gè yo, Britanik yo kouri met deyò. Nòt la te 11 kont 3 an favè Alman yo. Ti fi yo te rele nan repons, se konsa kè kontan ak bay men youn ak lòt. Yo fè lwanj tou pou Gerda, ki pa pèdi tèt li e ki anrejistre premye avyon ki te tonbe a, viktim li, kòm byen li! Ti fi a te rouj ak anpil eksitasyon epi li di:
  - Wi, mwen pa t sonje tèt mwen! Eske se te yon bagay konsa? Konplètman impensable! Mwen nan yon vizyon...
  Charlotte boumonnen ak yon souri mechan:
  - Men, mwen pa ka padone tèt mwen pou reta. Se konsa, jis pran fren yo!
  Kòmandan konpayi Madeleine te konsole Charlotte:
  - Genyen toujou anpil batay devan yo! Sa se Afrik!
  Charlotte ri epi di betiz:
  - Timoun piti pou anyen nan mond lan, timoun yo pa ale nan Afrik pou yon ti mache! Lafrik gen reken, Lafrik gen goriy, ak Lafrik gen gwo kwokodil! Men, Gran Reich la; te di nou - pa dérive!
  Tout tifi yo ri nan inison. Ala gwo li te...
  Kapital la nan Tinizi, tou pote non an, Tinizi, li kay baz prensipal la nan Nazi yo nan Lafrik. Alye prensipal la nan Almay: Mussolini te antre nan Dezyèm Gè Mondyal la sèlman sou 17 jen, senk jou anvan rann tèt Lafrans. Li te vle "genyen", oswa pito choute, yon lènmi ki te deja bat yo nan lòd yo jwenn pwogrè konsiderab teritoryal. Oke, si Almay echwe, louvri dezyèm front sid la kont Twazyèm Reich la tèt ou! Lame Italyen an te aji, pa gen anpil siksè, e malgre siperyorite a akablan nimerik, te kapab avanse sèlman kèk kilomèt nan pri a nan pèt gwo. Men, se konsa Mussolini pa t ' patikilyèman siksè antre nan lagè a. Nan lavni an, Italyen yo te goumen anpil san siksè. Bits nan Lagrès, malgre siperyorite nimerik yo, nan peyi Letiopi, ki gen prèske senk fwa plis fòs pase Britanik yo, ak nan Libi, li te pèdi prèske tout teritwa a ak pwi lwil oliv ki te deja kòmanse devlope. Men, Rommel, yon jèn jeneral ki te rantre nan Pati Nazi a, menm anvan Hitler te vin sou pouvwa a, te fè kont-atak pi fò kont Britanik yo. Anplis, li te lanse yon ofansif menm anvan transfè fòs prensipal yo, li te gen sèlman dis tank ak senkant kamyon degize kòm yon tank. Ak yon jete rapid, pi bon jeneral Britanik Kolenkor la te kaptire, ak prèske tout peyi Libi tounen nan kontwòl Nazi yo. Sepandan, fò Tolbuk ki byen fòtifye, se konsa medyòk rann pa Italyen yo, toujou kenbe! Rommel gen sèlman desan (200) tank, tout T-1 ak T-2, sa vle di, limyè, ak yon lòt desan (200) Italyen yo se jeneralman tankèt machin-zam ki peze 2.7 tòn. Natirèlman, ak fòs sa yo li difisil pou goumen ak Matildas: gen zam devan 78 mm ak 70 mm Cromwells. Pandan ke devan an tanporèman estabilize, tou de bò yo ap ogmante fòs ...
  Konpayi SS yo te ateri nan ayewopò a epi yo te imedyatman soufle nan lè cho Afriken an. Toujou ete, jen ak Lafrik! Ti fi yo, sepandan, yo te eseye tache tèt yo epi yo pa montre ke yo te cho. Lè sa a, Madeleine bay lòd:
  Ann fè yon mach atravè dezè a! Ak an menm tan an nou pral teste krèm pwotèj kont solèy, ou pral sote nan chòtdeben!
  Ti fi yo grimased nan mekontantman: yo te fè eksperyans sou ankò. Malgre ke, nan kou, nan yon kostim de ben nan tankou yon chalè li se pi plis bèl pase yon inifòm, e menm vès bal, ki kapab tou fòse yo mete.
  Ti fi yo byen vit chanje nan kostim de ben, ki pentire nan koulè dezè a, yo te kòmanse frote ak krèm pwoteksyon, ki, nan chemen an, ta dwe tou ede yo bwonze pi vit. Gerda te ede baw Charlotte, e sa Gerda. Wouj la fè remake:
  - Sa yo se Tinizi a menm, sou katye yo nan bidonvil yo, sèlman nan sant la nan senkant kay wòch ak yon douzèn moske. Mwen te li istwa fe e mwen te espere wè palè manyifik ak yon sous dlo ak jaden nan mitan Arab yo!
  Gerda reponn ak yon soupi:
  - Ay, si nan mond nou an li te tankou nan yon istwa fe! Ay, monn nou an se san pitye, enjis, trètr! Kò a ap plenn, li soufri nan gwo lapenn!
  Charlotte kontinye:
  - Men, nonm lan se entelijan, pwogrè bèl pouvwa! Menmsi ta sanble Senyè a bliye l!
  Kite pou kont yo nan kostim de ben yo, ak yon ti kras rense nan dlo fre anvan yo aplike krèm nan, ti fi yo bèl ki gen eksperyans kèk soulajman. Si sou avyon an tèt li, li te toujou pa tèlman cho, Lè sa a, nan ayewopò an ak vil la se jis lanfè. Se vre, lòt tigrès barracuda te deja goumen nan Lagrès, kote li fè cho nan mwa avril, men yo toujou pa tankou nan Lafrik nan ete a.
  Apre douch la, ti fi yo te nan pantouf kwi, men Madeleine te bay lòd:
  - Ranmase yon lòt krèm epi wile plant yo byen! Ou pral mache nan dezè a pye atè! Ki sa w ap bat je - ou konprann, kidonk kontinye.
  Ti fi yo andwoupe tèt yo ak pye grasyeuz nan janm fè, tifi, san anpil antouzyasm. Apre yo tout, sab la nan Sahara a se prèske yon chodyè fri. Vrè, isit la li toujou fèmen nan kòt la, ak Meadows anvayi ak remèd fèy souvan tonbe. Men, kouri ak plant fè sou wòch, gravye, sab, ki chofe solèy la Afriken? Sa a se jeneralman sovaj!
  Sepandan, ti fi yo pa tèlman sissy, pwogram fòmasyon elit la gen ladann mach fòse pou tifi ki soti nan Inyon Alman Fanm yo, epi tou souvan pye atè, ak sou tèren difisil. Pou vanyan sòlda yo pa diskite! An jeneral, pou Almay fachis, nati anvi a pou eksperyans divès kalite. Hitler se yon admiratè cho nan teyori Nietzsche a de devni selèb la, oswa moun nan tan kap vini an. Li dwe pi fò, pi vit, pi entelijan ak pi mechan pase moun modèn. Yon sòlda vre Alman dwe: fò, vit, fè tèt di - paske li se yon aryen! Men, fanm aryen ki bay nesans ewo yo dwe tèt yo ewo, epi yo ta dwe nouri fòs! Se poutèt sa, ti fi ki pi byen antrene yo fòme entansif, tanperaman, edike! Se konsa, bèl kalite yo, jenetikman don, yo dwe ale nan ekstrèm redi nan dezè Afriken yo: pwouve ke aryen an ak aryen an ka jere tout tès yo, epi yo pa baryè a ke yo pa ka pran - sòlda irézistibl ak brav nan Twazyèm Reich la. !
  Epi, koulye a konpayi an, kite kan militè a, kouri sou baton yo lapèch etwat, wòch nan Tinizi.
  Talon ti fi a pike nwa, ti wòch byen file nan wout la, epi kwit ak mechanste. Men, librifyan an adousi boule yo yon ti kras, epi lè ou kouri vit, li pa kwit anpil, byenke solèy la te pase apre midi ak tanperati a nan maksimòm li yo. Sepandan, timoun Arab sal vin pi piti, ak ti talon nwa, san okenn krèm, epi yo pa menm fwonte. Sanble yo gen kal sou plant yo. Nan ti fi prèske toutouni nan kostim de ben, ak ak kò devlope miskilè, gason Arab gade; bouch yo louvri, epi fanm yo deplase pi vit sou kote yo, vlope tèt yo menm pi byen sere nan yon vwal nwa.
  Epi ti fi yo kouri kenbe machin zam sou zepòl li ak chak yon sakado ak pwovizyon ak grenad. Ak sa a se yon total de ven kilogram ... Menm si nou pran an kont ke ti fi yo te ranmase fizikman fò, epi yo te fòmasyon nan kondisyon Spartan pou plis pase yon ane, Lè sa a, sa a se toujou pwa, espesyalman si chalè a se. plis pase senkant degre nan lonbraj la, epi li nesesè simonte distans maraton an.
  Gerda kouri, ap eseye respire kòm byen ke posib, pou li ta gen ase fòs pou yon tan ki pi long. Malgre ke li pa t 'viv anpil, uit dènye ane li yo te pase nan yon lekòl espesyal pou timoun nan elit jenetik la. Men, sa pa vle di ke yo te viv nan kondisyon konfòtab. Okontrè, leve nan senk nan maten, dousing ak yon douch glas, egzèsis difisil, yon èdtan kouri ak Lè sa a, yon koup de èdtan nan travay. Lè sa a, etidye, anvan manje midi, fòmasyon ankò, ki gen ladan batay konba. Fòmasyon militè, etid, fòmasyon, jiska dis è, apre sa limyè yo soti. Se vre, yo te byen manje, men yo pa t bay vyann, legim, fwi, pwason, sirèt ak bagay dous, sèlman pou anivèsè nesans Führer a, Nwèl ak 1 me. Pratikman pa gen tan lib, tout bagay estrikteman reglemante... Moun nan tan kap vini yo te fòme nan men yo, ki te sipoze dirije Latè. Himmler li menm, chèf SS la, te kenbe yon pwogram konsa anba kontwòl.
  Isit la ti fi yo koupe memwa yo ... Koulye a, yo bonbadman pozisyon Sovyetik sou tank la Leopard-100. Epi, nan kou, pye atè ak nan anyen men yon bikini - se konsa sorcier goumen, ki pa gen laj nan tout nan ven ane, epi yo toujou jèn ak fre tankou dezi prentan.
  Machin sa a se espesyal - ak yon bonm jè, ak yon zam long-barik anti-tank.
  Gerda revoke epi li di:
  - Glwa pou patri a!
  Charlotte peze bouton joystick yo ak pye l'. Li kraze yon lòt tank Sovyetik T-54, yo poko te retire yo nan pwodiksyon an.
  Apre sa, li tcheke:
  Mèsi Rommel!
  Christina, ki te goumen tou nan Leopard 100 la, te peze bouton yo ak zòtèy pye li yo epi li chirpe:
  - Glwa pou peyi a!
  Magda, ki te tire ak mitray, te fè remake:
  - Ak tout bèl pouvwa pou nou fi barracuda!
  Wi, yo te vanyan sòlda nan acrobatics ki pi fre.
  Gerda ankò peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l ', kraze zam Sovyetik la (yon ti fi sòsyè move, byenke yon sèl bèl!), Epi vyaknula:
  - Mwen pral touye tout moun!
  Epi ankò devan li, kòm si se te yè, souvni yo te klere;
  Yon distans senkant oswa menm yon ti kras plis kilomèt deja te kouvri, yon chaj kolosal nan chalè konsa ak yon chaj, pou ti fi sa yo. Gerda, Charlotte pa santi kò yo ankò, yo kouri tankou sonnambulis, yo santi yon bagay ki chire misk yo, ak yon doulè nan tèt yo. Men, isit la vini kòmandman an:
  - Ale yon etap! Ase pou premye fwa!
  Ti fi yo ralanti epi mache deja nan yon vitès rapid. Pinga'w kòmanse grate, menm plis. Gerda di Charlotte:
  - Soti nan lanfè nan pigatwa!
  Mennaj pa dakò.
  - Soti nan pigatwa rive nan syèl la!
  Tè wòch la fini ak pye yo fè, fin itilize nan ti fi yo ap mache sou mou, zèb emwòd la. Gerda di:
  - Ak jan kè kontan, apre yo te tòtire pa wòch pike ak sab yo boule nan dezè a, yo mache tankou yon tapi velours natirèl!
  Fwa sa a Charlotte te dakò fasilman.
  - Natirèlman, li vrèman se paradi! Apre yon mach piman bouk konsa! Men, mwen panse ke li pral menm pi difisil.
  Lè ti fi yo te finalman rive nan lakou rekreyasyon an, Madeleine te kanpe yo epi li te bay lòd pou yo kouche sou do yo. Apeprè te santi pye dis pi gwo vanyan sòlda yo epi li te di ak satisfaksyon evidan:
  - Bèl! Epi po a pa dekale, epi pa gen okenn ti anpoul sou sèl la. E menm pinga'w yo pa t' gen pousyè, yo te rete woz, kòmsi ou te jis soti nan beny lan! - Tall Madeleine, pran yon poz, ak yon zanmi ak vitès la nan zèklè jete yon ponya. Lam la te klere tankou yon lapen solèy leve soti nan yon glas pa yon elèv lekòl, ak pwen an kloure yon gwo, eskòpyon nwa. Vwa ofisye SS la te vin pi graj, e bèl karakteristik figi ti fi a te vin pi difisil. - Demen nou pral kouri soti nan maten rive nan aswè. Poukisa ou tòde figi - èske ou aryen oswa ou pa? Si se wi, lè sa a nou dwe kenbe tèt ak, moun ki tonbe, nou pral tire sou plas la! Kalkile premye a, dezyèm lan.
  Lè sa a, te gen yon rèv, ak Lè sa a, yon Awakening, epi ankò ou kouri.
  Gerda leve, bridsoukou sote, tifi yo byen vit aliye. Nou lave, bwose dan nou epi ankò grese ak krèm pwoteksyon ak yon mach fòse nan dezè a. Se konsa, yo pye atè nan chòtdeben yo epi yo kouri nan lanfè a Sandy.
  Timoun Arab yo lonje dwèt yo sou yo sezi epi yo sifle:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda te gade toutotou epi li te gade pye palmis ki t ap bese yo, epi li te di Charlotte:
  - Ankò nan lanfè!
  Diva wouj la reponn ak yon souri:
  - Tout moun yo se moun k'ap fè peche, ak mò yo ye a se eta natirèl la nan pechè yo!
  Gerda fè yon klin tounen.
  - Nonm pa ka fè peche!
  Charlotte te souke tèt li epi li te kòmanse eksplike pandan l te kouri:
  - Mwen dakò! Menm mil fwa dakò! An jeneral, peche se yon konsèp relatif, ak piman imen. Pa egzanp, si nou pran moralite ansyen monn nan, Lè sa a, nan li, li te bon ke li te benefisye ni moun nan tèt li ak kalite tribi li. Pa egzanp, adiltè te konsidere kòm yon benediksyon, pa yon peche!
  Gerda fasilman dakò:
  - Dwa! Führer tèt li kwè ke li pi bon pou yon fanm vin ansent nan yon ewo lagè pase nan men li, lwen toujou vanyan gason. Espesyalman si mari a tou gen siy danjere, san enpur.
  Madeleine di ti fi yo:
  - Sove souf ou ti fi, fwa sa a nou kouri nan fatig!
  Gerda tounen souri.
  Ou ka fatige, men ou pa ka fatige.
  Pandan yon demi èdtan ti fi yo kouri an silans, epi answit Charlotte di:
  -Ou konnen ki rèv dwòl mwen te fè yon mennaj?
  Gerda te sezi:
  - Wi, mwen konfese tou! E kisa?
  Charlotte, yon souri, reponn:
  - Anyen! Tankou yon rèv ke mwen te yon vanyan sòlda nan lame a nan gwo barbare Attila la. Epi nou goumen ak sir ansyen Wòm. Ak tout bagay te tèlman bèl ak mechan an menm tan ...
  Gerda ri nan repons.
  - Ou konnen, mwen reve sou li tou! Yon ti jan etone konyensidans. Mwen te wè ou nan rèv mwen!
  Charlotte fè yon klin tounen.
  - E mwen menm ou! Ou te goumen byen, menmsi gèrye a je etwat ak figi jòn te prèske touye ou!
  Fwa sa Gerda pat yon ti sezi, li sezi:
  - Pa kapab! Kidonk li pa rive de moun wè menm rèv an menm tan?
  Charlotte reponn:
  - Si grip la malad ansanm, lè sa a rèv la ka menm. Men ki jan li ale! Mwen tande ke nan sosyete Thule a gen medyòm espesyal ki pran yon posyon ak respire nan tentur èrbal, ak Lè sa a, plonje nan vizyon! E yo byen reyisi vin pwofèt!
  Gerda, ki te sote sou pave a, te dakò:
  - Sètènman! Nan prensip, kado pwofesi a pa mande pou pouvwa Supernatural, ka tou senpleman gen byen materyèl, e ankò lwa fizik ki pa rezoud nan lanati. Men, ki objektif rèv sa a?
  Charlotte leve zèpòl li epi li reponn:
  - Mwen pa konnen! Petèt Twazyèm Reich la pral defèt Grann Bretay ak Etazini dèyè lyon an oswa ... Isit la ou ka devine pou yon tan long!
  Gerda t apral di yon bagay, lè toudenkou zòrèy li pran bri motè yo toujou tande. Malgre distans la, li te evidan ke motè yo nan avyon yo te fè bwi, e ke yo te apwoche anpil ... Madeleine kòmande:
  - Ki etap la nan nimewo a fè egzèsis de: degize.
  Ti fi yo te kanpe, yo te retire rad kamouflaj, pentire pou matche ak koulè dezè a, nan sak lekòl yo. Lè sa a, yo te kòmanse rapidman fouye nan, pandan y ap soti nan pi wo a li pa te aparan, ki te anòmal. Isit la Gerda te remèsye sò ke yo te gen tou de zam ak pèl sapeur. Sinon, ti fi yo nan dezè a ta ka bèt fasil pou avyon atak Britanik oswa bonm plonje. Charlotte, k ap grate sab la ak pye l, li di:
  - Li sanble ke nou pral oblije santi poud, menm nan Tinizi ... Fason yo nan Seyè a se inscrutable!
  Gerda ak yon gade sounwa objeksyon:
  - Mank konesans egzat toujou move, ak yon sèl eksepsyon, lè li rive nan plan yo nan Toupisan an!
  
  KIJAN ETAZINI AMERIK TE FÈ YON DIFERENT AK SA KI TE SOTI L
  Lèzetazini pa t enpoze yon anbago lwil kont Peyi Solèy k ap monte a. Sa a te mennen nan lefèt ke, apre kèk ezitasyon, Japonè yo poutan atake Sovyetik la. Yo reyèlman te vle pran revanj pou Khalkhin Gol epi yo pa t 'vle jwenn yon repitasyon kòm chapote. Men, reyèlman atake Sovyetik la apre sezon otòn la nan Moskou, Lè sa a, tout moun pral di ke samurai yo fyè nan mo vyèt yo atake kadav Sovyetik la.
  Lè Japon te fini tout preparasyon yo e li te rale fòs yo, li te frape 1ye septanm 1941. Twoup li yo sou tè a te anpil anpil ak disipline. Aviyasyon ak marin yo tou fò. Inite tè yo te tounen yon ti jan pi fèb an tèm de ekipe ak ekipman lou. Men, Sovyetik la nan sans sa a se pa fò nan tout. Anplis de sa, tank yo Japonè yo limyè, ak bon manyablite. Apre sa, yo kouri tankou bèt. Apre sa, yo te kòmanse diseksyon pozisyon Sovyetik yo.
  Japonè yo atake ak anpil antouzyasm ak byen avèk siksè. Apre sa, yo jere kraze nan defans la. Ak kònen nan Vladivostok te tounen soti toudenkou, ak byen efikas. Ak mas la nan sòlda Sovyetik ak maren te mouri. Epi samurai yo t ap avanse.
  Nan batay, twoup yo trè ewoyik ak monte pi devan. Apre sa, yo soufri pèt, men kontinye ofansif la. Epi yo pran tanpèt.
  Stalin pa t 'kapab transfere yon sèl divizyon soti nan Ekstrèm Oryan an. Anplis, samurai a te kaptire pi fò nan Mongoli nan mouvman an ak Lame Wouj la jete fòs nan mitan rezèv yo prese fòme. Ak toupre Moskou te gen yon katastwòf. Twoup Sovyetik yo te kraze an miyèt moso. Nòt la te ale nan kèk divizyon, ak Nazi yo pa t 'gen inite Siberian kont tèt yo. E sa te ase pou genyen.
  Kòm yon rezilta, Moskou te antoure. Ak Stalin apèn jere yo sove soti nan la.
  Poutan, kapital la te reziste ansèkle jouk nan fen Desanm. Alman yo te kapab pran Ryazan ak jwenn yon pye nan vil yo. Siksè a te fasilite tou pa lefèt ke te gen anpil dezè ak dezè nan Lame Wouj la. Japonè yo te kaptire prèske tout Primorye epi koupe Vladivostok. By wout la, Stalin te eseye kenbe Mongoli a tout pri ak seryezman febli inite Sovyetik yo. Kòm yon rezilta, Nazi yo avanse pa sèlman tou pre Moskou, men tou nan sid la, kraze nan Kokas la.
  Apre sa, Latiki te antre nan lagè a. Dezyèm ak byen espere pwoblèm nan. Tirk yo, ki te goumen trèz fwa ak Larisi, tou reve pou tire revanj. Ak suedwa yo tou te antre nan lagè a. Yo te sonje tou doleyans istorik yo. Ak swaf t'ap nonmen non ak akizisyon teritoryal yo te vin pi fò pase cham Kolontai.
  Divizyon swedwa yo te lanse yon ofansif nan direksyon Murmansk, epi koupe vil la soti nan tè pwensipal la, ki fè sitiyasyon an trè difisil. Ak Leningrad te nan yon blokaj konplè. Lame Wouj la pa t 'gen fòs pou repwann Tikhvin ak Volkhov. Se konsa, li te tounen soti yon blokaj total ak destriksyon nan pouvwa pa grangou.
  Apre sezon otòn la nan Moskou, Lame Wouj la te eseye fè yon kont-ofensif, men li te fèb. Kònen konba inite Sovyetik yo tonbe, epi yo literalman gaye. Stalin te rele byen fò, men li pa t 'kapab ofri anyen ki entérésan. Soti nan abitid, diktatè a te kòmanse ekzekisyon an mas ak represyon. Ak sa sèlman fè sitiyasyon an vin pi mal.
  Nan sezon prentan an, Alman yo rekòmanse ofansif yo ak yon je nan Kokas la. Rezistans twoup Sovyetik yo te febli, epi Nazi yo te pran Stalingrad prèske imedyatman. Tankou Grozny ak Ordzhonikidze. Lè sa a, yo ini ak Tirk yo e yo te kòmanse yon kanpay ansanm kont Baku.
  Isit la, nan kou, li tèlman fasil pa reziste Fritz la. Ak Baku te tonbe nan mwa jen 1942. Stalin te gen yon konjesyon serebral, e te gen yon divize nan lidèchip la. Pati swiv Molotov, pati swiv Beria, pati swiv Zhukov. Alman yo te deja avanse prèske san yo pa rankontre rezistans. Yo te okipe rejyon Volga ak Kazan, rivyè Uralsk, epi yo te kaptire Orenburg. Apre sa, yo te deja mache nan Sverdlovsk, kote sezon fredi kenbe yo.
  An menm tan an, Nazi yo te pran tou Azi Santral, ini ak Japonè yo. Etazini poko antre nan lagè a, men li klè ke sa a pa pral pou lontan. An Desanm 1942, Japonè yo te atake baz ameriken an nan Perou Harbour e yo te kòmanse yon gwo lagè nan Pasifik la. Siberia te deja anba kontwòl yo. Hitler tou te kaptire prèske tout nan Larisi, epi finalman tounen vin jwenn Lwès la. Premye a tout, li te deside pran Lafrik, epi kraze Grann Bretay ak avyon.
  Reyinyon an ak Franco te fèt nan ton wo. Fuhrer a, refere li a viktwa li kont Sovyetik la, mande gwo konsesyon. Ak an patikilye kite twoup yo nan Twazyèm Reich la Gibraltar san okenn kondisyon.
  Franco te dakò ak sa. Epi Nazi yo te deplase, yo te pran vil fò a, epi yo te kòmanse transfere twoup yo sou distans ki pi kout nan Maròk.
  Epi yo te kòmanse pran kontinan nwa a. Apre sa, yo te fè li san okenn pwoblèm. Twoup Britanik yo te pi fèb an tèm de zam, ekipman, ak disiplin.
  An 1943, Alman yo te parèt nan yon seri de avyon de gè ME-309 ak zam trè pwisan. Twa zam avyon 30mm ak kat mitray 14mm. Sa a se pouvwa a - nan sèt pwen tire. Ak machin Britanik ak Ameriken yo ap bat Fritz a byen. Se vre, avyon de gè a te jis kòmanse antre nan sèvis. Epi tou Alman aces. Ak Marseille pilòt ki pi tèribl yo. Nonm sa a se yon lejand ak nan istwa reyèl mete yon rekò sou swasant-yon avyon te tire nan batay pa mwa. Men, isit la li te rete vivan epi nan mwa janvye 1943 depase kantite twasan avyon ki te tonbe.
  Pou sa a, pou premye fwa nan Twazyèm Reich la, yo te prezante yon prim pèsonèl pou li: Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Marseille te vin tounen yon lejand vole vre ak terminateur. Pandan sezon prentan 1943, twoup Alman yo te pran tout nò Lafrik la e yo te rive nan Nijerya. Ak nan peyi Lejip, yo te bat Britanik yo, kaptire tout Mwayen Oryan an, ansanm ak twoup yo ki te soti nan Kokas la. Apre sa, yo atake Britanik yo nan Soudan, konkeri peyi Letiopi pa Me.
  Pandan sezon prentan an, Marseille te pote kantite avyon ki te desann pa exploits li a senksan. Apre sa, li te resevwa yon gwo rekonpans: kwa Knight an nan kwa a fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds. Kidonk, sizyèm degre prim lan te etabli nan lòd eksepsyon. Apre sa, li te deside ke kwaze Knight an nan kwa a fè ak Diamonds ka bay ankò. Pou desan senkant ak fèy ajan, pou katsan ak lò, pou senksan ak platin.
  Nan sezon lete an nan karant-twa, Nazi yo te konplete kaptire nan dènye rejyon yo nan Sovyetik la nan Siberia, fini nan Larisi ansanm ak Japonè yo. Epi ann Afrik yo rive nan Lafrik di sid, e an septanm yo pran Gibraltar.
  Aterisaj sipriz la nan Grann Bretay nan Novanm 1943 te yon siksè konplè. Britanik yo te pran pa sipriz. Ak nan dis jou Grann Bretay tonbe.
  Se konsa te fini premye etap Dezyèm Gè Mondyal la, men Etazini toujou rete. Epi li pa fasil pou jwenn li.
  Hitler te deside bati yon flòt sifas pwisan nan yon vitès akselere. Ak Alman yo anba dlo te pwisan. Ak batay yo dewoule nan lè a.
  Marseille pa fevriye 1944 te depase mil avyon ki te tonbe, epi yo te bay dezyèm kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak dyaman. Se konsa Marcel te kanpe deyò la a, epi li fre.
  Ane 1944 la te pase nan batay feròs tou de sou tè ak nan lanmè. Alman yo te kaptire Islann - li te fè operasyon Icarus, ak Lè sa a, konplete avèk siksè kaptire a nan Greenland.
  Rive nan fen ane a, Marseille te debat 2,000 avyon e li te deja resevwa kat kwa Knight nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak dyaman.
  Yo te kòmanse kolekte twoup nan Amerik Latin nan. Ajantin te pro-Alman, pandan y ap Brezil te chwazi bò kote ki pi fò Twazyèm Reich la.
  Apre sa, li te ale transfere twoup ak lòt gwo fòs nan Amerik la. An 1945, nan mwa me, aterisaj la nan Kanada ak atak la sou Venezyela te kòmanse. Batay yo te feròs, e balans yo te balanse yon bò a yon lòt.
  Marseille depase twa mil avyon ki te tonbe. Epi li te deja gen sis prim.
  Pandan ete a, Nazi yo te kapab pran tou de Meksik ak Kanada, ak nan otòn la yo te deja travèse nan teritwa a nan peyi Etazini. Amerik te dezespereman sou defans la. Men, chans li genyen pou l genyen yo te fonn tankou yon boul nèj. Ak Nazi yo nan mwa janvye 1946 yo te kapab kraze nan New York ak Washington. Marseille te depase senkmil avyon ki te tonbe epi yo te bay yon prim espesyal: Grand Cross of Knight's Cross of the Iron Cross. Yo te etabli yon prim espesyal pou yon as difisil konsa.
  Nan mwa fevriye 1946, tou de New York ak Washington te tonbe, e Etazini te kapitile nan mwa mas.
  Se konsa fini Dezyèm Gè Mondyal la. Mond lan te divize pa Twazyèm Reich ak Japon. Nazi yo tou te kaptire ti eta yo, rato yo anba yo. Men, sa a pa t ase pou Hitler. Le 20 Avril 1955, li pa vle sipòte yon rival jeopolitik devan Japon, nimewo en fachis la te atake Peyi Solèy Leve a ak tout koloni li yo. Se konsa, te kòmanse yon nouvo gwo lagè. Samure yo toujou fò. Men, lame Alman an ak tank piramid ak sokoup vole se pi plis teknolojik.
  Sepandan, Japonè yo goumen fanatik. Epi yo pa pral bay. Men fachis yo ap avanse. Yo gen pi bon tank.
  Pou egzanp, yon machin pou de manm ekipaj ki peze senkant tòn, ak yon motè nan 2,500 mil puisans. Imajine ke kalite vitès ak bon jan kalite woulib. Ak fòm nan se nan fòm lan nan yon piramid. Li pa tèlman fasil kraze nan tankou yon mons kolosal.
  Epi Charlotte ak Gerda monte sou tank sa a. Yo bat tank Japonè yo ak defèt samurai yo.
  Ti fi Ris, Natasha ak Zoya, tou goumen ak yo. Yo goumen ak tout kòlè sovaj yo. Apre sa, yo tire soti nan yon kanon wo-presyon, kraze machin yo nan samurai la.
  Natasha chante:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay, ak ki moun nou pral jwenn nan batay! Ann pa blag sou sa! Ann dechire l!
  Epi ankò li pral pran ak tire, kout pwen nan Nazi yo. Epi li kraze metal la an miyèt moso.
  Epi Alvina ak Albina ap goumen nan syèl la. Ti fi sa yo tou fre ak anpil avyon yo te desann pandan lagè ak Amerik la. Ak pwobableman deja cosmic bèl. Apre sa, yo tire pilòt Japonè yo ak zòtèy pye yo fè.
  Alman yo pi fò nan syèl la ak pi byen ame. Ak samurai a genyen. Apre sa, yo mouri, tonbe nan chodyè yo. Apre sa, yo byen kraze pa vanyan sòlda yo mechan nan Twazyèm Reich la.
  Batay la isit la se feròs ak san. Epi pa gen pitye pou pèsonn. Ak Nazi yo kraze Japonè yo byen. Epi yo literalman chire an miyèt moso.
  Ak samurai a fè bak epi mouri. Pandan premye sis mwa batay yo, Japon te pèdi plis pase yon tyè nan teritwa li yo, sitou koloni. Marseille pa Novanm 1955 te pote kont yo nan dis mil machin ki te tonbe. Pou sa li te resevwa yon prim: Star nan Grand Kwa a nan Lakwa Knight an nan Lakwa an fè. Wi, li se yon prim trè gwo ak long. Yon ane apre kòmansman lagè a, teritwa samurai a te koupe pa plis pase de tyè. Ak rezilta lagè a te deja yon konklizyon anvan.
  Men, samurai yo pa t ap abandone. Yo goumen pou chak ti touf bwa, pou chak twou. Apre sa, yo sikonbe trè dousman nan presyon inite Nazi yo.
  Men, nan mwa novanm 1956, batay la te dewoule pou metwopòl nan tèt li. Japonè yo te goumen ak gwo dezespwa. Apre sa, yo te kenbe jiska mas 1957, lè, apre yo te kaptire Tokyo, peyi solèy la k ap leve te capitile. Ak batay yo te tèlman feròs.
  Marseille rive nan ven mil avyon ki te tonbe. Pou sa, li te akòde yon lòt prim: Grand Star nan Grand Cross la Kwa Knight an Lakwa an fè, ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Se konsa, finalman te fini gwo, ak lagè a pi san nan istwa a nan limanite.
  Epi an 1959, 20 avril, yo te fè yon referandòm sou etablisman yon anpi mondyal ak yon monachi ladan l. Epi Hitler te vin anperè planèt Latè. Ki se gwo!
  Ak tankou yon pouvwa vanyan sòlda te kreye, ki te kòmanse eksplore vast yo nan espas. Anplis, Alman yo te vole sou lalin nan 20 avril 1949. Ak nan Mas le 20 avril 1959, ak de mwa pita, yon vòl fenomenn te konplete avèk siksè.
  Hitler te tou kite pitit pitit yo te jwenn pa enseminasyon atifisyèl. Epi sa te trè fre tou.
  Li te sanble rèy li a ta dwe long ak dirab ... Men, nan dat 8 novanm 1959, Führer la te fè aksidan nan yon avyon. Epi li lè pou rejans la. Hermann Goering te deja mouri nan tan sa a - twò gwo ak itilizasyon morfin pa t 'kontribye nan lonjevite. Epi Himmler te vin nouvo regent la. Epi eritye fòtèy la te twò piti toujou. Malgre ke pa gen anpil kite jiska laj granmoun. Li te anba lwa Hitler a depi nan laj sèzan. Epi ti gason an te fèt an Jiyè 1944. Epi li gen plis pase yon santèn frè ki soti nan Hitler.
  Himmler pa t twò gran ankò, li te vle fè yon koudeta, men militè a pa t sipòte l. Epi li te tire. Epi eritye a te gouvènen sou fòtèy la: Wolf Premye a.
  Anba l ', politik ekspansyon espas nan sistèm solè a te kòmanse. Trè byen vit, astwonòt yo nan Twazyèm Reich la konkeri ak ateri sou tout planèt yo. Dènye a te Pliton an 1973. Apre sa, preparasyon yo te kòmanse pou ekspansyon espas deyò sistèm solè a. Men, sa se yon lòt istwa.
  Nan Twazyèm Reich sou planèt Latè, ekonomi an te devlope selon plan, e te gen yon lòd mondyal. Piti piti, pa metòd piman bouk, tout pwoblèm yo nan planèt Latè yo te rezoud. Grangou, maladi, epidemi ak lòt pwoblèm sivilizasyon sa a te fini. Epi li te gwo.
  Krim te prèske nèt disparèt. Ekonomi an fè li posib pou rezoud tout pwoblèm materyèl popilasyon an. Nwa ak jòn yo te restriksyon anpil nan pousantaj nesans yo. Popilasyon an blan Aryen elve pi aktivman. Larisi ak lòt slav te resevwa estati pèp la aryen. Tout bagay t ap mache byen ase.
  Epi pa te gen okenn lagè anvan ak kochma, epidemi ak lòt bagay. Mond lan leve, li grandi.
  Ak nan 2020, premye veso espasyèl la te rive nan zetwal Alpha Centauri.
  Ak nan 2024, pou premye fwa moun te ateri sou planèt la toupre zetwal Sirius la.
  Se konsa, planèt Latè ak Twazyèm Reich te deplase nan pwochen nivo devlopman.
  Ak limanite te kapab gade nan tan kap vini an ak gwo optimis !
  
  PASYON ANTON BATAY NAN MIDWAY.
  Japon nan yon linivè paralèl te genyen batay la nan Midway. Ak kaptire Zile Guyan yo, ak baz la US - Perou Harbour. Nan Pasifik la, samurai a te kanpe fò. Se vre, yo pa t atake Sovyetik la, men yo te atake peyi Zend. Epi Churchill te oblije transfere yon pati nan twoup yo soti nan peyi Lejip, tanporèman ranvwaye Operasyon Torch. Ameriken yo te refize tou patisipe nan debakman an nan Maròk. An jeneral, Etazini te fèmen tout bonbadman Twazyèm Reich la.
  Nazi yo te toupre Stalingrad, ak Lame Wouj la te lanse yon gwo ofansif.
  Men, Mainstein te lanse yon kont atak kraze sou flan twoup Sovyetik yo.
  Fwa sa a, fachis yo pa t transfere twoup adisyonèl nan Afrik, ak ofansif Mainstein a te genyen nan fòs. Plizyè plis divizyon te patisipe nan li, ki gen ladan trant mak nouvo tank Tiger, ki nan istwa reyèl te disparèt initil nan dezè Sahara a.
  Ak avyasyon an te jeneralman yon lòd de grandè pi gwo. Se konsa, Etazini pa t bonm Twazyèm Reich la, ak Grann Bretay tou transfere enèji nan Japon.
  Kòm yon rezilta, Mainstein te kapab repwann pa sèlman Kharkov ak Belgorod, men tou, Kursk, koupe ark la pi popilè nan yon fwa. Lè sa a, verite a nan labou a sispann Alman yo. Men, yo te reyalize gwo siksè, e yo te enflije pi plis domaj enpòtan sou Lame Wouj la.
  Lè sa a, te gen yon tan long nan lès la. Alman yo transfere tank nouvo nan devan an: "Tiger", "Panther" ak "Lyon", ki pa te mete nan pwodiksyon nan istwa reyèl. Grann Bretay, ki te anmède anpil pa flòt soumaren Hitler a, an kachèt te dakò ak Fritz pou mete fren nan lagè a. Tou de Britanik yo ak Ameriken yo finalman redwi ostilite kont Twazyèm Reich la.
  Hitler, nan vire, te jele pwogram FAA a ak pwodiksyon an nan soumaren. Ak resous ki te vin gratis yo te itilize pou avyasyon ak tank. Anplis de sa, bonbadman an sispann. Alman yo te gen opòtinite pou yo pwodwi zam nan gwo vil yo, pa depanse resous sou konsantrasyon. Yo te resevwa avyon de gè ME-309 la, pi vit jiska 740 kilomèt pa èdtan, ak ame pwisan ak sèt pwen tire: twa zam avyon kalib 30-mm, ak kat mitray katòz-milimèt.
  Pwisan avyon de gè - pa di anyen. Ak l 'se dènye bonm Yu-288 la, pote kat tòn bonm nan vèsyon nòmal la, sis tòn bonm nan Surcharge, ak nan yon vitès ki rive jiska 650 kilomèt pou chak èdtan. Sa vle di, Yaks Sovyetik li yo ak Lagg-5 yo pa t 'kapab menm ratrape. Sepandan, pwodiksyon dènye avyon ak tank yo pran tan.
  Ferdinand pwòp tèt ou zam te parèt tou. Men, pa yon seri masiv.
  Plis enteresan tank "Lyon". Li te tounen trè lou nan katrevendis tòn, ak yon zam nan 105 mm 70 EL kalib. Zam nan, nan kou, se pwisan, ak pèse tout tank yo nan Sovyetik la nan yon distans ki long. Men, mwens rapid-dife - senk jij pou chak minit, ak tank nan tèt li te tounen soti yo dwe ralanti-k ap deplase nan sèlman 27 kilomèt pou chak èdtan.
  Pwoteksyon devan an pa move - kòk la se 150 mm nan yon ang, ak tourèl la pa pèse menm nan 240 mm. Men, kote sa yo se sèlman 82 mm, tankou abityèl "Tiger la", eksepte ke ak pant, tankou "Panther la". Sou wout la te "Tiger" -2 ak "Panther" -2 machin ki pi avanse ak pwisan. Alman yo te fòme fòs kolosal. Men, li te pran tan.
  Nazi yo poko konnen ki kote li ta pi bon pou yo atake. Te gen fluctuations. Men, Hitler te vle tire revanj pou Stalingrad. Ak atak la sou Kokas la se te lide li.
  Men, souflèt prensipal la te planifye yo dwe aplike nan Voronezh ak sou Don a. Epi Stalin te konprann sa tou. Sovyetik la te rasanble gwo fòs, ak Wehrmacht la te gen anpil pouvwa. Anvan jiyè, Alman yo pa t 'gen tan metrize tank yo dènye, ak avyon yo nan nouvo Mas la sèlman dènyèman te kòmanse antre nan seri a, eksepte pou Focke-Wulf la, ki se tou yon machin trè pwisan an tèm de zam ak vitès. .
  
  Sovyetik la te rasanble fòs, li fouye nouvo tranche, mete min. Lame Sovyetik te fouye. Men Fritz yo fò tou. Sepandan, se pa tout moun ki te renmen lide pou atake Voronezh. Anplis, Lame Wouj la ap tann sa. Te gen yon lide pou atake soti nan Penensil Taman. Epi Hitler te deside fè grèv apati de la tou. Kòm lagè a nan peyi Lejip la te jele nèt, Rommel te raple sou fwon lès la. Alman yo, yo te ekspoze pozisyon yo nan Ewòp, te transfere prèske tout inite konba pare sou bò solèy leve.
  Nan lè a, yo jere yo sezi dominasyon akòz kantite machin, ak nouvo ME-309 la.
  Sou 10 jiyè, ofansif la finalman te kòmanse nan direksyon Vorozhen, ak soti nan sid la ...
  Batay la te tounen move. Alman yo te pi fò pase nan istwa reyèl, ak Sovyetik la te yon ti jan pi fèb, ki gen ladan akòz revokasyon an nan asistans prete-lwaye. Se konsa, Nazi yo te kapab kraze nan liy defans Sovyetik la. Malgre ke nan yon pri segondè.
  Nan batay, "Lyon" ak "Ferdinand" te ale pi devan tankou yon belye. IL-2 Sovyetik te pwouve yo dwe yon avyon atak fò, men yon gwo kantite avyon de gè Alman redwi efè itilizasyon li yo. Focke-Wulf sèlman pasyèlman te viv jiska atant. Men, ame byen pwisan. Yu-288 poko te masiv. Men, Yu-188 la te tounen trè bon, kòm yon bonm ki pi avanse.
  "Lyon" byen souvan te kraze ak kole, byenke li te pwoteje trè byen nan fwon an, ak satisfezan nan bò la. Men, "Tiger la" pwouve yo dwe yon machin ki pi efikas. Larisi yo te pè l '. Akòz feblès nan zam bò a, Panther a te soufri gwo pèt nan zam limyè ak fizi anti-tank Lame Wouj la.
  "Ferdinand" se tou pa trè bon ... Plis oswa mwens ME-309 avyon de gè ak zam pwisan ak plis manyabl ak gwo vitès te viv jiska atant, men li te tounen soti yo dwe pa ase tankou li.
  Alman yo te kapab kraze nan Don a, men soufri gwo domaj epi yo sispann. Nan sid la, li te pi fasil pou yo, espesyalman depi la yo te kapab reyalize sipriz taktik pa kraze nan devan an.
  Alman yo pa t kapab devlope siksè nan direksyon Voronezh. Epi yo te sispann. Nan sid la, sepandan, Fritz yo te tou fòse yo sispann pa entwodwi menas nan atak flan.
  Batay la trennen jiska otòn. Ak nan sezon otòn la, Lame Wouj la te resevwa avantaj.
  Akòz pèfòmans nan kondwi nan tank yo. Ak Nazi yo te fòse yo fè bak nan kwen yo. Batay yo te feròs. Pèsonn pa t 'kapab genyen. Men, nan sezon fredi, Lame Wouj Nazi yo peze Nazi yo yon ti kras, pouse yo nan liy lan Kursk-Belgorod. Nouvo tank Alman yo te patisipe nan batay yo: "Panther" -2 ak "Tiger" -2. Tou de machin yo te gen 88 mm 71 kalib zam. Men, Panther-2 a pi piti nan gwosè tourèl ak pi etwat, peze dizwit tòn mwens, men se sèlman yon ti kras mens nan zam. Ak Alman yo enstale motè pi pwisan, ak machin yo te plis oswa mwens kouri.
  Sovyetik te reponn ak tank T-34-85 ak IS-2. Men zam Alman yo toujou rete pi bon. Ak zam devan an pi fò. Ak bon jan kalite woulib la bon. Motè a Panther-2 nan 900 puisans te byen satisfezan. Ak sou "Tiger la" -2 yo mete yon mil puisans, ki tou te fè tank la byen travabl. Isit la "Lyon" ak "Maus" yo te rejte pa militè a.
  An reyalite, gen anpil pwa, men ti sans. Men, nan sezon prentan, Alman yo te inonde tankou mastodon.
  Finalman jere yo elaji pwodiksyon an nan T-43-85, men machin sa a te toujou enferyè a Alman yo. Fritz la te kòmanse resevwa tank nan seri "E". Premye a tout, "E" -100, ki ranplase "Maus la". Lè yo mete transmisyon an ak motè ansanm, Alman yo redwi wotè tank la pa ekonomize sou arbr a, ak konpak layout la. Tank la te vin pi ba, pi piti ak pi lejè nan 130 tòn olye pou yo 188. Sa te fè li posib ogmante vitès li sou gran wout la a 40 kilomèt alè, osi byen ke sou wout la. Ak pwoteksyon nan machin nan te vin menm pi bon, akòz pi gwo pant la rasyonèl nan plak zam yo.
  Tank sa a, nan kou, se pi plis pratik pase sourit la. Epi li te montre tèt li byen nan batay. Plis masiv te pwomèt yo dwe E-50 la. Epitou konpakte pa konplo a layout. Menm jan an nan pwa ak Panther-2 a, men ak zam pi epè ak rasyonèl pant ak yon silwèt ki ba. Men, pandan ke machin sa a te retade. Depi li pa t 'ase pou Hitler ke zam osi epè ke "Tiger la" -2 te planifye nan E-50 a, Fuhrer a mande plis pwoteksyon serye ak pwisan. Pou egzanp, E-100 a gen kote ki pant ansanm ak plak pwotèj 210 mm epè, epi ou reyèlman pa ka kraze li.
  "Panther"-2 te modènize pou yon kanon 88-mm ak yon longè barik 100 EL. Epi jiskaprezan li te travay anpil.
  Nan sezon fredi, Alman yo te kapab kenbe soti nan sant la ak repouse atak yo. Ak nan sezon prentan an, Fritz la rekòmanse ofansif yo nan Kokas la. Tank la "Lev" -2 parèt, pi lejè pase predesesè li a ak kote transmisyon an ak motè a nan yon blòk devan ak atravè. Natirèlman, pi plis mobil, men ak zam yo menm ak zam. Ak "Tiger" -3. Tank sa a te yon ti jan Compact pa Layout la ak pi byen pwoteje, espesyalman kote sa yo nan 120 mm kont ansyen 82 la, anba pant. Etwat gwo kay won, ak pi fò nan zam. Zam, sepandan, tou chanje a 88 mm nan 100EL. Nouvo zam la te fè douz kou pa minit olye pou yo uit, li te pi egzak ak pèse zam pase ansyen an. Premye E-75 la te parèt tou, men machin sa a tou pa t 'kostim militè a epi li te oblije finalize. Twò lou - plis pase katrevendis tòn, epi li pa byen pwoteje pa kote sa yo.
  Men, nan nenpòt ka, Fritz yo pi fò, ak souflèt prensipal la te delivre sou Volga a nan yon direksyon ki nan Lanmè Kaspyen an. Apre sa, yo te kapab kraze nan defans Lame Wouj la, epi koupe Kokas la pa tè.
  Stalin, jwenn tèt li nan yon sitiyasyon dezespere, menase pou li retire nan lagè a ak konkli yon lapè separe ak Almay sou nenpòt kondisyon. Ozetazini, yon lòt prezidan te deja sou pouvwa a - yon Repibliken!
  Epi li te di ke ou pa ka mennen l 'nan chantaj. Stalin, an repons, te ofri Hitler negosyasyon, sou nenpòt kondisyon. Führer la inyore sa.
  Ofansif Alman an te reyisi; Latiki te louvri yon dezyèm fwon nan Transcaucasia.
  Tout literalman tonbe apa. Epi kounyeya ord Nazi yo deja pran tanpèt Baku. Epi li sanble ke pa gen okenn chans.
  Men, isit la gen kat ti fi-sòsyè batay pou vil Sovyetik la.
  Natasha tire yon pete sou Fritz la, li voye yon grenad ak pye l fè gras. Ki frape yon tank Nazi.
  Komsomol sòsyè rele byen fò:
  - Glwa pou Larisi!
  Lè sa a, Zoya tou tire, koupe Nazi yo. Ak zòtèy fè li lanse yon kado nan aniilasyon. Grenad la frape cheni Panther-2 la. Machin nan vire, fè kolizyon ak "Tiger" -2. Ak tou de tank eksploze ak fann.
  Zoya rele nan tèt poumon li:
  - Glwa Stalin!
  Augustine tou bay yon vire. Tire desann yon sòlda Wehrmacht. Ak pye atè li lanse yon grenad sou lènmi an epi li kriye:
  - Pou tout bèl pouvwa kominis la!
  Ak Svetlana, sa a se yon ti fi ki gen cheve blond, tankou voye yon sitwon ak talon pye l ', chire Nazi yo apa.
  Pral bay yon vire byen vize epi rele:
  - Glwa pou gwo patri Sovyetik la!
  Epi tout kat fi yo ap rele byen fò nan poumon yo:
  - Glwa pou Peyi Imòtèl la!
  Epi ak janm yo fè yo ankò voye kado anilasyon an. Avèk konbatan sa yo, konfyans ap grandi ke Sovyetik la pral genyen de tout fason. Apre yo tout, li gen tankou vanyan sòlda brav ak abil!
  Fachis yo pran Kokas, yo fòtifye tèt yo... Men, tan an ap fini: 1946 ap vini. Ak Moskou toujou pa pran.
  Ak Amerik goumen ak Japon epi yo pa bay moute. Oke, Lè sa a, Stalin ankò ofri yon trèv pou Hitler sou nenpòt kondisyon.
  Fuhrer a, ki te resevwa enfòmasyon tou nan entèlijans ke Etazini te deja sou wout pou l kreye yon bonm atomik, te dakò ak yon trèv pou twa ane. Men, kòm yon kondisyon, Sovyetik la dwe peye lajan taks bay Twazyèm Reich nan lò ak matyè premyè, osi byen ke manje. Anplis de sa, retounen tout prizonye lagè, epi transfere yon pati nan ekipman faktori militè yo.
  Stalin te dakò ak tout bagay.
  Apre sa, Nazi yo te lanse yon gwo ofansif ann Afrik. Li te gen siksè, kòm Britanik yo te enferyè nan kantite twoup yo, ak nan disiplin nan ak kalite zam yo. Ak Alman yo te plis antrave pa etann nan kominikasyon, tèren an ak mank nan wout pase rezistans nan twoup alye yo. Ak kontinan nwa a pa ete a te konplètman kaptire pa Nazi yo.
  Nan sezon fredi, Alman yo, ansanm ak Japonè yo, pouse kèk Ameriken nan Oseyan Pasifik la ak enflije domaj kolosal sou Yanki yo ak soumaren.
  Nan mwa mas 1946, Alman yo entansifye bonbadman yo nan Grann Bretay, lè l sèvi avèk yon kantite avyon ki te ogmante sevè. Kòm li te tounen soti, yon bonm se toujou pi bon pase yon misil balistik, depi lèt la twò chè epi li pa egzat ase.
  Flòt soumaren Nazi a tou te montre tèt li pi plis ak plis. Dezespere pou defèt Alman yo ak avyon, Alye yo te kòmanse tou sonde pwosesis negosyasyon an. Ak an menm tan an yo te eseye konvenk Stalin relouvri devan an.
  Men, lidè tout tan ak tout pèp la ap tann. Li pa t vle pote chatèy yo soti nan dife a ankò. Anplis, kreyasyon pwòp avyon jè yo te retade, ak devlopman yon nouvo tank T-54 te pwomèt pou pran twòp tan. Wi, Nazi yo te jere yo kreye gouvènman mannken soti nan trèt lokal yo nan teritwa okipe yo.
  Se konsa, lame Sovyetik la te oblije goumen plizyè milyon ansyen sitwayen li yo. Epi sa pa twò gwo.
  Wi, ak Japon, nan ka sa a, allusion ke si Stalin vyole trèv la, li ta louvri yon fwon nan Ekstrèm Oryan an.
  Se konsa, Alman yo te kapab prepare pou yon aterisaj anfibi nan Grann Bretay san entèferans. Se vre, te gen sèten difikilte: yon anpil nan pa sèlman angle, men tou, twoup tè Ameriken yo te sitiye nan Metropolis la. Jiskaprezan, Etazini te goumen sitou nan lanmè, e li te kapab gen mwayen pou ranfòse twoup yo nan Angletè li menm.
  Sa a te lakòz difikilte. Anplis de sa, alye yo, enferyè nan bon jan kalite aviyasyon, te gen twòp avyon - konpansasyon pou avantaj nan teknolojik nan nimewo.
  Se poutèt sa, Dmitry Sokolovsky, nan adisyon a grèv kont sib tè, tou chase pou avyon lènmi. Ak nan yon rèv, li te deja nan kò a nan yon bèl ti fi!
  Isit la avyon an atak ti fi Prodigy prezante tèt li nan kontwòl yo nan avyon an. Isit la se jè a ME-262, dènye modifikasyon ak zèl byen bale. Ak gwo vitès atake tou de lè ak tè sib.
  Bote pye atè Dmitry Sokolovsky nan kò tifi l ', fè fas ak yon avyon de gè. Louvri dife pou touye ak pye atè. Ak avyon angle limen, kout pwen Ameriken tonbe.
  Ak sou bò dwat la nan bèl Dimka a, ti fi Arabella la. Ki se tou yon gwo ace pilòt. Apre sa, li mennen, lanse kokiy avyasyon tankou yon fanatik, tankou yon Valkyrie zèl.
  Dmitri Sokolovsky montre pwent li, li ba li yon kalòt sou janm li ki te jennen, epi li di:
  - Kontinye konsa!
  Ti fi a reponn avèk antouzyasm, li montre pwen li an repons:
  - Gen se konsa kenbe!
  Isit la yon bonm kat motè dekole nan direksyon Dmitry Sokolovsky. Pilòt la Terminator frape l 'soti ak kanon lè 30mm, èksklamasyon.
  - Li pi bon pou ranpli yon mamout pase yon santèn rat, li pi bon pou touye yon ewo pase mil lach!
  Arabella reponn pa tire soti nan yon roundhouse nan teknik "barik la" epi li di:
  - De zanmi vivan se yon bon bagay, kat lènmi mouri, menm pi bon!
  Ak soti nan frape li eksploze, tankou yon ranje aliyen - avyon!
  Dmitry Sokolovsky montre dan blan nèj li nan yon souri tifi. Epi tire ankò...
  Li vle chante, yon bagay militan.
  Mwen se devni selèb kreyatè linivè a,
  Mwen deside ke mwen ta dirije pou laj!
  Ak anpil anba talon kreyati mwen yo,
  An reyalite, nenpòt ki konnen rèv la!
  
  Bèl kreye ak mare rich
  Èske mwen ka radyan tapi...
  Ki moun ki rebèl vanjans difisil -
  Pitit Satan yo pral ale nan lanfè!
  
  Epi timoun yo renmen m ak tout kè yo,
  Jwenn tout sa li vle nan lonbrit la!
  Jij yo bay yon sèl prim,
  Ki moun ki gen bon lide!
  
  Mwen renmen bati koulwa nan espas,
  Mas nan objè linivè a ....
  Men, ki jan kaprisyeuz, Bondye konnen,
  Se yon vetiy pou yo entèwonp fil lavi ou!
  
  Pral gen yon kado, ak yon apendis pou li,
  Pou yon moun sòt pa rale...
  Se yon bagay pou kreye e mwen pa enterese
  Se pou sekretè jeneral la tounen tomat tou!
  
  Mwen trese yon rezo konstelasyon,
  Kapab tire desann yon kwaza nan ti dwèt la ...
  Mwen pa bezwen yon chandèl, yon dim -
  Mwen pral san gad dèyè rekonpanse moun nan tèt mwen!
  
  Imòtalite pral, ak nan yon bèl rad,
  Lamarye a ap vin jwenn ou nan letènite...
  Ou pral tankou wa gwo noblès la,
  Ak san entèripsyon, yon kont nan syèl la nan touf raje!
  
  Harem ak seraglios yo se vetiy,
  Reyalite sèlman mande Bondye...
  Men, moun bezwen fè pwòp kontantman yo,
  Epi pa rele, sèlman: Seyè, sove!
  Ak chak mo, yon moun tonbe soufle oswa tire. Apre sa, bèl Arabella a, jerking janm li, kouri ansanm avè l ', li jwe ak dwèt li yo, peze deklannche yo nan zam lè yo. Epi tou ap resevwa...
  Se konsa, yo tire twous konba epi yo vole tounen.
  Arabella mande Dmitry, yon bote pye atè ak tete bèl ak ranch abondan:
  - Ou se yon bèl fi... Mwen te toujou vle vin tankou ou!
  Ti fi stormtrooper-wonderkind la vle reponn:
  E mwen swete mwen ta ka jis tankou ou! Malgre ke...
  Lè sa a, Dmitry Sokolovsky reyalize ke li te pale istwa san sans. Ak an jeneral, ki jan yon gason fè efò yo dwe tankou yon fanm?
  Arabella, sepandan, pa t 'pèdi tèt li epi li bay yon aforism imòtèl:
  - Pito ou yon fanm pase yon fanm!
  Dmitry Sokolovsky te dakò:
  - Se pa tout moun ki nan pantalon se yon gason, se pa tout moun ki nan yon jip se yon fanm!
  Arabella souke tèt li epi li di:
  - Li pi fasil pou sedui yon santèn fanm pase pou bay yon sèl rèv séduire!
  Deja nan ayewopò an, tou de ti fi anbrase ak bo - ki jan bon yo ye. Yo te karese youn lòt yon ti kras, fwote pwent tete wouj yo, fizyone ak bouch klere tankou petal woz. Ala bèl karese kò yon fanm.
  Men, pa gen tan peze espesyalman - nou dwe prese nan yon vòl nouvo. Epi ankò blese kraze lè grèv sou Angletè. Jiskaske lyon an Britanik finalman bat!
  Isit la, anplis de objektif lè a, travay pi renmen Dmitry Sokolovsky a se destriksyon tank yo. Atak yo soti nan lè a. Yon sib patikilyèman tante pou Tortila a se yon machin ki peze katreven tòn! Vrèman yon mons - yon mons pou tout monstr!
  Sepandan, Alman yo deja gen yon seri E-100 nan sèvis, yon bagay tankou Maus la, men ak yon layout pi dans, pi ba silwèt ak pi lejè. Nouvo machin nan te kapab deja devlope ase vitès pou konba.
  An jeneral, Dmitry Sokolovsky mantalman imajine nouvo tank yo nan seri "E", pare pou Me 1945. Avèk Layout a nan bwat la sou motè nan tèt li: koupi byen, ak kòf long.
  Machin ki pi masiv "E" -50 se konparab nan pwa ak zam ak "Panther" -2 a, men pi ba anpil nan silwèt, ak pi epè, espesyalman sou kote sa yo ak zam an pant. Tou de "Sherman" ak "Churchill" ak "Pershing" yo lwen machin sa a Alman nan karakteristik taktik ak konba yo.
  Men, lè li parèt sou chan batay la, li tou senpleman pa pral egal!
  Apre sa, yo deja pare ak "E" -50, ak "E" -75. Dezyèm machin nan ak yon zam 128 mm se tou senpleman yon mirak nan bilding tank. Ki jan so ke menm "Tortilla" pa pral sanble ase.
  Ak isit la se vanyan sòlda nan pye atè Dmitry Sokolovsky deja nan tank la, ansanm ak ekipaj yon ti fi bèl. Nan yon tèribl, "E" -100 adapte pou avanse pou pi menm anba dlo. Isit la se yon cha ak luten, Dmitry Sokolovsky se senkyèm nan li, ak kat ti fi ak zòrèy pwent plonje nan epesè nan Oseyan Atlantik la. Epi li flote la, koupe sifas lanmè a, li se yon soumaren sou ray.
  Ou bezwen travèse Chèn nan nan pwen ki pi etwat la. Ale soti nan kòt la, fè bonbadman epi retounen tounen.
  Eh, jeni Alman an te konnen ki jan yo kreye chèf nan panse militè yo. Pou egzanp, tank mouvman tè. Fòm demokratik gouvènman an te pwouve yo pa efikas pou Almay. Ki kriz ki rive nan dènye ane yo? Kidonk, tout kalite teworis ak emigran t'ap mache toupatou! Ak ki moun ki blame? Premye a tout, feblès otorite yo!
  Men koulye a, machin yo ak de zam ap sote soti nan fon lanmè a.
  Dmitry Sokolovsky, ki moun ki te vin tounen yon ti fi nan yon rèv, avèk èd nan dwèt yo toutouni nan branch ki pi ba tifi li yo, tire kokiy fwagmantasyon nan zam yo nan batri angle a bò lanmè. Anglè a jete pi wo epi yo vire tèt anba.
  Sa a se vrèman total chik!
  Pou kèk rezon, yon chante Ris te parèt nan tèt Dmitry Sokolovsky:
  - Yon ane fatal, ou pa ka kwè m '- mil nèf san katrevendisnèf! Dyab la pral vire ak kòn an lò, twa nèf tèt anba!
  Lè sa a, nan moun nan twoup Nazi yo, move lespri yo te antre nan tè angle. Isit la se yon farfade zoranj kòm yon lupanet soti nan yon zam lou 128-milimèt.
  Ak eksplozyon yon pwojektil trant-kilogram leve yon bunker lènmi jiska syèl la infernal.
  Avèk èd nan dwèt fè nan janm chiseled, Dmitry Sokolovsky tire soti nan kout kanon l ', li gade ti fi yo. Ala bèl yo ye nan bikini ki ba yo. Pa yon ti fi, men tou senpleman yon mirak nan lanati. Se konsa, ou vle fè lanmou ak yo ... Non, Karl Marx toujou pa byen dwat. Isit la nan li se yon nati Rezèv tanpon fanm, ak vyann lan nan yon ti fi bon, men li toujou trase sou fi. Pou kò yo bèl, klere.
  Li se yon peyizan nan kè, e konsa li pral rete yon peyizan pou tout tan, kèlkeswa tantasyon sò san pitye ta mennen l 'nan.
  Ak isit la, nan mwatye nan dòmi nan mache ak rèv, li tèlman bèl... Ou imajine nan imajinasyon fètil ou viktwa Twazyèm Reich la...
  Li poko final, men li rive la!
  Isit la ou tire nan pil yo, ak yon ti fi ak cheve ble vide dlo nan yon mitray, ekstèminasyon fantasy angle yo. Touye nwa tonbe, yo vide menm bagay la tou, tankou blan, san wouj. Lagè se eta natirèl moun...
  Oswa, jan yon filozòf te di: li pi difisil pou goumen pase pou respire, men pi natirèl!
  Enteresan, ti fi yo trè fanatik nan sèvi ak zòtèy long, grasyeuz yo lè yo tire. Oke, li pa enpòtan ki koulè chat la ye, osi lontan ke li kenbe sourit. Se konsa, li se ak konsiderasyon ti fi - li pa gen pwoblèm ki pati nan kò a, osi lontan ke yo bèl.
  Isit la se yon vanyan sòlda farfade ak yon piki egzat rache yon gwo kay won relativman ti "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky definitivman pa t ', te gen yon dezi yo konpoze yon chante, ak stormtrooper prodigy la te dirije silab la;
  Mwen reve depi nan bèso a vin yon sòlda difisil,
  Vole avyon epi tire...
  Oswa petèt yon ti gason kabin ak yon gwo bato,
  Malgre ke nan lanmè ou se jis yon vòlè!
  
  Mwen te vle nan zafè militè - pou mwen yon ti gason,
  Rekonesans ki pi pwisan gen ...
  Ou dwe aprann goumen pa soti nan yon liv,
  Sinon ou pral vin sòt tankou yon lous!
  
  Mwen te li nan anfans mwen sou gwo korsè,
  Konsènan monte ak so byen file...
  Menmsi ou ka vin yon viktim nan komisyonè yo,
  Men lachte, ti gason an soti nan men l!
  
  Sa w vle, w ap toujou reyalize
  Nenpòt biznis toujou ap diskite...
  Epi solèy la klere tou sou pirat la,
  Men, si tanpèt la tou se pa yon pwoblèm!
  
  Wi, poto a menase tou,
  Bouwo mechan an depoze echafodaj la...
  E vòlè a pap jwenn plas nan paradi a,
  Lanfè ap tann li nan mò yo ye a!
  
  Lè yo kenbe m 'bay Jezi
  Dezespereman, mwen te fè yon demann...
  Mwen sikonbe, mwen repanti nan move tantasyon an,
  Wanted fi, machin kolore...
  
  Bondye reponn: ke pa gen padon pou ou,
  Epi sèlman Satan ap tann...
  Bouro a frape yon fwa san pèdi tan,
  Ak tèt la woule koupe blòk la!
  
  Apre sa, mwen nan lanfè, men konnen ke mwen pa soufri,
  Ou ka bwè vodka tou ak dyab ...
  Epi kounye a mwen vale likè sa a bon gou,
  Ki lave desann ak gato ak jwèt!
  
  Yeah kote sa a se jis yon pirat,
  Gen move lespri - ti poul ak yon bang ...
  Sa a te tire revanj isit la,
  Chanpay, diven, babekyou nan maten an!
  
  Mwen te bat nan lanfè pandan senksan syèk,
  Men, men Gran Jezi a vini...
  Epi fini lanfè san okenn entèdiksyon,
  Te nan mò yo ye a nan kontantman - kounye a vid!
  Nan lanfè kounye a mwen soufri anpil,
  Wi, li twò ta pou w repanti nan lanfè...
  Mwen te vle abiye élégance ak yon dam,
  Mwen pa t 'konnen ke mwen ta pral nan lanfè jodi a!
  
  Se konsa, yon leson bay lòt pirat
  Viv onètman, ou pral objektif ...
  Malgre ke, Ay, salè a ba,
  Ki jan nou ka libere nan bezwen an nan chenn?
  Bon chante ak gwo batay... Yo dechaje kit konba yo epi yo tounen. Luten yo te rele nan inison:
  - Se pou fòs la avèk nou!
  Yon fwa ankò, yon gwo tank modèn ale nan lanmè. Ak yon pwofondè pa fon, pa yon antrav nan yon machin kouri sou oksijene idwojèn.
  Ki jan Alman yo ap prepare pou debake nan Grann Bretay, pandan y ap Stalin niche blesi li yo. Se jen deja... Tank fouye yap teste, ki sipoze fouye tinèl anba Channel la epi antre nan metwopòl Britanik la.
  Bèl ti fi nan bikini wouj ak ble te monte nan yon tank mitrayòl ki sanble ak dòfen. Yo vire sou dezyèm angrenaj la, epi machin nan san pwoblèm antre nan tè a. Yon nouvo zam ki ta ka kraze nan nenpòt liy defans. Gèrye fi supèrb te deplase levye yo ak dwèt fè yo, kondwi tank la.
  Ak ki kalite figi ti fi yo genyen, ak tete manyifik, bikini apèn kouvri. Ou ka admire yo pou èdtan. Ak kiyès ki pi bon nan lame a? Natirèlman, yon ti fi.
  Men, syantis yo nan Twazyèm Reich la ap devlope pa sèlman inite k ap deplase latè, ak lòt ekipman fè. Nan kan lanmò yo, doktè yo ap travay sou kreyasyon yon vanyan sòlda - yon nonm nan tan kap vini an. Koulye a, si yon jèn rat transplante'tèt nan kò imen an? Oswa yon ravèt? Konbyen kalite batay li pral ogmante?
  Epi gen deja kèk kalite monstr pou lagè, osi byen ke vanyan sòlda zonbi. Lèt yo te egziste pou plizyè ane. Nenpòt moun ka tounen yon zonbi. Men, kalite batay yo te enziyan - twò estipid. Yo pa jistifye pri pou yo kreye epi yo ka louvri dife sou pwòp twoup yo.
  Se konsa, fwon zonbi yo pa t 'antre nan pwodiksyon an mas. Men, nan lòt men an, travayè ki ba-kalifikasyon yo ka fè soti nan yo epi, pou egzanp, avyon ki pi senp ak planeur yo ka pwodwi. Anpil planeur yo te prepare pou aterisaj la nan Grann Bretay.
  Men, gen tou yon sekrè, zam espesyal: diskotèk! Yon bagay ki pa t 'kapab repete nan vennyèm syèk la. Pi bon syantis yo nan kan konsantrasyon yo te devlope zam ki te gen karakteristik inik. Vitès la te deja rive twa oswa kat vitès son, men sa ki pi enpòtan, gras a jè a laminè, diskèt yo te tounen envulnerabl nan zam piti.
  Apre sa, yo menm yo te kapab tire desann machin nan lè a - omwen pa baton.
  Epi ankò, Dmitry Sokolovsky reprezante ti fi yo nan Helm la nan diskèt la. Nan lame a nan Twazyèm Reich la - fanm yo te ra. Men, nan rèv ou, poukisa yo pa reprezante ti fi yo. Avèk kwafur ki gen plizyè koulè, mens, atletik, busti ak yon minimòm de rad, oswa konplètman toutouni!
  Oh, si lemonn antye te fèt ak ti fi sèlman, epi li Johann rete sèl gason an. Epi ki jan li t ap vire?
  Charlotte radiant sou yon diskèt, souri, ak cheve wouj li k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè. Ala yon pursang, figi jèn li genyen, ak yon pwatrin konvèks, yon ren mens ak ranch pwisan, lajè. Kilòt li yo mens tankou yon fil, epi pèmèt ou wè tout cham yo tifi!
  Ak diskèt la li menm sanble ak sokoup vole yo notwa. Li monte vètikal, prèske an silans... Byen yon machin gwo ak chè. Lè w ap pran vitès, kouran lè pwisan koule alantou li - ki kapab demoli tou de bal ak kokiy. Kidonk, diskèt la an mouvman se envulnerabl.
  Vrè, gen yon mwens nan sa a: sokoup la vole tèt li pa ka tire swa, men ... Premyèman, diskèt la se kapab ramming nenpòt avyon lènmi. Ak bay vitès la, pa yon sèl machin vole ka chape anba li. Dezyèmman, lè w fèmen avyon an, ou ka jete yon pwojektil bonm radyo-kontwole epi frape sib la! Apre sa, vire l tounen sou ...
  Anplis de sa, devlopman nan divès kalite lanse gwo bout bwa deja sou pye, ak ki li se te planifye ekipe sokoup vole. Ou di fantastik! Men, ki moun ki konnen ki sa fachis se kapab, li te vale anpil resous nan planèt Latè.
  Sistèm kontwòl discolet la se pi modèn ak èd yon joystick. Li sibi tès konba. Grann Bretay ak Amerik yo toujou fò nan avyasyon, e poukisa "sokoup la vole" pa fè ran lè lènmi an pi mens?
  Charlotte tèlman bèl, kapital bato sa a. Ekipaj la konsiste de senk ti fi. Yo swa chita sou chèz, oswa sote, rale janm fè yo, ki gen koulè chokola, soti nan sunburn. Dwèt fè yo poze sou joysticks yo. Ki jan erotik li ye, ki pentire, klou ki gen fòm elegant klere, venn yo kouri sou janm ki pi ba anba po a ate.
  Ekipaj yon ti fi se sa yon jèn gason ki jwenn tèt li nan lame a rèv. Sa ki pote viktwa ak bòn chans.
  Isit la disk-avyon an te pran vitès epi li te rive bò rivaj yo nan Grann Bretay ak yon vitès etonan. Ak soti nan tout lòt peyi sou li belye mouton twa premye konbatan angle yo ke sokoup la vole kenbe sou wout la. Jet laminè frape machin yo nan anpi lyon an. Moun sa yo, pèdi zèl yo, tonbe atè.
  Charlotte di ak yon gade satisfè:
  - Yon terib tankou ak tankou yon terib ... Mwen pa terib ak mete makiyaj!
  Epi li lanse an repons a tantativ nouvo konbatan angle yo pou tire ri agresif!
  Epi, koulye a sokoup vole a fè yon U-vire ak smears Ameriken R-51 avyon atak la, ki pa ede pa ni lans fize oswa uit mitray. Li toujou yon gwo pouvwa.
  Ti fi a pye atè Dmitry Sokolovsky te panse ke Ameriken yo te estipid apre tout, ke yo te antre nan lagè a ak Almay. Se konsa, yo sèlman jwe nan men yo nan Sovyetik la. Ede pi move lènmi ou a. Men, yo te ka fè fas ak Larisi ak men Alman!
  Epi, koulye a yon avyon disk envulnerabl ap detwi tout avyon yo. Ak sa a trè move pou Grann Bretay.
  Epi li pi mal pou Amerik la. Èske w gen kase Ridge Britanik la, li pral posib pou yo eseye travèse oseyan an.
  Charlotte, briyan ak je emwòd, pwononse nan yon chante ak nan rime:
  - Nou sanble ak falkon, vole tankou malfini... Nou pa nwaye nan dlo, nou pa boule nan dife!
  Gertrude, yon bèl blond, reponn ak:
  - Ki doulè, ki doulè ... Almay kont Grann Bretay - yon santèn - zewo!
  Yon diskèt ka vole pou yon tan long. Sekrè a nan motè li yo pa te devwale nan vennyèm syèk la. Se sèlman rezèv pouvwa a nan sokoup la vole se kolosal - ou ka vole nan New York. Ak mouvman yo se konsa kase, tankou si machin nan se san inèsi.
  Sa pa yon avyon de gè oswa yon bonm vin kenbe se yon gato tè nan pousyè tè.
  Lè sa a, bonm yo kòmanse tonbe sou Lond, ki tonbe soti nan dernye, Alman ki san ke yo. Epi li trè efikas.
  Sou 22 jen 1945, Alman yo ak Japonè te debake twoup yo nan Ostrali. Sa a se yon kalite repetisyon rad pou atak k ap vini an sou Grann Bretay. Ak avyon an disk te vole menm la.
  Soti nan marin Britanik la gen sèlman kòn ak janm. Alman yo te parèt nan pwodiksyon seri soumaren yon sèl chèz. Yo koule bato angle, pandan y ap yo menm yo pratikman endistenabl nan kolòn dlo a.
  Ak tòpiyè ki vize a bri, oswa chalè ... Ki sa sèlman Alman yo pa genyen! Pi bon syantis yo soti toupatou nan mond lan, nan men zam, travay anba Twazyèm Reich la. Apre sa, yo fòse yo travay di, ranfòse pouvwa Alman yo.
  Se konsa, grasyeuz, tipòtrè E-10s ak yon silwèt ba yo ap deplase nan Ostrali, ak ekipaj la kouche. Yo, malgre pwa ki ba yo, yo konparab ak Churchill an tèm de zam ak zam, men an menm tan an pi vit ak plis manyab. Ak nan yon machin konsa ti fi yo etabli.
  Pè kouche epi kontwole tank yo, koupe eklate angle a!
  
  SI BASKY TAP SOVE MARCEL
  vwayajè nan tan Natasha Belaya aksidantèlman entèveni tou. Luftwaffe te pran pitye pou yon jèn pilòt, epi li pran l ak yon filè kouran lè li aksidantèlman te fè aksidan akòz yon malfonksyònman teknik. Epi li dwe vire soti ke li te tounen soti yo dwe Hans-Joachim Marcel, pwopriyetè a nan plizyè dosye aviyasyon. Ki gen ladan swasant-yon avyon yo te desann nan yon mwa, ak disèt avyon nan yon jou. Ak premye pilòt Alman an depase baryè a nan san senkant avyon ki te tonbe.
  Anplis, reyalizasyon li yo te konfime pa Britanik yo, e pa gen moun ki te tire anpil avyon alye yo.
  Se konsa, Natasha Belaya sove yon pèsonalite konplètman eksepsyonèl ki te goumen batay reyèl e li te vin tounen yon fenomèn reyèl. Men, li ta sanble ke menm tankou yon ace fenomenn se pa kapab chanje kou a nan lagè a pou kont li.
  Men, li pa sèlman sou kantite, li la tou sou bon jan kalite. Men, Marseille te jere desann avyon an ak Montgomery tèt li, ak pi popilè jeneral angle a te mouri. Sa a te mennen nan echèk nan Operasyon Torch, ki te ranvwaye endefiniman. Jis tankou aterisaj Ameriken yo nan Maròk. Ki tou trè enpòtan. Men, sa ki pi enpòtan, Hitler te jere yo santi ke toupre Stalingrad Larisi yo te konplote yon ofansif soti nan flan yo ak jere yo pran mezi prevantif. Kòm yon rezilta, Fritz la kouvri pwen fèb yo epi yo te kapab repouse ofansif Sovyetik la nan fen Novanm nan.
  Se konsa, yo te kenbe soti nan Stalingrad ak sou Volga la. Eksperyans nan operasyon Rzhev-Sychov te montre ke lè Nazi yo te pare, yo te kapab repouse ofansif la nan twoup Sovyetik yo depase nimewo.
  Britanik yo te kòmanse avanse pita, lè twoup Rommel yo te deja pare pou repouse atak la. Epi Rommel li menm te retounen sot vakans. Kòm yon rezilta, atak Britanik la te dire kenz jou epi yo te repouse ak pèt kolosal.
  
  Malgre lefèt ke Alman yo te kenbe devan an, Hitler te deklare lagè total ak mobilizasyon. Pwodiksyon zam nan Twazyèm Reich te ogmante dramatikman. Ak atak lè alye yo te sevè diminye. Fritz te kòmanse rasanble fòs pou yon nouvo ofansif.
  Marseille te depase kantite avyon ki te tonbe nan twasan, e li te vin premye pilòt ak vanyan sòlda nan Luftaffe a ki te re-resevwa Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman. Ak nan mwa fevriye 1943, kantite avyon yo te touye pa Marseille te rive nan senksan, pou ki li te akòde yon prim espesyalman apwouve pou okazyon sa a: Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds. Vin premye moun k ap resevwa lòd sa a.
  Marseille te vin tounen yon lejand vre e yo te pè tankou dife. Petèt menm pi fò pase flanm dife.
  Nan mwa desanm, Stalingrad te finalman pran anba kontwòl pa Alman yo. Epi Nazi yo te kòmanse prepare yon nouvo ofansif. Tou de Tiger yo, Panthers yo, ak Ferdinand yo te dwe patisipe nan atak la. Sèvi ak travay ki soti nan Lafrik ak travay prizonye yo, ki gen ladan jwif yo. Twazyèm Reich la poko menase pou l pèdi lagè a, e jwif yo pa te ekstèmine an mas. E sa vle di plis mendèv. Ak tank, ak avyon, ak lòt ekipman yo pwodui.
  Grann Bretay ak Amerik aktyèlman mete fren nan lagè kont Twazyèm Reich la. Anplis, soumaren te resevwa yo anpil. Ki moun ki lachas nan pakèt chen mawon ak koule anpil bato.
  Hitler tou ranfòse Rommel ak tank ak avyon. Se konsa, Nazi yo te lanse yon ofansif nan peyi Lejip nan fen mwa avril. Fwa sa a, plis siksè, ak kòm yon rezilta nan li, twoup angle yo te konplètman bat. Epi se te yon defèt kraze brize pou anpi lyon an.
  Twoup Fachis yo te antre nan Palestine epi yo te kraze nan Irak. E an menm tan yo te pran kontwòl Kanal Suez la. Apre sa, yo avanse, kaptire Kowet. Ak lòt pwi lwil oliv. Epi li te trè agresif ak fre.
  Ak nan fen mwa me, ofansif la Wehrmacht te kòmanse sou Volga a, ak avansman nan sid la.
  Nazi yo te eseye kraze nan Lanmè Kaspyen an epi pran Astrakhan. Hitler nan ka sa a te chwazi direksyon ki pi vilnerab pou Lame Wouj la ak pi efikas la.
  Tank la "Lyon" tou te patisipe nan batay yo. Men, machin sa a, ki gen twòp pwa nan katrevendis tòn, pa t 'montre tèt li twò byen. Epi li te rejte. Men Focke-Wulf pa t mal tou. Ak nan fen mwa jen, Marseille te rive sou fwon lès la. Aparans li te tankou yon komèt k ap pase. Ak yon mas antye nan avyon Sovyetik ki te tonbe. Rive nan fen mwa Jiyè, Marseille te pote kantite avyon ki te tonbe nan mil e li te resevwa pou sa a Grand Kwa nan Lakwa an fè, yon prim ki te deja rezève sèlman pou Hermann Goering, pou Lafrans ak pa twò byen merite. Marcel se yon nèg trè batay, e Hitler te adore l. Tankou yon pilòt te tounen: tou senpleman yon fenomèn enkonpreyansib.
  Nazi yo te ale nan Lanmè Kaspyen an, koupe Kokas la pa tè. Ak Latiki te pran epi louvri yon dezyèm devan nan Transcaucasia. Epi Lame Wouj la te vin pi difisil toujou.
  Epi Alman yo te kòmanse avanse sou kòt lanmè Kaspyen an. Epi Nazi yo te avanse ak anpil siksè. Ak nan fen mwa septanm nan, Alman yo te deja antre nan teritwa a nan Azerbaydjan. Epi se la batay sa yo te kòmanse bouyi.
  Stalin te bay lòd pou avanse nan sant la, voye tout fòs li yo la ... Alman yo menm jere yo pouse tounen, desizif kraze nan devan an. Nazi yo te oblije sispann ofansif la tanporèman, epi voye nouvo fòs nan batay. Men, siperyorite a nan fòs ki afekte yo.
  Nazi yo te repouse ofansif twoup Sovyetik yo, e yo te kontinye avanse nan Kokas nan sezon fredi a. Apre sa, yo te itilize dènye avyon an jè, nouvo modèl.
  Ak Marseille te deja depase de mil avyon ki te tonbe. Pou ki li te akòde yon nouvo prim ak yon etwal dyaman nan kwa Knight an nan Lakwa an fè, ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman.
  Ak tou pre Baku gen deja batay sa yo, trè mechan.
  Batay la te montre ke fanm yo pa ditou yon lyen fèb epi yo konnen ki jan yo goumen byen. E an menm tan pote mwens pèt pase gason. Vanyan sòlda yo te goumen tou nan enfantri a, souflete pye yo sou sab cho nan dezè Sahara a. Ak metrize tank yo. Èske w gen teste "Tiger la", nan batay ak Grann Bretay.
  Sepandan, ti fi Sovyetik sou SU-100 la ap goumen tou byen.
  Malgre ke pozisyon Larisi a sanble san espwa. Men, vanyan sòlda yo, ansanm ak Elizabèt, goumen tankou malfini.
  Ekaterina peze levye a ak zòtèy toutouni li. Voye yon pwojektil ki pèse machin Nazi E-50 la nan bò a epi li gwonde:
  - Pou gwo kominis wouj ak wouj!
  Elena te bat kanon an tou lè l sèvi avèk janm li ki toutouni. Li avèk presizyon frape tank lènmi an.
  Ti fi a di:
  - Pou bèl Larisi mwen an!
  Euphrasia agresif te fè remake, ki mennen yon dife trè byen vize:
  - Glwa pou peyi nou!
  Epi li tou sèvi ak janm fè, chiseled.
  Machin Sovyetik la trè fò ak batay. Epi li tire trè byen.
  SU-100 a kapab antre nan E-50 nan bò a. Men, ti fi yo menm kraze nan fwon li, antre nan yon lure oswa fen-a-fen. Apre sa, yo koupe nan metal.
  Elizabeth, sèvi ak zòtèy toutouni li, tire sou lènmi an. Epi pepi:
  - Soti nan kouran ble a...
  Ekaterina te tire tou, fwa sa a te pouse levye a ak pwent tete wouj li a epi li te woule:
  Rivyè a kòmanse...
  Elena, yon souri agresif ak sifle, bay:
  Bon, amitye a kòmanse...
  Epi li tou peze levye a ak talon pye l.
  Euphrasia te woule, tire sou lènmi an:
  - Ak yon souri!
  Ti fi yo travay sou SU-100 trè aktivman. Epi detwi ekipman lènmi yo.
  Ak nan katye yo nan Baku, pyonye yo ap fouye tranche. Gen nèg diferan nasyonalite. An patikilye, anpil tèt klere tranbleman. Gen timoun wouj ak nwa ak blond.
  Yon sèl bagay ini yo: lafwa nan triyonf kominis la ak pye atè. Li klè ke se pa tout moun ki gen soulye pandan lagè a, ak Se poutèt sa, kòm yon siy nan solidarite, tout timoun etale talon fè wonn yo. Ivè nan Transcaucasia se byen modere, epi lè w deplase ak travay ak pèl, frèt la pa tèlman terib.
  Timoun yo travay ak antouzyasm, epi chante:
  Leve dife, nwit ble,
  Nou se pyonye - pitit travayè...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Ak isit la vini alam la ankò. Ti gason ak tifi sote nan fon an nan tranche a. Ak kokiy yo deja kòmanse pete soti anwo: atiri lènmi ap travay.
  Pashka mande Masha:
  - Bon, ou panse nou pral siviv?
  Ti fi a reponn avèk konfyans:
  - Nou pral reziste omwen yon fwa, nan lè ki pi difisil!
  Pioneer Sasha lojikman te note:
  Ewoyis nou an inebranlab.
  Ti gason an tape plant li sou wòch yo. Li ka wè ke ti gason an plen tèt li ak calluses solid.
  Ti fi a Tamara di:
  Nou pral goumen san pè
  Nou pral koupe pa yon etap tounen ...
  Kite chemiz la tranpe ak san -
  Plis lènmi, vire Knight an lanfè!
  Ti gason Ruslan, yon pyonye ak cheve nwa, te note:
  Syèk pase, yon epòk ap vini,
  Nan ki pa pral gen soufrans ak manti ...
  Goumen pou sa jiska dènye souf ou -
  Sèvi Peyi ou, ou menm ak kè!
  Ti gason an Oleg, mens ak bèl cheve, chirped, vèsè:
  Non, vijilan a pa pral fennen,
  Gade yon falcon, malfini...
  Vwa pèp la sonore -
  Chichote a pral kraze koulèv la!
  
  Stalin ap viv nan kè m
  Pou nou pa konnen tristès,
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Ti gason yo ak tifi yo bat bravo nan inison.
  Men koulye a, avyon atak avyon yo deja vole ak jete bonm. Epi sa a se yon antre agresif.
  Oleg ak Sasha leve yon fistibal ak lanse yon kado lanmò. Ak barik la te frape pa yon avyon atak Nazi.
  Ti fi a Natasha te chante:
  - Komsomol la se pa sèlman laj,
  Komsomol se desten mwen!
  Mwen pral konkeri espas, mwen kwè
  Ann viv pou tout tan!
  Ahmed, yon ti gason pyonye ki soti Azerbaydjan, te reponn ak yon souri:
  - Ou poko manm Komsomol Natasha!
  Ti fi a fache frape pye l 'li reponn ak yon vwa melodi;
  Bò kote papa yo, ak yon chante kè kontan,
  Nou kanpe pou Komsomol...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Oleg tou mete so sou pye li, timoun, epi li bele:
  Pi fò mato peze proletè a,
  Soti nan men Titàn kraze jouk bèf la ...
  Nou pral chante mil aria pou Peyi nou an,
  Ak limyè pou pitit pitit, bon!
  Timoun yo kontan. Ak an reyalite, Alman yo bonbade, epi sèlman yon ti fi te resevwa yon fragman nan talon fè wonn li fè, woz.
  Pioneer rele byen fò, men answit mòde lèv li.
  Se konsa yo te pare pou repouse atak la. E deja gen tank ak Nazi yo. Twòb E-100 yo ap deplase. Sa yo machin pwisan ak danjere.
  Yo gen pwoteksyon konsa. Ke ou pa ka pase nan nenpòt ang. Ou pa ka frape li nan yon sèl ang. Chans la sèlman se kraze tren yo.
  Timoun yo pare pou goumen, ak balanse pye yo. Isit la yo sou yon fil pouse pakè ak eksplozif endijèn anba tren yo nan Nazi yo. Li travay ak detwi woulèt yo nan tank yo nan lame Rommel la.
  Epi li sanble terib.
  Sasha kriye:
  - Glwa kominis!
  Ti gason an Pashka tire ak Oleg nan yon fistibal ak kriye:
  - Glwa pou pyonye yo!
  Ti gason an Ruslan, ansanm ak ti fi Sufir la, trennen yon min anba Alman an ak yon fil epi li rele:
  - Glwa Sovyetik la!
  Timoun ki soti Azerbaydjan ak mesye Ris ap goumen. Bwonze, mens, pyonye pye atè kont yon armada kolosal nan tank.
  Ti fi a Tamara bat yon pye gracieux, piti, toutouni epi li di:
  - Glwa pou Larisi!
  Pioneer Ahmet konfime pandan y ap tire sou lènmi an:
  - Nou se yon fanmi zanmitay ansanm!
  Ti gason an Ramzan, yon Azerbaydjan wouj-chveu, konfime, frape deyò yon machin:
  - Soti nan pawòl la nou se san mil mwen!
  Timoun yo zanmitay... Men Azatuhi, ti fi Amenyen an, ki transfere pakè eksplozif la anba cheni fachis la avèk èd nan yon fil, epi li fè griyman:
  - Sovyetik la se yon fanmi pèp!
  Yon lòt ti fi Amenyen Aghas di:
  - Pa pliye nan fachis:
  Epi ti fi a rale fil la ak zòtèy li yo. Anpil timoun Azerbaydjan ak Amenyen gen cheve blond epi yo pa distenge ak timoun slav yo, ki gen anpil tou. Nenpòt moun ki te kite Alman yo ale, lòt fanmi Ris te rete nan Azerbaydjan menm anba tsars yo.
  Gen anpil slav nan Kokas. Anpil koup melanje. Wi, epi anjeneral timoun yo gen cheve pi lejè pase paran yo. Ak mesye slav yo te bronze pou ke ou pa ka di yo nan men moun nan lokalite yo. Anplis de sa, timoun yo anjeneral pi sanble pase granmoun.
  Se konsa, batayon entènasyonal Sovyetik la nan ti gason ak tifi ap goumen, epi yo tout yo ini, ak anpil menm jan an. Pinga'w fè yo klere lè yo deplase.
  Ak rèv timoun yo voye kado lanmò. Shamil ak Seryozhka, tou de ti gason pyonye, rale fil la. Epi, koulye a Alman E-50 la sispann ak yon cheni kase.
  Ti gason yo chante nan inison:
  Inyon endèstruktibl, repiblik lib,
  Se pa fòs brital ki te rasanble, se pa laperèz ...
  Ak bon volonte moun ki eklere,
  Ak amitye ak rezon, ak kouraj nan rèv!
  Epi timoun yo kontan. Yo souri ak dan blan, menm. Apre sa, yo kontan, byenke yo menase ak lanmò.
  Epi Alman yo souse. Tank ki detwi yo tire kanon yo ak mitrayaj makrijid.
  Gen kèk machin Alman yo ekipe ak lans grenad epi yo trè danjere.
  Ti gason Maksimka a ak ti fi Zara ki soti Azerbaydjan, epi apiye sou pye yo, yo rale yon min anba lènmi an epi yo te frape mastodon fachis la.
  Epi yo rele byen fò nan tèt yo nan poumon yo:
  - Pou Sovyetik la!
  Timoun yo tèlman komik.
  Pyonye Abbas ak Vladimir sèvi ak zam tou. Nan ka sa a, katapulte a ak kraze cheni E-75 a Nazi yo. Lè sa a, ti gason yo chante:
  - Pou grandè planèt la anba kouvèti kominis la!
  Oleg ak Abdula yo tou pyonye nan diferan nasyon, men ak yon sèl kè, yo menm tou yo lanse eksplozif. Yo frape E-100 la epi yo chante...
  Nou louvri planèt la bay nasyon yo,
  Chemen nan espas, nan monn ou pa wè...
  Zèv ewoyik yo chante -
  Pou efase mak lanmò a pou tout tan!
  
  Anba banyè Sentespri a nan Larisi,
  Nan lapè, amitye, kontantman ak lanmou...
  Moun ki sou latè pral vin pi kontan,
  Fènwa lanfè pral disparèt nan distans la!
  Batay timoun isit la...
  Abdurrahman ak Svetlana - yon ti gason Azerbaydjan ak yon ti fi soti nan Byelorisi rale yon fil ansanm epi frape yon tank fachis. Epi yo chante:
  - Non an gwo nan Larisi sakre,
  Klere sou mond lan - tankou yon reyon solèy ...
  Mwen kwè nan inite nou pral vin pi kontan,
  Se pou nou montre pèp la bon chemen!
  Timoun yo trè brav. Ak Nazi yo te tou senpleman choke pa tankou rezistans fè tèt di ak kòlè.
  Abudurahman se yon pyonye, li te resevwa yon fragman nan plant li. Li te pèse sifas callused janm yon timoun.
  Ti gason an sifle:
  - Epi sa fè m mal!
  Svetlana tou te frape nan talon wonn lan, li grate zepòl li. Men, ti fi a sifle:
  - Pa kraze Pyonye yo!
  Azim ak Kolka tou bat machin Alman an.
  Ti gason yo montre ak yon fil epi yo chante:
  Lènmi trèt la te ale nan ofansif la,
  Men, mwen kwè ke li pa pral bese, pèp Sovyetik la ...
  Lènmi an ap tann defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Lènmi an ap tann: defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Timoun yo brav epi yo pa bese. Epi yo vle genyen. Epi yo chante epi yo goumen.
  Alman yo ap soufri anpil pèt. Se vre, sitou yo te kase tren ak woulèt. Epi li pa fatal.
  Pi mal pou pyonye yo ki te pran prizonye yo.
  Ti gason Abdulhamid la, lè yo te fè l prizonye, Nazi yo te mete l sou etajè a. Yo mete pye pyonye a nan blòk la, epi yo te kòmanse pann pwa sou zen yo. Apre sa, li limen dife a. Epi talon ti gason an te niche nan dife. Epi yon fwèt tonbe sou do l. Yo bat mwen pou yon bon bout tan. Lè sa a, Nazi yo te kòmanse kraze zo kòt yo ak pens wouj cho.
  Ti gason an, ki te mouri anba tòti, lè fè kòt li yo, wouj nan chalè a, kraze l ', chante:
  Bèlen prèske anba dominasyon nou an,
  Atravè longvi nou wè Reichstag la modi...
  Mwen espere ke pral gen lapè ak kontantman byento;
  Sa mwen pral dekri nan powèm mwen yo!
  
  Larisi louvri kominis nan mond yo,
  Li te vin tounen yon fanmi pou tout moun.
  Men, Wehrmacht la kole yon djòl kochon sou nou,
  Epi kounyeya san an ap koule soti nan venn yo tankou yon sous dlo!
  
  Ki sa Fuhrer la bliye avèk nou pa aksidan,
  Mwen te vle jwenn tè ak esklav!
  Fachis te ale ak yon kanpay trè long -
  Ak isit la se yon kochma reyèl, rèv infernal!
  
  Yon ti gason senp, yon ti gason pye atè,
  Dènyèman mare yon kravat wouj.
  Li te vle bati mond lan tèt li san Bondye,
  Men, toudenkou napalm te eklate soti nan syèl la!
  
  Mwen te oblije kouri devan, nou te AWOL,
  Pèsonn pa vle pran jèn sa yo!
  Men, ti gason-gè a nan yon fizi te fè li,
  Chemen zansèt yo te vin merite!
  
  Goumen kote tou de malen ak fòs,
  Ak feblès tou anmè, Ay...
  Kanmarad yo te oblije fouye tonm
  Planing sèkèy pen nan jèl la!
  
  Mwen se yon pyonye kounye a abitye soufri,
  Li te ale nan rekonesans pye atè, nèj la crunched.
  Petèt pinisyon pou enkwayans,
  Ke mwen pa t 'vle konnen Jezi!
  
  Men, ki twa èdtan Gòlgota yo ye?
  Plis pase twa ane lagè pase!
  Nan nenpòt vilaj, vèv yo kriye anmè,
  Ala pitit gason yo te mouri nan simetyè peyi a!
  
  Mwen te siviv, te choke ak kokiy, blese pa yon bal,
  Men erezman li te rete sou pye l!
  Nou onètman te retounen dèt la bay Almay,
  Fachis sa a te pile nan pousyè pa nou!
  
  Mwen gen matirite, men mwen toujou yon ti gason,
  Moustach la pa t kraze, men deja yon titan!
  Wi, yon granmoun, e petèt menm twòp,
  Apre yo tout, kè a te vin di tankou metal!
  
  Ewo Star pi gwo prim -
  Stalin li menm, kwè m ', remèt li!
  Li te di: li nesesè pran yon egzanp nan men moun tankou ou,
  Konbatan yo ap fòje kle pòt Edenn yo!
  
  Men koulye a, desann fizi a brav,
  Pran ou, pens, yon mato ak travay!
  Bati yon bato ak yon bato nan bwa
  Epi kreye yon avyon pou zwazo a pral vole!
  Men, malgre tout ewoyis an mas pyonye yo ak sòlda nan Lame Wouj la, Baku tonbe. Epi Nazi yo te pran tout Kokas la.
  Stalin te pè anpil, li ofri Hitler yon trèv. Fuhrer a, enkyete w pa entèlijans ke Etazini ak Grann Bretay te devlope yon bonm atomik ak bat Japon, deside lanse yon gwo ofansif nan Lwès la.
  Yo te siyen yon trèv. Sovyetik te dakò pou yo retounen tout prizonye yo nan Twazyèm Reich la, epi pou yo bay gratis yon gwo kantite matyè premyè ki nesesè pou Wehrmacht la.
  Hitler te dakò ak sa. Ak nan prentan 1944, yon gwo ofansif Nazi yo te kòmanse ann Afrik. Nazi yo, ki te deja kontwole nò a, t ap deplase nan sid. Ak an menm tan an kontinye lagè a soumaren. Nan sid la, Nazi yo avanse avèk siksè. An menm tan an, Nazi yo te deplase nan Lès la. Èske w gen avanse, yo atravè Iran, ak prèske san rezistans te kaptire peyi Zend. Epi yo pa san siksè te kaptire gwo teritwa. Se konsa, Nazi yo vrèman reyisi isit la.
  Epi, nan dat 3 novanm 1944, nan dat eleksyon prezidansyèl la, Etazini toudenkou debake nan Grann Bretay epi yo pran li. Epi se te yon mouvman siksè. Epi li te tounen vrèman fre. Epi nan jis yon semèn yo te kaptire li. Epi li te tounen trè fre. Tank Panther-2 a, ki te pi avanse ak pi byen ame, te patisipe tou nan batay yo. Men, tank Lev-2 la te vin menm pi fò. Nan li, Porsche, la pou premye fwa nan bilding tank Alman, mete motè a ak transmisyon nan yon blòk ak atravè, epi li mete bwat la sou motè nan tèt li. Wotè kòk la te redwi, ak tourèl la te pi piti ak pi etwat. Kòm yon rezilta, pwa a nan machin nan diminye, ak motè a, okontrè, te pi pwisan nan 1000 puisans.
  Se konsa, tank la "Lyon" -2 te yon chòk nan Britanik yo, ak pi bon an nan tan sa a.
  Grann Bretay capitile. Epi kounyeya Nazi yo te deplase lagè kont Etazini. Ameriken yo te kapab fè nan bilding tank, sèlman Pershing a, ki te pi fèb pase machin Alman yo. Ak sèlman "Supershing" te kapab toujou yon jan kanmenm goumen Alman yo. Men, Fritz la deja gen yon seri "E" vanyan sòlda. Ak fòs yo inegal.
  Karannsenkyèm ane a te pase nan batay naval yo. Nazi yo te fè operasyon Icarus. Yo menm tou yo te pran sou Greenland.
  Men, li pa tèlman fasil yo fè Amerik la atravè oseyan an. Men, twoup Alman yo ap itilize soumaren oksijene idwojèn. Ki trè vit, ki gen fòm pwason nan fon lanmè, epi literalman frape Ameriken yo nan lanmè. Lè sa a, nan kou, pa pentire Etazini. Ak yon pati nan twoup Alman yo konsantre nan Ajantin ak Brezil. Epi depi la yo te kòmanse rale nan nò. Epi li trè fre. Nazi yo ap pran peyi Etazini. Nouvo tank seri "E" yo trè fò ak enposib pou fè fas. Nouvo tank la nan seri E-50, ki peze swasant-senk tòn, te resevwa blende frontal 250 mm epè anba pant, ak bò 170 mm epè, tou ak gwo pant. Ak yon kanon 88-mm ak 100 EL ki detwi tank Ameriken san pwoblèm nan mwendr.
  Nazi yo ap detwi USA. Ak nan otòn 1946, yo te pran tout peyi Kanada. Ak nan sezon otòn la, Meksik te kaptire tou. Ak US la te kòmanse panike. Ak nan sezon fredi a nan karann-sizyèm ak karant-setyèm ane a, Alaska ak yon tyè nan teritwa a nan Amerik la te deja kaptire. Prentan se etap desizif nan fini Ameriken yo.
  Marseille te yon pilòt anpil siksè. Epi kounyeya, apre twazyèm mil avyon an te tonbe, li te resevwa Diamond Star nan kwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak dyaman.
  Nan Twazyèm Reich la, yo te apwouve tou sizyèm degre nan Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds, bay moun ki rive nan yon milye avyon ki te tonbe, oswa menm kantite tank kraze.
  Nan kwa Knight sa a, omwen yon santèn kawo ta dwe tache, epi li ta pi gwo pase kwa lòt Knight. Se konsa, prim lan te pa sèlman onorab, men tou, chè.
  Albina ak Alvina ap vole atravè syèl la. Yo tire avyon Yankee yo epi yo chante nan dan yo:
  - Bèl fi,
  Gwo zanmi...
  Ta gen fòmidab mesye -
  Ak gwo kout pye!
  Albina vize zam avyon an avèk èd zòtèy li yo, li frape Ameriken an epi li di:
  - Limyè nan je kè kontan!
  Epi li fè yon klin sou patnè li. Li koupe tokay li. Li te kraze lènmi an an miyèt moso lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li di:
  - Pou kominis ak viktwa bèl pouvwa nou yo!
  Albina te korije patnè li a, li te tire avyon Yankee la:
  - Pou kominis aryen!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Apre sa, yo te resevwa sizyèm degre nan Lakwa Knight an, yo te touye plis pase mil avyon chak.
  Apre sa, Marseille, li te tire desann yon lòt kat mil avyon, te resevwa Diamond Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, epi li te resevwa nepe ak dyaman. Ameriken yo literalman kouri kite l '.
  Pandan se tan, lagè a te kontinye. Ameriken yo te klèman pèdi devan pi bon lènmi nan teknoloji ak fòmasyon, e menm lè l sèvi avèk divizyon etranje yo.
  Sèlman "Supershing" te kapab antre Alman E-50 nan bò la. Benefis yon zam ak yon kalib 90 mm ak yon longè barik 73 EL. Men, nan lòt men an, to a nan dife se sèlman kat jij pou chak minit kont douz pou Alman E-50 la, ak pwa a nan senkant tòn twò gwo pou yon motè 500 puisans. Wi, ak zam la se ensifizan. Nan fwon mastodon prensipal Alman an, Ameriken yo toujou pa t kraze. Ak Fritz la tou te gen yon E-75 ak yon zam kalib 128 mm ak yon epesè blende bò 210 mm anba pant, ak menm pi bon pwoteksyon ak yon motè 1500 puisans.
  Se konsa, depi nan konmansman an, US la te pèdi. Se sèlman tank T-93 la, pi jisteman yon zam pwòp tèt ou ki peze katrevendis twa tòn, ak yon epesè blende frontal 305 mm ak yon kanon 155 mm, te kapab goumen tèt-sou mastodon Alman yo.
  Men, pèfòmans kondwi zam pwòp tèt ou sa a pa t enpòtan, menm jan ak pousantaj dife a. Ak Alman yo detwi li ak avyon.
  Se konsa, Ameriken yo kòm yon antye pa t 'fè byen, epi yo te san espwa pèdi.
  Ak twoup Alman yo te vin pi pre ak pi pre New York ak Washington.
  Truman te sipliye Hitler pou lapè.
  Men, Fuhrer a sèlman te vle rann tèt konplè san okenn kondisyon. Washington te antoure. Epi Nazi yo te kòmanse yon atak sou kapital ameriken an.
  Marseille te resevwa yon prim espesyal pou senkmil avyon ki te tonbe: Grand Diamond Star nan Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman. Epi li fre.
  Ekipaj tank Gerda te goumen pou yon demen pi klere. Epi li te genyen san okenn pwoblèm.
  Ti fi a menm te kòmanse tire non sèlman ak zòtèy toutouni li yo, men tou ak pwent tete wouj yo nan tete li. Epi li te ede anpil.
  Charlotte te tire tou lè li peze pwent tete rubi li yo sou bouton joystick la ak pepiman:
  - Grandè a nan kominis manti nan yo pa yon pwason, men yon balèn!
  Christina, tire, peze bouton yo nan joystick la, te note:
  - Epi nou menm Alman yo pral bati pi gwo kominis la!
  Magda, ki te tire pwent tete wouj sou opozan li yo, te bay agresif:
  - Kominis la pi klere! Sèlman moute, pa yon etap desann!
  Gerda lonje dwèt sou kanon an ak zòtèy pye li yo, epi li vire obusè Ameriken an ak yon piki byen vize, konfime:
  - Pou kominis aryen!
  Apre sezon otòn nan Washington, Amerik byento kapitile. Epi li te rive 4 jiyè 1947.
  Lè sa a, Nazi yo kraze Japon, ak sou 15 me 1957 yo atake Sovyetik la, sa yo se Nazi yo. Yon sèl espwa, pou Alisa Selezneva!
  Epi kounyeya ekip Alice a tou antre nan yon batay desizif. Alisa Selezneva li menm ak de zanmi li yo ak de zanmi. Yo te lanse yon atak sou rezidans Adolf Hitler sou 22 jen 1957.
  Alice lanse yon grenad aniilasyon ak pye l. Li chire Nazi yo epi li rele byen fò:
  - Glwa kominis!
  Epi li frape Nazi yo ak yon boutfeu.
  Aleksey Teterev tire sou lènmi an ak zam reyon ak kriye:
  - Se pral viktwa nou.
  Epi tank Alman an literalman fonn. Epi ti gason yo tire zèklè nan je yo.
  Natasha Belaya ap tire tou sou lènmi an. Epi an menm tan an, san plis defo, pye l' ap voye, ak gwo fòs, yon grenad letal.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Glwa pou reyalizasyon nou yo!
  Arkasha Sapozhkov tou sou atak la. Ti gason an plen eksitasyon. Piske abominasyon sa a te pèmèt nan yon monn paralèl, sa vle di ke li bezwen yo dwe korije.
  Jenn avyon de gè a pran yon zam lazè epi li di:
  - Pou tout bèl pouvwa lide patriyotis yo!
  Masha Belaya tou cho nan batay. Ti fi a lage yon kouran pulsar ak bul dife k ap woule:
  - Lanmò nan fachis!
  Ak zòtèy fè, li tou jete pwa nan aniilasyon.
  Senk yo gaye lè l sèvi avèk kapasite yo nan atak la kont tout vil la bati pou Hitler pa Vèsay.
  Epi yo koupe, pou egzanp, yon tank vanyan sòlda nan seri E-800 nan pwopòsyon kolosal. Lè sa a, yo te kòmanse detwi machin piramid ak kalson pwisan. Manm senk yo te aji nan konba. Ak anpil brav.
  Aleksey Sapozhkov te itilize yon chan fòs ki te reflete kokiy ak bonm Wehrmacht la, epi li te eksploze ak yon gwo bout bwa paralize. Ak dè milye de fachis, yon mas de tank ak avyon tonbe.
  Natasha fè yon griy, li bay:
  - Tout moun kwè nan viktwa ak tout fòs!
  Alexey Teterev gorglé:
  - Epi mwen gen nenpòt lanmè, lanmè a se jenou-fon! Apre sa, mwen ka jere nenpòt mòn!
  
  Mashka Belaya te dakò ak sa a:
  - An reyalite, sou zepòl la!
  Ti fi a gade nan yon fason konbatif, espesyalman lè li frape fachis yo ak yon kouran nan aniilasyon. Epi kounyeya ekip yo a ap vin pi pre ak pi pre palè kote Hitler ye a.
  E si tank piramid ak lòt pouvwa fachis yo nan wout yo?
  Gen kèk machin Alman yo tèlman gwo ke yo sanble ak yon piramid reyèl moun peyi Lejip. Men, yo pa ka reziste yon reyon lazè.
  Ak isit la se Nazi yo epi sèvi ak diskèt. Men, yo envulnerabl nan kokiy ak bal, ak pito fèb kont yon hyperlaser!
  Alice se sou atak la, epi ankò zòtèy pye l 'yo jete deyò, yon bagay trè trè danjere. Ti fi a rele byen fò:
  - Bèl la byen lwen, ou mechan ak Nazi yo,
  Ou se difisil sou Nazi yo, Alice kouri tankou yon tank!
  Epi san an koule nan yon kouran dlo, ou mechan ak Nazi yo,
  Ou mechan ak Nazi yo! Alice frape yon nikèl!
  Lyoshka Teterev, atake, tou squeals ak gwonde. Ti gason an ap tire sou yon lazè pwisan, koupe Nazi yo nan divizyon, epi chante:
  - Ou se pèfeksyon li menm, ou se pèfeksyon li menm,
  Soti nan yon souri nan yon jès, pi lwen pase lwanj!
  Natasha Belaya, tire anpil presizyon sou Nazi yo, epi voye larivyè lanmò ak dwèt fè nan janm tifi, agresif ranmase:
  - Oh, Ala yon benediksyon, konnen ke mwen se pèfeksyon,
  Konnen ke mwen pafè! Konnen ke mwen pafè!
  Arkasha, tire ak yon emetteur kaskad, epi bay Nazi yo espesyalman sou kòn yo, sifle:
  - Stalin, ou se kamarad Stalin,
  Kòm toujou, ewo a se sou yon woulo!
  Masha Belaya, tire sou Nazi yo, chante:
  Li enspire nou nan moman difisil,
  Èske w te fè volonte a pi fò asye ...
  Sove mond lan anba epidemi an
  Chè kamarad Stalin!
  Ak ti fi a te lanse yon boomerang destriktif ak zòtèy toutouni li. Ak yon gwo tank ki gen fòm piramid ki gen twa mil tòn vire.
  Alice, tire sou Nazi yo, buz:
  - Nan anpil imaj, mezi,
  Nan yon linivè enfini...
  Ou louvri bon chemen an pou nou -
  Espesifye li pou tout tan!
  Epi, pye atè li ankò trè byen jete kado lanmò ansasen an. Ti fi a peze fachis yo ak anpil enèjik.
  Alexey Teterev, goumen ak Nazi yo, te chante:
  - Epe Plasma,
  Vle koupe ou...
  Boule tankou yon dife lanfè
  Reyon Lazè...
  Natasha Belaya, tire sou Nazi yo, epi lave machin yo tou de nan syèl la ak sou tè a poud, tweeted nan sipò:
  Men, ou pa panse
  Ki jan yo sove lavi ou
  Fidèl renmen
  Ou rive jiska lafen!
  Ak zòtèy toutouni, kòm si yo voye yon kado nan lanmò total. Epi li vrèman, vrèman trè danjere. Ak anpil destriksyon Nazi sa yo.
  Arkasha Teterev, boule move lespri mawon, te vin pi pre ak pi pre Hitler. Ti gason agresif, chante:
  - Nan viktwa lide imòtèl yo nan kominis ....
  Ak Nazi yo ap an pant.
  Masha Belaya, tire avèk presizyon epi frape Nazi yo, konfime:
  - Nou wè lavni, peyi nou!
  Ak zòtèy toutouni li jete pwa lanmò.
  Alice, kraze ord fachis yo, epi sèvi ak zam militè ki soti nan tan kap vini an byen lwen, griye:
  - Ak yon siy wouj, patri nou an!
  Alexei Teterev, frape Nazi yo, li frape yo tankou lapen, gwonde nan tèt poumon li:
  - N ap toujou rete fidèl dezenterese!
  Natasha Belaya se ankò nan yon atak sovaj, boule ord yo nan Twazyèm Reich la ki te kaptire nòmalman lemonn antye. Ti fi a trè teknikman ekipe ak Nazi yo pa ka reziste kont li.
  Isit la li te jete yon kado nan aniilasyon ak zòtèy fè li. Li te boule anpil fachis e li te di:
  - Glwa Gran Larisi!
  Epi ankò ti fi a se sou ofansif la.
  Arkady Sapozhkov te kònen yon ravin nan aniilasyon. Efase anpil sòlda Nazi. Li gaye yo, li dechire yo, li kase bra yo ak janm yo. Ak dechire gwo fò won yo nan tank yo.
  Ti gason an di:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Masha Belaya nan yon atak sovaj soufle tèt Nazi yo, frape anpil ekipman, ak gwonde:
  - Pou grandè planèt la!
  Ak zòtèy fè ti fi a ap lanse yon bagay reyèl ak trè danjere.
  Alice se sou atak la ak tankou yon ti fi agresif ak batay. Tout moun byen koupe. Ak bati figi ak kriye. Ak do kay la nan palè a nan Hitler pran ak tonbe.
  Yon envite nan tan kap vini an kriye:
  - Pou kominis ki pi fò nan mond lan!
  Ak zòtèy pye Alice yo pral yon lòt fwa ankò lanse yon bagay ki tèlman destriktif ke Nazi yo kòmanse gaye. Epi Alice tèt li pral pran li epi chante:
  - Mwen kwè lemonn antye ap reveye,
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Solèy la pral klere,
  Limen wout la pou kominis!
  Lyoshka Teterev te sipòte ti fi yo pa voye yon kouran ki ka touye moun nan destriksyon.
  Ti gason an te nan yon pasyon sovaj, tankou yon bèt. Li dezespereman atake lènmi an epi li di:
  - Glwa pou peyi Sovyetik yo!
  Apre sa, li bat Nazi yo tankou yo te koupe.
  Natasha Belaya tou sou atak la. Efase Fritz la nan pasyon ki pi sovaj la. Epi koupe gad pèsonèl Fuhrer la. Tankou yon ti fi bèl bagay. Ak konba - demoli Nazi yo byen.
  Ak zòtèy toutouni li gaye kado touye moun nan lanmò.
  Natasha gwonde:
  - Nan non lide a!
  Arkasha Sapozhkov tou aji trè agresif. Ak lans, k ap fonn Himmler.
  Lè sa a, ti gason an gwonde:
  - Pou grandè nou ak viktwa!
  Mashka Belaya tou aji nan yon fason konbatif. Epi li detwi Nazi yo nan sans plis pase kapital. Ak reyon lazè li yo, jis tèlman konbatif ke Nazi yo pa ka chape anba li. Masha Belaya se yon bote trè belijeran.
  Ak zòtèy toutouni li yo, li voye yon kado touye moun nan lanmò ak griyin:
  - Pou yon nouvo kominis!
  Alice, tire sou ènmi yo, montre dan li epi li griye nan tèt poumon li, li lage etensèl nan je li:
  
  Tout bagay se nouvo nan kominis!
  Epi finalman yo te antoure Hitler. Ak zòtèy toutouni li yo, ti fi a peze ze Fuhrer la, epi li rele nan doulè:
  - Mwen kite sa!
  Senk yo imedyatman fòse fachis prensipal la sispann atak la sou Sovyetik la epi retire twoup yo nan teritwa a nan Larisi. Fuhrer pè a te dakò ak sa.
  Lè sa a, Twazyèm Reich te tonbe, ak gwo dezakò te kòmanse ant lidè yo nan eta fachis la.
  Epi yo te mennen Hitler nan Moskou. Se la yo te jije l e, 7 novanm 1957, nimewo en fachis yo te pann sou Square Wouj. Sa a se fen Hitler, ak byen fè Alice!
  Ak lemonn antye te libere nan fachis nan yon fwa, ak Sovyetik la te kaptire lemonn antye, anba tèt nan nouvo nan Voznesensky!
  Glwa kominis ak Sovyetik la!
  
  
  CHANS INANZANDNI
  Japon, ak yon chans katrevendis pousan, te dwe genyen batay la nan Midway, epi li te genyen li. Lè sa a, yo te kaptire twoup yo nan anpi solèy la k ap monte ak achipèl Awayi yo, bat Ameriken yo ak pran kontwòl baz la Harbour Pewou.
  Oke, Lè sa a, Japonè yo te pran ak atake peyi Zend, tou menase pran kontwòl sou li. Britanik yo, nan pè, pran epi transfere yon pati nan twoup yo soti nan peyi Lejip, abandone Operasyon Torch. Ak Lafrik te trankil. Sou fwon lès la, li te kontinye, tankou nan istwa reyèl. Alman yo te bat nan Stalingrad ak devan yo te tonbe. Men, nan fen mwa fevriye ak kòmansman mwa mas, Mainstein kontreatake. Konpare ak istwa reyèl, Alman yo te gen plizyè divizyon plis. Depi Hitler pa t transfere twoup yo ann Afrik. Ki gen ladan trant mak nouvo Tigers.
  Kalm te gouvènen ann Afrik. Britanik yo pa t avanse, Ameriken yo, bat nan Oseyan Pasifik la, pa t debake nan Maròk. Ak plizyè divizyon ke Hitler nan istwa reyèl transfere nan kontinan an nwa yo te itilize nan yon kont-atak sou devan lès la. Ak nan avyasyon menm plis fòs yo te enplike. Se konsa, pa t 'gen bezwen depanse nan Lafrik.
  Ak kòm yon rezilta, plis domaj yo te enflije sou twoup Sovyetik yo, ak Alman yo te kapab repwann pa sèlman Kharkov, Belgorod, men tou, Kursk, koupe ark la imedyatman. Ak pèt Lame Wouj la te trè wo.
  Off-road, sepandan, sispann batay la. Lè sa a, te gen yon kalm - tou de bò yo akimile fòs. Alman yo te deklare lagè total nan mwa fevriye e yo te ogmante pwodiksyon zam yo. Yo te espere pran siperyorite teknik. Kolekte ak fòs, ak Lame Wouj la. Ak nan Afrik li te tèlman kalm ke Hitler deside transfere kòmandan an briyan Rommel nan devan lès la. Ki kote, an jeneral, sò a nan lagè a te deside. Anplis, Ameriken yo ak Britanik yo kontinye soufri defèt apre defèt nan men Japon nan Pasifik la. Apre sa, yo pa te jiska Ewòp. Bonm yo nan Twazyèm Reich la pratikman sispann, sa ki te fè li posib ogmante pwodiksyon an nan tank ak avyon pi plis siyifikativman pase nan istwa reyèl. Se konsa, Nazi yo fò. E menm trè fò.
  Youn nan tank yo nouvo, anplis de "Tigers" ak "Panthers", se te "Lyon an". Machin sa a sanble nan fòm "Panther" ak "Tiger" -2. Hitler te vle sèvi ak dènye tank yo nan batay.
  Malgre ke, nan kou, te gen kesyon an nan ki kote yo atake. Führer la toujou te vle jwenn yon chans pou tèt li nan Kokas. Gen kèk jeneral te di ke Moskou ta dwe pran premye. Te gen yon lide ak tanpèt Leningrad la. Nan fen a, pwen de vi pi fò nan kraze nan Voronezh ak avanse sou Volga a Stalingrad soti nan nò a. Ak soti nan bò a nan Penensil la Taman, kraze nan lavil sa a sou Volga a soti nan sid la, k ap deplase nan direksyon konvèje.
  Sa vle di, Fuhrer la te anvi tire revanj. Nazi yo, pa gaspiye fòs yo nan lès la, kote lagè a te jele, osi byen ke lage mwens soumarin epi, pandan y ap jele pwogram misil FAA, siyifikativman ogmante pwodiksyon an nan tank ak avyon.
  Pwodiksyon machin Focke-Wulf ogmante espesyalman rapidman. Li pa t 'sèlman yon avyon de gè, men li te kapab pote jiska 1800 kilogram nan bonm, jwe wòl nan yon bonm devan liy, ak gras a zam pwisan ak zam, li te kapab tou yon avyon atak. Kidonk Fritz la te konnen sa yo t ap fè. ME-309 la, yon avyon de gè pi vit ak pi byen ame, tou te antre nan seri a. Osi byen ke Yu-288, ki te kapab pote jiska sis tòn bonm.
  Dewoulman nouvo kalite zam te pran tan, epi yo te ranvwaye ofansif la plizyè fwa. Anplis, Hitler li menm tou te vle teste "Tiger la" -2 nan batay ak "Maus la".
  Men, sa ki pi enpòtan an se ke Fritz yo poko abandone Lafrik. Von Bock te nonmen kòmandan la. Ak san atann te resevwa ranfòsman grav.
  Fuhrer a te espere genyen an Afrik, ak Lè sa a, pran devan lès la. Epi toujou san atann epi li retounen Rommel. Èske w te transfere twoup yo ki t ap prepare pou atake Penensil Taman an nan peyi Lejip.
  Gen sèt vandredi deja nan semèn nan.
  Ak 5 jiyè, gwo ofansif Nazi yo te kòmanse nan peyi Lejip. Wityèm lame Italyen an tou te patisipe nan li, ki te ranplir ak restore apre defèt la nan Larisi.
  Kòm yon rezilta, Grann Bretay te soufri yon defèt kraze brize. Rommel te kontourne defans li nan dezè a epi li te kraze nan larivyè Nil la. Epi Nazi yo bloke Kanal Suez la.
  Siksè Fritz la te eksplike pa lefèt ke yo jere yo kreye yon siperyorite nimerik. Epi tou lefèt ke "Panther la" ak "Tiger", nan tan sa a pa te gen okenn tank egal pran moute.
  Lame Wouj la te tann tou pou moman sa a. Men, pasyans Stalin te kase, e sou 1ye Out, twoup Sovyetik te lanse yon gwo ofansif nan direksyon Oryol-Kursk-Belgorod. Batay feròs te vini.
  Hitler, apre viktwa a nan peyi Lejip, te deplase twoup yo nan Irak ak kaptire li ak sipò nan Arab yo, ansanm ak Kowet.
  Stalin te deside voye yon pati nan twoup yo an Irak, men li te pwovoke Tiki antre nan lagè a. Twoup Otoman yo louvri dezyèm devan an epi yo travèse Lame Wouj la.
  Alman yo te kapab repouse ofansif twoup Sovyetik yo. "Panther" te montre pi bon kalite batay li yo nan defans. Ak seryezman bat nan atak yo nan Lame Wouj la.
  Alman yo tou fòtifye tèt yo nan Irak ak Kowet lè yo jwenn aksè nan lwil oliv. Otòn gwo twou san fon rive. Nazi yo te konte sou defans. Nouvo Panther-2 te lanse nan seri a. Ame ak yon kanon 88mm, ak plis blende, li te peze senkant-twa tòn, men sa a te konpanse pa yon motè ki gen plis pouvwa 900 puisans. Sa a "Panther" -2 te pwouve yo dwe yon machin trè danjere. Blende devan li yo nan gwo kay won an te rive nan 150 mm, ak kòk la 120 mm nan yon ang enklinasyon nan 45 degre. Ak pwoteksyon devan an te trè bon, konparab ak "Tiger la" -2, pandan y ap epesè nan zam bò a te 60 mm anba pant. Ki se jeneralman satisfezan.
  Hitler te kenbe yon defans sere sou fwon lès la. Liy devan an te relativman plat epi li te difisil pou Lame Wouj la kraze nan li. Ak nan entèlijans, an jeneral, travay la te byen etabli. Anplis, Alman yo jeneralman devine lide Stalin. Apre sa, li fè tèt di frape sou menm pwen an, ankò ap eseye retire twoup Alman yo soti nan Kursk ak Orel.
  Goumen nan lè a te montre ke ME-309 a se yon bon avyon de gè, ak zam pwisan li yo pèmèt ou tire desann yon machin Sovyetik depi premye apèl la.
  Pandan sezon fredi a, pa gen anyen enpòtan yo te reyalize - Fritz la repouse tout atak Sovyetik yo.
  Nan 1944, Sovyetik la te resevwa nouvo tank T-34-85 ak IS-2. Men, lèt la te tounen soti nan pa gen anpil siksè, ak bezwen amelyorasyon, ak pwen fèb li yo te fwon an nan gwo kay won an. T-34-85 tou te gen defo. Tourèl li a te vin pi gwo ak pi fasil pou frape, epi kantite kokiy nan chaj minisyon an te redwi.
  Sa ki pi enpòtan, Alman yo te jere yo etabli pwodiksyon an mas Panther-2 ak amelyore modèl Tiger-2 ak yon motè mil puisans. Men, isit la
  Fuhrer la te bay lòd pou ofansif la kòmanse nan fen mwa me. Ak nan direksyon Vowonezh, ak direksyon Taman an, ak soti nan Latiki.
  Men, batay feròs te montre ke Lame Wouj la te trè kapab ranfòse tèt li, epi li te trè difisil kraze nan defans li yo. Anplis, sourit yo, twò gwo ak lou, tankou tank lyon an, pa t jistifye tèt yo. Stalin jeneralman te entèdi devlopman tank ki pi lou pase karannsèt tòn. Pandan ke Alman "Panther" -2 a, ki te vin tank ki pi masiv an tèm de pwodiksyon seri, te peze senkant-twa tòn.
  Ak nan kou Fritz twoup yo Sovyetik byen bourade. Men, yo te kapab kwense nan pozisyon nan kote. Espesyalman nan direksyon Voronezh.
  Bagay pwensipal lan ke Fritz la te, nan kou, machin fò. An patikilye, nan mwa jen 1944, plis pase mil ME-262 yo te deja goumen sou fwon Sovyetik-Alman an. Pa move e te gen yon modifikasyon pi avanse Focke-Wulf - TA-152, li te montre efikasite li yo.
  Nazi yo, nan pri a nan pèt kolosal, rive Voronezh, men yo sispann.
  Batay yo trè san. Twoup Tik yo te antoure Yerevan, men yo pa t 'kapab pran li. Nan otòn, Nazi yo tou dousman avanse sou Don a. Apre sa, yo kraze nan defans la nan fòs kolosal. Men, nan fen Novanm nan, twoup Sovyetik yo te fè bak pi lwen pase Don an. Pèdi yon pati nan teritwa a. Apre sa, yo te peze lou.
  Nouvo bonm jè-tip Arado yo literalman dechire Lame Wouj la. Apre sa, yo bonbade trè aktivman.
  Nan sezon fredi, Alman yo te sou defans la. Nan mwa janvye, yo te repouse ofansif la nan twoup Sovyetik yo. Karannsenkyèm ane a te kòmanse ak akrochaj ak nan lè a ak batay mas.
  Nan lè a, Alman yo pi plis ak plis sezi inisyativ la. Yon modifikasyon pi avanse nan ME-262 X te parèt, ki te devlope yon vitès plis pase 1100 kilomèt alè. Ak senk zam lè. Ak zèl byen bale. Ak pi bon opozan kraze. Ak XE-162 genyen tout moun. Epitou yon avyon de gè trè manyabl ak limyè.
  Nan mwa me 1945, Alman yo te itilize nouvo tank E-seri yo, espesyalman formidab E-25 zam pwòp tèt ou, ak E-50 la prese kreye. Dènye tank la pa t 'ankò pafè. Blende li yo te osi epè ke Tiger-2 a, men ak plis pant, tourèl la pi piti ak pi etwat, ekòs la pi ba, ak charri a pi lejè ak pi fasil. Motè 1200 cheval. Ak zam la se 88 mm longè ak yon barik nan 100 EL, ak douz vaksen pou chak minit.
  Tank sa a, akòz lefèt ke motè a te chita ansanm ak transmisyon an, te resevwa ekonomi nan wotè a nan kòk la, akòz arbr la. Ak bwat la sitiye dirèkteman sou motè a. Pwa tank la te senkant tòn, epi li te vin trè mobil ak konfòtab pou konba. Ak zam devan li yo se konplètman inpénétrabl, pou prèske tout zam. Ang nan enklinasyon nan kòk la soti nan orizontal la te 40 degre, ak ang la nan enklinasyon nan fwon an nan gwo kay won an ak yon epesè nan 185 milimèt te senkant degre.
  Se konsa, zam Sovyetik yo pa t 'kapab penetre fwon an. E-50 la te pwouve yo dwe yon tank zouti bon. E-25 zam pwòp tèt ou yo te tounen vin pi pafè, ak yon motè trè pwisan nan 900 puisans, ak yon pwa nan ven-sis tòn.
  Li te fò nan zouti a, ak byen obstiné.
  Nan Kokas, Alman yo te kapab reyalize yon zouti. Se vre, Stalingrad pa t 'kapab pran imedyatman. Men, Lè sa a, Alman yo antoure Grozny, ak Ordzhonikidze. Ak nan mwa Out 1945 yo te kapab kraze nan Lanmè Kaspyen an. Epi yo te fè li trè mal.
  Stalin te pè, men li pa t 'kapab sispann Nazi yo. Yo te bat li tankou yon ti chat.
  Nouvo tank Alman an E-75 tou senpleman te tounen yon chòk pou Lame Wouj la akòz gwo pwoteksyon li nan tout ang.
  Nan mwa septanm nan, Nazi yo te lanse yon atak sou Delta Volga a ak yon atak sou Astrakhan.
  Batay la trennen sou ... Nan sezon fredi, Alman yo te kaptire prèske tout Kokas la. Apre rezèv la nan minisyon te koupe, Lame Wouj la nan rejyon sa a pa t 'kapab kenbe soti pou yon tan long.
  Nan mwa mas 1946, Yerevan te dènye a tonbe. Epi li te tounen yon mouvman genyen.
  Sovyetik febli a te fini. Ak Japon toujou domine Pasifik la ak bat Britanik yo ak Ameriken yo.
  Stalin, yo nan lòd yo achte tan, ofri Hitler yon trèv pou twa ane. Ak sou kondisyon trè favorab pou Twazyèm Reich la. Retounen tout prizonye lagè san okenn kondisyon. Ak peman an nan reparasyon: manje ak matyè premyè, espesyalman koton - Azi Santral se toujou anba kontwòl Sovyetik la.
  Hitler te mande tou lò ak pwovizyon boksit. Epi tou pou trayi kèk nan machin yo dernye ak pi modèn pou pwodiksyon an nan zam.
  Stalin, vle jwenn tan a nenpòt ki pri, te dakò ak sa a.
  Lapè te vini an me 1946...
  Ak Alman yo, nan kou, yo te kòmanse goumen nan Lwès la. Premye ofansif nan Afrik, li te byen siksè. Ak batay lè a pou Angletè.
  Isit la, avyon jè yo te sou ofansif la. Apre sa, li bonbade ak bonbade. Epi tou disk pwisan ki te frape Britanik yo ak Ameriken yo.
  Yo bat Ameriken yo.
  Epi kounyeya, an Desanm 1946, Nazi yo te debake nan Grann Bretay. Epi yo te kòmanse pran l.
  Pa gen moun ki te espere ke Hitler ta deside ateri nan sezon fredi a. Epi li te pran risk la.
  Epi li te genyen viktwa a. Nan jis de semèn. Grann Bretay te tonbe e Churchill te kouri al Kanada.
  Ane 1947 la rive. Alman yo pran Islann deja nan mwa fevriye. Ak Operasyon Icarus te yon siksè. Ak isit la vin kaptire yo soti nan tout lòt peyi sou.
  Alman yo ak Japonè yo te kounye a avanse sou Amerik la. Soti nan Ajantin, Brezil, Venezyela, ak pi lwen Panama. Avèk avans la ak atravè Kanada, ak aterisaj la. Ak pwomosyon an gen anpil siksè.
  Men, detire nan kominikasyon entèfere ak rezèv la. Se konsa, nan 1947, Alman yo ak Japonè yo sèlman te kaptire Amerik Latin nan epi yo te antre nan Meksik nan rejyon sid yo nan Etazini yo, ak atravè Kanada nan rejyon nò yo nan Amerik la.
  Ak batay la nan peyi Etazini tounen yon pouvwa total.
  Ane 1948 la rive. Alman yo te reyalize anpil nan zongle Amerik ansanm ak Japonè yo. Apre sa, yo avanse ak batay ...
  Ameriken yo te enferyè pase Nazi yo nan tou de kalite ak kantite twoup yo. E pa te gen okenn fason pou reziste Wehrmacht la. Nazi yo te jete nan batay ak nwa, ak Arab ak Endyen. Japonè yo te pote fòs yo tou.
  Ameriken yo te sikonbe tou dousman men siman ... Men, nan fen septanm 1948, Alman yo te pran atak New York ak Washington.
  Epi nan dat 9 novanm 1948, Etazini te capitile. Epi premye pati Dezyèm Gè Mondyal la te fini.
  Stalin te achte tan. Sovyetik la te resevwa tank T-54 ak IS-4. Tank IS-7 la pa t 'antre nan pwodiksyon akòz pri segondè li yo. Devlope ak machin MIG-15 ak sou sa.
  Men, sa a se pa ase ... Hitler nan 1949 te kapab lanse yon ofansif kont Sovyetik la nan sezon lete an, men te dakò pou pwolonje trèv la. Men, nan kou, an echanj pou yon peye lajan taks trè lou ke Sovyetik la te dakò peye.
  Pandan ke Alman yo ak Japonè yo te konplete mond lan pa kaptire rès peyi yo, Stalin te ap eseye kreye yon zam super. Men tantativ pou kreye yon bonm atomik echwe.
  Stalin te mouri sou 5 mas 1953. Li te reyisi pa Beria. Kontrèman ak istwa reyèl, lidè Sovyetik la, santi yon pann, jere yo kite yon testaman ekri sou yon siksesè. E pa gen moun ki pi bon pase Beria de tout fason. Non.
  Kòm li te tounen soti, Stalin pa te fè erè.
  Lè Hitler te atake Japon sou 20 avril 1954, Beria te pwopoze lagè sou bò Twazyèm Reich la.
  Fuhrer la te dakò sou kondisyon ke Sovyetik la ta reprann sèlman sid Sakhalin ak Zile Kuril yo.
  Beria te oblije dakò ak sa. Menm si ak yon kè lou. Oke, kounye a tou de monstr te tonbe sou Japon.
  Ak batay yo te dewoule ak gwo eksitasyon. Hitler te vle defèt Japon anvan li te kreye bonm atomik la.
  Twazyèm Reich te itilize disk zam lazè ak tank piramid kont samurai yo.
  Dènye machin nan te tèribl, ak inpénétrabl nan tout ang.
  Isit la Gerda ak Charlotte monte sou yon tank piramid ak dife nan Japonè yo.
  Yo se ti fi tèlman briyan ak anpil batay nan pwen nan kolik nan arèt la. Ak zam yo gwonde tankou yon ògàn.
  Gerda t'ap chante, li te montre dan li:
  - Kraze, kraze, ak dechire! Sa a se lavi, sa a se bonè!
  Charlotte, ki te kraze zam Japonè a pwòp tèt ou ak yon frape byen vize, te dakò ak sa a:
  - Kraze, kraze, ak dechire! Sa a se lavi, sa a se bonè!
  Men ki jan ti fi Alman yo te goumen.
  Ak isit la Sovyetik yo ap goumen sou tank IS-10 la. Fanm vanyan sòlda yo tire kanon 122mm yo epi yo chante:
  - Stalin ap viv nan kè mwen,
  Pou nou pa konnen tristès...
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  Epi Natasha kraze yon tank Japonè ak yon frape egzat ....
  Lame Sovyetik la ak Twazyèm Reich la se plis pare pou konba ak teknikman ekipe. Men, lagè a kontinye, ak plizyè siksè.
  Men, nan kou, samurai a pèdi apeprè yon ka nan teritwa yo nan de premye mwa yo.
  Pou twa mwa sa yo nan batay feròs yon lòt ka. Se konsa lagè san pitye a.
  Twoup Sovyetik yo te libere pati sid Sakhalin, epi yo te deplase pi lwen sou Ridge Kuril la. Anplis de sa, lame tsarist la te goumen tou nan Manchuria. Epi li deja byen douloure.
  Viktwa yo te swiv youn apre lòt. Ak nouvo siksè ak reyalizasyon.
  Sis mwa apre, nan dat 20 oktòb 1954, Japon te deja pèdi plis pase mwatye nan byen li yo, epi li te klèman pèdi. Epi li te pwopoze, an kachèt bay Larisi, yon alyans kont Twazyèm Reich la. Men, Beria te rejte l '...
  Nan nouvèl ane a, plis pase de tyè nan teritwa peyi solèy leve a te deja pèdi.
  Hirohito, santi kondane, ofri Fuhrer a yon lapè avantaje. Men, li sèlman te vle rann tèt.
  Nan mwa janvye 1955, twoup Sovyetik ak Alman yo te fini defèt Japonè yo nan peyi Lachin. Ak nan mwa fevriye, samurai yo te bat tou nan koloni byen lwen. Nan mwa mas 1955, batay la te kòmanse nan metwopòl nan tèt li. Li te gen yon tanperaman trè vyolan.
  Alman yo ak Larisi avanse tou dousman men siman. Nan mwa Out, Tokyo te tonbe, e sou 3 septanm 1955, Japon te capitile.
  Te gen yon lòt poz nan lagè yo. Sovyetik la te tounen nan sid Sakhalin epi te kaptire Ridge Kuril la. Pa twòp. Men, nan lòt men an, volim nan peye lajan taks chak ane bay Alman yo diminye.
  Sepandan, Larisi te rete sèl teritwa endepandan de Twazyèm Reich la. Sou 20 avril 1958, yon vòl nan Mas te fèt nan Twazyèm Reich la. Yon reyalizasyon enpresyonan. Triyonf nan panse aryen. Men, sa a pa t ase pou Hitler.
  Sovyetik la toujou takine endepandans li. Epi anplis, an sekrè li te eseye fè yon bonm atomik ak idwojèn. Natirèlman, Hitler te eseye rale dènye "splinter la" jan li te kwè sou planèt Latè, yo nan lòd yo konplete konsolidasyon atravè lemond la.
  Ak nan anivèsè nesans Fuhrer a sou 20 avril 1959, yon nouvo lagè te kòmanse ak envazyon Sovyetik la. Leningrad te prèske antoure e li te gen kominikasyon sèlman sou Lake Ladoga. Gen yon fason toujou byen nan Moskou. Yon kote pa plis pase twasan kilomèt. Alman yo pa t eseye atake l pandan premye lagè a.
  Epi, koulye a yo twitch. Epi nou te deplase ak anpil antouzyasm. Yo gen disk reyon lazè ak tank piramid.
  Lame Wouj la gen sèlman tank T-54, ki pi masiv la. T-55 a, ki fèk kòmanse pwodui. Ak tank IS-10, demode IS-4, ak dènye a, men se pa nan tout mas-pwodwi IS-12. Dènye tank la gen yon kanon 130mm epi li sanble ak IS-7 la. Pwa li se sou swasanndis tòn.
  Alman yo gen tank piramid pi avanse. Ekipaj de, ak yon gwo presyon ak zam elektwomayetik nan kalib 88-milimèt, men trè pèse blende. Ak zam la se milti-kouch ak inpénétrabl.
  Avyasyon Nazi yo tou pi bon ak pi pafè pase youn Sovyetik la. Espesyalman bonm ke yo ak avyon de gè, osi byen ke diskotèk. Lèt la devlope yon vitès ki rive jiska dis son, epi yo gen yon zam lazè. Ak pi enpòtan, yo inpénétrabl pou zam piti.
  Depi yon jè laminè koule alantou yo, ak koule a soufle tout kokiy yo ak bal ak fragman.
  Se konsa, Alman yo sou tèt. Ak pi enpòtan, yo gen plis fòs nan kantite. Gen divizyon etranje ki soti nan tout mond lan. Apre sa, yo goumen ame ak mitrayaj ki pi avanse, oswa karabin atak.
  Nazi yo menm ame ak zam ultrasons, ak mitray ak mitray lazè, oswa reyon chalè.
  Ki sa sèlman Fritz yo pa genyen. Genyen tou misil balistik. Epi se pa sèlman sa a.
  Gen òdinatè, ak konsèy, ak bonm entelijan. Ak konsèy sou rada, ak sou son, ak sou chalè. Ak Fritz la ka sèvi ak tank ki deplase anba tè ak egzèsis, ak soumaren pou yon sèl moun. Zot ti osi annan bann pti tank single-seat, kot bann zanfan ki byen antrene e ki byen antrenn i konbat.
  Natirèlman, fòs yo trè inegal. Ak an menm tan, pou atak la sou Sovyetik la, Hitler te rasanble yon santèn milyon sòlda ak ofisye sèlman nan premye echèl la. Ak nan Larisi Sovyetik, tout popilasyon an, ki gen ladan ti bebe, se jis plis pase yon santèn milyon dola. Ak nan lame a li te posib yo rasanble, tout twoup pa plis pase kenz milyon dola. Epi yo pa pi bon kalite. Bagay la sèlman se ke yon anpil nan liy defans yo te fouye moute.
  Ak nan kou, Nazi yo, yo te ale nan ofansif la ak gen yon siperyorite akablan nan fòs yo, prèske imedyatman kraze nan defans yo. Epi yo te deplase san yo pa kanpe. E dis jou apre yo te antoure Moskou. Se konsa, lagè sa a te kòmanse.
  Men, nan dat 1ye me 1959, Hitler te fè aksidan avyon li an san atann. Epi li chanje balans pouvwa a. Ak nan Twazyèm Reich la te kòmanse yon lit serye pou pouvwa. Ki sa ki te bay Sovyetik la yon chans inatandi pou delivre.
  
  STALIN RANVÒLMAN
  Stalin te ranvèse pa pwòp lame li an oktòb 1941. Oke, li te konprann, Caucasian rayi a te deja jwenn tout moun. Wi, li pa te padonnen pou represyon. Militè a pa satisfè, e sitou Zhukov. Molotov tou sipòte konplo a, epi Beria te tire sou tèren an. Stalin te prese eseye ak tire.
  Men, tout bagay sa yo te mennen nan konfizyon nan mitan militè yo, ak Alman yo te kapab pran Moskou. Molotov kouri al kache nan Kuibyshev. Anpil sòlda te abandone epi rann tèt yo. Japon atake Etazini, Lè sa a, Fuhrer la te antre nan lagè a. Ak samurai yo anvayi Ekstrèm Oryan an.
  Molotov, nan kondisyon sa yo, ofri lapè nan Fritz la. Hitler te dakò retounen Moskou an echanj pou Kokas. Anplis de sa, gwo reparasyon yo te asiyen nan Sovyetik la. Mwen te oblije bay tou de Leningrad ak Arkhangelsk.
  Nazi yo te lage men yo sou bò solèy leve epi yo te chanje nan peyi Etazini ak Grann Bretay.
  Fuhrer la te menase Franco ak okipasyon, e Generalissimo a te dakò pou pèmèt twoup Alman yo pase nan teritwa li a. Gibraltar te pran aspè pa douz divizyon Alman chwazi yo. Apre sa, li te pran nan twa jou, apre sa Nazi yo te antre nan Maròk epi yo te kòmanse okipe Lafrik. Yon pati nan twoup Alman yo atravè Kokas ak Iran te ale nan peyi Zend ak Mwayen Oryan an. Apre sa, yo pran sou.
  Twoup angle yo te pi piti anpil e yo te gen mwens ame. Epi divizyon kolonyal yo pa t vle goumen ditou. Masif rann tèt. Epi Alman yo te pran yon koloni apre lòt. Britanik yo te pèdi tou akòz etann kominikasyon, ak mwens disiplin twoup yo. Nan karanndezyèm ane a, Twazyèm Reich te kaptire nò ak yon pati nan sant Afrik, Mwayen Oryan ak peyi Zend, ansanm ak Japonè yo.
  Ak nan mwa fevriye karant-twa, ki te swiv pa yon aterisaj nan Ostrali. Lè sa a, atak la sou Lafrik di sid.
  Kidonk, Nazi yo te konkeri prèske tout koloni ak tout dominasyon Britanik yo.
  Churchill lach mande pou lapè. Hitler te refize, kidonk li te deja pran tout bagay. Ak nan mwa jen 1943, yon aterisaj anfibi nan Grann Bretay te swiv.
  Kat bèl ti fi: Gerda, Charlotte, Christina ak Magda. Yo monte nan yon tank eksperimantal - "Panther" -2.
  Ti fi yo nan kou pye atè ak nan bikini.
  Tank yo vole nan aksyon yo epi yo ale nan kòt la. "Panther" -2 se yon tank bon nan prensip. Blende devan kòk la se 100 mm, tourèl la se 120 mm, kote sa yo se 60 mm, ak zam prensipal la se 88 mm 71 EL. Yon zam konsa frape tank Britanik yo, menm Churchills, depi yon gwo distans.
  Gerda, avèk èd zòtèy li yo, li peze bouton zam la epi li bat tank Britanik yo.
  Li frape machin nan epi li chante:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Charlotte, vixen agresif sa. Epitou tire sou lènmi an. Li te kraze zam devan Churchill la epi li ronronye:
  - Pou viktwa bèl pouvwa nou yo!
  Epi li tou tire ak pye atè.
  Lè sa a, ti fi sa a pepi:
  - Ebyen mwen pral bat ou!
  Christina se yon piki trè egzat. Li kase zam la pou destriksyon yo te bay kèk lajan.
  Yon vanyan sòlda wouj ak cheve an lò te chirpe:
  - Pou Twazyèm Reich la!
  Epi ankò, ak yon pye fè, li te lanse yon bagay ki fatal. Ak ki kote Britanik yo kont Alman yo. Fritz yo gen pi fò ekipman, pi bon pèsonèl.
  Lè sa a, Magda tire, li koupe opozan yo. Epi ak pye l' li lonje zam la sou lènmi an. Epi tire ak fòs brital.
  Gèrye a te kriye e li gronde:
  - Pou pouvwa ki pi wo nan mond lan!
  Ti fi a te tèlman briyan isit la. Ak bat opozan yo. Wi, pou gremesi, Premye Minis Churchill kontakte Twazyèm Reich la. Kiyès li te rankontre? Se te yon souflèt kraze brize.
  Natirèlman, pa gen okenn resepsyon kont Gerda. Li se yon ti fi ki gen fòs kolosal.
  Epi ankò li pral tire ak pye fè l ', epi li pral kraze mas la nan Britanik yo.
  Apre sa, Charlotte pral tire ak zòtèy toutouni li. Apre sa, li thrashes nan Cromwell. Wi, Britanik yo jwenn kòn yo byen.
  Charlotte te ri.
  - Mwen se moun ki pi fre nan mond lan!
  Christina tou tire avèk presizyon sou lènmi yo. Li se yon ti fi ki gen gwo potansyèl. Men, si li tire, li tire.
  Ak kokiy li yo voye pa pye atè yo tèlman mòtèl. Epi gèrye a kriye:
  - Pou reyalizasyon ki pi wo yo!
  Magda te pran li tou e li te souflete Britanik yo toutotan. Sèvi ak janm ou yo. Bat twoup Britanik yo ak grin:
  - Tout pral tèlman kolosal!
  Lè sa a, gèrye a montre lang li.
  Nan ti bout tan, ti fi yo isit la yo trè fre. Epi yo pa estipid ditou. Ak talon pye yo vize barik nan tank angle ak zam pwòp tèt ou.
  Nan ti bout tan, aterisaj la te reyisi. Alman yo tou bat Britanik yo nan lè a. Nouvo avyon de gè ME-309 la te montre siperyorite konplè li sou lènmi an. Tankou Focke-Wulf. Ki te pè Britanik yo.
  Nan ti bout tan, lè London te antoure. Epi Churchill te eseye chape. Men, li pa t 'la.
  De fi pilòt Alman Albina ak Alvina te desann tout avyon eskòt yo e li te fòse revètman Churchill a ateri. Premye minis fyè a te oblije mete ajenou epi bo pye atè bèl yo. Li te bo Churchill, janm Albina ak Alvina. Ak pye, ak dwèt, ak talon pye. Apre sa, ti fi li yo - Premye Minis Grann Bretay yo te fòse yo niche lestonmak yo nan Venis. Ki ti fi yo te renmen.
  Se konsa yo ye bourik.
  Grann Bretay te tonbe. Ak Fritz la sou yon chwal blan, triyonf.
  Adolf Hitler te anonse solanèlman:
  - Mwen te pran plis kapital pase Gengis Khan!
  Li rete sèlman pou defèt Etazini. Men, sa a pran kèk tan.
  Tout ane 1944 la te pase nan yon echanj kou nan lè a ak batay naval. Soumaren Alman yo amelyore e yo vin pi bon pase Ameriken yo. Oswa pito, yo te deja pi bon, siperyorite yo te tou senpleman vin total.
  Führer a, jan yo di, ogmante momantòm li. ME-262 avyon de gè ak soumaren ki mache ak oksijene idwojèn parèt nan pwodiksyon seri. Se konsa, Fritz yo kounye a gen anpil resous. E sa i enkli bann imen.
  Bismarck kwirase a te bati ankò nan yon vitès akselere. Li te lanse nan mwa mas 1944. Nouvo bato a te de fwa pi gwo an tèm de deplasman ke yon sèl anvan an ak twa fwa pi pwisan zam. Konpayi avyon yo te bati tou, ak moun ki trè pwisan.
  Yo te lanse yon konpayi avyon ki kapab pote san ven avyon ak yon ekòs rasyonalize an janvye 1945.
  Twazyèm Reich la t ap prepare pou l sote. Ane 1945 rive... Flòt Ameriken an te soufri anpil pèt. Ak Japon tou peze soti nan lwès la sou Etazini. Avyon Alman te vin pi plis ak plis pafè, bòdwo yo nan aces ogmante.
  Pou egzanp, de pilòt soti nan Twazyèm Reich la - Albina ak Alvina te rele yo A - yon kare, yo bay nòt kont trè briskeman. Jiskaprezan, Huffman te kenbe dosye a. Nan mwa jen 1945, li te pote kont li nan katsan machin ak kòm yon rezilta te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds. Epi sa a se senkyèm degre.
  Men Albina ak Alvina te gentan ratrape li. Plis pase twasan (300) machin ki te tonbe yo chak, yo te resevwa Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman. Men koulye a, yo te deja apwoche katsan. Epi yo pa t ap sispann.
  Men, Albina te peze zòtèy li yo sou pedal volan an epi li t'ap chante:
  - Glwa pou gran patri a!
  Epi yo tire yon koup nan avyon Ameriken.
  Alvina, kontinye tire, tou bat. Li te desann de avyon Lame Ameriken ak pye l 'epi li griye:
  Nou se reyalizasyon rayisman!
  Ti fi yo separe. Yo trè ajil nan batay.
  Albina tire kanon li epi sifle:
  - Glwa patri a - fwèt la!
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Gwo glwa!
  Alman yo te peze Ameriken yo anpil. Apre sa, yo te pran bon jan kalite a nan avyasyon yo.
  E-50 la te tounen yon bon devlopman. Tank sa a te tounen soti ak yon kanon ki pèse blende ak rapid-dife. Ak bon pwoteksyon devan.
  Sherman Ameriken an se pa rival li. Ak Pershing tou. E-50 la te pwouve yo dwe yon bèt nan yon machin.
  Alman yo nan karannsenkyèm ane a rete nan Greenland, epi yo te kreye yon pye nan Kanada. An menm tan, diplomasi Alman te genyen Brezil bò kote l, ansanm ak Ajantin, ki te obeyisan depi lontan. Ak pwomosyon an te kòmanse nan tèt pon sid yo.
  Ane 1946 te desizif. Twoup Alman ak Japonè yo te anvayi Meksik, epi yo te kaptire prèske tout Kanada, anvayi Alaska tou. Lè sa a, ostilite yo te finalman transfere nan peyi Etazini. Sou teritwa li yo, batay reyèl yo te kòmanse pran plas.
  Ak nan kou, tank yo Alman nan seri E yo te montre tèt yo yo dwe trè danjere ak machin konba. Kote Ameriken yo devan yo. Fachis yo gen fòs konsa.
  Espesyalman lè ekipaj tank Gerda a ap atake e ap kraze twoup ameriken yo.
  Li gen yon machin seri E-50, ajil ak rapid. Li gen yon longè barik 100 EL ak yon kalib zam 105 mm. Si tankou yon zam gouges.
  Gerda peze bouton joystick la ak zòtèy pye l, li tire yon pwojektil, li frape lènmi an avèk presizyon epi li di:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Charlotte, ti fi wouj sa a te bat Ameriken yo tou, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi li te chirpe, li te montre dan li:
  Glwa pou twoup irézistibl nou yo!
  Kristina tou tape janm li ajil, chiselé ak dwèt li epi rele:
  - Glwa pou ewoyis Wehrmacht la!
  Magda, lè l sèvi avèk dwèt long yo grasye nan janm li yo, tou bat ak kriye:
  - Glwa Wehrmacht irézistibl la!
  Epi kat ti fi pral pran li epi gwonde nan tèt poumon yo:
  - Nou se reyèl malfini, ak plen ewoyis! Epi nou vole tankou zwazo, pitit gason patri a brav!
  Gerda tire ankò ak zòtèy li. Li frape machin Ameriken an epi li sifle:
  - Non, pa pitit gason, men pitit fi!
  Charlotte tire sou machin Ameriken an, li rache tourèl li epi li di:
  - Natirèlman, pitit fi yo trè ewoyik!
  Christina souflete advèsè li. Li te pèse lènmi an nèt, epi li sifle, montre dan li:
  - Nou se machin yo reyèl nan lanmò!
  Magda tou tire sou lènmi an. Li kase zam lènmi an, li frape fwon lènmi an epi li rele:
  - Epi nou se machin ki pi pafè nan mond lan!
  Apre sa, ti fi yo te kriye nan koral:
  - Glwa pou Almay, tout bèl pouvwa, tank yo ap kouri pi devan! Divizyon Twazyèm Reich la akeyi pèp la brav!
  Nan ti bout tan, Alman yo te vrèman fè byen, ak twoup yo te fè nòt yon viktwa apre lòt.
  Etazini, nan kou, gen yon ekonomi fò, men yo pèdi an tèm de teknoloji. Espesyalman tank ak avyon jè. Alman yo te deja gen ME-262 X nan pwodiksyon seri, ak avyon sa a te tou de siviv, vitès plis pase 1150 kilomèt alè, ak ame ak senk avyon 30-mm kanon. Ameriken pa ka reziste yon machin konsa.
  Alman yo te gen tou yon zwazo XE-262, fasil pou fabrike, prèske antyèman fèt an bwa, trè lejè ak manyabl. Men, XE-262 la, akòz mas twò ba li yo ak gwo vitès, li te difisil tou pou jere e li te mande pilòt trè kalifye. Men, li te gwo pou style Huffman a, ki te travay nan rapwòchman. Epi tou pre li kraze Ameriken yo.
  Men, san konte Huffman, te gen tou de ti fi ki te aji: Albina ak Alvina. Yo chak te depase twasan avyon ki te tonbe epi yo te resevwa Lakwa Knight an Lakwa Iron ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman. Kwaze Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds gen jiskaprezan sèlman Huffman, ki moun ki te tire desann plis pase senksan avyon, ak Rudel, avyon an atak lejand, frape soti plis pase senksan tank, ak anpil lòt sib tè. Ak disèt plis avyon.
  Nan Twazyèm Reich la, yo te apwouve tou sizyèm degre nan Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds, bay moun ki rive nan yon milye avyon ki te tonbe, oswa menm kantite tank kraze.
  Nan kwa Knight sa a, omwen yon santèn kawo ta dwe tache, epi li ta pi gwo pase kwa lòt Knight. Se konsa, prim lan te pa sèlman onorab, men tou, chè.
  Albina ak Alvina ap vole atravè syèl la. Yo tire avyon Yankee yo epi yo chante nan dan yo:
  - Bèl fi,
  Gwo zanmi...
  Ta gen fòmidab mesye -
  Ak gwo kout pye!
  Albina vize zam avyon an avèk èd zòtèy li yo, li frape Ameriken an epi li di:
  - Limyè nan je kè kontan!
  Epi li fè yon klin sou patnè li. Li koupe tokay li. Li te kraze lènmi an an miyèt moso lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li di:
  - Pou kominis ak viktwa bèl pouvwa nou yo!
  Albina te korije patnè li a, li te tire avyon Yankee la:
  - Pou kominis aryen!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Pandan se tan, lagè a te kontinye. Ameriken yo te klèman pèdi devan pi bon lènmi nan teknoloji ak fòmasyon, e menm lè l sèvi avèk divizyon etranje yo.
  An patikilye, Yankees yo gen tank prensipal Sherman la. Oke, kote li ye kont prensipal E-50 Alman an. Machin Nazi yo te gen yon blende devan 250 milimèt, blende bò 170 milimèt, ak yon pwa swasanndis tòn ak yon motè 1200 puisans ak yon ogmantasyon motè.
  Li ta dwe remake ke Sherman a pa t 'kapab menm penetre bò Alman an, depi zam E-50 la an pant. Menm yon Sherman ak yon zam disèt pye, yon koukouy, pa t vrèman pran yon Alman abò. Men, tank sa a pa t 'masif.
  Apre sa, Alman yo pran konfyans nan tank Ameriken an soti nan senk kilomèt lwen. Anplis, li gen yon silwèt wo. Ameriken yo te gen Pershing yon ti jan pi bon. Men, tank sa a pa t 'tan masiv tankou Sherman a, epi toujou zam 90-mm li yo pa t' ase pou yon batay efikas.
  Sèlman "Supershing" te kapab antre Alman E-50 nan bò la. Benefis yon zam ak yon kalib 90 mm ak yon longè barik 73 EL. Men, nan lòt men an, to a nan dife se sèlman kat jij pou chak minit kont douz pou Alman E-50 la, ak pwa a nan senkant tòn twò gwo pou yon motè 500 puisans. Wi, ak zam la se ensifizan. Nan fwon mastodon prensipal Alman an, Ameriken yo toujou pa t kraze. Ak Fritz la tou te gen yon E-75 ak yon zam kalib 128 mm ak yon epesè blende bò 210 mm anba pant, ak menm pi bon pwoteksyon ak yon motè 1500 puisans.
  Se konsa, depi nan konmansman an, US la te pèdi. Se sèlman tank T-93 la, pi jisteman yon zam pwòp tèt ou ki peze katrevendis twa tòn, ak yon epesè blende frontal 305 mm ak yon kanon 155 mm, te kapab goumen tèt-sou mastodon Alman yo.
  Men, pèfòmans kondwi zam pwòp tèt ou sa a pa t enpòtan, menm jan ak pousantaj dife a. Ak Alman yo detwi li ak avyon.
  Se konsa, Ameriken yo kòm yon antye pa t 'fè byen, epi yo te san espwa pèdi.
  Ak twoup Alman yo te vin pi pre ak pi pre New York ak Washington.
  Truman te sipliye Hitler pou lapè.
  Men, Fuhrer a sèlman te vle rann tèt konplè san okenn kondisyon. Washington te antoure. Epi Nazi yo te kòmanse yon atak sou kapital ameriken an.
  Ekipaj tank Gerda te goumen pou yon demen pi klere. Epi li te genyen san okenn pwoblèm.
  Ti fi a menm te kòmanse tire non sèlman ak zòtèy toutouni li yo, men tou ak pwent tete wouj yo nan tete li. Epi li te ede anpil.
  Charlotte te tire tou lè li peze pwent tete rubi li yo sou bouton joystick la ak pepiman:
  - Grandè a nan kominis manti nan yo pa yon pwason, men yon balèn!
  Christina, tire, peze bouton yo nan joystick la, te note:
  - Epi nou menm Alman yo pral bati pi gwo kominis la!
  Magda, ki te tire pwent tete wouj sou opozan li yo, te bay agresif:
  - Kominis la pi klere! Sèlman moute, pa yon etap desann!
  Gerda lonje dwèt sou kanon an ak zòtèy pye li yo, epi li vire obusè Ameriken an ak yon piki byen vize, konfime:
  - Pou kominis aryen!
  Apre sezon otòn nan Washington, Amerik byento kapitile. Epi li te rive 31 janvye 1947.
  Dezyèm Gè Mondyal la fini. Epi monte Hitler sou pouvwa a te kowenside ak capitulasyon Amerik la.
  Te sanble gen yon peryòd lapè long. An reyalite, tout lagè yo fini, Etazini yo te kaptire, e kisa ou ta vle plis? Men, te gen yon lòt gwo pwisans ak koloni: Japon. Epi Hitler te vle konkeri li tou.
  20 avril 1953 te kòmanse yon nouvo lagè pou redivizyon mond lan. Sovyetik la toujou egziste nan yon fòm twonke. Militè a ki te vin sou pouvwa apre Stalin, mete Voznesensky kòm gouvènman prensipal la fòmèl. Lidè sa a jere pasyèlman retabli ekonomi an Ris. Epi li ofri Hitler patisipasyon Sovyetik la nan lagè kont Japon. Li te dakò, men sou kondisyon ke Larisi ta retounen sèlman Primorye, Sakhalin Island ak chèn nan Kuril, te deja kaptire pa samurai a.
  Se konsa, Voznesensky te gen yon nouvo chans fè reviv Sovyetik la, ak pasyèlman reyabilite anpi an.
  Batay la te dewoule nan tout fòs.
  Alenka ak ekip li a te goumen sou yon nouvo tank T-11 eksperimantal. Machin sa a te lou ak byen pwoteje. Blende devan li te rive nan 300 milimèt ak yon pwa machin nan swasant-uit tòn ak yon zam kalib 130-mm. Nan entre-temps la, tank prensipal la T-54 se toujou nan Sovyetik la, ki se tou pa move ditou.
  Ak Alenka ak patnè li yo ap tire soti nan yon zam pwisan soti nan yon distans ki long. Japonè yo, nan kou, gen pwòp machin yo. An patikilye, isit la se E-75 la, kopye nan modèl Alman an anba lisans. Men tank sa a deja yon ti jan demode.
  Epi Alenka frape l 'soti lè l sèvi avèk zòtèy pye l'. Epi li voye pwojektil la egzakteman bout-a-fen.
  Ti fi a pepi:
  - Glwa pou epòk kominis la! Glwa Lenin nan kè yo!
  Vreman vre, sa a se yon bote nan estanda ki pi wo a.
  Anyuta tire tou, lè l sèvi avèk dwèt vid li nan janm chisele ak griyman:
  - Mwen se yon vanyan sòlda trè fre, epi li se tankou yon poupe mekanism!
  Alla tou tire nan vire. Ti fi sa a bat samurai a epi li di:
  - Nan non limyè, chalè ak van!
  Epi, nan kou, lè l sèvi avèk pye fè.
  Apre sa, Maria te ateri. Li se yon ti fi ki gen anpil fòs espirityèl. Li kraze yon tank Japonè epi li di:
  - Pou kominis vanyan sòlda!
  Ak sikonbe nan talon pye l '.
  Ak nan fen a li te tire avèk èd nan yon pye fè ak Marusya. Ti fi a frape lènmi an epi li sifle:
  - Glwa pou epòk yon mond pi bon!
  Ak ki jan li sifle ... Sa a se reyèlman yon ti fi trè fre.
  Ekipaj tank Sovyetik la ap fè yon gwo travay epi l ap ranmase bòdwo. Ti fi nan kou byen vit pran plon an. Yo gen tou pi bon machin pou Lame Wouj la.
  Epi Gerda ap goumen sou yon tank piramid. Machin sa a deja pi avanse e li gen sèlman de manm ekipaj.
  Yo, ansanm ak Charlotte, yo tire sou Japonè yo, epi yo trè efikas.
  Gerda, sèvi ak zòtèy pye l yo, li peze bouton joystick yo epi li frape machin Japonè a, li sifle:
  - Ak samurai a te vole nan tè a anba presyon an nan asye ak dife!
  Charlotte te tire sou li tou, lè l sèvi avèk dwèt toutouni nan janm chise l, epi li sifle:
  - Men, Wehrmacht nou an soti nan taiga a nan lanmè Britanik yo, tout nan yo se dè milyon de fwa pi fò!
  Magda ak Christina ap goumen nan yon lòt tank piramidal.
  Ti fi Terminator yo trè konbatif ak kolosal nan fòs.
  Se konsa, Christina tire, lè l sèvi avèk zòtèy li yo ak kout pwen Japonè yo.
  Apre sa, li rele:
  - Epòk nou an ak viktwa devan!
  Magda tou tire sou lènmi an. Demoli gwo kay won an soti nan samurai a ak squeals:
  - Ak reyalizasyon yo ap tann menm pi fre!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pwofi nan sistèm nan, demoli lènmi.
  Wi, gen ti fi ki pral sispann yon chwal galope epi antre nan yon joupa boule.
  Vanyan sòlda yo simonte lènmi an ak piti piti pran anlè.
  Japon te pèdi. Ak Alman yo te itilize yon zam tèribl - diskotèk.
  Sa yo sokoup vole pa t 'konnen egal.
  Isit la Agatha ak Adala ap goumen sou yon diskèt. Gèrye kontwole machin nan avèk èd nan joysticks, epi deplwaye inite ki pi pwisan sa a. Se konsa yo kraze opozan yo. Apre sa, yo frape ak reyon chalè ki soti nan lè a. Literalman detwi pouvwa a nan rival yo.
  Agatha, tire sou lènmi an, gwonde:
  - Fache pasyon mwen!
  Epi ak yon talon fè wonn, tankou si peze.
  Adala, tire sou lènmi, ak konfyans deklare:
  - Se pouvwa sèlman!
  Epi tou li sèvi ak zòtèy li yo kont lènmi an.
  Ti fi yo vrèman gaye. Ak sa yo, an n di dwat batay bèl.
  Ke pa gen anyen ki rete nan Japon.
  Peyi Solèy k ap monte a t ap pèdi. Ak Ay, li te sanble prèske san espwa.
  Samure yo te fè fas a siperyorite teknolojik. Ak yon advèsè trè grav an tèm de planifikasyon operasyonèl.
  Japon te bat Larisi nan tan li, men kounye a li te pèdi nan kowalisyon yo.
  Nan fen, Twazyèm Reich la menm te lanse yon grèv nikleyè sou zile yo, ak peyi solèy la k ap leve capitile.
  Kòm yon rezilta, konkèt tè kolosal te fini. Sepandan, Twazyèm Reich la te goumen yon ti kras plis nan Amerik Latin nan, ak te pote soti sezi plis nan teritwa.
  Men, lè lemonn antye anba Twazyèm Reich la, Sovyetik la toujou lib ap toumante Führer la.
  Ak 20 avril 1957, agresyon kont Larisi kòmanse. Ak fòs kolosal yo ap avanse sou Sovyetik la.
  Sou kisa Lame Wouj ka konte nan kondisyon sa yo? Fòs yo deja trè inegal.
  Men, aparamman, Larisi ak lòt nasyonalite toujou gen kèk kalkil.
  Apre sa, yo goumen vrèman difisil.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ap goumen kont Nazi yo.
  Tifi tradisyonèlman pye atè ak nan bikini. Epi sa a se kredo yo. Yo goumen ak feròs sovaj.
  Natasha, tire soti nan yon mitray, remak:
  - Nan kisa nou bon, pou nou konn goumen!
  Zoya, te tire sou lènmi an, te dakò:
  - Nou kapab!
  Epi li voye yon grenad ak zòtèy li.
  Augustina te griye sou Nazi yo ak yon mitray, epi ak anpil eksitasyon, rele, voye yon grenad ak talon pye li:
  - Mwen se destriksyon sa ki mal la!
  Svetlana, tou tire sou lènmi an, ak tire avèk presizyon, koupe lènmi yo ak voye yon sak eksplozif ak pye fè l ', akòz ki tank la vire sou, pwovokan bay:
  - Mwen pral moulen Twazyèm Reich la an poud!
  Epi ti fi a kole lang ankò.
  Men vanyan sòlda yo. Avèk yo ou ka goumen kont prèske nenpòt mons. E menm Hitler a.
  Natasha, ki t ap tire sou Nazi yo, e ki t ap defann Moskou, te chante:
  - Nou kraze anba jouk bèf la,
  Nou toupizi anba jouk enfidèl yo...
  Zoya, tire sou Fritz la, li lanse zòtèy li ak pye l, li lage yon sifle asasen:
  Men li bouyi nan venn nou
  Syèl la nan slav yo ...
  Augustina, te tire sou Nazi yo, e li te aji avèk anpil enèji, li te bay yon grenad ak talon pye l, li kontinye:
  Ak soti nan bèl rivaj yo,
  Rivaj Kolyma a...
  Svetlana te chante ak pasyon sovaj, jwe ak misk janm li yo, ak mozayik laprès yo bay:
  Tout sa a se Latè nou an,
  Tout sa se nou!
  Ak isit la ti fi yo, mwen dwe di, te ak gwo vanyantasyon ak agresyon kolosal.
  Pèsonn pa ka sispann yo, anyen pa ka bat yo. Move chen mawon kraze lènmi an, move tigrès salye ewo yo.
  Oswa petèt eroin. Isit la yo se ti fi yo jwèt aza nan vòl ki pi wo a nan yon zwazo.
  Men, si yo goumen, Lè sa a, soti nan kè a ....
  Ak Alenka ak ekipaj li sou tank T-13 la. Yon machin ki pare pou reziste konpozisyon Alman yo, piramid. Ti fi a tire sou lènmi an, li chante:
  - Tank nou yo, se jis yon mirak,
  Soti nan dezè rive nan lanmè nò!
  Nou pral dechire ou, kwè Jida,
  Bèt terib la pral detwi!
  Anyuta konfime ak kòlè, tou tire sou lènmi an ak èd nan zòtèy pye li yo:
  - Mwen pral chire lènmi yo ak moulen yo an poud.
  Alla chak jou ap chaje lènmi an avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Pou grandè kominis wouj!
  Maria tou bat lènmi an, li fè yon piki byen vize ak branch pi ba li a epi li gwonde:
  - Pou bèl viktwa!
  Marusya tou, avèk èd zòtèy pye li yo, te deplase lènmi an, kòm li te frape l, epi rele:
  - Pou lide ki pi wo nan kominis!
  Senk yo te goumen kont Nazi yo tankou terminators.
  Ak pilòt Sovyetik tou te goumen nan syèl la. An patikilye, Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova.
  Yo te goumen tankou ewo fi sezon. Sèvi ak zòtèy fè, yo voye pwojektil lè. Yo frape lènmi yo trè byen.
  Anastasia te peze pwent tete wouj li sou bouton joystick la, li frape fachis la epi li di:
  - Glwa pou lide kominis yo!
  Tire sou lènmi an lè l sèvi avèk pwent tete frèz, Akulina mwatye toutouni tou te woule:
  - Glwa pou ewo yo nan Sovyetik la!
  Sa yo se ti fi cho ak fò isit la. Ki jan yo goumen tankou bèt reyèl. Epi yo gen pasyon superimen ak fòs kolosal.
  Anastasia, kraze Nazi yo, chante:
  - Anwo planèt la malere te pandye,
  Fritz mal k ap bouyi fènwa...
  Okipan an rayi rach li,
  File epi koupe tèt ou!
  
  Sepandan, li pa yon pion,
  Epi pa janm mache anba jouk bèf la...
  Li fè move lènmi yo tounen ti dife,
  Pral vin chèf monn yo!
  Apre sa, gen Elizabeth sou tank T-55 la. Yon machin ki gen yon kanon 105-milimèt ki pi pwisan pase T-54 la e ki pare pou goumen ak lènmi yo.
  Ti fi nan tank la, nan kou, nan yon sèl bikini.
  Elizabeth te peze bouton joystick la ak zòtèy pye l yo, li te tire avèk presizyon sou lènmi an, epi li te woule:
  - Pou Larisi a nan kominis!
  Lè sa a, Ekaterina te tire nan vire, lè l sèvi avèk pwent tete wouj nan pwatrin li pou tire.
  Li frape tank Nazi a epi li di:
  - Pou siksè nan bati kominis!
  Elena te tire tou sou advèsè li lè l sèvi avèk zòtèy li yo. Li kraze barik yon tank piramid, li fè tout bagay byen.
  Apre sa, li di:
  - Pi klere a nou pral gen kominis!
  Lè sa a, lupanula ak Euphrasia, byenke li se nòmalman jis yon chofè. Men, ti fi a frape ak anpil presizyon, bat mizo tank Nazi a.
  Apre sa, li di:
  - Kominis nou an pi klere pase solèy la!
  Ti fi yo sou tank la pye atè ak nan yon bikini gade trè bèl ak karismatik. Epi yo gen tete ak pwent tete wouj konsa.
  Elizabèt te chante ak plezi;
  Ann kraze jouk bèf la, kwè fachis,
  Si sa nesesè, mwen pral deplase mòn ....
  Pral gen yon epòk, epòk kominis la,
  Mwen pral vole nan syèl la ak yon chante!
  Epi ankò, ti fi a ak pwent tete wouj li pral peze bouton joystick la epi frape Nazi yo.
  Se konsa, Fuhrer a pa pral jwenn li yon ti kras.
  Avèk ti fi sa yo, li klè ke Sovyetik la toujou vivan, ak Hitler pa ka kraze li tèlman fasil.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"