Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

ДІвчата-ВоЇвельницІ Брань У КосмосІ

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    У космосі відбуваються битви між гарними войовницями Рубінового сузір'я з одного боку. І войовницями Смарагдового сузір'я з іншого. І в боях беруть участь виключно дівчата-клони, які босоніж і в бікіні.

  ДІВЧАТА-ВОЇВЕЛЬНИЦІ БРАНЬ У КОСМОСІ
  АННОТАЦІЯ.
  У космосі відбуваються битви між гарними войовницями Рубінового сузір'я з одного боку. І войовницями Смарагдового сузір'я з іншого. І в боях беруть участь виключно дівчата-клони, які босоніж і в бікіні.
  . РОЗДІЛ Љ1.
  Билися у вакуумі дві космічні армади. З одного боку сузір'я Рубінове, а з іншого - Смарагдове.
  І з того й з іншого боку виключно бійці дівча-клони. Втім, досить різноманітні за зачісками. Їхнє волосся було чотирьох основних кольорів: блакитний, жовтий, червоний і білий!
  І войовниці просто супер.
  Зрозуміло, дуже яскраві спалахи наднових зірок. І зорельоти особливо великі грос-лінкори посилають один одного залпи вбивчих ракет.
  Потужні космічні броненосці та лінкори, і дредноути - це основна ударна міць. Вона посилає один по одному руйнівні промені, великі торпеди, і промені з ляпками гіперплазми.
  Та носиться по вакууму, і прихоплює дрібніші зорельоти.
  Дівчата-клони, носяться своїми кораблями, миготивши голими, рожевими і з витонченим округленням п'ятами.
  Вони такі гарні, і їхня шкіра блищить, неначе набита бронза. Це чудові дівчата - просто супер.
  Чотири найбільші флагманські грос-лінкори Смарагдового сузір'я намагаються розірвати побудову Рубінового сузір'я. Але у відповідь на них наповзають чотири найбільш масивні флагмани супротивника. Великі зорельоти схожі на кашалоти розмірами о пів на Місяць. І гармат вони мають великих калібрів тисячі. Є такі стволи, що викидають за хвилину енергію, трильйони атомних, бомб, скинутих на Хіросіму.
  Але, зрозуміло, грос-лінкори прикривають силові поля, що пом'якшують руйнівну дію променів, імпульсів, ракет і торпед.
  Вони мерехтять, мов сріблястий туман на поверхні великих кораблів.
  Ось в атаку йдуть і дрібніші зорельоти. Зокрема крейсера різних класів - важкі, середні, легкі, допоміжні. І есмінці, схожі на голі, з товстим лезом кинджали. І витончені бригантини. Вони формою наче мальки.
  І подібні до пірань міноносці, і більші потужніші озброєні контр-міноносці.
  Ось зокрема крейсери борються із крейсерами. І від влучень ракет, променів та імпульсів спалахують пожежі.
  Дівчата-клони тікають від вогню, що охоплює кораблі. І полум'я мчить за ними, хапаючи красунь за босі п'яти.
  Дівчина в блакитному волоссі, палить по ворогу за допомогою босих пальчиків ніжок.
  Нею випущена ракета потрапляє у фрегат, і там спалахують пожежі, і йдуть вогняні хвилі. Дівчата-клони несамовито верещать. Вони майже не прикриті одягом. Лише вузькі смуги тканини на грудях та стегнах. І видно рельєфні м'язи під засмаглою, золотисто-оливковою шкірою.
  Дуже спокусливі ніжки у дівчат. І пальчики босі красуня натискають на кнопки джойстиків.
  І довбають із агресивним настроєм.
  Ось пальнула дівчина із золотистим волоссям. І натиснула голою, дуже витончено вигнутою п'ята.
  І зреагувала ракета, і помчала, розсікаючи вакуум. І дуже точно вона пройшла повз промені лазерів. І потрапила до крейсера. І той, як струсить.
  І з іншого боку, як дівчисько з червоним волоссям, теж вистрілить. Натиснувши при цьому пупком. Що зреагував дуже жорстко.
  Дівчата знову верещать і підскакують. І при попаданні витікають, видно які у них спокусливі ніжки.
  Ось дівчина з білою зачіскою посилає вбивчий подарунок руйнування та загибелі. І той вилітає, пробиваючи черево дредноута. І це дуже успішне жало. Хоча обидві сторони з дівчиськом сильні. І ті відповідають. Зокрема дівчина з блакитним волоссям дає презент у відповідь анігіляції.
  І знову удар, пожежі, струс машини.
  Є зорельоти ще дрібніші: катери та винищувачі. Останні або двомісні чи одномісні.
  Вони теж жалять друга і красиві дівчата показують найкрасивіший і найсексуальніший пілотаж.
  Ось войовниця з фіолетовим волоссям, проти красуні з ліловим.
  Обидві дівчини навіть скинули з себе ліфчики. І намагаються один одного вкусити за допомогою червоних сосків грудей. І дуже войовниці хороші.
  Дівчина з фіолетовим волоссям кидає свій винищувач убік. І палить із шести лазерних авіагармат. І в її противниці з ліловою шевелюрою теж схожа машина. Обидва винищувачі схожі зовні на скати, з напівпрозорою бронею.
  Вони дуже непогано маневрують та підскакують. І роблять дуже непогані кульбіти.
  Дівчата знову застосовують при стрільбі рубінові соски, на своїх повних, апетитних грудях.
  Ось це красуні - просто втілення краси. А коли вони в одних лише трусиках, це так спокусливо. І на них можна дивитись і не відриватися.
  Обидві дівчата намагаються прикриватися, використовуючи силове поле лоба винищувачів.
  І вони дуже пристойний захист. І здатна відбивати вражаючі промені.
  А ось дівчата одне з волоссям мідно-червоним, а інше світло-жовтим знову фехтують і маневрують один проти одного на винищувачах.
  Дівчата намагаються один одному вийти у тил. Але це не надто виходить. Войовниці крутяться і підскакують. І їхні винищувачі немов кульки пінг-понгу, то вгору, то вниз.
  Дівчина з мідно-червоним волоссям, наче на санках з гірки з'їхала по вакууму, і вивернулася. А войовниця зі світло-жовтим волоссям зробила прийом: ластівки. І пальнула поблизу, застосувавши свій рубіновий сосок.
  І дівчина з червоним волоссям відчула сильні жари. І її мускулисте тіло вкрилося краплинами поту.
  Дівчина з жовтим волоссям проспівала:
  - У нас велика сила, велика сила,
  З нею дружити, що грати із крокодилом!
  І теж одержала попадання розрядом. І теж потіла і блищала. Це все виглядало як у якомусь дуже дорогому кіно із сумішшю еротики та космічної опери.
  Дівчата майже голенькі, спітнілі. І палять, використовуючи сиськи, які ніби бутони троянди, і босі пальчики спритних ніжок.
  І войовниці не забувають співати:
  Нехай весь космос у хаос занурений,
  І вакуум трясеться від розривів...
  Ворог буде силою дівок вражений,
  А ми навічно з Батьківщиною єдині!
  Хоча цікаво, яка може бути Батьківщина у дівчат-клонів. Дуже красивих і мускулистих.
  І уявіть собі мільярди бійців, і всі гарні, напівголі дівчата та жодного чоловіка.
  До чого ця армія чудова. Наскільки в ній чудові бійці. А фігурки якісь у них. А розкішні стегна, високі груди, з сосками що сяють ніби грановані рубіни.
  Це дівчата, які є бездоганними у своїй атлетичній красі. Прекрасніше їх знайти. Хоча, звичайно ж, це відносно. Флот величезний. На флагманських грос-лінкорах мільйони дівчат. Вони відрізняються надзвичайною красою та грацією.
  І ось за знаряддям лінкора дівчина з білим волоссям палить дуже влучно по броненосці противника. І ось снаряд пробиває вежу та розбиває гармати. А в снаряді гіперядерна реакція, яка спрацьовує із колосальним руйнуванням. І по-звірячому пропалює метал. І тут дуже жорстокі відбуваються анігіляційні пориви.
  Дівчата навіть заспівали, хором, трясучись своїми полуничними, які зводять чоловіків з розуму цицьками:
  - Перервалася нитка,
  Нам загрожує зла смерть.
  І щоб жити,
  Дівчинці треба потерпіти!
  Войовниці дуже здорово розійшлися. Пляскають голими, круглими п'ятами по кнопках. І спрацьовують загрозливою, руйнівною силою ракети із торпедами. Вони довбають супротивника, пропалюючи вежі. І відлітають у різні боки обпалені, поранені, поранені дівчата. А одна з них опинилася прямо у вогняному вихорі.
  І від неї залишилися лише босі ніжки. Ось так дівчата гинуть у цій війні.
  Одна з них навіть заспівала, трясучись своєю жовто-мідною шевелюрою:
  - Вирує у всесвіті війна,
  Війна без розумних причин.
  Зірвався з ланцюга Сатана,
  І загибель прийшла разом із ним!
  Інші красуні, тупаючи і смикаючи, голими, витонченими ніжками, і трясучи грудьми з червоними сосками підхопили:
  І хто зупинить потік,
  Кривавих розлючених річок.
  Промінь лазера всадить у скроню,
  І в спалаху зникла людина!
  Дівчата дружно натиснули рубіновими сосками на кнопки, випустили забійною силою ракети і продовжили:
  І таке свавілля,
  Затопив собою світобудову.
  Людства сумна доля -
  Терпіти біль, страждання!
  Справді свавілля, гинуть у боях зорельоти, а разом із ними й гарні, засмаглі, мускулисті, напівголі й дуже спокусливі дівчата.
  Дівчина з блакитним волоссям, пальнувши за допомогою полуничного соска грудей, і випустивши руйнівні ракети, які несуть у собі енергію мільярдів атомних бомб, скинутих на Хіросіму, і надіславши подарунки тотальної опади на дно смерті, заспівала:
  -Син Землі ж у відповідь скаже ні,
  Я рабом злих панів не залишусь.
  Вірю буде гарний світанок,
  Освіжить вітер свіжу рану!
  
  За вітчизну священну в лайку,
  За могутній Господь закликає,
  Піднімися швидше дівка рано,
  Темрява піде - розцвітуть троянду травня!
  І знову боса ніжка дівчинки при ділі, і показує свій з ніг збиваючий порив.
  І дівчата хором кричали:
  - Плешивому фюреру смерть!
  Вони войовниці, які борються за світло та справедливість. Вони повно мудрості і відважних душевних поривів.
  Ось красуні - найвищий клас еротики та космічної лайки. Проти таких, як вони, ніхто не встоїть.
  Дівчина з жовтим волоссям теж як візьме і влучно пальне по ворогові. Зробить це зі смертельним заскоком.
  І вразить ворожих лінкор смарагдового сузір'я. А інша войовниця, із синім волоссям застосувавши теж дуже гарний полуничний сосок грудей, довбає по зорельоту рубінового сузір'я. І теж у відповідь руйнування та загибель.
  Дівчата - це найвищий і колосальний показник небесного класу та космічної глибини, своїх найвищих голосів, що беруть колосальні ноти.
  Нема цих красунь не здолати нічим. Хоча вони один одного й знищують із гарячим ентузіазмом.
  Ось, наприклад, флагманські грос-лінкори отримали колосальні руйнування. І багато веж виявилися пошкоджені і знаряддя погнуті та деформовані. Самі снаряди пускалися у детонацію. І ламалися броньові перекриття, і прозирало по поверхні гаряче повітря.
  І дівчата розбігалися, і їхні голі, дуже спокусливі і викликають сильне збудження у чоловіків п'яти та ніжки миготіли. І часом босі, рожеві підошви красунь, лизали вогняні язики гіперплазми.
  І войовниці скрикували, підскакували, і верещали.
  Їм було схоже боляче.
  Але вони при цьому співали:
  По порожнечі, космосу коні,
  Дівчата скрізь, нас не наздоженуть!
  Нас не наздоженуть! Нас не наздоженуть!
  Войовниці і справді веселі та щирі у своєму пориві.
  І вони співають у всі ковтки:
  - Я свято вірю в те,
  Що фюрер із батогом здохне скоро...
  Дістаньте долото,
  Хай буде мороку вироком!
  І їхні голі п'яти тиснуть на кнопки, і спалюють за допомогою гіперплазмових клякс фрегати та бригантини.
  Ось два есмінці сузір'їв зіткнулися вістрями. І спрацювали силові поля, поглинувши енергію. А потім відбулася реакція анігіляції. І стало конкретно рвати та руйнуватися. І пішла дуже тотальна загибель, і викрутки ультравогню.
  Пожежі вирували найсильніші. І при цьому надзвичайної згубної сили.
  І відбувалися буквально диявольські зіткнення. Йшла без перерви загибель та палахкотіння космічних кораблів.
  Дівчина з синьою зачіскою взяла та натиснула босими пальчиками ніжок на чергову кнопку. Відбулася реакція щодо спрацювання гіперплазмового зчеплення.
  І ось знову дредноут рубінового сузір'я встромилася бойова субстанція руйнівного впливу.
  Дівчина з жовтим волоссям, взяла і заспівала, пославши в ворога полуничним соском подарунок загибелі.
  І войовниця перевіряла:
  - Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець дракону.
  І засяє сонце,
  Злих привівши до розгрому!
  Дівчина з червоним волоссям, теж не дуже довго думаючи пальнула, за допомогою червоного соска грудей. І спрацювала, руйнівна енергія. І отримали супротивниці по зубах.
  Але тут же відповіли, підбиваючи зореліт у відповідь. Могутні флагманські грос-лінкори тим часом перебували у стані ремонту. І іскрилося зварювання, відбувалося спайками, і склеювався метал. Водночас гасилися численні пожежі.
  Дівчата затоптувало полум'я своїм босими, точеними ніжками. Ось це була битва.
  Дівчина-маршал з блакитним волоссям, взяла та заспівала:
  - Бій у крутому вогні вирує диким штормом,
  Гіперплазма полум'ям палає...
  Я люблю, у відповідь ти дивишся гордо,
  Хоча крутіше дівки не буває!
  Дівчина-маршал із жовтим волоссям помітила:
  - Ми тут усі круті!
  І теж довбає за допомогою свого полуничного соска грудей. Така ось чудова войовниця у званні маршала. Вона майже зовсім гола в одних лише тоненьких трусиках. Зате на плечах намальовані еполети із зірочками.
  І це її відрізняє від інших дівчат. Що треба сказати дуже здорово і круто.
  Дівчина-маршал з блакитним волоссям, також натискає червоним соском грудей на кнопку.
  І випльовується з широкого стовбура, гіперплазмова пляма. Та летить та розповзається. Огортає ракетну бригантину і сильно її стискає, так що навіть метал тріщить і згоряє. І дівчата на бригантині як заревуть і завиють, і замиготять уже вкотре босими ніжками.
  Дівчина-маршал вже, з іншого боку, з червоним волоссям, довбає своїм соском грудей по кнопці, і випускає дуже моторну ракету. Та летить ніби паморочок, прослизаючи по вакуумі. І влучає у броненосець.
  Удар збиває платформу з гарматами. І знову гинуть або калічать дівчата.
  Вони з великою люттю стикаються один з одним. У них просто пекельна пожежа і дика сила волі.
  Дівчина-маршал із червоним волоссям заспівала:
  - Але пульсація серця та вен,
  Сльози наших дітей, матерів...
  Говорять ми хочемо змін,
  Скинути ярмо дракона ланцюгів!
  Дівчина-маршал з білим волоссям, теж заспівала:
  - Від злого дракона,
  Ми землю позбавимо...
  І тінь небосхилу,
  Ми людям залишимо!
  І войовниця як довбає по ворогу за допомогою свого рубінового соска, і зробить жорстокі спустошення, за допомогою гіперплазмової плями.
  І ось вихор проноситься платформою. І випалює гармати разом із прислугою, що стоїть та їх обслуговує.
  Дівчата взяли і хором заспівали:
  - Як жили ми, борючись,
  І смерті не боячись,
  Так і відтепер жити тобі і мені.
  І в зоряній висоті, і гірській тиші,
  Морський хвилі, і лютому вогні!
  І лютому, і лютому вогні!
  І войовниці з придихом знову застосували свої червоні, дуже яскраві соски. І довбали з диким шаленством.
  І ось зреагувала гіперплазма, розпечена на трильйони градусів. І пішла потоком знищення.
  І загорілися нові броненосці, дредноути та лінкори. А також вибухали і кораблі та дрібніші. Скільки було тут страждань та смертей. Треба зазначити, що деякі дівчата-клони мали дітей. І їхня загибель, коли залишаються малюки сирітками трагічна подвійно. І тут жорстокості анітрохи не менше.
  Дівчина-маршал з жовтим волоссям взяла, пальнула за допомогою босих
  пальчиків ніжок по ворогу, вибиваючи його шеренги, немов за допомогою коси.
  Дівча взяла і заспівала:
  - У космосі б'ються дівки хоробро,
  Хоч вони в бікіні, босоніж...
  Перемагають усіх ворогів відважно,
  Якщо треба вріжуть кулаком!
  Та маршал ще й виявляється сильно. А численні кораблі обсипають один одного ракетами та різними видами вибухових пристроїв. І реагують забійні гіпергравітаційні бомби та ракети.
  Відбуваються вітражі і згубні пориви в глибині побудов. Бій між дівчатами все більше і більше схожий на звалище. І стрій похідний змішався.
  Дівчина-маршал з білим волоссям взяла і прочірікала, при цьому її малиновий сосок вкотре послав згубну ракету, яка несла тотальні пожежі та загибель.
  Дівчина-маршал заспівала, скелячи зубки і показуючи мову:
  Відступила з сонцем холоднеча,
  Струмок виблискує дзвінкий...
  І тепер біжать по калюжах,
  Босоногі дівчата!
  Войовниця як видно любить літо та весну. Насправді такі струмки в цьому випадку течуть. І вибухають потужні бомби із гіперядерним зарядом.
  І ось наче наднові зірки спрацювали термопреонові ракети. І палить вакуум капітально.
  І палить буквально до самих хребців потоками гіперплазми. І знову спрацювали силові поля. Пішло дуже тотальне руйнування та знищення.
  Платформи взяли і запалали з новою, вбивчою силою. А язики полум'я лизали дівчатам голі, дуже симпатичні п'яти, завдаючи болю та страждань.
  Войовниці, втім, і кричали, і вили, і водночас не забували, підскакуючи від вогника співати:
  - Босі дівки ніжки,
  Як хороші...
  Ми в бою не крихти,
  Б'ємо ворогів від душі!
  Войовниці, яким смажать п'яти, і босі підошви покриваються пухирями, це щось і дуже рясна і неповторна краса. Такі дівчата не те, що коня - слона на скаку зупинять.
  Дівчина-маршал з жовтим волоссям взяла і проворкувала, співаючи своїм солов'їним голоском:
  - Будь-хто, хто людина воїном народжена,
  Значення не має стать і вік.
  Коли ворогів без рахунку легіон,
  Нам вбивати худоби повір не пізно!
  Тут інша дівчина-маршал з білим волоссям взяла і спочатку пальнула за допомогою рубінового соска, а потім заспівала:
  - Ну скільки можна близьких вбивати,
  Адже людина породжена повірою для щастя...
  На фронт не відпускає сина мати,
  І навіть влітку на війні негода!
  Дівчата подивилися один на одного. У космічному вакуумі рвонув лінкор. Величезний такий розмірами добрий астероїд. І ніби спалахнула наднова зірка.
  Обличчя дівчат освітлилися, і стали багряними. І дівчата поморгавши трохи, взяли і заспівали, люто:
  - Поруч, поруч, радість та біда,
  Треба, треба, тверда відповідь.
  Сонячному світу - так, так, так!
  Ядерному вибуху - ні, ні, ні!
  Войовниці, зрозуміло, співали з усією повнотою щирості. Вони мали і жар, і азарт.
  Дівчина войовниця з блакитним в червону цятку волоссям, і еполетами маршала, теж стрільнула за допомогою червоних сосків грудей і заспівала з силою почуттів:
  -Невже завтра заснуть моря,
  Згасне сонце, згаснуть зірки.
  Вже не зможе зійти зоря,
  І скаже небо - невже пізно!
  І дівчисько-маршал взяло і пустило сльозу. І її очі були такі блакитні, немов чистий сапфір.
  Войовниці всі хором стукнули босими п'ятами, своїх чарівних, витончених, спокусливих, сексуальних, засмаглих, сильних, мускулистих і викликають запаморочення ніжок.
  І на всю горлянку проспівали:
  - Миру мир, війни не треба,
  Нехай панує у всесвіті дружба!
  І дівчата як засвистять у всі ніздрі. І з них зірвалися червоні, красиві серця. Які засвітилися і стали виблискувати і переливатися в повітрі.
  Войовниці хором вимовили, скелячи зуби. І знову натискаючи на кнопки червоними сосками грудей, заміли:
  - Я, ти, він, вона разом ціла країна,
  Разом дружна сім'я,
  У слові ми сто тисяч я!
  Ми дівчата з ніжкою босою,
  Усіх ворогів крушимо...
  І у нас із зла коси,
  З нами херувім...
  І дівчата одразу багато мільярдів войовниць підняли вгору ніжки, вивернувши круглі, голі, рожеві п'яти прочіркали:
  - А що війна, а що війна,
  Погана тітка і стерво війна!
  Ми скажемо лайки тверде немає,
  За мир та дружбу одна відповідь!
  І несподівано бій припинився. І численні космічні зорельоти почали розходитися у різні боки.
  Пошкоджені кораблі кинулися ремонтувати різні команди, які гули зварюванням та електричними дугами.
  А дівчата взяли та заспівали:
  І щоб усім у дружбі щастя жити,
  І щоб раєм усім земля була...
  Повинні ми не дивитися на світ як дичину,
  Не нападати на люд із-за рогу!
  
  КОХАННЯ ПРЕКРАСНОЇ ДАМИ, ЗАРАДИ ЯКІЙ ДИРУТИСЯ ЛИЦАРІ
  Наче вона принцеса одного королівства. Дуже молода років шістнадцяти. І скаче на коні. Але настрій не найрадісніший. Її хочуть видати заміж за старого із сусіднього царства. А вона має своє кохання. Теж юний, років шістнадцяти пастушок. Дуже красивий підліток, з ніжним як у дівчини обличчям, і світлим, довгим волоссям.
  І вона скаче до нього. Зрозуміло, принцеса не може вийти за простолюдина. Але кохання почуття сильне, і йому не накажеш.
  Амеліна під'їхала до стада. Ось її наречений у серці підганяє батогом овець.
  Він невисокого зросту, в шортиках та босоніж. Можна, на вигляд років взагалі чотирнадцять-тринадцять - зовсім ще хлопчик.
  А той, кому хочуть віддати Амеліну за дружину глибокий старий.
  Лисий, з рідкою сивою бородою, із вставними золотими зубами. Огидний старий. І років йому вже вісімдесят шість. Може, тому Амеліна й не стала втікати від вінця. Трохи помучений і станеш королевою вдовою. А король хоч гидкий і став, але дуже багатий, і в нього велике королівство із заморськими колоніями. Майже імперія.
  І головне немає синів. Отже, вона може стати правителькою величезної держави.
  Амеліні всього лише шістнадцять років, але вона дівчинка дуже розумна.
  Але зрозуміло, як своє перше, юне кохання забути.
  Вона зіскочила з коня. І кинулася хлопцеві не шию. Вони обнялися і стали цілуватися... Чисті такі молоді...
  Потім Амеліна скинула туфельки та панчохи, пробувала ходити травою. Травинки кололи її ніжні ноги.
  Юнак-пастух Сід з усмішкою помітив:
  - Наші дівчата влітку весь час бігають босоніж, а ти така бліда!
  Амеліна зітхнувши відповіла:
  - Засмагла шкіра вважається ознакою низького походження! А ось шкірою темний, а волосся у тебе майже як сніг!
  Хлопець кивнув:
  - Це красиво!
  Вони ще трохи пройшлися. Потім принцеса натяг панчохи та туфлі, промовила:
  - Незабаром весілля із королем Картаусом. Він старий і хворий. Коли я стану вдовою, то візьму тебе до палацу!
  Сід з боязкою надією запитав:
  - І ми одружимось?
  Амеліна знизала плечима:
  - Не знаю! Я стану вдовою королевою. Але доведеться відбивати свою владу від родичів Картауса. Якщо мій трон зміцнитись, то я вчиню як захочу!
  Поцілувавшись на прощання, юні коханці розлучилися.
  Амеліна помчала до свого замку. Вона дуже розумна дівчина. І бачила, що шлюб відкриває їй великі можливості. Але лягти в ліжко зі старим так гидко. Уявити, що з ним доведеться цілуватися.
  Амеліна важко зітхнула.
  І заспівала, щоб скрасити біль:
  Пофарбований космос чорне похмуре світло,
  І, здається, що зірки потьмяніли на орбітах!
  Мені хочеться кохання, у відповідь я чую - ні,
  Серця закоханих у брязкіт розбиті!
  
  Молю тебе мій принц до мене прийди,
  Я виплакала у горі океани сліз!
  Всі ланцюги забобонів розірви,
  Хочу, щоби народу правду ти доніс!
  
  Любов важливіша за обов'язок і корон,
  Як треба тобі - я зраджу вітчизні!
  І посаджу коханого на трон,
  Адже для мене мій принц дорожчий за життя!
  Та вона справді його любить. Хлопчик дуже гарний, хоча трохи інфантильна у нього зовнішність. Але справді чарівність. Проте босоногих пастушок ще розумний. І вміє дуже добре складати. Він зараз жене овець, і своїм чистим, повнозвучним голоском співає, і його трель, немов у солов'я;
  Шум чудової пристрасті в берегах,
  Річки, де кров бурхливим потоком!
  Обрушить вал зірок у хмарах,
  Іскря чудом знаменом!
  
  Ти як богиня для мене,
  З палаючою в темряві душею!
  Сильніше, ніж життя тебе люблячи,
  Свій світ я осяяв мрією!
  
  Тебе прекрасніше у світі немає,
  Всесвітній ідеал!
  Помру в бою в кольорі років,
  Свій рок я зустрів!
  
  Любові незгасне світло,
  І блиск твоїх очей!
  Прийшли красуня привіт,
  Не сплю у сльозах ночей!
  Та гарно він співає. Голі підошви хлопчика тепер ступають по гострому каменю дороги. Вони пружні, огрубілі. Дитина босоніж ходила, з народження. Тут зими досить м'які. І можна не взутися, навіть узимку.
  І тому Сід навіть не морщиться, коли його голі п'яти, ступають на гостре каміння. Хлопчик лише усміхається. Точніше не хлопчик, а юнак. Гарненький, якого люблять дівчата.
  Але, ясна річ, його захоплює принцеса. Дивно, дівчина і дуже багата, знатна, юна, та надзвичайно гарна. Її мідно-червоне волосся,
  Такі яскраві що будь-кого зведуть з розуму.
  Тут і серце, і розум у повній згоді. І ти хочеш на ній одружитися і з любові, і з розуму.
  Ну, що ж поки суть і справа, батько принцеси Дурімон, швидше
  Поспішив зіграти весілля.
  Зрозуміло, вона була пишною. Картаус навіть наказав влаштувати,
  З цієї нагоди рицарський турнір.
  З'їхалися лицарі з різних країн. Їх було багато. Але бої йшли кубковою системою.
  Сам король Картаус дуже любив гладіаторські бої. Для цього старого вони були втіхою.
  Був названий і приз: цілий мішок золота і звання головного охоронця для майбутньої королеви Амеліни.
  Ось на величезному стадіоні стали з'їжджатися у бою лицарі. Серед них Амеліна звернула увагу на одного. Він був якийсь маленький, мов дитина в обладунках. І в неї затремтіло серце.
  Хоча за забралом і невидним обличчям, Амеліні здалося, що в цьому маленькому лицарі, є щось знайоме.
  Бійці з'їжджалися і роз'їжджалися одночасно. Проти маленького лицаря в білих обладунках був справжній гігант у чорних.
  Амеліна дуже турбувалася за хлопця в обладунках. Чи встоїть він?
  Але ось лицарі роз'їхалися у різні боки. І потім почала з'їжджатися, пришпорюючи коней. І помчали на зустріч один одному. Здавалося, чорних гігант розчавить хлопця. Але той спритно пішов від вістря списа, і вклавши весь корпус, вдарив у забрало. Противник полетів із коня.
  Амеліна видихнула, і сказала:
  - Молодець хлопчику!
  Перший бій відіграв. Хоча деякі лицарі з'їжджалися вдруге. Але не більше трьох разів, після чого віддавали перемогу за очками.
  Тут, звісно, можуть і зловживання.
  Потім другий тур змагань. Противник у лицаря в білих обладунках тепер не такий великий, але спритний у червоних латах. Все одно юний візаві набагато менше.
  Амеліна молитися за цього лицаря. І навіть хотіла стати на коліна.
  Але вони знову з'їжджаються. І розганяються до великої швидкості. Червоний лицар цілить у забрало. Але воїн у білому спритно йде. І потрапляє до центру щита. І збиває його знову з великим задоволенням. Той падає. Публіка тріумфує.
  Більшість пар визначила переможця. Але деякі все ще б'ються.
  Ось з'їхалися вдруге. І знову зіткнення, і сиплються іскри. І падають вершники.
  Звучить гонг... І втретє з'їжджаються останні пари. Багато збитих із коней. Декого і покалічило. Та без жертв не обійшлося.
  Потім півгодини відпочинку. Лицарі перекусили, попили, води, квасу та вина. І знову у бій.
  Знов вершники взяли і роз'їхалися. У різні боки. Проти білого, маленького лицаря, великий боєць жовтих обладунків. Вони знову готові збивати один одного. Хлопчик з одного боку, та дорослий з іншого.
  І ось вони знову з'їжджаються. Хлопчик навіть бореться без чобіт. Його босі, дитячі ніжки упираються в боки коня білої масті.
  Теж конячка начебто невелика, але дуже швидка. Відбувається форсоване зближення.
  Амеліна взяла і прошепотіла:
  - Стогін йде по всій землі,
  Де ж лицар хоробрий - де!
  Хлопчик-лицар знову дуже спритно іде і б'є жовтого лицаря в центр щита. Спис зламався, розсипався в потерть. Але досвідчений борін у жовтих обладунках зумів якось усидіти в сідлі.
  Довелося роз'їхатися і знову чекати на можливість один одного таранити. Обидві сторони напружені. Вони відчувають силу. Барон дуже сильний боєць і рази як мінімум у два важчі за хлопчика. Але той такий спритний.
  Ось вони знову з'їжджаються. І хлопець б'є голими п'ятами по крупу. І ось хлопчик пірнає і його спис знаходить забрало. Такий удар просто чарівний. І візаві пацана падає.
  Перемога! Цього разу не така вже й легка.
  Слід пауза. Лицарі та їхні коні відпочивають. Потрібно завершити турнір одного дня, що дуже непросто.
  Проти хлопчика битиметься по жеребу граф у фіолетових обладунках. Це також дуже серйозний противник і герой хрестових походів. Але молодий воїн готовий. І не збирається здригнутися.
  Ось вони роз'їхалися і почали з'їжджатися. Досвідчений граф бачачи, наскільки хлопець швидкий, намагається потрапити до центру щита. Але хлопчик знову дуже спритно зміщується. І спис зісковзує. А сам хлопець потрапляє в ворога, прямо в груди. Удар дуже гарний і спис ламається. І вершник упав, заплутавшись у збруї.
  Хлопчик знову вкотре вклонився публіці та отримав вітання з перемогою.
  Ось уже залишилося лише вісім лицарів. І п'ятий бій - це чвертьфінал.
  Хлопчику дістався серйозний супротивник герцог де Гізз. Це справді той, хто змушує тремтіти. І в нього є і зріст, і вага, і швидкість!
  Юний воїн разом із тим спокійний. Він знає, що він має, і не збирається здаватися.
  Ось вони роз'їхалися. У де Гізза обладунки відливають сталлю. Але хлопчик у білому, і з босими ніжками, справляє враження херувима, який бореться з демоном пекла.
  Амеліна з посмішкою проспівала:
  Був учора ще просто дитиною,
  Нічого не поробиш тут.
  А тепер перестав дошкільнятком,
  І тебе хоробрий лицар звуть!
  Ось обидва вершники стали з'їжджатися. Герцог де Гізз втричі важчий за хлопчика. Точніше за підлітка в латах. Але той анітрохи не бентежиться.
  Знову уникає поразки і б'є де Гізза списом у груди. Воно з тріском ламається. Але величезний герцог устояв. І вони роз'їхалися.
  Де Гізз гаркнув:
  - Я тобі зламаю!
  Хлопчик відкрив забрало і показав мову. Обличчя у нього, як дитя кругленьке.
  Амеліна впізнала його і заплакала:
  - Нещасний! Ну куди ти пнешся!
  Але вона не знала природно, що босоногий пастушок зовсім не такий простий.
  Що він здатний на дуже багато.
  Хлопчик взяв та вирішив змінити тактику. Коли вони стали зближуватися, то він погнав свою конячку в галоп. І потім з усього розмаху всадив списом у центр щита, підключивши і корпус. Де Гізз не чекав такого сильного удару, від якого розлетілося на дрібні уламки спис. І цього разу майже зісковзнув з коня. Гола п'ята хлопчика додала. І герцог злетів, і досить сильно забився.
  Так чверть фінал хлопчика пройшов блискуче. Він справді не просто пастух, а влучник із двадцять першого століття. І років йому не шістнадцять, а набагато більше. Хоча навпаки, він виглядає дуже юним. Тому з моменту переміщення перестав рости та дорослішати. Хіба що волосся ще підростало, і трохи повільніше нігті.
  Ось зараз з ним битиметься у півфіналі сам король: Річард Левине Серце. А це дуже серйозний противник. Що ніколи не програвав на турнірах. І був надзвичайно сильний фізично.
  А тут проти нього босонога дитина.
  Але всі бачили, як хлопчик-лицар добре і відчайдушно бився. І на нього багато хто робив ставки.
  Старий король помітив:
  - Краще нехай дитина буде головним охоронцем принцеси, ніж доросла!
  Батько принцеси кивнув:
  - Так! Моя дочка хлопчиком, який її на голову нижче не захопиться!
  В іншому півфіналі, невідомий лицар у зелених обладунках, дуже великий і спритний, і іспанський герцог де Гальба - теж чудовий боєць.
  Але більшість публіки зібралася там, де билися король Річард Левине серце, який вважався головним фаворитом турніру. І невідомий хлопчик. Який навіть чобітки зняв, і хизувався, дитячими, круглими, рожевими п'ятами.
  Але вони пішли на зближення. Річард Левине Серце цілив у центр щита юного воїна. Той у відповідь узяв і змістився. Хоча в цьому випадку досвідчений король, зміг хлопчика зачепити. Але той у відповідь ударив Річарда списом у груди. Удар був добрий, але могутній король зміг встояти. Адже він бився дуже багато. І у хрестових походах, і турнірах. І завжди перемагав, і був стійкий у сідлі.
  Що ж публіка і не хотіла швидкої розв'язки. Бійці роз'їхалися і почали потім сходитись повторно. Річард Левине серця спробувала у разі змінити тактику. Вдав, що знову б'є в центр щита, а потім взяли і перевів у голову. Але хлопчик, певна річ, дуже швидкий. Він пішов від довшого списа супротивника, і сам ударив по забралу. Такий удар важко відбитий. Грати на обличчі Річарда Левине серце прогнулося. Але він зумів утриматися в сідлі, хоч і сильно похитнувся.
  Знову хлопчик і король роз'їхалися у різні боки. Цього разу пацан-лицар трохи розгубився. Раніше чарівний удар у забрала Король-лев витримав.
  Але нічого, адже його теж не збив. Ось вони пішли втретє на зближення.
  Обидва воїни скакали один на одного. Хлопчик і великий чоловік. І ось Річард знову намагався вдарити в центр щита. Але знову молодий воїн ухилився.
  І ось спис хлопчика знову вдарив у забрало. І в даному випадку значно сильніше. Річард знову сильно похитнувся. Втратив сідло, але зміг утриматися на крупі та не впасти. Але все одно очко пішло в залік хлопчику-лицареві.
  Наразі очікувалося суддівське рішення. Старий король кивнув:
  - Перемогу по очках отримує юний воїн Сід, який завдав трьох точних ударів!
  Вперше король Річард Левине серце програв. Але із сідла його так і не вибили.
  А незнайомий лицар у зелених обладунках вибив з першого разу уславленого герцога Гальбу.
  Тепер у фіналі мали битися, два бійці раніше невідомі у турнірних боях. Два коти в мішку. І це посилювало інтригу!
  Ось вони роз'їхалися і почали зближуватись. Воїн у зелених обладунках був більшим за хлопчика і в чорних чоботях. А той боровся босоніж і з великою енергією.
  Обидва розвинули велику швидкість і зіткнулися. Сід, усунув щит, і пішов від удару і потрапив супротивнику в живіт. Той навіть не похитнувся у сідлі. І обидва бійці знову роз'їхалися. І вони були готові реально серйозно побитися до крові.
  Ось обидва бійці знову мчать один на одного. Зближаються на великій швидкості. І різко стикаються. Хлопчик ударив з усіх сил, він був швидше, і влучив у забрало, хоча його самого подряпнуло по плечу. І досить серйозно.
  Але обидва бійці встояли і не впали. Зберегли свій адекватний вплив.
  Ось вони з'їжджаються втретє. Майже не роблячи паузи, то вже вечоріє й темніше. Нехай і літо, але все одно темніє. І треба поспішати.
  Ось знову обоє зіткнулися. Сід наче блискавка вивернувся і знову по забралу. Але ворог стоїть немов зачарованих, але хлопчик все ж таки спритний і зелений лицар у нього списом не влучив, лише сковзнувши по броні.
  Тричі з'їздили і тепер суддівське рішення.
  Старий король був дуже задоволений, що дитина має стати головою охорони. Адже його дочка не змінюватиме з тим, хто молодший за неї, і на голову нижче.
  І оголосив перемогу за очками Сіду. Інші судді погодилися. Все ж у хлопця три чисті влучення, і він повів по окулярах чесно.
  Плюс ще Сід отримував великий мішок золота.
  Він підійшов до принцеси Амеліні. Їй навіть довелося нахилитися та поцілувати своє кохання. І всі були дуже задоволені.
  Принцеса сказала:
  - Ти мій найвірніший лицар, зберігатимемо любов!
  
  БОСА ВОЙАРКА НА ДИБІ
  АННОТАЦІЯ
  Войовниця-попаданка Августина потрапила в полон до орок. Жорстокі, волохаті ведмеді піддають красуню бузувірським катуванням. Але Августина виявляє незламну мужність.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Тоді була зима і стояли сильні морози. З Августини зірвали теплий одяг та чоботи. Розділи її, до тоненьких трусиків. Зв'язали рудій дівчині ззаду руки. І повели, далі майже зовсім голу.
  І її босі, витончені, точені ніжки залишали на снігу сліди. Дуже красиві, і дуже спокусливої форми. І хоча лютих вітер гуляв по голих ребрах дівчинки, смикав її полуничні соски, і рельєфний прес. Також дівчисько виявляло переважну силу енергетику.
  Августина підняла голову з мужнім підборіддям, і розпрямила плечі.
  Вона навіть не намагалася прикрити свої оголені груди. Тим більше, руки пов'язані ззаду. Її босі підошви від твердого снігу буквально палають, і це так боляче.
  Але дівчина-красуня не згинає спину. Вона, навпаки, горда. Та холодно, та боляче, і відчуваєш приниження, що ти гола, а навколо тебе волохаті, смердючі тварюки.
  Немає видно дівчина налаштована так, щоб її запросто не зламали.
  А ось до неї підходив волохатий гігант, що сильно скидався на ведмедя орк з генеральськими еполетами.
  І його могутня рука лягає на оголені груди дівчинки. Починає крутити полуничний сосок красуні. Августина хмурить мордочку, але мовчить, і очі не відводить. Хоча їй треба сказати дуже гидко.
  Але дівчина намагається на виду. А ще одна лапа генерал-орка лягає вже на інший сосок. І починає щипати ще грубіше і жорсткіше.
  Августина, щоб не показати, що їй гидко і боляче, жорстким голосом, вимовляє:
  - А щось серйозніше не можеш? Ти як чоловік що нуль?
  Генерал із роду орків проревів:
  - На дибу її!
  І дівчину провели ще трохи снігом. Довели до пристрою, яке було дуже схоже на турнік з різноманітними тренажерами.
  І тут висіли сталеві ланцюги.
  Дівчині заломили руки назад і міцно закували. Після чого взяли та потягли ланцюг. Стали вивертати дівчину, піднімаючи її кінцівки вище.
  Августина відчула біль у передпліччях, зап'ястях та ключицях. Руда войовниця почала вигинатися, нахиляючись.
  Два великі орки-кати взяли і смикнули дівчину за тулуб і повернули красуню. Голова Августини прослизнула між піднятих догори рук.
  Дівчина тяжко охнула. Її буквально прорізало болем.
  Генерал-орк промовив на розспів:
  - Говори злочинниця, злодійка та терористка, де перебуватиме ваш склад зі зброєю?
  Августина жорстко заявила, хоча їй було і боляче, і страшно, і трохи соромно, і навіть дуже гидко:
  - Не скажу! Нічого я вам не скажу, як би ви мене не мучили, не катували, не катували б!
  Генерал-орк із задоволеним виглядом облизнув собі фіолетові губи, з-під яких стирчали криві ікла.
  І прохрипів:
  - Тим краще! Яке задоволення, катувати таку гарну, з гладкою, засмаглою шкірою людську самку. Нам навіть було б прикро якщо ти відразу розкололася б позбавивши нас орків, такої величезної насолоди, яка куди краще, ніж тебе просто зґвалтувати!
  Августина зло вимовила:
  - Ну, якщо ви на інше нездатні, то спробуйте зламати відчайдушну войовницю-космополітку!
  Орк-генерал наказав:
  - Десять ударів по ній батогом із береженням!
  Одні з катів дістав із урни, в якій плавали інструменти порки, вербовий прут. Махнув їм у повітрі, той засвистів.
  І волохатий ведмідь у половину замаху вдарив дівчину.
  Августина відчула біль від удару. Її шкіра на спині набрякла, але не луснула.
  Кат знову вдарив.
  Руда дівчина стиснула сильніші зуби, щоб не видати борошно. Вона вирішила, щоб не сталося, мовчати, мовчати та ще раз мовчати.
  Орк-генерал прохрипів:
  - Три!
  Коханий кат знову вдарив. М'язисте тіло дівчини здригнулося. Громила врізав уже набагато нижче, змусивши набрякнути свіжу смужку шкіри.
  Орков зібралася дюжина і вони жадібно дивилися на майже зовсім оголену дівчини в одних трусиках, що висіла на дибі і злегка хитається під ударами катувальника.
  Орк-генерал скомандував:
  - Шість!
  І знову на дівчину взяли і обрушився сильний і жорсткий удар.
  Августина, зробила вимучену посмішку.
  Генерал продовжував командувати:
  - Сім! Вісім!
  Удари сипалися на дівчину, але терпіла і намагалася не стогнати. Її обличчя було і гарним, і мужнім водночас.
  Орк-генерал закінчив:
  - Дев'ять! Десять, поки що досить!
  Кат опустив батіг. Потім пом'яв його пальцями, і кинув у кошик.
  Августина внутрішньо здригнулася. Що її можуть вигадати для неї кати.
  Адже орки дуже любили мучити жертви. Треба відзначити, що у світі майбутнього жінок у багато разів більше, ніж чоловіків, і тому орки відчували при катування сексуальну насолоду.
  Орк-генерал спитав, знущально посміхаючись:
  - Ну скажеш ти нам десь схованку? Чи ти хочеш тортури жорсткіші?
  Августина жорстко заявила:
  - Я вам нічого все одно не скажу!
  Орк-генерал наказав:
  - А тепер струсіть її гарненько!
  Кати стали регулювати турнік. Катування відбувалося на свіжому повітрі. І її могли бачити багато хто.
  Вже стали збиратися і орки, і представники інших цивілізацій. Їм було цікаво подивитися на подібне, дуже цікаве видовище.
  А поруч палала і жаровня, а також інші інструменти для катувань.
  Августина зрозуміла, що їй доведеться пройти через пекло. З одного боку, це страшно. Але з іншого навіть цікаво та цікаво. І головне скільки ти зможеш витримати, під нелюдськими катуваннями.
  Турник наче антена піднімався вгору. Також Августину потягло до вершини. Біль у передпліччях і ключицях став сильнішим.
  Ланцюг, за який була прикута Августина, скрипіла, і шаруділа.
  Ось вона піднялася на добрих десять метрів - це приблизно рівень четвертого поверху.
  Ось дівчина зависла на вершині. І ланцюг здригався, і навіть побрязкував.
  Генерал-орк проревів:
  - Відпускай!
  Орки відпустили барабан. Тіло мускулистої дівчинки впало вниз. Воно долетіло майже до самої поверхні. Але тут воно несподівано зависло. І дівчисько різко на натягнутому ланцюгу, як заволає від дикого болю. У неї навіть відбило подих.
  Августина почувалася так ніби її рвали на частини. Який жорстокий біль і нестерпні страждання.
  Дівчина волала, її тіло незважаючи на мороз від дикої напруги спітніло і почало блищати.
  Коли крики Августини притихли, вона з величезним зусиллям стиснула собі зуби, генерал-орк спитав:
  - Ну, а тепер скажеш?
  Августина рішуче та твердо заявила:
  - Ні, не скажу!
  Генерал-орк наказав:
  - Струсіть її ще раз!
  І знову скріпить, злегка поржавілий сталевий ланцюг. Дівчина піднімається, все вище та вище. І її ланцюг тягне за руки, вивертаючи суглоби.
  І ось Августина знову на вершині. Вона озирнулася навколо і вниз. М'язисті руки дівчини підняті вгору і ворушити шиєю було дуже боляче.
  Зараз вона впаде вниз.
  Генерал-орк скомандував:
  - Відпускай!
  І ланцюг знову був відпущений катами. Сильне тіло дівчини полетіло вниз. І вона впала, і зависла біля самої поверхні. Цього разу здвоєний від без того розтягнутих зв'язок біль виявився настільки сильним, що, зазнавши ударного шоку - дівчина знепритомніла.
  Генерал-орк наказав:
  - Привести її до тями!
  Кат вилив на неї цебро крижаної води. Августина прийшла до тями. Разом зі свідомістю повернувся і біль. Жорстокий і страшний біль у руках, плечах, ключицях.
  Августина застогнала. Але перехопивши отруйні усмішки орків, прикусила губу, міцно стиснувши зуби. І ось вона знову мовчить. Мокра, майже гола, боса, і мускулиста.
  Генерал-орк жорстко її огрів батогом і спитав:
  - Говоритимеш?
  Августина ревла, розліпивши губи:
  - Ні!
  Генерал-орк наказав:
  - А тепер розтягніть її гарненько!
  Кати піднесли колодку і защемили її на босих ногах красуні. Як слід затиснули їй кісточки.
  Августина відчула тяжкість дубової, кованої залізом колодки, та посилення болю. Дівчина важко задихала і стиснула сильніші зуби.
  По краях колодки висіли гаки.
  Один кат обережно повісив на гак гирю праворуч, а інший катувальник ліворуч.
  М'язисте, добре, засмагле тіло дівчини витяглося ще сильніше. Біль теж став куди жорсткішим.
  Хоча Августина з усіх сил і стиснула зуби, все одно з її горла виривалися тихі стогін.
  Вже вкотре орк-генерал проревів:
  - Говоритимеш! Розкажи нам усе, що знаєш, і твої муки припиняться!
  Августина вигукнула:
  - Не скажу!
  Генерал-орк наказав:
  - Ще додати!
  Кати з різних боків колодки, щоб не перекошували, акуратно повісіли ще по одній пудовій гирі.
  Августина заскреготіла зубами від нестерпних страждань. Її загрожувало порвати навпіл. А зв'язки і так сильно розтягнуті через дикі струси.
  Августина почувається розтягнутою на дибі, неначе свята на хресті. А може, навіть ще болючіше. З тіла капає піт, і вода якої її облили.
  І водночас холодно. Намагаються ж дівчинку на морозі.
  Самі орки, по-перше, одягнені в чоботях, а по-друге, у них ведмежа шерсть.
  Генерал знову спитав розтягнуту на дибі дівчину:
  - Говоритимеш!
  Августина проревела:
  - Не скажу!
  Генерал-орк наказав:
  - А тепер підсмажте їй, тобто цій дівчинці п'яти!
  Кати стали складати тонкі поліна під босими ніжками дівча.
  Інший притягнув шланг від балона з газом. І також приєднали. І шланг від балона із киснем.
  Кати як бути були готові. Августина дивилася на ці приготування зі страхом. Коли ти навіть на вугілля стаєш, це боляче, а тут ще підошву тобі збираються підсмажити.
  Генерал-орк наказав:
  - Змастіть їй п'яточки олією! Щоб довше мучилася!
  Кати закивали. І витягли з бочки сулію з маслом, судячи з запаху з оливок. І полили собі на волохати лапи. І потім стали мазати не надто грубі, але й не надто ніжні ступні дівчинки.
  У неї підошва рожева, пружна, із витонченим вигином круглої п'яточки.
  Августина відчула лоскоту від дотиків грубих, волохатих рук орків.
  І мимоволі вишкірила мордочка, хихикнувши незважаючи на біль у розтягнутому тілі.
  Генерал-орк крикнув:
  - Ти ще будеш скелятися чортівня!?
  Августина гаркнула:
  - Я вас не боюсь!
  Генерал-орк проревів:
  - А тепер смажте, тільки акуратніше, щоб довше боліло!
  Кати включили краніки та пустили газ. Потім клацнули запальничкою.
  І під босими ніжками розтягнутого на дибі дівчата спалахнуло полум'я.
  Воно дуже бурхливо розгорілося. Але спочатку босі ніжки Августини, відчули лише приємне тепло.
  Але потім їх почала припікати. Полум'я лизало голі, рожеві, густо змащені олією підошви дівчинки.
  Августина відчувала подвійну у своїх босих п'ятах, що смажила вогонь, і розтягнутому на дибі всім тілі. І це дуже треба сказати боляче. І страждання нестерпні.
  Августина стискала щелепу з усіх сил, але стогін все одно виривалися з горла.
  А підсмажені підошви дівчата хворіли і дико сідали все сильніше і сильніше.
  Генерал-орк проревів:
  - Ну, а тепер ти нам видаси схованку зі зброєю?
  Августина промовила:
  - Ні!
  Генерал-орк наказав:
  - А тепер їй п'ять ударів батога... на повну силу!
  Кат підійшов до ступи. Вибрав у ній батіг куди міцніший, і товщий, з колючими кінцями.
  Приміряв його на руку. Потім підійшов до жертви. Розставив ноги ширше. І вклався з усіх сил у удар.
  Загоріла, вже й так вкрита смугами, що здулися, шкіра на спині дівчини лопнула. І полилася червона кров.
  Августина здригнулася, і застогнала. Але потім стиснула собі титанічним зусиллям щелепи, і замовкла.
  Кат ударив з усього розмаху знову, стрясаючи все тіло. Дівчина, важко дихаючи, тихо простогнала.
  Генерал-орк скомандував:
  - Три!
  І знову жорстокий удар по спині. І це надзвичайно слід сказати боляче.
  Августина тримається.
  Генерал-орк командує:
  - Чотири!
  І знову удар. Все тіло у дівчинки здригається. Крім болю від батога, ще віддається в плечах і тілі від страшного струсу.
  Знову команда:
  - П'ять!
  І знову кат із-за всіх сили б'є. І лопається шкіра, і кров буквально стікає струмком.
  Августина мовчить.
  Генерал-орк запитує:
  - А тепер ти скажеш?
  Дівчина продовжує мовчати. Кат запитливо дивиться на генерала. Той бачить, що бранка впертий.
  І наказує:
  - А тепер підсмажимо йому груди! Змастіть її маслом, щоб не відразу згоріла!
  Кати полили собі жирну рідину на лапи. А потім їхні руки сунулися до оголених грудей дівча.
  Грубі, довгі, товсті лапи орків м'яли дівчині погруддя і полуничні соски.
  Августина відчула мимовільне збудження. І голі груди разом затверділи, і стали жорсткими. Дівчина навіть застогнала, цього разу не відболи, а від збудження. Орк хоч і ведмідь, але при цьому і білковий самець, який жінку не може не порушити.
  Августина пробурчала:
  - Який сором...
  Нарешті орки скінчили їй м'яти грудей. І залишили їх такими блискучими.
  Кати взяли в руки смолоскипа, занурили в жаровню і підпалили.
  Потім піднесли до оголених грудей Августина. Дівча відчула жахливий біль. Не одразу вона була сильною. Але змащені олією соски нагрілися, і відчували тепер найжорстокіший опік. Причому диявольськи жорстокий і надзвичайно болісний.
  Августина застогнала, а потім почала вити... Який це жах...
  Кати водили по грудях і посміхалися.
  Генерал-орк уже вкотре запитав:
  - Ну, скажеш, де ви партизанки ховаєте зброю?
  Незважаючи на жахливі страждання Августина знайшла в собі сили, зухвало відповісти:
  - Партизанки? А хіба ви не називали нас терористками?
  Генерал-орк посміхнувся і відповів:
  - Хочеш, щоб тебе називали терористкою? Що ж будь ласка! Ну говоритимеш терористка?
  Августина зухвало відповіла, переносячи жахливий біль:
  - Ні! Не скажу!
  Генерал-орк наказав:
  - А зараз зламайте цій зухвалій дівчинці пальці на ногах.
  Кати здали доставити із повішених на стіні щипці.
  Генерал їх несподівано обірвав:
  - Зламайте їй пальчики розпеченими щипцями!
  Ті, хто розуміє, закивали. І дістали щипці, які вже
  наперед були розжарені на електричній плиті. І ось кати підійшли до Августини.
  І один із них тримаючи в руках червоні від жару щипці нахилився в її закутій ніжці. І схопив дівчисько за мізинець. І розпечене залізо взяло і вчепилося в маленький пальчик красуні. І став його викручувати і ламати.
  Біль був подвійний. І від дотику червоного від жару заліза палило шкіру, тоненькі кісточки ламалися. Августині також продовжували палити і босі п'яти, і розтягувати її тіло дибки, і з вантажем на ногах.
  Генерал-орк грізно запитав:
  - Говоритимеш!
  Августина гаркнула:
  - Не дочекаєтесь!
  Генерал наказав:
  - Ламайте їй пальці, все до одного!
  Кат продовжив, повільно, але дуже болісно і жорстоко ламаючи пальчики на босих ногах дівчини. І це так боляче, що Августина мимоволі стогнала. Хоча терпіла з усіх сил. Але ж скільки можна триматися. Як болісно і жорстоко. Ось уже катувальник зламав і мізинець на лівій нозі та на правій. Що дуже боляче.
  Потім взявся за безіменні пальчики.
  Генерал-орк наказав:
  - А тепер давайте ще й нанесіть кілька ударів розпеченим дротом по спині!
  Дріт уже нагріли на електричній плиті. І тому на ній була спеціальна ручка, а сам кат був у рукавичках.
  І ось він підняв свою червону від жару батіг. Підійшов до дівчинки і огрів її через сили.
  Августина взяла і скрикнула, відчувши дикі страждання. І дівчисько забилося в конвульсіях. А ще продовжили і бити, по спині розпеченим дротом, і смажити голі п'яти, і голі груди, і ламати пальчики на ногах, і ще розтягувати дибки.
  Ось таке поєднання всього і жаху:
  Генерал-орк запитав:
  - Говоритимеш?
  Августина прошипіла:
  - Ні!
  Генерал-орк посміхнувся і помітив:
  - Стійка дівчина. Але все ж таки ми ще спробуємо!
  І громила з еполетами проревів:
  - А тепер підсмажте їй та лоно!
  Орки захрюкали від задоволення. І не дуже довго думаючи взяли і зірвали з дівчинки трусики. І тепер вона повністю оголилася. І орки вже хотіли піднесли до лону смолоскип із вогнем.
  Генерал-орк обірвав їх:
  - Зачекайте! Спочатку змастіть її лоно Венери, щоби не згоріла відразу!
  Кати енергійно закивали. І стали лити собі на лапи олію.
  Воно пахло дуже апетитно.
  Орки навіть облизувалися. І ось їхні лапи полізли дівчині в грот Любові. І стали там мазати. Від цих грубих дотиків Августина відчула і сором, і муку раптового бажання. Але цей сором, поєднувався і голосом пожадливості, і переконаннями, що це недобре.
  Августина крикнула:
  - Безсоромники!
  Генерал-орк проревів:
  - Говори біса! Або тільки буде тобі погано!
  Августина знайшла у собі сили вимовити:
  - А що гірше може бути?
  Генерал-орк сухо наказав:
  - Паліть її!
  Кат підніс смолоскип до змащеного маслом лону дівчини. Кучеряве волосся на лоні Венери дівчата скрутилися разом і обвуглилися. Спочатку Августина відчула жар, а потім сильний біль.
  А інший катувальник продовжив їй ламати пальчики на босих, дівочих ніжках. І це було теж дуже боляче. Пальчики хрумтіли, і Августина тремтіла від страждань.
  І її кісточки просто ламалися, і нігтики виверталися назовні. А два смолоскипи палили їй оголені груди, один лоно Венери, жаровня смажила красуні п'яти. Одночасно колодка розтягувала дівчинці тіло. І в той же час ще один з катувальників отримав наказ від генерала орка.
  - Розпеченим дротом її!
  І на дівчину обрушилися удари ще й червоною від жару дроту.
  І в цій ситуації Августина не тільки не втратила, свідомості від тортур, а й навпаки в ній додалося мужності, і вона взяла та заспівала;
  На дибі гола, з плечей вириває суглоби,
  Вишу, під ударами рветься спина!
  І сипле з усмішкою кат - сіль на рани,
  Набився веселий худоба хмільного вина!
  
  А я ж не просто рабиня, а царська дива,
  Правителька, і земна сестриця богів!
  І якщо страждаю, то значить, страждаю красиво,
  Не висловлю страху, перед моторошним оскалом іклів!
  
  До ніг моїх босих шматок розпечений торкнувся,
  Димок обпалений лоскоче гидливо ніздрю!
  За що я віддала безневинну царську юність!
  За що так страждаю, ніяк рок долі не зрозумію!
  
  Але воїни-діви я знаю, поспішають на допомогу,
  Мечами трощать злісних монстрів, кидаючи зло у багнюку!
  Знай, густо ми трупами мерзенними стелем дорогу,
  Адже з нами могутній воїн із мужністю князь!
  
  Противник позадкував, бачу лайно, відступає,
  Жорстокий кат, ти у бою не король, не художник!
  Зруйноване зацвіте, вишнею у травні,
  Хто псував і палив все отримати в п'ятак!
  
  А що ще є променистішим і кращим за Батьківщину,
  Що вище за неї, і покликання найпростіше честь?!
  За що я готова віддати, до кінця роки життя,
  Кому перед боєм молитву святу прочитати!
  
  Звичайно, таке є слово, воно дорогоцінне,
  Виблискує променисто, алмазів світила затьмарив!
  Адже Батьківщина - це поняття кохання - зовсім,
  Воно, безмежно включаючи всесвітній світ!
  
  Адже заради її не стогнала, від болю дибки,
  Зламатися принцесі підмісячного світу - грішно!
  Вклонимося низько Вітчизні-святині,
  Сніжок удома випав і став білим, як біло!
  
  Тепер моє слово до майбутніх нащадків,
  Не треба вам трусити, перемога завжди настає!
  Від усіх супостатів залишаться лише уламки,
  І вилетять зуби того, хто відкрив жадібний свій рот!
  
  АУКЦІОН РАБИНЬ У КАЗКОВОМУ СВІТІ
  АННОТАЦІЯ
  Продаються невільники обох статей. Гарну дівчину-студентку з двадцять першого століття виставляють на торги як рабиня. Ставки швидко ростуть, і настає несподівана розв'язка.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Ось уже настає час торгів аукціон відкрився. Першими на поміст виводять двох дівчат.
  Вони босоніж і покриті покривалами. Спершу їм окрили голови. Стартова вартість сто золотих дублонів за пару - проста для прекрасних рабинь.
  - Сто!
  Аукціоніст піднімає молоточок, звучить:
  - Сто десять...
  - Сто двадцять...
  І пауза. Із дівчат знімають друге покривало.
  Знов шум:
  - Сто тридцять,
  - Сто сорок!
  - Сто п'ятдесят!
  І знову пауза... З них зняли третє ліжко.
  - Сто шістдесят!
  - Сто сімдесят!
  - Сто вісімдесят!
  - Двісті!
  Аукціоніст піднімає молоточок і на розспів вимовляє:
  - Двісті дублонів разів! Двісті дублонів два! Двісті дублонів три!
  Продано пару за двісті дублонів!
  Дівчат накрили ковдрами і повели. Вони шльопали босими ніжками, що говорило про їхній низький, соціальний статус.
  Потім на аукціоні продали одразу дюжину м'язових хлопчиків. Їх узяв у рабство якийсь гном. За всіх оптом - сто динарів! Цих невільників використовували як робочої сили. Вони зовні здорові, доглянуті, привчені до фізичних навантажень.
  Пацани шльопали босими ніжками і нанизали на ланцюг, відводячи у двір. Одна з ельфій помацала хлопця за мускулисті, засмаглі груди, але на неї прикрикнули.
  Потім знову подавали рабиню, тільки не босу, а в сандалях. Прикрили покривалами і оголювали три частини.
  То була гарна блондинка, і торг дійшов до п'ятисот дублонів. Під кінець з неї навіть зняли сандалі та змусили танцювати босоніж. Потім відправили до почесного троля. По дорозі білявку загорнули у покривало.
  Було весело, і публіка пожвавішала. Поки купці й євнухи, що зібралися у великій залі, всіх мастей не втомилися, на поміст вирішили вивести Владлену. Зрозуміло, адже вона найзнатніша і апетитна страва аукціону.
  Її закрили покривалами, вона була в чобітках до коліна, і волосся підібрали, щоб не видно, як вони потім розсиплються по плечах.
  Звикнувши ходити босоніж Владлена, відчувала себе в чоботях дискомфортно, її сильні, мускулисті ніжки прелі. І сама закрита. Адже значно більший ажіотаж торгу, коли тебе оголюють частинами.
  Тут знають психологію.
  Владлен зловила себе на думці, що їй страшно, і неприємно смокче під ложечкою.
  Ось її зараз роздягнуть до гола перед сотнями чоловіків. Її не дуже, добре видно під покривалами зал. Але там не лише люди та схожі на людей гарні ельфи. Там і гноми, і орки, схожі на босоногих дітей, хобіти, і які рогаті тварюки, пара величезних гоблінів, носаті тролі. І ще істота, що нагадує гігантську жабу із зоряних воєн у короні. Це видно цар морський.
  Серед публіки та високого зростання кістлявий суб'єкт - сам Кощій Безсмертний. Він виглядає жахливо, хоч і дуже худий. Тут є і жінки. Майже всі юні ельфійки, або самки тролів, пара знатних жінок теж молодих. Але є й одна бабуся з мітлою. Вона схожа на велику, дуже міцну бабку, а з-за рота стирчать ікла.
  Владлена подумала - баба Яга.
  Це розуміє круто та дотепно. Бракувало тільки змія Горинича для повного комплекту. А ось дідьок схоже є. Суміш людина та дуба.
  І пара русалок є. Вони красиві дівчата з риб'ячим хвостом.
  Тут очевидно істоти і з інших планет.
  Зрозуміло тепер чомусь герцог її виставив на аукціон. Тільки раз на рік стільки публіки збирається, і це чудовий шанс нажитися.
  Однак, то ще доведеться залишитися зовсім голенькою перед таким кількість народу різного роду і племені - це жах.
  Владлен стало дуже соромно, гидко і страшно. Хоча з іншого боку в ній прокинулася і гордість: вона приверне до себе увагу наче зірка.
  Крім покривал, і трусиків, на Владлен ще одягли спеціальний купальний костюм. І не тільки груди прикриває, а й живіт. Це ще більше збільшувало таємниць у дівчинки.
  Владлена усміхнулася... Пролунав сигнал, і торги почалися.
  Розпорядник на розспів став вимовляти:
  - Знатна особа, прибулиця з іншого світобудови, велика войовниця, і дуже вправна в любові і водночас незаймана. Її звуть Владлена Шаманова і наскільки вона прекрасна, настільки ж мудра!
  Аукціоніст кивнув:
  - Початкова ціна сто дублонів!
  Публіка зашуміла. Як завжди спочатку навіть за такий рідкісний видобуток, як дівчину іншого світобудови, пропонують ціну, гарної рабині, або десятка міцних хлопчиків-рабів. Ціна не найкрутіша, але це ще тільки початок торгу.
  Купець у синій чалмі прошипів:
  - Сто двадцять!
  Юнак-ельф гаркнув:
  - Сто тридцять!
  Лісовик прокряхтів:
  - Сто сорок!
  Троль буркнув:
  - Сто п'ятдесят!
  Баба Яга хихикнула:
  - Сто вісімдесят!
  Лицар у фіолетових обладунках видав:
  - Двісті!
  Настала пауза. Публіка ще лише на розігріві. Орк обережно зняв покривало, що прикриває верхню частину обличчя, але не оголюючи поки що волосся.
  Оголився високий, гладкий засмаглий лоб дівчини та сапфірові очі.
  По публіці пройшов гул захоплення.
  Владлена блиснула очима і промуркотіла:
  - Дивіться на мене!
  Схожий на жабу морський цар про булькал:
  - Триста дублонів!
  Баба Яга буркнула:
  - Чотириста!
  Ельф подав голос:
  - П'ятсот!
  Троль прошипів:
  - Шість сотень!
  Євнух гарему султана вякнув:
  - Сімсот!
  Русалка прочірікала:
  - Вісімсот!
  Лісовик знову прокряхтів:
  - Тисяча!
  І знову повисла тягуча пауза. Зрозуміло, все було цікаво подивитись на дівчину докладніше. Що за вона за краля? І може бути щось гарне наторгувати. Або придбати.
  Орки зняли з неї покривало і відкрили нижню частину обличчя. Її виразний рот, гарний, витончений сон, мужній підборіддя.
  Особа справжньої войовниці.
  Троль визволив:
  - Тисячу п'ятсот!
  Морський цар булькнув:
  - Дві тисячі!
  Лісовик прошипів:
  - Три!
  Баба Яга в'якнула:
  - Чотири тисячі!
  І несподівано прохрипів:
  - П'ять тисяч!
  Усі озирнулися на Кощія. Баба Яга хихикнула і відзначила:
  - І він також сюди! Що з нею робитиме.
  Знову пауза ... Але зрозуміло ж торг поки що не на піку. І що собою являє дівчинка?
  Орки знімають покривало, що прикриває її шию та плечі. І публіка у захваті. Шия та плечі у дівчини сильні та мускулисті. Дуже навіть спокусливі. Видно, що це красуня-богатир.
  Лицар у фіолетових обладунках буркнув:
  - Шість тисяч!
  Лицар у рожевих додав:
  - Сім!
  Кощій Безсмертний видав:
  - Вісім!
  Морський цар ревнув:
  - Дев'ять!
  Лицар у фіолетових обладунках, повторно сказав:
  - Десять тисяч!
  Знову пауза. Сума серйозна, за неї можна купити тисячу хлопчиків-рабів або сотню дівчат-гарних рабинь. Або найняти цілий полк найманців.
  Але це ще не все. Покривало падає до ніг дівчина. Можна розглянути тепер її руки та постать, хай і прикриту купальником.
  Руки у Владлен дуже мускулисті, і біцепси трикутником. Великою войовницею.
  Баба Яга хихикнула і брякнула:
  - Одинадцять тисяч!
  Несподівано подав голос гном:
  - Дванадцять тисяч!
  Троль перебив:
  - Тринадцять тисяч!
  Лицар у фіолетових обладунках, гаркнув:
  - П'ятнадцять тисяч!
  Лицар у рожевих латах додав:
  - Шістнадцять тисяч!
  Кощій проскрипів:
  - Сімнадцять тисяч!
  Юнак-ельф у короні вигукнув:
  - Двадцять тисяч!
  Герцог де Гіззос свиснув: "Ого сам імператор вирішив взяти участь у торгу".
  Сума була вже значною. А роздягання не скінчилося. Ось купальниця від'єднала орки тканину оголивши живіт. Відразу ж з'явилися плитки, немов у шоколад преса, і став видно вигин чудової талії, дівчини-богатиря.
  Лицар у помаранчевих обладунках пробурчав:
  - Двадцять п'ять тисяч!
  Ельф-імператор прочірикав:
  - Тридцять тисяч!
  Кощій Безсмертний буркнув:
  - Сорок тисяч!
  Ельф-імператор знову вставив:
  - П'ятдесят тисяч!
  І знову пауза. Сума вже величезна. Можна навіть місто розпочати будувати. Або лінійний корабель купити. Або дівчаток-красунь табун.
  Але, зрозуміло, ще цікавіше всім принади Владлени, приховані під одягом.
  Ось орки знімають із неї ліфчик. Тепер торс дівчини-богатиря повністю оголений. Видно засмаглі, мов дині груди, увінчані червоними, як перестигла полуниця сосками. Оце так апетитно.
  У торг вступив постачальник султанового гарему, проревівши:
  - Шістдесят тисяч!
  Інший головних євнух прошипів:
  - Сімдесят тисяч!
  Лицар у помаранчевих обладунках, проорав:
  - Вісімдесят тисяч!
  Кощій прохрипів, гримаючи кістками:
  - Дев'яносто тисяч!
  Ельф-імператор знову жорстко видав:
  - Сто тисяч дублонів!
  І знову пауза. Сума десяти тисяч хлопчиків-рабів. Небачена за одну дівчина, хай навіть видатну. Це цілий віз золота. Дублон це невелика, але золота монетка.
  Але все ще починається. І ось нарешті орки оголили дівчинці голову. Посипалося немов дощ волосся, кольори сусального золота.
  Вони розсипалися по плечах і публіка завелася.
  Постачальник султанового гарему вигукнув:
  - Сто п'ятдесят тисяч!
  Інший головний євнух буркнув:
  - Двісті тисяч!
  Ельф-імператор прорепетував:
  - Двісті п'ятдесят тисяч!
  Кощій Безсмертний видав:
  - Триста тисяч!
  І знову пауза. Дівчина з оголеним торсом, і золотим волоссям, мускулиста і ніжна, пристрасна, і водночас приваблива. Просто небачена краля. І суми за неї пропонуються зовсім космічні. Все в ній чудово, але ... Ніжки поки що не видно. А так їх усім хочеться розглянути.
  І ось орк скидає чергове покривало. Голі ніжки, до самого коліна. І залишаються лише тоненькі трусики. І зрозуміло, нижче за коліна чобітки.
  Але видно які все-таки ніжки та дівчата чудові. М'язисті, засмаглі, а м'язи наче дріт, під тонкою, бронзовою шкірою.
  Імператор-ельф проревів:
  - Чотириста тисяч!
  Кощій не поступався:
  - П'ятсот!
  Лицар у помаранчевих обладунках, буркнув:
  - Шість сотень!
  Кощій знову прогугняв:
  - Сімсот! І обережніший лицар, не така ваша імперія багата!
  Імператор-ельф впевнено промовив:
  - Вісімсот!
  Кощій безсмертний прогарчав:
  - Все одно буде моя - дев'ятсот!
  Імператор-ельф проревів:
  - Мільйон золотих дублонів!
  Сума величезна. Сто тисяч хлопчиків-рабів можна купити. Навіть з огляду на розміри та населення імперії - це просто неймовірна сума. Навіть Кощій завагався... Чи варто давати мільйон дублонів. Це сім тонн чистого золота!
  Але ж торг ще не закінчений. Володіє майже гола, але ще взута. І це все ще творить інтригу.
  Справді, що в неї під чобітками? І ось орки роззуваються гарну войовницю, залишаючи її босоніж, в одних лише тоненьких трусиках.
  А у неї такі ніжки, просто неповторна досконалість ліній та філігранна витонченість.
  Постачальник гарему прорепетував:
  - Мільйон сто тисяч!
  Інший євнух додав:
  - Мільйон двісті тисяч!
  Імператор-ельф заявив:
  - Мільйон п'ятсот!
  Кощій чисто через впертість буркнув:
  - Два мільйони!
  Імператор-ельф рішуче і агресивно заявив:
  - Два з половиною мільйони!
  Сума така висока, що обидва постачальники гарему відкрили було рота, але тут же заткнулися. Насправді це цілий караван золота. Як ще їхні султани сприймуть таке марнотратство? І взагалі стільки віддати за одну, нехай навіть і надзвичайно гарне дівчисько?
  Але ось розпорядник торгів кинув у хід останню карту. У цьому випадку орки стягли з красуні тоненькі трусики і оголили ще й грот Венери.
  Тепер Владислава виявилася повністю гола, боса, і без жодної нитки на тілі.
  Постачальник гарему відчайдушно проголосив:
  - Три мільйони!
  Головних євнух, тремтячи пальцями, видав:
  - Три з половиною мільйони!
  Імператор-ельф рішуче заявив:
  - Чотири мільйони!
  Виникла, пауза... Кощій хотів щось вимовити і перебити ціну. Але тут же уявив собі, скільки золота піде з його бездонної скарбниці і промовчав. Тільки заскрипів зубами від досади.
  Пауза почала затягуватися. З голою і босою, мускулистою войовничкою-дівчинкою знімати більше нічого. Хіба що шкіру живцем здерти. Вона абсолютно все дала.
  Розпорядник підняв молоточок і почав повільно вимовляти:
  - Чотири мільйони золотих дублонів разів! Чотири мільйони золотих дублонів два! Чотири мільйони золотих дублонів три ... - Але не встиг його молоток опуститися, як громовий голос вигукнув:
  - П'ять мільйонів золотих дублонів!
  Всі озирнулися, на величезного, незграбного, у чорних обладунках гобліна. Ось від нього цього найменше очікували.
  Розпорядник розгублено сказав:
  - Це ціла гора золота! Чи є у вас такі гроші?
  Гоблін впевнено промовив:
  - Так, у мене є ціла гора марного золота! А ця дівчина така апетитна, що я готовий віддати частину марного, жовтого металу заради цієї свіжатинки!
  Розпорядник кивнув:
  - Це ваше право! Ну що ж! П'ять мільйонів золотих дублонів вкотре! П'ять мільйонів золотих дублонів два.
  Ельф-імператор прокричав:
  - Шість мільйонів!
  Розпорядник став вимовляти:
  - Шість мільйонів золотих дублонів разів! Шість мільйонів золотих дублонів два!
  Гоблін ревнув:
  - Сім мільйонів!
  Імператор-ельф не поступався:
  - Вісім мільйонів!
  Гоблін знову гаркнув:
  - Дев'ять мільйонів!
  Імператор-ельф у розпачі проголосив:
  - Десять мільйонів!
  Настала пауза. Так це ціна цілого мільйона хлопчиків-рабів. І можна набрати найманців, що й імперію ельфа-імператора вистачить завоювати.
  І це за одну дівчину-рабиню.
  Розпорядник заходився на спів співати:
  - Десять мільйонів золотих дублонів разів! Десять мільйонів золотих дублонів два! Десять мільйонів золотих дублонів три.
  Гоблін ревнув:
  - Тридцять мільйонів золотих дублонів!
  Публіка зашуміла від захоплення.
  Розпорядник взявся оголошувати:
  - Тридцять мільйонів золотих дублонів разів! Тридцять мільйонів золотих дублонів два! Тридцять мільйонів золотих дублонів три! - Молоточок на мить завмер, а потім рішуче вдарив. - Торг завершено. Владлена Шаманова продана за тридцять мільйонів золотих дублонів гобліну Хеку.
  Владлена під час торгів так була захоплена грою фантастичних цифр, що навіть забула, що стоїть перед багатьма сотнями самців та самок зовсім гола.
  А тепер їй стало так соромно, що вона машинально прикрилася руками. Особливо їй хотілося сховати груди та лоно.
  Орки кивнули і накинули на неї покривало. А розпорядник зауважив:
  - А тепер ви маєте сплатити всю суму грошей. А це понад двісті тонн золота! І негайно!
  Гоблін відповідно кивнув:
  - Зливки у дворі! Можете навіть не рахувати, їх більше, ніж треба!
  Хлопчаки-невільники кинулися надвір. Там і справді сяяла ціла гора монет, чи точніше пагорб. Їх було навіть більше ніж на тридцять мільйонів дублонів.
  Герцог де Гіззос був у нестямі від щастя. Проте підійшовши до Владлен, прошепотів:
  - Постарайся втекти!
  Дівчина пошепки запитала, герцога-ельфа:
  - Який великий?
  Де Гіззос засунув їй у руку сливу і прошепотів:
  - Якщо ти її з'їси, то на годину станеш невидимою, нечутною і без запаху. Але тільки на годину, не проґав! І тікай не раніше, ніж відійдеш на пристойну відстань від міста!
  Владлен із погано прихованою іронією вимовила:
  - Спасибі володарю!
  Після відчула як їй на шию надягають сталевий обруч із ланцюгом. Тепер вона має власність гобліна. І він дивиться на неї м'яко облизуючись. І паща у цього чудовиська - величезна, як у кашалота!
  
  
  ТРЕТІЙ ПРИШАС ІМПЕРАТОРА ПАЛПАТИНА.
  АННОТАЦІЯ
  Імператор космічної імперії Палпатін, втративши тіло, зруйноване блискавками сили, зберіг свій бісівський дух. І він уселився в клон чарівної блондинки. І знову відроджує і орден темряви, і космічна імперія. І знову киплять жорстокі космічні битви між імперією та рухом опору. Повертаються старі герої: принцеса Лея, принцеса Рей, Асока Тана, і нові Енакін - син Люка Скайокера, та Азалія, дочка принцеси Леї.
  . РОЗДІЛ Љ1.
  Орден все ще не був знищений. І тривала війна. Більшість флоту імператора Палпатіна, теж вирвалася з оточення. А у коаліції повстанців настали розбіжності, і вона розвалилася. Внучка імператора Рей, пішла бродяжити, і не лізла в політику. Її наречений загинув. Він залишив їй лише пару - хлопчика та дівчинку.
  І принцеса Рей десь у далекій глушині, стала виховувати своїх дітей.
  А імператор Палпатін потіло тіло, яке знищили відбиті блискавки сили. Але його бісівська душа не загинула. І дух імператора космічної імперії вселився на черговий клон.
  Зрозуміло, численні бойові зорельоти ордену та імперії поспішили присягнути на вірність імператору. А бунтівний генерал потрапив під блискавки сили і був перетворений на жменьку попелу. Інші відразу ж зрозуміли, що це імператор. Нехай навіть клон і був безвусим юнаком.
  Палпатін - це вражаюча міць.
  І ось йде захоплення планет. Джедаєв немає, а планети галактики роз'єднані. Проте Палпатін має проблему. Клони не дуже довговічні, коли їх осідлює пекельний темний сітх. Принаймні клони чоловіків.
  І Палпатін вселяється у жінку. Тіла самок куди легше переносять потоки темної сили, і незрівнянно довговічніші за чоловіків.
  І став Палпатін гарною дівчиною. І ця дівчина грізна імператриця галактики.
  Зрозуміло, не все вдається імперцям. Наприклад, Джабби намагаються чинити опір. Вони мобілізували всі сили галактичної мафії. І повстанці руху опору приєдналися до них.
  Ось проходить вирішальна битва. На боці імперців величезний флот. Вони збудували, використовуючи ресурси галактики нові кораблі. У боях беруть участь бойові роботи, і більш скоростиглі клони.
  На боці опору та галактичної мафії свої значні сили.
  Проте на стороні Палпатіна більш ніж триразова перевага.
  І вони починають тиснути та пресувати.
  Нові воїни-клони - це дуже гарні, фігуристі та мускулисті дівчата у бікіні.
  Так що бій має бути суворим і сили імперії стали не тільки могутніми, а й прекрасними.
  Ось першими наче таран насуваються грос-лінкори імперії. Вони вивергають сильні, бойові потоки лазерних променів.
  Дівчата-клони носяться біля гармат. І босі, круглі, рожеві п'ятки так і миготять.
  Гарно знято. Дівчата хоч і клоновані, але всі різні, волосся у них всіх кольорів відтінків спектру. І тіла з дуже рельєфною мускулатурою, засмаглою, золотисто-оливковою шкірою, і високі, повні груди, розкішні стегна.
  Ось це дівчата дуже добрі бійці. Ось випльовує шматок гіперплазми з важкого ствола. І знову руйнування та знищення зорельотів з обох боків.
  Імперські кораблі намагаються, використовуючи побудову півмісяця обійти повстанців.
  На стороні імператора Палпатіна десятикратна перевага у грос-лінкорах і просто лінкорах. І його сильні фланги йдуть на зближення.
  Бій став набагато драматичнішим. Світиться крейсер руху опору. Палубами біжать різного роду інопланетні сутності. Сотні цивілізацій та видів борються з імперією.
  Палпатін все-таки за походженням людина. На відміну від свого вчителя - який був іншої раси, хоч теж гуманоїдного типу.
  Майбутній імператор убив свого вчителя - коли той став непотрібним, а може, навіть і шкідливим.
  Потім Палпатін досяг небаченої могутності та знання сили. І його дух набув безсмертя. І здатність робити такі чудеса, що не під силу в імперії ситхів і за всю їхню історію.
  А зараз дух найбільшого за всю історію темного володаря перебуває в тілі дуже гарної, рослої, медової блондинки, не по-жіночому мускулистої дівчини-клона.
  І керує битвою. Імператриця вся обвішана коштовностями та амулетами. На відміну від інших босоногих самок-клонів, на ніжках дівчинки-монарха туфельки на високих підборах, посипані самоцвітами.
  Ось слід розпорядження висунути ракетні есмінці ближче до правого флангу.
  Дівчата, миготивши голими, засмаглими, витонченими ніжками виконують розпорядження імператора або можливо правительки.
  Скільки тут красунь. Есмінці зовні скидаються на гострі кинджали.
  А ось грос-лінкори немов кашалоти - краплеподібної форми з безліччю гармат.
  Палпатін-самка проревела:
  - ламати, трощити і рвати на частини,
  Оце життя, ось це щастя!
  Ламати, трощити і рвати на частини,
  У моїй великій знайте владу!
  Ось грос-лінкор отримує серйозне пошкодження від влучення ракети з термокварковими зарядами. Ось це справді нищівний, і нокаутуючий удар.
  Дівчата-клони біжать, від полум'я, що розпалюється. Різнокольорові язики вогню кусають красунь, за голі, рожеві, круглі з витонченим вигином п'яти.
  І це виглядає дуже здорово.
  Зачіски дівчат, або кольори сусального золота, або мідно-червоні, але є сапфірові, смарагдові, і навіть у цятку. І вони майорять, мов полотнища прапорів.
  Войовниці тут дуже гарні, і напевно, чоловіки просто збожеволіли б, від такої кількості красунь у бікіні.
  Вирує у всесвіті війна - тут не до сентиментів. А в іншому місці горить лінкор повстанців. І обвугуються істоти, схожі на ящірок, чи зебр.
  Ось ще зіткнулися два космічні броненосці. Носи сплющились, як довбане. І заіскриє, мов убивчі блискавки. А потім полум'я як лясне.
  Дівчина-генерал струснула сережками з діамантів і заспівала:
  - Вогонь! Вогонь! І у зоряній тиші!
  І в квазарах висоті!
  У морській хвилі, і космосу вогні!
  І космосу! І космосу вогні!
  Ось спрацювала і термопреонова ракета. Неначе спалах наднової зірки.
  І відразу кілька кораблів згоріло повністю. А сотні зорельотів перекинулася, і закрутилося, немов пущені дитиною дзиги.
  Жадібне лоно термопреонової реакції - пекельна зброя в трильйон разів сильніша за водневу бомбу.
  Імператриця Палпатін, проревела:
  - Чорної сили Сатани,
  Пролив потужність на світ.
  І священний меч війни,
  Розрубав секрет!
  І знову як візьме і силою пекла рвоне. І руйнування просто незмірні.
  Імперці маю за кількістю вогневої потужності просто переважну перевагу. І таке відчуття, що їх ніщо не в змозі зупинити.
  Ось вони обійшли опір з флангу та тилу.
  Дівчина-войовниця Асока, бореться з переважаючими силами імперії.
  Вона взяла і заспівала:
  - Над нещасним всесвітом зависла,
  Злобних клонів кипляча пітьма.
  Палпатін свою сокиру ненависну,
  Заточив і рубай голова.
  
  Але джедай - це зовсім не пішака,
  І не завжди ходити під ярмом ...
  Перетворить клонів темряви на головешки,
  І відповість на зло добром!
  І дівчисько знову як виверне свій зореліт, і від влучного пострілу, колишньої учениці Дарта Вейдера, візьме і рознесеться на фотони великий ракетний крейсер імперії.
  Дівчата-клони, помираючи вищать і співають:
  Велике світло імперії,
  Всім людям дарує щастя.
  У всесвіті незмірному,
  Вам не знайти чудовіше!
  
  Кистями дорогоцінними,
  Від краю до краю ...
  Розкинулася імперія -
  Могутня, свята!
  Дівчата-клони дуже гарні, навіть шкода, коли вони в потоці гіперплазми згорають.
  Імператриця Палпатін реве на все горло:
  -Наша перемога буде близька,
  Напад від куркуля!
  І ось знову ракети у вакуумі і все руйнують. А такі відбуваються пекельні розриви.
  Асока Тана підбила чергову машину. Змусивши її вибухнути з сотнями клонів наче феєрверк, розсипаючись у повітрі, і перевіряла:
  - Бачиш у небі знамення,
  То горить порожнеча.
  Зникає прагнення,
  Все навколо метушня!
  Імперські зорельоти майже з усіх боків оточили повстанців. Бій носив все більш кривавий характер.
  Ось імператор Палпатін, взяла проревела:
  - Я послана зовсім не дарма,
  Нести вам благодать...
  Коротше кажучи, коротше кажучи,
  Коротше кажучи!
  Мовчати!
  І її каблучки топають по металі.
  Зорельотів з обох боків багато тисяч. І вони наповзають наче хвилі бурхливого шторму.
  І кипить вакуум і горить метал. Стільки розривів навколо та руйнувань. Суміш кульбаби та лисички потрапила в вогненну пастку полум'я, і повільно й неминуче обвуглюється.
  Дівчина з іншого світу гине та співає:
  -Воїни пітьми, мабуть, сильні,
  Але я не здамся космічним клонам.
  Ми ж круті, ми ж орли,
  І переможемо всупереч фараонам!
  І ось гине кумедна самка-звірятко, і її шкода до сліз. Все загалом відбувається під диктовку імперії.
  Вона перевершує і кількістю військ, і якістю озброєнь. І тут іде таке бажання.
  Асока Тана, пам'ятає як вона багато років тому була подана Енакіна Скайокера.
  І її світловий меч трощив у великих кількостях і найманців, і різних інопланетних тварин.
  Але тепер проти неї самка. І це породжує проблему. Імператор Палпатін безсмертний. Як знищити його душу, яка може увійти до будь-якого тіла?
  Може, в нього є хрестажі? І тільки знищивши їх, чи можна перемогти цю дику чудовисько? Тільки де їх знайти, і скільки можна шукати по нескінченному всесвіті?
  Асока відчула, що по ній потрапили. І температура у кабіні різко підскочила.
  І навіть повітря задимилося...
  Асока взяла і прочирікала:
  - Всесвітній воїн смерті не боїться,
  Нас смерть на полі бою не лякає.
  З ордою кошмарною буде хоробро битися,
  І подвиг ніби лицар здійснить!
  І дівчисько з гуманоїдної цивілізації, як візьме та виверне свій зореліт.
  І випустить термокваркову ракету в борт лінкора.
  Той струснувся. Кілька веж, що рухалися, було розплющено разом і перевернуто.
  Знову дівчата-клони біжать, а їхні босі круглі п'ята блищать, як дзеркала на сонці.
  Асока в досаді заспівала:
  Ну скільки можна ближніх вбивати,
  Адже людина повіра народжена для щастя...
  На фронт не відпускає сина мати,
  І навіть влітку на війні негода!
  Імперські крейсера намагаються контратакувати. І лізуть нові, дуже серйозні кораблі.
  Грос-лінкор - це не просто зореліт. Це ціле об'ємне місто, у формі кита чи косатки. І зрозуміло з такою міццю нічого не зрівнятися.
  А в імперії, таких кораблів у десять разів більше, і вони більші і з досконалішою зброєю.
  А у опору навіть єдиного командування немає - хто будь що.
  Асока формально взагалі пересічний боєць.
  Щоправда, великим авторитетом користується принцеса і маршал Лея.
  Вона зовні виглядає років на тридцять п'ять, але її фігурка та талія як юна дівчина. Грізна войовниця.
  Принцеса-маршал Лея, що має колосальну силу, бореться, мов велетень, і співає:
  - Раз два -
  Горе не біда!
  Упадати не треба ніколи!
  Вище ніс і хвіст тримай трубою!
  Знай, що світло кохання завжди з тобою!
  І ось принцеса-маршала, кидає в бій цілу хмару маленьких дронів.
  Ті налітають на імперські зорельоти. Виникають розриви та колосальні руйнування.
  Принцеса Лея усміхається зубами перлин. Вона позолочена бікіні.
  А босі пальчики витончених ніжок натискають на кнопки джойстика і випускають ракет.
  Молода жінка з мускулистою фігуркою, співає:
  - Крихка квітка пелюсток,
  Якщо його зірвано давно...
  Хоч світ навколо і жорстокий -
  Хочеться робити добро!
  І войовниця-маршал, посилає вбивчий подарунок смерті, за допомогою босих пальчиків ніжок.
  Настрій у принцеси Леї, втім, починає псуватися. Її син убив чоловіка, а згодом сам загинув від рук імператора Палпатіна. Що за моторошне чудовисько цей імператор!
  Його злочинів не порахувати. Ще принцеса Лея не народилася, а цей монстр перебив майже всіх джедаїв.
  Її батько Енакін був ще дитиною, коли Палпатін став верховним канцлером республіки.
  Принцеса Лея поклялася - що боротиметься з цією деспотією.
  Але імператора так просто не вбити.
  Потрібно щось дієве....
  Асока Тана, з іншої не людської цивілізації. Вона дуже вродлива дівчина. Хоча років їй зрозуміло чимало.
  Вона Енакіна ще юного рятувала.
  І завдяки силі зберігала вічну юність.
  Асока дуже сильний боєць. Ось її зореліт збив полум'я та знову вражає черговий фрегат космічного флоту імперії. Цього разу це старий корабель і в ньому клони-чоловіки в масках.
  Їх зовсім не шкода. Інша річ, коли гинуть дівчата. Недарма жінки - це чудова стать.
  Асока вдарила голими п'ятами. У неї ніжки як у людської дівчини - тільки помаранчева шкіра з фіолетовими смужками. Навіть людські чоловіки від неї балдять.
  Асока сама досконалість. Від усмішки до тверда - вище за всілякі похвали.
  А у ліжку показує чудеса.
  А в бою - чудеса у квадраті.
  Войовниця та колишній падаван майбутнього Дарта Вейдера, рознесла ракетою бригантину та заспівала:
  - Воїн світло від болю не стогне,
  Його лазерний промінь не лякає.
  Він і в чорній дірі не втопиться,
  У плазмі зірок його дух не згорить!
  У голові думки: добре було б знищити імператора Палпатіна, точніше його пекельну душу. Але як це зробити? Йода начебто теж має безсмертний дух. Він був і Люку, і Леє, і Асоке, і він навіть міг якось вплинути.
  Але Йода все ж таки обмежений. А що може Палпатін?
  Асока Тана взяла і заспівала, збиваючи за допомогою босих пальчиків ніжок, космічний міноносець:
  Усі можуть королі,
  Усі можуть королі...
  І долі всіх землі,
  Вершать вони часом!
  Але що не кажи,
  Але що не кажи!
  Одружуватися з кохання!
  Не може жоден,
  Жоден король!
  Не може жоден!
  Жоден король!
  І зоряна битва розвивається за наростаючою.
  Ось два грос-лінкори зійшлися впритул, наче ведмеді і стали завдавати один одного удари, і шпарити ракетами.
  Силові, захисні поля стикалися і тріщали. Скривлений простір іскрилося. Лупили блискавки.
  Дівчата-клони з мускулистими, спокусливими тілами з одного боку, і сотні різних рас з іншого пересувалися коридорами, величезних крейсерів.
  Голі, з витонченими вигинами ступні дівчат-клонів шльопали по нагрітому металу.
  Генерал імперії кричав:
  - Могутній щит імперії,
  Повстанцям не пробити...
  Ми люті звірі,
  І нас не перемогти!
  Багато дівчат-клонів використовують при стрільбі босі пальчики точених ніжок.
  Вони войовниці просто чудові. У них стільки шарму та енергетики. І гарячі вони. Хоча хлопців і не знають. Насправді дівчата-клони ростуть значно швидше, ніж чоловіки. Плюс у них і рани гояться стрімко, і реакція і швидкість краще. І вони просто гарні.
  Імператор Палпатін любить жінок. І сам зараз у тілі жінки.
  Так наспівує темний сітх:
  Без клонів жити не можна,
  На світі немає.
  Я яскрава зірка,
  Надішлю вам смерть-привіт!
  Ось грос-лінкор повстанців затиснули одразу чотири величезні імперські кораблі.
  Принцеса-маршал Лея заспівала:
  - Не здавайся, не здавайся, не здавайся...
  У сутичці зоряний син джедая не бійся!
  Посміхайся, посміхайся, посміхайся,
  Знай, що буде все квазарно та окей!
  І босі пальчики ніжок зовні молодої жінки з мужнім підборіддям, і мускулистим тілом запустили натисканням на кнопку чергову команду.
  Асока підморгнула, натиснувши на педаль голою, дівочою п'ятою, пробивши борт космічної, імперської каравели і заспівала:
  - Вона пройшла як гіперплазма,
  По пустотілих хвилях,
  Надіслала рахунок і набігла пеня!
  Я озирнулася подивитися,
  Чи не озирнулася вона...
  Щоб подивитися, чи не озирнулась я!
  Принцеса Лея підморгнулась і перевіряла:
  - Тримайся красуня!
  І ось знову воїни опору атакують. Точніше використовують тактику - набіг відходу.
  І ось один легкий крейсер врізався в імперський лінкор. І пролунав вибух.
  Пішли хвилі руйнування та загибелі.
  Асока взяла і прочирікала. Її червоні соски грудей оголилися, випорхнувши з бюстгальтера:
  - Рота, рота, рота,
  У мене пішла позіхання!
  І знову гола п'ята дівчини відправила до пекла чергову бригантину імперського флоту.
  Асока подумала - якщо у клонів душа?
  Ось у лицарів-джедаєв вона точно є. І ми, віддавши кінці, не вмираємо назовсім!
  У бій ідуть воїни-камікадзе. Вони використовують, взяті зі звалища, давно списані та напівзгилі зорельоти.
  Це несподівана карта, кинута в бій принцесою Леєю.
  Свого роду останній аргумент королів!
  Принцеса Лея заспівала, зробивши босими пальчиками своїх ніжок, деяка подоба фіги:
  -Душу, серце, віддамо,
  Ми своїй святій Вітчизні...
  Вистоємо та переможемо,
  І не пошкодуємо життя!
  Асока Тана теж довбала по ворогові за допомогою босих пальчиків ніжок. Рознесла дредноут дуже точним попаданням у силову точку, і оглушливо прочирикала:
  - Чекає на перемогу, чекає на перемогу, чекає на перемогу...
  Тих, хто прагне кайдани розбити!
  Чекає на перемогу, чекає на перемогу, чекає на перемогу,
  Ми зуміємо вбити дракона!
  Принцеса Лея з натхненням, скинувши ліфчик, і натиснувши рубиновим соском на гачок, вигукнула:
  - Свобода наша славитись свята,
  Люблю тебе всім серцем і душею.
  Не знають пригоди наші краї,
  З будь-якою знаю впораються ордою!
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  Асока Тана б'ється немов справжня пантера, тільки куди ефективніша. І натискає босими, витонченими пальчиками ніжок на кнопки джойстика. І робить це дуже вправно.
  Але видно, що повстанці однаково програють. Ось у бій вступають нові полиці космічної імперії. Зірдололети щойно випущені на заводах, а нові дівчата-клони вирощені ударними темпами. І вони знову біжать, миготивши голими, круглими п'яточками.
  Принцеса-маршал Лея віддається наказ:
  - Відходимо в організованому порядку!
  Але виконати його важко. Може, станеться так що відступ перейде в повальну втечу.
  Імператриця Палпатін тим часом підскакує і крутиться. У її тілі дівчата з волоссям кольору сусального золота сповнені енергії.
  І вона співає:
  - Наш король посланець небес,
  Наш король як примарний біс.
  Наш король обранець долі,
  Наш король це лише ти!
  І численні дівчата-клони кричать на всю горлянку:
  - Люцифер! Люцифере! Люцифере!
  І їхні босі, сексуальні ніжки тупотять по металі. Ось це дівчата - просто гіперклас.
  Дівчата-клони з рядових лише бікіні. І це чудово. Причому колір бікіні ледь прикриває їх тіла, відрізняється за родом військ. Але воно дуже тонке, що не приховує, мускулистих, засмаглих тіл.
  У дівчат у ранзі офіцерів, вже є деякі прикраси. Чим вище звання, чим розкішніше.
  А у самок-клонів у ранзі генерала і вище, є дорогоцінні камені на браслетах що прикрашають кісточки, і брошки, сережки, і кільця.
  І при цьому у всіх, крім імператриці, босі ніжки.
  По-перше, так дівчаткам-войовницям спритніше. І можна використовувати пальчики босих ніжок, щоб натискати на кнопки, метати зброю, хапати, і робити ще багато речей.
  Дуже гарна армія стала в імператора. Просто диво якесь. Неначе чарівництво дуже сильного та талановитого джина. А ще у дівчаток у всіх без винятку дуже гарний і рельєфний прес - плитками шоколаду, і це супер.
  І груди дуже правильної форми, засмаглі та пружні.
  Імператриця Палпатін взяла і оглушливо заспівала, скелячи зубки, що блищать немов найбагатші дари моря:
  Імперії величезної підкоритися,
  Всесвіт безмежний повинен...
  І будуть дуже ми біситися,
  І віра в імператора потрібна!
  Помічниця імператриці Палпатіна Еммануель, вишкірила теж свої зубки, і натиснула босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика. Запустила вбивчий подарунок смерті - могутню термопреонову ракету.
  І довбала з шаленою силою. Наче вибухнув квазар.
  Навіть імперські зорельоти трохи постраждали від розриву. Башти пом'ялися, броня кораблів оплавилася.
  Збилися у багатьох крейсерів та лінкорів приціли та оптичні прилади.
  Еммануель зазначила:
  - Диявольський кинутий у бій туз!
  Рух опір практично був зламаний.
  Принцеса Лея відзначила:
  - Треба врятувати все, що можна!
  Асока Тана хоробро борючись, і випускаючи бойові та агресивні презенти анігіляції. Звездолети імперії, зазнали пошкоджень, або якісь оплавки.
  Дівчина колишня напарниця самого Дарта Вейдера, діяла відчайдушно та дуже круто. Зіркольоти вибухали, слово фонтани китів, вивергалися потоки гіперплазми з величезних лінкорів.
  Асока Тана взяла і заспівала:
  - Я не ангел і не чорт,
  Знищила розрахунок!
  Ось це дуже прекрасне дівчисько. Схожа на людину, але різнобарвна у неї шкіра, і вушка наче хоботки. Але вона реально дуже красива і приваблива.
  Асока з посмішкою злого ангела, і її босі пальчики ніжок натиснули на кнопки з великою рішучістю.
  І укол голкою випромінювання.
  Асока ледве уникла удару, вбивчою ракетою. Та пальнула і прожгла дірку у вакуумі.
  Дівчина пробурчала:
  Нехай весь космос у хаос занурений,
  І вакуум трясеться від розривів...
  Ворог буде світлою силою вражений,
  А ми навічно з добротою єдині!
  Ситуація виглядала критичною, і повстанці кинулися врозтіч.
  Ідея, яка насамперед і спадає на думку при поразці.
  Еммануель про булькала:
  -Вам все одно не втекти!
  І як натисне голою, круглою, рожевою п'ятою на кнопку.
  І знову летить ракета, що базується на процесі злиття преонів. А вже така як довбане, так довбане.
  Еммануель взяла і заспівала:
  - Пронісся страшної сили ураган,
  Труни стругати зараз вже пізно.
  Такий дівчисько лютий удар,
  Вражений небо, що похитнув зірки!
  І войовниця взяла і показала супротивникові свою дуже довгу і хльостку мову. Він у неї був як бич кучера, і сяяв рубінами.
  Еммануель цей надмаршал імперії, просто диво. Імператриця дуже любила її ласки. Справді, коли дві дівчини труться одна про одну - це супер!
  Війниці-клони пресують воїнів опір. Ось істоти, схожі на мухомори з ніжками, вибухають. І горять немов свічки у храмі.
  Одна з них стала на коліна і промовила молитву-сповідь за допомогою двійкового коду.
  Після чого проспівала:
  - Можна в плані зірок згоріти,
  Але не перестану співати!
  І дівчисько-мухомор знову взяло і показало одразу три мови.
  Ось це справді круто і безглуздо - одночасно.
  Асока Тана закриває відхід флоту повстанців. І вона на своєму зорельоті просто відчайдушно викладається.
  І посилає потоки руйнівної гіперплазми.
  І тут з'явився самотній зореліт, особливої конструкції під керуванням принцеси Рей.
  Ця онука імператора Палпатіна сміливо вступає у бій. Вона гарна, чорнява, і смаглява від засмаги.
  Принцеса Рей виглядає красивою та стрункою дівчиною. Її босі, спритні ніжки натискають на кнопки джойстика. І космічний корабель уникає спалаху наднової зірки ракети від злиття преонів. А це диявольська сила.
  Принцеса Рей взяла і заспівала:
  - Є у нас ракети, літаки,
  Сам міцний світлий у світі дух.
  За штурвалом білі пілоти,
  Буде ворог розгромлений на порох і пух!
  І ось вона натискає голою, круглою п'ятою на гашетку. Та спрацьовує дуже вбивчий потік руйнування. І могутній грос-лінкор імперії отримує вогняним жалом у бік.
  І починає горіти та викидаються великі, чорні клуби диму. Вони немов казкові джини вирвалися з пляшок. Точніше з пробоїн велетенського корабля. Ось це удар красивої та фігуристої дівчини - яка треба сказати просто - супер!
  Принцеса Рей підскакуючи ніби пригоріла лисиця, і скинувши ліфчик, взяла і натиснула червоним соском грудей на кнопку.
  І взяла, довбала по ворогу ...
  Після чого проспівала:
  - Хвилі світла нас рятують,
  Будьте щасливі джедаї!
  І з нею команда дівчат. Гарні войовниці у бікіні, майже оголені засмаглі, більшість світловолосі.
  Принцеса Рей вигукнула з величезним азартом:
  - Я воїн світла, воїн тепла та вітру!
  І її гола п'ята знову як візьме і дуже швидко натисне на педаль. І це справді вбивчо.
  Асока Тана відбиваючись у дуже агресивній та ефективній манері, взяла та пискнула:
  - Де це було, коли це було,
  У дитинства, а може уві сні.
  Воїн джедаєв гніздо для коханої,
  Свили навесні...
  І знову її рубінові соски як натиснуть із забійною силою на кнопки. Дуже агресивне і водночас добре дівчисько вийшло.
  Принцеса-маршал Лея взяла і проворкувала, скелячи свої зубки, кольори слонової кістки.
  Ось це принцеса просто супер.
  І ось повстанці теж довбали по імперському флоту термопреоновою ракетою. І це жало яке в трильйон разів перевершує грізну, термоядерну реакцію.
  І якщо вже довбає, то кілька грос-лінкорів з багатьма тисячами дівчат-клонів згоряють.
  Гинучи, красиві дівчата так зворушливо смикають і тремтять своїми босими, гострими ніжками.
  Принцеса-маршала бачить, як охоплений блакитним і помаранчевим полум'ям крейсер повстанців, таранить дредноут імперії. І удар просто нищівний і згубний.
  Лея дотепно помітила, вискалив зубки:
  - Я дівчинка гарна,
  Я дівчинка гідна...
  Богатирська наша сила,
  Сила духу та сила волі!
  Після чого красуня взяла та підморгнула. Її очі такі сапфірові і блискучі. Чудове дівчисько-принцеса.
  Ось імперські кораблі, зіткнувшись з таким неприємним сюрпризом як термопреоні ракети, трохи зменшили темп.
  Жорсткий проходить поєдинок, і подих смерті та темної сторони сили, якій відчайдушно чинить опір світло.
  Ось серед повстанців б'ється позашлюбний син Люка Скайокера - хлопчик років дванадцяти Енакін.
  Хлопчик б'ється, натискаючи босими, дитячими ніжками на кнопки і посилаючи агресивні подарунки долі.
  Юний воїн, підбив грос-крейсер імперії, і проспівав, скелячи своїх невеликі, але гострі, і білі зубки, співаючи:
  -Заклятий і давній,
  Ворог знову клянеться.
  Мене розтерти,
  Розтерти на порошок!
  Але ангел не дрімає,
  І все обійдеться,
  І скінчиться все добре!
  Хлопчик-падаван натиснув голою, круглою п'ятою на кнопку, і випустив ударної сили ракету, і прочирикав:
  - І скінчиться все добре!
  Принцеса Лея агресивно відзначила, своїми смарагдовими та сапфіровими очима блищачи, проворкувала:
  - Смерть дракона дощу!
  Хлопчик-падаван Енакін погодився:
  - Дракону дощу - смерть!
  І ось повстанці йдуть у контратаку. І летять бойові кораблі. Дівча ще одна бореться.
  У цьому випадку це Азалія. Вона донька принцеси Леї.
  Войовниця, яка не захотіла свого часу бути разом із братом у середовищі нового ордену джедаєв. Але тепер вона приєдналася до своєї матері.
  Вони разом борються із колосальною армією імперії.
  Втім, Азалія собі на думці. Вона зазначила: може бути краще, щоб імперія об'єднала всі народи спочатку в галактиці, а потім і у всесвіті.
  І був порядок із творчою силою. А не хаос і бардак республіки, а тим більше великої множини світів після її розпаду.
  Азалія босими пальчиками ніжок запустила щось надзвичайно руйнівне і згубне для флоту космічної імперії.
  Після чого проворкувала, вискалив свій дуже витончений і спокусливий рот:
  - Слава світлим силам!
  Принцеса Лея підтвердила, посилаючи в супротивника, голою п'ятою руйнівну, рухливу і збільшується в розмірах ляпку гіперплазми.
  - За перемогу світлого боку сили - слава!
  Ось це дівчата тут дуже круті.
  І ось рух опору перебудовує свої зорельоти. Їм вдалося уникнути влучення в безнадійний мішок. Але перевага в чисельності та силі кораблів імперії зберігається.
  Асока Тана дотепно помітила, своїм червоним соском грудей натиснувши на кнопку і надіславши подарунок анігіляції:
  - Сила дурня - дрібніше за п'ята!
  І підморгнула своїм приятелям.
  І її босі пальчики ніжок у русі. І збивають ворога з прицілу.
  Принцеса Рей, б'ючись із противником, натиснула на кнопку своїм полуничним соском грудей і видала:
  - Дурень м'язами сильний, коли розумний мізками безсилий!
  Хлопчик-падаван Енакін голою, дитячою п'ятою натиснув на забійну композицію кнопок.
  І виплюнулося відразу кілька пекучих, гіперплазмових пульсарів, що спалюють крейсера великої імперії.
  Юний воїн заспівав:
  - Якщо нікудишній тил, не допоможе ратний запал, ну, а якщо запалу немає - тил піде ворогові в обід!
  Принцеса Лея довбаючи ворогів і спритно посилаючи подарунки загибелі від світлих сил, видала:
  - Світло для всіх різне за задоволенням, темрява однаково огидна будь-кому!
  І ось донька Леї Азалія дуже спритно босими пальчиками ніжок натиснула на важелі, підбила есмінець імперії ракетою. Той вибухнув, наче лопнув пакет із бензином, і миттєво спалахнув палаючий.
  Войовниця прошипіла:
  - Добро не завжди отримує нагороду за життя, але зло обов'язково отримує покарання після смерті!
  Асока Тана стріляючи по воїнам імперії, і вражаючи ворогів, з великою і ефективною влучністю, буркнула:
  - Добро швидко забувають, зло довго пам'ятають, але добрі справи приносять безсмертя, а зло призводить до забуття і за довгої пам'яті!
  Хлопчик-падаван заспівав:
  Добрим бути на жаль зовсім непросто,
  Чи не залежить доброта від зростання!
  Асока помітила, знову пославши голою п'ятою, дуже вбивчий та смертоносний подарунок смерті:
  - Маленька змійка найотруйніша!
  Принцеса Лея пославши в противник вбивчий гостинець, натисканням кнопки червоним соском, видала:
  - Світло дає - енергію, пітьма забирає сили, ну чому ж люди самі йдуть у могили?
  Хлопчик Енакін вигукнув із азартом:
  - Чому люди частіше йдуть за пітьмою - у темряві не видно проблем і власної потворності!
  Принцеса Лея довбанула за допомогою босих пальчиків своїх витончених, точених ніжок і гаркнула:
  - Темрява приховує від очей тілесну потворність, але від цього душа негідника, ще потворніша!
  Азалія довбанула за допомогою полуничного соска, і дуже точно довбанула по крейсеру імперії.
  Воїтелька зазначила:
  - Світло висвічує недоліки, але при цьому твоя моральна потворність тане як лід на сковорідці, а в темряві приховує неподобство, ти ще більше стаєш мерзотою!
  Принцеса Лея відзначила, філософствуючи:
  - Світло - це непросто фотони, а від темряви лише страждання та стогін!
  І великий маршал довбанула в ворога чимось дуже руйнівним і реально згубним.
  І полум'я розгорілося, охопивши черговий лінкор космічної, кривавої та жорстокої імперії.
  Імператриця Палпатін жорстко видала:
  - Не страшна велика смерть тіла, бо душа і в астралі знайде собі справу!
  Велика войовниця, і надмаршала імперії Еммануель взяла і дуже вбивчо довбала за допомогою босих пальчиків своїх спритних ніжок, і пискнула:
  - Темрява - це не відсутність світла, це провісник світанку!
  Після чого вони ці гарні дівчата-клони розреготалися.
  І босі, спритні ніжки красунь дуже спритно грають по джойстиках, і роблять це круто.
  Принцеса Лея здійснює перегрупування сил. Їй вдається врятувати частину сил опору.
  Ось повз проноситися цілий рій комет. Вони залишають хвости, що тягнуться наче шлейф нареченої.
  І все палає, здригається, і буквально іскриться, а кожна іскри - наче гора Еверест.
  Принцеса Лея з посмішкою вимовляє:
  -Ми показали дуже велику мужність.
  І тут же згадала себе у полоні. Особливо коли за наказом Джабби її вели босоніж по розжареному піску пустелі. Планета дуже гаряча для людини. І пісок такий пекучий. А її ступні, голі, беззахисні, що ще не встигли огрубіти.
  Зрозуміло, було дуже боляче. Принцеса Лея тоді обпекла собі підошви, і вони вкрилися великими пухирями. Кожен крок буквально вибухав болем.
  Важко повірити, що може так болісно ходити босоніж. Але це все одно що ступати на розпечену до червоної сковорідки.
  Але зараз босі пальчики ніжок принцеси-маршала Леї знову натискають на кнопки і викидають вбивчий потік анігіляції.
  Принцеса, яка пережила і загибель планети, і публічне згвалтування цілою ордою інопланетних істот, взяла і заспівала.
  -Не Постало дівчатам здаватися,
  Не лякає юних кралів лайка.
  Ми завжди вміли хоробро битися,
  Буде баба сміливою, як джедай!
  І ось знову летять у противників ракети, цього разу пущені за допомогою червоних сосків грудей.
  Асока Тана пискнула і видала:
  - Хоробрим стане той,
  Хто дракона зб'є!
  І з її пупка вилетіла блискавка сили.
  Бойові дівчата, дуже дотепні та агресивні, та добрі одночасно.
  Азалія послала в імперський флот забійний подарунок анігіляції, спалахнувши руйнівним розрядом і буркнула:
  - Нашій силі немає меж!
  Асока підтвердила:
  - Світло сильніше темрява! Добро завжди перемагає зло!
  Хлопчик-падаван Енакін посла до воїнів імперії подарунок смерті, своєю босою, дитячою ніжкою і прочирикав:
  - Будує підступи кривавий лиходій,
  Але герой благородний сильніший!
  І лиходій буде в сутичці розбитий,
  А добро, як завжди, переможе!
  Принцеса Лея натиснувши рубиновим соском на важіль знищення та смерті, підтвердила:
  - Звичайно добро переможе!
  І войовниця знову підірвала імперський фрегат натисканням босими пальчиками ніжок на кнопку і заспівала:
  - Ні повісті щасливіше у світі,
  Чим повість, про променисте, яскраве світло!
  Азалія пискнула, підморгнувши своїми сапфіровими очима:
  - Я бачила світло, і буде вічно яскрава зірка світити!
  Енакін підтвердив:
  = Зрозуміло буде!
  Асока Тана ринула:
  - Та відбереться успіх у дракона дощу!
  Принцеса Лея пальнула, знову застосувавши свій сосок кольору полуниці, і проворкувала:
  А на вулиці дощ, а на вулиці сльота,
  А по ньому пурхає кривавий дракон.
  Ми сміємось тоді, коли хочеться плакати,
  Але жорстокий правитель отримає розгром!
  І ось повстанці відлетіли до чергового рубежу оборони. І гармати у них дуже непогані на астероїдах припасені.
  Імператриця Палпатін теж зробила паузу. Її флот зазнав великих втрат.
  Хоча й мав переважну перевагу у вогневій мощі.
  Надмаршал Еммануель за допомогою червоного соска своїх повних і пишних грудей запустила черговий подарунок смерті та абсолютної загибелі, взяла і проворкувала:
  - Ми маємо всі планетам, наші нові дати імена!
  І лизнула язиком, дуже солодкий пусковий гачок.
  Імператриця Палпатін, тупаючи високим, з алмазною підошвою підборами, дотепно помітила:
  - Планетам? А чому ти така скромна? Може, бути одразу галактикам?
  Еммануель пискнула:
  - А ще краще всім всесвітам! Адже їх безліч!
  Імператриця Палпатін з цим погодилася, і її рот повних перлинних зубів відкрився, і вилетів довгий, рожевий язичок.
  Правителька проспівала:
  - Це значить бити гарно,
  Це означає бити гідно!
  Ця темна наша сила,
  Сила духу та сила волі!
  І ось знову ніби надновий спалах палає термопреона бомба. І розриваються планети, і руйнуються силові поля.
  Ось згорів цілий полк повстанців - схожих на прямостоячих крокодилів. Він буквально тривіально розкидався на дрібні фотони.
  Крокодили не встигли відчути біль.
  Асока Тана сумно зітхнула:
  -Злетять наші душі, як два літаки,
  Адже їм одне без одного не можна!
  І її босі пальчики ніжок знову запустили повальну руйнацію та тотальну загибель для імперії.
  Азалія теж пальнула, розбивши лінкор за допомогою соска кольору маку, своїх повних грудей і видала:
  - За вічне радості світло!
  Хлопчик-падаван Енакін, запустив за допомогою своїх босих, дитячих пальчиків руйнування і прочирикав:
  - А поки що ми тільки діти,
  Нам рости, ще рости.
  Тільки небо, лише вітер,
  Лише радість попереду!
  Тільки небо, лише вітер,
  Лише радість попереду!
  Принцеса Рей із цим погодилася, довбаючи черговий за рахунок крейсер імперії ракети:
  - Радісне життя попереду! Якщо ти з кохання не зійди!
  І всі дівчата-войовниці заспівали:
  Хочеться, хочеться робити добро,
  Світло розпалювати по всесвіту безкрайнім,
  Стати людиною нам пощастило,
  Будемо ми всі благородні джедаї!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  У битві настала пауза. Обидва величезні флоти зупинилися на ремонт і відпочинок.
  Загуло зварювання, іскрилися розряди блискавок. Ремонтні бригади кинулися лагодити кораблі.
  Тож закипіла робота. А рядові воїни стали відпочивати.
  Асока Тана та принцесі Рей стали грати у шахи, переставляючи фігурки босими пальчиками ніжок.
  Зрозуміло, і клітин і, різного роду типів військ значно більше, ніж у традиційних шахах.
  І фігурки ніби живі у русі.
  Асока Тана помітила:
  - То ти стверджуєш, що імператор згорів у блискавках сили?
  Принцеса Рей підтвердила:
  - Я відбила блискавки сили мечами. І вони спопелили Палпатіна. Але навіть блискавки не можуть повністю знищити душу!
  Асока Тана припустила:
  - Швидше за все імператор має сім хрестарів. Вони роблять його душу абсолютно безсмертною і не дають засмоктати особистість у царство мертвих. І скільки не вбивай імператора, він і далі вселятиметься в різні тіла, і гадитиме по всьому всесвіту.
  І дівчина збила пішака, переставивши колісницю босими пальчиками, своїх витончених ніжок.
  Принцеса Рей погодилася:
  - Так можливо! Хрестажі дозволяють душі вічно перебувати у цьому світі, і вселятися у різні тіла. Тільки знищивши їх, можна покінчити з особистістю Палпатіна, принаймні у цьому світобудові! Інакше це буде вічна загроза!
  І дівчина перемістила гаубицю своєю босою, дуже гарною, засмаглою і мускулистою ніжкою.
  Асока Тана відзначила, перемістивши голою ногою фігурку:
  -Всесвіт великий і крестражі, можуть бути де завгодно. У практично будь-якому предметі. І знищити їх дуже непросто. Тут теж треба мати якусь особливу зброю.
  Принцеса Рей запитала:
  - Ти більш досвідчена Асока. Пам'ятаєш ще юного Дарта Вейдера, що боролася разом із ним проти армії графа Дука. А що тобі не вистачало в цьому житті, чому не приєдналася ні до тих, ні до інших?
  Асока Тана знизала плечима і відповіла:
  - У мене був свій шлях. Коли з'явилася імперія я вирішила подивитися, що з цього вийде. Всі так втомилися від воєн та бардаку, і хотілося, зрозуміло, хоч якогось елементарного порядку!
  Принцеса Рей рушила босими пальчиками ніжок лучника, і заявила, вискалив зубки:
  - Це по-своєму цікава позиція. Хоча бардак зізнатися і набрид. Але ж імперія Палпатіна - це зовсім не рай!
  Асока Тана жорстко помітила, пересунувши голою п'ятою, фігурку генерала, і виблискуючи сапфіровими очима:
  - Будь-яка влада не ідеальна! І всі не можуть бути задоволеними!
  Настала пауза у розмові. Дівчата пересували босими пальчиками ніжок фігурки. Збивали і намагалися захопити більше клітин.
  Гра йшла у дуже динамічному ключі.
  Принцеса Лея та Азалія разом з Енакіним грали в карти. І вони також обговорювали питання - як знищити Палпатіна.
  Хлопчик Енакін запропонував:
  - Довбати по ньому термопреонновим зарядом. Тоді і від душі Палпатіна нічого не лишиться!
  Принцеса Лея заперечила:
  - Хрестажі дають абсолютне безсмертя. Таку душу, навіть найдосконалішу і найпотужнішу зброю знищити не може. Це щось поза звичайної матерії. Лише ліквідувавши хрестажі, ми зможемо перемогти імператора!
  Азалія дочка Леї додала:
  - І навіть цього мало, щоб покінчити зі злом!
  Принцеса Лея кинула за допомогою босих пальчиків ніжок, карту з малюнком, що рухається, і відзначила:
  - Та мало! Зло на рівні свідомості кожної людини! Але я вірю в кінцеве торжество добра!
  Хлопчик Енакін кинув босою, дитячою ніжкою карту і цілком логічно зауважив:
  - Без зла було б зовсім нецікаво! Не було б жодного місця для подвигу та боротьби!
  Азалія з великим захопленням проспівала:
  Сміливо товариші в ногу,
  Духом зміцнімо в боротьбі.
  На дальнє щастя дорогу,
  Світлом прокладемо собі!
  Принцеса Лея цілком серйозним тоном запитала:
  - А як шукатимемо хрестажі?
  Азалія знизала плечима і відповіла:
  - За ідеєю, треба подивитися в архіві джедаєв. Там може бути якась корисна інформація.
  І дівчина кинула, босими пальчиками ніжок карту, що у польоті поміняла колір.
  Принцеса Лея кивнула:
  - Так! Потрібно віднайти цей архів. Але Люк Скайокер здається його спалив!
  Тут хлопчик Енакін стукнула кулачком у повітрі, так що навіть задзвеніло, і ревів:
  - Рукописи не горять!
  Принцеса Лея погодилася:
  - Він правий! Можна відновити всю інформацію в архіві. Бо мудрість джедаїв має не лише матеріальне втілення!
  Енакін Скайокер-молодший запропонував:
  - Давай я злітаю на планету, де був архів джедаєв!
  Принцеса Лея заперечила:
  - Ми туди всі - п'ятірка обраних і тих, хто володіє силою, попрямуємо. Але поки що в бій!
  Азалія помітила, кинувши знову босими пальчиками своїх дуже гарних і спокусливих ніжок карту:
  - Хоч якась зачіпка! Але якщо й там ми нічого не знайдемо?
  Принцеса Лея жбурнула голою ніжкою карту і заявила:
  - Тоді викличемо дух Йоди! Він у контакті зі світлом і повинен дуже багато знати, що недоступне живим!
  Енакін хихікнув і відповів:
  - А Йода такий маленький - менше за мене!
  Азалія пискнула:
  - Маленький, та далеко!
  Принцеса Лея попередила:
  - Нас чекає ще бій. І треба зберегти хоча б частину сил опору в боротьбі з більшою силою імперії! І наша п'ятірка має бути на передовій!
  Енакін зухвало сказав:
  Хлопчик бачить у мріях автомат,
  Адже йому танк миліший за лімузин...
  Хто хоче грішок перетворити на п'ятак,
  З народження розуміє - править сила!
  Асока Тана переставивши фігурку босою ніжкою, погодилася:
  - Так! Безперечно править сила!
  Принцеса Рей уточнила:
  - Світла сила!
  Асока зі смутком у голосі заперечила:
  - На жаль, далеко не завжди!
  Внучка Палпатіна помітила:
  - Не завжди, зате назавжди!
  І обидві дівчата шльопнули босими підошвами одна об одну.
  Але знову бій. Насуваються зорельоти імперії. Попереду за традицією рухаються грос-лінкори, схожі або на сині кити або кашалоти, але при цьому втикані безліччю знарядь.
  Прибуло кілька нових грос-лінкорів, щойно побудованих ударними темпами на заводах імперії. Вони відливали сталлю і виглядали дуже грізно.
  Також підійшли зорельоти, що скидалися на оголені кинджала з гострими кінцями, і крилатою рукояткою. Вони теж блищали металом. В цілому армада імперії мала переважну перевагу в числі кораблів, і ще більшу вогневу силу.
  Як мінімум флот імперії переважно дівчат-клонів, що складаються з екіпажів, був сильніший раз на вісім.
  І зрозуміло, що повстанці просто прикриватимуть відступ.
  Але серед них п'ять бійців - чотири дівчини та хлопчик - володіють неабиякою силою. І це дає певні шанси протриматися.
  Асока Тана пальнула по лінкори, що наближає до неї, за допомогою босих пальчиків ніжок, і пропищала:
  - Світла сила з нами!
  Гросс-лінкор отримав пробоїну від розриву термокваркової ракети. Маса веж та гармат була спалена та зім'ята.
  Дівчата-клони тікали від пожежі, миготивши босими, кругленькими п'ята.
  Асока проспівала:
  -За велике променисте світло,
  Переможемо темних синхів ми...
  Настає гарний світанок,
  Дочки та джедаєв сини!
  Принцеса Рей агресивно відзначила, надсилаючи вбивчий подарунок анігіляції у противника:
  - Один два три! Дракона розірви!
  І ось вона оголила свій яскраво-червоний сосок грудей і натиснула їм на кнопку.
  Енакін цей красивий, світловолосий, ще красивіший, ніж батько Скайокер-молодший пальнув за допомогою босих пальчиків, своїх дитячих ніжок і заспівав:
  Дитинство, ах дитинство,
  Дитинство світле будь зі мною.
  Дитинство, ах дитинство,
  Я пацан сію світло круте!
  І знову могутній грос-лінкор темної імперії отримав по шапці. Точніше в нього лопнула броня і запалала пожежа.
  У повстанців залишилося лише два грос-лінкори. Аж надто велика перевага ворога.
  І вони менше імперських і поступаються у забійній силі. Зрозуміло, саме їх у першу хоча б знищити зорельоти імперії.
  У дрібних судах перевага темних сил менша. І принцеса-маршал Лея намагається це використати.
  Ось вона стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок. Дуже точно вражає крейсер імперії. Примушує її спалахнути та розколотися. І уламки ракетного корабля горять декількома різними кольорами.
  Принцеса-маршал Лея співає:
  Нехай буде все чудово у всесвіті,
  Потоки світлої не вичерпаються ніколи.
  Своєю міццю в боротьбі незмінною,
  Відкинемо в юність старі роки!
  І знову гола п'яти красивої, молодої жінки запускає зі стовбура пекучу і вогняну ляпку.
  Войовниця з радістю прочирикала:
  - Ми воїни світла прекрасного,
  Який дає щастя світу...
  Рішення бувають небезпечні,
  І багато без граней ефіру!
  Азалія підтвердила. Вона зняла ліфчик і довбанула з великою влучністю за допомогою рубінового соска.
  Вразила есмінець темної імперії та провизжала:
  - Сила темряви розкинулася на світ,
  У тіні пекла ховаються вдома.
  І бажаючи нагодувати зло бенкетом,
  По вулицях крокує Сатана!
  І войовниця підморгнула своїм напарницям. Вона треба відзначити красуня бойової комплекції.
  Хлопчик Енакін знову пальнув, натискаючи на кнопки босими пальчиками, дитячої ніжки і в'янув:
  - Імператор Палпатін,
  Ти мерзотник і дебіл!
  Імператор Палпатін -
  Володар темних сил!
  Асока Тана агресивно відзначила:
  - Перемога все одно буде лише за нами!
  І дівчина лупнула по ворогу за допомогою полуничного соска грудей. І рознесла масу ворогів.
  Войовниця досвідчена. Ось принцесі Леї вже років під вісімдесят. А Асока вже була уславленим воїном до того, як народилася Лея. Вона ровесниця Дарта Вейдера.
  І минула з ним багато війни.
  Асока, до речі, встигла і на боці повстанців повоювати вже наприкінці. Коли знищили недобудовану "Зірку смерті" і самого імператора Палпатіна.
  Тоді й Дарт Вейдер також загинув. Точніше його тілесна оболонка. А дух здобув свободу.
  І його можна викликати із чужого світу. Обі Вана Кенобі Асока також пам'ятає. З ним вона боролася на пару.
  Асока залишилася дівчиною, а Обі Ван постарів. Лея виглядає добре та бадьоро.
  Але видно, що у неї обличчя зрілої жінки, а не боязкої дівчини. Мужнє підборіддя маршала, ідеальні класичні, суворі риси.
  У двадцятому столітті так виглядають спортивні жінки у тридцять п'ять років. Фігура в неї Леї мускулиста, майже дівоча, тільки важча з більшою масою.
  А ось Асока струнка, з різнобарвною шкірою, та майже дитячим обличчям. Вона із десятиліттями не змінюється. Якщо не рахувати хоботків замість вух, забарвлення, майже така сама як людина.
  Можна навіть не бачачи голови, подумати, що це дівчина з роду людей, тільки шкіру розмалювала в помаранчеві, фіолетові та жовті візерунки.
  І груди у неї людські.
  Яскраві як маки соски тиснуть на кнопки і вивергають вогняні потоки тоталітарної руйнації.
  Асока співає, борючись із імперією:
  - Світ темряві глибокий, весь обплутаний,
  Хай буде світло - і скинемо синхів пута!
  І ось черговий зореліт ворогів вибухає. І виробляються чергові руйнування.
  У кожного члена п'ятірки під керуванням дуже сильний та бойовий зореліт.
  Навіть хлопчик на вигляд років одинадцяти-дванадцяти Енакін дуже спритно керує своєю машиною за допомогою босих пальчиків ніжок, і звичайно рук.
  Крім того, накази можна віддавати і подумки.
  Енакін дуже дотепно зауважив:
  - Вбивати грішно, але залишати інших жити зовсім смішно!
  І хлопчик натиснув на кнопку голою, дитячою п'ята.
  І підрізав цілий грос-фрегат.
  Тут головне точно потрапити.
  Хлопчик-падаван, як завжди в ударі.
  Принцес Рей підтримує дитину-термінатора:
  - Давай онук Дарта Вейдера, будь вартий свого діда!
  Енакін зазначив, підморгуючи дівчинці і використовуючи босі пальчики дитячих ніжок зі спритністю мавпочки:
  У битві з синхами пацан,
  Сперечатися не звик!
  Сперечатися не звик!
  Хай буде гідний вас,
  Нехай гідний вас!
  Світлана учень!
  Ось це хлопчик - дуже крутий і справний.
  Азалія це дочка Леї відзначила, пальнув за допомогою рубінового соска своїх грудей, і пошкодивши дредноут імперії:
  - Мій братик ми перемагатимемо - я вірю!
  Азалія та Енакін - це і справді двоюрідні брат і сестра. І вони такі, скажімо, бойові.
  Азалія вже доросла дівчина, Енакін ще дитина. Але обдарованість у них величезна.
  Бойова і дуже агресивна і водночас добра пара.
  Азалія пальнула, знову застосувавши червоний сосок і прочирікала:
  - Довго світло у в'язницях тримали,
  Довго світло морок зла морив.
  Темні дні минули,
  Час викуплення пробив!
  І дівчисько знову довбало. Цього разу застосувавши босі пальчики своїх витончених ніжок.
  Асока ствердно кивнула:
  - Ти просто супер!
  І теж рубіновим соском відправила черговий корабель імперії пітьми на той світ.
  Азалія підтвердила, використовуючи полуничний сосок своїх повних, засмаглих грудей:
  - І ти супер!
  І обидві красуні підморгнули одна одній. Азалія дуже гарна. Її волосся як медова блондинка. А Лея темніша.
  Вони обидві гарні, але якісь різні. Жаль, що її брат убив отця Соло.
  Така втрата.
  Але з того світу можна викликати дух людини. У всякому разі, якщо ця людина була яскравою особистістю, і не встигла її індивідуальність розчинитись у силі.
  Принцеса Лея журилася і по сину, що пішов у темний бік силу. І за чоловіком, якого син убив.
  Найгірше, що винен у цьому той, кого вважали вбитим - імператор Палпатін.
  Ще її Дарт Вейдер або Енакін Сайокер був дитиною, а Палпатін вже був літнім сенатором із сивим волоссям.
  Але скільки років існує це зло? Спочатку Палпатін був понівечений блискавками силами. Потім втратив тіло вселившись у клон.
  А зараз вони зовсім у тілі дівчини. І творить зло, не знаючи ні міри, ні навіть межі сили.
  Справді, імператриця Палпатін - це дівчина з дуже яскравим волоссям і яскравою, виразною зовнішністю, простягла вперед руки.
  Лобова частина грос-лінкора розкрилася. Було видно гарні, витончені руки імператриці-клони з довгими нігтями.
  І ось вона уважно дивиться.
  Звичайно, імператорський флот багаторазово сильніший і бере вгору. Але п'ятірка воїнів з числа тих, що володіють силою, надає впертий опір.
  І завдає величезної шкоди імперському флоту.
  Надмаршал-клон Еммануель зі злістю вимовляє, тупаючи босою ніжкою (усі дівчата-клони крім імператриці позбавлені взуття) і реве:
  - Знищ їх про найбільшу з найбільших!
  Імператриця Палпатін з люттю шипить:
  - Нехай буде так!
  І з довгих нігтів красуні виривають блискавки сили. Вони збільшуються у розмірах. І ось розростаються немов павутиння, що складається з блискавок.
  Еммануель люто заспівала:
  - Від розрядів не рятують,
  Будьте прокляті джедаї!
  Імператриця Палпатін жорстко видала:
  - Одне вбивство - краще за тисячу прокльонів!
  Блискавки сили огорнули зорельоти бойової п'ятірки. Вони ніби мухи опинилися в вогняному павутинні.
  Асока Тана кричала:
  - Блискавки сили не страшно!
  Принцеса Рей натиснувши червоним соском грудей на кнопку з цим погодилася:
  - Я тримала удар усіх сітхів разом!
  А від Енакіна якої був менш досвідченим блискавки вразили. І обпалили дитячі голі п'яти.
  Хлопчик закричав:
  - Це боляче!
  Азалія підказала:
  - Паруй світловим мечем!
  Хлопчик клацнув пальцями рук. Вони виник світловий меч. І юний воїн лупнув по блискавках.
  Босі підошви дитини димилися і на них набрякли пухирі.
  Азалії теж дісталося. Дівчині обпалило не тільки п'яти, а й оголені, повні груди.
  І вона теж відбилась мечем.
  Інші досвідченіші войовниці, включили і захист, що їх навчали джедаї і без мечів.
  Але все одно, потоки негативної енергії були такі сильні, що з ладу вийшли оптичні прилади та приціли. І стали деформуватися і плавитися стволи знарядь.
  Принцеса-маршал Лея помітила:
  - Яка Диявольська міць! Він став ще сильнішим!
  Войовниця Рей погодилася:
  - У руйнуванні темна сторона відкриває неймовірні можливості. Недаремно убити завжди було легше, ніж воскресити!
  Асока Тана облизнулася і відзначила:
  - Доведеться нам відступити. Відступити щоб повернутися, та з новими силами вступити у бій з темною стороною сили!
  Хлопчик-падаван заперечив:
  - Перервалася нитка,
  І загрожує світлу жити...
  Щоб світлим жити -
  Героя має померти!
  Войовниця Рей заперечила:
  - Ми унікальна п'ятірка! Як кінці зірки. І поки не час здолати темний бік сили!
  Принцеса-маршал наказала:
  - Відходимо! Боротьба не закінчена! Ми знайдемо хрестажі, і втілений Диявол буде знищено.
  Принцеса Рей кивнула і додала:
  - І все ж таки наша п'ятірка покине поле бою останньої!
  Дівчина взяла та підняла свою босу ніжку. І з голої п'яти випустила пульсар сили.
  Він полетів у напрямку грос-лінкора імператриці Палпатіна. Так зустріла його ударами блискавок.
  Але павутиння, що оточує зорельоти великої п'ятірки, стало блідішим, негативна енергія ослабла.
  Асока Тана відзначила:
  - Я знову можу стріляти!
  І войовниця знову як довбає, за допомогою своїх полуничних грудей.
  І ось руйнівний удар пробиває імперський дредноут, змушуючи його палати і розколюватися.
  Азалія пискнула, теж стріляючи і не звертаючи уваги на біль обпалених підошвах:
  - Це наша доля,
  Жити не можемо інакше...
  Якщо вліз Сатана -
  То йому вріжемо здачі!
  Хлопчик Енакін також своє дитячі, обпалені, але не втратили рухливості ніжки в хід пустив, і заспівав:
  - Сила пітьми не зупинить,
  Сила пітьми не переможе!
  Ми дракона-шпика уроєм,
  Буде Диявол пекла розбитий!
  Принцеса Лея підтвердила, довбаючи по імперському флоту:
  - Буде розбитий ворог, хоч він і дуже сильний!
  Асока Тана знову вкотре запустила щось надзвичайно вбивче червоним соском грудей і перевіряла:
  -Прагнула у світ душа твоя,
  Народишся знову з мрією...
  Але якщо темрява - доля твоя,
  Залишишся свинею!
  Імператриця Палпатін дуже досадувала, що п'ятірка воїнів світла не хоче піддаватися.
  Хоча знову в хід пущені блискавки сили.
  Втім, надмаршал Еммануель застосувала щось більш суттєве та вбивче: термпреоннову ракету.
  Вона її направила за допомогою босих пальчиків своїх спритних ніжок.
  Вважай у такій ракеті - сто трильйонів атомних бомб скинутих на Хіросіму. Тож розрив буде страшним. Інша Надмаршал: Моніка навіть наказала імперським кораблям з усією можливою швидкістю піддати назад.
  Щоб не постраждати від нищівного спалаху наднової зірки.
  Ракета рвонула на дистанції. Але її ударна міць була така, що п'ять зорельотів із джедаями потрапили під удар і спалахнули слово солома. І їх закрутила хвиля.
  Принцеса Лея прочирікала:
  - Ментальний захист увімкніть! Ми маємо вижити!
  Хлопчик Енакін якому знову, і цього разу куди сильніше припалило дитячі п'яти, проспівав:
  - Для воїна прісней немає слів,
  Притиснути до грудей потік променистий світла.
  За доброту я життя готовий віддати,
  Нехай будуть наші подвиги оспівані!
  Незважаючи на захист, і Енакіна та Азалію дуже сильно обпалили вогонь гіперплазми та пекельна енергія ракети на злитті преонів. Такий подарунок цілком міг розірвати на частини та планету Земля.
  І решта дівчаток-джедаїв серйозно постраждала. Щоправда, все-таки меншою мірою, ніж наймолодші бійці.
  Крім того, у них глючило в очах. Битися вже не було сили, і воїни світла подалися назад.
  Інші зорельоти повстанців зовсім кинулися в різні боки. Тепер битва була остаточно програна.
  Принцеса Лея вигукнула:
  - Схоже, нам не зібрати більше сили!
  Принцеса Рей заявила:
  - Будемо партизанити!
  Енакін відважно заявив, хоча був червоний як рак від опіків і звістка покрита пухирями:
  - Пісні партизанів червона зоря,
  Батьківщина моя, світла імперія!
  Азалія, яка теж сильно обгоріла, але відважно трималася, люто відповіла:
  - Імперії світлими не бувають. Правильно казати: світла республіка!
  Хлопчик Енакін чия мова від опіків практично не постраждала, у відповідь уперто заспівала:
  - Не треба бути оратором,
  Щоб довго пояснювати...
  Я стану імператором,
  Адже їм недовго стати!
  Принцеса-маршал Лея жорстко заявила:
  - Надмірна зарозумілість до темної сторони сили відкриває дорогу!
  Асока Тана помітила:
  - Коли Енакін став Дартом Вейдером, я теж хотіла приєднатися до імперії. Але потім подумала, що все одно таку сильну як я рано чи пізно підступно вб'ють.
  Принцеса Рей кивнула:
  - Так звичайно! У чому слабість темної сторони сили? Важко бути у ній союзу рівних. Вони один одного вбивають та винищують. Джедає було багато. А ось сітки мали правило двох. Коли їх ставало три - хтось когось і вбивав. Або учень убивав учителя.
  Енакін вигукнув:
  - Я не розлучуся зі світлом!
  Азалія прочирикав:
  - Не обіцяй мій любий брат,
  Не обіцяй мій любий брати...
  Інакше буде дуже поганим результат!
  Хлопчик-падаван заперечив:
  - Не дав слова - кріпись, а дав тримайся!
  Принцеса Рей жорстко заявила:
  - Ми знайдемо хрестажі, і покінчимо з найсильнішим і вмілим сітхом в історії світобудови.
  Флот опору розбігався з різних напрямів. І результат війни був незрозумілий.
  
  
  
  АМЕЛІНА У КРАЇНІ ЧУДЕС
  АННОТАЦІЯ
  Дівчина потрапляє в казкову країну, де їй доводиться побачити безліч мультяшок і всього цікавого та космічного.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Амеліна йшла жовтою цеглою дороги, а навколо росли алеї з пишними квітами. Клумби були доглянуті, і квіти сяяли всіма кольорами веселки.
  А сама Амеліна перетворилася на дівчинку років дванадцяти. І шльопала босими ніжками. То була якась казка.
  Ось почувся галас. По дорозі мчав кролик у сюртуку та циліндрі. Він дістав з кишені годинник на ланцюжку, подивився на бігу і проревів:
  - Ах, як я спізнюся! Мене голять, мої вушка та вусики буде так непристойно!
  Амеліна кинулася за кроликів, пропищавши:
  - Хочеш вухатий - різко прискоритися?
  Кролик у циліндрі прохрипів:
  - А герцогиня може засмутитися!
  І вони побігли алеєю вже вдвох. Амеліна мелькаючи голими, рожевими п'ята запитала:
  - А чому ви білий?
  Кролик буркнув:
  - А чому я білий? Ах був би сірий, і не бігав посидів!
  Амеліна тут взяла і брякнула:
  - Хочеш бути сильним бігай! Хочеш бути розумним бігай! Хочеш бути здоровим - бігай!
  Кролик запищав у відповідь, підморгуючи:
  - Не страшні погані звістки,
  Ми у відповідь біжимо на місці!
  Біг на місці загальний примиряючий!
  Дівчинка та кролик продовжували бігти. Попереду несподівано з'явився дуб з величезним дуплом. Кролик пірнув туди, і за ним заскочила й Амеліна.
  Дівчинка стрибнула і відчула, як вона падає, а її сукня розпустилася наче парашут.
  Амеліна почала опускатися повільно, немов уві сні. Кролик летів трохи нижче і співав:
  - А носився цілий день, як заєць, засмажений,
  Напевно, від страху я став білий кролик.
  Амеліна у відповідь взяла і заспівала:
  -Скільки ж трусити - я не зрозумію,
  Сильний воїн для битви народжений.
  Страх - це слабкість і тому -
  Хтось злякався вже переможений!
  І дівчинка босими пальчиками ніжок підхопила чашку, що стояла на борту колодязя, з чимось апетитним. І спробувала на смак. Це нагадувало чимось мед. І Амеліна заспівала:
  - Значить, у тата важка лапа,
  Якщо цією лапою тато візьме,
  То буде зовсім не мед!
  Кролик пропищав, тряся вушками:
  - По землі чомусь люди,
  Ходять, тупаючи ногами,
  Що і безглуздо, і страшенно некрасиво!
  Амеліна побачила на полиці торт. Такий гарний з квіточками та вишеньками. Дівчинка простягла до нього руки.
  У торт несподівано виник рот, і він прочірикав:
  - Вгадай загадку!
  Після чого торт зірвався зі срібного таця і поплив разом із дівчиськом.
  Амеліна кивнула:
  -Давай!
  Торт, прочірікавши, наспіваючи промовив:
  -Чому в кози три роги?
  Дівчинка продовжуючи повільно падати в колодязь, з подивом запитала:
  - А хіба у кози три роги?
  Торт засміявся і відповів:
  - Та цілий три як голови у змія Горинича!
  Амеліна хихикнула і відповіла:
  - Тому що четвертий ріг козі зрубав Ілля Муромець!
  Торт розсміявся і відповів, скелячи зубки, вкриті шаром шоколаду:
  - Ні! Ріг козі зрубав Фініст - ясний Сокіл!
  Дівчинка потягла до тортика свої руки і заспівала:
  - Тортіку, ти моя мишка,
  З солодкою шкіркою я тебе з'їм!
  У відповідь кулінарний виріб заспівав:
  - Борошна без перепочинку,
  У пеклі дурненька...
  Пекло без проблем!
  Амеліна знову спробувала зловити такий апетитний і гарний торт, але руки у дівчинки раз у раз проскакували повз.
  Торт посміхнувся:
  - Не тягни руки - простягнеш ноги!
  Тоді Амеліна недовго думаючи пустила в хід нижні кінцівки. І піймала торт... Той, плюючись кремом, заволав:
  - Босими ногами торти не їдять! Давай золоті ножик і виделку пусти у справу!
  Амеліна озирнулася. По стінах колодязя висіло все, що завгодно. У тому числі й важкі бичі, якими можна підганяти слонів, а не столові прилади.
  Амеліна прочирікала:
  - А де тут столові прилади?
  Торт прошипів:
  - Де де? В Караганді!
  Дівчинка з Америки розгублено відповіла:
  - Не знаю я такого міста!
  Торт із захопленням проспівав:
  - Широка країна моя рідна,
  Багато в ній лісів, полів та річок.
  Я іншої країни такої не знаю,
  Де так вільно дихає людина!
  Амеліна подивилася на стіни. Ось видно полиці, і на них стоять банки. Досить багато різних банок. У тому числі і з варенням та медом.
  Амеліна спробувала взяти баночку за допомогою рук, але не вийшло. Вони ніби голограми проскакували між пальцями.
  Зате коли дівчинка застосувала босі ніжки, то дуже чіпко прихопила банку з варенням. І піднесла її до рота.
  Пахло дуже приємно.
  Амеліна стала пити смачну полуничну та змішану з інжиром масу. І це було так смачно, що дівчина заспівала:
  - Радісна країна, радісна країна,
  Хто мені розповість, хто покаже...
  Де ж вона, де вона!
  Кролик помітив зі строгим виглядом, тряся циліндром:
  - Шкідливо дітям їсти багато солодкого!
  Амеліна образилася:
  - Я доросла жінка, а не дитина!
  Кролик хихикнули і відповів:
  - Зрозуміло! При переміщенні до казки, дорослі стають дітьми! Але як казав Карл Маркс - буття визначає свідомість?
  Амеліна розсміялася і відповів:
  - Карл Маркс? Це що котрий живе на даху?
  Кролик хихикнув і відзначив, скелячи зубки, які були у нього дуже великі.
  - Ні, на даху живе Карлесон. А Карл Маркс - це ... - І тут кролик зам'явся, і хихикнув додав. - Ми з тобою знайомі незнайомці. І не знаючи про мене, ми до мене приходиш незнайомка, але поки що лише уві сні!
  Амеліна хихикнула, і ревла:
  - Сиділи ми на даху,
  А може ще вище.
  А може А, І, Б -
  Сиділи на трубі!
  І дівчинка знову сунула мордочку у варення і почала лизати соковиту, солодку м'якоть. І її настрій ставав бадьорішим.
  А ось і Карлесон з'явився. Такий товстий хлопчик із мотором на спині. Він вилетів із боку колодязя, прокрутився і запитав:
  - Привіт фрау мадам!
  Амеліна зі смішком відповіла:
  - Привіт, карапуз із мотором!
  Карлесон образився, примхливо цмокнув губами:
  - Я не карапуз! Я чоловік у повному розквіті сил!
  Дівчинка відповідно кивнула:
  - Я теж не дитина - зовнішність оманлива!
  Хлопчик із мотором проспівав:
  - Дитинство закінчиться, коли,
  Тільки у казках назавжди!
  Стануть дорослими хлопці,
  Розлетяться хто куди!
  Амеліна розсміялася і відповіла:
  - Дитинство назавжди у фантазіях!
  Кролик примхливо помітив:
  - У тебе в голові дитинство, а в мене постійний геморой!
  Амеліна хихикнула і відзначила:
  - Що скажеш - сам винний,
  І тобі готовий автомат!
  Кролик пробухтів, скелячи зуби:
  - Ми не лошата, ми не лошата...
  І тут вухатий не в риму буркнув:
  - Ми кролики!
  Амеліна прочирікала, підморгнувши новому знайомому:
  - Роздали маски кроликів, слонів та алкоголіків!
  Торт помітив з усмішкою:
  - Я від бабусі пішов, я від дідуся пішов, і від зайця пішов, і від вовка пішов, і навіть від ведмедя втік!
  Кролик у відповідь прогугняв:
  - У цьому диму, мов у пеклі,
  Ти мені дай відповідь!
  Вічно одна, ти чому
  Де твій ведмідь?
  Амеліна тупнула в повітрі босою, дитячою ніжкою і заспівала:
  - На ведмедя я друзі, на ведмедя я друзі,
  Вийду без переляку.
  Якщо з другом будуть я,
  Якщо з другом буду я,
  А ведмідь без одного!
  Кролик презирливо пирхнув:
  - Ведмідь тебе порве! Видно, що ти так і не подорослішала!
  Амеліна зітхнувши помітила:
  - І взимку і, влітку небувалих чекати чудес,
  Буде дитинство десь, але не тут!
  Босоніж по калюжах, що сяють у струмка,
  Хлопчик бігатиме, з ним і я!
  Настала пауза. Амеліна, що стала дівчинкою уві сні, плавно опускалася вниз. Їй не зовсім було зрозуміло, що в цьому випадку відбувається. Кролик же раз у раз сіпався і бурчав:
  - Я як загнаний кінь,
  Шлях реально поганий!
  Амеліна хихикнула... Ось вона пролетіла повз розвішані столові прилади. Причому, ножі, ложки та вилки були тонкої роботи із золота.
  Дівчинка босими пальчиками ніжок підхопила ніж і виделку, що сяяли в напівтемряві, і проревела:
  - Ми в очі спочатку торту подивимося,
  А потім його засмажимо і з'їмо!
  Торт пропищав у відповідь:
  - Не правильно співаєш дівчисько!
  Амеліна продовжуючи падати із подивом запитала:
  - А як треба?
  Торт заспівав дзвінким голоском:
  На твої візерунки, троянди подивимося,
  А потім тебе розріжемо і з'їмо!
  Амеліна хихикнула і відзначила:
  - Ось це правильно! Красиво!
  Кролик не зовсім до місця брякнув:
  - Не сідай на пеньок,
  Не їж пиріжок!
  Торт логічно зауважив:
  - А що зачерствіти? Мене для того й зробили, щоби бути з'їденим!
  Амеліна тримаючи босими пальчиками ніжок - ніж та вилку, спробувала дістати торт. І той сіпнувся.
  Кролик узяв і знову подивився на годинник і з філософським виглядом відзначив:
  Як зазвичай незадоволені
  Люди часом своїм,
  То його даремно женемо,
  То без толку гальмуємо!
  Амеліна логічно відзначила:
  - А існуючим становищем людина завжди незадоволена.
  Кролик погодився:
  - Це цілком по-людськи!
  Торту стало смішно, і він пропищав:
  - Людина, людина, людина,
  Світло та надія народна...
  Скінчиться незабаром рахуй бурхливий вік,
  Чучело ти городне!
  Амеліна знову спробувала тортик оприбуткувати. Але в неї це явно не виходило. Торт підлітав і не давався.
  Їхні боки колодязя знову вискочив уже знайомий товстий хлопчик з мотором. Він тримав у руках банку з варенням, його дитяча мордочка була вимазана в крем.
  Хлопчик, який живе на даху, помітив:
  - Торт тут виявився дуже впертим!
  Амеліна із цим погодилася:
  - Та вперта буває їжа!
  Карлесон заспівав:
  - Їжа, їжа, нагріта їжа,
  Набити живіт - адже це дурниця!
  І хлопчик із мотором узяв та підхопив торт за шкірки. Той закрутився і спробував вирватись. Але видно Карлесон знав якийсь секрет і зумів утримати.
  Торт прочірікал:
  - Ти, звичайно, людожер,
  Але людей не треба їсти.
  Тому що людожеру,
  Люди можуть набриднути!
  Карлесон помітив із посмішкою:
  - А ти хіба людина?
  Торт заявив із посмішкою:
  - Я вмію говорити!
  Хлопчик із мотором помітив:
  - Папуга теж каже!
  Торт вякнув:
  - У мене ще й інтелект є!
  Хлопчик Карлесон хихикнув і відзначив:
  - Скільки буде п'ять п'ять?
  Торт відповів:
  - Двадцять п'ять!
  Амеліна помітила:
  - Так, є розумна істота надто жорстоко!
  Торт промуркотів:
  - Сите черево,
  У додаванні глухо!
  Карлесон кивнули і спитав:
  - Чим відрізняються ворони від ворона?
  Торт запихкав і буркнув:
  - Ворон - він, а ворона - вона!
  Карлесон засміявся:
  - Ні! Це різні види, можливо тебе за це з'їсти?
  Торт заперечив:
  - А в буфеті для інших закритому,
  Кухар заспокоїв - не бійся...
  З цим м'ясоїдним апетитом,
  Ти проковтнеш розум чужий лиходій!
  Амеліна запропонувала, взявши вилку та ложку до рук:
  - Не будемо так жорстоко чинити з розумною істотою. Може, краще прималювати йому і руки і, ноги?
  Карлесон нагадав:
  - А ви хіба не хотіли попоститися?
  Амеліна хихикнула і відповіла:
  - Шкідлива котлета, для атлета,
  І тільки біг зганяє вагу!
  Кролик цілком логічно заявив:
  - Ось заєць бігає багато -
  І що довго живе?
  Карлесон посміхнувся і відзначив:
  -От черепаха повільна, але й живе довго!
  Амеліна взяла і заспівала:
  Затягло бурхливою тінею,
  Гладь старовинної ставка.
  Ах була як Буратіно,
  Я розпущена, груба!
  Карлесон хотів щось видати, як з'явився ще один персонаж. Ну-так це Вінні-Пух, дуже бойовий ведмідь.
  І він летів на кульці і ревів:
  - У мені вирує пожежа,
  Який викликає сильний голод.
  Вклав всю силу люті в удар,
  За тепер душею Віни молодий!
  Карлесон простягнув руки і сказав:
  - Провини, може ти заспіваєш, щось ліричне?
  Віні Пух логічно заявив:
  - Що в мене в голові тирса, щоб я даремно співав!
  Амеліна хихикнула, і тут її босі пальчики ніжок схопили ведмедя за коричневий ніс.
  Ведмідь пробурчав, різким ривком звільнившись:
  - Ні! Чи не дуріть!
  Амеліна хихикнула і відзначила:
  - Та я тебе не втримала!
  Карлесон логічно заявив і навіть заспівав:
  - Нікому його не втримати,
  Його думки тягнуть прямо в далечінь.
  Може я виродок,
  Розливаю компот...
  Але мені плюшок за сніданок не шкода!
  Кролик відзначив, шльопаючи вушками:
  - Ні! Ось справді людина з мотором намагається співати!
  Амеліна запитала:
  - Вас дивує, що він співає, або те, що він співає безкоштовно?
  Карлесон у відповідь знову заспівав:
  Нам пісня будувати та жити допомагає,
  Нехай людина добру ліру проспіває.
  І той, хто з піснею по життю крокує,
  Той ніколи й ніде не пропаде!
  Кролик запропонував по-своєму логічно:
  - Може, краще розділимо торт на чотирьох? Тоді радість буде взаємна і не погладшаємо?
  Торт агресивно про булькав:
  - Не треба мені четвертування! Це так негуманно!
  Амеліна знову запропонувала:
  - Невже в казковій країні не знайдеться чарівних фломастерів, щоб прималювати торту руки та ніжки?
  Кролик хихикнув і відповів:
  - Можна, знайти таке якщо й надалі продовжувати падати в колодязь. Хоча тут багато залежить від випадку!
  Карлесон нагадав:
  -Я свого часу і моторчик собі зміг роздобути, і надовго залишився хлопчиськом, як і Пітер Пен!
  Кролик скривився:
  - Та тихіше ти! Бо ще п'ятий їдок на торт прилетить!
  Амеліна брякнула:
  - Кролики не їдять тортів!
  Вухатий звірятко помітив:
  - Виховані дівчатка не бігають босоніж!
  Амеліна зітхнувши відповіла:
  - Ну, я не зовсім дівчинка!
  Кролик прошипів:
  - Тим гірше, коли доросла хизується голими, рожевими п'ятами!
  Карлесон заперечив:
  - Кроликам непристойно ходити в циліндрі та рукавичках!
  Вухатий звірятко заволав:
  - Це ще чому?
  Він Пух тут вставив:
  - Схоже на нас чекає в падінні перша зупинка! Припинимо суперечки. А раз торт вміє літати, то йому руки та ноги не потрібні!
  Кулінарний виріб заспівав:
  Піратам не потрібні науки,
  І це ясно чому...
  У нас і ноги є і руки,
  А голова нам ні до чого!
  
  РЕМЕЙК ТРІХ МУШКЕТЕРІВ
  АННОТАЦІЯ.
  Американська екранізація "Трьох мушкетерів" в альтернативній історії. Зрозуміло, все крутіше, ніж Дюма, і з елементами магії, і японської мантри.
  . РОЗДІЛ Љ1.
  Екранізація "Трьох мушкетерів" на новий лад. Дартаньян зовсім ще дитина років дванадцяти на вигляд, а інші хлопчаки-мушкетери лише трохи старші тринадцяти-чотирнадцяти років.
  І зрозуміло, вони в шортиках і босоніж, як належить тінейджерам давніх часів. І вони хочуть урятувати королеву від підступів кардинала. Але їм протистоїть підступна і доросла міледі, а Констанція Бонасьє теж дівчинка.
  Багато в цьому фільмі бійка, і кидання морозивом, тістечками, причому дуже сучасних видів. А коли хлопців оточили гвардійці кардинала, то в руках Дартаньяна виявився вельми значний кулемет з розривними кулями великого калібру. Хлопчикові було важко тримати таку махину і йому допомагав найвищий і мускулистіший серед підлітків Портос.
  І тут якщо вже вріже, то кардинала гвардійців викошує десятками. І в інших гвардійців голови відриваються і котяться травою.
  А ще кумедніше, коли хлопчики-мушкетери як довбануть по ворогам з вогнемету. Вперлися босими ніжками, і як візьмуть і зарядять вбивчим струменем.
  Ось це хлопчики просто супер.
  Чотирка пацанів, зрозуміло, на місці не сиділа. Взяла та захопила крилатий корабель, що сконструювала за кресленнями Леонардо Да Вінчі. Ось це хлопці - такі круті.
  І з ними босонога дівчинка Констанція Бонасьє. Вона візьме і головою п'ятою підкине вогняний пульсар. І разом маса воїнів кардинала згоряє в полум'ї.
  А кардинал зовсім не за каноном заарештував короля. І це справді військовий переворот.
  Чотири хлопчики-мушкетери та дівчинка борються проти цілої армії. І їм протистоять не лише люди, а й орки.
  Зрозуміло, цілий фільм можна тому зняти в стилі США - круто зі спецефектами.
  І чотири хлопчики дванадцяти-чотирнадцяти років, босоніж і в шортах, атакує фортеця. І з ними дівчисько з волоссям що блищать немов сусальне золото.
  Хлопчик Дартаньян крутить одразу двома чарівними шпагами, розтинаючи супротивників.
  Потім босі, засмаглі пацанові ніжки років дванадцяти жбурляють горошинку смерті.
  Вона вибухає і пара дюжин орків, розлітається кривавими шматками.
  Хлопчик-мушкетер співає:
  - Як жили ми, борючись,
  І смерті не боячись,
  Так і відтепер жити тобі та мені!
  І в зоряній висоті,
  І гірській тиші...
  У морській хвилі та лютому вогні!
  І лютому, і лютому вогні!
  Гарний, м'язистий підліток Портос, бореться з оголеним торсом і схожий на Аполлона.
  Портос рубає гострими шпагами орків та гвардійців кардинала. Він дуже сильний хлопчик.
  Ось босими пальцями ніжок пацан у шортах запускає бумеранг. І відсікає голови оркам.
  Портос взяв і заспівав:
  Це означає жити гарно,
  Це означає жити гідно.
  Богатирська наша сила,
  Сила духу та сила волі!
  І гола п'ята сильного хлопчика вріже в підборіддя генерал-орку. І усі зуби вилетять.
  Атос трохи дрібніший за пацан, років тринадцяти на вигляд. Але з дуже виразною і шляхетною, хоч і дитячою особою.
  Ось він узяв і провів шпагами прийом метелика. І зрубав кількох орків.
  А босі пальчики ніжок юного воїна кинули дуже згубний подаруночок анігіляції. Ось це хлопчик - просто супер. А співає ще краще.
  Хлопчик-мушкетер прочирикав:
  - Нехай лють благородна,
  Закипає як хвиля...
  Ми армія народна,
  Нам перемагатиме доля!
  І підморгнув пацан-граф своїм візаві.
  Араміс взагалі такий самий юний як Дартаньян і виглядає років на дванадцять. Дуже красивий, білобрисий хлопчик.
  Араміс рубає супостатів мечами і скеля зубки наспівує:
  -Диявол вів проти Господа Бога війну,
  Ворог бився жорстоко, підступно.
  Але любов'ю Христос розтрощив Сатану,
  На хресті довівши свою правду!
  І босі пальчики ніжок хлопчика-мушкетера метнули, що має нищівну руйнацію.
  І маса орків виявилося розірвано і шматки волохатого м'яса тривіально димилися.
  Після чого милий і чарівний пацана проспівав:
  Боже мій, до чого ти прекрасний і чистий,
  Вірю я, що твоя доброта нескінченна.
  Ти віддав на хресті своє славне життя,
  А тепер у моєму серці горітимеш вічно!
  Констанція теж бореться. Вона на вигляд дівчинка-підліток, і одягнена обладунки. Тільки ніжки дівчинки босі та витончені.
  Вона кинула ними подарунок руйнування. Розірвала масу воїнів пекла, і волохатих тварюк, пропищавши:
  - Слава королеві!
  Араміс, цей гламурний хлопчик зробив підсікання орку. Той упав, і рогатим шоломом пробив одразу двох своїх візаві.
  Юний воїн запитав:
  - А прославити Господа?
  Дівчинка Констанція взяла і босими пальчиками своїх витончених ніжок кинула забійний подарунок анігіляції. Розірвала масу орків, і після чого чистим голоском заспівала:
  Ти Господь краса, радість, мир та любов,
  Втілення безмежного, яскравого світла.
  Ти пролив на хресті дорогоцінну кров,
  Врятована безмежною жертвою планета!
  П'ятірка вояків боролася наче зграя тигрів чи пантер. То були діти, але при цьому діти-монстри. Як вони трощили всю цю армію волохатими тварюками і гвардійцями кардинала.
  Особливо, коли в руках у хлопчиків виник вогнемет. І вони з нього як взяли і лупнули густим струменем рудого полум'я.
  Дартаньян цей хлопчик-термінатор заспівав:
  - Грім гримить, запала мало,
  Виверження вулкана...
  Ось епоха зла настала.
  Військо скаче Чингісхана!
  Портос якщо б'є так б'є. Він уже не зовсім хлопчик, а підліток, юнак-богатир. На нього вже дивляться із пожадливістю жінки. І він дуже гарний, які у нього рельєфні м'язи, плиточки преса, під засмаглою шкірою. А обличчя ще дитяче, приємне. Ось Портом підняв цілу діжку з нітрогліцерином. І як її запустить до орків.
  Гримнуло зі страшною силою і цілий батальйон волохатих тварюк буквально розірваний немов у піну кинули гранату.
  Констанція проспівала:
  - І раз, і два, і три, і п'ять!
  Я довго повторюватиму!
  Не зраджу повірте думки,
  Відкину я Портос сумніву!
  І дівчинка знову запустила босими пальчиками ніжок, горошинку із вбивчою вибухівкою.
  Дартаньян рубаючи шпагами орків і кардинальських гвардійців і, на всю горлянку як прореве:
  - Я найбільший боєць,
  І скажемо отак - молодець!
  І хлопчик босими пальчиками ніжок як метне подарунок анігіляції. І стільки орків полегло.
  Портос ударив орка голою, хлоп'ячою п'ятою в живіт. Той перелетів і збив цілу дюжину волохатих тварин.
  Хлопчик Портос заспівав:
  - Перервалася нитка,
  Нам загрожує зла смерть!
  Щоб людям жити -
  Орк повинен у лайці померти!
  Атос, цей хлопчик у шортах раптом клацнув пальцями рук і в них з'явилася чарівна паличка.
  Юний воїн як взяв і довбанув з кінчика палички бойовим пульсаром. І розірвав безліч противників. І вони перемішалися, і орки стали горіти, мов дрова, просочені сіркою. Оце удар Атоса.
  Хлопчик-граф проспівав:
  - Є в царстві орків -
  Мутний ставок.
  Там лілії цвітуть!
  Там лілії цвітуть!
  Цвітуть!
  Араміс відзначив зі смішком, ламаючи шпагами орків, і босими пальчиками дитячих ніжок кидаючи отруйні голки.
  І хлопчик заспівав:
  - Щедра до нас грішникам земля,
  А небеса сповнена загрози...
  Ми дружна людей сім'я -
  Перед грозою так пахнуть троянди!
  Ось це хлопчики-мушкетери.
  І, певна річ, Констанція - дівчинка-термінатор. Ось у неї в руках уже бластер. Босі пальчики ніжок кидають мініатюрну анігіляційну гранату.
  Юна войовниця заспівала:
  - Велич французів визнає планет,
  Ми орків трощили ударом меча.
  Нас люблять і цінують усі нації світу,
  Хоча атакує - орда-сарана!
  А бластер - це зброя серйозна... Правда, не зрозуміло, звідки вона виникла в цьому безглуздому фільмі для підлітків.
  А ось міледі намагається їх атакувати. Вона на грифоні - це лев із крилами. І войовниця у руках тримає чарівний скіпетр. І як довбає з нього вбивчим пульсаром.
  Тільки голі п'яти хлопчаків метнули, і їм обпалило босі, трохи запилені дитячі підошви.
  Але хлопчик і у відповідь заспівали:
  - В непроглядному диму не видно рай,
  А до пекла звикло тіло.
  Кричимо ми атаці крутий банзай,
  Б'ємося в битвах сміливо!
  Леді Вінтер з грифону лупила пульсарами і блискавками і ревла, на всю горлянку:
  - Хлопців не шкодуй,
  Винищувати їх гадів ...
  Як клопів души,
  Пали як тарганів!
  Дартаньян у відповідь босою, дитячою ніжкою запустив кинджал. Той полетів у бік міледі зламаною траєкторією.
  Грізна чарівниця проревела:
  -Ех хлопчики, та ви грабіжники,
  Записалися в астронавти та льотчики!
  Портос показав кулак, і прорепетував:
  - Впасти порву, моргали виколю!
  Констанція з посмішкою поправила, могутнього шибеника:
  - Не лайся хлопчисько ти матом,
  Лаяти - це результат вічним патом!
  Араміс із цим погодився:
  - З жінкою треба поводитися як з жінкою... А жінка любить ласку!
  Леді Вінтер зловісно посміхнулася. У руках виникла бомба розмірами з ананас. І на ній зловісно світилася літера "А".
  Дартаньян в люті проспівав:
  В останній війні переможців немає,
  І воша не врятується від залпу ракет.
  Навіщо ж ти бомбу кладеш до арсеналу,
  Підніметься вихор, і злий ураган!
  Констанція взяла і босими пальчиками ніжок дівча запустила крихітну горошинку.
  Леді Вінтер засміялася на це:
  - Жалюгідні потуги!
  Дівчинка сміливо відповіла:
  - Хто захоче бомбу - той отримає по лобі!
  І ось горошинка раптово взяла та збільшилася у розмірах. Вона роздулася немов велетенський міхур. І ця ємність наче хижий кашалот проковтнула леді Вінтер.
  Дартаньян вигукнув, скелячи зубки:
  - Та зустріч ні подружжя простої удачі,
  Цього разу все було знай інакше!
  Констанція підхопила з ентузіазмом і тупнула голою, круглою, рожевою п'ятою по землі. І пішла хвиля цунамі, збиваючи орків та гвардійців кардинала.
  І дівчинка продовжила співати:
  -Не стане наша Батьківщина пустелею,
  Хоча ми бігом ми по крові босі!
  Леді Вінтер виявилася спіймана міхуром, і раптово навіть зменшилася у розмірах.
  Орки перекинулися і теж застигли разом із гвардійцями. І п'ятірка великих воїнів додала кроку.
  Ось і сам кардинал Рішельє. Він наче величезний павук весь у чорному. І теж як спробує довбати у відповідь пульсаром.
  А пульсар величезний, мов слон. І летить, збільшуючись у розмірах.
  Констанція у відчаї заспівала:
  - Свята діва я пропала,
  Ти Дартаньян дурень
  І даремно поліз на кардинала!
  Портос у відповідь суне собі скінчить шпаги в ніс. І як візьме та чхне....
  Великий ніби пагорб пульсар тріпнувся. І полетів, назад зменшуючись у розмірах. І ось він обрушився на кардинала. І грізний, фактичний правитель Франції разом скам'янів. А потім камінь лопнув, розсипавшись у пісок.
  І бойова п'ятірка підскочила вгору, покрутилася, і випустила блискавки з очей, проспівавши;
  Пора, пора, порадіємо за своє життя,
  Красуні та кубку, щасливому клинку.
  Поки, поки, похитуючи пір'ям на капелюсі,
  Долі не раз шепнемо, долі не раз шепнемо,
  Долі шепнемо - кукарек! Кукареку!
  . НОВИЙ ПОВОРОТ МАЙНШТЕЙНУ
  Майнштейн зумів переконати Гітлера, що операція "Цитадель" не пройде, оскільки Червона армія готова відбити удар. І німці в останній момент змінили плани і почали наступ на Донбас. І їм вдалося застати радянські війська зненацька.
  І прорватися з ходу до Дону. Поспіхом перекидаючи сили, Червона армія кидала військ у бій прямо з ешелонів. Втрати були відчутні.
  Але, зрозуміло, не це головне.
  У бою на "Пантері" боролися чотири німецькі дівчата. Зрозуміло, вони були босоніж і в бікіні. І якщо вже вистрілювали, то точно в ціль.
  Герда натиснула на пусковий курок босими пальчиками ніжок, пробила тридцятьчетвірку і проворкувала:
  - Я вісниця велика вовчиця,
  Не повірте в бою дріб'язуватися!
  Шарлотта підтвердила:
  - Не будемо дрібнитися!
  І теж пальнула за допомогою босих пальчиків ніжок.
  Та екіпаж виявився веселим. Немає таких дівчисько ніхто і ніщо не зупинить.
  І ось уже й Христина лупнула, пробиваючи вежу радянського КВ. Дівчата розійшлися в космічній силі та вихорі. Вони явний азарт чортівок.
  Магда теж по черзі вистрілила і теж босими пальчиками ніжок. І з дистанції пробила радянську гаубицю. Ось це дівка.
  Загалом бій був показаний карикатурно.
  Герда навіть ліфчик зі своїх грудей стягнула, і натиснула на курок червоним соском. І кинувся до згубної мети бронебійний снаряд.
  Потім малиновим соском лупнула, оголивши груди і Шарлота, пробиваючи радянську машину.
  І ось запустив руйнівний снаряд і рубіновий сосок Крістіни, точно вразивши ціль.
  А під кінець спрацював і прикид Магди з її полуничним, набряклим соском.
  Дівчата в бою виклалися.
  Смішно це виглядає. Але німці таки дійшли Дону. Домоглися влітку успіху, почавши наступ в обхід Курськ, та напрямок Воронежа.
  Цей успіх вплинув і на перебіг дій на Заході. Висадку на Сицилії знову відклали. Та й погода на Середземному морі не дуже.
  А значить, і перевороту в Італії не сталося. Муссоліні все ще при владі, і німці своїх сил на Заході не відволікають.
  У серпні німці захопили Курськ, наприкінці взяли Воронеж. Втрати Червоної Армії були величезні. Але до бою вступили нові резерви ставки. І абияк німців зупинилися.
  А потім осінь, дощі. Тяжкі німецькі танки "Пантери", "Тигри" та самохідки "Фердинанди" стали грузнути.
  І дівчатам на Пантері не так комфортно. Вже в бікіні вони мерзнуть.
  Герда, втім, для бадьорості заспівала:
  -Якби не було зими,
  У містах та селах...
  Ніколи не знали ми,
  Цих веселих днів!
  І знову її босі пальчики ніжок натискають на курок та пробивають радянську машину.
  Шарлота зі смішком відзначила:
  - Ой мороз мороз,
  Не морозь мене,
  Не мороз мене -
  Сяду на коня!
  І теж пальне босими пальчиками ніжок. Дівча вона, зрозуміло, рівня супер.
  Хоча, зрозуміло, з чоловіками у неї стосунки найбойовіші.
  А ось Христина пальнула цього разу за допомогою червоного соска, стягнувши з себе ліфчик і пискнувши:
  -Не буде дівчинці ганьбою,
  Себе продавити за рублі.
  Мороз-воєвода дозором,
  Обходить свої володіння!
  Магда також пальнула за допомогою рубінового соска і проворкувала, бачачи як палає радянська тридцятьчетвірка:
  - Я багатствами володію,
  Їх не порахувати, хоч століття рахуй...
  Хто убила не шкодую,
  Ти солдатик не позіхай!
  І войовниця знову підморгне своїм напарницям. Четвірка дівчаток очевидно гламурна, і при цьому засмагла і мускулиста.
  Коли нарешті вдарили морози і намело кучугури, ініціатива перейшла до рук Червоної Армії.
  Тут уже радянські дівчата у бою відзначилися.
  Біжать в атаку Оленка та її батальйон. Зрозуміло, незважаючи на мороз, і кучугури дівчини босоніж та одного бікіні. А деякі навіть залишили собі лише трусики.
  Оленка стріляє з автомата. Її кулі летять точно в ціль. А потім дівчина як візьме і босими пальчиками ніжок жбурне вбивчої сили бумеранг. І голови супостатам з великою легкістю зносить.
  Воїнка заспівала, скелячи зубки, що немов перлини з намисто королеви:
  - Публіка чекає - скорботні особи,
  Кошти не береться до уваги - я вбивця!
  Анюта довбанула по німецьких військах блискавкою зі свого червоного соска і проворкувала:
  - Ти не права! Ми благородні воїни, а чи не вбивці!
  Руда Алла чиє волосся таке жарке і вогняне, що зможе спалити цілий полк, теж із рубінових сосків цівками диму як спалахне, і те прокрутиться і цілу роту ворогів спалять з одного разу.
  Войовниця заспівала:
  -Я дуже доброю була,
  Людей усім серцем полюбила...
  Під знаком сизого орла,
  Собі вінець - позолотила!
  Марія теж строчить з автомата і кидає босими пальчиками ніжок димові шахти з хімією. Ось це дівчата - видатний пасаж.
  І войовниця заспівала:
  - Там сакура у кожній квартирі,
  Летить немов зла стріла.
  Ми мочимо фашистів у сортирі,
  І думка наша наче голка!
  Олімпіада строчить фашистами з кулемета. Вона ж дівчина-богатир проревела:
  - Голки мої, гострі, як кулі голки!
  Зрозуміло, що німцям у фільмі довелося туго - запресували їх капітально.
  Ось це гробовий порив.
  А ось і сцена із піонером. Хлопчик розділи до трусів і зі зв'язаними рука водять босоніж по морозу. І підхльостують батогами.
  Пацан же постає і додає кроку. Це дуже жорстоко...
  А ось грає німецька жінка Маргарет на гармошці. Підморгує піонеру і каже:
  - Що хлопчик ніжки мерзнуть?
  Піонер же відповідає:
  - Якщо хлопчика ти мати сильно покохала,
  По морозу босоніж до милого ходила!
  Німка розсміялася і помітила хорошою російською мовою:
  - Ну, загартуйся піонер! Це дуже корисно для здоров'я!
  І хлопчика босого і майже голенького повели далі снігом.
  Потім нова битва показана із радянськими войовницями. Очевидно, це просто казка.
  Маргарита, крушивши супротивників, скелячи зубки, буркнула:
  - У світі подвигу знайдеться місце!
  І від босої ніжки дівчинки розлетілися отруйні голки, вражаючи гітлерівців та їхні літаки та танки.
  Наташа теж жбурнула босими пальцями ніг, вбивча і провила:
  - Ніколи не забудемо і не пробачимо.
  І її мечі пройшлися в млині фашистами.
  Зоя, розрубуючи ворогів, запищала:
  - За новий порядок!
  І від її босих ніжок розлетілися нові голки. І що в око, що в горло гітлерівським солдатам та літакам.
  Та видно було, що войовниці заводяться і лютують.
  Августина рубаючи білих солдатів та танки, пропищала:
  - Наша залізна воля!
  І від її босої ноги летить новий, вбивчий подарунок. І падають такні та білі бійці.
  Світлана рубає мірошнику, її мечі як блискавка.
  Фашисти валяться, як зрізані снопи.
  Дівчина метає голки своїми босими ніжками і пищить:
  - За Росію-матінку перемагатиме!
  Маргарита теж трощить супротивників.
  Її босі ніжки так і миготять. Гітлерівці гинуть у великій кількості. Войовниця кричить:
  - За нові рубежі!
  І тут дівчинка як візьме та рубане...
  Маса трупів фашистських солдатів.
  А ось Наташа у наступі. Рубить собі гітлерівців разом із танками, і співає:
  - Русь велика і промениста,
  Я дівчина дуже дивна!
  І від її босих ніжок летять диски. Які перепилюють горла фашистам. Та ось це дівка.
  Зоя у наступі. Рубить коричневий солдат з обох руку. Плює з трубочки. І метає босими пальцями ніг вбивчі голки - збиваєте танки та літаки.
  І при цьому співає собі:
  - Ех, палицею ухнем,
  Ех, кохана сама піде!
  Августина, рубаючи гітлерівців і винищуючи коричневих солдатів, верещать:
  - Весь кудлатий і в шкурі звіриною,
  На ОМОН він кидався з кийком!
  І босими пальчиками ніжок як запустить у супротивника, що уб'є і слона, а танк тим більше.
  А потім пропищає:
  - Вовкодави!
  Світлана у наступі. Рубить, край гітлерівців. Босими ніжками на них запускає презенти смерті.
  Проводить мечами млин.
  Розкришила масу бійців і верещить:
  - Велика прийде перемога!
  І знову дівчина у дикому русі.
  І її босі ніжки запускають смертельні голки, знищуючи танки та літаки.
  Маргарита переходить у наступ. Кромсає всіх ворогів поспіль. Її мечі крутіші за лопаті млина. І босі пальчики ніжок метають подарунки смерті, танки та літаки горять.
  Дівчина в дикому наступі. Винищує коричневих воїнів без церемоній.
  І підскакує раз у раз, і перекручується!
  І летять від неї презенти анігіляції.
  А гітлерівці собі падають мертво. І цілі кургани з трупів нагромаджуються.
  Маргарита пищить:
  - Я є американський ковбой!
  І знову її босі ніжки кинув голку.
  А потім ще й дюжину голок!
  Наталя у наступі теж дуже крута.
  І босими ніжками кидає, і з трубочки плюється.
  І кричить на все горло:
  - Я блискуча смерть! Вам залишається лише померти!
  І знову красуня у русі.
  Зоя штурмує завал із гітлерівських трупів. І також від її босих ніжок вилітають бумеранги знищення.
  А коричневі воїни все падають та падають.
  Зоя кричить:
  - Босонога дівка, вас переможе!
  І від голої п'яточки дівчини летить дюжина голок. Які прямо в горло гітлерівцям упиваються.
  Тим падають мертво.
  А точніше й зовсім мертві.
  Августина у наступі. Крушить коричневі війська. Її мечі у двох рук мчать. І така вона чудова войовниця.
  Смерч проноситься фашистськими військами.
  Дівчина з рудим волоссям реве:
  - Майбутнє, приховано! Але буде переможним!
  І в наступі красуня з вогняним волоссям.
  Августина в дикому екстазі реве:
  - Боги війни все порвуть!
  І войовниця у наступі.
  І її босі ніжки метають дуже багато гострих, отруйних голок.
  Світлана у битві. І така блискуча і бойова. Її голі ніжки стільки всього вбивчого викидають. Не людина, а смерть із волоссям білявки.
  Адже якщо розійдеться, то вже й не зупиниш.
  Світлана співає:
  - Життя не буде медом,
  Та скачіть хороводом!
  Нехай здійсниться мрія -
  На раба чоловіка перетворює краса!
  І в русі босонога дівчини все більше і більше люті.
  Маргарита бурхлива дівчина у своїй активності. І молотить ворогів.
  Ось вона запустила голою ніжкою, горошинку з вибухівкою. Та рвоне, і одразу сотню гітлерівців і десять танків нагору підкине.
  Дівчинка кричить:
  - Перемога до нас все одно прийде!
  І проведе млин мечами - стовбури танків летять у різні боки.
  Ось прискорила рухи Наташа. Дівчина зрубує коричневих воїнів. І при цьому репетує:
  - Перемога на імперію на Росію чекає.
  І давай винищувати гітлерівців посиленими темпами.
  Наташа - це дівка-термінатор.
  Не думає зупинятися і сповільнюватися і танки та літаки збиваються.
  Зоя у наступі. Її мечі наче нарізають м'ясний і металевий салат. Дівчина кричить на всю горлянку:
  - Наше спасіння в силі!
  І теж босі пальчики ніг такі голки кидають.
  І маса людей з пробитими горлами валяється курганами трупів, а також розбитих танків і збитих літаків.
  Августина шалене дівчисько. І всіх трощить немов це робот із гіперплазми.
  Рознесла вже жодну сотню гітлерівців. Але все збільшує темп. І войовниця ще й реве.
  - Я непереможна така! Сама у світі крута!
  І знову красуня в атаці.
  І від її босих пальчиків ніжок вилітає горошинка. І три сотні гітлерівців та дюжину танків розірвав потужний вибух.
  Августина проспівала:
  - Ви не посмієте нашу землю захоплювати!
  Світлана теж у наступі. І не дає ні грама перепочинку. Дика дівчина-термінатор.
  І рубає ворогів та гітлерівців винищує. І маса коричневих бійців уже завалилася в канаву та дорогами.
  П'ятірка розбушувалася. Влаштувала дику битву.
  Дійсно крута з крутих вийшла вистава. А скільки вбитих гітлерівців. І перебили коричневих бійців найбільше з найбільших.
  Маргарита теж у бою. Крушить коричні та сталеві армії та реве:
  - Великий ударний полк! Ми всіх вганяємо у труну!
  І її мечі як рубають по гітлерівцях. Маса коричневих бійців уже завалилася.
  Дівчинка прогарчала:
  - Я пантери навіть крутіший! Доведіть, що всіх найкраще!
  І від голої п'яти дівчинки як вилетить горошинка із потужною вибухівкою.
  І по ворогу довбає.
  І візьме, і рознесе частину супротивників та танки і навіть літаки.
  А Наталя в авторитеті. І б'є супротивників і сама нікому спуску не дасть.
  Скільки гітлерівців уже перебили.
  А її зубки такі гострі. А очі такі сапфірові. Ось це дівка - найголовніший кат. Хоча у неї всі напарниці - кати!
  Наталя кричить:
  - Шалена я! Буде вам пеня!
  І знову дівчина мечами масу гітлерівців зарубає.
  Зоя рухалася і розкроїла багато коричневих воїнів.
  А ніжки босі метають голки. Кожна голка вбиває кількох гітлерівців. Ось це дівчата - реально красуні.
  Августина настає, і супротивників трощить. І при цьому ще не забуває прокричати:
  - Вам не уникнути труни!
  І свої зуби дівка візьме та й вискачить!
  І руда така... Волосся майорить на вітрі, наче пролетарський прапор.
  І вся буквально виходить гнівом.
  Світлана в русі. Ось розкроїла масу черепів та веж танків. Войовниця, яка скеляє зубки.
  Показує язичок. А потім плюється з трубочки. Після чого завиває:
  - Будете ви мертвими хлопці!
  І знову від її босих ніжок летять смертоносні голки, що вражають піхоту та літаки.
  Маргарита із захопленням проспівала:
  - Нічого неможливого нема! Вірю, буде свободи світанку!
  Дівчинка знову кинула вбивчим каскадом голок по гітлерівцям та їхнім танкам, продовжила:
  - Темрява піде! Розквітнуть троянди травня!
  І войовниця як кине босими пальцями ніжок горошинку, так одразу ж тисяча гітлерівців підлетіла у повітря. Та армія коричневої, пекельної імперії тане прямо на очах.
  Наташа у битві. Стрибає немов кобра. Вибухає ворогів. І стільки гине гітлерівців та падають літаки.
  Дівчина їхня і мечами, і гранами на вугіллі, і списами. І голками.
  При цьому ще й реве:
  - Перемога вірю, прийде!
  І слава росіян знайде!
  Босі пальчики ніжок кидають нові голки, пробиваючи супротивників.
  Зоя у дикому русі. Настає на гітлерівців. Розрубує їх на дрібні шматочки.
  Войовниця метає босими пальцями голки. Пробує противників, і як зареве:
  - Повна наша перемога близька!
  І проводить мечами дикий млин, змітаючи танки. Ось це справді дівка як дівка!
  А ось кобра Августина перейшла у наступ. Ось це баба - усім кошмарам кошмар.
  І якщо врубить, то значить врубає.
  Після чого руда візьме і заспіває:
  - Розкрию всі черепи! Я велика мрія!
  І ось її мечі у дії і розрубують м'ясо та метал.
  Світлана теж переходить у наступ. Немає у цієї дівчини гальм. Як порубає, так маса трупів завалена, і валяться літаки та танки.
  Блондинка-термінатор реве:
  - Як буде добре! Як буде добре - я це знаю!
  І ось летить від неї забійна горошинка.
  Невелика розмірами, але вбивча вона...
  Як розірве на дрібні уривки.
  Маргарита знову таке влаштує у битві.
  І зрубає масу коричневих бійців. І прорубує великі просіки.
  Дівчинка вищить:
  - Ламбада - наш танець на піску!
  І вріже з новою силою.
  Наталя в наступі ще шаленіша. Так молотить гітлерівців. Не дуже їм проти таких дівчат встояти.
  Наташа взяла і заспівала:
  - Біг на місці загальний примиряючий!
  І войовниця таким каскадом ударів вибухнула супротивниками.
  І ще босими ніжками диски метне.
  Ось млин провела. Маса голів коричневої армії відкотилася і горіли танки.
  Бойова красуня вона. Бити собі таку жовту армаду.
  Зоя в русі, всіх руйнує поголовно. І її мечі, наче ножиці смерті.
  Дівчина просто приваблива. І її босі ніжки кидають дуже отруйні голки.
  Вражають ворогів. Пробивають їм горло і роблять труни, змушують вибухати танки та літаки.
  Зоя взяла і пропищала:
  - Якщо у крані немає води...
  Наташа промовила із захопленням:
  - Виходить, винна ти!
  І босими пальцями ніг як метне те, що вбиває капітально. Ось це справді дівчина з дівчат.
  І від її голих ніжок як пролетить лезо. І вразить безліч бійців, зрізаючи вежі з танків.
  Августина у русі. Стрімка та неповторна у своїй красі.
  Яке у неї яскраве волосся. Немов пролетарський прапор майоріють. Ось це дівчина - справжня мегера.
  А рубає супротивників - ніби народилася з мечами у руках.
  Руда, бісова бестія!
  Августина взяла і прошипіла:
  - Бичача буде голова - не збожеволіти!
  І ось вона знову розфарбувала безліч бійців.
  Маргарита, метнувши босою ніжкою кинджал, відламавши вежу танка, підтвердила:
  - Велика та класна дівчина!
  Августина із цим охоче погодилася:
  - Я войовниця, що загризе будь-кого!
  І знову босими пальчиками ніжок запустить убивчу.
  Світлана у битві не поступається супротивникам. Не дівчина, а покінчити з такою відьмою в полум'ї.
  І верещать:
  - Яке блакитне небо!
  Августина, випустивши босою ніжкою лезо, зрізавши вежу танка, підтвердила:
  - Ми не прихильники розбою!
  Світлана, розрубуючи ворогів, і збиваючи літаки, прочирикала:
  - На дурня не потрібен ніж.
  Зоя пискнула, метаючи голки босими, засмаглими ніжками:
  - Йому з три короби набрешеш!
  Наташа, рубаючи гітлерівців, додала:
  - І роби з ним за гріш!
  І войовниці візьмуть і підстрибнуть. Такі вони криваві та круті. Загалом у них маса азарту.
  Маргарита заспівала:
  - Удар сильний, а інтерес у хлопця...
  Маргарита у відповідь прошипіла:
  - Ми всіх вбиваємо - босими ногами!
  Дівчинка і справді такий активний термінатор.
  Наташа в наступі проспівала:
  - На священній війні!
  І запустила войовниця гострий диск-бумеранг. Той пролетів дугою, зрубав масу гітлерівців і веж танків.
  Зоя додала, продовжуючи винищення:
  - Буде наша перемога!
  І від її босих ніжок полетіли нові голки. І вразили масу бійців та літаків.
  Дівчина-блондинка видала:
  - Ставимо противнику матюк!
  І показала мову.
  Августина махаючи ногами, і кидаючи свастики з гострими краями, булькнула:
  - Прапор імперський уперед!
  Світлана охоче підтвердила:
  - Слава загиблим героям!
  І дівчата хором кричали, руйнуючи гітлерівців:
  - Нас ніхто не зупинить!
  І ось летять від босих ніжок войовниць диск. Рветься м'ясо та зносяться вежі танків.
  І знову вий:
  - Нас ніхто не переможе!
  Наталя підлетіла у повітря. Розпорола супротивників і крилатих стерв'ятників, і видала:
  - Ми є вовчиці, смажимо ворога!
  І від її босих пальчиків як вилетить дуже вбивчий диск.
  Дівчина навіть перекрутитись в екстазі.
  А потім буркне:
  - П'яточки наші люблять вогонь!
  Так, дівчата по-справжньому сексуальні.
  І підморгнув войовницям. Ті у відповідь сміються і скалять зубки.
  Наташа рубала гітлерівців і пищала:
  - У нашому світі немає радості, без боротьби!
  Наташа погодилася:
  - Якщо немає сил, то так...
  Але ми войовниці завжди здорові!
  Дівчина метнула босими пальцями ніг у супротивника голки, підірвала масу танків, і заспівала:
  - Солдат завжди здоровий,
  І до подвигу готовий!
  Після чого Наташа знову рубала ворогів, зносячи вежі танкам.
  Зоя дуже швидка краля. Ось цілу діжку в гітлерівців запустила. І розірвала з одного вибуху кілька тисяч.
  Після чого пропищала:
  - Не зупинитися, наші п'яти виблискують!
  І дівчина у бойовому ажурі!
  Августина у битві теж не слабка. Так молотить гітлерівців. Немов із сніпа ланцюгами вибиває.
  І рубаючи супротивників - співає:
  - Бережись буде користь,
  Буде восени пиріг!
  Руда чортівня і справді оре в битві, неначе чортик у табакерці.
  А ось Світлана як б'ється. І від неї гітлерівцям дістається.
  І якщо вона вріже, так і вріже.
  Від неї криваві бризки вилітають.
  Світлана жорстко помітила, коли від її босої ніжки полетіли бризки металу, що розплавляє черепи та вежі танкам.
  - Слава Росії, дуже слава!
  Танки рвуться вперед.
  Дивізії в червоних сорочках
  Вітає російський народ!
  Ось дівчата за гітлерівців взялися. Так їх розрубують і шматують. Чи не войовниці, а реально пантери, що зірвалися з ланцюга.
  Маргарита, ламаючи коричневу армію, і розтинаючи танки, підхопила:
  - Ми як бики!
  
  . ХРАБРИЙ ПРАВНУК ТАМЕРЛАНУ
  АННОТАЦІЯ
  Десант попаданцев красивих дівчат із двадцять першого століття допомагає правнукові Тамерлана утримати владу, і мало того прокласти розширення імперії.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Після смерті Тамерлана в 1405 році його наступником був оголошений правнук Мухаммед Джахангир. Він був ще хлопчик років дев'яти, і мав регент. І стала Оленка, щоб правою рукою Тамерлана, а потім стала його першою дружиною.
  Вічно юна дівчина була відьмою мала колосальну силу. І вона стала фактичною правителькою імперії великого полководця.
  Оленка - це дівчина-богатир поки що пов'язана з веденням війни з різного роду сатрапами Тамерлана.
  Ось її перша велика битва.
  У ворога досить велика армія. Але Оленку - це не бентежить.
  Ось вона особисто веде бійців до атаки. А разом із нею команда з відьом, що поклоняються Всемогутньому Богові Роду.
  Ось Оленка змахує мечами, проводить прийом - млин і зрубує голови моджахедам.
  Войовниця свистить ... Ворони непритомніють і пробивають верхівки голеним воїнам бунтівників.
  Оленка кинула босими пальчиками ніжок бумеранг, зрізаючи голови, бойовикам і заспівала:
  -Я Велика султанша,
  І в боях отаманша!
  Анюта теж рубає ворогів. Зрізає їм голови, відьми своїми мечами.
  А потім босою ніжкою як метне щось забійне.
  І заспіває:
  - Усі ми можемо,
  Ми круті...
  Обережно -
  Ми босі!
  І після цього дівчина візьме та покаже свою довгу мову.
  Далі в супротивника плюне і підморгне сапфіровими очима.
  Б'ється і руда Алла. Її мідно-червоне волосся надає дівчинці подібність із смолоскипом олімпійського чемпіона.
  Її мечі проводять прийом - метелик.
  Потім босі пальчики спокусливих ніжок метають отруйні голки, що пробивають ворогів.
  Алла взяла і заспівала:
  - Вірю ми будемо всіх сильнішими,
  Чи стане знищений у попіл лиходій!
  Марія також бореться. Її мечі наче лопаті швидкісного вертольота. Так усі безжально зрізають.
  І гола п'ята підкидає вибуховий пакет із руйнуванням.
  Войовниця Марія заспівала:
  Бачиш у небі затемнення,
  Це дівчаток знамення!
  Олімпіада теж б'ється. Її мечі немов промені маяка подовжуються. І зрубують ворогів наповал.
  Гола п'ята дівчинки підкинула важку бомбу, і войовниця заспівала:
  - Я всіх у світі сильніший,
  Зробимо розгром швидше!
  І її червоні соски оголилися, і як довбануть блискавкою. І цілу сотню ворогів засмажило.
  Противник був розгромлений. І розбитий повністю та беззастережно.
  Ще кілька дрібніших перемог, і інші сатрапи поспішили визнати владу юного спадкоємця.
  Мухаммед Джихангир отримав таким чином змогу зміцнити владу над імперією. Хоча він був правителем суто формально. Реально керувала його мачуха-прабабуся.
  Імперія Тимурад була великою. Але все-таки не весь світ вона контролювала.
  Оленка здійснила свій перший похід на Індію - щоб захопити її південні райони.
  Дівча, як завжди, боролася особисто, і зі своїми чотирма подругами.
  Оленка вбивала людей сотнями.
  Іноді під час бою вона скидала ліфчик. І рубінові соски викидали блискавки. Які спалювали ворогом цілими полицями.
  Втім, й інші дівчата - особливо велика Олімпіада могли бити з червоних сосків, і обвугливать масу ворогів.
  Так що проти таких дівчат ніхто не встоїть.
  У 1408 була повністю підкорена Індія. І імперія зміцнилася.
  Потім був похід на Єгипет. І знову перемоги, розгроми супротивників та захоплення.
  Оленка босими пальчиками ніжок металу особливі горошинки, в яких була дуже руйнівна вибухівка.
  І рвана ворогів.
  А ось Алла та Олімпіада взяли, і еміра Єгипту схопивши босими пальчиками ніжок за руки та ноги, тривіально розірвали.
  Після чого дівчата сміялися на всю горлянку і заспівали:
  - А кого в бою знайдемо,
  А кого в бою знайдемо.
  З тим жартувати не станемо!
  На частини розірвемо!
  На частину розірвемо!
  Після бою дівчата змусили небагатьох уцілілих чоловіків пащу ниць з цілувати їхні голі, огрубілі, закривавлені ступні.
  Ось і єгипетський візир став навколішки і поцілував босу ногу Оленки.
  Дівчина схопила його пальчиками голих ніжок за носа. І міцно стиснула.
  Той, як зареве...
  Оленка підняла його своєю ногою і зі своєю шаленою силою жбурнула його подалі, на дистанцію поле стріли великої цибулі.
  Підкоривши Єгипет, чингізиди пішли далі... Дійшовши і захопивши Марокко.
  До Європи Оленка поки що не пішла. Її погляд звернувся на схід. Насправді Китай позбувся влади монголів і там слід було відновити їхню владу.
  У 1415 почався похід на Китай. Мухаммед був цілком дорослим і сам очолив похід.
  Але фактично його армією управляла Оленка. Вона начебто мачуха-прабабуся і вічна дівчина. Втім, це не означає, що у Оленки не було сексу.
  Вона сама вибирала для себе найкрасивіших, мускулистих юнаків, і різними способами кохалася, причому одночасно з декількома.
  Ну їй це прощалося, як і решті чотирьох відьм. Все це п'ятірка войовниць була непереможною.
  Ось вони зіткнулися із величезною армією Китаю.
  Оленка для початку провела мечами прийом блискавки.
  І стільки голів воїнів піднебесної імперії полетіло.
  Потім Оленка кинула босими пальчиками ніжок кілька дисків із алмазними гранями, і вони вбивали кожен по дюжині супротивників.
  Дівчина рубала мечами і співала:
  - Я войовниця вищого класу,
  І пограбую граючи касу!
  Потім Анюта взяла і рубала мечами, видавши прийом "каракатиця", зрізала масу супротивників, після чого заспівала:
  - Я дівчинка крутіший за всіх,
  Ми відсвяткуємо успіх!
  Після чого грізна войовниця показала мову.
  І як плюне вогненним стовпом.
  Так одразу дві сотні китайців спопелилися.
  Руда Алла була в повному азарті. Вона рубала китайців, зрізуючи їм голови, наче бритвою.
  Заодно войовниці босими пальчиками ніжок шпурнула вбивчої сили горошинку анігіляції. І порвала масу супротивників, і прочирікала, скелячи зубки:
  - За велику Русь!
  Марія розсікаючи супротивників, і провівши прийом бабки, відповіла скеля зубки:
  - За великий космос!
  І знову кинула босими пальчиками ніжок убивчий подарунок анігіляції.
  Олімпіада теж рубає ворогів мечами. Вони немов лопаті млин. І рубають китайців і відсікають їм голови.
  Олімпіада піддав голою круглою п'ятою цілу зв'язку гранат. І розірвалася вона, відправивши в інший вимір цілий батальйон.
  Дівча взяла і заспівала:
  - Слава космосу просторам,
  Досить дурних розмов!
  Після чого вся п'ятірка красивих, сильних, і непереможних дівчат-ведьм як засвистить. І ворони, цілі хмари одержують серцевий напад, і падають приголомшені і пробивають наскрізь черепи солдатів Китаю.
  Оце класна річ.
  Оленка заспівала:
  - Війна це дуже круто йде,
  Перемогу відриваємо ми рахунок!
  Дівчата звичайно ж китайців молотять, наче кувалда горішки. Ось це дівча-термінатори і зрубують, не забуваючи босими пальчиками ніжок жбурляти великий, вбивчої сили подарунки смерті.
  Ось Оленка стягує з себе ліфчик. І її червоні соски оголилися, і повні груди стали таким спокусливим.
  І ось з її блискучих цицьок як вилетять блискавки. Обрушуватися на китайців, з дикою силою.
  Оленка жбурнула босими пальчиками ніжок вбивчий подарунок смерті, розірвала, велику масу супротивників на дрібні частини і прочирікала:
  - Слава комунізму!
  І ось у китайського генерала відірвала руку, і так пролетіла, і пробила вказівним пальцем очі іншому сановнику.
  Анюта дотепно заявила, руйнуючи ворогів:
  - Ми класні дівки!
  І теж оголила собі груди, знявши ліфчик. І після чого від малинових сосків довбанула блискавка. І пішла тотальна руйнація.
  І обучувалися китайці капітально, і опинялися буквально у глибокій труні. Точніше труну їм не отримати.
  Дівчата влаштували китайцям колосальних розмірів бійню. Стільки скуйовджених гисло.
  Анюта взяла і заспівала, вискалив зубки:
  - Я найсильніша баба,
  Мене зґвалтувати треба!
  Ось у боях ще й Алла бере участь. Вона така жорстка і криваве дівчисько.
  І її босі пальчики ніжок кинули отруйні та згубні голки. Ось це руда дівка-термінатор.
  І ось вона оголила собі груди. І з рубінового соска як візьме і довбає колосальною руйнівною силою. Цілий батальйон китайських солдатів згорів.
  І ось Алла, чиє мідно-червоне волосся, немов прапор пролетарів, майорить за вітром.
  І дівчина взяла і заспівала, вискалив зубки:
  -Найбільша наша є країна,
  Буде знищено вірус-Сатана!
  Марія теж б'ється з агресією та смертельними помахами, укладає ворогів і зносить буквально голови.
  І мечі у дівчинки дуже гострі, немов бритви, і роблять тотальне вбивство.
  Марія кинула босими пальчиками ніжок, що щось завдає тотальної загибелі і проворкувала:
  - За Вітчизну - нашу велику Мати!
  І войовниця взяла і оголила свої повні груди. І її полуничні соски взяли і пульсарами великої, руйнівної сили довбануть.
  І стільки ворогів знищили разом, що в Китаї багато дітей тривіально осиротіли.
  Марія взяла і скелячи зубки, проворкувала:
  - Ми за мир за дружбу,
  За посмішки світу...
  За сердечність зустрічей!
  Олімпіада - ця дівчина-богатир у бою немов справжній, і дуже надзвичайно агресивний звір.
  Вона взяла і голими підошвами шпурнула цілу діжку з вибухівкою. Для цього дівчинці довелося навіть впасти на спину.
  А потім Олімпіада оголила свої повні груди, які розмірами немов кавуни.
  І войовниця взяла і як цілим каскадом пульсарів зарядить військами Китаю. І скільки жовтих солдатів разом загинуло.
  Дівча бичачої статури взяла і довбанула з величезною силою та енергією вогню. Ось це дуже різко все запалає. І горить земля, наче напалм вилився на голови китайців. І горить там багато ... Один китайський генерал, згорів живцем, встиг закукарікати.
  І ось одразу ж п'ять дівчат засвистіли, і було оглушливе падіння цілої хмари ворон, і вони пробили китайські голови.
  Дівчата вишикувалися в пентагон, і вріжуть з диявольською енергією.
  А ось у бій проти китайців вступили й інші дівчата. Анастасія Відьмакова на штурмовику з'явилася.
  І взяла, і запустила руйнування за допомогою босої, гострої ніжки, і знищила реактивною ракетою цілий китайський батальйон.
  Анастасія проспівала:
  - Раз два три чотири п'ять -
  Відьма почала вбивати!
  І войовниця червоним соском грудей натиснула на кнопку джойстика, і знову летить ракета, з феноменальною швидкістю та викидаючи великий потік руйнування та загибелі.
  Акуліна Орлова взяла і теж оголила свої груди. І взяла, натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика.
  І вилетить із незбагненної, космічної сили ракета.
  І ось від батальйону китайців залишилися лише ріжки та ніжки.
  Акуліна Орлова взяла та пропищала:
  - Велика сила Сварога,
  Побачимо ми силу, силу Бога!
  І войовниця натиснула голою, круглою, рожевою і дуже витонченою вигином п'ятою на педаль.
  Обрушила вакуумну бомбу, відправляючи до пекла цілий полк китайців.
  Після чого енергійно додала:
  - Росія дуже багато, не бажай,
  Тоді отримаєш класний рай!
  Мірабела Магнітна теж дуже енергійне дівчисько. І войовниця взяла та босими пальчиками ніжок натиснув на кнопки джойстика. І як довбає по ворогу агресивним заскоком.
  І маса китайців з одного разу згорить і перетвориться на попіл.
  Мірабела взяла і полуничним соском натиснула кнопку джойстика, і візьме, пролетить ракета.
  І стільки бійців з одного разу спалилася, і вирушила фігурально в пекло чи рай, а може взагалі в таке місце, де вже казки крутіші за будь-яку людську фантазію.
  Мірабела взяла і заспівала:
  - Наша міць така велика,
  Чи зможемо весь Китай зруйнувати...
  Ми побудуємо на віки
  У небі, морі та на суші!
  Всі три штурмовики як по китайських військах довбануть. А ракети у дівчат особливі, багаторазові завдяки сильній магії.
  І тисячі воїнів піднебесної імперії вирушають до праотців.
  А тут ще й Наташа взяла і зі свого штурмовика довбає ракетами з отруйними голками.
  Ті пролетять, і з одного разу масу супротивників без жодної церемонії знищать.
  І верховний сановник Китаю з першого ж разу взяв і згорів у лютому та безжальному вогні.
  Наташа з натхненням заспівала:
  Як жили ми, борючись,
  І смерті не боячись.
  Так і відтепер жити тобі і мені.
  І в зоряній висоті,
  І гірській тиші -
  Морський хвилі і лютий вогонь,
  І в лютому, і лютому вогні!
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  Дівчата одну армію Китаю перемололи. Але їм назустріч подалася ще одна велика орда піднебесної імперії.
  Оленка, крім мечів, ще й автомати зробила. І давай по китайцях строчити відразу з обох рук. І капітально винищував армію Піднебесної імперії.
  Дівчина знала вогонь.
  Одночасно вона скинула з себе ліфчик і оголила червоні соски. Ось це дівчина - просто супер.
  І з її схожих на рожеві бутони цицьок полетіли вбивчої сили блискавки.
  І цілий батальйон китайців виявився спалений та знищений.
  Оленка взяла і заспівала, скелячи свої зубки:
  - Ми всіх китайців рознесемо на частини,
  Знищення у нашій, сили влади!
  Анюта теж строчить по ворогах. У цьому вона використовує особливі, саморобні кулемети. Ті ведуть просто тоталітарне знищення супостатів. І зводять цілі кургани трупів.
  І стільки китайців за короткий час знищено.
  Анюта залишила босими пальчиками ніжок подарунок анігіляції. І розірвала безліч китайських солдатів.
  Потім дівчина зі своїх малинових сосків як візьме по бійцях піднебесної імперії лупне.
  І цілий ворожий полк разом спалить.
  Після чого Анюта прочирикає:
  - У люті своїй ми Китай громимо,
  Вірю, безперечно, всіх переможемо!
  Бойова дівчина Алла теж б'ється з агресивною безпосередністю.
  І її волосся таке мідно-червоне і палахкотить, мов полум'я багаття інквізиції.
  Войовниця взяла і босими пальчиками ніжок шпурнула вбивчий подарунок смерті. Порвала безліч китайців.
  Навіть їхні голови відкотилися у різні боки.
  Після цього войовниця з рубінових сосків як зарядить цілою чергою пульсарів. Ось вони взяли і цілих два полки китайців спалили.
  Войовниця класу супер взяла та заспівала:
  - Ми переможемо ворогів, я це точно знаю,
  Ми не дамо захоплення весь світ Китаю!
  І руде дівчисько взяло й засвистіло, через свої дуже гарні ніздрі.
  А носики у всієї п'ятірки дуже витончені.
  А ніжки такі спокусливі і спритні, і зовсім не брудняться. Войовниці тут видатного обороту. І в них є неповторний шарм, і окомір і натиск. Проти таких дівчиськом, не встоїть, вважай, що будь-яка армія, навіть така як Китаю!
  Дівчина з золотим волоссям Марія б'ється дуже небезпечно. І її босі, точені ніжки метають навіть забійне і руйнівне.
  А от якщо ще й полуничні соски грудей спрацюють. І з них блискавки колосальною вбивчою силою посиплються.
  І ще один китайський полк разом спалять.
  Марія взяла і заспівала, скелячи зубки:
  - Я дівчинка, знай мила,
  З усіх боків гарна!
  З усіх боків гарна!
  З усіх, з усіх боків!
  І вона ще й плюне на ворога. І її плювок перетворився на гіперплазмову ляпку, розширився, перемістився, і цілий батальйон китайських солдатів був знищений.
  Олімпіада, ця дівчина-богатир, яка має колосальну фізичну силу. І її ніжки - досить великі, засмаглі, босі, і при цьому витончені та спокусливі.
  І груди наче повне молока вим'я як у найдобрішої і великої буйволиці.
  Соски при цьому як бутони маку, такі яскраві, соковиті та спокусливі.
  Недарма Олімпіада перед боєм обов'язково усамітнюється з дюжиною міцних, молодих чоловіків, і кохається з ними.
  І це дає додаткову радість та силу.
  А ось зараз з її потужних, спокусливих, великих як помідори сосків вилітають блискавки. І причому цілим каскадом, наче це хвиля цунамі.
  І відразу ж тисячі китайців помирають у жахливих мук, її біологічної електрики.
  Олімпіада проспівала:
  Немає пощади, немає пощади,
  Немає пощади ворогу!
  Перепади, перепади
  Я в атаку біжу!
  І войовниця взяла і показала свою довгу, мов батіг наглядача мову.
  І цією мовою вона кинула льодяник, в якому частка антиматерії. Внаслідок чого відразу два китайські полки, було спалено вщент, і було завдано нищівного удару по піднебесній імперії.
  Ось уже п'ятірка дівчат взяла і без зайвих церемоній як засвистить. І ворон починаються напади епілепсії. Вони крутяться в повітрі, наче бумеранги, мчать униз. І їхні дзьоби розкроюють черепи китайським солдатам до смерті.
  Олімпіада відзначила, прогарчавши, немов пантера, і вискалив свої дуже довгі і потужні ікла з-за рота.
  Вона, зрозуміло, певною мірою вампір. Тільки ікла в неї всуваються, то навпаки висуваються.
  А голос у Олімпіади дуже голосний:
  - Ми ворогів зламаємо обов'язково,
  Голос дівки чаруючи, чарівний.
  За Китай ми взялися ґрунтовно,
  Адже ми не просто дівчата-глядачі!
  Оленка треба сказати дівчисько що треба ...
  І на ній діє агресивна природа справжньої кралі.
  Оленка взяла і з яскраво-червоних сосків довбанула з лютою силою вогняними, і не знають жалю пульсарами.
  Кожен із цих вогненних згустків містить надзвичайно багато енергії. І отримують по рогах китайці дуже капітально.
  Оленка дотепно помітила:
  - Там ми взялися за регулювання населення планети Земля!
  Анюта з малинового соска дала по китайцям блискавки. Вона після того, як отримала кулею в плитку преса, тільки засміялася.
  - Брешеш! Чи не візьмеш!
  Оленка погодилася з величезною впевненістю:
  - Та не візьмеш!
  Олімпіада взяла і голою, круглою п'ятою наче кувалдою довбанула в щелепу китайському генералу, і про булькала:
  - За новий СРСР без царизму та вождизму!
  Марія погодилася, довбаючи з полуничного соска, дуже руйнівним і згубним подарунком смерті:
  - Та царя надто дорого годувати!
  І підморгнула подругам.
  Але поки що вони формально завойовують Китай, для особливих цілей.
  Руда і дуже гарна дівчина Алла, взяла і заспівала, скелячи свої дуже білі та перлинні зубки.
  - У своєму царстві дракон,
  Все живе та світле губить...
  Лунає лише стогін,
  Скиньте ланцюг погані люди!
  І войовниця взяла і з рубінового соска як блискавкою довбає. І знову китайців загасить, і зрівняє їх у жменьку попелу.
  Алла взяла і заспівала, вискалив зубки, і підморгуючи:
  - Від злого дракона,
  Рід Землю позбавив...
  І світло небозводу -
  Він людям залишив!
  І войовниця знову підморгне своїм напарницям...
  Ну, п'ятірка розуміє Китай молотить з колосальним ентузіазмом.
  Але ось у бій вступила - Альбіна та Альвіна. Вони дівчата дуже гарні та водночас блондинки.
  Летять на бойових літаках, на кшталт штурмовиків. І надсилають один забійний заряд за зарядом.
  Ось це дівча - сказати, що супер означає нічого не сказати.
  І натискають яскраво-червоними сосками на кнопки джойстика і посилають дуже нищівні ракети, колосальною забійною міццю.
  І стільки руйнувань у Китаї виробляють. Піднімаються вгору цілі гриби від анігіляції солдатів піднебесної імперії.
  Альбіна спочатку пальнула за допомогою босих пальчиків ніжок. І виплюнула величезний руйнівний подарунок анігіляції.
  А потім і застосувала рубіновий сосок грудей. І китайцям знову дуже міцно дісталося.
  Альбіна взяла і прочирікала, скелячи зубки і співаючи:
  - У комунізмі будемо скоро,
  Розквіт моя країна...
  Заберіть тільки злодія,
  І плешивого цапа!
  Після чого дівчинка взяла і показала свій дуже довгий і спритний язичок.
  Їм вона дуже любила лизати пульсуючі, нефритові стрижні. Їй це дуже подобалося.
  Альвіна теж не проти чоловіків обслуговувати. Причому найбільше задоволення отримуєш, коли береш із самців гроші. Це справді таке задоволення та смак.
  Альвіна взяла і заспівала:
  - Роби гроші, роби гроші,
  Забувши про сон і лінощі.
  Роби гроші, роби гроші,
  А решта все дрібниця!
  І войовниця знову натиснула полуничним соском на кнопку, і викинувся вбивчої сили подарунок анігіляції, і маса китайців була знищена.
  Такі дівчата очевидно надзвичайно круті.
  Альбіна помітила свою напарницю:
  - Ти войовниця крута!
  Альвіна логічно відповіла:
  - Так само як і ти!
  І Альвіна надіслала черговий подарунок анігіляції за допомогою босих пальчиків ніжок.
  І прочирікала:
  - Будуть нові віки,
  Буде зміна поколінь.
  Але ніхто й ніколи,
  Не забуде світлої мети!
  Дівчата знову натиснули дружно голими п'ятами на педалі. І знову вбито масу китайців.
  Ось це справді здорово.
  А ось у бою й Анастасія Відьмакова. Вона на штурмовику діє дуже активно та агресивно.
  Навіть співає зі смішком:
  - Вичитавши два рядки з нагана,
  Швидше ти злісного вбий ...
  Шалений злий, виснажливе пекло,
  Став плішивий винищувати людей!
  І Анастасія Відьмакова взяла та підморгнула своїм напарницям. Вона войовниця дуже гарна, і теж руда.
  І всі китайці що потрапили під удар її ракети, виявилися розірвані на шматки.
  А ось у битві й Акуліна Орлова. Дівчисько бойове і стрімке немов кобра.
  І її штурмовик скаче, наче тріска хвилями, під час шторму.
  Акуліна трощить китайців. Довбає їх за допомогою своїх босих пальчиків ніжок.
  При цьому дівчисько співає:
  - Лисі, лисі, лисі,
  Неспокійна доля.
  Але навіщо, щоб плиш закрити,
  Вам потрібна біда?
  Після чого дівчина знову пальнула, але цього разу використовуючи свій апетитний немов стигла полуниця сосок.
  Мірабела теж взяла та босими пальчиками ніжок натиснула на кнопки. І довбанула по китайцях ракетами.
  Стільки загинуло ворогів.
  Дівча взяла і проспівала, вискалив зубки:
  Вирує велика війна,
  Війна без розумних причин.
  Зірвався з ланцюга Сатана -
  І загибель прийшла разом із ним!
  Дівчата-льотчиці били китайців дуже активно. І посилали ракети, що спалювали цілі полиці. І ще скидали бомби з голками та кульками, виявляючи неабияку силу та винахідливість. Войовниці що й казати - клас!
  А ось у бою проти китайців та Єлизавета, з трьома подругами на танку. Їхній екіпаж прозвали - Е-4, такі в ньому чудові дівчата.
  Зрозуміло, войовниці в одних лише трусиках.
  І ще засмаглі, і дуже м'язові.
  Єлизавета натиснула босою, точеною ніжкою на кнопку. Послала снаряд колосальної вбивчої сили та проворкувала:
  - Я найсильніша дівчина у світі!
  І стільки китайців було знищено цим вбивчим снарядом.
  Ось це дівчата, які люблять убивати.
  Олена теж дівчина в одних лише трусиках та блондинка. І взагалі в цьому екіпажі усі чотири красуні блондинки. Хіба трохи різні відтінки волосся.
  І зрозуміло, красиві та грудасті.
  Олена натиснула червоними сосками грудей на кнопки джойстика. Спрацювала артилерія та полетіли снаряди.
  Так у них не простий, а з чотирма гарматами.
  Дівчата треба сказати дуже веселі і просто шикарні.
  Олена проспівала, скелячи зубки:
  - Я юна баба, на ім'я Карло,
  Граю не часто, але дуже розкішно!
  Катерина теж натиснула полуничним сосками на кнопку джойстика, зреагувала руйнівним фугасом і прочирикала:
  - Дарую все клієнтам з алмазу посмішки,
  Ходімо шляхом світла - не знаючи помилки!
  Єфросинії теж у бою не промах. Спочатку натиснула босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика і послала забійний, осколково-фугасний снаряд.
  А потім натиснула рубіновими сосками на кнопки і підрізала супротивників на смерть. Після чого проворкувала, посилаючи потоками кулі з кулеметів, і скелячи зубки, з іклами вовчиці:
  - Вовки самі круті звірі,
  Рвуть усіх на частини, не знаючи пощади!
  І всі чотири дівчата, взяли і прокричали:
  - А кого в бою знайдемо, а кого в бою знайдемо,
  Відразу роздерти, на частини розірвемо!
  На частини розірвемо!
  На частини розірвемо!
  Ось такі вони дівчата та танк посилає і снаряди вбивчої сили та строчить із кулеметів. Проти подібних кралів не встояти. У них сила гніву, полум'я пристрасті та впевненість у перемозі. І заразом вони ще й полоненими китайцям свої брудні, круглі п'яти в обличчя пхають і змушують язиком лизати.
  Чоловікам це і подобається, і водночас гидко. А дівчата просто супер.
  Втім, китайці не гидують і тортурами. Хлопчика років тринадцяти Ілейку впіймали. І стали допитувати із пристрастю.
  Хлопчик спочатку гордо мовчав. Тоді з нього зірвали одяг і підділили на гачок пов'язаними ззаду руками. І стали піднімати вище.
  Хлопчику вивертало суглоби, і Ілійка застогнав. А його піднімали все вище та вище.
  Кат смикнув хлопця за босі ноги. І той прокрутився, і завив від дикого болю.
  Китайці засміялися і почали показувати пальцями. Підняли Ілійку ще вище. Мотузка натяглася вже куди сильніше. До стелі. Безпорадний, голий хлопчик висів на дибі, його босі ніжки сіпалися.
  Потім мотузок разом опустився. Тіло пацана сварилося вниз.
  І тільки біля самої підлоги мотузок знову натягнувся. Почувся нелюдський зойк від неймовірного болю. Ілейка орла і сіпався.
  А кати сміялися. Вони навіть не ставили запитань, а просто мучили дитину.
  Потім китайці схопили хлопця за босі ніжки і притиснули їх. Наділи колодку, міцно захомутавши. Прорізи колодки були залізні, та спеціально зроблені для дітей. І фіксували міцно.
  Потім кати почали вішати на гачі гирі. Хлопця вони капітально розтягли. Він висів, оголений, спітнілий, з перенапруженими м'язами, зі світленькою головою, і перекошеним від страждань обличчям.
  Розтягнувши хлопця, китайці почали його лупити батогом. Вони це робили з великим задоволенням.
  Хлопчик ревів і стогнав... З його горла лунав хрип. А кати тільки й знали, що сміялися.
  Шкіра на спині пацана лопнула при перших сильних ударах. Капала кров, і вона змішувалася з потом. Хлопчик волав, і пробував смикатися.
  Але від цього ставало ще болючіше.
  І він трясся від ридань.
  Потім кати недовго думаючи стали під босими ніжками Ілейки складати тоненькі дрова.
  А дві жінки з вузькими очками дістали сулія з оливковою олією. І стали змащувати огрубілі від довго ходіння босоніж підошви хлопчика.
  Ілійка простогнав:
  - Все одно нічого не скажу!
  Жінки розсміялися і шльопнули долоньками, хлопчика по голій попці.
  Потім вони перестали змащувати дитині мозолисті, але перед тортурами відмиті від пилу підошви.
  Після чого кат підніс смолоскип і запалив вогонь. Полум'я піднялося, і хижо лизнуло, огрубілу, круглу, дитячу п'яту.
  Ілійка знову завив. Вогонь це боляче... Кат сунув кочергу і став під босими ніжками хлопчика нагрібати жар. Інший катувальник дістав із каміна залізний, розпечений прут. І став бити юного Ілейку, червоним від жару прутом по засмаглій, мускулистій спині.
  Хлопчик відчував жахливий біль. Але все одно через силу волав:
  - Ух, не скажу! Ах, не скажу! Ай, мамо, матуся - не скажу!
  Кати смажили хлопцеві босі підошви, лупили по спині. Потім один із них узяв з каміна шматок заліза. Приклав розпечений метал до грудей хлопчика і пожадливо посміхаючись ламаною російською мовою запитав:
  - Що боляче?
  Хлопчик у відповідь проголосив:
  - Не скажу!
  Хоча запах паленого м'яса став сильнішим. Інший катувальник узяв у руки щипці, кінець яких розпалився в каміні.
  І став ламати хлопчику пальчики на босих ніжках. Почав із мізинця, і відкручував його з хрускотом.
  Ілійка відчайдушно волав:
  - А-а-а-а! Не скажу!
  Кат спочатку зламав пацану всі пальці на правій босій ніжці, а потім перейшов на ліву. Він був дуже великий і сильний дитину. Але намагався ламати пальчики якомога повільніше.
  Коли хруснув останній, великий палець лівої ноги, змучений тортурою Ілейка від больового шоку знепритомнів.
  На нього одразу вилили відро з крижаною водою. Хлопчик прийшов до тями. І його знову стали бити розжареним лозиною по спині.
  Також смажили підошви вогнем. І одночасно два смолоскипи кати піднесли і без того вже обпалених грудей Ілійки.
  Хлопчик щось волав, що не розібрати було слів.
  Йому два ката піднесли ще й смолоскипи під пахви. І це теж так боляче, і просто нестерпні страждання.
  Ілійка вив і скиглив, але все одно можна було розібрати нерозділене:
  - Не скажу!
  Кат підніс смолоскип і до голої попки хлопця, стало ще болючіше. Але Ілейко все одно волав:
  - Не скажу!
  Тоді жінка-катувальник узяла в руки смолоскип, піднялася навшпиньки і пальнула вогником по світлому волоссю хлопчика на його голові. І світло-русяві пасма взяли і спалахнули. Голову Ілійки охопив вогонь.
  Жінка розсміялася і агресивно заявила:
  - Я є диявольська біса!
  Охоплена полум'ям голова дитини впала на бік. Видно, що тіло перестало смикатися.
  Кат знову хлюпнув приготоване наперед відро крижаної води.
  Але обгоріла дитина не ворушилася.
  Жінка-катувальник поклала руку на покриту пухирями, і кіптявою груди хлопця. Потримала трохи і з досадою про булькала:
  - відкинувся оголець!
  Старший кат з досадою сказав:
  - Переборщили! Ну і блазень із ним! Ще жодна жертва знайдеться!
  Так що Оленка могла битися з великою люттю, так розуміла, що їхня справа права.
  І ось дівчина взяла і лупнула з червоних сосків дуже великої сили вбивчими блискавками. Ті буквально спалювали китайців, не даючи їм ні шансу вціліти, ні завдати дівчатам хоча б подряпини.
  Потім Оленка кинула босими пальчиками ніжок навіть вбивчу і руйнівну горошинку смерті.
  І та цілий батальйон китайських солдатів порвала.
  Оленка взяла і заспівала:
  - Наша космічна слава,
  Буде знову в радості держава!
  Анюта теж взяла і провела мечами прийом восьминіг. Зрізала безліч китайських солдатів. Зрубала їм без жалю голови.
  Після чого босими пальчиками ніжок шпурнула вбивчі голки. Ті пролетівши вражали на смерть китайців.
  А потім малинові соски Анюти як довбали по ворогах руйнівними і згубними пульсами.
  Анюта заспівала, вискалив зубки, що блищали наче перлинки.
  - Буде на планеті незабаром рай,
  Підкоримо ми навіть Китай!
  І войовниця взяла і як засвистить...
  У ворон виникли завихрення у мозку. І вони повалилися наче градинки, пробиваючи черепи китайським солдатам.
  Руда Алла підморгнула своїй напарниці, і заявила, підморгуючи смарагдовими очима:
  - На священній війні,
  Буде наша перемога.
  Загибель дай Сатане,
  У цьому наша розмова!
  І дівчисько з мідно-червоним волоссям як шпурне босими пальчиками ніжок, великої руйнівної сили горошинку смерті. І маса китайців розірветься.
  Після чого дівчина ще й зарядить зі своїх рубінових сосків забійними розрядами блискавок.
  Ті одразу два китайські батальйони спалили.
  Алла взяла і заспівала, підморгуючи своїм напарницям:
  - Я велика величина,
  Дівчина найвищої проби.
  Для мене чоловік - лише шинка,
  Купуй швидше оновлення!
  Марія теж підморгнула напарницям і прочирикала:
  - Нас ніхто не зупинить,
  Дівчинка цілий полк упустить!
  І войовниця босими пальчиками ніжок жбурнула, навіть руйнівний і згубний подарунок анігіляції.
  А потім Марія як візьме і з полуничних сосків б'ється пульсарами. Ті пролетять і двох китайських рот немає - одні вугілля залишилися.
  Марія взяла і заспівала, плюнувши кляксою з магоплазми:
  - У моїй душі горить пожежа,
  А в голові вирує полум'я...
  Вкладу я лють знай у удар,
  Піднімемо вище - світла прапор!
  І дівчисько знову засвистить... Бідні ворони, такий ультразвук для їхніх вух згубний.
  Як довбане по вухах, і повний розгром і винищування.
  У голові таке баскетбольне поле у дівчат виникає.
  Точніше не в дівчат, а ворон.
  Ті падають униз. Пробивають китайські голови.
  Марія взяла і заспівала, скелячи зубки:
  - Падайте ниць, ниць, ниць,
  Вам це право надано...
  Перед босою дівкою падайте ниць,
  У сльоту чи в бруд все одно!
  Олімпіада дівчина-богатир підтримала свою напарницю і теж як плюнет. З-за рота дівчинки вилетіла велика і все зростаюча пляма магічної плазми. Вона обрушилася і поглинула цілий полк піднебесної імперії.
  Після чого дівчина-богатир взяла і кинула босими пальчиками ніжок, подарунок нищівної та пекучої анігіляції.
  Той рвонув наче невелика атомна бомба. І ще один китайський полк обвалився. І навіть кісточок не лишилося, від тисяч воїнів піднебесної імперії.
  Олімпіада відзначила, скелячи свої дуже потужні, як у шаблезубого тигра ікла:
  - А все-таки мене сильніше,
  Немає у світі нікого, немає у світі нікого!
  Після чого її груди, як випустити подарунок колосальної вбивчої сили з сосків розмірами з добрий помідор.
  Після чого Олімпіада, як видасть:
  - І жінка за раз бере, за горло заразом!
  І ось всі п'ять дівчат взяли і разом засвистели... І ворон це так оглушить, що вони буквально на власні очі на лоб полізуть. І завалятися у реальні труни.
  Олімпіада, скелячи зубки, і ревучи бегемотом, заявила:
  - Тут для слабких місця нема,
  Для слабких місць немає!
  І ось знову дівчата як засвистять... І ворони падають, і китайські черепи пробивають капітально...
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова - ці вічні діти знову борються та демонструють свою феноменальну молодецтво.
  Ось хлопчик Олег, узяв і провів мечами, які одразу ж подовжилися прийом махаону.
  І маса китайців виявилася розрізаною.
  Потім хлопчик кинув пальчиками своїх босих, дитячих ніжок спеціальний гострий диск... Той пролетів по дотичній і цілій сотні китайців зрізав голови.
  Безсмертний пацан взяв і радісно заспівав:
  - Я велика людина,
  Або просто ангел.
  Перемагаю просто всіх,
  У боротьбі лютій сутичці!
  Маргарита Коршунова теж рубала китайців, не даючи їм шансів або найменшої пощади.
  Войовниця екстра-класу взяла і мечами по ворогах як довбане. І голови фігурально зріже.
  І ті візьмуть і покотяться наче качани.
  А потім дівчинка босими пальчиками ніжок жбурне колосальної руйнівної потужності горошинку. І масу китайців з одного разу підірве.
  Після чого заспіває:
  - У світі космічної сили,
  Будемо дракона сильнішим.
  Заради великої Росії,
  Згине лихий лиходій!
  Після чого хлопчик і дівчинка надули разом щоки та взяли дунули. І пролунав дуже оглушливий свист.
  Ворони потрапили в ударний струмінь і впали в нокаут. І вони сипалися наче градинки на голені голови китайців. Ті падали та гинули, без жодної альтернативи.
  І воїнів піднебесної імперії було вбито багато тисяч.
  Олег і Маргарита хором вимовили:
  - Світ нас має поважати боятися,
  Подвиги солдатів не злічити числа.
  Росіяни завжди вміли битися,
  Буде дуже гостра стріла!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Дівчата начарували собі спеціальну установку - вогнемет із дванадцятьма стволами. Це треба сказати дуже серйозно. І ось Оленка натиснула червоним соском грудей на кнопку.
  І спрацювало, на китайців полилися потоки вогню. І це дуже пекуче і вбивче уявлення.
  І горять воїни піднебесної імперії, наче вони свічки на ялинці.
  Оленка взяла і заспівала:
  - Мій величезний привіт,
  І найяскравіший букет!
  Довбанула по китайцях натиснувши малиновим соском грудей і Анюта. Вона дівчина найвищої культури та класу.
  І якщо вже заспіває, то рознесе.
  І цілого батальйону китайці не мають - згорів у попіл.
  Ось така дівчина - надзвичайно крута.
  А ось руда Алла ще крутіша. І її рубіновий сосок тисне з великою силою та енергією на кнопки.
  І ось це спрацьовує.
  І реально все вщент спалює ...
  Алла, бачачи, як горять і гинуть китайці, заспівала:
  - Я найсильніша дівчина світу,
  І підкорили усі грані ефіру!
  І її гола п'ята підкинула руйнівний прийом смерті. Ось воно дівчисько як - круте!
  Алла зі смішком заявила:
  - Моя феноменальна міць...
  Марія пальнула, натиснувши на кнопку полуничним соском і логічно заперечила, скелячи зубки:
  - Не твоя, а наша!
  І войовниці візьмуть і засміються, з твердим апломбом. А потім вони як візьмуть і засвистять.
  Ворони отримали удар ультразвукової хвилі по мізках. У них виникло запаморочення.
  І пернаті красуні стали падати вниз та пробивати голови китайським воїнам.
  Ось це дівчата просто супер!
  Олімпіада діє дуже агресивно. Вона теж натисне своїм великим, немов апельсин соском на кнопку. І як виплюне вбивчий каскад смерті та руйнування.
  І стільки китайців разом узяло та згоріло. Їх капітально обвуглило.
  Олімпіада взяла та проспівала:
  - Я найсильніша дівчина світу,
  Зможу супостатів легко розірвати.
  Пливемо по потоках суцільного ефіру,
  Не зможе нас хунта - дракона зламати!
  І войовниці зі своїх сосків грудей, як лупнуть такими забійними блискавками, що просто жах.
  Капітально спалюють китайські батальйони. Ось це дівчата. А їхні босі пальчики ніжок кидають зі страшної сили презенти анігіляції.
  Олімпіада взяла і засвистіла.
  І її свист одразу багато тисяч ворон обрушив на землю, пробиваючи до смерті китайців.
  Войовниці, зрозуміло, у захваті. І вони сміються.
  Вся п'ятірка красунь така войовнича та дотепна.
  Ось знову в атаці Альбіна та Альвіна з повітря, на бойових літаках. І як пошлють колосальної руйнівної сили ракети, які все підривають та розривають.
  Альбіна взяла і заспівала, натиснувши червоним соском на пусковий гачок:
  - Я найбільша героїня світу!
  Альвіна теж довбанула, натисканням рубіновим соском грудей, і прочирікала, скалячи зубки:
  - Ні, це ми найгероїніші світу!
  І дівчата хором заспівали:
  Я, ти, він, вона - ціла країна,
  Разом дружна сім'я,
  У слові ми,
  Сто тисяч я!
  І дівчата як розсміяються, і голими п'ятами по важелях.
  І у китайців полетіли бомби. Зрозуміло піднебесної імперії не пощастило мати справу з дівчатами, які борються лише у трусиках.
  Анастасія Відьмакова теж у небі. І ця дівчина, якій уже понад сто років, але вона не старіє, бо відьма.
  І войовниця рубіновим соском як натисне кнопку. І відразу ж полетять у ціль бойові ракети.
  І цілий китайський полк тотально знищений.
  Анастасія Відьмакова відзначила, проводячи ребром долоні по горлу:
  - Йде велике чищення!
  Акуліна Орлова з цим охоче погодилася, теж довбаючи ворога, і скелячи собі зубки, що біліший за перший сніг:
  - Іде зачистка місцевості!
  І дівчина знову натисне полуничним соском грудей на кнопку джойстика, і надішле вбивчу ракету.
  Мірабела Магнітна взяла і довбанула по супротивнику за допомогою босих пальчиків ніжок. І вбивча ракета як клеїть по китайцях. І пішла тотальна руйнація та загибель.
  Ось це Мірабела - просто супер. І дівчисько як лупне по супротивнику за допомогою полуничного соска.
  Дівчата взяли і заспівали, тупаючи голими, круглими п'ятами:
  - Ми всіх легко зітремо,
  За владу порад...
  І все вас розіб'ємо,
  Під цю пісню!
  Войовниці так довбають по ворогові своїми реактивними ракетами. І це реально надзвичайно вбивче.
  Ось це дівчата з босими, точеними ніжками.
  Анастасія Відьмакова, крушивши супротивника, проворкувала:
  -Череп вночі стрибає сяючи,
  Хоче дівчину звести з розуму.
  І невинних жертв змією ковтаючи,
  Настає просто метушня!
  Акуліна Орлова довбала по ворогу за допомогою рубінового соска грудей. Вразила на смерть супротивника, не давши йому жодних шансів і спалив цілий батальйон китайців.
  Після чого Акуліна взяла та заспівала:
  - Дівчина тут, дівка там,
  Життя як сон суцільний обман!
  І войовниця послала в ворога круглою п'ятою забійний подарунок анігіляції.
  Після чого прочирікала:
  - Я всіх китайців знищу, покажу свою дівки пику!
  Ось це дівчата - босі і красиві і з спокусливими, дуже гострими ніжками.
  Анастасія Відьмакова скидає бомбу маленьких розмірів, зруйнувала супротивників і прочирикала:
  - Слава нашій Батьківщині великій!
  Ось і Аліса, і Анжеліка у бою. Вони луплять китайців, використовуючи снайперські гвинтівки. Загалом дівчата чудові.
  Аліса вистрілила, пробила відразу п'ятьох китайців і проворкувала:
  -На просторах Батьківщини чудової,
  Гартуючись у битвах та праці...
  Ми склали радісну пісню,
  Про великого друга і вождя!
  І войовниця кинула босими пальчиками ніжок, убивчий подарунок смерті. І порвала масу супротивників.
  Анжеліка теж трощила ворогів. Вона пробила з одного пострілу чотирьох ворогів і в'янула:
  - Ми всіх переможемо неодмінно, і буде комунізм!
  І войовниця знову жбурнула босими пальчиками ніжок забійний подарунок анігіляції. І стільки китайців виявилося разом знищено.
  Це просто було супер.
  Обидві дівчата дуже гарні. Аліса блондина, а Анжеліка - руда. Вони взагалі просто супер.
  І стріляють по ворогах у саму гущу орди.
  Аліса взяла і заспівала:
  - Сонячне коло,
  Небо навколо.
  Це малюнок дівчинки!
  І войовниця голою п'ятою взяла та підкинула вибуховий пакет із вугілля. Який масу китайських бійців взяв та порвав.
  Анжеліка відзначила зі смішком, і вискалив зубки, які у неї немовби великі перли:
  - Це просто чудово!
  І теж босі пальчики рудого дівча як запустять вибухові пакетики з агресивною сумішшю знищення.
  Ось це дівча - видатний пілотаж. Вони показують свій найбільший та агресивний клас.
  Аліса взяла і прочірікала, вискалив зубки:
  Намалювала я на листку,
  Коло підписав на дошці!
  І знову її боса, витончена ніжка жбурляє щось із дуже вбивчою силою.
  І масою руйнування - вбиваючи китайців.
  Анжеліка проворкувала, підморгуючи:
  - Це все буде таким - феєричним!
  І її гола, кругла, рожева п'ята як цвяхне...
  Войовниці, зрозуміло, не дають китайцям захлеснути їхньою хвилею. А ті наповзають.
  Велика кількість воїнів піднебесної імперії. І вони все пруть і пруть, і атакую з величезним азартом.
  Анжеліка грюкнула в долоні і заспівала:
  - Велич російську визнає планета,
  Ударом меча розтрощили фашизм.
  У поемах дівчат перемога оспівана,
  І вірю збудують вони комунізм!
  І войовниця як візьме та плюне... І клякса магічної плазми разом виросла, і накрила китайців.
  Ось це скажемо так - дівчата що треба.
  Оленка ж з автоматів по китайцях стріляє. То мечами їх рубає.
  А коли в її руках, як за помахом чарівної палички, виник кулемет. І вона давай шматувати ворогів.
  Ось уже Оленка викошувала китайців, не даючи їм жодної пощади.
  І дівчинка жбурнула босими пальчиками ніжок убивчий подарунок смерті, і розкидала воїнів піднебесної імперії.
  Після чого проспівала:
  - Я найсильніша дівчина світу,
  Крутий король земного ефіру!
  Анюта це підтвердила:
  - Та крутий король!
  І взяла босими пальчиками ніжок шпурнула вбивчий подарунок смерті, і стільки китайців разом уклала.
  Ось таке дівчисько.
  А ще й із червоних сосків як зарядить блискавки. І воїни піднебесної імперії валятимуться наче снопи сіна.
  Анюта взяла і заспівала:
  - Слава епосі російських царів,
  Ти супостата народ розбий!
  Отак дівчата й працюють. І Алла руда красуня з ними. І з рубінових сосків капітально розряди блискавок піддає. І завдає тотальної смерті.
  Алла заспівала, скелячись:
  Не обламати лихому дівчиськові крила,
  Немає жалості в мені і не просто...
  Я не люблю насильства та безсилля,
  Ось тільки жаль розп'ятого Христа!
  Ось така вона бойова та агресивна, сповнена енергії войовниця.
  Марія теж із полуничних сосків зарядить пульсаром. Масу бійців Китаю спалить і пробуркує:
  - Це моя космічна міць!
  І її очі блиснуть блискавками.
  А босі ніжки кинуть подаруночок анігіляції. Ось це дівчата - найвищий клас.
  Олімпіада довбала супротивника. Вона при цьому використовувала і вогняні пульсари зі своїх великих сосків.
  Дівчина-богатир працювала з величезним прискоренням. І не давала нікому жодних шансів.
  І войовниця жбурляла босими пальчиками ніжок навіть руйнівні подарунки смерті.
  І при цьому співала:
  - Батьківщина та армія це два стовпи,
  На яких і стоїть планета.
  Грудьми захистимо, ми тебе країна,
  Усім народом рать твоя оспівана!
  І знову її соски-помідори запускають подарунки колосальної вбивчої сили.
  Єлизавета із танка також веде вогонь. Вона стріляє, натискаючи червоними сосками на кнопки, і вищить:
  - Немає мене сильнішого, всіх порву на частини!
  І поморгує своїм напарницям.
  Олена з цим погодилася, натиснувши на кнопку своїм малиновим соском і зі стовбура виплюнула снарядом, розриваючи китайців:
  - За нашу Батьківщину комунізму!
  І войовниця підморгнула сапфіровими очима.
  Катерина зазначила, посилаючи у супротивників забійні подарунки реальної смерті:
  - Комунізм - це наука!
  І знову натиснула кнопку рубіновим соском.
  Єфросинія заявила, борючись з великою завзятістю з противником, і використовуючи полуничні соски:
  - Віра наша у світле майбутнє, не заперечує й славного минулого нашої імперії!
  Єлизавета із цим охоче погодилася:
  - Як славили царя, так і славитимемо!
  І войовниця показала довгий язичок.
  Катерина помітила, пальнувши в даному випадку натиснувши кнопку джойстика за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - І від Чудських берегів,
  До крижаної Колими,
  Все це наша Земля,
  Все це ми!
  Єфросинія лупнула, знову застосувавши полуничний сосок і проворкуючи, підморгуючи:
  - Моя велика сила,
  Я зламаю крокодила!
  А ось ще дівча атакують. Серед них і Наташа та Зоя.
  Ось дівчата взяли і з гаубиці як заряд таким руйнівним подарунком смерті.
  Наташа взяла і заспівала:
  - Бомби летять і ракети,
  Найбільший піар...
  У піснях народу оспівані,
  Страшний обвалений удар!
  Зоя агресивно заявила:
  - Потужний удар - добре!
  І взяла, і натиснула босими пальчиками ніжок на кнопки. Отакі вони всі бойові красуні.
  Олег Рибаченко на мурі. Безсмертний хлопчик, на вигляд років дванадцяти, кидає босими пальцями ніг голки. І вражає китайців, що наступають. Відразу дюжину.
  Кидає босими пальцями ніжок голки та Маргарита. Дівчинка винищує супротивників і пищить:
  - Моя велика сила!
  І хоробро бореться.
  Наташа теж босими пальцями ніжок як метне сильний бумеранг. Як розкришить супротивників, і пропище:
  - В ім'я великої слави!
  Далі вже Зоя рубає мечами китайців, і заразом метає босими ніжками голки з отрутою. І співає собі:
  - На теренах Русі,
  Ми зуміємо всіх урятувати!
  І знову мечі опускаються на супротивників. І якщо вже рубають, то без жодної жалості.
  А ось коли Аврора стала трощити, і метати босими пальцями ніжок бумеранги, то це зовсім знищення. І китайці биті падають під ударами рудої дияволиці.
  А дівчина реве:
  - Все зламаю і розшматую!
  І обома мечами як візьме та рубане!
  А від її босої п'яти летить гострий і колючий диск. Це взагалі дівчина тотальної смерті.
  А ось і Світлана у вирішальному бою. Як давай терзати китайців і розрубати їх на дрібні шматки мечами.
  Прокрутила дівчина метелика, і сімох воїнів піднебесної імперії зарубано.
  А потім від босих пальців ніжок і летять гострі, отруйні голки. І вражають китайців.
  Олег Рибаченко б'ється із жовтими воїнами. Його мечі миготять наче пропелер.
  Хлопчик зі смаком співає:
  - Я буду найсильнішим чемпіоном світу,
  Ми переможемо Америку, Китай!
  І знову хлопчик метає босими пальцями дитячих ніжок гострі ігри. І падають одразу два дюжини вбитих китайців.
  Ось така битва. У реальній історії царська Росія допетровських часів втратила частину своєї території. Але тут російські витязі борються і не збираються поступатися.
  Олег Рибаченко б'ється і співає:
  - Але ми витязі повні російського духу,
  Катам ніколи не почути, наш здавлений стогін!
  І знову хлопчик метає дуже гострі, і з сильною, звареною відьмами отрутою, дуже тонкі голки!
  Дівчинка Маргарита поруч із ним. І теж її ніжки жбурляють такі вбивчі голки. А руки рубають нападаючих китайців. Войовниця трощить супостатів, і співає:
  - Я така крута, наче демон усіх країн...
  Діма, Діма, Білан! Діма, Діма Білан!
  Король всіх країн!
  Наташа теж рубає китайців і співає:
  - У вечірній зорі, не дамо перемогти Сатані!
  І від її босих ніжок теж летять убивчі голки.
  Далі ворогів трощить Зоя. І від цієї дівчини наче виходять флюїди колосальної енергії.
  І від босих ніжок красуні летять бумеранги та гострі голки.
  Войовниці пищить:
  - Я велика босонога мрія та краса!
  І знову шпурне в супротивників щось надзвичайно вбивче.
  А ось коли Аврора проводить млин і зрубує китайців, то це взагалі - вищий пілотаж анігіляції.
  А потім руда метне босими пальцями ніг пронизливі голки. І падають убиті жовті воїни.
  А ось коли Світлана лупне. І одночасно від її голих ніжок летить цілий пучок голок, які все пронизують і вбивають.
  А воїнки пищить:
  - Так, так, так - отримай фашист у п'ятак!
  І її босі ніжки знову по китайцях вбивче викинуть.
  Наташа, рубаючи жовтих воїнів мечами, помітила:
  - З фашистами було і легше, і важче!
  Світлана, провівши млин, помітила:
  - А з нами дівчатами завжди легко!
  Аврора, відтворила прийом віял, і буркнула:
  - А зі мною взагалі не скучиш!
  І від її босих ніжок летить убивче жало.
  А Зоя як візьме і пропищає:
  - Ми не таргани, ми дівчата - великої слави!
  І знову від її босих ніжок щось вилетить, і по ворогу додасться.
  Дівчата взяли за роботу на совість.
  Ця фортеця майже єдиний опорний пункт росіян у цьому районі. Є ще пара міст, що будуються. Добре, що китайці не сунулися за Амур. Але Росія у реальній історії шматок своєї території втратила. Дуже агресивна династія у владі у Китаї. Однак дівчата це те, що здатне і Люцифера полиці звернути втечу.
  Олег Рибаченко рубає китайців. І при цьому хлопчик співає:
  - Найвищий буде клас...
  І ось летить кинутий босою ніжкою хлопчика бумеранг і крик:
  - Усіх посіче дикобраз!
  Маргарита теж кинула у супротивника те, що є вбивством. Розкришила його на частини, і пискнула:
  - Я босонога мрія і велика краса!
  І її ніжка метне дикі диски.
  Далі у бою Наташка. І теж у ворога метає те, що розколює супротивників.
  І робить це дуже спритно.
  А її босі ніжки жбурляють чергові, вбивчі голки.
  Далі у Зоя у бою. І теж мечет у противника, різного роду свастики та бумеранги.
  І викошує ворога.
  Після чого як провоє:
  - Слава доброму цареві!
  А ось у бою та Аврора. Теж ворогів із Китаю винищує. І якщо вже метне, то кине забійною силою.
  І при цьому заспіває:
  - Та в ім'я російської Землі!
  І також від її босих ніжок розлітаються вбивчі заряди.
  Світлана також спуску ворогу не дає. І від її босих ніжок летить те, що приносить явну смерть.
  І войовниця співає:
  - Не поступимось ніколи! Не прийде на Русь лихо!
  І знову китайців як зачепить. І візьме без церемоній посіпати.
  Шістка воїнів та войовниць б'є міцно. І рубає ворога, і кидає босими ніжками.
  Олег Рибаченко рубаючи китайців, проспівав:
  - Зоряний боєць, дарма трубить твій ріг -
  Край твій далекий у сумнівній славі.
  Полум'я битви тремтить між рядками -
  В односторонній грі без правил!
  І босий ніжки хлопчика летить черговий бумеранг, який цілій дюжині китайців перерізав горлянки.
  Хлопчика, як бачимо боєць.
  І Маргарита теж у битві. І так її босі ніжки працюють. Вона винищує ворогів без жодних сумнівів вкрай круто.
  І її мечі наче кати.
  Войовниця пищить:
  - Хай буде слава!
  Наташа теж веде вогонь босими ніжками і метає вбивче. А заразом і мечами активно рубає.
  Одночасно харчує:
  - Мій антураж - казенний екіпаж!
  Далі у бою Зоя. Теж риса найвищого рівня анігіляції. Як проведе мечами метелика. А потім візьме і босими ніжками вражаючі елементи метне.
  Після чого провоє:
  - Армія тріумфує - наступаючи!
  І ціла шеренга скошених китайців падає.
  Дівчина собі співає:
  - Зоя любить убивати! Ах, ця Зоя!
  А ось і Аврора у стрімкому наступі. Або точніше агресивну оборону. І за допомогою босих ніжок вибиває ворогів.
  А заразом і пищить. А коли пройдуть її шаблі наче лопаті культиватора, то три дюжини китайців розірвуться на шматки!
  А Авроре промовить:
  - Благозвучні акорди, прапор Росії дуже гордий!
  І ось її гола п'ята як потрапить китайському генералу в підборіддя. Той візьме і завалиться.
  Зоя у бою агресивна. Рубить собі ворогів, і верещать:
  - Усіх сумніваємо та приб'ємо!
  І від босих ніжок такі кинджали летять.
  Світлана теж узвозу нікому не дає. І винищує ворогів, наче коса траву зрізає. Китайці завалюються.
  Дівчина вищить:
  - Шалена голка! Геть із двору!
  
  БОКС І КРУТА ПОЛІТИКА РІНГУ
  Сергій Ляхович здобув у боксерському поєдинку перемогу на Шеррон де Бірсом. Він перестукав його по окулярах, і не пропустив нокаутуючий удар.
  І провів перший захист титулу.
  Це призвело до деяких змін у загальному графіку боїв. Замість обов'язкового захисту проти Чагаєва, Микола Валуєв та Сергій Ляхович вирішили спочатку провести бій по об'єднанню титулів у надважкій вазі.
  Цей бій і справді був би дуже цікавим. У Сергія Ляховича лише одна поразка, у Миколи Валуєва і зовсім сорок шість перемог поспіль. І він явний переможець.
  І призовий фонд за цей бій для обох боксерів рекордний десять мільйонів доларів на двох.
  Бій пройшов у США... На жаль, публіка була розчарована. Сергій Ляхович травмував праву руку та злив усі дванадцять раундів за очками. Але й Микола Валуєв не блиснув. І не зміг свого супротивника відправити ні в нокаут, ні навіть у нокдаун.
  Але титули об'єднав і зумів здобути сорок сьому перемогу поспіль.
  Бій із Чагаєвим було перенесено. Потім у Чагаєва виникло запалення і Валуєв провів бій з іншим, надто відомим суперником. І не надто переконливо здолав його по окулярах. А потім бій із Султаном Ібрагімовим. Дуже конкурентним виявився поєдинок. Багато хто навіть вважав, що Султан Ібрагімов його виграв. Окремим рішенням судді все ж таки віддали перемогу Валуєву. І він зрівнявся з Роккі Марчіалі за кількістю перемог поспіль - сорок дев'ять.
  Далі обов'язковий захист із Русланом Чагаєвим... Але знову поєдинок зірвався. І знову Руслан Чагаєв із травмою та поза грою.
  Свій ювілейний п'ятдесятий бій (якщо звичайно ж не вважати того, що один поєдинок Валуєва був оголошений таким, що не відбувся!) російський гігант провів проти Руїса. То справді був повторний поєдинок. У першому Валуєв не переконливо переміг роздільним рішенням суддів. А тут другий бій-реванш.
  Багато хто думав, що Микола Валуєв покращить свій результат. І що буде круто ... Але знову російський гігант виглядає не найкращим чином, і отримує дуже спірну перемогу за очками, і знову роздільним рішенням суддів.
  Потім ще бій із Холіфілдом. Цей боєць - справжня легенда. Але йому вже сорок шість років, і у його шанси ніхто не вірить. А у Миколи Валуєва п'ятдесят перемог поспіль та жодної поразки. Він побив рекорд Роккі Марчіалі і володіє двома чемпіонськими поясами у надважкій вазі.
  Знову бій ... І знову Микола Валуєв насилу вимучив перемогу за очками.
  І також окремим рішенням суддів. Зате покращив свій рекорд, п'ятдесят одна перемога - поспіль! Це погодьтеся - дуже круто.
  А ось ще й добровільний захист проти Девіда Хея. Микола Валуєв уже з 1993 року не має жодної поразки. Ось він знову в бою.
  Знову поєдинок, де Микола-кувалда не блищить і поступається супротивникові у швидкості.
  Зате чудово тримає удар. Виявляє стійкість. І в результаті судді знову віддають Миколі Валуєву перемогу, роздільним рішенням. І, звичайно ж, дуже спірну...
  Але рекорд Роккі Марчіла оновлено. П'ятдесят дві перемоги поспіль.
  І суперник намічається: Віталій Кличко, який хоче отримати відразу два пояси в об'єднавчому бою.
  Але переговори незабаром зайшли в глухий кут. Віталій Кличко бився із Сосновським.
  А Микола Валуєв бився з Мореком, боксером міцним, але багато разів битим.
  І ця перемога Миколи Валуєва, вже п'ятдесят третя поспіль, виявилася непереконливою і знову без нокдауну і за очками, роздільними рішенням суддів.
  Проте рекорд було оновлено. І Микола Валуєв уже шістнадцять років не знав поразок - рекорд для надважкої ваги. І п'ятдесят три перемоги поспіль - рекорд серед усіх вагових категорій.
  А бій із Віталієм Кличком та об'єднання титулів так і не відбувся.
  Миколи Валуєва знайшли в голові доброякісну пухлину і він був змушений завершити боксерську кар'єру.
  За його пояси билися Девід Хей та Володимир Кличко. І Кличко-молодший переміг.
  А ось Микола Другий як боксер, який формально побив рекорд Роккі Марчіалі, і володіє двома поясами, і ще жодного разу не битий, був уже в чималій славі.
  І замість "Єдиної Росії" Микола Валуєв вирішив створити свою власну партію. Назвав його - "Великий стрибок". І зумів сенсаційно пройти до Держдуми у 2011 році. А потім узяв участь у виборах президента 2012 року. І знову сенсація, друге місце та вихід у другий тур проти Володимира Путіна.
  Оце так! Микола Валуєв став новою, яскравою, політичною зіркою. Народу набридли старі, політичні повії і він пішов за новим політиком та боксером.
  Володимир Путін правда зміг у другому турі здолати Миколу Валуєва, але його перевага виявилася зовсім невеликою.
  А ось у комуністів через провал Зюганова стався переворот і новим головою КПРФ став Сергій Удальцов.
  Це молода та енергійна людина влаштувала справжню бурю проти Володимира Путіна. І хвилювання були дуже серйозні. Масові зіткнення із поліцією. Застосування палиць. Побиття та навіть жертви серед затриманих.
  Тож олімпіада в Сочі виявилася зірваною. Потім в Україні пройшов майдан. Янукович був повалений. Путін в умовах внутрішньої нестабільності не захоплював Крим. І на Донбасі не було війни.
  Україна на чолі з Порошенком переживала підйом.
  Віталій Кличко, який перервав свою кар'єру у боксі, вирішив повернутися.
  І ось йому вдалося нокаутувати Стівенсона. І стати вчетверте чемпіоном у надважкій вазі, повторивши рекорд Холіфілда. Згодом Віталій провів ще один захист проти Крісса Ареоли. Такий бій реванш і знову відправив супротивника у нокаут.
  Але потім через завантаженість посадою мера Києва, таки змушений, був завершити свою славну кар'єру.
  Володимир Кличко, хоч і не цілком переконливий, але зміг захистити свій титул проти Тайсона Ф'юрі. А потім нокаутував свого співвітчизника Глазкова. А далі провів ще й захист проти Брайана. І побив рекорд Джо Луїса за кількістю чемпіонських перемог.
  Але лишається ще один пояс. Який завоював Деноте Вайдер. Цей боксер унікальний - вся кар'єра з одних нокаутів. Цілих сорок нокаутів поспіль - це круто! А Володимиру Кличку вже сорок один рік. І очевидно цей об'єднавчий поєдинок викликав колосальний інтерес.
  І вперше від бою з Пітером Володимир Кличко не безперечний фаворит.
  Але ось бій із Денотеєм. Обмін нокдаунами. І все-таки перемога зрештою, хай навіть і роздільним рішенням суддів Володимира Кличка.
  Так Володимир Кличко вперше у надважкій вазі об'єднав усі чотири основні пояси. І це унікальне досягнення.
  Володимир Кличко провів ще реванш із Уайдером, зміг цього разу відправити його в нокаут, та показати, що вік спорту не завада. Переміг також Паркера.
  Але потім усе вже восени 2018 року в сорок два роки програв Ентоні Джошуа у драматичному поєдинку.
  Це бій був супер... Володимир Кличко більше чотирнадцяти років не програвав, але Ентоні все ж таки зумів взяти вгору і завоювати всі чотири пояси.
  Єдина втіха Володимира Кличкова, що його тезка Володимир Путін теж вибори 2018 року програв. Причому переміг не Микола Валуєв, на якого мода вже пройшла, а комуніст - Сергій Удальцов.
  Причина поразки була в тому, що через падіння цін на нафту та газ економічний стан Росії погіршився. А ефект від окупації Криму не міг спрацювати. Тож стало все по-іншому. Знову повернулися комуністи. І знову над Кремлем - Червоний прапор.
  Володимир Кличко, втім, поновив кар'єру. Коронавірусу у світі не було, і 2020 року великий боксер зміг побити Руїса-молодшого і знову стати чемпіоном світу. Потім він захистив від Руїса-молодшого свій титул. Але бій реванш знову опинився за Ентоні Джошуа.
  Володимир Кличко, який побив безліч рекордів знову оголосив про завершення кар'єри.
  Хоча йому вдалося встановити ще один рекорд - стати найстарішим абсолютним чемпіоном світу.
  І це також величезне досягнення.
  Потім ще й Віталій Кличко провів виставковий бій із Холіфілдом.
  Світ йшов своїм шляхом.
  Новим абсолютним чемпіоном світу серед супертяжів став Олександр Усік сенсаційно перемігши Ентоні Джошуа. А потім захистив проти нього титул.
  Але Володимир Кличко несподівано восени 2022 року повернувся. І воював з Усіком, заради чергового рекорду.
  І цей бій побив усі досягнення колишні у драматизмі та течії.
  І Володимир Кличко знову сенсаційно переміг. І знову заволодів усіма поясами. І вчетверте став чемпіоном світу.
  Воістину у боксі героїзм немає віку.
  Життя йде своєю чергою, але справжні герої не старіють!
  
  ГІТЛЕР РУКИ ІНШ ВІД ЄВРЕЇВ
  АННОТАЦІЯ
  У Адольфа Гітлера настало просвітлення, і він перестав переслідувати євреїв. У відповідь союзники уклали з Третім Рейхом безстрокове перемир'я. І тепер СРСР доводиться воювати на один фронт, а сили дуже нерівні.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Ось наприклад, світ у якому США запропонували у березні 1943 року Гітлер угоду: він припиняє переслідування євреїв, натомість союзники оголошують безстрокове перемир'я. Фюрер програючи битву за Африку, і, будучи розгромленим під Сталінградом, змушений погодиться. Ну, а США свій розрахунок - нехай обидва диктатори та тоталітарні країни анігілюють одна одну. А то СРСР якось надто вже рішуче настає.
  Дивись ще в Європі раніше, ніж США виявиться. Британія без Америки, одна воювати не хоче. Та й також Черчілль теж, приходу червоних до Європи боїться.
  Коротше кажучи, домовилися. Гітлер припинив переслідувати та знищувати євреїв, а союзники згорнули з 1 квітня всі бомбардування та бойові дії. Але це ще не все. Нишком дещо стали продавати і фашистам. А СРСР тепер не отримував безоплатної допомоги, а міг купувати лише за золото.
  На Заході настало повне затишшя. На сході війна йшла переважно у повітрі. На суші теж поки що пауза. Німці готували наступ на Курській дузі, Червона армія стояла в обороні та заривалася в землю.
  Але перемир'я на заході дещо змінило. По-перше, німці стали значно сильнішими в повітрі, майже половину їхньої авіації до цього відволікав Захід.
  По-друге, Гітлер тепер не так поспішав наступати. Йому дуже хотілося, щоб у боях пройшли випробування ще й Тигр-2, і Лев і особливо Маус.
  "Тигр"-2 став надходити в серійне виробництво раніше за всіх ще в травні. Але в нього була легша, менш захищена вежа Порше. "Маус" лише у червні пройшов випробування, які показали задовільні результати. Роботи над танком "Лев" відновилися по-новому. Але потрібно переробити машину, під потужніший двигун від "Мауса", і посилити бронювання бортів. "Маус" і "Лев" явно не встигали до наступу, а "Тигр"-2 ще потребував навчання екіпажів та серійного розгортання. Крім того, в серію запустили і "Ягдпантеру", і спішно розроблену "Пантеру"-2. Остання машина мала подібне до "Пантери", озброєння, але більшу товщину бортової та лобової броні, що й вага збільшило. Але й "Пантери"-2 не встигали до початку битви.
  Терпіння Сталіна урвалося і 5 серпня 1943 р. Червона армія сама перейшла в наступ.
  Цього разу перевага радянських військ у чисельності була меншою, ніж у реальній історії. Німці змогли вивести свої війська з Африки і більше сил перекинули з Європи. Особливо додалося зеніток. Та й танків було більше, і загальний випуск озброєнь, без бомбардувань союзників виявився вищим.
  І оборона сильна. Особливо сильні німці Півдні, де Майнштейн та його основні сили. Там Червона армія намагалася наставати, але без успіху. Її атаки практично відразу ж захлинулися. Та й німецькі "Тигри", "Пантери", "Фердинанди" дуже сильні в обороні, і гірше в нападі.
  На орловському напрямку німці були дещо слабшими. А Червона Армія навпаки основного удару завдала саме там. Тож добитися вдалося більшого.
  Але все одно оборона у німців розвинена в інженерному відношенні, танки і самохідки добре себе демонструють у захисті, та й що значно, в небі у росіян немає переваги. Швидше навіть навпаки, хоча Фокке-Вульф і не зовсім виправдав собі, але Ме-109 модифікації "Г", непогана робоча конячка, і головне її багато. І аси досить сильні. Ось Хаффман став новою зіркою Люфтваффе. Та й із пальним у німців легше, дещо з нафтопродуктів продають США та Британія. Та й Румунію союзники не бомбять, та й заводи синтетичного бензину також.
  У повітрі поки взяти нагору не вдається. Правда з Фокке-Вульфом радянські аси борються непогано, тим більше машині виявився явний дефект - баки з пальним не заповнюються інертним газом та їх легше підпалити. Правда сама машина досить потужна озброєнням і за правильної тактики може бути небезпечна. І як фронтовий бомбардувальник непогана, удвічі більше несе бомб, ніж ПЕ-2.
  Червона армія просувалася повільно. Гітлерівці чіплялися за кожен населений пункт і мали глибокоешелоновану оборону. Та ще й нові сили підтягували в бій. Ось і пара "Маусів" взяла участь у битві. Але через півтора місяці Червона армія оточила Орел, і німецькі війська покинули місто. Орловський виступ був зрізаний, але на цьому поки що успіхи Червоної армії і обмежилися. Надії пов'язувалися із зимою. Коли боєздатність німців різко падала.
  Сталін виступив зі зверненням, і зазначив, що німцям за літо не вдалося захопити і п'яді радянської землі, а Червона армія відбила Орел і потіснила фриців, а в холодну пору на нас чекають нові перемоги.
  І справді, німецька техніка та солдати взимку воювали слабше. Червона армія змогли прорвати оборону фриців на півдні і просунуться до Дніпра. Успіху вдалося досягти і в центрі. Під Ленінградом також фашистів побили у січні та деблокували місто. Щоправда, настала весна, і фриці змогли зупинити Червону Армію на Дніпрі.
  Погода стояла холодна, прилетіли красуні якраз двадцять п'ятого грудня. Йде сніг і накручує кучері вітер. Та й місце вони собі обрали не найтепліше - просто під Ленінград.
  Після прибуття, дівчата в бікіні влаштували собі пробіжку кучугурами. Справді, справжні арійки повинні показати, що їм не страшний ніякий, навіть лютий холод. Разом з ними біг хлопчик-ніндзя, який прибув з Японії, якого всі називали Карась.
  Цей хлопець прославився участю у спеціальних операціях. Приємні східні риси, разом зі світлим волоссям, успадкованим від невідомого батька, робили хлопчика дуже гарним.
  Дівчата навіть будували йому у відповідь очі, хоча Карась, мабуть, їм поки що не пара. Але рельєф мускулатури, наче дріт, і біжить, що за ним не наздогнати навіть цим загартованим і все тигрицям.
  Дівчата після пологів на тренувальній базі повністю відновили форму, але витримувати такий крижаний темп, не кожному супермену дано.
  Стелла, яка встигла, як і Магда фон Зінгер побитися з росіянами, помітила:
  - Морози та сніги їхній головний союзник. А так, нічим не крутіший за англійців!
  Магда слушно помітила:
  - Я б так не сказала. Росіяни набагато сильніші, і їхні підрозділи практично ніколи не відходять назад!
  Стелла, зробивши сальто під час пробіжки, хихикнув, помітила:
  - Але це скоріше їх слабкість, ніж плюс. Я взагалі не розумію, таких методів управління військами, як створення загороджувальних загонів і розстрілів командирів відступаючих підрозділів.
  Герда, сама перевернувшись під час бігу і зробивши розтяжку, погодилася:
  - Звичайно, з-під палиці не вийде добрий вояк. - Тут дівчисько-блондинка, правда, була змушена, скрипучи серце визнати. - Але добре росіяни воюють, якщо вже цілих два з половиною роки протрималися. Нам би їхня живучість!
  Клара зневажливо пирхнула:
  - Нам, кажеш?
  Герда хихикнула, помітивши:
  - Ми ж еліта! Особливо Марсель!
  Найкращий ас усіх часів і народів, не дивлячись на категоричну заборону Гітлера, який хотів, щоб цей символ непереможності зосередився виключно на викладацькій роботі - адже він все-таки генерал-лейтенант, все ж таки вирвався на фронт.
  Точніше, фюрер милостиво дозволив йому повернутися, якщо буде німцям десь погано.
  Фашисти, звісно, про всяк випадок зміцнювали оборону і готувалися до зими, але дуже сумнівалися, що з російських знайдуться ресурси для масштабних наступальних акцій.
  Проте розвідка працювала. Тобто інформація про наступ, що готується, з метою звільнення Тихвіна, все ж таки просочилася. Причому радянські війська розпочали потужну артпідготовку якраз на Різдво.
  Лупили "Катюші" і навіть пара перших реактивних пускових установок підвищеної потужності "Андрюша". І гуркіт стояв від розривів такий, що босоногі, напівзамерзлі дівчата вловили його.
  Благо слух у них чудовий і очі виблискують іскорками.
  Переглянувшись між собою, дівчата дійшли висновку:
  - Що ж, тепер поб'ємося, як слід!
  А хлопчик-ніндзя Карась повідомив:
  - Моє завдання буде увійти до Ленінграда і там все розвідати. Ви надто гарні для розвідниць!
  Магда млосно нахилила вії, відповівши:
  - І ти теж. А якщо російським здасться дивним, то твій акцент?
  Карась логічно зауважив:
  - Коли говориш російською мовою надто правильно, це в тобі набагато сильніше видає іноземця. Принаймні я побіг, а ви, гарненько притисніть їх на фланзі.
  Дівчата помчали до свого танка. Вони ж танкістки-випробувальниці. І вибрали собі щось нове. Точніше навіть, одразу два танки-новачки, які мають пройти обкатку на фронті.
  А саме "Ласки", машини з двома членами екіпажу та дуже низьким силуетом. Найперші моделі танків нового покоління, де німці і справді серйозно зайнялися ущільненням компоновочної схеми. І деякі цікаві ноу-хау в управлінні. Зокрема, електрична трансмісія та розташування коробки передач, вмонтованої у двигун. А самі танкісти розташовувалися практично лежачи. При цьому трансмісію і двигун помістили ззаду, а дівчата зручно розташувалися на животах. І їхні ноги давили передачі та кнопки ззаду, а руки, навпаки, при перемиканні рухалися зручно. Найлежаче сидіння зроблено на замовлення і копіює форму їх тіл. Башти, щоправда, ні - вийшла САУ, причому таке низеньке, що ковзанки розкидані назовні.
  Звичайно, повертатися не може гармата, але трохи обертатися здатна. Ну, а сам танк хвацько розгортається навколо своєї осі, і компенсує, тим самим, відсутність вежі.
  Магда пояснила дівчаткам-напарницям:
  - Так без вежі танки виходять дешевшими і нижчими. Ось ми можемо регулювати висоту, опускаючи до 1,2 метрів і піднімаючи до 1,5. Майже як партизани, повземо по-пластунськи.
  При вазі 12 тонн машина мала відмінне лобове бронювання 82 - міліметри під кутом нахилу в 40 градусів від горизонталі у верхній частині. А нижня - зовсім маленька. Борти захищені гірше, 60 міліметрів, але ще прикривають самі ковзанки. Двигун 400 кінських сил забезпечує відмінні ходові якості. Плюс ще розташування котків і підвіска, дають можливість не тільки знизити силует, але й, крім того, забезпечують прекрасну прохідність по заметах.
  Як не крути, але важчий звіринець, починаючи з "Пантери", куди важчий і незграбний. А на кучугурах і зовсім труновій.
  Герда, яка розташувалася зі своєю давньою напарницею Кларою, і мимоволі відчувала дискомфорт у тісному, компактному і довгастому ящику танка. Хоча, звичайно, треба віддати належне, що машина із озброєнням Т-4 та найкращим бронювання вклалася у вагу 12 тонн. Блондинка-термінатор помітила:
  - Найкомфортнішими танками були "Тигр" та "Лев". У цій машині навіть нам дівчатам важко повернутися.
  Клара заперечила:
  - Зате захист. Як у новітньої "Пантери", що тільки з листопада і почала вступати до військ з 60-міліметровим корпусом. Щоправда, лоб закритий краще за нашого зі 120 - міліметрів, але в нього ще треба і потрапити. У такому вугіллі як у нас, 85-міліметрова гармата дасть рикошет і при стрільбі впритул.
  Герда почухала собі ногою за вухом, але від цього руху все одно шкарпетка уперлася в похилий дах, і помітила:
  - У росіян, які нас попередили, можуть з'явитися танки з калібром в 122 - міліметри. Розвідка не спить!
  Клара впевнено вимовила, надуючи щоки і кривлячи в гніві рот:
  - Наша розвідка, як завжди, на висоті. Тільки нас замкнули в тісному ящику.
  Новий двигун в 400 кінських сил, як свідчила інструкція, міг бути на короткий час форсований водометалонової або азотистої сумішшю. У цьому випадку танк міг кілька хвилин промчати зі швидкістю понад 100 кілометрів.
  Радянські пішли у прорив, перед тим, зрешетивши всі траншеї та дзоти фашистів. Але гітлерівці більшу частину військ відвели на другий та третій рубіж. Після чого спробували зустріти піхоту артилеристським вогнем і кулеметними рядами.
  Попереду, ясна річ, рухалися танки. Так як потужніша Т-34-85 ще не надійшла в масове виробництво, атакували більш дрібні та рухливі Т-34-76. Вони, не зважаючи на втрати, лізли на лінію окопів і користувалися своїми чудовими ходовими якостями на снігу.
  А ось і німецькі машини намагаються відповідати. Т-4 вже знято з виробництва, але кілька таких танків ще перебувають у строю. Вони, як не дивно, краще рухаються по кучугурах, ніж нові монстри. Тих ще потрібно завести, щоб очистити сніг, що забився між катками. Навіть смішно, як фриці кип'ятять у казанах воду, а потім ллють її на гусениці, щоб зійшла ця мерзенна кірка.
  Навіть найкращий німецький танк "Лев" і то мучиться з подібними катками. Щоправда, у самих модифікаціях вже французи це врахували, та й сама машина у них здатна й тридцятьчетвірку обставити. Але це лише, умовно кажучи, так просто.
  Але пара німецьких танків таки зрушила. Але інші, як сказати... У топі! Щоправда, зі "Лева" круті танкісти намагаються лупити Т-34-76 з великої дистанції. Треба відзначити, що з огляду на тендітність броні біля литої вежі радянської конструкції, шанс вразити, на жаль, є.
  Нестача легуючих елементів настільки гостра, що навіть 50-міліметрові знаряддя фриців небезпечні. Втім, від влучень маленької 37-міліметрової гармати теж трапляються обвали та обсипання броні, або корпус із вежею виходять тріщинами.
  Відносна вразливість "тридцятьчетвірки" призвела до того, що ідею переозброєння "Пантер" потужнішою гарматою відклали до кращих часів. Або, точніше, найгірших - якщо до серії підуть ІС. Але поки що ІС-1 не став масовою серією. Але на рахунок ІС-2 інформація вже просочилася. Оскільки багато генералів вже розуміли, що СРСР майже приречений, і не знаходили ганебним зрадити за гроші Батьківщину. Отже, кількість шпигунів, у тому числі і в генштабі, значно зросла.
  Ось важка модифікація "Лева" зі 128-міліметровою гарматою. Намагається довжиною лапою дотягнутися до тридцятьчетверок. Але спробуй, потрап.
  Втім, радянські танкісти вирішують атакувати фриців самі. Нехай, навіть з огляду на скорострільність знарядь вермахту, це самогубно.
  Ось "Леву" вдалося відірвати вежу, і четверо друзів відлетіли голубами на той світ. Але інші танки ще активніше підтискають. Ось нагострилися умільці якось форсувати дизельні двигуни, що ті, хай на короткий час, але без усяких сумішей розганяють танк до 70 кілометрів. Нехай двигун після цього і ламається. Але тут в атаку ідуть відчайдушні хлопці, у яких повернення не передбачено. Ну що ж? Якщо інакше не можна жити, то забудь про виживання.
  І ось, немов демон зі снігового світу, радянський танк, обравши собі найдорожчу жертву, таранить важкого та забійного "Лева". Німецька машина тільки-но почала виїжджати з ангару.
  Удар сильний, дуло радянської машини згинається. "Лев" досить низький, і корпуси обох машин сплющуються. А потім вибухає розташований попереду німецький двигун. І починається пожежа і втеча гітлерівців через нижній люк.
  Не всі, звичайно, радянські танки змогли прорватися на таранну дистанцію. Зброї у фриців працюють і перемелюють. Але кому вдалося, той як уріже!
  Герда та Клара трохи випередили своїх подруг і опинилися в межах, коли вже видно радянські машини. Що ж, стріляти можна, але краще наблизитись. З п'яти кілометрів, навіть тендітну броню тридцятьчетвірки проблемно взяти.
  Вогняна Клара філософськи помітила:
  - Ось завжди так. Не можна лупити на відстані!
  Герда заперечила:
  - Можна якщо обережно!
  Але поки що ситуація не змушувала відкривати вогонь з великих дистанцій. Та й їх, пофарбований у білий танк, навряд чи хтось помітить. А як добре йде машина? Ніхто не дорікне ходовій частині.
  Та й хід плавний. Радянські машини теж непогані, і тут уже зламали першу лінію німецької оборони та прориваються через другу. А погода нельотна, піднялася хуртовина, і численна авіація вермахту у відключенні.
  Враховуючи чисельну слабкість червоної авіації, і найгостріший дефіцит пального, то найкращої погоди і бути не може.
  Нехай фриці ховаються. Ось уже деякі з них навіть білими ганчірками почали розмахувати. Буде Гітлеру капут.
  Герда вистрілила із двох кілометрів. В принципі, це ще поразка не напевно, але бачачи, скільки німців російські встигли покалічити, чого чекати. Тим більше, тридцятьчетвірки ще менш живучі, ніж на початку війни, а розробити нові родовища поки що не встигли. Так що...
  Блондинка-термінатор дуже хвилювалася, коли натиснула на курок гармати. Вже відвикла від бойової стрілянини, хоча продовжувала і під час вагітності, а також перших місяців годівлі, вправлятися у тирах та полігонах. Але мабуть, у бікіні та босій воювати легше, стаєш з машиною одним цілим. Снаряд потрапив і перекосив вежу. Ні, не спалахнув, але все одно змушений був зупинитися, приятель. А тепер іншу жертву.
  Клара шепоче:
  - Хто звик за перемогу боротися. З нами разом у могилу зійде. - Герда вистрілила, а руда войовниця поправила. - Вірніше, ми всі разом ворогів зведемо в могилу.
  Білосніжка-термінатор зло перебила:
  - Якщо немає натхнення, не відволікай піснею!
  Клара благаюче попросила:
  - Заспівай сама! Адже ти така здатна.
  І Герда, ведучи вогонь, заспівала;
  Батьківщина та армія- це два стовпи,
  На яких тримається планета!
  Грудьми захистимо тебе країна,
  Всім народом твоя рать зігріта!
  
  Хмари прохолодні, а світила спека,
  Автомат плече натер солдату!
  Назавжди вітчизна ми з тобою,
  Вириємо могилу супостату!
  
  Так, часом жорстокий фортуни лик,
  Куля намагається пробити нам серце!
  Небагато відступився, і боєць загинув,
  Відкрий Господь герою дверцят!
  
  У небесах бездонних нам спокій,
  Рай, блаженний воїнові не світить!
  Світ на батьківщині ношу з собою,
  Плід перемоги смакують наші діти!
  Герда поки що співала, побила ще дев'ять танків, помітно покращивши свій рахунок.
  Тоді і Клара заспівала:
  Вабні зоряні висоти,
  Ваблять у нескінченні дали!
  А наших людей світу думки,
  Мрія про Ікаря, що летить!
  
  Мій погляд невідривний від неба,
  До сфери доторкнутися важко.
  Від перших гвинтів Архімеда
  Зворушили їх довго і нудно!
  Тут дівчина не втрималася і стала сама наводити та палити. Радянські танкісти не звертали на постріли уваги, хоча приєдналася і самохідка Магди. Все ж у завірюху не сильно розглянеш, де, що і як б'є. Плюс ще обидва танки підсіли і стали майже невиразні з кучугурами. Та й нова гармата була непомітнішою, і на кінці стояв глушник з відведенням вогника. Така ось підступна машина вийшла у фриців.
  У небі стало трохи гірше. З'явився реактивний МЕ-262, який мав дуже високу швидкість, і його було дуже важко збити. Швидшим і найдосконалішим став Фокке-Вульф, і особливо його модифікація ТА-152.
  Та й з'явився МЕ-309, дуже непогана машина. Має чотири кулемети і три 30-міліметрові авіагармати при високій швидкості 740 кілометрів на годину. Але це не межа на тлі більш досконалих модифікацій.
  Влітку Червона армія намагалася наступати в центрі, але не змогла досягти успіху. Німці змогли цього разу розкрити задум Сталіна. Та й Дніпро стало надійним рубежем оборони. У боях з'явилася досконаліша "Пантера"-3 з 88-міліметровою гарматою, і двигуном 850 кінських сил. Вона показала себе чудовим танком в обороні, і непоганим у контрудара.
  Кількість збитих літаків для лицарського хреста зросла до ста, так рахунки німецькі аси набирали лихо.
  Наступ закінчився для Червоної армії розгромом, і фашисти знову оволоділи Смоленськом. Щоправда, взимку Червона армія повернула це місто назад. Лінія фронту завмерла на Дніпрі.
  Німці розгортали випуск реактивної авіації та здобули перевагу в повітрі.
  Сорок п'ятий рік пройшов у позиційних боях. Лінія фронту стала, як і в першу світову війну малорухливою. У фриців з'явилися танки серії "Е", поки що досить сирі.
  У 1946 році на фронті у фашистів стали спостерігатися дисколет. Але ці машини дуже дорогі, і досить вразливі, відрізнялися лише дуже високою швидкістю, і здатністю набирати більшу висоту. Їх використовували у розвідці та бомбардуваннях з відстані.
  ХЕ-162 виявився складним в управлінні та не виправдав надій. Зате з'явилася досконаліша модель МЕ-262 "Х", яка показала величезну швидкість, кращу маневреність та грізне озброєння.
  Фашисти поки що в небі зберігали домінування.
  Тут Олег Рибаченко спіймав себе на тому, що це не казка, а найреальніший всесвіт. І що їхній шістці доведеться тут битися. Саме на новий 1947 рік, щоб зламати рішучим маневром хребет гітлерівцям.
  Незважаючи на сніг, чудова шістка була майже оголеною, зате зарядженою бойовою магією.
  Олег Рибаченко рубав мечами, розсікаючи гітлерівські танки, потім кинув босою, дитячою ніжкою гранату, розриваючи фриців і вимовляючи:
  - Слава великій радянській Вітчизні!
  Маргарита Коршунова теж дала влучну чергу, зрізаючи фашистів, а потім рубала мечами. Після цього босою ніжкою запустила подарунок знищення.
  Дівчинка прокричала:
  - Слава комунізму!
  Наталя перейшла у наступ. Дала чергу з автоматів, збиваючи фриців. Потім рубала по їхніх танках мечами. А після босими пальчиками ніжок піддала презент анігіляції.
  А під кінець її ліфчик лопнув і з червоних сосків пролетіли блискавки.
  Наташка пискнула:
  - Я чемпіонка всесвіту!
  Зоя вела вогонь із автомата. Вона хвацько скошувала фашистів. Її мечі, подовжуючи, розрубували танки. А її лихо босі ніжки кидали послання смерті.
  А ось її ліфчик теж лопнув, і з малинових сосків полетіли пекельні пульсари.
  Зоя прочірікала:
  - Слава Вітчизні! Слава!
  Ось в атаці й Августина. Таке ось агресивне дівчисько. Вона босими ніжками жбурнула те, що приносить загибель. А потім дала чергу викошуючи ворогів, а потім провела мечами млин. Насамкінець її ліфчик теж лопнув, і з рубінових сосків полетіли вбивчі, що не дають шансів на виживання розряди. І німцям довелося дуже туго. Немов вогненна палиця пройшлась по їхніх головах.
  Августина гаркнула:
  - Найсвятіший у нас комунізм!
  Світлана провела мечами прийом - метелик. Зрізала башти біля танків. Потім дівчина взяла і надіслала дуже з автоматів. Потім її босі пальчики ніжок послали несучу руйнацію та знищення. А далі ліфчик знову лопнув, і ось пекучі кульки обрушилися на фашистів.
  Світлана проворкувала:
  - Я найсильніша у світі! Ворогів замочу всіх у сортирі!
  Олег Рибаченко, цей одвічний хлопчик, рубанув мечами. Потім дав чергу з автоматів. Після цього босими, дитячими ніжками жбурнув убивчий подарунок смерті розриваючи фриців. А після пацан-термінатор як засвистить... Тисячі ворон з переляку таранили німецькі літаки. Показавши найвищий пілотаж.
  Маргарита Коршунова теж рубала мечами, зрізаючи з фашистів вежі. Потім дівчинка дала чергу з автоматів, укладаючи гітлерівців. А потім босі пальчики дитячих ніжок жбурнули дуже забійний подарунок знищення. І розірвали фріців.
  А під кінець дівчисько як засвистить... І тисячі оскаженілих ворон уріжуться у фашистські літаки, звертаючи їх у уламки та попіл.
  Наталя теж не промах. І мечами рубанет, і босими пальчиками ніжок подарунок смерті відправить. А потім як ліфчик лопне з червоних сосків понесуться розряди смерті.
  І вибивають гітлерівців у смертельну катавасію.
  Олег Рибаченко зазначив:
  - Це є наш російський привіт!
  Наталя підтвердила:
  - І безкоштовний покажемо прийом!
  Зоя теж рубає мечами гітлерівців. І не дає їм спустити курки. А мечі проводять прийом метелика. І зірвані башти з танків летять. Зоя вигукує:
  - Слава Батьківщині!
  І її босі пальчики ніжок як жбурнуть руйнівний подарунок реального та невблаганного знищення.
  А потім із малинового соска вилетить таке розпечене жало, що масу фриців капітально замочить.
  А ось і з пупка піддасть блискавкою.
  Зоя верещать:
  - Один два три!
  Августина рубала мечами, зрізаючи голови з фашистів, і підтвердила:
  - Локатора протрій!
  . РОЗДІЛ Љ 2
  Босими ніжками дівчинка запустила черговий подаруночок анігіляції. Розірвала фашистів. А потім і рубіновими сосками піддала пульсар розриваючий машини.
  А як її пупок викидає блискавки, що вбивають гітлерівців. І здатні засмажити цілий батальйон.
  А ось і Світлана фріцев молотить, і діє ніби справжнісінький бойовий робот. А її босі ніжки жбурляють чергову порцію знищення.
  А малинові соски викидають потік магічної плазми та цунамі. Що навіть більше, ніж смертельно.
  А як ще й пупок по гітлерівських армадах візьме і забійне неповторне метне.
  Світлана реве на все горло:
  - Це мій супер-хіт!
  Олег Рибаченко посміхається. Ось, наприклад, німецький легкий танк Е-25. При вазі двадцять шість тонн, у ньому втілилося озброєння та товщина броні "Пантери". А всього, німці розташували двигун і трансмісію разом і поперек корпусу танка. Висота "Пантери" скоротилася майже вдвічі. І майже вдвічі зменшилася вага. А захист навіть став ще кращим, через більший нахил броні.
  Це, зрозуміло, неспроможна сподобається. При новітньому двигуні дев'ятсот кінських сил німецька машина дуже рухлива.
  Воно просто стрімко пурхає.
  Хлопчик знову свистить. Ворони потрапляють у хвилю і вони трапляються серцевий напад, і вони падають на голови фашистам. І укладають супостатів.
  Але ось звучить наказ, і чудова шістка миготить босими, круглими, рожевими п'ятами, покидає радянські позиції.
  І одразу ж німці переходять у наступ. І проривають оборону вклинюючись у радянські позиції, знову оточуючи Смоленськ. І це серйозна заявка.
  У полоні опинилося двоє піонерів років тринадцяти Петька та Сашка. З хлопчиків гітлерівці зірвали одяг і в одних трусах погнали снігом. На кучугурах залишалися босі сліди босих ніжок полонених дітей. Піонерів водили вночі по півгодини. Був лютий і ще морозно. Потім їх майже голих відводили до хати відігріватися на п'ять-десять хвилин, а потім знову на холод.
  Хлопчики сильно страждали і були червоні шкіри як раки. Нічого не добившись гітлерівці підняли їх на дибу. І під босими, дитячими ніжками розпалили багаття.
  Отак вони й лютували. Петька і Сашка, не витримавши мук, стали кричати. Але все одно нічого певного не сказали катами. Хоча ті й сполоснули піонерів колючим дротом.
  Німці також мучили і комсомолок, змушуючи їх босоніж і в одних трусиках ходити снігом.
  Дуже грізні у німців з'явилися танки серії "Е" і так просто не впоратися з ними. Особливо Е-75, який був відмінно захищений з усіх ракурсів, але досить рухливий.
  Ось здавалося, яких збитків можуть завдати дві машинки лише по дванадцять тонн кожна? Однак у цьому випадку кадри вирішують усе. Дівчата практично не промахувалися, хоч і не всі влучення виявлялися смертоносними. Три чи чотири рази похилена броня тридцятьчетвірок давала рикошет, приблизно десяток пострілів призвів до пошкоджень різного ступеня, але з тих, що легко виправити в полі. Але близько півсотні, поганої за якістю броні радянських машин, постраждало серйозно.
  Ось, наприклад, командирську тридцятьчетвірку почало рвати, коли детонував боєкомплект. Вежу далеко відкинуло, а дуло згорнуло бубликом. Загинули та люди.
  Радянські танкісти із запізненням зрозуміли, хто їх жалить, і спробували контр атакувати.
  Дівчатам-тигрицям дуже тісно, зате боєкомплект в 82 снаряди цілком можна порівняти з "Пантерою". Хоча боєприпаси упираються в ніс, і про них дівчата обдирають лікті. Але поки що є чим вистрілити, а при зближенні потрапити до російських простіше.
  Герда дуже швидко хреститься і, відправляючи ще один танк на металобрухт, шепоче:
  - Боже пробач! Це відважні хлопці, але хтось із їхніх командирів круто збожеволів!
  Клара помітила, істерично прошепотів:
  - Якщо вони вийдуть нам у борт, то кінець!
  Справді, тридцятьчетвірки стріляли на ходу, огорнулися димом, здригаючись від струсу. Звичайно, їх попадання рідкісні, постріли неточні, але танк гуде.
  Лоб все-таки добре захищений і броня, як не крути, високої якості, цементована. А це означає, що поверхня підвищеної твердості дає відмінний, просто як стрибки кролика, рикошет.
  Але все одно всередині від цього стрімко, все одно, що залізти в барабан і по ньому лупитимуть важкими кийками.
  Правда, кабіна від влучень сильно нагрілася, але коли ти в бікіні, це навіть приємно після пірнання в замети. Але куди неприємніше, що радянський снаряд потрапив у правий фартух ковзанка. Це для ходових якостей машини як ломиком під око. Хоча якщо врахувати, що ковзанки не шахові, а окремим візком, то танк ще може рухатися. Розвернутися та самим піти. Ось це слід робити раніше. А так, захист корми слабший. І кут нахилу менший. Якщо потрапить, то може пробити. Не такі вже гармати у росіян слабенькі.
  Герда прошепотіла, знову випускаючи подарунок пекла з напівавтоматичної гармати:
  - Але пасаране!
  Хоча це слово, точніше, девіз іспанських комуністів, для німецьких тиражних войовниць виглядає зовсім не доречним. Адже гітлерівці воювали на боці Франка. Хоча, часом солдати охоче переймають чужі прийоми.
  При стрільбі Клара трохи повертала самохідку "Ласку", розбивання снарядом правої ковзанки, створило їм проблему.
  Радянські танки кучугурами мчали не так швидко, як по шосе, але все одно їх стрімкі стрибки заважали і прицілу, і були швидкі.
  Ось снаряди сиплють практично впритул.
  І Герда палить на граничній швидкості, обливаючись згодом. Похила броня
  в лоб дає рикошет, але якщо по них влуплять в упор по бортах...
  Клара прокричала:
  - І навіть якщо потраплю я в товщі пекла - до колиски не повернусь!
  Дівчата стріляють до кінця, але снаряди проносяться з бортів і встромляються, ламаючи ковзанки. Броня тріскається, і машина спалахує.
  Герда приймає рішення:
  - Підриваємо машини та йдемо!
  Клара з надривом вигукує:
  - Хочеш кинути залізо?
  Герда рішуче вимовляє:
  - Є речі важливіші за метал, наприклад, кадри!
  Клара зриває невелику кінокамеру і кричить:
  - Зате наші подвиги будуть зафіксовані назавжди!
  Герда босими пальцями повернула важіль, що приводить у дію вибухівку, здатну рознести на основи експериментальний танк. Дівчині-тигриці було дуже шкода знищувати подібний витвір мистецтва, але куди дінешся, якщо інакше радянські воїни, яким не відмовиш у хоробрості, захоплять унікальні технології.
  Так що підірвали "Ласку" і пірнули в кучугуру, щоб урятувати свої унікальні життя.
  Магда фон Зінгер і Стелла теж не хотіли відступати, і їхню машину розірвали точні влучення снарядів. Ось така доля - нещадна Паллада будь-якої війни. Коли тобі доводиться ретуватися, залишаючи своє серце. Адже дівчата билися вправно, і встигли витратити практично весь боєкомплект. Але тепер їм довелося зариватися, наче зміям у кучугуру і там намагатися відсидітися від невблаганних радянських знарядь.
  Коли ти спітніла і в бікіні, то залізти в глибини снігу ідея не найприємніша. Але хіба часто ти в нашому світі робиш те, що тобі приємно. У всякому разі, наприклад, вогонь серйозно встиг, що стріляє до кінця Стелле, обпалити підошви ніг. Але дівчина від цього стала ще злішою і кричала:
  - Честь і хоробрість на вагу не продаються!
  Магда, яку теж підпалило, ось навіть засмагла шкіра вкрилася пухирями, вигукнула:
  - Вогонь - це жар, а не пожежа!
  Радянські танки, втім, полегшили завдання. В люті вони розстрілювали покинуті "Ласки" без жалю, всаджуючи в розбитий метал багато десятків снарядів. Заодно частина танкістів висунулася з люків і, немов каскад водоспаду, крила самі німецькі машини і тих, хто сидів за кермом матом.
  Магда скривилася, помітивши:
  - Вони, більшовики, звичайно ж, хоробри, але вкрай безкультурні!
  Стелла, спльовуючи сніг, що ліз у рот, несподівано проявила сувору справедливість:
  - А ти думаєш наші воїни краще?
  Магда з приколом помітила:
  - Звичайно ж краще, якщо перемагаємо. Кавказ уже наш, далі до Москви всього кілька сотень кілометрів. - І медова блондинка суворо вишкірила довгі ікла. - Чи ти хочеш вести мову зради?
  Стелла, яка встигла вже надивитися всього і всякого, тільки підняла ногою фонтан снігового пилу і хихикнула, відзначивши:
  - Часом мовчання, є найстрашніший вид зради.
  Ніч, завірюха та кучугури давали четвірці дівчат хороший шанс на виживання. Тим більше, противнику не спало на думку прочісувати сніги і шукати в кучугурах голоногих чортів. Тож войовниці, закопавшись у кучугуру, відсиджувалися, а радянські танки рушили далі, розвиваючи прорив. Хоча більше сотні машин так і залишилися валятися розбитими, перекошеними внаслідок дій дівчат-тигриць.
  В цілому, радянські війська в перші кілька днів досягли деяких успіхів і зуміли помітно вклинитися у ворожі побудови.
  Деміург-дублікат особливо підкреслив Петру Дегтярьову:
  - Ну ось, у цьому випадку, ми ведемо гру чесно, і події розвиваються, як і мають розвиватися.
  Полковник-інженер скептично помітив:
  - На жаль... Це лише тактичний успіх.
  Справді, щойно погода дозволила, налетіли численні фашистські стерв'ятники. Панування фриців у повітрі стало воістину слабкою ланкою для Червоної армії. Фашисти мали змогу тепер гасити радянський наступ масованими авіаударами. І їм практично нічого стало протиставити.
  Але героїчна Червона Армія все ж таки продовжувала перемагати і в таких суворих умовах.
  Фріци відійшли до самого Тихвіна і постаралися закріпитись у місті. Звичайно, будинки і житлові масиви, самі по собі вже досить серйозний захист від радянських військ.
  Відважна четвірка дівчат-тигриць встигла відійти до Тихвіна. Але їм довелося, взявши до рук пістолет-кулемети обороняти місто. А для танкістів це не найприємніше проведення часу.
  Клара, відстрілюючись від піхоти, що насідала, відправляючи чергового червоного солдата на той світ, висловилася:
  - Ну, хіба ми не чудовиськи? А ще хочемо отримати скарб!
  Тихвін зазнав серйозних руйнувань ще при захопленні міста німцями.
  Зараз фриці осідлали барикади і розраховували побудувати неприступну лінію оборони.
  Герда відкрила вогонь одиночними - слід берегти патрони. Радянські війська втратили дуже багато танків, і тому в атаку пішла піхота.
  Звичайно ж, бронетранспортерів радянських моделей не вистачало. Тому й перли солдатики на забій. А їх зустрічали кулемети та автомати. Четвірка стріляла непогано і спритно ховалась у барикадах.
  Герда уклавши чергового радянського воїна, заспівала:
  - Нам треба ратний подвиг здійснити - інакше сенсу не отримаємо жити!
  Бій кипів у всьому місті. А зверху вже сипалися бомби, тим більше, що погода помітно покращала, і фриці отримали фору.
  Герда в люті метнула свої витонченими босими пальцями кинджал і прокричала:
  - Наш бій буде переможним, інакше не можна!
  Клара, не гірше стріляючи, у відповідь додала:
  - Перемога одна, але велика!
  Герда, зрізавши короткою чергою кілька бійців, додала:
  - Але й поразка малим не буває!
  Радянські самохідки обстрілювали Тихвін, польова та облогова артилерія підтягнулися трохи згодом. Фріци посилили оборону та авіаційний пресинг. Радянські війська стягували нові літаки.
  Поява легендарного Марселя різко змінила співвідношення сили.
  Великий ас літав на МЕ-309, дуже потужній по озброєнню машині. І буквально зметав усіх на своєму шляху. Навіть у радянській армії спеціально попереджали, що подібний монстр з'явився у повітрі.
  Сам Марсель у жодному разі не вважав себе злим, а тим паче жорстоким людиною. Він думав, що, борючись із Червоною армією, лише виконує свій священний обов'язок перед Батьківщиною. Тим більше, що багато фактів про звірства фашистів йому не були відомі. Та й надто багато списувалося на війну.
  Але перший, після повернення, бій суперасса. Летять радянські бомбардувальники, штурмовики та винищувачі. Вони хочуть дати жорстокий бій наземним частинам вермахту. Але Марсель усе це бачить і ще з дистанції за п'ять-шість кілометрів відкриває вогонь, та ще й насвистуючи, через ніс.
  Радянські машини та відважні аси ще до ладу і не розгледіли супротивника, як їхні літаки почали вибухати, а крила розсипатися. Марсель стріляв, не цілячись, а інтуїтивно. Він ніби заздалегідь знав, куди кожен льотчик полетить і спрямує своє крилате чудовисько. Так ось виходило, що юнак із дитячим обличчям змітає крилаті армади.
  Новий рік хоч і морозний, але видався спекотним. Радянські війська, відчайдушно і завзято атакуючи, намагалися взяти Тихвін. Фріци ж завзято захищалися, намагаючись утриматися у місті, де лежала артерія, яка живила неприступний Ленінград. Крім того, йшлося про престиж німецьких військ, яким важко та соромно віддавати великі міста.
  Погода, як на зло, покращилася, і численні бомбардувальники супротивника, особливо масовий Ю-288, жалили позиції радянських військ та бомбили комунікації.
  Радянський літак ЯК-9 і Лагг-5 сильно програвали противнику у озброєнні та швидкості. Зокрема, МЕ-309, немов дракон вибивав слабші радянські машини. Крім того, німці розробили тактику подвійного веденого, яка дозволяла ефективно використовувати свою чисельну перевагу та знижувала деякі проблеми з маневреністю у живучих, сильно озброєних, але важких німецьких машин новітніх Фокке та МЕ. Крім того, на фронтах стали з'являтися і реактивні МЕ-262, правда, ця машина поки що не цілком технічно надійна, а також легка, маневрена та дешева модифікація НЕ-162. Остання машина була простішою у виробництві і технічно надійнішою за реактивні месершміти. Але для її управління були потрібні льотчики досить високої кваліфікації. Що дещо знецінювало такі позитивні якості даної розробки, як мала вага літака - всього 1,6 тонни в порожньому вигляді, дешевизну виробництва та найкращу у світі маневреність.
  Але ті німецькі аси, що освоїли цю машину, марнували їй похвали. Особливо досяг Хаффмана - льотчик номер два, після Марселя, що залишається недосяжним. Перевершивши результат у 300 збитих машин, Хаффман отримав високу нагороду - Лицарський Хрест Залізного Хреста, з дубовим листям, мечами та діамантами. Його тактика зближуватися до мінімуму, а потім бити і відлітати назад максимально зручна на НЕ-162. Отже, Хаффман показав себе видатним майстром ближнього бою. Хоча результат Марселя в 3117 збитих літаків все ще недосяжний.
  Тим більше, другого січня 1944 року цей льотчик-легенда з'явився в небі, все ж таки вламав Гітлера, нагадавши, що німецьким військам погано, а потужніша німецька техніка явно пасує в снігах. Тож слід забезпечувати повітряне постачання оточеному Тихвіну, де осіли німецькі війська та бомбили всі підступи до міста.
  Першого ж дня Марсель здійснив шість вильотів і збив більше сотні радянських літаків. Щоправда, 4 січня погода різко зіпсувалась. Піднявся буран, а радянські війська пішли на штурм міста.
  Чудова четвірка дівчат-термінаторів воліла битися разом - пліч-о-пліч. Вони змушені були через холод все-таки накинути на себе камуфляж і битися у білому.
  На допомогу прибув і хлопчик-ніндзя Карась. Безстрашна дитина-термінатор не боялася холоду і билася в одних шортиках. Єдиним засобом зігрівання у нього був маскувальний крем, який зробив шоколадну від засмаги шкіру білої під сніг, який продовжував іти, засинаючи всі вулиці. Причому використовував у бою метальні, дуже тонкі металеві диски та меч-катану. Але, зрозуміло, і стріляв він чудово, причому з трофейної зброї. Втім, дівчата також не промахувалися, використовуючи автоматичні гвинтівки.
  Така зброя купніше пістолетів-кулеметів, а головне надійніше. Втім, автомати МН-44 німців, як правило, не підводили. До третьої зими добре налагоджена німецька військова машина була готова. Зокрема, навіть у хуртовину Фокке-Вульф та МЕ, використовуючи підігрів, умудрялися завдавати радянським військам болючих, хоч і обмежених уколів.
  Герда, стріляючи навскідку, намагалася не дивитись у тут бік, де падали радянські солдати. Багато бійців були дуже молоденькі сімнадцяти-шістнадцяти років. Піхоту набирали обвалами, підгортаючи усі ресурси. Справді, багато було втрачено.
  Але серед фриців повно іноземців. Зокрема, зі Швеції, в якій на недавніх виборах перемогли нацисти, і від відкритого вступу у війну з СРСР утримує лише позиція короля.
  До речі, на Колонтай якраз на Різдво стався замах. Радянський посол був поранений дуже важко, і лікарі борються за її життя. Вже дві дивізії та чотири бригади зі Швеції прибули у ролі добровольців. У самій країні відбуваються мітинги та масові ходи з вимогою війни. І носять портрети Гітлера та Карла дванадцятого.
  Отже вступ Швеції у пряму війну, питання часу. Іспанія та Португалія вже воюють, але посилають війська куди на південь. А зараз узимку вони взагалі намагаються забратися кудись за Кавказький хребет. Бразильський корпус, мабуть, готовий зробити стрибок у Середню Азію, де вже з новою силою спалахує рух басмачів.
  Але це все деталі, що в Тихвіні бореться і дивізій власівців. Ці хлопці б'ються зло, розуміючи, що в полоні на них чекають страшні катування та неминуча петля. А що німці? Їм теж доведеться несолодко, багато хто здохне в Сибіру, але все ж таки вішати без розбору їх не будуть.
  Герда, змінивши обойму і скошуючи одягнених у сірі шинелі солдатів, на всіх у росіян не вистачає маскувальних халатів, уявила, що може чекати їх у разі полону. І посміхнулася можливій сексуальній, крутій пригоді. Щоправда, потім у Сибіру буде гірше. Як цей мороз дістає, вогнеметний жар і краще. Ось у пустелі вони швидко звикли до розжареного піску і носилися босоніж, але тут так не вийшло. Через пару годин у бікіні на морозі, починало трясти і слід було відігріватися у лазні. Там їм юнаки з елітного батальйону СС розігрівали тіла ударами ялинового віника. Ну і не тільки, зрозуміло, віником,
  там хлопці добірні, красені-арійці, те, що треба!
  Вони вже зовсім втратили колишню сором'язливість, а може, навпаки, набули розкутості мачо жіночої статі. Але зараз їм доводиться трохи відступати - радянські піхотинці, завалюючи підступи трупами, підійшли на занадто небезпечну близькість і стали закидати гранатами.
  Потрібно було розірвати дистанцію, щоб не потрапити під осколковий град.
  Магда отримала невелике розсічення осколком і у відповідь за три секунди випустила вісім куль. Радянські солдати бігли, майже не зриваючись, лише трохи пригнувшись і обойма знайшла собі жертви. Розрядила вісім патронів та Стелла. Агресивна шатенка виразилася:
  - Безумству хоробрих, співаємо ми пісню!
  Але радянські воїни, мабуть, вирішили довести, що у цьому мудрість життя. Німецький штурмовий кулемет лупить щосили, а його постріли немов ігноруються. Хоча солдати і падають, але ті, хто вцілів, продовжують бігти і навіть гранати кидають майже впритул, хоча це можна робити і раніше.
  Карась дуже спритно кидає диски, одним зрізуючи двох трьох солдатів. Потім атакує своїм мечем, що розрубує автомати та гвинтівки легко, наче сірники!
  Хлопчик-ніндзя ще зовсім малий, на вигляд одинадцять-дванадцять років, але такий швидкий. У нього не встигають потрапити, ні захиститися. Дитину виховували і тренували з самого народження, жбурляючи в немовля мечі, змушувала розплутувати і розрубувати стрічки, занурюючи в крижану ополонку, нацьковуючи спеціально навчених кішок. Ну і багато іншого, перетворюючи генетично обдарованого хлопчика на справжню машину смерті. Його мати, ніндзя у двадцять п'ятому поколінні, батько могутній сибірський чародій та ідейний ворог радянської, "совкової" влади. Чудова генетика та тренування з магією - зробили хлопчика найкращим серед ниндзей. І звичайно, імператор Хірохіто, щоб показати німцям, що не вони найкрутіші надлюдини, а є і в Японії круті хлопці, відправив хлопця на німецько-радянський фронт.
  І Карась (риба карась символізує собою гордість та життєву стійкість самураю!) виявився гідним воїном.
  Ось, наприклад, він босими, злегка почервоніли від багатьох годин знаходження на лютому холоді пальцями, метає, тонший за волосся сталевий диск. А в руках одразу два мечі, щоб легше було рубати густі шеренги ворогів. Якою страшною є ця дитина-термінатор, що може, вперше радянські воїни, будучи беззахисними під ударами мечів і пусками дисків, подалися назад, зазнавши реального страху.
  Дівчата ж, змінивши обойми, стали проходити ще швидше, а точніше і нікуди.
  Трупи піхотинців нагромаджувалися курганами. Вони майже одразу ж застигали на морозі, і по них підіймалися нові солдати. Ось так лізли і не зважали на втрати. Але бій вступав ніндзя і знову, ніби хвилі страху.
  Майже цілодобово вирував відчайдушний напад. Радянські війська, ціною найбільших втрат, зайняли кілька кварталів, потіснивши німців на ряді рубежів. Але слабка підтримка артилерії (німецька авіація в колишні дні розбомбила залізничні колії, позбавивши підвезення) і дуже багато жертв серед частин, що наставали, змусили тимчасово призупинити рух піхоти.
  Незважаючи на ризик подібної тактики, в бій були кинуті танки. Потрібно зламати супротивника під Тихвіном, поки фриці, використовуючи свою перевагу в техніці, не деблокують місто.
  І в цьому штурмі було прийнято досить ризиковане рішення - використати танк ІС-2. Машину спеціально розроблену, як танк прориву. Так як потужне знаряддя через низьку скорострільність і відносно слабку купчастість стрілянини, погано підходить для боротьби з чужими танками, зате можна їм успішно громити неброньовані цілі.
  Так, хоч танки в міських умовах смертники, але треба проламувати позиції хай навіть лобом.
  Першими рушу тридцятьчетвірки. Щодо легких і невеликих машин, мчали вузькою вулицею. З дахів на них посипалися гранати та пляшки із запальною сумішшю. Потім вибухнули замасковані баки з бензином та напалмом. Але великих втрат не зупиняли танкістів СРСР. Вони, втрачаючи сотнями машини, проривалися в центр міста, і там вступали в завзятий обмін ударами. Навіть ефективні фаустпатрони, що розбивали тридцятьчетвіркам слабку бортову броню, не лякали радянського солдата.
  У бій було кинуто одразу три танкові армії. Сталін навіть вирішив відмовитися від другого удару у напрямку Воронежа, заради рішучої перемоги над Тихвіном та порятунку "Колиски революції". Нехай навіть пального видають за жорстким лімітом, на кілька годин їзди на добу Кавказька нафта втрачена, а на розробки нових родовищ потрібен час та гроші, людські ресурси, яких радянській імперії, пов'язаній війною на два фронти, катастрофічно не вистачає.
  Але Тихвін - це артерія Ленінграда і дороги життя, а головне - це знак того, що радянські війська можуть і можуть перемагати численних і добре озброєних фашистів. Отже, за ціною не постоїмо...
  Танк ІС-2 виглядає переконливо, теж схожий на тридцятьчетвірку, тільки вежа ще сильніше зсунута вперед. Звичайно, сам ствол товстий і довгий, не порівняти з Т-34-76, яка поки що домінує на полі бою. За весь січень титанічними зусиллями Т-34-85 буде випущено не більше сотні.
  Щоправда, впадає у вічі вразливість чола вежі: пласкуватого і дуже товсто броньованого.
  Карась, який кидав у танки невеликі, але дуже потужні розривні гранати, підбіг до дівчат і запропонував:
  - Давайте захопимо ІС-2 і покатаємось на ньому?
  Магда потримала ідею:
  - Звичайно ж, прокотимося! Ми скучили за рубкою.
  Герда попередила хлопця:
  - У цього танк цілих чотири кулемети!
  Карась підморгнув дівчатам, помітивши:
  - Так це добре. Скоро знову піде на напад піхота, а ви її покосите!
  Магда підштовхнула хлопця-ніндзя:
  - Поспішай, термінатор!
  Рожеві п'яти замиготіли, як крильця комара, карате-пацан бігав швидше за олімпійський чемпіон зі спринту. Для початку, він жбурнув у грізний ІС маленький грудочок з димовухою-згортком. Спалахнула реакція, повалив густий дим. При цьому чорні струмені розійшлися в різні боки, засліпивши кулеметників.
  Зрубавши кілька піхотинців, Карась пролетів, як бруківка, випущена з балісти, і видерся на вежу. Спеціальним гаком підчепив люк і відкинув важку кришку. Далі вже все просто: пара помахів двома мечами і п'ятеро членів екіпажу важкого танка розлучилися в головах. У слід за ним заскочили і дівчата, які скинувши хутряний камуфляж, знову опинилися в бікіні. Що ж, у танку під час руху тепло. Дизель у 520 кінських сил непогано прогріває метал. Та саму машину босі дівочі підошви відчувають набагато краще, ніж через спеціальні зимові чоботи з ребристою підошвою із синтетичного каучуку. Німецька інтендант-служба врахувала досвід суворих зим і створила нову амуніцію, коли ноги в мороз не так мерзнуть. А то, справді ганьба, фриці забирали у місцевого населення валянки та натягували їх на себе. Або куталися у хутряні хустки.
  Карась цмокнув на прощання Магду в губи і сказав:
  - Ну, це танк для вас! Я битимуся, де куди краще вмію вбивати.
  Герда в захопленні поцілувала хлопчика в слизьку пружну п'яту і вимовила:
  - Ти диво!
  Стелла додала:
  - Еталон арійця!
  - Я знаю! - промовив шибеник і вискочив на мороз одним стрибком з напіввідкритого люка. Потім кришка, з гуркотом впала... І дівчата отримали нагоду битися на зброї супротивника. А гармата, справді, потужна. Сильніше тільки недавно Лев-3, або як його ще називали - "Королівський Лев" з 128 - міліметровою гарматою. Але цей танк ще на фронтах у поодиноких екземплярах. Його показали під час святкування 8 листопада біснуватому фюреру. Звичайно, поки що він ще не в серії. Як і ІС-2, що проходить свою першу обкатку.
  Ось поки навіть радянські танкісти не зробили жодного пострілу з зброї, мабуть, вибираючи собі мету напевно.
  Стелла єхидно помітила, повертаючи механізм:
  - Ех, старіє... Тут немає автоматики і все треба робити вручну.
  Герда, яка у наведенні собаку з'їла, помітила:
  - І приціл галимий, і оглядовість не має значення. Їм не надто добре наводити на ціль.
  Магда, торкаючись босою ногою передачі та повертаючи коробку, помітила:
  - І все ж таки, порівняно з тридцятьчетвіркою, є деякий прогрес. Зокрема, перемикати передачі легше. У кабіні тісно, але більш-менш рухатися можна. Боєкомплект, щоправда, замалий. Двадцять вісім снарядів.
  Герда логічно помітила:
  - Для стрілянини по обмеженій кількості дзотів, може й вистачити, але для повноцінного танкового бою, явно недостатньо.
  Клара знайшла в танку і гарне:
  - Зате кулеметне озброєння на висоті! Чотири кулемети можуть забезпечити непоганий захист. А то дивилася я на цей "Маус" - у ньому лише дві "плювалки" на таку машину.
  Стелла, розганяючи двигун, підтвердила:
  - Саме так! Хіба це озброєння для такого важкого в сто вісімдесят тонн танка?
  Магда, мов пантера, що завалила буйвола, рикнула:
  - Курам на сміх!
  Дизельний двигун важко розганяє танк. Видно, що ІС-2 шосе ще їде, але при бездоріжжі його зміщений вперед центр тяжкості позначиться. Але нічого, поки що можна розслабитися і вибирати собі гідну мету.
  Магда відкрила вежу танка, щоб краще бачити довкола.
  А ось ще один ІС-2, це хороша ідея застосувати такі танки масажніше. За ним ще три ІСа, але один з легшою 85-міліметровою гарматою. До речі, найбільш небезпечний, тому що здатний взяти машину в лоб, і б'є швидкострільніше.
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Магда вирішила всадити з дистанції за два кілометри. Наказала мінорним тоном:
  - Стріляти точно в лоб башти... І... Вам зрозуміло!
  Машина зупинилася, тому що плавність ходу була ніяка, і Герда, нарікаючи на неважливу якість оптики, яку, напевно, шліфували ненавчені підлітки, навела стовбур. Дівчата допомогли зарядити снаряд вагою півтора пуди. Войовниця-блондинка приклала до казенної частини щоку та постаралася відчути чужу машину. Адже вона ніколи раніше не стріляла з гармати, зразка 1931 року. Потужний, але морально застарілий, з гострим, чутливим до рикошету снарядом. Взагалі, знаряддя, звісно, не планувалося для танків. Але, мабуть, розроблена в 1940 протитанкова модифікація 107 - міліметрової зброї виявилася занадто ненадійною і від неї змушені були відмовитися. А тут треба в умови поганої видимості з дистанції 2000 метрів вразити ціль. Та й противнику важко буде відповісти, і потрапити, але...
  Герда поцілувала казенну частину зброї, швидко визирнула з люка, підчепила язиком жменю снігу, проковтнула, уперлася голими п'ятами в важелі і... вистрілила!
  Віддало так, що закололо зап'ястки та ікри та запахло димком.
  По довгій дузі презент пролетів і... ІС-2, що йшов попереду, зупинився, задимив, а потім почав рватися боєкомплект.
  Магда радісно відповіла:
  - Ось ми їм дали! - І логічно, точніше, алогічно сплутавши поняття, додала. - Не людина фарбує зброю, а зброю!
  Герда рикнула:
  - Перезаряджайте!
  І дівчата напружилися. Звичайно, тут їм не "Тигр", доводиться попотіти, але так воно і веселіше, тим більше, що танк, що стоїть, швидко остигає. Залізо, як хороший провідник.
  Вдруге Герда вистрілила швидше та впевненіше. ІСи продовжували рухи, і, мабуть, там ще не розібралися, звідки б'ють гармати. Та й зупинятися над російському звичаї. Якщо є наказ... А другий снаряд уже впевнено лягає в ціль.
  Герда облизує губи і командує:
  - І третій сюди.
  З великим запізненням четвертий ІС-1 відкрив на ходу вогонь. І, як не дивно, потрапив, хоча з такої дистанції з машини, що рухається, це майже неможливо, але кадри вирішують все! Однак дистанція для 85-міліметрової зброї занадто велика, за межею пробивання. Але гримнуло у вежі капітально, і лобова броня прогнулась. Герда послала у відповідь четвертий "лист-бандероль" вагою півтора пуда... Лоб танка ІС-1 розколовся і високо в небо злетіли помаранчеві мови. А ось ще один ІС-2, це хороша ідея застосувати такі танки масажніше. За ним ще три ІСа, але один з легшою 85-міліметровою гарматою. До речі, найбільш небезпечний, так здатний взяти машину в лоб, і б'є скорострільніше.
  Навесні німці взяли Смоленськ і підійшли до Вязьми та Ржева. Потім зненацька повернули на південь до Донбасу. І це було дуже несподіваним та сильним ходом. Червона армія не встигла зреагувати. І фашисти захопили всю лівобережну Україну. А до кінця літа вийшли на закрут Дону. Лише восени радянські війська важко змогли зупинити гітлерівців.
  Німці також знову блокували Ленінград із півдня, перекривши кисень.
  А на півночі вже фіни намагалися наступати.
  Настала зимова пауза. У СРСР у серію пішов танк Т-54, краще захищений та сильніше озброєний. А ось ІС-4 та ІС-7 запустити масово в серію не вдалося. Хоча ІС-7 машина здатна боротися з гітлерівськими мастодонтами, але надто вже складна у виробництві, тим більше в умовах воєнного часу.
  Сорок восьмого року відзначився у лютому спробою Червоної армії наступати в центрі, яка була відбита. Німці, використовуючи іноземні дивізії з усієї Європи, були сильні. Тим більше дисколет стали досконалішими, і їх збити тепер не так просто. Та й реактивна авіація у фашистів розвинулася. Дуже сильно. І новий винищувач МЕ-362 просто шокував радянських льотчиків. А в серії реактивної авіації СРСР не мав.
  У травні почався великий наступ гітлерівців в обхід Москви. Одночасно у війну вступила і Туреччина, відкривши південний фронт у Закавказзі. І бої спалахнули з новою силою.
  Але є красиві дівчата, що борються з люттю; зокрема екіпаж Єлизавети.
  Ось дівчина в бікіні, натискає босими ніжками на спусковий гачок, і вилітає снаряд із 100-міліметрової гармати.
  Войовниця з СРСР послала його так спритно, що німецький танк Е-50, незважаючи на потужну броню, вражений.
  Катерина агресивно відзначила, скелячи зубки:
  - Ми найсильніші у світі!
  І голою п'ятою як натисне на педаль.
  Олена теж вистрілив у противника, рознесе "Пантеру"-4 і проворкує.
  - За СРСР!
  Єфросинія оголить груди знявши ліфчик, і як довбане червоним соском, і проспіває, скелячи зубки:
  - Батьку Махну,
  Дивиться в вікно...
  Надворі темним - темно!
  І дівчата хором заспівають, скелячи зубки:
  - Ми найсильніші у світі,
  Ворогів усіх замочимо у сортирі.
  Не вірить Вітчизна сльозам,
  А злому дракону дамо по мізках!
  Ось - це дівчата - просто класу гіпер.
  Ось уже літо настало. І знову тяжкі бої. Німці до кінця серпня 1948 замкнули кільце навколо Москви.
  Відчайдушно боролися і піонери.
  Хлопчик Олежка, кинув босою, дитячою ніжкою гранату і заспівав:
  - Ось перша проталина,
  Уві сні бачу Сталіна...
  І трупами завалено -
  Моя рідна Русь!
  Хлопчик Петька, стріляючи по фашистам, проспівав:
  - Якби хлопці всіх Землі,
  Разом дракону врізати б змогли!
  І голою п'ятою дитина запустила вбивчу лимонку.
  Ще один піонер у шортиках Серьожка, то стрільне по фашистам уклавши гітлерівського офіцера. А потім босий, дитячий жбурне анігіляційний подарунок смерті.
  Ось це діти - дуже бойові.
  Хлопчик-піонер Сашка довбаючи фашистів, йому лише років дванадцять, і викошуючи фріців, проспівав:
  - У перемозі безсмертних ідей комунізму,
  Ми бачимо майбутнє нашої країни.
  І червоному прапору - славної Вітчизни,
  Ми будемо завжди беззавітно вірні!
  І дитина голою, дитячою п'ятою підкине вибуховий пакет, розриваючи німців.
  Ось вони за справу і взялися дуже агресивно. І реально по-бойовому, що дуже виявилося круто.
  Діти звичайно ж бійці найвищого класу, але Москва оточена відрізаною.
  А гітлерівці вже настають і на Кавказі. З півдня прет Туреччина.
  І таке відчуття, що реально проти ворогів не встояти.
  Але дівчата воюють, як і діти наче великі героїні.
  Особливо Олег Рибаченко. Цей хлопчик-термінатор просто скажемо юний воїн та супермен.
  Хлопчик років дванадцяти на вигляд, жбурнув убивчої сили гранату, розриваючи фашистів, і заспівав:
  - За Велику Росію
  Хлопці воюватимуть...
  Ми великі месії,
  Чи зможемо фриця розірвати!
  Маргарита Коршунова - теж дуже бойова дівчинка, також дала чергу за фашистами.
  Потім шпурнула босою, дитячою ніжкою презент анігіляції, розриваючи на частини фриців та турків, після чого проспівала:
  - Слався Батьківщина-СРСР,
  Людству ти приклад!
  Після чого діти як візьму і засвистять. Ворони, що злетіли, зомліли і падаючи, пробивали голови гітлерівцям. І це виглядало дуже круто.
  А може, і не виглядало, а дія витворювалася.
  Хлопчик і дівчинка були дуже крутими.
  У них стільки азарту та сили.
  Кавказ вже на межі падіння, і стає все драматичнішим.
  А німці лютують і застосовують тортури. Особливо люблять катувати німецькі дівчата піонерів.
  Ось Герда та Шарлота хлопчика років тринадцяти розділи. І стали лоскотати піонера. Сергійко реготав і муркотів. Потім Герда піднесла запальничку до голої круглої п'яточки хлопчика. Полум'я лизнула злегка огрубілі підошву піонера. Той скрикнув від болю. З'явилися пухирі.
  Дівчата-німці захихотіли:
  - Буде дуже здорово!
  І стали хлопця плескати батогами. Той стогнав і почав кричати. Особливо коли дівчата стали підносити смолоскипи з вогнем до його босих ніжок. Потім піонери приклали до голих грудей розпечене залізо і хлопчик знепритомнів.
  Та німецькі войовниці на висоті. Помучити хлопця у них у порядку речей.
  Катування втім не тільки хлопчаків, а й комсомолок. Дівчат роздягали, і вели дибки. Там смикалися, змушували вигинатися і буквально корчитися від болю красунь. І під босими ніжками дівчат запалили жаровню, погрожуючи обвуглити підошви.
  Як кричали від дикого болю комсомолки... Наскільки це все було жорстоко. А фашисти вдихали в ніздрі запах паленого тіла і реготали, ляскали один одного по стегнах і кричали:
  - Хайль фюрер! Ми замочимо всіх!
  І знову тортури та катування людей. Особливо цікаво катувати піонерів. Хлопчиків б'ють смертним боєм, а потім сіллю сиплють на їхні рани і змушують стогнати. Та це дуже неприємно.
  А коли ще й застосовують розжарений дріт. То виходить набагато болючіше.
  А фашисти вже забрали Махачкалу. І просуваються до території Азербайджану. І вже оточили та блокували Єреван. І штурмують з усім розпач Батумі. І це агресивно.
  Маршал Рокоссовський сам мало не загинув. Відчувалося, що радянські війська під пресингом і обвалюються. Зростає кількість тих, хто здався, і дезертирів. І багато льотчиків впадають у депресію.
  Хоча Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова і уникають поки що поразки. Б'ються дівчата хоробро і відчайдушно.
  Анастасія перед боєм, з трьома хлопцями усамітнилася, щоб зібрати у собі феноменальну космічну силу.
  І справді зарядилася капітально. І давай ворогів відчайдушно збивати.
  І при цьому використовуючи босі пальчики ніжок.
  І пищала на всю горлянку:
  - Я велика чемпіонка світу!
  І як голою п'ятою натисне на важіль.
  Акуліна Орлова теж у бою відчайдушна краля. І використовуючи босі пальчики ніжок, розбиває літаки вермахту.
  Ось вона збила МЕ-109 К. Ця машина вже застаріла, але пережила серію модифікацій. І на ній можна успішно боротися.
  Акуліна Орлова діючи з дикою люттю, заспівала:
  - Слався великий комунізм! Буде повалений фашизм!
  І знову голою п'ятою, та як натисне.
  Такі ось тут шалені дівчата.
  Але надто вже нерівні сили на Кавказі. Хоча вважається, що там чоловіки всі орли. Але проти російської баби ніхто не встоїть.
  А войовниці такі агресивні та круті. Палять літаки незважаючи на їхню якісну перевагу.
  Акуліна Орлова проспівала:
  Сонячне коло...
  І збила супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок.
  Анастасія Відьмакова, давлячи на кнопки червоними сосками і збиваючи фашистів, продовжила:
  - Німці довкола...
  Акуліна пискнула, підрізавши черговий німецький літак:
  - Гітлер пішов у розвідку!
  Анастасія впала фашистами продовжила:
  - У ямку впав...
  Акуліна, ведучи точний вогонь, хихикнула:
  - Ніжку зламав...
  Відьмакова інтенсивно і точно паля, зазначила:
  - І на прощання сказав!
  І дівчата хором проревіли:
  -Нехай завжди буде горілка,
  Ковбаса і оселедці.
  Помідори, огірки,
  От і Гітлеру кінець!
  Акуліна, знову пославши презент смерті у фашистів, помітила:
  - Взагалі треба співати; Роммелю кінці!
  Відьмакова босими пальчиками направивши гармату з авіаснарядами, погодилася:
  - Звичайно ж - Гітлер - це вже пройдений етап!
  Там де немає особистого впливу біснуватого Гітлера радянські війська намагаються організувати якийсь опір. Але це дуже важко. Але все одно роблять все можливе та неможливе.
  І діти, зокрема, борються. І в бій ідуть піонери. Які зустрічають супротивника пляшками із запалювальною сумішшю, і пострілам із рушниць.
  Хлопчики та дівчатка, схудлі та подряпані, як завжди, в бою. І б'ються відважно та вкрай відчайдушно.
  Скільки їхніх дітей гине та залишається розірваними на частини.
  Німецькі льотчиці Гертруда та Адала, шльопавши босими ніжками, залізли у двомісний ХЕ-328, у реактивну машину - це монстр із десятьма авіагарматами.
  Щойно пройшов дощ і дівчата залишили витончені, дуже чіткі сліди голих ніжок.
  Вони були настільки спокусливими, що підлітки, що прислужували в аеродромі, жадібно пожирали босі сліди очима, і навіть у хлопчиків стали набухати досконалості. Взагалі льотчиць було багато - бойові дії показали, що жінки відрізняються за рівних умов удвічі більшою виживання, ніж чоловіки. А отже, і ефективні. А Гітлер-Роммель, точніше фельдмаршал-фюрер, зрозуміло не така особистість, щоб когось шкодувати.
  У самому Третьому Рейху офіційно введено багатоженство - право на чотири дружини. Це дуже практично. Але не дуже вписується в християнські традиції. Недарма фашизм шукає нової форми релігії. Фюрер-фельдмаршал наполягає на тому, щоб це був монотеїзм, але такий особливий - з пантеоном язичницьких, давньонімецьких богів. Звичайно ж, сам Гітлер-Роммель у даному пантеоні поставлений найвище як вісник і посланець Всевишнього Бога.
  Так що фюрер, звичайно дуже любить себе культивувати.
  Гертруда та Адала запускають у небо свій багатоцільовий штурмовик, який може грати роль і винищувача.
  Войовниці дуже впевнені у собі. У росіян немає реактивної авіації, і вони навряд чи зможе протистояти натиску тигриць неба.
  Гертруда прогарчала:
  - Я витязь пекучого потоку...
  Адала захоплено підтвердила, скелячи зубки:
  - І всім поставлю матюку!
  Дівчата, розреготалися. Вони натискали босими п'ятами на педалі і розкрутили реактивний штурмовик.
  Було ще темно, але трохи на сході вже з'явилася світла смуга. Дівчата засвистіли... Під ними вже попливли простори Росії. Войовниці хихикали і підморгували один одному. Вони такі екстра-повітряні, і красиві.
  І босі, зрозуміло, не обтяжуючи себе такою непотрібною для дівчини річчю на війні, як взуття.
  І чутливість у літаку зростає від цього багаторазово.
  Ось їм назустріч злітають радянські машини. Гвинтовий ЯК-9, мабуть, наймасовіша машина серед останніх випусків. Не надто озброєна, але відносно дешева та з невеликим бронюванням. МІГ-5, більш швидкісна, з кулеметним озброєнням машина. МІГ-3 більш рання модель. ЛАГГ-7 ймовірно найшвидший і озброєний птах. В останній модифікації цілих три 20-міліметрові гармати.
  Але все це гвинтові машини - реактивних літаків не створено. І німці почуваються дуже впевнено.
  Гертруда стріляє з десяти авіагармат. Луплять 30-міліметрові та дві 37-міліметрові знаряддя. Вони проносяться, наче вогненний смерч радянськими літаками. Проте червоні льотчики намагаються ухилитися та зайти у хвіст.
  Адала у цей момент маневрує. У лоб німецьку машину не візьмеш, але вихід у хвости загрожує. Для військ СРСР напад не є несподіваним. Вже запрацювали зенітки. Світяться в темряві снаряди, що розірвалися.
  Німки відчувають певну нервозність. Здавалося, вже стільки побачили, що нічим не здивуєш, але... Радянські льотчики відважні й не бояться втрат. Їх нічим не злякаєш. Але видно досвіду обмаль. Німецький літак легко виходить із піке, і збиває радянську машину. Розносить ще одну в тріски.
  Потужність німецького озброєння дуже велика. Це компонент, у якому фриці мають величезну перевагу над Росією. Але ще й швидкість у фашистів колосальна.
  Адала прискорюється та проривається вперед. А Гертруда випускає реактивні ракети за супротивником. Поради отримують по зубах. Деякі боєприпаси наводяться на тепло чи звук.
  Адала шепоче:
  - Вони нас не вб'ють!
  Дівчата розкручують свою машинку... Вони намагаються бути холоднокровними. А тут радянський винищувач, як тараніт, сусідній німецький, реактивний штурмовик. І як почне рвати і розколюватися. І небо та повітря.
  Гертруда прошепотіла:
  - Шалена смерть!
  Войовниці явно розгубилися, і їх можуть таранити.
  А до кордону рухаються танки. Легендарний екіпаж з Герди, Шарлоти, Крістіни та Магда.
  Чотири войовниці встигли, покрити себе славою, борючись і англійцями та американцями. У ході бойових дій з Америкою красуні освоїли танк "Пантера"-2. Добра машина перевершує "Шермани" і в озброєнні, і в лобовому бронюванні. Пізніший "Першинг", практично не встиг повоювати. Та й він не суперник для "Пантери"-2.
  Тоді чотири дівчата і завоювали легендарну славу. Хоча взагалі їхній славний шлях розпочався ще у сорок першому році. Гіммлер умовив фюрера спробувати у боях жіночі батальйони, із спеціально підготовлених арієк.
  Бойові дії показали, що жінки: зовсім не слабка ланка і вміють непогано битися. І зазнавати при цьому менше втрат, ніж чоловіки. Войовниці билися й у піхоті, босими ніжками шльопаючи гарячими пісками пустелі Сахара. І освоїли танки. Випробувавши "Тигр", у боях із Британією.
  Втім, непогано б'ються і радянські дівчата на СУ-100.
  Хоча становище Росії і здається безнадійним. Але войовниці разом із Єлизаветою борються немов орлиці.
  Катерина натискає босими пальчиками ніжок на важіль. Посилає снаряд, що пробиває гітлерівську машину Е-50 в борт і реве:
  - За великий червоний та багряний комунізм!
  Олена теж лупнула з гармати використовуючи голу, витончену ніжку. Вона точно вразила танк супротивника.
  Дівча прочирікала:
  - За мою чудову Росію!
  Єфрасія агресивно помітила, ведучи влучний вогонь:
  - Слава нашій Вітчизні!
  І теж використовує босі, точені ніжки.
  Радянська машина дуже сильна та бойова. А стріляє майже влучно.
  СУ-100 здатна пробити Е-50 у борт. Але дівчата навіть у лоб її пробивають потрапляючи в заману чи встик. І вражають метал наскрізь.
  Єлизавета, використовуючи босі пальчики ніжок, вистрілила у супротивника. І прочирікала:
  - З блакитного струмка...
  Катерина теж пальнула, цього разу натиснувши на важіль червоним соском і проворкувала:
  - Починається річка.
  Олена, агресивно скалячись, і шипаючи, видала:
  - Ну, а дружба починається.
  І голою п'ятою теж натиснула на важіль.
  Єфрасія проворкувала, ведучи вогонь по ворогу:
  - З усмішки!
  Дівчата працюють на СУ-100 дуже активно. І трощать ворожу техніку.
  А на підступах до Бака піонери риють окопи. Тут хлопці різних національностей. Багато зокрема і світлих голівок миготить. Є і руді та чорні та русяві діти.
  Одне їх поєднує: віра в торжество комунізму та босі ніжки. Зрозуміло, що не всі під час війни мають взуття, і тому на знак солідарності всі діти хизуються голими, круглими п'яточками. Зима в Закавказзі досить м'яка, і коли рухаєшся та працюєш лопатами холоду не такі й страшні.
  Діти працюють з ентузіазмом, і співають:
  Звійтесь вогнищами, сині ночі,
  Ми піонери - діти робітників.
  Наближатися ера світлих років,
  Зов піонерів - завжди будь готовий!
  Зов піонерів - завжди будь готовий!
  І знову звучить сигнал тривоги. Хлопчики та дівчатка стрибають на дно окопа. А згори вже починають рватися снаряди: працює ворожа артилерія.
  Пашка з просила Машку:
  - Ну, ти думаєш, ми встоїмо?
  Дівчинка впевнено відповіла:
  - Встоїмо хоч раз, у найважчий час!
  Піонер Сашка логічно зазначив:
  - Наш героїзм непохитний.
  Хлопчик постукав голою підошвою по камінню. Видно хлопчик набив собі солідні мозолі.
  Тамара дівчинка помітила:
  - Ми битися не відаючи страху,
  Ми рубатимемося не кроку назад...
  Нехай густо просякнута кров'ю сорочка -
  Побільше ворогів обрати витязь у пекло!
  Хлопчик Руслан, піонер із чорним волоссям, зазначив:
  - Минуть століття, настане епоха,
  В якій не буде страждання та брехні.
  За це дерся до останнього подиху -
  Служи своїй Батьківщині, ти щиро!
  Хлопчик Олег, худенький і білобрисий прочирикав, вірші:
  Ні не потьмяніє пильний,
  Погляд соколиний, орлиний.
  Голос народу дзвінкий -
  Шепіт придавить зміїний!
  
  Сталін живе у моєму серці,
  Щоб ми не знали смутку,
  У космос відчинили дверцята,
  Зірки над нами виблискували!
  
  Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  І засяє Сонце,
  Шлях осяявши комунізму!
  Хлопчики та дівчатка дружно зааплодували.
  Але вже летять реактивні штурмовики і скидають бомби. І це агресивний захід.
  Олег та Сашка підняли рогатку, та запустили презент смерті. І барило вразило гітлерівський штурмовик.
  Дівчинка Наташка заспівала:
  - Комсомол не лише вік,
  Комсомол моя доля!
  Підкоримо я вірю космос,
  Будемо живі назавжди!
  Ахмед хлопчик піонер з Азербайджану з усмішкою відповів:
  - Ти ще не комсомолка Наташка!
  Дівчинка сердито тупнула босою ніжкою і відповіла, співуче;
  Поряд із батьками, з піснею веселою,
  Ми виступаємо за комсомолом.
  Наближатися ера світлих років,
  Звати піонерів - завжди будь готовий!
  Звати піонерів - завжди будь готовий!
  Олег теж тупнув босою, дитячою ніжкою і проревів:
  Міцніше молот стисни пролетарій,
  З титану рукою ламаючи ярмо.
  Ми заспіваємо нашій Батьківщині тисячу арій,
  Причому світло нащадкам, добро!
  Діти у захваті. І справді, німці відбомбили, і лише одна дівчинка уламок потрапила в босу, круглу, рожеву п'яточку.
  Піонерка скрикнула, але прикусила губу.
  І ось вони приготувалися відбивати атаку. І вже йдуть танки із фашистами. Рухають грізні Е-100. Такі потужні та небезпечні машини.
  У них такий захист. Що не проб'єш з жодного ракурсу. Не під одним кутом не проб'єш. Єдиний шанс - це розбити гусениці.
  Діти готові до бійки і махають босими ніжками. Ось вони на дроті штовхають під гусениці фашистам пакети із саморобною вибухівкою. Та спрацьовує та руйнує ковзанки танкам армії Роммеля.
  І це грізно виглядає.
  Сашка пищить:
  - Слава комунізму!
  Хлопчик Пашка стріляє разом з Олегом з рогатки і верещить:
  - Піонерам слава!
  Хлопчик Руслан разом із дівчинкою Суфір підтягує дротом міну під німця і кричить:
  - Слава СРСР!
  Діти з Азербайджану та російські хлопці борються. Засмаглі, худенькі, босоногі піонери проти колосальної армади танків.
  Дівчинка Тамара тупотить витонченою, маленькою, босою ніжкою і вимовляє:
  - Слава Росії слава!
  Піонер Ахмет підтверджує, ведучи вогонь по супротивнику:
  - Ми разом дружна сім'я!
  Хлопчик Рамзан, руденький азербайджанець підтверджує, підбиваючи машину:
  - Зі слів ми сто тисяч Я!
  Діти дружні ... Ось і вірменська дівчинка Азатуї, теж спритно за допомогою дроту переводить вибуховий пакет під гусеницю фашиста, і пищить:
  - СРСР сім'я народів!
  Інша вірменська дівчинка Агас, каже:
  - Не зігнемося фашизмом:
  І босими пальчиками ніжок підтягло дівчина дріт. Багато азербайджанських і вірменських дітей мають світле волосся, і їх не відрізнити від слов'янських дітей, яких теж багато. Хтось від німців пішов подалі, інші російські сім'ї селилися в Азербайджані ще й за царів.
  . РОЗДІЛ Љ4.
  На Кавказі багато слов'ян. Багато змішаних пар. Та й діти зазвичай світліше волосся мають чим їх батьки. А слов'яни-хлопці засмагли так, що не відрізниш від місцевих. Тим більше що діти зазвичай більш схожі, ніж дорослі.
  Так що міжнародний радянський батальйон із хлопчиків і дівчаток бореться, і всі вони єдині, і дуже схожі. Їхні голі п'ятки, миготять під час руху.
  І знову діти посилають презенти смерті. Шаміль та Сергійко обидва хлопчики-піонери, тягнуть дріт. І ось німецький Е-50 зупиняється із пробитою гусеницею.
  Хлопчики хором співають:
  Союз непорушний, республік вільних,
  Згуртувала не груба сила, не страх.
  А добра воля людей освічених,
  А дружба і розум, і сміливість у мріях!
  І діти у захваті. Усміхаються білими, рівними зубками. І вони щасливі, хоч їм і загрожує загибель.
  А німці пруть. Підбиті танки стріляють із гармат, і строчать кулемети.
  Деякі німецькі машини забезпечені гранатометами та дуже небезпечні.
  Хлопчик Максимка і дівчинка Зара з Азербайджану і вони, упираючись босими ніжками, підтягли міну під супротивника і підбили фашистського мастодонта.
  І прокричали на всю горлянку:
  - За СРСР!
  Діти такі веселі.
  Піонери Аббас та Володимир теж використовую зброю. В даному випадку катапульту і гітлерівцю розбивають гусеницю Е-75. Після чого хлопці заспівали:
  - За велич планети під покровом комунізму!
  Олег і Абдула теж піонери різних народів, але з єдиним серцем теж запускають вибухівку. Вражають Е-100 та співають...
  Ми відкрили націям планети,
  У космос шлях, до небачених світів.
  Героїзму подвиги оспівані -
  Щоб стерти назавжди смерті шрам!
  
  Під Священним прапором Росії,
  У світі, дружбі, щастя та коханні...
  Стануть люди всієї землі щасливішими,
  Пекельний морок розвіється в далині!
  Бойові тут діти.
  Абдуррахман і Світлана - азербайджанський хлопчик та дівчинка з Білорусії разом натягнули дріт і підбили фашистський танк. І заспівали:
  - Велике ім'я священної Росії,
  Сяє над світом - як сонячний промінь...
  Я вірю в єдності ми станемо щасливішими,
  Вкажемо народам усім правильний шлях!
  Діти дуже відважні. І гітлерівці просто шоковані таким упертим, і лютим опором.
  Абудуррахман це піонер, що отримав осколком у голу підошву. Пробило мозолисту поверхню дитячої ніжки.
  Хлопчик прошипів:
  - А мені боляче!
  Світлані теж потрапило в круглу п'яту, і подряпало плече. Але дівчинка прошипіла:
  - Піонерів не зламати!
  Азім та Колька теж таранили німецьку машину.
  Хлопчики навели за допомогою дроту та пропелі:
  Противник підступний пішов у наступ,
  Але вірю не здригнеться, радянський народ...
  Ворога чекає розгром і забуття,
  А слава Росії сильніше розквітне!
  Ворога чекає: розгром і забуття,
  А слава Росії сильніше розквітне!
  Діти відважні та не згинаються. І вони хочуть виграти. І співають, і борються.
  Німці зазнають великих втрат. Щоправда здебільшого вони розбиті гусениці і ковзанки. І це не смертельно.
  Гірше піонерам, які потрапили в полон.
  Хлопчика Абдулхаміда, коли він потрапив у полон, гітлерівці піднялися на дибу. Вставили босі ноги піонера в колодку і стали на гаки вішати гирі. А потім розпалив вогонь. І голі п'яти пацана лизав вогонь. А на спину звалився батіг. Били довго. А потім стали фашисти ламати розпеченими щипцями ребра.
  Хлопчисько, помираючи під тортурами, коли йому розтрощило червоне від жару залізо ребра, заспівав:
  Берлін уже майже під нашою владою,
  У біноклі бачимо проклятий Рейхстаг.
  Сподіваюся, скоро буде мир та щастя;
  Який опишу у своїх віршах!
  
  Росія комунізм світам відкрила,
  Вона сім'єю стала людям усім.
  Але сунув Вермахт до нас свиняче рило,
  І кров тепер фонтаном хлюпає з вен!
  
  Що фюрер забув у нас випадково,
  Хотів добути земельки та рабів!
  Пішов фашизм із походом дуже далеким -
  І ось кошмар реальний, пекельних снів!
  
  Простий хлопчина хлопчик босоногий,
  Нещодавно червона краватка пов'язала.
  Хотів він світ збудувати сам без бога,
  Але з неба раптом викинувся напалм!
  
  Довелося бігти на фронт, нам самоволкою,
  Ніхто не хоче, брати таких молодиків!
  Але впорався пацан-боєць у гвинтівці,
  Гідним виявився шлях батьків!
  
  Билися де і хитрістю, і силою,
  А слабкість теж гірка на жаль...
  Товаришам довелося копати могили,
  Строгати в мороз соснові труни!
  
  Я піонер тепер звик до страждань,
  У розвідку йшов босий, кучугур хрумтів.
  Можливо за невірство покарання,
  Що Ісуса знати я не хотів!
  
  Але що таке три години Голгофи?
  Три роки з гаком пройшло війни!
  У кожному селі плачуть гірко вдови,
  Як лягли в цвинтар країни сини!
  
  Я вижив, був контужений, поранений кулею,
  Але на щастя сам лишився на ногах!
  Німеччини ми чесно борг повернули,
  Тим фашизм розтоптаний нами на порох!
  
  Я змужнів, але все ще хлопчик,
  Вус не пробився, але вже титан!
  Так дорослий, і мабуть навіть надто,
  Адже серце стало твердим, як метал!
  
  Зірка героя найвища нагорода -
  Сам Сталін мені її повір, вручив!
  Сказав: з таких, як ти приклад брати треба,
  Кують бійці до дверей у Едем ключі!
  
  Але нині відклади сміливець гвинтівку,
  Візьми ти, кліщі, молот і працюй!
  Побудуй з дерева вітрильник і човен,
  І літак створи, щоб птахом вгору!
  Як би там не було, але Червона Армія битву за Кавказ програла. І це, зрозуміло, не підвищувало шансів СРСР на виживання. Справді, все було стрімко.
  Кавказ упав і настала зима. Москва та Ленінград у повному оточенні та блокаді. Німці та їх іноземні дивізії сильніші і за кількістю, якістю. І фриці, наприклад, дуже пристойні автомати мають. І здається, що вже й шансом на порятунок у оточених радянських військ немає.
  Але поки Сталін ще не здається. Хоча пропозиції про сепаратний світ фашистам уже й надсилав.
  Москва місто велике, і в ньому величезна кількість бойових припасів, снарядів, куль і продовольства зосереджено. Так просто це місто не взяти. І він ще тримається незважаючи на обстріли та масове скидання бомб.
  Проте німці продовжували наступати. Особливо навесні. Щойно підсохли дороги, фашисти рушили до Казані. І їхніх фашистів багато.
  Але тут б'ються прекрасні радянські і очевидно босі в бікіні дівчата.
  Наталка погладила сама собі полуничний сосок. І з променистою усмішкою промовила:
  - Я ти! Він, вона разом ціла країна!
  Вікторія підтримала:
  - Разом дружна сім'я! У слові ми - сто тисяч я!
  Оксана хихикнула і, вказавши на мастодонтів, помітила:
  - Танк "Е" дуже низькорослий і присадкуватий. Його важко буде дістати.
  Вероніка сумно прошипіла:
  - Хай допоможе нам Бог!
  Наташа хихикнула і прочірікала:
  - В Америці для всієї країни, Америці для всієї країни, в Америці для всієї країни - можливості рівні!
  Вогнява Вікторія як хихікне, і прореве:
  - Для різних верств суспільства можливості рівні!
  І як захоче. І зубки свої гарні, як покаже.
  Оксана висловила думку:
  - Коли німці відірвуться, від своїх баз постачання їм буде дуже погано!
  Вероніка хихикнула і запропонувала:
  - Тоді помолимося!
  Наташа зневажливо пирхнула і похитала головою:
  - Ні! Ми комсомолки, а отже атеїстки!
  Вікторія агресивно попередила:
  - А я взагалі войовничий атеїст! І Бога нема - це медичний факт!
  Вероніка обережно помітила:
  - Але ж ви не можете цього довести!
  Вікторія у відповідь агресивно блиснула смарагдовими очима. І прошипіла з оскалом:
  - Я можу! Якщо існує Бог, то він має бути відповідальним. А отже, дбати про людей. - Руда дівчина агресивно вдарила босою ніжкою по стовбуру сосни. - Чи можна собі уявити феноменальний космічний розум, який не дбав би про своє творіння!
  І дівчина босою, точеною ніжкою жбурнула гранату.
  Наталя охоче підтвердила:
  - Саме так! Адже ми для Бога, як діти для Батька, а він про нас не дбати!
  Вероніка обережно помітила:
  - Але ж і дбайливий батько карає своїх дітей.
  Наташа хихикнула у відповідь:
  - Але не спотворює їх!
  Вікторія сердито відзначила:
  - Оце вже справді бувають дивні у вашого Бога методи виховання! Він, наприклад, взяв і потопив все людство і навіть невинних тварин. Виникає питання, а що це за фашистські методи?
  Оксана з усмішкою додала:
  - І взагалі вічні муки в пеклі... Це теж явний перебір, бо жодні методи справедливості не можуть виправдати тортур!
  Вероніка розгублено розвела руками, і зітхнувши:
  - Я теж вважаю, що потоп Ноя - явний перебір. Адже Земля наповнилася гріхом перед очима Бога.
  Вікторія зі смішком помітила:
  - Та діти стали пустувати. Батько взяв у руки автомат і пристрелив тих, хто в'якав, залишив тих, що сиділи тихіше води, нижче трави. - Руда вишкірила великі зубки. - Така виходить аналогія!
  Вероніка знизала плечима, і тихо промовила:
  - Я не священик, щоб давати відповіді на такі запитання. Але гадаю, на це у Бога були причини.
  Вікторія хихікнула та відзначила:
  - Так... Через це потрапляли без причини, тільки всіх і бачили наче згинули!
  Наташа припустила:
  - Може, Біблія це просто єврейська казка. Чому ми маємо в неї вірити?
  Оксана висловила свою думку:
  - Потрібно, принаймні, дотримуватися своєї честі. І не надто розраховувати на посмертний рай!
  Вікторія хихикнула, і помітила:
  - Так ... Священики люблять розповідати казки! Причому, не надто привабливі!
  Вероніка тихо помітила:
  - Але ж Ісус Христос цілком привабливий образ!
  Вікторія хихикнула і хитнула головою:
  - Я б за такого пацифіста заміж не вийшла б!
  Наташа хихикнула і помітила:
  - Та чоловік повинен постояти за себе... А чому навчає Біблія? Вдарили тебе по правій щоці - підстав ліву!
  Вероніка хотіла сказати, але явно зніяковіла. А тут вставила Вікторія:
  - Справді дивна мораль. То Бог учить любити ворогів, то топить разом все людство. І як таке можна пояснити?
  Наталка відповіла сама:
  - Думаю, що Біблія написана талановитими фантазерами!
  Вероніка на це мляво заперечила:
  - Хто як дивиться... Але інакше, ніж існування Бога, неможливо пояснити появу Всесвіту. - Тут дівчина підбадьорилася. Провела босою, точеною ніжкою по корі і продовжила. - Як не крути, але більш переконливої версії походження Всесвіту, крім як її створив Бог знайти чи вигадати неможливо!
  Наташа знизала плечима і запитала:
  - А причина появи Бога?
  Вероніка зітхнула і відповіла, втрачаючи впевненість:
  - Це вже аксіома... Слід сприйняти вірою, що Бог існує. І що він існував вічно і не має першопричини.
  Наташа заперечливо хитнула головою:
  - Прийняти вірою споконвічність Бога? Але я можу запропонувати прийняти вірою вічність всесвіту, але вже без Всевишнього.
  Вероніка логічно помітила:
  - Це виглядає алогізмом. Як це вічна матерія, а звідки вона з'явилася?
  Вікторія відразу парирувала:
  - А що логічно - Бог вічний... А звідки він з'явився? Тим більше, відразу всемогутній і всезнаючий?
  Вероніка з відчаєм відповіла:
  - Існував завжди... Ми приймаємо це вірою! А як це можливо - незбагненно!
  Наталя тут помітила:
  - Справді, ми тут стоїмо на рівних. Матерія теж мала якось виникнути. А відбувається незбагненне. - Дівчина посміхнулася і впевнено відзначила. - Але все ж таки питання, чому на землі стільки зла залишається відкритим.
  Наташка кинула босою ніжкою гранату у фашистів і заспівала:
  - Даремно...
  Зоя запустила голою п'ятою презент смерті та додала:
  - Противник...
  Августина піддала щось нищівне і пискнула:
  - Вважає...
  Світлана босими пальцями ніг підкинула гранату і пискнула:
  - Що...
  Наташа жбурнула босими ніжками пару лимонок і в'якнула:
  - Російських...
  Зоя теж піддала щось енергійне та смертельне, пискнувши:
  - Зумів.
  Августина запустила смертельне, пробурчавши:
  - Ворог.
  Світлана знову піддала нищівне і в'янула:
  - Зламати!
  Наташа дала чергу і пискнула:
  - Хто...
  Зоя теж пальнула по чорношкірих іноземцям, що набрали фашисти і пискнула:
  - Сміливий!
  Августина видала з напором та люттю:
  - Той...
  Світлана піддала з оскалом пантери:
  - У...
  Наташа кинула босою ніжкою гранату і в'янула:
  - Бою...
  Зоя жбурнула босими пальцями презент смерті і буркнула:
  - Нападає!
  Августина довбанула і буркнула:
  - Ворогів...
  Світлана піддала зв'язку гранат босими підошвами, і як прокриче на всю горлянку:
  - Будемо...
  Наташа цвяхнула чергою і прошипіла:
  - Яростно.
  Зоя зрізала фашистів і пискнула:
  - Бити!
  Августина знову пальнула, і в'якнула:
  - Яростно.
  Світлана прочирікала, ведучи пальбу:
  - Бити!
  Наташка знову кинула витонченою, босою ніжкою гранату, прочірикала:
  - Ми знищимо фашистів!
  Зоя взяла і прочирікала:
  - Майбутній шлях до комунізму!
  І кинула босими пальчиками лимонку ноги.
  Августина взяла і розкидала черги, і полетіли її голі ніжки із руйнуванням по фрицям:
  - Ми розколемо супротивників!
  Світлана взяла і босою п'ятою підкинула, зв'язку гранати, і пропищала:
  - Рознесемо фашистів!
  І четвірка продовжувала стріляти та кидати гранати. Рухався німецький Е-75. Машина із 128-міліметровою гарматою. І стріляє собі.
  А дівчата кидали гранати. Підривали фашистів. А ті стріляли у відповідь. Лізли вперед. Знову пруть танки. Рухається новий німецький "Леопард"-1. Дуже рухлива машина.
  Але і його дівчата взяли в обіг і підбили. Роздерли рухому з газотурбінним двигуном машину. І рознесли її на шматки.
  Наташка зі смішком помітила:
  - Ми дуже боремося!
  Зоя із цим погодилася:
  - Дуже здорово!
  Августина дотепно помітила:
  - У нас буде перемога!
  І запустила босою ніжкою протитанкову гранату. Сильна дівчина. І стільки в ній дотепності.
  Світлана теж пальчиками голої ноги запустила подарунок смерті, і потрапила до супротивника. Дуже агресивна дівчина з очима кольору волошки. У ній така дотепність, і пасаж сил!
  Наташа дала чергу, і вишкірилася:
  - За Русь святу!
  Зоя стріляла дуже активно, і скелялася, показуючи перлинні зубки:
  - Я войовниця того рівня, що не згасає!
  Августина теж вистрілила. Скосила фашистів і пробулькала:
  - Я войовниця з великих амбіцій!
  І вишкірила перлинні зубки!
  Світлана підтвердила:
  - Дуже великих амбіцій!
  Дівчата воюють дуже давно. І звичайно ж досягли успіху в ратній праці. Вони загалом класні красуні. Визначний розум. І стріляють першим ґатунком.
  Наташа, ведучи вогонь, подумала, що без Сталіна, якби його вбив фюрер. утворилася в душах людей якась порожнеча. Неначе померла близька людина.
  Хоча цей грузин і був жорстокий. І не все робив правильно. Навіть є із цього приводу анекдот. Чому Ленін ходить у черевиках, а Сталін у чоботях? Тому що Володимир Ілліч вибирав дорогу, а цей вусатий все пре напролом.
  У цьому плані Сталін був оптимальним імператор. Справді, як охарактеризував його Ленін - надто грубий.
  Це кухар готує лише гострі страви. У плані жорстокості це була палиця з двома кінцями.
  З одного боку це допомагало тримати дисципліну та стимулювало партійний апарат. З іншого, вибивалися найцінніші кадри та здібні люди. Зокрема, після війни втратили такого великого управлінці як Вознесенський. Які мав найбільші заслуги перед Батьківщиною.
  Вознесенський був, мабуть, ідеальним управлінцем: як жорстким, а ще й розумним, освіченим. Наймолодший доктор наук у СРСР, академік, видатна особистість. Без Вознесенського якось економіка Радянської Росії неминуче у разі загибелі б розладналася. І перемогти фашистів не можуть.
  Наташка кинула босою ніжкою лимонку і заспівала:
  - З неба...
  Зоя теж жбурнула босими пальцями гранату і видала:
  - Зірочка...
  Августина запустила голою ногою презент смерті та заспівала:
  - Яскрава...
  Світлана теж кинула гранату за допомогою босої ніжки і видала:
  - Кришталіно!
  Наташа дала чергу і прошипіла:
  - Я вам...
  Зоя запустила босими пальцями подарунок смерті, прошипівши:
  - Пісеньку.
  Августина піддала голою п'ятою, що несе смерть і пропищала:
  - Заспіваю...
  Наташка продовжила, агресивно співаючи:
  - Про...
  Зоя кинула босоніжкою ніжкою вибух-пакет, розкидавши фашистів і пискнула:
  - Рідного...
  Августина піддала голою п'ятою в'язку гранат, видала:
  - Сталіно!
  Дівчата билися мужньо, але Казань, схоже, їм не втримати. Потрапили красуні під роздачу. Дуже вони бойові крали. І доводиться відступати скріпивши серце. А це неприємно.
  Наташка прочирікала з досадою:
  - Ми довго мовчки відступали.
  Августина люто блищачи очима, погодилася:
  - Прикро було - бою чекали!
  Зоя взяла і заспівала з люттю, а решта дівчат з радістю підхопила;
  Вставай, прокляттям затаврований,
  Весь Світ голодних і рабів! Кипить наш розум обурений І в смертний бій вести готовий.
  
  Весь Світ насильства ми зруйнуємо До основи, а потім Ми наш, ми новий Світ побудуємо: Хто був нічим, той стане всім.
  
  Досить кров смоктати, вампіри В'язницею, податком, злиднями! Для вас - вся влада, всі блага Світу, А наше право - звук порожній.
  
  Ми життя побудуємо інакше,І ось наше гасло бойове:Вся влада - народу трудовому,А дармоїдів всіх - геть!
  
  Зневажливі ви у своєму багатстві,
  Вугілля і стали королі!
  Ви ваші трони, дармоїди, На наших спинах звели!
  
  Заводи, фабрики, палати -Все нашим створено трудом.Пора! Ми вимагаємо повернення Того, що взято пограбуванням.
  
  Досить, королям на догоду, Дурманити нас у чаду війни! Війна таранам! Мир народам! Бастуйте, армії сини!
  
  Коли ж тирани нас змусять У бою геройськи пасти за них, Вбивці! У вас тоді направимо Ми жерла гармат бойових.
  
  Ніхто не дасть нам визволення: Ні бог, ні цар, і не герой. Доб'ємося ми звільнення Своєю власною рукою.
  
  Щоб скинути гніт рукою вмілою, Відвоювати своє добро, Здувайся, горне, і куйте сміливо, Поки залізо гаряче!
  Красиво дівчата заспівали і змоталися. А війна йде.
  Грізні ТА-400 і ще потужніші ТА-500, що несуть до двадцяти тонн бомб, трощать радянські позиції. Але Червона Армія намагається втриматись. Навіть пісні співають із великою мужністю.
  Буде людям щастя,
  Щастя на віки...
  У радянської влади -
  Сила велика!
  
  ЖИРИНІВСЬКИЙ НЕ СТАВ ПРОДАВАТИСЯ ЄЛЬЦИНУ
  Володимир Вольфович Жириновський взяв і на голосуванні з імпічменту Єльцину 15 травня 1999 змінив в останній момент рішення. Справді, заради чого йому втрачати половину свого електорату? Адже які шкоди півтора мільйона доларів того не варті!
  Володимир Вольфович попросив слова.
  І тут заявив:
  - Ви повинні зрозуміти мене правильно: ми проти Єльцина та за імпічмент!
  Після чого Володимир Вольфович Жириновський штовхнув блискучу промову. В якій буквально не залишив і каменю на камені від Єльцина та його банди.
  Так, Володимир Вольфович Жириновський був просто у величезному ударі.
  Він зрозумів, що треба кувати залізо поки що гаряче, а Єльцин - це вже політичний труп, який смердить, і сильно смердить, і на нього нічого робити ставку.
  І ось пройшло голосування. П'ятдесят голосів ЛДПР дозволили набрати понад дві третини Держдуми та оголосити імпічмент. Щоправда, поки що не до кінця.
  І чекало ще затвердження кандидатури Степашина на посаду прем'єра Росії.
  Тут Володимир Вольфович Жириновський запропонував цю кандидатуру відхилити і навіть анулювати відставку Примакова. На тій підставі, що Єльцин має явну шизофренію.
  І в Держдумі подібну пропозицію зустріли з радістю. Справді, хіба Єльцин не божевільний?
  У всякому разі, кандидатура Степашина не пройшла. А опозиція вивела сотні тисяч людей на вулиці.
  І вони всі перекрили... І відбулося термінове засідання конституційного суду.
  І на ньому було ухвалено рішення під тиском народу анулювати відставку Примакова. А підставою стала ухвала про неосудність президента Росії.
  Держдума також ухвалила рішення про призупинення президентства Єльцина на підставі його розумової неосудності та явної шизофренії. Тож Єльцину можна сказати - кінець!
  Рада Федерацій також підтримала усунення Єльцина з посади. І верховний суд підтвердив кінець набридлого тирана.
  Принаймні вирішили з Єльциним настав час кінчати, і з його злодійською сімейкою теж.
  А старий, досвідчений, колишній міністр закордонних справ Максим Примаков більш-менш влаштовував. Може, крім Березовського, але цього олігарха всі ненавиділи.
  Володимир Вольфович Жириновський вчинив і як порядна людина і водночас мудро. І його рейтинг злетів наче сокіл нагору.
  Знову Жириновський став модним та крутим. Насправді це великий політик, який давав усім по рогах.
  Вибори і президента, і до Держдуми проходили одночасно. Вони йшли бурхливою хвилі. Зюганов потримав кандидатуру Максима Примакова в обмін на посади в уряді. Прем'єром має бути Юрій Лужков.
  Володимир Жириновський, як завжди, поліз у президенти. Йому хотілося відзначитись там. І як з'ясувалося недарма.
  Хоча Володимир Вольфович і не переміг, але провів яскраву передвиборчу кампанію і посів друге місце - пропустивши вперед лише Максима Примакова.
  І ось здобуто перемогу новим президентом... Володимир Вольфович отримав посаду міністра внутрішніх справ і першого віце-прем'єра, який курирує силовий блок, а також звання генерала.
  Володимир Вольфович у такий спосіб піднявся вище. Прем'єром став колишній міський голова Москви Юрій Лужков. Міністром закордонних справ зробили Митрофанова. Першим віце-прем'єром, який займається соціальним блоком, став Геннадій Зюганов, а Маслюков перший віце-прем'єр з економіки. І міністром фінансів став комуніст.
  Так пішло формування нового уряду та курсу.
  У Чечні почалася між Масхадовим і його командою з одного боку, і Шамілем Басаєвим з іншого громадянська війна. Шаміль Басаєв об'єднався з ваххабітами, Радуєвим та іншими бойовиками, включаючи і Бен Ладена. А Аслана Масхадова почало підтримувати російське керівництво.
  І пішла затяжна громадянська війна.
  Масхадову довелося мати справу з багатьма іноземними найманцями, що намагалися допомогти його головному ворогові Шамілю Басаєву. Але після теракту 11 вересня потоки грошей для ваххабітів та особисто Басаєва знизилися.
  І Масхадову вдалося взяти практично всю Чечню під контроль. Росія за рахунок піднесення економіки та зростання цін на нафту, на газ, та інша сировина стала набагато багатшою. І чеченці на чолі з Масхадовим в обмін на інвестиції погодилися повернутись до її складу. Тобто було, як і реальної історії, лише російська армія не воювала і тисячі російських солдатів залишилися живі.
  А замість Ахмада Кадирова правил Аслан Масхадов. Все пішло, як і у реальній історії. Максим Примаков правил обережно, без різких рухів. І третій термін відмовився йти. Та й стан здоров'я йому не дозволяв.
  І трон було передано майже у спадок Юрію Лужкову. Це теж усіх більш-менш влаштовувало.
  Геннадій Зюганов став прем'єром, і комуністи підтримали Лужкова на виборах. Володимир Жириновський пішов у президенти та був другим.
  На виборах 2003 року ще краще навіть було для Максима Примакова, тому Жириновський у цих виборах не брав участі.
  Були інші кандидати, котрі боролися - так від балди. І вибори були схожі на фарс.
  Геннадій Зюганов став прем'єром, а ось Жириновського з уряду прибрали, і він опинився в опозиції. Цього звичайно і слід очікувати. Усунули з посади міністра закордонних справ та Митрофанова.
  Ось воно пішло та поїхало. Для партії ЛДПР настали чорні дні.
  Знову Жириновського Володимира Вольфовича цькують у ЗМІ. І порівнюють із Адольфом Гітлером.
  Щоправда Володимир Жириновський став генералом армії та мав безліч орденів та медалей.
  Зробив-таки кар'єру чиновника. Але зараз довелося повернутися до парламенту.
  Благо франція ЛДПР є. І все повернулося до кола свого. Мер Москви Лужков проводив політику поміркованого лібералізму. Зюганов же ніби забув, що він нібито ленінець. Його політика була приблизно такою, як і колишня.
  В Україні не сталося майдану. Просто перемогла на виборах президента Юлія Тимошенко. Причина була в тому, що криза економіки 2008 року виявилася слабкішою. Мабуть, трохи по-іншому пішла історія, і це трохи змістило маяки та різні ціни.
  Юлія Тимошенко проводила помірну прозахідну політику. І не сварилася з Росією. Мер Москви Юрій Лужков теж виявляв поміркованість в амбіціях, і для нього бізнес був понад усе.
  В результаті, деякі були нюанси у зовнішній політиці. ІГІЛ не зумів розвинутися. У Сирії замість Асада з'явився компромісний президент. А у 2015 році Лужков, вже будучи старим, і не зовсім здоровим за конституцією, у два терміни завершив правління.
  І тепер у президенти пішов Геннадій Зюганов. І його обрання суттєво не вплинуло на політику. У Сирії запанував світ... Американці, правда, не змогли перемогти талібів і пішли з Афганістану.
  Дещо по-іншому пішли події і в суперважкому дивізіоні боксу. Віталій переміг Стівенсона - обов'язкового претендента. І продовжив кар'єру. Та до цього "бронзовий бомбардувальник", який зробив рекордну серію з тридцяти двох нокаутів, був Віталієм Кличком битий. А потім Віталій Кличко провів і об'єднавчий бій із Тайсоном Ф'юрі та отримав одночасно всі чотири пояси. Володимир Кличко став регулярним чемпіоном світу.
  Віталій Кличко утримував титули до 2020 року, коли скінчилися два терміни Юлії Тимошенко. І Віталій Кличко пішов у президенти. Впевнено переміг....
  І все було поки що добре, але ось коронавірус все зіпсував. Геннадій Зюганов якийсь час був президентом. Виграв вибори 2019 року. А потім вирішив піти. У 2023 році новим президентом Росії став відносно молодий Афонін. Тим самим перервалася традиція, коли президентам було років за сімдесят. Володимир Жириновський ще в опозиції. Ось такий старий дід націоналіст.
  А ось у Афоніна перше серйозне випробування - війна з талібами, які напали на Таджикистан. І це серйозно.
  Зате, зрозуміло, красиві та босі дівчата готові сміливо битися.
  Епічна битва з Талібаном тривала. І ось атакують таліби російські війська за всіма периметрами.
  А Російська Армія відбиває їх наступ. І триває жорстока битва.
  Наташа дає чергу і кидає босими пальчиками ніжок убивчої сили гранату. Розриває супротивників і реве:
  - Слава епосі російських богів!
  Зоя теж з ворогами бореться більш ніж упевнено. Скошує супротивників і реве:
  - В ім'я Великої Росії!
  І теж босими пальчиками ніжок запустить подарунок смерті.
  Ось так ці дівчата дуже хвацько за справу взялися.
  Августина теж ведучи дуже влучний вогонь по супротивнику, і жбурляючи гранати босими пальчиками ніжок, гаркнула:
  -За великий СРСР!
  І Світлана бореться з моджахедами, вибиваючи їх шеренгами, реве:
  - За круту Русь!
  І голою п'ятою піддасть вбивчий подарунок смерті.
  Ось це команда дівчат народжених убивати талібів. І не лише талібів.
  Наташа хихикнула і стріляючи по моджахеда, взяла і в'якнула:
  - Слава СРСР!
  І босими пальчиками ніжок як запустить вбивчий.
  Зоя, продовжуючи стріляти по воїнах ісламської імперії, агресивно видала:
  - Слава нашій армії!
  І голими ніжками жбурне руйнівне.
  І Августина як лупе по афганцях і проворкує:
  - Нашій Батьківщині слава!
  І босими пальчиками ніжок запустить знищення.
  Світлана теж трощить ворогів, вибиває їх з люттю і верещить:
  - За священний комунізм СРСР!
  Ось такі дівчата боротимуться на совість. І б'ються, і перемагають.
  Оленка боролася дуже посилено і кидала босими пальчиками ніжок убивчі подарунки.
  І дівчина проворкувала:
  - За комунізм!
  Анюта дуже красиво стріляла в супротивника, і голою п'ятою вразила талібів і пискнула:
  - За Росію комунізму!
  Ось Алла боролася дуже скромно і активно. І босі пальчики ніжок запустили із убивчою силою.
  Дівчина рикнула:
  - За комунізм СРСР!
  Дівчина Марія взяла і дала чергу, скосила афганців і ринула:
  - За Вітчизну нашу матір!
  І босими пальчиками ніжок запустила вбивчу силу.
  Олімпіада теж дала влучну чергу і скосила безліч ворогів. І проворкувала дівчина, жбурнувши босими пальчиками ніжок і в'якнула:
  - За Вітчизну нашу матір!
  Маруся бореться з дикою люттю кішки і стріляє по афганцям. І масово їх нищить.
  І реве дівчина:
  - Це дуже круто!
  Мотрона дуже точно б'є по моджахедам, і скошує як колоски. Ось це дівка.
  І реве собі з накатом:
  - За Дуже добрий комунізм!
  Сталеніда теж боролася з дикою люттю і зрізала з військ Талібан. Отака вона бойова баба.
  І писала по противнику дуже влучно.
  Сталеніда співала:
  - Слава епосі комунізму!
  Ось такі виявилися тут бойові дівчата. І дуже гарні та бойові.
  Войовниця дала по супротивникові чергу. Скосила масу афганських військ і пискнула. За Росію та свободу
  до кінця.
  Вероніка, стріляючи по талібах, довбала їх ракетами і пищала:
  - Слава комунізму!
  Вікторія, ведучи вогонь з мужніх і героїчних воїнів Аллаха прочирикала:
  - За Вітчизну!
  Ось це дівчата - самий сік і краса. Дуже навіть гарні та бойові дівки. І в них величезна сила. І такі бойові дівчата
  і трощать, і молотять, руйнуючи афганців.
  Серафима теж писала по ворогу, вибиваючи талібів з дикою силою.
  І дівчина метала у противника босими пальчиками ніжок убивчі подарунки смерті.
  Ось це дівки - просто супер.
  Оленка строчила афганцями, і дуже агресивно ворогів скошувала.
  Войовниця проворкувала, зрізуючи воїнів ісламської імперії.
  І ревла:
  - За Вітчизну - нашу матір!
  Анюта дуже активно строчить з ворогами і скошуючи ворогів із її силою. І босими пальчиками ніжок метнула забійну та колосальну силу.
  І дівчина прочирікала:
  - Слава комунізму!
  І яскраво-червоним соском наша за кнопку базуки і підпалила танк.
  Ось бойова Алла трощить супротивника з великою люттю. І стріляє, і мочить винищуючи моджахедів.
  Ось це дівчата дуже гарні та бойові стали героями.
  Бойова Алла в країні довбає з дикою люттю.
  Ось це військовий шлях у дівчат. Які стали навіть бойові. І дуже агресивно трощили талібів.
  Бойова Марія дуже трощила з дикою силою, і зрізала всіх немов бритвою.
  І босими пальчиками ніжок дівчисько кидали гранати руйнування. І безліч ворогів порвала дівчина.
  Ось знову у бою вже Олімпіада. І знову трощить моджахедів. І знову босими пальчиками ніжок шпурнула з убивством та руйнуванням.
  І буде це брутально і дуже агресивно.
  І Олімпіада почала воювати і голою п'ятою піддала руйнування та тотальну смерть.
  Ось така бойова дівчина-богатир Олімпіада ця. Ось це бойова дівка.
  І Маруся трощила афганців, з великою люттю. І викошувала їх із дикою відвагою.
  І полуничним соском взяла та направила вбивчу силу.
  І маса моджахедів у труні.
  Оленка заявила, стріляючи в ворога, і верещала:
  - За найсильніший комунізм світу!
  Анюта, строчачи по афганцям і агресивно відзначила:
  - Ось знову ми на коні білому!
  Ось бойова Алла знову у жорсткому бою. І дівчина руда знову строчить по моджахеда, і верещать на всю горлянку.
  І їх безпосередньо винищує.
  і верещать на всю горлянку.
  І дівчина строчить немов кулемет.
  І Марія діє з усієї дикої сили. І стріляє афганцями дуже влучно. І скошує ворогів дуже точно - кожна куля у око.
  І реве:
  - За Русь Сварога!
  Олімпіада дуже жорстоко діяла і вбивала супротивників і скошувала моджахедів. І дуже бойова дівка-богатир. Ось це дівчата - просто супер.
  І проти них ніхто не вціліє.
  Олімпіада ворогів капітально косить. І вибиває афганців босими пальчиками ніжок жбурляючи вбивчі подарунки смерті. Олімпіада - це звичайно дівка дуже навіть
  крута і сама у світі бойова з усіх.
  Ну і довбає ж по моджахедам, і викосить їх мечем.
  І дівчина візьме і заспіває:
  - Я є красуня класу Гіпер!
  Ось це дівчата такі гарні і дуже бойові. Вони колосального ступеня азарт і сила на диво.
  Маруся стріляє по афганцям і пищить:
  - За епоху комунізму!
  І теж босими пальчиками ніжок як по моджахеда довбає. Ось це дівка - просто супер.
  Мотрона по ворогах з убивчою силою за допомогою червоного соска грудей з базуки вріже. І це справді її гіперсила.
  І войовниця пискне:
  - За великий комунізм!
  Ось це дівчата, які борються за СРСР та показують чудеса героїзму. Немає проти таких дівчат, жодному ворогові не встояти. Навіть такому чисельному, як таліби. Хоч вони й здатні трупами до Москви закидати.
  Сталеніда бореться з переважаючими силами супротивника. І теж як натисне на кнопку базуки полуничним соском і пискне:
  - Я войовниця класу супер!
  І підморгне своїм приятелям.
  Вероніка, теж афганців агресивно трощить, і не дає їм пощади. І йде капітальне винищення.
  Дівчина дуже бойова і у ній феноменальна космічна сила.
  А у Сталеніди що сміливо трощить моджахедів цієї сили ще більше. Ось це скажемо так, прямо дівки.
  Вікторія довбає афганців з великою активністю, вражає їх і реве:
  - Я дівчина класу гіпер!
  І Серафима молотить моджахедів з азартом мегери, скошує їх, і верещить:
  - Я красуня рівня ультра!
  Альбіна та Альвіна в небі афганців трощать. І з ними Хельга. Як вони активно взялися за жовтих. І винищують капітально.
  Альбіна босими пальчиками ніжок збила талібську машину і пискнула:
  - За НДР! Нехай знову повернеться до німців комунізм!
  Альвіна теж збила літак ісламської імперії і в'янула:
  - За найбільші вершини комунізму!
  І Хельга в небі за допомогою босих пальчиків ніжок накрила танк Талібану і прочирікала:
  - За перемоги вище за дах!
  Ось так і билися бойові та гарні дівчата.
  Анастасія Відьмакова теж з неба трощила моджахедів і співала:
  - Славитись нехай комунізм!
  І босими пальчиками ніжок кидав по супротивниках з літака бомби.
  І Акуліна Орлова теж молотила афганців і співала:
  - Слава Вітчизні нашій.
  І скидала на ворога важкі та вбивчі бомби.
  Ось це бойові були скажемо прямо дівчата.
  Мірабела Магнітна трощила супротивників з колосальним ступенем інтенсивності і верещала:
  - За великий та могутній комунізм!
  І знову дівчинка підморгувала своїми бузковими очима.
  Ось це були дівки.
  Анастасія Відьмакова молотила афганцями і пробивала їх, завивши:
  - Моє нове кредо - всіх перемагати!
  І теж як застосує босі пальчики ніжок.
  Акуліна Орлова молотила супротивників. Скошувала їх немов гребінцем, і верещала:
  - Я найсильніша у світі!
  І як піддасть голою п'ятою.
  І Мірабела Магнітна ворогів збиває зі своєю колосальною силою і верещить:
  - Я дівчина звістка супер!
  І червоним соском як натисне на кнопку.
  Ось це дівча - просто супер і гіпер.
  Альвіна трощила талібів і верещала з великою силою:
  - За комунізм!
  І голими п'ятами як на педалі натисне. Ось це дівка просто супер.
  І Альбіна по афганцям, як лупанет. І влаштує їм капітальний гіпер.
  І безліч ворогів разом візьме і покладе.
  І зробить це все босими пальчиками ніжок.
  І заспіває:
  - Я найкласніша дівчина у світі!
  Хельга також молотить талібів. Їх колосально та активно винищує. Але потім босими пальцями ніжок ракету наведе, і афганських дзот рознесе.
  А це взагалі супер.
  І дівчина сміється...
  А ось Єлизавета на своєму танку, як за моджахедів, візьметься і влаштує їм повний розгром. І масу талібів замочить досконалою разом.
  І вежі з танків Талібану відриває.
  Єлизавета дівчина, яка є найвищим класом супермен. І босими пальчиками ніжок ворогів ламає. І буквально їх закопує у землю.
  Ось як ця Єлизавет - просто Гіпер.
  І її танк як по моджахеда та довбає.
  Взагалі не дівчина, а щось супер активне та бойове.
  А Катерина, як афганців, молотить. У неї сила і спритність неймовірні. І за допомогою босих пальчиків ніжок винищує солдатів ісламської імперії.
  Ось це дівка і стільки афганців уже замочила.
  І взяла, і заспівала:
  - Я є ультра!
  І Олена ворогів капітально молотить. Показує їм свій клас супер, і реве:
  - Я Гіпер!
  І босими пальчиками ніжок як довбає по китайцях. Ось це дівка.
  І Єфросинії бійців Афганістану винищує в дуже агресивній манері. І стріляє, використовуючи босі пальчики ніжок дуже точно.
  І при цьому ще й муркоче:
  - За Вітчизну та Росію, буде наш Сварог месія!
  Дівчата скажемо прямо так - воїни честі.
  Єлизавета, ведучи вогонь по афганцям, помітила:
  - Мені взагалі якось більше до вподоби російські Боги!
  Катерина пальнула голою п'яткою давлячи на кнопку, знесли талібський танк і пискнула:
  - І мені теж російські боги більше подобаються! Насправді навіщо нам Ісус, обрізаний на восьмий день?
  Олена пискнула з люттю:
  - Мені соромно за князя Володимира!
  Єлизавета із цим погодилася:
  - І має бути соромно!
  Олена із цим погодилася:
  - Звичайно ж соромно, щоби росіяни поклонялися єврейським святим!
  Катерина взяла і гаркнула:
  - У нас мають бути російські святі та боги!
  Єлизавета з цим погодилася, скелячи зубки:
  - Так повинні!
  І підморгнула супротивникові.
  Єфросинія енергійно відзначила, лупнув з гармати по моджахедам:
  - Ми переможемо ісламську імперію...
  І знову Єлизавета як лупне по супротивнику забійно.
  Герда також бореться дуже вправно. Вражає моджахедів з убивчою силою і верещить:
  - За комунізм великий!
  і така вона войовнича та знаменита краля!
  Шарлота теж трощить талібів і вищить, скелячи зубки:
  - Це супер!
  і така бойова дівчина класу мега!
  Христина теж босими пальчиками ніжок по афганцям довбає. І їх безпосередньо переб'є.
  І візьме, і провоє:
  - Я арійка номер один!
  І Магда по афганцям лупне, і масу їх переб'є і прошипить:
  - За СРСР та НДР!
  І підморгне свої сапфіровими очима. Ось це дівка - просто гіпер!
  Немає з дівчатами класу супер і гіпер не впоратися з талібами.
  А вони дівчата такі войовничі.
  І ще співають з азартом:
  - А кого в бою знайдемо,
  А кого в бою знайдемо...
  З тим жартувати не стане,
  На частини розірвемо!
  І войовниці як розривуться. Ось це дівки.
  І вони ще й босі ніжки пхали в рила полоненим талібським солдатам. І змушували їх цілувати їхні голі круглі п'ята.
  Ось це дівчата у бікіні.
  А ось таліби катували комсомолку. Скрутили їй руки ззаду, і піднялися на дибу. І підняли вгору. І вивернули дівчину на дереві. І підняли її вище. А потім взяли та відпустили.
  І дівчина впала. Біля самої трави взяла й зависла. І завмерла. А моджахеди злісно розреготалися. Потім дівчину знову взяли і підняли вище, до верхівки дерева.
  А потім знову її відпустили. Дівчина впала і знову зависла біля самого дна. І мотузка натяглася, а красуня завила від болю. і її знову стали скидати вище.
  Затягли на саму гору. Підкинули добре, дали трохи провисіти. І потім знову з дикою люттю відпустили. І дівчина знову впала і в неї виверталися.
  суглоби. І взагалі вона була зовсім гола. і як їй було боляче.
  потім її знову підняли вчетверте і добряче струсили. Після чого закріпили на щільній гілці та стали розтягувати. Прикріпили до босих ніг дівчина колодку,
  і стали на неї вішати гирі. Повісили таліби спочатку з одного боку пудову гирю, а потім з другого. Потім стали бити дівчину батогом. Лупили так що лопнула шкіра.
  А потім на рани комсомолки стали сипати сіль. А потім взяли і пустили в хід розпечений дріт. І били дівчину з хворою міццю. Потім афганські кати змастили дівчині босі підошви ноги і запалили під нею жаровню. І давай без зайвих церемоній красуню палити. І потім дівчині кати з Талібану змастили й груди. І після
  чого запали вогонь на її грудях. І стали дівчину капітально курити.
  І смажать войовницю моджахеди та груди їй та п'яти. А потім змастили дупу і піднесли смолоскип до сідниць. І стали дівчину капітально курити. А потім вогонь торкнувся її лона. Волоски, що покривають грот Венери, разом обвуглилися. Ось це дівчина - просто супер. І такі її тортури чекали.
  Афганські кати палили дівчисько і груди, і дупу, і лоно, і підошви босих ніжок. І смажили її капітально. Потім талібський кат взяв розпечений прут і недовго думаючи засунув дівчині в анальний отвір. І як вона заволає від дикого болю.
  Ось це було так їй боляче. І ці дівчата такі пустотливі та красиві. Але дівчину катували афганці тяжко. І такі гарні войовниці. І їх смажать войовницю капітально.
  І ось дівчину взяли її кати і стали лопати розпеченими щипцями її довгі витончені пальчики. І це так боляче. Кати ламали дівчині пальчики з мізинчика.
  І зламали у неї буквально все. А потім у комсомолки стали лопати та ребра. І заразом розпечені щипці вп'ялися в груди. І стало червоне від жару залізо крутити і червоні соски. І дівчині відірвали груди. І це так жорстоко було і боляче.
  Отакі тут були й тортури.
  Герда ведучи вогонь по моджахедам зауважила:
  - Слава комунізму!
  Шарлотта дуже агресивно відзначила з диявольською силою. І пропищала:
  - За Батьківщину!
  І босими пальчиками ніжок довбає по супротивнику.
  Ось це дівка. І така войовнича.
  Христина взяла і довбала по талібах босими пальчиками ніжок і пискнула:
  - Слава епосі російських богів!
  Магда також врізала афганцями використовуючи босі пальчики ніжок і проворкувала:
  - За нашу Батьківщину!
  І ось такі дівчата дуже класні.
  Герда стріляючи у супротивників із Афганістану видала:
  - За великий комунізм Німеччини.
  Ось це дівчата - це такі бойові красуні.
  Герда весело відповіла, строчачи по моджахедам:
  - Я є дівчина просто супер.
  І Шарлота агресивно відзначила, кулячи у противника:
  - Слава арійському комунізму!
  І використовуючи босі пальчики ніжок, проворкувала:
  - За велику Вітчизну!
  Крістіна теж упала по супротивнику з великою влучністю, зазначила:
  - За Росію та Німеччину в дружбі!
  Магда теж лупнула по моджахеда і пискнула:
  - Слався наша епоха!
  І знову напарницям підморгне.
  Ось тут такі дівчата.
  І Джейн Амстронг почала лупити по талібах з гармати.
  Дівчина була дуже вродлива.
  Джейн лупнула супротивнику за допомогою босих пальчиків ніжок і пискнула:
  - Слава Батьківщині!
  От і Гертруда як уріже відчайдушно по ворогах, і їх капітально накриє, і рознесе.
  І проворкує:
  - За Британію!
  І Маланья як довбає по ворогу і зробить йому харакірі, і перевірить:
  - За англійські перемоги!
  Моніка теж вліпить по ворогам за допомогою босих пальчиків ніжок і пискнула:
  - За радянські перемоги!
  І Тамара і Сульфія борються з талібами та вбивають бородатих воїнів, що наповзає хвилею.
  І ці дівчата співають:
  - Буде людям щастя,
  Щастя на віки...
  У російської влади -
  Сила велика!
  Тамара дала чергу і пальнула босими пальчиками ніжок і проворкувала:
  - За мою думку про комунізм!
  Сульфія теж по супротивнику довбає, масу талібів замочить і пискне:
  - Про Росію замовимо слово!
  І обидві дівчата як зареготають.
  Тамара дала чергу. Скосила масу афганців і перевіряла:
  - За найкращу силу Вітчизни!
  Сульфія теж по ворогу капітально вріже і проворкує:
  - За комунізм червоного кольору в СРСР!
  І підморгне сапфіровими очима.
  Ось це дівчата - просто найвищий клас та політ.
  А ось ще б'ються Аліса та Анжеліка.
  Блондинка та руда краля.
  Вони дівчата сильні та стріляють із снайперських гвинтівок.
  І при цьому співають собі:
  - Слава СРСР! Усім покажемо приклад!
  Аліса пальнула по ворогу зі снайперської гвинтівки. Вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок, та
  пропищала:
  - Слава моїй країні!
  Анжеліка теж як довбане по супротивнику, за допомогою босих пальчиків ніжок жбурне гранату і пропищить:
  - За Русь найбільшу.
  І своїми очима смарагдовими підморгне.
  Ось це дівчата - просто вищий пілот. І так афганців трощать. Ось вони бойові та найкрутіші та найрозумніші у світі.
  Аліса прочірікала, підморгуючи:
  - Слава часом КПРС!
  Анжеліка із цим охоче погодилася:
  - Героям СРСР - велика слава!
  І знову кинула босими пальчиками ніжок у ворога гранату вбивчої сили.
  Ось вона баба звичайної похибки у надзвичайній зовнішності.
  Аліса взяла і прочирікала:
  - В ім'я безсмертних ідей комунізму!
  І кинула босими пальчиками ніжок презент убивчої сили.
  Анжеліка теж взяла і лупнула по супротивнику.
  Зрізала його ніби наждаком і пискнула:
  - За Русь та російських Богів!
  Ось це були баби дуже бойові та круті.
  Аліса, стріляючи у ворога, взяла і босими пальчиками ніжок запустила в супротивника презент анігіляції.
  І це було дуже крутим ходом.
  Анжеліка теж довбала супротивника, буквально винищуючи його та демонструючи колосальну міць. І награючи вимовляла з посмішкою:
  - Це колосальний захід!
  І її босі пальчики запустили послання смерті та знищення!
  Ось це була дівка - просто гіперклас.
  Аліса взяла і ревла на все горло:
  - Я найсильніша і найкрутіша у всесвіті!
  Анжеліка голими підошвами запустила цілу бочку вибухівки і пискнула:
  - А я в мегавсесвіті!
  Ось це дівчата дуже красиві.
  Аліса відзначила, стріляючи у ворогів:
  - Віра у комунізм велика!
  І кидаючи босими пальчиками ніжок убивчі гранати.
  І Анжеліка стріляє по моджахедам і реве:
  - Наша віра дуже велика!
  І босими пальчиками ніжок метне руйнівною силою гранату.
  І войовниці взялися за супротивника і так цих талібів куролесили... І ні в казці сказати, ні пером описати.
  Аліса цілком логічно помітила, ведучи вогонь із снайперської гвинтівки та збиваючи талібський штурмовик.
  Аліса взяла і прочирікала:
  - Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  І засяє Сонце -
  Шлях осяявши комунізму!
  І знову дівчина босими пальчиками ніжок як візьме та запустить щось надзвичайно вбивче.
  Проти моджахедів борються і добровольці з Японії. Зокрема дівчата-ніндзя комуністичних переконань.
  Дівчина-ніндзя з синім волоссям рубала млином афганців і посікла їх.
  Потім кинула босими пальчиками ніжок горошинки руйнування і пискнули:
  - За комунізм у Японії!
  Дівчина-ніндзя з жовтим волоссям теж провела мечами прийом метелик. Зрубала масу моджахедів. І потім її босі ніжки
  взяли й жбурнули сили гранату.
  Після чого дівчина перевіряла:
  - Слава СРСР та Японії!
  Дівчина-ніндзя з червоним волоссям теж взяла і рубала афганських солдатів на розмах. І кинула босими пальчиками ніжок,
  щось вбивче на презент. І перевіряла:
  - Слава Росії та СРСР!
  Дівчина-ніндзя з білим волоссям, провела прийом бочка. І як врізала талібським солдатам, зрізаючи їм голови. Потім шпурнула
  босою точеною ніжкою вбивчу руйнацію і пискнула:
  - Слава Червоної армії!
  І всі чотири дівчата-ніндзя голими п'ятами підкинули горошинки руйнування і вибили цілих батальйон афганців з танками. Ось це дівча - просто ультра!
  Ось це краса - дівчата реально дуже круті.
  Олег Рибаченко теж рубає моджахедів мечами. І разом з ним дівчинка Маргарита.
  Ці безсмертні діти просто скажемо супер.
  І трощать ворогів безпосередньо. Оце скажемо там і діти!
  А потім хлопчик і дівчинка як засвистять. І ворони отримавши від дитячого свисту серцевий напад падають униз. І їхні дзьоби пробивають черепи талібам.
  Ось це діти - руйнівники всього і вся.
  Олег Рибаченко заспівав:
  - слався наш народ радянський,
  Слався партія моя...
  Наша спілка сердець всіх дитячих,
  Ми всі дружна сім'я!
  Маргарита Магнітна, круша супостатів енергійно видала:
  - Славитись наша космічна Русь!
  І дівчинка босими пальчиками ніжок як запустить у ворога щось зовсім забійне.
  Олег Рибаченко, рубаючи талібів проспівав:
  - Маргарита, вікно відчинене,
  Маргарита, ти ж не забула,
  Як це все було!
  Ось це хлопчик такий крутий і войовничий. Ось це є пацан-термінатор.
  Ось такі тут діти дуже круті та бойові.
  Треба відзначити, що дівчата дуже непрості.
  Аліса також веде вогонь по талібах. І співає собі під ніс:
  - Раз два три чотири п'ять! Вийшов зайчик погуляти!
  І дівчина знову пальнула з великою влучністю.
  Анжеліка дуже спритно стріляла. І робила потужні постріли з противника.
  А як червоним соском натисне і з базуки візьме і лупне.
  І войовниця так і стріляла по супротивнику дуже влучно.
  Анжеліка взяла і проворкувала:
  - Славитись наша комуністична партія!
  І знову як довбає з великою влучністю по противнику. І знову падає талібський літак.
  І Аліса теж вистрілила з дуже точно, і штурмовик ісламської імперії спалахнув.
  Ось такі дівчата.
  Анжеліка відзначила зі смішком:
  -СРСР чудова країна в якій усі народи дружна сім'я!
  Аліса знову пальнула, збиваючи відразу трьох моджахедів одним пострілом і відповіла:
  - За велику партію Росії!
  І дівчата дружно розреготалися. Вони загалом войовниці найрізноманітніші за поглядами.
  Але всі дівчата носять у серці ідею комунізму. І хочуть, щоби був реальний рай на планеті Земля. І це було б дуже красиво.
  Анжеліка відзначила, стріляючи по ворогах із великою точністю, та пробиваючи черепи.
  - Комунізм ніколи не складе крила і не вповзе в раковину!
  Аліса із цим погодилася:
  - Ніколи комунізм не складе крила! Наша ідеологія - це побудувати щастя на планеті земля!
  І обидві дівчата як закричать:
  - Слава Росії! Слава! Біжать дівки босики вперед.
  Дивізія баб босоногих... Вітає російський народ!
  І войовниці показують агресивне та сексуальне захоплення.
  Аліса перевірила, вискалив зубки і пискнувши:
  - За СРСР усі разом виступаємо!
  І войовниця знову лупнула по ворогах.
  Анжеліка теж стріляла у супротивника, і шипала йому голови. І проворкувала:
  - Слава Вітчизні нашій!
  І войовниця, була вкрай бойовою та рудою.
  А її волосся на вітрі, ця мідно-червона шевелюра майорить, мов пролетарський прапор.
  Ось це дівчини дуже гарна та сексуальна.
  І стільки моджахедів уже закопала...
  Працюють і ще дівчата.
  Ось Віола та Домініка по афганцям стріляють.
  Дівчата палять з базуки по танках та азіатській піхоті.
  Ось Віола пальнули, використовуючи червоний сосок для натискання на кнопку базуки, і випустивши реактивну ракету.
  І безліч афганців було розірвано.
  Віола знову заспівала:
  - Вірю у комунізм великий!
  І Домініка теж по моджахеда курить конкретно. І їх величезними масами вибиває.
  При цьому дівчата та босими пальчиками ніжок гранати метне.
  І червоним соском на кнопку базуки натисне ворогів кардинально винищуючи.
  Ось це дівчата, такі красуні. А як вони виглядають чудово, коли в одних лише трусиках борються. І войовниці найвищого класу.
  Віола зазначила, знову пальнув по ворогові за допомогою полуничного соска:
  - Люблю я воювати! Адже це здорово!
  Домініка хихікнула і відзначила:
  - А з чоловіками що погано?
  Віола розсміялася і відповіді, кинувши в супротивника босими пальчиками ніжок гранату і пискнула:
  - Звичайно нормально! А деякими просто чарівність!
  Ось такі тут дуже навіть бойові та гарні дівчата.
  Домініка зазначила:
  - Довго ж йтиме ця війна?
  Віола знову пальнула по моджахедам використовуючи малиновий сосок і пискнула:
  - Я гадаю, що довго!
  Домініка взяла і заспівала:
  - Вирує у всесвіті війна,
  Крушити вбивати без причин...
  Зірвався з ланцюга Сатана -
  І загибель прийшла разом із ним!
  
  І хто зупинить потік,
  Кривавих розлючених рік.
  Промінь лазера всадить у скроню,
  І в спалаху зникла людина!
  Віола доповнила, кидаючи босими пальчиками ніжок гранату:
  І таке свавілля
  Заповнив собою світобудову...
  Людства сумна доля -
  Терпіти біль, страждання!
  Ось це дівчата, такі класні співачки.
  І Олег Рибаченко рубає афганців мечами.
  Хлопчик кидає босими пальчиками ніжок убивчої сили презенти смерті та співає.
  Син же землі у відповідь скаже ні
  Я рабом ніколи не залишусь...
  Вірю буде свободи світанок,
  Зцілить вітер свіжу рану!
  
  За Вітчизну священну в лайку,
  Сам Великий Сварог закликає...
  Піднімися витязь доблесний рано,
  Темрява піде розквітнуть троянди травня!
  Ось такий це хлопчик герой...
  А дівчинка Маргарита, ламаючи мечами моджахедів і жбурляючи босими пальчиками ніжок гранати додає:
  А пульсація серця та вен,
  Сльози наших дітей, матерів...
  Кажуть, ми хочемо змін,
  Скинути ярмо жорстоких ланцюгів!
  І діти знову як засвистять. І вороні візьмуть і непритомніють, втративши свідомість. І буквально таранять черепи багатьом сотням моджахедів.
  
  ОЛЕКСІНДР АЛЕХІН ДАРИТЬ ШАНС ЛЮДИНІ
  Альохін не помер, випадково подавившись біфштексом у Португалії, а все-таки зіграв матч на першість світу з шахів у Михайлом Мойсейовичем Ботвінником.
  Матч проходив у Лондоні із тридцяти партій. Фаворитом вважався Михайло Ботвинник, який дуже успішно виступав у багатьох турнірах, і мав серію з кількох виграних шахових турнірів. Крім того, Олександру Альохіну вже було п'ятдесят чотири роки, і вважалося, що його час уже минув.
  Ботвинник майже на двадцять років молодший і у чудовій спортивній формі.
  Але Альохін провів непогану дебютну підготовку, і поводився у формі.
  Вже в першій партії він застосував дебютну новинку і завдав Ботвиннику поразки.
  Втім, були заготівлі й Михайла Моісеївича. Спочатку досвідченіший у матчах Альохін повів із різницею у два очки. Ішов обмін ударами. Потім до двадцятої партії Ботвінник зрівняв рахунок. Але в двадцять другий Альохін застосував посилення і зумів виграти. Після чого Ботвинник втратив рівновагу і почав ризикувати. І програв ще чотири партії із п'яти.
  Альохін сенсаційно виграв матч, у Ботвинника, та ще й з розгромним рахунком.
  І це показало, що Олександр Альохін ще великий, і з роками не втратив грізної сили.
  І чемпіон світу став знову грати у турнірах.
  Через два роки Альохін розгромив ще й Кереса. Котрий багато різних турнірів виграв.
  А потім, оскільки у ФІДЕ все ще не взяло розіграш корони під контроль, переміг і Решевського.
  Таким чином Альохін став семиразовим чемпіоном світу.
  А 1952 року Альохін зіграв унічию з Бронштейном. Цей матч був дуже напруженим і бойовим. І Альохін насилу, вигравши останню партію, звів матч внічию.
  А 1957 року Альохін офіційно завершив шахову кар'єру. Будучи вже віковим шахістом, чемпіон, він раз у раз відкладав матчі на першість світу, і зрештою пішов так і залишившись непереможеним, і утримуючи шахову корону - двадцять вісім років.
  Побивши цим рекорд Ласкера.
  Звання чемпіона світу було розіграно на турнірі у 1958 році. І новим чемпіоном світу став Михайло Таль у двадцять роки. І це виявилося своєрідною сенсацією.
  На відміну від реальної історії, зірка Михайла Таля на шаховому престолі горіла довго.
  Михайло Таль виграв і Смислова, і Геллера, і Петросяна. Далі здолав і Спаського. І Боббі Фішера, і Анатолія Карпова та Корчного. І навіть Михайло Таль переміг Гаррі Каспарова в першому матчі 1986 року.
  Тільки 1989 року Гаррі Каспаров нарешті здолав Таля. Михайло Таль побив рекорд чемпіонства Альохіна. І пробув шаховим королем тридцять один рік!
  Далі вже була епоха Гаррі Каспарова. Точніше ери Гаррі Каспарова не було.
  Він лише один раз захистив своє звання чемпіона світу від Шорта та пішов у політику.
  А 1995 року новим чемпіоном світу стала Віші Ананд. І це індуст-геній теж цілу епоху царював у шахах. Йому не вдалося побити рекорд Таля в тривалості чемпіонства на рік, але він його обійшов за кількістю виграних матчів.
  Віші Ананд навіть Карлесона у 2013 році переміг. Так він був упевнений у своїх силах.
  І тільки в 2015 році піковий Карлесон зумів все-таки взяти вгору до цього двадцять років домінуючим Віші Анандом.
  Карлесон відкрив свою епоху.
  А в політиці були також зміни. Гарі Каспаров брав участь у політиці. Створив свою партію, вибрався до парламенту. І це вплинуло на перебіг історії. На виборах до Держдуми 1995 року, партія Гаррі Каспаров - "Росія молода", подолала п'ятивідсотковий бар'єр.
  Гаррі Каспаров хотів би йти і до президентів Росії, ще був надто юним. Але Єльцина, ясна річ, підтримав морально. Але до певного часу, звичайно. Коли у травні 1999 року йшло голосування щодо імпічменту Єльцина, то франція Гаррі Каспарова одноголосно видала за повалення диктатора.
  Понад дві третини Держдуми проголосувало за імпічмент Єльцину. І це очевидно змінило хід історії. Рада Федерацій теж підтримала більшістю голосів імпічмент. А виконувачем обов'язків президента став Максим Примаков. Хоча його відправили у відставку, але конституційний суд її анулював - мотивуючи це тим, що Єльцин у момент підписання указу був неадекватним.
  Таким чином у Росії змінилася влада. На дострокових виборах президента восени 1999 року переміг Максим Прімаков. А прем'єром став міський голова Москви Лужков.
  Війни із Чечнею вдалося уникнути. Але розпочалася громадянська війна у самій Чечні. З одного боку, Масхадов - законний президент. З іншого боку Басаєв і Радуєв і ваххабіти.
  Росія підтримала Масхадова зброєю та грошима. Зрештою Масхадов і переміг.
  Після чого Чечня провела референдум та повернулася до складу Росії.
  Максим Примаков був при владі два терміни по вісім років і передав у 2007 році владу Юрію Лужкову. Який правил також два терміни, до 2015 року. Коли вже колишній мер Москви вважав себе надто старим, і новим президентом став голова КПРФ Геннадій Зюганов.
  А ось цей цар незважаючи на солідний вік, дуже любив владу.
  І взяв і обнулив собі терміни. Але у 2022 році почалася війна із вторгнення талібів до Таджикистану. І це була нова битва.
  Проте застосувавши адміністративний ресурс і сфальшувавши вибори, Зюганов проліз і на третій термін.
  Гаррі Каспаров та Олексій Навальний підняли проти комуністів велику хвилю хвилювань.
  Пройшли дуже масові акції протесту. Були зіткнення народу з поліцією, застосовувалися гранатомети, сльозогінний газ, кийки та гумові кулі. Зрештою, справа навіть дійшла до стрілянини. І серії масових убивств.
  У 2025 році нарешті спалахнув масштабний майдан, і Геннадій Зюганов був повалений.
  Новим президентом Росії став Гаррі Каспаров та прем'єром Олексій Навальний. Так відкрилася нова епоха у світовій політиці.
  Володимир Путін так і залишився маловідомим та тихим чиновником в адміністрації Єльцина. Йому єдине, що поставили в заслугу:
  Не дав Єльцину здійснити військовий переворот після імпічменту. Правда і сам Єльцин після п'яти інфарктів битися за владу вже не хотів.
  Гаррі Каспаров у ролі президента Росії пообіцяв перегнати США та вивів російські війська з Афганістану.
  Почалася нова ера у політиці, після того, як чверть століття правили квазікомуністи.
  
  
  НОВІ ШАНСИ ХОРОБИХ САМУРАЇВ
  Битва під Мідвей мала за ідеєю у будь-якому випадку бути виграною Японією. Але не факт, що самураї відкриють у цьому варіанті другий фронт. А так все могло проходити трохи по-іншому. Допустимо, Сталінград пройшов як у реальній історії. І нічого особливого не змінилося. Операцію "Смолоскип" англійці провели і без американських військ. Роммель розбитий. Щоправда, висадка в Марокко не здійснилася. Німцям, перекинувши певні сили з Європи, вдалося призупинити англійський наступ. Монтгомері, натрапивши на впертий опір, зупинився. Німці деякий час тримали оборону. Згодом стали перекидати додаткові сили до Африки. Роммель завдав контрудару, трохи потіснив англійців, але Монтгомері відступив на оборонний рубіж у Лівії. Фронт стабілізувався. У липні сорок третього року гітлерівці спробували прорвати радянську оборону на Курській дузі. Оскільки японці захопили Гавайські острови, американці майже припинили авіанальоти на німецькі міста та заводи. Це дозволило німцям випустити трохи більше танків, особливо "Тигрів" та "Пантер". На курскій дузі брало участь на чотириста машин більше, а також більші сили авіації. Крім того, Гітлер перекинув ще додатково шість піхотних дивізій із Франції та зняв частину гармат з Атлантичного валу. Це посилило німецьке угруповання. Наступ почався приблизно, як і в реальній історії, але оскільки фашисти були дещо сильнішими, то й успіхів досягли великих. Проте зімкнути обручку навколо радянського угруповання не вдалося. Хоча сам наступ фриців тривало двадцять днів і закінчилося лише 25 липня. Потім у контрнаступ перейшли радянські частини. І бої розтягнулися вже довше. Німці в Африці стояли у обороні. Їм не довелося витрачати сили на Італію, а на фронт надходило більше техніки, так бомбардування без американців набагато слабше. Японія продовжувала перемагати. Так американське командування припускалося нових і нових помилок, і надто поспішали відвоювати Перу-Харбор. Це призвело до того, що взяла гору думка - не потрібна Америці Європа. На подяку за це, німецькі підводні човни практичні припинили напад на американські кораблі. Червона армія, тому лише до кінця вересня взяла Орел і Білгород, зазнавши величезних втрат. І тимчасово зупинила просування. Втім, поки що причин для паніки не було. Наставала дощова осінь, а за нею й зима. А там мають прийти нові перемоги Червоної армії. Розуміючи, що Гітлер запропонував Сталіну перемир'я. Мовляв, давай перепочинемо!
  Скільки наших хлопців полегло під час останньої битви? Три місяці рубалися СРСР та Третій Рейх. Втрат у Червоної армії було більше, ніж у реальній історії, а Вермахта не менше. Обидві сторони знекровилися. Але гітлерівці збільшували випуск техніки, змогли дещо відновитись. Слід зазначити, у танках пропорція втрат, склалася на користь фашистів, і оскільки їх випуск виявився вищим, ніж у реальній історії німці свою шкоду заповнювали. В оборонних боях "Пантера" показала себе добрим танком. Її довгоствольна і скорострільна гармата з чудовою для свого часу оптикою справлялася і винищуванням радянських танків. Крім того, тридцятьчетвірки не пробивали в лоб "Пантери", "Тигри", "Фердинанди", а важких танків ще занадто мало, щоб вплинути на перебіг боїв. Сталін відхилив перемир'я із Німеччиною. Радянські війська відновили до кінця жовтня наступ на Харків та Смоленськ. Німці чинили опір дуже завзято. Вони мали сильну оборону, особливо в центрі, і загалом очікували на просування радянських частин саме в цих напрямках. Як не дивно, але порівняно з реальною історією більше, кількість техніки, особливо літаків і танків, дозволяла німцям значно ефективніше чинити опір. Крім того, маючи більше резервів, фашисти діяли спокійніше, не металися при радянському наступі, по фронтах, а водили резерви послідовніше і спиралися на більш досконалу і глибокоешелоновану оборону. Пара десятків зайвих дивізій, зекономлених через відсутність італійського фронту, а Африці і Монтгомері не поспішав, і німці не рипалися. Інтенсивність війни із Британією різко впала. Про сепаратний світ поки що не йшлося, але явно Черчілль пригальмував бомбардування, мабуть роблячи розрахунок, на те щоб СРСР і Третій Рейх максимально вимотали один одного. Випуск озброєнь у Німеччини та сателітів виявився вищим, ніж у реальній історії майже на третину. Це дозволяло латати дірки, і спираючись на щільну оборону відносно успішно чинити опір. Ситуацію посилювало і те, що радянське командування вело наступ, де на фриці їх уже чекали, і встигли осісти в обороні. Саме просування внаслідок цього було вкрай повільним і коштувало великих втрат. Війна чимось стала нагадувати першу світову, коли оборона виявлялася сильнішою за напад, сторона, що наставала, втрачала більше, і лінія фронту ставала внаслідок цього малорухливою. Радянські війська просувалися в середньому один-два кілометри на день, дозволяючи німцям закріплюватися, але на нових позиціях, і тримати оборону. Вийти на оперативний простір не вдалося. Харків, щоправда, на початку грудня після запеклих міських боїв було взято. Німці нарощували випуск авіації. Фокке-Вульф та МЕ-309 успішно протистояли слабшим у озброєнні радянським винищувачам. Особливо небезпечний був МЕ-309 з сімома вогневими точками, і високою швидкістю. І Фокке-Вульф із бронею, і гарним захистом - живуча машина із шістьма авіагарматами. Наявність машин із таким озброєнням, звичайно, призвела до того, що фашисти отримали перевагу у повітрі. Найгіршу маневреність компенсувала висока швидкість під час пікірування, що дозволяє піти при заході в хвіст, а потужне озброєння дозволяло збивати літак з першого заходу. Крім того, німці розробляли особливу тактику для бою з радянськими машинами, щоб використовувати потужніше озброєння та швидкісні німецькі літаки. Дуже добре показав себе і новий бомбардувальник Ю-288. Ця машина і швидкісна, і несла велике бомбове навантаження.
  Фокке-Вульф показав себе сильним фронтовим бомбардувальником, що перевершує ПЕ-2 за всіма статтями. Радянські війська до кінця грудня видихнулися і змушені були через величезні втрати зупинитися. Поки що німці ще утримували Смоленськ, і частину лівобережної України. І що найважливіше - родовища бокситів та легуючих елементів. Втрати радянських військ виявилися в танках настільки відчутними, що Майнштейн зробив контрудар і зміг навіть відбити Харків і утворити котел для радянських військ. Але в січні-лютому радянські війська завдали контрударів і змогли знову відбити багатостраждальний Харків. Але до березня Червона армія вимоталася і була змушена призупинити наступ. Настала пауза... Надто багато втрат зазнали обидві сторони. Крім того, Сталін хотів поповнити свою армію сильнішими і досконалішими танками Т-34-85 та ІС-2. Щоправда і німці поповнилися більш досконалими та потужними "Пантерою"-2 та "Тигром"-2. Сталін розраховував також більш досконалі ЛА-7 і ЯК-3. Але німці у відповідь запустили новітню модифікацію ТА-152 замість Фокке-Вульф, що особливо неприємно реактивний МЕ-262. Останній літак за швидкістю, бронювання та озброєння у відсутності собі рівних. Щоправда коштував дорожче, і був більш трудомістким у виробництві. Зате німці створили і НЕ-162 дешевий, маневрений, порівняно простий у виробництві і теж реактивний. Сталін поки що не вигравав у технічному змаганні. Британія вела війну надто пасивно. США поки що не могли перехопити ініціативу у японців. 25 червня, нагромадивши сили, Червона армія перейшла в наступ у центрі. Спочатку радянські війська змогли вклинитися в оборону, але потім втягнулися у бої за Смоленськ. Типова помилка червоного генералітету брати міста до певної дати. А спробуй, візьми добре укріплене місто, з потужним гарнізоном та обороною. Наступ радянських військ загруз, коли німці перекинули додаткові сили і стали контратакувати. Бої знову як у першу світову стали позиційними та дуже в'язкими. Гітлер виявляв невластиву собі обережність. Можливо, він розраховував на чудо-зброю та новітні технічні розробки і тому не поспішав. Ймовірно, ще відігравало роль прагнення зберегти арійську кров, якою й так німці втратили дуже багато. Та й обороні танки гітлерівців значно ефективніші, особливо "Тигр"-2, що часто ламається.
  Бої в центрі затяглися до осені. Сталін виявив упертість, бажаючи розвинути успіх. Але в цьому випадку знайшла коса на камінь. Втрати радянських військ виявилися величезними. Німці, будучи оборонною стороною, втратили трохи менше. Гарним танком показала себе "Пантера"-2. Ця машина досить добре захищена в лоб і мала чудову бронебійну гармату, і при цьому гідні ходові якості. Вона помітно перевершувала Т-34-85 у силі зброї, лобової захисту, і поступалася у швидкості і маневреності. Навіть для ІС-2 німецька машина є небезпечним противником, що вражає на значній дистанції. Королівський тигр через часті поломки, рівної зброї, лише незначної переваги в захисті, виявився не на найкращому рахунку. Більш важка модифікація "Пантери"-2 зрівнялася з "Тигром"-2 у захисті та перевершила у ходових якостях. Незабаром німці уніфікували виробництва майже виключно на "Пантеру"-2 вагою п'ятдесят одну тонну з двигуном 900 кінських сил. Цей танк більш-менш влаштовував військових. Червона армія не здобула перемоги і зупинила просування. Настала зима. З'явилися у німців танки серії "Е" та нові реактивні літаки. Ішов обмін ударами. Британія залишалася пасивною, США дещо проти Японії вже почалося. Сталін, бачачи, що доки СРСР грає роль гарматного м'яса, взяв та й сам запропонував Гітлеру перемир'я. Мовляв, хай, фашисти повернуть на Захід, і капіталісти воюють. Розрахунок вождя був підступний і простий. Гітлер висловив згоду з таким поворотом. І ось уже у лютому сорок п'ятого року німецькі війська перейшли у наступ у Лівії. І досягли там успіхів. У боях з'ясувалося, що німецькі танки перевершують англійські, а реактивна авіація взагалі поза конкуренцією. США поки що не влазила в битву. У боях основну роль грала і "Пантера"-2 та "Е"-100, а також модифікація "Тигра"-2 з маленькою вежею, і більш товстою бронею з потужним двигуном. Англійський "Черчілль" непоганий у бронюванні, але слабенький озброєнням. "Кромвель" і не тягне. А "Челленджер", єдиний танк, що стоїть, не в масовій серії. Але найголовніше це якість військ. Німці, пройшовши випробування вогнем і залізом на східному фронті, куди більш боєздатні, ніж англійські війська. Тим паче колоніальні дивізії. І перейшли німецькі частини у наступ. Вже у березні був захоплений Єгипет. А потім німці увійшли на Близький Схід, захопили Ірак, Кувейт, а потім і Саудівську Аравію. Гітлер не проти був би, і піти на Індію через Іран, але Сталін, чиї війська все ще знаходилися в Ірані не дав згоди. Німці перейшли в наступ, просуваючись Суданом. І далі на Ефіопію та Сомалі. А звідти до екватора. У наступі брало участь близько сімдесяти дивізій Вермахту. А Британії не було таких сил, щоби протиставити Третьому Рейху. Німці захопили і Гібралтар. Штурм виявився швидкоплинним, і майже блискавичним. У наступі взяли участь і реактивні штурмовики, а також гелікоптери. Африка була під загрозою повної втрати Британією. Але Сталін не такий простий.
  Вихід Британії з війни надто небезпечний для СРСР. І Червона армія у червні 1945 року перейшла у наступ. Ослаблені німецькі війська Сході не витримали і піддалися тиску. Гітлерівці, не витримавши, покотилися на захід. Червона армія змогла звільнити Смоленськ, Київ і увійшла до Білорусії. Перекинувши додаткові сили, з Африки, німці насилу змогли призупинити наступ радянських військ. У боях взяли участь нові німецькі танк серії Е-50, які мали собі рівних. Крім того, фашисти завдали відволікаючого удару з боку Туреччини. Та й сама Туреччина під тиском Німеччини напала на Радянський Союз. Таким чином ситуація знову ускладнилася. Проблема була і в тому, що Т-54 ще не пішов у серію, а Т-34-85 вже застарів на тлі серії "Е" і навіть "Пантери"-2. Взимку радянські війська ще завдавали ударів, але досягти істотних успіхів не змогли. Крім того, в боях стали брати участь і дисколети... Єдине, що стало кращим, це успіхи американців проти Японії. Нарешті вдалося американцям відбити Перу-Харбор, і ініціатива в Тихому океані стала переходити на бік Америки. Але, на жаль, допомога США могла й запізнитися. Навесні сорок шостого року, німці, використовуючи перевагу танків Е над тридцятьчетвірками, перейшли в наступ. Радянські війська, загартовані боями, чинили опір дуже завзято. Червона армія була героїчною і дуже насичена артилерією. Особливо 100-міліметровими протитанковими гарматами. І окопалася. Німцям вдалося взяти назад Київ і відтіснити Червону армію за Дніпро. Але саме на цій водній перешкоді радянські війська і збудували непробивну оборону. Німці воювали все літо та осінь, але не змогли зламати радянські війська. Лише їм удалося знову заблокувати Ленінград. Але саме місто фашисти не взяли. Зима пройшла в обміні ударами. Американці повільно просувалися Тихим океаном, і поки не застосовували ядерну зброю. Навесні німці знову намагалися наступати. Вони використовували танки серії "Е", новітні машини вагою сімдесят тонн. СРСР випустив ІС-7, здатні протистояти мастодонтам. Почали з'являтися середні танки Т-54. Активізувалась і Британія, розпочавши наступ в Екваторіальній Африці. Тут допомогли і сухопутні американські частини. Для війни в Тихому океані американцям не потрібно багато військ та танків. Тож стали видавлювати фашистів із Африки. Тепер союзники розуміли, що відсидітися не вдасться, і що слід давити та пресувати ворога. Влітку та восени США та Британія змогли відвоювати значну частину Африки, і навіть вибили німців із Сомалі та Ефіопії. Німці не змогли розвинути наступ на Москву, загрузли у позиційних боях. Взимку Сталін завдав удару по Туреччині. Червона армія розбила османські війська і захопила Карс, Ерзерум і Танрог. Німці змушені були перекинути значні сили, щоб урятувати союзника. Але Червона армія, зненацька вдаривши під Ленінградом, здобула там велику перемогу. Настав 1948 рік... Навесні німці знову намагалися наступати. Їм вдалося створити оригінальний пірамідальний танк, який не пробивається з усіх ракурсів стрілянини. І з цією машиною пов'язувалися великі надії. Просування розпочалося у травні. Через два місяці наполегливих боїв фашисти підійшли до Смоленська. Пірамідальні танки виявили свою бойову ефективність, але часто підривалися на мінах. Німці не змогли взяти місто та оточили його. Але в Африці союзники досягли великих успіхів, вибивши німців з Єгипту. Японія теж зазнала поразки, втративши безліч островів та Філіппіни. Восени німці просунулися ще на сході, центром, знову підійшовши до Ленінграда. Німецька авіація все ще була сильнішою за радянську, особливо як. Але наприкінці 1948 року на фронт став надходити МІГ-15. Радянська реактивна машина поступалася німецькою у швидкості та озброєнні, але була більш маневреною. Поліпшили свої показники та американці.
  Взимку 1949 радянські війська відтіснили німців від Ленінграда і відкинули до Смоленська. А американці разом із англійцями вибили фашистів із Африки. Весною сорок дев'ятого року з війни вийшла і Туреччина. Третій Рейх втратив контроль над Близьким сходом. Становище гітлерівців погіршилося. Вони не ризикнули наступати на сході, а перейшли до щільного захисту. Радянські війська, використовуючи танки Т-54 та ІС-7, намагалися пробити оборону Вермахту. Але гітлерівці міцно тримали блок. Спроба союзників висадитись в Іспанії теж закінчилася невдачею. Дещо краще пройшла операція в Сицилії, де за допомогою місцевої мафії вдалося досягти успіхів. Пішов уже одинадцятий рік від початку Другої світової війни. Усі країни гранично виснажилися і вкрай втомилися. Світова економіка була перенапружена. І всім хотілося скоріше закінчити сварку. Особливо сильно виснаженим німцям та російським. Сталін запропонував Гітлеру мир на умовах нульового варіанта: повернення до колишніх кордонів та обмін полонених - усіх на всіх! Але фюрер погоджувався лише на перемир'я, не бажаючи віддавати захоплену територію. Крім того, у Німеччині вже закінчувалися роботи над створенням атомної бомби і вже були міжконтинентальні ракети. США думали над застосуванням атомної бомби. Але поки що побоювалися гадати в Європі. І скинули її у грудні 1949 року на Японію. Наслідки руйнування виявилися моторошними. І подібний натяк у Німеччині зрозуміли. Фюрер звернувся до нації та запропонував розглянути питання про гідний світ. Але потім передумав... Настав новий 1950 рік. Радянські війська розпочали новий наступ на фронті. Оборона німцем піддавалася дуже туго. А союзники просувалися Італією, де стався військовий переворот, і змістили Муссоліні. Але пірамідальні німецькі танки перевершували "Патони" і "Челленджери". Особливо пасував американський "Патон", який не міг пробити броню німецького танка навіть впритул. І союзники стали стікати кров'ю. Та й невразливі німецькі дисколети завдавали величезної шкоди США та Британії. Поки що німецька авіація зберігала якісну перевагу над союзниками. Літня спроба висадки у Нормандії завершувалася провалом. Щоправда, наприкінці серпня після ядерних бомбардувань капітулювала Японія. Захід розв'язав собі руки. Але США не наважувалися застосувати ядерну зброю, тому їх могли накрити міжконтинентальні балістичні ракети Третього Рейху. Червона армія підійшла до Дніпра, але теж була зупинена. Сили обох сторін виснажені гранично... І ось нарешті 25 листопада 1950 року Трумен запропонував Гітлеру мир, за умов паритету. Тобто Європа залишається за Третім Рейхом, за винятком Сицилії та того, що залишилося від Італії. Сталін йде компромісний варіант: кордони СРСР 1939 року. Тобто німці відходять трохи назад, поступаючись територією, але отримують деякі придбання. Франція, Бельгія, Голландія та інші дивні залишаються під контролем Німеччини, але отримують певну автономію. Тобто утворюється щось на зразок Євросоюзу. У Третьому Рейху припиняється геноцид євреїв та циган, хоча можуть і зберегтися деякі законодавчі обмеження їхніх прав. Відновлюються у повному обсязі торговельні відносини. Країни зобов'язуються поважати чужий суверенітет. Репарацій на кого не накладається. Полонених змінюють усіх на всіх. Сталін і Гітлер настільки втомилися, що прийняли таку пропозицію. США виграли більше за інших, так встигли включити у сферу свого впливу Китай та Азію. А Британія разом із Америкою взяла Африку. Німеччина сильно виснажила людські ресурси. У ній фюрер офіційно запровадив багатоженство. СРСР залишився без територіальних придбань, отриманих у тридцять дев'ятому, сороковому році. І дуже виявився виснажений.
  
  
  ПЛОТОЯДНА ПАНТЕРА НОМЕР ДВА
  АННОТАЦІЯ
  Гарні дівчата-войовниці змогли зробити з "Пантери" - шедевр танкобудування. І тепер німці капітально підібгали Червону армію.
  . РОЗДІЛ Љ1
  У вересні 1943 року до серії надійшла досконаліша "Пантера"-2. Ця машина мала товщину броні та озброєння як у "Тигра"-2, але важила лише сорок тонн. Внаслідок цього контрудар Майнштейна виграв у силі і німці змогли скинути Червону армію за Дніпро.
  Війна затяглася... Взимку фриці встояли по лінії фронту і втримали блокаду Ленінграда. А навесні вибили союзників із Італії. У червні 1944 року спроба наступу та висадки десанту в Нормандії теж зазнала краху. Одними полоненими союзники втратили понад сімсот тисяч солдатів та офіцерів.
  У центрі Червона Армія провала наступати двадцять другого червня 1944 року.
  Бої були жорстокі. У бою взяли участь і дівчата.
  "Пантера"-2 була майже непробивна в лоб, чудовою гарматою, і при цьому досить спритна, особливо з новим двигуном дев'ятсот кінських сил.
  Герда боролася в одному бікіні і використовувала босі пальчики ніжок.
  Дівчина, натиснувши голою п'ятою на кнопку, проворкувала:
  - Буду я наймогутнішою!
  Потім пальнула натиснувши на кнопку пресом і Шарлотта.
  Войовниця пискнула:
  - Вищий пілотаж танка!
  Христина пальнула, натиснувши кнопку мовою і буркнула:
  - За чоловіків гарних!
  Магда також лупнула, вражаючи ворога, за допомогою босих пальчиків ніжок і пискнула:
  - І за ще гарніших жінок!
  І дівчата стріляючи з гармати і вражаючи тридцятьчетвірки, заспівали:
  - Бережіть жінок, Бережіть жінок,
  Жінок бережіться!
  Чоловіки на гроші, скоріше коліться!
  Ось це дівчина які вражають своїм темпераментністю та влучністю.
  Крім цього ще є й деякі інші нюанси. Зокрема замість ФАУ цих найефективніших ракет - німці зробили ставку на найновіший та найефективніший багатоцільовий літак ТА-152. Ця машина мала високу швидкість, хорошу маневреність і сильне озброєння з бронюванням.
  Вона могла бути і винищувачем, і штурмовиком і фронтовим бомбардувальником. Його швидкість була 760 кілометрів на годину, і шість авіагармат. Найпотужніший в озброєнні одномісний винищувач і дуже спритний гвинтовий. Для штурмовика та фронтового бомбардувальника його показники просто супер. І ось дуже ефективна виявилася машинка і на ній льотчиці круті: Альбіна та Альвіна. І вони красуні-блондинки просто супер.
  Альбіна довбала зі свого літака за допомогою босих пальчиків ніжок і прочирикала:
  - Я крутіший за всіх!
  І радянський Як падає, залишаючи хвіст, що димить.
  Вистрілила за допомогою босих пальчиків та Альвіна. Збила радянську машину і прочирикала:
  - За Батьківщину слонів!
  І обидві дівчата як розсміяються. Трохи оголять груди. Оголять свої красиві як перестигла полуниця цицьки.
  Альбіна пальнула за допомогою червоного соска грудей, і пробила дах танка, після чого пропищала:
  - Адже від тайги до британських морів!
  Альвіна теж лупану по радянському танку за допомогою рубінового соска грудей і прочирікала:
  - Дівчина боса найсильніша!
  Саме тому й не вдається пробити оборону. І союзники були биті. Виробляти реактивну авіацію не вигідно. Вона і дорожча, і більше жере пального, і потребує спеціальної підготовки льотчиків та нової інфраструктури.
  Так що краще зробити ставку на досконаліші гвинтові машини. А ТА-152 дуже вдала конструкція. А льотчиці - це взагалі - дівчата гіпер!
  Німці змогли відобразити радянський наступ у центрі і навіть самі прорвалися до Смоленська.
  Бої показали - "Пантера"-2 машина, яка практично не має собі рівних. І з нею не впоратися. А восени з'явився Тигр-3. Нова машина при вазі сімдесят тонн, мала лобову броню в 250-міліметрів і 170-міліметрів бортів під нахилами. І двигун у 1200 кінських сил.
  І "Тигр"-3 для радянських машин просто вбивчий. Його гармата у 105-міліметрів у 100 ЕЛ довжина ствола зносить радянські машини з п'яти кілометрів.
  Такий танк, зрозуміло, не по зубах радянським гарматам. Навіть на ІС-2.
  Ось уже німці оточили Смоленськ і виникла загроза Москві.
  Настала зима та сніги... Ленінград усе ще в блокаді. Німці в обороні і збирають сили. І готують нову зброю.
  Зокрема, дисколети. Які можуть дати тотальне панування у повітрі.
  Німці взимку розпочали наступ в Африці. Вони взяли Гібралтар і стали наступати на Марокко. Франко пропустив німецькі війська після ультиматуму фюрера.
  Гітлер розраховував взяти чорний континент та його ресурси. У січні Червона армія намагалася наступати у центрі. Але фриці були готові до цього. І зіткнулися з наполегливою протидією радянські війська. Причому ворог мав уже й штурмову гвинтівку кращу, ніж у росіян.
  У квітні вже німці наступали, причому вдаривши у південному напрямку.
  Їм вдалося Червону армію застати зненацька. І використовуючи нові танки та сильнішу авіацію.
  Втім, у боях брали участь і реактивні бомбардувальники "Арадо". Вони ефективні та стрімкі. І в них і потрапити із зенітки важко, а винищувачі не можуть наздогнати.
  Підсікаючий удар німців допоміг відбити Донбас і зайняти лівобережну Україну. Гітлерівці навіть з ходу дійшли до Дону. Але там їх таки зупинили.
  Пішов наступ і на Крим. Сталін був у паніці. Союзники пасивно поводилися.
  Та й Японія чинила опір більш завзято і ефективно. І американці не могли проти Третього рейху виділити додаткові сили.
  Німці застосували восени сорок п'ятого року ще грізнішу зброю - дисколети. Ці літаючі тарілки завдяки ламінарному струменю були практично невразливі для стрілецької зброї. І могли збивати літаки своїм корпусом, а самі не зазнавали втрат.
  Проти дисколетів не встояти у повітрі.
  Ось Гринета та Єва летять на тарілці. Дівчата дуже красиві дівчата в бікіні, і блондинки зі стрункими таліями.
  Грінета натиснула на кнопки джойстика за допомогою босих пальчиків ніжок.
  І її дисколет ламінарним струменем збив одразу ж дюжину радянських літаків і пискнула:
  - За наші технології!
  Єва також довбанула використовуючи босі пальчики ніжок і знову випустила вбивчий струмінь, всіх пресуючи та скелячи зубки, видала:
  - За найвищі технології в аеродинаміці!
  І дівчата підморгнули один одному.
  Ось це бойове хрещення.
  Ну ось у стратегії противник у цьому випадку Третій Рейх застосував деякі ноу-хау. І його війська вже підходили до Москви, щоправда, вперлися в Можайську лінію оборони.
  У фриців з'явилися вже й безхвісні бомбардувальники із реактивними двигунами. І фашисти агресивно скидали бомби у величезних кількостях. Лише настання зими зупинило просування фриців.
  Сталін, щоб виграти час, запропонував Гітлеру перемир'я на три роки.
  Фюрер погодився, але за умови повернення до Німеччини всіх військовополонених та виплат репарацій нафтою, золотом та іншою сировиною.
  Сталін був змушений погодитись. А Гітлер вирішив допомогти Японії. І повернув свої орди на Захід.
  Насамперед німецькі війська наступали в Африці. 1946 пройшов під тріумфами нових перемог Третього Рейху. Спочатку було окуповано Чорний континент.
  Тут головна проблема не війська супротивника, а великі відстані, розтягнутість комунікацій, відсутність доріг. І це справді колосальна проблема. Але німці її вирішували.
  Вони з'явилася легка самохідка Е-25. При вазі двадцять сім тонн вона мала гармату 88-міліметрів 71 ЕЛ, і лобову броню в 120-міліметрів за нахилами, і 82-міліметри з нахилами по бортах, і двигун при цьому дев'ятсот кінських сил. Така ось була агресивна самохідка.
  І разом з тим її ходові якості чудові. І швидкість, і маневреність і низький силует, і відмінна лобова броня, і гармата, що пробивала з півтора кілометра навіть такий добре захищений танк як "Черчілль".
  Африка впала... І німці захопили також Близький схід, Іран та кінець вересня Індію, і увійшли до Бірми.
  Британія була під нищівними ударами німецької реактивної авіації. У листопаді якраз восьмого на річницю Пивного Путчу, гітлерівці висадили десант у Британії. І це було їх нищівним ходом.
  У бою взяла участь ціла дивізія СС, з босоногими дівчатами. І вони були незважаючи на мороз лише в одному бікіні. І їхні голі, круглі, рожеві п'яти так і миготіли.
  Дівчата бігли узбережжям. Кидали босими, точеними ніжками гранати та співали:
  - На священній війні буде наша перемога,
  Лева імперію ми - в одну мить зламаємо...
  Ми дівчата-орли з нами діти та діди,
  Якщо треба потребу як цуценя переможемо!
  Ось це дівчата вони такі гарні та майже голі. І наскільки такі дівчата діють на уяву.
  А ще й літаючі тарілки у небо пресують. Грінета і Єва ось ламінарним струменем збивають ворожі позиції, і ламають дзоти і доти, і траншеї розмелюючи праскою.
  Грінета натиснула босими пальчиками ніжок на кнопки і вдавлюючи британських солдатів прочирікала:
  - Злий бандит повзе по скелях,
  Довбані його напалмом!
  Єва теж босими пальчиками своїх спритних ніжок натиснула на пусковий гачок і пискнула:
  - Ти їх не шкодуй,
  Винищувати всіх гадів ...
  Як клопів душі -
  Бий як тарганів!
  Ось літаюча тарілка мчить зі швидкістю п'яти звукових і її жодна зенітка не може збити.
  Зрозуміло, і льотчиці Альбіна та Альвіна теж красуні-блондинки просто супер.
  Альбіна натиснула босими пальчиками ніжок на важіль, і випустила авіаснаряди, збиваючи разом десяток літаків.
  Дівчина прочірікала:
  - Слава гарним дівчатам!
  Альвіна теж застосувала голу п'яту, і випустивши презенти руйнівної смерті, і зрізавши дюжину машин, в'якнула:
  - І героїням слава!
  Ось це дівчата в них таке незламне полум'я палає. Вони чудово скажемо так красиві. І блондинки. І стрункі талії, і плиточки преса немов шоколадки.
  Ось це дівчата - просто найвищі войовниці екстра-класу. І проти них ніхто ніколи не встоїть.
  Вони збили кожну більше тисячі літаків, за що отримали особливі нагороди: Зірку Лицарського Хреста Залізного Хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами!
  Зрозуміло, Британія проти такої армії не встояла. Під час штурму Лондона Герда та її екіпаж були на танку "Тигр"-4. Ця машина була на п'ять тонн легша, але з газотурбінним двигуном в 1500 кінських сил. І їхній танк був майже невразливий.
  А кути нахилу броні в ньому навіть стали ще більшими. І якість захисних листів зросла.
  Герда пальнула за допомогою босих пальчиків ніжок, пробила англійську гаубицю і пискнула:
  - Слава Батьківщині слонів!
  Шарлота теж лупнула в ворога за допомогою своїх дуже красивих і сексуальних ніг і в'якнула:
  - Так ми є Батьківщина слонів!
  Христина взяла та зняла з себе ліфчик. І оголила червоні соски грудей, і ворухнула ними.
  Після чого її полунична цицька натиснула на кнопку джойстика, і посипалися подарунки смерті з кулеметів.
  Дівчина прочірікала:
  - Ах Моська знати вона сильна,
  Збиває пішака та слона!
  Магда також лупнула і теж застосувавши рубінові соски своїх повних, засмаглих грудей і проревела:
  - Серце моє, добре дівчисько серце!
  І ціла англійська батарея разом злетіла у повітря.
  Англійці були шоковані. Коли Лондон капітулював солдати падали на коліна, і цілували босі, гострі, червоні від холоду ніжки дівчатам.
  І лизали мовами солдати, офіцери та генерали красуням голі та круглі п'яти.
  Оце перемога Третього Рейху. І Людожер з великої літери - Адольф Гітлер зумів зробити те, що не вдалося Наполеони - пройтися з парадом Лондоном.
  Тепер Третій Рейх і Японія мала перемогти США. А це непросто.
  У Америки і ресурси колосальні та економіка високорозвинена, і сил дуже багато. Населення є чимало. Плюс ще й розподіл від Третього Рейху океаном.
  Дістати її складно... Німці тепер мають колосальні ресурси і чудо-зброю.
  Перший удар - це операція "Ікар" та захоплення Ісландії. Цю територію США використали для бомбардувань Третього Рейху. Тепер США не можуть діставати Європу своїми машинами.
  Гітлер зумів захопити Ісландії ще у грудні сорок шостого року. Він застав американців зненацька.
  Але, зрозуміло, це ще перемога.
  Втім, фюрер мав такі амбіції... Круче Чингісхана і Наполеона.
  Німці стрімко та ударними темпами, використовуючи рабську силу, будували флот. І лінкори, і авіаносці, і багато підводних човнів. Одночасно було створено плацдарм у Латинській Америці. Насамперед в Аргентині з Перроном, а потім і в Бразилії, що керівництво дедалі більше орієнтувалося на Третій Рейх.
  Японці теж стали перемагати США та перехопили ініціативу. Вони мають відмінні бійці, і сильні льотчики.
  Але, зрозуміло, Альбіні та Альвіні немає рівних. І ці дівча в небі просто як орлиці суперкласу.
  Альбіна збила босими пальчиками ніжок одразу сім літаків США та проспівала:
  - Я велика войовниця!
  Альвіна теж збила за допомогою своїх голих, засмаглих ніжок вісім крилатих птахів з дюралю і пискнула:
  - А я войовниця ще більше!
  І красуні взяли та показали мови. І давай воювати.
  Гітлерівці за літо сорок сьомого року змогли захопити Гренландію та вторгнутися до Канади.
  Альвіна борючись з ворогом у небі, і збила ще шість літаків, цього разу червоним соском грудей.
  І агресивно проворкувала:
  - Немає мене сильнішого у світі,
  Це ясно всім на світі білому.
  Очевидно, двічі по два чотири,
  Привернемо Америку до відповіді!
  Альбіна теж лупнула по супротивнику рубіновим соском грудей, зрізала ворожий літак, і пропищала:
  - Моєї сили немає межі,
  Я велике дівчисько і краса.
  Якщо беруся в боях за справу,
  Значить із силою назавжди!
  Альвіна хихікнула і відзначила:
  - А не доладно, а не доладно -
  У тебе в трусах прохолодно!
  І дівчата взяли і один одному підморгнули.
  Війна йде по наростаючій. Майнштейн у Канаді зумів взяти основні міста: Торонто та Квебек. І це дуже круто вийшло.
  А ось і Герда бореться зі своїм екіпажем. Вона дівчинка дуже гарна.
  Недарма полонені солдати їй з таким задоволенням цілують голі ступні, навіть коли вони запорошені.
  Герда взяла і заспівала, пальнув і пробивши "Шерман" босими пальчиками ніжок:
  - Все я зумію, все зможу,
  Якщо я використовую в битві ногу!
  І войовниця показала мову.
  Шарлота теж врізала по противнику вбивчий подарунок, цього разу за допомогою червоного соска грудей і прочирікала:
  - За мої визначні досягнення!
  Христина теж пальнула по ворогу, причому дуже влучно. Пройшла танк наскрізь і провизжала:
  - Я як кішка залаю,
  Як собака завию,
  І ховрах козу дружно з'їм!
  Магда також підморгнула своїй супротивниці. І полуничним соском натиснула кнопку джойстика і пискнула:
  - Атамани думаю піднімуть воєн,
  І почнуть здобич порівну ділити!
  Герда пальнув за допомогою рубінового соска грудей і пропищала:
  - Я не можу, дивитися "Плейбой",
  Мені треба хоч когось убити!
  Ось це вийшло так агресивно та жорстко. Ось це дівча... До кінця сорок сьомого року майже вся Канада була захоплена німцями.
  А в новому 1948 бої перейшли на територію США. Ось це гітлерівці отримали під зав'язку правда не шишок, а трофеїв.
  Навесні сорок восьмого року настання військ Третього Рейху йшло територією США з півночі. А в травні вже фашисти разом із японцями зайняли Латинську Америку та Мексику атакувала метрополію з півдня. І це було серйозною заявкою.
  Гітлер прагнув світового панування. А Трумен хотів лише вижити. Але його шанси танули.
  Фюрер у разі був у ролі Авадона. Ну, що в США залишалося. Замість "Першингу" з'явився "Патон". Даний танк був трохи сильнішим за зброю і мав потужніший двигун, але перемоги, звичайно, це не могло принести.
  Були спроби створити і потужніші танки. Німці основною машиною зробили "Тигр"-4, який був уже добрий за всіма показниками. Його гармата пробивала з великої дистанції всі американські машини, а чоло тримало попадання майже будь-яких гармат. Лише танк "Авраам", з 120-міліметровою, довгоствольною гарматою міг хоч якусь шкоду завдати "Тигру"-4 і то більше в борт і поблизу.
  Німці також обзавелися більш досконалою штурмовою гвинтівкою. І ця МР-64 була просто супер. І трощила американців капітально.
  Літо сорок восьмого року для Америки виявилося важким... Німці до кінця серпня підійшли до Вашингтона та Нью-Йорка.
  І розпочався штурм цих міст.
  Торішнього серпня фашисти розпочали штурму Нью-Йорка. У боях брали участь літаючі тарілки.
  Ось однією з них боролися Єва та Агата. Дві красиві дівчата у бікіні керували потужною машиною.
  Вона обтікалася ламінарним струменем і була невразливою для стрілецької зброї. А самі дівчата використовували під час стрільби теплові промені.
  Єва натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика, викидаючи теплові промені, запалюючи ворогів, немов полум'ям і перевіряла:
  - Слава Третьому Рейху!
  Агата ведучи вогонь за допомогою босих пальчиків ніжок, теж проворкувала на всю горлянку:
  - Хай буде наша перемога!
  Дівчина вкрай бойова та красива. І як лупе з лазера по ворогах.
  І теплові промені розплавлять черговий американський танк.
  А на суші атакує Герда. Теж бойове дівчисько.
  І ось вона та її екіпаж уже у самому центрі. І від танкової вежі відскакують снаряди. І самі дівчата як вріжуть до янки. І розірвуть цілу хмару народу та з усією агресією, діють. Войовниці такі жваві та хорти, з босими точеними ніжками.
  Навіть заспівують, скелячи зубки. Ось це бойові красуні Третього Рейху. І стріляють досить влучно. І пробивають ворогів, наче голки олією наскрізь.
  Ось уже й Нью-Йорк упав. США капітулують та їхні війська здаються.
  Так перегорнуто ще одну сторінку історії. Начебто б перемога... Але Гітлер захоплює згодом і Латинську Америку.
  А 20 квітня 1953 року починає і війну з Японією та її колоніями. Сили Третього Рейху мають перевагу у техніці.
  І наступають, використовуючи потужну зброю. У тому числі невразливі літаючі тарілки.
  Альбіна та Альвіна борються на дисколеті. Вони дівчата бойові, та кажуть ще якісь. І босими пальчиками ніжок натискають на кнопки джойстика.
  Ось вони настають спалюють японські війська.
  Теплові промені летять немов килим. І дівчата сміються собі. І трясуть грудьми з червоними сосками.
  Альбіна навіть проспівала:
  - Нас ніхто не зупинить, нас ніхто не переможе!
  І голою п'ятою натиснула на кнопки джойстика, вражаючи супротивників. Така вона дівчина, народжена від вовчиці.
  Альвіна теж босими пальчиками ніжок тисне на кнопки джойстика, і верещить:
  - За мою космічну силу, президента-колгоспника заженемо в могилу!
  І підморгне подрузі!
  Та войовнички дуже спритні і стрімкі, мов блискавки. У них спалахує справжня пожежа.
  Альбіна націлюється за допомогою босої ніжки і запускає тепловий промінь. Спалює противників і пищить:
  - За мої великі перемоги!
  Та дівчата тут найвищої ланки та класу. Вони можуть таке, що іншим не під силу. І трощать японців, з шаленою енергією вовчиць.
  Але не тільки німці та інша іноземна рать убиває самураїв.
  СРСР, яким зараз командує Берія, також вступив у війну. Тут, до речі, Сталін засмучений поразкою з Третім Рейхом помер раніше у березні 1951 року. І Берія встиг захопити владу. І тепер навіть зміцнившись він в одній упряжці з Гітлером.
  І вони атакують самураїв разом.
  І екіпаж Єлизавети бореться з японцями у Примор'ї. Дівчина дуже бойова та активна.
  Вони, звичайно босоніж і в бікіні борються. І молотять самураїв, з ентузіазмом.
  При цьому ще співаючи;
  - І знову продовжується бій,
  І серцю тривожно у грудях...
  І Ленін такий молодий,
  І юний жовтень попереду!
  І ось Єлизавета стріляє, використовуючи босі пальчики ніжок, з гармати танка Т-54 японською машиною і її пробиває на смерть.
  Після чого проворкувала:
  - Слава епосі комунізму!
  Катерина теж лупнула по ворогу, використовуючи пальчики голих ніжок. Пробила танк самураїв і агресивно відзначила:
  - Немає славнішої країни, ніж наша!
  Олена вистрілила у супротивника і проворкувала:
  - Чи буде ера комунізму на Землі!
  Єфрасія теж використовуючи босі пальчики ніжок, лупнула і перевірила:
  - Смерть поганому президенту-сатану!
  Войовниці тут треба сказати найвищого та бойового класу.
  А в небі Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова набирають рахунки.
  Анастасія збила японський винищувач і заспівала:
  - А в небі літають дівчата босі!
  Акуліна зрізуючи самураїв, за допомогою голих ніжок, прочирікала:
  - Крута стихія! Крута стихія!
  Війниці пограють м'язами преса. Вони в повному порядку та війну здатні виграти жартома.
  Анастасія, збиваючи черговий літак, взяла та проворкувала:
  - Буде круте захоплення ворогів та їхній розгром!
  Акуліна з цим погодилася, збиваючи супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - Тотальний влаштуємо розгром!
  Японців запресували...
  Ось у бою бере участь, і радянський танк ЛП-10, на якому борються дівчата з екіпажу Оленки.
  І вони б'ються на великій машині зі 130-міліметровою гарматою.
  Оленка стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок і цвірінькає:
  - Оце слава комунізму!
  Анюта теж лупнула по супротивнику. Вразила ворога і пискнула:
  - В ім'я нових ідей!
  І теж голою п'ятою ляснула.
  Алла натиснула кнопку джойстика за допомогою червоного соска. Вразила самураїв і в'якнула:
  - За велич країни!
  Марія ведучи вогонь по ворогу, пропищала:
  - За єдність росіян у всьому світі!
  І теж використала полуничний сосок для стрілянини.
  І Олімпіада як бреше по ворогу. Рознесе масу бійців і прочирикає:
  - За Русь найсвятішу у світі!
  І теж голою п'ятою піддасть по ворогу.
  Дівчата треба сказати надзвичайно лихі. І в них колосальна крутість.
  Звичайно ж, Японії проти такого напору не встояти.
  Тим більше, що фриці застосували і ядерну зброю. Що взагалі виявилося шоком.
  Війна закінчилася за півроку.
  СРСР повернув собі раніше втрачені землі, а Третій Рейхи підкорив самураїв та всі їхні колонії.
  І ось 1 травня 1958 почалася нова війна, проти СРСР з боку Гітлера яких хотів захопити, останню частину вільної від окупації Третім Рейхом світу. Але то вже інша історія.
  . РОЗДІЛ Љ 2
  А гітлерівці вже обтікають із різних боків Москву.
  Тоді Олег Акулов та дівчата знову вступили у бій, допомагаючи Росії, точніше СРСР.
  Тут до них приєдналася босонога дівчинка Маргарита. Теж доросла жінка письменниця стала дівчинкою років дванадцяти в обмін на безсмертя та виконує місію. Вона приєдналася до гри через матрицю Гіпернета.
  Воїни із двадцять першого століття знову зчепилися з гітлерівцями двадцятого.
  Дуже багато солдатів у фашистської коричневої імперії. Вони течуть собі нескінченною річкою.
  Олег Акулов, рубаючи гітлерівців мечами, як піхоту, так і танки ревів:
  - Ніколи не поступимося!
  І від босої ноги хлопця полетів гострий диск!
  Маргарита, крушивши супротивників, скелячи зубки, буркнула:
  - У світі подвигу знайдеться місце!
  І від босої ніжки дівчинки розлетілися отруйні голки, вражаючи гітлерівців та їхні літаки та танки.
  Наташа теж жбурнула босими пальцями ніг, вбивча і провила:
  - Ніколи не забудемо і не пробачимо.
  І її мечі пройшлися в млині фашистами.
  Зоя, розрубуючи ворогів, запищала:
  - За новий порядок!
  І від її босих ніжок розлетілися нові голки. І що в око, що в горло гітлерівським солдатам та літакам.
  Та видно було, що войовниці заводяться і лютують.
  Августина рубаючи білих солдатів та танки, пропищала:
  - Наша залізна воля!
  І від її босої ноги летить новий, вбивчий подарунок. І падають такні та коричневі бійці.
  Світлана рубає мірошнику, її мечі як блискавка.
  Фашисти валяться, як зрізані снопи.
  Дівчина метає голки своїми босими ніжками і пищить:
  - За Росію-матінку перемагатиме!
  Олег Акулов настає проти гітлерівців. Хлопчик-термінатор рубає коричневі війська.
  І при цьому пальчики голих ніжок пацана викидають голки з отрутою, вони розривають стволи та збивають літаки.
  Пацан реве:
  - Слава Майбутньої Русі!
  І в русі розкроює всім голови та морди.
  Маргарита теж трощить супротивників.
  Її босі ніжки так і миготять. Гітлерівці гинуть у великій кількості. Войовниця кричить:
  - За нові рубежі!
  І тут дівчинка як візьме та рубане...
  Маса трупів фашистських солдатів.
  А ось Наташа у наступі. Рубить собі гітлерівців разом із танками, і співає:
  - Русь велика і промениста,
  Я дівчина дуже дивна!
  І від її босих ніжок летять диски. Які перепилюють горла фашистам. Та ось це дівка.
  Зоя у наступі. Рубить коричневий солдат з обох руку. Плює з трубочки. І метає босими пальцями ніг вбивчі голки - збивають танки та літаки.
  І при цьому співає собі:
  - Ех, палицею ухнем,
  Ех, кохана сама піде!
  Августина, рубаючи гітлерівців і винищуючи коричневих солдатів, верещать:
  - Весь кудлатий і в шкурі звіриною,
  На ОМОН він кидався з кийком!
  І босими пальчиками ніжок як запустить у супротивника, що уб'є і слона, а танк тим більше.
  А потім пропищає:
  - Вовкодави!
  Світлана у наступі. Рубить, край гітлерівців. Босими ніжками на них запускає презенти смерті.
  Проводить мечами млин.
  Розкришила масу бійців і верещить:
  - Велика прийде перемога!
  І знову дівчина у дикому русі.
  І її босі ніжки запускають смертельні голки, знищуючи танки та літаки.
  Олег Акулов підстрибнув. Прокрутився хлопчик у сальто. Порубав масу гітлерівців у стрибку.
  Метнув босими пальцями ніжок голки і про булькав:
  - Славитися моя гарна мужність!
  І знову пацан у битві.
  Маргарита переходить у наступ. Кромсає всіх ворогів поспіль. Її мечі крутіші за лопаті млина. І босі пальчики ніжок метають подарунки смерті, танки та літаки горять.
  Дівчина в дикому наступі. Винищує коричневих воїнів без церемоній.
  І підскакує раз у раз, і перекручується!
  І летять від неї презенти анігіляції.
  А гітлерівці собі падають мертво. І цілі кургани з трупів нагромаджуються.
  Маргарита пищить:
  - Я є американський ковбой!
  І знову її босі ніжки кинув голку.
  А потім ще й дюжину голок!
  Наталя у наступі теж дуже крута.
  І босими ніжками кидає, і з трубочки плюється.
  І кричить на все горло:
  - Я блискуча смерть! Вам залишається лише померти!
  І знову красуня у русі.
  Зоя штурмує завал із гітлерівських трупів. І також від її босих ніжок вилітають бумеранги знищення.
  А коричневі воїни все падають та падають.
  Зоя кричить:
  - Босонога дівка, вас переможе!
  І від голої п'яточки дівчини летить дюжина голок. Які прямо в горло гітлерівцям упиваються.
  Тим падають мертво.
  А точніше й зовсім мертві.
  Августина у наступі. Крушить коричневі війська. Її мечі у двох рук мчать. І така вона чудова войовниця.
  Смерч проноситься фашистськими військами.
  Дівчина з рудим волоссям реве:
  - Майбутнє, приховано! Але буде переможним!
  І в наступі красуня з вогняним волоссям.
  Августина в дикому екстазі реве:
  - Боги війни все порвуть!
  І войовниця у наступі.
  І її босі ніжки метають дуже багато гострих, отруйних голок.
  Світлана у битві. І така блискуча і бойова. Її голі ніжки стільки всього вбивчого викидають. Не людина, а смерть із волоссям білявки.
  Адже якщо розійдеться, то вже й не зупиниш.
  Світлана співає:
  - Життя не буде медом,
  Та скачіть хороводом!
  Нехай здійсниться мрія -
  На раба чоловіка перетворює краса!
  І в русі босонога дівчини все більше і більше люті.
  Олег у наступі все пришвидшується. Хлопчик б'є гітлерівців.
  Його босі ніжки метають гострі голки - розриваючи танки та літаки.
  Юний воїн пищить:
  - Шалена імперія - всіх розірве!
  І знову хлопчик у русі.
  Маргарита бурхлива дівчина у своїй активності. І молотить ворогів.
  Ось вона запустила голою ніжкою, горошинку з вибухівкою. Та рвоне, і одразу сотню гітлерівців і десять танків нагору підкине.
  Дівчинка кричить:
  - Перемога до нас все одно прийде!
  І проведе млин мечами - стовбури танків летять у різні боки.
  Ось прискорила рухи Наташа. Дівчина зрубує коричневих воїнів. І при цьому репетує:
  - Перемога на імперію на Росію чекає.
  І давай винищувати гітлерівців посиленими темпами.
  Наташа - це дівка-термінатор.
  Не думає зупинятися і сповільнюватися і танки та літаки збиваються.
  Зоя у наступі. Її мечі наче нарізають м'ясний і металевий салат. Дівчина кричить на всю горлянку:
  - Наше спасіння в силі!
  І теж босі пальчики ніг такі голки кидають.
  І маса людей з пробитими горлами валяється курганами трупів, а також розбитих танків і збитих літаків.
  Августина шалене дівчисько. І всіх трощить немов це робот із гіперплазми.
  Рознесла вже жодну сотню гітлерівців. Але все збільшує темп. І войовниця ще й реве.
  - Я непереможна така! Сама у світі крута!
  І знову красуня в атаці.
  І від її босих пальчиків ніжок вилітає горошинка. І три сотні гітлерівців та дюжину танків розірвав потужний вибух.
  Августина проспівала:
  - Ви не посмієте нашу землю захоплювати!
  Світлана теж у наступі. І не дає ні грама перепочинку. Дика дівчина-термінатор.
  І рубає ворогів та гітлерівців винищує. І маса коричневих бійців уже завалилася в канаву та дорогами.
  Шістка розбушувалася. Влаштувала дику битву.
  Олег Акулов знову у бою. І просувається, махає обома мечами. І хлопчик-термінатор проводить млин. Падають убиті гітлерівці.
  Маса трупів. Цілі гори кривавих тіл.
  Хлопчику-генералу згадується дика стратегія. Де також разом змішувалися коні та люди.
  Олег Акулов пищить:
  - Горе від розуму!
  А грошей буде темрява!
  І хлопчик-термінатор у новому русі. І його босі ніжки щось візьмуть та й метнуть.
  Пацан-геній проревів:
  - Майстер клас та фірма "Адідас"!
  Дійсно крута з крутих вийшла вистава. А скільки вбитих гітлерівців. І перебили коричневих бійців найбільше з найбільших.
  Маргарита теж у бою. Крушить коричні та сталеві армії та реве:
  - Великий ударний полк! Ми всіх вганяємо у труну!
  І її мечі як рубають по гітлерівцях. Маса коричневих бійців уже завалилася.
  Дівчинка прогарчала:
  - Я пантери навіть крутіший! Доведіть, що всіх найкраще!
  І від голої п'яти дівчинки як вилетить горошинка із потужною вибухівкою.
  І по ворогу довбає.
  І візьме, і рознесе частину супротивників та танки і навіть літаки.
  А Наталя в авторитеті. І б'є супротивників і сама нікому спуску не дасть.
  Скільки гітлерівців уже перебили.
  А її зубки такі гострі. А очі такі сапфірові. Ось це дівка - найголовніший кат. Хоча у неї всі напарниці - кати!
  Наталя кричить:
  - Шалена я! Буде вам пеня!
  І знову дівчина мечами масу гітлерівців зарубає.
  Зоя рухалася і розкроїла багато коричневих воїнів.
  А ніжки босі метають голки. Кожна голка вбиває кількох гітлерівців. Ось це дівчата - реально красуні.
  Августина настає, і супротивників трощить. І при цьому ще не забуває прокричати:
  - Вам не уникнути труни!
  І свої зуби дівка візьме та й вискачить!
  І руда така... Волосся майорить на вітрі, наче пролетарський прапор.
  І вся буквально виходить гнівом.
  Світлана в русі. Ось розкроїла масу черепів та веж танків. Войовниця, яка скеляє зубки.
  Показує язичок. А потім плюється з трубочки. Після чого завиває:
  - Будете ви мертвими хлопці!
  І знову від її босих ніжок летять смертоносні голки, що вражають піхоту та літаки.
  Олег Акулов стрибає та підскакує.
  Босоногий хлопчик купу голок випускає, збиває танки, і співає:
  - Вирушаємо у похід, відкриває великий рахунок!
  Юний воїн як належить на висоті.
  Років йому вже чимало, але він виглядає дитиною. Тільки дуже сильним і мускулистим.
  Олег Акулов заспівав:
  - Нехай не за правилами гра - прорвемося фраєра!
  І знову від його босих ніжок відлетіли смертельні голки.
  Маргарита із захопленням проспівала:
  - Нічого неможливого нема! Вірю, буде свободи світанку!
  Дівчинка знову кинула вбивчим каскадом голок по гітлерівцям та їхнім танкам, продовжила:
  - Темрява піде! Розквітнуть троянди травня!
  І войовниця як кине босими пальцями ніжок горошинку, так одразу ж тисяча гітлерівців підлетіла у повітря. Та армія коричневої, пекельної імперії тане прямо на очах.
  Наташа у битві. Стрибає немов кобра. Вибухає ворогів. І стільки гине гітлерівців та падають літаки.
  Дівчина їхня і мечами, і гранами на вугіллі, і списами. І голками.
  При цьому ще й реве:
  - Перемога вірю, прийде!
  І слава росіян знайде!
  Босі пальчики ніжок кидають нові голки, пробиваючи супротивників.
  Зоя у дикому русі. Настає на гітлерівців. Розрубує їх на дрібні шматочки.
  Войовниця метає босими пальцями голки. Пробує противників, і як зареве:
  - Повна наша перемога близька!
  І проводить мечами дикий млин, змітаючи танки. Ось це справді дівка як дівка!
  А ось кобра Августина перейшла у наступ. Ось це баба - усім кошмарам кошмар.
  І якщо врубить, то значить врубає.
  Після чого руда візьме і заспіває:
  - Розкрию всі черепи! Я велика мрія!
  І ось її мечі у дії і розрубують м'ясо та метал.
  Світлана теж переходить у наступ. Немає у цієї дівчини гальм. Як порубає, так маса трупів завалена, і валяться літаки та танки.
  Блондинка-термінатор реве:
  - Як буде добре! Як буде добре - я це знаю!
  І ось летить від неї забійна горошинка.
  Олег знову сотню гітлерівців, пронісши метеором, зріже. І ще бомбу візьме та й кине.
  Невелика розмірами, але вбивча вона...
  Як розірве на дрібні уривки.
  Хлопчик-термінатор провів:
  - Бурхлива молодість страшних машин!
  Маргарита знову таке влаштує у битві.
  І зрубає масу коричневих бійців. І прорубує великі просіки.
  Дівчинка вищить:
  - Ламбада - наш танець на піску!
  І вріже з новою силою.
  Наталя в наступі ще шаленіша. Так молотить гітлерівців. Не дуже їм проти таких дівчат встояти.
  Наташа взяла і заспівала:
  - Біг на місці загальний примиряючий!
  І войовниця таким каскадом ударів вибухнула супротивниками.
  І ще босими ніжками диски метне.
  Ось млин провела. Маса голів коричневої армії відкотилася і горіли танки.
  Бойова красуня вона. Бити собі таку жовту армаду.
  Зоя в русі, всіх руйнує поголовно. І її мечі, наче ножиці смерті.
  Дівчина просто приваблива. І її босі ніжки кидають дуже отруйні голки.
  Вражають ворогів. Пробивають їм горло і роблять труни, змушують вибухати танки та літаки.
  Зоя взяла і пропищала:
  - Якщо у крані немає води...
  Наташа промовила із захопленням:
  - Виходить, винна ти!
  І босими пальцями ніг як метне те, що вбиває капітально. Ось це справді дівчина з дівчат.
  І від її голих ніжок як пролетить лезо. І вразить безліч бійців, зрізаючи вежі з танків.
  Августина у русі. Стрімка та неповторна у своїй красі.
  Яке у неї яскраве волосся. Немов пролетарський прапор майоріють. Ось це дівчина - справжня мегера.
  А рубає супротивників - ніби народилася з мечами у руках.
  Руда, бісова бестія!
  Августина взяла і прошипіла:
  - Бичача буде голова - не збожеволіти бійцям!
  І ось вона знову розфарбувала безліч бійців.
  Олег Акулов буркнув:
  - Те що треба! Оце дівка!
  Маргарита, метнувши босою ніжкою кинджал, відламавши вежу танка, підтвердила:
  - Велика та класна дівчина!
  Августина із цим охоче погодилася:
  - Я войовниця, що загризе будь-кого!
  І знову босими пальчиками ніжок запустить убивчу.
  Світлана у битві не поступається супротивникам. Не дівчина, а покінчити з такою відьмою в полум'ї.
  І верещать:
  - Яке блакитне небо!
  Августина, випустивши босою ніжкою лезо, зрізавши вежу танка, підтвердила:
  - Ми не прихильники розбою!
  Світлана, розрубуючи ворогів, і збиваючи літаки, прочирикала:
  - На дурня не потрібен ніж.
  Зоя пискнула, метаючи голки босими, засмаглими ніжками:
  - Йому з три короби набрешеш!
  Наташа, рубаючи гітлерівців, додала:
  - І роби з ним за гріш!
  І войовниці візьмуть і підстрибнуть. Такі вони криваві та круті. Загалом у них маса азарту.
  Олег Акулов у бою виглядає - дуже навіть стильно.
  Маргарита заспівала:
  - Удар сильний, а інтерес у хлопця...
  Хлопчик-геній і генерал запустив босою, дитячою ногою щось подібне до гвинта вертольота. Зрізав пару сотень голів і в гітлерівців та танків, пискнув:
  - Цілком спортивний!
  І обидва - хлопчик і дівчинка у повному ажурі.
  Олег, рубаючи коричневих солдатів, про булькав:
  - І буде велика перемога за нами!
  Маргарита у відповідь прошипіла:
  - Ми всіх вбиваємо - босими ногами!
  Дівчинка і справді такий активний термінатор.
  Наташа в наступі проспівала:
  - На священній війні!
  І запустила войовниця гострий диск-бумеранг. Той пролетів дугою, зрубав масу гітлерівців і веж танків.
  Зоя додала, продовжуючи винищення:
  - Буде наша перемога!
  І від її босих ніжок полетіли нові голки. І вразили масу бійців та літаків.
  Дівчина-блондинка видала:
  - Ставимо противнику матюк!
  І показала мову.
  Августина махаючи ногами, і кидаючи свастики з гострими краями, булькнула:
  - Прапор імперський уперед!
  Світлана охоче підтвердила:
  - Слава загиблим героям!
  І дівчата хором кричали, руйнуючи гітлерівців:
  - Нас ніхто не зупинить!
  І ось летять від босих ніжок войовниць диск. Рветься м'ясо та зносяться вежі танків.
  І знову вий:
  - Нас ніхто не переможе!
  Наталя підлетіла у повітря. Розпорола супротивників і крилатих стерв'ятників, і видала:
  - Ми є вовчиці, смажимо ворога!
  І від її босих пальчиків як вилетить дуже вбивчий диск.
  Дівчина навіть перекрутитись в екстазі.
  А потім буркне:
  - П'яточки наші люблять вогонь!
  Так, дівчата по-справжньому сексуальні.
  Олег Акулов про булькал:
  - Ох рано, дає охорона!
  І підморгнув войовницям. Ті у відповідь сміються і скалять зубки.
  Наташа рубала гітлерівців і пищала:
  - У нашому світі немає радості, без боротьби!
  Хлопчик заперечив:
  - Іноді й боротьба не на радість!
  Наташа погодилася:
  - Якщо немає сил, то так...
  Але ми войовниці завжди здорові!
  Дівчина метнула босими пальцями ніг у супротивника голки, підірвала масу танків, і заспівала:
  - Солдат завжди здоровий,
  І до подвигу готовий!
  Після чого Наташа знову рубала ворогів, зносячи вежі танкам.
  Зоя дуже швидка краля. Ось цілу діжку в гітлерівців запустила. І розірвала з одного вибуху кілька тисяч.
  Після чого пропищала:
  - Не зупинитися, наші п'яти виблискують!
  І дівчина у бойовому ажурі!
  Августина у битві теж не слабка. Так молотить гітлерівців. Немов із сніпа ланцюгами вибиває.
  І рубаючи супротивників - співає:
  - Бережись буде користь,
  Буде восени пиріг!
  Руда чортівня і справді оре в битві, неначе чортик у табакерці.
  А ось Світлана як б'ється. І від неї гітлерівцям дістається.
  І якщо вона вріже, так і вріже.
  Від неї криваві бризки вилітають.
  Світлана жорстко помітила, коли від її босої ніжки полетіли бризки металу, що розплавляє черепи та вежі танкам.
  - Слава Росії, дуже слава!
  Танки рвуться вперед.
  Дивізії в червоних сорочках
  Вітає російський народ!
  Ось дівчата за гітлерівців взялися. Так їх розрубують і шматують. Чи не войовниці, а реально пантери, що зірвалися з ланцюга.
  Олег у бою та атакує гітлерівців. Б'є їх без жалю, розтинає танки, і верещить:
  - Ми як бики!
  Маргарита, ламаючи коричневу армію, і розтинаючи танки, підхопила:
  - Ми як бики!
  Наташа взяла і провила, розрубуючи коричневих бійців разом із танками:
  - Брехати не з руки!
  Зоя розривала гітлерівців, пискнула:
  - Ні, не з руки!
  І теж візьме, і випустить зірочку босою ногою і прикінчить масу фашистів.
  Наташка взяла і запищала:
  - ТБ наш горить!
  І від її голої ніжки летить забійний пучок голок.
  Зоя, також круша гітлерівців та їхні танки, пискнула:
  - Наша дружба моноліт!
  І знову таке метне, що на всі боки кола розпливаються. Ось це дівка - чисте винищення противників.
  Дівчина босими пальчиками ніжок візьме та запустить три бумеранги. А трупів від цього побільшало.
  Після чого красуня видасть:
  - Не дамо ворогові пощади! Буде труп!
  І знову від босої п'яти відлітає вбивче.
  Августина теж цілком логічно помітила:
  - Тільки не один труп, а багато!
  Після того дівчина взяла і босоніж пройшла по кривавих калюжах. І багато перебила гітлерівців.
  І як прореве:
  - Маса вбивства!
  І ось довбає головою по гітлерівському генералу. Зламає йому череп та видасть:
  - Банзай! Потрапиш до раю!
  Світлана дуже люта в наступі, особливо збиваючи танки, пищить:
  - Не буде вам пощади!
  І від її босих пальчиків відлітає дюжина голок. Як вона всіх пробиває, літаки завалюються. І дуже навіть войовниця намагається розрізати, і перебити.
  Олег Акулов пищить:
  - Чудовий молот!
  І хлопчик теж босою ніжкою кидає таку круту зірку у вигляді свастики. Вигадливий гібрид.
  І маса гітлерівців завалилася.
  Олег ревів:
  - Банзай!
  І хлопчик знову в дикій атаці. Ні, в ньому просто клекоче сила, і булькають вулкани!
  Маргарита у русі. Усім розпоре животи.
  Дівчинка ніжкою викине півсотні голок зараз. І маса вбита різного роду ворогів, підбила і танків, і літаків.
  Маргарита заспівала у плані бадьорості:
  - Раз два! Горе не біда!
  Упадати не треба ніколи!
  Вище ніс і хвіст тримай трубою.
  Знай, що вірний друже завжди з тобою!
  Ось така вона агресивна компанія. Дівчинка як лупне і вигукне:
  - Президент-дракон стане трупом!
  Наташа у бою просто термінатор якийсь. І ревіння пробулькала:
  - Банзай! Швидше отримуй!
  І від її босої ніжки відлетіла граната. І по гітлерівцях як цвяхне. І рознесе масу мастодонтів та крилатих, пекельних машин.
  Оце войовниця! Всім войовницям - войовниця!
  Зоя теж у наступі. Така люта краля.
  І взяла і про булькала:
  - Батько наш - сам Білий Бог!
  І рубане по гітлерівцям потрійний млин!
  А Августина проревела у відповідь:
  - А мій Бог - чорний!
  Справді рижуха - це саме втілення підступності та підлості. Для ворогів, зрозуміло. А для друзів вона душка.
  І як босими пальцями ніжок візьме та метне. І масу завалися воїнів коричневої імперії, і навіть їх танків і літаків.
  Руда прокричала:
  - За нами Росія та чорний Бог!
  Войовниця із дуже великим бойовим потенціалом. Ні під таку краще й не потикатися. Як вежі танкам відриває й крила фашистським літакам.
  Августина прошипіла:
  - Усіх зрадників зітремо на порошок!
  І підморгне напарницям. Та ця вогняна дівка - не зовсім те, що може дати спокій. Хіба що спокій смертельний!
  Світлана, крушивши ворогів, видала:
  - Чергою вас зметем!
  Августина підтвердила:
  - Усіх уб'ємо!
  І від її босих дівочих витончених ніжок, знову летить презент тотальної анігіляції! І стільки танків і літаків разом розірвалося на дрібну стружку.
  Олег заспівав у відповідь:
  - Буде повний банзай!
  Августина, розриваючи гітлерівців голими руками, рубаючи їх мечами, і метаючи голки босими пальцями ніг, знищуючи разом танки та літаки, видала:
  - Коротше кажучи! Коротше кажучи!
  Наташа, руйнуючи коричневих воїнів, пискнула:
  - Коротше кажучи - банзай!
  І давай рубати супротивників із дикою запеклістю.
  Олег Акулов, розрубуючи супротивників, видав:
  - Цей гамбіт є не китайський,
  А дебют повірте тайському!
  І знову від босої ніжки хлопчика полетів гострий метал металу. Він зрізав і вежі танкам, і хвости літакам.
  Маргарита, рубаючи воїнів коричневої імперії та броню танків, проспівала:
  - А кого в бою знайдемо,
  А кого в бою знайдемо...
  З тим жартувати не станемо -
  На частини розірвемо!
  На частини розірвемо!
  Добре попрацювали вони тоді з гітлерівцями... І Радянська Росія перемогла під час штурму Москві коричневу імперію.
  Війна ще не закінчилася, але вже у СРСР з'явився шанс перемогти гітлерівців самим. Так що шістці знову довелося перервати виконання своєї, супер та крутої місії.
  ПРИКЛЮЧЕННЯ ЦИРКАЧОНКА ОЛЕЖКИ
  Кримською, літньою дорогою йшла маленька циркова група. Першим крокував босоногий, білобрисий хлопчик років дванадцяти. Худенький, але жилистий пацан у шортах, і йшов у спеку з оголеним торсом. Стирчали ребра, але жилки як дріт, під майже чорною через засмагу шкірою.
  За ним ішла дівчина. Світло-русяве волосся вигоріло на сонці, наче перестигла пшениця. Брови у дівчини теж світлі, а обличчя від пилу та сильної засмаги смагляве, як у циганки. Але риси обличчя дуже гарні, лише трохи загострені через худорлявість. Дівчина струнка, в легкій ситцевій сукні вище колін. І теж боса, хоча не позаздриш тим, хто без взуття, якщо вони крокують кам'янистою дорогою Криму. Не тільки каміння гостре, але ще й розпечене на літньому сонці.
  Але дівчата і хлопчик звикли босячити і в спеку, і в холод, і з бронзові ноги, і мозолисті підошви не звертають уваги на такі дрібниці.
  За ними семенить симпатична істота. Біле, але з коричневими смужками. Симпатичний тигреня-альбінос. Теж схудлий, дуже голодний, ловить на ходу метеликів і бурчить.
  За плечима дівчини шарманка в руках деякі приналежності. Навантажений трохи та хлопчик. Крокують вони з раннього ранку. Хлопчик наступив на пляшковий уламок. І відчув через мозоль укол, зашкутильгав. І так голі підошви збиті, а мозолі сверблять від гострого, гарячого каміння.
  Дівчина, посміхнувшись, помітила:
  - Обережніше Олежка! На дорогах іноді трапляються сюрпризи!
  Хлопчисько сердито буркнув:
  - Та нічого страшного, навіть крові нема! А ось чим годуватимемо Фімбо!
  Дівчина важко зітхнула і помітила:
  - Та здала тигреня! Йому потрібне м'ясо! На одних недоїдках довго не протягне!
  Хлопчик з посмішкою відповів:
  - Тут багато дач із багатими людьми. Може, напоїмо на м'ясо. А ти Наташка теж схудла...
  Дівчина струсила, і помітила:
  - А мені це йде! Спритності навіть побільшало!
  І дівчина підстрибнула і прокрутилася на носінні. Олежка свиснув від захоплення, а тигреня загарчало.
  Пронеслися спогади сновидіння, спогади хибні, але такі схожі на реальні.
  Кілька років тому вони були в одній цирковій групі, яка зв'язалася з народовольцями і була розгромлена. Наташка теж брала участь, і з чуток навіть гримнула генерала. А зараз бродила по Росії босонога та неприкаяна. Взимку вони перебиралися до Ірану, Іраку, там шльопали по кручами і давали уявлення. Влітку спускалися до Росії. Наташка знала кілька мов, у тому числі перську та навчила Олега Акулова.
  Навіть смішно ходити Іраном у чадрі, але з босими ногами. Вони тиснули на виставу, а зовсім недавно у них з'явився Фімбо. Теж утікач, з якоїсь групи. Рідкісний по красі звір, але страшенно ненажерливий. На нього швидко пішли запаси, хоч і збирав народу тигреня чимало. Але останніми днями для групи настала темна смуга. Чомусь гарній дівчині, хлопчику та тигренку-альбіносу не перепадало грошей. І вони голодували. Причому найгірше голод переносив маленьких хижаків.
  Тріумвірат сів на роздоріжжя. Олеся дві маленькі картоплини, поділила між собою хлопчиком, а весь хліб віддала тигреню. Той жадібно збив і запитав ще. Шкода так скулить... Немов цуценя. А який худенький.
  Наташа рішуче встала, і шльопнула голими, курними, мозолистими підошвами:
  - Ходімо! Будемо розважати панів!
  Вже перша дача їх зустріла непривітно. Двірник відмовився пускати, і обізвав Наташку повією.
  На другий прийом був кращий. Паня тридцяти п'яти років дозволила увійти. Олег переодягся у старе трико, і спритно скакав. Намагалася Наташка. Її дівоча фігурка гімнастки дуже спритна. Фімбо вмів трохи, але теж стрибнув через обруч, який Наташка тримала босими пальчиками ніжок, з огрубілими підошвами, але не втратили витонченості. Бариня була дуже задоволена і спитала Олега:
  - Ти добрий клоун!
  Хлопчик скривджено відповів:
  - Я не клоун, а акробат і трохи жонглер!
  Бариня попросила:
  - Пожоргуй!
  Олег Акулов із задоволенням став підкидати предмети, причому використовуючи не тільки руки, але скинувши і без того пошарпані чешки, і босі, засмаглі дитячі ніжки. У тому числі і ручку і гребінець, що лежить на столі.
  Бариня, досить усміхаючись, запитала:
  - А це жінка твоя мати?
  Олег заперечливо мотнув головою:
  - Ні, моя напарниця!
  Бариня кивнула:
  - Та вона надто молода... А в тебе батьки є?
  Хлопчик тихо зітхнув:
  - Я не знаю своїх батьків!
  Пані сумно зітхнула і відповіла:
  - Сирітка! Ну гаразд, у мене від колишньої служниці залишилися туфлі! Принеси їм!
  Лакей, бурчачи, пішов. Наталя досить посміхнулася. Потім з'явився лакей. Туфлі вже були зношені, і з шкірою, що лопнула.
  Бариня буркнула:
  - Я сама у боргах і більше дати, на жаль, не можу!
  Наташка взяла взуття і стримано подякувала пані. Потім вони покинули дачу. Дівчина невдоволено пробурчала:
  - За такі старичок більше п'ята не дасть. У-у, мироїди та дуги! А скільки часу витратили!
  Олег Акулов зауважив:
  - День довгий, зберемо ще!
  На наступній дачі пощастило ще менше. Їх прийняли, але після вистави дали лише тарілку недоїдків зі столу. Тигреня, втім, їх жваво проковтнуло. Хоч у цьому прибутки.
  Але на четвертій дачі, у хлопчика луснула чешка, і довелося далі виступати босоніж не формою одягненим. А подали лише гривеньник.
  На п'ятій дачі їх не пустили. На шостій виявилося кілька дітей, які, оточивши тигреня, стали пхати йому тістечка. Почастували й Олежку. Голодний хлопчик злапав із задоволенням крем з шоколадом. Але їм довелося попрацювати. Діти довго не хотіли відпускати. Виставу подивився і пан. Йому особливо сподобався виступ гімнастки Наталки. Він кілька разів вимагав повторити. Потім теж почастував дівчинку тістечком. Часу зайняло багато, вже й сонце схилялося до заходу сонця. А заплатили лише два гривеньники.
  Під кінець пан поклав свою лапу на голу ногу Наташі і про булькав:
  - Із твоєю зовнішністю можна заробляти великі гроші іншим шляхом!
  Наташка обсмикнулася:
  - Ніколи! Я не піду на панель!
  Пан посміхнувся і помітив:
  - Циркачці важче знайти вигідного нареченого, ніж жінці легкої поведінки.
  Босонога Наташа дотепно помітила:
  - Але легше кохання!
  Але двадцять копійок - це теж гроші. За них уже можна купити пляшку горілки. У всякому разі, тигреня взяли шматок м'яса. Наталка продала туфлі за сім копійок. На їжу їм вистачало.
  Вже стало темно, і по дачах не схожий. Красива дівчина Наташка, рішуче, сказала Олегові:
  - У нічліжку не підемо?
  Хлопчик впевнено кивнув:
  - Не підемо! Там смердить!
  Голонога та фігуриста Наташа погодилася:
  - І до мене п'яні волоцюги ліпляться. Знайдемо собі місце у печерці, а перед сном викупаємось.
  Хлопчик кивнув головою. Вони купалися в безлюдній заплаві. Вода була тепла і солона. Олег Акулов милувався на фігурку Наташки, дуже мускулиста та струнка. Тіло її зовсім не здавалося худим, а було дуже гармонійним. Засмагла, дівчина-гімнастка. Як вона активно розгрібає руками та ногами. Наче пантера, яка виходить на полювання.
  Олег згадав твір про "Мауглі". Там була цікава історія про хлопчика, якого виховували серед вовків. Щось подібне й у них. Бродиш собі, зате вільні, стільки бачать. Ті ж дачі розкішні, деякі з фонтанами та скульптурами. Дуже красиво. Особливо влітку у Криму. А взагалі чудова пора літо. Взимку гірше. Навіть в Ірані та Іраку ночами холодно. Вони часто переміщаються в нічний час, щоб не замерзнути, засинаючи просто неба.
  Вдосталь накупавшись, хлопчик і дівчина заснули. Вони молоді, здорові, треновані. Сплять як дикі звірі: міцно, не зважаючи на тверду поверхню. А що коли тіло здорове не треба перин? А на свіжому повітрі дуже добре спитись.
  Але, на відміну від звірів, люди бачать сни... Олегу снилося, як він став юнгою на піратському кораблі і бився. З шаблею, атакуючи англійських солдатів у мундирах. Руб і кромса ворогів. Ось хлопчик завдає удару босою ногою в пах. Підскакує та трощить англійців. Носитися між ворогами. Ті падають, розрубані та покручені. А хлопчик підхоплює другу шаблю. Проводить млин, причому дуже віртуозно. Пацан дуже спритний...
  Його гола, кругла, жорстка п'ята потрапить у підборіддя морському офіцеру. І той із вибитими зубами та диким криком летить за борт.
  Потім хлопчик у шортах, чиї викладені плиточками м'язи, миготять немов морська хвиля у шторм проводить мечами млин і зрубує одразу голови.
  Ті котяться по дубовій палубі і красиві, фігуристі дівчата підкидають їх своїми босими, спокусливими та заворожливими ніжками.
  Але сни розпливчасті і пам'ятаєш лише від них спільні риси.
  Наступного дня треба знову йти по дачах. Тим більше вони переб'ються, а тигреня слід погодувати.
  Дівчина намагалася здаватися веселою та посміхалася. Дуже вона гарна, і їй охоче відчиняли двері сторожа. Але ось подавали значно гірше. У першій дачі панове охоче дивилися їх пантоміму. Особливо пану подобалося спостерігати за миготінням голих, мускулистих, засмаглих ніг Наташки, з рожевими, і витонченим вигином кругленької п'ята підошвами. Але ось подали тільки недоїдки зі столу, якими нагодували тигреня.
  У другій дачі тримали довго, пан навіть погладив дівчину за спокусливу оливкову ніжку. Бариня пригостила Олежку тістечком. Дали гривеньнику. Наступні дві дачі виявилися порожніми - панове не приїхали.
  Агресивна з прекрасним, сильним тілом і пишним світлим волоссям Наташка розгублено помітила:
  - Так... Стан тут не заробиш!
  Олежка сердито буркнув:
  - Краще розбоєм промишляти! Вигідніше!
  Наташка у відповідь подивилася вгору і заспівала:
  - Яке небо блакитне. Ми не прихильники розбою!
  На жадіну не потрібен ніж - йому покажеш мідний гріш і роби з ним, що хочеш!
  Наступна дача відрізнялася величезними розмірами та дивовижною розкішшю. Фонтани були позолочені та били високо в небо. Біля входу стояли розкішно одягнені лакеї. Наташа, що щегала голими п'ятами і засмаглими колінами, в драній, короткій сукні, навіть зніяковіла свого відверто босятського вигляду.
  Старший з лакеїв крикнув:
  - Жебракам не подаємо!
  Дівчина у відповідь вигукнула:
  - Циркачі ми! Розвіємо смуток!
  Наташка свиснула і підняла свою босу, мускулисту ногу. Білий тигреня перестрибнув, і смішно перевернувся в повітрі. Олежка підставив обруч, і Фімбо проскочив у нього і знову перевернув вгору лапками.
  Старший лакей свиснув і пробурчав:
  - Не погано! Можете пройти!
  Хлопчик та дівчина увійшли у ворота. Вбіг і білий тигреня. Пан-материк саме відчував нудьгу, у своєму розкішному палаці дачного типу. Сидячи в альтанці перед розкішним столом, знатний вельможа жував жирне м'ясо і запивав дорогим вином із золотого кубка. Поруч із ним сиділа молода, красива жінка в сукні, прикрашеній коштовностями. На веранді стрибала дівчинка років семи в ошатній сукні і дуже схожа на дружину пана, тільки волоссям світлішим.
  Барін уп'явся поглядом у Наташку. Вона діаметральна протилежність дружині. Блондинка проти брюнетки, струнка, м'язова, суха фігура проти повноти. Смаглява шоколадна шкіра проти аристократичної блідості. Звичайно, знатний вельможа жадібно розглядав дівчину, її босі ноги, високі груди, тонку талію. Та подумав пан, моя дружина погладшала. А ця ... яка фігура - прямо статуя античної богині-войовниці Афіни.
  Наташка та Олег заходилися виконувати номери. Наталя танцювала в одній комбінації, що так подобалося чоловікам. Олег Акулов тепер виступав у трико та блискучій майці. Босоніж навіть було якось спритніше, ніж у чешках. Хлопчик крутився, робив сальто, підскакував. Наташка піднімала його на витягнуту руку. Білий тигреня стрибав через обручі, руки та ноги, проходив через ножиці.
  Наташа прокручувала й мелодію на невеликій шарманці. Хлопчик жонглював. Потім жонглювала дівчина, потім вони разом. І не тільки руками, але босими, дуже спритними ніжками, з чіпкими пальцями наче у мавп. Видно було, як пан на голі ступні дівчини жадібно дивиться і важко дихає, немов у нього сухоти.
  Циркачі були спритні, багато крутилися. Наталя навіть виконувала подвійне сальто, і вони разом ходили на руках. Потім тигреня знову стрибало через обручі, які Наташка тримала босими пальцями ніг.
  Під час вистави дівчинка крутилася і те й справи захоплено скрикувала. Барін та його дружина аплодували стримано. Але було видно, що вони задоволені.
  Насамкінець хлопчик і дівчина заспівали, а голоси у них чудові, повнозвучні. Після чого Наталка простягла шапку для збирання грошей. Вона була така гарна, ледь прикрита комбінацією. Пан-материк посміхнувся, і помітив:
  - Я був, колись сам жебраком, щоправда, дворянського роду. А зумів стати мільйонером та купити собі князівський титул. Що ж може колись і ви станете багатими!
  Наташа з усмішкою відповіла:
  - Дякую вам, ваше сіятельство!
  Пан сухо помітив:
  - Але марнотратний, не набуде багатства! Тому я пропоную вам продати мені вашого звірка.
  Наташа через силу усміхнулася і вимовила:
  - Фімбо наш друг, він не продається!
  Пан сердито посміхнувся і помітив:
  - Так кажуть зазвичай, коли хочуть заламати високу ціну! Але ж мене вам не провести! Я знаю, що до чого! Пропоную червонець, і не півки більше!
  Наташка похитала головою:
  - Вибачте пан, але цей друг не продається! Ні за які гроші!
  Князь сердито буркнув:
  - Та ви повинні радіти, що я вас рятую від такого тягаря. Тигра прогодувати потрібно цілий стан. А коли він виросте... Думаєте, що дозволять вам блукати з великим і небезпечним хижаком по місту?
  Красива Наташа зніяковіла, її смагляве від засмаги обличчя насупилося. Справді, думка про те, що робити з Фімбо, коли він підросте, часом спадала на думку. Вже зараз на них косо дивляться поліцейські, а що буде за кілька місяців?
  З Фімбо в будь-якому разі доведеться скоро розлучитися. Десять карбованців теж гроші. Можна купити собі цуценя та видресувати його. Собака і є менше, і з нею можна мандрувати жоден рік. Підкопити собі гроші, і може відкрити якусь справу. Або вискочити заміж... Адже вона красива, фігуриста.
  Нервово перебираючи босими пальчиками своїх мускулистих, спокусливих, бронзового кольору ніжок Наташка завагалася, здоровий глузд підказував, що тигреня буде краще у князя, ніж голодувати з бродячою групою. І якщо розлучатися з хижаком, то краще, це зробити зараз, коли підвернулася така можливість.
  Але тут донька пана дівчинка з вишитими перлами бантиками забила ніжками і закричала:
  - Хочу тигра! Хочу білого тигра!
  Князь відмахнувся і стукнув кулаком:
  - Помовч! Нині я роблю бізнес!
  Дружина вигукнула:
  - Не треба кричати на дитину!
  Дівчинка, видно, була розбещена, і не злякалася. Але відскочивши, вже тихіше пропищала:
  - Купи татко! Купи тигреня... Дай сто рублів!
  Дружина з усмішкою помітила доньці:
  - Це звірятко може бути небезпечним... Це хижак і він їсть маленьких дівчаток!
  Пан хруснув пальцями і сказав:
  - Останнє слово п'ятнадцять карбованців! Більше хоч навколішки стань, не додам!
  Наташа, низько вклонившись, скинула з голої засмаглої ніжки, прилиплу черепашку і чемно запитала:
  - Можна, нам піти ваше сіятельство?
  Князь ринув:
  - Ні! Останній раз питаю, віддаєте тигреня за п'ятнадцять карбованців?
  Наташка хитнула головою і тупнула по великому гравію своєю голою, чарівно, божественно витонченою, точеною ніжкою.
  Барин-материк єхидно довідався:
  - А звати тебе як?
  Дівчина з усмішкою відповіла:
  - Наталка.
  Князь зловісно посміхнувся:
  - А паспорт у тебе є? Давай покажи!
  Наташа здригнулася і зблідла, матовий колір проступив через оливкову шкіру. Князь ляснув у долоні і крикнув:
  - Взяти їх та викликати поліцію! Вони в мене тигра вкрали, і перстень із діамантом!
  Дівчинка із захопленням вигукнула:
  - Браво тато!
  На Наташку накинулися лакеї. Дівчина не чинила опір, хоча була фізично сильною. Її та Олежку зв'язала мотузками, і замкнули у підвалі. Незабаром прибула поліція.
  Вислухавши князя, вони одягли Наташку та Олега Акулову на руки та ноги кайдани. Причому вони мали спеціальні за розмірами для дітей. У які заковували малолітніх злодюжок.
  Після чого дівчину та хлопчика відвезли до острогу. Там їх поділили. Олега кинули в підвал, де вже була дюжина скованих кайданами хлопчаків, а Наташку в камеру до жінок. Було несолодко. У камерах сморід замість відхожого місця дірка в підлозі, сиро, і напівтемно. Хлопчаків тримали у кайданах, що дуже незручно. Руки та ноги скуті. Пересуватися по тісній камері важко. Годували тільки хлібом і водою, іноді давали фрукти, що підгнили.
  Тут сиділи до суду. Потім на пацанів чекала або каторга, або тюремний притулок. Жінок теж або на каторгу в Сибір, або в Середню Азію на прибирання бавовни, або в тюрму з роботами на якійсь фабриці за казенну їжу. А до суду сидіти можна на розсуд начальство. Крім того, ув'язнених ще й поролі.
  Олега і Наташу було наказано відшмагати одночасно. Хлопчика та дівчину оголили до пояса, і розтягли на козлах. З боків у них встало двоє поліцейських. Правоохоронці вимочили прути у ступі із солоною водою. Змахнули в повітря, збиваючи крапельки. А потім разом по команді обрушили удари на спини хлопчаки та дівчата.
  Наташка та Олег Акулов стиснули міцніше зуби, щоб не кричати. Шкіра йшла розмірено. Поліцейські лупцювали з помірним ентузіазмом, просто виконуючи свій обов'язок. Хлопчик і дівчина, тяжко дихаючи, терпіли. Після дюжини ударів шкіра луснула і закапала кров. Було дуже боляче.
  Комендант, який прописав сотню ударів, посміхнувся. Якщо відкинуть копита карані така доля божа. Їм довічна каторга світить.
  За крадіжку в особливо великих розмірах, за замах на князя та його дружину з дочкою. А тут ще й з'ясувалося, що Наташку як співучасника у вбивстві губернатора шукають. У всякому разі, дівку заженуть надовго до Сибіру. Як і хлопчика. Тож може бути й краще бути забитими.
  Олег Акулов та Наташа мужньо перенесли всі сто ударів, так і не знепритомнівши і не видавши жодного звуку. Але їхні спини перетворилися на криваве місиво. Після чого на них знову одягли кайдани і кинули в острог.
  Хлопчик лежав на дошках, животі та грудях було незручно, а вся дитяча спина спокушена.
  Малолітники злочинці, стрижені, худенькі діти, побрякаючи ланцюгами, запищали:
  - Ну як було боляче?
  Олег Акулов підморгнув іншим хлопчакам і сказав:
  - Дрібниці! Неначе комарик кусає!
  Старший хлопчисько на вигляд років п'ятнадцяти, теж з обритою наголо головою і єдиний у когось у камері були хай і грубі на дерев'яній підошві черевики, глянув на Олега Акулова з повагою. Хлопчик, чиє світле волосся ще не встигло зрізати виявився не боягузом. І він, простягнувши Олегу руку, сказав:
  - Я злодій Крендель! Єдиний справжній блатний серед цих ... - Юний пахан озирнувся і продовжив. - Ти, отримавши сто батогів не видав ні крику, ні стогін показавши себе справжнім чоловіком. Ось тобі моя рука, і ти мені тепер як брат!
  Олег потис руку малолітньому авторитету. Хоча йому найбільше хотілося вирватися з острогу, в якому були шви, і смерділо парашою. А спина так виснажена що трохи ворухнешся - болить.
  Юним в'язням принесли пайку - якусь кашу, воду та хліб. Годують, зрозуміло, не має значення, але з голоду померти не дадуть. Головний пахан мав досить повну фізіономію, і, видно, харчувався не тільки казенним.
  Незабаром з'явилася дівчинка. Вона сунув йому кошик із ковбасою, білим хлібом та пляшок молока.
  Малолітній пахан взяв це собі і потім сунув Олег із фляги білої рідини:
  - На попий трохи!
  Олег ковтнув молока, воно здалося голодному і побитому хлопчику дуже смачним і спитав пахана:
  - Ти поділишся передачею з рештою?
  Крендель заперечливо мотнув головою:
  - Ні звичайно!
  Побитий хлопчик запитав:
  - А чому?
  Юний пахан щиро відповів:
  - Не заслужили! Вони лише дрібні хулігани та злодюжки, або навіть просто волоцюги.
  Олег логічно зауважив:
  - Але вони теж люди і їм тяжко на одній тюремній пайці!
  Крендель люто гаркнув:
  - Виживуть! А ти будь вдячний, що я тобі дав попити молочка. А то й цього не отримаєш.
  Олегу дуже хотілося схопитись і врізати цьому ватажку, але після ста ударів батогом сил схопитися не було. Після такого шмагання навіть дорослі, здорові хлопці часто вмирають, не те, що дитина.
  Хлопчик після їжі та молока знову обтяжів і став спати уві сні і таке буває.
  Йому снилося, що він Джим Хокінс із відомого роману "Острів Скарбів".
  Коли пірат Джордж проревів:
  - Підсмажте цьому хлопчику п'яти!
  Джон Сільвер кивнув:
  - Я заборонив вбивати цього хлопця, то нам потрібен заручник. Але тортур його рятувати не має наміру. Нам слід дізнатися, куди він забрав "Еспаньолу".
  Пірати досить загомоніли. Вони підскочили до хлопчика Джима. Зірвали з нього матроску та заломили руки. Джим на кораблі зазвичай бігав босоніж, що по рівній палубі зручніше, особливо у тропіках. Але йдучи до форту, він начепив на себе чоботи. Все ж таки в джунглях можна і змію або комаху наступити.
  Зараз із хлопчика пірати із задоволенням зірвали чоботи. Один із них погладив гладку, лощену, практично не зношену шкіру.
  Джордж провів по голій ступні хлопчика пальцем і відзначив:
  - Гарні п'ятки щоб їх підсмажити!
  Юнге зв'язали ззаду руки і підробили їх гаком. Потім Джима стали піднімати на дибу. Мотузка натяглася, жили хлопчика здулися, і він став нахилятися вперед.
  Джордж смикнув хлопця за плечі. Юнга з криком від болю прокрутився, його вигнуте тіло підлітка років чотирнадцяти стало вертикально.
  Пірати схвально загомоніли. Один із них взяв у руки морський батіг семихвостку і замахнувся.
  Джон Сільвер перервав його:
  - Стоп! Хлопчик розумний і без тортур все скаже. Говори, куди ти повів "Еспаньолу"?
  Джим Хокінс хоч і відчував страх перед болем, вигукнув:
  - Не скажу!
  Сільвер скомандував:
  - Починай!
  Батога обвалило на спину юнги і відразу ж лопнула засмагла шкіра. Хлопчик стиснув зуби і мовчав. А пірат його бив. Джим вирішив триматися до кінця. Хоча обличчя юнги, що перекосило, говорило, чого йому це коштувало.
  Пірат бив хлопчика по спині, а потім перейшов на боки. Лупив і по животі, і по грудях. Джим сіпався з кожним ударом, іноді з його щільно стиснутих губ виривалися стогнати. Але гучні крики хлопчика-юнга таки зумів стримати.
  Нарешті голова Джима мляво хитнулася і впала на бік. Хлопчик відключився, знепритомнівши.
  Пірати дістали відро води, благо в блокгаузі була криниця. І вилили її на світловолосу голову юнги.
  Джим прийшов до тями. Джон Сільвер спитав, ласкавим голосом:
  - Скажеш куди ти викрав корабель, і ми тебе знімемо з диби!
  Юний юнга гаркнув:
  - Не скажу!
  Джордж дістав факел із зв'язки підніс до вогню. Спалахнуло полум'я. Посміхаючись, досвідчений пірат промовив:
  - Ну юнга ми тепер підсмажимо тобі п'яти!
  Джім Хокінс здригнувся. Смолоскип з вогнем наблизився до голої ноги хлопця. І ось полум'я хижо лизнуло босу п'яту нещасного підлітка. Підошва була у хлопця помірковано грубою. Він бігав босоніж палубою, але в самій Британії взимку ходив взутий і його ступні не дуже жорсткі. Так що біль був сильним.
  Джим Хокінс скрикнув.
  Джон Сільвер жорстко промовив:
  - Ну, скажеш куди повів "Еспаньолу"?
  Незважаючи на те, що запахло паленим м'ясом і біль був моторошним, Джим вигукнув:
  - Ні! Не скажу!
  Джордж перевів полум'я на іншу босу підошву хлопчика. Запах паленого м'яса став сильнішим.
  Юнга Хокінс став задихатися, його юне личко зблідло, і голова знову впала на бік.
  Джон Сільвер впевнено сказав:
  - Досить з нього! Інакше ми спалимо йому ноги, і хлопчик не зможе ходити. А я хочу, щоб він завтра пішов разом з нами і побачив тріумф піратів, що забрали скарби!
  Джордж із цим погодився:
  - Правильно! Нехай іде з нами, обпаленими п'ятами по шпильці трави і каменів. Ми його будемо, тягти накинувши на шию мотузок, і для юнги це буде додаткове катування!
  Джон Сільвер кивнув:
  - А поки нехай повисить на дибі до світанку!
  
  
  ВСЬОГО ОДИН МЕТР УДАЧІ
  АННОТАЦІЯ
  Лише на один метр ліворуч пройшла російська міна, на якій підірвався броненосець "Петропавловськ", і змінився хід історії в масштабах всієї планети Земля.
  . ПРОЛОГ
  Міна, на якій підірвався броненосець "Петропавловськ", пройшла лише на один метр ліворуч. І внаслідок боєкомплект не детонував. І броненосець лише отримав незначне пошкодження та повернувся до Порт-Артура своїм ходом. Адмірал Макаров якого сильно вимотав за ніч спадкоємець Кирило Романов, дуже здивувався, що не дав наказ тралити міноносцями воду навколо порту. Ще один корабель також отримав пошкодження від хв.
  Але все обійшлося порівняно дешево, і за кілька днів кораблі можна буде відремонтувати.
  Поки що нічого страшного не сталося. Але могла бути й гірше, як це сталося у тому всесвіті, де адмірал Макаров настільки безглуздо і безглуздо загинув.
  Але в цьому світі йому - гідній людині доля відміряла більший термін.
  Чи зуміє адмірал Макаров ним скористатися і стати великим флотоводцем, пропорційним, наприклад, з Ушаковим? Або все одно навіть неабиякого таланту адмірала Макарова не вистачить для перемоги над Японією. Яка зараз на морі набагато сильніша. Тим більше, ще два броненосці довелося ремонтувати.
  Втім, адмірал Макаров не сумує. А особисто разом із ремонтними робітниками зайнявся усуненням підлогою кораблів. Крім того, ще й новина з Петербурга, що балтійська ескадра прийде на допомогу, і тоді Росія матиме явну перевагу.
  Японці звичайно користуються моментом і намагаються висадити десант ближче до Порт-Артура. Але російські війська скориставшись штормом, змогли перебити два полки імперії вранішнього сонця. І закріпитись.
  Потім було відновлено ударними темпами чотири броненосці Тихоокеанської ескадри.
  І адміралу Макарову запропонував командир міноносця підступний план. Оскільки Того весь час рухається по тому самому маршруту поставити на його шляху зв'язки мін. Той, що й було зроблено у реальній історії, але лише одним міноносцем. А адмірал Макаров відразу ж оцінивши ідею наказав використати всі кораблі.
  Але очевидно пустивши для дезінформації чутка, що це просто вчення.
  І що ще битиме китів.
  Пастка була проста, але ефективна. Тим більше що з Порт-Артура нікого не випускали і японські шпигуни, нічого не могли повідомити своїм.
  І ось результат виявився вражаючим. Відразу дюжина великих японських кораблів підірвалася і почала тонути. Інші окрили безладну пальбу на всі боки.
  І тут з'явилася ескадра Макарова, яка вже була сильніша за японську. І почався жорстокий бій.
  Російські снаряди були бронебійні і били точніше. Кораблі ще сповнені знарядь і матросів, досить свіжі. А адмірал Макаров керував з легкого крейсера і дуже вправно. Тим більше японці в паніці збилися в купу, тим самим полегшуючи завдання росіян. Та й найбільший флагман країни сонця, що сходить, затонув, а Того ледве з нього врятували. Але цей адмірал був у прострації.
  І бій переріс у тотальне побиття японців. Лише проста пастка, удар з тилу вирішили результат війни на морі. Сталася Цусіма навпаки, коли японський флот зазнав нищівної поразки і фактично перестав існувати. Ось ця битва і поразка самураїв, гучна, із загибеллю понад дванадцять тисяч матросів і не рахуючи полонених.
  Росіяни були в особливому ударі і влучно палили.
  Їхні гармати не знали промахів і сумнівів. А японці перетворилися на суцільне стадо.
  Легкість російської перемоги, призвела до того, що багато хто вважає армію Японію нікуди не придатною. Ну, що взяти з Азії? Ну і перемогу адмірала Макарова стали вважати не такою вже й славною. Ну, кого він побив?
  Один російський солдат стоїть десять японських.
  На додачу і на суші генерал Куропаткін повністю розгромив, та ще й малою кров'ю японців. За що отримав еполети фельдмаршала. І далі переслідуючи самураїв, очистив від них Корею. У бою японцям ще не вистачило боєприпасів, і вони виявилися безпорадними.
  Мікадо після цього попросив миру. Росія зажадала від Японії повернути Курильську гряду, аж до кістяка і острова Тайвань. Таким чином Японію загнали до її колишніх кордонів.
  І змусили виплатити контрибуцію мільярд російських, золотих рублів.
  Росія оголосила протекторатом Корею і посилила свій вплив у Манчжурії. Незабаром і Монголія увійшла під заступництво Росії. Почався процес добровільного приєднання китайських земель та утворення Жовторосії.
  Звісно, жодної революції та кривавої неділі. На троні самодержавний цар Микола Другий, чий авторитет у народі помітно виріс.
  А оскільки не було заворушень, то Росія, уникнувши спаду часів революції та смути, переживала бурхливий економічний підйом. І таким чином у 1914 році підійшла більш високо економічно розвиненою і краще готовою до першої світової війни. І населення Росії було більше, за рахунок приєднання частини Китаю та Кореї. Та й смертність завдяки кращому економічному становищу нижче, ніж у реальній історії, і приріст населення більший.
  Таким чином, у царської Росії все сильніше, ніж без адмірала Макарова. І флот, зрозуміло, Балтійський не постраждав. І літаків було випущено більше, включаючи і "Іллю Муромця" та "Святогора", і танки "Місяць"-2 пішли в серію з кулеметами та на гусеницях швидкого ходу. Царська армія була дуже сильною.
  Адміралу Макарову був у 1914 ще шістдесят п'ять років, і він був призначений командувати флотом на Балтиці. І противник у Росії куди більш авторитетні, ніж Японія. А саме кайзерівська Німеччина.
  До речі, перемога над самураями поряд із плюсами мала й мінуси. Тепер Японія була готова вступити у війну за Німеччини. Так що царської Росії довелося тримати чималі сили на сході.
  Японці знову збудували флот і були готові до реваншу. І це мінус у розкладі. Плюс ще й Туреччина на боці Німеччини та Австро-Угорщини.
  Таким чином Росії треба було воювати проти чотирьох держав, якщо не брати до уваги ще й Болгарію, і результат війни був не зрозумілий.
  Втім, і Німеччина веде війну на два фронти і основний удар завдає на заході.
  Бойові дії від початку Росії пішли успішніше, ніж у реальної історії. Зокрема через більшого населення, і вищого рівня економіки, армія мирного часу в Росії була не півтора, а аж три мільйони, і тисяча полків. А отже, можна більше військ кинути в битву.
  Плюс ще й наявність більшої кількості літаків, що бомбили німців та їхніх союзників.
  Отже, російські війська захопили Східну Пруссію і блокували Кенігсберг. А спроба Гінденбург прорватися провалилася. У тому числі й завдяки бомбовим ударам по німецьких військах.
  А на морі поки що японці вичікують, і адмірал Макаров бореться з німцями.
  Флот у Німеччини другий у світі після Британії. Хоча як рахувати. Може, у Росії і більше броненосців буде, але вони по трьох морях розосереджені, а у німців в одному кулаку. Плюс, звичайно ж, є і Британський флот. Але він теж по чотирьох океанах розкиданий. І англійці допомагати Росії не поспішають.
  Отже, балтійському флоту на чолі з Макаровим доведеться битися в німцями поодинці. Кінець серпня стоїть тепла, сонячна погода.
  Головний адмірал та герой японської війни на легкому рухливому крейсері. Це його інновація.
  І те, що екіпаж легкого крейсера складається з одних лише дівчаток теж.
  Дівчата всі юні, стрункі, рухливі та в одному бікіні. Миготять босими ніжками та голими, круглими п'ятами.
  На крейсера тільки одна гармата, зате дванадцятидюймова. І дівчата нею керують віртуозно.
  Наташка, трясучи м'язами преса, вигукнула:
  - За нашого славного адмірала Макарова!
  І голою п'ятою піддала снаряд. І той легко заштовхнули дівчата, упираючись босими, гострими ніжками в броньовану палубу.
  Зоя дівчисько, проштовхуючи гостинець смерті, пискнула:
  - За Миколу другого!
  Августина відзначила, піддавши голим коліном:
  - За Вітчизну - нашу матір!
  Світлана, тупаючи босими ніжками, додала:
  - Будемо німців убивати!
  І ось снаряд засунуто в стовбур і дівчата його наводять на ціль. Попереду чисельний німецький флот. Вважається, що німецька армія найсильніша у світі. І що з нею так просто не впорається.
  Але ось випльовує дванадцятидюймовка щось забійне. І летить - це передовий німецький міноносець. Попадає в центр палуби, і корабель розколюється на дві частини.
  Наталя репетує на все горло:
  - Це супер!
  Зоя підтверджує, тупаючи босими ніжками:
  - Це найвищий клас!
  Августина скеляє зубки і додає:
  - Давайте довбати по-новому!
  Світлана агресивно помітила, сяючи очима:
  - І буде конкретне підрубування!
  І її мова така спритна.
  Знову дівчата упираючись голими, круглими п'ятами заганяють снаряд у гармату. Вони дуже агресивно налаштовані на боротьбу із кайзерівською Німеччиною.
  Макаров схвально киває. Російський флот готовий до дуелі на відстані. У нього чудові гармати та чудові моряки. Тож німцям дістанеться.
  А ще є у флоті дівчата та хлопчаки, які так кайзерові Вільгельму зададуть.
  Адмірал Макаров віддаючи накази, сказав:
  - Весь вогонь зосередити на кораблі Німеччини найближчим!
  І це треба сказати спрацювало. І російські гармати стали трощити крейсер кайзера і той майже відразу ж затонув.
  Наташа ж цей майже голенький капітан першого рангу в бікіні прокричала:
  - Вріжемо по ворогові забійним!
  Зоя, тупаючи босими ніжками, підтвердила:
  - Ще як вріжемо!
  І ось знову летить убивчий снаряд із російського крейсера.
  Світлана кричить:
  - За Русь та Богиню Ладу!
  Попадає презент смерті до есмінця і розколює його на дві частини. І знову німецький посуд тоне.
  Августина, це руде дівчисько, чиє мідно-червоне волосся майорить по гілці, немов пролетарський прапор, підтверджує:
  - Ми дівчата найвлучніші у світі!
  Валентина, ця дівчина в одних лише трусиках, і з полуничними сосками на засмаглих грудях підтверджує:
  - Слава країні Миколи Другого!
  Вікторія дівчинка з голими ніжками, що засмагли і стали немов шоколадні, вигукує:
  - І адміралу великому Макарову слава!
  Наташа, тупаючи босою ніжкою, що дуже витончена і мускулиста, підтверджує:
  - І Макарову слава!
  Зоя додає:
  - І царській Росії слава!
  Августина разом з іншими дівчатами підтягує черговий вбивчий снаряд, вищає:
  - І всім нашим предкам та російським богам слава!
  І ось дівчата напружуючи м'язові тіла, заганяють важкий подарунок смерті в сильну зброю.
  І ось красуні зарядили дванадцятидюймову гармату. І ось убивчий подарунок смерті був виплюнутий із зброї. Дівчата в захваті навіть зашльопали босими, гострими ніжками.
  І перелетівши снаряд догодить до німецької кайзерівської Німеччини броненосець. Внаслідок точного влучення, навіть такий величезний корабель, узяв і розколовся, на три частини.
  Дівчата сплеснули руками і провизжали:
  - За світло комунізму царів!
  Ось Наташка знову наказує. І дівчата перебирають босими гострими ніжками. І тягнуть черговий, дуже вбивчий снаряд.
  Августина проспівала:
  - За ворогом ми довбати дуже сильно!
  Світлана додала зі смаком:
  - Наш Макаров адмірал вождь спортивний!
  Наташа додала, скелячи зубки:
  - Буде все у нас квазарно -
  Кайзер він Вільгельм бездарний!
  І дівчата, упираючись голими, круглими п'ятами, підперлися і перетягли вбивчий подарунок смерті.
  І ось його заштовхали босими ніжками до казенної частини зброї. Зарядили і почали наводити.
  Наташка з натхненням заспівала:
  Мономах кашкет зняв,
  Почухав маківку!
  Зоя додала, тупаючи босою ніжкою:
  - Електричний заряд,
  Забиває у гармату!
  І ось летить із диким ревом посланий дівчиськом подарунок смерті. І ось снарядом як лупе в самий центр броненосця. І як його капітально рознесе. Той теж візьме і навпіл розколеться. І пустить на всі боки бризки.
  І підуть міхури з фонтанами. І капітально запалає.
  Дівчата буквально верещать від захоплення. І тупають своїми босими гострими ніжками. Звісно, з ними можна перемогти навіть грізну кайзерівську Німеччину.
  Адмірал Макаров впевнено керує битвою. Його кораблі спритно маневрують і обрушують удари по німцях короля Вільгельма.
  Наташка теж біжить дуже спритно. Її рожеві, голі п'яти так і миготять, немов чарівні і дуже гарні дівчиська ніжки. І інших войовниць теж нижні кінцівки добрі.
  Вони знову заганяють у дуло снаряд. Кайзерівський флот дещо сумбурно діє. Його кораблі заважають один одному незважаючи на їх велику кількість.
  Адмірал Макаров же задіє свій флот уміло. Вогонь зосереджують головний флагман. І той підпадає під удари.
  Окрім адмірала на легкому крейсері лише один чоловік - хлопчик-юнга Олежка. Він на вигляд невеликий, але спритний, і його босі, дитячі п'яти раз у раз миготять.
  Юнга відомий ще з часів російсько-японської війни. Минуло вже понад десять років, а він так і залишився дитиною. Але саме він і врятував адмірала і броненосець "Петропавловськ", тому що відволікав матроса від штурвалу, і той трохи зсунув кермо, і укус міни не був смертельним.
  Хлопчик застряг у віці десяти років, але був таким швидким, що не одна дівчина не могла за ним наздогнати і дуже сильний.
  Його досі тримали у юнгах, хоча хлопчик, зміг виловити з води одного японського генерала та отримав за це хрест.
  Але оскільки він залишався дитиною, то й формально все ще значився у юнгах.
  Але хлопчик у бою виконував найголовнішу роботу - давав координати стрілянини та дівчата не промахувалися.
  Адмірал Макаров помітив:
  -Ай-так, молодець вічний хлопчик! Потрібно буде йому орден за це повісити.
  Анастасія капітан першого рангу помітила:
  - І перевести його до офіцерів!
  Макаров кивнув:
  - Це само собою!
  І знову слідує вбивчий постріл і цього разу німецький флагман тоне. І тисячі кайзерівських матросів стрибають у воду. Ось - це справді нищівний удар.
  Хлопчисько ж зраділо верещать. Хоча насправді він відпрацьовує місію. Доросла людина з двадцять першого століття має відпрацювати подароване російськими Богами-деміургами безсмертя. І сто років він має побути десятирічним хлопчиком.
  Служачи тим часом царської Росії. А тільки потім вирости до дванадцяти років. Спочатку стати дитиною знову, здавалося цікавою ідеєю. Але опинитися в 1904 році, без телевізора, інтернету, комп'ютера, телефону, смартфона, ноутбука і так далі не так вже й здорово. Особливо якщо ти ще й живеш у казармі, і тебе все вважають хлопчиком із відповідним ставленням. Правда фізично ти хлопчик дуже сильний, і куди швидше за звичайну людину, і найголовніше тебе вбити не можуть - ти вже отримав безсмертя і повинен його відпрацювати.
  І яка у тебе влада над однолітками! Адже діти поважають і дуже поважають силу і спритність.
  Та й юнгою Олег став завдяки своїм недитячим фізичним здібностям.
  У десять років ти ще сопли, і зрозуміло його не дуже хотіли брати навіть юнгою. Але Олег узяв і легко зігнув цвяхи руками та п'ята. Це вразило капітана першого рангу, і він погодився взяти малолітнього богатиря на корабель.
  І матроси невдовзі зауважували надзвичайно сильного і швидкого хлопчика, який піднімав великі ваги, і боров усіх на руках. Мало того, Олег ще й пірнав дуже глибоко, довго залишаючись без повітря, і не боявся холоду. Бігав босоніж і в шортах за будь-якої погоди і навіть не чхав. І його пальчики босих ніжок були такі чіпкі та спритні. Хлопчик ними міг навіть піднімати на ланцюзі якір, або висіти вниз головою.
  А в люті пацан міг і дюжину матросів розкидати, і підняти над головою важку зброю.
  Так що Олег заслужив на загальну повагу і це йому подобалося. Він залишався нехай і дуже сильним, але хлопцем.
  І ось зараз наводив гармату, упираючи босими, круглими п'ятами об метал.
  І співав:
  -Ворогу не здається наш гордий "Варяг", пощади ніхто не бажає!
  Царський флот демонстрував високий пілотаж. І його снаряди лягали дуже влучно.
  Адмірал Макаров багато зробив для навчання матросів та офіцерів. Його ескадра була сильною. І воїни найвищої якості.
  Ось броненосці "Слава", "Суворов", "Бородіно", "Ослябія", "Олександр Третій", "Микола перший" - билися дуже ефективно. І стріляли їхні екіпажі влучно.
  Але звісно, так наводити як хлопчик влучник із двадцять першого століття вони не могли.
  І дівчат у такій кількості на борту вони не мали.
  Олежка, наводячи знаряддя на ціль і упираючись босими, дитячими ніжками, проспівав:
  - Боже, Царя бережи,
  Сильний державний...
  Царюй на славу,
  На славу нам!
  І Наташа, зробивши постріл і миготивши голими п'ятами, проворкувала:
  Царюй на страх ворогам,
  Царю Православний...
  І вся босонога команда дівчат у бікіні, хором підхопила:
  Царюй на славу, на славу нам!
  І дівчата знову наводять презенти смерті, дуже вбивчої сили, і топлять кайзерівські кораблі, при цьому весело і задерикувато співаючи:
  - Заради батюшки-царя,
  Я народжу богатиря!
  А коли почнеться бій -
  Стану бабою-Сатаною!
  . РОЗДІЛ Љ1
  Після загибелі флагмана та великих втрат німці стали відступати. Їхні кораблі, зберігаючи видимість порядку подалися назад. І російські посудини палили тепер навздогін.
  А бій практично було виграно, хоча Балтійської ескадрі протистояв майже весь флот Кайзерівської Німеччини. А це другий, або майже другий флот у світі.
  Може і російський флот вже став чисельнішим за німецький, але він роздроблений по чотирьох океанах, а тут Німеччина мала майже всі свої сили.
  І програвала генію Макарова.
  Дівчина, тупаючи босими ніжками, сильно метушилися. Їхній крейсер, не зменшуючи ходу рухався, за німцями. І хлопчик Олег Рибаченко наводив, упираючись дитячими ніжками в залізо гармату на ціль. І ось гримнуло снарядом від вічної дитини.
  І ще один німецьких броненосець розколовся. І це треба сказати - досягнення здорове.
  Наташка проспівала, граючи м'язами преса:
  - Великий зліт, вирушай у похід!
  Зоя дівчинка з красивою фігурою та золотим волоссям, зазначила:
  - Роблю я повний розворот!
  Войовниці тут і справді - супер крали!
  Августина тупнула босою ніжкою по металу і прочирикала:
  - За великого адмірала!
  Олег свого часу бився з японцями. З ними трапилася фактично лише одна велика битва, завдяки простій, але віртуозно виконаній пастці.
  Ось тоді хлопчик підносив снаряди, але умовив, щоб і йому дали вистрілити. І як пальнув, що розколовся тоді японський крейсер. Це визнали випадковістю, але хлопця все-таки нагородили.
  І Олег Рибаченко став збирати нагороди.
  Цього разу він уже міг розраховувати на щось серйозніше. Наприклад, на золотий Георгіївський хрест із бантом. І це поки що найвища нагорода в царській армії для рядового солдата, а поки що юнгі-артилериста.
  Та й дівчата нагороди теж, напевно, отримають.
  Ось як російський німецький флот наздоганяє. І буквально розстрілює супротивника на ходу.
  Світлана заспівала, скелячи зубки, і підморгуючи:
  - Нехай російський сокіл злетить у піднебессі,
  Я вірю, Росія з царями воскресне!
  Наташа з натхненням заспівала:
  - Росія воскресне! Росія воскресне!
  І знову дівчата як босими ніжками упруться і довбануть. І знесуть ще один броненосець.
  Німцям на море дали красуні дуже лихо. І флот кайзера втікав довго. І його штовхали, штовхали, і штовхали.
  Ішла гра в наздоганяння.
  Зоя ця дівчина в бікіні, тремтячи голими ніжками, ревела:
  - За Вітчизну та свободу до кінця!
  Августина, тупаючи босою ніжкою, додала:
  - Змушуючи в унісон стукати серця.
  Зрозуміло на морі кайзерівську Німеччину трощили. Але й суші німцям Вільгельма діставалося по перше число. І вони так агресивно по своїх рогах отримували. І з неба їх бомбили грізні "Ілля Муромці" та "Святогор" - найпотужніші літаки у світі. І на суші кромсали танки "Місяць"-2.
  Єлизавета та Катерина удвох їхали на цьому невеликому танку, і вели вогонь із двох кулеметів в одній осі.
  Танк розвивав на шосе швидкість до сорока кілометрів на годину, а рокадою їхав у двадцять п'ять кілометрів. І це давало йому можливість успішно маневрувати, разом із грізною російською кіннотою.
  Уникнувши революції та смути, царська імперія мала вищі показники промислового виробництва і змогла освоїти серійне виробництво танка Прохорова, найпершої у світі машини подібного роду.
  Мінусом танка була його тонкувата, тільки проти куль броня. Але плюсом можна назвати похилу форму розташування сталевих листів і часті рикошети.
  Так Місяць-2 зовсім не беззахисний як це можна подумати на перший погляд.
  І його невеликі розміри роблять його порівняно дешевим у виробництві.
  Війна з німцями носить поки що маневрений характер. Ще немає застиглих ліній фронту, і тому легкі та рухливі танки дуже доречні. Тим більше, поки їх немає жодної країни у світі.
  Єлизавета стріляє, натиснувши голою дівочою п'ятою на гашетки і реве:
  - За велику Росію!
  Катерина веде вогонь по супротивнику, і агресивно зауважує:
  - За царя Миколу Другого!
  Цар справді популярний у народі. Кривавої неділі не сталося, Росія перемогла Японію, і зараз впевнено б'є німців.
  Царська армія справді сильна, і з високим бойовим духом.
  Зарплати теж зростають і становище робітників покращується.
  Незадовго до війни на честь трьохсотліття династії Романів цар Микола Другий милостиво скоротив робочий день до десяти з половиною годин. А передсвяткові дні та суботу до восьми. Плюс ще до восьмої години було скорочено робочого дня жінка та особам до двадцяти одного року та збільшено пенсії.
  Тож народ царем-батюшкою задоволений. Лише мала частина інтелігенції хоче парламенту та політичних реформ.
  Поки що є й поміщики, але вони з селянами ладнають. Отже, зовнішня велич Росії - компенсує обмеженість свобод.
  У Православ'ї втім деякі зміни теж відбуваються. Зокрема врожайні роки, і широке впровадження тракторів, і мінеральних добрив, зрошення та меліорація вирішили проблему з хлібом та м'ясом. Зарплата зросла, а ціни стабільні - адже рубль із золотим забезпеченням.
  І Православна церква скасувала пост перед Різдвом та пом'якшила інші обмеження в їжі. І це було сприйнято загалом позитивно. Багато євреїв і мусульман охоче приймали Православ'я, яке стало легшим і простіше.
  Також у царській Росії знизилася смертність від простудних захворювань, особливо у дітей. І це також підвищило авторитет влади.
  Отже, царська Росія на підйомі, і війна йде успішно. Брусилов проти австрійців діяв успішніше, ніж у реальній історії, і Перемишль був узятий відразу уникнувши його облоги і втрат.
  Постачання царської армії було хорошим, і війська впевнено просувалися, а заодно була і чисельна перевага. Тож найоптимістичніші прогнози збувалися.
  Німецький флот зазнав великих втрат і пішов пошарпаний.
  А російська ескадра розпочала бомбардування Кенігсберга.
  Наташа та її команда теж брали у цьому участь.
  Дівчата лупили з гармат і співали:
  -І в зоряній висоті, і гірській тиші,
  У морській хвилі та лютому вогні!
  І лютому, і лютому вогні!
  Зоя та інші дівчата підтягли, упираючись босими п'ятами, забійний снаряд і прочирикала:
  - За нові рубежі царату!
  І знаряддя як узяло і довбало. Описав по високій дузі політ. І гримнувши так, що вгору підняло цілу німецьку батарею.
  Августина з посмішкою проспівала:
  - Цар наш - це слава бойова,
  Цар наш - це молодість політ!
  З пені борючись і перемагаючи,
  Микола нас у комунізм веде!
  Світлана впевнено підтвердила, пальнув із дрібнішої зброї.
  - Микола нас у комунізм веде!
  І так ось дівчата розхиталися, просто жах несусвітний.
  І стріляють зізнатися дуже влучно і навіть убивчо. Та проти таких нікому не встояти.
  Наташа відзначила зі смішком, скелячи зубки, коли вгору злетіла ще одна батарея кайзера:
  - Музика грає, барабани б'ють,
  Короля Німеччини на цвинтарі везуть!
  Зоя агресивно відзначила, підморгуючи своїми блакитними очима:
  - Ми переможемо я це твердо знаю,
  Гуляти дівчатам по просторих полях.
  І бути планеті враз квітучим раєм,
  Виховувати нащадків благородних!
  І дівчисько підморгнула своїм босоногим напарницям. Ті дружно свиснули.
  І це дуже веселі дівчата.
  А ударна потужність гармати у дванадцять дюймів працювала. І трощила супротивником із кайзерівської Німеччини.
  Обстріл ескадри Макарова, а потім штурм за допомогою кількох сотень легких танків "Місяць", яким для живучості повісили ще додаткову броню і їх вже гармати не брали. І Куропаткін хоч і старуватий, але ще орел, і герой штурму Кенігсберга. Сміливий накат російських військ та переконлива перемога.
  Падіння Кенігсберга викликало у німців шок. Навіть після провокації вступ у війну Туреччини їм не допоміг. А сама Німеччина була ще бита на Марні. І відкотилася від Парижа.
  Становище Австро-Угорщини стало критичним. Слов'яни в її лавах, дезертирували та здавалися сотнями тисяч. А інші війська з німців та угорців гинули під ударами.
  Царська армія набагато перевершувала числом. Були биті й німці під час спроби удару на Варшаву. Їх перекинули переважаючі російські сили.
  І погнали на Захід.
  Німці відступали і подалися на сході, обваливши фронт. На південь було терміново кинуто шість німецьких корпусів, але вже пізно.
  Росіяни вже взяли Краків та оточили Будапешт. А тут ще й Болгарія, яку намагалися схилити до себе німці, оголосила війну Туреччини.
  І ще гірше виявилося, коли, почувши, що німцям капут на Австро-Угорщину напала Італія. І що найнеприємніше, скривджена російськими Японія, атакувала німецькі володіння у Тихому океані.
  Щоправда, вона трохи запізнилася, так більша частина німецьких колоній вже була захоплена адміралом Колчаком, який дуже успішно командував Тихоокеанською ескадрою.
  Так що Японія знову залишилася з носом, оголосивши війну Німеччині та з великим запізненням.
  Зате не відкрила другий фронт із Росією.
  Німці почали перекидати війська на схід. Але вже союзники скористалися ослабленням німців і перейшли у наступ у Бельгії.
  І стали прориватися наперед.
  Ситуацію ускладнило і те, що Австро-Угорщина фактично розпалася і не чинила серйозного опору. І німці вводили свої війська в бій частинами і зазнавали поразки за поразкою.
  Танк "Місяць"-2 виявився дуже вдалим. Його маневри по тилах німцям мали руйнівну силу. А царська кавалерія була найкращою у світі.
  І все керувалося на диво вміло і були мінімум плутанини. Царська армія наступала та брала місто за містом.
  Ось уже Куропаткін підійшов до Одера, а Брусилов взагалі прорвався до Відня.
  І Австро-Угорщина капітулювала.
  Німці ж на Одер спробували організувати більш-менш міцну оборону. Але це їм не надто вдавалося.
  А на заході союзники взяли Брюссель - чергове неабияке досягнення коаліції.
  Тут кайзер Вільгельм зрозумів, що його безнадійне становище і попросив світу.
  І 25 листопада 1914 року бойові дії припинилися на російсько-німецькому фронті. Саме російські війська вже оточували Берлін.
  На морі теж було ще кілька битв, добиваючи флот кайзера.
  Війна завершилася за кілька місяців. Але ще поки що не розбита Туреччина.
  І на неї і перейшли російські війська.
  А Олег Рибаченко переліт із Балтики на аероплані. І з огляду на його феноменальну влучність, хлопчика поставили біля дванадцятидюймової зброї броненосця "Потьомкін".
  У цій історії бунту матросів не сталося. І броненосець замість сумної слави бунтаря заслужив собі ратну славу.
  Османська ескадра звичайно ж не подружжя німецької за всіма показниками.
  Хлопчик навіть на морі встиг лише кілька разів вистрілити, топаючи турецькі судна.
  А потім уже було переслідування.
  І зухвала висадка десанту у Стамбулі.
  Окрім Олега Рибаченка на сушу висадилися й дівчата.
  Наташа, Зоя, Августина, Світлана бігли на туром мелькаючи босими, круглими п'ятами.
  І строчили по османах.
  Хлопчик мав у руках дві штурмові гвинтівки, і влучно стріляючи, проспівав:
  - Піонер усіх готом,
  Усіх втопимо як котів!
  Наташка з люттю підтвердила ведучи вогонь:
  - Зрозуміло втопимо!
  І її гола п'ята підкинула презент смерті. Ось це дівки були - просто ходяча руйнація.
  Зоя в співучій манері, пробиваючи наскрізь турків, відзначила:
  - З нами Бог!
  Августина, зрізаючи турків, відзначила:
  - І цей Бог Білий!
  Світлана, пробиваючи ударом босої ноги, щелепу осману, буркнула:
  - Наш Бог найбіліший у світі!
  Наташа, строчачи по турках, висловилася:
  - Все це наша земля, все це ми!
  І кинула босими пальчиками ніжок ще одну руйнівну силу гранату.
  Зоя, строчачи по османах, видала:
  - За Русь-матінку!
  І босими пальчиками ніжок, знову жбурне щось забійне.
  Потім Августина довбанула, чимось руйнівним, натиснувши червоним соском на кнопку саморобної базуки, і пискнула:
  - За Вітчизну, нашу матір!
  І Світлана додала, трощачи супротивника, і рубанув мечами:
  - За священну Батьківщину!
  І дівчина показала свою мову.
  Ось це справді була надзвичайно бойова команда. Проти якої ворогам не встояти.
  І впав Стамбул, і Туреччина капітулювала ще до Нового року.
  Олег Рибаченко отримав погони капітана третього рангу, що хлопчика років із десяти на вигляд непогано. До речі, він був таким як сам у років десять, а реально він великий пацан, і виглядав не таким карликом. Майже у ньому було півтора метри. Точніше метр сорок п'ять сантиметрів.
  Враховуючи, що ще не було покоління акселератів, Олег Рибаченко міг зійти і за підлітка. І тому офіцера йому дали. А також після закінчення війни, він особисто з руки імператора Миколи другого отримав Георгіївський хрест із золота та з діамантами та з бантом. І це була найвища на той момент і нова солдатська нагорода.
  Олег Рибаченко був просто щасливим. Така в нього була чудова та крута перемога.
  Царська Росія та союзники поділили Туреччину. І вона зникла з карти світу.
  Мала Азія, північ і центр Іраку, протоки та Стамбул відійшли до Росії. Трохи здобула турецької землі на Балканах та Болгарія. Сирія відійшла до Франції. Палестина і частина Саудівської Аравії до Британії, як і південь Іраку, який англійці встигли захопити.
  Таким чином Британія стала сильнішою за колонії, забравши собі й німецькі.
  Росія одержала від німців Клайпедську область, Познань, Данциг, частину земель біля Одера. І плюс ще й репарації.
  Найбільше Росія отримала від Австро-Угорщини. Краків та землі увійшли до царства польського, Галичини та Буковина до Росії. Чехословаччина та Угорщина стали царствами на чолі з Миколою Другим і теж у Росії. Виникла також Югославія - формально незалежна, але васал Росії. Румунія також погодилася на заступництво Росії, в обмін на Трансільванію.
  Незалежна Австрія стала дуже маленькою. І дещо змогла отримати й Італія.
  Франція повернула собі, що раніше у неї забрала Німеччина, як і Данія.
  Плюс ще частина німецьких земель була тимчасово окупована.
  Усі отримали багато. Росія забрала колонії німців у Тихому океані, крім кількох островів, переданих Японії. Намібія стала англійською колонією, точніше частиною домініону ПАР.
  Усіх це влаштувало. Найбільше суперечок було щодо репарацій. Росія вимагала собі велику частку.
  Так-сяк і тут було досягнуто компромісу.
  Настав час миру. Але малі війни все ще велися. Зокрема Росія, Британія та Франція вирішили поділити спочатку Саудівську Аравію, яка й так була усічена.
  Війна там була короткою та легкою.
  Олег Рибаченко та дівчата правда деякий час бігали босоніж пустелею і ловили шейха - ватажка опору.
  Коли впіймали, після швидкоплинного бою дівчини, змусили його цілувати босі п'яти.
  Згодом війна з Іраном. Росія та Британія поділили і цю країну. Теж це була дуже цікава ідея.
  Олег Рибаченко та Наташа з командою дівчат атакували Іран.
  Хлопчик рубав мечами, зносячи голови персам і сказав:
  - Слава епосі великої зорі!
  Наташа відзначила, скелячи зубки, і трясучи червоними сосками:
  - Слава цареві Миколі Другому!
  Зоя, рубаючи персів, і босими пальчиками ніжок жбурляючи гранати, пропищала:
  - Слава Батьківщині нашій!
  І гола, кругла п'ята дівчини жбурнула горошинку смерті.
  Августина довбанула, натиснувши рубіновим соском нам кнопку базуки і в'якнула:
  - Слава Брусилову!
  Світлана, жбурнувши босими пальчиками ніжок важку гранату, і агресивно скалячись, проворкувала:
  - За Велику Ладу!
  Дівчата взялися за іранську армію капітально.
  А тут ще в бій пішли танки.
  Цього разу важкіший танк сконструйований сином Менделєєва з гарматами.
  Олена, Єлизавета, Катерина та Єфросинія їдуть на цьому танку.
  І дівчата розуміють босоніж і в бікіні.
  Їдуть собі і співають:
  - Російська горілка, що ти наробила,
  Російська горілка - ти мене згубила!
  Російська горілка, на обід оселедці!
  Гарна у веселощі - важка на похмілля!
  А з неба ще й Альбіна голою п'ятою на педаль натисне та на голови армії шаха ще бомби скине й "Іллі Муромця"-3. І тут нікому не встояти.
  Диво Іран розгромили граючи.
  І теж поділили узявши собі північ, центр та частину узбережжя. Після чого Росія нарешті отримала довгоочікуваний вихід до Індійського океану.
  Але ще історія із війнами не закінчилася.
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  Царська Росія переживала бурхливий економічний підйом. А світ був майже повністю поділений між великими державами, які поки що не планували один з одним воювати, а просто перетравлювали новопридбане.
  Однією з останніх поки що незалежних країн, залишався Афганістан. Англія в 1918 почала там війну, але вона пішла невдало. І царська Росія вирішила цей край включити до складу великої імперії. Заодно, щоб отримати спільний кордон з Індією, на який кидали жадібні погляди чиновники Миколи Другого.
  Поки що ніхто не хотів поступатися. Олег Рибаченко та команда дівчат та корабля переправилися на сушу, щоб там воювати з армією Афганського короля.
  Вони хотіли нових орденів та слави. Крім того телевізорів і комп'ютерів поки що немає, і з розваг гірше, ніж у двадцять першому столітті. Хіба що в цирк сходити, чи до театру. Навіть у кіно фільми поки що німі та чорно-білі.
  А ось цирк схожий, і не дуже відрізняється від сучасного. Але щодня туди ходити не будеш.
  А ось війна - це цікава розвага. Особливо, коли ти безсмертний і тебе убити не можуть.
  Зрозуміло, Олег Рибаченко дуже радий вирушити підкорювати Афганістан. І дівчата теж хочуть битися. А наступна війна поки що не скоро.
  Німеччину роззброїли, а Британія та Франція поки що на рожен не лізуть. Так що з ними зчепитися великого бажання царя Миколи поки немає.
  З можливих напрямів експансії Росії - ще й Китай, який поки що не зовсім поділений між сильними державами.
  Там уже освічена - Жовторосія, і її хотілося б розширити на майже весь Китай. Що, втім, поки що виглядає як мрія.
  Але з огляду на силу царської Росії - мрія цілком реальна. А поки що до Афганістану.
  Хлопчик і батальйон дівчат у бікіні біжать босоніж гірськими кручами.
  Ось вони вступають у бій із моджахедами.
  Олег Рибаченко дає чергу з автомата, і босими пальчиками ніжок жбурляє вбивчу силу гранату.
  Падають розірвані моджахеди. А хлопчик кричить:
  - На славу батюшки-царя, народилися хоробрими не дарма!
  Наташа теж веде вогонь і босими пальчиками ніжок метає лимонку, після чого репетує:
  - За Русь-Матушку!
  Зоя, стріляючи по воїнах шаха, і викошуючи їх мітлою, піддала голою п'ятою презент смерті і пискнула:
  - За російську Богиню Ладу!
  Августина строчачи по супротивнику зі штурмової гвинтівки, новітнього калібру, і теж використовуючи босі пальчики ніжок, прогарчала:
  - За нашу ударну міць!
  Світлана - ця дівчини без забобонів із шевелюрою кольору весняного снігу та великою фантазією, кинула босими пальчиками ніжок убивчий подарунок смерті та пискнула:
  - За великі ідеї царського комунізму!
  Олег Рибаченко, який мав і минуле життя неабияке, і вже в цьому столітті прожив років п'ятнадцять у дитячому, безсмертному тілі.
  - А чи сумісний комунізм із царем?
  Наташа логічно помітила, кинувши босими пальчиками ніжок подарунок смерті і розриваючи афганців:
  - Все неможливе можливе - знаю точно!
  Зоя, скошуючи солдатів шаха, і строчачи по ворогу з ручного пістолет-кулемета, буркнула:
  - У душі прагнемо своєю пристрастю непорочною!
  Августина чиє мідно-червоне волосся майоріло, немов бойовий, пролетарський прапор, прочирикала:
  - Слава нашій Батьківщині та її чудесам!
  І після цього кинула босими пальчиками ніжок дуже вбивчий подарунок смерті.
  Світлана, викошуючи афганців і нагромаджуючи гори з трупів, з натхнення проворкувала:
  - В ім'я матінки-Росії!
  І її гола, кругла, рожева п'ята як піддасть колосальної сили руйнування та знищення.
  Ось це дівчата у бікіні взялися за армію шаха і проти них жодна міць у світі не встоїть.
  А ось войовниці їдуть на двох новітніх танках "Місяць"-4.
  Машини з чотирма кулеметами кожна, і більш досконалими двигунами, що дозволяли їм розвивати швидкість шістдесят кілометрів на шосе, і сорок при рокаді. А броня була товщі та кращої якості, ніж на колишніх моделях.
  Зрозуміло Єлизавета та Олена були майже голі, і босі. І керували машиною дуже впевнено.
  Єлизавета, ведучи вогонь із кулеметів, прочирикала:
  - Микола великий місія - найбільший цар царів!
  Катерина, розносячи воїнів шаха, заспівала:
  -Між зірок тривожно б'ється пульс Землі,
  Поля кришталь виблискують - оросили ...
  Я бережу спокій рідної родини -
  Служа всім серцем - матері-Росії!
  І дівчисько натисне на педаль голою, круглою п'ятою.
  Ось це дівчата - просто супер.
  Олена та Єфросинія теж б'ються відчайдушно. І проти цих дівчат нікому не встояти.
  Олена як лупне по супротивнику за допомогою босих пальчиків, точених ніжок і проворкує:
  - Слава комунізму часом!
  Єфросинія, довбавши по військах шаха за допомогою голої, дівочої п'яти, і в'якнула:
  - Слава всім найпрекраснішим царям!
  І дівчата хором проспівали, тупаючи босими ніжками:
  - Слава Росії, слава,
  Танки рвуться вперед.
  Дівчата майже без одягу,
  Вітає російський народ!
  Ось так на двох танках із кулеметами войовниці розійшлися не на жарт. І трощили афганців капітально.
  А тут ще й з повітря, як стали насідати бойові літаки. У тому числі і "Добриня Микитович" із шістьма двигунами, і рекордним бомбовим навантаженням.
  І Анастасія Відьмакова голою, круглою, рожевою п'ятою на педаль натисне.
  І з утроби бомбардувальника як візьмуть і виваляться вбивчі та руйнівні бомби.
  А Анастасія візьме та заспіває:
  - Немає прекраснішої за Батьківщину-Росію,
  За неї бійся і не лякайся.
  У світобудові дівчаток немає красивіше -
  Всесвіту факел світла Русь!
  Акуліна Орлова, рядок з моджахедів шаха з кулеметів "Добрині Микитовича", додала:
  - Для Батьківщини прекрасніше немає слів,
  Притиснувши до грудей триколірний прапор перемоги.
  Будь витязь російський ти боях готовий
  Жити за мрію, що подарували діди!
  Мірабела Магнітна лупнула по афганських військах. І скосила їх масою.
  І теж довбала з вогнемета. І випалила масу душманів, спалив їх вщент.
  Після чого проспівала:
  - Ми найсильніші у світі,
  Ворогів усіх замочимо у сортирі!
  І дівчина показала мову. І підморгнула напарницям.
  Ось там літаки царської Росії молотять моджахедів. І скидають бомби та напалм.
  Непогано борються і танки важчі, але з гарною прохідністю та потужними моторами. Зокрема новітній НР-2 вагою п'ятдесят тонн, який трощить ворога. НР - перекладатись - "Микола Романов".
  Це перша експериментальна модель танка з двома фугасними гарматами та шістьма кулеметами.
  І як він трощить афганські війська короля.
  І дівчата при цьому скалять зубки всередині танка і регочуть.
  Оленка робить постріл за допомогою босих пальчиків ніжок і верещить на всю горлянку:
  - Слава батюшку-царю!
  Інші дівчата кричать:
  - Слава!
  І їхній танк збігає по кручах.
  А за ними миготять голими п'яточками мчать дівчата в одних трусиках і їх рубінові соски виблискують на сонці.
  Ось це дівчата - майже зовсім оголені, і їхні груди такі апетитні.
  Анюта босими пальчиками ніжок наводить кулемети і трощить афганців, попискуючи і ревучи.
  - За Росію нашу матір!
  І рухається танк, і душить душманів. Ось там дівчата дуже лихі.
  Алла реве в азарті:
  - А в бій атакують дівчата лихі,
  За нами Росія, за нами Росія!
  Ось це дівчисько таке руде і круте.
  Марія теж молотить військами короля і пищить:
  - В ім'я святої Русі!
  Олімпіада заводиться і трощить ворогів із силою. І голою п'ятою по ворогу як рушить.
  І летить снаряд із убивчою амплітудою...
  Армія афганського короля частково знищена, а частково розбіглася.
  І тупаючи босими ніжками дівчата увійшли в Кабул. І ось вони далі рухаються Афганістаном.
  Олег Рибаченко переслідує супротивника. Разом із вічною дівчинкою Маргаритою Коршуновою вони наздогнали армію шейха.
  І ось хлопчик і дівчинка рубають шаблями. І рубають моджахедів з усією своєю люттю.
  Хлопчик жбурнув босими пальчиками ніжок горошинку, і розірвав дюжину солдатів шейха.
  І ревнув:
  - Цар наш Микола,
  Ширше рота не роззявай!
  Маргарита дуже агресивно діє. Проводить млин. Босими пальчиками ніжок жбурляє горошинку і реве:
  - За царський комунізм!
  А потім діти візьмуть і хором як засвистять. І ворони буквально оглушені й сиплються наче дощ на голови афганцям. І це дуже круто.
  Олег Рибаченко рубає ворогів і реве:
  - За ідеї комунізму та тріумф вважай за царизм!
  І знову як накинеться на супротивника.
  І мечі хлопчика ворога рубають наче капусту.
  Ось його дивовижна атака.
  І знову свист з непритомним воронами.
  Поки що вони ведуть у рахунку. І навіть їхня перевага наростає.
  Маргарита попискує і реве:
  - Слава російським богатирям!
  І голою п'ятою дівчинка покинула подарунок анігіляції.
  Ось така вона бойова красуня.
  Хоча ще й дитина. А колись була дорослою і навіть літньою жінкою. Але теж купила собі безсмертя та здобула вічну юність. Щоправда, поки на сто років вона дівчинка. А потім правда може й зрости. А поки що вона служить у російській армії. І теж супермен.
  А оскільки, на відміну від Олега Рибаченка, ця письменниця комп'ютерними іграми не захоплювалася, то їй набагато легше. Ось воювати подобається звичайно.
  Безсмертні діти друзів. Дивно якось бути дорослими, навіть мати чимало років і стати зовсім юними.
  І мислення стало більш дитячим, хоча пам'ять та особистість повністю збереглися.
  І це треба сказати дуже здорово.
  Маргарита та Олег голими, дитячими п'ятами жбурляють вибуховий пакет, і розносять шейха на шматки. І з оточенням його покінчено. Потім рубають мечами ворогів. І це їхнє дуже бойове хрещення. А потім знову як засвистять.
  Ворони падають на голови моджахедів і пробивають їм без жодних проблем черепа.
  Олег реве, зрізуючи супротивників:
  - Маргарита - вікно відчинене!
  І знову рубає млин, зрубуючи останні голови.
  Ось російські війська зайняли Кандагар. Охочих воювати з непереможною армією царя Миколи Другого стає дедалі менше.
  Ось уже інші міста здаються без бою. Або майже без бою.
  Лише горами ще діють окремі банди.
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова якраз стали полювати на подібну банду.
  Хлопчик і дівчинка рубали відважних воїнів Аллаха. І діяли з усією неймовірною зухвалістю.
  Безсмертна дитина шпурнула голою п'ятою гранату, розірвала супротивників і пискнула:
  - За новий СРСР!
  Маргарита, розмахуючи мечами та відрубуючи голови, просипала:
  - За нові рубежі!
  І боса п'ята дівчинки кинула колосальну руйнацію, розриваючи ворогів.
  І ось діти знову свистять і на голови моджахедів падають численні, приголомшені ворони.
  І ця банда знищена. Все зроблено дуже хвацько.
  Афганістан ніби захоплений... Ще кілька дрібних банд було безсмертними дітьми знищено.
  За це вони отримали гроші та нові чини. Народ Афганістану вирішив скоритися новому цареві. І поки що їм жилося зовсім непогано.
  Майже відразу стала будуватися залізниця до Індії.
  Британія здобула собі суто символічний шматок Афганістану, але оголосила про свою перемогу.
  А Олег Рибаченко та Маргарита переїхали до Манчжурії. Там поки що спокійно.
  Але трохи на південь спалахнуло повстання комуністів. І спроба привести владу червоних у Китаї.
  Офіційний уряд Піднебесної імперії звернувся по допомогу до царської Росії.
  А повстання все ширилося і ширилося. І війська Червоної Армії навіть опанували Пекін.
  Російська армія рушила у наступ. З моря насувався флот на чолі з
  Колчаком. А він гідний наступник адмірала Макарова. І впевнено трощить Червону Армію Китаю.
  І дівчата з моря ведуть вогонь і випускають велику, вбивчу силу снаряди.
  І голі, круглі п'ята дівчаток миготять. І вони стріляють із знарядь крейсерів та лінкорів.
  Бігають войовниці стрімко. Бойова Ганна дає накази. І спрацьовує артилерія.
  Вероніка - ця дівчина морський офіцер теж віддає команди, будучи лише у трусиках та з тонкою смужкою тканини на грудях.
  І за її командою знаряддя шістнадцять дюймів спрацьовують. І розривають порти Пекіна.
  Олег Рибаченко, як завжди, у бою... Він такий миленький, мускулистий хлопчик у шортах. І рубає китайські війська з ентузіазмом. Ось це жорстокі проходять бої.
  Маргарита теж бореться із великою ефективністю. І рубає мечами відважних воїнів піднебесної імперії.
  Дівчинка, борючись із супротивником і махаючи мечами, від чого злітають голови, заспівала;
  Росія найбільша з країн,
  Чудова велика Вітчизна...
  Товариш Сталін - це ідеал,
  Збудуємо незабаром щастя комунізму!
  
  Поки що у нас, однак рід царів,
  Романови Росією керують...
  Батьківщини супротивника розбий,
  Нехай тріумфує Авель, а не Каїн!
  
  Хай буде Микола великий цар,
  Успішним у битвах і звершеннях.
  Ти за Росію орди перемагай,
  Так буде про державу думка!
  
  За Миколу я дам підписку,
  Не допущу образи самодержцю...
  Нехай з неба ллється на людей напалм,
  Не втрачу повірте я надію!
  
  Ми російські великі орли,
  Здатний підкорити простір всесвіту.
  Скромні і водночас повір горді,
  Своєю силою в боротьбі незмінною!
  
  Дівчата і хлопчики все одно,
  Дуже відважно витязі б'ються.
  Росія ти велика давно -
  Не треба нам у досаді знайте дутися!
  
  Навколо дівчат легіон ворогів,
  Але хоробро вони злісних винищують.
  У нас цілком вистачає куркулів,
  Ми завоюємо собі місце у раї!
  
  Нехай наша частка буде високою,
  І стане Русь нечувано багатою.
  Ти не дивися на дівчат зверхньо,
  Вони стрункі і зовсім не горбаті!
  
  В ім'я нашої Батьківщини зірка,
  Нехай комунізму яскраво засяє...
  Здійсниться велика мрія,
  Природа буде у нескінченному травні!
  
  Все дуже пишним кольором розквітне,
  Все буде дуже яскравим, чистим...
  Перемогу відкриємо безмежний рахунок,
  В ім'я вірте прапор комунізму!
  
  Які люди правлять на землі,
  Ті для Батьківщини дорожчі...
  Хоча часом ховається в темряві,
  Чи здатні міцно врізати ми по пиці!
  
  Люблю я Білобога та Христа,
  І Ладу, і Марію почитаю.
  Любов до Росії як кристал чиста,
  За неї борюся і дерзаю!
  
  В ім'я Роду, заради всіх людей,
  Ходімо ми якщо треба Голгофу.
  Зникне в пеклі шалений лиходій,
  І супостати вірю скоро здохнуть!
  
  Чим Русь прекрасна і знаю і сильна
  Що в ній хоробри дівчата та хлопчаки?
  Нехай атакує в силі Сатана,
  У нас підуть чудові справи!
  
  Не вірте, хто ховає нашу Русь,
  Вони розумом ви знаєте недалекі...
  А ти дерись і просто не лякайся,
  І надуючи в лайці хоробро щоки!
  
  Війниці сміливі повір,
  Хоробрий, відважні у танці величні.
  Іноді нас атакує злісний звір,
  Але ні сильніше російської знайте слави!
  
  Ось наша Батьківщина зараз уже цвіте,
  Таким повірте пишним Рода кольором.
  Перемогу відкрили безмежний рахунок,
  І героїзму подвиги оспівані!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Процес завоювання Китаю - це довгий, велика країна і дуже густо заселена. І бої там точаться з великою інтенсивністю.
  Олег Рибаченко рубає мечами китайців. Потім жбурляє в них босими, дитячими ніжками горошинки з саморобною вибухівкою та співає:
  - Батьківщина моя -
  Правлять у ній царі,
  Дружня сім'я,
  Злих розірви!
  Маргарита Коршунова теж трощить війська піднебесної імперії. І проводить мечами млин. І босими пальчиками ніжок кидає горошинки смерті.
  Дівчинка співає:
  -Слава комунізму, слава....
  Танки рвуться вперед.
  Дивізії в червоних сорочках
  Вітає російський народ!
  І безсмертні діти як засвистять. Ворони отримують серцеві напади і приголомшені падають на голови китайцям. Ось це скажемо так - діти-термінатори. І пробивають ворони дзьобами черепа воїнам піднебесної імперії.
  А тут ще за китайців взялися й інші дівчата.
  Ось Наташка їх рубає мечами, і яскраво-червоним соском натискає на кнопку базуки, випльовуючи снаряд. І маса китайців підлітає нагору.
  І Наташка співає, на всю горлянку:
  - Слава часом комунізму,
  Буде кінець пацифізму!
  І дівчина босими пальчиками ніжок, як запустить убивчу гранату, розриваючи супротивників.
  Зоя теж бореться з великим ентузіазмом. І рубає китайців мечами без зайвих проблем.
  І босими пальчиками ніжок жбурляє вбивчу силу гранати. Ось це дівчисько - просто супер.
  Потім полуничним соском грудей як запустить руйнівний подарунок смерті.
  І маса китайців підлетіла нагору.
  Зоя взяла і заспівала:
  - В ім'я ідей комунізму,
  Ми бачимо майбутнє царської держави...
  І червоному прапору, нашій Вітчизни,
  Ми будемо завжди нескінченно вірні!
  Августина теж рубає китайців. Вона дівчина просто скажемо класу супер.
  Руда дівчина кинула голою п'ятою забійну гранату, розірвала масу супротивників і пропищала:
  - За Росію - нашу матір!
  І рубіновим соском грудей натиснула кнопку базуки. І виплюнула вбивчу силу ракету. І стільки китайців взяло і разом порвалося.
  Ось це дівча.
  Світлана теж трощила ворогів. І рубала війська піднебесної імперії мечами. І кидала подарунки смерті босими пальчиками ніжок. А насамкінець як малиновим соском викине вбивчий снаряд смерті.
  І заспіває:
  - Батьківщина моя - міста та мила,
  Батьківщина моя - царська країна!
  Ось це дівчата - найвидатніший у них клас та можливості. Проти таких ось дівчат не встояти.
  І вони так рубають цих китайців без жалості та сумнівів.
  Аврора теж тут бореться, і дівчата строчить по китайцях з автомата. Ось це красуня.
  І теж яскраво-червоним соском натискає на кнопку гранатомета. І випускає вбивчу ракету. І безліч противників разом рве і розриває на дрібні частини.
  Після чого Аврора заспівала:
  - За найбільший комунізм,
  Тільки вгору ні кроку вниз!
  Ось це дівчата - це дуже круто та агресивно.
  Мірабела Магнітна бомбардує по супротивнику з повітря. Вона використовує біплан-штурмовик. І як за китайцями вріже.
  І б'є їх без жалю. І пише з кулеметів дуже красиво укладаючи китайців штабелями. І це вона робить дуже жваво. Голою п'ятою натисне на педаль. І безліч бомб як обрушиться на китайців.
  Мірабела проспівала, скелячи зубки:
  - Я найсильніша у світі,
  І двічі по два не є чотири!
  Акуліна Орлова теж з повітря китайцями молотить. І робить це дуже вдало. І трощить війська піднебесної імперії.
  І ось натиснула червоним соском грудей на кнопку, і ось летить у китайців, їх розриваючи бойова ракета.
  Акуліна взяла і заспівала:
  - Слава великим серцям,
  Будемо трощити всіх ворогів до кінця!
  Анастасія Відьмакова теж громила китайців і робила це з величезним ентузіазмом.
  Ось це дівчина Анастасія - просто супер!
  І босими пальчиками ніжок спрямовує на ворога, щось забійне.
  І ось дівчина рубіновим соском натиснула на кнопку, і падають на китайців бомби. І дуже агресивно вона виступає.
  І трощить цих китайців убивчою силою.
  Анастасія проспівала:
  - Будемо всіх ми розривати,
  За Росію нашу матір!
  Ось знову дівчата борються з колосальною люттю. Ось це бойовий тріумвірат.
  І у небі їм немає рівних. Але повітряних боїв замало - китайська авіація слабка.
  Акуліна Орлова трощила китайців на суші, і пускала розривні снаряди та співала:
  - Раз, два, три - китайців розірви!
  Буде славний бенкет -
  Ми завоюємо світ!
  Ось це бої суворі та жорстокі.
  Ось бореться на танку екіпаж Єлизавети. Ось це дівчина та її команда і вони знову в бікіні.
  Ось Єлизавета босими пальчиками ніжок натиснула на кнопки джойстика і проворкувала:
  - Слава цареві Миколі Другому!
  Катерина теж пальнула, натиснувши червоним соском і вражаючи китайців, і дотепно проворкувала:
  - Слава суперадміралу Макарову!
  Олена довбала по ворогу. Розірвала масу китайців за допомогою кулеметів і в'янула:
  - За комунізм царів!
  Єфросинія писала по супротивнику, і викошувала воїнів піднебесної імперії, і співала:
  - Слава Русі та Білому Богу!
  Ось такі вони бойові дівчата на моторному та сильному танку. І трощила їхня команда китайську рать.
  Єлизавета дотепно помітила, і трощила супротивників, в'якнула:
  Справжній цар не той, хто в короні, а хто не капелюх розумом і хваткою не розтяпа!
  Олена агресивно відзначила і люто заявила:
  - Хто має порожню голову, носячи корону, той типовий капелюх, без царя в голові!
  Катерина теж довбала, по китайцях, розірвала два дюжини солдатів піднебесної імперії і промовила:
  - Прошляпивши країну - диктатор може зберегти корону на голові, але обов'язково втратить обличчя!
  Єфросинія крушила китайців влучними пострілами, і буквально їх скошувала нагрібаючи гори трупів.
  І при цьому сказала:
  - Краще втратити голову в доблесті, ніж залишитися з носом у боягузтві!
  Отак дівчата розбушувалися. І при цьому вони майже зовсім голі, і босі, і дуже засмаглі, зі світлим волоссям.
  Єлизавета, стріляючи, заявила:
  - Якщо без царя в голові, то будеш капелюхом що завжди залишається з носом!
  Катерина, ведучи влучний вогонь по супротивнику, і вибиваючи масово китайців, буркнула:
  - Хто втрачає почуття реальності, залишається з носом без мрії!
  Олена агресивно відзначила, строчачи по ворогах, і босими пальчиками ніжок натискаючи на кнопки, і проворкувала:
  - Жіноча ніжка, коли боса, взує будь-якого чоловіка по гланди, і залишить без штанів оголюючи своє тіло!
  Єфросинія, довбаючи супротивників і вбиваючи китайців з шаленою силою, агресивно помітила:
  - Втративши совість у пошуках золотих гір, можна залишити ворога з носом, але в самого за душею не залишиться й ламаного гроша!
  Дівчата билися відчайдушно та сміливо.
  Єлизавета підбила підсумок, розбивши снарядом китайську гаубицю:
  - Коли в тобі в серці Бог, а в голові цар, ти є людиною з великої літери!
  Війниці боролися і на інших фронтах.
  Оленка строчила з кулемета по китайцях. Викошувала їх немов пшеницю і завивала:
  - За великого царя,
  Господа завдяки!
  І босими пальчиками ніжок дівчинка як шпурне вбивчої сили гранату.
  Анюта, строчачи по противнику, і голою, круглою п'ятою піддавши презент смерті, видала:
  - Слава епосі комунізму! Чи буде з нами цар Микола!
  І дівчина рушила китайському генералу в підборіддя ліктем і перевірила:
  - За велику Русь Сварога!
  Бойова Алла трощила китайських солдатів, викошувала їх немов серпом і в'якнула:
  - За Вітчизну - нашу матір!
  І її босі пальчики ніжок кинули сильно забійний подарунок анігіляції.
  Марія теж трощить ворогів з диким апломбом. І строчить з автоматів, при цьому співаючи:
  - Наша Батьківщина - наша мати!
  Хоче дівчина героєм стати!
  І босими пальчиками ніжок дівчинка як жбурне руйнівний подарунок смерті.
  А потім як натисне на кнопку базуки, своїм червоним соском.
  Олімпіада змінює китайців на порошок. Строчить по них із автомата. І співає:
  - Ми на тобі, як на війні,
  А на війні, як на тобі!
  І босі пальчики ніжок дівчини кинули вибуховий пакет.
  Розірвало масу китайців у попіл.
  Олімпіада також пальнула за допомогою полуничного соска і перевіряла:
  - За мир, за дружбу, за травень!
  Оленка помітила з сміхом:
  - А потім тобі травень?
  Анюта, строчачи по китайцях, пискнула:
  Літо, ах літо, літо зоряне будь зі мною!
  Алла довбала по супротивнику, розірвала трохи китайських солдатів і прочирикала:
  - За царську імперію!
  І її волосся наче палаюча пожежа, здатна спалити Рим. Ось це дівчисько.
  П'ятірка змінює свою позицію. І строчить по ворогові з посиленим діапазоном.
  І потім дівчата якраз врубають з електричних проводів, і струм пішов,
  по ворогам. І китайців заіскрило.
  А дівчата як голими п'ятами візьмуть і блиснуть. І знову візьмуться за китайську, доблесну армію. А китайці сильні та хоробри. Це доблесний, численний народ.
  Але за ними Вероніка та Вікторія лупнули з літака ракетами. І розірвали багато китайців. Дівчата бойові, в одному бікіні та босі. І голими п'ятами довбають по ворогу, натискаючи на кнопки.
  Акуліна Орлова теж довбає китайців, без будь-якого жалю крушивши ворогів.
  Акуліна босими пальчиками натиснула на кнопки джойстика і взяла довбанула по китайцях, розірвала їх і прочирікала:
  - Слава батюшку-царю!
  Анастасія Відьмакова підтвердила:
  - Царю без умовно слава!
  Мірабела Магнітна піддала голою п'ятою подарунок знищення та перевіряла:
  - І за адмірала Макарова вип'ємо!
  І її червоний сосок оголився, і дівчина взяла і натиснула кнопку. І полетіли до китайців ракети. І розірвали багато воїнів піднебесної імперії.
  Ось це дівки.
  А тут ще за китайців взялися дівчата-ніндзя з Японії. І войовниці зрозуміло, в одному бікіні та ніжки босі.
  Дівчина-ніндзя з синім волоссям взяла і мечами китайців рубала. І знесла голови. І після того босими пальчиками ніжок шпурнула горошинку руйнування. І знову воїни піднебесної імперії з відірваними кінцівками полетіли у різні боки.
  Войовниця заспівала:
  - Слава Японії! Слава!
  Дівчина-ніндзя з жовтим волоссям з ворогами б'ється. І рубає їх без жалості мечами. І її босі, витончені дівчачі пальчики метають щось руйнівне. І буквально розривають тіла на частини. І войовниця співає:
  - Слава Японії, слава!
  Рвуться танки вперед,
  Дівчата, не знаючи страху -
  Вітає - російський народ!
  Дівчина-ніндзя з червоним волоссям теж рубає китайців. Вона войовниця дуже агресивна. І розтинає супротивників до кінця. І знову пальчики такі гострі, спокусливі босих ніжок жбурляють бумеранги, які зносять голови, немов бритвою волоски.
  І войовниця співає:
  - Русь царя ж Михайла,
  Світобудова підкорила!
  Дівчина-ніндзя з білим волоссям, провела мечами, зносячи голови китайцями. І ця дівчина у бікіні виявилася писаною красунею. І її мечі просто супер. І босі пальчики ніжок теж кинули отруйні голки, пробиваючи горло воїнам піднебесної імперії.
  Дівчина-ніндзя заспівала:
  - Японський воїн смерті не боїться,
  Нас смерть на полі бою не лякає...
  За Русь святу буде битися ніндзя
  І навіть помираючи - переможе!
  Ось це дівчата такі майже голенькі та красиві, і ніжки у них спокушають чоловіків.
  А ось у бій знову йде, точніше біжить Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова. Знову діти борються з дикою люттю та шаленством.
  Ось хлопчик змахує мечами та зрізає з плечей китайців голови.
  Олег проворкував, і босими пальчиками ніжок кинув хлопчик горошинки руйнування. Порвав ворогів на частини та заспівав:
  Слава комунізму, що будує Микола,
  Самий великий і мудрий цар!
  Дівчинка, ця колишня письменниця Маргарита Коршунова, зрубуючи голови китайцям, проворкувала:
  - За Росію та царя Миколи!
  І босими пальчиками ніжок юна войовниця як візьме та метне бумеранг. І той як пролетить, і зріже голови китайським солдатам. Ось це дівчинка.
  Маргарита взяла і заспівала:
  Немає прекраснішої за Батьківщину-Росію,
  У всесвіті найкраща країна...
  Зірки небо у перли зрошували,
  Зводять навіть хитрий вигляд з розуму!
  Після чого безсмертні діти взяли та засвистели у всі ковтки. І ось взяли ворони, отримали серцеві напади, і занепавши стали падати. І пробивати голови китайцям.
  Ось це діти, вони просто монстри та супер....
  І знову давай рубати ворогів. І такі тут бойові та відважні дівки що супер, ось пішла Наталка в атаку.
  Дівчисько взяла і довбанула з автоматів, і прочирикала:
  - За комунізм царя Миколи!
  Зоя підтвердила, підкинувши голою п'ятою вибуховий пакет із вибухівкою.
  І войовниця заспівала:
  - За великого царя,
  Батюшку-государя!
  Августина розсікала ворогів без жодної слабкості та жалю. І руда войовниця взяла і босими пальчиками ніжок шпурнула щось дуже забійне та руйнівне. І дуже вбивчо діяла дуже круто.
  Августина провела млин і пискнула:
  - За Росію та перемогу до кінця!
  Світлана провела мечами дуже агресивний млин мечами. Зрубала ворогам голови, склавши їх у курган. І босими пальчиками ніжок взяла і кинула вбивчий подарунок смерті.
  І ревла:
  - За царський комунізм!
  І дівчата знову голими, круглими п'ятами як долбануть забійними горошинками знищення.
  І знову проспівають:
  Миколай ти цар-месія,
  Незабаром ти всесильний!
  . РОЗДІЛ Љ4.
  Війна з Китаєм тривала.
  Дівчата підтягли нові, потужніші бомбардувальники. І Анастасія Відьмакова почала обрушувати на китайців потужні удари авіації.
  Войовниця заспівала, натискаючи босими пальчиками ніжок на кнопки:
  Буде людям щастя,
  Щастя на віки...
  Миколи влади -
  Сила велика!
  Акуліна Орлова, строчачи по супротивниках, і викошуючи китайців, агресивно перевіряла:
  - За славу ідей комунізму!
  Мірабела Магнітна посилаючи зверху бомби і вбиваючи китайців, додала:
  - Буде слава у цьому житті!
  Отак дівчата з повітря на піднебесну імперію наступають. І знищують доблесних солдатів китайської армії.
  Оленка теж бореться. Лупить дівчина з автомата. Викошує китайців і пищить:
  - Слава часом комунізму!
  І босими пальчиками ніжок, як пошле подарунок смерті у ворога.
  Анюта стріляє по китайцях, і дуже влучно. Викошує їх і вимовляє зі смаком:
  - Буде радість у всесвіті!
  І голою, круглою п'ятою, як підкине горошинку смерті.
  І бойова Алла бореться з диким розлюченістю. І її мечі проводять млин та зрубують китайцям голови. Дівчина люто вимовляє, скелячи зубки:
  - Нашій Росії ми принесемо кохання!
  І дівчисько босими пальчиками ніжок жбурне щось агресивне та руйнівне.
  Бойова Марія знову бореться. І її мечі такі гострі і навіть дуже вбивчі. І ріжуть тіло, наче розпечене залізо масло.
  Дівчина із золотим волоссям, агресивно вимовляє, розтинаючи китайців, на частини:
  - Русь-матінка з нами навіки!
  Б'ється і Олімпіада. Дуже велика вона та мускулиста дівчина. Як взялася за китайців, і давай рубати їх, неначе пшеницю косою. Ось це дівка, ну така велика і агресивна.
  І теж голою п'ятою, як піддасть бомбу. І масу супротивників разом порве.
  А тут ще й Наташка б'ється. Дівчина тримає в руках вогнемет. І лупне по супротивнику.
  Пішов струмінь полум'я китайцями. І їхню цілу сотню за раз спалить. Ось це дівчисько.
  А на кнопку вогнемета натисне червоним соском жіночих грудей.
  І так це все виливається.
  А ще дівчина босими пальчиками ніжок жбурляє агресивну силу лимонки.
  Войовниця заспівала:
  - За Русь святу - Вітчизні слава!
  Зоя теж бореться з дикою силою пантери. Її полуничні соски натискають на кнопки та викидають електричні розряди з автомата. Після чого дівчина прочирікала:
  - За наші нові перемоги!
  І босими пальчиками ніжок кидає щось абсолютно вбивче. Ось це дівчина - медова блондинка.
  Августина борючись із ворогами, і скошуючи їх немов косою, посилаючи кулю за кулею, і вганяючи в труну, проворкувала:
  - За великі здобутки!
  І босими пальчиками ніжок шпурнула вбивчий подарунок колосальної сили.
  А потім дівчина як натисне на кнопку зброї рубіновим соском грудей, і розірве цілий батальйон ворогів.
  А ось і Світлана у бою дівка грізна. Дуже агресивно ворогів обробляє.
  І босими пальчиками ніжок гострі, і тонкі диски посилає у противників.
  І малиновими сосками груди по ворогах як уріже, і їх капітально винищить. Стільки трупів та знищених китайців.
  Після чого Світлана проворкувала:
  - За Росію та перемогу до кінця!
  Ось це дівчата найвищого пілотажу. І ворогам вони влаштували фігуральне винищення. І на них усі сиплють вогняні та електричні пластівці.
  Аліса та Анжеліка працюють зі снайперськими гвинтівками. Дівчата ледве встигають стріляти та перезаражувати.
  Китайців дуже багато. І їх так просто не переклацувати. І вони напирають жовтою, нескінченною хвилею.
  Аліса пальнула, пробивши генерала і прочирікала:
  - Скільки ж у нас роботи!
  Анжеліка теж влучно вистрілила і погодилася:
  - Дуже багато, але на нас чекає перемога!
  І руда дияволиця босими пальчиками ніжок запустила вбивчий подарунок смерті.
  Аліса знову вистрілила, збила літальний апарат Китаю. Дівчина була налаштована на те, щоби рішуче перемагати.
  Ось у неї були свої проблеми та комплекси.
  Аліса знову вистрілила, причому досить влучно і проворкувала, скелячи зубки:
  - Ми покажемо приклад!
  І її очі блиснули блискавками.
  Ось це справді дівчата розряду просто супер.
  І ось Аліса як вистрілить і одразу трьох китайців пробила одна куля.
  І дівчисько-блондинка босими пальчиками ніжок візьме та шпурне вбивчої сили гранату знищення.
  Ось це дівчата що розряду просто супер.
  Аврора тим часом довбала з гаубиці. Порвала цілий взвод китайців і в'янула:
  - Не маю я на рахунок на свій сумнів!
  І дівчина-красуня взяла і яскраво-червоним соском грудей натиснула на кнопку. І знову забійний снаряд великого калібру летить у ворога.
  Аврора взяла і заспівала:
  У мене на ворога,
  Сила є і натиск.
  Але я в шкурі бика
  От і звістка розмова!
  Її напарниця Агрипіна, скелячи зубки і крушіння китайців, що насідали, з посмішкою видала:
  - Гей тореро тримайся,
  Починаємо розбіг ...
  Афродіта дівчина з золотим волоссям і теж у бікіні і боса прочирікала, скелячи зубки:
  - Бережи своє життя,
  Царю звірів людина!
  Агрипіна червоним соском своїх повних грудей натиснула на кнопку забійної зброї і прочирікала:
  - Ми лупимо влучно,
  Ми лупимо влучно -
  І ціль близька!
  Афродіта ця дівчина писана красуня теж рубіновим соском грудей як натисне на кнопку, і довбає по противнику, і оглушливо сміючись і скелячи зубки.
  - Останні сили,
  Останні сили -
  Круша у ворога!
  Аврора хихикнула, і кинула в ворога, за допомогою полуничного соска грудей. А потім додала босими пальчиками ніжок.
  І кинулася в політ бойова ракета.
  Дівчина прочірікала:
  Лікують трибуни,
  Радіють трибуни...
  І ось атакують,
  Галактику гуни!
  Справді, це вже виглядає смішно, до крайності.
  І ось у бій іде танк Єлизавети. І на ньому чотири дівчини у бікіні. І дівчата борються відчайдушно.
  Єлизавета пальнула по китайцях за допомогою босих пальчиків ніжок і прочирикала:
  - В ім'я великої Русі!
  Катерина теж як ріже по воїнам піднебесної імперії. Як викосить їх у величезних кількостях, і проворкує, скелячи зубки:
  - Слава російським Богам!
  І дівчина знову натисне босою, круглою п'ятою на кнопки, що стирчать. Ось це дівки у бікіні. Вони скажемо так - просто супермени-самки. Ось спробуй проти таких встояти. Вони мають феноменальну, космічну силу.
  Олена як ріже по воїнам піднебесної імперії. Візьме та гроздить по ворогах. А потім червоним соском натисне на кнопку джойстика, і перевірить:
  - Слава комунізму російських царів!
  І голою п'ятою вріже по ворогу.
  Єфросинії теж у боях крута. І по ворогу довбає, з величезним азартом.
  І виб'є масу китайців, і проворкує:
  - Слава епосі комунізму Богів!
  І тут вона теж рубіновий сосок застосує. І босими пальчиками ніжок на кнопочки натисне. І розірве безліч китайських солдатів.
  Ось це дівча - агресивні у них заскоки. І четвірка на танку візьме і довбає по ворогові снарядами.
  І у них велика, феноменальна сила.
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова теж мечами так активно та ефективно працюють, наче це пропелери вертольотів.
  Хлопчик кинув босими пальчиками ніжок шматочок антиматерії. Знищив цілий батальйон китайців і проворкував:
  - За велич государів!
  Після чого його мечі провели млин, січаючи голови китайцям.
  Маргарита Коршунова рубала ворогів. Зсікала їм голови, і скеля зубки вимовляла:
  - На славу царського СРСР!
  І знову голою, круглою, дитячою п'ятою як піддасть руйнівний подаруночок знищення.
  Потім безсмертні діти взяли та засвистіли. І повалилися приголомшені свистом ворони, пробиваючи черепи китайським солдатам.
  Маргарита прочирікала:
  Ідеї комунізму,
  Крутіше пацифізму!
  Оце діти-монстри. Вони найкрутіші та агресивніші у світі. Оце діти-термінатори.
  Олег Рибаченко строчив по ворогові, і рубав мечами. А потім візьме і довбає з вогнемета. І стільки китайців разом згорить. І воїни-діти на самому піку.
  Хлопчик узяв і заспівав:
  - Слава Росії, слава...
  Танки клепає держава!
  І хлопчик років дванадцяти на вигляд, взяв і босою п'ятою піддав гранату руйнування, і масу розірвав китайських солдатів.
  Юний воїн був сповнений сил та енергії. І як знищувала солдатів піднебесної імперії вічна дитина. У ньому просто феноменальна, позамежна сила.
  Олег узяв і заспівав:
  Вдаримо сильніше,
  Потягнемо дружніше!
  Ми відродимо СРСР,
  Покажемо світові всім приклад!
  І хлопчик як плюне вогником, і цілий батальйон китайців разом згорів. І ревнув:
  - І щоб не було проблем!
  Маргарита дотепно відзначила, зрізуючи ворогів немов лезом бритви і проворкувала:
  - За велику Русь,
  Ти бійся і не лякайся!
  І босими пальчиками ніжок дівчинка як запустить вбивчу горошинку тотальної загибелі.
  Наташа знову рубала китайців з шаленством і люттю.
  Стільки жовтих воїнів завалилося зі зрубаними головами.
  Ось це дівчата - які дуже круті та бойові.
  Наташка спочатку провела прийом мечами - метелик-махаон. А потім взяла в руки вогнемет і як натисне червоним соском на кнопку. І немов фонтан зі спини кита, вивернеться полум'я, що обвугує китайців до кісток.
  Дівчина з блакитним волоссям проспівала:
  - За Вітчизну - нашу матір!
  Зоя взяла і теж мечами як візьме та рубане. І босими пальчиками ніжок взяла, і жбурнула леза бритви. І замочила масу китайців.
  Потім Зоя натиснула малиновим соском на кнопку вогнемета і як випалить ворога з колосальним апломбом.
  Зоя взяла і заспівала:
  Слава часу царів,
  Цвях бунтівнику забий!
  І дівчина давай м'язами преса грати.
  Августина дуже гарна баба. І її волосся майоріло в повітрі, наче пролетарський прапор.
  І дівчина босими пальчиками ніжок як візьме та метне бумеранг знищення.
  А потім узяла і рубіновим соском груди як надіти на кнопку гранатомета.
  І проворкувала:
  - За Батьківщину прекрасне!
  І босими пальчиками ніжок візьме і знову жбурне щось надзвичайно вбивче.
  Світлана взяла і теж пальнула, натиснувши полуничним соском на кнопку, від чого вилетіла міна. Вона описала дугу і довбала по китайських військах.
  А потім дівчина босими пальчиками ніжок взяла і жбурнула кульки з нітрогліцерином. І розірвала масу супротивників.
  Після чого проворкувала:
  - За Мати Богів Ладу!
  Ось це дівчата, і вони разом як своїми цицьками на кнопки натиснуть, що відразу цілий китайський полк із танками злетів розірваний вгору.
  Ось це дівчата.
  А тут ще за китайців взялися льотчиці Агата та Адала. Такі ось бойові та агресивні дівчата зі стрункими, мускулистими тілами, та босими витонченими ніжками. Причому обидві красуні натуральні блондинки та просто супер дівчата.
  І візьме Агата та босими пальчиками ніжок візьме, і випустить із літака ракету. І візьме і противника рознесе на шматки смерті.
  Агата діє агресивно. І її червоний соскок натиснув на кнопку. І
  Ось дівчина довбала і заспівала:
  Перервалась нитка,
  Нам загрожує зла смерть.
  Але дівкам жити -
  А супостатам померти!
  Адала взяла і теж довбала по китайцях за допомогою босих пальчиків ніжок. А потім як її рубіновий сосок натисне на кнопки і полетять за позиціями воїнів піднебесної імперії реактивні снаряди.
  Войовниця прочирікала, ламаючи ворогів:
  - Я найсильніша у світі!
  Ось це дівчата, які босими ніжками творять чудеса.
  А ось, наприклад, Юліана потрапила в полон. Її скрутили ззаду руки супостати.
  І повели босоніж спочатку по траві. А потім по піску... А потім спеціально розкидали багаття і розсипали вугілля. І дівчина голими підошвами ступала по червоних каміннях, що горіли.
  На щастя, у Юліани від постійного ходіння босоніж огрубіли підошви і стали мозолистими. Тому їй це не так боляче. І дівчина крокує, гордо скинувши голову.
  Її торс оголений, м'язи дівчата міцні, і лише тоненькі трусики на стегнах. І засмагла, золотисто-оливкова шкіра. А волосся довге, густе, мідно-червоне.
  Бачачи, що ходіння босоніж по вугіллям не викликає у дівчинки криків і стогонів, китайці її підняли на дибу. Заломили руки і стали піднімати нагору. Спочатку її підняли до самої стелі. Потім відпустили мотузку. Дівчина впала. Біля самої підлоги мотузок натягнувся. Пекельний біль пронизав дівчинку від верхівки до босих п'ят.
  Юліана закричала, але тут же закусила губу. І стиснула міцніше зуби.
  Китайці засміялися. І знову почали її піднімати нагору. Це було катування струсом.
  Юліана мовчала. Тільки її голі, засмаглі, мускулисті ніжки сіпалися і гасали в повітрі.
  Дівча підняли знову до самої стелі. А потім відпустили мотузку. Засмагле, майже шоколадне тіло дівчини впало вниз. Знову дикий біль і здавлений крик красуні рудої масті.
  Кати хихикають і скалять зуби. Ось вони такі скажемо прямо круті.
  А ось дівчину за сигналом головного ката знову почали піднімати нагору. Все вище та вище. І мотузка натяглася.
  Ось дівчисько завмерло біля самої стелі. Потім знову вже вкотре відпустили мотузку. І дівчина звалилася вниз... І знову крик розпачливої красуні.
  Так це справді страждання. Видно трьох струсів здалося достатньо. І тепер дівчинці одягли на босі ніжки важкі дубові колодки. М'язисте, засмагле тіло красуні натяглося, і м'язи проступили куди різкіше.
  Потім за сигналом старшого ката стали на гаки вішати гирі. І тіло Юліани, голе і сильне, почало розтягуватися сильніше. І проступив піт, і оливкова шкіра заблищала, наче змащена олією.
  Дівчина з Росії знову застогнала ... Але знову вкотре стиснула міцніше зуби. І постаралася втримати болісний стогін і крики, що виривалися з горла.
  Старший кат із Китаю жорстко вимовив:
  - Досить! А тепер змастіть їй п'яти та приготуйте жаровню.
  Струмені дістали глечик з оливковою олією. І почали акуратно змащувати підошви Юліани. Видно, було чоловік приємно мацати босі, витончені ніжки дуже гарної дівчини. І це справді величезна насолода.
  Дівчина через біль у розтягнутих зв'язках, і вивернутих руках, і плечах, відчувала невиразне почуття сорому від дотиків катів.
  Але в жодному разі вона намагалася не кричати і не стогнати.
  Закінчивши змащувати, босі, рожеві, огрубілі, але не втратили витонченої форми підошви, дівчата кати стали складати під п'ятами тонкі дрова.
  Це традиційне катування вогнем, із засмаженням п'ят. Ось як пірати в "Острові скарбів", хотіли юнге Джиму Хоккінсу босі, хлопчачі п'яти. Видно, це справді дуже боляче.
  Ось багаття склали, і підсипали трохи сірки, щоб краще горіло, і капнули солярки.
  Старший кат усміхнувся... Юліана якій і так було боляче здригнулася від страху. І відразу скрикнула від дикого болю. Та це й справді дуже неприємно.
  Ось катувальник підніс смолоскип і запалив полум'я під босими, точеними ніжками гарної, з рудим, пишним, кучерявим волоссям дівчини.
  Вогонь запалав на деякій відстані від дівочих підошв.
  Спочатку Юліана відчула лише приємне тепло, вона майже весь час боролася боса, і її ступні були дуже жорсткі, вкриті мозолистою кіркою.
  Але вони все одно живі. І через деякий час, голі підошви дівча стало припікати. Юліана стиснула зуби з великою силою. І все одно виривався з грудей дівчини болісний стогін.
  Старший кат наказав:
  - А тепер додайте їй батога!
  Мучитель витяг із діжки з водою вербовий прут. Спочатку махнув їм у повітрі. Той пролетів зі свистом.
  І ось кат з усього розмаху як врізав дівчинці по спині. Шкіра кольору шоколадки або трохи світліша, луснула, і полилася кров.
  Старший кат вигукнув:
  - Легше січі! Чи не запори до смерті!
  Мучитель бив, широко при цьому розставивши ноги. Удари сипалися.
  А двоє інших катів підкладали в багаття під босими ногами дівча тонкі, сухі, просочені спиртом дровини. Полум'я лизало - голі, круглі, рожеві, і водночас мозолисті п'яти дівчата.
  Це був потрійний біль: розтяжка на дибі, батіг і вогонь під босими ніжками дівча.
  Але Юліана зібравши всю свою мужність примудрялася стримати гучні крики, від нестерпного болю. І терпіла як справжня дочка Росії та справжня героїня.
  Кати працювали. Один сопів лупцював дівчину по спині, яка покривалася саднами і кровоточила. Потім переносив удари і на сідниці дівча.
  Двоє інших стежили за багаттям, щоб полум'я смажило змащені олією п'яти красуні.
  Старший катувальник, схоже, був незадоволений. Справді, жертва навіть не стогне. Наче її жорстоке катування не бере. А це удар по самолюбству катів.
  Командир катувальників наказав:
  - А тепер і груди їй змастіть!
  Катам така ідея сподобалася. Вони капнули собі на долоні оливкової олії. Розмазали його по лапах, і стали хапати і щипати дівчині голі груди.
  Юліана була гола, і так висіла собі. А їй мацали червоні соски.
  А кати посміхалися.
  Дівчині було дуже соромно і бридко від дотиків грубих і волохатих катів. І вона почервоніла від гніву та сорому.
  А кати її мацали і змащували цицьки, причому густо. Від грубих дотиків чоловіків, груди у дівчини набрякли і затверділи. Юліана прокричала:
  - Та будьте ви прокляті!
  Кати у відповідь тільки посміхалися і химерно скалилися. Але груди вже змащені далі нікуди і доводиться свої лапи неохоче прибирати.
  Після чого муки піднесли до голих грудей дівчата смолоскипи. Ті запалали і полум'я торкнулося червоних соск оголених грудей дівчинки.
  Юліана заволала від дикого, невимовного болю.
  Але потім знову страшним зусиллям волі стиснула перлинні зубки. І замовкла. Хоча дихала тяжко.
  Тепер кати смажили їй і підошви, і груди, розтягли тіло дибки, вивертаючи суглоби і били батогом.
  Та дівчина мовчала. Вона виявляла величезну мужність та героїзм.
  Кати працювали. Тримали то наближаючи до оголених грудей, то видаляючи смолоскип. Лупили батогом, по спині та сідницях, роздмухували вогонь під голими підошвами дівчинки.
  Коротше кажучи, працювали на совість. Але у дівчини-героїні воля виявилася сильнішою, і вона могла стримати стогони та крики.
  Старший кат невдоволено клацнув язиком і наказав:
  - А тепер змастіть їй маслом лоно!
  Кати виявили готовність до муки. І енергійно кинулися мазати оголене лоно дівчинці. Їхні жадібні, липкі від олії пальця залазили красуні між ніг. І це було дуже бридко і жорстоко.
  Юліана відчула в собі нудоту і явну огиду. А пальці все лапали і лапали дівчинці лоно, і залазили все глибше й глибше. І так це все виявилося бридко.
  Юліана прокричала:
  - Мою душу вам не зламати!
  Кати змастили їй густе лоно, і продовжували мацати між ногами. Але старший кат крикнув на них. І він забрали руки.
  І натомість взяли і піднесли запалений факел до лону. Вогонь лизнув найчутливіший діамант жіночності у дівчинки.
  Юліана скрикнула і засмикала. І їй було так боляче. Так нестерпно болісно, що стогін виривався через міцно стиснуті щелепи дівчата.
  І вона смикалася що все посилювало муки.
  Старший кат наказав:
  - Ви їй ще й сідниці змастіть.
  Кати охоче кинулися мазати гарну, пружну дупу дівчині. Вони це робили з ентузіазмом і жаром. Заодно лили на руки олію.
  Юліані було і боляче і гидко. Але вогонь трохи відсунули від її лона, і дівчині стало легше. Юліана стиснула зуби, тож навіть закапала від напруги з ясна кров. І мовчала.
  Кати змащували їй сідниці, що вони навіть заблищали.
  А потім піднесли до них і лон по смолоскипу, з жарким полум'ям. І воно як запалає, і лизне ніжну шкірку.
  Особливо боляче, коли палять лоно. Ось уже в промежині волосики обвуглилися. І це так боляче і болісно, і як ще Юліана таке пекельне, нестерпне борошно терпить.
  Старший кат наказав:
  - А тепер лупіть їй розпеченим, сталевим батогом!
  Професіонал своєї справи витяг із каміна червоних від жару прут. І почав лупити вже розпеченим залізом по голій, засмаглій, і без того вже пораненій спині дівчинки.
  Юліана застогнала, і їй було так боляче, що свідомість каламутилася. І їй дуже хотілося відключитися і знепритомніти. Але як на зло вона усвідомлювала себе в нестерпних муках, і дуже дико страждала.
  І ось вона відчувала, що ось-ось розгорнеться і волатиме на всю горлянку.
  І щоб хоч трохи приглушити страждання дівчина заспівала;
  День Перемоги, як він був від нас далекий,
  Як в багатті згаслий танув вугілля. Були версти, обгорілі, в пилу, -Цей день ми наближали як могли. очах. День Перемоги! День Перемоги! День Перемоги
  ! б пробігтися росою!
  Пів-Європи пройшли, півземлі, -Цього дня ми наближали як могли.
  . РОЗДІЛ Љ5.
  А в Китаї точилася велика війна....
  Наташа та її команда відбивали атаку незліченної армії піднебесної імперії. Відважно перли китайці - нація воїнів.
  І дівчата строчили по них із кулеметів. І буквально скошували цілі шеренги.
  Наташа, ведучи вогонь з автомата і шпурнувши босою, точеною, засмаглою ніжкою гранату, заспівала:
  - За великий комунізм,
  Ти стріляй не ставай!
  Зоя теж лупнула черга. Потім рубала мечами, збиваючи китайські голови і пискнула:
  - За новий рубіж!
  І босі пальчики ніжок знову запустили щось вбивче.
  А потім дівчина червоним соском натисне на кнопку базуки.
  Августина як довбане з гранатомета. І теж привела спусковий гачок рубіновим соском.
  Дівчина взяла та голою п'ятою підкинула гранату. І розірвала безліч китайців.
  І потім заспівала:
  Космосу простори,
  Смерті покривало.
  Ми рівняємо гори -
  Хижно засмоктало!
  І Августина облизнула губи, згадавши як вона енергійно працює язиком, заради задоволення та смаку.
  Світлана взяла і довбання з реактивної пускової установки натиснувши полуничним соском на кнопку. І це було так здорово.
  І дівчата проворкувала:
  - За великий царський комунізм!
  Після чого чотири дівчини як дружно плюнуть... Тисяча китайського солдата було збито від струсу з ніг.
  Ось це дівки - найвищий пілотаж.
  Наталя взяла і прочірікала, а за нею заспівали хором всі інші дівчата;
  Русь велика країна,
  Комунізму вищої проби,
  Лада Родом нам дана,
  Рубить меч клинком Сварога!
  
  Ми дівчата попереду,
  Атакують комсомолки.
  І іншого немає шляху,
  Голосок гуляє дзвінкий!
  
  Супостатів переможемо,
  Заради матінки-Росії...
  Адже над нами херувим,
  Білий Бог прийде месія!
  
  Створення країни,
  Нашою буде вище сонця...
  Адже народ по всій Землі,
  За свободу хоробро б'ється!
  
  Батьківщина ти наша мати,
  Найбільша Росія,
  Вовк намагався розтерзати-
  Стали дівчата гарнішими!
  
  Може зробити ми такою,
  Все сюрприз цілком веселий.
  Вріже босою ногою,
  Дівчина із силою комсомолу!
  
  Не загубить Чорний Бог,
  Адже він теж Син знай Рода...
  І його є пест Сварог,
  Переможемо рахуй з порога!
  
  Дівки люблять босоніж,
  По кучугурах хоробро мчать ...
  Не впіймаєш лань силоміць,
  РПГ ми носимо у ранці!
  
  Якщо дівчина кохаючи,
  Спокусила хитро хлопця.
  Це робила жартома,
  Чи не послати його на псарню!
  
  Білих Бог - великий Бог,
  Створення у світобудові ...
  І дракон зараз здох,
  Буде нове творіння!
  
  Русь велика країна,
  У ній дівчата завжди босі.
  Атакує Сатана,
  І дівчаток видно коси!
  
  Ну, а вічний Бог Сварог,
  Що творив перед Родом Землю...
  Зможе всіх зігнути враз у ріг,
  Заради нових поколінь!
  
  Вождь Великий Ісус,
  Теж Син повірте Роду...
  Викинемо звичайно туз,
  Буде чудова погода!
  
  А потім піде гра,
  Тієї якої нема крутіше.
  Ми такі фраєри,
  Розігнали просто хмари!
  
  Бог наш Всемогутній Рід,
  Зробить планету яскравою.
  Дасть нам усім здоров'я у борг,
  Щоб вийшло солодше!
  
  Заради Господа-Христа,
  Ми всі милі відмотаємо.
  Богородиця чиста,
  Авель живий - переможений Каїн!
  
  Ось настав веселий день,
  Став Господь всесвіту геній...
  І обріс травою пень,
  Заради світла поколінь!
  
  Ось дівчата босоніж,
  Знову швидко побігли.
  У їхніх грудях не силікон,
  Комунізму видно дали!
  
  Захотілося дівкам знай,
  Усіх чоловіків побити ногами.
  Щоб був із жінка рай,
  Чи не топтали чоботами!
  
  Ну коротше вже кінець,
  Незабаром буде супостатам...
  У красуні молодик,
  Атакують знай солдати!
  
  Ось коли закінчено бій,
  І Сварог мечі підніме...
  Буду Рід навік з тобою,
  Заради матінки Росії!
  Отак дівчата цих китайців і винищують, і співають.
  А ось ще й Сталеніда у бою і розмахує мечами. Та її груди приставлені спеціальні з магії батареї що блискавки викидають. І по китайцях як довбануть.
  Сталеніда взяла і заспівала:
  - Блискавка, блискавка, блискавка,
  Наша рідна, боса сім'я!
  Вероніка ж із гранатомета вдарить ось це баба - найвищий клас.
  А язик у неї такий довгий.
  Причому при стрільбі з гранатомета дівчина натискає червоним соском на кнопку. Оце круто і здорово.
  Вероніка взяла та заспівала:
  - Я найкрутіша дівка у світі,
  А двічі дві не чотири!
  І голою п'ятою дівчисько як візьме та піддасть гранату. Ось вона якась бойова.
  Вікторія теж трощить ворогів. І її соски рубінові при справі. І її босі пальчики ніжок, як застосують щось дуже руйнівне, що ворогів буквально знищує.
  Вікторія взяла і заспівала:
  Я вас заріжу, всіх переріжу,
  Я вас заріжу! Я вас заріжу!
  І ось її гола п'ята взяла та піддала по ворогам. Ось це дівчата-красуні.
  А ось з неба Анастасія Відьмакова завдає нищівного удару. Теж дівки в одному бікіні і верещить від задоволення.
  При цьому красуня сіпається і знову співає:
  Все вище і вище, і вище
  Стрімкий зліт наших птахів.
  І в кожному пропелері дихає.
  Спокій наших кордонів!
  І ось ця відьма повітря як візьме і червоним, немов перестигла полуниця соском натисне на кнопку. І одразу дюжина ракет як лупе по китайцях.
  Анастасія взяла і прочирікала:
  - Всіх рознесемо з усією силою!
  Акуліна Орлова знову у бою. І така вона класна красуня. І її ніжки босі, витончені, засмаглі і такі спокусливі тиснуть на педалі сипле на супостата бомби.
  Ось це дівчата з волоссям кольору сусального золота.
  А Анастасія Відьмакова - руда і немов полум'я.
  А Мірабела Магнітна має волосся теж наче весняні кульбаби.
  І теж як візьме і вріже, натиснувши соском які сяє як рубін. Ось це дівчина - сама руйнація.
  І ось вона взяла і по ворогу випустила цілу хмару отруйних голок. Натиснула босими пальчиками ніжок на кнопки викидаючи подарунки смерті.
  Після чого про булькала:
  - Я найсильніша у світі,
  Крушу супостатів в ефірі!
  І дівчина як вискалює свої перлинні зубки. Ось це справді у дівчинки вищий пілотаж, і волосся сяє як куполи Православних церков.
  І вона, наприклад, може і щось вигадливіше вивернути.
  А Анастасія Відьмакова взяла та використовуючи босі пальчики ніжок, відправила по супротивнику цілий кубик отруйного скла. Він як рвоне, і вп'ється незліченні тіла китайців. І розірве їх у дрібні шматочки.
  Руда войовниця заспівала:
  - Вбивство, вбивство халтурить безбожно,
  І вночі, і вдень байдуже!
  І знову по ворогах з літаків таке забійне та руйнівно візьме та вріже.
  І дівчата з повітря показують пекельні проблеми і вищу ланку руйнування.
  Олег Рибаченко цей вічно юний попаданець, схожий на хлопчика років дванадцяти як візьме та засвистить.
  Ворони, отримавши серцевий напад, непритомніють і опиняються в завалі. Їхні гострі голови пробивають черепи китайцям. Ось це справді жорстокий бій.
  Хлопчик робить мечами прийом - козирна дама і в десятка китайців злетіли голови.
  Олег Рибаченко, розсікаючи ворогів навпіл, та кидаючи босими пальчиками дитячих ніжок горошинки знищення, пищить:
  - Слава часом комунізму,
  Винищимо ярмо пацифізму!
  Маргарита Коршунова, провівши мечами прийом трефовий туз, зрубала голови і прочирікала:
  - Слава російським Богам!
  І босі ніжки дівчинки, взяли і шпурнули в ворога горошинку руйнування та знищення.
  І Маргарита взяла і заспівала:
  - За комунізм великий,
  Зупинимо навал дикий!
  Ось це дівчисько колосального рівня.
  І войовниці теж насідають.
  Оленка як розмахалася мечами. І рубає. А потім візьме чіпкими пальчиками за ручку гранати. І як по ворогові жбурне. І велика кількість китайців порве.
  Оленка взяла і заспівала:
  Бій іде святий і правий,
  Девки босі в темряві.
  Світлий бій не заради слави -
  Заради життя на Землі!
  І дівчисько як розсміяється.
  Анюта теж противників із величезним азартом знищує. І ось її груди оголилися. І взяла і червоним соском як натисне на кнопку джойстика.
  І ось полети в ворога міни.
  Отак розправляються з ворогами дівчата. А вони такі босі, такі сексуальні та сильні.
  Анюта взяла і заспівала:
  - Слава Богу Ісусу,
  Людство своєю кров'ю врятувало...
  Не піддайтеся люди ви спокусі,
  Дав священний людям свій наказ!
  Руда, бойова Алла агресивно відзначила:
  - Бог - це лише ілюзія!
  Після чого взяла і рубіновим соском натиснула на гачок. І як від цього вивернулося шалене полум'я.
  Алла відзначила, скелячи зубки і співаючи:
  - Без Бога щасливою,
  Цілком можна стати...
  Візьміть чоловіка -
  Багаче в ліжко!
  І так після цього пасажу дияволиця рудої масті засміється.
  Так це дівчина, яка здатна на все. І дуже любить чоловіків. І особливо їй до смаку працювати язиком. Вона так це все любить.
  Марія також з армією Китаю бореться. І робить це з величезною люттю.
  Дівчина з волоссям кольору сусального золота взяла і пальнула з пістолетів-кулеметів отруйними голками.
  Зрізала масу китайців і пропищала:
  - Білі коні, білі коні,
  Нас не наздоженуть! Нас не наздоженуть!
  І ось Марія взяла і босими пальчиками ніжок запустила вбивчий подарунок руйнування.
  А потім видала:
  - Диявол тут,
  Диявол там...
  Життя та смерть-
  Суцільний обман!
  Олімпіада, строчачи з китайців, відзначила:
  - А що є істина?
  І теж взяла і сильними голими ногами підкинула діжку з вибухівкою.
  Та покотилася і рвонула. І цілий батально-піднебесній імперії підлетів високо в небо.
  Олімпіада взяла і лупнула знову. І теж використовувала при цьому червоний, як велика полуниця сосок.
  І войовниця заспівала:
  Мені б у небо, мені б у небо!
  Босоніж і багато снігу!
  Оленка відзначила зі смішком:
  - Диявол, диявол, диявол спаси,
  Хтось, хтось вірус приніс.
  Дай нам, дай нам у руки мечі,
  Не поможе навіть Христос!
  Олімпіада взяла в руки шланг і з нього надіслала струмінь пінистого бензину. Він спалахнув, мов вогнемет. І ось струмінь полум'я як обрушиться на китайців. І давай їх спалювати.
  І Олімпіада проспівала:
  - Що за творець,
  Рай чи пекло.
  Усіх вбиває -
  Твоя отрута!
  І войовниця взяла і пекельними очима підморгнула. Натякаючи на епідемію коронавірусу в двадцять першому столітті. І ця пекельна епідемія всіх задовбала. І постало питання: навіщо Богові це потрібно?
  Але зараз інші часи та дівчата просто воюють із китайцями.
  Маруся взяла в руки потужну гранату, відштовхнулася своїми голими, мускулистими ніжками і проворкувала:
  - За космічні зміни!
  Мотрона підхопила, скелячи зубки, і шпурляючи щось великої і вельми руйнівної сили:
  - Змін потребують наші серця,
  Змін - вимагають наші очі!
  Оленка, ведучи вогонь по китайцях і жбурляючи босими ніжками гранати підхопила з величезним азартом:
  - У нашому сміху та наших сльозах,
  І пульсації вен!
  Змін, ми чекаємо на зміни!
  Анюта агресивно відзначила, скошуючи противників, і натиснувши полуничним соском грудей на кнопку:
  - Вся країна перебудовою обійнята,
  У нашій країні - розщеплюється атом!
  Руда Алла крушила ворога, за допомогою босих пальчиків ніжок, і сосків блискучий наче рубіни, підтримала порив:
  Знай пульсація серця та вен,
  Сльози наших дітей-матерів.
  Марія довбала в супротивника, чимось дуже вбивчим і додала, вискалив зубки:
  - Говорять ми хочемо змін,
  Скине ярмо дракона ланцюгів!
  Олімпіада активно підтвердила. Дівчата при цьому взяла й босими підошвами відштовхнула бомбу з підривником, яка пролетіла в повітрі та провизжала:
  - Ігу дракона кінець!
  І ось дівчата знову в азарті та бойовому трансі.
  Олімпіада, строчачи по ворогах з кулемета, який випускав презенти великих калібрів, відзначила:
  -Від злого дракона,
  Рід Землю позбавив...
  І тінь небосхилу-
  Він людям залишив!
  Оленка агресивно заявила, жорстоко ламаючи ворогів, з агресивними замашками:
  - Я стану абсолютною чемпіонкою світу,
  І пригну прямо в Тихий океан!
  Ось це дівчата зі своїми пекельними процесорами.
  І босі ніжки красунь кидають щось надзвичайно агресивне, що веде до смерті.
  Анюта помітила, натиснувши червоним соском на кнопку міномета, і трощила китайців і реве:
  - За великі розміри, що є у чоловіків!
  Ось це дівчата дуже гарні та розуміють, що означає сильні чоловіки. З ними весело та додається енергія.
  Оленка дуже красиво діє, і завдає нищівних ударів своїми босими ніжками.
  І летять знову із великою силою гранати.
  Войовниці б'ються. А збоку проїжджає вогнеметний танк. Він випускає струмінь несамовитого вогню. Вона палахкотить, і всіх мертве спалює. І ллються річки наче вивергається полум'я з вулкана.
  Пройшов великий танк. І залишив по собі масу обвуглених трупів.
  Бойова Алла взяла і просвистіла:
  - Весело, весело, зустрінемо новий рік!
  Після цього її боса, витончена ніжка знову жбурнула подарунок загибелі колосальної, руйнівної сили. І розірвала безліч китайців.
  Над дівчатами пролетіли літаки Альбіни та Альвіни. Ці дівчата стали бити по воїнах піднебесної імперії ракетами.
  Альбіна натиснула червоним соском грудей на кнопку. Знесла скинутою бомбою цілий китайський батальйон і прочирикала:
  - Я найкрутіша баба у світі!
  Альвіна теж по ворогах ракетою довбає, використовуючи рубиновий сосок грудей і пропищує:
  - Слава часом комунізму!
  І знову пошле щось забійне, використовуючи босу п'яту. Ось це дівчина - дуже гарна блондинка.
  А на суші Марія - дівчина з волоссям кольору сусального золота, взяла і теж соском кольору стиглої полуниці як натисне, і випустить міни по супротивниках з великою руйнівною міццю.
  Після чого дівчина взяла і заспівала:
  - Я сама у світі крута,
  Хожу по кучугурах боса!
  І дівчисько взяло і показало мову. Войовниця стала всіх крутішими і потужнішими.
  Марія взяла і знову голою, круглою п'ятою запустила щось руйнівне.
  Відразу кілька горошинок вибухнуло.
  І рознесло цілий батальйон солдатів піднебесної імперії. Ось це справді надзвичайно круто.
  Марія взяла і заспівала:
  - Приїжджай до мене голий хлопчик Алік,
  Привози хлопчиків - теж голих!
  І як войовниця розсміяється та покаже мову, а потім як плюне.
  А ось Олімпіада взяла і також як плюнет. І вогник візьме і пролетить із її пащі. І спалить масу китайців. Ось це дівчисько - просто скажемо баба супер.
  А потім її голі, сильні ноги взяли та підкинули бочку з нітрогліцерином.
  І та, як рвоне... І вибух буде руйнуванням вельми колосальним. І наче хтось кинув невелику атомну бомбу.
  Ось скільки тут дівчат, і вони ревуть ніби дикі й неприборкані.
  Ось у бою ще Ольга зі своїм вогнеметом. І дівчисько біжить, миготивши голими, круглими п'ятами.
  І палить китайців, палить з жорстко ...
  Ось вони теж кати. Намагалися дівчину Серафиму. Її звичайно ж для початку розділи і зовсім голу обшукали.
  Лапи брудних чоловіків лізли дівчинці в інтимні місця. І мацали їй груди, лоскотали п'яти.
  Залазили в рот, залазили в анальний отвір пальцями. А потім Серафимі сунули в дупу і дупу.
  Дівчина заволала від болю та приниження. І це було так гидко.
  А її продовжували мацати.
  А потім взяли та посадили на спеціальне сідло. І залізні голки вп'ялися красуні в піхву. І вона як заскрипить зубами і завиє від болю.
  Її розтягли. І поставили з одного боку гирю, повісивши за гачок. І з іншого боку, теж кати прикрутили гирю. Ось це було так дорого щодо заподіяння болю.
  І дівчина стогнала та ревла. І їй було нестерпно боляче. І ось дівчисько знову стали бити батогом.
  І вона сидить у сідлі. Голки їй лоно колють, до ніг гирі прикручені. А на спину звалився батіг. Точніше навіть два батога - лупили сильні кати з Китаю.
  А тут ще до правої ноги, піднесли смолоскип і полум'я лизнуло круглу, рожеву дівочу п'яту. А потім до лівої ніжки піднесли кати смолоскип. І вогонь босу п'яту теж лизнув, але вже з іншого боку.
  І дівчина знову заволала з дикою люттю. Її били в два батога, смажили босі ніжки, і одночасно лупили батогом. Але цього катам із Китаю було видно мало.
  І вони стали змащувати брудними лапами дівчинці груди. І лапали її з великою агресивністю. І дівчина стогнала від болю і відчувала собі ніби жук якого розбирають на запчастини.
  Але ось її груди затверділи від грубих дотиків катів і набрякли. І стало дівчині набагато краще. І ось знову смолоскипи підносять до оголеного погруддя красуні. І давай його палити.
  Дівча від пекельного болю як завило в дикому нестямі. І дівчата дуже красиві і дуже сексуальні, коли порють і катують.
  А тут їй і лоно колють, і босі, витончені ніжки смажать, і гирями розтягують, і груди ще палять.
  І тільки зараз головний кат став ставити запитання. А дівчина мовчить. Точніше не те щоб мовчить, але її крики в окремі слова не складаються. Вона просто виє.
  За наказом головного ката з жаровні витягли сталеві прути з гострими зірочками.
  Вони палали червоним кольором від жару.
  І стали лупцювати дівчину по спині, без жодної остраху і з нелюдською люттю.
  Ось як це було по-пекельному боляче. Недарма це кати китайські.
  Але це їм здалося мало. На голову дівчата ще насунули вінок з колючих лозин. Додав страждань.
  Олег Рибаченко продовжуючи боротися, і кидати босими пальчиками дитячих ніжок горошинки смерті, прочирикав:
  - Чекає на перемогу, чекає на перемогу,
  Тих, хто прагне кайдани розбити...
  Чекає на перемогу, чекає на перемогу -
  Ми зуміємо зло, темряву перемогти!
  Маргарита Коршунова продовжуючи рубати китайців проворкувала, провівши мечами метелика:
  - Слався великий, святий комунізм,
  Зробимо світ щасливішим.
  Ми знищимо поганий пацифізм,
  Заради великої, священної Росії!
  Після чого дівчинка взяла і босими пальчиками ніжок запустила дюжину отруйних голок, вражаючи супротивника. І це було так весело.
  Олег Рибаченко взяв і як засвистів, розмахуючи мечами. І тисячі ворон, що злетілися на полі лайки, посипалися на голови китайським солдатам.
  Хлопчик-термінатор заспівав:
  - Заради російського Сварога,
  Створимо ще трохи!
  І знову босі пальчики ніжок хлопчаки як візьмуть і вбивчий подарунок смерті метнув. І такої сили зі шматочком антиматерії, що цілий китайський полк згорів у полум'ї анігіляції. І пацан, який одночасно і супермен - проспівав:
  Росія священна наша держава,
  У ній Рід Всемогутній побудував Едем ...
  Могутня воля, і безмежна слава,
  Не будемо знати скоро проблем!
  
  ІВАН ШОСТИЙ - ВЕЛИКИЙ ЦАР
  Король Карл Дванадцятий уникнув загибелі під час війни в Норвегії, і навіть завмиривши з Петром Першим примудрився цю країну завоювати. І Швеція трохи вирушила від поразки. У 1740 році під час регентства Леопольдівни, Карл Дванадцятий знову напав ... І зміг, користуючись тим, що Бірон повалено, і Росії хаос і бардак, взяв і Вибір, і Санкт-Петербург.
  Втім, російська армія після початкових невдач відновилася і спромоглася відбити столицю Росії назад. Швеція змогла утримати лише Виборг.
  Але перебіг історії дещо змінився. Іван шостий не був повалений, тому що переворот зірвався. І зберіг свій престол. Карл дванадцятий помер сімдесят років у 1752 році проправивши п'ятдесят п'ять років. І його правління виявилося найнасиченішим в історії.
  Після паузи 1757 року Росія вела війну з Пруссією. На це завдяки тому, що на троні був уже повнолітній Іван Шостий війна завершилася повним розгромом Пруссії та арештом Фрідріха Другого. І це виявилося величезним досягненням Росії. Потім Росія приєднала себе Польщу, точніше Річ Посполиту, і завдала поразки Туреччини. З імперії Османа було дві війни. І друга закінчилася взяттям Константинополя та повним завоюванням Османської імперії. Царська Росія багато здобула перемог - дійшовши до Індії і захопивши ще й Північ Африки. Потім Суворов захопив і всю Європу, разом із революційною Францією.
  Лише одна Британія намагалася чинити опір. Але геніальний Нельсон розбив її більш геніальним і удачливим Ушаковим. І пішла висадка десанту із взяттям Лондона.
  Вся Європа була підкорена... Потім була вже у дев'ятнадцятому столітті похід до Африки. Дуже успішний і захоплення Індії. А потім російські війська вже вторглися і захопили Канаду і дійшли до США.
  У 1815 року у віці сімдесяти п'яти років Іван Шостий - найбільший - помер. Його правління було найдовшим серед більш-менш значущих країн історії людства. Цілих сімдесят п'ять років при владі. Щоправда, треба сказати, що термін правління був номінальним, через регентство. Але те саме можна сказати і про Людовіка Чотирнадцятого.
  І Іван шостий, який був у реальній історії царем-невдахою, який закінчив своє життя в ув'язненні, альтернативно став найбільшим правителем в історії планети Земля.
  Новим царем став його син - Петро Третій. Цей монарх продовжив завойовницьку політику батька. І завершив захоплення Китаю. Росія також перемогла і США, підкоривши цю територію. І вже за Олександра Першого була завойована і Латинська Армія з Японією. А Олександр Другий завершив завоювання останніх країн світу, включно з Австралією.
  Так знову виникла всесвітня імперія.
  Все начебто добре, але в імперії самодержавство та кріпацтво. І спроба царів загальмувати прогрес. Що, зрештою, неможливо. І в 1953 році перша людина в цьому випадку принц Олексій полетів у космос.
  А 1967 року злітали вперше і на Місяць. І це слід відзначити дуже здорово.
  Оскільки політ на Марс відбувся вже 1988 року. Що ж краще, ніж було в реальній історії...
  Поступово царі стали приділяти космосу більше уваги. Відбулися польоти на Венеру та подалі...
  Новий цар Георгій Перший також у 2020 році вирішив уперше в історії Росії провести вибори до Держдуми та заснувати конституцію.
  Новий відносно молодий монарх навіть накидав серію крилатих афоризмів;
  Дума як цирк потребує еквілібристики!
  Кохання - це почуття подібне до флейти, тільки музика куди солодша!
  Політики часто лисиці та ніколи леви, тому політиканство - не царська справа!
  Пацан без бійки - гірше за собаку!
  Чесність - рідкісна якість для політиків, особливо при підрахунку підсумків голосування!
  У пульсації серця та вен ми хочемо змін ... тільки не старіння!
  Юність безцінна як золото, тільки тьмяніє згодом швидше!
  Юність сприяє відкриттям, як свіжий бриз вітрила!
  Молодість на відміну від вина, з роками втрачає цінність, але набуває фортеці!
  Роботів у фантазіях породила людська лінь, але втілила надлюдську працьовитість!
  Чим більше командирів, тим менше порядку, тим менше, тим більше втрат!
  Дитинство як гроші при інфляції, тим цінніше, тим швидше і з нею розлучаєшся!
  Дубові генерали, плодять дерев'яні труни!
  Генерал схожий на діжку, особливо порожнечею!
  Коли генерали дуби, процвітає дрімуче невігластво!
  Розум і фантазія, як чоловік і дружина, тільки медовий місяць по-справжньому солодкий, коли прихильна теща реальності!
  Кількість орденів який завжди пропорційно доблесті, але завжди відбиває прихильність вищого!
  Нафта справді чорне золото, отруює природу, очорнюється серця, затуманює розум!
  Нафта це як чорна кров диявола - отруює, і тіло і душу!
  Розум це паличка-виручалочка в розумних руках, і кийок м'ясника в лапах ідіота!
  Легше зліпити сніговика в жерлі вулкана, що вивергає, ніж знайти відкриття, не використане у військових цілях!
  Відкриття для війни, рівносильне закриття багатьох дверей мирного життя!
  Хочеш уникнути бійки - хитай м'язи, хочеш уникнути війни - нарощуй армію!
  Дипломатію полегшує тягар військових витрат, переговори - важкі кулаки!
  Не обіцяй місяць з неба, доведеться по собачій вити коли народ прийде робити попит!
  Серця вимагають помсти, але нічого лукавішого і злішого за людське серце - так нехай розум подарує прощення!
  Щоб був урожай, треба садити цілий рік дармоїдів!
  Посадивши один раз ледаря, можна цілий рік мати врожай!
  Червона мова може оббілити чорну репутацію, але не прикрасить життя безбарвного на міркування!
  Чудеса науки, нас позбавляють нудьги, чудеса прогресу дуже цікаві!
  Головне диво науки не вражає, а нагороджує!
  Наука не вовк, але йде лісом, якщо немає вчених овець пастуха відповідальності!
  Старт не повинен бути жвавим, пригальмуєш до фініка, але повільність спочатку заморозить кінець!
  Початок подібно до дебюту в партії, слід розвиватися швидше, але не рухати, не обмірковуючи пішака!
  Ідеальний політик як кінь у роботі, але не осел у порадах!
  Кохання це, звичайно ж, почуття прекрасне, тільки коли не належить до спиртного!
  Багато кухарів псують кашу, заливаючи в тісто кисле молоко!
  Політик це художник, тільки бруднить не полотно, а себе!
  Усі можуть королі, але майже нічого не бажають для народу монархи!
  Тільки той король, хто за народ горою!
  У світі є лише дві речі непідвладні Творцю: людські почуття, і людська дурість, особливо коли почуваюся розумниками!
  Не має значення хто президент, важливо хто в тебе цар у голові!
  Війна, не місце для роздумів, епоха смерті та божевілля!
  З розуму божеволіють лише тих, у кого розум не за розумом!
  Автомобіль не просто засіб пересування, а розкіш, на яку скупляться лише дурні!
  Самий марнотратний вид економії, поскупитися на престиж!
  Ми іноді програвали, іноді гинули, але ніколи росіяни не ставали навколішки!
  Майстерність замінює кількість, кількість може лише фальшиво підробити майстерність!
  - У здоровому тілі, і дух амбала - а слабкість тіла - душа злиняла!
  Кров блищить як золото, але іржавіє від неї душі з металу!
  Навіть золото іржавіє, якщо з нього не відлито серце!
  Катування це не розвага, а важка праця зі сфери обслуговування, в якому жалість до клієнта згубна для тебе самого!
  Душа багатія патріотична, не більше ніж у золотої монети, де беруть там і липне!
  Золото жовте як колір зради, м'яке, як воля пристосуванця, важке, як совість зрадника!
  Біль як теща, нав'язливий, неприємний, хочеться позбутися, але... без нього не одружишся з перемогою!
  Коли ворог не здається, його знищують, а коли не здає - перемогу приносить кмітливість!
  Чи не біда, якщо здохнуть суки ворога, біда якщо наші кобелі, собі мозок покоробили!
  У бою легко, коли навчання не мука, а з користю розвага!
  Навіть у словах Христа його слуги шукають те, що служить безбожному свавіллю!
  Велика шафа шумно впаде, а гучна слава дістається тому, хто її звалив!
  Коли майстерна маска, нам не потрібна відмазка!
  Найчастіше червоні річки, ллються через червоні промови, і чорні вчинки!
  - Кому судилося бути заколотим, не слід тремтіти по мотузці!
  Як завжди вийшло, а краще не хотіли!
  Смерть заслуговує на кращу частку, ніж життя, тому що її тривалість, залишає на вибір незрівнянно більше частин! -
  Гарантії дають гарантовані збирачі!
  Монета із золота м'яка, але смертоносніша за кулю, вона вражає точно в серці і виносить мізки!
  Техніка це бог війни - а диверсант її атеїст!
  Бог створив всесвіт за шість днів, а людина за хвилинну рукотворну слабкість розплачується всю вічність!
  Увійшли до вовни, але не повернулися з канаткою!
  Біжи, але не тікай, стріляй, але не відстрілюйся, бий, але не відбивайся і головне пий, але не впивайся!
  Мертвого осла вуха нікому не потрібні, але ось слух живої лисиці - дар для тих, хто не потребує заради досягнення мети в ішаках!
  Взяв свій розум, назавжди залишишся босяком!
  Війна це повітря для легенів, але тільки впереміш із бінарним газом!
  Якщо ворог не хоче здаватися і не вміє програвати, змусимо лунати і відучимо вигравати!
  Погані люди люблять чорну магію, добрі нелюди білу!
  Вбивати на війні важко по процесу, гидко по сприйняттю, зате як здорово за підсумком! Значить війна, приносить здоров'я душі, загартування тілу і чистку гаманця!
  Часом війна здорово наповнює гаманці, причому прямо пропорційно до повноти пролитої крові, і порожнечі продажного серця!
  Борг перед Вітчизною, червоний платежем безкорисливої відданості!
  Війна випробування розумним, загартування сильним, розвага дурням! -
  Бути посміховиськом не весело, змушувати пускати сльози інших не нудно!
  Добрий правитель як нудотний мед, спочатку розлижуть потім розплюють!
  А злий правитель, наче полин спочатку розплюють, а потім розтопчуть!
  Так золото м'яке, але легко кується непробивний щит!
  Якість завжди перевершує кількість - навіть океан перлової каші не перешкода сокирі!
  Зло повне сил, коли добро знесилено страхом!
  Жарт хороший до місця, ложка в обід, а допомога до біди!
  Пощастити може раз, два - без уміння удача йде!
  Хто не Лев Толстой, той літературний босяк!
  
  ЯК НАПОЛЕОН ЇХАВ У МОСКВУ ЧЕРЕЗ КИЇВ
  Наполеон обрав альтернативний план війни із Росією. Він пішов на Київ та розбив там російські війська. І створив маріонеткову Малоросію. Далі була війна та приєднання Білорусії та Литви до герцогства Польського, яке було перейменовано на королівство. Австрія теж здобула трохи території України. Росія, зазнавши поразки, стала другорядною державою. В 1815 Наполеон почав похід на Туреччину.
  Розбив османів і взяв Константинополь. Греція здобула незалежність, Боснія та Герцеговина увійшли до складу великої Італії, на престол який би поставлений син Наполеона Бонапарта. Румунію включили до складу Австрії, чим імператор був у спорідненості з Наполеоном. Болгарія та Сербія здобули незалежність, як Албанія, але стали васалами Франції.
  А Греція - васалом формально незалежної Великої Італії.
  У Туреччині залишилася фактично на Балканах лише столиця Стамбул із невеликим шматочком землі.
  Втім, на цьому війни не закінчились. Наполеон почав вторгнення в Марокко та Алжир. Але Британський флот заважав французам. Війна з Англією тривала. Але геніальному Наполеону вдалося взяти Гібралтар і розбити англійців своїми переважаючими силами на суші.
  Після чого французи перегородили протоку та змогли захопити всю північ Африки, включаючи і Єгипет, і Судан. У ході боїв у французів з'явилися перші у світі підводні човни. Англія стала нести величезну шкоду.
  У Наполеона під контролем уся Європа та частина Росії. І Великобританія їй не суперник.
  Поступово французи долали англійців. Вони будували більше кораблів маючи населення та ресурсів у рази значніші. Зрештою 1931 року Наполеон висадився і в Британії, і розвивши її війська, взяв Лондон.
  Британія здалася... На неї була накладена величезна данина і всі колонії знову стали французькими.
  Наполеон став уже надто старим, і посилав на лайку своїх генералів.
  Франція воювала зі США та в Латинській Америці, щоб утримати численні колонії.
  Наполеон, проживши років сімдесят, що так мало для великого генія, і за мірками дев'ятнадцятого століття помер 1839 року. Його син Наполеон другий - не схожий на батька високий блондин у двадцять вісім років успадковував трон. І, зрозуміло, продовжив війни. Поки що загалом у колоніях.
  Крім того, Наполеон Другий мав деякі цікаві ідеї. Зокрема, він провів референдум та об'єднав Францію, Італію та Австрію в одну державу.
  І це теж непогано... І у Пруссії поставили на престол свого родича.
  А Річчю Посполитою правив позашлюбний син Наполеона та польської панни Валенсії.
  Війська Наполеона Другого врешті-решт добили США і захопили Америку і північну, і південну цілком. Потім була захоплена й Африка. Йшла експансія в Індію та Китай.
  1860 року була війна з Росією. Цього разу Москва та Санкт-Петербург були взяті. Пройшов референдум, і Росія до Тихого океану увійшла до Річ Посполиту. А потім і Річ Посполита злилася із Францією. Далі була вже війна в Китаї і висадка в Австралії ... Наполеон Друге правило до 1883 поки не помер в сімдесят два роки, завоювавши майже весь світ.
  На престол зійшов його онук Наполеон Третій. У цьому монарху нарешті завершилися останні війни, захопленням Японії, Філіппін, інших кістяків і земель Азії, і навіть Нової Зеландії.
  Закінчилося формування всесвітньої імперії... Наполеон Третій став завершувачем історії воєн.
  І тепер у людства була одна дорога до космосу.
  У 1917 році перша людина злетіла до космосу. А 1922 року відбувся політ на Місяць. А 1930 року на Марс.
  Людство підкорювало космос... До кінця ХХ століття людські поселення були вже на всіх планетах Сонячної Системи.
  І 2020 року розпочалася перша міжзоряна експедиція. Відразу сім зорельотів стартувало до зірки Сіріус, у якої оберталося кілька планет. І одна з них була придатною для життя.
  Було відкрито нову епоху міжзоряної експансії.
  І вираз - їхати до Москви через Київ, набуло нового сенсу.
  
  ТРИ ВИПРАВЛЕНІ ПОМИЛКИ КРАЇН ОСІ
  Гітлер тривіально не став повертати четверту танкову армію на Кавказ. І тому фашисти змогли взяти Сталінград відразу. Ще трохи раніше до цього Японія виграла битву під Мідвей і захопила Гавайський Архіпелаг повністю домінуючи в Тихому океані.
  Роммель теж не став робити паузи після падіння Толбука, і не даючи осісти англійцям в обороні повністю розгромив їх в Єгипті. Мало того, війська Роммеля змогли захопити і Ірак і з Кувейтом за підтримки місцевого населення.
  Сталін спробував відбити Ірак, але у війну вступила за Третього Рейху та Туреччина. І внаслідок чого СРСР потрапив під подвійний удар. Який потім став і потрійним Далекому Сході відкрила другий фронт і Японія.
  Користуючись моментом, німці вийшли до Каспійського моря та відрізали Кавказ по суші.
  Внаслідок чого хід війни змінився. СРСР змушений був частину сил кинути утримання Далекого Сходу від японців. І німці вели наступ без проблем. Турки взяли з ходу Єреван, Батумі, інші міста і проривали наскрізь оборону.
  Наступали і німці, і японці. Самураї змогли застати зненацька радянських флот у Владивостоку і без церемоній його потопили. І захопили більшу частину Монголії.
  Гітлерівці до нового року захопили Кавказ цілком, включаючи Баку.
  Це була гучна перемога і нищівний удар по СРСР. Сталін психовав, але нічого не міг вдіяти.
  Взимку було затишшя. Тільки була спроба розблокування Ленінграда, але невдала. Німці підтягли додаткові сили та змогли відбити атаку.
  У березні пробували наступати в центрі, але атака була знову відбита.
  Наприкінці травня німці заповнивши війська за рахунок тотальної мобілізації, підтягнувши потужніші і сучасніші танки: "Пантера", "Тигр", "Лев" та самохідку "Фердинанд". І почали наступ за схожим напрямком з боку Ржева і північної частини фронту, намагаючись утворити котел.
  Одночасно гітлерівці поперли і Саратов. Вели наступ зі Сталінграда.
  У бою з'явився "Лев" дуже потужний танк вагою дев'яносто тонн. Дана машина мала лобову броню корпусу сто п'ятдесят сантиметрів, а бортів у вісімдесят два міліметри під нахилами як "Пантера". Цей був і зовні схожий на "Пантеру", тільки більше зі 105-міліметровою гарматою в 70 ЕЛ довгою калібру.
  Дуже сильно було захищено чоло корпусу - 240-міліметрів під нахилами.
  Танк "Лев" мав потужніший двигун у тисячу кінських сил, і швидкість близько тридцяти п'яти кілометрів на годину.
  Загалом машина не цілком вдала, але в лоб захищена дуже сильно.
  Найбільше у практичному плані - гарний "Тигр". "Пантера" хоч і швидше, але слабка бортовою бронею всього 40 міліметрів і її беруть навіть сорокап'ятки.
  Загалом німці дуже сильні. Вони змогли уникнути великих втрат у сорок другому році, і їхня армія численна і кількість дивізій разом з іноземними лише у вермахті перевищила триста п'ятдесят. Плюс ще й війська сателітів.
  Іспанія та Португалія відкрито вступили у війну на стороні Третього Рейху.
  І німецькі війська взяли Гібралтар і почали просуватися Африкою.
  Італія провела додаткові мобілізації та направила більше військ. Туреччина також мобілізувалася, як і араби. А зі сходу напирала Японія.
  Третій Рейх був і числом піхоти і поступався технікою. У повітрі німці також мали багато літаків. З'явився МЕ-309, який не має собі рівних у озброєнні і Фокке-Вульф із шістьма авіагарматами.
  Німецькі аси домінували.
  Особливо Марсель. За триста збитих літаків він отримає повторно Лицарський Хрест Залізного Хреста зі срібним дубовим листям мечами та діамантами. А за п'ятсот йому було вручено першу нагороду даного рівня Лицарський Хрест Залізного Хреста і золотим дубовим листям мечами, і діамантами.
  Марсель потрапив на східний фронт і там бився, як Сатана.
  Сталін призначив за голову нагороду в сто тисяч золотих рублів. І була війна.
  Німці, зрозуміло, змогли прорвати радянську оборону і взяли Саратов і, з'єднали котел, на північ від Ржева.
  У Боях особливо відзначився танковий екіпаж Герди.
  Босонога блондинка пальнула з гармати "Пантера" за допомогою червоного соска грудей і проворкувала:
  - Ми візьмемо Москву!
  Шарлота теж лупнула за допомогою малинового соска, пробила машину радянських сил і прочирікала:
  - Ми всіх переможемо!
  Христина дала по ворогу розрядом, натиснувши рубіновим соском на кнопку і проворкувала:
  - За святу Русь!
  Магда як візьме і лупне по радянському танку, відірве в нього вежу, і прочіркає:
  - За могутню силу!
  Ось це дівчата як провоювали і дуже агресивно.
  Оце круті баби.
  Наприкінці липня почався наступ німців на Москву. Водночас на півдні гітлерівці штурмували Куйбишева.
  Там розгорнулися жорстокі бої.
  Сили, зрозуміло, нерівні, але Куйбишев добре укріплений. Треба сказати, як і Москва сильно укріплена, як підступи до неї. У всякому разі, потужні укріплені смуги там, і їжаки, і траншеї, і цілі потужні укріплені райони.
  Німці кинули в атаку - сто п'ятдесят дивізій. Багато з них іноземні та невеликі забійної сили.
  У боях взяли участь і перші "Тигри"-2, і танк "Маус". Бої показали, що перший танк ще непоганий, але "Маус" дуже важкий, і його непросто перевозити.
  Проте підбити такий танк зовсім непросто. І німці вклинювалися на оборону Червоної армії.
  Фашистам було дуже важко. Але вони сильні і числом, і технікою.
  Були застосовані перші бомбардувальники Ю-288. Така машина дуже сильна та швидкісна, несла в собі до шести тонн бомб.
  Німці мали силу... Марсель за сімсот п'ятдесят збитих літаків отримав унікальну нагороду: Лицарський Хрест Залізного хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами. І став справжньою, суперлегендою.
  У небі німці впевнено домінували, а зі сходу наставала Японія.
  Самураї все перли та перли. І їхня авіація бомбила. США та Британія вели себе пасивно. І діяли з оглядом.
  Японія використовувала у боях значні сили. І він напирали...
  У серпні німці взяли місто Калінін підійшли до Можайської, найукріпленішої лінії оборони.
  Водночас бої розгорнулися і за Тулу. До Москви залишилася сотня кілометрів.
  Вероніка, Оксана та Наташа разом з іншими дівчатами йшли з оточення. Батальйон дівчат отримав наказ відійти в тил, тому що у войовниць практично не було протитанкових коштів. Сталеніда Павлівна мала досвід війни, служачи добровольцем в Іспанії. Крім досвіду решти війни. І розуміла, що проти танків серії великих кішок червоним військам не встояти. Дівчата, втім, підбили кілька транспортерів, та й самі зазнали втрат.
  Наразі батальйон розосередився і відступав.
  Вероніка, Оксана та Наташа, скинувши чобітки, відходили босі, та у легких блузках. До відображення важких танкових колон радянські війська не готові. А пробити танк Е-50 просто нема чим. Єдиний шанс - це пошкодити гусениці. Але у цієї машини ковзанки розташовуються на окремих візках, і вивести їх з ладу дуже складно.
  Дівчата рухалися на схід лісами та малими групами. Вони виглядали дуже зворушливо. Закатали штани, і в одних лише легких сорочках. Довге, світле, злегка кучеряве волосся розпустилося. Босі ніжки приємно лоскоче трава, і іноді трапляються й шишечки. Все виглядає вкрай еротично. Груди просвічують через тонкі сорочки.
  Вероніка, загребаючи босою ніжкою траву, у досаді вимовляє:
  - Ось чортівня - тільки почалася війна, а вже доводиться відступати!
  Оксана, чиє світле волосся, було злегка рудуватим, скелячи зубками, відповідає:
  - А особливих ілюзій і не мала! Гітлер завоював майже весь світ ... Спробуй з такою плетеною ти впорайся!
  Наташа струснула білою шевелюрою і видала:
  - Усі хочуть сподобатися... Важко з ними впоратися! Вірною бути не дуже легко!
  Вероніка кивнула. Її волосся таке золотисте і красиве. Вона чудова.
  А ось їх наздогнала Вікторія. Зовсім руде дівчисько. Волосся наче пожежа. І такі пекучі. Повіяв вітер і, здається, це майорить пролетарський прапор, така палаюча шевелюра.
  Вікторія зняла з себе сорочку та оголила торс. Її груди були повні, соски червоні, наче маки. Красива войовниця. І її сильному, тренованому тілу йде оголення.
  Наташа хихикнула і теж оголила торс, помітивши:
  - А гарні у нас тіла... Ми просто Амазонки!
  Вероніка, похитала головою:
  - Чи не надто це радикально - оголювати груди! Потрібно дотримуватися правил пристойності!
  Вікторія похитала головою, і струснула рудими кучерями.
  - У комуністичному суспільстві - правила моралі, поняття відносне. - Дівчина струсила голими грудьми, її червоні соски дуже привабливо блищали. - А бути голою не гріх. Точніше поняття гріха попівське, а наше кредо - свобода від буржуазної моралі!
  Наташа підтвердила, трясучись пишним, і пружним бюстом:
  - Ближче до природи! Ближче до природного! І нагота природна!
  Оксана теж усміхнулася і оголила торс. Насправді, в літню спеку як приємно, коли груди голі. І їх обдуває вітерець. Красива дівчина і нагота йде. Усі дівчата спортивні, з фігурками, голі тіла войовниць дуже гармонійно виглядають.
  Красиві дівчата крокують стежкою. Вони такі чудові і дуже привабливі.
  Вероніка прочірікала, хитнувши головою:
  - Але ж так зовсім не естетично!
  Вікторія негативно труснула головою:
  - Ні! У нас чудові тіла! І ми голі виглядаємо просто чудово!
  Наташа кивнула, і підскакуючи, промовила:
  - Добре був голяка... Ось Ілліч із рушницею прийшов!
  Оксана погладила собі груди і пискнула:
  - Справді, мій погруддя це супер!
  Вікторія захоплено заспівала:
  - Ох, дівчатка, а ми нальотчиці! Гаманці, гаманці, і гаманці! Ми бачили долари - гори золоті!
  Наташа, трясучись оголеними грудьми, з посмішкою проспівала:
  - Раніше були голі, босі, погані!
  І вся четвірка дружно розреготалася. Дівчата шльопали босими ніжками, задирали голі п'яти. Красиві войовниці. За плечима у них рюкзаки та автомати ППШ. Симпатичні войовниці, дуже чудові.
  Вероніка вкрадливо промовила:
  - Перед Богом, ми всі рівні... І доведеться відповідати за розпусту!
  Наташа хихикнула і відповіла з усією рішучістю:
  - Бога немає! Це казка!
  Вікторія, трясучись своїми оголеними, засмаглими грудьми, захоплено вигукнула:
  - Бога придумали сильні цього світу, щоб тримати народ у покорі!
  Вероніка негативно мотнула свій золотистою головою:
  - А хто тоді створив всесвіт?
  Вікторія хихикнула і відповіла:
  - Всесвіт сам росте, неначе листя на дереві. Вони виростають із нічого. Коли в далекій нескінченності почало рости з нуля дерево у всесвіті, і з того часу з'явилося безліч світобудов.
  Наташа хихикнула і показала мову, помітивши:
  - Гаряче! Може і штани знімемо?
  Вікторія підтримала ідею:
  - Це чудово вигадано!
  І дівчата всі три дружно звільнилися від штанів, залишившись в одних трусиках. А які у них сильні та мускулисті тіла. Просто чудові, і вищий пілотаж.
  Оксана заспівала із захопленням:
  - У таргана вусики, у дівки голої трусики!
  Одна лише Вероніка залишилася із закоченими штанами, і сорочкою. Вона відповіла з докором:
  - Погано ось так голяка! А раптом нас побачать!
  Наташа хихикнула і відповіла:
  - А хай навіть і бачать! Я люблю збуджувати чоловіків!
  Вікторія хихикнула, потрясся майже голими стегнами, відповіла:
  - Чоловіки - це сміття - просто мерзота!
  І вдаривши свіжий грибок босою ніжкою, додала:
  - До чого ж все ж таки приємно на жеребці взяти і покататися!
  Оксана з усмішкою помітила:
  - Коли, вони пестять тебе це приємно... Особливо якщо чоловіки молоді, гарні...
  Наталя нагадала дівчатам:
  - Пам'ятаєте, ми хлопця зловили. Чудовий пацан, і, напевно, у нього досконалість не по роках велика!
  Вікторія облизнулася і вимовила з пожадливістю в голосі:
  - Як це було б чудово перевірити!
  Вероніка з обуренням гаркнула:
  - Які гидоти ви кажете! Не можна так знущатися з почуттів людей! Тим більше, коли йдеться нехай про німецького, але хлопчика!
  Оксана хихикнула і відповіла:
  - Ти нас вибач, але на душі так паскудно...
  Наталя охоче підтвердила:
  - Німці наступають, і хочеться помріяти про щось хороше! Наприклад, про хлопців!
  Вікторія зі смішком запропонувала:
  - А що, якщо справді половити чоловіків? Це було так чудово!
  Вероніка жорстко відповіла:
  - Жінок прикрашає скромність, а не зухвале приставання!
  Вікторія заперечливо мотнула своєю вогняною головою. Плеснула босими ніжками і гаркнула:
  - Ні! Саме немає більшого задоволення, самій вибрати мужика і затягнути в ліжко. - Руда дияволиця труснула, мідно-червоними кучерями, і продовжила. - Ось саме перепхатись у кущах заради задоволення, а не йти під вінець.
  Вероніка суворо промовила:
  - Секс без причини - ознака дурня! - І додала. - Це суперечить нормам комуністичної моралі!
  Вікторія не погодилася:
  - Сам Ленін говорив - дружини мають бути спільні!
  Наташа хихикнула і помітила:
  - Ну, я не сказати, щоб так кидалася на мужиків, але грати активну роль - приємно! Якщо ти сама подібне вибираєш за ким ударити! Але в нашій частині цього не доходить.
  Вікторія відповідно кивнула:
  - Та у нас одні дівки... Але можна перебратися через огорожу! - Дівчина прочіркала з великим задоволенням. - Мужики, мужики... Завзято повзають на пузі наші мужики!
  Вероніка заперечливо хитнула головою:
  - Ні, Ленін ніколи такого не казав!
  Наташа вигукнула, протестуючи:
  - Ні, саме це Володимир Ілліч і сказав! За комунізму і буде все спільне, включаючи дружин!
  Вікторія хихикнула, і пробурмотіла:
  - Жінки - це добре... Чоловіки ще краще! Ех, потрапити б у полон, щоб там зґвалтували цілою ротою.
  Дівчата хором розсміялися. А Вікторія, скелячись, додала:
  - А потім побили прикладами! А п'яти підпалили б м'яким вогником та присипали корбітом!
  Наташа вдарила босою ногою шишечку і проворкувала:
  - П'ятам приємно, коли по них б'ють бамбуком! Ось у Китаї дівчат і хлопчиків лупили палицями по босих підошвах. І це їм подобалося!
  Вікторія зі смаком проспівала:
  - Які тортури в Голлівуді! Одні лише кати, а не люди!
  Вероніка дотепно помітила:
  - Ось потрапите в пекло... Будуть вам і тортури, і п'яти не лише бамбуком, а й розпеченим залізом припалять!
  Наташа заспівала, стискаючи міцно кулаки:
  - Чорний ворон біля сусідніх воріт!
  Вікторія, трясучи голими цицьками, з червоними сосками продовжила:
  -Люлька, наручники, порваний рот!
  Оксана, чиї груди теж оголені, і трясучись стегнами, відповіла:
  - Скільки разів після бійки моя голова!
  Вероніка підтримала порив, тупаючи босими ніжками:
  - З переповненої плахи летіла кудись....
  Наташа з люттю заревіла, трясучись оголеними грудьми:
  - Де Батьківщина! Хай кричать потвора!
  Вікторія, шльопала і верещала, крутячи стегнами, ледь прикритими прозорими трусиками:
  - А вона нам подобається, хай і не красуня!
  Оксана прошипіла, дригаючи, голими засмаглими колінами:
  - Сволоти довірлива!
  Вероніка зітхнувши помітила:
  - Ми радянські прикордонниці. А ведемо розмову, ніби підзабірні повії. Хіба так можна...
  Вікторія у відповідь заспівала:
  - Дякую вам Сталін-вождь! За дурні, пусті очі! За те, що ми як воша і жити не можна!
  Наташа погрозила рудій дияволиці кулаком:
  - Ну, ти так не хорт! Потрапиш у особливий відділ!
  Вікторія впевнено промовила:
  - Скоро німці прийдуть до Москви... І вже Сталіна повезуть у клітці!
  Оксана хихикнула і заперечила:
  - Думаєш, результат війни вирішено наперед?
  Вікторія цілком серйозно відповіла:
  - А як же по іншому? Гітлер майже до половини світу під окупацією, плюс ще й Японія з її колоніями. - Дівка сердито тупнула витонченою, босою ніжкою. - А у нас навіть пристойних танків нема! Серія КВ - це пародія на машини. Т-34 явно дрібнуватий. А нормального танка не створено! І снаряди бронебійні гірші за німецькі будуть!
  Наташа важко зітхнула, і пробулькала:
  - З цим доводиться погодитись! На жаль, наші танки ще такі недосконалі. А КВ? Так вони ламаються.
  Дівчата замовкли, і їхня грайливість впала.
  Справді, вже перші години війни показали, що і Т-34-76 не зовсім надійну коробку передач має, а серія КВ тим більше. І що паскудно, чим важчий танк, тим слабше він пристосований до переміщень. А 200-міліметрів лобової броні не достатньо, щоб тримати снаряди навіть 88-міліметрової гармати "Пантери"-2, а не те, що "Тигр"-3.
  Як несподівано з'ясувалося німецькі машини на порядок сильніші у лобовому бронюванні та вмінні тримати удар. А радянська техніка явно пасує.
  Так з'явилася "Пантера"-2 машина, яка не має собі рівних і давай всіх трощити. Не зможеш такий танк зупинити.
  Наприкінці вересня німці стали оточувати Москву. Вони її капітально обклали.
  Осінь видала суха і тепла, і на початку жовтня гітлерівці вже стали стискати кліщі, погрожуючи замкнути кільце оточення полонів до Москви.
  Льотчик Марсель отримав за тисячу збитих літаків особливу нагороду Зірку Лицарського Хреста Залізного хреста зі срібним дубовим листям мечами та діамантами.
  І це круто.
  І інші машини були тепер у бою.
  У боях відзначився танковий екіпаж Герди. Дівчата билися на "Пантері"-2. Ця машина мала вузьку вежу, нижчий силует, і лобовий захист, який можна порівняти з "Тигром"-2 при меншій на вісімнадцять тонн вазі при рівному двигуні в 900 кінських сил. І значить краще ходовими якостями. Америка використала високий "Шерман". Цей танк міг пробити німця тільки в борт, і уражався з дистанції в три з половиною кілометри.
  "Пантера"-2 поступово витісняючи звичайну "Пантеру". Але поки що й остання машина зовсім непогана. Її броня в лоб цілком здатна тримати снаряд більш ранніх моделей "Шерманів", а нові типи, можуть пробити тільки поблизу. А сама гармата у "Пантери" в 75-міліметрів бере радянську машину з двох кілометрів, і більш швидка, ніж 88-міліметрова, що куди вже краще на практиці. Правда "Пантера"-2 у лоб взагалі непробивна навіть для САУ в США з 90-міліметровими гарматами, і це, звичайно ж, практично.
  Герда наводить на ціль за допомогою босих пальчиків ніжок та стріляє. Після чого верещить:
  - За велич планети у всьому світі!
  Шарлота теж веде вогонь, влучно б'є по радянських військах і реве на все горло:
  - Слава нашим успіхам!
  Христина, ведучи вогонь по супротивнику босими пальчиками ніжок, і збиваючи його влучними снарядами, скалячи зубки, вимовляє:
  - Третьому Рейху слава!
  Магда теж палить за допомогою босих пальчиків ніжок, і із захопленням вимовляє, підморгуючи подругам:
  - За арійські ідеї та їхню перемогу!
  Воїнки на танку працюють, і "Тридцятьчетвірки" проти них не тягнуть. А танки ІС-1 ще гірші. Важкий КВ-16 намагається просунутися, проти німецьких елементів. Але і його пробиває своїм далекобійним знаряддям дівчинки. І від радянського танка залишаються одні уривки, як детонує бойовий комплект.
  На простий "Пантері" бореться екіпаж Джейн Амстронг. Ця відважна дівчина з Британії впевнено набирає рахунки.
  Грінґета стріляючи по росіянах, за допомогою босих пальчиків ніжок, пищить:
  - Слава епосі Британії! Слава!
  Моніка, теж попискуючи, посилає презенти смерті, босими пальчиками ніжок і пищить:
  - Прав Британія, безкраї моря, ми рабами не будемо ніколи!
  Малання теж по черзі вистрілила з гармати "Пантери", пробила "Тридцятьчетвірку" і прочирикала:
  - За комунізм королівський!
  І дівчата у захваті. І так хвацько Червону Армію б'ють.
  Ось уже гітлерівці на півдні, за підтримки місцевого населення, захопили Пензу. Пройшли разом із японцями озеро Байкал перешийок і на Камчатці ведуть бої.
  Там теж борються красуні на танку "Тигр"-2, Агата, Адала, Ангеліна, Андріана. Чотири дівчата як молотять супротивника зі своєї вбивчої машини. "Тигр"-2 випльовує презенти смерті та трощить радянські частини.
  Агата стріляючи за допомогою босих пальчиків ніжок, реве:
  - За Третій Рейх! І підморгує.
  Адала теж як вистрілить, натиснувши червоним соском, так і пропище:
  - За арійські прапори!
  Дівчата діють із колосальною агресивністю.
  І ось уже німецькі війська вступають до Туркменістану. І у листопаді 1943 року беруть столицю Ашгабад.
  Проходить штурм із застосуванням техніки. Потужні "Штурмтігри" викидають реактивні бомби вагою в триста кілограмів. І руйнують будинки разом із військами Росії.
  Чується виття сирени. І військо Гітлера демонструє найвищий пілотаж у руйнуванні.
  Дівчина-німкеня Єва прочирікала:
  - Буде захід із витратою!
  На літаку ТА-152 бореться Хельга. Вона скидає авіаційні снаряди на наземні цілі, вражаючи тридцятьчетвірки та кевешки. І завиває собі:
  - Я арійська войовниця, і буду дівчиськом класу супер!
  І ось черговий радянський танк нею вражений точно в ціль. Дівчина треба сказати бойова і крутіше за неї тільки яйця.
  Гертруда теж посилає вбивчу силу розряд, за допомогою босих пальчиків ніжок, зі свого вбивчого штурмовика вражає супротивника і верещить:
  - Слава ідеям арійського комунізму!
  Бойові тут войовниці, як вони всі розбирають.
  Ось у грудні 1943 року німці вже майже повністю захопили Москву та вступили військами, на територію області Горьки та Казані. У боях взяли участь та САУ Е-10. Ця самохідка була чудова, і випущена відразу у двох модифікаціях. Перша вагою в десять тонн із товщиною лобової броні у 60-міліметрів, бортовою у 30-міліметрів, і двигуном у чотириста кінських сил. Мінімальна висота машини в 1,3 метра і всього два члени екіпажу, з гарматою 75-міліметрів і 48 ЕЛ довжина ствола, дуже рухлива. І важча САУ-15, вага шістнадцять тонн, лобова броня в 82-міліметри під великим нахилом, бортова 52 - міліметра, а гармата і в 75-міліметрів і 70 ЕЛ довжина стовбура як у "Пантери", а двигун у 550 ло .
  Нові самохідки цілком влаштовували німецьких військових ходовими якостями та своїм озброєнням.
  На Е-15 билися дві дівчини: Фріда та Каїсса. Вони з гармати робили по двадцять пострілів за хвилину. Такі ось гарні й у бікіні дівчата.
  Фріда пальнула по танку ІС-1, пробила його лобову броню і проворкувала:
  - За арійські ідеї!
  І босими пальчиками ніжок натиснула на кнопки одного з перших в армії Третього Рейху джойстиків.
  Лупанула і Каїса за допомогою босих пальчиків ніжок, вражаючи супротивника з колосальною влучністю. І проворкувала:
  - Слава арійському братству!
  Бойова така ось дівчина. З колосальним натиском і честолюбством.
  І збирають войовниці жнива, з активністю шакалів.
  Але особливо цікаво помучити дівчатам бранців, це їхня найагресивніша і найулюбленіша забава.
  Фріда помітила з вискалом зубів:
  - Досить жити за законами,
  Даним Адамом та Євою...
  Клячу, історій заженемо,
  Лівий, лівий, лівий!
  Каїса агресивно підтвердила:
  - Лівий, лівий, лівий!
  І теж натиснула босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика, і влучно вразила супротивника.
  Фріци билися... Альбіна та Альвіна вже перевищили кожна по п'ятсот збитих літаків. Такі ось войовничі дівчата виявилися. І далеко пішли у своєму уявленні про войовничість.
  Альбіна, збиваючи російський літак, за допомогою босих пальчиків ніжок, сказала:
  - За Пруссію святу!
  Альвіна, зносячи російську машину, теж використовуючи босі пальчики ніжок, гаркнула:
  - За Батьківщину велику!
  Неповторно бойові тут дівчата і вибивають ворогів дуже хльостко.
  Ось уже новий рік настав... Москва в кільці блокади все ще тримається.
  Невелика пауза до березня 1944 року.
  А навесні трохи потеплішало і бойові дії поновилися з новою силою.
  У боях взяв участь і "Лев"-2, це перший серійний танк у якому німці використовували розташування двигуна та трансмісії разом та спереду танка - одним блоком. А вежу посунули назад. Вийшла машина зручніша, з низьким силуетом та вузькою вежею. Лев-2 значно втратив у вазі, і додав захисту чола за рахунок більшого нахилу броні. Цей танк за вагою став легшим за "Тигра"-2, а значить рухливіше з потужним озброєнням.
  На повну силу в Третьому Рейху проходило конструювання нового основного танк Е-50. Машина пережила ряд змін: встановлення вузької та меншої вежі. Зміна ходової частини на більш легку та просту у виробництві та ремонті, а також із кращою прохідністю. Розташування двигуна та трансмісії разом і поперек, а коробки передач на моторі. Висота танка знизилася менше двох метрів. І ця машина важила при товщині броні "Тигра"-2 лише сорок п'ять тонн. При цьому у неї був двигун потужніший до 1200 кінських сил, і сильніше озброєння 88-міліметрова гармата з довжиною ствола в 100 ЕЛ, і підвищеної руйнівної сили та точності.
  Цей танк під назвою "Пантера"-3 мав піти у серію. А його гармата була забезпечена гідростабілізатором. Такий танк мав стати основним середнім танком. А ще йшла технологія Е-75. Ця машина була ще краще захищена: 250-міліметрів лобова броня і 170-міліметрів бортова, з ще більш потужною і бронебійною гарматою 105-міліметрів і 100 ЕЛ калібр. Вагу планувалося утримати в межах сімдесяти тонн, і поставити двигун у 1500 кінських сил, щоб зберегти рухливість. Цей танк мав стати основним важким танком у Третьому Рейху. І його планувалося назвати: Тигр-3. Це танки нового покоління, і вже для майбутніх війн із США.
  У Сибіру реальні бої розгорнулися лише влітку 1944 року, коли розгорнулися останні битви з Росією.
  У небі воювали й німецькі винищувачі реактивної проби. НЕ-162 більш легкий, простий у виробництві та маневрений, пройшов з успіхом бойове хрещення.
  З'явився і МЕ-1010 з крилами, що змінювали стріловидність. Але його недоліком виявились високі вимоги до кваліфікації льотчиків. І замість нього в серію надали перевагу ТА-183.
  Великі надії пов'язувалися з досконалішим МЕ-262 Х, який відрізнявся великою понад 1100 кілометрами швидкістю, п'ятьма авіагарматами та кращою маневреністю зі стрілоподібними крилами.
  У липні перші два літаки цієї модифікації отримали Альбіна та Альвіна.
  На той час німці вже оточували Челябінськ і Свердловськ. Радянські війська сотнями тисяч здавались у полон.
  Альбіна з повітря стріляла по російських танках, пробивала їм дахи та ревіла:
  - Слава арійським мріям!
  Альвіна збиваючи льотчиків СРСР, і відправляючи їх на той світ, за допомогою босих пальчиків ніжок, верещала:
  - За Пруссію Велику!
  Ось це дівчисько таке бойове, і танки теж збиває активно.
  Герда та її танковий екіпаж на висоті. Вже обстрілюють околиці Свердловська.
  Герда пальнула за допомогою босих пальчиків ніжок і перевіряла:
  - Комунізм збудувати можна?
  Шарлота голою п'ятою натиснувши на педаль, і руйнуючи росіян, і додала:
  - Можна і треба!
  Христина, стріляючи в супротивників з великою влучністю, і стріляючи босими ніжками, пискнула:
  - За нашу Вітчизну!
  Магда, ведучи вогонь по супротивнику, і розриваючи радянські гармати, вдарила:
  - За нашу матір!
  Дівчата розстріляли всі снаряди... І поки що їм поповнювали бойовий комплект розговорилися.
  Герда відмітила зі злістю:
  - Всі імперії рано чи пізно занепадали. Вірю я з нашою подібною не статися!
  Шарлота із цим не зовсім погодилася:
  - А де гарантія, що після Гітлера не почнеться боротьба за владу, і Третій Рейх не розпадеться?
  Христина помітила, цілком логічно:
  - Головне - це ідеологія... Вона робить нас сильними!
  Магда підтвердила, тупнувши босою ніжкою:
  - І єдиними!
  Шарлота раціонально відзначила:
  - Але все одно один боротиметься за владу, а потім другий, а за ним третій. Як у Римській імперії, коли спочатку вбили Юлія Цезаря, а потім перервалася династія Августа. І в Римській імперії настала пора колосальних розбіжностей та розколу.
  Герда із цим погодилася:
  - Та імператори стали змінюватися наче рукавички, і Римська імперія пішла до краху. Створити всесвітнє не вдалося!
  Христина помітила з усмішкою:
  - Потрібна система ротації влади! Така система, яка б гарантувала нам стабільний розвиток і відсутність небезпечної боротьби за владу!
  Шарлотта знизала плечима і відзначила:
  - Тільки католицька церква змогла зберегти більш-менш стабільну систему влади без розколів та розпадів, і жодні антипапи цьому не змогли перешкодити.
  Магда відзначила з посмішкою:
  - Але ж правда! Католики уникли розколу за майже дві тисячі років... Хоч іноді траплялися перевороти, і Римських пап убивали або брали в полон. Це говорить про щось стабільне та міцне в системі Ватикану.
  Герда помітила з усмішкою:
  - Сподіватимемося, що геніальність фюрера підкаже нам вихід, і ми не розділимо суддю Стародавнього Риму!
  Після того як впали Свердловськ та Челябінськ, Сталін припинив безнадійний опір.
  І підписав 2 вересня 1944 угоду про беззастережну капітуляцію. СРСР погодився на окупацію ще зайнятих районів і відмови від суверенітету.
  Німеччина та її сателіти отримали величезну територію під контроль.
  Але залишилася ще проблема із Британією.
  Німці розпочали наступ в Африці. Водночас реактивна авіація та ракети ФАУ обрушилися на метрополію.
  Британія захистити колонію не могла. І швидко втратила контроль над Африкою.
  А у липні 1945 року помер Черчілль. І нове керівництво Британії попросило миру на будь-яких умовах.
  Гітлер зажадав капітуляції. Британія відмовилася. І німецькі війська не довго думаючи висадили десант.
  А у серпні Англія була захоплена. А за нею й Ірландія.
  США без англійців не хотіли воювати. А атомну бомбу зробити їм не виходило.
  Гітлер хотів би повоювати, але дістати США через океан важко. Коротше кажучи, вирішили укласти мир. Але Америка мала платити Третьому Рейху данину.
  Крім того, німці отримали право на бази в Латинській Америці та забрали собі Панамський перешийок. І це виявилося чудово.
  Гітлер отримав усе, що хотів... Але йому не сиділося. Зокрема Японія собі урвала надто багато.
  Не чекаючи на створення самураями атомної бомби, фюрер 20 квітня 1953 року напав на самураїв.
  Більше не можна було зволікати. Війна пішла з великою технологічною перевагою Третього Рейху. Але японців багато і вони колоніальні дивізії. Крім того, Японія теж швидко розвивається, і може подолати відсталість.
  Німці кинули в бій літаючі тарілки та пірамідальні танки. І вони мали більш досконалі автомати, і підземні самохідки. І безліч всього іншого.
  Японія билася завзято, але поступово грала. Німці навіть взяли в полон імператора.
  Майже два роки тривала ця жорстока війна. І завершилася ядерним бомбардуванням Токіо та окупацією Країни Вранішнього Сонця.
  Гітлер захопив майже весь світ, але залишалася США. І в США є ядерна зброя та балістичні ракети доставки.
  І ось у Третьому Рейху йшла робота над створенням антиядерної зброї.
  І ось воно було нарешті готове.
  І 20 квітня 1959 року розпочалася війна між США та Третім Рейхом. Остання війна історія людства.
  І США програли в одну хвіртку...
  8 Березня 1960 капітулював гарнізон Нью-Йорка. А наступного дня і Вашингтона.
  Америка вочевидь програвала війну. У боях з'явився останній американський танк із важкої серії. Озброєний 155-міліметровою довгоствольною гарматою, і трьохсот десяти міліметровою лобовою бронею, з нерухомою вежею, це стало свого роду САУ вагою сто двадцять п'ять тонн вагою.
  Американці нарешті змогли здати машину, що у лоба тримала снаряди німецьких гармат, і могла пробити будь-який гітлерівський танк. Але її оминули з бортів. І підбили. А іншу таку машину розбомбили з повітря.
  20 березня 1960 року помер Ейзенхауер. А 22 березня його наступник Кеннеді капітулював перед Третім Рейхом.
  І ось завершилася історія воєн. І Третій Рейх захопив увесь світ. І нове настало життя.
  
  . РОММЕЛЬ-ФЮРЕР І БОСІ ДІВЧИНИ
  АННОТАЦІЯ
  Після вбивства Гітлера у Третьому Рейху прийшли до влади прозахідні сили. І ось усе змінилося, і тепер уже німці наступають і здобувають перемогу за перемогою. Боротьба красиві дівчата.
  ПРОЛОГ
  20 квітня 1944 року відбувся успішний замах на Адольфа Гітлера.
  Фюрер був убитий, а його почет розстріляний на місці. Новим канцлером став Шпеєр, а фюрером та верховним головнокомандувачами Роммель. Союзники з 1 травня 1944 року припинили всі бойові дії та бомбардування, оголосивши перемир'я.
  Сталін, зрозуміло, обурився. Але Роммель скасував антисемітські закони та виступив за Євроінтеграцію проти більшовизму. І це західні країни схвалили. А фашисти тим часом перекидали сили із Європи на схід.
  А у Третього Рейху - таки триста двадцять чотири дивізії. Це чималі сили. І більше половини авіації сковував західний фронт. І тут їх перекидають.
  Тільки півночі Франції було п'ятдесят вісім дивізій. З них десять танкових і п'ять есесівських. Це приблизно можна порівняти з силами, що б зосереджені в Білорусії проти радянських сил в операції "Багратіон".
  А в танках та авіації навіть більше. Цілих сто п'ятдесят дивізій було на заході чи в Європі.
  Тож баланс сил помітно змінився. Німці вже налагодили масовий випуск "Пантер" та потужнішого "Тигра"-2. У них з'явилася реактивна авіація, і ракети ФАУ, на підході дисколет, і серія "Е".
  Німці все активніше вербують іноземні дивізії. У них з'явилася в серії і штурмова гвинтівка МР-44, найкраща на той момент у світі, що багато в чому стала прототипом Калашникова.
  Тож німці мали серйозні сили. І вони мали Роммель. Дуже талановитий полководець. Який вніс ряд поправок в управління Вермахтом, що підняли його ефективність. І надавши значно більше влади командувачам груп армій.
  Роммель також частину військ СС розформував, поповнивши офіцерський склад у звичайних частинах Вермахту. Що посилило боєздатність армії загалом.
  Було збільшено права та місцевих командирів.
  Також офіційно слов'ян визнали арійцями та у Білорусії діяла Центральна Рада. Були й інші реформи.
  Але все це потребувало часу.
  А Червона армія готувалася до наступу Білорусії. І відбити там удар було б важко.
  Тоді Роммель вирішив - найкращий захист - це напад. І його війська на південній ділянці фронту самі завдали удару. З боку Молдови та Західної України за схожими напрямками.
  Головний розрахунок був на раптовість. Цього вдалося досягти за рахунок кампанії дезінформації. Також ще й тому, що Сталін був упевнений, що німці не наступатимуть. Хоча танків Третій Рейх мав багато і навіть отримав у них над СРСР перевагу. Та й "Пантера" машина-звір. Проти неї встояти майже неможливо.
  Далося взнаки і наявність у німців ще й "Тигрів", які як танки прориву сильні і живучі. У боях також взяли участь перші реактивні МЕ-262
  Які буквально наводили жах на радянських льотчиків - ці машини важко збити.
  Далася взнаки і перевага німців у танках. У наступі взяли участь "Тигри"-2 та повернені з Італії "Фердинанди". Німці також встигли доробити пару "Маусів", відправивши на бойове випробування.
  Цей танк показав свою живучість у прориві, але слабкі ходові якості.
  Зате "Маус" не пробити не з якогось ракурсу. І це серйозний танк.
  А невелика швидкість робить його хорошим танком підтримки піхоти.
  Проте Роммель наказав конструювати Е-100 з ідеєю більш щільної компоновочної схеми. В якій двигун і трансмісія розташовані разом і впоперек, як у інших танках та самохідках серії Е.
  Німці змогли здобути за рахунок тактичної раптовості перевагу на полях України.
  І в результаті утворилося кілька казанів. Червона армія, втім, боролася дуже мужньо. Війська мали бойовий досвід, і їх так просто на понт не візьмеш. І здаватися солдати Червоної Армії не хотіли. Та й їхнім сім'ям би дуже дісталося б від цього.
  Бої показали, що німецькі танки при грамотному їх застосуванні дуже непогані. Добре себе показав і та-152. Роммель навіть наказав це літак виробляти замість Фокке-Вульф і будувати замість ракет ФАУ. Ракетами Москву все одно не дістати, а проти сухопутних військ вони надто дорогі та неефективні. Треба відзначити, що і реактивний МЕ-262 не дуже добрий і часто розбивається. Плюс ще вимагає переучування льотчиків, і довшої злітно-посадкової смуги. Та й створення нової інфраструктури.
  . РОЗДІЛ Љ1.
  У зв'язку з цим новий гвинтовий винищувач ТА-152 виглядав зараз набагато ефективніше. За швидкістю він перевершував усі радянські літаки, по озброєнню теж, не поступаючись Фокке-Вульф, і при цьому мав набагато кращу маневреність.
  Крім того, ТА-162 можна було б використовувати і як штурмовик завдяки сильному бронюванню та озброєнню. І як фронтовий бомбардувальник.
  Цей літак це вершина розвитку сімейства Фокке-Вульф та робоча конячка війни.
  А МЕ-262 ще й коштує дуже дорого. Більш перспективним виглядали реактивні бомбардувальники "Арадо". За рахунок величезної швидкості та висоти польоту, у них важко потрапити з зеніток, а радянські винищувачі, і зовсім їх не змогли б наздогнати.
  Тож тут варто було вкладатися.
  Німці взагалі мали непогані перспективи у озброєннях. А СРСР зіткнувся з нестачею алюмінію після припинення постачання під ленд-ліз. Та й міді та легуючий елементів теж.
  Та нелегко воювати без союзників.
  Сталін відклав операцію "Багратіон" і спробував деблокувати котли, заборонивши відхід.
  Але від цього стало лише гірше. Війська швидко витратили боєприпаси і потрапляли на знищення.
  А перекидання військ було з бомбардуваннями. Німці вже захопили панування у повітрі.
  І віддавати його не збиралися. У випуску літаків вони обігнали СРСР, і перевершували як машини і клас льотчиків.
  Найгірше для Червоної Армії було те, що в небі ситуація могла лише погіршуватися. ЯК-3 досконаліший ніж ЯК-9 через брак дюралю не міг випускатися великими серіями. А ЛА-7 теж із ряду причин не міг бути надто масовим.
  Так що доводилося робити ставку на ЯК-9 який у виробництві звичайно ж простіше, але слабенький озброєнням і швидкістю, гірше німецьких машин і у вертикальній маневреності.
  ІС-2 теж попри потужне озброєння пасував проти "Пантери". Дещо кращим був Т-34-85. Хоча й мав свої мінуси.
  Принаймні німці змогли опанувати ініціативу. Роммель був великим полководцем і переграв Сталіна тактично. Радянські війська раз у раз потрапляли в оточення.
  І вермахт лише збільшував свою перевагу з кожним місяцем боїв.
  Та й штурмова гвинтів МР-44 показала свою ефективність, і все більші кількості надходила на фронт.
  Поки що у СРСР не було порівнянної стрілецької зброї. І це теж погано.
  Літо протікало за переваги вермахту... Жуков навіть пропонував перейти до оборони. Але Сталін був проти і вимагав постійного наступу та забороняв відводити війська. Все це вело до постійного зростання втрат та загибелі найкращих дивізій та частин.
  До кінця літа у боях взяли участь нові німецькі самохідки Е-10. Вони маленькі - висота всього 1,4 метра, але при цьому легкі спритні до сімдесяти кілометрів на годину швидкість показали свою ефективність.
  Адала, Агата, Аміна - троє дівчат боролися на одній із перших таких самохідок.
  Їхній екіпаж три А мав показати, що й жінки дещо в лайці вміють. І якщо вже б'ються, то показують саму досконалість.
  Вони борються в одному бікіні та босоніж. Що дуже серйозно.
  Їхня самохідка досить широка, що дозволяє легко повертатися,
  Важить щоправда тонн п'ятнадцять. Але лобова броня у 80 - міліметрів під великим нахилом дає непоганий захист. Хоча, звичайно, ходові якості дещо нижчі.
  Роммель віддав перевагу проекту з більш товстою лобовою бронею, щоб підняти живучість машини. І бортова броня товстіша за 52-міліметри, що дає захист від протитанкових рушниць. Спочатку САУ мало весь тонн десять і шістдесят міліметрів лобова броня і тридцять бортова.
  Але потім здоровий глузд показав, що ходові якості самохідки і так хороші, і краще її захистити.
  Гармата така як у Т-4, 75-мм 48 ЕЛ. Вона здатна пробити Т-34-85 та ІС-2, правда на дистанції не більше кілометра.
  Тож тактика диктує - діяти обережніше. І підбиратися ближче.
  Адала за допомогою босих пальчиків ніжок вистрілила.
  Снаряд потрапив у корпус Т-34-85 і радянська машина спалахнула. І став рвати бойовий комплект.
  Агата помітила:
  - Непогано ми ще примружили!
  Аміна хихикнула. Радянський снаряд пролетів повз і не завдав шкоди.
  Втім, чоло дуже нахилене, і має відвести снаряд у рикошет.
  Адала знову стріляє босими пальчиками ніжок, і співає:
  - Ми хижачки величезні,
  І в лайці незрівнянні!
  Ось вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок Агата.
  Після чого проворкувала:
  - За великі здобутки.
  Хоч що у них великого? Але дівча явно в ударі. І їх так просто голими руками не візьмеш.
  Ось Агата знову пальнула використовуючи босі пальчики ніжок. І вразила супротивника. І зробила точне влучення у радянський танк.
  Е-10 показала себе очевидно відмінною самохідкою, і це ще одна проблема для Червоної Армії.
  Щоправда у СРСР триває розробка СУ-100. Ця самохідка дуже гарна зброя. Особливо її бронебійна та відносно швидкостріляна гармата. Але це ще потребує часу.
  Німці мають свої проблеми.
  Ось настає осінь, а ходові якості "Пантери" та "Тигра"-2 в умовах зливи пасують. Щоправда, німці змогли вже вийти до Дніпра і закріпилися.
  СРСР поки що на правобережній Україні утримував лише Київ та Одесу.
  Так ситуація стала тривожною.
  Ось уже жовтень і полили дощі. Німці змушені перейти до оборони.
  Червона теж після серії поразок потребує перепочинку, щоб поповнити свої ряди.
  Так ситуація така скажемо крута.
  Пізня осінь пройшла більш-менш спокійно. Тільки в повітрі вирували битви. Хаффман став новою великою зіркою, перевищивши триста збитих літаків.
  Та й інші льотчики підтягнулися. Тяжко на повітряному фронті.
  ХЕ-162 обіцяв стати новим та дуже ефективним винищувачем Третього Рейху. Його великий плюс - простота у виробництві та дешевизна. Правда в управлінні ця машина не надто зручна. І потребує льотчиків високої кваліфікації.
  Танк Е-50 має замінити "Пантеру". Але тут очевидно необхідно вирішити ряд проблем технічного плану і застосувати принципово нову компоновочну схему. Яка б дозволила зробити силует машини набагато нижче. І підняти озброєння та бронювання без збільшення ваги, але посиливши двигун.
  Тож ще роботи край непочатий. В авіації безліч розробок, у тому числі і безхости бомбардувальники. І це очевидно серйозно.
  Та й загалом багато всього...
  Обидві сторони готували нову зброю. Лінія фронту пролягла по Дніпру з невеликими вклинами.
  Одеса, незабаром заблокована з моря впала. І німці у правобережній Україні не контролювали лише Київ. У Білорусії вони мали плацдарми і за Дніпром.
  Взимку Сталін планував великий наступ. Але скрізь у німців зрозуміло щільна оборона.
  Але й СРСР мав щось своє. Кожен має свої козирі. Але у небі Люфтваффе домінує. І домінує капітально. І її перевага наростає.
  ТА-152 виявився чудовою гвинтовою машиною. Так МЕ-109 в моделі Л, дуже хороший. З'явився і Ю-488 чудова машина.
  Дуже швидка для гвинтового стратегічного бомбардувальника - 700 кілометрів на годину.
  Здатна бомбити заводи на Уралі та за Уралом. Як і ТА-400, ще потужніший монстр.
  Та несолодко в небі. Потрібен сильний перебіг.
  І 12 січня 1945 року почався наступ у центрі. Червона армія кинулася в атаку. Але німці готові й чекають.
  Розгорнулися жорстокі бої. Сили у німців не менші, а оборона потужна.
  А в повітрі у Люфтваффа перевага. Коротше кажучи, наступ захлинувся.
  І знову битви киплять.
  У березні 1945 року вже німці наступають. Нова тактика - атака вночі використовуючи інфрачервоні прилади. І танк Е-100. Більш легкий, спритний, але краще захищений ніж "Маус".
  Як танк проривав Е-100 гарний. Лобова броня - 250-міліметрів з нахилами, а бортова - 210-міліметрів з нахилами. Швидкість 40 кілометрів на годину на шосе. Вага 130 тонн, а двигун - 1500 кінських сил.
  Силует набагато нижчий, ніж у "Мауса". І корпус набагато нижче. І ходова частина легша.
  Машина дуже живуча, і з двома гарматами. Не встояти проти такої.
  А "Штурмтигр", теж той ще монстр. Та давай гітлерівці пресувати Червону армію.
  Але дівчата борються запекло.
  І кидають босими пальчиками ніжок гранати.
  Оленка, стріляючи з автомата, пискнула:
  - За великий СРСР!
  Анюта, строчачи фашистами, підтвердила:
  - За комунізм найбільший!
  Алла, стріляючи по фрицях, пискнула:
  - За найкраще майбутнє!
  І голою п'ятою підкинула вбивчу силу, руйнуючи ворога.
  Марія, строчачи фашистами, відзначила:
  - Славитись, наш світ великий!
  Олімпіада, довбаючи фриців, пискнула:
  - За Вітчизну нашу матір!
  І теж її босі пальчики ніжок, як лупнуть по супротивнику.
  Мотрона в'якнула, скосивши шеренгу:
  - За СРСР, що немає проблем!
  Але німці таки прорвали оборону. І стали обминати радянські війська в Україні.
  Так ситуація тривожна. У квітні впав Орел. І стало стрімко і галимо. То це все запресувало.
  Роммель командував уміло. Його війська вели наступ із чергуванням артпідготовки та ударів з повітря.
  У Третьому Рейху йшли розробки серії Е. Цей танк Е-50 мав стати наймасовішим у Третьому Рейху. При товщині броні "Тигра"-2 конструктора взяли і встановили двигун і трансмісію разом. І зробили вежу вже й меншою за розміри. Також і ходова частина змінилася, стала на візках та пружинах значно легше. Висота танка зменшилася за рахунок кадарного валу, який прибрали, а раніше він пов'язував трансмісію та двигун. Е-50 став нижчим силуетом і його вага зменшилася.
  А броня навіть збільшила нахил. В результаті танк став важити менше ніж п'ятдесят тонн. А двигун завдяки піддуванню розганявся до 1200 кінських сил.
  Так що танк був за ергономікою кращим за "Пантеру" з чудовим захистом чола.
  І гармата в нього була бронебійніша і точніша. У 88-міліметрів калібр, а довжина ствола - 100 ЕЛ. Так це машина просто супер. Вона вдала та улюблена військами.
  У СРСР з'явився лише ІС-3, добре захищений вежею та в лоб. У цьому плані він кращий, ніж ІС-2, але на три тонни важче особливо за рахунок вежі та гірше ходовими якостями.
  Німці вели наступ на півдні. Вони прагнули захопити Донбас та позбавити СРСР ресурсів.
  І це було дуже тривожно. Тут ще й Туреччина почала збирати сили. Звичайно, їй хотілося поживитись радянськими територіями.
  Роммель діяв дуже вправно. І Червона Армія раз у раз попадала в котли.
  Сталін ж страшенно нервувався і програвав Роммелю в тактиці та оперативності.
  Німці стали воювати вправніше. І їхні іноземні дивізії також. Найгірше було те, що СРСР опинився в певній технічній ямі. Т-54 ще потрібно було створити, і це вимагало часу. Як і реактивну авіацію.
  А у німців уже і "Арадо", і штурмовики реактивні у серії, і винищувачі. Ось уже МЕ-262 Х пройшов випробування. У нього крила стрілоподібні та мотори більш досконалі. І швидкість понад 110 кілометрів на годину та п'ять авіагармат озброєння. І він ще й реактивні ракети має, що на тепло та звук наводяться. І це серйозна загроза, і війська Вермахту в небі все більше беруть нагору.
  Ось уже в травні загинули Воронеж та Курськ. І це дозволило фашистам увійти на Донбас.
  Ситуація ускладнювалася. У червні 1945 року весь Донбас був захоплений. І німці вийшли на закрут Дону. Сталін психовав і постійно бився в істерії. Він вимагав настання радянських частин. Але цього таки не виходило.
  Німці були сильнішими за автоматичну зброю і краще організовані. Крім того більш досконала форма управління Вермахтом, компенсувала багато ранніх слабкостей, що траплялися в реальній історії і полегшували перемоги Червоної армії.
  Ось уже гітлерівські війська Роммеля вступили у битву за Сталінград.
  І це дуже жорстоко.
  У світі Коричневої імперії, запеклі битви розгорнулися за місто на Волзі. Тут багато дівчат та піонерів бореться. Жіночий снайперський батальйон під командуванням капітана Наташки Кактусової зайняв оборонну позицію у руїнах на вулиці Вороній. Дівчата з автоматами та рушницями, обв'язавшись зв'язками гранат, ховалися за руїнами.
  Сама Наташка у плямистій гімнастерці на голе тіло, у коротких штанях, та босонога.
  Красива і фігуриста дівчина з сильними стегнами, тонкою талією, короткою стрижкою під напівбокс. Обличчя дуже виразне, з мужнім підборіддям, блакитними широко розставленими очима. Русе волосся посіріло від пилу, високі груди, жорсткий погляд.
  Капітан Наташа воює вже більше п'яти років і, незважаючи на молодість, дуже багато побачила. Ноги у дівчинки все в саднах і забоях. Дівчині спритніше пересуватися босоніж, ніж грубих і незграбних чоботях.
  Гола підошва відчуває найменшу вібрацію ґрунту, попереджає про близькість міни, а сама мати-земля додає витривалості. Ступні у дівчини з одного боку огрубіли, і не боятися розпеченого металу, або гострого щебеню руїн, але з іншого боку не втратили чутливості та гнучкості, попереджаючи крізь гуркіт про рух танків.
  Мила Наташка тримає в руках гранату із прив'язаним вибухом пакетом. Треба доповзти до грізного сапфірової імперії танка "Лев", що поливає вулиці з кулеметів.
  Поруч із нею повзе Мірабела. Теж босонога, так усі дівчата з батальйону, опинилися від чобіт, наслідуючи свого командира. Її курні підошви точать, коли дівчина повзе рачки. Жовте волосся у Мірабелі брудне, і довге... Трохи в'ється. Сама дівчина струнка, худенька, невеликого зросту. Її можна навіть прийняти за дівчинку, з вузькими плечима, а здається великою головою.
  Але Мірабела випробувала вже багато. Встигла побувати і в полоні коричневої імперії, переживши жорстокі тортури, і копальні, звідки якимось незбагненним дивом зуміла втекти.
  Адже дивлячись на її дитяче, ніжне личко не коли не скажеш, що їй били гумовими палицями по п'ятах, пропускали через тіло струм.
  А круглі голі дівочі п'ятки припікали розпеченим залізом, що дуже боляче.
  Мірабела стріляє... Солдатка коричневої імперії, у разі француженка падає мертве, мордочкою здіймаючи пісок і щебінь.
  Наташка підсовує в'язку гранат під гірку сміття. Зараз сюди поповзе дев'яносто тонний "Лев" та його підірве. Блакитні очі дівчата сяють, немов сапфіри на смаглявому від засмаги та пилу обличчі.
  Досвід підказує, що добре захищений танк зараз змінює позицію. "Лев" має 100-міліметрів бортової броні, та ще й під нахилом. Середні танки радянської імперії не можуть його пробити, шанс є лише у важких мастодонтів. Але гусениці - це ціль. Головне позбавити машину рухливості.
  Наташка підповзає, миготивши голими, рожевими п'яточками.
  Світлана дає чергу з автомата... Гарне дівчисько, невідомо якої національності падає. Потім дівчата зрізають чорношкірих найманців. Війська Коричневої імперії, підкоривши більшу частину східної півкулі, бережуть дівочу німецьку кров і кидають у бій колоніальні війська: ефіопів, лівійців, італійців, різних інших тварей та деяких інших порід. Зросла також і кількість поляків військ - які з пелюшок привчені ненавидіти Російську імперію та радянські устрою.
  Що, втім, не заважають їх найматися.
  Ервін Роммель підняв цілий інтернаціонал.
  Ворогів багато...
  Світлана спритно ухиляється від кулеметної черги. Куля ледь не розколола, почорніла від пилу, круглу, дівочу п'яту. Капітан-красуня відчула навіть лоскоту від того, як близько пролетів подарунок великого калібру, від її огрубілої підошви. Дівчина перехрестилася, шепнувши:
  - Нас не зупинить навіть куля!
  Мірабела відстрілюється... Ще одна дівчина Анжеліка - дуже руда, вище середнього зросту, і мускулиста, незважаючи на мізерну пайку. Теж дуже симпатична дівчина, з розкішними стегнами, підтягнутою талією, не по-жіночому широкими плечима, і високим грудьми.
  Анжеліка веде бій в одних трусиках, гімнастерка розірвалася на шматки, і розсипавшись на порох, а нове обмундирування, через Волгу майже не поставляють. Дай Бог перекинути ще боєприпаси, і крапельку їжі, для виснажених російських та радянських військ.
  Так що Анжеліка майже гола, її ноги подряпані, особливо коліна. У підошву правої ноги влучив уламок, і вона болить, важко ступати.
  Руда, запорошена, майже гола Анжеліка кривить своє гарненьке, але водночас і жорстке обличчя. Дівчина, стріляючи, вимовляє:
  - Над нами Господь, Москва та Йосип Сталін!
  І зрізає атакуючих солдатів сапфірової імперії, сама ледве встигаючи відкотитися.
  Через руїни та вузькі вулички, грізним сапфіровим танкам важко розвернутися. Ось майже двісті тонни "Мауси" взагалі не можуть проїхати...
  Як і передбачала Світлана, "Лев" проїхав трохи, і уткнувся купу сміття. Пролунав вибух. Гусениця лопнула, відлетіла пара пошкоджених ковзанок.
  Поранений танк зупинився і з його ствола вилетів снаряд.
  Десь гримнув на відстані, пішовши в руїни. Блондинка Світлана, наче змійка прошипіла:
  - Оце мій розрахунок! Відкрили рахунок...
  Дівчина-капітан знову мусить відповзати. Войовниці та хлопчики радянської імперії та їхні сателіти не можуть використовувати у завалах свою технічну перевагу. З вини упертого Ервіна Роммеля орди Коричневої Імперії загрузли в позиційних боях у досить великому та добре укріпленому місті.
  Мірабела жбурляє гранату. Примушуючи робити підбитих найманців чи німців сальто, перевертаючись. В одного з коричневих бойовиків відриває руку, і на ній висить, ніби англійський годинник з компасом.
  Дівчина знову кидає босими пальчиками ніжок гранату і пищить:
  - За Русь Сварога!
  І дає чергу, скошуючи ворогів.
  Мірабела з посмішкою вимовляє:
  - Що компас вказує вам - шлях у пекло!
  І гарне дівчисько струшує з курної п'яти, шматок прилиплої кераміки.
  Анжеліка теж обтрушує пил, зі своїми пружними, повними грудьми. Соски від бруду майже чорні, і сверблять. А спробуй помитися. Знову доводиться зариватися, коли пишуть німецькі пістолет-кулемети. І проповзати по-пластунськи.
  Батальйон дівчат тримає позиції, хоч іде артобстріл. І рвуть тяжкі снаряди, а з неба падають бомби... Але ніщо не зломить мужність рубінових героїнь.
  Ось Світлана бачить, як проповзає Пантера. Ну, цей танк уже не такий страшний.
  Можна пробити його у борт. Дівча, чхнула, виплюнула пил, що ліз у витончений рот. Взяла в руку гранату, обтяжену вибух-пакетом. Потрібно підповзти непомітно. Але довкола стільки диму.
  Анжеліка почала підбиратися, упираючись у дрен босими пальцями витончених ніжок та ліктями. Вона нагадувала кішку, що вистежує мишеня. Дівчина пам'ятала війну з того страшного літа вже якогось за рахунком року, коли за офіційною версією коричнева імперія віроломно вторглася у простори Російської Імперії. (Хоча обидві держави одна одну звинувачують в агресії!)
  Було не дівчині, майже дівчинці страшно? Спочатку так, але потім звикаєш. І вже постійні розриви снарядів сприймаєш, як пересічний шум.
  Ось і зараз вибухнуло зовсім поряд. Дівчина шльоп на живіт. Зверху проносяться, мов зграя диких бджіл уламки.
  Один із них зачіпає босу, точену, рожеву п'яту дівчини.
  Анжеліка шепоче потрісканими губами:
  - В Ім'я справедливості, Господи!
  Дівчина прискорює повзок і ось з розбігу жбурляє гранату, з приробленим вибух-пакетом. Презент летить дугою. Лунає вибух, тонша бортова броня "Пантери" піддається. Коричневий танк починає горіти, детонує бойовий комплект.
  Світлана з посмішкою шепоче:
  - Дякую тобі за всевишнього Ісуса! Одному тобі я вірю! Одному тобі молюся!
  Пантеру розносить. Відірваний довгий стовбур заривається в щебінь. Лобова броня, відірвавшись від бортової, нагадує совок.
  Світлана, чиї очі, на коричневому від пилу і засмаги обличчі виблискують волошки, вимовляє:
  - Чим більше у ворога дубів, тим міцніша наша оборона!
  Анжеліка дуже сексуальна, у своїх чорних трусиках, голим, запорошеним, сильним тілом. Дівча дуже спритна. Вона вміє метати уламки скла босими пальцями ніг.
  Ось жбурнула зараз своєю витонченою, вкритою шаром пилу ніжкою гостренький предмет. І встромилася, прямо арабу-найманцю в горло. Красива Анжеліка залепетала:
  - А я секс-символ і символ смерті!
  Дівчина, після чого знову поповзла стріляючи. Вела вогонь та Світлана.
  Красуня-капітан, Наташка, зрубавши троля, прочирікала:
  - Життя ланцюг, а дрібниці в ньому ланки...
  Мірабела вистрілила, розкроїла бійцю Роммелю голову і додала:
  - Не можна ланці не надавати значення!
  Світлана, знову влучно вистріливши, просипала:
  - Але циклитися на дрібницях ніяк не можна...
  Мірабела точно пальнув, додала:
  - Інакше ланцюг огорне тебе!
  Ще одна дівчина Олімпіада, теж дуже гарна, разом із піонером Сергійком приготувала міну на дроті. Вони вдвох штовхнули її... Пролізла підступна козявка до гусениці "Тигра"-2. І як рвоне цю довгоствольну коричневу машину.
  Білобрисий хлопчик Сергій вигукнув:
  - Наша Раша, вам параша!
  І ледве встиг відскочити, майнувши, чорними, збитими п'ята, від падаючої покрівлі.
  Олімпіада погладила хлопчика по шиї та вимовила:
  - Ти дуже спритний!
  Піонер пробрався на фронт і причепився до жіночого батальйону. Хлопчик навіть дуже винахідливий. Наприклад, літачки робив, щоб збивати сапфірові штурмовики. Коли піднімаються Фокке-Вульфи, або ТА-152, то лунає неймовірно оглушливий рев.
  Дівчата та німці завдають ударів під симфонію Вагнера. Така велична мелодія.
  Олімпіада з досадою вимовляє:
  - Все ще нас намагаються залякати!
  Хлопчик-піонер з пафосом проспівав:
  - Росії воїн смерті не боїться,
  Нас смерть під зоряним небом не візьме!
  За Русь святу міцно битиметься,
  Я зарядив могутній кулемет!
  Олімпіада, росла мускулиста дівчина, з широкими стегнами та плечами - типова селянка. Одяг вибухнув під час боїв у лахміття, міцні ноги боси, волосся сплетене в дві коси і сильно пропилялося.
  Сережці всього одинадцять на вигляд років, що худне від недоїдання, подряпаний і брудний хлопчика, в одних лише шортах. Біле від природи волосся, у хлопчика стало сірим, а ребра просвічують крізь, тонку засмаглу і брудну шкіру. Ноги страшенно збиті, і в опіках, забоях, з пухирями. Щоправда, доля зберігала дитину від серйозних поранень.
  Олімпіада на його фоні здається великою та товстою, хоча дівчина зовсім не жирна, а з сильним, тренованим м'ясом на кістках. Причому голод, здавалося, зовсім не позначився на її огрядній і великій фігурі.
  Дівчина стріляє з важкої протитанкової рушниці. У лоб коричневі машини не пробити, а ось у гусениці є шанс.
  І здоровенний "Лев" отримавши важку вибухівку в ходову частину, став, немов затятий курець пускати димок.
  Серьожка проспівав з єхидцем:
  - Фріц смердючий не подумавши, біля під'їзду закурив! Він, звичайно, велику, неприємність отримав!
  Олімпіада, миготивши мускулистими, засмаглими ікрами, відбила босими, гарними ногами чечітку. Дівчина заспівала:
  - З ікони миготять святих рубін обличчя... Дай Боже замочи ти хоч із тисячу бліців! А якщо хтось більше за всіх орків загуде - ніхто вас, повірте, за те не засудить!
  Після чого перезарядила протитанкову рушницю і знову вистрілила. Коричний бойовий транспортер знову пустив струмок диму.
  Дівочий батальйон завдавав фрицям істотної шкоди. Але й сам зазнавав втрат. Ось одну дівчину розірвало навпіл, і її личко стало таким, незважаючи на пилюку блідим.
  Більшість Сталінграда вже захоплена військами Роммеля, але те, що залишилося від міста, не хоче піддаватися і здаватися.
  Світлана тим часом намагається пробити "Тигр". Потужна гітлерівська машина отримала гранатою в бік, але не піддалася. Розвертається, щоб палити з гармати. Дівчині доводиться зариватися в землю, і щебінь, щоб не розчавила вибухова хвиля, випущеного презенту.
  Світлана тихо шепоче:
  - Мама тато пробач!
  Мірабела кинула в "Тигр" гранату, та вибухнула на лобі. Дівчина прошипіла:
  - Про те, що світло вчення взимку навесні... Стверджую без винятку, що Навальний гад чумний!
  Анжеліка, розбиваючи приціл німцям, і поливаючи їх чергою, процідила:
  - У труні, я Олексія побачила зараз! І рушила убогому ногою просто в око!
  Руда дівчина й справді жбурнула босими пальцями гранату в танк. Потрапило у ствол... Послідував вибух і дуло "Тигру" покоріжило.
  Боягузливий екіпаж бійців Роммеля взяв і позадкував.
  Світлана прогнусавила через ніздрі:
  - Наша, вашої не поступиться!
  Мірабела зрубала кулею гітлерівського наймита і проспівала:
  - А лиходій не жартує! Руки ноги, він мотузками крутить! Зуби в серце встромляє... Вітчизну до дна випиває!
  Світлана, хихикнувши, гаркнула:
  - Фюрер дико кричить, надривається!
  Мірабела пальнув, додала:
  - Ну, а смерть пихкає, посміхається!
  Ось з'явився ще небезпечніший "Штумртігр". Він руйнує цілі будівлі та бункери. Причому до позицій російських військ не наближається. Машину тримають під прикриттям гітлерівські кулеметники.
  Світлана бачить, що підібратися до позицій орків неможливо. Натомість у небі Фокке-Вульфи. Одна з таких машин підлітає ближче до російських, а за нею ТА-152 позицій. Дівчата нею відкривають вогонь.
  Анжеліка жбурляє гранату, і люто вимовляє:
  - У глибокій смерті - прощення немає!
  Після чого дівчина дає чергу з автомата. Швидко відкочується. Шустро під'їжджає порівняно новий гітлерівський танк "Пантера"-2 з маленькою вежею та нижчим силуетом.
  Декілька дівчат кидають у фашистську машину гранати. Та, отримавши презенти, застигає і не в змозі повернутися.
  Анжеліка свиснула, прошипівши:
  - Оце нова напасть! Їй порвемо ми впасти!
  "Пантера"-2 огризнулася і вистрілила зі своєї потужнішої зброї.
  Вогненний стовп розколов повітря, і моментально нагрів і наелектролізував атмосферу.
  Анжеліка хихикнула, снаряди пролетіли повз напівголе дівчисько. Руда безсоромна струснула стегнами і вивела:
  - А Ньютон ворогів розбив, скинув ярмо з трону! Фріцам він ухвалив, свій закон Ньютона!
  Сталінград - місто Сталіна все охоплене згарищами, коли здавалося мови вогню, лижуть небо і тріщать фіолетові, помаранчеві, а червоні іскри! А кожна іскорка, немовби привид, що вирвався з пекельного замку.
  Світлана, зваливши гітлерівського бійця, блиснула блакитними очима, заспівала:
  - Чого ти скигнула погана бабуся? Повір, по тобі плаче просто дурниця!
  Мірабела на розспів заспівала, ведучи вогонь по орках:
  - Як добре прилягти на траву та фрицям по голові піддати! Влаштувати фюреру припарку, і з автомата кулі слати!
  Дівчина дико хихикнула, і перекинулася з живіт на спину. Зробила ніжками велосипед. Вгору полетіла граната. Пролітаючий Фокке-Вульф отримавши осколками під черево, жваво злетів вище. Видно, гострі уламки його поранили. Коричнева тварюка загорілася, і почала втрачати шматочки обламаних крил.
  Світлана, бачачи, як Фокке втрачає висоту, просипала:
  - Ось це семафор! На борту висить сокира!
  Гітлерівський літак підірвало, розкидаючи у всі далекі куточки неба уламки. І куди фашистський асівся. Зробив свій останній розворот. У тлін пішов кат, а не пілот!
  Мірабела чхнула, розсіюючи пил і, промовила:
  - Бути чи не бути? Це не питання!
  Анжеліка знову кинула шматок скла ногою, так що той, потрапивши в око, вийшов у фриця, через потилицю:
  - Я танкова армада! А вам треба лікуватися!
  . РОЗДІЛ Љ 2
  Гітлерівські бійці та їхні сателіти спробували просуватися, закидаючи поперед себе гранатами. Така тактика проти дівчат не діяла. Ось Сергійко розгорнув катапульту, і як садане по ворогові у відповідь.
  Хлопчик-піонер проревів:
  - Санта Клаус, що розриває пащу Гітлеру!
  Заряд катапульти, встромивши в натовп гітлерівських бійців Роммеля, змусив їх розлітатися, і при цьому перевертатися в повітрі. Фріці падали і розбивалися об уламки стін.
  Танк "Тигр"-2, втративши рівновагу, зіткнувся зі "Львом". Ех, ліво, де твоя грізна назва?
  Світлана посміхнулася і відповіла:
  - Ну, а Серьожко молодець!
  Хлопчик агресивно гаркнув:
  - Піонер завжди готовий!
  Дівча у відповідь мотнула босою ніжкою.
  Дівчина-капітан знову почала гвоздити. А Олімпіада лоскотала Серьожці вузьку ступню, яка вона у нього тверда! Недарма хлопчик не боїться бігати по згарищах.
  Мірабела на розспів, сказала:
  - Юність - це добре - старість це погано!
  Анжеліка це не сумна рижуха погодилася:
  - Немає нічого гіршого за старость! Це і справді, найгірший стан із усіх можливих!
  І дівчина зробила стрибок із переворотом. Їй представилися на хвилину огидні бабки. Ні, не порівняти, стару жінку з дівчиськом. А яка краса, у струнких тілах.
  Анжеліка взяла і заспівала:
  - Течуть за роком, роки караваном,
  Бабуся розтирає в ступі хну.
  І що ж із струнким моїм станом,
  Як поділося юність не зрозумію!
  Світлана блиснула очима, звалила орка попаданням у пах і помітила:
  - Ні! Все-таки на війні є така краса - залишитися вічно молодою! Вічно п'яний!
  Олімпіада поклала у катапульту новий заряд. Це щось подібне до гарного міномета. Дівчина прошипіла:
  - Не пасуй, а пасуй!
  Сережка шаркнув, тонкою, але спритною ніжкою, і гаркнув:
  - Роммелю фас!
  І граната разом із вибух-пакетом з усього розмаху пролетіла в позиції гітлерівських бійців.
  Та не давався їм Сталінград - це круте місто. Третій місяць із кінця вічного літа йде штурм, а місто все взяти не вдається. На інших ділянках фронту гітлерівські бійці Роммеля обмежених досягли успіхів, але не на цьому.
  Світлана вистрілила з пістолета, і прогарчала:
  - Все неможливо, трапляється можливим... Не треба робити світобудову дуже складною!
  І потрапила у бензобак мотоцикла. Машина вибухнула, і вогняні вихори, висвітлили задимлений краєвид. А орк виявився розірваний вогненною лапою.
  Дівча-капітан прокричала:
  - Я люблю вбивати зло! І це найвище добро!
  Мірабела лупнула тролям чергою і прошипіла:
  - Пограємо дикобраз!
  Анжеліка відкрила вогонь більш прицільно. Декілька смаглявих тварин залишилося лежати на вкритому списом щебеню:
  - Вбий ворога! - прошепотіла дівчисько.
  Мірабела грайливо заспівала:
  - Нафарбувавши Ервіна помадою, Марго ж лаком для волосся, потягну вас у полон принцеси, згризе вас вірний пес!
  Світлана, ведучи вогонь, прошипіла:
  - Давай увечері, Олександр повіситись... Досить голову дурити! Давай увечері, лети кречетом - щоб орків міцно бити!
  Мірабела люто промовила, збиваючи каску з голови штурмовика:
  - Ми можемо! І ми зробимо!
  Дівчата з батальйону "Ленін" зупинили просування іноземного війська. Шалені фриці просувалися вперед, буквально закидаючи трупами простір. Не допомагав і танк "Лев", із яким пов'язувалися надії. Ось модифікація машини зі 150-міліметровою гарматою.
  Анжеліка збиває камінь, що прилип до оголеного соска. У дівчини такі гарні і повні груди. Дівчина за допомогою ноги кидає гранату. Адже нога сильніша, ніж рука, і кидок проходить далі.
  "Лев" отримав по гусениці розрив і зупинився. Вистрілив із своєї потужної пащі. Гуркіт, і обвал.
  Анжеліка, спльовуючи, вимовляє:
  - Російський воїн від болю не стогне!
  І знову дівчисько стріляє. І робить це надзвичайно влучно. Фашист, що висунувся з вежі, завалюється назад.
  Руда, майже гола дівчина вимовляє:
  - Даремно противник вважає, що дівок зумів він зламати! Хто сміливий, той у бою нападає, ворогів будемо люто бити!
  І Анжеліка перекочує м'язи преса, який у неї дуже рельєфний.
  Ех, до чого ж дівчата гарні! Так не хочеться, щоби хоч одна з них загинула.
  Пробігла Сталеніда... Дуже гарна дівчина, з пухнастим, білим волоссям. Вона якось примудряється мазати їх якимсь зіллям, щоб вони не бруднялися.
  Дівчина дуже красива, з фігуркою Венери, тільки більш підтягнутою та рельєфною. Одягу на ній, тільки ліфчик та трусики. Решта вже вибухнула. Але якою витонченістю відрізняються ніжки! Це не дівчина, а друк досконалості, вінець краси.
  Вона і пересувається по-особливому, наче білочка. А босі ніжки так і миготять, і п'ята, на диво залишаються чистими. Сталеніда стріляє, і фашист отримує виразку у грудях.
  Дівчина вимовляє:
  - Вірність Батьківщині - найвище слово!
  Анжеліка зі смішком помітила:
  - Знімай ліфчик і залишайся як я в трусах!
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Це не пристойно!
  Анжеліка труснула стегнами, влучно пальнула і заспівала:
  - Щось комсомолок стала не звичайна! З голими грудьми так ходити - дуже непристойно!
  Сталеніда хихикнула і помітила:
  - Навіщо приносити радість гітлерівцям, дивитися на нашу красу!
  Анжеліка рішуче відповіла:
  - Краса у нас смертельна!
  Сталева дівка хихикнула і пальнула по ТА-200. Машина гітлерівських бійців спалахнула. А красуня блондинка в'янула:
  - Смерть злу!
  Анжеліка хихикнула:
  - І життя добру!
  Сталеніда побачивши, що фашист падає, ринула:
  - Ось це найвища цінність! Чи не думайте гітлерівці, що ви перемогли!
  Анжеліка як заспіває:
  - Чекає на перемогу! Чекає на перемогу... Тих, хто прагне кайдани розбити! Чекає на перемогу! Чекає на перемогу! Ми зуміємо фашистів розбити!
  Красива дівчина, і її голі груди так і ходять ходуном. Добре з оголеним торсом у спеку, яку посилюють пожежі.
  Світлана тепер виглядала значно рішучою. Вона пальнула фашистами з пістолет-кулемета, і гаркнула:
  - Я вас каструю!
  І справді гітлерівці отримали смертельні презенти та труни! А дівчина показала їм дулю, зістроїмо босі пальці ніг. І засвистіла немов соловей-розбійник. Причому через пальчики нижніх кінцівок.
  Капітан-дівчинка дуже розумна. І іскрометна. І зовсім не жорстока. Їй теж часом ставати шкода солдатів ворога, у яких можуть виявитися діти, що плакатимуть за вбитими батьками.
  Світлана, втім, жене від себе такі думки, тож від них хочеться розплакатися. Адже не росіяни прийшли до гітлерівців, щоб грабувати та вбивати. Ні, це фашисти та ціла агресивна зграя іноземців з усього світу увірвалася на російські простори.
  Світлана перехрестилася, і вистрілила в фрица, який намагався непомітно підібратися до позицій росіян... У того витекло вибите кулею око і мозок.
  Дівчина-капітан посміхнулася і промовила, дотепно:
  - Прямо око в око, до голови голова!
  Світлана точно вистрілив, і потрапила до мотоцикла з коляскою. Машина почала рватися, і кулемет відлетів, кілька разів перекинувся. Потім його дуло встромилося в щебінь.
  Дівчина потерла голу, запорошену підошву об щебінь. І знову прицілила. Її весела, юна мордочка досить оскалилася. Дівча проспіла:
  - Ні, сказали ми фашистам, не потерпить наш народ, щоб рубінів хліб запашний, називався словом брід!
  Мірабела зробила дуже точний постріл, від якого запалав Фокке-Вульф, і перевіряла:
  Для негідника звичайно вибір ясний,
  За долари він Русь готовий зрадити...
  Але людина Росії, тим і прекрасна.
  Що життя за Батьківщину готове віддати!
  Дівчина, зробила сальто і показала фашистам дулю, і прокрутилася, і кулі не зачіпали красуню.
  З'явилася Анжеліка, ця красуня, майже гола, і замурзана, мов чортівка, шпурнула одразу двома ніжками гранати. І перевіряла:
  - Те, що я маю, то... Гітлерівцям у гострий бік!
  Олімпіада поправила Анжеліку:
  - Гострим, у бік, а не на гострий бік!
  Дівчина хихикнула і струснула своїми кавуновими грудьми, і запустила гранату використовуючи гранату з вибухом пакетом. "Тигр" отримав по дулі, і вивернувся цей кривий витвір мистецтва.
  Після чого гітлерівців тварюка позадкувала. Стала повзти наче черепаха, яку застала пожежа.
  Світлана заспівала, весело підморгуючи:
  - І "Тигр" задкувати, і фриці ховаються!
  Дівочий батальйон маневрував під ударами, авіації з повітря та важких знарядь. Ось ударили реактивні бомбомети, піднялися в небо розбиті, розпечені кручі. І загорілося каміння. На щастя, жодна з дівчат, не загинула, зате вирушили на той світ хлопчаки - яких не так шкода! І летять душі - одні до раю, а інші до пекла! Де вже чорти з вилами чекають на тих, хто не вірував в Ісуса, а точніше в Сварога і Рододавця.
  Анжеліка найсексуальніша з войовниць у люті: ну невже гітлерівці зі свого "Штурмтігра" можуть обстрілювати позиції російських військ і вбивати червоних войовниць?
  І дівчина прихопила босими ногами гранату та закрутилася у каскадах сальто. І крутилася все швидше. І потім з усього розмаху жбурнула подарунок смерті у широке дуло "Штурмтігра". Голі, засмаглі ноги красуні майнули, і граната влетіла в дуло. І потужна машина спочатку подавилася, а потім рвонула. Два "Королівські тигри", що стояли по бортах "Штурмтігра", були підкинуті, і розлетілися в різні боки. З них зірвало ковзанки, і ті посипалися, летячи як намисто королеви, що лопнуло.
  Вибухова хвиля підкинула Анжеліку, і дівчина полетіла шкереберть. І її перевертало, розгойдувало і жбурляло. Але красуня все ж таки приземлилася, гострий щебінь, і розфарбоване каміння вп'ялося в її голі підошви. Дівчині було боляче, і навіть через мозолисту ступню пробило вістря.
  Але Анжеліка знайшла в собі сили встати і прокричати:
  - Ви гітлерівці будете у попелі!
  Світлану та інших дівчат підкинуло вибуховою хвилею, і навіть трохи пом'яло. Але жодна з найкрасивіших войовниць не загинула. Дівчата зустріли ураганним та влучним вогнем. Придушивши німецьких та інших агресивних комах, що вискочили, брали в облогу Російську радянську імперію.
  Мірабела проспівала з великою натхненням:
  - І коли сурма Господня нас на битву, з комсомолом будемо разом ми друзі! І з волі Єгови на небесному перекличку буду я!
  Анжеліка, струшуючи пил з розбитих у кров підошв і, заспівала:
  - Путін, партія, комсомол! А Роммеля ми відправляємо до дурдому!
  Дівчата оглушливо почали реготати, а Серьожка з тривогою і досадою промовив:
  - А моя катапульта, не така точна - як ці голі та сильні ніжки Анжеліки!
  Олімпіада, пограючи м'язами рук, заявила:
  - Ну нічого! Ти ще вигадаєш. Щось крутіше!
  . Хлопчик, шльопавши босими ніжками, прочірикав:
  - Звісно ж повернув!
  Сферо Катастрофов повернув Ервіна Роммеля назад у тронний зал і з усмішкою промовив:
  - Непогано, ти бився мій юний Творець! Зізнайся це була твоя мрія - стати хлопчиськом назавжди і воювати!
  Фельдмаршал-попаданець погодився:
  - Та саме про це я й мріяв! Те, чого мені й хотілося практично завжди! Бути хлопцем-героєм!
  Бог-пацан сказав серйозним тоном:
  - Ти повоював, а тепер покажи себе управлінцем умілим! Це необхідно у розвиток якостей особистості!
  Ервін повідомив дівчину та юнака:
  - Ну що ж більше кіно дивитися не будемо чи?
  Наталя м'яко заперечила:
  - Може, ваша величність подивіться на наших льотчиць: Альбіну та Альвіну! Вони великі майстрині у ратній справі!
  Юний король погодився:
  - Ну, ще трохи подивимося, та й огляну столицю! Королю не стало сидіти весь час у палаці!
  Світлана у відповідь повнозвучним голоском, заспівала:
  - Король наша гордість та слава,
  Ти мудрий як рідна Земля.
  Зміцніє як сталь кол держава,
  Від Бога нам дали тебе!
  Ервін дотепно відповів:
  - Правитель, що любить солодке лестощі - має інтелект мухи!
  Наташа вигукнула:
  - Воістину ти наймудріший правитель! Думаємо з тобою, наша імперія нарешті виграє війну у російських солдатів та Червоної Армії!
  Ервін серйозно запитав:
  - А чого вони не хочуть миру?
  Наталя серйозно відповіла:
  - А навіщо їм світ? Вони іншого стану розуму та імперії не знають. Війна їм природний стан. Крім того, орки людожери і з'їдають полонених і полонянок. Або одразу, або після жорстоких тортур!
  Ервін з усмішкою промовив:
  - Варто подивитися на пики цих тварюк - зрозумієш, добра від таких не чекай!
  Знову засвітився екран кіно. По ньому показували тепер два винищувачі, на яких мчали гарні дівчата: Альбіна та Альвіна.
  Обидві медові блондинки, мускулисті, рельєфні та в одному бікіні. Як це все чудово виглядає.
  Альбіна веде вогонь із авіаційних гармат. Збиває п'ять літаків росіян і дівчаток-комсомолок.
  - За нашу Батьківщину ми життя віддамо і неодмінно переможемо!
  Альвіна стріляючи, підтвердила:
  - Звичайно ж, переможемо! Інакше не може бути!
  І також дала з авіаційних гармат чергу. Винищувачі більшовиків та російських дівок падають і вибухають. Деяких із них капітально розносить.
  Альбіна, стріляючи, співає:
  Літаки добре, пароплави добре!
  А дівчата діаманти навантажили тяжко!
  І від точного влучення красуні розбило чергову машину злих більшовиків. Що бажаєте червоні битися з ведмедями? Так отримайте по носу своєму сизому!
  Альвіна зрізаючи чергового найманого більшовика, натискає босими пальчиками гарних ніжок. Адже вона дівчина, яка якщо й рушить ногою, то проламає цегляну стіну.
  Ось навіть показали до кіно як обидві льотчиці у стрибку, голими п'ятами розбивають дубові дошки.
  Альбіна збила черговий, цього разу бомбардувальник більшовиків, і свиснула, заспівавши:
  - Ні прекрасніша за нашу, знай держави,
  Усіх дівчаток орків переможемо...
  Втілення доблесті та слави -
  А над нами у златі херувим!
  І Альбіна знову зрубала в небі машину, за штурвалом якої сидів більшовик. І зробила це віртуозно.
  Втім, і Альвіна не поступається. Як дівчина-блондинка вивертається. Пересувається, застосувавши прийом: "лиса змійка". І падають збиті стерв'ятники, що димляться.
  Альвіна заспівала, смакуючи губками:
  - Архангел нам скаже: у раю буде круто,
  Але тільки брама раю клацає...
  Ми попросимо Бога: впишіть з подругою,
  В якийсь ангельський полк!
  І войовниця застосувала мертву петлю. І збила на цього комісара, який був за штурвалом важкого винищувача. Зробила це дуже витончено, а на кнопку натиснула чіпкими, довгими пальчиками точених ніжок. І навіть грізного комісара розірвало! Ось це справді дівчата найвищого пілотажу!
  Але в повітрі стало спокійніше ... Дівчата переносять удар на сухопутні сили Червоної Армії. Ось Альбіна згори викидає авіаційний снаряд. І потрапляє точно в дах танк Росії ІС-3. Пробиває її, вибиваючи більшовиків.
  І починають детонувати бойові снаряди. Чути розриви та загибель радянських солдатів.
  Альбіна шипить немов кобра, що вжалила вола:
  - За людський рід!
  Альвіна теж вистрілила по супротивнику, розкришила ворога. І зірвало вежу із танка "Ленін". Та лупнула дівчина точно, і влучно.
  І від орків залишилося криваве місиво.
  Обидві красуні взялися за наземні мішені. Крушили гармати.
  Альбіна розбила газомет волохатих мужиків, разом із дівчатами російськими і прошелестіла:
  - Моя мрія, я крута краса!
  Альвіна теж реактивну установку рознесла, і прочирікала:
  - А від краси наречених заводитимуться!
  І обидві дівчата розреготалися. Хоча із чоловіками, звичайно ж, у них проблем немає. Хлопці люблять відомих. І взагалі один чоловік більше, ніж на двадцять дівчат, тільки надто вони юні. Ось на Землі у самців ростуть бороди!
  Це для самця радість, але якщо самка темпераментна, то вже має проблеми!
  Альбіна натиснула босими пальцями ніжок на кнопки джойстика і прочирікала:
  - Моя мрія - знайти безсмертя!
  Альвіна натиснула пальчиками голих ніжок на гашетку і пискнула:
  -А Ми і є безсмертні! Живемо в інших світах у нових тілах!
  Альбіна вдарила по позачерговому танку орків і про булькала:
  - Хоч тіло без душі не тіло, але як слабка душа без тіла!
  І войовниця випустила іскри з очей... А потім як прооріт:
  - Не вірте, смерті нема!
  Альвіна побила самоходу кошмарних більшовиків, і як провізить:
  - Боєць рубінів смерті не боятися,
  Ніщо на полі бою не загрожує.
  З ворогом Вітчизни будемо хоробро битися -
  Великий подвиг дівка здійснить!
  Після цього дівчина ще більше опустила свій винищувач до поверхні. І випустила невелику реактивну ракету. І величезний танк більшовиків "Карл Маркс" із п'ятьма гарматами, як почав рватися, і вся його броня розкололася на уламки.
  Альбіна зрубала кулеметною чергою кілька мотоциклістів Російської імперії, і пропищала в захваті:
  - У мене два широкі крила, і очі як степового орла!
  Дівчата дуже швидкого штибу красуні. І якщо за щось візьмуться, то буде зроблено по перше число.
  Але авіації показ закінчився, і пішла інша серія. Цього разу показували групу з чотирьох дівчат не лише чудових бійців, але ще й тих, хто володіє бойовою магією.
  Одна машина йде проти цілої армади мастодонтів імперії більшовиків. Це взагалі виглядає відверто самогубно.
  Зате за штурвалом танка, сама Вікторія - дияволиця, казкової краси. Та й усі чотири дівчата: просто чарівність. Вперлися голими ніжками в броню і ловлять ментальні відчуття, ніби цариці світла. До чого ж чарівні дівчата: дуже багато вміють і знають.
  Вікторія зробила постріл, проспівала, рядок із сучасного романсу:
  - Я не знаю, що трапилося... Сміх хлопчик дуже дзвінкий... І вже біжать по калюжах босоногі дівчата!
  Підбитий нею "Елефант" фашистів їхніх військ задимив, випускаючи смердючі кільця. Вони клубилися немов отруйні змії. А Вікторія підморгнула своїм напарницям, Зоя закинула снаряд. Надія, служниця Перуна одна із створених Сферо Катастрофовим слуг Богів, попередила:
  - Тут у засідці є новітня САУ "Дікобраз", з 32 фунтовою гарматою... Треба бути обережнішим.
  Всезнайка Олена одразу ж затараторила:
  - Самохідка "Дікобраз", є від гномів роботи ліцензійною копією, з особливого роду самохідки "Анаконда". Характеристики озброєння: лобова броня 228 мм, бортова 200 мм -круто! Гармата калібр 94-міліметра, пропорційна бронебійності "Королівського буйвола". І ще три кулемети...
  Вікторія грубо обірвала напарниці і навіть спробувала рушити голою п'яточкою в ніс, прокричавши:
  - Сама знаю!
  Олена хихікнула, помітивши:
  - Це чудово коли є знання... Але в техніці я гросмейстер, а ти в пізнанні зла!
  Вікторія знову вистрілила, за допомогою босих пальчиків ніжок, зриваючи вежу з "Кабану" і набувшись, помітила:
  - Мої знання фундаментальніші, бо зло походить і від техніки. А вам раджу краще - не виділятися!
  Зоя щоб погасити сміття, що назріває, запропонувала:
  - А тепер, давайте я сама вистрілю!
  І служниця, а точніше сказати, дочка Білого Бога - створеного Всемогутнім Сферо, показала, що домінуюче добро зовсім не заважає вести їй вогонь. Причому лупити без промаху. Войовниці тут борються найвищого рівня.
  Дівчата пересувають свій танк і наступають. Але при цьому не забувають співати.
  Вікторія, ведучи без молока вогонь, почала:
  - Під священним...
  Зоя продовжила, теж стріляючи босими точеними ніжками:
  - Свободи!
  Надія, підтверджуючи ведення вогню пальчиками голих ніг, видала:
  - В світі!
  Вікторія, паля без знаку повз, продовжила:
  -У дружбі!
  Зоя верещить, сеча ворога:
  - На щастя...
  Надія, лупцюючи, закінчує:
  - І кохання!
  Вікторія з пафосом на всю горлянку продовжує, зробивши постріл босими пальцями ніжок:
  - У яскравий промінь...
  Зоя, роблячи постріл, підхоплює:
  - Зливаються народи...
  Надія, холоднокровно вистріливши, за допомогою босих пальців ніжок, додає:
  - Щоб морок розвіяти попереду!
  Вікторія, продовжуючи стріляти босими точеними ніжками, видає:
  - Правь всі країни світу...
  Зоя, пальнувши, продовжила гнати чудовий пафос:
  - Захищала!
  Надія, також зробивши фехтувальний випад снарядом, використовуючи босі ніжки, зрізаючи рубінових бійців, продовжила:
  - Від нашестя...
  Вікторія, пальнув босими ніжками, прошипіла:
  - Пекельної сарани!
  Зоя розколів "Кабан" за допомогою босих ніжок продовжила:
  - І своїми грудьми...
  Надія, розправившись із "Тиранозаврів" орків, видала:
  - Прикривала!
  Вікторія, м'яко скалячись і стріляючи, босими, витонченими ніжками, рикнула:
  - Усі народи...
  Зоя, теж пальнув за допомогою босої ноги, додала:
  - Матінки-Землі!
  Надія, лупанувши, за допомогою босих пальчиків ніжок, з гармати, продовжила:
  - Знову біда.
  Вікторія, стріляючи, голими нижніми кінцівками, з придихом продовжила:
  - Нависла...
  Зоя, зробивши постріл, гаркнула:
  - Річки крові!
  Надія, паля, босими ніжками, видала:
  - спалахнула...
  Вікторія цвяха, прошипіла:
  - Пихувальна ворожнеча!
  Зоя, теж стріляючи босими пальцями ніжок, мало не плачучи додала:
  - Від пожеж, крові...
  Надія, пальнувши, за допомогою засмаглих, мускулистих кінцівок, ринула:
  - Сліз та горя!
  Вікторія випустила презент босими ногами, і як зашипить:
  - Стогне наша...
  Зоя як візьме, теж босими ніжками викине пекельний подарунок, і рине:
  - Наша мила...
  Надія, лупнув, закінчила:
  - Країна!
  Вікторія, у відповідь саданувши, босою ніжкою, знову шипить:
  - Але немає...
  Зоя, пальнула, босими ніжками, і видала:
  - Духа дівчат...
  Надія цвяхнувши по гітлерівських військах, використовуючи пальчики голих ніг, закінчила:
  - Сильніше!
  Вікторія знову вистрілила, босими ногами та агресивно, продовжила:
  -З руїн себе ...
  Зоя, жорстко пальнувши, босими кінцівками, підвела межу:
  - Ми відродимо!
  Надія знову лупнула, і пискнула:
  - Російський воїн...
  Вікторія, звично саданувши, босою ніжкою, крякнула:
  - Меч візьми.
  Зоя цвяхнувши, гаркнула:
  -Швидше!
  Надія, стріляючи босими пальцями ніжок, почала:
  - Вистоємо...
  Зоя, люто луплячи, продовжила:
  - І знову....
  Вікторія цвяхнувши босими нижніми кінцівками, на мажорній ноті закінчила:
  - Переможемо!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Після цього дівчата зробили паузу. Розстріляли, ще дюжину танків мовчки, після чого Вікторія, знову ведучи вогонь, і знову за допомогою босих ніжок заспівала:
  - Під священним.
  Зоя, ведучи стрілянину босими ніжками, продовжила:
  - Прапором...
  Надія випалила і в прямому та переносному значенні слова:
  - Месії!
  Вікторія, розгойдуючи свій корпус і жбурляючи снаряди босими пальцями ніг, прогарчала:
  - В світі...
  Зоя помчала далі, агресивно стріляючи:
  - На щастя...
  Надія, вліпивши на мажорній ноті, за допомогою своїх босих витончених кінцівок закінчила:
  - І кохання!
  Вікторія, знову цвяха, використовуючи босі пальчики ніжок, продовжила:
  - У Сонця...
  Зоя, вліпивши снарядом за допомогою босих ніжок у "Дікобраза", верещала:
  - Промінь...
  Надія, чарівно запустивши по імперії фашистів Роммеля "Кабану", голими точеними кінцівками, гаркнула:
  - Зливаються...
  Вікторія, пославши снаряд босими ногами, жорстко закінчила:
  - Народи!
  Зоя, стріляючи, босими ніжками переливисто додала:
  - Пекельний морок...
  Надія, вліпивши, видала:
  - Розвіється...
  Вікторія, знову розкосо саданувши по гітлерівським фашистам Роммеля, прошипіла:
  - Вдалині!
  Дівчата стріляли за допомогою босих кінцівок і реготали ще хвилин п'ять. За цей час спалили тридцять п'ять бойових танків фашистів. А потім знову продовжили співати.
  Як завжди куплет і тон задавала вогняна дияволиця, вона використовувала босі кінцівки:
  - Ми відкрили...
  Зоя, пальнув, за допомогою босих ніжок, додала:
  - Націям...
  Надія цвяхнувши, за допомогою босих пальців, спритних ніжок, випалила:
  - Планети!
  Вікторія, порізавши "Кабана", посміхаючись, дуже дзвінко, перевіряла:
  - В космос...
  Зоя, теж пославши снаряд босими пальцями, гаркнула:
  - Шлях!
  Надія, метнувши подарунок, визжала:
  - До невідомих...
  Вікторія поставила і снарядом, і смачним пострілом жирну крапку для гітлерівських бійців;
  - Мирам!
  А Зоя, стріляючи босими ніжками, почала плести нову строфу:
  - Героїзму...
  Надія відчайдушно цвяхнувши за допомогою голих ніжок, за фашистськими ордами, продовжила:
  - Подвиги...
  А безжурна Вікторія як заведено збила, босою круглою п'ятою, натиснувши на кнопку джойстика, "Кабана", і видала кінцівку:
  - Оспівані!
  Зоя, розібравшись із "Дікобразом", видала:
  - Щоб...
  Надія, ведучи вогонь босими ніжками, прочирикала:
  - Стерти...
  Вікторія бабахнула словами, наведеними пальчиками голих ніг, та снарядом по самохідці "Відьмак":
  - Надовго.
  Зоя теж послала снаряд і видала:
  - Смерті.
  За Надійною, залишився останній постріл, що вона зробила босими ногами, і слово:
  - Шрам!
  Оце круто! У фашистів танковий полк знищено. Самохідка "Анаконда" не дивлячись на всю свою броньованість, теж розлетілася від попадання російського снаряда: треба знати куди бити, щоб, напевно, потрапити і розколоти. Адже дівчата бачили, зосередження та розриви силових ліній у броні. Їх не обдуриш і не обхитриш... А вони когось хочеш можуть обхитрити.
  Ось Зоя з занепокоєнням помітила:
  - А боєкомплект нам поповнити не завадить?
  Олена ця пустотлива і вчена дочка Сварога, теж створеного нескінченно всемогутнім Хлопчиком-деміургом Сферо Катастрофовим, хихикнула і помітила:
  - То ти що не зрозуміла? Адже у нас нерозмінний снаряд. Ми можемо ось так лупити практично без перерви!
  Вікторія хтиво закотила очі, шльопнула одну босу ніжку об іншу, і проворкувала:
  - Гіпертрах без перерви... Це ж чудово!
  Ось це справді дівчата...
  А війна все ще триває... У вересні 1945 року німці таки вийшли до Каспійського моря.
  І відрізали Кавказ суходолом. Що дуже небезпечно. Німці наступають... У боях їхні нові танки та літаки...
  А з півдня проривається Туреччина, що небезпечніше вдвічі. І ситуація надзвичайно складна, до пекельних козелів.
  Преть собі противник лавиною ... І його ніяк не зупинити.
  У жовтні німці вже були в Дагестані і підходили до Азербайджану. І це серйозно та небезпечно.
  Дівчина Аліса потрапила у полон до гітлерівців. Її допитував полковник СС Деза. Комсомолку роздягнули до пояса і стали шмагати батогами.
  Аліса ревіла:
  - Не скажу! Не скажу! Не скажу!
  Тоді з неї зірвали й штани із чоботями. І припалили п'яти широкими смугами розпеченого заліза. І приклала жар до її босих підошв.
  Дівчина від болючого шоку відключилася.
  На неї вилило відро води. Привели до тями і піднялися на дибу. Що дуже жорстоко.
  Аліса скреготала зубами і гарчала:
  - Все одно не скажу! Ви можете мене вбити!
  Дівчину лупив по голому тіло вже розпеченим дротом. Але так нічого від неї не добилися.
  Після чого кинули змучену комсомолку у сирий та холодний підвал.
  І це, зрозуміло, вкрай жорстоко.
  У листопаді 1945 майже весь Кавказ був захоплений, і гітлерівці Роммеля штурмували Баку.
  Дві дівчини Альбіна та Альвіна летять собі на такій літаючій тарілці. Вони невразливі завдяки сильному ламінарному струменю. Але й не можуть вести вогонь. Натомість завдяки колосальній швидкості можуть наздоганяти та таранити радянські літаки.
  Альбіна, нагинаючи свій дисколет, помітила:
  - Техніка залізна, безумовно, потрібна і дуже корисна!
  Альвіна хихікнула, вишкірила зубки і прошипіла:
  - Але все вирішує дух!
  Альбіна уточнила:
  - Самий що не є саме бойовий дух!
  Обидві блондинки дівчини і в бікіні. Дуже красиві та босоногі. Коли войовниця без взуття, їй щастить. Ось зараз дівчата такі барвисті та чудові.
  І перш ніж вирушити на лайку, красуні обов'язково попрацюю з чоловіками. Це реально їм свято плоті.
  Ось як добре дівчатам.
  Альвіна збила два радянські ТУ-3 і прочирикала:
  - Славне наше полювання!
  Альбіна підтвердила таран та видала:
  - І ніколи не стане останньою!
  Альвіна звалила ще три радянські штурмовики, і пискнула:
  - Ось як ти думаєш, Бог любить Німеччину?
  Альбіна із сумнівом похитала головою:
  - Зважаючи на все не дуже!
  Альвіна хихикнула і перепитала:
  - А чому ти так думаєш?
  Альбіна таранила дві радянські машини і пропищала:
  - Війна триватиме надто довго!
  Альвіна логічно помітила:
  - Зате ми наступаємо!
  Альбіна вишкірилася і в'якнула:
  - Тож і перемога прийде!
  Альвіна збила відразу чотири радянські літаки, сміливим маневром і пискнула:
  - Неодмінно прийде!
  Альбіна вважала за потрібне нагадати:
  - Після Сталінграда війна пішла не за правилами...
  Альвіна з цим погодилася:
  - Правильно не за правилами!
  Альбіна в досаді пискнула:
  - Ми стали програвати!
  Альвіна пропищала з досадою:
  - Безперечно стали!
  Альбіна таранила ще кілька радянських машин і пискнула:
  - Хіба це не проблема для нас?
  Альвіна збила пару російських винищувачів і вдарила:
  - Думали, ситуація взагалі безнадійна!
  Альбіна хитромудро оскалилася і прошипіла:
  - А зараз що ми бачимо?
  Альвіна прочирікала з апломбом:
  - Щось непохитне та неповторне!
  Альбіна блиснула перлинними зубами і відповіла:
  - Те, що Третій Рейх перемагає!
  Альвіна звалила ще пару радянських штурмовиків і вивела:
  - Справді, зобов'язані перемогти!
  Дівчата поскалили пики. Свого часу вони попрацювали, причому офіційно у солдатському борделі. Багато пропустили через себе чоловіків, і не лише білої раси. І їм це дико подобалося. До чого тілам таке приємно. Але потім повії потрапили під радянський удар. Їх захопили у полон. Ну, красуні думали, що їх зґвалтують. А ось чортос два!
  Змусили повію рити окопи та траншеї. А це колишнім нічним феям дуже не сподобалося. Так вони усі змогли втекти. Спокусили-таки вартових.
  І поклялися росіянам помститися.
  І воювали проти Росії. Такі ось біса...
  Альбіна звалила ще кілька російських машин і пробурчала:
  - Все ж таки з чоловіками жити можна!
  Альвіна з цим охоче погодилася:
  - Не можна навіть, а треба!
  Альбіна вишкірила зубки і відповіла:
  - Але все ж таки... Вбивати солодко.
  І дівчини збила рухом дисколету ще п'ять радянських машин.
  Альвіна хихикнула і видала:
  - А коли буває й гірко?
  Альбіна збила ще шість машин і відповіла:
  -Після перемоги одружуся! І народжу десятьох дітей!
  І обидві дівчата розреготалися.
  І заспівали;
  Ми лицарі віри фашизму,
  Стремо в пилюку бійців комунізму!
  І як розсміяються, скелячи свої гори з білими верхівками.
  Бойове випробування літаючої тарілки проходить дуже успішно. Але вести вогонь із неї неможливо.
  Ось дівчата таранять ще й пару ІЛ-2. Цей штурмовик наймасовіший у Червоній армії, і ще не знято з виробництва. Хоча до сорока п'ятого року й застарів.
  Але ще діє та діє відчайдушно. Такі ось тут бойові дисколети застосовуються - просто жах.
  Так трощать радянські частини, що їх не зупинити... Оце й кавалькада.
  У листопаді настало затишшя. І Сталін наказав наступати у центрі. Бої розгорнулися із новою силою. Перемогти фриців складно - у них багато сил та гарна зброя. Воюють дуже активно поляки. Тепер вони німці союзники.
  Фашисти поки що тримають фронт. Бої показали, що гармата в 88-міліметрів в 100 ЕЛ і дуже точна і бронебійна. Навіть ІС-3 пробиває у лоб. Причому останній танк не надто вдалий і складний у виробництві. А Т-34-85 взагалі збиваються з великої дистанції, набираючи рахунки німецьким асам.
  Ось уже настала зима, а лінія фронту приблизно на рівні сорок третього року, тільки Крим поки що радянський та Білосток, але Харків та Орел уже під фашистами.
  Гітлерівці у центрі відбивають радянську атаку і самі намагаються наступати.
  Ну, а обкатку доручити новітнім машинам, суперменам-дівчинкам.
  Тільки не маленьким дівчаткам, що клонували в таборах смерті. А тим дівчатам чиї молекули ДНК були використані під час створення суперменів.
  І у них однакові імена з легендарною четвіркою, і просто приголомшлива міць. І дівчата, які борються також деякі стимулятори, розроблені СС використовують.
  Герда, Шарлота, Крістіна та Магда їдуть на танку Е-100 класу У. Ця машина компактніша, на чотири члени екіпажу. І її озброєння - реактивний бомбомет та універсальна гармата 88-міліметрів 100 ЕЛ - винищувач танків.
  Войовниці собі їдуть і насвистують.
  Герда стріляє з довгої гармати. Пробиває в борт з дистанції ІС-2 і цвірінькає:
  - Для Батьківщини ми серце віддамо,
  А Сталіна засмажимо і з'їмо!
  Шарлотта пальнула із реактивного бомбомета. Накрила радянських бункер і пискнула:
  - Ми непереможні!
  Христина взяла і прогарчала, натискаючи на курок босою п'ятою:
  - Дістанемо і в тому, і в іншому!
  Довбанула причому влучно і Магда. Розбила радянську САУ СУ-152. І проворкувала:
  - Буде час, настане перемога!
  Герда провизжала, стріляючи:
  - Нас нікому не зупинити!
  Шарлотта підтвердила:
  - Але пасаране!
  Руда бестія пройшла разом із Гердою всю першу світову війну, починаючи від Польщі, і закінчуючи цим травневим наступом. Багато чого бачила руда чортівка.
  І готова битися до кінця!
  Крістіна теж стріляє, і вишкірилася. Її волосся золотаво-руде. На війні дівча не старіють, а навіть, мабуть, молодшають! Вони такі люті і велелюбні. Скелять собі зубки.
  А в зубках жодної дірочки.
  Магда має шевелюру кольору сусального золота. І теж активно скеляться. Класне дівчисько. У ній така агресивна грація та енергія тисячі коней.
  Герда дівчина з білим волоссям стріляє, і з усмішкою помічає:
  - У світі багато є й доброго і бридкого... Але чорт забирай, наскільки ж тривала ця війна!
  Шарлотта із цим погодилася:
  - І справді, друга світова війна тягнеться надто вже довго. Всі бої і бої... Це реально вимотує!
  Христина рушила босою ніжкою по броні і в'янула:
  - Але Британія досі не переможена!
  Магда пальнула по російських і ринула:
  - А має бути повалена! Це наше кредо!
  Герда прошипіла, стріляючи по російських, і скелячи зуби, кольори слонової кістки:
  - Нам потрібна перемога!
  Довбанула і Шарлота, пров'якавши:
  - Одна на всіх ми за ціною не постоїмо!
  Крістіна руда і золота бестія промовила:
  - Ні! Чи не постоїмо!
  Магда прицмокнула червоними губками, прочірікавши:
  - Ми за ціною не в магазин ходимо!
  І вистрілила златоволоса гарпія.
  Герда теж довбала по російських танках. Підбила машину і в'якнула:
  - Ми найсильніші у світі!
  Шарлота підспівуючи додала:
  - Ворогів усіх замочимо у сортирі!
  Христина підтримала пісенний порив:
  - Не вірить Вітчизна сльозам!
  Магда співуче продовжила:
  - А всім комуністам дамо по мізках!
  І дівчата підморгнули один одному. У них загалом гарний танк. Тільки з дистанції важко пробити ІС-3 у чоло. Але й снаряд у німців непростий, а з урановим сердечником. І в армії багато чорношкірих. Які борються з несамовитою люттю. І з ними не кожен може зрівнятися.
  Дівчата звикли битися босоніж. Ще у Польщі вони були лише в одному бікіні, та босі.
  Коли гола підошва стикається з поверхнею землі, це омолоджує. Може, тому дівчата не старіють! Хоча час і йде! Войовниці скажемо прямо вельми героїчні.
  Стільки подвигів здійснили, а борються, наче звичайні солдати. І завжди лише у бікіні, і босі. Взимку їм навіть приємно шльопати босими ніжками по кучугурах.
  Герда стріляє і співає:
  - Ми пройдемо вогонь та воду!
  Шарлота пальнула по російських з бомбомета і видала:
  - Слава прусському народу!
  Христина теж вистрілила, і пискнула:
  - Ми керуватимемо планетою!
  Магда цвяхнула і підтвердила:
  - Обов'язково будемо!
  Герда знову врізала снарядом і пискнула:
  - Нас не зупинить навіть напалм!
  Шарлотта із цим погодилася:
  - І навіть атомна бомба, яку ми не боїмося!
  Христина шикнула і відповіла:
  - Атомну бомбу американцям створити не вдалося! Це блеф!
  Магда вигукнула на всю горлянку:
  - Миру від нового німецького порядку не втекти!
  І дівчата розреготаються.
  Ситуація стала критичною. У грудні радянські війська наступали у центрі. Але знову не змогли подолати потужну оборону вермахту.
  Серед фашистів і танкові дівчата Агата та Адала. Вони борються на Е-10, самохідці двомісної та дуже зручної. Яка стріляє надзвичайно влучно. Хоча її зброю і недостатньо сильне, але тридцятьчетвірки збиває безпосередньо.
  Агата стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок і вражає радянську машину дуже влучно.
  І після чого прокричала:
  - За Третій Рейх!
  Довбанула дуже влучно і Адала. Також використовуючи босі точені ніжки.
  І розбила влучним пострілом радянську машину. І проворкувала:
  - Слава нашим богатирям!
  Дівчата треба відзначити дуже грізні. І стріляють досить влучно. Що не постріл, то попадання.
  САУ Е-10 дуже маленька машинка на двох солдатів і висотою в 1,2 метри з бійцями, що розташувалися лежачи. Така вона ефективна річ і дуже рухлива. Спочатку вона важила всього десять тонн, але її броня в 60 міліметрів чоло, і 30 борту здалася Гітлеру, слабенькою. І він наказав збільшити її до 82-міліметрів лоба та 52-міліметра борту. Але й вага машини зросла до 16 тонн, знизивши рухливість. Але Роммель зробив машину на двадцять сантиметрів нижче, і зменшив кількість членів екіпажу до двох людей. І самохідка почала важити одинадцять тонн, що за двигуна в 400 кінських сил дозволило їй зберегти рухливість на високому рівні.
  Агата знову врізала за допомогою босих ніжок по ворогу, пробила нижню частину броні ІС-2 і пропела:
  - Моя велика сила!
  Адала теж лупнула в радянський танк, вразила машину в лоб і перевірила:
  - Слава епосі комунізму!
  І теж використовувала босу, точену ніжку.
  Такі ось тут дівчата дуже бойові. І трощать радянську, танкову армаду.
  Але ось і перейшли на гармати. І так їх вибивають, використовуючи босі пальчики ніжок. Не дають абсолютно пощади. І голі підошви миготять.
  Дівчата втім не тільки стріляти та вбивати майстрині. Зокрема, катували спійманого в полон підлітка. Шістнадцятирічний хлопчик був дуже симпатичним. Дівчата його розділили і прив'язали до сосни. А потім стали палити за допомогою смолоскипів, а також запалювали віники.
  Було видно, як засмагла, гладка шкіра хлопчика покривається пухирцями та пухирцями. І це треба сказати дуже боляче.
  Адала облизуючи губи проспівала:
  - Маленька країна, маленька країна...
  Агада підпалюючи п'ятки хлопчику, додала:
  - Хто мені розкаже, хто покаже, де вона, де вона!
  І обидві красуні як розсміяються. Хлопець справді гарний. Які гарні підлітки у шістнадцять років. Коли це вже не хлопчик, але ще чоловік. Коли риси обличчя ще переходять від дитячого до дорослого типу, тож особливо гарні. Коли ще щічки хлопчаків рум'яні й не вкриті, волоссям такі ніжні, немов у дівчини. І шкіра ще не така волохата і груба як у дорослих.
  Адала і Агада запеклі войовниці із задоволенням мучать хлопця. Насолоджуються його стогонами. І навіть балдеють на його очах, показуючи принади та паля вогнем.
  Ось це звірі .... Хлопчика закатували до втрати свідомості. Потім обливали його крижаною водою, приводили до тями і знову катували і було весело.
  Адала облизуючи губки, відзначила:
  - Немає нічого прекраснішого за тортури!
  Агада із цим погодилася:
  - Збуджує!
  А зараз войовниці-мегери винищують радянські війська. І при цьому співають:
  - Наш король посланець небес,
  Наш король як примарний біс.
  Наш король - обранець долі.
  Наш король це лише ти!
  Люцифере! Люцифере! Люцифере!
  Так Роммель певною мірою і Люцифер. Зміг створити здавалося б неможливим.
  І тепер гітлерівці перемагають дедалі впевненіше.
  . Е-25 дуже легко повертається, тим самим компенсуючи відсутність вежі, що обертається.
  Екіпаж лише дві людини, а висота 1,3 метра. Ефективна конструкція і проста у виробництві.
  Уявіть собі "Тигр"-2 по броні та озброєнню у вазі Т-4, це грандіозна та приголомшлива машина.
  На Е-25 їдуть Агата та Агнес, теж дівчата на "А". І красиві, борються босоніж і в бікіні.
  І як стріляють, що не дають промаху.
  Агата вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок по супротивнику, і проворкувала:
  - Слава моїй силі!
  Агнес теж довбала у противника за допомогою босих пальчиків ніжок, вразила ворога і видала:
  - А моїй силі ще більша слава!
  І як підморгне супротивникам. Ось це дівчисько - просто супер.
  А як дівчата люблять катувати.
  Комсомолці, наприклад, взяли і припалили факелом червоні соски. І так нестямно репетувала.
  Агнес їй і п'ята підсмажила з великим задоволенням, і проворкувала:
  - Нехай тиран-колгоспник здохне!
  Агата з цим погодилася, підпалюючи супротивника:
  - За велику Пруссію!
  І дівчата як зареготають.
  Бойові скажемо прямо крали, і великої пекельної краси. Ось ІС-2 від їхнього точного пострілу розколовся на частини.
  Агнес кричала на всю горлянку:
  - Слава арійському комунізму!
  Німці намагаються прорватися до Тбілісі. Атакують з люттю Грозний. Але відважна четвірка дівчат стала на їхньому шляху.
  Наташка кинула босою ніжкою гранату у фашистів і заспівала:
  - Даремно...
  Зоя запустила голою п'ятою презент смерті та додала:
  - Противник...
  Августина піддала щось нищівне і пискнула:
  - Вважає...
  Світлана босими пальцями ніг підкинула гранату і пискнула:
  - Що...
  Наташа жбурнула босими ніжками пару лимонок і в'якнула:
  - Російських...
  Зоя теж піддала щось енергійне та смертельне, пискнувши:
  - Зумів.
  Августина запустила смертельне, пробурчавши:
  - Ворог.
  Світлана знову піддала нищівне і в'янула:
  - Зламати!
  Наташа дала чергу і пискнула:
  - Хто...
  Зоя теж пальнула по чорношкірих іноземцям, що набрали фашисти і пискнула:
  - Сміливий!
  Августина видала з напором та люттю:
  - Той...
  Світлана піддала з оскалом пантери:
  - У...
  Наташа кинула босою ніжкою гранату і в'янула:
  - Бою...
  Зоя жбурнула босими пальцями презент смерті і буркнула:
  - Нападає!
  Августина довбанула і буркнула:
  - Ворогів...
  Світлана піддала зв'язку гранат босими підошвами, і як прокриче на всю горлянку:
  - Будемо...
  Наташа цвяхнула чергою і прошипіла:
  - Яростно.
  Зоя зрізала фашистів і пискнула:
  - Бити!
  Августина знову пальнула, і в'якнула:
  - Яростно.
  Світлана прочирікала, ведучи пальбу:
  - Бити!
  Наташка знову кинула витонченою, босою ніжкою гранату, прочірикала:
  - Ми знищимо фашистів!
  Зоя взяла і прочирікала:
  - Майбутній шлях до комунізму!
  І кинула босими пальчиками лимонку ноги.
  Августина взяла і розкидала черги, і полетіли її голі ніжки із руйнуванням по фрицям:
  - Ми розколемо супротивників!
  Світлана взяла і босою п'ятою підкинула, зв'язку гранати, і пропищала:
  - Рознесемо фашистів!
  І четвірка продовжувала стріляти та кидати гранати. Рухався німецький Е-75. Машина із 128-міліметровою гарматою. І стріляє собі.
  А дівчата кидали гранати. Підривали фашистів. А ті стріляли у відповідь. Лізли вперед. Знову пруть танки. Рухається новий німецький "Леопард"-1. Дуже рухлива машина.
  . РОЗДІЛ Љ4.
  Але і його дівчата взяли в обіг і підбили. Роздерли рухому з газотурбінним двигуном машину. І рознесли її на шматки.
  Наташка зі смішком помітила:
  - Ми дуже боремося!
  Зоя із цим погодилася:
  - Дуже здорово!
  Августина дотепно помітила:
  - У нас буде перемога!
  І запустила босою ніжкою протитанкову гранату. Сильна дівчина. І стільки в ній дотепності.
  Світлана теж пальчиками голої ноги запустила подарунок смерті, і потрапила до супротивника. Дуже агресивна дівчина з очима кольору волошки. У ній така дотепність, і пасаж сил!
  Наташа дала чергу, і вишкірилася:
  - За Русь святу!
  Зоя стріляла дуже активно, і скелялася, показуючи перлинні зубки:
  - Я войовниця того рівня, що не згасає!
  Августина теж вистрілила. Скосила фашистів і пробулькала:
  - Я войовниця з великих амбіцій!
  І вишкірила перлинні зубки!
  Світлана підтвердила:
  - Дуже великих амбіцій!
  Дівчата воюють дуже давно. І звичайно ж досягли успіху в ратній праці. Вони загалом класні красуні. Визначний розум. І стріляють першим ґатунком.
  Наташа, ведучи вогонь, подумала, що без Сталіна, якби його вбив фюрер. утворилася в душах людей якась порожнеча. Неначе померла близька людина.
  Хоча цей грузин і був жорстокий. І не все робив правильно. Навіть є із цього приводу анекдот. Чому Ленін ходить у черевиках, а Сталін у чоботях? Тому що Володимир Ілліч вибирав дорогу, а цей вусатий все пре напролом.
  У цьому плані Сталін був оптимальним імператор. Справді, як охарактеризував його Ленін - надто грубий.
  Це кухар готує лише гострі страви. У плані жорстокості це була палиця з двома кінцями.
  З одного боку, це допомагало тримати дисципліну та стимулювало партійний апарат. З іншого, вибивалися найцінніші кадри та здібні люди. Зокрема, після війни втратили такого великого управлінця як Вознесенський. Які мав найбільші заслуги перед Батьківщиною.
  Вознесенський був, мабуть, ідеальним управлінцем: як жорстким, а ще й розумним, освіченим. Наймолодший доктор наук у СРСР, академік, видатна особистість. Без Вознесенського якось економіка Радянської Росії неминуче у разі загибелі б розладналася. І перемогти фашистів не можуть.
  Наташка кинула босою ніжкою лимонку і заспівала:
  - З неба...
  Зоя теж жбурнула босими пальцями гранату і видала:
  - Зірочка...
  Августина запустила голою ногою презент смерті та заспівала:
  - Яскрава...
  Світлана теж кинула гранату за допомогою босої ніжки і видала:
  - Кришталіно!
  Наташа дала чергу і прошипіла:
  - Я вам...
  Зоя запустила босими пальцями подарунок смерті, прошипівши:
  - Пісеньку.
  Августина піддала голою п'ятою, що несе смерть і пропищала:
  - Заспіваю...
  Наташка продовжила, агресивно співаючи:
  - Про...
  Зоя кинула босоніжкою ніжкою вибух-пакет, розкидавши фашистів і пискнула:
  - Рідного...
  Августина піддала голою п'ятою в'язку гранат, видала:
  - Сталіно!
  Дівча боролися мужньо, але Грозний схоже їм не втримати. Потрапили красуні під роздачу. Дуже вони бойові крали. І доводиться відступати скріпивши серце. А це неприємно.
  Наташка прочирікала з досадою:
  - Ми довго мовчки відступали.
  Августина люто блищачи очима, погодилася:
  - Прикро було - бою чекали!
  Зоя взяла і заспівала з люттю, а решта дівчат з радістю підхопила;
  Вставай, прокляттям затаврований,
  Весь Світ голодних і рабів! Кипить наш розум обурений І в смертний бій вести готовий.
  
  Весь Світ насильства ми зруйнуємо До основи, а потім Ми наш, ми новий Світ побудуємо: Хто був нічим, той стане всім.
  
  Досить кров смоктати, вампіри В'язницею, податком, злиднями! Для вас - вся влада, всі блага Світу, А наше право - звук порожній.
  
  Ми життя побудуємо інакше,І ось наше гасло бойове:Вся влада - народу трудовому,А дармоїдів всіх - геть!
  
  Презренни ви у своєму багатстві, Вугілля і стали королі! Ви ваші трони, дармоїди, На наших спинах звели!
  
  Заводи, фабрики, палати -
  Все нашим створено трудом.Пора! Ми вимагаємо повернення Того, що взято пограбуванням.
  
  Досить, королям на догоду, Дурманити нас у чаду війни! Війна таранам! Мир народам! Бастуйте, армії сини!
  
  Коли ж тирани нас змусять У бою геройськи пасти за них, Вбивці! У вас тоді направимо Ми жерла гармат бойових.
  
  Ніхто не дасть нам визволення: Ні бог, ні цар, і не герой. Доб'ємося ми звільнення Своєю власною рукою.
  
  Щоб скинути гніт рукою вмілою, Відвоювати своє добро, Здувайся, горне, і куйте сміливо, Поки залізо гаряче!
  Красиво дівчата заспівали і змоталися. А війна йде.
  Грізні ТА-400 і ще потужніші ТА-500, що несуть до двадцяти тонн бомб, трощать радянські позиції. Але Червона Армія намагається втриматись. Навіть пісні співають із великою мужністю.
  Буде людям щастя,
  Щастя на віки...
  У радянської влади -
  Сила велика!
  І босі піонери та піонерки б'ються взимку у Кавказьких горах. Діти демонструють колосальну мужність.
  І показують себе сміливцями.
  І знову звучить пісня;
  Ми піонери діти комунізму,
  Багаття, намет і з міді горн.
  Навал ми зламаємо жартом фашизму,
  Якого чекає шалений розгром!
  І дівчинка з червоною краваткою кидає босими пальчиками ніжок вибуховий пакет, що розриває фриця.
  Після чого проспіває:
  - Слава епосі комунізму!
  Зупинимо ми навал фашизму!
  І хлопчик, який обпік босу п'яточку ніжки, теж візьме і прореве:
  - За велич планети комунізму!
  Діти дуже мужні бійці. Хоча часом на них чекають такі дикі тортури.
  Наступ фашистів продовжується. 9 січня фашисти вже взяли кілька міст з ходу, підходять до Тбілісі.
  Велика у фашистів сила.
  Проте проти фашистів билися навіть малі діти. Хлопчики та дівчатка жбурляли саморобні вибух-пакети, по німецьких танках, самохідках та піхоті.
  Деякі при цьому використовували маленькі катапульти та великі рогатки. Що показало себе дуже ефективно.
  Діти - це взагалі такий народ, веселий та схильний до героїзму. Хоча їхні босі ніжки червоні від холоду, наче гусячі лапки. Але воля непохитна.
  Піонери боролися дуже мужньо. Вони знали, що означає фашистський полон.
  Дівчинка Маринка, наприклад, потрапила у лапи до фашистів. Їй змастили босі ніжки олією та помістили біля жаровні. Мови полум'я майже лизали голі, огрубілі від довгого ходіння босоніж п'яти дівчинки. Катування тривало хвилин п'ятнадцять, поки підошви не вкрилися пухирями. Потім босі ноги дівчинки відв'язали. І знову ставили запитання. Били гумовими шлангами по голому тілу.
  Потім пропускали струм... Маринку було пробовано до десяти втрат свідомості під час допиту. А потім їй давали відпочивати. Коли босі ніжки злегка підживали, їх знову мазали маслом і знову підносили жаровню. Таке катування можна повторювати багато разів. І струмом мучити, і гумовими шлангами стібати.
  Намагалися Маринку півроку. Поки що вона від катувань не засліпла і не посивіла. Після чого її живцем закопали у землю. Навіть не стали витрачати кулю.
  Піонера Васю, гітлерівці стьобали розпеченим дротом по голому тілу.
  Потім розпеченими смугами заліза припалили босі п'яти. Хлопчик не витримав репетування, але все одно не видавала товаришів.
  Гітлерівці його живцем розчинили у соляній кислоті. А це страшний біль.
  Такі нелюди ці фриці... Комсомолку катували праскою. Потім повісили на дибу, піднімали та кидали вниз. Потім стали палити розпеченим ломиком. Щипцями вирвали груди. Потім розпеченими пасатижами буквально відірвали носа.
  Дівчину закатували до смерті... Зламали всі пальці на руках та нога. Іншу комсомолку Ганну посадили на палю. І коли вона вмирала, то палили вогнем смолоскипів.
  Коротше кажучи, фашисти знущалися як могли і як хотіли. Мучили всіх і катували.
  Наташка та її команда все ще билися в оточенні. Дівчата використовували босі витончені ніжки у битві та кидали гранати. Вони відбивалися від переважаючих сил фриців. Трималися собі дуже мужньо і не збиралися відступати.
  Жителі взятого міста Тбілісі зустрічали німців, падаючи на коліна. Деякі хлопчаки були босоніж, незважаючи на сніг, і кланялися фашистам.
  Приголомшливе поразка. Дівчата-німці змушували пацанів цілувати собі чобітки чи голі п'яти. Розгублені та перелякані хлопчаки покірно це виконували.
  Деякі жінки лоскотали пацанам п'яти, і били їх кийками. Це виглядало дуже сексуально.
  Грізний хоч і застарілий і морально і фактично "Тигр"-2 тисне полонених чоловіків. Дорослих самців убивають. Залишають живими лише жінок та безбородих хлопчиків. А дорослі чоловіки нехай гинуть під гусеницями. І передавили масу людей.
  "Королівський тигр", це найпотужніший танк. І така громада, що радянські солдати біжать... А скільки їх згоріло від блискавки сили.
  І ось уже над будинком міськради прапор із гітлерівською свастикою.
  Німці просуваються і іншими грузинськими містами. Їхні війська наче коричнева чума. І вражаюча міць.
  Маса радянських солдатів здається. Більшу їхню частину тиснуть важчими "Пантерами"-2 та "Тиграми", оскільки це сміття не потрібне. Жінки ж падають навколішки і їх женуть босоніж.
  Така ось вражаюча катастрофа.
  У бій кидається ЯК-9. Ця машина виробляється у великих кількостях. Але користі від цього мало. Німецькі аси лише набирають рахунки. І збивають у великій кількості. І хлопці вже сідають за штурвал. І бойові дівчата теж борються.
  Анастасія Відьмакова, і Акуліна Орлова намагаються стримати фашистів у небі. Дівчата в одному бікіні та босоніж. І обидві дуже гарні та дуже бойові крали.
  Анастасія б'ється і робить маневр. Її винищувач виробляє мертву петлю і збивається німецьку машину Фокке-Вульф. І використовує при цьому босі пальчики ніг.
  Дівчина не забуває ревти:
  - Я є боєць класу супер!
  Акуліна теж стріляє по ворогові. І робить це влучно. І теж босими пальчиками ніжок користується.
  І реве на все горло:
  - Слава комунізму!
  Кавказ вже на межі падіння, і стає все драматичнішим.
  А німці лютують і застосовують тортури. Особливо люблять катувати німецькі дівчата піонерів.
  Ось Герда та Шарлота хлопчика років тринадцяти розділи. І стали лоскотати піонера. Сергійко реготав і муркотів. Потім Герда піднесла запальничку до голої круглої п'яточки хлопчика. Полум'я лизнула злегка огрубілі підошву піонера. Той скрикнув від болю. З'явилися пухирі.
  Дівчата-німці захихотіли:
  - Буде дуже здорово!
  І стали хлопця плескати батогами. Той стогнав і почав кричати. Особливо коли дівчата стали підносити смолоскипи з вогнем до його босих ніжок. Потім піонери приклали до голих грудей розпечене залізо і хлопчик знепритомнів.
  Та німецькі войовниці на висоті. Помучити хлопця у них у порядку речей.
  Катування втім не тільки хлопчаків, а й комсомолок. Дівчат роздягали, і вели дибки. Там смикалися, змушували вигинатися і буквально корчитися від болю красунь. І під босими ніжками дівчат запалили жаровню, погрожуючи обвуглити підошви.
  Як кричали від дикого болю комсомолки... Наскільки це все було жорстоко. А фашисти вдихали в ніздрі запах паленого тіла і реготали, ляскали один одного по стегнах і кричали:
  - Хайль фюрер! Ми замочимо всіх!
  І знову тортури та катування людей. Особливо цікаво катувати піонерів. Хлопчиків б'ють смертним боєм, а потім сіллю сиплють на їхні рани і змушують стогнати. Та це дуже неприємно.
  А коли ще й застосовують розжарений дріт. То виходить набагато болючіше.
  А фашисти вже забрали Махачкалу. І просуваються до території Азербайджану. І вже оточили та блокували Єреван. І штурмують з усім розпач Батумі. І це агресивно.
  Маршал Рокоссовський сам мало не загинув. Відчувалося, що радянські війська під пресингом і обвалюються. Зростає кількість тих, хто здався, і дезертирів. І багато льотчиків впадають у депресію.
  Хоча Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова і уникають поки що поразки. Б'ються дівчата хоробро і відчайдушно.
  Анастасія перед боєм, з трьома хлопцями усамітнилася, щоб зібрати у собі феноменальну космічну силу.
  І справді зарядилася капітально. І давай ворогів відчайдушно збивати.
  І при цьому використовуючи босі пальчики ніжок.
  І пищала на всю горлянку:
  - Я велика чемпіонка світу!
  І як голою п'ятою натисне на важіль.
  Акуліна Орлова теж у бою відчайдушна краля. І використовуючи босі пальчики ніжок, розбиває літаки вермахту.
  Ось вона збила МЕ-109 К. Ця машина вже застаріла, але пережила серію модифікацій. І на ній можна успішно боротися.
  Акуліна Орлова діючи з дикою люттю, заспівала:
  - Слався великий комунізм! Буде повалений фашизм!
  І знову голою п'ятою, та як натисне.
  Такі ось тут шалені дівчата.
  Але надто вже нерівні сили на Кавказі. Хоча вважається, що там чоловіки всі орли. Але проти російської баби ніхто не встоїть.
  А войовниці такі агресивні та круті. Палять літаки незважаючи на їхню якісну перевагу.
  Акуліна Орлова проспівала:
  Сонячне коло...
  І збила супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок.
  Анастасія Відьмакова, давлячи на кнопки червоними сосками і збиваючи фашистів, продовжила:
  - Німці довкола...
  Акуліна пискнула, підрізавши черговий німецький літак:
  - Гітлер пішов у розвідку!
  Анастасія впала фашистами продовжила:
  - У ямку впав...
  Акуліна, ведучи точний вогонь, хихикнула:
  - Ніжку зламав...
  Відьмакова інтенсивно і точно паля, зазначила:
  - І на прощання сказав!
  І дівчата хором проревіли:
  -Нехай завжди буде горілка,
  Ковбаса і оселедці.
  Помідори, огірки,
  От і Гітлеру кінець!
  Акуліна, знову пославши презент смерті у фашистів, помітила:
  - Взагалі треба співати; Роммелю кінці!
  Відьмакова босими пальчиками направивши гармату з авіаснарядами, погодилася:
  - Звичайно ж - Гітлер це вже пройдений етап!
  Там де немає особистого впливу Роммеля-Гітлера радянські війська намагаються організувати якось опір. Але це дуже важко. Але все одно роблять все можливе та неможливе.
  І діти, зокрема, борються. І в бій ідуть піонери. Які зустрічають супротивника пляшками із запалювальною сумішшю, і пострілам із рушниць.
  Хлопчики та дівчатка, схудлі та подряпані як завжди в бою. І б'ються відважно та вкрай відчайдушно.
  Скільки їхніх дітей гине та залишається розірваними на частини.
  Німецькі льотчиці Гертруда та Адала, шльопавши босими ніжками, залізли у двомісний ХЕ-328, у реактивну машину - це монстр із десятьма авіагарматами.
  Щойно пройшов дощ і дівчата залишили витончені, дуже чіткі сліди голих ніжок.
  Вони були настільки спокусливими, що підлітки, що прислужували в аеродромі, жадібно пожирали босі сліди очима, і навіть у хлопчиків стали набухати досконалості. Взагалі льотчиць було багато - бойові дії показали, що жінки відрізняються за рівних умов удвічі більшою виживання, ніж чоловіки. А отже, і ефективні. А Гітлер-Роммель, точніше фельдмаршал-фюрер, зрозуміло не така особистість, щоб когось шкодувати.
  У самому Третьому Рейху офіційно введено багатоженство - право на чотири дружини. Це дуже практично. Але не дуже вписується в християнські традиції. Недарма фашизм шукає нової форми релігії. Фюрер-фельдмаршал наполягає на тому, щоб це був монотеїзм, але такий особливий - з пантеоном язичницьких, давньонімецьких богів. Звичайно ж, сам Гітлер-Роммель у даному пантеоні поставлений найвище як вісник і посланець Всевишнього Бога.
  Так що фюрер, звичайно дуже любить себе культивувати.
  Гертруда та Адала запускають у небо свій багатоцільовий штурмовик, який може грати роль і винищувача.
  Войовниці дуже впевнені у собі. У росіян немає реактивної авіації, і вони навряд чи зможе протистояти натиску тигриць неба.
  Гертруда прогарчала:
  - Я витязь пекучого потоку...
  Адала захоплено підтвердила, скелячи зубки:
  - І всім поставлю матюку!
  Дівчата розреготалися. Вони натискали босими п'ятами на педалі і розкрутили реактивний штурмовик.
  Було ще темно, але трохи на сході вже з'явилася світла смуга. Дівчата засвистіли... Під ними вже попливли простори Росії. Войовниці хихикали і підморгували один одному. Вони такі екстра-повітряні, і красиві.
  І босі, зрозуміло, не обтяжуючи себе такою непотрібною для дівчини річчю на війні, як взуття.
  І чутливість у літаку зростає від цього багаторазово.
  Ось їм назустріч злітають радянські машини. Гвинтовий ЯК-9, мабуть, наймасовіша машина серед останніх випусків. Не надто озброєна, але відносно дешева та з невеликим бронюванням. МІГ-5, більш швидкісна, з кулеметним озброєнням машина. МІГ-3 більш рання модель. ЛАГГ-7 ймовірно найшвидший і озброєний птах. В останній модифікації цілих три 20-міліметрові гармати.
  Але все це гвинтові машини - реактивних літаків не створено. І німці почуваються дуже впевнено.
  Гертруда стріляє з десяти авіагармат. Луплять 30-міліметрові та дві 37-міліметрові знаряддя. Вони проносяться, наче вогненний смерч радянськими літаками. Проте червоні льотчики намагаються ухилитися та зайти у хвіст.
  Адала у цей момент маневрує. У лоб німецьку машину не візьмеш, але вихід у хвости загрожує. Для військ СРСР напад не є несподіваним. Вже запрацювали зенітки. Світяться в темряві снаряди, що розірвалися.
  Німки відчувають певну нервозність. Здавалося, вже стільки побачили, що нічим не здивуєш, але... Радянські льотчики відважні й не бояться втрат. Їх нічим не злякаєш. Але видно досвіду обмаль. Німецький літак легко виходить із піке, і збиває радянську машину. Розносить ще одну в тріски.
  Потужність німецького озброєння дуже велика. Це компонент, у якому фриці мають величезну перевагу над Росією. Але ще й швидкість у фашистів колосальна.
  Адала прискорюється та проривається вперед. А Гертруда випускає реактивні ракети за супротивником. Поради отримують по зубах. Деякі боєприпаси наводяться на тепло чи звук.
  Адала шепоче:
  - Вони нас не вб'ють!
  Дівчата розкручують свою машинку... Вони намагаються бути холоднокровними. А тут радянський винищувач, як тараніт, сусідній німецький, реактивний штурмовик. І як почне рвати і розколюватися. І небо та повітря.
  Гертруда прошепотіла:
  - Шалена смерть!
  Войовниці явно розгубилися, і їх можуть таранити.
  А до кордону рухаються танки. Легендарний екіпаж з Герди, Шарлоти, Крістіни та Магда.
  Чотири войовниці встигли, покрити себе славою, борючись і англійцями та американцями. У ході бойових дій з Америкою красуні освоїли танк "Пантера"-2. Добра машина перевершує "Шермани" і в озброєнні, і в лобовому бронюванні. Пізніший "Першинг", практично не встиг повоювати. Та й він не суперник для "Пантери"-2.
  Тоді чотири дівчата і завоювали легендарну славу. Хоча взагалі їхній славний шлях розпочався ще у сорок першому році. Гіммлер умовив фюрера спробувати у боях жіночі батальйони, із спеціально підготовлених арієк.
  Бойові дії показали, що жінки: зовсім не слабка ланка і вміють непогано битися. І зазнавати при цьому менше втрат, ніж чоловіки. Войовниці билися й у піхоті, босими ніжками шльопаючи гарячими пісками пустелі Сахара. І освоїли танки. Випробувавши "Тигр", у боях із Британією.
  Втім, непогано б'ються і радянські дівчата на СУ-100.
  Хоча становище Росії і здається безнадійним. Але войовниці разом із Єлизаветою борються немов орлиці.
  Катерина натискає босими пальчиками ніжок на важіль. Посилає снаряд, що пробиває гітлерівську машину Е-50 в борт і реве:
  - За великий червоний та багряний комунізм!
  Олена теж лупнула з гармати використовуючи голу, витончену ніжку. Вона точно вразила танк супротивника.
  Дівча прочирікала:
  - За мою чудову Росію!
  Єфрасія агресивно помітила, ведучи влучний вогонь:
  - Слава нашій Вітчизні!
  І теж використовує босі, точені ніжки.
  Радянська машина дуже сильна та бойова. А стріляє майже влучно.
  СУ-100 здатна пробити Е-50 у борт. Але дівчата навіть у лоб її пробивають потрапляючи в заману чи встик. І вражають метал наскрізь.
  Єлизавета, використовуючи босі пальчики ніжок, вистрілила у супротивника. І прочирікала:
  - З блакитного струмка...
  Катерина теж пальнула, цього разу натиснувши на важіль червоним соском і проворкувала:
  - Починається річка.
  Олена, агресивно скалячись, і шипаючи, видала:
  - Ну, а дружба починається.
  І голою п'ятою теж натиснула на важіль.
  Єфрасія проворкувала, ведучи вогонь по ворогу:
  - З усмішки!
  Дівчата працюють на СУ-100 дуже активно. І трощать ворожу техніку.
  А на підступах до Бака піонери риють окопи. Тут хлопці різних національностей. Багато зокрема і світлих голівок миготить. Є і руді та чорні та русяві діти.
  Одне їх поєднує: віра в торжество комунізму та босі ніжки. Зрозуміло, що не всі під час війни мають взуття, і тому на знак солідарності всі діти хизуються голими, круглими п'яточками. Зима в Закавказзі досить м'яка, і коли рухаєшся та працюєш лопатами холоду не такі й страшні.
  Діти працюють з ентузіазмом, і співають:
  Звійтесь вогнищами, сині ночі,
  Ми піонери - діти робітників.
  Наближатися ера світлих років,
  Зов піонерів - завжди будь готовий!
  Зов піонерів - завжди будь готовий!
  . РОЗДІЛ Љ5.
  І знову звучить сигнал тривоги. Хлопчики та дівчатка стрибають на дно окопа. А згори вже починають рватися снаряди: працює ворожа артилерія.
  Пашка з просила Машку:
  - Ну, ти думаєш, ми встоїмо?
  Дівчинка впевнено відповіла:
  - Встоїмо хоч раз, у найважчий час!
  Піонер Сашка логічно зазначив:
  - Наш героїзм непохитний.
  Хлопчик постукав голою підошвою по камінню. Мабуть, хлопчисько набив собі солідні мозолі.
  Тамара дівчинка помітила:
  - Ми боротимемося, не знаючи страху,
  Ми рубатимемося не кроку назад...
  Нехай густо просякнута кров'ю сорочка -
  Побільше ворогів обрати витязь у пекло!
  Хлопчик Руслан, піонер із чорним волоссям, зазначив:
  - Минуть століття, настане епоха,
  В якій не буде страждання та брехні.
  За це дерся до останнього подиху -
  Служи своїй Батьківщині, ти щиро!
  Хлопчик Олег, худенький і білобрисий прочирикав, вірші:
  Ні не потьмяніє пильний,
  Погляд соколиний, орлиний.
  Голос народу дзвінкий -
  Шепіт придавить зміїний!
  
  Сталін живе у моєму серці,
  Щоб ми не знали смутку,
  У космос відчинили дверцята,
  Зірки над нами виблискували!
  
  Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  І засяє Сонце,
  Шлях осяявши комунізму!
  Хлопчики та дівчатка дружно зааплодували.
  Але вже летять реактивні штурмовики і скидають бомби. І це агресивний захід.
  Олег та Сашка підняли рогатку, та запустили презент смерті. І барило вразило гітлерівський штурмовик.
  Дівчинка Наташка заспівала:
  - Комсомол не лише вік,
  Комсомол моя доля!
  Підкоримо я вірю космос,
  Будемо живі назавжди!
  Ахмед хлопчик піонер з Азербайджану з усмішкою відповів:
  - Ти ще не комсомолка Наташка!
  Дівчинка сердито тупнула босою ніжкою і відповіла, співуче;
  Поряд із батьками, з піснею веселою,
  Ми виступаємо за комсомолом.
  Наближатися ера світлих років,
  Звати піонерів - завжди будь готовий!
  Звати піонерів - завжди будь готовий!
  Олег теж тупнув босою, дитячою ніжкою і проревів:
  Міцніше молот стисни пролетарій,
  З титану рукою ламаючи ярмо.
  Ми заспіваємо нашій Батьківщині тисячу арій,
  Причому світло нащадкам, добро!
  Діти у захваті. І справді, німці відбомбили, і лише одна дівчинка уламок потрапила в босу, круглу, рожеву п'яточку.
  Піонерка скрикнула, але прикусила губу.
  І ось вони приготувалися відбивати атаку. І вже йдуть танки із фашистами. Рухають грізні Е-100. Такі потужні та небезпечні машини.
  У них такий захист. Що не проб'єш з жодного ракурсу. Не під одним кутом не проб'єш. Єдиний шанс - це розбити гусениці.
  Діти готові до бійки і махають босими ніжками. Ось вони на дроті штовхають під гусениці фашистам пакети із саморобною вибухівкою. Та спрацьовує та руйнує ковзанки танкам армії Роммеля.
  І це грізно виглядає.
  Сашка пищить:
  - Слава комунізму!
  Хлопчик Пашка стріляє разом з Олегом з рогатки і верещить:
  - Піонерам слава!
  Хлопчик Руслан разом із дівчинкою Суфір підтягує дротом міну під німця і кричить:
  - Слава СРСР!
  Діти з Азербайджану та російські хлопці борються. Засмаглі, худенькі, босоногі піонери проти колосальної армади танків.
  Дівчинка Тамара тупотить витонченою, маленькою, босою ніжкою і вимовляє:
  - Слава Росії слава!
  Піонер Ахмет підтверджує, ведучи вогонь по супротивнику:
  - Ми разом дружна сім'я!
  Хлопчик Рамзан, руденький азербайджанець підтверджує, підбиваючи машину:
  - Зі слів ми сто тисяч Я!
  Діти дружні ... Ось і вірменська дівчинка Азатуї, теж спритно за допомогою дроту переводить вибуховий пакет під гусеницю фашиста, і пищить:
  - СРСР сім'я народів!
  Інша вірменська дівчинка Агас, каже:
  - Не зігнемося фашизмом:
  І босими пальчиками ніжок підтягло дівчина дріт. Багато азербайджанських і вірменських дітей мають світле волосся, і їх не відрізнити від слов'янських дітей, яких теж багато. Хтось від німців пішов подалі, інші російські сім'ї селилися в Азербайджані ще й за царів.
  На Кавказі багато слов'ян. Багато змішаних пар. Та й діти зазвичай світліше волосся мають чим їх батьки. А слов'яни-хлопці засмагли так, що не відрізниш від місцевих. Тим більше що діти зазвичай більш схожі, ніж дорослі.
  Так що міжнародний радянський батальйон із хлопчиків і дівчаток бореться, і всі вони єдині, і дуже схожі. Їхні голі п'ятки, миготять під час руху.
  І знову діти посилають презенти смерті. Шаміль та Сергійко обидва хлопчики-піонери, тягнуть дріт. І ось німецький Е-50 зупиняється із пробитою гусеницею.
  Хлопчики хором співають:
  Союз непорушний, республік вільних,
  Згуртувала не груба сила, не страх.
  А добра воля людей освічених,
  А дружба і розум, і сміливість у мріях!
  І діти у захваті. Усміхаються білими, рівними зубками. І вони щасливі, хоч їм і загрожує загибель.
  А німці пруть. Підбиті танки стріляють із гармат, і строчать кулемети.
  Деякі німецькі машини забезпечені гранатометами та дуже небезпечні.
  Хлопчик Максимка і дівчинка Зара з Азербайджану і вони, упираючись босими ніжками, підтягли міну під супротивника і підбили фашистського мастодонта.
  І прокричали на всю горлянку:
  - За СРСР!
  Діти такі веселі.
  Піонери Аббас та Володимир теж використовую зброю. В даному випадку катапульту і гітлерівцю розбивають гусеницю Е-75. Після чого хлопці заспівали:
  - За велич планети під покровом комунізму!
  Олег і Абдула теж піонери різних народів, але з єдиним серцем теж запускають вибухівку. Вражають Е-100 та співають...
  Ми відкрили націям планети,
  У космос шлях, до небачених світів.
  Героїзму подвиги оспівані -
  Щоб стерти назавжди смерті шрам!
  
  Під Священним прапором Росії,
  У світі, дружбі, щастя та коханні...
  Стануть люди всієї землі щасливішими,
  Пекельний морок розвіється в далині!
  Бойові тут діти.
  Абдуррахман і Світлана - азербайджанський хлопчик та дівчинка з Білорусії разом натягнули дріт і підбили фашистський танк. І заспівали:
  - Велике ім'я священної Росії,
  Сяє над світом - як сонячний промінь...
  Я вірю в єдності ми станемо щасливішими,
  Вкажемо народам усім правильний шлях!
  Діти дуже відважні. І гітлерівці просто шоковані таким упертим, і лютим опором.
  Абудуррахман це піонер, що отримав осколком у голу підошву. Пробило мозолисту поверхню дитячої ніжки.
  Хлопчик прошипів:
  - А мені боляче!
  Світлані теж потрапило в круглу п'яту, і подряпало плече. Але дівчинка прошипіла:
  - Піонерів не зламати!
  Азім та Колька теж таранили німецьку машину.
  Хлопчики навели за допомогою дроту та пропелі:
  Противник підступний пішов у наступ,
  Але вірю не здригнеться, радянський народ...
  Ворога чекає розгром і забуття,
  А слава Росії сильніше розквітне!
  Ворога чекає: розгром і забуття,
  А слава Росії сильніше розквітне!
  Діти відважні та не згинаються. І вони хочуть виграти. І співають, і борються.
  Німці зазнають великих втрат. Щоправда здебільшого вони розбиті гусениці і ковзанки. І це не смертельно.
  Гірше піонерам, які потрапили в полон.
  Хлопчика Абдулхаміда, коли він потрапив у полон, гітлерівці піднялися на дибу. Вставили босі ноги піонера в колодку і стали на гаки вішати гирі. А потім розпалив вогонь. І голі п'яти пацана лизав вогонь. А на спину звалився батіг. Били довго. А потім стали фашисти ламати розпеченими щипцями ребра.
  Хлопчисько, помираючи під тортурами, коли йому розтрощило червоне від жару залізо ребра, заспівав:
  Берлін уже майже під нашою владою,
  У біноклі бачимо проклятий Рейхстаг.
  Сподіваюся, скоро буде мир та щастя;
  Який опишу у своїх віршах!
  
  Росія комунізм світам відкрила,
  Вона сім'єю стала людям усім.
  Але сунув Вермахт до нас свиняче рило,
  І кров тепер фонтаном хлюпає з вен!
  
  Що фюрер забув у нас випадково,
  Хотів добути земельки та рабів!
  Пішов фашизм із походом дуже далеким -
  І ось кошмар реальний, пекельних снів!
  
  Простий хлопчина хлопчик босоногий,
  Нещодавно червона краватка пов'язала.
  Хотів він світ збудувати сам без бога,
  Але з неба раптом викинувся напалм!
  
  Довелося бігти на фронт, нам самоволкою,
  Ніхто не хоче, брати таких молодиків!
  Але впорався пацан-боєць у гвинтівці,
  Гідним виявився шлях батьків!
  
  Билися де і хитрістю, і силою,
  А слабкість теж гірка на жаль...
  Товаришам довелося копати могили,
  Строгати в мороз соснові труни!
  
  Я піонер тепер звик до страждань,
  У розвідку йшов босий, кучугур хрумтів.
  Можливо за невірство покарання,
  Що Ісуса знати я не хотів!
  
  Але що таке три години Голгофи?
  Три роки з гаком пройшло війни!
  У кожному селі плачуть гірко вдови,
  Як лягли в цвинтар країни сини!
  
  Я вижив, був контужений, поранений кулею,
  Але на щастя сам лишився на ногах!
  Німеччини ми чесно борг повернули,
  Тим фашизм розтоптаний нами на порох!
  
  Я змужнів, але все ще хлопчик,
  Вус не пробився, але вже титан!
  Так дорослий, і мабуть навіть надто,
  Адже серце стало твердим, як метал!
  
  Зірка героя найвища нагорода -
  Сам Сталін мені її повір, вручив!
  Сказав: з таких, як ти приклад брати треба,
  Кують бійці до дверей у Едем ключі!
  
  Але нині відклади сміливець гвинтівку,
  Візьми ти, кліщі, молот і працюй!
  Побудуй з дерева вітрильник і човен,
  І літак створи, щоб птахом вгору!
  А зараз четвірка отримала ще потужніший і досконалий "Е"-50 або "Пантера"-3, що відрізняється сильним озброєнням та захистом.
  Війниці відчували себе дуже впевнено. Управління танка саме сучасне з джойстиками. Найновіша машина. Навіть двигун газотурбінний. А ось повно ще й "Пантер"-2. Тридцятьчетвірка будь-якого рівня не суперник подібної машини.
  Герда напівлежала у кріслі. Вона була бікіні. Дівчата вже звикли битися напівголими. Гарячі піски пустелі обпалювали їхні босі ноги, камінчики гір кололи босі підошви. Але войовнички зовсім не зламалися та не стерлися у порошки.
  Командир екіпажу, нагороджена безліччю нагород, прошипіла:
  - А ось тепер і Росія проти нас! Чекають на нові пригоди, і перемоги!
  І струснула своєю білою, як сніг головою. Натуральна блондинка, дуже гарна та засмагла.
  Шарлота посміхнулася.
  Ця дівчина мала мідно-червоне волосся, що горіло немов полум'я. Теж красуня, з бронзовою засмагою. У бікіні, засмагла, мускулиста. З босими ніжками, що протопали і по гарячому піску, і по гострому каменю.
  Вогняна дияволиця помітила:
  - Росіяни, мабуть, найфанатичніші наші супротивники!
  Крістіна подала свій голос. У неї волосся мідно-жовте, теж горить як полум'я, але із золотистим відтінком. І та сама засмага, м'язи, і краса. Виразне і водночас ніжне обличчя. І бікіні. Ніжки, що відтопали багато миль по твердій і пекучій поверхні, але не втратили витонченості, і плавних ліній. Босі пальчики акуратно підстрижені, і дуже спритні.
  Рудо-жовта дівчина запитала:
  - А чому ти так думаєш?
  За неї відповіла Магда. У цієї дівчини волосся біло-золоте, медова блондинка. Дуже красива, мускулиста, з виразним обличчям і сапфірово-смарагдовими очима. Ніжки теж загартовані, з круглими п'ята, і рівними пальчиками. Мабуть, у Магди найніжніше личко, майже лагідне, незважаючи на мужнє підборіддя. Герда, наприклад, виглядає жорсткіше. Трохи м'якше Крістіна, і не така вона розбещена як це наче відьма Шарлота.
  Магда помітила:
  - У них тоталітарний, як у нас лад. Вони тому жорсткіші!
  Герда посміхнулася і відповіла:
  - Радянські танки - це купа брухту. Нам їх не слід боятися!
  Магда м'яко заперечила:
  - У серії КВ, повно мастодонтів. Особливо КВ9.
  Дівчата хихикнули. Останній танк і справді виявився "шедевром" - найважчою машиною трьома гарматами: дві в 152-міліметри і одна в 122, при вазі триста тонн, і лобової броні в 200-міліметрів. Одна з найневдаліших моделей у танкобудуванні. Такий танк взагалі перевозити було неможливо. І машина просто витрачені даремно гроші! До серії надійшов ще й КВ-10 - машина з трьома 107 - міліметровими гарматами та вагою у двісті тонн, свого роду винищувач танків.
  Не найкраща ідея ставити на танк дві гармати. А троє тим більше. Тут Сталін, звичайно ж, виявив самодурство. І сильно країні завадив. Втім, розроблявся і танк із серії Ісов. Але теж величезний та важкий. Єдина відмінність від серії КВ - спроба вставити броню під раціональним нахилом. Але війни Червона армія не вела, і тому техніка не надто вдосконалювалася. І не було бойової практики застосування машин.
  Загалом чотири роки відстрочення порівняно з реальною історією німці використали більш плідно.
  Руда Шарлота натиснула босими пальцями ноги на джойстик. Пальнула за прикордонним дзотом. Снаряд 105-міліметрової вдарив у радянську зброю, і перевернув її. Став рватися бойовий комплект і детонувати снаряди.
  Руда відьма прошипіла:
  - Я страшний витязь - на коліна дикуни! Ворогів Вітчизни я кошторис з лиця землі!
  І оскалав перлинних зубів, і блиск смарагдових очей. Дівчата і справді найвищого класу.
  Христина хихикнула і відповіла:
  - Тепер вистрілю я!
  І теж пальнула по супротивнику. Вистрілила радянська 76-міліметрова гармата. Снаряд потрапив у похилий лоб Е-50. І пішов у рикошет. Тільки брязнуло дівчатам по вухах.
  Герда ляснула босими ніжками і прочирикала:
  - Який пасаж!
  І сама зробила наступний постріл... Німецькі танки розстрілювали радянський укріплений район. Працював та Е-100. Ця машина теж виявилася похідною від "Мауса". Не дуже вдало ідеї двогарматного танка. Е-100 вже знято з виробництва.
  Замість нього до серії надходять штурмові модифікації серії "Е". Але цей поки що працює. І випускає снаряди.
  Шарлота пронизливо хихикає, і трясе босою ніжкою:
  - Війна є жахливим станом, але захоплює як гра!
  І дівчина вистрілила, причому дуже влучно.
  Христина вишкірила свої перлинні зубки. Вона хижака, хижачка пантера.
  Радянські гармати ведуть вогонь, а й мінні поля. Рухають німецькі телетанки. І працюють із диким ревом штурмові бомбомети.
  Прикордонні стовпи валяться. Гітлерівські полчища перетнули кордон.
  Магда не надто дотепно помітила, постукаючи босою ніжкою об броню.
  - Ми змітаємо сильну оборону, але мітелки сталеві!
  Войовниці підморгнули одна одній. Радянська оборона була досить потужною. Особливо багато викладено хв. І це затримувало німців. Але просунутися все ж таки вдавалося.
  Працювали за радянськими позиціями бомбомети, а зверху ще заходили штурмовики. Мандрували в глибину оборони Червоної армії та ТА-400, одна з найгрізніших модифікацій бомбардувальників. Цілих шість двигунів, у тому числі і реактивні. І бомбять, трощать радянські міста.
  Герда пострілюючи, помітила з усмішкою:
  - У бою ми звірі, але з розумом людини!
  І знову пальнула. Розбила радянську гармату. Взагалі, це дівка вищого ешелону. І така ось крута.
  Е-50 розстрілював радянські позиції, сам практично не одержуючи ушкоджень. Похила броня машини з цементованою сталлю давала чудовий рикошет. Радянські снаряди навіть не могли, як слід подряпати німців.
  Крістіна згадала випробування "Тигра". Тоді це був перший серійний танк. Жоден із снарядів не міг заподіяти "Тигру" збитків. Англійці сипалися під його ударами. Але ось сімнадцятифутова гармата пробила в лоб. Тоді дівчата мало не загинули. І це запам'яталося войовниці. Як близько вони опинилися біля кістлявої баби з косою, відчувши її крижаний подих.
  Дівчина потерла свою босу підошву об куток. Їй дуже захотілося вискочити з танка та пробігтися. Адже вона така безпосередня войовниця.
  Крістіна проспівала з апломбом:
  - Синій туман, і скрізь обман!
  Войовниці захихикали... Вид у них був дуже сексуальний і еротичний.
  А гармата працювала та стріляла. Вона й не думала зупинятись. Все посилала снаряд по снаряд. Розбиваючи в тріски та уламки радянські позиції.
  Звучала ззаду з репродукторів пісня;
  Солдат завжди здоровий,
  Солдат на все готовий.
  І пил як із килимів,
  Ми вибиваємо із доріг!
  І не зупинитися,
  І не змінити ноги -
  Сяють наші обличчя,
  Виблискують чоботи!
  І знову обрушується міць реактивного бомбомета на радянські позиції. І знову руйнування та цілі укріплені райони підкидає вгору. І гармати відлітають у різні боки.
  Декілька десятків німецьких танків ведуть вогонь одночасно і, руйнуючи, все поспіль.
  Герда почувається Багірою, яка вийшла на полювання. Ось першу лінію радянської оборони вже зруйновано. Але бійці Червоної армії ще копошаться і стріляють у німців.
  Серед тих, хто б'ється, є і піонери. Молоді ленінці добровільно приєдналися до Червоної армії. Більшість хлопчиків босоніж і в шортах. Носяться собі, метушаться.
  І гинуть піонери.
  Шарлота ведучи вогонь, гаркнула:
  - А на піонерів, ось яка справа, вся країна дивилася!
  Пальнула по росіянах, і Христина, отруйно прошипівши:
  - Ми соколами дивимось, орлами паримо!
  І знову випустила вогняну усмішку. Чудові дівчата.
  Декілька німецьких танків перебиралася під землею. І вони з'явилися в тили радянських військ, вносячи паніку та строча з кулеметів. Гітлерівці з'явилися, немов комарі, з неймовірного кошмару.
  Е-50 побачив в оптику рух тридцятьчетвірки. Герда вишкірилася, стала наводити стовбур. Радянська машина з маленькою вежею Т-34-76 і рухлива. Спробуй у таку й потрап. Дівча вже досить досвідчена, але радянська машина все ж таки несхожа на американський "Шерман".
  А відстань до російської майже п'ять кілометрів.
  Дівчина чухає свою босу п'яту, Шарлота лоскоче їй між пальчиками. Дівчата хихикають.
  Потім Герда стріляє російською машиною. Снаряд проноситися зовсім поруч, ледь не чиркаючи по броні... Але все одно повз нього. Герда в досаді стукає кулаком по металі.
  Магда підказує напарниці:
  - Ти в корпус лупи! Там потрапити буде легше!
  Герда передає джойстик Магда і шепоче:
  - То ти це роби сама!
  Магда захоплено заспівала:
  - Земля в ілюмінаторі, земля в ілюмінаторі ... - Дівчина взяла босими пальчиками джойстик, і натиснула кнопку, продовжуючи співати. - Землю в ілюмінаторі видно!
  І її снаряд точно потрапив у основу радянського танка. Машина лопнула і розкололася. Почала горіти... Радянські снаряди рвалися всередині утроби.
  Магда труснула босими пальчиками, і просипіла:
  - Ось бачите, як я взялася! А ви кажете...
  Шарлота прошипіла, вискалив ікла:
  - Ми знову говоримо, різними мовами!
  З'явилися нові радянські машини. Першими йшли тридцятьчетвірки. Рухливі та численні машинки. Далі рухалися із серії БТ. Це вже застарілий колісно-гусеничний тип. Просувалися зовсім допотопні Т-26, що не здатні інакше як подряпнути німецьку броню. Більш сильні і важкі КВ, просувалися наприкінці. І безліч піхотинців.
  Христина, хихикнувши, рикнула:
  - Ну, ми їм покажемо!
  Німецькі машини відкрили вогонь із великої дистанції, намагаючись притиснути радянську піхоту до землі. Руйнували вони також і танки, та іншу живність.
  У небі з'явились і радянські штурмовики: знамениті Іли. Вони атакували німецький устрій. Їм назустріч мчали гітлерівські винищувачі. Ішло справжнє звалище. Німецькі винищувачі ХЕ-262, дуже спритні та спритні з маневреністю. Атакують радянську техніку, пресуючи немов праскою.
  Шарлота знову пальнула. Потрапила до радянської БТ, і прогарчала:
  - Це лірика не казка... Казка попереду!
  Е-50 зупинився та відображав радянську контратаку. Не надто досвідчене командування кинуло танковий резерв фактично на забій. І потрапили російські машини - наче кури на ощип. І драли їх капітально.
  Герда постріла, проломила чоло тридцятьчетвірки і прошипіла:
  - Що ж Творець - поранене пекло!
  Шарлота теж пальнула, знайшовши мету, радянські машини рухалися прямолінійно, і дівчата встигли пристрілятися. Та й взагалі ця четвірка із феноменів.
  Руда гарпія проспівала:
  - Усіх убиває наша отрута!
  І войовниці продовжили вести вогонь, скелячи свої такі міцні, і великі наче у коней зубки.
  Христина прочірікала з апломбом:
  - Усіх убиває наша отрута!
  Магда, підбивши тридцятьчетвірку, гаркнула:
  - Такий у нас результат!
  Дівчата розійшлися.
  Але б'ються і радянські красуні. Екіпаж Єлизавети на Т-34-85. Дуже мужні дівчата. І теж б'ються босоніж і в бікіні.
  Їхня машина бореться проти німецьких "Пантер". Поки що ця машина в строю, але все частіше трапляються нові танки серії Е.
  Єлизавета стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок. Пробиває супротивника в борт з дистанції та пищить:
  - Слава епосі Сталіна!
  Катерина теж вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок і помітила:
  - Не така вже й слава!
  Олена, заперечила, вискалив зуби:
  - Ми народжені перемагати!
  І теж пальнула використовуючи босі пальчики ніжок.
  При цьому дівчина тяжко зітхнула. У голові промайнули невеселі думки. Війна розпочалася з поразок. Німці прорвали оборону і впевнено просувалися вперед.
  Олена тоді тікала на схід. Її туфлі розвалилися в перші ж дні. І довелося шльопати босоніж. А це з незвички боляче. Ноги у дівчинки були всі в саднах, забитих місцях, збиті страшно. І вона вже не могла нормально ходити, а спотикалася. Але незважаючи на це рухалася і йшла. Сильно схудла в поході Олена - одна шкіра та кістки. Зате загоріла, а її волосся стало ще світлішим вигорівши на сонці. А босі підошви підбурили і огрубіли. І вона дісталася лінії фронту і продовжила воювати. І бої знову вирували.
  Олена здебільшого боролася у піхоті. У тому числі брала участь і в обороні Москви та Сталінграда.
  Але вже на Курській дузі пересіла на танк. Там і утворилася їхня дівоча четвірка: Єлизавета, Олена, Катерина, Єфрасія - чотири "Е". Війниці воістину легендарні. Які билися босоніж і в бікіні навіть у мороз, і давали фрицям по рогах.
  . РОЗДІЛ Љ6.
  Танк "Пантера", з яким дівчата зіткнулися на Курській дузі, був дуже небезпечною машиною. Пробити її в лоб було неможливо. А вона сама брала з великої дистанції. Плюс ще й скорострільна.
  Так щоб пробитися слід управляти танком з великим мистецтвом і не дати потрапити в себе.
  Єлизавета це й робила. Хоча вона більше стріляла у русі. А керувала танком Єфрасія.
  Потрапити у русі з тридцятьчетвірки майже неможливо. Але дівчата вмудрялися потрапляти. І билися з колосальною мужністю.
  Катерина також веде вогонь дуже влучно.
  На Курській дузі дівчата покрили себе і славою та отримали ордени.
  Нині ж у кожної їх зірка героя СРСР.
  Ось це дівчата що треба! Просто войовниці класу найвищого!
  Катерина проспівала:
  Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  І засяє сонце -
  Шлях осяявши комунізму!
  Справді, це дівчата, які викликають заздрість у подруг. Не те що Герда та її команда.
  Ось під час відпочинку, і вона та її банда не довго думаючи піонера помучили.
  Спочатку хлопчика років тринадцяти розділи до гола. Потім стали його щипати. А потім колоти голками. Причому спочатку голки були холодні, але потім їх розжарили на багатті.
  І це було справді вкрай боляче.
  Шарлота проколола хлопчику пупок і проворкувала:
  - Я пекельна мегера!
  Після чого взяла в руки розпечений до червоного прут і стала їм припікати босі, трохи огрубілі підошви хлопчаки. Насолоджуючись у своїй його дикими криками.
  А Крістіна взяла і розжаривши щипці, почала лопати піонери пальчики босих ніжок. Почала з мізинця, роблячи це повільно і водночас жорстоко. І пальчики дитини тріскали, і ламалися. І було піонерові так боляче, що хлопчик кілька разів непритомнів.
  Магда тицьнула білим від джала ломиком під лопатку. І пацан як зареве.
  Замордували піонера до смерті. І це виявилося просто чудово. А тортури тривали.
  Дарт Сідіус втім, не гаяв часу.
  Крім збивання радянських літаків, фашист номер один і чорний сітх, ще лупцював і за наземними цілями.
  Випуск танка Т-34-85 досяг у СРСР сотні машин на день. Радянське командування намагалося взяти кількістю.
  Але бої тривали з дикими стрибками у різні боки. Чорний сітх бився по радянських машинах авіаційними снарядами та блискавками сили.
  Ну ось 18 березня Шів Палпатін отримав більш досконалу модифікацію МЕ-262 класу Х, і ця машина виявилася дуже грізною.
  П'ять авіаційних гармат і швидкість понад 1100 кілометрів на годину. І крила стрілоподібні.
  Проти такої сили ніяк не встояти.
  Радянські літаки падають перед нею збиті і розпороті на шматки.
  Але найстрашніше творитися у фашистських таборах.
  Сніданок закінчено і їх ведуть на розведення.
  Дітей будують на плацу, хлопчики людського роду намагаються триматися разом, юні в'язні тримають стрій зростання. Їх поділяють на загони відповідно до віку та розміру. Тут хлопчики від п'яти до шістнадцяти років, а також різних рас та націй малолітні представники інших народів.
  Поєднує їх лише одяг, або вірніше її майже повну відсутність, лише одні шортики з індикаційним номерком на хлопчаках.
  До них імперія Третього Рейху належить за принципом, більше вичавити собі користь, з тих, хто перестав вважатися громадянином! Економія у всьому, на одязі, взутті, втім, деякі хлопчики і у вільному житті, ніколи не знали черевиків.
  Зате палицями та гумовим стеком по босих п'ятах отримували нерідко. Голови голені, раз на два тижні лазня, де їх шпарять. Потім тупою машинкою відразу збривають, то не багато що встигло відрости. Пацани марширують босими ногами по гострому каменю. Якщо Олегу Рибаченку це звично і його ступня, що огрубіла, не відчуває болю, то найменші дітки збивають собі п'яти і голі пальчики до крові.
  Вся охорона складається з інопланетян, які представляють найжорстокіші у всесвіті раси, лише начальник притулку трудового табору літня фрау Понтус, дивиться своїми звірячими очима садиста.
  Потужний есесовець виконує роль наглядача дає доручення, де хто сьогодні працюватиме, точніше працювати до непритомності. Олег Рибаченко, опустивши кістляві плечі, дивиться на другу половину двору. Там дівчатка від маленьких до майже дорослих. Одягнені як жебраки в діряве лахміття з самого грубого полотна. Особи висохлі, очі здаються великими та сумними. Рубище коротке, з-під нього видно худі, але жилисті ноги. Дівчата теж босі і всі без винятку голені наголо. Це, мабуть, зроблено, щоб їх принизити, вкотре показати, що вони ніщо. Адже тут зовсім не злочинці зібрані - нещасні кинуті діти.
  Ось оголошують, що групі хлопчиків йти в швейний цех, на роботу найнуднішого та виснажливого профілю. Тут Тимур не витримує і кричить із надривом:
  - Я не хочу так працювати! Надішліть мене на плантації або в сад.
  Хлопці завмерли, засмаглі, худі тіла напружилися.
  Понтус явно зраділа, новому приводу для розправи:
  - Вчора ви поводилися тихо, і я побоювалася, що ваша сім'я залишиться без наочного уроку. Що ж хлопця проженуть п'ять разів через стрій.
  По лавах дітей пройшло хвилювання.
  - Саме так. - безапеляційним тоном вимовила наглядачка. - Роздайте всім різки.
  Удари завдавалися спеціальними колючими лозинами. Їх зазвичай самі хлопчаки зривали із заростей, у періоди, коли роботи не було. Втім, справді навіть тоді дітей примушували, хай навіть без користі для імперії ковзати, наприклад, півдня копати яму і півдня закопувати.
  Олег глянув на свої руки, вони були в мозолях пальці збиті.
  Автоматично хлопці розбирали лозини, Олег здавалося, що вони - знаряддя катувань - обпалюють пальці, а ноги важчали. Йому не хотілося бити свого друга, але заперечити не вистачало мужності. Він майже нічого не бачив і боляче вдарився великим пальцем ноги об камінь, що лежить. Як не дивно, але почуття болю допомогло зібратися і туман перед очима розвіявся. Крок став твердішим, хоча палець і посинів.
  Їх збудували півколом у довгу шеренгу. Тимура прив'язали руками за палиці і вивернули плечі, щоб було зручніше лупцувати хлопчика, що провинився. Хлопці жмуряться, і намагаються відвести очі. За наказом фрау Понтус сплеснули розсолу, посипавши худу, але жилисту спину блакитною сіллю. Судячи з того, як хлопчик скривився, його почало палити.
  Начальниця таборового фашистського притулку прицмокнула губами:
  - Тепер ви все отримаєте урок. Бійте сильніше, хто схалтурить, сам буде приречений на розправу.
  Помічник у цьому випадку боєць із СС вишкірив ікла:
  - Ми жваво з ними розберемося! Пробурмотів монстр.
  Пацана рушили між рядами. Хлопчики повільно піднімали лозини і на спину Тимура обрушилися перші удари. Судячи з рубців, на спині і боках хлопця карали не раз, так що він тільки зітхнув, і важко задихав, як і всі хлопці намагаючись стримати крики.
  - Сильніше бийте! - крикнула Понтус. - Хай закричить.
  Першими удари завдали найменші хлопчаки, яким просто не вистачало сил, щоб завдати серйозного болю. Але потім стали бити старші пацани. Спину дитини розтнули червоні смуги, закапала кров. Біль, посилений блакитною сіллю змусив Тимуру скрикнутий, він навіть упав, унизу було вбито дошку до цвяхів і вкололо груди.
  - Не треба! - закричав хлопчик. - Я працюватиму скрізь, де ви скажете.
  - Звісно, будеш! - відповів Понтус. - Але спочатку порка.
  Вчорашні товариші були надто збуджені і били свого вчорашнього побратима. І люди та іногалакти лупили з однаковим запеклістю. Хлопчик кричав, босі його ноги залишали криваві сліди. Величезний есесовець огризнувся і сам врізав пацану кийком по голих, засмаглих ногах. Йому хотів завдати більше, болю хлопчику. Удар припав по жилистих кісточках, а наступний по п'ятах. Тимур визгнув і обвис. Тоді катувальник встромив у сідницю товсту голку, вливаючи рідину.
  - Правильно! - сказала Понтус. - Тепер він швидше помре, ніж вимкнутись. Ніхто не втече від покарання.
  Олег Рибаченко стояв майже в кінці шеренги, і йому здавалося, що це на нього обрушилися удари батога. Тимура підвели, сам хлопчик лише смикався, кричав і плакав. Круглий личко став червоним від болю, його перекосила гримаса страждання.
  Побачивши Олега, він прошепотів, зблідлими губами:
  - Помилуйся!
  Хлопчик завагався: завмер.
  Здоровенний есесовець крикнув:
  - Ну чого стоїш! Бий!
  Олег відповів:
  - Ні я не можу! Він мій друг!
  Фашистський наглядач оскалився:
  - Хочеш, щоб те саме було тобі?
  Олег затремтів весь зблід:
  - Ні, але!
  Понтус перервала його:
  - Годі! Хлопчик підписав сам собі вирок. Чого варте мордовороти. Всипте йому добре і підвісити на дибу, щоб інші їм милувалися.
  Олега виштовхнули з ладу, потягли до козлів. Хлопчик пробував чинити опір, але бойовики з СС впоралися з ним як з кошеням. Чудово вивернули руки, кістки захрустіли. Поклали на дошки, хлопчик відчув щокою і животом шорсткість вістря цвяхів, що стирчали. Вони встромилися в м'язисті, груди, підборіддя, передню частину стегон, коліна. Щоку роздерло до крові.
  - Ой, не треба! - попросив Олег.
  - Треба! - заявив наглядач-есесовець, щоб усім був приклад.
  Хлопчик відчув, як на його спину ллють розсіл, а потім сиплють сіль. Щипле як від гірчичників. Олег скривився, йому змастили мозолисті ступні (останнього разу він у тій дивній пам'яті, що спливла в цьому баченні - одягав сандалі років шість тому), вони майже відразу стали дико свербіти. Фашистський наглядач встромив у сідницю хлопчика голку, він поколов грубо і боляче, пекуча рідина увійшла всередину.
  - Тепер тобі буде дуже жахливо, і ти не знепритомнієш. - Прохрипіла чудовисько, скелячи фізіономію, від став би заїкатися і продюсер жахів!
  - За що? - простонала безневинно ув'язнена у в'язницю дитина. - Заради Христа виявіть милосердя.
  Наглядач-есесовець, бризкаючи отруйною слиною, відповів:
  - Я в ці казки про доброго Ісуса не вірю! Взагалі, якщо Бог є, то він зло і жорстокість. І чим більше ти зла і страждання завдаси ближньому своєму, тим більше могутності та блаженства отримаєш на тому світі.
  - Абсурд! - Сказав, бліді від жаху, а раптом Боженька і справді, такий, хлопчисько.
  - Побачиш! - Народження космічного Тартара захихикало. - Але не сподівайся, сьогодні ти не помреш.
  Понтус гавкаючим тоном, скомандувала:
  - Приступайте! Нехай запам'ятає на вічність поцілунки батога!
  Полонений піонер затремтів, почувши пронизливий свист, і тут сильний струс удару від якого луснула шкіра на спині. Наглядачі-есесівці били сильно, але при цьому стримували силу, щоб не вбити. Крик виривався з горла хлопця, він здригнувся, виступили сльозу. Прокусивши до крові губу, хлопець стримався. За мить пішов ще один удар, який тряс усе тіло. Олег глибоко зітхнув, біль, посилений сіллю і розсолом, був нестерпним.
  Понтус крикнула:
  - Продовжуйте!
  Знову свист та удари! Розсікає аж до кістки. Хлопчик пропалив до самих нутрощів. Здавалося, відбивають живіт. Незважаючи на всі зусилля, частина крику просочилася через щільно стислі губи.
  - Мама!
  Знов удари! По спині, між гострими лопатками, і, нарешті, по босих п'ятах. Хлопчик скрикує, він не має більше сил, себе стримувати. Зойк вивергається як вулкан із горла і як здається носа. Понтус задоволена:
  - Ось тепер я бачу, ви його б'єте на совість. Лупіть його гарненько, але не вбийте!
  З кожним ударом біль ставатиме сильнішим. Сльози змішуються з кров'ю та падають на тапчан. Криваві смуги на спині з'єднуються, зливаються в багряне місиво, тонкі білі кісточки хлопчаки починають оголюватися. Олег задихається, йому не вистачає повітря, дріт вп'явся в щиколотки. Босі п'яти гудуть від струсу, груба мозолиста шкіра подається не відразу, але однаково виступають крапельки крові. Удари посилюються, здається, що блискавка проходить через нервові закінчення до самого хребта. Інші хлопчики мовчать, схвалити не дозволяє совість, засудити не дає страху перед розправою. Видно, як поникли голови хлопчаків, але очі стежать за розправою. Цікаво і лоскоче нерви, більшість уже були пороти схожим, або більш витонченим способом. Думаєш аби не мене, і часом у думках єхидство: кричить, а звичайно витримав, не такий слабкий як Олег.
  Побиття вже йде оголеними кістками, спина, боки, стегна суцільна рана. Якби не укол стимулятора хлопчика був би запоротий до смерті - помер від больового шоку. А так він поринув у щось страшніше за Дантовського Пекла. Це коли кожна молекула, кожна клітина, кожна жилка наповнена жахливим болем.
  Піонер Олег Рибаченко відчайдушно намагався відволіктися від болю. Згадуючи своїх батьків, щасливу епоху далекого дитинства він ніби відштовхувався ногами, від розжареної лави страждань, але вона його знову засмоктувала, накривала з головою. Так вони й плив океаном катувань, мрія про смерть як рятівниці від мук. Згадали слова Одкровення святого Іоанна. - І вони хотітимуть померти, але не можуть. Ось як доля чекає на грішників, які катують дітей. Господь віддасть їм сторицею, і найголовніше покарання, як говорить Ісус в Євангеліє від Матвія, буде вічним. І підуть одні в життя вічне, інші в вічне мука. Це хоч якось втішає, прокидається ненависть до ворогів, бажання вижити та перемогти. Хлопчик примудряється вигукнути:
  - Ви за це заплатите, за кожну пролиту сльозинку дитини відповісте у день Божого Суду.
  - Заткнись сученя! - реве наглядач-есесовець.
  - Правду вам не задушити. - видихнув піонер.
  - На ще отримуй!
  Його знову б'ють, вкладаючи всю лють, ламаючи кістки, але біль уже дійшов до такого порога, що просто не може стати сильнішим. Це залізо, яке можна розжарити до певної температури, а потім воно розтікається.
  Понтус це розуміє, у старої (Вірніше на вигляд їй років сорок не більше, але реально перевалило за пару століть), великий досвід катів:
  - Ну все вистачить! А то здохне! Трохи ув'язненого підлікуємо і піддамо його тортурам за допомогою комп'ютера. У мене якраз програма є "катування Олімпійців".
  Наглядач-есесовець, навмисне позіхаючи, каже:
  - А тепер його куди? До лазарета?
  - Ні на дибу! - відрізала без апеляцій наглядачка. Нехай повисить у науку іншим. Уколи тільки уколи для підтримки серця. І ще нехай Тимура проженуть ще раз через стрій, а решту ударів нехай дістане від вас. Колись видовище розводити. Працювати треба!
  Іномирян з батогом нахилив голову і ворухнув волохатими вухами:
  - Слухаю господиня. Ну, проженіть його ще раз.
  На Тимура обрушилися нові удари. Цього разу ніхто не наважився заперечити. Потрапити до рук катів не було найменшого бажання. Тимур кричить раз у раз падає. Його піднімають і знову б'ють. Друга серія ударів вже добігає кінця. Залишилося лише кілька хлопчаків. Один із них найстарший, років шістнадцяти, вже пробивається борідка і видно вуса. Він явно вагається, завдає удару, але робить це легко, ледве торкаючись.
  Фрау Понтус в люті:
  - Цього ледачого юнака підвісити на дибу і прив'язати камінь до ніг. Нехай мучиться.
  Хлопчика хапають, він напружує свої рельєфні м'язи, плід важкої роботи і кричить:
  - Ну, чого ви дивитеся, пацани бийте їх!
  Хлопчики здригаються, по рядах проноситься гул, але не вистачає рішучості кинутися на своїх мучителів.
  Войовниці у бікіні продовжували наступ. Гітлерівці обійшли Камишівську фортецю і заткнули казан. Танк Е-50 просувався в східному напрямку.
  Герда захоплено заспівала:
  - Я дівчина така ось крута! Ламаю як бурульки всіх ворогів... І по морозу сміливо пру боса, що навіть іскри сиплють з-під ніг!
  Шарлота хихикнула, підбила в корпус тридцятьчетвірку і захоплено вигукнула:
  - У Вітчизні сумніватися нема причини! Воїнки крутіші за чоловіків!
  Христина теж натиснула кнопку босою ніжкою, і люто видала, підбивши радянську гармату. Так що навіть відірвався ствол:
  - Доходи високі, як гірські вершини!
  Магда по черзі пальнула з гармати. Вона 105-міліметрова і забійна була в новітній модифікації досить швидкострільна, роблячи десять пострілів за хвилину.
  Дівча натиснула босими пальчиками, і прошелестіла:
  - Відсоток у рядку майбутнього дано...
  Герда лупнула по радянському танку, розкришила броню і в'якнула:
  - Ви переконаєтесь у цьому самі!
  Довбанула і Шарлота, використовуючи босі пальчики ніжок, з диким шаленим ревом:
  - Вітчизна нині ближча до нас!
  Крістіна теж вистрілила, застосувавши пальчики голих, засмаглих ніг видавши:
  - Зустрічайте сонце разом із нами!
  Магда теж лупнула, і натиснула босою п'ятою. Розбила в плаваючі уламки радянську гармату, проспівавши:
  - Батьківщина всіх сильніша!
  І войовниці як заревуть, мов буйволиці на бійні. Четвірка дуже любить чоловіків. Це справді їм до смаку. А чому б і ні? Вони такі гарні та агресивні. І велелюбні. А чоловік - це пес, тільки помані. І в тебе буде все, включаючи гроші. А жінки ці фізично дуже сильні. І перетравлюють чоловічі досконалості з шаленим темпераментом. І незмінним задоволенням.
  Не треба чекати чоловіка цілий рік - і все-таки оргазм тебе знайде!
  Герда взяла і ревла, пальнув по радянській тридцятьчетвірці, і зірвавши вежу:
  - Я справжній лицар анігіляції!
  Христина показала мову, і загрозливо просипала:
  - А мій оскал, як у пантери!
  Шарлота агресивно видала, погрожуючи кулаком, і натиснувши на джойстик босими пальчиками ніг:
  - І попереду великі зміни!
  Магда прочирікала і в'якнула:
  - Ми втілення гетери!
  Герда хихикнула і відповіла:
  - Як добре коли тебе пестять руки гарненьких юнаків!
  І дівчина уявила собі як долоні лапають полуничні соски. Це і справді настільки чудово. І лоскітно і збуджує. І дуже приємно.
  Герда пальнула за радянською СУ-85. Розбила машину, і прочирікала, шльопавши босими ніжками по броні:
  - Ах, дуба дам, дуба дам!
  Шарлота агресивно підтвердила, надуючи щоки і трясучись на повні груди:
  - Дуба! Дуба! Дуба дам!
  І як візьме і розсміяється... Немов дзвіночки брязкають. І голосок такий променисто дзвінкий.
  А її жертвою стала 76-міліметрова російська гармата. Зброя досить архаїчна.
  Крістіна хихикнула, і верещала:
  - Я ревитиму і ламатиму!
  І теж босими пальчиками спрямувала снаряд на ворожу машину.
  Яка вона красива. Золото та мідь - це здорово!
  Магда і зовсім золота, як заспіває з ентузіазмом:
  - Все також ридає шарманка.
  Тут вона розвернула радянську тридцятьчетвірку і продовжила сумно співати.
  - У Берліні вона чужинка!
  Герда у відповідь прочирікала. Натиснула пальчиками босої ноги на кнопку джойстика і збила радянську гаубицю.
  - Берлін столиця світу!
  Шарлота промичала з апломбом у відповідь:
  - А Лондон - це столиця Парижа!
  І цвяхне по радянській Т-36. Машинка хоч і не велика, але також вважається танком.
  Христина взяла і видала, крутячи босими ніжками велосипед:
  - А Париж це столиця Риму!
  Після чого як захоче... І смарагдовими очима просвердлять усіх войовниць поспіль. І шкіритись при цьому, і зубками іскрити. А зовсім як візьме і довбає по радянських танках. Знесе біля тридцятьчетвірки половину вежі.
  А слідом за нею і Магда візьме і засвітить гранатою. Тобто снарядом. По СУ-76. Вже явно застарілій машині, але все ще котирується.
  І прочирікала:
  - А Рим - це столиця Майямі!
  Це справді смішно. Але дівчата надто захопилися. Вони не помітили, як пара бійців радянської армії підповзла до них із зв'язками протитанкових гранат і підірвали гусениці. І як візьме та рвоне. Лопнули ковзанки і, Е-50 втратив рухливість.
  Довелося машину ремонтувати. А поки тривало заліковування ран мастодонту, дівчата знову віддалися власним, дуже цікавим і цікавим спогадам.
  Герда побачивши, що її противник, задкуючи не зовсім, стійко стоїть, раптово стрибнула, довбавши, йому своєю босоніжкою ніжкою під коліно. А коли мавр почав падати, вістря меча пройшло йому між бронзовими пластинами та ребрами. Шарлотта також стала махати мечами куди енергійніше. Дівчата одночасно верещали як свинки. Хоча мечі в них і рухалися по-різному, проте відчувалася синхронність. Герда зчепилася з великим римським воїном, шолом у якого виявився, прикрашений павичами пір'ям. Цього разу в неї справді виявився дуже досвідчений і сильний супротивник. Про його досвідченості та заслуги говорили і золотисті нашивки. Відбивши кілька випадів світловолосого дівча громила, мабуть знатний вельможа перейшов у наступ. Герда відступаючи, свиснула:
  - А ти не італія!
  Грізний патрицій відповів:
  - А ти просто босонога шльондра! Чи багато ти думаєш, чи зможеш протриматися, проти давньоримського клинка?
  Герда парирувала:
  - Проти клинка не знаю, а тобі бородатий і протистояти нічого!
  Однак, не дивлячись на весь оптимізм, випромінюваний голоногою Гердою, дівчинці доводилося задкувати назад. Римляни ввели в бій свіжі резерви, дівчата і хлопчаки все частіше отримували поранення або падали заколоті до смерті. Хлопчики лучники втім, намагалися стріляти поверх головою, разя підходящі когорти.
  Шарлота тим часом обережно поклала ще одного супротивника, а іншому зрубала кисть. Войовниця заспівала:
  - Ядерний меч, хоче тебе розсікти! Пекельним багаттям палає, лазера промінь! Але ти не думай, як своє життя зберегти, вірним коханню, ти до кінця будь!
  Герда здивувалася:
  - А ти співаєш як справжній учений!
  Шарлота у звіт проспіла:
  - Чудово коли у фізиці пілоти, вперед науку керують своєю! Але головні вирішуються питання у строю, у строю, у строю!
  Герда підтвердила підхопивши:
  - Приємно жити серед вогню та диму! І чути, як цвірече кулемет! Веди нас фюрер у бій непереможний! Вперед, уперед, уперед!
  Шарлотта підтримала:
  - Коли снаряди рвуться вдень і вночі, швидше йдуть чини та ордени! Нехай над світом люто гуркоче - війна, війна, війна!
  Герда надихнулася, відчувши у своєму атлетичному тілі пульсуючу енергію. А швидкість стала раптом, ніби помахи крилець бабки. І ось воїн Стародавнього Риму пропустив тичок вістря в ніс. І відволікся, а войовниця Герда розпорола йому сухожилля на правій руці:
  - Не смій грубити жінці!
  Громила, з павичем пір'ям смикаючи нижньою губою, засмучено відповів:
  - Адже це був лише жарт! Адже це був лише жарт!
  Герда знущально, рубанувши по руці, відповіла:
  - Не треба з вовчицею жартувати!
  А коли римський богатир упав на коліна, войовниця довбала його коліном у підборіддя. Шарлота схвалила:
  - Ось це цілком у нашому стилі СС!
  Герда тут отримала вістрям у плече, і ойкнула:
  - Ну, і ви мужлани!
  Шарлота порадила:
  - Роби млин! І різче мечами підкручувати!
  Тут у хід вступили лучники римлян, вони були важкі в броні, які знаряддя з людський зріст. Звичайно довгі півтора метри стріли, надто вже небезпечна зброя проти напівголих дівчат і хлопчиків. Атілла мабуть зрозумівши, що далі чекати не можна; кинув в атаку кавалерію, яку особисто повів у бій.
  Цей велетень обертав одразу двома мечами, довжиною з лицарський турнірний спис кожен!
  Герда посміхнулася і підморгнула:
  - Ось, нарешті, наш красень настає!
  Шарлота хихикнула:
  - Бити треба дуже й головне вчасно! Коли ефект від цього буде максимальним!
  А великі стріли усі сипалися зверху. Дівчата і хлопчаки спритно відскакували вбік, і навіть скрикували:
  - Оце буде по-нашому! Можна втекти і від кулі, а що стріла.
  Але декого стріли таки вражали. Причому гинули як представники німецьких полків Аттили, а й, у великих кількостях, від гостинців своїх же римські воїни. Втім, вершники варварів, обійшовши свої шеренги, обрушилися на ворожу піхоту. Ну, а сам Аттіла виглядав просто шик.
  Герда відкинула ударом ноги прилипливого кавалера:
  - Не лапай, не твоя!
  Шарлота похитала головою:
  - А хлопці тут і непогані, хоча не подружжя нашим! Нашим соколам-арійцям!
  Герда рубанув мечем римлянина, погодилася:
  - Звичайно ж, не подружжя! Німецька міць Риму вір не подружжя! Роздавимо як воша і, не здригнеться рука!
  Шарлотта підтвердила:
  - Та ще й якщо меч буде не з лайна!
  Дівчата жваво додали, закручуючи мечами кренделя і співаючи:
  - Ми за праву справу б'ємося! Компромісів із багнетом пекельним немає! Не закриється хмарами сонце! Не накриє мороку швидкий світанок!
  Нарешті й сама Атілла прорвався до лучників Риму. Втім, судячи з величини, ці луки явно робили у Британії. Борючись Герда, згадала історію. За Едуарда Третього, прозваного англійцями великим, саме лучники стали головним родом військ... Причому частина з них була посаджена на коня! Переважаючі сили французів були безжально биті. Взагалі й Юнгфолінгу та Союзі Німецьких дівчат, шапкозакидництво не віталося... Англійців визнавали супротивником небезпечним, що завоювало більше земель, ніж будь-яка інша нація за всю історію планети Земля!
  Але зараз вершники варварів трощили лучників, розсікаючи їх потужними ударами до самого табору. Герда ж зіштовхнулася із супротивником із Китаю. Він був не дуже високий, зате хвацько крутив взутими в чоботи зі шпорами ногами.
  - Німці це паразити - неодмінно будуть биті! - ревів він.
  Герда відповіла кинджальним випадом:
  - Даремно противник вважає, що німців він зміг звалити! Хто сміливий той у бою нападає, ворогів люто битиме!
  Шарлота підхопила:
  - Не спіткає планету лиха біда! І даремно супротивник кинув сили у похід! Здолати в битві грізною зумієм ворога! Темрява розсиплеться в пилюку - час світла прийде!
  . РОЗДІЛ Љ7.
  Герда знову замахала з ще більшою енергією, резюмувавши:
  - Слово не горобець, але словоблуддя його перетворює на ворону!
  Шарлота потримала:
  - Коли язик меліє, з муки випікають грудку в горлі!
  Герда потужним, навіть як не по жіночому ударом меча, осікла голову бійцю, що стрибнув з ліва, а потім знову зчепилася з китайцем. Войовниця-блондинка люто і дзвінко кричала:
  - Брешеш не візьмеш!
  Китаєць-воїн відповів:
  - А тебе й брати не треба, ти вже переді мною.
  Герда хихикнула у відповідь:
  - Близький лікоть, але не вкусиш!
  Тут вістря меча подряпнуло дівчину немов кобра, розрубавши броньову пластину і оголивши груди: пишну і з малиновими сосками. Китаєць сумно проревів:
  - А тепер тобі лишається тільки молитися! Якій ти церкві вважаєш за краще: католицьку чи євангельську.
  Герда зло відповіла:
  - Церква від повії відрізняється тим, що блаженство завжди відкладає на потім!
  Китаєць вишкірив свої криві зуби:
  - А що почуття гумору тобі не зрадило! Ох дівчина як мені шкода калічити таку красу як у тебе!
  Герда вишкірила зубки:
  - А мені не шкода! Взагалі шкода у бджілки, а бджілка на ялинці, а ялинка у лісі! Де ліс - на носі!
  Китаєць гаркнув у відповідь:
  - Ворогів у Німеччини багато!
  Герда спритно парирувала:
  - Багато кухарів - псують кашу!
  Після чергового випаду вузькоокого воїна на грудях дівчисько залишилася кривава смуга. Герда ойкнула і відступила. Китаєць прогарчав:
  - Ось і ти отримуєш!
  Дівчина холоднокровно відповіла:
  - Хто не отримує по мізках, той ніколи не розуміє! Мізки, як гаманець, треба отримувати, щоб їх наповнити!
  Китаєць огризнувся:
  - Ну, ти любиш софістику! Вперше бачу настільки освічену та ерудовану дівчину. Знаєш, може тобі краще перейти до армії Великого Риму. У нас будь-яка людина, незалежно від національності, може зайняти найвище становище при імператорі!
  Герда заперечила:
  - Краще померти, ніж зрадити!
  Вузькоокий воїн помітив:
  - Це не розумно, дивись у бій іде наша кавалерія... І коли ти потрапиш у полон, то буквально витимеш від болю на дибі!
  Герда холоднокровно відповіла:
  - Краще один раз спокійно вдарити, ніж сто разів несамовито прогортати!
  Але на жаль китаєць прав, тисячі римських вершників на чолі з самим імператором (його обладунки немов покриті кіркою з алмазів, рубінів і смарагдів!), мчать на армію варварів. Втім, вершники Атілли вже встигли перебити більшу частину ворожих лучників, хлопчаки варварського війська самі почали посилати стріли у ворожі ряди. Шарлота, що відчайдушно рубається, підбадьорила свою напарницю:
  - Не здавайся Герда! Не піддавайся на його обіцянки! Краще зберись і рішуче переможи!
  Атілла разом зі своїми воїнами врубався в римський стрій. Його велетенські мечі, наче лопаті гвинта, збивали кривавий міксер. А сам громила, йшов уперед, намагаючись прорватися до імператора.
  Герда філософськи помітила:
  - Хочеш стати пастухом стада, не будь бараном!
  Шарлота погодилася:
  -Кожен баран хоче стати пастухом, поки вовк далеко, а гвинтівка поряд!
  Тут Герда дістала чергове поранення в живіт. Дівчина знову відступила. Її боса ніжка раптом встала на вістря кинджала, що стирчить, і Герда пискнула:
  - Ой ой ой! Як боляче!
  Шарлота сама вже зазнала кількох поранень і подалася назад. Войовниця прокричала:
  - Бережи сили, римляни не витримають довгої січі!
  Але варварам справді доводилося туго. У бій вступали дедалі нові загони римлян. Ось у жорстоку битву помчали вершники в золотих обладунках. Над ними майоріли прапори з вовчими головами. А попереду мчав богатир, мабуть, навіть більший за Атіллу. Римляни при цьому навіть намагалися охопити армію варварів з флангів, пустивши два могутні з списами та бронзовими латами полку в обхід основного місця сутички. Герда благала:
  - У нас вичерпаються сили, ми ось-ось програємо!
  Шарлотта запропонувала:
  - А ти заспівай у відповідь! Нам пісня будувати та жити допомагає! Під барабан під червоним прапором у похід! І той, хто з піснею життя крокує; той ніколи й ніде не пропаде!
  Обидві дівчата хором заспівали, причому, не дивлячись на поранення їх голос; був немов трубний:
  Є таке покликання солдатів,
  Чи не професія це, не звання!
  Хоч часом у сто пудів автомат,
  Ні не марш, плоті мука-терзання!
  
  Але йдемо ми, вперед ставлячи крок,
  Тому що ми служимо Вітчизні!
  Вір, переможеним буде злий ворог,
  Щоб весело було за життя!
  
  Нас вчили з пелюшок майже,
  За Батьківщину з мужністю битися!
  Раніше були зі сталі мечі,
  А тепер РПГ у міцному ранці!
  
  Не відступимо, ні кроку назад,
  Хоч тілами вустелем могили!
  Супостатів ми викосимо ряд,
  Нехай додасть Всевишній нам сили!
  
  Танки пруть, літаки летять,
  Бомби сиплють та рвуться снаряди!
  Не тримай нас за мерзенних цуценят,
  Загартованими стали солдати!
  
  Ось товариш загинув як герой,
  Нічого не покладеш під хрестик!
  Часто люди грають із долею,
  Але любитимуть, будуть міцніші - повірте!
  
  Хоч у бою, де цвяхають тяжко,
  Згадаймо наших уславлених предків!
  Як на Рим ми ходили давно,
  Що не жерти в рабстві мерзенному недоїдку!
  
  Не стало поклони нам бити,
  Чи не поставити наш світ на коліна!
  Ми ж кречети - самі б'ємо дичину,
  Представники всіх поколінь!
  
  Ось зусилля ще й кидок,
  Ворог уже бачимо, дрібно трясеться!
  Куля мало не зачепила скроню,
  Потемніло в очах наше Сонце!
  
  Але піднялися в атаку йдемо,
  Крушимо мерзенних багнетами прикладом!
  Випалимо фриців, якщо над вогнем,
  Наш боєць став без цін - просто скарбом!
  Щойно дівча дозріло, як від удару Атілли впав головний богатир римської армії в золотих обладунках. А китайця натхнене дівчисько зрубало ще раніше, і тепер накинулося на представника командувача піхоти. Він вступив у бій зі справжнім, однооким велетнем і навіть почав тіснити його, махаючи мечем:
  - Тобі нелюд із нами не впорається! Тому що ми німці!
  Громила грубо відповів:
  - Німці-перці! Нація калік!
  Герда не на жарт розсердилася:
  - Ні! Ми німці апріорі нація великих воїнів. Та нація, що звикла перемагати і не перед ким не згинатися!
  Велетень скривив губу і відразу отримав вістрям меча в горло. З бичачої шиї буркнув фонтанчик... Він захитався, і одразу отримав укол під серце... Герда вигукнула:
  - Героїзм не має віку!
  Шарлота підбадьорила подругу:
  - Вірно круши їх милочка сильніше ... Буде натиск ще швидше!
  У цей момент один із босоногих хлопчиків-лучників влучним пострілом звалив римського імператора. І треба було потрапити стрілою прямо в око!
  Герда скалячись, заспівала:
  - Оце так! Не в брову, а в око!
  Шарлота крутнула пальцем біля скроні:
  - А що! Краще один раз врізати, ніж сто проклясти! Ну зараз супротивник побіжить!
  Герда зрубавши ще одного воїна, підтвердила:
  - Ворог від страху затремтить і втече!
  Справді, ряди римлян завагалися і стали піддаватися. Взагалі коли армія утікає це страшно. Навіть якщо це така дисциплінована армія як Стародавній Рим. Недарма ж, Чингісхан, якщо біг один десяток наказав стратити цілу сотню ... Хоча достовірність останнього наказу, піддають сумніву, чи це не вигадка істориків. Навіть у Римі під час втечі стратили кожного десятого. Миготивши голими ніжками, дівчата і хлопці кинулися переслідувати ворога. І заграли гори.
  Герда прокинулася, різко схопившись, дівчата швиденько вишикувалися. Помилися, почистили зуби і знову змащування захисними кремами з марш-кидком по пустелі. Так вони босоногі в одних купальниках і помчали піщаним пеклом.
  Арабські дітлахи здивовано показували на них пальцями і свистіли.
  - Дойче Акбар!
  Герда озирнулася і з тугою подивилася на пальми, що віддалялися, після чого шепнула Шарлоті:
  - Знову в пеклі!
  Рудоволоса діва з усмішкою відповіла:
  - Усі люди грішники, а пекла природний стан грішників!
  Герда підморгнула у відповідь:
  - Людина не може не грішити!
  Шарлота кивнула своєю вогненною шевелюрою і на бігу почала роз'ясняти:
  - Я згодна! Навіть тисячу разів згодна! Взагалі гріх це відносне і чисто людське поняття. Наприклад, якщо взяти мораль древнього світу, то в ньому добре було того, що йшло на користь і самій людині, і його племені-роду. Ось, наприклад, перелюб, вважалося благом, а не гріхом!
  Герда охоче погодилася:
  - Правильно! Сам фюрер вважає, що найкраще жінці завагітніти від героя війни, ніж від свого далеко не завжди доблесного чоловіка. Особливо якщо ще у чоловіка є ознаки шкідливої, нечистої крові.
  Мадлен крикнула на дівчат:
  - Бережіть подих дівчини, цього разу ми бігти до знемоги!
  Герда усміхнулася у відповідь:
  - Можна втомитися, але не можна знемагати.
  Півгодини дівчата бігли мовчки, а потім Шарлота шепнула:
  -Знаєш, Який мені дивний сон подружка наснився?
  Герда здивувалася:
  - Та мені зізнаюся теж! А що?
  Шарлота скалячись, відповіла:
  - Нічого! Такий сон, ніби я був воїном в армії великого варвара Атілли. І ми билися з восками Стародавнього Риму. І все при цьому було так красиво і жорстоко одночасно.
  Герда хихикнула у відповідь:
  - А знаєш, мені це теж снилося! Навіть якось дивовижний збіг. Я ось тебе уві сні бачила!
  Шарлотта підморгнула у відповідь:
  - А я тебе! Ти непогано билася, хоча вузькоокий і жовтоличий воїн тебе мало не вбив!
  Герда цього разу не на жарт, здивувалася:
  - Не може бути! То чи не буває, щоб дві людини, одночасно бачили той самий сон?
  Шарлота заперечила:
  - Якщо на грип колективно хворіють, то і сновидіння може бути однаковим. Тут уже як поведеться! Я чула, що в суспільстві Тулі є спеціальні медіуми, які приймають зілля, і дихають настойками трав, а після чого занурюються у видіння! І їм цілком удається бути пророками!
  Герда перестрибнув через бруківку, погодилася:
  - Звичайно! У принципі дар пророцтва не вимагає надприродних сил, можуть існувати цілком матеріальні, і доки розгадані фізичні закони у природі. Але що ж до чого цей сон?
  Шарлота знизавши плечима, відповіла:
  - Не знаю! Може до того, що Третій Рейх переможе Британію і США, що стоять за Левом, або... Тут можна довго гадати!
  Герда хотіла щось сказати, як раптом її вухо вловило ще чутний шум моторів. Незважаючи на віддаленість, було очевидно, що шумлять двигуни літаків, і що вони наближаються суттєво.
  Мадлен скомандувала:
  - Що ж етап навчання номер два: маскування.
  Дівчата зупинилися, витягли з рюкзаків маскувальні плащі, розфарбовані під колір пустелі. Потім стали стрімко окопуватися, причому, що зверху не було помітно, чого неприродного. Тут Герда подякувала долі, що вони мали і зброю, і саперні лопатки. Інакше дівчата у пустелі могли б стати легкою здобиччю британських штурмовиків або пікіруючих бомбардувальників. Шарлота підскребаючи пісок босою ноженькою, сказала:
  - Схоже, нам доведеться нюхнути пороху, ще в Тунісі... Невідомі шляхи Господні!
  Герда з хитрим виглядом заперечила:
  - Відсутність точних знань завжди погана, за одним винятком, якщо мова про плани Всевишнього!
  І як шльопне босою ніжкою по піску. Підніме у повітря.
  Шарлота дотепно помітила:
  - Добре мати людські знання, але ще краще мати Божественні можливості!
  І босими пальцями зловила овода. Розчавила комаху і показала рожевий язик.
  А в іншій точці протистояння держав осі, свої запеклі бої протікають.
  Війська Третього Рейху вели бої за Саратов. Кавказ уже повністю під фашистами. І Червоної армії нема чим прикрити свої проломи. Сталін, правда, має ще й танк Т-54, але він все ще виробляється в невеликих кількостях. І цього замало у тому, щоб прикрити фронт. Т-54 непогано захищений у лоб вежі, але гірше за лобову броню корпусу, а борти ще слабші. Німці трохи посилили танк Е-50, зробивши броню товщі, і збільшивши кути нахилів, і поставивши двигун в 1500 кінських сил газотурбінний. Вага машини зросла до сімдесяти тонн, зате броня бортова стала в 170-міліметрів, а лобова - 250-міліметрів. Тепер німецький танк став зовсім шедевром, з гарматою калібру 105-міліметрів в 100 ЕЛ, і дуже похилої форми.
  Бойова скажемо прямо машина, нового вигляду.
  Німці обійшли Саратов і готові були наступати і на Куйбишев. Тут бої жорстокі.
  І вже травень вирує своїм яскравим кольором. І наскільки це гарно?
  А війна розпалюється, наче ураган та пожежа, з пекла.
  Відремонтований Е-50 вирушив у бій. Росіяни все ж таки неабияк налаштували укріплень, і німцям доводилося долати глибокоешелоновану оборону. Войовниці методично руйнували батарею.
  Герда пальнула, рознісши радянську гармату, а потім з усмішкою в голосі промовила:
  - Битимемо людей, і битим байдики!
  Шарлота виблискуючи мідно-червоними кучерями, заспівала:
  - Ми раз, ого розбійниці! Розбійниці!
  І натиснувши босий пальчик на кнопку джойстика, відправила снаряд, розбивши радянський дзот.
  А тут і Христина оглушливо прогарчала:
  - Піф-паф! І ви покійниці! Небіжчиці! Небіжчиці!
  І теж натискає босим пальчиком витонченої ніжки, відправляючи супротивника в нокаут.
  А далі з'явилася Магда. Ось це дівка. Теж пальчиками голої ноги на джойстик натискає, і як лупе.
  - Ах, хто побачить нас, той одразу ахне!
  Чарівна Герда тряслася своїми повними грудьми, довбанула по тридцятьчетвірці, і верескнула:
  - І для когось смаженим запахне!
  Шарлота натиснула босими пальчиками на кнопки джойстика, і прочирікала, немов горобець.
  - А дещо пазухою ми тримаємо!
  Христина розтерзала снарядом радянську зброю і прошелестіла, прицмокуючи червоними губками.
  - До нас не підходь...
  Магда теж натиснула босий пальчик на кнопочку. Рознесла тридцятьчетвірку і в'якнула:
  - До нас не підходь!
  І Герда ця агресивна бестія, зі світлим волоссям, теж довбане снарядом, і тридцятьчетвірка лусне як ніс боксера під кулаком панчера. А войовниця проскуляє:
  - А то заріжемо!
  І знову дівчата розривуться, і стрілятимуть, без жодного жалю, або пауз.
  Шарлота захоплено просипіла:
  - Я класна розбійниця.
  І теж як лупе по радянській гаубиці. Одні тільки запчастини полетіли в різні боки.
  Христина, як гаркнет. Як натисне босим пальчиком на кнопку джойстика і прочіркає:
  - А бісів донька покійниця!
  Магда теж цвяхне натисканням босими ніжками на вражаючий предмет, рознесе радянський танк і видасть:
  - І не скромниця!
  Герда вишкірилася, її зубки заблищали. Вона уявила собі гарного юнака. Такого м'язистого, атлетичного, з рельєфними м'язами, та великою чоловічою досконалістю. І як вона нахилиться і обхопить червоними губками, його пульсуючий, нефритовий стрижень. Як це смачно, наче шоколадне морозиво. І це шоколадне морозиво ти злизуєш язиком. І це так приємно, так збуджуюче.
  Ех, як здорово, якщо ще один хлопець прилаштується до неї ззаду. І пульсуючий, нефритовий стрижень увійде до зволоженого гроту Венери. І як це здорово.
  Герда навіть затремтіла від знемоги. Як це їй здавалося зворушливо і чудово.
  Дівчина вистрілила по радянській зброї. І захоплено прочирикала, тупаючи босою ніжкою:
  - Хлопці, хлопці, це у ваших силах.
  Шарлота теж лупнула і рознісши російський танк, як в'якне, трясучи повним бюстом:
  - Землю від пожежі вберегти!
  Христина струсила своїм мідно-жовтим волоссям. Вискалила вогнезарну посмішку, перевіривши:
  - Ми за мир за дружбу, за посмішки світу.
  Магда надіслала босим пальчиком натискання на джойстик. Рознесла радянський танк і ринула:
  - За сердечність зустрічей!
  Войовниці дивилися дуже весело. А зубки як вишкірили. І підморгують та верещать.
  Шарлота теж уявляє собі хлопця. Молодого, але з бородою. Як він її пестить груди. Як борода лоскоче груди, волосся кучеряве проходить по стиглій полуниці сосків. І лоскоче він її, і цілує груди. Обводити солодкий, медовий сосок язиком. Така ось ідилія. А якщо хлопець ще свою мову суне грот Венери. Який буде смак!
  Шарлотта стріляє і верещить:
  - І буде гострим меч!
  Звичайно, дівчата хоч і красуні роблять чорну справу - вбивають радянських солдатів. Але їх так навчали з раннього дитинства. Вони безжальні вовчиці.
  І вони вважають себе правими. У них таке виховання та менталітет. Почали воювати дівча ще в сорок першому, дехто з їхнього батальйону "вовчиці", навіть ще раніше. І мимоволі згадуєш перші кроки. Коли тобі ще було лише по шістнадцять. І все навколо здавалося чудовим, красивим романтичним.
  Втім, вони і зараз досить молоді!
  Над замаскованими дівчатами пролетіло два десятки англійських літаків, вони, напевно, нічого не помітили, і вже почали розчинятися за лінією горизонту, як раптом почулися нові підозрілі звуки. Мадлен скомандувала:
  - Усім лежати і не рухатися!
  Дівчата завмерли, вони чогось чекали. І ось з'явилися через бархан легкі транспортери та вантажівки. Судячи з конструкції, англійського та американського виробництва. Вони неквапливо рухалися у бік столиці Тунісу. Мадлен трохи розгубилася. Він вважала, що до лінії фронту ще далеко, а отже, англійці ще не встигнуть з'явитися. Точніше не повинні з'являтися. А тут пре ціла колона. Хоча, мабуть, менший за батальйон... Хто це такі, якась бойова група, обійшовши пустельми аж ніяк не суцільний фронт, хоче пошарити по тилах. Начебто логічно, хоча з технікою їх легко помітити у пустелі. У всякому разі, треба передати своїм по рації, а вогню не відчиняти. Тим більше, що їх лише сто людей, а англійців понад три сотні!
  Герда шепнула Шарлоті:
  - Ось вони англійці! Вперше їх так близько бачу!
  Рудоволоса подруга, теж дуже нервуючи, відповіла:
  - Та нічого особливого! І серед них стільки негрів!
  Справді, не менше половини англійців, були чорношкірі. І колона рухалася неквапливо, причому негри ще щось завивали... Вони все ближче та ближче...
  Тут нерви однієї з дівчат не витримали, і вона вдарила з пістолет-кулемета. В ту ж мить відкрили вогонь та інші войовниці, а Мадлен запізно гаркнула:
  - Плі!
  Кілька десятків англійців виявилися разом скошені, одна з вантажівок запалала. Інші англійці відкрили безладну стрілянину. Мадлен вловивши момент, прокричала:
  - Наступальні гранати дружно кидати!
  Дівчата з елітного батальйону СС "Вовчиці" кидають гранати далеко і влучно. А що з дитинства натреновані, та ще спецметодику проходили. Це коли тренуєшся зі струмом, трохи зволікала з кидком і тебе розрядом. Шпурнули свої гостинці і Герда з Шарлотою. А англійці шкереберть і догори дригом ... Забавно так. Стріляють безладно, а негри ще, що кричать незрозумілою мовою. Ось точно відморозки.
  А Герда стріляє та кидає, при цьому ще й співає:
  - У зіницях СС нічний жах! Один стрибок - один удар! Вовчиці ми - наш метод простий! Не любимо ми тягнути кота за хвіст!
  Шарлота у відповідь також порикує. Кулі, випущені нею, розбивають на уламки черепа. Бо ще вибивають очі. Ось один переляканий негр, як всадить багнетом білобрисого напарника в бік. Той кров'ю у відповідь плюне. Шарлотта підспівує:
  - Ангели зоряного похмурого пекла! Здається, все у Всесвіті зруйнують! У небо злетіти швидким соколом треба! Щоб уберегти від смерті душі!
  Англійці діють неорганізовано, більшість із них колоніальні солдати: негри та індуси, араби. Вони: то падають, завмираючи, то навпаки різко схоплюються і починають гасати, як угорілі зайці. Втім, дівчата стріляють влучно, та й гранати хоч уламки і недалеко летять, зате густо! Ось уже й ворогів лишилося небагато. Мадлен кричить англійською, у неї голосок такий оглушальний голосний, що не треба навіть рупора:
  - Здавайтесь і ми пошкодуємо ваші життя! У полоні у вас буде, гарна їжа, вино та секс!
  Подіяло миттєво і раз уже здаються... Руки нагору та ...
  Зібрали півсотні полонених, їх половина поранених. Мадлен скомандувала:
  - Поранених добити!
  "Вовчиці" без церемоній пустили кулі у скроню, тим хто не міг стояти на ногах, а решту занурили в машини та погнали на них у найближчу базу.
  Після розпеченого піску пустелі босим ножачкам Герди дуже приємно відчувати м'яку гуму. Вона навіть блаженно постає... Американські вантажівки дуже зручні, і під час поїздки не трясуться. Здобувши перемогу дівчини веселі. Шарлота запитала Герду:
  - Скільки ти вбила?
  Дівчина здивовано знизала плічками:
  - Не знаю? Не я одна стріляла... Але гадаю, що багато!
  Шарлота підрахувала:
  - Нас сто, убив близько трьохсот, отже, по три на брата, тобто на сестру! Вражаючий початок війни!
  Герда байдуже махнула рукою:
  - Це для мене не має значення! Головне, що жодна подруга не загинула. Хоча це, звичайно, статистика, ворогів знищено триста, а з нашого боку лише дві войовниці-вовчиці легко поранені. Я навіть дивуюсь, як ми ще Африку повністю не захопили, з такими вояками.
  Шарлотта одразу ж зіпсувала настрій:
  - Так цим горе-воякам ми у вісімнадцятому програли!
  Герда сердито труснула світлою, наче обсипаною новорічним снігом головою:
  - Це через зраду! А насправді, ми були як ніколи близькими до перемоги і це було очевидно кожному, хто не сліпий! На жаль, нам завадили!
  Шарлота погодилася, спритно почухавши пальчиками босої ноги за своїм лівим вушком:
  - Так зрада, диверсії, бездарність військових. А росіян ми таки зламали, змусивши їх у вісімнадцятому році здатися! Ех добре б прогулятися просторами Росії, там прохолодно, а тут спека!
  Герда весело хихикнула:
  - Зате в Росії такі суворі морози... А от коли босоніж бігала снігом у горах, знаю яке це борошно.
  Шарлота вишкірила зубки:
  - Маленька Герда босоніж біжить по пекучому снігу... Це символічно немов у казці... Казки про чисту, ще дитячу і зовсім не егоїстичну...
  Герда задерикувато підморгнула подрузі:
  - Це як у нас до фюрера?
  Шарлотта підтвердила:
  - Майже! Ми просто їдемо, а не біжимо босоногі розпеченим піском пустелі. Та ще й після перемоги.
  Пов'язаний негр пробурмотів німецькою мовою:
  - Грізні ангели я ладен вам служити! Ви богиня, я ваш раб!
  Шарлота погладила своєю злегка огрубілою ступнею чорношкірого бранця по коричневому кучерявому волоссю.
  - Ви негри вже за своєю природою раби! Це, звичайно, з одного боку добре, повинен же хтось і працювати від зорі до зорі, виконувати чорну роботу... Але раб за своєю натурою, мерзенною природою зрадник і йому не можна довіряти зброю. Ми ж німці, у свою чергу, найбільш культурна і високо організована нація на Землі. Велика нація воїнів, і недарма ж у всіх Європейських армія і навіть у Росії служили найманці-німці, причому найчастіше на командних посадах!
  . РОЗДІЛ Љ8.
  Герда люто кинула:
  - Та ти будеш служити нам як раб. У нас є спеціальні звіринці для чорношкірих. А тобі залишається поки що...
  Шарлотта запропонувала:
  - Нехай він цілує нам ноги. Адже це буде приємно, а нігер принизитися.
  Герда енергійно замотала головою:
  - Не знаю як тобі, а гидко, якщо чистої шкіри істиною арійки стосуватимуться губи смердючого нігера. Так що...
  Шарлотта не погодилася:
  - Та ні! А мені навпаки сподобалося. Ну дивись...
  Вогняно-руда красуня засунула чорношкірому свою ноженьку. Той з ентузіазмом почав цілувати довгі, рівні, точені пальчики богині. А дівчина у відповідь лише ніжно посміхалася, товсті губи негра лоскочуть засмаглу шкіру. Ось язик бранця пройшовся пружною, злегка запиленою ступнею дівчинки. Приємно таки, коли принижуєш сильного, майже двометрового чоловіка.
  Герда здивувалася:
  - Дивно, а тобі що, чи не гидко?
  Шарлота посміхнулася:
  - Та ні! А з чого мені має бути гидко?
  Герда вважала за краще промовчати: ну що її втручатися у справи подруги. Взагалі-то їх виховували, що німецька жінка має бути не лише воїном, а й люблячою, ніжною дружиною та здоровою матір'ю. Але сама вона поки що не думала про хлопців, може внаслідок важких фізичних навантажень, або просто поки що не знайшла своєї пари. Втім, і Шарлоті, схоже, це набридло. Вона вдарила негра кісточкою по носі, та так, що потекла юшка і запропонувала Герді:
  - А може заспіваємо?
  Герда кивнула:
  - Звичайно, заспіваємо! Інакше стає сумно!
  Дівчата заспівали, а їхні подруги дружно підхопили, тож пісня полилася як водоспад:
  Ідемо ми з миленькою з хащі,
  Сум неземний затаївши!
  А холод, пекучий льодовий,
  Пронизав надламаний мотив!
  
  По снігу ножі босі,
  Дівчата біленькою йдуть!
  Ревуть як вовки завірюхи злі,
  Зриваючи зграї птахів-пічуг!
  
  Але дівчина не знає страху,
  Вона боєць могутніх сил!
  Ледве прикрила плоть сорочка,
  Ми неодмінно переможемо!
  
  Наш воїн найзагартованіший,
  Його кувалдою не зігнути!
  Ось ворушаться ніжно клени,
  Сніжинки падають на груди!
  
  Боятися то не наш звичай,
  Тремтіти від холоду не смій!
  Супротивник жирний з шиєю бичачою,
  Він липкий, бридкий наче клей!
  
  Така сила у народу,
  Що створив святий ритуал!
  За нас і віра, і природа,
  Переможним буде результат!
  
  Христос Вітчизну Надихає,
  Наказує нам битися до кінця!
  Щоб планеті стала раєм,
  Відважні будуть усі серця!
  
  Щасливими стануть незабаром люди,
  Нехай життя часом тяжкий хрест!
  Жорстоко смертоносні кулі,
  Але той, хто впав - уже воскрес!
  
  Наука дарує нам безсмертя,
  А розум загиблих поверне!
  Але якщо струсимо, ви повірте,
  Противник одразу вкрутить рахунок!
  
  Тому молись хоч Богу,
  Плохати не треба, лінощі геть!
  Суддя Всевишній дуже строгий,
  Хоч може й часом допомогти!
  
  Мені Батьківщина найдорожче,
  Свята, мудра країна!
  Тримай наш вождь міцніше віжки,
  Цвісті Вітчизна народжена!
  Дівчата з елітного батальйону СС "Вовчиці" співали як гарно, і слова були задушевні. Взагалі склався стереотип, що есесовець - значить кат! Але це не так. Існували, звичайно, спеціальні каральні підрозділи, найчастіше у складі охоронних дивізій, що проводили спецоперації, але більшість дивізій СС були просто елітною гвардією Вермахту. Взагалі треба сказати, що червона, тоталітарна пропагандистська не найнадійніше джерело відомостей про Другу світову війну. Адже зрозуміло, що комуністичні керівники Агітпропа не могли не бути неупередженими та об'єктивно висвітлювати події. Тож достовірно важко судити, де була реальна правда, про звірства фашистів, а де вигадка. У всякому разі, те, що не кожен воїн СС - кат і нелюд, змушені визнати ті, хто серйозно займається історичними дослідженнями. Крім того до нападу на СРСР; гітлерівці загалом на окупованих територіях поводилися терпимо, західні джерела вказують якісь масові звірства і розправи.
  Ось і зараз дівчата допомогли бранцям вибратися з машин; дружньо поплескували по широких плечах мужніх чоловіків. Після чого дівчат запросили підкріпитися.
  Обід був скромним, але зате в пустелі пристрелили зебру і кожній дівчинці дістався приготовлений арабською шашлик. Взагалі араби, принаймні, зовні були налаштовані дружелюбно і ті, хто знав німецьку, навіть намагалися жартувати, або обережно погладити ніжки дівчатам.
  Герда відштовхнула липного араба і заявила:
  - Не тобі я!
  Шарлота наслідувала її приклад:
  - Заведи собі гарем!
  Герда посміхаючись, запропонувала:
  - А ось скажи Шарлота, щоб ти робила, якби стала султановою дружиною?
  Рудоволоса подруга із сумнівом помітила:
  - Це взагалі спірне щастя... Хоча дивлячись ще дружиною якогось султана. Якщо великої імперії Османа періоду розквіту, то ... Було б навіть дуже непогано ... Я б реформувала турецьку армію, вдосконалила зброю ... І напевно спочатку б звернула свій погляд на схід.
  Герда погодилася:
  - Правильно! Але ганьба для Туреччини, що вона навіть у період розквіту не змогла підкорити Іран. Ось це було цілком реально, тим більше що армія персів була відсталою. Ось цікаво, великий фюрер, яке ухвалить рішення, завоювати Туреччину, чи все-таки включити у свою коаліцію, кинувши османам кістку, зокрема й деяких не надто цінних земель Ірану?
  Шарлотта здивовано знизала плечима:
  - Не знаю! Взагалі-то останнім часом ходили чутки, що ми нападемо на СРСР... Кажуть, що Російські багатства та огрядні землі України, на дуже потрібні!
  Герда підхопила пальчиками босоніжки кружечко чаю і, досить спритно підняла її до підборіддя, вливаючи в себе коричневу рідину. При цьому дівчина примудрялася говорити:
  - В Україні дуже багаті, огрядні землі. Під мудрим німецьким керівництвом, і з нашою високою культурою землеробства, вони даватимуть рекордні врожаї. І тоді у нас хліб буде дешевше води. Та й самі українцям це буде на благо, адже радянська влада просто грабує їх, змушуючи голодувати!
  Шарлота кивнула:
  - Ми цих слов'ян навчимо нашій великій німецькій культурі! Просвітимо їх!
  Тут розмова перервалася грубими окриками, час відпочинку скінчився.
  Але після обіду дівчат знову побудували і змусили робити марш-кидок пустелею. Після їжі бігти було важко і дівчата навіть злегка стогнали, поки їх тіла не розігрілися. І так і помчали як тушканчики.
  А тим часом полковник СС Десс таємно надсилав нову шифрувальну записку англійцям. Ось здавалося навіщо Дессу зраджувати Третій Рейх ризикуючи потрапити до гестапо. Гроші є, пристойна платня, плюс військовий видобуток, чого ще треба... Але є люди, які мають природну властивість, потяг до зради. Зраджуючи вони просто ловлять кайф, і балдеють наче від трави. Ось і зараз Десс писав англійцям дані про перекидання нових військ, і появу додаткових літаків. А ще те, що знав про терміни прибуття німецьких військ. Звичайно йому теж іноді ставало соромно, що з його вини гинуть товариші, і страшно перед можливим викриттям... Але мабуть йому вже пізно відступати, крім якщо Третій Рейх програє, то... Останнім часом ходили затяті чутки про операцію, що готується на сході. Та й не лише чутки, до Польщі та Румунії перекидалися війська, особливо танки. Хоча престиж російської армії був не дуже високий, але саме удар царської Російської армії, зірвав бліцкриг в 1914 році. Крім того, радянські добровольці непогано билися в Іспанії, або удар танкового кулака в Маньчжурії. Імовірність того, що Вермахт там загрузне і не встигне до зими, була дуже велика. А того й Британія разом США встигнуть розгорнути сили. Втім, можливо, СРСР до зими не протримається, особливо якщо удар по ньому буде раптовим, і росіяни не встигнуть вжити заходів для відображення агресії. Та ще й Японія допоможе...
  Видавши секрети, Десс закурив, діставши з пачки американські цигарки. Хоча його таємний рахунок у швейцарському банку і надійшла кругленька сума, він і так не бідний. Зокрема один із шейхів приховав заначку із золотом та камінчиками. Арабський інформатор видав їм одного і слуг цього шейха, який міг знати, що його шеф сховав скарби. Що ж не заважало б розпитати полоненого докладніше, що та як, якщо він знає.
  І Десс попрямував до катівника, до нього незабаром приєднався араб-інформатор. Десс хитро підморгнув йому:
  - Що ж у нас з'явилася зачіпка?
  Каземат СС був обладнаний багато. Була навіть динамо-машина для тортур струмом. А ось і привели полоненого. Десс побачивши його, випустив свист розчарування: звичайний, арабський хлопчик, навряд чи старший за чотирнадцять. Смуглявий, худенький, але намагається дивитися прямо і не видати страху. Втім, цікаві хлопчаки, як правило, можуть знати дуже багато, підслухавши таємниці дорослих. Десс відчуваючи дефіцит часу скомандував:
  - На дибу арабського хлопця!
  З пацана жваво зірвали вже пошматований костюм слуги. І ось так голяка і піднялися на дибу. Браслети замкнулися на руках хлопчаки, і стали витягувати ззаду руки. Арабченок став нахилятися, його босі ніжки затиснули у колодки з вантажем. Хлопчик охнув, суглоби перевернулися в плечах, хлопець важко задихав. Десс грубо запитав:
  - Як звати тебе цуценя?
  Перекладач повторив арабською.
  - Алі! - тремтячим голосом видавив із себе хлопчик.
  Десс вже ласкаво промовив:
  - Розкажи, де твій господар сховала скарби. Скажеш, отримаєш високу нагороду, ми тебе шейхом зробимо. А ні будемо катувати доки ти не випустиш дух.
  Хлопчик забелькотів:
  - Я нічого не знаю!
  Десс криво посміхнувся:
  - Не вірю! Що хлопчик з такою хитрою пикою, та нічого не знав. Ну, що ж ти нам сам принесеш задоволення.
  Величезний есесовець зняв зі стіни шкіряну батіг, із вкрапленнями із зірочок. Спеціально присутній лікар у білому халаті та фартуху, підійшов до хлопчика і поклав йому долоню на праву частину грудей. Прослухав пульс і, посміхаючись, заявив:
  - У нього надзвичайно здорове серце. Здатний, багато витримати, але дуже терплячий. Твердим може бути горішком.
  Десс знущально посміхнувся:
  - Тим краще ... Хоча доведеться попрацювати.
  Кат СС і за сумісництвом зрадник завдав сильного удару по житловій спині араба-підлітка. Проступила кривава смуга, хлопчик важко задихав, обличчя скривилася, але він придушив стогін, що виривається. Десс вдарив ще, він гидко посміхався і м'яко скалився. Взагалі-то катування багатьом приносить задоволення... Може, це ще пов'язано з тваринним інстинктом бажанням показати свою перевагу, що ти понад людина, а жертва лайно. Ще Фрідріх Ніцше вважав, що надлюдина майбутнього "щасливого" світу відрізнятиметься значно більшою жорстокістю і по відношенню до інших і до себе. Десс у плані жорстокості до себе був не дуже жвавий, а ось до інших ...
  Удари слідували, за ударами, худа, але жилиста спина хлопця перетворилася на криваве місиво, потім батіг почала гуляти по ногах. На честь Алі він хоч під кінець і почав тихенько стогнати, але зумів стримати гучні крики. Десс зупинив порку і знущально запитав:
  - Подобається тобі німецька лазня?
  Побитий хлопчик простогнав:
  - Ні!
  Полковник СС найсолодшим тоном, запитав:
  - Якщо ти хочеш видати таємницю, роби це зараз. А то понівечимо, і ти вже не зможеш служити в СС.
  Алі знайшов у собі мужність відповісти:
  - Нічого я вам не скажу! Я присягнув ім'ям Аллаха!
  Десс по-лисьому посміхнувся:
  - Що ж продовжимо! Ти нам принесеш задоволення. Що б зараз застосувати?
  Лікар-садист запропонував:
  - Жарівню! Це катування хороше ще й тим, що його можна застосовувати у комбінаціях з іншими.
  Десс гидко хихикнув:
  - Звичайно ж, жаровню! Зараз би ласкаво підсмажимо п'ята.
  Полковник СС не погребував, і сам став мазати пальмовим, щоправда, вже встиглим протухнути маслом, огрубілі, але перед тортурами відмиті підручними катувальника від пилу підошви хлопчака. Лікар схвально кивнув:
  - Так ступні згорять не відразу, і ми можемо надовго розтягнути "райську насолоду"!
  Після чого двоє помічників-арабів винесли забезпечену автоматичним управлінням жаровню, розмістивши її приблизно в півметрі від босих ніг смаглявого, гарненького хлопчика. Після чого Десс особисто почав розпалювати вогник.
  Язички полум'я хижо побігли по вугільних брикетах. Хлопчик захрипів, став судорожно смикати головою.
  А на іншій ділянці фронту, свої бойові та агресивні події.
  Куйбишев був під ударом і фактично впав. Саратов був зруйнований і захоплений гітлерівцями. Так що стало ще більш стрімко. Німці вже явно перемагали ... Сталін психовав, але щось протиставити натиску гітлерівців не міг. Війна йшла не за радянським сценарієм. Фюрер агресивний та розумний на відміну від Гітлера. І це дуже круто та добре поставлена стратегія.
  Фріці намагалися наступати і в центрі і до того ж досить успішно.
  Сталеніда Павлівна з групою дівчат все ж таки вступила в нерівний бій. Сили й справді не ті... Але войовниці атакували транспорт фріців. Не настільки важко броньовані та більш вразливі.
  Босоногі, напівголі дівчата відкрили вогонь фашистами. Потрапивши під удар, транспортер спалахнув. Потім войовниці підбили й інший транспорт. Змусили його диміти і розколюватися. Третій бронетранспортер намагався піти. Але Наталка підбила його з трофейного гранатомета. Після цього невеликого мастодонта добили.
  Войовниці після цього почали підбирати трофеї. Оксана з посмішкою показала на обтісну гранату:
  - Німецький варіант!
  Вікторія, скелячи зубки, вигукнула:
  - А ви дивися негри!
  Справді, серед убитих були і чорношкірі, і індуси, і араби! Білих лише кілька людей. Войовниці забрали у вбитих зброю. А також обшукали кишені у пошуках грошей. Тут виявилися й німецькі марки у папірцях та металеві монети.
  Поки що марка залишалася найпотужнішою валютою на Землі. І навіть після підкорення Африки із золотим забезпеченням.
  Войовниці шльопавши босими, точеними ніжками, обібрали трупи. І обтяжилися зброєю.
  Після чого знову вирушили до лісу. Сталеніда запитала четвірку:
  - Ну як? Ви ходили?
  Вікторія вип'ятила груди і гордо відповіла:
  - Та пробіглися трошки, але так нічого особливого.
  Сталеніда запропонувала:
  - Може, знову розділимося і на схід?
  Наташа скромно запропонувала:
  - А якщо створити партизанський загін?
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Ні... Є наказ нам відходити за лінію фронту. До речі, що ви знаєте про перебіг боїв?
  Вероніка зітхнувши відповіла:
  - Поки що нічого... У нас немає ні радіо, ні...
  Сталеніда перебила, серйозно промовивши:
  - Війна буде довгою та суворою. Можливо, не всі її зможуть пережити. У цьому випадку нам слідує...
  У Вероніки вистачило сміливості, перебити:
  - Згадати про Бога?
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Я комуніст і атеїст ... І навіть народна мудрість каже: на Бога сподівайся і сам не схиб!
  Вікторія пискнула:
  - Ця дівчина потрапила під вплив релігійного дурману. А я так вважаю: що Бог це лише ілюзія, але це дуже шкідлива ілюзія, вона сковує розум!
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Поважай чужу віру Віка... А взагалі, звичайно ж, це віруючі повинні довести, що Бог є!
  Наташа сердито тупнула босою ніжкою і відповіла:
  - А що тут доводити! Якщо Бог припускає, що фашисти захопили майже весь світ, то який це Бог!
  Вікторія жорстко рикнула:
  - Ну, доведи існування Бога Віра. Окрім засмальцьованого аргументу: що все має мати першопричину!
  Вероніка напружила лобик, потерла босою, трохи забрудненою кров'ю підошвою об траву і видала:
  - Ну, пояснити, що не було життя, а воно розвинулося і навіть з'явилася людина?
  Сталеніда м'яко промовила:
  - Теорія еволюції ... Все йде від простого до складнішого, і досконалого. І це підтверджено існуванням геологічних шарів. - Молода жінка, провела носком босої ноги по траві і прочирікала. - Ось, наприклад, є різні геологічні періоди, і про це судять із скам'янілостей.
  Вероніка знизала плечима:
  - Я не фахівець з креоціанізму. І таких книг у СРСР не знайдеш. Але є за кордоном праці, де доводиться - наче наука не суперечить релігії. І підведено наукову базу під дослідження Біблії. Зокрема про біблійні пророцтва!
  Вікторія хихикнула і помітила:
  - Ці пророцтва заднім числом зроблено. Немає рукописів Біблії і Старого заповіту давнішого за десяте століття нашої ери. Тож немає можливості довести пророцтва!
  Наташа енергійно підтвердила:
  - Безперечно так...Ні Віра, ваша віра заснована насамперед на сліпій вірі і...
  Вікторія охоче підказала:
  - Страху, перед смертю! Те, чим спекулює будь-яка релігія!
  Вероніка знизала плечима і відповіла:
  - А що атеїсти не бояться смерті? І що вони мають на щось ще надія?
  Вікторія шльопнула босою по гілочці, зламала її і припустила:
  - Ну, наприклад, ми можемо повірити у воскресіння силою науки. А це теж погодьтеся здорово!
  Наташа закотила очі і мрійливо промовила:
  - Саме так! Уявіть комуністичне майбутнє. У ньому немає грошей, зате безліч безкоштовних товарів. У тому числі мотоциклів, на яких можна літати в космос. І будь-які продукти - тістечка, морозиво, ананаси, рябчики та інше вирощують синтетичним шляхом. Всюди роботи. Люди працюють лише дві години на день, і то лише віддаючи команди механізмам. І за день.
  Дівчата, розмовляючи, крокували, міряючи все босими ніжками. Вони такі навантажені різними автоматами та базуками. Ціла дюжина красунь.
  А Наталя все казала:
  - І найбагатша індустрія розваг. Тільки насолоди. Наприклад, телевізори кольорові, і одразу дивишся дюжину мультиків. І безліч атракціонів. Ігрові автомати, комп'ютерні ігри, різні роботи... І навіть стратегії. Як, наприклад, ти граєш за Сталіна і перемагаєш Гітлера. Нехай навіть у нього потенціал усього світу.
  Вікторія мрійливо продовжила, за Наташу:
  - І вдома такі гарні. Кожен має котедж із фонтаном та садом. А якщо людям мало місце на Землі, то заселяють Венеру, Місяць, Марс та інші планети. Зокрема, створені зорельоти з надсвітловими швидкостями, або навіть автобуси нуль-переходу. Це коли заходиш до автобуса, а тебе переносить у космічні простори, чи навіть інший світ. Так тебе зустрічають кентаври, чи казкові ельфи. - Дівчисько спіймала долонею бабку, піднесла до вуха, і слухаючи, продовжувала говорити. - А, наприклад, дива генної інженерії. Старості нема. Усі чоловіки виглядають не старшими за двадцять, як втім, і дівчата. Всі здорові та м'язові, з приємними, свіжими запахами. Дівчата завжди здорові, без місячних. Можливо, і дітей не доведеться виношувати, їх вирощуватимуть у кібер-утробах.
  Наталя це підтримала з усмішкою:
  - А дерева з'являться, на яких цукерки, морозиво, льодяники, торти - зростатимуть ніби фрукти. І їх можна буде, їсти без краплі жиру. І будуть усі щасливі, маючи нові машини, якими можна літати. І на інший континент, і на Марс, а то й у сусідню галактику!
  Сталеніда припустила:
  - І люди тоді будуть уже інші, з надздібностями. Це, певна річ, стане плюсом. А мертвих воскреснуть, і вони не згадають, що хтось колись вірив у біблійні казки!
  Вікторія розчавила босою ногою мухомор і гаркнула:
  - Так точно так! Справді, що обіцяє Біблія? Хоч будуємо під барабан, чи точніше під звуки органу? І навіть м'яса не буде!
  Вероніка розвела руками і помітила:
  - Яка у вас поінформованість. Адже у Священному писанні, про нагороду взагалі не йдеться точно. А строєм під барабан це домисли!
  Вікторія хихикнула і показала мову. Після відзначила:
  - Ага... А що там буде? Щось без гріха? А як щодо вільної волі, як без цього?!
  Вероніка відповіла тихо, злегка примружившись:
  - Вільна воля лишиться, а гріха не буде. - Дівчина потерла босою ніжкою по моху та продовжила. - Це стане можливим, бо люди зненавидять гріх. Не всі люди, а врятовані праведники. А значить, коли приберуть Сатану і дратівливі фактори - гріх втратить свою привабливість і знизить котирування.
  Вікторія свиснула, рушила босою, круглою п'ятою у стовбур берези. І ласкаво промовила:
  - А як можна ненавидіти гріх, якщо він приносить стільки задоволення. Ось, наприклад, із чоловіками, особливо молоденькими. Коли тебе лапають, коли лоскочуть, коли масажують п'ята. Адже це велике задоволення відчувати дотик м'язових тіл. А ви кажете - це гріх!
  Вероніка сердито рикнула:
  - А це аморально мати секс із різними чоловіками!
  Сталеніда сердито відзначила:
  - Якщо чесно говорити, то і я не пуританка, але... Все ж таки є моральний кодекс комуніста і його слід намагатися дотримуватися. І не лягати під кожного, хто поманить!
  Вікторія сміливо відповіла:
  - А я люблю бути активною. І мені подобається самій шукати і залучати чоловіків. Потім кохатися з ними, як хочеться тобі самій. Хіба це не привабливість. Ну чому ми маємо бути скромними, замість того, щоб кадрувати собі самців самі!
  Сталіна холодно помітила:
  - З твоєю зовнішністю це не важко! Але ж і вбивати, ти намір!
  Вікторія трохи спробувала відвести розмову убік:
  - Ви знаєте у будь-якому разі комуністичне майбутнє, вільних і мудрих людей, куди краще, ніж правління Бога, що припускає тріумф фашизму, або топить людство в потопі. - Вогняна диявола роздавила босими пальцями правої ноги поганку і продовжила. - Мені особисто не до вподоби жити в царстві тирана, який називає євреїв своїм народом, а решта як виходить - чужі?!
  Сталеніда серйозно відповіла:
  - Сперечатись про вищий розум можна довго, але ось у Біблії... Хіба логічно її вважати Божественним одкровенням?
  Вікторія впевнено відповіла:
  - Звичайно ж ні! Жорстокість Старого Завіту, нерозумний пацифізм Нового - припис привілеїв одному народу... Хіба не абсурд?
  Вероніка вдарила у досаді по пню босими пальчиками. Скривилася від болю і відповіла:
  - Так і Павло каже: Наше вчення для юдеїв спокуса, для варварів безумство! Гріховним розумом таке не збагнути!
  Вікторія хихикнула і доладно сказала:
  - Розумом Росію не зрозуміти,
  Аршином загальним не виміряти.
  Вона має особливу стать -
  У Росію можна лише вірити!
  Сталеніда зсунувши строго брови, помітила:
  - Причому тут Росія до Християнства. Мільйони, сотні мільйонів людей вірили у Бога. Серед них були й визначні уми. Такі, наприклад, як Ньютон, Парацельз, Кант, Пастер... І у них були свої причини щоб вірити. Ми ж, у свою чергу, проти ілюзій! - Молода жінка стукнула босою, міцною ногою по опалій гілці, зламала її і продовжила. - Ми прихильники наукового атеїзму та вважаємо, що кожна людина, коваль свого щастя! І що не треба вірити, що прийде добрий дядько Ісус і всіх збудує, вирішить усі наші проблеми! На цій планеті потрібне наукове управління та експансія до космосу! А не вдаватися всякого роду надіям на райські кущі, чи гареми!
  Вікторія хихикнула і рикнула:
  - А я б від чоловічого гарему не відмовилася б!
  Сталеніда суворо помітила:
  - Ну, ти руда та розбещена... Хто тебе виховував?
  Вікторія жартома відповіла:
  -Коли тато Карло, а коли взагалі ніхто!
  Сталеніда збила кулаком овода, і прошипіла:
  - Воно й видно... Якщо Бога немає, то це зовсім не означає, що слід бути вульгарною та розпусною!
  . РОЗДІЛ Љ9.
  Вікторія чесно відповіла:
  - Подобається! Розумієш, подобатися!
  Наташа, хихикнувши, помітила:
  - Комунізм проголосив рівноправність двох статей. А значить, і право жінці самій шукати собі мужика. Я, наприклад, вважаю, що, обравши хлопця, що сподобався, цілком нормально його кадрити! - Дівчина вдарила босою ногою по червивому грибу і продовжила. - І цілком нормально любити одразу кількох хлопців. Вони ж різні і кожен пестить тебе по-різному, що дуже приємно!
  Вероніка тихо прошепотіла:
  - У геєнні ви будете горіти за такі промови та справи!
  Сталеніда посміхнулася і помітила:
  - Мораль комунізму не менш строга, ніж християнська. І якщо ти так поводитимешся, то... Думаю не зустрінеш схвалення! Все у нас не... бордель!
  Вікторія серйозно помітила:
  - А до чого ханжество розводити? Це християнство накладало на жінок різні обмеження. У тому числі, такі як заборона, любити більш ніж одного чоловіка. - Руда дияволиця сердито вдарила босою ніжкою по шишці, підкинула її вище. І продовжила. - А комунізм проголосив, що Бога нема! А отже, вже все дозволено! І ми жінка можемо бути у пошуку кохання вільними птахами. Вибираючи тих чоловіків, що приносять значно більше задоволення. І це головне!
  Сталеніда погрозила вказівним пальцем рудої:
  - Не це для комсомолки головне! Взагалі найголовніше, це служіння Батьківщині та справі Леніна. А не пошук насолоди для тіла! Це вам треба розуміти!
  Вікторія скривджено відповіла:
  - Я і в бою звір та ліжка! Тож не треба до мене претензії вивалювати!
  Руда дияволиця прошипіла:
  - Я дівчина супер!
  Вероніка несміливо вставила:
  - Мораль комунізму та християнства єдина: хто не працює, той і не є!
  Вікторія показала знання Біблії:
  - А Ісус говорив: не дбайте про хліб насущний... Будьте як пташки лісові.
  Сталеніда агресивно помітила:
  -Комунізм народився багато в чому на запереченні християнських цінностей. А окремі паралелі цілком можливі. Ось і в нацистів теж червоний, як у нас прапор!
  Вікторія босою ніжкою роздавила мухомор, потерла голу, круглу п'яту об мох і доповнила:
  - У Третьому Рейху великі податки на приватний капітал, та високий відсоток державної власності. У них є частково соціалізм, але привілеї для німців! - Дівчина відкусила листок від берези, і хихикнув, додала. - А взагалі з приводу релігії маю веселу пісеньку. Бажаєте, виконаю?
  Сталініда охоче кивнула світлою головкою, босою, витонченою ніжкою збила гнилу гілку, і прочирикала:
  - Заспівай квітку, не соромся!
  І Вікторія захоплено заспівала;
  А що Господь мав на увазі,
  Він, мешкаючи в страшній далечіні.
  Коли наказ віддав на працю,
  Щоб ми уві сні не перебували.
  
  Хоч пишний царський убір,
  Але людини немає скуповіше.
  Стріляє злидні впритул -
  Наш світ страждань епопея!
  
  І не винний у тому Адам -
  Простий радянський, російський хлопець.
  Ходив голий, не ховаючи сором,
  Як за царизму пролетарій!
  
  Їжи йому дав Бог - ліміт,
  Підніжний корм не знаючи вилок.
  А хочеш більше будеш битий!
  І пити долонею без пляшок.
  
  Адам терпів таку долю,
  У якомусь жахливому, нудно раї!
  Але змій на крилах прилетів,
  Він зрозумів: людина страждає...
  
  Є спосіб вийти з хащ,
  Збудувати місто, дати потомство!
  Щоб не тинятися по гаю термін,
  Потрібно часом і віроломство!
  
  Я ключ чарівний з раю спер,
  Щоб Едем рутин залишити.
  Там діву знайдеш мрії,
  Хоч можеш у пекло згинути!
  
  Так ризик звичайно хлопчик є,
  Планета ця не подарунок.
  Але ти дізнаєшся совість, честь,
  І знайдете, свою знай пару!
  
  Адам цей ключик отримав
  Відчинив браму і вийшов з раю.
  Витратив багато грішник сил,
  По каменях гір великих ступаючи.
  
  Ось бачить знову ворота
  І знову крилатий змій з'явився.
  Сказав: я добрий сатана
  Засув тут сам собою відкрився ...
  
  Адам увійшов і бачить він
  Таке розписне диво.
  Гола діва за пагорбом,
  Трет з порцеляни злато блюдо.
  
  Але як хороша,
  Адам-хлопчик не стримався!
  І поцілунок у її вуста,
  Посолодший за мед виявився!
  
  
  Вона відповіла йому
  Тіла в екстазі бурхливому злилися.
  Ні, не кляніть сатану -
  У гріху хлопці з'явилися!
  
  Бог вигнав їх із раю, але...
  Планета стала їм житлом.
  Хоч сонце в людей одне,
  Зате потомства стали тисячі!
  
  Так було дуже важко -
  Потопи, посухи та зими.
  Але розум сильне весло,
  Стала людина творінням сильним!
  
  Як ангел може він літати,
  Як демон гір рельєф зруйнувати!
  Створити дорогу там, де гать -
  Досягти будь-якої точки суші.
  
  А треба космосу простір -
  Ми також підкорити зуміємо.
  Так ось наш гріх не вирок,
  Ні, не неси поп ахінею!
  
  Не будь гріха - прогресу немає,
  Рух думки породжують!
  На проповідь одна відповідь:
  Не треба нам чужого раю!
  Дівчата дружно заплескали. Потрібно зазначити, що голосок у Вікторії сильний, повнозвучний, дуже приємний. І войовниці були захоплені цією поемою непідробно.
  Сталеніда з посмішкою запропонувала:
  - Коли буде час, ти виконаєш цю пісню на стадіоні!
  Вікторія відповідно кивнула, і запропонувала:
  - А заразом і премію затвердимо!
  Руда дівчина хихикнула і хотіла було пройтися на руках. Але їй надто вже багато навішано зброї.
  Дівчата йшли вже досить довго та втомилися. Присіли пообідати. Розкрили трофейні консерви та тушонку. Енергійно заробили щелепами. Войовниці всі молоді, здорові, м'язові.
  Наташа помітила з усмішкою:
  - Серед убитих нами майже всі іноземці. Німці кидають проти нас іноземну рать!
  Вікторія не до місця проспіла:
  - І зліва наша рать, і справа наша рать... Добре з перепою нам воювати!
  Сталеніда суворо подивилася на руду і відзначила:
  - Грайлива ти дівко ... Треба тебе одружити!
  Вікторія заперечливо хитнула головою:
  - А навіщо чоловік? Краще мати дюжину коханців!
  Наталя розсміялася і відзначила:
  - З одним чоловіком довго спілкуватися нецікаво - набридає! Краще, коли в тебе різні хлопчики!
  Оксана запропонувала:
  - Може, наступного разу візьмемо німця в полон... І гарненько над ним знущаємось!
  Сталеніда хихикнула і помітила:
  - Ну ви дівчата винахідливі ... А язика нам захопити б не завадило б!
  Наташа, люто вискалившись, видала:
  - Чоловіки, мужики ... Дуже, дуже ви погані наші мужики! Чоловіки! Чоловіки! Будуть дівками побиті наші мужики!
  Дівчата розреготалися... Випили трохи з фляг розведеного спирту. Пара красунь навіть захропла.
  Але Сталеніда рикнула:
  - Підйом! Хто спить того вб'ємо!
  Дівчата підскакували і виструнчилися в струнки. Вони брязкали зброєю, і виблискували зубками. Чудова красуня. І підморгують своїми сапфіровими очима. Хочеться їм хоч трохи, та покуролісити. Сісти на коня.
  А так знову маршируй і тупай своїми босими ніжками. Хоча дівчата і виглядають дуже привабливими. Вони стільки краси. І мускулисті, міцні тіла дівчат.
  Наташа, крокуючи, помітила:
  - Поки що ми не вирішимо проблему гітлерівських танків, нам проти фюрерських солдатів робити нічого!
  Вікторія уточнила:
  - Ти хотіла сказати не солдатів, а машин! І взагалі, проти брухту немає прийому, якщо немає іншого брухту!
  І руда чортівка довбанула босою ніжкою по давно згнілому пню. Підняла хмару мотлоху, і пилу.
  Вероніка смиренно проворкувала:
  - На все воля Божа!
  Сталеніда сердито вимовила, стукнувши голою п'ятою об камінь.
  - Ні! На все буде наша більшовицька воля!
  І її очі буквально заіскрили, від гніву!
  Вікторія жорстко помітила:
  - Гітлерівці без зайвих церемоній знищують євреїв. А чому Бог за свій народ не заступився?
  Вероніка відповіла мляво:
  - Гріхи...
  Вікторія заспівала, тупаючи босими ніжками:
  - Ох гріхи, гріхи... Не гріши коза! Чи не гріши коза! Битиме лоза! Битиме лоза білогриву!
  І руда красуня впіймала метелика босими пальцями, і підняла ногу, показавши подругам.
  - Ось які дива бувають у наших лісах!
  Вероніка дотепно відповіла з усмішкою:
  - Ось бачиш яка краса... А ти кажеш, що це не Боже творіння!
  Вікторія гаркнула:
  -Релігія це опіум для народу! А метелик гарний, щоб краще маскуватися під квіти!
  Сталеніда сердито помітила:
  - Може, вистачить про релігію? Краще нехай Віра розповість, як вона поводитиметься, якщо її відправити в розвідку?
  Вероніка знизала плечима і відповіла:
  - Я поводитимусь скромно!
  Наташа хотіла щось сказати, але над дівчина зашуміла. Промчали реактивні штурмовики. Багато сталевих і дуже хижих на вигляд стерв'ятників. Вони гули і пускали струмені пари. Гармат багато, і дуже агресивно німці куляють.
  Сталеніда наказала:
  - Маскуватись!
  Воїнці Герді, що заснула прямо в танку снилося, те, що було, у такому здавалося далекому сорок першому році...
  Полковник СС Десс глумливо промовив:
  - Ну що хлопчисько... Хочеш полегшити свою долю, розкажи нам, де заховані скарби шейха. Ми в боргу не залишимося, знатним шейхом сам станеш.
  Алі судомно сіпався. На голих п'ятах багато нервових закінчень, а вогонь - це жорстокий біль. У повітрі все сильніше і сильніше відчути запах паленого. Хлопчик все дужче хрипів, по його щоках стікав піт і сльози.
  - Я не знаю... Не знаю...
  Десс клацнув пальцями в повітрі:
  - Не бреши, я брехню наскрізь бачу! Тим більше що ти сам сказав, що не скажеш. Ми тебе закатуємо до смерті та...
  Алі втягував і витягував свій худий, але з досить рельєфним пресом живіт. Він намагався стримати крики, що не показати, що йому боляче, але зрадницьке тіло не хотіло терпіти. Сльози з очей текли мимоволі, і арабському хлопчику було соромно, що він плаче, як дівчинка. Але, на жаль, зупинити сльози і стогнання не в його силах, хоча з судомно прокушеної губи стікає струмок крові. Десс тим часом щоб посилити болючі відчуття; узяв із розпеченими кінцями щипці і взявся за худе ребро хлопчака. Обережно стиснув своїми сильними лапами, і почав викручувати. Алі застогнав значно голосніше, біль був нестерпний, з горла виривалося:
  - Не треба! Будь-ласка не треба!
  Десс якось криво, по-азіатськи посміхнувся і спитав:
  - Скажеш? Тепер скажеш.
  Хлопчики похитала головою, і простогнав, плюнув кров'ю:
  - Ні! Не скажу!
  Десс раптом знову заговорив лагідно і вкрадливо:
  - Ну, навіщо тобі такому молодому вмирати? Заради чого? Подивися, яке прекрасне життя, як приємно дихати свіжим повітрям і любити дівчат. А твій спотворений труп валятиметься на смітнику і кістки розтягнуть шакали.
  - Зате душа потрапить до Джилги! - видавив із себе Алі.
  Полковник хижо посміхнувся.
  - Ні! Ми твій труп загорнемо в свинячі шкури і, на тебе, як оскверненного, чекатиме пекельна пекла!
  Тут хлопчики по-справжньому розплакався:
  - Не треба! Будь-ласка не треба!
  Десс жахливо гаркнув:
  - Говори...
  Алі зі стогоном відповів:
  - Це так просто не поясниш. Я мушу вам сам показати, це місце.
  Полковник поморщив свій широкий, але аж ніяк невисокий лоб. Можливо, хлопчик хоче лише виграти час і спробувати втекти. В цьому випадку їх тільки відверне від інших, нехай навіть не таких прибуткових справ. Але з іншого боку... Десс проревів:
  - Добре! Зніміть його з диби, але ногу скуйте ланцюгом, а також колодку на шию, щоб не втік! Перевіримо цього цуценя на вошивість!
  Коли хлопця звільнили від диби, він знову застогнав. Невпевнено став на ноги, і охнув, шкіра ступні виявилася спаленою. Проте Алі постарався триматися прямо, і навіть видавив усмішку мученика. Полковник раптом мимоволі відчув до юного араба повагу: тримається, хоче показати, що він чоловік. Що ж може після того, як скарби виявляться у нього в руках завербувати хлопця? Адже йому все одно не буде шлях назад до своїх. Родичі шия не вибачать слугі виданих скарбів, а захистити пацана від помсти, зможе лише майже всемогутнє СС.
  Незважаючи на явну нездатність бранця бігти, до босої, наполовину спаленої ноги хлопчаки прикували ланцюг із ядром, а ще голову та руки закріпили у колодці. Після чого, полковник, вирішивши взяти з собою лише пару есесовців-відморозків, втім, чудово володіють зброєю, і арабів-носіїв, на той випадок якщо скарбів буде багато. Потім їх, звичайно ж, позбудуться, але поки що пообіцяють золоті гори...
  Ну, а дівчата тим часом завершили на момент, коли зовсім стемніло черговий, свій марш кидок. Шарлота підбадьорила Герду:
  - У навчання важко легко в бою!
  Герда парирувала:
  - У вченні важко жити - у бою легко вмирати!
  Закінчивши пробіжку в кінець, виснажені дівчата ще трохи підтискалися, потім помилися і лягли спати. Що ж, скільки можна себе викручувати до свавілля! Герді, снилася дуже драматична композиція.
  Спочатку дівчина побачила супротивника, у своїй мрії вона ніби відразу оглядала величезний простір.
  Армія виступила із міста. Війська вишикувалися прямокутником, який у міру руху все більше скидався на щура. Як зазвичай буває у таких тварин найогидніша морда! Попереду мелозаври, і п'ятірка тиранозаврів, за ними кавалерія, верблюди, з броньованими лицарями, кіннота з легшими бійцями.
  Далі піхота, легка, у шкіряних панцирях, метачі дротиків, і важка у бронзових обладунках. Були також на найчисленніші лучники. Луки різні, маленькі чорні і великі пофарбовані в жовтий колір. Частина воїнів озброєна списами та побудувала подобу фаланги. У цілому нині досить велика за мірками середньовіччя армія. Динозаври гарчать і вселяють страх. У русі це нагадує сіль, невблаганний, може лише настільки стрімкий. Гудять труби, б'ють барабани. Ззаду коні та воли тягнуть катапульти та балісти. Останні, щоправда, не дуже пристосовані до польової битви. За міською стіною дим піднімається в небо, працюють кузні, кують кайдани для невільників. У самому хвості війська кати в чорних мантіях, готові зазнати жорстоких тортур заколотників. Вже розжарили щипці, нагріли свердла.
  А що попереду перед ними: напівголі як потрапило озброєні раби, серед яких безліч худорлявих підлітків, з гострими лопатками та чорними п'ятами, збитими об каміння. Ну що за армія курям на сміх. Герда сама напівгола і босоніж, але анітрохи не бентежиться:
  - Смерть відносне поняття за часом, життя абсолютне за значенням!
  Але як не дивно підлітки та інші раби, зустрівши велику армію, не стали розбігатися. Навпаки, в динозаврів полетіли дротики та каміння. Насамперед намагалися вибити вершників, що сиділи на монстрах.
  А ось ще напарниця Шарлота, судячи з алмазної коні знатна особа. Адже вона бачила як наближаються війська, більш численні ніж розумна войовниця чекала, але не відчувала панічних почуттів.
  - А вони самовпевнені! Розраховують, що нас мучитимуть. Що ти на це скажеш Соколиний Дзьоб.
  - Сюрприз готовий! Які не примітивні динозаври, але їх більше двох сотень, кинувшись тікати, знімуть всю армію! - посміхнувся розмальований як індіанець, з червоним і жовтим пір'ям юнак.
  Герцог Де Елерон у супроводі кількох полковників, весь у золоті та коштовностях, скакав у середині кавалерії:
  - Ну, ось ще трохи і противник буде зім'ятий, що було те неминуче. Ось королева, її зґвалтує сто воїнів, а потім, якщо буде жива, я з нею таке зроблю!
  Ну, тут фантазія відмовила гордовитому герцогу. Що він робитиме з королевою, хотілося жорсткіше, так що б нащадки і через століття здригалися, а ідей не вистачало.
  Динозаври вже домчалися до рабів, що швидко втікали. Вистачали найменш спритних. Пара надто сміливих хлопчаків схопилася на них, піднялася на пащу, засунула спис у зуби. Але, не втримавшись на панцирі, злетіли і були жорстоко розтоптані.
  Соколиний дзьоб дзвінко свиснув, а потім зрозумівши що не зрозуміли, оглушливо прорепетував:
  - Все тепер настав час!
  Почувся шум і на динозаврів полетіли бульки. Вони були дуже великі, барвисті, дзеркальні, але, потрапляючи в морди динозаврів спалахували пекучим полум'ям.
  Пристосування придумане Соколиним дзьобом та Білосніжкою-термінатором було дуже просте. Звичайні тільки великі пускачі мильних бульбашок, на кшталт тих якими бавляться діти. Тільки замість мильного розчину проста, але ефективна вибухова суміш. Самі кулі надував легкий вітерець, який відтворили за допомогою заклинання. На відміну від штучного урагану, він не вимагав надто великих витрат енергії. Так що дитяча зброя виявилася дуже ефективною проти монстрів, що неслися попереду. Виглядало ефектно, райдуги, що переливаються всіма кольорами, бульбашки потрапляють в вискалені морди. Вплив немовби від напалмової бомби, головне те, що газ, що знаходиться всередині, дратує носоглотку тварин, викликаючи панічне почуття страху. Та й полум'я по-особливому пекуче, висмикуючи тваринну душу. Охоплені вогнем монстри звернулися в повальну втечу. Так усе це було жахливим і незвичайним.
  Шарлота протрубила в горн, посилений резонансними платинами:
  - Наказ настання!
  кавалерія повстанців, що стала вже досить численною, кинулася переслідувати здригнулу армію. У бій також вступили лучники. Здавалося, стискаються невблаганні кліщі, готуючись розчавити з хрускотом подобу щура зітканого з солдатських рядів.
  Попереду, як завжди, звично розсікаючи повітря, мчала Шарлота. Вона начепила на себе тонку, але дуже міцну кольчугу гномів роботи. Втім, обриси її спокусливого тіла, нітрохи не ховалися, навпаки була видна кожна рисочка: від грудей, до стегон. Корона при цьому виблискувала набагато яскравіше, ніж на це здатні справжні алмази.
  - Сарин на кичку! - крикнула дівчина, наслідуючи Стінько Разіну. Їй згадався один роман із розряду бульварної, майже забороненої у Третьому Рейху фантастики, де легендарний отаман бився з армадою зорельотів. Це була сила і водночас лицарство. Та й сюжет дуже цікавий, в якому не обійшлося без принцес, і пекельного демона Скелентора, який полонив головне джерело світової енергії.
  Тут уже Герда подумала, а як би вона сама повелася на місці вождя повстанців. Особливо опинившись у полоні та під тортурами. Зберегла б у цьому випадку мужність, честь, не здригнулася в руках катів. Адже отаман відпускав єхидні жарти на дибі, демонструючи волю, що не згинається, і козацьке почуття гумору.
  - Я вірю, що не здригнуся! - сказала сама собі дівчина.
  Динозаври обрушилися на власну кавалерію. Вони розривали на частини, топтали, перекидали верблюдів, коней та інших бійців. Паніка охопила кавалерію, перекидаючись на піхоту. Уявіть, що являє собою шалений динозавр. Туша вагою кілька слонів, метровими зубами, і кігтистими лапами кромсає всіх підряд. Армія майже відразу перетворилася на переляканий натовп, який рвуть на частини раби і солдати, що перейшли на бік законної королеви.
  Шарлота особисто керувала рубкою та переслідуванням. Кілька вершників налетіли на неї і були одразу прикінчені. Герцог Елерон з добірним загоном гвардійців спробував зупинити бурхливий потік. На нього і впала Шарлота. Водночас, обертаючи обома мечами, войовниця безупинно рубала гвардійців, не залишаючи шансів.
  Перевантажений латами гоблін на верблюді спробував чинити опір.
  Шарлота хижо скалячись, помітила:
  - І ти думаєш, що зріст поб'є майстерність?
  - Слон топче мурахи! - прогарчав волохатий велетень.
  - І пасує перед мишею! У великих людей великі та промахи! - Після кількох стрімких ударів, дівчина знайшла щілину у забралі та вразила супротивника.
  - Недовго музика грала! Я вразила крізь забрало! А зло слугу в своє пекло забрало! - Войовниця показала мову.
  Жарт сподобався Шарлоті, особливо рима та каламбур. А раз так і рубка пішла веселіше. Білосніжка-термінатор скидала з повітря горщики із запалювальною сумішшю підсилюючи паніку.
  - Чи то ще буде! Ой ой ой! - сказала фея-войовниця.
  Шарлота прорвалася до герцога Елерона. Того оточувала охорона: чотири гобліни на восьминогих верблюдах, здатних відносно легко нести масу монстрів.
  Герцог віддавав розпорядження генералу Чичиху.
  - Постарайся зібрати кулак частину не найцінніших військ, щоб затримати бунтівників, а сам відходь швидше до воріт.
  - Значить, нам доведеться замкнутися у місті? - з явною досадою запитав генерал.
  - Скоріше за все так! Не твоя справа! - огризнувся герцог.
  - Шкода було перед ким! Якісь обірванці нас тіснять! - Генерал випустив з-за рота струмок помаранчевого полум'я.
  - На жаль, це ще що таке! - раптом злякано в'янув герцог.
  Шарлота в дикому стрибку зрубала гобліна та ще двох солдатів. На неї кинулися три громили.
  Елерон закричав:
  - Убийте суку!
  Стріла, випущена Гердою (вона також відчайдушно билася і намагалася не відставати від подруги), звалила одне з нападників. Іншого монстра закінчила Світлана.
  - Вибач красень, я була першою, тому що людина.
  Уцілілий гоблін просипів:
  - Люди - це паразити! Будуть гоблінами биті!
  Дівчина у відповідь врізала ногою під коліно, і всадив головою в озвірілу фізіономію.
  - як на рахунок зламаного носа.
  Від страшного удару красуні голова чудовиська хитнулася, і монстр звалився з верблюда. Шарлота вміла бити, тож її удари паралізували великих тварин розмірами зі слонів. Для цього потрібно вибирати потрібну точку і бити код гострим кутом, коли хрящі носа входять лобову частку мозку.
  - Я вам вбиваю правду в голови! - крикнула дівчина.
  Герцог Елерон спробував вистрілити в дівчину з отруєного кинджалу з пружиною.
  Шарлота вловила політ леза та збила мечем. Метал, зіткнувшись із металом, відлетів. Дівчина зістрибнула з сідла, перелетіла і обрушила меч на шолом.
  - Ось отримай капіталіст!
  Від струсу шолом розлетівся, разом із головою. Те, що залишилося від князя, злетіло з коня. Шарлота висунула язичок, він був довгим рожевим і показала його всім.
  - Те, що ви так мучите, можливо, отримаєте.
  Загибель князя надломила бойовий дух армії. Солдати або бігли, або юрбами здавалися в полон. Потрясіння було надто велике. Лише найманці та знати намагалися організувати подібність опору. Але такі осередки швидко гасли.
  . РОЗДІЛ Љ 10.
  Шарлота підбадьорювала війська, навіть майже беззбройні підлітки, сміливо кидалися і їх, мабуть, навіть доводилося стримувати. Дівчина звалила кілька десятків бійців, але далі вбивати не було кого.
  Закрити ворота не встигли, крім того, частина городян збунтувалася, почалося звалище.
  Барон де Козерог, дізнавшись про бунт у місті, підняте рабами, зажадав:
  - Усіх невільників страчувати, запровадити масові розстріли.
  Білосніжка-термінатор, втім, виявилася спритнішою, розігнавши вогняним струменем варту, встановила штандарт королеви прямо на вежі.
  - А що ви хотіли, щоб ми ліберальничали? А може, навіть здалися.
  Повсталі городяни, безліч невільників проривалися до палацу губернатора. У ворота увірвалася Шарлота, вона била і трощила всіх поспіль.
  Герда отримували пару подряпин, але тільки розлютилася від цього, ось його меч, звалив троля-капрала, потім вона швидко видерлася нагору.
  Войовниця, стрибнувши ногою, всадила в груди гобліна, той полетів зі стіни, натрапивши на вкопані у бруківки списи.
  - Цікаво, який ти на смак товстий!
  Її мечі знову знайшли багату їжу, зіткнувшись із гвардійцями. Але більшість гарнізону не чинила опору. Лише палац з добірними частинами, переважно найманими воїнами виявився горішком твердіше. Сам Соколиний кіготь атакував прикриття. Шарлота тим часом буквально злетіла вище, зустрівшись з Козерогом віч-на-віч. Навколо барона залишилося лише десяток людей, справа для войовниці двох-трьох секунд. Потім він зіткнулася з вельможею.
  Бою, власне, не було, войовниця торкнулася пальцем плеча барона і паралізувала його.
  - Можеш розраховувати на милосердя королеви. Втім, народний суд жалю не знає!
  На неї стрибнув тип, скидається на фавна.
  - Що тварину хочеш отримати по мізках? - звалилася войовниця.
  Хоча він рухався швидше звичайної людини, Шарлота парирувала випад, і ударом у відповідь знесла потворну голову:
  - І тут фавн. Весь всесвіт повний цих тварин. Або може бути інший різновид гобліну.
  Войовниця рушила до палацу, але не встигла, повстанці та городяни розправилися з гарнізоном раніше, ніж прибула ця діва.
  Герда встигла прикінчити ще лише двох покидьків. Круталася навколо своєї осі, філософськи вимовивши:
  - Не можна перемогти всіх, не перемігши себе - не можна перемогти себе, не повчившись у всіх!
  Губернатора встигли заколоти, перш ніж войовниця втрутилася. Втім, це позбавляло морок суду, а сановник, схоже, був неабиякою сволотою, якщо над ним розправилися самі городяни. Жирне тіло порубали в капусту, не залишивши цілої кінцівки.
  Дівчина пожурила надто завзятих бунтарів.
  - Запам'ятайте, головне це вміння жити за справедливими законами. Настав час наводити народний порядок.
  У місті швидко прибирали трупи, їх було небагато й мали вулиці, підстригали дерева. Обиралися місцеві органи влади, включаючи колишніх рабів. Втім, невільники становили більшість населення, в них записували всіх підряд, насамперед із бідноти.
  Ленастала перша привела народ до присяги. Юна королева стала темнішою, блідість від ув'язнення зникла, плечі і стегна розширилися, чисто вимите волосся виблискувало перловою білизною. Вона була дуже гарна і жіночна, не позбавлена при цьому доброї сили. Жерці із завзяттям приводили народ до присяги. Але було видно, що служителі чорного культу незадоволені: дуже праведна королева, заборонила людські жертви, знизила церковний податок. Ось і зараз на колі стирчать люди, особливо часто приносять у жертву невинних немовлят, насамперед хлопчиків. Чоловік і в пеклі має бути попереду.
  З нагоди присяги чорних жрець запропонував:
  - Давайте приріжемо дюжину хлопчиків, і шість дівчаток!
  Ленастала грубо кинула:
  - Ні краще за тебе! На багаття садиста!
  Жерця підхопили і понесли до наперед пов'язаних дров і сучків. Герда тим часом витерла свій клинок і встала поряд із Шарлотою, з подивом запитавши:
  - Дивно, а до чого почалося це повстання.
  Їй напарниця з усмішкою відповіла:
  - Щоб повернути законний престол королеві. Лена стала законна спадкоємиця, а на троні сидить узурпатор.
  Герда все ж таки сумнівалася:
  - Одна не часто буває, щоб законні спадкоємці престолу зверталися за допомогою до черні.
  Шарлота цілком логічно промовила:
  - Дружба з чернью не принижує, якщо веде до вершин влади! Ну, а в даному випадку це може бути останній шанс королеви.
  Герда вістрям меча, почухала собі босу, дівочу п'яту. Шарлота була в прикрашених перлами сандалях. Вона раптом упіймала за руку пустотливого хлопця. Пацан схоже хотів витягти з-за пояса войовниці гаманець. Сильна Шарлота підняла хлопця на витягнуту руку. Втім, дитині було на вигляд років десять, нітрохи не більше і він розплакався:
  - Ой, тітоньки не треба! Я більше так...
  Герда жорстко перебила:
  - Сама знаю - не буду! Досить, втім, злодюжку таки треба покарати, інакше він звикне до безвідповідальності! Що ти рекомендуєш Шарлота?
  Войовниця скривила пику:
  - Думаю, порки буде достатньо! Не калічити дитину відрубуванням руки.
  Герда погодилася:
  - Ось так здамо варті і, хай його випоре!
  Маленький шибеник раптом став слізно проситися:
  - Не треба, краще візьми мене до себе зброєносцем.
  Шарлота зневажливо пирхнула:
  - Злодюжку в зброєносці... Що я дурна! Та малий ти ще, щоб мій арсенал тягати, просто звалишся. Так що...- Дівчина гукнула. - Їй стража, треба покарати злодюжку...
  Герда раптом захихотіла:
  - Так варти немає, вона розбіглася... Доведеться пацана нам вести до королеви, щоб вона розсудила!
  Шарлота заперечливо замотала головою:
  - Не треба відволікати королеву на таку дрібницю, як спроба банальної крадіжки. Крім того, Ленастала дуже добра, вона напевно накаже його відпустити. Отже, краще буде, якщо ми його покараємо на місці. Думаю просто відстібати його прутиком по п'ятах.
  Герда тут не погодилася:
  - Ні! Йому в цьому випадку важко ходити, та ще й якщо розіб'ємо до крові, підхопить зараження. Краще простіше, як звичайно, порють неслухняних дітей!
  Шарлота почухавши потилицю, кивнула:
  - Нехай буде так!
  Під час порки хлопчик почав кричати, і Герда заткнула йому рота, щоб не було чути. Але все одно зібрався натовп цікавих. Вони підказували як пороти злодюжку. Після нього дали стусана в побитий зад, відпустивши на всі чотири боки. Після чого дівчата пішли до найближчої таверни. Але тут же зіткнулися з проблемою, вона виявилася переповненою, через те, що багато повсталих вже встигли обзавестися грошима і поспішали зі спустити.
  Герда помітила:
  - Широкі глотки, характерні для вузького кругозору!
  Шарлотта додала:
  - У кого на першому місці наповнення живота, на останньому очищення совісті!
  Дівчата повернули та вирішили просто пройтися вулицею. Тут із провулка вискочило троє гоблінів із кийками та один носатий троль із гачкуватим мечем. Шарлота спритно ухилившись від помаху дуб'я, всадила мечем під дих волохатою, огидно смердючої тварі. Та навіть не сповільнила руху, збивши воїнку з ніг. Герда спритним помахом, зрубала і кийок і голову:
  - Попався, який кусався!
  Шарлота насилу висмикнувши меч, гаркнула:
  - Точніше сказати! Втративши голову, не придбаєш нічого крім головного болю!
  Після чого войовниця рубала тварюка, по корпусу, майже перетнувши навпіл. А Герда хотіла вкласти третього гобліна, але тут з нею шкрябати клинок троль. Начебто він не дуже великий, приблизно, як середня людина, хіба що щільніше, але швидкий, як ... чорт.
  Герда навіть вимовила фразою із сентиментального роману:
  - Жвавий і швидкий, станеш міністром!
  Троль їдко відповів:
  - З честю та шпагою, станеш бродягою! А ти ж і стрибаєш босонога дівчина, як зайчик і скінчиш у капкані.
  Герда знову випалила:
  - Якщо не зможеш позбутися заячого серця, витимеш по вовчому, від собачого життя!
  Гоблін спробував скористатися тим, що войовниця насилу відбивала випади троля, і спробував підійти збоку. Але Шарлота була напоготові. Швидка як самка гепарда, вона буквально іскрімсала неприємну, смердючу тварюку. Після чого войовниця підморгнула Герді:
  - Ось тепер усе по-чесному!
  Троль хихикнув, висловившись:
  - Чому благородство так рідко зустрічається у людей, бо вони не мають підлості - рятувального кола у вирі еволюції!
  Герда спритно парирувала:
  - Підлість хоч і рятувальний круг у боротьбі за виживання, але погризений хробаками породженої нею недовіри!
  Троль у відповідь атакував ще зліше:
  - Красномовство зазвичай розквітає коли, коли в'яне можливість фізичного захисту!
  Герда у відповідь спробувала сама підловити супротивника на зустрічному русі, але породження пітьми атакувало дуже різноманітно. Крім того навіть складалося враження, що воно навмисне грає з дівчиськом, навіть кілька разів знущально подряпнувши войовницю по носі. Дівчина розлютилася, і одразу жорстоко отримала укол у груди в результаті, чого полилася кровушка. Герда спробувала перестрибнути троля, але той трохи розсік їй смагляву від засмаги шкіру на животі. А на спробу вдарити ногою в пах, боляче саданув мечем по босих пальчиках.
  - Якщо хочеш жити займися зі мною коханням! - пробурчав уродець. - У тебе все одно немає шансів!
  Герда огризнулася:
  - Немає шансів! А ось це ми зараз подивимося!
  Чудова босонога воївка-блондинка голосно заспівала:
  Сказав кат: днів не бачити щасливих,
  Ти будеш усім гнаний і чужий!
  Але армія бійців волелюбних,
  Розправиться з численною ордою!
  
  Фантом образ смерті: вічний супутник-мандрівник,
  Але теж нам не потрібен сон-спокій!
  Хто в ліні той скрізь вигнанець,
  Як нелегко мати мрію!
  
  А що мрія - ефір-любов,
  Шлях до неї часом буває хибним!
  Поль важко, то бридко не лишайся,
  Часом жорстокий прорахунок необережний!
  
  Тоді й роки схлинуть у мить молоді,
  І відшумить битву наче бенкет!
  Ось вітер крутить кругові вихри,
  Як злива пристрасно, люто полила!
  
  Вір, будуть ріллі колоситися,
  Хліби златі виростуть, спалять!
  Ну, а з ікон святих мерехтливі обличчя,
  Віддарять благодаттю, за цю працю!
  
  Але ніби вихор - Сірко з пустелі,
  Надійшла на Землю страшна війна!
  Біжать хлопці ніжками босими,
  Хоча вже випав сніг - панує зима!
  
  Вдома вороги на руїни перетворили,
  А хтось горе - втратив дітей!
  Повеселі на шию людей гирі,
  Палить танець безсердечних катів!
  
  Народу скорбота не висловити, так туго,
  Ні даху, ні їжі, ні теплих лож!
  Свистить як кобра, зла в полі завірюха,
  Де, правда, благородство - до біса брехня!
  
  Прийде день світлий - славна година перемоги,
  Орел Вітчизни вище скель злетить!
  Нехай будуть подвиги солдатів оспівані,
  У нас є гострий меч та міцний щит!
  На останньому складі войовниці, потворний троль впав, а зрубана голова відлітала на добрих двадцять метрів. З неї раптом викликався сліпучий сніп полум'я, і на місці потворної голови залишився лише жменька попелу.
  Дівчата під командуванням Сталеніди прийняли ще один бій. Але тут пройшло не так успішно. Загін зазнав втрат.
  Троє дівчат загинули, решта з дюжини бійців дістали поранення різної тяжкості, і ледве зуміли відірватися. Двох дівчат довелося навіть нести. На жаль, це війна. Не завжди вдається всіх трощити. Тим більше, що в колоні виявилися дуже живучі танки, точніше САУ Е-5. Вони начебто маленькі, але дуже живучі. А тут ще й реактивні штурмовики приспіли.
  А за ними дископодібні гелікоптери. Спробуй проти подібної мощі встояти. Ще тільки три жертви з дванадцяти - можна сказати дешево відбулися. Натомість фашистів уклали понад двадцять. Такий ось і видався бій.
  Войовниці йшли, шахрая, намагаючись з останніх сил. Наташа ця шкодлива дівка помітила:
  - Як шкода дівчаток... Дуже навіть шкода... Але чому б у наш батальйон не додати хлопців?
  Сталеніда гаркнула, сердито всунувши босою ногою по травневому жуку:
  - У кого що... А в тебе лише самці на умі!
  Вікторія образилася і помітила:
  - У мене теж! Як хочеться, щоб тебе попестити хлопець. Відчути свої грудки в обіймах.
  Руда дияволиця зірвала травинку, відкусила її і проворкувала:
  - Ех хлопчики мої круті ... Як добре, що ви не блакитні ... Я тих люблю що трахкають дівчат ... Адже супермен мачо з пелюшок!
  Сталеніда трохи пом'якшавши, посміхнулася:
  - Так... Так трохи стає веселіше. А як Наташка ваш друг?
  Дівчина-блондинка, не зрозумівши, перепитала:
  - Який друг?
  Майор упевнено відповіла:
  - Андрію! Адже він теж був нагороджений Жуковим!
  Наташа важко зітхнула і знизала плечима:
  - Цього я, на жаль, не знаю...
  Андрійко ( А це був їхній знайомий хлопчик і піонер-герой) тим часом був кинутий у каземат. Пораненого хлопця залишили зв'язаним, і навіть за шию прикували ланцюгом до стіни. Як фашисти боялися російських дітей. У казематі було сиро, неподалік хлопчика висіла прикута ланцюгами до стіни дівчина. Зовсім гола, тіла суцільна рана, синці, писуги, розсічення, опіки, дівчину катували. Вона була непритомна і лише тихо стогнала.
  Хлопчик глянув на стіни. В'язниця була стародавньою, збудованою ще за царських часів, стіни товсті, віконце маленьке під самою стелею, забрано ґратами. Андрійко почував себе не просто бранцем, а в'язнем старовини. Як легендарного народного бунтаря Стеньку Разіна, на нього чекали тортури і страту.
  Андрійко застогнав, чи зможе він одинадцятирічний хлопчик, витримати тортури? Чи не заплаче, мов дівчисько! Адже піонерові ні личить стогнати і плакати. Босоногий, подряпаний Андрійко повернувся, дуже вже хворіла рана, лікті пов'язані, треба абияк повернутись, щоб стало легше, змінити кут. Страшний біль на мить відступив.
  У камері страшне вонище. Підлога плямах, застиглих крові. Валяються обгризені кістки. Людей? Навіть страшно, видно цю камеру пройшло чимало в'язнів. Щоправда, Андрійко подумав, що фашисти порівняно недавно захопили Гродно. І коли вони встигли так накурити? Невже це старіші жертви? Наприклад, НКВС? Хлопчик скривився. Виходила відверта жах! Як важко у катівні. Нема з ким перемовитися, схоже, дівчина в цілковитій прострації. Її подібно кати катували, як героїв давнини. От тільки цікаво, за що? Яке зло могла заподіяти юна дівчина фашистам. Втім, і він Андрійко просто хлопчик і став убивати, цю нечисть борючись із злом. Фашисти поставили свою націю вище за інші нації та народи. Тим самим вони узаконили зло та страждання! Ні, нормальна людина має боротися з подібним свавіллям. Крім того, і самі німці не вільні, їх сковує тоталітарний апарат. Він усіляко душить найменшу ініціативу та прояв людських почуттів.
  Фашизм походить від слова зв'язування. Він безжально в'яже людей, перетворюючи їх на скутих рабів. Комунізм у свою чергу підносить людину, дає їй нові сили, стимулює смолоскип життя. Є суттєва різниця. Комунізм міжнародний за природою та загальнолюдський. Гітлеризм підносить тільки одну націю, а не все людство в цілому. У цьому його неповноцінність. Але ж люди мають спільне коріння, що доведено біологічно. Ті ж негри, і білі мають цілком здорове та плідне потомство. Він Андрійко син російського та білорусочки, цілком життєздатний, зовсім не дебіл, і готовий битися з фашизмом.
  Звичайно, Павло виявився сильнішим і зумів піти від ворогів, перебивши безліч німців. Він Андрійко вчинив як розмазня, влучив у полон. Може слід залишити собі останній патрон. Хоча мертвий він не зможе вбити жодного німця! А так він живий хоч і страждає.
  Босоніж Андрійко почухав об сирий камінь злегка підпалену стопу, Ільза знайшла найболючішу точку, припалила цигаркою, так що утворився пухир. Але нічого, відважного хлопця це не зламає. Навпаки, біль має стати стимулом, від якого зросте його мужність. І ніколи піонер не зламається. Взагалі тріумф німців має тимчасовий характер. Вони рано чи пізно будуть повалені, подібно до того, як зло завжди програє добру. Можна, звичайно, заперечити, добро перемагає лише в казках, а в житті все складніше. Але й казка є лише відображенням реальності. Адже багато чого було мрією, тепер стало реальністю. Андрійко подумав: може йому судилося померти? Що це цілком можливо! Але хіба він боїться смерті. Якщо переможе комунізм, то його та інших героїв радянської країни воскресять для нового щасливого та вічного життя. Тоді він житиме у світі без смутку, муки, смерті та зла! Головне тільки, щоб було здобуто остаточну перемогу! Адже тільки в цьому випадку всі загиблі герої будуть воскресені!
  І настане царство комунізму! Миру, де найпотаємніші мрії стануть дійсністю. Такого всесвіту, де людині належить все, що існує, про що можна тільки мріяти, і навіть не завжди розраховувати на успіх. Ось він, який складний та багатогранний світ. І тоді інші світи відкриють свої обійми людині. Ну що ж! Можливо, що і безкраї простори, космосу теж є зло! Воно буде переслідувати, і мучить живуть інопланетян. Але ж капіталізм і їм дасть свободу! Він розірве пута рабства і приниження. Настане час і час свободи, своїм променистим світлом землю осяє! І скинуть ярмо мороку, темряви народи, і людина світи всесвіту підкорить! І будуть онуки згадувати не вірячи, що жили у темряві під залізною п'ятою. Носили знаки злого звіра, а нині у вірі ходимо чистою та святою!
  Андрійко навіть здивувався, як у нього складно склалися думки. Щось особливе та неповторне є в них. Як це було під час громадянської війни, коли головним знаряддям пролетаріату були вірш, а прозу, мабуть, навіть дещо зневажали і нехтували. Тепер же поет у полоні, а пір'я та ліра, якщо образно говорити у ланцюгах. Тим не менш, він не здається, і розраховує на світле майбутнє. А яким йому залежить від кожної людини. Тут немає такого, щоб один все вирішував і насаджував.
  Андрійко сказав:
  - Майбутнє залежить від нас! Навіть у тому випадку, коли здається, що від нас нічого не залежить!
  Хлопчик покрутився, він спробував перетерти прути. Заняття це нудне та складне, але деякі шанси на успіх завжди є. Андрійко, долаючи страшний біль, почав тертися об стіну. Головне не скрикнути, не показати своєї слабкості. Він піонер, отже втілення мужності. Потрібно боротися, отже, боротиметься, і неодмінно переможе! На славу радянської вітчизни.
  Хлопчик завзято тер, в цей момент дівчина прийшла до тями і пробурмотіла:
  - На зеленому лужку, стрибали сині зайчики!
  І потім знову пішла у забуття. Хлопчик промовив:
  - Нещасна! Її закатували прокляті фашисти! Але вірю, помста не забариться! Наблизиться час перемоги над нелюдами людства. - Хлопчик повернувся, і проспівав:
  І буде над планетою прапор сяяти,
  Країни святої, немає у світобудові кращі!
  І якщо треба ми помремо знову,
  За комунізм, у велич справа наша!
  Біль знову наринув на хлопчика, він трохи відсунувся від стіни і почав смикати головою.
  Тут почувся скрип і в камеру зайшла п'ятірка рослих есесовців. Вони, недовго думаючи, штовхнули хлопця чоботями і підхопили його під руки:
  - Пішли суня!
  Андрійко розумів, що чинити опір марно. Йому розстебнули нашийник. Врізали ще кілька разів і понесли на руках. Хлопця ніби обдало крижаним холодом: куди його несуть. Невже зараз станеться найстрашніше!
  Дійсно пацана тягли кудись униз. І як не дивно при цьому ставало тепліше. Андрійко раптом відчув себе набагато бадьоріше: де наша, не пропадала! Він видереться і з цієї колотнечі.
  Його несли сходами, повільно спускаючи! Нарешті хлопчик відчув, що вогкість поступилася сухістю. Кати внесли дитину до досить просторого приміщення. Правда стіни виглядали зловісно, на них висіли різноманітні та фантастичні за формою інструменти. Хлопчик побачив кілька палаючих камінів та пристосування у формі диби. Тут також було безліч розтяжок та різних предметів тортур. Андрійко раптом відчув тяжкість у шлунку, щось закололо!
  Це страх! Зрозумів хлопчик, ні в якому разі йому не слід піддаватися!
  Босоногий Андрійко напружився. У залі сидів полковник СС і вже знайома жінка, що брала участь у захопленні хлопчика. Піонер Андрійка зблід, видно нелегка доля на нього чекає, якщо зібралися допитувати дитину, відпеті кати. Ні, він їм нізащо не подасть, навіть якщо доведеться кричати ні думки, ні звуку! Але ось чи зможе він витримати.
  Полковник СС запитав:
  - Ім'я!
  Андрійко мовчав. По ньому хльоснули батогом. На спині проступила червона смужка. Полковник СС знову повторив:
  - Говори малюк ім'я!
  Відчайдушний Андрійко відповів із злістю:
  - Я маленький Сталін!
  Полковник СС фиркнув:
  - Ось який тон у сучки! Він, мабуть, хоче більш жорсткого спілкування.
  Ільза перевіряла:
  - Підсмажимо пацаненку п'яти.
  Полковник СС запитав:
  - Назви своїх спільників і у цьому випадку ми тебе відпустимо!
  Руслан, як істинний піонер-герой, відповів:
  - Весь радянський народ мої спільники, від старого до дитини!
  Полковник СС свиснув:
  - Та ти вперте тварюка! Не розумієш, що ми можемо тебе вбити!
  Блискаючи блакитними очима, Андрійко відповів:
  - Фашисти убити можуть, але що їм не під силу це відібрати надію на безсмертя!
  Полковник гукнув:
  - Приступайте!
  Босоного та пораненого Руслана підхопили, розрізали мотузки та безцеремонно зірвали бинти. Хлопчик охнув. Руки завели назад, а самого піднесли до диби. Накинули на руки мотузку. Полковник гукнув:
  - Вивертайте паршивцю суглоби!
  Мотузка потяглася в саму вершину. Андрійко відчув пекельний біль у пораненому плечі, і простогнав:
  - Мама! Це жах!
  Полковник вишкірився:
  - Говоритимеш!
  Андрійко мотнув світлою головою:
  - Ні!
  На босі ноги хлопчаки одягли важкі кайдани, кістки в плечах захрумтіли від страшного тиску. Полилася кров. Біль був жахливий, піонер Андрій зблід, лоб покрився пітом, з-за рота лунав мимовільний стогін, але все ж таки знайшов у собі сили сказати:
  - Ні! І ще раз ні!
  Ільза поклала в камін сталевий шомпол і промовила скалясь:
  - Милий хлопчику, зізнайся, і ми дамо тобі шоколадних цукерок.
  Поранений Андрій крикнув:
  - Ні! Не потрібний мені ваш поганий ерзац!
  Ільза скрикнула:
  - Ну, ти та сука!
  Потім дістала з полум'я розпечений шомпол і встромила в рану. Піонер Андрійко ніколи ще не відчував такого болю, перехопило подих, від шоку він знепритомнів.
  Ільза як досвідчена катка почала масажувати йому щоки та шию, досить швидко привела хлопчика до тями.
  - Не сподівайся паршивець знайти забуття у рятівному шоці!
  Полковник СС наказав:
  - Підсмажте йому п'яти.
  Кати-есесівці одразу ж запалили невелике багаття, полум'я почало лизати красиві, босі ноги дитини. Ільза тим часом знову встромила розпечений шомпол у рану. Лікар есесовець вколов хлопчику спеціальне зілля, щоб він гостріше відчував біль, і повільніше непритомнів. Тепер піонера Андрійку захлеснув безкрайній океан, страждань, ще гірший від дантовського пекла. Двоє інших катів стали заганяти хлопцеві розпечені до білого шпильки під нігті.
  Андрійко, переповнений жахливими стражданнями, почував себе на межі повного зламу. Але раптом у полубреді перед ним виник образ Сталіна:
  - Що робити вождь? - спитав хлопчик.
  І Сталін, білозубо посміхаючись, відповів:
  - А що може ще в цій ситуації робити піонер! Не треба лише плакати! Набери повітря в груди та співай.
  Піонер Андрійко через силу посміхнувся:
  - Слухаю вождя!
  Хлопчик напружився і через силу, що зривається, але при цьому чистим і сильним голосом заспівав, пишучи прямо на ходу:
  Потрапив у фашистський страшний полон,
  Пливу хвилями болю страшного!
  Але стікаючи кров'ю, пісні співав,
  Адже із серцем дружний піонер безстрашним!
  
  І я скажу вам твердо кати,
  Що радість мерзенну, вилили даремно!
  Мене скаже слабкий промовчи,
  Адже біль болісний і просто жахливий!
  
  Але знаю, твердо вірю я,
  Фашизм скинутий буде у прірву!
  Обдасть вас злісних полум'я струмінь,
  А всі хто впали, веселячись, воскреснуть!
  
  І наша віра в комунізм сильна,
  Злетимо як сокіл, станемо зірок усіх вище!
  Нехай річки меду потечуть вина,
  Весь світ, порад гучний горн почує!
  
  І автомат стиснувши міцно піонер,
  По вище в небо юний глянь!
  І покажи хитаючим приклад,
  Твоя краватка яскрава, як у кольорі гвоздика!
  
  Вітчизна для мене ти значиш усе,
  Рідна мати та сенс усього юного життя!
  Нехай поки нелегке бути,
  Страждає наш народ за злого фашизму!
  
  Але волю хлопець червоний напруження,
  Плюнь у морду з пекельною свастикою бандиту!
  Нехай здригнутися в сказі вороги,
  І будуть червоною армією розбиті!
  
  СРСР священна країна,
  Що подарувала комунізм народам!
  Як мати своє нам серце віддала,
  За щастя, мир, надію та свободу!
  . РОЗДІЛ Љ 11.
  Отак мужньо тримався піонер-герой. І був гідний свого звання, тому що піонер це звучить гордо. Саме так і повинен триматися кожен радянський хлопчик.
  Дівчата тим часом залізли в гущавину хащі. Розвели невелике багаття і підкріпилися. Дві дівчини з дев'яти не могли йти і їм, надавши першу допомогу, перев'язавши - дали трофейного спирту, щоб рани не хворіли та заснули.
  Наташа помітила з усмішкою:
  - А все у нашому світі відносно. Ось, наприклад спирт - це за великим рахунком отрута, і водночас лікує. Ось дівчата заснули! І їм стало набагато легше!
  Вікторія дотепно помітила:
  - Все у світі щодо... І Бог не ангел, і Диявол не чорт!
  Вероніка з гнівом відповіла:
  - Що за богохульство... Про що це мова?
  Руда дияволиця логічно помітила:
  - А про те... У Біблії Бог тільки й розмовляє язиком насильства. Один потім Ноя чого вартий. А диявол? Власне, про нього не надто й чутно. У всякому разі, навіть у Біблії Сатана більше спокушає, ніж убиває!
  Наташа раціонально відзначила:
  - Боженька й справді любить насильство. Цар Давид провадив жорстокі війни. Саул Бог наказав винищити поголовно цілий народ: у тому числі й жінок, дітей та худобу! Дивно говорити про милосердя... Як вам не здається?
  Вероніка хотіла сказати, але на думку нічого путнього не спало. Справді, особливо крити нема чим. Щодо потопу Ноя, вона й сама багато думала. І не знаходила пояснення, принаймні раціонального подібної жорстокості. Гріх Бог не знищив, вже Хам, засвітився, та й Ной зовсім не святий. А проклятий був не Хам, а Хаамам. Теж незрозуміло. Взагалі вся ця Біблія, особливо Старий заповіт, сповнена непоняток. Ось, наприклад, Єлисей убив сорок дві дитини за таку дрібницю, що його подразнили за батіг.
  Адже це явний перебір! Так чинити з дітьми. І пояснити це важко.
  Вероніка і сама вагалася у релігії. Не знала навіть, яку віру прийняти. І Православ'я не надто подобалося: багато зовнішніх ефектів, пишноти, але якесь холодне. Але й баптисти теж не давали спокою та миру. Як не крути, але релігія у будь-якому разі вимагає віри. А розумна дівчина хотіла, щоб усе було логічним, і всі кінці сходилися.
  Щоб усе здавалося раціональним та правильним. А так... Навіть вчення про вічні пекельні муки здається надмірним. Найстрашніше в пеклі це тривалість покарань: пекло буде завжди. І пройдуть мільярди мільярдів років, а грішники все ще страждатимуть і страждатимуть. І це жахливо! Що таке вічність? Простіше одній мавпі із зав'язаними очима барабанячи по клавіатурі надрукувати Біблію, ніж перечекати вічність.
  Катування пекла це окрема тема. Ось Гітлера помучити довше і сильніше, і не гріх. А от якщо до пекла потрапить підліток? Взагалі, як людині врятуватися, якщо вона грішить. Навіть якщо не ділами, то словами чи думками! Та й що таке гріх?
  Вікторія, бачачи, що Вероніка мовчить, посилила тиск:
  - Та й у Одкровенні Іоанна... Тільки стало життя на Землі налагоджуватися, як давай виливати на планету Земля страти. І так мучити все людство. І що можна сказати?
  Вероніка жорстко відповіла:
  - До пекла потрапиш - дізнаєшся!
  Сталеніда припинила лайку:
  - Усім спати! Попереду ще багато праць!
  Дівчата охоче заплющили очі. Ніч влітку досить тепла, і войовниці притулившись, заснули один до одного.
  Вероніці снилося, що вона потрапила у світ футуристичного майбутнього. Ідеш собі вулицею, а тротуари рухаються немов річка. А ним літають барвисті автомобілі. І всюди повно піонерів із червоними краватками. І ці діти літають і кружляють немов метелики. І всі усміхаються, скалять пики.
  Вероніка махнула руками та полетіла. Вона ніби метелик, і чується ляскання крил. А ти літаєш собі, літаєш... А довкола такі яскраві фарби. Будинки величезні, багатобарвні, розмальовані наче торти. І безліч статуй - різних казкових тварин.
  Так усе гарно. Одна з будівель нагадує усипану діамантами ватрушку. А навколо неї крутяться літаючі тарілки. Вони світяться помаранчевим, і дають сліпучі відблиски.
  Інша будівля у вигляді семи крабів, що стоять один на одному. Причому, кожен краб різного кольору, а клешні виблискують дорогоцінним камінням. А літальні апарати: такі гарні та витончені. Деякі з них не мають фіксованої форми, а переміщуються в просторі наче ляпки.
  Інші, навпаки, структуровані. Нагадують сніжинки, така бездоганна геометрична форма. Ну чого не краса та втілення естетики.
  А ось будинок ширяє прямо в повітрі, і нагадує орла з розфуфореними крилами, тільки як би зробленого з кришталю. А дзьоб сяє яскравіше за алмаз, а може й сонце.
  А як рахунок споруди нагорі, якого цілий акваріум із чудовими морськими тваринами. І рибки зі срібною лускою, і довгими золотими плавниками. А такі ще там багатоногі тварюки. І теж, немов усипані коштовностями. І медузи, що віддають усіма кольорами веселки.
  До Вероніки підлетіла дівчинка у червоній краватці. Здивовано спитала:
  - Ти доросла?
  Вероніка з усмішкою відповіла:
  - Так, а що?
  Піонерка хихикнула і відповіла:
  - Нічого доброго! Якщо ти повнолітня, тебе забере гіпердракон.
  Вероніка свиснула:
  - Ого-го! А я у вас думала комунізм!
  Дівчинка в червоній краватці сумно кивнула, і дзвінко відповіла:
  - У нас справді комунізм! Продукти безкоштовні, товари безкоштовні, абсолютно все є. Від ігрових приставок до віртуальних шоломів. - Дівчинка кивнула, і труснула прозорим, кришталевим черевичком, прочірікавши. - Ось подивись, яке деревце.
  Дійсно біля будівлі у формі чотирьох астр, що стояли один на одному, ріс дуб із золотим листям. А на ньому росли тістечка, торти та різні кулінарні вироби. Такі пишні та красиві.
  Вероніка захоплено вигукнула:
  - Оце здорово! Яке деревце...
  Піонерка кивнула і, її руці з'явився тортик. Дівчинка прочирикала.
  - Спробуй! Це смачно!
  Вероніка проковтнула солодку м'якоть торта. Смак і справді був такий ніжний, приємний, наче у роті розквітає оранжерея. І наскільки це здорово.
  Вероніка чесно зізналася:
  - Ніколи нічого кращого не їла!
  Піонерка усміхнулася, і скелячи перлинні зубки, злісно відповіла:
  - І так само при повнолітті, точніше, коли ми стаємо підлітками, пожирає гіпердракон. Саме це і є трагедія нашого великого народу!
  Вероніка рішуче вимовила, стиснула кулаки і лупнула босою ногою в повітрі:
  - Я помщу дракону! Я готова битися з ним!
  Піонерка клацнула пальцями правої руки. І виник у повітрі гострий меч. Великий такий і блискучий. З гострими гранями, і його меч горів, наче був зітканий із зірок.
  Вероніка простягла долоню. Меч сам увійшов, і войовниця його стиснула. З хвилюванням вимовила:
  - Я за Батьківщину боротимусь... З Божою допомогою, заради людей!
  Піонерка сердито відповіла, і навіть випустила іскри зі своїх перлинних зубів:
  - Бога немає! Це все забобони людей!
  Вероніка важко зітхнула:
  - Ох! Знову... І тут безбожне царство...
  Дівчинка енергійно заперечила:
  - У нас не царство! В нас демократія! Править сенат і конгрес, і два консули - хлопчик і дівчинка, які обираються на один рік усім народом. - Піонерка грюкнула черевичком по порожнечі, так що пролунав дзвін. Після чого просипала. - Комунізм, це влада народу, а не культ окремої особи типу Сталіна!
  Вероніка частково погодилася:
  - Сталін справді надто дозволив себе вихваляти! Потрібно бути все-таки йому хоч трохи скромніше!
  Піонерка струснула червоною краваткою і прокричала, піднявши праву руку:
  - Піонер завжди готовий! Ми уроєм усіх худоб!
  Вероніка не втрималася від запитання:
  - А скільки тобі років?
  Дівчинка посміхнулася і ввічливо відповіла:
  - Двісті двадцять п'ять!
  Вероніка свиснула, і округлила очі:
  - Та НУ?
  Дівчинка зробила серйозне личко і заявила:
  - Ми дуже повільно дорослішаємо! Від народження, до поглинання драконом минає, трохи більше тисячі років!
  Вероніка в'якнула, ляскаючи пишними, чорними віями:
  - Це просто як вічне дитинство! Немов у казці!
  Піонерка сумно промовила:
  - Це і є казка, тільки дуже вже страшна... Якби не дракон ми взагалі були б безсмертні і не знали б старості!
  Вероніка багатозначно сказала:
  - Комунізм це царство вічної молодості!
  Дівчинка труснула золотистою головою і прочирикала:
  - А тепер, будь ласка, заспівай чогось нам! Щоб стало веселіше!
  З усіх боків до Вероніки почали підлітати діти. Хлопчики, дівчатка, всі красиві, у ошатному одязі. І дзвеніли сріблястими голосами, такими приємними, і чудово прекрасними.
  - Заспівай квітку! Не соромся! Ти просто велика чарівність!
  І Вероніка приземлилася на доріжку, що рухалася, і танцюючи по ній босими, витонченими ніжками, захоплено і чудово граючи голоском, заспівала;
  Я дочка Вітчизни світла та любові,
  Прекрасна дівка-комсомолка...
  Хоч фюрер будує рейтинг на крові,
  Іноді я відчуваю ніяково!
  
  Ось сталінізму дуже славне століття,
  Коли навколо іскритися і сяє...
  Розправив крила горда людина -
  І тріумфує Авель, згинув Каїн!
  
  Росія це Батьківщина моя,
  Хоча часом я відчуваю ніяково...
  І комсомол єдина сім'я,
  Хоч босоніж йти стежкою колко!
  
  Фашизм крутий на Батьківщину напав,
  Ікла сей борів, лютий оскалив...
  З небес полився шалений напалм,
  Але з нами Бог та геніальний Сталін!
  
  Росія це Червоний СРСР,
  Могутня велика Вітчизна...
  Даремно розпускає пазурі Сер,
  Ми точно житимемо при комунізмі!
  
  Хоч почалася велика війна,
  І маса пролилася рясно крові.
  Ось корчиться велика країна,
  Від сліз, згарищ та великого болю!
  
  Але вірю, ми Вітчизну відродимо,
  І вище зірок радянський прапор піднімемо...
  Над нами златокрилий херувим,
  Великої, променистої Росії!
  
  Така це Батьківщина моя,
  В усьому всесвіті немає, її красивіше...
  Хоч набігла Сатани пеня,
  Зміцніє в цих стражданнях віра наша!
  
  Як Гітлер самозваний удивив,
  Зумів забрати й Африку всюди.
  Звідки у фашизму стільки сил,
  Поширилася по Землі зараза!
  
  Ось скільки фюрер багато захопив,
  І навіть заходи не має...
  Яку бандит зварю породив,
  Над ними червоний прапор кошмарний майорить!
  
  Такі фриці сильні зараз,
  У них не "Тигри", а страшніші танки...
  І врази Адольфа снайпер в око -
  Постав фашистам сильніші банки!
  
  Що ми не зможемо, зробимо жартома,
  Хоча босі дівки по морозу...
  Ростимо ми дуже сильне дитя,
  І червону, найкрасивішу троянду!
  
  Хоч ворог прагнути, рватися до Москви,
  Але встали груди дівчини босі.
  Вдаримо кулеметом від коси,
  Солдатики ведуть вогонь рідні!
  
  Ми зробимо Росію вище за всіх,
  Країною що у світобудові Сонця гарніше...
  І буде переконливий успіх,
  Зміцніє у Православ'ї віра наша!
  
  А мертвих вірте, дівки воскресимо,
  Або силою Бога, або колір науки.
  Простори світобудови підкоримо,
  Без усіх зволікань, мерзенної нудьги!
  
  Зуміємо зробити Батьківщину крутою,
  Понад зірки спорудимо трон Росії...
  Ти фюрера вусатого урою,
  Що уявляє себе без граней зла месією!
  
  Ми зробимо Вітчизну як гігант,
  Що буде, наче моноліт єдиної...
  Дівча встала дружно на шпагат,
  Адже витязі у боях непереможні!
  
  Батьківщину велику бережи,
  Отримаєш від Христа тоді нагороду...
  Війну Всевишній краще розірви,
  Хоча часом боротися сміливо треба!
  
  Коротше скоро відгримлять бої,
  Закінчиться битва та втрати...
  І витязі великі орли,
  Бо ж від народження всі солдати!
  Вероніка крутнула в повітрі мечем і тупнула босою, витонченою ніжкою на вулиці, яка була дзеркальною.
  Дівчинка відзначила, підморгнувши войовниці з Другої світової війни. І помітила з сумною усмішкою:
  - Дракона вже намагалися знищити навіть за допомогою гіперлазерних гармат грос-лінкорів. Його одним мечем не здолати!
  Вероніка згідно кивнула:
  - Я про це здогадуюсь. Що ж коли билися спартанці з персами, то вони скромно відповіли: боротимемося в тіні!
  З'явився хлопчик у шортиках та червоній краватці. Він вклонився Вероніці і сказав:
  - Наша велика гостя з минулих часів. Як ми раді вітати тебе!
  Вероніка зітхнувши відповіла:
  - Поки гіпердракон не переможений, радіти мало. А з ним, схоже, буде впоратися нелегко!
  Хлопчик запропонував:
  - Спочатку поїмо, а потім поговоримо!
  З'явилися інші діти - хлопчики та дівчатка, не старші чотирнадцяти років.
  Вони були в ошатному одязі, але багато босоногих і виблискували голими, круглими дитячими п'ятами.
  Войовицю посадили на почесне місце - крісло із золота та посипане діамантами. І при цьому м'яка.
  Втім, і діти сиділи наче на царських тронах. І співали собі щось веселе:
  - Слава гарної імперії дитинства,
  Будемо ми дуже прекрасні сильні.
  Зроблено ми з могутнього тіста,
  Люди великої священної країни!
  Але ось з'явилися страви із золота, і попливли повітрям. Це було дуже красиво та вражаючим.
  А які тут були чудові тварини. Наприклад, гібрид ананаса та козулі, лебедя та дині, та ще чогось дуже смачного та апетитного. Наприклад, і ватрушки з бананами та індичками. Все тут дуже смачно і навіть нудотно.
  Вероніка уплітала за обидві щоки і співала:
  - Ми не жалюгідні комашки,
  Пожираючи всі ласощі!
  І дівчисько як візьме і розсміяється. Причому в дівчини промайнула думка, якого це жити у світі, де ти ніколи не станеш дорослим.
  Стіл усе довшав і дітей за ним були вже тисячі. І ніхто не старший на вигляд чотирнадцяти. Багато особливо дівчаток з ювелірними прикрасами з найбагатших дорогоцінних каменів.
  При цьому більшість дітей були босими, видно в умовах літа у взутті ходити тривіально неприємно.
  Тим більше бруківка була теплою, але зовсім не гарячою і по ній ступаючи голою підошвою відчуваєш блаженство.
  Вероніка стала пожирати гібрид порося, фініків, апельсина та пончика.
  І це дуже приємно і на смак, і на дотик, і на аромат. Все тут у цьому світі красиво і виглядає чудово. Як уявляли собі комунізм у казках про футуристичне майбутнє.
  Хоча, звичайно, голі, круглі п'яти, часто викликають асоціацію з бідністю, є навіть такий вираз - босяк.
  Вероніка їла і ковтнула з платинового глечика усипаного смарагдами вина. На смак це вино дивовижне, що його п'єш ніби солодкий коктейль із медовим ароматом!
  І ще солов'ї співають і райські птахи.
  Вероніка відчула душевний підйом і заспівала:
  - І знову продовжується бій,
  І серцю тривожно у грудях...
  Наш світ знай такий молодий,
  Навіки весна попереду!
  Після чого знову стала їсти смачну та ароматну їжу. Вероніка навіть взяла золоту вилку босими пальчиками ніжок і крутнула її, проспівавши:
  - Я найсильніша дівчина світу,
  З дуже крутого, як космос ефіру!
  Войовниця діє надзвичайно активно. І пожирає гарну їжу. Точніше не просто хорошу, а дуже апетитну та химерну. І це надзвичайно крута та чудова їжа.
  Вероніка заспівала:
  - Слава часом комунізму,
  Ми віритимемо в щастя завжди...
  Му знищимо ярмо фашизму,
  Вірю здійсниться наша мрія!
  І ось її боса ніжка знову кинула щось смачне у свою горлянку. І це дуже цікава її позиція.
  Дівчинка з футуристичного майбутнього помітила:
  - Ти їж дуже здорово - значить сильна!
  Вероніка із цим погодилася:
  - Я дуже сильна!
  Хлопчик із сумнівом помітив:
  - Хвалитися особливо не треба!
  Комсомолка хихикнула:
  - А чи не особливо?
  Хлопчик прочирикав:
  - А ще від хвастощів,
  Ква, ква, ква, ква, ква, ква!
  Вероніка пропищала:
  - Я найсильніша у світі!
  Дівчинка відзначила з усмішкою:
  - Ти знову хвалишся!
  Вероніка прочірікала:
  - Все я зумію все зможу,
  Серцем своїм гарячим...
  Якщо доведеться гори кошторис,
  Я не можу по іншому!
  І дівчисько взяло і показало мову!
  Хлопчик згідно кивнув:
  - Це ти складаєш і дієш круто!
  Дівчинка тут запропонувала:
  - А нехай наша доросла гостя покаже своє вміння у справі!
  Хлопчик із цим погодився:
  - Нехай покаже! А то хоче боротися з гіпердраконом, а на щось простіше у неї може бути сил немає!
  Вероніка зітхнувши відповіла:
  - Я взагалі не люблю хвалитися, але ...
  Хлопчик років дванадцяти на вигляд тупнув босою ніжкою і гаркнув:
  - Ніяких "" але! Ти проведеш тренувальний бій зараз!
  Дівчина-комсомолка відповідно кивнула:
  - Я готова!
  Дівчинка відзначила з посмішкою:
  - Тобі доведеться битися з роботом. А це не так вже й просто!
  Вероніка відважно відповіла:
  - Я як піонерка - завжди готова!
  Хлопчик із захопленням проспівав:
  І знову продовжується бій,
  Кипить гіперплазми пожежа.
  І Ленін такий молодий -
  Завдає мечами удару!
  Дівчинка поправила хлопця:
  - Не Ленін, а світло поколінь і не мечами, а гіпербластером!
  Хлопчик люто вимовив:
  - Мене гіпербластер не залякаєш!
  Діти встали зі столу, одразу всі десять тисяч. Топнули майже всі босоніж при цьому ніжкам. І сказала:
  - Ельфарая виходь!
  І так тричі...
  І ось з'явилася чудова велика, медова блондинка, з дуже рельєфною мускулатурою та у бікіні. У неї були великі груди, ледь прикриті тонкою смужкою тканини, і пишні, розкішні стегна. Дівчисько мала мускулатуру Геркулеса, і м'язи наче кульки перекочувалися під її засмаглою шкірою.
  Дівчина-богатир був майже оголеною та босоногою, красивою, але надмірно накаченою.
  Досить висока і теж мускулиста Вероніка була нижча за неї на голову, і куди вже в плечах. Тому, коли дівчата встали один на одного, діти загомоніли.
  Почулися вигуки:
  - Робимо ставки хлопці!
  І далі:
  - Б'ємось об заклад!
  У обох дівчат шевелюра виблискувало немов сусальне золото, а волосся ледве вилося.
  Ельфарая кивнула напарниці та відзначила:
  - Я біоробот, і тому не буду тебе вбивати!
  Вероніка відповіла з усмішкою:
  - А я людина... І борючись з тобою, виконаю свій обов'язок!
  Ельфарая помітила:
  - Ти доросла... Значить, не з цього світу!
  Вероніка зітхнувши відповіла:
  - І той, світ з якого я нітрохи не кращий за це!
  Дівчинка сердито тупнула босою ніжкою і наказала:
  - Давайте приступайте до бою! Незабаром гіпердракон знову прийде по чергові жертви!
  Ельфарая кивнула і зробила перший випад. Вероніка трохи відхилилася.
  Обидві дівчата підморгнули одна одній. Ельфарай в руках мав великий і довгий меч. Вона обертала їм, мов пушинкою. Вероніка намагалася контратакувати.
  І без особливого успіху. Противниця швидка. Мало того вона, як здавалося, навіть грає в кішки мишки.
  Ельфарая зробила випад і подряпнула Вероніку в плече, і подряпала, наче кішка лапкою.
  Потім сказала:
  - Тобі не боляче!?
  Вероніка з люттю відповіла:
  - Ні!
  І знову атакувала супротивницю. Комсомолка займалася фехтуванням і мала поняття, як битися на мечах. Але її противниця і швидше, і сильніша.
  Все-таки це робота.
  Ось Ельфарая знову відбила випад Вероніки, і знову подряпнула дівчину по грудях. Кров полилася сильніше.
  Вероніка спробувала босими пальчиками ніжок жбурнути пилюку в очі біороботу, але без особливого успіху.
  Комсомолка помітила:
  - І з фашистами було тяжко!
  Ельфарая знову подряпнула мечем, зробимо блискавичний випад і проколовши шкіру на плечі, видала:
  - Сьогодні панове ми робимо історію,
  Побудуємо барикади, а завтра крематорії!
  Вероніка підтримала пісню, своєю лютою атакою:
  - Ми будуємо новий світ, і заперечуємо минуле,
  Зводячи на трон - безглузде і вульгарне!
  Ельфарая зробила черговий випад, цього разу вдаривши Вероніку по голій нозі і прочирікала:
  - Тобі не боляче?
  Вероніка помітила:
  - Якби ти не був роботом, я б вважала це за знущання!
  І комсомолка люто провела цілу серію ударів мечами. І її меч блимав, мов крила метелика.
  Але Ельфарая рубанула у відповідь, спіймавши на зустрічному русі. Ліфчик на грудях Вероніка виявився розсіченим. І червоні соски комсомолки оголилися.
  Вероніці стало соромно і вона проворкувала:
  - Ось чорт забирай!
  Дівчина-біоробот заспівала:
  Ти не ангел, але для мене, але для мене,
  Ти стала святою!
  Ти не ангел, але я бачив, але бачив я,
  Твоє світло не земне!
  Вероніка, розмахуючи мечами, її оголений торс блищав від поту ніби змащений маслом, і проревела:
  - Тільки на небі лише ангели знають - що на біоробота чекає!
  
  НОВІ ПРИГОДИ РОБУРУ-ЗАВОЮВАЧА
  АННОТАЦІЯ
  Робур-завойовник разом із двома чарівними дівчина створює універсальний апарат, який виявився дуже потужною зброєю. Що тепер чекає на людство? Робур хоче влади над світом!
  . РОЗДІЛ Љ1.
  Робур Завойовник був дуже приголомшений розрядом блискавок. Але не загинув. Його універсальний апарат викинув на сушу. І хоча він розбився, все-таки шанси полагодити його були.
  І команда на деякий час розчинилася на просторах США, і шукала різні деталі, для апарату.
  В Америці видно, що Робур загинув, тим більше, що залишився живим свідок з поліції, який підтвердив, що апарат був вражений блискавкою.
  А незабаром розпочалася російсько-японська війна. З Росією США мали ділові відносини, але демократична преса не любила самодержавну імперію.
  Звичайно, у Росії цар мав всю повноту влади: виконавчу, законодавчу та судову. І прогресивна громадськість хотіла парламенту та свободи слова та совісті.
  Тож поразку царської Росії у США раділи... І зрештою було підписано світ, який змінив баланс сил у Тихому океані.
  А Робур удосконалив машину... Зробив її з приголомшливими властивостями.
  Здатну не тільки рухатися сушею, водою, під водою, і в повітрі, але ще у двох стихіях: космосі та під землею.
  І оскільки благополуччя планети Земля не цікавило Ромула, він полетів до Місяця.
  З ним в екіпажі було дві дівчини: Альбіна та Альвіна. Апарат Робура ковзав по космічній поверхні. Він був невеликий, але використав енергію термоядерного синтезу, коли водень перетворювався на гелій.
  Одночасно під час польоту створювалося навколо машини напівпросторове поле, і вона могла проникати через найтвердіші покриття.
  Робур летів, погладжуючи коліна дівчині... І водночас думав. Років йому вже чимало. "Альбатрос" був створений у ті часи, коли тільки зароджувалося літакобудування у вісімдесяті роки минулого століття. Робуру вже тоді було за сорок років. Він зробив літак, який не мав рівних і в реальній історії двадцять першого століття, наприклад, у такому показнику, як тривалість польоту. Щоправда, швидкість у нього тільки для свого часу рекордна.
  Потім йому вдалося створити щось супер. І здивувати весь світ. А насамкінець видати взагалі щось фантастичне.
  Але тобі самому вже за шістдесят, і це сумно. Видно, що Ромул старіє.
  Хотілося б, звісно, повернути молодість. Тільки як цього досягти?
  В одній стародавній книзі Робур вичитав, що на Місяці є такий камінь, що дотик до нього здатний повернути молодість будь-якому тілу.
  Ось зараз він ковзає вакуумом. Альбіна теж жінка-вчена включила спеціальний пеленгатор, щоб упіймати випромінювання каменю. Жінка-блондинка з тривогою помітила:
  - Мене теж лякає старість!
  Робур згідно кивнув:
  - Це жахливо! Нема колишньої свіжості та бадьорості, і сон тебе не освіжає по-молодому, і все частіше болить голова.
  Альвіна зітхнувши кивнула:
  - Ми теж уже не юні, хоч виглядаємо чудово. І можливість постаріти дівчат так лякає!
  І обидві винахідниці стукнули каблучками по металі.
  Але Місяць таки наближався. І апарат Робура був на висоті швидкостей.
  Усередині його дотримувалася земна гравітація. І це, звичайно, здорово.
  Альбіна помітила:
  - На Місяці немає повітря!
  Робур із посмішкою заявив:
  - У нас є непогані скафандри. Крім того, місячний камінь знаходиться в самому центрі супутника. І його так просто не дістати. Але наш апарат на щастя є унікальним.
  Альвіна зазначила:
  - І ми також причетні до його створення! Пам'ятаєш, як ми її розробляли?
  Альбіна охоче додала:
  - Особливо термоядерний синтез водню - коли машина працює на одній воді та дуже довго!
  Робур кивнув сивою головою:
  - Так мої трудівниці ми створили універсальний апарат, який випередив свій час на сотні років. Але цього замало! Отримавши в дар молодість, ми маємо щось зробити і на Землі!
  Альвіна хихікнула і відзначила:
  - Потрібно захопити владу над світом!
  Альбіна із сумнівом знизала, своїми не по-жіночому широкими плечима:
  - Це непогана ідея, але однієї, навіть такої досконалої машинки мало - потрібно створити цілу армію!
  Робур помітив:
  - Напівпросторове поле, здатне проходити через будь-яку матерію, може генерувати і потужний лазер, що розрізає навіть лінкори. Отже, ми здатні зробити неабияку силу.
  Альвіна прочирікала, скелячи зубки:
  - Ударна лазера, пекельна міць,
  Здібно будь-яке лихо перемогти!
  Ось уже Місяць став розмірами на екрані, як таз, і продовжував збільшуватися. Були видно кратери та моря Місяця. Її поверхня сірувата і водночас мерехтить.
  Альбіна скинула чобіт, оголивши босу, точену ніжку. Її пальчики ворушилися і в них з'явилася колода карт.
  Красуня запропонувала:
  - Зіграємо?
  Альвіна хихикнула і відповіла:
  - Можна спробувати! То була б цікава гра!
  Робур агресивно зауважив:
  - Не солідно в карти грати! Може, чогось цікавішого зможемо розкрутити?
  Альбіна знизала плечима і відповіла:
  - А що ви пропонуєте? Може бути шахи?
  Робур кивнув:
  - Це гра великих умів. Що може бути спробуємо?
  Альвіна заперечила:
  - А взагалі часу мало, скоро ми притулимося. Може, бути краще, справді в карти швидко перекинемося.
  Робур погодився:
  - Я бліц не визнаю! Грати у шахи треба вдумливо. Так що краще у карти!
  Альбіна почала тасувати колоду босими пальчиками точених ніжок. Потім роздала карти. Ромул отримав козирну шістку і почав ходити першим. Пішла гра... Вони встигли провести лише кілька партій. Перша завершилася внічию, а другу Альбіна опинилася в дурнях. Від чого дівчина сильно образилася і заспівала:
  - Карти на сніданок, карти на обід,
  Карти на вечерю, ось і весь секрет!
  Робур з усмішкою помітив:
  - Не щастить у картах - пощастить у коханні!
  На цьому все і закінчилося. Апарат торкнувся поверхні і щільно пролунав. Тепер слід стати першими в історії людства космонавтами, що торкнулися поверхні земного супутника.
  Дівчатам очевидно дуже хотілося вийти босоніж, але вакуум диктує свої закони. Так що вони не надто охоче одяглися в скафандри.
  Робур теж опинився у скафандрі. Він почував себе дуже впевнено.
  Ось вони вступили на поверхню місяця. Крокували неквапливо. І одразу ж підскочили - гравітація на Місяці значно менша, ніж на планеті Земля.
  Робур помітив із задоволеним виглядом:
  - Ми перші люди на Місяці! Як це прекрасно!
  Альбіна з посмішкою проспівала:
  - Місяць, місяць - квіти, квіти,
  Ми всі з любов'ю довіряємо
  Надії та мрії! Надії та мрії!
  Альвіна помітила з усмішкою:
  - Ми всім можемо, і навіть до Місяця долетіли!
  Тріада тупала по місяцю поверхні і навіть намагалася підстрибувати. Стрибки виходили довгі. А коли опускаєшся падіння наче уві сні.
  Виглядає, безумовно, красиво.
  Робур заспівав:
  - Добре бути на Місяці,
  У цій казковій країні!
  Альбіна логічно помітила:
  - На Місяці добре, бо ми на ньому найперші. А взагалі тут не квітів, ні трави, ні блакитного неба. Тобто не надто здорово.
  Альвіна з цим погодилася, тупнувши підбором по піску. Після чого її підкинуло нагору.
  Дівчина прогарчала:
  - Не найкраще, коли навколо пісок та кратери!
  Робур посміхнувся і промовив:
  - Знаходьте найкраще у гіршому, а не навпаки! А тут по-своєму, треба сказати чудово!
  Альбіна із цим погодилася:
  - Та по-своєму тут зовсім непогано! Але... все одно життя не солодке!
  Альвіна поправила свою напарницю:
  - Тут взагалі життя немає!
  Робур ще зробив кілька стрибків. Потім став на голову і пройшовся на руках. Йому це дуже подобалося. Але він не хлопчик. Йому вже за шістдесят. І довго ходити на руках несолидно та втомлює. Хочеться чогось іншого - більш практичного.
  Робур рішуче заявив:
  - Годі! Зараз полетимо до самого центру Місяця і торкнемося каменю, що дарує вічну молодість!
  Обидва дівчата хором вигукнули:
  - Звісно ж полетимо! Ми хочемо вічної юності!
  І ось тріада побігла, до своєї чудової машини, яка скидалася зовні на акулу-барракуду, з колесами, які, втім, були висувні.
  І ось дівчата і чоловік похилого віку застрибнули в цей апарат. Вони це зробили дуже хоро.
  Хоча, звичайно ж, на Місяці теж здорово. А тепер чекала ще більш цікава подорож всередину.
  Робур сідаючи за штурвал свій дивовижної машини проспівав:
  - Хлопчик бачить у мріях автомат -
  Адже йому танк миліший за "Лімузина"...
  З народження зрозумілий цей розклад,
  Що у світі перемагає лише сила!
  І ось було включено напівпросторове поле, і машина скидається на барракуду кинулася в глибини місяця, розпушуючи поверхню планети.
  Апарат спочатку затрясло, а потім він почав заглиблюватися в місячний ґрунт.
  Трясти машину поменшало. А потім вона зовсім заспокоїлася, і пішла в глибину немов по маслу.
  Альбіна прочирікала:
  - Будь-яку гору ми проб'ємо,
  Будь-яку шию - ми звернемо!
  Альвіна це охоче підтвердила:
  - Звичайно згорнемо, проб'ємо!
  І дівчина скинула з ніжок чобітки. Її напарниця наслідувала приклад.
  І поки Робур сидів за штурвалом, дівча стали між собою грати в карти.
  Вони це робили за допомогою босих пальчиків ніжок, причому дуже енергійно. Грали, кидали карти та відбивалися.
  Але незабаром їм це набридло. І дівчата вирішили зіграти у шахи. Дійсно в карти грати віч-на-віч не надто цікаво. А ось у шахи, само собою - це супер.
  Альбіна з посмішкою відзначила:
  - Шахи 0 це гра для інтелігенції!
  Альвіна з цим погодилася:
  - Звичайно! Ми є найвища інтелектуальна еліта!
  Альбіна кивнула. І її босі пальчики ніжок витягли з шафки пляшку шампанського. Дівчина відкрутила пробку, і випустила пишний струмінь. Їй потрапило по мордочки. І облило прекрасну та ще свіжу фізіономію дівчину.
  Блондинка-науковець в'янула:
  - Це не продуктивно!
  Альвіна з цим погодилася:
  - Так обдурювати себе дуже безглуздо!
  Альбіна взяла босими пальчиками пересунула чорну постать. Пішла цікава гра. Обидві сторони грали швидко. І пішло взаємне ускладнення постатей. І все звелося до спрощень. А потім і нічиєї.
  Дівчата трохи посиділи над спустілою дошкою.
  Потім знову розставили постаті.
  Цього разу Альбіна грала білими. Її суперниця застосувала Староіндійський захист, виник варіант Земіша. Білі вели наступ проти короля. Альбіна навіть пожертвувала постать. Але виграшу не було.
  Знову нічия...
  Дівчата потиснули один одному руки.
  Потім Альбіна вирішила заспівати, її голосок був повнозвучний і дуже соковитий, а босі ніжки шльопалися під час співу;
  Пофарбований космос у темне, похмуре світло,
  І зірки-крижинки потьмяніли на орбітах...
  Мені хочеться кохання, у відповідь я чую ні,
  Серця дівчат вщент розбиті!
  
  Ми любимо дуже хоробро воювати,
  За Батьківщину дуже люто битися...
  Іспит у мужності здамо знову,
  Я витязь світла - не з душею паяця!
  
  Коли ламали вермахт ми,
  Билися дівчата хоробро під Москвою.
  Відбили рій коричневої орди,
  Хоча супротивник у спорідненості із Сатаною!
  
  Ми босі дівчата на кучугуру,
  не стали супостата знай лякатися...
  І вилами фашиста прямо в бік,
  Зібравши, гранди в купу зі шкіри ранця!
  
  Але що ж наша мужність у всьому,
  Коли Меркурій міряли ногами.
  Будь-кого, хто нас розіб'ємо,
  Не топчуть край, родимий чоботями!
  
  Так славитися російська Земля,
  Ми людям шлях до всесвіту вказали...
  народу світу все одна сім'я -
  Побачимо скоро комунізму дали!
  
  Та можеш вірити, або хоч не вір,
  Але людина народжена творінням сильним...
  Не здолає нашу дружбу звір,
  Адже проти нас повір вороги безсилі!
  
  В ім'я нашої Батьківщини святий,
  Я буду з будь-якою нечистю боротися...
  Дівчина по снігу біжить босий,
  немає навіть думки, щоб боягузливо здатися!
  
  Нас мільйони запеклих бійців,
  Які у битві єдині...
  Прославимо віру дідів та батьків,
  Адже дівчата у боях непереможні!
  
  Сварог нам найгостріший у лайці дав,
  Сказав дівчата люто битися...
  Нехай втілиться Божий ідеал,
  А перемігши ви з сиротою ділитеся!
  
  Хай буде наша у славі вірю Русь,
  Яка у битвах без страху...
  За Батьківщину бійся і не лякайся,
  Просочена хоч кров'ю вся сорочка!
  
  Так немає сумнівів - всіх ворогів зметем,
  Ми народжені є плем'я велетнів.
  Під прапором із триколірним кумачем,
  Нехай будуть люди у вічності єдині!
  
  Ось нова епоха настає,
  Відкрилися людям космосу простори...
  Якихсь комах лихо б'є,
  Залишивши до біса дурість, розмови!
  
  Та людина зовсім повір не воша,
  А той, хто завжди перемагати народився...
  Тому ти славний герб не тремтить,
  Хоча супротивник просто розлютився!
  
  Не будемо супостату поступатися,
  Ні на Землі, ні навіть у синьому небі...
  Ви запишіть пацани в зошит,
  Що зореліт злетить, як жвавий лебідь!
  
  Що Землю дуже хоробро відстоимо,
  Такі знай ми хоробри дівчата...
  Ось крила простягає херувим,
  В ньому Бога кинуто гранату!
  
  Ні ніколи дівчат не зметуть,
  Нас не поставлять знайте на коліна.
  Як було раніше Гітлеру капут,
  Так стане у славі радість поколінь!
  
  Коротше долетимо ми до зірки,
  І будемо у світі Діви, Оріона...
  Виконуватись великі мрії,
  Порядок будуватимемо славний, новий!
  
  І час вірю скоро я прийде,
  Коли загиблі у боях воскреснуть...
  Перемогу відкриємо нескінченний рахунок,
  Отримає приз хто у бійці найчистіших!
  
  Людей у світі знаю примиримо,
  Єдин: араб, індус та православний...
  Усіх висвітлить Всевишній Пане,
  І буде наша доля, звичайно, славна!
  
  Нехай чекає людей всіх щастя попереду,
  І вічність у славній радості навіки...
  Закінчиться провали і нулі,
  І зцілятися слабкі, каліки!
  
  От буде людям щастя на віки,
  Хоч мільярди років пройдуть у славі...
  Адже сила розуму людей міцна,
  Ми народилися у космічній державі!
  
  Всесвіт ми підкоримо жартома,
  Галактик траси до кінця зведемо...
  Пройдемося вакуум у коханні крутячи,
  Прославимо Бога Ісуса Ім'я!
  
  І самі станемо зірки враз творити,
  Збудуємо міста довжиною в парсеки.
  Мисливець перетвориться скоро на дичину,
  А найвищими нехай будуть люди!
  Цілу поему заспівала Альбіна, а Альвіна її своїм дзвінким голоском підхопила. І дівчатам було на диво весело і шикарно.
  Потім дівчата розклали третю партію у шахи. І стали грати більш вдумливо.
  Альвіна грала білими, і шукала хитрі ходи. Билася й Альбіна.
  Обидві дівчата схилилися над дошкою, і мало не стикалися лобами та носами.
  Гра йшла. А Робур тим часом наближав свою казкову машину до центру Місяця. Просування у ґрунті - це дивно. Справді, подібне можна оцінити як диво. Але життя на Місяці немає. І це проблемно.
  Робур вів машину і думав. Зокрема, якщо Бог? І якщо є, то який він? Чи дійсно такий, як у Біблії чи іншій? Робур знизав плечима.
  Дитинство у нього було важким, і він потрапив до виправної установи для підлітків. Але нічого вижив і навіть став ватажком.
  А сколотивши початковий капітал, з бандита перекваліфікувався на бізнесменів. І це стало його новим полем.
  Потім Робур захопився авіацією. І познайомився з двома тоді юними дівчатами - Альбіною та Альвіною. І вони зуміли зробити унікальний літак. Який літав і мав величезний запас ходу.
  Ось це велике відкриття.
  Навіть двох професорів із США він прокотив на своєму "Піонері". Щоправда, вони вчинили підло, втекли і навіть пошкодили машину. Але нічого він пробачив.
  Потім, трохи ще полетів... Час минав.... І Альбіна та Альвіна захотіли створити машину, яка і літала, і їздила, і плавала. І це вдалося зробити.
  Робур почав було вже подумувати про владу над світом... Хоча один апарат світ, зрозуміло, не завоює.
  Але, як вважав Робур - об'єднання людство пішло б на благо. Припинилися б війни, зник би голод, і інші проблеми просто вирішилися б.
  Але як поєднати людей без чергової великої війни? Ось це справді проблема.
  Робур не хотів убивати людей, але й всесвітнім диктатором, стати йому дуже хотілося. Ось виникла суперечність та нелегка дилема. І тут, звичайно ж, були думки про Бога - чи є Він?
  Робур - цього не знав, як не знали подібного мабуть дуже багато людей. Точніше практично все. І якби Римський тато був атеїстом - це не надто б здивувало Робура.
  Найголовніший аргумент проти існування Бога - велика кількість у світі зла та несправедливості. І якщо Бог припускає зло і страждання мільярдів людей, то чому? Йому не вистачає чи сили чи кохання? Втім, чому якщо Творець Всесвіту існує, Він обов'язково має бути досконалістю?
  А може, навпаки? Творіння є відображенням характеру Творця, і воно недосконале від того, що Бог сам не досконалий.
  Принаймні коли в тебе, наприклад, болить зуб, то ти готовий лізти на стінку і клясти і весь світ, і Бога, який придумав таку огидну річ як карієс! Та тут уже не до радості у житті. Втім, на старість років багато різних болячок людину атакує.
  Адже і це не найгірше, що є. Ось узяти, наприклад, рак? Це взагалі гірше за чуму. І як з людей можна так знущатися?
  А ще найгірша старість. Ось це Робура найбільше й лякало. Начебто він як і здоровий, і навіть ще сильний.
  Але щось змінюється із роками. І, наприклад, уже сон не освіжає по-молодому і втомлюєшся швидше. Дається взнаки на витривалості, і швидкості. І жінки не так приваблюють.
  Не те, що було в юності. Або навіть у молоді роки. Ти старієш, і це дуже погано.
  Один із найнеприємніших проявів старості - це зовнішні зміни, зокрема зморшки та сивина, і навіть поява залисин. І це також неприємно. І живіт починає рости попри тренування. І сила в тобі вже не клекоче вулканом.
  Альбіна та Альвіна молодші, але років сорок їм уже є. І дівчата дуже комплексують про свою зовнішність. Хоча виглядають і не дати тридцяти. Але явно боятися стати старими.
  І це їх дуже засмучує... Тим більше, у Альбіни захворів зуб, і довелося ставити пломбу. А з пломбою зуб рано чи пізно повністю зруйнуватись.
  Та невесело й дівчатам.
  А місячний камінь здатний повернути молодість. Причому, мабуть, і назавжди!
  І це чудово. Тим більше, якщо ти смертний резону завойовувати світ можливо і немає. Після твоєї смерті він знову розпадеться. А ось так можна встановити вічне, стабільне, міцне і спрямоване для блага людей управління. Робур хотів безсмертя як заради себе, а й заради людства. Щоб воно набуло міцності та стабільності, і при цьому динамічно розвивалося і летіли зорельоти підкорювати інші світи, за межами сонячної системи.
  Людство рано чи пізно опанує термоядерну енергію і створить потужну бомбу. І якщо в цей час існуватимуть різні країни, це може призвести до ядерної війни і зникнення людства.
  Тож єдина влада потрібна. І в цьому порятунок людей...
  Комп'ютер видав попередження - вони наближаються до центру Місяця, тому ціль дуже близька.
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  І ось у самому центрі Місяця знаходиться пустотіла ємність. І всередині її немов сапфір виблискує дорогоцінний, розмірами з кавун камінь. Він дуже гарний, з безліччю граней.
  І здатний подарувати вічну юність будь-кому, хто торкнеться його. Щоправда, спробуй ще в центр Місяця дістатися. Немов чарівники сховали скарби у глибині супутника Землі.
  Ось чудовий апарат Робура подолав твердий ґрунт Місяця і вийшов до центру.
  Там панувала невагомість, але в апараті генія із США штучна гравітація.
  Але коли тріада випурхнула з апарату, то вони опинилися при повній відсутності гравітації в самому центрі Місяця.
  І попливли в повітрі, яке знаходилося в цій ємності.
  Альбіна вигукнула:
  - Який гарний камінь! Просто чудо!
  Альвіна помітила:
  - Так круто! А як отримати нам вічну молодість?
  Робур впевнено відповів:
  - Потрібно зняти рукавички і прикласти обидві долоні і так потримати хвилину. У нас увійде енергія юності, і ми будемо вічно молодими!
  Альбіна свиснула:
  - Ого! Так просто!
  Альвіна логічно відзначила:
  - А все геніально просто! Тільки бездарність усе ускладнює!
  Робур кивнув:
  - Тут тепло! Руки не відморозіть. Давайте знімемо рукавички.
  І великий учений почав стягувати з себе рукавички. Дівчата пішли за ним. У красунь руки такі ніжні, і разом з тим засмаглі, з довгими червоними квітами нігтями.
  Альвіна прочирікала:
  - Ох, наші руки, руки трудові!
  Альбіна в унісон додала:
  - А ми дівчата - найкрутіші!
  Першим до каменю приклав руки Робур. Могутній, літній чоловік із захопленням промовив:
  - А він такий гарячий!
  Потім доклали руки й Альбіна з Альвіною. Дівчата завмерли, відчуваючи як у них входить тепло та енергія.
  Робур висів, він теж відчував, як по ньому проносяться приємні електричні розряди. І це було скажемо там чудово. І ось він побачив, що дівчат теж трясе. І вони відчувають.
  Робур провів язиком. Пари зубів не вистачало, але вони вже почали рости. І шкіра на руках у чоловіка прямо на очах стає ніжнішою і не настільки грубою.
  Обличчя свого не видно, але Альбіна вже вигукнула:
  - Патрон у тебе сивина пропадає!
  Робур кивнув:
  - Я цього й чекав! Але на вас дівчата не настільки помітно омолодження - ви і так виглядаєте супер!
  Альбіна із захопленням проспівала:
  - Ах дитинство, дитинство ти куди поспішаєш,
  Ах дитинство, дитинство ти кудись летиш!
  Альвіна продовжила пісеньку:
  - Ще не награлася я зовсім з тобою,
  Дівчинкою стала босою і крутою!
  Альбіна хихикнула:
  - А в тебе вже Ромул і борода зникла!
  Геніальний винахідник кивнув:
  - Борода? Тоді, може, вистачить?
  І спробував відірвати руки від каменю, що дарує юність. Але не тут було.
  І вони долоні капітально прилипли.
  Робур буркнув:
  - Це що таке?
  Альбіна та Альвіна теж засмикалися... Несподівано тіла великих, високих дівчат стали зменшуватися.
  І вони закричали від досади.
  Відчув, що і його велике тіло рослого, майже двометрового чоловіка стало зіщулюватися і Робур.
  І це його збентежило. Свіжоспечений юнак засмикався сильніше. Але все одно відліпитися не вдавалося. Дівчата теж не могли відклеїтися.
  І вони зменшувалися вже помітно.
  Альбіна навіть проворкувала:
  - Впасти у дитинство - це не означає помолодшати!
  Альвіна дотепно додала:
  - Молодячи тілом, не буде немовлям розумом!
  Робур відчув, що скафандр повис на ньому, як мішок. Він зменшився дуже значно.
  Дівчата стали дітьми, і тепер їм можна дати десять років. На щастя, процес зменшення зупинився. І тепер усі три постаті були з обвисаючими скафандрами та невеликими тілами.
  Втім, Робур нарешті відліпив руки і відлетів угору. Дві дівчинки теж відірвалися та закрутилися.
  Альбіна пискнула:
  - Давайте назад! І рвонула до апарату у формі акули.
  Робур теж стрибнув туди, і слідом за ним Альвіна.
  Найбільше їм хотілося скинути скафандри та подивитися на себе в дзеркало.
  І ось вони всередині. Відразу зняти з себе скафандри не вдається. І руки трясуться.
  Але нарешті шоломи знято, а з ними й інше.
  Тепер видно, Робуру, що високі дівчата перетворилися на дівчаток. А сам геніальний винахідник.
  Робур глянув на дзеркало. І побачив перед собою мускулистого хлопчика зростом у метр сорок п'ять. Зовсім ще дитина, засмагла, босонога, такою якою і був Робур у десять років. Хіба що м'язи більш рельєфні, ніж у дитинстві. А мордочка така мила і примхлива.
  Альбіна хихикнула:
  - Тепер ти хлопчик Робуре!
  Альвіна зі смішком додала:
  - Хлопчик-тиране!
  Альбіна химерно посміхнулася:
  - Правитиме босоногий хлопчик планетою Земля!
  Робур лаявся:
  - А ви хто? Дівчата! Чи хотіли, чи ви бути такими?
  Альбіна помітила зітхаючи:
  - Та це явний перебір! Але нічого, в цьому є свої плюси!
  Альвіна в досаді помітила:
  - Щось плюсів я не бачу! Тепер нам боляче займатиметься любов'ю з чоловіками. Юність - це добре, але в дитинстві багато своїх проблем1
  Робур рикнув, точніше пискнув:
  - Але мені ще гірше! Яка жінка захоче кохання зі мною?
  Альбіна хихикнула і відповіла:
  - Так з такою маленькою штучкою, ти жінкам не потрібна. І хіба тільки як син!
  Робур погрозив кулачком:
  - Я їм стану батьком. Справжнім батьком усієї планети Земля!
  Альвіна агресивно відзначила, тупнувши босою, дитячою ніжкою:
  - Підростеш і станеш батьком, порозумнішаєш!
  Альбіна з усмішкою помітила:
  - Чи не підростеш! Буде дитинство назавжди!
  Робур ревнув:
  - Залишаємося ми дітьми назавжди,
  Змінюються лише року!
  І в досаді теж тупнув, дитячою, босою ніжкою. Ясно з нього спав одяг, і тепер ти голий. Хіба що обернеш, довкола стегон тканина.
  Робур почував себе обдуреним, ніби пограбованим. Замість омолодження він впав у дитинство.
  Щоправда, фізично себе почував чудово. І був підвищений настрій. Дуже хотілося сміятися та підскакувати.
  Але, зрозуміло, він не цього очікував. Крім того, неприємно позбутися високого, майже в два метри зросту, коли ти йдеш у натовпі і тебе далеко видно.
  Натомість ти тепер якийсь щавлик. І це не найкраще. Але з іншого тебе переповнює енергія.
  Як говорив Енгельс: буття визначає свідомість. І дитяче тіло пригнічує смуток і тебе безумовно тягне на різні подвиги. І хочеться, підскакувати і рухатися немов ти заводний кінь.
  Робур наказав:
  - Ну все! Ми омолодилися навіть занадто. А тепер полетіли на Землю!
  Альбіна розгублено запитала:
  - І що ми там у дитячих тілах робитимемо?
  Робур рішуче заявив:
  - Завойовуватимемо світ!
  Альвіна заплескала в долоні і затупала дитячими ніжками:
  - Це чудово!
  Альбіна з ентузіазмом проспівала:
  - Весь світ у нас у руках,
  Ми зірки континентів.
  Розбили по кутах -
  Проклятих конкурентів!
  Робур енергійно підтвердив, мотаючи головою:
  - Та розбили! І це круто!
  Альвіна поправила:
  - Ще не розбили, але обов'язково розіб'ємо!
  Альбіна агресивно заспівала:
  - Не стерпіти дівчатам приниження,
  Славу підтвердимо сталевим мечем.
  Не потерпимо більше образи -
  У тріски всіх фашистів розіб'ємо!
  Робур жорстко помітив:
  - Про фашистів співати ще рано! Муссоліні ще ніхто, а Гітлера навіть до армії служити за станом здоров'я не взяли!
  Альвіна підморгнула професору і заявила:
  - Тоді полетіли виправляти чужі помилки! Може бути мир і справді стане кращим!
  Хлопчик Робур підтвердив:
  - Хай стане краще в моєму люблячому кулаку!
  І невелика, але спритна та універсальна машина рвонула з центру Місяця, прогризаючи ґрунт, причому не залишаючи після себе коридорів.
  Альбіна з посмішкою проспівала:
  - Є у людства техніка залізна,
  Безумовно, потрібна і дуже корисна.
  Альвіна з ентузіазмом продовжила:
  Але, а мені приємніше, чудеса народні,
  Скатертина з самобранкою, туфлі швидкохідні.
  Хлопчик Робур з ентузіазмом проспівав:
  - Вірю що з казкою, люди не прощаються,
  І друзями вірними назавжди залишаться!
  Справді, тріумвірат показав свій найвищий клас. Точніше, вони досягли своєї мети та помолодшали. А тепер треба щось зробити ще більш значуще.
  Хлопчик Робур біля штурвалу. Він керує за допомогою джойстика, і зменшення зростання йому зовсім не заважає. І настрій піднімається.
  Справді, нехай ти і хлопчик, але ніколи не постарішаєш. І це радує. Значить, попереду в тебе радісне життя. І ти керуватимеш планетою Земля вічно.
  Адже в нього такий апарат у руках: може і літати повітрям, і космосом. І плавати на воді та під водою, і навіть пересуватися під землею. А ще в нього і гармата з гравіолазером.
  Яка армія проти нього встоїть? А напівпросторове поле дозволяє пересуватися не лише під землею, але його машину є абсолютно невразливою. Тобто його вразити ніхто не в змозі. Жодна зброя на планеті земля не здатна його літальний апарат пробити.
  І Робур почувається дуже впевнено. І дві дівчини, які надали допомогу цьому технічному генію, і допомогу істотну теж відчувають собі веселими та щасливими. Тепер вони ніколи не старіють. І це їм вселяє велику радість.
  А що з того, що дівчатка? Є багато інших способів розважатися, ніж кохатися з смердючими чоловіками. А ось цікаво було б пограти у війну. І це ймовірно найкраща розвага. А поки що Альбіна та Альвіна знову грають у шахи. Альбіна білими зробила хід: Е2-Е4, а її суперниця обрала Сициліянський захист. І, звичайно, знаменитий варіант Дракона. Дуже динамічний захист із слоном на великій діагоналі. Щоправда, у білих є можливість зачепитися за пішака, що висунулася вперед.
  І атака йде взаємна та запекла. Кожен атакує короля на своїй ділянці.
  І звичайно ж, дівчата борються на рівних. Точніше, скоріше вони вже не дівчата, а дівчатка. Але битва у них звичайно ж дуже запекла.
  Альбіна пожертвувала пішака, а її суперниця - якість. Боротьба в агресивному руслі.
  Дівчата босими ніжками робили ходи, і скалили свої зубки кольору слонової кістки.
  Альвіна зазначила:
  - Ми граємо по-дитячому в недитячу гру!
  Альбіна із цим погодилася:
  - Так ми граємо! І я впевнена, що перемагатиму!
  Дівчата і справді чудові. І босі пальчики їхніх дитячих ніжок переставляють фігури.
  Ось знову жертви і обмін ударами... А Робур рухається до поверхні Місяця.
  Зрозуміло під грунтом, швидкість нижча, ніж у вакуумі, але все одно дуже висока.
  Робур у русі, подумав, що тепер хлопчик. Але чи виросте він ще, чи залишиться дитиною? Це питання цікаве. Може бути і так і не так.
  Але в тілі небувала енергія у Робура та бадьорість. Тож можна радіти.
  І можливо ніколи в нього не заболять зуби, і він завжди матиме чудовий зір. Та й сила в нього недитяча. А які рельєфні стали м'язи, просто Геракл-малолітка. І добре він може показати собі якщо доведеться в бійці.
  Робур навіть заспівав:
  - Те, що люди кажуть,
  Нам не байдуже...
  Важливим є лише результат -
  Пробивай чудово!
  І голою, круглою п'ятою хлопець натиснув на педаль. І сіпнулася його машинка.
  Влада над світом приваблива та солодка. Але водночас - це й колосальна відповідальність. І це Робур розуміє. В історію слід увійти ні тираном, не самодуром, а великим правителем, який врятує людство. І збудує справжній рай на планеті Земля. І люди його щиро славитимуть.
  Робур з ентузіазмом проспівав:
  - Не лукавитиму,
  Мені хочеться правити.
  Але не машиною іржавою,
  А цілою державою!
  Дівчата, почувши цю пісню, розсміялися. І теж хотіли щось заспівати. Але на думку не надто прийшов слушний мотив.
  Втім, дівчата продовжували грати. Але сталися розміни, і позиція стала мертве-нічийною. Але вони продовжували поратися, і тривалий час мучитися.
  Робур одночасно думав, що у світі слава недовговічна. І практично всі імперії розпадалися і занепадали. Наче була якась сила, що заважала інтеграції людства. Ось зараз у світі дещо є чималі імперії. Найбільша - це Британська та друга Російська. І вже Росія опинилася в занепаді, програвши війну Японії, що велика ганьба.
  Біла раса програла жовтою, і тут радіти нема чому. Але, з іншого боку, напрочуд багато різного роду випадковостей і невдач було у царської Росії, які призвели до поразки. Наче вищі сили втрутилися. Хоча якщо вони найвищі сили? Втім, Чингісхан зміг би без заступництва вищих сил завоювати половину світу? Адже скільки тієї Монголії? А хто сам Чингісхан - дикун, який і писати, і читати не вмів.
  Отож тут, очевидно, якісь сили йому точно допомагали. Щоправда, створити міцну імперію вони не могли. Точніше завоювання розбійників були неміцними, і країна тривіально впала. Точніше державу Чингісхана спочатку розірвали нащадки, а потім вона зовсім зникла.
  Римська імперія була міцнішою, але вона спочатку розкололася на дві частини, а потім їх розтоптали західну варвари, східну араби і турки.
  Царська Росія як континентальна імперія виглядає міцніше Британської, але зараз у неї важкі часи - бунти та поразка від японців. А останнє дуже прикро.
  Російський народ здатний багато пробачити заради блиску військових перемог та імперської величі. А коли тебе б'ють, та ще японці яких авторитетним противником не вважають, це прикро подвійно, і звинувачують насамперед, зрозуміло, царя. А з ним разом і всю систему монархічної влади.
  Робур знизав плечима - він стовідсотковий американець і йому на Росію начхати. А ось Альбіна та Альвіна мають слов'янську кров, і їхня поразка царської Росії від Японії сильно засмутила.
  Але Робур відповів їм: правити планетою Земля повинен його геній, а жодні там Романові. І що він Робур створить вічну імперію в яку увійдуть всі населені світи у всесвіті. А може не тільки в цьому, а й у інших всесвітах. І тоді буде Мегагіпервселенська імперія, яка матиме фантастичну могутність і силу!
  Робур подумав, що розвинеться наука і більше не буде старих і старих, всі будуть вічно юними та красивими. І юнаки будуть безбородими, з гарненькими мордочками. І дівчата ніколи не в'януть.
  Робур заспівав з ентузіазмом:
  - Я буду вічно молодим, вічно п'яним! І вічно крутим і завзятим!
  Дівчата у відповідь захихотіли та показали мови. Вони скажемо так - кумедні.
  І зараз схожі зовні на дівчаток.
  Альбіна відзначила з посмішкою, проспівавши:
  - Примарно все в цьому світі бурхливому,
  Є тільки мить за нього і тримайся.
  Життя тільки мить між минулим та майбутнім,
  І саме він називається життя!
  Альвіна оскалив зубки, помітила:
  - Не надто складно в тебе виходить!
  Альбіна відзначила з усмішкою:
  - Щось не йде в мене поезія!
  Альвіна заспівала у відповідь:
  Збулося прокляття грізної, пекельної звістки,
  Померкло сонце у жалобі країна...
  Позбавлений вбивця совісті та честі -
  Не здригнулася кривава рука!
  Альбіна з великим ентузіазмом підхопила:
  - Вбивця злий фігляр та іноземець,
  З'їв чимало дівочих сердець.
  Змінив на фрак він свій похідний ранець,
  Перервав політ терміни крутий негідник!
  Альвіна з натхненням продовжила співати дитячим голоском:
  Обличчя променисте Пушкіна-поета,
  Кривавою піною смерті оточений...
  Носій Пушкін доброти та світла,
  За це кулею в серці вражений!
  Альбіна з величезним захопленням продовжила наспівування, чудового романсу:
  Потоком сліпучим, променистим...
  Лилися слова поета та вірші.
  Любив людей усім серцем своїм чистим,
  У творіння світла зло таврував гріхи!
  Альвіна з великим ентузіазмом продовжила наспівувати:
  Алмазом гострим його слово було,
  Всю силу мови, він пером доніс...
  Творив чудово, людям усім на диво,
  Поезію піднесли, Бог до зірок!
  Альбіна з люттю продовжила писати і співати:
  Немає граней даруванню поета,
  Осколкам зоряним у небі немає числа.
  Вбивцю приверне Господь до відповіді,
  А Пушкін буде з нами назавжди!
  І дівчата захлопали босими, точеними ніжками.
  Робур підбив логічний підсумок і теж заспівав:
  -Ах Пушкін, ти дивак не правий,
  Навесні хворіти нам не стало ...
  Адже запах пряних, ніжних трав,
  Здатний всіх зігнати з дивану!
  Альбіна із цим погодилася:
  - Та весна - це чудова пора! Особливо травень!
  Альвіна з ентузіазмом проспівала:
  - А за вікном вирує місяць травень,
  Ти за нього бійся і дерзай!
  Ось нарешті ґрунт Місяця закінчився, і їх казково чудовий апарат вилетів у вакуум. І як кажуть - вийшов на оперативний простір.
  Альбіна заспівала з ентузіазмом:
  - Земля в ілюмінаторі, земля в ілюмінаторі, земля в ілюмінаторі видно...
  Альвіна підхопила з посмішкою:
  - Як син сумує за матір, як син сумує за матір, сумуємо ми за Землю вона одна!
  Вічний хлопчик Робур підхопив цей спів:
  - А зірки тим не менше, а зірки тим не менш,
  Трохи ближче, але все також холодні!
  Альбіна з натхненням продовжила:
  - І як годинник затемнення, і як годинник затемнення! Чекаємо на світло і земні бачимо сни!
  Альвіна продовжила співати з великим жаром, у своєму чарівному голосі:
  - А снитися нам не рокіт космодрому... Не ця крижана синьова!
  Хлопчик-космонавт Робур підхопив з ентузіазмом:
  - А снитися, нам трава, трава біля будинку! Зелена, зелена трава!
  Після чого вони додали швидкості і помчали до Землі.
  Робур із задоволенням заспівав:
  -Ми поїдемо, ми помчимося, на оленях рано вранці і відчайдушно увірвемося прямо в снігову зорю!
  Альбіна з великим ентузіазмом підхопила:
  - Ти побачиш, що даремно називають північ крайнім...
  Альвіна додала з люттю шльопавши губами:
  - Ти побачиш він безкрайній, я тобі його дарую!
  І дівчинка тупнула босою, точеною ніжкою.
  Хлопчик Робур прошипів:
  - В останній війні переможців немає,
  Ніхто не врятується від залпу ракет.
  Альвіна з ентузіазмом дозріла:
  - Пришлемо ми з великим пекельним вибухом привіт!
  Альбіна продовжила з люттю:
  - І пишний із троянд, ми нарвали букет!
  І дівчинка зашльопали, точеними, дитячими ніжками, витанцьовуючи:
  - Один два три! Прожектора протрій!
  Ось дедалі ближче вони підлітають до Землі.
  Блакитна кулька все збільшується. І це дуже здорово. Значить, скоро вони опиняться на своїй планеті.
  Хлопчик Робур тиснув голими, дитячими п'ятами і завивав:
  - Бачиш у небі затемнення,
  Грізний бісів прибій.
  Пекельне реє знамення,
  Зграї космічної виття!
  Альвіна з ентузіазмом підхопила:
  - Авадон прокляття встає,
  Авадон тотальна смерть...
  Авадон і мертвих полиці...
  Авадон божевільний веде!
  Альбіна додала з люттю:
  Авадон! Авадон! Авадон!
  Хлопчик Робур ревнув:
  Брудний, шалений маніяк,
  Хоче стати вождем держави.
  Але вселяючи дикий страх.
  Альвіна закінчила думку:
  - Він помре в іржавому болоті!
  Альбіна, скелячи зубки, продовжила:
  - Поплести намагаючись світ,
  Альвіна тупнула босою, дитячою ніжкою і продовжила:
  - Павутиною пекельної пристрасті!
  Альбіна співала з люттю:
  - Прокажений череп і вампір.
  Альвіна прошипіла, тупаючи босою, дитячою ніжкою:
  - З ненаситною вовчою пащею!
  Робур відзначив із посмішкою юного садиста:
  - буяє в сказі САТО,
  Рухнув уперед ворог полиці.
  Але катів-супостатів,
  Дівчата зустрінуть у багнети!
  Альбіна підхопили, і її босі ніжки були в русі:
  - У шкіру свинячу вп'ються,
  Буде повалений ворог у порох!
  Альвіна з пекельним апломбом продовжила:
  Жінки люто б'ються.
  Міцний дівча кулак!
  Альбіна додала не зовсім у риму:
  - І боса п'ята у дівчат теж міцна!
  Робур підтвердив:
  - Броня міцна та танки наші швидкі!
  Альвіна з цим погодилася:
  - Так, дуже швидкі! Просто блискавка!
  Альбіна з люттю проспівала:
  - Є жінки у наших селищах,
  Що водять жартома літак...
  Альвіна додала, з люттю:
  - Не знають красуні сумніву,
  Жартома супостата зіб'є!
  Робур пробурчав з сказом вічної дитини:
  - Вони народжені для перемоги,
  Щоб розум у віках славити!
  Альбіна додала з посмішкою вічної дівчинки:
  - Адже наші великі діди,
  За них збирали відразу!
  Ось це дівчата просто статтю супер. І вони хоч тепер діти, та агресивності не втратили.
  Робур із захопленням відзначив, скелячи милу, дитячу мордочку:
  - Я найсильніший у цьому світі,
  І всіх замочу у сортирі!
  Хлопчик-професор навіть тупнув дитячою ніжкою по підлозі, він був сповнений ентузіазму.
  Ось уже вони входять у повітря планети Земля. Досить швидко долетіли. І це їм сподобалося.
  Тріумвірат просто в захваті. Ось вони знову на землі.
  Альбіна з натхненням проспівала:
  - І в зоряній висоті, і гірській тиші,
  У морській хвилі та лютому вогні!
  І лютому, і лютому вогні!
  Альбіна ввімкнула огляд із подивом помітила:
  - Щось у цьому світі не так!
  Робур насупився і всерйоз запитав:
  - І що саме не так?
  Хлопчик-професор витріщив очі.
  Альбіна відповіла із сумнівом у голосі:
  - Ми тепер у минулому, якраз на пару років тому!
  Альвіна з ентузіазмом вигукнула:
  - Тим краще! Допоможемо царській Росії перемогти Японію!
  Робур, що став хлопчиком, був радий побитися.
  - Справді допоможемо! Я радий завжди допомогти білій расі!
  Альбіна кивнула:
  - За нашу Русь-матінку!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Бій військ Куропаткіна і японців йшов за звичайним сценарієм. Спочатку російські відбивають атаки самураїв, потім ті починають обходити флангом і Куропаткин відступає.
  Але зараз не спрацювала така тактика. Бойова машина у формі акули та гравіолазерною гарматою постала перед японськими військами.
  Робур скомандував:
  - Плі за білу расу!
  А Альбіна натиснула на кнопки джойстика за допомогою босих пальчиків дитячих ніжок. І вдарив по японців струмінь, розрізаючи піхоту та кавалерію.
  Альвіна натиснула голою п'ятою посилаючи черговий струмінь з іншого лазерного гармати і проворкувала:
  - За Русь-матінку!
  І діти розсміялися, лякаючи японців. У різні боки розліталися руки та ноги самураїв.
  Робур прочирикав дитячим голоском:
  - Я найкрутіший у світі!
  І голою п'ятою хлопчик натиснув на важіль, обрушуючи на японців смертоносний потік.
  Воїни вранішнього сонця гинули за раз сотнями і тисячі, це була грандіозна битва.
  Числом японців було більше, ніж за офіційними документами, оскільки самураї не враховували свої тилові частини. Так що у японців у боях явна перевага у кількості. Що частково виправдовує обережність Куропаткіна.
  А втрат японці несли завжди більше, ніж росіяни у всіх боях.
  І під кінець війни поступалися російської армії у кількості більш, ніж удвічі. І якби не безглуздий бунт, то країна Вранішнього Сонця була б розгромлена вщент.
  А ось зараз команда і трьох людей: хлопчик і дві дівчинки, трощить самураїв. Хоч у них двісті п'ятдесят тисяч солдатів - набагато більше, ніж за офіційними даними. І це тільки тут, а ще 200 тисяч стоїть під Порт-Артуром.
  А море могутній, побудований американцями та англійцями флот. Але проти них зброя, створена потрійним генієм.
  Робур скошуючи самураїв, співає:
  - Грізно ширяє над планетою...
  Альбіна, посилаючи за допомогою босих пальчиків ніжок хвилю, додає:
  - Російський, двоголовий орел!
  Альвіна, з агресією вибиваючи масу військ японців, що лізуть лавиною, видала:
  - У піснях народу оспіваний...
  Робур цей вічний хлопчик лупнув з косим захопленням і пискнув:
  - Знову він велич знайшов!
  Альбіна, натискаючи босими, дитячими пальчиками трощила ворога. Вона така чудова дівчинка. І зменшившись у розмірах, стала ще більш зухвалою та хортою.
  І навіть співала:
  - Я не жалюгідна комашка, суперніндзя-черепашка!
  Альвіна, теж натискаючи босими пальчиками на кнопки джойстика, дуже дотепно додала:
  - Ти будеш як промокашка - це дуже круто!
  Хлопчик Робур ревнув:
  - Ми найсильніші у світі...
  Альбіна натиснула босими пальчиками ніжок і пискнула:
  - Ясно як двічі по два чотири!
  Альвіна теж натиснула голою, круглою, рожевою дитячою п'ятою на кнопку і прочирікала, вибиваючи японців:
  - Замочимо в сортирі!
  Хлопчик Робур крушив самураїв і зводив цілі кургани трупів, вигукнув на всю горлянку:
  - За російського царя!
  Альбіна строчила японцями за допомогою босих пальчиків дитячих ніжок і воркувала:
  - Наша свята велика Росія,
  Щедрий заможний край!
  Альвіна довбала японців за допомогою голої, круглої, рожевої, дитячої п'яти і верещала:
  - На престолі сидить Бог-месія,
  Батюшка-цар Микола!
  Хлопчик Робур скошуючи воїнів імперії вранішнього сонця, натискаючи дитячими, босими ніжками на кнопки джойстика, видав:
  - Вірю не палатиме пекельним жаром,
  Червоний сімнадцятий рік!
  Альбіна зрізаючи японців за допомогою босих пальчиків, своїх точених ніжок, видала:
  - Тільки Вітчизна палає пожежею!
  Альвіна розсікаючи самураїв і давлячи голою, рожевою п'ятою, на кнопки, пискнула:
  - Лихо Японію б'є!
  Хлопчик-професор, довбаючи голою дитячою п'ятою по клавіатурі розніс цілий батальйон Японії і проревів:
  - Вірю у свою зірку,
  Я обдурю долю!
  Альбіна дотепно помітила, скошуючи черговий батальйон японців, і показавши мову:
  - На священній війні буде наша перемога!
  Альвіна вибиваючи маси самураїв, і набивши цілий курган трупів, дотепно помітила:
  - Прапор імперський вперед - слава загиблим героям!
  Робур, стріляючи з гравіолазерної гармати, накрив японську батарею. Гармати коробилися і скручувалися в баранячий ріг. Хлопчик-професор показав мову і промуркотів:
  - Нас ніщо не зупинить, нас ніхто не переможе!
  І гола, дитяча п'ята як натисне на кнопку. І знову промінь гравітаційного лазера як вабить по японцях.
  Це було просто гіпер....
  Альбіна із захопленням відзначила, беручись за чергову батарею, і наводячи на ціль за допомогою босих ніжок:
  - Наша сила у кулаку!
  Альвіна строга японців, немов знімаючи з них криваву стружку, і голою п'ятою натискаючи на кнопку джойстика, видала:
  - Ми всіх сильніші!
  За Японію взялися воїни тріумвірату дуже жорстко. І винищували, і спалювали немов космічні комети, що впали на землю.
  Робур цей вічний хлопчик заспівав:
  - І летіли додолу самураї, під натиском сталі та вогню!
  Альбіна оглушливо засміялася, і дотепно видала:
  - Але розвідка доповіла точно,
  І як натисне голою, круглою п'ятою на кнопку.
  Альвіна підтримала, босими, дитячими пальчиками давлячи на кнопки джойстика і круша супротивника:
  - І пішов в атаку батальйон!
  Робур стріляючи по японцях, це вічний хлопчик, проревів:
  - Ми боролися із пристрастю непорочною!
  Альбіна спалюючи ворогів гравітаційними лазерами і пограючи босими ніжками, видала:
  - Наш загін зі сталі та сильний!
  Ось так їхня барракуда невразлива для вогню самураїв, і стрімка з трьох гравітаційних лазерних гармат знищила чверть мільйона японських солдатів. Потрібно віддати належне самураям - вони боролися до кінця. Але все одно програли.
  І залишилися від армії японської лише ріжки та ніжки. Точніше, лише гори розпиляних на частини трупів, і купа покореженого металу, що димиться.
  Так, по Японії врізали дуже сильно. І частина її сил була ліквідована блискуче.
  Робур та його дівчинки підзаправилися водою з струмка. А також поїли трофейних англійських консервів, захоплених у знищеної японської армії.
  І рушу до тих військ що блокували Порт-Артур. І війська самураїв насувалися ніби приливна хвиля.
  Але апарат у вигляді барракуди атакував армію Ноги. І куди тепер військам країни вранішнього сонця подітися?
  За них взялася безжальна команда. І таке повеліло винищення.
  Робур дитячою ніжкою натиснув на кнопку джойстика, посилаючи смертельні промені і проревів:
  - Вороги Вітчизни марш у геєну!
  Альбіна натиснула на кнопки босими пальчиками ніжок, зрубала цілий батальйон самураїв і вдарила:
  - Не зупинять Русь вороги!
  Альвіна теж натиснула голою п'ятою на кнопки джойстика, і сліпуче скалячись, проворкувала:
  - За Вітчизну - нашу матір!
  Робур крушивши самураїв і розгортаючи літальний апарат, ця вічна дитина проревіла:
  - За новий комуністичний устрій!
  Альбіна, знищуючи японців, проспівала:
  Несуча конструкція кохання....
  Альвіна, круша самураїв, проворкувала:
  Ми немов у небі журавлі!
  Робур винищуючи японців, зауважив:
  - Скоріше вже як шуліки!
  Альбіна, хихикнула, строчачи по самураях, і використовуючи свої босі пальчики ніжок, видала:
  - За політ до зірок!
  Альвіна, агресивно заявила, руйнуючи японців, і викошуючи їх наче нагромадження курганів:
  - За величезні часи!
  Робур агресивно відзначив, скошуючи немов косою траву і проворкував дитячим голоском:
  - Ми найкрутіші!
  Альбіна, строчачи по японцям, і застосувавши голу п'яту, прогарчала:
  - За великий настрій!
  Альвіна, крушивши самураїв, і нагромаджуючи цілі кургани трупів, і масу покорежених тіл, провила:
  - За Батьківщину класу гіпер!
  Робур ревнув, скелячи дитячі зубки:
  - Все буде взагалі супер!
  І давай довбати по японцях.
  Альбіна, строчачи по самураях, і використовуючи босі пальчики ніжок, взяла і провила:
  - Ми всіх у труні закопуватимемо!
  Альвіна, агресивно викошуючи японців, і ламаючи їх використовуючи голі п'яти, видала:
  - За тотальний терор!
  І як знову вибиваючи самураїв. Оце їх суцільний, забійний Голлівуд.
  І Альбіна в екстазі заспівала;
  Вік двадцять перший дуже бурхливий вік,
  У ньому віруси вирують, терористи...
  Але все-таки на піку життя людина,
  І люди це знай не пацифісти!
  
  Ми зможемо вірю я злітати на Марс,
  Простір Венери просто відбудувати...
  Все буде просто знаю вищий клас,
  І кожна людина народжена героєм!
  
  Та наша справа розвивати прогрес,
  Щоб було людству чудово...
  Хоч атакують просто пекельних біс,
  Зв'язатися з дівкою босою небезпечно!
  
  Ми комсомолки дочки Землі,
  Ворога без усякої боязкості уроєм.
  Народи на планеті цієї сім'ї,
  І стане людина зараз героєм!
  
  Не буде злоба правити це знай,
  Під прапором святого комунізму...
  Колись був генсек, а колись цар,
  Ми разом відбили меч фашизму!
  
  Покажемо людям щастя ми приклад,
  Все зможемо зробити до вершини світу.
  Була Росія - став СРСР,
  І став Христос любові кумиром!
  
  Ідуть століття бурхливі роки,
  Ми Сіріус так лихо облетіли...
  Збудували на зірках міста -
  Піднялися з планети-колиски!
  
  Адже з нами Лада, і могутній Сварог,
  Що створили світ такий зоряний...
  Нехай буде найбільший Білий Бог,
  Вчитися знайте просто не пізно!
  
  Воскреснуть скоро мертві ти знай,
  Рай на планеті стане враз збудований.
  Погода це просто вічний травень,
  Масштаб у будівництва просто величезний!
  
  Ми створимо польоти до кінця,
  Досягнемо краю просто всесвіту...
  Сварог великий замінив батька,
  Своєю славою у битвах незмінною!
  
  Так було важко, знаю важко,
  Вороги на Русь ордою наступали...
  І хуртовиною колючою мело,
  Але пробивалися комунізму дали!
  
  Господь Сварог нам міцний молот дав,
  Щоб ворогів Росії їм трощили...
  І завдамо такому вважай удар -
  Противника ми просто відшили!
  
  В очах дівчинки комсомол пожежа,
  Горить каскадом пекельним видно полум'я.
  Я Батьківщині таке знайте дам,
  Піднімемо ми вище сонця прапор!
  
  Ти людина вважай тепер орел,
  Злітаєш вище зірок суцільного всесвіту.
  Над світом яструб кігти простяг,
  І зарядив свідомістю нетлінною!
  
  Не можна Росію просто вбити,
  Як супостат підступний не намагався...
  Мисливець перетвориться скоро на дичину,
  З Вітчизною воювати ворогові небезпечно!
  
  Дівча рушить босою ногою,
  І вилетять фашиста, знайте зуби...
  А якщо баба рушить кочергою,
  Тобто заграли смерті труби!
  
  Все у нашому світі буде позитив,
  Будь-яка справа сперечається хлопці.
  Покажемо безперечний креатив,
  І будемо строчити з автомата!
  
  Ворогів легко повірте рознесемо,
  Травою курною скоса без сумніву.
  Росію від лиха великий врятуємо,
  Нехай буде в серці - Ісус та Ленін!
  
  До найвищих у світі зірок,
  Здатні долетіти до суду земні...
  Всю силу мови нам поет доніс,
  В ім'я нашої матінки-Росії!
  
  Богиня Лада прославляє Русь,
  Вона покрив великий розстилає.
  За Батьківщину бійся і не лякайся,
  Крутіше за нас звичайно не буває!
  Билися колись дівки під Москвою,
  Билися фігурально велетні...
  Але Гітлер адже в союзі з Сатаною,
  А ми зі Сварогом - знай непереможні!
  
  Хоча стояв мороз, що холоне кров,
  Дівча мчало по кучугурах босою...
  Країні подарує щастя і будь-хто,
  Її із злата срібляться коси!
  
  Господь Всевишній знає всі серця,
  І дівчат так сильно, Боже кохає...
  Вони будуть боротися до кінця,
  Інакше супостат країну загубить!
  
  Ось чому все у світі є обман,
  Коли окуляри ви троянди колір одягли...
  І навіює ворог суцільний туман,
  Сім п'ятниць супостату на тижні!
  
  Ми викуємо собі рахуй броню,
  І меч найгострішої знай булатної сталі...
  Вітчизну не розтягнуть по рублю,
  Ну чому ви коні втомилися?!
  
  Зауважте все чудово стане раптом,
  Коли ми з силою Божою зберемося...
  Ти сокіл правди, а не брехні півень,
  Я вірю в комунізм у бою прорвемося!
  
  За нашу силу, і в шані Русь,
  За червоний прапор та милу Росію...
  За Україну та за Білорусь,
  Виконаємо найбільшу місію!
  
  Ми будемо у славі Ладу прославляти,
  Любити Сварога, Бога мати Марію...
  Оцінка буде, безумовно, п'ять...
  Бо віра силу подарувала!
  
  Що нам Батий і злобний Чингісхан,
  Що й Гітлер, рать Наполеона...
  Не здолає жоден нас хан,
  Ні орди хай їх навіть мільйони!
  
  У Росії ми дівчата народилися,
  На славу Ілліча та Ісуса...
  Тепер летимо орлиці тільки вгору,
  Щоб показати велике мистецтво!
  
  Москва столиця миру та кохання,
  Ми космосу простори підгортаємо...
  Хоч не збудуєш щастя на крові,
  Набіги басурман усіх відбиваємо!
  
  Хай не прощає слабкості нам ворог,
  Йому хочеться дівкам п'яти смажити...
  Часом агресивний вурдалак,
  Здатний роздерти і зло вдарити!
  
  Але ворогові рубіж не віддамо,
  Досягнемо рубежів будь-якого всесвіту.
  Над нами златокрилий херувим,
  Своєю силою у битвах незмінною!
  
  Так що перемозі дівчат близька,
  Ми Стелзаната знайте не боїмося,
  Любов до Вітчизни мила і чиста,
  І якщо треба з армією воюємо!
  Ось цілу поему присвячену майбутньому заспівали дівчата, з великою люттю.
  І потім взяли і голими п'ятами як натиснули на кнопки добиваючи останніх японців.
  І ось армія Ноги перестала існувати. Майже половина мільйона японців вирушила на той світ. І це дуже здорово.
  А тепер лишилося розгромити флот. І тоді від Японії залишаться лише ріжки та ніжки.
  Альбіна прочирікала, скелячи зубки:
  - Наближається година, коли ми переможемо!
  Альвіна з цим погодилася:
  -І впадуть у прірву тюремні склепіння!
  Робур агресивно підтвердив:
  - Нас ніхто не назве слабаками!
  І хлопчик натиснув босими ніжками на кнопки джойстика.
  Війна, як видно, йде до свого завершення.
  І ось їхній барракуда рухається у напрямку флоту самураїв. І це справді хід гросмейстера. І не за правилами гра - прорвемося фраєра!
  Альбіна прочирікала:
  - Слава нової, всесвітньої імперії!
  Хлопчик Робур уточнив зі смаком:
  - Моїй всесвітній імперії!
  Після чого професор-дитина човпнув босою ніжкою по металу. Від чого почувся дзвін.
  За допомогою радара японський флот виявлено. Він курсує біля Порт-Артура, намагаючись не випустити блоковану Тихоокеанську ескадру.
  Альвіна - ця вічна дівчинка, заспівала тупаючи босою, дитячою ніжкою:
  - Яскраве сонце надії,
  Знову над країною встає...
  Російська армія лихо,
  У море Японію б'є!
  Альбіна з натхненням продовжила, теж голою, круглою, дитячою п'ятою, натискаючи на кнопки:
  Російський орел над планетою,
  Крила розправивши злетить.
  Ворог буде покликаний до відповіді,
  Буде повалений, розбитий!
  І ось барракуда-апарат випускає свій перший промінь по кораблях Японії.
  І гравітаційні лазери, вражають зі своєю феноменальною космічною міццю флагман країни вранішнього сонця.
  І ось найбільший броненосець у самураїв, на якому знаходився знаменитий адмірал Того, став тонути. І його буквально різали на дрібні шматочки гравітаційні лазери, зроблені геніями, що отримали вічну юність.
  Робур - цей вічний хлопчик, натискаючи босими, дитячими ніжками на кнопки, і скеля зубки проворкував:
  Ми тупцюємо Меркурій ногами,
  І до Марса прокладено трасу!
  Альбіна, давлячи супротивника голою п'ятою, додала:
  - Піднімемо ми хвилі цунамі,
  Здійметься біла раса!
  Альвіна дотепно відзначила, ведучи вогонь по супротивнику використовуючи босі пальчики ніжок:
  - Ми найсильніші у світі!
  І черговий японський корабель пішов на дно. Ось це справді були дівки.
  Хоча й перетворилися геніальні войовниці на дітей, та їхня бойова ефективність тільки від цього зросла. І вони мали чудовий, руйнівної сили апарат. Який буквально спалював усі японські кораблі.
  Робур навіть крушив японців, проспівав:
  - На теренах Батьківщини чудової...
  Альбіна, посилаючи презенти, вбивчу силу, і буквально випалюючи супротивників, видала:
  - Насолоджуючись у битві та праці....
  Альвіна з люттю підхопила, випустивши по ворогу розряди пекельної смерті:
  - Ми склали радісну пісню...
  Робур натиснувши кнопку босими пальчиками, своїх дитячих ніжок, підхопив з ентузіазмом:
  - Про великого друга і вождя!
  Альбіна з величезним ентузіазмом, трощила японців, і топила їх кораблі, змушуючи пускати бульбашки і горіти, а сама співала:
  - Робур - це слава бойова!
  Альвіна з великим азартом, топила флот самураїв, і розпилювала їх посудини, співала:
  - Робур - нашій юності політ!
  Робур сам підхопив пісеньку про себе, давлячи голою, круглою, дитячою п'ятою на кнопки і ревучи:
  - З піснями борючись та перемагаючи....
  Альбіна з величезним ентузіазмом продовжила, використовуючи при цьому босі пальчики ніжок:
  - Людина за Робуром піде!
  І вся трійця агресивно проспівала, топячи японський флот, і не залишаючи ворожим кораблям жодного шансу:
  - З піснями борючись і перемагаючи,
  Чоловік за Робуром піде!
  І ось справді топлять кораблі - вони капітально. І змушують іти на дно.
  Перші дванадцять броненосців та броненосних крейсерів потоплені. І тепер юні бійці взялися за дрібніші посудини. Щоб нічого й нікому не вдалося б уціліти.
  Робур зазначив із усмішкою:
  - Якщо кволий одразу в труну....
  І боса дитяча ніжка хлопчика-професора відправила чергову порцію руйнівних променів.
  Альбіна хихікнула, і відзначила, затоплюючи японські судна:
  - За велич планети і вищі надходження комунізму!
  І її гола п'ята знову як натисне на кнопки.
  Альвіна продовжуючи трощити, японців і використовуючи босі, пальчики дитячих ніжок, в'якнула:
  - За визначний спорт!
  І дівчата хором заспівали:
  - Очі, заспані пацан рукою протри,
  Відкрив ти для себе тяжкий спорт.
  Ваги величезні швидше легко порви,
  Ти встановиш світовий рекорд!
  І Альбіна додала, крушивши японців на море:
  - Воістину світовий рекорд!
  . РОЗДІЛ Љ4.
  Японський флот втративши найбільші кораблі, і втративши адміралів став розбігатися. І барракуді довелося його переслідувати та додати гравітаційними лазерами.
  Альвіна натискаючи босими пальчиками ніжок на кнопки, проворкувала, вискалив зубки:
  - Ми вас доб'ємо, до кінця!
  Альбіна підтвердила, голою, круглою, рожевою п'ятою натиснувши на кнопочки і ревучи:
  - Сонце, що сходить, стане західним!
  Робур теж як довбає вбивчим розрядом по супротивнику, і випалить черговий есмінець, змусивши його плавитися.
  Після чого прореве:
  - На абордаж!
  Альвіна хихикнула, і крутячи стегнами, скелячи зубки, проворкувала:
  - Японії буде кінець!
  Альбіна з цим погодилася, давлячи на кнопки:
  - Ти це зрозумів молодик!
  Дівчата ще такі сморкаті на вигляд, а зате бойові. І від японських кораблів залишаються лише бульбашки.
  Робур переслідуючи японців - заспівав:
  Не піде, не піде противник,
  А це я вірю!
  Не піде, не піде противник,
  Зросла пеня!
  І хлопчик знову натисне голою, круглою, дитячою п'ятою на кнопки джойстика.
  І лупне по японцях, розрізавши міноносець на дві майже рівні частини.
  Альбіна агресивно відзначила, босими пальчиками ніжок давлячи на кнопки джойстика:
  - Це стане все тривіально супер!
  І ще один японський кораблик тоне.
  Альвіна активно топячи японців, видала:
  - Я космічна дівчина війни!
  І показала мову. Після чого почала підскакувати, немов на сковорідці.
  Ось це дівчинки - найвищий клас!
  Робур борючись з японцями, співав:
  Робур, Робур, Робур -
  Електронні гойдалки!
  Альбіна, натискаючи босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика, агресивно додала:
  Робур, Робур, Робур -
  Ноги до рук полетіли!
  Альвіна, голою, дитячою п'ятою натиснувши кнопку джойстика і потопивши черговий японський корабель, в'якнула:
  - І я нікому не скажу, що я Робура люблю! Робура люблю!
  Альбіна додала, натискаючи босими ніжками на кнопку джойстика:
  - Робура люблю! І всіх розміту!
  Оце була команда. І такі діти топлять японців без жодної жалості.
  Робур подумав, що Микола Другий завдяки їхньому втручанню з царя-невдахи, перетворився на великого. І це скажемо так прямо чудово. І він Робур - найбільший геній усіх часів та народів.
  Таку зброю створити. Він хоче влади над світом, а зараз допомагає російському цареві. Але завжди можна повернути зброю і проти Росії.
  Він Робур бореться насамперед за себе. І робить це дуже успішно.
  Альвіна теж довбала по супротивнику за допомогою босих пальчиків ніжок і проворкувала:
  -Цесаревич Микола,
  Якщо царювати доведеться.
  Альбіна, крушивши ворогів за допомогою своєї голенької, рожевої п'ятки, що так спритно натискає, видала:
  - Ніколи не забувай,
  Кров бурхливим потоком ллється!
  І хлопчик Робур підтвердив:
  - Ще як ллється! І ми ворогові вріжемо!
  Альбіна, топаючи черговий японський корабель, взяла і заспівала:
  - Бурхливе свято Сатани,
  Пролив кров на світ!
  Альвіна, розпилявши за допомогою босих пальчиків ніжок міноносець, агресивно видала:
  - І священний меч війни,
  Розрубав секрет!
  Робур помітив із дитячою усмішкою:
  - Та ми розрубали секрет і показали свою колосальну силу!
  І ось черговий японський корабель топиться. Вже майже залишилося в Японії судів. Тонуть останні міноносці. І це дуже круто.
  Робур із задоволенням заспівав:
  - Кораблі лежать розбиті,
  Скрині стоять розкриті.
  Смарагди та рубіни розтікаються дощем!
  Альбіна з великим задоволенням, смакуючи слова, дозріла:
  - Якщо хочеш бути багатим,
  Якщо хочеш бути щасливим.
  Альвіна давячи босими пальчиками ніжок, додала:
  - Залишайся хлопчик із нами,
  Будеш нашим королем!
  І обидві дівчата хором вигукнули:
  - Будеш нашим королем!
  Будеш нашим королем!
  І розреготаться обидві богині та класні дівчата.
  Але японський флот добитий. І потоплено останніх посудин. Тепер війну майже закінчено.
  Альбіна з м'ясоїдною усмішкою помітила:
  - Треба допомогти Росії раз і назавжди позбавитися японської загрози!
  Альвіна з цим погодилася, тупнувши босою ногою:
  - Звичайно треба!
  Робур цей агресивний, вічний хлопчик відповів:
  - А я не й не проти! Будемо конкретно трощити ворогів!
  І ось їхній казковий за силою апарат рушив до берегів Японії. Справді, потрібно знищити японські війська і в самій метрополії.
  Альбіна проспівала, скелячи зубки:
  - Поки стукає годинник, поки стукає годинник,
  Поки стукає годинник - не вішайте носи!
  Альвіна з люттю, продовжила, постукуючи голою, круглою п'ятою:
  Поки стукають серця, поки стукають серця,
  За найкраще - боріться до кінця!
  Робур знизав дитячими плечима. Вбивати японців йому було легко. Чи міг би він також легко вбивати і білих? Звісно ж зміг! Він хоче влади над світом! У цьому його азарт та агресивна ідея. Коли вбиваєш заради того, щоб наблизити мить, коли люди ніколи не вбиватимуть один одного!
  І буде щастя у всьому всесвіті!
  Робур навіть заспівав із захопленням:
  Де це було, коли це було,
  У дитинстві, а може уві сні.
  Лелека на даху гніздо для коханої,
  Свив навесні!
  Альбіна помітила:
  - Це вже не є актуальним! Порівняно з нашим апаратом, лелека ніхто!
  Робур заперечив:
  - Лелека - це живе, а наше штучне!
  Альвіна заспівала із захопленням:
  - Такий добродушний та мирний,
  Але все-таки звір є крутий.
  Вам здається, я сувенірний,
  Але ведмедик насправді живий!
  Альбіна хихікнула і відзначила:
  - Марно просити у лютого звіра пощади!
  І ось їхній барракуда на японській території. За допомогою радара та радіоперехоплення вишукує війська, і займається їх винищенням. І трощить прямо скажемо капітально.
  Робур зрізаючи батальйон японців з гарматами, вимовляє:
  - Ми творимо космічні чудеса!
  Альбіна, довбаючи самураїв, видала:
  - Вона дивилася на небеса!
  Альвіна, крушивши японців, проворкувала:
  - За новий комунізм Робура!
  І показала мову. Ось це дівчисько - просто супер!
  Робур винищивши з дівчатами пару полків самураїв, знову перемістився. І діяв дуже швидко. Його рухи на універсальному апараті були як завжди дуже швидкі.
  Альбіна відзначила зі смішком, скелячи зубки, і давлячи босими пальчиками ніжок на кнопки:
  - Ми є дівчата колосальної грації!
  Альвіна заперечила:
  - Не грації, а організації!
  І голою п'ятою натисне!
  Робота у них нелегка, тому що японські війська в метрополії не зібрані в одному місці, а рас зосереджені. І їх доводиться лупити частинами.
  Що, безумовно, створює певні проблеми.
  Робур шукає за допомогою радара. І з ним разом японців шмонають та знищують дівчата. Доводиться літати по багатьох районах.
  Робур у польоті складає крилаті афоризми;
  Диктатор - це боксер, який б'є завжди нижче за пояс чужими руками, не слухає гонгу і сам собі суддя!
  Бокс - це кулачний бій у м'яких рукавичках, політика бій мовами без білих рукавичок!
  Боксери на кулаках, політики на мовах, боксери за правилами чесно, політики беззаконня безчесно!
  Жінка це теж боксер, тільки вона найбільш смертоносна, коли цілком скидає одяг!
  Професіонали в боксі б'ються з оголеним торсом, професіоналки на паління оголюють не тільки торс!
  Боксерський бій обмежений у часі правилами, протиборство політиків, не знає тимчасових кордонів та правил!
  Боксери б'ються на публіці відкрито, політики борються під килимом, а якщо й вилазять щоб куснути язиком нижче за пояс!
  Завзятий боксер - це похвально, але політики найчастіше завдають шкоди помилкам!
  Політик рветься в леви, але відстоювання помилкової точки зору типовий баран, і впертий осел, який свинячить сам собі!
  Бокс яскраве і красиве видовище, політика теж сліпить, але дивитися на неї огидно, а слухати у сто разів гірше!
  Політик має часом яскраве оперення павича та красномовство солов'я, у спілкуванні з виборцями все одно залишається безкрилою свинею!
  У боксі цінний довгі руки, у політиці довгі мови, які набагато вбивчі для цілої країни!
  Боксер кулаком може вкласти на рингу лише одного опонента, політик під килимом, довгим язиком вся держава перетворить на руїни!
  Найвитриваліший марафонець - це політик, йому часом добігти до трону не вистачає життя!
  Бігун розраховує сили на годину, політик навіть найобачливіший не напасе сили на вічність!
  Політик часто гомофобій, але при обов'язково велика дупа, чистюля, але свинячить на повну!
  Політик не завжди значуща особа, але обов'язково величезна дупа!
  Виборці сприймають політика, за якого голосують як казкового принца, але завжди одержують голого короля на трон!
  Диктатор, уявляє себе павичем у діамантах та імператором у пурпурових шатах, але, коли виборець вимагає звіту - надає голим королем і обскубленою, мокрою куркою!
  Жіноча воля як діамант у кольє, політична безвольність бруківка, прив'язана до петлі на шиї!
  Жінку можна порівняти з діамантом, чоловіка з кременем, а політика зі згустком фекалій!
  Через силу можна битися з могутнім ворогом, але ніякі сили не змусять вислухати промову політика до кінця, нав'яжи він тобі хоч тричі другом!
  Все у світі вимагає зусилля, тільки під монотонне бурмотіння політика заснути не важко!
  У боксі часто розбивають носи, а в політиці завжди залишаєшся з носом!
  Боксерський ніс кривий, у політиці шлях, щоб виборця залишити з носом теж звивистий!
  У боксі часом нечесно вважають очки, на виборах завжди безчесні голоси!
  У боксі важливо і як б'єшся, і як вважають голоси і у короля рингу трохи фори, у політиці неважливо як голосують, а підрахунок повністю в руках того, хто на троні!
  У спорті ти можеш стати монархом із оголеним торсом, а у політиці все вже й так голі королі!
  У спорті можна пропотіти і запилитися, але в політиці ти забруднишся напевно і ніяким душем не змиєш смердючий бруд!
  Солдат може обрости щетиною, але бути приємним на дотик для жінки, а політик, як гладко не голиться, викликає відчуття поцілунку з рептилією!
  Солдат - це орел у ранзі горобця, політик - це мокра курка у ранзі індика!
  Солдат хоч і не яскравий формою, і часом виконує дурні накази, але на відміну від політика-папуги не співає з чужого голосу!
  Солдат - це трудівник-мурашка війни, а політикан зверху сипле лайно, будучи жирним трутнем тилу!
  Солдат відважений навіть боязкий, політик боягузливий, навіть півнячись!
  Солдат благородний, але не вільний, політик підлий, і теж по суті раб пристрастей!
  Солдат - це лев, нехай ще недоросток, а політика лисиця і вже переросток!
  Солдат схожий на ангела в пеклі, а політик - це свиня, яка бенкетує під час чуми!
  Босому хлопцеві комфортніше бігти снігом, ніж взутому політику лавірувати між струмками!
  Хлопчик навіть на морозі голяка щасливіший, ніж старий, облитий помиями промови політикана!
  Жінка не так боїться виявитися голою та босою, як того, що політик-чоловік її взує, і здере три шкури!
  Жінка на вигляд боязка, але мало що може її по-справжньому злякати, диктатор-чоловік загрожує на вигляд, але кидається від власної тіні!
  Для диктатора мовчання золото, тільки якщо піддані без ремствування зносять заліза язиком у кишеню!
  Диктатор запевняє що він твердий як скеля, але на перевірку тиран лише тупорилий бруківка!
  Дівчина збиває ніжки, коли біжить босоніж по гострому каменю, політик збиває з пантелику, коли мчить взутий між струмками!
  Босу жіночу п'яту може проколоти гостре, взутого політиком виборця не проб'є навіть дотепність!
  Жінка швидше віддасть перевагу ходити в мороз босій, ніж бути взутій полум'яними промовами політиків!
  В мороз гаряче серце не охолоне, а полум'яна мова політикана не зігріє!
  У серці у патріота полум'я, а від політика лише лайно у печінках!
  Солдат має полум'яне серце патріота, а політики шлунок продажного страуса та горлянку жадібного пітона!
  Солдат зберігає честь - вона дорого коштує, політик розпродає безсоромність, яка гроша ламаного не варта, але обходиться втричі дорого!
  Солдат має сіру шинель, і багато сірої речовини в голові, політик має шерсть сірого вовка, і прагнути сірі кардинали!
  Політики заради червоного слівця посилають солдатів проливати кров, і заради чорного ділка - зраджують любов!
  Солдат може забруднити тіло, але залишається чистою душею, а політику, щоб відмитися від духовного бруду, не допоможе жодна ванна!
  Солдату доводиться вбивати заради Батьківщини поганих хлопців, політик заради своїх амбіцій убиває все гаразд!
  Солдат, вбиваючи не вбивця, політик обіцяючи - не виконує!
  Солдат часом робить неможливе не шкодуючи себе, політик нічого не робить з можливого без користі в свою кишеню, не шкодуючи інших!
  Солдат - це лев, якому не вистачає під командуванням баранів, політик - це лисиця, яку слухаються лише барани з курячим мозком!
  Солдат не завжди може стати левом, але головне йому не виявитися віслюком, з якого спустили три шкури!
  , Солдат далеко не завжди поводиться як ангел, але в глибині душі відданий Богу, політик завжди виливає ангельські промови з посилами раю, але й на поверхні духу видно, що відданий Сатані!
  Солдат може залишитися і без чобіт під час битви, політик же взує, у будь-якій ситуації!
  Солдат носить маскувальну форму щоб вижити заради Вітчизни, політик же хамелеон щоб убити морально виборця, заради захоплення трона!
  Солдат у бою кидається як пес на кабана, політик у тилу, багато гавкає та свинячить!
  Добре солдату бути міцним як дуб при зустрічі з ворогом, гірше виявитися тупим, як пень при контакті з політиком!
  Кат рубає голови сокирою, солдат колить у горло багнетом, політик капає на мізки язиком, і душить за шию липучими словами!
  Солдату краще бути лютим вовком, ніж боягузливим кроликом, особливо під час зустрічі з удавом-політиком!
  Солдат може бути лютим на вигляд, але в глибині лагідним агнцем, політик з ангельським видом на перевірку типова свиня!
  Солдати завжди сміливці, навіть відступаючи, здійснюють лише тактичний маневр, політики завжди боягузливі, навіть атакуючи, вони здійснюються стратегічну підлянку!
  Солдат б'ється з рівними та сильними за наказом, політик нападає на слабкого, з власної сваволі!
  Справжній солдат не завжди родовитий, але завжди виконує свій обов'язок, політик навіть із королівським родоводом, завжди не виконує обіцянок!
  Солдат іноді користується під час відпочинку повіями, політик завжди і в роботі, і у відпочинку повія, яка використовує виборців!
  Солдат повій платить зароблене своєю кров'ю, політик сам повія і йому платять за те, щоб він зіпсував кров виборцям!
  Солдат стріляє, посилаючи кулю ворогові в груди, політик вбиває, підсовуючи свиню в кишеню, та жовч у печінку!
  Солдат у бою ура кричить, політик теж не мовчить, але якщо воїн у лайці битий, то тому що крик на жаль не щит!
  Солдат не завжди зірка, але слава його подвигів з віками не тьмяніє, політик завжди мітить на роль світила, але безслав'я його покривається цвіллю!
  Солдат працює гострим багнетом і коле на совість, політик б'є байдики за допомогою мови, чиї гостроти позбавлені совісті!
  Солдат може випити зайвого вина і обгадатись, але не буде подібно до політика виливати в хмелі без міри словесний пронос!
  Босоніж дівчисько готове бігти за своїм коханим без страху, але з якого переляку виборець дозволяє себе взувати політикам!
  Політик, це лисиця, для якої виборці мешканці курника, але пожираючи м'ясо тих, у кого інтелект курки політикан обов'язково підсуне свиню!
  Солдати - це бійцівські півні, що несуть золоті яйця, для індиків-генералів яких, у свою чергу, пожирають політики-лисиці!
  Солдат біжить в атаку вірячи в перемогу, політик у тилу, за будь-якого результату насвиняє бійцю відступом від принципів!
  Солдати іноді відступають, бо щастя мінливе, політиці ж завжди здають, їхнє щастя в підлянку та підсовуванні свині!
  Босоніж хлопчик занадто спритний, щоб дозволити політикану загнати себе під каблук!
  Коли босі ніжки дівчата поранені гострим камінням, вони ранять серце чоловіка, а от політики змушують сьорбати щи лаптем, відбивають печінку виборцям!
  Солдат не шукає смерті, хоче жити, політик не шукає способу виконати передвиборчі обіцянки - хоче наживатися на виборцях!
  Солдат завжди юний серцем, навіть посивівши, політик старий пройдисвіт, що сидить у печінках, і лихий чорт навіть із густою шевелюрою!
  У давнину у солдата був меч, потім його замінив автомат, щоб легше вбивати ворогів, а у політика за часів зброї язик - смертоносніше якого винайти неможливо!
  Солдат - це свого роду машина війни, але залишається людиною, у політиці ж немає нічого людського, він механізм війни проти розумних доводів!
  Краще ложка до обіду, ніж сьорбати щи лаптем!
  Якщо в політиці важко подружитися як вовкам у зграї, давайте хоч не свинячитимемо один одному сидячи на дивані!
  Політики гризуться як вовки та підкладають один одному свиню як лисиці!
  Політик ще може сховати вовчі ікла під овечою шкірою, але ніщо не приховає свинячий п'ятак!
  Політик, який не може приховати свинячий п'ятак від виборців не вартий і ламаного гроша!
  Політик так насвиняє виборцям, що вони завиють вовками!
  Політик без вовчої хватки, але з повадками свині доведе виборця до собачого життя!
  Політик хреститься руками, залазить у кишеню язиком, а душу топче чоботами!
  Якщо у політика на тижні сім п'ятниць, то виборцю залишається пустий день народження у понеділок!
  Не біда народитися народиться у понеділок, лихо обрати диктатора у неділю!
  Зробивши вибір на користь тирана на виборах у неділю, ризикуєш отримати суцільний понеділок!
  Вибираючи залізну руку, ти отримуєш на шию сталевий ланцюг!
  Все ж таки краще при владі залізна рука, ніж кістяна нога анархії!
  Найжорстокіша влада краща за повну анархію, легше винести одного тирана, ніж тисячу братків!
  Справжній правитель має бути народу як казковий принц, а чи не голий король!
  Казкових принців у політиці дуже мало - зате суцільні голі королі!
  Принц - це майбутній король, голий король - це банкрут у теперішньому!
  Жінка чекає на казкового принца, але отримує голого короля, виборець месію, а отримує безвільного лицедія, або безпринципного тирана!
  Жінка чекає на принца поки не одружитися, виборець чекає на виконання передвиборчих обіцянок, поки рак на горі не свисне!
  Політик майстер брехні та гросмейстер виправдань, а в умінні насвинячувати взагалі чемпіон світу!
  У політика лише один шанс справити перше враження і постійна можливість свинячити!
  Політик знає, що двічі два-чотири, але намагається довести, що, додавши йому ще два терміни, ви отримаєте цілий світ!
  Політик хоче мати силу і трон лева, але по силі він у кращому разі півень, а за становищем лисиця риє нору з метою підкласти свиню!
  Виборець повинен мати сталеві нерви, щоб не покритися іржею від словесного дощу політикана!
  Легше повірити в те, що небо впаде на землю, ніж у те, що диктатор заслужив звеличення до небес!
  Політик готовий виливати обіцянки солов'ям завжди, а виконувати обіцяне, коли рак на горі свисне!
  Чому так важко виконати передвиборчі обіцянки - очима можна з'їсти кита, але рота роздере велика ложка!
  Виконати можна все, що малює уяву, якщо це не обіцянки політикана, обділеного розумною фантазією!
  Політик готовий продати душу Дияволу заради влади, але Сатана не купує що не вартий і ламаного гроша і саме йде в руки задарма!
  Політик не може стати Богом, але вміння насвинячувати він сам Сатана!
  Виборець хоче чистоти у політиці, щоб їсти м'ясо, але отримує від брудного політикана лише один сорт - підкладену свиню!
  У кухаря-політика один гарнір - локшина на вуха, і один сорт м'яса - підкладена свинина, на третє дірка від бублика з медом обіцянок з струмка красномовства, і насамкінець каша березова та сир у мишоловці!
  Політик - це кухар, який під солодкі промови готує неїстівні страви, щоб легше було самому заковтнути виборця!
  Політик - це кухар, який щедро годує виборця медом промов, але навіть мед гіркий, якщо в ньому тонеш!
  Якщо диктатор із міною хитрою свої терміни обнулив, це означає виборець знову лаптем отримав!
  Воїн б'ється завжди за праву справу, політик же всі трофеї веде ліворуч!
  Воїн стріляє з лівої руки за праву справу, політик же язиком, веде ліворуч усі досягнення!
  Війна - це протилежність океану кохання, але теж потребує фонтану крові!
  Воїн не Бог за силою, але ангел з благородства!
  У солдата залізна каска, сталевий багнет і золоте серце, але політик його й у мідний гріш не цінує!
  Солдат часто женуть на бійню як баранів, але вони леви серцем, а політик що гарчить левом - типовий баран!
  Солдат теж може злякатися смерті, але все-таки його більше лякає безчестя, а політик тремтить за своє життя, а честь втратив давно!
  Солдати, здолавши ворога святкують перемогу, політик обдуривши виборця святкує боягуза!
  Хлопчик може бути добрим воїном, але політик ніколи не подорослішає до відповідальності перед виборцем!
  Краще бути босоногим хлопчиком, ніж дозволити політиканам взути тебе та вкрасти молодість!
  Дівчина - це пишна квітка, яка може зав'яти, але ніколи не втратить аромату, політик - це купа гною, він може піднятися на трон, але смердіти від цього буде тільки сильніше!
  Солдат-це справжній чоловік, політик - це сварлива баба в штанах!
  У солдата лють благородна наче рев лева, а в політика істерія підла, слово бекання барана!
  У солдата рідко буває вихідний, а політик має сім п'ятниць на тижні, а його виборці святкують день народження у понеділок!
  Солдат, впавши віджимається, політик завжди морально падає і віджимає в свою кишеню!
  Солдат іноді змушений порожнини по бруду залишаючись людиною, а політик у чистому одязі та облитий одеколоном залишається свинею!
  Солдат і честь віддає і з честю лишається, політик підсовує свиню і залишається свинею!
  У солдата гудзики в ряд, у політика як у вепря зад!
  Солдат вушка брави дітлахи, а політиків відправ у психлікарні!
  Людина кажуть, що походить від мавпи, а політик відразу видно так і залишився свинею!
  Праця з мавпи зробив людину, а політика підкилимна боротьба перетворила на суміш лисиці зі свинею!
  Робітник трудиться і іноді випиває спиртне, політик свинячить, і завжди викидає блювотину словесного проносу!
  Солдат росте від бою до бою, політик від однієї виборчої кампанії до іншої, все більше перетворюється на повію!
  У солдата горять очі юним азартом бійця, у політика, як на злодії, горить шапка, з байдужістю пропаленого циніка!
  У солдата вибір: груди у хрестах або голова в кущах, а у політика на виборах одні хрести забиті на сподіваннях, виборців та голови капустяні!
  Солдат навіть малий на зріст мужністю гігант, політик навіть із високим становищем - совістю пігмей!
  Солдат хоче подарувати за подвиг жіноче тіло, а політик незаслужено ставить на рак всю країну!
  У солдата завжди є час і місце для подвигу, але не завжди вдається його вчинити, політик у постійному цейтноті обов'язково встигне підкласти свиню і напасти на голову!
  Політик - це єдине безкриле створення в природі, яке всім гадить на голову!
  Кожен школяр знає, що двічі два-чотири, тільки політики замість примноження цифр, виробляють постійний поділ у свою кишеню!
  Солдат вчитися, набиваючи шишки, політик намагається привчити виборців до думки, що можна процвітати, якщо бити байдики!
  Кожен солдат боєць, різниця тільки на рівні, кожен політик повія, різниця тільки в ранзі сутенера!
  Солдат частково кат, бо теж проливає кров, політик по повній негіднику, бо капає на мізки!
  Якщо генерала запрошують на весілля, то солдат отримує запрошення рятувати Батьківщину, щоб весілля грали у вільній країні!
  . РОЗДІЛ Љ5.
  Останнім великим скупченням військ була імператорська гвардія. Це добірні самураї біля мікадо резиденції. Саме за них і взялися воїни дитячого тріумвірату.
  Вони хотіли покінчити з японською загрозою - раз і назавжди!
  Вічний хлопчик Робур натиснув босими пальчиками своїх дитячих ніжок на кнопку джойстика, і лупнув убивчою силою руйнування, і спалювання воїнів країни вранішнього сонця.
  Робур скелячи зубки, проспівав:
  - Я всіх сильніший у світі,
  І замочу в сортирі!
  Альбіна зі смішком відзначила, скелячи дитячі ікла і співаючи:
  - Один два три! Ворогів усіх розірви!
  І дівчина як натисне на кнопки джойстика босими, точеними ніжками. Вона войовниця просто рівня гіпер.
  Альвіна довбала по самураях, за допомогою голої, витонченої, рожевої п'яти і проворкувала:
  - За Батьківщину - нашу матір!
  Альбіна помітила зі скептичною посмішкою:
  - А це буде здорово? І що означає наша мати?
  Альвіна оскалившись, відповіла:
  - Давно зрозуміти ядрена мати - розумом дівчат розуміти!
  І знову давай випалювати та розпилювати гвардію. І робила вона це дуже завзято.
  Робур тим часом наводив своїми босими, дитячими, засмаглими ніжками на супротивника зброї і думав про сенс буття.
  Ось у кожної людини є в житті своя місія. І проти цього не попреш. Наприклад, він робив найбільші відкриття в техніці, і це йому вдавалося. Нині ж треба ощасливити людство власною диктатурою. І це його головна місія.
  І Робур круша японців проспівав:
  - Ось прийде місія, і тоді Росія замість Миколи обере мене!
  І ось скільки вбитих японців. Просто цілі нагромадження трупів. Гинуть гвардійські полки імператора, який мав шаленство зв'язатися з Росією. Втім, якби тільки з царською Росією, то це ще півбіди, а тут проти нього технічний геній Робура. І це справді велика проблема.
  Робур знову став уголос вимовляти крилаті афоризми, що легко зривалися з його дитячої мови;
  Розкаяний демон краще за полеглого ангела!
  Найкращий спосіб встановити справедливість - покарати всіх!
  Кожному овочу свій час, а собаці ланцюг до обіду та повідець на вечерю!
  Наказує мудра голова, а хапають спритні пальці. Одне неможливе без іншого - розум без тіла, як душа без тіла!
  Не завжди мудрий на троні, але завжди з царем у голові!
  Не плюй навіть краплею у своє минуле, якщо не хочеш у майбутньому потрапити в океан блювотини!
  Навіть найменша реальна добра справа, переважить велетенські мрії та прожекти!
  Вбити під силу останньому дурню, зате воскресити здатний справжній перший геній!
  Людство або розвинеться до Всемогутнього Божества, або опуститись до мавпячого убогості, але на одному рівні залишатися також неможливо, як стояти на ребрі монеті під час землетрусу!
  Один раз краще рубати мечем, ніж тисячу разів погрожувати цеглою!
  Хочеш стати щасливим - вдало одружуйся, хочеш знайти мудрість - одружуйся невдало!
  Шлюб, бракований тоді, коли у нареченого руки ув'язнені під те, що не дасть задоволення нареченій!
  Вбити може і дитина, а для воскресіння слід дозріти рівня деміурга!
  Лев м'ясоїдний цар звірів, але найвбивчіша - це хитрість лисиці!
  Коли осел став царем, лисиця уявила себе Богом, а іншим довелося орати як ішакам!
  У шахах є стійкі правила, у політиці стійко панує гра без правил та правової свавілля!
  Шахи гра для великих розумів за чіткими правилами, політика зовсім не гра, для величезних негідників за розпливчастими поняттями!
  Найбільший розум, безсилий пояснити останньому дурню - чому політика суцільне безумство!
  Винахід колеса - велике відкриття на благо людства, але вміння політиків керувати виборцями по колу - найбільше прокляття!
  Для розумного мотузка - виручалочка, щоб вибратися з яру, для дурня ж - це петля, і до біди відвага!
  Пудовий кулак має п'ять пальців, але хто б'є не має і грама совісті!
  Найболючіше падати легковірному виборцю із золотих гір, обіцяних політиканами!
  Чим вище золота гора обіцянок політикана, чим вірніше з неї злетівши виборець зверне шию!
  Часом політик підтримує виборця - як петля повішеного!
  У ремеслі бувають майстри на всі руки, у політиці ж майстерність однією мовою!
  Навіть найуміліші руки не можуть все полагодити, зате невмілі політикани мовами, здатні все розламати!
  Найсильніша людина руками не підніме й тонни, але політикан язиком не слабко опустить цілу державу!
  Кобра перед тим, як випустити в тіло отруту шипить, а політик виливається солов'ям, отруюючи душу!
  Змія пускає отруту через ікла, політик опускає отруту через мову, вбиваючи набагато вірніше!
  Правда часом гірка, але його сіль істини цілюща, політик завжди солодкий, але його мед викликає діабет розчарування!
  Буває мед із вуст політикана без хліба, але не буває трудового хліба без солі істини!
  Політику при погляді на диктатора завидно, лити кров смачніше, ніж мазати до рота повидло!
  Диктатор гіркий як полин, але сіль істини в ньому лише у печінках у підданих!
  У політика-демократа солодка мова, у політика-диктатора спочатку мова, а потім голова з плечей!
  Для того, щоб зробити кар'єру в політиці, потрібно знати три правила: мовчання - золото, мова - має бути як мед, обіцяючи в три короби, бери з лобі в три дороги!
  Політики кажуть одне, а роблять інше, з одним винятком - із ними справді нудьгувати не доведеться!
  Коли чоловіка взивають він розоряється, а коли жінка скидає взуття, то примножує свій стан!
  Не кожен чоловік може претендувати навіть на місце ангела, але кожна жінка вже в потенціал богиня!
  Нарешті, гвардія знищена повністю, та й палац частково зруйнований.
  Тепер треба змусити мікадо підписати безумовну капітуляцію перед Росією, а потім провести референдум щодо включення Японії до складу Російської імперії.
  Очевидно це головне...
  Дівчата одягли саморобну броню та вийшли з літального апарату.
  Їм ніхто не чинив опір.
  Мікадо чекав на них разом із міністрами. Побачивши босоногих дівчаток, сановники зніяковіли й почервоніли.
  Альбіна наказала:
  - На коліна!
  Мікадо та міністри покірно опустилися. Вони тремтіли від страху.
  Альвіна наказала:
  - А тепер цілуйте сліди наших ніг!
  І щоб бути переконливішим з кишенькового бластера зрізала двох охоронців імператора. А потім занурила в кров, що пролилася з убитих свої босі ніжки. Слідом за нею забарвилася в червону рідину і Альбіна.
  Після чого дівчатка залишили червоні, витончені, невеликі сліди своїх ніжок.
  Імператор та міністри покірно цілували їх. І це було найсильнішим приниженням Японії.
  Потім, очевидно необхідно підписати абсолютну капітуляцію країни висхідного сонця.
  Альбіна та Альвіна змусили розписатися весь кабінет міністрів.
  А потім мікадо знову став на коліна та поцілував голі, закривавлені підошви вічних дівчаток.
  Так відбулася окупація Японії та повна перемога.
  Але поки що потрібно дочекатися прибуття російських військ. Принаймні було оголошено радіо, що Японія капітулює.
  Робур був дуже задоволений, і вічний хлопчик вигукнув:
  - Я переміг цілу імперію!
  І розреготався... Покидати бойову машину було небезпечно, але сидіти одному нудно.
  І вічний хлопчик, який одержав у дар безсмертя, вирішив продовжити колекцію крилатих висловів;
  Щоб радіти перемозі та не оплакувати гіркоту поразок, потрібен піт працьовитості та іскра таланту!
  Солдат чує серцем, коли слід йти в атаку, а політик, котрий давно в печінках посилає на забій!
  Солдата іноді відвідують сумніви в компетентності командування, але політик без жодних сумнівів не компетентний, що в умінні брехати!
  Солдат - це син орла, що клює супостата і пурхає в небі, політик син лисиці, що гадить на голову, і свинячить у кулуарах!
  У бою хоробрий переміг його до початку бійки, боягуз програв, не вступивши в битву, політик збентежував ще до розподілу трофеїв!
  У битві завжди сили нерівні, хтось сильніший, хтось слабший, а політиці все одно добре вміють свинячити!
  У бою солдат строчить з автомата, а політик у тилу без толку барабанить язиком!
  Солдата не треба стимулювати на подвиг - він завжди готовий, а політик у будь-який момент тобі насвинячує!
  У солдата як у кішки дев'ять життів, а у політика як у біса - мільйон масок!
  Солдат навіть хворіючи тілесно - здоровий морально, а політик завжди одержимий болючим бажанням насвинячити виборцю!
  Роботи не можуть хворіти, справжні солдати не здаються, а політики від природи не здатні не насвинячувати!
  Войовниця - це тричі воїн, політик - це мільйон разів свиня!
  Солдат це насамперед людина, а другий воїн, політик це першою мірою свиня, а другий лисиця!
  Босоніж жінка може обігнати будь-якого взутого чоловіка, без взуття ногам легко, без мізків прожити тяжко!
  Жінці не соромно хизуватися голою п'ятою, куди гірше якщо тебе чоловік взув і здер три шкури!
  Політик може перети як танк, але його броня як желе зі словесного проносу!
  Солдат може в поході заворушити, але політик, що знаходиться в тилу, - це вже гнойова воша за покликанням, та ще й увесь час свинячить!
  Політик - це той баран, з якого не отримаєш шерсті на валянки, а сам сьорбатимеш щило лаптями!
  Свиня дає людям м'ясо та сало, а політик свиняча тільки вішає локшину на вуха, і підкладає сир у мишоловку!
  У політика мова суцільна каша та солянка обіцянок, і до неї ще трохи сиру від мишоловки, така їжа викликає лише виразку розчарування!
  Солдат любить жінок і Батьківщину, політик сам як примхлива жінка та обожнює владу над Батьківщиною!
  Солдат хоче здійснити подвиг і стати героєм, політик завжди знаходить можливість здійснити підлість і отримати нагороду!
  Якщо солдат не рахує зірки, то рано чи пізно заслужить їх на погони, але політик вважаючи себе зіркою, не заслужив і хреста на могилу!
  Солдат який завжди знаходить місце під сонцем, та його душа світла, політик часом займає місце світила, але духом сам чорт!
  Солдат шукає слави і хоче вижити, політик уже знайшов ганьбу і хоче жити на широку ногу!
  Солдат віддає честь, і залишається з честю, політик підсовує свиню, і сам залишається шелудивими кнуром!
  Солдатська служба не дає відростити живіт, але втративши живота, воїн знаходить безсмертя в людських серцях, а політик нагулявши пузо, залишається тільки в печінках!
  Солдат не щадить живота і не має пузо за те, що люблять дівчата, політик за живіт трясеться і нагуляв мамон, і за це ненавидимо виборцями!
  Боса дівчина щасливіша за стару, яку взули шарлатани, обіцяючи вічну молодість і багатство, але замість юної шкіри, здерли три шкури!
  Солдат ще не зовсім генерал, не поступається йому в кмітливості та мужності, політик не зовсім Сатана, але щоб зробити підлість у нього ще є чому повчиться межу!
  Гола жіноча п'ята кругла і спокуслива, голі королі якими постають перед нами політики, коли з них зривають маску, округлі мовою, але викликають огиду!
  Льотчик не народжений крилатим, крила він отримує у боротьбі, політик не народжений носатим, але виборців залишає з носом легко!
  Солдатська майстерність народжується у муках, політична віртуозність породжує муки у виборців!
  Солдат ще не майстер, але вчиться від бою до бою, політик уже давно не ангел, і сатане від однієї виборчої кампанії до іншої!
  Народжений повзати літати не може, але раб від народження здатний злетіти на трон, якщо в нього завзятість дятла, інтелект сови та орлиний світогляд!
  Перемагає найсильніший на війні, а найбільша сила в хитрощі, тому лисиця завжди братиме вгору над левом!
  Солдат бере не стільки силою, скільки кмітливістю, мозок найсильніша частина тіла хоч не має м'язів, а мова найшкідливіша, хоч і за зубами!
  Солдат підтягує ремінь, щоб легше було бігти, політика змушує виборців затягувати паски, і вони розбігаються!
  Солдат має крила духовні і орел у душі, політик має свинячий п'ятак у дусі, і гірше за свиню душу!
  Мова чоловіка охоче лиже голу п'яту жінки, але ще охочіше дурні чоловіки дозволяють себе взути мовним політикам!
  Мови у політиків довгі, але дуже короткі руки, щоб виконати обіцяне безрозмірними ротами!
  У кого інтелект мухи клюють на мед промов політиків, а у кого жадібність щура, кидаються на безкоштовний сир у мишоловці!
  Політики рідко бувають дурнями, навпаки частіше дурні ті, хто віддає голос солодкозвучним політиканом, ризикуючи за це отримати вухами, і залишитися без порток!
  - Політик і сам кишеньковий злодій, і є кишеньковим, і кишеня має без дна, але дістати з нього може для виборців тільки фігу!
  Загарбник топче землю чоботями, а жінка зневажає чоловіка босими ногами, земля стогне від болю, чоловік буркує від захвату!
  Солдат не хоче вбивати, але виконує свій обов'язок на совість, політик прагне крові, і не має грама совісті!
  Солдат не хом'як щоб робити запаси, і не ховраха щоб ховатися, і не щур щоб гризти своїх, але зуби у нього воістину левові, коли він б'ється за праву справу!
  Солдат - це бойова одиниця, політик - просто войовничий нуль!
  Політик - це не солдат і не воїн, але дуже ефективно вбиває довгим язиком і зриває дах із петель!
  Диктатор знімає стружку з пнів теж використовуючи довгу мову, пилу красномовства!
  Найміцніша кістка - це мова, якщо вона не недорікувата!
  Якщо політик непрямий, то в полеміці він не збере кісток!
  Політик - це ще той фрукт, який ніколи не дозріє, щоб нагодувати виборців, але гнилий з моменту виставки на оцінку голосуванням!
  Політик - це фрукт, який, виливаючись соком красномовства, перетворює виборців на овочі!
  Пляшка горілки о пів літра, смертоносніша за дюжину Гітлерів, то вип'ємо ж за те, щоб росіян і всіх нас убивало тільки спиртне!
  Хлопчик голою п'ятою вибиває зуби ворогові, дорослий якого обули політиці залишається беззубим псом, що виє на місяць!
  Гучна слава приходить до солдата нелегко, але вона розумна, а ось політик постійно наривається на гучні скандали поганої слави!
  Солдат - це воїн світла, за яку б ідею він не бився, політик це мерзота пітьми незалежно від якого прапора він виступає!
  Не має значення під яким прапором солдатів, головне, щоб у його серці палала відвага, і політика колір забарвлення не має значення, все він боягузливо буде у виборця в печінках!
  Солдат під поганим прапором заслуговує на більшу повагу, ніж політик під правильними гаслами, але незалежно від базару підкладає свиню!
  Комунізм - це рай, який люди хоча побудувати на землі мозолистими руками, але політики-свині перетворюють планету пекло, руйнуючи хороше довгими мовами!
  Солдат за Батьківщину завжди горою, політик тільки гальмує бруківка, його свиню боєць урою, щоб не гадав занадто!
  Жінка може бути мовчки хорошим солдатом, а політик навіть у штанах паскудна, балакуча баба!
  Політики мають довгі мови та безрозмірні амбіції, але Землю захопити, руки короткі, а розум ще менший!
  Не вихваляйся технікою зі сталі, якщо в тебе дух як желе, то і кийком дикуни трусу дали, і на небі, і на землі!
  Політик, меле нісенітниця, від якої не борошно на хліб, а суцільне борошно, з локшиною на вуха виборцям!
  Солдат - це лицар, що бореться з драконом, але цей дракон насправді в тилу і має не сім голів, а мільйон масок, і безліч свинячих рил!
  Солдату, щоб не стати обскубленою куркою, доводиться бути гусем, політик, щоб засмажити виборців на шашлик, із задоволенням насвинячує, не по-товариському!
  Солдати бувають зовсім хлопчиками, але дорослішають від бою до бою, політики незалежно від віку, від однієї виборчої кампанії до іншої впадають у ще більший маразм!
  Солдат може бути безбородим, але славним воїном, а політик у будь-якій ситуації не може не кинути хвоста!
  Хлопчик мріє стати воїном орлом, але звідки беруться політики-свині на стільки брудні, що про них і мріяти гидко!
  Хлопчик природжений боєць швидше побіжить босоніж снігом, ніж дозволить себе взути політику і перетворити на валянок!
  Гола жінка - це не обскупа курка, вона з будь-якого чоловіка зніме портки і навіть гордовитого правителя перетворить на голого короля!
  Хлопчик виростає в солдата, а ким був у юності політик, якщо з нього виросла така велика свиня?
  Повія з клієнтами чесна - гроші в обмін на задоволення, а політик закінчений брехня, голоси виборців та податки в обмін на суцільне розчарування!
  Політик - це дуже дорога повія, від якої не лише ризикуєш отримати сифіліс мозку, а й свиню до кишені!
  Політик - це такий різновид повії, щоб замість зняти з себе одяг, здирає три шкури з виборців і заражає, через телевізор!
  В одну річку двічі не входять, але постійно свинячого мерзотника, можуть переобрати дюжину разів!
  Тварини та діти не люблять їжу без солі, але чомусь дорослі люди так клюють на солодку мову політиканів, позбавлених солі істини!
  Сіль істини буває гіркою, але має цілющу силу, мова політика солодка, але викликає діабет розуму!
  Людина не хоче бути пішаком, але кар'єру в армії починають із рядових, політик не хоче грати за правилами, і кар'єру в політиці веде з беззаконня!
  Політик, який ображає геїв, сам неабияка дупа, і не має чоловічої гідності!
  Солдат двічі не загине, політик же тричі зрадить і мільйон разів обдурить!
  Двом смертям не бувати, і з босого чоботи не знімеш, але політики примудряються вбивати постійно, і здирати три шкури!
  Дівчина не боїться босоніж бігти по снігу, вона побоюється, як би наречений не виявився тупим валянком, взутим по вуха!
  Солдат на війні стає більш юним і зрілим одночасно, політик у підкилимній боротьбі, старіє і матюкає, одночасно опускаючись до рівня дикого звіра!
  Солдат приватний терміновик і стає професіоналом на війні, політик не знає термінів, і професіонал на присвоєнні перемоги!
  Солдат має бути кремінь, але не каміння серцем, політик уже давно має замість серця камінь, але має твердість гуми!
  Хороший солдат у бою як Диявол - що треба гасити вогонь, майстерний політик у підлості сам Сатана, а виконанні обіцянок - типовий шланг!
  Солдат може загинути на полі лайки, але це краще, ніж згинути під потоком солодкої брехні з вуст політиків у мирний час!
  Хто народиться воїном, помре героєм, хто став політиком, вже мертвий мерзотник, і ходячий труп!
  Політика - це коли кажуть одне, мають на увазі інше, роблять третє, виходить четверте, а все одно виходить боком і залишається гидотою у печінках!
  У політиці братів немає, але повно бідних родичів, немає казкових принців, але надмір голих королів, немає правди навіть на мить, але брехні вистачить не на одне покоління!
  Кохання приходить, коли не чекаєш, політикани прилипають, коли не кличеш!
  Кохання всі віки покірні, політикам всі підлості під силу!
  Політик - це чудовисько, що видає себе за красеня, але ніяка розкішна амуніція не приховає свинячий п'ят і вовчі ікла!
  Солдат теж певною мірою чудовисько, бо вбиває на полі лайки, але на відміну від політика він у рівних умовах, а ось виборець завжди у програші!
  Жінка хоче любові та щастя собі та своїй сім'ї, політик насамперед зацікавлений підгадати іншим, і одержимий любов'ю до грошей!
  Жінка схожа на троянду: принадний аромат, яскрава зовнішність, гострі шипи, а на кого скидається політик, що вражає смердючістю, убогою зовнішністю, і шпилькою кактуса?
  Жінка, це втілення краси і, чистоти, нехай не завжди ідеальне, а ось політик завжди буде еталоном підлості та потворності!
  Босоногий хлопчик не так часто хуліганить і залазить у кишеню, як політик творить гидоти і підкладає свиню!
  Дитина любить грати зі зброєю, але вона принадність, політик любить їм брязкати, але замість страху вселяє огиду і сміх!
  Людина сталася, як кажуть вчені від мавпи, політик хоч і типовий примат, особливо успішним людям, має спорідненість із шакалом!
  Людина має Божественну творчу природу, але розпинаємо політиками, що просто чорт за вдачею і творять свавілля!
  Політик - це Диявол у тілі, тільки не володар пекла, а творець пекла на Землі, в якій чорти виходять з-під контролю та породжують хаос!
  Солдату суддя Бог і час, а політик і без суду мерзотник, і його беззаконня не знає тимчасових рамок!
  Солдат не шукає спокою, і буря теж не манить, політик подвиги закопає, дуже заздрісний паразит!
  Солдат часом воїн мимоволі, і йому не хочеться вбивати, але виконує священний обов'язок перед Батьківщиною, а політик добровільний зрадник, якому подобається свинячить, не виконувати зобов'язань перед виборцями!
  Солдат вирішує у боях головоломки, політик будує хитрі комбінації, не може вирішити справу світом!
  Політик - це такий генерал, що замість еполетів носить карткові погони дурня, сам, втім, лисиця!
  Солдат може програтись у карти, але політик і не граючи, носить погони з шісток!
  Солдат боєць цілком крутий, коли він ладнає з головою, політик це знай свиня, з орла отримає горобця!
  Солдат знає, що таке страх, але долає себе, політик знає, що таке честь, але провертає під себе!
  Якщо жінка не боїться хизуватися голими ніжками, не дозволяє себе взувати чоботям, значить вона народилася в сорочці!
  Воїн, який не дозволить зняти з себе три шкури - народився в сорочці!
  Жінка не соромся ходити босоніж, бійся опинитися під каблуком біля валянка!
  Не хочеш ковтати вістря клинка - обзаведись тоді гострим розумом і сталевою витримкою!
  Вістря шпаги дурня здатне проткнути тіло, але по-справжньому вразити серце здатне лише гостре слово мудреця!
  Солдат - це диявол, у якого чисте серце, політик претендує на роль Бога, але сповнений брудних думок!
  Не соромся жінка своєї наготи у пошуках принца-чоловіка, соромитись вийти заміж за голого короля!
  Жінка, яка за допомогою голих ніг здирає з чоловіка, три шкури народилася в сорочці!
  Жінка, що народилася в сорочці оголеним тілом, взує чоловіка, навіть якщо він не повний валянок!
  Жінці важливіше народитися в сорочці, ніж отримати розкішну сукню від голого короля!
  Краще жінці ходити голою, ніж дозволити здерти три шкури повному валянку, краще босий, ніж взутий тупим чоботом!
  Якщо босонога жінка, оголивши груди зриває оплески, а не образи і свист, значить вона народилася в сорочці і не дасть себе взути!
  Жіночі слабкості обертаються привабливою силою, і якщо чоловік проявить слабину, його заштовхають у болото безсилля!
  Жінка має вміти прощати, якщо хоче бути успішною, чоловік якщо хоче чогось досягти, не повинен давати собі спуску!
  Місце орла отримує той, хто вміє виливатися солов'ям і не рахує ворон!
  Той, хто багато вважає ворон, зовсім безкрилий, і не має дзьоба!
  Хто продає Батьківщину за золото, той не вартий ламаного гроша і покриється іржею зради під благородним металом!
  Грабуючи нащадків, розоришся до порожнечі, бо все втопиться в бездонному вирі злочинів минулого!
  Воїн повинен бути мудрим як сова, хоробрим як орел, і не рахувати в бою ворон, щоб не виявитися обскупаною куркою!
  Не біда, коли мало років, повне лихо, коли не вистачає мізків та кмітливості у будь-якому віці!
  Хлопчисько хоче бути солдатом і потрапити на війну, щоб стати героєм, політик хоче бути полководцем, відсидітися в тилу і зробити підлість!
  Солдат хоче каші з м'ясом, але отримує березову кашу від командирів і підкладену протухлу свиню від політиканів!
  У бою потрібен не тільки гострий багнет і сталева шабля, а й гострий розум і сталеві нерви із золотими руками винахідника!
  Народу потрібний не монарх на троні, а цар у голові, не срібна мова політиканів, а срібні рубліки в гаманці!
  Розум і відвага як чоловік і дружина народжують перемогу тільки в парі, та й хрещена мати будь-якого успіху - удача, зовсім не буде третім зайвим!
  Молодість зелена, але солодка, старість гірчить і віддає цвіллю, а жінка як муха на солодощі, хвороба як отари до старості!
  Краще бути молодим виборцем, ніж старим політиком, молодість теж клює на солодку мову, але не переносить локшини на вухах!
  В юності будь-яка справа сперечатися, а в старості та неробство стопоритися!
  У юності від праці більше радості, ніж зі старості від неробства, то вип'ємо за те, щоб юність не закінчувалася без жодних зусиль!
  Дівчина гарна у юності, ложка до обіду, а політик у могилі!
  Хлопчики з голими п'ятами щасливіші за дорослих, з яких політики спустили три шкури і капітально взули до вух!
  Поки Робур це складав, прибули дівчата, з офіційним документом капітуляції Японії. Так завершилася ця славна війна. Але попереду у Роммеля ще багато різних справ та проблем. Принаймні вони втрьох перемогли зовсім не слабку державу.
  Альбіна з посмішкою запитала Робура:
  - А кого зараз будемо трощити?
  Вічний хлопчик знизав плечима і припустив:
  - Може, візьмемося за Росію з метою рівноваги?
  Альвіна цілком логічно заперечила:
  - Тоді не було сенсу трощити нам Японію! А якщо ми змінили баланс сил, то треба триматися!
  Робур тупнув босою, дитячою ніжкою і заявив:
  - Але ж ви бачите, для нас завоювати весь світ цілком реально! Ми тільки-но показали силу!
  Альбіна із цим цілком погодилася:
  - Так показали! Але крім сили слід показати ще й мудрість!
  Вічний хлопчик замислився. Вбивати сотнями тисяч людей - це недобре. Але й владу над світом захопити таки треба. Але як це зробити, не вбивши мільйони солдатів і офіцерів? Та ще при цьому слід і придушити бунти народу, що повстав, якщо таке станеться. Тут уже можна так закриватись, як нікому іншому в історії людства.
  Але в голові Робура майнула думка:
  - Треба створити телепатичний апарат, який віддавав би розумові команди всьому людству. Щось типу гіпнозу за допомогою радіохвиль, і тоді ми, реально управляти всьому всесвіту.
  Альбіна із цим погодилася:
  - Потрібні спеціальні гравіомагнітні хвилі гіпнозу. І тоді ми миттєво подолаємо будь-яку перешкоду та підкоримо весь світ! І всі нації танцюватимуть під нами, і виконуватимуть будь-які команди!
  Альвіна додала, скелячи зубки:
  - І це буде надзвичайно здорово!
  І дівчинка-термінатор тупнула босою, точеною ніжкою.
  Хлопчик Робур згідно кивнув:
  - Ми розробимо такий апарат і всіх без винятку легко підкоримо собі. І тоді буде абсолютна влада над світом!
  Альбіна хихикнула і заспівала:
  - Люди гинуть за метал, за метал,
  Робур правитиме бал! Правити бал!
  Альвіна з цим погодилася, підморгнувши напарниці:
  - Наша влада, подібно до влади святої Трійці буде вічно! І не просто вічною, але людяною!
  Альбіна із цим погодилася:
  - Коли тверда рука та цілі людяні, для людини ти Всевишнім стань!
  Робур кивнув, і натиснув голою, круглою, дитячою п'ятою на кнопку, піднімаючи свій апарат вгору і співаючи:
  Той, хто серця та душі позбавлений,
  Буде добротою одразу скорботний!
  Дівчата хором, на все горло вигукнули:
  Служить нам бажанням холодний розрахунок.
  Ворогів перемогти, ну а кошти не рахунок!
  
  ПРИГОДИ ЕЛЬФ БІФА ЛІТЧИКА-СУПЕРАСА
  Ельф Біф, подорожуючи різними світами, потрапив у другу світову війну. І, природно, вирішив допомогти німцям, так теж був світловолосий і гарненький. Крім того Біфа ще й приваблювало те, що фашисти були за надлюдини і проти християнства. Так що він вступив до Люфтваффа, і став льотчиком. А оскільки ельфи набагато швидші, сильніші і перевершують багаторазово в реакції людей, та ще володіють захисною магією, то Біф став дуже швидко набирати рахунки.
  Його винищувач завдяки магії став невразливим. А кожен снаряд з авіагармати точно вражав ціль.
  Ну здавалося, що навіть такий видатний ас на хід війни не надто вплине.
  Але Біф збив двісті літаків на Середземному морі, зміг побити самого Монтгомері. І це серйозно. Загинув найталановитіший англійський генерал. Біф отримав за Лицарський Хрест Залізного Хреста з дубовим листям, мечами та діамантами. Але він так швидко набирав рахунки, що вже за місяць у нього було за триста збитих літаків. А 20 серпня 1942 року Роммель почав наступ на напрямі Олександрії.
  Без Монтгомері все в англійців розладналося. І вони потрапили в пастку Роммеля і були перебиті. Біф у цей час збив за тиждень більше двохсот літаків і вражав наземні цілі.
  Гітлер не встигав писати указу про нагородження. Біф отримав повторно за триста збитих літаків: Лицарський Хрест Залізного Хреста з дубовим листям, мечами та діамантами. За п'ятсот літаків йому вручили Лицарський Хрест Залізного Хреста із золотим дубовим листям мечами та діамантами.
  Війська Роммеля захопили Єгипет і відразу прорвалися в Ірак, де спалахнуло антибританське повстання. Німці захопили також і Кувейт. Червона армія атакувала війська Роммеля в Іраку, але це спровокувало вступ Туреччини до війни проти СРСР. Що гранично ускладнило ситуацію. І Сталін був змушений відмовити від наступу під Сталінградом. Німці змогло на початку грудня таки взяти все місто під контроль. А Паулюс навіть отримав за це нагороду.
  Червона армія воювала з турками і загрузла в Закавказзі.
  Крім феноменального Біфа, ще відзначився і Марсель, який стрімко набирає рахунки, у тому числі і за рахунок радянських льотчиків. Марсель за чотириста збитих літаків теж отримав Лицарський Хрест Залізного Хреста із золотим дубовим листям мечами та діамантами.
  А Біф за сімсот п'ятдесят збитих літаків удостоївся нагороди: Лицарський Хрест Залізного Хреста з платиновим дубовим листям мечами та діамантами. А за тисячу - Зірка Лицарського Хреста Залізного Хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами.
  Німці змогли утримати свій фронт у центрі, і навіть відбити спробу деблокувати Ленінград.
  Трохи пізніше радянські війська у лютому намагалися наступати під Сталінградом, але німці були готові і відбили всі атаки. А Біф та Марсель наводили жах на радянську авіацію та стали буквально легендарними асами.
  А ось 30 травня коли підсохли дороги, і німці змогли підтягнути нові танки "Пантера" та "Тигр", а також самохідку "Фердинанд", розпочався новий наступ гітлерівців уздовж Волги.
  Оголосивши тотальну війну у Третьому Рейху більш, ніж удвічі збільшили випуск озброєнь. Крім того, підводний німецький флот сильно діставав США і Британію, внаслідок чого інтенсивність бомбардувань помітно знизилася.
  Та й втрати сухопутних військ Вермахту були нижчими, і на заводах виявилося більше робітників високої кваліфікації. І це теж дозволило німцям додати у випуску озброєння, особливо літаків. І Фокке-Вульф при правильному його використанні зовсім непоганий.
  А "Тигр" і зовсім для Червоної армії шок та трепет. Німці змогли відразу прорвати радянську лінію оборони.
  Найнеприємніше було те, що в Червоній Армії не знала перемог, бойовий дух виявився надзвичайно низьким. І багато солдатів здавалися в полон або дезертирували. Кількість тих, хто здався в полон, була велика, як і перебіжчиків.
  Бойовий дух Вермахту раніше серйозно не битого був високий. А в небі німці взагалі домінували. США вели себе пасивно, а Британія зазнала величезної шкоди.
  Крім того, і літаків випускалося куди більше, ніж раніше.
  Біф настільки стрімко набирав рахунки, що йому вигадувалися все нові нагороди. За дві тисячі літаків, юного ельфа нагородили Зіркою Лицарського Хреста Залізного хреста із золотим дубовим листям, мечами та діамантами. А за три тисячі літаків - Зіркою Лицарського Хреста Залізного хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами.
  На липень сорок третього року німці вийшли до Каспійського моря і передавили кисень радянським військам на Кавказі. А потім продовжили наступ уздовж узбережжя, по рівнині.
  Наприкінці серпня вони вже були в Дагестані, підійшли до кордону Азербайджану.
  Після чого розгорнулася жорстока битва за Тбілісі. І дуже нерівні були сили.
  СРСР вочевидь програвав битву за Кавказ. У вересні Сталін намагався наступати у центрі. І його війська там знову загрузли. У боях взяла участь "Пантера"-2.
  Ця машина вийшла важкуватою в п'ятдесят три тонни, але краще захищеною особливо в лоб: 100-міліметрів і борту 60, а двигун в 900 кінських сил багато що компенсував. Плюс ще й гармата 88-міліметрів та довгою ствола в 71 ЕЛ.
  Проти такого танка не просто встояти. Особливо якщо б'ються відчайдушні дівчата.
  Герда вистрілила по радянській машині за допомогою босих пальчиків ніжок і пропищала:
  - Ми крутіші за всіх!
  Шарлота лупнула по тридцятьчетвірці за допомогою голої п'яти і пискнула:
  - З нами Третій Рейх!
  Христина довбанула за радянськими військами і прочирикала:
  - Я сказала не дрейф!
  Магда босими пальчиками ніжок довбала і видала:
  - Ми є найвищий клас!
  Зрозуміло, атака в центрі була відбита з великими втратами для Червоної Армії.
  А восени та взимку гітлерівці завершили захоплення Кавказу... Після чого становище СРСР стало виключно тяжким.
  А льотчик-суперас Біф збив чотири тисячі літаків. За що був нагороджений Великою Зіркою Лицарського Хреста Залізного хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами.
  Марсель теж довів свою кількість збитих літаків до тисячі. І отримав також нагороду: Зірку Лицарського Хреста Залізного хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами.
  А до весни Біф збив п'ять тисяч літаків, отримав Велику Зірку Лицарського Хреста Залізного хреста із золотим дубовим листям, мечами та діамантами.
  У травні 1944 року гітлерівці розпочали новий наступ на позиції Росії. Удари наносилися і півночі, оминаючи Ленінграда, і вздовж Волги оминаючи Москви з півдня. І це грандіозний наступ. Затискач у подвійні кліщі.
  Червона армія багато в чому втратила бойовий дух, але була сильна.
  Нові танки Т-34-85 та ІС-2, були більш досконалі та потужні ніж колишні. З'явився і потужніший ЛА-7. Щоправда, його випускали в невеликих кількостях. А ЯК-3 у серію так і не пішов. А у німців до кінця травня вже тисяча найновіших реактивних МЕ-262 із чотирма 30-міліметровими гарматами у строю. І він дуже грізні нові машини.
  Та й ТА-152 Фокке-Вульфу, що прийшов на зміну, непоганий.
  Основні німецькі танки "Пантера"-2 та "Тигр"-2. На останньому танк двигун в 1000 кінських, і він за ходовими якостями гарний. Тож німці мають техніку в серії - велику руйнівну силу. Хоча ще недосконалу. Але готується серія Е. Але "Маус", наприклад, себе не дуже виявив.
  І ось починається битва ... Спочатку був узятий німцям Саратов, потім і Куйбишев.
  Біф збив шість тисяч літаків і отримав: Велику Зірку Лицарського Хреста Залізного Хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами.
  Потім німці опанували й Ульяновський. А до кінця літа взяли Казань. Фронт Червоної Армії обвалився.
  До вересня Біф збив сім тисяч літаків і отримав нову нагороду: Зірка Великого Хреста Лицарського Хреста Залізного хреста зі срібним дубовим листям мечами та діамантами.
  А в жовтні німці прорвалися з півночі, замкнули кільце навколо Москви.
  Після чого розпочалася операція зі знищення та дроблення Червоної армії.
  У грудні Біф збив вісім тисяч літаків і отримав Зірку Великого Хреста Лицарського Хреста Залізного хреста та золотим дубовим листям мечами та діамантами.
  А саме на Різдво 25 грудня 1044 московський гарнізон не дивлячись на категоричний наказ Сталіна капітулював. І фельдмаршал Гот, що взяв столицю, отримав за це Великий Хрест Залізного Хреста.
  Втім, поки Сталін, утікши в Свердловськ, хотів продовжувати війну. І була ще надія на союзників.
  Німці поки що лише бомбили радянський Сибір. У них з'явилися потужні гвинтові Ю-488, і ТА-400, які проносилися немов ураган. І несли радянським містам смерть та знищення.
  Ельф Біф продовжував битися в небі та брати участь у бомбардуваннях. І його машина раз у раз працювала, обрушуючи на супротивників ударні потоки колосальної руйнівної сили.
  Ось у березні 1945 року кількість збитих літаків цим легендарним ельфом перевищила дев'ять тисяч. І він отримав нагороду: Зірка Великого Хреста Лицарського хреста з платиновим дубовим листям мечами та діамантами. І це дуже круто!
  А ось у травні німці наступають на Урал. Їхні війська стрімко просуваються. Червона армія намагається героїчно утриматись. Але в неї нічого не виходить.
  Гітлерівці у бій вже кинули нові танки серії Е. І проти них реально практично неможливо встояти.
  Особливо проти Е-100, який непробивний для радянських гармат з усіх ракурсів. А його 128-міліметрова гармата - смертельна для будь-якої практично броні.
  І Е-100 навіюють радянським солдатам жах. Крім того, дезертирство має повальний характер, як і здавання в полон. І це здавання масове.
  Деякі дивізії навіть здаються за звуками оркестру. А дехто навпаки бореться до кінця.
  Але сили нерівні, і вже у червні Свердловськ та Челябінськ впали. А потім німці рухалися Сибіром.
  Радянські міста відчайдушно оборонялися. Особливо Новосибірськ, де билися навіть діти.
  І в Середній Азії кипіли жорстокі бої. Але до вересня сорок п'ятого року більшість СРСР захоплена. Але в жовтні через морози німці зупинили просування Сибіром. Надто вже розтягнуті виявилися комунікації.
  Ельф Біф збив десять тисяч літаків і отримав за це Велику Зірку Великого Хреста Лицарського Хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами.
  Потім все ще йшла війна в небі ... До травня 1046 Біф зумів збити ще тисячу літаків і отримати: Велику Зірку Великого Хреста Лицарського Хреста з золотим дубовим листям мечами і діамантами.
  А потім почався новий наступ німців на Далекому Сході. США та Британія з Третім Рейхом війну фактично згорнули та боролися з Японією. Але самураї героїчно трималися. І виявляли колосальну мужність та героїзм.
  Червона Армія ослабла числом, але частина евакуйованих заводів на схід все ще працювала. І вони постачали на фронт навіть літаки.
  Німці вже просувалися майже маршами, але все одно, поки вони дійшли до Владивостока, їм знадобилося кілька місяців. А до кінця листопада незважаючи на морози, фриці таки дійшли до Чукотки.
  Так загинули останні міста СРСР.
  Ельф Біф довів кількість збитих літаків до дванадцяти тисяч і отримав нову нагороду: Велику Зірку Великого Хреста Лицарського Хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами, а також звання фельдмаршала авіації. І це справді його колосальне досягнення.
  Після цього СРСР був окупований. А Сталіна таки зловили. Зі США Гітлер, який захопив великі території, не став більше воювати. Вони розділили сфери впливу. Третій Рейх отримав собі Європу, половину Африки-північ, і французькі Бельгійські володіння. А також Близький Схід та всю територію СРСР.
  І з нього вистачило... Японія зберегла свої володіння в Китаї і частково, то не встигли відбити США та Британія.
  Виник двополярний світ. Третій Рейх процвітав та розвивався, німці навіть злітали на Місяць ще 1957 року. Але після смерті Гітлера в 1960 році в ньому виникла смута. Хоча вдалося уникнути розколу. Але новий режим став ліберальнішим і всі піддані Третього Рейху отримали громадянство.
  І так закінчилася епоха національної нерівності.
  Третій Рейх та Японія з одного боку і США та Британія з іншого конкурували один з одним уже у космосі, і йшло підкорення Сонячної системи.
  Політ на Марс у 1974 році - перші - це німці, і за рік на Венеру. Отже, новий світ по-своєму ще нічого. А ельф Бім полетів до нових світів, у пошуках пригод та нових відчуттів.
  
  ЧЕМБЕРЛЕН ЗАМІСТЬ ЧЕРЧИЛЛЯ
  АННОТАЦІЯ
  Замість марної та непотрібної, і навіть смертельно небезпечної для Британії війни з Німеччиною, Чемберлен уклав з Третім Рейхом мир. І тепер СРСР бореться з Вермахтом віч-на-віч і результат війни ще більш непередбачуваний, і битися важче, ніж у реальній історії.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Чемберлен не подав у відставку і встиг укласти з Третім Рейхом мир. Умови Гітлера були досить помірними. Британія визнавала всі завоювання фашистів, але сама не зазнавала територіальних втрат. Єдине, що англійці повертали німцям Намібію. А загалом гітлерівці гарантували недоторканність Британської колоніальної імперії.
  Також Гітлер отримував волю рук Сході. Що німцям зрозуміло на руку. Але й Чемберлен теж хотів, що два диктатори - Сталін та Гітлер зчепилися у смертельній сутичці.
  Тож усе це втішило реакційні кола. Гітлер пообіцяв, що не сильно ображатиме євреїв. І що на окупованих теренах встановиться справедливий порядок.
  Завоювання Третього Рейху були величезні. Але все одно війна з СРСР була неминучою. Тільки цього разу Гітлеру причин поспішати з агресією не було.
  Він мав безліч колоній. Плюс ще німці захопили і Грецію із Югославією. Їм дісталися бельгійські, французькі та голландські колонії.
  Виник навіть конфлікт із Японією через Індокитай. Мовляв, усі колонії Франції німецькі, і там має бути німецька адміністрація.
  Одночасно німці 1 травня 1941 року побачили на параді Червоної площі радянські КВ і Т-34. І Гітлер наказав створити у відповідь важкі німецькі.
  Війна виявилася відстроченою до 22 червня 1943 року.
  Німці встигли на той час випустити нові танки - "Пантера", "Тигр", модернізований Т-4, та самохідку "Фердинанд". Але їхня кількість усе була недостатньою. З'явився і винищувач МЕ-309, але теж тільки-но став вступати до військ.
  Танки "Лев" і "Маус", поки що лише у випробувальних зразках. Штурмова гвинтівка МР-44, теж щойно створена і не встигла вступити до серії.
  Тож німці й у сорок третьому році не зовсім готові. Але й у СРСР також не повної гармонії. Щоправда, за два зайві роки лінію "Молотова" все-таки добудували, але вона надто близько до кордону.
  При цьому радянські війська і командирів, як і раніше, вчили більше наступати, ніж оборонятися.
  Правда, не цього разу Червону Армію не вдалося застати зненацька, і Сталін оголосив загальну мобілізацію, довівши чисельність військ до дванадцяти мільйонів. Проте Японія теж була готова відкрити другий фронт, і частину радянських військ довелося тримати на Далекому сході.
  СРСР за два роки став сильнішим. Третю п'ятирічку було перевиконано, і за офіційними даними економіка подвоїлася. Було випущено додатково майже п'ятнадцять тисяч танків і тридцять тисяч літаків та десятки тисяч гармат.
  Армія Червона була дуже сильною. Але, зрозуміло, і Третій Рейх додав.
  Після того як міністром озброєнь став енергійний Шпеєр, і економіка Третього Рейху та окупованих була переведена на військові рейки, випуск озброєнь значно зріс. Особлива увага приділялася бронетанковим військам. І в результаті енергійних заходів та використання робочої сили в колоніях випуск танків у Третьому Рейху перевищив тисячу на місяць, випередивши СРСР.
  Нова "Пантера", значно перевершувала головний радянський танк Т-34, у бронебійності та скорострільності зброї та у лобовій броні.
  Радянська ж серія КВ виявилася недостатньо ефективною, пішовши шляхом невиправданою гігантоманією.
  Тут далася взнаки і негативний суб'єктивний фактор - любов Сталіна до великих танків. Ось у серпні 1941 року в серію пішов КВ-3 вагою шістдесят вісім тонн, у вересні 1941 став випускатися КВ-5 з вагою сто тонн. А з березня 1942 року в серію надійшов і КВ-4, вагою сто сім тонн.
  І це ще не все. Торішнього серпня 1942 року з'явився КВ-6 вагою сто п'ятдесят тонн. А в березні 1943 року КВ-7 вагою сто вісімдесят тонн.
  Таким чином, танки серії КВ пішли невиправданим шляхом обтяження.
  Тільки Т-34-76 можна назвати відносно вдалою машиною. Але крім неї випускалися ще й А-30, колісно-гусеничні танки та Т-29 теж із цього класу.
  Авіація у СРСР була непогана, але ПЕ-2 все-таки надто складний в управлінні, а МІГ-3 улюблений винищувач Сталіна також не виправдав.
  Німці випустили літаків приблизно стільки за два роки, як і СРСР. Але їхня авіація була, мабуть, практичнішою. МЕ-309 був дуже потужним у озброєнні та швидкості, і безсумнівно сильний, але його поки що мало. Втім, і МЕ-109 на практиці виявився сильнішим за радянські машини.
  В цілому німці були готові краще, і їхні війська сильні і мали велику перевагу в мобільності.
  Плюс ще є фактор Японії, що теж відтягувала війська.
  У наступі німці використовували безліч іноземних та колоніальних дивізій, які у боєздатності поступалися європейським.
  Вермахт за рахунок іноземних та колоніальних дивізій довів свою чисельність до шістнадцяти мільйонів. Плюс ще вісім мільйонів японських та колоніальних солдатів.
  Японія та Третій Рейх перевершували СРСР приблизно вдвічі в піхоті. Правда японські танки були легкі, зате рухливі. В авіації перевага в кількості була у країн осі.
  Але найголовніше ще не лише це... Німці мали союзників. Серед них і Туреччину та Італію з великими арміями. Так що з урахуванням сателітів, перевага Третього Рейху ще більше зростала. На стороні Третього Рейху і фіни, і угорці, і румуни, і словаки, хорвати, болгари, іспанці і навіть португальці.
  Та й Швеція невдовзі також вступила у війну.
  І німецькі війська прорвали радянську оборону... І вже за місяць вийшли до Смоленська.
  І тут розгорнулася грандіозна битва за місто. Фактично у ньому вирішувалася доля СРСР.
  Олексій, який був у бою хлопчиком років дванадцяти, а також Оленка та Катька билися на вулицях Смоленська.
  Гітлерівські полчища намагалися взяти місто.
  Босоногий в одних шортиках хлопчик Олексій дав чергу з автомата скошуючи фашистів.
  Дванадцятирічна дитина шпурнула босими пальчиками дитячих ніжок забійну гранату і проревіла:
  - За комунізм СРСР!
  Оленка також дала чергу, вибила фашистів, кинула голою п'ятою презент смерті та видала:
  - За Вітчизну нашу - рідну матір!
  Катька строчила з кулеметів вибивала гітлерівців, а потім її босі пальчики ніжок жбурнули, знищення, що проносить, і загибель.
  Войовниця перевіряла:
  - За СРСР!
  Жіночий снайперський батальйон під командуванням капітана Наташки Кактусової зайняв оборонну позицію у руїнах на вулиці Володарського. Дівчата з автоматами та рушницями, обв'язавшись зв'язками гранат, ховалися за руїнами.
  Сама Наташка у плямистій гімнастерці на голе тіло, у коротких штанях, та босонога. Красива і фігуриста дівчина з сильними стегнами, тонкою талією, короткою стрижкою під напівбокс. Обличчя дуже виразне, з мужнім підборіддям, блакитними широко розставленими очима. Русе волосся посіріло від пилу, високі груди, жорсткий погляд. Капітан Наташа воює вже більше двох років і, незважаючи на молодість, дуже багато побачила. Ноги у дівчинки все в саднах і забоях. Дівчині спритніше пересуватися босоніж, ніж грубих і незграбних чоботях.
  Гола підошва відчуває найменшу вібрацію ґрунту, попереджає про близькість міни, а сама мати-земля додає витривалості. Ступні у дівчини з одного боку огрубіли, і не боятися розпеченого металу, або гострого щебеню руїн, але з іншого боку не втратили чутливості та гнучкості, попереджаючи крізь гуркіт про рух танків.
  Мила Наташка тримає в руках гранату із прив'язаним вибухом пакетом. Треба доповзти до грізного німецького танка "Лев", що поливає вулиці з кулеметів.
  Поруч із нею повзе Мірабела. Теж босонога, так усі дівчата з батальйону, опинилися від чобіт, наслідуючи свого командира. Її курні підошви точать, коли дівчина повзе рачки. Жовте волосся у Мірабелі брудне, і довге... Трохи в'ється. Сама дівчина струнка, худенька, невеликого зросту. Її можна навіть прийняти за дівчинку, з вузькими плечима, а здається великою головою.
  Але Мірабела випробувала вже багато. Встигла побувати і фашистському полоні, переживши жорстокі тортури, і копальні, звідки якимось незбагненним дивом зуміла втекти. Адже дивлячись на її дитяче, ніжне личко не коли не скажеш, що їй били гумовими палицями по п'ятах, пропускали через тіло струм.
  Мірабела стріляє... Солдат Третього Рейху, у разі араб падає мертве, мордою здіймаючи пісок і щебінь.
  Наташка підсовує в'язку гранат під гірку сміття. Зараз сюди поповзе дев'яносто тонний "Лев" та його підірве. Блакитні очі дівчата сяють, немов сапфіри на смаглявому від засмаги та пилу обличчі.
  Досвід підказує, що добре захищений танк зараз змінює позицію. "Лев" має 100-міліметрів бортової броні, та ще й під нахилом. Тридцятьчетвірки не можуть його пробити, шанс є тільки у важких кевешок. Але гусениці це мета. Головне позбавити машину рухливості.
  Світлана дає чергу з автомата... Солдате, невідомо якої національності падає. Німці, підкоривши більшу частину східної півкулі, бережуть арійську кров і кидають у бій колоніальні війська: арабів, африканців, індусів, різних азіатів та європейців. Зросла також і кількість поляків - які з пелюшок привчені ненавидіти більшовицьку Росію. Воюють тут і українські націоналісти, і донські козаки, і чеченці, і весь кавказький каганат. Гітлер підняв цілий інтернаціонал.
  Ворогів багато...
  Світлана спритно ухиляється від кулеметної черги. Куля ледь не розколола, почорніла від пилу, круглу, дівочу п'яту. Капітан-красуня відчула навіть лоскоту від того, як близько пролетів презент великого калібру. Дівчина перехрестилася, шепнувши:
  - Нас не зупинить навіть куля!
  Мірабела відстрілюється... Ще одна дівчина Анжеліка - дуже руда, вище середнього зросту, і мускулиста, незважаючи на мізерну пайку. Теж дуже симпатична дівчина, з розкішними стегнами, підтягнутою талією, не по-жіночому широкими плечима, і високим грудьми.
  Анжеліка веде бій в одних трусиках, гімнастерка розірвалася на шматки, і розсипавшись на порох, а нове обмундирування, через Волгу не поставляють. Дай Бог перекинути ще боєприпаси і крапельку їжі для виснажених радянських військ.
  Так що Анжеліка майже гола, її ноги подряпані, особливо коліна. У підошву правої ноги влучив уламок, і вона болить, важко ступати.
  Руда, запорошена, майже гола Анжеліка кривить своє гарненьке, але водночас і жорстке обличчя. Дівчина, стріляючи, вимовляє:
  - Над нами Господь, Москва та Сталін!
  І зрізає атакуючих гітлерівців, сама ледве встигаючи відкотитися.
  Через руїни та вузькі вулички, грізним німецьким танкам важко розвернутися. Ось майже двісті тонни "Мауси" взагалі не можуть проїхати...
  Як і передбачала Світлана, "Лев" проїхав трохи, і уткнувся купу сміття. Пролунав вибух. Гусениця лопнула, відлетіла пара пошкоджених ковзанок.
  Поранений танк зупинився і з його ствола вилетів снаряд.
  Десь гримнув на відстані, пішовши в руїни. Блондинка Світлана, наче змійка прошипіла:
  - Оце мій розрахунок! Відкрили рахунок...
  Дівчина-капітан знову мусить відповзати. Німці та їх сателіти не можуть використовувати в завалах свою технічну перевагу. З вини упертого Гітлера орди Третього Рейху загрузли в позиційних боях у досить великому та добре укріпленому місті.
  Мірабела жбурляє гранату. Примушуючи робити підбитих німців чи арабів сальто, перевертаючись. В одного з гітлерівських бойовиків відриває руку, і на ній висить англійський годинник з компасом.
  Мірабела з посмішкою вимовляє:
  - Що компас вказує вам - шлях у пекло!
  І гарне дівчисько струшує з курної п'яти, шматок прилиплої кераміки.
  Анжеліка теж обтрушує пил, зі своїми пружними, повними грудьми. Соски від бруду майже чорні, і сверблять. А спробуй помитися. Знову доводиться зариватися, коли пишуть німецькі пістолет-кулемети. І проповзати по-пластунськи.
  Батальйон дівчат тримає позиції, хоч іде артобстріл. І рвуть тяжкі снаряди, а з неба падають бомби... Але ніщо не зломить мужність радянських героїнь.
  Ось Світлана бачить, як проповзає Пантера. Ну, цей танк уже не такий страшний.
  Можна пробити його у борт. Дівча, чхнула, виплюнула пил, що ліз у витончений рот. Взяла в руку гранату, обтяжену вибух-пакетом. Потрібно підповзти непомітно. Але довкола стільки диму.
  Анжеліка почала підбиратися, упираючись у дрен босими пальцями ніг та ліктями. Вона нагадувала кішку, що вистежує мишеня. Дівчина пам'ятала війну з того страшного літа сорок першого року, коли вермахт віроломно вторгся у терени СРСР. Було не дівчині, майже дівчинці страшно? Спочатку так, але потім звикаєш. І вже постійні розриви снарядів сприймаєш, як пересічний шум.
  Ось і зараз вибухнуло зовсім поряд. Дівчина шльоп на живіт. Зверху проносяться, мов зграя диких бджіл уламки. Анжеліка шепоче потрісканими губами:
  - В Ім'я справедливості - Господи!
  Дівчина прискорює повзок і ось з розбігу жбурляє гранату, з приробленим вибух-пакетом. Презент летить дугою. Лунає вибух, тонша бортова броня "Пантери" піддається. Німецький танк починає горіти, детонує бойовий комплект.
  Світлана з посмішкою шепоче:
  - Дякую тобі за всевишнього Ісуса! Одному тобі я вірю! Одному тобі молюся!
  Пантеру розносить. Відірваний довгий стовбур заривається в щебінь. Лобова броня, відірвавшись від бортової, нагадує совок.
  Світлана, чиї очі, на коричневому від пилу і засмаги обличчі виблискують волошки, вимовляє:
  - Чим більше у ворога дубів, тим міцніша наша оборона!
  Анжеліка дуже сексуальна, у своїх чорних трусиках, голим, запорошеним, сильним тілом. Дівча дуже спритна. Вона вміє метати уламки скла босими пальцями ніг.
  Ось жбурнула зараз своєю витонченою, вкритою шаром пилу ніжкою гостренький предмет. І встромилася, прямо фашисту в горло. Красива Анжеліка залепетала:
  - А я секс-символ і символ смерті!
  Дівчина, після чого знову поповзла стріляючи. Вела вогонь та Світлана.
  Красуня-капітан, Наташка, зрубавши фашиста, прочирікала:
  - Життя ланцюг, а дрібниці в ньому ланки...
  Мірабела вистрілила, розкроїла фрицю голову і додала:
  - Не можна ланці не надавати значення!
  Світлана, знову влучно вистріливши, просипала:
  - Але циклитися на дрібницях ніяк не можна...
  Мірабела точно пальнув, додала:
  - Інакше ланцюг огорне тебе!
  Ще одна дівчина Олімпіада, теж дуже гарна, разом із піонером Сергійком приготувала міну на дроті. Вони вдвох штовхнули її... Пролізла підступна козявка до гусениці "Тигра"-2. І як рвоне цю довгоствольну німецьку машину.
  Білобрисий хлопчик Сергій вигукнув:
  - Наша Раша, вам параша!
  І ледве встиг відскочити, майнувши, чорними, збитими п'ята, від падаючої покрівлі.
  Олімпіада погладила хлопчика по шиї та вимовила:
  - Ти дуже спритний!
  Піонер пробрався на фронт і причепився до жіночого батальйону. Хлопчик навіть дуже винахідливий. Наприклад, літачки робив, щоб збивати фашистські штурмовики. Коли піднімаються Фокке-Вульфи, або ТА-152, то лунає неймовірно оглушливий рев.
  Німці завдають ударів під симфонію Вагнера. Така велична мелодія.
  Олімпіада з досадою вимовляє:
  - Все ще нас намагаються залякати!
  Хлопчик-піонер з пафосом проспівав:
  - Російський воїн смерті не боїться,
  Нас смерть під зоряним небом не візьме!
  За Русь святу міцно битиметься,
  Я зарядив могутній кулемет!
  Олімпіада, росла мускулиста дівчина, з широкими стегнами та плечами - типова селянка. Одяг вибухнув під час боїв у лахміття, міцні ноги боси, волосся сплетене в дві коси і сильно пропилялося.
  Сережці всього одинадцять років, що худне від недоїдання, подряпаний і брудний хлопчика, в одних лише шортах. Біле від природи волосся, у хлопчика стало сірим, а ребра просвічують крізь, тонку засмаглу і брудну шкіру. Ноги страшенно збиті, і в опіках, забоях, з пухирями. Щоправда, доля зберігала дитину від серйозних поранень.
  Олімпіада на його фоні здається великою та товстою, хоча дівчина зовсім не жирна, а з сильним, тренованим м'ясом на кістках. Причому, голод здавалося, зовсім не позначився на її огрядній і великій фігурі.
  Дівчина стріляє з важкої протитанкової рушниці. У лоб німецькі машини не пробити, а ось у гусениці є шанс.
  І здоровенний "Лев" отримавши важку вибухівку в ходову частину, став, немов затятий курець пускати димок.
  Серьожка проспівав з єхидцем:
  - Фріц смердючий не подумавши, біля під'їзду закурив! Він, звичайно, велику, неприємність отримав!
  Олімпіада, миготивши мускулистими, засмаглими ікрами, відбила босими, гарними ногами чечітку. Дівчина заспівала:
  - З ікони миготять святих російських обличчя... Дай Боже замочи ти хоч із тисячею фриців! А якщо хтось більше фашистів загуде - ніхто вас, повірте, за те не засудить!
  Після чого перезарядила протитанкову рушницю і знову вистрілила. Німецький транспортер знову пустив струмок диму.
  Дівочий батальйон завдавав фрицям істотної шкоди. Але й сам зазнавав втрат. Ось одну дівчину розірвало навпіл, і її личко стало таким, незважаючи на пилюку блідим.
  Більшість Сталінграда вже захоплена фашистами, але те, що залишилося від міста, не хоче піддаватися і здаватися.
  Світлана тим часом намагається пробити "Тигр". Потужна німецька машина отримала гранатою в бік, але не піддалася. Розвертається, щоб палити з гармати. Дівчині доводиться зариватися в землю, і щебінь, щоб не розчавила вибухова хвиля, випущеного презенту.
  Світлана тихо шепоче:
  - Мама тато пробач!
  Мірабела кинула в "Тигр" гранату, та вибухнула на лобі. Дівчина прошипіла:
  - Про те, що світло вчення взимку навесні... Стверджую без винятку, що Гітлер гад чумний!
  Анжеліка, розбиваючи приціл фашистам і поливаючи їх чергою, процідила:
  - У труні, я фюрера побачила зараз! І рушила убогому ногою просто в око!
  Руда дівчина й справді жбурнула босими пальцями гранату в танк. Потрапило у ствол... Послідував вибух і дуло "Тигру" покоріжило.
  Боягузливий німець узяв і позадкував.
  Світлана прогнусавила через ніздрі:
  - Наша, вашої не поступиться!
  Мірабела зрубала кулею гітлерівського наймита і проспівала:
  - А лиходій не жартує! Руки ноги, він мотузками крутить! Зуби в серце встромляє... Вітчизну до дна випиває!
  Світлана, хихикнувши, гаркнула:
  - Фюрер дико кричить, надривається!
  Мірабела пальнув, додала:
  - Ну, а смерть пихкає, посміхається!
  Ось з'явився ще небезпечніший "Штумртігр". Він руйнує цілі будівлі та бункери. Причому до позицій радянських військ не наближається. Машину тримають під прикриттям німецькі кулеметники.
  Світлана бачить, що підібратися до позицій фриців неможливо. Натомість у небі Фокке-Вульфи. Одна з таких машин підлітає ближче до радянських позицій. Дівчата нею відкривають вогонь.
  Анжеліка жбурляє гранату, і люто вимовляє:
  - У глибокій смерті - прощення немає!
  Після чого дівчина дає чергу з автомата. Швидко відкочується. Швидко під'їжджає порівняно новий німецький танк "Пантера"-2 з маленькою вежею та нижчим силуетом.
  Декілька дівчат кидають у німецьку машину гранати. Та, отримавши презенти, застигає і не в змозі повернутися.
  Анжеліка свиснула, прошипівши:
  - Оце нова напасть! Їй порвемо ми впасти!
  "Пантера"-2 огризнулася і вистрілила зі своєї потужнішої зброї.
  Вогненний стовп розколов повітря, і моментально нагрів і наелектролізував атмосферу.
  Анжеліка хихикнула, снаряди пролетіли повз напівголе дівчисько. Руда безсоромна струснула стегнами і вивела:
  - А Ньютон ворогів розбив, скинув ярмо з трону! Фріцам він ухвалив, свій закон Ньютона!
  Сталінград весь охоплений згарищами, коли здавалося язик вогню, лижуть небо і тріщать фіолетові, помаранчеві, а червоні іскри! А кожна іскорка, немовби привид, що вирвався з пекельного замку.
  Світлана, зваливши німецького бійця, блиснула блакитними очима, заспівала:
  - Чого ти скигнула погана бабуся? Повір, по тобі плаче просто дурниця!
  Мірабела на розспів заспівала, ведучи вогонь по фашистам:
  - Як добре прилягти на траву та фрицям по голові піддати! Влаштувати фюреру припарку, і з автомата кулі слати!
  Дівчина дико хихикнула, і перекинулася з живіт на спину. Зробила ніжками велосипед. Вгору полетіла граната. Пролітаючий Фокке-Вульф отримавши осколками під черево, жваво злетів вище. Видно гострі уламки його поранили. Фашистська тварюка загорілася, і почала втрачати шматочки обламаних крил.
  Світлана, бачачи, як Фокке втрачає висоту, просипала:
  - Ось це семафор! На борту висить сокира!
  Німецький літак підірвало, розкидаючи у всі далекі куточки неба уламки. І куди фашистський асівся. Зробив свій останній розворот. У тлін пішов кат, а не пілот!
  Мірабела чхнула, розсіюючи пил і, промовила:
  - Бути чи не бути? Це не питання!
  Анжеліка знову кинула шматок скла ногою, так що той, потрапивши в око, вийшов у фриця, через потилицю:
  - Я танкова армада! А вам треба лікуватися!
  Німці та їхні сателіти спробували просуватися, закидаючи поперед себе гранатами. Така тактика проти дівчат не діяла. Ось Сергійко розгорнув катапульту, і як садане по ворогові у відповідь.
  Хлопчик-піонер проревів:
  - Санта Клаус розриває пащу Гітлеру!
  Заряд катапульти, встромивши в натовп фашистів, змусив їх розлітатися, і при цьому перевертатися в повітрі. Фріці падали і розбивалися об уламки стін.
  Танк "Тигр"-2 втративши рівновагу, зіштовхнувся із "Львом". Ех, ліво, де твоя грізна назва?
  Світлана посміхнулася і відповіла:
  - Ну, а Серьожко молодець!
  Хлопчик агресивно гаркнув:
  - Піонер завжди готовий!
  Дівча у відповідь мотнула босою ніжкою.
  Дівчина-капітан знову почала гвоздити. А Олімпіада лоскотала Серьожці вузьку ступню, яка вона у нього тверда! Недарма хлопчик не боїться бігати по згарищах.
  Мірабела на розспів, сказала:
  - Юність це добре - старість це погано!
  Анжеліка це не сумна рижуха погодилася:
  - Немає нічого гіршого за старость! Це і справді, найгірший стан із усіх можливих!
  І дівчина зробила стрибок із переворотом. Їй представилися на хвилину огидні бабки. Ні, не порівняти, стару жінку з дівчиськом. А яка краса, у струнких тілах.
  Анжеліка взяла і заспівала:
  - Течуть за роком, роки караваном,
  Бабуся розтирає в ступі хну.
  І що ж із струнким моїм станом,
  Як поділося юність не зрозумію!
  Світлана блиснула очима, звалила німця влученням у пах і помітила:
  - Ні! Все-таки на війні є така краса - залишитися вічно молодою! Вічно п'яний!
  Олімпіада поклала у катапульту новий заряд. Це щось подібне до гарного міномета. Дівчина прошипіла:
  - Не пасуй, а пасуй!
  Сережка шаркнув, тонкою, але спритною ніжкою, і гаркнув:
  - Фріцам фас!
  І граната разом із вибух-пакетом з усього розмаху пролетіла у позиції Гітлерівців.
  Та не давався їм Сталінград. Третій місяць із кінця червня йде штурм, а місто все взяти не вдається. На інших ділянках фронту гітлерівці досягли успіхів, але не на цьому.
  Світлана вистрілила з пістолета, і прогарчала:
  - Все неможливо, трапляється можливим... Не треба робити світобудову дуже складною!
  І потрапила у бензобак мотоцикла. Машина вибухнула, і вогняні вихори, висвітлили задимлений краєвид. А німець виявився розірваний вогненною лапою.
  Дівча-капітан прокричала:
  - Я люблю вбивати зло! І це найвище добро!
  Мірабела лупнула німців чергою і прошипіла:
  - Пограємо дикобраз!
  Анжеліка відкрила вогонь більш прицільно. Декілька чорношкірих залишилося лежати на вкритому списом щебеню:
  - Вбий ворога! - прошепотіла дівчисько.
  Мірабела грайливо заспівала:
  - Нафарбувавши Гітлера помадою, Майнштейна лаком для волосся, потягну вас у полон принцеси, згризе вас вірний пес!
  Світлана, ведучи вогонь, прошипіла:
  - Давай увечері, Адольф повіситись... Досить голову дурити! Давай увечері, лети кречетом - щоб фашистів міцно бити!
  Мірабела люто промовила, збиваючи каску з голови штурмовика:
  - Ми можемо! І ми зробимо!
  Дівчата з батальйону "Ленін" зупинили просування іноземного війська. Фріци просувалися вперед, буквально закидаючи трупами простір. Не допомагав і танк "Лев", із яким пов'язувалися надії. Ось модифікація машини зі 150-міліметровою гарматою.
  Анжеліка збиває камінь, що прилип до оголеного соска. У дівчини такі гарні і повні груди. Дівчина за допомогою ноги кидає гранату. Адже нога сильніша, ніж рука, і кидок проходить далі.
  "Лев" отримав по гусениці розрив і зупинився. Вистрілив із своєї потужної пащі. Гуркіт, і обвал.
  Анжеліка, спльовуючи, вимовляє:
  - Російський воїн від болю не стогне!
  І знову дівчисько стріляє. І робить це надзвичайно влучно. Фашист, що висунувся з вежі, завалюється назад.
  Руда, майже гола дівчина вимовляє:
  - Даремно противник вважає, що росіян зумів він зламати! Хто сміливий, той у бою нападає, ворогів будемо люто бити!
  І Анжеліка перекочує м'язи преса, який у неї дуже рельєфний.
  Ех, до чого ж дівчата гарні! Так не хочеться, щоби хоч одна з них загинула.
  Пробігла Сталеніда... Дуже гарна дівчина, з пухнастим, білим волоссям. Вона якось примудряється мазати їх якимсь зіллям, щоб вони не бруднялися.
  Дівчина дуже красива, з фігуркою Венери, тільки більш підтягнутою та рельєфною. Одягу на ній, тільки ліфчик та трусики. Решта вже вибухнула. Але якою витонченістю відрізняються ніжки! Це не дівчина, а друк досконалості, вінець краси.
  Вона і пересувається по-особливому, наче білочка. А босі ніжки так і миготять, і п'ята, на диво залишаються чистими. Сталеніда стріляє, і фашист отримує виразку у грудях.
  Дівчина вимовляє:
  - Вірність Батьківщині - найвище слово!
  Анжеліка зі смішком помітила:
  - Знімай ліфчик і залишайся як я в трусах!
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Це не пристойно!
  Анжеліка труснула стегнами, влучно пальнула і заспівала:
  - Щось комсомолок стала не звичайна! З голими грудьми так ходити - дуже непристойно!
  Сталеніда хихикнула і помітила:
  - Навіщо приносити радість фрицям, дивитись на нашу красу!
  Анжеліка рішуче відповіла:
  - Краса у нас смертельна!
  Сталева дівка хихикнула і пальнула по ТА-200. Машина фашистів спалахнула. А красуня блондинка в'янула:
  - Смерть злу!
  Анжеліка хихикнула:
  - І життя добру!
  Сталеніда побачивши, що німець падає, ринула:
  - Ось це найвища цінність! Чи не думайте фашисти, що ви перемогли!
  Анжеліка як заспіває:
  - Чекає на перемогу! Чекає на перемогу... Тих хто хоче пута розбити! Чекає на перемогу! Чекає на перемогу! Ми зуміємо фашистів розбити!
  Красива дівчина, і її голі груди так і ходять ходуном. Добре з оголеним торсом у спеку, яку посилюють пожежі.
  Світлана тепер виглядала значно рішучою. Вона пальнула по фрицях з пістолет-кулемета, і гаркнула:
  - Я вас каструю!
  І справді фашисти отримали смертельні презенти та труни! А дівчина показала їм дулю, зістроїмо босі пальці ніг. І засвистіла немов соловей-розбійник. Причому через пальчики нижніх кінцівок.
  Капітан-дівчинка дуже розумна. І іскрометна. І зовсім не жорстока. Їй теж часом ставати шкода солдатів ворога, у яких можуть виявитися діти, що плакатимуть за вбитими батьками.
  Світлана втім, жене від себе такі думки, тож від них хочеться розплакатися. Адже не росіяни прийшли до німців, щоб грабувати та вбивати. Ні, це німці та ціла агресивна зграя іноземців з усього світу увірвалася на російські простори.
  Світлана перехрестилася, і вистрілила в того, хто намагався непомітно підібратися до позицій російських фриц... У того витекло вибите кулею око і мозок.
  Дівчина-капітан посміхнулася і промовила, дотепно:
  - Прямо око в око, до голови голова!
  Світлана точно вистрілив, і потрапила до мотоцикла з коляскою. Машина почала рватися, і кулемет відлетів, кілька разів перекинувся. Потім його дуло встромилося в щебінь.
  Дівчина потерла голу, запорошену підошву об щебінь. І знову прицілила. Її весела, юна мордочка досить оскалилася. Дівча проспіла:
  - Ні, сказали ми фашистам, не потерпить наш народ, щоб російський хліб запашний, називався словом брід!
  Мірабела зробила дуже точний постріл, від якого запалав Фокке-Вульф, і перевіряла:
  Для негідника звичайно вибір ясний,
  За долари він Русь готовий зрадити...
  Але російська людина, тим і прекрасна.
  Що життя за Батьківщину готове віддати!
  Дівчина, зробила сальто і показала гітлерівцям дулю, і прокрутилася, і кулі не зачіпали красуню.
  З'явилася Анжеліка, ця красуня, майже гола, і замурзана, мов чортівка, шпурнула одразу двома ніжками гранати. І перевіряла:
  - Те, що я маю, то... Фріцам у гострий бік!
  Олімпіада поправила Анжеліку:
  - Гострим, у бік, а не на гострий бік!
  Дівчина хихикнула і струснула своїми кавуновими грудьми, і запустила гранату використовуючи гранату з вибухом пакетом. "Тигр" отримав по дулі, і вивернувся цей кривий витвір мистецтва.
  Після чого гітлерівська тварюка позадкувала. Стала повзти немов черепаха, яку застав пожежу.
  Світлана заспівала, весело підморгуючи:
  - І "Тигр" задкувати і німці ховаються!
  Дівочий батальйон маневрував під ударами, авіації з повітря та важких знарядь. Ось ударили реактивні бомбомети, піднялися в небо розбиті, розпечені кручі. І загорілося каміння. На щастя, жодна з дівчат, не загинула, зате вирушили на той світ чоловіки - яких не так шкода! І летять душі - одні до раю, а інші до пекла! Де вже чорти з вилами чекають на тих, хто не вірував в Ісуса.
  Анжеліка найсексуальніша з войовниць у люті: ну невже фашисти зі свого "Штурмтігра" можуть обстрілювати позиції радянських військ і вбивати червоних воїнів?
  І дівчина прихопила босими ногами гранату та закрутилася у каскадах сальто. І крутилася все швидше. І потім з усього розмаху жбурнула подарунок смерті у широке дуло "Штурмтігра". Голі, засмаглі ноги красуні майнули, і граната влетіла в дуло. І потужна машина спочатку подавилася, а потім рвонула. Два "Королівські тигри", що стояли по бортах "Штурмтігра", були підкинуті, і розлетілися в різні боки. З них зірвало ковзанки, і ті посипалися, летячи як намисто королеви, що лопнуло.
  Вибухова хвиля підкинула Анжеліку, і дівчина полетіла шкереберть. І її перевертало, розгойдувало і жбурляло. Але красуня все ж таки приземлилася, гострий щебінь, і розфарбоване каміння вп'ялося в її голі підошви. Дівчині було боляче, і навіть через мозолисту ступню пробило вістря.
  Але Анжеліка знайшла в собі сили встати і прокричати:
  - Ви фашисти будете в попелі!
  Світлану та інших дівчат підкинуло вибуховою хвилею, і навіть трохи пом'яло. Але жодна з найкрасивіших войовниць не загинула. Дівчата зустріли ураганним та влучним вогнем. Придушивши гітлерівців, що вискочили, та інших агресивних комах облягали СРСР.
  Мірабела проспівала з великою натхненням:
  - І коли сурма Господня нас на битву, з комсомолом будемо разом ми друзі! І з волі Єгови на небесному перекличку буду я!
  Анжеліка, струшуючи пил з розбитих у кров підошв і, заспівала:
  - Ленін, партія, комсомол! Фюрера ми відправляємо до дурдому!
  Дівчата оглушливо почали реготати, а Серьожка з тривогою і досадою промовив:
  - А моя катапульта, не така точна - як ці голі та сильні ніжки Анжеліки!
  Олімпіада, пограючи м'язами рук, заявила:
  - Ну нічого! Ти ще вигадаєш. Щось крутіше!
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  Смоленськ став для вермахту каменем спотикання. Про нього ніби об гранітні камені розбивалися хвилі ворожої агресії.
  І горіло багато сотень німецьких танків, і трималася колосальної глибини і мужності оборона. І явно ніхто не хотів поступатися та піддаватися.
  Хлопчик років дванадцяти на вигляд, Олексій Сотников продовжував строчити, з автомата по гітлерівцям.
  Дитина-воєвода зрізала фашистів дуже влучно. Вражаючи з величезною точністю.
  І водночас босі пальчики дитячих ніжок хлопчика, кидають знову забійний подарунок анігіляції та перевертають фашистський танк.
  Хлопчик-воєвода реве:
  - За великий комунізм!
  Оленка теж дуже влучно стріляє по супротивнику. Кожна її куля знаходить собі мету.
  Потім дівчина оголила груди і яскраво-червоним соском надавала на кнопку базуки. І випущена ракета пробила борт танку "Маус".
  Потім Оленка жбурнула босими пальчиками ніжок гранату вбивчої сили, порвавши пару дюжин фриців.
  Після чого дівчина проворкувала:
  - Слава Батьківщині-СРСР! Буде кожен герой-піонер!
  Катерина продовжуючи писати з великою влучністю по супротивнику. Скосила масу гітлерівців і пискнула
  - За Вітчизну нашу матір!
  І її босі пальчики ніжок знову піддали, таке руйнівне торнадо смерті.
  А потім вона натиснула полуничним соском на кнопку базуки і видала:
  - Слава Богу Сварогу!
  Німці продовжували штурм Смоленська. Залишилося ніби зовсім небагато, але пройти останнє було неймовірно важко. Навіть масове використання "Штурмтигрів" не допомагало. Хоча руйнування реактивні бомбомети завдавали величезних. Ще одним засобом стали напалмові бомби.
  Батальйон з дівчат порідшав, але красуні все ще боролися. 20 жовтня повалив сніг, а красуні все босоніж. Залишають по білому покривалу витончені сліди та їх круглі, голі п'ятки не мерзнуть!
  Гарні дівчата трохи повалялися в снігу і стали чистішими. Олімпіада після того, як полонили Серьожку не знаходила собі місця. Ще б пак втратити такого розумного і красивого хлопчика. І що його чекало у фашистському полоні? Спочатку тортури, а потім і смертна кара!
  Хлопець і справді був близьким до розстрілу, але опинився у копальнях. Робота по шістнадцятій годині на день, і мізерна пайка, батіг наглядача чекала Серьошку.
  Точніше хлопчик уже каменоломне, і працює там, наче ішак. Зате там під землею значно тепліше, ніж на поверхні. І войовниці, щоб не замерзнути, змушені підскакувати, і бігати. А дівчата борються. Ось пре могутній танк "Лев" у більш штурмовій модифікації. Зброя у нього в 150-міліметрів, куди більш ефективна і практична для боїв у місті. Фріци люблять цей танк, тому він добре захищений з різних боків.
  Трохи позаду повзає "Маус". Німецька машина під двісті тонн теж озброїлася 150-міліметровою гарматою і короткострільною скорострільною сімдесятп'яткою. Так куди практичніше. Кількість кулеметів зросла до чотирьох, і до танка вже як раніше, просто не підібратися.
  Світлана, Мірабела та Анжеліка намагаються роздовбати мастодонта втрьох. Старанно підбираються до нього.
  Світлана з натхненням заспівала:
  - Як жили ми, борючись, і смерті не боячись... Так і тепер жити тобі і мені! І в зоряній висоті, і гірській тиші, у морській війні та лютому вогні! І в лютому, і в лютому вогні!
  "Маус" був останньої модифікації, з цілими шістьма кулеметами, два спарені зі стовбурами, а чотири крутилися на шарнірах.
  Мірабела підповзаючи по снігу, прошипіла:
  - Ми ніколи не здамося! Адже з нами Ісус Всевишній Бог!
  Дівчина, підібравшись ближче, шпурнула вибуховий пакет в гусеницю "Мауса". Гримнуло під щитком і лопнув ковзанка.
  Дівчата-босоніжки зраділо проорали:
  - Отримуй фашист!
  І голими, трохи запиленими п'яточками замиготіли.
  Анжеліка замахнулася і шпурнула уламкову гранату у фриця. Фашиста підкинуло вибуховою хвилею, разом із ним відірвало голови двом чорношкірим бійцям із колоніальних військ.
  Руда красуня просвистіла:
  - За Батьківщину та Сталіна!
  Світлана знову жбурнула вибуховий пакет... Цього разу не так вдало, потрапило по броні, і розірвалося на поверхні сталевого панцира.
  Дівчина в досаді вимовила:
  - Ех, я мазила!
  І поповзла за новою порцією саморобної вибухівки. Миготіли її червоні від холоду круглі п'яти. Майже голе дівчисько, повзало по снігу, трохи не по собі. Але терпимо. Тим більше, коли проходять артобстріли від зайвої спеки сніг тане.
  Світлана навіть заспівала:
  - Знаю, скоро згине холод,
  Струмок промчить дзвінкий...
  І вже біжать калюжами -
  Босоногі дівчата!
  Дівчина стріляє, і араб із колоніальних військ завалюється. Намагання противника діяти невеликими групами призводять до серйозних втрат.
  Знову стріляє уламковим коротка гармата "Мауса". Снаряди рвуться десь у диму. І багато розривів...
  Німці вже майже захопили Сталінград... Залишилося небагато. Але саме це і заважає вермахту застосовувати великі бомби та важку артилерію. Фріци пускали вперед іноземців, яких не шкода.
  Мірабела вистрілила з гвинтівки. Фашистський найманець завалився і покотився по каменях руїн.
  Дівчина потерла собі голі, з червоними сосками груди. Зовсім вони войовниці обносилися - скачуть собі в одних трусах. Зате й попадань у них майже немає. Мабуть, нагота, якось особливо захищає красунь. Якщо вони здатні вижити в подібному пеклі!
  Анжеліка струшує з себе суміш снігу та бруду, і знову стріляє. Прямо в очі потрапила чорношкірому бійцю. Влучна стерва нічого не скажеш.
  Троє дівчат знову наближаються до "Мауса". Важко пробити машину, яка має таку товсту броню, з усіх боків. Але войовниці сповнені оптимізму. Якщо не можна пробити сам панцир, то чому б не відірвати ствол.
  Анжеліка, відкидаючи босими ніжками брудні грудки, заспівала:
  - Наша правда, наша правда... Немов сонечко промені! Буде світлим наше завтра, потечуть із гір струмки!
  Війниці вже давно озброїлися трофейними МР-44. Ці автомати відрізняються великою дальністю бою. Красуні впевнено ведуть вогонь. Знову падають чорношкірі. Вони пускають фонтанчики червоної крові.
  Мірабела стріляючи, у неї на плечах і гвинтівка та трофейний автомат, заспівала:
  - Підступний павук ув'язнив своє жало,
  І п'є із Росії священну, російську кров!
  Йому супостату все мало і мало, уб'є той,
  Хто живить до Росії кохання!
  До Росії кохання!
  Дівчина посилала кулі в різномасту "гвардію", що лізла зі щілин. Красуня посміхалася, її личко хоч і схудло, але зберегло красу і чарівність.
  Взагалі в їхньому батальйоні всі дівчата гарні. Ось, наприклад, татарка Серафима. У неї батько татарин, але мати з Білорусії, і від неї Серафима успадкувала волосся кольору стиглої пшениці. Теж красиве дівчисько, босонога, і майже гола. І веде вогонь із трофейного автомата, короткими чергами. На неї наповзають фашисти з інших військ.
  Серафима стріляє досить влучно. Поруч із нею лягла златоволоса Мірабела. Обидві дівчата ведуть вогонь та співають.
  - Батьківщина! - Почала Мірабела...
  - І армія! - продовжила, стріляючи Серафима.
  Мірабела прочирікала:
  - Це...
  Ведуча вогонь та вражаючи кольорових, Серафима повідомила:
  - Два стовпи!
  Мірабела посміхаючись, цвіркнула:
  - На...
  Серафима пальнув, додала:
  - Яких...
  Мірабела зрізавши п'ятьох, продовжила:
  - Тримається!
  Серафима ведучи вогонь, козирнула:
  - Планета!
  Мірабела пострілюючи, цвіркнула:
  - Грудьми...
  Серафима пострілюючи, промуркотіла:
  - Захистимо...
  Мірабела розбила голову фашисту і видала:
  - Ми тебе.
  Серафима крою гітлерівців кулями, прошипіла:
  - Країна!
  Мірабела посилаючи влучні кулі, прочирикала:
  - Усім.
  Серафима стріляючи, все влучніше додала:
  - Народом!
  Мірабела відкидаючи з чола золоте, брудне волосся, проспівала:
  - Рати...
  Серафима куля, і посилаючи постріли, видала:
  - Твоя...
  Мірабела потрапивши фашисту в горло, продовжила:
  - Зігріта!
  Татарка-блондинка, посилаючи постріли, продовжила:
  - Хмари...
  Мірабела точно стріляючи, додала:
  - Прохолодно!
  Серафима скалячись, цвіркнула:
  - Ну а...
  Мірабела влучно вистріливши, гаркнула:
  - Сонце!
  Серафима б'ючи чергами, шикнула:
  - Спека!
  Мірабела зі смішком продовжила:
  - Автомат...
  Серафима точно ведучи вогонь, гаркнула:
  - Натер...
  Мірабела додала влучних пострілів:
  - Плечо...
  Серафима зі смішком, додала:
  - Солдату!
  Мірабела захоплено заспівала, стріляючи:
  - Викопаю...
  Серафима ведучи винищувальну стрілянину, додала:
  - Могилу.
  Мірабела зваливши африканця, продовжила:
  - Супостату!
  У дівчат скінчилися патрони. І вона змушені були спритно бігти в укриття. Постачання, через Волгу дуже утруднене. Постійні бомбардування та обстріли. Ось пливе рота підкріплення з того берега.
  Навколо човнів закипають фонтани бризок і осколків. У небі ревуть штурмовики. Ось залітають і Фокке-Вульфи. І їх скидають бомби.
  Декілька човнів розкололося. Радянські солдати тонуть і гинуть.
  Надто вже густий вогонь ворожої артилерії. Але голоногих дівчат цим навіть на цент, не залякаєш.
  Навіть уночі фриці усі тримають під обстрілом. І гасають їх пікірувальники. У тому числі й дідусь Ю-87. Хоча вже до серії пішли й реактивні літаки.
  Ось легендарний радянський ЯК-9. Він бореться із німецьким МЕ-309. Зійшлися маневреність, проти швидкості та озброєння. Німець намагається вразити радянську машину з першого заходу. Але йому це не вдається. Як у свою чергу прагнути зайти в хвіст, але гітлерівець іде за рахунок високої швидкості.
  Швидший німець, з найсильнішим озброєнням, проти маневренішого російського. Але ось стрімкий політ, продовжується. Фашист використовує сім вогневих точок проти семи, і зачіпає радянську машину. Та втрачає швидкість і починає падати.
  З неї виходять струмки диму. І горить двигун.
  Що це війна! Важко протиставити такій потужній в озброєнні машині, як МЕ-309, в якій сім вогневих точок компенсують зайву вагу та гіршу маневреність.
  Велика швидкість дозволяє фашисту піти у пікіруванні, а лоб у німецького винищувача броньований непогано.
  Світлана знову намагається підірвати "Маус". Дівчина ризикує життям. Вона і так вся подряпана, повзаючи голяка по укріпленнях. Вся красуня в подряпинах та писугах. Але ось кидає гранату із приробленим вибухом пакетом. Її навіть зачіпає чергою з кулемета. Дряпає красуні плече.
  Зате вибуховий пакет потрапив у дуло 150-міліметрової гармати. І німець уже отримав суттєве пошкодження. Насилу машина зсувається з місця, і відповзає в розташування своїх військ, щоб зализувати рани.
  У небі з'являються Фокке-Вульфи та кілька ТА-152. Вони розпочинають обстріл радянських позицій. З'явилася пара нових НЕ-183, штурмових реактивних машин. Ці стерв'ятники розвивали швидкість до восьмисот кілометрів на годину, і майже неможливо було потрапити.
  Дівчата стріляють у відповідь німцям. Шанс зачепити супротивника завжди є, незважаючи на потужний захист штурмовиків від наземного вогню.
  Світлана та Анжеліка витягли трофейний Люфтфауст. Це зброя, що складається з дев'яти пов'язаних між собою безвідкаток двадцять міліметрів.
  Можна стріляти, наче з невеликої зенітки.
  І войовниці наводять на супротивника. Плавно натискають на пуск... Обидві красуні вперлися босими ногами на щебінь, відчуваючи плавну віддачу.
  Фокке-Вульф із шістьма авіагарматами, починає димитися - його черево розпорото.
  Дівчата захоплено ревуть:
  - Шайбу! Шайбу! Гол!
  Інші німецькі літаки починають крутитися над головами дівчат. Красуні юркають у підземну ходу, ухиляючись від реактивних снарядів Фокке-Вульфів.
  Світлані прийшло вогником огрубілу круглу п'яту. Дівчина пробурчала:
  - О пекельне полум'я!
  Підошва у дівчинки вкрилася пухирями і болісно занила. Хотілося тицьнути в щось холодне.
  А на поверхні розриви продовжуються. Шипить від полум'я сніг, розриваються руїни. Німці заливають позиції вогнем, але користі від цього зовсім небагато. Войовниці поховалися, наче мишки в норки. Нехай собі прасують.
  Анжеліка шепнула Світлані на вухо:
  - Думаю, що незабаром фашисти остаточно видихнуться. Сили в них багато, але у Сталінграді вони не мають можливості розвернутися!
  Дівчина-блондинка гордо відповіла:
  - Ми тут, мов триста спартанців! Відбиваємо переважаючі сили супротивника!
  Руда Анжеліка хихикнула і підморгнула дівчинці-напарниці:
  - І нас не обминеш!
  Коли дівчата вибралися на поверхню - наліт закінчився. З'явилися нові чорношкірі піхотинці. Вони лізли вперед, і дівчатам довелося відкрити вогонь, змушуючи супротивника рити носом землю.
  Знову в бій пішли "Леви" та "Тигри". Німці намагалися пресувати радянську армію важкими танками. Раз у раз сипалися снаряди. Більш вразливий "Тигр" намагався не відриватися від своїх побудов. Гримкали і міномети.
  Дівчата стріляли по німцях та їх найманцям. Вибивали супротивників. Анжеліка та Світлана вели вогонь парами. З'являлися ворожі морди та осідали. Потім новий шар настає ворогів.
  Дівчата під час бою співали.
  Анжеліка почала, ведучи пальбу:
  - Перед...
  Світлана стріляючи, продовжила:
  - Тобою...
  Анжеліка лупнув, додала:
  - Легіон...
  Світлана, зрізавши трьох, шикнула:
  - Ворогів...
  Анжеліка цвяха супротивників ляпнула:
  - Вони.
  Світлана, знісши підлогу черепа арабу, продовжила:
  - Хочуть...
  Анжеліка, крушивши ворога, продовжила:
  - Тебе...
  Світлана стріляючи, прошипіла в люті:
  - Скромсати...
  Анжеліка, пробивши арабу череп, прогарчала:
  - Знищити...
  Світлана, продовжуючи цвяхувати, прошипіла:
  - Але, ти...
  Анжеліка, ніби стріляючи, свиснула:
  - Не бійся...
  Світлана, зробивши точний постріл, ринула:
  - Ворожих...
  Анжеліка, пальнув наче снайпера, продовжила:
  - Штиков...
  Світлана, паля далі, гаркнула:
  - Здатна...
  Анжеліка, не припиняючи пальби, прошипіла:
  - Сила...
  Світлана, люто ведучи вогонь, прогарчала, поправляючи подругу:
  - Сміливість...
  Анжеліка в жорсткому екстазі, простріливши голови африканцям, гаркнула:
  - Силу...
  Світлана, стрибаючи стріляниною, шикнула:
  - Примножити...
  Анжеліка, трясучись рудими кучерями, продовжила:
  - І супостатів...
  Світлана, потрапивши арабу у живіт, видала:
  - Відразу...
  Анжеліка, ведучи вогонь усе калібрами, гаркнула:
  - Знищити...
  Дівчата перевели подих. І пострілявши ще трохи, прокричали:
  - Ми витязі снайперської гвинтівки, голосок убивства дзвінкий!
  Хвиля напірних, колоніальних військ дещо спала. Фашисти знову посунули вперед танки. З'явилися "Тигри"-2 зі своїми довгими дулами, і пускали снаряди по всьому, що встигали помітити.
  "Тигр"-2 мав оригінальну форму вежі та нахили броньових листів з бортів. Це його робило дещо живучим. Воїнки знову обрали як мету гусениці танка. Фашисту доводилося, як вужу на сковороді.
  Світлана кинула вибуховий пакет, зруйнувавши передню ковзанку "Тигра"-2 і пропела:
  - Я з гостинцем тебе зустріла... Місце в труні, звичайно, намітила!
  Анжеліка прошипіла, із задоволенням шпурнувши у фашиста великий, вибуховий пакет:
  - Але пасаране!
  І від вибуху довге дуло німецького танка скрутилося. І Королівський тигр став повертати назад. Знову фашиста міцно поранило. Анжеліка взяла і гаркнула, кинувши босими пальцями ноги уламок скла:
  - Бути тобі в дубовій труні!
  Скло пролетівши, потрапило прямо в горло індусу, у складі колоніальних німецьких військ.
  Світлана підморгнула напарниці і заспівала:
  - Головою в цю діжку окуну! Усіх окуну!
  Анжеліка дала чергу з автомата. Німці знову лягли під ударом. Дівча прошипіла:
  - Ми можемо все! І перемагатимемо!
  Світлана пальнула з гвинтівки та видала:
  - Чекає велика перемога! Нехай будуть у славі наші діди!
  Анжеліка зробила сальто і прокотилася, крутячись, мов ялинка. Дівчина підморгуючи пропілу:
  - Містер успіх, куди ж ви... Містер успіх - фашистам сміх...
  Німецькі танки, не заощаджуючи снарядів, посилили вогонь. Сипали свої розривні презенти. І наближалися до радянських позицій, намагаючись не допускати розривів.
  Світлана, використовуючи дріт, як їх навчав полонений Сергій, підтягла важку міну. "Лев" неквапливо підповзав до радянських позицій. Його 150-міліметрова зброя, раз у раз випльовувала снаряди. Дівчата шипіли і підморгували.
  Світлана проспівала:
  - Німці-перці, фашисти-нацисти... На вас чекає кінець пацифіста!
  Анжеліка з усмішкою відзначила:
  - Пацифізм... Навіть безглуздо говорити про пацифізму, коли йдеться про гітлерівців!
  Світлана потрапила влучним пострілом у перенісся арабу з колоніальної гвардії і прочирікала:
  - А вони в мисленні каліки... І в ратній справі не такі вже й сильні! Скоро ми їх взагалі з лиця планети Земля зітремо!
  Анжеліка дала чергову чергу, потерла голими грудьми про щебінь і заспівала:
  - Я російський витязь на коліна дикуни... Ворогів Вітчизни я кошторис з лиця Землі!
  Дівчата струсили дружно оголеними грудьми.
  Руда красуня підморгнула, глянувши на небо. Там крутилися "рами", німецькі літаки-навідники.
  Підповзав, раз у раз, застряючи в буреломі німецький "Лев". І його гармата постійно плювалась.
  Світлана, перемістивши міну під гусеницю німецького танка, прошипіла:
  - За Серьожку.
  Німець зупинився і знову пальнув. Снаряд розірвався за спинами дівчат.
  Світлана перевіряла:
  - Снаряди молоком, у кого мізки немовляти!
  "Лев" якийсь час стояв. Толі німецький досвідчений екіпаж відчув попереду небезпеку, чи хотів витратити бойовий комплект. Але "Лев" деякий час простояв і плювався забійними снарядами.
  Світлана зазначила, що німецький танк має більш досконалу гармату і стріляє частіше, ніж КВ-2. І це, зрозуміло, робить цю машину значно небезпечнішою. Світлана перехрестилася і прошипіла:
  - Та звернуться безбожні в пекло!
  Анжеліка пальнув фашисту в сонячне сплетіння, і гаркнула:
  - Наша перемога неминуча! І скінчиться все добре!
  Світлана теж зрізала турка, і заспівала:
  - Хоч, здається, що незабаром життя перерветься, коли біда стукає у свій чорний ріг... Коні іржуть і кров ллється річкою, і знову земля йде з-під ніг!
  Анжеліка, замочивши іранця, додала:
  - Але землі теж є свій хранитель... І між зірок протягнуті до нього... Незримі рятівні нитки, щоб Гітлера заслати на Колиму!
  Дівчата, ведучи вогонь, заспівали в унісон:
  - Зламаємо Адольфа, йому буде боляче! Я вірю, фашизм переможемо! І в нашій Росії, з'явиться месія, народів всіх країн Пане!
  І войовниці продовжували стрілянину. Але піхота супротивника залягла, і почала стріляти і жбурляти гранати. Фашистські орди намагалися викурити дівчат мінометним вогнем. І кидаючи безліч гранат.
  Анжеліка філософськи помітила:
  - Числом можна взяти на виборах, умінням на виборах без війни!
  Світлана хихикнула та відзначила:
  - Війна це сфера, де якість б'є кількість, вибори зазвичай навпаки і це анекдот!
  Войовниці злегка відступили, надто вже густо сипалися гранати та їх уламки. Анжеліка навіть перехопила ногою покинутий подарунок і шпурнула назад. Граната пролетіла та вдарила фашистів по касках. І як рвоне...
  Наче десь детонувала ще одна зв'язка.
  Анжеліка філософськи відзначила:
  - Удача - друге щастя, успіх третє, але перше вміння!
  Світлана хихикнула і вставила:
  - Удача нагорода за сміливість, але не за нерозсудливість!
  Анжеліка вибила око індусу з колоніальної армії і прошипіла:
  - Кому щастить, у того душа співає!
  Світлана посміхнулася і перевіряла:
  - Добре коли щастить, це означає, що Бог врятує!
  Дівчата ще трохи загострили. Потім німецький "Лев" таки рушив уперед, і підірвався на міні. Гусениця наїхала на вибуховий пристрій, і його порвало.
  Поранений "Лев" закрутився і встав...
  - Лев у мисленні каліка, тигр джерело всяких бід ... Цікавішої людини нічого на світі немає!
  Світлана дала довгу чергу, як раз іноплемінна рать піднялася на штурм і заспівала.
  Є у нас ракети літаки,
  Найміцніший російський у світі дух...
  За штурвалом найкращі пілоти -
  Буде ворог розгромлений на порох і пух!
  "Лев", схоже, здорово пошкодився. Та й завмер, виплюнувши ще пару снарядів.
  З'явилася спритна "Пантера". Втім, вона побоювалася заглиблюватися в позиції радянських військ, а постріляти. Снаряди свистіли над головами дівчат. І розбивали щебінь та пожежі.
  Світлана приготувала для кидка гранату, готова підловити момент, коли фашистський танк наблизиться на доступну відстань. Але в "Пантері" теж не дурні сидять. Німці стріляли, укладаючи снаряди в шаховому порядку, намагаючись не пропустити жодного шматочка землі. І буквально вигрібали кожен камінчик.
  Анжеліка, поплескавши себе по оголених грудях, помітила:
  - Тактика у фриців ущербна... Чи багато вони так досягнуть?
  Світлана дотепно помітила:
  - Курочка по зернятку клює, а набирає ваги куди швидше за свиню, що заковтує великими шматками!
  "Пантера" зробила понад вісімдесят пострілів, і витративши боєкомплект, розгорнулася, попрямував назад у своє лігво. На її місці з'явився новий мастодонт "Штурмтігр". Машина прикривала свій широкий стовбур ковпачком. Видно, таким чином, розраховуючи себе заощадити.
  "Штурмтигр", пальнув за позиціями радянських військ з дистанції. Гримнув реактивний снаряд. Піднялася вгору земля, і вогняний фонтан вилив струмені полум'я.
  Дівчата ледве вціліли, їх добряче присипало. Світлану навіть трохи оглушило. Дівчина раптом побачила себе на коні. І що вона командує дружиною, яка атакувала татарське військо. А з нею на конях скачуть войовниці. Монголо-татари, не витримавши удару, відступають і тисячами гинуть під копитами.
  Світлана ж махає двома мечами і рубає ворогів. Але бачення раптово перервалося.
  Анжеліка врізала своєї напарниці по щоках, струшує, промовляючи:
  - Ну все! Тепер досить тобі відлежуватися!
  Світлана сердито відповіла:
  - Я не відлежувалася, а боролася!
  Дівчина люто схопилася і жбурнула гранату. Презент, пролетівши, потрапив у дуло танку "Лев". Отримавши пошкодження, машина зморщила свій важкий стовбур.
  Світлана на всю горлянку вигукнула:
  - Я є витязь Русі!
  Анжеліка дала чергу з автомата і прогарчала:
  - відповів хлопчик, хмурячи брови,
  Хочу служити святій Русі...
  Нехай проллється море крові,
  Але Бог зможе нас врятувати!
  Світлана впала на щебінь голим животом та грудьми. Саме вчасно, бо сотні автоматних черг промайнули над її головою. Дівчина показала мову і промовила:
  - Безумство хоробрих солдатів - паличка-виручалочка розумних генералів!
  Анжеліка погодилася:
  - Солдат хоробрий, генерал розважливий, супротивник підступний, успіх тільки з мудрою відвагою солідарний!
  Дівчата знову відкрили вогонь і прочирікали солідарно:
  Над ним ескадрильї
  Ревуть в унісон,
  Адольф дурень сильний -
  Насаджує Содом!
  З'явився ще один броньований "Лев". Від нього відбігли два солдати, судячи з смаглявих осіб - араби. Вони спробували накинути на гачок ланцюг, щоб витягти розвинений танк із поля бою.
  Анжеліка та Світлана вистрілили, одночасно уклавши технарів. Воїнки проспівали:
  - Себе не губи та виручи товариша, іншим допоможи вийти з згарища!
  З'явилося троє чорношкірих. Вони мчали з ланцюгом з усіх ніг, але теж були пристрелені дівчатами. Причому Світлана зі рушниці стріляла, натискаючи на собачку пальчиками босих ніг.
  І їй вдавалося вразити супротивників на рідкість, немов у Робіна Гуда влучно.
  Анжеліка помітила:
  - Міток не той, хто влучає успішно, а хто промахується з невдачею!
  Світлана жбурнула босою ногою гранату і прошипіла:
  - Найвлучніший із зором кинджала може схибити, але повз мету проскочити непробачно гострому розуму!
  Граната потрапила до міномету і почали рватися, детонуючи міни.
  Та нелегко німцям давався Смоленськ. Отримав вони у ньому жахливу цитадель смерті!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Оборона Смоленська - це славна місія... Але цього, мабуть, і мало.
  Красиві російські дівчата Маргарита Магнітна та Оксана билися з фашистами, що намагалися прорватися на південь від героїчного Смоленська. Обидві красуні командували ротою піонерів - хлопчиків та дівчаток, які взяли до рук зброю.
  З півдня повіяв теплий вітер, сніжок розтанув. Босоногі в шортах піонери та піонери місили ніжками бруд.
  Де-не-де лежало жовто-червоне опале листя. Тремтіли дерева, бовтаючи голими прутами.
  Дітям не було холодно, вони з ранньої весни босі та напівголі трудяться. Рухають енергійно - худенькі, але спритні.
  Дівчинка-піонерка Катерина Сотнікова заспівала;
  Звійтесь вогнищами сині ночі,
  Ми піонери діти робітників...
  Наближатися ера світлих років -
  Зов піонерів - завжди будь готовий!
  І діти хором підхопили, тупаючи босими ніжками по бруді:
  - Зов піонерів - завжди будь готовий!
  Чується шум: наближаються німецькі та американські штурмовики. Діти міцно стискають кулаки.
  Оленка Сотнікова впевнено вимовляє, і тупне віртуальна в грі дівчинка-комсомолка босою ніжкою:
  - У нас для вас стерв'ятники є сюрпризи!
  Справді хлопчик у червоній краватці, влучник із майбутнього Олексій Сотников уже повернувся на фронт Другої світової війни та махає дитячою ручкою.
  Такий же босоногий, і в шортах, як і решта хлопчаків, він голенький до пояса, і видно дуже рельєфні, литі м'язи. Звичайно, інші хлопчаки та дівчата худенькі та сухі, шкіра та кістки на голодному пайку та постійно працюючи лопатами.
  Хлопчик Олег на зріст метра півтора, майже чорний від засмаги, але волосся у білі вже встигли відрости. Він безсумнівно красивий і дуже сильна дитина космічної доби.
  І ось назустріч фашистам піднімаються розфарбовані під колір неба змії.
  Босоногий хлопчик Олексій Сотников приробив до них особливі гранати з тирси, маленькі, але дуже розривні.
  Ось летять Фокке-Вульф, ХЕ-129 та американські Р-47, Р-51. Америка, вже не соромлячись майже відкрито воює на боці Третього Рейху. Формально американські льотчики - добровольці. Але вони учасники війни направлені урядом і олігархами США.
  Діти озброєні хтось рушницями, хтось саморобними базуками залягли. Олексій Сотников та босоногі дівчата Оленка з Катериною як досвідченіші вояки взяли до рук саморобні з труб базуки-безвідкатки. І як вріжуть по машинам, що низько летять.
  Хлопчик і білобрисі дівчата вперлися босими ніжками і плавно натиснули на спусковий гачок. І заряди вразив два американські штурмовики та німецький Фокке-Вульф.
  Декілька пострілів пролунало з окопів - вели вогонь і піонери.
  Олексій Сотников, шльопавши голою, круглою, дитячою п'ятою, прочірикав:
  - Хоча на вид всього босий хлопчик,
  Вус не пробився, але вже титан...
  У битвах дорослий хлопець навіть занадто,
  І завдасть вбивчого удару!
  І ось хлопчик босими пальчиками ніжок смикає за ниточки, і крилаті змії таранять німецькі та американські штурмовики. Дюжина літаків союзників та Третього Рейху разом вибухає.
  Олексій Сотников та дві гарні, в одних купальних костюмах дівчата знову натискають на пускові гачки, підбиваючи чергові машини капіталістичної коаліції.
  Хлопчик голою п'ятою роздавив жучка і проревів:
  - Пройдуть пекла ті часи,
  Паде Третій Рейх...
  Не будуть панувати Сатана,
  Бійся не дрейф!
  Інші хлопчики теж спрямовують змії босими ніжками. І ось штурмовики коаліції натикаються на маленькі, але смертоносні літаючі презенти. Маса літаків гине. Вони розриваються в повітрі і розколюються на уламки.
  Горять гітлерівські льотчики... І вцілілі штурмовики поспіхом розкидаючи ракети та бомби розлітаються.
  Вічний хлопчик Олексій Сотников пищить:
  - Слава великої Росії!
  Піонери хлопчики та дівчатка хором підхоплюють:
  - Слава СРСР!
  Дівча Маша кричить на всю горлянку, шльопата, босою, замурзаною ніжкою:
  - Сталіну слава!
  Хлопчик Пашка додає:
  - І Олексі слава! Він геній!
  Окопи дітей добре замасковані, і в результаті розривів бомб і ракет лише два хлопчики та дівчинка отримали невеликі подряпини. І це при тому, що утворилися страшні вирви і маса руйнувань і вивертів плат землі...
  А де-не-де ґрунт від жару горів і димився.
  Одна з дівчаток стала голою підошвою і обпекла ніжку, від чого скрикнула:
  - Смерть Герінгу та Гітлеру!
  Діти були сповнені ентузіазму. Комсомолки та ігрові дівчата Оленка та Маргарита готові до бійки.
  Олексій Сотников заспівав, пишучи на ходу:
  Народився я космічній епосі,
  Де по галактиках носилися кораблі.
  Справи людей зовсім повір непогані,
  Війну на частини витязь розірви!
  
  Але наказали Боги-деміурги,
  Ти хлопчик своїм предкам допоможи...
  Візьми ти гіпербластер у хлопця руки,
  І Гітлера на частині розірви!
  
  Ну що хлопчики народжені битися,
  Вони лихі воїни повір...
  Адже росіяни завжди вміли битися,
  Нехай буде знищений хижий звір!
  
  Нехай славиться країна моя свята,
  Великий наш рідний СРСР...
  Біжить дівчинка по снігу боса,
  Показуючи мужності приклад!
  
  І я б'юся несамовито з фашизмом,
  Великий російський хлопчик...
  І буде наша віра з комунізмом,
  Хоч допомагає фрицям жадібний Сем!
  
  Повірте, росіянам просто не зламатися,
  Народи все згуртуються у Москви...
  Я витязь зовсім не з душею паятися,
  Ми Сталіну як Господеві вірні!
  
  Ніхто зламати не може піонерів,
  Вони не діти - а сини Богів...
  Ми будемо поколінням прикладів,
  Чи не порахує фюрер той рогів!
  
  Та наша слава нашої Батьківщини витає,
  Понад самі в сніг вірте горам.
  Дівча по снігу біжить боса,
  Вганяючи голою п'ятою фриця у труну!
  
  Не вірте, що сильні тепер фашисти,
  Хоча їхній "Шерман" представив Сем...
  Не пошкодуємо навіть вірте життю,
  Настане час бурхливих змін!
  
  Батьківщина прекрасна як сонце,
  Грайлива Вітчизна - наша мати...
  І волосинка дівчинки золотом в'ється,
  Зуміємо фриців на шматки розірвати!
  
  Ми піонери діти комунізму,
  Ми служимо і Сварогу, і Христу...
  Розженемо орди бридкі фашизму,
  Перемогу я Вітчизні принесу!
  
  Росія це Батьківщина планеті,
  У ній найулюбленіші мрії...
  Щасливі знай і дорослі та діти,
  Не треба просто зайвої суєти!
  
  Коли прийде Всевишній буде сонце,
  На Марсі стануть яблуні цвісти.
  Єдині і китайці, і японці,
  Американцю з російською дорогою!
  
  Об'єднають ідеї комунізму,
  І віра знайте у Леніна мрію...
  Відкинемо в межу гидоту ми цинізму,
  Побудуємо у всесвіті красу!
  
  За нас Марія та свята Лади,
  Ми вшановуємо Бога, і Маркса "Капітал"...
  Хай буде піонерам усім нагорода,
  Для нас Сварог та Сталін ідеал!
  
  Фашисти знайте не пройдуть тараном,
  У нас є воля, сили, знайте міць...
  Ми зламаємо ворога потрійним ударом,
  І звернутися фюрера скоро у вошу!
  
  Хай буде наша славна Росія,
  Як вічний колосок у саду цвісти...
  Товаришу Сталін ти в нас месія,
  З тобою ми йтимемо в комунізм!
  
  Коли хвилин грози, лихоліття,
  Закінчитися кривава війна...
  Раптом подорослішають наші діти,
  Настане щастя вічного часу!
  Хорошу поему написав босоногий хлопчик Олексій Сотников, закінчивши її на мажорній ноті.
  Але починається артобстріл... Якщо штурмова атака не вдалася і коштувала великих втрат, то тепер забили гармати.
  Хлопчик-термінатор-воєвода з не надто далекого майбутнього поки що не створив зброї проти артилерії. Хоча геніальна дитина і розробляла ракети на описках та вугільній тязі.
  Хлопчик був готовий до бійки, але поки що ракети ще не приведені в готовність і його босонога команда сховалася в бліндажі.
  Щоб скоротити час під час обстрілу дві комсомолки, гість із майбутнього, і дві дівчинки Маша, та Клара, разом із хлопчиком Пашкою грали у карти.
  Катерина, чиє руде волосся вже галузі, і від чого вона стала куди красивішою і симпатичнішою, босими пальчиками ніжок викинула карту, відзначивши:
  - Реально фриці та американці нас пресують!
  Оленка дівчина зі злегка кучерявим кольором сусального золота волоссям, зазначила:
  - Але ми все одно не зламаємось, бо у нас є бойовий дух!
  Олексій Сотников кивнув:
  - На ворожу техніку, радянська наука відповість чудо-зброєю! Я в це вірю!
  Машка кивнула головкою з кісками:
  - Ти й сама наша зброя!
  І дівчинка жбурнула карту босою, маленькою, відмитою від бруду ніжкою.
  Пашка зітхнувши помітив:
  - Проти нас воює весь капіталістичний світ! Такі нерівні сили!
  Олексій Сотников, цей вічний хлопчик логічно зауважив:
  - Суворов бив переважаючі сили супротивника! І ми поб'ємо!
  Маргарита заспівала зі смішком:
  - Чекає на перемогу, чекає на перемогу, тих, хто вірить у святий комунізм!
  Чекає на перемогу, чекає на перемогу, знищений дівчиськом фашизм!
  Клара заявила:
  - Якими б не були грізними у гітлерівців танки, але в нас знайдеться відповідь!
  Хлопчик Олексій Сотников, тупнув босою, дитячою ніжкою і кивнув:
  - Звісно, знайдеться! Та й обстріл стихає, настав час на вихід!
  І роду хлопчиків та дівчаток вискочила з бункера. Замелькали їхні рожеві, відмиті дитячі кругленькі п'ята.
  Гітлерівці, зрозуміло, рушили в наступ танками.
  Красива Оленка заспівала:
  - Піонерія, комсомолія! Разом по життю йти!
  Піонерія, комсомолія! Нам вір не збитися зі шляху!
  Олексій Сотников гострим зором дитини з майбутнього подивився на поле. Рухалися німецькі, американські та англійські танки. Ціла армада машин. Ось видно і самохідки "Фердинанди". Американські танки "Шерман" високі одні з короткими, інші з довшими дулами. Більш присадкуваті англійські "Черчілль", дуже добре захищені. Ось видні і "Кромвелі" з короткими дулами, але досить спритні, схожі на праску. Найбільш архаїчний високий "Гранд" армії США. Найкращий англійський танк "Челленджер" із сімнадцятифутовою гарматою. А ось і німецькі. Грізний і великий "Лев" із довгоствольною гарматою.
  Здається, застарілим "Тигр" у своїй квадратній формі. Спритна "Пантера". Пізніші і поки що рідкісні моделі: "Тигр"-2 та "Пантера"-2.
  Обидва останні танки дуже схожі - навіть гармата однакова, тільки у "Пантери"-2 вежі поменше і вже, і силует нижче.
  "Фердинанд"-2 самохідка перша у вермахті, де двигун змогли розташувати одним блоком з трансмісією та поперек. Наскільки легше і нижчим силуетом стала ця самохідка.
  А ось "Лев"-2 поки що в серію не пішов, потрібно вирішити низку технічних проблем, щоб запустити подібні машини. Так що поки що у німців танки зі застарілою компонувальною схемою: трансмісія спереду, а двигун ззаду, що веде до втрат на кадарному валі.
  А ось англійський "Челленджер", нову має схему компонування та двигун у шістсот кінських сил. Танк з'явився нещодавно і дуже масовий, але ефективний.
  Але наймасовіший це "Шерман" у США який вироблятиметься у величезних кількостях. Така ось машина... Непогано захищена в лоб і частина танків досить довгоствольна гармата.
  Йде така ось танкова армада.
  Але босий хлопчик Олексій Сотников цей свіжоспечений піонер приготував для мастодонтів союзників деякі сюрпризи.
  Наприклад, стали рватися міни з тирси. Німецькі, американські, англійські танки розривалися гусеницями, ламалися ковзанками. Горів метал.
  Дівча-піонерка шльопнула босою ніжкою і пискнула:
  - Ось так фашисти, отримайте!
  Першим підірвався танк "Лев". Потім два "Шермани". Далі "Пантера" та "Черчілль". Потім знову "Шермани" та "Кромвелі".
  А ось ще один німецький танк - моральний застарілий Т-4. Теж його підірвало. А тут задимився і "Тигр".
  Олексій Сотников, кидаючи горошинки смерті, босими пальчиками дитячих ніжок, запищав:
  - Слава СРСР!
  Оленка дуже красива дівчина з золотистим волоссям, взяла і босими пальчиками ніжок розчавила комаху і пискнула:
  - За світову революцію!
  Катерина пискнула:
  - За найвищі досягнення СРСР!
  І теж як лупе з базуки. А базуку сам Олексій Сотников із труби зробив. І вона дуже вбивчо стріляє.
  Хлопчик-термінатор-воєвода теж пальнув, і пробив з дистанції "Тигр"-2, і оглушливо прорепетував:
  - Я космічний витязь!
  І команда з піонерів проревела:
  - Комунізму жити!
  Гітлерівці справді натрапили на вкрай агресивний опір супротивників. І їхні танки, і танки союзників раз у раз вибухали і руйнувалися. І даремно вибачити у дітей Червоної армії пощади.
  Танки вели безладний вогонь і нічого не могли вдіяти піонерам.
  Хлопчик Олексій Сотников знову вистрілив із базуки і пропищав:
  - За Батьківщину та Сталіна!
  Оленка кинула босими пальчиками дівочих ніжок камінчиків, звалила супротивника і прочирикала:
  - За велич СРСР!
  І підморгнула напарницям.
  Хлопчик Андрійка тупнув босою ніжкою, заспівав:
  - Скоро зустрінемося з мрією,
  У житті важливий перший крок.
  Бачиш знову над країною,
  Вихори лютий атак!
  Олексій Сотников знову лупнув з далекобійної багаторазової базуки, розколів "Шерман" і проспівав:
  - І знову продовжується бій,
  Кипить гіперплазми пожежа.
  І Ленін такий молодий -
  Завдає смертельного удару!
  Отакий цей юний боєць молодець. І босими пальчиками дитячих ніжок наводить зброю на ціль. І знову палить. А союзники пруть уперед, разом з німцями лізуть їхні танки. І лише зайві втрати зазнають.
  Чим ближче підходять мастодонти супротивника, тим більше зазнають втрат. Діти зокрема стріляють з легких і простих базуків, танками, зриваючи з них вежі. І завдають колосальних втрат.
  Дівчина Оленка кидає гранату босими пальчиками дівочих ніжок та співає:
  - Це слава, слава комунізму,
  У небо я з піснею полечу!
  Дівчинка Лара теж босими пальчиками ніжок запустить убивчий подарунок смерті, розриваючи супротивників і верещить:
  - За велич комунізму!
  Піонери б'ються наполегливо і хлопчики, і дівчатка одночасно. І всі такі ось бойові.
  Ведмедик теж босий, дитячою ніжкою жбурне гранату, зупинивши американський "Шерман" і пищить:
  - За радянську Росію!
  І знову діти б'ються. Гітлерівські та союзницькі танки натикаються на міни, гранати, постріли базуків. І їх практично не зупинити.
  Дівчинка Клара стріляє з автомата по піхоті. Потім босою ніжкою кинула горошинку з вугільною вибухівкою. Порвала масу фашистів і перевіряла, скелячи зубки:
  - Я абсолютна чемпіонка світу!
  І гола п'ята дівчинки знову підкине горошинку. Та вибухне, і порве пару фашистських ковзанок танка.
  Дівчинка Маша дала чергу, і пістолет-кулемета. Скосила фриців і промуркотіла:
  - Слави російським богатирям!
  І голою, круглою п'ятою як піддасть подаруночок анігіляції.
  Ось це дівчатка. Та й хлопчики намагаються не відставати. І стріляють у гітлерівців, і викошують піхотинців, а це цілий іноземний легіон. І босими п'ятами піонери як пошлють повне знищення ворога.
  І розсміяються.
  Як фашистів колективно молотять піонери. І голими, брудними колінами натискають на стовбури базуків.
  А ось хлопчики на дротах підтягують міни з тирси. І як підривають безжально фриців та інших найманців. Ось це справді тоталітарний розгром.
  Босонога дитина Олексій Сотников палить з базуки і хлопчик співає:
  - Світ занурений у криваве світло,
  Народ поставлений до стінки.
  Але вірю сонячний світанок,
  Але вірю сонячний світанок!
  Розвіє морок тюремного катівня!
  Нас панове, нас панове...
  До обману привчили!
  І без суду! І без суду!
  У підвали заточили!
  Хлопчик діяв вкрай енергійно, як і його піонери. І вони трощили фриців без жодної жалості. Ломали їх точними пострілами та руйнуваннями.
  Красуня Оленка, стріляючи у фашистів, і точно вражаючи їх, взяла і прочирикала:
  - Наша віра в комунізм,
  Спростує злий фашизм!
  І босими пальчиками ніжок дівчисько знову візьме і вистрілить у ворогу.
  Машка піонерка голою круглою п'ята піддала гранату і розбила німецький танк, пискнувши:
  - За комунізм!
  Катерина, ведучи вогонь із автомата, прогарчала:
  - Гітлера у лісі знайдемо, Гітлера у лісі знайдемо! З ним жартувати не станемо! На частини розірвемо!
  І босими пальчиками ніжок дівчина знову жбурне гранату і прочіркає:
  - На частини розірвемо!
  Хоч і грозен танк "Лев" мастодонт вагою та тонн дев'яносто, але йому проти радянських піонерів не встояти.
  І діти його трощать, жбурляючи босими ніжками горошинки з вугільців, а це реальна смерть.
  Красуня Оленка кричить:
  - Наш російський дух!
  І дає убивчу чергу з автомата, скошуючи супротивника. І видаючи чергову гору трупів.
  Олексій Сотников, ведучи вогонь, зазначає:
  - Ми їх зупинили!
  І знову хлопчик метає босою ніжкою гранату та підкруткою. І черговий німецький танк зупинено.
  Ось рухається американська САУ "Відьма". Швидка машина, але слабко захищена і її збивають із базуки. Стрільнула дівчинка з кісками і влучила точно.
  Інша дівчина босими пальчиками ніжок жбурнула горошинку і зруйнувала фашиста, і заспівала:
  - Слава СРСР! Піонери всім приклад!
  І знову як дасть черга вбивчої сили. І масу фашистів візьме та викосить.
  Бойова Оленка, стріляючи у фріців, верещить:
  - Я дівчина, яка всіх перемагає!
  І знову босими пальчиками ніжок щось і запустить вбивче.
  Катерина, стріляючи у супротивників, видала:
  - Космічний комунізм нехай прибуде з нами!
  І як підморгне. І голою п'ятою гранату візьме та піддасть. І як фашистів капітально вирубає.
  Піонери борються сміливо. І до них не підступишся. А як вони стріляють влучно та точно.
  Дівчина Оленка знову босими пальчиками ніжок гранату вбивчої сили метне, ворогів розірве і прочіркає:
  - За найкосмічніший комунізм!
  Дівчата стріляють, а хлопчики та дівчатка не відстають.
  Ось одразу троє "Шерманів" перевернулися. Ось їхні діти б'ють, то капітально з проблем молотять.
  Красива Оленка прочирикала:
  - По ниточці, по ниточці,
  Ходити я не бажаю...
  Боса комсомолочка,
  Жива!
  І знову голою п'ятою як за фашистами запустить презентом смерті. І викосить із великою сміливістю гітлерівців.
  Катерина, хіхікаючи та скелячи зубки, зазначає:
  - В ім'я ідей комунізму!
  І голою п'ятою як піддасть презент смерті та знищення!
  Бойова Оленка, ведучи вогонь, і скошуючи шеренгу за шеренгою найманців та фашистів, видала:
  - Славитись радянська земля!
  І знову голою п'ятою, як у фашистів, метне.
  Підніметься цілий сніп крові та уламків.
  Олексій Сотников стріляючи з великою влучністю і кидаючи босими пальчиками ніжок презенти смерті, зазначив:
  - Радість, радість назавжди!
  Дівчинка Лєнка, ведучи вогонь, підтримала хлопчика-термінатора:
  - Нехай здійсниться мрія!
  І босими пальчиками піонерка як метне забійне.
  Отакі тут бойові діти.
  Олексій Сотников зазначив, скелячи зубки:
  - Поруч, поруч, радість та біда,
  Треба, треба, тверда відповідь!
  Оленка Сотнікова, стріляючи по гітлерівцях, видала:
  - Сонячному світові,
  Так Так Так! Так!
  Ядерний вибух,
  Ні ні ні!
  І знову як зарядить чергою вбивчого штибу.
  Олексій Сотников босими пальчиками своїх хлопчачих ніжок, як запустить вбивчу силу презент смерті кілька горошин. І німецькі танки, зазнавши пошкоджень, відступають.
  Хлопчик-термінатор-воєвода перевіряв, наче папуга:
  - Один два три! Адольфа розірви!
  І хлопчик узяв і голою п'ятою піддав цілу зв'язку вугільних гранат.
  І стільки цих фриців разом порвало.
  Ось це він узяли по гітлерівців влучно врізав.
  Бойова Оленка, стріляючи у фашистів, і дуже влучно вражаючи гітлерівців, промовила:
  - Слава епосі комунізму!
  І босими пальчиками ніжок кинула гранату знищення. І стільки фашистів разом порвалося.
  Втрати супротивника у танках зростали. Німці, з союзниками бачачи наскільки завзятий захист, почали задкувати. Вони й справді повернули назад. І по них посилився обстріл.
  Катерина, ведучи вогонь по ворогу, і пославши високою дугою, послання з базуки, видала:
  Зоряна висота,
  Наша свята країна!
  І босими пальчиками ніжок знову шпурнула лист смерті, і розгромила масу супротивників.
  Німці та союзник відступали...
  Піонери та кричали, бігли за ними, жбурляючи гранати. І такі бойові тут були і хлопчики, і дівчата.
  Бойова Оленка впевнено помітила:
  - Наша правда у всьому!
  І босими пальчиками ніжок, як запустить вбивчу горошинку смерті.
  Олексій Сотников, стріляючи на ходу, пропищав:
  - Разом ми велика сила,
  З нами лють крокодила!
  І хлопчик знову як запустить вбивчий подаруночок руйнування.
  Вся ця армія наступала і ламала ненависний вермахт.
  І діти були в атаці, переслідуючи ворога. Їхні почорнілі від пилу круглі п'ятки миготіли.
  І як піонери винищували ворогів. Як їх громили. І без перерви викошували. І гранати кидали.
  Оце воістину радянські піонери, яких боїться будь-який фашист.
  І якщо вони взялися молотити, то тиранитимуть капітально.
  Діти-бійці, атакуючи, рішуче співали;
  Весь світ насильства ми розриємо,
  Вщент, а потім...
  Ми новий, новий світ збудуємо,
  Хто був ніким, той стане всім!
  І дві дівчини-комсомолки теж як лупнув з автоматів і зріжуть фашистів.
  А потім голими п'ятами як піддадуть по мішку з тирсою. Ті полетіли з великою інтенсивністю і взяли і розірвалися над танками гітлерівців, що тікають. І стільки порвали їх та розібрали на запчастини.
  . РОЗДІЛ Љ4.
  Німці та іноземні найманці з усього світу атакували місто Вязьму. З півдня налетів теплий вітер і, незважаючи на холодну пору року, сніг розтанув і кишла справжня каша. Німецькі танки насилу повзли вулицями радянського міста.
  Батальйон піонерів із дітей різних національностей бився з гітлерівцями на вулиці Кірова. Командувала батальйоном комсомолка Алія.
  Красива дівчина вела вогонь із автомата. Щоб було спритніше і поберегти взуття, вона сховала чобітки і миготіла, круглими, дівочими п'ятами.
  Стояла плюсова температура, і діти бійці були в шортиках або коротких сукнях, хизуючи голими п'ятами.
  Хлопці постійно пересувалися і тому не мерзли.
  Хлопчик Олексій Сотников разом з дівчинкою Оленкою (його дружина теж прийняла дитячий образ, щоб не надто відрізнятися від чоловіка, що став дитиною!), обидва з червоними краватками, упершись босими ніжками підтягли міну, і німецький "Королівський тигр" отримавши підрив ковзанки, зупинився.
  Інший хлопчик-піонер Аркаша Сапожков і дівчинка Аліса, теж запустили з рогатки смерть, вражаючи гітлерівський транспортер. Замурзані, діти шльопали босими ніжками уламками плитки, і навіть не морщилися.
  Юні воїни заспівали:
  - Ми піонери діти комунізму!
  Комсомолка Наташа схвалила, і кинула босою ніжкою вибух-пакет, розриваючи піхотинців.
  - За справу Леніна!
  Комсомолка Машка теж дала чергу. І босими пальчиками ніжок запустила бумерангом, зрізаючи голови найманцям і пискнула:
  - За справу Сталіна!
  Батальйон дівчат підтримує піонерів. Дівчат багато і вони красиві, в коротких спідницях і босоніж.
  Комсомолка Алсу, лупнула з протитанкової рушниці, і потрапила в борт "Пантере". Після чого дівчина заспівала:
  - Партія, Ленін, комсомол!
  Комсомолка Азіза - теж як вріже по противнику разом з дівчиною Аніс з саморобної катапульти. І красуні тут дуже бойові та точні у стрільбі та битвах.
  Войовниці не дають ворога пощади.
  Анастасія Відьмакова в небі б'ється немов реальна відьма-термінатор. Акуліна Орлова разом із нею. Нехай німецькі літаки і потужніші за озброєння, але войовниці їх трощать.
  Акуліна заходить Фокке-Вульф в хвіст. Так у ворога цілих шість авіагармат, але це дівчинку не бентежить. І вона б'ється немов справжній титан і велетень.
  Анастасія Відьмакова підбадьорила напарницю:
  - Ти є дівчиськом класу супер!
  Акуліна, підрізаючи чергового німця, і натискаючи на педалі голими, засмаглими ніжками, відзначила:
  - Неначе супер звучить по-дитячому!
  Відьмакова хихікнула і відзначила:
  - Ми певною мірою і є діти! Причому діти круті!
  І молода жінка блиснула перлинними зубками.
  Грізний зазнавав обстрілів... Комсомолки та піонери, відчайдушно билися, наче справжні титани.
  Олексій Сотников і Леха Тетерев обидва босоногі хлопчики-піонери, теж за допомогою проволоки потягли вибуховий пакет з тирси, до потужного танка "Лев", який важко переміщався, по бруду, несучи колосальний весь. І ось його задньому ковзанці приріс ком з вибухівкою, і як рвоне... Розбиті гусениці розлетілися в різні боки.
  Олексій проспівав:
  - Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  Леха Тетерєв підхопив, тупне босою дитячою ніжкою:
  -Яскраво сяяти стане сонце,
  Шлях осяявши комунізму!
  Хлопчики обидва смагляві і в шортах, Олексій тільки зі світлим волоссям, а Леха з чорним. Але вони разом б'ються із гітлерівцями. Комсомолка Васіма з вороною гривою волосся, з білим волоссям дівчина Василіса.
  Обидві красуні попри холод у коротеньких спідницях. І їхні круглі п'ята, такі спокусливі.
  І Белла комсомолка з ними, і теж стріляє. І босими пальчиками кидає черговий вибуховий пакет.
  Тут б'ються дівчата та діти, але фашистам не дають прорватися. І бої йдуть жорстокі.
  В'язьму, втім, гітлерівці намагаються оточити. І це небезпечно. Але танки та транспортери грузнуть у бруді...
  І рвуться бомби... Ось і Ю-488 намагається бомбити місто. А з ним і Б-29 американські монстри... Довбають і газомети...
  На Ю-288 летять дві дівчини: Ізабелла та Заїра, гарні блондиночки. Вони кидають униз бомби. Але з боку з'являється ЯК-9.
  Ізабелла за допомогою босих пальчиків ніжок наводить авіагармату, і стріляє по радянській машині. Потім додає швидкість. ЯК-9 і так не надто швидкісний, а тут ще й у перевантаженому варіанті і наздогнати німецьку машину не може.
  Дівчата луплять голими п'ятами по склу і пищать:
  - Славитись, наша армія свята!
  І як покажуть язики!
  І радянська машина потрапила під вогонь двох задніх авіаційних гармат, і спалахнула, що босі пальчики дівочих ніжок роблять.
  Заїра прочірікала, вискалив зубки:
  - Я всіх випраю червоних солдатів!
  І підморгне блакитними очима. І у неї вид найбойовіший і насичений.
  А як вона любить гарних юнаків?
  Втім, вбивати у неї спрага значно більше.
  Коли німкені приземлилися відбомбивши, Заїра випила трохи пива. А Ізабелла, крім пивка, ще й додала раків. Дівчата із задоволенням перекусили. Вони залишили витончені, босі, сліди на інеї аеродрому. Хлопчаки пожирали їх майже оголених красунь голодними та збентеженими поглядами. Наскільки дівчата прекрасні і водночас і жахливі.
  Ізабелла запитала у Заїри:
  - Як ти думаєш незабаром кінець війні?
  Заїра відзначила:
  - Не раніше літа! Поки що не візьмемо Москву, росіяни не капітулують!
  Блондинка зі смарагдовими очима помітила:
  - І після падіння Москви ще можуть бути бої!
  Блондинка з блакитним волоссям погодилася:
  - Можуть! Але це вже не бої, а агонія!
  І дівчата розсміялися, доїли раків, і знову в бій... Поки що погода була відносно льотна. І їхні голі ніжки залишали витончені, босі сліди.
  Ізабелла зазначила:
  - У нас все гарне, навіть сліди!
  Заїра кивнула:
  - Німецькі дівчата сама досконалість!
  І обидві злі красуні хором заспівали:
  - Рейх сама досконалість,
  Рейх сама досконалість.
  Від посмішки до жесту,
  Вище всяких похвал!
  Ах яке блаженство,
  Знати, що ми досконалість,
  Знати, що ми досконалість,
  Знати що ми ідеал!
  І знову сиплють бомби на радянські позиції. І люди гинуть. Багато людей гине від обстрілів та бомбардувань. І від пострілів газометів, та інших убивчих пристроїв.
  Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова дуже гарні дівчата. Анастасія вже має чимало років, але не старіє, і виглядає дуже свіжою та юною, тільки сильно розвинені, великі м'язи роблять її на вигляд старшим. А личко у неї ні їжею зморшки або сіточки, з ніжною, засмаглою шкірою. А Акуліна ще роками юна. Обидві красуні на чудовому рахунку. Вони аси найвищого класу. Тим більше, Покришкін після того як його збив Фрідріх-Волька, сильно контужений і вже більше бойових вильотів не здійснює.
  Анастасія робить маневр рваною бочкою. І збиває дещо вже застарілий МЕ-109. Після чого дівчина-богатир пищить:
  - Ми орлиці в небі лихі!
  Акуліна проводить маневр, лисяча змійка, і зрізає у хвіст Фокке-Вульфу і цвірінькає:
  - За нами Росія! За нами Росія!
  Дівчата, звичайно ж, на підйомі. Вони навіть ліфчики не надягли в одних тоненьких трусиках б'ються. Але це дуже допомагає у бою. Адже підвищує ефективність впливу вбивчих вивертів.
  Анастасія знову робить маневр. Цього разу у неї супротивник серйозніший за МЕ-309, який має сім вогненних точок. У тому числі три авіаційні гармати 30-міліметрів калібр. І це очевидно серйозний опонент. Потужне озброєння дозволяє зрізати супротивника з одного заходу. А в тебе тільки одна авіагармата.
  Анастасія втім, спритно кидає свій літак убік, уникають свинцевих струменів, що летять. Та в неї всього 20-мм калібр зброї. Але якщо пальнути хвостом.
  Анастасія заспівала з посмішкою:
  - Мені в хвіст вийшов Юнкерс,
  Але ось задимив він.
  Прикро завили гвинти,
  Їм навіть не треба хрестів на могили,
  Зійдуть і на крилах хрести!
  Акуліна хихікнула і підрізала Ю-188, проворкувавши:
  - За веселі перемоги!
  І показала свої перлинні зубки. Дівчата тут найширшого та колосального бойового розливу.
  Анастасія кидає ЯК-9 убік. Її знову намагаються збити. Насідає МЕ-309, машина серйозна.
  Анастасія заспівала з люттю:
  - І бачу серйозного,
  Уві сні Івана Грозного...
  Земля в Сибіру роздана,
  Тобі Рідна Русь!
  І войовниця знову підбиває німецьку машину. Спочатку розпарює їй крило. Примушує втрачати швидкість. А потім заходить у хвіст. У німця добрі шанси піти за рахунок високої швидкості пікірування. Але не проти Відьмакові. Тому що вона ас найвищого класу!
  Акуліна теж у жорстокому бою. Дівчина впирається голими п'ятами в педалі і співає:
  - Не терпіти слов'ян приниження,
  Проти німців станемо все горою.
  Не потерпимо більше образ,
  Зламаємо ворога сталевою рукою!
  Ось проти неї "АероКобра". Сильна машина: чотири кулемети, і одна авіагармата 37-міліметрів. Акуліна свою машину пускає як санки з гірки уникаючи авіаційних снарядів. І піднирює під черево. Натискає босими пальчиками ніжок на гашетку ... І вражає точно вразливу мету.
  І американська машина спалахує.
  Акуліна з натхненням проспівала:
  - До перемоги безсмертних ідей комунізму!
  Анастасія теж б'ється добре. Ось проти неї три "Мустанги". Вони начебто не такі грізні як МЕ-309, чиї авіапушки здатні збити з одного влучення. Немає у "Мустангу", американського винищувача лише кулемети. Зате їх шість, досить великий 14-міліметрів калібр.
  Анастасії доводиться маневрувати. Струменя куль злегка подряпала крило. Але є попадання на зближення та американський винищувач горить.
  Анастасія проспівала:
  -Божевільний будинок у вогні,
  Буде нескінченно бісів мучити,
  Грішний чоловік своє отримає,
  Той, хто поклонявся Сатані!
  І ось ще одна машина США підвита ... І це очевидно досить серйозна заявка.
  Остання машина з янкі намагається піти. "Мустанг", за швидкістю перевершує ЯК-9 і йому вдається відірватися. Анастасія пальнула з дистанції.
  І зачепила американця. Але той дим хвостом, все встиг зійти з дистанції бою.
  Анастасія зазначила:
  - Піф-паф! Не потрапив! Зайчик сірий поскакав!
  Акуліна теж билася з Р-51. Потужна машина із вісьма кулеметами. І теж маневруючи підпалює цій машині крило... І заводить у тил, підстрілює.
  Акуліна заспівала:
  - Сонечко сміється,
  Яскраво світить дітям.
  І знову кинула свою машину набік. Стріляє у Ю-88. Ця машина застаріла, але ще бореться. Німець, намагається втекти. Але йому від дівчинки, що енергійно тисне на педалі голими, круглими п'ятами сховатися не вдається і машина спалахує.
  Анастасія зі смішком помітила:
  - Отак вони нас бояться!
  І ще один Фокке-Вульф накрила!
  Акуліна люто промовила ведучи вогонь:
  - Світ нас має поважати, боятися,
  Подвиги дівчат не злічити числа.
  Комсомолки так вміють битися,
  Буде знищено Сатану!
  І войовниця підморгнула своїй напарниці. Хоча тієї й не видно.
  Красуні повертаються назад. І це ризиковано. Ось МЕ-109 починає за ними женуться. Стріляє...
  Дівчата маневрують. Машина німецька небезпечна. Акуліне пошкодило крило, і спалахнуло дерево.
  Її дівчина дотягла до злітної смуги. Дісталося і Відьмакові... І їй пробило фюзеляж і витекло масло, трохи пошкодило мотор.
  Дівчата поки що змушені відмовитися від польоту. Їхні машини чинять.
  І він босоніж побігли снігом. Розминають свої сильні та мускулісти тіла.
  Обидві дівчини засмаглі. Руда, чиє волосся на вітрі як прапор СРСР, і блондинка.
  Анастасія запитує напарницю:
  - Ну, як ти думаєш поб'ємо німців?
  Акуліна чесно зітхнувши відповіла:
  - Якби тільки німців... Весь капіталістичний світ на двигунах!
  Руда ствердно кивнула:
  - Противник дуже сильний. Але чого ви чекали?
  Блондинка помітила зітхаючи:
  - Після Сталінграда у нас був оптимізм ключем. Але так вийшло, що ми надто поквапилися відкривати шампанське.
  Тим часом бої йшли із застосуванням різних видів техніки. Герда та Шарлота, наприклад, щойно отримали новітню САУ Е-10 для обкатки на фронті.
  Машина з низьким в 1,4 метра силуетом і гарматою в 75-міліметрів 48ЕЛ калібр стовбура. Непогана, і поки що у легкому варіанті. Лобова броня - 60-міліметрів, а бортова - 30-міліметрів. Вага тонн десять, двигун у 400 кінських сил.
  Ходові якості самохідки чудові, і в горах Кавказу їй саме місце. Саме католицьке Різдво і доставили першу модель, виконану в металі. Один у неї лише недолік: слабке бронювання, але це компенсується великими кутами раціонального нахилу броні.
  Дівчата Герда та Шарлота розташувались майже лежачи. Потужний двигун дає тепло, і в бікіні та босим красуням цілком комфортно.
  Ось натискаючи босими пальчиками ніжок блондинка кидає машину убік. Вони зараз сильний противник ИС-2. Машина рідкісна поки що у Червоній Армії, але зараз попалася.
  І під удар її 122-міліметрової гармати краще не потрапляти. Радянська машина стріляє з дистанції. І очевидно промахується в швидку самохідку.
  А тепер треба зблизитись на дистанцію бою, щоб пробити ворога.
  Герда зазначає:
  - Противник сильний, але незграбний!
  Шарлота відзначила зі смішком:
  - Він великий, але броня чола вежі слабка!
  Блондинка кивнула:
  - То проб'ємо його!
  Радянська машина крім інших недоліків ще мала погану оглядовість, і не могла пригорнути круту німецьку самохідку.
  Ще один постріл і повз. Крім того, у могутньої гармати скорострільність невелика.
  А самохода якась у німців швидка.
  І ось Герда натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку і вбивчий снаряд пробив лоб вежі ІС-2.
  І почав детонувати розбитий російський танк. Капітально навіть почав вибухати, і його снаряди вступили в ланцюгову реакцію.
  І руйнування пішли дуже колосальні.
  Рвонуло і відірвало вежу радянському мастодонту ІС-2, наче пробка вилетіла з шампанського.
  Герда відзначила:
  - Гарна самохідка, але гармата слабка!
  Шарлотта із цим погодилася:
  - Зброя від "Пантери" сильнішою буде!
  Блондинка додала:
  - І ефективніше!
  Руда помітила:
  - З Е-25 пов'язані надії на повноцінний винищувач танків. Втім, якщо так піде далі, нам нічого скоро винищуватиме.
  Німецька самохідка підбила ще дві гармати та зіткнулася з Т-34-85. Втім, і ця машина не є проблемою. Войовниці пустили снаряд у стик вежі. І російський танк зазнав смертельної рани. І став вибухати.
  А Т-34-76 для німецької самохідки в лоб небезпечний. Його снаряд зісковзує з дуже сильно нахиленої броні.
  Герда пробила його натисканням босих пальчиків ніжок, і відзначила:
  - Зараз я твердо впевнена у нашій перемозі!
  Шарлота єхидно вставила:
  - А чи не зараз?
  Блондинка відповіла:
  - Після Сталінграда виникли певні сумніви!
  Руда хихикнула:
  - А після Москви?
  Герда серйозно відповіла:
  - Там нас перемогли не росіяни, а генерал Мороз!
  Шарлотта жартома проспівала:
  - Ой мороз мороз,
  Не морозь мене,
  Чи не мороз мене ...
  Мого коня!
  Дівчата вивернули свою самохідку і отримали снаряд по лобі. Навіть у вухах задзвенiло. Але він пішов у рикошет.
  Шарлота сварилася:
  -По вухах як музика!
  Герда хихикнула:
  - Буде нам кава та какао з чаєм!
  Після чого їхня самохідка рознесла ще й радянську вантажівку, потім точно в казенну частину була вражена і російська гаубиця.
  Е-10 рухалася до ста кілометрів за годину, і це машина, яка не давала себе вдарити.
  Ось дівчата ще з кулемета дали чергу за російськими солдатами, скосивши пару дюжин. І розсміялися красуні.
  Герда відзначила:
  - Наша самохідка найпрекрасніша, у практичному плані, і це дуже круто.
  Шарлота відзначила зі смішком:
  - Та це може й американцям дати по рогах. Спершу візьмемо Москву, потім Нью-Йорк.
  І ось німецька машина взяла і запустила черговий подарунок смерті, розбила самохідку Росії. І дівчата знову сміються.
  Мірабела летіла у небі на штурмовику ІЛ-2. І мало не нарвалася на екіпаж Герди. А якби нарвалася, то погано було б дівкам Третього Рейху. ІЛ-2 їх би протаранив із повітря.
  А так Мірабела прошибла з авіаційної гармати "Тигр"-2 і прочирікала:
  - Я відмовила вам двічі,
  Заявила заплати!
  Ось така я зараза
  Мені не більше як двадцять!
  І як засвистить.
  А ось і простий "Тигр" рухається, а з ним два "Шермани". Американські танки високі, і досить слабенькі озброєнням. Хоча тридцятьчетвірку і проб'ють.
  Мірабела лупнула з гармат по "Тигру". У неї калібр 50-міліметрів і прошибла фашиста. Після чого прочирікала:
  - Гайдар крокує попереду!
  І перенесла вогонь на Шермани. Ті дуже нервово засмикалися. І давай строчити із зенітних кулеметів. Так це для ІЛ-2 може бути небезпечним. А взагалі радянська машина застаріла. Її може збити якийсь винищувач і льотні характеристики неважливі.
  Мірабела, заспівала:
  - Але ось провидіння усмішка,
  Потрапив сучасник туди...
  Де пристрастю болісною, палкою,
  Горить діва пекла війна!
  І ось войовниця обстрілює "Шермани". Намагається їх збити. Але ті сіпаються і обороняються.
  Мірабела пропищала:
  - Я дівчина крута, зовсім б'юся боса!
  І голою п'ятою як натисне на гашетку. І знову супротивника накриє.
  Мірабела згадує який у неї гарний юнак востаннє був і як із ним було приємно.
  Дівчина заспівала:
  - Стрибають білі зайчики,
  З дівчиною бігають хлопці!
  І підморгне, своїми бузковими очима. І як блисне перлинними зубками.
  Повернувшись дівчина насамперед, напросилася на найближчого хлопця. І поки штурмовик заправляли та поповнювали бойовий комплект гарненько зарядилася від нього енергією. І стала куди сильнішою і жвавішою.
  Взагалі стриманість жінкам шкідлива, це все мають розуміти.
  Лоліта англійська дівчина на своєму штурмовику теж б'є за радянськими позиціями. У неї Р-47 досить практична машина.
  Лоліта співає:
  - Прав Великобританія, широкі моря,
  Ми не станемо рабами ніколи!
  І голою п'ятою як натисне на гашетку. І рознесе капітально супротивника. Адже вона дівчина колосальної внутрішньої сили. І Лоліта підморгує, граючи, м'язами. Кому підморгує? Та сама собі, і їй це здорово навіть подобається!
  Войовниця пропищала:
  - Пускають я у витрату Росію,
  Я дівка - гола місія!
  І босонога Лоліта підморгує з неслабкою силою!
  І така бойова вона красуня! Просто фігурально супер.
  Ось місці з німецькими льотчицями Альбіною та Альвіною катувала піонера. Дівчата цього хлопчика спочатку розділили, а потім збили колючим дротом. Далі посипали на рани шибеника сіллю, і стали смажити вогником. Дівчата скакали зі смолоскипами в руках і спалювали шкіру. І так апетитно стало пахнути жарким.
  Лоліта запропонувала з'їсти з апетитом шматочок піонера. І дівчата стали його різати та їсти. Смачне у хлопчика та соковите м'ясо. І ніжне, і зовсім нежирне. А коли вони поперчили, то пожирати дитину став цілий взвод дівчат.
  А печінка у хлопця така апетитна. І серце теж на смак чудове. І взагалі з'їли його. Лоліті, наприклад сподобалися смажені мізки піонера.
  Та людожерство - це дуже круто. Людське м'ясо дуже смачне. Особливо у хлопчиків, коли воно пісне, але не тверде, а соковите та свіже і якщо його з перцем, то буде дуже смачно.
  Але гітлерівці по рогах теж одержують. Ось Єлизавета та її екіпаж на Т-34-76 борються із гітлерівцями. Кидаються на "Тигр", і сміливо йдуть на зближення, бо з дистанції німецького монстра не візьмеш. Мастодонт ще рухається по бруду і безпорадно крутить дулом. А дівчата розганяються готові реально його таранити.
  І ось тридцятьчетвірка підскакує під бортом біля фашистського танка і як всадить. Мастодонт піддався бортом та пробитий капітально, а також горить.
  Навідниця Олена пищить:
  - Ми великі бійці, і реально молодці!
  Після чого покаже мову.
  Ось це справді бойові войовниці з войовниць. З ними нікому не порозумітися.
  Катерина, вискалив зубки, відзначила:
  - Моя міць найколосальніша!
  І ось з дистанції саданули з борту "Пантере". Німецький танк зазнав смертельної рани, і всередині його почали рватися снаряди.
  А ось і застарілий Т-4, машина, яка тільки з нового року знята з виробництва.
  Може бути дуже небезпечною. У неї гармата німецької бронебійні. Але радянські дівчата сумнівів не знають. І луплять із великої дистанції. Вдарили по лобі. Щоправда, гітлерівця не пробили, але струснули.
  Катерина зазначила:
  - Вісімдесят міліметрів броні. Потрібно підпустити фашиста ближче!
  Єлизавета погодилася:
  -Потрібно! Але в нас гармата слабка!
  Єфросинія хихикнула і відзначила:
  - Зате ходові якості гарні!
  А ось і "Пантера"-2 насувається. Цей танк через потужну гармату може лупити з великої дистанції. І чоло його не просто навіть ІС-2 взяти. А то тридцятьчетвірки.
  Машина Червоної армії маневрує. Зрозуміло, що у разі потрапляння одразу ж кінець. Тим більше, товщина броні тільки зменшилася. Насправді зробили танк легшим і спритнішим, але захист залишили тільки проти куль. Зате тридцятьчетвірка стала така стрімка.
  Єфросинія маневрує танком, щоб не потрапили. Ось Т-4 стали ближче трохи у бік змістився.
  Дівчина натискає босими пальчиками ніжок на кнопку, і пущений снаряд Оленою пробиває фашиста.
  Дівча із задоволенням вимовляє:
  - На священній війні - буде наша перемога!
  Але тепер "Пантеру"-2 здолій. Зумій її пробити прямо у борт, і в цьому буде шанс.
  Єлизавета зазначає:
  - Небезпечна машина!
  Катерина жорстко заперечує:
  - Великі шафи, голосно падають!
  Радянська танк розганяється. Усього чотирнадцять тонн ваги. І це дає при двигуні п'ятсот кінських сил, велику швидкість.
  Німець теж не слабкий і стріляє. Випускає снаряд убивчої сили. Але влучити не може.
  Проноситься подарунок смерті повз...
  Єлизавета з усмішкою відповідає:
  - Чорні крила над світом.
  Радянська машина в русі палить. Влучає німцеві снарядом у чоло. Зрозуміло рикошет. Але тридцятьчетвірки треба ще вміти і рухатися точно потрапити.
  Катерина зазначила:
  - Ми мітки крали!
  "Пантера"-2 знову стріляє. Вона зупинилась. Німці зрозуміли, що радянська машина хоче зайти їм у борт. І прагнуть її розстріляти.
  Єлизавета з посмішкою промовила:
  - Хай буде в славі наша Червона Армія!
  І їхній танк прискорився. І знову німці мажуть. І ось радянська машина проривається до правого борту.
  Тут броня у "Пантери"-2 лише шістдесят міліметрів, правда під нахилом і пробити можна.
  Олена натиснула на курок босими пальчиками ніжок. Снаряд зреагував і лупнув у супротивника.
  І, отримавши смертельну рану, Королівська Пантера забилася в агонії.
  
  ГІТЛЕР НЕ РИЗИКОВ ОГОЛОШИТИ ВІЙНУ США.
  Гітлер не оголосив війни США. І Америка сама не вступила до битви з Третім Рейхом. А це призвело до відсутності бомбардувань та другого фронту.
  Третій Рейх ув'язнув під Сталінградом. Але на східний фронт було переведено найкращий на той момент німецький ас Марсель. І внаслідок чого радянські літаки стали горіти немов смолоскипи.
  Англійці без Америки не ризикнули наступати у Єгипті. Ситуацію загострило і те, що Японія виграла битву під Мідвей. І захопила ініціативу на Тихому океані.
  Під Сталінградом німецька розвідка спромоглася частково розглянути зосередження радянських військ на флангах групи армій "Б". І перегрупувала сили. Внаслідок чого атаки радянських військ були відбиті. Крім того, наступ почався в нельотну погоду. І це теж далося взнаки негативно.
  Марсель швидко набирав рахунки, і за триста збитих радянських літаків, отримав уперше у Вермахті другий Лицарський Хрест Залізного хреста з дубовим листям, мечами та діамантами. Радянським льотчикам ім'я Марселя вселяло дикий жах, і він був страшний - прозваний чорним дияволом.
  Червона армія не спромоглася прорвати німецьку оборону ні в центрі, ні на півдні. І загрузла в наступі - яке виявилося марним. До кінця грудня бойові дії затихли. У січні правда було проведено операцію "Іскра", але німці змогли відбити радянський наступ і на Ленінградському напрямку.
  У Третьому Рейху було оголошено тотальну війну і різко зріс випуск озброєнь. У тому числі нових "Пантер" та "Тигрів". Також надійшов у серію та танк "Лев". Ця машина була формою схожа на "Пантеру", але важила дев'яносто тонн і мала гармата 105-міліметрів і 70 ЕЛ довжина стовбура калібр. Втім, "Лев" із самого початку показав свої недоліки - низьку швидкість, часті поломки, меншу скорострільність гармати.
  До плюсів танка "Лев" можна віднести дуже потужний захист чола вежі в 240-міліметрів і непогану в 150-міліметрів чола корпусу. Також борти були захищені відносно 82-міліметра броні під нахилами. І радянські 76-міліметрові гармати його не пробивали.
  "Лев" таким чином поряд з "Фердинандом" став машиною прориву.
  А основний удар гітлерівці завдавали із боку Сталінграда вздовж Волги.
  І це їм вдавалося успішно.
  У боях, втім, брали участь і гарні дівчата з обох боків.
  Ось, наприклад, б'ється Олеся з автоматом і з нею Мірабела. Дівчата дуже красиві.
  І вони палять надзвичайно влучно.
  Олеся навіть заспівала:
  - Як пташка крильцями тремтить!
  Мірабела зазначив, зі смішком скеля зубки:
  - І в цьому буде наша чарівність!
  І теж красуня як дасть чергу, а потім босими пальчиками ніжок жбурне вбивчий подарунок анігіляції.
  Але одними дівчатами не захистишся. У Гітлера зібрано на ділянці прориву понад вісімдесят повнокровних дивізій. У тому числі й танкові, есесовські. І вони капітально здатні прориватися. Ось це справді сили бісівські.
  Танки "Лев" та самохідки "Фердинанд", пруть собі вперед, і ламають радянську лінію оборони.
  А на небі ще літаки лютують. МЕ-309 німецький винищувачів, який показує найвищий пілотаж та потужне озброєння. Сім вогняних точок - не жарт.
  МЕ-309 у швидкості та озброєнні не має собі рівних. У нього три авіапушки в 30-міліметрів кожна, і чотири кулемети в 14-міліметрів.
  Проти такої машини, явно не встояти нещасному ЯК-9, з однією 20-міліметровою гарматою та кулеметом.
  Тож німці разом захопили панування у повітрі. І давай радянські машини трощити.
  Коротше кажучи, за півтора місяці дійшли до Астрахані і вийшли до Каспійського моря. Що дуже круто. І німці перекрили Червону Армію кисень на Кавказ.
  Тепер стало дуже стрімко.
  Але проти гітлерівців борються піонери та піонерки.
  Загін дітей став на їхньому шляху. Хлопчики та дівчатка взялися за рогатки та гвинтівки.
  Ось вони стріляють з рогатки, випустивши пакет саморобної вибухівки по танку. Німецька машина отримали пробоїну та зупинилася.
  Серьожка і Танька підняли руки вгору, і тупнули босими, дитячими ніжками прокричавши:
  - Слава Сталіну!
  І діти побігли, миготивши маленькими, чорними від бруду п'ятами.
  Піонер Олег та дівчинка Лара теж запустили натисканням босими пальчиками ніжок на кнопку базуки і пискнули:
  - За Батьківщину СРСР!
  І знову німецький танк узяв та зупинився.
  Піонери просто у захваті.
  Серьожка уперся босими ніжками і перевіряв:
  - За Батьківщину-мати!
  Але, на жаль, героїзм піонерів не рятує. Німці наступають уздовж узбережжя Каспійського моря. Та ще й Туреччина вступила у війну, посиливши становище.
  Сталін у цій ситуації запропонував Гітлеру світ... Фюрер заявив, що згоден тільки на капітуляцію.
  До нового року гітлерівці захопили весь Кавказ і поєдналися з турками.
  У умовах фюрер не хотів наступати на Москву. І він запропонував Сталіну мир. Але радянський диктатор відмовився.
  Взимку німці почали наступ у Єгипті і провели його успішно. Зуміли захопити весь Близький Схід. І це серйозне виявилося досягнення вермахту.
  А в техніці ознаменувалося появою "Пантери"-2, машини непогано захищеної та добре озброєної з потужною гарматою та двигуном.
  "Пантера"-2 була тепер основним танком панцвалі. І її міць очевидно колосальна. Але ще небезпечніше, коли керують нею дуже круті дівчата.
  Герда пальнула з 88-міліметрової гармати за допомогою босих пальчиків ніжок і в'янула:
  - Я дівчина класу супер!
  Шарлота впевнено підтвердила, стріляючи по радянських машинах:
  - А я гіпер!
  Христина відзначила, збиваючи супостатів снарядами, і показуючи величезну влучність:
  - Я вищий клас!
  І Магда підтвердила, розфарбувавши супротивника на порошок:
  - Я найсильніша у світі!
  Дівки, звичайно ж, тут найнебезпечніші у всесвіті. І їхні показники - просто суперчемпіонки.
  Новий танк "Тигр"-2 випущений з потужнішим двигуном в 1000 кінських сил. Так машина скажемо так - потужна та швидка одночасно.
  А хто встоїть проти "Тигра"-2?
  Німці почали наступ на Саратов, завдаючи основного удару вздовж Волги в обхід Москви. І просувалися їхні війська досить швидко.
  Нові радянські танки ІС-2 та Т-34-85 все-таки поступалися "Пантере"-2 і не могли проти неї встояти.
  А у німців з'явився ще й "Лев"-2 із щільнішою компоновочною схемою. Двигун і трансмісія були розташовані разом і спереду танка, що дозволило знизити висоту машини, а вежа зроблена вже й менше. "Лев"-2 таким чином став легшим на третину, за збереження колишньої товщини броні та озброєння. А двигун став потужнішим у тисячу кінських сил. І "Лев" став машиною дуже рухливою і не такою громіздкою. А "Мауси", так у серію і не пішли - надто вже тяжкі.
  Натомість пішла розробка більш досконалих Е-100.
  Але цей танк військових не задовольняв. Основною машиною мала стати "Пантера"-3 або Е-50. І така махіна активно розроблялася.
  Саратов та Куйбишев були взяті швидко. До липня 1944 німці підійшли до Ульяновська і приступили до штурму цього міста.
  Радянські дівчата мужньо билися.
  Оленка дала чергу і жбурнула босими пальчиками ніжок пакет із вибуховою сумішшю, проревівши:
  - За комунізм!
  Анюта теж дала чергу і натиснула червоним соском грудей на кнопку саморобної базуки і вразила німецький танк, після чого проворкувала, скалячи зубки.
  - За Сталіна!
  І руда Алла теж далі черга. Скосила гітлерівців, потім голою п'ятою піддала пакет смерті та проворкувала:
  - За нашу прекрасну Батьківщину!
  Ось і Марія стріляє досить влучно. І її полуничний сосок посилає горошинку смерті під танк.
  І дівчина реве:
  - За Вітчизну нашу!
  І Олімпіада цілу зв'язку гранат як піддасть голими підошвами, своїх сильних ніг і в'якне:
  - За велику Русь!
  Ось летять Фокке-Вульф, ХЕ-129 та американські Р-47, Р-51. Америка вже не соромлячись майже відкрито воює на боці Третього Рейху. Формально американські льотчики - добровольці. Але вони учасники війни направлені урядом і олігархами США.
  Діти озброєні хтось рушницями, хтось саморобними базуками залягли. Олег Рибаченко та Маргарита з Оксаною як досвідченіші вояки взяли до рук саморобні з труб базуки-безвідкатки. І як вріжуть по машинам, що низько летять.
  Хлопчик і білобрисі дівчата вперлися босими ніжками і плавно натиснули на спусковий гачок. І заряди вразив два американські штурмовики та німецький Фокке-Вульф.
  Кілька пострілів пролунало з окопів - вели вогонь та піонери.
  Олег Рибаченко прочирикав:
  - Хоча на вид всього босий хлопчик,
  Вус не пробився, але вже титан.
  У битвах дорослий хлопець навіть занадто,
  І завдасть вбивчого удару!
  І ось хлопчик босими пальчиками ніжок смикає за ниточки, і крилаті змії таранять німецькі та американські штурмовики. Дюжина літаків союзників та Третього Рейху разом вибухає.
  Олег Рибаченко та дві гарні, в одних купальних костюмах дівчата знову натискають на пускові гачки, підбиваючи чергові машини капіталістичної коаліції.
  Хлопчик голою п'ятою роздавив жучка і проревів:
  - Пройдуть пекла ті часи,
  Паде Третій Рейх...
  Не будуть панувати Сатана,
  Бійся не дрейф!
  Інші хлопчики теж спрямовують змії босими ніжками. І ось штурмовики коаліції натикаються на маленькі, але смертоносні літаючі презенти. Маса літаків гине. Вони розриваються в повітрі і розколюються на уламки.
  Горять гітлерівські льотчики... І вцілілі штурмовики поспіхом розкидаючи ракети та бомби розлітаються.
  Олег Рибаченко пищить:
  - Слава великої Росії!
  Піонери хлопчики та дівчатка хором підхоплюють:
  - Слава СРСР!
  Дівча Маша кричить на всю горлянку, шльопата, босою, замурзаною ніжкою:
  - Сталіну слава!
  Хлопчик Пашка додає:
  - І Олежці слава! Він геній!
  Окопи дітей добре замасковані, і в результаті розривів бомб і ракет лише два хлопчики та дівчинка отримали невеликі подряпини. І це при тому, що утворилися страшні вирви і маса руйнувань і вивертів плат землі...
  А де-не-де ґрунт від жару горів і димився.
  Одна з дівчаток стала голою підошвою і обпекла ніжку, від чого скрикнула:
  - Смерть Герінг!
  Діти були сповнені ентузіазму. Комсомолки Маргарита та Оксана готові до бійки.
  Олег Рибаченко заспівав, пишучи на ходу:
  Народився я космічній епосі,
  Де по галактиках носилися кораблі.
  Справи людей зовсім повір непогані,
  Війну на частини витязь розірви!
  
  Але наказали Боги-деміурги,
  Ти хлопчик своїм предкам допоможи...
  Візьми ти гіпербластер у хлопця руки,
  І Гітлера на частині розірви!
  
  Ну що хлопчики народжені битися,
  Вони лихі воїни повір...
  Адже росіяни завжди вміли битися,
  Нехай буде знищений хижий звір!
  
  Нехай славиться країна моя свята,
  Великий наш рідний СРСР.
  Біжить дівчинка по снігу боса,
  Показуючи мужності приклад!
  
  І я б'юся несамовито з фашизмом,
  Великий російський хлопчик...
  І буде наша віра з комунізмом,
  Хоч допомагає фрицям жадібний Сем!
  
  Повірте, росіянам просто не зламатися,
  Народи всі згуртуються у Москви.
  Я витязь зовсім не з душею паятися,
  Ми Сталіну як Господеві вірні!
  
  Ніхто зламати не може піонерів,
  Вони не діти, а сини Богів.
  Ми будемо поколінням прикладів,
  Чи не порахує фюрер той рогів!
  
  Та наша слава нашої Батьківщини витає,
  Понад самі в сніг вірте гір.
  Дівча по снігу біжить боса,
  Вганяючи голою п'ятою фриця у труну!
  
  Не вірте, що сильні тепер фашисти,
  Хоча їхній "Шерман" представив Сем.
  Не пошкодуємо навіть вірте життю,
  Настане час бурхливих змін!
  
  Батьківщина прекрасна як сонце,
  Грайлива Вітчизна - наша мати.
  І волосинка дівчинки золотом в'ється,
  Зуміємо фриців на шматки розірвати!
  
  Ми піонери діти комунізму,
  Ми служимо і Сварогу, і Христу...
  Розженемо орди бридкі фашизму,
  Перемогу я Вітчизні принесу!
  
  Росія це Батьківщина планеті,
  У ній найулюбленіші мрії...
  Щасливі знай і дорослі та діти,
  Не треба просто зайвої суєти!
  
  Коли прийде Всевишній буде сонце,
  На Марсі стануть яблуні цвісти.
  Єдині та китайці та японці,
  Американцю з російською дорогою!
  
  Об'єднають ідеї комунізму,
  І віра знайте у Леніна мрію...
  Відкинемо в межу гидоту ми цинізму,
  Побудуємо у всесвіті красу!
  
  За нас Марія та свята Лади,
  Ми вшановуємо Бога, і Маркса "Капітал"...
  Хай буде піонерам усім нагорода,
  Для нас Сварог та Сталін ідеал!
  
  Фашисти знайте не пройдуть тараном,
  У нас є воля, сили, знайте міць...
  Ми зламаємо ворога потрійним ударом,
  І звернутися фюрера скоро у вошу!
  
  Хай буде наша славна Росія,
  Як вічний колосок у саду цвісти.
  Товаришу Сталін ти в нас месія,
  З тобою ми йтимемо в комунізм!
  
  Коли хвилин грози, лихоліття,
  Закінчитися кривава війна.
  Раптом подорослішають наші діти,
  Настане щастя вічного часу!
  Але незважаючи на всю мужність Червоної Армії Ульяновськ все-таки впав.
  І німці оточили і Казань... А з півночі заткнули величезний казан...
  Сталін у умовах погодився на капітуляцію, за умови збереження своєї шкіри.
  Гітлер погодився на це ... І СРСР був протягом декількох місяців повністю окупований.
  Третій Рейх одержав собі все. І війна була закінчена Сході.
  Але ще залишалася Британія та США.
  У сорок п'ятому році німці взяли під контроль усю Африку. А в сорок шостому відбулася висадка у Британії. Майже весь англійський флот був потоплений підводними човнами Третього Рейху. І висаджування пройшло на ура. У боях взяла участь і "Пантера"-4. При вазі сімдесят тонн, дана машина мала лобову броню в 250-міліметрів і бортову в 170-міліметрів під нахилами. І гармату в 105-мм завдовжки ствола в 100 ЕЛ. При цьому було встановлено новий двигун у 1500 кінських сил - газотурбінний. "Пантера"-4 виявилася танком, який практично невразливий з усіх ракурсів стрілянини, і вражають усім машини, навіть рідкісну в британських частинах "Черепаху".
  Британія впала за десять днів. І це був вражаючий бліцкриг.
  Але ось здобуто чергову перемогу Вермахту... І тепер залишилося добити США.
  Тут найважче - це, звичайно ж, дістатися, через океан. Але у німців уже досить великий флот. І спочатку захоплена Ісландія, потім Гренландія, та був і Канаду.
  Дівчата німецькі б'ються відчайдушно.
  Так що дівчата штурмують столицю Канади Квебек з усією лютою голодної гієни.
  Герда вистрілила, використовуючи босі пальчики ніжок. Розбила американський міномет і проворкувала:
  - пишатися потім із сталі річка.
  Пальнула та вогнезарна Шарлота, рознесла мортиру капіталістичної армії. І теж заспівала:
  - І вітер фламінго летить у хмари!
  Христина також рушила босими пальчиками ніжок. Розбила гаубицю, скомкала сталь. І прочирікала:
  - Мене ти зрозумієш...
  Магда у свою чергу застосувала босі пальчики для стрілянини за допомогою кнопок джойстика. Рознесла гармату в 122-міліметри, і в'якнула:
  - І краще за країну не знайдеш!
  Герда посміхнулася... Війна і їй огиднула. Найголовніше не тільки що ти не знаєш коли буде кінець, але ... Саме кінець уявлявся досить близьким.
  Москва вже була під ударом і в оточенні. І ось-ось був узятий круто взятий Кремль якби не капітуляція Сталіна. Ні, правда місто велике і до Кремля далеко. Але однаково зрозуміло, що падіння столиці не за горами. І куди піде тоді Сталін? У Свердловськ?
  Взимку до Уралу важко добиратися - було б якби СРСР не здався! Але це войовниць не лякає.
  Герда уявила собі, як вона босоніж біжить по снігу... Це здалося дуже кумедно. Немов тезка зі снігової королеви. Навіть певною мірою подібне можна назвати приголомшливим. Казка брехня, але в ній натяк - добрим молодцям урок. А дівкам тим більше!
  Герда згадала, як вона носила дитину Гітлера під серцем і посміхнулася. І смішно завагітніти шляхом штучного запліднення. Фюрер, звичайно ж, подбав про власне потомство. Тепер найбільший злочинець усіх часів та народів житиме у своїх дітях невідомо, скільки ще років та зим!
  А може, навіть тисячоліть!
  Для Герди, певна річ, фюрер не злочинець, а найбільший державний діяч. Той, кому не було в історії планети Земля рівних! І не лише для Герди. Багато хто і радянські воїни з повагою та трепетом вимовляють це ім'я.
  Хоча досі розраховують, що війну вдасться переламати.
  У Сталіна втім залишається все менше і менше сил.
  Герда натиснула босими, витонченими пальчиками на кнопку джойстика. Рознесла знаряддя типу зенітки. І пропищала:
  - Небо хмуриться, скоро гримне грім!
  Шарлота недобре подивилася на напарницю. Якраз зовні танки й морошив, дрібний, неприємний дощ.
  Войовниця натиснула на джойстик босою п'ята і в'якнула:
  - У ліричному залі... Миша біла!
  Христина скривилася. Пальнула за радянською зеніткою та видала:
  - Дощ піде вулицею бляшаним відром!
  Дівчина потерла рукою свою жорстку п'яту і проворкувала:
  - Побігати б ще.
  Магда дотепно помітила, теж натиснувши босими пальчиками на кнопку пульта управління танка:
  - Побігати не тікаючи!
  І послала вискалену усмішку!
  Герда насупилась. У дитинстві вона мріяла стати войовницею. Така була агресивна дівчинка. Але ще раніше, у неї була хотівка - потрапити до чарівниці.
  Це взагалі не круто, а дуже навіть здорово... Щоб навчитися чаклувати і керувати світом. А також багато чого виправити.
  Ось, наприклад, старі такі гидкі, і некрасиві! Хіба так правильно? Звичайно ж ні! Жінка має бути завжди вічно молодою та прекрасною!
  Герда мріяла створити свій всесвіт, у якому всі дівчата та юнаки не старіють, не хворіють і вічно красиві, безсмертні! Оце була б чудова світобудова!
  Ну чому наш світ такий не досконалий? І хто у цьому винен! Герда часом задавалася таким питанням. І не шукала відповіді. З одного боку Бог за все відповідає. Він всемогутній, і навіть диявол його творіння. Так що... Але уявити люблячого Бога, що перетворює жінок на потвору? Як це можна припустити?
  Герда сама не знаходила відповіді. Задала запитання ксьондзу... Той відповів їй черговою фразою:
  - Це наслідки гріха!
  Герда почухала потилицю і відповіла:
  - Хіба розумний батько спотворюватиме дітей, що пошаленіли?
  Ксьондз не знайшов чого відповісти...
  А Герда додала з посмішкою:
  - Ну, згрішив чоловік, то покарай його по справедливості, а не перетворюй на виродки! Інакше ти сам ще гірший за нього!
  Справді дівчисько цілком логічно міркувало. І не знаходила раціонального пояснення, чому Бог спотворює жінок. Адже і черниці потворні. І нічим не краще за грішниць. Що плутана, що черниця - суть одне до старості стають страшилищами. І немає тут їм краси... А Герда дуже боялася стати старенькою. Бути потворою? Та краще смерть!
  Тому стала мріяти про кар'єру войовниці. Щоб у разі чого померти молодий та на полі лайки! Щоб у старості не мучитися!
  Добре жити молодий... А що старість? Такий паскудний стан! І жодної естетики!
  Герда любила читати казки про ельфів. Ось це справді істоти. І живуть багато століть і не старіють. Вічно юні, красиві, здорові і веселі ці ельфи. От би люди були б такими, як вони!
  І зайнятися коханням з ельфом. Уявіть собі такого коханця: тіло гарненького, мускулистого підлітка, а досвід кохання сторіч. Яким мистецтвом і пестощами відрізняються в ліжку ельфи. Скільки різноманітних прийомів знають. І найдивовижніших та сексуальних поз.
  Герда помітила, що найкраще кохатися з юнаками чи навіть підлітками. Вони зазвичай боязкі та обережні, люблять тебе пестити і цілувати груди. Та й юні тіла куди приємніші для дотику жіночої шкіри. А що волохатий торс не дуже привабливий. І ти хитаєшся тіла, і тебе гладять.
  Добре ще, коли чоловік робить тобі масаж. І якщо цей масаж і ніжний, і грубий одночасно. Приємно, коли сильне жіноче тіло мнуть міцні руки.
  Герда уявила це і навіть застогнала від збудження. Як це чудово.
  Шарлота натиснула босими пальчиками на джойстик і прочирикала:
  - У річці крокодили, на фронті дебіли!
  І розбила на частини тридцятьчетвірку... Та паскудна руда дияволиця. Вбиває американців.
  Натиснула босим пальчиком на кнопку і Крістіна, прочерікавши:
  - Усьому потрібні друзі!
  . РОЗДІЛ Љ 2
  Німці та їхні союзники захопили Канаду та перевели бойові дії безпосередньо на територію США.
  Бої киплять у самій Америці
  Але в цей день або вечір закінчити полювання, босоногому хлопчику Фрідріху не судилося. Американські війська з боку Філадельфії і Чикаго завдали сильного, що підсікає удар у фланг гітлерівським військам, що наступають на Рязань.
  І босоного в плавку хлопця років тринадцяти як найкращого з найкращих уже вночі кинули на місце прориву.
  Фрідріх на своєму МЕ-362 зі збільшеним боєкомплектом, відразу ж розставив усі крапки над в. Щоправда, всюдисущі НЕ-362 трохи примудрилися його випередити. У тому числі й легендарний Хаффман, найкращий ас РІ, для якого саме битва Чикаго і стала годиною тріумфу.
  Але звичайно ж збивати літаки навскідку, та ще з дистанції п'ять-шість кілометрів та "малюку" не під силу. Хаффман, користуючись божевільною швидкістю своєї машини, використовує тактику різкого зближення та подальшого догляду. У нього, до речі, для цього майже оптимальне озброєння 30 - міліметрові гармати ранніх моделей НЕ-362 - нав'язливої "Саламандри". Машини, що показала себе дуже добре в боях, і головне ідеальної для полювання, і тактики парування раптових авіанальотів.
  Втім, Фрідріх встиг збити лише сорок дев'ять літаків, рознісши повітряне прикриття, після чого перейшов на танки.
  У передсвітанковій темряві машини здаються в'ючними мурахами, що підіймаються в гору. Головна робоча конячка "Першинг", в іншому світобудові танк перемоги. Легкий видобуток для Фрідріха, що впав у бойовий транс. Решта ще дрібніша за "Шерман", "Відьма", але є і САУ-155 "Великий Том" для прориву укріплень і САУ-240 - взагалі монстр.
  А ось і пара танків новіший і більший за "Вашингтон"-11, мабуть найперші моделі... Фрідріх вже у звичній відключеній свідомості вганяє снаряди точно в відкидні люки машин, щоб вони рвалися зсередини. Боєкомплект у нього дозволяє, а всі три гармати моделі МР-103 з високою початковою швидкістю снаряда. На шкоду, щоправда, кулеметному озброєнню, але від останнього хлопчик Фрідріх взагалі виявився, щоб не сповільнювати швидкість від зайвої ваги та покращити маневреність машин.
  Коли "Вашингтон"-11 рвонув, в одного з них детонував боєкомплект, хлопчик відчув раптом величезну гординю, і навіть вивів:
  - Зрадити можна будь-кого, а змінити тільки собі!
  І ось ганьба зради, немов за помахом чарівної палички, зникла, а Фрідріх струснув дрімоту.
  Хельга, билася добре, два літаки і вісім танків, чотири САУ - результат для одного вильоту і для простої людини - відмінний. Але це один виліт... Після повернення послідував уже коли розцвіло другий...
  Якщо не рахувати трьох Качок-2, більше авіації не було і основний удар довелося завдавати по таких колонах. Тут може головне, що стримувало Фрідріха, це те, що танки на відміну від першої хвилі літаків не збивалися в купу і потрібно було як би зіскребати йоржим, роблячи обльоти.
  А боролися американські війська героїчно. Ось, наприклад, скільки крутих, але слабоброньованих "Відьми"-3, задерло вгору хоботки. Велика швидкість цієї САУ, рухливість "Відьми" дозволяла швидко затикати нею прорив, але вела до колосальних втрат. Якби не панування у повітрі, то валив би фрицям капітально.
  Втім, і парочка "Фердинандів"-4 була знищена - далася взнаки слабкість бортового прикриття бронею це могутньою САУ, одне з кращих винищувачів танків за всю історію воєн.
  Хельга боролася в одному, витонченому американському бікіні. М'язова, трохи вище середнього зросту дівчина, з фігурою богині. Дуже гарна войовниця, вона подобалася Фрідріху більше, ніж надто росла (і в кого вдалася) дочка Порше, хоча остання і була спадкоємицею одного з найбагатших статків Німеччини. Але з нею хлопчисько, хоч і міг одружитися одночасно з Хельгою, не надто благотворив. Хоч та й розумна біса.
  Маргарет головна дружина фюрера має скоро народити... Хоча може бути й не так скоро... Чорт забирай, час на війні йде повільно. Дуже болісно повільно. Ось, здається, таке уявне відчуття, що битва під Чикаго триває щонайменше кілька років, хоча ще й місяця не минуло - двадцять дев'ятого жовтня... Психологія сприйняття особлива...
  Втім, цей день пройшов досить швидко. А ось тридцятого жовтня 1947 року Фрідріх знову зайнявся полюванням. Натиск противника на прапорі вичерпався. Хоча Філадельфія, як і раніше, недосяжна для фриців.
  Фрідріх вирішив, що він обов'язково зловить Вайтештейна і покінчить з облогою котла, що затяглася, наблизивши кінець війні. Скільки ж можна, ось так повзати і стрибати, нарешті, час внести ясність.
  А для початку, оскільки він Гітлер-Бісмарк вже ніби фельдмаршал-майор і має формально у підпорядкуванні ескадрилью десанту, все вирахувати, невловимого генерала армії і вночі зробити захоплення. Надрозвинена Інтуїція вже підказала хлопчику Фрідріху, де можна знайти, в якому квадраті ховається Ватутін. Та й генерал армії зовсім не відзначався пасивністю, віддаючи накази і вимагаючи стояти на смерть. Навіть Москва досі не взята, бій іде за кожну оселю, а то й під'їзд. Це місто вже порівнюють із Сталінградом.
  Фрідріх на прощання поцілував у солодкі губи Хельгу і пошепки сказав:
  - Я йду на ризиковану справу... Може, й не повернуся...
  Дівчина у відповідь усміхнулася:
  - Ти не можеш програти! Тому що Фрідріх Бісмарк це втілення арійського духу. Духа, який безсмертний!
  Юний воїн кивнув подрузі у відповідь:
  - Так воно в принципі і є, але... Не можна бути самовпевненим... - Пауза та додавання. - Саме самовпевненість і веде до безлічі провалів. А то й одного для загибелі часом вистачає.
  Хельга сердито тупнула босою, дівочою ніжкою:
  - Ти не загинеш... Я чомусь з тобою!
  Фрідріх заперечив:
  - Я не хочу, наражати на небезпеку тебе. Якщо, наприклад, у ході бою, думати не тільки про себе або про мету завдання, а ще турбуватися від коханої... Це відволікає і стискує. Може підвести в самий невідповідний момент. - Юнак поклав дівчині руки на плечі і подивився їй у вічі. - Ти мене розумієш?
  Хельга несподівано легко погодилася:
  - Я розумію... Крім того, про тебе в мене залишиться не тільки пам'ять.
  Фрідріху раптом стало цікаво, зіниці його очей звузилися.
  - Це ти про що?
  Хельга усміхнулася у відповідь і з безневинним виглядом відповіла:
  - Я, звичайно, не зовсім упевнена, але... Здається, що вагітна!
  Бісмарк свиснув:
  -Ну ну! Втім, тобі не видно, талія струнка!
  Хельга знизала мускулистими плечима:
  - Так ще й місяця не минуло... Але ж ти теж цього хотів?
  Фрідріх відповів:
  - Що б ти пішла в декрет і більше не ризикувала битися на фронті, то так - хотів! А решта... Може, годі, тобі літати?
  Хельга з придихом промовила:
  - Це битва закінчиться, а там буде видно. Мені здається, вищі сили не дадуть загинути діві, що носить у утробі сина живого бога.
  Фрідріх підморгнув блакитними очима у відповідь:
  - Можливо! Але тим більше підстав покінчити з цією війною якнайшвидше.
  І поцілувавши ще раз, міцно обнявшись на прощання, вони розлучилися. Ніч видалася прохолоднішою за звичайну, вже тридцять перше число, а там дивись і Листопад, останній місяць осені. Фрідріх йшов, вірніше, біг на завдання, як і зазвичай, в одних плавках, щоб голою шкірою краще відчувати напругу силових ліній та теоплазми планети земля. Хлопчик рвався в бій, у нього зникло, наче й ніколи не було почуття сорому, за свою зраду. Материй вовченя відчув запах крові, і вже не міг і не хотів скидати азарт.
  Для спецоперації Фрідріх змінив озброєння, додавши кулеметів і залишивши про всяк випадок лише одну гармату. Танків в оточенні залишилося фактичні мізер і битися доведеться здебільшого з піхотою. Юний Бісмарк легко знаходив собі виправдання - росіяни все одно не переможуть увесь світ, тож чомусь не прискорити їх поразку, і тим самим зберегти життя мільйонів людей. Свого роду підлість на благо. Тим більше Фрідріху Бісмарку вже нікуди повертатися, а в нього в Третьому рейху вже фактичні сім'я і стан, що швидко зростає. Та й може це взагалі не його предки, а паралельний схожий всесвіт, свого роду дубляж матерії та простору.
  А значить, немає сенсу стратити себе!
  Совість не можна обдурити, але можна обдурити!
  Фрідріх на спецзавдання попросив лише шістьох помічників, один з них Хаффман. Взагалі спочатку ідея - все зробити одному. Але Бісмарк, прикинувши, вирішив, що йому не завадить здобути досвід командування та групою. Адже весь час не воюватимеш як рядовий льотчик на одному літаку. Потрібно в собі командирські якості виробляти. І ось летить у жорстокий бій одразу сім і всього сім. Дивна команда та цікаве співвідношення сил. Але воюють умінням, коли не можуть зім'яти числом! Фрідріх хоче встигнути поки що темного, але при цьому летить максимально низько. Інші члени команди також на МЕ-362 - чотири і Не-362.
  Ніч сповнена спалахів і запеклих гарматних гуркотів. Американські війська відповідають набагато рідше, але все одно не стоять як мішок під ударами панчера на місці. Як обкладений отари ведмідь удесятеряє сили розкидаючи великі зграї псів, творячи чудеса сили та хоробрості. Так от бомби і сиплються на їхні позиції, і не витримуватиме такого пресингу.
  Але німецькі літаки поки що не стріляють, команда є команда. А Фрідріх впав у глибокий транс, його тіло веде машину до мети. У голові у свою чергу, як сірники, що цвіркують, спалахують афоризми;
  Легше наперстом вичерпати океан, ніж дійти певного висновку у релігійній дискусії!
  Релігія, як правило, є антипод терпимості!
  Розмови про політику найчастіше призводять до мордобою!
  Золото не іржавіє від крові, не тьмяніє від поту, не кришиться від сліз!
  Дубина - це кулак, меч - це ніж у кулаку!
  Якщо хочеш керувати країною - навчися повелівати собою!
  Коли у сусіда порожній гаманець - свій здається повнішим!
  Краще попоститися самому, ніж чути стогін вмираючої від голоду дитини!
  Часом для обліку помилок - залишається лише у могилі!
  Революція застосує батіг, щоб наблизити мить, коли на людину ніколи не обрушиться батіг!
  Найкращий двигун прогресу - це біль - якби не хворіли втомлені ноги людина, не придумав автомобіль!
  Тільки переживши повноту страждань - зможе оцінити повноту блаженства!
  Хочеш стати богом, навчись любити ближнього свого, бо Бог є любов!
  Вибори тільки поле битви, де перемагає не вміння, а число!
  Вовк та вегетаріанець по-різному дивляться на світ, особливо відбитий від дня тарілки!
  Коли королю зраджують жахливо, але ще гірше, коли король зраджує власне сумління!
  Посмішка ширша, порох суші, клинок гостріший, а серце зліше!
  Війна пекло для тіла, чистилище душі, рай для поезії!
  Не можна перемогти всіх - не перемігши себе!
  Найстрашніший звір, цей, що живе поруч чи всередині твого серця!
  Іноді м'якість - синонім зради!
  Все геніальне просто у своїй парадоксальності!
  Гіркий хліб зради, мед розпусти, сльози безневинних!
  Найпростіший спосіб задовольнити потреби - це стримати амбіції!
  Голодний шлунок випробовує більше радості від кірки чорного хліба, ніж набите черево, від ананаса з рябчиками!
  Іноді доблесне поразка цінніше - боягузливої перемоги!
  Золото такий метал, що вища проба, тим сильніше віддає кров'ю!
  Хоробрість подвоює сили, кмітливість вчетверіває, а розум приносить перемогу!
  Іноді думка про самогубство продовжує життя!
  Без подвигу життя - жалюгідний сурогат існування!
  Війна без жертв, що театр - без акторів!
  Тільки закоханий у смерть, може по-справжньому оцінити принади життя!
  Любити життя все ж таки природніше ніж любити смерть - останнє надто вже нагадує кота в мішку!
  Прекрасно все те, що до перемоги веде: взяти вгору над ворогом - ну, а кошти не рахуються!
  Золото м'яке, але серце робить черствим!
  Знання в голові негідника, небезпечніше мускулатури дурня!
  Диявол придумав, горілку, гроші та нафту! Все однаково згубно!
  Один, хто провинився, стоїть двох невинних - перший рве жили ім'я поганий досвід, а другі розраховують на індульгенцію!
  Хто заощаджує на армії, розоритися на контрибуції!
  Не те зброя, що вбиває, а те, що здатне поневолити!
  Смерть, як погана їжа, нудить, вивертає кишки, але часом радий і цьому!
  Борошна очікування на відміну від пологових не минають з часом!
  Неможливо знищити лише порожнечу та дурість!
  Фрідріх на останніх словах уже чітко побачив ціль і наказав пікірувати на неї. Одночасно юний термінатор відкрив вогонь із усіх кулеметних стволів. Розривні та великокаліберні кулі прошивали бруствери, кромсаючи солдатів супротивника, ламаючи їм кістки, вибиваючи фонтанчики каламутно-коричневої крові.
  А два танки "Вашингтон"-7 бойової охорони Фрідріх знищив уже під час прикриття. Одним рухом пальця пробив їм дахи. Викосив усіх, хто був у межах півкілометра. А потім одразу посадив машину на пориту траншеями землю. І ще до остаточної посадки стрибнув із літа.
  Хлопчик сиганув у бункер і влаштував у ньому моторошне в стилі гангстерів розбирання. І при цьому юний термінатор співав;
  Я немов злетів на сивого коня,
  Що за ішак так реве підомною?
  Мені сам Сатана знайте люди рідні -
  Розправлюся з будь-якою, що бунтує країною!
  
  Усілися чортята в дурні мізки,
  І скачуть галопом розсердженим думки!
  Баланс підіб'ємо - зітремо враз нули,
  Від безодні напасти систему очисти!
  
  Куди я скачу, навіть сам не зрозумію,
  У голові гіперплазмовий вихор проносився!
  Не дай ти собі підкоритися лайну,
  Щоб слави потік на місячний світ пролився!
  
  Тече безперервним потоком війна -
  Таке заняття чекає на людину...
  А хочеться випити хмільного вина
  І мирно продовжити з розміром розмову.
  
  Але знай слабкість і нудьга пройде
  Знайдеш людина, ти успіх та покликання!
  Ми як піонери прагнемо в похід
  Адже воїн крутий не тупий назва!
  
  Бабах і рвану, ось трупів гора,
  Противника розгублений, біжить відступає!
  Ми зможемо розгром довести до кінця,
  Хоч пес пекла заливисто гавкає!
  
  Що робити нам у світі - фантазії немає,
  Народилися ми, наче напалм мозок мучить!
  Надовго нам буде як юності років -
  А місце в пеклі стане кращим, ніж у раї!
  
  Що хоче солдат? Щоб тривала війна
  Йому мир і нудьга, і слабкість мозку!
  Наздоженемо противника ми до труни -
  Але знай, що здавати воїнам пізно!
  
  Підсумку не буде, і вибору немає -
  Закінчили справу і одразу інше!
  Адже це лише старт, превентивний розбіг,
  Адже рата служба дія добра!
  Встилаючи свій шлях трупами, Фрідріх дістався і генерала армії. Ударом ноги вибив з тремтячих рук зброю і прорепетував:
  - Хенд Хох!
  Вайтешейн лаявся:
  - Крилате вовченя.
  Фрідріх уже по-англійському рикнув:
  - Так Іване! Тут можна грати комунізм на трубі, але як не грай - все граєш відбій. І якщо є ті, хто приходить до тебе, знайдуться й ті, хто прийде по тебе!
  Вайтешейна перекосило, він дивився на моторошного від протиприродного різкого рельєфу хлопчика з знущальною посмішкою хльосткими ударами солдатів, що укладалися під роздачу, і в'якнув:
  - Ти справжній Диявол.
  Фрідріх не підтримав грайливого тону і жорстко промовив:
  - Годі! Тепер віддай наказ усім здатися в полон, збережи свої і чужі життя! Скільки литися російської та німецької крові.
  Генерал армії Вайтешейн жорстко сказав:
  - Ні! Краще померти, ніж зрадити!
  Фрідріх кинув босими пальчиками п'ять отруйних голок (зброї військ СС спеціального призначення), вирубавши добірних солдатів охорони, що намагалися вбігти. І посміхнувся:
  - А твоя згода і не потрібна! Я сам накажу здатися від твого імені...
  Ватутін розгублено в'якнув:
  - А код позивного?
  Фрідріх цинічно посміхнувся:
  - А він мені відомий .... Інакше як би я тебе знайшов.
  Ватутін у розпачі кинувся на пекельного підлітка з кинджалом, але пролетів повз нього і, вдарившись у стіну, знепритомнів. А Фрідріх моментально набрав шифр, безпомилково імітуючи голос командувача наказав усім підлеглим військам негайно здатися. Юний ас говорив упевнено і жорстко, совість заспокоєна логічним поясненням - все одно вони приречені на смерть, так краще зберегти їм життя, та й тисячам німецьких солдатів теж.
  А підробити чужий голос може і Галкін, так чого цього не вміти Фрідріху - хлопцю не простому, а цілком реальному надлюдині - істинному арійцю та індивіду нового покоління у прямому сенсі.
  Інші члени його команди, схоже, не такі щасливі. Одного вбили ще троє втім, досить легко, щоб битися поранені, у тому числі й безжурний малюк Хаффман.
  Але наказ, що нібито виходив особисто від генерала армії, вплинув і безпосередньо на них атаки припинилися.
  Фрідріх кілька разів повторив наказ, після чого щоб убити час взявся, тримаючи в ідеально правильній формі пальчиках ноги перо накидати нові круті афоризми;
  Розумних і чесних людей багато, але вони розставлені так спритно, що ніколи не змішуються!
  Боягузтість перша ознака слухняності. А слухняність - душа солдата! А душа солдата запорука перемоги - щоб перемогти треба, бути боягузом! Такий феномен війни!
  : Бог у кожній людині, Бог кожна людина, якщо тільки у неї висока мораль, і душа не тварини!
  Вбити в ім'я Христа, все одно, що вбити Христа!
  Краще працювати на тренуваннях, ніж відпочивати у могилі!
  Коли зламаний меч, рука тягнеться до кинджалу!
  Можна просити банальщину, або терпіти образи, але не можна виправдати банальної образи!
  Все тверде тендітно і тлінно, а в м'якому стійкість, сила є. А хто не вірить у це, безсумнівно, я покажу мову, якою можна їсти! Всі зуби розкришилися на порох, а він живий - вимовляю я бах!
  Постійність у сексі - губить кохання!
  Розраховувати на удачу, все одно, що дражнити Бога і дратувати смерть!
  Золоті яблучка найкраще ростуть, коли дерева поливаєш кров'ю!
  Є три речі: чия цінність незмінна: Всевишній, батьки та Батьківщина!
  Найцікавіший театр - це театр військових дій, тільки плата за вхід надмірно висока!
  Натомість у театрі військових дій сльози - завжди справжні та кожен акт урок на все життя!
  Талант тільки тоді стає генієм, якщо помножений на колосальну працьовитість!
  Зволікання краде лаври, поспішність приносить успіх!
  Справжній хірург це той, хто здатен зробити складну операцію непомітно!
  Не той боксер, хто б'є, а той, хто збиває!
  Краса завжди отруйна - найяскравіші гриби мухомори, і отрута як жіночі чари - крутить голову і отруює серце!
  Природний розум може підкорити природну силу, але ніколи вроджена сила не підкорить розуму!
  Вмерти гордим, краще, ніж жити покірним!
  Хто тримає життя за горло швидше його позбутися, ніж той, хто відпустив пташеня щастя на волю!
  Краса в'яне, мужність залишається вічною!
  Меч занадто гострий, щоб на ньому трималася могутність держави, лестощі надто солодкі, щоб їй вічно напувати народ!
  Кмітливість солдата компенсує прорахунок генерала, але будувати розрахунок на ній що копати яму голкою!
  Важко запалити те, що вже палає і загасити, те, що вже згоріло!
  Гарячий чоловічий темперамент, сушить мозок і пропалює дно гаманця!
  Найвірніше пропалює дірку в кишені - гаряче серце!
  Найтовщу мошну пробиває наскрізь твердий фалос!
  Для чоловіка найкраще дзеркало золоте!
  На монеті та зморшки - прикраса чоловіка!
  Війна може бути без переможця - але той, хто програв, знайдеться завжди!
  Людська неміч головний двигун прогресу!
  Хочеш бути першим, працюй як останній!
  Геніальність рідня божественності, причому гідна рідня!
  Можна трошки служити Батьківщині, але не можна трошки зрадити!
  ! Я мислю, значить - існую, я існую - значить, живу, я живу - значить, живу щасливо!
  Статеві партнери як їжа - вимагають різноманітності та гострих спецій!
  Революцію роблять із чистим серцем, але не в білих рукавичках, на шляху до щастя колеса вимагають змащення кров'ю!
  Найчастіше зраджують не через підлість, а через слабкість, хоча саме слабкість схиляє до підлості!
  Взагалі закон, що іржавий механізм, працює лише при золотому мастилі!
  Хитрість і розрахунок: як чоловік та дружина народжують перемогу - чесність третій зайвий!
  Найбездонніший витвір у світі - склянка горілки, падіння в неї нескінченне, а дно на цвинтарі!
  Не кожен зек злочинець, не кожен злочинець зек!
  Легше верблюду пройти через вушко голки, ніж видатися без блату!
  Професійний суддя як професійна повія - різниця лише у розмірі гонорару та ранзі сутенера!
  Політики як глисти, тільки при вигнанні вичавлюють більше крові з кишок!
  Кров найкраще добриво для вирощування мужності підростаючого покоління!
  Агресивно-слухняна більшість мислить шлунком, а не серцем, то він куди більше за обсягом.
  Втім, атеїстичне вчення найлогічне, воно демонструє зрілість людства, тоді як будь-яка релігія, асоціація з дитинством!
  Бог це сильний Батько про міцне коліно, якого, хоче спертися слабка дитина!
  Рідко у кого можна запалити іскру таланту, коли довкола вогкість тоталітаризму!
  Найчастіше думають про майбутнє ті, хто незадоволений минулим і наляканий сьогоденням!
  Легше збити Місяць каменем, аніж змусити політиків виконувати передвиборчі обіцянки!
  Приторний гуманізм у народній країні, доречний як цукор у борщі!
  Вічні три речі: Бог, час та людська дурість!
  Якщо хочеш перемагати; забудь три слова: важко, не можу, годі!
  Свиня завжди знайде бруд, щур щур, а ледар відмовку!
  Мораль одного кореня зі словом бруднити! Найчастіше її використовують, щоб забруднити чесноту і відмити порок!
  І звичайно ж німецькі танки серії Е себе дуже небезпечними та бойовими машинами показали. Куди до них американцям. Така сила у фашистів настала.
  Особливо коли танковий екіпаж Герди в атаці і трощить війська США.
  У неї машина серії Е-50, спритна та стрімка. У неї стовбур завдовжки 100 ЕЛ і калібр зброї 105-мм. Якщо така гармата довбає.
  Герда натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика, випустила снаряд, точно вразивши супротивника і пискнула:
  - Слава Третьому Рейху!
  Шарлота ця руда дівчинка теж лупнула використовуючи босі пальчики ніжок, по американцях і прочирікала, скелячи зубки:
  - Нашим непереможним військам слава!
  Христина теж довбанула босими пальчиками спритних, точених ніжок і в'якнула:
  - Героїзму вермахту слава!
  Магда, використовуючи довгі витончені пальчики голих ніжок, теж лупнула і провизжала:
  - Непереможному вермахту слава!
  І чотири дівчата як візьмуть і проревуть, на всю горлянку:
  - Ми справжні орлиці, і героїзму сповнені! І літаємо немов птахи, хороброї Батьківщини сини!
  Герда знову вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок. Вразила американську машину і прошипіла:
  - Ні, не сини, а доньки!
  Шарлотта вистрілила в американську машину, відірвала їй вежу і прочирикала:
  - Звичайно ж, доньки і дуже героїчні!
  Христина лупнула по супротивнику. Пробила ворога наскрізь, і прошипіла, оскалившись зубками:
  - Ми справжні машинки смерті!
  Магда також пальнула по супротивнику. Розбила ворожу броню, протаранила лоб ворога і в'янула:
  - І ми найдосконаліші машинки, що є на світі!
  І дівчата хором завили:
  - Слава Німеччини, слава, танки рвуться вперед! Дивізії Третього Рейху вітає хоробрий народ!
  Коротше кажучи, у німців справи клеїлися, і їхні війська здобували одну перемогу за іншою.
  США звичайно ж сильна економіка, але вони програвали в якості техніки. Особливо танків та реактивної авіації. Німці вже мали МЕ-262 Х у серійному виробництві, і цей літак був і живучим на швидкість понад 1150 кілометрів на годину, і озброєння п'ять авіаційних 30-міліметрових гармат. Проти такої машини американцям не встояти.
  Був у німців і птах ХЕ-262, простий у виробництві, майже цілком з дерева, дуже легкий і маневрений. Але ХЕ-262 зважаючи на занадто малу масу і високу швидкість, і спрощена була складена в управлінні і вимагала високої кваліфікації льотчиків. Натомість він чудово підходив для стилю Хаффмана, який діяв у зближенні. І з близької дистанції трощив американців.
  Але крім Хаффмана, ще й дві дівчинки діяли: Альбіна та Альвіна. Вони перевищили кожна по триста збитих літаків і отримали Лицарські хрести залізного хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами. Лицарські хрести з золотим дубовим листям, мечами і діамантами мали поки що Хаффман, який збив понад п'ятсот літаків, і Рудель, легендарний штурмовик, що підбив понад п'ятсот танків, і безліч інших наземних цілей. І ще сімнадцять літаків.
  У Третьому Рейху затвердили ще й шостий ступінь Лицарського Хреста Залізного Хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами, тому хто досягне тисячі збитих літаків, або такої ж кількості розбитих танків.
  У даному Лицарському хресті мало бути начеплено не менше сотні діамантів, і він був би більшим, ніж інші Лицарські хрести. Тож нагорода не лише виходила почесна, а ще й дорога.
  Альбіна та Альвіна летять по небу. Збивають собі літаки янки і наспівують крізь зуби:
  - Гарні дівчата,
  Великі подруги...
  Б грізні хлопці -
  І класні потуги!
  Альбіна за допомогою босих пальчиків ніжок навела авіаційну гармату, лупнула по американцю і пискнула:
  - Вогники веселих очей!
  І підморгнула напарниці. Та зрізала свого візаві. Рознесла супротивника в дрібні тріски, використовуючи босі пальчик ніжок, і прочирікала:
  - За комунізм та наші славні перемоги!
  Альбіна поправила напарницю, збиваючи літак американців:
  - За арійський комунізм!
  І обидві дівчата розреготалися.
  Тим часом війна тривала. Американці явно програвали, найкращому за технікою і вишколом ворогові, що ще використовує іноземні дивізії.
  Зокрема у американців основний танк "Шерман". Ну кудись йому проти основного німецького Е-50. Машина у гітлерівців мала лобову броню в 250 мм, бортову в 170 мм, і вага в сімдесят тонн при двигуні в 1200 кінських сил з форсуванням двигуна.
  Слід зазначити, що " Шерман " було пробити німця навіть у борт, оскільки броня у Е-50 похила. Навіть "Шерман" із сімнадцятифутовою гарматою, "Світлячок" не дуже брав у борт німця. Адже цей танк не був масовим.
  А сам американський танк гітлерівці впевнено брали із п'яти кілометрів. Тим більше, у нього високий силует. Дещо краще був у американців "Першинг". Але цей танк не був таким масовим як "Шерман" і все одно його 90-міліметрової гармати не вистачало для ефективної боротьби.
  Тільки "Надпершінг" міг пробити німецький Е-50 у борт. Благо гармата та калібру в 90-міліметрів і завдовжки стовбура в 73 ЕЛ. Зате скорострільність всього чотири постріли за хвилину проти дванадцяти у німецького Е-50, і вага п'ятдесят тонн для двигуна в 500 кінських завеликий. Та й броня недостатня. У лоб німецького основного мастодонту американців все одно не пробивав. А був у фриців ще й Е-75 з гарматою калібру 128-міліметрів і товщиною бортової броні 210-міліметрів під нахилами, з ще кращим захистом і двигуном 1500 кінських сил.
  Тож із самого початку США програвали. Лише танк Т-93, точніше самохідка вагою дев'яносто три тонни, і товщиною лобової броні 305-міліметрів і гарматою 155-міліметрів могла боротися з німецькими мастодонтами в лоб.
  Але ходові якості цієї самохідки були неважливими, як і скорострільність. І німці її знищували авіацією.
  Тож американці загалом не процвітали, і безнадійно програвали.
  І німецькі війська підходили дедалі ближче до Нью-Йорка та Вашингтона.
  Трумен почав благати Гітлера про мир.
  Але фюрер хотів лише без жодних умов повної капітуляції. Вашингтон був оточений. І гітлерівці розпочали штурм столиці США.
  Танковий екіпаж Герди боровся за світле завтра. І без зайвих проблем перемагав.
  Дівчина навіть стала стріляти не лише босими пальчиками ніжок, а й червоними сосками грудей. І це дуже допомагало.
  Шарлота теж пальнула натиснувши рубіновими сосками на кнопку джойстика і перевіряла:
  - Велич комунізму в тому, щоб бути не рибою, а китом!
  Крістіна, ведучи вогонь, натискаючи на кнопки джойстика, відзначила:
  - А ми німці і збудуємо найбільший із комунізмів!
  Магда, стріляючи малиновими сосками по супротивниках, агресивно видала:
  - Найсвітліший комунізм! Тільки нагору, ні кроку вниз!
  Герда босими пальчиками ніжок навівши гармату, і перевернувши влучним пострілом американську гаубицю, підтвердила:
  - За арійський комунізм!
  Після падіння Вашингтона Америка незабаром капітулювала. І сталося це 31 січня 1948 року.
  Закінчилась друга світова війна. І прихід Гітлера до влади, пості збігся, з капітуляцією Америки.
  Здавалося, настав тривалий період світу. Справді, всі війни закінчені, США захоплені і чого ще бажати? Але залишалася ще одна наддержава із колоніями: Японія. І Гітлер хотів і її підкорити.
  . РОЗДІЛ Љ3
  20 квітня 1953 року розпочалася нова війна за переділ миру. СРСР усе ще існував у усіченому вигляді. Військові, що прийшли до влади після Сталіна, поставили формальним головою уряду Вознесенського. Цей лідер зумів частково відновити економіку Росії. І запропонував Гітлеру участь СРСР у війні проти Японії. Той погодився, але за умови, що Росія поверне собі лише раніше захоплене самураями Примор'я, острів Сахалін та Курильську гряду.
  Отже Вознесенський отримував новий шанс відродити СРСР і частково реабілітувати імперію.
  Бої розгорнулися на повну силу.
  Оленка та її команда билися на новому, експериментальному танку Т-11. Ця машина була важкою і добре захищеною. Її лобова броня досягала 300 - міліметрів при вазі машини шістдесят вісім тонн і гарматі 130-міліметрів калібром. А поки що в СРСР основний танк Т-54, який теж дуже непоганий.
  А Оленка зі своїми напарницями веде вогонь із потужної зброї з великої дистанції. Японці, звичайно ж, мають свої машини. Ось, зокрема, і Е-75, скопійовану з німецької моделі за ліцензією. Але цей танк вже трохи застарів.
  А Оленка його підбиває використовуючи босі пальчики ніжок. І вона посилає снаряд точно встик.
  Дівчина цвірінькає:
  - Слава епосі комунізму! Слава Леніну у серцях!
  Справді, це красуня найвищого зразка.
  Анюта теж стріляє, використовуючи босі пальчики точених ніжок і пищить:
  - Я войовниця дуже крута, і така наче лялька заводна!
  Веде вогонь по черзі та Алла. Ця дівчина лупнула по самураях і видала:
  - В ім'я світла, тепла та вітру!
  І теж очевидно використовуючи босі ніжки.
  А потім усадила і Марія. Це дівчина колосальної душевної сили. Розбила японський танк і перевіряла:
  - За могутній комунізм!
  І піддала голою п'ятою.
  А під кінець пальнула за допомогою босої ніжки та Маруся. Дівчина вразила супротивника і прошипіла:
  - Слава епосі кращого світу!
  І як засвистить... Ось це справді дуже крута дівка.
  Радянський танковий екіпаж чудово працює та набирає рахунки. Дівчата очевидно швидко виходять у лідери. У них і машина найкраща з найкращих для Червоної армії.
  А Герда бореться на пірамідальному танку. Ця машина вже більш досконала і в ній лише два члени екіпажу.
  Вони разом із Шарлотою ведуть вогонь японцями, і діють гранично ефективно.
  Герда використовуючи босі пальчики ніжок натиснула на кнопки джойстика і вразила японську машину, прошипівши:
  - І летіли додолу самураї під напором сталі та вогню!
  Шарлота ща нею теж пальнула, використовуючи босі пальчики своїх точених ніжок і прошипіла:
  - Але наш вермахт від тайги до британських морів, всіх у мільйони разів сильніший!
  В іншому пірамідальному танку борються Магда та Крістіна.
  Дівчата-термінатори вкрай бойової та колосальної сили.
  І ось Христина стріляє, використовуючи босі пальчики ніжок і пробиває японця.
  Після чого верещить:
  - Наша епоха з перемогами попереду!
  Магда теж стріляє по ворогові. Зносить із самураю вежу і верещить:
  - І звершення чекають ще крутіше!
  І знову босими пальчиками ніжок наживає на систему, зносячи ворогів.
  Та тут дівчата, які і коня на скаку зупинять і в хату, що горить, увійдуть.
  Войовниці долали супротивника і поступово брали вгору.
  Японія програвала. А німці використали грізну зброю - дисколети.
  Ці літаючі тарілки не знали собі рівних.
  Ось Агата та Адала борються на дисколеті. Війниці керують машиною за допомогою джойстиків, і розгортають цей потужний агрегат. І так трощать супротивників. І луплять тепловими променями з повітря. Буквально винищуючи міць суперників.
  Агата ведучи вогонь по ворогу, реве:
  - Шалена моя пристрасть!
  І голою, круглою п'ятою як натисне.
  Адала стріляючи по ворогах, впевнено заявляє:
  - Це лише влада!
  І теж босі пальчики ніжок використовує проти ворога.
  Дівчата безпосередньо розійшлися. І такі скажемо прямо бойові красуні.
  Що від Японії навряд чи залишиться.
  Країна Вранішнього Сонця програвала. І на жаль, це здавалося майже безнадійною справою.
  Самураї зіштовхнулися з технологічною перевагою. І дуже серйозним противником щодо оперативного планування.
  Японія свого часу перемагала Росію, але зараз програвала коаліції.
  Під кінець Третій Рейх навіть завдав ядерного удару по островах, і країна вранішнього сонця капітулювала.
  Внаслідок чого завершилося завоювання колосальних земель. Втім, Третій Рейх ще трохи повоював у Латинській Америці та провів додаткові захоплення території.
  Але коли весь світ під Третім Рейхом, поки що вільний СРСР дражнить фюрера.
  І 20 квітня 1957 року розпочинається агресія проти Росії. І колосальні сили просуваються до СРСР.
  На що розраховувати у умовах Червоної Армії? Сили вже дуже нерівні.
  Але певні розрахунки у російських та інших національностей все-таки є.
  І вони б'ються дуже відчайдушно.
  Наташа, Зоя, Августина, Світлана борються із гітлерівцями.
  Дівчата за традицією босоніж та у бікіні. І це їхнє кредо. Вони б'ються з диким розлюченістю.
  Наталя, ведучи вогонь з автомата, зауважує:
  - У чому ми добрі, що вміємо битися!
  Зоя, стріляючи по супротивнику, погодилася:
  - Вміємо!
  І кинула босими пальчиками ніжок гранату.
  Августина писала по фашистам з кулемета, і великим азартом, проорала, кинувши голою п'ятою гранату:
  - Я винищувач зла!
  Світлана, теж ведучи вогонь по супротивнику, і влучно стріляючи, викошуючи ворогів і кинувши босою ніжкою пакет із вибухівкою, через який перекинувся танк, задерикувато видала:
  - Я зітру Третій Рейх у порошок!
  І дівчина знову показала мову.
  Ось це войовниці. З ними ти можеш битися практично проти будь-якого монстра. І навіть гітлерівського.
  Наташа, стріляючи по гітлерівцях, і обороняючи Москву, заспівала:
  - Нас тисне ярмо орди,
  Нас гне ярмо басурман...
  Зоя, ведучи вогонь по фрицях, і запускаючи босими пальчиками ніжок убивче просипало:
  Але в наших жилах кипить,
  Небо слов'ян...
  Августина стріляючи по фашистам, і дії дуже енергійно, піддаючи гранату голою п'ятою, продовжила:
  І від чудських берегів,
  До берегів Колими...
  Світлана з диким азартом наспівувала, пограючи м'язами ніг, і плитками преса видала:
  Все це наша Земля,
  Все це ми!
  І тут дівчата треба сказати були з великою зарозумілістю та колосальною агресією.
  Їх ніхто не зупинить, їх нічого не переможе. Злі вовчиці давлять ворога, злі тигриці - салют героям.
  Або може бути героїням. Ось це азартні дівчата найвищого польоту птаха.
  І якщо б'ються, то вже від душі.
  І Оленка зі своїм екіпажем на танку Т-13. Машина, яка готова протистояти німецьким, пірамідальним композиціям. Дівчина стріляє по супротивнику, і співає:
  - Наші танки, це просто диво,
  Від пустель до північних морів!
  Розірвемо тебе повір Юда,
  Буде знищено страшного звіра!
  Анюта підтвердила з люттю, теж пальнув по противнику за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - Я ворога порву і зітру в порошок.
  Алла по черзі зарядила в супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок і прочирікала:
  - За велич комунізму червоного кольору!
  Марія теж лупнула по ворогу, зробивши влучний постріл голою нижньою кінцівкою і ревла:
  - За гарні перемоги!
  Маруся також за допомогою босих пальчиків ніг рушила ворога, наче його вразивши і в'якнула:
  - За найвищі ідеї комунізму!
  П'ятірка билася з фашистами, мов термінатори.
  А в небі боролися й радянські льотчиці. Ось зокрема Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова.
  Вони билися немов билинні богатирі-самки. Використовуючи босі пальчики ніжок, посилали авіаційні снаряди. Вражали ворогів дуже влучно.
  Анастасія натиснула червоним соском на кнопку джойстика, вразила фашиста і прочирікала:
  - Слава ідеям комунізму!
  Ведучи вогонь по супротивнику, використовуючи полуничні соски, напівгола Акуліна теж проворкувала:
  - Героям СРСР слава!
  Ось такі тут гарячі та сильні дівчата. Як вони борються, як справжні звірі. І в них надлюдський азарт та колосальна сила.
  Анастасія, круша гітлерівців, заспівала:
  - Над нещасною планетою зависла,
  Злісних фриців кипляча пітьма...
  Окупант свою сокиру ненависну,
  Заточив і рубай голову!
  
  Людина вона однак не пішака,
  І не завжди ходити під ярмом...
  Перетворить злих ворогів на головешки,
  Володарем стане світів!
  А тут ще й Єлизавета на танк Т-55. Машина з більш потужною, ніж у Т-54 гарматою в 105 мм і готова з ворогами боротися.
  Дівчата в танку очевидно лише одному бікіні.
  Єлизавета натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика стріляючи досить точно в ворога, і проворкувала:
  - За Росію комунізму!
  Потім по черзі вистрілила і Катерина, використовуючи для стрілянини червоний сосок грудей.
  Вразила гітлерівський танк і проворкувала:
  - За успіхи у будівництві комунізму!
  Олена також пальнула по супротивнику, використовуючи босими пальчики ніжок. Рознесла ствол пірамідального танка, все це зробила влучно.
  Після чого прочирікала:
  - Найсвітліший у нас буде комунізм!
  Далі лупнула і Єфрасія, хоча вона зазвичай лише водій. Але дівчина врізала дуже влучно, відбиваючи біля танка гітлерівців дуло.
  Після чого проворкувала:
  - Наш комунізм яскравіший за сонце!
  Дівчата на танку босі та у бікіні дуже красиво та харизматично виглядають. А у них груди з такими червоними сосками.
  Єлизавета заспівала із захопленням;
  Зламаємо ярмо повір фашизму,
  Якщо треба гори згортаю.
  Буде ера, ера комунізму,
  У небо я з піснею полечу!
  І знову дівчина яскраво-червоним соском натисне на кнопку джойстика і вріже по гітлерівцям.
  Тож фюреру мало не здасться.
  З такими дівчатами зрозуміло, що СРСР ще живий, і не зламати його так просто Гітлеру.
  
  
  
  ВІЙНА сигарет і пляшок СПИРТНОГО
  АННОТАЦІЯ
  У матриці Гіпернеті відбувається віртуальна та дуже класна гра, в якій борються між собою пляшки зі спиртним та пачки цигарок. Дуже цікава та бойова стратегія.
  . РОЗДІЛ Љ1
  І вся вісімка разом пірнула в Гіперматрицю. Почалася колосальна за масштабами та напругою гра.
  Насамперед очевидно стало будівництво зорельотів всіх моделей і юнітів - пляшок і пачок з людськими ручками ніжками.
  Так ігри бувають дуже химерні. Вони відбиваються фантазії людей майбутнього які явно впали у вічне, веселе дитинство. І це очевидно дуже стимулює винахідливість.
  Ось наприклад Аліса почала освоєння планети з п'ятьма пачками цигарок. Але вони рухаються швидко. Ресурсів на планеті необмежено, але їх ще треба здобути.
  Аліса, зрозуміло, використовує код шахрая. Як, зрештою, і Аркаша. Будувати не так цікаво, як воювати, і вони на своїх планетах намагаються підготовчий етап пройти якнайшвидше.
  І насамперед роблять центр із виробництва роботів-робітників. А ті роблять нових роботів та нові цехи, ударними темпами відтворюючи заводи. І робиться це дуже здорово з великим ентузіазмом.
  Великі заводи, у свою чергу, починають виробляти космічні кораблі.
  Тут же стоїть академія наук, будівельна та військова на додачу. Що ж потрібно прогнати характеристики бойових кораблів. Ось найлегші - це одномісні винищувачі. Вони дешеві та маневрені, прості у виробництві. Тим техніка важча і потужніша, тим вона дорожча, і повільніше штампується.
  Тому першими в небо злітають зграйки маленьких літачок з одним пілотом. І вони мчати на зустріч один одному. Пачки цигарок "Кемел" найелітніші бійці, і їм протистоять пляшки коньяку "Наполеон". Що загалом здорово і надзвичайно круто. І ось ведуть вогонь лазерні гармати - винищувачі нагадують скатів, або глибоководних риб із крилами. Промені розлітаються, і потрапляють в машини, що стрімко пересуваються.
  Перші розбиті пляшки та запалені цигарки у феєрверку багатобарвних розривів.
  Зовні це нагадує зіткнення двох морських хвиль. Вони перехльостуються. Декілька винищувачів навіть таранить один одного. Наслідують вибухи... Пляшка з-під міцного ямайського рому, розлетілася на уламки і запалала.
  Аліса, спостерігаючи за цим та віддаючи команди, провизжала:
  - Ми вам випустимо фотони!
  Аркаша посміхнувся і відповів:
  - Це ще лише початок!
  Винищувачі стикалися, намагалися зайти один одному у хвіст, крутилися наче у вирі.
  І в бій вступали дедалі нові сили. Ось пішли в хід більш потужні двомісні та тримісні машини. Вони теж мали обтічну форму і були напівпрозорими.
  Цигарки нишпорили лапками по джойстиках, пляшки побрякували і теж перебирали кінцівками. Це все виглядало дуже криваво та жорстко.
  Сотников теж кинувся в бій на одномісному винищувачі. У його машини цілих шість лазерних гармат і вона забійна. Однак у лоба так просто не прошибеш - вібрує напівпросторове поле.
  Олексій у своєму дитячому тілі, дуже спритний, і випереджає пачку цигарок у реакції. Ось убивчий розворот, і супротивник буквально запалав, наче плеснули бензину.
  Полум'я суміш блакитного із зеленим, ніби ігнорувало вакуум.
  Олексій проспівав:
  - Не лякає нас війна,
  Ангел я - не Сатана!
  Оленка теж у бою. Вона обрала винищувачів із двома імпульсними гарматами, що посилають гравітаційні промені. Дівча в одному бікіні, яке ледве прикриває тіло.
  І це робить мускулисту і фігуристу Оленку ще прекраснішою, і чарівнішою. Її босі, з блискучими нігтиками пальчики дуже спритно натискають на кнопочки.
  І ось винищувач пачки "Біломору" розколовся на дві рівні частини.
  У Оленки виникла асоціація із серцем.
  Дівчина-відьма заспівала:
  - Моє бідне серце готове-
  Розірватись у грудях як снаряд...
  За коханого з ласкою слово,
  За променистий, блискучий погляд!
  У битву почали вступати вже й невеликі катери. Вони теж були формою немов морські тварюки - дельфіни або акули. І густо втикані знаряддями.
  Наташа Біла теж у бою. Тільки цього разу вона обрала собі роль командира ракетного есмінця. Що це серйозний вибір.
  Есмінець нагадує акулу-барракуду з півсотнею знарядь різних калібрів.
  Наташа Біла наспівує:
  - Космосу простори -
  Смерті покривало.
  Темна трясовина -
  Жадібно засмоктала!
  Оленка енергійно збиваючи чергову ворожу машину, розколовши її імпульсом, видала:
  - Невже честі
  У небі не знайти...
  Серце прагне помсти -
  Хоче світ урятувати!
  З іншого боку б'ється Катька... Вона на винищувачі викидає різного роду піруети, і її носить по вакуумі немов пір'їнка.
  Дівчина голою, круглою п'ятою натиснула на кнопку і пискнула:
  - Наказ командира під час війни...
  Леха Тетерєв підбиваючи чергову махину, його голчастий імпульс пробив цього разу хвіст біля катера, і змусив його палати. Як забігали, зіштовхуючись та вибухаючи пляшки з алкоголем. Смішно дрижали людськими лапками та ніжками спиртні напої.
  Юний воїн та спортсмен заспівав:
  - Хто раніше людиною був,
  Той звернутись у нуль!
  Катька, давлячи рожевою, голою п'ятою на гашетку пропищала:
  - Буль, буль, буль, буль! Буль, буль, буль, буль!
  Висаджуємо алкоголь!
  Маха теж вступила у бій. Але вже як командир першого ракетного крейсера, що вийшов з ангарів. Дівча хоч зовні скромне, але собі в голові.
  І для пляшок зі спиртним настали важкі дні. А це фігуральне побиття. Во вдарила могутня гармата крейсера. І з жерла викинувся вогняний пульсар. Він ніс величезну силу руйнування. І пролунав неначе кошмарний привіт.
  Машка проспівала, наслідуючи решту:
  Все буде добре на цьому світі,
  Щасливі на планеті немов діти!
  Крейсер щось на зразок касатки. Серйозна бойова одиниця. І пачки цигарок віддають Махе честь. Зовні все виглядає комічно, немов у мультфільмі для дорослих.
  Але ще підвали крейсера. Вони будуються повільніше, зате дві сотні знарядь кожному і термокваркові ракети. І це очевидно серйозний аргумент.
  Аліса прочирікала:
  - На виборах перемагають числом, а я б'ю вмінням!
  І войовниця та одночасно грос-академік віддає команди. Так бували колотнечі. Начебто сутички з цілим військом поламаних роботів. Але як кажуть: у світі тріумфує доброта. Травмованого командира полагодили, і армія машин повернулася до адекватного сприйняття реальності.
  Заодно очевидно освіживши у пам'яті три закони робототехніки.
  А тепер триває віртуальна війна. І кожна пачка цигарок з ніжками, це і бойова одиниця-юніт і водночас особистість.
  Аліса проспівала:
  - Ми сміливо в бій підемо,
  Фотон знісши з орбіти.
  Лінкори розіб'ємо -
  Вороги всі будуть биті!
  Пляшки, вибухаючи, дуже яскраво горять. Вони повно спирту. Навіть у тих, що мають утримувати пиво. Це дуже цікаво і кумедно.
  Маха натиснула босою ніжкою на кнопку. Вилетів забійний пульсар. І катер розкришився. Ось у бою та фрегати. Вони досить зручні та круті машини з сильним озброєнням.
  У бій ідуть броненосці. Ще більші, ніж крейсера, вони мають надзвичайно потужні гармати. І ще запускають ракети, що з надсвітловою швидкістю прямують до супротивника.
  Сотников, бачачи, як залишаються у вакуумі хвости, зазначив:
  - Дуже пристойна війна!
  І хлопчик воєвода відчув, як пішла від підірваної ракети гравітаційна хвиля, і юного воїна струснуло.
  Він злетів гребенем... Відчуття дуже гострі, навіть у животі лоскотало.
  А потім різке падіння вниз.
  Оленка, яку теж струсила, скеля зубки відзначила:
  - Це цунамі?
  Олексій вирівнюючи винищувач, заспівав:
  - Прямо голими руками -
  Розправлявся я з цунамі!
  Оленка босими пальчиками ніжок натиснула на важіль, довбавши розрядом, гіперплазми і додала:
  - А будь-який дев'ятий вал,
  Це вам, як Клод Вандам!
  Лінкори - це грізне з потужним захистом зброю, будуються найповільніше.
  Але вони при цьому є найбільш ефективними, і страшними інструментами прориву. Зовні скидаються на китів і несуть на собі тисячі знарядь.
  Наташа Біла через рятувальну капсулу перемістилася, пурхаючи як поплавець під час шторму, у перші корабель такого колосального класу.
  Олексій, у якому жив поет і має чудовий огляд із винищувача, завдяки безлічі об'ємних екранів - пропел:
  - Величезна строката дошка,
  На ній гудуть мотори.
  Живі рухаються війська,
  І танки, і лінкори!
  Оленка пискнула, влучним пострілом вразивши чергову мішень, і змусивши цигаркові пачки димитися:
  - Танки ти кажеш!
  Хлопчик-воєвода, спритно відійшовши від важкого, випущеного з крейсерської зброї пульсара, підтвердив:
  - Та й танки теж!
  І додав, знову викручуючи прийом потрійна бочка:
  - Танк теж має душу!
  Оленка кивнула:
  - Тут деякі пляшки вже почали сповідатися бойовим бластерами. Це треба сказати дуже практично!
  І дівчина жбурнула свою машину вправо. Промайнула соковита, трьох кольорів блискавка. І це дуже серйозна руйнівна субстанція.
  Чи може бути органом війни?
  Наташа вже з лінкора натискаючи босими, витонченими пальчиками своїх дивовижно красивих і витончених ніжок на кнопки джойстика, спалахнула саме вбивчим стовпом.
  Це коли летить гіперплазма, розігріта до квінтильйонів градусом, то тут уже й чортам ставати страшно.
  Наташа прочіркала, спостерігаючи за тим, як розколюється пробитий крейсер з пачками дорогих і не дуже цигарок.
  Ось генерал пачка "Кемел", як отримає опік від супервогню гіперплазми і почне катувати.
  І ніжки зачіпаються, такий дикий, несамовитий у нього голос.
  Та це тобі не банячи.
  Наташа дівка-термінатор відзначила:
  - Є жінки у наших селищах,
  Що водять жартома літак...
  І є дуже мудра думка,
  Що баба крутого приб'є!
  Аркаша Сапожков цілком логічно зауважив:
  - Жінка - це не слабка стать, а прекрасна!
  І наказав освоювати сусідні планети і будувати пляшкам-рабам нові заводи. Так це стратегія, і колосальна, ні з чим не порівнянна битва.
  Оленка, збивши чергову машину з пафосом проспівала:
  - Ми народжені що казку зробити буллю,
  А всіх ворогів Вітчизни - пилом!
  Аліса все ще тілом у полоні, але розумом та сприйняттям у грі. І бій дуже гарний. Лінкори виходять з ангарів і йдуть у бій. Вони наче колоди по річці напливають. Багато тисяч гармат на них і калібри зашкалюють.
  Особливо вражає грос-лінкор, дуже потужний і справжній велетень. І дуже ударна потужність велика.
  Аліса робить прогін ракети... Замість термокваркового заряду, сильніший термопреоновий. У ранніх ракетах зливаються кварки, а наступному поколінні вже частинки, у тому числі кварки і состоя - преони.
  І це дуже грізна зброя. Але й Аркаша прокачує свою армію.
  І силові поля прикриває принцес-плазма - досконаліший захист за рахунок викривлення простору.
  І пляшки, і пачки цигарок не переводяться. Їх роблять контейнерним способом.
  І видобуток всього і весь може тривати в матриці до нескінченності.
  Втім, у більшості стратегій ресурси невичерпні.
  Олексій бачить ці гігантки. І проводить модернізацію винищувача.
  Тепер у нього гіперлазери, з термопреоною накачуванням, і захист кінепросторового викривлення.
  Хлопчик-воєвода проспівав:
  - Насильство трощить сталь,
  Але злість влада не вічна...
  І ти по пиці супостату дай...
  Коли тверда рука,
  І цілі людяні,
  Противник у прірву,
  А герої до раю!
  Олексій знову вивертається. Він уже звик до того, що у віці за сорок років перебуває у тілі дванадцятирічного хлопчика. Це дає безліч переваг.
  Тобто панікувати ні приводу, ні причин немає.
  А ось пляшки явно запанікував, коли від кількох влучень ракет запалав грос-лінкор.
  Пляшки розбігалися, і кілька з них засмоктало у вентиляційну штольню. Ціла дюжина пляшок зі спиртним разом вибухнула... Потекла по підлозі горюча, пекельна суміш...
  Олексій проспівав:
  - Вогонь мінометний шквальний,
  А без пляшки на жаль не життя,
  Злазимо у буфет вокзальний!
  І хлопчик-воєвода знову виконує вправний маневр, і оббиває у двомісного винищувача крило. І той буквально розгорівся, мов промокашка.
  Наталя, зрозуміло, командує грос-лінкором. Поруч із нею витягнувся коньяк "Наполеон". І ця пляшка сяє еполетами маршала.
  Наталя взяла і прочірікала:
  - Ми всі дивимось у Наполеони,
  Вперед, в атаку - легіони!
  І дівчина за допомогою босих пальчиків ніжок натиснула знову на кнопки джойстика і як броненосець цигарок-воїнів як рознесеться на краплі розплавленого металу.
  Ось це справді залп що треба...
  Наташка заспівала:
  - Ми не жалюгідні комашки,
  Ми в броні, як черепашки.
  Якщо лазером вдаримо,
  То лише вакуум залишимо!
  Ось це справді дівчата-сіють смерть. І розносять один ворожий крейсер за іншим.
  Оленка, втім, насолоджується можливістю воювати на винищувачі. Їй одразу лінкор збити - не надзавдання. І ось вона знову збила дуже непогану машинку.
  Після чого філософськи промовила:
  - Курка по зернятку клює, а набирає вагу куди швидше, ніж свиня, що ковтає величезними шматками!
  І дуже вона спритно підробила босими пальчиками ніжок. Оце дівчисько.
  І вона так довбає ці цигарки.
  Олексій помітив із ідеєю:
  - Не розумію тих, хто курить - цигарку і в роті тримати гидко!
  Оленка кивнула:
  - Погана звичка!
  І теж виконала прийом лисяча змійка, і запалав черговий винищувач.
  І ось дівчисько голою п'ятою саданула і пискнула:
  - Моя армія сильна,
  Охороняє світ вона!
  Дівчисько, зрозуміло, вже бачила і не таке... Хоча звичайно ж дуже екстравагантно виглядає поєдинок цигарок та спиртного. Але на це таки варто подивитися.
  І ось Бургундське вино теж у бій вступило на грос-лінкорі. Щоправда, в ньому таких і не таких пляшок сотні тисяч. Це дуже виглядає круто з розмахом.
  І пляшки бігають, виблискуючи етикетками та еполетами. Виглядає подібне більш ніж багато.
  Стрілянина йде з різних дистанцій і дуже влучно. Поразки стають дедалі руйнівнішими. І стріляти доводилося з ракетами та іншими затравками.
  Аліса уважно стежила за полем бою. Вона переправляла свої війська, намагаючись зорельотами охопити фланги. І її дії здавалися досить логічними.
  Але Аркаша діяв також енергійно. Зірки величезних тоннажів поступово зближалися. І обмін артилерій ставав дедалі інтенсивнішим.
  Немов наднові зірки спалахували розриви ракет. І йшла просто тотальна руйнація. І це справді бій, у якому кожен солдат герой.
  Пляшки та пачки переміщалися з жвавою швидкістю. І їхні лапки та ніжки раз у раз миготіли. І це була енергійна дія.
  Наташа знову тиснула босими пальчиками ніжок, і спрямовувала на супротивника важкі ракети.
  Знову розрив і ось лінкор цигарок почав розколюватися. І вогонь у ній запалав, наче свічки тут почали опливати.
  Наташка заспівала:
  - Ми сміливі дівчата, голосок у нас дзвінкий!
  І знову летять убивчі та руйнівні ракети. І палахкотить пекельний гриб, і ось жорстокість тут великого масштабу.
  Аркаша наказав армії пляшок:
  - Виконуйте косу підсічку!
  Пляшки-генерали, повні дорогим коньяком гаркнули:
  - Так точно командир!
  Наташа дотепно відзначила:
  - Наше військо Берлін брало, а дівчисько допомагало!
  І її гола п'ята знову тисне на кнопки. І з величезним прискоренням викидаються вбивчі подарунки анігіляції.
  Олексій збив знову винищувач прийомом - косий млинок і пискнув:
  - Мій заряд - чотири слова,
  Не шукаю іншого шляху!
  Наташа із цим погодилася:
  - Та не шукай, обхідних шляхів, грай по краю прямо!
  Ось дівчисько знає, що робить. І дуже спритний з неї шлях. Але в цілому поки що зберігалася динамічна рівновага.
  Хлопчик-воєвода діяв як досвідчений ас. У Чечні йому доводилося воювати. Там були і найманці та місцеві воїни, і дуже непогані бійці.
  Першу війну чеченці навіть могли вважати себе переможцями, тому що російська армія пішла, не досягнувши своєї мети. Та й у другій бої затяглися років на десять.
  Олексій стріляючи по ворогу і знову маневруючи винищувачем, дуже спритно довбав по вразливих частинах.
  Хлопчик-воєвода зіштовхнувся із пачкою "Кемел". Це елітні сигарети, значить і льотчик непростий.
  Почалася маневрена битва, два аси. В голові Сотникова навіть промайнула думка: як виглядав би бій Кожедуба та Хаффмана? Напевно, це була б гідна битва.
  Олексій спритно підбиваючи побічний винищувач, і заспівав:
  - Я найбільша людина,
  Хоч прожило друге століття!
  Оленка відзначила з посмішкою, яку надіслала через екран монітора:
  - Все буде гаразд мій хлопчик!
  Сотников заперечив:
  - Я не хлопчик, а чоловік!
  Оленка збила ворога, дуже точним вивертом, і дуже спритно вибивала винищувачі.
  Наташа дотепно відзначила, і дуже жваво вдарила по кнопках плитками преса.
  І зреагували ракети на це дуже агресивно. І полетіли, наче вбивча отрута кобри, що запущена під шкіру.
  Сотников знову бився з пачкою "Кемела". Вічний хлопчик діяв надто прямолінійно.
  А його противник зміг підловити, і Олексія обдало сильним запалом.
  Оленка в'якнула:
  - Обережніше чоловік!
  Хлопчик-воєвода трохи розірвав дистанцію. Але супротивник до нього дуже впевнено прилип.
  І обидва винищувачі мало не зіткнулися. Пішло, поїхало агресивне протистояння. І вони навіть зіткнулися.
  Олексій проспівав:
  - Буде місто на Венері,
  І на Марсі будуємо град.
  Не потворна химера -
  Ми подаруємо результат!
  Аліса поплескала пачку "Мальборо" по плечу і проворкувала:
  - Ти класна річ!
  Пачка-маршал гаркнула:
  - Служити вам раді!
  Соколовська наказала:
  - Іди в атаку! Давай з лівого флангу оминай.
  Рух грос-лінкорів був надто неквапливим, і рухалися з більшою швидкістю крейсера. І діяли із колосальною енергією.
  Аліса подивилася на поле бою, точніше тривимірне місце. І ось уже Аркаша намагається пресингувати. Лінія фронту то прогиналася, то вигиналася.
  І це була динамічна рівновага. Аліса звільнила свої ніжки від взуття, і стала натискати босими пальчиками на кнопки джойстика.
  І йшов огляд та руйнування.
  Ось у одного грос-лінкора взяли та обвалився борт. І горіло, палало зі страшною силою.
  Наташа активно вела вогонь, і теж керувала босими пальчиками ніжок.
  І пробивала один корабель за іншим.
  Так усі її рухи були витонченими, та надзвичайно точними. І дуже спритно вона підбивала супротивників. І ось знову горять пачки сигар і з іншого боку вибухають пляшки. І шанси у обох сторін не виходять із меж динамічної рівноваги.
  Наташка навіть заспівала, на всю горлянку:
  - Я найсильніша у світі,
  Зможу здолати і слона.
  І в цьому сумному ефірі,
  Панує не Господь - Сатана!
  Олексій відзначив із посмішкою:
  - Ми самі як Сатана!
  І хлопчик-воєвода натиснувши голими, круглими дитячими п'ятами, але кнопки і випустив усі разом агресивні потоки гіперплазми. І ось як довбало ... І ас з пачкою "Кемела", і буквально запалав.
  Він взяв і агресивно відзначив, коли супротивника було добито.
  Сотников проспівав:
  - Чекає на перемогу відважних бійців,
  Ми зуміємо зруйнувати перешкоди.
  Будемо у славі великих батьків,
  Чекають на солдатів знай нагороди!
  Оленка хихикнула, зрізаючи нову машинку супротивника, і пискнула:
  - За Русь святу!
  Олексій із посмішкою дитини помітив:
  - До чого тут Русь, ми воюємо з пляшками!
  Дівча-відьма дотепно відповіла:
  - За дуже велику пляшку, можна отримати гроші за тару!
  І обидва бійці розсміялися.
  Аркадій поки що сам у бій не вплутувався. Він перекидав війська, щоб не дати зайти противнику в тил.
  Аліса намагалася проскочити і створити мішок. Поки що їй це не вдавалося.
  Пачки з дорогими цигарками снували довкола дівчини. Вони раз у раз намагалися давати поради. Втім, від цього мало толку.
  Ось ще пара лінкорів з обох боків спалахнула і стала розвалюватися.
  Пляшки брязкали.
  Олексій поки що бився на винищувачі, хоча була спокуса пересісти на машину більшу.
  Сотников чудово переміщався. Він ніби дамка на дошці скакав вакуумом.
  І це з його боку віртуозним виконанням поеми.
  Оленка теж натискала босими ніжками на всі кнопки та важелі. Поруч із нею боролася пляшка "Бордо". Теж елітна войовниця, яка збивала ворогів з азартом піранії, що давить курчат.
  А Сотников зрізав прийомом коса чергового суперника, і змусив його капітально горіти.
  Ось винищувачі буквально зіткнулися і відлетіли силові поля. І це капітальна руйнація. Але, зрозуміло, не Олексію - його винищувач підвищеної міцності.
  Оленка підбадьорила напарника та чоловіка:
  - Молодець хлопчику! Пресуй його!
  Наташа ж із грос-лінкора вела концентрований вогонь смерті. Вона войовниця зі смертоносним замахом.
  Наташка не цілила, а тиснула босими пальчиками ніжок інтуїтивно.
  Їй теж доводилося особливо в дитинстві бувати в колотнечі.
  Хоча найбільше засмучення їй завдав прищик, що спалахнув. Точніше не спалахнув, а схопився.
  Наташа, керуючи вогником, співала:
  - Нікуди ти не втечеш,
  Перетворю сигару на вошу!
  Олексій логічно наголосив:
  - Гумор нам будувати та жити допомагає!
  Наталя уточнила:
  - Не гумор, а пісня!
  Сотников, підбивши черговий винищувач у вигляді схилу, проспівав:
  Хто звик за перемогу боротися,
  З нами разом нехай заспіває!
  Наташа довбанула потоком енергії в мільйон атомних бомб скинутих на Хіросіму і в'янула:
  - Хто веселий той сміється,
  Хто хоче той досягне....
  Оленка додала зі смішком:
  -Хто шукає той завжди знайде!
  І її гола п'ята точно направила пульсар на ціль. І, зрозуміло, дуже неприємно довелося сигаретам.
  Але й Катька з іншого боку у бою не поступалася. І її босі пальчики ніжок з не меншою спритністю посилали подарунки смерті. І вона жорстко вставляла імпульси смерті.
  Катька підморгнула Машці, через монітор:
  - Що красуня тримаємось!
  У відповідь вічна дівчинка триста років від народження відповіла:
  - Не просто тримаємось і б'ємо!
  І войовниці показали одна одній мови.
  Втім, Катька ще за роками майже підліток, а Машка, схоже, так і не подорослішала.
  Войовниці тут високої проби.
  Леха Тетерєв теж в азарті бою, але вважає за краще вести вогонь з грос-лінкор.
  Він також ще не розлучився з дитинством. Тут у світі майбутнього, все трохи не у своєму розумі.
  Леха теж прийняв вигляд хлопчика років тринадцяти і тиснув голою п'ятою на кнопки і при цьому співав:
  - удар, удар, удар, ще удар,
  У нас бійців особливий дар!
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  Машка згідно кивнула, теж босими пальчиками дівочих ніжок наводячи гармати з гіперплазмою на ворогів, і їжа:
  - Ми найсильніші у світі,
  І життя проведемо немов у тирі!
  Катька вивернулася, пішовши від пекучого потоку розпечених до мільярдів градусів частинок.
  Дівчина рубалася був час з найманцями що атакували Русь. І зносила голови граючи.
  І тут також гра. А що збивати пляшки? Вони таки теж не безсмертні.
  Катька прочитала, вискалив зубки:
  - Раз два три чотири п'ять -
  Вийшла Катька постріляти!
  Машка підтвердила, довбавши вбивчим струменем частинок:
  - Ми перемагаємо поголовно!
  Аліса промовила їм у голограми:
  - За буйки не запливати, віднесе у вакуум!
  Катька прочирікала, збивши чергову мету:
  - Перемога дуже гарна,
  І ми підемо ворогів круша!
  І ось зорельоти знову наближаються. Лінкори та грос-лінкори намагаються триматися стіною, від чого силові та напівпросторові поля складаються, і космічні кораблі стають практичними невразливими.
  Катька б'ється і з азартом, і дуже розважливо. Бій - це не жарт.
  Переможе очевидно сильний.
  Але в реалії стратегія може тривати до безкінечності. Особливо якщо ресурси можна порівняти. І сили майже зовсім рівні.
  Аліса насупила лобік. Як часто така війна наче партія в шашки чи шахи оберталася нічиєю.
  А тут навіть важче, ніж діяти шахів.
  І тут рівновага та легке коливання чаші.
  Оленка теж довбала цигарки, стала нервувати. Насправді вони тут довбають один одного, а лиходій не жартує.
  Аліса прогарчала:
  - За новітні досягнення!
  Машка, розносячи пляшки з горілкою та коньяком, пискнула:
  - За найкращі успіхи!
  Леха заперечив:
  - Не те це!
  Катька прочірікала, накривши чергову мету:
  - Після того як гримнув реактор, буде ще не те!
  Аліса прогарчала з люттю:
  - Ясно відразу що не Пушкін,
  Написав ці коломийки!
  Катька хихикнула і відповіла, розбивши винищувач:
  - А не доладно, а не доладно!
  У тебе в трусах прохолодно!
  Леха погрозив Катьці пальцем:
  - Не груби! Молоко на губах не обсохло!
  Катька хихикнула:
  - Молоко згущене?
  Аліса сердито гаркнула:
  - Катиш виступатимеш на рік позбавлю тебе солодкого!
  Юна войовниця пискнула:
  - А ти не маєш права!
  Машка погодилася, сердито тупнувши голою п'ятою:
  - А чого справді ти розрядилася!?
  Аліса дотепно відповіла:
  - Краще мати царя в голові, аніж вітер!
  Машка довбанула з посмішкою по винищувачу і прочирикала:
  - За Вітчизну нашу матір!
  Леха додав із азартом:
  - Наша мати, наша мати - горілку вбиватимемо!
  Катька несподівано заявила:
  - А мій вітчим казав, що горілка для російської людини небезпечніша за дюжину Гітлерів!
  Аліса згідно кивнула:
  - Та справді небезпечніше і сотні Гітлерів! Втім, наші тіла не бояться алкоголю!
  І дівчина знову натиснула босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика. І спрацювала команда. Нові легіони великих і важких зорельотів, наповнених пачками сигарет, кинулися в бій.
  Але з боку Аркаші Сапожкова такі самі щойно вироблені легіони рухалися на зустріч. І зорельоти залишали за собою довгі блискучі шлейфи.
  Олексій Сотников переміщався винищувачем, то прискорюючись, то сповільнюючись.
  Він був стрімким молодцем.
  Аркаша віддавав команди. Але йому теж уже набридло бути командиром.
  І ось замість себе вічно юний грос-академік залишив електронного полководця і кинувся в бій.
  Аліса Соколовська пішла за ним. Її винищувач різко прискорився.
  Обидва воєначальники вибрали машини з дуже потужним озброєнням та включили собі режим бога.
  От пішли від цього розвороти.
  Аліса теж звільнила свої витончені ніжки від взуття, і почала тиснути босими пальчиками на кнопки. Це так чудово грати ногами.
  Аліса навіть заспівала:
  - Десь на Камі,
  Ми не знаємо самі!
  Десь на Камі -
  Матінці-ріці!
  Не дістати руками,
  Чи не дійти ногами!
  Машка підхопила:
  - Босими ногами,
  Дівчата заводний!
  І он вони стали рядовими солдатами, насолоджуючись запеклою битвою.
  І це такий класний настрій так битися!
  Аліса залишилася в одному бікіні. Вона дуже вродлива дівчина. У неї ідеальна фігурка та пропорції дивного тіла.
  Але у величезній на кілька галактик людської імперії взагалі не буває негарних або з якими-небудь фізичними вадами людей.
  І це безумовно тішить. Який гарний і правильний став тепер всесвіт.
  Аліса натискає босими пальчиками ніжок на важелі. Як вона красива і вигини її тіла такі спокусливі в абсолютній досконалості та гармонії ліній.
  Дівчина-герой заспівала:
  - Слався Батьківщина моя,
  Ми всі дружна сім'я!
  І ось вона випускає крихітну горошинку розряду на міні-ракеті. Але термопреонова реакція і викидається колосальною силою енергія.
  І відбувається спалах наднової зірки і ціла дюжина винищувачів разом із катером згорає як метелики в полум'ї каміна.
  Пляшки навіть пікнути не встигли.
  Аліса прочирікала:
  - Даєш подачу -
  Рубати вміємо здачу!
  Леха Тетерев прочирикав:
  - Ти просто супер Аліска!
  Дівчина-герой прочірікала:
  - Лисиця-Алісова - імечко хороше!
  І знову круглою, рожевою дівочою п'ятою подарунок смерті як піддасть.
  Ось ця велетенська руйнація.
  Катька видихнула зі смаком розірвавши ракетою черговий літак із пляшками:
  - Та це імечко гарне!
  І заспівала:
  - Раптом мисливець вибігає -
  Гіперплазмою вражає!
  Машка хихикнула і відзначила:
  - Це чудово!
  І її босі пальчики точених, засмаглих ніжок як випустять щось абсолютно вбивче і водночас симпатичне.
  І ось навіть есмінець від влучення розколовся.
  Наташа у відповідь підморгнула через голограму в яскравому кольорі сестрі і пискнула:
  - Це що термопреон!?
  Маха енергійно кивнула:
  - Так того! І дуже конструктивно!
  І дівчата хором розреготалися. І навіть висунули язики. Вони в них миттєво подовжилися немов батоги і сплелися в клубок. І це так закрутило.
  Аліса прокоментувала:
  - І ми сплітаючись як пара змій,
  Обійнявшись міцніше двох друзів!
  Наташа проворкувала:
  - Ми славні подруги!
  Аркаша який теж підтримував зв'язок через тривимірну проекцію, звернувся до пацана з чорною шкірою сина Африки та пропищав:
  - Гарні дівчата - чудові подруги,
  Розумом як дошкільнята - на них чекають ляки!
  І чорношкірий, чарівний хлопчик із перлинних зубів випустив сонячні зайчики.
  І ті стрибнули і ось диво одразу чотири винищувачі з цигарками, обвуглилися немов недопалки в газовому пальнику.
  Аліса підморгнула у відповідь:
  - Ти просто краса!
  Аркаша зазначив, ворушачи вухами:
  - Я це втілення інтелекту!
  І хлопчик з ніздрів як довбає блискавками - це принадність - ефект матриці, або точніше гіперматриці.
  Оленка раціонально відзначила:
  - Наші уми якраз і породжують немислиму матерію!
  Олексій Сотников тим часом отримав попадання у чоло. Знову хлопчика обдало сильним запалом. Але він зовсім не зніяковів.
  Навпаки, це нагадало колишньому воєводі лазню. Справді, що таке лазня?
  Хлопчик-попаданець заспівав:
  - Баня, баня, баня, баня!
  Дубовий та березовий настій!
  Оленка підхопила, пасаж свого чоловіка:
  - Баня, баня, баня, баня, баня!
  Шматок нашого життя неодружений!
  Аркаша знову видалили сонячним зайчиками зі своїх блискучих як грановані алмази зубів і зазначив:
  - А ви ж чоловік та дружина!
  Олексій енергійно кивнув, йдучи від міни, що летить по складній траєкторії:
  - Дружина та боїться чоловіка!
  Оленка хихикнула, її гола, рожева п'ята натиснула на педаль, і дівчина прочирикала:
  - Я не боюся не чоловіка, ні холоду!
  Олексій помітив із докором дивлячись на свою пасію. Тут його мало не накрило хроногранатою. Зброєю небезпечною навіть якщо в тебе є режим Бога. Хлопчик пискнув, його босі, дитячі п'яти сильно обпалило.
  Сотников видав:
  - Стеж за собою, будь обережний!
  Оленки підтвердила, рознісши на цю ворожу бригантину з бойовим випромінювачем:
  - Будь обережний, стеж за собою!
  Аркаша хихікнув і заспівав:
  - Я могутній пекельний танк
  Шоколаду радий!
  Бій між цигарками та алкогольними напоями - це фантастика великих обертів.
  Аліса лупила зі свого боку пляшки на різного роду космічних кораблях, а Аркаша пачки цигарок на різного роду зорельотах. Це було так чудово - вражаюча гра.
  Аркаша, збиваючи цілий крейсер із тютюновими виробами, проворкував:
  - Аліса з дурдому -
  Чудова корова!
  Дівчина-героїня на це відповіла:
  - Ти заплатиш!
  І її ракета розтрощила дредноут з безліччю гармат і пляшок.
  Так це вражало.
  Олексій Сотников тим часом зчепився у бою із пачкою цигарок "Корона". Ас був високого класу. Обидва винищувачі маневрували і уникав потоків енергії, що вивергаються.
  Хлопчик-воєвода навіть виявився трохи спантеличеним. Противник по-справжньому сильний. Але де наша не пропадала.
  Олексій заспівав, маневруючи:
  - Ми ворогів не боїмося ні краплі,
  Наші сильні російські шаблі!
  І знову рішучий і дуже вдалий маневр. І ось із ворога вибивається дух. Він, потрапивши у вакуумну смугу, ніби задихається.
  Сотников проспівав:
  - Сонце сходить і заходить,
  А земля героїв народить!
  Оленка помітила з усмішкою:
  - Наголос не збігається!
  І дівчина знову послала своє босий, блискучою оксамитом п'ятою презент.
  Що ж, це серйозні бойові випробування.
  Воїн та войовниця, як завжди, на великій висоті.
  Аркаша Чобітків наближався до Аліси.
  Юний зовні грос-академік прочирикав:
  - Ну що подруга - чи готова ти прийняти правицю долі?
  Аліса у відповідь проворкувала:
  - Хлопчик мій любий,
  В цей час, що з тобою!
  Аркаша довбанув пучком анігіляції і пропищав:
  - Все гаразд, неполадки даремно в мені шукали,
  Просто Ліза, ти Аліса я за тобою сумував!
  І хлопчик підморгнув дівчинці. Це виглядало грандіозно та комічно одночасно.
  Наташа теж посилала щось руйнівне і водночас їстівне.
  Пучок гіперплазми перетворився на торт, який заліпив усі оглядові щілини зорельотів.
  Справді, коли бісквіту багато - їм давляться!
  Аліса оцінила атаку тортом-велетнем.
  - Це супер! - пискнула дівчина.
  Та тут явно пахло перебором. Пачки цигарок стали самі собою спалахувати, а пляшки вибухати.
  Аркаша взяв і прочирикав:
  - Якщо тортом ти в дурня,
  Дуже лихо заліпив!
  Значить десь мавпи
  Ти приймач застосував!
  І кидок блискучий пульсар з очей.
  Олексій Сотников, пресингуючи аса-конкурента, видав:
  - Крижинки котяться з очей,
  Прийшла пану смертна година!
  І знову виверт убивчими ракетами.
  Наташа видала, запускаючи з грос-лінкор черговий ступінь:
  - Наша партія буде виграна!
  І польоту гіперплазмова пляма у вигляді карти. І прошипів вакуум, готовий розколотися на безліч іскорок.
  А тим часом у польоті пляшка горілки та пачка "Біломора" спочатку зіткнулися винищувачами. Відбувся вибух та повна анігіляція.
  А потім пачка і пляшка після катапультування стали тузити один одного у вакуумі.
  Цигарки та алкоголь явно викликали взаємну несумісність.
  Біломор, штовхаючи Столичну горілку, жадібно прохрипів:
  - Ти що розраховуєш?
  Пляшка відповіла:
  - На твою анігіляцію!
  Пачка цигарок захихотіла:
  - Не дочекаєшся!
  Пляшка заперечила:
  - Ще як дочекаюся!
  І вони бадьорили один одного головами. Ось як у них усе заіскрило.
  Аркаша, мимохідь подивившись на цю картину, прошипів:
  - Ні не збентежать поламані крила,
  Немає жалості в мені і не просто!
  Леха Тетерєв підтримав пасаж:
  - Я не люблю насильства та безсилля -
  Ось тільки жаль розп'ятого Христа!
  Розбирання у вакуумі виявилося барвистим і соковитим.
  Аліса насвистувала і підспівувала, босими пальчиками ніжок граючи на клавіатурі:
  - Мій справжній оскал і надмогутній удар!
  Після чого дівчина як своїм волоссям з голови випустить цілий сніп іскор.
  Аркаша зазначив, з великим азартом:
  - Я феноменальний Диявол!
  Аліса заперечила:
  - Ні ти просто чортеня!
  І гривистий академік із приставкою грос - буркнув:
  - Я бетонний паркан!
  Наталя заперечила:
  - Чи не Аркаша це гіпертитан!
  Олексій, вийшовши з чергової гірки, з подивом зазначив:
  - Тут усі так люблять приставку гіпер!
  Аліса логічно пояснила:
  - А в нас саме життя - це суцільний гіпер. Якщо не в житті, то у Гіперматриці!
  Леха Тетерєв перекрутився в сальто і проворкував, немов голубок:
  - Вздовж по матриці гуляють,
  Зіркольоти все підривають!
  І Катька додав із апломбом:
  - Ну і матриця, отак матриця!
  Це просто колосальна система суцільного руйнування і знищення.
  Пляшки та пачки цигарок були приречені на суцільне ворожіння. Одна з пляшок горілки "Кристал" стала сповідувати свої гріхи перед лучеметом.
  Вона навіть стала на коліна - наспівуючи:
  - Відпусти мені лучемет гріхи,
  Знаю у мене їх дуже багато.
  Вислухай прошу та допоможи,
  Я хочу покаятися перед Богом!
  Справді, це виглядало комічно. Але насправді є релігія і цигарки з пляшками. І навіть зброя іноді молиться.
  Аркаша відповів на запитання Сотнікова:
  - Звичайно, віруючі роботи - це прогрес!
  Хлопчик-воєвода зазначив:
  - До чого дійшов прогрес,
  До небачених чудес.
  Тільки дуже спокушає,
  У справі віри дивний біс!
  Аліса агресивно підтвердила:
  - Забутий клопіт,
  Залишився біг...
  Орають лихо роботи,
  А не людина!
  Аркадій кивнув:
  - Та роботи орють капітально!
  І всі хором у четвірці або точніше вісімці заспівали:
  - Капітане, капітане посміхніться,
  Адже усмішка це прапор корабля!
  Капітане, капітане підтягніться!
  Тільки сміливим підкоряються моря!
  І всі як дружно засвистять.
  Ну прямо солов'ї-розбійники!
  Олексій Сотников підняв свою дитячу руку, стиснув кулачки і заспівав:
  - Кулаки, кулаки -
  Б'ють ударом супостатів,
  Наші кулаки!
  Справді, тут була на що подивитися.
  Ще один бойовий скафандр став співати:
  - Хочеш стати недоумком,
  Звичайно ж ні,
  Дайте мені вина,
  І пачку цигарок!
  Олексій свиснув. Пішов від чергової ракети і пропищав:
  - Оце фізіологія!
  І хлопчик-воєвода опинився у повному ажурі.
  Його вигляд був неначе набіг гіперматриці та альтернативного мислення.
  Аліса зазначила, з утиском:
  - Моя правда в тому,
  Щоб перетворити світ на дурдом!
  І дівчина знову натиснула босими пальчиками ніжок складну та забійну клавіатуру.
  Аркадій Сапожков цілком логічно зазначив:
  - Всі майже з глузду з'їхали,
  Навіть хто шалений був...
  Але хлопці ви надулися -
  Надто багато треба сил!
  Аліса із цим погодилася:
  - Занадто багато - це точно!
  І гола п'ята дівчини встромилася в антену. І пішла колосальній, безмежної сили хвиля цунамі.
  Видно було, що навіть грос-лінкори здригалися в огнезарной павутині.
  А дрібніші судна взагалі вивертало.
  Аліса проспівала:
  - На зорельотах я літала,
  А землі й у небі мало!
  Олексій Сотников лірично прочитав:
  - Пам'ятаю, як зараз,
  Погляд променисто світлий.
  Він пронизав мені серце вістрям кинджала!
  Я згоряв у потоках вогняного вітру,
  Ти у відповідь бентежна промовчала!
  Аліса у відповідь промуркотіла:
  - Ах як просто потрапити до первачів -
  Промовчи, промовчи, промовчи!
  Аркаша погодився:
  - Мовчання золото, але дуже низької проби!
  Аліса хихикнула, і її язик подовжився на дюжину метрів, і як хльосне гросс-академіка по лобі.
  У того навіть очі вилізли з орбіт.
  А по вакууму вже тупотіли копита. На білих конях мчали пляшки зі спиртним, а на чорних цигарках. І це виглядало дуже лихо.
  І відбувалося зіткнення.
  Леха Тетерєв проспівав:
  - Закурив другу цигарку,
  Пролунав у ванній стукіт.
  Напевно, кінець світу,
  Взяти мене на переляк!
  Аліса підтвердила:
  - Візьмемо!
  І войовниця-героїня знову язиком шмагає ніби кнутом...
  Аркаша заперечив це по-своєму. Його чуб на лобі подовжився і перехопив язик. Одразу ж виникло коротке замикання і як заіскрило... Точніше забили блискавки, мов барабанний дріб.
  І знову пішла хвиля цунамі, тільки цього разу удар припав на зорельоти з пачками цигарок. І все так загориться і запалає.
  І грос-лінкори немов груди кучугур кинуті на велетенську сковорідку.
  Обмінявшись ударами, вічні хлопчисько і дівчисько стукнулися лобами і проспівали хором:
  - Будемо ми з тобою дружити,
  Вічною дружбою дорожити!
  Аліса з цим погодилася і заспівала:
  - Диявол, диявол, диявол спаси,
  Хтось, хтось нас покарав...
  Дай нам, дай нам, у руки мечі,
  Проти, проти нової чуми!
  Сотников погодився:
  - Так був такий тут коронавірус.
  Аліса прочирікала:
  - Вірус нас не візьме!
  І з її очей знову як лупнуть блискавки.
  Загалом команда виявилася... Задоволеною...
  Пляшки майже всі були розбиті, а цигарки палали. І загалом кипів битва довго і буквально вигоріла.
  Сотников зазначив:
  - Матриця все змогла змінити.
  Оленка кивнула:
  - Пляшка - це теж людина!
  Леха Тетерєв кивнув:
  - А що цигарки - не люди?
  Наташка заспівала:
  - Весь світ я продам за одну цигарку,
  І навіть півжиття не шкода за це!
  Машка пропищала:
  - Колумб Америку відкрив,
  Відважний був моряк.
  Але водночас він навчив -
  Весь світ курити тютюн!
  Олексій Сотников дотепно зауважив:
  - А коли справи погані - кажуть - справа тютюн!
  Аркаша згідно кивнув:
  - Це вірно! Ми вже завоювали! І виходимо на волю!
  Аліса кивнула:
  - Я здається знаю, як позбавиться кокона!
  Сотников відповідно кивнув:
  - Добра війна так просвітлює думки!
  Аліса погодилася:
  - Немає нічого кращого за добру бійку!
  Аркадій проспівав:
  - Вирує у всесвіті війна,
  Крушити, вбивати без причин...
  Зірвався з ланцюга Сатана
  І загибель прийшла разом із ним!
  Команда струснулась. Зірки, розбиті зірки, уламки пляшок, і обвуглені сигарети разом зникли.
  ПЕРЕМІР ДВОХ ЛЮДОЄДІВ
  . РОЗДІЛ Љ1
  Гітлер запропонував Сталіну світ ще Курської Дуги. Саме під час візиту Молотова за лінію фронту. І при особистій зустрічі обидва диктатори абияк змогли домовитися. Сталін спочатку наполягав у світі без анексій та контрибуцій. Гітлер у свою чергу зазначив, що Німеччина ще контролює значну частину територій СРСР і вимоги Сталіна надмірні.
  Гітлер пропонував світ зі збереженням того, що Третій Рейх встиг завоювати.
  Нарешті, в останній момент, вождь дав згоду на компромісний варіант: повернення до кордонів 1939 року. Фюрер, розуміючи, що два фронти йому не потягти погодився на це. Тим більше, Німеччина дещо завойовувала і можна було подати результат східної кампанії за перемогу.
  Сталін теж мав свій сенс. По-перше, без жодного пострілу звільнялися великі території СРСР. А по-друге, був розрахунок, що Гітлер ще кілька років воюватиме на Заході. І все це закінчиться взаємною анігіляцією союзників і Третього Рейху.
  І тоді СРСР - захопить увесь світ!
  Розрахунок як видно цинічний, але можливий і правильний. Гітлер принаймні дійсно повернув свої орди на Захід.
  20 квітня на радянсько-німецькому фронті бойові дії припинилися. Потім почалося відведення німецьких військ. Він мав зайняти півроку.
  Гітлерівці все, що могли вивозили собі в тил. А ось у Тунісі бойові дії активізувалися.
  Насамперед звичайно ж прибули зі східного фронту німецькі винищувачі, і краще за аси. І вони почали припікати союзників дуже.
  Потім підтягнулися і бомбардувальники і почали перекидати танки і піхоту, у тому числі й добірні есесовські підрозділи, а також загартовані у боях на сході фронтові частини.
  Зрозуміло "Пантера", була танком на той момент можливо найкращим у світі. У неї і гармата швидкострільна, і бронебійний снаряд, і лоб захищений непогано. Та й для екіпажу умови комфортні. Тож німці начебто сильний козир викинули.
  І заразом підтягли численні підводні човни. І битва за Туніс затяглася.
  Найголовніше, що фашисти, зібравши авіацію, змогли атакувати та захопити Мальту. І цим позбавили англійців сильної бази. І гітлерівцям стало зручніше перекидати сили на Чорний континент.
  А ще гірше стало союзникам, коли Франко пропустив німців до Гібралтару.
  І фортеця впала внаслідок блискавичного штурму.
  Сотников уві сні спостерігав за цією атакою.
  Марсель, що став уже легендарним, перший льотчик, який в історії авіації перекрив результат у сто п'ятдесят і двісті і триста літаків, досить впевнено набирав висоту на Фоккен-Вульфі. Він міг, зрозуміло, пропустити найважливіший бій, вирішальний кому правити Африкою. Ось і дав згоду замість МЕ-109 мережа за кермо незвичного F-190, хоча бомбардувальний варіант цієї машини піднімався важкувато, так як бомбове навантаження закладене в перевантажувальному варіанті. F-190 або Фоккен-Вульф, під час Другої світової війни став справжньою "літаючою конячкою" Люфтваффе. Це добряче охаяний в радянські часи літак, у ролі фронтового бомбардувальника перевершував за всіма параметрами Пе-2, а як штурмовик був, безсумнівно, краще за Іл-2, або навіть більш досконалого і рухливого Іл-10.
  Чим краще? Швидкістю, маневреністю особливо при пікіруванні з крила, ну озброєнням, так це літак у наймасовішій своїй модифікації мав цілих шість(!) гармат.
  Другий льотчик, нагороджений Лицарським Хрестом Залізного Хреста з дубовим листям, мечами та діамантами, летів атакувати англійський флот не один. З ним ціла армада, бомбардувальників, у тому числі й пікіруючих, штурмовиків та винищувачів. Авіації зібрано велику кількість і для удару по цитаделі, і британської ескадри. Все вже прораховано, хоч поки що немає комп'ютерів... Нічого скоро з'явиться транзисторна лічильна машинка, і тоді бойові дії підуть ще успішніше.
  Машина і справді важкувата, багато броні, через розташування двигуна попереду пілота (як і радянських Лаггів), погіршувався огляд. Звичайно, це додатково захищало льотчика, але мало мінуси. Озброєння цієї модифікації Фоккен-Вульф не слабке: дві тридцяти міліметрові гармати, і два 13-міліметрові кулемети. Щоправда, для полегшення маневреності ще дві зайві гармати на кінцях крила зняті. Загалом літак, звичайно, для свого часу майже передовий. Але при цьому треба визнати, що в гонитві за потужнішим озброєнням і бронюванням, німці явно погіршили льотні якості машини. І взагалі шлях навішувати на літаки більше гармат, був не найкращим, тому що підвищував собівартість машин, і знижував за рахунок збільшеної ваги маневреність.
  Хоча війну, звичайно, виграє не техніка, а самі люди. Ось, наприклад, праворуч від Марселя летить поки що не такий титулований, хоча вже рицарський хрест, що отримав, за потоплення Марата, який згодом став легендарним пілот-штурмовик Рудель. Адже більшу частину ця легенда пролітала на Ю-87, який звичайно ж гірший за Фоккен-Вульфа за всіма статтями.
  Крім того, видно, і грізні Ме-110. Двомісні винищувачі, які дуже непогано зарекомендували себе, у ролі фронтових бомбардувальників. А також кілька десятків, поспішно перероблених Ме-210, Хе-123 і навіть легкі штурмовики-біплани. Тут зібрався цілий стерв'ятник Люфтваффе. Основний бомбардувальник, звичайно, Ю-88. До речі найрезультативніший асс Другої світової війни за кличем "малюк" ще тільки-но закінчив льотне училище. Адже теж воїн був, що треба, а може й буде. Втім, прикро, Покришкін і Кожедуб: найкращі радянські аси стали маршалами авіації, а німецькі так і не піднялися вище за полковників. Марсель у реальній історії розбився, через нещасний випадок, перервавши коротку льотну кар'єру. Адже він мав куди кращу пропорцію: вильоти - збиті машини супротивника, ніж Мельдес та Хаффман. Але тут цього не сталося, через рішення фюрер перевести льотчика до Італії, для удару по Мальті. Якраз і сталася розвилка з мусоном.
  І тепер Марсель живий і навіть може спробувати себе в іншому амплуа: за кермом штурмової машини. І ще дещо скинути на ворожі кораблі.
  Може тому, що хоробрий і вмілий воїн завжди викликає повагу, нехай він навіть ворог твоєї країни. Від цього і англійці вимовляють ім'я Марсель пошепки і хрестяться. Його прозвали ніжний диявол. Хоча зовні найгрізніший ас усіх часів та народів схожий на хлопчика, або навіть обличчям можна прийняти за дівчину. Але попереду зробити доведеться набагато більше!
  Марсель озирнувся у бік. Ось вони летять сотні літаків, і його Фоккен-Вульф із системою форсування мотора та потужним двигуном повітряного охолодження злегка виривається вперед. Під ними вже море, незабаром британська ескадра, а отже бій. Найбільший бойовий корабель за всю історію Британії лінкор "Вікторія" це його особиста мета. Колега Рудель потопив радянський лінкор "Марат" (точніше сказати змусив його осісти на дно, надалі його все-таки нехай, і частково повернули до ладу!). А він зробить щось ще величніше.
  Ось немов демон із пітьми, з хмар вискакують їм назустріч англійські "Спітфайри" та "Харихери". Марсель відразу ж відкриває вогонь з дистанції в три з лишком кілометри. А що перевага гармати М-103 в 30-міліметрів - це саме здатність розбивати на великій дистанції. Правда, щоб потрапити при цьому в ціль, що летить, потрібна снайперська точність. Але Кожедуб так само волів стріляти з великої 200-300 метрів дистанції, а німецький "Малюк" навпаки, з малої, але на величезній важко вловимій швидкості.
  Марсель, маючи знаряддя, чий снаряд втричі важчий, ніж 20-міліметрової гармати Лагг-5, може трощити супротивника і з трьох кілометрів. Тож отримуйте!
  Почавши вже на дистанції нести шкоду, англійці заёрзали і, уповільнивши рух стали йти убік. А Марсель відчув у стан бойового трансу, коли ти вже не цілиш. Тіло ніби керується демоном, що вселився в тебе, натискаючи по чудовому наїті. Це буває у деяких бійців, коли мозок, який зазвичай людина використовує максимум на тисячну частину, раптом погрожуючи розірватися, видають повну міць. Здобувши дар абсолютного бачення. І юний ас тепер, продовжував курити одиночними, щоб якомога довше зберегти комплект. Взагалі, звичайно, потрапити з кулемета-зброї одним, нехай навіть і з керованою установкою в окрему мету майже неможливо. Може тому не так багато в мемуарах льотчиків згадується про реактивні ракети. Але тепер Марсель як би медіум і здатний спілкуватися з бісівськими духами. Отже, у стані бойового трансу офіцер авіації стріляв, інтуїтивно використовуючи паранормальні здібності. І не промахувався, бо знав - заздалегідь, де буде знаходитись той чи інший винищувач. І це дозволяло тиснути без перерви на гашетку та потрапляти, потрапляти, потрапляти! А противник зазнав колосальних втрат, і втрачав на очах бойовий дух.
  Ось що відбувається з британськими стерв'ятниками, що виглядають безпорадними, викинутими на пісок пустелі акулами. І біснуються намагаючись огризатися так само!
  Втім, і новачок Хаффман, та інші німецькі льотчики також борються сміливо і головне вміло. Рудель також не схибив, хоча у нього Ю-87, не надто хороша для повітряного бою машина. Щоправда, із двома 20-міліметровими гарматами. Ось англійці гармат на власний літак не ставлять, обмежуються кулеметами. Але Марсель не дивлячись нас велику вагу своєї машини і найгіршу внаслідок цього маневреність, поки найкраще, рахунок збитих винищувачів перевалив за півсотні, і жодного (!) промаху.
  Англійські винищувачі були здебільшого знищені, а менша частина розсіялася. Під німецьким повітряним флотом британські кораблі. Ось найбільший з них лінкор всім лінкорам лінкор "Вікторія", названий на честь королеви Співдружності, яка правила найдовше у світовій історії (за тими правителями, чий шлях можна більш-менш достовірно відстежити!). Марсель бачить під собою корабель, де перебуває майже дивізія солдатів і матросів. Сотні гармат різних калібрів, у тому числі шість - двадцять п'ять дюймових, здатних випльовувати снаряди вагою з тонну. Жахливий грос-лінкор, творіння, найкращих британських інженерів. Потрібно скинути тонну бомбу таким чином, щоб вона потрапила прямо в машинне відділення, або до складу боєприпасів, щоб викликати детонацію. Інакше одна тонна бомб, такого бронтозавра з непотоплюваними перегородками, на тлі якого "Титанік" жалюгідний заморіш ніяк не звалить. Та ще й бути обережним, щоб не потрапити під вогонь зенітних знарядь, яких на цьому грос-лінкорі чимало, ось уже з них стріляють, спалахує феєрверк, від розривів.
  Втім, Марсель нічого не цілив і не вибирав, перебуваючи в напівтрансі і відчуваючи подібно до Люка Скаукер силу, а також подих всього космічного ефіру просто смикнув важіль і, тонна бомба полетіла вниз. Марсель прошепотів молитву:
  - Боже мій, вибач і помилуй, але це мій обов'язок!
  - Той, хто програв завжди неправий, але за завжди з програшу модно отримати правильні висновки! - Потім довбавши, афоризмом - Можна перемогти, втративши все, і програти - знайшовши егоїзм!
  Внизу гримнуло з такою силою, що навіть німецькі літаки, що перебували на пристойній висоті, добряче струснуло. Лінкор-велетень "Вікторія" обріс вогняним пір'ям, що висотою доходить до хмарочоса Нью-Йорка, хвилі "цунамі", що йшли від нього, розкидали найближчі англійські судна на всі боки. Пара фрегатів навіть перекинулася... І це був колапс.
  Марсель через потужну рацію скомандував:
  - А тепер з усіх гармат, за Гібралтаром - вогонь!
  Наказ і був відданий вчасно, якраз на розквіті, коли солдати вибралися з казарм, і роблять зарядку, отже, дадуть вони сьогодні Британії прикурити термокварковим напалмом.
  А інші німецькі літаки накинулися на ескадру. Стальлук краєм ока побачив, що Ю-87 Руделя скинув важку в 500 кілограмів бомб на авіаносець і потрапив як завжди точно. Капітан-фюрер радісно вигукнув:
  - Отак тримати богатир війни!
  Авіаносець зазнав ушкоджень, але не тільки від Руделя. Інші німецькі аси також внесли свій внесок. Сам Марсель, який усе ще мав дві бомби по 200 кілограм, вирішив їх так застосувати. Першою жертвою став крейсер. Бомба потрапила йому прямо у велику трубу, що виходить димом. Інша знайшла себе у фрегаті. І тому Марсель навіть виконав маневр пікірування. Після цього фюзеляж полегшився, і молодий ас пошкодував, що не довів перевантаження, до 1800 кілограм. Втім, не треба бути таким егоїстом, нехай і інші воїни Третього Рейху виділяться, і здобуть славу. Адже це треба сказати почесна річ бути вищою і крутішою і всіх.
  У фашистській Німеччині, було багато славних воїнів, вивчаючи її історію та діяння тих чи інших богатирів та лицарів війни, просто дивуєшся, і не перестаєш дивуватися: чому німці так швидко здулися? І чому їхня авіація втратила перевагу в повітрі?
  Звичайно, і в радянському союзі, були аси не промахи - найкращим вважався Покришкін, перший тричі герой СРСР, Кожедуб, ще шість чоловік мало більше півсотні. Але все-таки... Може справді на боці СРСР правда, і вищі сили підтримали Червону Армію і Радянську імперію!
  Марсель тут зрозумів, що він свою справу зробив, і тепер настав час повернутися назад, заправитися і вдарити по фортеці. Більшість кораблів, у тому числі два лінкори та два авіаносці потоплені, з моря Британія вже не зможе нічим допомогти Гібралтару. А саму фортецю зараз просто мурижать, і їй не встояти.
  Льотчик-термінатор повернув назад і всю переможну армаду Третього Рейху за ним слідом. Від англійців майже нічого не залишилося. Щоправда, зовсім без втрат не обійшлося, все ж таки з винищувачами билися і зенітки стріляли. ( Їх Марсель знищив рівно вісімдесят одну машину, довівши загальний рахунок літаків, до 401!). Тепер можна і відзначити це...
  Коли, зрозуміло, фортеця впаде...
  До речі Рудель, звичайно ж, поза всяким сумнівом молодець, бач, як узявся за фрегати, дивишся ще розніс і авіаносець.
  Ось винищувач-бомбардувальник Марсель уже приземлився. Загартоване і звичне до праці, тіло виконувало рухи автоматично.
  Дозаправка та дозавантаження літака повинна зайняти не більше п'ятнадцяти хвилин, а потім стрибок та круші інших.
  Ну біснуватий Адольф Гітлер як було оголошено особисто керує з Іспанії штурмом Гібралтару.
  Найпотужніша, британська цитадель піддавалася масованому артобстрілу і окопи буквально перемелювало, руйнувалися стіни та перегородки. Можна тільки уявити, як вражені, були захисники фортеці Гібралтар. І не лише ударами снарядів. Втім, рев і виття стояв страшний. Негри та араби з-поміж колоніальних частин втратили голову вже в перші хвилини артпідготовки, та й білі виглядали нітрохи не краще.
  Старший капрал Паркінсон настільки перелякався, що кинувся в туалет. Але вже збилася в купу не менше дюжини англійців та арабів, тож капралу безцеремонно довбали каблуком у щелепу. Паркінсон заволав ще сильніше і вихопив пістолет:
  - Гей ви жовтолиці я вас!
  Зверху через струс розривів посипався пісок, гарячий і колючий він буквально заліз капралу за комір. Той упав у стан реактивного колапсу та відкрив вогонь на поразку. У відповідь полетів кинджал, який пробив Паркінсону живіт. Фонтанчик крові мляво бризнув із важкого пуза, і повалений капрал забився в агонії.
  І в інших місцях було не краще, крики, сморід, істерики, перестрілки, коли розносять один одного британці-чорномазі або навпаки блідолі незважаючи на тропічне літо. А нагорі було, звичайно, ще гірше, але там істерія досить швидко змовкла, всіх буйних перемочили.
  Лише солдатська повія не втратила голову, а скористалася моментом для особистого збагачення. Раз, два, три - кишені роздери. Чотири, вісім, п'ять - треба зайчиків стріляти! І чорношкіра повія безцеремонно лазила в кишені, та ще й гидко посміхалася.
  Паніка охопила також і собак, вони стали кидатися і кусати ошалених британських вояк, а тим гарячково відповідали, стріляючи і головне, потрапляючи втім, чи то тварин, а й людей. Навіть полковник Фантомах - прозваний бульдогом, настільки втратив голову, що став окопуватися, безуспішно вдаряючи саперною лопатою в підлогу бункера.
  Ну, а Марсель, Рудель, Геттер та інші лицарі війни Третього Рейху довбали зверху, прагнучи насамперед вивезти з ладу зенітки. Втім, тут майже не було знищувати, та й англійці практично не стріляли. Знищивши лише один сміливий ствол, Марсель висловився:
  - Погано у великій справі дрібнитись, але ще гірше не надавати дрібницям значення через маленьку тягу до неробства!
  План, заздалегідь розроблений штабом, виконувався чітко як на навчаннях. Війська рушили вперед ще до закінчення артпідготовки. З недбалістю пішок, що переставляються. Фюрер навіть міг і не віддавати наказів, як усе виходило злагоджено. Зокрема, рух "Голіафів" підривні проходи в мінних полях. А так само підказана особисто капітаном-фюрером проста у виконанні система "Змій Горинич". Проходи в мінних полях залишалися широкі, і по них разом спрямовували спочатку легкі танкетки, а потім піхота. Втім, англійці, як і слід очікувати, практично не чинили опір. Уповільнювало просування лише наявність густо усеяних мінами, у тому числі й новітніми, радіокерованими, полів, а також різних шпильок та ровів. Це природно створювало проблеми, і проблеми більш ніж серйозні. Але ж і німці не такі прості, багато що передбачили.
  Ось Марсель повернув на своєму Фоккен-Вульфі назад, якби мав можливість, то він би посадив літак кудись ближче, що встигнути, самому постріляти і пішій сутичці. Але як на зло, хороше місце знайти важко, хоч Фоккен-Вульф у посадковому плані аж ніяк не вибаглива машина.
  Пілот Рудель запитав у рації Марселя:
  - Я відчуваю, що максим за годину все буде закінчено колега! Може, спробуємо сісти на той кам'янистий майданчик, щоб встигнути до шапкового розбору?
  Марсель похмуро помітив:
  - Там може сісти лише один!
  Рудель зам'явся. Він розумів, що великому воїну злощасного Третього Рейху хочеться ще постріляти, але з іншого боку і поступку можуть розцінити, що він злякався, та ще й підставляє вождя під кулі.
  Марсель це зрозумів і несподівано стримав свій азарт:
  - Ну добре! Сідай ти! Не можна бути таким егоїстом та забирати усі нагороди собі! Нехай постріляють та інші!
  За кілька хвилин юнак-термінатор захропів і не бачив, як над фортецею здіймають білі прапори. А через якийсь час уже женуть численні колони полонених, що очманіли і втратили людську подобу.
  Так було взято фортеця, має найважливіше стратегічне значення. І фашисти тепер стали прямо проникати до Африки. Найкоротшим відстанню на чорний континент переправлялися війська.
  І тепер співвідношення сил почало різко змінюватися. Особливо через те, що німецькі танки тепер мали перевагу у бойовій могутності. І не лише "Тигри" та "Пантери", але навіть Т-4. Тож доводилося англійцям та американцям дуже туго.
  Ситуацію посилювало і те, що німецькі війська мали значно більше бойового досвіду з серйозним противником, і відрізнялися більше дисципліною та вишколом.
  Крім того в німецькі війська стала надходити штурмова гвинтівкам МР-44, яка не мала собі рівних.
  Також СРСР став продавати Третьому Рейху нафту та техніка у фашистів пожвавилася. Отже, Марокко було захоплено швидко. І німці змогли з'єднатися зі своїми військами у Тунісі через Алжир. І потекли бригади Вермахту Лівією.
  Воювали, зрозуміло, дуже хоробро красиві дівчата.
  У Лівії англійці у відсутності потужної смуги оборони і тому відступали.
  Але їх переслідували по п'ятах війська Третього Рейху.
  І лише Єгипті розгорнулися по-справжньому жорстокі бої. Тим більше з Британії та США було перекинуто серйозні підкріплення.
  Магда та Шелла героїчували в Єгипті. Настання частин Роммеля проходило у важких умовах літа. Війницям простіше, вони у бікіні, і змащені захисним, досить ефективним кремом. Гарячий пісок країни фараонів обживає їхні босі ноги, але мозолисті ступні вже не звертають уваги на подібну дрібницю. Ось тільки кулі і снаряди справжнісінькі. А наступ "Лис пустелі" вибирає, як правило, у темний час доби. Англійці борються по-різному. Колоніальні війська розсипають при першому ж натиску, але бійці з Британії, а також парочка Австралійських дивізій б'ються дуже вперто.
  Ось нахилившись і по звивистій лінії, дівчата біжать в атаку, вриваються в окоп, де починається велике звалище.
  Найважче тут добігти, коли навколо рвуться снаряди, високо в повітря знімають фонтани оплавленого піску. А уламки мало не стосуються знежиреної шкіри, під якою перекочується дріт сталевих м'язів.
  А в самому окопі вже легше. Шелла завдає найближчому англійському офіцеру удару ногою в щелепу. Той брязкає зубами і завалюється намертво.
  Блондинка радісно вигукує:
  - Оце прийом по - арійськи!
  Вогняна напарниця додає в коліному в пах, змушуючи осісти арабського найманця і кричить:
  - Це вам не в бірюльки грати!
  Війна жорстока. Навіть ангелоподібна Шелла розпарює багнетом черево найближчому англійцю. Їй гидко, але робити нічого. Чи він тебе, чи ти його. На війні немає поняття підлості, є лише критерії ефективності та доцільності.
  А крові. Навіть дивно, що їй стільки може випливати від елементарного сильного удару саперною лопаткою. Коли кривище, ось так розбризкується по піску, а потім уперто не бажає вбиратися.
  Шелла, чиї затверділі підошви, щипає ця липка неприємна рідина, люто скрикує і реве:
  - Вам левенята, це не допоможе.
  Лють дівчисько з СС різко збільшується. Слід жорстокий удар супостату в пах. І майор ВПС Британії вилітає як пробка шампанського та траншей. А через рот офіцера випливають криваві міхури. Магда схвалює:
  - Ось мужики найкраще й одержують задоволення!
  Але й сама огнезарна часу не втрачає. Рухнула прикладом штурмового карабіна, змусила супротивника опливти, немов віск свічки. Тільки оскільки жертва негр, то й недогарок вийшов чорнявим. Тепер Шелла підбадьорює подругу:
  - Отак тримати!
  Магда, елементарно всадивши пару куль з пістолета типу покращеного Маузера, підтверджує:
  - Так тримати!
  І решта дівчат борються героїчно і головне дуже вміло. Що дивно батальйон тигриць зазнає мінімальних втрат, хоча бореться в самому пекле війни. Може боги, і найголовніша богиня - Паллада чи Фортуна прихильна до юних незаймана?
  Може тому їхню роту і відправили битися в пекло. У район очікуваного прориву великих сил англійців із заблокованої Олександрії. А що у цьому є логіка.
  
  От і лежать зараз дівчата в засідці, розмовляють.
  Магда спитала Шеллу:
  -Погодься ти б мріяла з цього пекла пустелі вирушить, в Росію!
  Шелла замотала головою:
  - Чесно кажучи, ні. Хоча у плані клімату там і краще, ніж тут!
  Вогняна Магда дико скривилася:
  - Ти що боїшся російських солдатів, чи російської зими?
  Шелла негативно замотала головою:
  - Та ні! Це було б навіть цікаво, скільки б витримала на їхньому лютому морозі, босоніж і в одному купальнику. Але ж суть не в цьому?
  Магда з перебільшеною зневагою скривилася:
  - А у чому? Боїшся загинути?
  Шелла і тут відмахнулася:
  - Та ні! Я не боягуз, у чому думаю вже всі не раз переконалися, але чи бачиш росіяни це такий народ... Який зазвичай б'ється до кінця і долає найстійкіших!
  Гаряча Магда, струсивши з голови піт, бризки розлетілися і, впавши на розпечений пісок, гидко зашипіли, заперечила:
  - А вони ж капітулювали у першу світову війну. Підписали з нами ганебний світ, так що після цього ти стверджуватимеш, ніби вони непереможні і б'ються до кінця!
  Шелла зітхнувши заперечила:
  - Так і ми капітулювали в першу світову війну. Щоб потім взяти реванш!
  Вогняна диявола огризнулася:
  - Це була зрада нашого уряду!
  - Так і в них зрада з боку революціонерів та більшовиків! - випалила Шелла. - Наче ти не знаєш, хто такий Ленін!
  Магда покрутила пальців з обламаним нігтем біля скроні.
  - На жаль знаю!
  На цьому подруги закінчив розмову, горло пересихає, балакатиме, а попереду вже дамоклів меч світила.
  Коли сонце перевалило за зеніт, а потім стало вмирати, а тіні подовжаться, з'ясувалося, що дівчата приступили до праці недаремно.
  Ось коли саме пекло закінчилося, почувся гул моторів і якийсь рух з боку Олександрії.
  Гейла скомандувала:
  - Дівчата готуйтеся! - Потім її голос став набагато вартішим. - Тигриці у рушницю!
  Ось, нарешті, і з'явилися далеко на лінії форту силуети танків. Вони рухаються неквапливо, але якось зловісно. Дівчата приготували свої протитанкові рушниці. Такі ось підствольники, легкі безоткатки. Їхня вибухова міць втім, не на всякий танк годиться.
  Гейла смуглява, м'ясиста, хоч і знежирена спекою, командує, вірніше попереджає:
  - Вогню без наказу не відчиняти. Попереду йдуть Кромвелі та Матильди. Лобова броня танка "Кромвель" сімдесят сантиметрів, а "Матільди" вісімдесят. Наші підствольники їх не візьмуть. Так, що стрілятимете, тільки по гусеницях.
  Дівчата хором в'янули:
  - Так точно товаришу командир!
  Шелла грайливо малюючись, помітила:
  - Проте "Кромвель" так ну праску до смішного схоже! Вже стільки разів бачила, але ніяк не можу звикнути до цієї хохми.
  Справді цей один із наймасовіших англійських танків, скидався на банальну праску своєю скошеною лобовою частиною. Проте пробити подібний танк було дуже важко. Тут потрібен калібр не менше 75, що поки що для німецької армії рідкість. Гармата 88 - міліметрів ще краще підходить, але їх у Роммеля небагато, та перевозити таку річ махину дуже важко, особливо по пустелі.
  А ось і "Матільда". Найкращий довоєнний витвір британського танкобудування. Вісімдесят міліметрів лобової броні при вазі всього 27 тонн. Тобто у середнього танка лобова броня товща, ніж у важких радянських КВ, та ще й ще скручена як ніс корабля. Герда подумала, що "Матільду" готували мабуть для війни проти СРСР. У росіян вже з'явилися і до другої світової війни, гармати в 76 - міліметрів, а отже, здатні прошивати те, що слабше. Сама "Матільда" втім, озброєна не надто добре, 47 калібр, зате три кулемети.
  Втім, дівчата холоднокровні. Танків рухається всього трохи більше тридцяти, а за ними танкетки та піхота. Частина піхотинців на мотоциклах із візками. Танкеток, трохи більше півсотні, але мотопіхоти прет пристойно. Шелла щиро здивувавшись, спитала Магду:
  - Звідки у них у блокаді стільки техніки?
  Руда самка демона посміхаючись, як гарпія відповіла:
  - Та у них бляшанками ніколи проблем не було. Бажають нас промацати на міцність. Як сказати, чи не здригнуться наші хлопці!
  Шелла заперечила:
  - Не хлопці, а дівчата! Та ще й такі круті...
  А ще позаду танкеток та мотоциклів йшла піхота. Англійські солдати бігли, трохи нахилившись, а в руках тримали рушниці та пістолет-кулемети. Чувся брязкіт гусениць, і скрегіт піску.
  Магда жваво озирнулася (ніби нічого страшного, по краях позиції, що займають дівчата, також сидять у засідці залізні, німецькі хлопці!). Поки що з боку частин вермахту жодного пострілу. Все тихо та спокійно. Шелла тихо прошепотіла:
  - Ми як індіанці в засідці, але при цьому ризикуємо втратити свої скальпи!
  Магда у відповідь з особливою зневагою фиркнула, здмухуючи з чола вогняне пасмо волосся:
  - З таким настроєм взагалі не варто йти на бій!
  А ось у англійців нерви виявилися гіршими, або, може, вони хотіли справити на ворога враження і тому танки відразу огорнулися димом, прогуркотіли постріли. За ними забили кулемети, а також дали з рушниць залп піхотинці. Німці мовчали, чекаючи, коли супротивник наблизиться.
  І ось коли до ворогів залишилося лише сотня метрів - Гейла лаконічно скомандувала:
  - Вогонь!
  . РОЗДІЛ Љ 2
  Дівчата вже автоматично встигли узгодити собі жертви і пальнули з підстволок по гусеницях. Добре, що в англійських танків вони добре видно. Шелла вистрілила, і радісно вигукнула, права гусениця броненосної "Матільди" виявилася розбита. Дівча ввернула:
  - "Матільда" отримала мат!
  Магді також вдалося підбити "Кромвель", дівчина радісно огризнулася:
  - Революція буржуа у Німеччині не пройде!
  Після чого обидві дівчата розсміялися. Інші вовчиці лупили з підствольників досить влучно, внаслідок чого всі тридцять чотири англійські танки зупинилися. Їхній командир Гейла вигукнула:
  - Англійці все трясуться, їх нікчемність через край! Якщо немочки б'ються - краще в бійку не вступай!
  Справді жінки така порода, що мають особливий дар у стрільбі. І вражають на рідкість влучно. Отже, ударна міць англійців виявилася паралізованою.
  Правда Британія країна не слабка і машини, що зупинилися, стали курити у відповідь. Тільки який у них недолік... Дула вниз погано опускаються, так що... Гейла командує:
  - Ті дівчата, що не розрядили своїх підствольників, нехай виберуть жертви серед танкеток.
  Магда хихикнула:
  - А танкетки, ах танкетки - з них зробимо цукерки!
  Шелла додає:
  - Ми хоч і на дієті, але вам місце у туалеті!
  Магда додала:
  - Курочка по зернятку клює, але набирає вагу швидше ковтаючого кнура кнура!
  Що таке танкетка? Це машина, що скидається на маленький танк, іноді гусенична, іноді колестна. Важить щоправда всього дві-три тонни або чотири з половиною тонни. Більш важкі модифікації мають ще гармату. Таку ось маленьку... міліметрів 20 її калібр, але для піхоти дуже небезпечна. До речі, танкетку можна пробити і в лоб, особливо якщо потрапити в корпус, де броня напевно не від рикошету. Деякі дівчата мають ще й додатковий комплект до підствольних гранатометів. Вони швиденько перезаряджають ніжно, немов дитину погладжуючи стволи. Потім відкривають вогонь на поразку.
  Магда навіть заспівала:
  - Ми повторюємо прості рухи - влучний удар на поразку!
  Танкетки реагують на влучення по-різному. У Шелли, наприклад, сталева жертва, вибухнула, а у Магди перекосившись, стала осідати. Дівчата навіть верещать від захоплення, немов їх пестять гарні хлопці. А відповідь випльовують смерть.
  Шелла навіть лизнула язиком підствольник, відчула металевий присмак. Майже всі танкетки підбиті. Мотоцикли в англійців почали пригальмовувати. Навіть здалеку було видно, як перекосилися в австралійців пики. Атака грізної Британії явно захлиналася...
  Магда, відклавши підствольник, взяла в руки пістолет-кулемет і, натиснувши на собачку, вимовила:
  - Я ніжний перукар, бо немає нічого ніжнішого за смерть!
  Шелла провила:
  - Ось таких космачів, як британці, і підстригти не гріх!
  Стрілянина з боку англійців стала хаотичною, а тут ще забили німецькі великокаліберні кулемети та вдарили осколковими снарядами гармати. Спочатку били знаряддя дрібного калібру, вони, втім, теж робили неабиякі спустошення, а потім заробив середній калібр 75-міліметрів. Коли б'є такий калібр і снаряди розсипаються на уламки.
  Магда із задоволенням потерла долоні:
  - Оце їм каша-малаша!
  Один англійець був негром, та ще й таким величезним: футів сім з половиною, не менше. Він був у бронежилеті і ревів як поранений кабан. Оскільки великий мотоцикл, на якому їхав чорношкірий був підбитий, він зіскочив з нього і побіг на позиції. Шелла зловісно посміхнулася:
  - Та це був добрий хлопець.
  Постріл босонога блондинки запал точний, прямо в пах броньованого "Отелло". Негри скрикнув: випробувавши спресований "оргазм". Шелла відпустила жарт:
  Ми дівчата - славні хлопці,
  Доблесть підтвердимо сталевим мечем!
  Кулю в лоб покидькам з автомата,
  Щось неграм лисим відірвемо!
  Магда навіть мало не подавилася від подиву:
  - Так ти ще так лаятися вмієш! Ну ти й подруга!
  Шелла підморгнула у відповідь:
  - А що? Я дуже різноманітна!
  Частина англійців залягла і відстрілювалася. Бій розростався, ось одна з куль пролетіла так близько від голови Магди, що навіть зрізала шматок волосся. Здавалося, що впав шматочок яскравого полум'я. Вогняна дияволиця машинально перехрестилася:
  - У цих перукарів руки під хрін заточені!
  Шелла продовжуючи вести прицільну пальбу, відповіла:
  - Ку-кукен квакін!
  Магда, незважаючи на всю зайнятість сутичкою, все ж таки не втрималася від питання:
  - Що ти сказала?
  Шелла хитро підморгнула:
  - Це розумієш латинь! Вираз, що означає тотальний капут!
  Магда у відповідь зрізала довгою чергою ще п'ятьох англійців, що не вчасно схопилися, заявила:
  - Надлишок розуму - рівносильний його недоліку!
  Шелла і тут знайшла чим заперечити:
  - Ні, ти не маєш рації! Забрати розум легко, а додати важко.
  Магда, уклавши ще одного араба, тут вирішила погодитися:
  - Та що казати! Загалом неможливо! Чарка вина - не додасть розуму! Друга і третя - зводить з розуму!
  Але, незважаючи на втрату бойового духу, англійці все ще були небезпечні. Ось однієї з вовчиць, чорнявої милашці в бікіні пара куль потрапила в голову, змусивши коротко скрикнувши затихнути назавжди. Шкода таким коротким виявилося життя у дівчини, наче метелики-одноденки. Декілька вовчиць отримали поранення. Магда висловилася:
  - Багато є різних асів, тільки багато під.
  Шелла перервала:
  - Лаятися матюком під час бою погана прикмета... Хоча поставити матюк у партії прикмета клас!
  Вимовивши це дівчисько, якраз увігнало кулю в око супротивникові. Їй навіть стало якось нудно, ось вбиваєш, вбиваєш .... Кінця цьому не видно. Магда також не відставала і навіть почала підраховувати вбитих. Взагалі, якщо подумати про вбивство додає людині сил? Справедливе вбивство, звичайно ж, додає та посилює карму. Ти ніби підживлюєшся енергією неповноцінних індивідів. І стаєш у тисячі разів сильнішим. Як то кажуть - воїни-богатирі. Або точніше войовниці-богатирки. Ось австралійський хлопець майже хлопчик втратив половину черепа. Магда помітила:
  - Краще один раз вбити, ніж тисячу разів проклясти!
  Шелла погодилася:
  - Звичайно! Можна ось так переклацати всіх! Де твій натиск автомат, лютий плювок у мізках зорепад.
  Магда в люті гепарду, додала:
  - Вас англійцям відбій, ну в геєну запій! Просто дощ по даху твоїй генерал!
  Шелла також почала підраховувати знищених особин. Справді, їй красуні церемонитися. Але ось ще питання, чи ставити їй свічки за упокій чи ні? Адже хоч і погані люди - вороги, але все-таки люди. Як, наприклад, чинили спартанці в таких випадках. Мабуть, благородно.
  Шелла гучним пошепком підказує богині, сказала:
  - Ти знаєш Магда, давай після бій сходимо до найближчого храму і помолимося за вбитих нами, щоб їхні душі з чистилища прямували прямо до раю.
  Рудоволоса войовниця скривилася:
  - А може, ще й мечеть сходимо? Ну, ти й сентиментальна Шелла. Прямо як твоя тезка з казочки Андерсена, вірніше, Шарля Перо. - Магда всадила чергу, примусивши ригати кров'ю ще трьох. - А наш світ, це не арена для дешевих сантиментів.
  Войовниця блондинка знизала міцними плечима:
  - Як сказати? Мені б не хотілося, що в разі моєї загибелі, тіло затоптали в гній та ще й помочилися зверху. Ти твориш добро, і воно тобі повертається...
  - Повертається кулею! - огризнулася вже дотикала подряпин Магда.
  Шелла уклавши ще двох, помітила:
  - А ти не позіхай, тоді тебе і куля не знайде!
  Магда скривила забруднене личко:
  - Куля дурниця і багнет не професор, а снаряд не доцент! Але кадилом від автоматної черги не захистишся!
  Шелла тут помітила:
  - Один відомий поет писав - щоб до багнета прирівняли перо!
  Тут білявці трохи подряпало кулею вухо. Втім, Шелла навіть не здригнулася. А якщо куля свистить, то значить, вона пролетіла повз.
  . РОЗДІЛ Љ 10.
  
  Магда подібний спосіб схвалила:
  - Ось ця поведінка гідно справжньої арійки!
  Шелла парирувала:
  - Щедрість на компліменти, маскує мізерність розуму, і жагу наживи!
  Магда не до місця і не трапу, гукнула:
  - Доведе тебе до могили подібна філософія!
  Правіше Шелли теж поранило світленьку приятельку. Хоча дівчина поки що малознайома новачок замість убутого товариша, все одно її шкода. Але вона не стогне, навпаки видавила усмішку. Потім почала витягувати язиком кулю. Шелла поповзла до неї:
  - Дай я тобі допоможу...
  Та у відповідь огризнулася:
  - Відчепись! Краще веди вогонь і нищи вшивих левенят. Це у вас чудово виходить.
  Шелла не стала пускати шпильки у відповідь, або кидатися піском, хоча спокуса і була присутня. Підперши лікоть і отримавши упор, чітко уклавши короткою чергою трьох (уже в неї пістолет-кулемет, так розжарився, що стовбур став червоніти, навіть дивно, що він поки не заклинив!), ринула:
  - На чудово, на війні ніколи не буває! Обов'язково, щось та недороблене!
  Приятелька (її звали Уелен) заявила:
  - От би до твоєї мови, та ще й прикрутити гашетку кулемета! Так би стала всіх трощити.
  Шелла засміялася, та дуже голосно. Тут один із англійців крикнув:
  - Ви всі боші повії!
  Шелла у відповідь із силою кинула уламкову гранату:
  - Від альфонсів чую!
  Цезаря Магда, що загрожувала підпалити Олександрію гірше, огризнулася, і теж покинула гранату. Крикнула:
  - На такі подарунки ми завжди щедрі!
  Уелен витягла з плеча кулю і виплюнула її:
  - На смак ти краще, ніж на дотик!
  У тилу англійців з'явилися підкріплення, ще дюжина танків. Так "Матільди", а інші закуплені в США "Маккавеї". Останні танки, була без вежі, зате з трьома гарматами кожен. Магда тоненько свиснула:
  - Угу! Оце машини-динозаври!
  Шелла нервово скривилася:
  - Ти знаєш динозавр, цілком може розтоптати ссавець, якщо воно гальмує мізками. Усі маса...
  Магда жваво перебила:
  - А тут ти не маєш рації. Людина думає вдесятеро швидше, ніж рухається. Тобто нас насамперед підводять не мізки, а тіло!
  Шелла стрільнула очима:
  - Та тіло... Душа зазвичай міцна і невагома.
  Магда нервово хихикнула:
  - Душа згрішила, а тіло у відповіді!
  "Маккавеї" були дуже тихохідними, тож і "Матільди" не поспішали. Втім, дівчата не нервувалися, у них ще залишалися деякі сюрпризи, зокрема пара десятків протитанкових зарядів. Але в даному випадку їм показати себе не вдалося. Почувся гуркіт і три снаряди кинулися в бік англійських танків. Ось один "Маккавей" відразу ж виявився підбитим, у його широченному корпусі утворилася діра. Втім, англійці не розгубилися і навіть зробили безуспішну спробу відкрити вогонь на ходу. Втім, звідки вели пальбу ретельно замасковані гармати Роммеля, було важко визначити. Ось був ще залп, і перекосило вежу "Матільде". Шелла весело стріляючи очима, посміхнулася:
  - А що? Зенітка, то скорострільна!
  Магда в досаді пробурчала:
  - Нам так нічого не залишиться.
  Слідом за "Маккавеями" з'явилися нові танкетки, а також кілька "Кромвелів". Причому, зважаючи на облізлу фарбу, ці машини викопали з піску. Теж пруть, хочуть взяти нахрапом. Руда Магда пальчиками, дівочою, босою ноженькою спіймала павука і безцеремонно розчавила його:
  - Ось те саме чекає на всіх англійців!
  Шелла гаряче схвалила:
  - Браво! Так тримати!
  88-міліметрові зенітки продовжували вести прицільний вогонь. Їхня скорострільність була висока, але й влучність не пасувала. Противник огризався дуже безладно і не міг заподіяти істотних збитків. Ну, а вовчиці боротимуться з піхотою, якою прибувало дедалі більше.
  Магда, намагаючись вгамувати неприємне свербіння подряпини, помітила:
  - Англійці такі неекономні у використанні людських ресурсів. Просто дивно, що їм удалося захопити половину світу!
  Шелла тому дуже втішному для німців приводу висловилася:
  - Вони митці, нас закидати трупами! Проти цього ніяк не попрешь, ух дуже трупи смердять!
  Вогняна Магда тоненько хихикнула:
  - Так газова атака, річ серйозна.
  Англійські танки повзли наче черепахи, і ось від "Маккавеїв" незабаром залишилися лише купи металу. А ось більш спритною "Матільді" вдалося проскочити, але її вовчиці відразу перебили гусеницю, як завжди влучно вразивши з підствольника.
  Шелла облизнулася:
  - Оце по-нашому! По есесовському!
  "Кромвелі", вірніше їх екіпажі дуже нервували, смикали за штурвали і помилково тиснули своїх солдатів. Навіть гусениці, від піску та крові стали брудними та червоно-коричневими. При цьому танки підкручувалися на місці, а вежі намагалися незграбно обертатися. Шелла скалила зубки і співала:
  - Десь ростуть незабудки. Мама пече пиріжки! Рейха в пащі не зубки, а зі снарядів ікла!
  "Кромвелі" дуже безглуздо продовжували тиркатися, і тиснули своїх же солдатів, ще більш посиленими темпами. Навіть німецькі зенітки замовкли, щоб не заважати танкам, виконувати "почесну" місію. Магда люто рикнула:
  - То ми зараз розійдемося! Може, від бурі врятуємось!
  Але ось кілька "Кромвелів" все ж таки зуміло вирівнятися і рвонути до позицій, що займали дівчата. Але їх майже відразу зупинили влучні постріли. Мабуть вовчиці в азарті бою просто заборонили собі промахуватися. Англійці зіштовхнулися з воістину німецькою стійкістю. Ось одна із танкеток, втративши залишки мужності, повернула назад. Генерал австралієць щось скомандував і в неї полетіли гранати. Смертельно поранена машина запалала, а потім ще й снаряди стали рватися всередині. Таке ось видовище.
  У грізної діви Шелли від перегріву заклинив пістолет-кулемет, і, відклавши шматок заліза, що став марним, убік, почала вести вогонь із самозарядної рушниці. А що, дуже непогана тактика! Швидкострільність нижче, зате прицільність вище. Те саме навіть трохи раніше зробили й інші дівчата-войовниці. Магда, похитуючи головою, помітила:
  - Війна вчить економії. Причому на фронті навіть більше, ніж у тилу!
  Шелла знехотя погодилася:
  - Та вчить! Але скільки цих леве на нас пре! Невже англійці, отак кинули на нас усі свої сили!
  Магда, з хитрою і стріляючи очима, немов Попелюшка або вірніше її зведені сестри на балу, відповіла:
  - Чесно кажучи, я саме на це і розраховую!
  Шелла здивувалася:
  - Розраховуєш? Хочеш, щоби ми загинули? У такі молоді роки знайти смерть?
  Магда ласкаво підморгнула:
  - Не в цьому справа! Просто подумай, що відбувається, коли ворога в одному місці зосереджує всі сили?
  Шелла одразу ж відповіла:
  - Ставати на цьому ділянки сильнішими. Вона може прорвати лінію фронту.
  - А на інших? - підморгнула Магда.
  - Сильніше! Ні навпаки! - Шелла раптом здогадалася - Отже, поки супротивник кидає на нас усі свої сили, решта наших військ може штурмом опанувати ворожу цитадель!
  Магда, швидко перекотившись, цмокнула подругу в спітнілу, подряпану щічку:
  - Розумниця! Нарешті сама здогадалася! Так, що Олександрія не стане рекордним містом, яке так довго трималося проти Вермахту.
  Шелла помітила:
  - А Олександрія вже таким містом хіба стала. І сподіваюся не одне із ворожих міст, його рекорд не поб'є! Адже ми...
  Магда перебила:
  - Говорити, що ми непереможні, поки битва не закінчилася погана прикмета. І ти це знаєш!
  Шелла зло блиснула своїми сапфіровими очима у відповідь:
  - Бути віруючим, це не означає забобонним. Про це навіть у катехизі йдеться!
  Магда вже вкотре, вдало пальнув із рушниці і зрізавши чергового "касатика", цілком серйозно запропонувала:
  - Заспівай моя подружка! Ось звичайно краще співати, ніж стогнати!
  Шелла несподівано постригла:
  - Краще стогнати від оргазму, ніж співати від болю!
  Магда стала злішою:
  - Ну, що ти двох слів зв'язати не можеш і тому кажеш вульгарність. Ану співай і голосніше.
  І Шелла заспівала, спочатку ніби неголосно, але з кожним новим куплетом голосок міцний;
  Вогнем кривавого потоку
  Лавина землю нашу залила...
  Війна не знає міри-строку,
  Хмільшого солодкого вина!
  
  Не стане гірким смак перемоги,
  Хоч гіркота диму та крові.
  Коли билися наші діди
  Про них щебече соловей!
  
  Безсмертя вища нагороди,
  Щоб тьмяної старості не знати.
  Щоб не прийшли посланці пекла,
  Щоб виливалася благодать.
  
  Ми любимо світ і запах хвої,
  Але якщо треба битва чекає.
  Про наше серце золоте,
  Нехай палає, плавлячи лід!
  
  Так юність свіжа минає,
  Вже банальним стало все.
  Який ось Сонце сходить,
  Бути людиною не брехня!
  
  Любіть люди світло Господнє,
  Він дуже добрий, повірте до нас...
  Хоч шлях по життю пекла,
  А править світом: Ірод-Хам!
  
  Ми цілі чисті маємо,
  Але шлях до них - шкода на крові!
  Адже автомат він як гантелі,
  У Лихо пітьми повно рідні!
  
  Ісус з Марією нам порука,
  Прийдуть та щастя приведуть!
  Тоді зникне холоди - мука,
  І злість з підлістю капут!
  Атака англійців остаточно видихнулася. Останні підбиті танки зупинилися біля виритих німецьких траншів. І лише піхота, а нові мотоциклісти, що прибули, все ще не залишали спроб вирватися з лещат. Змучені тривалим переходом шорсткі від піску, що прилип до поту, дівча відстрілювалися вже останніми патронами. Шелла поправивши штик-ніж, сказала Магді:
  - Ну що врукопашну?
  Дівча відповіла:
  - Та врукопашну! Це буде славне полювання, хоча для багатьох воно стане останнім! Тільки дочекайся наказу командира!
  Шелла шепнула:
  - Наказ командира під час війни виконаний любові та величезної ціни!
  Втім, видно, що серед британських солдатів немає єдності. Частина з них залягла і не хотіла бігти вперед, а решта трохи боязко тупцювала на місці. У дівчат-войовниць вже залишалися лічені постріли, хоча спочатку був цілий мішок боєприпасів, принесений кожною вовчицею. Та це вони дівчата, гарні, босоногі, в одних дуже міцних бікіні войовниці елітного жіночого батальйону СС. Відділення, в якому воювали найкращі особини Німеччини, та ще й безжально натреновані. Свого роду програма зі створення людей майбутнього - надлюдини оспіваної геніальним Фрідріхом Ніцше. Дівчата намагалися вибирати собі кожна свою жертву і не втрачати даремно жодного патрона. А тут ще з'явилися танки. І звідки тільки беруться ці "Матільди", наштампували їх вище даху. Але вже, здається: досягнуто, межа довготерпіння, Гейла вже готова, віддати наказ до рукопашної сутички, як раптом. З далеких хмар залунала грандіозна симфонія Вагнера. Ця музика така колосальна та чудова, здатна довести справжнього арійця до тотального несамовитості. А ворога увігнати у штопор. Кинувши погляд у небо, Магда дзвінко вигукнула:
  - Та це наші бомбардувальники "Штука".
  Шелла гаркнула каламбуром:
  - Штуки влаштують не штучне розбирання!
  Що можна сказати про грізного Ю-87, пікірувальника-легенду, символ німецького "Бліцкригу"? Ця машина просто ідеально (для свого часу, коли ще не було таких потужних і ефективних систем комп'ютерного наведення), підходить для знищення наземних цілей і особливо піхоти, та й танків теж. А виробництво гідної зміни: Фокке-Вульфа ще тільки починає розкручуватися.
  Гейла голосно гаркнула:
  - Закопатися в пісок, швидше і сховати голови!
  І ось по англійцях були удари, "Матільди" підривають і перевертаються. Шелла відчула, як уламки, наче гребінець пройшлися волоссям і подряпнули по вушку. Зачепило і Магду, а одній дівчині зовсім не пощастило, розкроїло черепок. Але на щастя, це вже були останні жертви. Тепер атака англійців остаточно захлинулась, а над головним мінаретом Олександрії злетів прапор зі свастикою! Це прапор був величезний, і вселяв жах більшій половині світу:
  Магда з моторошним захопленням, вигукнула:
  - Оце так! Нарешті!
  Шелла здивувалася:
  - Ми перемогли? Якось не віриться!
  Магда тонюсенько хихикнула:
  -Так Так Так Так!
  Уцілілі англійці також почали викидати білі ганчірки. Ось це була перемога, то що можна тільки мріяти, стоячи перед зовні неприступною армадою відбулося.
  Шелла вигукнула:
  - Радість, радість постійно! Будемо завжди щасливі! Прапор наш забарвленим кольором вказує шлях ...
  Магду якийсь чорт потягнув за язик, і вона брякнула:
  - В нікуди!
  А ось зла Гейла почула, вона, як на зло була поруч, а гул у цей момент притих. Командир роти рикнула:
  - Ось як? Прапор зі свастикою веде, на твою думку, у нікуди. Ми з тобою ще розберемося, а поки що треба будувати полонених.
  Справді, серед тих, хто здався, було багато поранених, причому важко. З ними фашисти надійшли "милосердно", контрольний постріл у голову та повний порядок. Тих, хто був легко поранений, поставили в окрему колону - їх можна вилікувати і використовувати як робочу силу. Шелла, втім, раптом випробувала укол совісті, коли бачила розправу на тяжко поранених і покалічених. У Третьому Рейху все було підпорядковане вимогам доцільності. А тому непотрібних прибирали. Сама Шелла незважаючи на всю муштру, і вже солідну (особливо після цього бою!) кількість трупів на своєму рахунку залишалася доброю і вельми сентиментальною. Ось по курній, засмаглій щічці навіть скотилася гірка сльозинка. До чого ж брудна річ війна, як вона змінюватиме характер і оцінку людини.
  Магда теж нервувала; що ще вигадає жорстока Гейла. Як її покарають. Адже у військовий час командир просто наказати розстріляти, навіть не пояснюючи причини. Хоча до цього справа, швидше за все, не дійде. Адже вони еліта, і у разі розстрілу, та ще й за свідків, можуть почати копатися, що до чого, навіщо. Вони войовниці цінні, а не ординарне гарматне м'ясо.
  Роту втім, неабияк пошматував. Троє німецьких дівчат загинули, п'ять отримали серйозні поранення, майже половина легені, а подряпалися і смертельно втомилися всі без винятку. Підрахунок втрат провели трохи пізніше, а поки що будували полонених і вважали захоплені трофеї. А так само дівчата злагоджували в окремий стос кинуту супротивником зброю. Хоча настала ніч, але було досить світло, особливо завдяки повному місяцю. Шелла помітила:
  - А ти знаєш Магда в таку погоду, зазвичай дуже активні перевертні. Особливо колишні покійники!
  Рудоволоса войовниця скривила личко:
  - Якщо ж казкам, то так. Але ж ви дорослі дівчата. Точніше ми дорослі дівчата, і самі наче вовкулаки. Нехай навіть жіночої статі та дуже гарних.
  Перед очима Шелли, вірніше в її свіжій пам'яті промайнув епізод минулого бою, як після падіння бомби розліталися тіла англійців. Серед них, був один - мабуть з числа аборигенів Австралії, морда з товстими губами і плескатим носом - просто жах. А очі... Просто мій ласкавий і ніжний звір, я так люблю тебе, повір. Голова не долетіла до грізної Шелли лише метрів з десять! І це наче...
  Убитих дівчат на відміну простих солдатів було неможливо поховати просто так. Їхні тіла загорнули в целофанові пакети і після церемонії прощання та відспівування ( це зробив спеціальний священик зі свастикою на рукаві!), відправили з літаком до Німеччини.
  Священик був особливий есесівський у червоній формі, і з обличчям професійного вбивці. Гітлер давно хотів заснувати у Третьому Рейху нову релігію. Щоправда, складання альтернативного богослов'я зіштовхнулося із труднощами. Декілька честолюбних філософів штовхали кожен власну модель і теорію. А вибрати спільне міг лише сам фюрер. Але прийняття нової релігії, де хрест замінив би свастику, вірніше свастика замінила б хрест, означало б неминучий розкол у суспільстві, та ще якраз напередодні Другої світової війни. Гітлер вирішив відкласти реформацію до найкращих часів! На жаль, навіть фюрер здавався здатний згорнути гори і змінити закони природи змушений зважати на людські забобони. Магда рудоволоса, а рудий колір, колір хитрості і не стандартного мислення зітхнула. На відміну від войовнички-блондинки Шелли, цієї вмілої вбивці з душею ягняти, вона не любила Христа, щиро вважаючи його за слабака і єврея. Справді, Біблія це повний відстій. Сам факт, що євреї народ обраний Богом викликає лише сміх та відторгнення. Щоб Бог обрав... Брр... Магда перервала роздуми та допомогла завантажити вбитих до спеціального контейнера. Справді дивно, що людина, вінець світобудови настільки крихкий, що його можна вбити. Адже хіба можна знищити досконале... Втім, говорити про досконалу людину смішно.
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Це істота, що досить мало пристосована для життя, особливо людські діти. І чому це так? Це викликає сумніви у природній течії речей в еволюції. Адже людина це найвища сфера і ніхто не може заперечити, що це саме так. Тому атеїзм і є логічним. Адже слабкості людини пояснюються тим, що вона ще на початку сходів еволюції. Тобто поки що ти слабкий, але в майбутньому можеш стати сильним.
  Християнська ж мораль припускає: що ти народжений лайном і такими ж лайном і залишишся, тільки своє приниження нестимеш вічно. Ну, а саме значення поняття іслам означає покірність... А бути покірним означає бути нікчемністю, що для справжньої гордої людини більш ніж неприйнятно.
  Вовчиці тим часом були зайняті збиранням трупів та збором техніки. Вже була ніч, найсвітліша в році. Трупи вже почали виснажувати задушливий запашок. Магда скривилася: ну чому в людях стільки лайна! Людина - ходячий смітник! Адже за ідеєю людині треба бути - надлюдиною і супертварини! У цьому є особливий сенс - розум, що дарує і фізичну досконалість. Ух ці люди... точніше людці. Ну чим вони кращі тваринам, якщо отак смердять! Потрібно просто долати себе, щоб торкатися до трупів і скидати їх... Шелле, можна сказати, пощастило вона риє разом з іншими солдатами глибоку і широку яму, куди і скинуть трупи. Втім, Магда трохи схитрила, кинулася допомагати кинутий супротивником танк "Кромвель". Ну, нічого за особливостями особливо захисним і ходовим ця махіна. Войовниця висловилася:
  - Техніка у лайні.
  Босонога блондинка Кет теж з її роти заперечила:
  - Техніка не до чого, якщо люди гнилі!
  Магда тут обома руками за, одразу ж погодилася з гарною і жвавою войовницею:
  - Іржаву техніку легше очистити, ніж освіжити людину, що прогнила! Найсильніший м'яз безсила - якщо розум слабкий!
  Кет штовхаючи ручками танк, хихикнула:
  - Ну, ти та Солон! А точніше Сократ у спідниці, так хитро висловлюєшся. А ось Гітлер як сказав: бити, бити та ще раз бити!
  Магда по-суворовськи влучно рикнула:
  - Бий, але не відбивайся!
  Гостренькі біцепси у Кет здулися, вона штовхала танк з усіх сил, а животик дівчинки провалився від напруги. Магда також, як справжня арійка, не мухлювала. Дівчина намагалася на всю, і навіть підспівувала:
  - Не треба думати про кохання! Вага величезні швидше штовхні! Адже це наш суворий спорт - не місцевий світовий рекорд!
  Кет підспіла:
  - Ставимо нові рекорди, щоби виросла земля! Вдвічі, втричі вище за норму - щоб цвіла країна моя!
  Магда напівжартома і напівсерйозно продовжила:
  - А рекорди ті круті - більше гадів замочи! Ми дівчата не дурні - крушимо з перцем цеглини!
  Рудоволоса войовниця навіть у екстазі як уріже головою по броні. І після цього прислухалася до музики. А потім напружилася ще сильніше. Все ж таки дивно, що англійці, які відчувають таке трепетне ставлення до монархії, назвали танк ім'ям Кромвеля, бунтаря, революціонера. Та ще стратив короля Карла першого. Як це всупереч логіці, називати ім'ям убивці новий крейсерний танк, із досить потужною бронею. Хоча гармата стріляє осколковими, а не протитанковими снарядами. Магда несміливо лизнула броню язичком і після чого смачно виплюнула:
  - Гірчить трохи!
  Кет помітила:
  - Якщо нам після цього бою не дадуть нагороди, то це буде найвищою несправедливістю!
  Магда зітхнувши помітила:
  - За ідеєю, потрібно щедро нагородити всіх войовниць нашого батальйону, або точніше роти. Усі билися як герої, ніхто не злякався, і в кожної щонайменше під ногами дюжина трупів. Я сама вбила тільки в цьому бою більше сорока "лев'ят". І що всіх нагородити - це було б справедливо!
  Кет кивнула:
  - А чому б і ні! Тим більше, три наші подруги так і залишилися лежати на піску. То це все жахливо. Всі ці безперервні війни в історії людства. Війна це, звичайно, цікаво, але люди гинуть!
  Магда раптом як пронизливо заспіває:
  - Люди гинуть за метал! Люди гинуть за метал! Сатана там править бал, там править бал! Сатана там править бал і ллє напалм!
  Дівчата розсміялися і нарешті завантажили "Кромвель" на платформу. При цьому Магда примудрилася собі віддавити великий пальчик правою, босою, але з граціозними засмаглими лініями войовниці-принцеси ноги. Дівчина скривилася, і видала:
  - По ногах, як по асфальту! Набирай бемоль не альту!
  Гумор гумором, а робота працюй. Вовчиці вколювали, наче на каторзі, але при цьому скалили зубки. Магда і тут намагалася виділитись. Ще м'ясисті стегна так тремтіли в несамовитому напруженні. Кет похмура, помітила:
  - Танець це танець!
  Магда тут здивувалася:
  - А це ти до чого?
  Кет пояснила:
  - Ми як у балеті танцюємо, але при цьому ще й з обтяженням. Я чула, що боксерів теж використовують подібну методику тренінгу - дають у руки гирі та стрибай перед дзеркалом!
  Магда насилу стримала сміх:
  - Ну так! Це я розумію класний метод! Якщо гирі пудові, то після обтяжень в одних рукавичках руки просто літатимуть!
  Кет помітила:
  - Злетіти хочуть багато хто, але більшість чекає на долю Ікара, бо пір'я честолюбства скріплено воском малодушності!
  Магда хитро хихикнула:
  - Ти бачу теж філософ! Взагалі...
  Кет обірвала:
  - Серед вовчиць тупих нема! Ми всі освічені, читання Фрідріха Ніцше входить в обов'язкову програму.
  Магда насторожилася і відразу запитала:
  - Ніцше? Це найцікавіший філософ. Але критерій надлюдини в нього мало точно визначений. Взагалі Ніцше тягне у бік первіснообщинного ладу, тобто у кам'яний вік, що мені особисто не до смаку.
  Кет здивувалася:
  - А чому?
  Магда жваво хихикнула:
  - Справа в тому, що у Ніцше недостатньо висвітлена, вірніше навіть зовсім її оцінена роль науково-технічного прогресу. То як він впливає на людину, причому на краще. Та й взагалі спроба ідеалізувати кам'яний вік - називаючи його золотим недоречна. Насправді еволюційним шляхом люди йдуть від простого до складного, від найгіршого на краще. Наприклад, як швидко змінюються літаки, від найпростіших до найсильніших. Такі поняття як швидкість, маневреність тощо.
  Кет хихикнула і заспівала:
  - До чого дійшов прогрес - до небачених чудес! Але чогось не вистачає, крутить хвіст хитруючий біс!
  Магда додала причому співуче:
  - Забутий клопіт! Третій Рейх кермує! Незабаром будуть роботи! Сплющений паразит!
  Тягти, і трудиться, дівчатам довелося до розквіту, ось уже стало зовсім світло і трупи ворогів, нарешті, закопали, здавалося, можна лягти спати, але не тут було. Ні дівчатам, все ж таки дали поїсти, причому з нагоди перемоги, вони навіть прикусили трофейною тушонкою. Гейла завзято скомандувала:
  - Це для вас велика честь покуштувати їжу свого ворога!
  Магда і тут в'якнула:
  - Ні, це для англійців величезна честь, що ми погодилися їсти їхнє лайно!
  Гейла зло блиснула очима:
  - Ну, ні, це вже переходить усі межі. Ти Магда залишаєшся зовсім без їжі! Мало того тебе піддадуть своєрідному тортуру. Зокрема мені здається, що твій прес надто вже в'ялий, а м'язи не рельєфні. Так, що нову тренувальну кару зазнаємо на тобі!
  Тут хтось потягнув за язик Шеллу:
  - Я не хочу залишити Магду страждати на самоті. Нехай мене теж мучать.
  Гейла криво посміхнулася:
  - Ну, молодець дівчинко. Така відданість, точніше дружба. Будете терпіти обидві! І голодні залишайтеся обидві!
  Шелла замовкла, запах тушонки лоскотав ніздрі голодної втомленої дівчини. А тут ще й інші подруги стали голосно чавкати.
  Але головне катування було ще попереду. Гейла й справді придумало щось витончене. Дівчат підвісили руками за дріт, що дуже вп'ялася в зап'ястя, а до ніг прикували ланцюг. Причому якщо ти тримаєш ноги, паралельно до землі, роблячи кут, то сталевий ланцюг трохи не дістає, то листа заліза. Але якщо ти опускаєш ноги, то кінчик вериги коливається металу, який у свою чергу з'єднаний з джерелом напруги. І твоє тіло пробиває наскрізь електророзряд. Ось таке цікаве катування.
  Гейла хижо облизнула губи:
  - Ось прес у вас стане таким міцним... Ви дівчата, ще дякуватимете мені за тренування!
  Магда, істерично хихикаючи, заявила:
  - А чого тягнути, давайте подякуємо за тренування одразу! За наше щасливе дитинство дякую великій СС!
  Гейла погрозила пальчиком:
  - Вам дівчата доведеться провисати так цілодобово. Зате нарешті ви зможете відчути себе справжніми чоловіками!
  Магда похитала головою:
  - Всі досліди показують, що жінка, якщо її правильно тренувати куди витриваліша і небезпечніша, ніж навіть загартовані війнами чоловіки!
  Гейла жорстко обірвала:
  - Ще одне слово та додам добу нових випробувань!
  Дівчата замовкли, тримати кут важко, особливо якщо довго і до ніг прикутий ланцюг. Ось так і виси як соска. Гейла пішла, не прощаючись, залишивши дівчат так мучитися. Шелла відчула деякий тиск унизу живота, ланцюг натирала кісточки, відтягувала ноги. Дівчина раптом спокусилася на можливість перевірити, що буде, якщо торкнутися ланцюгом заліза. А що спробувати...
  Удар струмом був такий сильний, що загартована Шелла мимоволі скрикнула. Немов розпечений кілок пробив тіло від п'ят до потилиці. У м'язах відчувався зуб, а голова захворіла. Шелла гаркнула:
  - Ось це потяг до експериментів такий характерний для СС!
  Магда напівжартома додала:
  - Добре експериментувати на... Ворогах! Втім, я не в образі за урок.
  Дівчата на якийсь час замовкли. Магда подумала: ну до чого ж химерна доля. Ось зараз німці здобули перемогу, всі радіють, а вони вимушені висіти як груші та ще мучитися. Кому пироги та пампушки, а кому синці та шишки! Ось цікаво, що далі. Тепер після падіння Олександрії, можна розпочати наступ на Близький Схід, ще до перекидання додаткових підкріплень. Справді навіщо чекати, якщо в Іраку й Палестині, начебто й багато військ, але вони як сказати... Не зовсім боєздатні, надто багато арабів і негрів, що розбігаються при шию сирени. А якщо зволікати, то англійці встигнуть вивести чимало багатств, особливо з Єрусалиму та Багдаду. Ні треба вдарити якнайшвидше і оправити противника в нокаут. Африка це цілий континент, але падіння Іраку ключ ще й до Азії. Захопивши запаси нафти, бокситів та інших металів Німеччина, нарешті, позбавиться будь-якої залежності від СРСР. А може, навіть і підкорить Росію! Похід на схід... Давня мрія арійців! А що потім? Може навіть космічна експансія, як це люблять описувати у фантастичних романах. Польоти до зірок та нові світи. Там де, наприклад, живуть гібриди моркви і жаби... Це ж здорово, щось таке чого раніше не було, і не знайдеш аналога на Землі. Адже інші світи, наповнені неприступним світлом, отже, німецькі війська мають опанувати їх штурмом. Адже немає нічого яскравішого за сонце, крім зірок! Магда запитала Шелла:
  - Ну, ось я тебе не розумію, навіщо ти так легковажно напросилася на муку? Хіба тобі подобається висіти ось так на дибі? Та ще й животик болить.
  Шелла видавила подобу посмішки:
  - А ти знаєш і непогано! Я ось, наприклад, давно помічала, що прес у мене трохи відстає. Тож і підтягнулася.
  Магда похмуро помітила:
  - Ну, не знала, що нас змусять тренувати прес. Я особисто думала, що будуть бити кийками по п'ятах. Або може навіть стібати колючим дротом. Втім, якщо це тобі приносить радість...
  Шелла вже голосніше вимовила:
  - Знаєш, не мукай душу! Може, краще поговоримо про щось інше.
  Магда відповідно кивнула:
  - Та поговоримо! Заспівай квітка не соромся! Адже при красі такої сестрички, ти видно пісні писати, велика майстриня.
  Шелла вирішивши, що краще вже таким способом відволіктися від болю, ніж скиглити, заспівала, причому від чоловічого імені:
  Капризна дівчина-муза,
  То приголубить, то облом...
  Прийменники скачати і немає союзу,
  Лавина рим піде на злам!
  
  Але та кого люблю всім серцем
  У відповідь говорить до чого слова.
  Любові кришталевої може дверцята,
  Відкрити тому чому шлях орла!
  
  Адже меч пера повір дорожче,
  У ньому твердість - пух помчить у вихор!
  Пихаті горді вельможі,
  Про них колючий буде вірш...
  
  Ми створювали раті славу,
  Де ллється кров, а десь піт.
  Свою розширили Державу,
  Від пірамід, до з крижиною вод.
  
  Але разом з тим душа - ягня,
  У ній мила ліра звучить...
  Адже голосок дівчинки дзвінок -
  А пристрасть розтопить та граніт!
  
  Де слово там палають троянди,
  Де справа яблуні цвітуть...
  Не можуть нас збентежити морози,
  А залякати марну працю!
  
  Ми втілимо мрію у творінні,
  Зуміємо прірву перемогти...
  Весь світ застигне на подив
  Коли зникне горя ніч!
  
  Тоді закінчаться страждання,
  Калек не буде і сиріт.
  І не прийде до нас розставання,
  Нехай лихо-тварини міне поріг!
  
  Вітчизна стане Бога - царство,
  Будь-який з нас рахуй Творець.
  Лише попіл сипле на підступ,
  Хто чесний, добрий - молодець!
  
  Рота зменшилася до дев'яносто п'яти войовниць (три були вбиті, а ще дві поранені настільки важко, що залишилися лежати в шпиталі). Куди ти дінешся: війна без втрат не обходиться, тільки втрати обходяться без війни! У кількох войовниць ще з'явилися на струнких, мускулистих тілах шрами, а пара дівчат, перев'язаних. Втомлені тривалими переходами тигриці виглядали не дуже войовничо - схудли, що навіть проступали ребра. Дівчата нервово чухали об пісок ступні, обпалені і огрубілі вони занадто вже свербіли і по-звірячому свербіли. Взагалі, якщо є на землі місце гірше дантовського пекла, то вони його виявили для себе в Африці. Втім, войовниці не розкидали, а мабуть навіть бравірували, тим, що їм доводиться зазнавати таких жорстоких поневірянь. Свого роду мораль: що більше труднощів, то краще. Характерна для нацизму, особливо в радикально варіанті Геббельса пропаганда аскетизму та духовних цінностей на противагу західній буржуазній ідеології споживання. Ось так почорнілі від засмаги і пилу дівчата, що ледве прикриті бікіні, і обвішані зброєю, виглядають, мов карикатура на американські бойовики. А недалеко розташована німецька база і кордон із Суданом.... Звідти дме гарячий вітерець, доноситься запах горілого, а хмарки на небі такі рідкісні... просто острівці в Тихому океані. Рожеві бархани під впливом повітряних мас злегка ворушаться, немов полонені титани хочуть скинути магію язичницьких богів, але при цьому задихаються в безсиллі.
  Шелла дуже тихо шепнула Магді:
  - І коли, нарешті...
  Рудоволоса дияволиця відповіла ще тихіше:
  - Дуже скоро! Ще нахлинаємося!
  Гейла приголомшливо прокричала:
  - Бігом, кроком марш (така команда звучить як відверте знущання!)
  Красуні рвонули, їх огрубілі, обпалені п'ята замайоріли на тлі золотистого, майже димного піску. Не дивлячись на те, що сонце наближалося до зеніту, дівчатам довелося знову тікати. Ось так майже голяка, з солідним вантажем за плечима...
  Шелла хмурячись, помітила:
  - Вдень нас на великій відстані побачать та розстріляють!
  Магда не погодилася:
  - Тут все не так уже й похмуро. Можуть нас не помітити... Вірніше, весь розрахунок будується на тому, що нормальна людина не побіжить у таку пекельну спеку по пустелі.
  - Тим паче босоніж! - хихікнула Шелла.
  А вітер, мабуть, ще гарячіший. Завтра перше липня... Найспекотніший місяць літа, на спекотному континенті планети Земля. А дівчатам доводиться бігти, тягнучи з собою зброю та солідний боєкомплект. Магда згадала одну фантастичну розповідь, де йшлося про далеке майбутнє. Могутня і мабуть ідеалістичним мисленням надцивілізація, заборонила різним видам і расам у галактиці вести між собою справжні масштабні війни. Ну, а оскільки між зірковими імперіями постійно виникають ті чи інші суперечки, то проводитиме обмежені битви - малими силами і при рівному рівні зброї.
  Начебто розумна з погляду гуманістичного мислення ідея, але... Реально "Армія порятунку" надцивілізації сама набирала солдатів для цих битв, обираючи найбоязливіших, найневміліших, чи переконаних пацифістів - які опинилися в армії через меркантильні міркування. Та ще засилали у війська провокаторів, щоб зірвати бій ще до його початку... Коротше це була пародія на війни, доки не знайшлася людина, що зуміла цю ущербну систему поламати. Ось це і є його покликання - професія солдатів, душа воїна. І кінець несподіваний Голлівудський - тут не обійшлося без участі жінки!
  Все як належить - що за твір, без істиної любові та пристрасті?
  Задумавшись, войовниця Магда, наступила босою ногою, на облом кактуса, її кольнуло, але дівчинка навіть не звернула на це уваги.
  Поламати збитковий порядок без війни, а значить і доблесті у світобудові не радісного майбутнього вдалося, зрештою, за допомогою любові. А Магда любила поки що тільки в мріях, або в мріях. Вона була гарячою і водночас розпусною незаймана. А свій бурхливий темперамент розряджала у тренуваннях та війнах. А що таке є кохання - те за що ллється бурхлива кров!
  Рудоволоса мегера-ангел, струсила з себе крапельки поту. Дивно, але поети найчастіше римують любов та кров. Мабуть, це пов'язано з тим, що у самців розвинена потяг до насильства по відношенню до самки. Людина втім не тварина, у тому плані, що здатна мислити раціонально... Але з іншого боку, християнська мораль їй цілком чужа. То чому вчить Ісус для чоловіка і особливо чоловіка сильного настільки протиприродно і викликає затяте відторгнення, що успіх Християнства був усупереч логіці... Втім, не тільки Християнства, будь-якій релігії властива певна парадоксальність і накладення на людину, тих чи інших обмежень. Причому, часто зовсім нерозумних...
  Вже настала повна та ще хмарна ніч (все ж таки до узбережжя не так уже й далеко вітер нагнав з моря хмари), коли дівчата нарешті добігли до мети.
  Перед ними опинилася англійська база та ще й з аеродромом. Причому, судячи з утиканних стволами кулеметів великого калібру вежам, колючому дроті, і бетонованим злітно-посадковим смугам її обладнали давно. Англійці ще 1882 року окупували Єгипет, встановивши там маріонетковий режим. Тепер те саме планували здійснити і німці.
  Безжурна Гейла почала розглядати основу і аеродром в особливий, химерно накручений армійський бінокль. До неї приєдналося ще кілька дівчат-капралів. Вже має досвід війни, починаючи з коли вона була ще неопери розвідницею і зв'язковою в Іспанії, а також вже безжальною войовницею в Польщі, Франції та Югославії, Гейла розважливо прикидала шанси. Аеродром був захищений досить сильно, у тому числі і зенітної артилерії. Та й літаків на ньому зібралося безліч. До речі дивно, що англійці тримати стільки авіації в одному місці, не розосередивши її по польових аеродромах? Може тут хибна ціль, а реальні літаки розташовані в іншому місці? Кулеметних вишок досить багато, навіть коштує три танки "Матільда" та чотири "Кромвелі". Якщо поткнутися, то не обійтися без крові.
  Гейла покликала двох проштрафившихся, але безумовно дуже сильних і вмілих войовниць. Хльоснула їх з розмаху батогом, так що навіть заколихалися коричневі від засмаги груди. Зробивши звірячу пику, жорстко наказала:
  - Магда і Шелла вам наказ: проникнути на територію аеродрому і з'ясувати, які літаки там знаходяться. Тож розвідати до деталей оборону!
  Дівчата слухняно кивнули головками: наказ є наказ, і його треба виконати. А яким чином - це вже їхня проблема. Шелла та Магда швидким кроком вирушили до аеродрому. Вогняна войовниця запропонувала:
  - Давай зловимо язика і заберемо форму. Потім переодягнувшись, проникнемо на аеродром. Там трохи побалакаємо!
  Блондиночка Шелла трохи розгублено помітила:
  - Треба спочатку знайти цю мову. Тут ти думаєш, вони по пустелі вештаються? І можна їх ось так виловлювати натовпом?
  Магда свиснула червоними губами:
  - Звичайно. Наприклад, біля танків своя охорона, адже вони за периметрами вишок стоять. Там можна і вартових зняти, а при нагоді...
  - Танк захопити та прокотитися? - Кривенько усміхнулася Шелла.
  Магда, повівши носком, відповідно кивнула:
  - А що це цілком можливо. Хоча нам наказали тільки провести розвідку. Піднімати без команди шум... Сама знаєш, чим загрожує на війні прояв ініціативи!
  Шелла важко зітхнула:
  - На жаль, дуже добре знаю!
  Дівчата, майже не ховаючись, бігцем попрямували до танків. Вартові були теж з числа негрів - диміли цигарками, і практично нічого не бачили. Лише один із них був білої раси, причому, схоже, офіцер. Але й він був напідпитку. Шеллу подібне здивувало: як поводяться англійці? Вони що не боятися диверсій, нападів арабів чи зухвалої вилазки німців? Щоправда, можливо, змучені болісною спекою, а також невеселими новинами з фронту, зазвичай холоднокровні англійці стали бухати. Взагалі - це Шелла згадувала за підручниками: типаж англійця, як холодного суб'єкта і без емоцій трохи більше, ніж міф. Крім того, шотландці та ірландці випити не дурні. Ну, а негри щодо цього зовсім завал - шизеють від мізерної дози, як, до речі, і японці.
  Дівчата ніколи нічого прощають. Захоплення голови, і кинджалом по горлу, як у сонну артерію - це раз. Але є прийому і ефектніше, їм прибрали другу пару вартових, вдарила долонькою в підборіддя, потім крутнула, трохи піднявши голову. Хруст і шия згорнута.
  Магда підморгнула подрузі:
  - Ось так ми їх просто знімаємо. Як груші з дерев!
  Шелла м'яко заперечила:
  - Є спосіб ще простіший - наприклад постріл із безшумної зброї. А так свої рученята бруднити - недобре.
  Магда зневажливо, як велика хижа кішка фыркнула:
  - Приземлена ти людина Шелла. Не в тобі романтика насолоди красою бою. Все так примітивно. Хіба стріляти та ще й поблизу цікаво?
  Біла Дияволиця перервала подругу:
  - Ти ось краще подивися, тут ще й восьмий танк є. Його досить спритно під стог сіна замаскували. Але я відразу зрозуміла, з чого це траву нас сонце висушувати, коли її навіть верблюд не захоче після цього їсти.
  Магда погодилася:
  - Так це цілком логічне спостереження. Танк, треба буде подивитись який. Напевно з-поміж нових...
  Шелла трохи підгребла сіна і тут же свиснула:
  - Ого, та в нього дуло розбірне. Вперше бачу таку техніку. Напевно, американська, будь вони недобре!
  Вогняна диявола перервала білу войовницю:
  - А тепер проникнемо на аеродром. Тільки там і собаки бігають. Це ще проблема із проблем.
  Шелла поспішила, заспокоїти подругу:
  - Я вмію впливати на собак і тому піду сам. Благо офіцер серед білих гладко поголений і середнього зросту. Його мундир буде мені в пору. Обличчя я вже міняю.
  Дівчина й справді стрімко наводила макіяж. А що їх цьому теж навчали у спецшколі. Магда не стала заперечувати:
  - Ти йди, а я поки що розберуся з новим танком. У ньому теж є щось корисне для Німецької військової науки. Але ось Шелла, прошу тебе, довго не затримуйся, як тільки скінчиш огляд, так бою ж назад.
  Навіть тушканчик у відповідь махнув пензликом - мовляв, не підкачай білобриса!
  Дівчина-блондинка з усмішкою відповіла:
  - Я зроблю все дуже швидко. Наскільки це взагалі можливе.
  Магда вже не звертала на подругу жодної уваги, а повністю зайнялася вивченням танка. Тут вона виявила кілька відкриттів. Перше, танк мав дві зварені гармати. Довгоствольну 76-міліметрову гармату з розбірним дулом і 47-мілітрову короткоствольну для стрільби осколковими снарядами. У цілому нині озброєння досить багате, особливо у 1942 року й Африканського континенту. Гармата до речі мала досить цікаве і компактне дульне гальмо, і мабуть була знаменитою сімнадцятифутовою зброєю, яку поки що не застосовували на практиці, але і вже всіляко рекламували "Геббельси" королівської служби Британії.
  Дівча розгрібла поверхню і виявила на люку емблему орлана та напис англійською: "Зроблено в США". Магда вилаялася:
  - Ну, а як завжди підозрювала - це американська халтура. Мабуть, поставили Британії на нашу душу! І невтямки їм, що німецькі танки за це пройдуться Нью-Йорком.
  Відчути люк було не так просто, але дівчат, звичайно ж, педантично і водночас, що звучить парадоксально творчо, навчали цього. Так що взяти подібну перешкоду, було справою честі.
  Шелла тим часом досить вправно імітувала п'яну ходу і підійшла до входу на аеродром. І одразу відчула різницю між британським та німецьким менталітетом. Лінивий голос вартового спитав:
  - А з якої справи ти Пітер.
  Шелла коротко відповіла:
  - По особистому!
  - Проходь!
  Шелла опинилася всередині аеродрому. Вона оглядала літаки, і помічала все, включаючи масляні плями на фюзеляжах, пролитий бензин та інше. Тут їй відразу стало зрозуміло, що з понад двохсот літаків щонайменше дві третини, майстерно виготовлені камуфляжі. Проте, зустрічалися і справжні машини, зокрема й могутні "Ланкастери", здатні нести до шести тонн авіабомб. До розвідниці Шеллі підбігли два бульдоги. Дівчина ласкаво погладила їх і пішла далі. Коли на одній порівняно невеликій ділянці знаходиться стільки літаків, це справляє враження, особливо на романтичні натури.
  Ось ці крилаті машини, як вони виглядають своїми рядами, ну зовсім вилиті лицарі тевтонського ордена, що прийшли завойовувати слов'ян. Тільки куди більш масивний та страшні. Німці, як правило, воліли дуже масивні, добре захищають лицаря обладунки. При цьому навіть платою стане зниження рухливості воїна. Але в сучасному світі було взято шлях на використання маневрених винищувачів. Той же Ме-109 поки що важить менше за своїх англійських опонентів.
  . РОЗДІЛ Љ4.
  А тут стоять ці крилаті лицарі і чогось чекають, а пахне від них гуркітливою і смертоносною технікою ХХ століття.
  Шелле, втім, йти не дуже приємно, її дівочі ніжки відвикли від чобіт, і їх уже почало натирати. Тим більше, англійці не виявили великої фантазії: розмістивши справжні літаки з одного боку, навіть видно червону поличку розмежування. Ну, це, загалом, зрозуміло навіщо, щоб англійські льотчики та ще з п'яних очей нічого не переплутали. А так уже можна повертатися.
  Шелла попрямувала назад, і навіть почала хитатися сильніше. Тут її назад випустили, не питаючи, і лише вівчарки обнюхавши, трохи заскулили. Біла дияволиця тихо їм шепнула:
  - Незабаром ви зміните господарів!
  І знову неспішно назад... І вітер став набагато свіжішим, скоро вже почне світати...
  А Магда тим часом розібралася з танком... Це була експериментальна модель Мп-16 "Д". Загалом танк досить сильний і системою гідравлічного управління кулеметами( у стилі, вірніше у системі, властивій нових винищувачів!). З великим боєкомплектом і системою автоматичної підзарядки. Танк для свого часу найновіший, і навіть незрозуміло чому англійці виявили подібну недбалість, його так халтурно охороняючи? Може тут спрацювало характерне для багатьох націй чванство, чуже не може бути добрим, а отже, його і не треба берегти!
  До прибуття Шелли, вогняна красуня-войовниця, дозаправила танк і перевірила боєкомплект. Блондинка-воїн, скинувши з ніжок богині війни ненависні чоботи і швидко доповіла обстановку своїй напарниці.
  Магда передала, почуте Гейле, і тут тугіше її личко засяяло:
  - Шовочка зараз наші дівчата атакують супротивника. А нам дозволив врізати по ворогові негайно, використовуючи ці танки.
  Біла войовниця вигукнула:
  - Це те, про що мріяли! Ну що машина на ходу?
  Магда розумно підтвердила:
  - Працює. У американців танки завжди кращі за танкістів.
  Справді, машина завелася з першого ж обороту. Що цікаво, мотори шуміли не голосно. Дівчата, наприклад, знали, що Т-34 у російських гуркотить, так що... Цей танк цілком можна використовувати проти британських колоніальних військ, щоб тубільців розганяти.
  І войовниці поперли на здоровенній у п'ятдесят п'ять тонн машині. Втім, керувалася вона досить легко, хоча, звичайно, гірше, ніж легший Т-4. Моторів уставили на Мп-16 відразу п'ять, але це, мабуть, навіть підвищувало живучість танка в бою.
  Дівчата недовго думаючи відкрили вогонь по кулеметних вежах. Перше влучення осколковим снарядом і, летять вгору дригом биті "лев'ята".
  В англійців, як слід очікувати, напад викликав паніку. Стрілянина була безладною, а дівчата примудрялися ще підключити і кулемети. Магда хотіла, було накрити влучним пострілом "Ланкастер", але по рації Гейла їй жорстко наказала:
  - Літаки противника щади, ми їх захопимо цілими та неушкодженими.
  Ну, що ж щадити так, щадити. Краще трощити вишки та вибирати людські жертви. Такими влучними влученнями.
  Решта войовниць, тим часом ( вони вже підібралися ближче) посідали в британські танки. На відкритті люків пішло лише півхвилини, а далі розгойдування. Загалом дівчата навіть майже не звертали уваги на аеродром, а просто рушили до англійської бази. Разом з тим вони вражали казарми, де розташовувалися солдати супротивника, а так сплячі пілоти.
  Гейла ревла як ведмедиця під час течки:
  - По складу з пальним не стріляти! Він нам самим стане в нагоді!
  Магда і Шелла зім'яли пару кулеметних вишок, використовуючи велику масу свого танка. Дівчатам буквально зводило животи від сміху. Мовляв, які вони таки круті.
  Але головну роботу таки виконували кулемети. Треба було не пускати ворожих льотчиків до літаків, не давати їм злетіти. А ось кілька войовниць самі порвалися до англійських машин і посідали за штурвали. А що можна зараз і по базі врізати, благо в них і подібна льотна підготовка передбачена. Та й літаки стоять заправлені з повним боєкомплектом. Ось така маша-малаша виходить.
  Шелла влучним пострілом рознесла невелику танкетку, що вискочила з гаража. Вісім танків з екіпажами вовчиць, почали люто трощити величезну англійську базу. Танки без особливих церемоній зім'яли ворота і заливали свинцем. Ось навіть казарми запалали. З них вискакували розгублені англійці та тубільці всіх видів. Тут уже й битва, по суті, не було, а йшло просо тотальне побиття. Щоправда окремі солдати Британії та кулеметні вежі відстрілювалися. Навіть по броні танка стукали свинцеві градинки. Магда рикнула як розлютована пантера:
  - Ну, що ви любителі устриць та вівсянки, нарешті зрозуміли, що таке справжня війна. Незабаром ми будемо в Лондоні!
  Шелла проспівала, скелячи зубки:
  Що нам робити в Альбіоні,
  Де Жаби слизьких - квак!
  Хоч в атаці легіони,
  Але удар багнетом у п'ятак!
  Магда поморщила чоло, заперечливо закрутила головою:
  - Ні, це зовсім не та пісня, що надихає на подвиги! А треба інакше!
  І вогняна, сміється войовниця, як довбає з кулемета. Так у різні боки й полетіли шматки м'яса, а дюжина англійців разом завалилася.
  А сам важкий танк, давай тиснути солдатів супротивника, "розгладжуючи" їх праскою. Під гусеницями захрумтіли кісточки. А противник тут як почав розбігатися на всі боки. Але ось вистрибнула ворожа "Матільда". Так по ній Шелла б'ється бронебійним.
  - Отримай "овсяник" гранату, заспівай на згадку серенаду!
  Цього разу снаряд потрапив прямо встик між вежею та корпусом, і танк добряче труснув, повело в бік. Бензобак при цьому детонував, і відразу рвонуло червоно-рудим полум'ям.
  Блондинка Дияволіця не втрималася від гостроти:
  - Матильда отримує мат - забавним буде результат!
  Магда шльопнула свою напарницю мозолистою долонькою по жилистих стегнах:
  - А ти молодчина, моя подружко! Отак і далі співай!
  Все ж таки мабуть хтось з англійців помилково, а може і навмисно пальнув по цистерні з пальним. Гримнув і розцвів брудно-коричневий кущ із бензинового полум'я. Герда дала довгу чергу зі скорострільного, штурмового 9-міліметрового кулемета. Близько сорока англійських солдатів завалилося на місці. А кілька поранених без жалю розтоптали широкі гусениці американського танка. Шелла єхидно хихикнула:
  - Це вам не губна помада! Як перетворитися коржики!
  І руда, безсоромна дияволиця не забула вставити:
  - Як не крути, а оладки штамповані танком - краще за коров'ячі фекалії!
  Дівчата швидко рознесли ще три танкетки. Шелла наводила, а Магда подавала снаряди, а зарядження здійснювалося автоматично. А самі отримали снарядом із броні. Начебто і не страшно, для 80-міліметрового захисту вежі, але гуде капітально. Магда обпекла собі пальці і верескнула:
  - Ось вони гостинці маркіза Карабаса! Може їх чимось гостреньким підперчим і підсолити?
  Шелла розколів снарядом ще одного "монстрика" проспівала:
  - Що за страви, що за страви - захопити б усе з собою! Жаль боремося не часто - рідкісний звір, такий забій!
  Магда, раптом стукнувши себе по лобі, згадала:
  - Адже давно від тебе Білосніжка з автоматом, ми пісень не чули! Заспівай квітка не соромся!
  Перловолоса войовниця заспівала, причому її голосок був настільки Божественним і Диявольським в одному флаконі, що сирені поруч із нею нічого робити;
  Себе на лайку в серцях настрою,
  Характер ліпить - Бог-Творець,
  Він створює з мечем героя,
  Усім поколінь зразок!
  
  Але і ти сам здатний битися,
  Вихований, орди перемагати!
  Душа орла і лева - не зайця,
  Така міць і свята рать!
  
  Хай буде ворог, як пес гнаний,
  А щит наш міцний ріж алмаз!
  Край світанок на вік коханий,
  За горе смерть боєць віддасть!
  
  Не вірте дурним пацифістам,
  Що Ісус вчив терпіти...
  Щоб жито цвіло під небом чистим,
  Стати треба сильним, як ведмідь!
  
  У боях сповнені ми затятої пристрасті,
  І з кров'ю бурхливою, молодою...
  Рвемо пекло пекло на частини,
  Де легіони із Сатаною!
  
  А кожен знає, що Творець;
  Вчив кріпити свій м'яз!
  На дурості свій час не витрачайте,
  Інакше з карою до вас прийду!
  
  Безсилля головна є порок,
  Воно породило злість, підлість...
  Платити загарбникам оборок -
  Забути про доблесть, честь та гордість!
  
  Але всупереч усім бідам ти,
  Печалі брат не піддавайся!
  Нехай стануть дійсністю всі мрії -
  Станцюємо з милою в плавному вальсі!
  
  Що може дати ще Господь,
  Та світ загробний як у тумані.
  Страждає в житті цієї плоті,
  Не так все гладко як роман...
  
  Земля твоя знай людина-
  На ній збудуй собі ти щастя...
  Рух і прогрес біг -
  Дадуть над світобудовою - влада!
  А в Єгипті все ще вирували бої. Безстрашні воїнки всіх супостатів успішно громили і співали на ходу;
  Шелла закінчила на верхній ноті, але Магда її злегка тицьнула ногою, прямо голою п'ятою, у міцний, засмаглий прес:
  - А чого це ти про християнські цінності співаєш? Ми ж арійки, а не християни. Дуже очманіла Білосніжка!
  Шелла відчайдушно замахала головою, тоді як руки не переставили керувати кулеметом:
  - Вибач! Плутала Православну Росію з язичницькою Пруссією! Занадто важко і стріляти, і складати одночасно!
  Магда, не припиняючи вести ефективний ворогів, що скошували шеренгами англійців, струснула довгими, чорними віями. І поклавши в труну черговий ряд ворогів, немов сирена хихикнула:
  - На рахунок як писати - це питання дискусійне, а ось стріляти - легко і просто!
  Дійсно, численні англійські офіцери і солдати, вихопивши білі хустки, почали енергійно здаватися в полон. При цьому вони були настільки злякані, що лопотали всяку нісенітницю, а то й зовсім вили. Кілька тисяч ошалених від страху, колоніальних солдатів (арабів і негрів), а також кілька сотень, не менш боягузливих блідолицих англійців, піднялися вгору руки. Навіть із танків з'явилися білі ганчірки. Як кажуть - знайшли інший спосіб захисту - надійніше за активну броню!
  Дівчата захихотіли - ось так і треба чинити - ніколи не поступатися!
  Шелла вискочила з танка і навмисне пробіглася босоніж по палаючій колії. Магда втім, не думала поступатися своїй подрузі, і голі, засмаглі дівочі ноги так і миготіли, наче проносилися череди газель. Огрубілі, але кругленькі та витончені дівочі п'ятки пестили язики блакитного полум'я. Але войовнички-тигриці лише досить повищували у відповідь.
  Ось полонений негр не стримав пожадливості, кинувся на них і отримав нищівний удар від вогнезарної Магди в сонячне сплетіння, після чого виплюнувши з-за рота великий потік слизу і крові, остаточно затих.
  Це, як з'ясувалося, був останній спалах опору. Тепер англійські солдати остаточно виявилися зламаними. Полонених на ногах виявилося понад три тисячі. Втім, близько п'ятисот не здатних через поранення встати британців тигриці безцеремонно застрелили, рівно одна куля на дві посунуті одна до одної потилиці: до чого і їм мучиться, і зайвою тягарем обтяжувати вермахт. Як говорив Гімлер: милосердя має перевищувати меж економічної доцільності.
  Дівчата наказали ошаленим від жаху полоненим рити ями, щоб складати туди вбитих. Вже стало зовсім ясно, і дим від зруйнованої бази розносився на велику відстань.
  Шелла друг згадала фільм, як у цьому, героїчному випадку один з головних героїв після нелегкої перемоги сумно затягнувся трубкою. І середньовічні воїни, прийнявши влучника за Сатану, відкрили вогонь за власним командиром. Втім, цього разу, перемога була досить легкою, але одна з дівчат все ж таки знайшла свою неласкову подругу - смерть, п'ять красунь були поранені, причому деякі - вірніше дві досить тяжко.
  У небі із західного боку з'явилися німецькі літаки. Дівчата зустріли їх радісним тріумфуванням. Гаупман СС, агресивно-красива жінка-богатир Гейла, набувшись, і пограючи м'язами, що перекочують під шоколадною шкірою, теж оголосила:
  - Наші війська успішно наступають. Тож нам ніколи стояти на місці. Полонені нехай самі себе зв'яжуть, і ми їх замкнемо в ангарі, залишивши десяток вовчиць для охорони. А решта продовжить стрімкий рух за ворогом.
  Магда і Шелла дуже побоювалися, що їм доручать охорону зламаних рабів, військовополонених, що перетворилися на покірне стадо, адже дівчата вже увійшли в азарт і, їм хотілося битися. А про конвойну службу мріють лише труси! Але їх бойові якості справили враження на Гейлу і, пограючи біцепсами, вона оголосила їм:
  - Давайте дозаправте та поповніть боєкомплект танка. Поїдете на ньому далі. У вас я бачу, добре виходить битися! Тим більше ви не дуже великі і для управління танком куди краще підходите.
  Дівчата, піднявши руки в бойовому салюті, гаркнули:
  - Раді намагатися товаришу командир!
  - Щоб легше було справлятися зі зброєю та кулеметами, з вами поїде Філела! - обрубала Гейла і бігцем кинулася пояснити цілі іншим дівчатам. Ті злякано миготіли віями, і вигинали преси, ледве прикритими, а то й відкритими бюстами. Грізна тигриця-капітан теж була босоніж, і хоча її ніжки не можна було назвати маленькими, форма була цілком красивою, та й їй самій двадцять два роки, тільки надмірна по розвитку мускулатура робить Гейлу на вигляд важчим і старшим. При цьому вона напрочуд швидка, дуже небезпечна для рукопашної сутички.
  Поки дівчата робили дозаправку та поповнювали боєкомплект, Філела закидала їх питаннями:
  - Ви були всередині їхньої авіабази, зовсім самотні. Особливо ти Шелла... Хіба не страшно?
  Блондинка, струснула з щоки пустельного пучка, який як умудрився зачепитися за оксамитову, засмаглу шкіру. Підкинувши вище кинджал, коротко відповіла:
  - Ні! З чого нам має бути страшно! Адже ми справжні арійки!
  Філела спіймавши на льоту зброю, і кинувши її в товче по серед пустелі стіл позіхнула, чарівним ротом. Потім, зітхнувши, відповіла:
  - Ви наймолодші з нас, і до відправки до Африки не мали досвіду. Ось у нас усі дівчата вже отримали саме бойовий досвід і понюхали порох. До речі здається майже дівчатками, з таким ось невинними личками.
  Магда, підкинувши пальчиками ніжок штик-ніж, люто огризнулася.
  - Зате вбиваємо не безвинно. А взагалі до чого ця розмова. Ти що шукаєш сварки?
  Філела рішуче відкинула:
  - Звичайно ж ні! Але я вам зізнаюся, хоча вперше понюхала порох ще 1 вересня 1939 року у Польщі. Тобто навіть раніше більшості дівчат у роті, вони правило розпочали своє бойове хрещення з полів Франції, але все ще відчуваю страх. - дівчина сором'язливо опустила зелені очі. Визнання далося їй нелегко - особливо бере мандраж перед початком бою.
  Шелла погладила Філелу по роздертим, мускулистому плечі:
  - Зізнаюся чесно, буває і мені незатишно. Хоча те фізичне навантаження, що ми відчуваємо, так стомлює, що навіть мрієш позбутися тлінного тіла.
  Шатенка з вигорілим волоссям знизала плечима:
  - Ну не знаю! І мене вимотує капітально, не менше ніж вас, а все одно болісний страх залишається. - Філела кинувши короткий погляд на небо, понизила голосок до шепоту. Може боялася, що її підслухає Всевишній Бог. - Чи існує така річ як душа? Великий і мудрий фюрер про це ніколи не говорив, і в жодному зі своїх праць не писав.
  Магда знову впіймала босими пальчиками штик-ніж, уникаючи порізів. Усміхаючись немов Міледі Вінтер, відповіла за Шеллу:
  - А це не має принципового значення. Для нас головне якнайбільше вбивати ворогів, і якнайменше наражати своє життя на ризик. Якщо в іншому випадку - обережність не обернеться зрадою!
  Філела тут погодилася:
  - Хто не щадить життя в бою, той збереже гідність і при розподілі трофеїв!
  Шелла підтвердила:
  - Хто вкраде, перемогу, втратить її плоди, бо останні гниють від підмоченої репутації!
  Посівши в танк, дівчата вивісили англійські прапори і ось прямо так, нахабно поїхали. А всього перло по пустелі цілих п'ятнадцять штук. Нахабним нахрапом захоплених в англійців, броньованих і аж ніяк непогано озброєних машин. Тож відчуття були найвищі, наче войовниці йшли на параді.
  Магда відзначила:
  - Ось це лепота! Ми веземо із собою кота! Буде, бачу бійка - отримає забіяка!
  Шелла без особливого ентузіазму, хитаючи головою Снігуроньки, заперечила:
  - Це зовсім не смішно! На це й усміхнутися грішно!
  Тут Магда, мов будильник ранком, завелася:
  - Що за взагалі означає поняття гріх. Ось ти Шелла співаєш про Ісуса Христа, а тобі навіть не зрозуміло, що головний Біблійний закон - відплата за гріх смерть просто абсурдний! - Вогнезарна войовниця навіть для переконливості зробила коло руками. - Абсолютно позбавлений, логіки!
  Філела поспішила додати:
  - Звичайно! Інакше, які ми солдати, коли не порушуємо заповідь - не вбив!
  Магда нервово захихотіла і почала гризти рукоять кинджала. Тут Шелла знайшлася чим заперечити:
  - Взагалі-то в оригіналі - ця сьома заповідь звучить так - не роби злого вбивства! Тобто тут йдеться саме про вбивство, а не про позбавлення людини життя. - І надавши собі вигляду Цицерона на кафедрі, а може й Тетруліана додала. - Тут є деякі нюанси!
  Магда зло обрубала:
  - Ще й посилання на переклад із івриту. Та що ще може бути більш огидним! - Руда дияволиця дедалі більше розпалювалася. Справді, її батько сам Азелло з роману Булгакова. - Загалом у Біблії багато абсурдного, але найабсурдніше - це її претензії на роль слова Божого та на непогрішність! - войовниця блиснула зубками. - Христос Всемогутній Творець усіх світобудов, всього видимого і невидимого, всього земного і небесного... І при цьому Ісус плутається в найелементарніших речах!
  Шелла тут жорстко заперечила:
  - Не треба так стверджувати, причому категорично. У чомусь плутається, а в чомусь провидець. - Біла янгол-термінатор додала. - Крім того, Втілений Бог цілком може передати суть Святого Письма своїми словами. А взагалі, у Біблії багато вже здійснених пророцтв.
  Магда енергійно замотала вогняною головкою:
  - Це зовсім не так, і я тобі доведу!
  Шелла скривилася:
  - Ну, спробуй, тобі карти до рук!
  Магда почала говорити, імітуючи карикатурний ялиновий тон клеріканців:
  - У священних книгах усіх релігій пророцтвам, тобто - передбаченням майбутнього, належить найважливіше місце. Є такі пророцтва й у Біблії. Більшість із цих пророцтв аж надто невизначені. - Руденька термінатор-філософ зробила круглими губки. - У прощальній бесіді з апостолами Ісус пророчо говорив: "Тоді почуєте про війни і про військові чутки... Бо має бути тому... Встане народ на народ і царство на царство, і будуть глади, моря і землетруси" (Євангеліє від Матвія 24:5-6). - Дівчина для більшої виразності підняла вгору праву брову. - Але точно таке відбувалося у світі і до пророцтв Христа, так триває досі. Яка в такому разі ціна тим пророцтвам, у яких 'передбачаються' події, що постійно відбуваються без жодного пророцтва?
  Філела схвально кивнула, при цьому вона розглядала трофейний еротичний журнал, що захопили у полонених англійців. Але й слухала при цьому войовниця дуже уважно:
  - Так можна сказати, війни були вчора, війни є сьогодні, війни будуть і завтра!
  Магда підтвердивши(Що тут сказати - мовляв не ликом шиті, ти догадлива!), продовжила свою лекцію:
  Частина біблійних пророцтв писалися заднім числом, - після того, як ці події вже відбулися. Щоправда, іноді, пророки наважувалися передбачати і майбутні події, але при цьому, як правило, спричинялися.
  Так, Бог через пророків обіцяє нащадкам Давида вічне царювання (2 Царств, 7:11-16), але царство Давида розпалося на Ізраїль та Юдеї вже після смерті його сина Соломона, а нащадки (нащадки) царя Давида були частково знищені спочатку в царя Ассирійського. Артаксерксом, а потім - під корінь, поголовно вавилонським царем Навуходоносором. (Єремія, 52:9-11, 22:28-30).
  Філела дуже завзято схвалила:
  - Ось так із ними і треба чинити. А те, як укладати під сокири мешканців захоплених міст, то це будь ласка. А як за них взялися!
  Вогняна диявола підтвердила:
  - Але цим, звичайно, різні ляпи "пророків" не вичерпуються.
  Бог через пророка Єремію обіцяє навіки знищити, обезлюдити Єгипет від Суєца до Ефіопії (28:8-14), але цієї обіцянки Бог не виконав і досі.
  І ще про пророцтва Єремії. Його вустами Бог обіцяє віддати до рук Навуходоносора Єгипет (29:19); навіки знищити Тир (26:3-14; 27; 36; 28; 19). Але Навуходоносор не взяв і намагався взяти Єгипет. А щодо міста Тіра, то він не був узятий Навуходоносором, не був узятий і Олександром Македонським і досі на жодний день не припиняв свого існування.
  Шелла з важким зітханням підтвердила:
  - На жаль, я бачила Тир на карті. Скоро ми його займемо!
  Магда продовжувала:
  Попри пророцтво Єзекіїля Навуходоносор узяв і зруйнував Єрусалим, а не Єгипет і не Тир. Втім, через 16 років після свого пророцтва сам Єремія визнає, що місто Тир продовжує бути неушкодженим (26:1; 29:8-14). Пізніше сам Ісус Христос даремно пророкував загибель цього непохитного Тиру (Матвій, 11:21-22; Лука, 10:14).
  І як її червоні губи хитро і зловтішно при цьому викривилися. Ось це дійсно Сатана в чудовому жіночому образі. А який ще голосочок.
  Той же Єремія від імені Бога оголосив, що цар Єгонія за свої гріхи буде покараний тим, що не матиме дітей (22:28-30). Але Матвій називає Єхонію одним із предків Ісуса Христа (Матвія, 1:11-12). Яким чином Ісус зміг народитися від далекого предка, який не мав дітей?
  Після останньої заяви Філела єхидно хихикнула. А Шелла помітила:
  - Це умовне пророцтво!
  Магда зневажливо пирхнула:
  - Але так може будь-який лжеоракул сказати! Ти слухай далі! - Рудоволоса диявола продовжила, адже танки і не надто швидко можуть йти по пустелі, та ще й такі досить важкі і час побалакати... Голос Магди звучав усе впевненіше й впевненіше:
  Єремія від імені Бога пророкує юдейському царю Седекії полон Навуходоносором, але обіцяє йому спокійну смерть і благочестиві похорони (34:2-5). Але, як потім виявилося, Навуходоносор перебив усіх родичів Седекії, а його самого засліпив, кинув у в'язницю, де той і помер (52:9-11). Нічого собі спокійна смерть і благочестиві похорони!
  Таке ж "спокійне і безтурботне" життя напророчене царю Йосії (4 Царств, 22:18-20). Після такого пророцтва Йосія був смертельно поранений єгиптянами в бою біля Мегіддо (Там же, 35:20-24).
  Бойова кобила Філела втягнула живіт, і почала розпаковувати консерви. Бляшана упаковка з Техастським буйволом на упаковці, це те, що для неї потрібно. Тим більше соковите м'ясо просякнуте томатним соком та шоколадним соусом.
  Не дивлячись на те, що й у Магди проявився апетит, настирливе дівчисько продовжувало лікнеп. Втім, там миленьким голосочком, що слухати войовницю з волоссям кольору виверження Кракатау, приємно:
  - Пророк Ісая писав, що Єрусалим стоятиме вічно: що в нього не ввійде жодна нечиста людина, - не ввійде не єврей. Але відразу ж після цього пророцтва Єрусалим був узятий і зруйнований Навуходоносором (586 рік до нашої ери), потім був узятий і зруйнований вщент римлянами (70 рік нашої ери). - Полум'яна войовниця почала додавати, намагаючись надати мові видимості шумового пресингу. - "Вічне місто" бралося і руйнувалося персами, арабами, хрестоносцями, турками, англійцями та французами. - Магда додала з придихом і підвищивши тон. - Безумовно німцями, а зараз у ньому проживає стільки ж "чистих" євреїв, як і "нечистих" (за їхнім визначенням!) арабів, європейців, негрів...
  Філела пожираючи буйволине м'ясо, помітила:
  - Християни, як правило, не дуже враховуються в пророцтва щодо подій до народження Ісуса Христа. Їх більше цікавлять пророцтва самого Ісуса Христа та його апостолів, тобто пророцтва книг Нового Завіту. Особливо хвилюють їхні пророцтва про Друге Пришестя Ісуса Христа (про Страшний Суд, Армагеддон).
  Магда зраділо підтвердив, киваючи здатною підпалити і спопелити, до основ Стародавній Рим і сотні, подібних міст голівкою:
  -Не стосуватимемося ні інших пророцтв, ні деталей пророцтв про Друге Пришестя Ісуса Христа. Зупинимося тільки одному найважливішому питанні: Коли настане Друге Пришестя? Звернемося до слів самого Ісуса Христа. Відомий американський проповідник та оратор Біллі Грехем підрахував, що про друге пришестя Христа в Біблії пророкує 380 разів. Зупинимося на кардинальних і найяскравіших із них.
  Магда хотіла продовжити, як по рації пролунав сигнал:
  - Попереду рухається колона англійських танків. Все приготуватись!
  Шелла розгублено помітила:
  - Ось уже сама не знаю, що гірше - вчинити зле вбивство чи слухати таку брехню!
  Філела заперечила:
  - Магда якраз каже чисту правду і міркує логічно. Тим більше, що Біблії достатньо, чітко і жорстко йдеться про лжепророків. Так що бий ворога його ж знаряддям.
  Вогняна войовниця-диволиця додала:
  - Ось дивись, краще як ми битимемо ворога його власною зброєю! І не лише на ідеологічному фронті. Я ще з приводу Біблії висловлюся. А поки що перевір бронебійні снаряди Білосніжка!
  Шелла вже без жодної злості огризнулася:
  - Ну, звичайно, таку елементарщину, я й сама можу зробити! За кого ти мене приймаєш! Я леді війни!
  Філела допомагаючи заряджати гармату, заспівала:
  - Леді війни! Хто ще може з тобою зрівнятися! Леді війни ми будемо скоро в англійській столиці!
  По радіо пролунав низький майже чоловічий голос Гейли:
  - Пропустити колону та стріляти в борт!
  Дівчата гаркнули у відповідь:
  -Зіг Хайль!
  Звичайно, потрібно мати залізні нерви, щоб пропустити нічого не підозрюючого супротивника ближче, потім повз себе. Тут попереду йдуть середні танки, "Кромвелі" та "Матільди", а далі легкі танкетки. Дюжині захоплених танків треба діяти синхронно, щоб кожен уразив свою жертву. Це своєрідне виконання музичної симфонії. Якщо одна хоч одна нота зірветься, вся композиція виявиться фальшивою та втратить звання шедевра. А що ж це війна! Найбільше шанувальників збирає військове мистецтво, та сльози при цьому завжди щирі, а на біс ні в кого немає бажання кликати!
  Шелла шепнула:
  - Допоможи нам свята Богородиця!
  Гейла люто скомандувала:
  - Вогонь!
  І дюжина стволів разом виплюнула снаряди. Борта "Матільд" та "Кромвелей" захищені набагато гірше, а значить їм... Магда зраділо, вигукнула:
  - Пробиті картонки!
  Шелла тут же, заряджаючи гармату по новому, помітила:
  - Ну, і дурні англійці! Навіть не спитали у нас пароля, тільки побачили прапори, то відразу ж прийняли нас за своїх!
  Магда тонко хихикнула:
  - Це їхній британський менталітет!
  Великих танків було двадцять п'ять і дванадцять дівчат-вовчиць знищили відразу. Потім вони встигли, перш ніж розгублений ворог зреагував, дати і другий залп, по противнику.
  І ще дюжина жертв, розбиті танки, наче скелети акул, викинутих на берег, на гарячий, жовтий пісок. І при цьому вони ще димлять, темно-коричневі струмки повзуть у небо. Здається, це виводок змій. Причому плазуни, наче понівечені неправильною еволюцією. І шипіння просто дивно, наскільки може бути таким нудотним.
  Танки англійців разом зупинилися та застигли. Єдиний уцілілий важкий танк незграбно спробував розвернутися. Шелла заспівала:
  - Краса! Краса! Ми веземо із собою кота!
  Магда підспіла:
  - Не в мішку, а в дулі! З бронебійною кулею!
  Філела хихикнула:
  - Буде вас собаки - після нашої бійки!
  Після чого взялися за танкетки. Ну, їх можна і в лоба трощити. Частина англійських танкістів, не витримала і, покинувши техніку, кинулась у повальну втечу. Деякі танкетки з більш досвідченими водіями все ще продовжували відстрілюватися. Ось у танк Мп-16 потрапив снаряд, що віддався глухим гулом у броні.
  Шелла показала рожевий язичок:
  - Герої наші на розгоні - британець дурний не наздожене!
  Магда голосно рикнула:
  - Здавайтеся швидше!
  Філела підтвердила:
  - І не бійтеся нас! Полонених бити ременем по попі, забороняє червоний хрест!
  Шелла розбивши снарядом уперту танкетку, заявила:
  - Я тебе громила! І цегла всім у рило!
  Бій закінчився, кілька танкеток намагалися піти, але їх безцеремонно підбили. Вовчиці випустили несамовитий вереск захоплення:
  - Оце так! Цей бій не дурниця!
  Однак на цьому бій ще не закінчився. З'явись англійські вантажівки та мотоциклісти. Шелла лупнула осколковим снарядом по найближчій машині, та розсипалася, а баки з пальним просто детонували. Магда блиснула зубками:
  - Шок! Це по-нашому!
  Філела уточнила:
  - Краще вбити, ніж умовляти!
  Шелла ще більше конкретизувала:
  - Краще один раз ударити, ніж сто разів сказати! Ще краще сто разів врізати, ніж мовчати.
  Магда перебила:
  - В англійці вже біжать! Давай за ними!
  Дівчата палили досить влучно, Шелла жодного разу не промахнулася, але танки все ж таки за швидкістю не порівняти з вантажівками. Крім того і "Кромвелі" тут були не найновішим мотором "Метеор" у 600 кінських сил, а слабшим у 400. Мабуть, поки що не встигли переозброїти цей крейсерський танк. Більш слабкою була і "Матільда", а що говорити про великовагового Мп-16.
  Тож дівчата трохи відстали. Та тут ще й вітер подув на зустріч, почали збиратися хмари. Магда помітила:
  - Ось зараз проллється дощик!
  Шелла зраділа:
  - Тим краще! А то в цьому танку дуже жарко! І сам гріється, та сонце палить!
  Філела підтвердила:
  - Ну так! А то скільки можна смажитися!
  Магда не поділяла оптимізму:
  - Пісок розкисне і ми зупинимося!
  Шелла з ентузіазмом заявила:
  - А мене особисто це не лякає!
  Хмари збиралися дуже швидко, і небо потемніло, наче й справді настало місячне затемнення. Магда ревла:
  - Ось і вір після цього у Бога!
  Шелла розлючено свиснула:
  - А що? Чому не вір! Хіба Христос не довів, що він є істинним Богом?
  По даху танка застукотіли великі крапельки тропічного дощу. Розлючена Магда знову почала говорити;
  У бесідах зі своїми учнями Христос запевняв їх, що всі вони, його апостоли, доживуть і на власні очі побачать Його Друге пришестя у славі. "Істинно кажу вам: не встигнете обминути Ізраїлевих міст (в Палестині), як прийде Син Людський" (Матвій,10:23).
  Філела здивовано свиснула, заморгала так, наче в очі сипнула попелом Хіросіми.
  - Невже Ісус подібне говорив насправді?
  
  
  
  
  
  АМЕРИКА ДОПОМАГАЄ РЕЙХУ
  АННОТАЦІЯ
  Західні союзники уклали з Третім Рейхом перемир'я. Користуючись відсутністю другого фронту та бомбардувань, гітлерівці посилюють свої війська та переходять у наступ. Стає дуже спекотно.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Наприклад, у березні 1943 року між Третім Рейхом та союзниками було укладено перемир'я. Гітлер погодився припинити переслідування євреїв, в обмін на заморожування бойових дій на Заході. Мало того, Захід припинив поставки в СРСР під Ленд-ліз. І це вплинуло на перебіг бойових дій.
  Гітлер надто довго затягував із настанням на Курській дузі. Він відкладав операцію "Цитадель", перекидаючи нові танки - "Пантера" та "Тигр". Востаннє фюрер відклав наступ у липні.
  Йому хотілося випробувати у боях ще й досконаліший і потужніший "Тигр"-2, а також винищувач МЕ-309. Також німці хотіли ще й "Маус" у настанні випробувати. І підігнати "Пантеру"-2.
  І в результаті Сталін наказав сам наступати 1 серпня. І одразу на двох напрямках - Білгородсько-Харківському та Орловському. Німці на відміну від реальної історії були сильнішими. Вони вивели угруповання Роммеля з Африки, і перекинули частину сил із Франції та Балкан. На Балканах німців замінили болгари та італійці. Таким чином з Африки вийшло вісім німецьких дивізій та десяток італійських, з Балкан сім німецьких, а з Франції двадцять дивізій, включаючи танкові.
  Через те, що бомбардування Третього Рейху припинилися, то випуск озброєнь був на сорок відсотків вищим, ніж у реальній історії. Більше йшло і танків, і літаків. Тигр-2 став масово випускатися з травня 1943 року, надійшов у серію МЕ-309, а також бомбардувальник Ю-288. І це стало серйозно.
  І "Маус" пішов у серію... Німці були готові до бійки. Їхні оборонні рубежі були дуже сильні.
  Та й "Пантера" вже перші дні боїв показала себе дуже ефективним танком від оборони. Вона робила п'ятнадцять пострілів за хвилину, і брала тридцятьчетвірки з двох кілометрів.
  Так "Фердинанд" теж машин звір. І якщо вже вріже, то вріже. Такі тут бойові машини. І броня лобова міліметрів за двісті.
  Бої показали, що фріци сильні. А ще й дівчата стали битися на їхньому боці і це круто.
  Шарлотта стріляючи, заспівала:
  - І знову...
  Герда теж пальнув із скорострілки підтримала:
  - Триває...
  Фріда з надривом закінчила:
  - Бій...
  Шарлота, не припиняючи пальби, видала:
  - Кипить...
  Фріда, лупнувши, гримнула:
  - Гіперплазми...
  Герда вискалившись і випустивши снаряд додала:
  - Пожежа...
  Шарлота завивала і пяля по радянським знаряддям, причому без промаху видала:
  - І Герінг...
  Фріда, лупанувши, скрикнула:
  - Такий...
  Герда продовжила, паля із завиванням:
  - Молодий!
  Шарлота продовжуючи, що з ельфійки взяти, безбожно перекидаючи радянську пісню гвоздити. І це виходило дуже безглуздо і вульгарно.
  - І юний...
  Фріда лупнула на жаль, як завжди влучно і додала:
  - Пивний...
  Герда пострілом закінчила:
  - Попереду!
  Після чого войовниці ведучи вогонь, трохи змінили пісенну тематику. Адже вони тепер не зовсім люди, а на половину ельфійки. А значить, що з них бідолаха і візьмеш! Можуть тільки не співати, а ревти, причому щось зовсім несусвітне. Така в них розумієш карму. Пісні, звичайно ж, вийшли вульгарні.
  Шарлота ведучи вогонь затягла:
  - Вийшли...
  Герда лупнув із скорострілки підтримала:
  - Звірі...
  Фріда цвяхнувши, продовжила:
  - Із трамвая...
  Шарлота луплячи, і кромса продовжила своє завивання:
  - На...
  Герда пальнув видала:
  -Куті.
  Фріда довбавши, продовжила:
  - Варто...
  Шарлота випустивши презент зі своєю диявольською влучністю чиркнула:
  -Пивна...
  Герда різанувши снарядом в'якнула:
  - Тут...
  Фріда видала ляпаса гостином і пискнула:
  - Увірвався...
  Шарлота стріляючи, як заречить звіром:
  - Цар.
  Герда видихнула паля, затяті слова:
  - Звірі...
  Фріда випускаючи снаряди, брязнула:
  - Дайте.
  Шарлота відчайдушно палячи, в'якнула:
  - Пива...
  Герда спустошивши казенну частину ствола, додала:
  - Швидше...
  Фріда стріляючи, заволала:
  - Слон.
  Шарлота випускаючи снаряд, за снарядом в'янула:
  - Примружив...
  Герда довбавши ще раз, пискнула:
  - Правий...
  Фріда в'якнула, лупцюючи:
  - Око...
  Шарлота як заспіває в шаленій черзі...
  - Пішов...
  І тут саме снаряди у дівчат-термінаторів закінчилися. Довелося їм повернути назад, щоби поповнити з вантажівки бойовий комплект. Але постачання в Третьому Рейху відмінне і павучі на превеликий жаль знову повернутися.
  Дорогою назад дівчата почали обговорювати таку тему. Шарлота ця руда чортівка висловила свою думку:
  - Я думаю, після взяття Москви наступною нашою метою стане Лондон!
  Герда хихикнула і підтвердила:
  - Звичайно, ми підемо звільняти англійців від сіоністського рабства!
  І всі три дівчата оглушливо розреготалися. Їм це здавалося дуже весело.
  Фріда припустила:
  - А давайте й Америку звільнимо від найжадібніших сіоністів. І також від засилля кольорових. А то зовсім янкі більшовики задерли.
  Герда раптом як несподівано заспіває:
  Якщо всі встанемо проти американців,
  Зламаємо ми північний альянс...
  Не допоможу навіть томагавки.
  Бо Бог за зло віддасть!
  Зрозуміло, з боку дівчат-термінаторів виглядає смішно апеляція до Бога. Якщо врахувати, що Третій Рейх - це втілення Антихриста. Але ось оскільки, поки змінять боєкомплект пройде час, руда дияволиця Шарлота розшумілася. Почувши останню фразу Герди, вона проричала:
  - Бога немає!
  Войовниця-херувим пискнула:
  - Як це ні?
  Шарлотта наполягаючи продовжила:
  - Звичайно ні, медичний факт!
  Герда поставила найприродніше питання:
  - А хто створив Всесвіт?
  Шарлота майже одразу ж відповіла:
  - Всесвіт існує і існував завжди. Вона лише змінювала своє існування і складову постійно перетворюючись і модифікуючись.
  Герда потерла босою ніжкою собі за вушком. Хоча мала гени паучіхи, а не собаки, і недовірливо помітила:
  -А Як це існувала завжди? Повинна бути причина її виникнення.
  Шарлота вирішила бити свою релігійну напарницю її зброєю:
  - А як це всемогутній Бог завжди існував? Має бути причина Його виникнення!
  Герда знову потерла голою ніжкою, цього разу себе по лобіку і сумнівом помітила:
  - Невідомі шляхи Господні.
  Шарлота по-своєму логічно зауважила:
  - То це не відповідь.
  Герда тоді припустила:
  - Давайте сприймемо за аксіому, той безперечний факт, що Господь Бог існує, і існував завжди і відштовхуватимемося від нього.
  Шарлота логічно парирувала тим самим методом:
  - Давайте сприймемо тоді теж, за аксіому, той безперечний факт, що матерія і всесвіт існують завжди і існували завжди і відштовхуватимемося від нього.
  Фріда, яка була третьою в цій суперечці, розреготалася і помітила:
  - Так... Це діалог німих та глухих. Так ви не зможете дійти жодного чіткого висновку.
  Шарлотта із цим не погодилася:
  - У мене над Гердою є перевага. Наприклад, якщо виходити з того, що першопричиною всього є Всемогутня особистість Бога, то надалі похідне від нього: людина вийшла слабшою і технічно не просунутою. А якщо вважати, що причиною і першопричиною є всемогутня, але безособова природа, то вийде, вона породила більш досконалу і просунуту людину. Так виходить, що відбувся перехід від простого до складного. А в креаціоністкій моделі навпаки від складного до простого. Однак зараз ми спостерігаємо процес поступового ускладнення, в якому все, починаючи від техніки, розвивається еволюційним шляхом. Та й у людини обсяг мозку постійно зростає. Тобто припустити, що первинно це безособова матерія, від якої еволюційним шляхом розвинулося складніше, логічніше, ніж навпаки, ніби й абсолютно всемогутньої та досконалої особистості пішли бур'яни в особі людства.
  Фріда пожвавішала і помітила:
  - Так я читала деяку релігійну літературу. Якщо їй вірити, то Адам був досконаліший, ніж людина нинішня і розвинена інтелектуально. І що люди відокремившись від Бога, пішовши шляхом гріха, стали старіти і слабшати, але... Зараз ми спостерігаємо зворотний процес: зростання могутності людини та її приголомшливий інтелектуальний розвиток. Особливо під час війн! Згадай на яких танках ми починали війну в сорок першому, і що маємо зараз! Колосальна виходить різниця!
  Герда роздратовано прошепотіла:
  - Це все підступи!
  Німці відбили радянський наступ на всіх напрямках. І самі завдали нищівних ударів.
  А в небі на МЕ-309 воювали красиві, босі дівчата в бікіні. Вони билися дуже серйозно. І буквально руйнували супротивника, ніби вороги відбивні.
  Альбіна пальнула по супротивниках за допомогою босих пальчиків ніжок і збила радянську машину.
  Після чого прочирікала:
  - За великі арійські ідеї!
  Альвіна теж як довбає по противнику, і його капітально розколе, і проворкує:
  - Слава новим ідеям!
  І натисне своїм червоним соском по супротивнику.
  А ось радянські дівчина з артилеристської батареї ведуть фашистськими нелюдами пальбу. Вони намагаються відбити натиск, кількісно і якісно перевершує ворога.
  Дівчата з радянського батальйону теж дуже симпатичні, і в коротеньких спідницях, прикритих грудьми одними ліфчиками. Їхні голі ніжки миготять, а самі войовниці енергійно перебирають снаряди.
  Одна з низ, Акуліна лейтенант-наводчиця, подає снаряди босими ногами, а сама вперлася руками в колесо гармати. І нехай на них зверху сиплються снаряди, а з піднебесся летять бомби, все одно дівчат не розплющити і не зламати. Вони відважно билися і будуть битися.
  Анюта наводить зброю... "Маус" не пробивається, але по ньому дівчина все одно стріляє. А раптом пощастить і броня піддасться. В цьому випадку німцеві доведеться замовляти собі труну з музикою.
  Босонога дівчина весела, хоча розуміє, що шансів вибратися з подібної круговерті у них дуже мало. Ось, наприклад, йдуть у наступ "Штурммауси". Це машини подібні до "Штрумтигра", тільки куди більші і на подовженій шасі "Мауса". І коли з 600-міліметрового бомбомета вилітає важка ракета, то це просто моторошна річ.
  На Анюту посипалися грудки обпаленої землі, і оплавлений ґрунт після розриву. Але дівчина зовсім не зніяковіла. Навпаки, поставила свої босі ніжки, щоб відчути приємний масаж від уламків. І радісно заспівала:
  Батьківщина та армія - це два стовпи,
  На яких тримається планета!
  Грудьми захистимо ми тебе країна,
  Усім народом рать твоя оспівана!
  
  Хмари прохолоду, ну а сонце спека,
  Автомат натер плече солдату...
  Назавжди Вітчизна ми з тобою
  Вириємо могилу супостату!
  Анюта вже встигла побувати у фашистському полоні і там її жорстоко били ціпками по п'ятах. Дівчина стогнала і кидалася, але нікого так і не видала. Що їй ці всі удари? Адже вона комсомолка. Інша річ, що фашисти вже прорвали передову лінію оборони і загрожують здолати і цю. Анюта знає та стріляє. Хоч це і надзвичайно складно, слід потрапити до ствола "Мауса", і тоді німецький танк втратить можливість вести вогонь і його доведеться відвозити до тилу на ремонт. А це вже проблема для фріців.
  І ось Анюті після кількох промахів вдалося відбити "Тигру"-2 ствол. Після чого дівчина радісно заспівала:
  - Наша ваша не поступиться!
  І знову вистрілила. Акуліна порадила їй використовувати при стрільбі босі ноги, так це значно практичніше. Красива дівчина з цим почасти погодилася. І справи пішли значно успішніше. Всі знаряддя 85-міліметрового калібру проти німецьких танків недостатньо потужне. А якщо лупити по дулі, то шанси на успіх з'являються.
  Анюта намагається уявити собі блакитну панораму і на ній жовті крапки, що рухаються. Ось це густо-зелений силует фашистського танка. Ти бачиш його як величезного слона. Так візьми й лупані мастодонти з хоботу. Тоді і перевага супротивника у вагових категоріях виявиться йому марною.
  І ось черговий "Тигр"-2 втрачає свій хоботок. І йому стає дуже погано.
  Акуліна співає на всю горлянку:
  - Їх хвіст, луска - не впіймав фриц знай ляща!
  Батарея повністю складається з дівчат-босоніжок і тому їх мабуть вищі сили щадять, а снаряди не зачіпають. Кожна з них має свою школу і власну долю. Ось Акуліна в дитинстві мріяла винайти ліки , що дарує безсмертя. Дуже вже їй здавалася смерть страшним і несправедливим рішенням. Адже те, що люди помирають це жахливо. І хоча дівчина вірила в безсмертя душі, яка є первинною в порівнянні з тілом, але все-таки. Світ - це не шахівниця, зняв з неї фігуру і знову поставив. Ні світобудова виявилася жорстокою. А чому людина повинна старіти і вмирати? Особливо Акуліну коробили старі - моторошна ця потворність.
  Хіба людина не подібна до квітки, і не вінець творіння? Людина має бути і залишатися безсмертною. І не стало йому в жодному разі хворіти і вирушати на той світ. Адже людина повіра народжена для щастя.
  А про яке щастя може йтися, якщо люди втрачають своїх рідних та близьких? Якщо він - особистість в'яне? Ні, це неправильно та недобре. І Акуліна поринула у медичну літературу. Незабаром дівчина дійшла висновку, що однієї хімії для безсмертя мало, і слід винайти щось принципово нове та ефективне.
  Може навіть якесь випромінювання. Яке на відміну радіоактивного, не знищувало б, а зціляло. Згодом почалася війна і стало не до безсмертя. Акуліна деякий час працювала у тилу. Але втрати Червоної армії зростали, на фронт все частіше і частіше закликали дівчат, і пішла і медичка. Спочатку вона працювала медсестрою, а потім перебралася і на батарею. Вже не раз Акуліна опинялася на межі смерті. Але щоразу залишалася живою і навіть без серйозних поранень.
  Бідолашна дівчина, у якої стільки різних проблем було в житті. Нині ж до них наближаються фашистські танки.
  А ось ще одна красуня шатенка Тетяна. Дівча підносить снаряди, підтягує ящики. Теж голоного, і знаходить навіть у цьому задоволення - таки липень на дворі, найспекотніший місяць на рік. Тут добре, всі дівчата зібралися досить симпатичні, вітчизни трепет, що вселяють ворогам. Тетяна тягне ящик і співає:
  Союз непорушний, республік вільних,
  Згуртувала не грубість, не сила, не страх.
  А добра воля людей освічених -
  Мир, дружба, світло, розум і сміливість у мріях!
  
  Слався Батьківщина, наша вільна,
  Дружби всіх націй опора на вік,
  Сила законна, воля народна,
  Адже за Єдність проста людина!
  І під такі слова їй веселіше і ящики вже не здаються такими важкими. І розгинається дівчина легко. Вона така чарівна. І бадьора, дівчино. Ось німецький диверсант підповзає із гранатою до
  брустверу. Тетяна підхоплює босою ногою лимонку, і висмикуючи витонченими пальчиками, чеку жбурляє її в супротивника. Відразу три німецькі шпигуни підлітають вгору, сполосовані у польоті уламками. А Тетяна, схрестивши голі, засмаглі ніжки, показала їм дулю. Хоч як крути вона симпатична дівчина. І невже вона може загинути?
  А ось командуюча їх батареєю майор Вороніна. Їй уже тридцять років, але талія від постійного руху струнка, як у молодої дівчини. Волосся у неї біле, і тому сивина не помітна, а личко від свіжого повітря рум'яне і чисте, жодної зморшки. Маргарита Вороніна провоювала фактично з перших днів війни. Не надто досягла успіху в нагородженнях, якщо врахувати що боролася вже понад шість років і вбила особисто не одну сотню німців. Маргарита жодного разу не була серйозно поранена, і не лежала в госпіталі. Її навіть називали Маргарита залізна. Але жінка морально змучилася від затяжної війни морально.
  Її босі ноги мозолисті, і майже не запорошені. Вона привчила себе бігати босою ще до війни снігом. І тепер уже понад шість років не одягала чобіт. У сорок першому році, щоб витримати обітницю боролася на найпівденнішій ділянці біля Ростова. Тільки завдяки сибірським мазям уникла обмороження. Але витримала без взуття, пройшла суворе випробування з російських кучугур. І продовжила війну.
  Її не дуже цінували, а вона ніколи не наполягала на своїх подвигах. Отже, нагороди накопичувалися повільно, але вірно. І зараз вона вже дослужилася до майора і має орден слави всіх трьох ступенів. А ось зірки героя яку Маргарита вже давно заслужила поки що немає. Але войовниця особливо не шкодує.
  Головне вижити у цій війні. І тут вона має особливий оберіг Перуна. Він дозволяє в будь-якій лайці врятувати чотирьох людей. Саму Маргариту та трьох інших людей на її вибір.
  Сама жінка-майор намітила трьох на порятунок: Акуліну, Анюту, Тетяну. Гарні дівчата та дуже здібні. Ось їхня гармата, вже п'ятьох німців стовбури відстрілила. А зараз Анюта потрапила в гусеницю "Пантери". Німецький танк зупинився і задимив.
  Маргарита кричить дівчатам:
  - Так тримати!
  Ті відповідають на всю горлянку:
  - Так тримати!
  Маргарита захоплено вигукнула:
  - Ні! Нас ніхто не зупинить. Ніхто не переможе!
  І шостий "Маус" втратив дуло. Німецькі танки досить швидкі, але численні протитанкові рови та їжаки заважають їм просуватися. Дівчата дружно цілять, Акуліна допомагає наводити зброю, вона стрімка як ніхто інший із бійців. Тетяна теж сильна та точна. Ось знову роблять постріл. І цього разу снаряд потрапив у гусеницю "Леву".
  Лупити по гусеницях "Тигра"-2 марно, тому що малі ковзанки роблять машину, вірніше її ходову частину практично невразливою. Зате по довгому дулі ефективно та привабливо.
  Анюта вимовляє немов справжній матрос:
  - Ну, від гвинта!
  Акуліна підтримує чортівку-херувиму:
  - Ми зі сміх веселим дійдемо,
  До великих будівель Рейха Берліна...
  Будемо щасливі з милим удвох,
  Наша армія непереможна!
  І знову німецький танк так шалено задимив, і став пускати металеві уламки на всі боки.
  Захоплений ентузіазмом весь дівочий гарматний батальйон заспівав;
  Колись людина не знала мрії,
  Не міг зрозуміти стомлення палкої думки!
  Дивлячись на світ блискучої зірки -
  Не знав поняття святої Вітчизни.
  
  Він був твариною, грубим дикуном
  Шлунок ситий - ось і вся відрада!
  Один інстинкт - як вороння клює,
  А голод опускає в прірву пекла!
  
  Тоді все було просто до дошки,
  І в цьому навіть звірам щастя!
  А дух бажає вічної краси -
  У його повірте зробити краще влади!
  
  Тоді ми люди знаходимо думку -
  Та з нею приходить жахлива мука!
  Але ти за знання юнак борись
  Підніме всіх розумне вчення!
  
  Тоді не будеш довго ти страждати,
  Настане час - молодість навіки!
  Воскресне і батько тобі і мати,
  Підуть у кошмари не бути калеки!
  
  Але думки теж злі бувають друг -
  Вони палають вугільною пожежею!
  Коли беруть іншого на переляк,
  Коли безсмертний має дар!
  
  На жаль, ти маєш гнів свій перемогти.
  Створити інше у славі світобудову!
  Така буде в серці твоєму міць,
  Що поразка теж у повчання!
  Битва на Курській дузі закінчилася внічию. І настала пауза. Німці до серії підігнали "Пантеру"-2. Ця машина була більш досконала з тонкою вежею, і нижчим силуетом.
  Вага машини виросла, трохи вклавшись у сорок сім тонн, від чого ходові якості навіть покращилися за рахунок двигуна дев'ятсот кінських сил. А ось озброєння та бронювання зросли значно. Лоб вежі став у 150-міліметрів, а борти - 60-міліметрів, лоб корпусу - 120-міліметрів під нахилом у сорок п'ять градусів і борти - 60-міліметрів. А гармата у 88-міліметрів та 71 ЕЛ. Таке знаряддя пробиває з відстані кілометр 193-міліметра броні під нахилом 30 градусів. Так що машина дуже серйозна та руйнівна.
  Ну, що на таку відповісти? Тільки тим, що будуть боротися дівчата босоніж і в бікіні. Тоді і танк не обов'язково має бути досконалим.
  Ось уже зима. І в бій іде один із перших танків ІС-2. І екіпаж Олени на ньому. Дівчата очевидно босоніж і в бікіні. Вони готові боротися з гітлерівською нечистістю, за якою стоїть США.
  Так що бій чекає суворий.
  Олена пальнула за допомогою босих пальчиків ніжок. Вразила гітлерівську машину і пискнула:
  - За Вітчизну!
  Єфросинія теж як довбає по противнику, вразить його в борт і оглушливо сміючись, додав:
  - За Русь-матінку!
  Танк ІС-2 дівчата пофарбували перед боєм у білий колір. І його на снігу практично не видно. І вони довбають по ворогу дуже влучно.
  Єлизавета, ніби стріляючи по супротивнику, і влучно вражаючи ворога, цілком логічно помітила:
  - Я Робін Гуд у бікіні!
  Олена із цим погодилася:
  - Справді ти справжній Робін Гуд!
  І як візьме і голою п'ятою натисне на гашетку.
  Четвірка Е на ІС-2 - це велика сила. Хоча й Герда - серйозний суперник на Пантері-2.
  Обидва танки приблизно в одній ваговій категорії. Німецький має тоншу броню по бортах, але краще захищений у лоб, особливо вежею та нижньою частиною корпусу. І гармата німецька більш бронебійна та скорострільна.
  Правда у радянської зброї разова шкода мабуть сильніша. Так це, звичайно, великий плюс, але німецька гармата точніше. І що істотно, "Пантера"-2 куди моторніше і маневреніше.
  Так що Герда має плюс. І якщо вона босими пальчиками ніжок на кнопку натисне, то мало не здасться.
  І ще німецькі дівчата дуже люблять чоловіків, і це теж їхня сила, особливо якщо вони попрацюють мовою з пульсуючими нефритовими стрижнями.
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  Взимку Червона армія не досягла вирішального перелому. Лінія фронту залишилася стабільною. І практично нерухомий.
  Наступний рік у німців з'явилася у серії реактивна авіація та еволюція Фокке-Вульф - ТА-152. Чудова машина з потужним озброєнням та пристойною швидкістю. Це серйозно...
  У СРСР поки що лише нові танки ІС-2 і Т-34-85. І це також було серйозним кроком.
  Навесні німці розпочали новий наступ. Вони намагалися перехопити ініціативу.
  Початок наступу 21 травня загорівся гуркотом десятками тисяч знарядь, і вильотом одночасно понад сімдесят тисяч бомбардувальників з напалмовими бомбами, і вагою зародів до десяти тонн. Почалася грандіозна битва Другої світової війни. Противник перейшов Рубікон і рвонув до Москви. Грукали німецькі танки, брязкали дрібніші машини. На радянські позиції насувалася орди зі сталі, ніби кіннота Чингісхана в товстестій броні. Ішли вперед масиви, і насамперед найбільш захищені "Мауси" та "Королівські леви", "Тигри"-2 їх використовували немов тарана.
  Ще раніше пройшли телетанки - "Шаховий кінь". Вони підривали мінні поля і розчищали німецьким машинам дороги до радянських позицій. Використовувався і "Змій Горинич", коли викидалися вперед начинені вибухівкою шланги та вичищали все поспіль.
  Дівчата-ельфійки Фріда, Шарлота, Герда у новітньому танку "Пантера"-3 і рухаються на вістря атаки. Красиві войовниці в плоскій машині вагою 75 тонн, вони скаляться один одному і пострілюють із зброї поки що колишнього 105-міліметрового калібру.
  Шарлота з усмішкою помітила:
  - Ось уже минуло більше трьох років, як почалася війна з Росією. А Москва досі не взята!
  Фріда з обуренням помітила:
  - Зате незабаром буде взято Кавказ. І це мабуть навіть найважливіше!
  Герда з усмішкою відповіла:
  - Там, зрозуміло, такі чудові гори та чудові місця, але... Війна зазвичай закінчується з падіння столиці. І поки вона не взята не можна говорити про нашу перемогу!
  Шарлотта неохоче погодилася:
  - Ні, не можна!
  Новий танк "Пантера"-3 поки що на експериментальному випробуванні. У ньому все настільки автоматизовано, що вистачило б і двох членів екіпажу. Але голоногі дівчата вважають за краще обходитися втрьох. Хоча їм від цього не легше.
  І пре гігантський танк на радянські позиції. Він важкий, але добре захищений і гармата 105-міліметрів на 100ЕЛ. І це серйозно.
  Преть уперед цей монстр.
  І радянські снаряди від танка відскакують.
  Герда помітила:
  - Утрьох складно!
  Шарлота з посмішкою відзначила, пальнув у супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок.
  Руда проворкувала:
  - Хай буде наша Батьківщина у славі!
  Фріда відзначила з сміхом:
  - Слава арійському духу!
  І теж голою п'ятою натисне і радянський танк підіб'є. І проворкує:
  - За нові сили!
  Ось тут і пре масивна міць танка.
  Але, з іншого боку, радянські дівчата б'ються. І войовниці з Росії теж босоніж.
  Бої киплять жорстокі і просуваються фриці, прориваючи глибокоешелоновану оборону. І все йде не зовсім за планом.
  Єлизавета пальнула з ІС-2 по супротивнику і прочирікала:
  - За Вітчизну - нашу матір!
  Катерина зазначила, довбаючи супротивника:
  - За наші зміни, за Русь!
  Олена теж взяла і довбала по ворогу, проворкувавши:
  - І за Русь усе супер!
  Єфросинія надіслала вбивчий подарунок руйнування босими пальчиками і прочирикала:
  - За Батьківщину!
  Четвірка на ІС-2 працювала та стріляла, досить точно. І досить точно дуже швидко потрапляла в ворогів.
  Що ж, німці продовжують прориватися. І рухаються у бойовому напрямку.
  Ось уже літо та фронт буквально розсипається. Але дівчата продовжують вести бойові дії та показувати свій вищий клас.
  Єлизавета після цих слів спохмурніла. Після щодо і то не надто успішної зими, справи на фронтах пішли гірше. У Курську, незважаючи на чисельну перевагу, радянські війська зазнали тяжкої поразки. Та й зараз контрнаступ бійців під Воронежем, що почалося відносно успішно, терпить фіаско. Німці зайшли в тил і перерізали комунікації. І тепер дівчатам на танку доводиться відходити.
  Але все-таки добре, коли в машині одні жінки - від них такий приємний запах, не те, що від спітнілих чоловіків. І їхній екіпаж такий злагоджений. І четвірка підібралася на диво красива.
  Єлизавета рішуче вимовляє:
  - Ми переможемо, я це твердо знаю! Навіть відступивши до Далекого Сходу!
  Руда Аврора, шльопнувши голою, точеною ніжкою по воді, скривившись, відповіла, солдатською, піснею:
  - Нарешті нам наказали наступати! Відбирати наші п'яді та крові! Але ми пам'ятаємо, як сонце вирушило назад і мало не зайшло на сході!
  Катерина та Олена хором відповіли:
  -Добре сказано!
  Голонога Аврора вже прозою додала:
  - На фашистів вся Європа працює, та ще й плюс ресурси в Африці. Так що ми маємо підняти дуже важку штангу!
  Босонога Єлизавета стукнула кулаком по воді:
  - Піднімемо і порвемо! А зараз вистачить! Вже освіжилися і знову на танк!
  Красуні заперечувати не стали. Піт із сильних, засмаглих тіл змили й добре. У дівчат розкішні стегна, і вузькі талії, а живіт із рельєфним пресом. Вони й справді, наче статуї античних богинь. А ніжки такі стрункі, і одночасно мускулисті, під оливковою шкірою перекочуються кульки та сталевий дріт м'язів.
  Про таких дівчат кажуть: коня на скаку зупинить, у хату, що горить, увійде!
  Хоча повертатися в гарячий танк і небажання. Олена плеснула з відра на броню, щоб машина хоч трохи прохолодніша стала.
  Єлизавета на це жорстко помітила:
  - Як чоловіки у формі у таких сталевих трунах борються? А ми майже голі!
  Босонога Аврора, скеля великі, перлинні зубка розреготалася:
  - Це погодьтеся дуже цікава ідея - надіслати під ленд-ліз бікіні!
  Катерина зло відповіла, стукнувши голою ніжкою об гусеницю танка:
  - Так чудова. Мінімум витрати тканини, максимум гонору!
  Олена, теж смикаючи, тільки цього разу грудьми, просипала:
  - Краще б вони надлишковий танк надіслали! Або літак!
  Босонога Єлизавета похмуро помітила:
  - Та погань у них танки!
  Руда Аврора, карабкаючись на вежу, заперечила:
  - Не зовсім! Новий "Черчілль" дуже непоганий, особливо в броні!
  Блондинка Єлизавета насупила лобік і запитала:
  - Ти їздила на "Черчіллі"?
  Вогняна чортівка пошепки відповіла:
  - Ні! Але я зовсім випадково дізналася, що в нього лобова броня 102 - міліметри!
  Красива Єлизавета округлила личко, постукала витонченими, босими пальчиками по броні "тридцятьчетвірки" і помітила:
  - Вдвічі товщі, ніж у нас? Ну що ж непогано!
  Олена, прилаштовуючись на місці водія, запитала:
  - А калібр гармати?
  Голонога Аврора чесно відповіла:
  - Не знаю... Але швидше за все або 75 або 76 міліметрів. Приблизно можна порівняти з нашим.
  Босонога Аврора, прилаштовуючись навідницею, помітила:
  - То може й ходові якості у нього гірші?
  Голонога Аврора знизала сильними, мускулистими плечима:
  - Можливо... Але в англійців уже з'явився двигун у 600-кінських сил "Метеор", тож я не думаю, що танк "Черчілль" - трунова машина!
  Красива Єлизавета поставила інше питання:
  - А які у нас нові розробки?
  Руда дияволиця ласкавим голоском заспівала:
  - Це ж великий секрет... Віриш чи ні?
  Єлизавета, трясучись босими ніжками, співуче відповіла:
  - Я тобі, звісно, вірю! За подібні питання, можна навіть просто... У табір загриміти - там, де біленький ведмідь!
  Голонога Олена, заводячи машину, помітила:
  - Чутки ходять, що скоро з'явиться монстр - сім гармат, і дві реактивні пускові установки, як на "Катюшах".
  Вогняна Аврора свиснула і замотала головою:
  - Такий монстр навіть не повернеться!
  Олена пихато сказала:
  - Але ж як дасть боляче!
  Т-34-85 заревла. Довелося підвищити голос, щоб перекричати мотор.
  Старший лейтенант Єлизавета гримнула:
  - Я чула, що скоро з'явиться новий ІВ, з дуже товстою бронею, і двома двигунами. Тож німцям буде хана!
  
  
  Боса Аврора заспівала жартома:
  - Танк розкопаємо, він знову почне в дві норми вбивати, почне в цвинтарі постачати і вам хана!
  І вся четвірка розреготалася. Машина поступово набирала обертів. Незважаючи на всю легендарність тридцятьчетвірки і Т-34-85, це був досить складний в управлінні танк. Зокрема, перемикання коробки передач вимагало значних зусиль. Сильна голонога Олена справлялася, іноді їй допомагала руда ногою. Зате сама коробка могла зламатися.
  Тому "тридцятьчетвірку" і не ставили на максимальну передачу. Тож танк їхав повільніше, ніж міг би. І існував ризик, що вдень його виявлять горезвісні "штуки", Ю-187, і ТА-152 дуже небезпечний пікіруючий бомбардувальник.
  Боса Єлизавета, це розуміла, і розраховувала швидше дістатися лісу. Там їхній танк не надто те й розрізниш.
  Голонога Аврора насвистувала під носик пісеньку. Руда завжди у піднесеному настрої, навіть коли повідомляє сумну новину.
  Наталя згадала початок війни. Сталося це опівдні, коли оголосили радіо. Але вже вранці поповзли зловісні чутки. Потім повідомили радіо, що Німеччина без оголошення війни напала на СРСР. Відразу кілька жінок кинулися в сльози.
  Настрій у людей був змішаний. Ті, що молодші, і одурманені пропагандою навіть зраділи: мовляв, за два тижні скрутимо німців і їм буде каюк. Старші, навпаки, засмучувалися.
  Єлизавета теж відчула тривогу. Її старший брат загинув на фінській війні, а середній, повернувшись, розповів багато страшного. У всякому разі, було зрозуміло, що рівень Червоної армії не такий високий, як твердить пропаганда. І що командування не на висоті, а багато танків горять як сірники.
  Про німців офіцери говорили з повагою... Все-таки завоювали майже всю Європу. А хто старший пам'ятав і першу світову. Тоді кайзерівські війська сягнули Дніпра, і Росія пішла на принизливий Брест-Литовський світ.
  Так що голонога Єлизавета здорово засмутилася. Не хотілося знову ховати своїх близьких, а тим більше воювати з таким сильним супротивником, як Німеччина та її сателіти. На Британію надії мало. Як би ці м'ясоїдні хижаки не об'єдналися б проти Росії.
  Перші дні та тижні підтвердили найпесимістичніші прогнози. Німці наступали та брали одне місто за іншим. Вже за кілька днів упав Мінськ. А менш ніж через місяць Смоленськ. Єлизавета пішла добровольцем на фронт. Вона дівчини сильна і дуже загартована.
  
  Танкісткою стала випадковою, до цього воювала в піхоті. Німці продовжували наступати. Частина, в якій боролася дівчина, потрапила до оточення. Наталка пробиралася до своїх і натрапила на кинутий танк. Разом з нею була Олена і вдвох дівчата завели машину. І навіть вивели її за лінію фронту.
  За це отримали по медалі, і їх визначили до танкових військ. Підготовка була дуже короткою - лише півтора місяці. Дівчата встигли взяти участь у обороні Москви.
  Тут уже здавалося, що ось-ось наші на межі. Передові частини фриців бачили у біноклі Кремль, вступивши до передмість столиці. Але сталося диво.
  Ворогів не лише зупинили, а й зуміли перейти у контрнаступ. Останню операцію ніхто й не планував. Вона протікала спонтанно, але від цього була ще успішнішою. Гітлерівці задкували, кидали техніку і буквально замерзали на морозі.
  А "тридцятьчетвірки" показали свою гарну якість - прохідність. Німці застрягали в кучугурах, а витязі рухалися і громили ворога.
  Після того як загрозу Москві було ліквідовано, всі думали, що тепер і далі наші наступатимуть. І що гітлерівцям хребет зламано.
  Але тепер знову стало все по-іншому! Немов у страшній казці! Про перевертень! Коли чорне стає білим, а білим чорним.
  А зараз стало набагато гірше. Утворився казан, з якого доводиться вибиратись.
  Світлана висунулась із танка. Т-34-85 машина, у якої крім тугої коробки передач є ще й такий недолік, як погана оглядовість. Через це цей танк втрачає значну частину своїх бойових якостей. Німецький Пантера-2 такого недоліку позбавлений, і через нього добре все видно.
  Дівчина навіть забиралася у захоплений трофей, відзначаючи більш комфортні умови роботи екіпажу, та гарну оптику німця. Правда 88-міліметрова гармата далеко не слабка, і ще снаряд втричі легший за радянський.
  Руда бісова теж спробувала висунутися. Але двом дівчатам тісно дивитися через один люк. Вони почали штовхатися.
  Голонога Аврора жорстко рикнула:
  - Це все-таки моє місце! Ти навідниця і маєш сидіти біля прицілу!
  Катерина огризнулася:
  - Я навпаки, маю все бачити! А ти краще знай своє місце!
  Дівчата стали боротися. Сплелися мускулистими, засмаглими тілами, напружували сильні м'язи. Навіть із них ліфчики від натуги сповзли.
  Єлизавета закричала на них, потім смикнула обох за пальці босих ніг, змусивши, заспокоїться:
  - Мало того, що німці заїдають, то ще битися з вами треба! Зберігайте свій запал для фашистів!
  Дівчата припинили тискати один одного, але звернулися до командира хором:
  - А як нам стежити?
  Єлизавета прийняла Солонове (був такий відомий сенатор Солон!)
  - Виходите по черзі!
  Голонога Аврора примхливо помітила:
  -А Блондинка мухльувати буде!
  Катерина зло відповіла:
  - Ти б помовчала б руда-безсоромна!
  Єлизавета рикнула:
  - Годі! Або я відплутаю вас по курячих ногах! Змінюватимете друга по моїй команді!
  Дівчину одна одною показали мови і... залишилися стирчати вдвох у люку.
  Голонога Єлизавета холодним тоном вимовила:
  - Ти руда сядь, лишається Світлана!
  Вогняна Августина непідробно обурилася:
  - Вона вже давно тут стоїть! Я ж з'явилася нещодавно! І, за ідеєю, саме мені варто її змінити!
  Єлизавета, підвищивши голос, і пустивши металу, рикнула:
  - Накази командира під час війни не обговорюються, а виконуються... Чи мені тебе висікти?
  Вогняна диявола-босоніжка неохоче сховалася в тісну, жарку вежу пробурчавши:
  - Наказ командира під час війни, коли навколо кулі свистять! Сповнений любові та величезної ціни, священний, для російських солдатів!
  Єлизавета посміхнулася. Конфлікт було вирішено, а незабаром ліс, і вони будуть надійно сховані. Тут пильна Катерина раптово крикнула:
  - Попереду німець на танку!
  Ось це вже серйозно... Причому Єлизавета злякалася не так танкового бою, як того, що фашист викличе по рації штурмовики. Втім, є надія, що заради самотнього радянського танка фрици не полетять.
  Хоча німець сховався за стогом старого сіна, Катерина зуміла його розглянути. Це була Пантера-2, причому у новітній модифікації з дулом довжини 100 ЕЛ. Калібр той самий 88-міліметрів, зате початкова швидкість у снаряда набагато вища.
  Пантера-2 у колишній модифікації міг пробити на дистанції не далі за 1000 метрів і то не напевно в лоб. Радянська тридцятьчетвірка могла теоретично дістати до кілометра в борт, але практично з метрів п'ятсот. Але цього разу шанси майже зрівнялися. А оптика у гітлерівця краща.
  Незважаючи на ризик, Олена включила босою п'ятою останню передачу. Тридцятьчетвірка заревла ще дужче, так що заклало руки, а сам танк заходив ходуном. Але тепер у них важче потрапити. Німець стоїть на місці і чекає на радянську машину.
  За нерухомою метою потрапити, легше, але коли твою машину так трясе...
  Катерина спускається і за допомогою голонога Аврори наводить і робить перший постріл.
  Снаряд розривається за десять метрів попереду німця.
  Голонога Єлизавета суворо попереджає:
  - Обережніше! У нас залишилося не так багато снарядів!
  Катерина, недбало кивнувши світлою головкою, відповідає:
  - Це лише пристрілювальний постріл!
  Босонога Аврора знущально заспівала:
  - Завтра буде краще ніж вчора! Завра буде краще, ніж учора! Привіт сонце!
  Голонога Катерина трохи по звуку, але чітко промовила:
  - Отвянь!
  Дівчина знову спробувала націлити. Німець поки що був ще далеко. Навіть малоймовірно, що його броню 60-міліметрів у борт проб'є зброю ЗІС-85 з такої дистанції. Фашист поки що не стріляв, але ловив мішень. Маленька вежа Т-34 - дрібна мета. У неї з відстані важко потрапити, особливо коли танк ось, то на всіх парах мчить.
  Голонога Катерина завагалася. Вистрілити зараз чи потім, підійшовши ближче. Тридцятьчетвірку в русі трясе, і взяти точний приціл неможливо. Потрібно або зупиниться, або підійти досить близько, а ще краще.
  Босонога Олена вимовляє, стискаючи кулаки:
  - На славу Батьківщини святої!
  Голонога Катерина нарешті вирішується і стріляє. Снаряд випльовується зі ствола. Дівчина супроводжує його уявним конвоєм.
  Вже ближче, приблизно за півтора метри, від німця. Враховуючи, що з прицілу тридцятьчетвірки погано видно, це хороший результат. Напівгола Аврора, яка, висунувшись у момент пострілу, голосно гаркнула:
  - Майже ще трохи!
  Катерина сердито пробурмотіла:
  - Трохи не рахується!
  Руда дияволиця проворкувала:
  - Фюреру дамо по пиці, переб'ється як-небудь! Ми зараз трохи схожі, на тих, хто звихнувся трохи!
  Катерина нетерпляче штовхнула красуню ніжкою:
  - Якщо можеш, замовкни!
  Босонога Аврора гарчала:
  - Цегла!
  Нарешті й німець не витримав, вистрілив... Снаряд пролетів зі свистом у небезпечній близькості до машини. Але фриц не влучив. Що він думав? Підозрював, що в екіпажі сидять такі красуні чи палив машинально? Пантера-2 має командирську вежу та непогану оглядовість. У сорок четвертому році цей танк став наймасовішим. Німці з його допомогою досягли великих успіхів, захопивши території в чотири Німеччині кордонів 1937 року і всього за п'ять місяців.
  Танк показав повну достатність. Особливо проти ІВ-2. Наприкінці сорок четвертого року з'явився варіант з більшою довжиною стовбура, а отже, початковою швидкістю снаряда. Німець розраховує вразити супротивника, хоча тридцятьчетвірка та проблемна машина. Іноді російські примудряються потрапити з великої дистанції і в русі. Треба пригорнути супротивника як муху.
  Голонога Єлизавета, розуміючи, що шанс на влучення завжди є шепоче:
  - Ленін, партія, комсомол!
  Майнула шалена думка, а чи не звернутися до Бога? Але комсомолці не належить вірити в Бога. Та й взагалі, якщо Він є, то чому допускає все це? Хіба дбайливий Творець допустив би таке свавілля? А також старість та смерть?
  Майже гола Єлизавета, мабуть, більше за смерть боялася постаріти і стати потворною. Як це все не естетично. І справді якщо припустити, що людина смертна, заради розвитку та прогресу, то спотворювати людей старістю, якось не з руки. А де естетика творця? Невже йому подобаються зморшкуваті й горбаті бабусі?
  Красива Єлизавета цього не могла пояснити і зробила висновок - Бог є вигадка людей! А насправді є еволюція. І, можливо, настане час, коли людина розвинеться до такого рівня, що зможе і мертвих воскресати! І тоді загиблі на війні відродяться у світі світлого комунізму!
  Голонога Єлизавета прошепотіла:
  - Дай Боже перемоги нашої атеїстичної партії!
  Красуня Катерина заспокоїлася і, вистрілила втретє... Снаряд здавалося, чиркнув по броні, але знову пролетів повз. А ось всадив німець... Ось чорт, влучив!
  Башту струснуло, почувся дзвін. На щастя, похила броня відобразила постріл у рикошет.
  Але головне фриц з досі пристойної відстані зумів потрапити у швидко їдучий танк із маленькою вежею. А це означає, що танкіст там сидить досвідчений і наступного разу може не повести...
  Голонога, блискуча від поту Аврора машинально вставила снаряд. Катерина звернулася з молитвою до... Артеміди! Мабуть богиня полювання здалася доречнішою в даному випадку всього. І дівчина вдарила босою ногою у гострий кут. Голонога Катерина помітила у себе, що коли вона злиться, то стріляє краще. І... заплющила очі, поклавшись на інтуїцію...
  Четвертий постріл...
  Босонога Єлизавета тихо прошепотіла:
  - Саван небес як покривало!
  А напівгола Аврора, знову виглянувши з-за люка, прокричала:
  - Точно в яблучко! Вразила у вежу!
  Снаряд проламав німецький танк на стику. Виникла пожежа і почав рватися бойовий комплект. Тут руда не зовсім тактовно помітила:
  - Пощастило! І лише з четвертого разу!
  Голонога Єлизавета поспішила поправити руду Аврору:
  - За такої тряски і непогано! З четвертої спроби!
  Босонога Катерина несподівано стала на бік рижухи:
  - Ні! Вона має рацію, краще потрапити було з першого разу!
  Олена стала потроху скидати швидкість, намагаючись пересувати важелі босими ніжками якомога плавніше. Тридцятьчетвірка сповільнювалася. Танк зовні виглядав досить грубувато, зате показав свою ефективність практично. У німця повністю відірвало вежу і корпус розколовся від детонації на дві частини.
  Олена стала потроху скидати швидкість, намагаючись пересувати важелі босими ніжками якомога плавніше. Тридцятьчетвірка сповільнювалася. Танк зовні виглядав досить грубувато, зате показав свою ефективність практично. У німця повністю відірвало вежу і корпус розколовся від детонації на дві частини.
  Але один фриц все ж таки встиг вилізти з машини, і причаївся за кущами, прикинувшись мертвим. За наказом Єлизавети Олена зупинила танк. Напівголі Аврора та Катерина вискочили з тридцятьчетвірки. Руда підскочила до німця і, демонструючи неабияку силу, підняла його однією рукою за шкірку. Втім, фашист виявився не лише маленьким зростом. Це й справді якийсь пацан, дитячий личко, худеньке тіло, навіть вуса ще не пробилися.
  М'язова руда запитала німецькою:
  - Ти що такий малорозвинений дистрофік, чи справді шкет?
  Хлопчик злякано промимрив:
  - Я не шкет. Я з Юнгфолька проходив на танку стажування!
  Голонога Аврора розреготалася:
  - З Юнгфолька? Та тобі, що ще чотирнадцяти років нема?
  Хлопчик кивнув і відповів:
  - Мені лише одинадцять! Мене дядько взяв покататися. Не відправляйте мене до Сибіру! - І пацан захникав.
  Босонога Катерина, яка розуміла непогано німецькою, запропонувала:
  - Може, відпустимо до своїх дітей?
  Вогняна Аврора люто вишкірилася:
  - Відпустити до своїх німців? Ніколи!
  Медова блондинка-навідниця раціонально помітила:
  - Якщо ми такого шкета приведемо як полоненого над нами всі будуть тішитися!
  Командир Катерина теж висунулась і, подивившись на хлопчика, помітила:
  - Якийсь він худий. - І дівчина по-німецькому спитала. - Ти справді з Юнгфолька?
  Хлопчик відповів:
  - Так господиня...
  Катерина логічно помітила:
  - Якщо ми заберемо його з собою, то можемо відправити до гарного дитячого будинку. А якщо відпустимо до своїх, то дивишся дитину і вб'ють!
  Голонога Аврора несподівано заперечила:
  - Де ти бачила гарні дитячі будинки? Я сама дитбудинку, і на малолітку-колонії побувала, і хочу сказати немає різниці!
  Катерина повернулася до Аврора і ринула:
  - Ти руда сиділа на малолітку? Я це завжди підозрювала!
  Тупнувши босою ногою Аврора зневажливо пирхнула і помітила:
  - Наша колонія була така активна, що в ній і злодійок не було! Типу піонерії, але з дуже строгою дисципліною. Я навіть бандитської мови до ладу не знаю!
  Катерина погодилася з цим:
  - Буває... Я теж відвідувала колонію, і там усі вихованці такі культурні та акуратні, що в піонертаборі рідко таких знайдеш. Ну, гаразд, можливо німецька дитина стане у нас ізгоєм, і гуманніше її відпуститиме!
  Голонога Аврора скривилася і запропонувала:
  - Може його лишити у нас. Нехай буде сином полку, ми його й російській мові навчимо...
  Єлизавета похмуро глянула на напівголу Аврору і гаркнула:
  - Іграшка тобі потрібна?
  Руда жорстко помітила:
  - А що з нами гірше, ніж жити у фашистському звіринці?
  Катерина випадково наступила на моторне масло, що вилилося, і тепер витирала, босу, витончену ніжку об траву. Але пил уперто лип. Дівчина-навідниця підтримала Аврору:
  - Та хлопцеві й справді буде краще з нами, ніж із цією гітлерівською звіриною! Він маленький, худенький, поміститись у танку! Ми його воювати навчимо і чинити подвиги!
  Єлизавета похмуро помітила:
  - Тридцятьчетвірка і так тісний для нас чотирьох танк. А тут ще хлопця садити. Втім, річ не тільки в цьому. Потім будуть про нас балакати всякі гидоти!
  Красива руда Аврора сердито помітила:
  - Ти дуже погано думаєш про інших людей. Не будуть!
  Олена теж висунулась із танка і просипіла:
  - Дівчата давайте жити дружно ... Зрештою, чи залишити хлопчика, це не ми вирішимо, а командир частини ... Ну, а поки візьмемо дитину з собою і прокотимо з вітерцем!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Голонога Єлизавета неохоче кивнула і гаркнула:
  - Ось побачите, командир нам його тягати заборонить. Тут війна, а не дитячий садок!
  Босонога Аврора простягла руку хлопчику і чистою німецькою мовою вимовила:
  - Тепер я твоя мати! Ти житимеш і харчуватимешся з нами!
  Хлопчик у відповідь плаксиво відповів:
  - Не треба тітка, я додому хочу!
  Руда Аврора погрозливо похитала головою:
  -Ні! Ти у нас у полоні! Якщо не хочеш у Сибір, то будеш із нами!
  Хлопчик хотів розплакатися, але зусиллям волі стримав свої сльози. Та й чоловікові не стало плакати. Катерина взяла пацана на руки та віднесла до машини. Дійсно вп'ятеро в танку стало тісніше. І дівчата не дрібні, і машина надто вже тісна. Спійманий маленький німець сидів тихіше за воду нижче трави.
  Танк в'їхав у ліс. І вчасно, якраз пролетіли два штурмовики знамениті Ю-187. Сам собою цей літак не надто страшний у повітряних боях, але дуже точно метає бомби, може потрапити і в окремий танк.
  Єлизавета з усмішкою помітила:
  - А ми трохи через цього хлопчика не змарнували час. Рознесли б наш танк на уламки.
  Катерина знизала плечима:
  - Ми виграли танкову дуель з майже рівним супротивником, і судячи з усього досвідченим стрільцем. До цього теж підбили кілька знарядь та вціліли. З наших товаришів, напевно, не всім там пощастило!
  Єлизавета подивилася на своє тіло і помітила:
  - Ми всі чотири такі гладенькі, без шрамів... Як би фортуна нам не помстилася б!
  Голонога Аврора похитала головою:
  - Зазвичай добрий початок має на увазі і непоганий кінець. Як би там не було, живі ми поки що!
  Катерина потерла пальцями босих ніг собі носик, і запропонувала:
  - Може, зупинимося і перекусимо. З ранку не ївши!
  Єлизавета погодилася:
  - Давай! Заодно і дитину нагодуємо!
  Обід видався скромним: сало, хліб та цибуля. Армійського пайку на всіх не вистачало, от і отримали подарунок у селі. Дівчата поїли, дали й хлопцеві. Той видно все ще боявся і з'їв тільки тоненьку скибочку сальця та хліба. Але в Катерини знайшлося ще трохи молока, щоправда, скислого.
  Після їжі дівчата розслабилися і заспівали.
  За Росію б'ються лихі дівчата,
  Вони дуже горді і Сварога сини....
  Лупить наша красуня влучно так з автомата,
  Не зможуть зламати слуги нас Сатани!
  
  Воювали ми хоробро, з фашизмом билися,
  Переможемо злісний вермахт хоч супротивник сильний.
  Скоро вірю побачимо комунізму ми дали,
  Золотитись листям, яскравим з дерева клен!
  
  Немає країни нашої кращої, комунізму прекраснішої,
  Щоб наша Вітчизна променисто цвіла...
  На планеті наступити легкокриле щастя,
  І здійснитися незабаром кращого життя мрія!
  
  Вірте наша Росія, стане щастям великим,
  Правитиме Марія, Лада мати Богів...
  Зупинимо ми натиск пекельний вермахту дикий,
  І не треба зайвих та завчених слів!
  
  Не зможе супротивник вирвати серце дівчат,
  Ми бійці загострили гострий, скажений меч.
  Голосочок красунь дуже навіть знай дзвінок,
  І фашистські орди ми зуміємо розсікти!
  
  Знайте ми комсомолки ніколи не здамося,
  Всіх фашистів покладемо, найгострішим мечем.
  Наших дівчат златом нехай засвітяться обличчя,
  А фашисту по пиці саданем кулаком!
  
  По кучугурах суворим дівка боса мчить,
  З автомата активно громом блискавка...
  Вам фашистам залишилося тільки втопитися,
  Тому що Вітчизна міцністю моноліт!
  
  Ми розгромимо фашистом хоч у них сила світу,
  Дядько Сем вирішив фрицям у битві сей підіграти.
  Зробили собі з Адольфа кумира,
  А тепер отримав проти них російську рать!
  
  Ось киплять злі лайки, в битві цієї комсомолки,
  Вони трощать нацистів нехай у нерівній боротьбі.
  Голосочок дівчинки зі срібла такий дзвінкий,
  Не піддасться красуня Гітлеру-Сатані!
  
  Наша російська частка - перемагати безперервно,
  Хоч фашистів армада і не знає...
  А ми Адольфу крутому в щелепу врізали сильно,
  На піддалася наскоку трудова Москва!
  
  Намело вже кучугури, а дівчата босі,
  Голою п'ятою миготять, наче зайчиком слід...
  Комсомолки такі, у битву лихі,
  Що противник повірте не побачить світанку!
  
  Не давайте фашистам ви в бій пощади,
  Буде в пеклі їхнє військо, немов чортик горіти.
  Ми отримаємо з рук Ісуса нагороди,
  Буде дуже лютим, російських дівок ведмідь!
  
  Якщо треба звернути, всі засніжені гори,
  І постоїмо у всесвіті світа рай комунізм...
  Нам відкривши постріл на щастя зі знарядь "Аврори",
  І скинутий був у пекло жорстокий фашизм!
  
  Сталінград не піддався, ми під ним устояли,
  Хоч зі сталі та пекла увірвалася орда.
  Дівки ніжкою босої гранати кидала,
  Тому що Вітчизна комсомолок одна!
  
  Вірю будемо в Берліні хоч доводиться туго,
  У фашистів "Пантери", "Тигри", "Леви", "Фердинанд"!
  Натягнула дівчисько на плече кольчугу,
  Тому комсомолки в лайці лютої таланту!
  
  Дівчата юному серцю віддано Ісусу,
  Також Ленін та Сталін у пристрасній вірі живуть...
  Щоб не було більше сумнівів вправних,
  Скажімо, твердо і сильно, що Адольфу капут!
  
  Президента-дракона зламаємо ми мечами,
  І зруйнуємо його банду ми на віки.
  Ми затопчемо фашизму орди дівки ногами,
  Нехай здійсниться світла, свята мрія!
  
  Дайте люди свободу, своїм думкам та почуттям,
  Щоб сяяла як Сонце комунізму зірка.
  Тому нам буде каші з олією так густо,
  Чи стане вічна юність сестри нам назавжди!
  
  Ось прийде світла, засяє Вітчизна...
  Буде у славі Батьківщина нам на віки...
  Ми постоїмо вершини ти повір комунізму,
  Сила Руського духу, знай боєць велика!
  
  Ось Росія готова стати добрішою і красивішою,
  І допомогти всьому світу на щастя раю йти...
  Ми здатні всесвіту підкорити грані навіть,
  Світобудова без краю на щастя сил привести!
  
  Але не буде Росії під п'ятою Рейху злого,
  Тому що має до лайки вірний талант.
  У танці нашому дівчата, до того заводного,
  Що отримає красуня вір будь-який результат!
  
  Скоро ера настане променистого сонця,
  Коли слава Вітчизни буде пишно цвісти.
  Наша армія хвацько з пекельним вермахтом б'ється,
  І зуміє орду злісних фриців змісти!
  
  Слався Лада свята, Богородиця наша,
  Перуна ти народила, і Ярілу століть.
  Не отримає віри безпросвітна каша,
  Якщо багато витратиш ти без утримування слів!
  
  Найголовніший правитель це Сталін великий,
  Йому Ленін наймудріший шлях в Едем заповів...
  Тому що Йосип це світло володар,
  І в якийсь момент для людей ідеал!
  
  Не зможуть фашисти обдурити Вітчизну,
  І відрізати від Волги, від Сибіру Москву.
  Житимуть у це вірю - росіяни за комунізму,
  А Адольфа державу - я дівчисько зітру!
  
  Незабаром буде перемога, це вірно як Сонце,
  Скоро стане сяйво, як квазар промені.
  І Росії повірте, комунізм розвинеться,
  Ну, а якщо не віриш краще ти помовчи!
  
  Воскреслять незабаром мертвих комунізму наука,
  Її мудрість без граней, як велика квазар.
  Переможемо ми фашистів своєю бадьорістю духу,
  На спокусу не дамо золотого мішка!
  
  Ну коротше мине, це пекельний час,
  Ми дівчата у Берлін у червоному кольорі увійдемо...
  І скінчиться наш, безмежний тягар,
  Тому що своє щастя із боєм візьмемо!
  Олена якийсь час співала разом з усіма, але потім все ж таки завела двигун, і машина знову загуркотіла. Нелегкою уникнути переслідування тридцятьчетвірки з її гучним двигуном. Дизель теж має безліч недоліків.
  Радіозв'язок не працював, і доводилося просто перти на схід. Практично рухатися наосліп. Напівгола Єлизавета час від часу висовувалася з люка. Пробувала, туди вдивлятись і руда Аврора. А Катерину від спеки розморило і дівчина заснула.
  Хлопчик сидів на одному місці і теж заклепував носом. Єлизавета думала, куди їй прокласти маршрут. Ідей різного роду вистачало. Але яка при цьому приведе до порятунку?
  Потрапити до фашистів у полон не хотілося. Напівгола Єлизавета вже бачила, чим це загрожує на прикладі Дарії. Бідолашна дівчина виявилася спійманою під час розвідувального рейду. Фашисти спочатку її розділили і добре видерли батогами. Потім погнали босоніж снігом у сусіднє село. А там із обмороженими ногами змусили танцювати на вугіллі.
  Бідолашна Дар'я зазнавала великих страждань. Потім її підняли на дибу і майже нахабну змусили висіти, поки дівчина не замерла від холоду. Тож Єлизавета згадувала, що на них чекають у разі полону - тортури та страта.
  
  
  Взагалі дивно, що такий культурний народ, як німці, виявився таким, просто надприродно жорстоким. Напівнага Єлизавета сама дивувалася тому, що фашисти просто ні до кого не відчували жалю. Намагалися навіть дітей і, це викликало подив...
  Особливо коли піонерів стьобали колючим, розпеченим дротом. Брр! Невже у гітлерівців замість серця камінь?
  Під час руху дівчата побачили кількох радянських бійців, що продираються через ліс.
  Прекрасна Єлизавета наказала зупинити танк і запропонувала підвести солдатів. Так усередині не було місця, бійці розташувалися на броні - вежі та корпуси. Навіть взялися за руки, що не впасти.
  Солдати були молоденькі, майже всі навіть не мали щетини, тільки старший майор, ніж інші. Голонога Аврора, будучи, як і більшість рудих жінок, темпераментною, стала загравати з бійцями. Навіть взяла руки найсимпатичнішого і поклала собі на груди.
  Єлизавета суворо крикнула на руду бестію:
  - Тримай себе в руках!
  Юнак, почервонівши, прибрав руки, а напівгола Аврора проричала:
  - Ну, хіба тобі не шкода цих хлопчиків, які відвикли від жіночої ласки?
  Красива Єлизавета, пом'якшившись, відповіла:
  - Але не на очах у всіх це робити... Коли ніхто не бачить, то займайся чим хочеш!
  Голонога Аврора в досаді струснула стегнами. Близькість, симпатичних юнаків збуджувала. І руда володіючи гарячою кров'ю, відчувала страждання, що не може прямо зараз задовольнити хіть тигриці. В одному бікіні Катерина теж порушила, їй захотілося чоловіка, але вона вміла тримати себе в руках. Хоча вже намітила жертву серед юнаків, що на броні. Ось той світлий із чорними брівками. Коли вони зупиняться на нічліг, тоді і...
  Голонога Єлизавета теж відчула в собі бажання, але виховання комсомолки протестує проти звіриних інстинктів. Не можна ж ось із першим зустрічним, тільки тому, що він симпатичний кохатися. Хоча це приносить задоволення.
  Єлизавета жене від себе ці думки, але що більше вона намагається, то більше хочеться. На щастя, попереду з'явився ще один радянський танк. Причому, судячи з розмірів та формі - КВ.
  Дівчина відволіклася, а голоного Аврора, оскільки рація не працювала, дала сигнали прапорцями. Їй відповіли із радянського танка. Мовляв, усе гаразд, скоро вийдемо з казана.
  Одна тільки Олена виглядала стривоженою - палива могло й не вистачити.
  Дівча-блондинка крикнув рудою:
  - Просигналь, що нам потрібне паливо.
  Голонога Аврора дала сигнал. І їй відповіли. Що скоро потрапить вантажівка постачання та буде краще. Руда погладила солдата ще безбородим обличчям і... різко чмокнула в губи. Юнак знову почервонів. Майор, хмурячись, спитав:
  - А чому мене ти не цілуєш?
  Напівгола Аврора нетактовно відповіла:
  - Старуватий ти!
  Майор з образою в голосі відповів:
  - Мені лише тридцять три роки. Вік Христа!
  Голонога Аврора зневажливо пирхнула:
  - Я в Бога не вірю! - Як говорив Ленін: Бог це лише ілюзія, але це дуже шкідлива ілюзія, вона сковує розум!
  Майор із сумом у голосі заперечив:
  - Я в Бога теж не вірив, але зі мною трапився такий дивовижний випадок, що тільки втручанням вищих сил це можна пояснити!
  Руда чортівка була налаштована скептично:
  - Усе можна пояснити із матеріалістичних позицій. Потрібно лише мати відповідні знання.
  Майор знизав плечима, його волосся вже було з сивиною, і він і справді здавався щонайменше років за сорок. Голонога Аврора поки що віддавала перевагу молодшим хлопцям. І не надто цікавилася майором, як чоловіком. Хоча цікаво, що таке він незвичне побачив? Може бути чортів?
  Напівгола Аврора провела босою підошвою по гострій частині зброї. П'ятці стало лоскітно, і вогняна красуня посміхнулася.
  Після чого запитала у майора:
  - І що ви бачили?
  Той несподівано відповів:
  - Знаєш, я тобі це розповім під час наступної зустрічі!
  Напівгола Аврора скептично помітила:
  - Але ж тебе можуть і вбити?
  Майор з навмисною байдужістю промовив:
  - Значить, доля така! Як і вас красуня!
  Руда серйозно відповіла:
  - Я відьма, а відьми на війні не гинуть!
  Майор розреготався і погладив дівчину по вогняній голівці.
  - Відьма-атеїст... Це так цікаво!
  Голонога Аврора серйозно відповіла:
  - Одне іншому не заважає! Крім того, не вірячи в пекло, куди сміливіше займаєшся чаклунством!
  Майор ще хотів, щось відповісти, як у танку КВ, що йде попереду, встромилося відразу три снаряди. Ретельно замаскувавшись, німці влаштували засідку. Причому один танк був новою модифікацією "Пантера"-2 з довгоствольною 88-міліметровою гарматою, здатною з близькою дистанцією пробити і лобову броню ІС-2. Знову дівчатам довелося розпочати нерівний бій. Але, мабуть, така у них доля - битися і перемагати! І проти цього нічого не можна навіть із їхнім героїзмом вдіяти!
  Хоча, коли здобуваєш перемоги в цьому, то вся і чарівність! Немає страху!
  Голонога Єлизавета повнозвучно заспівала;
  Кат фашистський вириває плечі,
  Ось диба, кліщі, свердла під рукою!
  Він хоче тіло душу покалічити,
  Нікчемний нелюд, а на вигляд крутий!
  
  Сучить він гроші, у морі пароплави,
  Що навіть титул може подарувати!
  Насправді пустить вас у витрати,
  Адже для нього ти просто труп і дичина!
  
  Йому хочеться знати про справу нашу,
  Що нових у ланцюзі бідних закувати!
  Тому пожене щедро лажу,
  Щоб забув батька та навіть матір!
  
  Але Батьківщині служити ми будемо міцно,
  Нас не зламати жорстокістю кат!
  Зігнеться від пориву вітру гілка,
  І чується немовлят голих плач!
  
  Так програв я перший важкий раунд,
  Але відігратися дасть Всевишній шанс!
  А потім сам пошлю ворога в нокаут,
  Кулак мій міцно щелепу гаду дасть!
  
  Вітчизна мені дає такі сили,
  Що можна біль усі тортури здолати!
  І вийти з бездонної цієї могили,
  Щоб не зжер, розгніваний ведмідь!
  
  Ще трохи і порятунок близько -
  Досягнемо ми перемоги над ворогом!
  Жити під покровом світла комунізму
  Щоб заливало Сонце златом будинок!
  Ну що ж із такими дівчатами, від ворога здатні встояти воїни Червоної Армії. І будуть битися хоробро.
  Тим не менш, фашисти знову прорвалися до Сталінграда і за місто на Волзі йдуть жорстокі бої.
  Дівчата і тут борються героїчно. Наче вони справжній безсмертний батальйон.
  Ось наприклад, Оленка у відчайдушній контратаці, і кидає босими пальчиками ніжок вибуховий пакет із вугілля, перевертаючи "Пантеру".
  І це лише бої на підступах до міста, що дуже жорстоко.
  Анюта, стріляючи по фашистам верещить:
  - Слава часом комунізму!
  А Алла яскраво-червоним соском натисне на кнопку базуки і впевнено вразить противника наповал.
  Після чого прочіркає:
  - Нескорений ні кроку назад,
  Нескорений - герой Сталінград.
  Нескорений у всі часи,
  З нами Росія - свята країна!
  Марія прочирікала, зрубуючи ворогів і підморгуючи:
  - За Русь святу - слава!
  Олімпіада дотепно відповіла скошуючи німців:
  - За СРСР!
  2 вересня 1944 року запеклі битви розгорнулися за місто на Волзі. Жіночий снайперський батальйон під командуванням капітана Наташки Кактусової зайняв оборонну позицію у руїнах на вулиці Володарського. Дівчата з автоматами та рушницями, обв'язавшись зв'язками гранат, ховалися за руїнами.
  Сама Наташка у плямистій гімнастерці на голе тіло, у коротких штанях, та босонога. Красива і фігуриста дівчина з сильними стегнами, тонкою талією, короткою стрижкою під напівбокс. Обличчя дуже виразне, з мужнім підборіддям, блакитними широко розставленими очима. Русе волосся посіріло від пилу, високі груди, жорсткий погляд. Капітан Наташа воює вже більше двох років і, незважаючи на молодість, дуже багато побачила. Ноги у дівчинки все в саднах і забоях. Дівчині спритніше пересуватися босоніж, ніж грубих і незграбних чоботях.
  Гола підошва відчуває найменшу вібрацію ґрунту, попереджає про близькість міни, а сама мати-земля додає витривалості. Ступні у дівчини з одного боку огрубіли, і не боятися розпеченого металу, або гострого щебеню руїн, але з іншого боку не втратили чутливості та гнучкості, попереджаючи крізь гуркіт про рух танків.
  Мила Наташка тримає в руках гранату із прив'язаним вибухом пакетом. Треба доповзти до грізного німецького танка "Лев", що поливає вулиці з кулеметів.
  Поруч із нею повзе Мірабела. Теж босонога, так усі дівчата з батальйону, опинилися від чобіт, наслідуючи свого командира. Її курні підошви точать коли дівчина повзе рачки. Жовте волосся у Мірабелі брудне, і довге... Трохи в'ється. Сама дівчина струнка, худенька, невеликого зросту. Її можна навіть прийняти за дівчинку, з вузькими плечима, а здається великою головою.
  Але Мірабела випробувала вже багато. Встигла побувати і фашистському полоні, переживши жорстокі тортури, і копальні, звідки якимось незбагненним дивом зуміла втекти. Адже дивлячись на її дитяче, ніжне личко не коли не скажеш, що їй били гумовими палицями по п'ятах, пропускали через тіло струм.
  Мірабела стріляє... Солдат Третього Рейху, у разі араб падає мертве, мордою здіймаючи пісок і щебінь.
  Наташка підсовує в'язку гранат під гірку сміття. Зараз сюди поповзе дев'яносто тонний "Лев" та його підірве. Блакитні очі дівчата сяють, немов сапфіри на смаглявому від засмаги та пилу обличчі.
  Досвід підказує, що добре захищений танк зараз змінює позицію. "Лев" має 100-міліметрів бортової броні, та ще й під нахилом. Тридцятьчетвірки не можуть його пробити, шанс є тільки у важких кевешок. Але гусениці це ціль. Головне позбавити машину рухливості.
  Світлана дає чергу з автомата... Солдате, невідомо якої національності падає. Німці, підкоривши більшу частину східної півкулі, бережуть арійську кров і кидають у бій колоніальні війська: арабів, африканців, індусів, різних азіатів та європейців. Зросла також і кількість поляків - які з пелюшок привчені ненавидіти більшовицьку Росію. Воюють тут і українські націоналісти, і донські козаки, і чеченці, і весь кавказький каганат. Гітлер підняв цілий інтернаціонал.
  Ворогів багато...
  Світлана спритно ухиляється від кулеметної черги. Куля ледь не розколола, почорніла від пилу, круглу, дівочу п'яту. Капітан-красуня відчула навіть лоскоту від того, як близько пролетів презент великого калібру. Дівчина перехрестилася, шепнувши:
  - Нас не зупинить навіть куля!
  Мірабела відстрілюється... Ще одна дівчина Анжеліка - дуже руда, вище середнього зросту, і мускулиста, незважаючи на мізерну пайку. Теж дуже симпатична дівчина, з розкішними стегнами, підтягнутою талією, не по-жіночому широкими плечима, і високим грудьми.
  Анжеліка веде бій в одних трусиках, гімнастерка розірвалася на шматки, і розсипавшись на порох, а нове обмундирування, через Волгу не поставляють. Дай Бог перекинути ще боєприпаси і крапельку їжі для виснажених радянських військ.
  Так що Анжеліка майже гола, її ноги подряпані, особливо коліна. У підошву правої ноги влучив уламок, і вона болить, важко ступати.
  Руда, запорошена, майже гола Анжеліка кривить своє гарненьке, але водночас і жорстке обличчя. Дівчина, стріляючи, вимовляє:
  - Над нами Господь, Москва та Сталін!
  І зрізає атакуючих гітлерівців, сама ледве встигаючи відкотитися.
  Через руїни та вузькі вулички, грізним німецьким танкам важко розвернутися. Ось майже двісті тонни "Мауси" взагалі не можуть проїхати...
  Як і передбачала Світлана, "Лев" проїхав трохи, і уткнувся купу сміття. Пролунав вибух. Гусениця лопнула, відлетіла пара пошкоджених ковзанок.
  Поранений танк зупинився і з його ствола вилетів снаряд.
  Десь гримнув на відстані, пішовши в руїни. Блондинка Світлана, наче змійка прошипіла:
  - Оце мій розрахунок! Відкрили рахунок...
  Дівчина-капітан знову мусить відповзати. Німці та їх сателіти не можуть використовувати в завалах свою технічну перевагу. З вини упертого Гітлера орди Третього Рейху загрузли в позиційних боях у досить великому та добре укріпленому місті.
  Мірабела жбурляє гранату. Примушуючи робити підбитих німців чи арабів сальто, перевертаючись. В одного з гітлерівських бойовиків відриває руку, і на ній висить англійський годинник з компасом.
  Мірабела з посмішкою вимовляє:
  - Що компас вказує вам - шлях у пекло!
  І гарне дівчисько струшує з курної п'яти, шматок прилиплої кераміки.
  Анжеліка теж обтрушує пил, зі своїми пружними, повними грудьми. Соски від бруду майже чорні, і сверблять. А спробуй помитися. Знову доводиться зариватися, коли пишуть німецькі пістолет-кулемети. І проповзати по-пластунськи.
  Батальйон дівчат тримає позиції, хоч іде артобстріл. І рвуть тяжкі снаряди, а з неба падають бомби... Але ніщо не зломить мужність радянських героїнь.
  Ось Світлана бачить, як проповзає Пантера. Ну, цей танк уже не такий страшний.
  Можна пробити його у борт. Дівча, чхнула, виплюнула пил, що ліз у витончений рот. Взяла в руку гранату, обтяжену вибух-пакетом. Потрібно підповзти непомітно. Але довкола стільки диму.
  Анжеліка почала підбиратися, упираючись у дрен босими пальцями ніг та ліктями. Вона нагадувала кішку, що вистежує мишеня. Дівчина пам'ятала війну з того страшного літа сорок першого року, коли вермахт віроломно вторгся у терени СРСР. Було не дівчині, майже дівчинці страшно? Спочатку так, але потім звикаєш. І вже постійні розриви снарядів сприймаєш, як пересічний шум.
  Ось і зараз вибухнуло зовсім поряд. Дівчина шльоп на живіт. Зверху проносяться, мов зграя диких бджіл уламки. Анжеліка шепоче потрісканими губами:
  - В Ім'я справедливості Господи!
  Дівчина прискорює повзок і ось з розбігу жбурляє гранату, з приробленим вибух-пакетом. Презент летить дугою. Лунає вибух, тонша бортова броня "Пантери" піддається. Німецький танк починає горіти, детонує бойовий комплект.
  Світлана з посмішкою шепоче:
  - Дякую тобі за всевишнього Ісуса! Одному тобі я вірю! Одному тобі молюся!
  Пантеру розносить. Відірваний довгий стовбур заривається в щебінь. Лобова броня, відірвавшись від бортової, нагадує совок.
  Світлана, чиї очі, на коричневому від пилу і засмаги обличчі виблискують волошки, вимовляє:
  - Чим більше у ворога дубів, тим міцніша наша оборона!
  Анжеліка дуже сексуальна, у своїх чорних трусиках, голим, запорошеним, сильним тілом. Дівча дуже спритна. Вона вміє метати уламки скла босими пальцями ніг.
  Ось жбурнула зараз своєю витонченою, вкритою шаром пилу ніжкою гостренький предмет. І встромилася, прямо фашисту в горло. Красива Анжеліка залепетала:
  - А я секс-символ і символ смерті!
  . РОЗДІЛ Љ4
  Дівчина, після чого знову поповзла стріляючи. Вела вогонь та Світлана.
  Красуня-капітан, Наташка, зрубавши фашиста, прочирікала:
  - Життя ланцюг, а дрібниці в ньому ланки...
  Мірабела вистрілила, розкроїла фрицю голову і додала:
  - Не можна ланці не надавати значення!
  Світлана, знову влучно вистріливши, просипала:
  - Але циклитися на дрібницях ніяк не можна...
  Мірабела точно пальнув, додала:
  - Інакше ланцюг огорне тебе!
  Ще одна дівчина Олімпіада, теж дуже гарна, разом із піонером Сергійком приготувала міну на дроті. Вони вдвох штовхнули її... Пролізла підступна козявка до гусениці "Тигра"-2. І як рвоне цю довгоствольну німецьку машину.
  Білобрисий хлопчик Сергій вигукнув:
  - Наша Раша, вам параша!
  І ледве встиг відскочити, майнувши, чорними, збитими п'ята, від падаючої покрівлі.
  Олімпіада погладила хлопчика по шиї та вимовила:
  - Ти дуже спритний!
  Піонер пробрався на фронт і причепився до жіночого батальйону. Хлопчик навіть дуже винахідливий. Наприклад, літачки робив, щоб збивати фашистські штурмовики. Коли піднімаються Фокке-Вульфи, або ТА-152, то лунає неймовірно оглушливий рев.
  Німці завдають ударів під симфонію Вагнера. Така велична мелодія.
  Олімпіада з досадою вимовляє:
  - Все ще нас намагаються залякати!
  Хлопчик-піонер з пафосом проспівав:
  - Російський воїн смерті не боїться,
  Нас смерть під зоряним небом не візьме!
  За Русь святу міцно битиметься,
  Я зарядив могутній кулемет!
  Олімпіада, росла мускулиста дівчина, з широкими стегнами та плечами - типова селянка. Одяг вибухнув під час боїв у лахміття, міцні ноги боси, волосся сплетене в дві коси і сильно пропилялося.
  Сережці всього одинадцять років, що худне від недоїдання, подряпаний і брудний хлопчика, в одних лише шортах. Біле від природи волосся, у хлопчика стало сірим, а ребра просвічують крізь, тонку засмаглу і брудну шкіру. Ноги страшенно збиті, і в опіках, забоях, з пухирями. Щоправда, доля зберігала дитину від серйозних поранень.
  Олімпіада на його фоні здається великою та товстою, хоча дівчина зовсім не жирна, а з сильним, тренованим м'ясом на кістках. Причому, голод здавалося, зовсім не позначився на її огрядній і великій фігурі.
  Дівчина стріляє з важкої протитанкової рушниці. У лоб німецькі машини не пробити, а ось у гусениці є шанс.
  І здоровенний "Лев" отримавши важку вибухівку в ходову частину, став, немов затятий курець пускати димок.
  Серьожка проспівав з єхидцем:
  - Фріц смердючий не подумавши, біля під'їзду закурив! Він, звичайно, велику, неприємність отримав!
  Олімпіада, миготивши мускулистими, засмаглими ікрами, відбила босими, гарними ногами чечітку. Дівчина заспівала:
  - З ікони миготять святих російських обличчя... Дай Боже замочи ти хоч із тисячею фриців! А якщо хтось більше фашистів загуде - ніхто вас, повірте, за те не засудить!
  Після чого перезарядила протитанкову рушницю і знову вистрілила. Німецький транспортер знову пустив струмок диму.
  Дівочий батальйон завдавав фрицям істотної шкоди. Але й сам зазнавав втрат. Ось одну дівчину розірвало навпіл, і її личко стало таким, незважаючи на пилюку блідим.
  Більшість Сталінграда вже захоплена фашистами, але те, що залишилося від міста, не хоче піддаватися і здаватися.
  Світлана тим часом намагається пробити "Тигр". Потужна німецька машина отримала гранатою в бік, але не піддалася. Розвертається, щоб палити з гармати. Дівчині доводиться зариватися в землю, і щебінь, щоб не розчавила вибухова хвиля, випущеного презенту.
  Світлана тихо шепоче:
  - Мама тато пробач!
  Мірабела кинула в "Тигр" гранату, та вибухнула на лобі. Дівчина прошипіла:
  - Про те, що світло вчення взимку навесні... Стверджую без винятку, що Гітлер гад чумний!
  Анжеліка, розбиваючи приціл фашистам і поливаючи їх чергою, процідила:
  - У труні, я фюрера побачила зараз! І рушила убогому ногою просто в око!
  Руда дівчина й справді жбурнула босими пальцями гранату в танк. Потрапило у ствол... Послідував вибух і дуло "Тигру" покоріжило.
  Боягузливий німець узяв і позадкував.
  Світлана прогнусавила через ніздрі:
  - Наша, вашої не поступиться!
  Мірабела зрубала кулею гітлерівського наймита і проспівала:
  - А лиходій не жартує! Руки ноги, він мотузками крутить! Зуби в серце встромляє... Вітчизну до дна випиває!
  Світлана хихикнув, гаркнула:
  - Фюрер дико кричить, надривається!
  Мірабела пальнув, додала:
  - Ну, а смерть пихкає, посміхається!
  Ось з'явився ще небезпечніший "Штумртігр". Він руйнує цілі будівлі та бункери. Причому до позицій радянських військ не наближається. Машину тримають під прикриттям німецькі кулеметники.
  Світлана бачить, що підібратися до позицій фриців неможливо. Натомість у небі Фокке-Вульфи. Одна з таких машин підлітає ближче до радянських позицій. Дівчата нею відкривають вогонь.
  Анжеліка жбурляє гранату, і люто вимовляє:
  - У глибокій смерті - прощення немає!
  Після чого дівчина дає чергу з автомата. Швидко відкочується. Швидко під'їжджає порівняно новий німецький танк "Пантера"-2 з маленькою вежею та нижчим силуетом.
  Декілька дівчат кидають у німецьку машину гранати. Та, отримавши презенти, застигає і не в змозі повернутися.
  Анжеліка свиснула, прошипівши:
  - Оце нова напасть! Їй порвемо ми впасти!
  "Пантера"-2 огризнулася і вистрілила зі своєї потужнішої зброї.
  Вогненний стовп розколов повітря, і моментально нагрів і наелектролізував атмосферу.
  Анжеліка хихикнула, снаряди пролетіли повз напівголе дівчисько. Руда безсоромна струснула стегнами і вивела:
  - А Ньютон ворогів розбив, скинув ярмо з трону! Фріцам він ухвалив, свій закон Ньютона!
  Сталінград весь охоплений згарищами, коли здавалося язик вогню, лижуть небо і тріщать фіолетові, помаранчеві, а червоні іскри! А кожна іскорка, немовби привид, що вирвався з пекельного замку.
  Світлана, зваливши німецького бійця, блиснула блакитними очима, заспівала:
  - Чого ти скигнула погана бабуся? Повір, по тобі плаче просто дурниця!
  Мірабела на розспів заспівала, ведучи вогонь по фашистам:
  - Як добре прилягти на траву та фрицям по голові піддати! Влаштувати фюреру припарку, і з автомата кулі слати!
  Дівчина дико хихикнула, і перекинулася з живіт на спину. Зробила ніжками велосипед. Вгору полетіла граната. Пролітаючий Фокке-Вульф отримавши осколками під черево, жваво злетів вище. Видно гострі уламки його поранили. Фашистська тварюка загорілася, і почала втрачати шматочки обламаних крил.
  Світлана, бачачи, як Фокке втрачає висоту, просипала:
  - Ось це семафор! На борту висить сокира!
  Німецький літак підірвало, розкидаючи у всі далекі куточки неба уламки. І куди фашистський асівся. Зробив свій останній розворот. У тлін пішов кат, а не пілот!
  Мірабела чхнула, розсіюючи пил і, промовила:
  - Бути чи не бути? Це не питання!
  Анжеліка знову кинула шматок скла ногою, так що той, потрапивши в око, вийшов у фриця, через потилицю:
  - Я танкова армада! А вам треба лікуватися!
  Німці та їхні сателіти спробували просуватися, закидаючи поперед себе гранатами. Така тактика проти дівчат не діяла. Ось Сергійко розгорнув катапульту, і як садане по ворогові у відповідь.
  Хлопчик-піонер проревів:
  - Санта Клаус розриває пащу Гітлеру!
  Заряд катапульти, встромивши в натовп фашистів, змусив їх розлітатися, і при цьому перевертатися в повітрі. Фріці падали і розбивалися об уламки стін.
  Танк "Тигр"-2 втративши рівновагу, зіштовхнувся із "Львом". Ех, ліво, де твоя грізна назва?
  Світлана посміхнулася і відповіла:
  - Ну, а Серьожко молодець!
  Хлопчик агресивно гаркнув:
  - Піонер завжди готовий!
  Дівча у відповідь мотнула босою ніжкою.
  Дівчина-капітан знову почала гвоздити. А Олімпіада лоскотала Серьожці вузьку ступню, яка вона у нього тверда! Недарма хлопчик не боїться бігати по згарищах.
  Мірабела на розспів, сказала:
  - Юність це добре - старість це погано!
  Анжеліка це не сумна рижуха погодилася:
  - Немає нічого гіршого за старость! Це і справді, найгірший стан із усіх можливих!
  І дівчина зробила стрибок із переворотом. Їй представилися на хвилину огидні бабки. Ні, не порівняти, стару жінку з дівчиськом. А яка краса, у струнких тілах.
  Анжеліка взяла і заспівала:
  - Течуть за роком, роки караваном,
  Бабуся розтирає в ступі хну.
  І що ж із струнким моїм станом,
  Як поділося юність не зрозумію!
  Світлана блиснула очима, звалила німця влученням у пах і помітила:
  - Ні! Все-таки на війні є така краса - залишитися вічно молодою! Вічно п'яний!
  Олімпіада поклала у катапульту новий заряд. Це щось подібне до гарного міномета. Дівчина прошипіла:
  - Не пасуй, а пасуй!
  Сережка шаркнув, тонкою, але спритною ніжкою, і гаркнув:
  - Фріцам фас!
  І граната разом із вибух-пакетом з усього розмаху пролетіла у позиції Гітлерівців.
  Та не давався їм Сталінград. Третій місяць із кінця червня йде штурм, а місто все взяти не вдається. На інших ділянках фронту гітлерівці досягли успіхів, але не на цьому.
  Світлана вистрілила з пістолета, і прогарчала:
  - Все неможливо, трапляється можливим... Не треба робити світобудову дуже складною!
  І потрапила у бензобак мотоцикла. Машина вибухнула, і вогняні вихори, висвітлили задимлений краєвид. А німець виявився розірваний вогненною лапою.
  Дівча-капітан прокричала:
  - Я люблю вбивати зло! І це найвище добро!
  Мірабела лупнула німців чергою і прошипіла:
  - Пограємо дикобраз!
  Анжеліка відкрила вогонь більш прицільно. Декілька чорношкірих залишилося лежати на вкритому списом щебеню:
  - Вбий ворога! - прошепотіла дівчисько.
  Мірабела грайливо заспівала:
  - Нафарбувавши Гітлера помадою, Майнштейна лаком для волосся, потягну вас у полон принцеси, згризе вас вірний пес!
  Світлана, ведучи вогонь, прошипіла:
  - Давай увечері, Адольф повіситись... Досить голову дурити! Давай увечері, лети кречетом - щоб фашистів міцно бити!
  Мірабела люто промовила, збиваючи каску з голови штурмовика:
  - Ми можемо! І ми зробимо!
  Дівчата з батальйону "Ленін" зупинили просування іноземного війська. Фріци просувалися вперед, буквально закидаючи трупами простір. Не допомагав і танк "Лев", із яким пов'язувалися надії. Ось модифікація машини зі 150-міліметровою гарматою.
  Анжеліка збиває камінь, що прилип до оголеного соска. У дівчини такі гарні і повні груди. Дівчина за допомогою ноги кидає гранату. Адже нога сильніша, ніж рука, і кидок проходить далі.
  "Лев" отримав по гусениці розрив і зупинився. Вистрілив із своєї потужної пащі. Гуркіт, і обвал.
  Анжеліка, спльовуючи, вимовляє:
  - Російський воїн від болю не стогне!
  І знову дівчисько стріляє. І робить це надзвичайно влучно. Фашист, що висунувся з вежі, завалюється назад.
  Руда, майже гола дівчина вимовляє:
  - Даремно противник вважає, що росіян зумів він зламати! Хто сміливий, той у бою нападає, ворогів будемо люто бити!
  І Анжеліка перекочує м'язи преса, який у неї дуже рельєфний.
  Ех, до чого ж дівчата гарні! Так не хочеться, щоби хоч одна з них загинула.
  Пробігла Сталеніда... Дуже гарна дівчина, з пухнастим, білим волоссям. Вона якось примудряється мазати їх якимсь зіллям, щоб вони не бруднялися.
  Дівчина дуже красива, з фігуркою Венери, тільки більш підтягнутою та рельєфною. Одягу на ній, тільки ліфчик та трусики. Решта вже вибухнула. Але якою витонченістю відрізняються ніжки! Це не дівчина, а друк досконалості, вінець краси.
  Вона і пересувається по-особливому, наче білочка. А босі ніжки так і миготять, і п'ята, на диво залишаються чистими. Сталеніда стріляє, і фашист отримує виразку у грудях.
  Дівчина вимовляє:
  - Вірність Батьківщині - найвище слово!
  Анжеліка зі смішком помітила:
  - Знімай ліфчик і залишайся як я в трусах!
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Це не пристойно!
  Анжеліка труснула стегнами, влучно пальнула і заспівала:
  - Щось комсомолок стала не звичайна! З голими грудьми так ходити - дуже непристойно!
  Сталеніда хихикнула і помітила:
  - Навіщо приносити радість фрицям, дивитись на нашу красу!
  Анжеліка рішуче відповіла:
  - Краса у нас смертельна!
  Сталева дівка хихикнула і пальнула по ТА-200. Машина фашистів спалахнула. А красуня блондинка в'янула:
  - Смерть злу!
  Анжеліка хихикнула:
  - І життя добру!
  Сталеніда побачивши, що німець падає, ринула:
  - Ось це найвища цінність! Чи не думайте фашисти, що ви перемогли!
  Анжеліка як заспіває:
  - Чекає на перемогу! Чекає на перемогу... Тих хто хоче пута розбити! Чекає на перемогу! Чекає на перемогу! Ми зуміємо фашистів розбити!
  Красива дівчина, і її голі груди так і ходять ходуном. Добре з оголеним торсом у спеку, яку посилюють пожежі.
  Світлана тепер виглядала значно рішучою. Вона пальнула по фрицях з пістолет-кулемета, і гаркнула:
  - Я вас каструю!
  І справді фашисти отримали смертельні презенти та труни! А дівчина показала їм дулю, зістроїмо босі пальці ніг. І засвистіла немов соловей-розбійник. Причому через пальчики нижніх кінцівок.
  Капітан-дівчинка дуже розумна. І іскрометна. І зовсім не жорстока. Їй теж часом ставати шкода солдатів ворога, у яких можуть виявитися діти, що плакатимуть за вбитими батьками.
  Світлана втім, жене від себе такі думки, тож від них хочеться розплакатися. Адже не росіяни прийшли до німців, щоб грабувати та вбивати. Ні, це німці та ціла агресивна зграя іноземців з усього світу увірвалася на російські простори.
  Світлана перехрестилася, і вистрілила в того, хто намагався непомітно підібратися до позицій російських фриц... У того витекло вибите кулею око і мозок.
  Дівчина-капітан посміхнулася і промовила, дотепно:
  - Прямо око в око, до голови голова!
  Світлана точно вистрілив, і потрапила до мотоцикла з коляскою. Машина почала рватися, і кулемет відлетів, кілька разів перекинувся. Потім його дуло встромилося в щебінь.
  Дівчина потерла голу, запорошену підошву об щебінь. І знову прицілила. Її весела, юна мордочка досить оскалилася. Дівча проспіла:
  - Ні, сказали ми фашистам, не потерпить наш народ, щоб російський хліб запашний, називався словом брід!
  Мірабела зробила дуже точний постріл, від якого запалав Фокке-Вульф, і перевіряла:
  Для негідника звичайно вибір ясний,
  За долари він Русь готовий зрадити...
  Але російська людина, тим і прекрасна.
  Що життя за Батьківщину готове віддати!
  Дівчина, зробила сальто і показала гітлерівцям дулю, і прокрутилася, і кулі не зачіпали красуню.
  З'явилася Анжеліка, ця красуня, майже гола, і замурзана, мов чортівка, шпурнула одразу двома ніжками гранати. І перевіряла:
  - Те, що я маю, то... Фріцам у гострий бік!
  Олімпіада поправила Анжеліку:
  - Гострим, у бік, а не на гострий бік!
  Дівчина хихикнула і струснула своїми кавуновими грудьми, і запустила гранату використовуючи гранату з вибухом пакетом. "Тигр" отримав по дулі, і вивернувся цей кривий витвір мистецтва.
  Після чого гітлерівська тварюка позадкувала. Стала повзти немов черепаха, яку застав пожежу.
  Світлана заспівала, весело підморгуючи:
  - І "Тигр" задкувати і німці ховаються!
  Дівочий батальйон маневрував під ударами, авіації з повітря та важких знарядь. Ось ударили реактивні бомбомети, піднялися в небо розбиті, розпечені кручі. І загорілося каміння. На щастя, жодна з дівчат, не загинула, зате вирушили на той світ чоловіки - яких не так шкода! І летять душі - одні до раю, а інші до пекла! Де вже чорти з вилами чекають на тих, хто не вірував в Ісуса.
  Анжеліка найсексуальніша з войовниць у люті: ну невже фашисти зі свого "Штурмтігра" можуть обстрілювати позиції радянських військ і вбивати червоних воїнів?
  І дівчина прихопила босими ногами гранату та закрутилася у каскадах сальто. І крутилася все швидше. І потім з усього розмаху жбурнула подарунок смерті у широке дуло "Штурмтігра". Голі, засмаглі ноги красуні майнули, і граната влетіла в дуло. І потужна машина спочатку подавилася, а потім рвонула. Два "Королівські тигри", що стояли по бортах "Штурмтігра", були підкинуті, і розлетілися в різні боки. З них зірвало ковзанки, і ті посипалися, летячи як намисто королеви, що лопнуло.
  Вибухова хвиля підкинула Анжеліку, і дівчина полетіла шкереберть. І її перевертало, розгойдувало і жбурляло. Але красуня все ж таки приземлилася, гострий щебінь, і розфарбоване каміння вп'ялося в її голі підошви. Дівчині було боляче, і навіть через мозолисту ступню пробило вістря.
  Але Анжеліка знайшла в собі сили встати і прокричати:
  - Ви фашисти будете в попелі!
  Світлану та інших дівчат підкинуло вибуховою хвилею, і навіть трохи пом'яло. Але жодна з найкрасивіших войовниць не загинула. Дівчата зустріли ураганним та влучним вогнем. Придушивши гітлерівців, що вискочили, та інших агресивних комах облягали СРСР.
  Мірабела проспівала з великою натхненням:
  - І коли сурма Господня нас на битву, з комсомолом будемо разом ми друзі! І з волі Єгови на небесному перекличку буду я!
  Анжеліка, струшуючи пил з розбитих у кров підошв і, заспівала:
  - Ленін, партія, комсомол! Фюрера ми відправляємо до дурдому!
  Дівчата оглушливо почали реготати, а Серьожка з тривогою і досадою промовив:
  - А моя катапульта, не така точна - як ці голі та сильні ніжки Анжеліки!
  Олімпіада, пограючи м'язами рук, заявила:
  - Ну нічого! Ти ще вигадаєш. Щось крутіше!
  Сталінград тримався завзято. Але на Кавказі ситуацію посилило вступ у війну Туреччини.
  Відкриття другого фронту з мільйонною армією Османа це звичайно ж додало проблем.
  Бої розгорнулися й у Закавказзі. І поперли турки з великим тиском.
  Восени та взимку внаслідок запеклих боїв Кавказ упав... І виявився окупований гітлерівцями та турками.
  Відчайдушно билися на Кавказі всі народи Росії.
  Втім, непогано б'ються і радянські дівчата на СУ-100.
  Хоча становище Росії і здається безнадійним. Але войовниці разом із Єлизаветою борються немов орлиці.
  Катерина натискає босими пальчиками ніжок на важіль. Посилає снаряд, що пробиває гітлерівську машину Е-50 в борт і реве:
  - За великий червоний та багряний комунізм!
  Олена теж лупнула з гармати використовуючи голу, витончену ніжку. Вона точно вразила танк супротивника.
  Дівча прочирікала:
  - За мою чудову Росію!
  Єфрасія агресивно помітила, ведучи влучний вогонь:
  - Слава нашій Вітчизні!
  І теж використовує босі, точені ніжки.
  Радянська машина дуже сильна та бойова. А стріляє майже влучно.
  СУ-100 здатна пробити Е-50 у борт. Але дівчата навіть у лоб її пробивають потрапляючи в заману чи встик. І вражають метал наскрізь.
  Єлизавета, використовуючи босі пальчики ніжок, вистрілила у супротивника. І прочирікала:
  - З блакитного струмка...
  Катерина теж пальнула, цього разу натиснувши на важіль червоним соском і проворкувала:
  - Починається річка.
  Олена, агресивно скалячись, і шипаючи, видала:
  - Ну, а дружба починається.
  І голою п'ятою теж натиснула на важіль.
  Єфрасія проворкувала, ведучи вогонь по ворогу:
  - З усмішки!
  Дівчата працюють на СУ-100 дуже активно. І трощать ворожу техніку.
  А на підступах до Бака піонери риють окопи. Тут хлопці різних національностей. Багато зокрема і світлих голівок миготить. Є і руді та чорні та русяві діти.
  Одне їх поєднує: віра в торжество комунізму та босі ніжки. Зрозуміло, що не всі під час війни мають взуття, і тому на знак солідарності всі діти хизуються голими, круглими п'яточками. Зима в Закавказзі досить м'яка, і коли рухаєшся та працюєш лопатами холоду не такі й страшні.
  Діти працюють з ентузіазмом, і співають:
  Звійтесь вогнищами, сині ночі,
  Ми піонери - діти робітників.
  Наближатися ера світлих років,
  Зов піонерів - завжди будь готовий!
  Зов піонерів - завжди будь готовий!
  І знову звучить сигнал тривоги. Хлопчики та дівчатка стрибають на дно окопа. А згори вже починають рватися снаряди: працює ворожа артилерія.
  Пашка з просила Машку:
  - Ну, ти думаєш, ми встоїмо?
  Дівчинка впевнено відповіла:
  - Встоїмо хоч раз, у найважчий час!
  Піонер Сашка логічно зазначив:
  - Наш героїзм непохитний.
  Хлопчик постукав голою підошвою по камінню. Видно хлопчик набив собі солідні мозолі.
  Тамара дівчинка помітила:
  - Ми битися не відаючи страху,
  Ми рубатимемося не кроку назад...
  Нехай густо просякнута кров'ю сорочка -
  Побільше ворогів обрати витязь у пекло!
  Хлопчик Руслан, піонер із чорним волоссям, зазначив:
  - Минуть століття, настане епоха,
  В якій не буде страждання та брехні.
  За це дерся до останнього подиху -
  Служи своїй Батьківщині, ти щиро!
  Хлопчик Олег, худенький і білобрисий прочирикав, вірші:
  Ні не потьмяніє пильний,
  Погляд соколиний, орлиний.
  Голос народу дзвінкий -
  Шепіт придавить зміїний!
  
  Сталін живе у моєму серці,
  Щоб ми не знали смутку,
  У космос відчинили дверцята,
  Зірки над нами виблискували!
  
  Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  І засяє Сонце,
  Шлях осяявши комунізму!
  Хлопчики та дівчатка дружно зааплодували.
  Але вже летять реактивні штурмовики і скидають бомби. І це агресивний захід.
  Олег та Сашка підняли рогатку, та запустили презент смерті. І барило вразило гітлерівський штурмовик.
  Дівчинка Наташка заспівала:
  - Комсомол не лише вік,
  Комсомол моя доля!
  Підкоримо я вірю космос,
  Будемо живі назавжди!
  Ахмед хлопчик піонер з Азербайджану з усмішкою відповів:
  - Ти ще не комсомолка Наташка!
  Дівчинка сердито тупнула босою ніжкою і відповіла, співуче;
  Поряд із батьками, з піснею веселою,
  Ми виступаємо за комсомолом.
  Наближатися ера світлих років,
  Звати піонерів - завжди будь готовий!
  Звати піонерів - завжди будь готовий!
  Олег теж тупнув босою, дитячою ніжкою і проревів:
  Міцніше молот стисни пролетарій,
  З титану рукою ламаючи ярмо.
  Ми заспіваємо нашій Батьківщині тисячу арій,
  Причому світло нащадкам, добро!
  Діти у захваті. І справді, німці відбомбили, і лише одна дівчинка уламок потрапила в босу, круглу, рожеву п'яточку.
  Піонерка скрикнула, але прикусила губу.
  І ось вони приготувалися відбивати атаку. І вже йдуть танки із фашистами. Рухають грізні Е-100. Такі потужні та небезпечні машини.
  У них такий захист. Що не проб'єш з жодного ракурсу. Не під одним кутом не проб'єш. Єдиний шанс - це розбити гусениці.
  Діти готові до бійки і махають босими ніжками. Ось вони на дроті штовхають під гусениці фашистам пакети із саморобною вибухівкою. Та спрацьовує та руйнує ковзанки танкам армії Роммеля.
  І це грізно виглядає.
  . РОЗДІЛ Љ5
  Сашка пищить:
  - Слава комунізму!
  Хлопчик Пашка стріляє разом з Олегом з рогатки і верещить:
  - Піонерам слава!
  Хлопчик Руслан разом із дівчинкою Суфір підтягує дротом міну під німця і кричить:
  - Слава СРСР!
  Діти з Азербайджану та російські хлопці борються. Засмаглі, худенькі, босоногі піонери проти колосальної армади танків.
  Дівчинка Тамара тупотить витонченою, маленькою, босою ніжкою і вимовляє:
  - Слава Росії слава!
  Піонер Ахмет підтверджує, ведучи вогонь по супротивнику:
  - Ми разом дружна сім'я!
  Хлопчик Рамзан, руденький азербайджанець підтверджує, підбиваючи машину:
  - Зі слів ми сто тисяч Я!
  Діти дружні ... Ось і вірменська дівчинка Азатуї, теж спритно за допомогою дроту переводить вибуховий пакет під гусеницю фашиста, і пищить:
  - СРСР сім'я народів!
  Інша вірменська дівчинка Агас, каже:
  - Не зігнемося фашизмом:
  І босими пальчиками ніжок підтягло дівчина дріт. Багато азербайджанських і вірменських дітей мають світле волосся, і їх не відрізнити від слов'янських дітей, яких теж багато. Хтось від німців пішов подалі, інші російські сім'ї селилися в Азербайджані ще й за царів.
  На Кавказі багато слов'ян. Багато змішаних пар. Та й діти зазвичай світліше волосся мають чим їх батьки. А слов'яни-хлопці засмагли так, що не відрізниш від місцевих. Тим більше що діти зазвичай більш схожі, ніж дорослі.
  Так що міжнародний радянський батальйон із хлопчиків і дівчаток бореться, і всі вони єдині, і дуже схожі. Їхні голі п'ятки, миготять під час руху.
  І знову діти посилають презенти смерті. Шаміль та Сергійко обидва хлопчики-піонери, тягнуть дріт. І ось німецький Е-50 зупиняється із пробитою гусеницею.
  Хлопчики хором співають:
  Союз непорушний, республік вільних,
  Згуртувала не груба сила, не страх.
  А добра воля людей освічених,
  А дружба і розум, і сміливість у мріях!
  І діти у захваті. Усміхаються білими, рівними зубками. І вони щасливі, хоч їм і загрожує загибель.
  А німці пруть. Підбиті танки стріляють із гармат, і строчать кулемети.
  Деякі німецькі машини забезпечені гранатометами та дуже небезпечні.
  Хлопчик Максимка і дівчинка Зара з Азербайджану і вони, упираючись босими ніжками, підтягли міну під супротивника і підбили фашистського мастодонта.
  І прокричали на всю горлянку:
  - За СРСР!
  Діти такі веселі.
  Піонери Аббас та Володимир теж використовую зброю. В даному випадку катапульту і гітлерівцю розбивають гусеницю Е-75. Після чого хлопці заспівали:
  - За велич планети під покровом комунізму!
  Олег і Абдула теж піонери різних народів, але з єдиним серцем теж запускають вибухівку. Вражають Е-100 та співають...
  Ми відкрили націям планети,
  У космос шлях, до небачених світів.
  Героїзму подвиги оспівані -
  Щоб стерти назавжди смерті шрам!
  
  Під Священним прапором Росії,
  У світі, дружбі, щастя та коханні...
  Стануть люди всієї землі щасливішими,
  Пекельний морок розвіється в далині!
  Бойові тут діти.
  Абдуррахман і Світлана - азербайджанський хлопчик та дівчинка з Білорусії разом натягнули дріт і підбили фашистський танк. І заспівали:
  - Велике ім'я священної Росії,
  Сяє над світом - як сонячний промінь...
  Я вірю в єдності ми станемо щасливішими,
  Вкажемо народам усім правильний шлях!
  Діти дуже відважні. І гітлерівці просто шоковані таким упертим, і лютим опором.
  Абудуррахман це піонер, що отримав осколком у голу підошву. Пробило мозолисту поверхню дитячої ніжки.
  Хлопчик прошипів:
  - А мені боляче!
  Світлані теж потрапило в круглу п'яту, і подряпало плече. Але дівчинка прошипіла:
  - Піонерів не зламати!
  Азім та Колька теж таранили німецьку машину.
  Хлопчики навели за допомогою дроту та пропелі:
  Противник підступний пішов у наступ,
  Але вірю не здригнеться, радянський народ...
  Ворога чекає розгром і забуття,
  А слава Росії сильніше розквітне!
  Ворога чекає: розгром і забуття,
  А слава Росії сильніше розквітне!
  Діти відважні та не згинаються. І вони хочуть виграти. І співають, і борються.
  Німці зазнають великих втрат. Щоправда здебільшого вони розбиті гусениці і ковзанки. І це не смертельно.
  Гірше піонерам, які потрапили в полон.
  Хлопчика Абдулхаміда, коли він потрапив у полон, гітлерівці піднялися на дибу. Вставили босі ноги піонера в колодку і стали на гаки вішати гирі. А потім розпалив вогонь. І голі п'яти пацана лизав вогонь. А на спину звалився батіг. Били довго. А потім стали фашисти ламати розпеченими щипцями ребра.
  Хлопчисько, помираючи під тортурами, коли йому розтрощило червоне від жару залізо ребра, заспівав:
  Берлін уже майже під нашою владою,
  У біноклі бачимо проклятий Рейхстаг.
  Сподіваюся, скоро буде мир та щастя;
  Який опишу у своїх віршах!
  
  Росія комунізм світам відкрила,
  Вона сім'єю стала людям усім.
  Але сунув Вермахт до нас свиняче рило,
  І кров тепер фонтаном хлюпає з вен!
  
  Що фюрер забув у нас випадково,
  Хотів добути земельки та рабів!
  Пішов фашизм із походом дуже далеким -
  І ось кошмар реальний, пекельних снів!
  
  Простий хлопчина хлопчик босоногий,
  Нещодавно червона краватка пов'язала.
  Хотів він світ збудувати сам без бога,
  Але з неба раптом викинувся напалм!
  
  Довелося бігти на фронт, нам самоволкою,
  Ніхто не хоче, брати таких молодиків!
  Але впорався пацан-боєць у гвинтівці,
  Гідним виявився шлях батьків!
  
  Билися де і хитрістю, і силою,
  А слабкість теж гірка на жаль...
  Товаришам довелося копати могили,
  Строгати в мороз соснові труни!
  
  Я піонер тепер звик до страждань,
  У розвідку йшов босий, кучугур хрумтів.
  Можливо за невірство покарання,
  Що Ісуса знати я не хотів!
  
  Але що таке три години Голгофи?
  Три роки з гаком пройшло війни!
  У кожному селі плачуть гірко вдови,
  Як лягли в цвинтар країни сини!
  
  Я вижив, був контужений, поранений кулею,
  Але на щастя сам лишився на ногах!
  Німеччини ми чесно борг повернули,
  Тим фашизм розтоптаний нами на порох!
  
  Я змужнів, але все ще хлопчик,
  Вус не пробився, але вже титан!
  Так дорослий, і мабуть навіть надто,
  Адже серце стало твердим, як метал!
  
  Зірка героя найвища нагорода -
  Сам Сталін мені її повір, вручив!
  Сказав: з таких, як ти приклад брати треба,
  Кують бійці до дверей у Едем ключі!
  
  Але нині відклади сміливець гвинтівку,
  Візьми ти, кліщі, молот і працюй!
  Побудуй з дерева вітрильник і човен,
  І літак створи, щоб птахом вгору!
  Оце справді героїчна сага кіно... Але все одно програна.
  І Кавказ захоплений.
  А навесні 1945 року гітлерівці почали наступ на Саратов. Їхні війська рухалися наче лавина.
  А зараз четвірка отримала ще потужніший і досконалий "Е"-50 або "Пантера"-3, що відрізняється сильним озброєнням та захистом.
  Війниці відчували себе дуже впевнено. Управління танка саме сучасне з джойстиками. Найновіша машина. Навіть двигун газотурбінний. А ось повно ще й "Пантер"-2. Тридцятьчетвірка будь-якого рівня не суперник подібної машини.
  Герда напівлежала у кріслі. Вона була бікіні. Дівчата вже звикли битися напівголими. Гарячі піски пустелі обпалювали їхні босі ноги, камінчики гір кололи босі підошви. Але войовнички зовсім не зламалися та не стерлися у порошки.
  Командир екіпажу, нагороджена безліччю нагород, прошипіла:
  - А ось тепер і Росія проти нас! Чекають на нові пригоди, і перемоги!
  І струснула своєю білою, як сніг головою. Натуральна блондинка, дуже гарна та засмагла.
  Шарлота посміхнулася.
  Ця дівчина мала мідно-червоне волосся, що горіло немов полум'я. Теж красуня, з бронзовою засмагою. У бікіні, засмагла, мускулиста. З босими ніжками, що протопали і по гарячому піску, і по гострому каменю.
  Вогняна дияволиця помітила:
  - Росіяни, мабуть, найфанатичніші наші супротивники!
  Крістіна подала свій голос. У неї волосся мідно-жовте, теж горить як полум'я, але із золотистим відтінком. І та сама засмага, м'язи, і краса. Виразне і водночас ніжне обличчя. І бікіні. Ніжки, що відтопали багато миль по твердій і пекучій поверхні, але не втратили витонченості, і плавних ліній. Босі пальчики акуратно підстрижені, і дуже спритні.
  Рудо-жовта дівчина запитала:
  - А чому ти так думаєш?
  За неї відповіла Магда. У цієї дівчини волосся біло-золоте, медова блондинка. Дуже красива, мускулиста, з виразним обличчям і сапфірово-смарагдовими очима. Ніжки теж загартовані, з круглими п'ята, і рівними пальчиками. Мабуть, у Магди найніжніше личко, майже лагідне, незважаючи на мужнє підборіддя. Герда, наприклад, виглядає жорсткіше. Трохи м'якше Крістіна, і не така вона розбещена як це наче відьма Шарлота.
  Магда помітила:
  - У них тоталітарний, як у нас лад. Вони тому жорсткіші!
  Герда посміхнулася і відповіла:
  - Радянські танки - це купа брухту. Нам їх не слід боятися!
  Руда Шарлота натиснула босими пальцями ноги на кнопки джойстика. Пальнула з оборонного дзоту. Снаряд 105-міліметрової вдарив у радянську зброю, і перевернув її. Став рватися бойовий комплект і детонувати снаряди.
  Руда відьма прошипіла:
  - Я страшний витязь - на коліна дикуни! Ворогів Вітчизни я кошторис з лиця землі!
  І оскалав перлинних зубів, і блиск смарагдових очей. Дівчата і справді найвищого класу.
  Христина хихикнула і відповіла:
  - Тепер вистрілю я!
  І теж пальнула по супротивнику. Вистрілила радянська 76-міліметрова гармата. Снаряд потрапив у похилий лоб Е-50. І пішов у рикошет. Тільки брязнуло дівчатам по вухах.
  Герда ляснула босими ніжками і прочирикала:
  - Який пасаж!
  І сама зробила наступний постріл... Німецькі танки розстрілювали радянський укріплений район. Працював та Е-100. Ця машина теж виявилася похідною від "Мауса". Не дуже вдало ідеї двогарматного танка. Е-100 вже знято з виробництва.
  Замість нього до серії надходять штурмові модифікації серії "Е". Але цей поки що працює. І випускає снаряди.
  Шарлота пронизливо хихикає, і трясе босою ніжкою:
  - Війна є жахливим станом, але захоплює як гра!
  І дівчина вистрілила, причому дуже влучно.
  Христина вишкірила свої перлинні зубки. Вона хижака, хижачка пантера.
  Радянські гармати ведуть вогонь, а й мінні поля. Рухають німецькі телетанки. І працюють із диким ревом штурмові бомбомети.
  Прикордонні стовпи валяться. Гітлерівські полчища перетнули кордон.
  Магда не надто дотепно помітила, постукаючи босою ніжкою об броню.
  - Ми змітаємо сильну оборону, але мітелки сталеві!
  Войовниці підморгнув один одному. Радянська оборона була досить потужною. Особливо багато викладено хв. І це затримувало німців. Але просунутися все ж таки вдавалося.
  Працювали за радянськими позиціями бомбомети, а зверху ще заходили штурмовики. Мандрували в глибину оборони Червоної армії та ТА-400, одна з найгрізніших модифікацій бомбардувальників. Цілих шість двигунів, у тому числі і реактивні. І бомбять, трощать радянські міста.
  Герда пострілюючи, помітила з усмішкою:
  - У бою ми звірі, але з розумом людини!
  І знову пальнула. Розбила радянську гармату. Взагалі, це дівка вищого ешелону. І така ось крута.
  Е-50 розстрілював радянські позиції, сам практично не одержуючи ушкоджень. Похила броня машини з цементованою сталлю давала чудовий рикошет. Радянські снаряди навіть не могли, як слід подряпати німців.
  Крістіна згадала випробування "Тигра". Тоді це був перший серійний танк. Жоден із снарядів не міг заподіяти "Тигру" збитків. Англійці сипалися під його ударами. Але ось сімнадцятифутова гармата пробила в лоб. Тоді дівчата мало не загинули. І це запам'яталося войовниці. Як близько вони опинилися біля кістлявої баби з косою, відчувши її крижаний подих.
  Дівчина потерла свою босу підошву об куток. Їй дуже захотілося вискочити з танка та пробігтися. Адже вона така безпосередня войовниця.
  Крістіна проспівала з апломбом:
  - Синій туман, і скрізь обман!
  Войовниці захихикали... Вид у них був дуже сексуальний і еротичний.
  А гармата працювала та стріляла. Вона й не думала зупинятись. Все посилала снаряд по снаряд. Розбиваючи в тріски та уламки радянські позиції.
  Звучала ззаду з репродукторів пісня;
  Солдат завжди здоровий,
  Солдат на все готовий.
  І пил як із килимів,
  Ми вибиваємо із доріг!
  І не зупинитися,
  І не змінити ноги -
  Сяють наші обличчя,
  Виблискують чоботи!
  І знову обрушується міць реактивного бомбомета на радянські позиції. І знову руйнування та цілі укріплені райони підкидає вгору. І гармати відлітають у різні боки.
  Декілька десятків німецьких танків ведуть вогонь одночасно і, руйнуючи, все поспіль.
  Герда почувається Багірою, яка вийшла на полювання. Ось першу лінію радянської оборони вже зруйновано. Але бійці Червоної армії ще копошаться і стріляють у німців.
  Серед тих, хто б'ється, є і піонери. Молоді ленінці добровільно приєдналися до Червоної армії. Більшість хлопчиків босоніж і в шортах. Носяться собі, метушаться.
  І гинуть піонери.
  Шарлота ведучи вогонь, гаркнула:
  - А на піонерів, ось яка справа, вся країна дивилася!
  Пальнула по росіянах, і Христина, отруйно прошипівши:
  - Ми соколами дивимось, орлами паримо!
  І знову випустила вогняну усмішку. Чудові дівчата.
  Декілька німецьких танків перебиралася під землею. І вони з'явилися в тили радянських військ, вносячи паніку та строча з кулеметів. Гітлерівці з'явилися, немов комарі, з неймовірного кошмару.
  Е-50 побачив в оптику рух тридцятьчетвірки. Герда вишкірилася, стала наводити стовбур. Радянська машина з маленькою вежею Т-34-76 і рухлива. Спробуй у таку й потрап. Дівча вже досить досвідчена, але радянська машина все ж таки несхожа на американський "Шерман".
  А відстань до російської майже п'ять кілометрів.
  Дівчина чухає свою босу п'яту, Шарлота лоскоче їй між пальчиками. Дівчата хихикають.
  Потім Герда стріляє російською машиною. Снаряд проноситися зовсім поруч, ледь не чиркаючи по броні... Але все одно повз нього. Герда в досаді стукає кулаком по металі.
  Магда підказує напарниці:
  - Ти в корпус лупи! Там потрапити буде легше!
  Герда передає джойстик Магда і шепоче:
  - То ти це роби сама!
  Магда захоплено заспівала:
  - Земля в ілюмінаторі, земля в ілюмінаторі ... - Дівчина взяла босими пальчиками джойстик, і натиснула кнопку, продовжуючи співати. - Землю в ілюмінаторі видно!
  І її снаряд точно потрапив у основу радянського танка. Машина лопнула і розкололася. Почала горіти... Радянські снаряди рвалися всередині утроби.
  Магда труснула босими пальчиками, і просипіла:
  - Ось бачите, як я взялася! А ви кажете...
  Шарлота прошипіла, вискалив ікла:
  - Ми знову говоримо, різними мовами!
  З'явилися нові радянські машини. Першими йшли тридцятьчетвірки. Рухливі та численні машинки. Далі рухалися із серії БТ. Це вже застарілий колісно-гусеничний тип. Просувалися зовсім допотопні Т-26, що не здатні інакше як подряпнути німецьку броню. Більш сильні і важкі КВ, просувалися наприкінці. І безліч піхотинців.
  Христина хихикнув, ринула:
  - Ну, ми їм покажемо!
  Німецькі машини відкрили вогонь із великої дистанції, намагаючись притиснути радянську піхоту до землі. Руйнували вони також і танки, та іншу живність.
  У небі з'явились і радянські штурмовики: знамениті Іли. Вони атакували німецький устрій. Їм назустріч мчали гітлерівські винищувачі. Ішло справжнє звалище. Німецькі винищувачі ХЕ-262, дуже спритні та спритні з маневреністю. Атакують радянську техніку, пресуючи немов праскою.
  Шарлота знову пальнула. Потрапила до радянської БТ, і прогарчала:
  - Це лірика не казка... Казка попереду!
  Е-50 зупинився та відображав радянську контратаку. Не надто досвідчене командування кинуло танковий резерв фактично на забій. І потрапили російські машини - наче кури на ощип. І драли їх капітально.
  Герда постріла, проломила чоло тридцятьчетвірки і прошипіла:
  - Що ж Творець - поранене пекло!
  Шарлота теж пальнула, знайшовши мету, радянські машини рухалися прямолінійно, і дівчата встигли пристрілятися. Та й взагалі ця четвірка із феноменів.
  Руда гарпія проспівала:
  - Усіх убиває наша отрута!
  І войовниці продовжили вести вогонь, скелячи свої такі міцні, і великі наче у коней зубки.
  Христина прочірікала з апломбом:
  - Усіх убиває наша отрута!
  Магда, підбивши тридцятьчетвірку, гаркнула:
  - Такий у нас результат!
  Дівчата розійшлися.
  Але б'ються і радянські красуні. Екіпаж Єлизавети на Т-34-85. Дуже мужні дівчата. І теж б'ються босоніж і в бікіні.
  Їхня машина бореться проти німецьких "Пантер". Поки що ця машина в строю, але все частіше трапляються нові танки серії Е.
  Єлизавета стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок. Пробиває супротивника в борт з дистанції та пищить:
  - Слава епосі Сталіна!
  Катерина теж вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок і помітила:
  - Не така вже й слава!
  Олена, заперечила, вискалив зуби:
  - Ми народжені перемагати!
  І теж пальнула використовуючи босі пальчики ніжок.
  При цьому дівчина тяжко зітхнула. У голові промайнули невеселі думки. Війна розпочалася з поразок. Німці прорвали оборону і впевнено просувалися вперед.
  Олена тоді тікала на схід. Її туфлі розвалилися в перші ж дні. І довелося шльопати босоніж. А це з незвички боляче. Ноги у дівчинки були всі в саднах, забитих місцях, збиті страшно. І вона вже не могла нормально ходити, а спотикалася. Але незважаючи на це рухалася і йшла. Сильно схудла в поході Олена - одна шкіра та кістки. Зате загоріла, а її волосся стало ще світлішим вигорівши на сонці. А босі підошви підбурили і огрубіли. І вона дісталася лінії фронту і продовжила воювати. І бої знову вирували.
  Олена здебільшого боролася у піхоті. У тому числі брала участь і в обороні Москви та Сталінграда.
  Але вже на Курській дузі пересіла на танк. Там і утворилася їхня дівоча четвірка: Єлизавета, Олена, Катерина, Єфрасія - чотири "Е". Війниці воістину легендарні. Які билися босоніж і в бікіні навіть у мороз, і давали фрицям по рогах.
  Танк "Пантера", з яким дівчата зіткнулися на Курській дузі, був дуже небезпечною машиною. Пробити її в лоб було неможливо. А вона сама брала з великої дистанції. Плюс ще й скорострільна.
  Так щоб пробитися слід управляти танком з великим мистецтвом і не дати потрапити в себе.
  Єлизавета це й робила. Хоча вона більше стріляла у русі. А керувала танком Єфрасіння.
  Потрапити у русі з тридцятьчетвірки майже неможливо. Але дівчата вмудрялися потрапляти. І билися з колосальною мужністю.
  Катерина також веде вогонь дуже влучно.
  На Курській дузі дівчата покрили себе і славою та отримали ордени.
  Нині ж у кожної їх зірка героя СРСР.
  Ось це дівчата що треба! Просто войовниці класу найвищого!
  Катерина проспівала:
  Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  І засяє сонце -
  Шлях осяявши комунізму!
  Справді, це дівчата, які викликають заздрість у подруг. Не те що Герда та її команда.
  Ось під час відпочинку, і вона та її банда не довго думаючи піонера помучили.
  Спочатку хлопчика років тринадцяти розділи до гола. Потім стали його щипати. А потім колоти голками. Причому спочатку голки були холодні, але потім їх розжарили на багатті.
  І це було справді вкрай боляче.
  Шарлота проколола хлопчику пупок і проворкувала:
  - Я пекельна мегера!
  Після чого взяла в руки розпечений до червоного прут і стала їм припікати босі, трохи огрубілі підошви хлопчаки. Насолоджуючись у своїй його дикими криками.
  А Крістіна взяла і розжаривши щипці, почала лопати піонери пальчики босих ніжок. Почала з мізинця, роблячи це повільно і водночас жорстоко. І пальчики дитини тріскали, і ламалися. І було піонерові так боляче, що хлопчик кілька разів непритомнів.
  Магда тицьнула білим від джала ломиком під лопатку. І пацан як зареве.
  Замордували піонера до смерті. І це виявилося просто чудово. А тортури тривали.
  Ось так продовжується. Пал і Саратов та Куйбишев. І гітлерівці розпочали штурм Москви.
  У умовах врятувати Росію може лише десант попаданцев. І Антон Шелестов вирушає у круту місію разом із дівчатами.
  І становище Червоної Армії просто вже абсолютно безнадійне. І тут СРСР може врятувати лише диво.
  Але знамення шістка бійців вступає в бій. Одна надія на Антона, Маргариту, Наташу, Зою, Августину, Світлану. Вони здатні ворогів разом зупинити і розгромити, перетворити на попіл.
  Така ось дика і гарна команда дівчат зібралася. А проти них Толстопуз та його банда. Ну, це не страшно.
  А гітлерівці вже обтікають із різних боків Москву.
  Тоді Антон та дівчата знову вступили у бій, допомагаючи Росії, точніше СРСР.
  Тут до них приєдналася босонога дівчинка Маргарита. Теж доросла жінка письменниця стала дівчинкою років дванадцяти в обмін на безсмертя та виконує місію.
  Воїни із двадцять першого століття знову зчепилися з гітлерівцями двадцятого.
  Дуже багато солдатів у фашистської коричневої імперії. Вони течуть собі нескінченною річкою.
  Антон Шелестов рубаючи гітлерівців мечами, як піхоту, так і танки проревів:
  - Ніколи не поступимося!
  І від босої ноги хлопця полетів гострий диск!
  Після чого пацан як засвистить, що ворони зомліли, пробиваючи наскрізь їх черепа.
  Маргарита, крушивши супротивників, скелячи зубки, буркнула:
  - У світі подвигу знайдеться місце!
  І від босої ніжки дівчинки розлетілися отруйні голки, вражаючи гітлерівців та їхні літаки та танки.
  Наташа теж жбурнула босими пальцями ніг, вбивча і провила:
  - Ніколи не забудемо і не пробачимо.
  І її мечі пройшлися в млині фашистами.
  Зоя, розрубуючи ворогів, запищала:
  - За новий порядок!
  І від її босих ніжок розлетілися нові голки. І що в око, що в горло гітлерівським солдатам та літакам.
  Та видно було, що войовниці заводяться і лютують.
  Августина рубаючи білих солдатів та танки, пропищала:
  - Наша залізна воля!
  І від її босої ноги летить новий, вбивчий подарунок. І падають такні та білі бійці.
  Світлана рубає мірошнику, її мечі як блискавка.
  Фашисти валяться, як зрізані снопи.
  Дівчина метає голки своїми босими ніжками і пищить:
  - За Росію-матінку перемагатиме!
  Антон Шелестов настає проти гітлерівців. Хлопчик-термінатор рубає коричневі війська.
  І при цьому пальчики голих ніжок пацана викидають голки з отрутою, вони розривають стволи та збивають літаки.
  Пацан реве:
  - Слава Майбутньої Русі!
  І в русі розкроює всім голови та морди.
  А потім знову свист, і падіння ворон, які навіть пробивають наскрізь дахи танків.
  Маргарита теж трощить супротивників.
  Її босі ніжки так і миготять. Гітлерівці гинуть у великій кількості. Войовниця кричить:
  - За нові рубежі!
  І тут дівчинка як візьме та рубане...
  Маса трупів фашистських солдатів.
  І теж засвистить, маса ворон у непритомному стані завалюється на орди фриців, пробиваючи навіть танки.
  . РОЗДІЛ Љ6.
  А ось Наташа у наступі. Рубить собі гітлерівців разом із танками, і співає:
  - Русь велика і промениста,
  Я дівчина дуже дивна!
  І від її босих ніжок летять диски. Які перепилюють горла фашистам. Та ось це дівка.
  Зоя у наступі. Рубить коричневий солдат з обох руку. Плює з трубочки. І метає босими пальцями ніг вбивчі голки - збиваєте танки та літаки.
  І при цьому співає собі:
  - Ех, палицею ухнем,
  Ех, кохана сама піде!
  Августина, рубаючи гітлерівців і винищуючи коричневих солдатів, верещать:
  - Весь кудлатий і в шкурі звіриною,
  На ОМОН він кидався з кийком!
  І босими пальчиками ніжок як запустить у супротивника, що уб'є і слона, а танк тим більше.
  А потім пропищає:
  - Вовкодави!
  Світлана у наступі. Рубить, край гітлерівців. Босими ніжками на них запускає презенти смерті.
  Проводить мечами млин.
  Розкришила масу бійців і верещить:
  - Велика прийде перемога!
  І знову дівчина у дикому русі.
  І її босі ніжки запускають смертельні голки, знищуючи танки та літаки.
  Антон Шелестов підстрибнув. Прокрутився хлопчик у сальто. Порубав масу гітлерівців у стрибку.
  Метнув босими пальцями ніжок голки і про булькав:
  - Славитися моя гарна мужність!
  І знову пацан у битві.
  Маргарита переходить у наступ. Кромсає всіх ворогів поспіль. Її мечі крутіші за лопаті млина. І босі пальчики ніжок метають подарунки смерті, танки та літаки горять.
  Дівчина в дикому наступі. Винищує коричневих воїнів без церемоній.
  І підскакує раз у раз, і перекручується!
  І летять від неї презенти анігіляції.
  А гітлерівці собі падають мертво. І цілі кургани з трупів нагромаджуються.
  Маргарита пищить:
  - Я є американський ковбой!
  І знову її босі ніжки кинув голку.
  А потім ще й дюжину голок!
  А потім діти хором як засвистять, що цілі хмари ворон падають на фашистів, буквально таранячи їм голови, і пробиваючи черепи, наче свердлом.
  Наталя у наступі теж дуже крута.
  І босими ніжками кидає, і з трубочки плюється.
  І кричить на все горло:
  - Я блискуча смерть! Вам залишається лише померти!
  І знову красуня у русі.
  Зоя штурмує завал із гітлерівських трупів. І також від її босих ніжок вилітають бумеранги знищення.
  А коричневі воїни все падають та падають.
  Зоя кричить:
  - Босонога дівка, вас переможе!
  І від голої п'яточки дівчини летить дюжина голок. Які прямо в горло гітлерівцям упиваються.
  Тим падають мертво.
  А точніше й зовсім мертві.
  Августина у наступі. Крушить коричневі війська. Її мечі у двох рук мчать. І така вона чудова войовниця.
  Смерч проноситься фашистськими військами.
  Дівчина з рудим волоссям реве:
  - Майбутнє, приховано! Але буде переможним!
  І в наступі красуня з вогняним волоссям.
  Августина в дикому екстазі реве:
  - Боги війни все порвуть!
  І войовниця у наступі.
  І її босі ніжки метають дуже багато гострих, отруйних голок.
  Світлана у битві. І така блискуча і бойова. Її голі ніжки стільки всього вбивчого викидають. Не людина, а смерть із волоссям білявки.
  Адже якщо розійдеться, то вже й не зупиниш.
  Світлана співає:
  - Життя не буде медом,
  Та скачіть хороводом!
  Нехай здійсниться мрія -
  На раба чоловіка перетворює краса!
  І в русі босонога дівчини все більше і більше люті.
  Хлопчик Антон у наступі все пришвидшується. Хлопчик б'є гітлерівців.
  Його босі ніжки метають гострі голки - розриваючи танки та літаки.
  Юний воїн пищить:
  - Шалена імперія - всіх розірве!
  І знову хлопчик у русі.
  Маргарита бурхлива дівчина у своїй активності. І молотить ворогів.
  Ось вона запустила голою ніжкою, горошинку з вибухівкою. Та рвоне, і одразу сотню гітлерівців і десять танків нагору підкине.
  Дівчинка кричить:
  - Перемога до нас все одно прийде!
  І проведе млин мечами - стовбури танків летять у різні боки.
  Ось прискорила рухи Наташа. Дівчина зрубує коричневих воїнів. І при цьому репетує:
  - Перемога на імперію на Росію чекає.
  І давай винищувати гітлерівців посиленими темпами.
  Наташа - це дівка-термінатор.
  Не думає зупинятися і сповільнюватись і танки, і літаки збиваються.
  Зоя у наступі. Її мечі наче нарізають м'ясний і металевий салат. Дівчина кричить на всю горлянку:
  - Наше спасіння в силі!
  І теж босі пальчики ніг такі голки кидають.
  І маса людей з пробитими горлами валяється курганами трупів, а також розбитих танків і збитих літаків.
  Августина шалене дівчисько. І всіх трощить немов це робот із гіперплазми.
  Рознесла вже жодну сотню гітлерівців. Але все збільшує темп. І войовниця ще й реве.
  - Я непереможна така! Сама у світі крута!
  І знову красуня в атаці.
  І від її босих пальчиків ніжок вилітає горошинка. І три сотні гітлерівців та дюжину танків розірвав потужний вибух.
  Августина проспівала:
  - Ви не посмієте нашу землю захоплювати!
  Світлана теж у наступі. І не дає ні грама перепочинку. Дика дівчина-термінатор.
  І рубає ворогів та гітлерівців винищує. І маса коричневих бійців уже завалилася в канаву та дорогами.
  Шістка розбушувалася. Влаштувала дику битву.
  Антон Шелестов знову у бою. І просувається, махає обома мечами. І хлопчик-термінатор проводить млин. Падають убиті гітлерівці.
  Маса трупів. Цілі гори кривавих тіл.
  Хлопчику-термінатору згадується дика стратегія. Де також разом змішувалися коні та люди.
  Антон Шелестов пищить:
  - Горе від розуму!
  А грошей буде темрява!
  І хлопчик-термінатор у новому русі. І його босі ніжки щось візьмуть та й метнуть.
  Пацан-геній проревів:
  - Майстер клас та фірма "Адідас"!
  Дійсно крута з крутих вийшла вистава. А скільки вбитих гітлерівців. І перебили коричневих бійців найбільше з найбільших.
  А ще якщо й засвистить, то ворон на фашистські полки валиться у колосальних кількостях. І вбитих стільки і так дзьоби ворон даху танків пробивають. А ще й літаки зминають.
  Маргарита теж у бою. Крушить коричні та сталеві армії та реве:
  - Великий ударний полк! Ми всіх вганяємо у труну!
  І її мечі як рубають по гітлерівцях. Маса коричневих бійців уже завалилася.
  Дівчинка прогарчала:
  - Я пантери навіть крутіший! Доведіть, що всіх найкраще!
  І від голої п'яти дівчинки як вилетить горошинка із потужною вибухівкою.
  І по ворогу довбає.
  І візьме, і рознесе частину супротивників та танки і навіть літаки.
  А Наталя в авторитеті. І б'є супротивників і сама нікому спуску не дасть.
  Скільки гітлерівців уже перебили.
  А її зубки такі гострі. А очі такі сапфірові. Ось це дівка - найголовніший кат. Хоча у неї всі напарниці - кати!
  Наталя кричить:
  - Шалена я! Буде вам пеня!
  І знову дівчина мечами масу гітлерівців зарубає.
  Зоя рухалася і розкроїла багато коричневих воїнів.
  А ніжки босі метають голки. Кожна голка вбиває кількох гітлерівців. Ось це дівчата - реально красуні.
  Августина настає, і супротивників трощить. І при цьому ще не забуває прокричати:
  - Вам не уникнути труни!
  І свої зуби дівка візьме та й вискачить!
  І руда така... Волосся майорить на вітрі, наче пролетарський прапор.
  І вся буквально виходить гнівом.
  Світлана в русі. Ось розкроїла масу черепів та веж танків. Войовниця, яка скеляє зубки.
  Показує язичок. А потім плюється з трубочки. Після чого завиває:
  - Будете ви мертвими хлопці!
  І знову від її босих ніжок летять смертоносні голки, що вражають піхоту та літаки.
  Антон Шелестов стрибає та підскакує.
  Босоногий хлопчик купу голок випускає, збиває танки, і співає:
  - Вирушаємо у похід, відкриває великий рахунок!
  Юний воїн як належить на висоті.
  Років йому вже чимало з урахуванням пекла, але виглядає дитиною. Тільки дуже сильним і мускулистим.
  Антон Шелестов проспівав:
  - Нехай не за правилами гра - прорвемося фраєра!
  І знову від його босих ніжок відлетіли смертельні голки.
  І знову хлопчисько свистить, десятки тисяч злодіїв сиплються на ворогів і прошивають їм каски.
  Маргарита із захопленням проспівала:
  - Нічого неможливого нема! Вірю, буде свободи світанку!
  Дівчинка знову кинула вбивчим каскадом голок по гітлерівцям та їхнім танкам, продовжила:
  - Темрява піде! Розквітнуть троянди травня!
  І войовниця як кине босими пальцями ніжок горошинку, так одразу ж тисяча гітлерівців підлетіла у повітря. Та армія коричневої, пекельної імперії тане прямо на очах.
  Наташа у битві. Стрибає немов кобра. Вибухає ворогів. І стільки гине гітлерівців та падають літаки.
  Дівчина їхня і мечами, і гранами на вугіллі, і списами. І голками.
  При цьому ще й реве:
  - Перемога вірю, прийде!
  І слава росіян знайде!
  Босі пальчики ніжок кидають нові голки, пробиваючи супротивників.
  Зоя у дикому русі. Настає на гітлерівців. Розрубує їх на дрібні шматочки.
  Войовниця метає босими пальцями голки. Пробує противників, і як зареве:
  - Повна наша перемога близька!
  І проводить мечами дикий млин, змітаючи танки. Ось це справді дівка як дівка!
  А ось кобра Августина перейшла у наступ. Ось це баба - усім кошмарам кошмар.
  І якщо врубить, то значить врубає.
  Після чого руда візьме і заспіває:
  - Розкрию всі черепи! Я велика мрія!
  І ось її мечі у дії і розрубують м'ясо та метал.
  Світлана теж переходить у наступ. Немає у цієї дівчини гальм. Як порубає, так маса трупів завалена, і валяться літаки та танки.
  Блондинка-термінатор реве:
  - Як буде добре! Як буде добре - я це знаю!
  І ось летить від неї забійна горошинка.
  Антон знову сотню гітлерівців, пронісши метеором, зріже. І ще бомбу візьме та й кине.
  Невелика розмірами, але вбивча вона...
  Як розірве на дрібні уривки.
  Хлопчик-термінатор провів:
  - Бурхлива молодість страшних машин!
  Маргарита знову таке влаштує у битві.
  І зрубає масу коричневих бійців. І прорубує великі просіки.
  Дівчинка вищить:
  - Ламбада - наш танець на піску!
  І вріже з новою силою.
  І діти як знову засвистять і обвалять ворон на голови фашистам.
  Наталя в наступі ще шаленіша. Так молотить гітлерівців. Не дуже їм проти таких дівчат встояти.
  Наташа взяла і заспівала:
  - Біг на місці загальний примиряючий!
  І войовниця таким каскадом ударів вибухнула супротивниками.
  І ще босими ніжками диски метне.
  Ось млин провела. Маса голів коричневої армії відкотилася і горіли танки.
  Бойова красуня вона. Бити собі таку жовту армаду.
  Зоя в русі, всіх руйнує поголовно. І її мечі, наче ножиці смерті.
  Дівчина просто приваблива. І її босі ніжки кидають дуже отруйні голки.
  Вражають ворогів. Пробивають їм горло і роблять труни, змушують вибухати танки та літаки.
  Зоя взяла і пропищала:
  - Якщо у крані немає води...
  Наташа промовила із захопленням:
  - Виходить, винна ти!
  І босими пальцями ніг як метне те, що вбиває капітально. Ось це справді дівчина з дівчат.
  І від її голих ніжок як пролетить лезо. І вразить безліч бійців, зрізаючи вежі з танків.
  Августина у русі. Стрімка та неповторна у своїй красі.
  Яке у неї яскраве волосся. Немов пролетарський прапор майоріють. Ось це дівчина - справжня мегера.
  А рубає супротивників - ніби народилася з мечами у руках.
  Руда, бісова бестія!
  Августина взяла і прошипіла:
  - Бичача буде голова - не збожеволіти!
  І ось вона знову розфарбувала безліч бійців.
  Антон Шелестов буркнув:
  - Те що треба! Оце дівка!
  Маргарита, метнувши босою ніжкою кинджал, відламавши вежу танка, підтвердила:
  - Велика та класна дівчина!
  Августина із цим охоче погодилася:
  - Я войовниця, що загризе будь-кого!
  І знову босими пальчиками ніжок запустить убивчу.
  Світлана у битві не поступається супротивникам. Не дівчина, а покінчити з такою відьмою в полум'ї.
  І верещать:
  - Яке блакитне небо!
  Августина, випустивши босою ніжкою лезо, зрізавши вежу танка, підтвердила:
  - Ми не прихильники розбою!
  Світлана, розрубуючи ворогів, і збиваючи літаки, прочирикала:
  - На дурня не потрібен ніж.
  Зоя пискнула, метаючи голки босими, засмаглими ніжками:
  - Йому з три короби набрешеш!
  Наташа, рубаючи гітлерівців, додала:
  - І роби з ним за гріш!
  І войовниці візьмуть і підстрибнуть. Такі вони криваві та круті. Загалом у них маса азарту.
  Антон Шелестов у бою виглядає - дуже стильно.
  Маргарита заспівала:
  - Удар сильний, а інтерес у хлопця...
  Хлопчик-термінатор запустив ногою щось подібне до гвинта вертольота. Зрізав пару сотень голів і в гітлерівців та танків, пискнув:
  - Цілком спортивний!
  І обидва - хлопчик і дівчинка у повному ажурі.
  Антон, рубаючи коричневих солдатів, про булькав:
  - І буде велика перемога за нами!
  Маргарита у відповідь прошипіла:
  - Ми всіх вбиваємо - босими ногами!
  Дівчинка і справді такий активний термінатор.
  Наташа в наступі проспівала:
  - На священній війні!
  І запустила войовниця гострий диск-бумеранг. Той пролетів дугою, зрубав масу гітлерівців і веж танків.
  Зоя додала, продовжуючи винищення:
  - Буде наша перемога!
  І від її босих ніжок полетіли нові голки. І вразили масу бійців та літаків.
  Дівчина-блондинка видала:
  - Ставимо противнику матюк!
  І показала мову.
  Августина махаючи ногами, і кидаючи свастики з гострими краями, булькнула:
  - Прапор імперський уперед!
  Світлана охоче підтвердила:
  - Слава загиблим героям!
  І дівчата хором кричали, руйнуючи гітлерівців:
  - Нас ніхто не зупинить!
  І ось летять від босих ніжок войовниць диск. Рветься м'ясо та зносяться вежі танків.
  І знову вий:
  - Нас ніхто не переможе!
  Наталя підлетіла у повітря. Розпорола супротивників і крилатих стерв'ятників, і видала:
  - Ми є вовчиці, смажимо ворога!
  І від її босих пальчиків як вилетить дуже вбивчий диск.
  Дівчина навіть перекрутитись в екстазі.
  А потім буркне:
  - П'яточки наші люблять вогонь!
  Так, дівчата по-справжньому сексуальні.
  Антон Шелестов про булькав:
  - Ох рано, дає охорона!
  І підморгнув войовницям. Ті у відповідь сміються і скалять зубки.
  Дружний свист та хмари ворон падають на голови фашистам. І вежі танків від ударів дзьобів розколюються.
  Наташа рубала гітлерівців і пищала:
  - У нашому світі немає радості, без боротьби!
  Хлопчик заперечив:
  - Іноді й боротьба не на радість!
  Наташа погодилася:
  - Якщо немає сил, то так...
  Але ми войовниці завжди здорові!
  Дівчина метнула босими пальцями ніг у супротивника голки, підірвала масу танків, і заспівала:
  - Солдат завжди здоровий,
  І до подвигу готовий!
  Після чого Наташа знову рубала ворогів, зносячи вежі танкам.
  Зоя дуже швидка краля. Ось цілу діжку в гітлерівців запустила. І розірвала з одного вибуху кілька тисяч.
  Після чого пропищала:
  - Не зупинитися, наші п'яти виблискують!
  І дівчина у бойовому ажурі!
  Августина у битві теж не слабка. Так молотить гітлерівців. Немов із сніпа ланцюгами вибиває.
  І рубаючи супротивників - співає:
  - Бережись буде користь,
  Буде восени пиріг!
  Руда чортівня і справді оре в битві, неначе чортик у табакерці.
  А ось Світлана як б'ється. І від неї гітлерівцям дістається.
  І якщо вона вріже, так і вріже.
  Від неї криваві бризки вилітають.
  Світлана жорстко помітила, коли від її босої ніжки полетіли бризки металу, що розплавляє черепи та вежі танкам.
  - Слава Росії, дуже слава!
  Танки рвуться вперед.
  Дивізії в червоних сорочках
  Вітає російський народ!
  Ось дівчата за гітлерівців взялися. Так їх розрубують і шматують. Чи не войовниці, а реально пантери, що зірвалися з ланцюга.
  Антон у бою і атакує гітлерівців. Б'є їх без жалю, розтинає танки, і верещить:
  - Ми як бики!
  Маргарита, ламаючи коричневу армію, і розтинаючи танки, підхопила:
  - Ми як бики!
  Наташа взяла і провила, розрубуючи коричневих бійців разом із танками:
  - Брехати не з руки!
  Зоя розривала гітлерівців, пискнула:
  - Ні, не з руки!
  І теж візьме, і випустить зірочку босою ногою і прикінчить масу фашистів.
  Наташка взяла і запищала:
  - ТБ наш горить!
  І від її голої ніжки летить забійний пучок голок.
  Зоя, також круша гітлерівців та їхні танки, пискнула:
  - Наша дружба моноліт!
  І знову таке метне, що на всі боки кола розпливаються. Ось це дівка - чисте винищення противників.
  Дівчина босими пальчиками ніжок візьме та запустить три бумеранги. А трупів від цього побільшало.
  Після чого красуня видасть:
  - Не дамо ворогові пощади! Буде труп!
  І знову від босої п'яти відлітає вбивче.
  Августина теж цілком логічно помітила:
  - Тільки не один труп, а багато!
  Після того дівчина взяла і босоніж пройшла по кривавих калюжах. І багато перебила гітлерівців.
  І як прореве:
  - Маса вбивства!
  І ось довбає головою по гітлерівському генералу. Зламає йому череп та видасть:
  - Банзай! Потрапиш до раю!
  Світлана дуже люта в наступі, особливо збиваючи танки, пищить:
  - Не буде вам пощади!
  І від її босих пальчиків відлітає дюжина голок. Як вона всіх пробиває, літаки завалюються. І дуже навіть войовниця намагається розрізати, і перебити.
  Антон Шелестов пищить:
  - Чудовий молот!
  І хлопчик теж босою ніжкою кидає таку круту зірку у вигляді свастики. Вигадливий гібрид.
  І маса гітлерівців завалилася.
  Антон ревів:
  - Банзай!
  І хлопчик знову в дикій атаці. Ні, в ньому просто клекоче сила, і булькають вулкани!
  Маргарита у русі. Усім розпоре животи.
  Дівчинка ніжкою викине півсотні голок зараз. І маса вбита різного роду ворогів, підбила і танків, і літаків.
  Маргарита заспівала у плані бадьорості:
  - Раз два! Горе не біда!
  Упадати не треба ніколи!
  Вище ніс і хвіст тримай трубою.
  Знай, що вірний друже завжди з тобою!
  Ось така вона агресивна компанія. Дівчинка як лупне і вигукне:
  - Президент-дракон стане трупом!
  Наташа у бою просто термінатор якийсь. І ревіння пробулькала:
  - Банзай! Швидше отримуй!
  І від її босої ніжки відлетіла граната. І по гітлерівцях як цвяхне. І рознесе масу мастодонтів та крилатих, пекельних машин.
  Оце войовниця! Всім войовницям - войовниця!
  Зоя теж у наступі. Така люта краля.
  І взяла та пробулькала:
  - Батько наш - сам Білий Бог!
  І рубане по гітлерівцям потрійний млин!
  А Августина проревела у відповідь:
  - А мій Бог - чорний!
  Справді рижуха - це саме втілення підступності та підлості. Для ворогів, зрозуміло. А для друзів вона душка.
  І як босими пальцями ніжок візьме та метне. І масу завалися воїнів коричневої імперії, і навіть їх танків і літаків.
  Руда прокричала:
  - За нами Росія та чорний Бог!
  Войовниця із дуже великим бойовим потенціалом. Ні під таку краще й не потикатися. Як вежі танкам відриває й крила фашистським літакам.
  Августина прошипіла:
  - Усіх зрадників зітремо на порошок!
  І підморгне напарницям. Та ця вогняна дівка - не зовсім те, що може дати спокій. Хіба що спокій смертельний!
  Світлана, крушивши ворогів, видала:
  - Чергою вас зметем!
  Августина підтвердила:
  - Усіх уб'ємо!
  І від її босих ніжок, знову летить презент тотальної анігіляції! І стільки танків і літаків разом розірвалося на дрібну стружку.
  Антон заспівав у відповідь:
  - Буде повний банзай!
  Августина, розриваючи гітлерівців голими руками, рубаючи їх мечами, і метаючи голки босими пальцями ніг, знищуючи разом танки та літаки, видала:
  - Коротше кажучи! Коротше кажучи!
  Наташа, руйнуючи коричневих воїнів, пискнула:
  - Коротше кажучи - банзай!
  І давай рубати супротивників із дикою запеклістю.
  Антон Шелестов, розрубуючи супротивників, видав:
  - Цей гамбіт є не китайський,
  А дебют повірте тайському!
  І знову від босої ніжки хлопчика полетів гострий метал металу. Він зрізав і вежі танкам, і хвости літакам.
  Маргарита, рубаючи воїнів коричневої імперії та броню танків, проспівала:
  - А кого в бою знайдемо,
  А кого в бою знайдемо...
  З тим жартувати не станемо -
  На частини розірвемо!
  На частини розірвемо!
  Добре попрацювали вони тоді з гітлерівцями... І Радянська Росія перемогла під час штурму Москві коричневу імперію.
  Війна ще не закінчилася, але вже у СРСР з'явився шанс перемогти гітлерівців самим. Так що шістці знову довелося перервати виконання своєї, супер та крутої місії.
  
  
  
  
  
  
  
  
  МАНЬЯК РЯТУЄ ПОРТ-АРТУР
  Маньяк Чикатило на спокутування гріхів став хлопчиком-мультяшкою Конаном. Це хлопчик герой японського аніме. Але волею могутньої чарівниці в нього вселилася душа, найвідомішого і розпіареного російського маніяка.
  І ось хлопчик-мультяшка Чикатило готовий битися.
  На вигляд це дитина років одинадцяти у шортиках, босій, і з рельєфною мускулатурою та голими, засмаглим торсом. Від Конана його відрізняло тільки світле волосся.
  І тепер саме японська мультяшка мала взяти участь в обороні Порт-Артура.
  Гора Висока - ключовий пункт оборони російських позицій.
  Хлопчик-мультяшка зіщулився. Він у одних шортиках, а тут уже листопад і холодно. Босі ніжки крокують мокрим снігом.
  Чується гуркіт гармат. Японці всі сили кинули щоб взяти гору Висока. Після чого загибель Порт-Артурської ескадри стане неминучим.
  Хлопчик-мультяшка бачить гору трохи збоку. На неї пруть японці.
  Російські частини відстрілюються з рушниць та кулеметів.
  Чікатіло біжить у гору. Хлопця помічають солдати. Але вони не заважають йому. Світловолосий хлопчик у шортах не викликає підозр.
  Карате-пацан видерся і відразу зарядив босою ніжкою в підборіддя самураю. Той, отримавши удар, злетів із гори.
  Чикатило пискнув:
  - Один нуль!
  І знову гола кругла п'ята хлопчика вразила удари в груди. А наступного самурая карате-пацан вразив кулаком.
  Чикатило-Конан проспівав:
  - Нас чекає успіх - я крутіший за всіх!
  І ось поряд з ним з'явився ще один хлопчик Лешка Діамант. І він теж розпочав жорстокий бій. Це ще одна мультяшка. І разом із ним ще й чотири дівчини у бікіні.
  Ось ціла шістка агресивних войовниць вступила у бій. І давай так завзято трощити самураїв без жодної жалості. І японцям здалося небо в овчинку і пішла тотальна руйнація та знищення. Все, що загрожує цілковитим розгром.
  І дівчата рубали і мечами, і кидали босими пальчиками ніжок убивчі та ударні горошинки смерті, та повного знищення. І жалості до японців не було.
  Чикатило взяв і босий п'ят підкинув вибуховий пакет і ціла рота самураїв виявилася розірвана на шматки.
  Хлопчик-термінатор заспівав:
  - Російський воїн смерті не боїться,
  Нас смерть на полі бою не лякає.
  З ворогом відважно витязь битиметься,
  І навіть умираючи переможе!
  Бій іде з колосальним розмахом і видно величезний світанок думки та енергії.
  Дівчата-войовниці та хлопчики рубалися вже кілька годин поспіль.
  Ось вони стали писати з кулеметів. І також використовуючи босі пальчик ніжок.
  Хлопчик Чикатило стріляв, скошував ворогів і співав, укладаючи одну шеренгу за іншою:
  - Стану я хоробрим і відважнішим за лева!
  Хлопчик Діамант зрізуючи самураїв, і вибиваючи гори вякнув:
  - А що лева! Навіть хоробріше за носорога!
  Вікторія ця руда мегера, головою дівочою п'ятою підкинула щось надзвичайно вбивче.
  Вибили масу японців і пискнув:
  - На найбільший розклад!
  Надія, збиваючи супротивників наче кеглі битою, проворкувала, вискалив зубки:
  - За нову Русь!
  Олена випустила блискавку з червоних сосків і проворкувала:
  - За велич планети Земля!
  Зоя пальнула каскадним пульсаром з пупка, і скелячи зубки і випускаючи з них сонячні зайчики, в'якнула:
  - За визначні досягнення!
  Надія взяла і з червоного соска послала вбивчий промінець руйнування, і про булькала:
  - Слава Вітчизні!
  Вікторія, скошуючи японців, що насідали, прочирикала:
  - Душу серце віддамо,
  Ми своїй святій вітчизні!
  Вистоємо та переможемо -
  І не пошкодуємо життя!
  І її яскраво-червоні соски як долбануть блискавкою, що руйнує і спалює цілий батальйон.
  Зоя перевіряла:
  - Нашу круту перемогу!
  І теж по ворогу як різко вріже.
  Надія пров'якала вискаливши пику і агресивно пискнувши:
  - За Вітчизну нашу матір!
  І її босі пальчики ніжок знову як запустять забійну гранату.
  Ось скільки відбувається знищень та руйнувань. Японців без жалю змітає шістка.
  Хлопчик Чикатило рядок по ворогах, пищить:
  - За великий комунізм!
  Діамант додає:
  - У труну заженемо реваншизм!
  Тож вогнева підтримка, лише легка польова артилерія. Російські військові можуть вести міцний вогонь. У стилі бурів проти англійців. Ті теж намагалися свого часу брати лобовою атакою. Але англійці ще мали вибір, здійснювати, наприклад, обхідні маневри і намагатися оточити бурське ополчення. Що вони, нехай і запізненням, і робили. А японцям форти не оминути - доводиться лізти на штурм.
  Андрій Чикатило стріляє японцями, з кулемета. Тепер увесь малюнок як на долоні і ти, не знаючи промаху, цвяхиш. Жовті особи вбитих солдатів перекошені злістю. За ними лізуть інші ще лютіші самураї. Але й цих ти викошуєш, набуваючи дедалі сильнішої впевненості. Не пройти вам японці такий рубіж.
  Шеренги падають за шеренгами. Розпадаються ланцюги, і з'являються нові і нові підрозділи. Малорослі бійці, чіпляються за колючий дріт, рвуть його і знову падають. Завалюють цілою горою трупи. Потім на цю гору ще пласт убитих, а потім ще один. І так поки що не виросте цілий пагорб.
  Коли кулемет у Андрія Чікатіло перегрівається, хлопчик береться за інший. Нехай японці захлинуться кров'ю. Де-не-де вже спалахують рукопашні сутички. Але хлопчик веде вогонь - одна куля один або навіть два-три трупи. Японці пруть дуже густо, і кулемет може пробити одразу кілька із них. Так що нехай захлинутися і блювотиною.
  Немає нічого проти Японії, хлопчик-термінатор не має. Навпаки дуже вони хоробрі самураї, нічого не бояться. Лізуть і лізуть, не страшно вмирати. Але загибель здебільшого вийшла безглузда. Нехай, однак, засипають усі трупами.
  Ось знову змінили кулеметну стрічку, і хлопчик босими ногами став на неї, все ж таки так тепліше. Вже маківка літа на носі, але подули вітри з півночі, і морозець береться неабияк. Хочеться швидше порозім'ятися мечем та рукопашною битвою. Нарешті хлопчик уже після тридцятої витраченої довгої стрічки, не втримавшись, кинувся в атаку з мечем. І тепер уже хлопчика-супермена не зупинити.
  Коли так швидко рухаєшся, рубаючи, немов Ілля Муромець - на право вулиця, на ліво провулок. Млин, і дюжина зрубаних голів. Прийом метелик і дюжина інший. Прийом віяло і третина. А трупи тепленькі, бігаючи по них босими ногами, відчуваєш блаженство.
  Не те, що з цими чоботами! Ось Льошка молодець, теж намагається босоніж битися. І поки що тримається, хоча лапки стали червоними, як у гусака.
  Японці все лізуть та лізуть. Щоб прискорити їхнє винищення, доводиться відскочити назад і знову взятися за кулемет.
  Та їх кулеметами, якщо кожна куля труп чи кілька трупів все-таки винищуєш швидше, ніж мечами. Одна кулеметна стрічка - тисяча набоїв. Тож бережіться самураї! Ви ще потанцюєте.
  Стріляючи, хлопчик подумав про те, що Японії в тій війні дуже пощастило. Особливо у тому, що спалахнула революція. Ну, на момент укладання миру, японці вже знесиліли на суші, і їх цілком могли російські добити. Генерал Самсонов, точніше Ліневич маючи вдвічі більше військ, і одержуючи все нове і нове поповнення, міг би сам атакувати самураїв. Але натомість російські частини перейшли тоді до оборони. Втім, японці вже не могли лізти на штурм. Отже світ їм був потрібнішим, ніж Росії.
  Ось стріляє Зоя з кулеметів... Строчить зі страшною силою, ворогів скошуючи без жалю.
  І ось натискає яскраво-червоним соском дівчина на рогатку і ось викидається вбивчий подарунок руйнування.
  Зоя проспівала:
  - Перервалася нитка,
  Нам загрожує зла смерть.
  Щоб росіянам жити,
  Ворог має просто померти!
  Олена, строчачи по вузькооких солдатах, і вибиваючи чергову за рахунком шеренгу в'якнула:
  - За Вітчизну - нашу матір!
  Хлопчик-мультяшка продовжував строчити, збиваючи ворогів із піднебесної імперії та думаючи.
  В 1922 Японія не ризикнула на нову велику війну. Примор'я більшовики захопили. Багато хто сильно лаяв тодішнього імператора, що він не скористався слабкістю нелегітимного комуністичного режиму і не забрав собі Далекий схід. Чому тоді японці зволікали не зовсім зрозуміло.
  В 1904 Японія зважилася на війну, у сприятливий результат якої для самураїв майже ніхто не вірив. Але в 1922 році японці не наважилися розбити ослаблену громадянською війною Червону Армію. Причому вони мали підтримку всього капіталістичного світу.
  Загалом більшовикам, звичайно ж, пощастило. Антанта цілком могла розчленувати Росію, і Червона Армія їм не суперник. Тут Андрій Чікатіло не розумів деяких речей.
  Чому Захід у двадцятому році фактично злив білогвардійський рух? Навіть якщо білі не мали шансів взяти Москву, то утримати деякі території за собою цілком реально. Та й Росія могла дуже сильно послабшати, затягуючи таку війну. Незрозуміло також, чому Антанта не захистила буржуазні уряди Кавказу. Адже у них навіть був договір про військову підтримку. Зрозуміло, що тодішня жебрача Червона Армія Антанте не суперник, особливо в технічному плані. Але чомусь Англія та Франція виявили пасивність.
  Ось Вікторія взяла і босими ногами запустила цілу діжку вибухівки зробленої з тирси.
  І як рвонуло і дикою силою. І проворкувала:
  - За царя та імперію!
  Зоя продовжуючи писати по супротивнику, дуже агресивно рикнула, і далі чергу, викошуючи ворога.
  Після чого проревела:
  - Буде вам труна самураї!
  Олена крушивши супротивника, і нагромаджуючи кургани трупів, вибиваючи до смерті супротивника, і діючи з неймовірною силою, забиваючи в труну орди самураїв, провизжала:
  - За перемогу над ворогами!
  Надія, не даючи супротивникові жодних шансів, і скошуючи його немов убивчою косою, і вирізуючи японців, вимовила:
  - Порт-Артур, Порт-Артур
  Микола тебе не здув!
  Могли англійці, наприклад, утримати за собою Крим. Висадили б там війська з танками, навряд чи їх би через Перешийок вибили, червоні... У Середній Азії могли англійці з французами допомогти буржуазним республікам. Та й взагалі багато чого могло бути неприємним, для радянської Росії, але на щастя обійшлося. Хоча, звичайно ж, захотіла б Японія тоді утримати за собою Примор'я, сил би вибити від туди самураїв у двадцяті роки точно не знайшлося б. Японці цілком могли організувати там маріонетковий режим - як Маньчжурський.
  Коли Андрій Чикатило читав "Серце Бонівуру", його теж зацікавило. Чому японці не вступили у бій із Червоною Армією, а так просто віддали Примор'я більшовикам. Причому битися довелося б самураям не з усією Радянською Росією, а лише з ДВНР. Тобто Далеко-східною народною республікою. А це для тодішньої Японії зовсім не суперник.
  У першій світовій війні японці майже без втрат забрали німецькі володіння в Тихому Океані, і стали ще сильнішими, ніж були в 1904 році. Зрозуміло, США та Британія активно підтримали б японців у боротьбі з більшовиками.
  Ось це Андрій Чікатіло не міг зрозуміти, дивуючись, навіть коли він був дитиною. Тим більше, що японці спочатку окупували Владивосток, але потім якось без бою звідти змоталися. І весь Далекий Схід зайняти Японії не соромно, але битися за нього самураї не стали...
  Адже скільки відваги: йдуть на штурм, гинуть тисячами, і навіть десятками тисяч, але настають наче біороботи. І немає у японців поняття страху чи інстинкту самозбереження. Якби не їхня шістка, то й не втримали б місто-фортецю.
  У реальній історії Порт-Артур уже на той час упав. А тут зібрали самураї майже всі сухопутні сили.
  Вікторія босими пальчиками ніжок метнула бумеранг зі свастикою і зрізала одразу дюжину голів рикнувши:
  - За Віру, царя та Батьківщину!
  Та дівчата винищують японців та хлопчики....
  Хлопчисько, замінивши перегрітий кулемет, на вже остиглий і не добрим словом, пом'янув Куропаткіна:
  - Цей осел не користується сприятливим моментом! Схоже, нам доведеться самі перебити всіх японських солдатів. - Олег жбурнув босими пальцями ніг гранату, уламки посікли цілу купу японських солдатів і хлопець продовжив. - От саме Куропаткіна і слід було судити, за подібну злочинну бездіяльність.
  Хлопчик знову жбурнув ногами гранату, а потім стали метати босими пальцями кришки від консервних банок. Так одразу двох зайців убиваєш: і японців додатково знищуєш, і голі ноги зігріваються. Все морозець градусів за двадцять, а коли стемніє і більше буде. А так ти рухається і зігріваєшся. Крім того можна ще й леза, що затупилися, бритв метати, і голки. Та й взагалі колючого і ріжучого сміття у фортеці багато.
  Так що самураїв б'ють руками та ногами. Причому з дистанції... Хлопчик крикнув:
  - Вмирали хоробро самураї - під напором сталі та вогню!
  Надія вела вогонь з кулеметів використовуючи босі пальчики ніжок, але в неї були заготовлені деякі сюрпризи. Наприклад, крихітні хімічні міни. Тут звичайно, треба бути дуже обережними в їх застосуванні, щоб не притруїти своїх же солдатів. Але обдарована у математиці колі Архімеда та Пельмана, Надія все розрахувала.
  І коли самураї вже вдерлися до сусіднього форту - гарне дівчисько голими ніжками переклало ультразвуковий детонатор. І крихітні ампули з сильним і їдким газом лопнули, накривши разом площу десять тисяч гектарів.
  Ось це справді зброя Богів-деміургів, яка б і в двадцять першому столітті виявилася б зовсім не зайвою. За час перемир'я геніальна Наташка разом із онучним племінником самого Менделєєва, виготовила отруту дуже токсичну, але швидко розкладається в повітрі. І його отруйна дія якраз і заснована на особливому способі зв'язування кисню.
  Відразу півтора японських корпус виявилося умертвлено за п'ятнадцять-двадцять секунд... І вид десятків тисяч солдат, що гинули в короткій агонії, протверезив японське командування.
  Заграла музика ретиради, і втративши за час цього штурму понад сто п'ятдесят тисяч солдатів японці подалися назад. Росіяни обережно переслідували японців, але теж побоювалися газів, чи якоїсь засідки. Бій закінчився, ніби й не починався.
  Але Андрій Чикатило ще не рубався, щось багато накопичилося в хлопчику енергії, і він кинувся переслідувати вузькооких. Ось як наздоганяєш їх і рубаєш, наче гризеш насіння. Як не показати свою майстерність, якщо противник і не відбивається.
  Але ось несподіваний поворот назустріч хлопцю знову вискочив ніндзя в чорному балахоні. Знову справжній бій на майстерність.
  Андрій Чикатило як уже добре розігрітий атакував свого візаві. Той викинув одразу три диски, але двоє виявилися розрубані на льоту мечами, а третій промчав повз, мало не зачепивши пацану-термінатору вухо. Ніндзя свиснув і по-японськи вимовив:
  - Російський Наруто!
  Андрій Чикатило охоче підтвердив:
  - Звичайно, це круто!
  Мечі схрестилися, посипалися іскри. Ніндзя парирував випади та відступив. Андрій сам кинув шматок металу босими пальцями. Противник зреагував, але хлопчик передбачив, куди той вивернеться і сам рубанув, під гострим кутом, обводячи клинок. Противника зачепило, лопнула захисна шкіра і зачервоніла кров.
  Ніндзя відскочив, його поранили і досить глибоко, а якби удар з розмахом то й зовсім перерубав би навпіл. Наруто, схоже, легендарний боєць, дуже вже швидко в нього миготять клинки.
  Ніндзя намагається знову кинути, але пропускає удар гомілки в коліно, а Андрій Чикатило із задоволенням упіймав свастику-бумеранг зубами. Противник пробує, атакувати, але сам отримує мечем по руці. Біцепс надрубаний, і хлопчик, уже не зупиняючись, проводить цілу серію. Дев'ятий удар стане в нагоді в шию... Ну і бичача шия у ніндзя під захистом, тільки наполовину надрубана. Але нічого ще кілька помахів, сильний удар із підворотом корпусу та голова остаточно відділена від тіла.
  Так ніндзя закінчив кар'єру на північно-західному фронті.
  Хлопчик-термінатор вигукнув:
  -Банзай російською!
  Після чого бажання битися трохи затихло. Точніше, адже японці вже відходять.
  Ніч з 22 на 23 Листопада 1904 видалася і холодною і одночасно жаркою. Борейко переконав Кондратенко не поспішати, тому хто атакував японців невідомі. Може навіть між самураями пішла особиста розбирання, а так можна потрапити під удар тих і тих.
  Втомлений Кондратенко так і заснув на шухляді з боєприпасами. А тим часом уже почало світати.
  У міру того як з темно проступали контури битви, стали видно численні пагорби розрубаних і розстріляних японців. Дівчата не тільки рубали, але ще захопили близько півсотні кулеметів, сім знарядь із боєкомплектом. На самураїв знову обрушилася злива куль, причому до хорта дочки Сварога Олені, приєдналася і дочка Перуна Надія. Втрати японців стали вже колосальні, і майже непоправні. До одинадцятої години ранку, захлинулася остання атака і настало тимчасове затишшя.
  Опівдні прибули генерали Кондратенко та Смирнов. Обидва вже досвідчені вояки були шоковані таким колосальним скупченням трупів в одному місці. Полягло за одну ніч і ранок понад сорок п'ять тисяч японських солдатів і офіцерів. А перед генералами постала лише рясно забризкана крові четвірка дівчат у бікіні, і двоє хлопчаків-атлетів у пошитій з особливо міцної тканини шортах, до якої не липла червона і будь-яка інша рідина.
  Все це нагадувало дивовижну марення і обидва генерали навіть ущипнули один одного. Але двох метровий поручник Борейко з копійками простягнув дівчатам-рейнджерам руки і пробашив:
  - Є жінки у наших селищах!
  Могутня, руда Вікторія жорстко потиснула потужну лапу Борейка у відповідь і філософськи вимовила:
  - Є жінки у наших селищах! Що хвацько стругають труни!
  Світловолоса як перший сніг Надія показала на кілька збентежених хлопчаків:
  - І їм потисніть, вони билися не гірше за нас!
  Борейко тиснув м'яко руку. Справжній гігант зростанням з Миколи Валуєва, а вагою може й більше. Обличчя правда не таке вузьколобе, а скоріше щось у ньому від Іллі Муромця, тим більше Борейко встиг відростити бороду. Правда поручик-гігант не янгол, з п'ю влаштовував бешкетники і багатьох лупцював. Але загалом душа в нього, як заведено, говорити бадьора.
  Кондратенко неголений, з вусами, що відросли, дуже схожий на Чапаєва, як його зобразили у фільмі. Смирнов навпаки поголений гладко, в золоченому пенсі, виглядає професором з еполетами. За ними ще жменя солдатів і матросів.
  Технічна Олена премудра показала їм насамперед захоплені трофеї, а вогняна диявола Вікторія без сорому стала залазити в речові ранці японців, примовляючи:
  - Там у них суха пайка є... У гарнізону кожна крихта хліба на рахунку.
  Дочка Білобога Зоя як дуже чутлива дівчина-медіум зауважила:
  - Хлопці, швидше забирайте кулемети та гармати: через пару годин японці почнуть обстрілювати гору, всі знаряддя на ній зосередять, тож тут не одного цілого забійного апарату не залишиться!
  Кондратенко стурбовано запитав:
  - А як ви?
  Агресивна Вікторія відповіла за добросердечну Зою:
  - А ми дуже сильні, російські відьми, нас не снаряди не уламки не візьмуть. Отак трохи спимо... А там рубатимемо знову!
  Блакитноока Олена з цим погодилася:
  - Поки гримітиме канонада японці на штурм не підуть. Так що на горі залишати когось резону немає. А потім коли самурая полізуть ми їх, як і минулого разу порубаємо!
  Іскрометна Надія малюючи на першому осінньому снігу своїми босими пальчиками орнамент, підтвердила:
  - Точно! Японський генеральний штаб ухвалив усі свої зусилля зосередити на цій горі. Так, що на інших фронтах у вас буде поки що перепочинок.
  Жорстка та технічна Олена суворо наказала:
  - Відновлюйте зруйноване! За ескадру не турбуйтеся - поки ми тут гору Високу не візьмуть. А супротивник незабаром маючи з нами справу вимотається.
  Андрій Чикатило вважав за потрібне теж в'якнути:
  - А ми ще й його лінійні кораблики потопимо!
  По рядах солдатів і матросів пролунав схвальний гул. Після чого всі почали швидко виносити численні трофеї.
  Японці відкрили вогонь вже під час сонячного заходу сонця. Вони й справді зосередили на горі все, що могли. Але дівчата-мутанти та хлопчики-рейнджери до цього моменту закрилися у підвалі форту та поринули у стан глибокої, відновлювальної медитації. А японці нехай витрачають свої снаряди на пусте місце. Хочуть тактика Антанти, то нехай її й випробувать.
  Генерал-губернатор Стессель дізнався, що сталося на горі Висока довгий час відмовлявся повірити. Трохи схудлий, але все ще огрядний сановник кричав:
  - Це ваші еротичні фантазії! Баби з мечами - марення!
  Комендант фортеці генерал Смирнов розгублено знизав плечима і несміливо відповів:
  - Якби я їх не побачив на власні очі, то ніколи б і не повірив. Але факти вперта!
  Стессель грубо гаркнув:
  - Дурниця і ще раз дурниця!
  Тоді Смирнов цілком логічно запропонував:
  - Може ваше превосходительство, вам із ними особисто познайомити?
  Однак губернатор на таку привабливу пропозицію відповів відмовою і попросив покликати швидше за Фока.
  Літній німець давно вже працював на японську розвідку, і чимало нагадав російським. Сам Фок зовні дуже схожий на Гобсека, так талановитого Бальзаком, і не менш жадібного. Фактично саме гроші й спонукали Фока до зв'язку з агентами мікадо. Меркантильні міркування понад усе.
  Однак новина, що Висока гора не взята і з'явилися чотири жахливо сильні і диявольськи гарні відьми (босоногих хлопчаків звичайно не брали до уваги!), швидше навіть втішила Фока. Тепер можна вимагати від шпигунської мережі Японії, додаткового гонорару, за те, щоб нову, казкову напасть вапна.
  А гроші коштують люблять... І чим важче доводиться самураям під Порт-Артуром, тим більше і дорожче оцінюються послуги професійного шпигуна Фока.
  З цього генерал-німець із посмішкою запропонував:
  - Через пару днів проведи зустріч та нагороди, чим можеш дівчат! А ми тим часом подумаємо...
  Прибрати небезпечну людину, не так вже й просто. Ось Кондратенко досі живий - цей генерал хохол, дуже вмілий командувач, і Порт-Артур поки що чотири з половиною місяці тримає стабільну лінію оборони. А всього облога триває вже понад півроку і Японія спливає кров'ю...
  Окрім безлічі вбитих, знайшлося на Високій горі ще кілька притиснених трупами, пом'ятих, але живих японців - яких взяли в полон.
  Один із них капітан Наката, колишній великий адвокат із Токіо дав дуже цікаві свідчення.
  Виявляється Японія вже зараз перебувала у надзвичайно тяжкому фінансовому та економічному становищі. Запаси військових матеріалів добігали кінця, навчені людські резерви вичерпувалися. Солдати облогової армії дуже втомлені та виснажені внаслідок поганого та з низькою якістю харчування. У самій Японії хочуть якнайшвидшого ув'язнення. Але при цьому наполягають взяти якнайшвидше Порт-Артур - інакше Країна Вранішнього Сонця нічого від цієї війни не придбає. Та й Росія не захоче миру. Адже не дивлячись на всі поразки в Манчжурії у Куропаткіна значно більше кавалерії та піхоти. Та й у всіх цих поразках японці втрачали солдатів не менше росіян.
  Ну якби Куропаткін таким матрацом, а май він хоч трохи від Олександра Суворова, хід війни був би іншим.
  Але все одно російська армія в Манчжурії росте і щомісяця збільшується на два корпуси. А будь-який боягузтво і бездарності є межа, якщо облогова армія собі не розв'яже руки, то до Нового року перевага Куропаткіна в піхоті стане дворазовою, в кінноті триразовою, а в артилерії більш, ніж у півтора рази - потрібно багато противнику знарядь для облоги.
  А з такою великою перевагою, може, якось колишній міністр оборони і впорається?
  Поручник Борейко з цього приводу пригадав історію за участю Тамерлана та Мулли Насреддіна.
  Звичайний голос російського офіцера плавно гримів над покрученими снарядами окопами;
  - Коли облога Делі сильно затяглася, Тамерлан став диктувати писареві, що тиловим службам слід відправити на допомогу.
  - Надішліть п'ятдесят тисяч навченої піхоти, двадцять п'ять тисяч вершників, шістсот баліст і триста катапульт, а навіть ще двісті бойових слонів...
  Верховний каган озирнувся на смиренно зігнувся Муллу Насреддіна і м'яким тоном запитав:
  - Може, ми щось забили наймудріший?
  Мулла заперечливо похитав головою і зухвало звернувся до писаря:
  - Порви лист, і викинь пергамент у кошик - нічого цього нам зовсім не треба!
  Тамерлан здивувався і спитав мудреця:
  - А що нам тоді треба!
  Насреддін впевненим тоном відповів:
  - Нехай надішлють розумного полководця!
  Слова вельми ерудованого поручика Борейка зустріли схвальним сміхом російських солдатів.
  Іншою важливою новиною було і те, що розрахунок вступу Німеччини у війну за Японії не виправдався. Кайзер Вільгельм навіть надав допомогу ескадрі Різдвяного в якій тепер разом із шістьма кораблями контр-адмірала Бабушкіна налічуватиме п'ятдесят одне судно. Якщо підсумовувати до цього і пощипаний першу Тихоокеанську ескадру в Порт-Артурі, то сумарна вогнева міць японський і російських флотів порівнювалася. А якщо ще вдасться купити сім важких крейсерів у Аргентини, то досягне переваги.
  Отже, Кондратенко заснув із веселим настроєм, хоча японці й зосередили на горі Висока весь свій запал.
  
  ЯКЩО НЕ торкатися АМЕРИКИ
  Гітлер не став оголошувати війну США. Ну а американський конгрес так і не наважився вступити у війну в Європі. Хід історії від цього змінився... Японія виграла битву під Мідвей і міцно влаштувалася в Тихому океані.
  Роммель не зміг захопити Єгипет. Але й англійці не пішли на операцію "Смолоскип".
  Під Сталінградом росіяни здобули перемогу, але потім Майнштейн завдав в Україні контрудару. Причому, оскільки не довелося перекидати війська в Африку, то в контрударі взяло участь на кілька німецьких дивізій більше. Значно фриці додали і авіації. Тим більше, на східний фронт був перекинутий легендарний німецький ас Марсель. І давай він ламати радянські літаки.
  Марсель - це легенда у повітрі. Коли він збив триста літаків, то Гітлер спеціально для нього ввів новий ступінь Лицарського хреста із золотим дубовим листям. А за чотириста літаків вручив Орден Німецького Орла із діамантами. А за п'ятсот Великий хрест залізного хреста вручив.
  Марсель у небі великий феномен. І його радянські льотчики бояться.
  У контрударі Майнштейна взяли участь і тридцять нових танків "Тигр", які в реальній історії бездарно зникли в пісках Сахари. А так американці не лізуть, а англійці намагаються будь-що утримати Індію і не наступають у Єгипті.
  Коротше кажучи, Майнштейн зумів відбити не лише Харків та Білгород, а ще й Курськ. І Червона армія зазнала більше втрат. І німці утворили кілька казанів. А потім виникла оперативна пауза через бездоріжжя.
  У справжній історії була Курська дуга. Але зараз це виступ зрізаний.
  І питання, де наступати? Знову йди на Сталінград не хотілося. Не взявши Сталінград не убезпечиш свої війська на Кавказі. Проте знову лізти у цей кошмар?
  Наступати на Москву? Але там потужна та глибокоешелонована оборона.
  Тим паче Червона Армія зрізала Ржевський виступ і немає вклинювань у радянські позиції. Ленінград також дуже потужна фортеця - місто-цитадель.
  Тобто куди не кинь - скрізь потужна радянська оборона війська з приголомшливою стійкістю. І тоді Гітлер прийняв рішення - завдати основного удару в Єгипті і захопити нафтові свердловини на Близькому Сході.
  І заразом поповнити війська Вермахту колоніальними, арабськими дивізіями.
  Ідея була привабливою. А на сході зробити ставку на повітряний наступ та реактивну авіацію. Зокрема, реактивні бомбардувальники "Арадо" обіцяли стати грізною силою, яка практично не зазнала б втрат.
  У всякому разі, на сході фюрер наказав оборонятися і наступати в Африці.
  Роммель отримав кілька танкових дивізій, у тому числі з "Пантерами" та "Тиграми". Обидва ці танки на момент своєї появи і деякий час після цього були найкращими у світі. Англійські танки явно поступалися озброєнням. Хоча "Черчілль" і був не слабшим за броню. Але його гармата явно була недостатньою.
  Непоганою машиною був і Фокке-Вульф. Цей винищувач мав найпотужнішу озброєння і буквально змітав супротивників. Найгіршу маневреність компенсувала висока швидкість при пікіруванні. Та й шість авіагармат могли збити будь-який літак з першого ж заходу. Тож справді пресинг виявився колосальним.
  Англійці потрапляли під удари сильних, німецьких асів. Не лише Марселя.
  Неприємним сюрпризом для Британії виявився танк "Тигр", який мав якісну броню та сильну живучість. Отже наступ Роммеля і липні викликав у Британії шок.
  Незважаючи на спеку, німці прорвали оборону і заглибилися на сотні кілометрів з ходу, взявши Олександрію. І захопили дельту Нілу. У боях відзначився танковий ас Віттман на "Тигрі". І новий герой у Третього Рейху.
  Сходила в Єгипті і зірка Хаффмана, який незабаром стане другим.
  Геройствував і Рудель.
  Знову повно німецьких подвигів. Роммель командував майстерно і перемагав, утворюючи казани. Англійців було менше і вони гірші за якість вермахту.
  У боях пройшла випробування і штурмова гвинтів МР-44, яка була найкращою у світі і себе показала дуже ефективною. Загалом німці побили Британію за всіма статтями та форсували Суецький канал і далі на Ірак та Кувейт, з Палестиною.
  Трохи раніше була захоплена й Мальта. Що було дуже непоганою операцією. Сталін поки не наступав і вичікував. Але поразка англійців ускладнила ситуацію. І тепер фашисти могли вдарити на Кавказ і з півдня.
  З запізненням, але Червона Армія розпочала у вересні наступ на Курськ та Орел. Але німці на нього чекали і приготували потужну оборону.
  В обороні пройшли випробування та німецькі "Фердинанди". Дана САУ з дуже потужною лобовою бронею показала свою ефективність у винищенні танків.
  Непогана в обороні та "Пантера". Німці чинили опір уперті. Радянські війська просувалися вкрай повільно і було неможливо вийти на оперативний простір.
  Німці змогли уникнути обвалу фронту і встояти. А Червона армія просунулась за два місяці лише на сотню кілометрів лише підійшла до Курська та Орла, і через велику шкоду зупинилася. А німці захопили весь Близький Схід. А у листопаді змогли взяти штурмом і Гібралтар. Франко Гітлер таки вламав.
  Крім того, Англія сильно ослабла через активність підводного флоту противника. І це теж позначилося негативно.
  Черчілль навіть став схилятися до сепаратного світу. Але Гітлер захотів повністю підпорядкувати собі Чорний континент. І він запропонував на рік перемир'я Сталіну.
  Хитрий вождь СРСР погодився на цю паузу. Він розраховував на нову зброю.
  Але й Гітлер знав, що робить. Німеччина захопила Африку, і влітку 1944 розпочала висадку в Британії. І цього разу вдалося фашистам усе провести бездоганно. Реактивна авіація у гітлерівців захопила панування у небі. Та й гвинтові винищувачі МЕ-309 та ТА-152 були дуже сильні. А штурмова гвинтівка МР-44 у масовій серії себе дуже круто показала.
  З танків слід відзначити "Пантеру"-2 з нижчим силуетом та маленькою вузькою вежею. Додавши в озброєнні та броні новий танк важив лише сорок сім тонн при двигуні дев'ятсот кінських сил. І мав хороші ходові якості з гарматою 88-міліметрів 71ЕЛ, і сто п'ятдесят міліметрів лобової броні. "Тигр"-2 випускався невеликими серіями, тому що поява "Пантера"-2 майже не поступалася в захисті, і рівної озброєнні, при переважній перевазі в ходових якостях відразу ж зробило цей танк застарілим.
  Як і простий "Тигр". А ось "Лев"-2 виявився більш вдалою машиною.
  У ній двигун і трансмісію розташували разом і поперек. В результаті силует знизився, і танк став набагато легшим. "Лев"-2 при вазі п'ятдесят три тонни мав. Гармату в 105-міліметрів 70 ЕЛ, бортову броню в 82-міліметри, лобову в 150- та 120-міліметрів корпусу з нахилами. І чоло вежі 240-мілімерів з нахилами.
  І двигун у тисячу кінських сил. Машина, як видно, і ходова, і потужна за всіма статтями. "Лев"-2 виявився приголомшливим.
  Коротше кажучи, усім хана. І Британія не має шансів проти вермахту.
  Льотчик Марсель за сімсот п'ятдесят збитих літаків отримав нову нагороду: Лицарський Хрест Залізного Хреста з платиновим дубовим листям мечами та діамантами.
  І це дуже круте застосування таланту.
  За два тижні Британія впала. І взято Лондон. А Черчілль із ганьбою біг.
  Хоча формально війну ще закінчено, але Австралію вже захопили японці.
  А Канада незабаром вийшла із війни. Німці провели у серпні та операцію "Ікар", захопивши Ісландії. І тепер США їх не могли дістати.
  Після чого почали готувати новий наступ на СРСР. Роблячи ставку на реактивну авіацію та танки серії "Е". А також і принципово нова зброя як балістичні ракети та дисколет.
  США невдовзі підписали мир із Японією. І 20 квітня 1945 року Третій Рейх та країна самураїв домовилися про спільну війну. А наступ фриців почався 15 травня, коли підсохли дороги.
  СРСР довго готувався і нарив безліч укріплень. У сорок четвертому році з'явилися біля Червоної Армії - реактивний міномет "Андрюша". Також у серії танки Т-34-85 та ІС-2. І літаки ЛА-7 та ЯК-3. Втім, ЯК-3 у масову серію не пішов через брак якісного дюралю. І основним винищувачем залишився ЯК-9. ЛА-7 був кращою швидкістю, але німців все одно поступався.
  Найгірше, що СРСР втратив кількісну перевагу в повітрі. Німці виробляли значно більше літаків, у тому числі й реактивних.
  У танках поки що у Німеччини перевага як. І "Пантера"-2 та "Лев"-2 досконаліші, і сильніші машини. У серії також з'явилися Е-10 та Е-25. Остання самохідка виявилася надзвичайно удачливою. Поєднання гармати 88-міліметрів в 100 ЕЛ. Лобової броні у 120-міліметрів під великим нахилом, бортовий у 82 - міліметри з вагою у тридцять тонн при двигуні у 900 кінських сил, та висота - у півтора метри. Та це вже була машина просто звір.
  Нова гармата робила 12 пострілів за хвилину і пробивала з дистанції бою всі радянські танки.
  "Пантера"-2, непоганий танк, але розроблена "Пантера"-3. Вона важча в шістдесят п'ять тонн, але краще захищена та озброєна. Але поки що в серії масово лише Е-10 та Е-25 та Е-100. Останній танк отримав двигун у 1500 кінських сил, що при вазі в 130 тонн дала йому швидкість у 40 кілометрів на шосе. Бортова броня цього танка 210-міліметрів під нахилом, а лобова - 250-міліметрів під нахилами. І дві гармати: 128-міліметрів та 75.
  Цей танк отримав назву "Мамонт". Він більш досконалий ніж "Маус", та ущільненим компонуванням. Дуже гарний захист із усіх ракурсів. Ідеальний танк прориву та досить спритний.
  Але все-таки дорогий і досить тяжкий.
  У СРСР у травні виник ІС-3. Ця машина добре захищена в лоб, але важче і гірше ходовими якостями, ніж ІС-2 при рівному озброєнні. І ще дорога і складніша у виробництві. У грудні 1944 року стала випускатися СУ-100 - практичніша самохідка, ніж колишні моделі.
  СРСР готовий. Але не до кінця. Плюс ще зі Сходу настає Японія.
  ХЕ-162 себе не виправдав. Літак з чудовими льотними характеристиками та дешевий, простий у виробництві виявився складним в управлінні і на ньому могли літати лише льотчики високої кваліфікації.
  Щоправда, Хаффману він сподобався. Для його стилю бою ідеальна машина.
  Марсель волів МЕ-309, надійного коня, або ТА-152 з потужними озброєннями. Він був снайпером.
  МЕ-262 теж непоганий, але поки що не цілком надійний, але досить ефективний і живучий.
  МЕ-163 реактивний випущений у досконалішому варіанті - маленький, безхвостий і дуже швидкий - ракетний винищувач. Непогана машина МЕ-1100 з крилами, що змінюють стріловидність, але вона вимагає льотчиків високої кваліфікації.
  Хороша машина МЕ-262 Х, за всіма статтями - чудова швидкість понад 1100 кілометрів на годину, стрілоподібні крила, п'ять авіагармат, маневрена, більш досконалі та надійні двигуни, та практична для керування звичайними пілотами. Але поки що не в серії.
  Основні робочі конячки МЕ-309 та ТА-152. Машини гвинтові, але дуже живучі, швидкісні та потужним озброєнням. І головне їх багато. І СРСР поки все ще на ЯК-9 змушений робити ставку, і на ПЕ-2, що не дуже, і слабкуватий льотними характеристиками ІЛ-2, і не набагато краще за ІЛ-10.
  Та сили нерівні.
  Ще німці в боях використовують колоніальну піхоту. Що є проблемним.
  У війну, крім Японії, вступила і Туреччина. І тепер німці разом із османами наступають і через Закавказзя. І це проблема та ще.
  Червона Армія туго.
  Гітлер загалом упевнений у перемозі. США так у війну з Третім Рейхом не вступили.
  А німці повели наступ одразу на кількох стратегічних напрямках. Вдарили з Таманського півострова. І Ростова-на-Дону, і з Курська до Воронеж, і на Москву в центрі. І північ від Тихвін, для кільця другого Ленінграда. І Карелії. І разом із турками в Закавказзі. І на Іран.
  А на сході атакували самураї. Основний удар на Монголію та Примор'я з суші, і по Владивостоку та Петропавловську з моря. Натиснули капітально.
  Наступати у кількох напрямах - це очевидно розпорошення сил.
  Але ж і противник, щоб відбити, змушений розпорошуватися. А Третього Рейху резервів багато.
  У тому числі дивізії з усієї Європи. У війну погодилася вступити Швеція, інакше поглине її операція "Білий ведмідь". Також дивізію добровольців відправила Швейцарія. Франко офіційно вступив у війну, оголосив мобілізацію. І це суттєві сили.
  Італія розв'язавши собі руки, провела додаткові мобілізації і відрядила великі сили на схід. Салазар під тиском Гітлера теж вступив у війну проти СРСР. Англійські та французькі уряди під окупацією направили війська. Уся Європа була під рушницею - всі країни без винятку.
  Плюс ще й російські частини Власова та інші. А також арабські та африканські та навіть індійські дивізії та Іранські. Стільки сил було зібрано. Озброєння на всіх не вистачало.
  США навіть погодилася передати німцям велику кількість автоматичних гвинтівок і кулеметів та автомобілів.
  У танках Третій Рейх числом поступався СРСР, програючи масовій тридцятьчетвірці. Зате обігнав у самохідках. Е-10 та Е-25 можна виробляти куди простіше і у величезних кількостях. А наймасовіший танк "Пантера"-2 - звичайно краще Т-34-85 особливо лобовою бронею та озброєнням, але все одно слабка бортами.
  Німці правда за рахунок використання англійської індустрії, і активнішого французької з випуску танків СРСР обігнали, за більшої потужності. І розвивали ще й артилерію. Але в гарматах Червона Армія не поступалася, і це давало деякі шанси.
  Зате у піхоті у ворога перевага та мобільність військ теж.
  Рішення наступати на всіх фронтах одночасно розпорошувало резерви Червоної Армії і вводило в оману командування. Найгірше, що СРСР поступаючись в економічному потенціалі і людських ресурсів у відсутності перспектив.
  Ворог ставав сильнішим і міг ще додати, а СРСР мабуть ні.
  У центрі, де найсильніша була оборона, Червона армія встояла. Але на Кавказі фронт впав.
  І весь південний фланг обвалився. Та й на півночі німці Тихвін таки взяли і передавили артерію Ленінграду.
  Гітлер тріумфував.... За літо німці та їхня коаліція змогли повністю захопити Кавказ і вийти до Волги в районі Сталінграда та Астрахані. А у вересні і Сталінград та Астрахань були взяті.
  Війна виявилася стратегічно програною. А японці захопили і Монголію із Примор'ям.
  Сталін у умовах запропонував фюреру світ будь-яких умовах.
  Гітлер зажадав капітуляції. Сталін відповів відмовою.
  Німці почали наступ уздовж Волги. Були взяті Куйбишев, і Саратов, Тамбов.
  У грудні німці підійшли до Ульяновська. Настала тимчасова пауза. Занадто холодно для арабів та чорних солдатів. Гітлер хотів поберегти у боях білу расу і заморозив наступ до весни.
  У сорок шостому році основною радянською відповіддю стала САУ СУ-100. Простіша у виробництві, ніж Т-34-85 і з потужним та ефективним озброєнням вона здавалася кращим виходом. Хоча в реальній історії СУ-100 не була надто масовою.
  У СРСР спішно розроблявся ІС-7, для серійного виробництва він надто складний. Якщо в реальній історії, його і то в серію у мирний час не пустили, то коли ворог під Ульяновськом і тебе постійно бомбардує авіація і голову не підняти.
  Замість ІС-7 у серію спішно запустили СУ-130 на шасі ІС-2. Ця машина хоч щось та могла проти німецьких мастодонтів. Тим більше, що в серію пішла у німців "Пантера"-4 ще важча, і краще захищена і Лев-3.
  У травні 1946 року почався новий наступ гітлерівців. В обхід Москви і зі штурмом самої столиці. Ленінград все ще у кільці тримається.
  На штурм погнали чорних та арабів. І багато лилося крові.
  Сталін наказав - стояти на смерть!
  Ульяновськ та Казань через місяць боїв впали. Німці також взяли Оренбург та Уфу. А через два місяці впало і Місто Горьке. І Москва опинилася в оточенні.
  Ну, Сталін звичайно ж біг і зник у Сибіру. Обороною Москви командував Жуков. Бої були дуже жорстокі. Москва трималася завзято.
  Але її підтискали. Одночасно німці дійшли до Уралу. Взяли Свердловськ та Челябінськ.
  Москва все ще трималася. І впала лише у грудні 1946 року. Війна, втім, ще не закінчилася... Ставка перейшла до Новосибірська.
  І там точилася боротьба.
  Німці знову стали наступати у травні 1947 року. Вони більш досконалі види техніки з'явилися. І в авіації - безхвості бомбардувальники та в техніці. "Пантера"-4 все ще важила сімдесят тонн при двигуні в півтори тисячі кінських сил. Була розроблена "Пантера"-5 з колишнім озброєнням, але вагою п'ятдесят п'ять тонн і двигуном 1800 кінських сил. Броня по товщині колишня, але кути раціонального нахилу стали більшими.
  У Червоної армії з'явилися перші Т-54, але це вже як мертвому припарку.
  Марсель за тисячу збитих літаків отримав Зірку Лицарського хреста зі срібним дубовим листям мечами та діамантами. За півтори тисячі літаків Зірку Лицарського хреста із золотим дубовим листям мечами діамантами. А за дві тисячі літаків Зірку Лицарського хреста з платиновим дубовим листям мечами та діамантами.
  Червона Армія тепер догорала. Але билася з великою доблестю. Кожедуб за сотий збитий німецький літак отримав четверту золоту зірку героя СРСР. Він став першим, хто отримав таку нагороду вчетверте. Покришкін перший тричі герой загинув. Інші поки що не змогли дорости.
  Йшла розробка і нового автомата, але вже пізно.
  У німців з'явився МР-54 легший за вагою та досконалий.
  З'явився й МЕ-362. Теж машина високого класу. Рудель отримати платинового дубового листя і Хаффман.
  Війна йшла.
  І ось останнє воєнне літо. Гітлерівці просуваються, ламаючи опір радянських військ, що слабшає. Дедалі частіше здаються підрозділи Червоної Армії без бою, дедалі більше дезертирів. У вересні впав Новосибірськ. А грудню завершилося захоплення німцями та японцями майже всіх великих міст Сибіру та Середньої Азії.
  У червні 1948 року була зайнята Чукотка і все більш-менш значущі населені пункти СРСР. Війна перейшла у партизанську стадію. У грудні 1948 був убитий ракетним ударом Сталін. І нарешті 30 січня 1949 року Берія підписав угоду про капітуляцію Червоної армії та військ НКВС в обмін на амністію та прощення.
  Але ще окремі вилазки партизанів тривали.
  США створили атомну бомбу і виявилися тепер недосяжними. Втім завойоване Третьому Рейху та Японії перетравлювати та перетравлювати не одне покоління. Так настав час миру. У космос німці злітали ще під час війни на Фау-4. А 20 квітня 1955 року стартував політ на Місяць із космонавтами.
  У світі було тепер три імперії-гегемони - Третій Рейх, США та Японія. Вони жили відносно мирно та конкурували у космосі економіці та науці. Хоча світ і балансував на межі ядерної війни. Але була надія що втекти і обійдеться!
  ОБОРОНА МОСКВИ ПІОНЕРАМИ-ГЕРОЯМИ
  АННОТАЦІЯ
  Піонери як завжди показують найвищий клас та пілотаж під час Великої Вітчизняної війни.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Батальйон юних піонерів під командуванням вічного хлопчика Олега Рибаченка бореться, захищаючи оточену Москву - столицю СРСР.
  Хлопчики та дівчата в червоних краватках, босоногі, та обірвані ведуть нерівну битву проти фашистської армади.
  Гітлерівці атакують із повітря.
  Навколо розкидані вирви та численні уламки всіяли всі підступи до радянських позицій. Дерева обгорілі, особливо зворушливо виглядають берізки, обвуглені наче сірники.
  Хлопчик Олег та дівчинка Маргарита риють окопи, натискаючи голими, огрубілими, дитячими підошвами на ребра лопат.
  Дівчинка зауважує:
  - Добре бути безсмертними! Гітлерівці нас бомбять, а ми не боїмося.
  Хлопчик кивнув світлою головкою:
  - Абсолютно не боїмося!
  Поруч із ними інші діти і теж босі, напівголі, засмаглі та худенькі працюють лопатами.
  Дівчинка Маринка натискаючи голою круглою п'ятою на черешок лопати наспівує:
  - Піонер завжди готовий! І вперед без зайвих слів!
  Хлопчик Серьожка наспівує, скелячи зубки:
  - Ми найсильніші у світі! Замочимо фашистів у сортирі!
  Діти готові боротися героїчно. Цілий батальйон піонерів. І вони дуже відважні.
  Хлопчики та дівчатка готові битися до кінця. І збираються битися.
  Хлопчик Петька виправляє саморобну рогатку.
  Діти готові до бійки. Дуже готові.
  Ось летять штурмовики гітлерівців. Їх багато та деякі навіть новітні, реактивні.
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова натягують рогатку та запускають у супротивника щось абсолютно вбивче, а саме вибуховий пакетик із вугілля.
  Той пролетить дугою і потрапить прямо в штурмовик. Той вибухне і бризне на всі боки уламками. Пара сусідніх літаків задиміла.
  Діти в захваті і буквально верещать. Шлепають босими ніжками.
  І лунає агресивний писк.
  Хлопчик-піонер Сашка та дівчинка Машка запускають убивчої сили подаруночок смерті. І вражають гітлерівську машину. Штурмовики запускають піонерами ракети. Діти миготять босими п'ятами, сизими від пилу розбігаються. І знову палять у відповідь.
  Хлопчик Олег Рибаченко прочирикав:
  - Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  І засяє сонце -
  Шлях осяявши комунізму!
  І хлопчик і дівчинка, як пальнуть із базуки. І ще один німецький літак розривається.
  Маргарита вперлася босими ніжками, і заспівала:
  - Ми фашистів переможемо,
  З нами Бог і херувімо!
  Хлопчик Сергійко вигукує:
  - З нами Сталін!
  І дитина босими пальцями ніжок натиснула кнопку базуки!
  Ось вони як стріляють. Чується гомін. Вдалині видно, як насуваються танки.
  Видно як валятися листя з дерев. І як угору підлітають груди землі.
  І як спалює трава. Босу ніжку дівчинки Лари обпалює вогник. І вона скрикує.
  Лара пищить:
  - Слава комунізму!
  Німецькими машинами ведуть вогонь батареї. Але вони палять з відстані.
  Босі дівчинки-комсомолки розбігаються мелькаючи голими рожевими п'ята. І підносять снаряди. Запускають щось абсолютно забійне.
  І гуркочуть розриви.
  Вероніка ця комсомолка підбадьорює:
  - Слава Богу Роду!
  Б'ються войовниці дуже відчайдушно. І піонера кидають у ворогів гранати.
  Діти стріляють по супротивнику та вражають гітлерівців. Падають убиті найманці.
  Аліса ця дівчинка-піонерка, кинула босими пальцями ніжок лимонку. Вразила супротивника і пискнула:
  - За Богиню Ладу!
  Хлопчик Кай дав чергу, скосив фашистів і пискнув:
  - За Батьківщину вперед!
  Дівчинка Глаша скосила фриців і пискнула:
  - За Русь матінку!
  І босими пальцями ніжок шпурнула вбивчу гранату.
  Ось тут діти-піонери борються запекло.
  Олег і Маргарита знову запустили вугільний пакетик із рогатки та зірвали з танка вежу. Хлопчик і дівчинка хором гаркнули:
  - За світло комунізму!
  Хлопчик років одинадцяти на вигляд, але вельми м'язистий Олег Рибаченко вперся голими п'ятами в траву і став на дроті тягнути вибуховий пакет.
  І ось гітлерівський "Лев", узяв і наткнувся на щось вбивче і його ковзанки, отримавши руйнування, поїхали.
  І покотилися. Ось дівчинка кидком лимонки відірвала голову фрицу і покотилася по траві. І вилетіли біля мордовороту зуби.
  Маргарита, стріляючи, пискнула:
  - За Вітчизну до кінця!
  І вод її боса ніжка знову запустила вбивчу та круту.
  І піонери ведуть надзвичайно влучний вогонь.
  Німецькі танки наповзають. Деякі з них новітні та присадкуваті. Вони ведуть точну пальбу по ворогу. Точніше, не точну. А босоногі піонери відповідають. І руйнують ворога.
  Валентина ця дівчинка ведучи, вогонь проворкувала:
  - За нашу Вітчизну!
  І зріже супротивника чергою забійної. І безліч трупів.
  Піонери б'ються наче богатирки та богатирі.
  Славка цей хлопчик-піонер скошуючи супротивників, співає:
  - Слава епосі комунізму!
  І гола п'ята дитини підкине вибуховий пакет.
  Ось такі діти - вони для Гітлера дуже паскудні.
  Бійці справді юні, але дуже войовничі. Проти них не встояти.
  Хлопчик Максимко теж дав чергу і пропищав:
  - Будуть нові віки,
  Буде зміна поколінь.
  Але ніхто, і ніколи -
  Чи не забуде ім'я Ленін!
  Дівчинка Вероніка погодилася:
  - Не забуде та не пробачить!
  І знову кине босою ніжкою вбивчу.
  Хлопчик Серьожка вже встиг побувати в руках у гітлерівських катів, і якимось дивом втік.
  Але добре пам'ятати допити, тортури та нелюдські знущання.
  А самі німці не тільки билися, а й робили жорстокі звірства. Під час боїв лінія фронту часто перетасовувалась. От і попався хлопчик-розвідник Сергійко Пантелєєв у пастку.
  Дванадцятирічний пацан опинився в німецькому казематі, його розділи і обшукали, знайшовши записник і маленький американський пістолет.
  Німецька жінка офіцер російською мовою запитала Сергійка:
  - Ти хочеш жити?
  Пантелєєв, опустивши голову, відповів:
  - Я ні в чому не винний!
  Жінка люто блиснула очима і грізно вимовила:
  - Ти був не один... Куди пішли двоє старших товаришів?
  Сергійко зіщулився і відповів з небажанням:
  - Навіть якби я й знав, то все одно не сказав би... - Тут хлопчик підняв голову і крикнув. - А вам все одно скоро кінець!
  Жінка злісно хихикнула:
  - Помиляєшся! Фюрер непереможний, а ти нам ще багато чого розповіси!
  Сережку в одних білих трусах вивели на сніг. Босі ноги вколола холодна і скілька поверхня з крижаною скоринкою, а по голих ребрах худенького хлопчика, що випирають як прути кошика, пройшовся, неприємно лоскочучи холодний вітерець. Хлопчика затрясло не лише від холоду, а й страху. Він здавався таким собі безпорадним і жалюгідним. Жінка крокувала за ним, і сніг хрумтів під її чоботями.
  Серьожка мимоволі потер охолоне, трохи шорсткі підошви, і постарався додати кроку. Але зв'язані ззаду руки на мотузку мимоволі сіпнулися. Хлопчик зупинився. Вже стояли заздалегідь приготовлені відра з крижаною водою, величезний пук свіжих рогів. Стоїть грубо виточена диба, горить багаття, на якому гріються щипці і гидкий кат. Безсердечний кат, який приготувався до допиту з пристрастю.
  Серьожка відступив і заплющив очі. Дитині-розвіднику стало страшно - невже її почнуть ось так, просто на морозі катувати.
  Але, схоже, саме так воно і буде, причому катувати стануть публічно - ось натовп зганяють на огляд. Німецькі охоронці грізно покрикують. Російський, білобрисий хлопчик, відчайдушно намагається вгамувати тремтіння, п'яти вже припікає мороз, але, незважаючи на холод, по худорлявому, але жилистому тілу пацана потік піт.
  Жінка тим часом витягла з кишені портсигар та запальничку. Неспішно прикурила, а потім раптом різко ткнула цигаркою під гостру лопатку хлопчика.
  Серьожка мимоволі скрикнув, і отримав кулаком у ніс. Потекла слабенька юшка. А жінка-змія прошипіла:
  - Розповідай нам швидше, де ще у вас зв'язковий, який у підпілля пароль?
  Хлопчик крикнув на всю горлянку:
  - Все одно я вам нічого не скажу! Ніколи не скажу!
  Жінка жорстко наказала:
  - Тоді на дибу його!
  У Серьожки вже були пов'язані за спиною руки, і помічник ката грубо штовхнув хлопця. Декілька угорських баб своєю мовою співчутливо перевіряли:
  - Ой! Ой! Він же зовсім дитина!
  - Зовсім голенький на морозі.
  - Невже його катуватимуть!
  Серьожка не знав угорської, але непогано навчився розуміти німецьку - інакше який він розвідник, якщо не знає мови ймовірного супротивника! Але це він, зрозуміло, перед загарбниками приховав, і намагався здаватися дурнішим, є. Один із малорослих помічників ката, збив маску і змушений був її зняти. Сергійко свиснув від подиву. Зовсім ще дівчинка, зі світло-рудим волоссям, заплетеним у тоненькі кіски, опинилася у складі м'ясоїдної команди.
  Юна німкеня, перехопивши погляд хлопця, показала мову і прошипіла, німецькою мовою:
  - Я сильна! Я ламатиму і виламуватиму тобі розпеченими щипцями кісточки!
  Серьожка кинув погляд на щипці і зблід. Якщо від маленького вогню цигарки, так болісно і гидко ниє під лопаткою гола шкіра, то буде, коли його тіла торкнеться червоне залізо, що пахне пеклом?
  Жінка-офіцер наказала гавкаючим тоном:
  - Здерти хлопця на дибу!
  Дівча-кат, не одягаючи маски, дуже спритно накинула на міцну мотузку, що зв'язала юному розвіднику руки гачок. Інший більш масивний, у чорній масці помічник ката, за допомогою пристосування, що крутиться, потягнув ланцюг, до якого ліпився гачок.
  Гнучкий, як акробат Сергійко, майже не відчув болю, коли його руки злетіли вгору, а плечі прокрутилися на дибі. Адже, зрозуміло, розвідник мав великий досвід лазіння у кватирки, трубами димоходу, і навіть брав уроки у циркачів. Однак помічниця кат проявивши не дівочу силу, спритно накинула на босі ноги хлопчика колодку і міцно заклала замки.
  Судячи з гримаси їй, не дивлячись на вправність - було важко начепити колодку, а в плечах і зв'язках хлопчика, чия вага зросла більше, ніж удвічі стрільнуло болем. Тепер почалося справжнє катування.
  До хлопчика-розвідника пішла молоденька медсестра у білому халаті та у гумових рукавичках. Вона поклала руку навпроти серця хлопчика і прослухала пульс, потім посміхнувшись із ізуверською радістю повідомила:
  - У нього дуже міцне серце, може багато винести!
  Жінка-офіцер по-російськи прошипіла:
  - Говори пароль!
  Серьожка, згадуючи хлопчика-Кібальчича, якого, напевно, буржуїни теж ось розіп'яли голого на дибі і вимагали видати найголовнішу таємницю, додав собі мужності. Як не дивно, але реальний біль пригнічував страх і давав сили чинити опір гітлерівській гидоті.
  Юний розвідник вигукнув:
  - Я нічого вам не скажу! А Гітлеру змітиме і кілок!
  Жінка, яка вже багато разів була на допитах, і зовсім втратила всяку подобу совісті та жалості, лаконічно наказала:
  - Бий!
  Хлопця взялося лупити юне дівчисько. Напевно, вона фахівець із прочуханки численних малолітніх бранців. Здатна заподіяти біль, але при цьому не запороть до смерті і, не даючи пірнути з пекла катувань до раю тотальної "відключення" свідомості.
  Удари обрушилися на худу, але жилисту спину Серьожки, кусаючи його неначе рої плечей.
  Було боляче, але хлопчик, важко дихаючи і відкривши рота, не волав від болю. Йому в цьому представлявся самий настій бій, в якому він відчуває Мальчиш-Кібальчиш. На місці Мальчиша-Кібальчиша б'ється і командує він - Серьожка. Тільки борються вони не біляками, а справжніми фашистами.
  Ось пруть страшні німецькі "Тигри", машини, чий навіть вигляд дуже страшний. Але зараз вони виглядають, наче картонні, і ти по них рубаєш шашкою!
  Жінка-офіцер, бачачи, що хлопчик, незважаючи на відкриті очі практичні, не реагує на удари, жорстко наказала:
  - А тепер жаровню!
  Дівчина-катувальник підскочила до жаровні і дістала з шуфлядки банку з оливковою олією. А потім підбігла до хлопчика, і скрививши пику в презирстві стала, мазати пацану жорсткі, не встигли розм'якшитися після босоногого літа підошви ніг.
  Сережці навіть було приємно, коли до задубілих, босих ногами торкнулися, теплі дівчачі ручки, і нагріте масло. Хлопчик досить буркнув, але безжальна дівка-кат показала йому кулак і ламаною російською мовила:
  - Підсмажимо тобі хлопчисько п'яти! Вовком витимеш!
  Серьожці згадався переглянутий у кінотеатрі, якраз напередодні війни фільм: "Острів Скарбів". Там переодягненій під хлопчика-юнгу дівчині теж погрожували підсмажити п'яти. Це означало, щось болюче і мабуть погане. Тоді Сергійко з цікавості запалив свічку і підніс свою круглу, дитячу п'ята до вогника.
  Як він заволав потім не своїм голосом! Це справді було дуже боляче і на п'яті здувся багряний пухир, на який неможливо було встати. Так що пацан якийсь час був змушений ходити правою ногою на шкарпетках. Пухир, щоправда, швидко зійшов, але спогади залишилися.
  Восени, коли ступні хлопчика огрубіли до утворення мозолів, Сергій намагався пробігтися вугіллям. Так деякі румунські хлопчаки вміли робити. Проте все одно його обпалювало - видно тут у них були свої місцеві секрети. А ось по битому склу, мозолисті підошви могли, якщо поступово розподіляти свою вагу ступати. Не кажучи про те, щоб бігати по гірських, гострих каменях. Це вже для Серьожки майже норма.
  Спогади відволікали від моменту, коли під ногами розгорілося невелике багаття. Така методика тортур, смажити босі п'яти, неквапливо, але болісно довго. А масло не дає обгоріти товстій грубій шкірі підошв. І це дійсно так боляче і головний біль поступово наростає, до того, що не виноситься.
  Спина, боки, сідниці, і навіть ноги ззаду у Серьожки вже були спокушені до кривавих смуг. Але біль якось сприймався притуплено. Може поєднання відразу кількох страждань притупляло, або спогади про закатованих піонерів-героїв надавало мужності.
  Але дійсно факт, у реальній історії мало хто з дітей, які потрапили у фашистський полон, розколовся і видав на допиті таємниці. Дорослих розколювали під тортурами швидше та частіше. Так що незламні у фашистських катівнях піонери - це зовсім не міф!
  Серьожка спочатку відчув у підошвах приємне тепло, але потім стало палити, наче полився окріп. Біль дуже пекучий і хлопчик-розвідник відчайдушно підтягнув вгору ноги, піднявши важку ріжучу колодку. Тут же дівчисько-катувальник, мабуть чекаючи подібне від бранця, плюхнуло на колодку важку колоду. Найгостріший біль пронизав суглоби, зв'язки та плечі, змусивши хлопця закричати.
  Тепер катування посилилося, руки буквально виривало, а ноги палило. Сергій Пантелєєв не раз читав, як на допитах мучили партизанів і, у найважчий момент, на допомогу приходила втрата свідомості. І тоді ти провалюєшся, наче глибоке підземелля.
  Але Серьожка якраз відрізнявся дуже міцною головою і тим, що не втрачав створіння, навіть отримуючи добре по голові. Та й кати, напевно, професіонали, знають, як катувати.
  Дуже боляче, а тут ще й сама жінка-офіцер вирішила розважитись. Їй подали в руки розпечений на полум'ї скибочку, і вона почала їм припікати, найчутливіші місця, на жилистому тілі хлопчика.
  І тоді, щоб стримати крики, Сергійко як справжній піонер-герой заспівав;
  Ми захистимо тебе, мій рідний край,
  Вітчизни безмежні простори,
  Народ Російський з партією єдині -
  Мороз малює у вікні візерунки!
  
  Мені краватка червона - прапор червоним кольором,
  Пов'язаний був на гордість та на совість!
  Ми йшли похідним ладом спекотного літа,
  Багаття рубіном осяє осінь!
  
  Але вермахт раптом ударив як кувалда,
  Радянський воїн, не терпіти ганьби!
  Ми зробимо фашистам дуже жарко,
  А Гітлера поганого на палю!
  
  Ми піонери все в строю єдині,
  Боротьба за Вітчизну наша мета!
  Солдат Русі в боях непереможний,
  А хто нацист, насправді, просто пень!
  
  На фронт пішли за покликом серця знайте,
  Хоч хлопчиків хотіли не пускати,
  Але не сидіти, нам під замком на парті,
  Лише на фронтах отримаєш п'ять!
  
  Хоч під обстрілом наші відступають,
  Але віримо, чи буде Вермахту розгром!
  Загони наші як бурулька тануть,
  Але Бог знай, виніс Рейху вирок!
  
  Дівчисько бореться боса,
  Хлопчаки обдерли всі носи,
  Цвіте країна порад молода,
  А ми по суті витязі-орли!
  Хлопчик-розвідник співав, і біль відступав, ні жаровня, ні розжарений метал його не бентежили, і здавалося навіть за спиною розходяться величезні орлині крила.
  Дівчисько катувальник у досаді вихопила розігріту на вогнищі батіг, із сталевого, колючого дроту і почала бити хлопчика по і без того закривавленій і розбитій спині.
  Але Сергійко співав з усім великим і великим ентузіазмом;
  Ми будемо до кінця з нацизмом битися,
  Оскільки немає у російських справ важливіше,
  Парит над світом з червоним кольором птах,
  Став яструбом наш солодкий!
  
  Мати молода, але вже сива,
  З ікон блищать святих як глянець обличчя,
  Ти для мене вітчизна дорога,
  Я за тебе готовий до смерті битися!
  
  Полювання підняти пекельний Рейх на рею,
  Смікалкою захоплений кулемет,
  І окрилений боєць високою метою,
  Підняв гранату і на танк іде!
  
  Хлопчик лише, і під ногами сльота,
  Вже іній вранці, але ти босий,
  Але не личить піонерам плакати,
  Хто боягуз вже лежить під Сатаною!
  
  Тому немає місця - знай неробством,
  Воно лише в пекло прірви приведе,
  Інший вигукнув - страху не сприймаю,
  Струменем розрізав небо літак!
  
  Та льотчикам заздрить хлопчик,
  Вони літають у небі - пітьму розбивають...
  А у тебе лише іржава гвинтівка,
  Ти командир сопливий жовтень!
  
  Але є таке слово - битися треба,
  Немає вибору іншого, немає шляхів,
  Дітьми простими були ми колись,
  Але воїни поки що, живий злодій!
  
  Вже під Москвою злий вермахт - луплять гармати,
  Від бомб великих земля трясеться - морок!
  Ти опиши землі біль - мудрий Пушкін,
  Прийшов на Землю - нещадний страх!
  
  Коли мороз, вганяє голки - у пеклі літа,
  Бадьоримо себе баченням м'яким, дивним,
  Як добре нам було в годину мрії світанку,
  Бігли босоніж, по смарагдових травах!
  
  Нехай сніг під голою підошвою дитини
  Але ж піонера Сталін вірою гріє!
  І сміх у відповідь пролунав дуже дзвінкий,
  Що відступають у люті хуртовини!
  
  Так коли знай, чекає мамону гада-ката,
  Покінчимо з владою, супостатів блудної -
  Тепер земля трясеться від гуркоту,
  А небозведення покрило, милою чавунною!
  
  Мороз нас не зламав, адже дух гарячий,
  А фрицям вуха міцно відморозив...
  Але бачить кожен, хто реально зрячий,
  Що ми солдати сміття косимо!
  Німецькі кати катують Сергія Пантелєєва, вже буквально витріщили очі про натуги. Дівчисько-мучителька розчервонілася немов рак, і по її гарненькому, але спотвореному шаленою злістю личку стікали крапельки каламутного поту. Гітлерівські кати виявилися безсилими перед мужністю дитини та її героїчною піснею.
  З Москви шлях, до успіху Сталінграда,
  Ще хлопці, але розум дорослий,
  Перед боєм ми сидимо - молода пара,
  Над нами тінь дають, в опалі сосни!
  
  Ну, що ж віримо через перелом,
  Що Волга стане фрицям усім могилою...
  Що гидота технотронного Содому,
  Повалена в Тартар радянською силою!
  
  Наш Бог не ідол із простого гіпсу,
  Ведуть до успіху Леніна заповіти,
  Нам належить з ордою сталевою битися,
  У поемах стануть подвиги оспівані!
  
  Знай, пісня ріже сталь вірніше за метал,
  Вона сама без зайвих струн орлиця!
  Молю, щоб наша молодецтво не пропала,
  Щоб не збентежила, дурість-небиліце!
  
  Адже у світі сім спокус дуже багато,
  Часом за життя маю навіть страшно...
  Але якщо ворог у твого порога,
  То не уникнути схватки рукопашної!
  
  Котел замкнутий під Сталінградом міцно,
  О Волга, що бігла вздовж битви...
  Не можна пройти цей інститут заочно,
  Потрібні для спайки духу та позбавлення!
  
  Прийдемо хоч із скорботою до закінчення в травні,
  Ніхто слов'ян не бачив у полон покірних,
  Ми переможемо, я це твердо знаю,
  Гуляти нам із піснею на просторих луках!
  
  Але зламався Вермахт - ми в атаці,
  Під Курском теж було дуже страшно.
  Козаки сміливо з шаблею і в папасі,
  На "Тигр" кидалися, битий фриц відважно!
  
  Ми там билися, як піонерам треба,
  Кидали бомби, гусениці у бризки.
  Хоч важко, зі снарядами натужно,
  Лише про тріумф стали наші думки!
  
  Що "Тигр" зробив - лише ікла відкинув,
  "Пантере" теж шкуру ми спустили...
  До Дніпра підходимо - огнезарно осінь,
  Коли ж ми будемо з тобою у Берліні?
  
  Немає місця в рабстві - жодному раю,
  Оскільки спину російською гнути - ганебно,
  Цвісти, бути вічно ситим, білим краєм,
  Виховувати нащадків благородних!
  
  Ось Київ символ нашої єдності,
  Його ми штурмом брали босоп'ятим!
  На славу світу, у Сонці комунізму,
  Ішли, атакую Вермахт ми хлопці!
  
  А в Мінську, взятому, до комсомолу вступили,
  Хоч року терміну точно не вистачало,
  Але ми так фріців люто лупили,
  Що всі визнали - ми Русі солдати!
  
  А треба буде - правимо ми горами,
  Наука сили дасть - що не виміряти,
  Нам було тяжко, мерзли, голодували,
  Але не піддалися отруйній лінощі!
  
  Та багато наших з битви не повернулося,
  Залишилися версти, і з трупів милі,
  Але знай у Берліні, ми зустрічаємо юність,
  У старших дружини над могилою голосили!
  
  Ось добре ми супостатам дали,
  Таку міць безмежну розбили,
  Нам комунізм відкрив святі дали,
  Шлях, вказавши для матінки-Росії!
  Та тоді Сергійко показав вищий клас і зміг втекти з полону.
  І це був просто переважний героїзм хлопчика.
  Олег Рибаченко борючись показував своє вміння.
  І ось босі ніжки хлопчика кидали у фашистів отруйні голки. І падали вбиті гітлерівці.
  А ось дівчинка Маргарита метнула босими пальчиками ніжок пару гранат. І ще один фашистський танк перекинувся.
  Хлопчик і дівчинка, стріляючи по ворогах, заспівали;
  Ми віримо у Всевишнього Батька,
  Якого прозвали люди Родом.
  Йому вірні ми будемо до кінця,
  За Батьківщину, за щастя та свободу!
  
  Нехай буде у вічній славі комунізм,
  Що всесвіту дарує щедро щастя...
  І не пройде жорстокий реваншизм,
  Розвіємо хмари і піде негода!
  
  Хай буде слава Рода назавжди,
  В ім'я нашої Батьківщини...
  Виконатися велика мрія-
  Коли прийде Христос Месія!
  
  Ми піонери хоробри бійці,
  Нехай буде з нами вічно Лада.
  Пишаються нами матері, батьки,
  За Русь кохання боротися хоробро треба!
  
  Великий з нами буде Білий Бог,
  Христос, Сварог, пречиста Марія...
  Усіх супостатів скрутимо прямо в ріг,
  Бо на Русі панують арії!
  
  Творець Землю лихо створив,
  Розкинув жваво космосу простори.
  Адже в нього повір неабияких сил,
  Творив моря, пустелі, гори!
  
  В Ім'я Ісуса славний Рід,
  Бажання граючи виконує...
  І скоро буде рай - настане термін,
  Коли цвіте все променистим травнем!
  
  Дівчата босоногі біжать,
  Вони кучугур лютих не бояться.
  Влаштують скоро Гітлеру капут,
  Адже росіяни завжди вміли битися!
  
  Перун допоможе виграти нам бій,
  А рани зцілить Богиня Лада.
  Ми буду вічно Батьківщина з тобою,
  Русь мрії боротися хоробро треба!
  
  Ми піонери діти-сміливці,
  В атаку пруть на нелюдів-фашистів.
  Хлопчаки та дівчата молодці,
  Продовжать справу славних комуністів!
  
  
  Для Батьківщини ми серце віддамо,
  Як заповів великий славетний Ленін...
  Над нами златокрилий херувим,
  Прийдемо я вірю до найбільшої мети!
  
  Ніхто нас перемогти повір не може,
  На шансів на реванш у пекельних орд.
  Ми сміливо рушимо фюрера по пиці,
  Росія супостата розіб'є!
  
  Хлопця якось у полон фашисти взяли,
  Вогнем із залізом п'яточки припалили.
  І цілий місяць хлопця катували,
  Але вирвати навіть стогін не змогли!
  
  Ішов на розстріл хлопець роздягнений босий,
  Мороз сильний, ступні як пожежа.
  Дув вітер і гойдалися бурхливо сосни,
  А десь літак завдав удару!
  
  Але хлопчик до кінця повір тримався,
  Хоча свистіла дуже страшно батіг.
  І піонер з Вітчизною розпрощався -
  Не треба сліз і не личить ревти!
  
  Він на останок у морду фрицю плюнув,
  І кулю в груди голу отримав...
  Шепнули - в рай іду хлопчаки губи,
  Впав на кучугуру вже без сил!
  
  Але за нього солдати помстилися,
  Розбили фриців наче ті скло.
  І опинилися росіяни у Берліні,
  Хоч воювати з фашистом тяжко!
  
  Пройшлися дівчата кроком босоногим,
  Їхні п'яти потемніли від трави.
  І де пройшли красуні руських ноги,
  Злата сходи колосків зійшли!
  
  Коротше ми фашистів перемогли,
  Нам Лада дуже допомогла....
  Закінчили бій у Берліні -
  Але фюрер це сила - Сатана!
  Діти співали продовжували боротися. Та багато їм довелося пережити.
  Наприклад, і Андрійко в одинадцять років потрапив у полон.
  Його голого і безпорадного занурювали в морозний день із ополонкою. Теж катували публічно. А люди дивилися.
  Коли хлопчик посинів від холоду, то стали відігрівати батогами. Худеньке дитяче тіло підскакувало після кожного удару. Потім, Андрійці стали сипати сіль на рани.
  І піднесли смолоскип до босих, дитячих ніг. Пахло паленим м'ясом. Потім вогонь підносили до кістлявих грудей хлопчика. Андрійко і так худенький і зацькований орал. Дитяча шкіра вкривалася пухирями, рани погоряли. Юний піонер кілька разів непритомнів від больового шоку.
  Андрійко відчайдушно стиснув зуби. Але все одно кілька разів скрикував від болю.
  Потім кат стали ламати йому пальці на дитячих ніжках. А під кінець випалили на грудях п'ятикутну зірку.
  Андрійко тоді відключився надовго.
  Хлопчику дали кілька днів відпочити і знову катували на дибі. Били по голих ногах розпеченим залізним батогом. Потім підпалило волосся на голові.
  Замордували дитину до напівсмерті.
  Допитували і Лару. Дівчинка хоробро заявила:
  -Нічого не скажу.
  Її побили колючим дротом, потім уночі вивели на мороз в одній рваній і закривавленій сорочці. Роздягнуту, босу, з вимушеною спиною Лару водили по лютому морозу. Сам німець замерзав і водив її назад до хати відігріватися насамперед самому.
  Дівчинка Лара дуже мучилася, але трималася. Так нічого й не сказала, окрім зухвальств.
  Тоді фашистський кат припалив їй босу, окоченілу на морозі п'яту кочергою, щоб була червоною від жару. Лара завила і знепритомніла.
  На неї вилили каченят крижаної води і припалили привівши до тями і другу голу, круглу п'яту дівчинки.
  І це очевидно дуже жорстоко. Лара так і не зізналася. Її помучили трохи згодом за допомогою електрики. Це, звичайно ж, було дуже боляче.
  Дівчинка не витримала тортур струмом і стала нести нісенітницю. Потім Ларі спала на думку ідея розповісти фашистам ніби вона знає, де у партизанів заховано золото.
  І ось Ларі дали відпочити, добре підгодували і дали пару уколів, що зміцнюють. Після чого повели до лісу. І дівчинка навела їх на засідку партизанів. І під час бою так і була босоніжкою, так і втекла снігом.
  П'ятки на морозі навіть перестали хворіти і пухирі не так сильно саднили.
  Лара залишилася живою. Але хлопчика Вадима якого вона назвала під тортурами гітлерівці заарештували.
  Вадим був сином бургомістра і партизанам стосунку не мав.
  Але хлопчика розділили та одних плавках ганяли босоніж по морозу. А потім на дибу підняли.
  І він у всьому зізнався, і видав навіть батька та матір. Їх, звичайно ж, теж катували.
  Хлопчика Вадима мучили ще довго. А потім разом з мамою погнали босоніж і снігом через все місто. На шиї повісили таблиці: ми партизани. І били батогами по голій спині жінки та хлопчаки.
  І повісили зрозуміло. А бургомістр до страти не дожив і помер під тортурами.
  Ларі було трохи шкода Вадима. Але найімовірніше він її видав.
  Війна жалю не знає.
  Ось і зараз кипить жорстока битва. І падають на землю дедалі нові снаряди та бомби.
  А піонери борються.
  Хлопчик Сергійко ведучи вогонь, зазначив:
  - Нашу пісню не задушиш, не вб'єш! Не вб'єш!
  Як йому вдалося втекти? Тут пощастило небагато. Німці сильно злі, що хлопчик під час тортур співає, взяли і не стали його вішати. А вирішили вигадати щось більш витончене.
  І якісь тортури випробувати абсолютно нелюдські.
  Хлопчику дали трохи відійти. І отруїли його у вагоні до табору смерті для дослідів.
  Але хлопець зміг знайти у вагоні щілину та вислизнути. Щілина виникла випадково від уламка бомби, і її не помітили. І разом із дівчинкою Сергійко втік. І вони босі так і добиралися снігом. Але діти загартовані змогли витримати холод. І таки дісталися лінії фронту.
  Так пресують фашисти дуже.
  І бомби сиплють надзвичайно часто. І ще гаубиці за позиціями піонерів як усадять.
  Діти у відповідь знову починають співати;
  Я хлопчик що народився у святій країні,
  Яку звуть безмежною знай Росією ...
  І нема краще місця знай на всій землі,
  І як би ви Бога у вірі лютій не просили!
  
  Але народжений був затятим атеїстом знай,
  У цинічному, у цьому двадцять першому столітті.
  Хот своєю рукою побудувати чудовий рай,
  Де б Богами стали самі люди!
  
  Але ось потрапила в двадцяте бурхливе століття,
  І мені довелося хлопчика там боротись.
  Нехай буде подвиг витязя Русі оспіваний,
  Ми росіяни завжди вміли битися!
  
  Відвага наша в серці юному томі живе,
  І бурхливо в жилах кров моя клекоче...
  Перемогу відкрили безмежний рахунок,
  Б'ємося дико хлопці вдень і вночі!
  
  На славу нашої доблесної Русі,
  Який благодать подарує Лада.
  Ми можемо завзято веслами в Едем грести,
  Отримаємо безмежну нагороду!
  
  Ось наша віра, і могутній бог Сварог,
  І блискавки, що сам Перун метає...
  За нас підпише клятву вічний Рід,
  І чекає перемога у променистому травні!
  
  Ми русичі великі землі сини,
  На Марс я вірю скоро політаємо.
  Творити перемоги знаю народжені,
  Нехай тріумфує Авель, а не Каїн!
  
  За Батьківщину ми серце віддамо,
  Розумом служити Росії та багнетами.
  Розкине крила з раю херувим,
  Ми рушимо фашистами кулаками!
  
  Ні в чому противник не отримає шансу,
  Нас не поставить вермахт на коліна.
  Ми вражаємо фриців прямо в око,
  На славу найголовніших поколінь!
  
  У Росії кожен воїн із ясел,
  Немовля тягне ручки до автомата.
  Наказ Сварога - фюрера убий -
  Подарує Лада щедру нагороду!
  
  Ні в нашому світі більше нічого,
  Найдорожчий прапор переможний, червоний, червоний.
  Зламався човен, тріснуло весло,
  З Вітчизною нашою воювати небезпечно!
  
  Ніхто не знає, де всесвіту грань,
  Доки долітають космонавти.
  Сварог Всевишній, всемогутній цар,
  І від нього дістане витязь гранти!
  
  
  Не бійтеся, нас фашистам не зломити,
  Хоч у цьому світі, з ними США, з левами.
  І не перерветься життя знаю нитку,
  Не битиму вітчизну чоботями!
  
  У нас є сила ратна повір,
  І танки, літаки бісів крутіші.
  Повалений буде ж фашизму звір,
  Повішений фюрер та подільник дуче!
  
  Прапор червоний, це дуже сильний прапор,
  Він кумачем виблискує над всесвітом.
  Всадила комсомолка фрицю в пах,
  Своєю п'ятою, голою і не білою!
  
  В Берлін я вірю скоро ми увійдемо,
  З переможною піснею бравою комунізму...
  І всіх фашистів начисто зметем,
  Щоб не було поганців реваншизму!
  
  А після буде у всесвіті рай,
  Грають труби потужних херувимів.
  За Батьківщина бійся і дерзай,
  З Росією Рід і ми непереможні!
  ВИПРОБУВАННЯ МАЛЕНЬКОГО ПРИНЦЯ
  Олег опинився у вежі в одній камері з Наталкою. На ньому був дорогий костюм, але подекуди порваний. Шпагу і всю зброю забрали під час полону, і грубо обшукали, забравши гроші та прикраси. Але поки що залишили чоботи та камзол. І ти сидиш на пучку соломи. Зараз ти хлопчик приблизно років на тринадцять у середні віки. Тобто трохи менше, ніж у дванадцять на двадцять першого століття. Але тіло треноване, принц очевидно розвинений фізичними вправами та фехтуванням. Але не такий сильний і швидкий, як колись Олег був у безсмертній плоті. Але гарне і це тіло. Більш-менш здорове, всі ці зуби, але більш чутливе. Ось при затриманні оглушили кийком і, на голові здулася важка шишка.
  Золотий шолом забрали. І прикували за шию до стіни. Але ланцюг довгий і можна встати. Поруч із ним його мати. Наталя трохи змінилася. Не така широкоплеча і мускулиста, хоча жінка струнка й міцна, теж не зі слабких, хай і безсмертна відьма. Трохи старшого віку Наташки, близько тридцяти років за сучасними мірками, і дуже красива, обличчя ніжніше і не таке жорстке. Зріла жінка, трохи блідша за смагляву від засмаги Наташки, і волосся світле, але не віддає синьовою, а злегка золотисте.
  Це була перша красуня королівства, яка народила лише двох дітей, і тому займаючись спортом, змогла зберегти дівочу фігуру. За мірками середньовіччя, виглядає просто супер!
  Поки королеву не встигли пограбувати, захопили у полон спеціальні та вірні люди без опору. І на ній є прикраси, дуже дорога сукня, маса коштовностей, сапоги вишиті перлами та золотом. Прекрасна молода жінка, багата і зовні цілком спокійна. Поки не в кайданах, і Олегові навіть соромно його прикували як цуценя, і що його костюм подекуди порваний, проколотий, і видно плями крові.
  Але принца хотіли взяти живим, отримавши строгий наказ і, не кололи, не рубали, а лише трохи оглушили. Хоча бойовий хлопчик відчайдушно чинив опір.
  Але зрозуміло, що попереду на них чекають випробування жорсткіші. Королева сидить на ліжку з периною та подушками, поруч із нею служниця.
  Олег згадався фільм: "Леді та розбійник". Там теж гарну жінку, точніше дівчину тримали у більш-менш прийнятній вежі, з ліжком і периною та служницею. А прикраси забрали лише перед стратою. І зараз на них чекає страта. Причому не гуманна сокира ката, а спалювання інквізицією на багатті. Тільки перед цим у них катувальники жорстоко вибиватимуть потрібну їм інформацію про дуже багаті, скарби корони, і найголовніше про одну священну реліквію, яка може дати інквізиторам колосальну силу, а може й владу над світом!
  Олег Рибаченко зіщулився, він відвик від звичайного, нехай і юного та здорового тіла. Неприємно сталевий нашийник натирав дитячу шию. І взагалі це принизливо сидіти на ланцюгу, наче собачці. А він трохи мав особистість і принца, тобто горду. Коли це ти і не зовсім ти. І це принизливо почуватися цуценям.
  Наталя дивиться на нього. Вона це зовсім вона - зовнішність королеви. І розум, і сприйняття і її, і її. Адже пам'ять колишнього носія існує. Але войовниці-відьми. І маєш подвійну пам'ять. І Олега Рибаченка, яких уже у великій кількості різних місій побував і лініях, і принца, у якого пригод менший, але теж у тринадцять років характер багато в чому сформований.
  І звички також є. Наприклад, сидіти на брудній соломі неприємно, і гидливо, костюм у принца ошатних, і відносно чистий. Та й їсти хочеться. І попити б не заважало. А чим напоїть в'язнів?
  Триматимуть їх на хлібі та воді, як простих в'язнів? Або дадуть щось більш розкішне та відповідне королям.
  Ось у романі "Десять років по тому", у Бастилії, ув'язнених непогано годували. Але це може бути просто мистецька вигадка. Чи знатних осіб добре годують?
  Олег зітхнув і спитав у королеви Наташі:
  - Будемо готові?
  Дівчина найясніших кровей рішуче заявила:
  -Завжди готові!
  Хлопчик-принц хотів щось ще сказати, але двері досить великі заскрипіли. Хтось повертав ключ замку. І ось відчинилися з дуже товстого металу, і камеру увійшли. Декілька великих спеціально навчених тюремних стражів, також пара катів у балахонах, двоє священиків у султанах, і жінка у чернечому вбранні.
  Вищий священик кинув погляд на королеву і сухо промовив:
  - Забрати у неї всі прикраси та амулети!
  Жінка в чернечій рясі підійшла до Наташі, і надягаючи рукавички з тонкої шкіри, смиренно вимовила:
  - Вибачте вашу величність, я маю обшукати вас, щоб ви не сховали якогось амулету, яким може завадити дияволу, покаятися навіть на тортурах!
  Священик суворо зауважив:
  - Це не величність, а підозрювана у чаклунстві! Якщо вона чинитиме опір, варта її потримає!
  Наташа з гордим виглядом вимовила:
  - Не варто я сама!
  І почала знімати з себе прикраси. Олег згадав роман "Айвенго". З Ребеки тоді теж зняли всі прикраси та яскраві східні тканини. Вона залишилася в одному лише білому балахоні, маленькі ступні дівчини були босими. Та видно не дуже приємно англійською колкою землі йти босоніж дівчині з багатої сім'ї з не огрубілими підошвами. А може й мерзлякувато. До речі, в екранізаціях Айвенго не видно, босоніж Ребекка чи ні.
  А ось цікаво чи розводять королеву Наташу?
  Черниця склала діадему, сережки, кільця і браслети в мішок. Потім ввічливо попросила дозволу обмацати Наташу, щоб подивитися чи не приховала вона чогось.
  Священик суворо наказав:
  - Її мабуть доведеться роздягнути!
  Наташа спалахнула, і тупнула ногою в туфлі:
  - Та як ви смієте!
  Священик гаркнув:
  - Вас маємо оглянути на предмет плям відьми! І не соромтеся, на дибі висіти разом із сином ви будете оголеними! Якщо, звичайно, не зізнаєтеся відразу, і не відкриєте, де сховані скарби!
  Наташа сердито гаркнула:
  - Нізащо!
  Священик гаркнув у відповідь:
  - Тримайте її! Проведемо більш ретельний обшук!
  Стражники схопили причому дуже щільно королеву. А черниця в рукавичках почала розшнуровувати її корсет. Наталя відчайдушно чинила опір і пробувала брикатися. Її несподівано вдарив по обличчю охоронець і королева скрикнула. Черниця була досвідчена тюремниця і дуже спритно розшнурувала сукню і зірвала її. Потім була блузка і спідниця. Наталя відчула в собі сором. Олег суміш обурення та одночасно збудження підлітка, при якому роздягають гарну жінку. Ось із королеви зірвали і туфлі, а потім панчохи. Яка у неї витончена ніжка. У Наташі ступні хоч і гарні були, але великі, і огрубілі від постійного ходіння босоніж. А у королеви вони менші, і куди більш зніжені.
  Ось одну панчоху збрехали потім іншу. Ще одну спідницю спритно звільнила черниця. Королева залишилася босою, і в бюстгальтері вишитому діамантами, і трусиках. Це весь одяг опальної найгустішої особи.
  Черниця повернулася до священика, мабуть головного з інквізиторів. Той завагався, але в камеру зайшов ще один чоловік у багатій султані та чалмі зі смарагдами. Він люто вимовив:
  - Ну, що стоїте, роздягайте її далі! Відьма має бути обшукана до кінця!
  З королеви черниця акуратно зняла ліфчик, потім стягнула трусики. Голе лоно Венери. Наталя хотіла його прикрити і буквально згорала зі сорому. Але її руки тримали сильні та треновані тюремники.
  Олег відчув у собі сильне збудження. Гарну жінку розділили перед підлітком, а в середні віки, хлопчики хоч і не великі за зростанням, але дуже розвинені. Чоловіча досконалість у принца встала і гранично набрякла. Так хотілося пустити в хід руки, але в присутності інших це робити соромно.
  Інквізитор у султані зі смарагдами наказав:
  - Оглянь Чарльз її тіло на предмет відьмових плям...
  Священик підійшов до оголеної, гарної, фігуристої жінки. Королева постійно вправлялася і фехтувала, тому в неї не було зайвого жирку, і навіть було видно прес, нехай і не такий рельєфний, як у Наташки в її колишньому тілі. Вона вродлива, але зовні інквізитор зберігав непроникне обличчя. І його руки і рукавички ледь не торкалися тіла, і огляд королеви носив діловий інтерес. Але шкіра молодої жінки, чиста, гладка, ніжна, бліда, бо загоряти королева могла рідко і тільки там, щоб її не бачили.
  Але явно було видно, що вона не матиме вад і плям. Олег раптом відчув, що його збудження спало. Він був ще занадто малий тілесно, щоб бути переповненим гормонами, і болісно страждати, коли їх не можна викинути. Але його маму принижують і оглядають кати. І це не збуджує, а викликає гнів. Бурхливий гнів найяснішого і розпещеного хлопчика.
  Олег, скориставшись тим, що ланцюг на нашийнику досить довгий, підскочив і зумів дотягнутися ногою до заду інквізитора, який оглядав його матір. Удар був болючим, і священик упав. Догодив головою, але не сильною в живіт королеви, і та лягнула його коліном у підборіддя.
  Інквізитор у султані зі смарагдами загорлав:
  - Взяти це цуценя і всипати йому, різками гарненько!
  Священик нижче заперечив:
  - Не можна пороти найяснішу особу без рішення суду!
  - А катувати?
  Священик пошепки відповів:
  - Суд вже дав дозвіл на тортури, але без каліцтв, і тільки щоб добути інформацію!
  Інквізитор сердито відзначив:
  - А тортури щоб домогтися визнання у чаклунстві?
  Священик тихо прошепотів:
  - Імператору потрібні скарби, і він обіцяє навіть відпустити, хлопчика та жінку, якщо вони розкажуть і видадуть вхід у схованку!
  Інквізитор у султані сердито вимовив:
  - А навіщо тягнути? Будемо катувати королеву та принца прямо зараз! Тим більше, говорити вони не хочуть!
  Священик кивнув:
  - Сенсу тягнути немає! У підвал їх!
  Олег схопили стражники та грубо стали зривати одяг. Вони були дуже сильними, видно спеціально підбирали найкращих в'язнів охороняти найцінніших в'язнів. Тому вони буквально розірвали камзол, сорочку, штани, зірвали чоботи. Олег виявився зовсім голим, лише в одних трусах.
  Йому відчепили нашийник і потягли сходами разом із Наталкою. Олегу подумалося, що, напевно, ось так в одних трусиках несли до тортур і Мальчиша-Кібальчиша. Втім, у Олега все-таки є над реальним принцом фора, біль він відчує реальну, але по-справжньому все одно не помре, а ось син королівського роду куди більше б боявся на його місці, тому що на Хепі-енд, йому розраховувати не доводиться. Навіть якщо й розкажеш секрет, все одно спалять як чаклуна - зайвий свідок нікому не потрібен.
  Дорога до підвалу не надто довга, все в одній вежі. В'язням знатним нагорі, місце допиту нижче.
  Олег хоч і чув, що на знаряддя тортур краще не дивитись, цікаво витріщав очі. Тут дуже багатий арсенал інквізиції. І чого тільки не було. І кліщі, і гаки, і прути, і свердла, і багато інших предметів.
  Олега зустріла руда жінка-кат, фахівець із тортур дітей. Він подивилася на гарного, м'язистого хлопчика, і її очі збудилися хтивою пожадливістю.
  Схопивши босу витончену ніжку гарненького хлопчика, він пробуркотіла:
  - Як приємно катувати такого милого хлопчика!
  Спритно вихопила з каміна розпечені щипці і приклала їх до круглої п'яточки Олега. Біль для не огрубілої підошви принца був жахливий і він смикнувся, вириваючи з криком ногу.
  Руда жінка-кат засміялася і засунула червоне від жару залізо до живіт хлопчика. І як ударить чоботом у пах. У Олега перехопило подих.
  А рижуха кивнула:
  - На дибу їх обох!
  Катування стародавнє. Руки пов'язують за спиною та заламують, від чого складам дуже боляче. Олег відчував, як палає обпалена п'ята, і пухирі бачив на шкірі живота. А ось заломили йому руки і потягли вгору. І з плечей вириваються суглоби. Наташа чи королева остаточно оголена. І її теж на дибу здригають. Видно, як напружилися у дівчини м'язи. Наташа намагається брикатися, але її м'язи не такі сильні, а круті навички.
  Олег відчуває, як його вигинає та нахиляється, але кат різко смикає і суглоби прокручені та босі ноги хлопчика відірвані від статі. Ось його піднімають вище. Ноги вставляють у колодку, від чого додаткова вага і куди болючіша.
  Олег відчуває, як затискають кісточки в колодки. Вони важкі та з гачками для того, щоб вішати гирі та розтягувати жертву. Хлопчик стиснув сильніші зуби, щоб не кричати. Треба бути мужнім на тортурах.
  Переконувати, що насправді не болить. Ось як хлопчик, якого катували фашисти. Заганяли голки під нігті, а він уявляв, що це коле їжачок.
  Або Мальчиш-Кібальчиш. Коли його катували, йому надавало сили, що його вороги ще більше боятися.
  Ось підвішують гирку за гачок. Біль у розтягнутому тілі стає сильнішим. А ось і королева гола, і теж її на дубі. Наташа терпить, скинула зуби і намагається не рипіти. Її шкіра така біла, не золотисто-оливкова, смаглява від засмаги як завжди. Молода жінка потіє від болю, їй теж вішають гирі. М'язисте, треноване тіло королеви напружується.
  Олег відчуває в собі збудження і чоловіча досконалість знову здіймається. Руда чортівка регоче і гарчить:
  - Хлопчик збудився!
  І різко порвала труси та стиснула яйця руками. А вони такі сильні.
  Олег не витримав і заволав. Від больового шоку в нього помутніло в очі. Здається, ось-ось яйця лопнуть. Це справді таке катування, що ламалися і радянські генерали.
  Руда жінка-кат прошипіла:
  - Говори, де вхід до скарбниці?
  Писки рипнули пір'ям, готові записувати зізнання, вирване дибки.
  Олег прошипів:
  - Та пішла ти...
  Руда стиснула сильніше і Олег відключився. Отямився від відра холодної води. Зі свідомістю повернувся і біль. Зв'язки розтягнуті дибки, але особливо боляче в паху, з наполовину роздавленими яйцями. Тупо ниє і обпалена кліщами п'ята. Кати вішають додаткові гирі, від чого біль у плечах та зв'язках посилюється. Здається, що ось-ось руки та ноги відірвуться.
  Олег намагається заспокоїти собі, що порватись йому не дадуть, і що скоро розтягнення закінчиться. А поки що уяви собі, що ти піонер. Або ... Ось Наташу капітально розтяг і стали бити батогом. Кати сікли без особливої злості, неквапливо, щоб завдати максимум болю. Досвідчена Наташа видно за століття життя та тисячі місій навчилася контролювати біль та емоції, і навіть не стогне. Мало того, посміхається.
  Настрій і Олег піднімається. А що, якщо уявити, що біль це приємно? Декому це подобається. На спину хлопця раптово обрушився не вербовий, а залізний прут, врізала сама руда. Тіло принца тряслося. Олег здригнувся і гаркнув:
  - Ну, ти Сатана!
  Руда вдарила ще раз... Лопнула засмагла шкіра принца... Полилася кров.
  Після чого вона прогарчала:
  - Жаровню під ноги і бити батогом.
  Коли плескають батогами це не так вже й страшно. А ось босі підошви хлопчаки змастили олією, і помістили під них жаровню. Вогонь запалав. І гарячі потоки повітря впали на дитячі п'яти. Спочатку біль був не такий вже й сильний. Але жар накопичувався і палило сильніше. І королеву Наташу теж смажили. І це так гарно, коли такі спокусливі ніжки дівчини у вогні.
  Олег знову відчуй збудження, хоча його яйця від сильного стискання рукою жінки-ката й опухли. І ерекція виявилася дуже болісною. А удари батога по тілу, вже майже не відчутні на тлі болю, що затопила розтягнуті зв'язки тіла, і п'яти, що підсмажуються.
  Ось руда взяла в руки залізний прут із розпеченим кінцем, і як ткне його в пахву Олегу. Знову біль, хлопчик сіпається, і мало не вивихнув щелепу, щоб не закричати.
  Руда шелестить, скеля великі, як у коня зуби:
  - Говори, де вхід до скарбниці!
  І припалила в іншу, дитячу пахву принца. Потім знову опустила прут у камін. Стала гартувати. Олег видавив усмішку, біль заповнювало дитяче тіло принца, але ж вона й викликала збудження, від чого відчуття були майже приємними.
  Руда чортівка, гарненько розжаривши прут, дістала його і піднесла до дитячого обличчя Олега, проревівши:
  - Говори щеня! Ну, де сховані скарби:
  Хлопчик зухвало відповів:
  - Де? В Караганді!
  Розпечене залізо торкнулося гладкої, дитячої щоки хлопця. Олег Рибаченко відчув дикий біль і водночас страх, що він буде понівечений. І дуже захотілося зізнатися. Але потім у голову вдарило. Ти як піонер на дибі! Адже їх не змогли зламати тортури.
  Руда чортівка гаркнула:
  - Говоритимеш?
  І вже іншу щоку понівечив з болем прут. Олег мовчав. Жінка-кат повернула краник, і жаровня під босими ногами хлопчика запалала сильніше. Потім по її знаку два помічники-кати взяли з каміна вже особливі батони з колючого дроту, що розпалася до червона.
  Олег здригнувся. Це виглядало страшно. Але біль - це сильне відчуття, а воно може при певному настрої думки бути і приємним.
  Ось уяви, що тебе віником хльостають у лазні. І хлопчисько навіть посміхнувся, коли на його і без того побите тіло обрушився, червоний від жару, колючий дріт.
  Але це боляче, дуже боляче, і ти буквально у цунамі страждань. Для середньовіччя катують і справді круто. І королеву Наташу стали хльоснути розпеченим дротом. І вона теж усміхається, як повія, коли клієнт лізе в труси, і лоскоче рукою кицьку.
  Від таких думок хлопчик-принц відчуває сильне збудження, і його чоловіча досконалість стирчить як кілочок. Рудий сердитися. Підходить до каміна, дістає з вогню спеціальними щипцями, широку смугу заліза. І підносить її до грудей хлопчика. Торкнулася оголеної шкіри, натиснула і скеля зуби вимовила:
  - Ну що боляче?
  Олег Рибаченко зухвало відповів:
  - Ніяк ні! Наче баба шилом кольнула!
  І отримав удар вістрям чобота в пах. Біль і справді сильний, але хлопчик вселив собі, що це приємно, і тому не плакав, не кричав, а скалився.
  Руда сердилась дедалі більше. Вихопила розпечені щипці з вогню, і схопила хлопця за підборіддя. Крутанула. Потім почала ламати розпеченими щипцями дитячі хлопчики на ногах. І водночас продовжуючи смажити п'яти.
  Олег істерично хихотів. Біль був такий, що буквально зводив з розуму. Але принц відчував у собі надзвичайний азарт.
  Руда дівка-кат ламала пальці на ногах хлопчика і хрипіла.
  - Говоритимеш? Де скарби?
  Олег Рибаченко зухвало відповів:
  - Замовкни тупу чудовисько! Не буде твій знай скарб!
  І йому знову ламають пальчики на ногах. Втім, руда гарпія, ще одне катування вигадала. Ось кати вставили йому в зуби вирву і приєднали шланг. І давай вливати у горло холодну воду. Теж давнє та ефективне катування. Ось уже в тебе роздмухується живіт і тисне грудну клітку. І одночасно дівка-кат із вогненною шевелюрою дістає чергову смугу розпеченого заліза. І прикладає її до переповненого живіт хлопчика. Той ригає водою і мочитися спонтанно.
  І починає шипіти жаровня, що палить босі ноги принца.
  Руда дає сигнал катам:
  - Задоволена!
  І з великим зусиллям ламає останній палець босої ноги хлопчика. Після чого гарчить:
  - Сволота ми тебе зламаємо!
  І дівчина-кат дістає гострі, розпечені голки з іншого каміна, і починає бити хлопчика Олег у нервові закінчення. Це страшенно боляче. Але хлопчик продовжує скелятися. Хоча одночасно його луплять розпеченим дротом по спині та боках. А тут ще й солоною водою бризнуть.
  Немов вибухнув бомбами дикий біль. Але все одно, свідомість не померкла. Хлопчик був перезбуджений і тому не вимикався. А біль був сумішшю страждання та задоволення. Як, мабуть, для жінки зґвалтування. Коли вона одночасно з болем відчуває оргазм.
  Ось і Наташка судячи з лиця блаженствує незважаючи на жаровню під босими ногами, і удари розпеченим дротом по тілу.
  Олег знову дитячі щоки припалили, цього разу ширшою смугою. І підпалили смолоскипом пахви. Прокололи довгою розпеченою голкою тіло наскрізь. Потім знову кололи.
  Борошна можуть бути різними. Інквізиція намагалася. От і в п'яту точку засунула жінка-кат розпечений прут. Біль дикий і сліпучий.
  А ось і до волосся хлопчика піднесли смолоскип і підпалили. Це зовсім страшно.
  Олег Рибаченко холодно буркнув:
  - По поголеному волоссі не плачуть!
  Руда жінка-кат у відповідь як схопить хлопця розпеченими щипцями за ніс, і різко смикне. Олег пацан гаркнув:
  - Цікавій Варварі на базарі носа відірвали!
  І йому справді висмикнули половину носа, спотворюючи хлопчика. А потім розпечений у дупі прут піднявся вище... Пройшов до шлунка, наповненого водою і пропалив оболонку.
  Олег мало не знепритомнів від больового шоку, але зміг гаркнути:
  - Не скажу!
  Руда чортів, взяла і сама почала бити хлопця розпеченим дротом у дикому шалені. Потім підскочила до жаровні, і вихопила розпечені до білого щипці в спеціальній печі, де горіло вугілля, і особливий жар, як у домні.
  Жінка-кат різко схопила розпеченим до білого щипцями Олега Рибаченка за яйця і смикнула. Чоловічий корінь вирвався, і хлопчик-принц отримає такий больовий шок, що по-справжньому знепритомнів. І звичайне тіло не витримало навантаження. Душа Олега Рибаченка вилетіла зі знівеченої плоті катованого та смертельно розтерзаного хлопчика.
  І в голові безтілесної, але здатної мислити та сприймати душі, гула пісня;
  Потрапив у фашистський страшний полон,
  Пливу хвилями болю страшного!
  Але стікаючи кров'ю, пісні співав,
  Адже із серцем дружний піонер безстрашним!
  
  І я скажу вам твердо кати,
  Що радість мерзенну, вилили даремно!
  Мене скаже слабкий промовчи,
  Адже біль болісний і просто жахливий!
  
  Але знаю, твердо вірю я,
  Фашизм скинутий буде у прірву!
  Обдасть вас злісних полум'я струмінь,
  А всі хто впали, веселячись, воскреснуть!
  
  І наша віра в комунізм сильна,
  Злетимо як сокіл, станемо зірок усіх вище!
  Нехай річки меду потечуть вина,
  Весь світ, порад гучний горн почує!
  
  І автомат стиснувши міцно піонер,
  По вище в небо юний глянь!
  І покажи хитаючим приклад,
  Твоя краватка яскрава, як у кольорі гвоздика!
  
  Вітчизна для мене ти значиш усе,
  Рідна мати та сенс усього юного життя!
  Нехай поки нелегке бути,
  Страждає наш народ за злого фашизму!
  
  Але волю хлопець червоний напруження,
  Плюнь у морду з пекельною свастикою бандиту!
  Нехай здригнутися в сказі вороги,
  І будуть червоною армією розбиті!
  
  СРСР священна країна,
  Що подарувала комунізм народам!
  Як мати своє нам серце віддала,
  За щастя, мир, надію та свободу!
  
  БОСОНОГА БЛОНДИКА ЗАХИЩАЄ АЛЯСКУ
  АННОТАЦІЯ.
  Олександр Третій прийшов до влади у 1966 році, і вирішив захищати Аляску від армії англійців. Гарні дівчата-блондинки і руда, що володіють магією та різними прийомами війни, допомагають утримати російські землі в Америці.
  . РОЗДІЛ Љ1
  Мірабела Магнітна знову виконує нову круту місію. Цього разу у світі Олександра Третього. Причому цар став правити набагато раніше, ніж у реальній історії. Так як його батько Олександр Другий був убитий у 1866 р. у квітні. У реальній історії царя врятувала випадковість, але вже не вийшло.
  І могутній Олександр Третій став правити з 1866 року. І, зрозуміло, першим своїм кроком взяв та заборонив продаж Аляски. І це правильно. Велика, царська Росія своїми територіями не розкидається. Тільки тепер, правда, треба ці території захищати. А це непросто.
  Це рішення царя-батюшки викликало певне обурення у зарубіжних колах. І Росію вирішила насамперед Британія випробувати на міцність.
  Невелика фортеця з крихітним російським гарнізоном на Алясці в червні 1868 року була атакована англійськими військами.
  Зрозуміло, Мірабела Магнітна як вірна служниця російських богів була відправлена в цей форт на російській позиції землі, і мала взяти участь у боях за утримання російської території.
  Босонога і в шортах і в бюстгальтері дівчина атакувала батарею англійців, що розташувалася на панівній висоті над фортом. Мірабела Магнітна вже мала чималий досвід виконання різних місій всемогутніх російських богів у різних світобудовах. Така у цієї дівчини-генія доля. Будучи дорослою студенткою, захотіла стати безсмертною.
  І російські Боги-деміурги зробили її безсмертною, але перетворили на дівчину-термінатора, яка служить їм і народу Матінки-Росії. Таке цілком влаштовує вічне дівчисько.
  Вона затискає одному англійському вартовому рот і перерізає горло. Не вперше і не в першій місії вона таке робить. Із самого початку завдяки безсмертному тілу вічна дівчинка сприймала все це як гру, і тому не відчувала докорів сумління і будь-якого дискомфорту в душі.
  Для неї це стало якось настільки природним, що дівчина тільки раділа черговому своєму успіху.
  Ось вона іншому вартовому просто відірвала голову. Знайте англійці наших: Аляска була і буде російською!
  Мірабелу Магнітну - цю геніальну та найплодючішу винахідницю в СНД давно обурювало, що було продано за копійки Аляска! Але цар Олександр Третій не такий! Ні цей монарх не поступиться ні п'яді руської землі!
  Слава Росії та російським царям!
  Дівчина-термінатор голою п'ятою посунула чергового англійця по потилиці. Зламала йому шию. Після чого проспівала:
  - Аляска буде нашою назавжди,
  Де російських прапор там сяє сонце!
  Здійсниться велика мрія,
  А голосок дівчат дуже дзвінкий!
  Та добре б зараз допомогла б легендарна четвірка дівчат-відьм, прекрасних як зірки. Вони були б чудовою підмогою. Але добре бійся поки що одна.
  Ось підпалюєш бездимний порох і нітрогліцерин. Зараз вся англійська батарея злетить у повітря.
  Мірабела Магнітна проспівала:
  - Немає прекраснішої за Батьківщину-Росію,
  За неї бійся і не лякайся.
  У світобудові немає країни щасливішою,
  Всесвіту смолоскип світла Русь!
  Батарею як рвоне: неначе виверження колосального за розмірами вулкана. Декілька сотень англійців виявилися разом підкинуті вгору, і розірвалися на дрібні частини.
  Після чого дівчинка, розмахуючи двома шаблями, почала рубати англійців. При цьому юна войовниця-термінатор як англійською мовою закричає.
  - Шотландці повстали! Вони хочуть розірвати королеву!
  Тут таке почалося... Пішла стрілянина між етнічними англійцями та шотландцями. Та така дика і бузувірська стрілянина.
  І пішла також і рубка. Шотландці та англійці зчепилися один з одним.
  Кілька тисяч солдатів, що брали в облогу форт, тепер билися з найбільшим шаленством.
  Мірабела Магнітна кричала:
  - Ріжуть та вбивають! Стріляйте у тих!
  Бій продовжувався з колосальним розмахом. Мірабела тим часом, володіючи недитячою силою, прихопила кілька бочок із нітрогліцерином у човен, і під шумок направила його на найбільший англійський броненосець.
  Дівчина-термінатор прокричала:
  - За Русь подарунок анігіляції!
  І відштовхнула босими, дівочими ніжками човен, та, розігнавшись, довбанула в борт броненосця. Англійці на борту стріляли з рушниць хаотично і без толку.
  І ось і результат, як таран. І рвонуть кілька бочок із нітрогліцерином. Та ще й безсмертна дівчина навела їх так точно, що вибухнуло капітально.
  І такі руйнування були. І броненосець взяв і без зайвих проблем почав тонути.
  І англійці на його борту тонули. А дівчисько тим часом уже на крейсері. Рубить матросів шаблями, а сама шльопана босими ніжками біжить до рубки.
  Лихо зрізає матросів і пищить:
  - Слава чудовій нашій країні!
  Дивно Росії за мудрого царя!
  Я вам Аляску вороги не віддам!
  Буде роздертим у люті хам!
  І ось дівчина босими ніжками кинула гранату та розірвала англійців.
  Потім прорвався до штурвала, і давай повертати крейсер. І два великі англійські кораблі як зіткнутися. І броня на них лусне. І давай собі тонути і водночас горіти.
  Мірабела заспівала:
  - Слава Росії, слава!
  Крейсер мчить уперед.
  Цар Олександр великий,
  Відкриє до перемог рахунок!
  Після чого дівчисько-термінатор одним стрибком перелетіло на інший крейсер. І в ньому теж почала рубати матросів. І прориватися до штурвала.
  А там все просто розгорни та зіткни кораблі.
  Дівчина-термінатор навіть заспівала:
  - Чорний пояс,
  Я дуже спокійний.
  Чорний пояс -
  Один в полі воїн!
  Чорний пояс,
  Блискавковий розряд -
  Усі англійці трупами лежать!
  І Мірабела Магнітна зіштовхує кораблі. Ось це дівчисько - реально найкрутіша войовниця на світі!
  І знову стрибок, і інший крейсер. Та володарці морів спала на думку погана ідея - воювати з Росією. Тим більше, коли бореться таке круте і відчайдушне дівчисько.
  Мірабела Магнітна і тут порубала масу англійців та розгорнула свій корабель. Точніше захоплений у англійців. І перевела його в атаку на інший крейсер. І з диким ревом таранила супротивника.
  Немов два монстри зійшлися разом і зіткнулися з диким прикидом. І розкроїли один одному носи. Потім зачерпнули морської води і почали тонути, без жодних шансів.
  Мірабела Магнітна проорала:
  - Слава Олександру Третьому! Великому із царів!
  І знову босими пальчиками ніжок як підкине бомбу з вибухівкою. І цілий фрегат, отримавши пробоїну, тоне.
  Та англійці такого, зрозуміло, не очікували. Чи думали вони, що нарвуться на таку дику пригоду?
  Мірабела Магнітна проревела:
  - Слава Великої Росії царів!
  І знову дівчисько як візьме та захопить штурвал чергового крейсера. І за допомогою босих, дівочих ніжок його поверне, і ворога таранить. Два кораблі разом ламаються, і захлинаються в морській блювотині!
  Дівча-термінатор кричить:
  - На славу Батьківщини святої!
  І знову слідує довгий стрибок. І переліт через хвилі. Після чого дівчина знову рубає шаблями, прориваючись до штурвала. Вона дуже бойова та агресивна войовниця-термінатор.
  Крушить англійських матросів, і співає:
  - Виблискує зіркою променистою,
  Крізь темряву безпросвітного мороку.
  Великий наш цар Олександр,
  Не знає ні болю, ні страху!
  
  Вороги перед тобою відступають,
  Радує народу натовп...
  Росія тебе приймає
  Могутня править рука!
  І Мірабела Магнітна зрізала ще масу англійців, і знову зіштовхнула з розмаху, лобами кораблі.
  Ось це справді дівчина-термінатор. Виглядає років на двадцять, всього метр дев'яносто зросту, та ще правда м'язи лита сталь і рельєф немов плиточки шоколаду.
  І якщо така дівка лупне, то буде зовсім не мед.
  А ось знову дівчисько перескакує з одного крейсера на інший. І знову їх без зайвих церемоній зіштовхує лобами.
  І кричить собі:
  - За Русь Романових!
  Дійсно-термінатор в ударі. Вона всім покаже свій найвищий клас. І всіх рубатиме і ламатиме, немов велетень кийком.
  Ось знову стрибок, цього разу на броненосця.
  Знову працюють шаблі босонога дівчинки. У неї намагаються стріляти, але кулі в безсмертну дівчину не влучають, а якщо й влучають, то відскакують.
  Добре бути вічним дівчиськом, ти не просто юна, але ще й тебе вбити не можуть. Ось ти і Британію мелеш.
  Захоплюєш штурвал. І тепер уже розкручуєш його і тепер уже цілих два броненосці як зіткнутися, і вріжуться. І ламають метал, що навіть іскри летять на всі боки.
  Мірабела Магнітна кричить:
  - За Росію, що всім обламає роги!
  І голою, круглою дівочою п'ятою підкине забійний подарунок смерті. Розірве масу англійців і черговий фрегат йде на дно.
  Ну ось ще чотири крейсери лишилося. Весь флот, зрозуміло, англійці до берегів Аляски не відправлять.
  Ось Мірабела Магнітна захоплює черговий штурвал. І з усього розмаху розкручує його на супротивника. І ось обидва крейсери беруть і стикаються лобами.
  Чується скрегіт, і лопання металу. І обидва кораблі починають із великим смаком тонути.
  Мірабела Магнітна проспівала:
  - У магазину "Пиво-Води",
  Лежала щаслива людина.
  Він вийшов з народу,
  І вийшов, і впав на сніг!
  Тепер потрібно знищити останні крейсера, і взятися за дрібніші кораблі.
  Тоді і англійці, які перебувають на суші, після загибелі флоту здадуться на милість переможця.
  І Британії це буде такий урок, що вони його ніколи не забудуть. І ще згадають Крим, куди вони помчали під час правління Великого діда Миколи Першого. Втім, Микола Палич не увійшов до історії великим, а виявився невдахою. А ось його онук має зараз показати славу російської зброї.
  І в цьому йому допомагає Мірабела Магнітна - дуже крута та рішуча дівчина-термінатор.
  Мірабела захоплює черговий штурвал, і зіштовхує один з одним обидва крейсери Британії. І діє дуже рішуче та круто.
  Після чого дівчина-термінатор вигукує:
  - Кораблі на дно йдуть,
  З якорями, вітрилами.
  І тоді твоїми будуть,
  Золоті скрині!
  Золоті скрині!
  І черговий стрибок, раз чотири броненосці і дюжина крейсерів знищено, то настав час трощити і фрегати. Чимало кораблів втратить Британія.
  І зрозуміє після цього що означає нападати на Росію.
  Дівчина-термінатор заспівала:
  - За диво та перемогу нашу у світі!
  І осідлала штурвал чергового фрегата, і спрямовує корабель на таран, і з потужним ударом, як довбає!
  І візьмуть обидві посудини, і зламаються, і розколються на частини. І це здорово та дуже круто.
  Мірабела Магнітна знову перескакує, і на черговий посуд заскакує. І вже звідти керує процесом. І знову розвертає корабель, і фрегати стикаються.
  Знову скрегіт металу, що ламається, потужний вибух, і вцілілі матроси падають у воду.
  Мірабела кричить:
  - За успіх нашої зброї!
  І знову відважне дівчисько в атаці. Новий фрегат осідлала. І направила на есмінець.
  Зіштовхуються пароплави, і вибухають. Ломається метал, і вогонь злітає у висоту. І горять люди живцем.
  Це взагалі явний кошмар. І горять англійці наче шашлики смажать.
  Серед загиблих виявився юнга, хлопчик років тринадцяти. Жаль, звичайно, що такий убитий. Але війна є війною.
  Дівчина-термінатор заспівала:
  - Будуть трупи, багато гір! З нами батько Чорномор!
  І дівчина знову босою ніжкою кинула гранату, яка потопила черговий корабель.
  Дівчина-геній головою бадьохнула британського адмірала, тому що у того голова луснула немов гарбуз, що потрапив під удар палі. І голою п'ятою зарядила величезному чорношкірому підборіддя. І той пролетів і збив дюжину матросів.
  І після цього дівчина знову розгорнула фрегат і таранила їм сусіда. Агресивно прочерікавши:
  - Я велика зірка!
  І знову дівчисько-термінатор в атаці. Нищівна і стрімка. У ній клекоче цілий вулкан і виверження колосальної потужності. Це непереможна дівчина-генія.
  І всіх руйнує без жодної пощади. І ось дівчисько-супермен інший фрегат сідлає. І супостата без особливої тяганини руйнує. Ось це дівчина - велика зірка.
  Мирабела Магнітна знову зіштовхнула два кораблі один з одним, і кричала на всю горлянку:
  - За великий комунізм!
  І знову відважне дівчисько-боєць у наступі. Та тут ти б'єшся по-новому. Не те, що чергова попаданка про другу світову війну. Тут все красиво та свіжо. Б'єшся з Британією за Аляску.
  США поки що не відновилися після громадянської війни, та й спільного кордону з Росією вони не мають. Так що якщо з американців і доведеться зчепитися, то набагато пізніше.
  А у Британії колонія Канада та з нею у Росії спільний кордон. Отже, слід відбити натиск могутньої Англії.
  Але ще пара фрегатів зіткнулася. Незабаром від британського флоту нічого не залишиться.
  А по суші не надто атакуєш Аляску. Тут комунікації і Британії розтягнуті.
  Мірабела Магнітна знову зіштовхує фрегати, і реве:
  - Пірату не потрібні науки,
  І це ясно чому...
  У нас і ноги є і руки,
  І руки...
  А голова, нам ні до чого!
  І дівчина головою як рушить англійським матросом, що той пролетить, і десяток бійців зіб'є.
  Мірабела ж знову в атаці. Ось знову зіштовхнула один з одним фрегати. І вони ламаються, горять та тонуть.
  Мірабела кричала:
  - За душу Росії!
  І ось гола, кругла п'ята дівчини знову знаходить собі за мету. Вона руйнує супостата і реве:
  - За священну Вітчизну!
  І голим дівочим коліном як довбає ворога в живіт. У того взяли й кишки із-за рота вилізли.
  Мірабела Магнітна проорала:
  - За велич Батьківщини!
  І прокрутила в повітрі вертушку, розриваючи босими ніжками ворогів на дрібні шматочки.
  Та хвацько трощить дівчисько... Вона й сама б з ворогами легко справилася б.
  Але з'явилися чотири дівчини-відьми. І теж красуні босоніж і в бікіні.
  І давай ламати англійців. Підскакують собі, босими дівочими ногами гранати кидають і Британію розривають.
  І ось Наташа - мускулиста дівчина у бікіні. Візьме та жбурне босими пальцями ніг диск... Кілька англійських матросів зрізані, і фрегат розвертається та таранить свого колегу.
  Наташа верещить:
  - Олександр Третій суперстар!
  Зоя ця дівчина із золотим волоссям підтверджує:
  - Суперстар і зовсім ще не старий!
  Августина з розлюченістю руйнуючи англійців, це руда стерва видала, скелячи зубки:
  - З нами буде комунізм!
  І гола п'ята дівчини взяла і довбала ворога в жерло гармати. І фрегат узяв та розколовся.
  Світлана розсміялася, пальнула з гармати, розкришила супротивника, крутанула, босою ногою штурвал, гаркнув:
  - Царі з нами!
  Дівчата відразу ж розійшлися, і дуже агресивно трощили флот. Ну, хто тут встоїть. Фрегати швидко скінчилися, і тепер замість них ламали вже дрібніші посудини.
  Наташа, крушивши Британію, заспівала:
  - Росія у віках славиться свята!
  І босими пальцями ніжок жбурне бомбу розкололу бригантину.
  Зоя, продовжуючи руйнувати супротивника, провищувала:
  - Люблю тебе всім серцем та душею!
  І знову босими пальчиками ніжок жбурнула горошинку. Та черговий англійський корабель розколола.
  Августина теж взяла і довбала по супротивнику. Розкришила корабель, потопила руде стерво масу супротивників із Британії. І перевіряла:
  - За Олександра Третього, котрий стане великим царем!
  Світлана із цим охоче погодилася:
  - Безперечно стане!
  Боса ніжка блондинки термінатора з такою силою врізалася в борт британського судна, що англійський корабель розколовся на три частини.
  Мірабела Магнітна, ця непереможна дівчина теж так лупнула по супротивнику, своєю голою, круглою, дитячою п'ятою, що бригантина тріснула і майже моментально затонула.
  Дівча-термінатор проспівала:
  - Ми зметемо ворога одним ударом,
  Славу підтвердимо сталевим мечем.
  Вермахт руйнували ми недарма,
  Англійців граючи, розіб'ємо!
  Наташа підморгнула і зі смішком відзначила:
  - І, зрозуміло, це зробимо босими дівочими ніжками!
  І гола п'ята дівчини врізавшись, розбила черговий англійський корабель.
  Зоя, скелячи зубки, агресивно видала:
  - За комунізм у царському втіленні!
  І дівчина босими пальцями ніг взяла і кинула те, що смертельно впливає на ворогів, їх буквально змітаючи та розриваючи.
  Августина, круша англійців, взяла та видала:
  - Слава Христу та Роду!
  Після чого і її босі ніжки кинули бомбу розірвавши на частини чергову субмарину.
  А потім гола п'ята влучним ударом розколола бригантину. І зробила це дуже швидко.
  Світлана також у активному русі. Руйнує ворогів. І голою п'ятою чергову бригантину відправляє на дно.
  І дівчина босими пальцями ніжок знову і дикою люттю кидає гранату. Вона войовниця вражаюча.
  От і Наташа в атаці стрімкої, і дуже агресивної. Вона відчайдушно атакує.
  І новий англійський корабель тоне, коли його потрапляє бомба, кинута босими пальцями ніг дівчинки.
  Наташа заспівала, скелячи зубки:
  - Я надлюдина!
  Зоя голим коліном довбанула бригантину в ніс. І та розійшлася тріщинами і почала тонути.
  Мірабела Магнітна голою п'ятою теж розколола корабель Британії дрібніше і пискнула:
  - За мої сили! Усі зрошили!
  І хлопчик знову в русі та агресивній атаці.
  Августина продовжуючи рухатися, немов кобра, яка жалить Британію, і видала зі смаком:
  - Комунізм! Це горде слово!
  І босі пальчики ніжок це відчайдушного дівча шпурнули черговий подаруночок руйнування.
  І маса англійців опинилася в труні, або на дні моря. Втім, яка труна якщо їх розірвало?
  А решта навіть затонули!
  Мирабела Магнітна в дикому скелі плюнула на бригантину, і та спалахнула, мов облита напалмом.
  Дівча-термінатор кричало:
  - За царську горілку!
  І як розсміяється, і голою п'ятою на борту корабля Британії дасть. Той розколеться і буль-буль у морську безодню.
  Світлана босими пальчиками ніжок жбурнула бомбу і пискнула:
  - А в море виходять дівчата лихі...
  І рубає ворогів шаблями.
  Мірабела Магнітна, круша англійців, підтвердила:
  - Морська стихія! Морська стихія!
  Отак і розійшлися войовниці. І дівчисько-студентка з ними така бойова. І жвава при цьому.
  Мірабела Магнітна стріляючи по супротивнику з гармати англійців. І топячи черговий корабель, видала:
  - Космічний сон! Хай буде ворог розтрощений!
  Дівчата-богині та дівчина-студентка розійшлися на колосальну лють. І рубають ворога, без жодного способу витримати Британії такий пресинг.
  Мірабела топила черговий корабель, згадала, що в одному з паралельних всесвітів, гном вирішив допомогти німцям у конструюванні "Тигра"-2. І примудрився цей технічний геній зробити машину з товщиною броні та озброєнням "Королівського тигра", вагою всього тридцять тонн, і висотою півтора метри!
  А що на те він і гном! І є конструктор супер! Звичайно ж, з такою машиною німці змогли влітку сорок четвертого року розгромити союзників у Нормандії, а восени зупинити і наступ Червоної армії, що прорвалася до Варшави.
  Гірше було те, що гном не лише танки конструював. ХЕ-162 теж виявився дуже вдалим і легким, і дешевим, і простим в управлінні. А бомбардувальник Ю-287 взагалі вийшов супермен.
  І довелося тоді їхній п'ятірці втрутитися. І так війна затяглася до сорока сьомого року.
  А якби не були їхні п'ятірки, то фриці могли б і перемогти!
  Мірабела Магнітна тоді жорстко висловилася на адресу гномів:
  - Вони гірші за ельфів!
  Ото справді, був такий ельф-попаданець. Став льотчиком Люфтваффе, збивши з осені сорок першого року, до червня 1944 року понад шістсот п'ятдесяти літаків, на обох фронтах. Отримав лицарський хрест залізного хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами, коли перший у Люфтваффі збив двісті літаків. Далі за триста збитих літаків отримав орден німецького орла із діамантами. За чотириста збитих літаків перший орден Лицарський хрест Залізного хреста, із золотим дубовим листям, мечами та діамантами. За п'ятсот ювілейних збитих літаків до 20 квітня 1944 року ельф отримав Великий Хрест Залізного хреста - другий у Третьому Рейху після Германа Герінга.
  І за шестисотий літак був нагороджений спеціальною нагородою: лицарським хрестом залізного хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами. Славний ас-ельф ніколи не був збитий - магія діє оберіг богів. І попрацював один, ніби цілий авіакорпус.
  Але впливу на хід війни це не мало. І союзники висадилися у Нормандії. І досить успішно, незважаючи на всі зусилля ельфу.
  Ну і вирішив тоді цей представник народу чарівників, змотатися з Третього Рейху. Тим більше що йому треба? Чи до тисячі довести свої рахунки? Хто буде з ворогом!
  Мірабела потопила чергову бригантину, і проревела:
  - За Вітчизну нашу матір!
  Вже їхня п'ятірка потопила практично всі кораблі. На заключний акорд разом зіштовхнули одразу п'ять посудин, завершивши розгром англійського флоту.
  Мірабела Магнітна пропела, скеля зубки:
  - Славитися Росія на віки,
  Незабаром буде зміна поколінь.
  У радості велика мрія,
  Олександр буде, а не Ленін!
  Дівчата схоже задоволені. На морі Англія повалена. Тепер залишилося добити пошарпаного ворога на суші.
  І п'ятірка кинулася рубати і без того дезорганізованого і наполовину розбитого супротивника.
  Дівчата та хлопчик трощили супротивника. Рубили його шаблями, і кидали босими пальцями ніг у ворога гранати. І це виявилося дуже здорово.
  Рубила Наташа і співала, її шаблі такі швидкі і по двадцять помахів за секунду. Та з такою швидкістю проти відьом нікому не встояти. Ось що означає сила російських богів!
  Мірабела Магнітна голою п'ятою рушила по шолому, і зламала шию британському генералу, промовила:
  - Один два три чотири!
  Зоя босими пальчиками кинула гострий, відточений диск і видала зі смішком:
  - Ноги вищі за руки ширші!
  Августина діяла вкрай агресивно. А її босі ніжки стрімкі. А мідно-червоне волосся майорить, мов бойовий, пролетарський прапор.
  Дівчина взяла і заспівала:
  - Я відьма і прекраснішої професії немає!
  Світлана, зрубуючи супротивників, погодилася:
  - Ні! І я гадки не буде!
  І її босі ніжки кинули кинджали. Ті пролетіли і два дюжини англійців зрізали.
  Винищення йшло за планом. І дівчата, і хлопчик діяли з очевидною люттю. І приголомшливою точністю. Войовниці надзвичайно трощили з диким апломбом.
  Мірабела Магнітна, розрубала навпіл чергового генерала, як свисне.
  І дюжина ворон узяла і завалилася від серцевого нападу. Попадала вниз, і пробила півсотні англійським бійцям дірки в голові.
  Оце бій! Найкрутіший з боїв!
  Дівчина-термінатор проревела:
  - Я великий воїн! Я Шварценеггер у спідниці!
  Наташа різко гаркнула, і тупнула босою ніжкою:
  - Ти Термінатор у бікіні!
  Мірабела погодилася:
  - Я Термінатор у бікіні, який усіх рве!
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  Наташа ця босонога дівчина в бікіні прийняла рішення:
  - Атакуємо англійців ушестером! Наших солдатів на Алясці замало, щоб їх ще під удар підставляти!
  Мірабела Магнітна із цим погодилася:
  - Навіщо нам зайві багнети? Головне, щоб магія була!
  І вічна дівчина, який принаймні зовні виглядав років на двадцять, тільки мала дуже рельєфну мускулатуру, тупнула, босою, дівочою ніжкою.
  Маргарита, ця дівчинка-термінатор, теж серед тих дорослих, що погодилися заради безсмертя повернутися в дитинство і виконувати різного роду місії.
  Вона проворкувала:
  - Нарешті є справа! Як я втомилася, особливо морально займатись одним будівництвом!
  Мірабела Магнітна ця безсмертна дівчина-термінатор охоче підтвердила:
  - Я теж, щиро кажучи, від цього втомилася! Хочу бійки!
  Наташка заспівала:
  - Під ним струмінь місяця блакиті,
  Над ним промінь сонця золотий.
  Але він бунтівний хоче бурі -
  Наче в бурі є спокій!
  Войовниця хихикнула, показавши гострі зубки-клики.
  Шістка більше не обмовилася жодним словом. Вона просто взяла та атакувала англійців. Армію Британією було зібрано чималеньку: сто п'ятдесят тисяч солдатів, що в одному місці багато для дев'ятнадцятого століття. Та ще спробую стільки збери у Канаді.
  Плюс ще, зрозуміло, і величезний флот із різних морів.
  Проте армада рушила на російські позиції. А скільки там солдатів у Росії? У сто разів менше! Ну, ще й робітники-будівельники прибувають.
  Але шістка з магічною зброєю англійців взяла та атакувала.
  Цього разу у вічно юних воїнів і автомати, і мечі, і весь нищівний чарівний арсенал.
  І як вони взялися за знищення такої ось армії.
  Мірабела Магнітна махнула мечами, зрубуючи англійських солдатів. Потім дала чергу з автоматів, скошуючи супротивників. Після босі дівчачі ніжки войовниці кинули гранату, розриваючи армію імперії Лева.
  А під кінець першої хвилі атаки Мірабела засвистіла.
  Ворони непритомніли, пробиваючи верхівки англійським солдатам.
  Дівчина-термінатор заспівала:
  - Найміцніший у світі - російський дух!
  Маргарита, ця вічна дівчинка, і теж термінатор колосальної руйнівної сили, рубанула мечами, що подовжувалися. А потім дала чергу з автоматів. Потім босі пальчики вічної дитини запустили вбивчий подарунок смерті. Той розірвав безліч ворогів Росії.
  Після чого дівчинка із золотим волоссям як засвистить, і цілу хмару ворон на голови англійцям скине. Ті пробивають верхівки.
  Маргарита проворкувала:
  - Буде ворог розгромлений на порох і пух!
  Наташа в наступі ... Дівчина з блакитним волоссям спочатку провела мечами млин. Потім взяла і босими пальчиками ніжок шпурнула гранату несучу смерть англійцям. Потім дала чергу з автоматів.
  Далі скинула ліфчик і як спалахне блискавкою з червоного соска.
  Коні і люди разом виявилися підкинуті і розірвані на шматки.
  Наташа рикнула:
  - Але пасаране!
  Войовниця Мірабела шпурнула вбивчу гранату босою, дівочою ніжкою і пискнула:
  - Я круте дівчисько!
  Маргарита ця невтомна дівчинка голою п'ятою піддала презент смерті та видала:
  - А я крута баба!
  Зоя дівчина з жовтим волоссям в атаці гаряча. І взяла дала чергу з автоматів, а потім рубанула мечами і провела прийом метелик. Дівчина босими ніжками залишила подарунок знищення. Розірвала безліч англійських солдатів. А потім войовниця з малинових сосків випустила пульсар руйнування. І той лупнув по англійських шеренгах.
  Зоя побулькала:
  - Я така ось, найкрутіша!
  І знову войовниця як рубанет, цього разу блискавкою з пупка. Та візьме і кілька сотень англійців спалити.
  І розсміяється собі скеля зубки. А від зубів посилаються сонячні зайчики, які сліплять супротивника.
  Августина теж у битві. Така ось крута із крутих дівчат. І ось вона візьме мечами подовжуючи рубанет. Потім із автоматів вистрілив. Скосить шеренгу англійців. Після чого босими пальчиками ніжок закине гранату. Яка англійських бійців розриває немов промокашку.
  А ось ще крутіше із рубінового соска випускає вбивчий подарунок смерті. І скільки супротивників виводитися з ладу.
  А ось із круглого пупка рудої кралі вилітає каскад блискавок, і палить супротивників, наче смолоскип шашлики.
  Августина проворкувала на всю горлянку:
  - Буде дуже смачно!
  Світлана як тут. Вона в лютому русі. І її мечі проходять крізь шеренги, мов танки, через піхоту. А потім витонченим рухом автомати скошуються противниками. А коли полуничні соски спрацьовують, то це зовсім беззаконня.
  А коли пупок викине щось те, що реально та безмежно пахне вбивством.
  Войовниця вищить:
  - Я чемпіонка!
  Мірабела Магнітна свистить немов крече. І падають на англійців наче сірий дощ. Ось дівчисько візьме і рубане мечами наче ножицями. А потім спрацюють і автомати. Юна войовниця у великому ударі. А ось ще крутіше, коли боса, дівоча ніжка студентки запустить подаруночок смерті.
  Мірабела пропищала:
  - За велич походу комунізму!
  Маргарита дуже активна та жорстка дівчина. Вона дає чергу з автоматів, зрубуючи англійців. І потім мечами зрубує тіло.
  А потім босими ніжками таке нище пошле.
  І юні воїни як засвистять. І посиплються на ворогів такі густі пластівці зомлілих ворон.
  Наташа веде вогонь крайньої влучності, і реве:
  - Слава Батьківщині царів!
  Дівчина дала чергу з автомата. Потім рубала мечами, зрізаючи бійців імперії лева. А потім босими пальчиками ніжок як покине подарунок повного знищення.
  А потім червоними сосками спустяться пульсари. А потім із круглого пупка вилетить така руйнівна та вбивча блискавка. І спалить повно, англійських солдатів.
  Але найруйнівнішим подарунком стало, коли у дівчини з блакитним волоссям лопнули труси, і з лона Венера вилетіло руйнівне торнадо чарівної анігіляції.
  Ось цього англійцям зовсім не витримати. Візьме та зіб'є у тріски та труни.
  Войовниця проревела:
  - Слава космічній та царській Вітчизні!
  Зоя з дикою енергією бореться. Ось вона провела млин мечами. Потім дала точну чергу з автоматів. Причому кожна куля, пущена дуже гарною дівчиною з волоссям кольору юного кульбаби, вразила прямо в ціль і не пройшла даремно. А потім босі пальчики витончених ніжок жбурнули черговий подаруночок смерті. І це виявилося дуже точно і влучно. І кожен уламок магічної, багаторазової гранати потрапив прямо в ціль.
  А потім малиновий сосок взяв і пальнув з правих грудей по кавалерії, а з лівої по піхоті.
  Зоя прочірікала:
  - Слава цареві Олександру!
  А ось з пупка вилетіла блискавка спочатку піхотою, а потім кавалерією. Це виявилося вкрай убивчим і точно.
  А ось останній акорд, коли торнадо піднялося з красивого грота Венери, розриваючи трусики дівчини-войовниці. І стільки англійців разом знищується.
  Боєць-самка реве:
  - За Русь обітовану!
  Наташа, зрізаючи англійських солдатів, помітила:
  - Обіцяна земля Ізраїль... Русь трохи інакше називається!
  Августина войовниця у смертельному скелі своїх блискучих наче дзеркало зубів. І від них відлітають сонячні зайчики, що засмажують англійських солдатів. Руда дівчина проводить прийом мечами, зрубуючи супротивників. Потім стріляє з автоматів, підкошуючи їх немов газонокосаркою. А коли полетить кинута босою ніжкою рудої гарпії граната і порве англійських бійців.
  А потім войовниця рудої масті як візьме і з рубінового соска, щось те, що приносить загибель, вистрілить. І пройдуть дикі пульсари.
  Дівчина взяла і з пупка щось таке, що не дає шансів врятуватися, запустить і в'якне на всю горлянку.
  - За перемогу над ворогами Росії!
  І під кінець розриваючи тонкі трусики з лона Венери запустить щось те, що не дало англійцям навіть часу перехреститися. Завалило намертво.
  Світлана взяла і рубала мечами немов лопатями млина. Розтнула англійських бійців. І потім шухнула з автоматів. Зрізала ворогів масу. Дівчина взяла і точеним пальчиками босих ніжок запустила гранату. І розірвала супротивників масу. А потім із полуничних сосків вистрілила таким розрядом ударної блискавки. І випалила англійських бійців без жалості найменшої.
  Ось і взяла з пупка, що послала промінь магічної магії. І всіх порвала на дрібні частини.
  А під кінець взяла, скинула сині трусики, і як запустить цілий шторм із лона Венери, і запалить полк і спалила до кінця.
  Мірабела Магнітна знову рубанула, зробивши прийом метелика по людях. А потім дала чергу з автомата. Скосила англійських солдатів. Босі ніжки дівчини кинули кілька багаторазових гранат. І розірвали супротивників.
  А потім войовниця як засвистить. І зверху на англійців стали з невтомною силою верстатового кулемета сипатися ворони. І як вони гострими дзьобами пробивали солдатів британської імперії разом із касками.
  Дівчина-термінатор заспівала:
  - Слава Російській Вітчизні!
  Маргарита невтомна дівчинка теж захоплено провизжала, скелячи свої зубки:
  - Герою цареві Олександру слава!
  І босими ніжками візьме і жбурне таке вбивче, ніби зверху впала вогняна паля.
  І дівчинка знову як засвистить... І на голови англійців ворони наче злива вбивча посиплються.
  Наталя б'ється з піхотою з диким шаленством. І мечами по англійцях візьме та лупне. І з автомата ворогів покосить. А коли її гола п'ята як підкине презент смерті, то стає дуже здорово.
  І войовниця з блакитним волоссям як випустить з яскраво-червоного соска вражаючий презент анігіляції. І засмажить живцем англійських бійців.
  Звичайно, шкода хлопців, але вони прийшли на споконвічно-російську землю - Аляску. І з ними важко порозумітися, без насильства.
  А ось Наташка як лупе з пупка потужним, електричним розрядом, збиваючи супротивників у криваве місиво. Вона робить це дуже ефективно.
  Але сама руйнівна подача чекає на ворогів коли з лона Венери як велить магічний гіперплазмовий шторм. Це взагалі тотальне знищення приносить.
  Войовниця реве:
  - Комунізм вже близький!
  Зоя, що вела смертельний вогонь по супротивнику, з автоматів рубала мечами. Розкришила цілу шеренгу англійців. Потім босими пальчиками витончених ніжок шпурнула вбивчу гранату. Порвала на частини британських солдатів.
  А коли малинові соски блиснули пульсарами, руйнуючи британську міць, то англійцям взагалі стало погано.
  А ось і пупок дівчини випустив блискавку, яка розплавила багнети у гвинтівок англійських бійців, і змусила їх самих димитися.
  Але найпотужніший подарунок анігіляції вилетів із грота Венери. Він усіх ворогів разом узяв і спалив. І залишив від супротивників тільки ріжки та ніжки. Точніше підошви чобіт.
  Зоя прочірікала:
  - Комунізм настане - слава цареві!
  Августина бореться з агресивним шаленством. Вона дівчина така бойова, що спасу немає проти неї нікому. Її мідно-червоне волосся майорить за вітром, як прапор Леніна, з яким йде на штурм Зимового палацу. Войовниця і з автоматів черги дасть, причому кожна куля точно мета. І мечами без зайвих церемоній рубане.
  А коли босі пальчики ніжок дівчинки-термінатора як жбурнуть гранату, найвбивчішої сили. І розірвуть на дрібні, рвані шматки всіх солдатів Британії, що опинилися в епіцентрі руйнування.
  А ось і рубінові соски спрацювали. Теж вбивчий вплив на супротивників. Один сосок, що сяє коштовностями, виверг розряди по піхоті, а інший по кавалерії Британської імперії. І спалахнуло буквально пекельним жаром.
  Августина прочирікала:
  - Слава Батьківщині Росії!
  І ось з пупка дівчинки рудої масті як вилетить блискавка. І спалахне за англійськими шеренгами.
  Наташка голою п'ятою піддавши гранату пискнула:
  - Ти супер!
  Руда мегера з грота Венери як випустить вбивчий потік магічного вихору і рине:
  - Моя Батьківщина СРСР!
  Світлана також бореться із агресивними заворотами. І босими пальчиками ніжок жбурляє тоненькі диски, кожен із яких відсікає дюжину англійських голів. Войовниця скеляє зубки. Стріляє з автоматів, рубає супостатів мечами, і перетворює їх на криваве місиво.
  А ось з її полуничних сосків полетіло проміння магічних лазерів. І це скажемо прямо дуже здорово. Як спалахне по ворогу. І ці промені що вивергають прекрасні груди дівчинки, воістину чудове випалювання роблять.
  Дівчина взагалі скажемо войовниця супермена!
  І з круглого пупка красуні як лупнуть блискавкою, випалюючи в шеренгах супротивника цілі просіки.
  Світлана пискнула:
  - За Русь, яка всіх крутіша!
  І ось з її прекрасного лона Венери як вилети потік, що вирує магічної плазми, і обрушиться на англійців. Буквально спалив їх у попіл, і головешки.
  Світлана гаркнула:
  - В Ім'я Російського Христа!
  Мірабела Магнітна, відчайдушно борючись, і рубаючи мечами, наче вертоліт у штурмовому режимі, підтвердила:
  - В Ім'я Ісуса, нашого Руського, Білого, Всемогутнього Бога!
  І боса ніжка дівчини як запустить презент анігіляції такий забійний.
  Після чого дівчина знову як соловей-розбійник засвистить. Ворони від такого свисту збожеволіють і непритомніють. А їхні дзьоби буравлять англійські черепи.
  Мірабела зазначає:
  - Краще, бути царем на годину, ніж рабом на вік. Але ж вмирати не хоче людина!
  Маргарита хихикнула і відзначила:
  - Та люди самі не знають чого хочуть!
  Дівчинка провела млин і жбурнула босою ніжкою гранату. Потім блиснула перлинними зубками, видавши:
  - Людина бажає стати Богом, але жертвувати не хоче!
  І Маргарита дала чергу з автоматів. Скосила масу супротивників. І потім як засвистить. І ворони потрапляли на голови англійських солдатів зі смертельним результатом.
  Дівчинка відзначила зі смішком:
  - Чудово все те, що веде до перемоги!
  Мірабела Магнітна провівши забійний млин, зрубавши цілій дюжині англійців голови, підтвердила:
  - Взяти вгору над ворогом, ну а кошти не береться до уваги!
  Наталя провела мечами прийом метелик. Потім дала дуже влучну чергу, викошуючи противників. Вона їх зрізала ніби ножем олію. І блиснула перлинними зубами. Від її іклів відлетіли сонячні кролики, які відірвали англійським солдатам голови. І зробили це все грізно та переконливо.
  Потім босі пальчики ніжок дівчини взяли та запустили лимонку. Яка, рвонувши, одразу сотню воїнів Британії загасила. І відірвала їм кінцівки.
  А далі Наташа зі свого пупка як вкрапить блискавками смерті та знищення, покаже найвищий клас. І пупок спрацював дуже і дуже агресивно, сіючи неминучу смерть.
  А коли з грота Венери посипалися ляпки магічної, руйнівної енергетики, то це виявилося реальним видатним пілотажем.
  Наташка гаркнула:
  - За святі перемоги!
  І червоними сосками випустить бойові пульсари, що зрізають супротивника начисто.
  А ось в атаці Зоя. Ця дівчина з золотим волоссям, така активна і блискуча. Ось вона взяла і з автоматів дала дуже влучну та точну чергу. А потім мечами рубанула з розмаху. Вражає кидок босою ніжкою забійної бомби смерті. А потім взяла і малиновими сосками як випустить крайню силу вбивчі пульсари. І порве воїнів імперії лева.
  І прорепетує:
  - Слава комунізму!
  І з пупка пошле таку дику блискавку, що спалить ворогів вщент.
  А потім дівчина з грота Венери таку безмежну силу хвилю підніме, що це буде просто дика стихія.
  Зоя проревела:
  - За Русь святих царів!
  І з перлинних зубів випустить таких зайців анігіляційної енергії, що ті спалять половину англійського полку. І ще як коней злякає, що крутіше дівчат не буває.
  Августина вишкірила зуби і підморгнула напарницям. Потім взяла і босими пальчиками ніжок зашпурнула подарунок смерті в бійців імперії лева. Дала чергу з автоматів, потім провела млин мечами розрубуючи супротивників.
  І провізжавши:
  - За російський комунізм!
  І з рубінових сосків випустила подарунок анігіляції та руйнівної магії. Буквально зжираючи живцем ворогів.
  А коли з пупків вилетіли блискавки, що довбали по англійських шеренгах, і їх усіх підкосили, наче серпом. Та й підсмажили, наче шашлики на сковорідці.
  А ось з лона Августини полився потік пекучої, пекельної енергії. І як почав усе спалювати, і перетворювати на попіл. І ось цілого англійського полку через поток магічної плазми не стало.
  Руда войовниця провизжала:
  - За російський комунізм!
  І від своїх перлинних зубів як випустить зайчики сонця. І ті англійських бійців попалять і каски розплавлять.
  Отак руда дає.
  А тут і Світлана у бою. Така ось моторошна і пекуча красуня. Хоча її волосся викликає асоціацію зі снігом.
  Войовниця взяла і знову прокрутила мечами, розрубавши супротивників. Потім з автоматів пальнула, і дуже влучно, практично смертельно та забійною. Всі кулі лягли прямо в цілі.
  Потім босі ніжки дівчини випустили подарунки руйнування та знищення.
  Порвали масу солдатів імперії Британії.
  А ось із малинових сосків полетіли пульсари знищення. Такі ось убивчі, що від них спасу немає. І стільки засмажили бійців Англії. І діяли без жодної жалості.
  А з пупка лупнуло такими палаючими блискавками, крутіше розряду атмосфери. І всіх спалило разом.
  А потім дівчина взяла та випустила зі своїх вуст зайчики повного знищення та смерті.
  Спалила масу супротивників.
  А ось як із лона вилетить ціле торнадо знищення та анігіляції. І запалить англійських бійців, немов вони свічки на Різдво. І попалить без найменшого жалю.
  Світлана гаркнула:
  - Слава Вітчизні царського комунізму!
  Мірабела Магнітна з азартом підтвердила:
  - Героям слава!
  І дівчина теж із зубів випустила сонячні зайчики, які спалили масу англійців.
  Тут взяли дівчата-відьми, і щоб прискорити поразку супротивників, як із п'ятої точки випустять магічні гази. І десятки тисяч англійців разом застигли. А потім завалилися у болісних конвульсіях.
  Мірабела Магнітна і Маргарита Коршунова засвистели в унісон, синхронно, і маса ворон і грифів, що злетілися поклювати тіла вбитих, взяли і повалилися пластівцями на англійців. І пробивали їм башки, і шоломи, та інше наскрізь. Забивали намертво.
  Августина знову з грота Венери випустила ціле торнадо чаклунства, що вразило супротивників, і як просвистить з диким оскалом отруйних зубів.
  - Я геній смерті!
  І вся шістка знову засвистить... Останні тисячі англійців із величезної армії добиті їх свистом та одіозним убивством. Увійшли вони буквально до трун.
  Після чого саме час перейти на флот Британії. Півтори сотні тисяч англійців знищено на суші. І тепер саме час взятися за море.
  Мірабела Магнітна, щойно торкаючись хвиль голими рожевими п'ятами, біжить хвилями. Дівчина розмахує мечами, долітає до найближчого броненосця і рубає матросів мечами. Не забуває й стріляти із автоматів.
  А його босі ніжки дуже точно та вбивчо кидають гранати. І це можна сказати, що чудово.
  А під кінець дівчисько захоплює штурвал корабля. Розвертає потужний броненосець, і одразу два кораблі на повній швидкості стикаються один з одним. Мов дві гори зійшлися разом, і метал руйнувався, і горіли перегородки. І падали у воду розгублені англійці. І тонули сотнями.
  Мірабела як засвистить - риби розлютилися і стали бити англійських матросів хвостами по мордах.
  Дівча прошипіла:
  - Слава царизму - йдемо до комунізму!
  Маргарита, зрубуючи супротивників, і розтинаючи їх на частини мечами, і рубаючи англійців, як капусту, проривалася до штурвала. Вона босими пальцями ніжок кидала гранати в супротивника і відбивала йому нутрощі. Дівча виявилося реально дуже класним і непереможним. І ось нею захоплено штурвал.
  І знову два англійські броненосці розвернутися і зіткнутися. І скрегіт металу, і падіння гігантів. І після затоплення.
  Наталя теж у запеклій атаці. Вона попрацювала мечами. Потім зрізала чергою. І босими пальчиками жіночих ніжок запустила бомбу.
  Потім захопила штурвал і повернула броненосець на таран. Але при цьому не забула і з червоного соска лупнути пульсаром, розриваючи моряків.
  Дівчина пискнула:
  - Грім і блискавка!
  Зоя, руйнуючи противників мечами, і стріляючи з автоматів, розчистила шлях до штурвала. Босими пальчиками ніжок повернула броненосець. Той і таранив свого найближчого колегу.
  Зоя гаркнула:
  - Це фантастика!
  І з малинового соска випустить ще один пульсар.
  А ось і Августина у справі. Рубанула по матросах мечами, дала чергу, та так, щоб жодна куля не пролетіла повз. Прорвалася до мети. Теж босими пальчиками крутне штурвал.
  І обидва броненосці зіткнутися.
  Руда мегера на всю горлянку вигукнула:
  - За Вітчизну битимемося орлиці!
  Світлана теж у бою самка-майстер. Мечами англійців рубане. Потім чергою з автомата скосить. А потім босими ніжками кілька тонких дисків метне.
  Захопила штурвал, повернула. І знову броненосці стикаються.
  Дівча пискнула на всю горлянку:
  - Я творю чудеса!
  Мірабела Магнітна, розрубавши англійців мечами, осідлав черговий корабель. І знову зіштовхнула з розворотом броненосці. І як войовниця засвистить. І що безліч матросів перелякані риби у воду збили.
  Маргарита теж у битві майстриня. Спочатку англійців мечами рубане. Потім босими ніжками візьме і вбивчі диски метає. А після дівчинки без зайвих церемоній броненосець розвертає, і в супостатів таранить.
  Після чого дівчинка кричить:
  - Буде масть карт супер!
  Наталя теж дівчинка зовсім не промах. Розрубує англійських матросів, мов промокашку. Потім захоплює штурвал. І знову зіштовхує броненосці. Але коли з червоного соска вилітає презент класу супер - то це реальна смерть.
  Зоя б'ється без жодних комплексів. Зрубала купу англійців мечами. Босою ніжкою метнула бумеранг, відсікаючи їм голови. А потім захопила штурвал і знову два кораблі зіткнулися.
  Войовниця пискнула:
  - Ідемо на таран!
  Августина теж баба не промах. Взяла босими пальцями ніг схопила адмірала за ніс і викинула його за борт. А потім порубала всіх мечами, наче квашену капусту. А потім захопила штурвал і розгорнула броненосець з пекельним тараном.
  І ті почали тонути разом.
  Світлана войовниця від нищівних сил. Розрубала безліч англійських матросів. І взяла босими ніжками повернула штурвал, і таранила одразу три кораблі англійських разом і примудрилася їх легко затопити.
  Після чого прокричала:
  - Біжутерія евтаназії!
  Мірабела Магнітна черговий корабель англійців захоплює і зіштовхує зі скреготом, в даному випадку крейсер, ревівши:
  - Слава Вітчизні!
  Маргарита теж у русі новий корабель осідлала. І божевільним тараном завалила, знищуючи ворога.
  І прогарчала:
  - Крейсера тонуть!
  Наталка теж вже звичним способом крейсер осідлала і зіштовхнула. При цьому ще й з червоного соска пульсар випустила. Той таранив британську посудину прямо в борт і розколов її.
  Войовниця пискнула:
  - Слава Вітчизні царського комунізму!
  І потім з лона Венери викине потік, який відразу два крейсери затопив.
  Зоя теж в атакуючому русі. І штурвал розгорнула. Давай англійців трощити і крейсера зіштовхувати, борт у борт. А потім босими пальцями ніг бомбу кинула, і черговий англійський корабель потопила.
  Далі дівчина продовжила знищення вже блискавкою з малинових сосків.
  Августина теж у дуже агресивному розвороті. Розтнула англійців мечами. А потім босою ніжкою кинула черепашку, та, потрапивши в штурвал, так розгорнула англійський крейсер, що він зіткнувся зі своїм колегою.
  Рубіновий правий сосок виверг блискавку, що потопила фрегат, а лівий бригантину.
  Руда гарпія проревела:
  - Славитись епоха царизму!
  І з грота Венери, магічним цунамі як піддасть.
  Світлана теж у дикому екстазі, гаркнула:
  - Русь переможе!
  І розгорнула черговий корабель у таран, і почала ламати метал. І обидві посудини разом почали тонути і вибухати.
  Мирабела Магнітна знову свиснула... Тисяча риб підскочила, і відразу ж хвостами одночасно довбанула в борт крейсера. Той нахилився і почав тонути.
  А дівчина-термінатор захопила черговий крейсер, і так спритно його направила своїми босими, дівочими ніжками крутячи штурвал, що відразу чотири кораблі від цього затонули.
  І Маргарита зіштовхнула два крейсери, потопивши їх пискнула:
  - Слава Батьківщині царському всім життя!
  І дівчинка кинула п'ять горошин босими пальчиками ніжок, і одразу п'ять кораблі британської імперії вибухнуло, мов пістони під кувалдою.
  Наталя схвально кивнула. І викинула потік енергії зі свого лона Венери. Втопила пару крейсерів і побулькала:
  - Росії жити за комунізму!
  Зоя теж з лона викинула цунамі енергії, перевертаючи кораблі, і прошипіла:
  - А ще краще за царизму!
  Августина рубіновими сосками направила потік енергії на ворогів. Підпалила разом кілька кораблів. Вибила блискавку з пупка і в'якнула:
  - За царський реверанс!
  Світлана тим часом зіштовхнула два останні англійські крейсери, і потопила ще пару суден, викидаючи промені магічного лазера з полуничних сосків. Потім узяла й піддала розрядом блискавок із лона Венери й провизжала:
  - За велич царів Росії!
  Мірабела знову засвистіла... Ось уже й дельфіни стали в борти англійських посудин бити, змушуючи їх перевертатися і тонути.
  Дівча проспіла:
  - Вищий комунізм - це царизм!
  Маргарита ця боса дівчинка, жбурнула ще одну горошинку в британський фрегат, а іншу посудину потопила, посунувши голою п'яткою, в'якнула:
  - І царські часи були найкращі!
  Мірабела, добиваючи англійців, з цим погодилася:
  - Зрозуміло найкращі!
  І дівчисько, рушивши босою, круглою п'ятою в ніс фрегата, змусило того підлетіти і потопити ще три кораблі.
  
  БОСОНОГА ДІВЧИНА прикрашає Чингісхан
  Дівчина-войовниця поспішає на битву при Калці, щоб допомогти російській раті. Вона біжить, миготивши босими, точеними, засмаглими ніжками.
  Битва на Калці має ключове значення. Якщо побити монгольські раті, то, можливо, не буде і Батия з наступним монголо-татарським ярмом. Принаймні це урок і нащадки Чингісхана тричі подумають, перш ніж йти на Русь.
  Мірабела біжить на допомогу російським військам і задерикувато собі наспівує, її голі, круглі, злегка запилені п'ятки миготять;
  Я дівчина найсильніша на світі,
  Яка народилася у чистоті...
  Немає мене прекрасніше на планеті-
  Ми будемо у процвітанні скрізь!
  
  Нехай славиться Росія всіх чудовіше,
  Країна що підкорила цілий світ.
  Нехай одразу стане людям цікавіше,
  Будь-який воїн справжній кумир!
  
  Я захищатиму країну святу,
  Де наші пращури вірте всім сильнішим...
  Дізнайтесь люди дівчину босу,
  Вона орлиця, а не горобець!
  
  Була я в минулому житті комсомолкою,
  Билася фашистів лихо так ламаючи...
  І голосок такий був дівки дзвінкий,
  І світла повітряна душа!
  
  Билася під Москвою я дуже хоробро,
  У мороз було дівчисько босоніж.
  І мій натиск вважай такий ударний,
  Зламала фрицу пику кулаком!
  
  На славу Ісуса наш прапор,
  А також найбільший Бог Сварог.
  На віки Лада пресвята з нами,
  І найсвітліший у світі Білий Бог!
  
  Ми люди що народилися у світ сонця,
  Ярило нас на подвиг надихнув.
  І пісенька дівчат бурхливо ллється,
  Ось крила простягає херувим!
  
  Стріляла я з автомата влучно,
  Кидала ніжкою босою подарунок.
  Я кинула у фашиста свою сітку,
  На вигляд трохи у дівчинки років!
  
  Войовниця я рахуй від Бога,
  Створила світ, у якому краса.
  В ім'я найбільшого Сварога,
  У душі красуні назріває краса!
  
  Ми відстояли від фашистів Кремля,
  Змогли всіх замочити рахуй за раз...
  Ні не настане у дівчинкою дембель,
  І вражаємо фріців прямо у око!
  
  В ім'я слави вічної комунізму,
  Я комсомолка боса билася.
  Ми знищимо зграї знай фашизму,
  Щоби сталь ворогам Русі не піддалася!
  
  Під Сталінградом дівчата билися,
  Алелі як рубін у них соски.
  Побачимо комунізму скоро дали,
  Не знаючи печалі та туги!
  
  Ми найкращі у Батьківщині дівчата,
  Я комсомолка гола майже...
  Але так трощила Рейх з автомата,
  Що німці до нашої роти не пройшли!
  
  В ім'я променистої Росії,
  Все вірю буде дуже добре.
  Великий Ісус повір місія,
  Хоча стукає снарядів долото!
  
  В ім'я нашої Батьківщини великої,
  Ми будемо злих фашистів побігти...
  Та зупинимо зграї орди дикої,
  Хоч у лютій атаці злісний тать!
  
  Нехай ім'я Ісуса сонцем світить,
  Хай мати Марія дасть великий рай.
  Адже для Лади Всемогутньої ми діти,
  І ти бійся сміливо і дерзай!
  
  В ім'я нашої Батьківщини великої,
  Що подарувала комунізм скрізь.
  Святих з ікон сяють бачу лики,
  В одній Єдиній Господа сім'ї!
  
  В ім'я всемогутнього Сварога,
  Спасителя Всевишнього Христа...
  Маємо бути як Бога Роду,
  На всіма Нескінченного Творця!
  
  Так Русь підніме прапор над собою,
  Ми станемо всіх сильнішими і мудрішими.
  Хоч атакує Чингісхан крутою,
  А ми дівчата все-таки розумніші!
  
  Так говорю вам люди ви дерзайте,
  Служіть Російським вірним нам Богам.
  І душі росіян у бою рятуйте,
  Хоча наносить пекельний рій удар!
  
  Ми переможемо, я це твердо знаю,
  Зуміємо всіх фашистів здолати...
  Не зламає бійців Вітчизни Каїн,
  І з ревом грізним буде живий ведмідь!
  
  Ми зробимо все дуже класно,
  Усіх фрицем та монголів переможемо....
  Адже воювати з дівчатами небезпечно,
  Народ Росії знай непереможний!
  
  Покажемо всі ми грізні оскали,
  Зламаємо Чингісхану ми роги.
  В ім'я нескінченної Роду слави,
  Нехай буде дуже світлою доля!
  
  Так ми красиво будемо дівки битися,
  Покажемо найвищий у світі клас.
  Я воїн, і душа вір не паяця.
  І за перемоги Бог Христа віддасть!
  
  Ми розіб'ємо тумени Чингісхана,
  На Калці буде дівчина в бою.
  Не встояти від пекельного удару,
  Я люблю Ісуса зі Сталіним!
  
  Так нарубаю ворогів повір без рахунку,
  Зможу їх наче мошок перемогти.
  У нас повірте жорстка робота,
  Хоч життя тендітне як шовку нитку!
  
  В ім'я Лади, Пресвятої Марії,
  Що подарували юність та кохання...
  Ми дівки ніжками зовсім босими,
  Затопчемо супостата в бруд та кров!
  
  Христос прийде, і мертві воскреснуть,
  Перун, Ярило, Білий Бог, Сварог...
  Вони єдині знайте люди чесно,
  А над всесвітом Всемогутній Рід!
  
  Коротше вічним буде наше щастя,
  Прекрасно і чудовою на віки.
  І небо, і земля в могутній владі,
  І безсмертя, і молодість назавжди!
  Спіла Мірабела красиво і її тіло дуже мускулисте, засмагле, і привабливе. І її голі ніжки дуже привабливо миготять.
  Дівча запізнилося трохи, і битва вже йшла. Зате підбігли інші красуні. Наталя, Зоя, Августина, Анжеліка, Світлана. І це вже шістка войовниць. І войовниць дуже крутих, і фізично дуже сильних із широкими плечима та високими грудьми.
  Ось шість дівчат із мускулистими та надзвичайно рельєфними тілами.
  Мірабела рубанула мечами, і ворога ворогувала:
  - Слава Русі!
  І босими пальчиками ніжок жбурнула гострий з кромками диск і відрізали голови.
  Наташа, рубаючи монгольських воїнів, і різали супротивників і пискнула:
  - За Росію до кінця!
  Зоя, розтинаючи нукерів, заявила, скелячи зуби, буркнула:
  - Рубі Чингісхана!
  Августина розсікаючи ворогів Київської Русі, босими пальчиками ніжок кинула бумеранг і пискнула:
  - За Вітчизну нашу матір!
  Анжеліка різала супротивників, і голою п'ятою підкинула забійну гранату з руйнуванням і проворкувала:
  - За Батьківщину за Русь!
  Світлана, розтинаючи з монгольських воїнів, і босими пальчиками кинувши отруйні голки, буркнула:
  - За найкрутіші перемоги!
  Мірабела рубала з величезним азартом ворожих нукерів, і сповнена ентузіазму дівчинка заспівала;
  Велика Росія - безкраї поля,
  Нехай між зірок горить земля свята.
  Я вірю почуття серця не танучи
  Ми захистимо кордон від краю до краю!
  
  Хай буде в нашому домі комунізм,
  Який породив товариш Ленін...
  І знищений злісний ворог фашизм,
  В ім'я найбільших поколінь!
  
  Адже Батьківщина в серцях у нас одна,
  І в майбутньому на безліч галактик.
  Нехай славиться у віках моя країна,
  Вітчизна ти не просто солодкий фантик!
  
  Нехай моя Батьківщина цвіте,
  Ми здолаємо вірю Чингісхана...
  Перемогу відкриємо безмежний рахунок-
  На славу знаю російського Івана!
  
  Ми воїни-дівчата такі сильні,
  Що супостат нас здолати не може...
  Ми дочки Сварога та сини,
  Чи здатні врізати фюреру по бешихі!
  
  За нас Богиня Лада вірю я,
  Яка богів народила багато...
  Всі люди - це дружна сім'я,
  Яка у серця знаю Рода!
  
  І всемогутній Російський Ісус,
  У великому Православ'ї народився...
  Звичайно, деміург зовсім не боягуз,
  Серед людей Всевишній оселився!
  
  На славу Всемогутнього Христа,
  Мечі свої ми гострі піднімемо.
  З монголами боротися до кінця,
  Щоб не прийшла на Русь орда Батия!
  
  Та з нами нескінченний у силі Рід,
  Що створює світобудову...
  І Він таке зробити просто зміг,
  Що просто вражає нам свідомість!
  
  Ми люди - це космосу простір,
  Здібні до підкорення всесвіту.
  Хоч нагострив орди Батина сокира,
  Русь із силою Роду у боротьбі незмінною!
  
  Дівчата дуже люблять босоніж,
  По крижаних кучугурах швидко мчати ...
  І довбануть монголу кулаком,
  Щоб не смів з Вітчизною розібратися!
  
  Вітчизни прекрасніше не знайти,
  Хоч атакують Русь кошмарною зграєю.
  Дівчинці років не більше двадцяти,
  Вона вже рубала самураїв!
  
  Прекрасна та класна вона,
  Дівча що трощить жартома монголів ...
  Нехай атакує Землю Сатана
  Ми зламаємо ворога сталевим розгромом!
  
  Ось я махнула босою ногою,
  І п'ятою голою тицьнула у підборіддя...
  Дівчинкою стала я такою крутою,
  Не потрібно в цій справі самоволок!
  
  Мечі мої миготять як перо,
  І рубають монгольську рать так лихо...
  Хай буде міцним у мене весло,
  Супротивник знищений буде дико!
  
  Та наша Русь - прекрасніше не знайти,
  Велика, як сонце над планетою.
  Ми зможемо собі щастя знай знайти,
  І героїзму подвиги оспівані!
  
  Росія промениста країна,
  Що подарувала комунізм народам.
  Вона навіки Родом нам дана,
  За Батьківщину, за щастя, за волю!
  
  Вітчизна - славимо Господа Христа,
  Марія з Ладою нехай будуть єдині...
  Товариш Сталін замінив батька
  Ми росіяни у боях непереможні!
  
  Народу світу - люблять російський шлях,
  Єдині ми повірте люди серцем.
  Нас кулаком повірте не зігнути,
  Відкриємо незабаром у космос знаю дверцята!
  
  Ногою босою вступимо ми на Марс,
  Венеру скоро в доблесті освоїмо.
  Все буде просто вищий клас,
  І стане людина будь-яким героєм!
  
  Так Ісус звичайно супермен,
  З Сварогом місці Русь з колін підніме...
  Не буде у хлопців рахуй проблем,
  Прославимо Рода в безкінечність Ім'я!
  Монголів всього тридцять тисяч і шість дівчат їх рубали дуже лихо.
  А коли Мірабела знесла голову Судубею, кинувши босими пальчиками ніжок гострий кинджал, чаша терезів остаточно хитнулася в бік російських військ.
  Мірабела рубаючи монголів, сказала:
  - На війні полководець зазвичай хоче вести як лев, але для перемоги і підлеглий не повинен бути бараном!
  Наташа агресивно відзначила, розтинаючи нукерів, і збиваючи їм без проблем голови:
  - Політик - це плеча, що дає отруєний мед, і пійло обіцянок з приправою брехні і без солі істини!
  Зоя, розрубуючи монголів, і босою ніжкою жбурнувши отруйну голку, проворкувала:
  - Коли політик відкриває рота, намертво захлопується душа виборця!
  Августина, зрізаючи монголів, і розсікаючи їх до самих сідел, прочирикала:
  - Що більше з пащі політика вилетить золотих гір, то вірніше у виборця спорожніє гаманець!
  Анжеліка, рубаючи монголів, і зрізуючи їм голови, ламаючи голими п'ятами щелепи, дотепно відзначила:
  - Політику легко піднятися на золоту гору власних обіцянок, для виборця такий підйом відкриває падіння у прірву!
  Світлана продовжила, вцілілі монголи, вже втекли, і вона метала голки, босими пальчиками ніжок, воркуючи:
  - Бог дав людині розум для творення і політика для покарання!
  Після чого бій остаточно перейшов у переслідування ворогів. Мірабела рубала супротивників і співала:
  - Воїни пітьми - вірно сильні,
  Зло править світом, не знаючи числа.
  Але вам сини Сатани,
  Чи не зламати міць Христа!
  І Мірабела добиваючи ворогів.
  Зрубуючи останніх монголів, сказала:
  - Недобитий ворог як не долікована хвороба - чекай на ускладнення!
  У цій битві росіяни, звичайно ж, перемогли. Але цього замало. Монголи, зібравшись із силами, все одно можуть піти на Русь. Хоча їм і дали урок.
  Тому шістка дівчат отримав завдання від Російських Богів замочити Чингісхана, поки він не зміцнився в Хорезмі.
  Там якраз беруть в облогу стару столицю імперії. Може, єдине велике місто, яке відмовилося здатися. І тепер його монголи штурмують.
  Наташа запропонувала:
  - Треба вбити Чингісхана та його синів. Тоді армія монголів розпадеться!
  Мірабела підтвердила:
  - Більше справи - менше слів!
  І дівчата - вся шістка атакували супротивників. І давай рубати монголів мечами, які подовжувалися, і кидати босими пальчиками ніжок подарунки смерті.
  Войовниці розійшлися... І прорубували в позиціях супротивника цілі просіки. І як вони їх розтинали.
  Мірабела, рубанувши монголів, відзначила:
  - Нас неможливо перемогти!
  Наташа, прорубаючись через легіони монголів, це підтвердила:
  - Коли ми єдині ми непереможні!
  І Зоя рушила по монголах голою п'ятою, їх фігурально розшматувавши. Після чого пискнула:
  - Вірю відродитись Русь!
  Анжеліка, розсікаючи супротивників, пискнула:
  - За це я б'юся!
  Августина, ламаючи монгольські раті, проревела:
  - І супостатів не боюся!
  Світлана видала, зі смаком розрубуючи ворогів:
  - То буде захист Київської Русі на далеких підступах!
  І дівчата рубаючи монголів, хором заспівали;
  Захотілося Чингісхану миром правити,
  У нього амбіцій повний коробок.
  Хоче по Вітчизні Київській вдарити,
  Але його ми вженемо прямо в труну!
  
  Ми дівчата дочки Сварога,
  Можемо всіх монголів перемагати.
  У кожному серці є частка Бога,
  Нас не здолає злісний тать!
  
  Вірте будемо скоро з Ісусом,
  Він уявіть найславетніший Бог.
  Перемагати велике мистецтво,
  Щоб кожен у серці слави міг!
  
  Чингісхан підступно атакує,
  Його орди раті великі.
  На аркані дівчину босу,
  Воїни-нукери повели!
  
  Русь, звичайно, буде дуже світлою,
  Найчистішою матір'ю-країною.
  У ній щасливі навіть іновірці,
  Хоч часом проблеми із Сатаною!
  
  Найбільший є завойовник,
  Цей злісний варвар Чингісхан.
  Хто схилився той у душі зрадник,
  Нас не підкорить монгольський хан!
  
  Ворог, звичайно, дуже сильний,
  Його орди наче океан...
  Але дівчата вигляд мають стильний,
  Вражений у серце Чингісхан!
  
  Можемо підкорити частинку світу,
  Зможемо здолати жартома орду...
  Тому в Христі душа кумира
  Армію монголів розірву!
  
  Чингісхан боєць хоч великий,
  Але повір його ми розіб'ємо.
  Хоч дракон іде тисячолічний,
  Славу підтвердимо сталевим мечем!
  
  Русь собою країни захищала,
  Від навал пекельної сарани.
  Грудьми материнської прикривала -
  Усі народи Сонця та Землі!
  
  Дівчата сказали дуже твердо:
  Чингісхан тобі не встояти...
  Прапор Вітчизни розвивався гордо,
  Склади іспит твердо ти на п'ять!
  
  Меч дівчаток вістря має,
  Що сильніше у всесвіті не знайти...
  Не несіть звірі ахінею,
  Ми зуміємо у рай кохання увійти!
  
  Нічого немає в Батьківщині знай краще,
  Чим дівчата світла, світ, алмаз.
  Російські, татари, мордва, чукчі
  За вас усіх Христос знай життя віддасть!
  
  Все чудово буде в нашому світі,
  Чингісхана згинула орда.
  Не прийде Армагеддон Батия,
  Чи не потопче російських Сатана!
  Ось Наташа кинула гострий кинджал і прикінчила Чингісхана жбурнувши подарунок смерті босими пальчиками ніжок.
  А Мірабела Магнітна відтяла голову старшому синові Чингісхана Джучі.
  Таким чином двох головних ватажків монголів було вбито.
  Другого сина Чингісхана закінчила Августина, а третього Зоя, вразивши забійними подарунками смерті.
  А ось четвертому синові, зламала шию ударом босої ноги Світлана.
  Так ці дівчата показали найвищий бойовий клас. У Чингісхана залишився лише один законний син Кюлькан, але він ще маленька дитина. Тож боротьба за владу неминуча. Втім, є ще онук Менго - старший від Джучі і вже майже дорослий юнак.
  Його дали прикінчити світло-рудій Анжеліці. Щоб залишилися лише малі діти, і була боротьба за трон Чингісхана.
  А отже, монголам буде не до походу на Русь. І швидше за все їхня імперія розпадеться і кане в лепту.
  Втім, дівчата ще про всяк випадок зарубали кілька найавторитетніших полководців Чингісхана, щоб уже ніхто не зміг підкорити Русь і об'єднати монголів.
  Після чого миготивши босими, круглими п'ятами повернулися свого часу.
  Київська Русь не знала навали. Поступово феодальна роздробленість змінилася на консолідацію Земель. І це зробив Олександр Невський, яких перемогами над шведами та німцями зміцнив свій авторитет. І оскільки його не отруїли правил довго, і навіть встиг коронуватися, отримавши титул імператора та царя. Перед цим підкоривши Польщу, Болгарію та всі держави по Волзі. Було взято і Царгород. Створивши свою велику імперію. Яка не розпалася, тому що Невський зміцнив престолонаслідування від сина до сина та за старшинством.
  Так з'явилася царська династія. Київська Русь продовжувала завоювання. Вона мала сили, які були порівняні з сусідами. І на відміну від Ісламського халіфату та імперії Чингісхана не розпалася. Олександр Невський заснував сильну централізацію Російської імперії, і обмежив владу сатрапів зробивши їх змінними та підлеглими Києву та Царгороду.
  Отже, все було добре. Поки що весь світ не став єдиним і консолідованим.
  А це очевидно прискорило науковий прогрес і люди значно раніше злітали в космос, і освоїли планети сонячної системи. Жити ставало все краще та веселіше. У умовах іноді згадували Чингісхана, і зазначали, що він теж міг створити велику імперію, якби його не зупинили б російські Богині.
  Знімали і фільми.
  А коли наука розвинулася і опанувала таємницею часу, то й Олександра Невського та Чингісхана воскресили з мертвих.
  Вони пограли один з одним у шахи. Невський зазначив:
  - Ти був гідний завойовник!
  Чингісхан кивнув:
  - Я поступився лише дочкам російських богів!
  І зробив рокіровку.... Обидва правителі давнини розсміялися і помітили:
  - Кожна людина коваль свого щастя, але все що у світі залежить вищих сил, не рахуючи честі!
  ОЛЕКСАНДР ЧЕТВЕРТИЙ ЖИВИЙ БОГ
  Мірабела цього разу вирушає щоб допомогти в битві Олександру Четвертому - сину Олександра Македонського найлегшого з царів.
  Це лише хлопчик років десяти. А реальна влада належить до імперії регенту.
  Мірабела ніяк не могла згадати ім'я регента. І поки що просто бігла гарячими пісками Близького Сходу, шльопаючи босими, засмаглими і витонченими ніжками.
  Та нелегка їй видалася дорога. П'яти голі дівчата пісок дуже обпалює.
  Щоб хоч трохи відволіктися Мірабела вирішила заспівати. Адже пісня справді життєвий тонус конкретно піднімає:
  А голос у красуні чудовий.
  Дівчина так радісно співає;
  Я боса дівчинка біжу по пустелі,
  Мені підошви мучить гарячий пісок.
  Що трапилося з красунею нині,
  Від чого у неї соловей-голосок!
  
  Світ звичайно ж повірте не солодкий,
  Багато всяких повірте під сонцем проблем.
  Залишається на жаль неприємний осад,
  І полювання дівчинки пізнайте великих змін!
  
  Ось у епоху спустилася повір Олександра,
  Македонський великий від Бога боєць.
  Виявилася там ніби гола Кассандра,
  Полководець могутній - повір молодець!
  
  Але помер красивий як сонце імператор,
  На престолі залишився його малий син.
  І звичайно ворони ви в цьому не рвіте,
  Що дитина на троні, на жаль, зовсім одна!
  
  Захистити його дівчина завзято намагалася,
  Зберегти на престолі святу мрію.
  Щоб імперія правила світом не трохи,
  Я молитву Всевишньому Богу прочитаю!
  
  Ось тепер я боса біжу пустелею,
  Дуже боляче підошвам нещасним моїм...
  Виявилася імперія в повній трясовині,
  Хай допоможе Всевишній Господь, херувіме!
  
  Ось примчала я до стану войовничих греків,
  Запропонувала послуги у битву мечем.
  Тому що ми всі братани-людини,
  І супротивників сміливо повір розіб'ємо!
  
  Що ж така доля у слов'янки,
  Міцно битися, долю не кляня.
  Якщо треба поставимо противнику банки,
  Рахунок відкрили вже набігла пеня!
  
  Ось бій за єдність античного світу,
  Щоб правив Великий Всевишній Господь...
  Адже битвах Вітчизни звучить рая ліра,
  Розриваючи часом священне тіло!
  
  Так дівчина витязь країни патріотка,
  За імперію греків борючись люблячи...
  Захищу на престолі античну дитину,
  Тому від Бога прийшло це знайте дитину!
  
  Буде світ людства славний єдиним,
  Знаю буде чудово і все добре.
  Македонія - це майже рідна Росія,
  Човен треба рівняти, коли в ньому надломилося весло!
  
  Незабаром Бог прийде до нас з благодаттю,
  Дасть порятунок синам людства всім...
  Щоб стали плебеї наймудрішим знанням,
  Щоб вирішилося більше життєвих проблем!
  
  Слава Богу, і слава Христу Ісусу,
  Що велике сонце на небі породив...
  Належить треба до мистецтва.
  Щоб у нас було більше праведних сил!
  
  Ось коли здіймемося в небеса в піднебесся,
  Вище зірок піднесемося Ісуса, зберігаючи...
  Всі, хто помер в екстазі великому, воскреснуть,
  Пресвяту Марію за Сина хвиля!
  Мірабела доспіла, і як підскочить і прокрутить у повітрі босими ніжками вертушку. І розсміяється.
  Тут дівчина згадала, що регент Олександра четвертого Філіп Аррідея - його дядько та брат Олександра Македонського. Але його було вбито. І тепер на престолі Антігон Одноокий. Він підтримує Олександра Четвертого.
  А проти нього виступає Кассандр правитель та сатрап Македонії.
  Ось має відбутися битва, в якій загинуть і Антигон Одноокий та номінальний цар Олександр четвертий.
  У Антигона Одноокого більше території та війська. У Кассандра сама Македонія і Греція - організованіша і краще озброєна армія.
  Отже, шанси приблизно рівні - і найменша випадковість може вирішити результат битви.
  Хоча ця історія трохи розходиться з офіційною, але давні часи, як було насправді ніхто до ладу не знає.
  Мірабела біжить до табору Антигона Одноокого. І її голі, круглі п'яти виблискують.
  Ось уже видно вдалині вимпели та прапори табору. Армія велика. Вважай землі до Індії та частину Індії. Єгипет поки вагається на чий бік підвестися.
  Антигон та Кассандр борються за владу. Але перемога Антігона дозволяє знову зібрати імперію в єдиний кулак, а Кассандр її розпорошує.
  Тож вибір Мірабели - очевидний!
  Дівчина підбігає до табору. На її мускулисту, засмаглу, в одному бікіні одразу ж дивилися воїни.
  Але ніхто не наважився сперечатись і гальмувати.
  Мірабела мчить, і її босі ніжки залишають на піску витончені сліди.
  Багато воїнів, особливо молоді падають навколішки і ці сліди жадібно цілують.
  Ось красива, мускулиста дівчина йде повз намети. Воїни їй кланяються.
  І знову цілують її відбитки слідів. Мірабела це дівчина, яка просто супер.
  Її намагається молодий воїн схопити за голе коліно. І дівчина взяла та його брикнула.
  Той упав і впав.
  Мірабела заспівала:
  - Заслужи, мене ти заслужи,
  Дівку заслужи!
  Заслужи, красуню з автоматом,
  Більше не гріши!
  І перед нею всі падають навколішки.
  Дівча підбігає до намету Антігона. Він великий як справжній палац.
  А воїнів тут багато - щонайменше тисяч двісті на весь табір. Ось це мурашник.
  Біля входу Мірабела зустрічають справжні богатирі. І вони пропускають дівчисько.
  Ось войовниця входить у намет, і йде далі, ступаючи босими, витонченими ніжками по пишних килимах.
  Її знову і знову пропускають. І дівчата кланяються прямо в пояс. І виглядає все чудово.
  Ось вона всередині намету та її зустрів Антігон. Досить великий чоловік із пов'язкою на оці.
  Подивився на дівчину прекрасну ніби богиня.
  І сказав:
  - Ти прийшла за коханням!
  Мірабела заперечливо труснула головою і ревла:
  - Я прийшла тобі принести перемогу!
  Антигон кивнув і відповів:
  - Що ти знаєш про Кассандра!
  Дівчина відповіла з посмішкою:
  - Він приготував тобі пастку! У нього в троє менше солдатів, але вони більш організовані. Однак якщо зайти з того боку, де на нас не чекають, ми можемо здобути рішучу перемогу!
  Антигон із підозрою запитав:
  - А якщо тебе сам надіслав Кассандр? І ти заведеш нас у пастку!
  Мірабела впевнено відповіла:
  - Кассандр не зможе об'єднати імперію. Він лише узурпатор. Тільки під владою сина Олександра Македонського можна зберегти єдність держави. А я завжди допомагаю тому, хто сприяє єднанню людства!
  Антигон кивнув:
  - Чомусь я вам вірю! Що ж виступимо в похід!
  Мірабела агресивно відповіла з люттю:
  - Ми сміливо у бій підемо за владу Петрики,
  І снами Бог Амон - святі лики!
  Після чого дівчина запропонувала провести армію і Антігон погодився.
  З'явився й сам Олександр Четвертий.
  Він був досить великий і м'язистий хлопчик. Світле волосся і темна від засмаги шкіра, видно було, що пацану зручніше ходити босоніж, ніж одягати сандалі та обладунки.
  Але ось хлопчик сідати на коня. Йому років одинадцять, але можна дати чотирнадцять-п'ятнадцять.
  Мабуть, він з цікавістю дивиться на Мірабела, і вимовляв:
  - Які м'язи у неї!
  Дівчина з усмішкою відповіла:
  - Я войовниця найвищого класу!
  Хлопчик-король кивнув:
  - Правильно! Я після перемоги зроблю тебе своєю першою дружиною!
  Мірабела відзначила з посмішкою:
  - Думаю, я після перемогу, перенесусь в інший світ! На жаль, моя мета допомогти вам, але над собою я не владна!
  Олександр Четвертий наказав:
  - Веди нас у бій!
  І величезна армія Антігона виступила у похід. У ньому були навіть бойові слони.
  Мірабела агресивно відзначила, загребаючи гарячий пісок босими, міцними ніжками.
  - Ми сміливо у бій підемо за владу порад!
  І тут одужала:
  - За владу Македонії!
  Бойове дівчисько - нічого проти неї не скажеш. Ось це справді колосальне стерво.
  І армія Антигона та Олександра рухається в обхід, військ Кассандра.
  Йде великий рух.
  Мірабела співає в поході, причому від чоловічого імені:
  Я Олександр, греків цар.
  Він - Дарій, персів государ. На полі лайки знову ми зійшлися.
  
  Під Іссою я його побив І славу тим я заслужив, "Непереможний" ім'я отримав!
  
  Весь світ тоді мене визнав, "Божественним" мене назвав! Своїм мечем я це довів!
  
  Прийшов його я перемогти І країни все з'єднати. Пора всім людям разом мирно жити! - - - Його війська переді мною. Від страху ми згуртували лад. Граємо ми знову своєю долею!
  
  Їх - більше нас майже у сім разів,
  Але іскри б'ють із наших очей. Ми віримо: боги не покинуть нас! - - -Вороги пішли на нас натовпом,Не знають, що таке строй.Войска свої послав він на забій!
  
  Ось вершники його летять, Вони нас налякати хочуть. Такі - тільки трусів переможуть! - - -Фаланга в центрі тримає лад. Помруть, але не покинуть бій. Змішалися перси перед їхньою стіною!
  
  А праворуч бій. Жорстокий бій. Але тримаються! І тримають лад! Фракійці там! Їм це не вперше!
  
  Але зім'ято ліве крило І відступає вже давно, І просить допомоги моєї воно!
  
  Я їм на допомогу не йду. Адже це бій! Стою і чекаю! Там тесалійці! Вірю я в долю!
  
  А в центрі паніка кипить, Фаланга наша їх тіснить, І в сторони їхня кіннота біжить!
  
  Моя досягнута тут мета!Нам боги прочинили двері!!Я кінноту кидаю в цю щілину!!! - - -Земля тремтить і пил клубить,І іскри б'ють з-під копит -То кіннота важка летить!
  
  Вони товариші все мені,
  Рукавичку кинули долі!
  Хочемо весь світ ми підкорити собі!
  
  Піхота - головна в бою, Біжить за кіннотою в строю. Непереможна, як Ахілл в бою!
  
  Я битви відчуваю результат. Гетайри ломляться в прохід. І щитоносці набирають хід!
  
  Врубилися ми в його війська! Перемога вже зовсім близька! Наш бій запам'ятають люди на віки!
  
  Вже зім'ята гвардія його! І сотня метрів до нього! А попереду більше немає нікого! - - -Побачивши нас перед собою, Як підлий боягуз, а не герой, У переляку Дарій залишає бій.
  
  Який він боягуз! Який негідник! Він зганьбив свій вінець! І владі всієї його прийшов кінець!
  
  Куди ти дінешся? Біжи! Себе від смерті бережи! О боги! Які смішні мої вороги!
  
  Все військо персів вже біжить. Сьогодні битвою я ситий! Полмира мені тепер належить!
  Ось військо завершило похід і вийшло у тил Кассандру. І тут Мірабела чекало відкриття - крім грецьких і македонських військ тут були і єгиптяни.
  Так ось чому Кассандр у реальній історії переміг, а Олександра Четвертого полонили та вбили.
  Таким чином у Антігона всього в півтора рази більше солдатів, за кращої якості у ворога.
  Але на його боці вигідніша позиція і тактична раптовість.
  Мірабела ж кинулася в атаку.
  І разом із нею чотири чарівні дівчата: дочки богів.
  І давай рубати супостатів.
  Мірабела повела мечами млин, зрубуючи солдатів Кассандра і перевіряла:
  - Жінка це гілок який найкраще дозріває у перегноє розпусти, але на нього все одно чекає розплата!
  Наталя теж рубала з шаленством і люттю. Її голі тортури зламали щелепу воїну-греку, пискнувши:
  - Політик - це математик, який забирає і ділить, і це робить з колосальною похибкою в свою кишеню!
  Зоя продовжуючи рубати супостатів і босими пальчиками ніжок кинувши отруйні ігри і пискнув:
  - Бог створив жінку босоногою та юною, сатана за допомогою політиків її взув, і змусив впасти у дитинство!
  Анжеліка агресивно рубала масу ворогів, і її мідно-червоне волосся розвівалося на вітрі наче пролетарський прапор.
  І дівчина проворкувала:
  - Краще жінці хизуватися голими п'ятами, ніж надати взуту через одруження за чоботом!
  Світлана рубала супротивників і різала їх і верещала:
  - Жінка - це найкрасивіша квітка в саду Господа Бога, але найпідступніша гусениця - політикан-чоловік негарною під'їдає її стеблинку!
  Мірабела продовжуючи рубати ворогів пискнула і видала:
  - Голячи свої груди, жінка залишить чоловіка без портків і здере з нього три шкури!
  Наташа агресивно продовжила, руйнуючи суперників:
  - Дівчина-блондинка звичайно ж гарна, тільки світла голова надто вже в буквальному значенні слова!
  Зоя, розрізаючи воїнів Кассандра, буркнула:
  - Блондинка дівчина світла голова не завжди буквально, але завжди фігурально прекрасна стать!
  Анжеліка продовжуючи трощити супротивників пискнула:
  - У чому різниця між політиком та повією - остання лягає заради грошей під будь-кого, а перший вкладе половину виборців заради наживи будь-якими коштами!
  Світлана, зрізаючи ворогів армії Кассандри, і босими пальчиками ніжок жбурнувши бумеранг, видала:
  - Повія за гроші перетворює будь-яку ослячу нікчемність на чоловіка, політик і безкоштовно зробить з будь-якого чоловіка нікчемного ішака!
  Мірабела ламаючи різного роду супротивників, і ламаючи щелепи босою, круглою п'ятою, видала:
  - Хлопчики згодом стають чоловіками, політики з роками або перетворюються на диктаторів, або стають ходячими анекдотами!
  Наташа, рубаючи супостатів, і зрізаючи їм голови, кидаючи босими пальчиками разючі предмети, пискнула:
  - Політик не завжди мішаний, але завжди ходячий анекдот і безкоштовний клоун!
  Зоя, розрубуючи різного роду ворогів, в'янула:
  - Диктатор часто змушує проливати підданих сльози, зате в анекдотах над ним хоче вся країна!
  Анжеліка, розрубуючи македонців, пискнула:
  - Чим корисні диктатури - коли народ будують, бажаючи підстригти як баранів, і в овечих головах прокидається лисиця!
  Світлана, провела бойовий млин, відсікаючи голови і прочирикала:
  - Якщо ти розумом баран будеш пострижений, якщо у тебе спритність лисиці пустиш на комір своїх конкурентів!
  Мірабела, продовжуючи розсікати супротивників, видала:
  - Лисиця і з лева здере три шкури, і міцного як дуба обдере як липку!
  Наташа, б'ючись з фалангістами, відзначила:
  - Якою б не була довгою мова політика, життя виборця стане від цього лише коротшим!
  Зоя агресивно помітила, розрубуючи ворогів:
  - У гонитві за довгим карбованцем, політикани вкорочують мови на критику, згадуючи - мовчання золото!
  Анжеліка, розкраюючи наповзаючих ворогів видала:
  - Мовчання - це золото, але найчастіше в чужій кишені!
  Світлана, розсікаючи ворогів, проворкувала:
  - Людину з великої літера тягне до світла, людину за визнанням собаки до світловолосих!
  Мірабела продовжуючи рубати ворожу армію, буркнула:
  - Бог дав людині розум і безсмертну душу, сатана розум закинув за розум, перетворивши тіло на тушу!
  Наташа, крушивши супротивників, гаркнула:
  - Людина - це така тварина, якою кермує лисиця, що видає себе за лева в овечій шкурі!
  Дівчата розійшлися, рубали армію Кассандра з великою ефективністю та натиском. І їхні мечі, як лопаті пропелера, миготіли.
  Зоя відзначила, кинувши босими пальчиками ніжок, горошинку із забійною вибухівкою:
  - Людина мріє мати силу Всевишнього Бога, заради досягнення мавпових ницих цілей!
  Анжеліка руда мегера, розсікаючи ворогів, видала:
  - Бог, звичайно, любить наші душі, але так хотілося, щоб Всевишній полюбив і наші тіла, пославши не тільки духовне зцілення!
  Світлана, розрубуючи ворогів теж додала, голою п'ятою зламавши ворогу щелепу:
  - Бог створив Єву щоб вона дарувала щастя, а зробив політика щоб він крав мрії, зате піднімав настрій, нехай і без краси!
  Мірабела розсікаючи супротивників і босими пальчиками ніжок кидаючи гранати, пискнула:
  - Політик - це різновид кишенькового злодія який замінює спритні пальці довгим язиком, і створює при крадіжці куди більше шуму, відбиваючи здатність думати!
  Наташа з цим цілком погодилася, ламаючи ворогів і перевіряла:
  - Правитель, який любить багато балакати, мало доб'ється толку в практичних справах, тому що довга мова - вкорочує руки!
  Зоя агресивно відзначила, зрубуючи чергову порцію ворогів, і босою ніжкою жбурнувши гранату:
  - Чому Всемогутній Бог рідко розмовляє з людьми - щоб не уподібнюватися до політиків зі словесним проносом, що маскує безсилля!
  Анжеліка, розсікаючи ворогів і босими пальчиками ніжок взяла і шпурнула у ворога забійне, і пискнула:
  - Політик багато говорить, і ще більше замовляється, але його слова проходять повз вуха виборця, який не оглух від порожнечі!
  Світлана, розсікаючи ворогів, і босими пальчиками ніжок, запустивши руйнування, видала:
  - Чим довша мова у політика, тим коротший розум виборця, який за нього голосує!
  Мірабела відзначила, знову жбурнувши босими пальчиками ніжок, забійну бомбу.
  - Для виборця довга мова політика - це зашморг на шию, який втім спочатку капає на мізки, а потім пудрить голову, черговою порожньою пудрою!
  Наташа агресивно заявила, викошуючи ворогів:
  - Високий розум рідко поєднується з довгим язиком, але зарозумілість звична для словоблуддя яке не знає міри!
  Зоя дотепно відзначила, скелячи зубки і ричачи немов пантера:
  - Довга мова добре залазить у кишені, якщо поєднується зі знанням тонкощів лизоблюдства!
  Анжеліка, розтинаючи ворогів, дуже дотепно помітила:
  - Справжній геній не буде довго балакати, стислість сестра таланту, а геніальності брат лаконічність!
  Світлана, зрізуючи фалангістів, які вже кинулися тікати - гаркнула:
  - Довга мова це не лише ознака короткого розуму, а й нескінченної дурості!
  Коротше кажучи, розбили армію Кассандра, і йому Мірабела особисто відрубала голову.
  Після чого дівчата змусили полонених цілувати свої босі, точені, злегка запилені та закривавлені ніжки.
  Ті це робили покірно і згинаючись на три смерті.
  Імперія Олександра Македонського відновила єдність. І знову засяяло прапор Македонії.
  Потім були нові походи на арабів, з їх підкоренням. Потім до Геркулесових стовпів, із захопленням Риму та Карфагену. І на Індію з її повним завоюванням.
  Олександр Четвертий прожив сімдесят років і встиг завоювати ще й Китай, перевершивши славу батька.
  Його назвали Олександр Великий. Він захопив усі цивілізовані країни античного світу. І виникла імперія від Атлантичного до Тихого океану. Величезна, могутня і процвітаюча.
  Трохи згодом була захоплена і Японія. А потім була завойована й Америка.
  Імперія стала всесвітньою. У ній правил рід Петрики. Авторитет якого був настільки великий, що не було серйозних повстань сатрапів. І ось прогрес, пройшовши епоху похмурого середньовіччя, відразу ж перейшов в індустріальну.
  А згодом промислова революція. І польоти людства до космосу на тисячу років раніше, ніж у реальній історії.
  А в двадцять першому столітті імперія дійшла до краю всесвіту. Було створено машину часу і навчилися воскресати мертвих.
  Були воскресені і Олександра Македонський та його найбільший син.
  Так змінився перебіг світової історії. І для людства це було чудово.
  Уявіть собі всесвітню імперію, в якій вже навіть давно померлих людей воскресають, і сучасне двадцять перше століття. В якому більше двохсот країн у світі, та балансування на межі ядерної війни.
  І різні коронавіруси все блукають!
  Отже... Дівчата здійснили найбільший подвиг заради всього прогресивного, та й не дуже прогресивного людства!
  
  ДІВЧИНА-БЛОНДНИКА ДОПОМАГАЄ КНЯЗЮ СВЯТОСЛАВУ
  Дівчина-богатир мускулиста і в бікіні біжить до табору Великого князя Київського Святослава.
  Армія Римського імператора підійшла до російського табору. У римлян перевага може рази в півтора. Вони зібрали велике військо.
  Святослав втратив ініціативу. Набіги печенігів, і зради болгар, сильно пошматували його армію. І тепер доводиться, битися поступаючись числом.
  У реальній історії, Святослав, зайняв оборону у фортеці. Але римський флот перекрив постачання російським Дунаєм. І в результаті ті мало не загинули, доки не погодилися після кількох сутичок піти, на важких умовах.
  Мірабела розуміла, що найкращий шанс, це одразу ж розбити римські війська та йти на Царгород.
  Тоді і болгари, і греки, і угорці підтримають переможця Святослава, і з Візантійською імперією буде покінчено!
  І Царгород стане столицею великої Російської держави! Бо Святослав завоював дуже багато. Все Поволжя і Крим, і Північ Кавказу, і Болгарію з Румунією. Але після його загибелі завойоване було втрачено. І вже лізуть на Волгу печеніги.
  Тож зараз критичний момент. І є шанс, що Київська Русь стане найсильнішою і найширшою імперією у світі, ще до свого хрещення.
  Мірабела знає від цього і мчить у бій.
  Але що вона зробить сама? Може прийде ще п'ять бійців - хлопчик та чотири дівчата - дочки російських Богів, та безсмертна дитина?
  Мірабела на це дуже розраховує.
  Але поки що біжить миготливими, голими, рожевими п'яточками. При цьому дівчина співає:
  - Ми боремося із за Русь,
  З ім'ям Сварога.
  Ти дівчинка не лякайся,
  У серці ти у Бога!
  Ось вона підбігає дедалі ближче до фортеці, де є російські війська Святослава.
  Спочатку дівчина зрубує мечами двох римських вартових, що стоять біля цитаделі.
  Мірабела навіть проспівала:
  - Вітчизни летить у піднебессі...
  В ім'я Перуна Росія воскресне!
  Ось справді навіщо російським треба було приймати чужу віру? Насправді куди краще вірити своє рідне та світле. Ті російські Боги, що дбали про слов'ян і сприяли їхньому процвітанню.
  Ось войовниця підбігає до стіни. На верху стоять вартові.
  Вони бачать писану, златоволосу красуню і беруть її за богиню.
  Тим більше, Мірабела дуже росла, особливо на ті часи, і мускулиста, щоб її прийняли б за звичайну жінку.
  І ось Мірабела почала чіплятися пальцями рук і босих ніжок дертися по стіні вгору. І це дуже гарно виглядало.
  Дівчина дуже гарна, а її рельєф м'язів на заздрість будь-якому чоловікові.
  Ось це справді дочка богів.
  Мірабела видерлася нагору. Вона посміхнулася і підморгнула вартовим.
  Воїни були її нижчими, і вражалися сильним і глибоко промальованим м'язом дівчинки.
  Войовниця одразу взяла бика за роги:
  - Ведіть мене до князя Святослава!
  Старший із воїнів із сивою бородою кивнув:
  - Та богиня, ми готові!
  Двоє юнаків упали навколішки і поцілували Мірабелі голі ступні. Дівчина згідно кивнула:
  - Це чудово!
  Після чого рушила у супроводі воїнів, до центру фортеці, де знаходився сам великий Київський князь Святослав.
  Мірабела була веселою, і співала:
  - Буде крутий результат,
  Ми йдемо на Царгород!
  Ось вона, човгаючи босими підошвами по бруківці, дісталася до будівлі, де знаходився знаменитий давньоруський полководець. Особа легендарна.
  Ось усередині її зустріли нові воїни. Помацали Мірабелу за сильні м'язи та груди. Потім пропустили далі.
  Святослав ще не ліг спати і зустрів високу гостю. Він був невисокий на зріст, але широкоплечий, з голеною головою, яку вінчав чуб. Ще не старий, зрілий чоловік, сповнений сил і енергії. Він глянув на Мірабелу і насупився. Неприємно, коли жінка височить над тобою.
  Запитав її з посмішкою, яка виглядала натужно, бо очі дивилися по злому:
  - З якою метою з'явилася до мене красуня?
  Мірабела відповіла теж усміхнувшись, і дивилася ласкаво:
  - Щоб тобі допомогти перемогти римлян великий!
  Святослав зітхнувши помітив:
  - Один меч нічого не вирішує, хоч ти й сильний я бачу воїн!
  Дівчина тупнула босою ніжкою і відповіла:
  - Треба напасти на римлян зараз. Вони ще не всі сили зібрали, і отримуватимуть підкріплення. Негайно розбити та йти на Царгород!
  Святослав кивнув і помітив:
  - Я теж так думав. Але у ворога перевага в силах!
  Мірабела логічно відповіла:
  - Час працює проти нас! Якщо ще трохи зволікати, то римський флот відріже нас Дунаєм, і ми не матимемо ні підкріплень, ні постачання. А сили супротивникові тільки зростуть!
  Святослав зітхнувши помітив:
  - Наш оракул передбачив, що у відкритій сутичці ми програємо!
  Мірабела жорстко відповіла:
  - А ви не думали, що цей оракул купили базиліком? І що зволікання лише збільшить перевагу Візантії!
  Святослав похмуро заперечив:
  - Оракул рідко помилявся, і раніше передбачав наші перемоги, і над хозарами та іншими народами. Втім... Ти випадково не дочка богів?
  Мірабела кивнула:
  - Можеш випробувати мене у битві з будь-яким твоїм воїном!
  Святослав несподівано вдарив Мірабелу кулаком у живіт. Дівчина машинально змістилася, і вдарила князя головою в лоб. Той упав.
  Два рослі воїни кинулися на Мірабелу, але дівчина стрибнула і потрапила в них своїми голими п'ятами.
  Бійці впали...
  Мірабела нахилилася та натиснула Святославу на шию. Той прийшов до тями і розплющив очі.
  Після пробурмотів, потираючи забите чоло:
  - Ось Чорний Бог. Ти, мабуть, донька Чорнобога. Так рушила, голова тріщить!
  Мірабела відповіла:
  - Я можу зварити зілля, яке зробить твоїх воїнів сильнішим і витривалішим.
  Тоді ми неодмінно переможемо ворога!
  Святослав кивнув, голеною з чубом головою:
  - Вари! Я тобі вірю!
  Мірабела попросила:
  - Зірвемо деякі трави і зілля буде готове!
  Великий князь виділив їй на допомогу пару дюжин дівчат-прислужниць.
  Мірабела разом з ним у гай відправилася збирати зілля, яке підвищує силу та витривалість бійців. У гаю поки що не було візантійських воїнів.
  Але дівчина-богатир була напоготові. І недарма.
  Ось кілька десятків вершників спробувало атакувати дівчат, що повертаються, з повними кошиками трав і грибів.
  Мірабела кинулася на супротивника у бій. І змахнувши мечами, одразу три голови зрізала.
  Потім як давай супостатів рубати. Ось це дівчина - просто термінатор у бікіні та босими ніжками.
  Її гола п'ята як урізала візантійському воїну в підборіддя. Той, пролетівши, збив одразу п'ятьох ворожих вершників.
  Мірабела прочирікала:
  - Я сама у світі крута, і дівка саме боса!
  Ось це справді був - супервиверт. Мірабела продовжувала рубати супротивників, і кидати босими пальчиками ніжок уламки скла, вражаючи супротивників.
  Ті римляни, що не встигли втекти, були вбиті. А Мірабела здобула чергову свою перемогу.
  Ось дівчата човгаючи босими ніжками, на Балканах влітку тепло, і принесли гриби, ягоди та траву. І Мірабела у великому чані почала варити забійне та приворотне.
  І це розносило сильний терпкий запах у всьому стані. А дівчина з золотим волоссям помішувала все босою, точеною ніжкою.
  І це дуже допомагало.
  Мірабела варила зілля в казані та співала;
  Я народилася знай у віці двадцять першому,
  В якому електроніка скрізь...
  І у мене повір сталеві нерви -
  Літали люди знайте на Місяці!
  
  Велике творіння людини,
  Здатне осягнути, граючи кулю.
  Ми діти ноутбука, інтернет-
  І по невігласів завдамо удару!
  
  Що тільки знайте ми винаходили,
  В одному мізинці є екран...
  Побачимо комунізму скоро дали,
  Якщо запалає навіть зла пожежа!
  
  Повірте, наш час знай настане,
  Країна науки пишно розквітне.
  Нехай тріумфує Авель, а не Каїн,
  Перемогу відкрили безмежний рахунок!
  
  Ми віримо в нашу матінку-Росію,
  Що зробила зірковий поворот.
  Поля росою з перлів оросили,
  Перемогу відкрили нескінченний рахунок!
  
  На славу Ісуса та Сварога,
  Ворогів ми дружно перемагатимемо...
  В ім'я Всемогутнього знай Рода,
  Відкрили ми велику російську рать!
  
  Нехай любов гримить у великій славі,
  Нехай буде Лада з нами назавжди.
  Ми народилися в космічній державі
  Здійсниться велика мрія!
  
  У нас був Ленін і великий Сталін,
  Цар Петро Перший, і гроза Іван...
  Маємо м'язи ми твердіше стали,
  Така доля великої раті дано!
  
  Та нехай Вітчизна у вірі процвітає,
  Яке нам принесло кохання...
  Нехай погода буде вічним травнем,
  І ллє тільки зла в лайці кров!
  
  Ми народжені щоб казку зробити буллю,
  На славу російських ангелів, богів...
  Щоб звернувся враз супротивник лютий пилом,
  І щедро напікали пирогів!
  
  Не вірю людина не буде слабкою,
  Його доля всіх бісів перемагати ...
  Отримаємо найбільші нагороди,
  Нехай буде знищений у боротьбі!
  
  Та сили нашої ворог ще не знає,
  А я ж вірю відродитись Русь...
  Хоч на немовлят, жінок нападає,
  Ми переможемо - у те вірю і не лякайся!
  
  Хай буде наша Батьківщина вільна,
  Хай буде у вічній славі назавжди...
  Ми витязі повірте благородні,
  Нас не лякають лиха і року!
  
  Коротше буде скоро нам прощення,
  Ми супостата вірю переможемо...
  Прийде від Бога Роду проголошення,
  Нехай крила простягає херувим!
  
  Тоді закінчимо те, що ми почали,
  Збудуємо нове місто найсильніше...
  І буде набагато краще, ніж спочатку,
  Зітріться в порошок крутий лиходій!
  Дівчина-богатир дозріла. І ось знову все закрутилося в казані, блиснуло, і зілля було готове.
  Тепер російські воїни його розпивали. Їх було понад тридцять тисяч, разом із болгарами.
  Ковтнув зілля та Святослав. Він був готовий битися. З ним його брат - набагато вищий Данило.
  Ну що ж у шлях російським витязям. Це все буде великою і кровопролитною лайкою.
  Мірабела теж випила, і відчула, як до неї прибуло й без того чимала сила.
  Дівчина блиснула мечами і вимовила:
  - Краще перемогти стоячи, ніж програти на колінах!
  Після чого вже Святослав скомандував:
  - Ну, брати у бій!
  І ворота відчинилися, і російська дружина виступила. І це була повна сил та енергії армія.
  У візантійців війська тисяч п'ятдесят, і воно теж вишикувалося. Начебто більше числом, але не настільки мужньо і палко духом.
  Сам Римський імператор на лайку зібрався. І ось візантійська армія взяла та рушила.
  Вона більш важка зброєю, і має перевагу в кінноті.
  Але обганяючи вершників попереду біжить Мірабела Магнітна, сповнена енергії і спрагла битися. Дівча тут найвищого калібру. І як зб'ється з візантійськими воїнами.
  Проводить удар у стрибку, відразу двома босими ніжками, збиваючи супротивників і верещить:
  - Слава часом Російської раті!
  Після чого дівчина оглушливо засвистить на все горло. Так це виглядає круто та забавно.
  І її мечі як обрушуватися на ворогів, зрізуючи їх немов бритвою. Ось це дівчина.
  А тут з'являються й інші войовниці.
  Наташа рубає візантійських воїнів мечами та кричить:
  - За Русь Святослава!
  І босими пальчиками ніжок як жбурне отруйну голку.
  А тут у бій і Зоя йде. Візантійські солдати рубають з великим відчаєм. І трощить їх із гарячим ентузіазмом.
  Проводить мечами млин.
  І Анжеліка руда за римлян взялася і давай знищувати їх з великою люттю і відчайдушним натиском.
  І її гола п'ята теж працює та ламає щелепи.
  Дівчина реве:
  - В ім'я Перуна!
  І Світлана теж рубатиметься з величезним натиском, знищуючи противника.
  І проводить млин мечами і верещить:
  - За комунізм!
  Мірабела розсікаючи римлян, зазначає:
  - Хочеш придбати весь світ, наповни мудрістю голову і любов'ю серце!
  Наташа, рубаючи супостатів із Візантії, заявила:
  - Золоте серце не завжди приваблює гроші в кишеню, але дозволяє знайти незліченні скарби на небеса, в порівнянні з якими гори купюр не коштують і гроша!
  Зоя, розрубуючи легіонерів, відзначила:
  - Важко зрозуміти, чому Бог допускає зло, але ще важче, чому людина не допускає добро в своє серце, і милосердя вчинки!
  Анжеліка відзначила, рубаючи римлян, і босими пальчиками ніжок кидаючи диски:
  - Золоті гори з вуст політиків не варті ламаного гроша, зате мідна полушка, якщо людина душка, великий скарб світу!
  Світлана, агресивно рубаючи, бійців Візантії, зазначила:
  - Бог створив людину для щастя, людина ж створює собі проблеми та нещастя, бажаючи стати Богом-Творцем!
  Мірабела розтинаючи ворогів мечами, видала:
  - Чого хоче жінка, того хоче Бог, може тому у чоловіків суцільні неприємності та проблеми, адже жінка уразлива безбожно!
  Наташа, розтинаючи римлян, відзначила:
  - Коли діти сміються від щастя, батькам не до сміху, то витрати на подарунки вийшли зовсім не кумедні!
  Зоя, рубанувши візантійців і відправивши їх босою ніжкою в нокаут, логічно відзначила:
  - Бог людині завжди любить Батько, а от доля найчастіше примхлива мачуха!
  Августина розтинаючи римлян, логічно додала:
  - Навіть лисиці важко обдурити долю і неможливо провести Бога!
  Світлана, розрубуючи супротивників, і агресивно їх крушивши, і голою п'ятою кинувши вибуховий пакет, видала:
  - У політиці можливо все, але Бога не все одно не обдуриш навіть раз, хоч ти і звик виборців водити за носа до нескінченності!
  Мірабела розтинаючи в капусту супротивників, і роблячи з них відбивні по-римськи, заявила:
  - Політики великі пройдисвіти в обмані, але нікчемні у справах правди!
  Наташа, продовжуючи з ентузіазмом рубати ворогів, відзначила:
  - Політик ховає ікла, але любить показати зуби, особливо якщо виборець із курячим мізками!
  Зоя, крушивши римлян, дотепно помітила:
  - У політика немає почуття міри в обіцянках, але виконання строгих ліміт, що прагне обнулення!
  Анжеліка, розсікаючи ворогів, люто заявила:
  - У політика обнулена пам'ять на обіцянки, зате прагнення прибріхувати до нескінченності!
  Світлана агресивно помітила, зрізаючи голови римлянам:
  - Політик мовою може підняти ціле цунамі, але коли йдеться про роботу головою - настає повний штиль!
  Мірабела провела босими ніжками вертушку, зрубуючи супротивників і перевіряла:
  - П'яниця проспиться, а політик захропе, коли йдеться до виконання обіцяного з п'яних очей!
  Наташа оригінально відзначила, зрізуючи ворогів:
  - Політик - це повія, що бере голоси одразу, але насолоди не приносить жодного разу!
  Зоя, рубаючи римлян, із цим цілком погодилася:
  - Політик має амбіції лева, які доводять виборця до собачого життя!
  Анжеліка, борючись із візантійцями, та їх руйнуючи, логічно відзначила:
  - Бог людини і в гріхах любить, тільки безбожжя душу загубить!
  Світлана, зрізуючи легіонерів, немов бритва волоски на бороді, свиснувши видала:
  - Вільна воля дар від Бога, тільки людина не знає совісті порога!
  Мірабела рубаючи вже поріділих римлян, проворкувала:
  - Свобода совісті - дар Всевишнього, свобода від совісті - прокляття від нижчого!
  Наташа, рубаючи римських, точніше візантійських солдатів, підбила підсумок:
  - Бог дав вільну волю з великого кохання, людина ж обрала собі частку чималої крові!
  Щоб якось стати веселіше, Зоя заспівала:
  Я дівчина проста комсомолка,
  Нещодавно піонеркою була...
  Скала по канатам дуже спритно,
  Дуже як кажуть краса мила!
  
  Але фюрер вторгся в милу Росію,
  Погрожує фашизму лютий оскал...
  Але все одно дівчата всіх гарніших,
  Відповімо на підступний удар!
  
  На славу нашої великої матері,
  Підуть хлопчаки сміливо вмирати...
  Зупинимо навал нацистів дикий,
  Непереможною буде наша рать!
  
  Мені комсомолці видали завдання,
  Швидше донести розвідку до штабу,
  Тому ти напружи дихання,
  Щоб не було уві сні всіх слизьких жаб!
  
  Іду боса дівчина по лузі,
  Хоч не зі звички крали міську,
  Спочатку добре, а після туго,
  Гравієм дорого йти босий!
  
  Підошви сильно від каміння дубіють,
  І виступає від порізів кров.
  Але прапори на Вітчизні яскраво реють,
  І буде з нами Господа любов!
  
  Прославимо Ісуса велетня,
  Який вищий і найпрекрасніший за всіх...
  Коли народ і партія єдині,
  Відсвяткуємо удачу та успіх!
  
  Фашизму вірю ми хребет зламає,
  Оскільки кожна війна з ясел...
  Перемога буде у променистому травні,
  У геєнні ж скинуть стань лиходій!
  
  Нехай славиться земля моя свята,
  Гримлять перемоги слави жовтня...
  Хоч дівчина в обносках і боса,
  Страждає вона мила недаремно!
  
  За Батьківщину ми присвятили серце,
  На славу золотої вважай душі...
  До успіху прочинили дверцята,
  А злість і підступність задуши!
  
  Будь Росія світу гегемоном,
  Порядок у всесвіті наведи...
  Усіх супостатів нагороди розгромом,
  І пішака проведи жартома у ферзі!
  
  Хай буде Русь моя у вселенській славі,
  Нехай у ній на Марсі яблуні цвітуть...
  У радянській, червоній, лютій державі,
  Народ у реальність втілить мрію!
  
  Ми зробимо По-батькові великим,
  Оскільки комсомолки крутіші за всіх...
  Підтримають на іконах святих лики,
  Ми переможемо, залишивши у серці гріх!
  Майже все візантійське військо було перебито, яке залишки кинулися тікати.
  Переслідуючи ворога, Анжеліка видала:
  - Божий дар не яєчня, але хто відмовляється від благодаті має мізки мокрої курки та некруто!
  Світлана рушила супротивника голою п'ятою по потилиці і пискнула:
  - Бог будь-якій людині дає благодать, але багатство не всякому судилося взяти!
  Мірабела руйнуючи ворогів додала, скелячи зубки:
  - Сани можуть свої, можуть би і не свої, але місце на троні завжди чуже, бо політику при владі має прагнення погане!
  Наталя, добиваючи римлян, цілком логічно і правильно помітила:
  - Політик має сім п'ятниць на тижні, тому йому завжди хочеться влаштувати виборцям вічний понеділок, а собі суцільну неділю!
  Зоя агресивно відзначила, зрізуючи голови римлянам, що відступають:
  - Політик любить поради давати виборцям, але хороша порада дорога, а ті, що роздають політикани, нічого не варті!
  Анжеліка, розрубуючи візантійців, що біжать, буркнула:
  - Немає солодшої солі, ніж сіль істини, і гіркого меду, ніж мед передвиборчих обіцянок!
  Світлана, круша бійців, що біжать, відзначила, босою ніжкою метнувши диск з гострими кінцями:
  - Бог може пробачити будь-який гріх виявивши участь, але людина непростимо дурна, якщо прощає собі байдужу байдужість!
  Мірабела підбила всьому цьому підсумок, добиваючи останніх римлян:
  - У Бога можна і вірити, і не вірити, тільки перше робить нас образом Всевишнього, а останнє тваринам з рангу примату нижчого!
  Візантійська армія була вщент розбита, і тепер нічого не заважало рухатися на Царгород.
  Військо Святослава росло прямо на дріжджах. До нього приєднувалися і греки, і болгари, і серби, і угорці та інші сили.
  І ось пішов штурм цієї могутньої цитаделі.
  Мірабела атакувала разом із іншими дівчатами. При цьому рубаючи захисників Константинополя, дівчина продовжувала гострити:
  - Бог створив Єву красивою та юною, щоб Адам її любив, але політикан у душі людини, молодість душі вбив, і спотворив тіло до чортиків!
  Наташа, кромса захисників Царгорода, відзначила:
  - Добре бути юною жінці тілом, погано бути безпорадним дитиною, коли доходить до діла!
  Зоя, зрізуючи супротивників, раціонально видала:
  - Політик різними словами говорить по суті одне - мені влада, а вам локшину на вуха, мені трон, а вам від досади стогін!
  Анжеліка, це руда дівчина, знову проводячи різкі викрутки мечами, відзначила:
  - Політик - це соловейок, який солодко співає, але у реального птаха ноти написані Богом, а у політикана, що загребуть лапою користолюбця!
  Світлана дотепно додала, розрубуючи чергового захисника Царгорода:
  - Бог вирішив - людина його син рідний, політик же зробив - виборця пасинком-сиротою!
  Мірабела люто розрубуючи ворогів, і босими пальчиками ніжок кидаючи отруйні голки закінчила:
  - Самий люблячий Батько - Всевишній Бог, правда незрозуміло чому людина-дитина гірко плаче кинута Всемогутнім Батьком, в безодні жорстокого світобудови - навіть одна гірка сльозинка дитини рве серце любові!
  Ось уже штурм завершився і Царгород упав. Завоювання Святослава зміцнилися. Потім були походи до Ірану та Індії. І там росіянам підкорялися дедалі нові землі. Пал і Багдад.
  Виникла величезна імперія, від Єгипту, Балкан до самого Китаю.
  Після смерті Святослава, щоправда, стався розподіл володінь. Але старшим був онук Ярослав Мудрий. І знову з'єднав імперію, і підкорив Китай.
  На Русі була прийнята нова релігія: Рідновір'я, на чолі з Родом-Творцем і вченням про рай і пекло. Але Род був ще повний пантеон богів - синів і дочок.
  Кінця світу не буде, то Русь вічна і російські Богом обраний народ.
  Так народилася нова історія у паралельному світобудові.
  
  БОСОНОГА БЛОНДИНКА ДОПОМАГАЄ ВЕЛИКОМУ КНЯЗЮ ВАСИЛІЮ ТРЕТЬОМУ
  Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна, втім, перемістилися незабаром в іншу історію.
  Військо Василя Третього обложило Казань. Командував, щоправда, не сам цар, яке брат Дмитро. Молодий вояк! Але досвідчений!
  Йшов 1506, перший повний рік правління Василя Третього - значно зміцнив Московію і посилив централізацію правителя. Щоправда, не дуже багато того, хто завоював, але зате має величезні амбіції!
  І ось Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна вирішили допомогти російському великому князю, і навіть певною мірою й імператору взяти місто та столицю ханства.
  Безсмертні хлопчик та дівчина-термінатор пішли на штурм Казані, розмахуючи шаблями. Вони рубалися немов богатирі. Будучи безсмертними воїни рухалися швидше за гепарди. А босими пальцями ніг запускали заздалегідь приготовлені гострі диски, що вражали татар прямо в горло.
  Олег і Мірабела стрімко мчали, і злетівши на стіну провели млини, зрубавши по п'ять-шість татарських бійців.
  Потім стали різати супротивників і запускати, збиваючи по дюжині нукерів.
  І ті падали та завалювалися.
  Хлопчик і дівчина билися як титани. Вони відрізнялися спритністю, а мечі робили за секунду п'ятнадцять помахів. І так вони рубали супротивника. У юних воїнів та зброя була особлива: мечі та шаблі одночасно і рубали вони практично будь-який метал та плоть.
  Олег провів великого метелика, зрізав відразу дюжину супротивників і проревів:
  - Я величезний моторолер!
  І знову хлопчик у шаленій атаці.
  А ось і дівчинка Мірабела метає босими пальчиками ніжок гранату і пищить:
  - Наша Батьківщина славна, Рідновірна, Православна! І татар ми зуміємо побити, і Казанню під Руссю бути!
  І знову юні безсмертні воїни атакують. І борються з лютим шаленством. Вони дикий каскад ідей і скаженої енергії.
  Молода пара в атаці. І падають під їхніми ударами татарські воїни. А бійцям які отримали безсмертя і відпрацьовують своє вічне життя дуже весело.
  Олег, зрізавши татарина, проревів:
  - Сотні, за сотнею, полк за полком! Російські витязі рубають мечем! Вірю, перемога скоро прийде! Ми відкриваємо славний рахунок!
  Мірабела кинула босими пальцями ніжок гостро відточений диск і заспівала:
  - Коловрат! Євпатій Коловрат!
  Олег Рибаченко цей вічний хлопчик теж кинув диск босою, дитячою, але дуже сильною ногою і заспівав:
  - Захисник Вітчизни! Перунів солдатів!
  Мірабела Магнітна, продовжуючи рубати, заспівала:
  - Коловрат! Євпатій Коловрат!
  Хлопчик, зрубуючи ворогів, прошипів:
  - Героїв Русі збирає на сполох!
  Отак героїчні діти й борються - великі богатирі! У них азарту та сили, на цілий легіон.
  А може, і на десять легіонів! Дивлячись на них, підбадьорилися й інші воїни, і стали перехльостувати через стіни Казані.
  Олег, розрубуючи татар, проревів:
  - За царя Василя Третього!
  І як покине гостро відточений диск, як зріже десяток супротивників Русі.
  І знову прокрутить метелика, а за ним млин. Зрубуючи за раз цілу дюжину. А потім хлопчик як візьме, і голою п'ятою рушить хана в підборіддя.
  Той полетить і плюхнеться прямо в котел з киплячою смолою.
  Олег Рибаченко прорепетував:
  - Ну, тебе до біса!
  Мірабела взяла і босими пальчиками ніжок бумеранг, зрізала п'ятьох нукерів і ревла:
  - Слався Вітчизна царя Василя!
  Олег Рибаченко захоплено підтвердив:
  - Слався свята Росія!
  Мірабела, рубаючи татар, прошипіла:
  - Це ще не Росія, а Московія!
  Ось уже значну частину стіни захоплено російськими воїнами. Вони вже проникають у саме місто.
  Великий князь Василь виявився дещо у тіні через свого великого сина Івана Грозного.
  Але в реальній історії йому Казань не підкорилася. А тепер дитина і дівчина-богатир переписують, і додають те, що не вдалося російським предкам.
  Олег Рибаченко зрубав одним ударом чотири голови. Потім хлопець жбурнув босими пальцями ніг бумеранг. Зрубав ще семеро бійців і провизжав:
  - У труну увігнали абияк, а найсильніший вовкулак,
  Хотів мені шию прокусити, але виявився сам як дичина!
  І юний воїн як заманеться...
  Маргарита прокрутила гвинт і пискнула:
  - Я кобра готова до стрибка!
  І знову запустить босими пальчиками ніжок убивчий бумеранг. Дівча, що й казати, немов крута богиня.
  Ось уже більшість Казані захоплена. Відважні воїни штурмують палац верховного хана. Вони сповнені сказу і дикого азарту. Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна - воїни-термінатори. І кожен їх помах, а махають вони дуже часто - це нові трупи!
  Олег Рибаченко, борючись, зауважив:
  - А це битва може багато поміняти!
  Мірабела логічно погодилася:
  - Іван Грозний підкорив Казань! А тепер її підкорить і його дядько Дмитро!
  Хлопчик кинув босими пальцями ніг бумеранг. Перерізав горло п'ятьом татарам і гаркнув:
  - За велику Русь та небо слов'ян!
  Мірабела гарна дівчина, впевнено підтвердила:
  - За Велику імперію!
  І дівчисько теж кинула босими пальцями ніжок гостро відточене лезо.
  І перерізала масу нукерів, а когось і порубала. Ось така красуня бойова.
  Ось справді Мірабела крута. Заради безсмертя погодилася стати дівчиськом у бікіні, відмовившись від колишнього тіла, і бути проданою в рабство. Але зате таку набула надлюдської сили! І це повірте, зрозуміло, і для неї супер!
  Дівча бореться, і хлопчик бореться, а вороги падають. Вони розрубані та ослаблені.
  Ось і відважні воїни прориваються до тронної зали, де знаходиться Казанський хан.
  Той намагається піти, але хлопчик кидає босою ногою зірочку і пробиває хану потилицю. Той пробитий падає і вмирає...
  Потім воїни-рейнджери винищують інших татар. Втім, останні, втративши свого володаря, кидають зброю та здаються.
  Ось і впала Казань. Тепер Росія стала на ці землі. Великий князь Московії Василь частину татар поселив у Росію, а частину російських поселив у Казань.
  Потім взагалі стало краще. Новий російський Великий князь був обраний і Великим князем Литовським. Зійшов на престол...
  Зрозуміло чому - перемога над Казанню всіх дуже вразила. І зрозуміли, що Русь, дуже сильна!
  І воїни-рейнджери тут постаралися. Взяли та розбили армію основного конкурента Великого князя Василя Третього. А самому претенденту взяли та знесли безсмертні хлопчик та дівчинка голову.
  Причому зробили це, дружно метнувши босими ніжками диски, при цьому прокричавши:
  - Слов'яни мають бути єдині! Будемо всі непереможні!
  І підскочивши, і зарубавши гетьмана, юні воїни вигукнули:
  - Ми воїни нової ери та крутої формації!
  Після цього полонені цілували босі сліди ніг молодих воїнів, залишені ними на свіжому снігу. А це погодьтеся дуже круто!
  А згодом і похід на Астрахань. Ось як одна перемога тягне за собою та інші.
  Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна разом із цим великим князем, рушили і до Астрахані.
  Хлопчик і дівчина штурмували це велике місто. Вони боролися, знову прибувши до російської армії через коридор часу.
  І знову рубалися, і кидали босими пальцями ніжок бумерангу. Тут уже пішло все легше. І армією командував сам Василь Третій. І міць його була велика. Прибули й війська Великого князівства Литовського. Вони штурмували це місто.
  А діти-термінатори рубалися і кидали бумеранги, диски, зірочки. Олег Рибаченко навіть покинув пару гранат.
  Босими ніжками молоді воїни також кидали гострі зірочки, і тоненькі, але здатні відразу перерізати кілька ковток диски.
  А їхні ніжки воістину втілення спритності, і швидкої і навіть дикої сили.
  А як дівчина босими пальцями ніжок бумеранг метне, то ворогам святої Московської Русі це зовсім не мед!
  Воїни-термінатори хором прокричали:
  - Слава Василю Третьому найбільшому з російських царів!
  І знову велика перемога російського царства.
  Василь Третій коронувався на титул царя і був офіційно визнаний імператором. Його імперія стала величезною. Росіяни також стали проникати й у Сибір. А Кримське ханство навіть визнало себе васалом Росії.
  Після вигнання митрополита, Василь Третій зобов'язав нового владику церкви змінити догмати та дозволити багатоженство. Почасти це було викликано приєднанням Казані, Астрахані та інших ісламських земель.
  Сам Василь Третій одразу одружився з литовською князівною Глинською та татарською Тамарою. А потім ще й на четвертій дівчині.
  Дозволив Синод мати росіянам по чотири дружини. І цим багато князів користувалися.
  Війна з Польщею завершилася завоюванням... Російська армія була сильна, і набагато численніша. Так Олег та Мірабела допомогли. А з цими воїнами-термінаторами жоден суперник не страшний.
  І став Василь Третій та королем Польським. Імперія зміцнилася. Але на престол Османської імперії прийшов Сулейман Чудовий. І цей правитель завоював Угорщину. Обложував він і Відень.
  Але Кримське ханство порвало з Росією. І пішов новий похід. Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна теж за наказом гіпервсемогучої відьми-богині і тут відзначилися. Вочевидь під час штурму Перекопа. Тут найсильніша частина оборони кримських татар. Але ж і воїни: Олег і Мірабела дуже круті!
  І як помчать, і як понесуться! І як рубатимуть татар. І з яким диким ентузіазмом за це візьмуться.
  І хлопчик метнув босими пальчиками ніжок зірочку, і та зрізала одразу шістьох татар.
  А дівчисько кидком зірочки збило п'ятьох. Ось такі бойові виявились хлопці.
  Олег та Мірабела розчистили частину стіни. Крім того, попрацювала і артилерія. Маса руйнувань була заподіяна татарам. Ось і Кримське ханство впало.
  Потім була битва з армією Сулеймана Чудового. Цього разу цьому реальної історії великому султану не пощастило. Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна не лише перебили масу турків, а й взяли султана у полон.
  Росія змусила турків піти із Балкан. І сама заснувала там свої фортеці. І відібрала також Стамбул. Знову виник Константинополь.
  Василь Третій тимчасово зупинився. Потрібно було перетравлювати завоювання. Лівонія погодилася платити російським данину, і без війни поступилася у володіння Нарву.
  Василь Третій навіть у 1535 році наказав будувати у гирлі Неви місто-порт. Щось подібне до Петербурга Петра Першого. Щоправда, столицю Василь переніс якраз до Константинополя.
  У 1537 росіяни захопили Виборг і зміцнили себе з півночі від шведів, розбивши їх ущент.
  Під час штурму Виборга знову відзначилися Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна.
  Хлопчик і дівчина природно перескочили через поріг часу і взяли участь у штурмі.
  Ось Олег кинув босими ніжками бумеранг, вибив десяток супротивників і заспівав:
  - Слава Росії та її царю Василю Третьому!
  Мірабела теж метнула босими пальцями ніжок щось забійне і сміливо видала:
  - За Русь святу та царицю неземну!
  Після чого хлопчик і дівчисько так розійшлися, що цілу просіку з трупів шведів прорубали.
  У 1540-1541 російські війська захопили у турків ще й Малу Азію. А 1545 року і ще Месопотамію та Палестину. У 1547 році в березні цар, у віці ледве виповнившись шістдесят вісім років - помер. Його правління в сорок два роки виявилося тривалим і дуже щасливим з безліччю завоювань для Росії.
  Василь Третій був названий Василем Великим. А на престолі виявився молодий, але вже за мірками Русі повнолітній Іван Васильович.
  І оскільки Василь Третій прожив довше, ніж у реальній історії, вдалося уникнути боярської смути.
  Іван Васильович, спочатку вирішив повністю підпорядкувати собі Лівонію, війна 1550 року виявилася успішною. Потужна російська артилерія всіх змітала, і швидко було захоплено майже всі міста.
  Звісно, діти-термінатори Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна взяли участь у боях.
  Вони босими, дитячими ніжками так завзято кидали все гостре і колюче, що лівонські війська гинули у величезних кількостях.
  Мало того, юні воїни ще з гармат влучно стріляють і так влучно.
  Олег хлопчик-термінатор пальнув, і кинув босими ніжками забійний подарунок.
  Розкидав супротивників і пискнув:
  - Я втілення руйнування!
  І хлопчик розхочеться і прореве:
  - Я син великого відродження!
  Мірабела, це круте дівчисько, теж босими пальчиками ніжок запустить забійне, і пискне:
  - Я дочка великих богинь анігіляції!
  І знову діти сміються і скалять зубки. А потім так злетять на фортецю. І так усіх порубають. У них не мечі, а просто пропелери. І винищують лівонців та інших солдатів найманого війська без жалості.
  Хлопчик і дівчинка весь час босоніж, навіть снігом. І їм безсмертним воїнам, подібне, навіть подобається!
  А чому б і ні? За чим взуття тим людям, які мають тіла швидше, ніж у будь-якого звіра, і зрозуміло не можуть вибачити чи захворіти.
  Потім Іван Грозний воював у Єгипті. Підкоривши за кілька років всю північ Африки, включаючи і Марокко. Далі було захоплено і Аравійський півострів.
  Німеччина була роздроблена, Австрія слабка, Іспанія та інші країни зайняті війнами.
  Царська Росія рухалася Іраном до Індії. До 1590 Індія була захоплена. Іван Грозний дожив до шістдесяти восьми років і помер у 1598 році. І йому успадковував Іван П'ятий. Росія продовжила експансію на схід та захоплення Китаю. Хоча війна видалася дольною затяжною та важкою.
  Щоб завоювати Китай, знадобилося три війни.
  Навіть участь у боях Олега Рибаченка та Мірабели Магнітної не одразу забезпечила перемогу.
  Та й юні воїни воювали епізодами. Набіжать собі, порубають китайців і знову відбіжать.
  Звичайно, хлопчик і дівчинка діяли дуже активно та ефективно. І босими пальцями ніжок активно метали гострі зірочки, диски та бумеранги.
  Олег Рибаченко зарубав особисто китайського міністра оборони. А потім як кине хлоп'ячою ніжкою гранату. Так відразу два дюжини жовтих воїнів на той світ, сказавши:
  - Слава Русі, яка вічно у віках вказує шлях всесвіту!
  І дівчинка Маргарита як візьме і босою ніжкою запустить бумеранг який забійний, що крутіше нікуди.
  І розгромивши супротивників, дівчисько пискне:
  - За таку Русь, ти бійся і не лякайся!
  І хлопчик із дівчиною стали махати ще інтенсивніше.
  Іван п'ятий помер у 1620 році, і його справу продовжив син Іван шостий. Після наполегливих воєн у 1640 році Китай був остаточно підкорений.
  Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна стали більш активно з'являтися у різних місцях битв та битв.
  А потім хлопчик Олег кинув бумеранг і зніс голову китайському імператору. І сам став героєм!
  А дівчинка Мірабела босою ніжкою кинула гранату і вибили цілий штаб супротивників.
  І звичайно ж завдяки цим безсмертним дітям і було здобуто найбільшу з перемог Російської імперії!
  А після перемоги над Китаєм Московської Русі вже ніхто практично не страшний! І росіян уже ніхто не зупинить і не переможе! Вони вже пройшли точку не повернення!
  І Росія укріпилася як велика імперія. Іван Шостий ще десять років правил, поки не захопив Корею та більшу частину Індокитаю.
  Після нього на престо зійшов Олександр Перший. Новий цар продовжив колишній курс на завоювання. Індокитай був повністю підкорений, і російські кораблі висадилися в Австралії та стали освоювати цей континент. Крім того росіяни ще раніше увійшли в Аляску і просувалися Канадою ... Тут вони вже стикалися з Францією, хто знайшла нарешті при Людовіку чотирнадцятому стабільність і процвітання, і Англією, що швидко набирає обертів.
  Крім того, Росія продовжувала освоювати Африку та зіткнулася і там із протидією з Британією. Швеція також посилилася і спробувала атакувати Росію.
  Але російські війська були напоготові, а Британія та Франція не виступили разом. І війська Олександра першого підкорили цю державу.
  Звичайно ж, і Олег Рибаченко, і Мірабела Магнітна взяли участь у цьому.
  Босоногі воїни метали диски, і рубали довгими, спеціального загартування мечами.
  Вони такі круті та чарівні.
  Олег Рибаченко кинув босими пальцями хлопчачих ніг гостру зірочку, збив десяток шведів і заспівав:
  - За славу священної Русі!
  Дівчинка Мірабела теж жбурнула босими ніжками смертельний предмет і прошипіла:
  - За велич непереможного Рода!
  І діти дружно стрибнуть і вдарять голими п'ятами шведського воєводу в груди.
  Той пролетів і збив ще дюжину ворожих солдатів.
  Після смерті Олександра першого в 1675 році на престол зійшов цар Олексій Перший син Олександра. Зазвичай престолонаслідування йшло за старшинством синів, і далі онуків від старшого сина. Так заснував ще Василь Третій, щоб потім не було боротьби за престол. Із сильною централізацією.
  Олексій перший зіткнувся із Францією в Америці, а з Британією в Африці.
  Російські війська тим часом вступили й у німецькі землі. Захоплення йшло досить успішно, оскільки князівства роздроблені. Переважаючі російські полки захопили і Італію. Після чого був похід на Францію. Царство Людовіка Короля-Сонця безславно закінчилося. Російські та іноземні полки взяли Францію.
  Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна знову відзначилися.
  Юні воїни билися мечами і метали диски у ворожих солдатів. Перебили масу воїнів.
  Хлопчик кинув босою ногою в ворога зірочку, і проревів:
  - Я є воїн супермен!
  Дівчина теж босими пальцями ніг жбурнула забійний диск і просвистіла:
  - А я втілення чудового космосу!
  І як покаже свою довгу мову! А потім як дасть голою п'ятою у ніс французькому графу. У того чоло трісну.
  А Олег Рибаченко пронесеться, наче пекельний метеор, і пара дюжин французів узяла і полегла. А потім хлопчик як довбає із захопленої гармати картеччю.
  І покладе масу бійців. Ті корчать від болю і вмирають!
  А воїни-термінатори мчать собі і всіх зрубують, немов вони самі ангели смерті та стрімкіші за гепарди.
  Британія абияк відбилася на морі і попросила миру. Росія продовжила експансію в Америці Її війська захопили всі англійські та французькі колонії та дійшли до Мексики.
  Завершилося підкорення Африки та Австралії.
  Тепер залишилася незайнятою лише Іспанія та її колонії, та Португалія з колоніями.
  Але ця війна вже була для Петра Першого, який отримав владу 1700 року. Новий цар не Романов, а Рюрикович, скориставшись приводом як напад на російських купців, ввів війська до Іспанії та Португалії.
  Ці країни вже занепадали і були швидко розгромлені. Російські війська також стали підкорювати колонії. Вони були і численнішими і краще оснащені, і озброєні. У російській армії був уже бездимний порох і фугасні снаряди, і бойові дирижаблі. З'явилися навіть танки. І перші броньові поїзди. Які справляли враження на противників.
  Виникли в російській армії та перші кулемети.
  Але й тут Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна не могли не відзначитись. Їм треба воювати та своє безсмертя відпрацьовувати.
  Ось хлопчик знову кине гранату босою ніжкою. І розірве на шматки супротивників. Після чого проспівання:
  - В ім'я тієї Росії, що підкорює весь світ та серця людей!
  Дівчина теж як покине босою ноженькою, невелику, але сильну по розривній потужності бомбу. Порве іспанців і пискне:
  - За таке, щоб було щастя людям усім завжди!
  І діти, метаючи босими ніжками презенти смерті, заспівали:
  - Нехай будуть вічно юними та, наші світлі роки!
  І після цього як заряд чимось неабияк забійним. А шаблями ну так махають.
  Що кров річкою ллється, і вся земля йде з-під ніг!
  Оце воїни! Ну, просто супермени з босими ніжками, які майже голі і в спеку, і в мороз.
  Зате такі визначні бійці! Найвищої марки та класу! Ось рубають собі та винищують супротивників!
  Хлопчик і дівчина, наче Архангели найдикішої анігіляції, яким немає перешкод та перешкод на шляху до нових перемог та звершень.
  По дорозі їх здаються міста, і жителі виходять, і цілу відбитки босих ніг безсмертних та великих воїнів.
  Іспанія та Португалія разом з колоніями були підкорені досить швидко. І залишилася лише одна Британія.
  Але в 1725 війська Петра Першого висадилися і на ній.
  Олег Рибаченко та Мірабела Магнітна, як завжди, попереду всіх. Юні воїни безсмертні та перескакують у часі.
  Ведуть вогонь із кулеметів, і кидають босими пальцями ніг забійні гранати.
  Розривають англійців та інших воїнів.
  Олег реве, стріляючи та викошуючи:
  - Ми воїни космічного братства!
  Дівчина Мірабела кинула босими пальчиками ніжок гранату, і провизжала:
  - І переможемо всіх без сумніву!
  Після чого дівчина босою п'ятою так врізала герцогу Бекінгему, що зламала йому шию!
  Захопили Лондон та остаточно завершили завоювання світу.
  Так виникла єдина імперія. Петро Перший помер у 1735 році, і на трон зійшов його онук Петро Другий. Ще молодий, але розумний і твердий імператор. Росії посилювала централізацію, будувалися заводи та дороги. З'явилися аероплани, і все активніше тяглися залізниці.
  Петро Другий правил досить довго та стабільно. В 1790 йому успадковував Петро Третій. Країна була процвітаючою, та все ж мирною. Ось уже пішли розмови про космічну експансію.
  І в 1817 відбувся перший політ людини в космос. У 1820 царем став Олександр Другий. Новий цар хотів більш бурхливого розвитку космосу та освоєння простору.
  У 1825 відбувся перший політ на Місяць. А 1845 року російські кораблі злітали на Марс. А 1847 року на Венеру. У 1850 році на Меркурій, а наступного на супутники Юпітера. На найдальшу планету Плутон російські космонавти вступили 1860 року.
  Так йшло освоєння сонячної системи. А 1917 року відбувся перший політ за межі сонячної системи. Декілька великих зорельотів вирушили до Альфа-Центавра.
  А в 1921 році і до Сіріуса... Там, до речі, виявили дещо відносно нормальних планет. Через сорок років з'явилися і перші кораблі, що літають з надсвітловою швидкістю.
  А у 2017 році вперше російський космонавт долетів до краю галактики.
  Це було взагалі чудово.
  У 2030 році була винайдена машина часу... І людство перейшло на інший, більш високий рівень розвитку. Нехай навіть на престолі все ще сидять Рюриковичі, і править людською імперією абсолютна монархія.
  Втім, і опозиція існує, яка сперечається - чи потрібна всесвітня Росія - республіка. Але вона веде себе тихо. Народ і так влаштовує існуюче становище, тому що жити стало дуже добре, і щороку все краще.
  
  БЛОНДИНКА РЯТУЄ ІМПЕРІЮ ІВАНА ГРОЗНОГО
  Мірабела Магнітна знову виконує місію. Цього разу вона допомагає серйозному Івану Грозному.
  У разі вона захищає Полоцьк від орд Стефана Баторія.
  Вічний хлопчик Олег Рибаченко залишився у Полоцьку. Атака було відбито, але становище залишалося тривожним. Але тут з'явилася Мірабела Магнітна і ще чотири дівчата. Вони виникли, немов із дірки у просторі. Всі п'ять дівчат були босоніж і в бікіні. Так з'явилася чарівна шістка.
  Хлопчик, який прожив досить довго і все ще студентка Мірабела Магнітна, яка вже встигла побувати за часів Наполеона Третього, свиснули:
  - Знову ми потрапили! Це чудово!
  Олег Рибаченко рішуче заявив:
  - І однозначно поміняємо перебіг історії!
  Наташа, Маруся, Августина, Світлана струснули мечами. Дівчата були налаштовані дуже рішуче.
  Наташа запропонувала:
  - Нас зараз шестеро... Давайте вдаримо по польському табору!
  Олег Рибаченко охоче підтримав цю ідею:
  - А що? Давайте лупнем! Усі ми разом велика сила!
  Мірабела Магнітна із цим дуже охоче погодилася:
  - Ми сила просто колосальна!
  І її гола п'ята розчавила таргана.
  І войовниці шльопнули босими ніжками, одна об одну на знак підтвердження.
  Вночі зі стіни міста Псков спустилося шестеро загартованих бійців. Вони навшпиньки підбиралися до польського табору. Тут формально армія Польщі, а фактично найманці з усієї Європи. Особливо багато німців. Велика армія.
  Але ж і шістка бійців крута. І дівчата з хлопчиком взяли і зняли вартових, метнувши гострі голки пальцями босих ніжок. Впали пробиті вартові. Войовниці розмахалися мечами, і почали рубати. Вони, мов зграя, атакували табір.
  Для середньовіччя як незвичайно - коли атакують дівчата у бікіні. І вони, раз противника, буквально сіють цілі поля смерті.
  Олег Рибаченко махав мечами і рубав. Розмахуючи хлопчик розсік ретивого полковника.
  І промуркотів:
  - За Русь святу битимемося!
  Мірабела Магнітна розсікла багатого пана навпіл, і голою п'ятою зламавши носа німецькому графу, прочирикала:
  - Нас смерть на полі бою не лякає!
  Наташа, рубаючи поляків, німців та інших найманців, провизжала:
  - Російський воїн смерті не боїться!
  Круша польське військо, і наймитів, Маруся, ця дівчина-термінатор штурхнула:
  - Під зоряним небом смерть нас не візьме!
  Августина, це дівчина пропелер. Найкраще втілення радянського спецназу, і навіть якийсь мутант, рубаючи ляхів - прочирікала:
  - За Русь свою святу битимуся!
  Світлана, крутячи мечами, і розрубуючи німців, шведів і ляхів, довбавши круглою п'ятою, прочірикала:
  - Я заряджу могутній кулемет!
  Наташа, розрубуючи і ляхів, і німців, і всіх найманців із Європи, і навіть турків цвіркнула:
  - Рази ворогів - не знаючи тіні страху!
  Вогняна Августина, її мідно-червоне волосся розвівалося на вітрі як прапор Аврори, прошелестіло:
  - Мири всесвіту дивляться на тебе!
  Маруся, це блондинка із золотистим волоссям, як прочіркає, підскакуючи на голих ніжках:
  - Нехай у крові горить твоя сорочка!
  Мірабела теж метне босими пальчиками ніжок гострий диск, зрізаючи голів найманцям і гаркне:
  - За Івана Грозного!
  Світлана з великим наскоком, довбанула босою п'ятою в живіт ляху. Потім кинула голими пальцями ноги кілька дисків, зрізавши пару десятків, прогорлавши:
  - Помри Батьківщину душею своєю люблячи!
  І дівчата розсміялися. Які вони красиві та сексуальні чортівки. І великі, і накачені із рельєфною мускулатурою. І метають босими ногами голки, і тоненькі диски - вбиваючи одним одразу кількох солдатів.
  І йдуть буквально трупами...
  І залишають криваві, витончені відбитки босих, дівочих ступнів.
  І лише шість людей проти кількох десятків тисяч бійців. Але в лавах ляхів паніка. І вони не знають, скільки на них напало. І психують капітально. Деякі навіть стали стріляти один в одного і рубатися.
  Олег Рибаченко цей вічний хлопчик кинув босими ніжками саморобну бомбу, і ревнув польською мовою:
  - Німці напали! Нас атакують німці!
  А потім знову кинув бомбу і прорепетував, вже німецькою:
  - Ляхи напали! Нас атакують ляхи!
  Мірабела підхопила німецькою:
  - Нас атакують ляхи! Ляхи ріжуть німців!
  І що почалося: німецькі найманці зчепилися з ляхами. А до різанини вступили ще й шведи. Відбулася кровопролитна сутичка. Яку посилювали помахи мечів, і шабель голоногих дівчат, і безусого хлопця в шортах.
  Олег Рибаченко кричав на все горло:
  - Коли ми єдині ми непереможні!
  І додавав німецькою:
  - Рубі ляхів!
  Потім шведською:
  - Рубі ляхів та німців!
  Потім босоногий хлопчик додав польською:
  - Руби німців та шведів!
  Мірабела теж ревла на всю горлянку:
  - Рубі ляхів та шведів!
  І голою п'ятою дівчина била ворогам у підборіддя.
  І кидали босими пальчиками ніжок красуні отруйні голки.
  І паніка посилювалася... Взаємне звалище все наростало. А хлопчик і Наташка стали підходити під шумок, прорубуючи собі колію з трупів, до намету короля Польщі Стефана Баторія.
  Цей король був Семиградським воєводою. Тобто намісником турецького султана над Угорщиною. Міжцарство у Польщі затяглося. Серед претендентів на Польський престол був і Іван Грозний. Проте взяти престол Іванові не вдалося. Далося взнаки і протидія країн Заходу, які не хотіли настільки різкого посилення Росії. І страх шляхти втратити свої вільності. І коливання самого Івана Грозного - чи не приведе приєднання Польщі до того, що власне боярство підніме голову?
  У всякому разі, історична подія: об'єднання Росії та Речі Посполитої під владою Івана Васильовича не відбулося. А Польський престол раптово захопив Стефан Баторій. На той час Росія захопила більшу частину Лівонії. А сімдесят сьомого року, вже майже вся Лівонія, крім Риги і Ревеля, було під Росією.
  Стефан Баторій накопичивши сили і отримавши гроші на війну від Турецького султана, і Ватикану почав похід на Росії. Вибравши першою метою Полоцьк. І під цим місто вирішувалася доля Лівонської війни. У реальній історії Полоцьк був узятий ляхами, після чого ті захопили ініціативу та стали перемагати. А на Росію навалилися незліченні лиха.
  Але цього разу у битві чудова шістка. І проти них ляхам та їхнім найманцям не встояти!
  І різанина пішла така кровопролитна, що не в казці сказати, ні пером описати. Хоча, наприклад, електронною клавіатурою цілком можна.
  Олег Рибаченко свиснув і гаркнув:
  - Ляхи рубають німців!
  Мірабела Магнітна в'якнула:
  - Німці рубають ляхів!
  І прорвався разом із Наташкою до табору короля. Стефан Баторій намагався зорієнтуватися. Він був багато одягнений, і мав суміш східних і європейських рис обличчя.
  Олег Рибаченко метнув босими пальцями хлопчачих ніг гострий тоненький диск. Той пролетів дугою, тоненько просвистів. І встромився Стефану Баторію між очей. Король Польщі отримав смертельне поранення і зі стоном завалився. Та нелегко довелося монархові. Недовго тривало його правління. Звичайний, босоногий хлопчик. Або навіть не зовсім звичайний його завалив.
  Олег Рибаченко заспівав із захопленням:
  - Я шкет-винищувач, мотор мій горить! Небо моя обитель! І лях-агресор нехай буде битий, я смерті крутий повелитель!
  Мірабела жбурнула босими пальчиками ніжок гранату, порвала масу найманців і пискнула:
  - А я дівчина-богатир!
  Олег Рибаченко зробив реверанс і як прокричить польською мовою:
  - Німці вбили короля!
  А потім як прореве ще раз:
  - Шведи з німцями заразом!
  Мірабела як проорет на всю горлянку:
  - Помстимось за короля!
  І пішло після цього справжнє звалище між ляхами та найманцями. Вони рубалися на повну котушку. І активно сікли один одного, і обсипали кулями. І маса трупів сипалася і розривалася на частини. І гинули воїни тисячами.
  А тут ще й дівчата та два хлопчики як постаралися. Це був справжній безлад. І така ось тотальна рубка. І сікли фриців, і ляхів, і шведів, і навіть турків. І м'ясорубка пішла найвищого класу.
  Олег Рибаченко заспівав:
  - Недоступні шведам злато... Хоч у них у них палата! Я ворогів Росії порубаю! І кого з мечами того приб'ю!
  А дівчата розійшлися. І давати кидати босими пальцями разючі предмети. Адже це красуні і птахи найвищого польоту.
  Олег Рибаченко взяв і з натхненням заспівав:
  - Не знайомі мені хвилювання! У мене в грудях сховище! Я воїн просто найвищий клас!
  Мірабела провівши руками вісімку, додала:
  - Ворогу п'ятою в око!
  Наташка з натхненням заспівала:
  - І боєць фірми "Адідас"!
  Маруся підскочила і гаркнула:
  - Кінь Пегас!
  І войовниці як підскочать, і як гаркнуть. І голоси у них розкотисті, мов у вороних коней!
  Вогняна Августина прошипіла:
  - Ми войовниці .... - Дівчина метнула босими пальцями відразу дюжину дисків, і вразивши кілька десятків ляхів та німців. - Найкрутішого штибу! І як Іван Крушила!
  Світлана, ця блондинка-термінатор підтвердила:
  - І я б усіх задушила!
  Після чого знову метнула босими витонченими пальцями ніг, гострі, отруєні голки.
  І знову завалися противники - німці та ляхи.
  Мірабела підкинула голою п'ятою саморобний вибуховий пакет розкидавши супротивників і пискнула:
  - За Русь велику!
  Наташка вишкірилася, випустила босими ногами кілька смертельних презентів, і видала:
  - Ми битимемося на Землі! На небі та в непроглядній темряві!
  Олег Рибаченко, рубаючи мечами в обох рук і, метаючи хлоп'ячими ногами диски, заспівав:
  - Машина смерті збожеволіла...
  Маруся, рубаючи всіх підряд, і метаючи витонченими пальчиками босих дівочих ніжок диски, продовжила:
  - Вона летить метеорит!
  Вогнезарна Августина, прошипіла, метаючи диски, що світилися, і зашипіла:
  - І править світом сам Сатана!
  Білобриса Світлана із захопленням продовжила спів:
  - І святкуватимемо успіх!
  Наташа взяла і прочирікала із захопленням:
  - Війна сьогодні.
  Маруся з апломбом додав, пускаючи босими пальцями ніг голки та диски:
  - А завтра буде мир!
  Вогняна Августина зі лютою люттю відповіла, шипаючи наче змія. І її босі ніжки кидали, такі гострі голки, що пробивало всіх до горла:
  - І Люцифер повір кумир!
  Світлана продовжила з диким, шаленим натиском:
  - Ми битимемося на землі на небі та непроглядній темряві!
  Мирабела рубаючи ворога, і бадьоривши противника головою, взяла і проворкувала:
  - На славу Батьківщині і мені!
  Наташа, метаючи диски за допомогою босих, витончених дівчачих пальчиків і співала:
  - Ми битимемося до кінця, змусимо в унісон стукати серця!
  Маруся хихикнула і прочірікала, рубаючи ляхів, і жбурляючи босими ніжками камінці.
  - А потім самогону для розгону!
  Вогняна Августина посилаючи смертельні голки, і те, що разить і розбиває, зашипіла:
  - А потім винця - до кінця!
  Блондинка-термінатор знову послала босими пальцями отруйні голки, і прочирикала:
  - Чи пива щедрого розливу!
  Після чого войовниця-красуня розсміялася, і від її сміху у наймитів Стефана Баторія лопалися барабанні перетинки.
  Олег Рибаченко дотепно зауважив:
  - Без війни немає миру, без любові немає бенкету!
  Наташа, кидаючи босими пальцями витончених, дівочих ніг бумеранги з гострими гранями, прочирикала:
  - Жіноча привабливість любить юність, чоловічі фінанси!
  Маруся, виблискуючи сліпучою усмішкою, і метаючи ніжками презенти смерті - видала:
  - Жінки гарні в молодості, чоловіки з грошима!
  Вогняна Августина з активністю мегери, вивергала босими ніжками потоки смерті, прошипіла:
  - Жінка - це квітка, чоловік трутень, що йде на мед!
  Перлина блондинка Світлана, прочирікала, підкидаючи голими п'ятами леза, скелячи зубки:
  - Добре бути жінкою, погано бути бабою!
  Олег Рибаченко рубаючи ляхів та найманців, і розмахуючи мечами як лопатями вертольота, рикнув:
  - Чоловікові стало бути з дружиною, але не бути бабою!
  Наташка запустила босими пальчиками, бумеранги, що стрижуть, і розкидаючи синє волосся, гаркнула:
  - Чоловік завжди пес, але собачого життя його доводять найчастіше суки!
  Зоя, трясучи волоссям кольори сусального золота, прочирікала в унісон, скелячи зубки, і метаючи босими п'яточками те, що вбиває, або ще гірше розбиває на частини:
  -Краще, коли чоловік пес, ніж сука!
  Мірабела, провела мечами прийом - потрійний дракон, і босими пальчиками ніжок кинувши кинджал, буркнула:
  - За Вітчизну всього світу кращий!
  Августина, чиє мідно-червоне волосся майоріло, наче пролетарський прапор, а босі, точені ніжки вивергали потоки смерті та анігіляції, в'якнула:
  - Чоловік якщо хоче мати жіноче тіло, має розпочинати чоловічу справу!
  Світлана, запустивши босими ніжками, бумеранг у вигляді п'ятикутної свастики, прочирікала:
  - Для чоловіка добре мати тіло жінки - тільки не буквально!
  Хлопчик на вигляд років тринадцяти Олег Рибаченко став співати, пишучи буквально на ходу:
  Народився я під час золотого,
  Прогрес - велике двадцять перше століття.
  І тіло у хлопця молоде,
  Він найсильніший у світі людина!
  Я хлопчик був у щасливому, щедрому світі,
  Здавалося, разом гори міг згорнути...
  Не я відкрив: що двічі по два чотири -
  Щоб до успіху освітлювався шлях!
  Але перенісся в бурхливе вік двадцяте,
  В якому вихор - священна війна...
  Зруйновані з мармуру палати
  І править бал могутній Сатана!
  У Росії це плем'я велетнів,
  Ми можемо рій планет перевернути...
  Коли народ і партія єдині -
  І до комунізму освітлюють шлях!
  Ось на війні хлопчик опинився,
  І для нього став Сталін ідеал...
  Воїн юний босоніж залишився,
  Коли фашист на рідний край напав!
  Горить земля, і вмирають сосни,
  Планета все в шаленому вогні...
  Хлопчик по кучугурі йде босий,
  До своєї великої, доблесної мрії!
  Що робити, він і сам, на жаль, не знає,
  Кружитися на морозі лютий сніг.
  Ну чомусь тріумфує Каїн,
  Подонкам залишається весь успіх!
  Дочекатися можна - знаю, буде справа,
  І полетимо стрімко на Марс...
  Моє дівчисько сильно схудло,
  Але показала у битві просто клас!
  Вона боса по снігах бігла,
  Мороз їй п'яти шалено кусав...
  Адольфа скинемо лихо з п'єдесталу,
  І завдамо стрімкого удару!
  Ми від Москви відкинули фашистів,
  Увійшли стрілою у повалений Берлін...
  І стало на планеті дуже чисто,
  Ось крила простягає херувим!
  Увійдемо до Берліна ми це твердо знаємо,
  Хоча фашист підступний і жорстокий.
  І будемо свято в променистому травні,
  Нехай не піде велич у пісок!
  Ми відродимо простори світобудови,
  І буде на планеті променистий рай...
  На славу нескінченного творіння,
  Хлопчик ти бійся і дерзай!
  Мірабела Магнітна з великим ентузіазмом додала, скелячи перлинні зубки:
  - Дівчисько ти бійся і дерзай!
  І Олег Рибаченко боровся з несамовитою люттю, яка поєднувалася з витонченою обачливістю. Гарний, дуже м'язистий хлопчик дуже спритно кидав босими пальцями гострі диски, зрізаючи голови польським та німецьким солдатам.
  А дівчата ще спритніше напирали, і використовували свої босі, витончені ніжки для метання голок і смерті, що несе. Війниці мечами всіх кромсали і робили тотальний порошок із крові та кістки. І рубали, рубали, запускали гострі голки, і безліч дисків та бумерангів.
  Ляхи несли колосальну шкоду і захлиналися кров'ю. І ще як захлиналися. Немов фонтани та водоспади червоної рідини лилися. І вихлюпувалися, згоряли, втрачали кінцівки. Все це відбувалося в шаленому, ураганному темпі.
  Більш ніж шістдесятитисячне військо гинуло і знищувалося.
  Олег Рибаченко, метаючи босими пальцями дитячих ніг смертоносні диски, проворкував:
  - Війська готові - пані! Ми всіх знищуватимемо!
  Наташка, дотепно і скелячи зубки, видала:
  - Ми всіх знищуватимемо!
  Мірабела провівши прийом млин, пробурчала:
  - І супостата вражати!
  І войовниці пішли всіх різати, і шматувати наче нарізним ножем. І ці пропелери вели винищування. І навіть підспівували:
  - Але якщо чесно говорити! Усіх винищуємо поголовно!
  Войовниці всіх буквально спалювали своїх конкурентів - просто винищуючи та роблячи тотальні труни. І ведучи фігуральне та безперервне знищення.
  Мірабела розрізаючи супротивника, немов скибочками сир, і зрубуючи голови пропищала:
  - За Росію та нового президента країни!
  Зоя із золотим волоссям дівчинки, і вела тоталітарний розгром. І пограючи біцепсами, промовила:
  - Яким би не був воїн! То перемагати завжди гідний!
  І знову войовниці кидали босими ніжками, леза, які вражали супротивників. І творили потоки крові.
  Дівчата шльопали босими ніжками, по червоних калюжах, і піднімали купи червоних, смертельних бризок.
  Вогняна Анжеліка дотепно помітила, пославши кілька смертельних, і вбивчих лез, що бризкали фонтами, шаленою, шаленою енергії. І піднімалися цілі хмари нескінченно жорстких і лютих демонів.
  Дівчина дотепно промовила:
  - Сміятимемося і будемо, дружимо! І будемо всіх бити!
  Світлана перекрутилася в сальто, і знову вдарила голими п'ятами в груди одного з ляхів, що той перекинувся, і відкинувши копита, зламав шиї кільком десяткам людей.
  Світлана вигукнула із захопленням:
  - Оце смертоносна мегера! Оце і є удар!
  Мірабела рубаючи найманців та іншу нечисть, розсікаючи їх мечами, і голий п'яток розтрощив чергову щелепу угорського князя, прочірикала:
  - Мій удар найсмертельніший у всесвіті!
  Наташа хихикнула, і випустивши вогнезорими зубками купу сонячних зайчиків, видала:
  - Любов'ю перемагають і вбивають!
  І дівчата всі чотири розсміялися, але їхній сміх глушив і вбивав супротивників.
  У цей момент із воріт Полоцька вийшли російські дружинники та ополченці. Вони з усього розмаху кинулися на супротивника. І активно крутили мечі.
  На той час, більшість ляхів і найманців, було перебито. І порідлілі лави супротивників, на яких обрушилися хвилі російських загонів. Удар російських військ був обережним. З мушкетів стрільці вели вогонь, але уникаючи поки що зближення. І винищували супостатів.
  А дівчата все ще кидали босими ніжками леза та бумеранги, і скалили свої білі зубки. Пускали навіть дзеркальні зображення і сліпили противникам очі.
  Ляхи втрачали орієнтацію та їх добивали ударам гостро відточених мечів. І не було їм не шансів, ані пощади. Ішло те, що є смертельним та нещадним. І те, чого не зупинити людськими зусиллями.
  І розстріли з боку стрільців, і ополченців, і нещадна рубка, з боку дівчат-термінаторів, що руйнують і перемелюють.
  Добре войовниці поводяться, і рубають жорстко. І вибирають для винищення цілей начальників. Відрубують їм голови, кидаючи диски. Або вибивають очі - гострими голками. Так що дівчата поводяться зухвало і круто. Перемелюють без жодних церемоній.
  Мірабела розсікаючи безліч найманців, і іншої мерзості, і під її мечами голови наче кавуни, розліталися з червоними бризками на всі боки.
  Дівчина проревела:
  - Мій найвищий у світобудові клас!
  Наташа кинула босою ніжкою гранату з підкруткою, і як прочіркає з енергією:
  - Ми велич космосу! Усіх зметем!
  Зоя, трясучи своїм золотим волоссям, послала босими пальцями кружечок із заточеними кінцями.
  І видала з люттю, киваючи:
  - Я те, що проносить та виносить!
  Вогняна Анжеліка надіслала черговий подарунок смерті, і дотепно помітила:
  - Винести може будь-який дурень, принести користь не кожен розумник!
  Дотепна і виблискуюча перлинним волоссям Світлана, вивела афоризм:
  -Вбити, здатний, і ідіот, воскресіння непідвладне і генію!
  Олег Рибаченко теж видав дуже оригінально:
  - Перемагаючи ворога - його вбиваєш, перемагаючи себе - даруєш найкраще життя!
  Мірабела додала, крушивши ворогів зі смаком:
  - Краще подарувати одне життя гідній людині, ніж убити тисячу мерзотників - виростити квітку продуктивніше, ніж розтоптати тисячу комах!
  Наташа, рубаючи ляхів та угорців, відзначила:
  - Не той сильний, хто вбиває, а той всесильний, хто воскресає!
  Руда Анжеліка, розсікаючи воїнів Речі Посполитої, вдарила:
  - Хто занадто задирає ніс перед боєм, залишається з носом при розподілі трофеїв!
  Зоя розсікаючи супротивників, жбурнувши босими пальцями ніжок убивчу гранату буркнула:
  - Коли людина перестала бути мавпою - коли стала наслідувати не природу, а ангельську породу!
  Світлана, розрубуючи ворогів, і з червоного соска випустивши блискавку, взяла і дотепно видала:
  - Чи була людина мавпою питання спірне, але в бажанні панувати він типова тварина, та ще й схильна до сплячки!
  Мірабела Магнітна, рубаючи з люттю супротивників, і добиваючи останніх супостатів, додала:
  - Політик - це лисиця з амбіціями лева, свинськими методами, ослячою впертістю, і по-мавпячому схильна до плагіату!
  І потім кинувши голою рожевою підошвою гранату, додала:
  - Хочеш стати просто розумним - вір підручникам, хочеш стати по-справжньому мудрішим - не вір політиканам!
  Військо Стефана Баторія було добито. Російська армія знову пішла до Варшави. І відбулися вибори сейму, де новим царем Речі Посполитої став Іван Грозний.
  Відбулося єднання народів слов'янського світу. І Лівонія також увійшла до складу Росії. Потім була перемога над Швецією та завоюванням Виборга.
  А потім воєвода Скопін-Шуйський дійшов і до Стокгольма. І Швеція була підкорена.
  Росія стала великою імперією, звернувши свій погляд на схід. І там сталося чимало завоювань, плюс будівництво міст. Потім російські війська підкорили і Кримське ханство, разом із фортецею Азов. І це чудові досягнення.
  Іван Грозний прожив до 1599 року, і його царство виявилося дуже тривалим та головне славним. Наслідував престол син Іван П'ятий, і династія Рюриковичів збереглася на троні. Завоювання та походи тривали.
  Але то вже інші історії. Хіба що царська Росія досягла успіху, і поляки, українці, білоруси та росіяни були разом і впевнено перемагали ворогів. Так поступово підкоряючи весь світ і розширюючись від царства до царства!
  А Іван Грозний так і залишився у пам'яті народу як найбільший із російських царів! І увійшов в історію найбільшим завойовником, який у кілька разів збільшив територію Російської імперії!
  
  ДІВЧИНА ДОПОМАГАЄ НАПОЛЕОНУ ТРЕТІМУ
  Дівчина Мірабела Магнітна потрапила у світ Франко-Прусської війни, між Бісмарком та Наполеоном Третім. У реальній історії Німеччина перемогла та завершила своє об'єднання. А потім це призвело до першої світової війни та краху Російської імперії та династії Романових.
  Звичайно ж для Росії було б краще, якби Німеччина не об'єдналася б і не змогла б перемогти Наполеона Третього.
  Мирабела Магнітна, шльопана босими ніжками по траві, бігла тепер до французів.
  Треба попередити, що під Седаном прусаки приготували Наполеону Третьому пастку і захопили панівні висоти.
  Що можна сказати про Наполеона Третього? Племінник Наполеона Великого намагався наслідувати свого дядька. І хотів створити могутню імперію і може підкорити Європу.
  Спочатку йому супроводжував успіх. Вдалося виграти Кримську війну із Росією. Щоправда, ціною великих втрат і сама Франція не отримала територіальних придбань від цього. Потім війни в Індокитаї.
  Перемога на Австрію, і приєднання пара областей в Італії.
  Далі не так успішно. Бельгію захопити не вдалося. Мексику також.
  Шанс допомогти Австрії у війні з Пруссією виявився втраченим.
  А ось зараз війна з могутньою Німеччиною.
  У реальній історії - повний розгром Франції та полон Наполеона Третього.
  Але ось у Мірабелі - босоногій дівчині у бікіні є шанс запобігти катастрофі. І не дати отримати біля західних кордонів Росії Німеччину та розвинутися могутньому ворогові.
  Мірабела біжить собі стежкою в лісі, і співає:
  - Якщо, якщо довго, довго.
  Якщо, якщо по доріжці.
  Топати стрибати та бігти!
  Але мабуть, то мабуть...
  Але, мабуть, можна, можна!
  То цілком, цілком можливо!
  Можна до Африки потрапити!
  В Африці річки ось такої ширини,
  А Африці гори ось такої висоти!
  Ах, крокодили, бегемоти!
  Ах, мавпи, кашалоти!
  Ах, ах і зелений папуга!
  Ах, ах і зелений папуга!
  Ось на це дитячою пісенькою підскакує до табору Наполеона Третього.
  Французи досить численні і великий табір. Хоча дисципліна не порівняти із пруссаками. І, мабуть, гармати застарілі, і мундири надто яскраві. Та й загалом армія гірша за часи Наполеона.
  Правда французи непогано б'ються багнетами. Цю зброю саме у Франції і винайшли.
  Тож битися можна майже на рівних. І бій має бути дуже суворий.
  Дівчину в бікіні не стали зупиняти. Хоча солдати її й пожирали очима.
  Мірабела це рідкісна краса та спортивна грація. Вона біжить собі мелькаючи голими, круглими, рожевими п'ятами.
  І ось вона підбігає до головного намету, де є імператор Франції - Наполеон Третій. Його влада велика. Хоча формально існує парламент і сенат. Але фактично Наполеон Третій майже обмежений.
  І ось зараз він сповнений бажання розбити німців, і частину південної Німеччини включити до свого складу.
  Звісно, до Наполеона Першого йому далеко. Той уже помер у роки Наполеона Третього, а сорок років підпорядкував собі всю Європу.
  Але Наполеон Третій все ще вірить у свою славу. Тим більше, що Франція вже проникла в Африку, і в неї величезне марнославство.
  Дівчину зупинили біля входу до намету гвардійці і запитали:
  - У вас яка справа до імператора?
  Мірабела чесно дивлячись сапфіровими очима, відповіла:
  - Особиста справа!
  І її без запитань пропустили. Зрозуміло, у такої красуні є до імператора лише особиста справа.
  Мірабела шльопати босими, витонченими ніжками по килимах рухалася по намету, що нагадує розмірами цирк-шапіто. Її кілька разів пропускала варта.
  Нарешті Мірабела увійшла до кабінету імператора. Наполеон Третій одразу ж вигукнув:
  - Яка краса!
  Дівчина вклонилася монархові. Наполеон Третій був немолодий, невисокий на зріст, і не надто видний. Лисуватий, і не схожий на великого імператора.
  Мірабела була його значно вищою і її зовнішність така яскрава.
  Наполеон дивився на неї жадібним поглядом, побулькавши:
  - У вас така краса... Просто диво!
  Мірабела хихикнула і відповіла:
  - Усі мене вважають красунею. Тільки для деяких чоловіків, я занадто велика!
  Наполеон кивнув, скелячи вставну щелепу:
  - Я люблю великих жінок! Ви мені до вподоби!
  Мірабела тупнула босою, засмаглою, мускулистою ніжкою і відзначила, одразу взявши бика за роги:
  - Я не кохатися з вами прийшла! А хочу повідомити, що на вашому шляху пруссаки виставили засідку, і чекають, коли ви увійдете в долину!
  Наполеон, зсунувши брови, спитав:
  - А ти звідки знаєш?
  Мірабела жорстко відповіла:
  - По-перше, до жінок прийнято звертатися на вас! А по-друге - знаю!
  Наполеон пом'якшав:
  - Я теж мав невиразне передчуття, але моя розвідка нічого не підтвердила. А ти звідки знаєш?
  Дівчина логічно помітила:
  - У кожній жінці Диявол! А Диявол знає все - це майже Бог, лише з іншого боку!
  Імператор кивнув:
  - Логічно! Ти дуже гарна для шпигунки. Ну, гаразд... Я піду іншим шляхом, мені й генерали казали, що під Седаном рівнина дуже незручна для атаки. Але я хочу провести ніч із тобою!
  Мірабела помітила:
  - Поміж нами сорок років різниці!
  Справді, Наполеону вже шістдесят два роки. І він лисуватий і красою не блищить. Але лисина на лобі ще невелика, а зовнішність благородна. Плечі досить широкі, на грудях багато орденів із камінцями.
  Причому ордени як французькі, а й англійські, російські та інші.
  Хоча Росія навіть рада війні з французами, яких скувала Німеччина.
  Наполеон наказав:
  - Вина нам!
  Дівчата прислужниці підбігли і полили у срібні кубки вина. Після чого відбігли, тупаючи каблучками.
  Наполеон ковтнув і дав Мірабелі.
  Та скуштувала вина. І відчула, що воно приємне та міцне.
  Випила половину келиха і відзначила:
  - Хороша річ! Але треба спочатку розбити прусаків!
  Наполеон запитав:
  - Ви француженка?
  Мірабела чесно відповіла:
  - Ні!
  Імператор поцікавився:
  - А хто ви?
  Мірабела з гордістю вимовила:
  - Я росіянка!
  Наполеон з посмішкою кивнув:
  - Така гарна та російська? У тебе волосся як сусальне золото!
  Дівчина підтвердила:
  - Моє волосся - це супер!
  Імператор запропонував:
  - Може тоді покуштуєте чорної ікри?
  Мірабела згідно кивнула:
  - Це гарна ідея!
  І дівчина потяглася золотою ложкою до фужера з ікрою. Імператор із посмішкою, запропонував:
  - Стати моєю фавориткою! Я з вас зроблю герцогиню!
  Мірабела знизала плечима і відповіла:
  - Дуже добре... Але щось мені підказує, що я не встигну стати герцогинею! Моя місія буде коротшою!
  Наполеон зітхнув і відповів:
  - Я вас любив, не знаючи пристрасті раніше,
  Любив у серцях, без утримуй томимо...
  Я вас любив, так щиро, так ніжно,
  Як дай вам Бог - коханим бути іншим!
  Мірабела кивнула і помітила:
  - Ви можете стати великим монархом. Знаєте, можу провести вас німцям у тил, і ви отримаєте величезну перемогу!
  Наполеон здивувався:
  - Ви це зможете?
  Мірабела прочирікала:
  - Все неможливе, можливо, знаю точно!
  Імператор кивнув:
  - Ви принадність! Давайте потанцюємо.
  Наполеон підвівся. Хоча Мірабела і була босоніж, але все одно вище монарха майже на цілу голову.
  Вони почали танцювати. Дівчина не дуже й уміла. Але Наполеон їй помагав.
  Мірабела прочирікала:
  Ми всі дивимося в Наполеони,
  Людей божевільних мільйони...
  Вони хочуть мрії служити,
  А перетворилися просто на дичину!
  Мірабела у відповідь з ентузіазмом заспівала, пісню про Наполеона Бонапарта:
  Наполеон-то, Наполеон
  Ішов та на Росію воювати. От би на Росію йшов він воювати, Захотів він усім світом володіти.
  
  Захотів усім світом він володіти, Олександру, страх Царю задати. Олександра, ось боявся, Назад йому лист підписав.
  
  Панове, всі наші дворяни, Вони перелякалися, не знають як і бути.
  Перелякалися, та всі розбіглися,
  Ой, та в Москві нема, братики, нікого!
  
  Як один, один не злякався - Ось Кутузов, усім нам командир. Як один, лише один не залякався - Князь Кутузов - ось він наш герой!
  Наполеон Третій кивнув:
  - Давай ще співай красуня!
  Мірабела продовжила наспівувати цілу поему, підглянуту нею якось в інтернеті:
  Я стою в універсамі... Там-тарам-тарам-тарарам...
  Я роздивляюся полиці, не чіпляю нікого... І якийсь білий ангел, що стоїть тут не задарма, Каже мені солодкозвучно: "Ну, чого тобі? ... Чого?"
  
  І від цього звучання мені стає чарівно, Щось мямлю, але не чую лепетання свого, Кажу, що голодування - це, в принципі, цілюще, Але, взагалі-то, ви на полиці хоч поставили б чогось...
  
  І на це Ангел Люся (так звуть її в народі), Каже досить тихо: "Там-тарам-тарам-там-там !!!", Що, напевно, означає, що негідно так вже, начебто ... Що, мовляв, ковтку перекусить за рідний універсам! ...І знову
  
  пливу в нірвані, жадібно
  
  повітря ротом хапаю,Все біле-синьо-червоніє, сизий дим з усіх боків .
  
  
  
  не пустили! Відступають по Смоленській, де встигли все під'їсти ... Ззаду маршали юрмляться, слини голодно ковтають ... Схудлі гвардійці - просто шкода на них дивитися!
  
  Бонапарт тремтить ікрою (це, між іншим, ознака!), Він розглядає полиці, і ікра тремтить сильніше ... Повертає до Люсі, кличе до нас Мюрата, Схудлий і чарівний, той вуса піднімає вгору ...
  
  Імператор починає: "А ля гер, ком а ля геро! Військо дуже голодує! Військо дуже голодує! Будемо золотом платити!
  
  по залі "Мінтай" і сирки ... У "Мінтаї" тонули добрі надії, У сирках загиналися сталеві багнети ...
  
  Імператор продовжує: "Військо дуже голодує! Ах ти, чорт тебе ... шері!", Гіпнотична сила, що в його таїться погляді, Вся спрямована на Люсю, аж димиться все навколо ...
  
  Імператор дивиться грізно - Люся дивиться на Мюрата, А Мюрат - він хлопець бравий! Тягне вгору свої вуса, Імператор багряне - Люся дивиться на Мюрата, А Мюрат - він хлопець бравий, тягне вгору свої вуса, Імператор їсть очима - Люся дивиться на Мюрата, А Мюрат - він хлопець бравий, тягне вгору свої вуса.
  
  А стара гвардія з болем на обличчях "Мінтай" решітила з рушниць своїх
  
  . плачем - покидають магазин, І бредуть вони натовпом по засніженій дорозі, Проклинаючи все на світі ... Попереду Березина ... Так-так ... Уі-уі ...
  
  Знову змінюється картинка: все навколо знову світлішає, Та ж каса, та ж Люся, тихо-мирно, як завжди
  
  . увага оказать.Я прошу, щоб дали книгу скарг чи пропозицій, Щоб в ній на двох сторінках подяку написати. Подяка, подяка, подяка і на п'ять...
  Наполеон Третій буркнув:
  - Це чарівність!
  І впав на крісло імператор захропів. Мірабела озирнулася. І недовго думаючи взяла та налила собі ще вина. Ковтнула з радістю, і почала його тягнути.
  Потім грюкнула імператора по щоці. Наполеон прокинувся.
  Дівчина сказала:
  - Пора ваша величність збирати війська та вийти в тил пруссакам!
  Наполеон зітхнув:
  - Це було б важко!
  Мірабела у відповідь заперечила:
  - Ми сміливо в бій підемо,
  За владу порад...
  Прусаків розіб'ємо -
  Під цю пісню!
  Наполеон неохоче підкорився. І ось його Мірабела веде під руку, і змушує трубити збирання. Війська вже встигли відпочити і саме зробити обхідний маневр.
  Щоб трохи підбадьорити Наполеона, дівчина-богатир робить йому масаж шиї. І Бонапарт-молодший відчуває у собі приплив енергії. І ось велика французька армія виступає.
  Мірабела віддає команди від імені імператора. Внаслідок чого війська приходять у рух, але без музики та барабанного бою. Що дуже солідно. Військо збирається.
  І виступає, рухаючись по гаку, в обхід висот. Мірабела самі взялася проводити французів. І дуже добро на них покрикує. Військо у русі.
  Дівчина вибігла вперед, і помчала, миготивши голими, круглими п'яточками. За нею йшли війська.
  Мірабела бігла і співала:
  - Якщо фортеця на дорозі,
  Ворог збудував...
  Потрібно з тилу обійти -
  Взяти її без пострілу!
  Ось так дівчина провела велику армію у тил пруссакам. І французи атакували німців застав їх зненацька. Це була люта і відчайдушна атака.
  Мірабела з двома шаблями кинулась у бій.
  Спочатку дівчина-богатир, провела прийом млин і зрубала голови парі прусських солдатів. Потім її гола п'ята взяла і потрапила в підборіддя німецькому офіцеру, зруйнувавши щелепу.
  Мірабела ревла:
  - Ми зметемо ворога одним ударом,
  Слава підтвердимо сталевим мечем.
  Вермахт вражали ми не дарма
  У тріски та пруссаків розіб'ємо!
  І ось дівчина рушила коліном у підборіддя німецькому полковнику. І від сильного удару у того зламалася шия. Ось це справді був вражаючий бій. І бій що треба.
  Мірабела провів мечами прийом метелик, і прочирикала:
  - Краса, краса, я пруссака, як кота!
  І її гола п'ята у стрибку влучила німецькому генералові в груди. Той від сильного удару підлетів і напоровся на пруські багнети. Ось це виявилося чудово. І бризнули фонтанчики крові.
  Мірабела прочирікала, скелячи зубки:
  - Сила моя велика, ми зламаємо пруссака!
  Французи, застав німців зненацька їх сильно трощили. Армія Бісмарка налічувала понад двісті тисяч солдатів. І це найбільша битва з часів "Битви Народів". Наполеон Третій сам у гущу бою не кидається, а воліє керувати на відстані.
  Бісмарк теж у бій не лізе. Намагається зібрати разом роздроблені німецькі частини. Тож напруга не спадає.
  Мірабела рубає двома мечами. Крім того, босими пальчиками ніжок метає у противника кинджал. І ось одразу три пруссаки падають від влучного кидка.
  Мірабела заспівала:
  Ми живемо на батьківській Землі,
  Онуки Лади та Божі діти...
  І летить на крилатому коні,
  Русь до великих звершень століть!
  І ось її дівчата мечі як рубають по пруссаках. І знову гола, кругла п'ята дівчини зламає щелепу черговому німецькому генералові. Ось це скажемо дівчисько - просто супер.
  І ось вона все ближче і ближче підходить до Бісмарка. Дівчина налаштована дуже рішуче. І кидає з усього розмаху бомбу з нітрогліцерином. Вона пролетить і як догодить Бісмарку прямо в лоб каски.
  І пролунав потужний вибух. Бісмарка разом із генералами розірвало.
  І втративши голову, прусська армія разом перетворилася на некеровану масу.
  І побігли німці, кидаючи прапори, гармати та припаси. Пішло з боку французів запеклий переслідування. І гнали цих пруссаків до самого кордону. Поки майже всі вони не впали і не завалилися в полон.
  Після цього війна вже перейшла на Німецьку територію. Франція завоювала значну частину території, аж до Ельби. І зміцнила свій вплив.
  Наполеон Третій невдовзі помер, але помер у славі. І престол наслідував Наполеон Четвертий.
  Росія від імені Німеччини не отримала собі сильного ворога. Але під час війни з Туреччиною в 1877 році знову Франція рушила на Крим. Олександр Другий за цих умов змушений був піти з Балкан. А Франція захопила й Італію... Але Британія занепокоєна гегемонією Наполеонів сама вступила у війну.
  Бої затягнулися та охопили всю Європу. У війну вступила Австрія.
  А Росія вже за Олександра Третього, знову почала війну з Туреччиною. І оскільки їй ніхто не заважав, захопила і Стамбул, Малу Азію, землі до Єгипту, а також Ірак, вийшовши до Індійського океану.
  Потім Олександр Третій підкорив Іран. Увійшовши в історію вже не як миротворець, бо як завойовник. Росія зміцніла. Франція та Британія продовжували війну. Наполеон четвертий запропонував Росії союз.
  Микола Другий Олександру Третьому, який успадкував тимчасово пішов на той світ, погодився.
  Росія атакувала англійські колонії в Індії, Пакистані та Єгипті. Крім того, російські сухопутні війська атакували Австро-Угорщину і Пруссію.
  Європа виявилася підкорена російськими та французькими військами. Росія отримала собі всі слов'янські землі та кордони пройшла Одером, і майже до Відня.
  Так завершився перший поділ світу. Згодом Японія напала на Росію. Але росіяни були сильні та готові. Плюс ще вони потужний флот як на Тихому, а й Індійському океані. Тож царська Росія Миколи Другого їх упевнено перемогла.
  Японія стала російською губернією.
  Потім разом із Францією царська Росія Миколи Другого поділила Африку. Далі росіяни захопили і Китай, а Франція повністю Таїланд та Індокитай. А потім росіяни та французи зайняли і Австралію.
  Вся східна півкуля виявилася поділена між Росією та Францією.
  Але ще залишалися незайняті території в Західній півкулі і насамперед США, але їхнє завоювання це вже інша історія. А Мірабела Магнітна молодець - просто дівчина супер!
  
  ПУТІНСЬКА РОСІЯ ВОЙНУЄ В АФГАНІСТАНІ
  АННОТАЦІЯ
  Теракт 11 вересня 2011 зірвався. І ось уже путінська Росія воює в Афганістані. Бої йдуть жорстокі, чаша терезів коливається. Особливий героїзм показують представниці жіночого спецназу - прекрасна стать молотить моджахедів.
  . РОЗДІЛ Љ1.
  Американці про всяк випадок вислали зі своєї країни підозрілих осіб і теракт 11 вересня 2001 року не відбувся. І ось уже російська армія бореться із талібами.
  Бої йдуть дуже запеклі. І бомбять позиції моджахедів.
  У небі чотири російські дівчата: Наталя Соколовська, Анастасія Відьмакова, Акуліна Орлова, Мірабела Магнітна.
  І вони активно молотять душманів.
  І натискають пальчиками босих ніжок, на кнопки джойстика. Такі ось бойові дівчата. Які можуть майже всі.
  І довбають ненависних душманів. Йде війна з Талібан. Здебільшого Росія бомбить. Але є й сухопутні частини, що б'ються з ворогами.
  Навіть на танку Т-95 експериментальній машині.
  І теж б'ється Наташка, Зоя, Августина та Світлана.
  І також молотять моджахедів.
  Війна триває вже кілька років. Добігає кінця термін президентства Путіна. І на відміну від колишньої історії є інтрига. Справді, хто переможе? В економіці справи не мають значення. Війна тривала і в Чечні, і в Афганістані. Проблем повно. Ціни на нафту та газ не такі високі як у реальній історії. Тож комуністи претендують на більше.
  Наташа Коршунова, стріляючи з танка, відзначила:
  - Ось ми воюємо, а перспектив не видно!
  Зоя кивнула з усмішкою:
  - Це не наша війна! І навіщо нам у цих горах кукувати?
  Августина у відповідь заспівала:
  - Залишити розмови!
  Вперед та вгору, а там...
  Адже це наші гори
  Вони допоможуть нам!
  Вони допоможуть нам!
  Світлана з цим погодилася:
  - Я вірю, що допоможуть!
  І Т-95 випустив черговий важкий снаряд з моджахедів. І розніс їх капітально, такий нищівний удар.
  І уламки фугасних душманів посікли.
  Наташа стукнула голою, рожевою п'ятою і заспівала:
  - За святий комунізм наступаємо,
  І гранати босі кидаємо!
  І ось дівчата в бою агресивні.
  А моджахеди одній комсомолці засмажили якось п'яти. Спіймали і до голої підошви розпеченим залізом. І це треба сказати так боляче вийшло.
  І дівчина ревіла від страждань і верещала...
  А потім їй босі пальчики ніжок зламали душмани щипцями. Ось це їхня політика.
  Зоя взяла і ревла:
  - Війна, війна, війна,
  Нехай над світом люто гуркоче...
  Швидше йде чини та ордени -
  Коли снаряди рвуться вдень та вночі!
  І голою п'ятою як натисне...
  Августина відзначила, сміючись:
  -Проти дівчат ніхто не попреть!
  Ось вони справді змусили полоненого душмана цілувати свої босі,
  Витончені ніжки. І той обсипав їх поцілунками.
  Августина відчула, як язик лиже її голу, круглу, рожеву п'яту.
  І проворкувала:
  - Я найсильніша у світі - ворогів замочу у сортирі!
  І знову сміється на всю горлянку!
  Ось дівчата в Афганістані лютували.
  Ось Тамара та Вероніка змусили свої босі запорошені п'яти лизати полоненим моджахедам. А потім на них помочили. І як довбануть із гранатомета - розриваючи душманів.
  Тамара агресивно зазначила:
  - Ми самі у світі круті!
  Вероніка погодилася:
  - Круче не буває!
  І дівчата хапали чоловіків босими пальчиками ніжок за носи та робили їм сливи.
  Такі вони від красуні. А у відповідь їм якщо траплялися в полон, смажили п'ята.
  Війна очевидно йде зі змінним успіхом.
  Російські війська трощать моджахедів. А ті у відповідь ведуть мінну війну.
  І також підривають російські війська. То ешелон спустять, то ще щось підірвуть.
  І збивають гелікоптери, пусковими системами. Що роблять дуже ефективно.
  Дівчата у відповідь над моджахедами знущаються. І багато чого змушують красуням мовами вилизувати.
  Сталеніда відзначила, скелячи зуби:
  - Злий душман повзе по скелях,
  Довбані його напалмом!
  Ти їх не щади,
  Винищувати цей гадів ...
  Як клопів душі -
  Бий як тарганів!
  Ось дівчата взялися за справу.
  Оленка, наприклад зі своїм босоногим батальйоном у бікіні як взялася трощити воїнів Аллаха.
  І вона босоніж заражалася, і у дівчат такий рельєфний прес. А п'яти дівчат круглі та рожеві.
  Оленка кидає босими пальчиками ніжок гранату і реве:
  - В ім'я СРСР!
  Анюта хихикнула, скосила моджахедів і пискнула:
  - СРСР давно немає! Є Росія!
  Алла підкинула голою, круглою п'ятою вибуховий пакет і пискнула:
  - За Вітчизну та її політ у славі!
  І дівчисько як розсміяється. І знову дасть чергу, причому дуже влучно.
  Марія, теж стріляючи, і підкидаючи вбивчої сили гранати, прочирікала, скалячи зубки:
  - За величезні перемоги!
  Олімпіада, строчачи по моджахедам, і вбиваючи їх з надзвичайно влучністю і кинувши босими пальчиками ніжок лимонку, пискнула:
  - За великі дари!
  Мотрона теж трощила душманів і пищала:
  - Слава Росії, і буде Геракл месія!
  Маруся, вибиваючи ворогів, і босою ніжкою жбурнувши в супротивника подарунок смерті, в'янула:
  - За Русь-матінку!
  Ось такі бойові тут дівчата.
  І хапають душманів босими пальчиками ніжок за носи. Ось так вони їх капітально трощать.
  Наташа, рядивши з автоматів, пискнула:
  - За наше право!
  І як красуня візьме та розсміяється.
  Ось це дівки - всім дівкам дівки.
  Аліса та Анжеліка працюють снайпершами. Вони дуже красиві та бойові дівчата.
  І потрапляють із гвинтівок дуже влучно. З ними ніхто практично не може порозумітися.
  Аліса якщо пальне, то просто в око. І вразить надзвичайно влучно.
  Після чого відзначила:
  - Ми хоробро боремося!
  Анжеліка, це росла, мускулиста, руда баба жбурнула гранату, розірвала моджахедів і пискнула:
  - За Русь святу!
  Аліса блондинка кидали босими пальчиками ніжок, отруйною голку, пробила командира афганських бойовиків і пискнула:
  - За нові рубежі!
  І знову збила з гвинтівки дроїд.
  Анжеліка помітила:
  - І міхур розширювався доки не луснув!
  Аліса із цим погодилася:
  - Потрібно у всьому міру знати! Адже планета кругла!
  І дівчата розсміялася, вискакувавши зубки.
  Справді, ось вони воюють, і невідомо заради чого.
  Афганська війна - епізод другий!
  Втім, була й чеченська війна з повтором. Спочатку поразка, а потім реванш.
  А ось і за Афганістан Путін захотів узяти реванш. Підкорити Афганістан - це перевершити досягнення радянських вождів.
  Ті війну за Афганістан - програли!
  Тільки питання вдасться? Одна надія на бойових дівчат!
  Дівчата трощили ворога з величезним ентузіазмом.
  Витончені, засмаглі, мускулисті та босі ноженьки дівчат-ратоборців шльопали по теплих, підігрітих на квітневому сонечку калюжах.
  Обмиті дощем войовниці-комсомолки були прекрасні, немов казкові феї, нехай і страшенно подряпані в битвах, на безневинних личках фіолетові синички. У ході бою майже весь одяг у гламурних войовниць великої Росії згорів або вибухнув, і вони бігли напівоголені, і смолоскипи волосся: у Галини, немов сусальне золото, у Ангеліна, як полум'я вивергаючого вулкана Везувій, прикривали їх стрункі, що перекочуються, як м'язи. .
  Позаду залишилося завалене трупами і вщент розбитою технікою, все порите бомбами, воронками і глибокими ранами-траншеями, що залишилися від впливу невідомих дисколетів - поле.
  Сам Кабул ніби тіло, що нудиться невиліковною хворобою, вивергав із себе клуби чорного, але при цьому ніби позбавленого життя диму. Спірали, що з атомів згорілої матерії, схрещувалися і перетиналися у небі сатанинським орнаментом.
  Ангеліна войовниця-сибірячка відзначила:
  - Навіть природа намагається підкреслити нашу людську слабкість та безпорадність перед стихіями!
  Галина, розбризкавши сильним ударом по калюжі воду, заперечила:
  - Ми люди наділені даром створювати власну реальність. Адже розум по суті сильніший за мускулатуру. Що таке м'язи? Просто білкові волокна, у яких взаємодіють електромагнітні сили.
  Ангеліна уважно подивилася на небо. Вихори від диму ніби затіяли мініатюрну битву між собою. Немов демони ділили владу над світобудовою. Струйки стикалися, то перетиналися, то становили своєрідний орнамент, то навпаки розпливалися у просторі.
  Ангеліна ненароком проколола босу ногу про вістря металевого осколка і, зупинившись, простогнала.
  - Ось біса, я капітально влипла! До чого можуть бути колкі осколки!
  Галина філософськи помітила:
  - Весь світ складається з голок, тільки живе він здається прилизаним, через взутий свідомості! - І додала уточнивши. - Нас можуть одягнути і роздягнути чужі, але "вдаємо" себе тільки самі!
  Ангеліна автоматично скинула гвинтівку і пристрелила настирного у своєму бажанні всіх мочити, що височив їм на зустріч душмана. Моджахед з розбитим обличчям випустив із рук гвинтівку та зі стоном осел. Войовниця-сибірячка підколола:
  - Ти б крутий, а став би поганим! Ось до чого доводить служіння шейхам!
  Галина кинулася животом на землю і дала прицільну чергу. Троє моджахедів плавно обсіло на свіжу весняну траву. Ангеліна цілком розумно вимовила:
  - Хотіли російської землі, ось ви її і отримали, хоч і при фіксованому ліміті!
  Галина хитро хихикнула:
  - Правителі, які хочуть безмежних просторів, отримують строго за лімітом, гроші на свою могилу! Втім, на жаль, і підданих ховають не рідше!
  Ангеліна заявила з усією серйозністю:
  - Смерть погано, але життя під ярмом ще гірше... Чим важче ярмо, тим важче його скинути. - Тут огнезарна дияволиця згадала. - Але ж ми зараз справляємо переможний бенкет, все вдається і навіть неприступна столиця Третього Халіфату - Кабул біля наших ніг!
  Галина зі стомленим тоном вимовила:
  - А що в цьому користі. Потрібно буде ішачити потім, як нам і не снилося! Думаєш тепер афганці, чи все за нас зроблять? Наївне ти дівчисько!
  Ангеліна цілком резонно заперечила:
  - Якщо ми переможемо головного свого ворога, то це звільнить ресурси для подальшої боротьби! Ти сама маєш це розуміти.
  Галина замість відповіді подивилася на порите траншеями поле, що лежить перед нею. Скільки чоловіків і російських, і афганських знайшли на ньому смерть? Світ - це не пекло, а й, звичайно, зовсім не рай. У ньому, мабуть, навіть найімовірніше - домінують великі об'єкти пекла. Адже церковні ортодокси вчать, що рятується мізерна меншість.
  А більшість людей через гріховність своєї природи приречено на муки.
  Галину подібний постулат Святого Письма завжди дратував і викликав відторгнення. Ось справді, що ортодокси вважають гріхом? Навіть цілком природне прагнення кожного, хто живе до кар'єри і першості. Але хіба подібне не є природним наслідком людської природи. І непорушного закону еволюції.
  Ось, наприклад, якби Червона Армія керувалася вченням Христа - ударили тебе по правій щоці, підстав ліву, чим би це скінчилося для всієї радянської Вітчизни.
  Дівчата-комсомолки натрапили на не до кінця знищений афганський дот і змушені були залягти під прицільним вогнем.
  Ангеліна, потираючи босою підошвою траву, бо їй п'ята сильно свербіла, промовила:
  - Часом доводиться страждати... Але навіть борошно стає рутиною, що, по суті, найгірше!
  Галина змінила своє становище, точним пострілом знесла півчерепа накази моджахеду, що віддавав гавкаючим тоном, і прогарчала:
  - Ваххабізм використовує не естетичні методи: у п'ятьох на одного. Причому якщо їх менше, відступає назад!
  Ангеліна вимовила з сумним виглядом:
  - А що, ти хочеш чесності від лисиці?
  Галина сумно відповіла:
  - Погодься, адже хочеться вірити у щось прекрасне! Навіть у чесність лисиці, чи благородство вовка!
  Дівчата-комсомолки були змушені підповзати до вцілілої доти карачками. Стародавня тактика повзти по-пластунськи, використовувалася войовницями у битві. І треба сказати не без успіху.
  Ангеліна зняла однією чергою п'ятьох солдатів Талібан, які намагалися виповзти з укриття, і зрадовано вимовила:
  - Російська рать, як завжди, перемагає. Нехай навіть у противника і перевага!
  Галина, випустивши разючу чергу, розсміялася у відповідь:
  - Переваги у моджахедів ніколи не буде. - Потім зваливши одним пострілом двох, додала. - Тепер не буде ніколи!
  Ангеліна ледве встигла пригнути голову від влучення заряду. Навіть пасмо вогняного волосся виявилося зрізаним, незграбним уламком. Рудоволоса войовниця-комсомолка вигукнула:
  - Стрижка тут безкоштовна, хоч туалет і накладно справляти!
  Галина, хихикаючи крізь сльози, відповіла подрузі:
  - Ти знаєш це зовсім не смішно... Взагалі, у разі смерті, чи буде продовження ось у чому питання?
  Ангеліна вдала, що здивувалася:
  - А в чому тут, власне, сир-бор? Адже небуття, як мінімум, не містить ні болю, ні втоми, ні переживань. А значить воно набагато солодше, ніж наше життя суцільних випробувань! - І тут же вогняна диявола додала. - Життя є суцільним випробуванням вузького шляху, але проблеми є харчування, нашого бажання пожити на широку ногу!
  Перш ніж відповісти, Галина впіймала прицілом моджахеда з мордою дворняги і плавно натиснувши на курок поставила крапку в його черпаннях. Войовниця-комсомолка, струснувши рудими кучерями, посміхнулася:
  - Знаєш все без винятку, воліють життя небуттю. Значить навіть у нашому власному свідомості, укладена, невимовна краса!
  Галина хихикнула, з явним натугою:
  - У тому числі жити та страждати! - Золотоволоса войовниця-комсомолка зробила паузу і вже спокійнішим голосом без надриву додала. - Але хіба можна зрозуміти світло, не знаючи тіні. А блаженство не відаючи болю. Все світле пізнається за допомогою дуалізму!
  Ангеліна погодилася лише частково:
  Якщо таким чином міркувати, то ми й повинні були зазнати поразки від моджахедів, щоб по-справжньому зрозуміти смак перемоги. - Вогняна диявола-комсомолка рушила кулаком, розколовши уламок плити. - Теж дуалізм: програв і виграв! Перемога завжди гірчить втратами, але солодка призами - поразка набуває лише гіркота, та солоний смак "нагородного" ярма!
  Галина, протираючи оптичний приціл, не могла не погодитись:
  - Так, безперечно, певний дуалізм присутній у всьому. Як свого роду, Божество, було б безнадійно рутинним без Диявола.
  Ангеліна поспішила, не припиняючи вогню поправити свою подругу:
  - Сам по собі термін Диявол на Давньогрецькій позначає наклепник. Тобто в Біблії було здійснено спробу представити опозицію Богу в максимально порочному вигляді.
  Галина, вибивши зі снайперки очей черговому моджахеду, підказала своїй подрузі:
  - Це чорний піар. Спроба підняти свій рейтинг опустивши опонента?
  Ангеліна цілком логічно відзначила:
  - Звичайно ж, кожен влада використовує власний адміністративний ресурс, щоб зганьбити свого опонента. У цьому є певна закономірність, не бажання і влада віддавати, і привілеї з годівницею втрачати. Тому очікувати в Біблії об'єктивного визначення протистояння між Богом та Сатаною щонайменше наївно.
  Галина навіть закотила свої блакитні очі на лоба:
  - Звісно, від влади не можна вимагати об'єктивності. Але ось питання, хто такий Сатана. Найдосконаліший ангел, який намагається дати більше свободи твору, або... Той, хто і став батьком зла та страждання?
  Ангеліна сумно зітхнула:
  - Біль і страждання стали, для людства настільки природними, що я маю серйозні сумніви, що їх породив саме Люцифер... Отож без бажання Всемогутнього Бога навряд чи у створеної істоти хоч щось вийшло...
  Галина, пославши смертоносну кулю в кривий перенісся моджахеда, той брякнувся вниз, моментально залившись кров'ю. Войовниця тут одразу ж погодилася:
  - Та все зло і проблеми списувати на Диявола все одно, що ображатися на батіг, який вдарив, ніж на того, хто нею вдарив.
  Ангеліна сама, вразивши супротивника короткою чергою, а також всадила прикладом, по найближчій пиці, після чого додала:
  - Доречніша тут наступна аналогія: господар виточив з дерева палицю, побив нею раба, а потім каже - палиця абсолютне зло, а господар абсолютне добро!
  Галина необережно повернулася, і зламана кістка дівочої ключиці завдала жахливого болю запаленим суглобам. Войовниця трохи поморщила лобик, але не принизилася до стогонів. Мало того, вона ніби граючи в кеглі, вразила трьох моджахедів. Один з афганців упустив зведений фаустпатрон, у результаті спрацювала пускова установка.
  Вогняний сніп, здавалося, пропалить крізь бетон, а вгору полетіли уламки від тіл, кісток, розірваного м'яса.
  Галина, хихикнувши, знущаючись сама з себе (без гумору на війні не вижити, або принаймні не зберегти здоров'я психіку) проспівала:
  - Який біль, блага біль: матч проти духів-нацистів; сто - нуль!
  Обидві гарні дівчата голосно, голосно розсміялися.... І мабуть з пронизливого сміху так вплинув на переляканих моджахедів, що пальба з їхнього боку відразу ж змокла. Тиша виявилася настільки раптовою і важкою, що вдарила войовницям по вухах. Навіть розрив ракети Фау-5 в черепній коробці був не настільки забійним!
  . РОЗДІЛ Љ 2
  Ангеліна вигукнула:
  - Ніщо так пронизливо не кричить про втрати, як військове затишшя!
  Галина, нервово чухаючи босою ніжкою собі вухо, з невичерпним дотепністю додала:
  - Звуки битви оглушають, але по-справжньому глухим стаєш, коли не помічаєш закінчення канонади!
  Моджахеди несподівано полегшили завдання - викинули білі ганчірки і заходилися на всю горлянку волати.
  - Бен Ладен капут! Бен Ладен капут!
  Войовниця-сибірячка опеньків не втрималася від афоризму:
  -До поганого правителя народ ставиться як пиво, хоче бачити холодним і на столі, тільки готовий за це заплатити не тільки папірцем!
  Галина на це тонко зауважила:
  - Коли правитель поганий, він чудово котирується в анекдотах! А коли багато анекдотів, то і життя стає веселішим! А сміх продовжує життя! Тобто, при нікчемних вождях: життя як суцільний анекдот: довге, веселе, страшне, але завжди хочеться знати продовження!
  Ангеліна нервово хихикнула:
  - А я, то не знала, чому бездарні царі зазвичай так довго правлять!
  Моджахедов здалося майже півтораста людей. Серед них було не менше тридцяти хлопців від десяти до шістнадцяти років, більшість у шортиках і босоногі, що встигли встигнути в окопах собі голенькі засмаглі коліна. Побачивши гарних ледь прикритих рваними лахміттями дівчат, хлопчаки червоніють і опускають голови, але при цьому продовжують спідлоба дивитися прекрасних до ворожих жахів.
  Моджахеди-афганці розгублено складають зброю, їм навіть не спадає на думку, що соромно вважай половині батальйону, здаватися двом пораненим, зовсім ще на вигляд юним дівчатам. Наскільки вони перелякані та приголомшені.
  Один з хлопчаків нервово чухаючи брудну підошву об траву, схоже, таки увігнав у голу п'яту скалку, ламаною російською мовив:
  - Тітоньки не відправляйте мене до Сибіру, там ми собі носи, пальчики та ніжки відморозимо!
  Ангеліна сердито промовила:
  - Все одно відправимо, а щоб ноги босоніж по снігу не кочніли, тебе будуть міцно бити щогодини палицями по голих ступнях.
  Хлопчик-моджахед затремтів від страху, і розплакався як дівчинка. Галина поспішила втішити дитину:
  - Ти ще занадто малий. Напевно, тебе підведуть під категорію громадянського населення. Про всяк випадок скажеш, що тобі ще немає дванадцяти, тоді в табір тебе точно не заберуть.
  Пацан-ополченець, несподівано перестав ревти і нижчим тоном голосу, намагаючись наслідувати дорослого, сказав:
  - Я своїх товаришів не кину! Чи все на волю чи разом у концтабір!
  Дівчата вразилися несподіваній мужності хлопця, Ангеліна підійшла і погладила по голівці.
  - Молодець, це тобі зарахується... Але ти не бійся більшість полонених моджахедів працюватиме в європейській частині Росії відновлюючи заводи та сільське господарство, а для вас дітей буде гарне харчування, краще, ніж у вас за картками і кіно найкласніше показуватимуть.
  Полонені хлопчаки і справді були худі, у деяких навіть проступили вилиці, а у трьох голих до пояса хлопців під тонкою шкірою просвічувало кожне реберце, а руки стали настільки тонкими, що дивно як вони тримали в них афганські фаустпатрони. Норми їжі в Третьому Халіфаті Талібан, що видаються за картками, зменшилися останніми місяцями настільки, що населення майже вмирало з голоду. Тим більше, що саме весна традиційно найдефіцитніша для продуктів пора року.
  Галині було шкода цих хлопців, дітей "надлюдей", що зараз скидаються на жебраку, голодну босоту. Вона, порившись у кишенях, знайшла маленьку американську шоколадку і розгубилася.
  Подарунок отриманий під ленд-ліз був занадто малий, а хлопців було тридцять два (решта набагато старші, у військовій або пожежній формі, неголені, дуже неприємні, згорблені чому справляють враження старців!), на всіх не вистачить шоколаду.
  Дати одним та образити інших? Чи кидати жереб? Останнє зазвичай і буває виходом, але в цьому випадку може здатися кумедним. Або поділити шість плиток, між найменшими бійцями.
  Останнє здалося Галині Ломоносової найсправедливішим і він, діставши шоколадку, обережно знявши обгортку, розділила часточки, вручивши їх найдрібнішим і худеньким афганським хлопцям.
  Колишні моджахеди справді, схоже, були зламані. Жоден не рипнувся, не зробив спроб, накинеться чи відібрати зброю. Правда, деякі крізь зуби бурмотали якісь лайки, але варто було дівчатам-комсомолкам зробити в їхній бік крок, як душмани одразу замовкали і втискали голови в плечі, наче чекаючи удару.
  Галина навіть із невластивою їй зневагою фиркнула:
  - Треба ж надлюдини зіщулилися. А де їхній незламний мусульманський дух талібу?
  Ангеліна, вирвавши в одного з пацанів сигарету-самокрутку, і кинувши в траву загасивши її пальчиками точених, хоч і покритих садна ніжок, прикрикнула:
  - У того, хто палить цигарки, будівництво життєвих успіхів, занадто часто ставати на перекур!
  Галина охоче підтвердила:
  - Ось із чим я згодна з Бен Ладеном, справжній воїн-моджахед не повинен: пити, курити і зобов'язаний зберігати подружню вірність!
  Після цих слів похмурі, готові будь-якої миті розплакатися хлопчаки, вибухнули дружним реготом і, все відразу якось стало легше на душі.
  Коли войовниці-комсомолки здали військовополонених найближчої російської частини, Ангеліна зробила Галині перев'язку, закріпивши подібність шини на зламаній ключиці. Похідний лікар тут же запропонував войовниці лягти на ноші і кілька днів провести у спокої. Войовниця-комсомолка з презирством відкинула ці пропозиції, хоча розуміла, що, на жаль, і в Російській Армії є чимало солдатів, які б за нього відразу вхопилися. Її голос був суворий, як у шкільної училки, яка вичитує недбайливого учня:
  - Пропустити годинник нашого тріумфу, останні найрадісніші дні війни? Та це жорстоке покарання, яке тільки можна вигадати. Та й не хочеш, чи ти позбавиш Російську Армію її кращого снайпера?
  Лікар зблід, літнє обличчя стало матовим, перед очима замаячив ознаку трибуналу... Галина бачачи його страх лише дзвінко, немов маленька дівчинка розсміялася і ляснула долонькою плече:
  - Ну, не треба так! Я сама більше моджахедів ненавиджу тих, що пише доноси. Так що...
  І дівчина, засвистівши, пішла...
  Кільце навколо Кабула було недостатньо щільним, окремі афганські частина проривалися з котлів до своїх вузлів оборони столиці. Південний напрямок перерізали, але на півночі, де наступ почався лише двадцятого квітня, та ще було затримано форсування повноводної нижньої течії річки Афганістану, моджахеди ще мали лазівки.
  Бен Ладена вмовляли покинути Кабул, бігти у напрямку півдня, далі сховатися на підводному човні. Афганський підводний флот, за всіх своїх втрат, як і раніше був найпомітнішим у світі, і налічував бойових субмарин, набагато менше, ніж решта флотилії світу разом узяті!
  Зате вони були потайними до крайності.
  Але Бен Ладен здавалося, настільки морально зламаний власним політичним і військовим фіаско, що вирішив прийняти смерть. Істеричний диктатор, аж ніяк не був своєрідного шляхетності і не був боягузом, готовим на все заради відстрочки побачення зі старою чиє дихання холодніше рідкого азоту, а хватка невблаганна. Втім, про це він оголосив публічно, а що насправді задумав.
  Мова дана розумному політику приховувати думки, але найчастіше мова політикана відкриває безглузде недоумкуватість!
  Наталя теж б'ється дуже жорстко. І її гола кругла п'ята як піддасть презент анігіляції та граната пролетить і капітально порве моджахедів.
  Дівча прочирікала:
  - Раз два три чотири п'ять! Вийшла баба постріляти!
  Зоя, строчи по душманах, і скошуючи цілі шеренги бойовиків, пропищала:
  - Вірю весь світ прокинеться,
  Буде кінець фашизму.
  І засяє сонце -
  Шлях осяявши комунізму!
  Августина дала чергу за афганськими бойовиками, і зрізала цілу шеренгу.
  І проворкувала:
  - Слава комунізму у Росії!
  Світлана зі смішком помітила:
  - У нас капіталізм!
  І дівчисько кинула голою п'ятою вбивчу горошинку.
  Після чого проворкувала:
  - Буде людям щастя,
  Щастя на віки...
  У радянської влади -
  Сила велика!
  Наташа кинула гранату, перевернувши танк моджахедів, який був зроблений з дерева і прочирікала:
  - За великий комунізм!
  І войовнички взяли та засвистіли. І з неба стали падати ворони, що потрапили в непритомність.
  І вони дзьобами пробивали голови моджахедам. І пробивали їм чалму та інше.
  Зоя пропищала, підморгуючи:
  - Слава Росії, з другим настанням комунізму!
  Дівчата дуже блищали дотепністю. І буквально їх іскрило.
  Августина скеля зубки перевіряла:
  - Славитися Вітчизна - яка воює із душманами!
  І дівчина взяла і з базуки як лупа. І її приголомшлива сила просто вбивча.
  Зоя взяла і прочирікала:
  - Чи буде перемога над воїнами Бен Ладена!
  І войовниця дала дуже влучну чергу. І кожна куля влучила у ціль.
  Після чого дівчата прочірікала:
  - Тепер ми знову на параді,
  Вогонь більшовизму у грудях...
  Комуністичній бригаді -
  З нами Ленін попереду!
  Світлана підтвердила, скошуючи супротивників, немов косою траву і прочирикала:
  - За найвищий пілотаж!
  І дівчина взяла та збила ворожий літак. Причому це зробила надзвичайно влучно.
  Наташа агресивно відзначила, скошуючи противників, і верещала, скелячи зубки:
  - За Вітчизну нашу матір!
  І ось дівчинка як довбає по ворогу. І ось знесло з вежі танк, і відірвало метал від корпусу і роз'їхалися на всі боки ковзанки.
  Вони мчали і крутилися травою, і обпалювали все поспіль. І потрапив один із ковзанок моджахеду в живіт і перерізав навпіл.
  Наташка відзначила, підморгуючи:
  - За Батьківщину що крутіше за всіх!
  І дає войовниця вкрай влучну чергу. Бої такі тут жорсткі та кровопролитні.
  Душмани огризаються. Їх здається, що буквально незліченну кількість.
  Хочеться афганцям миру та єдиного управління. Але Росія на їхній території знову. І йдуть жорстокі там бої в цьому фатальному Афганістані.
  Зоя, стріляючи, відзначила:
  - Слава часом великого комунізму!
  І дівчисько кине босими пальчиками ніжок убивчої сили лимонку.
  І супротивників на частини розірве.
  Августина відзначила, скошуючи моджахедів:
  - Славитись наша вірність і віра!
  Руда підскочила і побігла на душманів. Її мідно-червоне волосся майоріло, мов бойовий прапор. Відразу видно - дівчисько що треба.
  І ось дівчина своєю голою, рожевою, огрубілою п'ятою, як потрапить у підборіддя афганському генералові. І зламає йому щелепу. Після чого красуня проворкує:
  - За визначні здобутки Російської імперії!
  І знову бої в Афганістані дуже жорсткі та криваві. Маса різного роду руйнувань та смерті навколо.
  Мірабела завдаючи нищівних ударів по душманах з повітря і піднімаючи вгору цілі клуби каміння та металу, з розплавленим залізом, проворкувала:
  - Я найсильніша льотчиця!
  Акуліна Орлова засумнівалася:
  - Ні найсильніша це я!
  І теж як довбає по ворогу великою руйнівною силою ракетою.
  Анастасія Відьмакова дуже агресивно помітила, посилаючи снаряди колосальною руйнівною силою зі свого штурмовика.
  Дівчина, давлячи голою рожевою п'ятою, проворкувала:
  - За Вітчизну ми боротимемося,
  Нумо цілуватися!
  І наш бронепоїзд встиг розігнатися!
  Акуліна Орлова мала зубки з кольором перлів та дуже гарний ротик. І її мова дуже рожева і витончена, здатна творити чудеса.
  Дівчина проворкувала:
  - Не стерпіти слов'янам приниження,
  На талібів ми попрім горою.
  Не потерпимо більше образи -
  Зламаємо ворога босою ногою!
  Зрозуміло дівчата дуже смішні та співучі. У них стільки шарму та різних приколів.
  Мірабела згадала як язик душмана лизав її огрубілій, запорошену підошву босої ноги дівчинки.
  І наскільки це лоскітно та приємно.
  Дівчина заспівала:
  - Ми найсильніші у світі,
  Ворогів усіх замочимо у сортирі.
  Не вірить Вітчизна сльозам -
  А злим олігархам - дамо по мізках!
  Наташа Соколовська - льотчиця від Люцифера, прочирікала:
  - Слава Росії найбільшій із країн!
  І голою п'ятою як натисне. Ось це справді дівчата всі з кошмарним оскалом. І якщо від їх багатоцільових машин вилітають вбивчу силу ракети, то вгору піднімаються траншеї і дзоти!
  Дівчата на афганській війні - це, зрозуміло, щось особливе та неповторне.
  Сталеніда випускає по моджахед ракети колосальної, вбивчої потужності.
  І розриває воїнів Аллаха їхнього Талібану. І це рух показав свою життєздатність. Стільки років бореться із Росією.
  Сталеніда і Вероніка, шльопавши босими, курними підошвами по піску, підкотили розряд.
  І знову летить щось надзвичайно забійне. І несе у собі масу руйнування.
  Сталеніда проспівала:
  - Слава нашій Батьківщині чудовою!
  Після чого як візьме та покаже мову. І її гола п'ята натисне на кнопку пускового механізму.
  Вікторія та Вероніка взяли та підтягли щось повне сили та колосальної потужності руйнування.
  І ось спрацював російський газомет. І випалює цілі поля із душманами.
  Дівчата мали коліна кольору шоколаду - такі ось засмаглі. І це справді дуже сексуально. Шкіра майже у дівчат чорна, а пишне волосся навпаки світле, і трохи золотисте.
  Ось це чудові красуні.
  І якщо вже запустять щось ... Гарні дівчата блищать від поту, і їх засмагла шкіра здається, що вилита з бронзи.
  Наскільки це все чарівно.
  Сталеніда винищуючи афганців, пискнула:
  - Моя армія сильна, охороняє світ вона!
  Тамара на це заперечила:
  - Може, ти мала на увазі - наша армія!
  Вероніка і Вікторія заспівали, ведучи вогонь по афганським душманам:
  - Час не ранній ...
  Не хочемо до армії!
  Оу, оу, о -
  Не хочемо до армії!
  Там хлопці не надто витривалі на кохання!
  І як красуні засміються.
  Тамара довбанула по супротивнику і пискнула:
  - За найбільший комунізм у всесвіті!
  Ніколетта заспівала, миготивши голими колінами:
  - Капіталізм скажемо тверде ні,
  Соціалізм - ось наша відповідь!
  І дівчина знову як метне забійної сили, колосального руйнування гранату.
  Оленка зі своєю командою б'ється з численними душманами.
  Боротьба дівчина з великим ентузіазмом. Б'ється ніби монстр. Показує свій колосальний клас і пищить:
  - В ім'я безсмертних ідей комунізму,
  Ми бачимо майбутнє нашої країни.
  Анюта заперечила з посмішкою:
  - У Росії зараз капіталізм! Так що...
  Оленка кинула голою п'ятою колосальну руйнацію і пискнула:
  - Соціалізму жити!
  Алла із задоволеним виглядом відзначила:
  - Буде епоха великого комунізму!
  І знову як довбає вбивчу чергу.
  Марія проворкувала, з досить задоволеним виглядом, і круша моджахедів, що наповзали як сарана.
  - Хай буде епоха комунізму!
  І знову як покине вбивчий подарунок смерті.
  Олімпіада дуже агресивно помітила, вибиваючи талібанівські орди, і воювала:
  - За велич комуністичної Росії!
  І знову як кине дівчина босою ніжкою таку небувалу руйнацію.
  Маруся, довбаючи ворогів, і викошуючи їх з автомата, і плитками преса пограючи, пискнула:
  - За Русь святу!
  Мотрона, розсікаючи супротивника, і скошуючи його, провизжала:
  - За Бога Перуна!
  Оленка підтвердила:
  - І за Сварога!
  Алла скосивши чергою душманів, проревела:
  - І велику Мати Богів Ладу не забудьте!
  Марія, вибиваючи моджахедів, відзначила:
  - Велич нашої Батьківщини у всьому!
  Олімпіада як уріже з гранатомета, і розірве ворогів і пискне, на всю горлянку:
  - Ми перемагаємо поголовно!
  Анюта із цим цілком погодилася:
  - Та наша перемога неминуча!
  І взяла войовниця, і боса п'ята спрацювала.
  І з танка афганців - зірвало вежу.
  Мотрона проспівала зі смішком:
  - Все найкраще буде у нас!
  Дівчата продовжують боротися з незліченними немов атака хмари сарани моджахедами.
  Скільки їх тут - безліч.
  Але й дівчат багато. І вони дуже гарні.
  Віола і Мальвіна взялися за афганських душманів дуже лихо. І давай їх зі звірством трощити.
  Віола навіть прочірікала, кинувши босою ніжкою реактивну гранату:
  - Я все руйную!
  І як дасть по моджахеда влучну і точну чергу.
  Мальвіна зазначила, теж рядок з великою точністю за душманами:
  - Наша перемога на священній війні!
  І знову підкине гранату за допомогою голої п'яти.
  Ось це дівчата - найвищий шануй у них клас.
  Віола навіть прочірікала, підморгуючи:
  - Буде ще й місто на Венері та на Марсі!
  Мальвіна з цим охоче погодилася:
  - Будуть там яблуні цвісти!
  Дівчата відрізнялися дуже великою красою та захоплення викликали колосальне.
  Але знову на танку рухається Герда з числа найманців.
  І войовниця теж босоніж і в бікіні.
  І вона на особливому - крутому танку - "Леопард"-3. А це велика машина треба сказати мощі.
  І з нею дівчата теж майже голі.
  Герда стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок і верещить:
  - Слава епосі нових технологій!
  І як цвяхне по супротивнику.
  І рвоне уламково-фугасний снаряд колосальної руйнівної сили.
  Моджахеди з відірваними руками та ногами розлітаються у далекі боки.
  Одному з них відірвало голову у касці. Її підкинуло і підфутболило.
  І дівчина Аврора босою ніжкою підкинула цей качан.
  Після чого дівчина пискнула:
  - Наш біг найкрутіший!
  І дала дуже точну та влучну чергу. Від якої десяток моджахедів було скошено.
  Аврора з посмішкою проворкувала:
  - Яблуні на цвіті, буде у нас рагу!
  Герда на танку дробила душманів. І її разом із подругами постріли з двох гармат мали вбивчий характер.
  Шарлотта пальнула, натиснувши босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика і в'якнула:
  - Знаменита пантоміма Хеопса!
  Після чого красуня зареготає.
  Крістіна, довбаючи афганців з кулемета, відзначила:
  - Бог нехай буде з нами!
  Магда логічно помітила:
  - А чи потрібні йому такі, як ми босі, замурзані дівки?
  Герда проворкувала:
  - Потрібна мені величезна сила!
  І як лупе по супротивнику вбивчим снарядом. І маса вбитих та руйнувань пішла разом.
  Шарлота відзначила, голою п'ятою натиснувши кнопку джойстика:
  - Це немов армія Люцифера!
  Після чого красуня як блисне перлинними зубками.
  Моджахеди катували одну з дівчат. Змастили її босі підошви ніжок олією, і встановили жаровню. І стало полум'я лизати дівчині голенькі, круглі п'яти.
  І це було так чудово. І буквально пестило їй підошву.
  Герда побулькала з люттю:
  - Вас ми всіх засмажемо!
  Шарлота похихикала і видала:
  - Ми в очі спочатку духам - подивимось! А потім їх усіх засмажимо і з'їмо!
  Війниці звичайно ж на великій висоті.
  Ось стали тиснути моджахедів гусеницями. І дуже досягли успіху в цьому. З-під ковзанок лилася кров, і хрумтіли кісточки. Все виглядало дуже здорово.
  Герда з усмішкою помітила:
  - Я шалена кобра!
  І знову як по духах лупне. Це її кредо.
  А з повітря кладуть бомби за бомбами. І не дають пощади всієї цієї зграї талібів.
  Шарлота підморгнула, льотчиця через скайп і пропищала:
  - Хай буде наша бурхлива програма реалізована!
  Христина із цим погодилася:
  - Звісно ж буде!
  А в небі Альбіна як довбає по душманах. І масу руйнувань зробить.
  Після чого прочіркає:
  - Я справжній дракон-блондинка!
  І Альвіна з повітря, як ракету, спустить, і ворогів рознесе.
  Після чого прореве:
  - За епоху колосального комунізму!
  Альбіна, довбаючи парфумів з повітря, додала:
  - І не колосального теж!
  Дівчата, зрозуміло, із фантазією.
  Війна між СРСР та Афганістаном тривала...
  Наташа стріляла по солдатах талібанівської імперії, буквально викошуючи їх і співала...
  Нехай завжди буде сонце,
  Нехай завжди буде небо...
  Нехай завжди буде мама -
  Нехай я завжди буду!
  І дівчина босими пальчиками ніжок як запустить в афганців убивчу гранату. І масу воїнів ісламської імперії порве.
  Зоя теж стріляє і співає:
  -Слави, ти слався, ти наша Земля!
  Наші рідні ліси та поля!
  В ім'я Всевишнього,
  Ти наша рідна, свята сім'я!
  І теж босими пальчиками ніжок як шпурне по моджахеда щось таке забійне.
  Та воїни фундаменталістської імперії зіштовхнулися із серйозною проблемою.
  Руда Августина продовжувала викошувати моджахедів і перевіряла, скошуючи їхні лави:
  - Я найсильніша у світі!
  І як жбурне босими пальчиками ніжок вбивчої сили уяву смерті, розриваючи ворогів.
  І Світлана теж додати по ворогам чимось вбивчий і руйнуючим тіла.
  І після чого проворкує:
  - Слава Батьківщині моїй!
  І теж кине босими пальчиками ніжок забійної сили подарунок анігіляції.
  Ось це дівки - просто жах.
  Війниці взялися за Афганістан і від талібанівської імперії летять тріски.
  Наташа, стріляючи по моджахедам, і скошуючи їх, відзначила:
  - Славити Бога ми з Ім'ям Сварога!
  І босими пальчиками ніжок як запустить вбивчий подарунок анігіляції.
  Дівчата дійсно показник найвищого пілотажу.
  Зоя натиснула червоним соском на кнопку базуки, довбала по моджахеда і пискнула:
  - За СРСР!
  І Августина теж візьме і по жовтих військах довбає. І масу моджахедів рознесе і пропищує:
  - Але жити як і раніше, але жити за Брежнєвом!
  Я нема, я нема, не можу!
  І босими пальчиками ніжок знову запустить щось дуже забійне. Ось це дівка.
  І Світлана теж у битві дуже бойова краля. І б'ється відчайдушно. І здатна зрізати масу бойовиків з Ісламської імперії Талібан.
  І дівчина реве:
  - Слава комунізму Сварога!
  І решта підтверджують:
  - Комунізму слава!
  . РОЗДІЛ Љ3
  Єлизавета стріляє по супротивнику. І також використовує босі пальчики ніжок. У неї непоганий танк, здатний пробивати супротивників наскрізь. І ця дівка треба сказати, просто
  класу супер.
  І вона стріляє, і супостатів вражає.
  І співає:
  - У перемозі безсмертних ідей комунізму,
  Ми бачимо майбутнє нашої країни...
  І червоному прапору нашої Вітчизни,
  Ми будемо завжди беззавітно вірні!
  Катерина теж веде вогонь по супротивнику, вражає його наскрізь і пробиває вежі машин. Після чого верещить:
  - Слава комунізму Лади!
  І також використовує босі пальчики ніжок.
  Олена теж веде вогонь по моджахедах. Молотить талібанівську імперію. Вражає її наскрізь і верещить:
  - Наша справа правильна!
  І Єфросинії теж по ворогах дуже влучно всаджує. І співає:
  - В ім'я великих ідей! Буде повалений лиходій!
  І теж як підморгне своїм напарницям.
  І танк Єлизавети як стрибне. І давай моджахедівські війська трощити. І це було дико.
  Дівчата співали та ревіли:
  - Ми найсильніші у світі!
  І знову дуже влучно стріляли.
  Ось це були дівки - що треба!
  І молотили ворогів-моджахедам лихо.
  Ось у небі дівчата теж давали душманам.
  Анастасія Відьмакова, збиваючи літаки, перейшла до наземних цілей. Вона їх трощила і верещала:
  - Ми дівки браві, браві. браві,
  У нас хлопчаки дуже милі кучеряві!
  Ми їх молотимо гаряче,
  А після плюнемо, через ліве плече!
  Акуліна Орлова, довбаючи супротивників, видала:
  - Поки що в дорогу!
  І збила моджахедів босими ніжками.
  Мірабела Магнітна теж збивала талібанівські війська і перевіряла, вискалив зубки:
  - Перемог буде багато!
  І її голі пальчики ніжок почали рухатися.
  Ось це були дівки - просто суперклас!
  Оленка та її команда билися з моджахедами. І це виглядало дуже харизматично.
  Дівчата тримали оборону і кидали у наступаючих воїнів талібанівної імперії босими пальчиками ніжок презенти знищення.
  Оленка піддала голою п'ятою презент анігіляції та заспівала:
  -Алека, від щастя сльозу ллє!
  Анюта жбурнула босими пальчиками ніжок презенти смерті і пискнула:
  - Як гуслі душа її співає!
  Алла теж лупнула натиснувши червоним соском на кнопку базуки і видала:
  - Кап, кап, кап, і синіх очей Оленки, падають сльози на спис!
  Марія довбала за допомогою босих пальчиків ніжок і пропищала:
  - Прямо на спис! І муміє!
  Олімпіада теж як розсміяється, і оскалить свої перлинні зубки.
  Вона дівчина рідкісної краси та чарівності.
  При цьому войовниця хихикає і верещить:
  - Слава царям комунізму!
  І голою п'ятою піддасть вбивчий подарунок смерті.
  Маруся теж рветься у бій.
  І пише по моджахедах з великою інтенсивністю з кулеметів. І голою п'ятою кидає подарунки смерті.
  І вимовляє:
  - За великий комунізм!
  Мотрона теж б'є воїнів талібанівської імперії. Викошує їх із великою інтенсивністю. І вигукує, підморгуючи:
  - За визначні перемоги!
  Оленка агресивно заявляє, скошуючи супротивника:
  - Наша Русь найперша та найбільша!
  І теж кидає босою ніжкою вбивчий подарунок анігіляції.
  Анюта зі смішком заявляє, зрізаючи шеренги моджахедівських солдатів:
  - Слава Червоної армії!
  І знову кидає в супротивника, забійні подарунки анігіляції.
  І Алла як почне трощити супротивників. І теж її босі пальчики ніжок ворогів капітально ламають.
  І летить кинутий голими ногами презент смерті.
  І ось Марія теж у бою дуже бойова дівчина. І її постріли дуже влучні та вражають супротивника з гарантією.
  І це дівка також бойового характеру.
  Стріляє собі і верещить:
  - Слава епосі комунізму!
  Олімпіада стріляє по супротивнику. Викошує моджахедів і з посмішкою вимовляє:
  - Нашій Батьківщині слава!
  І знову афганців давай молотити.
  І босими пальчиками ніжок метати подарунки смерті у ворогів.
  Ось такі дівчата у Російській армії.
  І вони стріляють по ворогові його безпосередньо вражають.
  Маруся теж веде вогонь по ворогові. І робить це дуже влучно.
  Дівчина верещить на всю горлянку:
  - Слава КПРС!
  І підморгує бузковими очима.
  І знову кидає босими ніжками подарунок знищення. Ось це дівка - просто супер.
  Маруся краса і майже гола.
  Мотрона теж стріляє по супротивнику, причому дуже влучно. Попадає в нього і пищить, вискалив зубки:
  - Небо і Земля - кохання моє!
  І теж дівчина як замочить супротивника за допомогою голої п'ятки ніжок.
  Дівчата люблять вбивати - ось це дівки!
  Сталеніда теж проти моджахедів інтенсивно бореться.
  І ця дівчина як випустить по воїнах талібанівської імперії ракету. І як порве масу афганських солдатів. Ось це дівчисько - прямо скажемо що треба.
  Сталеніда проворкувала:
  - За Батьківщину - СРСР!
  Вероніка теж б'ється із ворогами відчайдушно. І кидає босими пальчиками ніжок убивчі подарунки смерті.
  І при цьому дівчина верещить:
  - За великий комунізм!
  Вікторія б'ється. Ось вона натиснула голими, засмаглими ніжками на пускову установку і як лупнула по моджахедах. Рознесла їх і проворкувала:
  - Вір моїй Вітчизні!
  І Серафима як довбає по супротивнику. Як його покладе і знищить масу моджахедів, гаркнувши:
  - За Вітчизну нашу!
  Ось це дівчата - просто диво якесь.
  Олег Рибаченко цей безсмертний хлопчик теж бореться разом із дівчатами. Він справжній, і найкрутіший у світі боєць.
  Хлопчик рубає афганських солдатів мечами і метає у них презенти за допомогою босих пальчиків ніжок.
  І при цьому співає:
  - Якщо фортеця на дорозі,
  Ворог збудував...
  Треба з тилу оминути
  Взяти її без пострілу!
  І знову хлопчисько і дівчисько разом з ним Маргарита як засвистять.
  І ворони, отримавши серцевий напад, падають на голови моджахедівських солдатів.
  Маргарита Коршунова рубає моджахедів мечами, ця лиха дівчинки і пищить:
  - Слава царям комунізму!
  І знову босою ніжкою махне, і голки отруйні у ворогів метне.
  Ось це діти - справжні монстри.
  Олег Рибаченко, строчачи по супротивниках, як видасть:
  - Аби тільки була, голова ціла!
  Незабаром ми в Кабулі,
  Ось і всі справи!
  Маргарита це підтвердила, винищуючи супротивників:
  - Та ми будемо у Кабулі!
  І як візьме і голою п'ятою подарунок смерті піддасть.
  Ось це діти - справжні монстри.
  І б'ються наче богатирі юні. Хоча на вигляд їм років лише дванадцять. Але вони лише виглядають дітьми.
  Тепер Бен Ладен став таким монстром, що їм лякають дітей. Як раніше був час, лякали Гітлером. І це зрозуміло, теж цікаво та логічно.
  А моджахеди подекуди зуміли вклинитися в російську територію.
  На те вони моджахеди та числом сильні.
  У захоплених селах війська талібанівської імперії, взяли і не довго думаючи вирішили всіх жінок і дітей відшмагати і бити палицями по п'ятах, а дорослих чоловіків просто замкнути
  у сараї спалити. Справді, вони небезпечні, а робоча сила моджахедам не потрібна. А жінок хоч гвалтувати можна. І чоловіків взяли всіх заштовхали у хлів. Хто чинив опір,
  тих на місці ж і пристрелили. Усіх підлітків у яких уже пробивалися вусики, теж разом із дорослими чоловіками кинули у сараї облиті бензином. Насправді, ці вже можуть воювати.
  Взяли моджахеди та підпалили. І чоловіків живцем спалили. А хлопчиків не старше чотирнадцяти і всіх жінок незалежно від віку, поділи і стали пороти батогом.
  А потім бамбуковими ціпками бити по п'ятах. Декілька дітей молодших і кілька старих від больового шоку відкинули копита. Інші були побиті так що не могли встати.
  І їхні босі ніжки набрякли.
  Тоді китайці підняли їх і погнали багнетами у свій бік. Ось це жорстокі тварюки.
  І так розпочинався новий порядок під керуванням Талібану.
  І це ще лише початок.
  У моджахедів багаторазова перевага в піхоті, але значно слабша авіація і менша і гірша якість техніка і важкі озброєння. Багато афганських танків зроблено з
  дерево. І це їм не додає сили.
  Ось Герда на своїй машині дуже лихо трощить воїнів талібанівської імперії. І збиває їх із великою інтенсивністю. І її гармата працює.
  Герда вразила за допомогою босих пальчиків ніжок супротивника і прочирікала:
  - Слава часом комунізму у німців!
  Шарлота теж пальнула за допомогою босих нок і пискнула:
  - Героям комунізму слава!
  Христина взяла і лупнула по противнику, натиснувши на кнопку червоним соском і пискнула:
  - І Батьківщина нашої слава!
  І Магда як вріже по супротивнику, використовуючи босі пальчики ніжок і проворкує:
  - Нашій Вітчизні роль на віки!
  І теж по ворогові як вріже.
  І ось це бойові красуні - класу супер та гіпер.
  Войовниці найширшого профілю та з бойового тесту.
  Альбіна та Альвіна бойові льотчиці з Німеччини теж моджахедів молотять.
  І роблять це з великим ентузіазмом.
  І використовують при цьому босі пальчики ніжок.
  Збиває Альбіна в небі афганський літак і верещить:
  - За комунізм у розвинених країнах!
  Альвіна збила літак за допомогою босих пальчиків ніжок і додала:
  - І в розвиваючий теж!
  Ось це справді були дівки - що треба!
  І трощать моджахедів. І ось збиваються афганські літаки у небі.
  А тут переходять на цілі наземні.
  З ними і Хельга, теж дуже красива дівчина-блондинка.
  І лупне по супротивнику.
  І зріже літак босими пальчиками ніжок і проворкує:
  - За великий комунізм!
  А Альбіна зіб'є афганську машину, змусить її горіти і додасть:
  - За найбільші простори!
  І Альвіна як підріже моджахедовського штурмовика і видасть:
  - За богиню Геру!
  І візьме розсміяється.
  Хельга теж не дуже довго думаючи трощить афганців і реве:
  - Славься Вітчизна наша велика!
  І збиває ворогів дуже влучно.
  А Наталя та її команда лютують.
  Вони моджахедів більшими масами винищують. І при цьому співають:
  - І летить на крилому коні,
  Русь з далеких тисячоліть!
  Зоя теж як лупне у противника за допомогою босих пальчиків ніжок і в'якне:
  - За Росію, в якій правлять російські Боги!
  Августина з усмішкою додала, крушивши ворогів. і використовуючи для цього голі п'яти:
  - За СРСР!
  І теж як додасть постріл натиснувши червоним соском на кнопку базуки.
  І Світлана теж ворогів безпосередньо винищує.
  І також використовує босі пальчики ніжок. І скошує масу моджахедів.
  При цьому співає:
  - Ми живемо на батьківській Землі,
  Онуки Сварога - славні діти!
  Наташ натиснувши рубіновим соском на кнопку базуки і підбивши моджахедівський танк, видала:
  - І летимо на крилатому коні,
  Ми в далекі тисячоліття!
  Зоя зрізаючи чергами моджахедів. І нагромаджуючи з воїнів ісламської імперії трупи, пискнула:
  - Сміялася Русь,
  І плакала, і співала...
  На всі віки, на те вона Русь!
  Августина строчачи по ворогах, дуже агресивно відзначила, кинувши голою п'ятою гранату:
  - Ми будемо найсильнішими у світі!
  І теж як лупне по моджахедам. І одразу ж цілу шеренгу їх скосить.
  І Світлана також воїнів ісламської імперії винищує. І босими пальчиками ніжок руйнівної сили презенти кидає, і співає:
  - Слава епосі повір комунізму,
  Вірю не буде у нас пацифізму!
  І полуничний сосок дівчина натисне кнопку базуки і капітально рознесе.
  А ось і інші красуні б'ються.
  Наприклад, Джейн Амстронг. Також треба відзначити дуже цікаве і бойове дівчисько-красуня.
  Крушить моджахедів, що насідали, і попискуючи вимовляє:
  - Ось і літо настане!
  Дівчина пальнула по афганцям, зрізала їх і проворкувала:
  - За Вітчизну та свободу до кінця!
  Гертруда теж довбала по супротивнику. Збила танк моджахедів і пискнула:
  - За комунізм великий!
  І Маланья як запустить у ворога щось забійне. Рознесе його в тріски і пискне:
  - Я йду на траву!
  І Моніка довбає в супротивника чимось убивчим і прочіркає, скалячи зубки:
  - Гляну в ясне небо та зрозумію, що живу!
  Джейн взяла і проворкувала:
  - У небо дзвін лунає!
  Гертруда всадила в супротивника і пискнула:
  - Дощ проллє зливою!
  Малання як засобачить у супротивника з вереском:
  - Я йду у своє дитинство!
  Моніка пальнула по моджахедам, розбила машину ворога і заспівала:
  - Літній дощ за мною!
  Ось це дівчата - просто супер диво!
  Наташа агресивно відзначила, стріляючи у ворогів та їжа:
  - Ми великі воїни Сварога!
  І кине босими пальчиками ніжок у супротивника забійний подарунок смерті.
  Зоя взяла і довбала в супротивника автоматною чергою. Підкосила його і пискнула:
  - За Русь Сварога!
  І кинула босими пальчиками ніжок презент анігіляції.
  Августина теж як довбає по противнику. І босими пальчиками ніжок закине забійний подарунок анігіляції. Розірве ворога і пискне:
  - За рух до комунізму!
  І Світлана теж по ворогові як шуганет. І жваво ворога погасить. І її гола п'ята візьме, і забійний подарунок смерті знайде. І масу ворогів пристукне.
  І після чого дівчина заспіває:
  - Вигляд у нас найбойовіший,
  Я дівчина стала, дуже крутою!
  Ось такі дівки - просто супер.
  Наталя дуже по бойовому себе ставить.
  А ось Олег Рибаченко теж бореться запекло.
  І хлопчик рубає моджахедів мечами і пищить:
  - Слава епосі комунізму!
  І босими пальчиками ніжок жбурляє вбивчий подарунок смерті.
  Ось це хлопчик - просто супер.
  І Маргарита Коршунова, ворогів капітально молотить. І босими пальчиками ніжок ворогів винищує.
  Після чого верещить:
  - Я дівчинка супер!
  І знову босими пальчиками як запустить у супротивника гострі та отруйні ігри.
  А потім діти як візьмуть і засвистять. І маса ворон разом оглушена і падає на ворогів, їх пробиваючи. І черепи стають дірявими.
  Ось це скажемо так по-бойовому пішла розбирання.
  І діти об'єктивно кажучи бойові та безсмертні.
  Олег Рибаченко заспівав, розрубуючи на частині моджахедів.
  Це було так красиво,
  Людина стала рабом колективу!
  І знову босими пальчиками ніжок хлопчик забійні подарунок смерті у ворогів без особливих церемоній пошле. Ось це справді вбивця.
  Олег Рибаченко взяв і заспівав:
  - Та, та, та, ми веземо з собою кота!
  І знову босими пальчиками ніжок як довбає забійне по ворогу. І це дуже агресивно.
  Маргарита, крушивши ворогів, і скошуючи їх влучними пострілами, видала:
  - Слава епосі російського комунізму!
  І знову шпурнула в супротивника босими пальчиками ніжок забійний подарунок смерті.
  Ось діти знову як візьмуть і засвистять. І маса ворон впала на голови китайських солдатів. Ось таке пішло їхнє тотальне винищення.
  А діти сповнені ентузіазму та бажання реально побитися.
  Оленка стріляє по супротивнику і пищить:
  - За Вітчизну нашу матір!
  І покине босою, точеною ніжкою подарунок смерті.
  Ось це дівча скажемо так - дуже навіть бойові.
  Анюта строчить по супротивнику і оглушливо вищить:
  - За нашу велику Батьківщину.
  І голою п'ятою підкине те, що приносить руйнування та смерть.
  І Алла по ворогах гасить чергами. Скошує масу моджахедів, і босими пальчиками ніжок жбурляє гранати і пищить:
  - За нові великі перемоги!
  І теж як ударить убивчою чергою.
  А ось Марія також ворогів підкошує забійною косою. І голою п'ятою у ворогів щось дуже руйнівне метає. І скеля зубки вимовляє:
  - Росія це буде чемпіон!
  І Олімпіада теж противника довбає з великою енергією. І обрушить на ворога вбивчий кулак, чи кувалду. І теж застосує босі пальчики ніжок.
  І прореве:
  - За Русь найсвятішу!
  І вишкірить зубки в усмішці.
  Маруся теж у бойовому становищі і верещить, вискалив ікла:
  - Я вас моджахеди пошматую!
  І босими пальчиками ніжок як метне найвбивчіший подарунок смерті.
  І Мотрона як по ворогах довбає. І їй від цього реально стане погано. І в труну Мотрона масу моджахедів вганяє. І пропищає, вискалив зубки:
  - Я найбойовіша у світі!
  І розсміяється.
  Ось які тут дівчата - голосок красунь дзвінкий.
  Сталеніда теж трощить супротивників, винищує моджахедів і реве:
  - За великий сонм російських богів!
  І теж кине босими пальчиками ніжок гранату.
  І розірве масу моджахедів.
  Ось це дівчата - найвищий клас та супер.
  Вероніка довбає душманів і кричить:
  - За Вітчизну нашу матір!
  І знову її босі пальчики ніжок зрубують афганську машину.
  Вікторія руйнує смаглявих солдатів. Скошує їх немов косою і агресивно скалячись, вимовляє:
  - За Батьківщину наше безмежне!
  І босими пальчиками ніжок, знову жбурляє подарунок смерті.
  І Серафима теж моджахедів як лупе. І з базуки виплюне подарунок смерті, натисканням червоним соском на кнопку.
  Ось вона яка - баба бойова.
  І промуркотить:
  - Слава епосі комунізму!
  І ще б'ються Аліса та Анжеліка. Ці дівчата снайпери. І стріляють по китайцях із великою вбивчою силою.
  І потрапляють точно в ціль із колосальною влучністю.
  При цьому Аліса реве:
  - Я найсильніша у світі!
  І босими пальчиками ніжок, як візьме та запустить подарунок анігіляції, винищуючи моджахедів.
  І Анжеліка теж за смаглявою армією вріже. І застосує босі пальчики ніжок. А на курок натисне червоним соском грудей і буркне:
  - Слава моєму світу!
  І теж як зареготає.
  Ось це дівки, всі дівки дівки.
  Аліса агресивно і активно співає, стріляючи у противника:
  - Славитись наша земля,
  Усі ми народи - рідна сім'я!
  І теж Аліса як жбурне босими пальчиками ніжок вбивчу гранату.
  Анжеліка теж ворогів молотить. І босими пальчиками ніжок подарунки смерті метає.
  При цьому руда дівка співає:
  - Славитись наш СРСР!
  І її гола п'ята кидає вбивчу гранату.
  Ось це дівки - руда та блондинка.
  у цих дівчатах стільки всього й такого особливого, крутого та вірного.
  Сталеніда ведучи вогонь по супротивнику, і роблячи влучні постріли за допомогою босих пальчиків ніжок, агресивно проворкувала:
  - За Росію та свободу до кінця!
  І знову натиснула кнопку за допомогою рубінового соска грудей.
  Сталініда дівчина дуже хорт і крута. І в ній стільки азарту та волі з силою.
  Дівча проспіла:
  - Сталін - це слава бойова,
  Сталін нашої юності політ...
  З піснями борючись і перемагаючи,
  Наш народ за Сталіним іде!
  Вероніка, стріляючи по моджахедам і активно винищуючи їх, пискнула:
  З піснею борючись і перемагаючи,
  Наш народ за Сталіним іде!
  Вікторія, ведучи вогонь по афганським військам, прочирикала:
  - Нам дано величезний крила,
  Сміливість нам велика дана...
  Сталінським колгоспним достатком,
  Славитись радянська країна!
  І дівчина жбурнула босою ніжкою вбивчий подарунок смерті.
  Серафима, скошуючи без зайвих церемоній моджахедів, видала:
  Сталін - це слава бойова,
  Сталін нашої юності політ...
  З піснями борючись і перемагаючи,
  Наш народ за Сталіним іде!
  Сталініда з усмішкою підхопила, співаючи:
  - З піснями борючись і перемагаючи,
  Наш народ за Сталіним іде!
  І ось войовниці дійсно взялися за винищення моджахедів без зайвої пихи та суєти. Вони треба сказати дуже бойові красуні.
  Сталеніда прочирікала, вискалив зубки:
  - З піснею борючись і перемагаючи,
  Наш народ за Сталіним іде!
  Ось такі бойові тут виявились дівчата.
  Вероніка з усмішкою зазначила:
  - Буде наша перемога на священній війні.
  І показала мову.
  Ось так тут дівчата - просто найвищий і найкрутіший у них смак.
  Вікторія відзначила, підморгуючи дівчатам:
  - Це наш останній і рішучий бій!
  І знову як лупе по супротивнику.
  І вріже босими пальчиками ніжок.
  Ось це дівча - просто молодці.
  І дівчата, які так люблять реально битися.
  Сталеніда прошипіла:
  - І Талібану бути тривіально у труні!
  Вікторія із цим погодилася:
  - Так бути! І цей Бен Ладен куди небезпечніший за Гітлера!
  Вероніка із цим погодилася:
  - Та в нього значно більше солдатів!
  Серафима зло відзначила, скошуючи чергами моджахедів:
  - Числом хоче взяти!
  Сталеніда впевнено сказала:
  - Брешеш не візьмеш!
  І блиснула перлинними зубками.
  Після чого кинула босими пальчиками ніжок убивчої сили гранату руйнування.
  Вікторія з усмішкою відзначила, вискалив зубки:
  - Слава комунізму!
  І знову кинула босими пальчиками ніжок убивчий подарунок смерті.
  Вероніка лупнула по супротивнику і перевіряла:
  - Слава комунізму та нашій партії!
  Серафима зазначила:
  - І справі Леніна слава!
  І надіслала у ворога подарунок анігіляції.
  І отак вони розійшлися ці дівчата. І так моджахедів молотять.
  Оленка, скошуючи афганських солдатів з люттю відзначила:
  - За найвищі досягнення комунізму!
  І знову летить кинута босими пальчиками ніжок граната.
  І ось Анюта дуже агресивно діє проти ворога.
  І косить ворогів із забійним натиском. Зрізає їх немов серпом. І верещить:
  - На славу СРСР!
  Бойова Алла моджахедів молотить і верещить:
  - В ім'я Перуна!
  І теж босими пальчиками ніжок у противника вбивчі презенти покине.
  Агресивна Марія відзначила, скошуючи противників:
  - Заради управління СРСР!
  І теж босими пальчиками ніжок як піддасть забійний подарунок смерті.
  І Олімпіада як візьме по ворогах вріже і пискне:
  - За Батьківщину до найвищої перемоги!
  І теж її босі ніжки як відправлять забійний подарунок анігіляції.
  Ось це дівчина - просто скажемо так - ультра!
  І Мотрона взялася за моджахедів і давай їх вбивати. І діяла із колосальним натиском.
  І войовниця при цьому співала:
  - Нас тисне ярмо орди!
  І Маруся, довбаючи супротивників і скошуючи їх неначе забійною косою, в'якнула:
  - Нас тисне ярмо басурман!
  І Олімпіада, зрубуючи афганську нечисть, пискнула:
  - Але в наших жилах кипить,
  Оленка, стріляючи в супротивника, додала:
  - Небо слов'ян!
  І Анюта з посмішкою перевіряла:
  - І від морських берегів,
  До крижаної Колими!
  Руда Алла впевнено додала:
  -Все це наша Земля,
  Все це ми!
  Марія, стріляючи у супротивників, додала:
  - Все це ми!
  І кидком босих пальчиків ніжок розкидала, масу моджахедів.
  Ось це бойові дівчата. І в них натиск скажемо так - супер.
  Оленка відзначила, посміюючись у кулак:
  - Слава епосі комунізму!
  Анюта додала зі смішком:
  - Леніну слава!
  Алла, стріляючи по моджахедах, видала:
  - Піонери там і тут,
  Пісню Леніну співають!
  І кинула босими пальчиками ніжок убивчої сили гранату.
  Ось така ця бойова дівчина Марія. І трощить моджахедів з колосальним натиском.
  І їх буквально змітає мітлою.
  Марія, строчачи по ворогах, пискнула:
  - Ми піонерки - доньки комунізму!
  І знову як шпурне у ворога, велику порцію вибухівки.
  Олімпіада відзначила, зрізаючи супротивника, наче серпом траву:
  - Я войовниця класу супер!
  І її босі, точені ніжки як довбануть у моджахедів, колосальним і руйнівним.
  Ось це дівки. Просто скажемо вони супер.
  Оленка відзначила:
  - Ми піонерки та Леніну пісні співаємо!
  Анюта поправила:
  - Ні ми комсомолки! І співаємо пісні Сталіну!
  Алла агресивно відзначила, стріляючи у супротивника:
  -Ми зуміємо добити ворога,
  І буде свято куркуля!
  І Марія стріляючи в супротивника, скошуючи ворога і маса моджахедів була замочена.
  Дівчина пропищала, вискалившись:
  - За Росію та космос!
  Олімпіада оглушливо розсміялася і підморгнула:
  - За нашу Батьківщину велику!
  І босими пальчиками ніжок як шпурне вбивчої сили подаруночок смерті.
  Маруся хихикнула, і агресивно відзначила:
  - За перемогу над Афганістаном.
  Мотрона хихикнула з апломбом:
  - Слава КПРС!
  І як покаже мову!
  Ось це дівчата круті.
  І Олег Рибаченко моджахедів мечами молотить і реве:
  - За великий СРСР!
  І босими пальчиками ніжок хлопчик як шугане по супротивнику.
  І прочіркає:
  - Слава епосі комунізму!
  Маргарита рубає афганців і верещить:
  - За нашу Батьківщину!
  І босими пальчиками ніжок, дівчинка як запустить отруйні голки. І горло моджахедам вони встромляться.
  І дівчинка співає:
  - Мій великий комунізм буде з нами!
  І діти знову як засвистять і тисячі непритомних ворон протаранили моджахедам черепа.
  
  ВДАЛЕ ОЖІННЯ НАПОЛЕОНА БОНАПАРТУ
  Наполеон Бонапарт одружився з сестрою Олександра Першого. Цей шлюб був вигідним обом імперіям. Обидва імператори поріднилися. І вирішили замість безглуздої війни одна з одною захопити Туреччину.
  Османи звичайно російсько-французької армії не конкуренти і Константинополь був узятий в ході однієї кампанії. Потім був похід до Малої Азії та Єгипту. Маса нових захватів.
  Наполеон підкорив ще й Іран. Середня Азія дісталася Росії. А потім був і похід на Індію. Бонапарт великий захопив багато землі.
  Але в 1825 році помер Олександр Перший. Костянтин зрікся. А Микола Перший зіткнувся з заколотом декабристів.
  І жорстоко придушив його. І тоді Наполеон вирішив свого сина і родича царя Олександра першого поставити на престол Росії замість Миколи-узурпатора.
  І це було сильним ходом. Франція разом із колоніями мала величезну армію. А Наполеон вважався генієм. І розраховував очевидно на швидку перемогу.
  А Кутузова таки не було. Російські війська виявилися розбиті, тим паче кращі генерали виявилися декабристами, і заарештовані чи страчені.
  Похід Наполеона завершився взяттям Москви та Санкт-Петербурга.
  Імператор скасував кріпацтво, і народ його сприйняв позитивно.
  Місцева еліта теж упокорилася і на трон був посаджений Наполеон Другий.
  Через десять років було проведено референдум і відбулося остаточне злиття двох імперій.
  Наполеон прожив до 1838 року і помер у шістдесят дев'ять років. Його правління було дуже славним, а завоювання рекордні для однієї людини.
  У 1831 р. Наполеон зумів висадитися в Британії і її теж підкорив. Потім захоплював колонії в Америці і встиг повоювати зі США.
  Новим імператором став Наполеон Другий, білявий, високий юнак. Він уже був досить дорослим, щоб продовжити справу батька та підкорювати решту світу.
  Ще були дикі землі і Китай, Японія, і колонії в Америці, що не встигли захопити французи.
  Війна йшла загалом під диктування нової імперії. Наполеон другий правив до 1880 року і встиг майже весь світ завоювати. Після цього зійшов на престол Наполеон Третій. І він прихопив останні дикі землі, зміцнивши імперію.
  Уся планета стала єдиною. Настала епоха процвітання. Повстання спалахували рідко, так життя було добрим. І релігії жили мирно. Але дедалі більше домінував атеїзм, із культом особистості імператора.
  І стався перший політ людини в космос у 1930 році. Наука у єдиній імперії розвивалася швидше. А потім на Місяць, далі на Марс та по всій Сонячній системі.
  А в 2001 році почався перший пілотований політ до зірки Сіріус. І це величезний прорив людства.
  Так Наполеон зміг людей об'єднати та завоювати весь світ. І це породило досконалішу модель влади та економіки.
  Геній Наполеона переміг... І світ став щасливішим... Ось уже у 2021 році, не епідемія коронавірусу гуляє планетою Земля, а на сусідніх планетах міста будуються, а стовбурові клітини навчилися активізувати так, що успішно проводять омолодження людини. І це серйозно.
  І вже старі стають юнаками, а старі дівчатами. І це просто стало якось супер!
  Ось це історія... Не те, що зла реальність, коли людей дістає то коронавірус, то посуха, то навпаки зливи. І ще багато і багато іншого.
  У світі немає порядку - повно воєн та жорстокостей.
  А у світі Наполеонівської всесвітньої імперії - вже комунізм. Немає бідних, у всіх робота, і кожен ситий. Всі діти навчаються в школі на комп'ютерах або через інтернет. Багато хто взагалі працює чисто номінально.
  Тільки чотири години тривалість робочого дня, і три вихідні на тиждень з купою свят.
  Багато роботів у виробництві та сфері обслуговування. Дуже багато робочих місць, на яких просто ставиш лайки в комп'ютері.
  Добре стало жити. Автомобілі даються безкоштовно або машини типу маленьких вертольотів з електричними двигунами. Мотори більш досконалі та екологічно чисті.
  І чого тільки ні... навіть кросівки у дітей з'явилися і з їхньою допомогою можна літати в повітрі.
  Злочинність майже зовсім зникла, і навіть стали влаштовувати бої гладіаторські як у Стародавньому Римі.
  На Місяці вже з'явилися моря і великі міста, побудовані ударними темпами. І на Марсі також, і на Венери. Заводи вже на сонячній енергії опанували Меркурій. Як добре стало лише тому, що Наполеон Бонапарт одружився із сестрою Олександра Першого!
  
  
  ЯКЩО Б ВІЙНА ПОЧАЛАСЯ В СОРОК ТРЕТІМ
  Гітлер не напав на СРСР у сорок першому році. Він вирішив продовжувати бойові дії у країнах проти Британії. Крім того, після окупації Югославії та висадці на острові Кріт виникли побоювання, що німці тривіально не встигнуть завершити компанію на сході - до холодів та злив.
  Так що було обрано інший шлях. У липні німці рознесли англійську військову базу на Мальті та висадили там десант. А також посилили угруповання Роммеля. Був узятий штурмом Толбук. І після цього почався наступ на Єгипет.
  Одночасно у вересні було взято штурмом Гібралтар. Після цього фашисти почали перекидати війська безпосередньо до Африки.
  Фюрер вирішив, що сто п'ятдесят німецьких дивізій можна використовувати раціональніше, і замість СРСР захопити Близький Схід, Індію та Африку.
  Вже у жовтні вісім дивізій Роммеля та італійські частини захопили Єгипет.
  А далі почалося вторгнення до Іраку, Палестини, Кувейту. Німці перекидали дедалі більше військ до Африки. Сталін поки що вичікував.
  За зиму німці підкорили Близький Схід і рушили на Іран. Це збіглося зі вступом у війну Японії, яка атакувала США на Перу-Харбор.
  І захопила величезні території.
  Весною 1942 року німці вже були в Індії. І захопили всю північ і частину центру Африки.
  А за літо та осінь завоювали решту Чорного континенту.
  І це було круто.
  Почалася повітряна облога та наступ на Британію авіацією.
  Німці використовували ресурси та робочу силу завойованих територій.
  І пресували Англію мов боксер грушу.
  Літаки Ю-188 були більш потужні і досконалі. Оновлювалися і винищувачі.
  З'явилися нові аси - екстра-класи, які трощили англійців у небі.
  І тоді Черчілль, бачачи, що їм недобре запропонував Третьому Рейху мир на будь-яких умовах.
  США теж були готові поступитися і Німеччині, і Японії. Фюрер погодився припинити війну, але за умови виплат великих репарацій. А також забравши собі колонії в Африці та Азії.
  Після цього німці стали готувати похід на СРСР. Ще в сорок першому році почалася розробка сімейства танків нового покоління і дуже важких.
  А саме - "Пантера", "Тигр"-2, "Лев", "Маус" і морально застарілий "Тигр". До червня 1943 року в серії були лише "Пантера" та "Тигр". Інші машини поки що проходили випробування. Також пройшов модернізацію Т-4, отримавши більш потужне озброєння, і Т-3.
  Німці не встигли переозброїти свою армію. Новий винищувач МЕ-309 тільки-но почав надходити. Правда в серії був Фокке-Вульф - потужна в озброєнні та швидкості машина. Ю-288 теж тільки-но почав надходити в серію.
  СРСР за два роки випустив понад дванадцять тисяч танків та невелику кількість самохідок. Третя п'ятирічка була за офіційними даними перевиконана. Літаків було випущено близько понад вісімнадцять тисяч. Багато тисяч гармат та мінометів. А також близько мільйона пістолет-кулеметів. Армія переводилася на автомати.
  У строю була Т-34-76 і деякі інші види танків. Зокрема, серія КВ. Могутній КВ-3, КВ-4, КВ-5. При цьому КВ-3 важило шістдесят вісім тонн, а КВ-4 - сто вісім тонн, КВ-5 - сто тонн. Хоча реальна практика показав, що важкі танки часто ламаються і не дуже ефективні у бойових діях.
  Крім Т-34-76, випускався ще й колісно-гусеничний танк А-20, еволюція колишніх БТ, і Т-29 теж колісно-гусеничний, але з трьома гарматами.
  Досить правда слабкий бронею. У цілому нині танковий парк був сильний.
  Понад тридцять три тисячі танків, і невелика кількість самохідок, а також танкетки.
  Щоправда частина сил перебувала Далекому сході, оскільки Японія розв'язала собі руки й готувалася до нападу разом із Третім Рейхом.
  Самураї не надто сильні у танках, але мають багато піхоти. У тому числі й колоніальній.
  Третій Рейх мав у червні 1941 року п'ять тисяч дев'ятсот танків проти двадцяти двох тисяч радянських. Приблизно співвідношення - до чотирьох.
  Були, правда, ще й трофейні, але їх майже не використали. Загалом у німців двадцять одна танкова дивізія. За друге півріччя сорок першого року було випущено лише тисяча вісімсот танків, за невеликих втрат, але зі зносом. У сорок другому голі було випущено шість тисяч танків. Багато в чому завдяки зусиллям Шпеєра. І Третій Рейх зрівнявся з СРСР за кількістю випущених машин на рік. Та й якість підтяглася. З'явився у серії "Тигр" та Т-4, і Т-3 пройшли модернізацію. Напередодні вторгнення в СРСР, випуску, танків досяг тисячі машин на місяць, плюс і самохідки. У серію пішла "Пантера", яка перевершувала більшість радянських машин та Т-34-76 у бронюванні чола та озброєнні. Цей танк був хороший, як і Т-4 з гарматою 75-міліметро і калібр 48 ЕЛ, теж перевищує тридцятьчетвірку. І сам Тигр, теж машина хоч і застаріла, але грізна.
  Але поки що Третій Рейх поступався у загальній кількості танків. Щоправда Британія та США дещо німцям передали. Зокрема "Шермани", що приблизно співставні в лобовій броні та озброєнні з радянськими тридцятьчетвірками, і добре захищені бронею англійські "Черчіллі". Усього понад дві з половиною тисячі даних танків.
  Плюс ще у німців були італійські танки, але слабкі, і кілька турецьких в основному проданих США.
  Німці загальну кількість танків довели до вісімнадцяти тисяч плюс ще й самохідки. При цьому в СРСР все ще більше танків тридцять три тисячі - загальна кількість. Але якщо брати нові, то вже у німців буде більше.
  Поки що СРСР ще не воював і працював на рейках мирного часу і поступався німцям у новітній техніці що вироблялося на місяць. Особливо у самохідках, яких вироблялося багато, особливо легкої - "Мисливець".
  Причому ця САУ дуже хороша і рухлива.
  До цього можна додати ще десять тисяч японських танків. Але вони зазвичай легкі, і частина їх воює з Китаєм.
  Загалом у танках близький паритет. Плюс ще частина машин у німців особливо "Пантер" не освоєно екіпажами. Тож загалом можна говорити у цій справі паритет.
  Але гірше, ніж у сорок першому. Тоді німці поступалися сильнішою кількістю. І їхні танки машини КВ та Т-34 практично не пробивали.
  І воювати вже доводилося - точно на два фронти. А союзник лише один: Монголія.
  В авіації справи ще гірші. СРСР кількістю літаків начебто сильний. Але німці авіацію підтягли в кількості пресу Британію. І розвинули майстерність асів - особливо Марселя. Цей льотчик, перевищивши триста збитих літаків, отримав відразу два ордена Лицарський Хрест Залізного хреста з дубовим листям, мечами та діамантами.
  За сорок другий рік німці виготовили понад двадцять вісім тисяч літаків. За першу половину сорок третього вже двадцять тисяч і змогли наздогнати СРСР за загальною кількістю. За кращої якості машин.
  Особливо новітнього МЕ-309, який мав сім вогняних точок, у тому числі й три авіагармати 30-міліметрів.
  Це погодьтеся велика сила. Як і Фокке-Вульф. Ю-188 взагалі бомбардувальник, який не має собі рівних.
  До цього слід додати і японську авіацію. Що давало державам осі відчутну перевагу.
  Японські аси теж дуже досвідчені. І їхні винищувачі маневрені.
  Таким чином у небі у держав осі перевага і числом, і якістю сил.
  Плюс ще Америка та Британія передали кілька своїх літаків. Особливо сильний американський бомбардувальник Б-29, і винищувач "АероКобра". Винищувач "Мустанг", мабуть, гірший. Має лише шість кулеметів. Але теж краще радянських буде. Р-51 також непоганий американський штурмовик.
  Загалом з урахуванням західної техніки у німців та японців перевага в небі та числом та якістю та бойовим досвідом ще вища.
  Так що в небі швидше за все вісь пануватиме повністю.
  В артилерії дещо краще. У СРСР багато знарядь та мінометів. Було близько ста тисяч у червні сорок першого року проти сорока восьми тисяч німецьких та коаліції. Звичайно, німці продовжували випускати гармати, але все-таки ведучи наступальні війни не надто багато. Тож тут у СРСР збереглася перевага. Плюс ще й "Катюші".
  У гітлерівців правда з'явилися газомети, але не дуже великі.
  Так що поки що в знаряддях СРСР сильніше. Хоча німецькі 88-міліметрові гармати мабуть найкращі у світі. Їх випускається чимало. А "Катюша", в обороні не дуже сильна. І не надто точна.
  Так що співвідношення сил більш-менш і в обороні можна триматися.
  А оборону підсилили. Лінію Молотова добудували за два зайві роки. І лінію Сталіна відновили. Тож можна триматися.
  У піхоті співвідношення сил також змінилося... СРСР провів мобілізацію.
  І після сорок першого року, де мав п'ять з половиною мільйонів солдатів, довів свою чисельність до п'ятнадцяти мільйонів.
  Масштаби мобілізації були великі.
  Але й Третій Рейх розгорнув великі сили. Дуже багато іноземних дивізій, колоніальні війська, армії сателітів. І німці мали двадцять п'ять мільйонів піхоти і п'ять мільйонів союзників. Усього тридцять мільйонів - велика перевага. Щоправда, колоніальні дивізії не надто добре навчені, але з німецькими командирами.
  Дивізії СС загалом у німців на великій висоті. Частина Вермахту має великий військовий досвід. І у цьому плані гітлерівці сильні. Крім того, у німців величезна перевага в мобільності. Тут виробництво Європи, і постачання з Британії та США. У кількості автомобілів, мотоциклів та вантажівок у німців перевага раз на сім-вісім.
  І пістолет-кулеметів у них більше. У тому числі і поставлених із Америки та Британії.
  Загалом фашисти у піхоті сильні. А ще десять мільйонів проти СРСР мобілізувала Японія, крім ще частин проти Китаю.
  Так що в живій силі у держав осі велика перевага. І в її мобільності також.
  Морський флот у Японії багаторазово сильніший за радянський Тихоокеанський.
  Німці у підводках також маю велику перевагу.
  Але в авіаносцях та великих кораблях поки що не дуже. Але й СРСР тут не сильний.
  Багато кораблів, зрештою, в Італії. Загалом на морі ворог теж куди сильніший.
  СРСР, поступаючись у повітрі, якістю та кількістю, має деяку перевагу в артилерії, більш кількісну, ніж якісну. У танках сильніше трохи кількістю, але гірше якістю. І загалом може навіть у танках ворог і сильніший. У піхоті поступається числом та мобільністю. Багато частин третього рейху - це колоніальне гарматне м'ясо, як і японські. Але в СРСР не всім мобілізовані навчені як слід. Бойового досвіду у фашистів більше. Щоправда, радянські війська стоять у непоганій обороні.
  Досить потужна, розвинена в інженерному плані оборона дає шанс стримати численну піхоту.
  Кулеметів та гармат багато і це теж підвищує стійкість.
  Дві лінії Молотова та Сталіна, і будується за ними ще й третя.
  У цілому нині становище СРСР стратегічно безнадійно. У війні на виснаження його рано чи пізно перевершують економікою та ресурсами Третій Рейх його сателіти зокрема і Туреччина, і Японія з колоніями здолають.
  Одна надія у разі затяжної війни Британія та США можуть відкрити другий фронт.
  Ну і ще чудо-зброя.
  У всякому разі, ставка зроблена на щільну оборону. І на те, щоб виснажити і зупинити ворога.
  Втім, Сталін і до війни намагається домовитися. Наприклад, поступитися частиною території німцям. Або запропонувати оренду нафтових свердловин.
  А може виплачувати репарації - зерном, нафтою, золотом, вугіллям чи навіть консервами?
  Гітлер, однак, світу не хоче. Це і зрозуміло - армія СРСР - це потенційна загроза. Як і комуністична ідеологія. Тож вороги вони смертельні.
  І фюрер хоче війну.
  Хірохіто теж мріє про реванш за Халхін-Гол. І хоче просторів Сибіру.
  Та й у США багато хто не проти повоювати проти СРСР.
  Але поки що Гітлер їх не запрошує. Співвідношення сил - ахове ... І що робити?
  Сталін звичайно ж таємно намагається домовитися з англійцями та американцями.
  Але вони йому сказали: тримайся з усіх сил, а там видно буде. Може, й допоможемо. А так не ризикуватимемо.
  Коротше кажучи, війна стала неминучою. А тут ще є проблеми - Червона Армія не дуже вміє оборонятися. Її вчили воювати на чужій території та наступати, а не оборонятися.
  А німці таки половину світу захопили і багато вміють.
  Ось 22 червня 1943 року розпочалася війна. Вона не була несподіваною, але все-таки тактично виявилася раптовою. Відразу всі сили фриці кинули на ворога.
  І готові ворога знищувати.
  У перші години, виявилося, що німці сильні в повітрі. І що вони мають багато військ високого рівня. І що "Тигр" дуже непоганий танк прориву, хоч і морально застарілий. І грізну силу МЕ-309 та Ю-288.
  Нехай рвонула ця армада, і їхні радянські війська зустріли завзятим опором.
  Бої розгорнулися по всьому кордоні. І йшли переважно під диктовку вермахту. Лізли немов комахи, численні найманці.
  Як з'ясувалося зміцнення надто близько розташовані до кордону і не мають достатньої глибини в обороні. Та ще й найголовніше це помилки генералів, які мали мало досвіду, і не дуже розуміли, як тримати оборону.
  Та й військовий дух багатьох частин, особливо в Україні, виявився слабким.
  І масові здачі в полон та дезертирство стали правилом. Особливо на Західній Україні.
  І в Закавказзі, де наступали турки та німці, іноземна рать було неспокійно. Противник зумів прорватися та оточити Єреван. Але саме місто не здавалося.
  Батумі після десяти днів наполегливих боїв було взято. Німці змогли за перші дні вклинитися на десятки кілометрів у радянську оборону. І відрізати Білосток... І з'явився котел під Левом. І хоча за перші два тижні гітлерівці просунулися менше, ніж у реальній історії у сорок першому році, але радянським військам було важко перехопити ініціативу. Так ворог сильніший.
  Якщо в сорок першому році німці мали перевагу в піхоті, лише в перші дні. А потім перевага перейшла до Червоної Армії. Той тут мобілізувати не було чого.
  І вклинювання виявилися небезпечними... І ось німці з боями спромоглися прорватися до Мінська. І це серйозно.
  У самому місті розгорнулися жорстокі бої. Фюрер наказав наступати і не здаватися. І Сталін наказав - ні кроку тому!
  Через місяць після початку наступу німці вишили до Березині і взяли Мінськ... Підійшли до Житомира.
  Японці ж змогли оточити Владивосток. І це також серйозна заявка з їхнього боку. Було захоплено і значної частини Монголії.
  Німці також разом із сателітами захопили Молдавію і стали підходити до Одеси. І це круто.
  Сталін почував себе вкрай незатишно. І розумів свою приреченість проти такої коаліції.
  Знову пропонував світ. Але фюрер, зрозуміло, не хотів. І продовжували німці наступати.
  Зрештою, Сталін вирішив тримати оборону на Дніпрі.
  Через два місяці після початку війни гітлерівці вийшли до Дніпра, а в центрі навіть підійшли до Смоленська.
  Єреван, оточений турками, ще тримався... створилося дуже небезпечне становище.
  Сталін зібрав нараду військових. Треба щось робити. Якщо просто оборонятися - програш - це справа лише часу.
  Жуков запропонував завдати удару в центрі. Хоча сил було обмаль... Вже серпень...
  На фронті з'явилися перші танки "Лев". Вони встигли до бойового застосування дещо пізніше. Ця машина була важка в дев'яносто тонн, і з потужною гарматою. Лобовий захист солідний: сто п'ятдесят міліметрів чоло корпусу з нахилами, і двісті сорок чоло вежі. Такий танк тримав усі машини СРСР, а його 105-міліметрова гармата довжиною ствола в 70 ЕЛ пробивала навіть КВ-4 зі 180-міліметровою лобовою бронею.
  Це справді серйозна зброя. Але надто велика вага ускладнювала маневреність і швидкість. Та гармата робила лише п'ять пострілів за хвилину. Німці отримали танк потужний, але не надто практичний для застосування.
  З'явився і Тигр-2. Ця машина опинилася в практичному плані краще, ніж у реальній історії. Оскільки двигун у тисячу кінських сил було створено та впроваджено. І при вазі шістдесят вісім тонн, дана машина вийшла відносно рухомою і швидкісною і не так часто ламалася.
  "Пантера"-2 теж почала надходити. Важила вона п'ятдесят три тонни, але двигун у 900 кінських сил це компенсував. Гармата в 88-міліметрів довжиною в 71ЕЛ досить сильна і бронебійна, точна і скорострільна була задовільною, або навіть гарною для боротьби з танками супротивника.
  Ці машини в боях показали свій рівень. У вересні німці остаточно оточили Смоленськ. Пал і місто Таллінн. Німці та їхні колоніальні орди разом із сателітами наблизилися до Ленінграда.
  Підійшли і до Криму. Київ, який стояв на пагорбі і був добре укріплений, ще тримався.
  Настав жовтень... Полилися дощі і рух гітлерівців сповільнився.
  Швидко завершити війну не вдалося. Японці теж зупинилися, блокувавши Владивосток, захопивши більшу частину Монголії, і зумівши взяти Хабаровськ.
  Німці поки що вирішили не лізти на рожон, а пресувати авіацією. Тим паче були непогані реактивні розробки. І бомбардувальники нової формації могли бомбити майже безкарно.
  Та й балістичні ракети, це також велика міць руйнування.
  Щоправда, вони коштують дорого, і не мають великої точності.
  А ось реактивні бомбардувальники виглядають дуже перспективно.
  І німці вели повітряний наступ. Нові літаки Ю-488 та ТА-400 могли бомбити заводи СРСР на Уралі та за Уралом. Новий Ю-488 перший серійний німецький бомбардувальник з чотирма двигунами.
  На відміну від американського Б-29, у нього менша площа крил і більша швидкість. А у ТА-400 взагалі шість двигунів та колосальна виходить міць.
  Німці та їхні сателіти у листопаді остаточно перейшли до оборони. Вони тільки боролися та бомбили. Йшов повітряний наступ.
  І багато було гарних дівчат у боях.
  Ось на танку Т-34-76 бореться екіпаж Єлизавети. Дівчата незважаючи на мороз у бікіні та босі.
  Вони рухаються, а проти них "Пантера". Воїнка Єфросинії розганяє танк за допомогою голої, круглої п'яти і співає:
  - За ідеї комунізму
  Сміливо в бій піде,
  І армію фашизму,
  Ми розіб'ємо!
  "Пантеру" в лоб не пробити. І доводиться з нею зближуватися, щоб вийти в борт. Дівчата грають м'язами преса. Їхній танк стрімко зближується з противником.
  Пантера стріляє. Летить вбивчу силу снаряд, але тридцятьчетвірка ухиляється.
  Катерина зауважує:
  - Ризикована тактика!
  Гармати у пантер роблять п'ятнадцять пострілів за хвилину. І дуже важко проскочити на потрібну дистанцію.
  Дівчата співають:
  - І в зоряній висоті та гірській тиші,
  У морській хвилі та лютому вогні!
  І лютому, і лютому, і лютому вогні!
  І ось їхній танк прослизає між "Пантерами" і палить їм по бортах.
  Ось це бойові дівчата. І запалюють машини. Спочатку одна пантера пробита, потім друга.
  Олена взяла і прочирікала:
  - Слава нашій Батьківщині - СРСР!
  І знову дівчата у швидкому русі танка. І підбивають "Тигр". Вони явно круті.
  Єлизавета заспівала із захопленням, натискаючи босими пальчиками ніжок:
  - А в битву йдуть - дівчата босі,
  Велика стихія, найкрутіша стихія!
  Войовниці що й казати - на висоті!
  Б'ють ворогів із усією стрімкістю пантер. Їх ніхто не зупинить.
  А у небі Анастасія Відьмакова, та ще краля. Ось це дівчата просто жахлива жах.
  А як вони агресивно і без жодних церемоній борються.
  Ось дівчина взяла і босими пальчиками ніжок навела авіаційну гармату і лупнула по ворогові.
  Після чого прочирікала:
  - Я найкрутіша баба!
  І бій продовжується....
  Акуліна Орлова реве, скошуючи противників:
  - Я є дівка-супер!
  І знову скошує ворога. Отакі тут крали.
  І вона виконує прийом подвійна бочка, збиваючи МЕ-309 і це дуже круто.
  Ось це войовниці вони дають Люфтваффі прикурити.
  Акуліна Орлова збиває літак супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок і пищить:
  - Слава СРСР!
  Мірабела Магнітна теж у строю, просто диво-краля. І ця льотчиця впевнено збиває гітлерівця прийомом потрійна бочка і пищить.
  - За найбільші ідеї комунізму на планеті Земля!
  Ось це справді виявилося дуже круто.
  Три дівчата діють немов крали і дуже бойової висоти та величини.
  Ось уже настала зима. І мороз... Червона армія намагається наступати.
  Але супротивник до зими більш-менш готовий. Цього разу Вермахт про всяк випадок і холодний період запас одягу та продовольства.
  Щоправда, колоніальні війська сильно мерзнуть і їм незатишно.
  Вдалося Червоній Армії деблокувати Смоленськ та відтіснити в Україні фашистів за Дніпро.
  Але ворог сильний, і його авіація лютує. І бомбить, бомбить, і ще раз бомбить!
  І ось уже реактивні винищувачі у бою. А замість Фокке-Вульф досконаліша машина ТА-152. І це, зрозуміло, теж чимала вийшла проблема.
  В авіації і німці та японці сильні. Марсель за чотириста збитих літаків отримав високу нагороду - Лицарський Хрест Залізного Хреста із золотим дубовим листям мечами та діамантами. А за п'ятсот був нагороджений Великим Хрестом Залізного Хреста.
  Цей льотчик справді став просто легендарним. І він для радянських льотчиків просто кошмар.
  Сталін навіть зазначив:
  - Це чорний диявол! І його час відправити в пекло!
  Та війна йде. Взимку деякі успіхи досягнуті, але немає вирішального перелому.
  Щоправда, реактивний винищувач МЕ-262 виявився не надто надійним та ефективним. Та й двигун далекий від досконалості. Зате ТА-152 куди практичніший, ніж Фокке-Вульф. І ця машина ще використовується не тільки як винищувач, але ще й штурмовик та фронтовий бомбардувальник.
  Машина виявилася багатоцільовою та серйозною. У СРСР з'явився поки що тільки ЯК-9, який спрощений, і знято з виробництва МІГ-3.
  Весною як зійшли сніги і потеплішало гітлерівці знову стали наступати.
  І південні війська охочіше воювали, коли нема морозів. Бої точилися жорстокі.
  Червона армія билася завзято. Але сили були нерівними. Німці використовували як наймасовіший танк "Пантеру"-2, машину з потужним озброєнням і непогано захищену в лоб. І "Тигр"-2 теж пристойну.
  Також у боях взяв участь і "Маус".
  Хоча ця машина занадто важка і тихохідна. А танк "Лев" був фактично знятий з виробництва.
  Досі в серії була машина Т-4 модернізована. А Т-3 уже зняли із виробництва.
  У СРСР теж проблеми... Потрібно модернізувати серію КВ. І вона поки що неефективна.
  ІС-2 поки що не з'явився. А ось Т-34-85 пішла у серію. І це загалом логічно.
  А важкі танки взагалі зняли з виробництва. Сталін наказав зробити ставку однією масовий Т-34-85. Що загалом і логічно. Хоча в лоб дана машина "Пантеру"-2 і не брала. Зате могла пробити в борт.
  Влітку з'явилися німецькі реактивні бомбардувальники Арадо, яких радянські винищувачі навіть не могли наздогнати. І це серйозно.
  Гітлерівці взяли Смоленськ, Вязьму, Ржев та Калінін.
  Блокували Ленінград... До Москви до кінця літа залишилося все сотня кілометрів.
  Але Червона армія билася дуже вперто. Японці завершили захоплення Монголії та вторглися до Середньої Азії.
  Становище гранично ускладнилося.
  Сталін метал громи та блискавки, і раз у раз впадав в істерію. Але це мало допомагало.
  Ситуація ставала дедалі складнішою. Восени німці змінили свій план і повернули на південь до Кавказу.
  Були взяті Орел, Курськ, а у жовтні і Воронеж... До кінця листопада Червона армія відійшла за Дон і там закріпилася. Було втрачено значні території.
  І пресинг гітлерівців усе наростав.
  Особливо реактивні бомбардувальники дістають. І дуже боляче кусають.
  Але радянські дівчата борються на великій висоті.
  Німці намагаються прорватися до Ленінграда. Атакують Новгород. Але відважна четвірка дівчат стала на їхньому шляху.
  Наташка кинула босою ніжкою гранату у фашистів і заспівала:
  - Даремно...
  Зоя запустила голою п'ятою презент смерті та додала:
  - Противник...
  Августина піддала щось нищівне і пискнула:
  - Вважає...
  Світлана босими пальцями ніг підкинула гранату і пискнула:
  - Що...
  Наташа жбурнула босими ніжками пару лимонок і в'якнула:
  - Російських...
  Зоя теж піддала щось енергійне та смертельне, пискнувши:
  - Зумів.
  Августина запустила смертельне, пробурчавши:
  - Ворог.
  Світлана знову піддала нищівне і в'янула:
  - Зламати!
  Наташа дала чергу і пискнула:
  - Хто...
  Зоя теж пальнула по чорношкірих іноземцям, що набрали фашисти і пискнула:
  - Сміливий!
  Августина видала з напором та люттю:
  - Той...
  Світлана піддала з оскалом пантери:
  - У...
  Наташа кинула босою ніжкою гранату і в'янула:
  - Бою...
  Зоя жбурнула босими пальцями презент смерті і буркнула:
  - Нападає!
  Августина довбанула і буркнула:
  - Ворогів...
  Світлана піддала зв'язку гранат босими підошвами, і як прокриче на всю горлянку:
  - Будемо...
  Наташа цвяхнула чергою і прошипіла:
  - Яростно.
  Зоя зрізала фашистів і пискнула:
  - Бити!
  Августина знову пальнула, і в'якнула:
  - Яростно.
  Світлана прочирікала, ведучи пальбу:
  - Бити!
  Наташка знову кинула витонченою, босою ніжкою гранату, прочірикала:
  - Ми знищимо фашистів!
  Зоя взяла і прочирікала:
  - Майбутній шлях до комунізму!
  І кинула босими пальчиками лимонку ноги.
  
  Войовниці співають на всю горлянку;
  Велика країна СРСР
  Яка всіх крутіша у світобудові...
  Сталося мільйон рахуй проблем,
  Але наша справа праця та творення!
  
  Повірте ворог країну не переможе,
  Яка всіх красивіша і сильніша...
  Ми виставимо надійний щит,
  І будемо нарешті повір розумнішим...
  
  Та дядько Сем вирішив допомогти,
  Фашистам після зміни в Рейху влади...
  І оновилася у нацистів міць,
  Ворог хоче СРСР порвати на частини!
  
  Тепер серйозно битися стало нам,
  З фашистами, що сильні лихі...
  але завдамо удару під дих ворогам,
  На славу нашої матері Росії!
  
  Ні знайте російську просто не зламати,
  Вміємо, любимо хоробро ми битися.
  Ось надумав вермахт нас атакувати,
  Але може тільки впасти не віджатися!
  
  У Росії кожен воїн із ясел,
  Дитина тягне руки до пістолета.
  Нехай буде дуже розумним чародій,
  Який створив цю планету!
  
  Для Гітлера на зуб не взяти Москву,
  Він дуже міцно отримав по рилу.
  Навіщо поліз на Русь він не зрозумію,
  Йому слабо забити у мечем бацилу!
  
  Та під Москвою ворог тріпання отримав,
  Йому дівчата босою п'ятою дали...
  Ти видно фюрер просто дебіл
  Як зазіхнув у комунізму дали!
  
  Ось піонери з піснями йдуть,
  В атаку з барабанним рвуться боєм.
  Нехай буде фюреру зараз капут,
  А ми поженемо фріців полоненим строєм!
  
  Хлопчик п'ятою босою на кучугуру,
  Без страху в наступі ступає...
  Фашистів вжене скоро знає в труну,
  А троянди розквітнуть у променистому травні!
  
  І буде скоро Гітлеру кают,
  Він у труну увійде. а ним наступник Герінг...
  Посадимо скоро фюрера на гак,
  хоч часом увесист колкій віник!
  
  Ми створимо прекрасний російський світ,
  В якому правитиме Русь повірте...
  Таке написати не смів Шекспір,
  Хоч атакують Русь із напором чорти!
  
  Жорстокий видно Гітлера натиск,
  Йому союзник колишній допомагає...
  Недарма лунає дівок стогін,
  Не буде місця видно незабаром у раї!
  
  Так дядьку Сем змінив маршрут,
  І танки, літаки шле фашистам...
  У своєму прагненні дуже янкі крутий,
  Щоб у труну увігнати більше комуністів!
  
  Ось стало гірше, хоч і Сталінград,
  Пом'яв неабияк всі боки фашистам...
  Такий виник нестримний розклад,
  Під цим небом, безумовно, чистим!
  
  Ну що ж робити - дівкам не з руки,
  Від фюрера орди в боях ховатися...
  І не личить дівчатам чоботи,
  Вони завжди повір уміють битися!
  
  Для дівчат морози не страшні,
  Вони коли билися під Москвою,
  Були майже голі та боси,
  Гранату кинувши голою ногою!
  
  Так що ти Герінг хотів,
  Ну думав янкі враз тобі допоможуть...
  І насаджував неосяжне беззаконня,
  А дівчата лише з дикою злобою стогнуть!
  
  Ідуть цілком криваві бої,
  Дівчатам знай у вік повір не здатися...
  У нас не будуть на рахунках нулі,
  І потужний РПГ покладений у ранці!
  
  Войовниці це краса,
  За них готова битися сама Лада.
  У них голубів священний чистота,
  Хай буде просто найвища нагорода!
  
  Нехай вірю, що прийде Бог Сил Сварог,
  І мертві у битві воскреснуть...
  І затрубити мисливець у славний ріг,
  І виграш буде найчесніший!
  
  Не буде більше горя на Землі,
  І сльози гіркі тоді засохнуть...
  Ми будемо жити в єдиній знай сім'ї-
  А злі чорти просто здохнуть!
  
  Хлопчаки-піонери сміливо в бій,
  по снігу хлопці босі мчать.
  Я вірю вічно буду Русь з тобою,
  Хоч часом розбиті стануть блюдця!
  
  Бог Ісус воскресить усі,
  І правитиме разом із Білим Богом...
  Піднімемо на Вітчизну сміливо щит,
  Служити Росії буде славним обов'язком!
  
  Так Сем підступний, просто хитрий,
  Його цілком зрозумілі бажання.
  Він щупальця до Москви зараз постер,
  І чекають на Вітчизну злі випробування!
  
  Але з нами Лада та Господь Перун,
  І Ленін, Сталін, і наймудріший Троцький...
  Який, мабуть армію зігнув,
  А найголовніший соловейок Висоцький!
  
  Коротше буде сонм святих Богів,
  Ми переможемо у битву супостату...
  І скинемо масу міцних кулаків,
  На славу найбільшого солдата!
  
  Дівчата в атаку босоніж,
  Біжать і не б'яться знай морозу...
  Не тягнуть у битву їх вважай силоміць,
  Знай червона сяє у світлі троянда!
  
  Коротше за свою Батьківщину бійці,
  Як безкорисливі горді служиті...
  нехай пишаються діди та батьки,
  А з неба ви дарів за гріш не чекайте!
  Наташка кинула босою ніжкою лимонку і заспівала:
  - З неба...
  Зоя теж жбурнула босими пальцями гранату і видала:
  - Зірочка...
  Августина запустила голою ногою презент смерті та заспівала:
  - Яскрава...
  Світлана теж кинула гранату за допомогою босої ніжки і видала:
  - Кришталіно!
  Наташа дала чергу і прошипіла:
  - Я вам...
  Зоя запустила босими пальцями подарунок смерті, прошипівши:
  - Пісеньку.
  Августина піддала голою п'ятою, що несе смерть і пропищала:
  - Заспіваю...
  Наташка продовжила, агресивно співаючи:
  - Про...
  Зоя кинула босоніжкою ніжкою взрй-пакет, розкидавши фашистів і пискнула:
  - Рідного...
  Августина піддала голою п'ятою в'язку гранат, видала:
  - Сталіно!
  Августина взяла і розкидала черги, і полетіли її голі ніжки із руйнуванням по фрицям:
  - Ми розколемо супротивників!
  Світлана взяла і босою п'ятою підкинула, зв'язку гранати, і пропищала:
  - Рознесемо фашистів!
  І четвірка продовжувала стріляти та кидати гранати. Рухався німецький "Тигр"-3. Машина із 128-міліметровою гарматою. І стріляє собі.
  А дівчата кидали гранати. Підривали фашистів. А ті стріляли у відповідь. Лізли вперед. Знову пруть танки. Рухається новий німецький "Леопард"-1. Дуже рухлива машина.
  Але і його дівчата взяли в обіг і підбили. Роздерли рухому з газотурбінним двигуном машину. І рознесли її на шматки.
  Наташка зі смішком помітила:
  - Ми дуже боремося!
  Зоя із цим погодилася:
  - Дуже здорово!
  Августина дотепно помітила:
  - У нас буде перемога!
  І запустила босою ніжкою протитанкову гранату. Сильна дівчина. І стільки в ній дотепності.
  Світлана теж пальчиками голої ноги запустила подарунок смерті, і потрапила до супротивника. Дуже агресивна дівчина з очима кольору волошки. У ній така дотепність, і пасаж сил!
  Наташа дала чергу, і вишкірилася:
  - За Русь святу!
  Зоя стріляла дуже активно, і скелялася, показуючи перлинні зубки:
  - Я войовниця того рівня, що не згасає!
  Августина теж вистрілила. Скосила фашистів і пробулькала:
  - Я войовниця з великих амбіцій!
  І вишкірила перлинні зубки!
  Світлана підтвердила:
  - Дуже великих амбіцій!
  Дівчата воюють дуже давно. І звичайно ж досягли успіху в ратній праці. Вони загалом класні красуні. Визначний розум. І стріляють першим ґатунком.
  
  ТРОХИ ПО-ІНШОМУ ПРО РУЗВЕЛЬ
  Франклін Рузвельт помер набагато раніше, за дивною іронією долі 30 січня 1943 року. Генрі Воллес хоч і вважався ліваком, але виявився значно більшою мірою ідеалістом і зажадав від Сталіна в обмін на надання військової допомоги проведення політичних реформ та амністії всім політичним ув'язненим.
  Різка реакція Сталіна, який до того ж щойно здобув найбільшу перемогу під Сталінградом, і почував себе дуже крутим і сильним, розлютила Уоллеса, і той заявив про припинення військової допомоги СРСР. Відіграла негативну роль, і позиція Черчілля, який не хотів швидкого просування Червоної Армії до Європи та несподівана гнучкість Адольфа Гітлера, який оголосив про заморожування "остаточного вирішення єврейського питання". Фюрера змогли умовити розсудливі люди з оточення, у тому числі, як не дивно, і головний кат Третього Рейху Гіммлер.
  Спрацював аргумент: що євреї нікуди не дінуться, а програвши війну, можна все втратити і безповоротно. Ну, а перемігши на Сході, можна буде поговорити з союзниками і по-іншому.
  У всякому разі, США заморозили військові дії, Британія теж, і хоча формально навіть перемир'я не було офіційно оголошено, конфлікт на заході виявився згорнутим. Що, певна річ, пішло на користь Вермахту. Німецький підводний флот припинив рейди, союзники скатали, зупинивши стратегічні бомбардування.
  Радянські війська, як у реальній історії, опанувавши на початку лютого 8 числа Курском, а 9 Білгородом. 15 лютого розпочався штурм Харкова, який, уникаючи оточення, покинули німецькі війська. Ще раніше гітлерівці залишили Ростов-на-Дону.
  18 лютого у ставку прибув особисто Гітлер. Він наділив Майнштейна новими повноваженнями. Крім того, із Заходу спішно перекидалися підкріплення. Насамперед, звичайно ж, авіація. Не так уже й мало поглинав літаків західний фронт - майже половину машин. Декілька дивізій, які планувалося перекинути в Африку, були відправлені залізничними шляхами на Схід. Крім того, всі більш-менш боєздатні формування перекидалися з Франції і Балкан, а в самій Німеччині, була оголошена Рейхстагом тотальна мобілізація та війна.
  19 лютого Майнштейн наказав про перехід 4-ї танкової армії в контрнаступ з метою зупинити радянські війська, що наступали через Павлоград. 22 лютого був зайнятий Павлоград. Завдання оборони шляхів до Дніпра з півночі через Красноград чи Дніпропетровськ, або через Полтаву чи Кременчук було покладено на групу Кемпф.
  На відміну від реальної історії німці досягли успіху значно більше. У них завдяки введенню у битву всіх своїх повітряних армій знову повернулася перевага у повітрі. Крім того, у наступі взяло участь більше сухопутних, у тому числі й 30 новеньких танків "Тигр", які в реальній історії безславно зав'язнули в африканських пісках.
  Оточити Харків німцям вдалося на шість днів раніше, ніж реальної історії, 8 березня, Білгород фриці захопили, а Білгород з ходу був захоплений раніше на 9 днів - 10 березня.
  Гітлерівцям вдалося також з наскоку, опанувати і Курськ, замкнувши 14 березня ще одне кільце. 18 березня фриці захопили і Старий Оскол. Однак роздоріжжя і героїчне опір радянських військ, що настали, завадили фашистам розвинути успіх. Але втрати Червоної Армії в котлах виявилися більшими, ніж у реальній історії, а Курська дуга, зрізана ще в березні 1943 року.
  Успіх Майнштейна виявився серйозним, але обмеженим, так фашисти, не змогли повернути навіть те, що втратили в ході Воронезько-Касторненської операції. Хоча тепер у них уже не було головного болю - Курської дуги. Але це створило додаткові проблеми: де і як наступати?
  Поки союзники поводилися пасивно німецька економіка, дуже активно розкручувалась. Випуск танків і самохідок протягом трьох місяців виріс вдвічі досягнувши 1200 машин на місяць, у тому числі і нових "Тигрів", "Пантер" - значно перевершують у бойовій силі радянську техніку. Але нові танки ще слід було освоїти екіпажам, і довести до ладу їхні дитячі хвороби.
  І вибрати напрямки для наступу непросто. Можна рушити на Москву, і знову спробувати взяти реванш за Сталінград, прориватися до Кавказької нафти. Однією з цілей міг стати і Ленінград, куди порадам важко перекидати підкріплення.
  Німці три місяці вичікували, накопичували сили та нові танки, навчали новобранців. Вже в армії та чотирнадцятирічні хлопчаки не рідкість, багато сформовано іноземних дивізій. Чисельність Вермахту досягла максимального значення в 10,5 мільйонів солдатів і офіцерів, нехай навіть за деякого зниження якості військ.
  У повітрі бої йшли зі змінним успіхом. Гітлерівці збільшували випуск літаків і діяли активніше.
  Їхні аси, як правило, вибирали собі місце бою, і намагалися не вступати в битву, поступаючись числом.
  Треба відзначити, що Фокке-Вульф хоч і поступався радянським літакам у маневреності, але висока швидкість при пікіруванні дозволяла йому піти при виході в хвіст, а потужне озброєння збити літак із першого заходу. Отже, повністю захопити перевагу над фашистами не вдавалося, і швидше в повітрі домінували досвідченіші німецькі аси, з більш потужним озброєнням.
  Гітлер все ж таки вирішив наступати на Кавказ, тільки трохи по-іншому. А саме зробивши Сталінград головним напрямком і направивши туди групи армій "А" та "Б". Рішення, звичайно, не оптимальне, але після втрати Ржевського плацдарму, наступаючи на Москву, німцям довелося б долати дуже потужну лінію оборони.
  Щодо Ленінграда, то тут штурм міста-цитаделі не давав Третьому Рейху навіть у разі успіху вирішальних дивідендів.
  Тож залишилося просуватися на південь. Сталін все ж таки випередив Гітлера 22 червня радянські війська перейшли в наступ на Орловському та Куському напрямку. Причина відмови від вичікувальної тактики була пов'язана з пасивною поведінкою союзником: ні миру, ні війни. Що ще можна було стерпіти, але... Нестача дюралю поряд з зростаючим випуском німецьких літаків поступово передавала все більшу і більшу ініціативу Люфтваффе.
  Тим більше, що гітлерівців вже з'явився дуже непоганий бомбардувальник Ю-188, який розвиває швидкість, що перевершує або як мінімум не поступається Якам, і навіть пройшов успішні випробування Ю-288. Остання машина, поряд із серійним ДО-217 могла бути дуже непоганим стратегічним бомбардувальником. І в такий спосіб німецька авіація ставала для радянських військ, вкрай несприятливим чинником.
  Гітлер ж зволікав з настанням, так йшло формування нових танкових дивізій та навчання екіпажів. Через відсутність бомбардувань "Тигрів" та "Пантер" випустили більше, ніж у реальній історії, і їх слід було освоїти.
  Німці встигли підготуватися до оборони загалом, їх вдалося застати зненацька. Бої тривали понад місяць. Радянські війська зіткнулися з новою німецькою технікою, і з'ясувалося "Пантера" і "Тигр" у зустрічних битвах на порядок сильніші за радянські машини. Бадження не давало Т-34 і КВ, реальних шансів на перемогу. Тим більше, виробництво машин з потужнішою 85-міліметровою гарматою не було поки що освоєно, а 76 міліметрова "Пантеру" і "Тигра" в лоб не могла взяти.
  Радянські війська лише на окремих ділянках просунулися до п'ятнадцяти кілометрів і зазнали величезної шкоди. Німці ж змогли перейти у контрнаступ. Серед полководців слід відзначити новачка на східному фронті, але відомого на Заході Роммеля. Йому вдалося непогано зарекомендувати себе в битві з порадами.
  Німці змогли, розвиваючи контрнаступ вийти до Дону. Але потім замість наступу на Москву їх повернули на південь.
  Фюрер жадав реваншу за Сталінград. Слід зазначити, що це пішло німцям навіть на користь. Сталін не вірив у варіант повтору операції "Блау" і всі свої резерви перекидав ближче до Москви. Внаслідок чого гітлерівці, просуваючись уздовж Дону, зайшли радянським військам із тил.
  Проте Червона Армія була вже іншою. Отримавши бойовий досвід радянські генерали діяли вміло, а самі солдати помітно загартувалися. Фріци не змогли перейти Дон і прорватися до Сталінграда. Максимум їх досягнень, захоплення Ростова-на-Дону, і вихід до річки по всьому її проміжку. Щоправда, радянські війська втратили Ворошиловград, Донець і значні території, але гітлерівці не змогли захопити під час літньої та осінньої компанії, навіть того, що їм вдалося у 1942 році. Що Сталін вважав за певний успіх. Якщо мати на увазі, що СРСР тепер воював на один фронт.
  Загроза з боку Японії, слабшала в міру поразок Країни Вранішнього Сонця внаслідок поразок у Тихому океані. І поки що СРСР міг не дуже побоюватися за Далекий Схід.
  Взимку розпочався вже контрнаступ Червоної армії. Численні німецькі танки в мороз і кучугурах явно пасували, а шахове розташування ковзанок забивало шасі. Але повного успіху досягти і тут не вдалося. Німців трохи потіснили в центрі, і провалилися на Дону, але Ленінградську область через занадто потужну оборону противника звільнити не вдалося. Поки що блокада зберігалася. Німці теж багато чому не вчилися, але вже знемагали від війни. Наступне літо стало спробою перехоплення ініціативи фрицям. Але знову гітлерівці лише змогли вийти до Дону. Штурм Ленінграда закінчився провалом.
  У США відбулися зміни. Уоллес, який притримує вичікувальну тактику, програв президентські вибори республіканцю Чейні. Але наступник продовжував поводитися пасивно. Так само як лейбористи, які змінили Черчілля біля керма Британії. Взимку сорок п'ятого року радянські війська змогли пробити оборону Вермахту в центрі і просунутися до Смоленська і навіть зайняти це місто. Але реактивна авіація противника домінувала у повітрі і наступ радянських військ зупинився. А в березні та квітні фриці відіграли загублене. Влітку 1945 року німці спробували розвинути наступ, на Москву використовуючи танки серії "Е" та реактивні бомбардувальники та перші у світі дископодібні бойові апарати.
  Балістичні ж ракети визнали надто дорогою, і неефективною зброєю. Німця вдалося підійти до Москви, але вже настала пізня осінь, а американці застосували атомну зброю та змусили капітулювати Японію.
  Маючи атомну бомбу Чейні, зажадав від обох країн укладання миру.
  Але і Сталін, і Гітлер було неможливо домовитися. Не було єдності і в США, де багато реакційних кіл, вважали, щоб нехай обидві сторони вбивають один одного якнайдовше.
  Але оскільки фашистам вдалося, цього разу остаточно відрізати Ленінград і підійти на сто кілометрів до Москви США та Британія стали допомагати СРСР, відновивши постачання Ленд-лізу.
  Взимку радянські війська знову тіснили фашистів, але не змогли деблокувати Ленінград. Місто Леніна впало, зате фриців трохи відтіснили від столиці. Допомога від Заходу була помірною і могла мати вирішальний характер. Але й німці страшенно втомилися і вимоталися.
  Літо 1946 року пройшло з незначними позиційними змінами. А взимку радянські війська досягли певних успіхів, вибивши фриців з Ржева і Вязьми і потіснивши нехай їх на Дону.
  Навесні 1947 року помер Адольф Гітлер і, 18 травня було підписано за посередництва США та Британії перемир'я. Умови виявилися досить важкими для СРСР і не надто вигідними для Німеччини. Україна, Білорусь, всі землі, які утримував Вермахт, ставали мандатними на території під спільним управлінням США, Британії, Німеччини та сателітів.
  Третій Рейх ставав подобою Євросоюзу, а окуповані радянські території типу протекторатів, включаючи і Ленінград. Дон виходила статусу мандатної території, незалежної від СРСР і формально самостійної, але з фактично великим впливом США.
  Таким чином, територія Радянської Росії сильно урізувалася. Сталін, що постарів і ослаб, був змушений піти з політики. Його авторитет різко впав, а оточення розкололося.
  Після відставки Сталіна від СРСР незабаром відокремився Кавказ - Грузія, Вірменія, Азербайджан. А за кілька років і Середня Азія. Таким чином, Росія виявилася відкинуто у роль другорядної держави, нехай і ядерною зброєю. У порівнянні з реальною історією - Петербург, Смоленська, Псковська, і не інші області на Заході виявилися мандатними.
  А незабаром відокремилися і райони Кавказу, населені переважно мусульманами. У Німеччині після смерті Гітлера (швидше за все фюреру допомогли піти), невдовзі помер і наркоман Герінг. Був убитий і Гімлер. Влада захопив більш поміркований Шпеєр. Через кілька років відновилася багатопартійна система, а нацисти стали значно помірнішими.
  Зрештою у світі домінувати та панувати стали США. У них не було як конкурент тепер СРСР, та й комуністи незабаром втратили владу. У Китаї правило проамериканський уряд, в Ісламському світі теж саме. Настала епоха тотальної американської домінації...
  Але щастя це людству не принесло, хоча американці, встановивши гегемонію на Землі, змогли здійснити політ на Марс ще в двадцятому столітті, крім того, прогрес і технології розвивалися ще швидше, ніж у реальності. Далося взнаки те, що тепер США контролювали вчених з усієї земної кулі. Не секрет, що саме надмірна секретність гальмувала розвиток людської науки.
  У певному сенсі стало безпечніше, ніж у реальній історії. Армії США та їх сателітів могли тиснути терористів та екстремістів у будь-якій точці земної кулі, не побоюючись звинувачень у не політкоректності. Можна проводити гуманітарні інтервенції та ефективну економічну та політичну глобалізацію. Немає сенсу підживлювати релігійних екстремістів, щоб скидати політичних супротивників - це можна зробити простою інтервенцією.
  Так що певною мірою світ став однополярним у порівнянні з реальним багатополярним начебто виграв. Але тут Василь Тьоркін побачив долю окремо взятої людини...
  Анна Казей (Цікавий і ймовірно не випадковий збіг прізвищ, хоча дія відбувається в двадцять першому столітті!) зійшла зі станції електрички і далі йшла пішки. Електричка ошатна, з обтічними вагонами, але сама станція одна з найглухіших. Стояла тепла українська осінь - бабине літо, коли на плечах біля берізки золоті сукні, а ліси та гаї одягнені в царський багрянець. Природа гарна, та й жінка не позбавлена ще принади, хоча їй не менше тридцяти п'яти років, а волосся вже проступає сивина.
  Ганна Казей сумна, то вона прямує на побачення до своїх дітей... у каторжну в'язницю. Про що суддя, який засудив дванадцятирічного хлопця і п'ятнадцятирічного дівча до 99 років тюремного ув'язнення? Тож вчинити по відношенню до нещасних дітей? А зробили, вони що? Ну, зірвали листівки із рекламою. Так вони різали дріт телефонного та інтернет-зв'язку, щоб боротися з заразою американського впливу.
  Існує у Східній Україні рух - "Патріотичний опір". Ні вони не ведуть справжню партизанську війну, як це було під час Другої світової. Здебільшого їхній опір це пропаганда та дрібні без людських жертв диверсії. Ось її діти і захотіли кинути виклик західній тиранії, здійснивши кілька обрізань дроту.
  Але на відеокамері вдалося їх зняти, та й "доброзичливців" цілком вистачає. Хлопцям звинуватили у диверсійній діяльності і навіть тероризму, а також завданню серйозних збитків економіці. І зв'язки юним віком, врахували пом'якшувальну обставину - дали майже сто років каторги.
  Суд пройшов дуже швидко, а адвокат лише згідно кивав прокурору. Та й сам процес виявився закритим. Причому Ганні натякнули, що її дітям ще пощастило, якби вони знали, і мали б зв'язку з підпіллям не уникнути їм спочатку катувань, а потім смертної кари. Втім, саме перебування на каторзі це хіба не катування.
  Ноги у Ганни у старих туфлях заплітаються. Вона несе на собі цілий рюкзак з передачами, які дозволено робити лише раз на рік. А ще нещасним дітям, мабуть, не надто здорово ув'язнено.
  Каторжники стоять дорогу, тому їх нема у барачному таборі, вони розтягнулися трасою. Патрулі хихикають Ганні, і безцеремонно лізуть руками в рюкзак, виймаючи їжу. Ковбаса сервелат здоровенний поліцай із місцевих одразу ж засунув собі до рота. Незважаючи на те, що формально Україна, як би має всі атрибути державності, включаючи й обирану Раду, але американських прапорів більше, ніж жовто-блакитних.
  Хлопчаки, яким ще не виповнилося вісімнадцять, працюють окремо від дорослих. День стоїть теплий, сонячний, смугасті, тюремні сорочки складені в окрему стопку, і худі, жилисті тіла, шоколадні від засмаги підлітків, блищать від поту. Одні широкими шуфлями нагрібають камені та гравій на залізничну колію, треті тягнуть рейки, інші стругають і пиляють колоди.
  Тут хлопчики з десяти до сімнадцяти років, а деякі виглядають навіть молодшими. І як не пошкодувати їх, якщо в мандатній Україні існує домінування англосакського права, коли з десяти років кримінальна відповідальність застосовується як до дорослих?
  Тут поліцай вказав Ганні, чий рюкзак помітно полегшився - де шукати сина Марата (теж можливе не випадкове збіг тут імен!). Та важко їй, тягати такий тягар, але все одно вона кріпитись. А цей полегшення не в радість, так тут пайка мізерна і хлопці худі.
  А ось і її синок. Уперся голими, в замовлених вище колін смугастих штанях ногами в гостре каміння і штовхає бочку з бетоном. І дивлячись на босого, важко дихаючий притихлого Марата, Ганна зрозуміла, що він теж неймовірним зусиллям волі кріпитися. Стрижена наголо голова на тлі худеньких плечей здається великою, а світле волосся на тлі засмаглого незграбного черепа практично непомітне. Від чого хлопчик здається зовсім лисим. Зморшка на лобіку стала помітнішою глибше. Від чого якби не малий зріст і вузькі плечі хлопчики здавався б набагато старшим.
  Марат працює, і поруч блукають люті покрикуючі та розмахуючі широкими сиром'ятними бичами наглядачі. Це каторга, нещадна. Щоб витримати такий темп роботи, слід хоч кілька секунд розслабитися, і прилягти на бочку, щоб дати відпочити житловій, спокусаній батогом спині. Втім, коли вона обпалює, шкіру зазвичай не розтинає.
  Ганна не має права підійти, поки не настане обідня перерва в роботі. Так доводиться дивитися та чекати.
  У матері мимоволі навертаються сльози. Ноги у хлопчика, все в саднах, забоях, синцях, підошви в мозолях. Весну, літо і осінь малолітніх каторжників змушують працювати босоніж. Мовляв, ув'язненим хлопчикам так навіть спритніше і краще. Насправді це горезвісна американська економія. Тим більше, взуття західного зразка занадто швидко зношується. І так дай Бог казенним черевикам хоча б зиму протриматися - благо клімат потеплішав і снігові часи не такі вже й довгі.
  А ось тепер хлопчаків змушують перетягувати важкі рейки. Ну куди таке Маратику. Худий він як тростиночка, ось як реберця з-під засмаглої шкіри просвічуються, а живіт від напруги провалюється. Темні кола під очима, кажуть, що нелегко дається каторгам хлопчику. Чи зможе він продовжити двадцять років, після чого можна буде подати законне право на апеляцію?
  Але треба віддати належне Марату, він спритно укладає рейку, і побачивши матір, усміхається у відповідь. Зморшка на лобі розгладжується і видно, що це все-таки хлопчик, який знаходить веселе у будь-якій ситуації.
  Свистить батіг і боляче обпалює Марата. Мати скрикує, пробує кинутися на наглядача на поліцай-амбал, вистачає її за плече зупиняючи:
  - Не смій! Напад на тюремника під час виконання обов'язків... У кращому випадку десятка!
  Ганна вже тихіше обурюється:
  - А вони хіба мають право за законом бити дітей?
  Поліцай чесно відповів:
  - Це називає вимушеним заходом фізичного впливу стосовно злочинців. Скаржитися абсолютно марно!
  Жінка тяжко зітхнула, і намагалася відвести очі від свого сина, щоб не було так тяжко. Інші хлопчики теж працюють. Майже всі вони босоніж, лише пара найстарших у якихось явно саморобних опорках. І всі стрижені наголо, без винятків. Коли один із них підійшов з каменем на плечах ближче, то його Ганна розгледіла виколотий номер.
  Жах - невже її син має таке?
  Перерва на обід коротка - за законом каторжники повинні працювати не менше дванадцятої години на добу, а реально їх ганяють і по чотирнадцять-шістнадцять. Щоправда, тут багато що залежить від тяжкості праці. Наприклад, навряд чи навіть доросла людина, витримати тягати півсотні кілограмів ваги, з одного поверху на інший на плечах.
  А ось, наприклад, збирати хлопом можна і довше. Дівчата зазвичай працюють на плантаціях, тому хлопчикам фізично важче.
  На обід годують пацанів рисом, в Україні він добре прижився і дуже цінна білкова їжа. Трохи додають і молока із хлібом, і часником - щоби менше хворіли. Їжа цілком здорова, так що хлопчикам хоч і обмаль, але щербатих ротів не видно. Ось і яблучка зустрічаються і лимони.
  Марат хоч і голодний, пояснює матері:
  - У нас є звичай, причому мудрий - ділити передачі на всіх пацанів!
  Ганна здивувалася:
  - Мудрий?
  Старший хлопчик, з химерною наколкою на руці і хрестом на грудях впевнено пояснив:
  - Звичайно! Частіше, ніж раз на рік, можна отримати передачу тільки за великий барик. І зберігає її не можна. Так нас багато і якесь підживлення йде постійно!
  Ганна погодилася і, погладжуючи синка по спині, відчувала як свіжі так уже загоєні смуги та садна. Мама запитала у сина:
  - Б'ють часто?
  Марат, видавивши усмішку, відповів:
  - Намагаються не покалічити. Нирки та життєво важливі органи не відбивають.
  Анна продовжувала розпитування:
  - А то босоніж ходити не холодно?
  Хлопчик чесно відповів:
  - Звичайно, в селі босими бігали тільки в теплі дні, а тут виганяють, доки не випаде сніг, і то може бути економія... Але.
  Хлопчик з хрестом знову втрутився:
  - Я вже п'ять років! Нічого страшного, працюючи на свіжому повітрі, харчуючись здоровою їжею, можна бути загартованим і навіть кашляти! Виживемо, якщо не помремо!
  Марат, акуратно відкусивши ковбаски, помітив:
  - Звичайно, виживемо, і може бути, здобудемо свободу!
  Тут Ганна зненацька зрозуміла, що теми для розмови вичерпані. Марат жив своїм життям, воно своїм. І співчувати хлопцеві недоречно, він образиться. Хоча шанси Марата побачити волю, близькі до нульових. Та й втечу організувати в галузі фантастики. Тим більше, навіть якщо і втекти, то в сучасному світі, хіба зможеш надто довго ховатися у підпіллі? Технології зростають, і їхня розмова напевно записується, і може навіть із відеозображенням.
  Марат спитав про собаку Полкан, і отримавши відповідь - замовк. Ганна глянула на сина. Йому бачимо, хотілося докладніше розпитати про сестричку, але він відчував, що мама з нею поки що не спілкувалася. Час перерви на обід короткий, і за п'ять хвилин пацани-трудовики знову приступлять до роботи.
  Анна простягнувся синочку в'язані тапочки:
  - Одягни мій любий!
  Марат пошепки відповів:
  - Не належить... Усі хлопчики повинні бути однакові у покаранні. А ходіння босоніж до морозів це одна з форм покарання! Вони їх просто спалять. Краще нехай ганьбить, коли підростемо мій молодший братик.
  Мама погладила насамкінець огрубілі збиті ноги сина, і незважаючи на пил поцілувала їх. Потім пішов останній поцілунок у лобик і під грізний окрик наглядача, вона піднялася і попрямувала до виходу. Потім зупинилася. Робота була організована з американською раціональністю: каторжники працювали так, щоб навантаження йшло на різні групи м'язів. Тоді робота і тіло розвивається, пропорційніша і ув'язнені менше втомлюються, а значить, з них можна вичавити набагато більше.
  Руки Марата вже ороговіли від мозолів, і він досить впевнено вантажить шуфлем. Тіло хоч худе, але жиле, а тонкі руки сильні. Ні, може, ще довго витримають на каторзі. Так що поки що ховати хлопця зарано.
  Конвоїр грубо штовхнув Ганну і крикнув:
  - Твій час минув! Давай тупай звідси! І так перебрала ліміт!
  Ноги жінці здаються дуже тяжкими. Попереду ще відвідування сестри Маринки. Зараз якраз осіння жнива, і треба спіймати час. Добре ще, що брат і сестра не надто далеко.
  Американський капітал домінує в Україні, як, до речі, іноземні чиновники. Сам простий народ живе скромно, але дещо перепадає йому. У всякому разі, ганчір'я дешеве, і Ганна у своїх бідняцьких обновках виглядає білою вороною.
  Втім, юні дівчата каторжанки у своїх смугастих сукнях нагадують ув'язнених у нацистських таборах. Їх можна розглянути із вагона електричок. Багатьох дівчат кидають до в'язниць за просту несплату податку, даючи їм шанс відпрацювати. Тому на полях підневільних робітниць багато.
  Ганні пощастило, щойно дівчата закінчили велику ділянку і до нового їм босоп'ятим тупотіти ще верст десять. А отже, можна поговорити з Маринкою. Мабуть босонога, худенька дівчина, в смугастій сукні з номерком і прізвищем на грудях не здавалася конвоїру небезпечним, і він йшов, поклавши автомат не плече. Маринка, як і Марат з моменту останньої зустрічі стала трохи вищою, і значно худшою. Все ж таки в українському селі проблеми з їжею не було.
  Тут же годують за нормою, явно недостатньою, для такої інтенсивної та важкої праці. Маринка на запитання матері зізналася:
  - Так їсти дуже хочеться! Ми навіть відловлюємо дощових хробаків, миємо їх і по-особливому коптимо, а іноді і їмо сирими. Голодувато!
  Ганна спитала про здоров'я. Маринка чесно відповіла:
  - М'язи спочатку сильно нили, особливо хворіла на спіт, але я зараз втягнулася. Тут ще нічого - працюємо на свіжому повітрі та землі. Гірше буде взимку, на верстатах по-справжньому важко та нудно.
  Мама, згадавши прядильню, додала:
  - І запорошено!
  Маринка запитала про Марату. Дізналася, що хлопчик здоровий, і навіть за кілька місяців каторжної праці фізичні зміцніли і загартувалися. Зраділа. Молодшому братові вже виповнилося сім років, і він теж міцний. Батько ж зараз на каторзі десь у Сибіру, і його позбавили права листування. Відомо, що він поки живий, у разі смерті було б повідомлення.
  Маринка зітхнувши помітила:
  - Якби не мій батько, може, й не вліз би в цю справу! Все життя проходитиме в смугастій робе, і навіть у туалет йти сроєм і з піснями - це кошмар!
  Анна постаралася посміхнутися, помітивши:
  - Якщо не буде зауважень, через двадцять років за законом можна надіслати клопотання про дострокове звільнення!
  Маринка заперечливо хитнула головою:
  - У перші двадцять років зазвичай не милують, за винятком видатних заслуг... Ну якщо розкриєш втечу чи змову! - Дівчина грізно звела брови, що вигоріли на сонці до кольору перестиглої пшениці. - Але ж я ніколи не піду на донос!
  Ганна подивилася на доньку. Мужнє, як у Марата підборіддя, правильні риси обличчя, що трохи загострилися. Волосся при ув'язненні дівчатам збривало наголо, але вони вже встигли трохи відрости. Почали трохи навіть завиватися білі, золотисті кучері. Досить висока дівчина і незважаючи на худорлявість зовсім не здається кістлявою, або незграбною.
  Ганна мимоволі запитала донечку:
  - А вас... Не намагалися згвалтувати?
  Обличчя Маринки здригнулося, і воно тихо відповіла:
  - Не без цього, але... Американці все-таки релігійні, і в них це не заохочується... Без дозволу найвищого начальства. Але можна офіційно оформитись у бордель і один рік терміну піде на два!
  Ганна не стала питати. Вона знала, що Маринка лише образитиметься від пропозиції подібних послуг. На душі у жінки стало ще важче. А дівчина з усмішкою відповіла:
  - Не засмучуйся... Шанси вони завжди є! Там більше, у житті є чимало та веселого.
  І схудла красуні заспівала, а дівчата хором підхопили;
  Що трапилося з ніжною нареченою,
  Я в стражданнях із чорною душею!
  Згадуючи образ її чарівний,
  Що зберігаю, коли вступаю у бій!
  Босоногі дівчата, співали від імені хлопця, гарний романс, і це виглядало цілком природно та красиво.
  Пам'ятаю, як стежкою брели неспішною,
  По селищах мирним, пустирям!
  На тобі ошатний одяг,
  Легкий крок і шлях до монастирів!
  
  А на полі назріває золототрав'я,
  Вітерець розвіяв увесь туман!
  Буде у вічній славі Православ'я,
  Світло надій у молитвах християн!
  
  Ножечки босі по дорогах,
  Ми з дівчиськом каємося у гріхах!
  Вклонися і вір Святому Богу,
  Життя твоє він зважить на терезах!
  Охорона переважно складалася з місцевих поліцаїв і прихильно слухала дівчат. Симпатичні ув'язнені вступили в смугу, де тільки що минула, осіняючи гроза.
  А коли з гуркотом голос з престолу,
  Чи не гідний ти увійти в Мій рай!
  Тому що святість небосхилу,
  Не доступна, навіть не мрій!
  
  Вам гріховним у низьких, брудних бідах,
  Слід століттями перебувати та перебувати!
  Цінується лише мужність у перемогах,
  Немов метал єдина російська рать!
  
  Наш солдат не ходить по шинках,
  Горілку пити, йому гидко - зло!
  Він найсильніший воїн - гроза світу!
  Хто поліз на Русь, зітремо в лайно!
  
  Крок моєї дівчинки по доріжці,
  За плечима рвана торба!
  Береже вона свої чобітки,
  Все віддала в Божі засіки!
  Дівчата всі мали спільне - це роби та босі ноги. Більшість з них вже високі й великі дівчата, але є ще зовсім маленькі дівчатка, з голеними голими головками. Вони залишають такі самі маленькі, босі сліди. Ганна мимоволі пускає сльозу - нещасні в'язні конкіскадорського режиму. І за хто з відправили працювати по чотирнадцять-шістнадцять годин на каторгу?
  І вже чує запах, чорної горі,
  По селищах пронеслася орда!
  Усю країну на частини розірвали,
  У попелі та руїнах міста!
  
  Ось тоді дівчисько обурилася,
  - Ні, не діло ховатися у підвал!
  І на фронт з усієї пристрасті попросилася,
  Тому що Ісус покликав!
  
  Літак їй дали, бити фашистів,
  Щоб літала, славлячи цього Христа!
  Щоб було жарко в чистому небі,
  Щоби закрилися фрицям небеса!
  
  Та вона боролася всією силою,
  І молилася перед іконою зло!
  Не хотіла бути в полоні могили,
  Винищила гадів, не число!
  При цих словах дівчата навіть найбагатші з них підбадьорилися і додали кроку. Ганна теж шльопала по теплому бруду босоніж. І її це було приємно. Немов ти повертаєшся у свою власну юність. Велика галька доріг, лоскоче голу підошву, і від цього відступає втома, і виявляє бадьорість. І хоча подальше продовження романсу та дуже сумне Анна широко посміхається.
  Але в бою останньому вийшло погано,
  Чомусь луснув бензобак!
  Пощади благаю, я плачу Бога,
  Жаль якщо дівчата горять!
  
  Ісус відповів мені суворо,
  За тебе я мучився, страждав!
  І тепер повір мені - немає труни,
  Загиблих усіх Всевишній воскресив!
  
  І тепер у раю твоя наречена,
  Добре їй, Сам обтер сльозу!
  Вір, тобі знайдеться теж місце,
  Втілиш ти давню мрію!
  
  Тільки знай - служіння Росії,
  Це шлях, щоб Богові догодити!
  Що бути планеті всієї щасливішою,
  Потрібно Батьківщині всією фортецею служити!
  
  Головний гріх - Батьківщини відвертатися,
  Не піти на лайку - залягти в кущі!
  Віддати перевагу жалюгідному паяцю,
  Не пізнавши Господньої краси!
  
  Так іди і помстися фашистам,
  Ісус так грізно наказав!
  Дим зникне в повітрі запашним,
  Буде час і для мирних справ!
  
  ПРИ ЦАРІ ВОЛОДИМИРІ КИРИЛОВИЧІ РОМАНОВІ
  Так 20 квітня 1946 року розпочалася Третя світова війна. Німеччина, Італія та Японія напали на царську Російську армію. І знову з'ясувалась найнеприємніша річ - генерали проспали вирішальний, початковий момент удару.
  Фон Бок проривався зі Східної Пруссії, Майнштейн тиснув із півдня, у центрі наступав легендарний Роммель.
  Щоправда, Італійська армія виявилася неорганізованою і мало боєздатною, зате самураї боролися надзвичайно успішно. Гітлерівська Німеччина вступила у війну, відмобілізовану і її війська вже через три тижні завзятих боїв вийшли до Вісли і атакували Варшаву.
  Але потім темп настання впав. Варшаву захищало дуже потужне кільце оборони, точніше відразу чотири майже неприступні смуги, а саме місто перетворило на цитадель. Раціональніше було б залишивши столицю царства Польського блокованою, просуватися далі, але Гітлер наполягав на тому, що не залишав у німецькому тилу незайнятих фортець і наказав будь-якою ціною взяти місто штурмом.
  Треба відзначити, що фюрер Третього хоч і досяг за часів свого правління найбільших досягнень і феноменальних завоювань, був важко хворий на синдром Паркінсона. І внаслідок цього було адекватно сприймати реальність.
  Бій за Варшаву став епічним епізодом Третьої світової війни. Гітлерівці, втративши понад мільйон двісті тисяч убитими та пораненими, зрештою взяли столицю польського царства, але витратили на це чотири з половиною місяці дорогоцінного часу.
  Отже, спроба розвинути наступ Схід провалилася. Правда німці змогли з'єднатися у Східній Пруссії і зайняти більшу частину царства Польського - Варшаву та Краків. Але спроба після взяття Праги наступати на Словаччину з тріском обернулася шлаком.
  Гітлер міг скільки завгодно битися в істериці, але Третій Рейх рятував. Втім, і розрахунок російських генералів на бліцкриг та штурм Берліна не виправдався.
  Взимку сорок шостого, сорок сьомого року бойові дії тривали. Німці намагалися просунутися і зазнавали втрат. Російські частини зробили кілька обережних наступальних операцій. Відбили назад захоплену німцям Клайпедську область та західні райони Литви Японці зазнавали великих втрат, але було зупинено.
  В Африці взимку російські полки змогли повернути втрачене влітку і вийти на вихідні рубежі. А де-не-де навіть вклинитися в італійські володіння.
  Коли минула верхівка весни, німці розпочали новий великий наступ з Європи. Вони головну ставку робили на надважкі танки вагою понад сто тонн. Треба відзначити, що найбільший російський танк "Олександр"-4 важив лише шістдесят тонн, і, зрозуміло, німцям вдалося отримати перевагу у бронюванні озброєнні.
  Але недоліки у використанні мастодонтів теж були. Особливо, коли доводилося долати водні перепони.
  У царському керівництві був єдиної погляду - виробляти надважкі танки самим чи ні.
  У небі ж проходили найзапекліші баталії. Реактивні літаки визначали, за ким буде повітряна перевага. Поки що тримався відносний якісний паритет. Може навіть німці небагато, і випереджали російську армію якістю, але трохи поступалися кількістю.
  Крім того, рішення Гітлера збільшити випуск балістичних ракет не виправдало. Дорога, але недостатньо точна зброя не вибачала себе. Хоча, наприклад, зовсім неефективним його не можна назвати. Якщо диверсанти або шпигуни ставили маячок, воно знаходило свої цілі дуже чітко. Та й крилаті ракети вже набули точності.
  Російський середній танк "Петро" - 5 за сукупністю характеристик виявився, найкращою машиною свого класу при меншій вазі, не поступаючись у бойових характеристиках дорожчою за "Пантеру" - 3.
  Ще однією картою у Німеччини стали танки-лінкори "Щур", "Монстр", "Алігатор". Як засіб тактичного прориву подібні машини сильні, але розвивати з їхньою допомогою наступ практично неможливо.
  Дисколети, незважаючи на свої визначні льотні характеристики, застосовувалися лише у розвідці і як висотні бомбардувальники. Вони могли підніматися на висоту до тридцяти кілометрів і зависати над Москвою, але слабка живучість у бою та дорожнеча позбавляли машину переваги у вигляді використання її як винищувача.
  Причина малої живучості - кільце реактивних двигунів підвищеної потужності, одне влучення в двигун і дисколет втрачає стійкість. Причому, розмір літального апарату не міг бути меншим за тридцять метрів у діаметрі.
  Виходила громіздка і дорога річ.
  Німці наступали з перервами на початку весни, все літо, і до середини осені. Царська армія завзято оборонялася і окопувалась... Війська Третього Рейху зазнали великих, величезних втрат, а просунулися всього від ста до ста п'ятдесяти кілометрів. А в Африці тим часом російська, царська армія за підтримки аборигенів вибила італійців з Ефіопії та Сомалі, зайняла Тріполі в Лівії.
  Разом із морозами, настав час Російським генералам відвойовувати раніше втрачене. Але й вони ще не мали сил, вирішальним чином переламати боїв. До кінця березня 1948 року німців лише відтіснили на вихідні позиції. Натомість в Африці видавили італійців з Лівії і вже вступили до Тунісу. Помітно російські війська просунулися й у екваторіальній Африці.
  У травні вже німці та їхня союзна рать наступали. Ішла війна та виснаження. Тут у Росії помітна перевага в людських ресурсах.
  І знову німецькі успіхи невеликі. А ось царський морський флот вибив Японію з кількох великих морських архіпелагів і пізно восени витіснив самураїв - поклавши Індонезію по чоботи витязів-соколиків.
  Взимку російська армія несподівано розпочала великий наступ у снігових Альпах. План був остаточно вивести з ладу Італію і змусити німців розтягнути свої сили на нових фронтах.
  Несподіваність і зухвалість себе виправдали. Наприкінці січня загинув Рим. Місто-легенда, в якому знаходився папський престол і з ним із найтіснішим, колючим дротом-зашморгу пов'язані символічні відносини.
  Німців знову відтіснили за Віслу... Але головне у середині квітня Італія стала цілком вільною. Якщо, звісно, вважатимуться звільненням перетворення на одну з російських губерній з призначаним Самодержавним монархом сатрапом.
  Але 1949 року фашистська Німеччина вже воювала майже сама. Японію відтіснили назад у свою метрополію, а Іспанії та Португалія продовжували вичікувати. І їхні шанси влада у це бійню стрімко падали.
  Але коли влітку Третій Рейх підскребаючи останні резерви знову перейшов у наступ, португальський диктатор Салазар, оголосив Росії війну. Толі його стурбували успіхи російських військ у Африці - вони вже зайняли Бостону, і підійшли до кордонів ПАР та Анголи. Толь тут зіграли роль США. Підступний Трумен натякав, що найсильніша в економічному розвитку держава свого не упустить і Росії встановити всесвітню гегемонію не дозволить.
  Принаймні генералісимус Франко виявив витримку, а Салазар ні. Відкриття португальцями нового фронту, створило проблеми для вступила до Алжиру Російської армії.
  Але влітку на початку осені німцям не вдалося нічого суттєвого досягти. Вони уткнулися у глибокоешелоновану оборону. А найважчий у світі супертанк "Монстр"-3, що досяг ваги 10 тисяч тонн, і калібру бомбомета в 2000 міліметрів показав себе лише вкрай дорогим непорозумінням. Його незважаючи на безліч зеніток, знищили російські штурмовики, завдаючи зухвалих ударів з повітря.
  Коли настало зимове затишшя, російська армія основний тягар боїв перенесла до Африки.
  Португальські, колоніальні війська виявилися не надто сильні. Царська армія, за підтримки арабів та місцевого населення наступала. Взимку звільнили Анголу, відрізали німців, від ПАР та Мадагаскару. Весною бої кипіли більше в Алжирі та Камеруні. Гітлерівці задкували, але просуватися було дуже важко. Але все одно успіх за успіхом.
  А в Європі панував затишшя, якщо не брати до уваги повітряних битв.
  1950 року Самодержавна Росія продовжувала нарощувати випуск озброєнь. У неї настала переважна перевага в ресурсах. Австралія остаточно перейшла під контроль російської держави.
  Влітку фриці рвалися, тужили, кидали на російські позиції тисячі балістичних ракет, навіть проводили обстріл Москви, використовуючи Фау підвищеної дальності. Але майже нічого не досягли. загрузли і видихнулися.
  А царське командування неквапливо доїдало Африку... Бої за Марокко затяглися до кінця лютого 1951 року. Проте комунікації Третього Рейху на чорному континенті виявилися остаточно розірвані.
  ПАР та Мадагаскар все ще трималися, і навесні 1951 року російська армія почала наступ на Нігерію, що остаточно вирівняти фронт.
  Влітку 1951 року німці знову намагалися наступати... А росіяни тиснули на Африці, і авіацією дотискали Японію. Самурая обороняли виключно метрополію, але вперто не бажали укладати світ.
  Найголовніше, до кінця осені вся екваторіальна Африка перейшла під контроль царської Російської імперії. Тепер у Третього Рейху реально залишилися під керуванням, лише змочені землі західної Європи.
  1952 ознаменувався настанням російських військ на Мадагаскар і ПАР, а також завоювання Російською авіацією переваги в повітрі. У вересні 1952 року впав останній німецький населений пункт на чорному континенті. Видно, що тепер уже прусський дух остаточно вийшов.
  Відчувши безнадійність свого становища, Японія у листопаді підписала тяжку капітуляцію. На країну Вранішнього Сонця були накладені колосальні репарації та введені російські війська.
  Хоча імператор Хірохіто і зберіг у себе формальний титул, але Японія, опинилася у васальній залежності від Росії.
  І ось 1 січня 1953 року, російські війська нарешті розпочали свій вирішальний наступ у Європі. Тяжко хворий Адольф Гітлер і слухати не бажав про мир, чи якусь почесну капітуляцію. Хоча вже видно й неозброєним поглядом - Німеччина гранично виснажена.
  А російська армія обзавелася новими, досконалими танками "Петро" -7 і "Олександр" - 10 з динамічним захистом та пуховими снарядами. І вона рвонула подалі до зірок. А точніше, на Берлін.
  Бої у Східній Пруссії йшли вкрай завзяті. Кенігсберг був оточений ще на початку лютого, а впав лише у квітні.
  У січні лютому німців вибили з межиріччя Вісли та Одера. У березні росіяни взяли Відень, а у квітні Баварію.
  Берлін теж штурмували у квітні - такий щасливий для царської Росії виявився цей місяць. І штурм завершився падінням фашистської столиці. Гітлер не став кінчати самогубством. Він помер у Бонн, від багатьох своїх невиліковних болячок.
  Але теж за дивною іронією долі чи примхливої Паллади це сталося 30 квітня. Щоправда, не 1945, а 1953 року. Але зайві вісім років, які подарувала йому Немезіда, явно не пішли біснуватому підонку на користь. Тільки більше, крові та більше смертей.
  І сам Гітлер помучився ще триваліший час, ніж у реальній історії.
  Капітуляція теж припала на подібну дату 9 травня 1953 року. Так закінчилася третя світова війна.
  Вона тривала трохи більше семи років. Забрала загалом понад сто двадцять мільйонів людських життів. Точно підрахувати важко. Європа виявилася знекровленою. Росія теж зазнала колосальної шкоди, для країни зі щорічним приростом населення в три з лишком відсотки - це не смертельно.
  Але цар Володимир Третій навіть пішов на безпрецедентний крок - узаконив багатоженство. Навіть Православна церква пішла в цьому питанні на поступку, дозволивши мати християнину по чотири дружини.
  Та й взагалі катехизис був переглянутий з багатьох питань, на догоду сучасним реальностям.
  Росія повністю взяла під контроль Африку, крім крихітних іспанських володінь, Австралію, Австрію, німецькі землі по Одеру, включила до свого складу Італію, і всі володіння самураїв та німців в Азії та в Тихому океані.
  Франція, Бельгія та Голландія розділили Німеччину, залишивши німцям лише Берлін та частину земель навколо нього. І при цьому визнали себе російськими васалами.
  Такий кінець війни ще більше зміцнив позиції Володимира Третього.
  Настав час відносної стабільності. США розвивалися власними силами, і мали ядерну зброю. А царя Володимира Романова теж зібрався пристойний арсенал. Росія перетравлювала свої володіння, і особливого бажання щось ще завойовувати не було.
  Тим більше загримів запуск супутника, а потім і політ людини в космос - він теж стався в 1961 році, лише 9 травня, зате на борту було відразу два російські космонавти Олег і Наташа. Та й сам політ був грандіозніше обставлений.
  У 1969 році Росія і США одночасно злітали на Місяць. І це був справжній прорив у космос.
  Далі експансія розвивалася набагато швидше, ніж у реальній історії. В 1981 нога радянського космонавта вступила на Марс, а в 1984 на Венеру. На Місяці почали будувати перші регулярні поселення. Меркурій став новим щаблем для людей у 1991 році.
  Наступний рік виявився не таким веселим для росіян. Найбільший цар Володимир Кирилович помер. Його правління виявилося найтривалішим і для будинку Романових, і за всю історію Росії: шістдесят два роки! І це треба визнати виявилися роками великих звершень, нехай навіть за них довелося заплатити колосальну ціну.
  Оскільки у Володимира Кириловича не було синів чоловічої статі, то виникла юридична колізія. Сам цар вирішив її дуже просто - оголосив свою дочку Марію спадкоємицею. та спадкоємицею. Самодержавний монарх усім може, він вищий за закон і сам закон. Але збунтувалися представники старшої гілки Миколи Другого. Крім того, і Михайла Олександровича Романова залишилося потомство. Спочатку син, та був, оскільки син загинув щодо молодим, і онук. Таким чином виник ще один претендент на престол, уже по лінії Олександра Третього.
  Справа запахла громадянською війною... Але... Після бурхливих мітингів та обговорень у сенаті було прийнято компромісний варіант. Імператором проголошується малолітній син Марії Георгій Перший. А до його повноліття править колективна регентська рада, куди входять усі основні прецеденти від імператорського прізвища.
  На тому все й вирішили.
  У 1993 році російський космонавт вперше приземлився на одному із супутників Юпітера. Сама планета-гігант надто вже - непідйомна громада, яку не забажаєш і ворогові. На ній, чашка кави вагою з кувалду!
  Регентська рада існувала і після того, як Георгій перший вступив юридично правомочним монархом на престол. Самодержавство так і залишалося непорушним. Хоча зростання грамотності та обізнаності населення - у 2000 році запровадили загальну обов'язкову середню освіту, і породжував цілком природне прагнення до більшої політичної свободи та представництва у владних структурах всього цивільного населення Російської імперії. А в ній китайців та індусів більше буде, ніж росіян.
  Тим більше в цій ситуації аристократія не могла йти на демократизацію та парламентську форму правління. Російське дворянство могло розчинитися і, напевно, розчинилося б у простонародній та іноземній хвилі.
  А так монарх на троні став справжнім гарантом - стабільності та панування стрижневої нації.
  А у 2012 році відбулася найбільша подія - підкорилася російським астронавтам найдальша планета Сонячної системи - Плутон! А з Венери до столу монарха подали перші вирощені на неземній планеті: овочі та фрукти.
  
  НЕ РОНЯЙ Крихітні диски
  АННОТАЦІЯ
  Випадково упущений диск з голограмою відкрив Адольфу Гітлеру знання майбутнього, що виявилося дуже небезпечним для світу. Фюрер тимчасово відмовляє від нападу на СРСР і поки що атакує на Заході.
  . РОЗДІЛ Љ1.
  Мандрівник у часі випадково упустив маленький жорсткий диск з голограмою. На ній була історія планети Земля. І потрапила це до рук СС, причому до дуже розумного полковника. І той зміг достукатися до Гімлера та Гітлера. І ті його взяли подивилися голограму. І зробили висновки.
  Насамперед очевидно вирішував Гітлер. Він тепер отримав знання того, як йтиме війна.
  І зрозуміло дещо скоригував. Зокрема, не став зупиняти танки під Дюкером. І розгромив англійців. Та й Франція капітулювала на кілька днів раніше, тому що у гітлерівців були непогані знання про чисельність та розташування військ.
  Але найцікавіше... Гітлер вирішив висадити десант у Британії і підкорити її. І це здавалося сильним ходом. Так раніше були у фриців сумніви. Сам Гітлер великий англофіл і всерйоз розраховував на союз Британії та Третього Рейху проти СРСР. Але цього разу вже було зрозуміло.
  Крім того, Гітлер вже точно знав, що домовитися з Британією не вдасться, а СРСР дуже сильний у військовому відношенні і занадто швидко формує резерви. Так із ним так просто не впоратися. І треба спочатку створити потужний танковий парк, проти тридцятьчетвірок.
  І ще отримати ресурси британських колоній. І це головне - такі тоді будуть у Третього Рейху незліченні резерви та потужність. І зрозуміло англійці тепер стали слабшими. Не дорахувалися війська, що втратили під Дюкером.
  Крім того Гітлер мав тепер точні відомості про Британську берегову оборону і розумів краще як треба вести повітряну війну. Крім того, фюрер призначив Шпеєр міністром озброєнь і боєприпасів, і дав йому надзвичайні повноваження - наказавши перевести економіку Третього Рейху та окупованих країн на військові рейки. І випуск озброєнь у Німеччині різко зріс - особливо літаків. Що дозволяло виграти повітряну битву за Британію та здійснити висадку десанту. І це очевидно дуже і дуже круто.
  Гітлер тепер знав набагато більше про своїх супротивників. І тому вирішив оголосити тотальну війну набагато раніше, і до того, як Третій Рейх став програвати. Зрозуміло, що союзники є сильними. І що поки що Вермахт не ув'язнений з СРСР слід покінчити з Британією. Користуватися моментом.
  Заодно очевидно перевести максимальну кількість заводів на три зміни і використовувати іноземних робітників. І це цілком серйозно. І більше будувати підводні човни. Пам'ятати, що при цьому вдалося виграти в підводній війні.
  Німці нарощували свій потенціал ударними темпами. І пресували англійців у небі. Крім того, завдали і нищівного удару, захопивши Мальту відразу. І це теж мало значення. Гітлер у жорсткій формі поговорив з Франком і змусив того пропустити німецькі війська і штурмом опанував Гібралтар. Після чого фриці рвонули до Африки табунами. А пресинг на Британію все наростав.
  І здавалося, що шансів у англійців немає... У принципі, так воно і є. США відкрито вступити у війну не наважилися. А висадка відбулася у вересні, після того, як авіація Британії була придушена переважаючими силами Люфтваффе. Вирішальну роль зіграли зусилля Шпеєра, якого Гітлер ще травні призначив і наказав перевести економіку на військові рейки. І це вдалося. Третій Рейх швидко набирав обертів та його ВПК. Можливості німецьких авіаційних заводів дозволяли випуску по дев'яносто сто літаків на день. І проти такої сили Британії було не встояти.
  Плюс ще сильний хід із боку Гітлера дозволить жінкам боротися у небі.
  І ось Альбіна та Альвіна - дві босоногі красуні у бікіні борються у повітрі.
  Вони дуже круто пресують англійців.
  Альбіна збиває за допомогою босих пальчиків ніжок британський літак і верещить:
  - Все на уривки розірвемо!
  Альвіна теж підрізає супротивника голою п'ята і верещить:
  - Буде наша перемога!
  Та якщо дівчата борються майже голенькими, то це буде серйозно. І так уже супротивника розшматують, що мало не здасться нікому. Наскільки сильні босі дівчата у бікіні.
  А якщо вже вони починають верещати і ревти - це зовсім завал.
  Альвіна збиваючи чергову англійську машину, видала:
  - Нас неможливо перемогти!
  Альбіна, підрізаючи англійця, теж пискнула:
  - Ми найсильніше!
  Дівчата звичайно ж круті. Непогано також виявив себе Марсель. Йому Гітлер приділив особливу увагу. І цей феномен аса, який уставив у другій світовій війні кілька рекордів - розкрився куди раніше.
  Найголовніше це очевидно висадка на суші. Німці мали точний прогноз погоди і знання берегової оборони, тому висадка пішла досить успішно.
  Гітлерівці діяли упевнено. У бою брав участь батальйон СС "Вовчиці" із дівчат. Войовниці боролися в одному бікіні та босоніж що зробило їх непереможними. І це треба сказати дуже показове та круте рішення.
  Фашисти продовжували атакувати... І відразу ж були захоплені плацдарми на землі Британії.
  Герда і Шарлота шльопали босими ніжками по осінніх калюжах, вели вогонь по англійських військах і пищали:
  - На священній війні буде наша перемога! Прапор імперський вперед - слава загиблим героям!
  І інші дівчата кидаючи гранати босими ніжками, показали свій найвищий клас, ревучи:
  - Нас ніхто не зупинить,
  Нас нічого не переможе!
  Сміливо ми ворога урієм,
  Наша воля - моноліт!
  І дійсно дівчата вели себе просто приголомшливо. І справді - це дівчата - супер!
  А коли ще й ліфчики зняли, і таку непохитну агресію показали, що це справді стало - супер!
  Герда стріляючи в супротивників, пискнула:
  - Нас ніхто не переможе!
  І голою п'ятою підкинула гранату. І масу ворогів розірве.
  Шарлота теж босими пальчиками ніжок жбурнула лимонку, порвала масу ворогів і пискнула:
  - За арійський комунізм!
  Христина також бореться, викошуючи противників і реве:
  - За Пруссію-матінку!
  Магда кинула голою п'ятою вбивчий подарунок смерті, проворкувала:
  - За великі межі та звершення!
  Дівчата, видно, вирують капітально. І показують свій клас. Причому дуже знаменний.
  Де вже проти команди дівчаток, особливо якщо вони зірвали бюстгальтери - встояти!
  Дівчата, звичайно, якщо вже покажуть клас, то дуже знаменно покажуть.
  І ще як заревуть на все горло.
  Та вже де тут Третьому Рейху проти такого встояти.
  Але ось нарешті фриці обійшли і Лондон. І рушили його площами.
  А Черчілль біжить до Канади.
  Лондон, щоб уникнути руйнувань, англійці здали. Та й взагалі чинили опір слабкувато. І були повалені разом.
  Англія впала. На престол був посаджений прогерманський король і сформований уряд на чолі з прем'єром Мослі.
  Після чого розпочалося завоювання колоній Англії. І німці готувалися до походу Схід. І збирали нові танки. Т-4 був модернізований під потужнішу зброю. І Т-3 отримав гармату з довшим стволом.
  Черчілль звичайно ж підібгав хвіст і став просити США вступити у війну. Але в Америки бажання зникло бачачи, як гітлерівці сильні.
  І ще у техніці намітилися деякі зміни. Німці роблячи "Тигр", розташували двигун і трансмісію разом і одним блоком і поперек, вежу зробили менше і вже, і ходову частину змінили на більш легку та практичну.
  "Тигр" в результаті виявився нижчим за два метри, і вагою менше тридцяти восьми тонн. Що при двигуні сімсот кінських сил забезпечило йому непогану рухливість. А захист був навіть кращим, тому що броня виявилася розташована під нахилами. І так танк просто не взяти.
  Ця машина не мала собі рівних.
  Після капітуляції та підпорядкування Британії пішов процес захоплення колоній.
  Німці не встигали вже напасти на СРСР навесні сорок першого року. А влітку було очевидно, що до зими не встигнуть!
  Тож Гітлер вирішив поки що на Росію не йти. А оскільки США можуть створити атомну бомбу, спочатку слід підкорити їх. Хоча дістати Америку за океаном і непросто. Але треба...
  Насамперед німці у травні сорок першого року здійснили операцію "Ікар" із захоплення Ісландії. І це було зухвало та розумно. Потім на Гренландію та далі на Канаду.
  Ішла розмова - чи не хоче Сталін приєднатися до коаліції осі? І теж вступити у війну із США? Спокуса зрозуміло була велика. Але Сталін зберіг послідовність і не став залазити у війну.
  А німці підбиралися до США. Японія розгромила американський флот за Перу-Харбор і захопила масу землі. Німці встигли захопити також Індію. І це був їхній сильний хід.
  Гітлер наказав збирати війська в Аргентині та Бразилії. І збирати там величезні сили. А також просуватись і через Канаду. Японія ж перекрила США та панамський перешийок. І стали тиснути американців з обох боків.
  Німці змогли переконати Аргентину та Бразилію вступити у війну проти США. Авторитет Третього Рейху був великий. У Америки сильна економіка, але слабка армія. І її капітально пресують. І море японці майже весь флот потопили. І Америка виявилася під ударами підводного флоту. І дуже потужними нищівними поразками потужних кораблів та авіаносців. Які теж усіх трощать.
  Гітлер взяв супротивника за пресинг і почав тиснути наче костоломом. І це було боляче.
  І дівчата сильно трощать американців у небі. І танк "Тигр" у модернізованому варіанті став крутою машиною. І всіх молотив неначе відбійний молоток.
  Гітлер взагалі вбивчий термінатор. І дівчата у вермахті такі ось забійні войовниці і вражають супротивника.
  Ось наприклад дві льотчиці з Третього Рейху - Альбіна та Альвіна їх називали А - квадрат, дуже жваво набирали рахунки. Поки що рекордсменом вважався Марсель. До червня 1943 року він довів свій рахунок до чотирьохсот машин і в результаті отримав Лицарський Хрест Залізного Хреста із золотим дубовим листям, мечами та діамантами. А це вже п'ятий ступінь.
  Але Альбіна та Альвіна його вже наздоганяли. Перевищивши триста збитих машин кожна вони отримали Лицарські Хрести Залізного Хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами. А ось зараз уже підбиралися до чотирьох сотень. І не мали наміру зупинятися.
  Ось Альбіна натиснула босими пальчиками ніжок на педалі штурвала та перевіряла:
  - Слава Великої Вітчизні!
  І збила кілька американських літаків.
  Альвіна продовжуючи вести вогонь, також лупнула. Збила за допомогою босих ніжок два літаки армії США і пискнула:
  - Ми втілення ненависті!
  Дівчата розійшлися не на жарт. Вони дуже швидкі у битві.
  Альбіна дала чергу з авіагармати і прошипіла:
  - Слава Батьківщині - батога!
  Альвіна з цим погодилася:
  - Величезна слава!
  Американців німці пресували дуже жорстко. І брали якістю своєї авіації.
  Непоганою розробкою виявився і Е-50. Цей танк вийшов з бронебійною та скорострільною гарматою. І з непоганим лобовим захистом.
  Американський Шерман йому не суперник. Та й "Першинг" теж. Е-50 показав себе машиною-звіром.
  Німці у сорок третьому році осіли у Гренландії, і створили плацдарм у Канаді. Одночасно німецька дипломатія на свій бік перетягла і Бразилію, з давно слухняною Аргентиною. І почалося просування і з південних плацдармів.
  1944 став вирішальним. Німецькі та японські війська вторглися до Мексики, і захопили майже всю Канаду, вторгнувшись і на Аляску. А потім бойові дії остаточно перенеслися до США. На її території стали відбуватися справжні битви.
  І звичайно ж німецькі танки серії Е себе дуже небезпечними та бойовими машинами показали. Куди до них американцям. Така сила у фашистів настала.
  Особливо коли танковий екіпаж Герди в атаці і трощить війська США.
  У неї машина серії Е-50, спритна та стрімка. У неї стовбур завдовжки 100 ЕЛ і калібр зброї 105-мм. Якщо така гармата довбає.
  Герда натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика, випустила снаряд, точно вразивши супротивника і пискнула:
  - Слава Третьому Рейху!
  Шарлота ця руда дівчинка теж лупнула використовуючи босі пальчики ніжок, по американцях і прочирікала, скелячи зубки:
  - Нашим непереможним військам слава!
  Христина теж довбанула босими пальчиками спритних, точених ніжок і в'якнула:
  - Героїзму вермахту слава!
  Магда, використовуючи довгі витончені пальчики голих ніжок, теж лупнула і провизжала:
  - Непереможному вермахту слава!
  І чотири дівчата як візьмуть і проревуть, на всю горлянку:
  - Ми справжні орлиці, і героїзму сповнені! І літаємо немов птахи, хороброї Батьківщини сини!
  Герда знову вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок. Вразила американську машину і прошипіла:
  - Ні, не сини, а доньки!
  Шарлотта вистрілила в американську машину, відірвала їй вежу і прочирикала:
  - Звичайно ж, доньки і дуже героїчні!
  Христина лупнула по супротивнику. Пробила ворога наскрізь, і прошипіла, оскалившись зубками:
  - Ми справжні машинки смерті!
  Магда також пальнула по супротивнику. Розбила ворожу броню, протаранила лоб ворога і в'янула:
  - І ми найдосконаліші машинки, що є на світі!
  І дівчата хором завили:
  - Слава Німеччини, слава, танки рвуться вперед! Дивізії Третього Рейху вітає хоробрий народ!
  Коротше кажучи, у німців справи клеїлися, і їхні війська здобували одну перемогу за іншою.
  США звичайно ж сильна економіка, але вони програвали в якості техніки. Особливо танків та реактивної авіації. Німці вже мали МЕ-262 Х у серійному виробництві, і цей літак був і живучим на швидкість понад 1150 кілометрів на годину, і озброєння п'ять авіаційних 30-міліметрових гармат. Проти такої машини американцям не встояти.
  Був у німців і птах ХЕ-262, простий у виробництві, майже цілком з дерева, дуже легкий і маневрений. Але ХЕ-262 зважаючи на занадто малу масу і високу швидкість, і спрощена була складена в управлінні і вимагала високої кваліфікації льотчиків. Натомість він чудово підходив для стилю Хаффмана, який діяв у зближенні. І з близької дистанції трощив американців.
  Але крім Марселя, ще й дві дівчинки діяли: Альбіна та Альвіна. Вони перевищили кожна по триста збитих літаків і отримали Лицарські хрести залізного хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами. Лицарські хрести з золотим дубовим листям, мечами і діамантами мали поки що Хаффман, який збив понад п'ятсот літаків, і Рудель, легендарний штурмовик, що підбив понад п'ятсот танків, і безліч інших наземних цілей. І ще сімнадцять літаків.
  У Третьому Рейху затвердили ще й шосту ступінь Лицарського Хреста Залізного Хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами, тому хто досягне тисячі збитих літаків, або такої ж кількості розбитих танків.
  У даному Лицарському хресті мало бути начеплено не менше сотні діамантів, і він був би більшим, ніж інші Лицарські хрести. Тож нагорода не лише виходила почесна, а ще й дорога.
  Альбіна та Альвіна летять по небу. Збивають собі літаки янки і наспівують крізь зуби:
  - Гарні дівчата,
  Великі подруги...
  Б грізні хлопці -
  І класні потуги!
  Альбіна за допомогою босих пальчиків ніжок навела авіаційну гармату, лупнула по американцю і пискнула:
  - Вогники веселих очей!
  І підморгнула напарниці. Та зрізала свого візаві. Рознесла супротивника в дрібні тріски, використовуючи босі пальчик ніжок, і прочирікала:
  - За комунізм та наші славні перемоги!
  Альбіна поправила напарницю, збиваючи літак американців:
  - За арійський комунізм!
  І обидві дівчата розреготалися.
  Тим часом війна тривала. Американці явно програвали, найкращому за технікою і вишколом ворогові, що ще використовує іноземні дивізії.
  Зокрема у американців основний танк "Шерман". Ну кудись йому проти основного німецького Е-50. Машина у гітлерівців мала лобову броню в 250 мм, бортову в 170 мм, і вага в сімдесят тонн при двигуні в 1200 кінських сил з форсуванням двигуна.
  Слід зазначити, що " Шерман " було пробити німця навіть у борт, оскільки броня у Е-50 похила. Навіть "Шерман" із сімнадцятифутовою гарматою, "Світлячок" не дуже брав у борт німця. Адже цей танк не був масовим.
  А сам американський танк гітлерівці впевнено брали із п'яти кілометрів. Тим більше, у нього високий силует. Дещо краще був у американців "Першинг". Але цей танк не був таким масовим як "Шерман" і все одно його 90-міліметрової гармати не вистачало для ефективної боротьби.
  Тільки "Надпершінг" міг пробити німецький Е-50 у борт. Благо гармата та калібру в 90-міліметрів і завдовжки стовбура в 73 ЕЛ. Зате скорострільність всього чотири постріли за хвилину проти дванадцяти у німецького Е-50, і вага п'ятдесят тонн для двигуна в 500 кінських завеликий. Та й броня недостатня. У лоб німецького основного мастодонту американців все одно не пробивав. А був у фриців ще й Е-75 з гарматою калібру 128-міліметрів і товщиною бортової броні 210-міліметрів під нахилами, з ще кращим захистом і двигуном 1500 кінських сил.
  Тож із самого початку США програвали. Лише танк Т-93, точніше самохідка вагою дев'яносто три тонни, і товщиною лобової броні 305-міліметрів і гарматою 155-міліметрів могла боротися з німецькими мастодонтами в лоб.
  Але ходові якості цієї самохідки були неважливими, як і скорострільність. І німці її знищували авіацією.
  Тож американці загалом не процвітали, і безнадійно програвали.
  І німецькі війська підходили дедалі ближче до Нью-Йорка та Вашингтона.
  Рузвельт почав благати Гітлера про мир.
  Але фюрер хотів лише без жодних умов повної капітуляції. Вашингтон був оточений. І гітлерівці розпочали штурм столиці США.
  Танковий екіпаж Герди боровся за світле завтра. І без зайвих проблем перемагав.
  Дівчина навіть стала стріляти не лише босими пальчиками ніжок, а й червоними сосками грудей. І це дуже допомагало.
  Шарлота теж пальнула натиснувши рубіновими сосками на кнопку джойстика і перевіряла:
  - Велич комунізму в тому, щоб бути не рибою, а китом!
  Крістіна, ведучи вогонь, натискаючи на кнопки джойстика, відзначила:
  - А ми німці і збудуємо найбільший із комунізмів!
  Магда, стріляючи малиновими сосками по супротивниках, агресивно видала:
  - Найсвітліший комунізм! Тільки нагору, ні кроку вниз!
  Герда босими пальчиками ніжок навівши гармату, і перевернувши влучним пострілом американську гаубицю, підтвердила:
  - За арійський комунізм!
  Після падіння Вашингтона Америка незабаром капітулювала. І сталося це 31 січня 1945 року.
  Закінчилась друга світова війна. І прихід Гітлера до влади, пості збігся, з капітуляцією Америки.
  Здавалося, настав тривалий період світу. Справді, всі війни закінчені, США захоплені і чого ще бажати? Але залишалася ще одна наддержава із колоніями: Японія. І Гітлер хотів і її підкорити, і навіть СРСР.
  22 червня 1945 почалося вторгнення армії Третього Рейху в СРСР.
  На що розраховувати у умовах Червоної Армії? Сили вже дуже нерівні.
  Але певні розрахунки у російських та інших національностей все-таки є.
  І вони б'ються дуже відчайдушно.
  Наташа, Зоя, Августина, Світлана борються із гітлерівцями.
  Дівчата за традицією босоніж та у бікіні. І це їхнє кредо. Вони б'ються з диким розлюченістю.
  Наталя, ведучи вогонь з автомата, зауважує:
  - У чому ми добрі, що вміємо битися!
  Зоя, стріляючи по супротивнику, погодилася:
  - Вміємо!
  І кинула босими пальчиками ніжок гранату.
  Августина писала по фашистам з кулемета, і великим азартом, проорала, кинувши голою п'ятою гранату:
  - Я винищувач зла!
  Світлана, теж ведучи вогонь по супротивнику, і влучно стріляючи, викошуючи ворогів і кинувши босою ніжкою пакет із вибухівкою, через який перекинувся танк, задерикувато видала:
  - Я зітру Третій Рейх у порошок!
  І дівчина знову показала мову.
  Ось це войовниці. З ними ти можеш битися практично проти будь-якого монстра. І навіть гітлерівського.
  Наташа, стріляючи по гітлерівцях, і обороняючи Москву, заспівала:
  - Нас тисне ярмо орди,
  Нас гне ярмо басурман...
  Зоя, ведучи вогонь по фрицях, і запускаючи босими пальчиками ніжок убивче просипало:
  Але в наших жилах кипить,
  Небо слов'ян...
  Августина стріляючи по фашистам, і дії дуже енергійно, піддаючи гранату голою п'ятою, продовжила:
  І від чудських берегів,
  До берегів Колими...
  Світлана з диким азартом наспівувала, пограючи м'язами ніг, і плитками преса видала:
  Все це наша Земля,
  Все це ми!
  І тут дівчата треба сказати були з великою зарозумілістю та колосальною агресією.
  Їх ніхто не зупинить, їх нічого не переможе. Злі вовчиці давлять ворога, злі тигриці - салют героям.
  Або може бути героїням. Ось це азартні дівчата найвищого польоту птаха.
  І якщо б'ються, то вже від душі.
  І Оленка зі своїм екіпажем на танку КВ-13. Машина, яка готова протистояти німецьким, пірамідальним композиціям. Дівчина стріляє по супротивнику, і співає:
  - Наші танки, це просто диво,
  Від пустель до північних морів!
  Розірвемо тебе повір Юда,
  Буде знищено страшного звіра!
  Анюта підтвердила з люттю, теж пальнув по противнику за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - Я ворога порву і зітру в порошок.
  Алла по черзі зарядила в супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок і прочирікала:
  - За велич комунізму червоного кольору!
  Марія теж лупнула по ворогу, зробивши влучний постріл голою нижньою кінцівкою і ревла:
  - За гарні перемоги!
  Маруся також за допомогою босих пальчиків ніг рушила ворога, наче його вразивши і в'якнула:
  - За найвищі ідеї комунізму!
  П'ятірка билася з фашистами, мов термінатори.
  А в небі боролися й радянські льотчиці. Ось зокрема Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова.
  Вони билися немов билинні богатирі-самки. Використовуючи босі пальчики ніжок, посилали авіаційні снаряди. Вражали ворогів дуже влучно.
  Анастасія натиснула червоним соском на кнопку джойстика, вразила фашиста і прочирікала:
  - Слава ідеям комунізму!
  Ведучи вогонь по супротивнику, використовуючи полуничні соски, напівгола Акуліна теж проворкувала:
  - Героям СРСР слава!
  Ось такі тут гарячі та сильні дівчата. Як вони борються, як справжні звірі. І в них надлюдський азарт та колосальна сила.
  Анастасія, круша гітлерівців, заспівала:
  - Над нещасною планетою зависла,
  Злісних фриців кипляча пітьма...
  Окупант свою сокиру ненависну,
  Заточив і рубай голову!
  
  Людина вона однак не пішака,
  І не завжди ходити під ярмом...
  Перетворить злих ворогів на головешки,
  Володарем стане світів!
  А тут ще й Єлизавета на самохідці СУ-100. Машина з потужнішою, ніж у Т-34-85 гарматою в 100-мм і готова з ворогами боротися.
  Дівчата в танку очевидно лише одному бікіні.
  Єлизавета натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика стріляючи досить точно в ворога, і проворкувала:
  - За Росію комунізму!
  Потім по черзі вистрілила і Катерина, використовуючи для стрілянини червоний сосок грудей.
  Вразила гітлерівський танк і проворкувала:
  - За успіхи у будівництві комунізму!
  Олена також пальнула по супротивнику, використовуючи босими пальчики ніжок. Рознесла ствол пірамідального танка, все це зробила влучно.
  Після чого прочирікала:
  - Найсвітліший у нас буде комунізм!
  Далі лупнула і Єфросинія, хоча вона зазвичай лише водій. Але дівчина врізала дуже влучно, відбиваючи біля танка гітлерівців дуло.
  Після чого проворкувала:
  - Наш комунізм яскравіший за сонце!
  Дівчата на танку босі та у бікіні дуже красиво та харизматично виглядають. А у них груди з такими червоними сосками.
  Єлизавета заспівала із захопленням;
  Зламаємо ярмо повір фашизму,
  Якщо треба гори згортаю.
  Буде ера, ера комунізму,
  У небо я з піснею полечу!
  І знову дівчина яскраво-червоним соском натисне на кнопку джойстика і вріже по гітлерівцям.
  Тож фюреру мало не здасться.
  З такими дівчатами зрозуміло, що СРСР ще живий, і не зламати його так просто Гітлеру.
  Хоч і лізуть німці вперед.
  Герда бореться на танку Е-50 У, то буде вбивча катастрофа. І так усіх на ньому молотить.
  Натискає босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика, і пробиває тридцятьчетвірку і реве:
  - За комунізм великий арійський!
  Шарлота бореться, і теж босими пальчиками ніжок посилає, вбивчий снаряд і верещить:
  - Це супер!
  Христина взяла і лупнула за допомогою босих пальчиків ніжок у ворога зі смертельним підскоком і проворкувала:
  - За великі перемоги!
  І Магда теж як лупанет з убивчим підскоком за допомогою голою п'ятою лупнула з кулеметів і ринула:
  - За суперменів!
  Так що Червона армія від цього туго.
  Ось Агата та Адала борються на дисколеті. Війниці керують машиною за допомогою джойстиків, і розгортають цей потужний агрегат. І так трощать супротивників. І луплять тепловими променями з повітря. Буквально винищуючи міць суперників.
  Агата ведучи вогонь по ворогу, реве:
  - Шалена моя пристрасть!
  І голою, круглою п'ятою як натисне.
  Адала стріляючи по ворогах, впевнено заявляє:
  - Це лише влада!
  І теж босі пальчики ніжок використовує проти ворога.
  Дівчата безпосередньо розійшлися. І такі скажемо прямо бойові красуні.
  Отже, СРСР дуже важко протистояти подібній мощі.
  Альбіна та Альвіна теж борються і збивають за допомогою босі пальчиків ніжок ворогів. І дуже грізно.
  І дівчата трощать Червону армію і ревуть:
  - Білі вовки збиваються в зграю,
  Тільки тоді виживе рід.
  Слабкі гинуть - їх убивають.
  Очищаючи священну кров!
  . РОЗДІЛ Љ 2
  Німці та їхні союзники пресують Червону Армію. І трощать Росію.
  Але натомість б'ються і радянські дівчата. І показують свій найвищий клас.
  Анастасія Відьмакова заскакує у літак. Піднімає його в повітря, йде він туго і реве:
  - За комунізм великий!
  Дівчина бореться в одних лише трусиках. І це дуже гарно.
  І Акуліна Орлова навіть ліфчик зняла, і одних лише боягуз бореться. І дівчина дуже крута.
  Акуліна це дівчина супер, і за допомогою босих пальчиків ніжок збиває супротивника і верещить:
  - Слава комунізму!
  Мірабела Магнітна була лише на плавках. Таке ось гарне і бойове дівчисько. І як провізить:
  - Я є дівчина, яка супер!
  І теж за допомогою босих пальчиків ніжок пробиває супротивника.
  Такі ось дівчата і дуже круті та жваві. І так трощать немов ключкою діти луплять по бурульках усю фашистську коаліцію.
  Але все одно вермахт настає.
  Тоді чотири дівчата і завоювали легендарну славу. Хоча взагалі їхній славний шлях розпочався ще у сорок першому році. Гіммлер умовив фюрера спробувати у боях жіночі батальйони, із спеціально підготовлених арієк.
  Бойові дії показали, що жінки: зовсім не слабка ланка і вміють непогано битися. І зазнавати при цьому менше втрат, ніж чоловіки. Войовниці билися й у піхоті, босими ніжками шльопаючи гарячими пісками пустелі Сахара. І освоїли танки. Випробувавши "Тигр", у боях з Британією.
  Цікавою виявилася доля танка "Пантера". У реальній історії цей найкращий і другий за масовістю танк Третього Рейху зіграв основну роль у "Панцвалі". В альтернативній "Пантери" майже не воювали. До штурму Британської метрополії вони не встигли. До боїв проти США в серію пішли досконаліші та найпотужніші "Пантери"-2.
  А зараз четвірка отримала ще потужніший, і досконаліший "Е"-50, що відрізняється сильним озброєнням та захистом.
  Війниці відчували себе дуже впевнено. Управління танка саме сучасне з джойстиками. Найновіша машина. Навіть двигун газотурбінний. А ось повно ще й "Пантер"-2. Тридцятьчетвірка не суперник подібної машини.
  Герда напівлежала у кріслі. Вона була бікіні. Дівчата вже звикли битися напівголими. Гарячі піски пустелі обпалювали їхні босі ноги, камінчики гір кололи босі підошви. Але войовнички зовсім не зламалися та не стерлися у порошки.
  Командир екіпажу, нагороджена безліччю нагород, прошипіла:
  - А ось тепер і Росія проти нас! Чекають на нові пригоди, і перемоги!
  І струснула своєю білою, як сніг головою. Натуральна блондинка, дуже гарна та засмагла.
  Шарлота посміхнулася.
  Ця дівчина мала мідно-червоне волосся, що горіло немов полум'я. Теж красуня, з бронзовою засмагою. У бікіні, засмагла, мускулиста. З босими ніжками, що протопали і по гарячому піску, і по гострому каменю.
  Вогняна дияволиця помітила:
  - Росіяни, мабуть, найфанатичніші наші супротивники!
  Крістіна подала свій голос. У неї волосся мідно-жовте, теж горить як полум'я, але із золотистим відтінком. І та сама засмага, м'язи, і краса. Виразне і водночас ніжне обличчя. І бікіні. Ніжки, що відтопали багато миль по твердій і пекучій поверхні, але не втратили витонченості, і плавних ліній. Босі пальчики акуратно підстрижені, і дуже спритні.
  Рудо-жовта дівчина запитала:
  - А чому ти так думаєш?
  За неї відповіла Магда. У цієї дівчини волосся біло-золоте, медова блондинка. Дуже красива, мускулиста, з виразним обличчям і сапфірово-смарагдовими очима. Ніжки теж загартовані, з круглими п'ята, і рівними пальчиками. Мабуть, у Магди найніжніше личко, майже лагідне, незважаючи на мужнє підборіддя. Герда, наприклад, виглядає жорсткіше. Трохи м'якше Крістіна, і трохи розбещено наче відьма Шарлота.
  Магда помітила:
  - У них тоталітарний, як у нас лад. Вони тому жорсткіші!
  Герда посміхнулася і відповіла:
  - Радянські танки - це купа металому. Нам їх не слід боятися!
  Магда м'яко заперечила:
  - У серії КВ, повно мастодонтів. Особливо КВ9.
  Дівчата хихикнули. Останній танк і справді виявився "шедевром" - найважчою машиною трьома гарматами: дві в 152-міліметри і одна в 122, при вазі триста тонн, і лобової броні в 200-міліметрів. Одна з найневдаліших моделей у танкобудуванні. Такий танк взагалі перевозити було неможливо. І машина просто витрачені даремно гроші! У серію надійшов ще й КВ-10 - машина з трьома 107 - міліметровими гарматами та вагою у двісті тонн, свого роду винищувач танків.
  Не найкраща ідея ставити на танк дві гармати. А троє тим більше. Тут Сталін, звичайно ж, виявив самодурство. І сильно країні завадив. Втім, розроблявся і танк із серії Ісов. Але теж величезний та важкий. Єдина відмінність від серії КВ - це спроба вставити броню під раціональним нахилом. Але війни Червона армія не вела, і тому техніка не надто вдосконалювалася. І не було бойової практики застосування машин.
  Загалом чотири роки відстрочення порівняно з реальною історією німці використали більш плідно.
  Руда Шарлота натиснула босими пальцями ноги на джойстик. Пальнула за прикордонним дзотом. Снаряд 105-міліметрової вдарив у радянську зброю, і перевернув її. Став рватися бойовий комплект і детонувати снаряди.
  Руда відьма прошипіла:
  - Я страшний витязь - на коліна дикуни! Ворогів Вітчизни я кошторис з лиця землі!
  І оскалав перлинних зубів, і блиск смарагдових очей. Дівчата і справді найвищого класу.
  Христина хихикнула і відповіла:
  - Тепер вистрілю я!
  І теж пальнула по супротивнику. Вистрілила радянська 76-міліметрова гармата. Снаряд потрапив у похилий лоб Е-50. І пішов у рикошет. Тільки брязнуло дівчатам по вухах.
  Герда ляснула босими ніжками і прочирикала:
  - Який пасаж!
  І сама зробила наступний постріл... Німецькі танки розстрілювали радянський укріплений район. Працював та Е-100. Ця машина теж виявилася похідною від "Мауса". Не дуже вдало ідеї двогарматного танка. Е-100 вже знято з виробництва.
  Замість нього до серії надходять штурмові модифікації серії "Е". Але цей поки що працює. І випускає снаряди.
  Шарлота пронизливо хихикає, і трясе босою ніжкою:
  - Війна є жахливим станом, але захоплює як гра!
  І дівчина вистрілила, причому дуже влучно.
  Христина вишкірила свої перлинні зубки. Вона хижака, хижачка пантера.
  Радянські гармати ведуть вогонь, а й мінні поля. Рухають німецькі телетанки. І працюють із диким ревом штурмові бомбомети.
  Прикордонні стовпи валяться. Гітлерівські полчища перетнули кордон.
  Магда не надто дотепно помітила, постукаючи босою ніжкою об броню.
  - Ми змітаємо сильну оборону, але мітелки сталеві!
  Войовниці підморгнув один одному. Радянська оборона була досить потужною. Особливо багато викладено хв. І це затримувало німців. Але просунутися все ж таки вдавалося.
  Працювали за радянськими позиціями бомбомети, а зверху ще заходили штурмовики. Мандрували в глибину оборони Червоної армії та ТА-400, одна з найгрізніших модифікацій бомбардувальників. Цілих шість двигунів, у тому числі і реактивні. І бомбять, трощать радянські міста.
  Герда пострілюючи, помітила з усмішкою:
  - У бою ми звірі, але з розумом людини!
  І знову пальнула. Розбила радянську гармату. Взагалі, це дівка вищого ешелону. І така ось крута.
  Е-50 розстрілював радянські позиції, сам практично не одержуючи ушкоджень. Похила броня машини з цементованою сталлю давала чудовий рикошет. Радянські снаряди навіть не могли, як слід подряпати німців.
  Крістіна згадала випробування "Тигра". Тоді це був перший серійний танк. Жоден із снарядів не міг заподіяти "Тигру" збитків. Англійці сипалися під його ударами. Але ось сімнадцятифутова гармата пробила в лоб. Тоді дівчата мало не загинули. І це запам'яталося войовниці. Як близько вони опинилися біля кістлявої баби з косою, відчувши її крижаний подих.
  Дівчина потерла свою босу підошву об куток. Їй дуже захотілося вискочити з танка та пробігтися. Адже вона така безпосередня войовниця.
  Крістіна проспівала з апломбом:
  - Синій туман, і скрізь обман!
  Войовниці захихотіли... Вид у них був дуже сексуальний і еротичний.
  А гармата працювала та стріляла. Вона й не думала зупинятись. Все посилала снаряд по снаряд. Розбиваючи в тріски та уламки радянські позиції.
  Звучала ззаду з репродукторів пісня;
  Солдат завжди здоровий,
  Солдат на все готовий...
  І пил як із килимів,
  Ми вибиваємо із доріг!
  І не зупинитися,
  І не змінити ноги -
  Сяють наші обличчя,
  Виблискують чоботи!
  І знову обрушується міць реактивного бомбомета на радянські позиції. І знову руйнування та цілі укріплені райони підкидає вгору. І гармати відлітають у різні боки.
  Декілька десятків німецьких танків ведуть вогонь одночасно і, руйнуючи, все поспіль.
  Герда почувається Багірою, яка вийшла на полювання. Ось першу лінію радянської оборони вже зруйновано. Але бійці Червоної армії ще копошаться і стріляють у німців.
  Серед тих, хто б'ється, є і піонери. Молоді ленінці добровільно приєдналися до Червоної армії. Більшість хлопчиків босоніж і в шортах. Носяться собі, метушаться.
  І гинуть піонери...
  Шарлота ведучи вогонь, гаркнула:
  - А на піонерів, ось яка справа, вся країна дивилася!
  Пальнула по росіянах, і Христина, отруйно прошипівши:
  - Ми соколами дивимось, орлами паримо!
  І знову випустила вогняну усмішку. Чудові дівчата...
  Декілька німецьких танків перебиралася під землею. І вони з'явилися в тили радянських військ, вносячи паніку та строча з кулеметів. Гітлерівці з'явилися, немов комарі, з неймовірного кошмару.
  Е-50 побачив в оптику рух тридцятьчетвірки. Герда вишкірилася, стала наводити стовбур. Радянська машина з маленькою вежею Т-34-76 і рухлива. Спробуй у таку й потрап. Дівча вже досить досвідчена, але радянська машина все ж таки несхожа на американський "Шерман".
  А відстань до російської майже п'ять кілометрів.
  Дівчина чухає свою босу п'яту, Шарлота лоскоче їй між пальчиками. Дівчата хихикають.
  Потім Герда стріляє російською машиною. Снаряд проноситися зовсім поруч, ледь не чиркаючи по броні... Але все одно повз нього. Герда в досаді стукає кулаком по металі.
  Магда підказує напарниці:
  - Ти в корпус лупи! Там потрапити буде легше!
  Герда передає джойстик Магда і шепоче:
  - То ти це роби сама!
  Магда захоплено заспівала:
  - Земля в ілюмінаторі, земля в ілюмінаторі... - Дівчина взяла босими пальчиками джойстик, і натиснула кнопку, продовжуючи співати. - Землю в ілюмінаторі видно!
  І її снаряд точно потрапив у основу радянського танка. Машина лопнула і розкололася. Стала горіти... Радянські снаряди рвалися всередині утроби.
  Магда труснула босими пальчиками, і просипіла:
  - Ось бачите, як я взялася! А ви кажете...
  Шарлота прошипіла, вискалив ікла:
  - Ми знову говоримо, різними мовами!
  З'явилися нові радянські машини. Першими йшли тридцятьчетвірки. Рухливі та численні машинки. Далі рухалися із серії БТ. Це вже застарілий колісно-гусеничний тип. Просувалися зовсім допотопні Т-26, що не здатні інакше як подряпнути німецьку броню. Більш сильні і важкі КВ, просувалися наприкінці. І безліч піхотинців.
  Христина хихикнув, ринула:
  - Ну, ми їм покажемо!
  Німецькі машини відкрили вогонь із великої дистанції, намагаючись притиснути радянську піхоту до землі. Руйнували вони також і танки, та іншу живність.
  У небі з'явились і радянські штурмовики: знамениті Іли. Вони атакували німецький устрій. Їм назустріч мчали гітлерівські винищувачі. Ішло справжнє звалище. Німецькі винищувачі ХЕ-262, дуже спритні та спритні з маневреністю. Атакують радянську техніку, пресуючи немов праскою.
  Шарлота знову пальнула. Потрапила до радянської БТ, і прогарчала:
  - Це лірика не казка... Казка попереду!
  Е-50 зупинився та відображав радянську контратаку. Не надто досвідчене командування кинуло танковий резерв фактично на забій. І потрапили російські машини - немов кури на ощип. І драли їх капітально.
  Герда постріла, проломила чоло тридцятьчетвірки і прошипіла:
  - Що ж Творець - поранене пекло!
  Шарлота теж пальнула, знайшовши мету, радянські машини рухалися прямолінійно, і дівчата встигли пристрілятися. Та й взагалі ця четвірка із феноменів.
  Руда гарпія проспівала:
  - Усіх убиває наша отрута!
  І войовниці продовжили вести вогонь, скелячи свої такі міцні, і великі наче у коней зубки.
  Христина прочірікала з апломбом:
  - Усіх убиває наша отрута!
  Магда, підбивши тридцятьчетвірку, гаркнула:
  - Такий у нас результат!
  Вероніка, Оксана та Наташа разом з іншими дівчатами йшли з оточення. Батальйон дівчат отримав наказ відійти в тил, тому що у войовниць практично не було протитанкових коштів. Сталеніда Павлівна мала досвід війни, служачи добровольцем в Іспанії. І розуміла, що проти танків серії "Е" прикордонним військам не встояти. Втім, дівчата підбили кілька транспортерів, але й самі зазнали втрат.
  Наразі батальйон розосередився і відступав.
  Вероніка, Оксана та Наташа скинувши чобітки, відходили босі, та у легких блузках. До відображення важких танкових колон радянські війська не готові. А пробити танк Е-50 просто нема чим. Єдиний шанс це зашкодити гусениці. Але у цієї машини ковзанки розташовуються на окремих візках, і вивести їх з ладу дуже складно.
  Дівчата рухалися на схід лісами та малими групами. Вони виглядали дуже зворушливо. Засунули штани, і в одних лише легких сорочках. Довге, світле, злегка кучеряве волосся розпустилося. Босі ніжки приємно лоскоче трава, і іноді трапляються й шишечки. Все виглядає вкрай еротично. Груди просвічують через тонкі сорочки.
  Вероніка, загребаючи босою ніжкою траву, у досаді вимовляє:
  - Ось чортівня - тільки почалася війна, а вже доводиться відступати!
  Оксана, чиє світле волосся, було злегка рудуватим, скелячи зубками, відповідає:
  - А особливих ілюзій і не мала! Гітлер завоював майже весь світ... Спробуй з такою плетеною ти впорайся!
  Наташа струснула білою шевелюрою і видала:
  - Усі хочуть сподобатися... Важко впоратися з ними! Вірною бути не дуже легко!
  Вероніка кивнула. Її волосся таке золотисте і красиве. Вона чудова.
  А ось їх наздогнала Вікторія. Зовсім руде дівчисько. Волосся наче пожежа. І такі пекучі. Повіяв вітер і, здається, це майорить пролетарський прапор, така палаюча шевелюра.
  Вікторія зняла з себе сорочку та оголила торс. Її груди були повні, соски червоні, наче маки. Красива войовниця. І її сильному, тренованому тілу йде оголення.
  Наташа хихикнула і теж оголила торс, помітивши:
  - А в нас гарні тіла... Ми просто Амазонки!
  Вероніка похитала головою:
  - Чи не надто це радикально - оголювати груди! Потрібно дотримуватися правил пристойності!
  Вікторія похитала головою, і струснула рудими кучерями.
  - У комуністичному суспільстві - правила моралі, поняття відносне. - Дівчина струсила голими грудьми, її червоні соски дуже привабливо блищали. - А бути голою не гріх. Точніше поняття гріха попівське, а наше кредо - свобода від буржуазної моралі!
  Наташа підтвердила, трясучись пишним, і пружним бюстом:
  - Ближче до природи! Ближче до природного! І нагота природна!
  Оксана теж усміхнулася і оголила торс. Справді, в літню спеку як приємно, коли груди голі. І їх обдуває вітерець. Красива дівчина і нагота йде. Усі дівчата спортивні, з фігурками, голі тіла войовниць дуже гармонійно виглядають.
  Красиві дівчата крокують стежкою. Вони такі чудові і дуже привабливі.
  Вероніка прочірікала, хитнувши головою:
  - Але ж так зовсім не естетично!
  Вікторія негативно труснула головою:
  - Ні! У нас чудові тіла! І ми голі виглядаємо просто чудово!
  Наташа кивнула, і підскакуючи, промовила:
  - Добре був голяка... От Ілліч із рушницею прийшов!
  Оксана погладила собі груди і пискнула:
  - Справді, мій погруддя це супер!
  Вікторія захоплено заспівала:
  - Ох, дівчатка, а ми нальотчиці! Гаманці, гаманці, і гаманці! Ми бачили долари - гори золоті!
  Наташа, трясучись оголеними грудьми, з посмішкою проспівала:
  - Раніше були голі, босі, погані!
  І вся четвірка дружно розреготалася. Дівчата шльопали босими ніжками, задирали голі п'яти. Красиві войовниці. За плечима у них рюкзаки та автомати ППШ. Симпатичні войовниці, дуже чудові.
  Вероніка вкрадливо промовила:
  - Перед Богом, ми всі рівні... І доведеться відповідати за розпусту!
  Наташа хихикнула і відповіла з усією рішучістю:
  - Бога немає! Це казка!
  Вікторія, трясучись своїми оголеними, засмаглими грудьми, захоплено вигукнула:
  - Бога придумали сильні цього світу, щоб тримати народ у покорі!
  Вероніка негативно мотнула свій золотистою головою:
  - А хто тоді створив всесвіт?
  Вікторія хихикнула і відповіла:
  - Всесвіт сам росте, неначе листя на дереві. Вони виростають із нічого. Коли в далекій нескінченності почало рости з нуля дерево у всесвіті, і з того часу з'явилося безліч світобудов.
  Наташа хихикнула і показала мову, помітивши:
  - Гаряче! Може і штани знімемо?
  Вікторія підтримала ідею:
  - Це чудово вигадано!
  І дівчата всі три дружно звільнилися від штанів, залишившись в одних трусиках. А які у них сильні та мускулисті тіла. Просто чудові, і вищий пілотаж.
  Оксана заспівала із захопленням:
  - У таргана вусики, у дівки голої трусики!
  Одна лише Вероніка залишилася із закоченими штанами, і сорочкою. Вона відповіла з докором:
  - Погано ось так голяка! А раптом нас побачать!
  Наташа хихикнула і відповіла:
  - А хай навіть і бачать! Я люблю збуджувати чоловіків!
  Вікторія хихикнула, потрясся майже голими стегнами, відповіла:
  - Чоловіки це сміття - просто мерзота!
  І вдаривши свіжий грибок босою ніжкою, додала:
  - До чого ж все ж таки приємно на жеребці взяти і покататися!
  Оксана з усмішкою помітила:
  - Коли, вони пестять тебе це приємно... Особливо якщо чоловіки молоді, гарні...
  Наталя нагадала дівчатам:
  - Пам'ятаєте, ми хлопця зловили. Чудовий пацан, і, напевно, у нього досконалість не по роках велика!
  Вікторія облизнулася і вимовила з пожадливістю в голосі:
  - Як це було б чудово перевірити!
  Вероніка з обуренням гаркнула:
  - Які гидоти ви кажете! Не можна так знущатися на почуття людей! Тим більше, коли йдеться нехай про німецького, але хлопчика!
  Оксана хихикнула і відповіла:
  - Ти нас вибач, але на душі так паскудно...
  Наталя охоче підтвердила:
  - Німці наступають, і хочеться помріяти про щось хороше! Наприклад, про хлопців!
  Вікторія зі смішком запропонувала:
  - А якщо справді половити чоловіків? Це було так чудово!
  Вероніка жорстко відповіла:
  - Жінок прикрашає скромність, а не зухвале приставання!
  Вікторія заперечливо мотнула своєю вогняною головою. Плеснула босими ніжками і гаркнула:
  - Ні! Саме немає більшого задоволення, самій вибрати мужика і затягнути в ліжко. - Руда дияволиця труснула, мідно-червоними кучерями, і продовжила. - Ось саме перепхатись у кущах заради задоволення, а не йти під вінець.
  Вероніка суворо промовила:
  - Секс без причини - ознака дурня! - І додала. - Це суперечить нормам комуністичної моралі!
  Вікторія не погодилася:
  - Сам Ленін казав - дружини мають бути спільні!
  Наташа хихикнула і помітила:
  - Ну, я не сказати, щоб так от кидалася на мужиків, але грати активну роль - приємно! Якщо ти сама подібне вибираєш за ким ударити! Але в нашій частині цього не доходить.
  Вікторія відповідно кивнула:
  - Та в нас одні дівки... Але ж можна перебратися через паркан! - Дівчина прочіркала з великим задоволенням. - Мужики, мужики... Завзято повзають на пузі наші мужики!
  Вероніка заперечливо хитнула головою:
  - Ні, Ленін ніколи такого не казав!
  Наташа вигукнула, протестуючи:
  - Ні, саме це Володимир Ілліч і сказав! За комунізму і буде все спільне, включаючи дружин!
  Вікторія хихикнула, і пробурмотіла:
  - Жінки це добре... Чоловіки ще краще! Ех, потрапити б у полон, щоб там зґвалтували цілою ротою.
  Дівчата хором розсміялися. А Вікторія, скелячись, додала:
  - А потім побили прикладами! А п'яти підпалили б м'яким вогником та присипали корбітом!
  Наташа вдарила босою ногою шишечку і проворкувала:
  - П'ятам приємно, коли по них б'ють бамбуком! Ось у Китаї дівчат і хлопчиків лупили палицями по босих підошвах. І це їм подобалося!
  Вікторія зі смаком проспівала:
  - Які тортури в Голлівуді! Одні лише кати, а не люди!
  Вероніка дотепно помітила:
  - Ось потрапите в пекло... Будуть вам і тортури, і п'яти не лише бамбуком, а й розпеченим залізом припалять!
  Наташа заспівала, стискаючи міцно кулаки:
  - Чорний ворон біля сусідніх воріт!
  Вікторія, трясучи голими цицьками, з червоними сосками продовжила:
  -Люлька, наручники, порваний рот!
  Оксана, чиї груди теж оголені, і трясучись стегнами, відповіла:
  - Скільки разів після бійки моя голова!
  Вероніка підтримала порив, тупаючи босими ніжками:
  - З переповненої плахи летіла куди.
  Наташа з люттю заревіла, трясучись оголеними грудьми:
  - Де Батьківщина! Хай кричать потвора!
  Вікторія, шльопала і верещала, крутячи стегнами, ледь прикритими прозорими трусиками:
  - А вона нам подобається, хай і не красуня!
  Оксана прошипіла, дригаючи, голими засмаглими колінами:
  - Сволоти довірлива!
  Вероніка зітхнувши помітила:
  - Ми радянські прикордонниці. А ведемо розмову, ніби підзабірні повії. Хіба так можна...
  Вікторія у відповідь заспівала:
  - Дякую вам Сталін-вождь! За дурні, пусті очі! За те, що ми як воша і жити не можна!
  Наташа погрозила рудій дияволиці кулаком:
  - Ну, ти так не хорт! Потрапиш у особливий відділ!
  Вікторія впевнено промовила:
  - Скоро німці прийдуть до Москви... І вже Сталіна повезуть у клітці!
  Оксана хихикнула і заперечила:
  - Думаєш, результат війни вирішено наперед?
  Вікторія цілком серйозно відповіла:
  - А як же по іншому? Гітлер має понад половину світу під окупацією, плюс ще й Японію з її колоніями. - Дівка сердито тупнула витонченою, босою ніжкою. - А у нас навіть пристойних танків нема! Серія КВ - це пародія на машини. Т-34 явно дрібнуватий. А нормального танка не створено! І снаряди бронебійні гірші за німецькі будуть!
  Наташа важко зітхнула, і пробулькала:
  - З цим доводиться погодитись! На жаль, наші танки ще такі недосконалі. А КВ? Так вони ламаються.
  Дівчата замовкли, і їхня грайливість впала.
  Справді, вже перші години війни показали, що і Т-34-76 не зовсім надійну коробку передач має, а серія КВ тим більше. І що паскудно, чим важчий танк, тим слабше він пристосований до переміщень. А 200-міліметрів лобової броні не достатньо, щоб тримати снаряди навіть 88-міліметрової гармати "Пантери"-2, а не те, що Е-50.
  Як несподівано з'ясувалося німецькі машини на порядок сильніші у лобовому бронюванні та вмінні тримати удар. А радянська техніка явно пасує.
  Втім, і в реальній історії німці перемагали в перші ж години і дні. Адже вони не мали такої кількості танків і літаків, і грізної реактивної авіації. І не було машин важче за двадцять дві тонни. Взагалі напрочуд слабкими виявилися німці в сорок першому році. І при цьому, що дивно перемагали сильнішого супротивника. А зараз? Усі козирі гітлерівців: бойовий досвід, найкраща мобільність військ, уміння зламувати оборону - посилилися. І фюрера не три з половиною тисячі легені, і півсередніх танків, а десять тисяч важких. І реактивна авіація, якою, в принципі, гвинтова не суперник.
  І Червона армія, як і раніше, краще навчена наступати, ніж оборонятися. І вчили солдатів бити ворога на його ж території, а не захищати своє. Звичайно, дещо й краще стало. Лінію "Молотова" добудували. Це вже є плюс. Оборонний рубіж в інженерному відношенні значно сильніший, ніж у сорок першому році.
  Крім того війська все ж таки краще відмобілізовані, ніж у реальній історії. І готувались до відображення удару. Але все одно вишкіл в обороні не дуже. Дух не надто наступальний. Авіація відверто пасує. І рівень навчання льотчиків не порівняти із німецькою. Адже у фриців такий колосальний досвід.
  Співвідношення сил набагато гірше, ніж у сорок першому році. Тоді СРСР мав у чотири рази більше танків та літаків, і все одно посипався. А зараз? Зараз у німців перевага як і кількість. Причому в танках якість ой як помітно за гітлерівців. Та й авіації також.
  Може тому у четвірки дівчат такий песимізм.
  Войовниці зовсім не заводяться.
  Наташа, ступаючи корінням дерев, і відчуваючи поколювання в босих ногах, помітила:
  - Ось ми показали ворогам спину! А може, краще було б стати і померти гідно!
  Вікторія негативно мотнула рудою головою:
  - А що змінить наша смерть? Тільки гітлерівці будуть хвалитися новою перемогою!
  Вероніка тут погодилася:
  - Правильно! Наша смерть лише додасть лаврів фашистів! А слід отримати нову зброю і битися з гітлерівцями.
  Оксана скептично помітила:
  - А як? Проти Е-50 немає зброї!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Дівча замовкли... І справді, що за танк Е-50? Машина з щільною компонувальною схемою, нижчою за два метри і великими кутами нахилу броні. Свого роду досконалість у танкобудуванні.
  Нове покоління машин із гідростабілізатором гармати. І броня нахилена і бортів, і чола, корми. Присадкуватий тип. У принципі слабке місце це низ корпусу, якщо потрапити між котками. Але це також треба вміти. Крім того німці вішають на гусениці та екрани - даючи подвійний захист.
  Так що фриці отримали оптимальний танк, який не взяти і СУ-100, поки що рідкісної самохідки.
  При обстрілі радянських позицій використовувалися газомети та бомбомети.
  А ось зараз над дівчатами пролетіли літаки-штурмовики. Вони явно загрожували красунь закопати.
  Якби, певна річ, їх побачили б.
  Наташа, вискалив пику, сказала:
  - Всі ми баби стерви - фюрер не крутий!
  І знову послала оскал у бік гітлерівців.
  Вікторія логічно та дотепно помітила:
  - Він боєць не перший, навіть не другий!
  Оксана серйозно наголосила:
  - А "Пантера"-2 у борт цілком можна взяти. Має всього 82-міліметра броні під невеликим ухилом. Для нас вона проблему не становитиме!
  Вероніка хихикнула і припустила:
  - Може ми саме такий танк і підіб'ємо...
  Дівчата вже кілька годин йшли не зупиняючись. Час перевалив опівдні. Можна зупинитися та підкріпитися. Народ у СРСР жив не надто легко, але ситуація в економіці покращувалася. Частина товарів продавалася за пайковими, дуже низькими цінами, частина за комерційними - високими.
  Третя п'ятирічка 1938-1942 року була формально навіть перевиконана. Досягнуто це було втім збільшенням тривалості робочого дня і драконівськими покараннями за прогули. Тим більше формально і перші дві п'ятирічки перевиконані, але це негаразд. Високий рівень інфляції дозволяв маніпулювати зі статистикою.
  Але країна розвивалася досить швидко. Може, не так швидко як за офіційною статистикою, але... Показники зростали. Заводи будувалися, випуск додав особливо у машинобудуванні. Збільшувався вал та озброєння.
  Додало й сільське господарство. Після початкового спаду, викликаного колективізацією, стали працювати колгоспи. Випускалося дедалі більше тракторів, добрив, різного інвентарю. Колгоспи поступово піднімалися. Четверта п'ятирічка була запланована трохи скромніше, так як вищий рівень. Тим важче підняти цей рівень! Але сорок третій і сорок четвертий роки йшли принаймні офіційно за планом. Або навіть трохи випереджаючи. Активно стимулювалися і понаднормові роботи. І різноманітних позики.
  Сільське господарство ще трохи додало, і це дозволило заморозити пайкові ціни на продовольство, і збільшити ліміт відпустки продуктів. Дещо зросла зарплата.
  Звичайно, в СРСР не все так ідеально, як на екранах кіно, але жити помалу ставало краще. З'явилися велосипеди, і навіть у сорок четвертому році перші чорно-білі телевізори. Зняли також і перше кольорове кіно про Сталіна, ясна річ. Вийшов у серію автомобіль "Москвич". Додалося виробництво консервів та цукерок, кондитерських виробів. З'явилися у продажу та холодильники на аміаку.
  Тобто у СРСР були зрушення на краще. І НКВС уже не так лютувала як у тридцять сьомому, і тридцять восьмому році. Звісно, народ війни не хотів. І німців боялися.
  СРСР мав вже дуже високорозвинену важку промисловість і машинобудування. Але поки що добре, поповнити армію автомобілями не встигли. Хоча, звичайно, порівняно з сорок першим роком, обладнання на порядок зросло. І чисельність самої армії дійшла до одинадцяти мільйонів - вдвічі більше, ніж у сорок першому. І це насилу витримувала економіка.
  Сталін зумів створити сильну індустрію, але фюрер надто вже багато завоював, і порозумітися з ним було неможливо. Зовсім непорівнянні виявилися ресурси.
  Але вже вироблялася в СРСР непогана тушонка. І дівчата із задоволенням її їли, разом із цибулею та хлібом.
  Наташа сердито помітила, жуючи м'ясо:
  - Ну чому ж фюрер не пішов ще на Японію! А приліз до нас!
  Вікторія, жорстко грюкнувши босою ніжкою по корчі, відповіла:
  - Дурність непрохідна!
  Оксана запропонувала:
  - Я гадаю, що фриці нас недооцінюють! А насправді ми маємо всю це гітлерівську зграю роздерти!
  Вероніка зітхнувши відзначила:
  - Не пощастило нам... Хоча війна могла розпочатися й у сорок першому. Такі чутки ходили!
  Вікторія відповідно кивнула, і струснула оголеними грудьми, прошипівши:
  - Певно так! Але мабуть Югославія, і успіхи Британії проти Італії сплутали Гітлер плани. Але, власне, це навіть пішло фрицям на користь.
  Наташа босими пальцями витончених ніжок роздавила мурашки, і відповідно кивнула:
  - Звичайно! У сорок першому році Третій Рейх, не маючи важких танків та реактивної артилерії, був би для нас абсолютно безпечним. Ми б його сміли... А так фріци підняли планку.
  Дівчина тяжко зітхнула.
  Вікторія подивилася на Наташу. На її голі, пружні груди і подумав: "все ж яка, це красуня", як здорово було б її попестити. Але вголос говорити цього не стала - справді непристойно.
  Вероніка логічно помітила:
  - Історія не має умовного способу... А взагалі краще було б ударити в сороковому році, коли фашисти наступали на Францію. Тоді момент - зручніше не буває!
  Вікторія зневажливо пирхнула:
  - І порушити пакт? Сталін на це не піде! Він же дав слово честі не нападати!
  Наташка засміялася і помітила:
  - Ах, які ми благородні!
  Дівчата доїли хліб, тушонку та цибулини. Запили кислим молоком із фляг. Рушили далі.
  Десь лунав гул моторів. Рухалися німецькі танки. У тому числі найбільший Е-100. Більш масивні екземпляри Шпеєр вдалося забракувати. А справді, навіщо танкові два стволи? Краще зробити два танки легше з різними стволами, ніж один із двома, але важкий.
  Е-100 теж знято з виробництва, але його поки що можна зустріти у серії. Мало того, Гітлер теж любить мастодонтів, і наказав зберегти все серію від Е-5, до Е-100.
  Досить масовий Е-75 машина з 128-міліметровою та вагою у вісімдесят тонн. Уніфікована з Е-50 у броні. Навряд чи найкраща модель, практично навіть гірша буде. "Королівський Лев" з 210-міліметровою гарматою та вагою в сто тонн.
  Дівчата піднялися на високу сосну і спостерігають за танками. "Королівський Лев" завдяки двигуну в 1800 кінських сил, досить потужний мастодонт та прудкий. Е-100 теж оснащений потужним двигуном. Рухається і "Штурмльов", із потужним у 500-міліметрів реактивним бомбометом. Це одна з найефективніших машин прориву.
  Доля самого танка "Лев" була неоднозначною. Він з'явився раніше "Пантери", і встиг повоювати у Швеції, Швейцарії та під час висадки в самій Британії.
  Гітлер завоював і Швейцарію, і Швецію, нав'язав кабальні угоди Іспанії та Португалії. Ті були змушені відмовитися від своєї національної валюти та прийняти марку. Тим самим потрапивши під вплив німецького капіталу.
  Танк "Лев" передбачалося використовувати і проти Америки. Але надто важка машина з недостатньо скорострільною гарматою не влаштувала військових. Перевагу надали більш досконалій "Пантері"-2. Ця машина своїм озброєнням влаштувала військових, а ходові якості, і броня особливо лобова - більш ніж гідні. "Пантера"-2 стала танком перемоги у війні зі США. А "Лев" використовувався дуже рідко. "Тигр" виявився теж не надто продуктивним танком, який ледве встиг засвітитися в боях кінця сорок другого року. А "Тигр"-2 застарів, щойно встигнувши з'явившись. Модернізована "Пантера"-2 при вазі в п'ятдесят тонн не поступалася "Тигру"-2 у захисті та озброєнні, і перевершувала у ходових якостях при меншій на вісімнадцять тонн вазі.
  Бойова практика показала, що "Пантера"-2 значно перевершує "Шерман" у бойових якостях, пробиваючи цю машину з великої дистанції, до трьох з половиною кілометрів, і практично сама непробивна в лоб і лише з близької відстані вразлива в борт. І це далеко не для всіх моделей "Шермана".
  Америка програла реактивній німецькій авіації та "Пантерам", а також ранній Е-25 - унікальній самохідці, всього в півтора метри висоти.
  США капітулювали...
  Наталка погладила сама собі полуничний сосок. І з променистою усмішкою промовила:
  - Я ти! Він, вона - разом ціла країна!
  Вікторія підтримала:
  - Разом дружна сім'я! У слові ми - сто тисяч я!
  Оксана хихикнула і, вказавши на мастодонтів, помітила:
  - Танк "Е" дуже низькорослий і присадкуватий. Його важко буде дістати.
  Вероніка сумно прошипіла:
  - Хай допоможе нам Бог!
  Наташа хихикнула і прочірікала:
  - В Америці для всієї країни, в Америці для всієї країни, в Америці для всієї країни - можливості рівні!
  Вогнява Вікторія як хихікне, і прореве:
  - Для різних верств суспільства можливості рівні!
  І як захоче. І зубки свої гарні, як покаже.
  Оксана висловила думку:
  - Коли німці відірвуться, від своїх баз постачання їм буде дуже погано!
  Вероніка хихикнула і запропонувала:
  - Тоді помолимося!
  Наташа зневажливо пирхнула і похитала головою:
  - Ні! Ми комсомолки, а отже атеїстки!
  Вікторія агресивно попередила:
  - А я взагалі войовничий атеїст! І Бога немає - це медичний факт!
  Вероніка обережно помітила:
  - Але ж ви не можете цього довести!
  Вікторія у відповідь агресивно блиснула смарагдовими очима. І прошипіла з оскалом:
  - Я можу! Якщо існує Бог, то він має бути відповідальним. А отже, дбати про людей. - Руда дівчина агресивно вдарила босою ніжкою по стовбуру сосни. - Чи можна собі уявити феноменальний космічний розум, який не дбав би про своє творіння!
  Наталя охоче підтвердила:
  - Саме так! Адже ми для Бога, як діти для Батька, а він про нас не дбати!
  Вероніка обережно помітила:
  - Але ж і дбайливий батько карає своїх дітей...
  Наташа хихикнула у відповідь:
  - Але не спотворює їх!
  Вікторія сердито відзначила:
  - Оце вже справді бувають дивні у вашого Бога методи виховання! Він, наприклад, взяв і потопив все людство і навіть невинних тварин. Виникає питання, а що це за фашистські методи?
  Оксана з усмішкою додала:
  - І взагалі вічні муки в пеклі... Це теж явний перебір, бо жодні методи справедливості не можуть виправдати тортур!
  Вероніка розгублено розвела руками, і зітхнувши:
  - Я теж вважаю, що потоп Ноя - явний перебір. Але Земля наповнилася гріхом перед очима Бога...
  Вікторія зі смішком помітила:
  - Та діти стали пустувати. Батько взяв у руки автомат і пристрелив тих, хто в'якав, залишив тих, що сиділи тихіше води, нижче трави. - Руда вишкірила великі зубки. - Така виходить аналогія!
  Вероніка знизала плечима, і тихо промовила:
  - Я не священик, щоб давати відповіді на такі запитання. Але гадаю, на це у Бога були причини.
  Вікторія хихікнула та відзначила:
  - Так... Через це потрапляли без причини, тільки всіх і бачили наче згинули!
  Наташа припустила:
  - Може, Біблія це просто єврейська казка. Чому ми маємо в неї вірити?
  Оксана висловила свою думку:
  - Потрібно, принаймні, дотримуватися своєї честі. І не надто розраховувати на посмертний рай!
  Вікторія хихикнула, і помітила:
  - Так ... Священики люблять розповідати казки! Причому, не надто привабливі!
  Вероніка тихо помітила:
  - Але ж Ісус Христос цілком привабливий образ!
  Вікторія хихикнула і хитнула головою:
  - Я б за такого пацифіста заміж не вийшла б!
  Наташа хихикнула і помітила:
  - Та чоловік повинен постояти за себе... А чого навчає Біблія? Вдарили тебе правою щокою - підстав ліву!
  Вероніка хотіла сказати, але явно зніяковіла. А тут вставила Вікторія:
  - Справді дивна мораль. То Бог учить любити ворогів, то топить разом все людство. І як таке можна пояснити?
  Наталка відповіла сама:
  - Думаю, що Біблія написана талановитими фантазерами!
  Вероніка на це мляво заперечила:
  - Хто як дивиться... Але інакше, ніж існування Бога, неможливо пояснити появу Всесвіту. - Тут дівчина підбадьорилася. Провела босою, точеною ніжкою по корі і продовжила. - Як не крути, але більш переконливої версії походження Всесвіту, крім як її створив Бог знайти чи вигадати неможливо!
  Наташа знизала плечима і запитала:
  - А причина появи Бога?
  Вероніка зітхнула і відповіла, втрачаючи впевненість:
  - Це вже аксіома... Слід сприйняти вірою, що Бог існує. І що він існував вічно і не має першопричини.
  Наташа заперечливо хитнула головою:
  - Прийняти вірою споконвічність Бога? Але я можу запропонувати прийняти вірою вічність світобудови, але вже без Всевишнього.
  Вероніка логічно помітила:
  - Це виглядає алогізмом. Як це вічна матерія, а звідки вона з'явилася?
  Вікторія відразу парирувала:
  - А що логічно - Бог вічний... А звідки він з'явився!? Тим більше, відразу всемогутній і всезнаючий?
  Вероніка з відчаєм відповіла:
  - Існував завжди... Ми приймаємо це вірою! А як це можливо - незбагненно!
  Наталя тут помітила:
  - Справді, ми тут стоїмо на рівних. Матерія теж мала якось виникнути. А відбувається незбагненне. - Дівчина посміхнулася і впевнено відзначила. - Але все ж таки питання, чому на землі стільки зла залишається відкритим.
  Сперечатися і справді можна багато.
  Гітлерівцям у всякому разі протистояли менші, менш досвідчені, і найгірші технікою сили.
  Якщо в реальній історії в сорок першому році у СРСР була чотириразова перевага в танках, за кращої якості машин, то тепер уже у німців більше мастодонтів і вони ефективніші. І авіація у німців реактивна і теж більшою кількістю та якістю. У реальній історії у СРСР літаків було вчетверо більше. Щоправда, мабуть, якість на боці Люфтваффе. Застарілі машини німецьким поступалися. Та й нові теж однозначні були. Але зараз уже у німців реактивна авіація, якою гвинтова радянська - не суперники.
  Звичайно, ліній оборони встигли нарити, але навчання слабке. Досі Червона армія переважно наступального характеру. Один плюс, що німці не змогли застати війська зненацька. Але й мінус у тому, що вони кількісна перевага у всьому, і ще більше реального бойового досвіду, ніж у сорок першому.
  Плюс ще розуміє кількість сил. І цьому так важко протистояти. У сорок першому році СРСР після мобілізації обігнав Вермахт у чисельності, але поступався як піхота, і загальна мобільність. Зараз щодо якості не все однозначно. У вермахті багато колоніальних, не надто боєздатних дивізій. Зате хороша штурмова гвинтів МР-44, і багато техніки. І на цьому планеті ворог став ще сильнішим. СРСР, звичайно, теж додав, але не так сильно.
  Майже весь світ проти Росії. І тут шансів значно менше, ніж у сорок першому.
  Альбіна, збивши кілька літаків, помітила:
  - Ось ми молотимо, молотимо, а берегів не видно...
  Альвіна розреготалася і відповіла:
  - Ми вже підходимо до Дніпра і буде великий бій...
  Войовниці у бікіні продовжували наступ. Гітлерівці обійшли Брестську фортецю та заткнули казан. Танк Е-50 просувався в східному напрямку.
  Герда захоплено заспівала:
  - Я дівчина така ось крута! Ламаю як бурульки всіх ворогів... І по морозу сміливо пру боса, що навіть іскри сиплють з-під ніг!
  Шарлота хихикнула, підбила в корпус тридцятьчетвірку і захоплено вигукнула:
  - У Вітчизні сумніватися нема причини! Воїнки крутіші за чоловіків!
  Христина теж натиснула кнопку босою ніжкою, і люто видала, підбивши радянську гармату. Так що навіть відірвався ствол:
  - Доходи високі, як гірські вершини!
  Магда по черзі пальнула з гармати. Вона 105-міліметрова і забійна була в новітній модифікації досить швидкострільна, роблячи десять пострілів за хвилину.
  Дівча натиснула босими пальчиками, і прошелестіла:
  - Відсоток у рядку прийдешнього даний...
  Герда лупнула по радянському танку, розкришила броню і в'якнула:
  - Ви переконаєтесь у цьому самі!
  Довбанула і Шарлота, використовуючи босі пальчики ніжок, з диким шаленим ревом:
  - Вітчизна нині ближча до нас!
  Крістіна теж вистрілила, застосувавши пальчики голих, засмаглих ніг видавши:
  - Зустрічайте сонце разом із нами!
  Магда теж лупнула, і натиснула босою п'ятою. Розбила в плаваючі уламки радянську гармату, проспівавши:
  - Батьківщина всіх сильніша!
  І войовниці як заревуть, мов буйволиці на бійні. Четвірка дуже любить чоловіків. Це справді їм до смаку. А чому б і ні? Вони такі гарні та агресивні. І велелюбні. А чоловік - це пес, тільки помані. І в тебе буде все, включаючи гроші. А жінки ці фізично дуже сильні. І перетравлюють чоловічі досконалості з шаленим темпераментом. І незмінним задоволенням.
  Не треба чекати чоловіка цілий рік - і все-таки оргазм тебе знайде!
  Герда взяла і ревла, пальнув по радянській тридцятьчетвірці, і зірвавши вежу:
  - Я справжній лицар анігіляції!
  Христина показала мову, і загрозливо просипала:
  - А мій оскал, як у пантери!
  Шарлота агресивно видала, погрожуючи кулаком, і натиснувши на джойстик босими пальчиками ніг:
  - І попереду великі зміни!
  Магда прочирікала і в'якнула:
  - Ми втілення гетери!
  Герда хихикнула і відповіла:
  - Як добре коли тебе пестять руки гарненьких юнаків!
  І дівчина уявила собі як долоні лапають полуничні соски. Це і справді настільки чудово. І лоскітно і збуджує. І дуже приємно.
  Герда пальнула за радянською СУ-85. Розбила машину, і прочирікала, шльопавши босими ніжками по броні:
  - Ах, дуба дам, дуба дам!
  Шарлота агресивно підтвердила, надуючи щоки і трясучись на повні груди:
  - Дуба! Дуба! Дуба дам!
  І як візьме і розсміяється... Немов дзвіночки брязкають. І голосок такий променисто дзвінкий.
  А її жертвою стала 76-міліметрова російська гармата. Зброя досить архаїчна.
  Крістіна хихикнула, і верещала:
  - Я ревитиму і ламатиму!
  І теж босими пальчиками спрямувала снаряд на ворожу машину.
  Яка вона красива. Золото та мідь - це здорово!
  Магда і зовсім золота, як заспіває з ентузіазмом:
  - Все також ридає шарманка...
  Тут вона розвернула радянську тридцятьчетвірку і продовжила сумно співати.
  - У Берліні вона чужинка!
  Герда у відповідь прочирікала. Натиснула пальчиками босої ноги на кнопку джойстика і збила радянську гаубицю.
  - Берлін столиця світу!
  Шарлота промичала з апломбом у відповідь:
  - А Лондон це столиця Парижа!
  І цвяхне по радянській Т-26. Машинка хоч і не велика, але також вважається танком.
  Христина взяла і видала, крутячи босими ніжками велосипед:
  - А Париж це столиця Риму!
  Після чого як захоче... І смарагдовими очима просвердлять усіх войовниць поспіль. І шкіритись при цьому, і зубками іскрити. А зовсім як візьме і довбає по радянських танках. Знесе біля тридцятьчетвірки половину вежі.
  А слідом за нею і Магда візьме і засвітить гранатою. Тобто снарядом. По СУ-76. Вже явно застарілій машині, але все ще котирується.
  І прочирікала:
  - А Рим - це столиця Майямі!
  Це справді смішно. Але дівчата надто захопилися. Вони не помітили, як пара бійців радянської армії підповзла до них із зв'язками протитанкових гранат і підірвали гусениці. І як візьме та рвоне. Лопнули ковзанки і, Е-50 втратив рухливість.
  Що ж буває...
  Гітлерівці мають танків багато і куди досконаліші, ніж радянські. І в них і екіпажі досвідченіші.
  Звичайно, багато іноземних солдатів, що породжує деякі проблеми, але це не страшно. Проте кількістю війська дуже сильні. І проти цього не попреш.
  Кількості в сорок першому році фрицям якраз не вистачало. Особливо мало було танків. І це їм заважало воювати.
  Альбіна та Альвіна на штурмовиках сипали бомби на супротивника. Червона армія під їх ударами і здригалася і гинула.
  Альбіна, скинувши черговий подарунок смерті, пискнула:
  - За вирішальні зміни та перемогу!
  Альвіна охоче підтвердила, ведучи вогонь натисканням босих пальчиків ніжок на кнопки джойстика:
  - За те, щоби з ніг злітали від успіхів Третього Рейху.
  Німецькі льотчиці Гертруда та Адала, шльопавши босими ніжками, залізли у двомісний ХЕ-328, у реактивну машину - це монстр із десятьма авіагарматами.
  Щойно пройшов дощ і дівчата залишили витончені, дуже чіткі сліди голих ніжок.
  Вони були настільки спокусливими, що підлітки, що прислужували в аеродромі, жадібно пожирали босі сліди очима, і навіть у хлопчиків стали набухати досконалості. Взагалі льотчиць було багато - бойові дії показали, що жінки відрізняються за рівних умов удвічі більшою виживання, ніж чоловіки. А отже, і ефективні. А Гітлер, зрозуміло, не така особистість, щоб когось шкодувати.
  У самому Третьому Рейху офіційно запроваджено багатоженство - право чотири дружини. Це дуже практично. Але не дуже вписується в християнські традиції. Недарма фашизм шукає нової форми релігії. Гітлер наполягає на тому, щоб це був монотеїзм, але такий особливий - з пантеоном язичницьких, давньонімецьких богів. Звичайно ж, сам Гітлер у даному пантеоні поставлений найвище як вісник і посланець Всевишнього Бога.
  Так що фюрер, звичайно дуже любить себе культивувати.
  Гертруда та Адала запускають у небо свій багатоцільовий штурмовик, який може грати роль і винищувача.
  Войовниці дуже впевнені у собі. У росіян немає реактивної авіації, і вони навряд чи зможе протистояти натиску тигриць неба.
  Гертруда прогарчала:
  - Я витязь пекучого потоку...
  Адала захоплено підтвердила, скелячи зубки:
  - І всім поставлю матюку!
  Дівчата розреготалися. Вони натискали босими п'ятами на педалі і розкрутили реактивний штурмовик.
  Було ще темно, але трохи на сході вже з'явилася світла смуга. Дівчата засвистіли... Під ними вже попливли простори Росії. Войовниці хихикали і підморгували один одному. Вони такі екстра-повітряні, і красиві.
  Ось їм назустріч злітають радянські машини. Гвинтовий ЯК-9, мабуть, наймасовіша машина серед останніх випусків. Не надто озброєна, але відносно дешева та з невеликим бронюванням. МІГ-5, більш швидкісна, з кулеметним озброєнням машина. МІГ-3 більш рання модель. ЛАГГ-7 ймовірно найшвидший і озброєний птах. В останній модифікації цілих три 20-міліметрові гармати.
  Але це все гвинтові машини - реактивних літаків не створено. І німці почуваються дуже впевнено.
  Гертруда стріляє з десяти авіагармат. Луплять 30-міліметрові та дві 37-міліметрові знаряддя. Вони проносяться, наче вогненний смерч радянськими літаками. Проте червоні льотчики намагаються ухилитися та зайти у хвіст.
  Адала у цей момент маневрує. У лоб німецьку машину не візьмеш, але вихід у хвости загрожує. Для СРСР напад не є несподіваним. Вже запрацювали зенітки. Світяться в темряві снаряди, що розірвалися.
  Німки відчувають певну нервозність. Здавалося, стільки вже побачили, що нічим не здивуєш, але... Радянські льотчики відважні і не бояться втрат. Їх нічим не злякаєш. Але видно досвіду обмаль. Німецький літак легко виходить із піке, і збиває радянську машину. Розносить ще одну в тріски.
  Потужність німецького озброєння дуже велика. Це компонент, у якому фриці мають величезну перевагу над Росією. Але ще й швидкість у фашистів колосальна.
  Адала прискорюється та проривається вперед. А Гертруда випускає реактивні ракети за супротивником. Поради отримують по зубах. Деякі боєприпаси наводяться на тепло чи звук.
  Адала шепоче:
  - Вони нас не вб'ють!
  Дівчата розкручують свою машинку... Вони намагаються бути холоднокровними. А тут радянський винищувач, як тараніт, сусідній німецький, реактивний штурмовик. І як почне рвати і розколюватися. І небо та повітря.
  Гертруда прошепотіла:
  - Шалена смерть!
  Войовниці явно розгубилися, і їх можуть таранити.
  . РОЗДІЛ Љ4.
  На мирний Владивосток, (Далекому Сході, військовий стан введено був), обрушився страшний удар. Більшість кораблів Тихоокеанського флоту стояла обеззброєна в портах, багато моряків також було перекинуто на західний фронт. Напади Країни Вранішнього сонця з одного боку очікували, але на практиці виявилося, що й не чекали. Генерал Ямамото зробив ставку на одночасний удар усіма силами, які тільки можна використати. Америка, будучи відносно швидко розгромлена, не встигла, потопити переважну більшість японського військово-морського флоту, особливо грізну міць, представляли лінкори.
  Капітан першого рангу Васильчиков якраз саме цієї передсвітанкової години грав у карти з іншими офіцерами флоту. Хлопці були ще молоді, їх залишили тут стежити, щоб кораблі остаточно не згнили. Васильчиков єдиний з них, хто понюхав пороху, його перевели з Ленінграда зв'язку з необхідністю лікуватися від сильного запалення легенів, підхопленого в хмарному місті. Капітан першого рангу, або якщо перевести на сухопутні війська, полковник насолоджувався тишею Владивостока, його квітучими вулицями. Зима минула, квітень пройшов на радощах, стояв чудовий, теплий, червень не в середній, а в тропічній смузі. Офіцери трохи випили, благо горілка в морському магазині, за нинішніми мірками (передвоєнна інфляція знецінила рубль), мало не дешевше молока.
  Втім, настрій псувала новина, що черговий караван з американським тушонком не прийде, внаслідок чого закуска подорожчала, і довелося замість ніжної техаської телятинки куштувати вже набридлу рибку з солоними огірками. Офіцери кілька разів намагалися перевести розмову, на тему війни й просили розповісти про ті чи інші битви, але Васильчиков відмовчувався і відводив розмову. Нарешті коли його остаточно дістали гаркнув:
  - Ось відправлять вас на фронт, то дізнаєтесь кузькину матір. Зрозумієте, порох пахне не духами, а трупами!
  Дуже молоденький морський лейтенант (щойно отримав еполети, після півроку навчання в яку вступив відразу зі шкільної лави) підскочив:
  - Ось кого нам не вистачає! Жінки! Красива баба! Чого ми сидимо одні, адже у місті повно самотніх дівчат.
  Пацани загомоніли:
  - Звісно, пішли шукати дівчат.
  Офіцер заспівав романс:
  - Як добре прилягти на траву і що смачне вм'яти! Влаштувати в лазні перепарку, і дівчат молодих покликати!
  Васильчиков прикрикнула на молодь, що розбушувалася.
  - На вулиці комендантська година, а дівчата сплять після важкої роботи! Не всім пощастило отримати таке блатне місце, блаженствуючи, коли навколо ллється піт і кров.
  Офіцер підколов:
  - Порох пахне не парфумами, а трупами, тільки для рядових, у командирів протигази з фільтром!
  Васильчиков насупився:
  - Філософ! Типовий Спіноза, залишилося тільки навчиться, мовою натискати на курок! І буде: пах! Пах! Пах!
  Офіцери розсміялися, навіть шибки стали тремтіти. Васильчиков додав:
  - Мова у себе велика, коли у опонента розум малий!
  Молодший офіцер пробурчав:
  - Досить про це, краще вип'ємо!
  Інші бійці загомоніли:
  - Правильно, наливай! До світанку нам, звичайно, вистачить горілки, та закуски теж вистачить до біса!
  І вогненна вода полилася у склянки! Та так що завирувала і запінила, зазвучали непристойні, з матом пісні.
  Двері раптово відчинилися, і кімнату немов увірвався ураган. Росла вогняна дівчина підскочила до офіцерів, і з усього розмаху хряснула недопитою пляшкою горілки цегляну стіну. Дівча прокричала:
  - Алкоголіки та хами! Вся країна трудиться, чи воює, ви як свині блаженствуете. Забули про сумління та честь! Недарма Ленін казав: пияцтво найгірший з усіх пороків, його особлива згубність у загальнодоступності!
  Молодший офіцер був уже п'яний, очі скосилися, і він загорлав у відповідь, схопивши порожню сулію:
  - А ти сучка вали звідси! Тепер так дам!
  Дівчина коротко вдарила носком чобота під коліно. Удар здавався легеньким, без розмаху, але хлопець завив і опустився. Пляшка впала та розбилася. Всі ахнули, Васильчиков вигукнув:
  - Так це знаки льотчиця-ас по Іспанії та Фінляндії Ганна Відьмакова. У неї легендарне волосся, кольори вогню! З прибуттям вас, командир ескадрильї.
  Відьмакова кивнула:
  - Я поки що у званні майора, і перша льотчиця-ас, удостоєна зірки героя СРСР. Щойно прибула на своєму винищувачі МІГ-5. Поки що решта ескадрильї на східному фронті. Мені ж доручили... Ну, це зовсім не ваша справа, що мені доручили. У будь-якому разі, мені потрібно, щоб ваш міноносець негайно підняв американський прапор і вийшов у море.
  Васильчиков здивувався:
  - А чому саме наш?
  Відьмакова блиснула зеленими очима:
  - Тому що ця машина зроблена у США. Вам її поставили по Ленд-лізу, а далі виконуйте мої накази.
  Васильчиков скривився:
  - Полковник слухає майора, та ще й з іншого відомства. У вас є повноваження.
  Відьмакова простягла документ із печаткою НКВС та підпис заступника Голови ставки та Голови Раднаркому, голови таємної поліції - маршала Берії.
  - Зрозумів! І без зайвих розмов, слухатимешся тільки мене! Що буде інакше, говорити не буду: вам не п'ять років!
  Васильчиков вклонився:
  - Добре! Міноносець на ходу, потрібно тільки підняти матросів із казарм і за дві години відпливаємо.
  Відьмакова схопила юнака-офіцера за волосся, вона була на голову його вища і явно сильніша:
  - Це що за хам та п'яниця! Чому у вас така розбещена команда! Це тип більше скидається на юнгу, ніж офіцера. Може його для початку, гарненько здути, щоб весь хміль вийшов.
  Васильчиков зніяковів:
  - Це Паша Колобков. Його відправили на курси прямо із суворовського училища, за скороченою програмою. Він ще зовсім хлопчик, за два місяці день народження - шістнадцять років.
  Відьмакова скривилася:
  - Ого! У п'ятнадцять років уже офіцер! Ось що робить акселерація! А й не знала, що молокоси вже звання отримують.
  Васильчиков знизав плечима:
  - На комуністичному фронті діти рано дорослішають! Тим більше з ним трапилася історія, ніби він найкраще оповідання написав про фантастичну оборону Москви, і Жуков це зазначив, і порадив перевести хлопця з курсантів до офіцерів.
  Відьмакова піддобріла:
  - Добре! Що він не дурень непоганий, але більше ніяких п'янок! Счу запах, а ніс у мене собачий, одразу під трибунал! Загалом і ти за це заплатиш. Вже людина немолода, адже себе.
  Васильчиков кашлянув:
  - Загалом мене тридцять два, але вже був шість разів поранений в Іспанії та Фінляндії, так що здається старим...
  Відьмакова хотіла щось сказати у відповідь, як раптом передсвітанкову тишу розколов жахливий гуркіт. Це ніби з неба посипалися важкі валуни, шибка лопнула. Градинки осколки застукали по столу і навіть потрапили в руки та обличчя п'яних офіцерів. Відьмакова кричала:
  - Все негайно на вихід.
  Васильков у відповідь крикнув, та так, що ледве не порвав голосові зв'язки:
  - Це дванадцять дюймових снарядів! Японські лінкори, схоже, приступили до полювання, це означає.
  Відьмакова в досаді вдарила чоботом у стінку:
  - Почалося, але не так, як ми планували! Зовсім не так! Прокляття потрібно негайно вивести ескадру в море і потопити флот країни вузькооких макак.
  Васильчиков пробурмотів:
  - Зброя є тільки на моєму міноносці та ще на парі дрібних корит. Нам навіть нема чим відповісти.
  Відьмакова показала кулак:
  - Ну, берегова артилерія у вас має бути! Адже не всі відправили на західний фронт, а також авіація. Адже про те, що Японія будь-якої миті може вступити у війну, вже не перший рік говорять.
  Васильков хотів сказати, але знову гримнуло, посипалися уламки. Завила сирена, попереджаючи про появу літаків. Васильчиков підвівся і крикнув, перекриваючи гул Відьмакові:
  - Авіація у нас є, і берегові батареї, хай навіть не в повному комплекті є. Зуміємо відповісти!
  Летчиця прогарчала, пробігаючи вулицями:
  - Мені б тільки до мого винищувача добігти і я так цим япошкам всаджу, мало не здасться. Вони ще заплатять за Цусіму і Муден.
  Васильчиков погодився:
  - Та заплатять! Та ще з відсотком!
  Почулися розриви і запізнілий стрекотіння зеніток. Взагалі велику частину ППО Владивостока вивезли ще в сорок першому році, для посилення оборони Москви (Очікувалося, що Гітлер вдарить, але тоді і пронесло!), так численні точки комарильні Японії, здавалося, не особливо звертали увагу на подібний "шум". Японські пікіруючі бомбардувальники з пронизливим вереском скидали весняні "подарунки". Удар наносився і містом, і флотом. Літаки японців не надто великі, але круті, а ось лінкори навпаки здорові. Поки американцям вдалося потопити лише два подібні красені, а вцілілі разом із крейсерами трощили узбережжя. Це сильно скидалося на злодійське напади країни Вранішнього Сонця, що сталося 27 січня 1904 року. Тільки тоді не було авіації.
  Васильчиков відчував, що задихається від бігу. Він не супермен, а проста людина з хворими на легені, яка потрапила в непросту ситуацію. А у Відьмакова не його обігнала на багато. Цікаво, скільки їй років, навряд чи більше тридцяти, груди великі, а плечі широкі, як у чоловіка.
  Відьмакова раптом розвернулась і помахала рукою:
  - Не біжи старий, за мною! - прокричала вона з такою силою, що звукова хвиля просто вдарила по вухах. - Виводь швидше міноносець у море.
  Поруч прогуркотіли розриви, сипалися уламки, один з них падав прямо на Відьмакову, і він машинально впіймав його руками. Дівчина-льотчиця відчула себе воротарем, який успішно виграв пенальті, уламок, був круглим, теплим і скидався на м'яч. Анна раптом відчула, як по руках тече щось рідке. Дівчина подивилася на уламок, і тут навіть у неї залізної войовниці, загартованої трьома роками війни (Разом з іспанською) до горла підступила нудота. У неї в руках була дитяча голівка. Бідолашна дівчинка (це видно по коротеньких кісках, з вибитими очима. Відьмакова акуратно поставила голівку на тріснутий асфальт і перехрестила:
  - Ти не встигла не згрішити, не пожити! Втім, немає грішника більше за Бога, тому немає більшого гріха байдужість до страждань дітей.
  Знов гуркіт, і осколки, один потрапив дівчині в чобіт, подряпавши шкіру. Відьмакова хотіла вже повернутись і мчати з усіх ніг до злітно-посадкової смуги, де її МІГ, терпляче чекав агресивної господині, але...
  Гострий, як клинок кинджала, погляд войовниці розрізнив нестерпну гримасу болю на обличчі капітана першого рангу Васильчикова, коли його верхня частина відірваного тіла летіла підкинуте вибуховою хвилею. Дівчина, сама ледь ухилилася від уламка. Їй уже свого часу, якось зачепило щоку, ще час повітряної битви в Іспанії. В результаті залишився глибокий шрам, який довгий час псував їй зовнішність. Правда, в Сибіру їй познайомили з одним дуже сильним чаклуном, які, зумів за допомогою притирань і заклику духів, зцілити немовби його і не було, це поранення і ще парочку. За це Відьмакова подарувала йому свою невинність, пізнавши жіночі радощі. Після чого дівчисько ловило найменшу можливість викусити щастя кохання з чоловіком, що було дуже нелегко зробити в ханжеські радянські часи, навіть за її Сатанинської краси та вміння спокушати. Справа звичайно не стільки в тому, щоб уламати, чоловіка, а в тому, щоб про це не навідався парторг. А донощиків усіх мастей стільки, що стукач, на стукачі та стукачі підганяє. Так що особливо не розженешся, якщо тобі дорога кар'єра. Але чотири місяці тому, коли їй вручили зірку героя, за двадцять п'ятий, збитий поспіль фашистський літак: вона познайомилася в Берією. А у всій радянській верхівці не було більшого бабника, ніж голова таємної та явної поліції.
  Відьмакова бігла як злітно-посадковій смузі. Причому, що з нею рідко буває, переплутала у незнайомому місті вулицю, внаслідок чого лише збільшувала дистанцію.
  Летчиця бігла і згадувала: Берія в ліжку був винахідливий, але не в її смаку, лисуватий, брюхатий, не Аполлон. Тож їй коханцем він так і не став. Взагалі чутки про те, що Берія ґвалтував жінок явне перебільшення. Якщо йому говорили тверде ні, друга людина Червоної імперії, як правило, не вдавалася до примусу. Хоча хто ризикне з дівчат сказати ні такому монстру? Кату Росії номер один!
  Але ось довіреною особою Лаврентія Палича, вона стала. Взагалі вона стала однією з перших жінок-добровольців, що воювали в Іспанії. Радянських льотчиків взагалі у цій громадянській війні брало участь небагато. Схоже, сам Сталін не дуже хотів перемоги соціалістів. А що логічно, ось у Франції перемогли соціалісти, начебто ліві, а ставлення до СРСР лише погіршилися. Але при цьому, враховуючи, що Франко фашист і буржуй, а народний уряд Іспанії начебто лівий, зовсім ігнорувати прохання про допомогу було неможливо. Та радянським льотчикам треба було здобувати досвід, випробувати нову техніку. Спочатку війна йшла зі змінним успіхом, але потім армії Франка за підтримки італійських та німецьких частин вдалося захопити Каталонію. Битва у повітрі йшла спочатку на рівних, але потім з'явився знаменитий Мессершміт. У першому повітряному бою Відьмакова відчула силу цього літака в порівнянні з ІЛ-16. Зокрема швидкість, різниця в сто кілометрів на годину, дозволяла фашистським льотчикам самим вибирати, де як і коли розпочати бій. По-друге, озброєння 20-міліметрова авіагармата могла збити фанерний ІЛ-16, на великій дистанції, у той час як МЕ-109 маючи протипульне лобове бронювання тримав постріли 9.6 - міліметрового кулемета радянського винищувача. Тому щоб знищити Мессер, потрібно було або атакувати з тилу, або якщо дуже пощастить потрапити в мотор, або оглядове скло. Слід зазначити, що німці також мали, куди кращий зв'язок і діяли злагодженіше. Відьмакову збивали двічі, а втретє вона була серйозно поранена потрапила в полон. Часи тоді були суворі, але оскільки війна вже була програна, упав Мадрид, Гітлер на знак доброї волі, і плануючи укладання союзу зі Сталіним, наказав повернути радянських полонених на Батьківщину. У полоні Відьмакова провела всього місяць, їй помістили до шпиталю для офіцерів, добре годували та доглядали. Ніхто не бив, і не ґвалтував, можливо, гітлерівці та режим Франка намагалися перед усім світом, показати себе гуманістами на противагу кривавому тирану: Сталіну! Натомість після повернення на Батьківщину, з усіх колишніх військовополонених лише одна Відьмакова залишилася на свободі.
  Правда, ордена цього, за єдиний збитий італійський винищувач її позбавили. Але в армії вона залишалася, і навіть взяла участь у війні із Фінляндією. Країна Суомі мала у своєму літаку лише 118 застарілих фанерок. Дівчина майже не брала участі в повітряних боях, більше займаючись розвідкою, отримала орден, здається один моноплан, таки збила, але його не зарахували.
  Втім, нічна розвідка теж непогано, справа для армії важлива. Звичайно, той факт, що війна з фінами тривала сто п'ятнадцять днів, а просувалися радянські війська на день по півкілометра, не могли не викликати почуття досади. Берія їй потім проговорився, що співвідношення втрат було п'ять одного на користь країни Суомі. Щоправда лінія Маннергейма була прорвана лобовою атакою, що також досягнення. Виборг бувають подарунки - втім, не було взято, а залишено фінами після підписання мирної угоди. Війну перемогли, нехай, заплативши рікою крові. Відьмакова часто спілкувалася з пораненими, піхотою, танкістами. У цілому нині рівень організації Червоної Армії був далекий від досконалості. Хоча, наприклад, танк КВ-2, справив на дівчину сильне враження. Його 152-міліметрова гаубиця могла розбивати бліндажі і пригнічувати батареї. З'явилися і нові радянські літаки МІГІ, ЯКІ, ЛАНКИ, ІЛ, ТУ та інші. Відьмакові дістався МІГ, названий, так на честь Микояна. Літак мав відмінні льотні показники, і найбільша стеля висоти серед радянських соколів. Щоправда ця авіація стала надходити буквально напередодні війни, більшість льотчиків мала лише кілька годин нальоту, які садили за нові, неосвоєні штурвали. А ось досвідченіші кадри, як і раніше, літали на застарілих ІЛ-16, літак, який мав граничну швидкість на двадцять кілометрів нижче, ніж бомбардувальник Ю-88. Отже авіації начебто багато, але якщо брати її якість...
  Напад Німеччини був зовсім несподіваним. Чутки про те, що війна назріває, ходили вже із січня. В армію призвали приблизно п'ять мільйонів запасників, термін термінової служби продовжили, до чотирьох років, до кордону підтягувалися танки. І водночас активно рили окопи, численна армія не стояла в полі, ніби її навмисне вивели і, розташувала так, що німцем було легше оточити і знищити наші війська. Вона була у зміцненнях. Щоправда, у травні пройшла чутка, ніби прийняте рішення і ось-ось почнеться звільнення Європи. У принципі Відьмакова вдарь Сталін по Гітлеру раніше, сказала б лише спасибі. Для будь-якої країни і особливо Росії, цілком природно приростати територією, прагнути експансії. Правитель-завойовник, це почесне звання... Та й взагалі кінцева мета комунізму, це світова революція, радянський союз на всю планету з перспективою експансії в космос. Адже не можна довго зволікати і дозволити фашистам створити зброю, здатну знищити людство. З іншого боку, яким треба бути ідіотом, що так безглуздо підставити і армію, і країну. Тримати війська в максимально вразливому вигляді, ігноруючи всі дані про напад, що готується? За два місяці до початку війни, знайомий чаклун напасував їй що у найкоротший день року, фашистські полчища вторгнутися в СРСР! І прислав їй оберігаючий медальйон, попередивши, що поки він на ній Відьм'якові не загрожуватиме загибель чи каліцтво. І що ж! Він збила за пару днів уже двадцять дев'ять фашистських літаків, у тому числі два Ю-488, і один Ю-287, до речі, останній бомбардувальник настільки спритний, що Міг-5 ледве зміг його наздогнати. Після цього Ведьмякова випросила машину новітньої модифікації. Що ж по вершнику та кінь. Серед радянських жінок вона за кількістю збитих машин перша, а серед чоловіків перша з перших. От і майора дали. Так швидко, мов у казці. Але перемога Третього Рейху є цілком реальною. Поворот в Африки в сорок першому, а потім вихід з війни всіх можливих союзників, що капітулювали перед Третім Рейхом, а тепер ще й раптовий напад Японії. Останнє взагалі погано, але не смертельно. Так населення Японії, приблизно сто мільйонів або тепер навіть трохи більше! (перепису давно не було, але народжуваність дуже висока, і поки що без обмежень демографічної політики, приріст більше, ніж у СРСР). А якщо ще додати Маріонетковий режим з китайським "імператором" у Маньчжурії, то це ще мільйонів тридцять - сорок (там щоправда давно ніхто не рахував). Плюс ще й завойованих колоній мільйонів на триста.
  Правда частина японських військ, сковує Китай, але тепер із Чан Кай Ши буде швидше за все підписаний світ, точніше, що від нього залишилося, капітулювало, і вони спільно з Америкою виступлять проти вже нечисленної Червоної Армії Мао.
  У самій Маньчжурії вже близько десяти мільйонів японських і три мільйони двісті тисяч "китайських" солдатів. Загальна чисельність Японських Збройних Сил близько двадцяти семи мільйонів, але вони або розкидані по всій Азії, і навіть у США, або з них чотири мільйони складають війська самооборони і вони знаходяться на остовах. Танків у Японії чимало всього двадцять дві з половиною тисячі, а в самій Маньчжурії приблизно з десять тисяч. Та й самі танки слабкі, гірші за німецькі зразки 1941 року. Наймасовіший Чи-Ха, не зможе пробити навіть поблизу броню Т-34, а його наша машина може забити на дистанції більше кілометра. Правда реально, Т-34, прицільно б'є із 500 метрів. Переозброєння з оптикою затяглося, і оглядовість поки що слабка. Але це танки, а авіація у Японії непогана. Щоправда, трохи гірше за німецьку, і американську, але саме трохи. Різниця не більше ніж на півроку. Під час боїв під Халхін-Голом, один японський льотчик-асс (чорт забирай, його прізвище вилетіло з голови, зовсім бачити отупіло в це м'ясорубці), збив 41 радянський літак, поки його не закінчили. То це про що горить? Непогана у Японія авіація, і рівень підготовки ассів високий. Щоправда, переозброєння на нові літаки, під час війни ідеї повільніше, ніж у інших країн. Чому? Може через те, що в країні Сонця не вистачає промислового потенціалу, щоб одночасно відбивати натиск США, що випускає в день більше двохсот літаків, і освоювати нові моделі. Бомбили американці Японію сильно, руйнували заводи, спалювали міста. Втім, поки що не так уже інтенсивно, поки до островів занадто далеко, не встигли підібратися, а зараз уже коли капітулювали перед Третім Рейхом і зовсім не бомбять. І як упоратися з такою міццю. Військово-морський флот Японії набагато сильніший, ніж нинішній, некомплектний Тихоокеанський. Поки він не потоплений, про перемогу не можна й думати. Але сухопутна армія... На Далекому Сході поблизу кордону формально сімдесят дві дивізії, ці відомості їй під великим секретом передав Берія, плюс ще три прикордонні, і дві дивізії НКВС. Начебто й чимало, але повністю укомплектовані за штатною чисельністю, лише війська НКВС. Інші дивізії мають штати мирного часу. А значить, у Японії велика перевага в піхоті, авіації і навіть у танках. Ну, в танках, з нашого боку компенсується якісною перевагою, а решта значно гірша. Хоча якщо брати стрілецьку зброю, за кількістю автоматів Японія також дещо відстає, переважно у неї рушниці. Втім, і далекосхідні дивізії оснащені пістолет-кулеметами слабко. Автоматів на всіх не вистачає. Так що... У якісному відношенні в піхоті переваги немає, скоріше навіть гірше, усі найкращі офіцери, перекинуті на радянський фронт, тут найгірші війська, як правило, не обстріляні, що мають мінімум військової виучки. Отже, війна починається, вкрай несприятливою, для СРСР обстановці. І чимало новосформованих резервів буде кинуто на схід...
  Відьмакова раптом тицьнулася у згарищі. Палала розбомблена міська лікарня. Картина воістину апокаліптична живцем горять і жінки, і діти, і старі. Ось грудне немовля впало прямо у вогонь, а навколо жахливий рев і стогін.
  Відьмакова відчула труби архангелів у голові і кинулася в полум'я. Мови вогню лизнули дівчину в голі руки і відкрите обличчя, але льотчиця рухалася настільки стрімко, що зуміла підхопити дитину, вирвавши її з обіймів знищення.
  Дівчина вискочила, відчуваючи шкірою лише легке свербіння, кинула погляд на малюка. На жаль було занадто пізно, хлопчик задихнувся втягнувши в легкі полум'я, на круглому личку опіки. Такі рвані пухирі на шкірі ніжніші за бутони маргаритки. Відьмакова кричала:
  - Ось він людський свавілля!
  Вдарила чоботом по купі сміття, після чого кинулася рятувати, кого ще можна врятувати. Це нагадувало танець кобри між газовими конфорками, дівчина дуже химерно звивалася, і підтанцьовувала. Вона обпалювалася, чоботи плавилися, гімнастерка обвуглилася, але вона продовжувала вперто битися за кожну сльозинку дитини, за кожен удар маленького серця, за кожне тендітне, але таке потрібне країні життя! Чоботи розвалювались, і тепер дівчина танцювала по вихорах полум'я, свої босими, чарівними ніжками. Вона була мученицею, але не просто чернечкою катує себе постами і батогом, що не приносить користі, ні Богу, ні людям, мученицею-борцем, що рятує конкретні життя. Ножечки льотчиці-дівчата покрилися шаром дрібних пухирів, але рухалися від болю ще швидше і точніше.
  Капітан медичної служби, дістав із сумки великі чоботи, крикнув їй:
  - Візьми, швидше одягни їх! Ти так станеш калікою.
  Летчиця одразу відповіла:
  - Краще стати калікою тілесно, ніж бути потворою морально! Ані секунди на себе, все для фронту, все для перемоги!
  Капітан медичної служби відповів:
  - Це справжня радянська людина!
  Відьмакова сварилася:
  - А ти чого вартий рятуй людей!
  Капітан зітхнув:
  - У мене протези замість ніг!
  Відьмакова витягнувши чергову дівчинку з наполовину спаленим обличчям і непритомною, крикнула:
  - До чого жорстокий Бог!
  Капітан знизав плечима:
  - Не Бог винен, а люди!
  Відьмакова заперечила:
  - Це теж саме, що сказати - не батьки винні, а діти!
  Капітан хотів щось відповісти, але клуби диму потрапили йому в горло, і він надривно закашляв.
  Босонога дівчина проревела:
  -Я відьма і прекраснішої професії немає!
  І подавши голою п'ятою, продовжила:
  - Адольфу нехай буде привіт і в лиху труну букет!
  Бомбові удари стихли, а артобстріл все ще продовжувався. Корабельні знаряддя мають пристойний запас снарядів, щоправда, вогонь тепер більше вівся по обеззброєним радянським посудинам. Ямамото розумів, що панування у морі надовго передасть ініціативу у цій війні Японії. А будувати кораблі, процес дорогий і довгий, хоча, наприклад, підводні човни, мабуть, штампувати простіше. Це, звичайно, теж треба враховувати, але важливо поламати структуру. Адмірал Ямамото, найвпливовіша людина Японії, після імператора Хірохіто, відчував себе богом. Справжнім богом, так релігія країни Вранішнього Сонця вчила, що найкращий шлях до обожнювання - ратна доблесть! А тепер великий полководець міг довільно терзати і коригати простір навколо себе.
  Над Владивостоком густі, чорні, на багато кілометрів клуби диму, це запалали нафтосховища та склади з пальним. Сотні, тисячі людей згоряють, геєнні, ну як після цього не відчути себе богом, який мстив російським за століття приниження, великого народу змушений тулитися на черзі, таких крихітних у порівнянні з просторами Росії островів. Ось тепер російський флот тоне, і на відміну від Перу-Харбора вони не залишать жодної посудини.
  Ямамото пропонував під час битви під Халхін-Голом, завдати подібного удару по Владивостоку, для чого і було складено докладний план. Але Гітлер несподівано пішов на світ зі Сталіним. Взагалі ідіот Гітлер, затіяв різанину Євреїв і цим налаштував проти себе і Польщу, країни Заходу. І навіщо йому це треба було? Хотів здобути єврейські багатства? Але краще було спочатку стати світовою державою, розгромивши СРСР, а може й інші країни. Захід перемогти простіше через те, що його менталітету куди меншою мірою властивий фанатизм і схильність до самопожертви. Ось чи відомий хоч один випадок, щоб американські льотчики йшли на таран. Щоправда, пара зіткнень була, але це, швидше за все, випадковість.
  Російські фанатичні, що дивно, адже Православна віра не схвалює самогубство, і аж ніяк не вважає, що ратними подвигами можна заслужити шлях до раю. Взагалі вчення Христа, на його думку, є вкрай дурним і непрактичним. Він Ямамото читав Біблію і дивувався людській дурості, вважати Богом такого пацифіста. Наприклад, вчить: ударили тебе по правій щоці - підстав ліву, просять одну сорочку - віддай дві, полюби ворога свого! Тільки психічно хвора людина може вважати Христа Богом. Така релігія хороша, лише рабів, підневільних васалів. І треба ж повірила вся Європа та половина світу.
  Правда вчення Ісуса, незважаючи на те, що відкидає принцип старого завіту, око за око, а вчить любити своїх ворогів, аж ніяк не завадило англійцям завоювати Третину всієї планети, створивши найширшу імперію за всю історію людства. І це за всієї релігійності Британії, де Бог, згадано навіть у державному гімні. Дивно президенти США клянуться на Біблії, проте бомбили напалмовими бомбами японські міста, живцем спалюючи тисячі жінок і дітей. Причому вбивали мирне населення, не випадково, а навмисно, це була тактика тероризування мирного населення: підриву людських та економічних ресурсів.
  Адже японці територію США спочатку, до вторгнення німців - не бомбили, за всю війну прорвався лише один бомбардувальник і вбив всього шість мирних жителів. А ще приписують особливу жорстокість самураям. Адже Ямамото за бажання, міг би прорватися з бомбардувальниками до міст США, особливо після розгрому флоту янкі, під Перу-Харбором. Так, Європейці моральні виродки. У них перекручене розуміння, віри, вчити і не виконувати!
  У Японії негаразд! У нас чого навчають, то й виконують. Немає такого, щоб Бог говорив, підстави іншу щоку, але при цьому його слуги навмисне вбивали малих дітей. Та взагалі віра, що Бог один і Всемогутній не може бути істиною. Був би він один, то, звичайно, потурбувався б про те, щоб люди поклонялися йому правильно, у вірі та істині і мали єдине вчення. А так кожен молиться, як хоче, що будь що. Та й світ надто потворний і неправильний, щоб бути створеним єдиним Всемогутнім Богом. Адже будь-який відповідальний правитель насамперед прагнути порядку та справедливості. Він хоче, що сильний, мудрий, шляхетний, чесний, був на першому місці, а решта або виправлялися, росли фізично і духовно, або... Втім, якщо Бог Всемогутній і Творець всесвіту, то тілесних і розумових потвор не став би створювати.
  Адже чому імператор часом змушений терпіти як даність слабкості людей? Тому що іншого виходу немає, він не може миттєво перетворити виродків на красенів, а трусів на сміливих. А от якби міг, то негайно це зробив би! На жаль, доводиться приймати те, що є і мати справу з тим людським матеріалом, що отримав як даність. Але від кого одержав це інше питання. Та й сам імператор має слабкості: він лише людина - старіє, хворіє, старіє. Дивно, але божественний імператор, часто живе менше ніж рядовий слуга, володіє зброєю гірше, ніж більшість генералів, і багато солдатів. Ну що в ньому від Всемогутнього Бога. Але білі, ні чим не краще! За всю історію Європи не було страшнішого і щасливого завойовника, ніж Гітлер. Він та справді символ ратної доблесті білих людей! І, тим не менш, найбільший полководець усіх часів і народів, не зміг навіть закінчити гімназію, отримати середню освіту, яка в Японії є обов'язковою!
  . РОЗДІЛ Љ5.
  Та ще й до армії Гітлера не прийняли за станом здоров'я. Дивно цей ревнитель культу сила, лев війни, виявився настільки слабким фізично, що навіть у Німеччині, де у кожного стовпа стоїть по військовому, його не закликали рядовими. Та до чого деградувала Європа.
  Втім, Сталін, інший найвидатніший політик сучасності, теж мав середньої освіти, він був самородком. І що цікаво теж не був призваний до армії, за станом здоров'я. Цікаве, збіги, два злісні вороги не мали середньої освіти, не були покликані придатними до стройової служби за станом здоров'я, мали батьків п'яниць, при чому у Гітлера тато спочатку теж працював шевцем!
  Ось такий збіг, дивний, зловісний. Герінг офіційний наступник Гітлера не такий. Він із сім'ї аристократів, предок Герінга був заступником фактичного правителя Німеччини Бісмарка. Тому і Черчілль: аристократ, із знатного роду, і американські плутократи, (президент Рузвельт не більше ніж пішака, так швидко порозумілися з ним).
  Хотіли замінити ним Гітлера, але не вийшло. Гітлер їх завоював! Герінг бізнесмен, олігарх, аристократ та прагматик. Він краще за Гітлера здатний об'єднати всі антибільшовицькі та антиросійські сили всього світу. Америка і Британія хочуть покінчити з Росією, незалежно від правлячого режиму, але з комуністами, що заперечують саме поняття приватної власності, їм хочеться так сильно покінчити. Фанатично, що вони навіть заплющують очі на надмірне посилення Німеччини і що самі змушені увійти до складу Третього Рейху.
  Втім, Німеччина це геополітичний конкурент, але конкурент у рамках капіталістичних та аристократичних правил гри, а більшовицька Росія абсолютно чужа і ворожа. Навіть дивно, що Черчілль сам запропонував Сталіну допомогу, це за всього свого антикомунізму, традиційної, англійської ненависті до Росії.
  Хотів ще сорок першого року нацькувати сталінську Росію, на гітлерівську Німеччину. Аж надто його німці затиснули. Адже Німеччина під червоними, це бойовий кінь, запряжений у радянську колісницю, а СРСР під коричневими, вічна партизанська зона. Адже фанатичні більшовики не змиряться, і будуть вести затяжну партизанську війну, яка настільки виснажить Третій Рейх, що всі мрії про подальшу експансію зникнуть як веселка після грози! Росія під Німеччиною, краще ніж Німеччина під Росією! Розуміючи це ясно, чому Черчілль та США після воєнної поразки та капітуляції, так швидко пішли на зближення з Третім Рейхом.
  Ямамото прагматик, він був проти війни зі США та Британією. Але ці дві імперії самі спровокували Японію, запровадивши ембарго на постачання нафтопродуктів. Адже у країни Вранішнього Сонця немає своїх свердловин, та й багатьох інших сировинних ресурсів. Японці вели переговори, американці накручували все нові та нові принизливі вимоги.
  І при цьому американці, провокуючи війну, не подбали про приведення армії і флоту в бойову готовність. Спокуса виявилася надто великою, тим більше теплилася надія, що Москва ось-ось впаде і Німеччина, і їй союзники прийдуть на допомогу. Крім того був розрахунок на те, що США, будучи все ж таки відносно демократичною країною, сильно залежною від суспільної думки, якщо війна затягнеться, не захоче рясно поливати кров'ю чужі острови. Справді, з чого рядовому американському обивателю отримувати цинкові труни зі своїми родичами, якщо не йдеться про захист території власне США, та й платити чималі військові податки! Може тому й царська Росія програла, маючи більше солдатів, але російський народ не вважав Манчжурію за свою територію, а платити кров'ю і потім за абстрактні інтереси не хотів. На жаль, Гітлер не пішов на Москву, частково через неготовність до суворої Зими, а частково з властивого більшовикам фанатизму.
  Не надто хотілося його на собі випробовувати.
  Втім, не лише більшовикам, російські народ схильний до самопожертву за великі цілі. Адже перший повітряний таран здійснив російський хлопець Мессер. Навіть дивно, що це він зробив не заради райських гурій, а за Батьківщину. Хоча... Месер частково і дурень, адже він майстер вищого пілотажу, винахідник, конструктор, і звичайно живий приніс би куди більше користі Батьківщині. Може американці не так вже й не мають рації, тиражуючи принцип: головне в бою вижити! Адже мертвий не зможе вбити!
  Декілька напівголих, з оголеними грудьми дівчат поклонилися на знак схвалення.
  Адмірал Наумо помітив:
  - Ми вже витратили понад дві третини боєкомплекту. Знаряддя сильно нагрілися, на них відрами ллють воду!
  Ямамото відтворив пальцем у повітрі хрест і промовив, низьким, трохи хриплуватим голосом:
  - Я думаю, гармати витримають і останню третину снарядів. Хоча ні, вибийте до дев'яносто п'яти відсотків.
  Адмірал Наумо знизав плечима і витер піт з чола:
  - А чи варто так викладатися в перший день?
  Ямамото стиснув кулаки:
  - Стоїть! Звісно, варто! Ми застали росіян зненацька, як це було в 1904 році, у німців у 1940, але Сталін жорстоко покарає командування і таке не повторитися. Тож потрібне користуватися тим, що хвіст дракона заснув. Взагалі-то я розумію Сталіна, війна з Німеччиною настільки поглинула його увагу, що він перестав наглядати за Далеким Сходом. А його оточення без вождя боїться виявити ініціативу. От і прошляпили наш удар. Втім, і американці. Для всіх було очевидно, справа готуватися, хмари збираються, скоро гримне грім, але...
  Пробігли, миготивши босими, круглими п'яточками дівчини. Вони виконували важливе доручення.
  Наумо поторкав рукоятку мечу, що висить на поясі, або як його ще прийнято називати катана:
  - Росіяни завжди діють із запізненням! Війні не буде надто довгою і ми дійдемо до Уралу.
  Ямамото підняв очі до неба:
  - Нехай допоможуть нам у цьому боги, але я так не думаю! Вони швидко вчаться, Халхін-Гол показав, що російський рівень вищий, ніж при війні 1904-1905 років. Крім того, відкрию тобі одну таємницю. Наш таємний агент у Владивостоці трохи допоміг, що у досить потужної берегової артилерії не виявилося снарядів, а авіація не зуміла вчасно злетіти. Ось вона таємна війна.
  Наумо здивувався:
  - А куди дивився СМЕРШ та НКВС?
  Ямамото хихикнув, тремтячи пальцями:
  - Тут Далекому Сході служать найгірші кадри Росії, у Владивосток прагнуть, ті, кому страшно вмирати на радянсько-німецькому фронті. Тому тут, куди легше знайти зрадника чи дурня у верхах, а також своєкорисливу людину. А НКВС настільки звикло розкривати уявні змови, то справжніх зрадників вже не помічає. Тож працювати цілком можна. До речі, якщо на бік німців перейшло кілька генералів, незважаючи на те, що їхнім сім'ям, рідним і близьким за це загрожує розстріл, то підкупити когось із верхівки цілком реально. Або використати втемну, що навіть ще краще.
  Тож ми провели немалу роботу. Нам японцям взагалі властива ретельність у продумуванні військових операцій та облік усіх дрібниць.
  Наумо потер рукоятку катана:
  - Правильно! Але ганьба Халхін-Гола, викликає почуття гіркоти та найсильнішої досади! Як ми могли...
  Ямамото втішив:
  - Там маньчжур було більше, ніж японців, та й взагалі не можна весь час вигравати. Повинен відзначити, що все ж таки билися з нашого боку не найкращі частини, і росіян була велика перевага в авіації та танках.
  Наумо наполовину оголив катана:
  - Нас це не виправдовує! Самурай ніколи не пошлеться на тупий клинок і на втомленого коня, на безліч ворогів і слабку зброю!
  Ямамото скоригував:
  - Самурай, звичайно, ні, але людина, на жаль, так! Людям властиво помилятися!
  Ямамото відволікся і щось прокричав у трубки, а потім продовжив:
  - А ти знаєш, я пропонував ударити по Росії ще у травні 1942 року. Це могло попередити наступ перших фріців.
  Наумо кивнув:
  - Невже! Але ми воювали зі США та Британським левом.
  Ямамото постукав пальцем по рубці:
  - Так! Правильно, але США отримали по зубах, Великобританія втратила колонії, а Німеччини було відносно туго. Ми хотіли відтягнути із Заходу Росії якнайбільше сил, щоб полегшити Вермахту перехід у наступ проти Британії, не побоюючись удару Сталіна у спину. - Адмірал випив саке піднесеного босонога дівчиною в короткій спідниці і продовжив. - Удар був запланований на травень, на момент підсихання доріг, але завадили американці.
  Наумо вихопив катана, рубанув їм у повітрі:
  - Смерть США! Вони завжди заважають Японії.
  Ямамото хитро посміхнувся:
  - Не завжди звичайно, наприклад, коли ми вперше воювали з Росією, янкі здорово допомогли нам кредитами, а також постачанням озброєнь. Більше половини нашого флоту було зроблено на гроші США та Британії, причому на їх суднобудівних верфях. Так що Америка не завжди погано, але не в даному випадку.
  Наумо здивовано запитав:
  - І чому?
  Повз японські адмірали знову пробігли, миготивши босими п'ятами дівчини-прислужниці.
  Ямамото зійшов до пояснення:
  - Зграя бомбардувальників далекої дії прорвалася до Токіо, і завдала по столиці підступного удару, із застосуванням напалмових бомб. Згоріли сотні дерев'яних будинків, і імператор наказав за всяку ціну відсунути зону контролю від столиці. І насамперед захопити найближчу до Японських остов, бойовий комплекс американських баз на архіпелазі Медей. На жаль, нам це не вдалося, то ми стали програвати битву за Тихий Океан. Добре, що при цьому у нас вистачило мудрості, якнайшвидше, укласти союз з Третім Рейхом і відбутися малим. Інакше від наших міст не залишилося б навіть руїн.
  Голоногі дівчата навіть підскочили, трясучи своїми чорними і рудими косами.
  Наума махнув у повітрі мечем:
  - Ми б все одно перемогли! То невже доведеться віддати Гітлеру після війни Філіппіни? Цю перлину японської корони, неприступний Сінгапур, квітучий Гонконг, Індонезію, нафтові свердловини захоплених англійських колоній та французької Гвінеї, Індокитаю, Бірми, Таїланду. І багато іншого, про що говорити не повертається мова. Адже ми стоїмо на кордоні з Індією, на порозі якого захопив фюрер - Австралії. І все це ось так віддати без бою, як боягуз...
  Ямамото перебив:
  - Серед білих теж є розумні! Недарма Імператор у своєму кабінеті поставив погруддя Наполеона. Але був ще один Цезар, він сказав: утримати завойоване найважче, ніж завоювати. У цьому випадку до нас це стосується насамперед. На даному етапі ми не мали вибору. Ми вирішили зберегти частину, щоб не втратити все, включаючи суверенітет.
  Наума відтворив мечем вісімку:
  - Розумом розумію, але серцем!
  Ямамото підвівся і ляснув колегу по плечу:
  - Та ти не переймайся, в даному випадку ми якщо і підемо те, щоб повернутися. Переможемо СРСР і знову кинемося на Третій Рейху на США та англійців, але вже поб'ємо їх разом із німцями та макаронниками. І тоді все повернемо, плюс ще захопимо Індію, Австралію, Аляску і до ... Там буде видно, адже у нас будуть ресурси російського Сибіру, а Америка знову впаде в депресію. Це треба розуміти!
  І знову голоногі дівчата закивали на знак величезного схвалення. Вони такі красиві засмаглі, не які дівчата були навіть зі світлим волоссям, і мускулисті.
  Адмірал Наума майже невловимим рухом сховав, катана в піхви і, шепелячи, прошепотів:
  - Майбутнє добре, а теперішнє краще! Чуєте на авіаносцях витрачено весь запас бомб, а на...
  Ямамото коротко наказав:
  - Вийди на палубу і оглянься, через півгодини ми розвернемося і підемо до своєї найближчої бази.
  Наума просвистів у ніс:
  - Слухаю командира!
  Адмірал вискочив, притримавши двері, щоб вони не плескали. Не встигли його кроки стихнути, як двері зі стіни вислизнула тінь, вона пройшла навшпиньки і скинула покривало. Ямамото хихикнув:
  - Леді Амстронг, ви як завжди раптові!
  Потік світла обрушився на істоту, показавши її у всій красі. Це була блондинка, фігура німфи, ідеальні пропорції, але з обличчям зрілої жінки років тридцяти п'яти. Трохи вище Ямамото, у шкіряних, шитих смарагдами та сапфірами під колір хвилі черевичками з м'якою підошвою. Скинувши покривало, вона була в купальному костюмі і рухалася, мов індійська танцівниця.
  Ямамото зупинив жінку:
  - Танець виконаєш пізніше! А поки що слухай мене уважно, як маріонетковий президент США у складі Третього Рейху Генрі Трумен поставився до нашої пропозиції, надати всім звільненим територіям статус формально незалежних держав?
  Амстронг відповіла своїм ніжним голоском:
  - Він заявив, що вони з Черчіллем проти. Всі колонії будуть і далі колоніями, а Китай залишиться розділеним. До речі, Трумен заявив, що якщо Японія допоможе режиму Чай Кан Ші, то може зберегти - він особисто попросить Гітлера, що так було. Коротше у вас свої бази в Маньчжурії, а також режим, і навіть отримати дещо в континентальному Китаї. Зокрема концесії та доступ до сировинних ресурсів.
  Ямамото посміхнувся:
  - Це хороша новина! А маріонетковий уряд США знає, що ми вдарили по СРСР? Чи поки що ні?
  Амстронг зробила пальцем коло:
  - Вже знає! Поки що офіційної реакції немає, але Трумен уже встиг вигукнути: молодці япошки!
  Ямамото насупився, сердито смикнув бровами:
  - Ми йому не япошки, а японці, нація воїнів та мудреців, а не пастухів та каторжників як Американці. Хоча, звичайно, це добре, значить, перешкод для наступу вглиб Сибіру не буде.
  Жінка грайливо перебирала ніжками по підлозі.
  - Сибір це добре - вона велика, багата! І разом з тим Сибір це погано - там сніги та холод!
  Ямамото скривив губи:
  - Японський солдат не боїться морозів. У цьому полягає суть кодексу Бусидо: не шукай собі легкого життя, а долай труднощі. Недарма символом самураю є - карась! Ця риба завжди пливе проти течії.
  Амстронг здивувалася:
  - Карась? Така невинна рибка. Невже грізні, справжні демони апокаліпсису самураї порівнюють із себе з піскарем, якого смажать на сковороді, а не з тигром, чи левом.
  Ямамото розвів руками:
  - Леви в Японії не водяться! А тигр надто ніжна кішка, їй не вистачає мужності. Знаєш одним із головних випробувань самураю, його в десятирічному віці вводять у клітку до тигра і він має забрати у звіра шматок свіжого м'яса. Що зенки вилупила, не віриш?
  Амстронг замахала головою:
  - Не вірю, що десятирічний хлопчик упорається з тигром, навіть якщо у нього в руках буде найгостріший меч.
  Ямамото обережно поклав руку дівчині на спину і погладив її голу, бархатисту шкіру.
  - Ти не правильно зрозуміла. Син самурая заходить у клітку з тигром без меча та будь-якої зброї. Він повинен сильним розумом і могутністю волі переконати тигра, віддати йому свою їжу!
  Амстронг вигукнула:
  - Та це просто неймовірно! Самурай справжній Диявол! А ти теж заходив у таку клітку?
  Ямамото опустив очі.
  - На жаль немає! Це звичай стародавніх часів! Але якщо ти хочеш, ми кинемо тебе в клітку? Говори, ти хочеш потрапити до клітки з тигром?
  Амстронг забурчала, її засмаглі, витончені як грецької статуетки руки обвили шию адмірал. Губки призовно розкрилися:
  - Якщо тигр це ти, то я готова навіть у пекло! Хоча рай без тебе гірший за пекло, о мій коханий самурай.
  Ямамото несподівано відштовхнув жінку, прорепетував:
  - Зараз мені треба підвести з іншими адмірала підсумки нальоту на СРСР, а також дізнатися, як справи на суші. Жіночим втіхам вдаватися ніколи. Зрозуміло тобі: ніколи! Я тебе покличу лише увечері. До речі, не бентежить вузький розріз моїх очей і жовта шкіра.
  Амстронг покрутила стегнами:
  - Ні! Зовсім навпаки! Так навіть романтичніше і незвичайніше! Ти японець, я американка: раса жовта та біла, ангел та демон! Такий контраст дико заводить! Більшість жінок любить оригінальне та не схоже на інших.
  Ямамото налив собі підлогу чарки саке змішаного з "Джинном" і проковтнувши одним махом розслабився:
  - Взагалі-то, я думав жінки консервативніші за чоловіків. Чи багато самки зробили наукові відкриття?
  Амстронг закинувши голову, і струсивши світлим волоссям, промовила:
  - Найголовніше відкриття для жінки - це відкриття нового чоловіка, лише за умови, що він книга, а не радіо! А самураї не балакуни!
  Почулася надривна трель дзвінка, заблимала зелена лампочка. Адмірал налив собі ще півчарки, по-російськи шмякнув, і закусив лимоном мазаним медом. Облизнувся і показав рукоятку самурайського меча:
  - Я особисто вбив більше ста людей, із них не менше двадцяти молоді жінки! Ти будеш найкрасивішою з усіх жертв.
  Амстронг пригрозила, висунувши малиновий язичок Ямамото:
  - У мене троє синів і вони помстяться і тобі і твоїй родині адмірал!
  Ямамото здавалося, нітрохи не образився.
  - Народила трьох дітей.
  - П'ятьох! - поправила Амстронг.
  Тим більше, п'ятьох! І зберегла талію дівчини?
  Леді закинула ногу собі за шию:
  - Я американка, і цим все сказано!
  Ямамото кивнув і прошипів:
  - Зараз до тебе прийде хлопчик вона дуже сильний боєць-ніндзя. Обслужиш його за найвищим розрядом. Зрозуміла?
  Амстронг відповідно кивнула:
  - Я люблю молоденьких... Він сподіваюся, гарний?
  Японець упевнено відповів:
  - Навіть дуже! Тобі сподобається!
  І рішуче покинув каюту. Замість нього майже відразу ж виник хлопчик. На вигляд років тринадцять-чотирнадцять, дуже мускулистий, босоніж і шортиках. Дійсно красивий, зі світлим волоссям.
  Амстронг зраділа... Що їй не доведеться мати справу з якимсь старим виродком.
  Пацан втім, подивився сердито і лаконічно буркнув англійською:
  - Роздягайся!
  Жінка посміхнулася і запропонувала:
  - Може трохи романтичніше!
  Хлопчик у відповідь відважив їй ляпас. Щока у леді спалахнула. Шпигунка важко зітхнула і почала знімати одяг. На жаль, не дуже перспективне початок.
  Хлопчик вишкірився, скинув із себе шорти, і оголив важку чоловічу досконалість.
  Прошипіл, вискалившись:
  - Лягай!
  З подихом леді Амстронг лягла на спину і розсунула ноги. Хлопчик з натиском і дуже грубо увійшов до неї, і взявся, наче кулемет довбати. Ні ласок, ні слів...
  Шпигунка була вже досвідченою повією, і їй не було боляче. Навпаки, різкі поштовхи майже приємні. Ось вони порушили її, і грот Венери почав наповнюватися вологою. Потім і зовсім завелася, і почулися хтиві стогін.
  Леді беруть по грубому, але і це теж приносить задоволення. І ось тебе накриває хвиля оргазму.
  Хлопчик несподівано припиняє довбати, з силою хапає леді Амстронг за волосся, і нагинає голою до своєї досконалості. Шпигунка відкриває рот, і струмінь лупить прямо в язик. Теж уже не вперше. А біла кашка від хлопчика солодка і дуже приємна на смак. Амстронг із непідробним задоволенням облизується.
  Потім юний ніндзя сам нахиляється до її лону обличчям, і починає самозабутньо працювати. Амстронг здригається від чергової хвилі екстазу і реве немов буйволиця на бійні. Їй доводиться ловити досконалість своїм яскраво-червоним ротом. І самій працювати рожевим язичком. Поки знову не викинеться фонтан білого та солодкого.
  Стільки насолоди. А юний, м'язистий, і білобрисий ніндзя просто невтомний. Його енергія незмірна, і переважна. Цей уславлений боєць та ліжка гігант. І світленький волоссям... Просто все супер і найвищий клас.
  Відремонтований Е-50 вирушив у бій. Росіяни все ж таки неабияк налаштували укріплень, і німцям доводилося долати глибокоешелоновану оборону. Войовниці методично руйнували батарею.
  Герда пальнула, рознісши радянську гармату, а потім з усмішкою в голосі промовила:
  - Битимемо людей, і битим байдики!
  Шарлота виблискуючи мідно-червоними кучерями, заспівала:
  - Ми раз, ого розбійниці! Розбійниці!
  І натиснувши босий пальчик на кнопку джойстика, відправила снаряд, розбивши радянський дзот.
  А тут і Христина оглушливо прогарчала:
  - Піф-паф! І ви покійниці! Небіжчиці! Небіжчиці!
  І теж натискає босим пальчиком витонченої ніжки, відправляючи супротивника в нокаут.
  А далі з'явилася Магда. Ось це дівка. Теж пальчиками голої ноги на джойстик натискає, і як лупе.
  - Ах, хто побачить нас, той одразу ахне!
  Чарівна Герда тряслася своїми повними грудьми, довбанула по тридцятьчетвірці, і верескнула:
  - І для когось смаженим запахне!
  Шарлота натиснула босими пальчиками на кнопки джойстика, і прочирікала, немов горобець.
  - А дещо пазухою ми тримаємо!
  Христина розтерзала снарядом радянську зброю і прошелестіла, прицмокуючи червоними губками.
  - До нас не підходь...
  Магда теж натиснула босий пальчик на кнопочку. Рознесла тридцятьчетвірку і в'якнула:
  - До нас не підходь!
  І Герда ця агресивна бестія, зі світлим волоссям, теж довбане снарядом, і тридцятьчетвірка лусне як ніс боксера під кулаком панчера. А войовниця проскуляє:
  - А то заріжемо!
  І знову дівчата розривуться, і стрілятимуть, без жодного жалю, або пауз.
  Шарлота захоплено просипіла:
  - Я класна розбійниця...
  І теж як лупе по радянській гаубиці. Одні тільки запчастини полетіли в різні боки.
  Христина, як гаркнет. Як натисне босим пальчиком на кнопку джойстика і прочіркає:
  - А бісів донька покійниця!
  Магда теж цвяхне натисканням босими ніжками на вражаючий предмет, рознесе радянський танк і видасть:
  - І не скромниця!
  Герда вишкірилася, її зубки заблищали. Вона уявила собі гарного юнака. Такого м'язистого, атлетичного, з рельєфними м'язами, та великою чоловічою досконалістю. І як вона нахилиться і обхопить червоними губками, його пульсуючий, нефритовий стрижень. Як це смачно, наче шоколадне морозиво. І це шоколадне морозиво ти злизуєш язиком. І це так приємно, так збуджуюче.
  Ех, як здорово, якщо ще один хлопець прилаштується до неї ззаду. І пульсуючий, нефритовий стрижень увійде до зволоженого гроту Венери. І як це здорово.
  Герда навіть затремтіла від знемоги. Як це їй здавалося зворушливо і чудово.
  Дівчина вистрілила по радянській зброї. І захоплено прочирикала, тупаючи босою ніжкою:
  - Хлопці, хлопці, це у ваших силах.
  Шарлота теж лупнула і рознісши російський танк, як в'якне, трясучи повним бюстом:
  - Землю від пожежі вберегти!
  Христина струсила своїм мідно-жовтим волоссям. Вискалила вогнезарну посмішку, перевіривши:
  - Ми за мир за дружбу, за посмішки світу.
  Магда надіслала босим пальчиком натискання на джойстик. Рознесла радянський танк і ринула:
  - За сердечність зустрічей!
  Войовниці дивилися дуже весело. А зубки як вишкірили. І підморгують та верещать.
  Шарлота теж уявляє собі хлопця. Молодого, але з бородою. Як він її пестить груди. Як борода лоскоче груди, волосся кучеряве проходить по стиглій полуниці сосків. І лоскоче він її, і цілує груди. Обводити солодкий, медовий сосок язиком. Така ось ідилія. А якщо хлопець ще свою мову суне грот Венери. Який буде смак!
  Шарлотта стріляє і верещить:
  - І буде гострим меч!
  Звичайно, дівчата хоч і красуні роблять чорну справу - вбивають радянських солдатів. Але їх так навчали з раннього дитинства. Вони безжальні вовчиці.
  І вони вважають себе правими. У них таке виховання та менталітет. Почали воювати дівчата ще в сорок першому, дехто з їхнього батальйону "вовчиці", навіть ще раніше. І мимоволі згадуєш перші кроки. Коли тобі ще було лише по шістнадцять. І все навколо здавалося чудовим, красивим романтичним.
  Втім, вони і зараз досить молоді!
  Над замаскованими дівчатами пролетіло два десятки англійських літаків, вони, напевно, нічого не помітили, і вже почали розчинятися за лінією горизонту, як раптом почулися нові підозрілі звуки. Мадлен скомандувала:
  - Усім лежати і не рухатися!
  Дівчата завмерли, вони чогось чекали. І ось з'явилися через бархан легкі транспортери та вантажівки. Судячи з конструкції, англійського та американського виробництва. Вони неквапливо рухалися у бік столиці Тунісу. Мадлен трохи розгубилася. Він вважала, що до лінії фронту ще далеко, а отже, англійці ще не встигнуть з'явитися. Точніше не повинні з'являтися. А тут пре ціла колона. Хоча, мабуть, менший за батальйон... Хто це такі, якась бойова група, обійшовши пустелями аж ніяк не суцільний фронт, хоче пошарити по тилах. Начебто логічно, хоча з технікою їх легко помітити у пустелі. У всякому разі, треба передати своїм по рації, а вогню не відчиняти. Тим більше, що їх лише сто людей, а англійців понад три сотні!
  Герда шепнула Шарлоті:
  - Ось вони англійці! Вперше їх так близько бачу!
  Рудоволоса подруга, теж дуже нервуючи, відповіла:
  - Та нічого особливого! І серед них стільки негрів!
  Справді, не менше половини англійців, були чорношкірі. І колона рухалася неквапливо, причому негри ще щось завивали... Вони все ближчі й ближчі...
  Тут нерви однієї з дівчат не витримали, і вона вдарила з пістолет-кулемета. В ту ж мить відкрили вогонь та інші войовниці, а Мадлен запізно гаркнула:
  - Плі!
  Кілька десятків англійців виявилися разом скошені, одна з вантажівок запалала. Інші англійці відкрили безладну стрілянину. Мадлен вловивши момент, прокричала:
  - Наступальні гранати дружно кидати!
  Дівчата з елітного батальйону СС "Вовчиці", жбурляють гранати далеко і влучно. А що з дитинства натреновані, та ще спецметодику проходили. Це коли тренуєшся зі струмом, трохи зволікала з кидком і тебе розрядом. Шпурнули свої гостинці і Герда з Шарлотою. А англійці шкереберть і догори дригом... Забавно так. Стріляють безладно, а негри ще, що кричать незрозумілою мовою. Ось точно відморозки.
  А Герда стріляє та кидає, при цьому ще й співає:
  - У зіницях СС нічний жах! Один стрибок - один удар! Вовчиці ми - наш метод простий! Не любимо ми тягнути кота за хвіст!
  Шарлота у відповідь також порикує. Кулі, випущені нею, розбивають на уламки черепа. Бо ще вибивають очі. Ось один переляканий негр, як всадить багнетом білобрисого напарника в бік. Той кров'ю у відповідь плюне. Шарлотта підспівує:
  - Ангели зоряного похмурого пекла! Здається, все у Всесвіті зруйнують! У небо злетіти швидким соколом треба! Щоб уберегти від смерті душі!
  Англійці діють неорганізовано, більшість із них колоніальні солдати: негри та індуси, араби. Вони: то падають, завмираючи, то навпаки різко схоплюються і починають гасати, як угорілі зайці. Втім, дівчата стріляють влучно, та й гранати хоч уламки і недалеко летять, зате густо! Ось уже й ворогів лишилося небагато. Мадлен кричить англійською, у неї голосок такий оглушальний голосний, що не треба навіть рупора:
  - Здавайтесь і ми пошкодуємо ваші життя! У полоні у вас буде, гарна їжа, вино та секс!
  Подіяло миттєво і вже здаються... Руки вгору і ...
  Зібрали півсотні полонених, їх половина поранених. Мадлен скомандувала:
  - Поранених добити!
  . РОЗДІЛ Љ6.
  Сталеніда Павлівна з групою дівчат все ж таки вступила в нерівний бій. Сили й справді не ті... Але войовниці атакували транспорту фриців. Не настільки важко броньовані та більш вразливі.
  Босоногі, напівголі дівчата відкрили вогонь фашистами. Потрапивши під удар, транспортер спалахнув. Потім войовниці підбили й інший транспорт. Змусили його диміти і розколюватися. Третій бронетранспортер намагався піти. Але Наталка підбила його з трофейного гранатомета. Після цього невеликого мастодонта добили.
  Войовниці після цього почали підбирати трофеї. Оксана з посмішкою показала на обтісну гранату:
  - Німецький варіант!
  Вікторія, скелячи зубки, вигукнула:
  - А ви дивися негри!
  Справді, серед убитих були і чорношкірі, і індуси, і араби! Білих лише кілька людей. Войовниці забрали у вбитих зброю. А також обшукали кишені у пошуках грошей. Тут виявилися й німецькі марки у папірцях та металеві монети.
  Поки що марка залишалася найпотужнішою валютою на Землі. І навіть після підкорення Африки із золотим забезпеченням.
  Войовниці шльопавши босими, точеними ніжками, обібрали трупи. І обтяжилися зброєю.
  Після чого знову вирушили до лісу. Сталеніда запитала четвірку:
  - Ну як? Ви ходили?
  Вікторія вип'ятила груди і гордо відповіла:
  - Та пробіглися трошки, але так нічого особливого...
  Сталеніда запропонувала:
  - Може, знову розділимося і на схід?
  Наташа скромно запропонувала:
  - А якщо створити партизанський загін?
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Ні... Є наказ нам відходити за лінію фронту. До речі, що ви знаєте про перебіг боїв?
  Вероніка зітхнувши відповіла:
  - Поки що нічого... У нас немає ні радіо, ні...
  Сталеніда перебила, серйозно промовивши:
  - Війна буде довгою та суворою. Можливо, не всі її зможуть пережити. В цьому випадку нам слід...
  У Вероніки вистачило сміливості, перебити:
  - Згадати про Бога?
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Я комуніст і атеїст ... І навіть народна мудрість каже: на Бога сподівайся і сам не схиб!
  Вікторія пискнула:
  - Ця дівчина потрапила під вплив релігійного дурману. А я так вважаю: що Бог це лише ілюзія, але це дуже шкідлива ілюзія, вона сковує розум!
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Поважай чужу віру Віка... А взагалі, звичайно ж, це віруючі повинні довести, що Бог є!
  Наташа сердито тупнула босою ніжкою і відповіла:
  - А що тут доводити! Якщо Бог припускає, що фашисти захопили майже весь світ, то який це Бог!
  Вікторія жорстко рикнула:
  - Ну, доведи існування Бога Віра. Окрім засмальцьованого аргументу: що все має мати першопричину!
  Вероніка напружила лобик, потерла босою, трохи забрудненою кров'ю підошвою об траву і видала:
  - Ну, пояснити, що не було життя, а воно розвинулося і навіть з'явилася людина?
  Сталеніда м'яко промовила:
  - Теорія еволюції... Все йде від простого до складнішого, і досконалішого. І це підтверджено існуванням геологічних шарів. - Молода жінка, провела носком босої ноги по траві і прочирікала. - Ось, наприклад, є різні геологічні періоди, і про це судять із скам'янілостей.
  Вероніка знизала плечима:
  - Я не фахівець з креоціанізму. І таких книг у СРСР не знайдеш. Але є там праці, де доводиться - ніби насправді наука не суперечить релігії. І підведено наукову базу під дослідження Біблії. Зокрема про біблійні пророцтва!
  Вікторія хихикнула і помітила:
  - Ці пророцтва заднім числом зроблено. Немає рукописів Біблії і Старого заповіту давнішого за десяте століття нашої ери. Тож немає можливості довести пророцтва!
  Наташа енергійно підтвердила:
  - Безперечно так...Ні Віра, ваша віра заснована в першу чергу на сліпій вірі і...
  Вікторія охоче підказала:
  - Страху, перед смертю! Те, чим спекулює будь-яка релігія!
  Вероніка знизала плечима і відповіла:
  - А що атеїсти не бояться смерті? І що вони мають на щось ще надія?
  Вікторія шльопнула босою по гілочці, зламала її і припустила:
  - Ну, наприклад, ми можемо повірити у воскресіння силою науки. А це теж погодьтеся здорово!
  Наташа закотила очі і мрійливо промовила:
  - Саме так! Уявіть комуністичне майбутнє. У ньому немає грошей, зате безліч безкоштовних товарів. У тому числі мотоциклів, на яких можна літати в космос. І будь-які продукти - тістечка, морозиво, ананаси, рябчики, та інше вирощують синтетичним шляхом. Всюди роботи. Люди працюють лише дві години на день, і то лише віддаючи команди механізмам. І за день.
  Дівчата розмовляючи, крокували, міряючи все босими ніжками. Вони такі навантажені різними автоматами та базуками. Ціла дюжина красунь.
  А Наталя все казала:
  - І найбагатша індустрія розваг. Тільки насолоди. Наприклад, телевізори кольорові, і одразу дивишся дюжину мультиків. І безліч атракціонів. Ігрові автомати, комп'ютерні ігри, різні роботи... І навіть стратегії. Як, наприклад, ти граєш за Сталіна і перемагаєш Гітлера. Нехай навіть у нього потенціал усього світу.
  Вікторія мрійливо продовжила, за Наташу:
  - І вдома такі гарні. Кожен має котедж із фонтаном та садом. А якщо людям мало місце на Землі, то заселяють Венеру, Місяць, Марс та інші планети. Зокрема, створені зорельоти з надсвітловими швидкостями, або навіть автобуси нуль-переходу. Це коли заходиш до автобуса, а тебе переносить у космічні простори, чи навіть інший світ. Так тебе зустрічають кентаври, чи казкові ельфи. - Дівча спіймало долонею бабку, піднесло до вуха, і слухаючи, продовжувала, говорити. - А, наприклад, дива генної інженерії. Старості нема. Усі чоловіки виглядають не старшими за двадцять, як втім, і дівчата. Всі здорові та м'язові, з приємними, свіжими запахами. Дівчата завжди здорові, без місячних. Можливо, і дітей не доведеться виношувати, їх вирощуватимуть у кібер-утробах.
  Наталя це підтримала з усмішкою:
  - А дерева з'являться, на яких цукерки, морозиво, льодяники, торти - зростатимуть ніби фрукти. І їх можна буде, їсти без краплі жиру. І будуть усі щасливі, маючи нові машини, якими можна літати. І на інший континент, і на Марс, а то й у сусідню галактику!
  Сталеніда припустила:
  - І люди тоді будуть уже інші, з надздібностями. Це, певна річ, стане плюсом. А мертвих воскреснуть, і вони не згадають, що хтось колись вірив у біблійні казки!
  Вікторія розчавила босою ногою мухомор і гаркнула:
  - Так точно так! Справді, що обіцяє Біблія? Хоч будуємо під барабан, чи точніше під звуки органу? І навіть м'яса не буде!
  Вероніка розвела руками і помітила:
  - Яка у вас поінформованість. Адже у Священному писанні, про нагороду взагалі не йдеться точно. А строєм під барабан це домисли!
  Вікторія хихикнула і показала мову. Після відзначила:
  - Ага... А що там буде? Щось без гріха? А як щодо вільної волі, як без цього?!
  Вероніка відповіла тихо, злегка примружившись:
  - Вільна воля лишиться, а гріха не буде. - Дівчина потерла босою ніжкою по моху та продовжила. - Це стане можливим, бо люди зненавидять гріх. Не всі люди, а врятовані праведники. А значить, коли приберуть Сатану і дратівливі фактори - гріх втратить свою привабливість і знизить котирування.
  Вікторія свиснула, рушила босою, круглою п'ятою у стовбур берези. І ласкаво промовила:
  - А як можна ненавидіти гріх, якщо він приносить стільки задоволення. Ось, наприклад, із чоловіками, особливо молоденькими. Коли тебе лапають, коли лоскочуть, коли масажують п'ята. Адже це велике задоволення відчувати дотик м'язових тіл. А ви кажете - це гріх!
  Вероніка сердито рикнула:
  - А це аморально мати секс із різними чоловіками!
  Сталеніда сердито відзначила:
  - Якщо чесно говорити, то і я не пуританка, але... Все ж таки є моральний кодекс комуніста і його слід намагатися дотримуватися. І не лягати під кожного, хто поманить!
  Вікторія сміливо відповіла:
  - А я люблю бути активною. І мені подобається самій шукати і залучати чоловіків. Потім кохатися з ними, як хочеться тобі самій. Хіба це не привабливість. Ну чому ми маємо бути скромними, замість того, щоб кадрувати собі самців самі!
  Сталіна холодно помітила:
  - З твоєю зовнішністю це не важко! Але ж і вбивати, ти намір!
  Вікторія трохи спробувала відвести розмову убік:
  - Ви знаєте у будь-якому разі комуністичне майбутнє, вільних і мудрих людей, куди краще, ніж правління Бога, що припускає тріумф фашизму, або топить людство в потопі. - Вогняна диявола роздавила босими пальцями правої ноги поганку і продовжила. - Мені особисто не до вподоби жити в царстві тирана, який називає євреїв своїм народом, а решта як виходить - чужі?!
  Сталеніда серйозно відповіла:
  - Сперечатись про вищий розум можна довго, але ось у Біблії... Хіба логічно її вважати Божественним одкровенням?
  Вікторія впевнено відповіла:
  - Звичайно ж ні! Жорстокість Старого Завіту, нерозумний пацифізм Нового - приписування привілеїв одному народу... Хіба не абсурд?
  Вероніка вдарила у досаді по пню босими пальчиками. Скривилася від болю і відповіла:
  - Так і Павло каже: Наше вчення для юдеїв спокуса, для варварів безумство! Гріховним розумом таке не збагнути!
  Вікторія хихикнула і доладно сказала:
  - Розумом Росію не зрозуміти,
  Аршином загальним не виміряти...
  У неї особлива стати.
  У Росію можна лише вірити!
  Сталеніда зсунувши строго брови, помітила:
  - Причому тут Росія до Християнства. Мільйони, сотні мільйонів людей вірили у Бога. Серед них були й визначні уми. Такі, наприклад, як Ньютон, Парацельз, Кант, Пастер... І у них були свої причини, щоб вірити. Ми ж, у свою чергу, проти ілюзій! - молода жінка стукнула босою, міцною ногою по опалій гілці, зламала її і продовжила. - Ми прихильники наукового атеїзму і вважаємо, що кожна людина, коваль свого щастя! І що не треба вірити, що прийде добрий дядько Ісус і всіх збудує, вирішить усі наші проблеми! На цій планеті потрібне наукове управління та експансія до космосу! А не вдаватися всякого роду надіям на райські кущі, чи гареми!
  Вікторія хихикнула і рикнула:
  - А я б від чоловічого гарему не відмовилася б!
  Сталеніда суворо помітила:
  - Ну, ти руда і розбещена... Хто тебе виховував?
  Вікторія жартома відповіла:
  -Коли тато Карло, а коли взагалі ніхто!
  Сталеніда збила кулаком овода, і прошипіла:
  - Воно й видно... Якщо Бога немає, то це зовсім не означає, що слід бути вульгарною та розпусною!
  Вікторія чесно відповіла:
  - Подобається! Розумієш, подобатися!
  Наташа хихикнув, помітила:
  - Комунізм проголосив рівноправність двох статей. А значить, і право жінці самій шукати собі мужика. Я, наприклад, вважаю, що обравши хлопця, що сподобався, цілком нормально його кадрити! - Дівчина вдарила босою ногою по червивому грибу і продовжила. - І цілком нормально любити одразу кількох хлопців. Вони ж різні і кожен пестить тебе по-різному, що дуже приємно!
  Вероніка тихо прошепотіла:
  - У геєнні ви будете горіти за такі промови та справи!
  Сталеніда посміхнулася і помітила:
  - Мораль комунізму не менш строга, ніж християнська. І якщо ти так поводитимешся, то... Думаю не зустрінеш схвалення! Усі у нас не... бордель!
  Вікторія серйозно помітила:
  - А до чого ханжество розводити? Це християнство накладало на жінок різні обмеження. У тому числі, такі як заборона, любити більш ніж одного чоловіка. - Руда дияволиця сердито вдарила босою ніжкою по шишці, підкинула її вище. І продовжила. - А комунізм проголосив, що Бога нема! А отже, вже все дозволено! І ми жінка можемо бути у пошуку кохання вільними птахами. Вибираючи тих чоловіків, що приносять значно більше задоволення. І це головне!
  Сталеніда погрозила вказівним пальцем рудої:
  - Не це для комсомолки головне! Взагалі найголовніше це служіння Батьківщині та справі Леніна. А не пошук насолоди для тіла! Це вам треба розуміти!
  Вікторія скривджено відповіла:
  - Я і в бою звір та ліжка! Тож не треба до мене претензії вивалювати!
  Руда дияволиця прошипіла:
  - Я дівчина супер!
  Вероніка несміливо вставила:
  - Мораль комунізму та християнства єдина: хто не працює, той і не є!
  Вікторія показала знання Біблії:
  - А Ісус говорив: не дбайте про хліб насущний... Будьте як пташки лісові.
  Сталеніда агресивно помітила:
  -Комунізм народився багато в чому на запереченні християнських цінностей. А окремі паралелі цілком можливі. Ось і в нацистів теж червоний, як у нас прапор!
  Вікторія босою ніжкою роздавила мухомор, потерла голу, круглу п'яту об мох і доповнила:
  - У Третьому Рейху великі податки на приватний капітал, та високий відсоток державної власності. У них є частково соціалізм, але привілеї для німців! - Дівчина відкусила листок від берези, і хихикнув, додала. - А взагалі з приводу релігії маю веселу пісеньку. Бажаєте, виконаю?
  Сталініда охоче кивнула світлою головкою, босою, витонченою ніжкою збила гнилу гілку, і прочирикала:
  - Заспівай квітку, не соромся!
  І Вікторія захоплено заспівала;
  А що Господь мав на увазі,
  Він, мешкаючи в страшній далечіні...
  Коли наказ віддав на працю,
  Щоб ми уві сні не перебували.
  
  Хоч пишний царський убір,
  Але людини немає скуповіше.
  Стріляє злидні в упор -
  Наш світ страждань епопея!
  
  І не винен у тому Адам -
  Простий радянський, російський хлопець...
  Ходив голий, не ховаючи сором,
  Як за царизму пролетарій!
  
  Їжи йому дав Бог - ліміт,
  Підніжний корм не знаючи вилок.
  А хочеш більше будеш битий!
  І пити долонею без пляшок.
  
  Адам терпів таку долю,
  У якомусь жахливому, нудно раї!
  Але змій на крилах прилетів,
  Він зрозумів: людина страждає...
  
  Є спосіб вийти з хащ,
  Збудувати місто, дати потомство!
  Щоб не тинятися по гаю термін,
  Потрібно часом і віроломство!
  
  Я ключ чарівний з раю спер,
  Щоб Едем рутин залишити...
  Там діву знайдеш мрії,
  Хоч можеш у пекло згинути!
  
  Так ризик звичайно хлопчик є,
  Планета ця не подарунок.
  Але ти дізнаєшся совість, честь,
  І знайдете, свою знай пару!
  
  Адам цей ключик отримав
  Відчинив браму і вийшов з раю.
  Витратив багато грішник сил,
  По каменях гір великих ступаючи...
  
  Ось бачить знову ворота
  І знову крилатий змій з'явився...
  Сказав: я добрий сатана
  Засув тут сам собою відкрився...
  
  Адам увійшов і бачить він
  Таке розписне диво...
  Гола діва за пагорбом,
  Трет з порцеляни злато блюдо.
  
  Але як хороша,
  Адам-хлопчик не стримався!
  І поцілунок у її вуста,
  Посолодший за мед виявився!
  
  
  Вона відповіла йому -
  Тіла в екстазі бурхливому злилися...
  Ні, не кляніть сатану -
  У гріху хлопці з'явилися!
  
  Бог вигнав їх із раю, але...
  Планета стала їм житлом.
  Хоч сонце в людей одне,
  Зате потомства стали тисячі!
  
  Так було дуже тяжко -
  Потопи, посухи та зими.
  Але розум сильне весло,
  Стала людина творінням сильним!
  
  Як ангел може він літати,
  Як демон гір рельєф зруйнувати!
  Створити дорогу там, де гать -
  Досягти будь-якої точки суші.
  
  А треба космосу -
  Ми також підкорити зуміємо.
  Так ось наш гріх не вирок,
  Ні, не неси поп ахінею!
  
  Не будь гріха - прогресу немає,
  Рух думки породжують!
  На проповідь одна відповідь:
  Не треба нам чужого раю!
  Дівчата дружно заплескали. Потрібно зазначити, що голосок у Вікторії сильний, повнозвучний, дуже приємний. І войовниці були захоплені цією поемою непідробно.
  Сталеніда з посмішкою запропонувала:
  - Коли буде час, ти виконаєш цю пісню на стадіоні!
  Вікторія відповідно кивнула, і запропонувала:
  - А заразом і премію затвердимо!
  Руда дівчина хихикнула і хотіла було пройтися на руках. Але їй надто вже багато навішано зброї.
  Дівчата йшли вже досить довго та втомилися. Присіли пообідати. Розкрили трофейні консерви та тушонку. Енергійно заробили щелепами. Войовниці всі молоді, здорові, м'язові.
  Наташа помітила з усмішкою:
  - Серед убитих нами майже всі іноземці. Німці кидають проти нас іноземну рать!
  Вікторія не до місця проспіла:
  - І зліва наша рать, і справа наша рать... Добре з перепою нам воювати!
  Сталеніда суворо подивилася на руду і відзначила:
  - Грайлива ти дівко... Треба тебе одружити!
  Вікторія заперечливо хитнула головою:
  - А навіщо чоловік? Краще мати дюжину коханців!
  Наталя розсміялася і відзначила:
  - З одним чоловіком довго спілкуватися нецікаво - набридає! Краще, коли в тебе різні хлопчики!
  Оксана запропонувала:
  - Може, наступного разу візьмемо німця в полон... І гарненько над ним знущаємось!
  Сталеніда хихикнула і помітила:
  - Ну, ви дівчата винахідливі... А язика нам захопити б не завадило б!
  Наташа, люто вискалившись, видала:
  - Мужики, мужики... Дуже, дуже ви погані наші мужики! Чоловіки! Чоловіки! Будуть дівками побиті наші мужики!
  Дівчата розреготалися... Випили трохи з фляг розведеного спирту. Пара красунь навіть захропла.
  Але Сталеніда рикнула:
  - Підйом! Хто спить того вб'ємо!
  Дівчата підскакували і виструнчилися в струнки. Вони брязкали зброєю, і виблискували зубками. Чудова красуня. І підморгують своїми сапфіровими очима. Хочеться їм хоч трохи, та покуролісити. Сісти на коня.
  А так знову маршируй і тупай своїми босими ніжками. Хоча дівчата і виглядають дуже привабливими. Вони стільки краси. І мускулисті, міцні тіла дівчат.
  Наташа крокуючи, помітила:
  - Поки що ми не вирішимо проблему гітлерівських танків, нам проти фюрерських солдатів робити нічого!
  Вікторія уточнила:
  - Ти хотіла сказати не солдатів, а машин! І взагалі, проти брухту немає прийому, якщо немає іншого брухту!
  І руда чортівка довбанула босою ніжкою по давно згнілому пню. Підняла хмару мотлоху, і пилу.
  Вероніка смиренно проворкувала:
  - На все воля Божа!
  Сталеніда сердито вимовила, стукнувши голою п'ятою об камінь.
  - Ні! На все буде наша більшовицька воля!
  І її очі буквально заіскрили, від гніву!
  Вікторія жорстко помітила:
  - Гітлерівці без зайвих церемоній знищують євреїв. А чому Бог за свій народ не заступився?
  Вероніка відповіла мляво:
  - Гріхи...
  Вікторія заспівала, тупаючи босими ніжками:
  - Ох гріхи, гріхи... Не гріши коза! Чи не гріши коза! Битиме лоза! Битиме лоза білогриву!
  І руда красуня впіймала метелика босими пальцями, і підняла ногу, показавши подругам.
  - Ось які дива бувають у наших лісах!
  Вероніка дотепно відповіла з усмішкою:
  - Ось бачиш яка краса... А ти кажеш, що це не Боже творіння!
  Вікторія гаркнула:
  -Релігія це опіум для народу! А метелик гарний, щоб краще маскуватися під квіти!
  Сталеніда сердито помітила:
  - Може, вистачить про релігію? Краще нехай Віра розповість, як вона поводитиметься, якщо її відправити в розвідку?
  Вероніка знизала плечима і відповіла:
  - Я поводитимусь скромно!
  Наталя хотіла що сказати, але над дівчина зашуміла. Промчали реактивні штурмовики. Багато сталевих і дуже хижих на вигляд стерв'ятників. Вони гули і пускали струмені пари. Гармат багато, і дуже агресивно німці куляють.
  Сталеніда наказала:
  - Маскуватись!
  . РОЗДІЛ Љ7.
  Єлизавета Петрова молоденький лейтенант прикордонних військ, була приголомшена. Чутки про можливий початок війни ходили вже два місяці. Але все одно якось не вірилося... Будучи недурною дівчиною, Єлизавета не поділяла пафосного форс-мажору офіційної доктрини - ніби Червона армія найсильніша. Її дядько бився на фінській війні, був поранений і дуже гаряче, з запалом розповідав про її перебіг.
  - Наші танки повільно текли як кисіль із каструлі. Попереду рухалися грізні СМК з двома дулами по шістдесят тонн. Свого роду таран для злому оборони. А гуркочуть як! Розкати грому як писк миші, порівняно з ревом бика. А під гусеницями вибоїни. Кілька днів тому була відлига, чорна земля вкрилася крижаною кіркою. Танки пруть все повільніше, їх наздоганяє кавалерія. Тисячі вершників їх доводиться стримувати, щоб не обігнали танки. А попереду фіни заклали міни і закопані бочки з нафтою. Багато наших танків горіло як свічки. Страшне видовище, особливо ранньою полярною ніччю, бензин і нафта розливались, змішувалися з водою, що тане. Коні злякалися і шалено іржали, їх палило і жива лавина кинулася на піхоту. Видовище просто страшне, танки не могли, ні зупинитися, ні розвернутися. Та й командування заборонило нам зупинятися.
  Якщо йти то тільки вперед - ламаючи супротивника. А танки вибухали та горіли, кавалерія потоптала власну піхоту. Наступ захлинувся, здавалося, зірки впали з неба.
  Дядько закашляв кров'ю і перервався. Ковтнув сто грам і продовжив.
  - Отак без розвідки, без авіаційного прикриття ми поперли. Билися всю зиму і половину березня, укріплення прорвали, але тисяч двісті наших солдатиків ніколи не порадіють перемозі. Світло для них назавжди померкло.
  Дівчина здивовано запитала:
  - Невже так багато?
  Дядько кивнув:
  - Точно я думаю, ніхто не знає, але трупи вивозили ешелонами. Це було страшно. Нас змусили на штурм оборони, а фіни викошували наші шеренги. Просто дике божевілля.
  Олена, запинаючись, запитала:
  - І що, ми не такі сильні?
  Дядько відповів:
  - Сила танка не в броні, а танкіста голові!
  Дівчина кивнула:
  - Чудово ти сказав!
  Цю розмову Єлизавета запам'ятала надовго. Запитувала, які у німців та фінів є танки. У Фінляндії втім, танків взагалі не було, якщо не брати до уваги дюжини легких тритонних танкеток. А німецькі танки, дядько їх знав, йому розповів двоюрідний брат, який їздив у сорок першому до Німеччини. Загалом його техніка фашистів на той момент не вразила.
  - Танк Т-1, важить лише п'ять із половиною тонн, швидкість 57 кілометрів на годину. Бронювання протипульне, озброєння три кулемети. Ну, проти піхоти піде, але так слабка машинка.
  - Але ж вона в них не одна? - із тривогою запитала дівчина.
  - Є ще Т-2, Т-3, Т-4 та Т-5!
  Єлизавета посміхнулася:
  - А який із них найсильніший?
  - Т-5! У нього дві гармати 75-міліметрів і 37-міліметрів, чотири кулемети. Та це танк красень німці звуть його "Оборотень". - Дядько розвів руки, замах ними, як млин.
  - А швидкість? - цікавлячись, запитала дівчина!
  - П'ятдесят кілометрів шосе, загалом достатньо. Загалом танк цікавий, башта обтічної форми. Найкраще з творів фашистського танкобудування. - Дядько зітхнув. - Правда наш Т-28, і особливо Т-34 не гірший, а гармати у наших танків навіть потужніші.
  Дівчина запропонувала:
  - Що якщо створити нові танки, крутіше.
  Дядько відповів:
  - Немає нічого крутішого за КВ-2, це така міць, але є ще й КВ-3, і КВ-4, і особливо КВ-5. Останній монстр важить сто двадцять тонн і ось-ось надійде у масове виробництво. Ось тоді німців молотитимуть як ланцюгом пшоно.
  Дівчина демонстративно, позіхнула:
  - Хочеш набриднути дівчині, говори про зброю, а хочеш розлучитися назавжди - говори про радянську зброю!
  Дядько образився:
  - Що у нас погана техніка?
  Дівчина пожартувала:
  - Але ж дані щодо неї засекречені. Говорять можна отримати термін за одну згадку про калібр гармати танка.
  Дядько негативно махнув головою:
  - Не правда! За таку дрібницю нікого не садять!
  Дівчина скривилася:
  - Як сказати! І не таке бувало.
  Дядько помітив:
  - Скажу тобі у Т-34, калібр зброї 76-міліметрів. А броня за 52-міліметри, якщо тобі цікаво.
  Дівчина зневажливо пирхнула:
  - Я хотіла б подивитися на це диво. Покажеш?
  Дядько неохоче відповів:
  - Покажу, якщо хочеш! Втім, Ворошилов назвав цей танк потворністю. Спасибі маршалу Кулику, що наполіг на його впровадженні. Так сам Сталін оцінив цей танк. На початку сорок третього планується оснастити їм сто дванадцять танкових дивізій.
  Дівчина здивувалася:
  - Одним танком?
  - Ні! Ще КВ і Т-80, щоправда, цей танк легкий, я маю на увазі Т-80. Щоправда, він може плавати!
  Дівчина здивувалася:
  - Плавати? Це цікаво!
  - У нас три тисячі триста плаваючих танків. - Дядько вимовив це з гордістю, потім понизив свій голос до шепоту. - Тільки нікому не говори, це величезна таємниця. Якщо ти проговоришся, то можеш опинитися за ґратами. Дивись: ніщо так не вкорочує життя, як довга мова.
  Єлизавета одразу замовкла: два дні тому з її добрим знайомим сталася досить неприємна історія. Сталося таке. Проходив театральний вечір, усім було дуже весело, звичайно випили. Грали труби, танцювали дівчата та хлопці. Так Яшка Клопов, веселун і заводила, як завжди хотів пожартувати. Підбіг до стіни, де висів портрет Сталіна. Здоров'яний портрет на всю стіну, яскравий, викладений мозаїкою. Сталін виглядав молодим, років на тридцять п'ять, не більше, гарний. Навіть лоб був не такий низький і похилий, як у оригіналу. Яшка грав на гармошці, потім кинув її до зали.
  - Ой, юлі, юлі, юлі! Це пісенька "матінки"!
  Хто на глузування запитав:
  - А чому ти співаєш про матір, якщо перед тобою батько?
  Яшка посміхнувся у відповідь і заспівав:
  - Мого батька-виродку розкуркуляли в селі! Мій отець, отець народу, царює у святому Кремлі!
  Всі засміялися, ляскаючи в долоні і присвічуючи. Яшка тим часом дістав з-за пояса лінійку і, хихикаючи, заявив:
  - Я б хотів виміряти носа батькові народів!
  Публіка хором запитала:
  - Чому?
  Яшка, пограючи лінійкою, промуркотів:
  - Тому що Сталін має велике серце! Найбільше у світі! Значить і ніс має бути найбільшим!
  У відповідь дружний регіт і присвистування:
  Яшка підвівся навшпиньки, приклав лінійку, кілька разів перевернув. і сміючись заявив:
  - П'ятдесят три сантиметри! Оце круто! Він справді найбільший!
  Усі знову іржали, показували пальцями. Взагалі вечір вдався на славу. Єлизавета прикро вразила головою, відганяючи спогади. Яшку забрали на світанку, дорогою в чорну вирву, люди в шкірянках били його палицями та кулаками. Колись молоде, веселе обличчя перетворилося на криваве місиво. Єлизавета бачила це, бо їх усіх спеціально зігнали, подивитися на арешт. Потім виступав замполіт, багато кричав і загрожував. На місці заарештували ще п'ятьох, ніхто не наважився чинити опору. Єлизавета запам'ятала це, її гаряча любов до партії похитнулася.
  Втім, і зараз, здійснивши ворог замах на Сталіна, вона не замислюючись, підставила груди!
  Дівчина запитала дядька:
  - А Франція країна сильна?
  Той відповів:
  - Та сильна! Разом із Британією, вони контролюють понад третину світу! З урахуванням колоній населення Франції не поступається СРСР.
  Єлизавета свиснула:
  - І така міць програла!
  Дядько почухав маківку лисію:
  - Та програла! Усі за півтора місяці, чотири європейські держави були розгромлені! Навіть у Наполеона та Олександра Македонського, не було таких перемог як у Гітлера.
  Єлизавета пошепки запитала:
  - А який він із себе Гітлер?
  Дядько знизав плечима:
  - Я його не бачив! На портретах ти його й сама бачила. Говорять середнього зросту, нервовий, їсть людське м'ясо, особливо любить відрізати у жінок груди!
  Єлизавета хитнула головою:
  - Не свисти! Гітлер вегетаріанець!
  Дядько не погодився:
  - За духом він типовий людожер! Свого найкращого друг Рема наказав розпиляти колючим дротом на дві частини. Чим не м'ясоїдна чудовисько! Після капітуляції Франції, він наказав спалити живцем сто тисяч євреїв, що проживають у Парижі та його околицях. Внаслідок чого стояв страшний сморід! Причому, фашисти не щадили навіть малих дітей. Після спалення, есесівці демонстративно мочилися у попіл! Кажуть, що Гітлер особисто бере участь у тортурах та катуваннях!
  Єлизавета помітила:
  - Правитель забирає хліб у ката, збирає сіль на свій зад!
  Дядько хитнув головою, дістав цигарку, затягнувся. Він умів дуже цікаво курити, пускаючи дим кільцями. Його погляд став веселішим:
  - Ти знаєш, чого я боюсь!
  Дівчина тоненьким голосом відповіла:
  - Думаю нічого!
  Брат отця заперечив, роблячи короткі затяжки:
  - Нічого не бояться лише відморожені! Нормальній людині, аж ніяк не ганебно відчувати страх! Особливо якщо він розумний, і не так за себе як за інших.
  Дівчина рішуче кивнула:
  - Тут я згодна!
  Дядько припинив курити, покрутив головою, наче розминаючи шию:
  - Знаєш, ходять чутки, що фашисти творять, нову страшну зброю. Бомбу здатну прати в отруйний пил цілі міста. Причому від нього нічого очікувати порятунку.
  Єлизавета зневажливо пирхнула:
  - Типовий блеф Геббельсівської пропаганди!
  Дядько глибоко, як морж під водою зітхнув:
  - Е ні! Це наука! Зброя кажуть вчені цілком реальна! Йому навіть назву придумали - атомна бомба! Так от я вважаю, що найкраще не чекаючи, поки така жахлива зброя потрапить до рук фашистам, напасти на Німеччину першою!
  Єлизавет здригнулася, немов від удару струмом:
  - Але ж це непорядно, порушувати мирну угоду. У нас з Німеччиною пакт про ненапад, договір про дружбу та кордони!
  Дядько єхидно помітив:
  - А фашисти хіба колись дотримувалися угоди? Згадаймо хоча б Польщу, чи Бельгію із Голландією! Гітлер навіть так сказав: чесність - це типова жертва, на вівтар доцільності!
  Дівчина із запалом відповіла:
  - Сталін не Гітлер!
  Дядько зробив, погодився, але всадив діаметрально протилежне:
  - Звичайно, і саме тому має вдарити першим! Нащадки не вибачать йому зволікання! Атака потроює сили, оборона їхня половина!
  Олена помітила:
  - Наша армія стане найнаступнішою у світі, якщо ворог вдарить! - А потім повторила ще голосніше. - Але тільки якщо ворог вдарить!
  Дядько хитро примружився:
  - Голову, зрізану клинком - називають садовою, від неї сходять грона відплати! Ні, я думаю, що Гітлера треба було прикінчити ще тоді, коли його полчища рушили до Парижа.
  Дівчина тупнула босою ніжкою (чобітки стояли поряд!), відповіла:
  - Можливо ти і правий!
  Цю розмову Єлизавета запам'ятала надовго. Чутки про концентрацію гітлерівських військ особливо у Польщі, постійні порушення німецькими літаками радянського кордону, арешти у військах, що почастішали, створювали нервозну обстановку. Водночас політруки активно вселяли: війни не буде! Проте до кордону підтягувалися додаткові сили, особливо бронетанкові! Зокрема Єлизавета вперше побачила найновіший танк КВ-3, з двома гарматами та вагою сімдесят п'ять тонн. Це була експериментальна модель, яку, як хтось шепнув, мали обкатати в боях. Дівчині втім, танк не сподобався, будучи занадто важким, він відрізнявся низькою прохідністю, ламав мости, вежа оберталася повільно. Крім того, з-за великого калібру знарядь, страждала скорострільність і відносно низькою була точність! Проте настільки потужний танк вселяв упевненість. Дизельний двигун у 850 кінських сил, гуркотів страшно, це скидалося на виверження вулкана, німецькі машини не на приклад тихіше. Дівчина проводила чудовисько скептичним поглядом і обернулася на підборах.
  Ранок двадцять другого червня 1945 став страшною подією, великі сили фашизму були кинуті на СРСР. Єлизавета втім, спочатку не відчувала шоку. Тим більше що слова дядька про атомну бомбу, що створюється фашистами, глибоко врізалися в пам'ять. Може, навіть і краще Гітлер напав зараз, коли до створення суперзброї ще далеко! Тигра краще тиснути, коли він ще не відростив ікла! Хоча якийсь фюрер тигр, швидше за шакал. Але тим сумнішим буде кінець фашизму!
  Єлизавету підняли в ліжку, і вона швидко одягнувшись, приєдналася до інших соратниць та братів по зброї.
  Основний удар фашисти завдали тилу Білостоцького угруповання. Потужні бронетанкові та механізовані колони протягом двох годин заглибилися на сорок кілометрів. А як на зло навіть окопи не надто старанно вириті.
  Снарядів для артилерії не підвезли, і дівчата змушені були зустрічати фашистів гвинтівками та гранатами. Ось з'явилися гітлерівські танки та бронетранспортери. Попереду рухалися Е-50, озброєння - чотири кулемети та гармата 105-міліметрів калібр. Дещо менше танків Е-50 Ш, з осколково-фугасними снарядами і гарматами калібру 150, 180 і реактивним бомбометом 380 міліметрів.
  За ними більш вразливі, але все одно непробивні пантери-2, з 88-міліметровими гарматами.
  Єлизавета одразу відчула себе безпорадною. Що вона зможе зробити, будучи озброєною лише гвинтівкою Моськіна і парою протипіхотних гранат? Німецькі танки поливають радянську піхоту кулеметним вогнем, рвуться снаряди. Поруч падають закривавлені дівчата та юнаки. Ось одному ще безбородому хлопцеві відірвало ноги. Він кричить і тягне до Єлизавети руки, де бракує пальців. Знову вибухи, у повітрі з'являються німецькі Месери 262, потім реактивні штурмовики ХЕ-183. Здалеку вони не дуже страшні і нагадують мух, але підлетівши ближче, перетворюються на стерв'ятників.
  Німецькі танки все ближче і ближче, над ними лунають змії зі свастикою. Одночасно звучить грандіозна симфонія Вагнера. Все виглядає надзвичайно загрозливим, навіть танки, до речі, не надто великі, розфарбовані так, що нагадують хижих звірів. Особливо багато вискалених морд. Єлизавета відчуває тваринний жах, їй хочеться бігти, ноги ціпеніють, але.
  Як може російська людина (а білоруси і російські один і той самий народ), зрадити і злякатися.
  Єлизавета кидає гранату. Вона, володіючи сильною рукою, жбурляє далеко і потрапляє в Е-50. Танк на мить завмирає і відразу відповідає. Чується оглушливий вибух, дівчину підкидає у повітря, і хвиля мороку накриває свідомість.
  Єлизавета відчувала, як занурюється в глибокий вир - безпросвітно чорний, і лише у висоті зловісно мерехтять зірки, що випалюють очі. У міру занурення, на груди тисне все сильніше, в голові стукають кувалди, і кожен їх удар стає більш болючим і важким! Нарешті її тіло стосується дна, холодить потилицю, дівчина хоче схопитися і не може поворухнутися. Тут навколо - одночасно з усіх боків чується писк, шарудять якісь дрібні істоти. Єлизавета відчуває, як шалено у неї в грудях б'ється серце. Не кидають щури, великі як кролики і різнокольорові, з переважанням кривавого відтінку. Вони кидаються і починають рвати. Єлизавета скрикує і... Приходить до тями.
  Два німецькі солдати, мацають дівчину, потім різко піднімають за волосся:
  - Шнель! Вставай сука!
  Єлизавета встає, її хитає. Дівчина крутить головою, вона у неї важка. Ух! Але начебто все ціле.
  Німці будують колони полонених, чоловіків та жінок окремо. Олена навіть здивувалася, що стільки тих, хто здався. Одних жінок, понад півсотні, поранених не видно, схоже, фашисти таких просто добили. Підганяючи прикладами дівчат, (майже всі жінки-військові молоді та недавно покликані), погнали далі. Було досить жарко, з деяких жінок зірвали гімнастерки і вони "хизувалися" в сорочках.
  Єлизавета запитала капітана Валентину Синицю, у неї на обличчі красувалася пара значних синців:
  - Ну, і що тепер Валя?
  Капітан двадцятивосьмирічна досить гарна рудоволоса дівчина відповіла:
  - Нічого, якщо ніч буде темна, то втечемо!
  Єлизавета оглянула себе:
  - Думаю що так! Полон не для радянських людей! Начебто пошкоджень немає, уламки помилували моє тіло! Ось тільки у голові шумить.
  Валентина відповіла:
  - Тебе, схоже, приголомшило! Брр! Але я сама не зрозумію, як опинилася в полоні. Пістолет-кулемет заклинив, а решта дівчат здалися. В результаті трапилася як остання дурниця!
  Єлизавета кивнула:
  - Та добрий початок війни! Не встигла ще одного німця вбити, як потрапила в полон. Дикий жах! А якщо не встигнемо втекти?
  Валентина відповіла:
  - Знаєш ти надзвичайно гарна! Золотокудра з ідеальною фігуркою. Я ще ніколи не бачила красивішу дівчину, ніж ти!
  Єлизавета відмахнулася:
  - Навіщо мені ці компліменти! Та й ти не хлопець!
  Капітан помітила:
  - Тебе можуть просто зґвалтувати!
  Єлизавета розгубилася:
  - Як це згвалтувати?
  Валентина щиро здивувалася:
  - Ти чого не знаєш?
  Єлизавета заляпала очима:
  - Теоретично, звичайно, знаю, але...
  Валентина примружилася:
  - Ти що ніколи не пробувала з хлопцем?
  Єлизавета заперечливо хитнула головою:
  - Звичайно, ні! Взагалі комуніст не повинен, розкладатися морально і кохатися поза шлюбом!
  Валентина знизала плечима:
  - Як сказати! По-моєму, це особиста справа кожного! Крім того, чоловіки всі різні, і задоволення від них отримуєш по-своєму. Тут так просто не вгадаєш, але чоловік швидко приїдається.
  Дівчина-комсомолка, що йде справа, заперечила:
  - Для людини головне духовне спілкування, а не звірині інстинкти!
  Валентина підняла палець догори:
  - Не будемо, балакати на непристойні теми! Може, краще поговоримо про партію і побудову комунізму!
  Єлизавета хотіла щось сказати, як наказав - колоні зупинитися.
  Вони опинилися прямо перед бетонованим майданчиком, до якого під'їхала пара вантажівок та автомобіль. Одночасно з'явилася ще одна колона гнаних жінок. Судячи з одягу, це були цивільні особи.
  З німецького пофарбованого в колір хакі автомобіля виповз огрядний німець. У нього було неприємне, погано поголене обличчя з потрійним підборіддям, і дивний двоствольний автомат за плечима. А ось кашкет, на якому блищала емблема - дві блискавки, видавала есесовця. Фашист вийшов перед дівчатами і скомандував ламаною російською мовою:
  - Рівняючись! Смирно!
  Дівчата машинально витяглися, далася взнаки військовий вишкіл. Одна з дівчат правда зволікала, і отримували прикладом по попі.
  Есесовський офіцер досить крякнув, подивився на жіночі ноги і скомандував:
  - Усім зняти чоботи!
  Дівчата здригнулися, по рядах пролунав гул. Жирний німець демонстративно позіхнув і мляво пробурмотів:
  - Хто не послухається, той буде повішений! - І тут несподівано грізний окрик. - Шнель! Шнель!
  Дівчата почали роззуватися. Єлизавета відчула, як автоматично рухаються її руки. Таке відчуття ніби підкорятися фашистським нелюдам для неї звичне. Зняла один чобіт, відчувши голою стопою, приємну теплоту бетонного покриття. Потім другий, акуратно поставив ще нові, недавно видані шкіряні чобітки (кирзові з'являться тільки в кінці війни). Тут почулися крики. Юна не старше шістнадцяти років дівчина вискочила і закричала:
  - Не зніматиму олухи! Хай краще з мене мертвою знімуть!
  Німець-борів подав знак, два високі есесівці схопили дівчину і потягли на заздалегідь приготовлену шибеницю.
  Дівчата-військовополонені зітхнули, але заперечити ніхто не посмів, видно позначився шок полону.
  - На гак її! - крикнув жирний фашист. - Нехай не одразу здохне! Знатиме чортівня, як чинити опір.
  З юної дівчини зірвали одяг, есесовець навіть тицьнув сигару в рожевий сосок красуні. Дівча зойкнуло і прокричало:
  - Запам'ятайте мене, звати Таня! Смерть фашистам!
  Есесовський офіцер заревів:
  - Вирвати їй язик!
  До дівчини підскочив мордовор зі зім'ятим брудним фартухом та щипцями в руках. Інший гітлерівець стиснув дівчині щоки, відкривши рота. Вона намагався пручатися. але сили надто вже нерівні. З-за рота дівчини полилася кров, а сама вона від больового шоку зомліла. Фашистський нелюд кинув вирвану мову і розтоптав чоботом. Обвислу голу дівчисько, гітлерівці швидко повісили рубом на гострий корабельний гак. Вона мляво скрикнула, і затремтіла, додатковий біль привів у себе. На обличчях у фашистів було написано блаженство, то неймовірне почуття садистського задоволення, коли завдаєш собі болю подібному. Навіть якщо це красива дівчина, зі світлим волоссям. Тут до садизму додається і сексуальний елемент.
  Єлизавета заплющила очі, щоб не бачити такого свавілля. Тим часом до них наблизилась колона полонених, цивільних жінок. Їхні фашисти так само змусили роззутися. Жінок підібрали молодих, на вигляд жодної не було більше тридцяти п'яти і молодше шістнадцяти. Міцні білоруські баби, здебільшого світловолосі, блакитноокі, приємні на вигляд, кров із молоком.
  Жирний офіцер знову скомандував:
  - Зняти верхній одяг!
  Єлизавета раптом почервоніла, а якщо фашисти її залишать і зовсім голою? А пальці вже розстібають гімнастерку. Громадянські жінки плачуть і стогнуть, наче йдуть на страту. В однієї з них у руках немовля. Гітлерівець вихоплює його із рук. Жінка-мати кидається і отримує удар багнетом у живіт. Падає, надриваючись нестямним криком. Есесовський офіцер побігає до немовля, кидає його під ноги і починає топтати. Причому робить так, щоб він помер не одразу, ламаючи ніжні ручки та ніжки.
  Мати виє і її тягнуть до шибениці, щоб ще живу повісити на гак. По дорозі рвуть на частини одяг і б'ють прикладами. Потім у кінець понівечену смикаються, при цьому весело сміючись, ніби обкурившись марихуаною.
  Єлизавета прошепотіла:
  - І чи є їхній звірству межа! Хто їх народила, жінка чи вовчиця!
  Валентина вимовила з пристрастю:
  - Ми цього ніколи не вибачимо і не забудемо! За кожне своє звірство фашисти поплатяться сторицею.
  Єлизавета відповіла:
  - На це не вистачить усіх нацистів Німеччини.
  Валентина пожартувала:
  - Що лишиться, то на Японію!
  Головний гітлерівець все ще не заспокоївся, у його тупих очах горіло безумство, маленький рот кривився:
  - А тепер попереджаю! Ми поведемо вас на територію Німеччини. На тих хто добре поводитиметься, чекає гарне місце, харчування, а в майбутньому почесне громадянство Великої Німеччини. Але якщо хтось втече, то за кожного втікача, я накажу спалити живцем двадцять заручниць. Ви мене зрозуміли! - рев негідника посилився. - А зараз ви наочно побачите, що означає не слухатися фюрера.
  Фашисти кинулися в колоні цивільних жінок і вибрали десяток найнегарніших на вигляд. Їх безцеремонно тягли за волосся і збили в купу. Після чого есесівці почали скручувати жінок колючим дротом. Ті відчайдушно верещали пробували вирватися. У відповідь отримували прикладами по плечах і груди (що не знепритомніли).
  Жирний офіцер досить посміхнувся:
  - Ну, а тепер смолоскип їм! Нехай "насолодяться" болем!
  І знову ідіотські сміхи фашистських звірів. Троє есесовців із дегенеративними фізіономіями витягли бак із бензинів, відкрутили кришку. Незважаючи на відстань, до Єлизавети долинув огидний запах палива. Схоже, це був низькооктановий бензин, отриманий в результаті гідролізу вугілля. На всю численну техніку фюреру не вистачало природної нафти, навіть з урахуванням постачання СРСР і окупованих Африканських колоній, так що фізики Третього Рейху виявляли винахідливість. У цього бензину була особливість, нижча в порівнянні зі звичайним температура горіння, а також те, що він починав замерзати вже за дев'яти градусів морозу. Свого часу це позначиться під час війни. Скручені металевим колючим дротом жінки відчайдушно махали руками (ті, у кого вони були вільними), фашисти посміхаючись і показуючи мови щось вигукували німецькою.
  . РОЗДІЛ Љ8.
  Танк Е-50 отримав уже безліч влучень. Але ось войовниці нарвались на цілу діжку з нітрогліцерином. Рвонуло танк, що капітально зірвало всі ковзанки. І войовниці виявилися без машини. Поки підшукували інший танк, красуні поринули у дуже цікаві спогади про сорок перший рік.
  На жаль, такий приємний сон Герди виявився коротким. Знову підйом та фіззарядка. Втім, дівчата з цього приводу не думали комплексувати. Вони навіть працювали з особливим ентузіазмом. Мадлен тим часом вирішила дещо урізноманітнити фізичне навантаження та дівчат... упрягли у спеціальні вози, на яких стояли танки. Командувач ротою СС зраділо вимовила:
  - Ось дівчатка ми і дефіцитне паливо зекономимо, і вас потренуємо. Новий вид навантаження, із прикладним значенням!
  Коли дівчата в купальниках тягнуть танки, та ще й обливаються потім під палючим сонцем, круте видовище. Адже доводиться дівчатам упиратися босими ніжками в пісочок і гостре каміння. Постанувати і не здаватися.
  Герда насилу перекладала дихання, філософськи помітила:
  - Це, звичайно ж, чарівно, але... Ось як ми тепер схожі на рабинь Стародавнього Єгипту. Теж тягнемо важкий вантаж, але при цьому нас хоч не б'ють батогом!
  Шарлота погодилася:
  - Звичайно, не б'ють, але від цього не легше! Хоча ні - це лише фітнес, поєднаний з важкою атлетикою!
  Герда постаралася перевести розмову іншу тему:
  - Як ти думаєш, якби Олександр Македонський не помер у такому юному віці, він би захопив Рим, а потім і весь світ?
  Шарлота після паузи відповіла, струшуючи піт:
  - Це важко сказати... Адже він планував похід проти непокірних арабів... Але шанс у нього, звичайно ж, був! Хоча нам треба радіти, що йому це не вдалося!
  - Чому?! - здивувалася Герда, поправляючи лямку, що натирає плече.
  Шарлота скеля в усмішці зубі, відповіла:
  - Тому що Гітлеру в цьому випадку було б занадто важко його перевершити. А так пройде ще дві тисячі років і на питання, хто був найкращим і великим полководцем усіх часів і народів, буде однозначна відповідь - фюрер Німеччини!
  Герда приклалася до лямки сильніше:
  - Так Адольф Гітлер вже перевершив Наполеона... Особливо це стане очевидним: коли ми візьмемо Єгипет, що Наполеону не вдалося! А там і до самої Індії. Але головне, звичайно, це висадка в Британії.
  Шарлотта жорстко підтвердила:
  - Те, що не вдалося Наполеону: увійти до Лондона, зробить Вермахт під проводом Адольфа Гітлера! Ось тільки цікаво, чи ми почнемо вторгнення до Росії, до цього чи після?
  Герда із сумнівом вимовила:
  - Я думаю, що краще після... Наполеон, до речі, занапастив у Росії всю армію. Але ж ми не французи. Жабенята не дуже здібні вояки!
  Могутня блондинка, що тягла разом з ними лямку, почала розмову. Її голос здавався дуже низьким, як у чоловіка, хоча фігура була жіночою та привабливою:
  - Так французи трохи боягуз, але їх техніка аж ніяк не погана. Я бачила як ЗІЗ-35, безкарно пробивав броню, німецьких Т-4. Навіть соромно стало за нашу техніку... Так і "Матільди" англійців. Гранатою можна розбити їм гусениці, але пробити броню... Гармати 88 міліметрів її брали, але їх у нас дуже мало. Залишається тільки бити по гусеницях, і знерухомлювати... Взагалі англійці сильні ще й авіацією...
  Герда тут зіщулилася, і не дивлячись на спеку відчула озноб:
  - Так вони ж нас можуть у пустелі виявити та закидати танки бомбами!
  Білобриса баба-богатир потішила:
  - Потрапити реально в танк, можуть тільки бомбардувальники, що пікірують, з досвідченими асами. Отже, ймовірність того, що ми натрапимо саме, на них невисока. Крім того, я вірю в нашу удачу.
  Настала тяжка пауза. Кожного воза з танком упряглося по десятку дівчат-вовчиць. Вони рухалися двома невеликими колонами, такі ось засмаглі, мускулисті дівчата... Як це було красиво... А бархани за кольору сонця здавались рожевими. Дивовижний пейзаж.
  Не дуже далеко від дівчат полковник СС Десс з дюжиною арабів погоничів, і двома шлунками-відморозками рухався пустелею. У провідника-хлопчика ступні були підпалені і його милосердно посадили на віслюка. Полковник Десс гидливо морщився, через дефіцит води, погоничі-кочівники були немитими і погано пахли. Та й день видався спекотним, навіть за мірками африканського узбережжя, бо вітер приніс із Сахари подих пекла. Тож доводилося обливатись потім. В дорогу схоже мав неблизький. Десс почував себе повним ідіотом. Він може через хлопчика, який набреше з трьох коробів, втратити кілька днів. А ще отримає й дисциплінарне стягнення, бо відлучився... Правда німецькі війська найближчими днями наступати не планують, та й тут на кордоні з Лівією та Тунісом, досить глибокий тил. Ну, у причину відлучки завжди можна собі придумати... Але все одно це авантюра, причому... Немає жадібності сильніших за докази розуму.
  Десс їде у тіньку на верблюді, попиваючи слабоалкогольну араку з фініків. Хоча це напій, може бути і міцнішим за шнапс, але в таку спеку це самогубство. Пейзаж навколо нецікавий і кілька місяців служби вже набрид. Десс намагається уявити скільки може бути скарбів у шейха... Туніс знаходиться поруч з Алжиром, і в ньому пірати, часто ховали скарб. Ну, а піратами, чи точніше капера на службі у турецького султана часто бували самі шейхи. Крім того в Тунісі і золоті копальні є, і смарагди добувалися. Правда, потім із приходом французів видобуток смарагдів затих... Чому? Через англійську монополію, небажання збивати ціну індійських смарагдів, що змусило заморозити розробки в колоніях Франції. А золото здебільшого в легких місцях здобули, а рити глибокі шахти полінувалися... Десс подумав, що все ж таки французи, напевно, найледачіша і легковажна нація в Європі. Хоча не можна сказати, що це погані вояки... Наполеон Бонапарт, наприклад, завоював Європу, а цього не досягнеш нікчемних солдатів. А чи справді, що у Наполеона було геніального? Проста тактика, швидкий перехід, удар усіма силами, обхід з фланків і спроби зайти в тил... Якщо Фрідріх Великий розробив новітню і максимально ефективну лінійну тактику, то Наполеон просто наслідував Олександра Македонського... Така тактика приносила успіх, але влаштуй хто -небудь військам Македонського або Наполеона, що стрімко пересувається, засідку, або б зім'яли і перебили б на марші. Зрештою, під Ватерлоо Блюхер і Веллінгтон підловили Бонапарта, на його ризикованому маневрі. Це як короткий удар на зустріч боксера, що широко розмахнувся. І Наполеон у нокауті... Російські війська, до речі, не розгромили Бонапарта у бою, а взяли з допомогою генерала морозу, епідемій та партизанів.
  Що він думає про Гітлера? Спочатку звичайно були думки, що фюрер всього лише єфрейтор і вискочка, син колишнього шевця ... Він віддав перевагу на президентських виборах старичка Гінденбурга, хоч і розумів, що вісімдесятирічний старий, просто фізично не зможе впоратися з обов'язками диктатора! Але не подобався жебрак Гітлер - виходець із низом! Але потім, коли призначили Адольфа рейхсканцлером, він усе віддав голос націонал-соціалістам, бо іншої солідної правої сили вже не лишилося. І штурмовики практично ціле військо йому імпонували. Але був сумнів, що Гітлер утримає, особливо під час кризи, страшної депресії влада, що Німеччина остаточно не розвалиться.
  Але Гітлер із самого початку взявся за жорстке наведення порядку, заборонивши комуністів, а потім і інші партії. Розігнав профспілки, замінивши їх на трудовий фронт. Став справжнім диктатором із однопартійною системою. І підняв економіку, переозброїв армію. Але все ж таки Десс не з усім, що робив фюрер, погоджувався. Наприклад, навіщо такі великі ресурси витрачати на програму: "Праця через радість!" і возити робітників на відпочинок, до Норвегії, Франції, а то й на Канари. Чи не краще ці кошти побудувати кілька зайвих танкових заводів, чи підприємств із виробництва літаків. Або взяти проект "Фольксваген", народного автомобіля - скільки можна було б танків відгрукати... Взагалі Гітлер намагався сидіти на двох стільцях, підвищувати рівень життя і модернізувати армію. Проте за двома зайцями поженешся, жодного не спіймаєш. Десс був родичем головного економіста Третього Рейху Штаха і добре знав загальні характеристики Німецької економіки. У війну з Польщею Німеччина вступила, маючи боєприпасів лише три тижні(!) інтенсивних бойових дій. Вдарили б тоді союзники, від Третього Рейху залишилися б голівки. Наступ проти Франції Гітлер почав поступаючись і танкам, і гарматам, особовому складу та авіації! Але розгромив жабників, навіть не скривившись. Потім наступ на Англію... Ось тут Гітлер прорахувався, треба було добити Британію під Дюкером, а потім ще в липні використовуючи кораблі торгового флоту Німеччини (а він був не маленький) висадити десант на островах. Тоді він би став господарем становища. Але фюрер не наважився, можливо побоюючись, що транспорту з військами потоплять лінійні англійські кораблі... Але суть у тому, що Британії в той момент була така паніка і плутанина, а спостереження за морем неорганізовано, що дуже великий був шанс, як разів на швидку раптову висадку. Ну, а на суші Англії особливо протиставити нічого. Принаймні у якісному відношенні... Але Гітлер втратив час, і у вересні Черчілль вимовив історичну фразу: становище Гітлера блискуче і... безнадійне. Після цього Десс сам вийшов на британську розвідку. Хоча фюрер і програв битву за Англію, співвідношення втрат було приблизно один до одного, а якщо вважати, що приблизно відсотків двадцять п'ять припало на літаки: збиті зенітною артилерією, то німецькі аси були навіть кращими за англійські. Та й літаки анітрохи не гірші, може навіть МЕ-109(F) і краще за левову зграю. У всякому разі, в Африці співвідношення сил і втрат у повітрі ще сприятливіше, ніж у Британії. Такий 1940 рік, що блискуче почався, під кінець приніс багато розчарувань. Втратили багато сильних асів та літаків, та ще й Муссоліні союзничок, був ганебно битий у Греції. Адже такою була у нього велика перевага. А потім на початку року взагалі облом, Італія втратила Ефіопію, Сомалі, більшу частину Лівії, і причому у всіх битвах англійці значно (у кілька разів!) поступалися числом. Сотні тисяч макаронників опинилися у полоні. Як не повірити в швидкий крах Третього Рейху, особливо на тлі зростаючої допомоги ворогам Німеччини з боку США. Але потім знову чаша терезів хитнулася в бік Третього Рейху. Роммель розбив англійців і полонив Колленкура, потім два тижні впала Югославія, Греція і за ними острів Кріт. Десс навіть був радий за німців, але був і страх перед викриттям. Проте тепер хвилює інше, чи німці нападуть на СРСР. Штах говорив, що принципове рішення Гітлером вже прийнято, але ще не зрозумілі остаточні терміни. Найчастіше називають 22 червня дату капітуляції Франції.
  Навряд чи Німеччина витримає війну, на два фронти, якщо звичайно не закінчить її в сорок першому і до зими... А взимку воювати німці зовсім не готові... Але якщо Сталін капітулює, то... Втім, навіть якщо не встигнуть німці взяти Москву, то навряд чи російські зможуть створити досить потужне в технічному відношенні угруповання. Ось скільки випустили зброї під час першої світової війни? Порівняно з Німеччиною зовсім пшик! Тож навряд чи чимось, крім великих мас піхоти, росіяни нас здивують.
  Що ще може бути? Швидше за все, війна триватиме ще кілька років і закінчиться нічийним результатом. Британія ніколи не зможе зібрати стільки військ, щоб розгромити чудові та чудово навчені частини вермахту, а Німеччина навряд чи зуміє придушити авіацією та флотом неприступні острови, а США економічною допомогою і обмежаться. Адже американський обиватель не зрозуміє, чому американці мають помирати, через якусь Європу. Ну, а російські народ упертий, партизанить, війна затягнеться, але сил у них перейти в рішучий наступ не вистачить. Північ Африки швидше за все Британія втримати не зможе... Коротше найімовірніший результат - Третій Рейх - велика імперія, але не всесвітня, а там...
  Саме це Десс і хотів: розгром Британії та захоплення островів чреватий викриттям (хоча може картотеку і всі докази спецслужби встигнуть знищити, але тут як пощастить!). Бажати, щоб програв Третій Рейх, тобто його Батьківщина з режимом, що цілком влаштовував есесовця, звичайно ж, не хотілося. А нічийний результат був найкращим!
  А невеликий караван повзе по піску. Один із погоничів-арабів потягнув тужливу пісеньку. При цьому часто поминаючи Аллаха. Десс тут подумав, чому мусульман вважається правильним і благом собі якнайчастіше вимовляти ім'я Аллаха? Ось у християнстві навпаки - не поминай ім'я Боже марно! Ось юдеї навіть справжнє ім'я свого Бога забули - адже Єгова пізніша форма вимови... Взагалі Десс не любив Біблію і слабкого Христа, його навіть дивувало, як це войовничі римляни, велика імперія з культом сили могла прийняти таке пацифістське у своїй основі вчення? Нехай навіть пацифізм християнства і не заважав вести війни, але сама основа вчення... Полюби ворога свого - мала відкинути римську еліту, та й не тільки еліту.
  Але християнство прижилося, і навіть крах Римської імперії на нього не вплинув: варвари також прийняли це вчення, не дивлячись на всю його протиприродність. Хоча звичайно не особливо йому і слідували. Наприклад, пацифізм не заважав існуванню войовничих орденів. Зокрема трампільєрів, які, до речі, теж використали свастику та вважали своїм Богом гроші! Так що говорять одне, а роблять інше! Гітлер у цьому відношенні, був куди послідовніший! Що каже, те й робить! Без лицемірних заяв, про любов до ближнього!
  Проте дивно, що церковна система, побудована на обмані та брехні, проіснувала стільки століть! І навіть прогрес лише трохи зумів похитнути її основи.
  Десь далеко почувся шум моторів; судячи з тональності - це були літаки. Десс втім, розраховував, що оскільки вони накинули накидки, то англійці візьмуть їх за арабів і не відчинятимуть вогонь. Великий охоронець Ганс показав протитанкову рушницю, з якої до речі можна при нагоді і винищувач збити (правда не без праці, в плані влучення!).
  Але літаки так і не з'явилися, пролетіли повз... Після чого араби знову тужно заспівали... Десс вистрілив з пістолета, та так що смагляву зачепило вухо. Араб від страху впав. А полковник СС вилаявся:
  - Досить завивати шакали! Мовчки, маріть, та жвавіше!
  Кочівники-погоничі підняли свого невдаху напарника і продовжили шлях. Хоча їхні обличчя і стали похмурішими, але бурчати ніхто не смів... Полковник СС погладжував стовбур пістолета (виготовленого за спеціальним замовленням!), що ж це відмінний аргумент... При будь-якому розкладі!
  Ось цікаво, а якщо росіяни нападуть на них першими, чи німці зможуть витримати подібний натиск азіатської армії? У першу світову російські зазнавали величезних втрат, здебільшого діяли вкрай безглуздо, але все одно сковували великі сили кайзерівської Німеччини... А потім ще за Брусилова дали прикурити під хвіст австрійцям.... Так, що війна для них не зовсім погана кішка... А якщо згадати семирічну... Навіть Фрідріх Великий пасував перед армією лаптіжної Росії! Ні, росіян не варто недооцінювати в жодному разі, тоталітарний комуністичний режим, зробив їх навіть сильнішим! Сталін підняв рівень дисципліни радянських військ, промислового виробництва та постачання. Сильно притиснув корупцію, а отже, зараз уже не часи Миколи Другого! Значить, СРСР ворог дуже небезпечний, навіть, мабуть, смертельно небезпечний, особливо якщо вдарить першим! У сучасній війні фактор раптовості має велике значення, як, втім, і під час воєн давнини. Що ж, якщо ми програємо, то на відміну від першої світової війни - реваншу не буде! Країни переможниці вже не дадуть зробити цього.... Хоча якщо між СРСР і Заходом почнуться тертя, адже для комунізму не менш властива експансія, ніж для фашизму, то буде... На трупах заданих капіталістів і східних комісарів розквітне нова Німецька цивілізація . Хто проти нас, той ще буде з нами! І, можливо, буде велика антибільшовицька коаліція!
  Ганс до села мовчав, раптом спитав полковника.
  - Може зупинитися і знову допитати хлопця з пристрастю?
  Десс негативно мотнув своєю сердитою головою:
  - Немає сенсу! Нічого нового не скаже.
  - Тоді може, пообідаємо, у мене в животі, виє хуртовина?
  Полковник СС здивувався:
  - І що тобі в таку спеку хочеться їсти?
  Ганс кивнув:
  - Мені хочеться, їсти завжди!
  Десс подивився на сонце, воно вже перевалило за зеніт, справді вже четверту годину і настав час оголосити привал. Араби їли окремо зібрав у гурток, фашисти втрьох, не погребував м'ясом і пивом. Так вони і кимарили, Десс навіть на короткий час забув уві сні.
  І бачив щось марене... Якихсь комах, спочатку маленьких, а потім тих, що ростуть і стають все більш жахливими... А їхні щелепи взагалі жахливі, така несусвітня потворність! Полковник відчув, що задихається, судорожно смикнувся і прокинувся. Ні, все було спокійно два залізні воїни есесовця напоготові, а потім знову в дорогу.
  Герда та Шарлота весь день були у найважчих працях, а потім повалилися спати як убиті та поринули у свій світ.
  Виникла гігантська голограма зі стадіоном, де проходили сучасні гладіаторські бої. Стадіон був величезний з багатьма мільйонами людей. Різношерсте море вирувало. Була битва самки-гладіатора Герди, і напіврозумної істоти з ліги темних світів, пилової туманності.
  Герда вийшла першою. Вона була рухлива гнучка дівчина, з біло-перловою зачіскою. Войовниця зробила потрійне сальто, перекрутившись ареною. За звичаєм на ній був тільки тоненький ліфчик і трусики, спеціально, щоб не можна було сховати зброю. А так їй напівголою треба було битися лише одним світловим мечем. Втім, така зброя також досить ефективна. Умови битви не найкомфортніші під витонченими босими ніжками дівчата світяться напіврадіоактивні камені. Вона, певна річ, усміхається, намагаючись не видати болю.
  Герду переповнює енергії, вона знову стрибає та робить п'ятикратне сальто.
  - Ось це я!
  А її невгамовна подруга Шарлота пояснює своєму хлопцеві:
  - Перед боєм цю дівчину ретельно відсканували, в ній не повинно бути жодного чіпа чи чогось електронного. Перевіряють дівчину також на наявність чужої магії. Тобто гладіатор може розраховувати або тільки своє тіло, або на гострий розум. Втім, Герда ніколи дурою і простудою не була.
  - А що я сумнівався? - запитав юнак, що скидався на Аполлона.
  - Ні! Але п'ятикратне сальто, без електроніки, показник хорошої спортивної форми. Тому все в захваті, чи ваші гімнастки могли зробити що подібне? - Шарлота хитро підморгнула.
  - Трьох могли, п'яти ні! Та й вона дуже високо стрибнула з коротким розбігом! - Юний богатир розвів ширше руки.
  - Така сила! Сила Третього Рейху та інших світах.
  Тим часом робилися ставки. Поки що наосліп до появи противника. Герду, схоже, добре знали та любили незалежно від раси та виду.
  Дівчина-гладіатор розбіглася і спочатку провела шестиразове сальто, а потім семиразове. Після цього вклонилася публіці. Її м'язи колихалися як морські брижі, загалом дівчина виглядала ефектно: типова амазонка. Втім, легше збити зірку каменем, ніж знайти у Великій Космічній імперії Німеччина негарну дівчину.
  - Є жінки в наших селищах: яким любов і шана, коня на скаку зупинить, у хату, що горить, увійде. - Проспіла Шарлотта.
  Переважна більшість несвідомих ставок було на користь Герди. Щоправда, більша частина публіки очікувала, коли з'явиться її суперник.
  І дочекалося. Розсунулися велетні ворота, і на майданчик стала виповзати здоровенна туша. Це був справжній динозавр, начебто раптора тільки щупалець мав понад тридцять. І величезний, тонн на вісімдесят не менше, товстіша броня. Велетень тваринного світу.
  Мільйони ковток, кричали, верещали, стрекотіли, заливались солов'ям. Мабуть, гігант їх вразив.
  - Робіть ставки розумні! - грюкає комп'ютер.
  - На кого! - скандує публіка.
  - Фріплодофа звуть! Коза Ностра!
  Іногалакти все мастей укладали пари різних рівнів. Тут в азарті билися об заклад, доводячи справу до мільйонів. Деякі з тих, хто в темну поставив на дівчину Герду: переукладали парі, на ще більшу суму! Козаностра їх вразив!
  Послідували оголошення.
  - У гладіатора Герди п'ятдесят вісім боїв і нуль поразок, у Козаностра сто вісімдесят чотири бою і нікого залишеного в живих. Робіть ставки!
  Дівчата з батальйону СС "Вовчиці" теж укладали парі, але всі, крім суворої командирки Мадлен, дружно вболівали за Герду. Тож ставки вийшли односторонні.
  У гаупмана Мадлен як це належить особлива думка, щоб начальниця не виділилася проти підлеглих. Дівчата це чудово розуміли, не особливо заперечували.
  Лише друг Шарлоти похмуро помітив:
  - Краще втратити гроші, ніж зрадити таку дівчину. Що гроші тлін, презренним папером тільки хто буде ситий...
  - Ну, добре, якщо ви такі безкорисливі! Може й самим, хотілося б побитися? - Суворо звузила брови Мадлен.
  - А не проти! - сказала весела вовчиця Берта. - Чи можна перенестися в гладіаторський зал?
  - У нас поки що немає такої потужної магії. - З похмурим виглядом заперечила Шарлота. - Зумій стримати своє прагнення: ворогів не зволікаючи всіх убити, адже все одно настане помста, людей не можна як худобу губити!
  - Розумно сказано! - відмітив її друг Аполлон.
  На арені пролунав сигнал, і бій почався: величезний динозавр Козаностра стрибнув уперед. Від удару такої колосальної маси завібрувало напіврадіактивне покриття рингу.
  Шарлота помітила:
  - Має специфічну назву. Чому Козаностра?
  Блондинка з легким фіолетовим відтінком Берта висунула версію:
  -Можливо, це пов'язано з тим, що в одному стародавньому телесеріалі Коза-ностра була надзвичайно крутою мафією, створивши з метою захоплення всесвіту свій віртуальний світ динозаврів!
  - І що з цього? - не зрозуміла Шарлота.
  - А іногалакти подивилися, і на них справило враження. - не зовсім впевнено висловила припущення Берта.
  - Все не можливе, можливо у всесвіті! Що підкорюємо своєю силою незмінною! - Проспіла Шарлотта. - І не відступлять ніколи солдати Рейха, він немов яскрава зірка - лови моменти.
  Досвідчена Герда (у неї раптом виникла чужа пам'ять) не поспішала атакувати. Вона чекала на монстра, відстрибуючи убік або трохи, коли той підходив на небезпечну дистанцію і пробував зім'яти. Звір був дуже швидкий, але через велику масу інертний, часто промахувався.
  Герда у свою чергу вивчала його маневри, якщо супротивник виграв сто вісімдесят чотири бою, то, значить, у нього є сильні сторони. Щоправда, більшість боїв, швидше за все, припало на таких самих тварин як він сам.
  Коли збиваються два такі ж нерозумні монстри і перемагає той, хто більший.
  Втім, треба придивлятися, щупальців багато і вони гострі вигнуті наче шомпола, можливо отруйні.
  М'язи преса Герди грають, вона звивається як кобра під звуки дудочки факіра. Груди ходять ходуном, і казково гарний хлопець Шарлоти, ловить себе на думці, що йому хочеться побачити її цілком, оголеною немов давньогрецька богиня.
  Чудовисько кілька разів промахнулося, але рух не забарився. Було видно, що воно - породження пекла готове переслідувати дівчину з методичністю машини.
  Герда знову стрибнула, надіславши повітряний поцілунок натовпу. Фігурка войовниці стала блищати від поту, що виступив. Вона була ніби набита і відполірована бронза.
  - Та спритна дівчинка! - Вимовила з захоплення Берта. - Я б і сама не проти потанцювати на арені.
  - І я не відмовився б! - Говорячи так, атлетичних хлопець Шарлоти трохи злукавив. Він звичайно відчував деякий азарт та бажання битися. Водночас усвідомлював небезпеку зіткнення з гігантом.
  Шарлота агресивно помітила:
  - Я б'юся не гірше за неї!
  Видно вдосталь поспостерігавши за рухами, Герда як коник стрибнула. Її світловий меч замиготів, зрубуючи з наскоку щупальця. Вони розліталися в різні боки, бризкала синя і коричнева кров. Декілька крапельок потрапило на голі, смагляві ноги дівчини. Пружна шкіра зіщулилася, самка-гладіатор струсила, але залишилися опіки.
  - Ух, ти отруйний гад. - Її багатостраждальні мозолисті ступні пройшлися колючками і пекучими виразками, тулуби чудовиська. Дівчина примудрялася ступати, тож не пропороли ніжку.
  Берта в непідробному захопленні промовила:
  - Віртуозно! Неначе гра генія на музичному інструменті. Добре було б ще зайнятися композицією.
  Коханий Шарлоти розсміявся:
  - А теорія не повинна відставати від практики.
  Монстр зігнувся, змусивши дівчину стрибнути зі спини. Вона кілька разів перекинулася в повітрі, вискочивши з-під спостереження дюжини кристалічних очей чудовиська.
  Берта навіть підскочила від захоплення:
  - Я готова! Туди! - вигукнула вона.
  - Куди-куди! Ти звідки та куди! - передражнила Шарлота.
  Герда знову атакувала динозавра. Вона вирішила діяти короткими наскоками і бажано уникати поразки отрутою. Світлий меч діє за принципом виверження фотонів у стабільному напівпросторі, що дозволяє за мінімальної витрати енергії розрізати буквально все. Дівчина цим і користується. Правда в даному випадку гладіаторський меч заряджений мінімальною енергією, а значить, ріже не так сильно і швидко як хотілося бійця. Та й взагалі, що за бій, коли один партнер просто бить іншого. Потрібно, щоб і негативний персонаж мав шанс, інакше публіка просто не ходитиме на подібні уявлення. А удача річ мінлива...
  Цього разу Герда трохи помилилася. Щупальці в центрі виявилися значно швидшими, ніж з боків чудовиська. Одне з них кольнуло у груди, розрізавши ліфчик. Голі груди струснулися, хлопець Шарлоти розглянув їхні рубінові соски, яскраво блискучі у світлі кількох інопланетних сонців.
  Знову був удар: Герда зрубала пару щупалець, але права сторона грудей виявилася відсічена, бризнула дівоча кров.
  Самка-гладіатор зрубала ще щупальце і зіскочила з бар'єру.
  На додачу до всього температура бруків стала підніматися. Мабуть, цим хотіли підштовхнути тих, хто б'ється до більшого зближення і якнайшвидшої розв'язки.
  Герда не могла зупинитися, хоч на секунду, босі ступні горіли, покриваючись пухирями наче на середньовічній дибі.
  Хлопець Шарлоти з подивом помітив:
  - Чому дівчина не одягла сандалі? -Адже обгорять її чудові ніжки!
  Шарлота пояснила:
  - Звичай такий! Взагалі гладіатор повинен зазнавати болю, особливо якщо це жінка. Публіці приносить задоволення, коли страждають ті, хто бореться.
  - Космічний садизм! - підбив підсумок "Аполлон".
  Дівчині від цього було не легше. Вона змушена була знову кидатися на монстра. Цього разу її жертвою стали очі породження темних сузір'їв. Досвід підказував самці-гладіатору, що найчастіше мозок розташований ближче до очей. Від чого? Оскільки треба переробляти дуже багато інформації, не ослабленої довгим каналом, що передає. Тому войовниця не знайома із будовою тварюки намагалася намацати мозок.
  Один за одним, вразила чотири очі, але сама отримала пару подряпин. Чудовисько заревіло, схоже, воно теж відчувало біль. І на відміну від людини не збиралася її терпіти.
  Шарлота це відзначила та вивела афоризм:
  - Чим голосніше рев - тим тихіше розум, чому вищий тон - тим нижчий інтелект!
  - Вірне зауваження! - погодився "Аполлон". - Півень не найвидатніший полководець!
  Герда відступила, черговий випад щупалець надто вже швидкої тварини припав у плитку преса, пробивши її, майже до хребта. Видно, навіть постраждав шлунок. На щастя він був порожнім, ні хто не буде об'їдатися перед сутичкою.
  Тепер гладіаторка зрозуміла, що цілком може програти бій, незважаючи на тимчасові успіхи. Камені розжарилися так, що навіть чудовисько через кістки на ножищах відчуло їхню жару. Герду рятувала лише сильна тренованість її кінцівок. Дівчина нерідко босонога танцювала по розжареному залізу, демонструючи надзвичайну стійкість. Щоправда, ці бруківки могли давати ще більшу жар, як ядерний реактор, за рахунок напіврадіоактивного випромінювання.
  Так що мужність не залишала красуню, незважаючи на те, що загроза загибелі стала реальною. А у такому бою не можна здатися. Точніше можна, але в цьому випадку це найсильніша ганьба на все життя.
  "Аполлон" запитав Шарлоту:
  - А що результатом може бути лише смерть?!
  - Наскільки я знаю Герду, іншого вибору вона собі не зробить!
  - Мужественно, нічого не скажеш, але я встиг полюбити її всім серцем та душею! - Промовивши це, хлопець глибоко зітхнув.
  Дівчина не могла стояти і знову стрибнула на панцир, перебираючи обпаленими ніжками. Провела кілька сильних ударів, зробила пару-трійку стрибків. Тепер вона почала робити сальто, рубала на льоту.
  - Хто не має легкості метелика, не уникне бути розчавленим сачком! - Вимовила вона фразу, що стала крилатою з давніх часів. Так ще бився Гумовий лис, боксер поет. Він також ризикував своїм життям, але меншою мірою і такого серйозного, а головне важкого супротивника у нього ще не було.
  Шарлота підказувала їй, несамовито кричачи:
  - Підрубай його черево. У деяких таких тварин мозок розташований поряд зі шлунком.
  "Аполлон" заявив:
  - А що хіба не можна їй якось допомогти? Наприклад, магією?
  Шарлота заперечливо хитнула головою.
  - На арені магія не діє. Хіба якась незвичайна і надзвичайно сильна.
  - А я ще не опанував хвильової магії! - зітхнув писаний юний красень.
  - Я, зате її знаю досконало. - похвалився ельф, що несподівано затесався в їхню компанію. - Народ і магія єдині!
  Герда стрибнула ще кілька разів, тут несподівано вилетіло лезо, воно рухалося надто швидко, не даючи відскочити. Дівчина ледве встигла підставити руку. Від страшного удару зламалося і лезо, і рука, кисть гладіаторки обвисла.
  - Ось ще один хук! - відповіла, витираючи піт з обличчя Берта. - Що тепер буде.
  Шарлота крикнула дівчині Герді.
  - Піднирни під нього! Я, здається, згадала, де у цих тварин нервовий центр.
  - Підкажи їй! - вигукнув коханий Шарлоти.
  - Неможливо! - відрізало вогняне рудоволосе дівчисько.
  Герда рубалася ще відчайдушніше, по обличчю пройшовся глибокий шрам, розсікло щоку. Ще раз її зачепило. Рука була пошкоджена, але права де меч ще діяла.
  Публіка біснувалася, і більшість, що було страшно, вболівала за монстра! Мабуть набридли постійні перемоги Герди. Дівчині, схоже, юрби, що грунтовно звикла до любові, таке було неприємно. На якусь мить вона втратила темп, за що була негайно покарана, щупальце перебило їй ніби виточену з коричневого мармуру ніжку.
  Швидкість Герди впала, і вона скотилася зі спини, отримавши черговий удар, що зламав ключицю. Личко перекосило від болю, але войовниця через муку крикнула:
  - Я не зламаюся!
  Дівчина впала боком на розпечені бруківки, зламавши пару ребер, з-за рота виступили криваві бульки. Почувся скрегіт, чудовисько настало вісімдесяти тонною тушею на здорову ногу, придавивши красуню. Від дівчини повалив дим, і вона забилась у конвульсіях.
  "Аполлон" скрикнув:
  - Вона гине! Невже все скінчено?
  Берда плаксиво шморгнула носиком:
  - Скоріше за все так! Мила дівчинко, ти гинеш, як шкода тебе!
  Шарлота з піддівкою помітила:
  - Чи не лесбіянка ти Берта?
  - Ні в якому разі! - На підтвердження своїх слів дівчина нахилила голову "Аполлона" і міцно поцілувала його в губи.
  Хлопець пригнув її у відповідь. Коли тебе цілують так по-справжньому пристрасно - це просто диво.
  - Дивись уважніше! - обірвала політ їхньої пристрасті Шарлота, проте в її тоні не було й краплини ревнощів.
  Справді, над дівчиною схилилася величезна паща динозавра-мутанта. І в цей момент останнім відчайдушним зусиллям гладіаторка жбурнула меч у проміжок між небом та горлом. Воно проскочило всередину. Гази, що накопичилася в шлунку, рвонули, з пащі спалахнув вогонь, і вибухова хвиля відкинула дівчину. Козаностра розколовся на кілька частин, відлетіло палене м'ясо.
  Дівчина втративши обох ніг і руки лежала непритомна. Поруч із нею з'явилися роботи. На сканері з'явилося зображення грудної клітки, два серця билися насилу, але рівно у здоровому жіночому організмі.
  - Гладіатор Герда залишилася живою і їй присуджується перемога! А значить, така вистава буде, через три хвилини! - Гучно, але без жодних емоцій оголосив комп'ютер.
  - Ставки зіграли! - крикнув чийсь, явно неземного походження, голос.
  Те, що залишилося від Герди, підібрали.
  "Аполлон" (ну хто б міг подумати) все ж таки сплакнув:
  - І ця дівчина залишиться назавжди калікою?
  Шарлота так енергійно мотнула головою, що злетіло кілька фужерів.
  - Ну ти даєш! Досягнення нашої медицини такі, що через кілька годин вона буде як нова і не залишиться жодного пошкодження. Ну скажи мій дурний хлопчик, де ти бачив у нас калек.
  . РОЗДІЛ Љ9.
  Єлизавета відчайдушно запитала:
  - Невже їх підпалять!
  Валентина відповіла з гнівом:
  - Ні, відпустять! Та ще тістечок дадуть на дорогу!
  Босонога Єлизавета сплакала:
  - І це ж так жорстоко! Ну гаразд чоловіки, але жінки, чому мають так страждати!
  Валентина висловила припущення:
  - Німцям потрібні слов'яни, лише як раби. А раб має боятися і коритися! Це диктат, що стоїть на страху! А щоб залякати, треба завдати болю!
  Голонога Єлизавета блиснула блакитними очима:
  - І щоб роздратувати треба, заподіяти біль!
  Спалахнуло полум'я, вогонь поширювався не так швидко, як за звичайного бензину, жінки рвалися, намагаючись порвати дріт, з їхніх розпорошених голок тіл, капала кров.
  Босоногій Єлизаветі здавалося, що час повзе напрочуд повільно, наче змійовик, повіяв свіжий вітер, і тілу, ледь прикритому легкою сорочкою, стало холодно.
  Полум'я нарешті охопило всіх жінок-мучениць, їх крики стали набагато голоснішими. Шкіра на очах покривалася пухирями і злазила. Запах паленого ставав дедалі сильнішим. Він його нудило і з очей дівчат текли сльози. Головний фашист прокукарекав з єхидною усмішкою:
  - Якщо хтось втече, я вас усіх таким чином спалю! Хайлі! Хайль Гітлер, найбільший правитель всесвіту!
  Фашистські солдати дістали з-за поясів губні гармошки та весело заграли на них! Причому видно, що повною відсутністю слуху гітлерівці не страждали. Але від цього музика здавалася ще зловіснішою.
  Жирний офіцер проревів російською:
  - Льється музика, музика, музика! То сумно, то несміливо дихаючи! Хто весело танцює під дудочку, від якої світлішає душа! Льється музика, музика, музика, геть смуток, вистачить німці тужити! Нескінченна, вічна, юна, від якої хочеться жити!
  Його помічник, рудий офіцер прокукарекав:
  - Танцюють всі! Ну, суки танцюйте або я вас спалю!
  Дівчата стали несміливо перебирати босими ногами. Головний фашист міцно загорлав, розмахуючи руками:
  - Живіше! Ну сучори та повії, живіше!
  Дівчата стали в різнобій рухатися куди швидше, але це мало нагадувало культурний танець, а швидше було диким танцем папуасів, узбережжя Парагваю!
  Фашисти підбігали до жінок і били кулаками по обличчю, щось несамовито верещали і хрюкали.
  Головний фашист зробив жест. Хлопчик у формі Гітлер-югента підніс йому пляшку коньяку! Жирна свиня потягла прямо з горла, сорока градусна рідина зігріла живіт. Боров запитав хлопця, в акуратній формі:
  - Тобі вже є чотирнадцять, дозволяю застрелити будь-яку повію!
  На обличчі хлопця виникло розчарування:
  - І лише застрелити! Це надто м'яко! - вигукнув він.
  Жирний виродок хрюкнув:
  - А що ти хочеш зробити!
  Хлопчик огризнувся:
  - Запороті до смерті, а потім підпалити!
  - Ну гаразд, давай! Тільки швидше, цих телиць треба ще встигнути пригнати до Німеччини.
  Хлопчик виблискував сліпучими, густо начищеними чоботями, рушив уздовж ладу жінок. Він хижо скалився і жорстоко посміхався. Іноді юний гітлерівець зупинявся і штовхав ту чи іншу жінку ногою у живіт, але вибору не робила.
  Єлизавета молилася невідомо кому - тільки не мене! Але ось молодик саме зупинився навпроти неї і вказав пальцем:
  - Ось ця повія моя!
  Єлизавета завмерла, зрадливо затремтіла, а засмагле личко зблідло. Головний фашист несподівано заперечив:
  - Найн!
  Хлопчик-фашист образився:
  - Це ще чому?
  Боров відповів:
  - Надто вже вона гарна! Просто чудова дівчина, її можна подарувати якомусь генералові і виручити великі гроші.
  Юний гітлерівець, неохоче погодився:
  - Гаразд! Тільки оскільки ти відмовив моєму першому прохання я замучу дві повії!
  Пацан повернув швидко пробіг і вибрав двох дівчат по молодші. Він цього разу поспішав, боячись ніби не вирвали законного видобутку.
  Дівчата вискочили на площу самі, можливо вони, сподіваючись, що гарний хлопчик помилує їх, якщо вони будуть покірні. Юнець зневажливо пирхнув:
  - На коліна і цілуйте мені чоботи!
  Дівчата впали і поповзли. Вони впевнено цілували лощену шкіру, відчуваючи сильний запах дорогої вакси. Син Гітлер-югента раптом різко схопив дівчат за волосся і з силою підняв їх:
  - Що сучки! - прошипів пацан російською. - Жити набридло! А тепер негайно роздягайтеся!
  Дівчата гарячково скинули одяг, залишившись в одних трусиках. Юний садист наказав:
  - Лягай! На затискачі!
  Дівчата покірно лягли, а помічники-есесівці закріпили руки та ноги у спеціальних колодках. Хлопчик провів пальцями по спокусливим, ще не встиглим запилитися рожевим п'ятам дівчат. Він раптом відчув сильне збудження і несамовито прорепетував:
  - Тяжкий батіг мені!
  Підручні передали батіг. Вона була непроста, а складалася з розпеченого, до червоного дроту з гострими зірочками. Удари таким знаряддям більш чутливі.
  Босоногу Єлизавету кинуло в жар, коли вона подумала над тим, що її очікувало. Ось він жахливий оскал фашизму, коли люди перетворюються на звірів. І ці пекельні муки катів позбавлених елементарних людських почуттів.
  Батога зловісно свистить і обрушується на голенькі, світленькі спини дівчат. Удар до кістки розтинає шкіру та м'ясо. Юний фашист досить муркотів, він почував себе справжнім Богом. Та це було божество зла, і незламної волі, позбавлене почуття найменшого співчуття. Втім, у Гітлер-югенті вчили, що співчуття - це слабкість! Жаль погане почуття не гідне істинного арійця. Ворога мало вбити, його треба змусити страждати і піднизити! Слов'яни нижча нація подібна до євреїв, і вбити слов'янина, це все одно що прикінчити скаженого собаку. Що таке совість - пекельна пастка душі, придумана євреями та російськими філософами. Справжній арієць не знає докорів сумління, тільки одне в нього викликає досаду, що мало вбив ворогів! А ось жорстоко помучити жінку чи дитину: найвищий прояв арійської доблесті.
  Трусики лопнули під ударами розжареного дроту і злізли з сідниць. Дівчата спочатку кричали, але хлопчик був не по роках сильний і вони швидко затихли, знепритомнівши від страшного шоку. Втім, гітлерівські кати не розгубилися, вони обрушили на голови юних красунь заздалегідь приготовлені відра з крижаною водою (використовуючи похідний холодильник). Тим часом малолітній садист знову розжарили на вогні дріт і обрушив його на босі дівочі ступні. І знову страшні верески, крики, в яких не було нічого людського.
  Єлизавета ледве трималася на ногах, здавалося, звідки могли взятися сили, щоб таке витримати. Це було щось позбавлене найменшого сенсу, яке далеко стоїть за межами людського. Дивно як це могло так чинити такий милий на вигляд хлопчик, майже дитина. Просто неймовірно, до чого фашизм спотворює душі, навіть дитячі. Так скалічити сприйняття цілого покоління!
  Дівчата знову стихли, і на них знову лили воду. Втім, не дивлячись на всі зусилля, крики катованих ставали все тихіше і тихіше. Від плечей до ступнів у нещасних мучениць не лишилося живого місця. Нарешті хлопчина втомився, витер піт з чола і смачно плюнув крізь зуби у бік колони нещасних жінок.
  - Набридло! Можете спалити їх!
  Роздерті дівчата вже не ворушилися, ймовірно страждання перевищили певний захід. Гітлерівці підбігли до нещасних, не дуже щедро капнувши бензину, підпалили. Дівчата навіть не ворухнулися, хоча вогонь повільно зі смаком пожирав їхнє тіло.
  До цього часу стихли і крики спалюваний живцем бідолашних, вся вина яких полягала лише в тому, що вони повинні були стати наочною демонстрацією непохитної волі нацизму!
  Жирний виродок махнув своїм кривим кулаком:
  - Ну що повії! Я сподіваюся, ви зрозуміли по чому фунт лиха! А тепер збудується й кроком марш до своєї нової долі.
  Жінки стояли не ворухнувшись, наскільки вони були вражені жорстокістю, кошмарним видовищем.
  Хлопчик-фашист, недовго думаючи, вихопив пістолет і хижа скалячись, вистрілив дівчині в ногу:
  - Ви чули, що вам сказали марш!
  Постріл пробудив жінок, Єлизавета відчула на плечах ласкаві руки Валентини.
  - Пішли мій вірний товаришу, щоб мститися, треба жити!
  Дівчина хоробро відповіла:
  - І я клянусь, виживу!
  Тим часом малолітній подонок розстрілював корчаще впале дівчисько. Він намагався перебити їй і руки, і босі ніжки. Відразу добити дівчину не хотілося, адже слухати крики від болю куди приємніше, ніж сміх.
  Тяжко поранена дівчина, так і залишилася лежати на дорозі, юний фашист не добивав, і її підхопили гаком за ребро і потягли в шибениці.
  Товстий есесовець погладив хлопця по голові:
  - Мій любий друже! Ти такий як фюрер у дитинстві! А знаєш великий Адольф уже у першому класі посварився з дівчинкою. Так він із двома своїми дружками підстеріг її дорогою додому. Вони впіймали її і зв'язали, почали знущатися. Палили вогнем, ламали кістки, викололи очі, а потім юний Адік залив їй ковтку сірчаною кислотою, винесеною з уроків хімії. Тоді Гітлеру було лише шість років, а він уже був здатний на мужній гідний арійського чоловіка вчинок.
  Юний гітлерівець кривлячись запитав:
  - Дівчинка була єврейка?
  - Ні, слов'янка! Австро-Угорщина розвалилася, бо німців зрадили слов'яни, та фюрер поклявся винищити їх під корінь! - Боров провів долонею по горлу. - Взагалі мавпи заслуговують на поблажливість, а слов'яни немає!
  Есесівці дружно скинули лапи:
  - Хайль Гітлер!
  Молоді, босоногі, напіводягнені жінки швидко йшли дорогою. Фашисти їхали на спеціальних чотириколісних велосипедах супроводу (щоб не витрачати, бензин на конвоювання недолюдів). Єлизавета, вражена звірствами і кричущою аморальністю фашистів, перші кілька годин мовчала, вона навіть ні про що не думала, а крокувала в півсні. Інші дівчата, схоже, теж не були налаштовані розмовляти принаймні на світські теми.
  Поки босоногі дівчата йшли рівним асфальтом, викладеним на радянській землі, ноги відчували себе більш-менш комфортно. Але мимо розворушеного прикордонного посту вони опинилися на польській території... Дорога виявилася вкрита дрібним гравієм, і гострим щебенем, що впивалися в босі ступні дівчат. Єлизавета останніми роками не часто могла собі дозволити босоногі прогулянки, невдовзі відчула, як голі п'яти почало безжально драти й пекти. Щоб відволіктися, вона заговорила з Валентиною:
  - І що тепер нам лишається робити?
  Капітан після паузи тихо відповіла:
  - Тікати ми не можемо, інакше всіх дівчат переб'ють! В той же час терпіти подібне теж нема сил!
  Єлизавета запропонувала:
  - А що, якщо влаштувати втечу для всіх?
  Валентина кивнула:
  - Я над цим якраз і думаю! Тільки технічно здійснити таке складно. Подивися скільки навколо конвойних.
  Єлизавета вимовила суворовську фразу:
  - Виють не числом, а вмінням!
  Валентина відповіла:
  - Однією з основних причин перемог Суворова була найкраща бойова виручка та фізична підготовка російських військ. Зокрема турецькі війська не вчили штикового та рукопашного бою, так що вони швидко сипалися. А ось із французами було складніше, тим більше що багнет винайшли саме у Франції.
  Єлизавета рішуче відповіла:
  - Але ж перемагали!
  - Та перемагали! Але скажу чесно, не так легко, як пишуть у підручниках! - Валентина зітхнула. - Надто дорога ціна перемоги, здатна знецінити трофеї!
  Єлизавета буркнула:
  - Не про трофеї йдеться. Найбільший трофей на війні - збережене життя! Взагалі як казав Сталін - солдат не має статі!
  Валентина запропонувала:
  - Тоді стань хлопчиком, і тобі стане легше!
  Єлизавета скривилася:
  - Я б і сама не проти стати хлопчиком, хлопчикам набагато вільнішим!
  Валентина свиснула:
  - Це чому?
  - Тому що в них ступні грубіші, а мене палить ніби крокую по вугіллям! - пискнула Єлизавета.
  Валентина відповіла:
  - І в мене відчуття немов довго і жорстко били палицями по п'ятах, але треба терпіти. Не виключено, що наш полон затягнеться і ще не буде. Я чула, що жінкам у концтаборах видають взуття, лише коли випадає сніг, та й то з дерева.
  Босонога Єлизавета здригнулася:
  - Дерев'яні черевики для дівочих ніг - це просто тортури, я якось, коли ще була школяркою в музеї, одягла їх і пройшла коридором. Вони такі незручні та постійно спадають.
  Валентина поправила:
  - І страшенно натирають ноги, а гріють узимку дуже погано! Куди краще ніж ноги, вони і тепліше і м'якше!
  Жінки в селах були загартовані і не скаржилися, а в міських вже почали виступати крапельки крові, відтискаючись слідами витончених, юних ступнів на гравії.
  По небу пролетіла зграя винищувачів МЕ-109, вони мчали порівняно на невеликій висоті і можна було навіть розглянути свастику на крилах.
  Єлизавета помітила:
  - Цікаво, а де наші славні Миги?
  Валентина знехотя відповіла:
  - Думаю, стоять не заправлені! Взагалі німці мають цікаву новинку, мініатюрні бомбочки, їх можна навіть підвішувати до крил винищувачів. Сиплють на землю, як градинки. Танк не візьме, але проти піхоти чи літаків особливо таких легень як ІЛ-26 цілком ефективно.
  Єлизавета помітила:
  - У нас начебто теж, такі "дрібнячки" повинні були ось-ось надійти у виробництво. Трохи ми не встигли. Взагалі важка спадщина царського ладу, розбудова промисловості з капіталістичних рейок на соціалістичні.
  Валентина додала:
  - Плюс громадянська війна! У двадцять першому році промислове виробництво впало порівняно з тринадцятим роком у сім разів. Загинули мільйони людей, країна була розорена і на відміну царського уряду нам ніхто кредитів не давав. Звичайно, багато ми не встигли. Гітлер застав нас у той момент, коли армія тільки-но почала переозброєння на справді ефективні танки.
  Босонога Єлизавета погодилася:
  - Тут ти маєш рацію! Ми багато зробили, але багато чого не встигли. На вермахт уся Європа працює. Європа! А царська Росія програвала війну хоча основні сили Німеччина тримала у країнах. Ось тепер ми й опинилися у поганій ситуації.
  І коли прийдуть наші танки до Європи?
  Валентина відповіла:
  - Хотілося, щоб скоро! Але я теж воювала у Фінляндії, тому не настільки повна оптимізму, наша армія не цілком до війни готова.
  Юна дівчина з погонами молодшого сержанта почала розмову:
  - Я думаю, за два тижні наші танки звільнять Варшаву, а за місяць Берлін!
  Валентина хитнула головою, розкинувши руду гриву:
  - Хотілося б у це вірити, але... Фашисти окупували чотирнадцять країн Європи за дуже короткий час. Потім підкорили Африку та Британію. Захопили Близький Схід та Індію. А потім здолали й Америку разом із Канадою. - Дівчина сердито тупнула босою, збитою об каміння ніжкою. - Це говорить про дуже велику силу вермахту, а ми три з половиною місяці вовтузилися з крихітною фінською армією. Я не з чуток знаю, що таке війна. Немає в даному випадку ворог набагато сильніший за нас!
  Юне дівчисько розгубилося:
  - То що ми можемо програти?
  Валентина відповіла:
  - В принципі так, але...
  Дівчина-босоніжка пискнула:
  - Що Але...
  Голонога Валентина відповіла:
  - Гітлерівці самі стануть собі могильниками! Подивися, як вони звірять. Проти них скоро піднімуться всі від моря до моря. Навіть піонери будуть битися з фашизмом, під ногами окупантів горітиме земля. Гітлерівці захлинуться у власній крові. Їхнє рішення напасти на СРСР стане фатальною помилкою. - Дівча знову тупнула не шкодуючи босою, збитою, червоною від свіжої засмаги ноги. - Точніше катастрофою і фашизм зметуть з планети!
  Єлизавета погодилася:
  - Ні, вампіру Гітлеру не оминути осинового кола! Але ось, скільки наших місто буде зруйновано та сіл спалено. - Дівчисько розлючено крутанула сильною шиєю, золотисте волосся прийшло в рух. - А ми дурні знаючи про удар, що готується, навіть окопи не вирили!
  Босонога Валентина відповідно кивнула:
  - Я гадаю, Павлова розстріляють!
  Єлизавета відмахнулася:
  - Та не в Павлові справа! Взагалі наказ привести армію на повну бойову готовність, мав віддати особисто Сталін.
  Валентина енергійно кивнула:
  - Безперечно ти маєш рацію! Але вождь хотів до останнього відстрочити початок війни, тим більше що до зими вермахт не готовий, і виграй ми хоча б місяць, вермахт був не настільки грізний. А до сорок шостого, або сорок сьомого року, наша армія стала б набагато сильнішою. Що ось мене турбує ця позиція окупованих США та Британії. Вони можуть після укладання почесної капітуляції з Німеччиною і навіть отримати частину радянської території. - Дівчина тупнула босою, подряпаною і збитою, круглою, курною п'ятою. - Крім того, Японія може спробувати взяти реванш за поразку в Манчжурії.
  Кажуть, вона й так уже напала на наш Владивосток. І тоді ми опинимося в кільці ізоляції.
  Боса втомлена Єлизавета охнула, наступивши на гострий камінчик, нога стразу почала кровоточити, а збиті пальчики нити сильніше. Вона подумала: що фашистам, мабуть, не їх нехай нове та добротне взуття потрібне, скільки бажання принизити і заподіяти біль. Адже на Русі босі ноги вважалися ознакою бідності, недарма існувало вираз босяк - тобто жебрак. Тепер ще невідомо: чи зможе вона так розбивши і поранивши свої босі, витончені лапки дійти до привалу. А якщо впаде, що буде з нею.
  Немов в унісон її слів одна з юних дівчат із закривавленими розбитими ногами, закричала:
  - Все я більше не можу!
  І присів навпочіпки, простягнувши вперед багатостраждальні ніжки. Фашисти під'їхали до неї і, на голову дівчинки полився бензин. Вона різко схопилася, але було пізно, спалахнула кинута запальничка, нещасну охопило пекуче полум'я.
  Дівча, протяжно кричачи, кинулася бігти, інші бранки пролунали вбік. Обігнавши колону, мучениця завалилася, знепритомнівши, потоки полум'я обпалили нещасну легені, і смерть була жахливою! Наслідував грізний окрик:
  - Шнель! Шнель! Сучям, що відстають, смерть!
  Дівчата у розпачі додали кроку. Єлизавета тихенько стогнала, і шкутильгала, її голі, порізані ступні вибухали болем, ніби від дотиків розпеченого заліза. Але вона, як і інші дівчата, кріпилася.
  Щоб хоч трохи відволіктися босонога Єлизавета сказала:
  - Може заспіваємо Інтернаціонал?
  Валентина махнула головою:
  - Ці нелюди нас усіх розстріляють! Терпи! Босі ноги особливо у таких молодих як ми швидко грубіють. Ми витримаємо та виживемо. Перемога буде за Червоною армією. Навіть якщо всі капіталісти ополчатимуться проти нас! Адже від тайги, до британських морів, Червона армія найсильніша!
  Єлизавета стиснула кулаки:
  - Але немає духу російського сильніше,
  Їх руїн себе відродимо!
  Російський воїн меч візьми швидше,
  Вистоємо і знову переможемо!
  Після цього стало якось легше, і навіть пекучий біль у закривавлених ногах став слабшим.
  Сонце схилялося до заходу сонця, фашисти все більше нервували і підганяли дівчат.
  Ставало свіже, вітерець приємно обдував спітнілі обличчя. Босонога Єлизавета помітила:
  - Схоже, навіть сонце за нас!
  Валентина через силу посміхнулася:
  - Сонце комунізму - завжди за нас!
  Тіні на дорозі все подовжувалися, ставало все темнішим і темнішим. Фашисти запалили ліхтарики, від чого вид їх велосипедів став набагато загадковішим, у ньому відчувалася таємниця. Єлизавета вже уявляла, що це не гітлерівці, а страшні чудовиська. Свого роду багатоликий Вій чи вурдалаки. Як не дивно, але це робило фашистів не страшними і нереальними. Повеселі - відкрилося друге дихання, Валентина стала наспівувати, пісеньку:
  - Там на невідомих доріжках, танцюють чорти у босоніжках! Ну, а Кощій об'ївся щей!
  Валентина посміхнулася:
  - Ти як завжди неповторна!
  Нарешті з'явилися вдалині сигнальна вежа, і стали видні будинки, зі світломаскуванням. Значить, їхній шлях вже близький до кінця. Більшість дівчат вже вибилися з сил, були в останньої межі фізичного виснаження і трималися лише на інстинкті виживання.
  Єлизавета запитала Валентину, ніби вона мала це знати:
  - А годуватимуть нас!?
  Капітан жартома, хоч їй це давалося важко, відповіла:
  - Для німців ми як худоба, а худобу в дорозі ніхто годувати не обіцяв!
  Босонога Валентина зі злістю відповіла:
  - Тоді я перегризу Гітлеру ковтку!
  Ще кілька сотень болісних кроків, роздертими, голими ногами, і дівчат стали вводити в спеціальний табір. Схоже, його заздалегідь приготували для військовополонених, у темряві виднілися дерев'яні бараки, також вежі з колючим дротом. Жінок почали розводити по них, намагаючись помістити цивільних та військових окремо. Втім, полонені були настільки втомленими, що навіть не думали про втечу. Вони просто падали на грубі дерев'яні нари. Єлизавета, ступаючи збитими закривавленими ногами, по притоптаній траві відчувала блаженне відчуття. Зрештою вона зможе забути уві сні. Але коли вона вже входила в барак, до неї підскочили двоє есесівців і безцеремонно заламали.
  - За що? - крикнула дівчина.
  - Русиш швайн! Іди куди велять!
  Єлизавету повели з табору, ось вони минули вежі, і залізні ворота. Спочатку дівчина подумала, що її хочуть розстріляти, але потім злякалася, що на неї чекають тортури. Раптом фашисти подумають, що дівчина має важливий секрет?
  Її підвели до особняка, прикрашеного барельєфом із левами. Як не дивно вигляд багатого маєтку заспокоїв Єлизавету, це не було схоже на похмурі тортури середньовіччя. Втім, ці нелюди можуть катувати і мучити будь-де і скільки завгодно.
  Її ввели в будинок, босі ноги дівчата торкнулися пишного, оксамитового килима і втопилися в ньому.
  Спалахнуло яскраве електричне світло. З'явився чоловік у лівреї, кинувши недбалий погляд на дівчину, скомандував:
  - Вимити їй ноги!
  Єлизавету посадили в крісло і, акуратно одягнена в біле служниця принесла срібний тазик з водою. За походженням служниця була білоруська полька і знала російську мову. Опустивши в тазик із темною водою збиті ноги, вона почала акуратно розтирати їх. Дівочі ступні Єлизавети, були жалюгідним видовищем. На них не залишилося буквально живе місце, пальчики були збиті. І, тим щонайменше, ніжки білоруської красуні були гарні, і були гідні принцеси чи грецької богині.
  Служниця акуратно змила пил і кров, протерла кожен пальчик. Потім із співчуттям у голосі запитала:
  - Видно тобі сильно дісталося мила?
  Єлизавета відповіла:
  - Іншим дісталося сильніше! Мені нема чого скаржитися на долю!
  Полька кивнула:
  - Я вірю для країни порад все скінчитися добре!
  Есесівці перервали розмову і, підхопивши Єлизавету, потягли до пишно обставленої зали. Дівчина мляво чинила опір, її кинули, зачинивши двері і, одразу немов привид виник товстий кнур. Вже до коліків у мозку знайомий голос просипів:
  - Ну що пташка, будеш покірною!
  Єлизавета спробувала відскочити, але на вигляд незграбний гітлерівець виявився спритнішим. Вона різко стрибнув до дівчини і розірвав на ній сорочку, оголивши дві досить великі, пружні груди з сосками. Дівчина рушив йому коліном у пах, але фашист чекав це, все ж таки в СС служать не слабаки і парирував випад.
  - Опирайся, так буде навіть веселіше!
  Жирний боров знову кинувся на нього, зриваючи залишки одягу, насамперед штани, але раптом несамовито заволав:
  - Та ти ще кусаєшся сука.
  Напівоголена Єлизавета вирвалася і кинулася до протилежних дверей, вона розраховувала, що може так не буде солдатів. Відчинила її і відразу отримала сильний удар у підборіддя. Перед нею виник м'язистий підліток із голим торсом. У ньому вона на свій жах впізнала юного садиста з Гітлер-югента. Той хижо посміхнувся білими зубами:
  - А ти темпераментна!
  Товстий есесовець пропищав:
  - Дозволяю тобі скористатися нею разом зі мною! Ти вже дорослий і настав час спробувати жіноче тіло!
  Юний гітлерівець відповів:
  - Російських я поки що не ґвалтував.
  Єлизаветі стало погано, від того, що її може згвалтувати, позбавити честі підліток було особливо соромно. Вона у свої двадцять два роки зберігала невинність і ось тепер, має розлучитися зі святістю не з коханим, радянським хлопцем, а з такими виродками яких ще не бачило світло. Дівчина несамовито заволала, але великий фашист і аж ніяк не дрібний пацан разом накинулися на неї. Боров важив щонайменше півтора центнера і втомлена Єлизавета, відчувала, як швидко в неї зменшуються залишки сил.
  Одночасно юний садист тиснув їй руки і щипав груди. Нарешті вона впала, і чудовисько грубо опанувало її, з делікатністю кабана під час тічки. Єлизавета зазнала найстрашнішого болю, занурившись у непроглядне пекло!
  . РОЗДІЛ Љ 10.
  Воїнкам виправили танк, і вони продовжили свій поступ у глибину радянських позицій. Красуні пострілювали по російських танках, і цвірінькали, скалили зубки.
  Герда розкроїла снарядом тридцятьчетвірку і прочирикала:
  - Я войовниця класу гіпер!
  Після чого як зареготає... Насправді чудове дівчисько. Войовниця найвищого пілотажу. І трохи погана, і повія... Погана вбивця добрих хлопців.
  Шарлота теж натисне босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика та видасть:
  - А я люблю ламати танки!
  А радянська тридцятьчетвірка без зайвих зауважень розколеться. Башти зносить і пробиває наскрізь.
  Христина без зайвих забобонів пальнула. Цього разу жертвою її босих пальчиків стала радянська гаубиця 152 калібру. Це досить неприємний калібр. Лобову броню німецької машини, зрозуміло, не проб'є, але трусить добряче. І вушка у дівчат закладе.
  Золотисто-руда войовниця вимовляє:
  - Я така краса, босонога мрія!
  А потім цвяхнула і Магда. Теж войовниця якщо не від Бога, то точно від Сатани. І це за всієї її релігійності.
  А яке воно дівчисько то гарне. І дуже сексуальна, але при цьому скромниця.
  Магда заспівала, стукаючи голенькою ніжкою, і тремтячи чорними, довгими віями:
  - Адже так не буває на світі, щоби танки ламали в буфеті!
  Герда вишкірилася і прошипіла, іскра смарагдовими очима, підбивши чергове знаряддя:
  - Я буду супермен! І всіх спалю!
  І знову своїми пальчиками як натисне, і трусить радянський дзот. Агресивне дівчисько. Спробуй таку і переверни! У ній незламна міць!
  Німецький танк обстрілював батарею. Фашисти вже заглибилися у радянські позиції, наближаючись до Мінська. Але ліній оборони багато, і Червона армія пручається вперто. Стільки тут понарили. Так просто на оперативний простір і не вирвешся. Страшенно, важко доводитися завдання вирішувати.
  Вже були й випадки танкових таранів. Зокрема швидкісні, але слабко броньовані БТ постійно прагнуть саме таранити. Тож їм німецьку техніку не взяти. Був випадок, коли та Які падали на німецькі колони з технікою.
  Шарлота прошипіла, луплячи по радянській батареї:
  - Які таки дурні ці росіяни. Ні, щоб одразу капітулювати, а впираються.
  Христина на це логічно відповіла, але спочатку натисканням босим пальчиком ноги перевернула 100-міліметрову радянську гармату.
  - Американці практичний народ, але навіть вони не капітулювали проти нас одразу! Так що ще як сказати, хто дурніший. Адже ми ще такі далекі від Москви!
  Магда натиснула босий пальчик ноги на кнопку джойстика і впевнено сказала:
  - Дійдемо! Обов'язково дійдемо і досить скоро!
  Герда свиснула і заспівала, розкриваючи свої червоні уста:
  - Ми крокуємо на Москву, і фашизму бачимо... Скоро Леніна приб'ю, і в полоні товариш Сталін!
  Після цього дівчина знову натиснула босими пальчиками на кнопку джойстика. І як лупе. 85-міліметрова радянська гармата підлетіла вгору з відірваними колесами.
  Шарлота теж пальнула, і досить влучно. При цьому зловтішно прошипівши:
  - Я їх гармати в небо піду! І знесу зі сфери та Місяць!
  Після чого чергова радянська зброя виявилася розколотою, наче волоський горіх під кувалдою.
  Та б'є німецька 105-міліметрова гармата дуже, навіть дуже забійно. Але починали красуні у піхоті. І багато чого пережили у ній. І чого тільки їхні босі ніжки не відорали. То був сорок перший рік. Коли багато вирішувалося. Результат війни був визначений. І войовниці йшли проти великих сил Британії. Володарка морів поки не збиралася поступатися, і відчайдушно чинила опір.
  Ось про це і згадало Герді штурмуючої черговий, дуже потужний рубіж радянської оборони. А коли вони були зовсім ще юними, так гуляли, і таке витворяли. Як тоді їм було дуже весело!
  Перед очима Герди попливли картинки, немов у кінострічці;
  Аполлон відповів:
  - Ніде! У нашому щасливому світі немає і не може бути калік! Тому що підкорив світ Третій Рейх дарує всім щастя!
  Дівчата підняли руки в бадьорому привітанні:
  - Зінд Хайль! Звісно ж щастя! Ми хочемо добра... Два білі крила над світом! У наших душах світло, найяскравіший світанок - не описати Шекспірам!
  На жаль, знову пробудження... Герда прокинулася, відчувши дикий біль у тілі... Нелегко це ганяти по пустелі і тягнути танки, навіть якщо ти вважаєшся надлюдиною. Або істиною арійкою - нещадною до ворогів Рейху! У Шарлоти втім, боліло не менше і вона навіть простогнала:
  - Який біль! Який біль - Третій Рейх проти янкі - сто нуль!
  Герда спробувала підбадьорити себе та подругу:
  - Надлюдина по Ніцше має бути нещадною до інших, але ще більше до себе!
  - От би самого Фрідріха Ніцше змусити бігати по пісочку і тягнути танк зрозумів би... - пробурчала Шарлота.
  Герда погодилася:
  - Та згодна: хто не страждав, той не зрозуміє!
  Після сніданку Мадлен втішила дівчат.
  - Тепер проста пробіжка, звичайно з вантажем. Прогнозується зростання активності англійців, поверне їх стерв'ятників, так що краще не ризикувати танками. Адже якими б ви дівчата крутими не були, тягнути танк швидше, ніж вони йдуть своїм ходом, не зможете!
  Герда невдоволено буркнула:
  - Звичайно, не сам же везеш!
  Мадлен розлютилася, або вдала, що розлютилася:
  - Півсотні ударом палицею по п'ятах це дурне дівчисько!
  Вовчиці кинулися виконувати наказ пані. Герда покірно лягла і вставила свої босі, витончені ніжки в заздалегідь припасований пристрій. То була фалака! Дівчина вдихнула глибше, намагаючись не видати душевних мук. Мадлен сама підійшла до своєї жертви, доторкнулася до неї огрубілі, ще не встигли запилитися п'ята. Чмокнула язиком і вимовила:
  - Вважай удари!
  Для биття Мадлен обрала спеціальну палицю, гумову, але зі сталевим стрижнем усередині. Сама командир теж ще за віком дівчина, але через масивну, атлетичну фігуру, що здається старшою за свої роки, понюхала гуму і друг різко вдарила.
  - Раз! - промовила страждаючим тоном Герда.
  Мадлен ударила Герду по п'ятах ще сильніше.
  - Два! - промовила дівчина.
  Командир роти СС продовжила розправу. Він намагалася розподіляти удари рівномірно, щоб біль був максимальним, але при цьому уникати каліцтв. Герда вважала, намагаючись менше уваги звертати на палаючі підошви. Коли вона босоніж бігала снігом, біль був не меншим, але дівчинка терпіла і не сповільнювала кроку, розуміючи, що її порятунок саме в швидкості. Інакше обморозишся, станеш калікою і підеш у витрату. Так що треба, значить, треба бути істиною арійкою і терпіти, загартовуючи мужність. А взагалі болю як такого і ні! Це ілюзія. Насправді сіоністи вигадали біль, слабкість та старість! А на ділі бути богом судилося людині, вірніше надлюдині! А хіба надлюдина повинна плакати, нехай навіть ти всього лише шістнадцятирічна дівчинка, ще жодного разу, не цілована хлопцем. Ні в якому разі!
  За рахунку п'ятдесят( слава провидінню не збилася!), Мадлен зупинилася і заявила:
  - Молодчина! Одна на цьому покарання тобі не закінчено. Будеш, бігти пустелею босоніж не змащуючи підошви захисним кремом. Додатковий біль стане тобі уроком!
  Герда слухняно кивнула:
  - Спасибі командире.
  Насправді дівчина була не дуже втішена, і так бігти боляче, а без захисного крему ще болючіше, але розраховувала витримати. У неї міцні підошви, взуття елітні дівчата одягали лише під час парадів, або в тому випадку, якщо на морозі слід провести дуже багато часу, за межами витривалості організму. Але дивно, дівчатка при такому суворому загартуванні практично не хворіли... А може закономірно! Ось у часи царської Росії, дитяча смертність була висока, зате ті, хто виживав, були на диво здоровими дітьми та людьми! Ну, а тепер бігти босоніж розпеченим піском пустелі... Що ж вона і це витримає!
  Ой, ой, ой як боляче, але не морщитимось, а краще посміхнемося. Якщо малюк усміхнеться: можливо, все обійдеться!
  Герда навіть повнозвучно заспівала, голосок полився по пустелі:
  Фортуна ти невірна подруга,
  Сестра потреби та тяжкої праці!
  Як коротка миттєва мить дозвілля,
  Хоча охота перемагати завжди!
  
  Народити дитину - її чути лепет,
  Вовчицям знати не скоро судилося!
  Ворогів увігнати спочатку - треба в трепет,
  Хай у люті вирує моє вино!
  
  Для діви меч - найперша втіха,
  Він їй дарує віру у швидкий крок!
  А десь ураган вирує пекла,
  Любов до Вітчизни висловимо у віршах!
  
  У віршах, що не писалися водою каламутною,
  А ті, що кров'ю стікав боєць!
  Але буде час нам для життя чудовий,
  Коли Всевишній люблячий Батько!
  
  Але на Батька сподіватися не варто,
  Оскільки ми вже дорослі майже!
  І коли враз бажаємо кращої частки,
  Коли несправедливість не мовчи!
  
  Дерісь за кожен колос на галявині,
  За кожну перлину та лист!
  Войовниці люто дерзайте,
  Девіз простий: бійся і борись!
  
  Ні без боротьби успіху - світ такий,
  Що не зірвати плід, якщо руки мох!
  Петля стиснула горло ще вже,
  Джерело раптом ненароком усох!
  
  Але Батьківщина дала нам суперсили,
  Ти воїн, рицар нова людина!
  Те, що було нам тепло та мило,
  У сердечку діва збереже навіки!
  Дівчина заспіла, їй підспівували подруги... Вклонилася вітру і помчала далі. До чого часом буває, прекрасний, світу, навіть коли боляче. І що ж вона добіжить до кінця, бо воїн... А німецький воїн - це навіть не шматок заліза, а щось твердіше стали! І йому застогнати, значить себе зрадити!
  На обід дівчатам не дали відпочинку, і незабаром три вовчиці впали непритомні. Їх підхопили ременями і потягли, одразу вдесятьох. Серед упрягшихся була і боса Герда. Як по-звірячому палали голі підошви дівча і нили ікри, але вона навіть не застогнала. Тільки язик розпухнув від спраги, і було боляче говорити. А ще за півгодини звалилося одразу п'ятеро войовниць. Після чого була оголошена пауза і дівчатам дозволили попити води. А потім добровільно-примусове пекло продовжилося...
  Дістатись до бази дівчатам не вдалося, і вони були змушені заночувати просто в пустелі. Войовниці протягли навколо себе волохаті мотузки, після чого лягли одна з одною, на плащ-намет. Занурилися в сон... Герда знову бачила щось батальне;
  Ось вона та інші войовниці скачуть на конях. Попереду на них чекають гарні битви, тих славних часів, коли цінувалися мужність і честь, а всі були лицарям... Усі хто воював, без таких єзуїтських прийомів, коли по піхоті бомбять з повітря. А тут приблизно рівна холодна зброя і маса можливостей виявити доблесть.
  Їх граційна гонка нарощує та нарощує темп. Поступово розігнавшись, скакуни досягли дивовижності швидкості. Ось знаменитий "Семимильний крок" Третього Рейху! Коли кінь не кінь, що дивне і крилате. Волосся наїзниць ніби застигло в повітрі і тяглося золотими, перлинними, смарагдовими шлейфами... І лише іноді, вони нервово тремтіли в такт руху, немов тоненька струночка гітари.
  Потужні мускулисті тіла коней витягувалися в довгих, ніби лінивих, стрибках, а потім складалися майже вдвічі, як величезні пружини, щоб знову відштовхнутися від землі. Стрибки слідували один за одним, ритмічними імпульсами, синхронно у всіх тварин загону. Герда залюбувалася: рухи скакунів були настільки вільними, ніби їх не сковувало. Хоча звичайно фігуристі з рельєфною мускулатурою, напівголі войовниці, здавались частиною коней, скільки вправно вони сиділи. Красуні били в боки своїми босими п'яточками, а скакуни забувши, що за ними рвуться несамовиті вороги, кинулися в це чарівний півбіг-напівполіт!
  Герді уявлялося ніби вона летить у винищувачі... Як їй хотілося в цей момент стати льотчицею і шматувати британські літаки - смерті Німеччини.
  Загін суперечки втягнувся в чагарникові проходи. Чарівні вершниці-войовниці на передніх конях пригнулися, напружено вдивляючись уперед і ховаючись за вигнутими шиями тварин. Їм мускулистим красуням гідних найпрестижніших подіумів, належало першими виявити ворога, ризикуючи потрапити під смертельну зливу. Острови намертво сплетених гілок раз у раз несподівано розступалися, оголюючи нові проходи, схожі на русла річок. Вовчиці кінного загону гнучкою хвилею перетікали по них, наче темний потік, що зблискував сталлю.
  Герда уявила собі танкову колону, що йде на Париж. Німеччина тоді боролася одна, проти трьох імперій, що мають колоніальні володіння: Англії, Франції та Голландії, а також Бельгії... Лицемірний Франко відмовився відкрити другий фронт і навіть вів сепаратні переговори про те, що він отримає, якщо вступить у війну проти Німеччини. Муссоліні затіяв таємне листування з Черчиллем, у тому які німецькі міста перейдуть Італії у разі відкриття другого, південного фронту, а найпідступніший Сталін мобілізував дедалі нові дивізії. Поради групували потужні танкові кулаки( Ця інформація раптово випливла в мозку Герди). Якби чаша терезів завагалася, а гітлерівські війська забуксували, то... Можна було отримати одразу кілька фронтів і потрапити до стратегічно програного становища. Але Гітлер виявився генієм, не просто переміг, а переміг швидко. Зайшов у тил і знищив спочатку одну частину військ союзників, та був іншу. І хоч у західників було більше гармат, солдатів та танків, змусив їх капітулювати! Та й не мали союзники того стрижня, того особливого фашистського духу (не даремно фашизм, від слова фашина-зв'язка!). От і програли, коли війська заходили їм у тил.
  Дух виявився сильнішим за матерію, а наступати можна, маючи менше сил! Чому під час першої світової війни не вдалося перемогти? Можливо через те, що режим кайзера не мав такої великої довіри у народу, як уряд Гітлера... І не настільки майстерні були старі полководці, та ще й воювати довелося на два фронти...
  Раптом Герда відчула як подібно до променів заходу сонця, згустилися недобрі передчуття - а якщо червона Росія нападе, і знову вони виявляться під подвійним ударом? Щоправда, зараз уже немає основної пішої сили Франції, а отже, буде легше. Крім того, німці єдині і зібрані, згуртувалися навколо світлої націонал-соціалістичної ідеї. Такими згуртованими вони ніколи не були!
  Нові та нові чагарникові острови на високій швидкості проносилися повз і зникали подали. Самі чагарники були помаранчеві в зелену цятку, із закругленими, як риб'ячі гачки голками. Вони всі намагаються схопити коней за копита, а листя нагадує хижі пики, приблизно таким у середньовічні художники малювали чортів! Товсті вогненно-руді косички дівчини-богатирки Мадлен танцювали в повітрі перед Гердою. Зосереджена дівчина вчепилася обома руками в ремені управління, але все одно була витіснена з перших рядів. Якось ненав'язливо з обох боків приклеїлися ще дві войовниці. Незворушні наїзниці, що закам'яніли і водночас парадоксально рухливі, стрункі, витончені і водночас потужні. Особи від засмаги здаються темними, а довге волосся, що розвівається, навпаки виблискує у світлі трьох західних сонців. Войовиці суворі, очі смарагдові, сапфірові, бурштинові, бірюзові виблискують. Проте в дівочих обличчях є щось дитяче, наївне, від чого хочеться зворушитися. Вона Герда їм товариш та сестра, але якщо соратниці відчують з її боку слабину чи зраду, то вб'ють на місці! А що їм накаже Мадлен... то виконають беззаперечно!
  Світила, заходили і їхньому місці спливали місяці. Одна за одною, такі ось яскраві й барвисті, різних кольорів... Як гарно немов у небі розпускаються квіти, причому квіти з райського саду!
  Свист вітру у вухах, приємний аромат здорових дівочих тіл, змішаних терпким кінським потом і пахучими травами. А десь попереду ховаються численні вороги. Лопатки тварини, що під дівчиною потужно і рівномірно, ходили з обох боків колиски. Вигляд м'язів, що методично обдуваються і опадаючих, щось смутно нагадав Герді. Але ось що, войовниця не могла згадати. Та й зрадницький час ніби випаровувався.
  Десь далеко позаду, ледь помітно в перестуку кігтистих лап, почулися крики, надзвичайно різкі крики упирів, дзвін металів, гуркіт гібридів верблюда та ішака. Долинув запізнілий заклик труби. То мабуть Шарлота, на жаль, треба так залетіти, схльоснулася з упирями. Але тим гірше для них!
  Але - ура-ура! - Майже одразу ж запобігливо заревіли і головні вершники Мадлен. Слів не розібрати - лише різкі, розвинені інтонації. Наслідуючи вказівки рук, Герда помітила, що піднялися над чагарниками праворуч попереду, у півтори сотні сажень, голови чужих упирів. Вони виросли неначе звідки - не менше ста щільних фігур. Позначилися і вершники - темні крапки, на спинах величезних тварин.
  Загін Мадлен моментально і однотипно змінив напрямок - ніби зграя рибок шмигнула убік. Коні, здавалося, ще надали ходу, хоча це навряд чи було можливим. А упирі якось уповільнено зреагували на ворога, що дозволило Мадлену обігнути і обігнати їх. І в той момент, коли здалося, що небезпека минула, пролунали нові крики передбачливих. Друга ворожа група з'явилася цього разу з лівого боку - не менше вісімдесяти величезних тварин. Загін вовчиць, що налічує п'ять десятків войовниць, повернув як коник фігуриста, уникаючи сутички. І знову противник діяв уповільнено, ніби не встигаючи за втікачами.
  Герда раптом зрозуміла, що їх просто спрямовують, виводячи до якогось підготовленого місця. Було б грубою, згубною помилкою слідувати цим шляхом. Юна войовниця спробувала вигукнути:
  - Обережніше подруги! Бути передбачуваним - стати караним!
  Але її відчайдушний крик заглушили... Та й сама боса Герда відчула безсилля. Може, саме так почував себе фюрер, коли йому доповіли, що повітряна битва за Британію програна! Втім, війна ще тільки начитається.
  Але Мадлен і так все зрозуміла і підморгнула дівчині:
  - Ідеальна пастка, коли жертва думає, що вона загонщик! - І зрубавши мечем гілочку, додала. - Ідеальне пограбування - це коли клієнт мені друг у процесі пограбування!
  Озирнувшись, Герда з тривогою помітила, обидві групи слідують паралельними курсами на відстані, правіше і лівіше. Наче ріжучі кінці ножиць, готові розкрити артерію.
  - Звідки ці ікласті взялися? - У голосі дівчини чулися лють та розпач. - Та ще в такій кількості!
  Прикинувши напрямок, куди їх заганяли вороги, Герда спробувала визначити місце засідки. Але попереду їхнього живого "катера" виникали все нові й нові чагарникові острови, різних квітів, рухливі мов хвилі моря по поверхні якого розтеклася солярка, барвисті, що відбивають потоки світла вже п'ять місяців. І саме це заважало орієнтуватися.
  Маневруючи між зарістю, коні почали виявляти перші ознаки втоми. Їхні тіла рясно покривалися вологою піною, важкі попони по краях стали темними, їдкий запах дратував ніздрі вершників. Герда потерла своєю голенькою, рожевенькою п'ята по спині, відчула гарячу ковзку кінської шкури. Головне, щоби не впала швидкість!
  Відчуваючи сутичку, босонога Герда проінспектувала бойове спорядження. Декілька зв'язок коротких і довгих копій прикріплені в межах досяжності сідоків. Під ними - два арабські ятагани, витягнуті і трохи вигнуті. А ось захист від стріл... Вони ж майже голі, у бікіні, їх же можуть перестріляти до бісової бабусі! Хіба це не дурість, йти в бій, практично голяка, коли ворог просто загрожує покласти тебе стрілами. І про що думали її командири. Згадалося, що якось Шарлота упустила: "наймасовіший, середній французький танк зіз-35, непробивний у лоба! А наші танки, на жаль, як шкільний промокашка!".
  Але Мадлен, схоже, розуміла загрозу і поспішила заспокоїти:
  - Наша шкіра змащена чаклунським зіллям, яке захистить куди краще обладунків!
  Герда відповіла жартома:
  - Хто думає про захист під час бою, абсолютно беззахисний перед панікою!
  Мадлен все ж таки попередила:
  - На очі, вуха, і верхню частину шиї, зілля діє слабше. Тож бережись, може й потрапити!
  Герда бадьоро відповіла:
  - Я це розумію... Але форс-мажор, він і в Африці форс-мажор. Що поробиш!
  Повітря пройняло довгих звук, схожий на скрип бруків, що кришилися. Якимось натхненням Герда зрозуміла, що це крик Мадлен. Дівчата-красуні гаркнули у відповідь, після чого войовниці разом підняли шаблі - хтось у правій руці, а хтось у лівій, ще й спис. Герда також струснула ятаганом вигукнувши:
  - Я дівчинка журить!
  Несподівано Герда побачила Шарлоту, що мчить їм навперейми, з невеликим загоном красунь: браво - це супер!
  У той же час у двох сотнях стрибків попереду блиснули горизонтальні лінії. То піхотні загони упирів і вурдалаків перегородили просіку, якою мчали німецькі войовниці. Тут уже не було бічних відгалужень, цей прохід вів прямо до загибелі. У косих променях суміші заходу сонця, і місячного світанку численні ряди ворога, блиснули всіма кольорами веселки, що відбивається від сталі.
  Новий рик Мадлен потряс простір, і загін дівчат рознесло на дві групи, що тут же ковзнули в сторони. Вони віддалялися один від одного, притискаючись протилежним краям просіки. Герда вигукнула:
  - Олександр Македонський у бікіні!
  Досягши крапки з найменшою широтою чагарників, войовниці стрибнули навпроти через зелені острови. Відразу ж пролунали протяжні, наче з ослів здирають шкіру, стогін тварин, від яких заколихався як віконне скло саме повітря. Герда раптом зрозуміла, що чує стогін не лише вухами, а й через свої багатостраждальні, дівочі ступні. Схоже, їм також боляче, як було стрімко войовниці під час пробігу босоніж, розпеченим, так що можна навіть спекти куряче яйце піску пустелі. Що ж, як кажуть мудрі: кінь від людини відрізняється тим, що наїзника не визначає голосуванням, і жодні здібності не дають шансу осідлати сідока! Або ще: у коня чотири ноги, пробіжить швидше за людину, але й простягне копита раніше!
  Кущі пройшли за мить, і скакуни знову вилетіли на відкритий простір. На їхніх тілах стали помітні довгі подряпини, що кровоточать. Зважаючи на розміри цих ніг, подряпини були пристойною глибиною; немов китайці (Працьовита нація!) траншеї рили!
  Вершниці, навколо почали квапливо почали розкручувати зброю, а також шкіряні клаптики, прикриваючи ними коней. Щоб вироблена, зернисто блискуча шкіра, захистила скакунів.
  Босонога Герда неприємно собі відкрила, що її пальчики стали дуже незручними. Чомусь зісковзують з вузлів, ну і безодня з ними, вона все одно прикриє!
  Шалена, як полум'я багаття по сухих гілках стрибка увійшла до критичної фази. Сама природа затихла, завмерши в тривожній декорації. Горизонт пожер світило, на заході все пофарбувалося палітрою крові та крижаного спокою. Попереду на сході, мінливе небо, вже стало світлішати, переходячи в колір палаючої охри. Але навіть на цьому тлі, здавалося, причаїлися тіні, смерть, і ряди упирів і вурдалаків, що поблискували залізом.
  Ублюдочні, страшно потворні тварюки, бачачи, що їхню засідку обтікають по флангах, рвонулися з місць. Незграбні фігурки піших воїнів швидко розбігалися з позицій, пірнаючи в проходи в чагарниках. На їхньому місці оголилися широкі ряди вкопаних під кутом загострених жердин - імовірно зброї проти німецьких войовниць. Верхові загони переслідувачів позаду, помітивши маневр Мадлен, додали ходу, намагаючись наздогнати втікачів. Кожен із двох загонів ворожої кавалерії був набагато більший за протистоїть їй групи войовниць і міг розраховувати на вірний успіх при зіткненні. Але упирі важкі, а гібриди верблюдів та ішаків значно повільніші. Замість скорочення відстань тільки збільшувалася. А що порівняли коня, верблюда з ішаком за швидкістю!
  Герда філософськи промовила:
  - Можна бути невибагливим і витривалим, але не варто сприймати світ як верблюд і виявляти ослячу впертість!
  Обернувшись, войовниця зауважила, що їх переслідують не дві, а три групи вершників. Це означало, що в них начебто й не було іншого напрямку, як рухатися до засідки. Якщо відхилиться, то доведеться битися з більшою кількістю противником. Ну що ж вовчиці знають, чого хочуть, не вперше воюють. Даремно противник вважає, що заманить їх у капкан. Навпаки, вони виграють час і зможуть зманеврувати. Тут Герда згадала, як вона сама босоніж танцювала на колючому дроті. Було й боляче, але впасти на вугілля, що палає, внизу ще страшніше, а головне ганебніше. Її голі круглі дитячі п'яти відчувають втикаюче сталеве вістря, що майже проколює мозолі, набиті на гострому камені. Але все ж таки в порівнянні з вогнем - це ще майже як масажик.
  Ще не розпочавши бою Мадлен, перехоплювала ініціативу, майстерно переграючи супостата. А коли твої супротивники, упирі та вурдалаки, поступатися їм у тактиці більш ніж принизливо. І Герда хотіла вірити, що їхні тактичні ходи несподівані для супротивника. Те, що голови ворогів відсіче гільйотина. А що Німеччина над усе, як світлі ідеї Третього Рейху!
  - Загін на повну бойову готовність! - Звичний голосок Мадлен повернув Герду до дійсності. - А тепер рубай.
  Пальчики дівчини все ще поралися з кріпленнями. Так можна буде й коня голим кинути. Взагалі на війні, як на війні. Нехай пластини закриють вірного супутника, що обмежить його рухливість. Поверх виробленої шкіри, темніли геометричними рядами пластинки кістки, вони шаруділи, сухо брязкаючи на вітрі. Від їхнього передзвону дівчина ставало весело.
  Вершниці робили останні приготування до бою. Дівчата шльопали босими ніжками по конях і почали відв'язувати списи. Наслідуючи їх приклад, напівгола Герда із задоволенням зважила в руці довге шорстке древко з гострим металевим наконечником. Войовниця прицмокнула губками - добрий спис!
  Босонога і мускулиста войовниця Герда вже мали досвід стрибки на конях, і вона почувала себе цілком впевнено. Немов амазонка в македонській кінноті, не хапаючись, щохвилини, за ремені підтримки.
  Відв'язуючи ремінь, дівчина навіть умудряється зберегти рівновагу за допомогою одних, литкових м'язів. Тепер вона була готова передавати їх Шарлоті (її подруга все ж таки прорвалася до неї!) і сама кидати списи скільки б не тривала битва.
  А Мадлен продовжувала маневрувати... У голові у босої, красивої, і дуже сексуальної Герди знову зазвучала пісня, така шалена і задерикувата, але водночас трагічна і сумна...
  У морі грають баранчиками хвилі,
  Я на арені гола борюся мечем!
  Погляд на супротивника кинула гордий,
  Біди лихі і біль - байдуже!
  
  Адже я колись народилася, безправною рабинею,
  Каміння тягло, трясло на спині валуни!
  Бути у напругу, у стражданні рідна стихія,
  Плечі пестять батогом кати-пустуни!
  
  Хтось багатий і в тіні з пивом дрімає,
  Я під палючим потоком махаю молотком!
  Це звичай, такий дуже древній,
  Потрібна покірність до вельмож вбрати з молоком!
  
  Але пощастило - якщо можна, назвати то везінням,
  Продали діву з шахт та відправили у бій!
  І освітила мене казковим осяянням,
  Стала не просто рабинею, а бабою крутою!
  
  Але не буває повірте безкрайнього щастя,
  Страшний супротивник попався, і я поранена!
  Рубають мене в битві злісної на частини,
  Боже мені виставив рахунок - набігла пеня!
  
  Але не здаюся, з останніх сил борюся,
  Та вбивала людей, проклинала богів!
  У цьому, звичайно, тепер гірко каюся,
  І не можу підібрати, підходящих тут слів!
  . РОЗДІЛ Љ 11.
  Дівчата під командуванням Сталеніди прийняли ще один бій. Але тут пройшло не так успішно. Загін зазнав втрат.
  Троє дівчат загинули, решта з дюжини бійців дістали поранення різної тяжкості, і ледве зуміли відірватися. Двох дівчат довелося навіть нести. На жаль, це війна. Не завжди вдається всіх трощити. Тим більше, що в колоні виявилися дуже живучі танки, точніше САУ Е-5. Вони начебто маленькі, але дуже живучі. А тут ще й реактивні штурмовики приспіли.
  А за ними дископодібні гелікоптери. Спробуй проти подібної мощі встояти. Ще тільки три жертви з дванадцяти - можна сказати дешево відбулися. Натомість фашистів уклали понад двадцять. Такий ось і видався бій.
  Войовниці йшли, шахрая, намагаючись з останніх сил. Наташа ця шкодлива дівка помітила:
  - Як шкода дівчаток... Дуже навіть шкода... Але чому б у наш батальйон не додати хлопців?
  Сталеніда гаркнула, сердито всунувши босою ногою по травневому жуку:
  - У кого що... А в тебе лише самці на умі!
  Вікторія образилася і помітила:
  - У мене теж! Як хочеться, щоб тебе попестити хлопець. Відчути свої грудки в обіймах.
  Руда дияволиця зірвала травинку, відкусила її і проворкувала:
  - Ех хлопчики мої круті ... Як добре, що ви не блакитні ... Я тих люблю що трахкають дівчат ... Адже супермен мачо з пелюшок!
  Сталеніда трохи пом'якшавши, посміхнулася:
  - Так... Так трохи стає веселіше. А як Наташка ваш друг?
  Дівчина-блондинка не зрозумівши, перепитала:
  - Який друг?
  Майор упевнено відповіла:
  - Андрію! Адже він теж був нагороджений Жуковим!
  Наташа важко зітхнула і знизала плечима:
  - Цього я, на жаль, не знаю...
  Андрійко ( А це був їхній знайомий хлопчик і піонер-герой) тим часом був кинутий у каземат. Пораненого хлопця залишили зв'язаним, і навіть за шию прикували ланцюгом до стіни. Як фашисти боялися російських дітей. У казематі було сиро, неподалік хлопчика висіла прикута ланцюгами до стіни дівчина. Зовсім гола, тіла суцільна рана, синці, писуги, розсічення, опіки, дівчину катували. Вона була непритомна і лише тихо стогнала.
  Хлопчик глянув на стіни. В'язниця була стародавньою, збудованою ще за царських часів, стіни товсті, віконце маленьке під самою стелею, забрано ґратами. Андрійко почував себе не просто бранцем, а в'язнем старовини. Як легендарного народного бунтаря Стеньку Разіна, на нього чекали тортури і страту.
  Андрійко застогнав, чи зможе він одинадцятирічний хлопчик, витримати тортури? Чи не заплаче, мов дівчисько! Адже піонерові ні личить стогнати і плакати. Босоногий, подряпаний Андрійко повернувся, дуже вже хворіла рана, лікті пов'язані, треба абияк повернутись, щоб стало легше, змінити кут. Страшний біль на мить відступив.
  У камері страшне вонище. Підлога плям застиглих крові. Валяються обгризені кістки. Людей? Навіть страшно, видно цю камеру пройшло чимало в'язнів. Щоправда, Андрійко подумав, що фашисти порівняно недавно захопили Гродно. І коли вони встигли так накурити? Невже це старіші жертви? Наприклад, НКВС? Хлопчик скривився. Виходила відверта жах! Як важко у катівні. Нема з ким перемовитися, схоже, дівчина в цілковитій прострації. Її подібно кати катували, як героїв давнини. От тільки цікаво, за що? Яке зло могла заподіяти юна дівчина фашистам. Втім, і він Андрійко просто хлопчик і став убивати, цю нечисть борючись із злом. Фашисти поставили свою націю вище за інші нації та народи. Тим самим вони узаконили зло та страждання! Ні, нормальна людина має боротися з подібним свавіллям. Крім того, і самі німці не вільні, їх сковує тоталітарний апарат. Він усіляко душить найменшу ініціативу та прояв людських почуттів.
  Фашизм походить від слова зв'язування. Він безжально в'яже людей, перетворюючи їх на скутих рабів. Комунізм у свою чергу підносить людину, дає їй нові сили, стимулює смолоскип життя. Є суттєва різниця. Комунізм міжнародний за природою та загальнолюдський. Гітлеризм підносить тільки одну націю, а не все людство в цілому. У цьому його неповноцінність. Але ж люди мають спільне коріння, що доведено біологічно. Ті ж негри, і білі мають цілком здорове та плідне потомство. Він Андрійко син російського та білорусочки, цілком життєздатний, зовсім не дебіл, і готовий битися з фашизмом.
  Звичайно, Павло виявився сильнішим і зумів піти від ворогів, перебивши безліч німців. Він Андрійко вчинив як розмазня, влучив у полон. Може слід залишити собі останній патрон. Хоча мертвий він не зможе вбити жодного німця! А так він живий хоч і страждає.
  Босоніж Андрійко почухав об сирий камінь злегка підпалену стопу, Ільза знайшла найболючішу точку, припалила цигаркою, так що утворився пухир. Але нічого, відважного хлопця це не зламає. Навпаки біль має стати стимулом, від якого зросте його мужність. І ніколи піонер не зламається. Взагалі тріумф німців має тимчасовий характер. Вони рано чи пізно будуть повалені, подібно до того, як зло завжди програє добру. Можна, звичайно, заперечити, добро перемагає лише в казках, але в житті все складніше. Але й казка є лише відображенням реальності. Адже багато чого було мрією, тепер стало реальністю. Андрійко подумав: може йому судилося померти? Що це цілком можливо! Але хіба він боїться смерті. Якщо переможе комунізм, то його та інших героїв радянської країни воскресять для нового щасливого та вічного життя. Тоді він житиме у світі без смутку, муки, смерті та зла! Головне тільки щоб було здобуто остаточну перемогу! Адже тільки в цьому випадку всі загиблі герої будуть воскресені!
  І настане царство комунізму! Миру, де найпотаємніші мрії стануть дійсністю. Такому всесвіту, де людині належить все, що існує, про що можна тільки мріяти, і навіть не завжди розраховувати на успіх. Ось він, який складний та багатогранний світ. І тоді інші світи відкриють свої обійми людині. Ну що ж! Можливо, що і безкраї простори, космосу теж є зло! Воно буде переслідувати, і мучить живуть інопланетян. Але ж капіталізм і їм дасть свободу! Він розірве пута рабства і приниження. Настане час і час свободи, своїм променистим світлом землю осяє! І скинуть ярмо мороку, темряви народи, і людина світи всесвіту підкорить! І будуть онуки згадувати не вірячи, що жили у темряві під залізною п'ятою. Носили знаки злого звіра, а нині у вірі ходимо чистою та святою!
  Андрійко навіть здивувався, як у нього складно склалися думки. Щось особливе та неповторне є в них. Як це було під час громадянської війни, коли головним знаряддям пролетаріату були вірш, а прозу мабуть навіть дещо зневажали і нехтували. Тепер же поет у полоні, а пір'я та ліра, якщо образно говорити у ланцюгах. Тим не менш, він не здається, і розраховує на світле майбутнє. А яким йому залежить від кожної людини. Тут немає такого, щоб один все вирішував і насаджував.
  Андрійко сказав:
  - Майбутнє залежить від нас! Навіть у тому випадку, коли здається, що від нас нічого не залежить!
  Хлопчик покрутився, він спробував перетерти прути. Заняття це нудне та складне, але деякі шанси на успіх завжди є. Андрійко, долаючи страшний біль, почав тертися об стіну. Головне не скрикнути, не показати своєї слабкості. Він піонер, отже втілення мужності. Потрібно боротися, отже, боротиметься, і неодмінно переможе! На славу радянської вітчизни.
  Хлопчик завзято тер, в цей момент дівчина прийшла до тями і пробурмотіла:
  - На зеленому лужку, стрибали сині зайчики!
  І потім знову пішла у забуття. Хлопчик промовив:
  - Нещасна! Її закатували прокляті фашисти! Але вірю, помста не забариться! Наблизиться час перемоги над нелюдами людства. - Хлопчик повернувся, і проспівав:
  І буде над планетою прапор сяяти,
  Країни святої, немає у світобудові кращі!
  І якщо треба ми помремо знову,
  За комунізм, у велич справа наша!
  Біль знову наринув на хлопчика, він трохи відсунувся від стіни і почав смикати головою.
  Тут почувся скрип і в камеру зайшла п'ятірка рослих есесовців. Вони, недовго думаючи, штовхнули хлопця чоботями і підхопили його під руки:
  - Пішли суня!
  Андрійко розумів, що чинити опір марно. Йому розстебнули нашийник. Врізали ще кілька разів і понесли на руках. Хлопця ніби обдало крижаним холодом: куди його несуть. Невже зараз станеться найстрашніше!
  Дійсно пацана тягли кудись униз. І як не дивно при цьому ставало тепліше. Андрійко раптом відчув себе набагато бадьоріше: де наша, не пропадала! Він видереться і з цієї колотнечі.
  Його несли сходами, повільно спускаючи! Нарешті хлопчик відчув, що вогкість поступилася сухістю. Кати внесли дитину до досить просторого приміщення. Правда стіни виглядали зловісно, на них висіли різноманітні та фантастичні за формою інструменти. Хлопчик побачив кілька палаючих камінів та пристосування у формі диби. Тут також було безліч розтяжок та різних предметів тортур. Андрійко раптом відчув тяжкість у шлунку, щось закололо!
  Це страх! Зрозумів хлопчик, ні в якому разі йому не слід піддаватися!
  Босоногий Андрійко напружився. У залі сидів полковник СС і вже знайома жінка, що брала участь у захопленні хлопчика. Піонер Андрійка зблід, видно нелегка доля на нього чекає, якщо зібралися допитувати дитину, відпеті кати. Ні, він їм нізащо не подасть, навіть якщо доведеться кричати ні думки, ні звуку! Але ось чи зможе він витримати.
  Полковник СС запитав:
  - Ім'я!
  Андрійко мовчав. По ньому хльоснули батогом. На спині проступила червона смужка. Полковник СС знову повторив:
  - Говори малюк ім'я!
  Відчайдушний Андрійко відповів із злістю:
  - Я маленький Сталін!
  Полковник СС фиркнув:
  - Ось який тон у сучки! Він, мабуть, хоче більш жорсткого спілкування.
  Ільза перевіряла:
  - Підсмажимо пацаненку п'яти.
  Полковник СС запитав:
  - Назви своїх спільників і у цьому випадку ми тебе відпустимо!
  Руслан, як істинний піонер-герой, відповів:
  - Весь радянський народ мої спільники, від старого до дитини!
  Полковник СС свиснув:
  - Та ти вперте тварюка! Не розумієш, що ми можемо тебе вбити!
  Блискаючи блакитними очима, Андрійко відповів:
  - Фашисти убити можуть, але що їм не під силу це відібрати надію на безсмертя!
  Полковник гукнув:
  - Приступайте!
  Босоного та пораненого Руслана підхопили, розрізали мотузки та безцеремонно зірвали бинти. Хлопчик охнув. Руки завели назад, а самого піднесли до диби. Накинули на руки мотузку. Полковник гукнув:
  - Вивертайте паршивцю суглоби!
  Мотузка потяглася в саму вершину. Андрійко відчув пекельний біль у пораненому плечі, і простогнав:
  - Мама! Це жах!
  Полковник вишкірився:
  - Говоритимеш!
  Андрійко мотнув світлою головою:
  - Ні!
  На босі ноги хлопчаки одягли важкі кайдани, кістки в плечах захрумтіли від страшного тиску. Полилася кров. Біль був жахливий, піонер Андрій зблід, лоб покрився пітом, з-за рота лунав мимовільний стогін, але все ж таки знайшов у собі сили сказати:
  - Ні! І ще раз ні!
  Ільза поклала в камін сталевий шомпол і промовила скалясь:
  - Милий хлопчику, зізнайся, і ми дамо тобі шоколадних цукерок.
  Поранений Андрій крикнув:
  - Ні! Не потрібний мені ваш поганий ерзац!
  Ільза скрикнула:
  - Ну, ти та сука!
  Потім дістала з полум'я розпечений шомпол і встромила в рану. Піонер Андрійко ніколи ще не відчував такого болю, перехопило подих, від шоку він знепритомнів.
  Ільза як досвідчена катка почала масажувати йому щоки та шию, досить швидко привела хлопчика до тями.
  - Не сподівайся паршивець знайти забуття у рятівному шоці!
  Полковник СС наказав:
  - Підсмажте йому п'яти.
  Кати-есесівці одразу ж запалили невелике багаття, полум'я почало лизати красиві, босі ноги дитини. Ільза тим часом знову встромила розпечений шомпол у рану. Лікар есесовець вколов хлопчику спеціальне зілля, щоб він гостріше відчував біль, і повільніше непритомнів. Тепер піонера Андрійку захлеснув безкрайній океан, страждань, ще гірший від дантовського пекла. Двоє інших катів стали заганяти хлопцеві розпечені до білого шпильки під нігті.
  Андрійко, переповнений жахливими стражданнями, почував себе на межі повного зламу. Але раптом у полубреді перед ним виник образ Сталіна:
  - Що робити вождь? - спитав хлопчик.
  І Сталін, білозубо посміхаючись, відповів:
  - А що може ще в цій ситуації робити піонер! Не треба лише плакати! Набери повітря в груди та співай.
  Піонер Андрійко через силу посміхнувся:
  - Слухаю вождя!
  Хлопчик напружився і через силу, що зривається, але при цьому чистим і сильним голосом заспівав, пишучи прямо на ходу:
  Потрапив у фашистський страшний полон,
  Пливу хвилями болю страшного!
  Але стікаючи кров'ю, пісні співав,
  Адже із серцем дружний піонер безстрашним!
  
  І я скажу вам твердо кати,
  Що радість мерзенну, вилили даремно!
  Мене скаже слабкий промовчи,
  Адже біль болісний і просто жахливий!
  
  Але знаю, твердо вірю я,
  Фашизм скинутий буде у прірву!
  Обдасть вас злісних полум'я струмінь,
  А всі хто впали, веселячись, воскреснуть!
  
  І наша віра в комунізм сильна,
  Злетимо як сокіл, станемо зірок усіх вище!
  Нехай річки меду потечуть вина,
  Весь світ, порад гучний горн почує!
  
  І автомат стиснувши міцно піонер,
  По вище в небо юний глянь!
  І покажи хитаючим приклад,
  Твоя краватка яскрава, як у кольорі гвоздика!
  
  Вітчизна для мене ти значиш усе,
  Рідна мати та сенс усього юного життя!
  Нехай поки нелегке бути,
  Страждає наш народ за злого фашизму!
  
  Але волю хлопець червоний напруження,
  Плюнь у морду з пекельною свастикою бандиту!
  Нехай здригнутися в сказі вороги,
  І будуть червоною армією розбиті!
  
  СРСР священна країна,
  Що подарувала комунізм народам!
  Як мати своє нам серце віддала,
  За щастя, мир, надію та свободу!
  Отак мужньо тримався піонер-герой. І був гідний свого звання, тому що піонер це звучить гордо. Саме так і повинен триматися кожен радянський хлопчик.
  Дівчата тим часом залізли в гущавину хащі. Розвели невелике багаття і підкріпилися. Дві дівчини з дев'яти не могли йти і їм, надавши першу допомогу, перев'язавши - дали трофейного спирту, щоб рани не хворіли та заснули.
  Наташа помітила з усмішкою:
  - А все у нашому світі відносно. Ось, наприклад спирт - це за великим рахунком отрута, і водночас лікує. Ось дівчата заснули! І їм стало набагато легше!
  Вікторія дотепно помітила:
  - Все у світі щодо... І Бог не ангел, і Диявол не чорт!
  Вероніка з гнівом відповіла:
  - Що за богохульство... Про що це мова?
  Руда дияволиця логічно помітила:
  - А про те... У Біблії Бог тільки й розмовляє язиком насильства. Один потім Ноя чого вартий. А диявол? Власне, про нього не надто й чутно. У всякому разі, навіть у Біблії Сатана більше спокушає, ніж убиває!
  Наташа раціонально відзначила:
  - Боженька й справді любить насильство. Цар Давид провадив жорстокі війни. Саул Бог наказав винищити поголовно цілий народ: у тому числі й жінок, дітей та худобу! Дивно говорити про милосердя... Як вам не здається?
  Вероніка хотіла сказати, але на думку нічого путнього не спало. Справді, особливо крити нема чим. Щодо потопу Ноя, вона й сама багато думала. І не знаходила пояснення, принаймні раціонального подібної жорстокості. Гріх Бог не знищив, вже Хам, засвітився, та й Ной зовсім не святий. А проклятий був не Хам, а Хаамам. Теж незрозуміло. Взагалі вся ця Біблія, особливо Старий заповіт, сповнена непоняток. Ось, наприклад, Єлисей убив сорок дві дитини за таку дрібницю, що його подразнили за батіг.
  Адже це явний перебір! Так чинити з дітьми. І пояснити це важко.
  Вероніка і сама вагалася у релігії. Не знала навіть, яку віру прийняти. І Православ'я не надто подобалося: багато зовнішніх ефектів, пишноти, але якесь холодне. Але й баптисти теж не давали спокою та миру. Як не крути, але релігія у будь-якому разі вимагає віри. А розумна дівчина хотіла, щоб усе було логічним, і всі кінці сходилися.
  Щоб усе здавалося раціональним та правильним. А так... Навіть вчення про вічні пекельні муки здається надмірним. Найстрашніше в пеклі це тривалість покарань: пекло буде завжди. І пройдуть мільярди мільярдів років, а грішники все ще страждатимуть і страждатимуть. І це жахливо! Що таке вічність? Простіше одній мавпі із зав'язаними очима барабанячи по клавіатурі надрукувати Біблію, ніж перечекати вічність.
  Катування пекла це окрема тема. Ось Гітлера помучити довше і сильніше, і не гріх. А от якщо до пекла потрапить підліток? Взагалі, як людині врятуватися, якщо вона грішить. Навіть якщо не ділами, то словами чи думками! Та й що таке гріх?
  Вікторія, бачачи, що Вероніка мовчить, посилила тиск:
  - Та й у Одкровенні Іоанна... Тільки стало життя на Землі налагоджуватися, як давай виливати на планету Земля страти. І так мучити все людство. І що можна сказати?
  Вероніка жорстко відповіла:
  - До пекла потрапиш - дізнаєшся!
  Сталеніда припинила лайку:
  - Усім спати! Попереду ще багато праць!
  Дівчата охоче заплющили очі. Ніч влітку досить тепла, і войовниці притулившись, заснули один до одного.
  Вероніці снилося, що вона потрапила у світ футуристичного майбутнього. Ідеш собі вулицею, а тротуари рухаються немов річка. А ним літають барвисті автомобілі. І всюди повно піонерів із червоними краватками. І ці діти літають і кружляють немов метелики. І всі усміхаються, скалять пики.
  Вероніка махнула руками та полетіла. Вона ніби метелик, і чується ляскання крил. А ти літаєш собі, літаєш... А довкола такі яскраві фарби. Будинки величезні, багатобарвні, розмальовані наче торти. І безліч статуй - різних казкових тварин. Так усе гарно. Одна з будівель нагадує усипану діамантами ватрушку. А навколо неї крутяться літаючі тарілки. Вони світяться помаранчевим, і дають сліпучі відблиски.
  Інша будівля у вигляді семи крабів, що стоять один на одному. Причому, кожен краб різного кольору, а клешні виблискують дорогоцінним камінням. А літальні апарати: такі гарні та витончені. Деякі з них не мають фіксованої форми, а переміщуються в просторі наче ляпки.
  Інші, навпаки, структуровані. Нагадують сніжинки, така бездоганна геометрична форма. Ну чого не краса та втілення естетики.
  А ось будинок ширяє прямо в повітрі, і нагадує орла з розфуфореними крилами, тільки як би зробленого з кришталю. А дзьоб сяє яскравіше за алмаз, а може й сонце.
  А як рахунок споруди нагорі, якого цілий акваріум із чудовими морськими тваринами. І рибки зі срібною лускою, і довгими золотими плавниками. А такі ще там багатоногі тварюки. І теж, немов усипані коштовностями. І медузи, що віддають усіма кольорами веселки.
  До Вероніки підлетіла дівчинка у червоній краватці. Здивовано спитала:
  - Ти доросла?
  Вероніка з усмішкою відповіла:
  - Так, а що?
  Піонерка хихикнула і відповіла:
  - Нічого доброго! Якщо ти повнолітня, тебе забере гіпердракон.
  Вероніка свиснула:
  - Ого-го! А я у вас думала комунізм!
  Дівчинка в червоній краватці сумно кивнула, і дзвінко відповіла:
  - У нас справді комунізм! Продукти безкоштовні, товари безкоштовні, абсолютно все є. Від ігрових приставок до віртуальних шоломів. - Дівчинка кивнула, і труснула прозорим, кришталевим черевичком, прочірікавши. - Ось подивись, яке деревце.
  Дійсно біля будівлі у формі чотирьох астр, що стояли один на одному, ріс дуб із золотим листям. А на ньому росли тістечка, торти та різні кулінарні вироби. Такі пишні та красиві.
  Вероніка захоплено вигукнула:
  - Оце здорово! Яке деревце...
  Піонерка кивнула і, її руці з'явився тортик. Дівчинка прочирикала.
  - Спробуй! Це смачно!
  Вероніка проковтнула солодку м'якоть торта. Смак і справді був такий ніжний, приємний, наче у роті розквітає оранжерея. І наскільки це здорово.
  Вероніка чесно зізналася:
  - Ніколи нічого кращого не їла!
  Піонерка усміхнулася, і скелячи перлинні зубки, злісно відповіла:
  - І так само при повнолітті, точніше, коли ми стаємо підлітками, пожирає гіпердракон. Саме це і є трагедія нашого великого народу!
  Вероніка рішуче вимовила, стиснула кулаки і лупнула босою ногою в повітрі:
  - Я помщу дракону! Я готова битися з ним!
  Піонерка клацнула пальцями правої руки. І виник у повітрі гострий меч. Великий такий і блискучий. З гострими гранями, і його меч горів, наче був зітканий із зірок.
  Вероніка простягла долоню. Меч сам увійшов, і войовниця його стиснула. З хвилюванням вимовила:
  - Я за Батьківщину боротимусь... З Божою допомогою, заради людей!
  Піонерка сердито відповіла, і навіть випустила іскри зі своїх перлинних зубів:
  - Бога немає! Це все забобони людей!
  Вероніка важко зітхнула:
  - Ох! Знову... І тут безбожне царство...
  Дівчинка енергійно заперечила:
  - У нас не царство! В нас демократія! Править сенат і конгрес, і два консули - хлопчик і дівчинка, які обираються на один рік усім народом. - Піонерка грюкнула черевичком по порожнечі, так що пролунав дзвін. Після чого просипала. - Комунізм, це влада народу, а не культ окремої особи типу Сталіна!
  Вероніка частково погодилася:
  - Сталін справді надто дозволив себе вихваляти! Потрібно бути все-таки йому хоч трохи скромніше!
  Піонерка струснула червоною краваткою і прокричала, піднявши праву руку:
  - Піонер завжди готовий! Ми уроєм усіх худоб!
  Вероніка не втрималася від запитання:
  - А скільки тобі років?
  Дівчинка посміхнулася і ввічливо відповіла:
  - Двісті двадцять п'ять!
  Вероніка свиснула, і округлила очі:
  - Та НУ?
  Дівчинка зробила серйозне личко і заявила:
  - Ми дуже повільно дорослішаємо! Від народження, до поглинання драконом минає, трохи більше тисячі років!
  Вероніка в'якнула, ляскаючи пишними, чорними віями:
  - Це просто як вічне дитинство! Немов у казці!
  Піонерка сумно промовила:
  - Це і є казка, тільки дуже вже страшна... Якби не дракон ми взагалі були б безсмертні і не знали б старості!
  Вероніка багатозначно сказала:
  - Комунізм це царство вічної молодості!
  Дівчинка труснула золотистою головою і прочирикала:
  - А тепер, будь ласка, заспівай чогось нам! Щоб стало веселіше!
  З усіх боків до Вероніки почали підлітати діти. Хлопчики, дівчатка, всі красиві, у ошатному одязі. І дзвеніли сріблястими голосами, такими приємними, і чудово прекрасними.
  - Заспівай квітку! Не соромся! Ти просто велика чарівність!
  І Вероніка приземлилася на доріжку, що рухалася, і танцюючи по ній босими, витонченими ніжками, захоплено і чудово граючи голоском, заспівала;
  Я дочка Вітчизни світла та любові,
  Прекрасна дівка-комсомолка...
  Хоч фюрер будує рейтинг на крові,
  Іноді я відчуваю ніяково!
  
  Ось сталінізму дуже славне століття,
  Коли навколо іскритися і сяє...
  Розправив крила горда людина -
  І тріумфує Авель, згинув Каїн!
  
  Росія це Батьківщина моя,
  Хоча часом я відчуваю ніяково...
  І комсомол єдина сім'я,
  Хоч босоніж йти стежкою колко!
  
  Фашизм крутий на Батьківщину напав,
  Ікла сей борів, лютий оскалив...
  З небес полився шалений напалм,
  Але з нами Бог та геніальний Сталін!
  
  Росія це Червоний СРСР,
  Могутня велика Вітчизна...
  Даремно розпускає пазурі Сер,
  Ми точно житимемо при комунізмі!
  
  Хоч почалася велика війна,
  І маса пролилася рясно крові.
  Ось корчиться велика країна,
  Від сліз, згарищ та великого болю!
  
  Але вірю, ми Вітчизну відродимо,
  І вище зірок радянський прапор піднімемо...
  Над нами златокрилий херувим,
  Великої, променистої Росії!
  
  Така це Батьківщина моя,
  В усьому всесвіті немає, її красивіше...
  Хоч набігла Сатани пеня,
  Зміцніє в цих стражданнях віра наша!
  
  Як Гітлер самозваний удивив,
  Зумів забрати й Африку всюди.
  Звідки у фашизму стільки сил,
  Поширилася по Землі зараза!
  
  Ось скільки фюрер багато захопив,
  І навіть заходи не має...
  Яку бандит зварю породив,
  Над ними червоний прапор кошмарний майорить!
  
  Такі фриці сильні зараз,
  У них не "Тигри", а страшніші танки...
  І врази Адольфа снайпер в око -
  Постав фашистам сильніші банки!
  
  Що ми не зможемо, зробимо жартома,
  Хоча босі дівки по морозу...
  Ростимо ми дуже сильне дитя,
  І червону, найкрасивішу троянду!
  
  Хоч ворог прагнути, рватися до Москви,
  Але встали груди дівчини босі.
  Вдаримо кулеметом від коси,
  Солдатики ведуть вогонь рідні!
  
  Ми зробимо Росію вище за всіх,
  Країною що у світобудові Сонця гарніше...
  І буде переконливий успіх,
  Зміцніє у Православ'ї віра наша!
  
  А мертвих вірте, дівки воскресимо,
  Або силою Бога, або колір науки.
  Простори світобудови підкоримо,
  Без усіх зволікань, мерзенної нудьги!
  
  Зуміємо зробити Батьківщину крутою,
  Понад зірки спорудимо трон Росії...
  Ти фюрера вусатого урою,
  Що уявляє себе без граней зла месією!
  
  Ми зробимо Вітчизну як гігант,
  Що буде, наче моноліт єдиної...
  Дівча встала дружно на шпагат,
  Адже витязі у боях непереможні!
  
  Батьківщину велику бережи,
  Отримаєш від Христа тоді нагороду...
  Війну Всевишній краще розірви,
  Хоча часом боротися сміливо треба!
  
  Коротше скоро відгримлять бої,
  Закінчиться битва та втрати...
  І витязі великі орли,
  Бо ж від народження всі солдати!
  
  
  
  
  
  ПРИСТРІЙ ІМПЕРАТОРА ДІОЛЕКТАНУ
  Імператор Діолектан не став йти у відставку, а залишався на престолі, і керував великою римською імперією. Йому вдалося не лише консолідувати Рим, а й розгромити Парфію. Крім того Діолектан отримав сина якому і успадкував престол - заснувавши династію Діолектанов. Сам імператор, що встановив Домінант, прожив сімдесят один рік, і зміг повністю відновити стабільність і відродити імперію. Його син Октавіан продовжив курс на процвітання та експансію. Найважливішим стало те, що не з'явився імператор Костянтин і Християнство не стало державною ідеологією та релігією.
  А це серйозно... Поступово релігія Христа стала спадати та слабшати. На Римі язичництво пройшло деяку модернізацію.
  З'явився головний Бог - Хронус, що створив і інших богів, і всесвіт.
  Римська імперія розвивалася ... Похмуре середньовіччя так і не настало. І наука розвивалася куди швидше... І вже в 1200 року нашої ери, від різдва Христового, якого природно не відзначали, а був день Сонця, відбувся перший політ людей на Місяць. А через тридцять років всесвітня імперія Риму почала політ і на Марс.
  Олег Рибаченко перемістився в цей період машиною часу, точніше за допомогою гранати часу. Це було минуле альтернативного рівня. Де всього лише Діолектан не пішов передчасно на пенсію. І було засновано нову, славну династію.
  Адже всього лише йде 1230 рік. І стартує 1 травня експедиція із п'яти зорельотів на Марс.
  Вся планета Земля під проводом Римської імперії. Зрозуміло, панує порядок та процвітання. А також панує Римське право. А сам Рим - столиця світу!
  Олег Рибаченко - звичайний хлопчик років дванадцяти у шортиках та голим торсом, йде вулицями міста.
  Дуже красивий цей Рим. Деякі вулиці на цьому місті вже рухаються і тече асфальт. Хлопчик Олег посміхається. У Стародавньому Римі ще існує рабство, і його можуть прийняти за юного невільника.
  Їдуть містом та автомобілі. Тільки не на двигунах внутрішнього згоряння, а електричні. І це набагато чистіше і практичніше. Автомобілі в основному краплеподібні та дуже ошатні. Фарби у них яскраві, і дуже вражають.
  Хлопчик Олег іде собі і насвистує, насолоджуючись свіжим повітрям та видом височенних будинків із рекламними плакатами. Цілком сучасне місто з колосальними за розмірами хмарочосами. Тільки вони сильно скидаються на палаци і дуже гарні. Багатобарвні зі штучними дорогоцінними каміннями.
  Олег узяв і босими пальчиками босих ніжок упіймав муху і перевіряв:
  - Комунізм, комунізм,
  Тільки нагору не вниз!
  Одна з машин, що проїжджала, була немов синій кит. І з її верху бив височенний фонтан. І його струмені переливались діамантами. Це виглядало красиво. Мимо пробігла дівчинка, в короткій туніці, і з босими ніжками. Діти взагалі частина були босоніж. Погода тепла, і асфальт дзеркальний і не забруднює підошви. Щоправда, босі діти - це ті, у кого низький соціальний статус. Багатші надягають сандалі.
  Хлопчик-раби в шортах бігають, засмаглі та м'язові метуть вулиці.
  Хоча вони й так чисті. Вже видно й роботи.
  У Римі рабство відмирає. Техніка витісняє невільників. Багато портретів Суперімператора, а також Діолектана та його сина Октовина. Останній захопив багато країн, у тому числі й Китай.
  Олег зголоднів і підійшов до автомата. Той пискнув:
  - Хлопчик-рабе, щоб отримати морозиво треба заплатити!
  Олег дістав царський червінець і показав на сканер!
  У відповідь писк, і жменю срібних монетою здачі, разом із пломбіром у шоколаді.
  Олег Рибаченко став лизати морозиво, і прицмокуючи губами, проворкував:
  - Слався Рідна земля! І Стародавній Рим!
  У повітрі стояла урочистість. Щойно оголосили, що пройшов успішний старт п'яти кораблів до Марса. І що за кілька тижнів вони долетять.
  Олег їв морозиво. І голою, круглою, огрубілою п'ятою, натиснув на цеглу бордюри. Той трохи погнувся, він був не тендітний, а пружний.
  Хлопчик доїв морозиво і рушив далі. Можна, наприклад, подивитися за будівлю у вигляді моркви з пелюстками айстри. І це скажемо прямо вражає.
  Тим більше морквина висотою з півверсти. Тут справді є не подивитися.
  Олег підстрибнув і прокрутив у повітрі вертушку. Він був дуже гарним, і одна з жінок років сорока на вигляд крикнула:
  - Підійди до мене!
  Хлопчик підбіг до неї... Жінка почала його гладити по засмаглих, мускулистих грудях, примовляючи:
  -Який ти гарний хлопчик, світленький, а брівки в тебе темні. Може, ти мені поліжеш соски грудей?
  Олег усміхнувся і відповів:
  - Можу! Але ж за це з вас золота монета!
  Жінка кивнула:
  - Добре попрацюй язичком і отримаєш!
  І спустила із себе сукню. Її груди були великі і пишні. Олег приклався до неї і почав лизати язиком сосок. Це досить приємно, хоча жінка і старенька для хлопчика. Хоча Олегу вже стільки років, що він збився з рахунку. Але все одно вічний хлопчик.
  А тим часом жінка його мацала і навіть м'яла чоловічу досконалість. А воно у хлопчика дуже велике. І як почало підніматися торчком.
  І стало гіркою...
  Тут правда з'явилися двоє поліцейських і вони крикнули:
  - Не на вулиці ж кохатися!
  Жінка кинула Олегу золотий та заявила:
  - Мене викликає по стільниковому терміново чоловік! Але ми ще зустрінемося, обов'язково зустрінемося!
  Олег усміхнувся. Скільки тисяч у нього перебувало жінок. І всі були задоволені. До чого, в чому перевага бути зовні хлопчиком? Інші жінки з дитиною почуваються набагато старшими, і охоче платять за секс гроші. Що й вигідно, і дуже приємно почуватися повією чоловічої статі. Йому напевно дуже багато хто заздрить. Дуже добре, коли тебе знімають жінки.
  Ну гаразд, давай подивимося супер місто. Наприклад будівля, яка має золочені стіни і скидається на корону. Це скажемо так, дуже круто. Або ще одна споруда схожа на ялинку, встановлену на Різдво. І при цьому на ній іграшок та гірлянд так багато, просто несмак. І настільки все красиво та пізнавально.
  Хлопчик трохи додав ходу, його босі, кругленькі п'ятки замиготіли.
  Олег дивився як, наприклад, пороли дівчину-рабиню. Вона була зовсім гола, і ще хлипали хлопчаки в шароварах з двох боків. Кілька десятків людей насолоджувалося видовищем голої рабині, що билася батогом. Деякі юнаки навіть пхали собі руки в штани. І це було просто смішно.
  Олег узяв і заспівав:
  - Удар, удар, ще удар, ще удар і ось,
  Нагую дівчину січуть і можуть врізати в рот!
  Та це було кумедно. Дівчата сікли, і били по спині, боках і босих п'ятах. І виглядало це дуже виразно і круто.
  Олег Рибаченко відчув у штанах знову ерекцію. Жінка років тридцяти, досить гарна поманила його. І коли хлопчика, причому дуже рельєфним м'язами підбіг, гаркнула:
  - Ну давай займися коханням зі мною!
  Олег кивнув... Жінка відкинула туніку та розсунула стрункі ноги. Вічний хлопчик недовго думаючи увійшов до неї, і почав працювати. Чулися хтиві стогін.
  Олег пробурчав:
  - Заплати!
  Вона кинула йому золоту монету із портретом імператора. Хлопчик працював.
  Олег, втім, згадував як він у спецшколі, був оглянутий медсестрами, це був такий яскравий спогад.
  А ще яскравіше, коли він був у Римі, але з невеликим дефектом, коли став куди меншим і слабшим. Ось це була крутіша пригода.
  Олег Рибаченко продовжував піднесення. Він повернув разом із стежкою і обійшов велике старе дерево. Щоб дійти другого пасовища коротким шляхом, треба було піднятися вище в гору, а потім, обійшовши її, вийти на іншу стежку. Хлопчик йшов уже понад годину. Ферма, де він виріс, залишаючись все життя рабом, стала зовсім маленькою. Її було добре видно, але дитина брела не оглядаючись. Він ніколи не дивився на той бік, коли був у дорозі. Так йому більше подобалося: не дивитися і не думати про те неприємне, навіть страшне, що залишалося в нього позаду.
  Ящірки грілися на гладкому камінні. Над травою кружляли бабки. В тіні сосен і листяних дерев копошилися миші.
  "У полях широких багато днів я сумував серед коней, серед овець я ранку чекав, з козою поруч засинав", - крутилися в пам'яті Олега Рибаченка слова пастуської пісеньки. Він чув її тисячу разів за своє коротке безбарвне життя. І він знав ще кілька подібних пісень.
  Шлунок хлопчика, який майже завжди мучився голодом, був у цей час спокійний. Дитина звикла забувати про їжу, коли її не було. Те, що він з'їв уранці, незабаром мало стати далеким спогадом. Іти треба було весь день і всю ніч. Діставшись до пастухів надвечір, малюк мав уранці повернутися на ферму.
  Птахи співали навколо, а сонце та легкий вітер пестили теплом густе волосся Олега Рибаченка. Мовчав майже весь ранок, хлопчик-раб знайшов сили, щоб безладно заспівати. У звуках смутку, невміло сплетених із слів, він знаходив зараз заспокоєння. Поступово пісня дитини стала не такою сумною. У ній з'явилися ноти радості, природні у моменти безпеки та спокою. Хлопчик йшов уперед, нічого не помічаючи. На нього чекала усіяна ягодами галявина, прохолодна вода біля струмка і таємне щастя раба - самотність.
  Біля заростей дикої малини дитина зупинилася. Не перестаючи наспівувати, він почав збирати і їсти кислуваті ягоди. Ніщо не турбувало його зараз. Три роки тому, ще зовсім малюком, він знайшов це місце, сповнене стільки задоволень смаку.
  Стиглі ягоди притягували темним кольором. Вони були великі, а зарості були густими. Гострими шпильками захищали вони свої плоди. Дитина намагалася не подряпатися. Він витягав із зеленої хмари одну ягоду за іншою. Малина танула мовою. Розливалася кислуватим соком у роті. Наповнювала ніздрі солодким ароматом.
  Хлопчик переходив від одного куща до іншого. Раптом він відчув, як змовкли рясні звуки комах. Чиїсь швидкі сильні руки, пробивши чагарник, схопили його. Одна важка чоловіча лапа взяла дитину за шию, а інша до болю затиснула рота. Руки різко смикнули Олега Рибаченка. Він відчув біль від безлічі подряпин, що наносяться. Треснула стара туніка.
  Тіло хлопчика миттю опинилося за кущем. Чужа сила нещадно пронесла його крізь колючі зарості.
  Два рудуваті глибоко посаджені очі вп'ялися в обличчя переляканого бранця. Малюкові здалося, що стирчать вони з рудої бороди. Товсті губи людини щільно стиснулися. Обличчя стало ще страшнішим. Весь він виглядав могутнім чудовиськом, що випромінював запахи диму, поту та горілого м'яса. Поверх жовто-сірої сорочки в нього був одягнений грубий шкіряний панцир із нашитими роговими пластинами. На поясі висів важкий меч. "Розбійники! - злякався малюк. - Це розбійники!" Серце його рвалося назовні.
  - Попався, римлянин, - тихо прогарчав чоловік-борода. - Давайте сюди, хлопці! Швидше, в ім'я блискавок Перуна! Ворушіться!
  - Як зайця зловив. Вмієш, мисливець!
  - От знав я, що нам пощастить. Прикмети такі були, добрі, - додав інший, хриплуватий голос. - Черепаший панцир бачив...
  Очі спійманої дитини метнулися. Малюк помітив ще трьох бандитів. Двоє з них підійшли, пробравшись крізь чагарник. Вони тримали дротики на плечах. Хлопчик зрозумів - ці двоє чекали його на траві. Зумій він вирватися з лап рудобородого, вони зупинили б втікача без особливих зусиль. Третій стояв праворуч від головоріза, що стискав Олега Рибаченка. В руках у нього були лук та пара стріл. По грізному виду людей і незрозумілої мови, що схопили його, хлопець здогадався, що потрапив не до підданих християнської Візантії.
  - Варвари! - з жахом спробував промимнути він.
  Чимало страшних історій чув малюк від пастухів про людей, які приходили з-за Дунаю грабувати та вбивати. Розповідали, що, шаленіючи, вони перетворюються на вовків і навіть можуть ходити під водою. Ще казали, ніби варвари здатні обертатися зміями та проповзати де завгодно. Завжди раптові в нападі, жадібні до здобичі, дикуни з пастуських легенд не прощали нічого і нікого не залишали живими. Також чув Олег Рибаченко, що дикі люди п'ють кров християн та приносять у жертву немовлят. Шалений жах охопив хлопчика миттєво, як він зрозумів, у чиїх руках опинився. "Врятуй мене, господи!" - промайнуло в голові дитини. Дерев'яний хрестик на грудях мав виконати своє призначення: захистити від лиха. Хіба могло бути інакше?
  - Римлянин, - усміхнувся біловолосий юнак, опускаючи дротик.
  - Дуже він жалюгідний, - зауважив інший воїн, віскі якого закривали русяві кіски. - Як мишеня. Тільки не пищить.
  - Та в нього рот затиснутий, - блиснув срібною сережкою молодий варвар. - Подивився б я, як ти запищиш із закритою пащею.
  - Дивись, а він не обробився - сміливець.
  - Зовсім сопливий. Нікуди не годиться.
  Олег Рибаченко перервав спогади. Жінка, переживши кілька сильних оргазмів, знесила і заснула.
  Хлопчик забрав у неї гаманець із золотими монетами і рушив далі. Його настрій покращився... Тепер треба було трохи зрушити вперед у часі.
  Пройшла ще сотня років 1330 рік... Людство вже розселилося за сонячною системою. І вже зорельоти досягли швидкості світла та намагаються освоювати зоряні системи.
  Рим розрісся у колосальний мегаполіс. І на небі мільйони літальних апаратів.
  Олег Рибаченко біжить вулицею, і бачить як над ним зверху гасають орди хлопчиків та дівчаток.
  Будинки навколо ще більші та грандіозні. І все так гарно.
  Олег Рибаченко радісно заспівав;
  Ми витязі - меча та вогню,
  Усіх разом ніби звірі розшмагаємо!
  Ми виставимо рахунок - набіг пеня,
  Не стань витязь наш папуга!
  
  Ми станемо крутими наче орли,
  Зметем разом різну нечисть!
  Знай наші круті Вітчизни сини,
  Кидаємо свій виклик і у вічність!
  
  Як просто гарно вирує війна,
  У якій згоряють народи...
  Прийшов із пекла за нас Сатана,
  За ним пруть фашисти-виродки!
  
  Ми дівчата міцно по пиці дамо,
  Фашистів як гілку зламаємо...
  І стане тоді наш солдат пан,
  Нехай пишно цвітуть троянди травня!
  
  Досягнути, здатні ми багато знай,
  Підняти вище зірок свої сили...
  І так воїн великий борись і дерзай,
  Ми зробимо грізні могили!
  
  Подивишся, воїн буде тоді,
  Все новим і немов кленовим...
  І вірю, мине нас у боротьбі біда,
  Стань витязь бійцем загартованим!
  
  Ось потужним ударом скосив цілий полк,
  А з ним два полки замочили...
  А фюрер дракона щоб мерзенний здох,
  А ми до зірок славні милі!
  
  Ось кайзер від страху сльозу припустив,
  Благанням своє про пощаду!
  У нас дуже багато шалених сил,
  Ми будемо за повного параду!
  
  Коли ми з трьома кольорами увійдемо в цей Берлін,
  І цар Микола стає Богом,
  Розв'яже шлях народ у нескінченності сил,
  Чи не судить монарха так строго!
  
  Біда над Вітчизною не згине тоді,
  Велич буде і Сонце.
  Розсіється кайзера зла орда,
  Нехай серце в нуді б'ється!
  
  З дівчиськом красивою ми хвацько пройдемо,
  По наших російських просторах!
  І буде нам класно з сім'єю вдвох,
  Я вірю, скоро прийде щастя!
  
  НОВА КАР'ЄРА БОББІ ФІШЕРА
  Боббі Фішер був згоден на матч-реванш із Борисом Спаським. І американці змогли як виняток пробити цей реванш, але за старими правилами. Натомість призовий фонд був найвищий - рекордний в історії шахів. І матч проходив у США. Борис Спаський перед цим матчем зумів стати чемпіоном СРСР. І знову піднявся у рейтингу. І ось Боббі Фішер знову б'ється. І це дуже цікаво.
  Перший свій хід Боббі Фішер зробив пішаком Д-два, Д-чотири. І застосував новинку, швидко отримавши перевагу та вигравши. У другій партії Спаський видав Е-два, Е-чотири. Фішер за звичкою зіграв Сициліанський захист, і тут несподіванка - варіант Дракона. Раніше такий варіант на практиці Фішера не зустрічався. І ось Боббі розвинув сильну атаку проти короля Спаського та завершив справу матюком.
  А у третій партії знову несподіванка - Фішер повернувся до Е-два - Е-чотири. Спаський прийняв виклик і пішов на відкритий варіант та потрапив під розгромну атаку. Мабуть, він не чекав від Фішера такої спритності. А в межах партії Спаський сам зіграв Д-два, Д-чотири. На що Фішер застосував Староіндійський захист і знайшов посилення. І знову протаранив Спаського. А у п'ятій партії несподівано Фішер обрав дебют Реті. Спаський такого явно не очікував. І отримавши досить швидко важку, а там і зовсім програну позицію.
  У шостій партії Спаський знову кинув: Е-два, Е-чотири. На це Фішер прийняли Челябінський варіант Сициліанки, що теж виявилося несподіванкою і завдав Спасському поразки. А о сьомій Фішер знову повернувся до Е-два - Е-чотири. І на відкритий варіант взяв та застосував Королівський Гамбіт. І це було жорстке рішення. Спаський знову потрапив під розгромну атаку і програв... А восьмий Фішер знову обрав варіант Дракона, і як натисне на супротивника. І знову матова атака.
  Спаський вже не міг упоратися з нервами і його охопила байдужість.
  Фішер розгромив його з рахунком 13 - нуль, абсолютний рекорд матчів на першість світу. І поновив свій рекордний рейтинг ЕЛО.
  Така нищівна і фантастична битва вийшла.
  Тепер Боббі Фішер набув стільки впевненості у своїх силах, що не став бігати від Анатолія Карпова. І прийняв виклик - грати матч до десяти перемог.
  Почалося протистояння між Анатолієм Карповим та Боббі Фішером. Рекордне в історії шахів протистояння двох осіб, якого не було раніше.
  Фішер вважався явним фаворитом у першому матчі. Його колишній розгром Бориса Спаського просто вражав.
  Але Карпов молодший і психічно стійкіший.
  Втім, все щодо. Фішер у першій же партії граючи білими здивував. Застосував дебют Сокольського, який вважається не цілком коректним. Але фактор несподіванки та стартове хвилювання Карпова роль відіграли. І Боббі Фішер зумів отримати перевагу, яка оформилася в ефектну атаку.
  У другій партії вже Карпов відмовився від ходу Е-два, Е-чотири і рушив вперед пішака С. Фішер відповів Е-5 і пішов на фігурну гру. Карпов усе ще нервувався і потрапив у сильний цейтнот і опинився під жорсткою атакою Фішера і знову програв. У третій партії Боббі повернувся до ходу Е-два, Е-чотири. Карпов обрав відкритий варіант. Мабуть, боячись сицилійки. Але йому не вийшло. Фішер знову знайшов спосіб загострити боротьбу та отримав сильну атаку на короля. І знову здобув перемогу...
  Анатолій Карпов явно поплив... Проте Карпов у наступній партії зіграв Е-два, Е-чотири... Фішер зіграв Сициліанський захист та свій улюблений варіант Найдрофа.
  Анатолій Карпов потрапив під атаку, але все-таки відчайдушно захищаючись зумів відбити наступ, і величезною працею врятувати партію без пішака.
  У п'ятій партії Фішер теж зіграв С-два та С - чотири, у стилі Карпова. Боротьба була гострою, але Карпов у сильній цейтноті помилився і отримав матюки.
  У шостій зустрічі Анатолій Євгенович зумів зробити знову нічию, але програв на Е-два, Е-чотири сьому зустріч. Рахунок став п'ять-нуль що здавалося говорило, про переважну перевагу Боббі Фішера. Треба відзначити, що філіппінці стурбувалися, що матч на першість світу виявиться надто коротким. Але, починаючи з сьомої зустрічі, Карпов усе більш і більш завзято чинив опір. Пішла вісім нічиїх. Поки Фішер у Сициліанці не застосував важливе посилення, не пробив Анатолія Карпова... Рахунок став шість - нуль... Але Карпов тримався. І ось граючи чорним Анатолій Євгенович нарешті розмочив рахунок. Фішер роздратований великою кількістю нічиїх перегнув ціпок, занадто багато жертвував в атаці, і звичайно Карпову вдалося вислизнути і залишитися з переважною матеріальною перевагою. Але потім Боббі виграв двадцять восьму, тридцяту, тридцять другу та тридцять четверту партію завершимо матч із рахунком десять-один на свою користь. У першому матчі Анатолій Карпов був повалений з розгромним рахунком.
  Після цього матчу Боббі Фішер повернувся до турнірів. Він грав у них із великим успіхом. В одному з них навіть побив рекорд Альохіна, відірвавшись від другого місця на шість половиною очок.
  Фішер також зіграв матч із Талем, і його розгромив із сухим рахунком вісім - нуль. Взявши реванш за поразку у турнірі претендентів.
  Але Анатолій Карпов також на турнірах грав непогано. І зміг знову пройти весь цикл виграючи матчі та дійшовши Фішера. І знову Боббі Фішер лідер у ставках.
  Але цього разу Фішеру довелося зіткнутися з запеклим опором Анатолія Євгеновича. Матч тривав сорок одну партію, Фішер виграв десять, Карпов три - і всі три проти Дракона, який Боббі грав за чорних.
  Так Анатолій Карпов порубав Дракона, і показав, що з Фішером можна і треба боротися.
  Фішер знову грав. Взяв участь в Олімпіаді і в 1980 році зміг побити рекорд Кереса, вигравши на першій дошці всі чотирнадцять партій.
  У 1981 році відбувся новий матч із Карповим. Цього разу Фішер зумів перемогти з рахунком: десять - чотири. І матч тривав сорок вісім партій.
  А у 1984 знову був матч. І цього разу ситуація виявилася такою жорсткою. Фішеру вже було за сорок. Але він, як і раніше, всіх рубав і перемагав граючи. І Анатолій Карпов досяг піка. І ось почалася жорстока битва.
  Спочатку в рахунку повів Фішер. Він став чотири нуль. Потім очко виграв Фішер, а потім знову Карпов. Потім ще Фішер, і минули сорок вісім партій, після чого була перерва в три місяці. Вперше було обрано ліміт. А рахунок шість - два на користь Боббі Фішера. Після матчу відновився. Карпов виграв сорок дев'яту партію. Потім програв п'ятдесят другу та п'ятдесят третю. І Боббі виграв п'ятдесят шосту партію, зробивши рахунок дев'ять-три, але грубо позіхнув у п'ятдесят сьомий. І програв білими і шістдесят другу, шістдесят сьому злив чорним. І програв у сімдесятій та ще білими. Рахунок став вісім дев'ять... Після серії нічиїх та перемоги Фішера у сімдесят восьмій партії найдовший матч в історії шахів закінчився.
  Тоді і було поставлено питання відміни гри без ліміту. Так хотілося багатьом.
  Але поки що ФІДЕ тільки зважилося скоротити ліміт до тридцяти шести партій.
  Карпов уже перемагав один раз у матчі Гаррі Каспарова. Виграв у нього з рахунком чотири - нуль. Але повторний матч видався більш завзятим.
  Карпов спочатку повів у рахунку - два - нуль, але одинадцятій парті позіхнув, потім програв шістнадцяту партію, а після перемоги у дев'ятнадцятій Каспаров вийшов уперед. Але перемігши в двадцять другий, Карпов зрівняв рахунок. І вигравши двадцять четверту білими, завоював право на новий уже п'ятий матч із Боббі Фішеров.
  1987 року новий матч проти Боббі Фішера, якому вже скоро сорок п'ять років. Але Боббі не курить, не п'є, займається спортом і, як і раніше, у чудовій фізичній формі. Він уже шестиразовий чемпіон світу, кратнішим був лише Ласкер.
  П'ятий бій із Карповим - супербій. Боббі Фішер як завжди готовий, але минулий матч показав, що його перевага не переважає.
  Поєдинок протікав у жорсткій боротьбі. Після двадцяти чотирьох партій рахунок був чотири - чотири, потім у двадцять сьомій партії вперше вийшов уперед у грі із Фішером Анатолій Карпов. Здавалося ось-ось трапиться сенсація, але... Фішер виграв у наступний п'ять поєдинків чотири... І рахунок став вісім - п'ять на його користь... Потім ще чотири нічиї та вичерпання ліміту. П'ятий матч найграндіознішого протистояння у світі шахів за всю історію. І Боббі Фішер подібно до Еммануїла Ласкера став семиразовим чемпіоном світу. Але все йде за циклами. Гаррі Каспаров дуже перспективний молодий шахіст пішов у політику. Так розбудова, багатопартійність. Гаррі Кімович не встиг стати чемпіоном світу, а якщо ти не перший шахи не такі цікаві як політика, і не став грати у матчах претендентів. А Анатолій Карпов несподівано програв молодому Віші Ананду. Ну скільки справді можна вигравати усі матчі. Тим більше, що індус зумів підібрати ключ до захисту Каро-Кан, який важко пробити навіть Боббі Фішеру.
  І ось зійшлися в битві сталь та полум'я. Різниця у віці у двох шахістів двадцять п'ять років. Боббі Фішер все ще великий і сильний, і молодий Ананд у 1990 році. Жорстокий прямо скажемо матч.
  Віші Ананд, звичайно ж, дуже талановитий, але йому не вистачає стійкості. Після восьми нічиїх він виграв дев'яту партію, але десята втратила душевну рівновагу наткнувшись на дебютну новинку. Потім програв об одинадцятій. І потрапив під жорсткі лещата Фішера у дванадцятій партії. Продув о тринадцятій. Програв Віші незважаючи на перевагу в дебюті та чотирнадцяту партію, втратив шанси у п'ятнадцять та програв шістнадцяту. Упустив шанси у сімнадцятій і програв вісімнадцяту... А потім і двадцяту партію. І двадцять третю та двадцять четверту закінчивши матч. Боббі перевершив Ласкера і виграв із рахунком - десять - один. І Боббі Фішер все ще чемпіон. У 1993 році відбувся його матч із Шортом, який виграв у Карпов. Хоча Боббі Фішеру і було п'ятдесят років, але він був у формі. Як обрушився на Шорти. Вже після п'ятнадцяти партій рахунок став вісім-нуль на користь Фішера. Але Шорт розмочив рахунок у шістнадцятій партії. Але потім програв двадцять першу та двадцять третю партію.
  І теж закінчив десять - один. Потім Боббі Фішер зіграв матч у 1996 році. З ним уже бився Гатта Камський. Це шахіст був молодший за Фішера років так більш ніж тридцять. І дуже завзятий. Багато хто хотів жорсткого матчу. Але спочатку Боббі Фішер впевнено повів у рахунку з різницею у п'ять очей. Рахунок став шість один. Але потім Гатта Камський показав непогані бійцівські риси. Жодна партія в їхньому матчі не тривала менше сорока ходів.
  Рахунок став сім - три після двадцяти чотирьох партій... Потім серія із десяти нічиїх. І знову переміг Гатта Камський, але в тридцять шостій партії вгору взяв Боббі Фішер. Знову перемог Боббі Фішера... І ось у 1999 році черговий матч із Володимиром Крамником - різниця у тридцять два роки - це великий розрив. А Боббі Фішеру вже п'ятдесят шість років. Він уже двадцять сім на троні, і ось-ось поб'є рекорд Ласкера. І це. Ще
  Десятиразовий чемпіон світу - такого ще в історії шахів ніколи не було.
  Боббі Фішер звичайно ж віковий шахіст, але добився все-таки щоб ліміт у тридцять шість партій таки скасували. І це вже новим президентом ФІДЕ Кірсаном було зроблено. Але що ж... Буде щось дуже цікаве.
  Тим більше, цей матч буде майже останній, тільки ще реванш якщо Володимир Крамник переможе, і далі піде - нокаут-система.
  І ось матч розпочався... І з самого початку несподіванка - повів Володимир Крамник. Після п'ятнадцяти партій рахунок став два - нуль на користь Володимира Крамника. Але потім Фішер виграв три партії поспіль і вийшов уперед. Але Володимир завзято бився. І зумів у двадцять першій партії зрівняти рахунок... Потім потягнулася серія нічиїх... Поки в сорок другої партії не переміг Боббі Фішер... У сорок сьомій святкував перемогу Володимир Крамник, а сорок восьмий знову Боббі Фішер.
  Рахунок був чотири - п'ять на користь Боббі Фішера після того, як було оголошено перерву у три місяці. Шахисти відпочивали. Поки що фаворитом вважався Боббі Фішер. Матч поновився. Перші партії завершувалися внічию. Лише у шістдесят сьомій партії нарешті переміг Крамник. Рахунок став п'ять - п'ять. Потім Крамник о сімдесят сьомій знову здолав Фішера і вийшов уперед. Але Боббі у дев'яносто шостій зустрічі зрівняв рахунок і стало - шість - шість. Цей матч знову було відкладено на три місяці, що є рекорд. Боббі Фішер зазначив: це мій найзапекліший поєдинок.
  Ось матч на першість світу, за три місяці відновився. Знову серія нічиїх. У сто двадцятій партії Боббі Фішер нарешті виграв... У сто тридцять п'ятій Володимир Крамник зрівняв рахунок. І після ста сорока чотирьох партій став рахунок сім-сім. Після чого гра знову продовжилася після трьох місяців перерви. І потім ще матч, до ста дев'яносто другої партії. І рахунок виявився лише вісім - вісім. Потім знову перерва на три місяці. І знову гра... Після двохсот сорока партій рахунок став: дев'ять-дев'ять.
  Настала жорстока боротьба до першої перемоги. Після ще трьох місяців перерви. І ось вони грали... Серія нічиїх. І ось двісті вісімдесят восьма партія. Боббі Фішер граючи білими повернувся до ходу Е-так, Е-чотири. І Крамник прийняв виклик. І вибрав Сициліянський захист.
  Це була жорстока бійка до повного знищення. Такий жорстокий був обмін ударами. Але це лютий, з убивствами фігур. Спочатку перевага була у білих, але потім уже чорні заволоділи ініціативою, і була гучна перемога. І нарешті Володимир Крамник переміг, гегемонія Боббі Фішера закінчилася. І це було просто супер!
  А Боббі Фішер побив рекорд Ласкера.
  А матч-реванш грати було вже ніколи. Справа перейшла у нокаут-систему. Та й Боббі Фішеру вже років чимало, і він не хоче грати більше. Хоча й у турнірах бере участь.
  Фішер виграв пару турнірів... І зав'язав із грою.
  Гаррі Каспаров брав участь у виборах президента Росії у 2000 та 2004 роках. А у 2008 році не пройшов реєстрацію. Після цього перейшов у жорстку опозицію Володимиру Путіну. Володимир Крамник, якийсь час був чемпіоном світу, але потім програв матч Віші Ананду.
  А далі настало правління Карлесона. У 2010 році Боббі Фішер та Анатолій Карпов зіграли ще один матч. На цей раз із укороченим контролем часу: півгодини на партію. І після двадцяти чотирьох партій було зафіксовано нічию.
  Так і закінчилася їхня бойова епопея ігор... Фішер невдовзі помер... Так і залишившись легендою у світі шахів. Гаррі Каспаров емігрував до США. Але ось у 2022 році несподівано помер Володимир Володимирович Путін та Гаррі Каспаров повернувся.
  У Росії нові події, зміни, і безліч різних факторів... Михайло Мішустін випустив із колонії Навального і оголосив курс на поліпшення відносин із США...
  І це теж дуже цікаво виходило. Нарешті пішов і Лукашенко. А Володимир Кличко побив рекорд Форману. І це було досягнення, просто супер.
  У Росії її було прийнято деякі поправки до конституції, які її зробили більш відкритої для світу. Вже на похороні Володимира Путіна зустрілися Байден і Мішустін і домовилися про те, що Росія та США стануть дружніми партнерами, а може й союзниками. Потім обіцяли провести і саміт із відчиненими дверима. У світі ставало все стабільнішим і кращим. Смерть Володимира Путіна було сприйнято багатьма позитивно. Та й у Росії люди раділи - нарешті отримали свободу.
  Володимир Жириновський, знову беручи участь у президентських перегонах, зазначив:
  - Епоха померла, нехай живе епоха!
  Олександр Лукашенко втік до Китаю... Але Колька залишився в Росії. У світі великі зміни на краще.
  
  ЗЮГАНОВ КОМУНІСТАМ НЕ ПОТРІБЕН
  На виборах президента Росії 1996 року, у першому турі найбільше голосів зібрав Єльцин. А генерал Лебідь, який посів третє місце, перекинувся на бік чинного президента. Становище комуністів стало безнадійним. І як мінімум виходило на чотири роки, вони владу втратили. У найважливішій частині президентської. Але один розумний комуніст з охорони Зюганова вирішив, що сам Геннадій Андрійович це лише посередній пішак, який мало що означає для партії. А зараз тільки заважає.
  І 1 липня 1996 року Геннадій Зюганов загинув від вибуху бомбардування. І це багато що змінило. Зокрема, згідно із законом, передвиборна кампанія починалася по-новому, і повинна була пройти протягом чотирьох місяців. А зібрати потрібно вже півмільйона підписів. Тобто, знову по колу все пішло.
  І дату виборів мала оголосити Рада Федерацій. І звісно ж до кінця жовтня.
  Підлабузники Єльцина намагалися було оголосити його перемогу і за результатами першого туру, але не вийшло.
  Навпаки, Рада Федерацій оголосила на 29 жовтня 1996 року дату нових виборів президента. Тож ситуація гранично загострилася. Очевидно про своє бажання повторно битися оголосив Володимир Жириновський, і Григорій Явлінський. Від комуністів, звичайно ж, теж має бути кандидат, але хто? Виникла внутрішня боротьба. З Єльцином теж проблеми - здоров'я здало і вистачив четвертий інфаркт. Але штовхати Олександра Лебедя не хотіла еліта. Не факт, що новий диктатор буде керований. Може почати рвати пов'язані ниточки.
  Олександр Лебідь вже на посаді... Така ось виникла ситуація. Щоправда, комуністи висунули Валентина Купцова. Не найвдаліший вибір: ще старший за Зюганова, але хоч не лисий. І з ним ударна міць КПРФ. Руцька пішла на посаду губернатора Курської області. Усі чин по чину. Протистояння комуністів та партії влади продовжилося. Тільки Єльцин вже у напівмертвому стані. А КПРФ змінила коня. Шилова змінив Милов. І все одно обидва лідери комуністів були позбавлені харизми і не мали довгої розкрученої слави.
  А ось Володимир Жириновський після невдалого виступу отримав другий шанс. І це його дуже підбадьорило. І він став куди активніше лаяти Єльцина.
  А останній таки пішов на нові вибори. Пішов другий виток передвиборчої кампанії.
  Валентин Купцов не те, щоб надто харизматичне, але за ним сила лівих партій. І він швидко збирає підписи. Явлінський, отримавши четверте місце, хоче більшого. А Володимир Жириновський лютий.
  Тим більше, привід знайдений. Чеченці пішли на штурм міста Грозного та Лебідь підписав ганебну капітуляцію. І ці угоди чудовий привід Жириновському зачепитися.
  Володимир Бринцалов вже не йшов на вибори, видно йому вистачило слави та популярності. А Володимир Жириновський став знову викидати коніки, і увага ЗМІ почала зміщуватися до нього. А тут ще й Володимиру Вольфовичу відмовили у реєстрації, оголосивши підписи фальшивими. І теж неабиякий скандал.
  Володимир Жириновський пішов на підйом... Він рухався немов тигр, що зірвався з ланцюга. І скандал слідував за скандалом... В результаті Валентин Купцов пішов у тінь, і пропаганда навмисне звела вибори до протистояння Володимира Жириновського та Бориса Єльцина. Так здавалося всім і вигідніше, і безпечніше. Тим більше що Володимир Вольфович зображувався другим Гітлером і величезною загрозою для Заходу. І це треба сказати серйозно.
  Ось таке лякало взяти та використати у своїх цілях. А Валентина Купцова за максимумом ігнорувати. Ось це була така хитра тактика Бориса Ельцина. Точніше команди Бориса Ельцина.
  І Володимир Жириновський, підігруючи публіці, порівняв себе з Гітлером. Зауваживши, що Гітлера навіть середньої освіти не було, а Володимир Жириновський закінчив МДУ із червоним дипломом. Такий він герой Володимир Вольфович. Причому, якщо Гітлер, не маючи середньої освіти, завоював усю Європу за півтора місяці, то він Жириновський за три місяці захопить увесь світ, і на Росію працюватимуть усі народи планети Земля!
  Такий войовничий порив звичайно ж і приваблював, і водночас відлякував.
  Володимир Жириновський розбушувався і все більше...
  І з задоволенням грав роль лякала, і розходився все більше. І рейтинг у Володимира Вольфовича зростав наче на дріжджах. Багатьом подобалася його войовничість, особливо молоді. І грізне потрясіння кулаками.
  А Єльцин сидів на медикаментах... І рідко з'являвся на публіці, і було видно, що йому важко рухатись.
  Були інші кандидати у президенти - не такі помітні. Вони ролі не грали. Шакум, Власов, Федоров на вибори не пішли. Тулєєв отримав посаду міністра у справах СНД, і теж у виборах не брав участі. Замість Тулєєва дублером у комуністів став Петро Романов. І це також дуже серйозно.
  У президенти полізли деякі демократи. Крім Явлінського, вирішив спробувати сили і Костянтин Боровий. І теж зміг зібрати підписи для реєстрації. Він хоч став депутатом. І зумів пройти реєстрацію. Інші вже були маловідомі та не яскраві.
  Тож уже Володимир Жириновський взяв на себе роль головного килимового. Не те що минулого разу, коли син юриста був не схожий! Ні цього разу Володимир Жириновський був в ударі і завів немовби чорт. І постійно про нього говорили.
  А той, про кого кажуть, за те й голосують... А Єльцин якось за станом здоров'я сам майже не агітував. Натомість агітували за нього. Багато роликів з'явилося.
  Тобто Єльцина зробили віртуальним героєм. І це круто... Як інвалід із чотирма інфарктами лізе в президенти. Адже чутки про Єльцина ходять різні. І багато чого тривожного...
  А результат виборів непередбачуваний... Хоча багато говорять, що на Кавказі тепер панує світ, але насправді там відбулася ганебна капітуляція.
  Володимир Жириновський все частіше відверто порівнював із Гітлером і навіть явно це смакував.
  Так все загострювалося... Заодно і були підписані угоди з Масхадовим та Яндарбієвим. Лебідь був тепер у авторитеті та агітував за Єльцина. Тільки про самого Єльцина дедалі менше розмов. Щоправда, коли ліками наколуть, все-таки вийде і якусь дурість та скаже і потім знову сховається.
  Так це по-своєму кумедно. Як вибори стали йти за схемою шизи. А Олександр Лебідь набагато частіше говорить про Єльцин, ніж з'являється сам Єльцин.
  Час іде... і 29 жовтня 1996 року все ближче і ближче...
  Ось і в Білорусії Лукашенко також переворот робить у стилі Єльцина. Іде все у бік автократії.
  А диктатор голий!
  Втім, як не намагалася пропаганда Єльцина, і всіх цих ЗМІ, звести чинного, хворого і скомпрометованого президента і нового фюрера Володимира Жириновського в другий тур, але все-таки не вийшло. Валентин Купцов за результатами першого туру опинився на другому місці, з відривом від Ельцина лише у три відсотки. А Жириновський був третім. Зрозуміло, що напівмертвий Борис Миколайович просто фізично не тягнув передвиборну кампанію і не міг виграти в першому ж турі. Але влада схожа на це і хотіла. І тепер ситуація різко загострилася.
  Володимир Жириновський опинився перед складним вибором. Підтримати комуністів, чи тяжко хворого Єльцина. Комуністи пропонували Володимиру Вольфовичу посаду прем'єра та п'ять місць в уряді. А Борис Єльцин не хотів нічого давати.
  Але Володимир Жириновський розумів, що якщо комуністи переможуть, то може все знову повернутися до однопартійної системи. Тож не хотів перемоги Валентина Купцова. Склалася така ось біса складна ситуація, куди не кинь, всюди клину.
  І з комуністами йти на союз не хотілося, і Єльцин нічого давати не хоче.
  Зрештою Володимир Жириновський трохи повагавшись, все ж таки вирішив, що і прем'єром бути непогано. І закликав голосувати свій електорат на Валентина Купцова.
  І ось у листопаді 1996 року другий тур виборів. До всіх неприємностей, у Ельцина його і Лебідь став нести відверту нісенітницю, і різко обвалився курс рубля по відношенню до долара.
  Валентин Купцов пішов на другий тур у тандемі із Володимиром Жириновським. І це стало його таким ходом гросмейстера.
  Вибори пройшли за три тижні... Єльцин зазнав поразки і влада змінилася.
  Володимир Жириновський став прем'єром, а Валентин Купцов став президентом... І КПРФ прийшла до влади.
  І ось настала нова епоха. Валентин Купцов хоч формально і був комуністом, але продовжив фактично колишній курс. Тільки олігархи змінилися. Ну і ще взяв та скасував на референдумі обмежувач у два терміни. Ціни на нафту зростали, почалося економічне піднесення, і Валентин Купцов легко вигравав вибори президента... Політика зовнішня була помірною і Валентин на рожен не ліз. Але й у НАТО не вступав... Так йшло все звичними хвилями. Валентин не тиснув опозицію, не садив олігархів, і був чимось на зразок добренького дідуся... Виграв вибори президента 2000 року у грудні. І 2004 року. І 2008 року. І у 2012 році...
  Валентин Купцов старів і дозволяв красти... І влаштовував своє оточення. І переміг і у 2016 році без проблем, але... Ось у 2020 році прийшов коронавірус. А Валентину Купцову вже вісімдесят три роки. І вперше застійне болото комуністичної Росії взяло та струснулося. І вперше пішли серйозні хвилювання та масове зараження. І тут як стало Росію трясти.
  Та й в економіці вже багато років майже нульове зростання. І Валентин Купцов дедалі більше нагадував пізнього Брежнєва. І готувався до своєї повної перемоги. А ось вибори проходили під свист і галас, і масові акції протесту.
  Валентин Купцов відчув, його трон захитався... І незмінний диктатор став кидати на повстанців війська.
  І абияк придушив протести, і вибрався вже на сьомий термін.
  У світі теж були події різні. В Україні не було майдану, оскільки Віктор Янукович був цілком лояльний до Заходу.
  Віталій Кличко пробув чемпіоном світу з боксу дещо довше. Він переможе обов'язкового прецендента Стівенсона і ще потім трьох боксерів. Протримавшись до кінця 2016 року. Уайдер бронзовий бомбардувальник завоював звання тимчасового чемпіона світу. А потім успадковував Віталію Кличку кар'єру, що завершив. Уайдеру пізніший бій був тільки на користь. І його рекорд із нокаутів був ще довшим, аж сорок п'ять боїв...
  Володимир Кличко цього разу переміг Тайсона Ф'юрі, а потім Глазкова. Потім ще Брауна, і ще трьох боксерів... Але бій із Вайдером ніяк не міг відбутися... А Володимир Кличко таки програв Ентоні Джошуа, але не 2017 року, а 2019.... Все-таки і вік, і противник голодний, молодий, злий. Так Володимир Кличко хоч і встановив кілька рекордів, не зміг все ж таки стати безперечним чемпіоном світу. Хоча обидва брати домоглися більшого, ніж у реальній історії.
  І кар'єри у них були справжнішими і перемог побільше. Володимир Кличко встановив безліч рекордів та увійшов до зали слави. Багато хто вважав його навіть найкращим боксером важкої ваги всіх часів та народів.
  Гаррі Каспаров теж не завершував шахової кар'єри. І навіть зміг незважаючи на солідний вік у 2016 році зіграти у матчі на першість світу і з Карлесоном, і навіть звів основний час поєдинку внічию.
  Були й інші зміни. Після двох термінів Януковича у 2020 році новим президентом України взяли та обрали Віталія Кличка.
   Так що вперше у світовій історії, чемпіон планети з боксу, президентом країни став... І це теж цікаво... У Білорусії довгий час править незмінний Лукашенко, але й там були хвилювання та бунти. І обіцянки реформ та зміни конституції. Так що не вислужуйся перед диктатором - скоро прийде кінець будь-якої тиранії.
  У Казахстані пішов Назарбаєв, і поки що спокійно, якщо не брати до уваги коронавірусу.
  Вакцину у Росії розробляли з великим запізненням. Все-таки уряд постарілий та інертний. А Валентин Купцов взагалі все частіше впадає в маразм. І його під руки підтримують.
  У США Дональд Трамп зумів вибратися на другий термін. Коронавірус зачепив Америку слабше, ніж у реальній історії, та й бунту чорних не було. Тим більше, США і Росія не в конфронтації, так що і ЗМІ Трампа не так тиснули.
  Тож Дональд Трамп на другому терміні... А Володимир Кличко відмовився працювати в уряді свого брата Віталія, який став президентом, і взяв і відновив кар'єру в боксі. І восени 2021 року весь ефектно нокаутував Уайта, який мав титул тимчасового чемпіона світу. Тож Володимир Кличко замахнувся на рекорд Формана. І це похвально.
  Тим більше, що Тайсона Ф'юрі він уже бив. І вже король циган говорив про реванш.
  Йому хотілося відігратися, розраховуючи, що Володимир Кличко вже не той.
  І це цікавий бій назрівав. Причому, одразу ж за всі чотири пояси. І цього Володимир Кличко ще жодного разу не мав, щоб стати чемпіоном світу за всіма версіями одночасно. І Володимир Кличко б'ється слон лев.
  І ось у березні 2022 року відбувся поєдинок Володимира Кличка та Тайсона Ф'юрі. І цей бій треба сказати просто супер. І назрівала явна сенсація.
  Володимир Кличко як ніколи ретельно готувався та був мотивований. І в ньому вирував цілий ураган, і порив пристрасті.
  І ось бій почався із пристрілу джеббами. Але на цей Володимир діяв значно різноманітніше. І ще бив правою рукою по корпусу. Цього Тайсон Ф'юре не очікував. Так раніше Володимир Кличко ніколи не робив. А ще Володимир Володимирович відпрацював чудовий удар лівою рукою по корпусу. І прямо у печінку.
  Ну Тайсон Ф'юрі такої підступності, коли з усього розмаху б'ють по печінці не чекав. І пропустив і отримав серйозний удар і впав. І піднятися йому правда вдалося, але хитало.
  І Володимир Володимирович Кличко Тайсона Ф'юрі добив. І це була чудова та сенсаційна перемога.
  Володимир Кличко не лише рекорд Формана побив, але серед усіх вагових категорій став найвіковішим абсолютним чемпіоном світу. І це, зрозуміло, досягнення супер! Але ж можна ще й захист провести і дати Тайсон Фюрі реванш. Але лише за дуже великі гроші. Тайсон Фьюрі цього жадає.
  І Володимиру Кличку було запропоновано рекордний гонорар в історії боксу понад триста мільйонів доларів. І це взагалі божевільний бій. Це взагалі дуже здорово.
  І ось у вересні 2022 року відбувся нарешті і бій-реванш. Бій просто чудовий. Обидва боксери-гіганти молотили один одного. І це був бій за межею можливості.
  І Володимир Кличко знову переміг у самому видовищному та кривавому бою в історії професійного боксу. І це було просто - супер!
  Володимир Кличко побив ще один рекорд Формана, у захисті титулу.
  А Валентин Купцов 4 грудня 2022 року добровільно залишив у віці якраз вісімдесяти п'яти років посаду президента Росії. І поступився дорогою молодішим кадрам.
  Так ось крутиться історія, у світі, де не знайшлося місця, маразматику Геннадію Зюганову.
  
  ЯКЩО НЕ ОГОЛОШУВАТИ РОСІЇ ВІЙНУ
  Німеччина в першу світову війну трохи вчинила розумніше, особливо король Вільгельм Другий. Він не став оголошувати війну Росії. І це був справді сильний хід. Микола Другий вагався. І ось війська Німеччини, не відволікаючись на другий східний фронт, захопили за десять днів Бельгію. А потім обійшли і Париж, взявши в обручку. І англо-французькі війська були розбиті, і частково здалися.
  А царська Росія так у першу світову війну не вступила. Франція була окупована. А Австро-Угорщина напала на Італію... І тут сили були нерівні.
  Але в морі Британія змогла завдати поразки німецькому флоту. І війна на Заході набула затяжного характеру. Туреччина та німецькі війська стали наступати на Єгипет. І здобули перемогу. Потім німці захоплювали колонії в Африці. Ключовим моментом стало взяття Гібралтару. Задля цього німецькі війська окупували Іспанію. Армія Кастильської імперії була проти німців дуже слабка. І вони захопили Гібралтар внаслідок скоростиглого та стрімкого штурму.
  Після чого заблокували вхід для англійської ескадри та стали захоплювати Африку.
  Тут і царська Росія, трохи подумавши, оголосила Британії Війну. Справді, можна прихопити і Іран, і Індію, і частину Індокитаю. Причому без великих втрат. А армія Вільгельма взяла та ще й Португалію окупувала, разом із усіма її колоніями. І це дуже зухвалий хід і дуже розгромний.
  А царська Росія рушила через Іран, на Індію і далі в Азію. А Японія теж взяла та напала на Британію. І це серйозно. Стали англійців пресувати як олію у сметані збивати. І це ще лише початок. Тут у хід німці пустили і підводні човни - благо їх ресурсів вистачає. І стали нарощувати бомбові удари по Лондону та самій Англії, роблячи відбивну. По-бойовому діяла держава Вільгельма. Дуже по-бойовому. Здавалося, ще трохи і Британія буде поставлена навколішки. Але тут у війну вступили США. І це серйозно. Царська Росія захопила і Індію, і Іран, і більшу частину Індокитаю. Дещо прихопила і Японія Азії. Після чого самураї влізли у війну із США. Бої розгорнулися на морі.
  А Німеччина повела повітряний та підводний наступ на Британію.
  Найвигідніше становище у Росії - яка багато захопила майже без втрат і тепер почала перетравлювати свої нові колонії...
  А перша світова війна набула затяжного характеру.
  Японці на морі спочатку перемагали менш досвідчених та вмілих американців. Але потім США, використовуючи економічну міць, випустили багато кораблів і підводних човнів стали перехоплювати ініціативу.
  Зате німці маючи під контролем Африку і майже всю Європу: Італію захопила Австро-Угорщина, змогли після трьох років підводної війни, вибити англійський флот, і захопивши панування на морі, висадитися в метрополії.
  Англійці билися відчайдушно, застосували у боях танки. Але німці вже мали свої.
  І у вересні 1918 року впав Лондон. І ось війну англійці продовжили із Канади. І Німеччина обрушилася на США. І перша світова війна тривала з величезним запеклістю.
  Молотили наступного 1919 німецькі підводні човни американців і намагалися дістати. Але Японія на морі бита і США за океаном. Літаками поки що дістати Америку не вдається. І треба квапливо будувати величезний флот.
  І бої перейшли у повітря та воду...
  Пройшов і 1919, і 1920 без особливих змін, з битвами на морі. США зазнавали великих втрат, але квапливо будували нові кораблі. Втрачала і Німеччина разом із колоніями, і Японія... У 1921 року царська Росія під тиском німців погодилася розпочати війну. Тепер проти США була практична вся Східна півкуля.
  Царські війська взимку 1922 почали наступ на Алясці. І це був сильний хід, бо там територія майже поряд фактично граничить.
  У царській армії з'явилися гарні танки, сконструйовані сином Менделєєва. А також перші у світі вертольоти, і найпотужніші бомбардувальники з шістьма та вісьма моторами.
  І царська Росія вже стали грізним суперником.
  І ось на важкому танку "Петро" - одному з найперших серед випущених бореться екіпаж Оленки.
  Незважаючи на березневий мороз Аляски, дівчата борються босоніж і в одному бікіні. А танк дуже потужний у Росії.
  Оленка стріляє з потужної і дуже вбивчої зброї, і з усмішкою вимовляє:
  - За царя помирають героями, за політика без царя в голові, перетворюються на трупи за життя!
  Анюта відзначила підморгуючи, своїм жорстоким напарницям і теж лупанув по супротивнику з гармати:
  - Немає нічого дурнішого померти за недостойну людину, але ще гірше загинути за абсурдну ідею!
  Алла теж довбанула з колосальною силою, рушивши в казенну частину зброї голою п'ятою і в'якнула:
  - Найбільший правитель нікчема перед Богом, і найчесніший політик, моральне убожество перед справжньою людиною!
  Марія дала чергу з кулеметів, і дуже агресивно покосила ворогів:
  - Сніг білий, але чорніє від промислових виборів, людина народжується чистою, але вчиться свинячити, пішовши в політику!
  Мотрона заявила, з диким азартом руйнуючи американців, що насідали на неї:
  - Політик намагається уявити себе білим та пухнастим, але насправді колючий як кактус, тільки не в пустелі, а серед лісу, де повно дубів та спиляних пнів!
  Маруся писала по ворогах, і теж довбанув з гармати зруйнувавши американських дзот і пискнула:
  - Якщо хочеш жити як біла людина, займайся темними справами виявляючи нелюдську безпринципність!
  Олімпіада взяла і натиснула голою п'ятою на педалі, намагаючись прискорити свій могутній танк і в'якнула:
  - Житіє як біла людина залежить не від кольору шкіри, а від кількості сірої речовини в голові, та яскравої обдарованості в умінні людей провести!
  І дівчина-богатир розреготається.
  Царська армія рухається Аляскою ... І наприкінці весни 1922 року, вже вступила в Канаду.
  У боях виявилася царська армія зовсім слабка. А на небі на винищувачах дівчата борються.
  Анастасія Відьмакова збила американський літак, за допомогою босих пальчиків ніжок і пискнула:
  - Щастя не постоїш на крові, але за допомогою грошей можна хоча б спорудити ілюзію благополуччя!
  Акуліна Орлова взяла та босими пальчиками ніжок навела кулемет на ціль і врізала по супротивнику, видала:
  - Можна спати єдність залізом і кров'ю, але кров як кислота роз'їсть будь-який метал, а ось любов зв'яже таким ланцюгом, що не порвати і титану!
  Маргарита Магнітна довбанула, по супротивнику і підрізала, і змусила горіти і пискнула:
  - Диявол створив політику, щоб люди отримали трохи надії від солов'їв, і безліч ударів дзьобом від півнів, і безліч бід, накарканих політичними воронами!
  Дівчата дуже мудрі войовниці, у яких стільки спека та великого натиску.
  Аліса та Анжеліка теж стріляють і викошують ворогів.
  Аліса пальнула, збивши супротивника і видала:
  - Сатана народився, коли політик уперше пообіцяв нездійсненне навіть для Всевишнього Бога!
  Анжеліка кинула босими пальчиками ніжок, руйнівної сили гранату, порвала американців і пискнула:
  - Бога ніхто й ніколи не бачив, диктатор же весь час миготить на екрані, а ще хоче уподібнитися до Всевишнього, хоча сам більше скидається на балакучого блазня!
  Аліса знову шпурнула босою ніжкою вбивчу гранату і прочирікала, скалячи зубки:
  - Немає нікого сильнішого за Всемогутнього Бога, але за підлістю політик перевершує і Диявола, і здатний наобіцяти і непосильне Всевишньому!
  Анжеліка теж взяла і підкинула голою п'ятою вибуховий пакет, і агресивно проворкувала:
  - Якщо хтось вважає, що Бога немає, дивлячись на наш світ, то відразу ж переконатися, що Диявол існує - глянувши на політиків!
  Б'ються тут ще й Вікторія та Вероніка.
  Вікторія кинула босою, точеною ніжкою, і розірвала масу супротивників, на рвані шматки:
  - У політика менше совісті ніж молекул у вакуумі, але обіцянок знайдеться по більш ніж крапель у морі!
  Вероніка відзначила, стріляючи в ворога, і випустила босими пальчиками ніжок бумеранг і в'янула:
  - У річці немає сухого каміння, у політиці чесних людей, що серед диктаторів зазнає співчуття, а тих, хто голосує за камінь, що носять у серці, чекає покарання!
  Сталеніда теж тут у царській армії бореться. І червоним соском грудей натиснула на кнопку і пискнула:
  - Можна порахувати всі краплі в морі, всі зірки на небі, але політикани стільки роздають передвиборних обіцянок, що й точна кількість невідомого та всезнаючого Всевишнього Бога!
  Тамара теж лупнула по військах янкі. Перевернула точним попаданням танк Маккавей і проворкувала:
  - Коли диктатор обнуляє терміни правління, то цінності життя підданих під таким керуванням прагнуть нуля, а обіцянки зводяться до порожнього місця!
  Воювала тут і велика четвірка.
  Наташка з яскраво-червоного соска випустила блискавку, спалила солдат янкі і проворкувала:
  - Обнуливши терміни диктатури, не зможеш стерти в ніщо, і пам'ять про злочини та помилки тирана!
  Зоя також довбанула із суничного соска пульсаром магічної плазми і пискнула:
  - У диктатора в руках палиця, але все одно він буде тим, кого не загнати в стійло скотина!
  Августина теж врізала ударами променів бойової магії з червоних сосків і проворкувала:
  - Бог не дав свині роги, диктатору всемогутності, політику безкарності, а жінці вічної юності, зате у всіх є шанс отримати по заслугах!
  Світлана зі смішком, випустила з полуничних сосків руйнівну ляпку, повного знищення та пропиляла:
  - У вовка ікла, у лева пазурі, у лисиці хвіст, у політика язик, у людини голова, а паршивої свині ось біда - не ростуть роги!
  Так що четвірка б'ється немов дівчини супер.
  А в небі Альбіна та Альвіна за Німеччину США молотять. Дівчата теж що можна сказати клас супер!
  Альбіна натисканням на кнопки джойстика босими ніжками, збила американський літак і проворкувала:
  - Вовка годують швидкі ноги, жінку голі та стрункі ноги, вовк терзає жертву іклами, жінки забивають до смерті довгими язиками!
  Альвіна ламаючи супротивника, і збиваючи натисканням голої п'яти, взяла і проворкувала:
  - Біг продовжує життя, але чому так мало живе заєць? Тому що він не бігає, а тікає, а хто тікає, той довголіттям не страждає!
  Дівчата звичайно ж трощать у небі американців капітально. Ось уже Канада захоплена, і бої на території самої Америки йдуть. Тут опір запеклий, але недостатньо системний. Але все одно просуваються німецькі та російські, а потім і японські частини. Йде реальний затискач США. І тут очевидно дівчата першому місці як бійці.
  Микола Другий із цього приводу помітив:
  - Є жінки у нашій Росії,
  Що водять жартома літак...
  Що всіх у всесвіті красивіше,
  В уламки ворога розіб'є!
  
  Вони народжені для перемоги,
  Щоб Русь на віки славити ...
  Адже наші великі діди,
  За них збирали відразу!
  Справді це і круто, і по-бойовому... Нарешті підійшла коаліція до Нью-Йорка та Вашингтона. І США капітулювали. Саме 25 грудня 1922 року. Так завершилася перша світова війна.
  У світі стало спокійніше і переділили колонії. Завойоване країни-переможці перетравлювали. Йшов бурхливий економічний підйом у всьому світі. Особливо бурхливо розвивалася Росія. Хоча, звичайно ж, вічного світу бути не може...
  Назріває нова війна, між Німеччиною, Австро-Угорщиною, яка обзавелася колоніями, та Росією. Тут важливо, на чиєму боці буде Японія.
  Німці хочуть перетягнути самураїв на свій бік, а росіяни на свій. І від цього багато що залежить - кому бути переможцем.
  Ну друга світова війна - це інша вже історія. Але з такими бойовими та крутими дівчатами Росія в принципі програти не може. Тож нехай будуть славними наші дівчата!
  
  КУРСЬКА ДУГА БЕЗ ДРУГОГО ФРОНТУ
  В одному з паралельних світобудов Японія в битві при Мідвей здобула перемогу - що й мало бути з ймовірністю в дев'яносто відсотків. І після цього захопила і Гавайський Архіпелаг. Також самураї вдарили і по Індії. Щоб врятувати свою найбільшу колонію, Черчілль змушений був перекинути частину військ з Єгипту. Що призвело до того, що операцію "Смолоскип" було відкладено.
  Втім, на ході війни на сході це поки що не впливало. Німці були розбиті під Сталінградом. Червона Армія наступала в Україні, але згодом Майнштейн частково відновив становище. І лінія фронту була така як і в сорок третьому році у реальній історії.
  А ось Єгипті Роммель таки дочекався підкріплень, у тому числі й танків "Тигр" - тридцять новеньких штук і ще чотири німецькі та вісім італійських дивізій. І зумів розгромити таки ослаблених англійців, дійшовши до Суецького каналу. У умовах Черчилль у квітні 1943 року запропонував німцям перемир'я терміном на рік. Рузвельт якого на морі били японці, і все сильніше США мучили зростаючі кількістю німецькі підводні човни, також запропонував перемир'я на роки. А бомбардування Третього рейху знизили інтенсивність ще раніше.
  Таким чином, Третій Рейх узяв під контроль північ Африки, і розв'язав собі руки на заході.
  А ще й суперас Йоган Марсель залишився живим. І це також великий плюс для Третього Рейху.
  Таким чином, Гітлер знову переніс операцію "Цитадель", щоб зосередити там більше сил і отримати перевагу в техніці.
  Марсель до кінця сорок другого року збив триста літаків, і отримав за це повторно Лицарський Хрест Залізного Хреста, із золотим дубовим листям, мечами та діамантами.
  Після цього його перевели на східний фронт. Що виявилося набагато крутіше і не менш вдало для Марселя.
  Але він продовжував боротися і за п'ятсот літаків до літа 1943 отримав Лицарський Хрест Залізного хреста з золотим дубовим листям, мечами і діамантами. Крім того, Марсель за чотириста літаків отримав і платиновий кубок Люфтваффе з діамантами. Так само до серпня довівши
  Кількість збитих літаків до шестисот Марсель отримав і золотий хрест військових нагород з діамантами. Перший серед воїнів Третього Рейху, який досяг подібної нагороди.
  Наступ фашистів на Курській дузі розпочалося лише 1 серпня 1943 року. Причин відстрочок було кілька. У тому числі бажання випробувати у боях нові танки. І не тільки відомі в реальній історії: "Тигр", "Пантера" та "Фердинанд". Але і "Лев", який німці змогли запустити в серію, тому що після перемоги на Мідуей бомбити Третій Рейх стали набагато слабшими, і у фриців вистачило ресурсів довести танк "Лев", до серійного випуску. Дещо раніше було завершено роботу і над "Тигром"-2. Його і в реальній історії могли запустити на півроку раніше у серійне виробництво, але завадило очікування "Пантери"-2. В даному випадку Гітлер дав установку швидше за "Тигр"-2 вести в серію. А "Пантеру"-2 зробити більш досконалою, щоб при кращому захисті не важила занадто багато і була б нижчою за силует. І, зрозуміло, "Маус". Ця машина теж завдяки тому, що союзники заважали німцям менше, а потім взагалі перестали заважати, також була створена в металевому вигляді раніше, і встигла піти в невелику серію.
  Тож у німців на перше серпня вже були в строю: "Пантера", "Тигр", "Тигр"-2, "Лев", "Маус" і "Фердинанд". Причому "Тигр" уже виглядав, як і "Фердинанд", дещо застарілими. А "Лев" вагою дев'яносто тонн, нагадував збільшений "Тигр"-2. Тільки бортова броня товща в 100-міліметрів під нахилами, і гармата в 105-міліметрів у 70ЕЛ довжина ствола. Правда реальні бої показали, що це 88-міліметрова гармата в 71 ель і швидкострільніше і краще, хоч у "Лева" і потужніше, але тільки п'ять пострілів за хвилину проти восьми, і плюс, зрозуміло, і менший за запас снарядів.
  Збільшення калібру теж мінус.
  Загалом німці зібрали колосальні сили... І змогла завоювати панування у повітрі. А Червона Армія створила потужну оборону. Німці мали більше танків, піхоти, знарядь і особливо літаків, ніж у реальній історії. Але все одно разом із резервами Степового фронту СРСР зібрав понад два мільйони солдатів і офіцерів, п'ять з половиною тисяч танків, близько тридцяти тисяч знарядь та пускових установок та близько трьох тисяч літаків. І при цьому ще й дуже розвинену в інженерному плані оборону.
  Німці зібрали разом із союзниками понад півтора мільйона солдатів, чотири з половиною тисячі танків, шістнадцять тисяч гармат та газометів, та близько чотирьох тисяч літаків.
  Таким чином фриці мали перевагу лише у повітрі, поступаючись сухопутним військам. Особливо в артилерії. Зате в СРСР був більший відсоток легших дрібних калібрів гармат. Велику перевагу фриці мали у важких танках та самохідках. Крім того, загальний рівень мобільності німецької армії був вищим. У німців була перевага і серед мотоциклів і вантажівок, і автомобілів. Тим більше, що постачання під ленд-ліз практично припинилося.
  Так що сили приблизно близькі за рівнем, і результат бою незрозумілий. Німці, мабуть, кращою якістю, але й радянські війська отримали великий бойовий досвід. Багато есесовських дивізій.
  Червона армія у обороні. Тож шанси приблизно п'ятдесят на п'ятдесят.
  1 серпня німцям вдалося досягти деякої тактичної раптовості, але не стратегічної. На цей фашисти змогли переграти червону армію підсунувши дезінформацію, і артпідготовка не відбулася.
  Після чого рушили фашистські монстри.
  На танку "Лев", їде жіночий екіпаж Герди. Дівчата налаштовані битися. Від броні їхнього танка снаряди відскакують як горох. У чоло його нічим не візьмеш.
  Герда робить постріл за допомогою босих пальчиків ніжок і вимовляє:
  - Політик - це, таке лайно, що найкраще спливає у каламутних водах, передвиборчій кампанії!
  Шарлота стріляє слідом за нею і теж потрапляє до радянської гармати, агресивно вимовляючи:
  - Політики як діти люблять багато писати, але на відміну від дітей роблять сиротами розуму виборців!
  Лупанула з кулеметів танка "Лев" та Крістіна, помітивши:
  - Політик використовує як сачка для лову виборців з інтелектом бабок свій довгий мову!
  По черзі з гармати цвяхнула і Магда, проворкувавши:
  - Політик - це повія чия мова надто довга, щоб принести задоволення, і надто короткі ноги, щоб з розсовуючи, піднятися до вершини!
  А у небі боролися й німецькі літаки. Цього разу в серію надійшов МЕ-309, оскільки союзники не бомбили і перейти на випуск нового, досконалішого та найпотужнішого літака стало легше.
  МЕ-309 мав швидкість до 740 кілометрів на годину, що гвинтової машини досить багато, і три 30-міліметрові авіагармати, і чотири 14-міліметрові кулемети. Сім вогняних точок для одномісного винищувача багато.
  Зрозуміло, поза конкуренцією Йоган Марсель, але відкрили свою кар'єру дві німецькі дівчата, просто найвищого класу льотчиці: Альбіна і Альвіна. І вони і гарні, і борються на Курській дузі босоніж і бікіні.
  Альбіна збила нальоту радянську машину і пискнула:
  - Політик хоче стати небожителем, але в нього тільки гординя до небес, а на ділі він з пекла духом біс!
  Альвіна агресивно зазначила, збиваючи черговий за рахунок літака Червоної армії:
  - У політика є дзьоб, яким він може посунути, і є мова, якою він може вколоти, але у цього пернатого відсутні крила, щоб піднятися над власними проблемами!
  Альбіна знову збила в небі радянський ЯК і проворкувала:
  - Політик - це орел, і ще не так погано якщо безкрилий, куди гірше якщо він півень безмозкий!
  Альвіна взяла і пустила в супротивника чергу авіаційних снарядів і проворкувала:
  - Політик подібно до жінки примхливий, і любить віддаватися за гроші, але народити здатний лише монстрів в управління, козлів на городі, і свиней у кишені!
  Дівчата робили із радянської авіації відбивну котлету.
  Альбіна на МЕ-309 зрізала радянську машину та відзначила:
  - Техніка без рук людських мертва, а без мізків убиває творця!
  Альвіна з цим охоче погодилася, збивши радянський фронтовий бомбардувальник, за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - Якщо полководець баран, то жодна техніка, навіть винайдена лисицею, не допоможе виграти поєдинок у того, хто не є дятлом!
  Дівчата в небі Червону армію драли, як липку. Німці змогли вклинитися у позиції радянських військ. І за перші два дні пройшли п'ятнадцять-двадцять кілометрів.
  Танк "Маус" у боях брав участь уперше. У ньому теж команда дівчат, на чолі з Адалою.
  Німецька машина сто вісімдесят вісім тонн важить. Це дуже велика вага. І рухається тяжко.
  Адала стріляє зі 128-міліметрової гармати за радянськими позиціями, і буркує:
  - Якщо політик завжди свиня, то диктатор хоч іноді лев, але здирає при цьому жирні шматки з виборця!
  Агата погодилася, палячи з 75-міліметрової гармати, і теж використовуючи босі пальчики ніжок:
  - Солдат у чомусь лише пішак на шахівниці, але може пройти в генерали, політик навіть якщо він і важлива постать назавжди залишиться сумішшю лисиці зі свинею!
  Дівчина-танкіст Матільда лупнула з кулеметів і перевіряла, підморгуючи своїм хлопцям:
  - У людини два головні ворога: бідність і старість, але якщо першу деяким могли перемогти, то від другої лише один порятунок - смерть!
  Віола теж гарна дівчина, керуючи танком, проворкувала, вискалив зубки, кольори перлів:
  - І царя, і раба народжує жінка з болем, але політика породжує зраду з нестерпним мукою для виборців!
  Домініка допомагаючи заряджати важкий снаряд у потужну зброю, дуже логічно зауважила:
  - Коли Бог хоче покарати трохи він позбавляє розуму правителя на один президентський термін, але якщо Всевишній хоче покарати серйозно, то виборці позбавляються розумного вибору на всі компанії!
  І дівчина як зареготають. І вріжуть по російських військ цілком капітально.
  "Маус", танк очевидно великий, і добре захищений з усіх ракурсів. Але дорогий, тяжкий, тихохідний. Але снаряди від нього сиплються, як горох. У цьому плані цей танк підходить для прориву і його пускають вперед. Ось тільки взяв він і на міні підірвався.
  Агата помітила із сарказмом:
  - Коли у Бога цейтнот, виборцям не вистачає часу, щоб покаятися у своєму виборі політиканів!
  Адала пальнула з гармати за радянськими позиціями, перевернувши гаубицю, і прошипіла:
  - Навіть якщо виборець сім п'ядей на лобі, то все одно обере політика з сімома п'ятницями на тижні, і вічним вихідним у виконанні передвиборчих обіцянок!
  Матильда, строчачи з кулеметів, по наповзає на "Маус" радянським солдатам і вбиваючи росіян, помітила:
  - Краще мати одного царя ніж сім бояр на троні, у семи няньок дитя без ока, у семи бояр влада без царя в голові!
  Віола намагалася витягнути танк із мінного поля, упираючись босими ніжками і відзначила:
  - Навіть тиранія краща за повну анархію, один великий вовк, менше вб'є народу, ніж мільйон просочених заразою комарів!
  Домініка, піддавши черговий важкий снаряд, цілком раціонально і з розумом відзначила:
  - Слон боїться маленької миші, грізного диктатора імперії звалить крихітна крапелька отрути, а мала бацила покладе мільярд народу!
  Могутній "Маус" на задній передачі абияк все-таки відповз назад. Гітлерівці були готові до нових перемог чи навпаки трепки.
  Курська дуга гуркотіла, і іскрила... І бої тут такі жорстокі та люті.
  Наче вивергаються потоками лави. І не зупинитися, не змінити ноги.
  Сяють наші обличчя, сяють чоботи.
  Гітлер щогодини отримував вести з фронту. Наступ йшов не зовсім за планом, але фашисти вклинилися. Танк "Маус" показав свою живучість. Як і "Лев". Але загалом надважкі машини не дуже. "Пантера" через слабкості бортів не надто виявилася живучою. А ось "Тигр", який через його квадратну форму вважався морально застарілим, якраз здався непогано. Мабуть, найкраще за всі німецькі танки. І це звичайно стало маленьким відкриттям Курської дуги.
  У небі німці захопили панування. І Йоган Марсель, як завжди, блискуче збиваючи росіян десятками. Але і зрозуміло дівчата Альбіна та Альвіна себе показали сильно. Стала підніматися і нова зірка аса Хаффмана. І Рудель теж на штурмовику трощив радянські танки. А з'явилася ще Фокке-Вульф Хельга. Теж дівчина дуже сильний ас.
  Вона навіть заявила, вразивши черговий радянський танк:
  - Шахи вимагають логіки, інтуїції та кмітливості для перемоги, у політиці часто достатньо однієї підлості, правда перемога при цьому завжди піррова!
  Рудель із цим погодився, він ще був молодий і поки не покалічений:
  - Воїн на війні схожий на Сатану, якщо не силою, то відвагою з яким кидається на бога війни!
  Б'ються німці звичайно ж сильно. Але й Червона Армія бореться як титановий метал. І не поступаються радянським бійцям ні на крок, без бою.
  Оленка також у бою зі своєю командою попереду вістря гітлерівського клину. А німці таким чином люблять ворога ламати.
  Оленка жбурнула босою ніжкою вбивчої сили бомбу і пропищала зі смішком:
  - Людина народжується із прагненням пізнати мудрість, а от з бородою народитися лише козел, і то не завжди буквальний!
  Анюта, ведучи вогонь по гітлерівцям, з цим охоче погодилася, кинувши босою ніжкою гранату:
  - Людина хоче мати силу бика, але ослячий розум перетворює її на барана на шашлик!
  Алла, ведучи вогонь по ворогу, і кидаючи босими пальчиками ніжок вибуховий пакет, в'якнула:
  - Немає нічого неможливого для прогресу, лише дати щастя кожному він безсилий, через всесилля людської заздрості та егоїзму!
  Марія теж лупнула по супротивнику, капітально рознесла кидком босої ніжки танк і проворкувала:
  - Дати щастя кожному безсилий навіть всемогутній Бог, так навіть Всевишній не знайшов протиотрути від таких якостей: коли людині всього мало, і здається, що у сусіда все краще, включаючи і дружина!
  Маруся з цього босоні батальйон дівчаток жбурнула голими підошвами, цілу зв'язку гранат і проворкувала:
  - Справжнє щастя - це не коли у тебе є все те, що ти забажаєш, тому що подібне нереально і мільярдеру, а коли перестаєш заздрити сусіду - хоча подібне часто й зовсім фантастика!
  Мотрона ця засмагла, мускулиста дівчина в одних лише трусиках, запустила босими ніжками важкий, саморобний вибуховий пакет із вугілля, і проворкувала:
  - Здавалося, що простіше перемогти в собі заздрість до сусіда і придивлятися до його дружини, але часом легше впустити небо на землю, ніж перестати ревнувати до успіху іншого!
  Олімпіада це могутнє дівчисько-богатир взяла і підкинула цілу діжку з вибухівкою, розірвала масу фашистів і перевернула навіть танк "Пантеру" і прочирікала:
  - Як можна перемогти в собі егоїзм - перестань згадувати, що твій предок мавпа, а згадай, що створений за образом і подобою Божою і народжений від Всевишнього, і що твоя головна мета - послужити небожителям!
  А ось Сталеніда разом із голоногою Тамарою та Веронікою навела 203-міліметрову гармату. І як довбає з неї по "Маусах". Теоретично таким знаряддям можна навіть цього монстра пробити, але ... Снаряд хоч і важкий, але не бронебійний, і йде в рикошет від броні цього монстра. Все ж таки 250-міліметрів нахиленого металу в лоб. Такий ось створення інженерної думки Третього Рейху.
  Сталеніда зі смішком зауважує:
  - Людина йде шляхом прогресу від мавпи до всемогутності, політик рухається кар'єрними сходами від лисього підлабузництва, до свинської диктатури!
  Вікторія, Вероніка та Тамара, упираючись босими ніжками, засунули сто кілограмовий снаряд у зброю, і стали його наводити.
  Вікторія, ця гарна дівчина в бікіні, скелячи зубки, дотепно помітила:
  - Людину чекає по життю багато проблем, але після смерті - душі ще належить знайти собі місце, до раю не пускають гріхи, а в пеклі заклюють півні!
  Вероніка, упираючись голими п'ятами в траву смарагдового кольору, теж з подібним погодилася:
  - Тіло часом носити важко, а душа невагома, якщо ти жив грішно, у раю не знайдеш собі вдома!
  Тамара зі смішком, скелячи зубки, цілком логічно заявила, пускаючи іскри із зубів:
  - Чоловік любить дивитися на голі ніжки жінок, а жінка любить заганяти, попередньо взувши до вух, і здерши три шкури мужика під каблук!
  Сталеніда вискалившись у білозубій, і дуже агресивній посмішці, і упираючись голими, круглими п'яточками, відзначила:
  - Чоловікові під жіночим підбором витонченого черевичка, куди приємніше ніж під чоботом диктатора, особливо якщо той інтелектом лапоть!
  Вікторія хихікнула, пославши снаряд дугою і видала:
  - Політик - це завжди горбата тварина, але з верблюдом має спільне, тільки те, що плювати він на нас хотів!
  Вероніка агресивно заявила, підморгуючи і красиво заявила, з великою гідністю:
  - Політик плює на нас як верблюд, але при цьому хоче, щоб наші спини зігнулися горбами у поклоні своїй нікчемності!
  Тамара агресивно помітила, підтягнувши черговий, величезної, руйнівної сили.
  - Верблюд - це пароплав пустелі, а політик - це свиня, яка квітучий край перетворює на пустирі!
  На третій день німці ще трохи просунулися. "Мауси", "Леви", "Тигри" та "Пантери" стали частіше ламатися. Мешканці з ними було багато.
  Герда відзначила, пославши снаряд із гармати, проти радянського дзоту. Найбільш сильне німецьке зброю тут було ефективніше, ніж дрібні снаряди "Пантери".
  - Чим важче у чоловіка тіло, тим важче йому стати вагою в очах жінки як інструмент для задоволення тіла!
  Шарлота зазначила, посилаючи вбивчу силу снаряд на позицію радянських військ:
  - Мозки на дотик м'які, але мають пробивну силу, більше, ніж чавунні кулаки!
  Христина вела вогонь по ворогу, вибивала радянські війська і перевіряла, вискалив зубки:
  - Якщо голова у тебе суцільна кістка, значить становище життя буде неміцним!
  Магда довбала по супротивнику, використовуючи босі пальчики ніжок, рознесла його, перевернувши російську гармату, і помітила:
  - Немає більшої сили духу для людини, ніж визнання власних помилок, але для політика подібне марно, оскільки він гадить цілком усвідомлено, і помиляється виборець, його вибравши!
  Дівчата такі, що з ними не посперечаєшся.
  Воюють і з радянської сторони дві самки-снайпери Аліса та Анжеліка.
  Вони теж луплять фашистами.
  Аліса пальнула і заявила, підморгуючи напарниці:
  - Якщо ти солдафон дубовий, то бути тобі таким же бубновим генералом, як голий король, з якого зняли стружку!
  І босими пальчиками ніжок жбурнула гранату, розриваючи частини гітлерівців.
  Анжеліка теж як лупне по фрицях, і голою п'ятою піддасть руйнування смерті і пискне:
  - Політик у своєму егоїзмі навіть пообіцяти не може нічого для виборця корисного, бо золота гора, яка ламаного гроша не вартує, може тільки придавити!
  Аліса знову пальнула в ворога влучно, кинула пальчиками голої ніжки вбивче, і пискнула:
  - У брехні у політика не рівних, в виправданні невиконання обіцяного він віртуоз!
  Анжеліка як захихотить, і черга зріже масу фашистів, і від голої підошви красуні летить зв'язування гранат. Дівчина реве:
  - Політик намагається брехати, щоб урвати левову частку, і свинячити заради жирних шматків, але лев він тільки навмисне, а от свиня справжня!
  
  ЗЛАМУВАЛЬНИЙ УДАР ЧЕМПІОНУ КАРПОВА
  Анатолій Карпов у 1984 році зумів на щоглі на першість світу у тридцять першій партії завдати поразки Гаррі Каспарову. І матч закінчився з рахунком шість-нуль на користь Анатолія Карпова. Третій випадок в історії шахових матчів на першість світу, який завершився сухим рахунком, коли чинний чемпіон світу не зміг виграти жодну партію.
  Анатолій Карпов також зміг обійти за рейтингом ЕЛО та Боббі Фішера. Це була фантастична перемога - якою можна було б пишатися.
  Засмучений Гаррі Каспаров впав у депресію та кинув грати у шахи.
  Анатолій Карпов продовжив виступи. У 1986 році він мав поєдинок із Соколовим. Гра також від початку пішла в одні ворота, після одинадцяти партій рахунок став: чотири нуль на користь Карпова. І лише тринадцятої партії Соколов застосувавши несподівану новинку, зумів розмочити рахунок. Але Карпов все одно добив противника у чотирнадцятій партії та у вісімнадцятій. Цей матч був під переважною перевагою Карпова. І Карпов уже п'ятиразовий чемпіон світу як Михайло Ботвинник.
  Але ось у 1988 році відбувся поєдинок із Юсуповим. Анатолій Карпов вважався явним лідером. Він ще навіть не старий. А Юсупов уже програвав Соколову, який був майже посухо розгромлений Карповим. Та й взагалі не вважався таким спортсменом класу супер. І за рейтингом він відставав від Карпова. Адже Гаррі Каспаров перед розгромним матчем навіть його випереджав.
  Але поєдинок виявився більш затятим. Сенсація відбулася від початку, коли Юсупов повів у рахунок. Потім Карпов зрівняв рахунок і в десятій партії вийшов уперед. Але тринадцятий Юсупов завдав поразки і зрівняв рахунок. А шістнадцять партії завдав сенсаційної поразки Карпову з Сициліанським захистом - застосувавши новий гамбіт.
  І вийшов уперед! Це було жорстоко!
  Карпов лише у двадцять другій партії зумів знову зрівняти рахунок... Потім вище вперед у двадцять сьомій партії. І вигравши тридцять першу партію зумів зробити рахунок п'ять-три... Гра з величезною завзятістю тривала, поки в сорок першої партії Анатолій Карпов не поставив переможну крапку.
  Матч виявився найдовшим у шахівниці - сорок одна партія, і дуже завзятим. І Юсупов здобув авторитет та повагу, таким жорстким непробивним опором чемпіону світу.
  А Анатолій Карпов перевершив Михайла Ботвинника, ставши шестикратним чемпіоном світу.
  1990 року знову Анатолій Карпов грає матч на першість світу. І проти нього Віші Ананд. Молодий шахіст з Індії. Вісімнадцять років різниці. Карпову буде скоро сорок. А його противнику всі двадцять один рік, і скоро буде двадцять два. Як це нагадує Каспарова. І рейтинг у Ананда непоганий. І великі перемоги в турнірах є.
  І ось починається жорстока битва. Як і очікувалося, матч з Анандом подія неординарна. І буде в ньому бійка неабияка.
  Справді, спочатку Карпов і Ананд обмінялися ударами. Потім Карпов вийшов уперед... У шістнадцятій партії Ананд зрівняв рахунок... Лише двадцять сьомий партії Крапов вище вперед... Потім Ананд у тридцять другій зустрічі знову зрівняв рахунок... У сорок першій партії Карпов знову вийшов уперед. І виграв сорок сьому зустріч, але у сорок восьмий переміг Ананд... Після чого вперше в історії шахів була оголошена перерва на три місяці, найдовшого в історії матчу.
  У цьому матчі Ананд показав велике мистецтво захисту. І відзначився рекордом, причому світовим.
  Після трьох місяців матч відновився... Після нічиї у сорок дев'ятій партії, Ананд виграв п'ятдесяту. І рахунок зрівнявся ... було ще шістнадцять нічиїх, поки Карпов нарешті не виграв шістдесят сьому партію. І суперматч нарешті завершився.
  1992 року Анатолій Карпов спробував побити рекорд Ласкера за кількістю виграних матчів на першість світу. І його суперником став англієць Шорт. Який зовсім не вважався фаворитом та мав досить низький рейтинг.
  Але Анатолій Карпов поле обміну удару на старті програв дві партії, відрив склав два очки. У тринадцятій партії Шорт зміг збільшити рахунок, то чотирьох один. І це вже назрівала сенсація. У двадцять четвертій партії Шорт знову виграв, довівши рахунок до п'яти один. І ось двадцять сьомої партії Карпов скорочує розрив. Але в тридцять другій партії Шорт забиває шостий гол і стає чемпіоном світу. При цьому ще з переконливим рахунком - шість - два! Ось це справді сенсаційний матч.
  Але правилам ФІДЕ Карпов має право на матч-реванш. Тим більше, що гра йде до шести перемог, а чемпіона немає фори.
  А реванш напрошувався, незважаючи на сенсацію Шорта. І ось 1993 року проходить Матч-реванш.
  Анатолій Карпов спершу виграв, потім програв. Потім виграв три партії поспіль. Потім ще партію... Рахунок став п'ять один... Потім Шорт одне очко відіграв... Але у двадцять сьомій партії Анатолій Карпов поставив переможну крапку. І знову гучна перемога. І рахунок став шість-два, але вже на користь Карпова.
  І цим битий рекорд Ласкера - що дуже круто.
  1994 року новий матч Анатолія Карпова. На цей раз його суперник Гатта Камський. Шахіст молодий, і дуже впертий. Різниця у віці цілих двадцять три роки. І серйозний слід сказати у Карпова суперник.
  Матч розпочався для Камського не дуже вдало. Після двадцяти партій рахунок був п'ять - один на користь Карпова. Але Камський виграв двадцять другу партію, двадцять четверту, і двадцять шосту - скоротивши розрив у рахунку. І всі партії у цьому матчі грали до контролю. Карпов переміг у двадцять сьомій партії та став дев'ятиразовим чемпіоном світу. Це видатний та рекордний в історії шахів результат.
  Анатолій Євгенович заявив, що потрібно як мінімум стати десятикратним чемпіоном світу, щоб це було сенсацією та рекордом та круглою цифрою.
  Але ось у 1996 році, знову з Анатолієм Карповим б'ється Ананд. Цього разу в індуса найвищий у світі рейтинг. І він на підйомі. А Анатолію Карпову вже сорок п'ять і всі пам'ятають, як вони билися шість років тому. Бій чекає неабиякий.
  Перші шість партій пройшли у жорстокій боротьбі. Шахісти виграли по дві партії кожен... Потім була серія нічиїх і перемога Ананда в тринадцятій партії. Потім Віші виграв і шістнадцяту партію... І двадцять четверту в Сициліанці... У двадцять сьомий Карпов скоротив розрив... Але тридцять другу виграв Ананд. І в тридцять шостій партії індус пробив захист Карпова і став чотирнадцятим чемпіоном світу.
  Програвши матч із рахунком шість - три Анатолій Карпов вирішив зіграти у реванші. Новий, цього разу третій матч на першість світу.
  Якщо реальної шахової історії найбільш рекордним було протистояння Карпова - Каспарова, тут Ананда-Карпова.
  Вже так зіграно сто три партії, включаючи рекордний матч у шістдесят сім поєдинків. Крім ще й турнірних. А тут ще й третій безлімітний матч.
  Анатолій Карпов звичайно готовий скористатися правом матч-реваншу. І ось знову битва двох витязів плаща та кинджала.
  Йде 1997 - Карпову сорок шість років. І нелегке завдання виграти матч без ліміту. Але треба перемогти.
  Бій почався обережно... Перші вісім партій закінчилися внічию. Потім переміг Ананд... Потім Віші виграв сімнадцяту партію та повів з рахунком два нуль... Далі перемога у двадцять третій партії.... І лише о двадцять сьомій зустрічі Анатолій Карпов розмочив рахунок. Якось у двадцять сьомій партії весь час Анатолій Євгенович виграє. І ось нові ігри ... Ананд не поспішати ... У сорок першої партії перемагає і з сорок сьомої. І чорним ставить переможну крапку у сорок восьмий.
  Ось так завершився матч, третій та заключний рекордного протистояння двох геніїв.
  Анатолій Карпов визнав, що його час пішов, і задоволений, що увійшов в історію як дев'ятиразовий чемпіон світу і рекордсмен у цьому виді спорту. Загалом Карпов був чемпіоном світу - двадцять років - поступаючись лише Ласкеру.
  А Гаррі Каспаров захопився політикою. Був депутатом Думи. Створив свою партію - "Думаюча Росія". У 2000 році балотувався у президенти Росії і посів останнє місце. І незабаром пішов із активної політики, отримавши посаду в МЗС.
  А новий чемпіон світу з 1996 року Віші Ананд. Індус зумів протриматися до 2014 року - вісімнадцять років - більше було тільки у Ласкера та у Карпова! Але Ананд граючи матчі кожні два роки зміг перевершити Карпова за кількістю матчів та кратності чемпіонства. Ставши десятикратним в історії чемпіоном світу та зіграв тринадцять матчів на першість світу.
  Поки що його не замінив Карлесон.
  На перебіг світової історії вплив виявився значнішим. Тому що всесвіт інший, і трохи все зміщується. Гаррі Каспаров побив Володимира Жириновського у Держдумі, внаслідок чого той втратив авторитет. І в 1995 році на виборах до Держдуми пройшло замість ЛДПР - КРО. І це багато що змінило. Особливо коли справа дійшла до голосування щодо імпічменту Єльцина. На цій Держдумі вистачило голосів і імпічмент відбувся. Єльцин пішов і його наступником став Євген Примаков. А феномен Володимира Путіна не відбувся. Сам Путін з посади директора ФСБ пішов
  у бізнес. Але не надто в ньому досяг успіху. І так і лишився маловідомим чиновником.
  Євген Примаков пробув два терміни на посаді Президента та у 2008 році передав трон Лужкову. Той правил до 2016 року. Теж два терміни і після нього президентом став Геннадій Зюганов. Політика Росії була спокійніша з Америкою не задиралися... В Україні Янукович відбув два терміни і в 2020 році поступився мільярдеру Порошенку. Віталій Кличко дещо довше боксував ніж реальну історію... Переможе Стівенсона, і ще трьох боксерів, зокрема й Олександра Повєткіна. І пішов лише у 2016 році, відмовившись від бою з бронзовим бомбардувальником.
  Володимир Кличко дещо успішніше виступав. Переміг Тайсона Фьюрі, потім Глазкова, і Брауна. Але все-таки в сорок один рік поступився Ентоні Джошуа. Але зміг побити рекорд Джо Луїса. І це теж видатне досягнення його у спорті.
  Крим залишився у складі України. Світ спокійніший і мирніший. ІДІЛ не з'явився. Не було й теракту 11 вересня. Таліби зрештою перемогли північний альянс і взяли контроль над Афганістаном. І там тепер світ. Лукашенко, відбувши два терміни у 2006 році, відповідно до конституції пішов у почесну пенсію. А президентом став колишній прем'єр-міністр Сидорський. І він відбув теж два терміни і в 2016 році передав владу Короткевичу.
  Все виявилося кращим, ніж у реальній історії. У світі навіть коронавірусу інфекція не спалахнула. І це очевидно хороше досягнення.
  Дещо по-іншому склалася і шахова кар'єра Боббі Фішера. Шаховий монстр після перемоги на Спаському у 1992 році, взяв та зіграв матч із Любоївичем. Переміг його вже у більш розгромному стилі. Далі здолав Корчного... Зіграв і з Іванчуком, цього разу внічию. І у 1999 році провів матч із Карповим до десяти перемог. З величезним гонораром.
  Нехай навіть і за світовий титул цей матч викликав колосальний інтерес.
  Боббі Фішер виграв першу партію... Потім серія з десяти нічиїх і переміг у відповідь Карпов... Далі знову серія нічиїх... Поки Фішер не виграв двадцять четверту партію, а Карпів двадцять сьому. Потім Фішер переміг із тридцять другої партії. Карпов виграв сорок першу.
  Потім вони обмінялися ударами в сорок сьомій та сорок восьмій партії. І рахунок став п'ять - п'ять... Далі три місяці обидва ветерани шахів відпочивали. Готувались до продовження бою. І реально в цьому матчі можна побити рекордні шістдесят сім партій із Анандом.
  І гонорар за матч також рекордний. У сто мільйонів доларів... І звичайно довгий матч у різних містах, що проходить найбільш вигідний. Тим часом Боббі Фішер виправдовує очікування викидаючи той чи інший конік. І влаштовуючи раз у раз скандали.
  То в шоломі прийде, то Карпова звинувачує у використанні екстрасенсів. І те ще багато в чому іншому. І дзеркальні окуляри одягав, боячись гіпнотичного погляду.
  Сорок дев'ята партія стала винятком. Фішер, переодягнувшись у костюм діда морозу, почав роздавати подарунки. І це виглядало дуже кумедно. Партія завершилася внічию... Потім ще дванадцять нічиїх...
  У шістдесят другої партії Фішер знову повернувся до ходу Е-2 - Е4, а Карпов знову обрав Каро-Кан. Фішеру вдалося знайти посилення атаки, і він отримав перевагу. Партія тривала майже сто ходів, доки Карпов не здався у безнадійній позиції... У шістдесят сьомій зустрічі Анатолію Карпову вдалося зрівняти рахунок. Потім із шістдесят восьмої партії було побито колишній рекорд Карпова та Ананд... І потяглася найдовша в історії шахових матчів серій із двадцяти нічиїх. Поки що у вісімдесят восьмій партії не переміг Боббі Фішер і не вийшов уперед. Рахунок був шість - сім... І знову дев'яносто шість партії та чергової тримісячної перерви серія нічиїх. Цей найдовший в історії шахів матч висвітлювався на телебаченні. І породив безліч анекдотів. Наприклад такий: коли вантажили повний список партій матчу Фішер - Карпов довелося перевести годинник - стопка книг пішла в інший часовий пояс.
  Знову матч відновився ... у сотій партії знову виграв Фішер, рахунок став шість - вісім на користь Фішера. І це серйозно. Але Карпов надалі тримався як скеля. І в сто одинадцятій партії зумів скоротити розрив... Потім серія з нічиїх... І сто тридцять першу партію виграв, зрівнявши рахунок Карпов. Потім до сорока чотирьох партій були нічиї. І знову перерва на три місяці... Такий тривалий матч, а рахунок все ще вісім - вісім. І ось через три місяці він поновився. Найтриваліший матч із шахів за всю історію світу.
  І це дуже серйозно. І досить круто і урочисто. І колосальної сили видно досягнення.
  І ось матч на першість світу відновлюється ... Фішер навіть пожартував, що дехто до кінця цього протистояння і не доживе. І бій виявився дуже знаменним.
  Нова серія нічиїх була найдовшою в історії шахів, перекривши і колишнє досягнення цього матчу. І лише сто шістдесят першої партії виграв Анатолій Карпов. Залишилося зробити лише один крок. Але ось у сто дев'яносто другої партії Боббі Фішер під завісу здобув чергову перемогу та рахунок став дев'ять - дев'ять! І знову перерва на три місяці.
  І найтриваліший в історії матчу продовжувався тепер уже до першої перемоги.
  І це взагалі супер - і гіпер! Прямо як у кіно! І ні з чим не зрівнятися!
  Цього разу п'яту частину матчу Фішер та Карпов грали у Москві. І це треба сказати було фігурально - супер! І гра така чудова та бойова.
  Ось матч на першість світу відновився. Точніше, просто матч на сто мільйонів доларів, найбільш рекордний у світі. І проходив він із великим натиском.
  Точніше знову була серія нічиїх. Найбільша за всю історію шахів серія. Цілих сорок сім партій. Хоча не можна сказати, що у них не було боротьби. І Боббі Фішер та Анатолій Карпов висіли на межі поразки і не раз.
  Але сорок сім нічиїх. Жорстока боротьба - без найменшого компромісу. Без жодної пощади. І водночас безкровна і без перемоги тієї чи іншої сторони. Але наступає остання двохсот сорокова партія цього матчу. Потім можлива перерва у три місяці. Тільки від, де буде продовження? Інтерес до матчу незмінно великий, і бажаючих його прийняти дуже багато.
  Багато хто хоче продовження цього видовища, це супермарафону. І цього чудового, неповторного матчу. Який просто вже став супер.
  Але Боббі Фішера має інші плани. Він явно не хоче битися з Карповим знову.
  І у своїй останній, білій партії готовий поставити жирну крапку. І що ж? У добрий шлях боєць!
  Боббі Фішер вигадав новий план проти Карпова. Та знову вже забуто перебіг Е - Два - Е чотири. І тепер вибір за Карповим. Відвикнувши від відкритих почали та граючи майже весь час закриті Анатолій Карпов задумався. Хотів було зіграти Каро-Канн... Його коронний захист і взявся за пішака С. Але пересунув на два поля. Нехай буде Сициліанський захист та справжня бійка... Нехай прогримить справжній повнокровний бій у заключній частині московського матчу.
  Боббі Фішер досить потирає руки. Він вигадав дуже оригінальний план. Не рокуючи став кидати в бій пішака королівського флангу, відчайдушно їх насуваючи.
  Анатолій Карпов прийняв цей виклик. І теж був налаштований на бій. Хоча гра Фішера і видавалася антипозиційною.
  Обидва суперники билися дуже вперто. Фішер зміг отримати перевагу у просторі. І пожертвувавши пішака розвинути сильну атаку. Анатолій Карпов, перебуваючи в цейтноті, припустився кількох помилок, і отримав мат. Так ефектно завершився матч на великі гроші. Він тривав двісті сорок партій і виявився рекордним в історії всього світу шахів. І можливо взагалі найтривалішим змаганням у світі спорту та людства.
  Оце справді був бій... І бій що треба!
  Фішер і Карпов увійшли у світову історію всі спорту найтривалішим змаганням. І одним із найвищих гонорарів у світі спортивних змагань. Найбільше професійні боксери могли отримати, і то на той момент і серед них таких гонорарів ще не було.
  Боббі Фішер одержав як переможець дві третини гонорару. І Анатолій Карпов із однією третиною заробив більше, ніж у своїх колишніх матчах. І це, звичайно ж, йому приємно. Після чого Боббі Фішер більше не виступав, а незабаром і помер. Анатолій Карпов іноді грав, але без особливих успіхів. Втім, відбулася їхня зустріч із Каспаровим у 2010 році. Гаррі давно не грав і був тренований. Але й Анатолій Карпов постарів.
  Тож шанси були приблизно рівні.
  Матч йшов до шести перемог... Теж безлімітний та за великі гроші. Нехай і скромніше, ніж із Фішером.
  Спочатку Анатолій Карпов, який таки багато грав за останні двадцять п'ять років, з часів бою з Каспаровим і в результаті повів у рахунку.
  Після перших дев'яти партій рахунок став три - нуль на користь Карпова. Анатолій Євгенович виграв першу партію. Гаррі Каспаров, одразу граючи чорним, став жертвувати і йти на ускладнення. Причому в першій партії було багато несподіванок. Карпов зробив перший хід - Е-два - Е - чотири, який у його практиці зустрічався рідко. А Гаррі Каспаров спочатку взяв і відмовився від Сициліанського захисту, і став ходити зовсім екстравагантно. Спочатку кинув у бій пішака Ф, потім зіграв конем, і знову у відповідь на хід Карпова покинув сусіднього пішака. А потім Карпов забрав ще одну. Гаррі Каспаров хоч і виграв темп, але залишився без двох пішаків і зі слабким королем.
  То справді був оригінальний гамбіт Каспарова. Котрий, дозволяв у разі чого отримати ускладнення. Але платою за нього були два пішаки і не надто надійне становище короля. Та й одного темпу за чорних для перемоги мало. І у білих велика перевага у центрі. Карпов очевидно реалізував свою перевагу. А Каспаров програв... Потім нічиї та перемоги Карпова білим у сьомій та дев'ятій партії.
  Здавалося, історія повторюється, але тринадцятої партії в Сициліанському захисті Каспаров застосував новинку і розіграв коректніший гамбіт. І зумів таки розмочити рахунок... А шістнадцятій партії ще й скоротити розрив. Щоправда, у сімнадцятій Карпов зумів розрив знову збільшити до двох очок. А двадцять сьомої партії рахунок став два - п'ять. І це серйозно. Анатолій Карпов, начебто хотів як і минулого разу перемогти у тридцять першій партії. Але цього разу не вдалося. І тридцять другий партії Каспаров переміг. Далі гра тривала до сорок сьомої партії, яку втомлений і вже літній Карпов здув. І сорок восьмий, де Гаррі Кімович, піднісся від сну і зрівняв рахунок.
  Потім три місяці перерви... Анатолій Карпов, відпочив і ось вони з Гаррі у завзятій боротьбі. Білими грає Анатолій. І Карпов обирає дебют Реті. Те, що раніше майже не грав. Каспаров теж намагається грати не за каноном. І отримує важку позицію. Гра затяглася надовго. Гаррі вів захист із ювелірною точністю. І після трьохсот із зайвим ходом отримав нічию. Далі була серія з вісімнадцяти нічиїх, побивши показник першого матчу... І нарешті Гаррі в білій партії все-таки зміг пробити захист Каро-Кан. Він пожертвував дві постаті. Одну правда відіграв майже одразу. Потім пішла атака на короля. Зрештою, поставив Анатолію Карпову мат. І нарешті добився переконливого реваншу. Нехай навіть із мінімальною перевагою, в одне очко, до цього програвши всуху. Але все одно реванш через чверть століття Гаррі Каспаров таки взяв. І його авторитет дуже високий.
  Перемога Гаррі Каспарова надихнула та Корчного кинути виклик Анатолію Карпову. І знайшлися зрозуміло спонсори, які запропонували нечуваний гонорар за матч до шести перемог. Корчний на двадцять років старший за Карпова. Але дуже навіть непогано виступає незважаючи на похилий вік. І тому сміливо пропонує реванш. І ось у 2013 році відбувся новий дуже цікавий матч до шести перемог.
  Віктор Корчний проти Анатолія Карпова. І це супер! Матч проходив у Нью-Йорку.
  Жорстка боротьба розпочалася з першої ж партії. Карпов почав з ходу Е два та Е чотири. Корковий несподівано застосував улюблений захист Карпова: Каро-Кан. І справа швидко прийшла до нічиєї. Потім уже наступав Корчний. Перші дванадцять партій завершилися миром. А потім Віктор Корчний у тринадцятій партії застосував Сициліанський захист та варіант Найдрофа. І в результаті в гострій боротьбі зумів здобути переконливу перемогу Корчної. Тут йшла взаємна боротьба з безліччю жертв, та гарною атакою.
  У шістнадцятій партії, та ще й білими Корчною знову переміг, і збільшив розрив і перевагу до двох очок. Якщо врахувати, що Корчному вісімдесят два роки, то так - він шахіст просто супер! І в двадцять четвертій партії Корчній святкував перемогу: рахунок три - нуль на його користь, і здавалося-ось сенсація, і гучна перемога ветерана. Але Карпов вигравши двадцять сьому партію зумів відновити свою рівну рівновагу. Потім він переміг у тридцять першій партії білим. І тридцять другий партії, несподівано застосував на відкритий дебют Сициліанський захист та варіант Дракона.
  Якщо врахувати, що Карпов зазвичай перемагав у варіанті Дракона, граючи за білих, то подібне рішення слід вважати несподіваним. І Карпов зміг у жорстокій боротьбі захопити ініціативу та поставити витончений мат.
  Рахунок зрівнявся досить швидко. Але Анатолій Карпов знову втратив активність і тривала тривала нічийна серія. Поки не минули сорок вісім партій і не настала тримісячна перерва.
  Багато вболівальників були незадоволені тим, що обидва бійці не дуже прагнули битися.
  Але ось після перерви знову битва... Корковий почав більше ризикувати лізти на рожен. І ось у п'ятдесят першій партії він здобув перемогу.
  І знову вийшов уперед... Але в п'ятдесят третій Корчній забагато жертвував і перегнувши ціпок зазнав поразки. Рахунок зрівнявся... Потім серія нічиїх... Обидва шахісти поводилися пасивно. І лише у дев'яностій партії нарешті переміг Карпов. Рахунок став чотири - п'ять. І це серйозно. Після дев'яносто шести партій була знову перерва на три місяці.
  Матч Корчний - Карпов виявився дуже жорстким протистоянням. Після перерви гра поновилася. У сто першій зустрічі знову був Дракон, але у Корчного цього разу заготовлено посилення. І ось він одержав ініціативу. І зміг розвинути чарівну атаку на чорного короля.
  Знову настав період нічиїх. Рахунок був п'ять-п'ять. Але все-таки остання партія сто сорок четвірка з цього циклу виявилася вирішальною.
  Карпов повернувся до ходу Е - два - Е - чотири. І на відкритий варіант, запропонований Корчним, несподівано застосував Королівський гамбіт. Знаючи характер Корчного Карпов вгадав, що той вибере найважливіше продовження і гамбіт прийме. А ось на це у нього була припасена - сильна новинка. І почалася жорстока та агресивна битва. І атака на короля чорних виявилася дуже сильною. В результаті закінчившись тим, що Корчний залишився без постаті. Але ще сорок п'ять ходів відчайдушно бився до самого матюка.
  Тож спроба взяти реванш на Карповим не відбулася. Зате Корчний заробив великі гроші, і заслужив на повагу за безкомпромісну боротьбу.
  Але ось Ананд перестав бути чемпіоном світу і в 2020 між ним Анатолієм Карповим відбувся знову матч на першість світу, до десяти перемог, але з лімітом в сорок вісім партій. Анатолій Карпов на той час остаточно згас, а Віші Ананд був ще сильним і у чудовій формі. Матч проходив у Москві. Цього року коронавірусу не було, і все було досить добре.
  Може тільки не для Карпова... Віші Ананд домінував у поєдинку та вигравав партію за партією... Цього разу Анатолій Карпов не зумів надати завзятого опору і програвши білими двадцять четвертий поєдинок, закінчив змагання з рахунком: десять - нуль на користь Ананда. У цьому матчі Карпов чорними тричі пробував Дракон та погравав. І поєдинок йшов в одні ворота. Лише у шістнадцятій партії білими Карпов отримав шанси на перемогу, але знову їх упустив.
  Так що розмочити рахунок не вдалося.
  Анатолій Карпов повідомив, що він уже своє відіграв, і хоче зайнятися політикою серйозніше. Зокрема Зюганов не скасовуючи обмежувач у два терміни та чотири роки, взяли таки обнулення. Що викликало масу обурення у суспільстві. Згадали, що Єльцин, Примаков, Лужков обмежилися двома термінами. А чому Геннадій Андрійович вирішив зробити виняток. Тим більше, що Генка анітрохи не молодша. Втім, Зюганов послався, що Байден ще його старший. Хоча поганий приклад не варто повторювати. Але Гена просто фанатик влади. І ніяк йти не хоче.
  І вирішив Анатолій Карпов піти у президенти. І рушив до влади як танк. Все-одно він молодший за Зюганова, і двадцять років був шаховим чемпіоном світу.
  І ось на виборах президента Росії у 2024 році на третій термін йде Геннадій Андрійович Зюганов. Хоч йому й вісімдесят років. Найстаріший президент і правитель історії Росії. Перевершив і Лужкова, і Примакова. І президенти все одно на третій термін лізе. І кому це треба? Вніс пару поправок до конституції, включаючи що мінімальна зарплата та пенсія мають бути не меншими за прожитковий мінімум. І обнулив собі терміни. Лізе собі на третій.
  І вибори відбуваються недемократично. Партії до Держдуми можуть висувати президента і так. А ось решті збирай два мільйони підписів за місяць.
  Ну, Зюганов взяв і сунувся в президенти на третій термін. А ось Анатолій Карпов пішов у бій. І таки зумів зібрати два мільйони підписів. Від ЛДПР знову пре Жириновський. Від Яблука правда вже висунувся інший - молодший. Від Батьківщини висунувся теж молодий. І ще один мільярдер із молодих, і Анатолій Карпов.
  У економіці панує у Росії застій. І Геннадій Зюганов добряче всім набрид. Тож результат виборів незрозумілий. Щоправда, у чинного президента є велика фора у вигляді адміністративного ресурсу. І, зрозуміло, підконтрольних ЗМІ. Але цього, звичайно ж, не достатньо, щоб перемогти впевнено з першого ж туру. Хоча може й вистачить. Конкуренти не дуже сильні. Тільки від "Батьківщина - вся Росія", суперник серйозний губернатор Краснодарського краю та дуже сильний господарник і при цьому молодий. Ну, Жириновський просто старий клоун. А яблуко ніколи багато не збирала. Мільярдер теж не надто багато набере, тим більше він єврей. А ось Анатолій Карпов? Перша несподіванка, що він два мільйони підписів таки зумів зібрати. Друга, що колишній чемпіон світу з шахів у різних інтернет-опитуваннях став набирати солідні відсотки. І це виявилося всім несподіваним.
  І ось Анатолій Карпов зненацька під час передвиборчої кампанії вийшов на друге місце.
  І це стало малою сенсацією. А може, й не такою вже й маленькою. Потім, ще крутіше. Зюганов уже старий спіткнувся біля трапа літака. І його рейтинг почав різко падати. І в економіці ситуація погіршала. І КПРФ при владі всім набридла.
  Коротше кажучи, Анатолій Карпов, який, як і раніше, у хорошій фізичній формі став додавати. І його рейтинг швидко зростав. І у першому ж турі сенсація. Зюганов не тільки не зміг з ходу перемогти, а й виграв у Анатолія Карпова лише три відсотки. І це очевидно велика сенсація. І боротьба має бути дуже жорстка. Жириновський очевидно підтримав партію влади і Зюганова. Ось представник Батьківщини, який посів третє місце, несподівано підтримав Карпова. Мільярдер на п'ятому місці, теж за Анатолія Карпова. І це дуже круто.
  І ось вибори та другий тур. І знову сенсація. Анатолій Карпов перемагає Геннадія Зюганова. Нехай перевага і невелика, але все-таки. Вперше чинний президент програв. І це очевидно сенсація великої величини.
  На Заході перемогу Анатолія Карпова вітали. І дуже бурхливо. Говорили про нове мислення, і що незабаром настане епоха комунізму у всьому світі та радості та щастя. І що скоро буде взагалі просто дивно як приємно жити у всьому світі.
  Анатолій Карпов заявив, що насамперед Росії потрібно вступити до НАТО та Євросоюзу. І це стане дуже крутим і видатним досягненням. І що скоро буде спілка всіх білих народів. У США новим президентом стала чорношкіра жінка. І це також було прогресивним кроком. І шляхом до всесвітнього братерства.
  А Володимир Володимирович Путін тим часом тихо помер у тюремній лікарні. Його посадили за крадіжку та ухилення від сплати податків. Ось такий вийшов світ.
  І всього лише Анатолій Карпов виграв тридцять першу партію свого матчу 1984 року у Гаррі Каспарова. Ось такі дива творяться у цьому світі...
  Та нехай швидше скінчиться епоха Володимира Путіна.
  
  КОНТРУДАР МАЙНШТЕЙНУ І ПЕРЕЛОМ У ВІЙНІ
  У листопаді 1943 року в ході контрудара Майнштейна підсікаючого радянські війська німці змогли досягти більшого. І все тому, що Сталін наказав утримати Житомир за всяку ціну і заборонив переходити до оборони. В результаті німці змогли захопити знову Київ і оточити радянські частини, а потім і знищити їх. Плюс ще погода виявилася сухою, і німці змогли ефективніше використати свої вже численніші "Тигри" та "Пантери". В результаті радянські війська зазнали нищівної поразки.
  Сталін своєю чергою кинув у бій нові сили. Радянські частини полізли через Дніпро. Але вони були готові, тоді як гітлерівці згрупувалися. І дуже вміло пригнічували радянські частини. У січні битва йшла за Дніпро, і радянські війська перекидалися у великій кількості. А ось наступ Червоної Армії під Ленінградом виявився відбитий, і захлинувся у власній крові. Причина частина сил була перекинута на Дніпро і використовувалася неефективно.
  Коротше кажучи, німці взимку змогли втриматись та уникнути розгрому. Лінія фронту стабілізувалася. Сталін усе ще вперто намагався зламати Дніпро, але йому не виходило.
  Гітлерівці деякі кроки робили. Зокрема заходи з тотальної війни та використання робочої сили. Випуск озброєнь у Третьому Рейху зростав. З'явилася і реактивна авіація та ракети ФАУ. Нехай і не надто ефективні.
  Червона Армія так і не спромоглася подолати оборону фриців на Дніпрі. Сталін стурбований тим, що Америка та Британія можу раніше прийти до Європи зробив хід конем: запропонував Гітлеру перемир'я на півроку. Фюрер погодився, але за умови припинення та партизанської війни.
  Сталін і на це погодився. І ось 1 травня 1944 року на східному фронті настало затишшя.
  А союзники все одно спробували висадитися в Нормандії. Але цього разу ця спроба призвела до нищівної поразки. І втрати лише полоненими понад мільйон американських та англійських солдатів - моторошна катастрофа. Після літнього розгрому було і наступ німців в Італії. Яке теж призвело до розгрому союзників та взяття спочатку Неаполя, а потім і Сицилії.
  До закінчення перемир'я 1 листопада 1944 року німці повністю відновили контроль над західною Європою. Сталін у умовах запропонував ще півроку продовжити перемир'я... Гітлер погодився. На Британію обрушилися балістичні ракети та реактивні бомбардувальники класу "Арадо". У повітрі німці у серію запустили замість Фокке-Вульф ТА-152 багатоцільовий літак. Який виявився дуже ефективним. І за всіма параметрами найкращим. Та й ХЕ-162 показав свої найкращі льотні характеристики та величезну ефективність у війні.
  І плюс розуміє підводний флот Третього рейху. Який топив дуже ефективно всіх ворогів фашизму. І, зокрема, мініатюрні підводні човни на одну людину. Ті так ефективно діставали і США, і Британію.
  Після смерті президента США Рузвельта новий президент Трумен відразу ж запропонував Гітлеру перемир'я і обмін полоненими. Фюрер на це погодився. І союзники з Німеччиною з 1 травня 1945 уклали припинення війни терміном на три роки. Мав бути обмін військовополоненими, і відновлення економічних відносин. А ось на східному фронті війна поновилася з новою силою. Гітлерівці 22 червня 1945 року розпочали наступ у центрі. Вперше в боях взяли участь Е-100 танки нового покоління та самохідки Е-10 та Е-25. Танк Е50 ще розроблявся. Натомість у серії з'явилася "Пантера"-2 із меншими розмірами вежею та низьким силуетом із двигуном у 900 кінських сил при вазі у п'ятдесят тонн. Це було вже круто. Нова німецька машина "Пантера"-2 та "Пантера" Ф, показали себе краще захищеними та сильніше озброєними.
  Як і самохідки серії Е... І реактивна авіація нового покоління. І Червона армія в центрі прогнулась... Німці спромоглися прорвати кілька ліній оборони. Але потім їх таки зупинили. У боях взяли участь СУ-100. Втім, проти Е-100 вони виявилися слабкими. Німці змогли майже повністю оточити Смоленськ, але саме місто відчайдушно трималося.
  Сталін наказав стояти на смерть. Німці загрузли в центрі. СРСР мав тут до двохсот дивізій та тримав позиції. Втім, у гітлерівців є відчутна перевага як штурмові гвинтівки, і в повітрі з реактивними машинами.
  У небі Люфтваффі захопили панування. По випуску літаків Третій Рейх СРСР наздогнав, а як відчутно перегнав. Особливо у реактивних моделях. Поява у повітрі досконалішого ХЕ-262 Х, зі стрілоподібними крилами, виявилася для радянських льотчиків справжнім шоком. Ця машина мала швидкість понад 1100 кілометрів на годину та п'ять авіаційних 30-міліметрових гармат. Звісно, радянські літаки подібному протистояти не могли. Як і реактивним бомбардувальникам яких просто неможливо наздогнати.
  Німці восени сорок п'ятого року зупинилися. І Червона Армія намагалася знову наступати. Але натрапила на потужний захист. Фріци мали дуже гарні самохідки із серії Е. А восени з'явилася перша модифікація Е-50. Машина була схожа на "Тигр"-2, але з більш маленькою та вузькою вежею у 200-міліметрів лоб, та 100-міліметрів борту. Дещо товщі у неї були борти: у 100-міліметрів та лоб у 150-мілімерів під великими нахилами. Легша і досконала була і ходова частина. А двигун та трансмісія розташовувалися одним блоком, що знизило висоту машини та економило на кадарному валі. Гармата була більш довжиною і 100 ЕЛ та 88-міліметрів калібр.
  Е-50 отримав назву: "Пантера"-3. Його вага перевищила шістдесят тонн, але двигун у 1200 кінських сил це компенсував. "Пантера"-3 мала стати основним німецьким танком - наймасовішим. У СРСР поки що у серії найголовніший Т-34-85, який і близько з німецькою не стояв. А ІС-3 і пізніший ІС-4 виходять малими серіями.
  Зима пройшла в рівній боротьбі - німці відобразили радянський наступ.
  Але й самі не просунулися ні на крок.
  Навесні сорок шостого року розпочався наступ уже німецьких військ, у районі Смоленська. Бої дуже тяжкі там розгорнулися.
  Вперше у битві взяв участь танковий екіпаж Герди. Вони вступили у бій 20 травня і билися на першому експериментальному танку "Тигр"-4. Ця машина при вазі сімдесят тонн мала 250-міліметрів під нахилом лобової броні і 170-міліметрів під нахилом бортової, при висоті менше двох метрів. І з гарматою 105-міліметрів при довжині стовбура 100 ЕЛ. "Тигр"-4 з нульової серії з двигуном 1500 кінських сил - газотурбінний. І важко таку машину взяти з будь-якого ракурсу.
  
  Герда вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок у ворога і проворкувала:
  - Нашій армії все байдуже!
  Шарлота зітхнувши помітила, пробивши радянську тридцятьчетвірку:
  - Росіяни не хочуть піддаватися! Вони такі завзяті!
  Христина помітила:
  - Цього року ми маємо взяти Москву! У нас є нова зброя!
  Магда довбанула російською піхотою з кулеметів і додала:
  - Так, у нас такі дисколети є! Скоро Сталіну капут!
  Справді, дисколети у Третього Рейху були вже не слабкі. І громили Червону армію капітально.
  Ось на одному з них Гертруда, натискаючи босими пальчиками на кнопки джойстика, збиває радянські літаки і верещить:
  - Буратіно з'явився з поліна, і зумів стати людиною, людина, яка повірила політикану, дасть дуба, і з нього вічно зніматимуть стружку!
  Єва, теж використовуючи босі пальчики ніжок, і таранячи чергову російську машину видала:
  - Коли було виявлено першу подружню зраду в історії людства, тоді, коли вчені встановили, що наш предок мавпа!
  Герда теж стріляючи з гармати, зазначила, скелячи зуби:
  - У те, що людина є образ і подоба Господа Бога, можна повірити тільки в одному елементі, дивлячись як політики байдуже реагують на благання виборців!
  Шарлота довбала слідом за нею і потрапила в радянську гармату, підтвердивши, скелячи зубки:
  - Політик добре вміє додавати лише доходи у власну кишеню, а в іншому вміє лише віднімати та ділити і те останнє робить завжди нечесно!
  Христина дала чергу з кулеметів, скосила десяток радянських солдатів і про булькала:
  - Диктатор обходитися недешево народу, проте безвладдя ще дорожче виходити боком, хоч і нічого не варте!
  Магда агресивно помітила, скелячи зубки кольору перлів, і агресивно підморгуючи:
  - Розумний диктатор кращий за шалену анархію, так стали можна стояти, а по полум'ю довго не потанцюєш!
  У ході боїв німці до кінця червня 1946 змогли стулити кільце навколо Смоленська.
  У повітрі поки що лідирував німецький льотчик Хаффман. За п'ятсот збитих літаків він був нагороджений п'ятим ступенем лицарського хреста залізного хреста із золотим дубовим листям мечами та діамантами.
  Але його наздоганяли Альбіна та Альвіна. Це дві дівчини боролися в одному лише бікіні та босоніж, що дуже ефективно. І билися вони відчайдушно, з великим натиском.
  Альбіна збила однією чергою три російські літаки і проворкувала, скелячи зубки:
  - Політик - це маленька Моська, що намагається командувати величезним народом-слоном, але заганяє його лише в посудну лавку невиконаних обіцянок!
  Альвіна теж дала чергу за допомогою босих пальчиків ніжок, і прочирикала:
  - Виборцю політик обіцяє медовий пряник до амброзії солодких промов, а отримує лише дірку від бублика, і протухлу локшину на вуха!
  Дівчата взагалі в соку, нехай і пекельному. Круто воюють!
  Але проти гітлерівців борються й радянські льотчиці.
  Анастасія Відьмакова підрізає літак фашистів і шипить:
  - Політик обіцяє медові річки з кисельними берегами, тільки мух-виборців від подібних солодощів виносять ногами вперед!
  Акуліна Орлова, довбаючи фриців і використовуючи при цьому босі пальчики ніжок, в'якнула:
  - Якщо солодких обіцянок у політика багато, то коли він прийде до влади мало не здасться нікому, і життя обернеться не медом!
  Мірабела Магнітна, борючись відчайдушно в повітрі, прочирикала:
  - Бог може все, не може тільки зробити політика чесним, а його передвиборча обіцянка здійсненним!
  Дівчата показали свій видатний клас. Але все одно фашистів зупинити майже неможливо.
  Після оточення Смоленська фриці просунулися у Вязьмі. І звідти зненацька повернули на південь.
  У битвах брали участь різні види озброєнь. Танк Т-54 ще не був готовий до серійного виробництва, і замість нього активно нарощувався випуск СУ-100, з більш потужним озброєнням, хоч якось здатне стримувати і пробивати нехай і борт нові танки гітлерівців.
  Перевагою самохідки, крім потужнішого озброєння була і простота у виробництві. Дійсно самохідки приблизно на третину дешевші за танки з вежею, що обертається. І знаряддя маю потужніший і нижчий за силует. Це очевидно великий плюс. Хоча звичайно дещо танк і вежею яку можна повернути і краще буде. Але в оборонній війні на яку перейшов СРСР, де можна вести вогонь через засідку, самохідка нічим ефективності не поступається танку. Так що СУ-100 стали виробляти у дедалі більшій кількості. А ось ІС-3 зняли з виробництва, а ІС-4 випускався у малій кількості. А серія з потужнішого ІС-7 взагалі під питанням. Так що поки що СУ-100 стала паличкою виручалочкою, яка могла жалувати при вмілому використанні "Пантери"-3 і була небезпечна і для "Тигра"-3 важчого, але краще захищеного.
  Єлизавета постріли зі 100-міліметрової гармати, пробила німецьку "Пантеру"-2 та проворкувала:
  - Якщо політик шакал, що рветься до влади, то диктатор тигр, що відбувся, але обидва вони все одно як вовки воліють одягатися в овечу шкуру!
  Катерина теж пальнула в супротивника по черзі і булькала:
  - Немає політика з чистою душею, але з порожніми кишенями, з яких можуть лише підкласти свиню, трапляються!
  Олена теж вистрілила з гармати, коли до неї дійшла черга та відзначила, видаливши голою п'ятою по броні:
  - Порожню кишеню можна наповнити грошима, в порожню голову набиваються тільки тирса стружки з липових обіцянок політиканів!
  Єфросинія теж зробила по черзі постріл. Сушіння стояло в засідці і вести вогонь було зручно. Після цього сказала:
  - Якщо в голові у тебе тирса, значить ти повний пень, з якого щодня, знімає стружку кому не ліньки!
  Дівчата тут порізав капітально і показали свій характер. І їхнє сушіння попрацювало на славу.
  Але все одно доводилося поступатися. Німці рухалися та рухалися вперед. І сили здавались надто вже нерівними. Та й не лише здавалися. Фашисти використовували війська, набрані з Європи і колишніх радянських республік. Крім того, боролися і сателіти. У тому числі й Іспанія та Португалія, які хотіли за рахунок СРСР отримати нові колонії. І це справді стало колосальною проблемою.
  Хоч начебто й ці країни невеликі. Хоча у Португалії ще й колонії є.
  Фашисти просуваються тепер у південному напрямку та мають успіх за успіхом.
  "Тигр"-4, тепер випробовує в новій більш досконалій модифікації з двигуном 1800 кінських сил. І це при вазі сімдесят тонн, дає гітлерівській машині непогані ходові якості.
  Герда стріляє дуже влучно зі своєї вбивчої зброї, використовуючи босі пальчики ніжок і реве:
  - Політик теж народжений жінкою, але його справжня мати - це брехня, а батько чорт, який претендує на Божественні почесті!
  Довбанула з гармати за допомогою босих пальчиків ніжок та Шарлота, агресивно проворкувавши:
  - Війна жіночого роду, і винищує багато народу, бо має політика - чоловіка - виродка!
  
  Слідом за нею пальнула і Крістіна, це дівчата із золотаво-рудим волоссям, відзначивши:
  - У війни ніжне обличчя, у політика, який її розв'язав - брехлива харя!
  Магда теж врізала по черзі з гармати, що робила в автоматичному режимі - десять пострілів за хвилину і відзначила:
  - Лисиця підла душею, але гарна оболонкою, а політик і на вигляд шматок лайна, і душонка, як мошонка!
  Гітлерівці рухалися в обхід Дніпра. І їм вдалося майже відразу взяти Орел і увірватися в Донбас.
  Сталін психовав ... Але поки що нічого вдіяти не міг. У боях поки що німецька техніка була сильнішою, а реактивна авіація у фашистів все вдосконалювалася.
  Альбіна та Альвіна перевищили за короткий час кожна по п'ятсот збитих літаків, і отримали по Лицарському Хресту Лицарського Хреста та срібним дубовим листям, мечами та діамантами!
  Альбіна, зрізаючи однією чергою, кілька радянських літаків проворкувала:
  - Лисиця невеликий звір, але підпорядковує лестощами і удаванням великих звірів з ослиним інтелектом!
  Альвіна зрізаючи використовуючи босі пальчики ніжок, черговий радянський Як, а за ним ЛА-7, і ПЕ-2 прочирикала:
  - Лис не найбільший хижак, але, якщо в тебе курячі мізки, проковтне звіра і з ударом слона та бичачою силою!
  Та проти таких дівчині повітряної сили Росії не встояти. Це просто капітальні чортовики, найвищого класу війни. І Росію гітлерівці реально пресують.
  Гертруда та Єва летять на дисколіті. Дві дівчини використовують ламінарний струмінь літаючої тарілки. І на великій швидкості таранять радянські літаки. А на польоті, що голить, можна ламінарним струменем загнати в землю і батарею, а то й танк. Або кілька танків.
  Гертруда, змінюючи радянські машини, зауважує:
  - На війні хочеться слухати солов'їні трелі, але до вуха доходить лише каркання ворон, вухання пугача, і в кращому разі гул зозулі, що не вб'ють тебе сьогодні!
  Єва, підбила чергового пішака, а потім перевала дисколет років щоб вм'яти батарею в землю і пискнула:
  - Віддаючи свій голос півню, виборець сам обов'язково опуститься і підставить зад!
  Гертруда із цим погодилася:
  - Краще не скажеш!
  Єва логічно додала:
  - Політик-півень крикливий, але в його промовах не чутно нот розуму і солов'я істини!
  Гертруда погодилася, втиснувши ламінарним струменем пару радянських танків у землю:
  - Півень теж, як і орел з роду пернатих, але клює насамперед виборців із мисленням курки!
  Пресинг гітлерівців наростав...
  Бої розгорнулися за Курськ.
  Німці намагаються прорватися до Воронеж. Атакують великими силами Курськ. Але відважна четвірка дівчат стала на їхньому шляху.
  Наташка кинула босою ніжкою гранату у фашистів і заспівала:
  - Даремно...
  Зоя запустила голою п'ятою презент смерті та додала:
  - Противник...
  Августина піддала щось нищівне і пискнула:
  - Вважає...
  Світлана босими пальцями ніг підкинула гранату і пискнула:
  - Що...
  Наташа жбурнула босими ніжками пару лимонок і в'якнула:
  - Російських...
  Зоя теж піддала щось енергійне та смертельне, пискнувши:
  - Зумів.
  Августина запустила смертельне, пробурчавши:
  - Ворог.
  Світлана знову піддала нищівне і в'янула:
  - Зламати!
  Наташа дала чергу і пискнула:
  - Хто...
  Зоя теж пальнула по чорношкірих іноземцям, що набрали фашисти і пискнула:
  - Сміливий!
  Августина видала з напором та люттю:
  - Той...
  Світлана піддала з оскалом пантери:
  - У...
  Наташа кинула босою ніжкою гранату і в'янула:
  - Бою...
  Зоя жбурнула босими пальцями презент смерті і буркнула:
  - Нападає!
  Августина довбанула і буркнула:
  - Ворогів...
  Світлана піддала зв'язку гранат босими підошвами, і як прокриче на всю горлянку:
  - Будемо...
  Наташа цвяхнула чергою і прошипіла:
  - Яростно.
  Зоя зрізала фашистів і пискнула:
  - Бити!
  Августина знову пальнула, і в'якнула:
  - Яростно.
  Світлана прочирікала, ведучи пальбу:
  - Бити!
  Наташка знову кинула витонченою, босою ніжкою гранату, прочірикала:
  - Ми знищимо фашистів!
  Зоя взяла і прочирікала:
  - Майбутній шлях до комунізму!
  І кинула босими пальчиками лимонку ноги.
  Августина взяла і розкидала черги, і полетіли її голі ніжки із руйнуванням по фрицям:
  - Ми розколемо супротивників!
  Світлана взяла і босою п'ятою підкинула, зв'язку гранати, і пропищала:
  - Рознесемо фашистів!
  І четвірка продовжувала стріляти та кидати гранати. Рухався німецький Е-75. Машина із 128-міліметровою гарматою. І стріляє собі.
  А дівчата кидали гранати. Підривали фашистів. А ті стріляли у відповідь. Лізли вперед. Знову пруть танки. Рухається новий німецький "Леопард"-1. Дуже рухлива машина.
  Але і його дівчата взяли в обіг і підбили. Роздерли рухому з газотурбінним двигуном машину. І рознесли її на шматки.
  Наташка зі смішком помітила:
  - Ми дуже боремося!
  Зоя із цим погодилася:
  - Дуже здорово!
  Августина дотепно помітила:
  - У нас буде перемога!
  І запустила босою ніжкою протитанкову гранату. Сильна дівчина. І стільки в ній дотепності.
  Світлана теж пальчиками голої ноги запустила подарунок смерті, і потрапила до супротивника. Дуже агресивна дівчина з очима кольору волошки. У ній така дотепність, і пасаж сил!
  Наташа дала чергу, і вишкірилася:
  - За Русь святу!
  Зоя стріляла дуже активно, і скелялася, показуючи перлинні зубки:
  - Я войовниця того рівня, що не згасає!
  Августина теж вистрілила. Скосила фашистів і пробулькала:
  - Я войовниця з великих амбіцій!
  І вишкірила перлинні зубки!
  Світлана підтвердила:
  - Дуже великих амбіцій!
  Дівчата воюють дуже давно. І звичайно ж досягли успіху в ратній праці. Вони загалом класні красуні. Визначний розум. І стріляють першим ґатунком.
  Єлизавета та її екіпаж на СУ-100 теж борються дуже відчайдушно і дуже хоробро.
  Єлизавета пальнула і 100-міліметрової зброї, використовуючи босі пальчики ніжок і перевіряла, скелячи зубки:
  - Політик знає як свої п'ять пальців прийоми з обману виборців, але зовсім не знайомий з такими поняттями, як міра та совість!
  Катерина вельми агресивно помітила, влучно пальнув по ворогам, і в'якнув:
  - У політика найголовніший палець вказівним, але він ним може лише тикати у проблеми, а мовою тріщини від невиконаних передвиборчих обіцянок не залижеш!
  Олена дуже агресивно відзначила, пробиваючи супротивників, за допомогою голої п'яти:
  - Політик абсолютно безграмотний у справі творення, але знає напам'ять усі виправдання в провалах!
  Єфросинія також відзначила, стріляючи та використовуючи босі пальчики точених ніжок:
  - У політиці як у шахах є ходи сильні та слабкі, але немає чітких правил для кожної фігури, і хто порушує порядок ходів отримує перевагу!
  Войовниці б'ються з вищими силами гітлерівців немов титани з червоного Олімпу. І показують колосальну силу мужність і героїзм. І при цьому ще й співають.
  Курськ зміг дещо притримати натиск фашистів... Там войовниці та знаменита четвірка так б'ються. Тільки поховали піонера Серьожку, якого розірвало на частини, і промовили хором:
  - Хоробрі солдати не вмирають, бо дух неможливо вбити, політикани, що розв'язали війну, не живуть, бо коли ходячий труп свинячить, це навіть не животіння!
  Після чого знову бій і жорстокі битви мужніх дівчат.
  Наташка кинула босою ніжкою лимонку і заспівала:
  - З неба...
  Зоя теж жбурнула босими пальцями гранату і видала:
  - Зірочка...
  Августина запустила голою ногою презент смерті та заспівала:
  - Яскрава...
  Світлана теж кинула гранату за допомогою босої ніжки і видала:
  - Кришталіно!
  Наташа дала чергу і прошипіла:
  - Я вам...
  Зоя запустила босими пальцями подарунок смерті, прошипівши:
  - Пісеньку.
  Августина піддала голою п'ятою, що несе смерть і пропищала:
  - Заспіваю...
  Наташка продовжила, агресивно співаючи:
  - Про...
  Зоя кинула босоніжкою ніжкою взрй-пакет, розкидавши фашистів і пискнула:
  - Рідного...
  Августина піддала голою п'ятою в'язку гранат, видала:
  - Сталіно!
  Німці загрузли в боях за неприступне місто-фортеця Курськ, але змогли повністю оточити місто. І обстрілювали його, використовуючи САУ "Штурмльов" та "Штурммаус". Велика сила гітлерівців.
  Проте проти фашистів билися навіть малі діти. Хлопчики та дівчатка жбурляли саморобні вибух-пакети по німецьких танках, самохідках та піхоті.
  Піонери боролися дуже мужньо. Вони знали, що означає фашистський полон.
  Дівчинка Маринка, наприклад, потрапила у лапи до фашистів. Їй змастили босі ніжки олією та помістили біля жаровні. Мови полум'я майже лизали голі, огрубілі від довгого ходіння босоніж п'яти дівчинки. Катування тривало хвилин п'ятнадцять, поки підошви не вкрилися пухирями. Потім босі ноги дівчинки відв'язали. І знову ставили запитання. Били гумовими шлангами по голому тілу.
  Потім пропускали струм... Маринку було пробовано до десяти втрат свідомості під час допиту. А потім їй давали відпочивати. Коли босі ніжки злегка підживали, їх знову мазали маслом і знову підносили жаровню. Таке катування можна повторювати багато разів. І струмом мучити, і гумовими шлангами стібати.
  Намагалися Маринку півроку. Поки що вона від катувань не засліпла і не посивіла. Після чого її живцем закопали у землю. Навіть не стали витрачати кулю.
  Піонера Васю, гітлерівці стьобали розпеченим дротом по голому тілу.
  Потім розпеченими смугами заліза припалили босі п'яти. Хлопчик не витримав репетування, але все одно не видавала товаришів.
  Гітлерівці його живцем розчинили у соляній кислоті. А це страшний біль.
  Такі нелюди ці фриці... Комсомолку катували праскою. Потім повісили на дибу, піднімали та кидали вниз. Потім стали палити розпеченим ломиком. Щипцями вирвали груди. Потім розпеченими пасатижами буквально відірвали носа.
  Дівчину закатували до смерті... Зламали всі пальці на руках та нога. Іншу комсомолку Ганну посадили на палю. І коли вона вмирала, то палили вогнем смолоскипів.
  Коротше кажучи, фашисти знущалися як могли і як хотіли. Мучили всіх і катували.
  Наташка та її команда все ще билися в оточенні. Дівчата використовували босі витончені ніжки у битві та кидали гранати. Вони відбивалися від переважаючих сил фриців. Трималися собі дуже мужньо і не збиралися відступати.
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Рання осінь була сухою та теплою. Фашисти проривалися на півдні, і намагалися вийти в обхід. У технічному відношенні їх збройні сили значно сильніші. І це для фашистів очевидний плюс. Найкращі і такні та літаки та інше. І дисколет дуже вбивчої сили.
  І цим німці користуються. У них поки що вождь один - незмінний фюрер! І це має переваги. А ще є і дуже гарні, і круті дівчата-войовниці, що надає перевагу.
  Герда, Шарлота, Крістіна та Магда їдуть на танку Е-100 класу У. Ця машина компактніша, на чотири члени екіпажу. І її озброєння - реактивний бомбомет та універсальна гармата 88-міліметрів 100 ЕЛ - винищувач танків.
  Войовниці собі їдуть і насвистують.
  Герда стріляє з довгої гармати. Пробиває в борт з дистанції Т-34-85 і цвірінькає:
  - Для Батьківщини ми серце віддамо,
  А Сталіна засмажимо і з'їмо!
  Шарлотта пальнула із реактивного бомбомета. Накрила радянський бункер і пискнула:
  - Ми непереможні!
  Христина взяла і прогарчала, натискаючи на курок босою п'ятою:
  - Дістанемо і в тому, і в іншому!
  Довбанула причому влучно і Магда. Розбила радянську САУ СУ-152. І проворкувала:
  - Буде час, настане перемога!
  Герда провизжала, стріляючи:
  - Нас нікому не зупинити!
  Шарлотта підтвердила:
  - Але пасаране!
  Руда бестія пройшла разом із Гердою всю першу світову війну, починаючи від Польщі, і закінчуючи цим травневим наступом, включаючи штурм Смоленська та інші обхідні маневри. Багато чого бачила руда чортівка.
  І готова битися до кінця!
  Крістіна теж стріляє, і вишкірилася. Її волосся золотаво-руде. На війні дівча не старіють, а навіть, мабуть, молодшають! Вони такі люті і велелюбні. Скелять собі зубки.
  А в зубках жодної дірочки.
  Магда має шевелюру кольору сусального золота. І теж активно скеляться. Класне дівчисько. У ній така агресивна грація та енергія тисячі коней.
  Герда дівчина з білим волоссям стріляє, і з усмішкою помічає:
  - У світі багато є й доброго і бридкого... Але чорт забирай, наскільки ж тривала ця війна!
  Шарлотта із цим погодилася:
  - І справді, друга світова війна тягнеться надто вже довго. Всі бої і бої... Це реально вимотує!
  Христина рушила босою ніжкою по броні і в'янула:
  - Але Британія досі не переможена!
  Магда пальнула по російських і ринула:
  - А має бути повалена! Це наше кредо!
  Герда прошипіла, стріляючи по російських, і скелячи зуби, кольори слонової кістки:
  - Нам потрібна перемога!
  Довбанула і Шарлота, пров'якавши:
  - Одна на всіх ми за ціною не постоїмо!
  Крістіна руда і золота бестія промовила:
  - Ні! Чи не постоїмо!
  Магда прицмокнула червоними губками, прочірікавши:
  - Ми за ціною не в магазин ходимо!
  І вистрілила златоволоса гарпія.
  Герда теж довбала по російських танках. Підбила машину і в'якнула:
  - Ми найсильніші у світі!
  Шарлота підспівуючи додала:
  - Ворогів усіх замочимо у сортирі!
  Христина підтримала пісенний порив:
  - Не вірить Вітчизна сльозам!
  Магда співуче продовжила:
  - А всім комуністам дамо по мізках!
  І дівчата підморгнули один одному. У них загалом гарний танк. Тільки з дистанції важко пробити ІС-4 у чоло. Все ж таки 250-міліметрів товщина лобової броні. Але й снаряд у німців непростий, а з урановим сердечником. І в армії багато чорношкірих. Які борються з несамовитою люттю. І з ними не кожен може зрівнятися.
  Дівчата звикли битися босоніж. Ще у Польщі вони були лише в одному бікіні, та босі.
  Коли гола підошва стикається з поверхнею землі, це омолоджує. Може, тому дівчата не старіють! Хоча час і йде! Войовниці скажемо прямо вельми героїчні.
  Стільки подвигів здійснили, а борються, наче звичайні солдати. І завжди лише у бікіні, і босі. Взимку їм навіть приємно шльопати босими ніжками по кучугурах.
  Герда стріляє і співає:
  - Ми пройдемо вогонь та воду!
  Шарлота пальнула по російських з бомбомета і видала:
  - Слава прусському народу!
  Христина теж вистрілила, і пискнула:
  - Ми керуватимемо планетою!
  Магда цвяхнула і підтвердила:
  - Обов'язково будемо!
  Герда знову врізала снарядом і пискнула:
  - Нас не зупинить навіть напалм!
  Шарлотта із цим погодилася:
  - І навіть атомна бомба, яку ми не боїмося!
  Христина шикнула і відповіла:
  - Атомну бомбу американцям створити не вдалося! Це блеф!
  Магда вигукнула на всю горлянку:
  - Миру від нового німецького порядку не втекти!
  Німці у вересні просувалися в обхід Курська з півдня. Їхні танкові колони сильні і багато набраної в Африці та арабських країнах піхоти. Беруть фриці числом.
  Крім того, у Німеччини з'явилися на озброєнні дисколети невразливі для стрілецької зброї.
  Дві дівчини Альбіна та Альвіна летять собі на такій літаючій тарілці. Вони невразливі завдяки сильному ламінарному струменю. Але й не можуть вести вогонь. Натомість завдяки колосальній швидкості можуть наздоганяти та таранити радянські літаки.
  Альбіна, нагинаючи свій дисколет, помітила:
  - Техніка залізна, безумовно, потрібна і дуже корисна!
  Альвіна хихікнула, вишкірила зубки і прошипіла:
  - Але все вирішує дух!
  Альбіна уточнила:
  - Самий що не є саме бойовий дух!
  Обидві блондинки дівчини і в бікіні. Дуже красиві та босоногі. Коли войовниця без взуття, їй щастить. Ось зараз дівчата такі барвисті та чудові.
  І перш, ніж вирушити на лайку, красуні обов'язково попрацюють язичком із чоловічою досконалістю. Це настільки приємно і заряджає енергією. Войовниці люблять пити із чарівної судини. Це реально їм свято плоті.
  Ось як добре дівчатам.
  Альвіна збила два радянські новітні гвинтові ЯК-15 і прочирикала:
  - Славне наше полювання!
  Альбіна підтвердила таран та видала:
  - І ніколи не стане останньою!
  Альвіна звалила ще три радянські штурмовики, і пискнула:
  - Ось як ти думаєш, Бог любить Німеччину?
  Альбіна із сумнівом похитала головою:
  - Зважаючи на все не дуже!
  Альвіна хихикнула і перепитала:
  - А чому ти так думаєш?
  Альбіна таранила дві радянські машини і пропищала:
  - Війна триватиме надто довго!
  Альвіна логічно помітила:
  - Зате ми наступаємо!
  Альбіна вишкірилася і в'якнула:
  - Тож і перемога прийде!
  Альвіна збила відразу чотири радянські літаки, сміливим маневром і пискнула:
  - Неодмінно прийде!
  Альбіна вважала за потрібне нагадати:
  - Після Сталінграда війна пішла не за правилами...
  Альвіна з цим погодилася:
  - Правильно не за правилами!
  Альбіна в досаді пискнула:
  - Ми стали програвати!
  Альвіна пропищала з досадою:
  - Безперечно стали!
  Альбіна таранила ще кілька радянських машин і пискнула:
  - Хіба це не проблема для нас?
  Альвіна збила пару російських винищувачів і вдарила:
  - Думали, ситуація взагалі безнадійна!
  Альбіна хитромудро оскалилася і прошипіла:
  - А зараз що ми бачимо?
  Альвіна прочирікала з апломбом:
  - Щось непохитне та неповторне!
  Альбіна блиснула перлинними зубами і відповіла:
  - Те, що Третій Рейх перемагає!
  Альвіна звалила ще пару радянських штурмовиків і вивела:
  - Справді, зобов'язані перемогти!
  Дівчата поскалили пики. Свого часу вони попрацювали, причому офіційно у солдатському борделі. Багато пропустили через себе чоловіків, і не лише білої раси. І їм це дико подобалося. До чого тілам таке приємно. Але потім повії потрапили під радянський удар. Їх захопили у полон. Ну, красуні думали, що їх зґвалтують. А ось чортос два!
  Змусили повію рити окопи та траншеї. А це колишнім нічним феям дуже не сподобалося. Так вони усі змогли втекти. Спокусили таки вартових.
  І поклялися росіянам помститися.
  І воювали проти Росії. Такі ось біса...
  Альбіна звалила ще кілька російських машин і пробурчала:
  - Все ж таки з чоловіками жити можна!
  Альвіна з цим охоче погодилася:
  - Не можна навіть, а треба!
  Альбіна вишкірила зубки і відповіла:
  - Але все ж таки... Вбивати солодко.
  І дівчини збила рухом дисколету ще п'ять радянських машин.
  Альвіна хихикнула і видала:
  - А коли буває й гірко?
  Альбіна збила ще шість машин і відповіла:
  -Після перемоги одружуся! І народжу десятьох дітей!
  І обидві дівчата розреготалися.
  І заспівали;
  Ми лицарі віри фашизму,
  Стремо в пилюку бійців комунізму!
  І як розсміяються, скелячи свої гори з білими верхівками.
  Гітлерівці змогли обійти Курськ та взяли Білгород. Виникла загроза і Ленінграду. Ситуація загалом критична. Хоча й не катастрофічна. Але резервів у СРСР залишилося не надто багато. І невідомо скільки ще Росія зможе протриматися. Та й німці знекровлені та виснажені.
  Але у фриців чотири дівчата і такі хорти.
  Герда вистрілила з гармати і вразила ІС-4 вниз корпусу, і прочирікала, блимаючи сапфіровими очима:
  - Ні, все-таки Бог любить Німеччину! Ми обов'язково переможемо!
  Шарлота із цим охоче погодилася:
  - Ми не можемо програти! Скоро вийдемо до Калініна, і до Москви буде рукою подати!
  Христина вишкірила свої перлинні кусачики і в'янула:
  - Дійдемо, буде час і до Владивостока!
  Магда з жалем відзначила:
  - А японці вже розгромлені. Це дуже серйозно, у нас втрачено важливого союзника.
  Герда підбила новий радянський танк і пискнула:
  - Обійдемося і без них!
  Шарлота хихикнула і помітила:
  - Якщо малюк усміхнеться, можливо, все обійдеться!
  Христина видала у риму:
  - Від усмішки лопнув бегемот!
  Магда підтримала її:
  - У дівчинки дуже жадібний рот!
  І войовниці взяли й розреготалися. У них іскрометної енергії можна сказати і з надлишком!
  Герда знову вистрілила по радянських машинах і в'янула:
  - Майбутнє століття стане за нами!
  Шарлота теж довбанула і підтвердила:
  - Буде й польоти до космосу!
  Христина охоче таке підтвердила:
  - Будемо у космос літати!
  Магда довбанула з бомбомета і видала:
  - Сівши в зірковий літак!
  Герда показала мову і пропищала:
  - У новому столітті правитиме імперія Третього Рейху!
  Шарлота з агресивним оскалом підтвердила:
  - І четвертого теж.
  Після чого красуня знову розвернула радянський танк.
  Христина, це войовниця-чортівка, блискаючи перлинними зубками, пропищала:
  - Хай буде новий порядок! І слава Великої Імперії!
  Магда підтвердила з лютою люттю:
  - Слава імперії!
  Герда знову пальнула і видала:
  - Нам також слава!
  І, видно, дівка потрапила.
  Цвяхнула і Шарлотта. Причому дуже влучно. Прошила радянський танк прямо в борт. Після чого прочирікала:
  - Б'ємось за новий порядок!
  Магда, ведучи вогонь і вражаючи супротивників, підтвердила:
  - І без жодних сумнівів доб'ємося!
  Герда знову цвяхнула, та дуже влучно і видала:
  - Доб'ємось з великим запасом!
  І блиснула сапфіровими, і дуже яскравими очима.
  Шарлота теж вистрілила, потрапила в російську машину і в'якнула, це дияволиця з волоссям кольору апельсина.
  - Все буде просто найвищий пілотаж!
  Магда теж пальнула з лютою люттю. Розбила Т-44 і пискнула:
  - І майбутній екіпаж!
  Тут, щоправда, у дівчат виникли проблеми. З'явився ІС-9. Машина дуже велика. І у неї гармата в 152 - міліметри з довгим стволом. Може й німця пробити.
  Герда примружилася і запитала Шарлоту:
  - Ти можеш накрити її бомбометом?
  Руда чортівка відповіла:
  - Шанс, звичайно ж, є... Але точність бомбомета недостатня!
  Христина запально запропонувала:
  - Дай я зі своєї 88-міліметрівки проб'ю?
  Герда скептично помітила:
  - Цей ІС-9 має лобову броню 400-міліметрів під великим нахилом. Його ніяк не візьмеш!
  Шарлота вишкірилася і помітила:
  -Чорт забирай! А я думала, що такого танка у росіян немає! Лише чутки!
  Магда підказала:
  - Я теж думала, що то деза! Але бачимо, що це не так! І стовбур у російської такий довгий!
  Герда проспівала, стукаючи босою п'ятою по броньованій підлозі:
  - Ми боротимемося, не знаючи страху!
  Шарлота підтвердила настрій напарниці:
  - Ми рубатимемося ні кроку назад!
  Христина запропонувала:
  - А що, якщо підбити радянський танк влучним снарядом у стовбур?
  Герда засумнівалася:
  - Ти так зможеш, з великої дистанції?
  Христина підтвердила:
  - Якщо піднести полум'я запальнички до моєї босої підошви, то я цілком здатна дуже влучно потрапити!
  Замість відповіді Герда клацнула запальничкою. Христина вивернула свою босу ногу і її гола, злегка огрубіла п'ята блиснула у світлі полум'я.
  Герда піднесла вогонь до дівочої підошви. Почувся запах паленого. Дуже приємний запах, ніби смажать шашлик.
  Христина прошепотіла:
  - І до другої п'яти!
  Тут запалила вогонь Магда. Обидва язики полум'я тепер лизали босі підошви дуже гарної та рудої дівчини.
  Потім Шарлота в'якнула і оголила груди. Без жодних церемоній взяла і яскраво-червоним соском натиснула на кнопку джойстика. Гармата спрацювала автоматично.
  Снаряд пролетів собі, і потрапив прямо в стовбур великої, радянської машини.
  Немов велетенському слону відрубали довжелезний хобот. Отримавши нищівний удар, радянський танк зупинив рух. У нього ніби вибили меч із рук.
  От пощастило повіям!
  Шарлотта заспівала, радісно скелячись:
  - Тільки страх нам подарує друзів! Тільки біль спонукає працювати!
  Герда з азартом додала:
  - Я хочу все сильніше, розтрощити ваші дурні обличчя!
  Войовниці Третього Рейху схоже виявилися дуже задоволеними!
  А танк ІС-9 в серію, як і ІС-7 не пішов, дуже дорогі і складні у виробництві машини.
  А ось на СУ-100 відважно б'ється екіпаж Єлизавети. Дівчина стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок і вимовляє:
  - Особа у політика зла, під доброю маскою, мова зовнішня розумна і солодка, але закваскою безумства!
  Катерина зазначила, ведучи влучний вогонь по супротивнику, використовуючи босі пальчики ніжок:
  - Політик - це добровільний божевільний від божевілля якого страждають виборці, які ще не вижили!
  Олена, теж пальнула за допомогою босих пальчиків ніжок, і з посмішкою мегери відзначила:
  - Безумство - це не вірус, але немає нічого більш заразного, ніж божевілля політиків!
  Єфросинія також взяла і довбанула за допомогою босої, точеної ніжки по супротивнику і пискнула:
  - Хочеш отримати розчарування - голосуй за політика, що приносить чарівність!
  Дівчата на СУ-100 б'ються дуже добре. І стріляють із феноменальною влучністю.
  Єлизавета, знову пальнувши, натисканням голої п'яти, зазначила:
  - Куля, зроблена з свинцю - важка і м'яка, ланцюг, викутий із золота міцніший за титан, так відбиває бажання її рвати, а золота куля смертоносніша за свинцеву, тому що позбавляє бажання ухилиться від влучення!
  Катерина теж лупнула, використовуючи довгі та спритні пальчики босих ніжок і відзначила:
  - Якщо кулю мушкета ллють зі свинцю, то з якого лайна ліплять політика морального кілера?
  Олена теж дуже влучно пальнула і з дикою усмішкою помітила, розбивши "Пантеру"-3:
  - Найбільше бажання у народу отримає на трон діда Мороза, але найчастіше отримує Баба Яга, людожер, чи змій Горинич без царя в голові!
  Єфросинія теж взяла і по черзі дала постріл, використовуючи босі пальчики ніжок і видала:
  - Люди хочуть на трон діда Мороза з бездонним мішком, а одержують або кота в мішку, або вовка в овечій шкурі!
  Дівчата показали дуже добрий бій... але гітлерівці продовжують прориватися вздовж Дону. І обійшли радянські війська з півдня. Ось уже й Ворошиловград упав.
  А у Краснодоні знову фашисти. А коли там розстрілювали молодогвардійців.
  І знову бачать люди німців, і повернувся жах... У Краснодоні взяли в полон кілька людей. Чоловіків страчували одразу. А двох комсомолок та хлопчика Андрійку вирішили помучити.
  Нехай будуть добрі тортури.
  Хлопчика років дванадцяти для початку відшмагали. Спочатку батогом, а потім і дротом. Після чого взяли і піднялися на дибу. Перевернули суглоби у піонера, і стали палити його босі п'яти розпеченим прутом. Потім залізо, що палає жаром, приклали і до голих грудей хлопчика. Помучили піонера добряче.
  Жінка кат із задоволенням катувала гарненького хлопчика, при цьому дуже мудро відзначила:
  - Політик любить прийняти біль виборцям морально, але справжнім садистом він стане, здобувши владу не фігурально!
  Її напарниця Стелла з посмішкою підтвердила, ламаючи хлопцеві розпеченими щипцями реберця:
  - Найжорстокіший кат, що ламає жертві кістки кліщами, не зрівняється в садизмі з політиком, що викручує виборцю мізки язиком!
  І дівчата з дуже задоволеним виглядом розреготалися.
  Хлопчику зламали пальчики босих ніжок червоними від жару щипцями. Потім розтрощили і реберця. І робили це дуже жорстоко. Войовниці звірі.
  Ільза відзначила, скелячи зубки, що у неї біліший за сніг:
  - Краще і гуманне бути катом і рубати голови сокирою, ніж політиканом, що розкриває пащу, і капає отруєною слиною на мізки!
  Стелла це впевнено підтвердила, тупаючи босими ніжками, по кам'яній, холодній підлозі:
  - Кат виконує свій обов'язок та роботу за помірну плату, політик працює лише мовою, заборгувавши виборцю обіцянок, і здираючи три шкури за те, що ламаного гроша не варте!
  Дівчата мучать нещасного хлопчика.
  А радянські льотчиці борються в небі, і показують свою мужність і незламний героїзм.
  Анастасія відьмаків збила німецький літак і видала:
  - Солдату не вигідно відступати у бою - пристрелять у спину, виборцю немає резону голосувати на виборах, ударять по бруньках!
  Акуліна Орлова теж німецьку машину підрізала і прочірікала, підморгнувши подругам, хоч ті її у винищувачі ЛА-7 і не бачать.
  - У політиці повний звіринець: вовки, свині, лисиці, шакали, осли, іноді навіть зрідка леви трапляються, але люди хоч людину, та ще бородату і з мішком подарунків!
  Мірабела Магнітна, підрізаючи гітлерівську машину, скелячи зубки, з посмішкою проворкувала:
  - Найбільший обманщик диктатор на троні, він навіть у покаранні трохи прибріхує, а в добрій справі взує на повну!
  Дівчата трощать гітлерівців у небі. Але, на жаль, вже фашисти штурмують Воронеж і здається, що їх не стримати.
  Наташа б'ється в Курську і дотепно помічає, борючись як термінатор:
  - Вірити що Біблія Боже слово, це все одно що вважати мурашину купу, що дорівнює піраміді Хеопса, віддалена схожість форми, і абсолютно непереконливий зміст, кожна мураха вважає себе фараоном, тільки під рабським ярмом, а не троном!
  Дівчата після цих слів дружно засміялися. І зняли з себе ліфчики. Стала обсипати один одному груди з червоними сосками поцілунками. Адже це так приємно, і чудово. Вони справжні войовниці.
  Наталя рішуче заявила:
  - Біблія однозначно казка!
  Августина логічно помітила:
  - Не обов'язково Богові давати одкровення через єврейську казку! Мій особистий Бог - Це Всемогутній Рід! На славу Всевишнього Роду ми і боротимемося!
  І всі чотири дівчата вигукнули, піднявши босі ноги вгору:
  - Слава великої Росії!
  Оскільки блокада Курська затяглася, то четвірка дівчат страждала від холоду та голоду, як залишки радянського гарнізону. Тому нічого дивного немає в тому, що дівчата отримали наказ вийти із кільця оточення.
  Вони в одних лише трусиках, засмаглі, босоногі йдуть на прорив.
  Біжать собі, і роблять поодинокі постріли, тому що слід берегти патрони.
  А гітлерівці обрушили на них цілий вал вогню. Але дівчата недарма лише в одних, тоненьких трусиках. Кулі їх таким чином не беруть. І вони мчати, будучи абсолютно невразливими. А босі ніжки, теж чудово захищають дівчат у бою.
  Наташа вистрілила, збила фашиста і ревла:
  - Сталін із нами!
  Зоя теж пальнула, кинула босою ногою уламок пляшки. Звалила двох фриців і в'якнула:
  - Сталін живе у моєму серці!
  Августина теж пальнула, і видала з апломбом:
  - В ім'я Русі!
  І показала мову. І фашиста звалила.
  Світлана цвяхнула, потрапила в гітлерівця, і прочирикала:
  - В ім'я комунізму!
  Четвірка босоногих, в одних лише тоненьких трусиках дівчат, мчала через позиції фашистів. Одягу у войовниць майже не було. Тільки трусики різних кольорів: чорні, білі, червоні, сині.
  І це теж магія, що відводить кулі та уламки. Спробуй таких дівчат ти голими руками візьми! Вони просто красуні найвищого класу!
  А груди які. Соски немов полуниця. І дуже зваблива. Взагалі, дівчата такі красиві, і майже голі.
  Наташка, стріляючи, уявила себе на аукціоні рабинь. Як із неї знімають покривало за покривалом. Голе сильне, мускулисте, дівоче тіло. А вона так і стоїть, гордо розправивши плечі, піднявши голову, демонструючи, що їй зовсім не соромно. Адже вона дівчина найвищого класу. У світанку сил і не старіє.
  Коли жінка ходить босоніж, вона молодшає, і завжди залишається юною. Головне - це мінімум одягу, та постійний секс із чоловіком. Точніше з чоловіками різними та бажано молодими. Щоб самим молодіти.
  Наталя уявила себе голою на рабському торгу, і відчула збудження. Наче її мацають покупці, і залазять руками в найчутливіші місця. Як це, мабуть, добре бути рабинею. Але у гаремі не весело. Чоловіків немає, одні євнухи. А хочеться багато й із різними.
  Ех, бідні жінки гарему. Як вам не пощастило із чоловіками. Скільки вам можна страждати від помірності! А Наталці не хотілося стримувати інстинкти акули.
  Дівчина вистрілила у фашиста і в'янула:
  - Я термінатор!
  Пальнула і Зоя, прочірікавши:
  - А я войовниця класу супер!
  Августина взяла і збила трьох фашистів і прочирикала:
  - Сталін був із нами!
  Світлана лупнула. Вразила чотирьох фашистів і пискнула:
  - Сталін є з нами!
  Наташа збила кількох найманців Третього рейху, кинула босою ніжкою камінь і пискнула:
  - Сталін завжди буде серед нас!
  Зоя вишкірилася і показала мову, пискнувши:
  - За велич Росії!
  Августина жбурнула босими пальцями уламок шибки, розпорола фашисту горло і пискнула:
  - За новий наш слов'янський Рід!
  І розреготалася...
  Світлана пальнула по гітлерівцям, зрізала кілька бійців та видала:
  - За святу Русь!
  Наташа цвяхнула фашистами. Піддала голою п'ятою гранату, яку запустили нею гітлерівці. Розкидала точним попаданням фриців і в'якнула:
  - За Сварога!
  Після чого вишкірила пику, в якій стільки грації та люті пантери.
  Зоя взяла і запустила босими пальцями ніг іржавий цвях. Пробила очі гітлерівському офіцеру, і прочирикала:
  - За Білого Бога!
  Августина взяла та піддала голий п'ятий вибуховий пакет. Розкидала ніби уламки скла фриців, і пискнула:
  - За новий російський порядок!
  Світлана взяла і босими пальцями ніжок шпурнула, вбивча, пробила фриців і гаркнула:
  - За Російський дім!
  Четвірка дівчат билася відчайдушно, і дуже агресивно билася. Німці та їхні найманці відступали. Задкували перед дівчатами. Куди вже фашистам проти Червоної Армії.
  . РОЗДІЛ Љ4.
  Наташка знову кинула босими пальчиками ніжок подарунок смерті і проворкувала:
  - У світі стільки безладу що не віриться у справедливого Бога, але зате стільки безсовісних політиканів, що в існуванні Диявола сумнівів не виникає!
  Зоя агресивно відзначила, дала чергу викошуючи гітлерівців, і босими пальчиками ніжок запустила вбивчу - в'якнувши:
  - Навіщо народжується жінка - заради радості та майбутньої людини, навіщо породили політиків, щоб люди пізнали прикрощі та зрозуміли, що у них немає майбутнього!
  Августина з вискалом зубів, що гостра, як у вовка, кинула голою п'ятою вибуховий пакет і видала:
  - Жінка народжує життя у своїх муках, політики породжує смерть катуючи виборців!
  Світлана теж довбанула в супротивника, і знищила масу ворогів, в'якнула:
  - Палка має два кінці, а у політика що змушує себе обирати з-під палиці один кінець, прокляття надовго, не будь виборців безтурботним!
  Наташа підскочила в сальто, перекинулася піддавши босою п'ятою і в'якнула:
  - Політик на трибуні гримить як грім, але виборців, у яких голова не барабан може вразити лише власним недоумком!
  Зоя проворкувала, руйнуючи фашистів:
  - Хочеш на трон вибратись, будучи голим королем, збери виборців без царя в голові!
  Августина дотепно помітила, підморгуючи сапфіровими очима, і посилала босими пальцями ніжок.
  - Коли політик голий король і без царя в голові, виборці ходять "взутими", і зі свинею за пазуху!
  Світлана також дала чергу, викосила масу гітлерівців, запустила руйнування босими ніжками і прочирикала:
  - Політик у своєму репертуарі співак із чужого голосу, але його фонограму робили з прицілом на те, щоб насвинячити під виглядом трілі солов'ї!
  Пам'ятають фріці Сталінград. Як їх там пошматували дівчата. Адже боролися босими і бікіні. Це найефективніший одяг. Ніхто дівчат не зупинить, коли вони напівголі. І босими ніжками метають презенти руйнування.
  Наташка метнула босими пальцями уламок кераміки. Проламала череп німецькому генералу, і заспівала:
  - В Ім'я Матінки-Русі!
  Зоя взяла і метнула босими пальцями уламок, пробила фашиста і крикнула:
  - Та за мій будинок!
  Августина запустила з босої ноги диск. Зрізала шістьох гітлерівців і пискнула:
  - За Сталіна!
  Світлана теж піддала новий пасаж, збила фриців і пискнула:
  - За новий світ!
  Тепер екіпаж Герди просувався у напрямку Вязьми. До міста залишилося кілометрів із десять. Але опір Червоної армії наростає. У бій йдуть нові радянські танки ІС-6, з потужнішими гарматами в 105-міліметрів і товщі за броню. Щоправда, таких машин поки що мало.
  Шарлота натиснувши босою ніжкою на кнопку джойстика, пробила біля радянського танка прямо на стику броню. Точно вразила машину Червоної армії, незважаючи на її найкращий захист у порівнянні з ІС-4.
  Руда чортівка хихикнула і помітила:
  - Ми є найсильніша армія!
  Христина помітила з усмішкою:
  - І будемо сильнішими за всіх!
  І теж натиснула босими пальцями ніжки на кнопки джойстика. Вразила радянську машину. Вона дуже влучне дівчисько. Христина згадала, як робила подвиги. Як займалася коханням із шахом Ірану. Так це дуже здорово!
  І войовниця пролепетала:
  - За велику Німеччину!
  Магда ця блондинка із золотим волоссям, вистрілила по радянських військах і висловилася:
  - За священну перемогу!
  Дівчина, ведучи вогонь, з досадою подумала. Ось упустили німці свій шанс під час першої світової війни. А чому зірвали план наступу на Париж та перекинули три корпуси у Східну Пруссію? Можна було тимчасово пожертвувати територією на сході, зате взяти Париж і вирішити найрадикальнішим чином проблему Франції.
  Але цього було зроблено. Та й взагалі не варто було оголошувати війну Росії. Напевно, Микола Другий не зважився б на війну з таким сильним противником як Німеччина. І навіщо було воювати на два фронти? Можна було й по Росії вдарити, ігноруючи Францію та Бельгію.
  Та й взагалі слід, подумала Магда, напасти на Росію, коли та була скована війною з Японією. У цьому випадку Микола Другий міг і опинитися без підтримки Британії та Франції. Його пресували б і австрійці, і турки, і італійці, і Німеччина з Японією.
  Розчавили б Росію. І нічого б вона не зробила.
  Натомість Німеччина отримала війну на два фронти, проти сильніших держав. У тому числі і Японії, США, Італії.
  Отже Вільгельм прорахувався. Гітлер виявився більш далекоглядним, завмиривши з СРСР і розгромивши Францію.
  Але німці в ході першої світової війни виявилися затиснуті, між молотом і ковадлом. Цар Микола Другий загалом невдаха. Але його імперія була великою, втричі перевищуючи німецьке населення. І протистояти російським виявилося дуже важко.
  Маючи більше сил, царська Росія становила майже половину сухопутних сил Антанти. І була приречена на перемогу. Якби не військовий переворот, який трапився в Петербурзі, то навряд чи Німеччина змогла б вціліти. Але сталося страшне росіян - впала монархія. Пішов помазаник Божий. І стало дуже погано!
  А для німців полегшення все одно Німеччина програла.
  США вступили у війну і виявилися дуже сильними. І головне - танки. Вони буквально задавили своєю сталевою масою німців.
  Прикра поразка. Причому, як не крути, можливо капітуляція була і найкращим виходом. Німеччина втратила своїх союзників, її пресували танками. Жодних реальних шансів на перемогу не було.
  Та й більшовицька Росія цілком могла відкрити другий фронт Сході.
  У всякому разі, рішення капітулювати було важким, але вимушеним.
  Магді згадалося, як її пороли, за те, що потягла шматочок хліба в їдальні. Дівчинка тоді зізналася і отримала трохи менше батогів. І змогла знести покарання мовчки. Чи не розплакалася і не застогнала. Хоча коли б'ють по голій спині це боляче.
  Герда вистрілила, пробила радянський танк і гаркнула:
  - Народжені непереможними!
  Шарлотта із цим погодилася:
  -Ніхто нас не зупинить!
  Крістіна огризнулася і в'якнула:
  - Ніколи у світі!
  Магда оглушливо пискнула:
  - І на тому світі - теж!
  Четвірка войовниць вийшла з оточення. Трохи побродила по болотах і весело співала;
  Забарвився місяць багрянцем,
  Де хвилі шуміли біля скель.
  "Поїдемо, красуня, кататися,
  Давно я на тебе чекав".
  
  "Я їду з тобою охоче,
  Я хвилі морські люблю.
  Дай вітрилу повну волю,
  Сама ж я сяду до керма.
  
  Ти правиш у відкрите море,
  Де з бурею не впоратись нам.
  У таку шалену погоду
  Не можна довірятися хвилі".
  
  "Не можна? Чому ж, любий мій?
  А в минулій, минулій долі,
  Ти пам'ятаєш, зрадник підступний,
  Як я довірялася тобі?
  
  Забарвився місяць багрянцем,
  Де хвилі шуміли біля скель.
  "Поїдемо, красуня, кататися,
  Давно я на тебе чекав".
  Дівчина заспівали і самі собі поплескали. Августина помітила, посміхаючись краєм рота:
  - Та ми фашистам здорово дали. Бій був славний і для багатьох останній!
  Наташка хихикнула:
  - Ти прямо як Маугі!
  Августина вишкірилася і погодилася:
  - Мауглі був супер!
  Зоя помітила з вискалом зубів:
  - Нам потрібно придумати спосіб, як перемогти переважаючі сили Вермахту!
  Світлана запропонувала:
  - Яким-небудь надпотужним газом!
  Августина проспівала, шльопавши босими ніжками по калюжах:
  - Гази, гази, гази, гази! Всіх ворогів прикінчимо одразу!
  Наташа на це запропонувала:
  - Давайте щось інше заспіваємо!
  І дівчата синхронно заспівали;
  Забарвився місяць багрянцем,
  Де хвилі шуміли біля скель.
  "Поїдемо, красуня, кататися,
  Давно я на тебе чекав".
  
  "Я їду з тобою охоче,
  Я хвилі морські люблю.
  Дай вітрилу повну волю,
  Сама ж я сяду до керма.
  
  Ти правиш у відкрите море,
  Де з бурею не впоратись нам.
  У таку шалену погоду
  Не можна довірятися хвилі".
  
  "Не можна? Чому ж, любий мій?
  А в минулій, минулій долі,
  Ти пам'ятаєш, зрадник підступний,
  Як я довірялася тобі?
  
  Забарвився місяць багрянцем,
  Де хвилі шуміли біля скель.
  "Поїдемо, красуня, кататися,
  Давно я на тебе чекав".
  Дівчата закінчили пісню та закрутилися у сальто. Адже у них маса йде у світлих головках. Три блондинки та руда. Класні дівчата.
  Августина вчасно бігла згадала, як грала в більярд. Зрозуміло, не гроші. А так у неї на той момент нічого не було, то дівчина поставила на мінет проти п'яти рублів. І виграла першу партію. Причому грала босоніж, що здорово допомагало. Потім зіграла з відомим злодієм ще одну партію.
  І знову виграла. Потім ще партію із подвоєнням ставок. Дівчина була дуже спритною. А кримінальний авторитет виявився ще й п'яним. Зрештою, він дістав пістолет і став стріляти. Августина прихопивши виграні гроші, зникла, миготивши босими п'ятами. Так ці чоловіки такі нервові. Може, справді з ними не грати, а заняттями коханням добувати бабки?
  Августина непогано могла б жити у Москві, але дівчина після колонії рвалася на фронт. Їй хотілося битися. Крім того, її тягло до подвигів. Стати героїнею - це так здорово!
  У карти на гроші теж потрібно вміти грати. Августину якось надули шахрая, і довелося їм лизати. Ну гаразд, можна уявити, що це мед і тобі самій хочеться, щоб було не так гидко. А ось передком попрацювати, то це взагалі одне задоволення для темпераментної рудої дияволиці. Вона з будь-яким чоловіком досягала оргазму. Тож у Москві вона добувала гроші легко і для себе приємно.
  Жаль, але війна вносила свої корективи. Августина навіть використала свої чари у розвідці. І спокушала все чоловіків поспіль. І любила їх помучити. Особливо тих, хто молодший. Подобалося це дияволиці. Втім, незважаючи на безліч нагород - дівчата все ще ходили в капітанах, і лише Наташа стала майором.
  Гітлерівці після падіння Смоленська обклали Вязьму. Місто вперто трималося. На півночі фашистам вдалося взяти Новгород і вони підходили до Ленінграда. Ситуацію посилило вступ Швеції у війну. Ця країна теж хотіла територіальних надбань від Росії. І згадали колишні війни, особливо Карла Дванадцятого. Теж значні події давніх часів. І шведські дивізії з'явилися на фронті, і рушили на Петрозаводськ, і на Ленінград із півночі. Прут фінсько-шведські та німецькі з іноземцями війська. І не зупинитись каже їм.
  Красиві шведські дівчата летять на літаках. Грінгета та Гертруда, дві Г, борються в парі. Вони дуже відважні дівчата. І гарні. Летять собі на МЕ-462, куплені у німців реактивні винищувачі. Як зазвичай прийнято у дівчаток в одному бікіні та босоніж.
  Німецька машина дуже сильна озброєнням. Має сім авіагармат. Одна 37-міліметрова, та шість 30-міліметрових. Проти мчати радянські винищувачі МІГ-15. Дещо слабше озброєнням: 37-міліметрова авіагармата та дві 23-міліметрові авіагармати. Тобто сили дуже нерівні.
  Грінгета стріляє з авіагармат. Попадає в радянський винищувач і пищить:
  - Оце наш вищий пілотаж!
  Гертруда теж збиває з першого заходу свою машину і пищить:
  - За Карла дванадцятого!
  Дійсно чортівні-блондинці вкрай прикро, що Швеція програла війну Росії. За Івана Грозного шведи змогли взяти Нарву, і кілька російських містечок на узбережжі. Але потім Росія за Федота першого свої втрачені в лівонській війні землі відвоювала. Щоправда цьому сприяло, що Польща боролася за Росії.
  Але потім шведи під час правління Шуйського змогли завоювати російські міста. Потім узяти Новгород. Облягали Псков. Але без успіху.
  Далі була війна Росії та Польщі. Під шумок шведи захопили більшу частину Прибалтики та Ригу. До цього були завойовані землі у Європі.
  Швеція стала світовою державою. Досягнула свого максимуму.
  Але в Росії прийшов до влади Петро Перший і став піднімати велику імперію. Проти Швеції виступили Польща, Саксонія, Данія і, зрозуміло, Росія. Сили нерівні.
  Але Карл Дванадцятий у шістнадцять років зміг розгромити з ходу Данію, а потім під Нарвою атакував переважаючі сили Росії і здобув чудову перемогу.
  Але Петра Першого не зламали невдачі. Він зібрав нові сили, і перейшов у наступ, користуючись тим, що Карл Дванадцятий воював із Польщею.
  Але шведи підкорили Польщу. І підхід російських військ не допоміг. Петро Перший був навіть готовий на світ, повертаючи шведам, завойовані російськими містечками та Нарву.
  Але Карл Дванадцятий був рішуче налаштований. Проте Петру Першому вдалося переламати перебіг війни. Зіграла свою роль, що народ Польщі та України не підтримав Карла Дванадцятого. Під Полтавою шведи зазнали остаточної поразки. Як таке вийшло? Росіяни змогли виснажити шведів, зміцнившись за редутами. А потім усе вирішила вбивча контратака.
  Негативну роль зіграла і поранення Карла Дванадцятого перед битвою.
  Після Нарви Росія повністю захопила ініціативу. І спромоглася перемогти шведів навіть на морі. Що дуже і дуже прикро.
  Карл Дванадцятий загинув під час облоги норвезької фортеці. І війна незабаром закінчилася фактичним розгромом шведів. Щоправда, Петро Перший погодився під тиском європейських країн оформити свої територіальні придбання як покупку. Швеція втратила дуже багато території, зокрема й у Європі. А вже за Олександра першого, була росіянами завойована і Фінляндія.
  Звичайно, Швеції прикро і хочуть помститися. Ситуація загострилася, особливо після перемоги нацистів на виборах до парламенту. І війна тепер для шведів із історичними паралелями.
  Гертруда атакує радянську машину та співає:
  - Жив був Антон четвертий.
  Грінгета зрубує винищувач ЯК-15 і реве:
  - Він славний був король.
  Гертруда збила росіянина і заспівала:
  - Вино любив до біса.
  Грінгета намагається зайти на радянську машину і виє:
  - Що тріск бував часом!
  Гертруда проспівала:
  - Тилі бом! Тилі бом!
  І дівчина висунула рожевий язик.
  Дівчата виявилися веселими... Вони боролися з великим захопленням. Билися як орлиці. І не відступали, ніколи.
  Грінґета босоніж бігла по снігу. І була таким заводним дівчиськом. І згадувала про свої подвиги. Як вони босі й у бікіні полювали за білим ведмедем. Що було дуже цікаво.
  Напівголі дівчата стріляли по дикій звірі з лука. Попадали, і змушували ревти звірюгу.
  Потім тікали, миготивши червоним від холоду дівочими п'ятами. Гарні були дівчата. Майже голі, але дуже сміливі. І полювали собі, будучи безстрашними.
  Потім, коли поранений ведмідь помер, дівчата засмажили його м'ясо і влаштували гулянку. Це було так чудово. Дівчата купалися в ополонці та обсипали один одного снігом. Потім бігали мокрі по кучугурах. Все це так чудово і круто.
  Гертруда та Грінгета тепер полювали за радянськими льотчиками. Вони пам'ятали головне правило: треба обов'язково боротися майже голими та босими, і тоді дівчину не зіб'ють. Таку силу войовницям дає, коли вони майже без одягу. Ось чому в середні віки ніхто не завоював увесь світ?
  Бо недооцінювали силу босих, жіночих ніг. А дівчата босоніж дуже навіть круті та сильні! Коли дівчинка не має взуття, її гола підошва отримує енергію землі.
  Оце колосальна сила у войовниць.
  Гертруда збила радянський літак і прочирикала:
  - Босоніж дівчатам крутіше!
  Грінгета теж лупнула по російських, і пискнула:
  - Взуття дівчатам не потрібне!
  І проводила поглядом палаючий, російський винищувач, що падає вниз.
  Подумала про те, як здорово бігати босими, і по кучугурах, і по пустелі. Підошва дівочих ніжок стає дуже пружною та міцною, і при цьому не тріскається. Тож не варто звертати уваги на проблеми. У Росії взагалі зими суворі, і приємно побігатиме снігом. Адже вона дівчина найвищого пасажу.
  А до чого витончена і неповторно прекрасна боса, дівоча нога на заметі? А пальчики, а ступня, а все це разом узяте? Як чудово, коли точені ніжки ступають по білій поверхні, а самі засмаглі. А волосся у дівчат світле, воно таке класне блондинки.
  І люблять, коли чоловіки цілують їх у голу п'яту.
  Грінґета збиває чергову радянську машину і прочирикала:
  - Слава Вітчизні, Славо!
  Гертруда вразила російський винищувач і видала:
  - Карл Великий із нами!
  Дівчата просто чудові, і у них стільки неповторної краси. Від таких дівчат і справді збожеволіти можна. А їхнє тіло, таке м'язове і приємне.
  Грінґета дуже любила, коли її гладили чоловіки. Це так було їй приємно. А шкіра в неї гладка, пружна, наче лощена. Ось це дівка.
  І подобається масаж.
  Ось зараз вона збила російський літак і заревіла:
  - Я наче ведмедиця!
  І показала мову!
  Гертруда знову вистрілила і прочирикала:
  - Ми тигриці!
  І дівчата в унісон зробили мертві зашморги. Вони загалом такі класні войовниці. Вони повний азарт і торжество волі. А шкіра така засмагла, наче бронзова.
  Воїнки встигли повоювати в Африці та піхоті. Що дуже добре для блондинок. І вони стали такі красиві та смагляві.
  Гертруда проспівала:
  - Натуральна блондинка! М'язова спинка!
  Грінґета підтвердила:
  - Усіх перемагаю поголовно!
  Радянські войовниці борються за Вязьму, яку практично з усіх боків оточили фашисти. І б'ються героїчно.
  Наташка, втім, жбурляючи босою ногою гранату, пискнула:
  - Перемоги нам не оминути!
  Зоя теж дала чергу. Запустила босою ніжкою гранату. Збила фашистів і пискнула:
  - Двом смертям не бувати!
  Дала черга й Августина. Руда чортівка підкинула гранату босою ніжкою і прочирикала:
  - Майбутнє століття буде наше!
  Пальнула чергою та Світлана. Уклала купу фриців, і пробулькала:
  - Ми народжені з новим віком!
  І показала мову!
  Дівчата дуже вражаючі. Вони дуже красиві, і засмаглі, три блондинки і руда, з сухою і рельєфною мускулатурою.
  Які гарні дівчата...
  Наташа подумала, стріляючи, раз Біблія не слово Боже, то російським потрібна інша, досконаліша релігія. Щоб зростати в дусі та істині!
  А що може бути краще, віри у Всевишнього Роду!
  І войовниця перевіряла:
  - Вір не вір, до порятунку будуть відчинені двері!
  Дівчата, зрозуміло, по фашистах стріляють із усіх стволів та забійних гаубиць. І якщо вже вріжуть, мало нікому не здасться.
  Войовниці, які можуть і скакати, і співати, і підскакувати.
  А то й ходити на головах.
  Наташа дала чергу і відзначила зі смішком та дотепністю:
  - У людини одне серце, і дві руки, політик же гребе лапами за чотирьох і абсолютно безсердечний!
  Зоя, стріляючи в ворогів і вибиваючи їх з дикою силою, відзначила, з агресивним смішком:
  - Батьківщина одна, серце одне, і перемога єдина, але має триста батьків-політиканів, що здатні тільки осиротити виборця!
  Августина з великим азартом відзначила, довбаючи в дикій люті супротивника, і кидаючи босою ніжкою гранату:
  - Скільки не злагоджуй нулів не отримаєш реальної цифри, за винятком обрання політикана людьми з нульовим інтелектом!
  Світлана зі смішком помітила, винищуючи гітлерівців, і голою п'ятою підкинувши вибух-пакет:
  - В арифметиці додавання нулів не додасть результату, у політиці додавання нульових інтелектів серед виборців додає рейтингу!
  Дівчата додають руйнівних оборотів.
  І фрицям через таких красунь не пройти... Оленка теж б'ється зі своїм батальйоном.
  Дівчина кидає босою, точеною ніжкою гранату і вимовляє:
  - Довести, що Бога не існує не може жоден геній, але що політик не має поняття совісті, очевидно й немовляті!
  Анюта дала чергу з кулемета, і теж шпурнула вбивчої сили презент смерті, проворкувавши:
  - Політик, який народився в рік свині свинячить незалежно від дати народження, політик що народився в роки тигра людожер, і рік тут ні до чого!
  Алла агресивно помітила, за допомогою босих пальчиків ніжок жбурляючи гранату:
  - У політиці палаци перетворюються на свинарники, а леви опускаються до рівня баранів, і лише лисиця стає людиною!
  Марія продовжуючи шматувати супротивників з колосальною бойовою силою і в'якнула, скелячи зубки:
  - Політик будь-який палац перетворить свинарник і будь-яку істину виверне навиворіт, і в будь-якій овечій шкурі залишиться людожером-вовком!
  Олімпіада, ведучи влучний вогонь по супротивнику, скошуючи шеренги, логічно відзначила:
  - У політиці немає родичів, хоча для політикана виборці і є брати-кролики, а рідний батько сам Диявол!
  Оленка дала чергу фашистам, викосила їх, і босими пальчиками ніжок жбурнула вбивчої сили гранату, проворкувавши:
  - Політик часто любить роздавати обіцянки з бородою, але для виборців він і так цап!
  Анюта, стріляючи в супротивників, з великою влучністю, і кидаючи босими пальчиками ніжок гранати, відзначила:
  - Політик - це і ходячий анекдот із бородою, і реальний цап, але при цьому - ще більша свиня, що робить із виборців відбивну, видираючи жирні шматки!
  Алла агресивно відповіла, з диким реготом, і підморгуючи з пекельним апломбом і ревучи:
  - Політика - справа дуже брудна, відмивають політикани липкі руки, лише густими потоками крові виборців!
  Марія теж дала чергу і скосила масу фриців та їх найманих солдатів і перевіряла:
  - Хоч гроші не пахнуть, але аромат від хабарника огидний, і особливо нудотний, коли в обмін на чималі гроші, він підкладає велику свиню!
  Олімпіада дуже агресивно помітила, підморгуючи сапфіровими, і смарагдовими очима.
  - Політик козел і тому, що його обіцянки з бородою, і тому любить готівкову зелень, і тому, що виборцям постійно наставляє роги!
  За такої ударної потужності дівчат гітлерівцям навіть із новітніми танками перемогти складно. Але все одно вони лізуть уперед і пруть.
  Використовують при стрільбі нові газомети, і ще щось потужніше і бойове.
  А то й узагалі починають сідати на білого коня. Ось і "Штурмльов" у битві. І це дуже серйозна зброя. А "Штурммаус", ще небезпечніший і серйозніший. Така дика та пекельна гармата. І якщо вже б'є, то пощади від неї не буде. Це величезна руйнівна сила.
  Дівчата, які управляють "Штурммаусом" майже голенькі в одних лише трусиках. І при цьому дуже спритні та спритні. Ті, що можуть практично всі.
  І як довбануть по радянських військах, то мало не здасться Червоною Армією.
  
  ЕММАНУЕЛЬ БИТЬСЯ У СТАЛІНГРАДІ
  Ось Еммануель знову зайнялася справою та лизала пульсуючі нефритові стрижні у ельфів. І доки вона це робила, розвивалася інша історія.
  У сорок четвертому році 20 квітня було вбито Гітлера. Канцлером Третього Рейху став Шпеєр, фюрером та верховним головнокомандувачем Роммель.
  А союзники оголосили перемир'я та розпочали переговори з новою владою. Попередньою умовою стало припинення геноциду євреїв і відмінна расових законів Третього Рейху.
  Роммель погодився зробити це формально, але не став звільняти євреїв, а перевів їх із таборів на рудники та військові заводи. Бомбардування Третього Рейху припинилося і випуск озброєнь різко попер вгору. З'явилася в серійному виробництві і давно очікувана "Пантера"-2 з потужнішим озброєнням і захищена. Двигун у 900 кінських сил компенсував збільшену вагу танка, а 88-міліметрова гармата вражала радянські машини з великої відстані.
  Замість ракет ФАУ Роммель наказав випускати ХЕ-162, дешевий та ефективний реактивний винищувач. Це дозволяло гітлерівцям здобути перевагу в повітрі.
  ТА-152 теж виявився дуже непоганим універсальним літаком, який використовувався як винищувач, і штурмовик, і фронтовий бомбардувальник. І МЕ-262 машина непогана, хоча складна у виробництві та аварійна. Тож німці за модернізацію армії серйозно взялися.
  Крім того, Роммель правильно вгадав, що основний удар Червона Армія завдасть по Білорусії. Розвідувальні дані показали, що надто вже явно перекидають підкріплення на південному фланзі та таємно у центрі.
  Роммель опинився перед важким вибором: утримати Білорусь де багато боліт та партизанів було майже неможливо навіть із великою кількістю військ.
  Тоді Роммель вирішив наступати в Україні сам. Це було сильне рішення та головне несподіване для радянського командування. Танків у гітлерівців багато, а "Тигр" у прориві досить сильний, як і "Тигр"-2 та "Пантера"-2, яка втім тільки почала вступати на фронт.
  Роммель оголив західний фронт, зібрав на півдні всі сили. І перейшов у наступ.
  Німці перейшли в атаку вночі 15 червня, і змогли застати Червону армію зненацька! І їм удалося прорвати оборону. І вони впевнено просувалися і брали місто за містом.
  Удари завдавалися із боку заходу України та Молдови. За схожими напрямками. І поки що все проходило за диктовкою Роммеля.
  Німці вже мали на східному фронті перевагу у танках. Нові ІС-2 і Т-34-85 тільки-но почали надходити, а випуск старих машин знизився. У той час як випуск "Пантер" та "Тигрів" досяг високих показників. Тим більше схожий на коробку "Тигр" був досить простим у складання та дуже ефективним танком.
  Німцям вдалося утворити величезний казан, який розпався по ударах не кілька дрібних. І на півдні сталася катастрофа. Сталін скасував удар у центрі і наказав відновити, перекинувши сили на південний напрямок.
  Це рішення трохи запізнилося. І уникнути катастрофи не вдалося. Лише частина радянських військ змогла вирватися з казанів. Втрата була дуже значна.
  Сталін психовав і був у люті. Він вимагав наступати... Але Роммель діяв дуже вправно. Одним із сильних ходів нового фюрера стало розформування есесівських дивізій, і збільшення офіцерського складу звичайних частин Вермахту за їхній рахунок. І це дозволило значно підняти якість армії.
  Іншим важливим ходом стало залучення на військову службу жінок. І особливо в авіацію та танкові, а також снайперські частини. Таке рішення теж позитивно позначилося під час боїв. І пішли перші успіхи.
  Особливо відзначився гурт Герди на "Пантері".
  Войовниця з білим волоссям і справді була класна та весела. Вона готова битися з лютим розлюченістю.
  Ось Герда і пальнула по супротивнику використовуючи босі пальчики ніжок і перевіряла:
  - Дияволі закон не писаний!
  Її снаряд точно збив вежу тридцятьчетвірки. Воістину, це був ураганний підхід до справи.
  Шарлотта також пальнула, натиснувши червоним соском грудей, на пусковий гачок і пискнула:
  - Ми могутні чортовики!
  Крістіна теж навела зброю. Дівчата для стрілянини використовували босі пальчики ніжок. Благо "Пантера" палила по п'ятнадцять пострілів за хвилину. І їй можна збивати радянські гармати та танки, як зерно нунчаками.
  Ось ще одна російська машина спалахнула.
  Христина в'янула:
  - Я чортів демон, що проливає кров!
  Магда також вистрілила натиснувши голою п'ятою, що зробила дуже влучно, і радісно проворкувала:
  - Я диявольський боєць!
  Та вже ці дівчата й справді щось жахливе.
  Як нові войовниці Альбіна та Альвіна. Вони вибрали собі літаки ТА-152 і одночасно полювали з повітряними та наземними цілями.
  Робили це захоплено та агресивно.
  Альбіна збила радянський літак і проворкувала:
  - А я є жахлива агресія!
  Після цього за допомогою босих пальчиків ніжок пробила і танк армії СРСР.
  Альвіна теж збила російську машину в небі і прочирікала, скелячи зуби в усмішці:
  - Наш диявольський екіпаж!
  І також дуже впевнено з ТА-152 пробила дах радянського танка.
  Дівчата справді на полі лайки це щось...
  Гітлерівці розгромили понад сотню радянських дивізій та захопили ініціативу.
  Стали просуватися до Києва, і мали чималу перевагу. Сталін же психовав і ревів, віддаючи суперечливі накази. Поки що згоди та
  Не було.
  Роммель впевнено діяв та створював котли. Йому вдавалося маневрувати і перемагати, оминаючи радянські позиції. І завдаючи ударів і нічного часу, і використовуючи різні хитрощі.
  І знову німці володіли ініціативою. І ось вони вже перебралися за Дніпро, і вже там здобували перемогу за перемогою.
  Лише осінь та поливні дощі дещо призупинили фашистів. Але більша частина України виявилася відвойованою. Фашисти навіть встигли взяти Харків. Був залишений Червоною Армією та Київ.
  Роммель спробував ударити і в центрі. Але тут уже радянські війська змогли підготуватися до оборони та виявили стійкість. І вже радянські дівчата показали свій клас.
  Єлізаве та її екіпаж билися на ІС-2.
  Дівчата теж були в бікіні та босоніж. І боролися з величезною люттю.
  Єлизавета пальнула босими пальчиками ніжок і пискнула:
  - Я є велика тигриця!
  Катерина теж довбала та так що снаряд описав дугу, і пробив "Пантеру" і в'якнула:
  - Ні слова боягуз!
  Олена теж довбанула по супротивнику, прошибла танк бойового покоління і перевіряла:
  - Капіталізму немає!
  Пальнула та агресивна Єфросинія, видавши:
  - Соціалізму так!
  Воювали дівчата-льотчиці і в повітрі.
  Анастасія Відьмакова збила літак і прочирікала:
  - У світі життя не рай!
  І підморгнула напарницям.
  Акуліна Орлова знову збила німецьку машину за допомогою босих пальчиків ніжок і проворкувала:
  - Комунізм правитиме на планеті!
  Мірабела Магнітна збила за допомогою голої п'яти Мессершмід і проворкувала:
  - За великі перемоги!
  І підморгнула напарницям, хай навіть ті її не бачать.
  Акуліна Орлова відзначила:
  - Реактивні монстри нам не перешкода.
  Пізньої осені та взимку німці вирішили стояти в обороні. І вже Червона армія наступала. Сталін удар вирішив завдати у центрі. Роммель втім на відміну від Гітлера робив другу і третю лінії оберти сильнішими за першу, що знижувало ефект від артпідготовки.
  Німці змогли відбити радянський наступ у центрі. Вперше у січневих боях взяли участь самохідки Е-10 та Е-25. Вони були маленькі, з низьким силуетом і розташуванням двигуна разом із трансмісією впоперек, а коробка на самому моторі. І це дуже продуктивно.
  Е-10 дуже практична і проста у виробництві самохідка всього 1,4 метра заввишки. А Е-25 всього в 1,5 метра, і лише трохи важче зі знаряддям "Пантери" та двигуном у сімсот кінських сил. Ця машина хорошу мала захист: лоб 120-міліметрів, борти в 82-міліметри під нахилами. І її перше бойове застосування показало величезну ефективність та рухливість.
  Маргарет і Хельга билися на Е-25 і дуже лихо потрапляли до супротивника. Поразка ворога за поразкою було потоком.
  Маргарет пальнула по радянській машині. Пробила її і вимовила:
  - Все буде просто супер!
  Хельга теж випустила снаряд за допомогою босих пальчиків ніжок і перевіряла:
  - А може й гіпер...
  Войовниця впевнено пробила танк ІС-2 і засвистіла через ніздрі.
  Наступ радянських військ узимку було відбито. Але потім знову війна та бій. Німці стали наступати в березні.
  Удар їхніх військ був у напрямку Курська. У боях взяли участь і Е-100. Ця машина була дуже добре захищена з усіх ракурсів, і відносно рухлива при цьому незважаючи на велику вагу. І у прориві показала свою ефективність.
  Одночасно німці наступали ночами, використовуючи прилади нічного бачення. Фріці змогли пробити оборону Червоної армії та захопили Орел, Курськ, Білгород. Досягнули великих успіхів. Підійшли в середині квітня до Воронеж.
  Роммель почував себе впевнено. Здавалося, ще трохи буде повна перемога. Але союзники поставили ультиматум: мовляв, закінчуйте з війною. Причому і до Сталіна ті самі претензії.
  10 травня 1945 року було оголошено перемир'я. Після чого розпочалися переговори. США та Британія запропонували своє посередництво. Через місяць було укладено мир. Німеччина отримала собі Україну без Криму, Білорусію, Прибалтику, Молдавію, та частину чорнозему Дону в обмін на Курськ, Орел та Білгород. Фінляндія відновлювала колишні кордони, але повертала Петрозаводський район. Щоправда, в обмін на грошову компенсацію з боку СРСР. Також невелику територію під Мурманськом отримала Норвегія, яка увійшла до федерації з Третім Рейхом.
  Було створено Євросоюз - куди увійшли всі країни окуповані німцями та сателіти, а також колишні республіки СРСР. Роммель і Шпеєр проводили помірну політику і офіційно проголосили рівність всіх націй і рас. Виник Єврорейх.
  Але демократія була обмеженою. Проте з'явилися партії окрім нацистської та заснована виборна посада президента. Першим президентом Євросоюзу став Роммель. Він правив чотири терміни по п'ять років, поки в 1966 році не пішов у відставку поступившись місцем молодим. Тоді і було прийнято поправку про два терміни президента Євросоюзу.
  Сталін помер у березні 1953 року. Йому після боротьби влади успадковував Хрущов. Був двадцятий з'їзд. І Сталіна ще густіше обгадали свої ж. Потім, однак, пішло трохи по-іншому. СРСР програв другу світову війну, і його роль у світі була меншою. У умовах про побудові комунізму і мріяли. Микита Хрущов був повалений, а правил до смерті 1971 року. І йому успадковував не Брежнєв, а Шелепін. Першими до космосу злітали німці, і на Місяць теж. Потім у 1980 році Євросоюз злітав і на Марс. Єврорейх об'єднав усі країни Європи та частину СРСР, а також контролював володіння в Африці та Азії. Це дуже сильна держава вийшла. І вона, обігнавши США, стала світовим гегемоном. Китай та Японія так і не піднялися. Останню окупували американці і була партизанська війна. У Китаї тривала громадянська війна та дикий капіталізм.
  Світ став більш євроцентричним. І колоніальна система не розпалася. Так ось Еммануель і потрапила у 1984 рік. Проходять олімпійські ігри у Римі.
  Дівчина Еммануель йде великого міста. Все дуже чисто в ньому і доглянуте.
  Еммануель співає:
  - Я римський воїн на коліна дикуни!
  Ворогів Нерона я зношу з лиця землі!
  Ольга Рибаченко ця дівчина з'явилася поряд з Еммануель, виникнувши як чортик із табакерки і в'якнула:
  - Що все це думаєш? Чорти зо два!
  Еммануель пискнула:
  - Що ще?
  Ольга з усмішкою відповіла:
  - А то... З чого ти взяла що союзники миритимуть Сталіна та Роммеля. Ось якраз навпаки! Насправді набагато реальніше наступне!
  Німці у середині травня 1945 року відновили наступ. Головним напрямом став Сталінград. Основні бої розгорнулися вздовж Дону і далі на Волгу.
  Гітлерівці підійшли до Сталінграда на початку липня і розпочалася грандіозна битва.
  Жіночий снайперський батальйон під командуванням капітана Наташки Кактусової зайняв оборонну позицію у руїнах на вулиці Володарського. Дівчата з автоматами та рушницями, обв'язавшись зв'язками гранат, ховалися за руїнами.
  Сама Наташка у плямистій гімнастерці на голе тіло, у коротких штанях, та босонога. Красива і фігуриста дівчина з сильними стегнами, тонкою талією, короткою стрижкою під напівбокс. Обличчя дуже виразне, з мужнім підборіддям, блакитними широко розставленими очима. Русе волосся посіріло від пилу, високі груди, жорсткий погляд. Капітан Наташа воює вже більше двох років і, незважаючи на молодість, дуже багато побачила. Ноги у дівчинки все в саднах і забоях. Дівчині спритніше пересуватися босоніж, ніж грубих і незграбних чоботях.
  Гола підошва відчуває найменшу вібрацію ґрунту, попереджає про близькість міни, а сама мати-земля додає витривалості. Ступні у дівчини з одного боку огрубіли, і не боятися розпеченого металу, або гострого щебеню руїн, але з іншого боку не втратили чутливості та гнучкості, попереджаючи крізь гуркіт про рух танків.
  Мила Наташка тримає в руках гранату із прив'язаним вибухом пакетом. Треба доповзти до грізного німецького танка "Лев", що поливає вулиці з кулеметів.
  Поруч із нею повзе Мірабела. Теж босонога, так усі дівчата з батальйону, опинилися від чобіт, наслідуючи свого командира. Її курні підошви точать, коли дівчина повзе рачки. Жовте волосся у Мірабелі брудне, і довге... Трохи в'ється. Сама дівчина струнка, худенька, невеликого зросту. Її можна навіть прийняти за дівчинку, з вузькими плечима, а здається великою головою.
  Але Мірабела випробувала вже багато. Встигла побувати і фашистському полоні, переживши жорстокі тортури, і копальні, звідки якимось незбагненним дивом зуміла втекти. Адже дивлячись на її дитяче, ніжне личко не коли не скажеш, що їй били гумовими палицями по п'ятах, пропускали через тіло струм.
  Мірабела стріляє... Солдат Третього Рейху, у разі араб падає мертве, мордою здіймаючи пісок і щебінь.
  Наташка підсовує в'язку гранат під гірку сміття. Зараз сюди поповзе дев'яносто тонний "Лев" та його підірве. Блакитні очі дівчата сяють, немов сапфіри на смаглявому від засмаги та пилу обличчі.
  Досвід підказує, що добре захищений танк зараз змінює позицію. "Лев" має 100-міліметрів бортової броні, та ще й під нахилом. Тридцятьчетвірки не можуть його пробити, шанс є тільки у важких кевешок. Але гусениці це ціль. Головне позбавити машину рухливості.
  Світлана дає чергу з автомата... Солдате, невідомо якої національності падає. Німці, підкоривши нехай навіть і морально здебільшого, більшу частину східної півкулі, бережуть арійську кров і кидають у бій колоніальні війська: арабів, африканців, індусів, різних азіатів та європейців. Зросла також і кількість поляків - які з пелюшок привчені ненавидіти більшовицьку Росію. Воюють тут і українські націоналісти, і донські козаки, і чеченці, і весь кавказький каганат. Роммель підняв цілий інтернаціонал.
  Ворогів багато...
  Світлана спритно ухиляється від кулеметної черги. Куля ледь не розколола, почорніла від пилу, круглу, дівочу п'яту. Капітан-красуня відчула навіть лоскоту від того, як близько пролетів презент великого калібру. Дівчина перехрестилася, шепнувши:
  - Нас не зупинить навіть куля!
  Мірабела відстрілюється... Ще одна дівчина Анжеліка - дуже руда, вище середнього зросту, і мускулиста, незважаючи на мізерну пайку. Теж дуже симпатична дівчина, з розкішними стегнами, підтягнутою талією, не по-жіночому широкими плечима, і високим грудьми.
  Анжеліка веде бій в одних трусиках, гімнастерка розірвалася на шматки, і розсипавшись на порох, а нове обмундирування, через Волгу не поставляють. Дай Бог перекинути ще боєприпаси і крапельку їжі для виснажених радянських військ.
  Так що Анжеліка майже гола, її ноги подряпані, особливо коліна. У підошву правої ноги влучив уламок, і вона болить, важко ступати.
  Руда, запорошена, майже гола Анжеліка кривить своє гарненьке, але водночас і жорстке обличчя. Дівчина, стріляючи, вимовляє:
  - Над нами Господь, Москва та Сталін!
  І зрізає атакуючих гітлерівців, сама ледве встигаючи відкотитися.
  Через руїни та вузькі вулички, грізним німецьким танкам важко розвернутися. Ось майже двісті тонни "Мауси" взагалі не можуть проїхати...
  Як і передбачала Світлана, "Лев" проїхав трохи, і уткнувся купу сміття. Пролунав вибух. Гусениця лопнула, відлетіла пара пошкоджених ковзанок.
  Поранений танк зупинився і з його ствола вилетів снаряд.
  Десь гримнув на відстані, пішовши в руїни. Блондинка Світлана, наче змійка прошипіла:
  - Оце мій розрахунок! Відкрили рахунок...
  Дівчина-капітан знову мусить відповзати. Німці та їх сателіти не можуть використовувати в завалах свою технічну перевагу. З вини упертого Гітлера орди Третього Рейху загрузли в позиційних боях у досить великому та добре укріпленому місті.
  Мірабела жбурляє гранату. Примушуючи робити підбитих німців чи арабів сальто, перевертаючись. В одного з гітлерівських бойовиків відриває руку, і на ній висить англійський годинник з компасом.
  Мірабела з посмішкою вимовляє:
  - Що компас вказує вам - шлях у пекло!
  І гарне дівчисько струшує з курної п'яти, шматок прилиплої кераміки.
  Анжеліка теж обтрушує пил, зі своїми пружними, повними грудьми. Соски від бруду майже чорні, і сверблять. А спробуй помитися. Знову доводиться зариватися, коли пишуть німецькі пістолет-кулемети. І проповзати по-пластунськи.
  Батальйон дівчат тримає позиції, хоч іде артобстріл. І рвуть тяжкі снаряди, а з неба падають бомби... Але ніщо не зломить мужність радянських героїнь.
  Ось Світлана бачить, як проповзає Пантера. Ну, цей танк уже не такий страшний.
  Можна пробити його у борт. Дівча, чхнула, виплюнула пил, що ліз у витончений рот. Взяла в руку гранату, обтяжену вибух-пакетом. Потрібно підповзти непомітно. Але довкола стільки диму.
  Анжеліка почала підбиратися, упираючись у дрен босими пальцями ніг та ліктями. Вона нагадувала кішку, що вистежує мишеня. Дівчина пам'ятала війну з того страшного літа сорок першого року, коли вермахт віроломно вторгся у терени СРСР. Було не дівчині, майже дівчинці страшно? Спочатку так, але потім звикаєш. І вже постійні розриви снарядів сприймаєш, як пересічний шум.
  Ось і зараз вибухнуло зовсім поряд. Дівчина шльоп на живіт. Зверху проносяться, мов зграя диких бджіл уламки. Анжеліка шепоче потрісканими губами:
  - В Ім'я справедливості Господи!
  Дівчина прискорює повзок і ось з розбігу жбурляє гранату, з приробленим вибух-пакетом. Презент летить дугою. Лунає вибух, тонша бортова броня "Пантери" піддається. Німецький танк починає горіти, детонує бойовий комплект.
  Світлана з посмішкою шепоче:
  - Дякую тобі за всевишнього Ісуса! Одному тобі я вірю! Одному тобі молюся!
  Пантеру розносить. Відірваний довгий стовбур заривається в щебінь. Лобова броня, відірвавшись від бортової, нагадує совок.
  Світлана, чиї очі, на коричневому від пилу і засмаги обличчі виблискують волошки, вимовляє:
  - Чим більше у ворога дубів, тим міцніша наша оборона!
  Анжеліка дуже сексуальна, у своїх чорних трусиках, голим, запорошеним, сильним тілом. Дівча дуже спритна. Вона вміє метати уламки скла босими пальцями ніг.
  Ось жбурнула зараз своєю витонченою, вкритою шаром пилу ніжкою гостренький предмет. І встромилася, прямо фашисту в горло. Красива Анжеліка залепетала:
  - А я секс-символ і символ смерті!
  Дівчина, після чого знову поповзла стріляючи. Вела вогонь та Світлана.
  Красуня-капітан, Наташка зрубавши фашиста, прочирікала:
  - Життя ланцюг, а дрібниці в ньому ланки...
  Мірабела вистрілила, розкроїла фрицю голову і додала:
  - Не можна ланці не надавати значення!
  Світлана, знову влучно вистріливши, просипала:
  - Але циклитися на дрібницях ніяк не можна...
  Мірабела точно пальнув, додала:
  - Інакше ланцюг огорне тебе!
  Еммануель та Ольга Рибаченко тут теж відважно борються.
  Обидві дівчата дуже бойові. І кидають босими пальчиками ніжок гранати.
  Еммануель зі смішком зауважує:
  - А тут теж битва не слабка!
  Ольга Рибаченко, скелячи зубки, погодилася:
  - Не слабка! Але буває й гірше!
  Еммануель проворкувала, підморгуючи сапфіровими очима:
  - Все буде просто супер! І до коронавірусів дістанемося!
  І войовниця розсміяється. І кинувши босими пальчиками ножа проб'є Пантеру в борт.
  Олімпіада, миготивши мускулистими, засмаглими ікрами, відбила босими, гарними ногами чечітку. Дівчина заспівала:
  - З ікони миготять святих російських обличчя... Дай Боже замочи ти хоч із тисячею фриців! А якщо хтось більше фашистів загуде - ніхто вас, повірте, за те не засудить!
  Після чого перезарядила протитанкову рушницю і знову вистрілила. Німецький транспортер знову пустив струмок диму.
  Дівочий батальйон завдавав фрицям істотної шкоди. Але й сам зазнавав втрат. Ось одну дівчину розірвало навпіл, і її личко стало таким, незважаючи на пилюку блідим.
  Більшість Сталінграда вже захоплена фашистами, але те, що залишилося від міста, не хоче піддаватися і здаватися.
  Світлана тим часом намагається пробити "Тигр". Потужна німецька машина отримала гранатою в бік, але не піддалася. Розвертається, щоб палити з гармати. Дівчині доводиться зариватися в землю, і щебінь, щоб не розчавила вибухова хвиля, випущеного презенту.
  Світлана тихо шепоче:
  - Мама тато пробач!
  Мірабела кинула в "Тигр" гранату, та вибухнула на лобі. Дівчина прошипіла:
  - Про те, що світло вчення взимку навесні... Стверджую без винятку, що Роммель гад чумний!
  Анжеліка, розбиваючи приціл фашистам і поливаючи їх чергою, процідила:
  - У труні, я фюрера побачила зараз! І рушила убогому ногою просто в око!
  Руда дівчина й справді жбурнула босими пальцями гранату в танк. Потрапило у ствол... Послідував вибух і дуло "Тигру" покоріжило.
  Боягузливий німець узяв і позадкував.
  Світлана прогнусавила через ніздрі:
  - Наша, вашої не поступиться!
  Мірабела зрубала кулею гітлерівського наймита і проспівала:
  - А лиходій не жартує! Руки ноги, він мотузками крутить! Зуби в серце встромляє... Вітчизну до дна випиває!
  Світлана, хихикнувши, гаркнула:
  - Фюрер дико кричить, надривається!
  Мірабела пальнув, додала:
  - Ну, а смерть пихкає, посміхається!
  Ось з'явився ще небезпечніший "Штумртігр". Він руйнує цілі будівлі та бункери. Причому до позицій радянських військ не наближається. Машину тримають під прикриттям німецькі кулеметники.
  Світлана бачить, що підібратися до позицій фриців неможливо. Натомість у небі Фокке-Вульфи. Одна з таких машин підлітає ближче до радянських позицій. Дівчата нею відкривають вогонь.
  Анжеліка жбурляє гранату, і люто вимовляє:
  - У глибокій смерті - прощення немає!
  Після чого дівчина дає чергу з автомата. Швидко відкочується. Швидко під'їжджає порівняно новий німецький танк "Пантера"-2 з маленькою вежею та нижчим силуетом.
  Декілька дівчат кидають у німецьку машину гранати. Та, отримавши презенти, застигає і не в змозі повернутися.
  Анжеліка свиснула, прошипівши:
  - Оце нова напасть! Їй порвемо ми впасти!
  "Пантера"-2 огризнулася і вистрілила зі своєї потужнішої зброї.
  Вогненний стовп розколов повітря, і моментально нагрів і наелектролізував атмосферу.
  Анжеліка хихикнула, снаряди пролетіли повз напівголе дівчисько. Руда безсоромна струснула стегнами і вивела:
  - А Ньютон ворогів розбив, скинув ярмо з трону! Фріцам він ухвалив, свій закон Ньютона!
  Сталінград весь охоплений згарищами, коли здавалося язик вогню, лижуть небо і тріщать фіолетові, помаранчеві, а червоні іскри! А кожна іскорка, немовби привид, що вирвався з пекельного замку.
  Світлана, зваливши німецького бійця, блиснула блакитними очима, заспівала:
  - Чого ти скигнула погана бабуся? Повір, по тобі плаче просто дурниця!
  Мірабела на розспів заспівала, ведучи вогонь по фашистам:
  - Як добре прилягти на траву та фрицям по голові піддати! Влаштувати фюреру припарку, і з автомата кулі слати!
  Дівчина дико хихикнула, і перекинулася з живіт на спину. Зробила ніжками велосипед. Вгору полетіла граната. Пролітаючий Фокке-Вульф отримавши осколками під черево, жваво злетів вище. Видно гострі уламки його поранили. Фашистська тварюка загорілася, і почала втрачати шматочки обламаних крил.
  Світлана, бачачи, як Фокке втрачає висоту, просипала:
  - Ось це семафор! На борту висить сокира!
  Німецький літак підірвало, розкидаючи у всі далекі куточки неба уламки. І куди фашистський асівся. Зробив свій останній розворот. У тлін пішов кат, а не пілот!
  Мірабела чхнула, розсіюючи пил і, промовила:
  - Бути чи не бути? Це не питання!
  Анжеліка знову кинула шматок скла ногою, так що той, потрапивши в око, вийшов у фриця, через потилицю:
  - Я танкова армада! А вам треба лікуватися!
  Німці та їхні сателіти спробували просуватися, закидаючи поперед себе гранатами. Така тактика проти дівчат не діяла. Ось Еммануель розгорнула катапульту, і як садане по ворогові у відповідь.
  Дівчина-письменниця проревела:
  - Санта Клаус, що розриває пащу Роммелю!
  Заряд катапульти, встромивши в натовп фашистів, змусив їх розлітатися, і при цьому перевертатися в повітрі. Фріці падали і розбивалися об уламки стін.
  Танк "Тигр"-2 втративши рівновагу, зіштовхнувся із "Львом". Ех, ліво, де твоя грізна назва?
  Світлана посміхнулася і відповіла:
  - Ну, а Еммануель молодець!
  Дівчина-письменниця агресивно гаркнула:
  - Еммануель завжди готова!
  Дівча у відповідь мотнула босою ніжкою.
  Дівчина-капітан знову почала гвоздити. А Олімпіада лоскотала Еммануель вузьку ступню, яка вона у неї тепер тверда! Недарма дівчина не боїться бігати по згарищах.
  Мірабела на розспів, сказала:
  - Юність - це добре - старість це погано!
  Анжеліка це не сумна рижуха погодилася:
  - Немає нічого гіршого за старость! Це і справді, найгірший стан із усіх можливих!
  І дівчина зробила стрибок із переворотом. Їй представилися на хвилину огидні бабки. Ні, не порівняти, стару жінку з дівчиськом. А яка краса, у струнких тілах.
  Анжеліка взяла і заспівала:
  - Течуть за роком, роки караваном,
  Бабуся розтирає в ступі хну.
  І що ж із струнким моїм станом,
  Як поділося юність не зрозумію!
  Світлана блиснула очима, звалила німця влученням у пах і помітила:
  - Ні! Все-таки на війні є така краса - залишитися вічно молодою! Вічно п'яний!
  Олімпіада поклала у катапульту новий заряд. Це щось подібне до гарного міномета. Дівчина прошипіла:
  - Не пасуй, а пасуй!
  Еммануель шаркнула, тонкою, але спритною ніжкою, і гаркнула:
  - Фріцам фас!
  І граната разом із вибух-пакетом з усього розмаху пролетіла у позиції Гітлерівців.
  Та не давався їм Сталінград. Третій місяць із кінця червня йде штурм, а місто все взяти не вдається. На інших ділянках фронту гітлерівці досягли успіхів, але не на цьому.
  Світлана вистрілила з пістолета, і прогарчала:
  - Все неможливо, трапляється можливим... Не треба робити світобудову дуже складною!
  І потрапила у бензобак мотоцикла. Машина вибухнула, і вогняні вихори, висвітлили задимлений краєвид. А німець виявився розірваний вогненною лапою.
  Дівча-капітан прокричала:
  - Я люблю вбивати зло! І це найвище добро!
  Мірабела лупнула німців чергою і прошипіла:
  - Пограємо дикобраз!
  Анжеліка відкрила вогонь більш прицільно. Декілька чорношкірих залишилося лежати на вкритому списом щебеню:
  - Вбий ворога! - прошепотіла дівчисько.
  Мірабела грайливо заспівала:
  - Нафарбувавши Роммеля помадою, Майнштейна лаком для волосся, потягну вас у полон принцеси, згризе вас вірний пес!
  Світлана, ведучи вогонь, прошипіла:
  - Давай увечері, Адольф повіситись... Досить голову дурити! Давай увечері, лети кречетом - щоб фашистів міцно бити!
  Мірабела люто промовила, збиваючи каску з голови штурмовика:
  - Ми можемо! І ми зробимо!
  Дівчата з батальйону "Ленін" зупинили просування іноземного війська. Фріци просувалися вперед, буквально закидаючи трупами простір. Не допомагав і танк "Лев", із яким пов'язувалися надії. Ось модифікація машини зі 150-міліметровою гарматою.
  Анжеліка збиває камінь, що прилип до оголеного соска. У дівчини такі гарні і повні груди. Дівчина за допомогою ноги кидає гранату. Адже нога сильніша, ніж рука, і кидок проходить далі.
  "Лев" отримав по гусениці розрив і зупинився. Вистрілив із своєї потужної пащі. Гуркіт, і обвал.
  Анжеліка, спльовуючи, вимовляє:
  - Російський воїн від болю не стогне!
  І знову дівчисько стріляє. І робить це надзвичайно влучно. Фашист, що висунувся з вежі, завалюється назад.
  Руда, майже гола дівчина вимовляє:
  - Даремно противник вважає, що росіян зумів він зламати! Хто сміливий, той у бою нападає, ворогів будемо люто бити!
  І Анжеліка перекочує м'язи преса, який у неї дуже рельєфний.
  Ех, до чого ж дівчата гарні! Так не хочеться, щоби хоч одна з них загинула.
  Пробігла Сталеніда... Дуже гарна дівчина, з пухнастим, білим волоссям. Вона якось примудряється мазати їх якимсь зіллям, щоб вони не бруднялися.
  Дівчина дуже красива, з фігуркою Венери, тільки більш підтягнутою та рельєфною. Одягу на ній, тільки ліфчик та трусики. Решта вже вибухнула. Але якою витонченістю відрізняються ніжки! Це не дівчина, а друк досконалості, вінець краси.
  Вона і пересувається по-особливому, наче білочка. А босі ніжки так і миготять, і п'ята, на диво залишаються чистими. Сталеніда стріляє, і фашист отримує виразку у грудях.
  Дівчина вимовляє:
  - Вірність Батьківщині - найвище слово!
  Анжеліка зі смішком помітила:
  - Знімай ліфчик і залишайся як я в трусах!
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Це не пристойно!
  Анжеліка труснула стегнами, влучно пальнула і заспівала:
  - Щось комсомолок стала не звичайна! З голими грудьми так ходити - дуже непристойно!
  Сталеніда хихикнула і помітила:
  - Навіщо приносити радість фрицям, дивитись на нашу красу!
  Анжеліка рішуче відповіла:
  - Краса у нас смертельна!
  Сталева дівка хихикнула і пальнула по ТА-200. Машина фашистів спалахнула. А красуня блондинка в'янула:
  - Смерть злу!
  Анжеліка хихикнула:
  - І життя добру!
  Сталеніда побачивши, що німець падає, ринула:
  - Ось це найвища цінність! Чи не думайте фашисти, що ви перемогли!
  Анжеліка як заспіває:
  - Чекає на перемогу! Чекає на перемогу... Тих, хто прагне кайдани розбити! Чекає на перемогу! Чекає на перемогу! Ми зуміємо фашистів розбити!
  Красива дівчина, і її голі груди так і ходять ходуном. Добре з оголеним торсом у спеку, яку посилюють пожежі.
  Світлана тепер виглядала значно рішучою. Вона пальнула по фрицях з пістолет-кулемета, і гаркнула:
  - Я вас каструю!
  І справді фашисти отримали смертельні презенти та труни! А дівчина показала їм дулю, зістроїмо босі пальці ніг. І засвистіла немов соловей-розбійник. Причому через пальчики нижніх кінцівок.
  Капітан-дівчинка дуже розумна. І іскрометна. І зовсім не жорстока. Їй теж часом ставати шкода солдатів ворога, у яких можуть виявитися діти, що плакатимуть за вбитими батьками.
  Світлана, втім, жене від себе такі думки, тож від них хочеться розплакатися. Адже не росіяни прийшли до німців, щоб грабувати та вбивати. Ні, це німці та ціла агресивна зграя іноземців з усього світу увірвалася на російські простори.
  Світлана перехрестилася, і вистрілила в того, хто намагався непомітно підібратися до позицій російських фриц... У того витекло вибите кулею око і мозок.
  Дівчина-капітан посміхнулася і промовила, дотепно:
  - Прямо око в око, до голови голова!
  Світлана точно вистрілив, і потрапила до мотоцикла з коляскою. Машина почала рватися, і кулемет відлетів, кілька разів перекинувся. Потім його дуло встромилося в щебінь.
  Дівчина потерла голу, запорошену підошву об щебінь. І знову прицілила. Її весела, юна мордочка досить оскалилася. Дівча проспіла:
  - Ні, сказали ми фашистам, не потерпить наш народ, щоб російський хліб запашний, називався словом брід!
  Мірабела зробила дуже точний постріл, від якого запалав Фокке-Вульф, і перевіряла:
  Для негідника звичайно вибір ясний,
  За долари він Русь готовий зрадити...
  Але російська людина, тим і прекрасна.
  Що життя за Батьківщину готове віддати!
  Дівчина, зробила сальто і показала гітлерівцям дулю, і прокрутилася, і кулі не зачіпали красуню.
  З'явилася Анжеліка, ця красуня, майже гола, і замурзана, мов чортівка, шпурнула одразу двома ніжками гранати. І перевіряла:
  - Те, що я маю, то... Фріцам у гострий бік!
  Олімпіада поправила Анжеліку:
  - Гострим, у бік, а не на гострий бік!
  Дівчина хихикнула і струснула своїми кавуновими грудьми, і запустила гранату використовуючи гранату з вибухом пакетом. "Тигр" отримав по дулі, і вивернувся цей кривий витвір мистецтва.
  Після чого гітлерівська тварюка позадкувала. Стала повзти немов черепаха, яку застав пожежу.
  Світлана заспівала, весело підморгуючи:
  - І "Тигр" задкувати і німці ховаються!
  Дівочий батальйон маневрував під ударами, авіації з повітря та важких знарядь. Ось ударили реактивні бомбомети, піднялися в небо розбиті, розпечені кручі. І загорілося каміння. На щастя, жодна з дівчат, не загинула, зате вирушили на той світ чоловіки - яких не так шкода! І летять душі - одні до раю, а інші до пекла! Де вже чорти з вилами чекають на тих, хто не вірував в Ісуса.
  Анжеліка найсексуальніша з войовниць у люті: ну невже фашисти зі свого "Штурмтігра" можуть обстрілювати позиції радянських військ і вбивати червоних воїнів?
  І дівчина прихопила босими ногами гранату та закрутилася у каскадах сальто. І крутилася все швидше. І потім з усього розмаху жбурнула подарунок смерті у широке дуло "Штурмтігра". Голі, засмаглі ноги красуні майнули, і граната влетіла в дуло. І потужна машина спочатку подавилася, а потім рвонула. Два "Королівські тигри", що стояли по бортах "Штурмтігра", були підкинуті, і розлетілися в різні боки. З них зірвало ковзанки, і ті посипалися, летячи як намисто королеви, що лопнуло.
  Вибухова хвиля підкинула Анжеліку, і дівчина полетіла шкереберть. І її перевертало, розгойдувало і жбурляло. Але красуня все ж таки приземлилася, гострий щебінь, і розфарбоване каміння вп'ялося в її голі підошви. Дівчині було боляче, і навіть через мозолисту ступню пробило вістря.
  Але Анжеліка знайшла в собі сили встати і прокричати:
  - Ви фашисти будете в попелі!
  Світлану та інших дівчат підкинуло вибуховою хвилею, і навіть трохи пом'яло. Але жодна з найкрасивіших войовниць не загинула. Дівчата зустріли ураганним та влучним вогнем. Придушивши гітлерівців, що вискочили, та інших агресивних комах облягали СРСР.
  Мірабела проспівала з великою натхненням:
  - І коли сурма Господня нас на битву, з комсомолом будемо разом ми друзі! І з волі Єгови на небесному перекличку буду я!
  Анжеліка, струшуючи пил з розбитих у кров підошв і, заспівала:
  - Ленін, партія, комсомол! Фюрера ми відправляємо до дурдому!
  Дівчата оглушливо почали реготати, а Еммануель з тривогою і досадою вимовила:
  - А моя катапульта, не така точна - як ці голі та сильні ніжки Анжеліки!
  Олімпіада, пограючи м'язами рук, заявила:
  - Ну нічого! Ти ще вигадаєш. Щось крутіше!
  
  НЕ БОМБІ БРИТАНІЮ
  Гітлер не став бомбардувати англійські міста і зумів виграти повітряну битву за Англію. Крім того, Шпеєр отримав посаду імперського міністра озброєнь та боєприпасів ще у травні сорокового року. І в результаті випуск літаків почав швидко зростати.
  А 4 листопада 1940 року була несподівана, але зухвала висадка в Британії. Яка застала берегову оборону зненацька. І німці змогли захопити плацдарми взявши велику кількість англійських солдатів у полон. А потім і відразу розвинути успіх.
  Була здобута велика перемога і Англія впала ще в сороковому році. Війна ще тривала деякий час. Черчілль утік у Канаду і намагався організувати там опір. А німці займали військами численні колонії Англії. А тут ще Японія напала на США. І довелося Третьому Рейху впрягатися.
  Дістати Америку непросто - відокремлена океаном. Але німці створили плацдарм у Латинській Америці і стали звідти насувати свої сили. І почали стискати обручку навколо США.
  У сорок третьому році в серії у гітлерівців з'явилися "Пантера", "Тигр" та танк "Лев". Останньої машини не було в реальній історії, але тепер фашисти мали значно більшу кількість ресурсів. Втім, "Лев" із вагою дев'яносто тонн, і надмірно потужною проти "Шерманів" гарматою, себе не надто виправдав. Як і танк "Маус". Якщо на випробуваннях ця машина показала задовільні результати, то в реальній історії почала ламатися.
  Дещо кращою виявилася сорок третього року, що надійшла з вересня, до серії "Пантера"-2. Досить важка в п'ятдесят три тонни, але з двигуном дев'ятсот кінських сил, він непогано пересувалася. А її гармата у 88-міліметро у 71 ЕЛ пробивала "Шермани" з чотирьох кілометрів.
  Герда отримала одну з перших модифікацій "Пантери"-2 і боролася з американцями в Канаді.
  Був жовтень 1843 року. Незважаючи на осінню прохолоду, дівчата були босоніж і в одному бікіні.
  "Пантера"-2 з великої дистанції могла бити, і мала непоганий захист чола. Та й борти у неї краще захищені, ніж у простої "Пантери", з базуки чи гармати дрібного калібру не візьмеш.
  Але щоб потрапити з великої відстані потрібно мати феноменальну влучність.
  І Герда, щоб потрапити напевно, стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок. Снаряд описує дугу та пробиває з чотирьох кілометрів американський танк "Грант".
  Дівчина реве:
  - Ми просто дияволиці!
  За допомогою босих пальчиків ніжок стрільнула і Шарлотта, агресивно помітивши:
  - Політик - це свиня у чистому костюмі, і лисиця у вигляді святої невинності!
  Вистрілила по черзі Крістіна, що зробила досить влучно і досить точно пробивши "Шерман" і проворкувала:
  - Політик любить голосного гавкати і оглушливо обіцяти, зате коли доводиться виконувати обіцяне, не почуєш нічого крім виправдань!
  Магда теж врізала по ворога дуже вбивчим снарядом, пробила лоба вежі танка і прочирікала:
  - Краще побити політикана, який обіцяє неробство, ніж бити байдики втративши роботу!
  І дівчина як розреготаються... І знову пальнув із зброї. Так запросто США не здолати Третього Рейху.
  Але у фриців людський матеріал, та й техніка сильніша. Наприклад, грізні МЕ-309, проти якого немає прийому, і якого не знайти порятунку. Ця машина має дуже потужне озброєння: три 30-міліметрові авіаційні гармати, і чотири теж забійні частини чотирнадцятимиліметрові кулемети. Цілих сім вогняних точок - круто!
  МЕ-309 - це монстр, особливо якщо ним керують дівчата. В даному випадку дві красуні: Альбіна та Альвіна. Обидві блондинки босоногі та в одному лише бікіні.
  І вони як візьмуться за американців. Тільки уламки в різні боки летять.
  Натиснувши босими пальчиками ніжок на гашетку, Альбіна пальнула і збила американський літак, проворкувавши:
  - Політик - це дешева повія, яка надто довго обходитися, і приносить не тільки венеричну заразу на тіло, а й породжує бацилу невпевненості у душі!
  Тут і Альвіна теж голою п'ятою на педаль натисне, дуже влучно довбане і прочіркає на все горло.
  - Найдорожче обходяться дешеві повії - особливо якщо вони є політичними!
  Так ці дівчата знають собі ціну і вибивають із супостата дух та матеріальну складову капітально.
  Поступово німці долають Америку. Ось у них вже і новий автомат МР-44, який трощить американців капітально. Ця штурмова гвинтівка не має собі рівних. І вона дає вермахту вирішальну перевагу.
  І в піхоті борються дівчата: Маргарет та Хельга. Вони теж використовують особливу форму: босоніж боротися і в бікіні. І це дуже ефективно.
  Маргарет дала чергу за американцями, і запустила босими пальчиками ніжок ряд колосальної, вбивчої сили. І прочирікала, скелячи зубки:
  - Політик - це така повія, що обіцяє райську насолоду безкоштовно, але в ліжко підкладає лише свиню!
  Хельга відзначила, ведучи вогонь по ворогу, з великою влучністю та точністю:
  - Політик вміє в арифметиці лише віднімати та ділити, а ставши диктатором ще й обнулювати терміни правління!
  І дівчина взяла і босою ніжкою кинула великий, руйнівної сили на смерть.
  Маргарет, ведучи вогонь зі штурмової гвинтівки, відзначила:
  - Не біда, коли диктатор обнуляє терміни правління, гірше, коли всі здобутки зводяться до нуля без палички!
  І дівчина теж босими пальчиками ніжок метне подарунок анігіляції.
  Хельга, викошуючи в наступі американців та вибиваючи їх шеренгами прямо на ходу, видала:
  - Коли досягнення диктатури нульові, термін правління обнулюється!
  І дівчата візьмуть і розсміяються, вискалив зубки, що блищать немов перлинки.
  Торонто та Квебек впали ще до зими... І взимку бої розгорнулися вже на території США. Сили були нерівні... Хоча американці через розтягнутість комунікацій, і потужну економіку і мали велику перевагу в кількості техніки. Але поступалися як.
  Навесні сорок четвертого року вже масово у повітряних боях стали брати участь реактивні машини: МЕ-262 та ХЕ-162, яким не було рівних опонентів.
  У танках з'явився найновіший "Лев"-2, в якому німці вперше в танкобудуванні розташували трансмісію і двигун одним блоком і поперек, а коробку передач на самому двигуні, і спереду - вежу зсунувши назад. "Лев"-2 вийшов з нижчим силуетом, крім того і ходова частина стала легшою, і вежа вийшла вужчою з гарматою 88-міліметрового калібру - 105 для американських танків все одно надлишковий. "Лев"-2 виявився рухливим та добре захищеним. На полі бою вона відразу ж захопила ініціативу, як найкращий танк у світі.
  СРСР після війни з Фінляндією поки що ні з ким не бився. У нього розвиток танкобудування пішов не найпродуктивнішим шляхом. З'явилися монстри КВ, з величезними вагами та кількома гарматами. Лише Т-34 можна назвати вдалим танком. Хоча й недостатньо потужним.
  Крім того, в СРСР з'явився і розвиток колісно-гусеничних танків. Вже серія А - автострадні. І безліч інших машин.
  Німці ж вчилися воювати і отримували великий, бойовий досвід. До кінця літа понад половину території США вже було захоплено гітлерівцям. У вересні розпочався штурм Нью-Йорка та Вашингтона.
  Герда вже билася на Лев-2. Дана машина важила шістдесят тонн, але мала більш товсту бортову броню в 100 мм під нахилами, і гармату 88 мм в 100 ЕЛ довжина стовбура. І дещо товщі була і лобова броня під великими нахилами. Корпус 150-мм і 45 градусів, а лоб 200-мм і теж під нахилом.
  Американський гармати лобову броню такого танка не брали. А ті, що могли пробити в борт, були нечисленні і не на танках.
  Герда послала снаряд за допомогою босих пальчиків ніжок, розбила Шерман і відзначила:
  - Політик мовою працює, енергійно волаючи до серця, тільки в результаті всі слова віддаються у печінках!
  Шарлота пальнула по американцях, і перевернула точним попадання гаубиці і буркнула:
  - Чим у правителя тупіший розум, тим у його ката гостріша сокира!
  Христина знову вистрілила в ворога, рознесла черговий танк і в'янула:
  - Обнулення терміну диктатора обернеться виборцю у кругленьку суму!
  Магда тут теж рушила по супротивнику, і рознесла зенітну установку, буркнувши:
  - Правитель любить говорити округло, аби обнулити промовисті провали!
  І дівчата знову послали снаряд величезної, вбивчої сили!
  У небі теж бої киплять неабиякі, і дуже криваві.
  Альбіна на МЕ-262 збила чергову американську машинку і перевірила, скелячи зубки.
  - Диктатор-стерв'ятник завжди правий, тому що в нього багато прав, без кордонів, а виборцеві, який має пташині права, залишається тільки полетіти за кордон!
  Альвіна на МЕ-262 теж підрізала американський винищувач і дотепно проворкувала:
  - Хочеш стати орлом, перестань пролітати з пташиними правами!
  Ось уже гітлерівці штурмують Білий дім. Три дівчини: Хельга, Маргарет та Фріда пробирають до купола, щоб там повісити свій прапор.
  Войовниці босоногі й лише бікіні. Пробираються та борються.
  Хельга жбурнула босою ніжкою гранату, і дала чергу з автомата, проворкувавши:
  - Найчастіше петушаться ті, хто має пташині права, і звичка вважати ворон!
  Маргарет агресивно стрільнула і босими пальчиками ніжок жбурнула презент анігіляції і пискнула:
  - Поки не відучишся вважати ворон, пролітатимеш з пташиним правами і курячою кмітливістю!
  Фріда зрізала кількох чорношкірих солдатів янки і проворкувала, кинувши босими пальчиками ніжок, руйнівну гранату:
  - З пташиними правами в небо не злетиш, а от у пекло під залетиш, як курка в ощип!
  Воюють з американцями і японські дівчата-ніндзя. Вони з боку Країни Вранішнього Сонця пресують.
  Дівчина синя ніндзя рубала мечами американців. Шпурнула босими пальчиками ніжок подарунок смерті і прочирікала:
  - Якщо в тебе курячі мізки, пташині права та півнячий гонор, то з гарантією полетять пір'я!
  Дівчина жовта ніндзя провела мечами млин зрубуючи американців і пискнула, кинувши голою п'ятою подарунок анігіляції:
  - У кого курячі мізки, той вважає ворон і досягає лише пташиних прав!
  Дівчина червона ніндзя босими пальчиками ніжок запустив бумеранг зрізаючи голови ворогам і пискнула:
  - Хто багато рахує ворон, отримує без рахунку проблеми!
  Дівчина біла ніндзя взяла і яскраво-червоним соском грудей випустила подарунок смерті і в'якнула:
  - Вважаючи ворон, ризикуєш накаркати лихо, затираючи носа, потрапиш, як курка в ощип!
  Ось нарешті й Білий дім узяв. Впали на початку жовтня і Нью-Йорк, і Вашингтон.
  А 8 листопада 1944 року США та Мексика капітулювали перед Японією та Третім Рейхом.
  Настала тимчасова пауза. Третьому Рейху слід було перетравити володіння та підготуватися до нової війни. Японія теж багато нахопила.
  Сталін також поки що готувався до війн, але нікуди не влазив. Все було спокійно.
  Німці розгорнули будівництво танків серії Е. Також у сорок п'ятому році вийшли дуже вдалі дисколети, які могли внести перелом у будь-яку війну. Йшла розробка та ядерна зброя. Втім, у СРСР Сталін щодо нього поставився з прохолодою, і майже фінансував. Скептичним виявилося і ставлення Гітлера. А ось у Японії деякі роботи велися.
  Розвідка Третього Рейху отримала дані, що японці дещо досягли.
  Після особистої зустрічі Гітлера та Сталіна було ухвалено рішення про спільну війну проти Японії.
  Сталін під старості років хотів здобути славу неабиякого полководця, і після вагань вирішив укласти військовий союз з Німеччиною. Гітлер який особисто зумів потоваришувати з червоним диктатором, теж вважав за краще воювати з Японією. Тим більше, у неї багато колоній і поки що порівняно відстала армія. Хоча і чисельна, і фанатична. Такої легкої прогулянки не очікувалося.
  20 квітня 1950 почалася велика війна проти Японії з колоніями, і СРСР, і Третім Рейхом.
  Червона армія просувалася від Маньчжурії. Без досвіду наступальних операцій, проти потужної японської оборони радянські війська просувалися повільно і з великими втратами.
  Єлизавета на новому танк Т-54 бореться із самураями. Радянська машина досконаліша, ніж колишні моделі, але з'явилася нещодавно. І в неї гармата 122-міліметри, і сама вона дуже важка - п'ятдесят п'ять тонн.
  Сталін, не маючи досвіду Великої Вітчизняної війни, пішов шляхом збільшення розмірів і маси танків.
  Йому подобалося все велике та громіздке.
  Як і серія КВ, деякі моделі, наприклад, КВ-14 важили за триста тонн.
  Німці, навпаки, зрозуміли, що великі ваги неефективні та потрібна танку рухливість. І основною машиною стала пірамідальна АГ-50. Він мав кути раціонального нахилу на всі боки.
  І його не пробити радянським гарматам з жодного ракурсу. При цьому вага всього 50 тонн і двигун 1800 кінських сил - газотурбінний. АГ-50 - це досконала машина для свого часу і дуже швидкісна сотня кілометрів на годину на шосе.
  І гармату нещодавно встановили з коротким стволом, але високого тиску, що здатне пробивати усі машини. І калібр 88-міліметрів міняти не довелося. Насправді менший калібр і більше запас снарядів і вище скорострільність зброї. І це вже аксіома. І навпаки великі калібри в танковій дуелі на практиці гірші за дрібні.
  АГ-50 - це монстр, що руйнує Японію. У самураїв лише танки серії Е, та й то ранніх, далеко не найдосконаліших моделей цієї модифікації.
  Але Єлизавета поки що їде на Т-54 і робить постріл за допомогою босих пальчиків ніжок.
  Вразила супротивника і прочирікала:
  - Тиран уявляє себе левом, але харчується падаллю як гієна, любить війну, але не хоче тягнути солдатську лямку, любить підкладати свиню, і пожирати з тельбухами!
  Катерина оголила червоний сосок, врізала в ворога натиснувши цицькою на кнопку і в'якнула:
  - Якщо розумом ти каліка, протез освіти тобі не допоможе!
  Олена теж вліпила за допомогою голої п'ятки і проворкувала:
  - Лев і без освіти найкращий керівник, ніж дипломований баран!
  Єфросинія теж пальнула по черзі, використовуючи босі пальчики ніжок і проворкувала:
  - Сильний удар у боксера в руці, а ось політик відбиває мізки язиком, навіть коли сам слабенький на голову!
  Наступ йде за всіма напрямками. Радянські льотчиці теж борються. Вже з'явився МІГ-15, який може конкурувати з японськими машинами, а німецькі, мабуть, будуть кращими особливо у швидкості та озброєнні.
  Анастасія Відьмакова бореться у небі, з величезною часткою впевненості.
  Збиває дві японські машини і пищить:
  - У боксера дві руки та кілька комбінацій ударів, у політика одна мова, нескінченні переспіви пісень по суті одного мотиву!
  Акуліна Орлова, ведучи нещадний вогонь по супротивнику, і вибиваючи геть-чисто, відзначила:
  - Босоніж дівчина сама взує чоловіка, оголюючись - залишить без портків, а розсунувши ноги, стисне мертвою хваткою горло!
  Мірабела Магнітна, підрізаючи японські літаки, і діючи з фігуральною агресією, помітила:
  - Жінка, розсовуючи ноги, здавлює чоловікові мамон, щоб вичавити золоті краплі!
  Дівчата боролися з великою активністю і переміщаючись з боку в бік, уникаючи влучних пострілів супротивника.
  Німецькі льотчиці теж гальмували японців.
  Альбіна зрізала однією чергою відразу чотири машинки і захоплено проворкувала:
  - Голі жіночі ноги, чудово роздягають чоловіків, які не мають голови!
  Альвіна взяла і підрізала з однією чергою п'ять японських літаків і пропищала:
  - Краще цілувати голі ніжки дівчинки, ніж бути повним самотнім лаптем!
  Герда на танка АГ-50 боролася на пару із Шарлотою. Обидві дівчата билися дуже впевнено.
  Герда пальнула по супротивнику, розбила японську машину і проворкувала, скелячи зубки:
  - Бик має роги буквальні, а чоловік без бичачого здоров'я отримає роги фігуральні!
  Шарлота теж зробила влучний постріл, прошибла супротивника і відзначила:
  - Чоловік якого взули босі жіночі ніжки - повний лапоть!
  Крістіна та Магда теж борються на АГ-50, і б'ються відчайдушно.
  Христина зробила постріл і проворкувала:
  - Якщо чоловік лапоть, то йому судилося бути під каблуком та босяком!
  Магда теж пальнула і дуже влучно, і рознесла противника гаубицю, пискнувши:
  - Немає більшого ворога у чоловіка, ніж відсутність мужності та більшої проблеми, ніж надлишок бажання!
  І дівчата продовжили молотити самураїв.
  Вони їх усе дужче підтискали і громили на різних фронтах.
  Оленка та її команда билися на новітньому танку ІС-3. Ця машина і більш сучасної серії з 130-міліметровою гарматою, в даному випадку однією вагою вісімдесят тонн.
  У ній п'ять членів екіпажу - усі дівчата. І це чудово.
  Оленка пальнула зі зброї за допомогою босих пальчиків ніжок і перевіряла:
  - Чоловік хтива мавпа з лагідною мовою, але дурість дівчаток покалічить!
  Анюта по черзі знову вистрілила, пробила японську машину і прочирикала:
  - Якщо ти розумом осел будеш орати як ішак на лисицю, якщо духом заєць, на шапку здеруть три шкури!
  Алла дала точний постріл за допомогою червоного соска яким натиснула на кнопку і пискнула:
  - Можна зробити з коня сенатора, але з політика не зробиш чесного орача!
  Марія теж довбала в супротивника, за допомогою босих пальчиків ніжок і перевіряла:
  - Найпростіше зробити сенатора з того, хто вміє робити хоч конем, але чомусь у будь-якому парламенті повно ішаків, та ще й лінивих!
  Олімпіада також голою п'ятою пальнула і видала:
  - Не навчишся ходити конем, будеш голим королем!
  Дівчата показали вищий клас у боях. І ось радянські війська за півроку боїв сягнули Порт-Артура. Це місто прикривалося японцям із моря.
  Південний Сахалін також удалося відбити.
  Таким чином було взято реванш за колишні поразки від Японії. Причому, реванш поки що частковий Порт-Артур тримався.
  Почалася його облога.
  Тяжка радянська артилерія обстрілювала цю фортецю. Дівчата стріляли із гаубиць.
  Аліса та Анжеліка випускали снаряд за снарядом.
  Аліса вистрілила та відзначила:
  - У будь-якому турнірі є кількість партій та кінцеві результати, лише у політиці постійні обнулення та паралельний підрахунок!
  Анжеліка, упираючись босими п'ятами, подала снаряд, і проворкувала:
  - У боксі удари нижче пояса карані незалежно від кольору рукавичок, у політиці вони приносять перемогу, якщо рукавички не білого кольору!
  Протягом року боїв Японія втратила всі свої колонії. І ось бої розгорнулися за метрополію.
  І войовниці-красуні підходили до Токіо.
  А радянські танкістки взяли нарешті Порт-Артур.
  Єлизавета босими пальчиками ніжок навела зброю. Пальнула по супротивнику і пискнула:
  - Чоловік недалеко пішов від гібона, якщо не інтелектом, то пожадливістю самець типова мавпа!
  Катерина теж пальнула по супротивнику, використовуючи голу п'яточку, і усмішкою помітила:
  - У чоловіка одна досконалість і дві руки, але жінка шукає саму досконалість із руками, що загребають, і могутньою гідністю!
  Олена, стріляючи по японцях, і перевернувши за допомогою босих пальчиків ніжок чергову гаубицю, зазначила:
  - Клоуни в цирку народжують здоровий сміх і веселощі, блазні в політиці викликають нездорове іржання і розчарування!
  Дівчата, як видно, японців трощать капітально. З такими зрозуміло і Порт-Артур впаде без жодних сумнівів.
  Анастасія Відьмакова в небі над Японією б'ється, і не дає супротивникові спуску, співаючи:
  - Раз, два, три, самура розірви!
  І промовляє афоризм, дуже влучний:
  - У шахах хід конем часто ставить мат, у політиці ходи конем завжди виборець супроводжує матом!
  Акуліна Орлова, крушивши самураїв у небі, і підморгуючи своїми сапфіровими очками відзначила:
  - Поганому музикантові на вухо настав ведмідь, дурному виборцю продзижчали вуха - лисиці-політики!
  Мірабела Магнітна підрізала з розвороту чергову машину Країни Вранішнього Сонця і відзначила:
  - Два сильні, але різні характери народжують вибух, два розумні, але різні за статтю індивіда породжують геніальність!
  Дівчата брали в небі над самураями нагору.
  Альбіна, збиваючи літак Японії, скелячи зубки, агресивно відзначила, підморгуючи:
  - Діти народжуються від кохання двох статей, успіх від поєднання працьовитості та таланту!
  Альвіна теж, довбала за допомогою голої п'яти по самураях, і проворкувала, вискалив зубки:
  - Чоловіки хочуть синів від красивих жінок, а жінки хочуть дочок від розумних чоловіків, висновок - здорове потомство вимагає краси та розуму, але де знайти поєднання подібного добра!
  А ось бої вже розгорнулися за Токіо. Штурмують німці та окремі радянські батальйони столицю Японії. На дворі травень 1951 року все буквально цвіте. І дуже красиво і багато.
  Але місто Токіо дуже зруйноване. По ньому просуваються частини Вермахту, і бої дуже запеклі та нерівні киплять.
  Герда на АГ-50 бореться разом із Шарлотою. Ці дівчата вірять у свою перемогу дуже палко.
  Герда стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок, натискаючи на кнопки джойстика і вимовляє:
  - Чого хоче жінка того хоче Бог, а ось бажання чоловіка, схоже на бажання мавпи!
  Шарлота теж лупнула по противнику, збила вежу з японської машини і пискнула:
  - Бог створив жінку як квітку для краси, чоловік знадобився як перегній для підживлення чудової рослини!
  На іншому танк АГ-50 теж борються дівчата, які просто криваві монстри класу-супер. Вони войовнички дуже бойові та агресивні, але водночас ніжні.
  Крістіна вистрілила за допомогою босих пальчиків, точених ніжок і з усмішкою помітила:
  - Жінка троянда, але далеко не рослина, чоловік же півень, але не крилатий, а типова рогата тварина!
  Магда зі смішком пальнула в супротивника за допомогою вбивчого снаряда і пискнула:
  - Чоловік, який петушиться начебто птах, але безкрилий, виливається солов'ям, але не співак, обіцяє жінці золоті гори, але в ліжку не варто й гроша!
  Радянські дівчата також беруть участь у штурмі Токіо. Зокрема екіпаж Оленки. Вони пересіли на ще потужніший і тяжчий ІС-4, з другою 85-міліметровою гарматою.
  Але п'ятірка залишилася незмінною.
  Оленка вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок і прочирикав, скелячи зубки:
  - У обіцянках політик імператор, у виконанні голий король, обіцяє місяць з неба, а виборцям виходить собаче життя!
  Анюта агресивно помітила, посилаючи снаряд із гармати і влучно вражаючи супротивника:
  - Розумний правитель не прагне обожнювати себе, а намагається дати виборцю людське життя!
  Алла довбала в супротивника, націлив босою точеною ніжкою презент смерті і видала:
  - Садити багато може й ідіот на троні, а ось багатий урожай збирають із не дужим розумом!
  Марія також дала постріли, тільки цього разу з кулеметів, вибила масу супротивників та видала:
  - Диктатор що багато садить і ллє крові, сам сяде в калюжу, і зареве від болю!
  Олімпіада теж вистрілила натиснувши на гашетки голими підошвами, і агресивно зазначила:
  - Виборця, який голосує за політика, що часто сідати на коня, захомутають жителі!
  Ось уже йде штурм імператорського палацу. Останніх японців капітально добивають.
  Тут уже й Еммануель до лайки приєдналася. Зрозуміло, вона майже гола, в одних трусиках.
  Випустила з червоного соска блискавку і проворкувала:
  - Політик - це суміш вовка в овечій шкурі, лисиці з солодкою трелю соловейка, свині у новому фраку, але жити при ньому ви будете як собаки!
  Хельга теж бореться, штурмуючи японські позиції і завиває, вискалив зубки, і кинувши босою ніжкою гранату:
  - Безглуздо голосувати за вовка в овечій шкурі, може виявитися цілковитим бараном!
  Маргарет дала чергу і закріплюючи на куполі імператорського палацу прапор загарбника.
  - Лисиця в овечій шкурі на троні краще барана в бобровому шубі, розумний шахрай принесе більше користі, ніж чесний дурень!
  Еммануель остаточно закріпила червоне полотнище і проворкувала, з люттю:
  - Трон не терпить суєти і гавкання, і не метод підкоряти переляк, але правитель грубо керує, роздає укази до благань глухий!
  Японія була повалена. І після капітуляції СРСР повернув собі південний Сахалін, отримав Курильську гряду, Маньчжурію, Порт-Артур, північну Корею, і остаточно зміцнився в Монголії.
  Третій Рейх захопив решту. І знову настав період миру. Третій Рейх захопив решту світу і в 1959 році провів референдум про заснування монархії та всесвітньої імперії.
  Гітлер став імператором. У СРСР після смерті Сталіна 5 березня 1953 року новим лідером став Микола Вознесенський - академік і геній. І за нього в СРСР почала створюватися нова зброя.
  Коли Гітлер помер у березні 1963 року у Третьому Рейху почалася боротьба за владу серед численних синів Адольфа, отриманих шляхом штучного запліднення.
  І Червона Армія СРСР розпочала визвольний похід до Європи за наказом Миколи Вознесенського. І розгорнулися 1 травня 1963 року запеклі битви.
  Але це вже інша історія, як Червона Армія СРСР рятувала світ фашизму.
  
  БОСИКОМ СПРАВЖНЯ ПРИНЦЕСА
  Між королем Франції Людовіком чотирнадцятим та королем Норвегії Георгієм перший був укладений договір. Відповідно до нього за сина Людовіка чотирнадцятого мала вийти дочка Георгія першого. І в нього була така красуня, прекрасна наче сонце, з волоссям кольору снігу. За звичаєм одружилися тоді досить рано, і тринадцятирічна дівчинка вирушила разом із конвоєм у дорогу. З ними разом поїхала і прийомна дочка короля, Стелла. Вона була зла, але вміла добре вдавала. І досить гарна, хоч і з чорним волоссям.
  Її захопили під час походу проти кочівника на південь. Стелла ненавиділа і заздрила дочці короля Гертруде. Але вдавала її найкращою подругою. І в неї дозрів у голові підступний план. На перший погляд замінити принцесу і видати себе за неї неможливо. Вони пливуть на великому кораблі з почесною охороною та дарами. Але Гертруда має слабке місце. Вона, як і представниці її династії, свято дотримуються клятви, навіть невигідні для себе.
  Так і під час розмови зі Стеллою (це ім'я їй дали вже в Норвезькому королівстві!), Гертруда заприсяглася, серцем своєї матері, що виконає будь-яке бажання своєї подруги, якщо та врятує її життя.
  Тоді підступна Стелла вже біля узбережжя, під час легкої бурі підпалила барило з порохом і підірвала корабель. А сама приготували наперед шлюпку. Усі матроси, яким зла донька хана підсипала у вино дурману загинули. І врятувалася тільки Гертруда, за допомогою, звичайно ж, названої своєї сестри. Та витягла принцеси на борт.
  І вимагала виконання своєї клятви. Гертруда підтвердила. І Стелла сердито промовила:
  - Поміняємось із тобою сукнями. Тепер ти будеш моєю служницею, а принцесою стану я сама.
  Гертруда гірко заплакала, але цю клятву доводиться тримати. Не можна порушувати, інакше серце матері розірватись на частини. А дочка хана зайняла її місце.
  Після прибуття до палацу Стелла оголосила себе дочкою Георга дивом, що врятувалася під час аварії корабля. А Гертруда була змушена підтвердити це поклоном.
  Стелла розпорядилася колишню принцесу відправити на Корсику пасти овечок. Так вона їй нібито зухвала, і вона не бажає її поруч із собою бачити.
  Гертруда стояла в покоях, коли їй наказали йти на варту. Там їй наказали зняти з себе дорогу сукню служниці і прийняти одяг пастушки. Принцеса сильно зніяковіла і розплакалася. Тоді варту покинули солдати, і стара пічниця видала їй тільки стираний, але старий і латаний одяг і дерев'яні сабо, сказавши:
  - Ось тобі одяг та взуття на ноги. Там на Корсиці тепло і ти звикнеш.
  Гертруда зрозумівши, що опір марно повільно переодяглася. Грубі черевики сабо виявилися їй надто великі і дівчинка просто скинула їх і вирішила краще пройтися босоніж. Тим більше, що стояла чудова травнева погода. Адже це Франція з її куди більш ніжним кліматом.
  Дівчинці наказали прямувати в карету з ґратами на вікнах. Вона повинна була доставити принцесу, що стала пастушкою, в зовсім не почесне посилання на Корсику.
  Палочки бруківки нагрілися і боляче обпалили незвичні до ходіння босоніж ніжки принцеси. І голу підошву найяснішої особи, неприємно дратувала шорсткість поверхні.
  Кілька бідняцьких хлопчиків крутилося біля неї і Гертруда відчула великий сором, що вона дочка королів крокує як жебрак босоніж у старенькій, латаній сукні.
  Жебрачна принцеса почервоніла від приниження і навіть на короткий час забула, що її зніжені, рожеві п'ятки пече колюча бруківка. А це так боляче для ніжок принцеси, яка босоніж була напевно лише у ванній з червоного золота, посипаного діамантами.
  А тепер голі, ніжні підошви юної красуні терзають жорстоке, гостре, гаряче каміння бруківки.
  На щастя для дівчинки карета вже чекала на неї. Вона без опір заскочила до неї. І почула пронизливий свист, сміх і вигуки хлопчаків:
  - Злодійку везуть!
  Принцеса зніяковіла. Вона тепер ще й злочинниця. Вона чий рід набагато давніша, ніж у Бурбонів. І їй доводиться сидіти за ґратами, через які ледве переймається світло. Сумно та сумно. І головне нічого не вдієш. Почни вона кричати, що є донькою короля, то їй ніхто не повірить.
  І голі п'яти дівчинки тицяють у дубові дошки.
  І дівчинка-принцеса заплакала. Візник та жандарми не звертали на її сльози жодної уваги. Ну, реве в'язня, а що їй ще робити? Професія загартувала жандармів та зробила їх суворими.
  Гертруда плакала і згадувала урочисті прийоми в палаці, коли їй усі кланялися, і вона почувала себе гордою і потрібною.
  Через кілька годин сидіння на голій лавці у дівчинки розболілася спина. І вона почала стукати кулачками в стіну броньованої карети. Вирішивши, що дівчинка хоче вийти за потребою, жандарми випустили принцесу. Та, опинившись на волі, зробила кілька кроків за кущі, і... зрозуміло пустилася бігти. Її дуже хотілося уникнути жандармів, що ведуть її на заслання. Але босі ноги поранив жорсткий дерн, а поліцейські не поспішали. Вони рухалися немов у сповільненій кінозйомці. А може їм хотілося повчити зніжену дівчисько. А це справді для принцеси катування, що сільське дівчисько було лише приємною пробіжкою.
  Гертруда бігла накульгуючи все сильніше, і її ноги запліталися, босі збиті підошви буквально палали. Нарешті вона не витримала, впала навколішки і поповзла рачки, при цьому несамовито ревучи.
  Жандарми припустили слідом за дівчиськом тепер швидше. Підхопили її під пахви. Дівчинка розгублено трясла порізаними та сколотими ногами, благала щоб її не били.
  Жандарми пошкодували принцесу і видали лише кілька легких ляпасів. Щоправда обіцяючи наступного разу жорстоко відшмагати якщо та спробує втекти знову. Хоча Стелла наказала поводитися з колишньою принцесою, як особливою підлого звання, навіть нещадні слуги були зворушені рідкісною красою, білосніжної Гертруди, яку ще більше підкреслювало злиденну сукню.
  Дівчинка вже більше не намагалася тікати. Вночі вона спала в стайні, прив'язана за ногу товстою мотузкою до волохатої лапи жандарма. Розуміючи, що так просто їй не піти й сильно насамперед утомившись, дівчинка проспала всю ніч, майже не звертаючи уваги на сморід стайні.
  А наступного дня знову довелося мучитися на тюремній кареті, що мчалася на всіх швидкостях, на якій зазвичай перевозили особливо небезпечних злочинців.
  Так видимості через товсті ґрати ніякої дівчинка дуже сумувала. І намагалася викликаючи у собі спогади, хоч якось скрасити свої будні.
  Наприклад, урочистий прийом, або коли їй батько подарував породистого жеребця. Такого білого як і її волосся, біліше за сніжок. Або маленький у яблуках поні. Вона любила коней. Що з її скакуном? Мабуть, він уже змирився з новою господаркою. Стелла будучи дочкою хана мала природженим мистецтвом спілкування з кіньми. Ні Гертруде з нею не зрівнятися у цій справі.
  І дівчинка знову гірко заплакала. Виходило все на диво погано. І мимоволі вона задрімала. Їй снилося, що вона пасе овець, і проходить повз ворота. А на них прибита відрубана голова її правильного білого скакуна. Несподівано голова оживає та вимовляє:
  - І ти принцеса босоніж пасеш овечок. Якби твоя матінка це дізналася, то її серце б розірвалося!
  Гертруда здригнулася і прокинулася. Їй стало ще нудніше. Виходило, що вона не може нікому нічого сказати не тільки тому, що дала клятву, але через страх, що про це дізнається її матінка. А це жахливо.
  І дівчинка знову захникала. Це справді момент нестерпних страждань. Та ще спина ниє. Лежати на дерев'яній лавці арештантів незручно, а ніхто не дасть їй подушки.
  Коли вночі вони зупинилися на заїжджому дворі, то стало набагато легше. Колишній принцесі на вечерю дали лише кухоль молока та свіжого чорного хліба. Голодна дівчинка із задоволенням швидко з'їла та попросила добавки. У відповідь їй рушили по губах, змусивши знову гірко ревти.
  Жандарм відповів казенно:
  - Прокурор додасть!
  Після чого напівголодна Гертруда лягла, на сіно і згорнулася калачиком. І довго не могла заснути. Ніздрі лоскотав запах стайні, висохлі травинки неприємно кололи дівоче тіло. Дівчинку мучило безсоння. Вона постійно верталася, і за ніч мучилась бідолаха.
  Вранці їй дали лише хліба з водою. Але він здався голодній дівчинці надзвичайно смачним, хоча щелепи ледве ворушилися від утоми. Вже в самій тюремній кареті Гертруда заснула. Її житло поступово розгойдувалося по дорозі. Але навіть струс лише заколисував втомлену дівчинку.
  На змінних конях карета з ґратами мчала досить швидко. І ось вони вже ввечері домчали до моря. Теж заночували на заїжджому дворі. Добросердечна господиня звернула увагу, що дівчинка бліда і принесла її крильце від курки.
  М'ясо зробило шлунок важчим і принцеса заснула.
  Вранці на неї чекало нове випробування. Дівчинку найясніших кровей закинули в трюм, до каченят. Вони боляче щипали Гертруду дзьобиками і дряпали лапками. Це було надто вже боляче і гидко. Та ще від каченят огидно пахло. Її везли, отак у клітці з домашнім птахом у Корсику, глухе місце. Дівчинка знову розплакалася. Але потім їй стало кумедно, і подумалося, що каченята зовсім не такі вже й страшні.
  Через пташиний запах принцесі зовсім, не хотілося їсти і вона почала підгодовувати каченят, своєю тюремною хлібною пайкою.
  Потім обережно прасувала їх. Качечки перестали щипатися і стали лагідними. Тоді принцеса грали з ними. "Ось це буде король": сказала Гертруда найбільшому каченяті. "А ось ти станеш" королевою. Дівчинка, щоб помітити їх, використовувала ниточки зі свого в кінець занепалої і розірваної сукні служниці.
  І така гра стала цікавою. Хтось із качечок отримав статус принца, хтось герцогів. І Гертруда навіть став дресирувати качок, що подружилися. Потім заснула з ними обійнявшись.
  Опритомніла від того, що одна з качечок лоскотала, що вже піджила, від босоногого випробування підошву. Дівчинка погладила качечку по загривку і знову заснула.
  Звичайно, кораблик йде на Корсику повільніше, ніж тюремна карета на змінних конях. Голодна Гертруда все одно знайшла сили ділити тюремний пайок з каченятами і жити дружно з пташиною зграєю. Каченята скидали ниточку, а принцеса одягала їх знову. Коли пташенята билися, вона уявляла ніби трапився напад на палац і це розбійники атакують королівську варту.
  Уява дівчинки ставало все багатшим і багатшим. Вона колись гордовита і гидлива принцеса вже не помічала вони в клітці, і не гидувала, коли щось виділяли качки, а клітину чистили не часто. І самій зрідка доводилося справляти потребу за ґратами. Такий несподіваний поворот долі: ти принцеса аж ніяк не найменшого королівства, батько на троні двох країн Данії та Норвегії, є володіння і в Європі. А тепер ти ніби брудна жебрачка, сидиш, безвилазно в клітці з пташенятами. І сама стаєш немитою і брудною.
  Коли вони прибули на острів, то жандарми просто у сукні кинули дівчинку в теплі. Середземне море вже прогрілося, але воно в принципі і за зиму остигає. У ньому плавати дуже приємно. І відмивання від клітинної гризі. А стража поколювала дівчину палицями і сміялася з неї. Гертруда ще ніколи не плавала по морю. Бо в Норвегії або навіть Данії, навіть улітку вода холоднувата. Зате вона мала світлий досвід плескатися в басейні з золоченими берегами. Як це їй подобалося, особливо взимку. Навколо лежать кучугури, а у величезному, стародавньому палаці теплою, а в самому басейні вода підігрівається гейзером.
  Але тут так просторо, так і хочеться взяти та спливти. Попливти далі відчути на собі волю та нові пригоди. Гертруда раптом відчула, як зійшов з неї накип від болю та приниження.
  Але на жаль, щастя виявилося не довгим. Дівчинку змусили зійти на берег. І піднятися на коня, де її привів до крупу жандарм. Піски пляжу обпалили її босі ноги і принцеса скрикнула. Потім вона виявилася животом на коні, що вкрай боляче і неприємно, особливо якщо тварина скаче.
  На щастя шлях виявився не дуже довгим - Корсика острів порівняно невеликий. Але все одно дівчинка прокинулася, трясучись на кінському крупі кілька годин, і навіть звалилася на узбіччя. Її привезли на найпівденнішу частину острова, в глухий хутір. Там у садибі проживала строга поміщиця Немезіда. Вона була неприємною, товстою, дамою. Дуже скупий. Двір у неї був порівняно невеликий, та й сама Немезіда жила у фактичному засланні.
  Жандарм розгорнув пергамент і оголосив розпорядження:
  - Дана дівка Стелла, низького походження, розпорядженням короля засуджується до вічного заслання на острів Корсика, у найдальший з хуторів. Її слід одягати і годувати як дівку підлого звання, і пороть у разі провини. Робота їй пасти овець, або якась інша не менш принизлива. Знаходиться вона тут буде до самої смерті чи іншого розпорядження короля! Нехай буде так! Людовік чотирнадцятий король-Сонце!
  Немезида кивнула жирним підборіддям і відповіла похмуро:
  - Овець у нас розлучилося багато і хлопчик не справляється з ними. Нехай же Стела йому допомагає!
  Жандарми відкланялися, а Гертруд буквально внесли в хлів. Після трясіння на коні дівчинка надто вже розбита і втомилася.
  Немезида наказала конюшему:
  - Нагодуй її скромніше. Нехай сьогодні виспишся та відпочине. Завтра з ранку їй належить пасти овець та кіз.
  Конюшній приніс принцесі коржики, козячого молока і попри заборону господині меду. Аж надто шкода виглядала бліда і розбита дорогою дівчинка. Гертруда так утомилася, що не могла їсти і проспала другу половину дня і всю ніч.
  І їй снилося, ніби на Норвезькому королівство здійснила набіг орда хана, і вся їхня сім'я опинилася в полоні. І принцесу підняли на дибу вивертаючи суглоби. Гертруда й сама усвідомила, що це сон, але так утомилася й вимоталася в дорозі, що не могла й не хотіла прокинутися. Так і висіла на дибі вселяючи собі, що це зовсім не боляче, і вогонь під босими ногами зовсім не страшно пече. Потім їй наснилося, що вона заснула уві сні, прямо з вивернутими на дибі суглобами. І вже інше, райдужне бачення, біг по лужку, підстрибування із зайчиками. Все легко та повітряно.
  Видно яскраве янголятко, яке показує Гертруде складні знаки, і ростуть на шляху колони. І вже великий, великий ангел вимовляє:
  - Ти мучениця, а значить заслужила рай!
  І сам архангел Гаврило веде дівчинку, по м'якшому пуху хмар, до небесного престола.
  І там Всемогутній Господь Бог Ісус показує такі чудові райські чертоги, що на їхньому тлі меркнуть і палаци Скандинавії, і навіть уславлені Французький Версаль.
  Дівчинка прокинулася від дотиків прохолодної губки до лиця. Вона неохоче розплющила очі. Як не хотілося відриватися від картини раю, і повертатися у смердючий хлів. Щоправда з м'якою соломою.
  Перед нею дівчинкою стояв хлопчик, приблизно на рік молодший за Гертруду. Загорілий на Корсиканському сонці майже до чорноти, але брови, вії і досить довге волосся навпаки вигоріло, і стало біле немов перестигла пшениця. Хлопчик був одних коротких штанцях, підсмажений, і жилисти, з симпатичним, приємним обличчям, і посміхався здоровими зубами. Гертруда відразу ж зрозуміла, що це добрий хлопчик і посміхнулася йому у відповідь.
  Пацан прошепотів:
  - Мене звуть Ерік. Або ще пастух Ерік. - Тут хлопчик озирнувся і тихо повідомив. - Ти напевно знатна особа і перебуваєш у засланні?
  Принцеса зніяковіла і почервоніла. Їй босоногій, у сукні, що перетворилася на лахміття, визнавати що вона дочка королів, і в ній тече кров навіть самого Карла Великого? Так це дуже соромно.
  Гертруда тремтячим голоском відповіла:
  - Ні... З чого це ти взяв?
  Ерік тихо шепнув:
  - Тебе привезли жандарми, кілька людей охорони, та зачитали особистий указ короля. Ну, невже в Людовіка чотирнадцятого немає інших справ, щоб видавати розпорядження по якійсь жебрачці? Крім того ти занадто бліда, руки та ніжки ніжні, і видно, що ти збила свої підошви. Звичайно ж, ти знатна особа.
  Гертруда важко зітхнула і відповіла:
  - Та мені... Якось і самій не хочеться згадувати, хто я!
  Ерік сумно кивнула і шепнув:
  -Не соромся. Я теж син герцога, страченого за звинуваченням у державній зраді. У п'ять років мене заслали у найдальший хутір Корсики. Спочатку я був помічником пастушки, дочки графині. Потім вона подорослішала і вирушила на каторжні роботи. Я теж буду тут, поки мені не виповниться шістнадцять. Потім напевно чекає Тулон і галери. Так що поки що ти можеш насолоджуватися раєм.
  Гертруда здригнулась і запитала хлопця:
  - А сам ти не намагався втекти?
  Ерік заперечливо хитнув головою:
  - Тут на десять миль жодного хутора, а у господині чудові польові пси, і постійно живуть четверо досвідчених поліцейських. Вони нас обов'язково знайдуть. Я один спробував втекти і отримав це.
  Хлопчик показав на плечі тавро, у вигляді літери "К", і важко зітхнувши продовжив:
  - Тут ще не так погано як на каторзі, чи підземній в'язниці. Ми дихаємо свіжим повітрям, вівці та кози мене слухаються, їжа не найгірша у світі. Коли станемо дорослішими, буде набагато гірше, якщо...
  Гертруда напружилася і спитала у хлопчика:
  - Якщо що?
  Ерік з усмішкою відповів:
  - Якщо король замість галер не розпорядиться забрати мене в армію. Там теж важко, але є шанс прославитись і отримати за ратні подвиги офіцерських чин. З каторги ж тільки одна дорога на цвинтарі!
  Принцеса хотіла відповісти, але з'явилося заспане обличчя конюшого. Він сипло прорепетував:
  - Ти що Ер хочеш отримати батогів. Вже і так пізно, настав час виганяти худобу!
  Хлопчик простягнув принцесі руку:
  - Ходімо... Хоча ні! Я виганяю сам, а ти поки з'їж коржі з молоком і медом. Мед рідкісні ласощі і тебе просто пошкодували.
  І блиснувши босими п'ятами хлопчик зник за двері. Ерік був спритний наче вітер.
  А Гертруда, яка вже недоїдала кілька днів, відчула в собі сильний голод і жадібно накинулася на великий коржик і глечик молока. Поївши і випивши, вона б не відмовилася б і ще. Але треба було слідувати за хлопцем.
  Трава у дворі неприємно поколювала ноги, але це ще терпимо. Але ось коли Гертруда встала кам'янистою грядою, і гострі, поки що не встигли зранку нагрітися каміння вкололи босі ніжки принцеси, дівчинка скрикнула і відступила на траву. Вона теж трохи різала ступні, що почали підджувати, але по ній хоч насилу, але ще можна ходити.
  Ерік крокував по камінчиках та гравію легко та з посмішкою. Взагалі хлопчаки, якщо у них нічого не болить, зазвичай посміхаються. Так стояла спека, син герцога не носив нічого, окрім шортів, полотяної сумки, в яку прихопив собі і подругу завтрах, і ще дещо. Ерік підганяв овець і кіз, рухався бігцем, і не стояв дома. Хлопчик знаходив радість у рухах, раз-пораз підскакуючи. А ось Гертруде кожен крок давався з мукою.
  Щоб не ступати на камінці, принцес боком підбиралася травою до воріт. Потім їй треба було пробігтися гострим гравієм дороги.
  Ерік бачачи труднощі дівчинки, схопив її під пахву, і бігцем переніс. Якщо врахувати, що Гертруда була вищою за хлопчика, і ще не встигла відощати, до рівня скелета, то Ерік показав свою силу. Його батько, теж не був надто високим, зате відрізнявся силою, без богатирського зростання.
  Дівчинка стала на траву і боялася зробити зайвий крок. А Ерік погнав величезне стадо овець та кіз на гірське пасовище. Хлопчик рухався швидко, і навіть зробив сальто, підганяючи тварин. Ерік був наче природжений пастух, рухливий і гнучкий. Тварини слухалися його, і швидко пересувалися
  Тяжко зітхнувши Гертруда рушила за ними. За межами двору трава була вищою, і йти нею виявилося складніше. Стебла згинаючись під вагою дівчинки, жорстокого кололи під п'яту та інші місця чутливої підошви принцеси. Гертруда охала і терпіла, безуспішно намагаючись наздогнати стадо, що йде в гори. Але її нервові сили виснажилися і дівчинка зупинилася і ... Почала знову ревти, сльози стікали, по її схудлим, але ще не втратив цілком приємної округлості щічки. Крім того, бліду шкіру стало неприємно сідати від лагідного південного сонця.
  Незвично Білосніжці під світилом на Корсиці, особливо у травні.
  Гертруда злякано крикнула:
  - Ерік!
  Хлопчик відгукнувся на її крик відразу:
  - Стій де стоїш, я зараз буду!
  І ніби гірський олень примчав з усіх ніг син герцога. З нього відмінний вийшов би скорохід.
  Ерік подивився на роздерті ніжки Гертруди, а її почервонілі руки і личко, наказав:
  - Сідай мені на спину!
  Принцеса обережно запитала:
  - А вам не важко буде молодий герцог?
  Хлопчика заперечливо хитнув головою:
  - Та які дурниці. Навпаки, тренування!
  Гертруда сіла йому на шию. Надто вже жорсткі, хоч відносно широкі плечі, не дуже зручно сидіти. Але краще ніж терпіти тортури "іспанські чоботи" нехай навіть і за високою, пишною корсиканською травою. А Ерік і справді сильний хлопчик, йде легко і добре збалансований. І зірвав з пальми листок і прикривши Гертруду від безжального сонця.
  Син герцога на запитання Гертруди, від чого він такий сильний, відповів:
  - Спадкове... Крім того, готуючись потрапити до королівської армії, я перетягую на собі важкі камінці для тренування.
  Принцеса занепокоєно помітила:
  - Вівці та кози поки ти ходиш не розбігуться?
  Ерік запевнив свою нову подругу:
  - Ні! У мене дудочка є, під її чарівні звуки вони збираються разом.
  І хлопчик справді витяг із сумочки чарівний інструмент і показав його Гертруді.
  Принцеса обережно помацала його і помітила:
  - Гарна у тебе дудочка. Сам вирізав?
  Ерік заперечливо хитнув головою:
  - Ні! Це ще від моєї напарниці лишилося. Вона, ця дудка з дуже міцної деревини і може бути десятиліття.
  Гертруда здивовано вигукнула:
  - Ого! Буває ж таке...
  Хлопчик помітив:
  - Зараз вийдемо на лужок і я посаджу тебе на лопухи. Там ти можеш і подрімати. Я ж сам з усім впораюся.
  Зухвалим голоском принцеса запитала сина герцога:
  - Ти напевно зневажаєш мене, що я така ніжка. Навіть босоніж по землі ходити не можу.
  Ерік у відповідь підморгнув їй і помітив:
  - Я теж був там. Розбив першого ж дня ноги до крові. Але моя подруга мене розуміла та шкодувала. Ти скоро звикнеш. Я вже сім років не знаю черевиків, і як бачиш чудово почуваюся!
  - Сім років! - Гертруда здригнулася, уявивши собі, на який термін може затягнутися її посилання. І вона весь цей час боситиме і ходитиме в жебраку. І її ніжні підошви з м'яких перетворяться на кінські копитці. І буде дуже не весело.
  Ерік уловивши відтінок її в слів, помітив:
  - Коли ти подорослішаєш, то можеш відправити в робітний будинок, або на плантації в південну колонію. Так що краще насолодись цим світом.
  У відповідь принцеса розплакалася. І хлопчика зрозумів, що ляпнув чергову нетактовність. Але сина герцога етики на засланні не вчили. Ерік щоб трохи заспокоїти свою візаві, та й зібрати овець та кіз заграв на дудочці. Музика була чудовою, і в переливалася по повітрі наче потоки метеликів. Гертруда перестала плакати. Вона за усміхалася і навіть почала підспівувати. І посилання здалося їй веселіше.
  Дівчина сіла на лопухи, і сховалась від сонця задрімала. Хлопчик же продовжував підскакувати і гасає, потім помчав до струмка. Прокинувшись, принцеса обережно ходила по м'якій траві. Це вже було не так боляче і дівчинка змогла зробити кілька кіл. На обід хлопчик приніс їй молока та сушеної риби з коржиком, і пару фруктів. Ні, тут вони не голодували. Ерік запропонував злітати на морський берег і підставив для посадки спину.
  У морі справді хлюпатися одне задоволення. Син герцога плавав зовсім голяка, і Гертруда вирішивши що нічого соромляться позбулася лахміття. У неї вже формувалася доросла постать, стала виділятися невеликі груди та стегна. Ерік намагався тактовно не вирячити очі, але час від часу оглядався. У ньому прокидався маленький чоловік. Але все ж таки вони ще по-дитячому хлюпалися, і насолоджувалися водою. Коли сонце схилилося до заходу сонця, Гертруда з великим жалем одягла свої рвані не дуже чисті лахміття і видершись на спину Еріку, вирушила додому.
  День загалом пройшов ненудно, хоча ніжна шкіра подгоріла, а у воді це зовсім непомітно. Але чомусь серйозних опіків вдалося уникнути.
  Син герцог пояснив їй:
  - У цьому місці моря вода цілюща. Вона не дає облазити твоїй шкірі.
  Гертруд навіть не хотів повертатися. А раптом на неї накричить господиня, або зовсім накажуть відшмагати.
  Але Немезіда була чимось зайнята, і навіть не звернула увагу на череду. Конюшній спішно перерахував усіх кіз та овець, і закрив юних пастухів у хліві. Після свіжого повітря, сморід відчувався відчутно, але Ерік поклав поруч із головкою принцеси вінок із свіжих весняних квітів і дівчинка заснула з посмішкою на вустах.
  Наступний день був схожим на попередній. Хоча підніматися доводилося зарано, а лягає пізно, ніхто не заважав відіспатися вдень. Їжа мізерна, але Ерік ловив рибу, і стягував у лісі горіхи та фрукти. Можна було щодня купатися в морі та грати на свіжому повітрі. Свого пика Гертруда замість пекла, потрапила до певної подоби патріархального, простого раю. Жодної важкої роботи. М'який, і теплий морський клімат, мінімум настирливих комах, і звичайна і смачна їжа, і годинами купання в морі.
  Поступово принцеса привчалася ходити босоніж. Спочатку по траві, потім по піску та камінню. Її ніжні ніжки, швидко стали грубіти, і хлопчик змащував їх риб'ячим жиром, щоб мозолі, що знову утворилися, не тріскалися і не свербіли. Гертруда, як і раніше, ходила або в лахмітті, або на свіжому повітрі майже гола, зовсім переставши соромитися Еріка. Вони, втім, були скоріше як брат і сестра. Багато грали, грали, розповідали один одному кумедні страшні історії.
  Ерік відрізнявся багатою фантазією, і з ним завжди цікаво розмовляти. А те, що вони були дітьми сімнадцятого століття, тільки пішло їм на користь. Навіть будучи знатною особою, точніше, королівською кісткою Гертруда не знала ні комп'ютерів, ні телебачення, ні Інтернету, ні літаків та багатьох інших плодів прогресу. І тому не страждає від їхньої відсутності.
  А чого їй ще бракує? Хочеться покататися на поні? Так для цього цілі і козел пригодиться. Гертруда поступово звикла до тварин, і могла легко осідлати козла. А боягузом вона ніколи не була. Хіба що поплакати не проти, але це скоріше емоційний порив. Море тепле та ласкаве під рукою, і можна хлюпатися весь час. Тяжкої роботи немає скоріше розвага. Їди вистачає, тієї ж риби щоб їсти досхочу, а Ерік чудову вуху вміє готувати, що пальчики оближеш, може і мед дістати що завгодно. В жодному разі не можна сказати, щоб Гертруда страждала від заслання.
  Швидше навпаки, їй вже подобалося бігати босоніж гарячим гострим каменем, і відчувати масажик мозолистою підошвою, і час від часу клацати батогом по тваринах.
  Звичайно, часом не вистачало спілкування. У палаці багато людей і різного роду няньок, а тут майже весь час з тобою один Ерік. Але поки що це ще не стало нестерпним. Хлопчик-пастух не встиг набриднути, за батьками Гертруда ще не встигла смертельно скучити, а різноманітна риба приїстись. Іноді звичайно хотілося поїсти торта, тістечка, або шоколаду. Але навіть у палаці вона не так часто їла, бо батьки турбувалися про її здоров'я. А Ерік іноді залазив у комору і викрадав деякі солодощі. Так що не можна сказати, що Гертруда сиділа на винятково пастуху.
  Так у радості минуло літо і настала осінь. Дні стали коротшими, ночі довші і прохолодніші. Але море, як і раніше, тепле, і дні веселі.
  Гертруда поки що жила безтурботно. Хоча зима могла виявитися прохолодною, і в морі купатися вже не так комфортно. Але нічого, не здохнуть, і будуть інші розваги.
  А ось Стелла, вийшовши заміж за принца, розвела бурхливу діяльність. Навіть дивовижну для дівчинки ровесниці Гертруди. Стелла плела інтриги і зуміла знайти сильний вплив на свого тестя Людовіка чотирнадцятого. Вона всіляко підштовхувала короля-сонце до чергової війни. Захопити Іспанію та її, і навіть португальські колонії, було її мріянням. А там і Англію підкорити собі. Тим паче король Яків слабкий і потребує французької підтримки. А вона б Стелла могла б усістись і за іспанський престол.
  Через безліч справ Стелла вже стала забувати про Гертруда. Посол, що поки що прибив з Норвегії, не нагадав про неї. Дочка хана сподівалася, що її колишня володарка сильно страждає на засланні, а може вже наклала на себе руки. Знала б він реальність, то напевно б розлютилася від досади. Що насправді принцесі добре і весело.
  Але їй було не раніше. А ось зараз у Стелли виникло вагання. Грошей тепер має стільки, що легко можна найняти професійного кілера, який прикінчить дівчинку і прибере тим самим небезпечного свідка. Але Стелле було мало вбити свою колишню напарницю та пані. Їй хотілося саме цього - принизити та принижувати горду принцесу.
  Щоб та не пішла до християнського раю, як юна мучениця, а довго страждала у реальному пеклі злиднів. А яка найпринизливіша професія, як не пастушка? Ні вбивати вона Гертруду не буде, але зробити життя важчим принцесі слід. І для цієї мети дочка хана надішле спеціального найманця, який повинен зробити перебування принцеси ще більш пекло, а заодно час від часу інформувати Стеллу.
  Тільки треба не поспішати і знайти людину з фантазією, і того, хто володіє голубиною поштою, який не вбиваючи покалічить, але зведе Гертруду передчасно в могилу, а пропустити її, через пекло до кінця.
  На Корсиці вже початок грудня. Помітно похолоднішало, і навіть зранку на камінчику іній. Гертруда вибігла боса, і зіщулилося. Як різко переступала погода. Ще вчора було вдень понад двадцять градусів, і це прийнятно. А зараз надув з півночі холод і стало морозно. Принцеса закуталася в пухову хустку, але сильно стали її босі ноги. Вона раз у раз підскакувала, і намагалася знайти гострий камінчик. Коли температура опускалася повільно, міцна від природи дівчинка до цього звикала і вже не відчувала серйозного дискомфорту. Босі ноги теж пристосовуються до погіршення клімату. Але коли різко стрибнула, то це перетворюється на тортури.
  Ось навіть у загартованого Еріка ніжки стали червоними, наче лапки гусака. Хлопчик спитав у конюшого:
  - Може знайдеться для дівчинки хоч пара черевиків? Адже вона простоти може!
  Конюшній зі скепсисом запитав у хлопчика:
  - А тобі? Сам ти витримаєш?
  Ерік впевнено промовив:
  - Ти знаєш, я жодного разу не кашляв, хоч усі минулі зими проходив босоніж. Але вона ще дівчинка, і не загартована, як місцеві селянки з пораненого дитинства.
  Конюшній згідно кивнув:
  - Я попрошу у господині.
  І важкий, великий чоловік вирушив у будинок. І через хвилину вилетів неначе ужалений, провизжавши:
  - Пані заборонила! Сніг ще не випав, і ви повинні обоє босими ходити! Інакше вас випоре на стайні!
  Ерік важко зітхнув і промовив:
  - Гаразд! Так і бути, обійдемося!
  Швидко вигнавши худобу, хлопчик запропонував принцесі знову сісти на його спину. А сам почав енергійно масажувати босі, огрубілі і задубілі від холоду підошви дівчинки. Гертруда тремтіла від холоду, але швидко зігрілася, тим більше, що виглянуло сонечко, і вщух вітер. А син герцога зірвавши з пальм листя, почав майструвати для принцеси високі чобітки.
  Гертруда в досаді заспівала:
  - Ну чому не триватиме літо цілий рік, ну чому мороз нам п'яти сильно палить!
  Ерік філософськи зауважив:
  - Щоб ноги не були надто м'якими, їсти камінь, а щоб ми не ніжилися зимою. А вона тут досить ніжна.
  Проте вибравшись на галявину хлопчик розпалив багаття, і підігріло молока з медом, змусивши випити принцесу:
  - Не можна тобі простувати. Тут лікарів і близько немає. А щось у жандармів залікують.
  Озноб у Гертруди пройшов, і сховавшись вовняною хусткою та листям дівчинка, на сонці задрімала.
  Потім прокинулася вже, коли стемніло. Стало прохолодніше, але ще терпимо. Так вона в саморобних чобітках, і в листі пішла слідом за Еріком, який як ні в чому не бувало носив напівголий. Хіба що майку накинув на мускулистий торс. Ні, це хлопчика ніхто не бере.
  Зима на Корсиці, особливо на південному краю дійсно м'яка. Наступні дні виявилися значно теплішими. І Гертруда знову бігала, особливо після сходу сонця босоніж по камінчиках, і хоч раз чхнула. Сніг випав лише вночі на Різдво. Скотину цього дня не вигнали, і вперше за довгий час хлопчик та дівчинка опинилися у хазяйському теремі. Немезида вирішила собі влаштувати свято, і тому їй наготували всяку всячину. А Ерік та Гертруда прислужували їй за столом. Немезида була весела. Поруч із нею сиділа гостя, яку принцеса спочатку прийняла за юнака. Чоловічий одяг, коротка світла стрижка та мужні підборіддя. Потім за фігурою і зверненням міледі, Гертруда зрозуміла, що це жінка і жінка красива, приблизно двадцяти п'яти років, або навіть молодше.
  Але незважаючи на красу, занадто вже жорсткий у неї погляд сталевих очей, і сильні руки, з набитими кісточками кулаків. Немов у вуличного бійця.
  Вона посміхнулася Гертруді, широкою усмішкою з білими, блискучими і великими зубами. Але очі дивилися, як і раніше, холодно і жорстко. І нею дівчинка відчула деяку добре приховану ворожість.
  Жінка привітно і ласкавим голосом вимовила:
  - Нехай ці діти сядуть до столу і пообідають з нами. Адже тобі Стелла дуже хочеться тортика?
  Та останнім часом Гертруда дедалі частіше мріяла про торти та бісквіти з кремом, які їла у себе в палаці. Це й справді їй не вистачало. І побоюючись що це гарненька тітка з кулаками вбивці передумає принцеса відразу схопилася на запропоноване їй крісло. Трохи стримано сів і Ерік. Йому теж дуже хотілося скуштувати торта.
  Жінка глянула на Гертруду. Та обережно взяла в руки вилку та ножик. І глянула на леді, не наважуючись різати самій.
  Міледі ласкаво промовила:
  - Відрізай крихти скільки хочеш, і хлопчик нехай теж поїсти.
  Гертруда почала різати, вона робила це акуратно, відповідно до етикету. Жінка-воїн уважно стежила за її рухами. Хлопчик, який уже встиг забути за майже вісім років становища пастуха гарні манери, діяв грубіше, але теж за прикладом напарниці взяв у руки ножа та виделку. І забруднився в ароматному кремі.
  А Гертруда їла дуже акуратно, намагаючись не заляпати. Дівчинка після довгої перерви нарешті відчула мовою незабутній смак бісквіту та шоколадного крему. Як це чудово їсти торт, смак якого вона не встигла забути.
  Міледі ласкаво запитала дівчинку норвезькою мовою:
  - Ти, мабуть, знатна сеньйора?
  Гертруда машинально відповіла, збрехавши:
  - Ні!
  Жінка хитро посміхнулась і помітила:
  - Але твоя краса та манери видають тебе з головою. Адже Гертруда!
  Принцеса здригнулася і видала себе:
  - Що знаєте моє ім'я?
  Міледі посміхнулася і норвезькою мовою продовжила:
  - Не бійся... Коли чорнява самозванка запропонувала за тобою стежити і псувати тобі життя, мені здалося, що справа тут нечиста. З чого це принцесі та дружині наслідного принца, так витончено мститися служниці. Крім того, я чула про вашу родину. Ви скандинави і практично всі біляві. А він чорна брюнетка, яка зовсім не схожа на свого батька. Проте зуміла зачарувати Людовіка чотирнадцятого і цей дід по вуха в неї закоханий. Так що я подумала - прийму ще пропозицію та погорю з собою.
  Гертруда важко зітхнувши, помітила:
  - Я поклялася серцем матері нікому нічого не казати!
  Міледі кивнула головою і вкрадливо промовила:
  - Це пояснює твоє мовчання, але... Рано чи пізно обман Стелли розкриється і... Їй не нести голови.
  Принцеса посміхнулася, але відразу нахмурилася, промовивши:
  - Ніхто не повірить, що босонога королівська дочка.
  Міледі рішуче відкинула сумніви:
  - Ми можемо написати листа твоєму батькові і він особисто відвідає двір Людовіка чотирнадцятого. Тоді всі проблеми вирішуватимуться разом. Варто тобі тільки накреслити на пергаменті кілька слів, і зі Стелла буде покінчено!
  Гертруда пожвавішала і подивилася на Еріка. Той мабуть не знав норвезької мови і не звертав уваги на розмову. Хоча принцесі зовсім і не було погано на засланні, їй уже не хотілося більше миритися з правлінням Стелли. І дівчинка наважилася:
  - Я намалюю листа своєму батькові!
  Міледі широко посміхнулася, і сказала дівчинці:
  - Підемо в іншу кімнату. Перо та чорнило вже готові.
  Гертруда вирушила за жінкою воїном. Босі ноги принцеси крокували майже безшумно, а чоботи міледі рипіли. Смішно, але королівська особа виглядає жебрачкою в лахмітті, на тлі жінки в одязі чоловіка.
  Сівши Гертруда вмочила в чорнильницю перо. Вона не знала, що саме писати. Тим більше, клятва ще діяла, і вона не хотіла її порушувати. Втім, можна вчинити.
  Міледі зрозумівши причину вагань, підказала:
  - Напиши просто: тато я тебе дуже люблю і хочу бачити. Приїжджай у Париж швидше, Гертруда, що любить тебе.
  Принцеса перехрестилася і кілька разів зануривши перо в чорнильницю, накидала кілька слів. Потім поставила свій розпис.
  Міледі підняла написане, вклала у конверт і поставила друк. Після чого поцілувала на прощання принцесу, прошепотівши:
  - Лист буде доставлено на адресу. А Стелле ми завдамо смертельного удару.
  І скрипучи чорними, блискучими чоботями жінка-кобра покинула кімнату, теремка, на віддаленому хуторі.
  Гертруда прошепотіла навздогін міледі:
  - Хай допоможе нам Бог!
  
  
  СНІЖНА КОРОЛЬОВА І БОСИКОМ ГЕРДА
  Дівчинка була тією самою Гердою і зі Снігової Королеви, і навесні, як тільки зійшов сніг, вирушила за місто шукати свого названого братика Кая. Вона прихопила з собою невелику сумку з їжею, і одягла свої червоні черевички, найдорожче, що в неї було. Світило сонечко, і стояла чудова весняна погода. Герда йшла бадьоро і насвистувала пісеньку:
  Дорогою довгою я йду,
  Шукаю втраченого брата...
  І вірю, Кая знайду,
  Хоча хлопчик не латка.
  
  Дорога дуже нелегка,
  Є в ній і кручі та рівнини.
  Але знай виповнитися мрія -
  Навіки з братом ми єдині!
  
  Якщо треба буду босоніж,
  По каменю та по снігових кручах...
  І притягну його силоміць,
  Мій брат повірте найкращий!
  
  Дорога важка повір,
  Часом так хижо виють вовки.
  Образити може кожен звір,
  І камінь під ногами колкий!
  
  Але Кая я повір, знайду,
  Його красеня розцілую...
  Пройду і стужу і пургу,
  Сніг палить мені босоніж!
  
  Та шлях суворий ти повір,
  І голодує сильно Герда.
  Не уникнути в дорозі втрат,
  Стукає тривожно дівки серце!
  
  Але пройду пісок та сніг,
  І виручу, повірте Каю...
  Любити хлопчика не гріх,
  Я по снігу пройду боса!
  
  Але ось кінець шляху прийде,
  Побачу братика в новому світі...
  Перемогу відкрию славний рахунок,
  Найтепліше стане на планеті!
  Герда йшла доріжкою, і її ніжки в зовсім нових черевичках натерлися. Дівчинка сказала сама собі:
  - Дорога до братика довга, і я стопчу ці нові червоні черевички в риванні. Зніму їх краще! Вже тепло!
  Герда зняла черевички та панчохи і сховала їхню торбинку. Босоніж, насправді, було легше йти й приємніше. Пил на дорозі колола ніжки. Сім'я Герди небагата і в теплу пору року дівчинка часто грала боса. Але після зими, а вона в Данії снігова, її підошви у валянках зніжилися. І йти тільки перші кілька хвилин, по кам'янистій дорозі було приємно. Потім голі, підошви дівчинки стали нити і хворіти.
  Герда зійшла з кам'янистої європейської дороги, і пішла свіжою весняною травою. Так кололося набагато менше. Хоча йти вже не так зручно.
  Дівчинка йшла собі і знову щось співала. Потім з'їла трохи хлібця із сумочки.
  Нарешті попереду здалося село. Герда у своїй простій сукні та босоніж, могла б зійти на за рушницю, але виглядала надто чистенькою. Вона білява і красива, обличчя навіть трохи темніше за біле, як сніг волосся.
  Прийшло, вступаючи в село зійти з м'якої трави, і знову пісок і гравій доріг кололи її ніжки. Але сільські діти вже дуже хизувалися голими, запорошеними п'ятами, і Герда стиснула зуби і не хотіла уславитися ніжкою.
  Дівчинка запитала дітей про Кая.
  Один із хлопчиків відповів:
  - А я є Кай!
  Герда розсміялася і похитала головою:
  - Ти не той Кай!
  Хлопчик блиснув босими, запорошеними п'ятами і втік.
  Герда розуміючи, що пошуки братика можуть затягнутися, запитала, якщо робота.
  Один господар сказав, що треба перенести десять відер за їжу.
  Герда взяла коромисло набрала два відра і понесла. Досить важко для дівчинки нести великі цебра. Босі підошви ніг буквально палали.
  Але вона, стиснувши зуби, ходила та набирала. У місті Герда була незвична до тяжкої роботи, хоча теж щось по господарству.
  Останні відра дівчинка принесла буквально хитаючись. І мало не впустила їх. Але важко дихаючи, донесла до ганку.
  Господар сунув їй окраєць хліба і сказав:
  - Якщо хочеш, я можу взяти тебе служницею!
  Герда важко дихаючи, похитала головою:
  - Ні!
  І миготивши чорними по пилу п'ятами побігла з села. Насилу дісталася найближчого стогу сіна і впала в нього в повній знемозі. Після чого її зморив сон.
  І снилися кошмари...
  Бідолашна Герда, брязкаючи важкими, натираючи ноги кайданами, бреде до паризької в'язниці. Ще садять у Шатлі, в холодну, смердючу камеру, де разом сидять і маленькі дівчинки, що попалися на крадіжках, і старші жінки, але практичні всі молоді
  Годують огидною бурдою та черствим хлібом. Так провести у нелюдських умовах можна не один рік.
  Але Герду викликають на допит. Мажуть п'яти маслом, і пообносять до босих ніг палаючу жаровню. Дівчинка кричить від болю і непритомніє. А її змушують взяти він провину у вбивстві дворянина.
  Катування триває кілька днів, дитину порють, підвішують дибки, але Герда виявляє неймовірну мужність. Ні в чому не зізнається. І тоді до неї застосовую іспанські чоботи.
  Дошки стискають дитячі ноги, а кат вбиває клини. Після перших ударів дівчинка втрачає свідомість. Але на неї ллють холодну воду, змушуючи прийти до тями. Потім знову б'ють по дошках. Біль просто жахливий. Герда хрипить і виходить диким криком.
  П'яний кат посміхається.
  Дізнавач повторює питання:
  - Ти вбила віконта де Жузака?
  Герда зі стогоном відповідає:
  - Ні!
  Дізнавач кричить:
  - Кат, ще їй один клин! Толщі!
  І знову слідує удар, від якого здригається все тіло дівчинки. Сльози тікають із очей Герди, героїні Андерсена дуже боляче, але вона не зізнається.
  Дізнавач волає:
  - Та признайся нам! Це лише слова!
  Герда несподівано знаходить у собі сили виразно відповісти:
  - Слова як вітер, крутять млин дає муку мудрим, і муку дурням!
  Ведучий допит кричить:
  - Ще два клини!
  І знову летить молот ... хрумтять кісточки, дитячих ніжок, від больового шоку дитина знову втрачає свідомість. Герду відром крижаної з підвалу води приводять до тями. І продовжують витончене і разом з тим незграбне катування. Ось у лещатах одночасно затискають, пальчики рук дівчинки. Здавлюють лещата. Герда знову втрачає свідомість. Цього разу надовго. Навіть відро води не може привести її до тями.
  Дівчинка лежить у тортурі бліда і закривавлена.
  Герда прийшла до тями. Та й кошмарний у неї сон. Проте, після важкої роботи та довгого шляху, босі ніжки у неї сильно гудуть та болять. Голі, запорошені підошви дівчата потріскалися і на них боляче ступати. Через силу Герда змусила себе підвестися, і рушила пішки. Збиті ступні хворіли, але дівчинка стиснула зуби сильніше, і крокувала на волі. Хоча кожен крок і вибухав диким болем.
  Поступово втім, тіло розігрівалося, і біль притуплювався. Хоча ноги і особливо ікри сильно нили від втоми, а гола, збита підошва сідала від дрібних камінців на дорозі.
  Дівчинка йшла через силу і, навіть додавала кроку... Сонце перевалило за полудень. З'явилось нове село. Герда накульгуючи, увійшла до нього. Жилки у неї дзвеніли від напруги.
  Дівчинка простягла руку і попросила слізно:
  - Дайте, будь ласка, хліба.
  Одна з жінок дала їй шматок млинця, друга черствую окраєць, третя картоплину.
  Герда трохи підкріпила сили. І трохи посиділа на лаві. До неї підійшов хлопчик і запитав:
  - Куди йдеш дівчинка?
  Герда відповіла:
  - Я шукаю свого названого братика Кая!
  Хлопчик знизав плечима і відповів:
  - Два Каї й у нас у селі є. Ім'я поширене. А світ великий. А в тебе і так ніжки збиті у кров.
  Герда важко зітхнула і відповіла:
  - Я це знаю. Але не можу зрадити свого друга!
  Хлопчик помітив:
  - У тебе в сумці щось є!
  Герда кивнула:
  - Та в ній червоні черевички!
  Пацан із посмішкою запитав:
  - Дорогі?
  Дівчинка кивнула:
  - Так! Бабуся півроку збирала!
  Хлопчик із подивом запитав:
  - А чому ти в них не ходиш?
  Герда відповіла:
  - Тому й не ходжу, що вони дорогі! Шлях може бути довгим, і вони розваляться.
  Хлопчик запропонував:
  - Продай їх, і ти зможеш купувати дорогою їжу!
  Герда заперечливо хитнула головою:
  - Ні! Кай їх ніколи не бачив! Я хочу здатися в них!
  Хлопчик згідно кивнув:
  - Я розумію! На візьми мідний гріш! Скоро ти дійдеш до міста, на край хліба вистачить. Тільки не думай красти. Хоч ти і дитина, але посадять у в'язницю і поруть!
  Герда заперечливо хитнула головою:
  - Я ніколи нічого не вкраду!
  Після чого дівчинка піднялася з лави і потопала. Ноги хворіли, ступні палали, але обов'язок вимагав від неї йти далі.
  До ночі вона не встигла дійти до міста, і знову заночувала у стогу сіна.
  Цього разу її сон був спокійнішим.
  Дочка ката сховала Герду в кошик і винесла з камери. Вона поспішала покинути Шатле, доки полонянки не схопилися. І дівчина втекла з поклажею.
  Дочка ката вирушила з Гердою в дорогу, на південь Франції, розраховуючи там загубитися. Вона йшла в шкіряних черевиках, Герда босоніж тупала поруч із нею. Але потім від кам'янистої дороги у дівчини розвалилося взуття і воно ледве ступало закривавленими ногами. Герді було трохи легше, так вона спочатку мала огрубілі підошви, видно, незважаючи на сильне омолодження тіло дівчинки зберігало спогади про минулі випробування.
  Дочка ката вважалася із заможної сім'ї і зазвичай носила взуття, як це заведено у не бідних Паризьких сімей. І її дівоча підошва не мала звички до каміння, гальки, кам'янистої французької дороги. Але дівчина, розбивши ноги в кров, виявляла мужність і не скаржилася. Герда на привалі цілувала її ніжки в закривавлені ступні та біль вірша, дочка ката засинала.
  Поступово її ноги загоювалися і покривалися твердою кіркою. Дочка ката обносилася і жила милостиною, на Герді теж залишилися самі лахміття. На зиму дівчина та дівчинка перебралися до Італії. Там не буває морозів, і більш-менш терпимо. Але їхнє життя стало життям бродяг. Тобто дуже тяжкою та голодною. І просвіту у цьому житті не бачилося. Дочка ката була миловидною, але зовсім не красунею і зовсім схудла, стала тростинкою.
  А Герда на шляху надихнувшись, заспівала;
  Герда Кая шукала боса,
  По кучугурах суворим...
  Адже душа в неї золота,
  Як сніжок променистий біла!
  
  Знайти нареченого не зуміла,
  І потрапила до фашистів у повний...
  Ох, нещасна дівчинка Герда,
  Якого ж терпіти таку ганьбу!
  
  Плачі приготували дибу,
  Розклавши під ногами багаття...
  Смажать дівчинку ніби як рибу,
  Але знай духом вона як орел!
  
  І терпіла великі страждання,
  Катувань і тортур не злічити...
  Обклали нещасну данину,
  Щоб змусити дівчинку ревти!
  
  Ноги босі полум'ям лижуть,
  Батогу дівчину люто б'ють!
  Тут під куполом у строгому Парижі,
  На вогнище Герду у робі ведуть!
  
  Катування жорсткі дівчинка терпить,
  І сміється в обличчя катам...
  Ні, вона не попросить про смерть -
  Випробування їй по плечах!
  
  Може витримати тортури лихі,
  Ти ж у терпінні ідеал...
  Народилася наша Герда у Росії,
  Православ'я серцем прийнявши!
  Хоч ламають їй кістки кліщами,
  Вістрям колють білі груди...
  І босими на вугілля ногами,
  Ставлять Герду, то біль - не зітхнути!
  
  На багаття гордо сходить дівчисько,
  Хоч обличчя все в крові, синцях...
  Розсміялася від радість дзвінко,
  Хоч і руки та ноги в ланцюгах!
  
  І здавалося, немає порятунку,
  Ката лапа палить багаття.
  Попросила у Бога прощення
  Хоч вогонь мови до неї простяг!
  
  Лиже тіло шалене полум'я,
  І Герда стогне від болю, кричить...
  Але в душі все одно майорить прапор,
  І на серці редут-моноліт!
  
  Буде пам'ятник дівчинці світла,
  І Росія свою згадає дочку...
  Герда смілива буде оспівана,
  Стане день і розвіється ніч!
  Герда завжди голодна, босоніж, і в лахмітті, тупала і по Італії. Вона все ще сподівалася знайти свого братика Кая. Чомусь вона шукала його на півдні Європи, а не на Північному полюсі.
  І ось вона вже підходила до Неаполя. Неподалік міста стояв великий, і дуже гарний палац.
  Дівчинка присіла на камінчик. І відчувши сильну тугу заплакала.
  До неї підійшов хлопчик. У багатому одязі та лакованих черевиках. Він був на вигляд ровесник Герди. І тихо спитав:
  - Чого ти плачеш жебрачку?
  Дівчинка чесно відповіла:
  - Ось уже багато років я шукаю свого названого братика Кая, і обійшла босоніж півсвіту!
  Хлопчик скептично помітив:
  - Багато років? Ти що його шукаєш з дитинства?
  Герда похитала головою і відповіла:
  - Та ні! Я куди старший, ніж виглядаю!
  Хлопчик усміхнувся і відповів:
  - Я люблю слухати казки! Розкажи мені свою історію!
  Герда почала викладати, відверто і нічого не прикрашаючи.
  Хлопчик слухав її і слухав... Потім відповів:
  - Не знаю так це чи ні, але, можливо, наш принц це і є Кай!
  Герда свиснула:
  - Та НУ?
  Хлопчик згідно кивнув:
  - Я слуга у палаці принца, і знаю, що мій сюзерен із простого народу! Наша принцеса сама собі обрала юнака, який має бути генієм і чимось її вразити!
  Дівчинка відповідно кивнула:
  - Та Кай міг! Він дуже розумний та великий оригінал! Часом такі вірші писав, що з усього Копенгагена зліталися діти та слухали, аплодуючи!
  Хлопчик кивнув:
  - Я тобі вірю! Принц справді був такий хлопчик як я! Він навіть прийшов босоніж і надів чоботи, тільки біля входу до палацу. І просто виявився вражаючим. Якщо врахувати, що охочих одружитися був цілий натовп, то він справив враження!
  Герда запитала:
  - У нього світле волосся та блакитні очі?
  Хлопчик, який сам був чорнявим кивнув:
  - Так! І це теж сподобалося королеві, що він не італієць, але чудово говорить нашою мовою!
  Герда підтвердила:
  - Наша бабуся була вчителькою іноземних мов. І ми з Каєм знали з ранніх років! Це точно він!
  Хлопчик-слуга зазначив:
  - Тобі нарешті пощастило!
  Дівчинка тупнула босою ніжкою:
  - Веди мене до принца!
  Хлопчик знизав плечима:
  - У лахміття і босу дівчинку не пустить вартовий... Тебе просто кинуть у в'язницю!
  Герда зіщулилася і пропищала:
  - Що ж робити?
  Хлопчик запропонував:
  - Я у палаці всі закутки вивчив. Проведу тебе потай. Коли буде ніч, аж до самої спальні. І ти одразу ж увійдеш у контакт і принцом!
  Дівчинка кивнула:
  - Я згодна!
  Хлопчик помітив:
  - Може, тобі дістати нову сукню та туфельки. Ти в такому вигляді Кая шокуєш!
  Герда похитала головою:
  - Босоніж легше ступати без шуму! Крім того, нехай мій братик подивиться якою я стала!
  Хлопчик кивнув:
  - Посидь поки на камені! Я принесу тобі їжу. Ти така худенька та голодна. А потім ми підемо!
  Дівчинка нервово перебирала босими ніжками, тремтячи від нетерпіння. Невже смуга невдач закінчилася, і вона знову побачить свого, що підріс брата Кая?
  Невже він теж босоніж ішов від Данії до півдня Італії? Бідний хлопчик. У неї голі підошви, хоч вона і дівчинка, стали як копита коня від набитих об гостре каміння доріг Європи. І холод, і спека, вона все випробувала і терпіла.
  Хлопчик приніс їй пару тістечок із кремом із кухні, курячу ніжку.
  Герда жадібно це з'їла.
  Вже стемніло... Дівчинка старанно помила босі ноги в струмку. Але варто було зробити кілька кроків, як огрубілі підошви знову запилилися. Хлопчик здавався таким ошатним.
  Він повів її через секретний лаз у паркані, і рушив разом з нею по закутках.
  Все було наче в казці... Італія, і палац, куди її провів хлопчик. І вона думала, що цей принц є її названий братик Кай. Адже справжня варта не пропустить босу дівчинку, в лахмітті.
  Хлопчик її слуга вів у спальну принцу. Він і сам зняв черевички, в палаці, щоб не шуміти, і діти йшли босоніж коридорами, спритно обминаючи варту.
  Іноді по стінах проносилися кольорові картинки, які були веселими снами.
  А в золотій квітці спав юний принц, а праворуч від нього, принцеса.
  Принц був красивим, але трохи розповніли від розкішних бенкетів у палаці, і старшого за Кая. Але Герда одразу зрозуміла, що це не він.
  І найясніша пара прокинулася.
  Вони спочатку перелякалися, і сторожа схопила дітей. Але потім принцеса попросила худорляву, біляву дівчинку в лахмітті з мозолистими пиловими ніжками розповісти свою історію.
  Герда все виклала по порядку. Включно з описами жорстоких тортур, у Французькій в'язниці.
  Принцеса співчутливо сказала:
  - Нехай вона лишається з нами!
  Принц погодився:
  - Це найдивовижніша історія, яку я коли-небудь чув!
  І додав:
  - Більшу частину шляху Європою, я все-таки проїхав на коні. І лише коли вона впала, довелося йти пішки. Добре ще у нас у монастирі хлопчикам дозволяю вуватись тільки в мороз, і мої ноги не були ніжними. Але все одно я збив ступні та хроми. Вона пройшла боса Європу з кінця до кінця!
  Принцеса рішуче заявила:
  - Вона буде моєю найулюбленішою фрейліною! І бути з цього! А хлопцеві, який її привів, десять ударів палицями і по п'ятах, за порушення етика, і двадцять золотих монет, що знайшов нам нового друга!
  Юний слуга вклонився і відповів:
  - Ви такі справедливі!
  Дівчинка вклонилася і попросила:
  - Краще мені дайте палицями по п'ятах! Я тут у всьому винна!
  Принц посміхнувся і відповів:
  - Тобі палицями вріжуть само собою! За незаконне проникнення до палацу! Адже ми справедливі государі!
  Принцеса підтвердила:
  - І їй теж десять ударів палицями по голих п'ятах!
  Герда тяжко зітхнула. Лігла на спину і наділи слуги її босі ніжки в петлі. Але виявилось все не так страшно.
  Їй били тонким прутиком, лише для виду, і огрубілим підошвам Герди було не боляче, а тільки лоскітно.
  А ось хлопчику лупили гнучким ціпком, і йому було по-справжньому боляче. Але він міцно стиснув зуби, і сіпаючись, зумів стримати крики. А потім встав і сильно кульгав на обидві ноги.
  Знову щасливий квиток упіймала багатостраждальна Герда. Дівчинку зробили служницею знатного принца. Вона стала фрейліною, її роздягнули у шовку та оксамит. Повторилася історія щодо Андерсена, тільки трохи в іншому варіанті. Герда першого ж дня сильно натерла в нових чобітках ніжки, і зрозуміла, що багатство не тільки насолода. А у шовках спекотно в італійське літо. А найвишуканіші страви, не такі гарні, коли в тебе повний шлунок.
  Це тисне і заважає ходити.
  Крім того Герді, довелося вчитися іноземним мовам, гарним манерам, різного роду етикетам та наукам. А це зовсім не так цікаво, ніж вести життя бродяжки.
  Навіть голова від цього тріщить.
  Герда намагалася звикнути, довго мучилася. Ось минув рік. І вже здавалося, що вона втягнулася в цей виснажливий ритм життя фрейліни.
  І що їй уже й не хочеться кудись іти і чогось шукати.
  Але в дзеркалі, перед яким вона виконувала церемонію, з'явився її названий братик Кай. Хлопчик зовсім не виріс, і не змінився за довгі роки розлуки, тільки став надто блідим з нездоровою синьовою. У замку Сніжної Королеви він ніби заморозився, і все ще намагався скласти з крижинок слово: "Вічність".
  А без нього він бранець.
  Але, схоже, йому це не вдавалося. А якого це довгі роки сидіти в крижаному замку, навіть якщо ти не відчуваєш холоду?
  І немає поряд інших дітей?
  Герда відчула, що її названий братик глибоко нещасний. Навколо тільки льоди та білі ведмеді, ти перебираєш блискучі, як алмази крижинки. Навіть з огляду на те, що серце названого братика заледеніло, все одно зрозуміло, що він глибоко нещасний. І лише зі самою Сніговою королевою можна поговорити, але вона з'являється в крижаному замку так рідко.
  
  Герда скрикнула, і наважилася втекти. Вона пішла до своєї кімнати. Чесно залишила чобітки, дорогу сукню та тонку спідню білизну. Одягла, своє колишнє, що перетворило на лахміття, але дбайливо зберігається сукню. Вона стала тісною, і оголило ніжки вище колін. Дівчинка виросла, і їй на вигляд років тринадцять, а на ділі на десять років більше. Скільки часу пройшло з того часу, як вона вирушила шукати свого названого брата? Вже років тринадцять, а то й більше.
  Дівчинка поцілувала розп'яття і так босоніжкою вирушила на пошуки свого названого братика. Принаймні, вона тепер знала, що він далеко на півночі. На шляху її зустріла варта. Побачивши Герду босу і в лахмітті вони здивувалися:
  - Це ти фрейлін? Що за вид у тебе?
  Герда збрехала:
  - Я прогнівала свого принца, і він наказав мені йти на всі чотири сторони, в тих же лахміттях що й пішла на служіння.
  Стражник жалісно помітив:
  - Ти собі всі ноги зіб'єш, дам як я тобі хоч пару черевиків. Моя донька виросла з них, а тобі вони якраз будуть у пору!
  Дівчинка скучила за ходінням босоніж, яка так приємна, коли підошви огрубілі.
  Герда скромно відповіла:
  - Я цього не заслужила... Залишіть собі чи продайте!
  Бородач похитав головою:
  - Ну ні! Дороги Італії надто суворі та кам'янисті для босих ніг дівчинки. Тим більше, ти вже відвикла, від суворої поверхні. Поки ще травень, і не скоро стане холодно, але на ніч я тобі дам і пуховою платою, щоби ту ховалась... Поки не знайдеш нових добрих господарів!
  - Спасибі тобі! - відповіла Герда.
  Їй не хотілося кривдити стражника.
  Вона взяла з собою шкіряні, і майже не зношені черевики - мабуть дочка одягала їх тільки у свята, і пухову, теж практичну нову хустку. Подякувала м'якому серцю стражнику. Черевики справді були зручні, трохи більше розміром, але нормальні. У них було комфортно.
  Але тільки-но повернувши за поворот, дівчинка зняла черевики і повісила їх на плече. Їй дуже хотілося бути схожим на босоніж, відпочити від палацового взуття. Спочатку йти було приємно, дорожній пил лоскотав голі п'яти. Але потім, позначилася довга відсутність звички. Підошви у дівчинки стали ніжнішими і м'якшими, і вона незабаром відчула, шпильку камінців і горіння. І взагалі кожен горбок гола ступня у якої зійшли мозолі болісно відчуває.
  
  Але Герду, що встигла за своє вже не таке вже й коротке життя повисіти на дибі, це не збентежило. Зрештою, босоніж йти кам'янистою дорогою не так боляче, ніж коли п'яти смажить жаровня. Нехай навіть за рік вона, дівчинка-фрейліну і зніжилася. Нічого вона витримає.
  І Кая знайде, безперечно.
  До кінця дня босі ноги у дівчинки кровоточили, але вона не здалася і заснула у стозі сіна. А наступного дня знову вирушила кам'янистою дорогою.
  І йшла через силу, нехай її ніжки з кожним кроком вибухали болем.
  Герда не взяла з собою їжі, і їй довелося харчуватися милостиною. Симпатичній дівчинці в лахмітті подавали охоче.
  Герда спочатку хотіла продати шкіряні черевики або обміняти на продовольство, але потім вона передумала. Її ніжки дуже швидко огрубіли, і черевиків, особливо в теплу пору року не потребували. Натомість вона зустріла двох маленьких хлопчиків, які буквально вмирали з голоду.
  Герда не могла їх покинути.
  Дівча нагодувала їх тим, що зібрала в торбу, потім продала в купецькій крамниці звичайно з великою знижкою, майже нові черевики. Накупили їжі, і залишила хлопчикам, та ще й разом з пуховою хусткою.
  Нехай хлопці не замерзнуть.
  Звичайно, Герда повелася по-християнськи щедро. Тим більше стояло літо, і вночі немає потреби вкривати хусткою. Але коли щедрі поля Італії закінчилися, дівчинка, що йшла на північ, опинилася в Альпах. А там вдень ще тепло, а вночі холодно. І селища зустрічаються набагато рідше, доводиться голодувати.
  І дуже гострі камінці на дорогах, впиваються у свіжі мозолі дівочеї підошви.
  Одного разу вдарив літній, гірський заморозок і лахміття примерзли. Дівчинка сіпнулася і остаточно розірвала собі сукню. Виявилася голою та беззахисною. Довелося, тримаючи на собі рвані, йти швидким кроком. Вночі голяка не заснеш - справжнє пекло. Герда не спала весь день і ніч, але на ранок спустилася трохи нижче і зігрілася, поспала. Потім знову йшла всю ніч, і на обід наступного дня вийшла до гірського хутора.
  Господар погодився дати Герді, простий і старий одяг, але натомість змусив цілих два тижні колити дрова і носити воду відрами з коромислом.
  Причому не лише для себе, а й сусідів.
  Дівчинка вколювала до знемоги, і харчувалася лише черствим хлібом кислим молоком. Господар запропонував їй залишитися, але Герда збрехала, сказавши, що робить паломництво. Неохоче гірський кулак дав її якусь діряву палицю, але хоч ти не гола. А на дорогу навіть шматка хліба не кинув.
  Хоча дівчинка набила собі мозолі на руках.
  Довелося Герді йти з порожнім животом. А в горах селища рідкісні, а самі Альпи великі, на верхівках гір навіть літом лежить сніг. Дівчинка з голоду рвала траву, конюшину, розгризала ялинові шишки. За десять днів, вона охляла, що стала одна шкіра та кістки. Навіть білку не втрималася і з'їла сирої.
  І навіть обгризла шкірку.
  Потім знову натрапила на хутір. Три дні важко працювала там, зате від'їлася, і трохи їй дали і на дорогу. Але найсильніше у високогір'ї діставав нічний холод. Дівчинка спала вдень, на ночі тупала, босими, мозолистими ніжками гострим каменем. Іноді вили вовки, кілька разів Герда зривалася в прірву і мало не падала, але доля зберігала її. Хоча чималий страх іти горами та вночі. І голодно...
  Але вона хоч би знає куди йти.
  Коли Ганнібал перебирався через Альпи до Італії, у нього померла половина війська та всі слони. А тут перехід робить маленька, хай навіть роками і доросла дівчинка.
  Вовки лижуть її босі, витончені відбитки, залишені багато страждальними ніжками.
  Коли Герда була вже на межі, їй потрапив на шлях ще один хутір, і знову їжа. Господар виявився добрішим і запропонував дівчата кожушок і черевики, але Герда відмовилася, сказавши, що вона вже звикла до каміння та холоду, а босі ноги куди легше йдуть, ніж навантажені в черевики. Хазяїн на дорогу дав цілий мішок їжі.
  Він мав совість.
  Звичайно, це обтяжило дівчинку, але дозволило йти ще кілька тижнів, не зупиняючись. Високогір'я добігало кінця, гори ставали дедалі нижче. І Герда перевалила через найважчу частину шляху: маківку Альп.
  І це вже здобуток.
  Тепер вона опинилася у Швейцарії, де трохи м'якше, а хутори зустрічаються частіше. Перехід загартував Герду, а вона не застудилася в горах, і навіть не підхопила нежить. Що ж Боги не люблять слабких духом, зате нагороджують сильних.
  Та й вовки тільки лизали босі сліди дівчинки, але накинеться так і не наважилися.
  Герда все йшла і йшла, зупинялась у хуторах, працювала, іноді співала. Бродяче життя для неї приємне і звичне. Дні стали йти швидше та важче. Доля поки що берегла дівчинку від злих людей, розбійників та ґвалтівників. Все ж таки Герда вже не така й маленька, могла й залучити ґвалтівників. Але поки що все обходилося.
  Вищі сили її берегли.
  Ось дівчинка минула і Швейцарію, вступивши до Баварії. Літо вже перевалило маківку, але на рівнині ще дуже тепло, навіть ніч. І дороги не такі кам'янисті. Іти було суцільне задоволення. Селища траплялися часто, і з їжею проблем не було. Герда підробляючи, зібрала собі якийсь грош, і оновила сукню на більш ошатну і нову. Але ходити воліла босоніж, тим більше що підошва стала твердішою, ніж у чобіт.
  І ноги вже майже не мерзнуть навіть ночами та після дощів.
  Але час минав. Дівчинка просувалася на північ. Літо закінчилося і настала осінь. Полилися холодні дощі, а Герда опинилася на півночі Німеччини. Шліпала босими ніжками по стужених калюжах, відчуваючи невеликий холодок. Але Герда вже настільки звична, що вирішила не мати взуття, обмежившись лише однією вовняною хусткою. Вона знову воліла ночувати, тільки вдень, а вночі тупотіти.
  Тим більше, вдень тепліше спати, а в русі не замерзнеш.
  Ось вона минула і досить густо населену північ Німеччини і вийшла до моря.
  Плеснула босою ніжкою по воді.
  Далі суші йти нікуди, а переплисти море не реально. Порівняно неподалік була рідна Данія. Дівчинці раптом захотілося повернутися до рідного Копенгагена. Може, ще жива її рідна бабуся. Тим більше незрозуміло, як далі йти.
  Але Герда присіла на камінчик біля моря і, подумавши, відхилила думку про повернення. Якщо немає іншого виходу, то слід знайти корабель, що йде на північ, дійти до льодів і рушити потім до Північного полюса. Бо, мабуть, замок снігової королеви знаходиться саме там.
  Холоди особливо вночі кусають дівчисько, але не можуть зламати її волю.
  Що ж вона якщо треба, то знайде такий корабель, а поки що в порт.
  
  ЮНГА НА КОРАБЛІ АМАЗОНОК
  Едмонд Д'Артаньян тепер юнга на піратському кораблі амазонок. Весь екіпаж складається лише з найкрасивіших дівчат. Вони всі в коротких спідницях та матросках. Такі ось смугасті та фігуристі. І їхня провідниця королева піратів: Шарлота де Конде.
  Вона теж босонога, але кісточки прикрашені золотими браслетами у вигляді змійок із смарагдовими очима. А на зап'ястях браслети посипані діамантами. Дуже красива королева і мускулиста, міцна.
  Едмонд лише хлопчик. У коротких штанцях і з голим засмаглим, мускулистим торсом, він натягує канат. Закручує її щільніше. Так це вельми агресивний хлопчик. Уперся босими ніжками в щоглу і крутить.
  Дівчата в'ються навколо нього. Дві натягують вітрило, їхні голі, мускулисті засмаглі ноги напружилися.
  Едмонд Д'Артаньян проспівав:
  - Піратам не потрібні науки,
  І це ясно чому...
  У нас і ноги є і руки,
  А голова нам ні до чого!
  Дівчат на бригантині півтори сотні. І їм навіть дещо тісно. Сама бригантина дуже гарна та розфарбована. Вітрила складаються з кольорових малюнків і тонкого шовку.
  Едмонд провів вітрилами своєю дитячою ногою і розсміявся - лоскітно. І від дівчат пахне дорогими духами, наче вони творять чудеса у біжутерії.
  Деякі з них теж носять коштовності та прикраси. Усі засмаглі, та більшість блондинки. Багато і рудих... Чудові красуні.
  Хлопчик закріпили вітрило і піднявся вище. Щогла нагрілася і приємно обпалювала босі, що огрубіли ніжки хлопчика.
  Едмонд раптом побачив на відстані вітрила і свиснув. Це було так чудово. Намічалася пригода.
  І юний юнга скомандував:
  - Бачу попереду галіон!
  Дівчата заметушилися і почали рухатися. Тепер у них намічався видобуток.
  Щоправда на бригантині лише дванадцять гармат. А галіон значний у розмірах.
  Незадовго перед цим дівчата підчистили носа своєї бригантини від наростів. І він йшов дуже швидко. Щоб прискорити рух, Шарлота де Конде наказала поставити додаткове вітрило. І швидкість бригантини помітно зросла.
  Галліон не змінював курс. Мабуть, піратський корабель здався їм дрібнуватим. Тільки бортових знарядь у галіону було сорок вісім крім кормових і носових. Та й калібр у них більший.
  Помічниця капітана та королі піратів Еммануель із тривогою помітила:
  - Вони можуть потопити нас!
  Шарлота тупнув босою ніжкою по палубі і рішуче заявила:
  - Ні! Нас так просто не втопиш!
  Едмонд крикнув із верхньої палуби:
  - В бій! Дівчата сміливо в бій!
  Еммануель сердито гримнула:
  - Ух ти чортеня! Давай злазь!
  Спритний як мавпочка хлопчик зістрибнув. Його голі, рожеві п'ятки блиснули.
  Шарлота запитала, підморгнувши:
  - Хочеш бійки малюк?
  Едмонд у відповідь гаркнув:
  - Дуже хочу!
  Руда Еммануель несподівано підтримала хлопця:
  - Це галіон наповнений вантажем, ось як тяжко він рухається! У невеликий видобуток!
  Шарлота погодилася:
  - Прослизнемо по кормі, ніс у нас вузький, і візьмемо супротивника на абордаж!
  Едмонд, підстрибуючи, проспівав:
  - Сам чорт тебе не брат -
  Рубі ворогів пірат!
  Шарлота наказала, тупнувши голою п'ятою по дубу корми:
  - Стеж за вітрилами юнга!
  Бригантина пішла на зближення. Галліон спробував розвернутися. Але рухався він і справді важкувато. Бригантина в момент пострілу зі знарядь змістилася і майже не отримала пошкоджень. Правда одне ядро потрапило в ніс, а інше збило вітрило.
  Але на швидкість це майже не вплинуло. Дівчата одразу натягли ще папери і додали ходу.
  Шарлота відзначила зі смішком:
  - Ми воїни світла!
  І підморгнула подругам...
  Еммануель заперечила:
  - Точніше пекла!
  Дівчата приготували заздалегідь гачки. Їм вдалося випередити галіон у спробі повернутися іншим бортом. Гармати заряджаються досить повільно, але залп по бригантині майже був би смертельним. Але дівчина Гертруда встигла пальнути зі зброї, і розбила кормове кермо галіону, через що той сповільнився і струснувся. Ось дівчата повернули паперові вітрила під іншим кутом, щоб не дати зіткнутися надто різко. І бригантина плавно стикувалася. Гачки були міцно накинуті, і припаяні клейкою олією.
  Войовниці-піратки накинулися лавиною. Їхні голі круглі п'ятки миготіли. А на борту галіону боролися проти них воїни у бронзових обладунках.
  Їх було вдвічі більше, але вони явно поступалися красуням-амазонкам у спритності.
  Шарлота сама вела атаку, провела двома шаблями млин і знесла голову ворожому легіонерові. Бородата голова відкотилася.
  Де Конде королева піратів рушила голою п'ятою супостату в підборіддя і перевірив:
  - За піратське щастя!
  Воював і хлопчик Едмонд. Вони хоч і маленькі, але спритні. І так супостатів рубає шаблями.
  Ось покотилася, лишаючи на палубі кров друга голова. Іспанці (та це начебто іспанці - смагляві, бородаті, в обладунках і високих чоботях незважаючи на спеку!) відчайдушно пручаються.
  Едмонд зрубав спритним обвідним маневром ще одну голову і прочирикав:
  - За Атоса!
  І знову врізав голою п'ятою супротивнику у підборіддя. І удар виявився добрим, щелепа полетіла.
  Хлопчик проревів:
  - За Портоса!
  У ньому був дуже бойовий, наче окріп у чайнику дух.
  Еммануель рубалася, і рушила голим коліном у живіт. Тож у ворога хлинула через рот кров.
  Дівчина проворкувала:
  - За піратське братство!
  І знову як візьме і прорубає мечами, наче з розвороту.
  Шарлотта провела шаблями метелики і перевіряла:
  - Роблю я новий поворот,
  Ангел я, антихриста пілот!
  І як рушить голою п'ятою супротивникові в самий дих.
  Едмонд підставив підніжку. І великий іспанський капрал, як вилетить за борт і там і втопиться.
  Хлопчик взяв і заспівав:
  - Тільки шкода ніхто не знає,
  Та й ми не знаємо самі.
  Скільки золота нам треба,
  Скільки грошей хочемо!
  І Едмонд зрубав чергового супротивника. Дівчата-пірати лізли в бій, і рубали всіх наче капусту. Вони мали азарт і колосальне прагнення перемогти.
  Еммануель рубалася, і її дві шаблі миготіли, наче лопаті пропелера. І вона виглядала вкрай бойовою, і агресивною дівчиськом.
  І боса, кругла п'ята знайшла чергове підборіддя іспанського офіцера. Той від нищівного удару, як полетить, ламаючи дерево за борт.
  Еммануель проспівала:
  - Ми грабуємо каравели,
  Ми грабуємо галіони.
  Нас не закликати до відповіді
  Плювати на всі закони!
  І дівчина впала на спину, і підкинула ногами ще одного великого офіцера, і той полетів у важких обладунках за борт. І плюхнувся в солону, морську воду.
  Еммануель проворкувала:
  -Ну-но від гвинта!
  Шарлотта її підтримала:
  - Вибухне знову грім,
  Правитиме костолом!
  І дівчисько як стрибне, і вдарить ворога голою п'ятою в груди. У того від сильно поштовху лопнула кіраса, і з пащі як хлине фонтаном кров.
  Шарлотта де Конде заспівала:
  - Удар, удар, ще, удар
  Ще удар і ось ...
  Є у мене в битвах дар,
  Вб'ю тебе виродок!
  І дівчисько знову як рубане мечами. Знову летять зрубані голови.
  Шарлота захоплено проревів:
  - Наш чорний прапор найвищий!
  Деякі іспанці бачачи, що битися з дівчатами-піратами безнадійно падали на коліна і благали про помилування.
  Дівчата спочатку змушували їх цілувати собі босі, гострі ніжки, а потім викидали за борт.
  Шарлота де Конде пискнула:
  - За великі успіхи!
  І знову як рушить голою п'ятою прямо противнику в ніс. І розтрощить його так, що дірка виникла в потилиці. І звідти полився фонтанчик крові.
  Але все вже скінчилося.
  Пірати перемогли, і останні іспанські солдати бухнули навколішки, благаючи про пощаду.
  Шарлота де Конде з усмішкою промовила:
  - Давайте їх за борт, рибам теж треба їсти! А потім обшаримо трюми та каюти.
  Дівчата охоче виконали наказ. Тільки дозволили перед смертю чоловікам поцілувати себе у босі підошви, що дуже приємно для дівчат. І скинули їх у море.
  Едмонд, філософськи зауважив:
  - Кому пироги та пампушки,
  А кому синці та шишки!
  Після чого дівчата рушили каютами в пошуках видобутку.
  У капітанській каюті виявили знатну сеньйору років тридцяти п'яти та дівчисько п'ятнадцяти років. Вони були в дорогих сукнях та туфельках із прикрасами.
  Шарлота помітила з посмішкою:
  - З вас можна взяти викуп. Чи ви надаєте перевагу петлі?
  Сеньйора зітхнувши відповіла:
  - Пощадіть будь-ласка доньку!
  Королева піратів кивнула:
  - Я можу взяти її в свою команду! Якщо вона згодна приєднатися, будь ласка!
  Дівчина пискнула:
  - Стати піраткою?
  Шарлота де Конде кивнула:
  - Ну як хочеш! Викуп отримати надто багато метушні. Ми продамо краще вас на плантацію цукрової тростини!
  Дівчина у відповідь прочірікала:
  - Я згодна стати флібустьєром!
  Еммануель зауважила:
  - Вона надто ніжна, і для нас буде лише тягарем. Може її краще за борт!
  Едмонд відзначив із посмішкою:
  - Недобре вбивати жінок!
  Еммануель логічно помітила:
  - Чоловіків теж убивати недобре! Вони таки живі тварюки! І вони мають діти!
  Хлопчик-мушкетер кивнув:
  - Так це вірно! Діти плачуть батьком. І я не подумав, наскільки це бридко вбивати!
  Еммануель відзначила, хихікнувши:
  - Але ж доводиться!
  Хлопчик-мушкетер проворкував:
  - Я люблю тебе життя! І сподіваюсь, що це взаємно!
  Шарлота де Конде кивнула:
  - Ми беремо тебе до своєї команди! А що зі старшою зробити?
  Молода жінка запропонувала:
  - За мене можна взяти великий викуп! Це вже точно!
  Королева піратів заперечила:
  - Багато метушні з цим викупом. Я пропоную наступне... Ми її продамо на аукціоні рабів. Може, вона потрапить на плантації, а як домашня прислуга, що буде їй куди легше!
  Сеньйора буркнула:
  - Помилуйте...
  Шарлотта рішуче заявила:
  - Заберіть у них все цінне!
  З дівчини та жінки піратки зняли всі прикраси, і зірвали туфельки, а потім весь дорогий одяг. Молодшій дали коротку спідницю та матроску. А старший білий балахон, залишивши босоніж і з непокритою головою.
  Молодша приєдналася до амазонок. Її одразу ж змусили тренуватися та фехтувати з красунями. Але й цього було мало... Її стали поскубувати, якщо вона рухалася недостатньо швидко.
  А потім амазонки рушили до трюму і по різних закутках. І одразу ж зраділо заволали: їм попалися бочки повні золота, та багато іншого. Зокрема перку та каву.
  Войовниці разом заспівали, ляскаючи в долоні:
  - Ми воїни класу супер,
  Все будемо трощити...
  Вдарили в бубон
  Щоб люто жити!
  Войовниці й справді колосального розряду красуні. І босі їхні ніжки так і миготять. А вони в них мускулисті та засмаглі.
  Скарби на галіоні колосальні. Але звучить сигнал тривоги. З'явився й крейсер супроводу. Потужний лінійний корабель з цілою сотнею гармат. Він видно був пристосований охороняти повний золота галіон.
  Величезний крейсер наповзав на дівчат.
  Шарлота посміхнулася і наказала:
  - Підняти всі вітрила - йде на абордаж!
  Еммануель погодилася:
  - Іншого виходу у нас і немає!
  Едмонд вигукнув на все горло:
  - Зі сталі дівчат екіпаж,
  Іде юрбою на абордаж!
  Дівчата залишивши кілька красунь на захопленому та повному видобутку галіоні зайняли позиції на бригантині.
  Тепер із порятунку було лише у швидкості. Стопушковий крейсер це не жарт. Він може потопити їх неначе кошенят. Бригантина з дванадцятьма гарматами проти нього це наче билинка.
  Був ризик, що її потоплять, перш ніж вона підпливе до могутнього крейсера, чиї гармати здатні метати ядра в п'ять пудів вагою, і дуже далеко.
  І крім ста гармат по бортах цього лінійного крейсера першого класу ще й кормові і носові знаряддя є.
  Тут у хлопчика Едмонда промайнула думка:
  - Давайте просигналимо, що ми здаємось!
  Еммануель презирливо пирхнула:
  - Принизитися до цього?
  Юнга логічно зауважив:
  - У нас дірка в носі, і цей корабель більш маневрений, ніж тяжко навантажені галіон. Нас тривіально потоплять. А так ми піднімемо білий прапор, і вони підійдуть, щоб висадити призову команду. І ми візьмемо їх на абордаж.
  Шарлота де Конде погодилася, тупнувши босою ніжкою:
  - Правильно! Я теж вважаю, що не варто ще раз ризиком і краще підняти білий прапор!
  Еммануель презирливо пирхнула:
  - Виявити боягузтво?
  Шарлота де Конде логічно заперечила:
  - Точніше застосувати хитрість!
  Руда Еммануель посміхнулася і кивнула вогняною головою:
  - Застосувати хитрість? А що я згодна!
  І ось Едмонд потягнув біле полотнище нагору. Бригантина маленька, крейсер за обсягом разів на дванадцять, або навіть більше. І екіпаж у нього тисячу людей. Проти півтори сотні амазонок. Тільки одна босонога дівчина в бою стоїть десяти незграбних іспанців. Тож шанси у красунь є.
  У Шарлоти промайнула думка, що якщо кинути галіон і користуючись швидкістю і маневреністю бригантини втекти від гіганта? У них, безперечно, є шанс. Тим більше, що ворогів на лінійному крейсері першого класу занадто багато. І без втрат видно не обійтись.
  Але на те й дівчата, щоб сміливо битися і перемагати.
  Шарлота де Конде зробила шпагою вісімку і пропищала:
  - Будемо готові перемогти, і якщо треба померти!
  Крейсер посла з дистанції ядро. Воно збило вітрило з бригантини. Еммануель свиснула. На крейсері вміли стріляти, і тепер дівчатам могло стати зовсім погано. Вони втратили шанс підійти до корабля, щоб взяти його на напад.
  Але розрахунок на жадібність іспанців спрацював. І їхній крейсер, бачачи піднятий білий прапор, рушив до бригантини. Насправді, у піратів можуть бути захоплені раніше скарби і чому ними не поживитися? Це було б непогано.
  Крейсер рушив до бригантини. Едмонд заспівав із смішком:
  - Король щоб роздобути грошенят,
  У лахміття вирядитися радий!
  Еммануель помітила, сердито тупнувши босою, засмаглою ніжкою:
  - А це ще до чого? Тривіально дурниці!
  Хлопчик помітив:
  - Нам пісня будувати та жити допомагає!
  Руда згідно кивнула і заспівала:
  - З піснею весело крокувати просторами,
  По просторах, просторах!
  І звичайно прибивати краще ломом,
  Краще ломом, краще ломом!
  Едмонд, скелячи зубки, підхопив:
  - Раз ударник, два ударники
  Він хитається ...
  Раз ударник, два ударники -
  Він валяється!
  Шарлота ця королева піратів додала, тупаючи босими ніжками:
  - Раз дощечка, дві дощечки,
  Гробить будується....
  Еммануель підхопила, підстрибуючи:
  - Раз лопатка, два лопатки,
  Ямка риється!
  І всі дівчата-пірати хором заспівали:
  - З піснею весело крокувати просторами,
  По просторах, по просторах.
  І звичайно бити ворогів краще ломом,
  Краще ломом, краще ломом!
  І ось крейсер підійшов до бригантини. З нього почали закидати гачки. Щоб прив'язати міцніше.
  І воїни у мідних та бронзових обладунках стали спускатися на палубу бригантини. Він тупотів важкими, кованими залізом чоботами. І хоча було жарко одягнені капітально іспанці і пріють, від них несе неприємною смородом.
  Шарлота скомандувала, підморгуючи подругам:
  - В атаку!
  І дівчата накинулися на супротивника з усією люттю голодних пантерів. Вони рубали ворога з диким шаленством.
  Еммануель провела мечами млин, зрубала пару іспанських голів і пропищала:
  - За піратів на місяці!
  Едмонд цей хлопчик, рубаючи ворогів, пискнув:
  - За Д'Артаньяна!
  І хлопчик рубанув з дикою люттю маленького барсу - іспанських легіонерів.
  Шарлота рушила голою п'ятою в підборіддя іспанського генерала і проворкувала:
  - За нашу перемогу!
  Від удару в іспанця зламалася щелепа.
  Шарлота де Конде промовила:
  - За могутній наш кулак!
  І візьме і рушить ворога кулаків у підборіддя. І знову кістка візьме та зламається.
  Еммануель перевіряла, скеляючи перлинні зубки:
  - Люди гинуть за метал!
  І голою п'ятою посунула супротивникові в чергову щелепу. І зламала її з усього розмаху.
  Едмонд зазначив, провівши прийом метелик, і зрізаючи супостатів, підморгуючи дівчатам:
  - А ще краще, коли перемагають!
  Дівчата наступали на супротивника, переміщаючись з диким натиском і шаленством. У них було стільки люті та агресивності, що засмаглі тіла буквально блищали від поту. І здавалося мускулисте дівча з плиточками преса як шоколадки немов змащені маслом.
  Едмонд пропищав, зрубуючи чергового супостата:
  - Какао та кава! Вам замінить спорт та профі!
  Дівчина з м'язами тигриці розрубавши чергового ворога, пробуркотіла:
  - Ми шалені крали!
  І голою п'ятою рушить ворогові в око. У того взяв і череп тріснув. І мізки вилетіли.
  Еммануель теж мечами прокрутила і одразу три голови впало. Войовниця прочирікала:
  - За масштабні перемоги!
  І її голенька, кругла п'ята дівчинки як довбає у скроню генералу. Той і завалиться і ще трьох бійців із борту у воду бовтне.
  Шарлота теж б'ється з великою жорстокістю. І рубає ворогів наче молотобійця.
  Королева піратів проводить прийом віяло. Зрізає супротивників і наспівує, скелячи великі зуби:
  - Королеви люди захоплювалися,
  Усі хлопчаки на подвір'ї закохувалися!
  І Шарлота знову як рубанет супротивників. І розрубати кількох супостатів з одного заходу.
  Еммануель взяла і заспівала:
  - Я дівчина класу - супер!
  І знову махнула мечами, розрубуючи супротивників навпіл. І її мечі - це найвищі пілоти бритви.
  Дівчата атакують і рубають. Вони куди швидше за іспанців. Багато хто з красуні скинули тільняшки і борються з оголеним торсом. І це дівчатам так іде. І вони показують себе - визначними кралями.
  Шарлота рубала прийомом коловрат і ревла, скидаючи босою ніжкою зрубані голови за борт:
  - Я є дівчина класу супер!
  Еммануель, рубаючи супротивників мечами, що гостріше за бритву додала:
  - А я гіпер!
  І теж босою, точеною ніжкою скинула голови у воду. Одна із голів у шоломі збила солдата супротивника. Той завалився і втопився. Так що не взяти дівчат на понт.
  Шарлота відзначила зі смішком:
  - Я є найвищий клас!
  Едмонд знову лютує.
  І хлопчик як рубанет, зрізуючи голови супротивникам. І безліч із них взяла і залишилася без качанів.
  Д'Артаньян-молодший проспівав:
  Ну чому,
  Жити неможливо з розуму!
  Ну чому,
  Не можна не вірити нікому!
  Ну чому! Ну чому!
  Еммануель рубаючи супостов з диким натиском, і стрімко зміщуючись з боку на бік. Голови зрубаних іспанців котилися і дівчата підкидали їх босими ніжками. І войовниці співали, з ентузіазмом тигриць що побачили ягняти:
  - Перервалася нитка,
  Нам загрожує зла смерть.
  І щоб жити -
  Герой зобов'язаний померти!
  Еммануель відзначила, підкинувши голою підошвою чергову голову, і збивши противника:
  - Ну чому,
  Щоб цвіло у кольорі кохання...
  Пролити нам треба чиюсь кров!
  Ну чому!
  Войовниця хихикнула, скелячи перлинні зубки. Такі ось тут б'ються красуні.
  Еммануель відзначила зрізання немов наждаком супротивників:
  - Велич планети буде з нами!
  І знову проводить млин мечами. Вона розпачлива красуня.
  Шарлота де Конде відзначила зрубуючи ворогів, і голою п'ятою футболячи зрубані голови:
  - Все буде добре!
  Все буде добре!
  Я це знаю! І вбиваю!
  І знову босими пальчиками ніжок як метне вбивчий подарунок смерті. І це дуже круто.
  Шарлота ця королева піратів взяла та проворкувала:
  - За мою Вітчизну-мати,
  Будемо гадів убивати!
  І дівчина босими пальчиками ніжок метнула гострий кинджал, який зрізав голови декільком іспанським солдатам.
  Незважаючи на чисельну перевагу у команди крейсера, дівчата долали. Вони такі спритні, спритні та сміливі. Вони відчувається колосальна сила.
  Еммануель, рубаючи супротивника, немов капуста, взяла і заспівала:
  - Величезні простори космосу,
  Тобі кохання не набридне...
  Звернемо в кулак ліси та гори,
  Бо сам Сварог воскрес!
  І дівчина знову як рубає мечами млин, і зріже масу ворогів, у бойовому азарті.
  Едмонд із захватом, крушивши супротивників, заспівав;
  -У Гасконі невідоме слово "боягуз".
  -Не знати мені шпаги, якщо ви неправі.
  
  Вилиста особа, особлива стати - Ось вам гасконський вигляд без вади. Повірте, добродію, вам недовго чекати. Париж ще дізнається Д'Артаньяна!
  
  Без слави мені в Парижі не життя, Все життя минуло, пора долею зайнятися.-Так скільки ж вам років, дитя моє?-Ах, багато, добродію, багато - років дванадцять! супротивника: - Рука твоя тверда? - Ось вірна риса Гасконського уславленого клею, І я таким же зухвалим був, коли Париж дізнався в красі Еммануеля.
  
  Бургундія, Нормандія, Шампань або Прованс, І у ваших жилах теж є вогонь, Але розумниці-фортуні, їй-богу, не до вас Поки на білому світі є Гасконь!
  Поки що на білому світі.
  Поки що на білому світлі...
  Поки що на білому світі є Гасконь!
  Ось вони рубали цих сволочів та вистеляли дороги трупами. І вся палуба була у крові. Босі сліди дівчат були такі витончені і викликали хвилювання і почуття радості, коли дивишся на них.
  Едмонд із захопленням проспівав:
  - Босоніж, тільки босоніж,
  Під липневий грім і шум прибою....
  Босоніж, тільки босоніж,
  Нам дано погратись з тобою!
  Еммануель агресивно відзначила, зрубуючи супротивників, і провівши черговий млин мечами:
  - Хлопчики повинні з дитинства терпіти побої та звикати до жорстокості!
  І войовниця знову рушила голою п'ятою супротивника у підборіддя. І той впав, збивши ще п'ятьох іспанських солдатів за борт.
  Шарлота де Конде відзначила:
  - Диявол тут, диявол там,
  Життя як сон суцільний обман!
  І підморгнула своїм недолугим напарницям. А ті рубали супротивника з колосальним запеклістю. І тут проти них нікому не встояти.
  Едмонд зазначив, зрізаючи чергового супротивника:
  - Санта Клаус з мітлою,
  Дід Мороз крутий!
  І хлопчик знову провів мечами прийом млин, від якого падали зрубані голови. До речі, це були мечі, схожі на шаблі. І їх можна називати і шаблями та мечами.
  Едмонд теж рушив голою п'ятою в підборіддя ворогу і зламав щелепу змусивши завалитися.
  Після чого проспівав з люттю;
  Те, що люди кажуть,
  На нам не байдуже.
  Не ходити на караті
  Стало непристойно!
  Хлопчик продовжував активно рубати, змахуючи відразу обома шаблями-мечами. І несучи одну голову за іншою.
  Еммануель відзначила, працюючи мечами, немов бабка, махаючи крильцями, і цвіркотіння:
  - Рубі, але не зарубуйся!
  Едмонд із цим охоче погодився, винищуючи супротивників:
  - Якщо напився, то не трапляйся!
  І хлопчик як прокрутить вертушку і вріже голою п'ятою офіцеру в підборіддя. Той наче куль візьме і завалиться.
  Едмонд із агресією в голосі зазначив:
  - Пиво та ікра, п'янка до ранку!
  І хлопчик як розсміяється задоволений своїм жартом. Справді, він можна сказати пацан - супер! І бігає, і стрибає, і кулаками махає. А якщо вже рушить голою п'ятою в ніс, то вже ніхто не встоїть. Буде повний нокаут.
  Едмонд діє з граничною сильною і безмежною агресивністю. Шалений хлопчик - нічого не скажеш!
  Еммануель, рубаючи бійців Кастильської імперії, що насідали, проворкувала, скелячи зуби:
  - А я не хочу, не хочу з розрахунку! А я з любові, з любові хочу!
  Шарлота де Конде розсікаючи супротивників, і зминаючи їх у корж, провила, пускаючи з ніздрів блискавки:
  - Свободу, волю! Мені дайте волю! Я птахом вгору полечу!
  Бойове дівчисько - нічого не скажеш! У ній дикий та несусвітний азарт. І бойова постановочна позиція.
  Едмонд цілком логічно помітив, зрубуючи чергових суперників, точніше, нещасний солдат:
  - Бог не видасть, якщо, звичайно, ми самі не схибимо!
  Шарлота де Конде взяла та підскочила вище. Рухнула голою ніжкою по головах іспанських солдатів. Завалила їх у повний нокаут і проворкувала, вискалив зубки:
  - Ореол безсмертя - садистський рок,
  Орел розплати за поточний термін!
  Войовниця відчувала себе вельми бойовою і страшенно накаченою та озброєною.
  І якщо знову рушить, то з копит маса супротивників візьме і завалиться. І це Шарлоті дуже йде.
  Едмонд, рубаючи ворогів, жбурнув кинджал босими пальчиками ніжок і проворкував:
  - Шалений орел -
  Розриває лева...
  Крила розпростер -
  Моторошний Сатана!
  І хлопчик знову як візьме і мечами рубане. І багато ворожих голів з одного разу знесе.
  Бойовий хлопець син Шарлі Д'Артаньяна. Войовничість у нього приголомшлива. І бойова натура - геніальна.
  Ось уже більшість іспанських солдатів перебито. І це очевидно колосальний є плюс.
  Деякі з них уже бачачи, що амазонок не зупинитися плюхаються на коліна, а то й зовсім падають ниць. І цілують дівчатам підошви босих ніжок. І це зовсім супер. Насправді таких войовниць ніщо не в змозі зупинити та перемогти.
  Еммануель, рубаючи супостатів, проревела:
  -І не зупиниться,
  І не змінити ноги.
  Сяють наші обличчя -
  Виблискують чоботи!
  І знову проводить дівчинка мечами дуже навіть пристойний млин. І зрізає голови наче качан капусти. І діє вкрай агресивно, тфу вже скільки можна повторювати набридлий вираз - вкрай агресивно!
  Можливо застосувати щось нове - наприклад безмежно агресивно!
  І буде тоді взагалі - Ку!
  Шарлота де Конде проворкувала, підморгуючи:
  - Нас і куля, і багнет не беруть!
  І її гола, кругла п'ята, як довбає в рогатий шолом іспанському адміралу. Той полетить догори дригом, і зб'є кількох бійців у обладунках, примусивши їх плюхнутися у воду. І піднявся після їхнього падіння киплячий ураган.
  Войовниця зі смішком помітила:
  - Двічі на труну не кладуть, буде фюреру капут!
  Еммануель поцікавилася:
  - А хто такий фюрер?
  Шарлота де Конде хихикнула і відповіла:
  - Це німецькою вождь!
  Руда чортівка зі смішком перепитала:
  - Може ти маєш на увазі Барбаросса?
  Королева піратів з посмішкою коня видала:
  - Ні я маю на увазі пса Барбоса!
  Едмонд, рубаючи воїнів у обладунках, зазначив:
  - Я ненавиджу забіяк! Враз переважав би всіх собак!
  Еммануель примхливо заперечила, скелячи зубки:
  - Собачки ні в чому не винні!
  І знову як голою п'ятою рушить ворогові з підборіддя. Прийом банальний, але ефективний. І якщо довбає, то буде дуже стрімко.
  Шарлота зазначила, що її м'язи викладеного плиточками преса так і погравали.
  І вона взяла і заспівала, підморгуючи, і її очі мигтіли немов вогники світлофора.
  Де Конде буркнула:
  - Ми всіх візьмемо і заріжемо!
  Едмонд заспівав, на всю горлянку, і скелячи зубки:
  - Я вас заріжу! Я скоро вас усіх переріжу!
  Еммануель, зрубуючи супротивників, пискнула:
  - Я скоро вас усіх переріжу!
  Ще одна дівчина як візьме та в'якне:
  - Я вас заріжу!
  Шарлота агресивно відзначила, зрубуючи суперників немов косою:
  - Буду різати, битиму, все одно тобі не жити!
  Війна взагалі небезпечна стежка, про це знає кожен хто ступив. З неї не вибратися, ні зіскочити не можна - Отелло дівку лихо задушив!
  І тут дівчата, коли беруть на абордаж крейсер показують цікавий порядок виступу.
  Шарлота помітила з посмішкою:
  - Ось ми як убиваємо!
  Еммануель зазначила:
  - Але честь корони шахової на карті -
  Тобі від поразок не втекти!
  І дівчинка жбурнула босими пальчиками ніжок саморобну гранату. І розірвала масу ворогів.
  І ось уже дев'ять десятих воїнів крейсера перебито. І вцілілі воїни падають ниць, і дівчата пхають їм свої босі ніжки в обличчя. Примушують лизати п'яти і цілувати. І при цьому ставлять запитання: скільки крапель у морі, скільки у небі зірок, скільки у циганки в голові волосся.
  Якщо відповідь дівчат не влаштовує, вони без зайвих церемоній беруть проколюють полонених шпагами як павуків голками. І викидають їх за борт.
  Еммануель схопила генерал босими пальчиками ніжок за ніс і міцно стиснула. Після цього сказала:
  - Хто син твого батька, та й тобі не брат?
  Генерал промимрив:
  - Бастард ...
  Еммануель хихикнула і відзначила:
  - Відповідь невірна! Так що...
  І дівчина взяла його і ногою виштовхала за борт. Той вилетів і плюхнувся в море. І майже відразу у своїх обладунках потонув.
  Дівчата тріумфували і хихикали, скелячи зубки. Їхні очі були сапфірові або смарагдові. І вони підморгували своїм напарницям.
  І поступово викидали полонених за борт. Вони їм не потрібні. Викуп був мізерним, а мороки повно.
  Едмонд теж виштовхнув за борт свого бранця і зазначив:
  - Життя часто несправедливе! Тисяча парубків загинула і заради чого?
  Еммануель зі смішком відповіла:
  - Для того, щоб очистити місце на планеті Земля!
  Хлопчик-мушкетер пропищав:
  - Чисто, чисто, чисто,
  Пошкодуємо сажотруса!
  Еммануель із цим погодилася:
  - Та сажотрусу треба теж їсти!
  Добивши останніх полонених дівчата направили крейсер у потоки вод... Точніше Шарлота логічно помітила:
  - Нам цей монстр не потрібен, може, потопимо?
  Едмонд із усмішкою запропонував:
  - Жаль таку красу топити, може краще продати?
  Еммануель енергійно підтвердила:
  - Може, краще справді продамо?
  Шарлота хихикнула і помітила:
  - Можна назад продати іспанській короні! Гармат у крейсера багато! Одну що у формі єдинорога можна собі забрати. А решту продамо за дуже великі гроші.
  І дівчата енергійно закивали на знак схвалення.
  
  ХИТРІСТЬ СТАЛІНА І ДЕСАНТ ПОПАДАНЦІВ
  Сталін, будучи диявольськи хитрим політиком, взяв і повідомив німцям про те, що англійці збираються в Єгипті проти Роммеля провести операцію "Смолоскип". І видав німцям подробиці та точну дату операції. В результаті Роммель вжив заздалегідь заходів. І перегрупував війська до оборони. Так Гітлер встиг перекинути пару дивізій із Франції, де ще було спокійно.
  Наступ англійців в Єгипті в результаті був відбитий з величезними втратами для Британії. А на висадку в Марокко Рузвельт після поразки англійців не дав згоди, мотивуючи що втрати американців будуть надто великі, і що для США головне перемогти Японію. Провал операції "Смолоскип" мав далекосяжні наслідки. На операцію "Кільце", під Сталінградом він не вплинув, але союзники пронюхали все-таки, що інфу скинули німцям за наказом Сталіна. І вирішили пустити війну на Заході за таку підлість на гальма.
  Сталін розумів, що СРСР хоча випередити на Балканах, і тому зробив так, що Британія в Єгипті програла. Але недооцінив можливості витоків і мстивість Черчілля. Що фактично після цього став саботувати другий фронт. І зумів у цьому й американців переконати.
  Хід війни на сході був приблизно, як у реальній історії. Розгром німців під Сталінградом, обвал фронту, і контрудар Майнштейна частково відновили позиції. І тривала пауза на Курській дузі, коли обидві сторони збирали сили.
  Тільки цього разу США та Британія згорнули бомбардування території підконтрольної Третьому Рейху. І випуск озброєнь був більшим, ніж у реальній історії. І німці змогли виконати плани з виробництва "Пантер" та "Тигрів", а модернізований варіант Т-4 навіть перевиконати. Отже, вони підійшли до битви з великими силами. Крім того, Третій Рейх не перекидав додаткові дивізії до Африки, і на Сицилію, і на Балкани, і до Франції.
  І німці змогли більше розташувати і піхоти і танків, і особливо літаків.
  Влітку в серійному виробництві з'явився новий МЕ-309, з більшою швидкістю і потужним озброєнням: три 30-міліметрові авіаційні гармати і чотири кулемети. А швидкість 740 кілометрів на годину, проти 600 у радянських винищувачів. Тож сили явно нерівні.
  Гітлер кілька разів відкладав операцію "Цитадель". І в липні теж відклав, так хотів випробувати у дії МЕ-309 та новітній монстр "Маус". Цей танк показав на випробуваннях задовільні результати, і Гітлер пристрасно бажав його випробувати у бою. А також перевірити і танк "Лев", який розроблявся разом із "Пантерою" і був схожий з нею за формою корпусу та вежі, але куди більший з гарматою калібру в 105 міліметрів ЕЛ 70.
  Через ці плани фюрера "Цитадель" знову відклали. А 1 серпня 1943 року Сталін, втративши терпіння наказав уже сам наступати Червоною Армією.
  Основний удар завдавав у напрямку Орла. Також наступали у напрямку Харкова та Білгорода.
  Але гітлерівці були готові до цього. І розгорнулися жорстокі бої.
  На "Пантері" бився танковий екіпаж Герди. Це було перше бойове хрещення дівчат. Але вони мали досвід випробувань нової техніки і відрізнялися феноменальною влучністю.
  Гітлера важко вмовили, дати дівчатам шанс показати себе в справжньому бою. І вони радо намагалися виправдати довіру.
  Билися войовниці в одному бікіні та босоніж. Що надавало їм особливу красу. І було просто приголомшливим.
  Герда лупнула з гармати використовуючи босі пальчики ніжок, пробила тридцятьчетвірку і в'якнула:
  - Я велика краса!
  Шарлота руда чарівниця теж навела зброю, голими ніжками. Це був їхній фірмовий знак - стріляти ногами. А гармата "Пантери" пробиває тридцятьчетвірку в лоб із двох кілометрів і робить п'ятнадцять пострілів хвилину. Коротше кажучи, чудовий танк для війни з танками. І трохи гірше у прориві та у боротьбі з піхотою.
  Ось дівчисько в бікіні пальнула. Пробила в лоб радянську машину і ревла:
  - Я Робін Гуд!
  Наступною лупнула Кристина. Вона використала голу п'яту, що треба сказати дуже сильний хід. І проворкувала:
  - На священній війні буде наша перемога!
  І під кінець використовуючи босі пальчики ніжок, довбанула і медова блондинка Магда.
  І знову підбила тридцятьчетвірку, проворкувавши:
  - Це точна стрілянина - ясно всім як двічі по два!
  Войовниці взагалі виглядали як дівчата рівня супер.
  Їхня "Пантера" стояла в засідці ретельно замаскована і лупила по радянських танках, що наступали.
  Працювали і "Фердінанди". Вони лупили активно, і їх не пробити в лоб радянським гарматам.
  У небі йшла бійка літаків. МЕ-309 ще тільки почав надходити в бойові частини. Але дві німецькі льотчиці - Альбіна та Альвіна вже освоїли цю машину, і на ній успішно борються. Причому теж красуні - босоніж і в бікіні.
  Альбіна збила радянську машину використовуючи пальчики голих ніжок і проворкувала:
  - За великі досягнення та сміливі рішення!
  Альвіна ведучи влучний вогонь, і збиваючи супротивників, натисканням голої п'яти на педаль, гаркнула:
  - Нас ніхто не зупинить! Нас нічого не переможе!
  І обидві дівчата як проревуть:
  - Злі вовчиці порвуть ворога!
  Та з такими дівчатами не впорається навіть межу. У всякому разі, ідея дозволити дівчатам битися - дуже вдала.
  Бої показали, що в обороні німецькі танки сильні та ефективні. І що за правильної тактики і Фокке-Вульф непоганий. Його потужне озброєння дозволяло збити з одного заходу, а висока швидкість при пікіруванні піти у разі виходу в тил.
  Тож загалом німецька ставка на активну оборону себе виправдала. Бої тривали більше місяця, і їхній результат був невизначеним. Німці змогли відбити наступи, і Червона армія зазнала значно більших втрат особливо в танках.
  Але й гітлерівці теж були пощипані, і не наважилися наступати на Курськ.
  Бойові дії завмерли до зими. Червона армія поповнювала шкоду і перейшла в наступ лише 24 грудня. Але гітлерівці до цього часу встигли підготуватися і підтягнути чималі сили. Орел так і не було взято, і фашисти змогли встояти. Білгород теж утримали. Зуміли фашисти відбити наступ Червоної Армії під Ленінградом. Зима загалом ознаменувалася тим, що вперше фашисти змогли стримати радянський наступ і його відбити.
  Далося взнаки найкраща робота розвідки фриців, і більш ретельна підготовка до зими. Що німці в сорок третьому році майже не наступали і змогли до холодного часу зберегти більше сил. Плюс ще й зрада союзників, котрі пустили війну на Заході на гальма. І німці не несли шкоди від бомбардувань, і другого фронту.
  Крім того, і тотальна війна приносила свої плоди. Випуск озброєнь у сорок третьому році зріс у Третьому Рейху у два з половиною рази. Німці до кінця року наздогнали СРСР за кількістю літаків за кращої якості, приблизно зрівнялися в танках і самохідках, теж за якісної переваги.
  Тож тепер вони у техніці не поступалися СРСР. Крім того, з'явився відмінний автомат МР-44, якому не було рівних. І це стало змінювати перебіг боїв на користь Третього Рейху.
  Щоправда, навесні у СРСР з'явилися нові танки ІС-2 і Т-34-85, але й німці запустили в серію досконаліші "Тигр"-2 та "Пантера"-2. Причому німецькі танки обзавелися на відміну від реальної історії потужнішими двигунами. "Тигр"-2 у 1000 кінських сил, а "Пантера"-2 у 900 і тепер такні фриців у озброєнні та ходових якостях, і лобовій броні та технічній надійності були на висоті.
  Та й серйозною проблемою стала німецька реактивна авіація. До літа 1944 року, у строю боролося вже понад тисячу МО-262 реактивних винищувачів яким не було рівних у швидкості, у деяких видах маневреності, розгону, а також живучості.
  Щоправда, поки ця машина досить часто ламалася і розбивалася. Але льотчики гинули рідше - завдяки новим пристроям, що катапультують.
  З'явилася і еволюція Фокке-Вульфа ТА-152 з шістьма авіаційними гарматами та швидкістю 760 кілометрів на годину та кращою маневреністю.
  У СРСР в авіації поки що проблеми. Через дефіцит дюралю та припинення поставок алюмінію під ленд-ліз у серію ЯК-3 та ЛА-7 не були запущені. І поки що радянські льотчики літають на застарілих ЯК-9 та ЛА-5. А реактивною авіацією поки що й не пахне.
  І ось 22 червня 1944 року розпочався новий німецький наступ у районі Курської дуги. На рік пізніше все-таки розпочалася операція "Цитадель". І спалахнула колосальна битва.
  Цього разу у фриців переважна перевага у повітрі. Але чисельності танків зразкову рівність при якісному перевагу Німеччини. Дещо сильніша в СРСР артилерія за кількістю. Піхоти зразкова рівність. У німців правда краще автомати, але значна частина піхоти це іноземці. Втім, і в СРСР якість підготовки солдатів не на висоті. Рівень мобільності у німців вищий. Тим більше, що союзники автомобілів практично не постачають. Так що воюй так...
  Німці загалом сильніші, зате Червона армія має дуже розвинену в інженерному відношенні і глибокоешелоновану оборону.
  Коротше кажучи, знайшла коса на камінь. Німці за перші два тижні боїв трохи вклинилися у радянські позиції, пройшовши до тридцяти-тридцяти п'яти кілометрів та зупинилися.
  Так ще два тижні намагалися просунутися, але без толку. І нічого не досягли. Після вже Червона армія наступала.
  Німці відійшли на вихідні позиції, знову трохи побадалися обидві армії, але нічого не досягли. Так зупинилися.
  Осінь пройшла у спробі Червоної Армії наступати, але без успіху. Як, втім, і взимку. Німці в холодну пору сиділи в обороні. І могли встояти. Настав сорок п'ятий рік.
  У фашистів у небі реактивні бомбардувальники "Арадо", і ТА-400, і гвинтовий чотиримоторний Ю-488, і реактивний винищувач ХЕ-162, який володіє кращою маневреністю та швидкістю серед усіх літаків.
  На суші з'явилися танки серії Е. Насамперед очевидно основна машина нового покоління Е-50. При вазі "Тигра"-2, у неї значно щільніша компоновочна схема, висота в півтора рази менша, вежа маленька, ходова частина легша і досконаліша. Що дозволило зробити броню набагато товстішою і під великими нахилами, з газотурбінним двигуном в 1500 кінських сил при вазі в сімдесят тонн. Даний танк мав лобову броню в 250-міліметрів з нахилами, бортову в 170 міліметрів, теж з нахилами, гармату в 105 або 88-міліметрів з довгою ствола в 100ЕЛ, і пристойну швидкість. Двигун і трансмісія одним блоком та поперек, а на моторі коробка передач.
  Дивовижна вийшла машина. І ось німці влітку сорок п'ятого року розпочали наступ на південному фланзі.
  А тут ще й Туреччина, закупивши до кредиту велику кількість американської та німецької техніки вступила у війну.
  І південний прапор Червоної армії став обвалюватися. А в СРСР з'явився лише один новий танк ІС-3, який, втім, надто дорогий і складний у виробництві, щоб бути масовим.
  Хоча перевагою ІС-3 можна назвати сильний захист чола танка. Втім, проти Е-50, який перейменували на "Тигр"-3, і який начебто влаштував у своєму захисті військових, він і не тягне.
  Наступ німців на півдні йшов досить успішно, хоча проривати проходило дуже потужну та розвинену в інженерному відношенні оборону. Але німці вже мали дуже сильну авіацію і тому прорив у них був більш-менш успішний. Панування у повітрі дозволяло придушувати ті чи інші точки. Крім того, фриці отримали більш досконалі газомети дуже ефективні при прориві оборони і здатні придушувати супротивника. Слід зазначити, що у фриців був більш досконалий автомати, і багато транспортерів та різної техніки, включаючи мотоцикли.
  Не так просто не встояти проти такої сили.
  Плюс ще й чудові бійці... Дві дівчини Альбіна та Альвіна в небі збили понад п'ятсот літаків кожна, та отримали всі п'ять ступенів Лицарського Хреста Залізного Хреста. У тому числі високу: із золотим дубовим листям, мечами та діамантами.
  Войовниці, які за будь-якої погоди боролися босоніж і в бікіні були дуже задоволені.
  І збивали радянські літаки, наче горобців із рогатки. Таких, як вони не були рівними в небі.
  Альбіна довбанула з авіагармат по радянській машині, збила її, прочірікавши:
  - Я дияволиця!
  Альвіна зрізала з одного заходу, відразу дві російські машини і пропищала:
  - Я втілення смерті!
  Таким чином у небі з'явилися кошмарні порід. І ось за літо в середині осені долаючи завзятий опір Червоної Армії, німці вийшли до Сталінграда.
  І там розгорнулася найжорстокіша битва, яку не знала раніше планета.
  . Кипають битви за Сталінград. Радянські війська б'ються героїчно. Ні кроку назад... І це такі завзяті тут хлопці та дівчата. Жіночий снайперський батальйон під командуванням капітана Наташки Кактусової зайняв оборонну позицію у руїнах на вулиці Володарського. Дівчата з автоматами та рушницями, обв'язавшись зв'язками гранат, ховалися за руїнами.
  Сама Наташка у плямистій гімнастерці на голе тіло, у коротких штанях, та босонога. Красива і фігуриста дівчина з сильними стегнами, тонкою талією, короткою стрижкою під напівбокс. Обличчя дуже виразне, з мужнім підборіддям, блакитними широко розставленими очима. Русе волосся посіріло від пилу, високі груди, жорсткий погляд. Капітан Наташа воює вже більше двох років і, незважаючи на молодість, дуже багато побачила. Ноги у дівчинки все в саднах і забоях. Дівчині спритніше пересуватися босоніж, ніж грубих і незграбних чоботях.
  Гола підошва відчуває найменшу вібрацію ґрунту, попереджає про близькість міни, а сама мати-земля додає витривалості. Ступні у дівчини з одного боку огрубіли, і не боятися розпеченого металу, або гострого щебеню руїн, але з іншого боку не втратили чутливості та гнучкості, попереджаючи крізь гуркіт про рух танків.
  Мила Наташка тримає в руках гранату із прив'язаним вибухом пакетом. Треба доповзти до грізного німецького танка "Тигр"-3, що поливає вулиці з кулеметів.
  Поруч із нею повзе Мірабела. Теж босонога, так усі дівчата з батальйону, опинилися від чобіт, наслідуючи свого командира. Її курні підошви точать, коли дівчина повзе рачки. Жовте волосся у Мірабелі брудне, і довге... Трохи в'ється. Сама дівчина струнка, худенька, невеликого зросту. Її можна навіть прийняти за дівчинку, з вузькими плечима, а здається великою головою.
  Але Мірабела випробувала вже багато. Встигла побувати і фашистському полоні, переживши жорстокі тортури, і копальні, звідки якимось незбагненним дивом зуміла втекти. Адже дивлячись на її дитяче, ніжне личко не коли не скажеш, що їй били гумовими палицями по п'ятах, пропускали через тіло струм.
  Мірабела стріляє... Солдат Третього Рейху, у разі араб падає мертве, мордою здіймаючи пісок і щебінь.
  Наташка підсовує в'язку гранат під гірку сміття. Зараз сюди поповзе дев'яносто тонний "Лев"-2 та його підірве. Блакитні очі дівчата сяють, немов сапфіри на смаглявому від засмаги та пилу обличчі.
  Досвід підказує, що добре захищений танк зараз змінює позицію. "Лев" має 150-міліметрів бортової броні, та ще й під нахилом. Тридцятьчетвірки не можуть його пробити, шанс є тільки у важких Сушок. Але гусениці - це ціль. Головне позбавити машину рухливості.
  Світлана дає чергу з автомата... Солдате, невідомо якої національності падає. Німці, підкоривши нехай навіть і морально здебільшого, більшу частину східної півкулі, бережуть арійську кров і кидають у бій колоніальні війська: арабів, африканців, індусів, різних азіатів та європейців. Зросла також і кількість поляків - які з пелюшок привчені ненавидіти більшовицьку Росію. Воюють тут і українські націоналісти, і донські козаки, і чеченці, і весь кавказький каганат. Гітлер підняв цілий інтернаціонал.
  Ворогів багато...
  Світлана спритно ухиляється від кулеметної черги. Куля ледь не розколола, почорніла від пилу, круглу, дівочу п'яту. Капітан-красуня відчула навіть лоскоту від того, як близько пролетів презент великого калібру. Дівчина перехрестилася, шепнувши:
  - Нас не зупинить навіть куля!
  Мірабела відстрілюється... Ще одна дівчина Анжеліка - дуже руда, вище середнього зросту, і мускулиста, незважаючи на мізерну пайку. Теж дуже симпатична дівчина, з розкішними стегнами, підтягнутою талією, не по-жіночому широкими плечима, і високим грудьми.
  Анжеліка веде бій в одних трусиках, гімнастерка розірвалася на шматки, і розсипавшись на порох, а нове обмундирування, через Волгу не поставляють. Дай Бог перекинути ще боєприпаси і крапельку їжі для виснажених радянських військ.
  Так що Анжеліка майже гола, її ноги подряпані, особливо коліна. У підошву правої ноги влучив уламок, і вона болить, важко ступати.
  Руда, запорошена, майже гола Анжеліка кривить своє гарненьке, але водночас і жорстке обличчя. Дівчина, стріляючи, вимовляє:
  - Над нами Господь, Москва та Сталін!
  І зрізає атакуючих гітлерівців, сама ледве встигаючи відкотитися.
  Через руїни та вузькі вулички, грізним німецьким танкам важко розвернутися. Ось майже двісті тонни "Мауси" взагалі не можуть проїхати...
  Як і передбачала Світлана "Лев"-2 проїхав небагато, і уткнувся купу сміття. Пролунав вибух. Гусениця лопнула, відлетіла пара пошкоджених ковзанок.
  Поранений танк зупинився і з його ствола вилетів снаряд.
  Десь гримнув на відстані, пішовши в руїни. Блондинка Світлана, наче змійка прошипіла:
  - Оце мій розрахунок! Відкрили рахунок...
  Дівчина-капітан знову мусить відповзати. Німці та їх сателіти не можуть використовувати в завалах свою технічну перевагу. З вини упертого Гітлера орди Третього Рейху загрузли в позиційних боях у досить великому та добре укріпленому місті.
  Мірабела жбурляє гранату. Примушуючи робити підбитих німців чи арабів сальто, перевертаючись. В одного з гітлерівських бойовиків відриває руку, і на ній висить англійський годинник з компасом.
  Мірабела з посмішкою вимовляє:
  - Що компас вказує вам - шлях у пекло!
  І гарне дівчисько струшує з курної п'яти, шматок прилиплої кераміки.
  Анжеліка теж обтрушує пил, зі своїми пружними, повними грудьми. Соски від бруду майже чорні, і сверблять. А спробуй помитися. Знову доводиться зариватися, коли пишуть німецькі пістолет-кулемети. І проповзати по-пластунськи.
  Батальйон дівчат тримає позиції, хоч іде артобстріл. І рвуть тяжкі снаряди, а з неба падають бомби... Але ніщо не зломить мужність радянських героїнь.
  Ось Світлана бачить, як проповзає Пантера-3. Ну, цей танк уже не такий страшний.
  Можна пробити його у борт. Дівча, чхнула, виплюнула пил, що ліз у витончений рот. Взяла в руку гранату, обтяжену вибух-пакетом. Потрібно підповзти непомітно. Але довкола стільки диму.
  Анжеліка почала підбиратися, упираючись у дрен босими пальцями ніг та ліктями. Вона нагадувала кішку, що вистежує мишеня. Дівчина пам'ятала війну з того страшного літа сорок першого року, коли вермахт віроломно вторгся у терени СРСР. Було не дівчині, майже дівчинці страшно? Спочатку так, але потім звикаєш. І вже постійні розриви снарядів сприймаєш, як пересічний шум.
  Ось і зараз вибухнуло зовсім поряд. Дівчина шльоп на живіт. Зверху проносяться, мов зграя диких бджіл уламки. Анжеліка шепоче потрісканими губами:
  - В Ім'я справедливості Господи!
  Дівчина прискорює повзок і ось з розбігу жбурляє гранату, з приробленим вибух-пакетом. Презент летить дугою. Лунає вибух, тонша бортова броня "Пантери" піддається. Німецький танк починає горіти, детонує бойовий комплект.
  Світлана з посмішкою шепоче:
  - Дякую тобі за всевишнього Ісуса! Одному тобі я вірю! Одному тобі молюся!
  Пантеру-3 розносить. Відірваний довгий стовбур заривається в щебінь. Лобова броня, відірвавшись від бортової, нагадує совок.
  Світлана, чиї очі, на коричневому від пилу і засмаги обличчі виблискують волошки, вимовляє:
  - Чим більше у ворога дубів, тим міцніша наша оборона!
  Анжеліка дуже сексуальна, у своїх чорних трусиках, голим, запорошеним, сильним тілом. Дівча дуже спритна. Вона вміє метати уламки скла босими пальцями ніг.
  Ось жбурнула зараз своєю витонченою, вкритою шаром пилу ніжкою гостренький предмет. І встромилася, прямо фашисту в горло. Красива Анжеліка залепетала:
  - А я секс-символ і символ смерті!
  Дівчина, після чого знову поповзла стріляючи. Вела вогонь та Світлана.
  Красуня-капітан, Наташка, зрубавши фашиста, прочирікала:
  - Життя ланцюг, а дрібниці в ньому ланки...
  Мірабела вистрілила, розкроїла фрицю голову і додала:
  - Не можна ланці не надавати значення!
  Світлана, знову влучно вистріливши, просипала:
  - Але циклитися на дрібницях ніяк не можна...
  Мірабела точно пальнув, додала:
  - Інакше ланцюг огорне тебе!
  Ще одна дівчина Олімпіада, теж дуже гарна, разом із піонером Олежкою Кольцовим приготувала міну на дроті. Вони вдвох штовхнули її... Пролізла підступна козявка до гусениці "Тигра"-3. І як рвоне цю довгоствольну німецьку машину.
  Білобрисий хлопчик Олежка вигукнув:
  - Наша Раша, вам параша!
  І ледве встиг відскочити, майнувши, чорними, збитими п'ята, від падаючої покрівлі.
  Олімпіада погладила хлопчика по шиї та вимовила:
  - Ти дуже спритний!
  Піонер пробрався на фронт і причепився до жіночого батальйону. Хлопчик навіть дуже винахідливий. Наприклад, літачки робив, щоб збивати фашистські штурмовики. Коли піднімаються Фокке-Вульфи, або ТА-152, то лунає неймовірно оглушливий рев.
  Німці завдають ударів під симфонію Вагнера. Така велична мелодія.
  Олімпіада з досадою вимовляє:
  - Все ще нас намагаються залякати!
  Хлопчик-піонер з пафосом проспівав:
  - Російський воїн смерті не боїться,
  Нас смерть під зоряним небом не візьме!
  За Русь святу міцно битиметься,
  Я зарядив могутній кулемет!
  Олімпіада, росла мускулиста дівчина, з широкими стегнами та плечами - типова селянка. Одяг вибухнув під час боїв у лахміття, міцні ноги боси, волосся сплетене в дві коси і сильно пропилялося.
  Олежці всього вісім років, що худне від недоїдання, подряпаний і брудний хлопчика, в одних лише шортах. Біле від природи волосся, у хлопчика стало сірим, а ребра просвічують крізь, тонку засмаглу і брудну шкіру. Ноги страшенно збиті, і в опіках, забоях, з пухирями. Щоправда, доля зберігала дитину від серйозних поранень.
  Олімпіада на його фоні здається великою та товстою, хоча дівчина зовсім не жирна, а з сильним, тренованим м'ясом на кістках. Причому, голод здавалося, зовсім не позначився на її огрядній і великій фігурі.
  Дівчина стріляє з важкої протитанкової рушниці. У лоб німецькі машини не пробити, а ось у гусениці є шанс.
  І здоровенний "Лев"-2 отримавши важку вибухівку в ходову частину, став, немов затятий курець пускати димок.
  Олег Кольцов заспівав із єхидцем:
  - Фріц смердючий не подумавши, біля під'їзду закурив! Він, звичайно, велику, неприємність отримав!
  Олімпіада, миготивши мускулистими, засмаглими ікрами, відбила босими, гарними ногами чечітку. Дівчина заспівала:
  - З ікони миготять святих російських обличчя... Дай Боже замочи ти хоч із тисячею фриців! А якщо хтось більше фашистів загуде - ніхто вас, повірте, за те не засудить!
  Після чого перезарядила протитанкову рушницю і знову вистрілила. Німецький транспортер знову пустив струмок диму.
  Дівочий батальйон завдавав фрицям істотної шкоди. Але й сам зазнавав втрат. Ось одну дівчину розірвало навпіл, і її личко стало таким, незважаючи на пилюку блідим.
  Більшість Сталінграда вже захоплена фашистами, але те, що залишилося від міста, не хоче піддаватися і здаватися.
  Світлана тим часом намагається пробити Тигр-3. Потужна німецька машина отримала гранатою в бік, але не піддалася. Розвертається, щоб палити з гармати. Дівчині доводиться зариватися в землю, і щебінь, щоб не розчавила вибухова хвиля, випущеного презенту.
  Світлана тихо шепоче:
  - Мама тато пробач!
  Мірабела кинула в "Тигр"-3 гранату, та вибухнула на лобі. Дівчина прошипіла:
  - Про те, що світло вчення взимку навесні... Стверджую без винятку, що Гітлер гад чумний!
  Анжеліка, розбиваючи приціл фашистам і поливаючи їх чергою, процідила:
  - У труні, я фюрера побачила зараз! І рушила убогому ногою просто в око!
  Руда дівчина й справді жбурнула босими пальцями гранату в танк. Потрапило у ствол... Пролунав вибух і дуло "Тигру"-3 покоріжило.
  Боягузливий німець узяв і позадкував.
  Світлана прогнусавила через ніздрі:
  - Наша, вашої не поступиться!
  Мірабела зрубала кулею гітлерівського наймита і проспівала:
  - А лиходій не жартує! Руки ноги, він мотузками крутить! Зуби в серце встромляє... Вітчизну до дна випиває!
  Світлана, хихикнувши, гаркнула:
  - Фюрер дико кричить, надривається!
  Мірабела пальнув, додала:
  - Ну, а смерть пихкає, посміхається!
  Ось з'явився ще небезпечніший "Штумртігр". Він руйнує цілі будівлі та бункери. Причому до позицій радянських військ не наближається. Машину тримають під прикриттям німецькі кулеметники.
  Світлана бачить, що підібратися до позицій фриців неможливо. Натомість у небі Фокке-Вульфи. Одна з таких машин підлітає ближче до радянських позицій. Дівчата нею відкривають вогонь.
  Анжеліка жбурляє гранату, і люто вимовляє:
  - У глибокій смерті - прощення немає!
  Після чого дівчина дає чергу з автомата. Швидко відкочується. Швидко під'їжджає порівняно новий німецький танк "Пантера"-4 з маленькою вежею та нижчим силуетом.
  Декілька дівчат кидають у німецьку машину гранати. Та, отримавши презенти, застигає і не в змозі повернутися.
  Анжеліка свиснула, прошипівши:
  - Оце нова напасть! Їй порвемо ми впасти!
  "Пантера"-4 огризнулася і вистрілила зі своєї потужнішої зброї.
  Вогненний стовп розколов повітря, і моментально нагрів і наелектролізував атмосферу.
  Анжеліка хихикнула, снаряди пролетіли повз напівголе дівчисько. Руда безсоромна струснула стегнами і вивела:
  - А Ньютон ворогів розбив, скинув ярмо з трону! Фріцам він ухвалив, свій закон Ньютона!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Сталінград весь охоплений згарищами, коли здавалося язик вогню, лижуть небо і тріщать фіолетові, помаранчеві, а червоні іскри! А кожна іскорка, немовби привид, що вирвався з пекельного замку.
  Світлана, зваливши німецького бійця, блиснула блакитними очима, заспівала:
  - Чого ти скигнула погана бабуся? Повір, по тобі плаче просто дурниця!
  Мірабела на розспів заспівала, ведучи вогонь по фашистам:
  - Як добре прилягти на траву та фрицям по голові піддати! Влаштувати фюреру припарку, і з автомата кулі слати!
  Дівчина дико хихикнула, і перекинулася з живіт на спину. Зробила ніжками велосипед. Вгору полетіла граната. Пролітаючий Фокке-Вульф-3 отримавши осколками під черево, жваво злетів вище. Видно гострі уламки його поранили. Фашистська тварюка загорілася, і почала втрачати шматочки обламаних крил.
  Світлана, бачачи, як Фокке втрачає висоту, просипала:
  - Ось це семафор! На борту висить сокира!
  Німецький літак підірвало, розкидаючи у всі далекі куточки неба уламки. І куди фашистський асівся. Зробив свій останній розворот. У тлін пішов кат, а не пілот!
  Мірабела чхнула, розсіюючи пил і, промовила:
  - Бути чи не бути? Це не питання!
  Анжеліка знову кинула шматок скла ногою, так що той, потрапивши в око, вийшов у фриця, через потилицю:
  - Я танкова армада! А вам треба лікуватися!
  Німці та їхні сателіти спробували просуватися, закидаючи поперед себе гранатами. Така тактика проти дівчат не діяла. Ось Олежка Кольцов розгорнув катапульту, і як садане по ворогові у відповідь.
  Хлопчик-піонер проревів:
  - Санта Клаус розриває пащу Гітлеру!
  Заряд катапульти, встромивши в натовп фашистів, змусив їх розлітатися, і при цьому перевертатися в повітрі. Фріці падали і розбивалися об уламки стін.
  Танк "Тигр"-3 втративши рівновагу зіткнувся з "Львом". Ех, ліво, де твоя грізна назва?
  Світлана посміхнулася і відповіла:
  - Ну, а Олежка молодець!
  Хлопчик агресивно гаркнув:
  - Піонер завжди готовий!
  Дівча у відповідь мотнула босою ніжкою.
  Дівчина-капітан знову почала гвоздити. А Олімпіада лоскотала Серьожці вузьку ступню, яка вона у нього тверда! Недарма хлопчик не боїться бігати по згарищах.
  Мірабела на розспів, сказала:
  - Юність - це добре - старість це погано!
  Анжеліка це не сумна рижуха погодилася:
  - Немає нічого гіршого за старость! Це і справді, найгірший стан із усіх можливих!
  І дівчина зробила стрибок із переворотом. Їй представилися на хвилину огидні бабки. Ні, не порівняти, стару жінку з дівчиськом. А яка краса, у струнких тілах.
  Анжеліка взяла і заспівала:
  - Течуть за роком, роки караваном,
  Бабуся розтирає в ступі хну.
  І що ж із струнким моїм станом,
  Як поділося юність не зрозумію!
  Світлана блиснула очима, звалила німця влученням у пах і помітила:
  - Ні! Все-таки на війні є така краса - залишитися вічно молодою! Вічно п'яний!
  Олімпіада поклала у катапульту новий заряд. Це щось подібне до гарного міномета. Дівчина прошипіла:
  - Не пасуй, а пасуй!
  Олежка шаркнув, тонкою, але спритною ніжкою, і гаркнув:
  - Фріцам фас!
  І граната разом із вибух-пакетом, з усього розмаху пролетіла у позиції Гітлерівців.
  Та не давався їм Сталінград. Третій місяць із кінця серпня йде штурм, а місто все взяти не вдається. На інших ділянках фронту гітлерівці досягли успіхів, але не на цьому.
  Світлана вистрілила з пістолета, і прогарчала:
  - Все неможливо, трапляється можливим... Не треба робити світобудову дуже складною!
  І потрапила у бензобак мотоцикла. Машина вибухнула, і вогняні вихори, висвітлили задимлений краєвид. А німець виявився розірваний вогненною лапою.
  Дівча-капітан прокричала:
  - Я люблю вбивати зло! І це найвище добро!
  Мірабела лупнула німців чергою і прошипіла:
  - Пограємо дикобраз!
  Анжеліка відкрила вогонь більш прицільно. Декілька чорношкірих залишилося лежати на вкритому списом щебеню:
  - Вбий ворога! - прошепотіла дівчисько.
  Мірабела грайливо заспівала:
  - Нафарбувавши Гітлера помадою, Майнштейна лаком для волосся, потягну вас у полон принцеси, згризе вас вірний пес!
  Світлана, ведучи вогонь, прошипіла:
  - Давай увечері, Адольф повіситись... Досить голову дурити! Давай увечері, лети кречетом - щоб фашистів міцно бити!
  Мірабела люто промовила, збиваючи каску з голови штурмовика:
  - Ми можемо! І ми зробимо!
  Дівчата з батальйону "Ленін" зупинили просування іноземного війська. Фріци просувалися вперед, буквально закидаючи трупами простір. Не допомагав і танк "Лев", із яким пов'язувалися надії. Ось модифікація машини зі 150-міліметровою гарматою.
  Анжеліка збиває камінь, що прилип до оголеного соска. У дівчини такі гарні і повні груди. Дівчина за допомогою ноги кидає гранату. Адже нога сильніша, ніж рука, і кидок проходить далі.
  "Лев" отримав по гусениці розрив і зупинився. Вистрілив із своєї потужної пащі. Гуркіт, і обвал.
  Анжеліка, спльовуючи, вимовляє:
  - Російський воїн від болю не стогне!
  І знову дівчисько стріляє. І робить це надзвичайно влучно. Фашист, що висунувся з вежі, завалюється назад.
  Руда, майже гола дівчина вимовляє:
  - Даремно противник вважає, що росіян зумів він зламати! Хто сміливий, той у бою нападає, ворогів будемо люто бити!
  І Анжеліка перекочує м'язи преса, який у неї дуже рельєфний.
  Ех, до чого ж дівчата гарні! Так не хочеться, щоби хоч одна з них загинула.
  Пробігла Сталеніда... Дуже гарна дівчина, з пухнастим, білим волоссям. Вона якось примудряється мазати їх якимсь зіллям, щоб вони не бруднялися.
  Дівчина дуже красива, з фігуркою Венери, тільки більш підтягнутою та рельєфною. Одягу на ній, тільки ліфчик та трусики. Решта вже вибухнула. Але якою витонченістю відрізняються ніжки! Це не дівчина, а друк досконалості, вінець краси.
  Вона і пересувається по-особливому, наче білочка. А босі ніжки так і миготять, і п'ята, на диво залишаються чистими. Сталеніда стріляє, і фашист отримує виразку у грудях.
  Дівчина вимовляє:
  - Вірність Батьківщині - найвище слово!
  Анжеліка зі смішком помітила:
  - Знімай ліфчик і залишайся як я в трусах!
  Сталеніда заперечливо хитнула головою:
  - Це не пристойно!
  Анжеліка труснула стегнами, влучно пальнула і заспівала:
  - Щось комсомолок стала не звичайна! З голими грудьми так ходити - дуже непристойно!
  Сталеніда хихикнула і помітила:
  - Навіщо приносити радість фрицям, дивитись на нашу красу!
  Анжеліка рішуче відповіла:
  - Краса у нас смертельна!
  Сталева дівка хихикнула і пальнула по ТА-200. Машина фашистів спалахнула. А красуня блондинка в'янула:
  - Смерть злу!
  Анжеліка хихикнула:
  - І життя добру!
  Сталеніда побачивши, що німець падає, ринула:
  - Ось це найвища цінність! Чи не думайте фашисти, що ви перемогли!
  Анжеліка як заспіває:
  - Чекає на перемогу! Чекає на перемогу... Тих хто хоче пута розбити! Чекає на перемогу! Чекає на перемогу! Ми зуміємо фашистів розбити!
  Красива дівчина, і її голі груди так і ходять ходуном. Добре з оголеним торсом у спеку, яку посилюють пожежі.
  Світлана тепер виглядала значно рішучою. Вона пальнула по фрицях з пістолет-кулемета, і гаркнула:
  - Я вас каструю!
  І справді фашисти отримали смертельні презенти та труни! А дівчина показала їм дулю, зістроїмо босі пальці ніг. І засвистіла немов соловей-розбійник. Причому через пальчики нижніх кінцівок.
  Капітан-дівчинка дуже розумна. І іскрометна. І зовсім не жорстока. Їй теж часом ставати шкода солдатів ворога, у яких можуть виявитися діти, що плакатимуть за вбитими батьками.
  Світлана, втім, жене від себе такі думки, тож від них хочеться розплакатися. Адже не росіяни прийшли до німців, щоб грабувати та вбивати. Ні, це німці та ціла агресивна зграя іноземців з усього світу увірвалася на російські простори.
  Світлана перехрестилася, і вистрілила в того, хто намагався непомітно підібратися до позицій російських фриц... У того витекло вибите кулею око і мозок.
  Дівчина-капітан посміхнулася і промовила, дотепно:
  - Прямо око в око, до голови голова!
  Світлана точно вистрілив, і потрапила до мотоцикла з коляскою. Машина почала рватися, і кулемет відлетів, кілька разів перекинувся. Потім його дуло встромилося в щебінь.
  Дівчина потерла голу, запорошену підошву об щебінь. І знову прицілила. Її весела, юна мордочка досить оскалилася. Дівча проспіла:
  - Ні, сказали ми фашистам, не потерпить наш народ, щоб російський хліб запашний, називався словом брід!
  Мірабела зробила дуже точний постріл, від якого запалав Фокке-Вульф-3, і перевіряла:
  Для негідника, звичайно, вибір ясний,
  За долари він Русь готовий зрадити...
  Але російська людина, тим і прекрасна.
  Що життя за Батьківщину готове віддати!
  Дівчина, зробила сальто і показала гітлерівцям дулю, і прокрутилася, і кулі не зачіпали красуню.
  З'явилася Анжеліка, ця красуня, майже гола, і замурзана, мов чортівка, шпурнула одразу двома ніжками гранати. І перевіряла:
  - Те, що я маю, то... Фріцам у гострий бік!
  Олімпіада поправила Анжеліку:
  - Гострим, у бік, а не на гострий бік!
  Дівчина хихикнула і струснула своїми кавуновими грудьми, і запустила гранату використовуючи гранату з вибухом пакетом. "Тигр"-3 отримав по дулі, і вивернувся цей кривий витвір мистецтва.
  Після чого гітлерівська тварюка позадкувала. Стала повзти наче черепаха, яку застала пожежа.
  Світлана заспівала, весело підморгуючи:
  - І "Тигр" задкувати, і німці ховаються!
  Дівочий батальйон маневрував під ударами, авіації з повітря та важких знарядь. Ось ударили реактивні бомбомети, піднялися в небо розбиті, розпечені кручі. І загорілося каміння. На щастя, жодна з дівчат, не загинула, зате вирушили на той світ чоловіки - яких не так шкода! І летять душі - одні до раю, а інші до пекла! Де вже чорти з вилами чекають на тих, хто не вірував в Ісуса.
  Анжеліка найсексуальніша з войовниць у люті: ну невже фашисти зі свого "Штурмтігра" можуть обстрілювати позиції радянських військ і вбивати червоних воїнів?
  І дівчина прихопила босими ногами гранату та закрутилася у каскадах сальто. І крутилася все швидше. І потім з усього розмаху жбурнула подарунок смерті у широке дуло "Штурмтігра". Голі, засмаглі ноги красуні майнули, і граната влетіла в дуло. І потужна машина спочатку подавилася, а потім рвонула. Два "Королівські тигри", що стояли по бортах "Штурмтігра", були підкинуті, і розлетілися в різні боки. З них зірвало ковзанки, і ті посипалися, летячи як намисто королеви, що лопнуло.
  Вибухова хвиля підкинула Анжеліку, і дівчина полетіла шкереберть. І її перевертало, розгойдувало і жбурляло. Але красуня все ж таки приземлилася, гострий щебінь, і розфарбоване каміння вп'ялося в її голі підошви. Дівчині було боляче, і навіть через мозолисту ступню пробило вістря.
  Але Анжеліка знайшла в собі сили встати і прокричати:
  - Ви фашисти будете в попелі!
  Світлану та інших дівчат підкинуло вибуховою хвилею, і навіть трохи пом'яло. Але жодна з найкрасивіших войовниць не загинула. Дівчата зустріли ураганним та влучним вогнем. Придушивши гітлерівців, що вискочили, та інших агресивних комах облягали СРСР.
  Мірабела проспівала з великою натхненням:
  - І коли сурма Господня нас на битву, з комсомолом будемо разом ми друзі! І з волі Єгови на небесному перекличку буду я!
  Анжеліка, струшуючи пил з розбитих у кров підошв і, заспівала:
  - Ленін, партія, комсомол! Фюрера ми відправляємо до дурдому!
  Дівчата оглушливо почали реготати, а Олежка з тривогою і досадою промовив:
  - А моя катапульта, не така точна - як ці голі та сильні ніжки Анжеліки!
  Олімпіада, пограючи м'язами рук, заявила:
  - Ну нічого! Ти ще вигадаєш. Щось крутіше!
  Сталінград упав таки наприкінці грудня 1945 року. У цей час на Кавказі німці та турки таки з'єдналися. І утворилася критична ситуація.
  Як вчинити Червону армію в цій ситуації?
  Сталін почав наступ у центрі. І бої розгорнулися у напрямі Смоленська. На новий рік у танк ІС-3 бореться екіпаж Єлизавети. Дівчата б'ються мужньо і сміливо.
  І вони теж перейняли стратегічний прийом Герди, незважаючи на холод боротися в бікіні та босоніж.
  ІС-3 машина досить добре захищена в лоб, але гармата все-таки недостатньо сильна. І щоб пробити основний німецький танк "Тигр"-3, потрібно потрапити точно встик між корпусом і вежею. І це під силу лише цій легендарній четвірці дівчат-танкістів.
  Єлизавета пальнула за допомогою босих пальчиків ніжок. Пробила снарядом німецьку "Пантеру" і прочирикала:
  - За російський дух!
  Катерина теж лупнула по ворогу, натиснувши голою п'ятою і з натхненням відзначила:
  - За комунізм!
  Після чого підморгнула своїм подругам!
  Олена також рушила снарядом по ворогу, використовуючи босі пальчики ніжок, і в'якнула:
  - За патріотичні здобутки!
  І під кінець довбала Єфросинії, теж застосувавши пальчики голих ніжок, що просто супер.
  І перевіряла:
  - За майбутні віки!
  Четвірка дівчат дуже добре б'ється. І стріляє дуже влучно.
  Але прорвати оборону гітлерівцям дуже складно. Їхні танки сильніші і досконаліші, і гармати ефективніші, не поступаючись кількістю. Спробуй це прорвати.
  А в небі радянські льотчиці беруть участь у нерівних боях. Серед них троє дівчат - Анастасія Відьмакова, Акуліна Орлова, Мірабела Магнітна - найсильніші.
  Анастасія навіть помітила, збиваючи за допомогою босих пальчиків ніжок, німецький Фокке-Вульф:
  - Фашисти сильні, але й ми не слабкі!
  Акуліна, логічно помітила, навив голою п'ятою, і зім'явши ТА-152 і проворкувавши:
  - Що не вбиває, робить нас сильнішим!
  Мірабела Магнітна хихикнула, підрізавши МЕ-262 і проворкувавши:
  - Найсильніший хід якого ти не чекаєш!
  Три войовниці билися в повітрі, не знаючи жалю та сумнівів у своїй правоті.
  Але ось і тут ситуація ускладнилася... Навесні Кавказ остаточно впав, і були втрачені бакинські свердловини.
  Німці досягли деяких успіхів і під Ленінградом. Вони змогли взяти Тихвін і замкнути друге кільце над містом. І стало ще гірше.
  Гітлер вимагав наступати влітку 1946 року на Москву. І потіла фашистська лавина.
  У фашистів успіхи у районі Середню Азію. Дуже тяжке становище склалося майже скрізь.
  А гітлерівці вже обтікають із різних боків Москву.
  Тоді Олег Кольцов та дівчата знову вступили у бій, допомагаючи Росії, точніше СРСР.
  Тут до них приєдналася босонога дівчинка Маргарита. Теж доросла жінка письменниця стала дівчинкою років дванадцяти в обмін на безсмертя та виконує місію.
  Воїни із двадцять першого століття знову зчепилися з гітлерівцями двадцятого.
  Дуже багато солдатів у фашистської коричневої імперії. Вони течуть собі нескінченною річкою.
  Олег Кольцов, рубаючи гітлерівців мечами, як піхоту, і танки проревів:
  - Ніколи не поступимося!
  І від босої ноги хлопця полетів гострий диск!
  Маргарита, крушивши супротивників, скелячи зубки, буркнула:
  - У світі подвигу знайдеться місце!
  І від босої ніжки дівчинки розлетілися отруйні голки, вражаючи гітлерівців та їхні літаки та танки.
  Наташа теж жбурнула босими пальцями ніг, вбивча і провила:
  - Ніколи не забудемо і не пробачимо.
  І її мечі пройшлися в млині фашистами.
  Зоя, розрубуючи ворогів, запищала:
  - За новий порядок!
  І від її босих ніжок розлетілися нові голки. І що в око, що в горло гітлерівським солдатам та літакам.
  Та видно було, що войовниці заводяться і лютують.
  Августина рубаючи білих солдатів та танки, пропищала:
  - Наша залізна воля!
  І від її босої ноги летить новий, вбивчий подарунок. І падають такні та білі бійці.
  Світлана рубає мірошнику, її мечі як блискавка.
  Фашисти валяться, як зрізані снопи.
  Дівчина метає голки своїми босими ніжками і пищить:
  - За Росію-матінку перемагатиме!
  Олег Кольцов настає проти гітлерівців. Хлопчик-термінатор рубає коричневі війська.
  І при цьому пальчики голих ніжок пацана викидають голки з отрутою, вони розривають стволи та збивають літаки.
  Пацан реве:
  - Слава Майбутньої Русі!
  І в русі розкроює всім голови та морди.
  Маргарита теж трощить супротивників.
  Її босі ніжки так і миготять. Гітлерівці гинуть у великій кількості. Войовниця кричить:
  - За нові рубежі!
  І тут дівчинка як візьме та рубане...
  Маса трупів фашистських солдатів.
  А ось Наташа у наступі. Рубить собі гітлерівців разом із танками, і співає:
  - Русь велика і промениста,
  Я дівчина дуже дивна!
  І від її босих ніжок летять диски. Які перепилюють горла фашистам. Та ось це дівка.
  Зоя у наступі. Рубить коричневий солдат з обох руку. Плює з трубочки. І метає босими пальцями ніг вбивчі голки - збиває танки та літаки.
  І при цьому співає собі:
  - Ех, палицею ухнем,
  Ех, кохана сама піде!
  Августина, рубаючи гітлерівців і винищуючи коричневих солдатів, верещать:
  - Весь кудлатий і в шкурі звіриною,
  На ОМОН він кидався з кийком!
  І босими пальчиками ніжок як запустить у супротивника, що уб'є і слона, а танк тим більше.
  А потім пропищає:
  - Вовкодави!
  Світлана у наступі. Рубить, край гітлерівців. Босими ніжками на них запускає презенти смерті.
  Проводить мечами млин.
  Розкришила масу бійців і верещить:
  - Велика прийде перемога!
  І знову дівчина у дикому русі.
  І її босі ніжки запускають смертельні голки, знищуючи танки та літаки.
  Олег Кольцов підстрибнув. Прокрутився хлопчик у сальто. Порубав масу гітлерівців у стрибку.
  Метнув босими пальцями ніжок голки і побулькав:
  - Славитися моя гарна мужність!
  Хлопчик як засвистить і обрушить на солдатів гітлерівської імперії, приголомшених ворон. Ті отримавши напад завалилися в непритомність, і пробили черепи фрицям.
  І знову пацан у битві.
  Маргарита переходить у наступ. Кромсає всіх ворогів поспіль. Її мечі крутіші за лопаті млина. І босі пальчики ніжок метають подарунки смерті, танки та літаки горять.
  Дівчина в дикому наступі. Винищує коричневих воїнів без церемоній.
  І підскакує раз у раз, і перекручується!
  І летять від неї презенти анігіляції.
  А гітлерівці собі падають мертво. І цілі кургани з трупів нагромаджуються.
  Маргарита пищить:
  - Я є американський ковбой!
  І знову її босі ніжки кинув голку.
  А потім ще й дюжину голок!
  І гола п'ята піддасть подарунок смерті!
  Наталя у наступі теж дуже крута.
  І босими ніжками кидає, і з трубочки плюється.
  І кричить на все горло:
  - Я блискуча смерть! Вам залишається лише померти!
  І знову красуня у русі.
  Зоя штурмує завал із гітлерівських трупів. І також від її босих ніжок вилітають бумеранги знищення.
  А коричневі воїни все падають та падають.
  Зоя кричить:
  - Босонога дівка, вас переможе!
  І від голої п'яточки дівчини летить дюжина голок. Які прямо в горло гітлерівцям упиваються.
  Тим падають мертво.
  А точніше й зовсім мертві.
  Августина у наступі. Крушить коричневі війська. Її мечі у двох рук мчать. І така вона чудова войовниця.
  Смерч проноситься фашистськими військами.
  Дівчина з рудим волоссям реве:
  - Майбутнє, приховано! Але буде переможним!
  І в наступі красуня з вогняним волоссям.
  Августина в дикому екстазі реве:
  - Боги війни все порвуть!
  І войовниця у наступі.
  І її босі ніжки метають дуже багато гострих, отруйних голок.
  Світлана у битві. І така блискуча і бойова. Її голі ніжки стільки всього вбивчого викидають. Не людина, а смерть із волоссям білявки.
  Адже якщо розійдеться, то вже й не зупиниш.
  Світлана співає:
  - Життя не буде медом,
  Та скачіть хороводом!
  Нехай здійсниться мрія -
  На раба чоловіка перетворює краса!
  І в русі босонога дівчини все більше і більше люті.
  Олег Кольцов у наступі все пришвидшується. Хлопчик б'є гітлерівців.
  Його босі ніжки метають гострі голки - розриваючи танки та літаки.
  Юний воїн пищить:
  - Шалена імперія - всіх розірве!
  І знову хлопчик у русі.
  І знову свистить від чого ворони отримують серцевий напад і завалюються наче підкошені.
  Маргарита бурхлива дівчина у своїй активності. І молотить ворогів.
  Ось вона запустила голою ніжкою, горошинку з вибухівкою. Та рвоне, і одразу сотню гітлерівців і десять танків нагору підкине.
  Дівчинка кричить:
  - Перемога до нас все одно прийде!
  І проведе млин мечами - стовбури танків летять у різні боки.
  Ось прискорила рухи Наташа. Дівчина зрубує коричневих воїнів. І при цьому репетує:
  - Перемога на імперію на Росію чекає.
  І давай винищувати гітлерівців посиленими темпами.
  Наташа це дівка-термінатор.
  Не думає зупинятися і сповільнюватись і танки, і літаки збиваються.
  Зоя у наступі. Її мечі наче нарізають м'ясний і металевий салат. Дівчина кричить на всю горлянку:
  - Наше спасіння в силі!
  І теж босі пальчики ніг такі голки кидають.
  І маса людей з пробитими горлами валяється курганами трупів, а також розбитих танків і збитих літаків.
  Августина шалене дівчисько. І всіх трощить немов це робот із гіперплазми.
  Рознесла вже жодну сотню гітлерівців. Але все збільшує темп. І войовниця ще й реве.
  - Я непереможна така! Сама у світі крута!
  І знову красуня в атаці.
  І від її босих пальчиків ніжок вилітає горошинка. І три сотні гітлерівців та дюжину танків розірвав потужний вибух.
  Августина проспівала:
  - Ви не посмієте нашу землю захоплювати!
  Світлана теж у наступі. І не дає ні грама перепочинку. Дика дівчина-термінатор.
  І рубає ворогів та гітлерівців винищує. І маса коричневих бійців уже завалилася в канаву та дорогами.
  Шістка розбушувалася. Влаштувала дику битву.
  Олег Кольцов знову у бою. І просувається, махає обома мечами. І хлопчик-термінатор проводить млин. Падають убиті гітлерівці.
  Маса трупів. Цілі гори кривавих тіл.
  Хлопчику-каратисту згадується дика стратегія. Де також разом змішувалися коні та люди.
  Олег Кольцов пищить:
  - Горе від розуму!
  А грошей буде темрява!
  І хлопчик-термінатор у новому русі. І його босі ніжки щось візьмуть та й метнуть.
  Пацан-геній проревів:
  - Майстер клас та фірма "Адідас"!
  Дійсно крута з крутих вийшла вистава. А скільки вбитих гітлерівців. І перебили коричневих бійців найбільше з найбільших.
  А потім бойовий хлопчик як засвистить, і знову тисячі оглушених ворон заваляться, пробиваючи супротивників, немов кинджалами.
  Маргарита теж у бою. Крушить коричні та сталеві армії та реве:
  - Великий ударний полк! Ми всіх вганяємо у труну!
  І її мечі як рубають по гітлерівцях. Маса коричневих бійців уже завалилася.
  Дівчинка прогарчала:
  - Я пантери навіть крутіший! Доведіть, що всіх найкраще!
  І від голої п'яти дівчинки як вилетить горошинка із потужною вибухівкою.
  І по ворогу довбає.
  І візьме, і рознесе частину супротивників та танки і навіть літаки.
  . РОЗДІЛ Љ4.
  А Наталя в авторитеті. І б'є супротивників і сама нікому спуску не дасть.
  Скільки гітлерівців уже перебили.
  А її зубки такі гострі. А очі такі сапфірові. Ось це дівка - найголовніший кат. Хоча у неї всі напарниці - кати!
  Наталя кричить:
  - Шалена я! Буде вам пеня!
  І знову дівчина мечами масу гітлерівців зарубає.
  Зоя рухалася і розкроїла багато коричневих воїнів.
  А ніжки босі метають голки. Кожна голка вбиває кількох гітлерівців. Ось це дівчата - реально красуні.
  Августина настає, і супротивників трощить. І при цьому ще не забуває прокричати:
  - Вам не уникнути труни!
  І свої зуби дівка візьме та й вискачить!
  І руда така... Волосся майорить на вітрі, наче пролетарський прапор.
  І вся буквально виходить гнівом.
  Світлана в русі. Ось розкроїла масу черепів та веж танків. Войовниця, яка скеляє зубки.
  Показує язичок. А потім плюється з трубочки. Після чого завиває:
  - Будете ви мертвими хлопці!
  І знову від її босих ніжок летять смертоносні голки, що вражають піхоту та літаки.
  Олег Кольцов стрибає та підскакує.
  Босоногий хлопчик купу голок випускає, збиває танки, і співає:
  - Вирушаємо у похід, відкриває великий рахунок!
  Юний воїн як належить на висоті.
  Років йому звичайно мало, але він виглядає дитиною. Тільки дуже сильним і мускулистим.
  Олег Кольцов проспівав:
  - Нехай не за правилами гра - прорвемося фраєра!
  І знову від його босих ніжок відлетіли смертельні голки.
  І знову дикий свист, що капітально збиває численних ворон, що пробивають супротивників.
  Маргарита із захопленням проспівала:
  - Нічого неможливого нема! Вірю, буде свободи світанку!
  Дівчинка знову кинула вбивчим каскадом голок по гітлерівцям та їхнім танкам, продовжила:
  - Темрява піде! Розквітнуть троянди травня!
  І войовниця як кине босими пальцями ніжок горошинку, так одразу ж тисяча гітлерівців підлетіла у повітря. Та армія коричневої, пекельної імперії тане прямо на очах.
  Наташа у битві. Стрибає немов кобра. Вибухає ворогів. І стільки гине гітлерівців та падають літаки.
  Дівчина їхня і мечами, і гранами на вугіллі, і списами. І голками.
  При цьому ще й реве:
  - Перемога вірю, прийде!
  І слава росіян знайде!
  Босі пальчики ніжок кидають нові голки, пробиваючи супротивників.
  Зоя у дикому русі. Настає на гітлерівців. Розрубує їх на дрібні шматочки.
  Войовниця метає босими пальцями голки. Пробує противників, і як зареве:
  - Повна наша перемога близька!
  І проводить мечами дикий млин, змітаючи танки. Ось це справді дівка як дівка!
  А ось кобра Августина перейшла у наступ. Ось це баба - усім кошмарам кошмар.
  І якщо врубить, то значить врубає.
  Після чого руда візьме і заспіває:
  - Розкрию всі черепи! Я велика мрія!
  І ось її мечі у дії і розрубують м'ясо та метал.
  Світлана теж переходить у наступ. Немає у цієї дівчини гальм. Як порубає, так маса трупів завалена, і валяться літаки та танки.
  Блондинка-термінатор реве:
  - Як буде добре! Як буде добре - я це знаю!
  І ось летить від неї забійна горошинка.
  Олег Кольцов, знову сотню гітлерівців, пронісши метеором, зріже. І ще бомбу візьме та й кине.
  Невелика розмірами, але вбивча вона...
  Як розірве на дрібні уривки.
  Хлопчик-термінатор провів:
  - Бурхлива молодість страшних машин!
  Російський народ - непереможний!
  І хлопчик засвистить, використовуючи босі пальчики ніжок.
  Маргарита знову таке влаштує у битві.
  І зрубає масу коричневих бійців. І прорубує великі просіки.
  Дівчинка вищить:
  - Ламбада - наш танець на піску!
  І вріже з новою силою.
  Наталя в наступі ще шаленіша. Так молотить гітлерівців. Не дуже їм проти таких дівчат встояти.
  Наташа взяла і заспівала:
  - Біг на місці загальний примиряючий!
  І войовниця таким каскадом ударів вибухнула супротивниками.
  І ще босими ніжками диски метне.
  Ось млин провела. Маса голів коричневої армії відкотилася і горіли танки.
  Бойова красуня вона. Бити собі таку жовту армаду.
  Зоя в русі, всіх руйнує поголовно. І її мечі, наче ножиці смерті.
  Дівчина просто приваблива. І її босі ніжки кидають дуже отруйні голки.
  Вражають ворогів. Пробивають їм горло і роблять труни, змушують вибухати танки та літаки.
  Зоя взяла і пропищала:
  - Якщо у крані немає води...
  Наташа промовила із захопленням:
  - Виходить, винна ти!
  І босими пальцями ніг як метне те, що вбиває капітально. Ось це справді дівчина з дівчат.
  І від її голих ніжок як пролетить лезо. І вразить безліч бійців, зрізаючи вежі з танків.
  Августина у русі. Стрімка та неповторна у своїй красі.
  Яке у неї яскраве волосся. Немов пролетарський прапор майоріють. Ось це дівчина - справжня мегера.
  А рубає супротивників - ніби народилася з мечами у руках.
  Руда, бісова бестія!
  Августина взяла і прошипіла:
  - Бичача буде голова - не збожеволіти!
  І ось вона знову розфарбувала безліч бійців.
  Олег Кольцов буркнув:
  - Те що треба! Оце дівка!
  Маргарита, метнувши босою ніжкою кинджал, відламавши вежу танка, підтвердила:
  - Велика та класна дівчина!
  Августина із цим охоче погодилася:
  - Я войовниця, що загризе будь-кого!
  І знову босими пальчиками ніжок запустить убивчу.
  Світлана у битві не поступається супротивникам. Не дівчина, а покінчити з такою відьмою в полум'ї.
  І верещать:
  - Яке блакитне небо!
  Августина, випустивши босою ніжкою лезо, зрізавши вежу танка, підтвердила:
  - Ми не прихильники розбою!
  Світлана, розрубуючи ворогів, і збиваючи літаки, прочирикала:
  - На дурня не потрібен ніж.
  Зоя пискнула, метаючи голки босими, засмаглими ніжками:
  - Йому з три короби набрешеш!
  Наташа, рубаючи гітлерівців, додала:
  - І роби з ним за гріш!
  І войовниці візьмуть і підстрибнуть. Такі вони криваві та круті. Загалом у них маса азарту.
  Олег Кольцов у бою виглядає - дуже навіть стильно.
  Маргарита заспівала:
  - Удар сильний, а інтерес у хлопця...
  Хлопчик-каратист запустив ногою щось подібне до гвинта вертольота. Зрізав пару сотень голів і в гітлерівців та танків, пискнув:
  - Цілком спортивний!
  І обидва - хлопчик і дівчинка у повному ажурі.
  Олег, рубаючи коричневих солдатів, пробулькал:
  - І буде велика перемога за нами!
  Маргарита у відповідь прошипіла:
  - Ми всіх вбиваємо - босими ногами!
  Дівчинка і справді такий активний термінатор.
  Наташа в наступі проспівала:
  - На священній війні!
  І запустила войовниця гострий диск-бумеранг. Той пролетів дугою, зрубав масу гітлерівців і веж танків.
  Зоя додала, продовжуючи винищення:
  - Буде наша перемога!
  І від її босих ніжок полетіли нові голки. І вразили масу бійців та літаків.
  Дівчина-блондинка видала:
  - Ставимо противнику матюк!
  І показала мову.
  Августина махаючи ногами, і кидаючи свастики з гострими краями, булькнула:
  - Прапор імперський уперед!
  Світлана охоче підтвердила:
  - Слава загиблим героям!
  І дівчата хором кричали, руйнуючи гітлерівців:
  - Нас ніхто не зупинить!
  І ось летять від босих ніжок войовниць диск. Рветься м'ясо та зносяться вежі танків.
  І знову вий:
  - Нас ніхто не переможе!
  Наталя підлетіла у повітря. Розпорола супротивників і крилатих стерв'ятників, і видала:
  - Ми є вовчиці, смажимо ворога!
  І від її босих пальчиків як вилетить дуже вбивчий диск.
  Дівчина навіть перекрутитись в екстазі.
  А потім буркне:
  - П'яточки наші люблять вогонь!
  Так, дівчата по-справжньому сексуальні.
  Олег Кольцов побулькал:
  - Ох рано, дає охорона!
  І підморгнув войовницям. Ті у відповідь сміються і скалять зубки.
  Наташа рубала гітлерівців і пищала:
  - У нашому світі немає радості, без боротьби!
  Хлопчик заперечив:
  - Іноді й боротьба не на радість!
  Наташа погодилася:
  - Якщо немає сил, то так...
  Але ми войовниці завжди здорові!
  Дівчина метнула босими пальцями ніг у супротивника голки, підірвала масу танків, і заспівала:
  - Солдат завжди здоровий,
  І до подвигу готовий!
  Після чого Наташа знову рубала ворогів, зносячи вежі танкам.
  Зоя дуже швидка краля. Ось цілу діжку в гітлерівців запустила. І розірвала з одного вибуху кілька тисяч.
  Після чого пропищала:
  - Не зупинитися, наші п'яти виблискують!
  І дівчина у бойовому ажурі!
  Августина у битві теж не слабка. Так молотить гітлерівців. Немов із сніпа ланцюгами вибиває.
  І рубаючи супротивників - співає:
  - Бережись буде користь,
  Буде восени пиріг!
  Руда чортівня і справді оре в битві, неначе чортик у табакерці.
  А ось Світлана як б'ється. І від неї гітлерівцям дістається.
  І якщо вона вріже, так і вріже.
  Від неї криваві бризки вилітають.
  Світлана жорстко помітила, коли від її босої ніжки полетіли бризки металу, що розплавляє черепи та вежі танкам.
  - Слава Росії, дуже слава!
  Танки рвуться вперед.
  Дивізії в червоних сорочках
  Вітає російський народ!
  Ось дівчата за гітлерівців взялися. Так їх розрубують і шматують. Чи не войовниці, а реально пантери, що зірвалися з ланцюга.
  Олег Кольцов у бою та атакує гітлерівців. Б'є їх без жалю, розтинає танки, і верещить:
  - Ми як бики!
  Маргарита, ламаючи коричневу армію, і розтинаючи танки, підхопила:
  - Ми як бики!
  Наташа взяла і провила, розрубуючи коричневих бійців разом із танками:
  - Брехати не з руки!
  Зоя розривала гітлерівців, пискнула:
  - Ні, не з руки!
  І теж візьме і випустить зірочку босою ногою і прикінчить масу фашистів.
  Наташка взяла і запищала:
  - ТБ наш горить!
  І від її голої ніжки летить забійний пучок голок.
  Зоя, також круша гітлерівців та їхні танки, пискнула:
  - Наша дружба моноліт!
  І знову таке метне, що на всі боки кола розпливаються. Ось це дівка - чисте винищення противників.
  Дівчина босими пальчиками ніжок візьме та запустить три бумеранги. А трупів від цього побільшало.
  Після чого красуня видасть:
  - Не дамо ворогові пощади! Буде труп!
  І знову від босої п'яти відлітає вбивче.
  Августина теж цілком логічно помітила:
  - Тільки не один труп, а багато!
  Після того дівчина взяла і босоніж пройшла по кривавих калюжах. І багато перебила гітлерівців.
  І як прореве:
  - Маса вбивства!
  І ось довбає головою по гітлерівському генералу. Зламає йому череп та видасть:
  - Банзай! Потрапиш до раю!
  Світлана дуже люта в наступі, особливо збиваючи танки, пищить:
  - Не буде вам пощади!
  І від її босих пальчиків відлітає дюжина голок. Як вона всіх пробиває, літаки завалюються. І дуже навіть войовниця намагається розрізати, і перебити.
  Олег Кольцов пищить:
  - Чудовий молот!
  І хлопчик теж босою ніжкою кидає таку круту зірку у вигляді свастики. Вигадливий гібрид.
  І маса гітлерівців завалилася.
  Олег ревів:
  - Банзай!
  І хлопчик знову в дикій атаці. Ні, в ньому просто клекоче сила, і булькають вулкани!
  І свист кидає ворон на голови гітлерівцям, оглушливий.
  Маргарита у русі. Усім розпоре животи.
  Дівчинка ніжкою викине півсотні голок зараз. І маса вбита різного роду ворогів, підбила і танків, і літаків.
  Маргарита заспівала у плані бадьорості:
  - Раз два! Горе не біда!
  Упадати не треба ніколи!
  Вище ніс і хвіст тримай трубою.
  Знай, що вірний друже завжди з тобою!
  Ось така вона агресивна компанія. Дівчинка як лупне і вигукне:
  - Президент-дракон стане трупом!
  Наташа у бою просто термінатор якийсь. І ревіння пробулькала:
  - Банзай! Швидше отримуй!
  І від її босої ніжки відлетіла граната. І по гітлерівцях як цвяхне. І рознесе масу мастодонтів та крилатих, пекельних машин.
  Оце войовниця! Всім войовницям - войовниця!
  Зоя теж у наступі. Така люта краля.
  І взяла та пробулькала:
  - Батько наш - сам Білий Бог!
  І рубане по гітлерівцям потрійний млин!
  А Августина проревела у відповідь:
  - А мій Бог - чорний!
  Справді рижуха - це саме втілення підступності та підлості. Для ворогів, зрозуміло. А для друзів вона душка.
  І як босими пальцями ніжок візьме та метне. І масу завалися воїнів коричневої імперії, і навіть їх танків і літаків.
  Руда прокричала:
  - За нами Росія та чорний Бог!
  Войовниця із дуже великим бойовим потенціалом. Ні під таку краще й не потикатися. Як вежі танкам відриває й крила фашистським літакам.
  Августина прошипіла:
  - Усіх зрадників зітремо на порошок!
  І підморгне напарницям. Та ця вогняна дівка - не зовсім те, що може дати спокій. Хіба що спокій смертельний!
  Світлана, крушивши ворогів, видала:
  - Чергою вас зметем!
  Августина підтвердила:
  - Усіх уб'ємо!
  І від її босих ніжок, знову летить презент тотальної анігіляції! І стільки танків і літаків разом розірвалося на дрібну стружку.
  Олег Кольцов заспівав у відповідь:
  - Буде повний банзай!
  Августина, розриваючи гітлерівців голими руками, рубаючи їх мечами, і метаючи голки босими пальцями ніг, знищуючи разом танки та літаки, видала:
  - Коротше кажучи! Коротше кажучи!
  Наташа, руйнуючи коричневих воїнів, пискнула:
  - Коротше кажучи - банзай!
  І давай рубати супротивників із дикою запеклістю.
  Олег Кольцов, розрубуючи супротивників, видав:
  - Цей гамбіт є не китайський,
  А дебют повірте тайському!
  І знову від босої ніжки хлопчика полетів гострий метал металу. Він зрізав і вежі танкам, і хвости літакам.
  Маргарита, рубаючи воїнів коричневої імперії та броню танків, проспівала:
  - А кого в бою знайдемо,
  А кого в бою знайдемо...
  З тим жартувати не станемо -
  На частини розірвемо!
  На частини розірвемо!
  Добре попрацювали вони тоді з гітлерівцями... І Радянська Росія перемогла під час штурму Москві коричневу імперію.
  Війна ще не закінчилася, але вже у СРСР з'явився шанс перемогти гітлерівців самим. Так що шістці знову довелося перервати виконання своєї, супер та крутої місії.
  Олег Кольцов навіть заспівав у радості;
  Ми піонери - витязі Вітчизни,
  Що народилися під знаком жовтня.
  Не пошкодуємо для Росії життя,
  На славу з червоним прапором царя!
  
  Ми любимо і вміємо міцно битися,
  Фашистам завзято обламавши роги.
  У нас гранати є у просторому ранці,
  Нам піонерам життя недороге!
  
  Ми любимо нашу Батьківщину святу,
  Що створила грізний комунізм.
  Ось комсомолку по снігу ведуть босу,
  І хоче опустити фашист униз!
  
  Я під Москвою з нацизмом завзято бився,
  І всіх ворогів косили ми серпом.
  Навіщо ж Вермахт цей російським дався,
  Я по ньому вдарю кулаком!
  
  Я піонер і під Москвою великою,
  Бився як воїн-велетень...
  Зупинив фашизму натиск дикий,
  У нас Господь Всевишній Рід єдиний!
  
  Немає граней у відродженні Росії,
  Великий Сталін, нас з колін підняв...
  Сварог великий, вища месія,
  І Лади променистої ідеал!
  
  Ми піонери, хлопчики, дівчата,
  Битися любимо - це наша доля...
  І голосочок комсомолки дзвінки,
  Хоча панує криваве свавілля!
  
  Росія це Батьківщина Сварога,
  І комунізму осяяла шлях...
  Не треба піонерам злого Бога,
  Нас не зможе ворог у кулак зігнути!
  
  У нас є танк крутий з похилою бронею,
  Його так просто фрицям не пробити,
  З любов'ю до Лади, діви благородної,
  Щоб перетворився хижак просто на дичину!
  
  Москву борючись люди відстояли,
  А потім був великий Сталінград.
  Побачимо комунізму скоро дали,
  Пройде і Берліну знай парад!
  
  Так Сталінград є гордість у цьому слові,
  Ми піонери босоніж у кучугурі.
  Ми обламаємо ріг тупої корові,
  І Гітлера заженемо прямо в труну!
  
  Знай ніколи Вітчизна не зігнеться,
  Її порив узде не приборкати.
  Нехай вічно світить над Росією сонце,
  І буде розбитий підступний тать!
  
  Під Сталінградом виявили сміливість,
  Зупинити фашистів ми змогли...
  Така є у росіян знайте зухвалість,
  А у ворогів підуть самі нулі!
  
  Росія може долетіти до Марса,
  І різну велич створити...
  І буде все звичайно дуже класно,
  Хоч життя тендітне як шовку нитку!
  
  Не знає російських дух у боях перепони,
  Він має силу Перуна...
  Нас чекають від богів нагороди,
  І світить елемент повір руна!
  
  У чому російський дух не знає поразки?
  Він все повірте розтоптати.
  Ми піонери так бажаємо помсти...
  Непереможною як Вітчизна рать!
  
  У нас вже майже прийшла перемога,
  Хай буде у славі комунізму світло...
  За Батьківщину боролися наші діди,
  Ми зустрінемо скоро радість та світанок!
  
  Без Батьківщини немає життів піонерам,
  Вони хочуть боротися за неї.
  І що ви захотіли злі сери?
  Нам забезпечити рабське життя?
  
  Ні отримає фюрер росіян у рабство,
  Його ми наче ляльку зламаємо.
  Адже витязі Росії можуть битися,
  І з нами золотокрилий херувим!
  
  Немає граней нашої Батьківщини під світом,
  Палає як найяскравіша зірки.
  Ти стала для мене кохання кумиром,
  З тобою я не розлучусь ніколи!
  
  Я піонер і босоногий хлопчик,
  Що з п'ятою голою мчить снігом.
  А десь скаче білий, милий зайчик,
  Який обламає ріг ворогові!
  
  Не знає піонер у бою сумніву,
  Він не паяц, а термінатор знай.
  Прийде фашистам лютим вір помсти,
  І буде комунізму яскравий рай!
  
  Як же настане знай епоха,
  В якій кожен воїн із ясел...
  Б'йтеся до останнього ти зітхання,
  Щоб знищений лютий знай злодій!
  
  Сяють яскраво зірки комунізму,
  Епохи світлої, кращої у світі немає.
  Ми зламаємо ярмо повір фашизму,
  А Гітлер буде російською на обід!
  
  У нас повір такі зі сталі танки,
  Що їхній снаряд пантери не проб'є...
  Помахаємо йодом свої хлопчик ранки,
  І знову піонер у бій хоробро пре!
  Ну, що фашисти міцно отримали,
  Не думали нас просто перемогти.
  Ми мабуть комунізму знаю милі,
  І зможемо вермахт та жартома розбити!
  
  В ім'я нашої Батьківщини могутньої,
  Іде в атаку гордий піонер.
  Хоч над Вітчизною провисають хмари,
  Покажемо ми переможний усім приклад!
  
  Повір ворог мрію не зупинить,
  Ми знову всіх фашистів переможемо.
  Не буде зло повір царювати на троні,
  Ми новий світ порядок створимо!
  
  Все буде добре у Вітчизні знайте,
  Я хлопчик, але в бою як Робін Гуд,
  Спочатку лише подряпав я на парті,
  А нині дуже навіть вірте круто!
  
  Росія може рвати багнетом нацистів,
  Вона будь-яке військо переможе...
  А піонерам жити за комунізму...
  Адже наша дружба міцна моноліт!
  
  Ні в чому ми фрицям у лайці не поступимося,
  Ми можемо перемагати ворогів жартома.
  І так фашистів ми дубиною лупимо,
  Реве пурга, снігу у вихори крутячи!
  
  Не знає Русь фашистам знай пощади,
  Вона непереможністю сильна.
  Отримають шаблею міцно в шию роки,
  І буде знищено Сатану!
  
  Не вір, що Гітлер є непереможним,
  Хоч силу пекла, все рахуй зібрав...
  Коли народ і партія єдині,
  Народ наш вермахт на шматки розірвав!
  
  Росія у віках славиться свята,
  Вона ламала Тигрів, як метал.
  Розкинулася від краю до краю,
  Лише про таку країну молодик мріяв!
  
  Ми перемагали немов велетні,
  Рубили супостатів знай мечем.
  Ми росіяни в боях непереможні,
  Противників Вітчизни розіб'ємо!
  
  Нас ти повір ніщо не зупинить,
  І на ти знай ніщо не переможе...
  Ми фюрера по голову зариємо,
  У нас меч гострий та зі сталі щит!
  
  В усьому всесвіті немає Русі прекраснішої,
  У ній буде ера світло на віки.
  Всім поколінням стане мир та щастя,
  Потрібна Вітчизні тверда рука!
  
  Так от коли в Берлін граючи,
  Розмажемо вермахт немов попіл у кров.
  То буде час кордону раю,
  І разом із Ладою царює любов!
  
  ТРАТКИ ДІВЧАТА БУДИНКИ
  Провідниця одного з Амазонок загонів Будинку потрапила в засідку. Вона билася хоробро, але московські стрільці отримали розпорядження взяти дівчину-богатиря живою. І скрутили войовницю арканами.
  Після чого дівчинку помістили в клітку. Будинок був скований по руках і ногах.
  З'явився сам воєвода Юрій Долгоруков. Подивився на скуту дівчину і крикнув:
  - Не личить розбійниці в розкішних шатах ходити!
  Кати зірвали з дівчини шовковий одяг, перлинні підвіски, черевички зі срібними підковами. І зовсім оголили Дімку. І справді, ця дівчина просто принадність - богатир. М'язи сильні та рельєфні, високі груди, розкішні стегна, тонка талія. Волосся довге, кучеряве, біле як сніг з легкою жовтизною. Дуже вродлива, велика дівчина.
  Воєвода Юрій Долгоруков облизнувся і сухо наказав.
  - Зачинити її в окрему камеру. Прикувати за руки, ноги та шию. Вночі сам робитиму їй допит.
  Будиночок закрили в холодному підземеллі, начепивши тільки рвану мішковину. Дівчина була голодна, кайдани і нашийник натирали кісточки, сильну шию. Дуже сильна дівчина спробувала розхитати ланцюг. Але тут сталь була помітна розрахована на утримання слона. Кожна ланка ланцюга завтовшки з великий палець руки великого чоловіка. Стіни ще не встигли розмокнути і міцні, як титан.
  Дівчина постукала по стіні босою п'ятою. Стала терти ланку про ланку. Але сталь була добре загартована і не піддавалася. Будинок важко зітхнув. На неї чекали тортури. А це, звичайно, вимагає мужності. Будуть і бити, і палити, і розтягувати і колити.
  Будинок питатимуть, де розбійники приховали скарби та інше ще. Потрібно бути твердою як скеля.
  Ось катували одного хлопчика-шпигуна. Спали кати живцем огольця. Але не видав Санька місце загону повстанців. Так і помер закатованим.
  А Дімка чи зможе вона витримати і не застогнати. А тим більше видати місце, де скарби сховані.
  Ось настала ніч і дівчину потягли з підвалу. Допит розпочали жорстко. Відразу ж піднялися на дибу. Підняли дівчину до стелі, катівня розташовувалась у вежі. І стеля була високою. Коли мотузку відпустили, войовниця полетіла донизу. Сильні м'язи та міцні зв'язки дівчини вивернулися. Будиночок тихо охнув від нестерпного болю, але стримав крик.
  Тоді кати зірвали з неї мішковину.
  І стали бити з усього розмаху батогами. Міцна шкіра дівчини-богатиря піддалася не одразу. Кати намагалися щосили. Били з усього розмаху. Тіло дівчини розгойдувалося.
  Головний катувальник наказав:
  - Закріпити ноги!
  Босі кінцівки дівчата затиснули у колодці. А потім і підвісили вантаж. М'язисте тіло Будинки напружилося.
  Кати збільшили вагу. І з камінів витягли розпечений дріт.
  Почали шмагати дівчину пекучими смужками металу.
  Будиночок стиснув зуби сильніше. Вона тяжко задихала. Рельєфний прес провалювався від болю, але дівчина мовчала.
  Юрій Долгоруков дивився на це... Відчував якусь досаду, що жертва не кричить і не вартує. Милувався фігурою.
  Воєвода особисто наказав:
  - А тепер підсмажте дівці босі п'яти!
  Кати поклали до ніг войовниці зв'язку просоченого сірою хмизу. І підпалили. Полум'я хижо лизнуло жіночі п'яти. Підошви у Донки були огрубілі, як у селянки, але все-таки живі. Крім того, останні місяці отаманша ходила в чоботях, і її мозолі на ступнях трохи розм'якшилися.
  Біль був дикий і у войовниці вилізли очі. Але вона мовчала. І з куточка рота потекла цівка крові. Дівчина почала дихати ще важче, а з тіла рясно капала суміш крові та поту.
  Пахло смаженим, наче шашлики. Юрій Долгоруков, роздратованим мовчанням полонянки сам вихопив з каміна розпечені щипці. І схопив дівчину за полуничний сосок. Будинок у відповідь смачно плюнув на воєводу.
  Юрій став бити щипцями по грудях, заревів:
  - Зламайте їй пальці на ногах! І сильніше бийте.
  Кати стали ламати пальчики за допомогою розпечених щипців. Інший катувальник нагрібав жар під дибу. Лупили дівчиськом і дротом. Будинок мовчав, хоч це їй коштувало титанічних зусиль. Свідомість трохи каламутилася від дикого болю, але не хотіла покидати войовницю. Вона терпіла і терпіла.
  Насамкінець Юрій Долгоруков сунув їй запалений смолоскип між ніг. Біль пронизав розпеченою голкою, від п'ят до потилиці. І дівчина остаточно знепритомніла.
  Присутній на тортурі лікар пробурмотів:
  - На сьогодні досить! Вона вже нічого не відчуває.
  Воєвода наказав жорстким тоном:
  - До камери її! Продовжимо завтра!
  Будинок зняли з диби, начепили мішковину, на здерте, обпалене, роздерте тіло і знову кинули в підвал. Сковавши руки та ноги.
  Дівчина лежала на гнилий соломі. Прийшла до тями, відчувши важкий біль. Кілька щурів уже крутилося поряд із Домком.
  Дівчина була ще досить сильною і впіймала щура рукою. Розчавили. Після чого, не звертаючи уваги на біль, поринула у сон.
  Їй снилося, що Стенька Разін входить зі своїм військом до Москви. Усі царські раті розбиті. Здобуто перемогу. І народ радіє зустрічаючи козаків.
  Поруч із отаманом скаче Будиночок. Ошатна, гарна, горда.
  І б'ють барабани, гудуть труби. Перемога та тріумф повстанців.
  Будиночка отямилася від скрегота замку і здригнулася. Майнуло в голові: знову катуватимуть.
  Але поки що було рано. Тюремник приніс хліб, і глечик із водою:
  - На стерво!
  І поставив, так що вода бризнула на тіло войовниці-богатиря.
  Будиночок піднявся. Зламані пальці на ногах сильно ніли, як ранки та опіки. Дівчина погризла хліб. Випили води, і відчула собі бадьоріше. Вправила собі пальчики і подумав, що зламані хрящі її зростуться і нічого страшного не сталося. Вона знає, як за допомогою зілля виводити опіки та зцілювати рани. Щоб не лишилося й сліду. Головне витримати тортури, а там... Будиночок згадав погляд воєводи і подумав, що катувати його будуть довго та витончено. Та й нехай, вона не зламається.
  Будиночок катували щодня два тижні поспіль. Правда, обережно і з деяким береженням. Палили, розтягували, викручували, били, катували. Кололи і голками, і піднімали, підкидаючи дибки. Постійно підсмажували босі підошви ніг. Дівчина відчувала біль у всьому тілі. На її рани сипали сіль, що дуже болісно.
  Незважаючи на це, Домка не здавалася. Вони за допомогою своїх білих як перестигле жито волосся пилило кайдани. Робила це непомітно і постійно.
  Дивно, але волоссям можна навіть загартовану сталь сточувати. У тобі Будинку жив біль. Біль скрізь, ні лишилося, ні кровинки, ні жилки не зворушеним болем. Коли її палили та били, ще щось відчувалося. Але коли страждання охопили всю істоту, вони притупилися.
  Будинок все ще залишався дівчиною-богатирем. Кати загрожували, що наче відьму спалять, і не буде гуманної сокири. Ну, що ж Дімка була готова до цього.
  Втім, надія на втечу не залишала її. Може, вона встигне перепиляти ланцюги. Шкода, щойно вікно надто вже вузьке. Через нього так просто не просунешся.
  Може, приголомшити тюремника і втекти в його одязі? Вона велике дівчисько, а в сторожа на обличчі маска. Може, й вдасться піти? На скалічені ноги, звичайно, важко ступати, але вона дійде.
  Аби тільки впоратися з ланцюгами.
  Ось до неї увійшов головний кат Самоса:
  - Привіт красуня!
  Будиночок грубо відповіла:
  - Кати не здорові, щоб ти здох!
  Самоса посміхнувся:
  - Я щось приніс тобі красуня!
  Будинок хихикнув і перепитав:
  - І чого гостинець? Вугільків гарячих?
  Самоса відповів з усмішкою:
  - Жити хочеш?
  Будиночка брязнула ланцюгами, і з усмішкою відповіла:
  - Що за питання! Звісно хочу!
  Головний кат повідомив:
  - Великий воєвода Юрій Долгоруков пропонує тобі відьмі, зректися Стеньки анафеми, та козаків-розбійників. Покаятися і цар тебе помилує. Тебе засудять до каторги, але поїдеш ти в маєток воєводи, де житимеш немов княгиня!
  Будинок хихикнув і помітив:
  - А де я ховаю скарби, питати мене не буде?
  Самоса ввічливо відповів:
  - У воєводи та своїх багатств вистачає! Будеш з ним ласкавим, отримаєш і життя і щастя. А так... Завтра на тебе чекатиме багаття. Причому вогонь буде повільним і тебе спалять не відразу. Ти мучитимешся кілька годин, голячи на очах у натовпу. А потім твій попіл змішають із кінським гноєм і удобрюють їм поля. Зрозуміло?
  Будинок знову посміхнулася, незважаючи на звірячі катування у неї вціліли всі зуби, і помітила:
  - Хоче, щоб я була ласкава зі своїм мучителем воєвода? Як багато у нього бажань!
  Самоса похмуро помітив, понизивши голос:
  - На твоєму місці я погодився б. Адже з багаття не втечеш.
  Будиночка кивнула і брязнула ланцюгом:
  - Логічно... Обійми чергового чоловіка чи полум'я. Причому ще невідомо, хто буде нагорі...
  Дівчина стукнула в долоні і відповіла:
  - Я готова бути ласкава з воєводою. Але не зречуся Стіньки Разіна і козаків! Тим паче публічно!
  Самоса знизав плечима і помітив:
  - Але пан тебе тоді не зможе помилувати. А так... Це лише слова. Повстання вже придушене. Стінька Разін у полоні, і скоро буде страчений. А зараз його катують так само, як і тебе. І твоє зречення не матиме значення!
  Будиночок із сумним виглядом попросила:
  - Може, дасте подумати?
  Самоса відповів із незадоволеним виглядом:
  - Завтра намічено твоє спалення. Максимум ти маєш дати відповідь до післязавтра. А поки що... Хочеш провести ніч у чистому м'якому ліжку і без ланцюгів?
  Будиночок гордо струсив головою, її біле, трохи золотисте волосся стало брудне, але не з'явилося жодного сивого волоска. Дівчина жорстко відповіла:
  - Віддаю перевагу в'язниці. У ній думається краще!
  Самоса свиснув:
  - Ну, ти й горда! Рідко такого чоловіка зустрінеш! Знаєш, я пропоную тобі поїсти по-людськи. Підкріпи сили. А то охлядала на хлібі та воді.
  Будиночка посміхнулася і відповіла:
  - Ну, поїсти можна! Тут мої принципи не заважають.
  З'явився помічник ката. Він приніс піднос зі смаженим гусем, пирогом та чаркою горілки.
  Будинок посміхнувся. І весело промовила:
  - Такі бенкети, що й помирати не захочеш!
  Помічник буркнув:
  - Про душу б подумала!
  Будиночок відповідно кивнула і зізналася:
  - Так була я з чоловіками, і неодноразово. У тому числі й із самим Степаном Разіним. Так що мене в будь-якому разі пекло чекає.
  Голодне дівчисько взялося за пиріг і досить великого смаженого гусака. Енергійно стала гризти м'ясо.
  Самоса спитав дівчинку:
  - А ти думаєш, що пекло це є?
  Будинок логічно помітила:
  - Якщо є муки на цьому світі, то чому б їм не бути і на іншому світі?
  Самоса зітхнув і тицьнув себе кулаком у підборіддя пробулькав:
  - Логічно... Мені кату видно в пекло.
  Будиночка посміхнулася і запропонувала:
  - А чому? Адже ти тільки виконуєш наказ. Я ось теж убивала людей. Воювала за правду... А правда відносна! Забереш одних бояр, завтра ті самі козачі отамани стану може і гірше за колишні вельможи! От іноді думаєш, а в чому щастя?
  Самоса припустив, просто та раціонально:
  - Щастя завжди відносно! Ось ти голодна їж гусака і зараз щаслива!
  Будинок відповідно кивнула:
  - Так це вірно! Гарний гусак... То завжди годують засуджених до смерті?
  Самоса неохоче відповів:
  - Як коли. Але сам великий воєвода Долгоруков обіцяє тобі солодке життя під своїм заступництвом. А ти їж собі і радуйся!
  Будиночка запитала з усмішкою та вкрадливим тоном:
  - А Стіньку Разіна помилувати можна?
  Самоса негативно хитнув головою:
  - Ні! Він надто великий злочинець!
  Будинок тоді запропонував:
  - Може, я відмовлюся від помилування, якщо нас разом зі Степаном страчують однією сокирою.
  Самоса негативно мотнув головою:
  - Ні... Воєводі це не потрібно! Ну, вдайся ти, що любиш його, а так така хитра баба як ти завжди зможе втекти!
  Будиночок продовжив жувати птаха, і пиріг. Принюхувалась і чарці горілки. Втім, саме пити дівчинка не любила. І весело наспівала:
  - Все неможливо, у світобудові, нам випробування йдуть тільки в нагляд!
  
  ПРИСТРАСІ ЗА ЖАННІ ДАРК
  Під час вилазки зрадники навмисне зачинили ворота, щоб залишити зовні дівчинку. І вона, відрізана з жменькою людей, рубалася відчайдушно. Безсумнівно Орлеанська Діва впала б зі зброєю в руках, якби не категоричний наказ герцога Бургундського взяти відьму живцем.
  Жанна зазнала серйозного поранення списом у плече, на обличчі у неї були глибокі подряпини, на лобі здоровенна шишка. Поранена стрілою та права рука. Пробило міцний біцепс.
  І її роздягнувши до гола, залишивши тільки в домотканому лахмітті, прикували за руки ланцюгами, піднявши верх. Босі ноги Орлеанської діви, лише шкарпетками голих полошив стосувалися холодної, кам'яної підлоги, круглі п'яти підняли до верху. А сама вона висіла практично на дибі. Біль у пораненому плечі і простріленій руці виявився жахливим. Проте сильна, атлетично складена дівчина, міцно стиснувши зуби, примудрялася стримати стогін - хоча біль був на межі втрати свідомості.
  Волосся у Жанни несподівано виявилося русявим, хоча зазвичай її малювали брюнеткою або рудою. Шия потужна, не жіноча, а груди розвинені, як і м'язи сильного тіла. Зрозуміло, вона навряд чи постила, як це заведено про неї писати в книгах. Але зараз справді, її не годували і давали тільки пити, щоби не загнулася. Для пораненої дівчини, таке підвішування реальне катування.
  Герцог Бургундський відвідав Жанну лише третього дня. Сильна дівчина, незважаючи на вивернуті суглоби, дихала рівно. Мало того, навіть глибока рана на плечі почала вже поживати, а на біцепсі закрилася. Стільки у цій дівчині було життєвої сили. Пацюки крутилися біля її витончених і сильних босих ніг, але жодна не наважувалася вкусити.
  Вона глянула на герцога ясними очима. Вони читалися ні біль і страх, лише глибоке презирство. Герцог зніяковів і підкреслено чемно промовив.
  - Вибачте міледі Жанна. Я не знав, що з вами поводяться настільки жорстоко.
  І герцог прогорлав. - Зніміть з неї кайдани і переведіть нас у більш гідне приміщення.
  Справді, самому сановнику знаходиться в холодному, сирому і головне у смердючому підземеллі дуже небажає.
  З Жанни зняли ланцюги, і незважаючи на страшний біль, що пронизав її, коли дівчина опускала руки, Орлеанська діва, до своєї честі, навіть не скривилася. Тільки зіниці сильно розширилися, показавши наскільки боляче її вивернутим по-звірячому суглобам.
  Герцог пропусти Жанну вперед. Дівчина йшла певно. Вона трохи схудла, але залишалася мускулистою та сильною. Зростанням майже дорівнює герцогу, а якщо врахувати, що той на підборах, то мабуть навіть трохи вище за нього. Особою, звичайно ж, красива, але надто вже сувора і чоловіча у неї усмішка.
  Піднявшись нагору, герцог люб'язно запропонував поїсти та випити дорого та витриманого вина. Служниця в свою чергу вимила Жанні ноги і принесла туфельки. Але вони виявилися малі. Через витончену і витончену форму засмаглі ноги у майбутньої святої, здавались меншими, ніж були насправді. Жанна, втім, раптом відмовилася переодягатися, резонно заявивши:
  - Якщо я полонянка, то для бранки зійде і лахміття. А якщо гостя, то маю право покинути замок!
  Герцог Бургундський наказав піти слугам. Особисто, наливаючи в чашу Жанні та пропонуючи закуски, він заявив:
  - Повір мені! Реально, я твій бранець!
  Діва-войовниця посміхнулася і занапастила кубок. Потім з'їла шматочок козулі і помітила:
  - Ти не перший чоловік, якого я беру в полон!
  Герцог запропонував тост, а потім помітив:
  - Мої права на престол не поступаються і навіть перевершують ті, що є у Карла.
  Жанна поблажливо посміхнулася і помітила:
  - У нетрі родоводу хочеш залізти? Начебто дочка Пилипа Довгого дає вашому роду право на Французький трон?
  Герцог Бургундський енергійно затряс головою і підтвердив:
  - Так звичайно! Адже салічний закон свідчить, що землю просто ділять між синами в роду, а до престолонаслідування він не має відношення!
  Жанна логічно помітила:
  - Тоді ще є гілка від Людовіка Сварливого. У них ще більше прав на престол!
  Герцог заперечив, хай і непереконливо:
  - А ту Жанну, палата перів позбавила права на престол. У тому числі через сумніви у її походженні.
  Орлеанська діва посміхнулася і показала ерудицію:
  - Так і салічний закон затвердила палата перів.
  Аргумент був сильний. Герцог знову покликав служниць і зажадав серйознішої їжі. Схоже, що Жанна не така проста, як виглядає. І це не просто, огрядна і сильна юна селянка, що скидається на орного коня. Це значно освіченіша, нехай і в політиці особа.
  У голові майнула спокуслива думка про тортури. Але дівчина, як він щойно переконався, дуже добре вміє терпіти біль. А Жанна потрібна йому насамперед як союзник.
  Герцог дав Жанні поїсти, а потім зайшов з іншого боку:
  - Як несправедливо чинить з тобою король. Ти зробила для нього стільки, що цілком заслужила титул герцога. Але досі ти злиденна селянка. Тобі підкоряються армії, але нема нічого за душею!
  Жанна на це сумно помітила:
  - Святі задовольняються малим!
  Герцог трохи натужно розсміявся і помітив:
  - Більшість і святих і римських пап користолюбці, яких ще тільки пошукати. А наприклад кардинали... Ти ще не знаєш життя!
  Жанна на це м'яко заперечила:
  - Повір, знаю не гірше за тебе, герцогу. І це знання не приносить мені радості!
  Герцог захотів більшої ясності:
  - Але ти згодна, що нічого не винна королеві і в тебе немає перед ним зобов'язань?
  - Королю немає - Богові так! - відповіла ще більше навіявши туману Жанна.
  Герцог з усмішкою відповів:
  - А Бог хоче миру. А світ скоріше встановить наш сильний і численний рід, а не Валуа. Тим більше, за нас Британія. Замиритися з нею зможе лише наша династія!
  Жанна з несподіваною емоційністю вимовила:
  - Я обрала Карла зовсім не тому, що він кращий за вас. А вибір діва робить раз і завжди! І мученицька смерть куди краща за зраду!
  Герцог мало не поперхнувся. Випив ще вина, осушивши до кінця кубок. Гнів переповнював його. Настала загроза:
  - Я накажу вас катувати!
  Жанна вперто відповіла:
  - Немає більше тортур, ніж слухати ваші обіцянки!
  - На дибу її! - грізно наказав герцог і в кімнату увірвалися слуги і кати.
  
  А інакше й бути не могло: герцог Бургундський наказав обламати її катувальникам. Дуже багате підземелля на різні тортури. І кат із Іспанії, наполовину мавр. Але говорить по-французьки пристойно:
  - Це і є ватажок війська жабників? - Смаглявий громила оглушливо розреготався і помітив. - Сиські добрі, соски як полуниця, стегна міцні - саме для батога і диби!
  Жанна Дарк лише зневажливо пирхнула: перш ніж вести її до ката, Орлеанську Діву розділи і ретельно обшукали. Це не дуже приємно, коли брудні, чоловічі руки мацають все тіло, та ще й залазять в інтимні місця й грубо мнуть їх. Жанна Дарк, якій ще нещодавно підкорялися титуловані особи, почувала себе вкрай приниженою. З неї зірвали пов'язку і на плечі зазяла глибока рвана рана. Вона завдавала певного болю. Кат із задоволенням подивився на неї, можна буде вибити з дівчинки за рахунок поранення додаткові страждання.
  Смачно прицмокнувши товстими губами, катувальник промимрив:
  - Що ж! Почнемо з диби! Чи ти хочеш нам щось сказати?
  Жанна Дарк кинула погляд у кут: там сиділо два переписувачі, готові записати кожне її свідчення. Поруч був лікар і кілька помічників ката. Диба була приготовлена заздалегідь. Твердим голосом Орлеанська Діва вимовила:
  - Пишіть таке!
  Писки одразу почали записувати. Дівча прокричала:
  - Герцог Бургундський круглий дурнів! На нього чекає загострена кілка!
  Кат-мавр ударив її по обличчю:
  - Годі! На дибу зухвале дівчисько.
  Петля захлеснула Орлеанській діві мускулисті руки і почала підніматися, вивертаючи суглоби. Біль у пораненому плечі був страшним, але незламна Жанна видавила з себе усмішку. Хоча її широкі для молодої дівчинки кістки захрустіли, від різкого струсу, але на красивому обличчі навіть м'яз не здригнувся.
  Руки вивернулися в суглобах, босі витончені, дівочі ноги відірвалися від землі. Дівчина-легенда повисла у повітрі. Помічники ката тут же закріпили на ногах важкий вантаж.
  Кат уважно дивився на тіло жертви. Від страшного болю в плечі, провалювався рельєфний прес, мускулисте дівоче, нетипове для середньовіччя засмагле тіло, стало потіти. Так вона відчуває біль, але яка потрібна витримка, щоб при цьому білозубо усміхатися.
  Мучитель запитав:
  - Назви імена своїх помічників у Бургундському таборі!
  Жанна у відповідь плюнула. Кат, хоч у нього й попало, навіть не ворухнувся, на його потворному, бородатому, майже чорному обличчі грала усмішка:
  - Значить у мовчанку граємо. Добре, дівчина зараз я тобі допоможу.
  Кат дістав шомпол і застромив його в рану, після чого почав крутити. Обличчя дівчини почервоніло, з нього став стікати і капати піт, м'язи мимоволі скорочувалися, дихання тяжке, уривчасте наче після тривалого бігу. Але що дивно, усмішка не сходила з її вуст.
  Кат досвердлив до кінця, а потім різко висмикнув: зіниці очей у Орлеанської Діви звузилися, але усмішка стала ще ширшою!
  - Міцна баба! Справжній батир! Ну нічого, я примушу тебе кричати. - мучитель почав розпалювати шомпол на блідо-рудому вогні, помічник ката зняв з полум'я щипці. Куса частина стала червоною від жару.
  Найсміливіша людина могла б втратити мужність, але Жанна дивилася на це так, ніби перед нею розстелявся стіл із наїдками.
  Кат безбожно фальшивий, заспівав:
  - Жіноча ніжка, підсмажимо трошки!
  Взявши в руки щипці, катувальник доторкнувся розпеченим залізом до дівочої круглої, трохи запиленої п'яти. Він вибирав найчутливіші місця на стопі Орлеанської Діви. По приміщенню рознісся запах паленого м'яса. Кат потягнув його носом:
  - Це дуже приємно!
  Мучитель діяв акуратно, розподіляючи опіки поступово по всій підошві. Коли жар занадто сильний, то згоряє не тільки шкіра, але й нервові закінчення, так що в даному випадку, потрібне велике мистецтво у заподіянні болю. Жанна поводилася героїчно, не видавала і стогін, що їй боляче видавали очі і капає піт, але на обличчі грала посмішка.
  Кат тим часом почав ламати пальчики.
  - Акуратно, тобі дівчисько буде дуже приємно!
  Жанна вимовила з презирством:
  - А що? Як чоловік ти не можеш!
  Довгі руки ката були сильні. Пальці тріщали, катувальник почав з мізинця. Коли розпечене залізо, ламає нігті та пальчики, це жахливо. Чується хрускіт. Жанна пробує смикнути, але її ноги надійно скуті, а кожна ланка ланцюга, завтовшки з великою палець ноги. Навіть її, загартовані селянською працею та важкими боями м'язи, не в змозі порвати настільки міцні сталеві пута.
  Зламавши мізинець кат, досить хрюкнув:
  - Я молодець! Ти дівчинко, ловиш насолоду!
  Жанна стоїчно пирхнула:
  - Непогано, тільки залізо надто холодне!
  Кат відповів:
  - Та нічого страшного! Я ще тебе засмажу!
  Мучитель повільно зламав, прокручуючи навколо своєї осі середній палець. Гарні пальці у Орлеанської діви, довгі, рівні, витончені. Кістки міцні, зламати не легко і кат від зусиль навіть спітнів. З похилим лоба скотилася крапелька поту і впала на розпечені щипці. Пахнуть ноги молодої та сильної дівчини, дуже приємно. Таке любити велике задоволення. А мучити, це ще краще. Ось дійшла черга до великого пальця босої ноги. Щоправда, сил зламати не вистачає.
  Жанна приховуючи борошно, сердито гаркнула:
  - Ну, як слабке! Не можеш кісточку зламати!
  Кат плаксиво відповів:
  - Ну, нічого, вам допоможуть!
  Величезний помічник катувальника підсунув спеціально пристрій. Великий палець стиснуло, почувся тріск. Палець зламався, кат задоволено промовив:
  - А тепер ліву ногу!
  Процес тортури дуже приємний. Кістки ой як тріщать, та ще палає спалена шкіра. Дівчина-легенда терпить, і навіть висунула, дражнячи живодерів мову.
  Кат з натужним ласкою каже:
  - Якщо ти в усьому зізнаєшся, видаси спільників, ми припинимо тортури і тебе лікуватимемо.
  Жанна, що дав їй з таким трудом байдужим тоном, відповіла:
  - Що мені ваш біль!
  Покінчивши з ламанням пальців на ногах, кат хотів узятися за руки, але лікар зупинив його:
  - Потрібно буде, щоб ця стерва ще дещо підписала, наприклад, визнання герцога Бургундського королем Франції, так що руки дайте спокій.
  Кат охоче погодився:
  - Так, залишимо це на солодке! А зараз лупитимемо її батогом!
  Помічник катувальника дістав із полум'я батіг, з тонких білих від вогню ланцюжків. Жанна скосила очі і з іронією вигукнула:
  - Що ж, це чудова лазня!
  Кат з усмішкою відповів:
  - Чудовий віник! Тобі дурненька буде дуже приємно і ти будеш балдіти!
  Кат розмахнувся і врізав. По могутньому тілу Жанни пройшлася судома.
  - Ну, як подобається?
  Орлеанська Діва відповіла, своїм надто низьким для дівчини голосом:
  - А що? Чудово! Тільки ось удар слабенький!
  Помічник бузувіра врізав знову. Кат ніби наспів розтягуючи звуки, промовив:
  - Два-а-а!
  Знову удар, і співучий відлік:
  - Три! Чотири!
  Дівчина напружує м'язи живота, їй хочеться врізати кату, але вона ніяк не може його дістати.
  - Ну підійди до мене ближче! - кричить Жанна.
  Живодер дражнить її:
  - Та ти й так гарна!
  Поступово спина, плечі та сідниці, найвідомішої войовниці всіх часів і народів, перетворюються на суцільне криваве, вкрите опіками місиво. Не дивлячись на нестерпні муки, Жанна все ще дивиться вперто, і на чергове запитання:
  - Назви, де ховаєш украдені в нас скарби? - гарчить сніговим барсом:
  - У твоїй пльовій бороді!
  Кат знову взявся за розпечені щипці і схопив її за червоний сосок, на грудях, грубо повернув його!
  Орлеанська Діва, струшуючи кривавий піт, видавила з себе:
  - Вишукана ласка!
  Кат продовжив тортуру з іншими грудьми. Тут несподівано русява голова Жанни мотнулась і вона знепритомніла.
  Лікар злякано скрикнув:
  - Відкинулася!
  Кат приклав долоню до шиї:
  - Та ні! Серце впевнено б'ється! Продовжити?
  Лікар похитав головою:
  - На сьогодні досить! На ній і так немає живого місця. Я думаю, від неї ти нічого не досягнеш.
  Кат з неприхованою досадою кивнув:
  - Ні разу не скрикнула! Сильний характер, хоча жіночому тілу дуже боляче. Але м'язи її, як у дуже міцного мужика.
  Лікар тихо і навіть озирнувшись:
  - Її англійці засудили до спалення на багатті. У цієї чортовки має вистачити сил, щоб самостійно зійти на ешафот. Тому обмийте Жанну і помістіть в саму камеру під посиленою вартою, в кайданах.
  Кат охоче кивнув:
  - Тут усі воїни охоронці нові, найманці. За особистим наказом герцога Бургундського всіх французів змінили, тож у Жанни спільників не буде! Ну а потім ми під посиленим конвоєм відведемо і спалимо її на центральній площі. Ох як я буду радий, піднести факел до цих пустотливих, але таким спокусливим ніжкам.
  Лікар холодно відповів:
  - Якщо Жанна підпише потрібні папери, тоді помре швидко. В іншому випадку, вогонь буде повільним, що поступово пожирає її прекрасне тіло!
  Жанна прийшла до тями і зло шепнула:
  - Не дочекаєтесь!
  У відповідь кат взяв свіжі розпечені щипці і різко схопив їм розбережену рану в плечі. Здавив сильніше: Дівчина знову знепритомніла. Її облили крижаною водою. Після чого зняли з дибки. Кат буркнув:
  - Ну і сучка! Не знаю, що ще вигадати! Може зґвалтувати її розжареним брухтом?
  Лікар заперечливо труснув головою:
  - Гарна думка, але герцог Бургундський вигадав щось найкраще. Її, святу незаймана, перед стратою на очах у всього натовпу, зґвалтують два твоїх помічники. Це буде дуже витонченою помстою!
  Кат заляпав у долоні:
  - Та це так чудово! І я бачитиму?!
  - Все місто бачитиме! - пообіцяв лікар.
  Кат затанцював:
  - Ех ви щипці розпечені, і гвоздики на полум'ї розжарені! Мучати дівчат дуже подобається і герцогу-королю в поясок низько кланятися! - Чоботи, ковані залізом, хвацько барабанили по кам'яній підлозі.
  Жанну відвели в підземелля, і, залишивши в положенні, прикували до хреста. А довкола виставили надійну варту!
  
  ЕДМОНД ДАРТАНЬЯН І ЮЛІАН ВІДСТУПНИК
  У сні ж хлопчик Едмонд Д'Артаньян побачив щось не звичайне...
  Ось він виявився поруч із Юліаном Відступником. Відомий римський імператор у битві з парфянами потрапив у скрутне становище. Але спадкоємці Цезаря билися мужньо і відкинули парфян. Але сам імператор потрапив із невеликим загоном в оточенні відчайдушно намагався прорватися до своїх.
  Едмонд Дартаньян вискочив на гарячий пісок. Хлопчик-термінатор відразу ж зрозумів, що це не зовсім сон, тим більше занили ще пухирці на підошвах, що ще не зовсім загоїлися. Але міркувати ніколи - слід рятувати імператора!
  Пацан-рейнджер одним ударом у стрибку збив п'ятьох парфян, які вже обклали імператора. Потім, Олівер Твіст, дуже спритно підхопив обидва мечі й ступив у лайку. Перші чотири воїни-перси впали зі зрубаними головами. Потім хлопчик метнув кинджал босими пальцями, і той у польоті перекрутився і, перерізав горлянки трьом лучникам.
  Дартаньян Едмонд радісно вигукнув:
  - Це чоловіча битва!
  Після чого перейшов у рішучий наступ. Його помахи мечів були немов газонокосарка. Вони рубали всіх підряд, і розтинали кінцівки персів. Ось великих начальник парфян, що пробує дістати імператора, сам втратив кисть руки. А потім голову.
  Едмонд Дартаньян кинув з вертушки ногами одразу п'ять кинджалів, і викосив цілу шеренгу лучників. Після чого прорепетував:
  - Година удачі! Настав час пограти!
  І його мечі влаштували стрижку парфянської армії. Провідник армії цар Персії Індемон вилупив зенки. Напівголий, м'язистий хлопчик зрубував усіх поспіль і всіяв всі підступи до Юліана трупами. Ніколи ще володарю Парфії не доводилося бачити настільки лютого бійця. І те, що це всього лише безбородий молодик вселяло серйозний страх.
  Раптом справді язичницькі Боги вирішили допомогти Стародавньому Риму і замість відступу Юліан повернув на Землю релігію предків! І зараз це або Геркулес, або син Геркулеса бореться із парфянською армією.
  А Дартаньян Едмонд усе більше входив у раж. Він метал важкі та гострі предмети. Колов і розбив ворогів Стародавнього Риму, а його мечі здавалися чарівними блискавками. Хлопчик-термінатор надихнув та інших римлян. З криками: Геркулесе! Геркулес із нами! Вони кидалися на парфян, подвоївши втрьох свої сили. Воював і сам імператор.
  Юліан був лише трохи вище середнього зросту, але чудово складний, і гарний. У момент загибелі йому було всього тридцять два роки, і не відомо, що чекало б Римську імперію далі проживи відступник по більш. Але зараз, схоже, парфяни подали назад, і почали задкувати.
  І решта римського війська додало спеки. Цар Індемон спробував переламати хід битви, і з добірною тисячею безсмертних рушив у лайку. Але це полягала його фатальна помилка.
  Едмонд Дартаньян звернув увагу на дуже великого - вище за Крисобою зростанням людини, в короні і плечима, наче шафа в золотій кольчузі. І хлопчик, бачачи, як слухають накази цього володаря зрозумів: час діяти. І підхопив упущений персом лук. Швидко натяг його ногою, так що ледь не луснула тятива. А потім випустив стрілу, подумки супроводжуючи її політ.
  І промчавши, колюче жало, встромилося гордовитому царю Парфії в шию, розірвавши сонну артерію. І величезний вагою півтора, а то й у два центнери король впав з ломового слона.
  Загибель царя, звичайно, нищівний удар по війську. Тим більше, коли молодший спадкоємець спробував взяти командування на себе, як Едмонд Дартаньян і в нього послав стрілу. В результаті і цей противник виявився проколотим скорпіоном. Римляни, побачивши імператора, що рветься в бій, тепер кричала: Аполлон, Аполлон з нами!
  А Едмонд Дартаньян лупцював парфян руками та босими дитячими ногами, використовуючи прийоми про які він читав у китайській книзі перекладеної на латину.
  І це варварське військо звернулося в повальну втечу. Тепер римляни переслідували Парфію і в цій гонці вовків не могло бути й мови про прощення і пощаду. Горе тікає, і горе тікає від римлян подвійно.
  Східне військо тануло на очах, а латинські полки, легіони та когорти невблаганні. Залізні та міцні вони ламають і шматують все поспіль, і вбивають вельмож.
  Хлопчик же мелькав голими, рожевими п'ята, і провів мечами млин, зрубавши відразу п'ятьох супротивників.
  Повна перемога. Уцілілі парфяни падають навколішки і благають про пощаду.
  Едмонд Дартаньян підійшов за покликом імператора. Той лагідно глянув на нього. В античні часи люди трохи нижче, ніж у пізніші століття, та й уві сні хлопчик уявляє себе старшим за віком. Так що на вигляд хлопчику Дартаньяну за Римськими мірками років чотирнадцять, п'ятнадцять. Тобто вже можна вважати за чоловіка, нехай і без бороди. Юліан подивився на його подряпини та забиті місця і з широкою посмішкою запитав:
  - Ти Бог?
  Едмонд Дартаньян чесно та справедливо відповів:
  - Я людина!
  Юліан важко зітхнув і теж щиро відповів:
  - Шкода, дуже шкода!
  Хлопця - термінатора це розлютило, і він жорстко відповів:
  - Нема чого шкодувати! Людина це звучить гордо!
  Юліан схвально кивнув і поплескав пацана по плечу:
  - Відмінно сказано! Людина це і звучить гордо, і вона повинна бути гордою, а не глиною в руках горщика!
  Військо схвально зашуміло. Похідний жрець почав готувати язичницький молебень з нагоди перемоги. Юліан вирішив відродити колишні культи. Один із них це поклоніння Юпітеру, Марсу та Мітрі. Хоча зрозуміло, що язичницька віра потребує модернізації. Тут пропонували різні ідеї. Адже вже є вчення про Єлисіївські поля раю для воїнів та героїчних людей, учених чоловіків. Тож чому б і не зробити це офіційною доктриною. Будеш підкорений імператору, зумієш відзначитися на службі і отримаєш собі на тому світі гарем, і справлятимеш там знатні бенкети, будучи вічно молодим і сильним! То навіщо еліті тоді вчення про Христа?
  Гордий хлопчик Едмонд Дартаньян, який теж не дуже любив традиційне християнство, дводушне та жорстоке, зауважив:
  - Людина сама коваль свого щастя, і сама горщик свого успіху!
  Юліан простяг хлопчику руку, міцно потиснув її і з усією щирістю запропонував:
  - Будь моїм сином та спадкоємцем! Ти не за роками мудрий, і в тобі надлюдська сила!
  Після чого імператор вивів з-за пояса перстень цезарів. Це перстень, зазвичай одягає імператор тому, кого вибирає своїм наступником, і це зазвичай знак усиновлення.
  Едмонд Дартаньян надів собі перстень на вказівний палець і з натхненням промовив:
  - Я сподіваюся стати гідним долі стати сином імператора...
  Юліан розбив Парфянське військо і знову обложив їх добре укріплену столицю. Поява Едмонда Дартаньяна зустріла з радістю. Римський імператор, розцілував хлопця і підняв його сильним руками над собою, промовивши:
  - Слава Богам! Я вже думав, чи ти не загинув!
  Едмонд, розуміючи, що правду не так легко пояснити, тупаючи босими ніжками, відповів:
  - Чесно кажучи, ваша величність мій реальний батько, це Аполлон і він іноді забирає мене на Олімп та до інших світів, щоб я не надто звикав до людей!
  Імператор, прозваний у реальній історії відступником, здивувався:
  - Ти бачив Олімп?
  Едмонд Дартаньян, як і всі інтелектуально розвинені хлопчаки, любив писати і тому охоче підтвердив:
  - Так!
  Юліан захоплено вигукнув:
  - І бачив Юпітера!
  Хлопчик-вітязь, широко посміхаючись перлинними зубами, відповів:
  - Мій дідусь Юпітер передає тобі привіт! І бажає успіхів! Щоб Римська імперія підкорила весь світ! І вся світобудова!
  Імператор на всю горлянку вигукнув:
  - Слава богам! Та принесуть вони перемогу!
  Хлопчик-спадкоємець тут же запропонував не зволікати зі штурмом, так місцевість, навколо розорена і римським військам дуже складно добути собі їжу та питво.
  Едмонд, озброївшись найкращою римською цибулею, яку ще й удосконалив, вирушив на полювання. Краще все обмірковувати план штурму, бачачи саму фортецю і заодно вбиваючи ворогів.
  Едмонд Дартаньян вистрілив з дистанції у воїна з червоним пір'ям на шоломі. У відповідь у хлопця полетіли цілі хмари стріл. Але юний воїн не звертав на них жодної уваги: все одно не долітають, і холоднокровно вибивав супротивників, а сам швидким кроком, переходячи на біг, прямував навколо стіни.
  Місто і справді було великим, що трохи поступається Риму і оточене з високими стінами. Його не зміг взяти в своє і Траян Великий, і багато інших завойовників. Адже тут фактично головна сила Парфії. Підкори її, і твої володіння Рим можуть простягатися аж до Індії.
  Хлопчик Едмонд звернув увагу, що стіни міста майже всюди великі, товсті та зуби. Для взяття такого міста потрібно багато довгих сходів і не факт, що ти їх знайдеш. Дещо слабший захист, де місто омиває річка, там бурхливий потік. Відвести річку можна, але часу це займе не менше двох місяців наполегливої праці. Так що залишаються які ще способи?
  Наприклад, підірвати стіну та прорватися у пролом! Найпростіший спосіб, але потрібна вибухівка. Але неподалік міста є значних розмірів ліс. І при деякій вправності вибухівку можна зробити з... тирси, додавши до них найпростіших мінералів і солей. А босими п'ятами хлопчик відчув, що такого роду мінерали та солі в ґрунті є.
  Підірвати найкраще найвищу частину стіни, де зібралося найбільше ворожих воїнів. Тепер парфяни пошкодують, що наважилися взагалі піти проти Риму.
  Едмонд Дартаньян розстріляв чотири сагайдаки, повернувся назад у табір і радісно повідомив Юліану:
  - Боги підказали мені, яким чином можна взяти фортецю! Але нехай твої воїни слугуватимуть нашому ритуалу!
  Римський імператор жорстко наказав:
  - Слухайте мого сина, як мені самому!
  І військо, яке бачило Едмонда Дартаньян у справі, гаркнуло у відповідь вітання. А пацан-цесаревич активно роздавав накази. Спочатку потрібно в першу чергу зрубати дерева і дрібно перемолоти. І це виявиться дуже крута забійна сила проти ворогів Стародавнього Риму.
  Потрібно безліч тирси змішати з мінералами, і тоді вийде потужна бомба античних часів. Вона повинна спрацювати куди ефективніше за порох, і не гірше за нітрогліцерин. Ось це справді хлопчик-термінатор задумав. Причому Едмонд сам особисто рубав ліс, і перемелював колоди на щити та тирсу.
  Голий, м'язистий торс хлопчика блищав від поту, і здавалося, що пацан відлито з бронзи.
  Вірячи у волю богів, римське військо працювало дуже дружно, злагоджено та енергійно. Тирса і потужні дерев'яні щити швидко будувалися. Щоправда, парфяни спробували здійснити вилазку.
  Едмонд Дартаньян з радістю помахав двома мечами, а через засідку вдарила кіннота. Пара тисяч персів потрапила до оточення. Хлопчик-вітязь довбав їхній ватажок ногою в щелепу, змусивши втратити масу зубів. А потім його пара мечів запрацювала, ніби були приладом для гоління. І парфяни опинилися в мішку, і оточенні найдоблеснішої армії світу.
  Та багато в римській армії боролося тепер варварів, але від цього вона стала сильнішою, увібравши в себе і свіжу кров, і нові бойові прийоми.
  Едмонд Дартаньян більше, інших досяг успіху в цьому рубанні. І спеціально пацан плескався у великі калюжі крові, щоб оббризкати римських вояків. А їм це подобалося, виходило, що вони від сина самого Аполлона отримують божественну благодать, силу та удачу.
  Подібно до того, як багато хто в Римі зраділи поверненню колишніх язичницьких культів. І з великим задоволенням молилися Фортуні та Юпітеру.
  Хлопчик-термінатор, здавалося, підтверджував розрубування персів з одного помаху навпіл, що віра язичників дає колосальні космічні сили. І що практично будь-яка людина за бажання може стати богом, і творити чудеса!
  Християнство ж здавалося надто ворожим життєвим насолодам і внаслідок цього непривабливим. Тим більше, чи буде ще рай? Та й чи бачив хто з тих, хто живе в четвертому столітті воскреслого Христа?
  Та повірити у всемогутність розіп'ятої, нещасної людини дуже важко, навіть витонченому розуму. А тим більше варварам, чи римлянам, які цінували культ сили і для яких хрест був ганьбою. Щоб всемогутній Бог, принизив себе до смерті на хресті - це взагалі уявлялося безумством і повірити в таке....
  А свої боги прості, зрозумілі, людські... І ніхто не чинив серйозного опору відродженим культам!
  А ось і зараз рисські воїни, хай із них половина не латиноси, а варвари з ентузіазмом виконують накази імператора та його Сина та Сина Аполлона.
  Вночі досить кількість тирси та мінералів вже приготовлена. Едмонд Дартаньян не став дожити світанку, а наказав посунути візок у центральному пункті ворожої оборони негайно.
  І помчали трофейні парфянські коні, разом зі смертоносним вантажем до вежі царів. Із підганяли, припікаючи бабки та ноги запаленими смолоскипами та ударами довгих бичів. І хоча перси і окрили безладну пальбу в нічну імлу, було вже пізно.
  Едмонд Дартаньян щоб посилити свій голос, через величезний мідний ріг прогорлав:
  - Так відбутися ім'я Богів! Хай буде Юпітер на допомогу!
  Рвонуло так, що за пару верст з голів римлян збивало з голів шоломи. Але парфянам дісталося у тисячу разів сильніше. Головне укриття від вибухової хвилі підкинуло вище, і стіни здибилися. Багато сотень перських воїнів було вбито на місці, а ще більше покалічилося...
  Едмонд Дартаньян, якого теж штовхнуло вибуховою хвилею, впав на коліна, але тут же схопився. Пацан-вітязь знову гаркнув:
  - А тепер у атаку друзі! На славу нашого Бога Аполлона!
  І кинувся першим, миготивши босими, з налиплим на кров пилом хлопчачими п'ятами. А за ним мчала і вся римська, незліченна, принаймні, у нічному кошмарі армія.
  Едмонд Дартаньян першим досяг позицій парфян і жваво піднявся під обваленою стіною. Пацан-термінатор перебував у найсильнішому азарті. Він рубав усіх підряд, хоча вже було видно, що парфяни втратили здатність реально чинити опір. У них упав бойовий дух, і випарувалося будь-яке бажання чинити опір римлянам. Але все одно винищення тривало, і точилася реальна різанина.
  Хлопчик-термінатор врізав голою п'ятою в підборіддя одному із знатних персів зламав йому щелепу та шию. Той звалився прямо в котел з киплячою смолою, яку приготували парфяни, щоб лити на голову атакуючим римлянам.
  Смола розплескалася і кілька персів з переляку теж упали в котли і в них смажилися живцем.
  Олівер Твіст розмахуючи мечами, і прорубуючи чергову просіку, заспівав цілу баладу:
  Я лицар Риму та меча...
  Господь покликав мене на лайку!
  Світ отримав враз ката,
  А ти Фортуну краще слави!
  
  Вирішили відродити велику мрію,
  Що людина подібною до Бога сильною стала!
  І полюбили, мудрість, красу,
  В якій втілено порив сердець у метал!
  
  Ні не язичник, Цезар був,
  Він у раті рівного не знав собі...
  І променистою славою Рим,
  Кидає виклик страху-сатану!
  
  Все звернутися на порох,
  Але лише безсмертний дух!
  Знайдемо силу ми в словах,
  Яких не сказати нам у слух!
  
  Повірте людина не труп,
  У ньому найкраще, живе завжди...
  Промінь слави не згас.
  У серцях кохання зірка!
  
  І що таке кров,
  Вона дає нам життя.
  З болю є кохання,
  І за неї тримайся!
  
  Повір, що ти не слабкий,
  І сильним був душею!
  Нехай гине в тілі раб,
  Ми впораємося з вуздечкою!
  
  Коли ти боягузтво переможеш,
  І гине жах дикий...
  Тоді париш ти вище за дахи,
  Богів рахуючи лики!
  
  Прийде Олімп, запалить вогонь,
  І буде світло променисте...
  Але слабкого герой не чіпай,
  Клієнта окуліста...
  
  Хто топче дрібного хробака,
  Той сам мізерний серцем!
  А пристрасть моя велика,
  Під хвіст дві тріски перцю!
  
  Коротше Білобог прийди,
  Я стану Аполлоном.
  Ми закреслимо, пером нули,
  За нами мільйони!
  І з кожним ударом мускулистого, схожого на Геркулеса, хлопчаки хтось падав. А перси бухалися на коліна несамовито волали про пощаду.
  Столиця Парфії впала, і з неї тепер розвивався Римський прапор.
  Полонені впали ниць і цілували витончені сліди босих ніг хлопчика-божества, який творив подвиги Геракла.
  Едмонд Дартаньян узяв у свої сильні руки ключ від Азії та підійшов до імператора Юліана. Той подякував спадкоємцю і передав йому назад, сказавши: "Слава Аполлону".
  Юліан будує нову столицю. Едмонду теж стало снитися все трохи прискорено, на кшталт кінострічки... Ось він знову зустрівся імператором Юліаном. Парфянське царство, від якого у римлян було стільки проблем повалено, і Юліан якого вже називали Великим вирішив відновити Вавилон.
  Поява Едмонда Дартаньяна названого сина імператора і вважали сином Аполлона було сприйнято римлянами як знак богів.
  Перед хлопчиком вісталки сипали рожеві пелюстки. Едмонд топтав їх босими ногами, і гордо випнувши груди, ходив немов тріумфатор. Голі п'яти приємно лоскотали пелюстки, і настрій від цього здіймався. Юліан потиснув хлопцю його мозолисту від ратних праць руку, промовивши:
  - О мій сину! Я звелів зі скарбів, захоплених у парфян відлити тобі золоту статую, вставивши смарагди замість очей! Раз ти син Аполлона то подібний до самого Бога краси та ратного мистецтва!
  Едмонд Дантес скромно відповів, схрестивши руки на м'язових грудях, сильного підлітка:
  - Я всього лише подібний до Бога, будучи людиною!
  Юліан кивнув сильному, справді подібному Аполлон у підлітковому хлопчику і оголосив:
  - У твою частину та честь початку відродження Вавилону влаштуємо гладіаторські бої!
  Едмонд щиро промовив:
  - Менше крові! Наші боги вимагають не жертв, а мужності та відваги!
  Юліан із цим погодився:
  - Нехай буде так! Але ті парфяни, які не змирилися, повинні загинути в битвах гладіаторських, щоб не заподіяти нових бід Риму!
  Едмонд Д'Артаньян-молодший відповів на це:
  - Нехай їхню долю вирішать боги! Тільки нехай у цих не беруть участь жінки та діти!
  Юліан двозначно відповів:
  - Ті, хто не небезпечний нам брати участь у танці смерті не будуть!
  Статуя відлита Едмонд Д'Артаньяну був навіть вище, ніж натуральна величина, а смарагдові очі горіли. У руках хлопчик-божество тримав два мечі зі сталевими лезами і з ручками прикрашеними рубінами. Рельєфні м'язи цілком відповідали оригіналу.
  Потім був розкішний бенкет і вже під час бенкету влаштували перший гладіаторський бій. Билося двоє ретельно вимитих і змащених олією парфян. Вони накинулися один на одного із мечами. Більший пропустив кілька ударів меча в груди і живіт, звалився на пісок. Сутичка виявилася швидкоплинною і майже всі римляни незадоволені подібним результатом нахилили палець вниз - добий його! Олівер утримався. Йому не хотів виглядати ні жорстоким, ні милосердним.
  Парфянин безсоромно заколов свого співвітчизника. На цьому, власне, гладіаторські уявлення і закінчилися. Лише до кінця бенкету, коли Юліан подібно до Нерона виконав пісню, знову викликали на ристалище воїнів. Цього разу билися два підлітки.
  Вони билися досить довго, заподіявши один одному безліч ран. І під кінець, зовсім знемагаючи, пробили мечами один одному груди і завмерли.
  Едмонд, тупнув босою ногою, невдоволено помітив:
  - Ти батько обіцяв, що не буде у гладіаторських поєдинках дітей!
  Юліан рішуче відповів, стукнувши кулаком по столу:
  - А це й не діти! Їм уже по чотирнадцять!
  Подібний результат викликав певне розчарування римлян, і вони освистали померлих поєдинників.
  Едмонд не став заперечувати. Він і сам не вважав чотирнадцятирічних дітей. Якщо пацан вже може з жінкою, то він не дитина!
  Та й у ті часи в такі роки в Гасконі й одружилися та виходили заміж. Античність та середньовіччя - суть одне!
  Гладіаторські бої розпочалися наступного дня.
  Парфяни билися один з одним. Вони були люті, кидалися і кололися. Багато проливалося крові та поту.
  Вже в першому бою з кожного боку билося по двадцять чоловік. Ті хто вийшов першими із зеленими пов'язками на стегнах, а другі з жовтими. Битва протікала зі змінним успіхом. Перемогли зелений з яких на ногах залишилося лише троє, та й ті тяжко поранені.
  Другий поєдинок видався трохи не менш кривавим ніж перший.
  Цього разу билося по п'ятнадцять людей з кожного боку. Одні у помаранчевих пов'язках, інші у синіх. Стукають важкі чоботи, об пісок. Самі гладіатори напівголі, багато волохатих, так що видовище цілком варварське і напружене. Помаранчеві схоже виявилися сильнішими, хоча загалом бій видався конкурентним. Ішов наполегливий обмін ударами, капала кров.
  Обидві сторони колихалися, мов бриз хвилі.
  Помаранчеві виявилися сильнішими, з них п'ять воїнів устояло на ногах. А ті сині, котрі завалися, але були вбиті, їх милувати римляни не стали.
  Бої кипіли з розмахом. Ось, наприклад, троє левів і п'ятеро парфян із тупими мечами. Кривава вийшла банька... Цього разу левам усміхнулася удача, крім теж звірів шкодували і мечі видали бранцям короткі, іржаві й давно не гострі.
  Потім на ринг вийшли підлітки, яких озброїли одними кинджалами. Стільки було вереску, крику, кусань. Вони сплелися в обійми і кололи вістрями один одного, бодалися, лягали. Хлопчаки настільки розлютилися, що навіть не дивилися хто в якій команді. Просто вбивали одне одного, калічили та добивали на місці.
  Один з них навіть вирвав іншому серце з м'язистих грудей, змусивши останнього вмирати від жорстокого больового шоку.
  Як це і жорсткого і огидно, але водночас по кривавому цікаво. Коли ти відчуваєш суміш азарту, задоволення і в той же час гидко, коли голі, спітнілі, у крові та розрізах підлітки терзають зброєю і кусають один одного.
  А в античні часи дітей народжується багато, і в гладіаторських боях бере участь велика кількість хлопчаків. Вони менш цінні товар і їх не так шкода. Найчастіше молоді раби борються дуже голяка, і завжди босоніж.
  Жінки гладіатори теж майже завжди босі, крім найзнаменитіших з них. Такі дівчата, щоб підкреслити свій більш високий статус, надягають нарядні сандалі.
  Рабам до повноліття взуття взагалі не покладено, тільки морозом їм видають грубі дерев'яні черевики, щоб цінна худоба не загнулася від холоду. І якщо дитина від природи міцна і може витримати сніг, воліють її залишати без туніки. Діти вільних римлян і особливо патриціїв, щоб бути менш схожими на рабів, носять сандалі або шльопання, а в холодну пору чоботи.
  Едмонд Д'Артаньян звичайно як син бога Аполлона вище за подібні забобони. Але деякі парфянські бранці, дивлячись на хлопчика в одних шортиках, що сидів поруч із імператором, мабуть, приймали його за почесного нашкірника і шепотілися.
  А слух Едмонда дуже гострий і неприємно, коли про тебе так думаю. Дві напівголі рабині підійшли до принца і почали робити приємних масаж, для босих ніг хлопчика. Так добре, коли тебе торкаються дівчата-азіатки. Мабуть, теж захоплені рабині в підкореній Парфії.
  На ногах залишився тільки один з підлітків, який, втім, теж не міг триматися прямо через численні рани і стояв рачки.
  Наступний бій виявився трохи екзотичнішим. Чотири крокодила проти двох десяток парфян із ціпками. І тільки в одного опинилася в руках сокира. Алігатори кидалися на полонених, а ті били палицями у відповідь. Деякі парфяни тікали. Надто вже страшна тварина крокодил. Як клацне паща, так перекушений парфянин здох у таких зубах.
  А інший воїн уже втратив ноги, а інший руки. А жеруть крокодили гладіатор дуже навіть зі смаком.
  Рослий перс із сокирою рубанув алігатора сокирою. Той навіть не зреагував: така вийшла міцна шкіра. І все відбиває поспіль і кидається пожирати всіх, хто попався під ікла.
  Криваве місиво з'явилося. І стало розтікатися по пісках та гравію.
  Едмонд Д'Артаньян став загравати з дівчатами рабинями... І прокинувся!
  
  третя світова війна в сорок п'ятому
  АННОТАЦІЯ
  Сталін підступно напав на союзників і розпочав третю світову війну. Радянські війська спочатку досягли чималих успіхів, але щастя на війні мінливе.
  . РОЗДІЛ Љ1
  30 травня 1945 року між Радянським Союзом та військами союзників розпочалася нова війна. Сталін вирішив, що слід покінчити із Заходом поки що, той не обзавівся атомною бомбою.
  І розпочалася війна. СРСР був на фронті близько семи мільйонів солдатів і офіцерів. Захід мав приблизно таку ж кількість піхоти різного роду. І різних країн. Танків та самохідок у союзників понад двадцять тисяч проти п'ятнадцяти радянських. Правда у СРСР є важкі ІС-2, а союзники таких монстрів практично не мають. Може, крім двадцяти танків "Тортіла" вагою вісімдесят тонн. Натомість у союзників є "Першинги", які перевершують Т-34-85 в озброєнні та лобовій броні, та "Черчіллі", які набагато краще броньовані ніж тридцятьчетвірки.
  Є ще нехай і не масовий "Надпершинг" з потужною і довгоствольною гарматою 90-міліметрів в 73 ЕЛ довжиною ствола і товстою лобовою бронею. Теж дуже небезпечна машина. Але наймасовіший "Шерман". У броні та озброєнні цей танк близький до тридцятьчетвірки. В оглядовості навіть краще та в оптиці. Швидкості приблизні рівні, як і вага. "Шерман" правда зависокий і менш стійкий, його складніше маскувати. Зате він куди тихіший у русі. Т-34-85 набагато голосніше.
  Правда радянська машина дизельна і більший запас ходу має, і менше горить.
  Деякі "Шермани" - "Світлячок" забезпечені сімнадцятифутовою гарматою і перевершують тридцятьчетвірка та бронебійну силу зброї. Але такі не наймасовіші.
  Загалом союзники начебто й не слабші на суші. У них і кулеметів, і пістолет-кулеметів достатньо.
  Але радянська піхота більш загартована і має більше досвіду важких боїв із супротивником. У цьому плані Червона армія сильна.
  В авіації перевага на боці союзників. Особливо в бомбардувальній. І особливо у чотиримоторних літаках. Радянські винищувачі краще у маневреності машин союзників, але поступаються у озброєнні та швидкості.
  Звісно, рішення Сталіна здавалося б авантюра. Але радянські аси кращі і результативніші за західні. І найголовніше - ставка зробила на несподіваність.
  А це велика сила, коли атакуєш раптово. І тут Червона армія змогла застати союзників зненацька. І давай їх молотити.
  Раптовий і дуже сильний вийшов удар.
  Радянські війська в перші дні вклинилися.
  Екіпаж Єлизавети бився на СУ-100 і посилав снаряд за снарядом.
  Дівчина натиснула босими пальчиками ніжок на важіль і як довбає і вбивчою силою.
  Оце баби, що треба.
  І в карти ріжуться шикарно.
  Єлизавета, руйнуючи війська союзників, видала:
  - Радість чекає на нас, найвищий клас!
  Катерина лупнула за допомогою босої, точеної ніжки і пискнула:
  - Щоб радіти перемозі та не оплакувати гіркоту поразок, потрібен піт працьовитості та іскра таланту!
  Олена прочірікала, скелячи зубки і підморгуючи:
  - Солдат чує серцем, коли слід йти в атаку, а політик, який давно у печінках посилає на забій!
  Єфросинья натиснула голою п'ятою на педаль, послала вбивчу силу снаряд і видала:
  - Солдата іноді відвідують сумніви в компетентності командування, але політик без жодних сумнівів не компетентний, що в умінні брехати!
  СУ-100 впевнено пробивала всі танки союзників із великої дистанції та показувала свою ефективність.
  Єлизавета довбанула за допомогою босих пальчиків ніжок і пискнула:
  - Солдат - це син орла, що клює супостата і пурхає в небі, політик син лисиці, що гадить на голову, і свинячить у кулуарах!
  Катерина довбанула за допомогою голої, круглої, рожевої п'ятки і проворкувала:
  - У бою хоробрий переміг його до початку бійки, боягуз програв, не вступивши в битву, політик збентежував ще до розподілу трофеїв!
  Олена хихікнула, довбанула натиснувши червоним соском, послала вбивчої сили анігіляцію смерті і пискнула:
  - У битві завжди сили нерівні, хтось сильніший, хтось слабший, а політиці все одно добре вміють свинячити!
  Єфросинья теж як довбане босими пальчиками ніжок і проворкує, скалячи зубки:
  - У бою солдат строчить з автомата, а політик у тилу без толку барабанить язиком!
  Єлизавета відзначила, ведучи вогонь по танках союзників:
  - Солдата не треба стимулювати на подвиг - він завжди готовий, а політик у будь-який момент тобі насвинячує!
  Катерина лупнула, за допомогою голої п'яти, рознесла черговий танк і пискнула:
  - У солдата як у кішки дев'ять життів, а у політика як у біса - мільйон масок!
  Олена з великою активністю випускала вбивчу силу снаряди по противнику і пискнула:
  - Солдат навіть хворіючи тілесно - здоровий морально, а політик завжди одержимий болючим бажанням насвинячити виборцю!
  Єфросинья агресивно відзначила, посилаючи вбивчу силу снаряди, за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - Роботи не можуть хворіти, справжні солдати не здаються, а політики від природи не здатні не насвинячувати!
  Машина продовжила винищення союзників. Плюс ще й сушіння пробивало і гармати і піхоту супротивника.
  А на небі боролися й радянські льотчиці.
  Чотири красуні атакували у небі. Вони билися ніби велетні в бікіні та босоніж.
  Такі ось гарні та бойові дівчата.
  Наташа Соколовська лупнула зі свого винищувача по ворога, збила машину і проворкувала:
  - Войовниця - це тричі воїн, політик - це мільйон разів свиня!
  Анастасія Відьмакова теж довбанула босими пальчиками ножа і пискнула:
  - Солдат це насамперед людина, а на другий воїн, політик це насамперед свиня, а на другий лисиця!
  Акуліна Орлова розбиваючи гітлерівців, і використовуючи босі пальчики ніжок, відзначила:
  - Босоніж жінка може обігнати будь-якого взутого чоловіка, без взуття ногам легко, без мізків прожити тяжко!
  Мірабела Магнітна взяла і за допомогою босих пальчиків ніжок надіслала подарунок смерті і пискнула:
  - Жінці не соромно хизуватися голою п'ятою, куди гірше якщо тебе чоловік взув і здер три шкури!
  Дівча боролися в повітрі відчайдушно та вміло. Вони збивали літаки союзників.
  Наташа войовниця в бікіні підбила за допомогою босих пальчиків ніжок, чергову машину супротивника і прочирікала:
  - Політик може перети як танк, але його броня як желе зі словесного проносу!
  Анастасія, ведучи вогонь за допомогою босих пальчиків ніжок та вражаючи супротивника, видала:
  - Солдат може в поході заворушити, але політик, що знаходиться в тилу, - це вже гнойова воша за покликанням, та ще весь час свинячить!
  Акуліна, крута войовниці, лупнула по ворогу використовуючи голу, круглу п'яту і видала:
  - Політик - це той баран, з якого не отримаєш шерсті на валянки, а сам сьорбатимеш щи лаптями!
  Мірабела з цим цілком погодилася, і довбала застосувавши точену босу ніжку:
  - Свиня дає людям м'ясо та сало, а політик свиняча тільки вішає локшину на вуха, і підкладає сир у мишоловку!
  Наташа застосувала прийом бочка, збила черговий літак і пискнула:
  - У політика мова суцільна каша та солянка обіцянок, і до неї ще трохи сиру від мишоловки, така їжа викликає лише виразку розчарування!
  Анастасія хихикнула і підморгнувши очима, кольори сапфіру, дотепно скалячись, видала:
  - Солдат любить жінок і Батьківщину, політик сам як примхлива жінка та обожнює владу над Батьківщиною!
  Акуліна агресивно помітила, підморгуючи смарагдовими очима і використовуючи босі ніжки:
  - Солдат хоче здійснити подвиг і стати героєм, політик завжди знаходить можливість здійснити підлість і отримати нагороду!
  Мірабела з великою дотепністю, і геніальним апломбом помітила, скелячи зубки:
  - Якщо солдат не рахує зірки, то рано чи пізно заслужить їх на погони, але політик вважаючи себе зіркою, не заслужив і хреста на могилу!
  На літаках дівчата швидко набирали рахунки. Але бої очевидно протікали жорстокі.
  Радянські війська у перші дні глибоко прорвали оборону і вклинися у позиції противника.
  Танк ІС-3 тільки-но почав прибувати на фронт. Ця машина дуже гарну має вежу - особливо у плані лобової броні. Правда сам танк на три тонни важчий за ІС-2 при подібній ходовій частині і двигуні.
  Оленка на це машині з іншими дівчатами їде. І танк бореться непробивний в лоб для гармат союзників.
  Оленка за допомогою босих пальчиків ніжок пальнула у супротивника, розколола броню "Шермана" і перевіряла:
  - Солдат не завжди знаходить місце під сонцем, але його душа світла, політик часом займає місце світила, але духом сам чорт!
  Анюта теж лупнула з кулеметів і дотепно помітила:
  - Солдат шукає слави і хоче вижити, політик уже знайшов ганьбу і хоче жити на широку ногу!
  Алла ця руда дівчина з шаленою силою, послала снаряд за допомогою босих пальчиків ніжок і пискнула:
  - Солдат віддає честь, і залишається з честю, політик підсовує свиню, і сам залишається шелудивими кнуром!
  Марія ця дівчина з золотим волоссям, натиснула на важіль голою п'ятою, надіславши вбивчий подарунок смерті і прочирикала:
  - Солдатська служба не дає відростити живіт, але втративши живота, воїн знаходить безсмертя в людських серцях, а політик нагулявши пузо, залишається тільки в печінках!
  Олімпіада, вдаривши голим п'ятами по супротивнику, видала:
  - Солдат не щадить живота і не має пузо за те, що любимо дівчатами, політик за живіт трясеться і нагуляв мамон, і за це ненавидимо виборцями!
  Дівчата, як це видно, капітально розійшлися. І вони на танку ІС-3 вирують немов велетні.
  І б'ють війська союзників.
  Черчілль і Трумен тільки головами хитали. Так от вийшов катастрофічний розгром їхніх військ. Вже Червона армія вийшла до Рейну, утворивши кілька котлів.
  Втім, поки що не все вирішено. Авіація союзників пресує. Бомбардувальники дуже потужні та з колосальною вбивчою силою.
  Б-29 взагалі дуже небезпечний із дванадцятьма кулеметами. Його так просто й не зупиниш.
  І досить швидке. За швидкістю можна порівняти з Яком. Ні так просто його не візьмеш.
  Дівчата треба сказати дуже агресивні та красиві у радянській авіації, і їх так запросто не зупиниш. Вони можуть будь-який літак збити.
  Навіть грізний Б-29, який убивчою міццю володіє. І всіх капітально збиває.
  Сталеніда, наприклад, також за штурвал літака села. І збила зі свого ЛА-7 американську машину, проворкувавши:
  - Боса дівчина щасливіша за стару, яку взули шарлатани, обіцяючи вічну молодість і багатство, але замість юної шкіри, здерли три шкури!
  Дівчина натиснула на гашетку босими пальчиками ніжок, збила чергового супротивника і пискнула:
  - Солдат ще не зовсім генерал, не поступається йому в кмітливості та мужності, політик не зовсім Сатана, але, щоб зробити підлість у нього ще є чому повчиться біса!
  Сталеніда дівчина дуже крута і жвава.
  Ось вона б'є по літаку ворога. Підбиває його з колосальною влучністю і вимовляє:
  - Гола жіноча п'ята кругла і спокуслива, голі королі якими постають перед нами політики, коли з них зривають маску, округлі мовою, але викликають огиду!
  Войовниця показує свій вищий пілотаж та руйнування. І цього, можливо, ще й мало.
  Союзників пресую наші винищувачі. Але й війська США б'ються не так уже й погано.
  Солдати з Америки стріляють досить влучно. У них народ озброєний, з дитинства і вміє бити з рушниць та гвинтівок. І пістолет-кулемети в американців непогані.
  Після того, як ефект від раптовості трохи притупив, втрати Червоної Армії почали зростати.
  Все-таки Америка та Британія країни сильні з багатьма колоніями.
  І ще у повітрі поєдинки киплять на рівних.
  І льотчики у союзників непогані.
  Наташа Соколовська борючись, і використовуючи босі пальчики ніжок взяла і дотепно видала:
  - Льотчик не народжений крилатим, крила він отримує в боротьбі, політик не народжений носатим, але виборців залишає з носом легко!
  Анастасія, збиваючи чергову машину, прочирікала, скеляючи зуби перлів і підморгуючи:
  - Солдатська майстерність народжується у муках, політична віртуозність породжує муки у виборців!
  Акуліна відзначила, куляючи за допомогою босих пальчиків своїх точених ніжок:
  - Солдат ще не майстер, але вчиться від бою до бою, політик уже давно не ангел, і сатаніє від однієї виборчої кампанії до іншої!
  Мірабела зрізаючи ворогів за допомогою дуже влучних і точних черг, видала:
  - Народжений повзати літати не може, але раб від народження здатний злетіти на трон, якщо в нього впертість дятла, інтелект сови та орлиний світогляд!
  Машини вони збивали лихо... Червона Армія прорвала до Риму. Там їх зустріли захоплено італійські комуністи. І багато різних інших національностей.
  Почався визвольний похід Червоної Армії до Європи. І він розвивався дуже успішно. Хоча втрати і були дуже великі.
  Через місяць після початку наступу радянські війська вже підходили до Парижа.
  Навіть масовані бомбардування не могли їх зупинити. Ішло повільне, але неухильне просування. І втрати були заповнені.
  Йшло маршеве поповнення, набирали і солдатів із Європи.
  Воювали з союзниками також і поляки, і румуни, і угорці. Тут йшов капітальний наступ.
  Американці та англійці явно програвали, але продовжували війну.
  3 липня 1945 року радянські війська вступили до Парижа. У місті розгорнулися запеклі бої.
  Союзники вже зазнали непоправних втрат і чинили опір мляво. Відбувся майже в темпі бліцкригу розгром західних армій. Сталін був дуже задоволений.
  Так це, звичайно ж, підло, але практично. А війська США та Британії відчайдушно намагалися зачепитися.
  А рахунок полонених пішов на мільйони, і робоча сила ще дуже знадобиться в таборах.
  Йосип Сталін дотепно помітив:
  - Перемагає найсильніший на війні, а найбільша сила в хитрощі, тому лисиця завжди братиме вгору над левом!
  Втім, це ще не все. Попереду Британія захищає дуже потужний флот.
  
  Радянський підводний човен "Піонер" з екіпажем з дівчат атакує англійців.
  Дівчина Ніколетта посилає в англійця торпеду за допомогою босих пальчиків ніжок і верещить:
  - Солдат бере не стільки силою, скільки кмітливістю, мозок найсильніша частина тіла хоч не має м'язів, а мова найшкідливіша, хоч і за зубами!
  Тамара, теж посилаючи босими пальчиками ніжок убивчої сили торпеду, відзначила:
  - Солдат підтягує ремінь, щоб легше було бігти, політика змушує виборців затягувати паски, і вони розбігаються!
  Аврора випустила теж торпедою по супротивнику і пискнула:
  - Солдат має крила духовні та орел у душі, політик має свинячий п'ятак у дусі, і гірше за свиню душу!
  Після чого дівчата розсміяються і щось веселе візьмуть і заспівають, на славу Росії.
  І знову в бій...
  Повноцінна виходить війна. Ось уже Франція захоплена і Червона армія перевалила за Піренеї. Все ближче та ближче година перемоги.
  Ось дівчата наприкінці липня у Мадриді.
  Примушують полонених солдатів цілувати свої босі ніжки. Ті це роблять із ентузіазмом.
  Зоя помічає з посмішкою:
  - Мова чоловіка охоче лиже голу п'яту жінки, але ще охочіше дурні чоловіки дозволяють себе взути мовним політикам!
  Августина якої чоловіки обсипали босі ніжки поцілунками, раціонально зауважила:
  - Мови у політиків довгі, але дуже короткі руки, щоб виконати обіцяне безрозмірними ротами!
  Світлана, якій двоє молодиків лизали голі підошви, трохи запилені, але витончені, помітила:
  - У кого інтелект мухи клюють на мед промов політиків, а у кого жадібність щура, кидаються на безкоштовний сир у мишоловці!
  І дівчата розреготалися їм було дуже весело та по-своєму приємно.
  Олег Рибаченко теж боровся із військами союзників. Хлопчик жбурнув босими пальчиками ніжок убивчої сили гранату і сказав:
  - Політики рідко бувають дурнями, навпаки, частіше дурні ті, хто віддає голос солодкозвучним політиканом, ризикуючи за це отримати по вухах, і залишитися без порток!
  Маргарита Коршунова, б'ючись з могутньою армією, і теж босими пальчиками ніжок метаючи подарунки смерті, видала, скелячи зубки.
  - Політик і сам кишеньковий злодій, і є кишеньковим, і кишеня має без дна, але дістати з нього може для виборців тільки фігу!
  
  Хлопчик і дівчинка розсміялися і вишкірили свої перлинні зуби.
  Олег Рибаченко, піддавши голою п'ятою гранату, зазначив:
  - Загарбник топче землю чоботами, а жінка зневажає чоловіка босими ногами, земля стогне від болю, чоловік воркує від захвату!
  Дівчинка Маргарита дала чергу і продовжила:
  - Солдат не хоче вбивати, але виконує свій обов'язок на совість, політик жадає крові, і не має грама совісті!
  Діти боролися та показували свої найвищі бойові навички.
  Ось уже Гібралтар штурмує Червону Армію.
  Аліса та Анжеліка борються. Дівчата, зрозуміло, майже голі в одних лише тоненьких трусиках і засмаглі.
  Аліса кинула босою ніжкою вбивчий подарунок смерті, розколошматила танк "Челленджер" і проворкувала:
  - Солдат не хом'як щоб робити запаси, і не ховрах щоб ховатися, і не щур щоб гризти своїх, але зуби у нього воістину левові коли він б'ється за праву справу!
  Анжеліка, випустивши вбивчу чергу і відправивши голою п'ятою подарунок смерті, вдарила:
  - Солдат - це бойова одиниця, політик просто войовничий нуль!
  Аліса, атакуючи та стріляючи, видала:
  - Політик - це не солдат і не воїн, але дуже ефективно вбиває довгим язиком і зриває дах із петель!
  Анжеліка, підрізаючи солдатів союзників, і зрубуючи їх видала, піддавши голою п'ятою подарунок смерті:
  - Диктатор знімає стружку з пнів теж використовуючи довгу мову, пилу красномовства!
  Дівчата показали свій клас. Гібралтар упав. Полонені англійці цілували дівчина босі ніжки.
  Аліса цілком логічно помітила:
  - Найміцніша кістка - це мова, якщо вона не недорікувата!
  Анжеліка з цим цілком погодилася, схопивши босими пальчиками ніжок одного з полонених за носа.
  - Якщо політик недорікуваний, то в полеміці він не збере кісток!
  Аліса хихикнула, і агресивно відзначила, підморгуючи сапфіровими очима:
  - Політик - це ще той фрукт, ніколи не дозріє, щоб нагодувати виборців, але гнилий з моменту виставки на оцінку голосуванням!
  Анжеліка, скеляючи перлинні зубки, відзначила:
  - Політик - це фрукт, який, виливаючись соком красномовства, перетворює виборців на овочі!
  І дівчата шльопнули - одна боса підошва об іншу.
  Олег Рибаченко філософськи зауважив:
  - Пляшка горілки о пів літра, смертоносніша за дюжину Гітлерів, то вип'ємо ж за те, щоб росіян убивало тільки спиртне!
  Після чого хором комсомолки заспівали;
  Славні дівчата комсомолки,
  Вірні статуту на великій війні...
  Голосочок у красунь дзвінкий,
  Нема їх прекрасніше на Землі!
  
  Стане наша Батьківщина прекрасною,
  Ми побудуємо світлий комунізм.
  Проти росіян воювати небезпечно,
  Разом знищено злий фашизм!
  
  Ми билися колись під Москвою,
  Там морози люті були.
  Гітлер був у союзі із Сатаною,
  А тепер у фюрера нулі!
  
  Нам Марія з Ладою допомагає,
  Супостатів хоробро здолати...
  Краще за нас красунь не буває,
  Розлютився в люті ведмідь!
  
  Хоч мороз вирує дуже лютий,
  Комсомолки мчать босоніж...
  Часто шкода зустрічаються Іуди,
  Вріжемо їм по пиці кулаком!
  
  Для дівчат одне покликання битися,
  Смілося в лайці лютою виявляти...
  Комсомолка не з душею паяця,
  Статс іспит просто на п'ять!
  
  Клас великий дівчина покаже,
  Славу підтвердить сталевим мечем.
  Ми крутіше бісів чорних навіть,
  У тріски моджахедів розіб'ємо!
  
  Не давайте фюреру пощади,
  Дівчата у вічній славі назавжди...
  Буде нам зірка повір у нагороду,
  І здійсниться велика мрія!
  
  Ніколи не станемо на коліна,
  Не зігнутися витязі в полоні...
  Наш вчитель це мудрий Ленін,
  Судимо ми звичайно з розуму!
  
  Ні Вітчизни - Батьківщини дорожчі,
  Землю стрясає комунізм...
  Довбанули фюрера по пиці,
  Отримав кувалдою злий фашизм!
  
  Ми вміємо дуже хоробро битися,
  Чи зможемо всі перешкоди штурмом взяти...
  Носить РПГ дівчисько в ранці,
  Записала номер свій у зошит!
  
  Під Москвою фашистам міцно дали,
  Танки їх горіли як свічка.
  І вони від наших втікали,
  Рубить комсомолочка з плеча!
  
  Не даємо ми Гітлеру пощади,
  Автомат дівчинки пише...
  Втікають всі втрачаючи гади,
  Твердість духу російських моноліт!
  
  Є в нас забійні ракети,
  Вище зірок злітає літак.
  Героїзму подвиги оспівані,
  Попрямував як орел у політ!
  
  Ми лихі дівки-комсомолки,
  Народжені всіх злісних побігти...
  Пальці ніжок наших босих спритності,
  Щоб гранати влучні кидати!
  
  Що фашист своє повір'я отримаєш,
  Будеш, як павук, горіти у вогні.
  Стануть в пекло біси мучити,
  Хто служив Адольфу - Сатані!
  Отримують по рогах зло роки,
  Кулемет у дівчини строчить...
  Ми гостям повірте щедро раді,
  І у нас надійний меч та щит!
  
  Млин дівчисько провернула,
  Моджахеда спритно розсікла...
  Так великий націлив було дуло,
  Але його вогнем вона смілива!
  
  Ні в Росії армії сильніші,
  Чим з дівчат босих і в трусах.
  Не неси ханжа ти ахинею,
  Втікатимеш від них у кущах!
  
  Білих світло виблискує як блискавка,
  І пройде яскрава зірка...
  Встояла від орди столиця,
  Наша Богом дана Москва!
  
  Сталінград і це славний подвиг,
  Кожен російських воїн велетень...
  Для фашистів приготуємо труну,
  Адже Господь у нас завжди Єдиний!
  
  Нескінченна сила світобудови,
  Будемо у вірі раю процвітати...
  Наша справа праця та творення,
  Ми складаємо іспити на п'ять!
  
  Похваліть Ладу і Марію,
  Вони святі, матері Богів...
  Немає перешкоди комсомолкам нині,
  Заради наших дідів та батьків!
  
  Рай побудуємо на планеті скоро,
  У ньому не буде горя та ворожнечі.
  Адже гідний витязь вироку,
  Відбиваючи натиск злої орди!
  
  Устрашись і кайся ворог Господній,
  Будеш ти скинутий прямо в пекло.
  Той, хто поклонявся пекла,
  Вічно буде полум'ям обійнятий!
  
  Читав Адольфа і за це в муках,
  Дуже боляче корчитися в пеклі.
  Нечестивому буде наука,
  Вважав за краще ти Гітлера Христу!
  
  А для комсомолок геній Сталін,
  Це є всесвітній ідеал...
  Його нерви міцніші навіть стали,
  Про таку велич мріяв!
  
  Скоро буде ера комунізму,
  Мертвих міць науки воскресить...
  Не прийдуть орди реваншизму,
  Бронзи горн перемогу голосить!
  Комсомолки перестали співати, і Олег Рибаченко теж вирішив заспівати від себе, як вічно юний чоловік.
  На зорельотах хлопчик злетів,
  Хоче він у битві з ворогом потягатися...
  Хоч у всесвіті панує беззаконня,
  Але бластер потужний захований у ранці!
  
  Воїн великий російський боєць,
  Може мечами рухати, граючи...
  Хоч він на вигляд досконалий молодик,
  Сила вирує теплого травня!
  
  Хоче він битися як чемпіон,
  Багато з планети злісних завалить...
  Хоч атакує орд мільйон,
  Але командир вас із перемогою похвалить!
  
  Хлопчик у скафандрі - хлопець лихий,
  Меч гіперплазми зріже снопами.
  Часто по снігу бігав босий,
  Щоб не топтали Русь чоботями!
  
  Вірна правда в наших серцях,
  Гордо піднімемо наші голови...
  Дух, що колись був у білих батьках,
  Ми ж отримаємо знаючи каші!
  
  Потужність у Вітчизни така велика,
  Що впоратися з нею вермахт не сміє,
  Русь, прославляючи знай на віки,
  І не несіть ви ахінею!
  
  Станемо ми Богу вірно служити,
  У справі будь-якому будуємо ми творення...
  Не хлопці по дівках тужити,
  Буде чудова наша свідомість!
  
  Ні я здригнуся в битві боєць,
  Хоч піонером стану всесильним.
  Мені Ісус старший брат і Батько,
  Лить благодать свою зливою рясним!
  
  Дарує Росія мені раю букет,
  Камені на небі алмазом виблискують.
  Подвиг солдата в поемах оспівався,
  Місце отримаємо щедре у раї!
  
  Ні ми будемо безглуздо пустувати,
  Зробимо світ свіжим...
  Злісний мисливець став нині дичиною,
  З нами посперечатися дуже небезпечно!
  
  Дівчата наші такі гарні,
  Зубки сяють прямо як перли...
  З ними потанцюємо ми від душі,
  Золото з блискавки неба мечут!
  
  Військо у нас потужне є,
  Будуємо кораблики з гарматами навіть...
  Слава Росії вірна честь,
  Багато наваримо жирної каші!
  
  Загалом хлопчик хоробрий солдат,
  І переможе супостатів граючи...
  Хлопчик націлив приціл в автомат,
  Стане планета Едемом і раєм!
  
  Тепер, коли Європа підкорена, треба дістатися Америки і висадитись у Британії.
  Але в Англії та США могутній флот. А СРСР на морі набагато слабший, і не так просто захопити Британію.
  Йде підводна війна. Тут СРСР намагається використати німецькі підводні човни. Власних очевидно недостатньо для перемоги.
  Але німці більшість своїх субмарин встигли потопити.
  На вцілілі терміново готують екіпажі.
  Війна трохи затягнулася, і попереду друга ще драматичніша серія боїв.
  . РОЗДІЛ Љ 2
  Знову Олега Рибаченка Російські Боги повернули до місії Третьої світової війни.
  Настав 1946 рік ... Битва перемістилася в море і повітря. Поки що сама Британія тримається.
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова борються в Африці. Вони прагнуть звільнити колонії.
  Хлопчик на вигляд дванадцяти разом із дівчинкою, теж приблизно такого ж віку, біжить джунглями.
  Миготять голі, круглі, п'ятки дитячих ніжок. Хлопці налаштовані по-бойовому і прагнуть битися.
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова відпрацьовують безсмертя, виконуючи місії на фронтах Третьої Світової війни. І вони радо борються.
  Ось безсмертні діти натрапили на базу англійців. І в люті атакують цілих полк супротивників.
  Олег Рибаченко кидає босими пальчиками ніжок гранату і вимовляє:
  - Хлопчик голою п'ятою вибиває зуби ворогові, дорослий якого обули політиці залишається беззубим псом, що виє на місяць!
  Дівчинка-термінатор Маргарита Коршунова теж метне босими пальчиками ніжок вбивчий подарунок смерті і пискне:
  - Гучна слава приходить до солдата нелегко, але вона розумна, а ось політик постійно наривається на гучні скандали поганої слави!
  Діти з феноменальною силою трощили англійців і демонстрували свій вищий клас.
  А інші хлопці теж билися з великим натиском в Африці.
  Дімка та Данька разом з іншими хлопцями з молодшого батальйону Червоної армії летіли до Африки. Радянський шестимоторний транспорт міг нести до двохсот озброєних десантників. Але був цілий батальйон із трьохсот бійців молодшого різновиду Сталінський орлят. Триста хлопчиків років дванадцяти, начебто зовсім ще сморкаті, але реально це були спеціально відібрані, і ті, що вже отримали не слабку військову підготовку пацани.
  Сталін хотів, що якнайбільше підлітків взяло участь у війні. В Африці вже основні сили Британії розгромлені, хоча в Судані ще є сильні гарнізони. Правда, колоніальні війська не цілком надійні, а власне кажучи, англійські частини. Вони на так вже добре озброєні, особливо танками, спробуй як перекинь техніку, через метрополію. Тому ризик великих втрат у хлопчиків мінімальний. Передбачається лише на рівні звичайних тактичних навчань, а досвід війни підростаюче покоління отримає.
  Дмитро і Данька добре знають німецьку мову (передбачуваний противник), а також англійську, іспанську та французьку. Школа у них теж елітна і радянські діти, за ідеєю, повинні б і найрозумнішими.
  Радянський хлопчик, мабуть з-поміж ватажків, високий і мускулистий Максим Танковий потиснув і руки чесно вимовив:
  - Ось не очікували ми, що білоруські можете бути такими сильними та розумними. Наприклад шпарите по-нашому, як першокласні росіяни! А німецькою ще краще!
  Дімка скромно помітив:
  - А що тут дивовижного. Може нам доведеться воювати, а пішовши у розвідку і не знаючи німецької мови, чи багато збереш відомостей?
  Максим погодився:
  - Це так! Але взагалі німців раніше, вчили, що ви російські недолюдини. Слов'яни, нібито це перехідна стадія між мавпою та людиною. Тобто в плані розвитку інтелекту російська це, трохи вище за домашню тварину. Ось ідіоти, які були фашисти!
  Данька сердито стиснув кулаки:
  - Та я за такі слова можу і врізати.
  Максимко відповів:
  - Тільки вибір зброї за мною. На рукавичках ти чемпіон Половини світу, а як щодо поєдинку на нунчаках?
  Данька здивувався:
  - А що це таке?
  Радянський елітний пацан хотів відповісти, але його випередив Дімка:
  - Це у сільськогосподарську зброю, якою в Китаї вибивають снопи. Монголо-татари заборонили китайцям носити зброю, то вони це зовні невинне пристосування перетворили на смертельну палицю. Було розроблено цілу систему бою на нунчаках. Потім її вже наприкінці ХІХ століття перейняли японці. Напевно, від них це пішло й у військах СРСР.
  Максим заперечив:
  - Не зовсім так. Великий Сталін десять років тому запросив кілька гуру з Китаю, наказавши зробити школу рукопашного бою Радянського Союзу найпередовішою у світі. Не треба думати, що ми радянські люди, будучи найвищою нацією, не хочемо, чого вчиться в інших народів. Наша радянська військова школа вимагає максимально враховувати людський чинник.
  Данька кивнув:
  - І білоруська теж. Сталін сказав - техніка в період реконструкції вирішує все! А потім у другій п'ятирічці розвинув думку - кадри вирішують усе!
  Дімка тут висловив інше:
  - Маю все сказати, що у нас з людським фактором не все гаразд. Наприклад, рівень технічної підготовки солдатів відстає. Але в цілому.
  Максим запропонував:
  - Чи не хочете зіграти у Сталін-хаш?
  Радянські хлопчаки здивувалися:
  - А що це таке?
  Максимка підморгнув:
  - Останній винахід Великого Сталіна. Начебто шахів, які грають не вдвох, а вчотирьох, два на два. Але на одній дошці із чотирьохсот клітин. У ній є і танки, і Сау, і Лінкори. Усього фігур у кожного по сорок, а лише сто шістдесят. Деякі ходять як шахові, інші зовсім інакше. Плюс ще деякі новації... Наприклад танк і лінкор, можуть збити тільки танки, Сау і Лінків, а піхотинці або вдвох, або якщо дійшовши до певної лінії посилюють зброю. Взагалі гра найскладніша, зовсім не схожа на шахи.
  - Покажи її. - попросив Данька.
  Максимка дістав із рюкзака складну дошку. Вона була на шарнірах та досить компактна. Фігурки намагнічені. По сорок однакових кожному. Сама дошка досить консервативна, прямокутник. Правила цікаві, зокрема майже всі фігури, б'ють не так, як ходять, крім танків. Вони можуть і бити, і ходити із взяттям.
  Як і слід очікувати найсильніша постать лінкор, найслабша легкий піхотинець. Були тут і САУ, і хто цікаво літаки, причому по одному, зате штурмовик, винищувач, бомбардувальник, і гідроплан. Окрім лінкорів ще й міноносці. Піхота теж різна, механізована, проста та кавалерія. Тобто, розібратися в правилах нелегко. Дімка відразу відзначив:
  - Ні, цій грі шахи не побити за популярністю. Рівень складності просто зашкалює!
  Максимко погодився:
  - Так, виробити стратегію тут буде нелегко. І книжок розумних не напишеш. Але це саме для червоних арійців!
  Данька погодився:
  - Та для арійців Білої Русі! Граємо!
  Дімка попередив:
  - Задоволення буде мало!
  Максимко запросив іншого хлопчика і утворивши пару почав грати проти пацанів. При цьому вибрав коричневий колір. Дімка та Данька природно червоний!
  Гра і справді була спочатку цікавою, але потім хлопчаки втяглися. Дімка, як природжений стратег, захопив ініціативу і став тіснити ворогів з флангів. У грі фюрера загалом був короля, а штаб можна було зміщувати не втрачаючи ходу.
  Але розігратися хлопцям не дали. Пролунав сигнал тривоги...
  - Повітряна атака!
  Хлопці разом кинулися до ілюмінаторів. Хоча віконця і були вузькі, не надто вже добре в них видно і навіть з'явилася тиснява.
  Десантні літаки летіли колоною, і звичайно ж із супроводом добре озброєних винищувачів.
  Англійців виявилося не більше десятка. "Спітфайри" побачивши, що росіян більше відкрили з кулеметів вогонь, прагнучи вразити з великої дистанції. Але отримали у відповідь самі. Три літаки Королівського повітряного флоту задимилися, а решта навтік.
  Хлопчаки гучно свистіли, але матюки ніхто не лаявся - дисципліна. А ось чоботями затопали і відпустили ряд солонуватих жартів.
  Звичайно, транспорт переслідувати винищувачі не може, різниця у швидкостях на порядок, так довелося хлопцям, заспокоїться, і повернуться до своїх справ. Деякі навіть стали віджиматися від статі, інші робити прес.
  Втім, Дімка так надихнувся, що заспівав:
  Товариш Сталін дорогий,
  Ти велетень - могутній геній!
  І владою наділений земною,
  Геть вихори злісних приводів!
  
  Ми будуємо новий світлий світ;
  У якому - головний пролетар!
  Знай, піднебесся підкоримо,
  Зіграємо гімн під гуркіт арій!
  
  Ось маршируємо на війну:
  Похід веде до визволення!
  За нашу милу країну,
  За безмежний дар звершень!
  
  Не в танках сила, не в броні,
  Вона у вільній людині!
  Немає духу в мерзотному рабі,
  Який у кабалі навіки!
  Але раб лише стан твоєї душі;
  Завжди є сили ярмо скинути!
  Ланцюг катів ти розтрощи,
  Не треба спати, як чорно на возі!
  
  Коли гідність дотримуєшся;
  Примусиш усіх з собою зважати!
  Адже людина ти, а не воша,
  Солдат не блазнюють з обличчям паяця!
  
  Настане, знаю чисте світло,
  Де все одно, і всім чудово!
  Де на будь-яке запитання відповідь
  Де нікому не тісно!
  
  За це чесно попрацюй,
  Вчитися треба та працювати!
  Ось таке уявіть життя,
  Про неї найперша турбота!
  Дімка доспівав і вислухав оплески, а політ продовжився.
  Наташа Соколовська та інші дівчата продовжували битися у небі.
  Наташка натиснула босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика, і збила англійський літак, і проворкувала:
  - Солдат-це воїн світла, за яку ідею він не бився, політик це мерзота темряви поза залежністю під яким прапором він виступає!
  Анастасія Відьмакова теж довбанула з феноменальним відскоком убік, збиваючи супротивника, цвіркнувши:
  - Не має значення під яким прапором солдатів, головне, щоб у його серці палала відвага, і політика колір забарвлення не має значення, все він боягузливо буде у виборця в печінках!
  Акуліна Орлова продовжувала битися, кидаючи свій літак із боку на бік. Викручувала з розвороту чудову машину.
  І ось збила супротивника і прочирикала:
  - Солдат під поганим прапором заслуговує на більшу повагу, ніж політик під правильними гаслами, але незалежно від базару підкладає свиню!
  Мірабела Магнітна за допомогою босих пальчиків ніжок направила свій літак між струмками вогню і видала:
  - Комунізм це рай який люди хоча побудувати на землі мозолистими руками, але політики-свині перетворюють планету пекло, руйнуючи добре довгими мовами!
  Дівчата билися з великим азартом. І показували себе дуже класно.
  Олег Рибаченко знову бився з англійцями та американцями, і зрізаючи ворогів проспівав:
  - Солдат за Батьківщину завжди горою, політик тільки гальмує бруківка, його свиню боєць урою, щоб не гадав занадто!
  Маргарита Коршунова рубала по союзних солдатах мечами, провівши забійний млин і пискнула:
  - Жінка може бути мовчки добрим солдатом, а політик навіть у штанах паскудна, балакуча баба!
  Батальйон, що складається з бійців "Червоне орлятко", трьохсот дванадцятирічних хлопчаків був на місці перебудований, і перекинуто далі на південь. Спочатку пацанів провезли пару кілометрів на машинах, але потім керівництво, мабуть, передумало і вирішило влаштувати хлопцям біг на виживання.
  Пацани змушені були роздягтися, залишившись в одних військових шортиках, і так майже голяка і босоніж з ранцями на плечах, бігти на південь.
  Звичайно, їм дозволили змаститися новим, досить ефективним сонцезахисним кремом, а маршрут пролягав не пустелею, а м'якшою і не настільки пекучою травою, тому що пролягав уздовж річки Ніл, а навколо повноводного джерела, росли і трава, дерева, але все ж таки випробування було найважчим. Бо довелося бігти, в умовах дикої африканської вересневої спеки, та ще й пістолет-кулеметами, а також рюкзаками з припасами.
  Звичайно, в батальйоні були хлопчаки, що становлять колір Радянської нації і мають пристойну фізичну підготовку, але все-таки.
  Юних воїнів збудували й їхній командир, такий самий шмаркач, як і вони, щоправда досить високий, з мускулатурою Аполлона наказав:
  - Ну, що братва! Я знаю, вам буде тяжко, але борг є борг! Потрібно до вечора покрити п'ятдесят кілометрів! Це наказ.
  Дімка помітив:
  - Мм-так! Слово цей наказ звучить як заклинання! Не можна його ігнорувати.
  Данька помітив:
  - Готовий сперечатися, що ми його не виконаємо!
  Максим Танковий заперечив:
  - Повинні виконати, бо ми червоні арійці! І ви білоруські теж арійці якщо записати у найкращий батальйон "Червоне Орлятко".
  Рюкзак за спиною разом із боєприпасами, водою та пайкою, це кілограм вісімнадцять, плюс ще пістолет-кулемет у три кілограми. Двадцять один кілограм, це й дорослому важко, якщо довго йти, а тут бігти, та ще й під палючим сонцем.
  Дімка потер босу, дитячу ногу об траву. Порятунок від взуття хлопчики сприйняли з ентузіазмом, у шкіряних чоботях (шкіра правда штучна, але все одно не якийсь кирзач), тут бігти важко. Кеди чи тенісні туфлі підійшли б краще, але за умов воюючої Радянської Росії це розкіш, і хлопчаків вирішили не балувати.
  Прозвучала команда, і воїни з "Червоне орля" кинулися тікати, намагаючись при цьому дотриматись подоби ладу.
  З Нілу повіяв свіжий вітер, приємно обдмухуючи оголені, мускулисті торси хлопчаків. Вони чимось нагадували отроків-титанів, готових штурмувати небо. Бігли спокійно дихаючи, майже нога в ногу. Попереду були найвищі, і звичайно ж рослий Данька, хоча шестеро пацанів включаючи і командира були вищі за нього. Дімці, який був лише трохи вищим за стандарт, свого одинадцятирічного довелося мчати, чи не в самому кінці. Щоправда в цьому була й перевага, менший шанс віддавити п'яти, або отримати ногою підпільник. Він тут наймолодший, але звісно ж не найслабший чи тим паче дурний.
  Навантаження відчутне, але поки що прийнятне, а досвід пробіжок з вантажем є у всіх. Навіть із великою вагою, коли несли, наприклад напарника на плечах.
  Під босими ногами огольців час від часу хрумтять у обламані гілки пальм або шишечки, іноді бувають і колючі рослини, які хлопчики намагаються обійти. Трава нагріта, часто суха, але звичайно ж не обпалює подібно до піску пустелі. Загалом поки що жити можна, ось тільки Сонце піднімається та підсилює, жар.
  Високий Максим, приблизно на зріст як на Данька і вони біжать пліч-о-пліч. Російський хлопчик питає радянського:
  - Ну от тепер ти на війні! Пороху, звичайно ж, поки не понюхав, але в нас все попереду. Чи відчуваєш ти хоч якесь захоплення?
  Данька відповів:
  - Поки немає! - І додав. - Зізнаюся, чесно ні!
  Максимка зневажливо пирхнув:
  - А я так! Зізнаюся чесно так! Ну що з хлопчиків мого віку може легально побувати на війні. Битися, стріляти, вбивати, підривати, брати в полон. Це ж романтика. Адже ви теж з Дімкою хотіли відчути себе живими воїнами, піти від рутини!
  Данька заперечив:
  - Наше життя не рутинне. Взагалі бути піонером, навіть ще передовиком та спортсменом дуже цікаво.
  - То чого ти до нас записався? Не боїшся бути вбитим чи скаліченим? - єхидно підколов Максимка.
  Данька набриднув:
  - Ось для того й записався, щоб показати, що білоруські можуть воювати не гірше за росіян. А то весь світ пише і говорить про ваші перемоги...
  Ганс хихикнув:
  - Ну так! Про наші перемоги, слава по всьому Всесвіту. А ви білоруські насилу потісні крихітну німецьку армію в болотах партизанськими методами. Вам щось хвалитися нічим!
  Данька заперечив:
  - Ще й Халхін-Гол у нас є!
  Максимка зневажливо пирхнув:
  - Дрібна сутичка, де в Азії. А наші хлопці вже й Європу взяли, та майже всю Африку з Азією. І Америку захопимо, це нам якраз плюнути!
  Данька зло блиснув очима:
  - Політики мають довгі мови та безрозмірні амбіції, але Землю захопити, руки короткі, а розум ще менший!
  Максимка засміявся:
  - А як ми змусили вас підписати Брестський світ? Ви нам віддали землі, рахуй до Дніпра, маючи втричі більше багнетів і шабель. Що можна сказати про білоруського як солдата в цьому випадку?
  Хлопчик тупнув босою ніжкою і прочирикав у риму:
  -Не вихваляйся технікою зі сталі, якщо в тебе дух як желе, то і кийком дикуни трусу дали, і на небі, і на землі!
  Данька хотів рушити Максимові кулаком у рило, і знаючи свою силу чемпіона "половини світу", він би напевно вирубав би нахабного радянського пацанчика, але... Не хотілося розбивати лад і влаштовувати бій. Та й не добре, під час полеміки пускати у хід кулаки. Крім цього, швидше за все його, заарештують, і він не встигне показати, що білоруси б'ються не гірше за росіян. Тому Данька спокійно заперечив:
  - Ми білоруські били вас і за Сигізмунда другого, причому навіть брали Москву. І коли нами командував Наполеон Великий, у його армії половина була білоруси та поляки, та у першу світову війну був Брусилівський прорив. І його ми здійснили білоруси. Та й Париж німці не взяли тому, що наші війська Білорусії мало не опанували Кенігсберг.
  Максимко заперечив:
  - Але все одно в останніх боях з німцями ви були розбиті!
  Данька цілком резонно заперечив:
  - За царя у нас була відстала промисловість особливо у військово-технічній сфері. А зараз ми розвинули неабияку індустрію. Наприклад, ви бачили танк КВ-2. На ньому встановлено гаубиця калібру 152-міліметра. Хіба американці мають хоч щось подібне?
  Максимка хихикнув:
  - У французів на танках С-2 теж були гаубиці ще більше калібру в 155-міліметрів, але не завадило німцям розгромити жабників, маючи техніку слабше, ніж зараз. Головна сила Червоної Армії - це перевага людського фактора!
  Данька скривив обличчя:
  - А чому ви вважаєте, що у вас є перевага над нами у людському факторі, якщо став чемпіоном "половини світу"? До чого перемагаючи найкращих ваших хлопців?
  Максимка цілком резонно заявив:
  - Винятки білий рус часом лише підтверджують правила. Вірніше, майже завжди! Ось якщо брати не окремих феноменів, а рівень військової підготовки загалом, то тут...
  Данька розсердився:
  - Ти не знаєш, який у нас рівень бойової підготовки та як проходять навчання у радянській армії в Білорусії. Тож не треба будувати домисли!
  Максимка логічно зауважив:
  - В Іспанії було змагання радянської військової школи з Білорусії, доктрини та радянської з Росії. Ми обкатували свою техніку та зброю. Результат - перемога нашої військової школи, і стратегічного мистецтва, і закріплення режиму комунізму за Сталіном. Тож ми вже билися з вашими хлопцями та перемогли!
  Данька з сумом помітив:
  - У вас було значно більше військ, ніж у нас! Ви просто взяли кількістю!
  - Я б так не сказав. - Максимка опустив світлу з короткою стрижкою голову і замовк, почали виявлятися перші ознаки втоми і, стало важко.
  Найстрашніше це, звичайно ж, спека. Сонце невблаганно йшло до зеніту. Ніхто з хлопчаків не мав до неї звички. Білорусь і Росія країни північні, і влітку в них рідко буває вище за тридцять градусів. А це Африка у вересні та ще й з Нілу перестало тягнути вітерцем.
  Ноги хлопчаків стало сильніше колоти сухою травою, а потім раптом вона скінчилася, і цілий кілометр був покритий гравієм. Це було дуже боляче, які не надто витримані хлопчики запищали. Пот стікав з них і з шипінням капав на розпечений гравій. Дімка і Данька, та більшість інших пацанів намагалися посміхатися і не видати муки. Вони думали про щось інше. Ось Дімка уявив собі, що це босі ступні лиже полум'я на дибі, і в нього хочуть вирвати важливу державну таємницю. А він зобов'язаний це витримати і не показати, що йому боляче чи страшно. Крім того, хлопчаки росли в суворих умовах і їхні п'яти не були такими зніженими, поетом і чорним гравій хоч і палили, але не настільки, щоб облазила шкіра, що огрубіла.
  Незабаром були теплові удари. Майже одночасно кілька пацанів, що перегрілися, зомліли, і їх довелося підхопити на легкі, розкладні носилки.
  Дімка зауважив, що у німців загалом гарне оснащення. От хіба в Червоній Армії знайдеш пристосування для носіння поранених з дюралю, яке при цьому легко ховається в рюкзачок.
  Але бігти з додатковим вантажем у руках важче, а босі п'ятки пече сильніше, тому що тиск зростає. Так свого роду вони у добровільно-примусовому пеклі. Дімка навіть подумав: а як би його товариші поставилися до подібного випробування, усі витримали б.
  Широкі смуги розпеченого, почорнілого гравію поєднувалися з колючою, висохлою травою. Крім того, командир поступово відводив пацанів від Нілу, мабуть, щоб уникнути входження до населених пунктів Єгипту.
  Знову деякі пацани починали завалюватися і знесилені або оглушені сонячною дубиною хлопчиків, покривши голови змоченою водою ганчіркою, укладали на ноші. Дехто з тих, хто раніше переніс світловий удар, вставав у стрій і продовжував біг.
  Але сили юних хлопців зменшувалися, а з ладу вийшла майже половина.
  Нарешті і командир, теж добряче втомлений, заявив:
  - Все наказую відпочити! Ми досягли межі! Накритися протисонячними тентами, випити води з оцтом та шоколадом. Після чого лежатимете робити дихальну гімнастику!
  Хлопчаки вигукнули слабким хором:
  - Ми готові виконати будь-який наказ!
  Незважаючи на сонцезахисний крем, дитяча шкіра почервоніла та сіднила. Лежати на колючій сухій траві було незручно і, хлопчаки постелили целофан і під себе.
  Дімка та Олег розташувалися поряд в одному наметі. Хлопчики здавались трохи посушеними, а шкіра потемніла. Босі ступні палали і сильно чухали, ноги доводилося задирати вгору, щоб кров відтікала і ставало хоч трохи легше.
  Данька помітив:
  - Те, що війна не мед, ми це знали, але не настільки!
  Дімка похмуро пообіцяв:
  - Це ще квіточки. Ось побачиш кров і подивишся на перший свій труп, то зрозумієш, що всі ці бігання по розпеченій поверхні дрібниця!
  Данька втягнув у себе живіт і промовив:
  - У книгах, звичайно ж, пишуть про те, яке відчуття буває, коли ти вперше вбиваєш людину. Нехай навіть погану людину і твого ворога, готового випустити кишки. Але все ж таки.
  Дімка помітив:
  - У книзі Буссенара "Капітан шибайголова", теж був цілий батальйон молокососів, що бився з англійцями. Чимось нас нагадує. Але там проблема психології, мовляв, яку це вбити людину, лише один раз миттю торкається, коли куля випадково скосила юного барабанщика. А так загалом там ставлення до смерті є досить легковажним. Начебто навіть не війна, а свято!
  Данька логічно заперечив:
  - це книга для дітей та підлітків; яким нудно читати, про психологічні переживання. А кінець і так поганий майже весь батальйон молокососів загинув, а продовження так і не було написано!
  Дімка помітив:
  - Зате це така книга, про яку шкодуєш, як швидко вона скінчилася. Адже куди частіше буває навпаки, що ти буквально мучишся намагаючись здолати той чи інший твір!
  - Якщо ти маєш роман Льва Толстого "Війна і мир", то Олежек, безперечно, має рацію! - погодився Данька.
  Юний напарник і тут заперечив:
  - У книзі "Війна та мир" є і інтрига, і кілька сюжетних ліній, і докладно розкриті характери. Вона ні, не пустушка. У жодному разі не нудна! Хоча, звичайно, спочатку йде далеко не найцікавіше.
  Данька погодився:
  - Так вірно ... Багато письменників грішять млявою зав'язкою, коли до того як почнеться цікава дія, ти встигаєш відкинути нудну книгу.
  Дозволивши перечекати хлопчикам самий пік сонця, командир бадьорий Володимир Росомаха, дуже мускулистий хлопець приблизно чотирнадцятирічний на вигляд. Обличчя гарне, але строге, дитяче та доросле одночасно. Володимир сам ще з Червоного Орлянка, але його командування є принципом: молодими повинні керувати молоді. І те, що Росомаха, не має досвіду і ще дитина нікого не хвилює. Головне, що він червоний арієць і командує радянськими арійцями, а отже, здатний створити неможливе звичайним людям. І що ж? Творять!
  Знову біг, забувши про біль, втому, хлопчаків, яким навіть соромно (таке виховання!), згадувати маму, тата, або думати про щось ніжне. Це коли здатність переносити страждання і саме випробування є велике благо.
  Юні воїни біжать, і не думаючи про неслухняність, і якщо їм чогось і хочеться так це бійки!
  Спека, ще дуже сильна, і знову пацани вибігають на колючий розпечений гравій. Причому йому навіть кінця не видно. Біль ставати нестерпним і з молодих воїнів не можуть стримувати стогін від болю.
  Тоді Дімка почав співати пісню, що складалася ним на ходу, справжній марш:
  Бажаємо досягти ми для людей свободи:
  Дістати з небес вечірню зірку!
  Адже благо є мета, що всім несуть походи;
  Господь сказав, що я з армією прийду!
  
  Але наша віра - віра комунізму,
  Наш шлях тяжкий, але скоро ми прийдемо!
  Капіталіст надувся, пов цинізму,
  Але зламаємо ми гадину мечем!
  
  Побудуємо світ для майбутніх нащадків;
  Щоб мрія враз втілилася в дійсність!
  Щоб золотник дзвенів монетою дзвінкою,
  За Русь бійся, сміливо та дерзай!
  
  Ми діло знайте, віри починаємо,
  Щоб планета пишно розцвіла!
  Щоб кожен місяць був як квітка у травні,
  Щоб єдиною стала вся земля!
  
  Тоді не буде воєн і злих діянь,
  А буде щастя, і воля всім!
  Так багато у світі пекельних злодіянь,
  Але є прогрес у вирішенні проблем!
  
  У людини розум - це сила;
  Вона м'яз, але розумний м'яз!
  А щоб тварюка нас усіх не підкосила,
  Нам потрібна твердість, воля до кінця!
  
  Що робити, якщо сил уже не вистачає;
  Коли ворог сильний, технікою числом!
  Де знайти нам вираз раю,
  Коли мчить кіннота бігцем!
  
  Так де питання; і в розумі та серці,
  Там де рішення приймає розум!
  Не треба зайвий раз крути крутитися,
  А будь спокійний, стійок наче мул!
  
  Досягнеш мети, якщо ти впертий,
  Тому порукою наш святий народ!
  Народ радянський дуже мудрий, гордий;
  До нього Господь із дарами вір, прийде!
  
  Звичайно Бог, не дядько з бородою,
  А він прогрес, наука, розум, мозок!
  Служіння нас із Вітчизною дорогою,
  Щоб людина до могутності зросла!
  . РОЗДІЛ Љ3.
  Дімка закінчив грайливу пісеньку, а радянські пацани це схвалили свистом та сміхом.
  Бігти стало веселіше, бадьорості додалося... А незабаром і гравій закінчився і пішла м'яка трава, яка стала насолодою для обпалених дитячих ступнів, мужніх хлопчаків.
  Данька помітив:
  - От кажуть, нам пісня і жити допомагає, а на рахунок того, що ще й полегшує важкий тягар за спиною, нічого не було сказано!
  Дімка заперечив:
  - Ще за Стародавньої Єгипетської цивілізації, було відомо про цілющу дію музики на людський організм, та й пісні теж. Наприклад, маленьких рабів і рабинь, які ще не могли ефективно працювати на полях та каменоломнях, змушували співати, щоб підняти настрій дорослим рабам. Адже така наука Валіологія прийшла із Єгипту.
  Командир Володимир прикрикнув:
  - Перебудується за зростанням! І не балакати!
  Хлопчики-воїни разом перестроїлися, і далі бігли мовчки.
  Ось уже сонце пішло на захід (у північній Африці в липні темніє раніше, ніж у середній смузі.). Вже був близький привал, як раптом пролунав сигнал.
  - Все лягти та маскуватися!
  Як з'ясувалося недарма. Попереду почувся віддалений шум. І хлопчаки активно заробили саперними лопатами, накидаючи на себе траву. Вже було досить темно.
  Максимко тут помітив:
  - Напевно, це наші! До лінії фронту ще надто далеко, адже Червона Армія пристойно просунулась.
  Данька помітив:
  - Але повчиться мистецтву маскування, ніколи не завадить! На реальній війні це знадобиться!
  Максимко погодився:
  - Та ніколи, але впевнений, що це наші!
  Володимир шикнув:
  - Ще одне слово і застрелю на місці! Усім лежати у засідці! І приготувати гранати.
  Як незабаром з'ясувалося Максимко і справді помилився. З'явилися британські танки. Втім, хлопчаки тихо сиділи в засідці: раптом це свої на трофейній техніці.
  Хоча танки йдуть на північ. Їх всього чотири, три легені і одна "Матільда"-3, що важко пробивається. Останній танк є великою проблемою, оскільки гранати можуть лише пошкодити йому гусениці. Легкі ж можна вразити точними кидками у дах чи корму. Якщо "Матільде"-3 розбити гусениці, то вона може своїми двома кулеметами та гарматою завдати втрат хлопцям.
  Володимир не хотів, щоб його друзі гинули вже на другий, чи точніше, навіть на третій день після прибуття в Африку. Щоправда, кулемети могли вивести з ладу точні влучення. Але питання, чиї це танки? Аж раптом уже захоплені німцями трофеї?
  Володимир наказав:
  - Рядове червоне орля Димка. Без зброї та ранця вийти до танків та з'ясувати хто це такі!
  Дімка шепнув:
  - Слухають командир!
  Напівголий у чорних шортиках хлопчик був смаглявим від захисного крему, а щоб приховати світле волосся, одягнув якусь подобу чалми з газет. Тепер він виглядав як звичайний, жебрак арабський пацанчик. Навряд чи його візьмуть за ворога.
  Танки йшли не поспішаючи, увімкнувши передачу, на якій двигуни видають мінімум шуму, що також викликало підозри. Підскочивши до них Дімка енергійно замахав руками і загорлав ламаною англійською.
  - Тут міни! Тут міни!
  Танки зупинилися, з "Матільди" висунулась голова в шоломі і сердитий голос по-англійському відповів:
  - Чого арапчоня, тобі треба?
  Хлопчик заголосив:
  - Росіяни поставили на шляху міни! Будьте обережні королівські війська!
  З'явилася друга голова з погону, почувся відповість:
  - Нехай здохнуть ці мерзенні росіяни! З нами король Георг і непереможний Черчілль. Говори, де міни цуценя?
  Дімка підбіг до них:
  - Я вкажу вам панове мої! Нині ми їх об'їдемо!
  - Давай сідай сюди! - Наказав, судячи з еполетів, полковник Королівської Британської Танкової армії!
  Хлопчик видерся на вежу, відчувши босими крихітними пухирями ступнями, що покрилися, приємну прохолоду броні. Після чого притулившись почав вказувати англійцям шлях.
  Їх було п'ятеро, і в не дуже просторій вежі середнього танка "Матільди"-3 було тісно. Тут Дімка вирішив стати героєм. Його спритні, треновані, немов у професійного кишенькового злодія руки влізли за пояси, витягли револьвери. Великі пальці рук разом зняли запобіжники.
  Звичайно, це було підло, але спокуса здійснити "подвиг" була настільки сильна, що Дмитро постріли, пару разів з кожного револьвера, мети при цьому під ліву лопатку.
  З такої дистанції важко промахнутися, а надягати бронежилет сидячи в танку, може лише божевільний, або останній боягуз. Полковник сторопів, і відчув пістолетне дуло за коміром. Хлопчик шепнув, на чистій лондонській говірці:
  - Якщо хочеш жити накажи, трьом іншим танкам здатися! Інакше наш батальйон їх знищить разом із екіпажами!
  Полковник сторопів:
  - Ти хто?
  Дімка відверто відповів:
  - Твій останній шанс на виживання! Три легкі танки будуть закидані гранатами, а тебе піддадуть тортурам вогнем. Люди загинуть! Вважаю до трьох, або ти наказуєш, їм здатися і вийти з машини або я прострілю тебе м'якоть ноги і повторюю прохання спочатку! Раз два...
  Полковник заскулив:
  - Згоден! Тільки не вбивайте нас!
  Дімка гордо заявив:
  - Ми російських полонених не вбиваємо! А потім, після капітуляції Британії, ти можеш знову служити вже в нових Королівських силах, оновленій Британії.
  Полковник тремтячим голосом віддав команду. Танкісти покірно вилізли із танків, складаючи зброю. Декілька найбільших німецьких хлопчаків скинувши маскувальну траву, бігли до них, готуючись прийняти першу у своєму житті партію полонених.
  Олег Рибаченко теж бився з колоніальними військами, США та Британії.
  Хлопчик та дівчинка відбивали атаку супротивника.
  Олег кинув босими пальчиками ніжок убивчої сили гранату, розвернув машину англійців і пискнув:
  - Політик, меле нісенітниця, від якої не борошно на хліб, а суцільне борошно, з локшиною на вуха виборцям!
  Маргарита додала, вискалив зубки, і теж голою п'ятою піддавши вибуховий пакет смерті:
  - Солдат - це лицар, що бореться з драконом, але цей дракон насправді в тилу і має не сім голів, а мільйон масок, і незліченну кількість свинячих рил!
  Діти билися відчайдушно. Підпалюючи наступаючі машини і кидаючи гранати босими пальчиками ніжок.
  Олег, стріляючи, зазначив:
  - Солдату, щоб не стати обскупаною куркою, доводиться бути гусем, політик, щоб засмажити виборців на шашлик, із задоволенням насвинячує, не по-товариському!
  Маргарита, кинувши голою п'ятою бомбу, пискнула:
  - Солдати бувають зовсім хлопцями, але дорослішають від бою до бою, політики незалежно від віку, від однієї виборчої кампанії до іншої впадають у ще більший маразм!
  Діти з даром безсмертя борються як титани. А ось у небі ще дівчата б'ються.
  Наташа зрізала машину у союзників, розфарбувала її, використовуючи для на горілки босі пальчики ніжок і пискнула:
  - Солдат може бути безбородим, але славним воїном, а політик у будь-якій ситуації не може не залишити хвоста!
  Анастасія теж провела прийом бочка, збила англійську машину, і агресивно проворкувала:
  - Хлопчик мріє стати воїном орлом, але незрозуміло, звідки беруться політики-свині на стільки брудні, що про них і марити гидко!
  Акуліна агресивно відзначила, босими пальчиками ніжок натискаючи на кнопки та проворкувала:
  - Хлопчик природжений боєць швидше побіжить босоніж снігом, ніж дозволить себе взути політику і перетворити на валянок!
  Мірабела агресивно помітила, ляскаючи босими п'ятами по педалях, і проворкувавши:
  - Гола жінка - це не обскупа курка, вона з будь-якого чоловіка зніме портки і навіть гордовитого правителя перетворить на голого короля!
  Дівчата борються з великим ентузіазмом і показують видатний клас.
  А хлопчики цілими батальйонами показують зростаючу майстерність і силу духу;
  Полонивши танки та англійців, хлопчаки передали їх у найближчий населений пункт, після чого отримали наказ далі рухати на південь до стародавнього єгипетського міста Хуху.
  Хлопчики знову босі, і в спортивних шортиках, з вантажем бігли вздовж дельти, де часто м'яка трава чергувалася з кам'янистим ґрунтом.
  Наступного дня після колишньої пробіжки м'яза юних бійців Червоного орлята СРСР сильним чином хворіли. Особливо ікри, які ніби річками покрилися жилами, що вилізли, спини, і по-звірячому обпалені і роздерті підошви босих, дитячих ніг.
  Багато хлопчаків почувалися дуже погано, і батальйон спочатку ні як не міг набрати швидкий темп. Командир Володимир Росомаха, теж до речі такий же, як усі босоногий і змучений кричав, погрожував застрелити, але не міг підхльоснути хлопців. Правда, все-таки вистрілив, зрізавши кулею одному з найбільш виснажених хлопчиків клаптик світлого волосся. Після цього біг пішов трохи енергійніше.
  Біль був пекельним, босі підошви пекло, але за кілька кілометрів стало легше, відкрилося друге дихання, а просочені молочною кислотою м'язи розігрілися, і вже не так хворіли.
  Дімка і Данька теж страждали, хоча, мабуть, менше за інших хлопців, так їх тренування під керівництвом гуру, були ще болючішими. Та й взагалі слов'янським хлопцям властива генетична витривалість. Втім, і арійцям також.
  Хлопчаки під час бігу всіляко уникали населених пунктів. А коли спека стала нестерпною, залягли під сонцезахисними тентами.
  Дімка, який примостився разом із Данькою, помітив:
  - Та тут міцні хлопці! Взагалі, якщо справа дійде до війни білорусів з росіянами, нам туго доведеться! Дуже туго!
  Данька заперечив:
  - Молодь у них готують дуже непогано, але це не більшість частин. Крім того, нас все-таки більше, ніж червоних арійців.
  Дімка помітив:
  - Самих росіян лише у Європі близько ста мільйонів, але є ще й війська союзників Радянської Росії. Крім того, вони можуть використати проти нас ще й мільйони арабських та негритянських полків. Сили нерівні, особливо якщо комуністи остаточно укоріняться в Африці та Азії.
  Данька скривився:
  - І який висновок?
  Дімка зітхнув:
  - Я б на місці Стального орла вдарив би першим.
  Тут у розмову влізли інші німецькі хлопчаки, і довелося замовкнути. Далі наказ зайнятися дихальною гімнастикою. Потім, коли сонцепек спав, знову біг не найласкавішою місцевістю. Причому прихопили левову частку ночі.
  Сон був важким, надто болісно зводило м'язи від болю, і як на повільному вогні горіли ступні хлопців. Наступного дня через втому був найважчий. Навіть Володимир зрозумів це та дозволив своїй команді перейти на швидкий крок.
  Хлопці, проте, намагалися триматися, але троє пацанів все-таки впало. Темп сповільнився, і молоді хлопці остаточно перейшли на крок. Тоді Дімка вирішив їх підбадьорити пісенькою:
  Затрубив горн піонерський над Вітчизною,
  У ньому заклик кроку до звершень - молодь!
  Наша віра - це віра комунізму,
  І на страх противник мерзенний не візьмеш!
  
  Піонери будемо боротися,
  За Росію та свободу як орли!
  Літак - крило сяє фарбою глянцю,
  Наші льотчики радянські сини!
  
  Краватка червона, це колір пролитої крові;
  Світ жорстокий у ньому правлять гроші та війна!
  Ми хочемо дати всім ковток, свободи волі,
  Щоб котилася в пекло морок орда!
  
  Піонер ти брат хоч молодший комуністам
  Хочеш будувати світ, у якому щастя всім!
  Щоб райський колір, давав плоди за життя,
  Щоб не було страждань та проблем!
  
  На шляху, однак, війни та жорстокість,
  Напруга і часом тяжко!
  Автомат важкий і зводить лікоть,
  І долоня мозолить, велике весло!
  
  Але не знаємо ми такого слова - слабкість,
  Немає у нас такого слова - не хочу!
  Не настане для бійців радянських старість,
  У космос на ракеті полечу!
  
  Нам дарує силу та безсмертя;
  Лише науки, безмежне світло!
  І воскреснуть ті, що впали вірте,
  До нас прийде успіх і успіх!
  Пісня підбадьорила молодих бійців, і вони перейшли на швидкий біг.
  Втім, коли сонцепек досяг піка, довелося знову відпочивати. Після чого вже стало нестерпно і хлопчики перейшли на крок. Дорога видалася болісно і їх збиті ноги кровоточили, а мука була майже нестерпною.
  По дорозі, на щастя, попалася річки, що впадає в Ніл, і пацанята пострибали туди. Їм дуже хотілося полегшити свої страждання. Вигнати потім із води хлопчиків виявилося дуже непросто. Довелося Володимиру дати чергу з пістолет-кулемета поверх голів.
  Подальший шлях був як перехідний період економіки при бюрократії: болісний і неквапливий.
  У місто прибули вже після опівночі, ледве переставляючи ноги. Їх відвели до казарми та хлопчаків, завалилися на дерев'яні нари, навіть не зробивши спроби повечеряти.
  Сни були важкі сповнені жахів, але нічого запам'ятати не вдавалося... Дмитро пару разів прокидався і скидав руки хлопчаків, що щільно лежали. Ставало душно, вікна з ґратами зачинені і це скидалося на типову південну колонію-малолітку.
  Зате вранці на хлопчиків чекала радісна звістка: сам Маршал пан Рокоссовський вручить їм нагороди. Після того як угруповання німецьких військ розділилося, військами Німеччини та Італії, що мали з Єгипту наступати на Судан і далі на південь був призначений командувати досвідчений великий Рокоссовський. Це бойовий маршал користувався повною довірою колишнього Сталіна, тож йому доручили командувати найсильнішій радянській групі армій "Центр", яка зокрема мала взяти Париж.
  Так як для юних бійців Червоного Орлянка не знайшлося підходящої за розміром форму, вони так і побудувалися наполовину голяка, майже чорні від захисного крему і свіжіше за африканську засмагу. Хлопчаки за останні дні трохи підсушилися і стали скидатися на арабських рабів з каменоломень, тільки от погляди горді.
  Церемонія нагородження була буденною, без жодних пишнот і церемоній.
  Сам Костянтин Рокоссовський, був високим, худим, з моложавим, але видним обличчям. Типовий польський командувач, із суворим поглядом. Він елементарно оголосив:
  - За виявлену батальйоном мужність при марш-кидку та полону англійців нагородити батальйон Червоне орля СРСР, особливою стрічкою з бронзовим орлом до штандарта підрозділу. Командир у свою чергу вручається бронзова медаль "Ручності та відваги!".
  Хлопці дружно заплескали в долоні, а бойовий маршал продовжив:
  - Пересічного Дмитра Ракетного, за виявлену кмітливість, героїзм і кмітливість завдяки якій він узяв у полон полковника Королівських військ, вручається орден "Слави другого класу". Таким чином у віці всього одинадцяти років наш гість з Білорусії став наймолодшим носієм цієї нагороди з усіх, хто був нагороджений після приходу Сталіна до влади.
  Олег Рибаченко продовжував чинити разом зі своєю подругою подвиги.
  Хлопчик кинув босими пальчиками ніжок гострий оточений диск, зрізав голови англійцям і пискнув:
  - Хлопчик виростає в солдата, а ким був у юності політик, якщо з нього виросла така велика свиня?
  Маргарита, борючись і вбиваючи супротивників, логічно помітила, підрізаючи супротивників:
  - Повія з клієнтами чесна - гроші в обмін на задоволення, а політик закінчений брехня, голоси виборців та податки в обмін на суцільне розчарування!
  Олег Рибаченко жбурнув голою п'ятою забійний подарунок смерті, розкидав супротивників і пискнув:
  - Політик - це дуже дорога повія, від якої не лише ризикуєш отримати сифіліс мозку, а й свиню до кишені!
  Маргарита Коршунова взяла і дала чергу, скосивши масу супротивників і прочирикала:
  - Політик - це такий різновид повії, щоб замість того, щоб зняти з себе одяг, здирає три шкури з виборців і заражає через телевізор!
  Наталя боролася у небі. І її подруги там теж показували приклад свого свавілля в силі.
  Наташа підбила англійський літак і проворкувала, скелячи свої перлинні зубки:
  - В одну річку двічі не входять, але постійно свинячого мерзотника, можуть переобрати дюжину разів!
  Анастасія взяла і дуже дотепно заявила, і підбила літак за допомогою босих пальчиків ніжок, пискнула:
  - Тварини та діти не люблять їжу без солі, але чомусь дорослі люди так клюють на солодку мову політиканів, позбавлених солі істини!
  Акуліна Орлова агресивно відзначила, підрізаючи черговий англійський літак і вдарила:
  - Сіль істини буває гіркою, але має цілющу силу, мова політика солодка, але викликає діабет розуму!
  Мірабела Магнітна, підрізаючи чергову, велику та велику машину союзників і видала:
  - Людина не хоче бути пішаком, але кар'єру в армії починають із рядових, політик не хоче грати за правилами, і кар'єру в політиці веде з беззаконня!
  Дівчата, зрозуміло, дуже красиві та сексуальні. Весь час борються босоніж і в одному бікіні.
  Такі ось чудові кралі.
  Ось у Африці бореться і СУ-100. Звичайно, дуже жарко, і дівчата в одних тоненьких трусиках.
  Єлизавета, використовуючи босі пальчики ніжок, лупнула по ворогу і видала:
  - Політик, який ображає геїв, сам неабияка дупа, і не має чоловічої гідності!
  Катерина, довбанула по противнику, і теж використовуючи голу п'яту, проворкувала:
  - Солдат двічі не загине, політик же тричі зрадить і мільйон разів обдурить!
  Олена дотепно відзначила, довбавши босими пальчиками ніжок по агресивному ворогу:
  - Двом смертям не бувати, і з босого чоботи не знімеш, але політики примудряються вбивати постійно, і здирати три шкури!
  Єфросинія також вліпила по ворогові снарядом і пропищала, вискалив зубки:
  - Дівчина не боїться босоніж бігти по снігу, вона побоюється, як би наречений не виявився тупим валянком, взутим по вуха!
  Воювали в Африці і всюди де тільки можна, і породжували чудеса.
  А Африці відбувалися не менш цікаві та цікаві події.
  Батальйон голоногих хлопчаків із Червоного Сокола, продовжив свій виснажливий біг на виживання... Це було пекло, яке треба було пройти, щоб заслужити на рай. І біль, і мука, перед блаженством.
  Після церемонії нагородження пацани були втім, настільки натхненні, що пробігли другу половину доби та ніч, майже не роблячи зупинок та забувши про втому.
  Володимир прийняв рішення: вони будуть спати вдень, а ніч, коли сонце не палить робити марш-кидки. Взагалі тут хлопчики, загартовані еліта та такі випробування не вперше. Тільки ось щоб спека не була такою пекельною. Найраціональніше в тому випадку, коли сонце в зеніті лежать під тентами і міцно спати.
  Данька оцінив такий перерозподіл:
  - Нічні марш-кидки не частий гість у Червоній Армії. Нам теж треба вчитися воювати у темну пору доби!
  Босоногий хлопчик Дімка погодився:
  - Вночі, важче атакувати, але й обороняться теж стрімко. А ми сподіваюся, зможемо і те, й інше.
  Наступної доби видалися значно важче... Минулого разу на ентузіазмі хлопці перекрили межі організмів, і тепер здавалося, що кожне м'язове волокно піддається стратегічним бомбардуванням з використанням напалму.
  Вони навіть не могли стримати стогонів, і здавалося, що це колють череду молодих телят.
  Щоб підбадьорити своїх нових товаришів, Дімка заспівав:
  Фонтан води Господь дає живий,
  У раю цвітуть золоті пальми, троянди!
  Щоб стало дійсністю, що уві сні мрією,
  Нам треба битися, а не лити як баби сльози!
  
  Бог боязких кине в пекло,
  А той, хто сміливий стане всемогутнім чоловіком!
  Ось зірки на Кремлі горять,
  Шлях вказують, що нам дав споконвічно сущий!
  Ми будуємо лихо комунізм,
  Наш принцип простий - швидше, вище та сильніше!
  Щоб не йшов наш рейтинг униз,
  Повинні ми люди бути відважнішими і розумнішими!
  
  Адже кожен воїн - людина,
  На треба думати, що він слабке створіння!
  Нам інтелект дарує вагу:
  І підкориться космонавтам світобудова!
  
  Жаль до єдності далеко:
  Там багато країн, народ, націй та релігій!
  Але треба мислити глибоко;
  Ми скинемо егоїзму мережу-вериги!
  
  Війна йде зовсім не для того;
  Щоб принижувати та мучити людей!
  А щоб зірвати з людей ярмо,
  Про ці подвиги куплети, будуть заспівані!
  
  Тоді ми разом будемо всією сім'єю;
  Де кожен у світі, братику милий та сестричко!
  Де не кар'єрною метушнею;
  А альтруїзм та допомога ближньому звичка!
  
  Не буде смерті та проблем;
  Там могутнім чоловік я вірю, стане!
  Ти свою лінощі здолав,
  Візьми гвинтівку та похідний з вантажем ранець!
  Після подібної пісеньки юні воїни Червоного Сокола різко підбадьорилися і на них накотила нова хвиля ентузіазму і бадьорості. Тож вони цю добу витримали, а коли розцвіло і почало припікати, завалися в сон.
  Дімко снилося, щось особливе... Він опинився у світі, де на небі і це впало в очі насамперед. А саме те у футбол грали світила. Причому це були гібриди смугастих кавунів та крокодилів в одній команді, і суміш огірків та носорогів з іншого.
  Дімка присів на камінчик і, спробував було зібрати разом розбігаючись на всі боки, мов табун гарячих жеребців думки. Адже так не може бути, щоб світила грали у футбол, та ще й приймаючи при цьому такі неймовірні, зовсім не властиві реальній флорі та фауні формі.
  Взагалі зіркам належить за всіма законами фізики бути кулястими, що насправді аксіома непорушна! У всякому разі, якщо фізичні константи відповідають тому всесвіту, в якому проживають люди. А так це просто немислима загадка!
  Роздуми розумного хлопця перервало появу незрозумілого звірятка. Тут було дивним і те, що істота ніби матеріалізувалася з повітря, ніби виринула з ополонки рибки. До речі, і голова була риб'яча, а от тулуб у вигляді годинника зі стрільця. Причому на циферблаті замість цифр, що позначають годинник - які непотішні ієрогліфи у вигляді малюнків. Та й самих стрілок більше дюжини, і вони обертаються з різною швидкістю.
  Дімка свиснув:
  - Оце так! Ти хто?
  Суміш риби та дивного будильника несподівано відповіла російською:
  -А Яхіта, а ти хто такий біленький?
  - Людина! - відповів Дімка.
  Яхіта дуже тоненько як комарик хихикнула:
  - Я сама бачу, що ти людина. Мене цікавить посада, ім'я, рід занять!
  Дімка не на жарт розгубився:
  - А що у вашому світі люди є?
  Яхіта кивнула:
  - Так, звичайно, є! Навіть важко знайти світ, де б, чи не зустрічалися ви безволосі примати. Хоча люди скрізь дуже різні, є сильні та розвинені як архангели, а є примітивні дикуни! Ось на представника розвиненого світу не схожий, босий, майже голий, але й дикуном тебе теж назвати не можна...
  Дімка не втримався від запитання:
  - А це чому не можна?
  Яхіта пояснила:
  - Очі в тебе дуже розумні, як у мудреця, а не дитину з примітивного племені!
  Дімка навів цілком розумний аргумент:
  - А чому ти думаєш, що дикуни обов'язково мають бути дурними? Адже вижити без бластерів з ядерним накачуванням серед більших і ікластих звірів потрібна не жартівлива кмітливість і практична винахідливість!
  Яхіта погодилася:
  - Правильно! Але звідки дикунові знати, про бластер з ядерним накачуванням, хоча за мірками людей-архангелів це вже кам'яний вік. Скажи, хто ти за посадою та з яким завданням тебе відправили сюди?
  Дімка постарався уникнути прямої відповіді:
  - Все у нашому світобудові щодо: особливо посади! А завдання? Так я просто подорожую світами. Адже зірки, що грають у футбол - це так надзвичайно та цікаво!
  Яхіта поправила, стріли на поверхні її прозорого тулуба стали обертатися трохи інакше:
  - Це футбол, а зовсім інша гра. Подивися, тут у м'ячиків є крильця, причому їх одразу три, та й воріт не видно! Хіба це схоже на ваш людський, із найдавніших часів футбол?
  Дімка змушений був погодитись:
  - Звичайно ж, ні... Хоча, як тільки я подивився, то відразу ж виникла асоціація з футболом. Адже є якась зовнішня схожість! Нехай навіть не формальне!
  Яхіта відмахнулася:
  - Ось уже ці асоціації... Від них лише голова болить, і бійки трапляються. Але скажи ти часом не диверсант?
  - Формально ні! - машинально відповів Дімка.
  Яхіта махнула лапкою:
  - Тоді йди за мною. Щось цікаве я тобі покажу!
  Дмитро Ракетний підвівся і рушив, була за нею слідом, як сон раптом кудись потрапив і пролунав сигнал до підйому.
  Щойно відпочили хлопчаки знову бігли з вантажем, тут уже вони не мали варіантів для відпочинку. Гострий біль у м'язах притупився, а збиті ступні задубелі, вже не вибухаючи стражданням, а просто сильно нили, і скиглення розповзалося по всіх ногах, а в легенях відкривалося третє і четверте дихання.
  Данька як найфізично міцніший страждав щонайменше, і навіть відчував нудьгу: хотілося бою, але як на зло жодного пострілу... От Дмитру, як завжди щастить, здійснив кіношний подвиг, узяв полковника і орден слави на шию. Сама по собі нагорода коштує не дорого, що візьмеш із заліза та тонкого шару нікелю, щоб не іржавів, але є не великий штампований малюнок. Головне, звичайно ж, престиж. Були й СРСР серйозні вороги.
  У часи першої світової війни Гітлер зумів заслужити чотири ордени навіть рідкісний для простого єфрейтора залізний хрест першого ступеня. Та він був справді хоробрим і розумним солдатом, хоч зараз його ім'ям лякають дітей.
  А ось вони можуть так і пробігати без мети все літо та осінь, коли ще успіх випаде.
  Хлопчикам нарешті попалося місце недавнього бою, лежали трупи вбитих британських солдатів, здебільшого це були негри та араби. Мертва плоть на такій спеці просто висохла і не стала розкладатися. Валялися уламки металу, гільзи, але всю трофейну зброю акуратні росіяни встигли підібрати. Але все ж таки одному з хлопчиків пощастило, і він підняв упущений складаний ножик. Причому американське виробництво. На бігу показав приятелям:
  - Ось він мій трофей!
  Ті у відповідь гаркнули:
  - Знайшов чим хвалитися! Ти кращий за англійця замочи!
  Той зло відповів:
  - А за цим річ не стане! Ось аби знайти ворогів! А тікати треба ще швидше!
  Але й ця доба пройшла без зіткнень, що для більшості воєн цілком природно. Адже під час конфлікту ти пересуваєшся більше, ніж ходиш. Так само, як і у асів, більшість вильотів порожні особливо в проміжках між великими битвами і наступальними операціями. Перед тим як заснути Данька, сказав Дімці:
  - Знаєш біле тигреня (прізвисько Дмитра), війна зовсім не так романтично, як це показано у фільмі червоні дияволята, або капітан шибеник, а й в інших. Переживаєш деяке розчарування. Ні я звичайно, не маленький і розумію, що кіно і реальної це не одне і теж, але все-таки.
  Дімка демонстративно позіхнув:
  - На цю краще поговоримо через місяць, а поки що медитація та відхід до сну. Втім, маю, що наші нові товариші гідні хлопці. Вони добре триматися!
  . РОЗДІЛ Љ4.
  Війна йшла із невеликою інтенсивністю. В Африці американські та англійські війська не надто сильні, але простори величезні, і джунглі та пустелі, і безліч річок та боліт.
  Так Чорний континент величезний і спробуй його швидко захопи. Тож війна затяглася надовго.
  І саму Британію на континенті дістати не так вже й просто. Ця колосальна вийшла проблема.
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова борються наче юні титани. І здобувають славні перемогу. Вони б'ються з дуже сильним, хоч і не надто численним супротивникам.
  Втім, куди американцям, англійцям та їхнім колоніальним військам до безсмертних дітей-феноменів.
  Олег Рибаченко зазначив, зрізаючи чергову шеренгу супротивників, і кидаючи босими пальчиками ніжок горошинку з антиматерією:
  - Солдат на війні стає більш юним і зрілим одночасно, політик у підкилимній боротьбі, старіє і матюкає, одночасно опускаючись до рівня дикого звіра!
  Маргарита, ця бойова дівчинка, взяла і босими пальчиками ніжок запустила диск, що зрізає голови, і відзначила:
  - Солдат приватний терміновик і стає професіоналом на війні, політик не знає термінів, і професіонал на присвоєнні перемоги!
  Хлопчик і дівчинка гарно трощили супротивників. І зрізали їх капітально без зайвих міркувань.
  Олег взяв і голою п'ятою запустив щось більше, ніж убивче, і руйнівне - заявивши:
  - Солдат має бути кремінь, але не каміння серцем, політик уже давно має замість серця камінь, але має твердість гуми!
  Маргарита, зрубуючи солдатів Британії, та численних чорношкірих воїнів метаючи гострі шпильки пальчиками ніжок, видала:
  - Гарний солдат у бою як Диявол - що треба гасити вогонь, майстерний політик у підлості сам Сатана, а виконанні обіцянок - типовий шланг!
  Вони дуже непогано і дуже дотепно виступали проти ворога і агресивно трощили англійські частини. Ну і не тільки зрозуміло вони.
  Олег, зрубавши супостатів, вякнув:
  - Солдат може загинути на полі лайки, але це краще, ніж згинути під потоком солодкої брехні з вуст політиків у мирний час!
  Маргарита, крушивши незліченних супротивників, яких, втім, не так і багато залишилася, взяла і босими пальчиками жбурнула бомбу і пискнула, скелячи зубки.
  - Хто народиться воїном, помре героєм, хто став політиком, уже мертвий мерзотник, і ходячий труп!
  Діти-воїни боролися немов справжні велетні та гіганти думки.
  А ось Єлизавета та її танковий екіпаж виявилися не долею, і перли по джунглях. Хоч СУ-100 за прохідністю і збігається з тридцятьчетвіркою, але все одно джунглями на ній їхати нелегко.
  Єлизавета позіхнула і помітила, давши чергу:
  - Політика - це коли кажуть одне, мають на увазі інше, роблять третє, виходить четверте, а все одно виходить боком і залишається гидотою у печінках!
  Катерина із цим цілком логічно погодилася:
  - У політиці братів немає, але повно бідних родичів, немає казкових принців, але надмір голих королів, немає правди навіть на мить, але брехні вистачить не на одне покоління!
  Олена агресивно помітила з оскалом зубів, що виблискують наче перлини та гарні.
  - Кохання приходить, коли не чекаєш, політикани прилипають, коли не кличеш!
  Єфросинья помітила, підморгуючи своїми сапфіровими очима та босими пальчиками стукаючи по броні:
  - Кохання всі віки покірні, політикам всі підлості під силу!
  Сумно стало дівчатам, вони навіть стали співати, щось дуже актуальне;
  Сюрприз, сюрприз!
  Хай живе сюрприз! Сюрприз, сюрприз! Хай живе сюрприз!
  
  Уявляєте таке становище - Все, що буде з вами, знаєте заздалегідь. Ні до чого тоді хвилювання, сумніви, Все на світі передбачає розклад.
  
  А ми кидаємо нудьзі виклик Тому що, тому Жити на світі без сюрпризів Неможливо нікому. Нехай удачі, невдачі, Нехай польоти вгору і вниз, Тільки так, а не інакше Тільки так, а не інакше.
  
  Сюрприз, сюрприз! Хай живе сюрприз! Сюрприз, сюрприз! Хай живе сюрприз!
  
  Передбачить розклад гуляння, Передбачить підвищуваність свідомості.
  
  А ми кидаємо нудьзі виклик Тому що, тому Жити на світі без сюрпризів Неможливо нікому. Нехай удачі, невдачі, Нехай польоти вгору і вниз, Тільки так, а не інакше Тільки так, а не інакше.
  
  Сюрприз, сюрприз! Хай живе сюрприз! Сюрприз, сюрприз! Хай живе сюрприз!
  
  А ми кидаємо нудьзі виклик Тому що, тому Жити на світі без сюрпризів Неможливо нікому. Нехай удачі, невдачі, Нехай польоти вгору і вниз, Тільки так, а не інакше Тільки так, а не інакше.
  
  Сюрприз, сюрприз! Хай живе сюрприз! Сюрприз, сюрприз! Хай живе сюрприз!
  А ось іншим героям, батальйону хлопчаків із Червоного орлята СРСР пощастило набагато більше. А що пацани вже готові були завивати від нудьги: ні битв, ні пригод один тільки біг! Вони нарешті отримали попередження, що попереду приблизно рівний за чисельністю батальйон англійців.
  Володимир наказав їм залягти і далі повзти на череві. Хлопчаки саме так і вчинили. Англійці їх схоже таки помітили, і тут же, не чекаючи підходу, відкрили вогонь. Але явно поквапилися, лише один із юних соколів Сталіна отримав поранення у плече, а решта елементарно встигли відкотитися. Місцевість для рівної сутички була зовсім типова, вся покрита чагарниками, чагарниками. Британські частини стріляли активно, але не влучно. Бійці червоний орлят відповідали рідше, але значно результативніше. Більше хлопчики успішно маскувались, накинувши він плащі кольору хакі переміщалися безшумно. Англійці своєю чергою надто нервували, і постійно дозволяли себе випереджати.
  Особливо успішно діяв Дімка Ракетний. Він швиденько ніби мурашка забрався в тил англійцям ( цього разу проти них билися майже виключно білі, а значить куди стійкіші бійці, які не розбігатимуться від вию сирен), і знімав їх немов мішені в тирі. Автоматична гвинтівка працювала чудово, і кількість жертв все зростала!
  Втім, на жаль, і хлопчики зазнавали втрат, особливо коли розпочався обмін із закиданням гранат. Одному їх відважних пацанчиків уламок розпоров живіт, і вилізли кишки. Іншому роздробило кістку ноги, теж дуже навіть неприємно. А битва ще тільки розгорялася, а й проклятих, жорстоких англійців виявилося значно більше, ніж вони юні ленінці передбачали спочатку. Скільки при цьому було криків та стогонів з обох боків.
  Тоді Дімка, прислухавшись, визначив командира. То був великий англієць, теж полковник із низьким голосом. Він ховався в заздалегідь викопаному окопі.
  Білобрисий хлопчик хихикнув і швиденько, немов маленька гюрза, знявши англійців, що оточують його, проповз до окопа. Удар кинджалом у потилицю і полковник затих, випустивши з вуст шипіння, наче шина проколотого автомобіля. Після цього хлопчик, приклавши до рота купу зім'ятого листя, заревів аналогічним голосом.
  Тут секрет крився в тому, що листя було просякнуте клейким соком (Дімка приготував це заздалегідь, правда розраховуючи взяти на переляк дикунів, але стався ефект Буратіно, коли шукаєш одне, а виходить інше, але виходить, щось зовсім інше, але теж корисне!).
  Як би не було страшний голос командира, перекрученою англійською спрацював:
  - Всім підвестися, і бігцем назад кроком марш!
  І спрацювало! Англійці схопилися, після чого черги з пістолет-кулеметів та автоматичних гвинтівок обрушилися на них. Звичайно, бачачи такі втрати, побіжиш і без команди... Браві солдати Британії мчать навтьоки, а хлопчики, миготливими, отруйно-зеленими від трави, босими, круглими п'ятами мчать за ними слідом, при цьому стріляючи на ходу!
  Оце вже була бойка! Тотальне і водночас ефективне винищення! З затятим переслідуванням.
  Володимир кричав, на всю горлянку:
  - За мною бійці вперед! Відкрили ми тут рахунок!
  Інші хлопчаки підспівували:
  - Нам Сталін дав сталеві руки-крила, а замість серця полум'яний мотор!
  Володимир додав:
  - Все вище та вище, і вище! Прагнути політ наших птахів і в кожному пропелері дихає, спокій наших кордонів!
  Звідки німці знали такі пісні? Якщо Дімка вважав за краще складати своє, то його друг Данька, навпаки, пропагував уже вигадане, популярно і відоме...
  Втім, Дімка, який фактично і цього разу був головним переможцем, стало прикро і він заспівав власну мелодію:
  Сталіну Великому клянемося;
  Честь зберігати та битися до кінця!
  Тому що влада Його як Сонце,
  Тому що Боже світло країна!
  
  Захистимо Вітчизну від напасті;
  Лев Британський кинутий за хвіст!
  Ми збудуємо на планеті щастя;
  Як наказав Господь святий Христос!
  
  Рівність і братерство правитимуть;
  Стане небо - чистим блакитним!
  Адже за це ти битися маєш право,
  Шлях соціалізму - молодим!
  
  Батьківщина прекрасна Росія,
  Сталін вождь від Бога цей нам!
  Де квіти на полі найкрасивіших,
  Де не може брязнути слово хам!
  
  Все у країні росте, вона широка;
  У ній і криги, і пишні луки!
  Золота пустелі зі сходу,
  Сріблом та перлами пурга!
  
  Є Кремль на планеті всієї світила;
  Але ще крутіша сила в нас!
  Ось "Катюша" небо висвітлила;
  Мов сам архангел подав око!
  
  Усі народи Батьківщини єдині;
  Немає в нас поміж них порожніх проблем!
  Не зігнула Русь під ярмом спини;
  Не зумів забрати землі сер!
  
  Так, що жарти більше не доречні,
  Ми тепер теж панове!
  На планеті русичам не тісно,
  З неба ллється солодка вода!
  
  Ниви-велики виростають;
  Колос немов мед бджоли сердець!
  Бог дав російським місце у самому раї,
  І лавровий вам герой вінець!
  
  Все покірно стало людині,
  Лише гординю приборкати не зміг!
  Але не бути кінця людського віку;
  Космос відкриває нам поріг!
  Хлопчаки дуже бурхливо та схвально поплескали чудовому виконанню. Володимир навіть збив влучним пострілом із пістолета ворону, а Данька заявив:
  - А ти Дімко молодець - принципово співаєш і складаєш тільки своє!
  Юний маестро помітив:
  - А це і є найцінніше, коли ти твориш сам, а не повторюєш немов папуга!
  Швидко підрахували втрати... На жаль, троє хлопчиків назавжди розлучилися з загоном, ще п'ятеро поранені настільки важко, що їх доведеться нести, і двадцять п'ять людей поранення середньої тяжкості своїм ходом, або легені.
  Англійців знищено понад вісімсот сорока людей.... Загалом співвідношення цілком прийнятне! А ось полонений не виявилося, окрім одного майора медичної служби. Решту перебили...
  Данька зістрів:
  - Ми, довго тупі кулемети, пилили і тисяч п'ятсот англійців повалили!
  Володимир перервав його:
  - Заткнись ти? Ось троє наших хлопців загинуло. Я ось думаю, поховати їх тут, на полі лайки, або нести до своїх частин, щоб їх відспівували за звичаєм Христа!
  Данька тут здивувався:
  - А хіба у СРСР Христос у пошані? Адже і ви і сам Сталін постійно кажете - Христос слабак і слюнтяй і не арієць!
  Володимир спокійно відповів:
  - Дивлячись який Христос... Той, що в Біблії не арієць і пацифіст! Той, у якого віримо ми, тобто без так званого Святого Письма, якраз червоний арієць! І не просто червоний арієць, а й надзвичайно мужня людина! Це вам треба розуміти.
  Дімка погодився:
  - Мені ось теж біблійний Ісус, який навчає не чинити опір злому і підставляти покидьками щоки зовсім не подобатися. У царські часи вже було таке і що? Бив, зокрема пан селянина, розбивав йому в кровинушку обличчя, ламав ребра на дибі, а той нещасний просто молився на пана. Але чи від цього ставав поміщик, хоч на гріш краще?
  Данька сам відповів за всіх:
  - Звичайно ж ні! Злу треба негайно давати відсіч! Тому що зло це полум'я; для якого найкращих бензин терпіння, а найкращі сірники байдужість та егоїзм!
  Володимир жорстко перебив їх:
  - Те, що ви кажете і так очевидно, абсолютно для будь-якої розумної людини. Так, що не треба, щось додатково нам пояснювати і вчити. Взагалі росіяни я знаю нація, яка любить філософські міркування та балаканію в стилі Достоєвського. А поки ви Олег і Данька понесете носилки з Петером, то він найважчий за їхніх убитих. А тепер бігом марш...
  Хлопчаки були окрилені і натхненні першою, по-справжньому бойовою перемогою, та й загартовані тіла вже стали адаптуватися до спеки та навантажень. Це було просто весело! Ось так біжи і пустись...
  Данька на бігу спитав Дмитра:
  - А ось ти пацан просунутий, можна сказати вчений... Як ти думаєш, чому християнство змогло таких успіхів у всьому світі досягти. І це при тому, що логія в цьому вченні, ні на кварк!
  Білобрисий хлопчик, трохи подумавши, відповів:
  - Пам'ятається доктор пропагандистських наук Геббельс сказав: щоб у брехню повірили вона має бути великою. Якщо перефразувати, щоб у вчення повірили, воно має бути позбавлене будь-якої логіки! Або навіть ще точніше: щоб у релігію повірили, вона має бути позбавленою логіки та здорового глузду!
  Данька на бігу кивнув:
  - Почасти це так, але все-таки... Багато чого в нашому світі позбавлено логіки та сенсу, але ніщо не досягло такого успіху як Християнство і тут однією парадоксальністю таке не пояснити!
  Дімка зазначив:
  - Тут є різні фактори і адміністративний ресурс можновладців, тому що їм були вигідні покірні слуги, обдурені вірою в найкраще потойбічне життя і не бажають щось змінювати на землі. І звичайно ж слабкість рабів, які розуміли, що вони надто слабкі та неорганізовані, щоб протистояти легіонам Вічного Риму. Ну і далі... Самий дуже романтичний образ Ісуса Христа. Ось зауважте - Ісус не був пересічною особистістю. Третина людства вважає його Всемогутнім Богом, який з'явився в тілі. А це під силу лише людині з особливим даром чарівності.
  Радянський хлопчик, що біг по праву руку, мабуть розумів білоруську мову і втрутився:
  - А тут все набагато простіше! Сенс, що сам Всемогутній Бог заради людей набув людського вигляду, зійшов на хрест. Саме собою діяння настільки ірраціональне, всім незрозуміле, важко зрозуміле, але разом з тим чудове, що люди на це клюнули. Крім того і людині приємно. Чому приємно? Тому він людина виходить така величезна цінність, що сам творець всесвіту заради нього мучиться і віддає своє життя! А це взагалі супер!
  Данька погодився:
  - Та це незбагненно! Творця Всесвіту мучать і розпинають, а він молиться за своїх катів! Хто це здатний уявити? Що може бути навіть?
  Дімка погодився:
  - Та ніщо! Адже сам по собі саме парадоксальність євангелії, і стало причиною, що в нього повірили, у тому числі й люди мудрі, зрозумівши, що таке вигадати неможливо! Зокрема, імператором Костянтином керував не тільки практичний розрахунок: вигідно не вигідно. Християни були більшістю у Римській імперії. Вони навпаки були відчайдушною меншістю, причому меншістю пасивною і налаштованою пацифісткою. А язичники, навпаки, були агресивною більшістю. Так що імператор Костянтин, можливо, і повірив... Причому повірив щиро, і пішов при прийнятті Християнства на смертельний для себе ризик...
  Даньки зневажливо пирхнув:
  - Я не розумію і в чому тут був смертельний ризик?
  Дімка терпляче пояснив:
  - Для гордих римлян християни, були лише юдейською сектою. Тобто вони їх навіть за людей не вважали, а ось Олімпійські Боги - національна релігія, нехай навіть і запозичена у греків. Тобто виходить, що імператор Костянтин пішов проти своїх предків, і проти оточення. Крім того, християнству властиве пуританство, а римляни не звикли себе хоч у чомусь обмежувати. Тобто саме протиприродність християнства, те, що ця віра змушує відмовитися від багатьох життєвих задоволень і була колосальним ризиком при її прийнятті. Так що лише успіх у ратній справі дозволив Костянтину закріпитися, в тому числі й допомогу хреста на щитах!
  Данька помітив:
  - Як і Іслам утвердився на багнетах, вірніше на мечах і списах! Це вкотре підтверджує - хто сильний той і має рацію! Найкращий з аргументів міцні кулаки!
  Дімка хихикнув:
  - Це може й не смішно... Але трагічно, коли розум не дуже цінується. Хоча даремно дехто думає, що підлітки поважають лише фізичну міць. Їх характерні й інші зокрема інтелектуальні цінності!
  Хлопчаки замовкли... Розмовляти, звичайно, цікаво, але поки що теми лише витали в повітрі. Релігія, це не найпопулярніша тема в бесідах пацанчиків. А значить, може спробувати поговорити про танки?
  Данька спитав Дімку:
  - А що ти думаєш про якість німецької військової техніки? Зокрема похвалених частина панцвалі?
  Хлопчик цілком логічно відповів:
  - Так ніяк, практика підтверджує, що німецькі танки сильні та ефективні! Про що ще тут можна говорити? А такі показники як знаряддя, броня, двигун, і наслідок: вражаюча міць, захист, двигун, звичайно, важливі, але водночас вторинні. Природно, якщо немає справжніх танкових асів!
  Данька насупився:
  - А що ти хочеш сказати, що у нас немає танкових асів?
  Дімка безневинно, як черниця посміхнувся:
  - А звідки їм бути? Наші білоруські танки з танками поки що не боролися. У країни Суомі Фіннов танків майже не було, у Японії на Халхін-Голі їх теж було з гугулькиним носом. Не встигли вони цим обрости - факт безперечний! Так що поки що на цю тему говорити марно.
  Данька скривив обличчя:
  - Так у нас особливо нічого вражаючого і немає! Так можна і за антирадянську агітацію до підвалів НКВС догодити.
  Дімка тонко хихикнув:
  - Але ми повір і будемо першими! Може навіть лицарські хрести отримаємо, адже ми росіяни народжені перемагати!
  Радянський хлопчик зло перебив:
  -Е ні! Це ми арійці народжені перемагати. Адже вас поки виручало тільки те, що наша армія ще не повернула на Схід. Але варто лише Британії капітулювати, і ви побачите наші танки на параді у Кремлі.
  Данька підколов юного нациста:
  - Як військові трофеї зрозуміло. Та ще з колонами полонених під конвоєм полонених! Ось як ви побачите Москву!
  Погрожував бійку запобіг грізний окрик Володимира:
  - Заткніться! Тобі Данька за довгий язик покарання... Замість нічного сну, постоїш під варти, всю ніч із ранцем на спині. А ще буде подібне випорем...
  Данька хотів було лізти в пляшку, але Дімка заспокоїв:
  - Ти сам винен. Ми ж гостях, у дружньої країни, а ти її солдат ображаєш... Вибачся і дотримуйся відповідного гостя такт!
  Данька промовчав. Він хотів ні визнавати помилку, ні розпалювати конфлікт. А Дімка запропонував:
  - Може вам заспівати чогось на знак примирення?
  Командир заперечив:
  - Ні зараз не час!
  - Тоді можна я теж постою в нічній варті разом зі своїм другом Данькою?
  Володимир знову і цілком резонно заперечив:
  - І це буде неправильно, для нього з'явиться зайва розвага... Нехай нудьгує один і міцно думає... - Юний командир батальйону зробив паузу і майже вкрадливо запитав:
  - Ти мене дивуєш. Звідки в тебе такі неймовірні військові здібності? Ти б'єшся як супермен з американських коміксів, у чому твій секрет?
  Дімка зніяковів:
  - Ну, чому це супермен... Все в принципі в межах можливостей людина. Вперше, коли я з'явився перед танками. Вони прийняли мене за арабського хлопчика, що тут було неймовірного та надординарного. Далі повірили історії, теж природно, ну хоче пацан заробити та допомогти англійцям. Ну, а витягнути пістолети з-за пояса, звичайно, не кожна людина, це може зробити непомітно не спійманий, але будь-який "щипач" навіть юного віку цілком здатний. Ну, а застрелити з двох пістолетів чотирьох, що щільно сидять танкістів здатний будь-хто з вас. А те, що полковник одразу ж здався, то маючи досвід війни з Британією, це не так уже й дивує. Ось три мільйони французів здалися майже без бою і сидячи у чудових укріпленнях, що куди дивніше. Коротше кажучи, перший хрест другого класу отриманий цілком логічно, я зробив те, що міг зробити на моєму місці будь-який пацан з вашого батальйону. Та й сама нагорода не унікальна, під час першої світової війни нагороджено було їй майже сто шість тисяч солдатів та офіцерів. То з чого б мені особливо себе звеличувати!
  Володимир частково погодився:
  - З одного боку це начебто так, але... Під час другого бою ти був не такий, як усі. Зокрема англійці тебе ніби не помічали, і бив ти навскідку не цілячись, але при цьому й не промахуючись. Та й полковника голос зімітувати не кожен здатен!
  Дімка і тут заперечив:
  - Ні, останнє може кожен, якщо використовувати пристрій для резонансу. Я вас цього, якщо хочете, навчу. Що стосується стрілянини без промаху, то і ви дуже пристойно стріляли. Будь-якому бійцю з вашого батальйону можна присвоїти звання Ворошиловського стрільця. Англійці не бачили мене? Так і інших бійців теж не помічали, ми втратили всіх трьох убитих, що каже, що ці вояки явно зашторили очі!
  - Уже чотири загиблі! - поправив Дімка голос ззаду. - Олександр помер, на жаль, війна.
  Володимиру набридла подібна розмова, і він крикнув:
  - Швидше мчіться, інакше ми й інших не донесемо.
  Дорогою помер ще один тяжко поранений боєць, але до великого арабського селища бійці домчали. Там тим, хто не міг піднятися, надали екстрену допомогу. Після чого Володимир розмовляв із полковником Червоної Армії СРСР, роз'яснюючи йому ситуацію та розповідаючи минулому бою. Той розпорядився відправити для перевірки двох кінних червоноармійців із провідниками-арабами. Втім, Володимир показав йому фото з купою перебитих англійців і заявив:
  - Нам ви можете вірити, ми ще не навчилися брехати!
  - Зате навчилися писати! - похмуро і без особливої радості відповів полковник.
  Але ось нічого Володимир не зніяковів і виклав останню пригоду генералові, що прибув. Той потиснув йому руку, і пообіцяв нагородити тих, хто відзначився. Після чого молодих бійців відправили спати до казарми.
  Втім, Володимир Росомаха, розуміючи, що в казармі надто вже душно розпорядився стелитись на вулиці... Знай, наші хлопці танків, бруду та гнуса не бояться. У варту поставили Даньку. Йому ще в ранець бруківки поклали, для більшої ваги та посилення покарання. Втім, Володимир поспішив, скалячись втішити штрафника:
  - Зате тебе не позбавлять спільних наших нагород та заслуг. Ми на тебе дисциплінарне покарання не накладаємо, що тобі вигідно!
  Данька, ніби не зрозумівши, спитав:
  - А чим це вигідно?
  Володимир Росомаха просто пояснив:
  - Наявність дисциплінарних стягнень-це чудовий привід для відмови на вручення нагороди, за військові заслуги. А ти, звичайно ж, захочеш, повернувшись на Батьківщину показати Георгіївський хрест, або ще якийсь орден.
  Данька сердито труснув головою:
  - Та ніякого бажання?
  Володимир криво, як камбала посміхнувся:
  - Так... Не вірю, адже твої друзі, напевно, почнуть запитувати, а чому у твого друга є залізні хрести, а в тебе ні? Чому ти залишився без нагороди, може, погано воював!
  Данька напустив на себе байдужий вигляд:
  - А мені все одно. Радянські нагорода куди цінніші за німецькі брязкальця, навіть лицарського хреста з діамантами! Так що!
  - Ну, стій гордий білоруський хлопець! Я вірю, ти чатуватимеш на совість. - Володимир Росомаха безшумно вийшов. Залишивши сліди босих ніг дванадцятирічного, але досить великого для свого віку хлопчика.
  . РОЗДІЛ Љ5
  Олег Рибаченко продовжував виконувати цікаву місію. Він разом із дівчинкою Маргаритою трощить чергову англійську базу.
  Хлопчик-термінатор голою п'ятою піддав гранату і сказав:
  - Політик - це чудовисько, що видає себе за красеня, але ніяка розкішна амуніція не приховає свинячий п'ят і вовчі ікла!
  Дівчинка-войовниця босими пальчиками кинувши вбивчий подарунок смерті, вдарила:
  - Солдат теж певною мірою чудовисько, бо вбиває на полі лайки, але на відміну від політика він у рівних умовах, а ось виборець завжди у програші!
  Олег Рибаченко, запустивши босими пальчиками ніжок убивчої сили гранату і розкидавши супротивників, вякнув:
  - Жінка хоче любові та щастя собі та своїй сім'ї, політик насамперед зацікавлений підгадати іншим, і одержимий любов'ю до грошей!
  Маргарита жбурнула босими пальчиками ніжок убивчої сили смерть і видала:
  - Жінка схожа на троянду: принадний аромат, яскрава зовнішність, гострі шипи, а на кого скидається політик, що вражає смердючістю, убогою зовнішністю, і шпилькою кактуса?
  Хлопчик-термінатор, крушивши противників, і підморгуючи сапфіровими очима, помітив:
  - Жінка, це втілення краси і, чистоти, нехай не завжди ідеальне, а от політик завжди буде еталоном підлості та потворності!
  Дівчинка-термінатор помітила зі смішком:
  - Босоногий хлопчисько не так часто хуліганить і залазить у кишеню, як політик творить гидоти і підкладає свиню!
  Безсмертні діти творили справжні чудеса і були супер.
  Як, втім, і дівчата-льотчиці, що вигравали повітряну битву за Британію.
  Наташка збила англійську машину, використовуючи голі ніжки та пропищала:
  - Дитина любить грати зі зброєю, але вона принадність, політик любить їм брязкати, але замість страху вселяє огиду і сміх!
  Анастасія агресивно зазначила, збиваючи чергову ворожу машину:
  - Людина сталася, як кажуть вчені від мавпи, політик хоч і типовий примат, особливо успішним людям, має спорідненість із шакалом!
  Акуліна Орлова агресивно відзначила, збиваючи чергового супротивника прийомом бочка:
  - Людина має Божественну творчу природу, але розпинаємо політиками, що просто чорт за вдачею і творять свавілля!
  Мірабела Магнітна, довбаючи літаки супротивника, і зрубуючи їх немов помахами віяла, видала:
  - Політик - це Диявол у тілі, тільки не володар пекла, а творець пекла на Землі, в якій чорти виходять з-під контролю та породжують хаос!
  Дівчата, зрозуміло, монстри-самки все дають по рогах всієї союзної комарильні або зграї комарів.
  А деякі гарні дівчата з СРСР продають тим часом у гарем Іранському Шаху.
  Тіла войовниць також масажу, причому його робили не служниці, і навіть не євнухи, а мускулисті підлітки-раби. Від їх дотиків дівчата і справді збудилися і стали куди кличе і привабливішими.
  І руда Анжеліка та блондинка Аліса забули про сором'язливість і хтиво бурчали під умілими дотиками юнаків. Це була прелюдія до торгу, щоб вони були веселими та максимально еротично привабливими.
  Завершимо "зарядку", дівчат знову обмили і одягли. На ніжки одягли черевички на високих підборах і дорогоцінних каміннях, на волосся діадеми теж з коштовностями. Анжеліка навіть здивувалася:
  - Невже господареві не шкода, то нас прикрашати? Адже ці камінці коштують цілий стан, а скільки за нас дадуть невідомо!
  Головна служниця заспокоїла їх:
  - Під час торгу ви повністю оголиться і виконайте босоніж танець. Тобто будете продані в костюмі Єви, на вас не буде і ниточки. А решта, покупець може придбати за додаткову плату.
  Аліса тут почервоніла, зніяковівши:
  - То що ми маємо бути повністю оголеними перед зграєю чоловіків?
  Служниця кивнула:
  - Звичайно! Так велить найдавніший звичай. Покупець повинен абсолютно все знати про своїх рабів. Усі вади, якщо вони, звісно, є й гідності. Звичайно, багато дівчат жахливо засмучуються, адже вони не звикли навіть знімати паранджу перед чоловіками. Але поблажливості у нас не роблять.
  Анжеліці, тут стало цікаво:
  - А якщо невільниця від сорому влаштує істерику?
  За служницю відповів величезний і жирний євнух в кольчузі, що посіріла від пилу, і розкішній чалмі:
  - А ми з ними розмовляємо перед торгом, пояснюючи, що це не той випадок, коли треба соромитися, а навпаки, виявляти покірність. В іншому випадку чекає покарання. Зазвичай це спрацьовує і невільниці поводяться тихо. Що стосується вас, ви хоч і незаймана, але схоже звикли ходити напівголі, по засмагі видно так що потерпіть. Якщо вас продадуть у гарем до шаха, це буде найкраща з усіх можливих долей.
  Аліса зробив легкий реверанс:
  - Ви нас втішили!
  Дівчат накрили декількома напівпрозорими покривалами, які слід знімати, таким чином, щоб тіло, що продається на аукціоні раби поступово демонструвало свої принади.
  За арабськими мірками Аліса і Анжеліка були високі діви, їх оббризкали пахощами, і ще раз підвели, завили чудесне волосся, щоб вони розсипалися по плечах, у самий розпал торгу.
  Обидві войовнички були спокійними, життя, війна та тренування загартували їх, а отже, причин психовати не було. Що для них забобони та забобони? А соромитися свого тіла їм нема чого.
  Ось пролунав сигнал, і рабинь повели на торг. Тут до речі у високі підбори, до яких дівчата не звикли, дуже стискали ноги, і було неприємно, що носок затискався і на нього припадала вся вага міцних, дівочих тіл.
  Так що вже крокувати було чимось на зразок інквізиторської тортури, щоправда, у пом'якшеному варіанті.
  Зібралася купа народу, де йшли торги для бідноти. Продавали жінок, дітей, чоловіків. Але це було на відкритому постаменті з неякісним чи малоцінним товаром. Жінок, втім, безжально роздягали і мацали при всіх, хто пробував сховатись, били батогами. Чулися стогін, і було багато воя. Та й крики часом висловлювали страждання. Особливо страшно було дітям, що залишилися без батьків, яких виводили голяка на торг і раз у раз покупці лізли немитими пальцями в рот і щипали. Так що, плачучи було навалом, як свиста батог. На додачу ще й смерділо різними нечистотами, де-не-де виднілися і коржики, залишені ішаками. Лише пара облізлих, зеленого кольору мотоциклів, частково руйнувало середньовічний краєвид невільницького торгу.
  Аліса з гіркотою помітила:
  - Як це все принизливо. Звернення, наче з тваринами.
  Анжеліка додала:
  - Сподіваюся, це не для нас?
  Головний євнух заспокоїв дівчат:
  - Ні, вас продадуть у палаці для багатих людей. До речі, якщо дівочі ноги втомилися від туфель, вас прокотить рикша.
  Та високих, арабських юнаків подали коляски і пані на них посідали. У свою чергу, яка супроводжувала з варти, несподівано обзавелася велосипедами. Величезний євнух пообіцяв:
  - У мить домчим до світлої мети!
  Цього разу мордоворот не збрехав. Палац куди з введених дівчат був великий, розкішний, зі статуями та фонтами.
  Але головне - це саме місце для торгу, що нагадує театральну сцену. І тут теж довелося почекати на чергу. Анжеліка навіть запитала:
  - Це великий центр работоргівлі?
  Головний євнух уточнив:
  - Це великий центр жіночого работоргівлі. Чоловіків переважно продають в іншому місці. Як і хлопчиків, для втіх...
  Торги проходили активно, публіки зібралося багато і все в розкішних східних шатах. Лише кілька людей було в європейських костюмах, а загалом це було те ще збіговисько. Шуму було багато, а дівчат виводили на поміст або поступово оголювали, або відразу виводили голими.
  Ось одна з них все ж таки витримала приниження і влаштувала істерику. Ревела як телиця, на бійні, при здиранні живцем шкіри. Стражники її заткнули кляпом рота і винесли з приміщення. Головний євнух заявив:
  - Випоруть, щоб не пошкодити шкіру, може ще й ноги підсмажать у жаровні, щоб підошви вкрилися невеликими пухирями, можлива і диба. Жінка повинна одуматися. Ви те ж таки якщо викиньте "коніки" отримаєте жорстоке, покарання без каліцтв і вас поведуть продавати повторно.
  Анжеліка таки запитала:
  - Якщо ми знову влаштуємо істерику!
  Євнух суворо промовив:
  - Тоді вас посадять на палю, так що спокушайте долю!
  Коли дівчат вивели, нарешті, на поміст вони випробували швидше полегшення, ніж страх.
  Розпорядник торгу зачитав:
  - Дві юні чарівниці, незаймані, пристрасні, навчені любити по-західному, але ще не знали чоловіків. Блондинка та огнезарна продаються парою. Стартова ціна на п'ять тисяч золотих піастрів.
  У відповідь почулися незадоволені вигуки арабською:
  - Покажи нам їхні обличчя! Що за дівки.
  Стоячі з боків євнухи скинули з дівчат паранджу і окрили їх палаючі від хвилювання фізіономії. Герда мимоволі здригнулася, думка, що її зараз перед парою сотнею хтивих чоловіків роздягнутих догола була настільки огидною, що ніжне, личко налилося червоним кольором, а сапфірові очі, застрибали.
  А публіка заволала від захоплення і помчало:
  - Сім тисяч піастрів.
  - Вісім тисяч!
  - Десять тисяч!
  - Дванадцять тисяч! - крикнула чоловік із сивою бородою в зеленій прикрашеній смарагдами чалмі.
  Анжеліка запитала євнуха:
  - А скільки це дванадцять тисяч піастрів, якщо перевести на європейські гроші?
  Євнух був схожий з числа бувалих та освічених:
  - Це приблизно сто двадцять тисяч доларів. Ну так приблизно такий курс, якщо рахувати в золоті!
  Аліса округлила губи:
  - Мамо Міо, це ж три важкі танки М-16.
  Анжеліка поправила:
  - Та ні вже набагато більше!
  Справді високий сухуватий чоловік, з орлиним носом і в червоній чалмі, запропонував цілих п'ятнадцять з половиною тисяч піастрів.
  Головний євнух шепнув:
  - Цей в яскраво-червоній чалмі, сам Алі-Топал, постачальник у гарем шаха Ірану. Він не звик програвати торги.
  Багатій у зеленій із смарагдами чалмі видав:
  - Сімнадцять тисяч піастрів, за пару гурій...
  Тут піднявся молодик без чалми, але в європейському костюмі і прорепетував:
  - Вісімнадцять тисяч піастрів! Ці жінки гідні мене, індійського раджу Маліка.
  Настала тимчасова пауза... чоловіки помітилися... Багатій у смарагдовій чалмі помітив принцу:
  - І ти за два кралі хочеш дати грошей, на які можна купити міноносець?
  Принц зло відповів:
  - А ти що хочеш переспати із залізним кораблем?
  Тим часом євнухи скинули з дівчат покривала витончені кулясті груди. Соски при цьому виблискували подібно до рожевих бутончиків. Торг пожвавішав. Один із шейхів висипавши з гаманця жменю алмазів, заявив:
  - Я пропоную за них двадцять тисяч піастрів! Вони це варті!
  - Двадцять одна тисяча! - запропонував чоловік у зеленій чалмі.
  - Двадцять дві тисячі! - рикнув принц.
  - Двадцять п'ять тисяч! - всадив постачальник шаха.
  По рядах пройшов гул, але торг не припинився. Шейх підскочив до ювеліра і витрусив весь вміст гаманця і запитав:
  - Оціни ці алмази!
  Той видавив із себе:
  - Двадцять вісім піастрів!
  Шейх гаркнув:
  - Вони мої, обидві дівчата!
  Принц із Індії заперечив:
  - Ні, мої! Тридцять тисяч піастрів!
  Знову виникла пауза. Вважай триста тисяч доларів США, це величезна сума для тих часів. Багато хто починає замислюватися, а чи варто стільки викладати за дівчат.
  Євнухи по сигналу скинули покривала, що прикривали невільницям животи, а потім і зняли діадеми, розпустивши чудесне волосся... Знову відновилися торги, у чоловіків їхали дахи.
  - Тридцять три!
  - Тридцять п'ять!
  - Тридцять девять!
  - Сорок одна тисяча!
  Пауза.... І тут постачальник шаха видав:
  - Сорок п'ять тисяч піастрів. А решту попереджаю, що той, що назве суму і не зможе її повністю сплатити, буде публічно випорот і з ганьбою вигнаний з торгів.
  Шейхи трохи зажурилися... Тоді ще не було таких рясних потоків нафтодоларів, та й сам долар ще не встиг знецінитися, тож сума була дуже велика. І віддавати її за рабинь...
  Але Головний євнух ще не виклав усі козирі і з дівчат полетіло останнє покривало прикриває стегна та ніжки. А потім натискання шпильок звільнило й ножі від туфель на високих підборах. Послідувала команда:
  - Танцюйте!
  Якщо жінка танцює, це зовсім не те, коли вона стоїть нерухомо. Адже це вже не статуя, нехай навіть красива, а живе тіло, що тремтить. А дівчата, сильно збуджені соромом, і одночасно пікантністю ситуації танцювали дуже енергійно.
  - П'ятдесят тисяч! - простонав чоловік у зеленій чалмі.
  - Пятдесят пять тисяч! - не здавався постачальник гарему.
  - Шістдесят! - вигукнув один із шейхів.
  - Шістдесят п'ять! - додав постачальник шаха.
  - Сімдесят! - вигукнув володар смарагдової чалми.
  - Вісімдесят! - обірвав постачальник шаха та додав. - Перевір свій баланс нещасний, ти можеш отримати батогом.
  Останній торгаш знітився.
  - Раз, два ... - Тут пауза, раптом хто передумає ... Аліса шепнула (та коли це нарешті скінчитися! Я атеїстка-комсомолка готова молитися Аллаху!). - Три! Продано постачальнику гарему шаху.
  На дівчат тут же накинули ліжко і буквально на руках винесли з торгу. Так закінчився "трудовий" день войовниць. Точніше, ще немає. Завантажили їх справжній куплений в Америці трейлер і повезли до Тегерана. Самі дівчата, як і раніше, були, по суті, голі, але вкриті покривалами і лежали на диванах. Їх навіть дали вишукані страви, а охорону залишили зовні. Так ось лежи і насолоджуйся, дорогий.
  Аліса з подивом помітила:
  - А все-таки дивно! За нас заплатили суму, рівну двадцятьом важким танкам США. Тобто цілий стан із золотими доларами, ще не знеціненими інфляцією. Проте, ніякої гордості, щось не відчувається!
  Анжеліка зітхнула:
  - Золото - це завжди цінність, але коли з нього складаються лозини клітини, то хочеться його вцінити!
  Аліса запропонувала:
  - Може, у міста пограємось. Будемо називати місто, а потім інше щоб воно починалося на закінчення попереднього?
  Анжеліка заперечливо замотала головою:
  - Це вже якось по-сорому. Може, чогось іншого ти придумаєш. Які ідеї?
  Аліса знайшлася:
  - А давай тоді віджиматися по черзі. Хто перша зламається, та й програла!
  Анжеліка охоче погодилася:
  - Оце йде! Заодно руки та груди потренуємо. А то ноги у нас отримували достатньо навантаження, а ось руки немає!
  Поки дівчата розважалися, в Африці теж було спекотно.
  Батальйон СРСР Червоний ореленок рухався на південь... Такими перебіжками і марш-кидками. Хлопчаки вже втягнулися в задушливий і виснажливий ритм бігу по пустелях та джунглях. А дорогою доводилося долати і бойовий опір англійців.
  Зокрема блок-пост із двома кулеметними вежами. Тут довелося трохи постріляти, перш ніж у хід пішли гранати. Обійшлося без втрат.
  Але потім було й важче, вісім танків та чотири САУ виявилися закопаними в землю, і навколо їх піхота, кулемети, досвідчені солдати, вириті шестигранником траншеї. Тут так просто не взяти, свого роду укріпрайон на перетині трьох доріг, що ведуть і пов'язують Сомалі, Судан та Ефіопію.
  Підібратися було нелегко, місцевість, що прострілюється навколо, і лісу навколо вирубано. Володимир, розуміючи авантюрність штурму вже хотів було викликати на допомогу авіацію, але Дімка Ракетний запропонував спорудити подобу катапульти та шпурнути пару зв'язок протитанкових гранат.
  - Не варто відволікати червону авіацію, тим більше у противника є, як мінімум, п'ять потужних зеніток калібру 90-міліметрів, не рахуючи ще авіагармат. Тут невеликий форпост ворога, а проти форпостів потрібні облогові балісти.
  Командир батальйону хлопчаків і червоних арійців Володимир тут, цілком справедливо, трохи засумнівався:
  - Ти думаєш, можна потрапити з неї досить точно?
  Дімка, відтискаючи разом і друзями пальмову олію, і смолу, підтвердив:
  - Та я так думаю, Ворошиловський стрілець - це ще дрібниця. Та й сам Ворошилов найпримітивніший вояка. Тільки доручіть наведення мені.
  Хлопчик дійсно перед пострілом помедитував, а гранатам додав ще й бензину, змішаного з пальмовою олією, і смолам, у які додали ще й винищити з карбідом. А потім, зробивши розрахунок, перехрестився, віддав піонерський салют і вистрілив навскидку:
  - Ось отримайте недолв'ята!
  Один постріл, потім другий із криком:
  - За Батьківщину, за Сталіна!
  З боку супротивника, гуркіт, зойки, стогін.
  Дімка наказав повторно:
  - Ще залп!
  Стогін, гуркіт, полум'я стали сильнішими, пролунали крики по-англійському: здаємося!
  Полонених виявилося цього разу понад п'ятсот чоловік, і переважно це були білі англійці. Важко повірити, що ці хлопці буквально півроку тому громили переважаючі сили італійців в Ефіопії та в самій Італії. А ось зараз їх збудували, наче жалюгідне стадо баранів.
  Босоногі, подряпані, але веселі хлопчаки гнали полонених, не звертаючи уваги на каміння та колючки під ногами. А Дімка Ракетний навіть заспівав:
  Країна свята комунізму;
  Запалила ти смолоскип усієї планети!
  Несіть прапор Сталінізму,
  Що дав таке щастя дітям!
  
  У кожного з нас гвинтівка
  Ми знаємо ратну працю почесну!
  Адже пісня мчить соковисто, дзвінко,
  Над головою із червоним світлом зірки!
  
  Несемо ми радість, щастя всьому світу,
  Щоб трудяга був господар!
  Капіталіста жирного до відповіді,
  На трон піднявся пролетарій!
  
  Наш червоний прапор, звичайно, кольору крові;
  У ньому сила Господа Христа відкрита!
  І їх терпіти доведеться багато болю,
  Нас проводять святих з ікони лики!
  
  А далі раю не бачити хлопцям,
  Нас воскресять вчених мудрих думок!
  Тоді зустрічати з квітами крок солдата,
  За геніального комунізму!
  
  Товариш Сталін Господом поставлений;
  Вітчизною правити та вести до перемоги!
  Наш шлях до вершини дуже сланий,
  А вождь великий ти за все відповідаєш!
  
  Єдність стане наш привіт народам,
  Яким дасть багнет Ленінізму благо!
  Розтопить крижину жаркий промінь свободи,
  Під червоним, кумачовим прапором!
  
  Ось танки рвуть на шматки ряд піхоти,
  А труси всякі, без слів здаються!
  У тому героїзм хлопчаків хоробрих рот;
  Що літаки не горщики та блюдця!
  
  Велика слава чекає - вірте,
  Тих, хто Росію, вище за життя цінує!
  Відкриємо в космос променисті дверцята,
  Щоб не було гниючої ліні!
  
  Для Батьківщини і потрібен подвиг;
  І їй ми присвятимо, повір служіння!
  А злий фашизм уже розгромлений,
  На славу, честь, радість - поколінь!
  Дімка співав як справжній маестро і радянські хлопчаки разом з ним... Причому ніхто не звернув увагу на не зовсім доречний у цій компанії випадок проти тоталітаризму. А що, формально Радянська Росія не тоталітарна, а демократична!
  Лише Данька шепнув губами:
  - Ну, ти й даєш Дімку!
  Полонені були здані в найближчій базі, і звільнившись пацани помчали далі. Поки що зупинок у них не було. Маршал Рокоссовський мав пройти величезний шлях аж до ПАР. А спробуй так пройди всю Африку. Причому англійських військ Сході Африканського континенту, значно більше, ніж Заході. Та й у Ефіопії треба зважати на повстанців, і різними пробританськими князьками.
  Так що бойовим хлопчикам доводиться бігти колючками і галькою, не думаючи про відпочинок. Ось і ще одна вийшла сутичка, цього разу місцевим, бунтівним племенем.
  Бій був і не таким безкровним, одного пацана поклали з "Бура" влучивши точно в чоло. Правда і суданцям дісталося, їх викосили сотні чотири, застосувавши уламкові гранати і кинувшись тікати.
  Трьох хлопців поранило настільки серйозно, що їх довелося нести на ношах.
  Перед сном Дімка сказав Даньці, якого теж злегка подряпало осколком по щитку широких грудей.
  - Ось бачиш, війна стає веселою. І битви є і жертви, і романтика!
  Данька погодився:
  - Та тепер я згоден, є романтика і жертви. Хоча краще, щоби жертв з нашого боку взагалі не було.
  Дімка хитро підморгнув:
  - О... Ти знаєш для цього потрібна магія. Але повір, буде краще.
  Наступний день пройшов так само напружено, їх намагалися атакувати якісь вершники, але хлопчаки були напоготові, і цього разу уникнули втрат, уклавши півтораста атакуючих типів. Серед убитих було і два британські офіцери. Так поступово й розгорялася війна. Було очевидно, що тут не прогулянка і не просто марш-кидки.
  Ось вони досягли опорного пункту англійців біля Бахчі. Але тут уже битися, майже не довелося. Дюжина, інша англійських солдатів спробувала забарикадуватися в бункері, але їх викурили саморобними отруйними речовинами. Декілька британців здохли на місці, а решта вирвалися назовні, де їх і пов'язали.
  Проте техніки було захоплено цілком звично, а зібрані для захисту пункту араби, склали присягу на вірність Радянському Союзу.
  . РОЗДІЛ Љ6
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова вже на підході до ПАР.
  Вони громять англійську базу Намібії та як завжди у великому ударі. Такі грізні хлопці.
  Хлопчик жбурнув у англійців убивчої та руйнівної сили гранату і пропищав:
  - Солдату суддя Бог і час, політик же і без суду мерзотник, і його беззаконня не знає тимчасових рамок!
  Дівчинка агресивно помітила, запустивши босими пальчиками точених ніжок.
  - Солдат не шукає спокою, і буря теж не вабить, політик подвиги закопає, дуже заздрісний паразит!
  Олег Рибаченко знову запустив у противника, підкинувши голою, дитячою п'ятою гранату та видав:
  - Солдат часом воїн мимоволі, і йому не хочеться вбивати, але виконує священний обов'язок перед Батьківщиною, а політик добровільний зрадник, якому подобається свинячить, не виконувати зобов'язань перед виборцями!
  Маргарита зрізала супротивника влучною чергою, розриваючи нутрощі, заявивши:
  - Солдат вирішує у боях головоломки, політик будуючи хитрі комбінації, не може вирішити справу світом!
  В інших місцях дівчата творили подвиги.
  Аліса і Анжеліка віджалися кілька тисяч разів, але обливаючись потім, не хотіли одна одною поступатися. Нарешті дівчата цілком резонно визнали, що з них вистачить, та й сили ще знадобляться. Тож краще відпочити.
  Анжеліка заявила:
  - А ми з тобою немов російські сільські баби, тобто вперті. Що ж тепер розважатимемо.
  Аліса тут пожартувала:
  - Мабуть метеликів...
  Трейлер зупинився і дівчатам знову на золотих тацях внесли їжу. Після жорстокого тренування з віджиманнями, войовницям дуже хотілося їсти. Вони жадібно накинулися на їжу і пиття... Їли і торти, і шоколад, і фрукти з медом... І не помітили, як на них накотила важка дрімота.
  Перетворився на справжнісіньку мильну оперу: сон серіал продовжився;
  Нова надія сп'яняла серця обох найпрекрасніших вершниць. І вони скакали на своєму чудовому скакуні - мегагномі.
  Анжеліка з натхненням вимовила:
  - Ти знаєш, опинившись у цьому світі фентазі, воістину відпочиває свого світобудови гуркотливого заліза!
  Аліса, скеляючи перлинні зубки, погодилася:
  - Воістину це так! Відпочиваєш і безпосередньо відводить душу.
  Вогняна Дияволиця висловила думку:
  - Якби війни не існувало, то її слід вигадати, причому на відміну від Всевишнього Бога - ця казка виглядала б не порівняно правдоподібніше!
  Аліса налагодилася:
  - В принципі так! Але знаючи, як у нас великий Сталін, цілком можна й у існування Всевишнього Бога повірити!
  Анжеліка з хитрим виглядом і цілком логічно уточнила:
  - Але якщо, звичайно, Всевишній Бог не Ісус Христос!
  Аліса важко зітхнула:
  - Легше повірити в безсилля диявола, ніж у всемогутність Ісуса!
  Коли темрява ночі змінилася в'язким передранішнім сутінком, шлях перегородила дивна темна смуга. Вона чимось віддалено скидалася на плямистого пітона. Здоровлені в цятку і з химерними вигинами, валуни тяглися нескінченною лінією по вологій, шорсткій траві.
  Аліса вигукнула:
  - Ось, це, мабуть, рубіж, володінь володаря пекла!
  - Ні, не бійся білобриса дива, це лише стара межа! - радісно вигукнула Анжеліка. - Тепер ми вже майже, ну сподіваюся на це - точно вдома!
  Босонога войовниця-блондинка скривила пику:
  - А ти, як і раніше, сповнена оптимізму по самі гланди!
  Вогняна войовниця образилася:
  - Хто вже говорив про оптимізм, без причин!
  Замшеле каміння ніхто не охороняв, і по той бік було так само порожньо, як і з боку імперії злих тролів та вурдалаків. Аліса поскребла пальчиками своєї босоніжки панцир і свиснула:
  - Круто тут, проте! Точніше сказати тужливо!
  Звичайно, перетин цих меж, як і недавньої річки, не давав жодних гарантій, але все ж таки променисті втікачі відчули себе трохи спокійніше.
  Анжеліка висловилася поетично:
  - Ось вона обітована земля, але не Ізраїль!
  - А чому новий кордон так дивно викладено? - спитала Аліса, проводжаючи своїм променистим поглядом нагромадження валунів. - Зручніше, мабуть, чим по камінню чи все-таки ні?
  Анжеліка буркнула:
  - А навіщо тобі це знати?
  Аліса знизала плечима:
  - Так цікаво. Адже я в цьому світі вважай новачок. Нехай навіть цим і не можна пишатися!
  - Кам'яну межу клали не для вурдалаків чи войовниць. Раніше там були землі костогризів - злісних та дуже сильних тролів-вбивць. Війна з тролями, ельфами, вовкулаками, і тигро-тарганами тяглася століттями. Армії різних тварин були просто величезні - доходили до сотень тисяч! Одного разу вони тролі-костогризи здобули низку перемог, дійшли до самих передгір'їв і мало не розвалили Персик-Янтар - а це як-не-як столиця Країни Любові та Надії, чиє Променеве світло та джерело енергії тримає Серце Світу! - видала Анжеліка.
  Аліса вигукнула, сплеснувши руками:
  - Ото жах! То що всі світобудови та миріади світів були під загрозою?
  Вогнява войовниця ласкаво заспокоїла подругу:
  - Але їхні сили вичерпалися в горах. Потім у вдалий рік наші войовниці разом із ельфами, все ж таки перекинули армії злих тролів і вибили до останнього. Їхню траву підпалили всю, міста зайняли і загоїлися. А кордон перенесли від меж до меж півночі!
  Аліса хихикнула:
  - Ого! Адже такі історії типові, чи не для всіх казок!
  Анжеліка цілком логічно відповіла:
  - А що таке казка, як не трохи прикрашена життям
  - Ти хочеш сказати, що войовниці врятували світобудову... - Герда почала розуміти, чому Анжеліка зовні не відрізнялася від богинь античних часів, яких греки зображали у своїх статуях.
  Ящірка кольору бурштину, що промайнула повз пальчики, викликала почуття лоскоту.
  - Усі войовниці - нащадки античних богів та богинь. Тож тут так довго був райський світ. Але Люцифер сказав: вистачить благодаті! Ну, а вурдалаки вирішили тепер арійки виродилися, тому й напали на імперію Справедливості та щастя.
  Анжеліка закінчила і спритно впіймала ящірку пальчиками босих ніжок.
  Аліса гаркнула:
  - А ну так. Значить, ми ще й виродилися... Хто б говорив, дивлячись на тролів виродків і на красунь як наших дівчат, так і ельфійок!
  Анжеліка резонно відповіла:
  - У кожного народу свої поняття краси.
  Аліса погодилася. Вона зістрибнула з мегагнома і зробила у повітрі сальто:
  - Так поняття краси у кожного народу та виду свої. Тільки от погляди на неподобства дивовижно збігаються у всіх без винятків. Є такий феномен. До речі, зазвичай, коли кажуть дівчина - додають красива, а коли стара потворна!
  Анжеліка також зробила сальто і крутнула мечем:
  - Так є подібне ... Всі люди, поміт саме люди люблять юність і бояться старості. Це таке типове явище. Втім, не можна не погодиться, що воно є природним.
  Тут розмови дівчат перервалися, перед ними вискочив ще один звір, уже старий знайомий тигро-тарган. Правда він був один, але з двома дуже довгими мечами та ще й щитками.
  - Ну що дівчата-войовниці будете битися?
  Анжеліка зробила йому на зустріч крок:
  - Звичайно, вже повір, не боятися! А ти не побоявся прийти до нас один!
  Тигро-тарган заперечив:
  - Та ні босап'яті красуні, я якраз не один.
  Аліса свиснула:
  - Я так і знала, ти на чесний бій ніколи не наважишся. Мабуть, армію ще з собою привів?
  Тигро-тарган заперечив:
  - Ні, я взагалі один, але зі мною мої темні боги, які й допоможуть мені вас перемогти. Тільки битися ми будемо я сподіваюся почесному - віч-на-віч!
  Аліса з видимим полюванням погодилася:
  - Звичайно ж, чесно. А оскільки я блондинка, а тобі допомагають темні боги, то вибір суперниці має впасти саме на мене!
  Анжеліка мовчки, різко як зірваний натиском вентиль обернулася і обпалила Алісу дуже неприємним поглядом. З губ войовниці злітало беззв'язне шипіння.
  Войовниця-блондинка вразилася:
  - Це ти що подруга?
  - Мені не подобається з тобою розмовляти, - нарешті глухо і по крижаному відчужено вимовила Вогняна Дияволиця. - Я відчуваю тебе, як порожнє місце.
  Аліса спробувала заспокоїти подругу:
  - І все ж таки це мій вибір! Анжеліка будь патріоткою, а не егоїстом, послідовною у служінні Радянському Союзу.
  Анжеліка видавила із себе:
  - Гаразд, дерись! І переможи, якщо, звичайно, зможеш, а я в тебе вірю!
  Тигр-тарган одразу ж кинувся на войовницю-блондинку. Вони мабуть намагався взяти її нахрапом, розраховуючи, що носій світлих волосся ще не розігрілася. Але Аліса, схоже, була готова. Принаймні, її гостре кладеня розпоров чудовисько черево вже на перших секундах бою. Анжеліка підбадьорила подругу:
  - Ось так вірно! Ти бачу у формі!
  Противник гидко прорепетував:
  - Та ти тварюка білобриса!
  Тигро-тарган надто вже широко розмахувався і з усіх сил вкладався, чим Аліса чудово скористалася, відрубавши кисть. Після чого висловилася:
  - Замах широкий, а кругозір вузький!
  Тигро-тарган у відповідь атакував, намагаючись лягти і нижніми кінцівками. Але блондинка-термінатор дуже спритно йому надрубала коліна, змусивши супротивника захитатися. Анжеліка знову схвалила:
  - Це цілком у стилі непереможного Радянського Союзу. А тепер швидше його закінчуй.
  Аліса накинулася на свою жертву, наче торнадо в тропіках, тигро-тарган ледве встигав відбиватися і не дивно, що незабаром його потворна голова відокремилася від тіла. Таким чином битва закінчилася.
  Анжеліка висловила думку:
  - Все неможливе можливо знаю точно! Бути неможливо вічно дівою непорочною!
  Аліса тут здивовано спитала подругу:
  - А чому, коли я захотіла з ним битися, ти це сприйняла так прохолодно, наче це якась мерзенна підлянка. Зрештою, це моє право!
  Анжеліка скривила щелепу:
  - А моє право відмовити тобі у поясненні. Але настане час і, ти все дізнаєшся!
  Аліса важко зітхнула, але не стала докучати подругі розпитуваннями.
  Вони мовчали аж до сходу сонця. Анжеліка поступово охолонула і була якоюсь загальмованою. Ієрогліфи на броні мегагнома, що мірно погойдувався, ставали все чіткішими, у міру того як бліднув небосхил. Коли просвітліло, Аліса змогла розглянути в деталях місто, що розкинулося перед ними, на правій стороні річки з хвилями під колір апельсинового соку. Але особливе враження справив величезний герб, він був виточений з напівдорогоцінного каміння, з приголомшливою детальністю, а може, гра ранкової світлотіні оживляла цей маленький магічний барельєф. Вертикально розташований птах розкинув широкі, але зігнуті крила і повернув голову в профіль.
  Чітко окреслені опуклі очі символізували гострий зір, а зігнута хижа дзьоба була небезпечно гострою. Але найдивовижніше було нижче. Кожне з пір'я крила теж було маленьким птахом, а всі разом вони ставали замерлим загоном птахів-воїнів, що віддано дивилися на свою велику володарку, ніби чекаючи наказу... Могутність, вірність і готовність до миттєвої атаки були передані майстерно. Аліса довго розглядала цей могутній знак, розмірковуючи.
  Сон дівчат, як і слід очікувати, перервався, але сталося, це зовсім не так, як подруги планували. Вони прокинулися чудовому, величезному залі казково прекрасного палацу, де кожна річ була шедевром світового мистецтва, де повітря пахло і співали райські птахи.
  Струменіли потоки солодкої води, хлюпав басейн повний шампанським, а стіни були у візерунках. Самі обидві дівчата лежали на високих пухових перинах, на ліжках гідної цариці Савської. Все було б взагалі чудово, якби не золоті ланцюги сковуючі зап'ястя та кісточки дівчат. Їхні чудові, гарно оголені, чарівні тіла були, наче розп'яті на ліжках. Такий ось безпорадний стан, принижених і казково променистих рабинь.
  Анжеліка смачно видихнула:
  - Ось я не знала, що клітина може бути золотою не лише у переносному розумінні.
  Аліса втішила подругу:
  - Такий великий та розкішний палац може бути тільки біля шаха. Так що фактично досягли своєї мети та прибутку до пункту призначення!
  Анжеліка солодко посміхнулася:
  - Цікаво, який він шах?
  Немов у відповідь на запитання почувся плескіт, і з басейну з шампанським виліз великий, бородатий чоловік, на вигляд років п'ятдесяти-п'ятдесяти п'яти. Він був широкогрудий і широкоплечий, щоправда, з черевцем. У ньому відчувалася велика природна сила, але м'язи запливли жиром від простого способу життя та ненажерливості. Це людина була гола, тільки дорогоцінний талісман на ланцюжку складав усю його прикрасу, але сумніватися не доводилося, це був шах. Та й талісман на грудях був символом царської влади.
  Фотографію шаха дівчата, звичайно ж, бачили, хоча на ній він здавався молодшим, і борода була коротшою.
  Шах щойно викуповувався в шампанському, але крокував твердо, погляд упевненого володаря. Ну і звичайно ж нові гурії для гарему не могли пройти повз його увагу. Насамперед самодержавний( формально нічим не обмежений) король Ірану підійшов до Алісі. Його волохата рука лягла на кісточку дівчинки і акуратно її погладила. Блондинки з байдужим виглядом дивилася на шаха, але тут її тіло стало зраджувати і, щічки налилися фарбою від сорому.
  - Ти непорочна незаймана? - спитав король у Герда.
  Блондинка з сльозами, що навернулися на очі, відповіла:
  - Так пане!
  Шах криво посміхнувся:
  - Ну що ж це чудово. Тепер ти станеш жінкою, отримавши перший досвід насолоду нащадком посланника Аллаха царем у тридцятому поколінні.
  По червоних щічках Аліси потекли непідробні сльози:
  - Це, бо так боляче і жорстоко пане. Я страшенно боюся цього!
  Шах поклав свою широку долоню на розкішне стегно дівчини і почав масажувати, заспокоюючи:
  - А ти не бійся! Адже я майстерний коханець. Біль буде коротким, як укус комарика, а потім ти поринеш в океан насолоди.
  Аліса продовжуючи, причому без найменшої тіні удавання плакати. Думка втратити невинність була справді жахливою. Особливо для такої пуританської християнки як вона.
  - Не треба, будь ласка... Ви такий величезний, величезний чоловік, давайте я сама...
  - Що сама? - здивувався шах.
  - Я сама осідлаю вашу гідність гідне титану і зроблю це так акуратно і вміло, що буде добре і вам, і мене. Благаю вас заради Аллаха!
  Шах зніяковів, йому справді стало шкода безневинну дівчину, схожу на найчарівнішого янголочка і він наказав:
  - Звільніть її!
  Два охоронці-євнухи, що невідступно йшли за шахом, струснули зв'язками ключів і швидко відкрили замочки на руках і кісточках білявого дівчинки. Так повільно встала і посміхнулася до шахи. Той її поманив до себе:
  - Ну, давай застрибуй милашка, на мій кілочок.
  Аліса і справді стрибнула і нальоту врізала шаху ліктем у підборіддя. Величезний чоловік упав... Євнухи тільки встигли охнути, як боса нога Аліси всадило тому, що праворуч круглою п'ятою в сонячне сплетіння, викликавши сильний больовий шок, що збиває подих і затримує крик. Євнух ліворуч потягнувся з шаблею, але на нього обрушився удар, Аліса шарахнула у скроню зірваним з шиї повелителя важким талісманом.
  Цього разу це було смертельно... Ще один удар войовниця-блондинка завдала по потилиці другого євнуха, що зігнувся від тичка з сонячним сплетенням. Таким чином, найближчу охорону шаха було знищено. Анжеліка тихо крикнула Алісі:
  - Візьми ключі та швидше звільни мене!
  Блондинка-термінатор відповіла:
  - У цьому немає жодних проблем! Зараз!
  Відкрити ланцюги було нескладно, оскільки спеціальних варіантів тут із замковою свердловиною і ключем не було. Взагалі дівчат скоріше скували не через страх перед замахом, а для того, щоб пограти.
  Коли Анжеліка звільнилася, шах почав піднімати голову, намагаючись відновитися після важкого нокдауну. Вогняна диявола вихопила з-за пояса вбитого євнуха два кинджали. Один кинула Алісі, а другим підскочивши торкнулася горла шаха:
  - Ну що король Персії та Ірану, могутній самодержець... Хочеш врятувати своє життя і життя сотень тисяч твоїх підданих, а також зберегти незалежність країни і, зрозуміло, свою особисту владу?
  Шах важко опустився навпочіпки і розгублено пробурмотів:
  - Ну хто цього не хоче... Усі хочуть!
  Вогняна Дияволиця люто блиснула смарагдовими очима:
  - Так негайно оголоси війну Британії та уклали союз із Радянським Союзом!
  Шах, часто-густо моргаючи дивився на них і нарешті до нього дійшло:
  - Так ви виявляєтеся радянські шпигунки. Який я ішак, хіть осліпила мене, а треба було здогадатися, хто ви такі. Хіба у звичайних європейських жінок можуть бути такі м'язові та сухі тіла.
  Анжеліка знизала плечима:
  - Все що не робиться до кращого. Наприклад, війська СРСР непереможні, і твоя погано озброєна і слабо навчена армія незважаючи на всю свою чисельність, безсумнівно, була б розгромлена. А кілька британських дивізій, що розташовуються на твоїй території, надто слабка підмога. Так що в тебе чудовий шанс зберегти за собою владу, багатства і нарешті позбутися опіки Британії. Або з ганьбою померти... Тільки врахуй, адже я садистка і спочатку відріжу тобі гідність, що і боляче, і принизливо.
  - А тортури моїх катів вас не лякають? - не зовсім впевнено промимрив шах.
  Аліса хихикнула у відповідь:
  - А чудово знали, на що йшли, погодившись на таке завдання. Живими ми не дамося, а якщо й потрапимо в полон, спробуємо знести тортури як справжні комсомолки. А твоя смерть уже рівносильна виконанню завдання, оскільки опір обезголовленої іранської армії вже не буде таким організованим, а багато хто у твоєму оточенні виступає за союз із Радянською Росією.
  Шах ще трохи, для виду повагавшись, рішуче і твердо промовив:
  - Ви мене переконали! Так добре, для Англії війна, для СРСР союз!
  Анжеліка жорстко заявила:
  - Війну ти оголосиш офіційно, що б не було обману, ми слідуватимемо весь час за тобою і з тобою. З огляду на нашу красу це не викличе жодних підозр. І врахуй метаємо ми з подругою кинджала також віртуозно, як і б'ємося або стріляємо.
  - Та НУ! - недовірливо буркнув шах.
  Анжеліка тут з силою метнула босими пальчиками ніжок кинджал. Пролетівши тридцять метрів, він точно встромився тулуб метелика, що присів на старовинний портрет. Шах, що володіє гострим зором, вразився, наскільки влучно виявилося пробите маленьке тіло комахи. Він ще пробурмотів:
  - Ви мене переконали! Все для вас зроблю... Але якщо хочете, я вас за ніч кохання подарую по скрині із золотом, і по найбагатшій провінції Ірану?
  Анжеліка одразу відповіла:
  - Згодні, але лише за умови збереження непорочності...
  Шах знизив оплату:
  - Тоді тільки по скрині із золотом, де буде рівно центнер дорогоцінного металу. Невинність у вас залишиться, але все інше ви робитимете як я накажу!
  Вогняна диявола, відповіла за Алісу і за себе:
  - Звичайно, ми згодні, але лише після дотримання всіх офіційних церемоній та формальностей! Війна Британії, союз із СРСР, або Радянською Росією. Ось неодмінна умова.
  Договір з королем був скріплений рукостисканням...
  Далі було взагалі вже не так цікаво, шах оголосив офіційно джихад Британії і визнав союз і заступництво над Іраном СРСР, фактично став васалом Радянської Росії. Ніхто з наближених не заперечував, а британські посланці та представники були негайно заарештовані.
  Ну, а група армій "Схід" Баграмяна та Конєва перейшла кордон до Персії.
  Завдання було успішно виконане, і дівчат лякала лише ніч любові з шахом. Як це надто вже стрімко молодим незайманим навіть за умови, що їх не позбавлять невинності.
  Втім, щоб підбадьорити себе і подругу Аліса вирішила виконати, щойно вигадану пісню:
  Була дівчиськом тихою, скромною,
  Мріяла будиночок свій мати!
  Щоб дитячий сміх струмив дзвінкий,
  Щоб був ручним у лісі ведмідь!
  
  Хотілося мирної стиглої ниви,
  Пух золотистих колосків!
  Щоб не знати повік кручини,
  І щоб не було ворогів!
  
  Але ось набіг іде татарський,
  І тупіт кованих копит!
  Ну де ти полк бійців гусарських;
  Що своєю лайкою знаменитий?
  
  Де лицарі, ви велетні,
  Але чому захисту нема?
  Ось нашої Батьківщини єдиної;
  Палає жарке, пекельне світло!
  Мене ведуть у ярмо босу,
  По шишках, гілках та степах!
  І батогом спину смугують,
  Як важко стогнати в ланцюгах!
  
  Шию дівочу ворог арканом,
  Здавив і хоче задушити!
  Ось у царстві злобного султана,
  Я стала на жарку дичину!
  
  Спочатку в полі я страждала,
  Мішки носила жала сніп!
  Але красою розквітала,
  Адже щедрий володар Бог!
  
  Ось сподобалася Господеві;
  Мене відправили у сераль!
  Там відчувши чоловічу силу,
  Я стала догоджати всю погань!
  
  Таке знайте приниження,
  Найсолодшим тілом торгувати!
  Краще витримати позбавлення,
  Щоб не клала рідна мати!
  
  Що чекає наприкінці шляху, не знаю,
  Лякає старість та кат!
  Але нема блудним місця в раї,
  Залишилось тільки - гірко плач!
  А в Африці відбувалися також події, що впливають на перебіг історії.
  Батальйон з Червоного Орленка провів ще кілька дрібних сутичок, після чого настало коротке затишшя. У Судані британські гарнізони були або знищені, або капітулював, лише в Сомалі ще тліли окремі, але швидко гаслі вогнища опору. Ну, а на південь рухливі колони йшли маршами, і лише поганий стан африканських доріг, і проблеми із постачанням пальним пригальмовували рух.
  Але їхній батальйон, що носив неофіційну назву "Гепарди", встиг відзначитися, і навіть вождь Сталін звернув на них увагу. Як би там не було наказ: хлопчаків нагородити і перекинути у Францію, на транспортному літаку.
  Остання новина по-особливому втішила німецьких хлопців: це означало, що, швидше за все, їм нададуть можливість битися за саму Британську метрополію. А це куди почесніше, ніж битися нехай у величезній, але напівдикої Африці.
  Нагороджував батальйон, що відзначився, звичайно ж, сам бойовий маршал Костянтин Рокоссовський. Але оскільки весь загін майже триста людей, відзначати самому накладно, то залізні зірки другого класу вручили спеціальні дівчата-ад'ютанти. Хлопчаки переодяглися у форму, намагалися здаватися вищими і дорослішими, і при цьому билися, надувались...
  Сам маршал СРСР особисто нагородив двох. Командира Володимира і Дмитра, який особливо відзначився. Вони отримали дуже цінні, особливо щодо престижності зірки Героя першого класу. Ця відзнака ще не встигла знецінитися частотою нагородження, а для пацанів - це взагалі такий привід для гордості!
  Хоча, звичайно ж, лицарський хрест був би престижнішим, та й більшим у розмірах.
  Дімка, втім, шепнув Даньці:
  - Я б віддав перевагу золотій зірці героя СРСР Лицарському хресту!
  Його друг відповів:
  - А кому потрібний хрест, особливо на могилу!
  При нагородженні грав марш військовий оркестр, а дівчата виконали народний російський танець, хвацько, задираючи босі, витончені незважаючи на важкі переходи ножа.
  На цьому, втім, усе скінчилося, хлопців відправили строєм на потужний транспорт. Костянтин Рокоссовський із цього приводу навіть обурився:
  - А чи варто палити стільки бензину, заради переміщення батальйону молокососів? У Франції цілком вистачає кадрових дивізій з досвідчених бійців, щоб не кидати дітей у чергову бойку.
  Генерал-ад'ютант із цього приводу висловив припущення:
  - Тут я думаю кілька факторів. Перше: можливо, Сталін вважає, що таким чином він надає малоліткам-бійцям честь. І справді хлопчакам було б дуже прикро, якби штурм Лондона пройшов би без них. Друге: сам факт - хлопчики борються, як герої має підбадьорити наших дорослих і викликати почуття боязкості в англійців. Ну і третє: можливо через пару тижнів третя світова закінчитися, і було б жорстко не дати бійцям, що відзначилися, зіграти свій останній переможний акорд!
  Бойовий маршал СРСР подивився на в'яло павича, що ворушить хвостом, і заявив:
  -Що ж? Можливо, ти і маєш рацію! Ось мене теж коробить, що відправили до спекотної Африки, де влітку просто борошно, замість того, щоб штурмувати Туманний Альбіон. І це хоча я і намагаюся приховати, навіть дуже зачіпає. От Жукову гросс-маршала дали, а за що питається?
  Генерал із хитрою відповів:
  - Мабуть, що він ніколи не дозволяв собі засуджувати ті чи інші рішення Сталіна!
  У транспорті був досить затишно, грала музика, стояли діжки зі свіжими квітами. Хлопчаки розважалися грою в карти, доміно, шахи на віджимання та присідання... Летіти був досить довго, а крейсерська швидкість, найбільшого транспортного літака Другої світової війни трохи менше трьохсот кілометрів на годину.
  Дімка та Данька зіграли пару партій у вже знайомі шахи фюрера, але потім їм це набридло. Ось карти здалися примітивом, але чомусь не зіграти в стилі бліц у традиційні індійські шахи.
  Маленький швейцарський годинник був на місці і, ставлячи по три хвилини на партію, можна було гарненько награтися.
  Однак і тут Дімка весь час вигравав, просто навіть непристойно легко. А що хлопчик швидко прочитав теорію дебютів цілий інформатор, та ще й додумав своє. Він просто одразу ж затискав і вирішував справу матовою атакою. Інші не знали ні теорії, ні мали таку високу швидкість розрахунку.
  Це було одностороннє побиття в стилі бліц, і в результаті навіть спалахнула бійка, коли один із високих німецьких хлопчиків запустив у Дімку фігурами. Той точним ударом кулака в нокаутуючу точку підборіддя змусив супротивника впасти.
  Почалося, було, звалище, частина хлопців заступилася за героя-звездоносца Дімку, а частина за свого...
  Втручання командира, Володимира, що відкрив по вогню, що бився, білою піною з вогнегасника зупинило побоїще.
  Після цього пацани потиснули один одному руки і Дімка на знак примирення, виконав пісню:
  Наша Вітчизна - чудової краси;
  Пишно цвіте - яскравим радісним садом!
  Битви суворої - злий годинник;
  Але перемогти супостатів усіх треба!
  
  Адже поразка - гірша, ніж смерть,
  Немає життя, знайте в рабстві непроглядному!
  Пекельне погань - треба стерти,
  Щоб спалахнула, зірка в серці надія!
  Гармати гуркотять, стріл автомат,
  Ось і лінкор розколовся на шматки!
  Та спливає кров'ю солдат,
  Адже світ цукор, бій справжній!
  
  Матері плачуть - впали сини,
  Вал похоронок - бурхливим потоком!
  Хтось отримає землі-чини,
  Хтось же буде в клітці зі стогоном!
  
  Знай на війні - багнет як названий брат,
  Часто іноді залишається захистом!
  Якщо заклинив твій автомат,
  Значить, працюй наче кийком!
  
  Землі Росії, бор і луки:
  Пахнуть ромашки, запах полуниці!
  Крові тече водоспадом руці,
  Ну а на трупах, цвітуть гвоздики!
  
  Треба все це нам захищати,
  Щоб сміятися дітям усім голосно!
  Щоб іспит склали на п'ять,
  Щоб не довелося йти у самоволку!
  
  Скоро ж фініш, біль кінець,
  Вірю досягти людей безсмертя!
  Хто зміг вижити, той молодець,
  Буде нас щастя: вірте, мені вірте!
  Дімка закінчив пісеньку і все дуже завзято та дружно йому аплодували.
  Після чого білобрисий співак Дмитро Ракетний цілком політкоректно програв партію в шахи і зробив сто штрафних віджимань. На цьому й заспокоїлися.
  У Сицилії все ж таки довелося зробити дозаправку, і хлопчаки під час її ще встигли пограти у футбол. Правда в дуже своєрідний, ближче до американського, тобто з поштовхами та підніжками, ніж до англійської. Та й народу разом грало набагато більше, ніж у стандартних партіях.
  Але втім, так було навіть веселіше та корисніше з погляду військових навичок. А що боротьба - основа боїв без правил.
  Потім опеньків переліт до Парижа... Обійшлося без особливих подій, а висадка пройшла вночі.
  Хлопчаки вийшли без нічого, після гарячого салону голі до пояса, намагаючись продемонструвати завидний рельєф мускулатури. Але після пеклої Африки нічний Париж здається прохолодним. Пацани трясуться, і натягують польову форму СС.
  Після чого їм дозволяють трохи прогулятися розкішним містом. Дмитро тихо сказав своєму другові Даньці:
  - Яке чудове місто, особливо Ейфелева вежа. Давай заберемося на неї і подивимося на Париж з висоти пташиного польоту.
  Данька згідно кивнув:
  - Це було б найкраще! Знаєш, я ось вважав Москву кращим і кращим за будь-яке місто крім Парижа... Тьху нас ще за це посадять! Комплімент ворогам-капіталістам!
  Дімка хитро примружився:
  - Тут нема кому доносити... А посадити цілком можуть мене за залізну зірку першого ступеня. Гаразд, пішли до вежі!
  Біля входу виникла затримка, Дімку не повірили, що в нього такого юного бійця справжній залізний хрест першого ступеня. Данька, загалом, виглядав набагато переконливіше. Але все обійшлося та хлопців пропустили безкоштовно. Вони по сходах швидко видерлися на верх і там вирішили розважитися ходінням на руках по парапету. А що цей трюк зазвичай виконують трюкачі за гроші, а отже...
  Смішно вийшло, під тобою безодня, в яку ти безстрашно дивишся, і безлічі вогнів. Після прибуття фюрера німці здобули таку впевненість, що повністю відключили світломаскування. Так що Париж, безперечно, був прекрасний, а якщо дивитися на нього вгору ногами, то подвійно. А пацани при цьому сміялися та перемовлялися на ходу.
  . ЕПІЛОГ
  Ось уже почалася висадка десанту і у Британії. І це було ніби приплив торнадо - раптово та добряче.
  Олег Рибаченко бився на літаку і хлопчик впевнено збивав ворогів у повітрі.
  А поруч із ним боролася й дівчинка Маргарита Коршунова.
  Тандем двох безсмертних дітей був непереможним. І їм буквально все вдавалося. І вони проводили захоплення, за захопленням.
  І збивали англійців сотнями. Літаки горіли і кожен снаряд авіаційної гармати знаходив свою мету.
  І тонули англійські кораблі, захлинаючись хвилями.
  Діти-термінатори при цьому співали...
  Є у нас ракети, літаки,
  Найміцніший російський у світі дух.
  За штурвалом найкращі пілоти -
  Буде ворог розгромлений: на порох і пух!
  З англійцями успішно билися і пересічні воїни. Зокрема Анжеліка та Аліса. Вогняна та білосніжна войовнички атакували супротивника, лупили з пістолет-кулеметів, брали ворогів у полон.
  Лише один із моментів виявився для войовниць небезпечним, коли в контратаку перейшли англійські танки. Але проти них дівчата не рятували. Спочатку розбили гусениці влучними кидками кумулятивних гранат, а потім не зважаючи на стрілянину саперними сокирами, скривили дула біля найближчих машин і розламали оптику.
  Тут Алісу навіть поранило в плече, то біль лише розлютив російської вовчиці. Взагалі саперною сокирою цілком реально скривити або надрубати дуло танка, а тим більше кулемета.
  Дівчата кидалися на танки, і так лупцювали їх, що в численній англійській колоні почалася жахлива паніка. Над парою десятків машин злетіли білі прапори або просто хустки... Причому так дружно, начебто віддали команду.
  Анжеліка зареготала, наче снігурка в комічному серіалі:
  - Ну, саме цього й слід було чекати! З їх показним блиском покінчено!
  Аліса запропонувала:
  - А може, вже звично сядемо в танк і прокотимося? То буде взагалі здорово?
  Анжеліка махнула рукою:
  - Гаразд! Давай! Так і заїдемо до Лондона!
  І дівчата в стилі Голлівудського вестерну посідали в найпотужнішу з-поміж закуплених у США важких машин М-36. І поїхали, намагаючись все зім'яти, зламати, розмолоти.
  Батальйон СРСР з Червоного Орлянка також боровся дуже хоробро і вміло. Хлопчаки атакували розсипним строєм, і вже гнали колонний військовополонених, потім зв'язували їх і знову кидалися в атаку мелькаючи почорнілими від бруду п'ята (босоніж в атаку хлопчикам йти куди спритніше!), при цьому уникаючи смертельний поцілунків від куль. Втім, перелякані виттям сирен, музикою Вагнера, і масованим обстрілом англійці не чинили опір або взагалі не стріляли або намагалися курити якомога частіше, не цілячись.
  Димка в азарті примудрився збити з рушниці англійський двомісний біплан, той запалав і, залишивши шлейф, таранив землю. Володимир схвалив:
  - Влучний постріл... А "Спітфайр" ти звалити зможеш?
  - Якщо трапиться зможу! - впевнено промовив Дімка.
  За півгодини трапилося відразу ж три "Спітфайри". І вони "традиційно" вирушили до своїх предків. Один знищив Данька, а Дімка одразу два. Інші російські бійці не встигли вибрати жертви - білоруські хлопчики виявилися швидшими.
  Втім, і для решти хлопчиків були цілі, і об'єкти геройства. Без втрат, на жаль, не обходилося, оскільки пацани лізли в пекло.
  Вже ввечері Олег Рибаченко отримав нагоду спостерігати за танковою битвою. Т-44 проти англійських машин. Незважаючи на чисельну перевагу англійців, конструкція Олега Рибаченка ( фактично модифікація Т-54!), трощила ворожі танки без проблем. Напівавтоматична гармата, чудовий огляд, оптика, і головне абсолютно непробивна броня, допомогли завоювати панування на полі бою. І це вам не напівсліпа кевешка, це суміш російського та прусського технічного генія.
  Так у "Матільд", "Черчіллей", "Першингів" відривало вежі, а про інші танки нічого й казати. Бій вийшов настільки одностороннім, що частина англійських екіпажів боягузливо кинули свої танки і почали розбігатися.
  Олег Рибаченко прицмокнув губами, як торговець, який отримав позамежний і несподіваний прибуток:
  - Це класно! Я не схибив у виборі танка. Десяток таких дивізій із цими чудовими машинами, пройдуть Америку за місяць, або навіть швидше!
  Вже вночі бої розгорнулися за Лондон. Дуже високий рівень мобільності радянських військ і слабкий опір англійців плюс відносно невелика відстань дозволили так швидко дістатися столиці. Ніч була спекотною, битви руйнування...
  Лондон місто велике, багато передмість, форти, різні старовинні будівлі. Англійці ще дуже сильні, і гвардійські королівські дивізії борються хоробро. Але численні ополченці, яких було два з половиною мільйони, і з якими пов'язували Черчілль та його оточення такі великі надії себе не виправдали.
  Ополченці розбігаються будинками або масово здаються в полон. А багато хто взагалі не з'явився на пункт збору. Це таке одностороннє побиття.
  Вранці сімнадцятого серпня стало видно, що німецькі війська вже зайняли низку кварталів Лондона. Зв'язок із частинами був уже втрачений, хоча Черчілль намагався кричати в радіо, що він ніколи не покине Лондон. Що ж так воно навіть краще...
  Олег Рибаченко зауважив:
  - Залишайся Черчілль тут! Тоді без тебе Британія, напевно, остаточно капітулює. А якщо навіть не капітулює, то буде остаточно знищено. Це вже без варіантів.
  О першій годині дня над знаменитим Букінгемським палацом здійнявся червоний прапор із серпом і молотом. А це вже символ, близька до остаточної перемоги.
  Видно, що майже відразу після цього почали викидатися білі прапори в інших районах британської столиці. Рокоссовський заявив у рацію:
  - Швейцарські бригади не просто капітулують, але ще готові скласти присягу на вірність вождю Сталіну та Великої Радянської Росії!
  Олег Рибаченко коротко наказав:
  - Нехай приймають, і готуйтеся зайняти інші землі Англії, Лондон рахуй наш.
  - У нас вистачає сили на геніальніший полководець! - впевнено промовив Рокоссовський. - Один наш солдат, стоїть сотні англійських! - Остання фраза була вимовлена, фельдмаршалом ще впевненіше!
  Тут Олег Рибаченко раптом відчув сигнал уваги: треба йому втрутитися. Хлопчик-генерал крикнув:
  - Здається, Вінстон Черчілль втікає... Ну що ж я за ним...
  Черчілль і справді вирішив піти. Представники з його оточення цілком резонно заявили, що Лондон уже ніяк не втримати, а боротьбу з Третім Рейхом можна продовжити зі США або Канади формально Британського домініону. А так його загибель чи полон піде лише на користь Гітлеру...
  Це було раціонально, але шансу уникнути генерала-хлопчика не було жодних...
  Олег Рибаченко без жодних церемоній збив вісім винищувачів особистого конвою колись грізного прем'єра. На їхню гарячкову кулеметну стрілянину хлопчик-генерал навіть не звертав уваги. Потім підбив пару моторів висотного чотиримоторного лайнера глави держави. Велика машина почала втрачати висоту. З ще утроби вилетіло п'ятеро парашутистів. Олег Рибаченко спікував за ними. Зір хлопчика-генерала, що загострився, дозволяло розглянути перелякане, бульдоже обличчя глави Британії, наділеного надзвичайними повноваженнями.
  Черчілля, звичайно ж, можна було вбити, і це було б непогано, але взяти в полон ще краще. Причому взяти в полон саме особисто...
  Олег Рибаченко примудряється, користуючись здатністю крил покращеного "Аврори" міняти стріловидність, посадити свою машину на галявину у Лондонському парку. Хлопчик-генерал вискакує, і біжить убік, куди хоче втекти Черчілль. Босі, дитячі п'яти пацана миготять. По Олегу Рибаченку стріляють, одна з куль неприємно обпалює бік...
  Хлопчик-генерал сварився:
  - Ось чорт забирай!
  Олег Рибаченко змушений ухилятися від куль і відповідати зі своєї автоматичної гвинтівки. Англійці замовкають, "подарунки", що посилаються хлопчиком-генералом, безжально точні. Олег Рибаченко біжить ще швидше, залишивши позаду себе викошений кулями цілий взвод британців.
  Інтуїція веде безпомилково, ось і сам Черчілль зі своїми міністрами. Вони навіть не намагаються відстрілюватися, просто влаштовують з усіх ніг. Використовуючи можливості юні безсмертні м'язи на всі сто та чоловічі гормони, що довільно виробляє організм, абсолютно підлеглий попаданцям Олег Рибаченко наздоганяє їх. Удари по нервових закінченнях: один міністр вирубаний, другий, третій... Ось і сам Черчілль знерухомлений.
  Олег Рибаченко звалює поваленого прем'єра на плечі, викликає допомогу війська.
  Ось до нього поспішають радянські солдати у формі армії СРСР. Лунають злякані вигуки:
  - Ви поранені хлопчик-генерал!
  Олег Рибаченко дивиться на свій закривавлений бік і посміхається:
  - Це дрібниці! Як це так стільки ворогів знищити та не отримати, навіть подряпини. Це було не справедливо! - Хлопчик-генерал поклав знерухомленого Черчілля. - Тепер від його імені оголосимо капітуляцію англійських військ. Думаю, у нас знайдеться людина здатна наслідувати її басу. А якщо ні, то я зроблю сам!
  За десять хвилин зателефонував Костянтин Рокоссовський і повідомив:
  - Король Британії Георг Третій оголосив про припинення опору і наказав про здачу, а також зробив нам звернення з проханням проявити милосердя до великої англосакської нації.
  Олег Рибаченко запитав, ледве приховуючи радість у Рокосовського:
  - Ти хоч розумієш, що це означає?
  Бойовий маршал упевнено заявив:
  - Звісно ж розумію! Ми перемогли, Англія здалася, а ви Найбільший з молодих воїнів особисто захопили самого Черчілля.
  Олег Рибаченко вигукнув:
  - Правильно! Але й не лише це! Тепер ти станеш першим в історії Радянського Союзу полководцем, який отримав найвищу нагороду Червоної імперії: Зірку Великого діамантового ордена "Перемога", як я і обіцяв тобі.
  Костянтин Рокоссовський заперечив:
  - Але головна заслуга у цій перемозі належить вам великий хлопчик-термінатор. І це зірку куди заслужено носити саме вам!
  Олег Рибаченко гордо заявив:
  - А для мене Верховна рада затвердить іншу раніше нечувану нагороду: Велику Зірку діамантового ордена "Перемога"! І бути з цього!
  І хлопчик-генерал топаючи босими дитячими ніжками, рана на його боці повністю зникла, заспівав;
  Ми піонери - витязі Вітчизни,
  Що народилися під знаком жовтня...
  Не пошкодуємо для Росії життя,
  На славу з червоним прапором царя!
  
  Ми любимо і вміємо міцно битися,
  Фашистам завзято обламавши роги...
  У нас гранати є у просторому ранці,
  Нам піонерам життя недороге!
  
  Ми любимо нашу Батьківщину святу,
  Що створила грізний комунізм...
  Ось комсомолку по снігу ведуть босу,
  І хоче опустити фашист униз!
  
  Я під Москвою з нацизмом завзято бився,
  І всіх ворогів косили ми серпом.
  Навіщо ж Вермахт цей російським дався,
  Я по ньому вдарю кулаком!
  
  Я піонер і під Москвою великою,
  Бився ніби воїн-велетень...
  Зупинив фашизму натиск дикий,
  У нас Господь Всевишній Рід єдиний!
  
  Немає граней у відродженні Росії,
  Великий Сталін, нас з колін підняв...
  Сварог великий, вища месія,
  І Лади променистої ідеал!
  
  Ми піонери, хлопчики, дівчата,
  Битися любимо - це наша доля...
  І голосочок комсомолки дзвінкий,
  Хоча панує криваве свавілля!
  
  Росія це Батьківщина Сварога,
  І комунізму осяяла шлях...
  Не треба піонерам злого Бога,
  Нас не зможе ворог у кулак зігнути!
  
  У нас є танк крутий з похилою бронею,
  Його так просто фрицям не пробити,
  З любов'ю до Лади, діви благородної,
  Щоб перетворився хижак просто на дичину!
  
  Москву борючись люди відстояли,
  А потім був великий Сталінград.
  Побачимо комунізму скоро дали,
  Пройде і Берліну знай парад!
  
  Так Сталінград є гордість у цьому слові,
  Ми піонери босоніж у кучугурі.
  Ми обламаємо ріг тупої корові,
  І Гітлера заженемо прямо в труну!
  
  Знай ніколи Вітчизна не зігнеться,
  Її порив узде не приборкати.
  Нехай вічно світить над Росією сонце,
  І буде розбитий підступний тать!
  
  Під Сталінградом виявили сміливість,
  Зупинити фашистів ми змогли...
  Така є у росіян знайте зухвалість,
  А у ворогів підуть самі нулі!
  
  Росія може долетіти до Марса,
  І різну велич створити...
  І буде все звичайно дуже класно,
  Хоч життя тендітне як шовку нитку!
  
  Не знає російських дух у боях перепони,
  Він має силу Перуна...
  Нас чекають від богів нагороди,
  І світить елемент повір руна!
  
  У чому російський дух не знає поразки?
  Він все повірте розтоптати...
  Ми піонери так бажаємо помсти...
  Непереможною як Вітчизна рать!
  
  У нас вже майже прийшла перемога,
  Хай буде у славі комунізму світло...
  За Батьківщину боролися наші діди,
  Ми зустрінемо скоро радість та світанок!
  
  Без Батьківщини немає життів піонерам,
  Вони хочуть боротися за неї...
  І що ви захотіли злі сери?
  Нам забезпечити рабське життя?
  
  Ні отримає фюрер росіян у рабство,
  Його ми наче ляльку зламаємо...
  Адже витязі Росії можуть битися,
  І з нами золотокрилий херувим!
  
  Немає граней нашої Батьківщини під світом,
  Палає як найяскравіша зірки...
  Ти стала для мене кохання кумиром,
  З тобою я не розлучусь ніколи!
  
  Я піонер і босоногий хлопчик,
  Що з п'ятою голою мчить снігом...
  А десь скаче білий, милий зайчик,
  Який обламає ріг ворогові!
  
  Не знає піонер у бою сумніву,
  Він не паяц, а термінатор знай...
  Прийде фашистам лютим вір помсти,
  І буде комунізму яскравий рай!
  
  Як же настане знай епоха,
  В якій кожен воїн із ясел...
  Б'йтеся до останнього ти зітхання,
  Щоб знищений лютий знай злодій!
  
  Сяють яскраво зірки комунізму,
  Епохи світлої, кращої у світі немає.
  Ми зламаємо ярмо повір фашизму,
  А Гітлер буде російською на обід!
  
  У нас повір такі зі сталі танки,
  Що їхній снаряд пантери не проб'є...
  Помахаємо йодом свої хлопчик ранки,
  І знову піонер у бій хоробро пре!
  Ну, що фашисти міцно отримали,
  Не думали нас просто перемогти.
  Ми мабуть комунізму знаю милі,
  І зможемо вермахт та жартома розбити!
  
  В ім'я нашої Батьківщини могутньої,
  Іде в атаку гордий піонер.
  Хоч над Вітчизною провисають хмари,
  Покажемо ми переможний усім приклад!
  
  Повір ворог мрію не зупинить,
  Ми знову всіх фашистів переможемо...
  Не буде зло повір царювати на троні,
  Ми новий світ порядок створимо!
  
  Все буде добре у Вітчизні знайте,
  Я хлопчик, але в бою як Робін Гуд,
  Спочатку лише подряпав я на парті,
  А нині дуже навіть вірте круто!
  
  Росія може рвати багнетом нацистів,
  Вона будь-яке військо переможе...
  А піонерам жити за комунізму...
  Адже наша дружба міцна моноліт!
  
  Ні в чому ми фрицям у лайці не поступимося,
  Ми можемо перемагати ворогів жартома...
  І так фашистів ми дубиною лупимо,
  Реве пурга, снігу у вихори крутячи!
  
  Не знає Русь фашистам знай пощади,
  Вона непереможністю сильна.
  Отримають шаблею міцно в шию роки,
  І буде знищено Сатану!
  
  Не вір, що Гітлер є непереможним,
  Хоч силу пекла, все рахуй зібрав...
  Коли народ і партія єдині,
  Народ наш вермахт на шматки розірвав!
  
  Росія у віках славиться свята,
  Вона ламала Тигрів, як метал...
  Розкинулася від краю до краю,
  Лише про таку країну молодик мріяв!
  
  Ми перемагали немов велетні,
  Рубили супостатів знай мечем...
  Ми росіяни в боях непереможні,
  Противників Вітчизни розіб'ємо!
  
  Нас ти повір ніщо не зупинить,
  І на ти знай ніщо не переможе...
  Ми фюрера по голову зариємо,
  У нас меч гострий та зі сталі щит!
  
  В усьому всесвіті немає Русі прекраснішої,
  У ній буде ера світло на віки.
  Всім поколінням стане мир та щастя,
  Потрібна Вітчизні тверда рука!
  
  Так от коли в Берлін граючи,
  Розмажемо вермахт немов попіл у кров.
  То буде час кордону раю,
  І разом із Ладою царює любов!
  
  ТРОХИ ЗА ІНШИМ І БЕЗ ДЕСАНТУ ПОПАДАНЦІВ НЕ ОБІЙТИСЯ!
  Чемберлен не пішов у відставку з посади прем'єра Британії і встиг укласти почесний світ із Гітлером. Фюрер гарантував недоторканність англійських колоніальних володінь. Натомість Британія погодилася визнати все те, що Третій Рейх встиг захопити. У тому числі і французькі, бельгійські та голландські колонії. І це чимало. Гітлер потім ще захопили і Югославію із Грецією.
  І напав 22 червня 1941 року на СРСР. З одного боку німці зберегли більше сил особливо в авіації: три тисячі літаків не були втрачені в битві за повітряну перевагу в Британії. Крім втрат на ділянці Середземного моря, та відволікання сил авіації.
  Плюс ще не довелося перекидати війська до Африки. Італія задовольнилася захопленням Ефіопії, плюс ще деяких французьких і бельгійських володінь в Африці. І з неї вистачило.
  Роммель таким чином воював на східному фронті. СРСР таким чином, здавалося, стало ще менше шансів, ніж у реальній історії. Адже фашисти куди сильніші без другого фронту.
  Але Сталін встиг оголосити загальну мобілізацію, і підготував війська до оборони. В результаті вони вступили у війну більш організовано і змогли, відійшовши до Дніпра, там стабілізувати та утримати оборону. Війна набула після цього характеру як у першу світову. Лінія фронту малорухлива, сильна оборона і не вдається розвинути наступ.
  Бої кровопролитні, але малоефективні. І німці, і росіяни зів'яли в позиційних боях. І ніхто не міг зламати один одного.
  І вермахт, і радянські війська краще билися в обороні. І німецькі танки були недостатньо сильні та ефективні для прориву, і радянські теж.
  Але в 1944 році у гітлерівців з'явилася реактивна авіація і вони стали сильно пресувати радянські сили.
  У повітрі гітлерівці мали у сорок першому році перевагу. Потім поступово випускаючи більше літаків, радянська авіація стала вирівнювати позиції.
  Але потім після оголошення тотальної війни та наділення Шпеєра міністра озброєнь та боєприпасів надзвичайними повноваженнями випуск озброєнь став наростати. І німці додали у реактивній авіації та ракетних технологіях.
  Але оскільки лінія фронту була на Дніпрі і до Москви було ще далеко, програма ракет ФАУ не пішла в серію. Справді, німці могли лише з Прибалтики стріляти по Ленінграду. Фахівці роз'яснили Гітлеру, що балістичні ракети надто дорога річ, і що повноцінний реактивний бомбардувальник є дешевшим і кращим. Справді, пального у німців вистачало, і новий реактивний бомбардувальник "Арадо" пройшов у серію і став бомбардувати радянські позиції.
  Непоганий виявився і гвинтовий ТА-152 потужний озброєний, броньований багатоцільовий винищувач-бомбардувальник та штурмовик - справжній робочий кінь. І швидкість 760 кілометрів на годину пристойна, і інші параметри також включаючи і озброєння. 30-міліметрова німецька авіаційна гармата показала свою ефективність та здатність збити радянський літак з одного влучення.
  Що особливо актуально у боротьбі зі штурмовиками ІЛ-2. І це серйозно.
  Німці стали активно пресувати авіацією з повітря і почався повітряний наступ.
  Особливо важко стало осінь, коли ще й винищувач ХЕ-162 з визначними льотними характеристиками і простий у виробництві став масово вступати на фронт. Так це серйозно!
  Сталін наказав знайти відповідь. Але поки що в СРСР розробки реактивної авіації відставали. ЯК-3 випускався не дуже масово, з'явився ЛА-7, який все одно поступався ТА-152, МЕ-309 і реактивним німецьким машинам.
  Така ситуація склалася на фронті. У танках у СРСР основними машинами стали Т-34-85 та ІС-2, у німців "Пантера"-2 та "Тигр"-2. Німецькі машини були дещо кращими, ніж у реальній історії завдяки потужнішим двигунам. "Пантера"-2 за вагою п'ятдесят три тонни мала двигун у 900 кінських сил, а "Тигр"-2 за вагою у шістдесят вісім тонн у 1000 кінських сил. Так що обидва танки були відносно рухливі, з потужними гарматою 88-міліметра в 71 ЕЛ довжина стовбура, і непогано захищені в лоб. І завдяки ресурсам колоній легуючих елементів вистачало, і німецькі танки виявилися досить надійними в експлуатації. І пробивали радянські машини з будь-якої придатної для бою дистанції.
  Німці мали гарну техніку перевершуючу радянську в танкових дуелях, але не могли перемогти.
  Проте поява реактивної авіації сплутала карти Сталіну. І чим відповісти поки що було неясно.
  Але в радянській соколиній зграї є три дівчини-орлиці. І вони вирішили дати Третьому Рейху по рогах.
  Анастасія Відьмакова, Акуліна Орлова та Мірабела Магнітна.
  І ось вони взяли і вступили у бій із фашистами.
  Анастасія, збиваючи німецький літак, вимовляє:
  - Якщо диктатор з міною хитрою свої терміни обнулив, це означає, що виборець знову лаптем отримав!
  Акуліна, підрізаючи гітлерівця, зазначила:
  - Воїн б'ється завжди за праву справу, політик же всі трофеї веде ліворуч!
  Мірабела із цим цілком погодилася:
  - Воїн стріляє з лівої руки за праву справу, політик же язиком, веде ліворуч усі досягнення!
  Анастасія за допомогою босих пальчиків ніжок збила німецький літак і видала:
  - Війна - це протилежність океану кохання, але теж потребує фонтану крові!
  Акуліна пальнула, натиснувши голою, круглою п'ятою і підтвердила:
  - Воїн не Бог за силою, але ангел з благородства!
  Мірабела згідно кивнула, і збивши фриця, помітила:
  - У солдата залізна каска, сталевий багнет, і золоте серце, але політик його й у мідний гріш не цінує!
  Дівчата відчайдушно й дуже впевнено боролися у небі. Вони збивали фашистів і демонстрували майстерність.
  І начхати на те, що німецькі літаки, начебто й кращі й ефективніші за радянські.
  Головне, що за штурвалом у СРСР гарні та розумні, майже голі в одному бікіні льотчиці.
  Серед них і Наташа Соколовська - також ас світового рівня.
  Босими пальчиками ніжок Наташка збила німецьку машину і пропищала:
  - Солдат часто женуть на бійню як баранів, але вони леви серцем, а політик що гарчить левом - типовий баран!
  Анастасія довбанула супротивника авіаційним снарядом, пробила літак Третього Рейху і пискнула:
  - Солдат теж може злякатися смерті, але все-таки його більше лякає безчестя, а політик тремтить за своє життя, а честь втратив давно!
  Акуліна відзначила, ведучи дуже влучний і впевнений вогонь по ворогові:
  - Солдати здолавши ворога святкують перемогу, політик обдуривши виборця святкує боягуза!
  Мірабела дуже влучно лупнув за допомогою босих пальчиків ніжок по фашистам, в'якнула:
  - Хлопчик може бути добрим воїном, але політик ніколи не подорослішає до відповідальності перед виборцем!
  Наташа, ведучи вогонь по гітлерівцях та вибиваючи їх, відзначила:
  - Краще бути босоногим хлопчиком, ніж дозволити політиканам взути тебе та вкрасти молодість!
  Анастасія лупнула по фашистах і видала:
  - Дівчина - це пишна квітка, яка може зав'яти, але ніколи не втратить аромату, політик - це купа гною, він може піднятися на трон, але смердіти від цього буде тільки сильніше!
  Акуліна агресивно помітила, вискалив перлинні зубки, і направить авіаційну гармату босими пальчиками ніжок:
  - Солдат-це справжній чоловік, політик - це сварлива баба в штанах!
  Наташа лупнула босими пальчиками ніжок, натиснувши на важіль по супротивнику і прошипіла:
  - У солдата лють благородна немов рев лева, а в політика істерія підла, слово бекання барана!
  Акуліна агресивно відзначила, виблискуючи яскраво-червоними сосками, і кулячи в супротивника влучно:
  - У солдата рідко буває вихідний, а політик має сім п'ятниць на тижні, а його виборці святкують день народження у понеділок!
  Наташа лупнула по фрицях натиснувши голою п'ятою і видала зі смішком, скелячи зубки:
  - Солдат впавши віджимається, політик завжди морально падає і віджимає в свою кишеню!
  Анастасія лупнула по супротивнику, зрізала його, буквально викосивши, і прочирикала:
  - Солдат іноді змушений пустити по бруду залишаючись людиною, а політик у чистому одязі та облитий одеколоном залишається свинею!
  Акуліна відзначила, підрізаючи гітлерівські літаки, своїм руйнівним каскадом черг:
  - Солдат і честь віддає і з честю лишається, політик підсовує свиню і залишається свинею!
  Мірабела довбанула супротивника, зрізавши його немов бритвою, і теж використовуючи босі ніжки, гаркнула:
  - У солдата гудзики в ряд, у політика як у вепря зад!
  Наташа агресивно підрізала гітлерівці та проворкувала:
  - Солдат вушка брави дітлахи, а політиків відправ у психлікарні!
  Анастасія з великою дотепністю відповіла, підморгуючи і стріляючи по ворогові:
  - Людина кажуть, що походить від мавпи, а політик відразу видно так і залишився свинею!
  Акуліна крушивши противника, використовуючи при цьому босі пальчики ніжок, проворкувала:
  - Праця з мавпи зробив людину, а політика підкилимна боротьба перетворила на суміш лисиці зі свинею!
  Мірабела агресивно відзначила, запускаючи за допомогою босих пальчиків ніжок, каскади свинцевих куль:
  - Робочий трудиться і іноді випиває спиртне, політик свинячить, і завжди викидає блювотину словесного проносу!
  Наташа дуже агресивно відзначила, посилаючи забійної сили каскад смерті та руйнування:
  - Солдат росте від бою до бою, політик від однієї виборчої кампанії до іншої, все більше перетворюється на повію!
  Анастасія, агресивно посилаючи вбивчу силу презенти смерті в гітлерівців, видала:
  - У солдата горять очі юним азартом бійця, у політика, як на злодії, горить шапка, з байдужістю пропаленого циніка!
  Акуліна підморгнула, довбанула авіаційним снарядом, за допомогою босих пальчиків ніжок і пискнула:
  - У солдата вибір: груди у хрестах або голова в кущах, а у політика на виборах одні хрести забиті на сподіваннях, виборців та голови капустяні!
  Мірабела ведучи вогонь по ворогу, використовуючи свої босі, точені ніжки, помітила:
  - Солдат навіть малий на зріст мужністю гігант, політик навіть із високим становищем - совістю пігмей!
  Наташа хихикнула і надіславши черговий подарунок смерті, і впевнено круша супротивника видала:
  - Солдат хоче у подарунок за подвиг жіноче тіло, а політик незаслужено ставить на рак всю країну!
  Анастасія за допомогою босих пальчиків ніжок надіслала вбивчий подарунок смерті, розкришила літак супротивника і вдарила:
  - У солдата завжди є час і місце для подвигу, але не завжди вдається його вчинити, політик у постійному цейтноті обов'язково встигне підкласти свиню і напасти на голову!
  Акуліна, крушивши німців за допомогою босих пальчиків ніжок, і скелячи зубки кольору слонової кістки, видала:
  - Політик-це єдине безкриле створення в природі, яке всім гадить на голову!
  Мірабела агресивно додала, без зайвих проблем винищуючи супротивників своїми забійними та сексуальними ніжками:
  - Кожен школяр знає, що двічі два-чотири, тільки політики замість примноження цифр, виробляють постійний поділ у свою кишеню!
  Наташа відтворила на своєму маневреному винищувачі віраж, ламаючи фашистських тварюків і в'якнула:
  - Солдат вчитися набиваючи шишки, політик намагається привчити виборців до думки, що можна процвітати, якщо бити байдики!
  Анастасія, посилаючи вбивчу силу снаряд, за допомогою голої, дівочої п'яти, відзначила:
  - Кожен солдат боєць, різниця лише на рівні, кожен політик повія, різниця тільки в ранзі сутенера!
  Акуліна відзначила зі смішком скеля зубки, і підморгуючи:
  - Солдат частково кат, бо теж проливає кров, політик по повній негіднику, бо капає на мізки!
  Мірабела довбанула по супротивнику, використовуючи босі пальчики, своїх точених ніжок і видала:
  - Якщо генерала запрошують на весілля, то солдат отримує запрошення рятувати Батьківщину, щоб весілля грали у вільній країні!
  Дівчата дуже добре билися. І загальний героїзм Червоної Армії допоміг уникнути повного обвалу фронту.
  У січні Червона армія СРСР намагалася наступати, але не досягла істотних успіхів.
  Так і загрузла в щільному захисті вермахту. А потім у березні намагалися прорватися і німці. У них з'явилася САУ Е-25 з гарматою "Пантери", і висотою в 1,7 з двигуном сімсот кінських сил і вагою в двадцять шість тонн. Рухлива машина нічого не скажеш. Але не надто конструктивна.
  Влітку стали в обидві армії надходити нові машини. У Червону ІС-3 краще захищений у лоб, у німецьку Е-50 та Е-75, та Е-100. Бої показали втім, що нова німецька техніка не зовсім досконала. Е-50 вийшов лише трохи легшим і краще захищеним, ніж "Тигр"-2. Правда і вежа в нього була вже й ходова частина легша і прохідніша. Плюс і більше бронебійна гармата 88-міліметрів на 100 ЕЛ. Так машина начебто нічого. І Е-50 замінив "Пантер"-2 як основний танк.
  Е-75 отримав надто важким - тонн за дев'яносто, але краще захищений та 128-міліметровою гарматою. І цей танк творив деякі проблеми. А Е-100 ще важчий і дорожчий. Втім, цей танк військові не дуже любили.
  Більш популярним був Е-50 з двигуном до 1250 кінських сил - відносно рухомих і добре захищений у чоло.
  У СРСР розробка нового танк Т-54 сповільнилася, і поки що основний танк Т-34-85, який трохи застарів. І міг пробити Е-50 тільки в борт, а Е-75 для нього взагалі виявився непробивним.
  Влітку німці трохи просунулися у центрі. І восени бої пішли за Смоленськ.
  Бої кипіли дуже завзяті. Радянські війська намагалися контратакувати.
  Втім, Смоленськ героїчно обороняючи змогли утримати. І настала зима.
  Тяжко... У німців звичайно ж у небі є свої аси класу супер. Наприклад, Марсель, який отримав за тисячу збитих літаків Зірку Лицарського хреста залізного хреста срібним дубовим листям з мечами та діамантами.
  Та це унікальний випадок, коли для льотчика-феномена вигадали нову нагороду і їй ще три ступеня.
  Коли Марсель досяг двох тисяч збитих літаків, то йому вручили Зірку Лицарського Хреста залізного хреста із золотим дубовим листям із мечами та діамантами.
  А за три тисячі збитих літаків зірку Лицарського хреста залізного хреста з платиновим дубовим листям з мечами та діамантами.
  Ось це справді боєць, усім бійцям боєць.
  Настали й сорок шостий рік... Німці навесні знову наставали. Вони з'явилися досконаліші реактивні літаки. Е-50 теж з'явився в модифікації з двигуном і трансмісією одним блоком, і став нижчим за силует і його вага зменшилася до п'ятдесяти тонн.
  Але це німцям не допомогло перемогти. Війна йшла рівними. Дисколети себе не виправдали. Вони виявилися надто дорогими і вразливими для стрілецького вогню.
  Єдиний їх плюс висока швидкість і висота польоту, допомагали в розвідці і бомбардуваннях.
  Але й то не надто.
  Минув і сорок шостий рік, наступали сорок сьомий... Німці наступали в теплу пору року, радянські війська в холодну.
  І цей рік нікому нічого не дав. У Червоної армії з'явилися Т-54, але й німецький Е-50 був не гіршим, а так навіть рухливішим.
  Марсель до кінця року довів свій рахунок до чотирьох тисяч літаків, і отримав новий орден: Зірку Лицарського хреста, Залізного хреста з платиновим дубовим листям, мечами та чорними діамантами.
  Та це теж ступінь четверта - чорні діаманти, і дуже цінні!
  Сорок восьмий рік пройшов також у жорстких обмінах ударами. І поки що все стабільно...
  І сорок дев'ятий рік минув... У СРСР винищувач МІГ-15 у серії...
  Марсель довів свої рахунки до п'яти тисяч літаків. І отримав новий орден Велику зірку Лицарського хреста Залізного хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами.
  І дівчата радянські теж не промах.
  Ось уже й 1950 рік минув... Німці й зависли і Червона армія теж у нерухомій лінії фронту.
  Радянські танк Т-54 та ІС-7 проти Е-50 У та Е-75 У. Німці теж зробили свої машини з двигунами одним блоком разом із трансмісією та поперек. І Е-50 перевершував Т-54 у ходових якостях та лобовій броні. І дещо у бронебійній силі гармати. Але все одно німці перемогти не могли.
  Ось і 1951 рік теж пройшов ... І жодного толку немає.
  Марсель за шість тисяч літаків отримав Велику Зірку Лицарського хреста Залізного хреста із золотим дубовим листям мечами та діамантами.
  І це дуже круто!
  Втім, і Наташа, Анастасія, Акуліна, Мірабела набрали чималі рахунки.
  Причому вони борються, використовуючи босі пальчики ніжок і в бікіні.
  Дівчата всі...
  Ось пронісся і 1952 рік. Теж лінія фронту малорухлива.
  А ось у березні 1953 року вмирає Сталін. І це серйозно. Але великий вождь встиг залишити письмовий заповіт, де своїм наступником оголосив Лаврентія Палича Берію. І це серйозне рішення.
  Таким чином радянський фронт не обвалився, і війна тривала на рівних.
  Минув і 1953 рік.
  Марсель отримав за сім тисяч літаків Велику зірку Лицарського Залізного хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами.
  Дівчина теж набирала собі високі нагороди.
  Ось уже й 1954 рік... Йде час на землі краплями. А може й крутіше.
  І не німці, ні росіяни не можуть щось суттєво змінити.
  Ось і 1955 фашисти наступають. А радянські війська обороняються влітку. А пізно восени сама Червона армія намагається наступати.
  Ось уже й 1956 рік.
  Марсель за вісім тисяч літаків отримав Велику зірку Лицарського Хреста з платиновим дубовим листям, мечами та чорними діамантами.
  22 червня 1956 року виповнилося рівно п'ятнадцять років Великої Вітчизняної війни. І, звісно, давно йдуть розмови про мир. Лаврентій Берія готовий до компромісів Але Адольф Гітлер уперто не хоче на компроміс.
  Гітлеру все ще віриться в чудо-зброю, і є бажання битися до кінця.
  Плюс її зрозуміло і Японія.
  На рахунок країни Вранішнього Сонця? Вона дуже довго воює з Китаєм. І тут уже можна боротися до нескінченності. Жодна зі сторін взяти нагору не в змозі. Ні Китай, ні Японія не можуть одне одного реально перемогти. Хоча зазнають втрат більше, ніж китайці.
  І ось Мюллер вирушив до Піднебесної імперії з особливою місією. Переконати самураїв змиритися з Піднебесною імперією. Щоб потім обрушитися на Росію, і вирішити нарешті цю проблему, що тривала!
  Місія Мюллера розпочалася у вересні 1956 року... У цілому нині японці були згодні світ і розділу сфер впливу. Однак у цей момент Молотов за наказом Берії здійснив візит до Китаю. І переконав Піднебесну імперію продовжувати війну із самураями.
  Розв'язати руки Японії не вдалося. І війна між СРСР та Третім Рейхом тривала.
  Минув і з 1956 року... Настав 1957...
  Німці намагалися у травні знову наступати, і в них з'явилися нові пірамідальні танки класу АГ. І це серйозно. І форма піраміди давала похилий броню з усіх ракурсів. І це було серйозним перебігом.
  Гітлерівці змогли прорвати радянську оборону та оточити Смоленськ. А далі розвиваючи успіх на півночі підійти до Ленінграда, а в центрі взяти Вязьму.
  Ситуація склалася вкрай тяжка. І вже розпочався штурм Москви.
  І за цих умов одна залишилася надія, на Олега Рибаченка та десант попадань.
  А тут і сам хлопчик-термінатор та дівчата на висоті.
  А гітлерівці вже обтікають із різних боків Москву.
  Тоді Олег та дівчата знову вступили у бій, допомагаючи Росії, точніше СРСР.
  Тут до них приєдналася босонога дівчинка Маргарита. Теж доросла жінка письменниця стала дівчинкою років дванадцяти в обмін на безсмертя та виконує місію.
  Воїни із двадцять першого століття знову зчепилися з гітлерівцями двадцятого.
  Дуже багато солдатів у фашистської коричневої імперії. Вони течуть собі нескінченною річкою.
  Олег Рибаченко рубаючи гітлерівців мечами, як піхоту, так і танки ревів:
  - Ніколи не поступимося!
  І від босої ноги хлопця полетів гострий диск!
  Маргарита, крушивши супротивників, скелячи зубки, буркнула:
  - У світі подвигу знайдеться місце!
  І від босої ніжки дівчинки розлетілися отруйні голки, вражаючи гітлерівців та їхні літаки та танки.
  Наташа теж жбурнула босими пальцями ніг, вбивча і провила:
  - Ніколи не забудемо і не пробачимо.
  І її мечі пройшлися в млині фашистами.
  Зоя, розрубуючи ворогів, запищала:
  - За новий порядок!
  І від її босих ніжок розлетілися нові голки. І що в око, що в горло гітлерівським солдатам та літакам.
  Та видно було, що войовниці заводяться і лютують.
  Августина рубаючи білих солдатів та танки, пропищала:
  - Наша залізна воля!
  І від її босої ноги летить новий, вбивчий подарунок. І падають такні та білі бійці.
  Світлана рубає мірошнику, її мечі як блискавка.
  Фашисти валяться, як зрізані снопи.
  Дівчина метає голки своїми босими ніжками і пищить:
  - За Росію-матінку перемагатиме!
  Олег Рибаченко настає проти гітлерівців. Хлопчик-термінатор рубає коричневі війська.
  І при цьому пальчики голих ніжок пацана викидають голки з отрутою, вони розривають стволи та збивають літаки.
  Пацан реве:
  - Слава Майбутньої Русі!
  І в русі розкроює всім голови та морди.
  Маргарита теж трощить супротивників.
  Її босі ніжки так і миготять. Гітлерівці гинуть у великій кількості. Войовниця кричить:
  - За нові рубежі!
  І тут дівчинка як візьме та рубане...
  Маса трупів фашистських солдатів.
  А ось Наташа у наступі. Рубить собі гітлерівців разом із танками, і співає:
  - Русь велика і промениста,
  Я дівчина дуже дивна!
  І від її босих ніжок летять диски. Які перепилюють горла фашистам. Та ось це дівка.
  Зоя у наступі. Рубить коричневий солдат з обох руку. Плює з трубочки. І метає босими пальцями ніг вбивчі голки - збиваєте танки та літаки.
  І при цьому співає собі:
  - Ех, палицею ухнем,
  Ех, кохана сама піде!
  Августина, рубаючи гітлерівців і винищуючи коричневих солдатів, верещать:
  - Весь кудлатий і в шкурі звіриною,
  На ОМОН він кидався з кийком!
  І босими пальчиками ніжок як запустить у супротивника, що уб'є і слона, а танк тим більше.
  А потім пропищає:
  - Вовкодави!
  Світлана у наступі. Рубить, край гітлерівців. Босими ніжками на них запускає презенти смерті.
  Проводить мечами млин.
  Розкришила масу бійців і верещить:
  - Велика прийде перемога!
  І знову дівчина у дикому русі.
  І її босі ніжки запускають смертельні голки, знищуючи танки та літаки.
  Олег Рибаченко підстрибнув. Прокрутився хлопчик у сальто. Порубав масу гітлерівців у стрибку.
  Метнув босими пальцями ніжок голки і пробулькав:
  - Славитися моя гарна мужність!
  І знову пацан у битві.
  Маргарита переходить у наступ. Кромсає всіх ворогів поспіль. Її мечі крутіші за лопаті млина. І босі пальчики ніжок метають подарунки смерті, танки та літаки горять.
  Дівчина в дикому наступі. Винищує коричневих воїнів без церемоній.
  І підскакує раз у раз, і перекручується!
  І летять від неї презенти анігіляції.
  А гітлерівці собі падають мертво. І цілі кургани з трупів нагромаджуються.
  Маргарита пищить:
  - Я є американський ковбой!
  І знову її босі ніжки кинув голку.
  А потім ще й дюжину голок!
  Наталя у наступі теж дуже крута.
  І босими ніжками кидає, і з трубочки плюється.
  І кричить на все горло:
  - Я блискуча смерть! Вам залишається лише померти!
  І знову красуня у русі.
  Зоя штурмує завал із гітлерівських трупів. І також від її босих ніжок вилітають бумеранги знищення.
  А коричневі воїни все падають та падають.
  Зоя кричить:
  - Босонога дівка, вас переможе!
  І від голої п'яточки дівчини летить дюжина голок. Які прямо в горло гітлерівцям упиваються.
  Тим падають мертво.
  А точніше й зовсім мертві.
  Августина у наступі. Крушить коричневі війська. Її мечі у двох рук мчать. І така вона чудова войовниця.
  Смерч проноситься фашистськими військами.
  Дівчина з рудим волоссям реве:
  - Майбутнє, приховано! Але буде переможним!
  І в наступі красуня з вогняним волоссям.
  Августина в дикому екстазі реве:
  - Боги війни все порвуть!
  І войовниця у наступі.
  І її босі ніжки метають дуже багато гострих, отруйних голок.
  Світлана у битві. І така блискуча і бойова. Її голі ніжки стільки всього вбивчого викидають. Не людина, а смерть із волоссям білявки.
  . РОЗДІЛ Љ7
  Адже якщо розійдеться, то вже й не зупиниш.
  Світлана співає:
  - Життя не буде медом,
  Та скачіть хороводом!
  Нехай здійсниться мрія -
  На раба чоловіка перетворює краса!
  І в русі босонога дівчини все більше і більше люті.
  Олег у наступі все пришвидшується. Хлопчик б'є гітлерівців.
  Його босі ніжки метають гострі голки - розриваючи танки та літаки.
  Юний воїн пищить:
  - Шалена імперія - всіх розірве!
  І знову хлопчик у русі.
  Маргарита бурхлива дівчина у своїй активності. І молотить ворогів.
  Ось вона запустила голою ніжкою, горошинку з вибухівкою. Та рвоне, і одразу сотню гітлерівців і десять танків нагору підкине.
  Дівчинка кричить:
  - Перемога до нас все одно прийде!
  І проведе млин мечами - стовбури танків летять у різні боки.
  Ось прискорила рухи Наташа. Дівчина зрубує коричневих воїнів. І при цьому репетує:
  - Перемога на імперію на Росію чекає.
  І давай винищувати гітлерівців посиленими темпами.
  Наталка це дівка-термінатор.
  Не думає зупинятися і сповільнюватися і танки та літаки збиваються.
  Зоя у наступі. Її мечі наче нарізають м'ясний і металевий салат. Дівчина кричить на всю горлянку:
  - Наше спасіння в силі!
  І теж босі пальчики ніг такі голки кидають.
  І маса людей з пробитими горлами валяється курганами трупів, а також розбитих танків і збитих літаків.
  Августина шалене дівчисько. І всіх трощить немов це робот із гіперплазми.
  Рознесла вже жодну сотню гітлерівців. Але все збільшує темп. І войовниця ще й реве.
  - Я непереможна така! Сама у світі крута!
  І знову красуня в атаці.
  І від її босих пальчиків ніжок вилітає горошинка. І три сотні гітлерівців та дюжину танків розірвав потужний вибух.
  Августина проспівала:
  - Ви не посмієте нашу землю захоплювати!
  Світлана теж у наступі. І не дає ні грама перепочинку. Дика дівчина-термінатор.
  І рубає ворогів та гітлерівців винищує. І маса коричневих бійців уже завалилася в канаву та дорогами.
  Шістка розбушувалася. Влаштувала дику битву.
  Олег Рибаченко знову у бою. І просувається, махає обома мечами. І хлопчик-термінатор проводить млин. Падають убиті гітлерівці.
  Маса трупів. Цілі гори кривавих тіл.
  Хлопчику-письменнику згадується дика стратегія. Де також разом змішувалися коні та люди.
  Олег Рибаченко пищить:
  - Горе від розуму!
  А грошей буде темрява!
  І хлопчик-термінатор у новому русі. І його босі ніжки щось візьмуть та й метнуть.
  Пацан-геній проревів:
  - Майстер клас та фірма "Адідас"!
  Дійсно крута з крутих вийшла вистава. А скільки вбитих гітлерівців. І перебили коричневих бійців найбільше з найбільших.
  Маргарита теж у бою. Крушить коричні та сталеві армії та реве:
  - Великий ударний полк! Ми всіх вганяємо у труну!
  І її мечі як рубають по гітлерівцях. Маса коричневих бійців уже завалилася.
  Дівчинка прогарчала:
  - Я пантери навіть крутіший! Доведіть, що всіх найкраще!
  І від голої п'яти дівчинки як вилетить горошинка із потужною вибухівкою.
  І по ворогу довбає.
  І візьме та рознесе частину супротивників та танки і навіть літаки.
  А Наталя в авторитеті. І б'є супротивників і сама нікому спуску не дасть.
  Скільки гітлерівців уже перебили.
  А її зубки такі гострі. А очі такі сапфірові. Ось це дівка - найголовніший кат. Хоча у неї всі напарниці - кати!
  Наталя кричить:
  - Шалена я! Буде вам пеня!
  І знову дівчина мечами масу гітлерівців зарубає.
  Зоя рухалася і розкроїла багато коричневих воїнів.
  А ніжки босі метають голки. Кожна голка вбиває кількох гітлерівців. Ось це дівчата - реально красуні.
  Августина настає, і супротивників трощить. І при цьому ще не забуває прокричати:
  - Вам не уникнути труни!
  І свої зуби дівка візьме та й вискачить!
  І руда така... Волосся майорить на вітрі, наче пролетарський прапор.
  І вся буквально виходить гнівом.
  Світлана в русі. Ось розкроїла масу черепів та веж танків. Войовниця, яка скеляє зубки.
  Показує язичок. А потім плюється з трубочки. Після чого завиває:
  - Будете ви мертвими хлопці!
  І знову від її босих ніжок летять смертоносні голки, що вражають піхоту та літаки.
  Олег Рибаченко стрибає та підскакує.
  Босоногий хлопчик купу голок випускає, збиває танки, і співає:
  - Вирушаємо у похід, відкриває великий рахунок!
  Юний воїн як належить на висоті.
  Років йому вже чимало, але він виглядає дитиною. Тільки дуже сильним і мускулистим.
  Олег Рибаченко заспівав:
  - Нехай не за правилами гра - прорвемося фраєра!
  І знову від його босих ніжок відлетіли смертельні голки.
  Маргарита із захопленням проспівала:
  - Нічого неможливого нема! Вірю, буде свободи світанку!
  Дівчинка знову кинула вбивчим каскадом голок по гітлерівцям та їхнім танкам, продовжила:
  - Темрява піде! Розквітнуть троянди травня!
  І войовниця як кине босими пальцями ніжок горошинку, так одразу ж тисяча гітлерівців підлетіла у повітря. Та армія коричневої, пекельної імперії тане прямо на очах.
  Наташа у битві. Стрибає немов кобра. Вибухає ворогів. І стільки гине гітлерівців та падають літаки.
  Дівчина їхня і мечами, і гранами на вугіллі, і списами. І голками.
  При цьому ще й реве:
  - Перемога вірю, прийде!
  І слава росіян знайде!
  Босі пальчики ніжок кидають нові голки, пробиваючи супротивників.
  Зоя у дикому русі. Настає на гітлерівців. Розрубує їх на дрібні шматочки.
  Войовниця метає босими пальцями голки. Пробує противників, і як зареве:
  - Повна наша перемога близька!
  І проводить мечами дикий млин, змітаючи танки. Ось це справді дівка як дівка!
  А ось кобра Августина перейшла у наступ. Ось це баба - усім кошмарам кошмар.
  І якщо врубить, то значить врубає.
  Після чого руда візьме і заспіває:
  - Розкрию всі черепи! Я велика мрія!
  І ось її мечі у дії і розрубують м'ясо та метал.
  Світлана теж переходить у наступ. Немає у цієї дівчини гальм. Як порубає, так маса трупів завалена, і валяться літаки та танки.
  Блондинка-термінатор реве:
  - Як буде добре! Як буде добре - я це знаю!
  І ось летить від неї забійна горошинка.
  Олег знову сотню гітлерівців, пронісши метеором, зріже. І ще бомбу візьме та й кине.
  Невелика розмірами, але вбивча вона...
  Як розірве на дрібні уривки.
  Хлопчик-термінатор провів:
  - Бурхлива молодість страшних машин!
  Маргарита знову таке влаштує у битві.
  І зрубає масу коричневих бійців. І прорубує великі просіки.
  Дівчинка вищить:
  - Ламбада - наш танець на піску!
  І вріже з новою силою.
  Наталя в наступі ще шаленіша. Так молотить гітлерівців. Не дуже їм проти таких дівчат встояти.
  Наташа взяла і заспівала:
  - Біг на місці загальний примиряючий!
  І войовниця таким каскадом ударів вибухнула супротивниками.
  І ще босими ніжками диски метне.
  Ось млин провела. Маса голів коричневої армії відкотилася і горіли танки.
  Бойова красуня вона. Бити собі таку жовту армаду.
  Зоя в русі, всіх руйнує поголовно. І її мечі, наче ножиці смерті.
  Дівчина просто приваблива. І її босі ніжки кидають дуже отруйні голки.
  Вражають ворогів. Пробивають їм горло і роблять труни, змушують вибухати танки та літаки.
  Зоя взяла і пропищала:
  - Якщо у крані немає води...
  Наташа промовила із захопленням:
  - Виходить, винна ти!
  І босими пальцями ніг як метне те, що вбиває капітально. Ось це справді дівчина з дівчат.
  І від її голих ніжок як пролетить лезо. І вразить безліч бійців, зрізаючи вежі з танків.
  Августина у русі. Стрімка та неповторна у своїй красі.
  Яке у неї яскраве волосся. Немов пролетарський прапор майоріють. Ось це дівчина - справжня мегера.
  А рубає супротивників - ніби народилася з мечами у руках.
  Руда, бісова бестія!
  Августина взяла і прошипіла:
  - Бичача буде голова - не збожеволіти!
  І ось вона знову розфарбувала безліч бійців.
  Олег Рибаченко буркнув:
  - Те що треба! Оце дівка!
  Маргарита, метнувши босою ніжкою кинджал, відламавши вежу танка, підтвердила:
  - Велика та класна дівчина!
  Августина із цим охоче погодилася:
  - Я войовниця, що загризе будь-кого!
  І знову босими пальчиками ніжок запустить убивчу.
  Світлана у битві не поступається супротивникам. Не дівчина, а покінчити з такою відьмою в полум'ї.
  І верещать:
  - Яке блакитне небо!
  Августина, випустивши босою ніжкою лезо, зрізавши вежу танка, підтвердила:
  - Ми не прихильники розбою!
  Світлана, розрубуючи ворогів, і збиваючи літаки, прочирикала:
  - На дурня не потрібен ніж.
  Зоя пискнула, метаючи голки босими, засмаглими ніжками:
  - Йому з три короби набрешеш!
  Наташа, рубаючи гітлерівців, додала:
  - І роби з ним за гріш!
  І войовниці візьмуть і підстрибнуть. Такі вони криваві та круті. Загалом у них маса азарту.
  Олег Рибаченко у бою виглядає - дуже навіть стильно.
  Маргарита заспівала:
  - Удар сильний, а інтерес у хлопця...
  Хлопчик-геній запустив ногою щось подібне до гвинта вертольота. Зрізав пару сотень голів і в гітлерівців та танків, пискнув:
  - Цілком спортивний!
  І обидва - хлопчик і дівчинка у повному ажурі.
  Олег, рубаючи коричневих солдатів, пробулькал:
  - І буде велика перемога за нами!
  Маргарита у відповідь прошипіла:
  - Ми всіх вбиваємо - босими ногами!
  Дівчинка і справді такий активний термінатор.
  Наташа в наступі проспівала:
  - На священній війні!
  І запустила войовниця гострий диск-бумеранг. Той пролетів дугою, зрубав масу гітлерівців і веж танків.
  Зоя додала, продовжуючи винищення:
  - Буде наша перемога!
  І від її босих ніжок полетіли нові голки. І вразили масу бійців та літаків.
  Дівчина-блондинка видала:
  - Ставимо противнику матюк!
  І показала мову.
  Августина махаючи ногами, і кидаючи свастики з гострими краями, булькнула:
  - Прапор імперський уперед!
  Світлана охоче підтвердила:
  - Слава загиблим героям!
  І дівчата хором кричали, руйнуючи гітлерівців:
  - Нас ніхто не зупинить!
  І ось летять від босих ніжок войовниць диск. Рветься м'ясо та зносяться вежі танків.
  І знову вий:
  - Нас ніхто не переможе!
  Наталя підлетіла у повітря. Розпорола супротивників і крилатих стерв'ятників, і видала:
  - Ми є вовчиці, смажимо ворога!
  І від її босих пальчиків як вилетить дуже вбивчий диск.
  Дівчина навіть перекрутитись в екстазі.
  А потім буркне:
  - П'яточки наші люблять вогонь!
  Так, дівчата по-справжньому сексуальні.
  Олег Рибаченко пробулькав:
  - Ох рано, дає охорона!
  І підморгнув войовницям. Ті у відповідь сміються і скалять зубки.
  Наташа рубала гітлерівців і пищала:
  - У нашому світі немає радості, без боротьби!
  Хлопчик заперечив:
  - Іноді й боротьба не на радість!
  Наташа погодилася:
  - Якщо немає сил, то так...
  Але ми войовниці завжди здорові!
  Дівчина метнула босими пальцями ніг у супротивника голки, підірвала масу танків, і заспівала:
  - Солдат завжди здоровий,
  І до подвигу готовий!
  Після чого Наташа знову рубала ворогів, зносячи вежі танкам.
  Зоя дуже швидка краля. Ось цілу діжку в гітлерівців запустила. І розірвала з одного вибуху кілька тисяч.
  Після чого пропищала:
  - Не зупинитися, наші п'яти виблискують!
  І дівчина у бойовому ажурі!
  Августина у битві теж не слабка. Так молотить гітлерівців. Немов із сніпа ланцюгами вибиває.
  І рубаючи супротивників - співає:
  - Бережись буде користь,
  Буде восени пиріг!
  Руда чортівня і справді оре в битві, неначе чортик у табакерці.
  А ось Світлана як б'ється. І від неї гітлерівцям дістається.
  І якщо вона вріже, так і вріже.
  Від неї криваві бризки вилітають.
  Світлана жорстко помітила, коли від її босої ніжки полетіли бризки металу, що розплавляє черепи та вежі танкам.
  - Слава Росії, дуже слава!
  Танки рвуться вперед.
  Дивізії в червоних сорочках
  Вітає російський народ!
  Ось дівчата за гітлерівців взялися. Так їх розрубують і шматують. Чи не войовниці, а реально пантери, що зірвалися з ланцюга.
  Олег у бою та атакує гітлерівців. Б'є їх без жалю, розтинає танки, і верещить:
  - Ми як бики!
  Маргарита, ламаючи коричневу армію, і розтинаючи танки, підхопила:
  - Ми як бики!
  Наташа взяла і провила, розрубуючи коричневих бійців разом із танками:
  - Брехати не з руки!
  Зоя розривала гітлерівців, пискнула:
  - Ні, не з руки!
  І теж візьме і випустить зірочку босою ногою і прикінчить масу фашистів.
  Наташка взяла і запищала:
  - ТБ наш горить!
  І від її голої ніжки летить забійний пучок голок.
  Зоя, також круша гітлерівців та їхні танки, пискнула:
  - Наша дружба моноліт!
  І знову таке метне, що на всі боки кола розпливаються. Ось це дівка - чисте винищення противників.
  Дівчина босими пальчиками ніжок візьме та запустить три бумеранги. А трупів від цього побільшало.
  Після чого красуня видасть:
  - Не дамо ворогові пощади! Буде труп!
  І знову від босої п'яти відлітає вбивче.
  Августина теж цілком логічно помітила:
  - Тільки не один труп, а багато!
  Після того дівчина взяла і босоніж пройшла по кривавих калюжах. І багато перебила гітлерівців.
  І як прореве:
  - Маса вбивства!
  І ось довбає головою по гітлерівському генералу. Зламає йому череп та видасть:
  - Банзай! Потрапиш до раю!
  Світлана дуже люта в наступі, особливо збиваючи танки, пищить:
  - Не буде вам пощади!
  І від її босих пальчиків відлітає дюжина голок. Як вона всіх пробиває, літаки завалюються. І дуже навіть войовниця намагається розрізати, і перебити.
  Олег Рибаченко пищить:
  - Чудовий молот!
  І хлопчик теж босою ніжкою кидає таку круту зірку у вигляді свастики. Вигадливий гібрид.
  І маса гітлерівців завалилася.
  Олег ревів:
  - Банзай!
  І хлопчик знову в дикій атаці. Ні, в ньому просто клекоче сила, і булькають вулкани!
  Маргарита у русі. Усім розпоре животи.
  Дівчинка ніжкою викине півсотні голок зараз. І маса вбита різного роду ворогів, підбила і танків, і літаків.
  Маргарита заспівала у плані бадьорості:
  - Раз два! Горе не біда!
  Упадати не треба ніколи!
  Вище ніс і хвіст тримай трубою.
  Знай, що вірний друже завжди з тобою!
  Ось така вона агресивна компанія. Дівчинка як лупне і вигукне:
  - Президент-дракон стане трупом!
  Наташа у бою просто термінатор якийсь. І ревіння пробулькала:
  - Банзай! Швидше отримуй!
  І від її босої ніжки відлетіла граната. І по гітлерівцях як цвяхне. І рознесе масу мастодонтів та крилатих, пекельних машин.
  Оце войовниця! Всім войовницям - войовниця!
  Зоя теж у наступі. Така люта краля.
  І взяла та пробулькала:
  - Батько наш - сам Білий Бог!
  І рубане по гітлерівцям потрійний млин!
  А Августина проревела у відповідь:
  - А мій Бог - чорний!
  Справді рижуха - це саме втілення підступності та підлості. Для ворогів, зрозуміло. А для друзів вона душка.
  І як босими пальцями ніжок візьме та метне. І масу завалися воїнів коричневої імперії, і навіть їх танків і літаків.
  Руда прокричала:
  - За нами Росія та чорний Бог!
  Войовниця із дуже великим бойовим потенціалом. Ні під таку краще й не потикатися. Як вежі танкам відриває й крила фашистським літакам.
  Августина прошипіла:
  - Усіх зрадників зітремо на порошок!
  І підморгне напарницям. Та ця вогняна дівка - не зовсім те, що може дати спокій. Хіба що спокій смертельний!
  Світлана, крушивши ворогів, видала:
  - Чергою вас зметем!
  Августина підтвердила:
  - Усіх уб'ємо!
  І від її босий ніжок, знову летить презент тотальної анігіляції! І стільки танків і літаків разом розірвалося на дрібну стружку.
  Олег заспівав у відповідь:
  - Буде повний банзай!
  Августина, розриваючи гітлерівців голими руками, рубаючи їх мечами, і метаючи голки босими пальцями ніг, знищуючи разом танки та літаки, видала:
  - Коротше кажучи! Коротше кажучи!
  Наташа, руйнуючи коричневих воїнів, пискнула:
  - Коротше кажучи - банзай!
  І давай рубати супротивників із дикою запеклістю.
  Олег Рибаченко, розрубуючи супротивників, видав:
  - Цей гамбіт є не китайський,
  А дебют повірте тайському!
  І знову від босої ніжки хлопчика полетів гострий метал металу. Він зрізав і вежі танкам, і хвости літакам.
  Маргарита, рубаючи воїнів коричневої імперії та броню танків, проспівала:
  - А кого в бою знайдемо,
  А кого в бою знайдемо...
  З тим жартувати не станемо -
  На частини розірвемо!
  На частини розірвемо!
  Добре попрацювали вони тоді з гітлерівцями... І Радянська Росія перемогла під час штурму Москві коричневу імперію.
  Війна ще не закінчилася, але вже у СРСР з'явився шанс перемогти гітлерівців самим. Так що шістці знову довелося перервати виконання своєї, супер та крутої місії.
  Олег Рибаченко на прощання навіть заспівав;
  Ми піонери - витязі Вітчизни,
  Що народилися під знаком жовтня...
  Не пошкодуємо для Росії життя,
  На славу з червоним прапором царя!
  
  Ми любимо і вміємо міцно битися,
  Фашистам завзято обламавши роги...
  У нас гранати є у просторому ранці,
  Нам піонерам життя недороге!
  
  Ми любимо нашу Батьківщину святу,
  Що створила грізний комунізм...
  Ось комсомолку по снігу ведуть босу,
  І хоче опустити фашист униз!
  
  Я під Москвою з нацизмом завзято бився,
  І всіх ворогів косили ми серпом.
  Навіщо ж Вермахт цей російським дався,
  Я по ньому вдарю кулаком!
  
  Я піонер і під Москвою великою,
  Бився ніби воїн-велетень...
  Зупинив фашизму натиск дикий,
  У нас Господь Всевишній Рід єдиний!
  
  Немає граней у відродженні Росії,
  Великий Сталін, нас з колін підняв...
  Сварог великий, вища месія,
  І Лади променистої ідеал!
  
  Ми піонери, хлопчики, дівчата,
  Битися любимо - це наша доля...
  І голосочок комсомолки дзвінкий,
  Хоча панує криваве свавілля!
  
  Росія це Батьківщина Сварога,
  І комунізму осяяла шлях...
  Не треба піонерам злого Бога,
  Нас не зможе ворог у кулак зігнути!
  
  У нас є танк крутий з похилою бронею,
  Його так просто фрицям не пробити,
  З любов'ю до Лади, діви благородної,
  Щоб перетворився хижак просто на дичину!
  
  Москву борючись люди відстояли,
  А потім був великий Сталінград.
  Побачимо комунізму скоро дали,
  Пройде і Берліну знай парад!
  
  Так Сталінград є гордість у цьому слові,
  Ми піонери босоніж у кучугурі.
  Ми обламаємо ріг тупої корові,
  І Гітлера заженемо прямо в труну!
  
  Знай ніколи Вітчизна не зігнеться,
  Її порив узде не приборкати.
  Нехай вічно світить над Росією сонце,
  І буде розбитий підступний тать!
  
  Під Сталінградом виявили сміливість,
  Зупинити фашистів ми змогли...
  Така є у росіян знайте зухвалість,
  А у ворогів підуть самі нулі!
  
  Росія може долетіти до Марса,
  І різну велич створити...
  І буде все звичайно дуже класно,
  Хоч життя тендітне як шовку нитку!
  
  Не знає російських дух у боях перепони,
  Він має силу Перуна...
  Нас чекають від богів нагороди,
  І світить елемент повір руна!
  
  У чому російський дух не знає поразки?
  Він все повірте розтоптати...
  Ми піонери так бажаємо помсти...
  Непереможною як Вітчизна рать!
  
  У нас вже майже прийшла перемога,
  Хай буде у славі комунізму світло...
  За Батьківщину боролися наші діди,
  Ми зустрінемо скоро радість та світанок!
  
  Без Батьківщини немає життів піонерам,
  Вони хочуть боротися за неї...
  І що ви захотіли злі сери?
  Нам забезпечити рабське життя?
  
  Ні отримає фюрер росіян у рабство,
  Його ми наче ляльку зламаємо...
  Адже витязі Росії можуть битися,
  І з нами золотокрилий херувим!
  
  Немає граней нашої Батьківщини під світом,
  Палає як найяскравіша зірки...
  Ти стала для мене кохання кумиром,
  З тобою я не розлучусь ніколи!
  
  Я піонер і босоногий хлопчик,
  Що з п'ятою голою мчить снігом...
  А десь скаче білий, милий зайчик,
  Який обламає ріг ворогові!
  
  Не знає піонер у бою сумніву,
  Він не паяц, а термінатор знай...
  Прийде фашистам лютим вір помсти,
  І буде комунізму яскравий рай!
  
  Як же настане знай епоха,
  В якій кожен воїн із ясел...
  Б'йтеся до останнього ти зітхання,
  Щоб знищений лютий знай злодій!
  
  Сяють яскраво зірки комунізму,
  Епохи світлої, кращої у світі немає.
  Ми зламаємо ярмо повір фашизму,
  А Гітлер буде російською на обід!
  
  У нас повір такі зі сталі танки,
  Що їхній снаряд пантери не проб'є...
  Помахаємо йодом свої хлопчик ранки,
  І знову піонер у бій хоробро пре!
  Ну, що фашисти міцно отримали,
  Не думали нас просто перемогти.
  Ми мабуть комунізму знаю милі,
  І зможемо вермахт та жартома розбити!
  
  В ім'я нашої Батьківщини могутньої,
  Іде в атаку гордий піонер.
  Хоч над Вітчизною провисають хмари,
  Покажемо ми переможний усім приклад!
  
  Повір ворог мрію не зупинить,
  Ми знову всіх фашистів переможемо...
  Не буде зло повір царювати на троні,
  Ми новий світ порядок створимо!
  
  Все буде добре у Вітчизні знайте,
  Я хлопчик, але в бою як Робін Гуд,
  Спочатку лише подряпав я на парті,
  А нині дуже навіть вірте круто!
  
  Росія може рвати багнетом нацистів,
  Вона будь-яке військо переможе...
  А піонерам жити за комунізму...
  Адже наша дружба міцна моноліт!
  
  Ні в чому ми фрицям у лайці не поступимося,
  Ми можемо перемагати ворогів жартома...
  І так фашистів ми дубиною лупимо,
  Реве пурга, снігу у вихори крутячи!
  
  Не знає Русь фашистам знай пощади,
  Вона непереможністю сильна.
  Отримають шаблею міцно в шию роки,
  І буде знищено Сатану!
  
  Не вір, що Гітлер є непереможним,
  Хоч силу пекла, все рахуй зібрав...
  Коли народ і партія єдині,
  Народ наш вермахт на шматки розірвав!
  
  Росія у віках славиться свята,
  Вона ламала Тигрів, як метал...
  Розкинулася від краю до краю,
  Лише про таку країну молодик мріяв!
  
  Ми перемагали немов велетні,
  Рубили супостатів знай мечем...
  Ми росіяни в боях непереможні,
  Противників Вітчизни розіб'ємо!
  
  Нас ти повір ніщо не зупинить,
  І на ти знай ніщо не переможе...
  Ми фюрера по голову зариємо,
  У нас меч гострий та зі сталі щит!
  
  В усьому всесвіті немає Русі прекраснішої,
  У ній буде ера світло на віки.
  Всім поколінням стане мир та щастя,
  Потрібна Вітчизні тверда рука!
  
  Так от коли в Берлін граючи,
  Розмажемо вермахт немов попіл у кров.
  То буде час кордону раю,
  І разом із Ладою царює любов!
  
  НОВІ ПРИГОДИ СИНА СТІНЬКИ РАЗІНА
  Хлопця років тринадцяти було заарештовано разом із батьком. Батька відомий бунтар, що пролив потоки крові. Але син ще зовсім дитина. Який з нього спитай.
  Але помічник Корніла колишнього військового отамана розцінив інакше. І запропонував хлопця допитати з пристрастю - а раптом знає, де знаходяться скарби батька.
  Сина Стеньки Разіна привели до тортур. Хлопчик намагався дивитися прямо і триматися гордо. Хоча всередині було страшно. Розвішані тортурні інструменти, палає камін. Кати у червоних касках.
  Самоса підійшов до хлопця, простяг руку, труснув за комір і грізно спитав:
  - Розкажеш, де тітка ховав скарб, відпустимо на волю. Ні - катуватимемо!
  Син Стеньки Разіна Гришка відважно відповів:
  - Я вам нічого не скажу! І тобі тим більше!
  Самоса гаркнув:
  - Намагати шибеника!
  І особисто потягнув за комір, зриваючи каптан з хлопця. Гришку розділи, і потягли на дибу. Хлопчик відчайдушно намагався відбрикуватися. Але досвідчені кати ударом по шиї знерухомили Гришку. Потім закріпили його руки ззаду і стали піднімати за мотузку. Хлопчик заскреготів зубами. Кат схопив пацана за тулуб і струснув, провернув у суглобах. Гришка важко задихав, але стримав крик.
  Дяк, що диктує переписувачам, прогугняв:
  - Говори злодій, де твій тітка ховав скарби.
  Хлопчик з презирством у голосі відповів:
  - Навіть якби й знав, то не сказав би!
  Самоса наказав ката:
  - Бий! Десять ударів із береженням!
  Кат стабільно завдав ударів. Тіло Гришки здригалося. На десятому ударі катувальник завмер. І глянув на Самосу. Під час розправи хлопчик мовчав, закусивши губу.
  Дяк, прогугняв:
  - Говори злодій, де тітка приховував скарби?
  Гришка крикнув:
  - Не скажу!
  Самоса гаркнув:
  - П'ять ударів без заощадження!
  Кат обрушив на хлопчика удар із розмаху, стрясаючи все тіло. Грицько скрикнув, але прикусив губу. Настав другий удар. Теж розгонистий та сильний. Гришка продовжував мовчати. І знову третій удар, закапала кров із розсіченої шкіри.
  Самоса похмуро дивився на те, як порють хлопця. Звісно, синок міг і не знати, де Стенька сховав скарб. І навіть, мабуть, справжні скарби. Але слід допитати хлопця. І вирвати з нього таємниці.
  Після п'ятого удару кров закапала активно.
  Дяк повторив запитання. Гришка мовчав.
  Самоса наказав:
  - Стриби йому п'яту.
  Кат дістав шматок розпеченого заліза, і підніс його до босої підошви хлопця. Той здригнувся, перекосився, і... знепритомнів.
  Адала подумала, що Пітера непогано було б пропустити через це, щоб він не вбивав беззбройних і старих. Погано вчинив Пітер. А який би він був у реальному, контактному бою? Чи не збентежив би?
  Син Стеньки Разіна Гришка, до речі, знав, де захований один із скарбів батька, але мовчав. Його привели до тями, виливши відро крижаної води. Потім Самоса наказав:
  - Припійте залізом і другу п'яту!
  Цього разу хлопчик не відключився, намагався сіпатися, але босі ноги Гришки затиснуті в колодці.
  Самоса прошипів:
  - Ще п'ять батогів, без бережіння!
  Після п'ятого удару, світла голова хлопця хитнулася, і Гришка знепритомнів.
  Досвідчений у справі дяк порадив:
  - Дай йому відійти! Дитина все-таки ще відкинеться!
  Самоса суворо промовив:
  - Зняти цуценя! Обтерти горілкою і покласти на ліжко... Нехай відійде! Назавтра продовжимо катування!
  Гришку зняли з диби і протерли розсічення, сумішшю спирту та води. Хлопчик смикався: горілка палить. Потім Гришку дали гарячого бульйону, замкнули в натопленій камері. Але про всяк випадок прикували пацана за шию ланцюгом і дали заснути. Хлопчик спав на животі, ліжко було м'яким. На тортурах у катів жертви часто вмирають, а Самоса хотів знати, де Стенька сховав свої скарби.
  Давши Гришкові відійти і поспати, наступного дня хлопчика знову притягли до тортур. Знову піднялися на дибу. Вже розтягнутим суглобам Гришки стало болючіше. До ніг хлопчаки повісили гірки. Щоб сильніше розтягти м'язи. Потім кат, усміхаючись, підніс розпечене залізо і приклав до Грицьких грудей. Хлопчик заскреготів зубами від дикого болю.
  Самоса ревнув:
  - Говори злодій!
  Пахло паленим. Запах смаженого м'яса посилювався. Очі у Гришки від больового шоку перекосилися, і хлопчик знову знепритомнів. Кат відібрав залізо від грудей і сказав:
  - Міцний хлопець...
  Самоса гаркнув:
  - Треба його розколоти... Жаровню до ніг!
  Кат змастив підошви хлопця маслом, і на відстані розпалив жаровню. Вже підпаленим п'ятам було дуже боляче. Хлопчик важко дихав. Роняв суміш поту та крові, скреготів зубами, але мовчав. Хоча це йому дорого коштувало. Зусилля були запеклі.
  Самоса люто гарчав:
  - Говоритимеш! Гей, заплечний бій!
  Кат обрушив удари на Гришку. На десятому ударі голова хлопчика мляво метнулась і завалилася. Прийшов до тями хлопчик не відразу, навіть після того як на нього вилили відро води. Самоса вдарили Гришку по обличчю і наказав:
  - Ще бий!
  Дяк зауважив:
  - Подихне оголець.
  Самоса прогарчав:
  - Чорт! Зніміть його з дибки! Завтра продовжимо!
  Гришку знову зняли з тортур і віднесли до кімнати. Хлопчик бився і сіпався. Поринув у важкий, марливий сон. Потім прийшов до тями і заплакав. Але тільки-но з'явився тюремник, змовк і зло глянув на нього. Той жбурнув пацану хліба з квасом. Шансів втекти у хлопця не було, тим більше його прикували за шию.
  Наступного дня Гришку катували трохи по-іншому. Підняли в стелі, піднявши руки на дибі, а потім відпустили. Такий дикий біль, що
  перериває дихання. Хлопця піднімали тричі, поки він не знепритомнів.
  Після чого кат знову бив батогом і припалив живіт розпеченим залізом. Гарненько помучивши хлопця, його відпустили і відвели до камери. Нічого добитися катам не вдалося.
  Наступного дня Гришку підняли на дибу, під босими ногами розпалили жаровню, а по спині та сідницях були розпеченим дротом. Хлопчик кілька разів протягом тортур втрачав свідомість, але приходив до тями. Поки кати самі не втомилися, припинивши катування.
  Наступного дня хлопчика розтягли, і кат стали ламати пальці ніг розпеченими щипцями, а також давити ребра. Гришка кілька разів скрикував, але вимоги щось сказати - відповідав муканням.
  І знову отримував батогом.
  Пройшло два тижні. Дитяче тіло Гришки вже змучене тортурами. Біль скрізь. Ні лишилося, ні крові, ні жилки не зворушеним болем. Спочатку коли його били і палили, хотілося кинутися і приглушити вибухи в тілі. Але коли біль охопило всю сутність, він притупився.
  Самоса і сам бачив, що шанси вибити щось у Гришки тануть на очах. Кати спробували новий засіб. Знайшли борошно. Волосся у Гришки збрило, і стало капати на тем'я холодну воду. Катування жорстоке та ефективне. За кілька годин здається, що у мозку вибухають бомби. Гришка майже осліп та оглух. Він уже не чув слів, що вимовляються катом і Самосою.
  Ті здалися, знову потягли на дибу. Не розуміючи, що будь-який біль для хлопця був лише відрадою - відволікаючи від страшнішої виразки в мозку.
  Від вогню та ударів батогом посвітліло в очах.
  Гришка прийшов до тями і зміг розгледіти катів. Ось катувальник підкладає гирки до колодки, у якій затиснули хлопчику ноги. Біль у руках і плечах стає сильнішим, але він відволікає від пекла в мозку.
  Самоса реве на всю горлянку. Він сам рудий, з бородою:
  - Говори щеня, де батько ховав скарби!
  Гришка хитає головою. У відповідь слідує удар, що трясе тіло, луплять сильно. Інший кат під босими ногами хлопчаки нагрібають жар під дибою. Моторошно, але не так страшно.
  Ось стоїть Корнила, хрещений батько Стеньки Разіна та колишній військовий отаман. Постарілий, із сивою бородою. У його погляді є навіть подібність співчуття каченій дитині. Поруч стоїть боярин у бобровій шапці. Йому явно спекотно в катувальному приміщенні. І на обличчі явний інтерес до катування хлопчика. Катування продовжується. Гришка раптом відчув у собі приплив сил і заспівав:
  Ти Разін мені цар та батько,
  Підняв у раз народ проти ярма...
  Я вірю, настане стражданням кінець,
  Буде боярам, лише батоги і дуля!
  
  Селянин, робітник зараз під ярмом,
  Задавлений боярством простий пролетар.
  Але вірю, що всіх кровососів зметем,
  Заспіваємо нашій Батьківщині тисячу арій!
  
  Адже в кожному дворі стогне жертва бояр,
  Скрізь є коли та диба.
  Вони навіть гірше рахуй басурман,
  Намагаються, в муці дригай!
  
  Але Разін у битвах пройшов,
  Всі потрібні долоні та стежки...
  З перемогою козак наш вільний прийшов,
  Щоб рвати усі боярські попи!
  
  Ні, знайте, сумніви повірте в нас,
  Адже ми за народ, поза сумнівом...
  Тепер настає прозріння година,
  На славу інших поколінь...
  
  Ти Разін свободи та честі - ватажок,
  Пройшовся нашою Росією...
  Хочу, щоб ти став нам государ,
  А краще за всесвітню місію!
  
  Нехай буде, тоді справедливість повір,
  Надовго настане промінь світла.
  І буде роздертий деспота звір,
  Зуміємо дочекатися світанку!
  
  Битва йде під Симбірськом - боротьба,
  Ми в люті буйні воїни знайте!
  І стати переможцем вірю доля,
  Прошу по мізках барам дайте!
  
  Хоч Разін геройськи у бій загинув,
  Але у вічності лик його святий...
  Адже він без сумніву витязь, джигіт,
  І буде, ти вір Кремль у мить взятий!
  
  Закінчитися рабство та ярмо бояр,
  І сонце зійде над планетою...
  Навіки зникнуть страждання, обман,
  А Разін у поемах оспіваний!
  Поки хлопчик співав, всі кати, і "публіка" завмерши, слухали. Але на останніх словах Самоса вибухнув і заволав на все горло:
  - Бий! Забий його!
  Кат обрушив на хлопця люті удари. Вже втрачаючи свідомість, Грицько прошепотів:
  - Чи буде народ Росії вільним!
  Окровавленого хлопчика зняли з диби і віднесли. Самоса витер піт з чола і прошипів:
  - Досить! Годі з нас! Четвертувати гаденя та справу з кінцем!
  Корнила невпевнено промовив:
  - А чи правильно це дитину четвертувати? Та ще публічно? Чи може придушити його в камері?
  Самоса прогарчав, стукаючи по підлозі підборами:
  - Ні! Страти! І публічно - четвертуванням!
  Боярин підтвердив, стискаючи кулак:
  - Нехай буде так! Стверджую смертний вирок!
  Самоса зловтішно посміхнувся:
  - Четвертують Гришку! Все розинське насіння виведемо!
  Тут Адала відволіклася. Вона змушена віддавати команду стріляти. І по Торонто б'є ракета бомбомета вагою двадцять тонн. Несе собі смерть та жах. Адала проводжає вогненний хвіст своїм розгубленим поглядом.
  Ох краще б вона була льотчицею. Як це здорово та романтично. Ось така льотчиця-нальотчиця.
  В небі дуже здорово. Дівчина нахилила голову і стала згадувати хоч щось хороше. Але на думку нічого не спадало. Окрім повісті про сина Стеньки Разіна.
  Хлопчик лежав на ліжку, і крутився уві сні марив. Тяжко спати, коли все твоє тіло поранене, а виразки ще й роз'їдені сіллю та горілкою. Останні п'ятнадцять днів - суцільна мука. Катування ночами та важка маячня вдень.
  Хлопчику мріяв його батько. Могутній і сильний Степан підбадьорив сина:
  - Тримайся хлопець! Народ пам'ятатиме про тебе, як ти прийняв смерть!
  Гришка в маренні відповів:
  - А що на мене чекає смерть?
  Степан впевнено заявив:
  - Наше майбутнє туман. І не відомо, що чекає попереду. Але твої останні хвилини у житті будуть найважливішими. Не стушуйся! Збережи мужність!
  Гришка не зовсім упевнено відповів:
  - Я буду твердим... Але ти батю... Невже наша справа загинула?
  Степан заявив громовим голосом:
  - Ну ні! Мене можуть страчувати, але прийде інший Разін, а за ним ще Разін і нічого з цим наші вороги не зможуть зробити! Будуть нові століття, буде зміна поколінь... Але за Разіним прийде, володарю бурі Ленін!
  Гришка, теж здобувши впевненість, заявив:
  - Вірю, ти ще повернешся!
  Хлопчик опритомнів. Тіло тупо нинуло і шкіра сідала. Почувся скрегіт у двері і в камеру зайшов кат.
  Великий катувальник ласкавим тоном сказав:
  - Здорово Гришка!
  Хлопчик, раптом відчувши у собі сили, відповів:
  - Кати не здорові, щоб ти здох!
  Мучитель добродушно кивнув:
  - А ти сміливе щеня. Різних я бачив і перемучив... Але такого, як ти не бачив! Такий маленький, а справжній кремінь!
  Грицько скромно відповів:
  - У мені дух мого батька!
  Кат з усмішкою запропонував:
  - Давай укласти угоду...
  Хлопчик звякнув ланцюгом, і знайшов у собі сили піднятися з ліжка і сісти. Гришка з цікавістю запитав:
  - А яку угоду?
  Кат пошепки запропонував:
  - Давай ти мені розкажеш, де скарб твого батька, а я... Я зніму нашийник і винесу тебе в мішку на волю.
  Гришка на мить завагався. Справді, якщо обдурити ката. Сказати йому хибне місце, а самому скористатися моментом та втекти. Зберегти собі життя та залишити ворогів із носом? Спокуса була велика. Але згадався хлопчику батько. Хитрістю та обманом купити собі життя? Ні, він має гідно померти на ешафоті!
  Гришка струснув свій голеним, у саднах і шишках головою:
  - Ні!
  Мучитель усміхнувся і помітив:
  - Завтра тебе страчують! Це точно... Катування вже не буде, а інших до страти немає готових!
  Гришка здригнувся, але відважно відповів:
  - Ну, страчують... Усі ми смертні!
  Кат з усмішкою додав:
  - Тебе не просто обезголовлять! А кинуть на колесо! Відрубають спочатку руки, потім ноги, і лише потім голову. Ти цього хочеш?
  Хлопчик здригнувся, став блідішим, і пробурмотів:
  - Якщо доля така... Постараюсь тільки прийняти смерть гідно!
  Кат усміхнувся і помітив:
  - Твого батька вже відвезли до Москви. Там ще мучать крутіше тим тебе. А далі чекає теж колесо із четвертуванням. А тебе... Шкода що страчують! Ти міцний хлопчик, і непогано було б ще помучити тебе!
  Гришка жорстко відповів:
  - На тому світі, тебе мучать!
  Кат покинув камеру. А Гришка обернувся, стукнув кулаком себе в підборіддя. Віддалося болем у розтягнутих дибки жилах. Може, дарма він так? Слід виявити розсудливість, і обдурити ката. А попереду, на нього чекає...
  Хлопчик ледве підняв і подивився на свою вкриту писугами та опіками руку? Невже її відсічуть? Гришка глянув на свою ногу. Теж вся побита, підошви спалені, пальці зламані. Але зійти на ешафот все одно він, мабуть, зможе. І йому відсічуть і ноги, і руки, і нарешті голову. А потім душа полетить на небо...
  Він ще дитина, і не встиг нагрішити. Пройшов випробування вогнем та батогом. Швидше за все, попереду чекає заслужений рай, або в гіршому випадку коротке перебування в чистилищі. Цікаво, чи запросять йому священика для сповіді? Втім, це вже не має значення. Гришка не відчував за собою гріхів і не боявся тепер неминучої зустрічі з Богом. А в раю добре, чудовий сад, де вічне літо, а ангели грають на арфах. Чим не місце, заслужене для хлопчика, який переніс найжорстокіші катування?
  Це краще, ніж висіти на дибі, коли тобі шкіру розриває батіг і ламають пальці розпеченим залізом. Там ти вже назавжди залишишся хлопчиком і будеш вічно юним і здоровим.
  Почулося брязкіт дверей. З'явилася дівчина з тацею, і два вартові, а також Самоса. Нелюд усміхнувшись, повідомив:
  - Останній раз у житті співаєш гарненько цуценя! Корнила щедрий! А там тобі руки та ноги обрубають!
  Гришка жорстко відповів:
  - І тобі буде покарання... Не на Землі, то на небі!
  Самоса гаркнув:
  - Цуценя! Подивимося, як ти закричеш на колесі!
  Гришка мужньо сказав:
  - Смерть часом дарує безсмертя, а зраду забуття!
  Самоса сердито грюкнувши дверима, пішов. Залишився лише кат. Гришка майже привітно кивнув:
  - Ось які бенкети справляємо! І вмирати не захочеш!
  Кат з хитрим виглядом запитав у хлопчика:
  - А про свою душу ти не думав?
  Гришка чесно відповів:
  - Я не відчуваю за собою гріхів, щоб каятись.
  Кат на це кивнув:
  - Ну, радуйся оголеце. Заодно випий чарку вина. Мабуть першу у своєму житті.
  Гришка взявся, їсти гусака. Після тюремної баланди їжа здавалася надзвичайно смачною. Хлопчику жувати було трохи боляче, але м'ясо здавалося солодким. І ковталося активно.
  Кат зауважив:
  - Якби не твій хрещений дід Корнила, ти б не отримав таких бенкетів.
  Гришка із серйозним виглядом запитав:
  - А чого він хоче?
  Мученик чесно відповів:
  - Отримати скарби Степана. Інакше б він і не ворухнувся б.
  Гришка байдужим тоном відповів:
  - Нехай скарби лежать у землі. І послужать майбутнім повстанням!
  Кат захоплено вимовив:
  - Ну, ти й орел! Справжній войовник! Що ж бажаю тобі успіху!
  І катувальник покинув хлопця. Гришка обтяжів після їжі та чарки міцного вина. Очі зімкнулися, і хлопчик поринув у сон. Йому снилися бої, і різноманітні події. Наче він казковий лицар, який рубає тисячі бійців.
  Махне на право - вулиця, ліворуч провулок!
  І потім літає на драконі. Немов казковий богатир...
  На ранок Грушку розбудили. Хлопчик уперше гарненько виспався і відчув себе бадьоріше. Його підняли кати. Надягли на поранене тіло, дерюгу. І підняли, повели на страту. Гришка бачив у світанку фарбу, і гострі списи.
  Хлопчик ішов у залозах, що було незручно. Його вивели надвір. Босими, скаліченими ногами хлопчика було важко ступати на камені. Але Грицько стиснувши зуби терпів, і намагався триматися прямо. Хоча кожен крок спалених ступнів давався з болем. Він так і вийшов на майдан.
  Люди побачили хлопчика. Бритого, всього в саднах і синцях, з босими спаленими ногами, схудлого.
  Гришка швидше викликав жалість, ніж ненависть. Багато хто, особливо жінки, співчутливо зітхали.
  Хлопчик підморгнув їм і сказав:
  - Мовляв, де наша, не пропадала!
  І рушив далі. Особливого страху був. Гришка був упевнений, що він не заслужив собі пекла. А рай куди кращий за земне, жорстоко існування.
  Місце страти оточували добірні, московські стрільці. Багато охорони та господарських козаків. Здавалося, що страчують не дитину, а державного злочинця космічних масштабів.
  Хлопець нетвердо, хитаючись, заліз по драбинці, ступаючи обпаленими ногами, по дубових дошках.
  На пласі блищала величезна, заточена сокира. Походжав масивний кат у червоному балахоні. Стояло колесо, призначене для четвертування.
  Грицько перехрестився. Рухати руками, щоправда, боляче.
  Глашатай почав зачитувати звинувачення:
  - Цей син Стеньки Разін Гришка, винен: у приховуванні скарбів, організації загонів бунтарів, у стратах і пограбуваннях бояр, у насильстві жінки та інше. Тому засуджується до четвертування на колесі та вічній анафемі. Нехай буде приведено вирок у виконанні.
  Гришка здригнувся, але лишився стояти на місці і триматися прямо. Дяк прошипів:
  - Ну, що злодій готовий покаятися перед народом?
  Гришка подумав. Так, є йому в чому каятися. Хлопець вклонився і сказав:
  - Вибачте донські козаки. Винен перед вами, що не звільнив вас від ярма боярського.
  Самоса відчайдушно заволав:
  - Страти його швидше!
  До хлопця кинулися помічники ката. Гришка, долаючи біль у руках, сам зірвав собі палицю. Перед народом відкрилися виразки та рани, завдані катами. Потім Гришку заломили руки і кинули на колесо.
  Кат заніс над хлопцем сокиру. "Зараз почнеться": подумав Грицько.
  Але в цей момент пролунав горн, і глашатай оголосив:
  - Царська милість! Виду дитинства Григорія, смертна кара замінюється продажем у рабство! Нехай буде так! Хлопця підняли з ешафота і відвели до приміщення. Для Гришка почалося нове життя.
  Спочатку його погодували кашею і дали попити молока. Хлопця прикували за шию ланцюгом і дозволили лежати на соломі. Прийшов лікар. Став протирати рани горілкою. Це було боляче, але Грицько мовчав.
  Лікар зазначив:
  - Пацан живучий, заживе, як на собаці!
  Гришка, поївши міцно заснув... Йому снилися різні кошмари.
  Наступного дня йому знову дали поїсти і повели, одягнувши кайдани на руки та ноги. Хлопчик був голий, але на нього накинули плащ.
  Його супроводжувала стража та Самоса.
  Босі ніжки трохи підбили у ступати було легше. Гришка намагався вдавати, що йому не боляче. І гордо скинув голену голову, що вже почала відростати щетиною світлого волосся.
  Його вели вулицею, і перехожі оглядалися. Стояла тепла та сонячна погода.
  Гришка намагався бадьоритися. Ну, в рабство і що з того? Він роботи не боїться! Якщо навіть доведеться шукати в каменоломнях, він це витримає і втече. Знайде спосіб. Або підніме повстання подібно до легендарного Спартака.
  Хлопця ввели до кам'яної будівлі і повели нагору. Покриті пухирями босі ніжки дитини приємного охолоджувала кам'яна прохолода.
  Ось його завели до приміщення. Там біля дверей стояло двоє величезних оголених до пояса, мускулистих воїнів. Далі горіла лампада, і пишний диван. На ньому напівлежала жінка в паранджі та халаті. І поруч стояли мускулисті слуги та пара служниць. Причому вони були голі до пояса, і короткі спідниці, але сандалі і теж із закритим обличчям. Але груди при цьому оголені і соски підфарбовані.
  Погляд на оголені груди викликав у Гришки сильне хвилювання, і він почервонів. Його вік якраз, коли у юних чоловіків виявляється інтерес до протилежної статі. І вигляд молодих гарних грудей, так збуджує.
  Жінка в розкішній паранджі та пишній сукні проворкувала:
  - Роздягніть його!
  З Грицька зірвали плащ. Він був зовсім голий. І чоловіча досконалість вже цілком розвинена стирчала, і від чого було так соромно. Сам хлопчик був добре складний, м'язистий, і численні сліди тортур, навіть надавали йому чарівності.
  Жінка засміялася, дивлячись на хвилювання Гришки. І проворкувала:
  - Хороший хлопчик! Ти бачу цілком готовий.
  Супроводжуючий Гришка Самоса відповів:
  - Йому ціна сто золотих рублів пані!
  На той час це була велика сума. Гарного коня можна було купити за три карбованці.
  Жінка засміялася і відповіла:
  - Вона ще дитина, і на турецьких ринків достатньо рабів! Чисто через пошану до вас і тому, що мені подобається цьому хлопчика я заплачу за нього п'ятдесят рублів!
  Самоса помітив:
  - Воєвода хоче, щоб син бунтаря працював у каменоломнях у Криму, чи в Туреччині! Йому не дуже хочеться, що малолітній злочинець замість батога наглядача насолоджувався в обіймах хтивої ханші!
  Жінка засміялася і відповіла:
  - Та я розумію ... Вам багато крові зіпсував Стенька Разін і ви хочете відігратися на його сина! Я ваш втішу, мені подобається мучити і принижувати гарних хлопчиків. А коли він мені набридне, я його відправлю на копальні!
  Даю сімдесят п'ять карбованців і це моє останнє слово!
  Самоса кивнув:
  - Домовилися велика!
  Насправді навряд чи за змученого хлопця років тринадцяти виручиш більше кількох рублів на торгах. А те, що немолода ханша любити катувати і мучити гарних хлопчиків, це все знали. Тим більше вона любила молодою плоть. Але коли в хлопчаків пробивалася борода, їх засліплювали, виривали язики, і відправляли на копальні, де вони повільно, але вірно вмирали.
  Тож не скажеш, що Грицьку дуже пощастило. Але пригоди юного героя ще тільки починаються... І найцікавіше - попереду!
  
  ТАНКОМ НА МОСКВУ - УПУЩЕНИЙ ШАНС ВЕРМАХТА
  Гітлер не став повертати німецькі війська на південь. А натомість перекинув додаткові сили з Франції та Балкан замінивши їх на болгарські та італійські частини. В результаті фриці примудрилися захопити Москву відразу, не давши ущільнити оборону, і до настання осіннього бездоріжжя.
  Сталін встиг втекти, але частина уряду була захоплена та знищена гітлерівцями. Після падіння Москви Сталін запропонував Гітлеру мир на будь-яких умовах - тільки поверніть столицю.
  Фюрер погодився віддати Москву. Але натомість німці отримали Кавказ, всю Україну, Крим, Прибалтику, Карелію, і на півночі до Архангельська, залишивши лише Росії Ленінград із коридором. Плюс ще решта території СРСР мала платити величезні репарації. І це серйозно.
  Гітлер ж очевидно оголосив себе переможцем. І звернувся до Британії - мовляв, що буде битися чи миритися? Інакше у вас заберуть усі колонії. Але впертий Черчілль вибрав війну, розраховуючи на ресурси США.
  Хоча з іншого боку атакувала Америку Японія, і після Перу Харбор самураї захопили ініціативу.
  На морі досвідченіші і вмілі японці перемагали янкі.
  Гітлер поставив ультиматум Франка. І той погодився пропустити німецькі війська до Гібралтару. Цитадель була взята, і війська Третього Рейху рушили до Марокко. Була розгромлена та захоплена база англійців на Мальті. Після цього війська Роммеля отримавши підкріплення захопили Єгипет.
  На суші німці впевнено перемагали англійців. Їх уже не стримував радянський фронт. І ось за сорок другий рік німці захопили всю Африку, а також Близький Схід та Індію.
  І націлилися вже наступного року атакувати і Британію... І для початку повітряний наступ. І маса бомбардувань.
  У цих умовах потрібний якийсь сильний хід! У Гітлера з'явилися бомбардувальники Ю-288. Він це крилатий монстр ніс чотири тонни бомб у нормальному стані та шість у перевантажувальному варіанті. І швидкість шістсот п'ятдесят кілометрів на годину.
  Ця машина для Британії кошмар. Як і новий винищувач МЕ-309, який просто кошмар для США та Британії.
  У німців у цій війні багато чого є. Одна з причин швидкої перемоги над СРСР стала ще й модернізацією танка Т-4, який отримав довгоствольну 75-міліметрову гармату і зміг рознести в уламки броню Т-34. Та сильні фриці виявилися, що взяли Москву з ходу. І Т-4 з довшим стовбуром виявився теж вирішальним аргументом та козирним тузом.
  Плюс ще в порядку експерименту проти СРСР у сорок першому році брав участь у боях танковий екіпаж дівчини-красуні Герди. Чотири войовниці: дві блондинки та дві руді.
  Вони билися на Т-4, підбивали радянські танки і гострили.
  Лупавши за допомогою босих пальчиків ніжок, по радянській машині, Герда пискнула:
  - Солдат може обрости щетиною, але бути приємним на дотик для жінки, а політик, як гладко не голиться, викликає відчуття поцілунку з рептилією!
  Шарлота теж довбанула, натискаючи голою п'ятою на важіль і видала:
  - Солдат - це орел у ранзі горобця, політик-це мокра курка в ранзі індика!
  Христина лупнула по російському танку, пробила його і відзначила, скелячи зубки:
  - Солдат хоч і не яскравий формою, і часом виконує дурні накази, але на відміну від політика-папуги не співає з чужого голосу!
  Магда дотепно додала, довбаючи з великою влучністю супротивника, і пробиваючи радянські танки:
  - Солдат - це трудівник-мураха війни, а політикан зверху сипле лайно, будучи жирним трутнем тилу!
  І дівчата як розсміяються і покажуть свої перлинні зубки. Зрозуміло проти таких стерв СРСР не встояти. І не вдасться Російської армії перемогти вермахт. І взагалі багато тут боїв кипить.
  Дівчата в боях за Москву ще як різко відзначилися.
  Герда стріляючи за допомогою босих пальчиків ніжок, агресивно скалячись, проворкувала:
  - Солдат відважний навіть боязкий, політик боягузливий, навіть петушась!
  Шарлота теж лупнула по радянському танку і пропищала:
  - Солдат благородний, але не вільний, політик підлий, і теж насправді раб пристрастей!
  Христина теж пропищала, з оскалом перлинних зубів:
  - Солдат це лев, нехай ще недоросток, а політика лисиця і вже переросток!
  Магда, агресивно посилаючи снаряд за допомогою голої п'яти, помітила:
  - Солдат схожий на ангела в пекле, а політик це свиня бенкетує під час чуми!
  Герда продовжуючи лупити і збивши вежу російському танку, дуже агресивно помітила:
  - Босому хлопцеві комфортніше бігти снігом, ніж взутому політику лавірувати між струмками!
  Шарлота ведучи вогонь по радянським знаряддям, взяла і пискнула:
  - Хлопчик навіть на морозі голяка щасливіший, ніж старий облитий помиями промови політикана!
  Христина, посилаючи в ворога снаряди, провила:
  - Жінка не так боїться виявитися голою і босою, як того, що політик-чоловік її взує, і здере три шкури!
  Магда з усмішкою красивої та сексуальної дівчини додала:
  - Жінка на вигляд боязка, але мало що може її по-справжньому злякати, диктатор-чоловік загрожує на вигляд, але кидається від власної тіні!
  Герда агресивно помітила, збивши чергову російську гармату:
  - Для диктатора мовчання золото, тільки якщо піддані без ремствування зносять заліза язиком у кишеню!
  Шарлота розбила снарядом радянську машину і пискнула:
  - Диктатор запевняє що він твердий як скеля, але на перевірку тиран всього лише тупорилий бруківка!
  Христина лупнула з великою влучністю в ворога, і прошибла тридцятьчетвірку:
  - Дівчина збиває ніжки, коли біжить босоніж по гострому каменю, політик збиває з пантелику, коли мчить взутий між струмками!
  Магда з великою дотепністю відповіла, скелячи зубки:
  - Босу жіночу п'яту може проколоти гостре, взутого політиком виборця не проб'є навіть дотепність!
  Герда ведучи дуже точним і прицільний вогонь, цілком логічно відзначила:
  - Жінка швидше віддасть перевагу ходити в мороз босій, ніж бути взутій полум'яними промовами політиків!
  Шарлота агресивно пальнула по радянському танку і пискнула:
  - У мороз гаряче серце не охолоне, а полум'яна мова політикана не зігріє!
  Христина дуже активно довбала в ворога, збила вежу і пропищала:
  - У серці патріота полум'я, а від політика тільки лайно в печінках!
  Магда дуже позитивно і з вискалом зубів, заявила:
  - Солдат має полум'яне серце патріота, а політики шлунок продажного страуса та горлянку жадібного пітона!
  Герда довбанула в радянський танк, зірвала вежу і заявила:
  - Солдат зберігає честь - вона дорого коштує, політик розпродає безсоромність, яка гроша ламаного не варта, але обходиться втричі дорого!
  Шарлота із цим погодилася, обламуючи чергову радянську гаубицю:
  - Солдат має сіру шинель, і багато сірої речовини в голові, політик має шерсть сірого вовка, і прагнути сірі кардинали!
  Христина агресивно помітила, надіславши снаряд із поразкою вбивчої сили:
  - Політики заради червоного слівця посилають солдатів проливати кров, і заради чорного ділка - зраджують любов!
  Магда, розбивши російську гармату, проворкувала:
  - Солдат може забруднити тіло, але залишається чистою душею, а політику, щоб відмитися від духовного бруду, не допоможе жодна ванна!
  Герда лупнула по радянській машині за допомогою босих пальчиків ніжок і прочирикала:
  - Солдату доводиться вбивати заради Батьківщини поганих хлопців, політик заради своїх амбіцій убиває все гаразд!
  Шарлота з великою агресивністю вражаючи супротивника і пробиваючи броню танка, видала:
  - Солдат, вбиваючи не вбивця, політик обіцяючи - не виконує!
  Крістіна агресивно помітила, пробивши чергову гаубицю:
  - Солдат часом робить неможливе не шкодуючи себе, політик нічого не робить з можливого без користі в свою кишеню, не шкодуючи інших!
  Магда лупнула в танк Т-34 використовуючи босі пальчики ніжок, і проворкувала з азартом:
  - Солдат - це лев, якому не вистачає під командуванням баранів, політик - це лисиця, яку слухаються лише барани з курячими мізками!
  Герда за допомогою босих пальчиків ніжок послала черговий убивчої сили снаряд і в'янула:
  - Солдат не завжди може стати левом, але головне йому не виявитися віслюком, з якого спустили три шкури!
  Шарлота логічно відзначила, пославши за допомогою голої п'яти снаряд у радянську гаубицю і пискнувши:
  - Солдат далеко не завжди поводиться як ангел, але в глибині душі відданий Богу, політик завжди виливає ангельські промови з посилами раю, але й на поверхні духу видно, що відданий Сатані!
  Христина досить логічно помітила, вискалив зубки, і підморгуючи смарагдовими очима:
  - Солдат може залишитися і без чобіт під час битви, політик же взує, у будь-якій ситуації!
  Магда теж послала снаряд за допомогою босих пальчиків точених ніжок і видала:
  - Солдат носить маскувальну форму, щоб вижити заради Вітчизни, політик же хамелеон, щоб убити морально виборця, заради захоплення трона!
  Москва була взята, після чого гітлерівці повернули на південь в обхід Києва.
  Червону армію після падіння столиці було деморалізовано.
  Але в одному місці радянські танки все ж таки намагалися контратакувати німців.
  Герда послала снаряд за допомогою босих пальчиків ніжок і пискнула, скелячи зубки:
  - Солдат у бою кидається як пес на кабана, політик у тилу, багато гавкає та свинячить!
  Шарлота теж досить влучно вистрілила російською машиною і агресивно помітила:
  - Добре солдату бути міцним як дуб при зустрічі з ворогом, гірше виявитися тупим, як пень при контакті з політиком!
  Христина довбала по супротивнику натиснувши голою п'ятою на підставу важеля і перевіряла:
  - Кат рубає голови сокирою, солдат коле в горло багнетом, політик капає на мізки язиком, і душить за шию липучими словами!
  Магда підморгнула і з агресивним тоном, надіслала забійний подарунок смерті в російський танк і пропищала:
  - Солдатові краще бути лютим вовком, ніж боягузливим кроликом, особливо під час зустрічі з удавом-політиком!
  Герда довбанула з дуже великою точністю, і пробила тридцятьчетвірку пропищавши:
  - Солдат може бути лютим на вигляд, але в глибині лагідним агнцем, політик з ангельським видом на перевірку типова свиня!
  Шарлота вельми агресивно поводилася, і скалила пику, і при цьому довбанув снарядом у ворога, за допомогою зрозуміло босих пальчиків точених ніжок, видавши:
  - Солдати завжди сміливці, навіть відступаючи, здійснюють лише тактичний маневр, політики завжди боягузливі, навіть атакуючи, вони здійснюються стратегічну підлянку!
  Христина лупнула по ворогу і вискалив зубки, і зі смішком помітила:
  - Солдат б'ється з рівними та сильними за наказом, політик нападає на слабкого, з власної сваволі!
  Магда з великою енергією рушила ворогові в основу вежі танка, використовуючи босі пальчики ніжок і в'якнула:
  - Справжній солдат не завжди родовитий, але завжди виконує свій обов'язок, політик навіть із королівським родоводом, завжди не виконує обіцянок!
  Дівчата боролися і в Африці, і в Азії, скрізь показавши себе дуже грізними войовницями.
  А у лютому сорок третього року пішла висадка до Австралії. І далі наступ на ПАР.
  Таким чином гітлерівці підкорили майже всі англійські колонії та домініони.
  Черчілль боязко попросив світу. Гітлер відповів відмовою, то вже й так усе взяв. І в червні сорок третього року відбулася висадка десанту в Британії.
  Чотири красиві дівчата: Герда, Шарлотта, Крістіна та Магда. Вони їдуть до експериментального танку - "Пантера"-2.
  Дівчата очевидно босоніж і в бікіні.
  Їхній танк злетів зі стапелів і вийшов на узбережжя. "Пантера"-2 непоганий у принципі танк. Лобова броня корпусу в 100-міліметрів, вежі 120-міліметрів, бортів 60-міліметрів, і головне гармата 88-міліметрова 71 ЕЛ. Така зброя з великої відстані вражає англійські танки, навіть "Черчілль".
  Герда за допомогою босих пальців ніжок натиснула кнопку знаряддя і лупнула по англійських танках.
  Пробила машину та проспівала:
  - Слава Третьому Рейху!
  Шарлота, ця агресивна мегера. Теж пальнула по супротивнику. Проломила лобову броню "Черчілля" і промуркотіла:
  - За наші славні перемоги!
  І теж стріляла за допомогою босих ніжок.
  Потім ця дівчина прочирикала:
  - Ну вас молотитиму!
  Христина дуже влучно вистрілила. Проламала броню за руйнування якої давали деякі гроші.
  Руда з золотистим волоссям войовниця, прочирікала:
  - За Третій Рейх!
  І знову босою ніжкою запустила, що є смертельним. І куди англійцям проти німців. У фриців і техніка сильніша, кадри кращі.
  Далі пальнула Магда, і розкроїла супротивників. І босою ніжкою навела зброю на ворога. І пальнула зі звірячою силою.
  Войовниця пискнула і прогарчала:
  - За найвищу силу світу!
  Дівчина була тут такою блискучою. І молотила супротивників. Та даремно прем'єр Черчілль зв'язався з Третім Рейхом. Проти кого він попер. Нищівний вийшов удар.
  Проти Герди звичайно немає прийому. Вона дівчина колосальної сили.
  І знову босою ніжкою пальне, і масу англійців розколошматить.
  Далі Шарлотта вистрілить за допомогою босих пальчиків ніжок. А потім лупне і по "Кромвелю". Так отримують по рогах англійці капітально.
  Шарлотта прокудахтала:
  - Найкрутіша у світі я!
  Христина теж влучно стріляє по ворогах. Вона дівчина колосальних можливостей. І якщо пальне, то вже й пальне.
  І її снаряди послані босими ніжками такі вже смертельні. А войовниця звивала:
  - За найвищі досягнення!
  Магда теж взяла і вліпила англійцями на повну котушку. Використовуючи свої голі ніжки. Розбила британські війська і пискнула:
  - Це все буде так колосально!
  Після чого войовниця й показала мову.
  Коротше кажучи, дівчина тут дуже круті. І зовсім не погані. І голими п'ятами наводять стволи на англійські танки та самохідки.
  Висадка пройшла успішно. Німці били англійців у повітрі. Новий винищувач МЕ-309 показав свою повну перевагу над ворогом. Як і Фокке-Вульф. Який наводив на британців страх.
  Коротше кажучи, Лондон коли потрапив в оточення. А Черчілль намагався тікати. Але не тут було.
  Дві німецькі дівчата-льотчиці Альбіна та Альвіна збили всі літаки супроводу та змусили лайнер Черчілля сісти. Гордий прем'єр змушений був стати на коліна та цілувати красуням босі ноги. Цілував Черчілль, ніжки і Альбіні, і Альвіні. І ступні, і пальчики, і п'ята. Після чого його дівчата - прем'єра Британії змусили лизати свої лони Венери. Що дівчатам дуже сподобалося.
  Ось такі вони пустуні.
  Британія впала. І фриці на білому коні, тріумфують.
  Адольф Гітлер урочисто оголосив:
  - Я взяв більше столиць, ніж Чингісхан!
  Залишилося лише перемогти США. Але тут потрібен певний час.
  Весь 1944 пройшов в обміні ударами в повітрі та морських боях. Німецькі підводні човни вдосконалювалися і ставали кращими за американські. Вірніше, вони вже й були кращими, просто робилася їхня перевага і зовсім тотальною.
  Фюрер взагалі нарощував свої обороти. З'явилися в серійному виробництві реактивні винищувачі МЕ-262 і підводні човни на перекисі водню. Тож ресурсів у фриців тепер багато. І навіть людських.
  Було знову ударними темпами збудовано лінкор "Бісмарк". Його спустили на воду у березні 1944 року. Новий корабель був у два рази більшим за водотоннажністю, ніж колишній і тричі потужніший за озброєння. Будувалися й авіаносці, причому дуже потужні.
  Був у січні 1945 року спущений на воду авіаносець здатний нести сто двадцять літаків та з обтічною формою корпусу.
  Третій Рейх готувався до стрибка. Настав 1945 рік... Американський флот зазнав великих втрат. І Японія теж насідала із заходу на США. Німецькі літаки ставали дедалі досконалішими, рахунки асів наростали.
  Ось наприклад дві льотчиці з Третього Рейху - Альбіна та Альвіна їх називали А - квадрат, дуже жваво набирали рахунки. Поки що рекордсменом вважався Хаффман. До червня 1945 року він довів свій рахунок до чотирьохсот машин і в результаті отримав Лицарський Хрест Залізного Хреста із золотим дубовим листям, мечами та діамантами. А це вже п'ятий ступінь.
  Але Альбіна та Альвіна його вже наздоганяли. Перевищивши триста збитих машин кожна вони отримали Лицарські Хрести Залізного Хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами. А ось зараз уже підбиралися до чотирьох сотень. І не мали наміру зупинятися.
  Ось Альбіна натиснула босими пальчиками ніжок на педалі штурвала та перевіряла:
  - Слава Великої Вітчизні!
  І збила кілька американських літаків.
  Альвіна продовжуючи вести вогонь, також лупнула. Збила за допомогою босих ніжок два літаки армії США і пискнула:
  - Ми втілення ненависті!
  Дівчата розійшлися не на жарт. Вони дуже швидкі у битві.
  Альбіна дала чергу з авіагармати і прошипіла:
  - Слава Батьківщині - батога!
  Альвіна з цим погодилася:
  - Величезна слава!
  Американців німці пресували дуже жорстко. І брали якістю своєї авіації.
  Непоганою розробкою виявився і Е-50. Цей танк вийшов з бронебійною та скорострільною гарматою. І з непоганим лобовим захистом.
  Американський Шерман йому не суперник. Та й "Першинг" теж. Е-50 показав себе машиною-звіром.
  Німці в сорок п'ятому році осіли у Гренландії, і створили плацдарм у Канаді. Одночасно німецька дипломатія на свій бік перетягла і Бразилію, з давно слухняною Аргентиною. І почалося просування і з південних плацдармів.
  1946 став вирішальним. Німецькі та японські війська вторглися до Мексики, і захопили майже всю Канаду, вторгнувшись і на Аляску. А потім бойові дії остаточно перенеслися до США. На її території стали відбуватися справжні битви.
  І звичайно ж німецькі танки серії Е себе дуже небезпечними та бойовими машинами показали. Куди до них американцям. Така сила у фашистів настала.
  Особливо коли танковий екіпаж Герди в атаці і трощить війська США.
  У неї машина серії Е-50, спритна та стрімка. У неї стовбур завдовжки 100 ЕЛ і калібр зброї 105-мм. Якщо така гармата довбає.
  Герда натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика, випустила снаряд, точно вразивши супротивника і пискнула:
  - Слава Третьому Рейху!
  Шарлота ця руда дівчинка теж лупнула використовуючи босі пальчики ніжок, по американцях і прочирікала, скелячи зубки:
  - Нашим непереможним військам слава!
  Христина теж довбанула босими пальчиками спритних, точених ніжок і в'якнула:
  - Героїзму вермахту слава!
  Магда, використовуючи довгі витончені пальчики голих ніжок, теж лупнула і провизжала:
  - Непереможному вермахту слава!
  І чотири дівчата як візьмуть і проревуть, на всю горлянку:
  - Ми справжні орлиці, і героїзму сповнені! І літаємо немов птахи, хороброї Батьківщини сини!
  Герда знову вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок. Вразила американську машину і прошипіла:
  - Ні, не сини, а доньки!
  Шарлотта вистрілила в американську машину, відірвала їй вежу і прочирикала:
  - Звичайно ж, доньки і дуже героїчні!
  Христина лупнула по супротивнику. Пробила ворога наскрізь, і прошипіла, оскалившись зубками:
  - Ми справжні машинки смерті!
  Магда також пальнула по супротивнику. Розбила ворожу броню, протаранила лоб ворога і в'янула:
  - І ми найдосконаліші машинки, що є на світі!
  І дівчата хором завили:
  - Слава Німеччини, слава, танки рвуться вперед! Дивізії Третього Рейху вітає хоробрий народ!
  Коротше кажучи, у німців справи клеїлися, і їхні війська здобували одну перемогу за іншою.
  США звичайно ж сильна економіка, але вони програвали в якості техніки. Особливо танків та реактивної авіації. Німці вже мали МЕ-262 Х у серійному виробництві, і цей літак був і живучим на швидкість понад 1150 кілометрів на годину, і озброєння п'ять авіаційних 30-міліметрових гармат. Проти такої машини американцям не встояти.
  Був у німців і птах ХЕ-262, простий у виробництві, майже цілком з дерева, дуже легкий і маневрений. Але ХЕ-262 зважаючи на занадто малу масу і високу швидкість, і спрощена була складена в управлінні і вимагала високої кваліфікації льотчиків. Натомість він чудово підходив для стилю Хаффмана, який діяв у зближенні. І з близької дистанції трощив американців.
  Але крім Хаффмана, ще й дві дівчинки діяли: Альбіна та Альвіна. Вони перевищили кожна по триста збитих літаків і отримали Лицарські хрести залізного хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами. Лицарські хрести з золотим дубовим листям, мечами і діамантами мали поки що тільки Хаффман, який збив понад п'ятсот літаків, і Рудель, легендарний штурмовик, що підбив понад п'ятсот танків, і безліч інших наземних цілей. І ще сімнадцять літаків.
  У Третьому Рейху затвердили ще й шосту ступінь Лицарського Хреста Залізного Хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами, тому хто досягне тисячі збитих літаків, або такої ж кількості розбитих танків.
  У даному Лицарському хресті мало бути начеплено не менше сотні діамантів, і він був би більшим, ніж інші Лицарські хрести. Тож нагорода не лише виходила почесна, а ще й дорога.
  Альбіна та Альвіна летять по небу. Збивають собі літаки янки і наспівують крізь зуби:
  - Гарні дівчата,
  Великі подруги...
  Б грізні хлопці -
  І класні потуги!
  Альбіна за допомогою босих пальчиків ніжок навела авіаційну гармату, лупнула по американцю і пискнула:
  - Вогники веселих очей!
  І підморгнула напарниці. Та зрізала свого візаві. Рознесла супротивника в дрібні тріски, використовуючи босі пальчик ніжок, і прочирікала:
  - За комунізм та наші славні перемоги!
  Альбіна поправила напарницю, збиваючи літак американців:
  - За арійський комунізм!
  І обидві дівчата розреготалися.
  Тим часом війна тривала. Американці явно програвали, найкращому за технікою і вишколом ворогові, що ще використовує іноземні дивізії.
  Зокрема у американців основний танк "Шерман". Ну кудись йому проти основного німецького Е-50. Машина у гітлерівців мала лобову броню в 250 мм, бортову в 170 мм, і вага в сімдесят тонн при двигуні в 1200 кінських сил з форсуванням двигуна.
  Слід зазначити, що " Шерман " було пробити німця навіть у борт, оскільки броня у Е-50 похила. Навіть "Шерман" із сімнадцятифутовою гарматою, "Світлячок" не дуже брав у борт німця. Адже цей танк не був масовим.
  А сам американський танк гітлерівці впевнено брали із п'яти кілометрів. Тим більше, у нього високий силует. Дещо краще був у американців "Першинг". Але цей танк не був таким масовим як "Шерман" і все одно його 90-міліметрової гармати не вистачало для ефективної боротьби.
  Тільки "Надпершінг" міг пробити німецький Е-50 у борт. Благо гармата та калібру в 90-міліметрів і завдовжки стовбура в 73 ЕЛ. Зате скорострільність всього чотири постріли за хвилину проти дванадцяти у німецького Е-50, і вага п'ятдесят тонн для двигуна в 500 кінських завеликий. Та й броня недостатня. У лоб німецького основного мастодонту американців все одно не пробивав. А був у фриців ще й Е-75 з гарматою калібру 128-міліметрів і товщиною бортової броні 210-міліметрів під нахилами, з ще кращим захистом і двигуном 1500 кінських сил.
  Тож із самого початку США програвали. Лише танк Т-93, точніше самохідка вагою дев'яносто три тонни, і товщиною лобової броні 305-міліметрів і гарматою 155-міліметрів могла боротися з німецькими мастодонтами в лоб.
  Але ходові якості цієї самохідки були неважливими, як і скорострільність. І німці її знищували авіацією.
  Тож американці загалом не процвітали, і безнадійно програвали.
  І німецькі війська підходили дедалі ближче до Нью-Йорка та Вашингтона.
  Трумен почав благати Гітлера про мир.
  Але фюрер хотів лише без жодних умов повної капітуляції. Вашингтон був оточений. І гітлерівці розпочали штурм столиці США.
  Танковий екіпаж Герди боровся за світле завтра. І без зайвих проблем перемагав.
  Дівчина навіть стала стріляти не лише босими пальчиками ніжок, а й червоними сосками грудей. І це дуже допомагало.
  Шарлота теж пальнула натиснувши рубіновими сосками на кнопку джойстика і перевіряла:
  - Велич комунізму в тому, щоб бути не рибою, а китом!
  Крістіна, ведучи вогонь, натискаючи на кнопки джойстика, відзначила:
  - А ми німці і збудуємо найбільший із комунізмів!
  Магда, стріляючи малиновими сосками по супротивниках, агресивно видала:
  - Найсвітліший комунізм! Тільки нагору, ні кроку вниз!
  Герда босими пальчиками ніжок навівши гармату, і перевернувши влучним пострілом американську гаубицю, підтвердила:
  - За арійський комунізм!
  Після падіння Вашингтона Америка незабаром капітулювала. І сталося це 31 січня 1947 року.
  Закінчилась друга світова війна. І прихід Гітлера до влади, пості збігся, з капітуляцією Америки.
  . РОЗДІЛ Љ 2.
  Здавалося, настав тривалий період світу. Справді, всі війни закінчені, США захоплені і чого ще бажати? Але залишалася ще одна наддержава із колоніями: Японія. І Гітлер хотів і її підкорити.
  20 квітня 1953 року розпочалася нова війна за переділ миру. СРСР усе ще існував у усіченому вигляді. Військові, що прийшли до влади після Сталіна, поставили формальним головою уряду Вознесенського. Цей лідер зумів частково відновити економіку Росії. І запропонував Гітлеру участь СРСР у війні проти Японії. Той погодився, але за умови, що Росія поверне собі лише раніше захоплене самураями Примор'я, острів Сахалін та Курильську гряду.
  Отже Вознесенський отримував новий шанс відродити СРСР і частково реабілітувати імперію.
  Бої розгорнулися на повну силу.
  Оленка та її команда билися на новому, експериментальному танку Т-11. Ця машина була важкою і добре захищеною. Її лобова броня досягала 300 - міліметрів при вазі машини шістдесят вісім тонн і гарматі 130-міліметрів калібром. А поки що в СРСР основний танк Т-54, який теж дуже непоганий.
  А Оленка зі своїми напарницями веде вогонь із потужної зброї з великої дистанції. Японці, звичайно ж, мають свої машини. Ось, зокрема, і Е-75, скопійовану з німецької моделі за ліцензією. Але цей танк вже трохи застарів.
  А Оленка його підбиває використовуючи босі пальчики ніжок. І вона посилає снаряд точно встик.
  Дівчина цвірінькає:
  - Слава епосі комунізму! Слава Леніну у серцях!
  Справді, це красуня найвищого зразка.
  Анюта теж стріляє, використовуючи босі пальчики точених ніжок і пищить:
  - Я войовниця дуже крута, і така наче лялька заводна!
  Веде вогонь по черзі та Алла. Ця дівчина лупнула по самураях і видала:
  - В ім'я світла, тепла та вітру!
  І теж очевидно використовуючи босі ніжки.
  А потім усадила і Марія. Це дівчина колосальної душевної сили. Розбила японський танк і перевіряла:
  - За могутній комунізм!
  І піддала голою п'ятою.
  А під кінець пальнула за допомогою босої ніжки та Маруся. Дівчина вразила супротивника і прошипіла:
  - Слава епосі кращого світу!
  І як засвистить... Ось це справді дуже крута дівка.
  Радянський танковий екіпаж чудово працює та набирає рахунки. Дівчата очевидно швидко виходять у лідери. У них і машина найкраща з найкращих для Червоної армії.
  А Герда бореться на пірамідальному танку. Ця машина вже більш досконала і в ній лише два члени екіпажу.
  Вони разом із Шарлотою ведуть вогонь японцями, і діють гранично ефективно.
  Герда використовуючи босі пальчики ніжок натиснула на кнопки джойстика і вразила японську машину, прошипівши:
  - І летіли додолу самураї під напором сталі та вогню!
  Шарлота ща нею теж пальнула, використовуючи босі пальчики своїх точених ніжок і прошипіла:
  - Але наш вермахт від тайги до британських морів, всіх у мільйони разів сильніший!
  В іншому пірамідальному танку борються Магда та Крістіна.
  Дівчата-термінатори вкрай бойової та колосальної сили.
  І ось Христина стріляє, використовуючи босі пальчики ніжок і пробиває японця.
  Після чого верещить:
  - Наша епоха з перемогами попереду!
  Магда теж стріляє по ворогові. Зносить із самураю вежу і верещить:
  - І звершення чекають ще крутіше!
  І знову босими пальчиками ніжок наживає на систему, зносячи ворогів.
  Та тут дівчата, які і коня на скаку зупинять і в хату, що горить, увійдуть.
  Войовниці долали супротивника і поступово брали вгору.
  Японія програвала. А німці використали грізну зброю - дисколети.
  Ці літаючі тарілки не знали собі рівних.
  Ось Агата та Адала борються на дисколеті. Війниці керують машиною за допомогою джойстиків, і розгортають цей потужний агрегат. І так трощать супротивників. І луплять тепловими променями з повітря. Буквально винищуючи міць суперників.
  Агата ведучи вогонь по ворогу, реве:
  - Шалена моя пристрасть!
  І голою, круглою п'ятою як натисне.
  Адала стріляючи по ворогах, впевнено заявляє:
  - Це лише влада!
  І теж босі пальчики ніжок використовує проти ворога.
  Дівчата безпосередньо розійшлися. І такі скажемо прямо бойові красуні.
  Що від Японії навряд чи залишиться.
  Країна Вранішнього Сонця програвала. І на жаль, це здавалося майже безнадійною справою.
  Самураї зіштовхнулися з технологічною перевагою. І дуже серйозним противником щодо оперативного планування.
  Японія свого часу перемагала Росію, але зараз програвала коаліції.
  Під кінець Третій Рейх навіть завдав ядерного удару по островах, і країна вранішнього сонця капітулювала.
  Внаслідок чого завершилося завоювання колосальних земель. Втім, Третій Рейх ще трохи повоював у Латинській Америці та провів додаткові захоплення території.
  Але коли весь світ під Третім Рейхом, поки що вільний СРСР дражнить фюрера.
  І 20 квітня 1957 року розпочинається агресія проти Росії. І колосальні сили просуваються до СРСР.
  На що розраховувати у умовах Червоної Армії? Сили вже дуже нерівні.
  Але певні розрахунки у російських та інших національностей все-таки є.
  Особливо на Олега Рибаченка та Маргариту Коршунову. Хлопчик і дівчинка років дванадцяти перекинуті з особливою місією, щоб допомогти СРСР вистояти та перемогти.
  Оце діти і з ними чотири дівчини-деміурги!
  І вони б'ються дуже відчайдушно.
  Наташа, Зоя, Августина, Світлана борються із гітлерівцями.
  Дівчата за традицією босоніж та у бікіні. І це їхнє кредо. Вони б'ються з диким розлюченістю.
  Наталя, ведучи вогонь з автомата, зауважує:
  - У чому ми добрі, що вміємо битися!
  Зоя, стріляючи по супротивнику, погодилася:
  - Вміємо!
  І кинула босими пальчиками ніжок гранату.
  Августина писала по фашистам з кулемета, і великим азартом, проорала, кинувши голою п'ятою гранату:
  - Я винищувач зла!
  Світлана, теж ведучи вогонь по супротивнику, і влучно стріляючи, викошуючи ворогів і кинувши босою ніжкою пакет із вибухівкою через який перекинувся танк, задерикувато видала:
  - Я зітру Третій Рейх у порошок!
  І дівчина знову показала мову.
  Олег Рибаченко жбурнув у супротивника дитячою ніжкою вбивчої сили презент смерті та видав:
  - Солдат іноді користується під час відпочинку повіями, політик завжди і у роботі та у відпочинку повія яка використовує виборців!
  Маргарита, зрізуючи фашистських тварин, і посилаючи вбивчі подарунки смерті, в'янула:
  - Солдат повій платить зароблене своєю кров'ю, політик сам повія і йому платять за те, щоб він зіпсував кров виборцям!
  Ось це войовниці та діти-монстри. З ними ти можеш битися практично проти будь-якого монстра. І навіть гітлерівського.
  Наташа, стріляючи по гітлерівцях, і обороняючи Москву, заспівала:
  - Нас тисне ярмо орди,
  Нас гне ярмо басурман...
  Зоя, ведучи вогонь по фрицях, і запускаючи босими пальчиками ніжок убивче просипало:
  Але в наших жилах кипить,
  Небо слов'ян...
  Августина стріляючи по фашистам, і дії дуже енергійно, піддаючи гранату голою п'ятою, продовжила:
  І від чудських берегів,
  До берегів Колими...
  Світлана з диким азартом наспівувала, пограючи м'язами ніг, і плитками преса видала:
  Все це наша Земля,
  Все це ми!
  І тут дівчата треба сказати були з великою зарозумілістю та колосальною агресією.
  І вічні безсмертні діти Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова також воїни класу супер.
  Олег Рибаченко жбурнув босими пальчиками ніжок убивчої сили вибуховий пакет і свиснув.
  На фашистів повалилися приголомшені й ошелешені ворони, які пробивали їм верхівки.
  Олег Рибаченко перевіряв:
  - Солдат стріляє, посилаючи кулю ворогові в груди, політик вбиває, підсовуючи свиню в кишеню, та жовч у печінку!
  Маргарита Коршунова, теж спочатку босими пальчиками ніжок жбурнула забійної сили на смерть. І теж засвистить обрушивши на супротивника ворон, пробиваючи вежі танків.
  Дівчинка прочірікала:
  - Солдат у бою ура кричить, політик теж не мовчить, але якщо воїн у лайці битий, то тому що крик на жаль не щит!
  Їх ніхто не зупинить, їх нічого не переможе. Злі вовчиці давлять ворога, злі тигриці - салют героям.
  Або може бути героїням. Ось це азартні дівчата найвищого польоту птаха.
  І якщо б'ються, то вже від душі.
  І Оленка зі своїм екіпажем на танку Т-13. Машина, яка готова протистояти німецьким, пірамідальним композиціям. Дівчина стріляє по супротивнику, і співає:
  - Наші танки, це просто диво,
  Від пустель до північних морів!
  Розірвемо тебе повір Юда,
  Буде знищено страшного звіра!
  Анюта підтвердила з люттю, теж пальнув по противнику за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - Я ворога порву і зітру в порошок.
  Алла по черзі зарядила в супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок і прочирікала:
  - За велич комунізму червоного кольору!
  Марія теж лупнула по ворогу, зробивши влучний постріл голою нижньою кінцівкою і ревла:
  - За гарні перемоги!
  Маруся також за допомогою босих пальчиків ніг рушила ворога, наче його вразивши і в'якнула:
  - За найвищі ідеї комунізму!
  П'ятірка билася з фашистами, мов термінатори.
  Олег Рибаченко довбанув мечами млин, розрубуючи гітлерівців і перевіряв:
  - Солдат не завжди зірка, але слава його подвигів з віками не тьмяніє, політик завжди мітить на роль світила, але безслав'я його вкривається цвіллю!
  Маргарита Коршунова теж рубанула за допомогою прийому метелик і пропищала:
  - Солдат працює гострим багнетом і коле на совість, політик б'є байдики за допомогою мови, чиї гостроти позбавлені совісті!
  І діти-термінатори як засвистять і обрушать на фашистів оглушених намертво ворон.
  А в небі боролися й радянські льотчиці. Ось зокрема Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова.
  Вони билися немов билинні богатирі-самки. Використовуючи босі пальчики ніжок, посилали авіаційні снаряди. Вражали ворогів дуже влучно.
  Анастасія натиснула червоним соском на кнопку джойстика, вразила фашиста і прочирікала:
  - Слава ідеям комунізму!
  Ведучи вогонь по супротивнику, використовуючи полуничні соски, напівгола Акуліна теж проворкувала:
  - Героям СРСР слава!
  Ось такі тут гарячі та сильні дівчата. Як вони борються, як справжні звірі. І в них надлюдський азарт та колосальна сила.
  Анастасія, круша гітлерівців, заспівала:
  - Над нещасною планетою зависла,
  Злісних фриців кипляча пітьма...
  Окупант свою сокиру ненависну,
  Заточив і рубай голову!
  
  Людина вона однак не пішака,
  І не завжди ходити під ярмом...
  Перетворить злих ворогів на головешки,
  Володарем стане світів!
  Олег Рибаченко тим часом кинув кілька горошин з анігіляцією босими пальчиками ніжок і заспівав:
  - За Росію та свободу до кінця, змушуючи в унісон стукати серця!
  А потім хлопчик-термінатор промовив:
  - Солдат може випити зайвого вина і обгадати, але не буде подібно політику виливати в хмелю без міри словесний пронос!
  Маргарита Коршунова взяла і рубала мечами як пропелера по ворогам, їх підрізаючи.
  І перевірила, вискалив пику:
  - Босоніж дівчисько готове бігти за своїм коханим без страху, але з якого переляку виборець дозволяє себе взувати політикам!
  А тут ще й Єлизавета на танк Т-55. Машина з більш потужною, ніж у Т-54 гарматою в 105 мм і готова з ворогами боротися.
  Дівчата в танку очевидно лише одному бікіні.
  Єлизавета натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика стріляючи досить точно в ворога, і проворкувала:
  - За Росію комунізму!
  Потім по черзі вистрілила і Катерина, використовуючи для стрілянини червоний сосок грудей.
  Вразила гітлерівський танк і проворкувала:
  - За успіхи у будівництві комунізму!
  Олена також пальнула по супротивнику, використовуючи босими пальчики ніжок. Рознесла ствол пірамідального танка, все це зробила влучно.
  Після чого прочирікала:
  - Найсвітліший у нас буде комунізм!
  Далі лупнула і Єфрасія, хоча вона зазвичай лише водій. Але дівчина врізала дуже влучно, відбиваючи біля танка гітлерівців дуло.
  Після чого проворкувала:
  - Наш комунізм яскравіший за сонце!
  Дівчата на танку босі та у бікіні дуже красиво та харизматично виглядають. А у них груди з такими червоними сосками.
  Єлизавета заспівала із захопленням;
  Зламаємо ярмо повір фашизму,
  Якщо треба гори згортаю.
  Буде ера, ера комунізму,
  У небо я з піснею полечу!
  І знову дівчина яскраво-червоним соском натисне на кнопку джойстика і вріже по гітлерівцям.
  Тож фюреру мало не здасться.
  З такими дівчатами зрозуміло, що СРСР ще живий, і не зламати його так просто Гітлеру.
  А з такими хлопчиками і дівчинка, як Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова, тим більше.
  Хлопчик-термінатор довбанув мечами і пропищав:
  - Політик, це лисиця, для якої виборці мешканці курника, але пожираючи м'ясо тих, у кого інтелект курки політикан обов'язково підсуне свиню!
  Маргарита Коршунова босими пальчиками ніжок жбурнула кілька горошин анігіляції і прочирикала:
  - Солдати - це бійцівські півні, що несуть золоті яйця, для індиків-генералів яких у свою чергу пожирають політики-лисиці!
  Олег Рибаченко засвистів, збиваючи ворон на голови фашистам, що наступають, і прочірикал:
  - Солдат біжить в атаку вірячи в перемогу, політик у тилу, за будь-якого результату насвиняє бійцю відступом від принципів!
  Маргарита Коршунова теж свистом посбивала ворон, і спустошила їх капітально обрушивши на голови фрицям, пискнула:
  - Солдати іноді відступають, бо щастя мінливе, політиці ж завжди здають, їхнє щастя в підлянку та підсовуванні свині!
  Олег Рибаченко знову провів мечами млин і провив:
  - Босоніж хлопчик занадто спритний, щоб дозволити політикану загнати себе під каблук!
  Маргарита Коршунова провела прийом махаон мечами і пискнула:
  - Коли босі ніжки дівчата поранені гострим камінням, вони ранять серце чоловіка, а от політики змушують сьорбати щи лаптем, відбивають печінку виборцям!
  Олег Рибаченко голою хлоп'ячою п'ятою піддав убивчий подарунок смерті і в'якнув:
  - Солдат не шукає смерті, хоче жити, політик не шукає способу виконати передвиборчі обіцянки - хоче наживатися на виборцях!
  Маргарита Коршунова взяла і босими ніжками кинула тоненький диск, зрізаючи вежі танків і ревла:
  - Солдат завжди юний серцем, навіть посивівши, політик старий пройдисвіт, що сидить у печінках, і лихий чорт навіть із густою шевелюрою!
  Олег знову рубав мечами в стилі махаона і пискнув:
  - У давнину у солдата був меч, потім його замінив автомат щоб легше вбивати ворогів, а у політика за часів зброї язик - смертоносніше якого винайти неможливо!
  Маргарита Коршунова агресивно помітила, довбавши з дикою люттю по ворогові:
  - Солдат - це свого роду машина війни, але залишається людиною, у політиці ж немає нічого людського, він механізм війни проти розумних доводів!
  Вони працювали дуже активно і з бойовим ентузіазмом молодих титанів.
  Але й німці та їхня рать пресують.
  На Ю-888 летять дві дівчини: Ізабелла та Заїра, красиві блондиночки. Вони кидають униз бомби. Але з боку з'являється ЯК-23.
  Ізабелла за допомогою босих пальчиків ніжок наводить авіагармату, і стріляє по радянській машині. Потім додає швидкість. ЯК-23 і так не надто швидкісний, а тут ще й у перевантаженому варіанті і наздогнати німецьку машину не може.
  Дівчата луплять голими п'ятами по склу і пищать:
  - Славитись, наша армія свята!
  І як покажуть язики!
  І радянська машина потрапила під вогонь двох задніх авіаційних гармат, і спалахнула, що босі пальчики дівочих ніжок роблять.
  Заїра прочірікала, вискалив зубки:
  - Я всіх випраю червоних солдатів!
  І підморгне блакитними очима. І у неї вид найбойовіший і насичений.
  А як вона любить гарних юнаків?
  Втім, вбивати у неї спрага значно більше.
  Коли німкені приземлилися відбомбивши, Заїра випила трохи пива. А Ізабелла, крім пивка, ще й додала раків. Дівчата із задоволенням перекусили. Вони залишили витончені, босі, сліди на інеї аеродрому. Хлопчаки пожирали їх майже оголених красунь голодними та збентеженими поглядами. Наскільки дівчата прекрасні і водночас і жахливі.
  Ізабелла запитала у Заїри:
  - Як ти думаєш незабаром кінець війні?
  Заїра відзначила:
  - Не раніше літа! Поки що не візьмемо Москву, росіяни не капітулують!
  Блондинка зі смарагдовими очима помітила:
  - І після падіння Москви ще можуть бути бої!
  Блондинка з блакитним волоссям погодилася:
  - Можуть! Але це вже не бої, а агонія!
  І дівчата розсміялися, доїли раків, і знову в бій... Поки що погода була відносно льотна. І їхні голі ніжки залишали витончені, босі сліди.
  Ізабелла зазначила:
  - У нас все гарне, навіть сліди!
  Заїра кивнула:
  - Німецькі дівчата сама досконалість!
  І обидві злі красуні хором заспівали:
  - Рейх сама досконалість,
  Рейх сама досконалість...
  Від посмішки до жесту,
  Вище всяких похвал!
  Ах яке блаженство,
  Знати, що ми досконалість,
  Знати, що ми досконалість,
  Знати що ми ідеал!
  І знову сиплють бомби на радянські позиції. І люди гинуть. Багато людей гине від обстрілів та бомбардувань. І від пострілів газометів, та інших убивчих пристроїв.
  Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова дуже гарні дівчата. Анастасія вже має чимало років, але не старіє, і виглядає дуже свіжою та юною, тільки сильно розвинені, великі м'язи роблять її на вигляд старшим. А личко у неї ні їжею зморшки або сіточки, з ніжною, засмаглою шкірою. А Акуліна ще роками юна. Обидві красуні на чудовому рахунку. Вони аси найвищого класу. Тим більше, Покришкін після того, як його збив Фрідріх-Вольф, сильно контужений і вже більше бойових вильотів не здійснює.
  Анастасія робить маневр рваною бочкою. І збиває дещо вже застарілий МЕ-362. Після чого дівчина-богатир пищить:
  - Ми орлиці в небі лихі!
  Акуліна проводить маневр, лисяча змійка, і зрізає у хвіст Фокке-Вульфу-5 і цвірінькає:
  - За нами Росія! За нами Росія!
  Дівчата, звичайно ж, на підйомі. Вони навіть ліфчики не надягли в одних тоненьких трусиках б'ються. Але це дуже допомагає у бою. Адже підвищує ефективність впливу вбивчих вивертів.
  Анастасія знову робить маневр. Цього разу у неї супротивник серйозніший за МЕ-462, який має вісім вогненних точок. У тому числі чотири авіаційні гармати 30-міліметрів калібр. І це очевидно серйозний опонент. Потужне озброєння дозволяє зрізати супротивника з одного заходу. А в тебе лише одна авіагармата...
  Анастасія втім, спритно кидає свій літак убік, уникають свинцевих струменів, що летять. Та в неї всього 20-мм калібр зброї. Але якщо пальнути хвостом.
  Анастасія заспівала з посмішкою:
  - Мені в хвіст вийшов Юнкерс,
  Але ось задимив він...
  Прикро завили гвинти,
  Їм навіть не треба хрестів на могили,
  Зійдуть і на крилах хрести!
  Акуліна хихікнула і підрізала Ю-588, проворкувавши:
  - За веселі перемоги!
  І показала свої перлинні зубки. Дівчата тут найширшого та колосального бойового розливу.
  Анастасія кидає ЯК-23 убік. Її знову намагаються збити. Насідає МЕ-462, машина серйозна.
  Анастасія заспівала з люттю:
  - І бачу серйозного,
  Уві сні Івана Грозного...
  Земля в Сибіру роздана,
  Тобі Рідна Русь!
  І войовниця знову підбиває німецьку машину. Спочатку розпарює їй крило. Примушує втрачати швидкість. А потім заходить у хвіст. У німця добрі шанси піти за рахунок високої швидкості пікірування. Але не проти Відьмакові. Тому що вона ас найвищого класу!
  Акуліна теж у жорстокому бою. Дівчина впирається голими п'ятами в педалі і співає:
  - Не терпіти слов'ян приниження,
  Проти німців устанемо все горою...
  Не потерпимо більше образ,
  Зламаємо ворога сталевою рукою!
  Ось проти неї "АероКобра"-5. Сильна машина: чотири кулемети, і дві авіагармати 37-міліметрів. Акуліна свою машину пускає як санки з гірки уникаючи авіаційних снарядів. І піднирює під черево. Натискає босими пальчиками ніжок на гашетку... І вражає точно вразливу мету.
  І американська машина спалахує.
  Акуліна з натхненням проспівала:
  - До перемоги безсмертних ідей комунізму!
  Анастасія теж б'ється добре. Ось проти неї три "Мустанги". Вони начебто не такі грізні як МЕ-462, чиї авіапушки здатні збити з одного влучення. Немає у "Мустангу", американського винищувача лише кулемети. Зате їх шість, досить великий 14-міліметрів калібр.
  Анастасії доводиться маневрувати. Струменя куль злегка подряпала крило. Але є попадання на зближення та американський винищувач горить.
  Анастасія проспівала:
  -Божевільний будинок у вогні,
  Буде нескінченно бісів мучити,
  Грішний чоловік своє отримає,
  Той, хто поклонявся Сатані!
  І ось ще одна машина США підвита... І це очевидно досить серйозна заявка.
  Остання машина з янкі намагається піти. "Мустанг", за швидкістю перевершує ЯК-23 і йому вдається відірватися. Анастасія пальнула з дистанції.
  І зачепила американця. Але той дим хвостом, все встиг зійти з дистанції бою.
  Анастасія зазначила:
  - Піф-паф! Не потрапив! Зайчик сірий поскакав!
  Акуліна теж билася з Р-71. Потужна машина з вісьма кулеметами та авіагарматою 37-міліметрів калібр. І теж маневруючи підпалює цій машині крило... І заводить у тил, підстрілює.
  Акуліна заспівала:
  - Сонечко сміється,
  Яскраво світить дітям.
  І знову кинула свою машину набік. Стріляє у Ю-288. Ця машина застаріла, але ще бореться. Німець, намагається втекти. Але йому від дівчинки, що енергійно тисне на педалі голими, круглими п'ятами сховатися не вдається і машина спалахує.
  Анастасія зі смішком помітила:
  - Отак вони нас бояться!
  І ще один Фокке-Вульф накрила!
  Акуліна люто промовила ведучи вогонь:
  - Світ нас має поважати, боятися,
  Подвиги дівчат не злічити числа...
  Комсомолки так вміють битися,
  Буде знищено Сатану!
  І войовниця підморгнула своїй напарниці. Хоча тої й не видно...
  Красуні повертаються назад. І це ризиковано. Ось МЕ-462 починає за ними женуться. Стріляє...
  Дівчата маневрують. Машина німецька небезпечна. Акуліне пошкодило крило, і спалахнуло дерево.
  Її дівчина дотягла до злітної смуги. Дісталося і Відьмакові... І їй пробило фюзеляж і витекло масло, трохи пошкодило мотор.
  Дівчата поки що змушені відмовитися від польоту. Їхні машини чинять.
  І він босоніж побігли снігом. Розминають свої сильні та мускулісти тіла.
  Обидві дівчини засмаглі. Руда, чиє волосся на вітрі як прапор СРСР, і блондинка.
  Анастасія запитує напарницю:
  - Ну, як ти думаєш поб'ємо німців?
  Акуліна чесно зітхнувши відповіла:
  - Якби тільки німців... Увесь капіталістичний світ на двигунах!
  Руда ствердно кивнула:
  - Противник дуже сильний. Але чого ви чекали?
  Війна йде жорстока, але віра войовниць у перемогу непохитна, і з такими можна і гори звернути і Гітлера перемогти.
  
  Фюрер не дав Британії під дюкером ШАНСІВ
  Гітлер не зупинив війська під Дюкер. І британська армія була частково розгромлена і частково полонена. Це викликало англійців колосальний шок. І в результаті пропозиція з боку Гітлера світу була прийнята. Умови були помірні. Англійці повертали Третьому Рейху раніше захоплені Німецькі колонії, і землі, що раніше забрали у Туреччини. А також визнавали те, що вже й так і було завойовано.
  Гітлер захопивши масу французьких, бельгійських, голландських і повернувши раніше втрачені свої колонії, тимчасово заспокоївся. Потрібно було перетравлювати нові землі.
  Була також окупована в сорок першому році Греція та Югославія. Але на цьому війни тимчасово закінчилися.
  Фюрер не поспішав із походом на схід. Сталін не дражнив гусей, принаймні поки що. Але Третій Рейх продовжував готуватися до війн. І 1944 року справа торкнулася суперечки навколо північної Буковини. Фюрер зажадав від Сталіна повернути ці землі Румунії, які раніше не належали російській імперії.
  Сталін, який на той час уже доукомплектував сто двадцять танкових дивізій затявся. СРСР був країною, яка вже завершила переозброєння і п'ятдесят тисяч танків - це серйозний аргумент.
  Гітлер же ще тільки розкручував випуск "Пантери"-2 і "Тигра"-2 більш досконалих танків з потужним озброєнням. Правда у цих машин були потужніші двигуни ніж у реальній історії. Реактивна авіація у Третього Рейху непогана, але ще теж почала розкручуватися.
  У СРСР перевага у числі літаків.
  Щоправда у Гітлера більше живої сили, включаючи і колоніальні війська, і загалом вищий економічний потенціал.
  Коротше кажучи: 22 червня 1944 розпочала нова війна. Обидві сторони звинувачували одна одну в агресії. Бої йшли у прикордонних районах зі змінним успіхом. Можливо, Червона Армія і прогаяла свої шанси діючи нерішуче. Може й сам Сталін вагався, чи варто йти вглиб позицій фашистів.
  У всякому разі, німці змогли трохи заглибитися в радянську територію і були зупинені. Бої вирували в небі. Реактивний літак МЕ-262 у відсутності собі рівних у швидкості, і потужно озброєний, але недостатньо надійний у польоті. Дещо ефективнішим показав себе МЕ-309 з дуже потужним озброєнням три 30-міліметрові гармати, і чотири кулемети з високою швидкістю 740 кілометрів на годину.
  Німці в цілому в авіації були сильнішими і їх аси перевершували радянських. Але також не так однозначно. Війна надто швидко для Німеччини закінчилася і досвіду не нагромадили.
  Бої показали, що серія КВ важких танків сильно застаріла і морально, і фізично. "Пантера"-2 показала себе гарним танком. І їй віддали пріоритет. Т-34 був непоганий, але вже застарів. У СРСР досі випускалися неефективні колісно-гусеничні танки. Тож йшов обмін ударами двох недосконалих армії.
  Взимку лінія фронту застигла... Весною 1945 року радянські війська намагалися наступати, але загрузли в обороні вермахту. Бої йшли все ще вздовж кордону. Орієнтовно був паритет сил. Але ситуація могла й ускладнитись. Німці відчайдушно намагалися втягнути у війну та Японію.
  Самураї загрузли в Китаї, не зумівши повністю проковтнути подібним, занадто жирний і великий шматок.
  Але ситуація стабілізувалася. І Хірохіто запропонував як варіант перемир'я Чан Кайші. І тимчасовий розділ сфер впливу розв'язати собі руки на півночі. Втомлені від затяжної війни китайці погодилися.
  І тепер реальна створилася загроза, що вже наприкінці травня 1945 року Японія відкриє другий фронт. Та й у фашистської Німеччини разом із сателітами і колоніями значно більше людських та економічних ресурсів, ніж у СРСР. І вона дедалі більше збільшує випуск озброєнь. Причому у німців з'являється більш досконала, ніж у СРСР, техніка, особливо в реактивній авіації!
  Сталін намагається знайти вихід із цієї ситуації. Підключити, наприклад, до війни Британію. Але має саму проблему в колоніях, особливо в Індії. Так США воювати з Третім Рейхом та Японією не хочуть. Тим більше що Гітлер масових репресій проти євреїв не проводив, і ще не мав репутації чудовиська в очах Заходу.
  Тож спроби намацати нових союзників не вдалися. Японія жадала помститися за Халхін-Гол і повторити успіх колишніх часів. І в неї після укладання перемир'я у Китаї звільнилися додаткові сили. А у війну з Британією та США самураї ще й не вступили.
  І ось 30 травня Японія повинна оголосити війну СРСР і атакувати по всьому периметру кордону, і завдала нищівного удару ще й по радянській базі у Владивостоці, що дуже небезпечний хід. І удар японських військ має виявитися сильним.
  Імператор Хірохіто особисто стежив за останніми приготуваннями до північного наступу. Загальний план передбачав вторгнення в Монголію і Примор'я... Це в цілому логічно - уникати форсування повноводної річки Амур, і використовувати особливо в Монголії свою чисельну перевагу.
  Занепокоєння викликало лише стан танкового парку країни Вранішнього Сонця. Хоча легкі танки й перекидаються з метрополії, на континент... Великі надії вони пов'язують із кресленнями німецького танка Т-4 із досить довгоствольною зброєю. Невелика вага в двадцять п'ять тонн і потужна лобова броня роблять машину придатною до бойового використання.
  Але її ще треба випускати у масових кількостях. Є й альтернативні ідеї - скопіювати Т-34... Добре, що на нього документація є. Тільки гармату встановити німецьку - у неї балістика краще.
  Сам імператор наказав обидва танки якнайшвидше впровадити у виробництво. Але цей час, а його якраз і не вистачає. Почне сипати сніг або навіть зливи і чортос-два повоюєш... Щоправда можливі й альтернативні шляхи. Та й Монголії можна битися навіть до снігопадів.
  Але головну роль відіграє піхота, кавалерія... Загалом у першому ешелоні чотири мільйони піхотинців, значна частина вже має бойовий досвід, інші непогано навчені новобранці - в Японії є величезний призовний резерв. Танків мало - трохи більше двох тисяч і всі легені... Деякі навіть танками не назвеш - танкетки. Транспорту також не надто, з вермахтом не порівняти... Хоча є надія, що й у росіян із цим не все гаразд. Авіації в першій лінії понад п'ять тисяч машин, щоправда, бомбардувальники, як правило, тактичного рівня, але є пікірувальники, які не поступаються Ю-87. Загалом авіаційний флот не слабший за німецький у сорок перший, хіба що з аналогом Ю-88 у Японії теж гірший за німецький.
  Але нічого, сировини вистачає, робочої сили вистачає, Америці їх не дістати. Можна буде, переваривши колонії, забезпечити війська на найвищому рівні.
  Але це в майбутньому, а поки що... Поки, мабуть, доведеться платити великими втратами, за кожен крок! У Японії не дуже цінують солдатське життя. Смерть вважається доблестю, великим вибором!
  Переселені острови, де сто мільйонної нації тісно, жорстока мораль, кодекс Бусідо. Це накладає відбиток і, людей дивишся на мурах. Думаєш скільки з них можна ще пожертвувати, щоб не програти війну.
  Не хочеться в ролі падальника. А брак чоловіків компенсує багатоженство - адже їх не сковує Християнська мораль!
  Так що вже в першому ешелон йдуть сили рівні Вермахту в авіації та піхоті (з гіршою механізацією, але як мінімум не поступаються в хоробрості!), Щоправда в танках і артилерії японці будуть помітно слабші за Вермахт сорок першого року.
  Проте в цьому імператор впевнений і сил проти них буде виставлено набагато менше. Крім того, через тривалу відсутність загальної військової повинності, у німців дефіцит кадрових офіцерів. Японія ж цієї напасті не знала. А значить у Країни Вранішнього Сонця, кадровий склад військових, особливо середнього віку, краще підготовлений, ніж у німецьких колег. А через кілька місяців у масовій кількості будуть надходити танки "Карась" скопійовані з Т-34, але з кращим знаряддям. І тоді вони поговорять із Третім Рейхом на рівних!
  Тож Хірохіто, загалом, усе вже вирішив. Дата призначено на 30 травня. У Японії 30 вважає числом гармонійним, як місяць травень. Якраз свято та час починати. І основні підготовчі заходи буде завершено саме до цієї дати.
  В імператорському палаці багато жінок-ніндзя. Вони виконують подвійну функцію, служать імператору і надійно охороняють офіційне Божество Японії.
  Дівчата тут різні, звичайно японок, але є і руді, блондинки, шатенки. Одяги також різноманітні, і дуже багаті, і скромні, а не які взагалі в бікіні. Поєднує їх те, що всі вони без винятку, молоді, красиві, фігуристи та... босі. У Японії прийнято, щоб служниці так ходили у будинках чи палацах. Але не чоловіки звичайно ж... Босоніж ходять і прислуговують хлопчику, яким ще немає п'ятнадцяти років.
  Сам палац розкішний, у ньому в останні тижні додалося різноманітних хутряних виробів, шкур, трофеїв.
  А за наказом імператора вже навіть будують новий... Хірохіто вирішив на честь перемог звести будівлю, що вдвічі перекрила Ейфелеву вежу. Але поки що під найбільший у світі палац, китайські робітники розчищають майданчик. Труднощі воєнного часу, хоча робочих рук, зараз з надлишком, але важливо, щоб не витекло куди дефіцитніша поки що сировина. Для розробки копалень, відновлення колишніх, що відбили від Британії та США.
  Ямамото увійшов до імператора і низько вклонився, побажав великому здоров'ю... Далі вже ділова розмова.
  Гросс-адмірал запропонував повторити те, що вже було в Порт-Артурі, в 1904, коли 27 січня японський флот підступно атакував морську базу Російської імперії.
  Тільки цього разу удар планувалося завдати силами лінкорів та авіаносців, ну, зрозуміло, і з місцевими флотиліями, міноносцями. Сила Японського флоту придушує: отже, вони ще використовувати. Питання виникли ще, чи не вдарити по Петропавловську-Камчатку?
  Хірохіто на це помітив:
  - Щоб всадити одразу і в цей пункт, прийде зняти частину сил з оборони Гавайського Архіпелагу, а це ризик втратити найстрижневіший пункт Тихоокеанської оборони!
  Ямамото випромінював упевненість:
  - З одного боку правильна ваша величність, але ... У американців зараз мало великих сил, для атаки. Навряд чи вони ризикнуть саме зараз кидатися, особливо з огляду на те, що тиждень тому ми потопили за допомогою дівчат-ніндзя ще два їхні авіаносці. - Гросс-адмірал показав пальцем у небо. - Їм нічим нас стримувати і підтримувати атаку на Гаваї з повітря. А авіаносці та лінкори швидко не будуються. - Хоча Манкурт і божевільний хлопець, але щоб він у цій ситуації поліз...
  Імператор розумно заперечив:
  - Але саме тому він може спробувати використати свій шанс. Наприклад, висадитися на торгових кораблях, поки в США тоннажу звичайних суден вистачає.
  Ямамото на це також логічно заявив:
  - Нехай спробує! Наші піхотинці вже встигли закріпитися і їхня доблесть, стійкість відома всьому світу. Захопити багато ворогів не дадуть. А потім наші лінкори та авіаносці повернуться і переріжуть постачання... І будуть нові десятки тисяч трупів та полонений. І в цьому випадку в Америці ще більше посиляться внутрішні розбіжності і навіть можлива громадянська війна в мініатюрі!
  Хірохіто сподобався такий висновок. Імператор дружньо поплескала Гросс-адмірала по плечу:
  - А що? Справді, як я знаю американців, вони не вміють проводити швидкі висадки на непідготовлене узбережжя. Так що на них чекає капкан!
  Ямамото з усмішкою додав:
  - А наступним кроком, можливий і стрибок у Панамському каналі!
  Хірохіто на це заперечив:
  - Ні, пане адмірал. Ми не втримаємо перешийок. Америка може кинути мільйон солдатів з новими "Шерманами", і неминуче скинути найслабкі сили у море. Крім того, піти з Тихого Океану капіталісти США ще можуть, але втратити Панаму, звідки з Південної Америки йде сировина ніколи. Це їм сигнал битися до кінця. А так є надія, що Гаваї будуть притягувати магнітом усі їхні сили, ми перемелюватимуть війська США, доки поки громадська думка, і труднощі війни не занурять імперію Орлана в хаос. - Імператор зробив пару ковтків чорної кави та додав. - Для США сама Америка, це неприступна фортеця, а ось Гаваї, форпост, на чужій території. Поміряємо запал, поки найголовніший ворог не буде повалений. Ну, а тоді на США обрушимося з обох боків. Не забувай, що відкриття другого фронту вимагатиме, мінімізувати сили на одному з них.
  Ямамото погодився лише частково:
  - Звичайно, північ для нас особливо щодо далекої перспективи найважливіше. Але кораблі він мало сковує. Після падіння Владивостока, через серйозні погодні умови, що залишиться у росіян, нас вже не відволікатиме. І тоді можливі й активніші воєнні дії проти США!
  Хірохіто підтвердив:
  - Звичайно ж, вони й будуть! Ти ж моя права рука та опора престолу!
  Імператор, подивившись на красунь-служниць, помітив:
  - Але тепер сухопутні частини беруть на себе місію звеличення Країни Вранішнього Сонця і понесуть основний тягар війни. Тож треба буде дати напуття і нашим піхотинцям!
  Ямамото поспішив нагадати імператору:
  - А пропонував йти на північ ще в сорок першому... Хоча напевно, ця пропозиція тоді ще не дозріла!
  Хірохіто підтвердив:
  - Правильно! Ми зараз краще готові до затяжної війни на півночі. У нас є і нафта, і боксити, метали, вугілля, робоча сила... Все, щоб воювати довго і успішно. Ми стали сильнішими, і готові набагато краще, ніж у сорок першому. Коротше кажучи, Ямамото - йди та перемагай!
  Випроводивши найславетнішого японського командира Хірохіто, вирішив спочатку вислухати пісню у виконанні жінок-ніндзя. Ну а потім мати мені приємну бесіду з генералітетом сухопутних сил. Вже всього кілька днів залишилася.
  Незважаючи на те, що загроза нападу мілітаристської Японії після візиту Ріббентропа до Токіо стала цілком реальною, за допомогою підкупу та зради агенти Мікадо переконали командування Владивостока не наводити війська на повну бойову готовність. І як наслідок Дамоклов меч уже занесено, а в ресторані балують.
  Майор Виноградова схопила юнака-офіцера за волосся, вона була на голову його вища і явно сильніша:
  - Це що за хам та п'яниця! Чому у вас така розбещена команда! Це тип більше скидається на юнгу, ніж офіцера. Може його для початку, гарненько здути, щоб весь хміль вийшов.
  Дубінін зніяковів:
  - Це Паша Шойгу. Його відправили на курси прямо із суворовського училища, за скороченою програмою. Він ще зовсім хлопчик, за два місяці день народження - шістнадцять років.
  Виноградова неприємно скривилася:
  - Ого! У п'ятнадцять років уже офіцер! Ось що робить війна! А й не знала, що молокоси вже повноважні звання отримують.
  Дубінін знизав плечима:
  - На війні діти рано дорослішають! Тим більше з ним трапилася історія, начебто він найкраще оповідання написав про оборону Москви, і Жуков це зазначив, і порадив перевести хлопця з курсантів до офіцерів.
  Виноградова за цих слів піддобріла:
  - Добре! Що він не дурень. - Погрозила немов шкільна вчився пальцем. - Загалом непогано, але більше жодних п'янок! Счу запах, а ніс у мене собачий, одразу під трибунал! - Сильна жінка, зріла, але не втратила атлетичної стрункості та свіжості, тицьнула пальцем у полковника. - Загалом і ти за це заплатиш. Вже людина немолода, а поводиться.
  Дубінін надривно кашлянув:
  - Загалом мені тридцять три, але вже був сім разів поранений, так що здаюся старим...
  Виноградова хотіла щось сказати у відповідь, як раптом передсвітанкову тишу розколов жахливий гуркіт. Це ніби з неба посипалися важкі валуни, шибка лопнула. Градинки осколки застукали по столу і навіть потрапили в руки та обличчя п'яних офіцерів. Виноградова по-командирськи прокричала:
  - Все негайно на вихід.
  Дубінін у відповідь крикнув, та так, що ледве не порвав голосові зв'язки:
  - Це дванадцяти та вісімнадцяти дюймові снаряди! Японські лінкори найбільшого тоннажу, схоже, розпочали полювання, а це означає.
  Виноградова в досаді вдарила чоботом у стіну. Від стуку підкованим, до речі, трофейним чоботом, тріснула плитка:
  - Почалося, але не так, як ми планували! Зовсім не так! Прокляття потрібно негайно вивести ескадру в море і потопити флот країни вузькооких макак.
  Капітан першого рангу, що впав на четвереньки (Інакше полковник), пробурмотів:
  - Зброя є тільки на моєму міноносці та ще на парі дрібних корит. Нам навіть нема чим відповісти.
  Виноградова показала важкий кулак:
  - Ну, ви та ішаки! - Войовниця з блакитною шевелюрою, що скидається на цунамі, що розбушувалися, прогарчала. - Але ж берегова артилерія у вас має бути! Адже не всі відправили на західний фронт, а також авіація. Адже про те, що Японія будь-якої миті може вступити у війну, вже не перший рік говорять.
  Вже добряче поранений Дубінін, хотів сказати, але знову гримнуло, посипалися уламки. Завила сирена, попереджаючи про появу літаків. Дубінін з великими труднощами піднявся і крикнув, перекриваючи гул Виноградової:
  - Авіація у нас є, і берегові батареї, хай навіть не в повному комплекті є. Зуміємо відповісти!
  Летчиця прогарчала, пробігаючи вулицями:
  - Мені б тільки до мого винищувача добігти і я так цим япошкам всаджу, мало не здасться. Вони ще заплатять за Цусіму і Мудуен.
  Шойгу, якому відсікло половину вуха, погодився:
  - Та заплатять! Та ще з відсотком!
  Почулися розриви і запізнілий стрекотіння зеніток. Взагалі велику частину ППО Владивостока вивезли ще в сорок першому році, для посилення оборони Москви, так множинні точки комарильні країни Вранішнього сонця, здавалося, не особливо звертали увагу на подібний "шум". Японські пікіруючі бомбардувальники з пронизливим вереском скидали весняні "подарунки". Удар наносився і містом, і флотом. Літаки японців не надто великі, але круті, а ось лінкори навпаки здорові. Ось найбільшому з них навіть тісно в океані, довжина в триста метрів, а гармати в 460 - міліметрів. Це сильно скидалося на злодійське напади країни Вранішнього Сонця, що сталося 27 січня 1904 року. Тільки тоді не було авіації.
  Дубінін відчував, що задихається від бігу. Він не супермен, а проста людина з хворими на легені, яка потрапила в непросту ситуацію. А Вікторія не його обігнала на багато. Цікаво, скільки їй років, навряд чи на вигляд більше тридцяти, груди великі, а плечі широкі, як у чоловіка.
  Виноградова раптом розвернулася і помахала рукою:
  - Не біжи старий, за мною! - прокричала вона з такою силою, що звукова хвиля просто вдарила по вухах. - Виводь швидше міноносець у море.
  Поруч прогуркотіли розриви, сипалися уламки, один з них падав прямо на Виноградову, і він машинально впіймав його руками. Дівчина-термінатор відчула себе воротарем, який успішно виграв пенальті, уламок, був круглим, теплим і скидався на м'яч. Анжеліка раптом відчула, як по руках тече щось рідке. Дівчина подивилася на уламок, і тут навіть у неї залізної войовниці, загартованої трьома роками війни (Разом з іспанською) до горла підступила нудота. У неї в руках була дитяча голівка. Бідолашна дівчинка (це видно по коротеньких кісках, з вибитими очками. Виноградова акуратно поставила голівку на тріснутий асфальт і перехрестила:
  - Ти не встигла не згрішити, не пожити! Втім, немає грішника більше за Бога, тому немає більшого гріха байдужість до страждань дітей.
  Знов гуркіт, і осколки, один потрапив дівчині в чобіт, подряпавши шкіру. Виноградова хотіла вже повернутися і мчати з усіх ніг до злітно-посадкової смуги, де її МІГ, терпляче чекав агресивної господині, але...
  Гострий, як клинок кинджала, погляд войовниці розрізнив нестерпну гримасу болю на обличчі капітана першого рангу Васильчикова, коли його верхня частина відірваного тіла летіла підкинуте вибуховою хвилею. Дівчина, сама ледь ухилилася від уламка. Хоча яка вона дівчина, вперше взялася за зброю ще громадянську. Їй уже свого часу, якось зачепило щоку, ще час міжнародної битви в Іспанії. В результаті залишився глибокий шрам, який довгий час псував їй зовнішність. Плюс арешт та відправлення полковника концтабору. Щоправда, саме у Сибіру на лісоповалі її познайомили з одним дуже сильним чаклуном, який, зумів за допомогою притирань та заклику духів, зцілити, наче його й не було, це поранення та ще кілька. Шрамів отриманих під час битв із білочехами, військами Колчака, Денікіна, Врангеля. І її багато чому навчила, так Виноградова, схоже, належала до обраного образу людей.
  Дістала можливість вийти достроково використовуючи жіночі чари, так, її підвели під амністію незважаючи на важку статтю. Справа звичайно не стільки в тому, щоб уламати, чоловіка, а в тому, щоб про це не навідався парторг. А донощиків усіх мастей стільки, що стукач, на стукачі та стукачі підганяє. Так що особливо не розженешся, якщо тобі дорога кар'єра.
  А значить, у Японії велика перевага в піхоті, авіації і навіть у танках. Ну, в танках, з нашого боку компенсується якісною перевагою, а решта значно гірша. Хоча якщо брати стрілецьку зброю, за кількістю автоматів Японія також дещо відстає, переважно у неї рушниці. Втім, і далекосхідні дивізії оснащені пістолет-кулеметами слабко. Автоматів на всіх не вистачає. Так що... У якісному відношенні в піхоті переваги немає, скоріше навіть гірше, усі найкращі офіцери, перекинуті на радянський фронт, тут найгірші війська, як правило, не обстріляні, що мають мінімум військової виучки. Отже, війна починається, вкрай несприятливою, для СРСР обстановці. І чимало новосформованих резервів буде кинуто на схід...
  Виноградова раптом тицьнулася у згарищі. Палала розбомблена міська лікарня. Картина воістину апокаліптична живцем горять і жінки, і діти, і старі. Ось грудне немовля впало прямо у вогонь, а навколо жахливий рев і стогін.
  Виноградова відчула труби архангелів у голові і кинулася в полум'я. Мови вогню лизнули дівчину в голі руки і відкрите обличчя, але льотчиця рухалася настільки стрімко, що зуміла підхопити дитину, вирвавши її з обіймів знищення.
  Дівчина вискочила, відчуваючи шкірою лише легке свербіння, кинула погляд на малюка. На жаль, було надто вже пізно, хлопчик задихнувся, втягнувши у легкі полум'я, на круглому личку опіки. Такі рвані пухирі на шкірі ніжніші за бутони маргаритки. Виноградова кричала:
  - Ось він людський свавілля!
  Вдарила чоботом по купі сміття, після чого кинулася рятувати, кого ще можна врятувати. Це нагадувало танець кобри між газовими конфорками, дівчина дуже химерно звивалася, і підтанцьовувала. Вона обпалювалася, чоботи плавилися, гімнастерка обвуглилася, але вона продовжувала вперто битися за кожну сльозинку дитини, за кожен удар маленького серця, за кожне тендітне, але таке потрібне країні життя! Чоботи розвалювались, і тепер дівчина танцювала по вихорах полум'я, свої босими, чарівними ніжками. Вона була мученицею, але не просто чернечкою катує себе постами і батогом, що не приносить користі, ні Богу, ні людям, мученицею-борцем, що рятує конкретні життя. Ножечки войовниці-дівчата покрилися шаром дрібних пухирів, але рухалися від болю ще швидше і точніше.
  Капітан медичної служби, дістав із сумки великі чоботи, крикнув їй:
  - Візьми, швидше одягни їх! Ти танцюючи по полум'ю, то станеш калікою.
  Войовниця у званні майора одразу відповіла:
  - Краще стати калікою тілесно, ніж бути потворою морально! Ані секунди на себе, все для фронту, все для перемоги!
  Капітан медичної служби відповів:
  - Це справжня радянська людина!
  Виноградова затоптуючи полум'я, сварилася:
  - А ти чого вартий, рятуй людей!
  Капітан зітхнув:
  - У мене протези замість ніг!
  Виноградова витягнувши чергову дівчинку з наполовину спаленим обличчям і непритомною, розлютовано крикнула:
  - До чого жорстокий Бог!
  Капітан знизав плечима:
  - Не Бог винен, а люди!
  Виноградова дуже розумно і впевнено заперечила:
  - Це теж саме, що сказати - не батьки винні, а діти!
  Капітан хотів щось відповісти, але клуби диму потрапили йому в горло, і він надривно закашляв.
  Бомбові удари стихли, а артобстріл все ще продовжувався. Корабельні знаряддя мають пристойний запас снарядів, щоправда, вогонь тепер більше вівся по обеззброєним радянським посудинам. Ямамото розумів, що панування у морі надовго передасть ініціативу у цій війні Японії. А будувати кораблі, процес дорогий і довгий, хоча, наприклад, підводні човни, мабуть, штампувати простіше. Це, звичайно, теж треба враховувати, але важливо поламати структуру. Адмірал Ямамото, найвпливовіша людина Японії, після імператора Хірохіто, відчував себе богом. Справжнім богом, так релігія країни Вранішнього Сонця вчила, що найкращий шлях до обожнювання - ратна доблесть! А тепер великий полководець міг довільно терзати і коригати простір навколо себе. Над Владивостоком густі, чорні, на багато кілометрів клуби диму, це запалали нафтосховища та склади з пальним. Сотні, тисячі людей згоряють, геєнні, ну як після цього не відчути себе богом, який мстив російським за століття приниження, великого народу змушений тулитися на черзі, таких крихітних у порівнянні з просторами Росії островів. Ось тепер російський флот тоне, і на відміну від Перу-Харбора вони не залишать жодної посудини.
  Ямамото пропонував під час битви під Халхін-Голом, завдати подібного удару по Владивостоку, для чого і було складено докладний план. Але Гітлер несподівано пішов на світ зі Сталіним. Взагалі ідіот Гітлер, затіяв різанину Євреїв і цим налаштував проти себе і Польщу, країни Заходу. І навіщо йому це треба було? Хотів здобути єврейські багатства? Але краще було спочатку стати світовою державою, розгромивши СРСР, а може й інші країни. Захід перемогти простіше через те, що його менталітету куди меншою мірою властивий фанатизм і схильність до самопожертви. Чи відомий хоч один випадок, щоб американські льотчики йшли на таран? Щоправда, пара зіткнень була, але це, швидше за все, випадковість. Російські фанатичні, що дивно, адже Православна віра не схвалює самогубство, і аж ніяк не вважає, що ратними подвигами можна заслужити шлях до раю. Взагалі вчення Христа, вкрай дурне і непрактичне. Він Ямамото читав Біблію і дивувався людській дурості, вважати Богом такого пацифіста. Наприклад, вчить: ударили тебе по правій щоці - підстав ліву, просять одну сорочку - віддай дві, полюби ворога свого! Тільки психічно хвора людина може вважати Христа Богом. Така релігія хороша, лише рабів, підневільних васалів. І треба ж повірила вся Європа та половина світу. Правда вчення Ісуса, незважаючи на те, що відкидає принцип старого завіту, око за око, а вчить любити своїх ворогів, аж ніяк не завадило англійцям завоювати Третину всієї планети, створивши найширшу імперію за всю історію людства. І це за всієї релігійності Британії, де Бог, згадано навіть у державному гімні. Дивно президенти США клянуться на Біблії, проте бомбили напалмовими бомбами японські міста, живцем спалюючи тисячі жінок і дітей. Причому вбивали мирне населення, не випадково, а навмисно, це була тактика тероризування мирного населення: підриву людських та економічних ресурсів. Адже японці територію США поки що не бомбили. Але ж будуть! А ще приписують особливу жорстокість самураям. Він Ямамото за бажання, міг би прорватися з бомбардувальниками до міст США, особливо після розгрому флоту янкі, під Перу-Харбором. Так, Європейці моральні виродки. У них перекручене розуміння, віри, вчити і не виконувати! У Японії негаразд! У нас чого навчають, то й виконують. Немає такого, щоб Бог говорив, підстави іншу щоку, але при цьому його слуги навмисне вбивали малих дітей. Та взагалі віра, що Бог один і Всемогутній не може бути істиною. Був би він один, то, звичайно, потурбувався б про те, щоб люди поклонялися йому правильно, у вірі та істині і мали єдине вчення. А так кожен молиться, як хоче, що будь що. Та й світ надто потворний і неправильний, щоб бути створеним єдиним Всемогутнім Богом. Адже будь-який відповідальний правитель насамперед прагнути порядку та справедливості. Він хоче, що сильний, мудрий, шляхетний, чесний, був на першому місці, а решта або виправлялися, росли фізично і духовно, або... Втім, якщо Бог Всемогутній і Творець всесвіту, то тілесних і розумових потвор не став би створювати. Адже чому імператор часом змушений терпіти як даність слабкості людей? Тому що іншого виходу немає, він не може миттєво перетворити виродків на красенів, а трусів на сміливих. А от якби міг, то негайно це зробив би! На жаль, доводиться приймати те, що є і мати справу з тим людським матеріалом, що отримав як даність. Але від кого одержав це інше питання. Та й сам імператор має слабкості: він лише людина - старіє, хворіє, старіє. Дивно, але божественний імператор, часто живе менше ніж рядовий слуга, володіє зброєю гірше, ніж більшість генералом, і багато солдатів. Ну що в ньому від Всемогутнього Бога. Але білі, ні чим не краще! За всю історію Європи не було страшнішого і щасливого завойовника, ніж Гітлер. Він та справді символ ратної доблесті білих людей! І, тим не менш, найбільший полководець усіх часів і народів, не зміг навіть закінчити гімназію, отримати середню освіту, яка в Японії є обов'язковою!
  Та ще й до армії Гітлера не прийняли за станом здоров'я. Дивно цей ревнитель культу сила, лев війни, виявився настільки слабким фізично, що навіть у Німеччині, де у кожного стовпа стоїть по військовому, його не закликали рядовими. Та до чого деградувала Європа.
  Втім, Сталін, інший найвидатніший політик сучасності, теж мав середньої освіти, він був самородком. І що цікаво теж не був призваний до армії, за станом здоров'я. Цікаве, збіги, два злісні ворога не мали середньої освіти, не були покликані придатними до стройової служби за станом здоров'я, мав батьків п'яниць, причому у Гітлера тато спочатку теж працював шевцем!
  Ось такий збіг, дивний, зловісний. Герінг права рука Гітлера не такий. Він із сім'ї аристократів, предок Герінга був заступником фактичного правителя Німеччини Бісмарка. Герінг бізнесмен, олігарх, аристократ та прагматик. Ось ще й бачать можливим їм замінити біснуватого фюрера. Америка і Британія теж нехай і таємно, хочуть покінчити з Росією, незалежно від правлячого режиму, але з комуністами, що заперечують саме поняття приватної власності, їм хочеться так сильно покінчити, що вони навіть заплющують очі на надмірне посилення Німеччини.
  Втім, Німеччина це геополітичний конкурент, але конкурент у рамках капіталістичних та аристократичних правил гри, а більшовицька Росія абсолютно чужа і ворожа. Навіть дивно, що з сорок першим Черчілль сам запропонував Сталіну допомогу, це за всього свого антикомунізму, традиційної, англійської ненависті до Росії. Адже Німеччина під червоними, це бойовий кінь, запряжений у радянську колісницю, а СРСР під коричневими, вічна партизанська зона. Адже фанатичні більшовики не змиряться, і будуть вести затяжну партизанську війну, яка настільки виснажить Третій Рейх, що всі мрії про подальшу експансію зникнуть як веселка після грози! Росія під Німеччиною, краще ніж Німеччина під Росією! Розуміючи це ясно, чому США та Британія шукають вихід із війни.
  Ямамото прагматик, він був війни зі США та Британією. Але ці дві імперії самі спровокували Японію, запровадивши ембарго на постачання нафтопродуктів. Адже у країни Вранішнього Сонця немає своїх свердловин, та й багатьох інших сировинних ресурсів. Японці вели переговори, американці накручували все нові та нові принизливі вимоги.
  І при цьому американці, провокуючи війну, не подбали про приведення армії і флоту в бойову готовність. Спокуса виявилася надто великою, тим більше теплилася надія, що Москва ось-ось впаде і Німеччина, і їй союзники прийдуть на допомогу. Крім того був розрахунок на те, що США, будучи все ж таки відносно демократичною країною, сильно залежною від суспільної думки, якщо війна затягнеться, не захоче рясно поливати кров'ю чужі острови. Справді, з чого рядовому американському обивателю отримувати цинкові труни зі своїми родичами, якщо не йдеться про захист території власне США, та й платити чималі військові податки! Може тому й царська Росія програла, маючи більше солдатів, але російський народ не вважав Манчжурію за свою територію, а платити кров'ю і потім за абстрактні інтереси не хотів. На жаль, Гітлер не взяв Москви, частково через неготовність до суворої Зими, а частково з властивого більшовикам фанатизму. Втім, не лише більшовикам, російські народ схильний до самопожертву за великі цілі. Адже перший повітряний таран здійснив російський хлопець Мессер. Навіть дивно, що це він зробив не заради райських гурій, а за Батьківщину. Хоча... Месер частково і дурень, адже він майстер вищого пілотажу, винахідник, конструктор, і звичайно живий приніс би куди більше користі Батьківщині. Може американці не так вже й не мають рації, тиражуючи принцип: головне в бою вижити! Адже мертвий не зможе вбити!
  Адмірал Наумо помітив:
  - Ми вже витратили понад дві третини боєкомплекту. Знаряддя сильно нагрілися, на них відрами ллють воду!
  Ямамото відтворив пальцем у повітрі хрест і промовив, низьким, трохи хриплуватим голосом:
  - Я думаю, гармати витримають і останню третину снарядів. Хоча ні, вибийте до дев'яносто п'яти відсотків.
  Адмірал Наумо знизав плечима і витер піт з чола:
  - А чи варто так викладатися в перший день?
  Ямамото стиснув кулаки:
  - Стоїть! Звісно, варто! Ми застали російських зненацька, як це було в 1904 році, у німців у 1941, але Сталін жорстоко покарає командування і таке не повторитися. Тож потрібне користуватися тим, що хвіст дракона заснув. Взагалі-то я розумію Сталіна, війна з Німеччиною настільки поглинула його увагу, що він перестав наглядати за Далеким Сходом. А його оточення без вождя боїться виявити ініціативу. От і прошляпили наш удар. Втім, і американці. Для всіх було очевидно, справа готуватися, хмари збираються, скоро гримне грім, але...
  Наумо поторкав рукоятку мечу, що висить на поясі, або як його ще прийнято називати катана:
  - Росіяни завжди діють із запізненням! Війні не буде надто довгою і ми дійдемо до Уралу.
  Ямамото підняв очі до неба:
  - Нехай допоможуть нам у цьому боги, але я так не думаю! Вони швидко вчаться, Халхін-Гол показав, що російський рівень вищий, ніж при війні 1904-1905 років. Крім того, відкрию тобі одну таємницю. Наш таємний агент у Владивостоці трохи допоміг, що у досить потужної берегової артилерії не виявилося снарядів, а авіація не зуміла вчасно злетіти. Ось вона таємна війна.
  Наумо здивувався:
  - А куди дивився СМЕРШ та НКВС?
  Ямамото хихикнув, тремтячи пальцями:
  - Тут Далекому Сході служать найгірші кадри Росії, у Владивосток прагнуть, ті кому страшно помирати на радянсько-німецькому фронті. Тому тут, куди легше знайти зрадника чи дурня у верхах, а також своєкорисливу людину. А НКВС настільки звикло розкривати уявні змови, то справжніх зрадників вже не помічає. Тож працювати цілком можна. До речі, якщо на бік німців перейшло кілька генералів, незважаючи на те, що їхнім сім'ям, рідним і близьким за це загрожує розстріл, то підкупити когось із верхівки цілком реально. Або використати втемну, що навіть ще краще. Тож ми провели немалу роботу. Нам японцям взагалі властива ретельність у продумуванні військових операцій та облік усіх дрібниць.
  Наумо потер рукоятку катана:
  - Правильно! Але ганьба Халхін-Гола, викликає почуття гіркоти та найсильнішої досади! Як ми могли...
  Ямамото втішив:
  - Там маньчжур було більше, ніж японців, та й взагалі не можна весь час вигравати. Повинен відзначити, що все ж таки билися з нашого боку не найкращі частини, і росіян була велика перевага в авіації та танках.
  Наумо наполовину оголив катана:
  - Нас це не виправдовує! Самурай ніколи не пошлеться на тупий клинок і на втомленого коня, на безліч ворогів і слабку зброю!
  Ямамото скоригував:
  - Самурай, звичайно, ні, але людина на жаль так! Людям властиво помилятися!
  Ямамото відволікся і щось прокричав у трубки, а потім продовжив:
  - Самурай реально ніколи не зігне! Він іде на таран і проти течії.
  Наумо кивнув:
  - Невже! Але ми воювали зі США та Британським левом.
  Ямамото постукав пальцем по рубці:
  - Так! Правильно, але США отримали по зубах, Великобританія втратила колонії, а Німеччини було туго. Ми хотіли відтягнути із Заходу Росії якнайбільше сил, щоб полегшити Вермахту перехід у наступ. Удар був запланований на травень, на момент підсихання доріг, але завадили американці.
  Наумо вихопив катана, рубанув їм у повітрі:
  - Смерть США! Вони завжди заважають Японії.
  Ямамото хитро посміхнувся:
  - Не завжди звичайно, наприклад, коли ми вперше воювали з Росією, янкі здорово допомогли нам кредитами, а також постачанням озброєнь. Більше половини нашого флоту було зроблено на гроші США та Британії, причому на їх суднобудівних верфях. Так що Америка не завжди погано, але не в даному випадку.
  Наумо здивовано запитав:
  - І чому?
  Ямамото зійшов до пояснення:
  - Зграя бомбардувальників далекої дії прорвалася до Токіо, і завдала по столиці підступного удару, із застосуванням напалмових бомб. Згоріли сотні дерев'яних будинків, і імператор наказав за всяку ціну відсунути зону контролю від столиці. І насамперед захопити найближчу до Японських остов, бойовий комплекс американських баз на архіпелазі Мідвей. І нам це вдалось!
  Наума махнув у повітрі мечем:
  - Ми все одно перемогли!
  Ямамото перебив:
  - Серед білих теж є розумні! Недарма Імператор у своєму кабінеті поставив погруддя Наполеона. Але був ще один Цезар, він сказав: утримати завойоване найважче, ніж завоювати. У цьому випадку до нас це стосується насамперед. Наума відтворив мечем вісімку:
  - Розумом розумію, але серцем!
  Ямамото підвівся і ляснув колегу по плечу:
  - Та ти не переймайся, в даному випадку ми йдемо, щоб повернутися. Переможемо СРСР і знову кинемо на США та англійців, але вже разом із німцями та макаронниками.
  Адмірал Наума майже невловимим рухом сховав, катана в піхви і, шепелячи, прошепотів:
  - Майбутнє добре, а теперішнє краще! Чуєте на авіаносцях витрачено весь запас бомб, а на...
  Ямамото коротко наказав:
  - Вийди на палубу і оглянься, через півгодини ми розвернемося і підемо до своєї найближчої бази.
  Наума просвистів у ніс:
  - Слухаю командира!
  Адмірал вискочив, притримавши двері, щоб вони не плескали. Не встигли його кроки стихнути, як двері зі стіни вислизнула тінь, вона пройшла навшпиньки і скинула покривало.
  
  ТО ЩО ПОВИННО БУЛО БУТИ НА САМОМ СПРАВІ!
  Чергова історія, в якій не було теракту 11 вересня 2001 року. Втрутилася випадковість. Маючи оперативну інформацію, що в США готують ісламісти Бен Ладена теракти, всіх підозрюваних ісламістів просто вислали за межі Америки. І ось теракт не відбувся. А після вбивства Ахмад Шах Масуда таліби стали громити Північний Альянс. І Володимир Путін наказав атакувати Талібан, щоб уникнути повного розгрому союзників в Афганістані.
  Спочатку очевидно бомбардування. А потім і сухопутні сили Росії почали перекидатися до Афганістану. Володимир Путін ще відносно молодий, гарячий і бажає слави. Взяти реванш за ганебну поразку СРСР в Афганістані.
  І війна, розпочавшись ще у жовтні 2001 року з бомбардувань позицій та баз Талібан поступово переросла у повномасштабний конфлікт. Причому, Захід та Ісламський світ не соромлячись допомагали талібам та Аль-Каїді. І війна набула дуже затяжного характеру.
  І ось Сніжана бореться в Афганістані на новітньому танку Т-95. Йде осінь 2012 року. Знову президентом став Володимир Путін. І дано наказ покінчити з війною, що триває вже більше десяти років. І, зокрема, зрештою зловити або вбити Усаму Бен Ладена.
  Сніжана, Аліса та Анжеліка втрьох на танку б'ються. Обстрілюють зі своєї машини моджахедів.
  Сніжана натискає босими пальчиками ніжок на кнопки джойстика. Вражає супротивника і верещить:
  - Солдат може бути наївним оленем, але ніколи не стане боягузливим зайцем, якщо його не підставить політик-свиня!
  
  Аліса, ведучи вогонь, теж охоче підтверджує:
  - Солдат може дослужитися до орла, якщо політик свиня не опустить його до гусака!
  Анжеліка з дикою дотепністю натискаючи босими пальчиками ніжок, на кнопки джойстика, додала:
  - Свині-політики не товариші солдатом, особливо якщо вони соколиної породи!
  Дівчата в такий спосіб розійшлися капітально. І їхній танк пурхав і всіх моджахедів, що траплялися на шляху трощив. І тиснув гусеницями, і строчив із кулеметів.
  Сніжана зазначила:
  - Солдат, загинувши на полі лайки не вмирає назовсім, його душа в безсмертній славі, політик, що посилає воїна на смерть, мертвий за життя так як у свиней не буває душі!
  Аліса, поливаючи моджахедів свинцевим і урановим дощем, прочирікала, скелячи зубки:
  - Політики керують армією, намагаючись ревти наче леви, але насправді чутний лише песий гавкіт і рохкання свині!
  Анжеліка голою п'ятою натиснула на кнопку джойстика спалахнувши вогнем і агресивно видала:
  - Часто солдатів ризикує головою через свинячі п'ятки політиків що ні стоячи ні гроша!
  Сніжана теж довбанула по супротивнику, його зім'яла, зрешетивши немов ситечко видавши:
  - Солдат може бути неабияким гусем, при цьому залишаючись орлом, а політик віртуозною лисицею, з сутністю свині!
  Аліса хихикнула і додала, блиснувши перлинними зубками:
  - Солдат хоч часом і гусак, але з нього постійно летять пір'я, а політик свинячить, але з нього як у гусака вода!
  Анжеліка лупнула, натиснувши босими пальчиками ніжок, на кнопки і пропищала:
  - Солдат оре як кінь, а генерал часом тільки буває!
  Сніжана теж голою п'ятою натиснула на важіль, рознесла супротивника і прочирикала:
  - На війні найбільше гине солдат - не всі вони благородні, але всі герої, а плоди пожинають політики - не вони розумниці, зате всі негідники!
  Аліса босими пальчиками витончених ніжок натиснула на кнопки джойстика, зрізала супротивника і пискнула:
  - Солдат це бойовий півень від якого летять пір'я, а політик порожньо брехлива сорока, що видає словесний пронос!
  Анжеліка з диким азартом натиснула на кнопку джойстика червоним соском, зрізала душманів і видала:
  - Солдатові ніколи митися, але він пахне шляхетністю, а політик скільки не приймай ванну віддає цапом, і словесним проносом!
  Сніжана з усмішкою відповіла, теж рубіновим соском натиснув на кнопку джойстика і зрізуючи моджахедів:
  - Солдат чистить ваксою чоботи, а політик вмиває руки від брудних справ!
  Аліса хихікнула і відзначила, натиснувши на кнопочку джойстика полуничним соском грудей:
  - Солдат отримує за подвиги нагороди дуже рідко, політик підкладає воїнам свиню постійно!
  Анжеліка, ведучи влучний вогонь по душманах, і їх викошуючи немов культиватором, ринула:
  - Солдат завжди голодний від нестачі м'яса, хоча політик регулярно підкладає йому свиню і вішає локшину на вуха!
  Сніжана вишкірила зубки ведучи пальбу по моджахедах. Вона трощила їх натискаючи на кнопки джойстика босими пальчиками ніжок, але при цьому воркувала:
  - Солдату з набору вітамінів та овочів дістається лише гірчиця та перець від промов політиків, а з м'яса свинина третьої свіжості, а на третє лише дірка від бублика!
  Аліса хихікнула і довбанула, натиснувши на кнопки джойстика голою, круглою п'ятою:
  - Солдат виконує наказ, генерал віддає розпорядження, політик виливаючи словесний пронос лише марить воїнам мундири!
  Анжеліка з цим була більш ніж згодна, скошуючи чергами численних бойовиків Афганістану.
  - Солдат часом боїться, але не лякає, політик постійно куражиться, але в атаку тягнеться лише його довгий язик!
  Сніжана агресивно відзначила, ведучи пальбу воїнам Афганістану, що наступають на них, використовуючи голу п'яту:
  - Мундир солдата гадить не окопний бруд, а мови політиків, що постійно свинячать!
  Аліса з великим азартом додала, підморгуючи своїми сапфіровими очима, і круша моджахедів:
  - Солдата куля не бере, вогонь не палить, і у воді воїн не втопиться, але ризикує захлинутися в словесному проносі політиканів, які послали його на бійню!
  Анжеліка додала, натиснувши рубіновим соском грудей на кнопку джойстика і проворкувала скошена моджахедів:
  - Солдат вбиваючи не кат, політик обіцяючи райське життя не янгол!
  І танк російської забійної конструкції трощив афганський душманів, заливаючи їх дрібними кулями з урановими сердечниками.
  Сніжана відзначила, зрізуючи численних моджахедів Афганістану, що насідали.
  - Бог припускає війну, щоб виділити найхоробріших для раю, і політичну інтригу, щоб виявити найменших для пекла!
  Аліса агресивно помітила, вибиваючи лізучих як жаба на корч душманів, цвірінькаючи:
  - Темрява існує, щоб була видна яскравість світла, підлий політик, щоб виділити шляхетних людей, що їх викривають!
  Анжеліка з цим охоче погодилася, винищуючи ворогів, і атакуючий моджахедів:
  - Політик це велика свиня, що годує не салом, а супом з котом, і локшиною на вуха!
  Сніжана агресивно помітила, стріляючи по душманах, і зводячи кургани з трупів:
  - Солдат не повинен бути зайцем, до трусів не приходять перемоги, генерал не має бути свині - жирних самих пускають на шашлики!
  Аліса з цим цілком охоче погодилася, скошуючи ворогів, наче знімаючи стружку з дерева.
  - Солдат теж боїться смерті, але страх потонути в політичному лайні жене його на передову, подалі від тилових свиней!
  Анжеліка, розстрілюючи душманів, і босими пальчиками ніжок керуючи гарматами танка, пискнула:
  - Не треба бояться на війні втратити тіло, бо дух безсмертний, а треба бояться підкорити політикану душу, то свині у владі вбивають усе найкраще!
  Сніжана, агресивно строчачи по моджахедам, розкроїла арабського шейха, що воював на боці афганських бойовиків і промуркотіла:
  - Втратити душу легко, втратити тіло ще легше, але віддаючи життя за Батьківщину набуваєш найціннішої вічної пам'яті людей, безсмертя в серці Всевишнього Бога!
  Аліса заявила, підморгуючи, босими пальчиками витончених ніжок посилаючи снаряди в ворога:
  - Солдат втративши тіло в бою, знаходить вічну пам'ять, політик свинячи в тилу, прирікає себе на вічну ганьбу!
  Анжеліка агресивно відзначила, скошуючи моджахедів і використовуючи при стрільбі червоні соски:
  - Тіло зношується в роках, але героїзм загиблих у битвах не тьмяніє у віках!
  Сніжана зрізаючи атакуючих воїнів Афганістану і нагромаджуючи кургани трупів, помітила:
  - Тіло в людини на час, душа назавжди, солдат не перестане служити Батьківщині, генерал кричати, політик свинячити, за Господом Богом не очистить всесвіт від зла!
  
  Аліса строча по душах, що наступають з усіх боків, і викошуючи їх немов серпом колосся, видала:
  - Від пальби гармат закладає вуха, від солодких промов політиків глухне сумління та почуття надії!
  Анжеліка зазначила, вибиваючи моджахедів, що так активно лізли на позиції російських військ, і в'якнула:
  - Найбільший хижак це не білий ведмідь, а політик-свиня із чорною душею!
  Дівчата гасили моджахедів весь день, але у них скінчився бойовий комплект. І вони повернулися до бази. Там підзаправилися і поповнили запас куль: маленьких, але дорогих і з урановим сердечником. А також особливих видів снарядів, що мають підвищену забійну силу.
  І на 4 листопада 2012 року, якраз на свято в Росії, вони знову на танку Т-95 рвонули проти душманів, прагнучи здобути велику перемогу.
  Сніжана, ведучи влучний вогонь, використовуючи босі пальчики, точених ніжок вибиваючи бойовиків, відзначила:
  - Політик це хижак м'ясоїдний, але падальщик, і від його гною, не ростуть троянди, а лише в'яне настрій!
  Аліса, б'ючи по ворогу, використовуючи босі пальчики ніжок, і зрізаючи супротивників, відзначила:
  - У політика часто гнилі зуби і через рот несе, і дезодорант красномовства не приховає словесний послід!
  Анжеліка довбала по ворогу теж використовуючи босі гострі ніжки і проворкувала:
  - Політик це вовк із вставною щелепою, але зі справжнім довгим язиком, яким багато свинячить!
  Сніжана дала вбивчу чергу за афганськими душманами, і радісно вигукнула:
  - Те, що політик залазить язиком у кишені виборців це ще півбіди, гірше, що він свинячить на повну!
  Анжеліка, ведучи вогонь по бойовиках Афганістану, і жорстко вибиваючи їх без пощади, зазначила, скошуючи чергами з урану.
  - Не так страшно, якщо політик вигрібає з кишень виборців гроші, гірше коли він підкладає свиню!
  Аліса теж лупнула, натиснувши червоним соском на кнопку джойстика, і вискалив зубки, зі смаком відзначила:
  - Солдат може розплакатися від усіх душі втративши товаришів, бездушний політик здатний лити лише крокодилячі сльози!
  Танк Т-95 був найсучаснішою моделі, з великим запасом снарядів та інших видів набоїв. Дівчата билися добре, але війна в Афганістані продовжувала палахкотіти.
  Війна йде і дівчата показують найвищий клас свого пілотажу. І демонструють зразки переможних реалій.
  І діють дуже агресивно.
  Сніжана лупнула по моджахедах, вибила їх масу, використовуючи босі пальчики ніжок і пискнула:
  - Політик має лапи-лопати і загрібає гроші виборців за допомогою мови, спустошуючи кишені, щоб було куди засунути свиню!
  Аліса, строчачи по душманах, і діючи з диким азартом, вискалив зубки, відзначила:
  - Політики промовисті в обіцянках, але недорікуваті, коли справа доходить до виправдання невиконання!
  Анжеліка, вибиваючи моджахедів, що налазить з усіх боків, наче липкі таргани, відзначила:
  - Політик має гнучку мову, але для виборців тверда кістка у горлі!
  Сніжана продовжувала розсікати струменями з уранових куль моджахедів, вибиваючи їх наче зерна з колосків.
  - Політика суцільна психлікарня, у політикана на вербі росте грушка!
  Аліса довбанула фугасним снарядом за душманами Афганістану, вибиваючи їх намертво і перевіряла:
  - Солдату потрібне бичаче здоров'я, та й розум не повинен бути овечим, щоб свині не приорали!
  Анжеліка продовжуючи вести вогонь по супротивниках та демонструвати віртуозну влучність, зазначила:
  - Добре мати швидкі ноги на полі лайки, але не варто опускатися до рівня зайця, щоб не бути зжерлим лисицею, і вираним свинею!
  Сніжана писала по ворогу немов лила свинцевий і урановий дощ, і пищала:
  - Жінка, маючи стати кобилою, повинна і розумом бути не мерином, інакше припаше чоловік, і насвинячує по саму гриву!
  Аліса, ведучи пальбу по душманах що лізли, майорячи бородами, і сивими і чорними і рудими, проревела:
  - Дурна не та жінка що обличчям кобила, а та що дає себе приорати свині!
  Анжеліка і це погодилася підтвердити, вибиваючи орди атакуючий бойовиків Афгана, з ревом:
  - Якщо ти дозволила себе приорати свині, носитимеш хомут, поки розум залишається овечим!
  Сніжана жваво вибила, курган моджахедів і пропищала:
  - Політик може приорати не тільки з овечим розумом і курячими мізками, якщо він свиня з лисячою хитрістю, і кмітливістю їжака!
  І засміється, показавши свій довгий рожевий язик.
  Ось дівчина знову босими пальчиками ніжок по супротивниках б'є.
  Аліса довбала в моджахеда, знесла йому голову, прошибла живіт чергою наскрізь і пропищала:
  - Політик каже округло, але від його промов у окрузі хоч шаром покотити, хіба що тільки свинячі коржики заважають!
  Анжеліка хихикнула і послала в супротивника забійний та руйнівний заряд, буркнула:
  - Якщо політик сує до виборця свій ніс-п'ятачок, то народ точно залишиться без гроша!
  Сніжана дотепно відзначила, скелячи зубки, що сяють яскравіше за перлини по сонячним променям:
  - Дозволяючи політику пхати свою мову в гаманець, залишаєшся з носом, підкладеним свинею, і без портків!
  Аліса, стріляючи по душманах, використовуючи босі пальчики ніжок взяла і видала з дотепністю:
  - Довга мова політика як ласо на шиї, тільки скинути можна не брикаючи копитами, а гострим розумом та кмітливістю!
  Анжеліка, довбанула по моджахедам чергою з уранових куль, вибила їхню пристойну кількість і пискнула:
  - Мова політика як ласо втримає і бича шию, якщо розум у виборця овечий!
  Сніжана агресивно відзначила, підморгуючи своїм візаві. І при цьому продовжуючи дуже влучно стріляти по душманах:
  - У жінки язик пестить вуха, у політика це отруйне жало, що капає отрутою на мозок!
  Аліса відзначила, зрубуючи атакуючих її душманів, що лізли наче мурахи на сокиру.
  - Політик капає на мізки виборців золотим дощем передвиборчих обіцянок!
  Анжеліка луплячи по моджахедах, використовуючи свої витончені босі ніжки, відзначила:
  - У політиці постійна посуха на виконання передвиборчих обіцянок, зате постійно мова струмком, і капання на мізки!
  Сніжана, викидаючи потоки полум'я з вогнеметів, і спалюючи живцем моджахедів, зазначила:
  - Політик як ведмідь любить солодкий мед промов, але замість зимової сплячки свинячить цілий рік!
  Аліса теж підтвердила, задерикувато підморгнувши дівчатам, і агресивно винищуючи душманів:
  - Якщо ти любиш слухати медові промови політиків, то як ведмедя з тебе здеруть три шкури!
  І босими пальчиками ніжок ця чарівна блондинка натисне на кнопки джойстика.
  Анжеліка помітила, агресивно підморгуючи, і скеляючи зуби перлів, і вибиваючи душманів:
  - У липи мед запашний, а мед із вуст політиків хоч і суцільна липа задушлива!
  Сніжана лупила по атакуючим танк моджахедів. При цьому зрозуміло використовувала босі пальчики ніжок і ревіла:
  - Політик як лисиця часто хитрує, іноді каже якщо вигідно правду, але все при цьому примудряється насвинячувати навіть на шкоду собі!
  Аліса взяла і довбанула за допомогою червоних сосків грудей і проворкувала з оскалом зубів, що блищали наче дзеркало.
  - Політика - це місце, де завжди примудряються насвинячувати, тільки виборець часом викидає лайно кривавим потоком революції!
  Анжеліка хихикнув ще раз, і вискалив перлинні зубки в посмішці піранії, а вона ж дівчина рудої масті, відзначила:
  - Слово політик і слово порядний, поєднуються лише при додаванні третього - мерзотник!
  Сніжана проворкувала, крушивши численних моджахедів, вибиваючи їх немов снайпер окуляри, і не забувши проворкувати:
  - У політика в характері може бути все окрім сумління та честі, але маскується він на совість, хоч і нечесно!
  Аліса теж дотепно додала, її погляд відливав сапфірами, босі пальчики ніжок напрочуд спритні:
  - Політик обіцяє золота гори до небес, щоб спалахнути зіркою, тільки він не дає золотого світла, за такого світила виборець не дочекається світанку!
  Анжеліка теж дуже дотепно продовжила, крушивши моджахедів. При цьому красуня використовувала рубінові соски своїх грудей. І робила це дуже красиво.
  І ще вив, ніби пила з надраєною трубою:
  - Політик має більше масок, ніж зірок на небі, але всі вони лише для того, щоб політикану-лисі було легше свинячити!
  І танк продовжував ковзати і пурхати, збиваючи та спалюючи бойовиків. Бої були майже односторонні. Але Росія все одно зазнавала втрат. І їх ставало дедалі більше.
  Ось минула ще є років... Настав 2018 рік... А війна в Афганістані все ще триватиме і не хоче гальмувати. І багато солдатів уже поховали.
  Сніжана та Мірабела зі штурмовика обстрілюють позиції моджахедів. І їх агресивно винищують. І масово горять ліси. Залпи Смерчу плавлять гори.
  Війна продовжується.
  Сніжана помічає зі смішком:
  - Політик частково лисиця, частково вовк, частково і слон у посудній лавці, дещо й боягузливий заєць, а ось на перевірку повна свиня!
  Мірабела послала за допомогою босих пальчиків ніжок убивчої сили ракету.
  - Політик любить мовою молотити воду в ступі - заняття марне для виборців, але яке приносить політикану дохід у вигляді піни марнослів'я!
  Після цих слів дівчата як почали реготати і загартувати зубки. І підморгувати один одному.
  І посилати ракети потоками, і розбиваючи на щебінь гори. І причому співаючи:
  - Даний наказ зрівняти із землею аул,
  Залпи смерч запалюють гори.
  Видно, хтось нашу карту здув,
  Ану до біса ці розмови!
  І голими п'ята дівчата знову посилають вбивчу силу ракети, і руйнують позиції душманів.
  Війна все ще йде... І кінця-краю їй не видно. У Росії її зростає антивоєнний рух. Усі хочуть з нею покінчити. Але президент Путін упирається...
  Так що поки що Російська б'ється, і видно ще багато цікавих пригод на нас чекає.
  
  ОТРІМНІСТЬ ЧІНГІСХАНУ
  Чингісхан був одержимий ідеєю безсмертя для себе особисто. Причому їм рухав не лише страх. Великий монгол розумів, що після його смерті численні сини та онуки перегризуться у боротьбі за владу, а гігантська імперія розколеться на кілька частин і занепаде. Відомо було як Олександра Македонського завоювання монголів неміцні.
  Та скільки тієї Монголії? Що вони зможуть це все втримати? Потрібна була особлива імперія.
  Чингісхан хотів вічного життя, і тисячі гінців у всьому світі шукали еліксир вічного життя, або ще щось подібне.
  Але один із гінців Чингісхана доставив артефакт "Дзеркало Ірбіса". У ньому був могутній джин, який погодився дарувати Чингісханові вічне життя. Але щороку в жертву диявольському духу повинні приносити дев'яносто дев'ять дів. І це була така висока плата за безсмертя Чингісхана.
  Але джин дотримав слова і молодість повернулася Чингісхану. Завершивши завоювання Китаю, цей полководець пішов Індію. Цього разу монголи рушили в обхід і змогли підкорити цю чудову та теплу країну. Далі Чингісхан пішов на Багдад і також його захопив, перебивши майже всіх чоловіків.
  Далі монголи підкорили Близький Схід та Поволжя.
  Почався великий похід на Русь... У разі військо монголо-татар було ще більш численним і краще оснащеним. І вони змогли захопити і Новгород, опанувавши їх штурмом.
  Київська Русь також була підкорена. А потім юрби монголів ринули до Європи.
  Цього разу сили в імперії було більше, і техніка краща. І вони перемагали і угорців, та інші лицарські раті. Взяли і Відень і Берлін, і дійшли до Італії, захопивши і її. Дісталися і земель франків. Було взято і Париж.
  І далі рухалися орди, дійшовши до останнього моря. Потім похід на Піренеї та захоплення Іспанії. І далі вже рух Африкою. Спочатку з підкоренням півночі Чорного континенту. Але потім монголи рухалися на південь, уздовж Нілу, і через пустелі.
  Так були захоплені всі землі сухопутної колії на східній півкулі.
  Але це все не закінчилося. Монголи будували флот і підкорювали все нові й нові території.
  Індіанці намагалися чинити опір, але були частково вирізані, а частина померла від хвороб. Уцілілий визнали владу монголів.
  Коротше кажучи, до кінця тринадцятого століття виникла всесвітня монгольська імперія на чолі з Чингісханом.
  У ній багато було запозичено в управлінні з Китаю, а дещо з Стародавнього Риму. Стала будується пірамідальна система влади, колосальної країни та управління сатрапами. Так виникла особлива централізована система в масштабах всієї планети.
  Також розвивалася наука та медицина. Багато чого робилося і для народу у розвитку сільського господарства та ремесел. Народи планети Земля дедалі більше змішувалися. І створювалося нове суспільство.
  У майбутньому всі жителі імперії отримали громадянство та зникало рабство.
  І нарешті почалася епоха та космічній експансії. Чингісхану було мало влади над однією планетою і він хотів значно більшого.
  І, як і раніше, щороку дев'яносто дев'ять дів приносилися в жертву пекельному Божеству.
  І їх відбирав спеціальний жереб. Дівчата були різних національностей та видів. І вони йшли такі босі в білих коротеньких спідничках і тоненькій смужці на грудях.
  Населення імперії Чингісхана - це мільярди людей. І вже є поселення на Місяці, і зорельоти висаджувалися на Марсі та Венері. Винаходять вчені і ракети на фотонах здатні розганяються до швидкості світла.
  І водночас приносять жертву пекельному духу, що Чингісхан залишався вічно молодим і здоровим.
  Володимир Рибаченко - хоробрий м'язистий хлопчик років тринадцяти не змирився з цим. Особливо, коли в жертву вибрали його сестру. І хлопчик років тринадцяти вирішив помститися Чингісханові.
  Але що він може зробити один проти цілої армії? І як здолати монстра?
  Хлопчик вирішив порадитися з чарівницею. І пішов у глухий ліс, повісивши кросівки на жердину.
  Хлопчик ішов дорогою і співав;
  Воїни темряви, мабуть, сильні,
  Зло править світом, не знаючи числа.
  Але вам сини Сатани
  Чи не зламати міць Христа!
  Проте релігія християнства під забороною. І Бог у всіх тільки Один - Сам Чингісхан!
  Ну і ще таке Божество, як і його кінь. Втім, коні, на відміну від Чингісхана, смертні, і їх змінюють у міру старіння.
  Володимир Рибаченко йде, човгаючи дитячими ніжками. І ось йому назустріч вийшов шаблезубий тигр із шістьма лапами. Адже ліс тут не простий, а чарівний.
  Хлопчик поклонився величезному, як слон тільки довший за звір і попросив:
  - Пропусти мене до чарівниці?
  Величезний шаблезубий тигр із ревом відповів:
  - Відповідай на три запитання - тоді пущу!
  Хлопчик Вовка з посмішкою запитав:
  - А якщо не відповім?
  Шаблезубий тигр гаркнув:
  - Тоді на частини розірву!
  Володимир Рибаченко логічно зауважив:
  - Двом смертям не бувати, однієї не оминути!
  Шаблезубий тигр проревів:
  - Чого найсміливіша людина боїться, а останній боягуз не дме в вус?
  Хлопчик ткнув собі кулачок у дитяче підборіддя. Та й загадка. Справді, чого? Може бути смерті?
  Володимир Рибаченко заспівав:
  - Російський воїн смерті не боїться,
  Нас смерть на полі бою не лякає.
  За Батьківщину святу битиметься,
  І навіть умираючи переможе!
  Шаблезубий тигр агресивно проревів:
  - Ти вірші читатимеш чи відповідатимеш на запитання!
  Хлопчик хотів кинути тигру: де твоє сумління, але тут його осяяло, і пацан випалив:
  - Совість! Навіть найсміливіша людина боїться совісті!
  Шаблезубий тигр неохоче кивнув і підтвердив:
  - Один - нуль на твою користь! Ну що ж відповідай на інше питання.
  Мастодонт прокрутився і рикнув, наче монстр:
  - Хто у світі найкрасивіший?
  Хлопчик тупнув босою ніжкою і покрутився. Питання справді складне. Але в голові склалася відповідь!
  Володимир Олегович випалив:
  - Правди нема справедливішої, правда брехні будь-який красивіший!
  Шаблезубий тигр знову невдоволено прохрипів:
  - Вірно щеня ... Ти я бачу просто супер боєць! Ну гаразд, давай третю загадку.
  Хлопчик кивнув світлою головкою:
  - Давай!
  Шаблезубий тигр проревів:
  - Що на світі найшвидше!
  Володимир знизав плечима. Він хотів сказати, що фотон. Але навіщо згадав, що вчені розробляють ультрафотони, щоб літати з надсвітловою швидкістю. Так це видно не зовсім те, що потрібне. І гравітони начебто швидше за швидкість світла переміщуються.
  Володимир Олег стукнув себе кулаком по лобіку і відповів:
  - Людина думка жвавіша, і будь-яких променів швидше!
  Шаблезубий тигр розреготався, і скеля зубки відповів:
  - Логічно! Ти молодий, у тебе три нуль на користь! Можеш йти!
  Хлопчик, шльопавши босими ніжками, вирушив дорогою з жовтої цегли, співаючи...
  І в гірській тиші, і зоряній висоті,
  У морській хвилі та лютому вогні...
  І в лютому, і лютому вогні!
  І пацан як підскочить і босою ніжкою бруківці вріже. Але це дуже боляче.
  Хлопчик прогарчав:
  - Який біль, який біль - імперія Чингісхан - сто - нуль!
  Тут він подумав, а що коли Великий Суперімператор Чингісхан помре? Чи це буде на користь людству? Адже у всесвітній імперії люди живуть непогано. У всіх є робота, і кожен ситий, немає епідемій, зникло багато хвороб, навіть від раку створено щеплення. Смертність низька, що навіть запровадили обмеження на народжуваність. Практичний кожен має автомобіль. Технології розвинулися, то цілих три дні на тиждень вихідні! І індустрія розваг чимала. І люди побували на всіх планетах Сонячної системи, і вже на Марсі є перші міста.
  Хлопчик Вовка Рибаченко проспівав;
  Над нами сонце світить,
  Не життя, а благодать.
  Тим, хто за нас відповідає,
  Давно час зрозуміти,
  Тим, хто за нас відповідає,
  Давно час зрозуміти!
  Ми маленькі діти
  Нам хочеться гуляти!
  Але ось її босі п'ята стало трохи припікати. Жовта цегла нагрілася. А одягти взуття не можна: дітям можна по жовтій доріжці або босоніж, або у чарівному взутті. Такими є правила чарівного лісу. А без магії сестру не врятувати.
  Хлопчик терпить, і навіть скеля зубки... Адже він справжній піонер, який не згинається.
  Пацан подумав щоб відволіктися від витріщаючих п'яти цегли, ось чому монголи змогли підкорити весь світ? Що вони всіх сильніші чи розумніші? І чому безсмертя дісталося Чингісхану - який раніше творив жорстокість.
  Ну, зараз звичайно не так. Є закони, які з покоління до покоління пом'якшуються. Наприклад, жорстокі страти було скасовано. Потім обмежене застосування тортур та тілесних покарань. Наприклад, дітей у школах все ще б'ють за провини ціпками по босих п'ятах. Але удари завдає дитина одного з тобою віку та ваги, і палиця з пластмаси гнучка та еластична. Вона приносить біль, але не калічить підошви дітей.
  Хоча по п'ятах та попі дітей ще у школах б'ють, але не часто. Іноді просто ставлять у кут.
  Смертна кара теж стала рідкісною. І її зазвичай проводять публічно. Але не дуже часто страчують.
  Хоча Володимир і бачив, як повісили трьох дівчат. Вони йшли на ешафот у дуже коротких білих спідницях та ледь прикритій ниткою тканини грудьми. І зрозуміло босоніж.
  Жінок і неповнолітніх страчують зазвичай босими, майже оголеними. А дорослих чоловіків зазвичай страчують у закритих приміщеннях. Дітей прийнято теж страчувати публічно з метою залякування. Причому страту показують на кольорових екранах, і школярі зобов'язані це дивитися. Але це стає дедалі рідкісним явищем. Злочинність падає. Технології розвиваються, і тому, хто вчинив провину, важче уникнути відповідальності.
  Володимир Рибаченко нарешті відчув, що жар у цеглі спадає.
  Хлопчик проспівав із радістю:
  - По кривій біжать доріжки,
  Босі хлопчики ніжки.
  Набридло коней ховати,
  Хочу щастя своє піддражнити!
  І пацан підхопив:
  - Занесло! Занесло кудись!
  Занесло мене!
  І ось перед хлопчиком опинилася хатинка на курячих ніжках. Велика така й гарна. Тільки стояла вона до пацана задом.
  Володимир Рибаченко агресивно проревів:
  - Хатинка, хатинко, повернися до лісу задом, до мене передом!
  Хатинка обернулася... Вона рухалася легко і без скрипу. Ось відчинилися двері і з них випурхнула дівчина. І така гарна натуральна блондинка.
  Вона подивилася на хлопчика в шортиках, босого та білобрисого, проворкувала:
  - Знаю, навіщо ти прийшов! Хочеш свою сестру врятувати!
  Хлопчик у відповідь промовив, вискалив зубки:
  - Не тільки! Я хочу ще й свою планету врятувати від деспотії Чингісхана!
  Чарівниця-блондинка хихикнула і відповіла:
  - Важке діло ти затіяв хлопчик. Дуже важке, але... Я тобі допоможу, якщо ти даси відповідь на запитання.
  Вовка кивнув:
  - Я як учень у школі звик відповідати на запитання!
  Чарівниця-блондинка, скеля зубки запитала:
  - Що дорожче за сто рублів?
  Хлопчик усміхнувся і відповів:
  - Двісті сто карбованців миліших!
  Чарівниця-блондинка хихикнула і відзначила:
  - Ну, це дуже просто. Та ось їдеш ти дорогою. Попереду з одного боку твоя мати, з іншого - найкращий друг - кого треба тиснути?
  Володимир Олегович Рибаченко впевнено відповів:
  - Гальма!
  Чарівниця-блондинка кивнула:
  - Чудово! Справді, добре! Тоді питання, тобі складніше поставлю: чому Всемогутній Бог не зробить усіх людей щасливими!
  Хлопчик свиснув і помітив:
  - Ну і питання! На нього відповіді і найбагатші теологи не знають!
  Чарівниця-блондинка кивнула:
  - А що ти думав, що все так просто можеш здобути?
  Хлопчик із зітханням відповів:
  - Ну гаразд, я постараюся.
  Хлопчик насупив дитячий лобик і тупаючи босими ніжками, постарався зосередитися. Він справді почував себе незатишно... Немов виявився шматком м'яса на гаку, або щось гірше. Загалом у світі так мало справедливості. Ось яким літературним генієм був Олександр Сергійович Пушкін, а помер на дуелі тридцять сім років. А скільки могло б воно корисне для людства зробити? А про юного Лермонтова й казати нічого, він ще тільки набирав літературні звороти. І це прикро до кольок у боці.
  І тут його раптово осяяло: важливо відповісти не так правильно, як у риму.
  Хлопчик стабільно сказав:
  - Зробити може щастя Бог, якщо ти розумом непоганий! Чому не щастя всім - треба спрага змін!
  Чарівниця-блондинка свиснула і відзначила:
  - Ось у тебе і розум! Молодець, ти чудовий хлопчик! Тому я тобі підкажу!
  Хлопчик тупнув босою ніжкою і пискнув:
  - Спасибі!
  Дівчина-відьма підморгнула і відповіла:
  - Слід розбити "Дзеркало Ірбіса" і тоді Чингісхан загнеться і його правління скінчиться!
  Вовка знизав плечима і помітив:
  - Це добре! Але дзеркало так просто не розбити, його охороняють!
  Дівчина-відьма кивнула:
  - Так його охороняють сильніше, ніж Чингісхана. Але я можу врятувати твою сестру від жертви! Джин в цьому дзеркалі може відмовити Акуліни Рибаченко в жертві, якщо ти переможеш одного з монстрів пекла. У тебе буде команда ... Якщо ти досягнеш мети, не тільки врятуєш сестру, але сам зможеш зайняти місце Чингісхана!
  Хлопчик з надією в голосі запитав:
  - І вбивати дів заради вічного життя не доведеться?
  Чарівниця-блондинка кивнула:
  - Ні, мій хлопчик! Не прийдеться! Ти отримаєш силу дзеркала Ірбіса, а його можливості великі.
  Володимир Рибаченко зауважив:
  - Правити планетою Земля та всім Людство - круто! Але це ще й чимала відповідальність!
  Чарівниця-блондинка кивнула:
  - Правильно! Але багато чого можна зробити для людей! Але принаймні ти хочеш врятувати свою сестру?
  Хлопчик-термінатор кивнув:
  - Так я готовий! Готовий до праці та оборони!
  Дівчина-відьма взяла пацана за руку і підвела до дзеркала, кивнувши:
  - Ось тепер тобі належить місія!
  Дзеркало було величезним і світилося всіма кольорами веселки і буквально переливалося.
  Вовка відповів із посмішкою:
  - Яйцю, щоб стати крутим, потрібно варитися п'ятнадцять хвилин, а піонер завжди готовий!
  Хлопчик кивнув, підняв свою босу, засмаглу ніжку, і рішуче зробив крок у невідоме.
  
  УПРЯМСТВО СТАЛІНА АБО ВІДМОВИЙ ГАМБІТ
  Гітлер отримав черговий шанс. Сталін, розсерджений загрозою Житомиру, заборонив відводити звідти війська та вимагав продовжувати напередодні візиту до Тегерану наступ на правобережній Україні. І в результаті радянські війська потрапили в котел, і виявилися розгромлені вщент. І гітлерівці відбили Київ і оточили радянські війська за Дніпром. І змогли збудувати там оборону по Дніпру. Війна затяглася. Сталін скасував наступ на півночі під Ленінградом і перекинув війська на південь. Але це вже було запізнілим рішенням. Знову захопити плацдарми за Дніпром не вдалося. І гітлерівці збудували там фортецю та встояли. Втрати Червоної Армії були великі і активні бойові дії відклали до літа. Поки що німці мали ініціативу. І ось у червні висадка в Нормандії закінчилася для союзників повною катастрофою і розгромом союзників, що втратили лише полоненими понад півмільйона солдатів і офіцерів, і масу техніки.
  Битва за Крим також затяглася. Німці добре зміцнилися і змогли затягнути опір. І наступ у центрі та на Ленінградському напрямку розпочався із запізненням. Коли німці, розгромивши союзників, змогли перекинути війська із Заходу.
  Німці змогли відобразити настання радянських військ. Зокрема, у них з'явився дуже вдалий багатоцільовий штурмовик-винищувач ТА-152, який можна було використати як робочого конячка на фронті. Він був більш досконалим ніж Фокке-Вульф і куди краще за льотними характеристиками. Але при цьому теж із сильною бронею та потужним озброєнням. ТА-152 став наймасовішим німецьким літаком, замість розгортання реактивної авіації, до якої все одно інфраструктура Люфтваффе не готова. МЕ-262 ненадійний поки що літак, і фюрер за порадою фахівців звелів його доопрацювати і поки що не пускати в серію. ХЕ-162 начебто хороша машина, але важка в управлінні і теж масову серію її пускати не годиться.
  За ТА-152 може бути і фронтовим бомбардувальником, і штурмовиком, і винищувачем. Його швидкість у 760 кілометрів на годину - вища, ніж у найкращих винищувачів союзників та СРСР. А озброєння найпотужніше серед одномісних машин, сильне бронювання. І в маневреності він краще ніж Фокке-Вульф, і позбавлений багатьох недоліків, які були у колишньої машини. Тож у німців з'явився найкращий у світі гвинтовий літак, який майстер на всі руки. І не потрібно особливо переглядати виробничі лінії - він із сімейства Фокке-Вульф та його еволюція.
  У небі німці почувалися впевненіше. І на суші вони мали не так погано.
  Щодо успішної вийшла САУ Е-10. Низький силует метр сорок сантиметрів, дозволив укласти машину в малу вагу в десять тонн. Трансмісія і двигун одним блоком і поперек, і лише два члени екіпажу. Правда Гітлеру не сподобалося, що товщина броні: лоб у шістдесят міліметрів у борт тридцять міліметрів замало. І в лоб товщина виросла у вісімдесят два міліметри, у борт п'ятдесят два міліметри. І вага машини зросла до п'ятнадцяти тонн.
  Але при двигуні 400 кінських сил це задовільно. І війна пішли успішніше. САУ Е-10 показує себе ефективною та живучою машиною. Її потужна броня під великими нахилами в лоб не пробивалася більшістю радянських гармат. І це виявилося чудовою підмогою.
  Радянські війська таки взяли Крим, але не змогли пробити в інших місцях німецьку оборону. І Ленінград залишався поки що у блокаді.
  Бої затяглися до зими... У січні радянські війська знову намагалися наступати, але їхній удар захлинувся. У серії у німців з'явилася досконаліша "Пантера" Ф з вузькою вежею та нижчим силуетом. Її броня була товстіша і з більшими нахилами, ніж у звичайної "Пантери". А весь навіть трохи менший завдяки більш щільній компоновочній схемі. В результаті німецька машина в лоб не пробивалася тридцятьчетвірками, і мала шанс і проти ІС-2, і при цьому її ходові якості навіть покращали.
  Виявилася міцнішою і товстішою, і бортова броня. Тепер її не брали протитанкові рушниці, і сорокап'ятки. І це очевидно помітне рішення, що зробило німців сильніше ніж раніше.
  Так що вони утримували фронт... У березні фашисти розпочали наступ в Італії та розгромили союзників... І вибили англійців та американців у квітні із Сицилії...
  Новий президент США Трумен через активність німецьких підводних човнів і великих втрат американського флоту запропонував перемир'я фюреру. Німці заморозили програму ракет Фау, і в них натомість з'явилися підводні човни на перекисі водню - дуже ефективні. І США, і Британія несли величезну шкоду.
  Так висадка на Філіппінах проти Японії провалилася. Лінкори країни вранішнього сонця потопили американські транспорту. А тут ще на боці самураїв у війну вступили - ніндзя. А це взагалі вояки суперкласу.
  А войовниці тим більше, найвищого пілотажу!
  Після розгрому бази США в Австралії ніндзі різко активізувалися. Америка зіткнулася з феноменальними бійцями, яким нічого протиставити. І важкі бомбардувальники, і авіаносці безсилі проти армії невидимих суперменів. Це велика проблема, з якою зіткнулися штати та Британія. Вогненний тигр, разом із грубою бійцями, атакував базу США в Перу-Харбор. Разом з ним в атаці брала участь і непереможна самка-боєць - Азумі. Чарівна, руда японка. Азумі дуже красива, з широкими плечима, високим грудьми, сильними стегнами. Її ніжки весь час і в спеку і в холоднечу босі, але дуже красиві, точені і витончені. Пальці на ногах довгі та чіпкі.
  Азумі дуже любить використовувати босі ноги для метання дисків. Жахлива жінка, вогненна тигриця - і пристрасна в ліжку. Дівчата-ніндзя за традицією босоногі, треновані з дитинства та не менш небезпечні, ніж чоловіки. Кравіві!
  Американці це одразу на собі відчула. Коли імітуючи дельфінів, ніндзя підфарбуй під водою. Вони використовували для мінування авіаносців і лінкорів, особливу вибухівку, яка в тисячу разів потужніша за тротил. Підпливаючи під саме черево корабля, стали невеликі з волоським горіхом кулька з магнітом. Ось це дівки!
  Ніндзя пливуть майже безшумно. Їх неможливо виявити під водою. Невловимі тіні. Згодом закладають вибухівку величезної потужності, але компактну.
  А далі йде атака на базу. Вартові знімаються за частку секунди. Летять невловимі гостро оточені диски. І розрубують горло та шиї. Американські солдати вмирають, навіть не встигнувши скрикнути. Потім знову політ невидимий. Дівчата метають босими пальцями гри. Їхні ніжки незвичайної спритні.
  База атакована з усіх боків. Вибухають літаки, спалахує величезне полум'я. І весь майданчик моментально охоплюється ним. Сотні машин одночасно починають рватися. Наче це спрацював велетенський феєрверк. І одночасно спрацювало запалення у карбюраторних двигунах.
  І все шипить, вирує, разом вибухає... Вогнезарні гейзери несуть високо в небо. Чути гуркіт диявольського грому... Все миттєво, якось разом перемішується. І земля ніби сходить із орбіти, і з'являється, нове сонце. Але не мирне, а військове, і пекельне. Люди горять, машини палають і вибухають. А дівчата-ніндзя далеко кидають босими пальчиками витончених ніг горошинки вибухівки. Але це воістину бісівський вплив. І чути розриви, йде стовпотворіння. Декілька літаків все ж таки змогло відірватися від бетонованої смуги, але вони впали на покриття, і стали рватися. Повно смерті, болю та руйнування.
  Тисячі американських і англійських солдатів загинули в перші ж хвилини бою. І сама сутичка нагадувала не битву, а тотальне винищення. І сипалися, і сипалися на американські позиції смерть та попіл.
  Рвалися також крейсери та лінкори, розколювалися навпіл авіаносці. Грала і морем тотальна, абсолютно нещадна смерть. Вона всіх, хто траплявся в її жаркі обійми, спопелила, стерла в порошок.
  Гарячі, руді мови лизали літаки, плавили метал, горіло все поспіль. Навіть камінь...
  Ніндзі влаштували справжній, вогняний вихор, вірніше не вихор, а буревій! Або навіть торнадо. Яке залишає по собі лише обгорілі скелети і попіл.
  Азумі це дуже гарна жінка, але смертоносна. Вона метає голки босими пальцями і вражає противників Японії. Хто може протистояти ніндзя?
  А коли вибухають крейсери та лінкори, розколюється сталь та титан. Вогненний тигр задоволений. Все йде за його планом. Ось падає скошена шеренга американських солдатів.
  Азумі підтримує свого партнера. І сіє смерть.
  Водночас молода жінка зауважує:
  - Росіяни сильно дали по рогах німцям під Сталінградом. Якщо ми не допоможемо, то наші союзники програють!
  Красуня кинула босою ногою три голки, вони пробили шиї дев'яти солдатам армії США, які намагаються вирватися з пекла. На поверхні океану відчайдушно намагаючись уникнути втягування у вир, копошилися американські моряки.
  Ніндзі добивали їх, рубаючи відразу двома мечами, і кидаючи диски. Дуже активними були японські жінки: стрункі та сильні. І вони використали босі ніжки для пальби.
  Ямато впевнено відповів:
  - Ми завдамо удару і по Росії! Халхін-Гол помститься!
  І суперніндзя провів рукою повітрям, пройшла хвиля цунамі. Вона піднялася ніби вихор урагану, і поглинула жадібним ротом моряків, що борсалися на поверхні.
  Бомбардувальник Б-29 закружляв над нідзями. Азумі взяла і босими ніжками натягла тятиву мініатюрного арбалета. Випустила небезпечну вибухівку. Машину буквально розірвало... Уламки розлетілися наче бензобаки з вибухівкою. І збили кілька винищувачів. Азумі хихикнула, потерла босою, витонченою ніжкою, по траві і проворкувала:
  - Я велика дівчина та супер!
  Вогняний тигр, взяв і прошипів:
  - Справді супер! Ми цих росіян теж розмажемо, як і американців!
  Азумі хихикнула, і вишкірила зубки-клики...
  Ніндзі добили останні літаки і рушили з острова. Потрібно громити та інші основи. Американці надовго запам'ятають цей день. Вони пошкодують, що ввели нафтову блокаду проти Країни Вранішнього Сонця, яка змусила японців воювати. І несподівано з'ясувалося, що хоча Японія вдесятеро поступається Америці в економіці, зате має такий чудовий спецназ, якому нема чого протиставити!
  Ніндзі атакували ще одне авіаносне сполучення. Вони підлетіли на дронах із повітря скинули маленькі, але смертоносні бомби. Гостинці пекла, які влітали в труби та топки кораблів.
  І підривали всі посудини поспіль. Руйнування йшло ураганними темпами. І потоплення авіаносної групи прикритої крейсерами та броненосцами. І їх засипали пекельними горошинками смерті. Які прошивали броню, розривали метал.
  Над морем вирували пожежі, і все димилось. Їдкий дим піднімався в повітря, і крутився, наче чорні кільця кобр, що випромінювали отруйні зуби, готові прогризти атмосферу.
  І все це танцювало, вигиналося, впивалося у повітря... Ніндзі випустили вибухівку, і залишивши неушкодженим найдосконаліший і найсучасніший авіаносець, атакували його екіпаж. Тут у хід пішли мечі-катани, а дівчата-ніндзя кидали босими пальцями голки. І робили це настільки віртуозно, що одна голка вбивала одразу три чи чотири особи.
  Дівчата атакуючи, співали:
  - Ми не жалюгідні комашки, суперніндзя - рубаємо бляшки! Явні таланти - дерзай!
  І справді рухалися, мов гребінь хвилі. Азумі, зрубала адмірала мечем, розтинаючи трьома помахами на дванадцять частин. Кров рясно бризкала, заливаючи палубу. Азумі прочірікала:
  - Будеш у труні! Я тебе розрубаю!
  І зарубала ще одного адмірала. І при цьому так скалила зуби. Ніндзі не боялися пострілів. Від них відлітали кулі. Вони не знали слабкості, втоми та жалості. Вони були наче птахи на крилах, або навіть реактивних двигунах.
  Азумі шльопала босими ніжками, по палубі залишаючи витончені сліди. Вона дивовижна войовниця. Але й інші дівчата - теж супер.
  Авіаносець захоплений і, розгорнувши, ведуть у японські порти. Адже там теж потрібне залізо.
  Протистояти армії самураїв та ніндзя вкрай складно. Вони надлюди. І їх натиск чарівний.
  І знову йдуть успіхи та захоплення. Ніндзі поводяться як невловимі морські розбійники. В Америці паніка. Немає можливості протистояти невидимкам.
  Адже це такий спецназ, що і авіація, і артилерія навіть не помічають підходу відважних воїнів. Які нависають наче чорні хмари, і махають мечами, метають диски, що летять на кілометри і пробивають будь-який метал.
  Ніндзя не такий як у середні віки. У нього найсучасніша техніка під рукою. І він трощить, всіх хто трапляється у нього на шляху.
  А на радянсько-німецькому фронті затишшя. Німці готують наступ на Курській дузі. Не найрозумніша ідея атакувати заздалегідь укріплені позиції за чисельної переваги супротивника. Але й вибір у Німеччини невеликий.
  Німців розбили в Африці, і вони змушені шукати перемоги на інших фронтах.
  Успіхи японців, щоправда, знизили інтенсивність авіанальотів, на військово-промислові об'єкти Третього Рейху. Це спричинило збільшення випуску озброєнь проти реальної історією. До битви на Курській дузі, у фриців більше "Пантер" та "Тигрів", а також літаків. Що певну проблему створює.
  Але все одно Червона Армія сильніша. Хірохіто ставить цілком резонне питання:
  - Допомагатимемо союзнику Німеччини?
  Більшість японських військових висловилася за відкриття другого фронту. Щоправда, з участю ніндзя. Америка втратила всі свої авіаносці і великі надводні кораблі. Стало неможливим проводити наступальні операції у Тихому океані. І руки Японії розв'язані. Мало того, ніндзя самі викрали чотири авіаносці без пошкоджень. І знищили масу літаків. Було захоплено кілька великих кораблів. Загалом успішною виявилася компанія.
  Або точніше серія компаній. Які, ознаменувалися блискучими успіхами. Америка вийшла із війни. Точніше запропонувала перемир'я на будь-яких умовах.
  Японія зажадала: припинити бомбардування Третього Рейху та допомогу СРСР. США також мали вплинути і на Британію, щоб так теж припинила бойові дії. Англійці з гріхом навпіл погодилися. Союзники пішли на перемир'я з Третім Рейхом та обмін полоненими.
  Гітлер знову відклав наступ на Курській дузі. Він вирішив спочатку зібрати більше сил та танків із західного фронту. І посилити свої війська.
  Але тоді Сталін 15 липня наказав наступати на Орел і Бєлгород.
  Ніндзі тим часом викрали ще й американський транспорт із новими танками "Шерман". А Азумі, змогла разом з дівчатами викинути більш зухвалу операцію. Вона викрала з англійських заводів триста п'ятдесят найкращих британських танків "Черчілль" з посиленим бронюванням і переправили їх до Німеччини. Англійці гинули під мечами дівчат. Крім того, красуні дуже влучно метали босими пальцями гострі голки, вбиваючи бійців. І що сказати? Англійці опинилися в шоці.
  Дівчата з Японії, крім того, затягли і два транспорти з бензином. Що для Третього Рейху найкращий подарунок.
  Тому Червона Армія від початку зіткнулася з запеклим опором.
  У оборонних боях "Фердинанд" показав себе практично дуже навіть чудовим винищувачем танком. А як і "Тигр" та "Пантера". Остання машина хоч і часто ламалася, але в оборонних боях це не так суттєво.
  Азумі тим часом прибула на фронт. І особисто боролася проти росіян на найнебезпечнішому орловському напрямку. Тут у бій пішли радянські тридцять четвірки.
  Японка разом зі своєю напарницею дістали крихітні, як ячмінне зернятко шматочки вибухівки. І стали використовуючи свої дівочі, спритні пальчики кидати ці зерна по танках. Радянські машини з оглушливим гуркотом вибухали та переверталися.
  Азумі крикнула:
  - Банзай!
  Її босонога напарниця рикнула:
  - Ми перетворимо планету на рай!
  І кинула крихітну гранату... Радянські машини розривалися. Пролунала бавовна, і посипалися іскри, коли дві тридцятьчетвірки зіткнулися в повітрі. А потім як рвоне бойовий комплект. І машини розсиплються, наче чорні перлини.
  Азумі знову запустила кілька крихітних зернят, своїми точеними, босими пальчиками, і прочирікала:
  - Я несу смерть!
  Її голонога подружка, в'якнула, теж кинувши смертельні подарунки:
  - Коротше кажучи - банзай!
  І обидві красуні розреготалися. І знову босими ніжками давай ці зернятка з кумулятивною вибухівкою метати. І все тотально руйнуючи. Ось дюжина більших КВ перекинулася. І зірвані гусениці, розбиті ковзанки закрутилися зверху. І котяться собі, розламаючись. Збиваючи при цьому радянських солдатів, які йшли в атаку.
  А обидві дівки-ніндзя хихикають. Ось у хід йдуть і гострі дрібні голочки, які кидаються босі дівчата своїми ніжками. І атака радянських військ видихається. Російські частини, зазнавши помітної шкоди, зупиняються і завмирають.
  А голоногі бандитки сміються... Скеляться немов пантери!
  Трумен, бачачи, що справа пахне гасом, запропонував Третьому Рейху перемир'я на будь-яких умовах. І Черчілль із цим був згоден.
  Гітлер зажадав повернути Німеччині та Італії всіх військовополонених та відновити торгівлю.
  А от союзники, якщо хочуть повернути своїх людей, повинні їх викупити. Трумен і Черчілль хоч і неохоче, але дали на це згоду.
  Фашисти помітно посилились. Відобразили у травні черговий наступ радянських військ у центрі. І 22 червня застосувавши танки серії Е намагалися наступати.
  Перший танк Е-50 був розроблений занадто поспішно, і вийшов вдалим. Його вага була майже шістдесят п'ять тонн при товщині броні "Ті"ра"-2, правда дещо більшими нахилами. І ходові якості були кращі: двигун при форсуванні розганявся до 1200 кінських сил. Що підняло і його швидкість і маневреність. Гармата спочатку була 88 -міліметро в 71 ЕЛ, яка німців цілком влаштовувала.
  Правда з травня 1945 року в СРСР став випускатися краще захищений в лоб ІС-3, і це підштовхнуло німців до встановлення більш досконалої та бронебійної гармати.
  Наступ німців у червні та липні не набув розвитку. Просунувшись кілометрів на сто і зазнавши великих втрат фриці, були зупинені. Потім уже наступала Червона армія.
  Але також без особливих успіхів. Лінія фронту стабілізувалася... А потім і зовсім малорухливою.
  Радянська СУ-100 набула популярності як цілком стерпний винищувач танків. Т-34-85 залишався наймасовішим танком і поки що Т-54 тільки розроблявся йому на зміну.
  У німців до кінця 1945 року з'явився в небі досконаліший МЕ-262 Х, який мав швидкість понад 1100 кілометрів на годину, стрілоподібні крила, і більш надійні двигуни з потужним озброєнням: п'ять авіагармат. Поява цього літака могла дати Люфтваффе переважну перевагу в повітрі.
  На це розраховував Гітлер. А також на реактивні бомбардувальники, щоби зламати СРСР. І треба сказати поки що відповідь у Радянської Росії не було.
  Відбивши за зиму спроби Червоної Армії наступати наприкінці травня 1946 р. німці знову кинули в атаку свої танки. З'явилася досконаліша модифікація Е-50 з розташуванням двигуна і трансмісії одним блоком і поперек. Цей танк був силуетом всього два метри, і при цьому ще й важив тонн сорок п'ять. Його швидкість зросла, і маневреність та ходові якості. І гармата була більш швидкострільною в 12 пострілів на хвилину, і бронебійною в 100 ЕЛ довжина стовбура. І, звичайно ж, це стало для Червоної Армії проблемою.
  Е-50 опинився в новій модифікації вдалий танк відмінно захищений в лоб, але слабенький бортами. Хоча за високої швидкості пересування, це не так істотно.
  Проте радянський фронт став прогинатися... Сталіна це дуже непокоїло. Німці навіть змогли взяти Смоленськ, і наблизилися до Москви... Щоправда, потім Гітлер зробив паузу і пішов на штурм Ленінграда. Але цей наступ виявився відбитим.
  Німці зазнали великої шкоди і загальмувалися.
  А потім і осінь, і сувора зима. Тож не до сміху.
  Настав новий 1947 рік ... У СРСР абияк завершували роботу над Т-54, але ця машина не йшла в серію. І серйозно все сповільнилося.
  Німці зібралися з силами. Новий їхній танк Е-75 був дуже добре захищений з усіх ракурсів. Лоб у 250-міліметрів, у борти 170-міліметрів, а гармата у 105-міліметрів у 100 ЕЛ, двигун у тисячу п'ятсот кінських сил. Ось це потужність при вазі сімдесят п'ять тонн.
  І давай пресувати радянські війська ... У відповідь у СРСР з'явився ІС-7, але серійне виробництво цього танка не вдалося налагодити. І це зрозуміло, не є добре.
  Поки що в небі перевага гітлерівців лише зросла. З'явилися бойові дисколети, великої, руйнівної сили. І вони ламали і танки, і літаки.
  У всякому разі дисколет був невразливий для стрілецької зброї. А міг збивати, не одержуючи пошкоджень, літаки СРСР десятками.
  Німецькі льотчики у небі домінували. Хаффман за чотириста збитих літаків був нагороджений Лицарським хрестом Залізного хреста із золотим дубовим листям мечами та діамантами. А за п'ятсот отримав Великий Хрест Залізного Хреста. Який був лише у Герінга. А сімсот п'ятдесят збитих літаків Лицарський хрест Залізного з платиновим дубовим листям мечами та діамантами. Це було колосальне досягнення.
  Німці знову наступали на Москву. Але вже дуже розвинена була радянська оборона і стійко билися бійці. Багато нарито укріплень.... Німці змогли ціною великих втрат взяти Вязьму і Ржев, але захлинулися... І знову бої затяглися до пізньої осені... А там зима і новий 1948 рік...
  А в холодну пору вже Червона Армія наступала, але без великих успіхів.
  А влітку атакували німці. Але суттєвого поступу не досягли... Взимку Червона армія наступала...
  Настав 1949 рік. Т-54 став масовим. Замість ІС-7 у серії була СУ-130 легша і проста у виробництві. І головне до серії надійшов реактивний винищувач МІГ-15. Який чесно говорити хоч і поступався німцям, але все-таки міг хоч щось та показати.
  Хаффман набрав тисячу збитих літаків отримав особливу нагороду: Великий Хрест Лицарського Хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами. І це був рідкісний випадок, коли утворили нагороду під конкретного героя.
  Гітлер зазначив, що Хаффман - справжній арієць. І нещадний до ворогів Рейху, і що буде перемога.
  Але й німці та радянські війська весь рік пробивались, але ніщо нікого не взяв.
  І настав 1950 рік... Знову обмін ударами та малорухлива лінія оборони... І ось 1951 рік пішов.... Наче все в глухому куті. І знову жорстокі обміни ударами. І застигла лінія фронту. І 1952 рік у такій же в'язкій трясовині минув.
  Смерть Сталіна в березні 1953 нічого істотно не змінила. Місце генералісімуса зайняв маршал Берія, призначений офіційним наступником. І знову застиглий фронт. І лише з'явився у СРСР танк ІС-10. Але це не так суттєво.
  Минув і 1954 рік. У німців і росіян настав глухий кут. І нова супер зброя не вийшла. Хаффман за дві тисячі збитих літаків отримав Великий Хрест Лицарського хреста із золотим дубовим листям мечами та діамантами.
  Ось і 1955 теж пройшов у жорстокій бійні.
  І настав 1956 рік ... 22 червня виповнилося рівно п'ятнадцять років з початку Великої Вітчизняної війни. І Адольф Гітлер нарешті запропонував сам перемир'я.
  Переговори тривали і через півроку було укладено мир. Кордон пішов лінією фронту. На цьому все завершилося. Полонених міняли - всіх на всіх. Ні контрибуцій, але Дещо Третій Рейх прихопив...
  Втім, Європа була знекровлена. Коли березні 1958 року Гітлер помер, Третій Рейх розвалився. І СРСР повернув свої колишні території. Лаврентій Берія відновлював економіку і вів країну, як він говорив до комунізму, ну це вже інша історія. Втім, у березні 1969 року Берія помер, і йому успадковував Шелепін... СРСР швидко розвивався і жорстка комуністична диктатура вивела його на передові позиції - обігнавши США!
  
  ЯКЩО ФРАНКЛІН РУЗВЕЛЬТ ПОМЕР БИ РАНІШЕ
  Франклін Рузвельт помер набагато раніше, за дивною іронією долі 30 січня 1943 року. Генрі Воллес хоч і вважався ліваком, але виявився значно більшою мірою ідеалістом і зажадав від Сталіна в обмін на надання військової допомоги проведення політичних реформ та амністії всім політичним ув'язненим.
  Різка реакція Сталіна, який до того ж щойно здобув найбільшу перемогу під Сталінградом, і почував себе дуже крутим і сильним, розлютила Уоллеса, і той заявив про припинення військової допомоги СРСР. Зіграла негативну роль і позиція Черчілля, який не хотів швидкого просування Червоної Армії в Європу і несподівана гнучкість Адольфа Гітлера, який оголосив про заморожування "остаточного вирішення єврейського питання". Фюрера змогли умовити розсудливі люди з оточення, у тому числі, як не дивно, і головний кат Третього Рейху Гіммлер.
  Спрацював аргумент: що євреї нікуди не дінуться, а програвши війну, можна все втратити і безповоротно. Ну, а перемігши на Сході, можна буде поговорити з союзниками і по-іншому.
  У всякому разі, США заморозили військові дії, Британія теж, і хоча формально навіть перемир'я не було офіційно оголошено, конфлікт на заході виявився згорнутим. Що, певна річ, пішло на користь Вермахту. Німецький підводний флот припинив рейди, союзники скатали, зупинивши стратегічні бомбардування.
  Радянські війська, як у реальній історії, опанувавши на початку лютого 8 числа Курском, а 9 Білгородом. 15 лютого розпочався штурм Харкова, який, уникаючи оточення, покинули німецькі війська. Ще раніше гітлерівці залишили Ростов на Дону.
  18 лютого у ставку прибув особисто Гітлер. Він наділив Майнштейна новими повноваженнями. Крім того, із Заходу спішно перекидалися підкріплення. Насамперед, звичайно ж, авіація. Не так уже й мало поглинав літаків західний фронт - майже половину машин. Декілька дивізій, які планувалося перекинути в Африку, були відправлені залізничними шляхами на Схід. Крім того всі більш-менш боєздатні формування перекидалися з Франції і Балкан, а в самій Німеччині, була оголошена Рейхстагом тотальна мобілізація та війна.
  19 лютого Майнштейн наказав про перехід 4-ї танкової армії в контрнаступ з метою зупинити радянські війська, що наступали через Павлоград. 22 лютого був зайнятий Павлоград. Завдання оборони шляхів до Дніпра з півночі через Красноград чи Дніпропетровськ, або через Полтаву чи Кременчук було покладено на групу Кемпф.
  На відміну від реальної історії німці досягли успіху значно більше. У них завдяки введенню у битву всіх своїх повітряних армій знову повернулася перевага у повітрі. Крім того в наступі взяло участь більше сухопутних, у тому числі й 30 новеньких танків "Тигр", які в реальній історії безславно зав'язли в африканських пісках.
  Оточити Харків німцям вдалося на шість днів раніше, ніж реальної історії, 8 березня, Білгород фриці захопили, а Білгород з ходу був захоплений раніше на 9 днів - 10 березня.
  Гітлерівцям вдалося також з наскоку, опанувати і Курськ, замкнувши 14 березня ще одне кільце. 18 березня фриці захопили і Старий Оскол. Однак роздоріжжя і героїчне опір радянських військ, що настали, завадили фашистам розвинути успіх. Але втрати Червоної Армії в котлах виявилися більшими, ніж у реальній історії, а Курська дуга, зрізана ще в березні 1943 року.
  Успіх Майнштейна виявився серйозним, але обмеженим, так фашисти, не змогли повернути навіть те, що втратили в ході Воронезько-Касторненської операції. Хоча тепер у них уже не було головного болю - Курської дуги. Але це створило додаткові проблеми: де і як наступати?
  Поки союзники поводилися пасивно німецька економіка, дуже активно розкручувалась. Випуск танків і самохідок протягом трьох місяців виріс вдвічі досягнувши 1200 машин на місяць, у тому числі і нових "Тигрів", "Пантер" - значно перевершують у бойовій силі радянську техніку. Але нові танки ще слід було освоїти екіпажам, і довести до ладу їхні дитячі хвороби.
  І вибрати напрямки для наступу непросто. Можна рушити на Москву, і знову спробувати взяти реванш за Сталінград, прориватися до Кавказької нафти. Однією з цілей міг стати і Ленінград, куди порадам важко перекидати підкріплення.
  Німці три місяці вичікували, накопичували сили та нові танки, навчали новобранців. Вже в армії та чотирнадцятирічні хлопчаки не рідкість, багато сформовано іноземних дивізій. Чисельність Вермахту досягла максимального значення 10,5 мільйонів солдатів і офіцерів, нехай навіть за деякого зниження якості військ.
  У повітрі бої йшли зі змінним успіхом. Гітлерівці збільшували випуск літаків і діяли активніше.
  Їхні аси, як правило, вибирали собі місце бою, і намагалися не вступати в битву, поступаючись числом.
  Треба відзначити, що Фокке-Вульф хоч і поступався радянським літакам у маневреності, але висока швидкість при пікіруванні дозволяла йому піти при виході в хвіст, а потужне озброєння збити літак із першого заходу. Отже, повністю захопити перевагу над фашистами не вдавалося, і швидше в повітрі домінували досвідченіші німецькі аси, з більш потужним озброєнням.
  Гітлер все ж таки вирішив наступати на Кавказ, тільки трохи по-іншому. А саме зробивши Сталінград головним напрямком і направивши туди групи армій "А" та "Б". Рішення, звичайно, не оптимальне, але після втрати Ржевського плацдарму, наступаючи на Москву, німцям довелося б долати дуже потужну лінію оборони.
  Щодо Ленінграда, то тут штурм міста-цитаделі не давав Третьому Рейху навіть у разі успіху вирішальних дивідендів.
  Тож залишилося просуватися на південь. Сталін все ж таки випередив Гітлера 22 червня радянські війська перейшли в наступ на Орловському та Куському напрямку. Причина відмови від вичікувальної тактики була пов'язана з пасивною поведінкою союзником: ні миру, ні війни. Що ще можна було стерпіти, але... Нестача дюралю поряд з зростаючим випуском німецьких літаків поступово передавала все більшу і більшу ініціативу Люфтваффе.
  Тим більше, що гітлерівців вже з'явився дуже непоганий бомбардувальник Ю-188, який розвиває швидкість, що перевершує або як мінімум не поступається Якам, і навіть пройшов успішні випробування Ю-288. Остання машина, поряд із серійним ДО-217 могла бути дуже непоганим стратегічним бомбардувальником. І в такий спосіб німецька авіація ставала для радянських військ, вкрай несприятливим чинником.
  Гітлер ж зволікав з настанням, так йшло формування нових танкових дивізій та навчання екіпажів. Через відсутність бомбардувань "Тигрів" та "Пантер" випустили більше, ніж у реальній історії, і їх слід було освоїти.
  Німці встигли підготуватися до оборони загалом, їх вдалося застати зненацька. Бої тривали понад місяць. Радянські війська зіткнулися з новою німецькою технікою, і з'ясувалося "Пантера" і "Тигр" у зустрічних битвах на порядок сильніші за радянські машини. Бадження не давало Т-34 і КВ, реальних шансів на перемогу. Тим більше, виробництво машин з потужнішою 85-міліметровою гарматою не було поки що освоєно, а 76 міліметрова "Пантеру" і "Тигра" в лоб не могла взяти.
  Радянські війська лише на окремих ділянках просунулися до п'ятнадцяти кілометрів і зазнали величезної шкоди. Німці ж змогли перейти у контрнаступ. Серед полководців слід відзначити новачка на східному фронті, але відомого на Заході Роммеля. Йому вдалося непогано зарекомендувати себе в битві з порадами.
  Німці змогли, розвиваючи контрнаступ вийти до Дону. Але потім замість наступу на Москву їх повернули на південь.
  Фюрер жадав реваншу за Сталінград. Слід зазначити, що це пішло німцям навіть на користь. Сталін не вірив у варіант повтору операції "Блау" і всі свої резерви перекидав ближче до Москви. Внаслідок чого гітлерівці, просуваючись уздовж Дону, зайшли радянським військам із тил.
  Проте Червона Армія була вже іншою. Отримавши бойовий досвід радянські генерали діяли вміло, а самі солдати помітно загартувалися. Фріци не змогли перейти Дон і прорватися до Сталінграда. Максимум їх досягнень, захоплення Ростова-на-Дону, і виходь у річці по всьому її проміжку. Щоправда, радянські війська втратили Ворошиловград, Донець і значні території, але гітлерівці не змогли захопити під час літньої та осінньої компанії, навіть того, що їм вдалося у 1942 році. Що Сталін вважав за певний успіх. Якщо мати на увазі, що СРСР тепер воював на один фронт.
  Загроза з боку Японії, слабшала в міру поразок Країни Вранішнього Сонця внаслідок поразок у Тихому океані. І поки що СРСР міг не дуже побоюватися за Далекий Схід.
  Взимку розпочався вже контрнаступ Червоної армії. Численні німецькі танки в мороз і кучугурах явно пасували, а шахове розташування ковзанок забивало шасі. Але повного успіху досягти і тут не вдалося. Німців трохи потіснили в центрі, і провалилися на Дону, але Ленінградську область через занадто потужну оборону противника звільнити не вдалося. Поки що блокада зберігалася. Німці теж багато чому не вчилися, але вже знемагали від війни. Наступне літо стало спробою перехоплення ініціативи фрицям. Але знову гітлерівці лише змогли вийти до Дону. Штурм Ленінграда закінчився провалом.
  У США відбулися зміни. Уоллес, який притримує вичікувальну тактику, програв президентські вибори республіканцю Чейні. Але наступник продовжував поводитися пасивно. Так само як лейбористи, які змінили Черчілля біля керма Британії. Взимку сорок п'ятого року радянські війська змогли пробити оборону Вермахту в центрі і просунутися до Смоленська і навіть зайняти це місто. Але реактивна авіація противника домінувала у повітрі і наступ радянських військ зупинився. А в березні та квітні фриці відіграли загублене. Влітку 1945 року німці спробували розвинути наступ, на Москву використовуючи танки серії "Е" та реактивні бомбардувальники та перші у світі дископодібні бойові апарати.
  Балістичні ж ракети визнали надто дорогою, і неефективною зброєю. Німця вдалося підійти до Москви, але вже настала пізня осінь, а американці застосували атомну зброю та змусили капітулювати Японію.
  Маючи атомну бомбу Чейні зажадав від обох країн укладання миру.
  Але і Сталін, і Гітлер було неможливо домовитися. Не було єдності і в США, де багато реакційних кіл, вважали, щоб нехай обидві сторони вбивають один одного якнайдовше.
  Але оскільки фашистам вдалося, цього разу остаточно відрізати Ленінград і підійти на сто кілометрів до Москви США та Британія стали допомагати СРСР, відновивши постачання Ленд-лізу.
  Взимку радянські війська знову тіснили фашистів, але не змогли деблокувати Ленінград. Місто Леніна впало, зате фриців трохи відтіснили від столиці. Допомога від Заходу була помірною і могла мати вирішальний характер. Але й німці страшенно втомилися і вимоталися.
  Літо 1946 року пройшло з незначними позиційними змінами. А взимку радянські війська досягли певних успіхів, вибивши фриців з Ржева і Вязьми і потіснивши нехай їх на Дону.
  Навесні 1947 року помер Адольф Гітлер і, 18 травня було підписано за посередництва США та Британії перемир'я. Умови виявилися досить важкими для СРСР і не надто вигідними для Німеччини. Україна, Білорусь, всі землі, які утримував Вермахт, ставали мандатними на території під спільним управлінням США, Британії, Німеччини та сателітів.
  Третій Рейх ставав подобою Євросоюзу, а окуповані радянські території типу протекторатів, включаючи і Ленінград. Дон виходила статусу мандатної території, незалежної від СРСР і формально самостійної, але з фактично великим впливом США.
  Таким чином, територія Радянської Росії сильно урізувалася. Сталін, що постарів і ослаб, був змушений піти з політики. Його авторитет різко впав, а оточення розкололося.
  Після відставки Сталіна від СРСР незабаром відокремився Кавказ - Грузія, Вірменія, Азербайджан. А за кілька років і Середня Азія. Таким чином, Росія виявилася відкинуто у роль другорядної держави, нехай і ядерною зброєю. У порівнянні з реальною історією - Петербург, Смоленська, Псковська, і не інші області на Заході виявилися мандатними.
  А незабаром відокремилися і райони Північного Кавказу, населені переважно мусульманами. У Німеччині після смерті Гітлера (швидше за все фюреру допомогли піти), невдовзі помер і наркоман Герінг. Був убитий і Гімлер. Влада захопив більш поміркований Шпеєр. Через кілька років відновилася багатопартійна система, а нацисти стали значно помірнішими.
  Зрештою у світі домінувати та панувати стали США. У них не було як конкурент тепер СРСР, та й комуністи незабаром втратили владу. У Китаї правило проамериканський уряд, в Ісламському світі теж саме. Настала епоха тотальної американської домінації...
  Але щастя це людству не принесло, хоча американці встановивши гегемонію на Землі змогли здійснити політ на Марс ще в двадцятому столітті, крім того, прогрес і технології розвивалися ще швидше, ніж у реальності. Далося взнаки те, що тепер США контролювали вчених з усієї земної кулі. Не секрет, що саме надмірна секретність гальмувала розвиток людської науки.
  У певному сенсі стало безпечніше, ніж у реальній історії. Армії США та їх сателітів могли тиснути терористів та екстремістів у будь-якій точці земної кулі, не побоюючись звинувачень у не політкоректності. Можна проводити гуманітарні інтервенції та ефективну економічну та політичну глобалізацію. Немає сенсу підживлювати релігійних екстремістів, щоб скидати політичних супротивників - це можна зробити простою інтервенцією.
  Так що певною мірою світ став однополярним у порівнянні з реальним багатополярним начебто виграв. Але тут Василь Тьоркін побачив долю окремо взятої людини...
  Анна Казей ( Цікавий і ймовірно не випадковий збіг прізвищ, хоча дія відбувається у двадцять першому столітті!) зійшла зі станції електрички і далі йшла пішки. Електричка ошатна, з обтічними вагонами, але сама станція одна з найглухіших. Стояла тепла українська осінь - бабине літо, коли на плечах біля берізки золоті сукні, а ліси та гаї одягнені в царський багрянець. Природа гарна, та й жінка не позбавлена ще принади, хоча їй не менше тридцяти п'яти років, а волосся вже проступає сивина.
  Ганна Казей сумна, то вона прямує на побачення до своїх дітей... у каторжну в'язницю. Про що суддя, який засудив дванадцятирічного хлопця і п'ятнадцятирічного дівча до 99 років тюремного ув'язнення? Тож вчинити по відношенню до нещасних дітей? А зробили, вони що? Ну, зірвали листівки із рекламою. Так вони різали дріт телефонного та інтернет-зв'язку, щоб боротися з заразою американського впливу.
  Існує у Східній Україні рух - "Патріотичний опір". Ні вони не ведуть справжню партизанську війну, як це було під час Другої світової. Здебільшого їхній опір це пропаганда та дрібні без людських жертв диверсії. Ось її діти і захотіли кинути виклик західній тиранії, здійснивши кілька обрізань дроту.
  Але на відеокамері вдалося їх зняти, та й "доброзичливців" цілком вистачає. Хлопцям звинуватили у диверсійній діяльності і навіть тероризму, а також завданню серйозних збитків економіці. І зв'язки юним віком, врахували пом'якшувальну обставину - дали майже сто років каторги.
  Суд пройшов дуже швидко, а адвокат лише згідно кивав прокурору. Та й сам процес виявився закритим. Причому Ганні натякнули, що її дітям ще пощастило, якби вони знали, і мали б зв'язку з підпіллям не уникнути їм спочатку катувань, а потім смертної кари. Втім, саме перебування на каторзі це хіба не катування.
  Ноги у Ганни у старих туфлях заплітаються. Вона несе на собі цілий рюкзак з передачами, які дозволено робити лише раз на рік. А ще нещасним дітям, мабуть, не надто здорово ув'язнено.
  Каторжники стоять дорогу, тому їх нема у барачному таборі, вони розтягнулися трасою. Патрулі хихикають Ганні, і безцеремонно лізуть руками в рюкзак, виймаючи їжу. Ковбаса сирвелод здоровенний поліцай із місцевих одразу ж засунув собі до рота. Незважаючи на те, що формально Україна, як би має всі атрибути державності, включаючи й обирану Раду, але американських прапорів більше, ніж жовто-блакитних.
  Хлопчаки, яким ще не виповнилося вісімнадцять, працюють окремо від дорослих. День стоїть теплий, сонячний, смугасті, тюремні сорочки складені в окрему стопку, і худі, жилисті тіла, шоколадні від засмаги підлітків, блищать від поту. Одні широкими шуфлями нагрібають камені та гравій на залізничну колію, треті тягнуть рейки, інші стругають і пиляють колоди.
  Тут хлопчики з десяти до сімнадцяти років, а деякі виглядають навіть молодшими. І як не пошкодувати їх, якщо в мандатній Україні існує домінування англосакського права, коли з десяти років кримінальна відповідальність застосовується як до дорослих?
  Тут поліцай вказав Ганні, чий рюкзак помітно полегшився - де шукати сина Марата (теж можливе не випадкове збіг тут імен!). Та важко їй, тягати такий тягар, але все одно вона кріпитись. А цей полегшення не в радість, так тут пайка мізерна і хлопці худі.
  А ось і її синок. Уперся голими, в замовлених вище колін смугастих штанях ногами в гостре каміння і штовхає бочку з бетоном. І дивлячись на босого, важко дихаючий притихлого Марата, Ганна зрозуміла, що він теж неймовірним зусиллям волі кріпитися. Стрижена наголо голова на тлі худеньких плечей здається великою, а світле волосся на тлі засмаглого незграбного черепа практично непомітне. Від чого хлопчик здається зовсім лисим. Зморшка на лобіку стала помітнішою глибше. Від чого якби не малий зріст і вузькі плечі хлопчики здавався б набагато старшим.
  Марат працює, і поруч блукають люті покрикуючі та розмахуючі широкими сиром'ятними бичами наглядачі. Це каторга, нещадна. Щоб витримати такий темп роботи, слід хоч кілька секунд розслабитися, і прилягти на бочку, щоб дати відпочити жилистій, спокусаній батогом спині. Втім, коли вона обпалює, шкіру зазвичай не розтинає.
  Ганна не має права підійти, поки не настане обідня перерва в роботі. Так доводиться дивитися та чекати.
  У матері мимоволі навертаються сльози. Ноги у хлопчика, все в саднах, забоях, синцях, підошви в мозолях. Весну, літо і осінь малолітніх каторжників змушують працювати босоніж. Мовляв, ув'язненим хлопчикам так навіть спритніше і краще. Насправді це горезвісна американська економія. Тим більше, взуття західного зразка занадто швидко зношується. І так дай Бог казенним черевикам хоча б зиму протриматися - благо клімат потеплішав і снігові часи не такі вже й довгі.
  А ось тепер хлопчаків змушують перетягувати важкі рейки. Ну куди таке Маратику. Худий він як тростиночка, ось як реберця з-під засмаглої шкіри просвічуються, а живіт від напруги провалюється. Темні кола під очима, кажуть, що нелегко дається каторгам хлопчику. Чи зможе він продовжити двадцять років, після чого можна буде подати законне право на апеляцію?
  Але треба віддати належне Марату, він спритно укладає рейку, і побачивши матір, усміхається у відповідь. Зморшка на лобі розгладжується і видно, що це все-таки хлопчик, який знаходить веселе у будь-якій ситуації.
  Свистить батіг і боляче обпалює Марата. Мати скрикує, пробує кинутися на наглядача на поліцай-амбал, вистачає її за плече зупиняючи:
  - Не смій! Напад на тюремника під час виконання обов'язків... У кращому випадку десятка!
  Ганна вже тихіше обурюється:
  - А вони хіба мають право за законом бити дітей?
  Поліцай чесно відповів:
  - Це називає вимушеним заходом фізичного впливу стосовно злочинців. Скаржитися абсолютно марно!
  Жінка тяжко зітхнула, і намагалася відвести очі від свого сина, щоб не було так тяжко. Інші хлопчики теж працюють. Майже всі вони босоніж, лише пара найстарших у якихось явно саморобних опорках. І всі стрижені наголо, без винятків. Коли один із них підійшов з каменем на плечах ближче, то його Ганна розгледіла виколотий номер.
  Жах - невже її син має таке?
  Перерва на обід коротка - за законом каторжники повинні працювати не менше дванадцятої години на добу, а реально їх ганяють і по чотирнадцять-шістнадцять. Щоправда, тут багато що залежить від тяжкості праці. Наприклад, навряд чи навіть доросла людина, витримати тягати півсотні кілограмів ваги, з одного поверху на інший на плечах.
  А ось, наприклад, збирати хлопом можна і довше. Дівчата зазвичай працюють на плантаціях, тому хлопчикам фізично важче.
  На обід годують пацанів рисом, в Україні він добре прижився і дуже цінна білкова їжа. Трохи додають і молока із хлібом, і часником - щоби менше хворіли. Їжа цілком здорова, так що хлопчикам хоч і обмаль, але щербатих ротів не видно. Ось і яблучка зустрічаються і лимони.
  Марат хоч і голодний, пояснює матері:
  - У нас є звичай, причому мудрий - ділити передачі на всіх пацанів!
  Ганна здивувалася:
  - Мудрий?
  Старший хлопчик, з химерною наколкою на руці і хрестом на грудях впевнено пояснив:
  - Звичайно! Частіше, ніж раз на рік, можна отримати передачу тільки за великий барик. І зберігає її не можна. Так нас багато і якесь підживлення йде постійно!
  Ганна погодилася і, погладжуючи синка по спині, відчувала як свіжі так уже загоєні смуги та садна. Мама запитала у сина:
  - Б'ють часто?
  Марат, видавивши усмішку, відповів:
  - Намагаються не покалічити. Нирки та життєво важливі органи не відбивають.
  Анна продовжувала розпитування:
  - А то босоніж ходити не холодно?
  Хлопчик чесно відповів:
  - Звичайно, в селі босими бігали тільки в теплі дні, а тут виганяють, доки не випаде сніг, і то може бути економія... Але.
  Хлопчик з хрестом знову втрутився:
  - Я вже п'ять років! Нічого страшного, працюючи на свіжому повітрі, харчуючись здоровою їжею, можна бути загартованим і навіть кашляти! Виживемо, якщо не помремо!
  Марат, акуратно відкусивши ковбаски, помітив:
  - Звичайно, виживемо, і може бути, здобудемо свободу!
  Тут Ганна зненацька зрозуміла, що теми для розмови вичерпані. Марат жив своїм життям, воно своїм. І співчувати хлопцеві недоречно, він образиться. Хоча шанси Марата побачити волю, близькі до нульових. Та й втечу організувати в галузі фантастики. Тим більше, навіть якщо і втекти, то в сучасному світі, хіба зможеш надто довго ховатися у підпіллі? Технології зростають, і їхня розмова напевно записується, і може навіть із відеозображенням.
  Марат спитав про собаку Полкан, і отримавши відповідь - замовк. Ганна глянула на сина. Йому бачимо, хотілося докладніше розпитати про сестричку, але він відчував, що мама з нею поки що не спілкувалася. Час перерви на обід короткий, і за п'ять хвилин пацани-трудовики знову приступлять до роботи.
  Анна простягнувся синочку в'язані тапочки:
  - Одягни мій любий!
  Марат пошепки відповів:
  - Не належить... Усі хлопчики повинні бути однакові у покаранні. А ходіння босоніж до морозів це одна з форм покарання! Вони їх просто спалять. Краще нехай ганьбить, коли підростемо мій молодший братик.
  Мама погладила наостанок сини, що огрубіли збиті ноги, і незважаючи на пил поцілувала їх. Потім пішов останній поцілунок у лобик і під грізний окрик наглядача, вона піднялася і попрямувала до виходу. Потім зупинилася. Робота була організована з американською раціональністю: каторжники працювали так, щоб навантаження йшло на різні групи м'язів. Тоді робота і тіло розвивається, пропорційніша і ув'язнені менше втомлюються, а значить, з них можна вичавити набагато більше.
  Руки Марата вже ороговіли від мозолів, і він досить впевнено вантажить шуфлем. Тіло хоч худе, але жиле, а тонкі руки сильні. Ні, може, ще довго витримають на каторзі. Так що поки що ховати хлопця зарано.
  Конвоїр грубо штовхнув Ганну і крикнув:
  - Твій час минув! Давай тупай звідси! І так перебрала ліміт!
  Ноги жінці здаються дуже тяжкими. Попереду ще відвідування сестри Маринки. Зараз якраз осіння жнива, і треба спіймати час. Добре ще, що брат і сестра не надто далеко.
  Американський капітал домінує в Україні, як, до речі, іноземні чиновники. Сам простий народ живе скромно, але дещо перепадає йому. У всякому разі, ганчір'я дешеве, і Ганна у своїх бідняцьких обновках виглядає білою вороною.
  Втім, юні дівчата каторжанки у своїх смугастих сукнях нагадують ув'язнених у нацистських таборах. Їх можна розглянути із вагона електричок. Багатьох дівчат кидають до в'язниць за просту несплату податку, даючи їм шанс відпрацювати. Тому на полях підневільних робітниць багато.
  Ганні пощастило, щойно дівчата закінчили велику ділянку і до нового їм босоп'ятим тупотіти ще верст десять. А отже, можна поговорити з Маринкою. Мабуть босонога, худенька дівчина, в смугастій сукні з номерком і прізвищем на грудях не здавалася конвоїру небезпечним, і він йшов, поклавши автомат не плече. Маринка, як і Марат з моменту останньої зустрічі стала трохи вищою, і значно худшою. Все ж таки в українському селі проблеми з їжею не було.
  Тут же годують за нормою, явно недостатньою, для такої інтенсивної та важкої праці. Маринка на запитання матері зізналася:
  - Так їсти дуже хочеться! Ми навіть відловлюємо дощових хробаків, миємо їх і особливо коптимо, а іноді і їмо сирими. Голодувато!
  Ганна спитала про здоров'я. Маринка чесно відповіла:
  - М'язи спочатку сильно нили, особливо хворіла на спіт, але я зараз втягнулася. Тут ще нічого - працюємо на свіжому повітрі та землі. Гірше буде взимку, на верстатах по-справжньому важко та нудно.
  Мама, згадавши прядильню, додала:
  - І запорошено!
  Маринка запитала про Марату. Дізналася, що хлопчик здоровий, і навіть за кілька місяців каторжної праці фізичні зміцніли і загартувалися. Зраділа. Молодшому братові вже виповнилося сім років, і він теж міцний. Батько ж зараз на каторзі десь у Сибіру, і його позбавили права листування. Відомо, що він поки живий, у разі смерті було б повідомлення.
  Маринка зітхнувши помітила:
  - Якби не мій батько, може, й не вліз би в цю справу! Все життя проходитиме в смугастій робе, і навіть у туалет йти сроєм і з піснями - це кошмар!
  Анна постаралася посміхнутися, помітивши:
  - Якщо не буде зауважень, через двадцять років за законом можна надіслати клопотання про дострокове звільнення!
  Маринка заперечливо хитнула головою:
  - У перші двадцять років зазвичай не милують, за винятком видатних заслуг... Ну якщо розкриєш втечу чи змову! - Дівчина грізно звела брови, що вигоріли на сонці до кольору перестиглої пшениці. - Але ж я ніколи не піду на донос!
  Ганна подивилася на доньку. Мужнє, як у Марата підборіддя, правильні риси обличчя, що трохи загострилися. Волосся при ув'язненні дівчатам збривало наголо, але вони вже встигли трохи відрости. Почали трохи навіть завиватися білі, золотисті кучері. Досить висока дівчина і незважаючи на худорлявість зовсім не здається кістлявою, або незграбною.
  Ганна мимоволі запитала донечку:
  - А вас... Не намагалися згвалтувати?
  Обличчя Маринки здригнулося, і воно тихо відповіла:
  - Не без цього, але... Американці все-таки релігійні, і в них це не заохочується... Без дозволу найвищого начальства. Але можна офіційно оформитись у бордель і один рік терміну піде на два!
  Ганна не стала питати. Вона знала, що Маринка лише образитиметься від пропозиції подібних послуг. На душі у жінки стало ще важче. А дівчина з усмішкою відповіла:
  - Не засмучуйся... Шанси вони завжди є! Там більше, у житті є чимало та веселого.
  І схудла красуні заспівала, а дівчата хором підхопили;
  Що трапилося з ніжною нареченою,
  Я в стражданнях із чорною душею!
  Згадуючи образ її чарівний,
  Що зберігаю, коли вступаю у бій!
  Босоногі дівчата, співали від імені хлопця, гарний романс, і це виглядало цілком природно та красиво.
  Пам'ятаю, як стежкою брели неспішною,
  По селищах мирним, пустирям!
  На тобі ошатний одяг,
  Легкий крок і шлях до монастирів!
  
  А на полі назріває золототрав'я,
  Вітерець розвіяв увесь туман!
  Буде у вічній славі Православ'я,
  Світло надій у молитвах християн!
  
  Ножечки босі по дорогах,
  Ми з дівчиськом каємося у гріхах!
  Вклонися і вір Святому Богу,
  Життя твоє він зважить на терезах!
  Охорона переважно складалася з місцевих поліцаїв і прихильно слухала дівчат. Симпатичні ув'язнені вступили в смугу, де тільки що минула, осіняючи гроза.
  А коли з гуркотом голос з престолу,
  Чи не гідний ти увійти в Мій рай!
  Тому що святість небосхилу,
  Не доступна, навіть не мрій!
  
  Вам гріховним у низьких, брудних бідах,
  Слід століттями перебувати та перебувати!
  Цінується лише мужність у перемогах,
  Немов метал єдина російська рать!
  
  Наш солдат не ходить по шинках,
  Горілку пити, йому гидко - зло!
  Він найсильніший воїн - гроза світу!
  Хто поліз на Русь, зітремо в лайно!
  
  Крок моєї дівчинки по доріжці,
  За плечима рвана торба!
  Береже вона свої чобітки,
  Все віддала в Божі засіки!
  Дівчата всі мали спільне - це роби та босі ноги. Більшість з них вже високі й великі дівчата, але є ще зовсім маленькі дівчатка, з голеними голими головками. Вони залишають такі самі маленькі, босі сліди. Ганна мимоволі пускає сльозу - нещасні в'язні конкістадорського режиму. І за хто з відправили працювати по чотирнадцять-шістнадцять годин на каторгу?
  І вже чує запах, чорної горі,
  По селищах пронеслася орда!
  Усю країну на частини розірвали,
  У попелі та руїнах міста!
  
  Ось тоді дівчисько обурилася,
  - Ні, не діло ховатися у підвал!
  І на фронт з усієї пристрасті попросилася,
  Тому що Ісус покликав!
  
  Літак їй дали, бити фашистів,
  Щоб літала, славлячи цього Христа!
  Щоб було жарко в чистому небі,
  Щоби закрилися фрицям небеса!
  
  Та вона боролася всією силою,
  І молилася перед іконою зло!
  Не хотіла бути в полоні могили,
  Винищила гадів, не число!
  При цих словах дівчата навіть найбагатші з них підбадьорилися і додали кроку. Ганна теж шльопала по теплому бруду босоніж. І її це було приємно. Немов ти повертаєшся у свою власну юність. Велика галька доріг, лоскоче голу підошву, і від цього відступає втома, і виявляє бадьорість. І хоча подальше продовження романсу та дуже сумне Анна широко посміхається.
  Але в бою останньому вийшло погано,
  Чомусь луснув бензобак!
  Пощади благаю, я плачу Бога,
  Жаль якщо дівчата горять!
  
  Ісус відповів мені суворо,
  За тебе я мучився, страждав!
  І тепер повір мені - немає труни,
  Загиблих усіх Всевишній воскресив!
  
  І тепер у раю твоя наречена,
  Добре їй, Сам обтер сльозу!
  Вір, тобі знайдеться теж місце,
  Втілиш ти давню мрію!
  
  Тільки знай - служіння Росії,
  Це шлях, щоб Богові догодити!
  Що бути планеті всієї щасливішою,
  Потрібно Батьківщині всією фортецею служити!
  
  Головний гріх - Батьківщини відвертатися,
  Не піти на лайку - залягти в кущі!
  Віддати перевагу жалюгідному паяцю,
  Не пізнавши Господньої краси!
  
  Так іди і помстися фашистам,
  Ісус так грізно наказав!
  Дим зникне в повітрі запашним,
  Буде час і для мирних справ!
  
  ІНТРИГИ ГІММЛЕРУ І ФЮРЕРУ З РОЗКЛАДОМ
  Друга світова війна набула більш затяжного характеру, оскільки фюрер вирішив замість програми ракет ФАУ вкластися в народний винищувач. Машину легку, дешеву та просту у виробництві. І ХЕ-162 вступив до серії ще 1943 року. Одночасно Гітлер послухав Роммеля та вивів німецькі та італійські війська з Африки. Внаслідок чого німці зберегли вісім дивізій, втрачених у реальній історії та безліч техніки, та плюс ще значні сили італійців.
  В результаті Сицилія виявилася краще прикритою військами, і висадка союзників закінчилася розгромом.
  На Курській дузі Гітлер теж відкладав відступ, у разі, через бажання випробувати у боях і "Тигр"-2 і "Пантеру"-2. У серпні нарешті Сталін наказав наступати на орловському та харківському напрямку.
  Німці мали більш ефективну техніку в обороні, і нарили безліч укріплень.
  Але Червона армія мала перевагу в силах. Особливо відчутний на Орловському напрямі. Але просувалася Червона Армія дуже повільно. На Харківському напрямку німці навіть змогли відбити наступ на півдні, де командував Майнштейн. На орловському бої затяглися до пізньої осені, але Орел таки взяли. І досягли успіху.
  Але дуже значними втратами, вибивши масу своїх військ. Після чого настала пауза. Радянські війська заповнювали шкоду. Німці окопувалися... Випуск танків наростав... "Пантера"-2 у серію не пішла. Гітлеру не сподобалося, що вага танка значно збільшилася. І тоді танк не вийшов таким, як хотів фюрер. Та й двигун ще потужніший не готовий. "Тигр"-2 дуже потужний танк, але його велика вага теж мінус. Але з танками німці поки що не зробили досконалої моделі. "Пантера" щоправда машина перевершує Т-34-76, досить істотно. Але в СРСР на підході потужніший і досконаліший танк Т-34-85, який вже в лобовій броні та бронебійності гармати куди менше поступається "Пантері".
  Німці хочуть чогось створити більш-досконалого. "Пантера" основний німецький танк слабенький бортовою бронею.
  І є з них слабкість від протитанкових рушниць під час стрільби по бортах.
  Фашисти мають, зате сильні літаки та винищувачі. Особливо дуже сильні та дешеві ХЕ-162 дуже круті та можуть розгромити ворогів у небі.
  І союзників стали підтискати у повітрі. І, зрозуміло, Червону Армію теж.
  Взимку, втім, радянські війська стали наступати і тіснити гітлерівців у центрі.
  Бої розгорнулися і на небі... Дуже вдало ХЕ-162 підійшов до Хаффмана, який впевнено набирав рахунки і збільшував оберти. Його результативність була вищою, ніж у реальній історії.
  Але взимку німці пасували. У грудні бойові дії відновилися з новою силою. Восени та взимку битися німецьким танкам стало складніше. А розташування шасі в шаховому порядку породило багато проблем. Сніг і бруд забивалися між катками, і змерзаючи за ніч заважали руху. Радянські танки перевершуючи супротивника в мобільності, раз у раз завдавали раптові удари, діючи за принципом - набіг і відхід.
  Німецький фронт взимку обвалився. Фашисти втратили Харків, Білгород і більшу частину Донбасу. Але все ж таки їх розгром виявився не таким нищівним, як у реальній історії. Далася взнаки повна відсутність другого фронту, велика кількість застосовуваних фрицям танків, у тому числі і важких "Тигрів", велика потужність авіації, зокрема дуже ефективний штурмовик Фокке-Вульф. Крім того в боях брали участь і італійські частини, які в суміші з німецькими билися не так уже й погано.
  Далося взнаки і полководницьке мистецтво Майнштейна і Роммеля.
  Гітлерівців вибили з Донбасу, але вони змогли закріпитись на додаткових рубежах, утримавши за собою частину лівобережної України. У березні радянські війська кинувши в бій додаткові резерви, де-не-де вийшли до Дніпра, але форсувати річку не вдалося.
  Крім того, березневий наступ під Ленінградом, теж не виявився успішним. Німці, спираючись на сильні укріплення, все ж таки змогли утриматися під містом. А радянські війська зазнавали нестачі резервів: основні сили проривалися на півдні, лише вклинися на відстань до тридцяти кілометрів у районі коронного удару.
  Але у будь-якому разі, Червона армія знову просунулась, а фашистів потіснили. І навіть масове виробництво "Пантер" та "Тигрів" гітлерівцям не допомогло. А СРСР з'явилися ІС-2 та Т-34-85. Правда фриці теж розробили "Пантеру"-2 з маленькою вежі, і "Тигр"-2 більш досконалої форми та озброєння.
  Але головне з чим пов'язували фриці свою надію стала реактивна авіація та МЕ-262. До червня 1944 року вони вже мали понад тисячу таких реактивних винищувачів. Гіммлер розраховував домогтися панування в повітрі та використати свою чудо-зброю.
  Сталін розумів, що слід наступати. Головний удар радянська армія нависла у центрі. Операція "Багратіон" розпочалася 22 червня 1944 року. Смоленськ все ще був німецьким контролем, і лінії оборони фріці розвинені в інженерному відношенні. Та й тактичної раптовості не вдалося досягти. Противник чекав подібного. Проте фриці не встояли. Їхня лінія оборони хоч і не відразу, але виявилася прорваною. Далася взнаки і міць радянської артпідготовки і героїзм радянських солдатів.
  Але німці не такі прості. Найбільш потужними вони робили другу та особливо третю лінію оборони. Гіммлер на відміну від Гітлера прислухався до порад спеціалістів, і використовував більш еластичні рубежі. Співвідношення втрат залишалося значним на користь німців і вони активно використовували свої броньовані танкові кулаки. Потрібно відзначити, що "Пантера"-2 показала собі дуже сильним танком, з відмінним бронюванням чола та потужною бронебійною гарматою. В обороні цей танк цілком прийнятний.
  Непогано зарекомендувала себе і нова німецька самохідка Е-10, з дуже низьким силуетом та малою вагою при чудових ходових якостях. МЕ-262 теж демонстрував живучість, чудову швидкість та потужне озброєння. Ефективно виглядав і НЕ-162, а також бомбардувальник "Арадо".
  До 8 серпня радянські війська звільнили Смоленськ, але до кінця місяця повністю вичерпали свої наступальні здібності, так і не приступивши до битви за Білорусь. До перемоги залишалося ще далеко. Але й німці не змогли нічого досягти, і повільно задкували назад.
  Втім, війна на виснаження вимотувала обидві сторони. Але СРСР продовжував заповнювати шкоду. Натомість німці значно додали у повітрі. Нові радянські ЯК-3 і ЛА-7 лише частково могли компенсувати відставання в реактивній авіації.
  Німці, використовуючи свою якісну перевагу в авіації здебільшого домінували у повітрі. А в танкобудуванні, велику роль стали грати танк серії Е. Точніше поки що самохідки - Е-25 з 88-міліметровою гарматою, Е-50- з 105-міліметровою гарматою і Е-10 з 75-міліметровою від "Пантери" знаряддям.
  Відпочивши пару місяців на початку листопада 1944 року радянські війська відновили наступ на Ленінградському напрямку. Цього разу німецька розвідка була на висоті, далася взнаки і використання новітніх реактивних літаків-шпигунів з дуже точною оптикою. Німцям вдалося розкрити зосередження радянських військ підтягнути свої сили.
  Але все одно в умовах снігів та морозів, фашистам виявилося дуже складно втримати свій фронт. Після вкрай кровопролитних боїв, у січні 1945 року блокада Ленінграда впала. Місто виявилося скинутим кайданами... І новий великий успіх радянських військ.
  Щоправда у центрі січня розвинути прорив не вдалося. Занадто багато радянських військ зрозуміли втрат. Але все одно фріців на початок лютого відтіснили до Дніпра, і він втрачав територію за територією.
  Однак у березні Майнштейн все ще має на лівобережній Україні плацдарми зробив великий наступ. Німці атакували ночами використовуючи на танках більш досконалі прилади нічного бачення, а також новітню розробку "Лев", машину приземку, і з довгим, потужним дулом. Крім того, масово використовували і Е-50, і "Штурмтігри" - дуже потужні знаряддя прориву.
  Вперше з часів контрудара Майнштейна в березні 1943, німці змогли досягти істотних успіхів, захопить Полтаву, Петрозаводськ, Херсонську область, деблокувавши Крим, і навіть вступити до Харкова. Радянське командування відчайдушно перекинувши резерви, змогло зупинити просування фриців і навіть у квітні вибити їх із Харкова, але надто великі втрати заважали розвинути успіх. Обидві сторони виснажилися до травня 1945 року.
  Гіммлер запропонував Сталіну мир на помірних умовах: кожен зберігає за собою те, що зумів захопити, полонених міняємо всіх на всіх. Контрибуцію не треба платити, а торгові відносини відновлюються.
  Сталін, однак, відмовився від таких умов. І висловив готовність поступитися німцям територіально трохи більше кордонів на 1 вересня 1939 року.
  Одна німцям у цьому випадку довелося б добряче відійти на Захід. І відчув смак перемог Гітлер відмовився від подібного варіанту. Крім того, до США прийшли реакційні сили, які всілякі підштовхували радикальних фашистів до війни до переможного кінця.
  І ось у червні 1945 року бойові дії відновилися з новою силою. Радянські війська атакували фашистів в Україні. Почався шалений обмін ударами. На щастя для Червоної армії, в дисколеті у німців не з'явилося ламінарного струменя, і їхня машина виявилася внаслідок цього недостатньо живучою та ефективною. Хоча її льотні характеристики й вражали.
  Не надто вдалим виявився у німців та танк Е-100. Занадто важкий із застарілою компоновочною схемою, цей мастодонт не виправдав покладених на нього надій. Хоча зброю слід визнавати стрімкою скорострільністю. Натомість "Лев"-2 треба чесно визнати перевершував усі радянські танкові моделі, навіть ІС-3. Але одним царем звірів війну не виграти.
  Бої в Україні йшли зі змінним успіхом, багато міст кілька разів переходили з рук в руки. Німці задкували розвинути наступ у центрі, але натрапили на сильно насичену артилерію протитанкову оборону і загрузли. Все літо пройшло у стані динамічної рівноваги. Але у вересні радянські війська відновили свій наступ. Хоча в повітрі, як і раніше, панувала авіацію Люфтваффе.
  Бої кипіли з неослабною завзятістю. Але в жовтні Японія після нових атомних бомбардувань капітулювала.
  Таким чином військо США та Британії розв'язали собі руки. Було прийнято доктрину союзної допомоги, що не воює. У Третій Рейх стали постачати війська, добровольців, обладнання та техніку. Одночасно у війну з СРСР вступили під американським тиском: Іспанія, Португалія, Аргентина, а потім деякі інші країни, зокрема Туреччина і Швеція.
  Обстановка розпалювалася...
  Турецька армія насичена "Шерманами" та "Першингами", стала прориватися через південний радянський кордон. Їм вдалося в листопаді 1945 оточити Єреван і захопити більшу частину Батумі. Німецькі частини знову увірвалися до Харкова, окупувавши це багатостраждальне місто. Вони нависли над південним флангом радянських частин. Ситуація виникла загрозлива.
  Сталін вимагав вирівняти лінію фронту. Але навіть зима, що настала, не внесла перелому, оскільки бомбардування радянських міст значно посилилися. Пресинг із боку заходу наростав.
  За зиму 1946 року вдалося лише відбити Харків назад і потіснити німців у центрі, знову дійшовши до Дніпра. Але навесні бої скуйовдилися з подвоєною силою. Німці, використовуючи американські та англійські танки, стали просуватися на півдні.
  А дівчата тим часом боролися.
  І билися з величезною відвагою і хлопчики сповнені бойового ентузіазму і мали пригоди.
  - Ти чудово співаєш Дімко! - помітив Петько і поплескав приятеля по плечу.
  Але зараз нам треба... - Тут хлопчик-підпільник зам'явся і запитливо глянув на небо. Він ніби шукав там підказку. Три сонця здавалося синхронно підморгнули пацану.
  Дівчина-комсомолка Лариса приклала пальчик до губ і тихо промовила:
  - НЕ галасуйте. Ми й так надто помітні. Слід підійти ближче до найближчого маєтку та змішатися з робітниками.
  Дімка з натхненням вигукнув:
  - Чудова ідея! Ми тут влаштуємо повстання Спартака чи Омеляна Пугачова!
  Лариса сумно помітила:
  - Це простіше зробити на словах, аніж на практиці... Але не втрачайте надії хлопчики. Давайте за мною...
  Хлопці енергійно шльопали босими підошвами рушили узбіччям. Трава була дуже лоскітною, ніби м'якою, але скоро ступні у хлопчиків і дівчата стали свербіти так, ніби вони пройшлися кропивою. І нестерпно хотілося сміятися. Немов тебе по п'ята проводять страусиним пір'ям.
  Що й казати, кумедно, але хвилин через десять - це вже нестерпно і босі, розчервонілі від лоскоту ноги самі винесли на асфальт. Тут йти куди легше, хоча за інерцією продовжує свербіти в п'ятах.
  Петько між іншим помітив:
  - Щось ми йдемо, йдемо... І нічого довкола нас не змінюється. Мов по колу якомусь блукаємо?
  Дімка погодився:
  - Так... Тут видно щось таке зачароване...
  Лариса розгублено блимнула і помітила:
  - Ось чорт... Хочете ви чи ні, але доведеться зійти з цього шасі, якщо ми бажаємо хоч щось побачити.
  Петько пробурчав:
  - Або просунутися... Що, втім, те саме!
  Хлопчаки знехотя знову вступили на траву. Дімці згадалося, як він кілька років тому опинився в полоні. Тоді його ще зовсім дитину німці водили босою по снігу. На щастя, тоді йому вистачило мужності не розколотися. Напевно, білобрисий пацан з червоними ніжками, як у гусака лапки, не здався фрицям небезпечним. Його добре випороли і викинули з в'язниці. Хоча на той момент у Дімки вже б на рахунку вбитий німець.
  Ходіння босоніж по снігу не здавалося таким вже й страшним, для загартованого хлопця. Хоча коли ноги остаточно задубелі і перестав щось відчувати, він не на жарт злякався: раптом залишиться інвалідом. Однак ходили ж цілими роками босими святі, і не вмирали, і пальці у них не відвалювалися. Так що може не варто панікувати. Ноги починали по-справжньому хворіти у теплій хаті, коли зігрівалися. Катування звичайно ж важке, і для фашистів улюблене. Особливо вони люблять виганяти на кучугур жінок та дітей. Дорослих чоловіків зазвичай катують по-іншому.
  Димка, згадуючи як він шльопав по сніжку, а ззаду його підштовхував багнетом фашист, посміхнувся. Він це витримав, то витримає і лоскоту. Тим більше Лариса хоч і дівчисько, але крокує впевнено, і навіть карбує крок.
  Петько щоб відволіктися від жорсткого сверблячки в підошвах, поставив комсомолці цікаве питання:
  - А що ти думаєш про монотеїзм?
  Лариса хихикнула і з хитрою помітила:
  - Гарне питання для того, кому теж за віком настав час вступати в комсомол...
  Дімка, якого ця тема теж цікавила, зауважив:
  - У нас жодних підстав вірити в єдиного Всемогутнього Бога. А якщо так, то монотеїзм обман!
  Лариса зі скепсисом помітила:
  - Так прямо ніяких підстав? Ось Хома Афінський навів п'ять доказів існування буття Божого.
  Петько пожвавився і нагострив вуха:
  - А які докази? Я теж чув, що їх п'ять, а що вони не приносять із себе?
  Лариса з усмішкою відповіла на це, підскребаючи немилосердно лоскоче підошвою траву:
  - Першою... Все має першопричину. Якщо є курка, значить було і яйце, з якого з'явилася курка, а раз було яйце, то була і та курка, що його знесла. Повинна бути подібна причина і у всесвіті. Хома Афінський вважав, що подібна першопричина є Всевишній Бог!
  Петька потер сверблячу п'яту об слизький, немов покритий лускою стовбур дерева і поставив наївне і водночас по-дитячому мудре питання:
  - Якщо всьому потрібна причина, то що стало причиною для Бога?
  Лариса знизала плечима і помітила:
  - Та це найвразливіше у побудові Хоми Афінського. Він вимагає прийняти вірою Бога, як першопричину, але при цьому не пояснює, чому існування першопричин обов'язково для Всесвіту, але не обов'язково для її Творця.
  Дімка, підскакуючи немов мавпа, припустив:
  - Можливо, що Творець всесвіту має свій Творець, а цей Творець свій, і так до нескінченності...
  Петько заперечив головою:
  - Ні це абсурд... Училка в школі казала: матерія вічна і вона постійно перетворюється, тим самим породжує світи у всесвіті. А на запитання про те, хто запустив механізм перетворень, вона відповідає - природа!
  Дімка знову висловив дуже цікаву думку:
  - Значить, природа це і є Бог! Якщо врахувати, що...
  Петько був радий вставити мудре слово:
  - Пантеїзм! Це коли асоціюєш Божество та природу?
  Лариса, нервово підскакуючи, запитала хлопця:
  - А як ти це сам уявляєш?
  Петько розгублено знизав плечима і відповів:
  - Якось і гадки не маю!
  Дімка, вимовив фразу, прочитану в книзі Олександра Дюма: "Тридцять років по тому".
  - Бог на поверхні кожної речі...
  Хлопчаки замовкли. Розмова стала надто вже піднесеною для радянських підлітків років чотирнадцяти. Тут вони влізли кудись і самі не розуміли.
  Та й ліс скінчився... Потяглися поля. Гострий зір Дімки розрізнив низку селян, що дружно працювали на полі. Хлопчик сповільнив крок. Вони вийшли на стежку, і трав'яне свербіння злегка відпустило. Можна йти так, щоби їх не помітили з поля.
  Гостроока розвідниця Лариса теж розглянула не тільки трудящих, а й трьох лицарів у синіх костюмах, що стежать за роботою, а також кілька тварин, що бігають. Дімка з подивом помітив:
  - Та це триголові собаки!
  Петько свиснув і просипів:
  - Собака буває кусачим, тільки від життя собачого...
  Лариса ж зсунула очі і почала придивлятися уважніше. Вона сама знала про цей світ дуже мало. Тут же було чого дивуватися. По-перше серед селян були відсутні дорослі. Працювали тільки діти, але теж що дивно не молодше десяти років, і не старше чотирнадцяти. Подібні до людей, майже всі світленькі, волоссям або світло-руді, може лише пара темних голів.
  Таким ось симпатичні хлопці, бідно одягнені, все без винятку босоніж. Цілком схоже на середньовіччя. Тільки розбитий прожектор висить, і щось схоже, на напіврозібраний реактивний літак у полі видніється. Лицарів охорони лише троє, а селянських хлопців сотні, але вони слухаються. Вигляд у дітей веселий, здоровий, засмаглий, працюють вони з ентузіазмом. Тобто весело, навіть щось співають.
  Це чимось нагадує агітку битви з полів, коли школярі допомагають старшим.
  Знаряддя праці найпримітивніші: лопати, граблі, коси. Жодної механізації. Навіть у плуг впряглися дівчатка і тягнуть його самі замість коників.
  Петька у гніві помітив:
  - Ух - експлуататори!
  Дімка, згадавши літературний твір, зауважив:
  - А пам'ятаєте як у Лева... Тобто вибачте в Олексія Толстого влаштували революцію на Марсі...
  Петько хихикнув і запропонував:
  - Нас якраз троє та лицарів троє. Давайте підкрадемося до них, знімемо, і виступимо з революційним зверненням!
  Лариса заперечливо замотала головою:
  - Триголові собаки не дадуть нам підфарбувати непомітно, а у воїнів луки, і можливо вони стріляють досить влучно. Тут треба розумом вирішувати.
  Дімка глянув на Ларису і помітив:
  - Переросла ти трохи... От ми ще можемо змішатися з хлопцями і дізнатися, що до чого...
  Дівча з не сходить з милого обличчя погодилася:
  - Ось саме, пройдіть до них з розвідайте... Я особисто мало що тут розумію!
  Для професійних розвідників обійти триголових собак проблема складна, але вирішувана. Втім, пацани вирішили, щоб не підняти зайвого переполоху, діяти потай і природно.
  Але тут Петько раптом помітив:
  - А мовний бар'єр? Вони нас жваво розкусять!
  Лариса втішила Петьку:
  - А ось не хвилюйтеся... Як ми їхню мову розумітимемо, а вони думатимуть, що ми говоримо їхньою мовою.
  Дімка запропонував:
  - А тоді давайте підбіжимо до лицарів, і скажемо, що нас відправили із сусіднього селища за підмогою. Так буде набагато природніше.
  Лариса невизначено махнула рукою:
  - Спробуйте... Сподіваюся, у вас вийде. Тільки не перегравайте!
  Хлопчаки, недовго думаючи, припустилися бігом. План був навіть надто простий.
  Хлопці та Лариса знову з великим жалем повернулися до реальності. Виявилися знову у в'язниці, і що найгірше німці, побачивши, що трійця окрилила повели їх на допит. Цього разу катували за допомогою жаровні. Змастили босі підошви дівчини та хлопчика олією, і на відстані розташували жарке полум'я. Таке катування може тривати хвилин п'ятнадцять, двадцять і бути дуже болючим. Але ноги не калічилися і протягом кількох днів тортуру можна було повторити. Утрьох вони терпіли це полум'я, що ледь не стосувалося п'ят, а потім Лариса заспівала;
  На дибі виявилася діва я,
  Звичайна боса комсомолка...
  Адже Сталін, Ленін - одна сім'я,
  А мені серед них мабуть і ніяково!
  
  Піддали тортурам дівчину в полоні,
  Вогнем гартованим п'яти припікали...
  Але не піддалася я повір ворогові -
  Лише комунізму святі дівці дали...
  
  Побудуємо у всесвіті вірю рай,
  Нехай голосок струмує дуже дзвінкий...
  Хлопчик не сумуй і не нудь,
  Біжать калюжами босі дівчата!
  
  Ми вірю в лайки вермахт переможемо,
  Хоча фашизм не знає помітних заходів...
  З ним Сем з пекла злий херувим,
  І тому величезні втрати!
  
  Капіталізм вирішив фашизму дати,
  Свою зброю, танки, капітали...
  Нас тисне нещадний чорт і тать,
  Зрадникам обіцяють мед, банани!
  
  Але що мені робити, якщо я в полоні,
  Наручники скували міцно кисті.
  На дибі я гола година важу,
  І гирі на ногах босих зависли...
  
  Але не піддався дівчина ворогам,
  Як не катували злісні фашисти...
  Нехай це буде Гітлеру в сором,
  Ми витязі війни не пацифісти!
  
  Я ведуть майже голу на розстріл,
  І під ногами босими кучугури...
  Господь такого явно не хотів,
  Мені ж личить принцеси обнови!
  
  Обвила шию дівочу петлю,
  І вгору дівчисько міцно потягли...
  Та на гріхи вже біжить пеня,
  І чекають на фашистів, знай литі кулі!
  
  Але що таке, луснув кінський хвіст,
  І з шибениці звалилося дівчисько...
  Розбитий фашистським гадом лихо піст,
  І партизанів атака - дрібниця!
  
  Мене відбили, знову я в строю,
  З фашистами борюся дуже хоробро.
  Я Ісуса зі Сталіним люблю-
  І мені Адольфа підло не шкода!
  
  Вже в Берліні наші танки знай,
  І пів Європи вкотре звільнили...
  На всій планеті буде незабаром рай,
  До комунізму крок лише, а не милі!
  Фашисти, зіткнувшись із подібною мужністю, виявилися шоковані. Ще кілька разів врізали по спинах дівчата та хлопчаків розпеченим дротом і відправили їх знову до каземату.
  У погоду стояла спека і в камері було приємно. Тільки ось дуже горіли босі підошви у пухирцях, і нила розсічена розпеченим дротом спина.
  Лариса втішила Петьку та Дімку:
  - Ось бачите з кожним новим разом нам все легше і легше переносити це катування. Зараз у нас буде час для відпочинку та сну.
  Дімка помітив:
  - На найцікавішому місці у нас сон і урвався. Як прикро.
  Петько висловив упевненість:
  - Але цього разу, я вірю у нас все вийде!
  Лариса поклала хлопчикам руки на шию і почала чаклувати. Їй теж дуже хотілося, виявитися якнайшвидше, у новому світі, звідки можна принести СРСР порятунок.
  Хлопці занурилися в сон, але побачили зовсім не те, що їм хотілося бачити.
  А саме як дівчат катують і водять спочатку босоніж снігом, а потім і розпеченим вугіллям.
  Втім, це вже непряма історія... Ще майнув уривок сну з Гітлером.
  Гітлер не тільки виявив бажання спостерігати за польотом першого в Німеччині чотиримоторного реактивного бомбардувальника Ю-487 зі швидкістю понад 1100 кілометрів на годину, але й особисто сісти за штурвал літака. Курт Танк, що курує розробку, що проводився французами, енергійно заперечував проти цього:
  - Машина після титанічних праць ще тільки втілена в металі. Ми не можемо ризикувати життям фюрера.
  Фельдмаршал Кіссильрінг підтримав Танка:
  - Це майже перший політ, яким ми здійснимо на світанку 27 червня 1947 року. У машини є особливість - відносно маленька площа крила, що знижує аеродинамічний опір і дозволяє розганяти стратегічний бомбардувальник до 1200 кілометрів на годину. Але навантаження на крила різко зростає, і це ризик!
  Гітлер і сам не дуже хотів лізти на рожон, але нехай нащадки запам'ятають його сміливість. А сам фюрер-вегетаріанець розраховував, що його просто відмовлять. Нова машина потрібна німцям позаріз, тим більше слід обставити США в області подібних розробок.
  Проект Танка ТА-600 із вісьма моторами наскільки під затримався. Спочатку закладена швидкість 860 - кілометрів на годину вже не могла влаштувати фюрера. Тому довелося переробляти ще й установивши паралельно реактивні двигуни. Тепер швидкість машини повинна зрости до 1220 кілометрів на годину, що забезпечить можливість майже безкарно бомбити будь-яку точку в СРСР, зате зажадає багато часу на розбудову механізмом.
  Певні проблеми виникли з озброєнням машини. Фахівці цілком резонно вважали, що 16(!) авіагармат з яких 13 - 30 міліметрів це вже перебір.
  Іншою машиною, яка вже готова до зльоту 7 вересня став ХЕ-377. Це бомбардувальник повинен прийти на зміну раніше не надто вдалому ХЕ-277.
  Найідея створити важкий пікіруючий і реактивний бомбардувальник була в конструкторському відношенні дуже складною. Хоча й вигідною. При пікіруванні точність бомбометання значно вища, ніж з горизонтальної площини і можна невеликою кількістю літаків вивести з ладу стратегічні та промислові об'єкти.
  ХЕ-277 виявився висотним бомбардувальником, нехай навіть поки і не реактивним. Він піднімався на 15 кілометрів і міг бомбити міста безкарно.
  Але водночас машина зберігала здатність пікірувати, як і у ХЕ-177, не розвалюючись від перевантажень.
  Найновіша конструкція ХЕ-377, вже реактивний варіант бомбовозу і дуже грізний, здатний багато міст і сіл зрівняти із землею, та ефективно знищувати промислові об'єкти.
  Перспективні машини перевершували американські та англійські аналоги, що викликало у Гітлера почуття перегодованого бісквітами індика, на фоні сільських курей, що жують просо. Але в даному випадку крім розгляду нових машин фюрер непокоїла проблема і насущніша? Куди завдати удару авіаційним і бронетанковим кийком? Нехай і потужною палицею, але...
  Німміц суворим тоном заявив:
  - Наші стратеги вважають, що крім удару у бік Москви, частина сил має рушити на південь, розвиваючи також наступ у напрямку Алма-Ати та Куйбишева!
  Гітлер, цього без особливого ентузіазму відповів:
  - Ми вже неодноразово обговорювали це! Дійшли висновку хоч і недоцільно, але завдамо удару по напрямках, що розходяться.
  Німміц відповідно кивнув і додав:
  - Крім того, вибори в Українську Раду мають відбутися у всіх регіонах. Включно з Ворошиловградом з Донецьком, де сформувалися партизанські зони. Ми не можемо мати куцій парламент!
  Майнштейн не відриваючись, дивився в бінокль - як там набирає висоту чотиримоторний Ю-487 і в той же час помітив:
  - Наступ слід розпочати не пізніше 20 липня... Погодні умови нас дуже підтискають. Якщо опір росіян затягнеться, то... Почнуться дощі, а тим більше повалить кучугуру і нам уже доведеться дбати про власне виживання.
  Гітлер повідомив упевненим тоном:
  - Наступ розпочнеться 21 липня. Саме до цього часу все буде готове. Удари завдаватимуться відразу в п'ятьох місцях. З трьох напрямків наступ на столицю Росії, у двох на Середню Азію та Куйбишев. Загалом напрямки визначені. СРСР має бути виведений з ладу ще до Нового року. Якщо не повністю, то принаймні здебільшого.
  Тут зображення дикого сну перервалося, і діти знову вирушили в дорогу.
  
  ЦАРСЬКА ТА ВЕСЬМА БОЙОВА МІСІЯ
  Група дівчат виконувала місію - захищаючи найуразливіший пункт у позиції Російських, царських військ під час першої світової війни.
  Наталя навіть сказала:
  Втрачена мить у бою, народжує рабство на віки!
  І дівчатка вибрали собі дуже агресивний та потужний танк взялися за Кайзерівську Німеччину.
  Дівчата на танку продовжували ламати німців, і розстрілювали піхотинців. Точніше стріляла з кулеметів Аліса, а вогонь із гармати вела Наташка. Максимка кермував швидкісним танком, а Анжеліка як найздоровіша і найбагатша баба активно, як танцює під дудочку факіра кобра подавала снаряди.
  Але рознесли вже четверте скупчення батарей, і тут запас тридцятикілограмових снарядів закінчився. Втім, вже знищено понад половину всіх німецьких знарядь, зосереджених на цій ділянці, проривала. Закінчилися також патрони. Сорок тисяч німців знайшли собі смерть, але боєкомплект вичерпався.
  Тепер дівчатам слід його поповнити. Але спробуй знайти у двадцять першому столітті потрібний калібр. Те саме з патронами. Танк зупинився, і войовниці разом із Максимом атакували п'яте скупчення батарей.
  Особливо зраділа цьому Анжеліка, так тепер замість того, щоб принизливо підносити снаряди, вона може показати себе у всій красі!
  Ось Анжеліка завдала нищівного удару своєю босою ногою по щелепі солдата кайзерівської Німеччини. Той підлетів від удару і збив ще п'ятьох німецьких воїнів.
  Наташка теж провела вертушку, та й Аліса, відхилившись від пострілу, довбанула фриця в пах дуже болісно. Максимка вважав за краще вирубати німця кулаком.
  Квартет воїнів: три вічні дівчата і хлопчик увійшов у позиції кайзерівських військ немов голка. Вони перестрибнули майнувши босими п'ятами через бруствер і осідлали німецькі кулемети. І на фріців полилися їхні власні кульові струмені.
  Маса трупів заповнила редут німецьких, кайзерівських військ. Квартет, який спритно домчався до укріпленого пункту, тепер лютував у ньому наче зграя диких тигрів. Не чекали німці, що ти гарні напівголі дівчата і хлопчик, їх так пресуватимуть. І що кулі з плювалок здатні летіти без промаху.
  І войовниці разом з хлопчиком несли кулемети, за ними тяглися стрічки, і вони вели по ворогові нещадний вогонь.
  Максим цей безжурний вічний хлопчик, заспівав:
  - Я кровожерливий! Я нещадний! Я російський витязь - Бармалея!
  Анжеліка це жінка-амбал з дуже приємним обличчям, мужнім підборіддям і вогняними пасмами волосся, яке попадало на німців обпалювали його в самому буквальному сенсі слова. Дівчина-вітязь на розспів додала:
  - І мені не треба! Ні шоколаду! Ні мармеладу! Фріца ударом розбий! Фріца ударом розбий!
  І коли її великі, але не позбавлені витонченості ноги завдавали ударів, то черепи у кайзерівських солдатів конкретно розбивалися! Крім того дівчата і хлопчик метали у противників сталеві предмети босими пальцями ніг. Тим самим уражали фриців цілими пачками підпалених купюр.
  Ось вони підскочили до батареї, з якої німці вели вогонь російськими військами. І кулеметні черги разом скосили всіх артилеристів.
  А войовниці своїми ніжками підпалили ящики з боєприпасами. І почали руйнувати батареї.
  Бойові комплекти рвалися, розсипалися феєрверком, вбиваючи німців сотнями та тисячами.
  Сам квартет залишався невразливим. У нього не могли ні потрапити, ні зачепити багнетами: сильна магія! А войовниці всі йшли і йшли, і косили, наче культиватор пройшовся по заростях. А войовниці все тинялися, і тинялися, і скакали, вибиваючи все нові ліміти знищення.
  Їхня четвірка навіть хором заспівала;
  Ми витязі - меча та вогню,
  Усіх разом ніби звірі розшмагаємо!
  Ми виставимо рахунок - набіг пеня,
  Не стань витязь наш папуга!
  
  Ми станемо крутими наче орли,
  Зметем разом різну нечисть!
  Знай наші круті Вітчизни сини,
  Кидаємо свій виклик і у вічність!
  
  Як просто гарно вирує війна,
  У якій згоряють народи...
  Прийшов із пекла за нас Сатана,
  За ним пруть фашисти-виродки!
  
  Ми дівчата міцно по пиці дамо,
  Фашистів як гілку зламаємо...
  І стане тоді наш солдат пан,
  Нехай пишно цвітуть троянди травня!
  
  Досягнути, здатні ми багато знай,
  Підняти вище зірок свої сили...
  І так воїн великий борись і дерзай,
  Ми зробимо грізні могили!
  
  Подивишся, воїн буде тоді,
  Все новим і немов кленовим...
  І вірю, мине нас у боротьбі біда,
  Стань витязь бійцем загартованим!
  
  Ось потужним ударом скосив цілий полк,
  А з ним два полки замочили...
  А фюрер дракона щоб мерзенний здох,
  А ми до зірок славні милі!
  
  Ось кайзер від страху сльозу припустив,
  Благанням своє про пощаду!
  У нас дуже багато шалених сил,
  Ми будемо за повного параду!
  
  Коли ми з трьома кольорами увійдемо в цей Берлін,
  І цар Микола стає Богом,
  Розв'яже шлях народ у нескінченності сил,
  Чи не судить монарха так строго!
  
  Біда над Вітчизною не згине тоді,
  Велич буде і Сонце.
  Розсіється кайзера зла орда,
  Нехай серце в нуді б'ється!
  
  З дівчиськом красивою ми хвацько пройдемо,
  По наших російських просторах!
  І буде нам класно з сім'єю вдвох,
  Я вірю, скоро прийде щастя!
  І войовниці завершили знищення цього опорного пункту. Правда
  Анжеліка, ця войовниця-буйвол отримала невелике поранення у могутнє
  плече. Десь таки трохи пробивало захист. Що ж і магоматриця який завжди ідеальна.
  Трохи обпекла собі ніжки та Аліса. Дівчині красуні хоч і боляче, але на її влучність це зовсім не впливає.
  А битва продовжується. Викинувши порожні, мов випотрошені удави стрічки, дівчата завантажили собі трофейні кулемети та ящики з патронами. Анжеліка локалізувала біль у плечі і завантажила танк припасами під зав'язку. Після чого заскочив Максимка, і потужна машина рушила далі трощити фашистів, точніше солдатів кайзера.
  Декілька сотень солдатів вічний пацан елементарно задавив гусеницями. Після чого вже разом Аліса та Наташа відкрили вогонь із трофейних кулеметів з кавалерії та піхоти Німеччини. Винищення тривало з таким темпом, що будь-який Рембо позаздрив би. А ось їхня група в'їхала до шостого укріпленого району. Там і влаштувала новий феєрверк. І крім стрілянини з кулеметів, дівчата ще ногами жбурляли захоплені у фріців снаряди.
  В стані бойового екстазу Анжеліка почала всю горлянку, кричати;
  Хто вірує в безсмертя, той живе вічно, бо по-справжньому вмирає тільки той, хто повірив у власну загибель!
  Часом для мисливця добре, що не попалася дичина, бо броня в нього як папір, а ланцюги капкана як тонка нитка!
  Терпіння запорука перемоги, якщо вона не поєднується зі смиренністю перед злом!
  Смерть як портова повія, за всіма увивається, але приходить лише до того, у кого голова більш пустотіла, ніж гаманець!
  Довжина родоводу лицаря, міра відмінна висоти поривів та величі духу!
  Ворога також не добивають, як хворобу часто не доліковують, тільки якщо остання може і, не долікуючись пройти сама, то від недобитого неприйняття уникнути ускладнень немає жодних можливостей!
  Рятуватися втечею може мати сенс, але безглузда втеча не має порятунку!
  Боягуз помер ще, не побачивши першої кулі, хоробрий буде першим у житті, не дивлячись на кулі!
  Каліцтво тілесне може виправити маленький успіх людської науки, але перед виправленням моральної потворності часом безсилий і Всевишній Розум!
  Війна це той вид безумства, якого готуються талановиті і мудрі, а можуть уникнути лише справжні генії!
  Повного спокою немає навіть у могилі, повного відпочинку немає навіть уві сні, отже, й утомитися далі нікуди неможливо!
  У нашому світі нічого не дається задарма, навіть зраджують хоч за ламану гріш!
  Чорта малюють непривабливим, але найстрашніше в нечистому вмінні подати отруту в привабливій обгортці!
  Війна аромат гару, але часом відмова війни пахне куди поганіше!
  Не буває нудних боїв насправді, буває лише бездарна до кумедних кольок екранізація битв!
  Сімейні бурі, як вітер у вітрила, корабель трясе, але боронь Боже від повного штилю!
  Боягуз не грає в хокей, зате програє, вилітаючи з життя шайбою!
  Хто добре воює, той може чудово і втримати завойоване, якщо, може звести до задовільності свою жадібність!
  Особистий успіх не побудуєш на кістках, навіть якщо кістки - мощі уславлених минулими діяннями предків!
  Потуги предків не просто кістки, слава подвигу не просто звук!
  Неприваблива перемога, краща за гарний програш, тому що переможець завжди зможе прикрасити дійсність!
  Калекам не дано поїсти досхочу, зате мертві зовсім не кусаються!
  Перемога над сильним ворогом почесна, перемога над стійким супротивником почесна подвійно!
  Німці справді показали, що вони вміють вмирати... Але якось безглуздо! А російські войовниці зовсім не вмирають, а перемагають з розважливим героїзмом. А якщо почали викошувати супротивника, то з колосальним ентузіазмом. І їх уже й справді не зупинити! Йде незламна лавина живого та магічного напалму. Трофейні кулемети вже розрядилися, і квартет завантажує нові захоплені у супротивника стрічки.
  Дівчата як то кажуть у таких випадках: порох, який не промах! Вони рухаються такою палаючою ковзанкою, що в них самих п'яти буквально димляться.
  Це ж дівчата-рейнджери. Переходять на останній, сьомий укріплений пункт, знищивши вже понад вісімдесят п'ять тисяч кавалеристів та піхотинців.
  Війська кайзера буквально кров'ю обливаються та виходять. Дуже рясно їх непереможний квартет натягує на шишку. А сама шишка розмірами не менша за Меркурія, або навіть Марса.
  А войовниці-термінатори зносять чергову та позачергову як пляшка горілки у алкашу, за рахунком батарею. Вони ж не такі слабкі, щоб відчувати якісь сумніви чи жалі. Раз поставлена мета здобути, перемогу, то вона й буде здобута. А якщо ворог не здається, то чим гірше для ворога!
  Анжеліка сама приєдналася до пальби, після того як їх знову атакував резерв кавалеристів.
  - Геббельс брехав, що росіяни, наступаючи, закидають німецькі позиції трупами. А тепер бачимо, хто насправді труп і розкладається.
  Аліса з повагою відзначила:
  - А все ж таки германці хоробри! Вони лізуть у бій, як японські камікадзе:
  Наташка хихикнула, помітивши:
  - І поразка на них чекає не менш жорстоке, ніж Японію!
  Максимко дещо згадав:
  - Я ось відмовився від четвертої зірки героя СРСР, вважаючи, що решту дівчат обділили несправедливо... А зараз у мене на душі шкребуть кішки!
  Аліса, не припиняючи вести одразу з кількох кулеметів, використовуючи і руки і ноги пальбу по німців, з тяжким зітханням підтвердила:
  - Я теж почуваюся не зовсім у тарілці... Стільки вбивств з нашої вини мимоволі!
  Анжеліка знову почала несамовито і оглушливо кричати:
  -Обман звивистий, а правда пряма, правда перший, як правило, призводить до мети швидше, якщо це звивистість без загинів і змащена олією жирних обіцянок!
  Але терпіння і праця подібно до подружньої пари народжують успіх, правда за умови тривалого проживання та підходу з любов'ю!
  Мудрість Азії добре, дикість азіатчини погано!
  Один лев здатний втекти тисячу баранів, але один баран із левів здатний запретити тисячу своїх побратимів!
  На війні швидко відучуєшся дивуватися, крім, хіба тому фактору, що ще живий і не дезертував!
  Найжахливіше на війні це страх, який ти не можеш утиснути до звичайної обачності!
  Щоб стати ляльководом театру життя, потрібно позбавити безпорадності маріонетки хоча б розподілу ролей на кухні!
  На війні спокій лише сниться, але це сон сповнений смертельних кошмарів!
  Храбрость це мотузка гачка винахідливості, що ловить удачу на полі лайки!
  Гостроту язика не заточиш жорнами тупого розуму!
  На обмані щастя не збудуєш, зате обманом можна збудувати щасливих!
  Не добити ворога, що не дополоти від бур'янів поле, урожай перемоги зіпсують кукіль шкідництва та диверсій!
  Звивисті шляхи прямо ведуть до мети, тільки того, хто в кого не косий погляд!
  Якщо ти окосел мізками, то крива долі виводить прямо до плоскої плити могили!
  Бути м'ясником на війні - невелика честь, але стати відбивною взагалі більше безчестя!
  Великі шафи не тільки голосно падають, але ми припадають пилом колосальною неквапливістю!
  Багато скелетів у шафах змовників, видають себе смердінням тліну, що вбиває боягузтво!
  Сім мух може пригорнути будь-який дурень, а ось вивести одну вошу зради здатний лише з сімома п'ядями на лобі!
  На війні як у лазні, і жар і піт і кістки ломить, зате на відміну і від парилки, що вище забрався, то менше запалу залишається!
  Істина завжди банальна, але хитрун обов'язково знайде спосіб її оригінально перебрехати!
  Боротьба зі злом породжує подвиг, добро без подвигу породжує нудьгу!
  Дипломатія має бути тонкою, але ця тонкість - гострота мечів, які забезпечують наші претензії!
  Немає повісті сумніше на світі, ніж повість про Ромео та Жульєта? Але це дуже спірний склад друзі, адже зберегла юність їхня сім'я!
  Приголомшити, це ще не перемогти, але якщо противник і справді здивований, то вважай, що він уже переможений!
  Треба віддати належне Анжеліці, те, що вона кричала, було достатньо дотепно і помітно і, до місця. Дівчисько скажемо прямо і справді хорт з хортів.
  Після розгрому сьомого опорного пункту дівчата-термінатори рушили полювати за декількома дрібнішими батареями. Вони тепер щиро раділи своєму успіху. Щоправда, зачепила Максимку і в хлопчика-генерала сильно хворіла права рука.
  Вічний юнак помітив:
  - Куля не дура, але цілує з безглуздою хворобливістю!
  Анжеліка у відповідь смачно поцілувала свого чоловіка, і проворкувала:
  - Бути тобі хлопчик воїном номер один! Після Сталіна!
  Наташка, скромно опустивши очі, помітила:
  - Але все-таки Коба не забуватимемо, мене врятував! А ти Анжеліка справжня буйволиця.
  Руда дияволиця набула і рикнула:
  - А тебе колір волосся не природний!
  Дружина Сталіна хихикнула і проворкувала:
  - Що природно, те не злочинно! А я завжди тяглася до злочинів! Недарма мій чоловік убивця номер один!
  Аліса озирнулася і пошепки сказала:
  - Із цим згідно я!
  Войовниці підлетіли і почали знову лупити батареї і викошувати дивізійний резерв, а Анжеліка знову на всю горлянку волала:
  -Відмінність між розумом і хитрощами в частоті застосування, хитрують завжди, розумні теж часто, але з розуму мало хто живе!
  Наука може все, що може побажати людина, але не все може побажати!
  Найчастіше втрачає голову, хто лінується розкинути мізками!
  Гарячий патріотичний запал сердець, охолодить амбіції агресорів, що піднімають меч на Вітчизну!
  Чавунною головою можна забити цвях, але тільки для того, щоб вдягнути петлю для своєї шиї!
  Найбільше втрачає той, хто заощаджує на підкупі.
  Народ не постійний у своєму гніві, зате значно послідовніший у культовому поклонінні.
  Зберігаючи добро, не здобудеш добра, особливо якщо ощадливість переходить у скупість!
  Тож вип'ємо за те, щоб наші проблеми були завжди помірними, а придбання заходів не знали!
  На крові і справді проростають незабудки, тому що кров не забувається і шрами душі не заростають!
  Числом не воюють, ним тільки програють та засипають кількістю трупів!
  Сім дурнів зло б'ються, восьмий розумний дає діру з добром!
  Удар по ворогові повинен наноситися вчасно, тільки підставлятися під зуботичину завжди не вчасно!
  Починаючи справи, не сподівайся закінчити неробством!
  Одні стрижуть купюри, інші підстригаються дурнів, але з більшості шахраїв користі, що зі свині вовни!
  Сокира ката може вирубати найблагіші статті конституції, якщо їх не накреслило перо орла, а не мокрої курки!
  Своя сорочка ближче до тіла, а мотузка шиї, особливо якщо її запасає не народжений у сорочці!
  Шкурні уподобання дозволяють здирати шкіру собі на чоботи, з "лаптей" взутих власним меркантильним інтересом!
  Важко розвідати брід, зате легко втопитися у воді!
  Хлопчику-генералу Максимку остання фраза сподобалася настільки, що він вигукнув:
  - Мені вже котрий день, дим згарищ снитися... У мене така ліньки, навіть ліньки топитися!
  Танк проїхався батареєю. Після чого войовниці повернули до кавалерійського резерву австрійців. Австряки, що потрапили під удар, почали розбігатися. Більше стійка угорська піхота кинулася в атаку на російський танк.
  Дівчата почали відчайдушно відстрілюватися. Куля з високосної гвинтівки потрапила в могутнє стегно Анжеліки, і войовниця знову почала кричати. Причому сипала крилаті афоризми праворуч і ліворуч:
  -Знання це не просто світло маяка, що освітлює дорогу атакуючим військам, але палючий промінь лазера, що випалює позиції супостата!
  Переможців не судять, переможець сам суддя, апелювати якому можна лише на підставі закону відплати та реваншу!
  Смерть це погана річ, але швидше за процесом, ніж за наслідками!
  Будь-яка катастрофа це насамперед барвисте шоу, тільки ось розмальовка завжди кривавого відтінку, а озвучування під траурний марш!
  Якщо ми не було катастроф, то не було б і подвигів, а без подвигу життя, як суп без перцю!
  Війна подібно до перцю змушує сльозитися очі, зате робить життя не прісним!
  Можна просити прощення за того прийняв смерть, але не можна виправдовуватися, за вбивство того, хто смерть сіє!
  Недооцінити ворога, що недослухати лекцію перед іспитом, лише оцінка - пара з двох кіл обов'язково перетне одне одного, утворивши могильний хрест!
  Хто дозволяє знімати з себе стружку, має інтелект пня і дубове міркування!
  Кожна зустріч на війні як побачення з коханою, не можна забути, неможливо запізнитися і дуже підло ухилитися!
  Хитрість і розрахунок: як чоловік та дружина народжують перемогу - чесність третій зайвий!
  Якщо над полководцем згущуються хмари, це краще, ніж коли під командувачем рідшають полки!
  Ганьба не в почутті страху, а коли ти дозволяєш підкорити себе йому до втрати почуття обов'язку!
  Коли сильний, здається слабким, коли слабий сильним! Це правило обману хороша для війни, але правитель не варто показувати слабкість, навіть якщо агресії повні кістки, а сили як у миші!
  Декілька піхотинців мадьяр навіть змогли підібратися на відстань кидка гранати. Вони, перш ніж були вбиті, жбурнули презенти, і знову зачепили бійців четвірки.
  Поранення дісталися всім, і красуні від сильної досади заскрипіли зубами, лаючись.
  Але атаку відбито. І можна знову розгортати танк. А те, що пальне добігло кінця не біда. Трофейний спирт цілком підійде для заправки.
  Адже це як у тому анекдоті - все піде, якщо не пройде!
  Після чого розлючений квартет знову почав рухатися. Аліса втім, на прощання дала шоколадну цукерочку дівчинці-служниці. Занадто та перелякалася і плакала.
  Погладивши нещасну дівчинку по голівці, Аліса пообіцяла їй:
  - Російські бої забезпечать тобі гідне життя, і ти не будеш голодним і босоногим.
  Так вдячно кивнула та пообіцяла:
  - Я буду молитися за вас!
  Але після цього зворушливого епізоду войовниці знову кинулися трощити німецькі та австрійські війська.
  Перший ешелон їх 126 тисяч солдатів і сотень зброї вже знищено, але слід, поки є час розгромити й інші ворожі легенди.
  Наталя відчувала, що в цьому часі вони затриматися не назавжди і тому поспішала з усіх сил, розганяючи танк.
  Ось вони обрушилися на резерви супротивника, цілий піхотний німецький корпус, перекинутий із західного фронту Схід. Німці хочуть вивести царську Росію з війни, але в цьому вони прорахуються, і, мабуть, уже прорахувалися.
  Але слід поразка, що намітила, зробити фактом. І войовниці обрушилися на ворога з силою, що спалив. Але Анжеліку знову посікло осколками в груди і живіт.
  На це могутня войовниця, почала кричати;
  -Найчастіше звертається в скелет, що не має кістяка бойової виучки!
  Щоб тебе не з'їли пси-супостати, треба з'їсти тарілку в справі!
  Не бійся кайданів фашиста, якщо здатний зв'язати свої думки віник очищення!
  Стрибок від танцю відрізняється тим, що танцюють під чужу дудку, а в танці ти сам обираєш свій ритм!
  Справи завжди краще слів, тому що мають міцнішу основу, ніж струсоне повітря!
  Добре бути лицарем на війні, без торгу про відвагу, але тільки лицарство має бути раціональним як хитрість торгаша!
  Вбивство єдиний різновид гріха, оцінка якого так залежить від форми: мерзота і доблесть за єдиного результату!
  Небезпека є скрізь, але вона важка, коли розум пурхає у зірці!
  Капітуляція остання справа, вона залишає тебе завжди крайнім!
  Без ризику ще можна перемогти, але скористатися плодами перемоги можна, якщо цю велику кішку, ти немов тигра тримаєш за вуса!
  Загубитися від того, хто переслідує, можна лише не втрачаючи голову отримуючи гранта наступного!
  Безвихідних положень немає, буває, що немає входу у вигідне становище!
  Можна втекти навіть від власної тіні, обдурити власне сумління, але не втекти від того, над чим ти не владний!
  Гроші того рідко водяться, чий дух часто перекладається!
  Все у нашому світі дається, через бій, лише проблеми приходять без проблем!
  Перехід від відходу відрізняється пунктом прибуття у останньому він останнє місце куди прагнуть!
  Замкова свердловина як жінка вимагає інтелігентності та технічності!
  Дурність не завжди передбачувана, але завжди карається!
  Іноді злочин іде людству на користь, і ставати подвигом, лише нагороджують за нього, як правило, посмертно!
  Всемогутній Бог може все, але перевершити людину в амбіціях і барвисті уяви навіть їй не під силу!
  Ще в чому Бог не може перевершити людину, так це в потязі пустослов'я, Всевишній воліє творити словом, а не грати словесами!
  Небеса, як правило, байдужі, коли просиш допомогу, але це правило, яке лише підтверджує винятки!
  Багато бажаючих стати богами, але розп'яття черги не позичать!
  Гостро слово добре, але ще краще мати гостре око, щоб під час помітити кинутий у тебе за колкий вираз бруківка!
  Босяк той, хто дозволяє взувати себе хитрунам!
  Щоб полетіти потрібно, складно потрудитися, щоб залетіти, досить просто відливати від роботи!
  Коли казанок порожній, він підлітає не буйного вітру, а холоднокровного удару!
  Філософія це сачок для лову легковажних простаків, але тільки осередки в ній залежать від частоти мозкових звивин!
  Часто людина ставши богом хоч, трохи розпинає людей на повну котушку!
  Корпус доводилося знищувати частинами, поповнюючи свій комплект. Зате войовниці демонстрували велику ратну майстерність.
  Ранили та Наташку, але войовниця лише посміхнулася:
  - Солдат без рани, як багатій без кишені!
  Максимко, якого теж зачепило, погодився:
  - Від тілесної рани боляче терпимо, але коли шкодуєш морально, то це винести неможливо!
  Ось уже більшість корпусу вирушила на той світ. Але в атаку йдуть дві кавалерійські дивізії.
  Стріляючи Анжеліка, знову реве;
  -Найбільше благословення людини, передбачуваність Божої волі, воно і найгірше з прокляття, так вганяє нас у рай рутинної буденності!
  Гроші не пахнуть, але настільки просочують сморідом, що бізнесмени завжди одягають нові костюми!
  Заощаджуючи на друзях можна набити мамону, зате порожнеча душі зробить ворогом власний капітал!
  Людина без Батьківщини, як без шлюбу потвора!
  Вижити важко, але можна, не можна жити, але легко!
  Копійка рубль береже у розважливого, гріш п'ятаки збирає у практичного, а жадібного й полушка призводить до зашморгу!
  Палиця з двома кінцями, але безначальною вона стає в руках людини, яка перетворюється на мавпу!
  Коли ти сам собі начальник, підпорядкувати тебе можуть лише початкові інстинкти самолюбства!
  Важко знайти причину, щоб отримати, але як легко знайти привід, щоб не дати!
  Що наше життя - гра, в якій правила визначає найсильніший, а призовий фонд найхитріший!
  Важкий успіх, краще за легкий провал, хоча удачу і треба пошукати, а поразка завжди під ногами!
  Будь звіром, але не твариною!
  Обіцяти багато також легко, як неможливість отримати все!
  Вип'ємо, за те, щоб змови вели тільки ми, а заплутувалися в них решта!
  Після чого фонтан красномовства Анжеліка вичерпала і замовкла, цвяхи супостатів мовчки. І не менш, від цього ефективно. Ось і корпуси скоро залишаться ріжки та ніжки. Правда поранень дівчата отримують все більше і більше, страждає і вічний хлопчик Максимка.
  Мабуть захисна магічна матриця відводить осколки та кулі слабшає. І через це не так добре йдуть у войовничого квартету справи. Але корпус фриців кайзера поступово тане. В атаку йдуть кавалеристи.
  Аліса, що отримала в м'язисте плече осколком, бурмоче:
  - У світі багато неприємного... І найгірше, якщо з цього приводу я не можу народити крилатий афоризм.
  Хлопчик-генерал, який отримав осколком у п'яту, підказав:
  - Неприємностей повно, ворогів вище даху, але котелок з батогом все ж таки зриває, коли приятель неповноцінний і не високий крилатістю!
  Аліса поплескала хлопця по плечу і щиро подякувала:
  - Спасибі! Тепер я знаю, як себе підбадьорити!
  Анжеліка яку вже сполосувала осколками так, що на її великому, мускулистому тілі і живого місця не було, вигукнула:
  - Найкраще пахнуть труп твого ворога, а французька парфумерія це кал!
  Наташка, скошуючи останню піхотну шеренгу супротивника, заперечила:
  - Ну чому? Нюхати можна! - І тут керуючи кулеметами ногами, цвяхи піхотинців додали. - Але парфумерія мого особистого винаходу набагато краща!
  Максимка якому добряче дісталося, погодився:
  - Неповторний! Божественний аромат!
  Коли натиск кавалерії вичерпався довелося відбивати повітряну атаку. Аероплани втім легко збивалися чергами кулеметів великого калібру. Але знову серед квартету виявилися поранення. Хоча вони намагалися авіацію кайзера на близьку дистанцію не пускати. Але ніби кулі притягувало до них.
  Максимка після пари новий поранень заскулив і рикнув:
  - Твій Чорнобог нам явно шкодить!
  Руда дияволиця Анжеліка жорстко тицьнула хлопця в поранений бік, своєю вивченою ногою і прошипіла:
  - Не обмовляй на старшого Сина Рода!
  Аліса не дуже впевнено помітила:
  - Взагалі я думала, що старший син Рода це Білобог. Спочатку народилося світло та відкинув тінь!
  Анжеліка зрізавши однією чергою, п'ять аеропланів, заперечила:
  - Спочатку була темрява, і в темряві засяяла промінь світла Білобога!
  Наташка, скосивши останню дюжину аеропланів, підбила підсумок:
  - А по-моєму Білобог і Чорнобог як іпостасі Роду Всемогутнього разом із Ладою Любов'ю існували завжди і існуватимуть вічно!
  - Амінь! - Максимка добив останнього фриця і від багатьох поранень втратив створення.
  
  ШАЛЬНИЙ ПОПАДАНЕЦЬ ОЛЕГ РИБАЧЕНКО
  Знову здавалося, проноситься в альтернативному світі, шалена юність, і він став хлопчиком-підлітком, ще свіжим, чистим обличчям, і невисокого зросту, але з широкими плечима і грудьми... Хлопчик років чотирнадцяти, маківка перехідного віку, час першого кохання і зітхань.
  Але при цьому лише кріпака в царській Росії початку двадцятого століття, де так і не скасували кріпацтво... Як таке могло вийти?
  Невелике усунення історії - легендарний генерал Скобелєв: народився на двадцять років раніше, і внаслідок цього зіграв важливу роль у кримській війні - замінивши бездарного Меньшикова і, розбивши десантні сили турків, французів, англійців та сардинців частинами. Росія завдала поразки коаліції, яка невдовзі розвалилася. А російські війська захопили Карс, Ерзерум, Тангорг. Османська імперія була змушена піти на укладання важкого світу, поступившись Вірменії і чимало земель, включаючи і знамените озеро Ніццу. Але, правда від домагань на Балканах через позицію Австрії та Пруссії царю Миколі довелося відмовити. Воювати з німцями небезпечно, тим більше англійці та французи в цьому випадку могли вступити у війну з новою силою.
  Однак Болгарія отримала певну обмежену автономію, а християни формальну рівноправність у правах поряд із громадянами Османської Імперії. Російська Православна церква отримала деякі землі і Єрусалимі.
  У Франції спалахнуло повстання проти Наполеона Третього, але після кількох жорстоких битв, все ж таки імператору вдалося зберегти владу, але як поступка обмеживши себе конституцією.
  Якийсь час тривала ще війна з Шамілем на Кавказі, але після його капітуляції відновилася експансія Росії в Середній Азії. Одночасно був підписаний і вигідний Росії договір про кордони з Китаєм. Причому Микола Перший отримав навіть більше земель, ніж у реальній історії його син Олександр Визволитель. Так авторитет російської зброї виявився тепер набагато вищим.
  Була війна і з Іраном, яка закінчилася завоюванням його північних регіонів, аж до столиці Тегерана.
  Микола Перший не став кінчати життя самогубством прожив на дванадцять років більше, ніж у реальній історії - помер у 1867 році. До цього моменту російська армія мала безперечний авторитет, а Скобелєв став фельдмаршалом і кавалером багатьох орденів.
  Олександру Другому навпаки не пощастило, і він був убитий на десять років раніше у 1871 році, буквально забракло лише кількох тижнів, до оголошення маніфесту, що скасовує кріпацтво. Олександр Третій його син та реакціонер, зрозуміло, не підписав маніфесту.
  Більш рання коронація позитивно вплинула на здоров'я Олександра Третього - він кинув пити став царем, і прожив довше, ніж у реальній історії. Росія провела успішну війну в 1877-1878 з турками, і стався остаточний розділ Османської імперії між великими державами. Росія отримала собі Стамбул або Константинополь, Ірак і вихід до Індійського океану, Франція Сирію та Палестину, а Британія - Єгипет з Суданом.
  Таким чином, імперія Османа зникла з географічної карти. Незабаром ліквідували і те, що залишилося від Ірану, також після тривалих суперечок і компаній розділили Саудівську Аравію. Політиків Британії стала експансія та розширення своєї колоніальної імперії, а Росія та Франція взяли своє - підпорядкувавши собі ісламський світ. Італія встигла окупувати Лівію, а Французи - Марокко. Південь Ірану дістався Британії, а центр Росії.
  Незабаром розділили й Афганістан: північні райони населені узбеками та таджиками пішли росіянам, а південні з пуштунами англійцям.
  Коротше кажучи, на півдні Росії дійшла межі своєї експансії і поділила все Англійцями та французами.
  Як не дивно, але поразка у війні з Росією пішла на користь Франції, так царський режим підтримав Наполеона Третього і не дав прусакам розв'язати війну і об'єднати остаточно Німеччину.
  Натомість роль Австрійської імперії зросла... Австрійці зберегли за собою північ Італії - ослаблена Франція не змогла вести з ними війну. Потім Австрія приєднала себе південні території. Прусаки спробували рипнутись, але трохи вирушивши Наполеон Третій підтримав австрійців і розбивши німецькі полки. Микола Перший також всіляко підтримував Австрійську імперію.
  Після поділу імперії Османа Австрійці теж отримали свій шматок - Боснію і Герцеговину, а також північ Сербії. З урахуванням Баварії та південних німецьких земель Австрійська імперія стала найбільшою і за територією та населенням державою в Європі. Але в імператора Франца Йосипа вистачило розуму не сваритися з Росією, бути з нею в союзі.
  Об'єднання Німеччини не відбулося - зате Австрійська імперія стала великою і могутньою, перетворивши Пруссію на свого молодшого партнера. Італія також залишилася роздробленою. Правда в Неаполі запанував "президент" Гарібальді, але шлях до Папської області йому перекрили австрійці та французи. Незабаром і Сардинське королівство поділила між собою Австрія, Франція та Британія.
  Після смерті Наполеона Третього став правити Наполеон Четвертий його син.
  Відносини між Австрією та Францією знову стали загострюватися, оскільки імперія Наполеона набагато більша, ніж німці досягла успіху в розширенні колоній.
  Відбулася і війна із Японією. На той час геніальний Скобелєв вже помер, та його учні - особливо Брусилов виявилися щонайменше талановитими, та й співвідношення сил, для Японії значно гірше, ніж у реальної історії - Росія територією більше, а армія добре навчена і професійна. Правда в озброєнні не все гаразд: все ж таки кріпацтво знижує приплив робочої сили з села. Але все одно й того, що їсти вистачає.
  І кількість кріпаків потроху знижується. Хоча це йде циклами, за рахунок подарунків часом і зростає. А Олександр Третій любить шанувати. Після розгрому Японії утворилася і Жовторосія.
  На момент березня 1911 року Олександр Третій встиг померти у грудні 1909 - престол успадковував Микола Другий і править вже другий рік, нещодавно пройшла коронація.
  У Миколи вже є спадкоємець - причому здоровий, так отець Олександр фатальну німкеню забракував і знайшов кращу наречену. Але у сина, що народив у 1904 році, ім'я теж Олексій.
  Росія велика імперія, ще більша, ніж у реальної історії, і з часів "Смутного часу" практично не втрачала у війнах своєї території, та й не програла в серйозно жодної війни, не якщо не вважати окремих битв і компаній.
  Але чотирнадцятирічного світловолосого з білими вихорами фортечному хлопчику немає особливої справи до імперської величі. Коли ще лежить сніг, а ти босий перетягуєш важкі колоди і фактично є рабом: якого господар може бити, принижувати, продати, ну... за законом убити не має права, але за фактом ще запоруть до смерті, то пану нічого не буде !
  Але з іншого боку ось вона юність: босим, огрубілим підошвам майже не холодно шльопати по снігу, і ти почуваєшся куди більше, бадьорим і свіжим, ніж колись був ще не старим геніальним письменником. Все ж таки в момент перетворення на безсмертного хлопчика, Олегу Рибаченку ще й п'ятдесяти років не було, тож вважати себе старим понад будь-яку міру це вже колосальний перебір.
  Але справді втома від важкої роботи не здається болючою, а приємною, і ти ще можеш після того, як стемніло і в танець пуститись і...
  Ось якраз з'явилася пані та призовно поманила його рукою до себе. Ні, вона не стара, їй немає сорока, а виглядає зовсім непогано, мабуть, можна назвати і красивою. Для сільського хлопчика вона здається майже старою. І зовсім не так він Олег Рибаченко уявляв собі перше кохання.
  У мріях малювалося інше. Молода, сільська дівчина з довгими русявими косами і вінок на голові. Ось вона босонога із запахом весняних трав обіймається з ним, і вони цілуються в губи. Точніше смачно цілує він...
  А тут пані сама виявляє агресивну ініціативу, не викликаючи жодного бажання, а породжуючи виключно страх. Але грубі ласки, і випещена рука в штанах, пробуджують у легко збудливого підлітка чоловіче єство і змушують відповідати. Теж грубо і по тварині, що, втім, дуже подобається огрядній пані.
  Потім почуваєшся погано і вкрай гидко. Немов ти повія чоловічого роду: ні кохання, ні прихильності, ні поваги.
  Але й відмовити не можна - інакше порка, причому нерідко і до смерті!
  Бариня не вирізнялася вдячністю: нічого не дарувала, ні як не нагороджувала, і навіть не звільняла від звичайної роботи. Для неї він лише твариною, або невільником для постільних втіх.
  Сам Олег Рибаченко не відрізнявся релігійністю, але все одно після занять коханням із нею хрестився та сплював. У гидота...
  Але цього разу принизливе злягання тварин перервалося появою вогненно-рудої Вікторії, яка рушила пані гомілки в щелепу, а потім одним ударом розрубала неприємну єхидну навпіл.
  Потім повернулася до вже колишнього хлопчика Жукова, і одним недбалим рухом звільнилася від бікіні, поставши зовсім голою, підгрібаючи сніжок, що звідкись виник у теплій садибі, своєю босою, витонченою ногою попрямувала до нього, млосно шепочучи:
  - Я хочу тебе, і я люблю тебе!
  Олег Рибаченко подався їй назустріч і... Плюхнулося тепле, як парне молоко море. Він тепер у ньому плаває один, а навколо лише фіолетові хвилі та нічне небо. І так добре тобі ставати, що ти навіть засинаєш... уві сні!
  Хлопчик-термінатор відчував собі справжнім малолітнім мачо, класом супер.
  Але що ж... Хлопчик повинен взяти участь у першій світовій війні.
  Після того як кайзерівці були розбиті у Східній Пруссії, росіяни взяли в облогу Кенігсберг. На півдні бої розвивалися ще успішніше. З ходу було взято Львів та Перемишль. А також Краків потужним ударом із Польщі.
  Німці сипалися. Російський танк "Місяць"-2 показав себе ефективним у наступі. Зазнала поразки Німеччина та під Парижем. І виявилася відкинута.
  Кайзер занепав. Російські війська рухалися у бік Одера, і вже підходили до Будапешта. І перемелювали супротивника. Австрійські частини здавалися полками, і часто під барабанний бій.
  Ставало зрозуміло, що фронт не втримати. А тут ще Італія відкрила новий фронт проти німців. І почала просуватися на півдні.
  Коротше кажучи, виходило для фриців провально.
  Батальйон дівчат просувався до Одера.
  Войовниці кидали босими ніжками гранати. І викошували німців із кулеметів.
  Ось тут у цьому світі війна велася набагато успішніше, ніж у реальній історії. Познань уже взято. Німці тікають. У російської армії велика перевага в піхоті та кавалерії. У німців взагалі нічого немає проти легких російських танків.
  І царські генерали, впевнені у перемозі, і настрій народу скажемо так - мажорний.
  Вероніка кидає босою ніжкою гранату. Розкидає німців і пищить:
  - Хай буде Росія найвища!
  Вікторія також стріляє. Кидає босою ніжкою гранату і пищить на всю горлянку:
  - Майбутній світ нехай стане наш!
  Далі вже вродлива дівчина Юліана стріляє собі без жодних церемоній.
  І теж кидає босою ногою гранату. І навіть розкидалися фриці.
  Дівчина прочірікала:
  - Я шалена тигриця!
  А потім і Ганна теж як пальне. І босою ногою дуже косо запустить гранату, розбиваючи наче скло кайзерівські підрозділи.
  І вимовляє:
  - Психологія перемоги! Демократія долі!
  А далі вже Мотрона як запустить цілу скриньку вибухівки. І як підірве кайзерівських солдатів. І прореве:
  - За Русь у космічних висотах!
  Ще дві красиві дівчата їдуть легким танком "Луна"-2. Гарна машина із двома кулеметами. Броня не надто товста, але тримає кулемети. Форма обтічна. Дівчата Ольга і Женя всередині розташувалися, напівлежачи і строчать собі по німцях.
  Непогана машина - швидкість сорок кілометрів на годину. Чудова прохідність. І гусеничний хід.
  Дівчата заливають свинцем німецьких солдатів і співають;
  Ти вже батюшка світлий місяць,
  Що ти світиш не як і раніше
  Не, як і раніше, не по-старому,
  Все ти ховаєшся за хмари,
  Застилаєшся хмарою грізною!
  Як у нас було на святій Русі.
  На святій Русі, у кам'яній Москві.
  У Кремлі було у славному місті,
  Поблизу Івана, поблизу Великого,
  У церкві було в Архангельському,
  Як у правого було кліроса:
  Молодий стрілець на годиннику стоїть,
  На годиннику стоїть, Богу молиться,
  Він плаче, як річка ллється,
  Поплаче - сліз струмки течуть,
  Він і б'є бердиша держаком,
  Бердиша держаком про сиру землю:
  "Вже ти гой єси, мати сиру земля,
  Ти роздайся на всі боки,
  Ти розкрийся, гробова дошка,
  Розгорнися, золота камка!
  Ти повстань, повстань, православний царю,
  Православний цар Олексій Михайлович!
  Подивися ти на свою сім'ю,
  На святу Русь, на Москву-матінку,
  Москву-матінку, сиротину!"
  Співають дівчата собі і трощать німців. Ідуть трупами і залишають кривавий слід гусеницями. Ось це дівча. Теж усередині танка вони майже голяка, в одних трусиках і босі. Але дуже симпатичні дівчата.
  А німці від їхнього вогню зазнають колосальних втрат. Кулемети важкі та скорострільні. І дівчата дуже влучні. Непогано оснащена царська армія.
  Тут і японські вчені Росію працюють. Ось летить бомбардувати німців найпотужніший у світі на той момент бомбардувальник "Ілля Муромець". Перший у світі літак із чотирма двигунами. Вісім кулеметів та дві тонни бомб. Оце машина.
  І також в екіпажі дівчини. І майже голенькі, в одному купальнику. Дуже це красиво та сексуально.
  Войовниця командир екіпажу бомбардувальника "Ілля Муромець", Валентина. Дуже красива та фігуриста блондинка. Потрібно, щоб машина сповільнилася і точним кидком бомби накрити німецький бункер.
  Кайзерівські солдати сильні та дисципліновані. Стріляють за російським монстром. Але войовниці луплять у відповідь. Вісім кулеметів буквально змітають німецьку піхоту. Падають розірвані солдати Німецької армії.
  Ведуча вогонь златоволоса Лада скупиться. Дівчина навіть ліфчик зняла, щоб краще зосередитись. І трясе собі оголеними грудьми. Просто чудова красуня. Стільки в ній грації, і влучності. Сама Лада худенька, але жилиста, а талія тонка, мов у оси.
  Веде пальбу з кулеметів по німцях та Галина. Теж дівчина і гарна та фігуриста. Босими ніжками натискає на гашетки. А личко таке чарівне. Не войовниця, а просто дівка супер.
  Галина вимовляє скалясь:
  - На славу батюшки царя!
  Агресивна та чудова, з волоссям кольору сусального золота, Лада підтверджує:
  - Зметем мітелкою іуди!
  Валентина натискає босою ніжкою на педаль. Тонні бомби падає на німецький бункер. Це забійна міць. "Ілля Муромець", розганяється, щоб самого не зачепили уламки. Бункер підриває, піднімає вгору стовп диму.
  Дівчата хором вигукують:
  - Потрапили! Фріцам дали!
  І шльопають із захопленням босими ніжками. Та це дівчата, які здатні розбити німців. Вони воюють, мріючи про той світ, коли люди ніколи не вбиватимуть людей. Наприклад, якщо царська імперія Миколи Другого підкорить увесь світ. Адже Росія унікальна освіта, здатна стати вічною імперією! Бо династія Романових може правити століттями. А після імператора Павла, нарешті, Росія набула стабільності і всі остаточно прийняла легітимність династії.
  От і зараз цар Микола Другий, який переміг Японію, ламає хребти німцям.
  Одним із сильних ходів царя це залучення жінки до армії. А російська баба - найстрашніший воїн у світі! Хіба не так!?
  Ось, наприклад, на винищувачі "Сокіл", мчить льотчиця Аліса. Така красива дівчина, блондинка з легкою домішкою червоного волосся. Струнка дівчина, майже гола.
  Босою ніжкою натискає на педаль і проводить маневр. А потім стріляє собі. Збиває німецьку машину із кулемета великого калібру. Примушує її горіти і вимовляє:
  - Я народжена для царської служби! Дівча класна цілком, і з кров'ю блакитною, гусарською!
  І розганяє швидкість у "Сокола". Мабуть, російські літаки найкращі у світі.
  А вже на фронті з'явився і важчий і досконаліший танк, створений сином великого Менделєєва. Машина з двома скорострільними гарматами та шістьма кулеметами. І такою махиною теж керують дівчата.
  І йде російський танк, руйнуючи німців. Причому, з потужним дизелем, і досить прохідний та спритний.
  Дівчата у танку співають;
  Наша улюблена Богом Росія,
  Щедрий заможний край...
  Ну монархів усіх красивіше, красивіше -
  Батюшка цар Микола!
  І танк гусеницями тисне німецьких солдатів. Вже буквально кишки виповзають і течуть із гусениць струмка крові.
  Командир танка, Тетяна Крупська, вимовляє:
  - Та за Русь ми переможемо!
  Дівчина до речі княжого роду, а бореться в одних лише трусиках. Але така, у своїй симпатична. У ньому велика внутрішня сила.
  Босою ніжкою дівчина натискає на педаль і вимовляє, скелячи зубки, і сміючись.
  - Найбільший ти царе Микола!
  І войовниці впевнені, що на такому танку дійдуть і до Берліна. І впевненість у всіх войовниць та воїнів міцніє.
  Наташка, охоплена ентузіазмом, стала писати і співати. Інші дівчата з радістю підхопили;
  За Русь святу битися наша доля,
  Ми дівчата, що серцем велетні...
  Фашист землі радянської захотів,
  Але з Родом ми завжди бійці єдині!
  
  Хай буде у вічній славі наша Русь,
  Не підкорять нас орди Чингісхана...
  За Батьківщину бійся і не лякайся,
  Ми зламаємо будь-якого басурмана!
  
  Нас зігнути фашистам буйним у ріг,
  Повірте, Русь ніхто не здолає...
  Адже з нами Ісус Всевишній Бог,
  І не несіть фриці ахінею!
  
  Всі знають, що Вітчизна нам дана,
  Для лютих перемог не знаючи мороку...
  Вискалив зуби страшний Сатана,
  Просочена кров'ю вся сорочка!
  
  Для комсомолки немає слова боягуз,
  Для дівчат не значущі перешкоди.
  Допоможе Білий Бог нам Ісус,
  Безсмертя стане найвищою нагородою!
  
  Билися ми дуже хоробро під Москвою,
  Хоч німці силою пруть неймовірною...
  Билася напівголою босою,
  І вірю, чекає перемога неодмінно!
  
  Велич російських воїнів живе,
  І ніколи фашистам не поступиться...
  Ми пустимо фріців люто у витрату,
  Що не піднялося дуже брудної каламуті!
  
  Так Гітлер ти підступний і хитрий,
  Здатний навіть захопити півсвіту...
  Але Сталін теж доблесний орел,
  Не створіть собі кумира!
  Немає комсомолкам, знай не відступити,
  Вони морозів навіть не бояться.
  І перетворяться фриці скоро на дичину,
  Адже росіяни завжди вміли битися!
  
  Росія це Батьківщина кохання,
  І зробить подарунок комунізму.
  Не треба будувати рейтинг на крові,
  З оскалом безпардонним реваншизму!
  
  Так хоче фюрер нас за горло взяти,
  І нахилити Росію всю над плахою...
  Але ми б'ємося люто на п'ять,
  Адже Сталін із нами з буркою та папахою!
  
  Воїн він великий знають усі,
  А комсомолки завжди будуть боси...
  І рушнем Гітлера по бороді,
  У нас палають жаром яскравим коси!
  
  Войовниці це наша доля,
  Ми зламаємо величезну "Пантеру"...
  Хоч створив Адольф злий беззаконня,
  Йому вкажемо норму ми і міру!
  
  Ні Сталіна розумніший і сильніший,
  Він вождь країни великої велетня.
  І фриців ти сильніша за дівку бий,
  Адже ми у битвах завжди єдині!
  
  Для досягнень будуємо цілий ряд,
  Прагнемо до зірок швидкокрилого птаха...
  І буде гучний результат,
  Такі дівки, горді орлиці!
  Російські війська вийшли до Одер. Царська армія Миколи Другого здобула вже безліч перемог. Було взято дуже багато міст Австро-Угорщини, бої йшли в Будапешті. Де ще чинили опір угорці. Палі Перемишль, Львів, Краків, Братислава, та низка інших населених пунктів.
  Німці зазнавали великих втрат і відступали. Австрійці здавалися цілими полками та навіть дивізіями. І за піднятих прапорів під оркестри. Війна йшла, немов у казці - приємно малою кров'ю та на чужих територіях.
  Хоча зазвичай Росії рідко так щастило за завоювання. І майже всі війни та перемоги давалися російським великою кров'ю.
  Може, Олега тому й назвали Віщим, що він спромігся примусити Візантію до капітуляції без крові?!
  Принаймні Микола Другий претендував на роль Великого.
  Дівчата вийшли до Одера. Осінь уже прийшла. Золоті килими з листя.
  Воїнки потопали по килимах. І плюхнулись у воду.
  Вероніка, хлюпаючись у річці, запитала Вікторію:
  - Як ти гадаєш, цар після війни дасть селянам землю?
  Дівчина-командир похитала головою:
  - А навіщо селянам земля?
  Вероніка хихикнула і помітила:
  - Та вони й самі з нею не впораються. Але є міцні господарники, котрим могли б потягнути.
  Вікторія жорстко відповіла:
  - Ось їм у кредит і продадуть землю. Може так воно і буде кращим.
  Юліана перекинувшись у воді, помітила:
  - Швидше за все, краще, щоб земля була у поміщиків. Вони можуть вести велике господарство та використовувати трактори. Приватне, велике виробництво і є найефективнішим!
  Вероніка неохоче погодилася:
  - Можливо. Але від цього і виникає додаткова ціна!
  Юліана хихикнула і помітила:
  - Натомість і ефективність велика!
  Вікторія, яка мала звання полковник, з усмішкою помітила:
  - Це стимулює розвиток. А те, що толку дати землю селянинові, та ще й п'ючому. Саме поміщик і годує половину світу російським хлібом! Наша країна дуже багата!
  Вероніка із цим погодилася:
  - Та Росія багата і жити, стає все краще! Наприклад, мій брат працює на Путилівському заводі майстром. І в нього латка у триста рублів, крім преміальних.
  Вікторія перекинулася і в захопленні шльопнула босою ніжкою по воді і перекинулася:
  - Оце про що говорить! Росія піднімається! І скоро стане ще сильнішим!
  Дівчата плавали в Одері, і вели невимушену розмову. Анна запитала у дівчат:
  - А як ви думаєте, що чекає на нас після смерті?
  Юліана посміхнулася і відповіла:
  - Атеїсти кажуть - небуття. А релігія вчить - душа піде до Бога, а вже Він вирішить, куди їй до раю чи пекла.
  Вероніка спитала Юліану:
  - А як ти думаєш, Бог є?
  Дівчина шльопнула босою ніжкою по воді, підняла хвилю і відповіла:
  - По щирості не знаю. Є аргументи і за, і проти Бога. - Дівчина хлюпнулася ще раз і помітила. - Звичайно, на це питання немає відповіді, але можна наводить різні аргументи.
  Вікторія із цим погодилася:
  - Звичайно, найрізноманітніші. Та й про що тут казати. Я ось особисто думаю, якщо ми перемагаємо, то Бог, звичайно ж, є! Але були часи, коли ми опинилися під монголо-татарами. І тоді питання - де був Всевишній Бог?
  Юліана помітила з безневинною посмішкою:
  - А є дещо гірше, ніж монголо-татарське ярмо!
  Вікторія здивувалася:
  - Що гірше за монголо-татарське ярма?
  Юлія реально заявила:
  - Старість! Що гірше може бути старості!
  Вікторія погодилася:
  - Так це буде справді погано!
  Дівчата замовкли. Їм про це говорити було якось неприємно. Дівчата взяли та вискочили з холодної води. Побігли собі, миготивши круглими, босими п'яточками.
  Маруся бігла разом з ними і спитала з усмішкою:
  - А ось цікаво, а навіщо потрібна старість? Це треба сказати нелюдяно!
  Вікторія із цим охоче погодилася:
  - Справді нелюдяно! Найкраще бути вічно молодими та здоровими!
  Дівчата були заводними та смішними, прокрутилися в сальто.
  Вероніка з посмішкою і, скалячись, запропонувала:
  - Та наша армія сильна дівчиськом! А ми будемо у чудовій формі!
  І дівчина підморгнула подругам. Вони всі розреготалися з усмішками, гарпієм.
  Юліана запропонувала:
  - Давайте знайдемо живу воду та станемо по-справжньому безсмертними! Це буде дуже здорово!
  Дівчата вишкірилися і підморгнули одна одній.
  Вікторія тут запропонувала, скелячи зубки, помітивши:
  - Та добре було б знайти спосіб не старіти. Як це стало б добре та красиво!
  Дівчина уявила собі світ з одними красунями та юнаками. Може навіть краще і без бороди, щоб особи були красивіші і гарненькі.
  Вероніка зітхнувши відповіла:
  - Та це зовсім чудове, що може бути на світі! Бажаємо вічної молодості та світла.
  І дівчина розсміялася, вискалив перлинні зубки.
  Вікторія підскочила і запропонувала:
  - Давайте справді, покінчимо зі старістю! Це взагалі неприпустимо! Тіла людей не повинні старіти!
  Вероніка, скалячись і підскакуючи, заспівала:
  - Пане полковнику, чим старіти! Не краще за Росію померти! Заради доблесті та честі - не жартую! Він відповів - що я рудий? Не хочу!
  Дівчата розреготалися ще голосніше. Це дуже гарно.
  Юліана зі смішком запропонувала:
  - А давайте всіх стареньких омолоджуватимемо! Щоб усе сяяло як сонце!
  Вікторія погодилася, підскочивши вище:
  - Для Батьківщини та Миколи Великого!
  Ганна ця руда войовниця висловилася:
  - А ось все-таки черниці, незважаючи на молитви, молодші не стають. Хоч і святий у них дух. Ось починаєш думати, а де Божа справедливість?
  Вікторія важко зітхнула і відповіла:
  - Стогін стоїть по всій землі... Де ти господар, де?
  Вероніка заспівала з люттю:
  Багато людей є великих,
  Чиї справи у віках живуть.
  Багато птахів є ясноликих,
  Що безсмертними звуть!
  
  І герої що в билинах,
  Перемагали орду.
  Русь народить велику силу,
  Басурман у бою порву!
  
  Але один орел двоголовий,
  Цар Прав славний Микола...
  Він під небом променистий,
  Ти про нього молись, дерзай!
  
  Імператор усієї Росії,
  Що підняв угору рід країну...
  Справжня місія,
  За прогрес та старовину!
  
  Переміг у боях японців,
  Німців разом розгромив...
  Голосок дівчат дзвінкий,
  Микола наш Пане!
  
  І в лайці цар наш не поступиться,
  У будівництво великий гігант...
  Він супостатів міцно б'є,
  І вийшов запеклий розклад!
  Гарну пісню хором підхопили дівчата. Вони такі чудові та повнозвучні співачки. Така гарна у них пісня.
  Так чудові дівчата.
  
  НОВИЙ ВИБІР СТЕПАНА РАЗІНА
  Стенька Разін отримав від царя почесні регалії та ярлик на князювання на Дону. І замість марної громадянської війни, проти законного царя, зробив похід на Азов і завдяки вмінню та хитрощам зумів опанувати це місто.
  Штурм Азова одна з найславетніших діянь Степана Тимофійовича. Далі козаки кілька разів відбивали спроби штурму з боку турків. Зрештою, османи визнали Азов.
  Після чого Степен Тимофійович розпочав велику війну проти Ірану. І діяв дуже вправно. Багато прості перси та азербайджанці були на його боці. І війна пішла для царської Росії за сприятливим сценарієм. Стінька Разін вийшов до Індійського океану і дійшов до Індії. Далі воював у Середній Азії. Цар Олексій Михайлович прожив довше. Все-таки громадянська війна у реальній історії скоротила життя імператора. Петро Перший вступив на престол у більш зрілому віці, і Росія змогла уникнути смути стрілецьких бунтів та багатьох інших колізій. А Стенька Разін завершив завоювання Середньої Азії та частини Індії... У тому числі й річку Інд...
  Росія набула колосальної території. Крім того, і її населення збільшилося.
  Петро Перший розпочав війну зі шведами. Вона з самого початку пішла успішніше, тому що Російська армія була сильнішою і чисельнішою, ніж у реальній історії. Вдалося взяти Нарву і розбити шведського короля Карла Дванадцятого. І захопити Прибалтику відразу ... Стінька Разін не встиг у вісімнадцятому столітті повоювати. І увійшов у історію як найбільший полководець сімнадцятого.
  Петро Перший після перемоги над шведами захопив і Річ Посполиту. І став польським царем... Заодно збудував і Санкт-Петербург. Прожив Петро Перший довше. Олексій Михайлович прожив не сорок шість років, померши у 1676 році. А довше - років шістдесят шість. І помер у 1696 році. Петру вже було двадцять три роки, і він не встиг придбати погану звичку курити і пити вино і пиво відрами. І прожив перший російський імператор довше.
  І йому успадкував онук Петро Другий 1742 року. Йому було двадцять шість років, і він теж не пив і не курив. Петро Перший отримав за життя батька суворе виховання, залишив куріння тютюну під забороною, обмежувався і продаж алкоголю.
  І Петро другий не пив... Його дід Петро Перший встиг не лише приєднати Польщу, але ще завершив завоювання Індії та розгромив Маньчжурський Китай. Включив частину імперії до свого складу. Встиг Петро Перший і завоювати частину Туреччини, відвоювавши Крим, значну частину півночі Чорноморського узбережжя.
  Згодом пішли нові війни. Петро Другий завершивши розгром ослабленої Туреччини і захопив навіть її території в Єгипті і російські війська дійшли до Марокко. Також був захоплений Петром другим і Близький Схід. Потім була війна на Заході, з Пруссією. Фрідріх Другий був розгромлений, і Росія включила до свого складу і Східну Пруссію, і землі по Одеру. А незабаром Пруссія зовсім зникла. Її поділили. А 1780 року помер Петро Другий. І новий цар Петро Третій продовжує війну на Сході... Остаточно завойовує ослаблий Китай та Корею. А потім і в Індокитай.
  Але згодом у Франції революція. Росія це ігнорує... Але до влади приходить Наполеон Перший. Він себе проголошує імператором і починає війни. Петро Третій помер у 1810 році, і йому успадковував Петро четвертий.
  Цей цар в 1812 вступає у війну з Наполеоном Бонапартом. І протягом кількох років завойовує і Францію, і всю Європу, яку Наполеон встиг завоювати. Петро Четвертий також рухається по Африці та Америці. Його війська проводять завоювання за завоюванням. Але Британія поки неприступна... У 1830 році Петро Четвертий помирає і новим царем стає його син Олександр Перший. Новий цар завершив захоплення Африки та виграв війну за США. Були війни Росії у Латинській Америці за законні колонії. Висадилися росіяни та в Австралії. У 1864 року Росія захопила всю Америку до Панами. У 1867 році помер Олександр Перший і йому успадковував син Олександр Другий. А 1871 року нарешті була висадка в Британії. І завершено захоплення найголовнішого ворога Росії. А до кінця дев'ятнадцятого століття нарешті завершилося завоювання планети Земля.
  І завершилася історія найбільшої місії з метою єднання людства.
  Славна перемога... І ось у 1901 році людина вперше облетіла навколо земної кулі. А 1909 року люди побували і на Місяці. А 1925 року космонавти висадилися на Марсі. А потім протягом десяти років і на всіх інших планетах Земля.
  І дуже цікаво це було зроблено. І російська імперія почала будувати і зорельоти для космічної експансії. І ось у 1980 році був перший політ до Альфа-Центавра, з обльотом цієї зірки навколо та поверненням. А 1991 року почався політ до однієї з планет навколо зірки Сіріус. І одразу сім зорельотів летіло.
  Поки що долетіти потрібно досить багато часу. Тож в екіпажі взяли підлітків. І щоб вони не нудьгували, запровадили стан штучного сну. Причому ти спиш і бачиш сон, а в цей момент твоє тіло рухається. Вони ще підлітки років чотирнадцяти, але зростають у цьому стані в десять разів повільніше, і зрозуміло і старіння проходить через уповільнення фізіологічних процесів у дванадцять повільніше.
  Хлопчики і дівчатка поки що грають у щось цікаве, і летять до планети зірки Сіріуса, щоб висадитися їм, поки потрібно років тридцять. І приземляться вони на цій планеті лише 2021 року.
  А ігри є дуже цікаві... Діти грають насамперед звичайно ж у війну і серед них космонавти Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова у казковій матриці штучного сну, коли легко відтворюється будь-яка ілюзія, і насамперед історична стратегія та стрілялка в одній особі.
  А ось і ляхи йдуть на штурм. Особисто король командує армією. І тут зібралося сто тисяч бійців, за мірками сімнадцятого століття величезна армада.
  Олег Рибаченко стріляє із лука. Пробує польського офіцера, і тут же снів натягує цибулю та палить. Веде вогонь Маргарита Коршунова. Вона також веде вогонь дуже влучно. І головне безсмертні діти стріляють дуже швидко, не даючи противнику шансів уціліти під час атаки.
  Олег Рибаченко посилаючи стрілу, за стрілою співає:
  - За Росію ми сміливо битися,
  Російський витязь він не може злякатися!
  Хлопчик і справді хорт. І лук собі вибрав особливий, таку тятиву рідко який дорослий богатир двома руками натягне. А діти граючи стріляють, і, зрозуміло, вражають ляхів уже з двох верст. І дуже боляче їм роблять. Втім, тут найманців, особливо німців значно більше, ніж поляків.
  Олег Рибаченко, стріляючи по ворогах, пам'ятав історію. Як добре ця війна починалася для Росії. І насамперед завдяки Богдану Хмельницькому. Росіяни перемагали поляків і дійшли до старої межі Київської Русі. Але зараз сили Росії розпорошені, і дуже важливо малою кількістю солдатів утримати Білорусь.
  А там упораються з бунтівними гетьманами, і повернуть на Варшаву. Або доб'ють шведів. Які сильні.
  Олег Рибаченко стріляє... Ось ляхи вже добігли до стіни та ставлять сходи. Доводиться їх рубати мечами. Маргарита разом із ним.
  Олег кричить:
  - Я впораюсь сам! А ти біжи туди, де важче!
  Приступ ляхів тяжкий. Хоча місто добре укріплене, і місцеві білоруси б'ються разом із росіянами.
  Головне, що противник більше числом, проти ополчення з косами і рогатинами. Зате високі стіни та героїзм людей.
  Олег Рибаченко проводить млин мечами, зрубавши п'ятьох ляхів і вимовляє:
  - За нашу перемогу!
  І хлопчик босими пальчиками ніжок як метне голки. Так дюжина ляхів узяла і полегла.
  Хлопчик-термінатор продовжує рубати ляхів та співає:
  - Слава ідеям великої Росії,
  Ми завоюємо, граючи весь світ...
  Зірки як перли покрив оросили,
  Буде Сварог мій кумир!
  Бойовий пацан, і дуже войовничий. І якщо вже рубане, то розрубає відчайдушно силою.
  Маргарита теж крута дівчинка. Вона дістала безсмертя і тепер його відпрацьовує. І босими пальчиками дитячих ніжок метає дуже вбивчі голки. І вражає супротивників на смерть.
  І стільки хлопчик, і дівчинка ворогів уклали. Ось це дії суперменів.
  Олег Рибаченко рубає поляків, і перетворює їх на криваве місиво. І нарізає м'ясний салат.
  При цьому хлопчик наспівує:
  - Слався Росія на віки віків,
  Будемо за Батьківщину хоробро боротися.
  І нам не треба зайвих тупих слів,
  Ми не тупі - впав і віджатись!
  Маргарита Коршунова в іншому місці рубає поляків, і співає вереща, і скеля зубки:
  - Російський воїн смерті не боїться,
  Нас смерть на полі бою не лякає...
  За Батьківщину святу битимемося,
  І знаю неодмінно переможе!
  Безсмертні діти б'ються так, що їх ніхто не може зупинити, або придавити.
  Діти бачили сплячий табір, погаслі або ще палаючі багаття, багато коней під охороною.
  Олег Рибаченко босою дитячою ніжкою жбурнув голку, пробивши голову вартовому і, пискнув:
  - Слава комунізму та царизму!
  Маргарита теж кинула вбивчу голку, прошибла супротивника і прочирикала:
  - Величчю епохи слава!
  Безсмертні діти рушили, поки обминаючи ворогів табором. Насамперед треба завалити короля та двох гетьманів, а потім піде легше.
  Босі ніжки дітей безшумно переступають через супротивників. Ось Великий королівський намет. Гетьманські поряд. І хлопчик із дівчинкою давай рубати найманців та ляхів. Так міцно взялися, і з таким диким шаленством, наче реально заряджені на перемогу.
  Хлопчик і дівчинка рубали з обох своїх чарівних мечів, які розрізали метал як промокашку, і подовжувалися на десятки метрів. І діяли вкрай активно, наче бритвою зрізуючи волосся.
  Маргарита босою ніжкою кинула дюжину тоненьких голок, уклавши супротивників і, прочірикала:
  - І буде над всесвітом прапор сяяти...
  Олег Рибаченко розтинаючи поляків, агресивно додав:
  - Країни святої немає у світобудові кращі!
  Маргарита знову босою ніжкою кинула дюжину тоненьких голок, пробиваючи супротивників на смерть і пискнула:
  - А якщо треба, ми помремо знову!
  Хлопчик-термінатор, Олег Рибаченко розрізаючи ворогів, зазначив:
  - Воскресне в Рідновір'ї, віра наша!
  І вони рубалися з ляхами та особистою охороною короля. Хлопчик-термінатор діяв дуже ефективно. І ось пацан кинув босою ніжкою гранату з тирси і проревів:
  - Слава Вітчизні!
  І розірвав масу ляхів та самого короля Польщі!
  Розрубала гетьмана навпіл і Маргарита Коршунова. Дівчинка прочірікала, скелячи зубки:
  - Я буду абсолютною чемпіонкою світу!
  Діти справді показують вищу майстерність у битві. Така битва розгорнулася.
  Олег Рибаченко кричить на всю ковтку польською мовою:
  - Німці короля вбили! Бий фріців!
  Маргарита вже німецькою репетує:
  - Ляхи на нас напали, бий поляків!
  І теж рветься хвацька дівчинка в бій. І рубає ляхів. А тим часом почалося звалище. Німці, поляки та інші найманці рубали та стріляли одне в одного. Ось Маргарита босою дитячою ніжкою кинула бомбу, і порвала німецького герцога. Це підняло ситуацію. І битва протікала все більш агресивно.
  Пішла взаємна різанина, і винищування. Вбивали один одного, без жодного сумніву, і жалю. Воїни гинули тисячами.
  Олег Рибаченко та Маргарита Магнітна працювали мечами, наче віялами махали. І розсікали ворогів Росії у великій кількості.
  Маргарита кинула босою ногою голки, вразила ляхів і з усмішкою заявила:
  - Я є дівчинка супер!
  Олег Рибаченко теж кинув босими пальчиками дитячих ніжок голки, вразив супротивників і пискнув:
  - Ну, від гвинта!
  І знову діти як почали рвати польські війська та найманців, що ті буквально зішлися кров'ю. І юні воїни демонстрували найвищий пілотаж та майстерність бою. Вони такі реально круті.
  Олег Рибаченко рубаючи ворогів Росії, проспівав:
  - А в море йдуть, хлопці лихі!
  Маргарита знову метнула голки босою ніжкою і пропищала:
  - Морська стихія! Морська стихія!
  Войовниця як ведеться найвищого класу вона боєць. І не зупинити її не перемогти.
  Олег рубає польське військо, і раптом як засвистить. І тисячі ворон непритомніли, пробиваючи черепа полякам і найманцям.
  Маргарита теж взяла й засвистіла, і теж обрушила на ворогів ворогів. Ті отримували серцеві напади і падали, наче збиті копитами коней на смерть.
  Дівчинка проворкувала:
  - Слава нашій Батьківщині Росії!
  І знову її босі ніжки жбурнули вбивчої сили гранату з вугілля. І як та вибухне, і масу супостатів рознесе.
  Маргарита заспівала, скелячи зубки:
  - Слава доблесній Вітчизні,
  Житимемо за комунізму!
  І дівчинка провела мечами млин, розсікла масу супротивників і пропищала на всю горлянку:
  - Слався святий комунізм!
  І її гола п'ята потрапила в лоб німецькому герцогу, проламавши супостату череп.
  Маргарита проворкувала:
  - На славу Вітчизни, вільної на віки!
  І дівчинка знову як візьме і засвистить на все горло... І обрушуватися на ляхів цілі полчища ворон.
  І пробивають їх буквально наскрізь.
  Олег Рибаченко схвально кивнув, розтинаючи мечами, наче млином поляків:
  - Я великий чемпіон світу!
  І ось босі пальчики ніжок хлопчаки знову жбурнули гранату з вугілля, розриваючи супротивників.
  Хлопчик і справді був дуже лихий і крутий. І цвяхував ворогів Росії без жодної жалості.
  Маргарита, крушивши ворогів, пропищала:
  - Занесло, занесло кудись, занесло мене!
  І ось дівчинка босими пальчиками ніжок як жбурне забійної сили подарунок смерті.
  І розірве сотню ляхів. І прореве на все горло:
  - За Росію святу!
  І голою дитячою п'ята піддасть презент знищення.
  Олег Рибаченко продовжувала битися, заспівав:
  - Слава ідеям комунізму! За життя та свободу!
  І голою п'ятою хлопчик піддав подарунок анігіляції...
  У цей момент із Бреста російські воїни зробили вилазку. І обрушилися на без того знекровлену та одурманену армію ляхів. Ті не витримавши нищівного удару, російських воїнів почали тікати.
  Олег Рибаченко та Маргарита Коршунова бігом мчати до російської армії. Їхні голі п'ята, як і миготять.
  Маргарита відзначила з посмішкою:
  - Ми з тобою вічні діти... Це так романтично!
  Олег погодився із цим:
  - Так, дуже романтично. Я ось справді, будучи хлопчиком, одразу ж відчув у собі приплив енергії та веселість настрою. Юне тіло, та ще й супермена. І відчуваєш, ніби ти не маєш турбот і нема проблем!
  Маргарита підстрибнула вище, збила голою п'ятою шишку і відзначила:
  - Із цим немає проблем!
  Олег зазначив, пробігаючи далі:
  - Ось що добре, коли ти хлопчик тілом. Можна ляпнути будь-який жарт, будь-яку вульгарність, абсолютно будь-яку дурість, і всі просто розсміяються. І ніхто не подумає, що ти дурень.
  Маргарита хихикнула і відзначила:
  - Можливо... Хоча бути вічною дівчинкою набридає. Хлопчикові якось простіше, а мені не зовсім!
  Олег хихікнув і зазначив:
  - Ну, нічого, ми безсмертні. Рано чи пізно доживемо до майбутнього та навчимося там міняти свої тіла!
  Маргарита із цим погодилася:
  - Та навчимося. І може чоловік стати жінкою, а жінка - чоловіком!
  Олег підтвердив:
  - І проблем із сексуальними меншинами не буде!
  Дорогою безсмертним дітям попався шведський загін. Хлопчик та дівчинка порубали їх без зайвих церемоній. Це було дуже просто.
  І побігли далі.
  Мчать безсмертні діти, миготивши голими, круглими п'яточками. І знову ведуть розмову.
  Хлопчик-термінатор зазначає:
  - Ось у фільмі "Горець", теж був епізод із здобуттям безсмертя. І це, звичайно, круто прожити п'ятсот років. А дехто й більше прожив...
  Маргарита Магнітна відзначила, зі смішком:
  - А як це перевантажує психіку? Пам'ять багатьох століть!
  Олег Рибаченко хихикнув і помітив:
  - Перевантажує... Капітально справді! Але якщо ти в дитячому тілі, то все сприймаєш набагато легше!
  Маргарита, сміючись, відзначила:
  - Ось вбиваєш стільки людей, а сприймаєш подібне наче комп'ютерну гру. Не відчуваючи болю, ні шоку, ні сорому!
  Олег хихікнув і відзначив, посміюючись:
  - Та справді, мої босі, дитячі ніжки шльопають по калюжках крові, і від цього добре і весело!
  
  ЗНОВУ МІДУЄЙ ЗМІНЮЄ ВСЕ
  Перемога Японії в битві при Мідвей, призвела до остаточного захоплення ініціативи Країною Вранішнього Сонця. Самураї змогли захопити і Гавайський Архіпелаг та розбили США на морі. І вторглися до Індії.
  Щоб утримати свою найбільшу колонію, Британія перекинула частину військ із Єгипту.
  Через що не трапилося операції "Смолоскип". І Роммель уникнув розгрому. Зате у гітлерівців все-таки сталася катастрофа під Сталінградом. І обвал фронту взимку сорок другого - сорок третього року. Але контрудар Майнштейна виграв у силі. Оскільки Гітлер не перекидав підкріплень до Африки, то у контрнаступі фашистів взяло участь на кілька дивізій більше. І особливо в авіації було вигідніше співвідношення. Тим більше що США фактично згорнули бомбардування Третього Рейху. І висадки в Марокко не було.
  Гітлерівці, маючи більше сил, у тому числі й нові танки: "Тигр" і "Пантера", розтрощили фланг радянських військ. І змогли оточити та взяти не лише Харків та Білгород, а ще й Курськ. Розгром Червоної Армії був сильнішим, і втрати набагато більші. І успіхи фашистів за рахунок дивізій, що не були перекинуті в Африку, щоб там безславно згинути в Сахарі були вищими. І тридцять новеньких танків "Тигр" змогли додати ударної потужності, а не застрягти в пісках. Крім того і загальна кількість німецьких танків була великою, оскільки німці не тільки не перекидали техніку в Африку, а й випустили машин помітно більше.
  Тому що інтенсивність бомбардувань заводів Третього рейху впала. Сильніші американці практично не бомбили, а одні англійці не могли впоратися на нести істотну шкоду.
  Відволікання частини сил Британії до Індії мало інші наслідки. Льотчик та супер-ас Ханс Марсель не загинув унаслідок нещасного випадку, а взяв участь у боях на східному фронті. Його поява для радянських льотчиків виявилася справжнім шоком. Ганс Марселя називати стали чорним дияволом. І він був чудовий повітряний снайпер.
  Його поява на сході викликала шок. До кінця вересня 1942 року Ганс Марсель перевищив сто п'ятдесят збитих літаків. А до нового року досягнув двохсот п'ятдесяти літаків. За що отримав Орден Німецького орла із діамантами. Який зазвичай вручали лише державним діячам.
  За триста літаків Ханс Марсель був повторно нагороджений Лицарським Хрестом Залізного Хреста зі срібним дубовим листям, мечами та діамантами. І це було круто.
  За чотириста літаків Ханс Марсель отримав першим Лицарський Хрест Залізного хреста із золотим дубовим листям, мечами та діамантами. А за п'ятсот був нагороджений Великим Хрестом Залізного Хреста, нагорода, яка була лише у Германа Герінга.
  Марсель набирав рахунки на східному фронті хвацько. І буквально полював кидався на радянські літаки.
  Але ось настала весняна бездоріжжя і бойові дії буквально завмерли.
  Настала оперативна пауза. У Третьому Рейху ще у лютому оголосили тотальну мобілізацію та накопичували сили. У СРСР теж накопичували сили.
  За ідеєю німці повинні влітку наступати, але тільки ось де? Знову під Сталінград лізти не хотілося.
  Московський напрямок надто вже укріплений. Куди не сунься, скрізь погано. І фюрер вирішив ударити по... Єгипту. І вивести Британію із війни. США й так уже не воюють. Розрахунок будувався отримати ресурси Чорного континенту і Близького Сходу. І це могло зробити Третій Рейх непереможним!
  Перший свій удар завдали німецькі війська Мальті. Це було застосування великих мас літаків, та був і висадка десанту з переможним успіхом. Вперше в боях був застосований бомбардувальник Ю-288 та винищувач МЕ-309. І це приголомшлива дія, воістину смертоносна.
  І ось справді Мальта захоплена і війська перекидати в Африку значно легше. А потім і в Іспанії Гітлер натиснув на Франка. І той таки погодився пропустити війська до Гібралтару. І цитадель було взято штурмом. І цей штурм виявився надзвичайно успішним. Після чого великі сили гітлерівців стали перекидатися до Марокко, і проводять захоплення Чорного континенту.
  А в серпні розпочався і великий наступ гітлерівців у Єгипті. У боях взяли участь і "Тигри", "Пантера", "Леви", "Фердинанди". І ще й танк "Лев". Ця машина хоча себе не виправдала. А ось "Тигри" виявилися для англійців справжнім шоком. Гітлерівці прорвали оборону та розгромили англійців. Було взято і Олександрію, і фашисти дійшли до Суецького каналу. І це є великі перемоги.
  Потім гітлерівські орди вторглися Близький схід. Їх підтримали сильним ударом і турки. І вдалося фашистам захопити і Ірак, і Кувейт, і Саудівську Аравію. Дійшли вони до Ірану, але там рушили назустріч війську СРСР.
  Сталін довгий час вичікував... Але першого вересня 1943 року почався наступ на південному фланзі. Бої йшли до крайності запеклі. Але німці були готові та спиралися на глибокоешелоновану оборону. Билися при цьому відчайдушно, і, наприклад, "Пантера" показала себе дуже ефективною машиною в обороні. Її слабкість: часті поломки і відносно тонка бортова броня, в оборонному бою менш істотні. Так як і погані ходові якості "Фердинанда". А "Тигр" показав себе і в наступі, і в обороні - універсальною машиною.
  Непоганий виявився і новий МЕ-309, і швидкість та озброєння у нього були на висоті. Хоча дещо гірше з маневреністю, але за правильної тактики бою це менш істотно. Багато було у німців та зеніток. І добре організована оборона за відносно рівної лінії фронту.
  Бої затяглися до пізньої осені і Червона армія змогла просунутися лише на десять-п'ятнадцять кілометрів. І зазнала великих втрат.
  Невдачею закінчилася спроба радянських військ наступати й у центрі. Німці тримали щільну оборону і зміцнилися капітально. Причому друга і третя лінія оборони були навіть сильнішими за першу. Що дещо послаблювало вплив радянської артилерії.
  До зими німці взяли під контроль половину Африки та Близький Схід. Але найважливіше, це напад Японії, Далекому Сході. І відволікання значних сил Червоної Армії. І розгром радянських військ відбувся. Вірніше, були відвернені значні сили Третього Рейху.
  Взимку Червона армія намагалася знову наступати в центрі і на півдні, а також під Ленінградом. Проте японський фронт полегшив німцям оборону. Самураї незважаючи на мороз люто лізли вперед, і відволікали значні сили.
  А фашисти за весну та зиму завершили завоювання Африки, і у них виявилися колосальні ресурси під рукою. У травні ще й упав Іран, а в червні, німці захопили половину Індії не зайняту японцям і з ними з'єдналися.
  У фашистів билися "Пантера"-2 з 88-міліметровими гарматами та вагою п'ятдесят три тонни, при двигуні в 900 кінських сил, та "Тигр"-2 з двигуном у тисячу кінських сил. Ці машини виявилися з прийнятними ходовими якостями.
  Майже повна відсутність бомбардувань, дозволило раніше розпочати роботу над потужнішими двигунами та її закінчити. Хоча і "Пантера"-2 та "Тигр"-2 були ще недостатньо досконалими, але з бойовою роллю справлялися. Радянські Т-34-85 та ІС-2 виявилися слабшими... І ініціативу захопити так і не змогли.
  Влітку Червона армія намагалася наступати в центрі, але потрапила в пастку і виявилася повністю розгромлена. У повітрі у фашистів вже був у серії МЕ-262 та ТА-152 та інші потужні види озброєнь. Вони повністю володіли ініціативою. Перегнавши СРСР у виробництві літаків, німці також посилили свою якісну перевагу. І били Червону армію в небі, як відбивну.
  Марсель отримав за сімсот п'ятдесят літаків Лицарський Хрест Залізного Хреста, з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами. Це спеціальна нагорода, щоб відрізнити героя. А тисячу збитих літаків Марселя нагородили Зіркою Лицарського Хреста Залізного хреста з платиновим дубовим листям, мечами та діамантами.
  Він став легендою та справжнім Божеством за життя. І за його голову Сталін призначив нагороду мільйон золотих рублів.
  Але, на жаль, не виходило його здолати.
  За дві тисячі збитих літаків Ханс Марсель отримав Зірку Лицарського Хреста, Залізного Хреста із золотим дубовим листям, з мечами та діамантами.
  Ось це був супер-ас.
  Після розгрому радянських військ у центрі вони вийшли до Москви і вперлися до Можайської лінії оборони.
  Тоді фюрер наказав наступати на Кавказі. І Туреччина також відкрила там лінію фронту.
  За осінь і зиму сорок четвертого та початок сорок п'ятого року, фашисти захопили і Кавказ... Настав сорок п'ятий рік... Наприкінці березня розпочався наступ фриців уздовж Волги у напрямку Саратова та Куйбишева.
  У боях вже приймали новітні гітлерівські танки із серії "Е", а в небі лютувала Люфтваффе. Здавалося, СРСР уже не має шансів.
  А зі сходу лізла Японія.
  СРСР тріщав по швах. Його людські ресурси швидко спадали у війні на два фронти.
  Сталін, у умовах розуміючи безнадійність ситуації, запропонував світ будь-яких умовах.
  Гітлер погодився, якщо йому віддадуть Прибалтику, Україну, Білорусь, Кавказ і далі кордон по Волзі, землі вздовж Москви, а також Карелію і Ленінград аж до Астрахані, і все те, що вже німці захопили в Середній Азії. А там вони вже увійшли до Казахстану.
  Японія також отримала у Сибіру свої шматки.
  Сталін погодився на це, тому в цьому був єдиний шанс врятувати СРСР і утримати Москву.
  Плюс ще потрібно було платити Третьому Рейху репарації протягом дев'яноста дев'яти років. І що дуже принизливо. І золотий запас СРСР вивезли до Німеччини.
  Росія втратила багато, але змогла хоч частково зберегтися. А Гітлер стурбований Маххентівським проектом вирішив все ж таки покінчити зі США.
  Торішнього серпня 1945 року було підписано мирний договір із СРСР. І тепер гітлерівці повернули обличчя до США.
  Америка справді намагалася створити атомну бомбу, але робота у неї тривала повільно. Навесні 1946 року фашисти розпочали висадку у Гренландії та на Кубі.
  А частина їх сил була перекинута до Аргентини. На Кубі місцеве населення підтримало німецькі війська і висадка пройшла успішно. Фріці та японці стали стискати обручку. Вони просувалися Латинської Америки. Бразилія вступила у війну за Третього Рейху. Ситуація ускладнилася.
  Влітку бої розгорнулися і за Канаду, де фриці намагалися створити плацдарм.
  Герда та її екіпаж билися на Е-50 у покращеній модифікації. Машина була вагою шістдесят п'ять тонн. У неї гармата калібру 105-міліметрів на 100 ЕЛ довжина ствола.
  Лобова броня - 250-міліметрів, а бортова - 170-міліметрів. Цей танк мав двигун у 1500 кінських сил та відмінні ходові якості.
  Тож американцям протиставити цьому нічого. Застарілий, хоч і масовий "Шерман", годився тільки на те, щоби німецькі танкові аси за рахунок його набирали рахунки. "Першинг" німого краще, але його гармата все-таки слабка проти Е-50 поліпшеного планування. І лише "Надпершинг", не надто масовий танк, мав шанс пробити в борт і поблизу танк, в якому їхала Герда та її екіпаж.
  Дівчина з Третього Рейху стрільнула натиснувши босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика, вразивши американський танк і проворкувала:
  - Я є дівка класу супер!
  Шарлота теж вистрілила по американських танках і погодилася:
  - І ще ти рівень гіпер!
  Христина знову вистрілила за допомогою босих пальчиків ніжок по машині янкі і пискнула:
  - Це стратегія великої гри!
  Магда теж пальнула за допомогою босих пальчиків витончених ніг і відзначила:
  - Ви б краще дівчини про Бога поговорили!
  Герда знову вистрілила, використовуючи голу п'яту і відзначила:
  - Якщо розібратися, то Біблія нам не потрібна. Ми арійці, а чи не євреї. І нам не варто опускатися до рівня овець чи козлів!
  Христина енергійно кивнула, надіславши босими пальцями ніжок, черговий снаряд:
  - Звичайно, не варто! Тим більше в Біблії ягня пастиме врятовані народи залізним жезлом. А нам що таке щастя потрібне?
  Магда сердито відповіла:
  - А ви що хочете в генну вогняну?
  Шарлота розсміялася і відповіла, пальнув за американцями за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - Можна, що й страшніше придумати, ніж вогонь! І що інквізитори, що спалюють на багаттях відьом - тривіально садисти!
  Магда рішуче заявила, натиснувши на кнопку джойстика голою п'ятою:
  - Це дуже жорстоко! І вони не мають віри!
  Герда рознесла американську гармату і відзначила:
  - А хто має справжню віру?
  Магда зітхнувши відповіла:
  - Таких людей дуже мало!
  І знову пальнула за допомогою босих пальчиків точених ніжок.
  Так, дівчата тут і в дискусіях сильні. І можуть багато показати і підморгнути своїми сапфіровими очима.
  А війна йде. І у небі відбуваються битви. Альбіна та Альвіна набирають рахунки і багато вже літаків особисто збили.
  І їхня агресивність не знає меж.
  Альбіна, використовуючи босі пальчики ніжок, надіслала забійний подарунок смерті і прочирікала:
  - Слава любові Христа!
  Альвіна теж використовуючи босі пальчики ніжок, зрізала американську машину і додала:
  - Що повітряна та чиста!
  І дівчата знову дали черги, збиваючи літаки США.
  Але це війна, як війна. Ось уже влітку частину Канади захопили. А за нею і осінь минула.
  Німці штурмом опанували Торонто. Вони діють енергійно. У них і танки, і автомати кращі за американські будуть. З'явився у фриців та Тигр-3. Машина еволюція Е-75. Теж потужна: лобова броня триста міліметрів бортова двісті. А гармата 128-міліметрів завдовжки ствола 100 ЕЛ. І такий танк показав себе непогано. Хоч і надмірна сила.
  Фріци просувалися і брали місто за містом.
  Взимку вони вже виступили з півночі на американську територію. І там ламали запеклий опір янкі.
  Шансів у Америки не було. А створити атомну бомбу не виходило.
  Америку бомби важкі та-400. Ще потужніші ТА-500, які руйнували голод та військові об'єкти.
  До весни вже захопили німці Канаду цілком, і частину США. А за саму весну взяли Філадельфію та багато іншої території.
  Більше третини США та Аляска виявилися захопленими. І Мексику теж американські та японські війська підкорили.
  Влітку наступ гітлерівців продовжився. І шанси США танули просто на очах.
  Торішнього серпня фашисти розпочали штурму Нью-Йорка. У боях брали участь літаючі тарілки.
  Ось однією з них боролися Єва та Агата. Дві красиві дівчата у бікіні керували потужною машиною.
  Вона обтікалася ламінарним струменем і була невразливою для стрілецької зброї. А самі дівчата використовували під час стрільби теплові промені.
  Єва натиснула босими пальчиками ніжок на кнопку джойстика, викидаючи теплові промені, запалюючи ворогів, немов полум'ям і перевіряла:
  - Слава Третьому Рейху!
  Агата ведучи вогонь за допомогою босих пальчиків ніжок, теж проворкувала на всю горлянку:
  - Хай буде наша перемога!
  Дівчина вкрай бойова та красива. І як лупе з лазера по ворогах.
  І теплові промені розплавлять черговий американський танк.
  А на суші атакує Герда. Теж бойове дівчисько.
  І ось вона та її екіпаж уже у самому центрі. І від танкової вежі відскакують снаряди. І самі дівчата як вріжуть до янки. І розірвуть цілу хмару народу та з усією агресією, діють. Войовниці такі жваві та хорти, з босими точеними ніжками.
  Навіть заспівують, скелячи зубки. Ось це бойові красуні Третього Рейху. І стріляють досить влучно. І пробивають ворогів, наче голки олією наскрізь.
  Ось уже й Нью-Йорк упав. США капітулують та їхні війська здаються.
  Так перегорнуто ще одну сторінку історії. Начебто б перемога... Але Гітлер захоплює згодом і Латинську Америку.
  А 20 квітня 1953 року починає і війну з Японією та її колоніями. Сили Третього Рейху мають перевагу у техніці.
  І наступають, використовуючи потужну зброю. У тому числі невразливі літаючі тарілки.
  Альбіна та Альвіна борються на дисколеті. Вони дівчата бойові, та кажуть ще якісь. І босими пальчиками ніжок натискають на кнопки джойстика.
  Ось вони настають спалюють японські війська.
  Теплові промені летять немов килим. І дівчата сміються собі. І трясуть грудьми з червоними сосками.
  Альбіна навіть проспівала:
  - Нас ніхто не зупинить, нас ніхто не переможе!
  І голою п'ятою натиснула на кнопки джойстика, вражаючи супротивників. Така вона дівчина, народжена від вовчиці.
  Альвіна теж босими пальчиками ніжок тисне на кнопки джойстика, і верещить:
  - За мою космічну силу, президента-колгоспника заженемо в могилу!
  І підморгне подрузі!
  Та войовнички дуже спритні і стрімкі, мов блискавки. У них спалахує справжня пожежа.
  Альбіна націлюється за допомогою босої ніжки і запускає тепловий промінь. Спалює противників і пищить:
  - За мої великі перемоги!
  Та дівчата тут найвищої ланки та класу. Вони можуть таке, що іншим не під силу. І трощать японців, з шаленою енергією вовчиць.
  Але не тільки німці та інша іноземна рать убиває самураїв.
  СРСР, яким зараз командує Берія, також вступив у війну. Тут, до речі, Сталін засмучений поразкою з Третім Рейхом помер раніше у березні 1951 року. І Берія встиг захопити владу. І тепер навіть зміцнившись він в одній упряжці з Гітлером.
  І вони атакують самураїв разом.
  І екіпаж Єлизавети бореться з японцями у Примор'ї. Дівчина дуже бойова та активна.
  Вони, звичайно босоніж і в бікіні борються. І молотять самураїв, з ентузіазмом.
  При цьому ще співаючи;
  - І знову продовжується бій,
  І серцю тривожно у грудях...
  І Ленін такий молодий,
  І юний жовтень попереду!
  І ось Єлизавета стріляє, використовуючи босі пальчики ніжок, з гармати танка Т-54 японською машиною і її пробиває на смерть.
  Після чого проворкувала:
  - Слава епосі комунізму!
  Катерина теж лупнула по ворогу, використовуючи пальчики голих ніжок. Пробила танк самураїв і агресивно відзначила:
  - Немає славнішої країни, ніж наша!
  Олена вистрілила у супротивника і проворкувала:
  - Чи буде ера комунізму на Землі!
  Єфрасія теж використовуючи босі пальчики ніжок, лупнула і перевірила:
  - Смерть поганому президенту-сатану!
  Войовниці тут треба сказати найвищого та бойового класу.
  А в небі Анастасія Відьмакова та Акуліна Орлова набирають рахунки.
  Анастасія збила японський винищувач і заспівала:
  - А в небі літають дівчата босі!
  Акуліна зрізуючи самураїв, за допомогою голих ніжок, прочирікала:
  - Крута стихія! Крута стихія!
  Війниці пограють м'язами преса. Вони в повному порядку та війну здатні виграти жартома.
  Анастасія, збиваючи черговий літак, взяла та проворкувала:
  - Буде круте захоплення ворогів та їхній розгром!
  Акуліна з цим погодилася, збиваючи супротивника за допомогою босих пальчиків ніжок:
  - Тотальний влаштуємо розгром!
  Японців запресували...
  Ось у бою бере участь, і радянський танк ЛП-10, на якому борються дівчата з екіпажу Оленки.
  І вони б'ються на великій машині зі 130-міліметровою гарматою.
  Оленка стріляє за допомогою босих пальчиків ніжок і цвірінькає:
  - Оце слава комунізму!
  Анюта теж лупнула по супротивнику. Вразила ворога і пискнула:
  - В ім'я нових ідей!
  І теж голою п'ятою ляснула.
  Алла натиснула кнопку джойстика за допомогою червоного соска. Вразила самураїв і в'якнула:
  - За велич країни!
  Марія ведучи вогонь по ворогу, пропищала:
  - За єдність росіян у всьому світі!
  І теж використала полуничний сосок для стрілянини.
  І Олімпіада як бреше по ворогу. Рознесе масу бійців і прочирикає:
  - За Русь найсвятішу у світі!
  І теж голою п'ятою піддасть по ворогу.
  Дівчата треба сказати надзвичайно лихі. І в них колосальна крутість.
  Звичайно ж, Японії проти такого напору не встояти.
  Тим більше, що фриці застосували і ядерну зброю. Що взагалі виявилося шоком.
  Війна закінчилася за півроку.
  СРСР повернув собі раніше втрачені землі, а Третій Рейхи підкорив самураїв та всі їхні колонії.
  Гітлер уже більше не воював... Він переварив володіння... Лише у Китаї ще точилися бої місцевого значення. І там трощили Червону Армію Мао Цзедуна. 1 травня 1958 Адольф Гітлер розбився в літаку і це змінило хід історії світу. І змінило суттєво... Герінг, який зловживає наркотиками, до цього часу вже помер. Гіммлера, який став надто впливовим, прибрав сам фюрер. Його місце зайняв Шелленберг, але він помер від раку. І коротше кажучи, офіційним наступником фюрера став молодий Вольф Клейман, наступник Шелленберга.
  Новий політик мав лише тридцять п'ять років від народження, і затіяв демократичні реформи. Втім, користі від них було мало.... І Третій Рейх від надлишку демократії взяв і розвалився.
  СРСР під керівництвом Лаврентія Палича Берії відродився і зміцнів. І став підгортати уламки Третього Рейху. Так відродилася радянська імперія.
  І вийшло, що Лаврентій Палич Берія замість розстріляного невдахи, найбільшим правителем радянської Росії виявився. Навіть ще вище і крутіше, ніж Сталін!
  Ось така виходила альтернативна історія!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"